Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Марiн ле Пэн i Альфонс

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Вядомую французскую жанчына-палiтыка Марын Ле Пен хочуць пасадзiць на кручок. I вось ёй падсоѓваюць вельмi прыгожага, разумнага, i юнака-альфонса. Зрэшты, i сама Марын не грэбуе карыстацца паслугамi жанчын, мужчын i рознага роду прадстаѓнiкоѓ i прадстаѓнiц найстаражытнай прафесii. Так што ён жанчына тэмпераментная, i сэксуальныя прыгоды ѓ дадзеным рамане на вышынi.

  Марiн ле Пэн i Альфонс
  АНАТАЦЫЯ
  Вядомую французскую жанчына-палiтыка Марын Ле Пен хочуць пасадзiць на кручок. I вось ёй падсоѓваюць вельмi прыгожага, разумнага, i юнака-альфонса. Зрэшты, i сама Марын не грэбуе карыстацца паслугамi жанчын, мужчын i рознага роду прадстаѓнiкоѓ i прадстаѓнiц найстаражытнай прафесii. Так што ён жанчына тэмпераментная, i сэксуальныя прыгоды ѓ дадзеным рамане на вышынi.
  . ПРАЛОГ
  Празмерная папулярнасць Марын Ле Пен, фарбаванай бландынкi, i вельмi правай устрывожыла ЦРУ. Асаблiва таму, што яе ѓзялi ѓ абарачэнне расейскiя спецслужбы i фактычна ператварылi ѓ марыянетку Крамля. Узнiкла пагроза, што Марын прыйдзе да ѓлады i развалiць Еѓразвяз, а таксама выйдзе з НАТА. I гэта падчас вайны памiж Расiяй i Украiнай багата катастрафiчнымi наступствамi. Так што ѓ ЦРУ вырашылi распрацаваць аперацыю па ачарненнi Марын Ле Пэн.
  За справу ѓзялася падкантрольная заходнiм спецслужбам мафiя.
  Бос гангстэраѓ Джон Смiт, сабраѓ давераных людзей, i паведамiѓ аб пастаѓленай гаспадарамi задачы.
  Кiраѓнiк таемнай разведкi сiндыката Кален Паѓэл , прапанаваѓ:
  - Марын жанчына! I яшчэ ѓ такiм узросце, калi цiкавасць да мужчын не згасла. Варта злавiць яе на найстаражытны кручок. А менавiта на вельмi прыгожага i разумнага юнака.
  Джон Смiт пажадлiва ѓсмiхнуѓся i адказаѓ:
  - Гэта было б выдатна! Але яна ж таксама не дурная, i на абы-каго не клюне. Разумее, што яе могуць падставiць!
  Кален з ухмылкай вымавiѓ:
  - Правiльна шэф. Таму ѓ мяне ёсць iдэя!
  Бос буркнуѓ, блiснуѓшы люстранымi ачкамi:
  - Кажы!
  Кiраѓнiк таемнай разведкi прапанаваѓ, шэптам:
  - Ёсць у нас на прыкмеце, адзiн альфонс. Прычым, малалетка, гадоѓ пятнаццацi, але такi прыгожы, абаяльны, ласкавы што карыстаецца нязменна каханнем i папулярнасцю ѓ жанчын. Збiрае каласальныя сумы з дам, проста захапляльны жарабец!
  Джон перапытаѓ:
  - Малалетка ты кажаш?
  Кален кiѓнуѓ з усмешкай:
  - Вось iменна! Гэта ж ужо спакушэнне непаѓналетняга, i сур'ёзная, падсудная справа! Мы Марын Ле Пэн рэальна за жабры возьмем! I гэта будзе ѓжо шантаж не жартоѓны!
  Бос мафii кiѓнуѓ:
  - Калi справа выгарыць, то мы атрымаем ад гаспадароѓ добрую ѓзнагароду. Як клiчуць альфонса?
  Кален ахвотна адказаѓ:
  - Сэм Амстранг. Ён сапраѓды вельмi прыгожы хлапчук, якi на жанчын дзейнiчае як пiтон на труса. I ѓ яго ѓжо ёсць досвед, выкарыстаннi ѓ якасцi шантажу багатых дамачак. У прыватнасцi з адной з жонак мiльярдэра. Так што гэта вярняк!
  Бос ухмыльнуѓся:
  - Хлопчык Сэм? Гэта, зразумела, крута! А вось вы самi чаго хочаце больш: хлопчыка цi дзяѓчынку?
  Кiраѓнiк разведкi адзначыѓ:
  - У залежнасцi ад настрою патрон!
  Адзiн з бандытаѓ адзначыѓ:
  - Iдэя не новая, але эфектыѓная. Тым больш жанчын гадоѓ пяцiдзесяцi, але ѓ добрай форме так моцна цягне да падлеткаѓ, гэта аксiёма!
  Джон кiѓнуѓ, скалячы ѓстаѓныя зубы:
  - Дык вось - прыступайце! Сэм Амстранг павiнен як мага хутчэй, зрабiць фота i запiсы, якiя кампраметуюць кандыдата ѓ прэзiдэнты i палiтыка нумар два!
  Кален заѓважыѓ:
  - Марын не такая дурнiца, што дазволiць альфонсу зняць сябе падчас заняткаѓ каханнем, але ЦРУ абяцае нам даць самую дасканалую i найноѓшую тэхнiку. Так нават калi яе ахова адбярэ смартфон, хлапчук пранясе, тое што трэба ѓ красоѓках цi пярсцёнку.
  Бос мафii кiѓнуѓ:
  - Мы я думаю тэхнiчную дэталь абгаворым. А яшчэ пытанне - якога колеру ѓ Сэма валасы i рысы асобы?
  Кален упэѓнена вымавiѓ:
  - Натуральны бландын, твар нардычнага тыпу. Тое, што так любiць Марын, i мускулiстая постаць плiтачкамi. Гэты дзяцюк сама дасканаласць. I яшчэ вельмi эрудзiраваны, дасведчаны, якi валодае некалькiмi мовамi. Ён ёй, несумненна, спадабаецца! Павер Сэмiк проста цуд! Ён яе зловiць капiтальна на кручок!
  Джон згодна кiѓнуѓ:
  - Я вам веру! Але ѓсё ж пакажы мне яго фота!
  Кiраѓнiк разведкi дастаѓ планшэт i павярнуѓ яго да боса, лёгка уключыѓшы. Узнiкла выява вельмi прыгожага, з залацiстымi валасамi, блакiтнавокага юнака. Яго твар быѓ менавiта такiм, ужо не дзiцячым, выразным, але яшчэ не дарослым, далiкатным i загарэлым як у дзяѓчыны.
  Бос сцвярджальна кiѓнуѓ:
  -Гадзiцца! Iдэал альфонса!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 1.
  Прыгожы i фiгурысты падлетак Сэм Амстранг танчыѓ у стрыптыз-бары для жанчын. Яго цела было загарэлым, блiскучым нiбы надраеная бронза ад поту i масла, з рэльефнымi плiтачкамi цяглiц. Жанчыны лiтаральна раѓлi ад захаплення. Сэм рухаѓся вельмi грацыёзна i хупава, нiбы кобра. Вызвалiѓшыся ад адзення, хлапчук застаѓся толькi ѓ адных тоненькiх трусiках. Яго босыя ножкi адрознiвалiся вытанчанасцю ступняѓ, i бездакорна чыстай i гладкай скурай, нiбы ѓ дзяѓчыны. Пры гэтым яны былi мускулiстыя i рэльефныя. Юны стрыптызёр быѓ цудоѓны i спрытны, з гнуткай талiяй.
  А яго мужчынская дасканаласць набракла i стала буйным, якiя тырчаць, заводзяць жанчын да бязмежжа. I дамы раѓлi, i совамi хлапчуку ѓ трусы купюры, iмкнучыся пагладзiць i ѓскубнуць бездакорную скуру, прыгожага як анёл юнака. Сэм усмiхаѓся жамчужнымi зубкамi. Многiя дамы былi пажылыя, нямала сярод iх i агiдных, брыдкiх. Але падлетка як самца гэта ѓсё роѓна заводзiць.
  Сэм абавязкова будзе прададзены на аѓкцыёне адной з гэтых дам на гадзiну, цi дзве. I яму прыйдзецца лашчыць жанчын, выконваючы ѓсе iх фантазii. Зразумела, працуючы i язычком. Але хлапчук ужо прафесiянал, i ѓсё робiць з радасцю, энтузiязмам i ѓсмешкамi. Развiтае ѓяѓленне дазваляе маляваць ва ѓяѓленнi выдатных дзяѓчын, i ты ѓсё робiш з поѓнай аддачай i ѓзбуджаючы ѓ сабе амаль шчырае каханне.
  Звычайна жанчыны льюць на сябе шмат духам i мыюцца, так што з iмi мець справу ѓ любым выпадку не брыдка.
  Горш з мужчынамi ... З iмi Сэм спiць рэдка i як правiла за вельмi вялiкiя грошы. I яму гэта не надта падабаецца. Але ён у падпарадкаваннi мафii аддаючы iм iльвiную дзель прыбыткаѓ. Хаця i яму застаецца нямала.
  Хлапчук нахiляецца цалуе жанчыну ѓ поѓныя грудзi. Яна суне яму ѓ трусы адразу пяцьсот еѓра. Вось гэта так... Сэм заводзiцца, i працягвае танчыць.
  Ён самы прыгожы i адзiн з самых маладых. У Еѓропе норавы лiберальныя, i падлеткаѓ асаблiва не ганяюць, калi яны гандлююць сваёй юнацкасцю i прыгажосцю. Гэта ѓ ЗША жанчына можа атрымаць немалы тэрмiн, за сэкс з такiм прыгажуном-хлапчуком. А тут у Францыi, нягледзячы на фармальную забарону, фактычна можна абслугоѓваць каго заѓгодна за вялiкiя грошы.
  Сэм спрытна хапае босымi пальчыкамi сваiх хупавых ножак некалькi купюр з падлогi, i выдаляецца. Затым танчыць ужо пара - мужчына i жанчына.
  Звычайна ѓ гэты клуб не пускаюць мужчын, але за грошы можна ѓсё. Ды i многiя жанчыны любяць жанчын.
  Хлапчук зморшчыѓся, убачыѓшы пасланца мафii. I яшчэ больш разгубiѓся, калi яго сустрэѓ сам Кален. Сiндыкат быѓ вялiзны i ѓплывовы, так што кiраѓнiк яго знешняй разведкi шышка буйная. I яго суправаджае ахова.
  Чатыры вельмi моцныя амбалы, з рацыямi, аѓтаматамi i ѓ бронекамiзэльках.
  Зрэшты, Кален выглядаѓ ветлiвым i прапанаваѓ выпiць пiва.
  Сэм з усмешкай заѓважыѓ:
  - Ад пiва паѓнеюць! Можа, лепш за соку?
  Кiраѓнiк выведкi сiндыката заѓважыѓ:
  - Сапраѓдныя мужчыны п'юць пiва! А ты ж ужо не адну сотню жанчын прапусцiѓ!
  Хлапчук з усмешкай кiѓнуѓ:
  - Такая мая праца! Жанчыны лепшыя за мужчын! Яны ласкавыя i прыемна пахнуць!
  Кален усмiхнуѓся шырэй i адказаѓ:
  - Вось табе як раз трэба спакусiць жанчыну!
  Сэм адлюстраваѓ на мордачцы задавальненне:
  - Гэта супер! Яна не занадта старая?
  Кiраѓнiк разведкi сiндыката адказаѓ:
  - Гадоѓ ёй пяцьдзесят чатыры, але выглядае яна куды маладзей, у добрай спартовай форме!
  Хлапчук аблiзнуѓся i спытаѓ:
  - Яна бландынка?
  Кален хiхiкнуѓ i адказаѓ:
  - Фарбаваная. Зрэшты, паглядзi на фота!
  I дастаѓ з кiшэнi смартфон. I паказаѓ малюнак ужо не занадта свежай, але даволi прыемнай жанчыны з мужным падбародкам.
  Сэм паглядзеѓ на яе больш уважлiва i заѓважыѓ:
  - Я яе недзе бачыѓ. Акторка мусiць?
  Кiраѓнiк выведкi адказаѓ:
  - Не! Гэта палiтык Марын Ле Пэн. Яна ледзьве не стала прэзiдэнтам Францыi. Цяпер ты яе павiнен спакусiць i зразумела, гэта засняць!
  Хлапчук пацiснуѓ плячыма i адказаѓ:
  - Гэта мая праца спакушаць жанчын, цi дазваляць каб яны спакусiлi мяне, але...
  Кален рыкнуѓ:
  - Нiякiх, але... Ты ѓжо сам думай, як яе завабiць у сеткi. Трэба, каб у ёй пераспалi, i вiдэа гэтага!
  Сэм лагiчна заѓважыѓ:
  - Некаторых жанчын спакусiць нават мне не пад сiлу. Не ѓсе любяць падлеткаѓ, не ѓсе нават мужчыны. А ёсць жанчыны, якiя ѓвогуле нiкога не любяць!
  Кiраѓнiк разведкi адзначыѓ:
  - Мы збiралi на Марын Ле Пен кампрамат. Ён любiць хлопчыкаѓ нардычнай знешнасцi. Яна вельмi правая, нават амаль як нацыст. I ёй падабаюцца такiя дзецюкi як ты. Тым больш, чым старэйшыя жанчыны, тым больш iх цягне да падлеткаѓ. Вядома, яна не выключае, што яе могуць узяць на шантаж з дапамогай падлетка, але... Ты я думаю зможаш знайсцi да яе падыход!
  Хлапчук кiѓнуѓ з усмешкай:
  - Магчыма! Хаця гэта няпроста. Яна, вiдаць жанчына разумная i незвычайная! Ну добра, мне час выходзiць. Сёння мяне зноѓ выставяць на аѓкцыён, каб прадаць жанчыне на ноч. А потым, я вазьму спадзяюся водпуск на час задання!
  Кален згодна кiѓнуѓ:
  - Вядома! Але не надта надоѓга. Бо цябе вельмi шануюць. Ды i табе гэта падабаецца!
  Сэм паводле пацвердзiѓ:
  - Ды падабаецца! Але выйграць iнтэлектуальны паядынак куды больш ганарова!
  Кiраѓнiк разведкi сiндыката заявiѓ:
  - Добра! Iдзi танчы! Заѓтра мы цябе забярэм на машыне i падкiнем блiжэй да гэтай дамы.
  Хлапчук пераапрануѓся ѓ гарнiтур каѓбоя ѓ боцiках. Ён павiнен быѓ у iм танчыць i паступова агаляцца, заводзячы жанчын.
  На галаве ѓ яго была каѓбойка. I ён яе сарваѓ i кiнуѓ у натоѓп у першую чаргу. Усё гэта выглядала вельмi класна.
  Жанчыны раѓлi i цягнулi да хлапчука рукi. Танцуе iх любiмчык, з вялiзным апломбам.
  Вось ён скiдае з сябе куртку. I застаецца ѓ кашулi i штанах. Зноѓ танчыць. Затым пазбаѓляецца i ад кашулi. I агаляе сваю светла-бронзавы ад загару тулава. Прэс у хлапчука нiбы шакаладныя плiтачкi, iдэальнай формы грудзi, да чаго ён прыгожы. Жанчын гэта лiтаральна заводзiць.
  Яны дзiка выюць. Хлапчук скiдае боты. У яго ступнi iдэальнай формы, нiбы гэта дзяѓчына. I затым штаны. I вось ужо напаѓаголены выконвае танец.
  I дазваляе сябе дакранацца, i гладзiць скуру, i казытаць пяткi. Адна з жанчын ушчыкнула падлетка ѓ iкру. А ѓ другой рукi палезлi ѓ трусы Сэму.
  Той адчуѓ моцнае ѓзбуджэнне, i яго дасканаласць надзьмулася.
  Сэм адчуваѓ, як казычуць, i смяяѓся. I яшчэ зразумела соваюць еѓра, даляры ѓ трусы цi ѓ рот.
  Хлапчука адна з жанчын прыцягнула да сябе i пацалавала ѓ губкi. Той гэта зрабiѓ прагна. I гэта крута.
  Сэм адтанцаваѓ стрыптыз i зараз яго трэба было прадаць з малатка для пасцельных уцех. Яго адвялi ѓ зноѓ у раздзявалку i апранулi. Падчас гандлю, хлапчука павiнны былi цалкам агалiць. А жанчыны называлi б цану на ноч, што крута!
  Прыгажун Сэм быѓ у смокiнгу i цылiндры. Яго вось такiм i вывелi, на а. А па баках усталi дзве дзяѓчыны ѓ бiкiнi i ѓ туфлях на высокiх абцасах. Яны павiнны былi распрануць хлапчука.
  Сэм ганарлiва выпрастаѓся. Падняѓ галаву, яго твар закрылi нiбы ѓ дзяѓчынкi-нявольнiцы вэлюмам. Хлапчук нагадваѓ рабыню на продаж.
  Гучыць голас распарадчыцы:
  - На аѓкцыён выстаѓляецца раб пятнаццацi гадоѓ ад роду, фiзiчна здаровы, вельмi прыгожы, дасведчаны палюбоѓнiк, здольны даставiць жанчынам задавальненне. Стартавая цана - дзесяць еѓра!
  I з падлетка знялi дзяѓчынкi рукамi ѓ пальчатках вэлюм.
  Адкрыѓся выдатны, прыгожы i далiкатны як у дзяѓчыны твар. Адна з жанчын рыкнула:
  - Дванаццаць еѓра!
  Iншая пiскнула:
  - Пятнаццаць!
  Яшчэ адна прашыпела:
  - Васемнаццаць!
  Чуецца голас:
  - Дваццаць!
  I паѓза. Жанчыны жадаюць працягi. З Сэма здымаюць смокiнг, пакiдаючы ѓ адной кашулi. Жанчыны ѓзбуджаюцца.
  Чуецца:
  - Дваццаць пяць!
  - Дваццаць восем!
  - Трыццаць!
  Хтосьцi шыпiць, устаѓной скiвiцай:
  - Трыццаць пяць!
  Далей iдзе голас:
  - Сорак!
  Жанчына даволi маладая крычыць:
  - Сорак пяць!
  Пажылая матрона прамаѓляе:
  - Пяцьдзесят!
  Зноѓ паѓза. Жанчынам хоча большай аголенасцi прыгожага юнака. Вось з яго здымаюць i кашулю. Торс у падлетка стаѓ голым, бачныя сталi рэльефныя мышцы, плiтачкi прэса, цудоѓнае цела з гладкай, чыстай, шакаладнай скурай!
  Дамы завялiся мацней. Яна крыкнула:
  - Семдзесят!
  Iншая раѓнула:
  - Восемдзесят!
  - Дзевяноста!
  - Сто!
  - Сто дваццаць!
  Яшчэ адна кiнула:
  - Сто пяцьдзесят!
  Жонка мiльярдэра прыгожая жанчына на выгляд гадоѓ трыццацi прабуркавала:
  - Дзвесце еѓра!
  Наступiла паѓза. Сума яшчэ не занадта вялiкая - кошт добрага альфонсу на гадзiну, цi дзве. Але ѓсё хацелася далейшага агалення.
  З Сэма дзяѓчынкi знялi прычым асаблiвым спосабам джынсы. Аголiлiся мускулiстыя ногi ѓ ботах. Хлопчык усмiхнуѓся. Было вiдаць у трусах, як стала брыняць яго мужчынскае дасканаласць. Ды гэта вядома ж крута, у зале шмат маладых i прыгожых дзяѓчат, так што падлетак адчуваѓ якое расце жаданне.
  Жанчына прагарлапанiла:
  - Трыста!
  Iншая бразнула:
  - Чатырыста!
  Жонка мiльярдэра буркнула:
  - Пяцьсот!
  Яе суседка прашыпела:
  - Шэсцьсот!
  Тоѓстая баба прабурчала:
  -Семсот!
  Жанчына ѓ паранджы, вiдавочна арабка прачырыкала:
  - Восемсот!
  Бабулька прахрыпела:
  - Дзевяцьсот!
  Жонка мiльярдэра ѓпэѓнена вымавiла:
  - Тысяча еѓра!
  Зноѓ паѓза. На гэты раз ужо сума набегла прыстойная. Для адной ночы з падлеткам. Няхай нават такiм прыгожым, i ѓмелым. Але дамы яшчэ толькi заводзiлiся. Iм хацелася працягi распранання.
  Вось дзяѓчыны нядоѓга думаючы, узялi i знялi з хлапчука боцiкi.
  Цяпер хупавыя, загарэлыя галёнкай, i ружовыя падэшвамi ступнi хлапчука сталi босыя. А ѓ яго такi прыгожы выгiн пяткi, пальчыкi ножак iдэальнай, кiпцiкi падфарбаваныя.
  Жанчыны завялiся яшчэ больш.
  Старая зароѓ:
  - Тысяча дзвесце!
  Таѓстуха бразнула:
  - Тысяча пяцьсот!
  Жонка мiльярдэра кiнула:
  - Дзве тысячы!
  Жанчына ѓ паранджы прачырыкала:
  - Дзве пяцьсот!
  Старая пра булькала:
  - Тры тысячы!
  Адна з дзяѓчын, амаль дзяѓчынка прачырыкала:
  - Чатыры тысячы!
  Ёй прыгразiлi:
  - Не жартуй!
  Тым не менш таѓстуха таксама прашыпела:
  - Пяць тысяч!
  Наступiла паѓза. Пяць тысяч эѓра гэта ѓжо самавiтая сума грошай. Для некалькiх гадзiн з альфонсам прыстойна. Але i публiка тут багатая. Жанчыны часам гатовы дорага плацiць за свае капрызы. Ну натуральнае яшчэ ѓсё чакаюць, калi тавар цалкам агалiцца. Асаблiва здымуць трусiкi са прыгожага юнака.
  Але дзяѓчынкi знялi толькi цылiндр. I сталi бачныя залацiстыя, густыя, пышныя валасы падлетка.
  Жанчына ѓ паранджы прачырыкала:
  - Шэсць тысяч!
  Жонка мiльярдэра буркнула:
  - Сем тысяч!
  Таѓстуха прашыпела:
  - Восем тысяч!
  Бабулька прахрыпела:
  - Дзевяць!
  Жонка мiльярдэра, рашуча заявiла:
  - Дзесяць тысяч!
  Наступiла паѓза. Усе жанчына замерлi, многiх з iх ад юрлiвасцi i ѓзбуджэння трэсла. На самай справе якi прыгожы i мускулiсты юнак. Як хочацца ѓбачыць яго зусiм аголеным. I вось дзяѓчынкi ѓ пальчатках, знялi з юнага прыгажуна апошнюю частку адзення.
  I ѓсе ѓбачылi гэта буйны, пульсавалы, нефрытавы стрыжань хупавай, панадлiвай формы. Ад узрушанасцi ён нават стаѓ пунсовым i гарачым.
  Жанчына таѓстуха прагарлапанiла:
  - Пятнаццаць тысяч!
  Жанчына ѓ паранджы прачырыкала:
  - Дваццаць!
  Яшчэ адна дзяѓчынка пiскнула:
  - Трыццаць!
  Бабулька завыла:
  - Сорак!
  Жонка мiльярдэра ѓпарта вымавiла:
  - Пяцьдзесят!
  Наступiла паѓза. З голага хлапчука ѓжо здымаць няма чаго. Сэм быѓ i голы, i босы, i мускулiсты. Яго моцна ѓзбуджалi юрлiвыя погляды жанчын розных узростаѓ, юрлiвых i брыдкiх. I яго мужчынская дасканаласць дзiка набракла.
  Пяцьдзесят тысяч еѓра за адну ноч з альфонсам - гэта цана цалкам цудоѓная i дастатковая. Тым больш Сэма разыгрывалi ѓжо на таргах не першы раз. I заѓсёды жанчыны iм былi задаволены. На самай справе цi варта зараз перабiваць самавiтую суму, калi можна ѓ наступны раз зняць прыгожага хлапчука?
  Распарадчыца падняла малаточак, i на распеѓ стала прамаѓляць:
  - Пяцьдзесят тысяч еѓра разоѓ!
  Сэм шчыра ѓсмiхнуѓся. Пераспаць з жонкай мiльярдэра, прыгожай i з выгляду маладой i спартовай жанчынай было прыемна. Праѓда, ёй ужо за сорак, але выглядае яна вельмi добра. I з ёй у Сэма ѓжо быѓ сэкс, што спадабалася хлапчуку, i ёй вельмi нават таксама.
  Пашанцавала падумаѓ дзяцюк-жарабец.
  Распарадчыца вымаѓляла:
  - Пяцьдзесят тысяч еѓра два!
  I далей павольна i з усмешкай, паднiмаючы малаточак:
  - Пяцьдзесят тысяч еѓра тры!
  I не паспеѓ малаточак ударыць, як рушыѓ услед жорсткi голас:
  - Дзвесце тысяч еѓра!
  Усё павярнуѓся. Сэм здрыгануѓся, i ѓбачыѓ рослага мужчыну ѓ скуранцы i цёмных акулярах. Побач з iм стаяла жанчына з рудымi валасамi ѓ чырвоным.
  Распарадчыца ѓсмiхнулася i адзначыла:
  - Гэты хлопчык прадаецца толькi жанчынам!
  Мужчына жорстка адказаѓ:
  - А ён нас i абслужыць дваiх! Акрамя таго, калi вы аддасце яго нам я вам дам прэмiю дадаткова ѓ сто тысяч эѓра!
  Распарадчыцы ѓсмiхнулася, сваiмi белымi зубкамi i заявiла:
  - Дзвесце тысяч еѓра зверху i рабiце з iм што хочаце - толькi не забiваючы i сур'ёзна не калеча!
  Мужчына кiѓнуѓ з усмешкай садыста:
  - Iдзе! Дзвесце прэмii, i дзвесце на гандаль!
  Распарадчыца заспявала, скалячы зубкi:
  - Дзвесце тысяч еѓра разоѓ, дзвесце тысяч еѓра два, дзвесце тысяч еѓра тры!
  I малаточак ударыѓся, аб дрэва.
  Сэма загарнулi з покрыва i павялi пад канвоем памiж радамi. Жанчыны спрабавалi хлапчука памацаць, i цягнулi да яго рукi. I адна нават схапiла за нефрытавы стрыжань, але ёй далi па руках.
  Сэма вывелi з залi. Непрыемна было басанож уступiць у халодную лужыну, што засталося пасля дажджу. А затым яго ахоѓнiкi запхнулi ѓ раскошны, вялiзны, пазалочаны аѓтамабiль. Цяпер юнага стрыптызёра павязуць адпрацоѓваць казачную, выплачаную суму на працягу ѓсёй ночы.
  Сэма ѓжо ѓ машыне закавалi ѓ кайданы, як рукi, так i ногi. Мускулiсты падлетак адчуѓ, як яму падсела жанчына i мужчына. Мужчына быѓ яшчэ малады, i дужы. Ад балюча ѓшчыкнуѓ хлапчука за грудзi i прашыпеѓ:
  - Калi хочаш застацца ѓ жывых будзь паслухмяны!
  Сэм згодна кiѓнуѓ:
  - Буду! Усё зраблю, мяне i мiнэт не палохае!
  Мужчына пра булькаѓ:
  - Раскажы нам у дарозе цiкавую гiсторыю!
  Хлапчук кiѓнуѓ:
  - Якую заѓгодна я вам раскажу!
  Жанчына прачырыкала, скалячы зубкi:
  - Давай што-небудзь пра юнгу. Я хачу паслухаць працяг прыгод Джыма Хокiнса з выспы скарбаѓ.
  Сэм пачаѓ расказваць, складаючы на хаду;
  Здавалася, атрымала перамога, але самы галоѓны i крыважэрны пiрат жывы i яшчэ побач. Падступны Джон Сiльвер не проста збег з карабля. Ён яшчэ прапанаваѓ свае паслугi каперскаму, французскаму судну. Маѓляѓ, ёсць такi карабель поѓны золата, казачных скарбаѓ. I iм можна канкрэтна пажывiцца.
   Сiльвер выгандляваѓ сабе долю, i папрасiѓ капiтана каперскага судна пакiнуць жыццё Джыму.
  I вось калi пасудзiна выйшла ѓ мора, то доктар Лiѓсi нечакана заѓважыѓ у падзорную трубу, як iх даганяе фрэгат. На караблi толькi адна гармата сярэдняга калiбра. Але паспрабуй супрацьстаяць падобным сiлам. Басаногi хлопчык гадоѓ чатырнаццацi Джым свiснуѓ указальнымi пальцамi ѓ роце i крыкнуѓ:
  - Яны ляцяць за нашымi скарбамi! Няма нiколi, не аддамо!
  Тоѓсты твар мiстэра Трэланi перакасiла ѓ гневе. I сквайр прашыпеѓ:
  - Французы... Вечны наш гемарой!
  Капiтан Смалет суха загадаѓ:
  - Дадаць ветразi!
  Сiмпатычны Джым, мiльгаючы босымi пяткамi чатырнаццацiгадовага на выгляд хлопчыка, кiнуѓся выконваць загад. Грэй i Бэн Ган таксама пайшлi за iм. Але людзей надзвычай мала. I ѓжо позна...
  Умацаваны сталлю нос фрэгата ѓрэзаѓся ѓ борт " Iспаньелы ", i пакiнуѓ ѓвагнутасць, паламаѓшы некалькi дошак. Тут жа паляцелi абардажныя крукi. Каперы, а фактычна пiраты, iрванулi на штурм, размахваючы мячамi i шаблямi. Яны былi няголеныя, з выскаленымi фiзiяномiямi. Некаторыя начапiлi на сябе грабянi з пёраѓ нiбы iндзейцы, iншыя нават уставiлi сабе старонкi з Бiблii ѓ вушы, цi вострыя кiнжалы.
  Мiстэр Трэланi стрэлiѓ з доѓгай стрэльбы. Адзiн з нападаючых капераѓ упаѓ з прастрэленай галавой. З дзiркi ѓ галаве выцякала чырвона-карычневая сумесь крывi i прасякнутага ромам мозгу.
  Юны ваяѓнiк Джым таксама выхапiѓ з-за пояса пiсталеты. Перад iм аказаѓся, гарбаты, але вельмi спрытны пiрат. Хлапчук пальнуѓ па iм, адчуваючы аддачу ствалоѓ. Марскi разбойнiк з лямантам завалiѓся. Адна куля трапiла ѓ жывот, другая перабiла ключыцу. Але перазарадзiць рэвальверы некалi.
  Прыйшлося хлапчуку выхапiць шпагу, i сашчапiцца з карсарам.
  Клiнкi скрыжавалiся, пасыпалiся пунсовыя iскры. Басаногi дзяцюк Джым з усмешкай на вуснах вымавiѓ:
  - Смерць - гэта таксама прыгода, толькi занадта непрадказальнае!
  Хлапчук вымушаны быѓ адступiць. Пiрат быѓ буйнейшы за чатырнаццацiгадовага хлопца, i надзвычай дасведчаны. Тым не менш, Джым-Барыс вельмi спрытны. Перакочваючыся, хлапчук прымудраецца пазбягаць клiнка i секчы пiрата па нагах. Можа быць дзяцюк справiѓся са сваiм ворагам, але на яго з бакоѓ наскочыла яшчэ два карсары. Адзiн пашкодзiѓ юнгу шабляй у плячо.
  Джым выпусцiѓ зброю. Доктар Лiѓсi пракрычаѓ:
  - Мы здаемся, не чапайце хлапчука!
  Малалiкi экiпаж " Iспаньелы " абяззброiлi i звязалi. Капiтан пiрацкага фрэгата "Iскражнер" , агiдна прасiпеѓ.
  - Ну што галубкi трапiлiся...
  Побач з iм на мылiцы падскокваѓ Джон Сiльвер , бубня.
  - Хлапчука не забiвай... Ён мой!
  Пiрат з доѓгай з сiвiзной барадой, зароѓ:
  - Мы знайшлi скарбы! Тут поѓныя куфры з золатам i камянямi!
   Скажнер з вельмi задаволеным выглядам прасiпеѓ:
  - Выдатна! Мы разжылiся каштоѓным скарбам!
  Капiтан капера трасянуѓ пiсталетам i працягнуѓ:
  - Ты нам аказаѓ буйную паслугу Сiльвер i варты ѓзнагароды!
  Капер стрэлiѓ i пiсталета ѓ жывот былому коку. Той завалiѓся з дзiкiм крыкам. Калi свiнцовы падарунак у цябе ѓ пузе, то гэта вельмi балюча. Пiрат Сiльвер курчыѓся, iмкнучыся сабраць рукамi выпатрашаныя кiшкi.
  Капiтан капераѓ здзеклiва вымавiѓ, шоргаючы ботам па палубе:
  - Куля таксама дорага каштуе!
  I кiнуѓшы люты погляд на палонных, вымавiѓ:
  - Гэтых за борт! Усiх акрамя хлапчука!
  Некалькi ацалелых пасля разборак грамадзян " Iспаньелы " паляцела ѓ марскую, якая кiшыць акуламi ваду. Пырскi за бортам, чымсьцi нагадалi фантанчыкi кiтоѓ. Людзi пайшлi на смерць, моѓчкi. Толькi сквайр Трэланi , нема крычаѓ i лаяѓся.
  Паранены падлетак Барыс застаѓся стаяць на палубе. У iрванай матросцы, якую набрыняла кроѓ, босы, з выгарэлымi на сонцы валасамi хлапчук, нагадваѓ палоннага гiтлераѓцамi партызана.
   Iсканжэр паглядзеѓ на акрываѓленага пацана i прытворна ласкава вымавiѓ:
  - А што нам рабiць з табой?
  Юны Джым з вымучанай усмешкай адказаѓ:
  - Мае сябры загiнулi, а значыць, жыццё не мае сэнсу...
  Капiтан капера зарагатаѓ, яго смех нагадваѓ голас Карабаса Барабаса i, з ухмылкай заявiѓ:
  - Тым больш у нас няма прычын пазбаѓляць цябе хлопчык жыцця. Так што я стрымаю сваё слова ... - Голас Iсканжэра стаѓ нашмат стражэй, i ён прашыпеѓ. - А зараз прыгатуйце прэнг, трэба прапарыць гэтаму хлапчуку костачкi.
  Пiраты, даволi ѓхмыляючыся, разрагаталiся. Iм i на самай справе было пацешна расцягнуць прыгожага хлопчыка на прэнгу. Таксама тая яшчэ забава. Паѓголага падрапанага Джыма схапiлi, павалаклi на каперскае судна. Па дарозе бязлiтасныя марскiя разбойнiкi балюча шчыкалi хлопчыка за параненае плячо. Барыс нават заскрыгатаѓ зубамi. Каб адцягнуцца, ён стараѓся думаць ад нечым iншым. Напрыклад, пра тое, як добра было б выкупацца ѓ залатой ванне, i змыць з сябе пот.
  Беднага юнгу аднеслi ѓ спецыяльную каюту, абсталяваную для катаванняѓ. Па сценах вiселi развешаныя гаплiкi, iголкi, шчыпцы, свердзелы, пылi i iншыя прыстасаваннi для катаванняѓ. Было тут i калючае крэсла, характэрнае для iнквiзiтараѓ, i традыцыйная прэнг.
  Галоѓным катам была рудая жанчына. Яшчэ маладая, але з непрыемным тварам, мускулiстая i буйная. Яна толькi ѓ адной кароткай спаднiцы i поѓную
  грудзi прыкрывала толькi вузкая палоска тканiны. У каюце горача, бо палае камiн. Жанчына скрывiла фiзiяномiю i блiснула буйнымi, белымi, нiбы слановая косць зубамi.
  - Як прыгожанькi хлопец... Якое задавальненне катаваць якога прыгожага хлопчыка!
  Капiтан брыдка ѓсмiхнуѓся i заѓважыѓ:
  - Сказаць ён нам нiчога для нас патрэбнага ѓжо не можа... Але прымусь яго лямантаваць ад болю нiбы шчанюка якога топяць у палонцы...
  Рудая жанчына прабуркавала:
  - У яго паранена плячо... Значыць лепш за ѓсё падыдзе менавiта традыцыйная i старажытная як Вавiлон прэнг!
  Джым гэты палонны юнга скалануѓся ... да хлапчука падскочылi пiраты. Сарвалi прахарчаваную крывёю матроску, агалiѓшы мускулiсты, загарэлы тулава. Вывернулi ззаду рукi, прывязаѓшы вяроѓку да крука. Хлопчык паморшчыѓся ад жудаснага болю.
  Потым пачалi падымаць угору. Захрумсцелi выварочваць суставы. Палiлася са свежай раны кроѓ, зазвiнелi сухажыллi. Боль перапоѓнiѓ Джыма, i хлапчук закрычаѓ... i страцiѓ прытомнасць.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 2.
  Раскошны i вялiзны аѓтамабiль пад'ехаѓ да замка. Мужчына i жанчына жорстка загадала Сэму:
  - Iдзi разам з намi i расказвай далей гiсторыю пра "Востраѓ скарбаѓ", а мы цябе будзе час ад часу сцябаць бiзуном.
  Юнака-падлетка павялi, зусiм голага i ѓ кайданах па дворыку, прымушаючы пляскаць босымi ножкамi па лужынах. А потым увялi ѓ замак, пад аховай. I рабiлi гэта вельмi спрытна, бiлi бiзунамi.
  Яны сапраѓды якiя перакруты. Лупяць скаванага, прыгожага хлапчука нейкiмi адмысловымi бiзунамi, што балючыя, але не пакiдаюць слядоѓ. I пры гэтым водзяць яго па мармуровых плiтах замка, i прымушаюць расказваць гiсторыю.
  Сэм жа ахвотна складае. Ён не толькi прыгожы, але i вельмi нават разумны падлетак-альфонс.
  Капiтан капера стрымаѓ сваё слова. Замест таго каб забiць хлапчука, яго прадалi ѓ рабства на плантацыi цукровага трыснёга. Голы па пояс, у адных толькi зашмальцаваных штанах па калена, былы юнга збiраѓ трыснёг. Праца на першы погляд не занадта цяжкая, але канцу дня дубее спiна, пакутлiва ныюць рукi i ногi.
  Але дужы, i цягавiты хлапчук працуе ѓжо некалькi месяцаѓ. I самае пакутлiвае ѓ гэтай сiтуацыi, зусiм не пякучае сонца, скура стала чорнай i абгарае, i не фiзiчная нагрузка, i нават бiзун наглядчыка, а...
  Нуда!
  Сапраѓды нудная, паѓтараная з-за дня ѓ дзень праца надакучае. Зрэшты, Джыму яшчэ пашанцавала, што ён дзiця ранняга капiталiзму, амаль сярэднявечных часоѓ. Хлапчук, чыё дзяцiнства прайшло ѓ тэхнiчна насычаным дваццаць першым стагоддзi, куды б больш пакутаваѓ. У тым лiку ад адсутнасцi камп'ютарных гульняѓ. А Джым не сумаваѓ па тэлевiзары, мульцiках, фiльмах, i толькi была нуда па кнiгах.
  Падлетак-юнга вельмi кахаѓ чытаць. Для яго гэта была магчымасць з рэальнасцi перанесцiся ѓ фантастычныя, казачныя светы. Забыцца аб тым, што цябе лiчаць усё не вельмi добрым - нават родная мацi.( Мацi нават асаблiва!) I адчуць пры дапамозе кнiг iншае, адмысловае, цiкавае i поѓнае прыгод жыццё.
  А тут гэтага няма! Ён белы раб, белабрысы хлапчук, разам з амаль выключна афрыканцамi, якiя нi рускай, нi англiйскай мовы не ведаюць. Нават няма з кiм пагутарыць, перамовiцца, атрымаць суцяшэнне. I ад гэтага яшчэ больш сумна на душы, нiбы там скрабуцца тыгра- пацукi.
  А ты нiбы механiчны. Рухаешся ѓжо не думаючы. Не занадта хутка, каб не стамiцца звыш усякай меры, але i не павольна, каб цябе не накрыла пякучы бiзун наглядчыка.
  Джым адчуваѓ, што тупее ад такой пакутлiвай працы. Нават падумалася, што ѓ школе, мабыць, не так ужо i кепска было. Вучыѓся хлапчук добра, у тым лiку i дзякуючы моцнай памяцi. Педагогi любiлi, цiхага, спакойнага, стараннага i акуратнага вучня.
  Аднагодкi недалюблiвалi Джыма, але асаблiва не лезлi. Так што не кожны дзень ён атрымлiваѓ па рагах i хадзiѓ у сiняках. Жыць у прынцыпе можна было.
  I магло быць i горш.
  Вось зараз i стала горш... Час ад часу наглядчык б'е хлапчука па голай спiне, або нагам. Ды хаця б проста так ад нуды. I яму пляваць што перад табой жывыя людзi.
  Кормяць таксама слабавата. Ежа грубая i аднастайная. Затое здаровая, i юнга Джым Хокiнс худы, але жылiсты i не выглядае знясiленым. Працягнуць на плантацыi можна доѓга, а збегчы вельмi складана. Вартавыя сабакi сочаць за кожным крокам...
  Джым аднёс сноп з цукровым трыснягом, i зноѓ пачаѓ калупацца ѓ зямлi, як яго аклiкнулi.
  Хлапчук падняѓ галаву. Насупраць яго стаяла дзяѓчына ѓ белай сукенцы i прыбраных туфлiках. На шыi ѓ прыгажунi былi каралi з буйнога жэмчугу, а на руках пярсцёнкi. I сукенка такая багатая i прыбраная. Па баках два байцы ѓ блiскучых, ярка начышчаных ботах i са стрэльбамi - ахова!
  Джым нiзка пакланiѓся шляхетнай даме. Тая на англiйскай мове, якую юнга Джым павiнен быѓ разумець, вымавiла:
  - Ты хто будзеш хлапчук?
  Джым машынальна адказаѓ:
  - Раб нумар сто сорак чатыры!
  Дзяѓчына хiхiкнула i паѓтарылася:
  - Ты будзеш на самой справе?
  Хлапчук адказаѓ, як вынiкала па легендзе:
  - Юнга Джым Хокiнс мiлэдзi...
  Дзяѓчына ѓ белай прыбранай сукенцы праваркавала:
  - Юнга з пiрацкага карабля?
  Джым адмоѓна матнуѓ галавой:
  - Не зусiм пiрацкага... Хоць у нас на борце i аказалася некалькi марскiх разбойнiкаѓ.
  Дзяѓчына паклiкала хлапчука пальцам:
  - Падысцi блiжэй i раскажы па падрабязней.
   Джым адклаѓ матык. Наглядчык, падаѓся назад. Хлапчук ганарлiва паглядзеѓ перад сабой. Дзяѓчына была крыху вышэй за яго, з чорнымi валасамi i карымi вачамi, але твар нейкi белы. Дзiѓна, што да яе не прыстае загар - здзiвiѓся Джым.
  Сам хлапчук, нiбы ѓ негатыве - волас белы як кудзелю, а скура чорная. Толькi падэшвы босых ног i мазолiстыя рукi крыху святлейшыя.
  Дзяѓчына прамаѓляе, нецярплiва тузаючы галавой:
  - Давай расказвай!
  Джым мiмаволi залюбаваѓся на брошкi з каштоѓных камянёѓ, у гэтай варонай грыве i вымавiѓ:
  - Я дапамагаѓ мацi, абслугоѓваючы карчму. Справы iшлi сярэдне, але вось неяк да нас з'явiѓся поѓны, чырванатвары марак i кiнуѓ некалькi залатых манет.
  Хлапчук пачаѓ пераказваць кнiгу "Востраѓ Скарбы", але рабiѓ гэта таленавiта i займальна, дадаючы сёе-тое i ад сябе.
  Дзяѓчына ѓважлiва слухала. Часам задавала дадатковыя пытаннi.
  Калi юнга Джым дабраѓся да свайго сядзення ѓ бочцы з-пад яблыкаѓ, прыгажуня заѓважыла:
  - А ты гарэзнiца, любiш выведваць чужыя сакрэты...
  Джым хлопчык з голымi, мазолiстымi пяткамi, з прытворным цяжарам (насамрэч хлопчык быѓ вельмi рады падобнай разнастайнасцi!) уздыхнуѓ i вымавiѓ:
  - Ды такi ѓжо я ёсць!
  Дзяѓчына кiѓнула:
  - Пакуль папрацуй разам з усiмi, а ѓначы цябе прывядуць да мяне ѓ спальню i ты да раскажаш гiсторыю да канца!
  Джым неахвотна кiѓнуѓ. Не надта хацелася яму вяртацца да цяжкай, руцiннай працы. Але наглядчык бразнуѓ хлапчука бiзуном. Удар прыйшоѓся памiж вострых як сякеркi, чорных лапатак падлетка. Прыйшлося паспяшацца, каб не атрымаць зноѓ.
  Ды нялёгкая праца ѓ раба на плантацыi. Мусiць, толькi на галерах i каменяломнях горш. Але нiчога, магчыма ён спадабаецца дзяѓчыне, i яна яго памiлуе. Дасць нейкую лягчэйшую i цiкавую працу.
  Джым крыху павесялеѓ i стаѓ калупаць зямлю матыкай куды энергiчней.
  Вось нарэшце сцямнела. Хлапчука адвялi ѓ спецыяльнае памяшканне i заштурхнулi ѓ вялiкую бочку з гарачай вадой. З'явiлiся негрыцянкi, якiя прынялiся скаблiць пацана вяхоткамi, змываючы назапашаны за месяцы працы бруд.
  Калi церлi агрубелыя мазолiстыя падэшвы, то ад гэтага стала казытлiва i прыгожы жылiсты Джым, весела разрагатаѓся. Потым хлапчука апранулi ѓ форму хатняга слугi. Гэта аказалася не занадта прыемнае. У вопратцы цесна, а франтаватыя боцiкi цiснуць. Няма напаѓголага было куды прыемней.
  Потым юнгу Джыма завялi ѓ сталовую. I ѓпершыню за доѓгiя месяцы хлапчук паспытаѓ мяса. Яму падалi курачку ѓ таматным соѓсе, i свежага, белага хлеба. А таксама добрай салаты i салодкай садавiны. Прыгожы хлопчык-юнга Джым Хокiнс паеѓ i яго настрой паднялося. Асаблiва калi яшчэ ѓ сярэбраным куфлi чарнаскурая дзяѓчынка-прыслужнiца паднесла вiны.
  Хлопчык Джым аказаѓся амаль на сёмым небе ад шчасця.
  Ён разумеѓ, што за гэта давядзецца плацiць, але адплата будзе напэѓна вельмi нават прыемнай.
  Юнгу Джыма адвялi ѓ раскошна абстаѓленую спальню. Зьявiлася дзяѓчына. Яна хупавым рухам агалiлася, кiнула сукенку i туфлiкi, застаѓшыся зусiм голай. Перахапiѓшы збянтэжаны погляд Джыма, пасмейваючыся, растлумачыла:
  - Так прыемна ляжаць зусiм без нiчога. Адзенне - гэта крэпасць, у якую заключана цела.
  Хлапчук згодна кiѓнуѓ:
  - Немагчыма не пагадзiцца... Зацесна, асаблiва нагам.
  Дзяѓчына прапанавала Джыму прыгожы падлетак:
  - Так распранiся i прысядзь да мяне!
  Хлапчук-юнга стаѓ лiхаманкава здымаць адзенне. Дзяѓчына строга загадала:
  - Павольней ... Бо ты не дзiкун!
  Джым Хокiнс са смазливой мордачкай пачырванеѓ, але стаѓ рухацца, не спяшаючыся... Капрызная дзяѓчынка зноѓ незадаволеная:
  - Ну, ты быццам сонны. Давай плаѓна i як iндыйская танцорка.
  Хлапчук пачаѓ рухацца, асцярожна пазбаѓляючыся ад адзення. Дзяѓчына была вельмi прыгожая. Яе постаць стройная i падцягнутая, хоць i не мускулiстая. Грудзi невялiкiя, але правiльнай, грушападобнай формы, стан тонкая, сцягна шырэй з плыѓным пераходам. Ножкi з вузкай падэшвай, вельмi хупавыя, пятачкi кругленькiя, ружовенькiя . На фоне доѓгiх, чорных валасоѓ скура здаецца па-асаблiваму белай.
  Юнга-прыгажун Джым, наадварот, са светлымi, паспеѓшымi прыстойна адгадуй за час рабства валасамi, i шакаладнай скурай, мускулiсты, з пакрытай свежымi ранкамi спiной.
  Ён прысеѓ побач з дзяѓчынай. Яна больш высокая i доѓгая абаперлася на Джыма гэтага юнгу, прытулiлася, аголенай грудзьмi да вострых лапатак i прашаптала:
  - Якое ѓ цябе жылiстае, моцнае цела... Ты, напэѓна, нiколi яшчэ не быѓ з жанчынай.
  Хлапчук залiѓся фарбай, i прашаптаѓ:
  - Нет нiколi.
  Дзяѓчына ѓсмiхнулася i прабуркавала:
  - А я цябе навучу!
  I прынялася гладзiць, глянцаваную скуру падлетка...
  Яе рухi станавiлiся ѓсё энергiчней i энергiчней. Яна зняла з яго апошнiя трусы. Хлапчук лiтаральна заводзiѓся, ад дакрананняѓ жаночых рук. Яе вусны цалавалi прыгожы твар Джыма. Прыгожая дзяѓчына нечакана асядлала хлапчука i насаджваецца на годнасць.
  Упершыню сутыкнуѓшыся з сэксам, ды яшчэ ѓ такой грубай форме юнак-падлетак збянтэжыѓся, i запаѓ у ступар. Але яго мужчынская дасканаласць, вялiкае i доѓгае тырчала нiбы кольк. I нудная па мужчынамi сiмпатычная, крамяная дзяѓчынка проста скакала на iм, вохкаючы i юрлiва стагнучы. Яна была цудоѓнай, голай, i куды больш сталай жанчынай чым першапачаткова падумаѓ падлетак. Яе цела куды больш сакавiтае, пышнае, чым дзявочае твар, i рознiца ва ѓзросце была гадоѓ як мiнiмум у дзесяць.
  Джым Хокiнс вылупiѓ вочы i глядзеѓ, не ѓ сiлах вымавiць i словы. З аднаго боку юнака гвалтавалi, з другога ж усё выглядала неяк ненатуральна i незвычайна. Шок - гэта па-нашаму!
  Вартасць прыемна казытала, i ѓ iм пульсавала кроѓ. Буйныя, жаночыя грудзi калыхалiся, падфарбаваныя соску паходзiлi на трускаѓку. Юнга Джым Хокiнс адчуваѓ у сабе абуджэнне звярынага iнстынкту, i схапiѓ дзяѓчынку з развiтымi формамi за грудзi. Тая сладастрасна застагнала мацней. Адкiнулася, выгiнаючыся станам. Яшчэ досыць юная дзяѓчына, хоць ужо дарослая, балдзела з безбародым юнаком, а Джыма Хокiнса гэтага нявiннiка кiдала то ѓ жар, то ѓ холад!
  Незвычайнасць таго, што адбываецца, дзiка ѓзбуджае. Мужчынская дасканаласць набрыняла, пагражаючы лопнуць, i стала вялiзным, нiбы цяплiчны агурок.
  Джым нават падумаѓ, чаму аднагодкi, калi сарвалi з яго трусы, здзеклiва смяялiся, у карчме. Бо ѓ яго вельмi нават для сваiх гадоѓ буйная дасканаласць.
  I хiба ён употай не марыѓ, аб жаночай ласцы?
  Перевозбужденный малады юнга нiяк не мог скончыць. Час ляцела ... Жанчына на iм перажыла ѓжо цэлы каскад аргазмаѓ i стала стамляцца. Тузануѓшыся яшчэ пару разоѓ саскочыла... Лiзнула нiбы марозiва дасканаласць на развiтанне i сунула Джыму Хокiнсу шакаладную цукерку:
  - Ты сапраѓдны мачо!
  I пацалавала ѓ лоб, шапнуѓшы:
  - Ну, iдзi, хутка змена наглядчыка прыйдзе! I зноѓ надзень лахманы, будзе працаваць як i раней.
  Джым Хокiнс падняѓся i... не змог нацягнуць спушчаныя штаны. Вартасць была занадта ѓжо вялiкая i працягвала стаяць, як камень. I як з такiм выйсцi.
  Юнак-юнга схапiѓ за сваю дасканаласць i паспрабаваѓ прыцiснуць. У гэтым момант рушыла ѓслед вывяржэннi. Сэрца закалацiлася, нiбы хуткастрэльны кулямёт, i ѓсе часткi цела затрэслiся. Джым Хокiнс адчуѓ першы ѓ жыццi аргазм. Вылiлася прыстойна белай кашыцы. Пажадлiвая дзяѓчынка з прагнасцю кiнулася яе злiзваць. А юнака, дакладней хлапчука, так трэсла i ён, страцiѓшы сiлы, павалiѓся на раскошны ложак.
  Служанкi па загадзе дзяѓчыны яго паднялi, знялi штаны, i начапiлi рабскiя шорты ѓ якiх Джым Хокiнс працаваѓ на плантацыях. I павялi хлапчука ѓ рабскi барак.
  Хлопчыкi, якiм яшчэ не было васямнаццацi начавалi асобна. Яны ляжалi на дошках, крыху прысыпаных саломай. Са смяшкам сустрэѓшы Джыма падлеткi пацiкавiлiся:
  - Ну як ты ёй вдул?
  Юнга адказаѓ з усмешкай:
  - Вядома так!
  Хлопчык старэйшы па камеры хiхiкнуѓ:
  - Малаток! А прынесцi нам што-небудзь паесцi?
  Джым разгублена прамармытаѓ:
  - Ды я прабачце забыѓся!
  Юнак таксама басаногi i напаѓголы, гадоѓ шаснаццацi заѓважыѓ:
  - Трэба клапацiцца аб таварышах! А пакуль усiм спаць!
  Хлапчукi ѓляглiся. Джым паклаѓ руку пад галаву, засоп носiкам. Сон юнага i моцнага пацана быѓ моцны. На ранiцу, зрэшты, ён прачнуѓся не выспаѓшыся. Страчаны быѓ час на каханне.
  Потым хлапчукi-рабы адправiлiся есцi кашу з падлогай гнiлой рыбай. Падмацавалi сiлы, i зноѓ за працу. Пад пякучым сонцам, шакаладныя ад загару падлеткi, разграбалi матыкамi зямлю i капалi. Звыклыя да працы рабяты. Тут былi i яшчэ зусiм дзецi, i старэйшыя юнакi, але яшчэ безбародыя.
  Калi барада прабiваецца, iх ужо пераводзяць да дарослых.
  Джым працуе, яе сухое, мускулiстае цела, блiшчыць ад поту. Яму вельмi хочацца, каб час iшоѓ хутчэй. Каб хутчэй сустрэць дзяѓчынку.
  Вось ужо сонца ѓ зенiце i самы сонцапёк.
  I тут з'явiлася зноѓ дзяѓчына, дакладней жанчына, якая спачатку здавалася юнай дзяѓчынай, але падчас занятку каханнем станавiлася больш сталай i пышнай.
  Яна паклiкала да сябе Джыма. Хлапчук, мiльгаючы босымi пяткамi, сваiх загарэлых ножак падбег да яе.
  Жанчына хiхiкнула i вымавiла:
  - Ты мой раб! Устань на каленi!
  Юнга неахвотна ѓстаѓ. Жанчына схапiла хлапчука адно рукой за валасы, а iншы сцягнула з сябе трусiкi. I рашуча ткнула галаву юнгi Джыма сабе памiж ног, зароѓ:
  - А цяпер лiжы маю шапiках!
  Хлапчук з уздыхам пачаѓ працаваць мовай. Ён гэта рабiѓ першы раз у жыццi. I яму было брыдка, ён адчуваѓ у сабе прынiжэньне. I да горла падступала млоснасць, праѓда жанчына перад шпацырам прыняла ванную. Яе ѓлонне здавалася на смак мовы крыху саланаватай. Хлапчукi-нявольнiкi паднялi галовы, i пачалi хiхiкаць. I тут жа на iх голыя спiны абрынулiся пугi наглядчыкаѓ. Адзiн з удараѓ прыйшоѓся так спрытна памiж вострымi лапаткамi адно з падлеткаѓ, што палiлася кроѓ. Ды i iншым хлапчукам прыйшлося несалодка. I ён з крыкамi i стогнамi апусцiлi пад выкрыкi наглядчыкаѓ галавы i зноѓ сталi старанна працаваць. Жанчына, бачачы гэтыя сухiя, загарэлы, юныя целы, адчула прылiѓ узрушанасцi i застагнала. Мова не занадта ѓмела яе таксама ѓзбуджае. I ѓ твар Джыму пырснула вiльгаць, вылучэннi скончыла ѓ аргазме маладой жанчыны.
  Хлапчук машынальна аблiзнуѓся, затым у яго ванiтавала. Жанчына кiѓнула:
  - Малайчына, гэта ты рабiѓ добра! Не бянтэжся, давай спусцi шорты.
  Джым пакорлiва скiнуѓ, свой няхiтры гарнiтур. Яны працуюць на гарачым, трапiчным востраве напаѓголыя. Жывот юнгi, быѓ злёгку запалым, але рэльефным прэсам. Скура яшчэ чыстая. Мужчынская дасканаласць даволi буйное, але валосiкi на падставе ледзь прыкметныя.
  Жанчына адцягнула скуры i стала весцi мовай. Звер маментальна вырас у памерах. Джым сладастрасна застагнаѓ.
  Жанчына стала з энтузiязмам працаваць ротам. I ёй гэта вельмi падабалася. Яна заводзiлася, i стала стагнала сама. Джым ж задыхаѓся ад узрушанасцi. Яму было вельмi добра. Жанчына сунула свой палец памiж ногi i зараѓла ад аргазму. I бруя белага крэму стукнула ёй у рот. Яна прагна глынула. Як гэта было ёй прыемна i вельмi смачна. Ды падабацца смактаць у пацана, калi пульсавалы стрыжань ледзь пакрыты валасамi.
  Джым цяжка дыхаѓ... Жанчына пагладзiла яго. Сунула зноѓ даволi дарагую, па тых часах рэдкую шакаладную цукерку i прабуркавала:
  - Якi ты смачны i салодкi... Мой хлопчык я табой задаволеная!
  Джым спытаѓ з усмешкай:
  - Можна мне адпачыць?
  Жанчына строга адказала:
  - Не працуй далей з усiмi! Гэтай ноччу ѓ мяне будзе баль у палацы губернатара. У наступную, мы дамо табе лiшнюю гадзiну паспаць, каб ты стаѓ свяжэй!
  Юнак пакланiѓся:
  - Воля ваша спадарыня!
  I з уздыхам адправiѓся зноѓ калупаць рыдлёѓкай. Юнае, моцнае, ад прыроды здаровае цела абвыкла да фiзiчнай нагрузкi, але было нудна i сумна. А размаѓляць хлапчукам адзiн з адным нельга - наглядчыкi наносяць удары, прычым вельмi балючыя.
  Так што даводзiцца, каб хоць крыху забiць час, нешта маляваць у сваiм падлеткавым уяѓленнi;
  Вось ён апынуѓся побач з Юльянам Адступнiкам. Вядомы рымскi iмператар у бiтве з парфянамi патрапiѓ у цяжкае становiшча. Але спадкаемцы Цэзара змагалiся мужна i адкiнулi парфян. Але сам iмператар патрапiѓ з невялiкiм атрадам у асяроддзi адчайна спрабаваѓ прарвацца да сваiх.
  Джым Хокiнс выскачыѓ на гарачы пясок. Хлапчук-тэрмiнатар адразу ж сцямiѓ, што гэта не зусiм сон, тым больш занылi яшчэ не зусiм загойданыя пухiры на падэшвах. Але разважаць некалi - трэба ратаваць iмператара!
  Пацан-рэйнджар адным ударам у скачку збiѓ пецярых парфян ужо абклалi iмператара. Затым, Джым Хокiнс , вельмi спрытна падхапiѓ абодва мяча i ѓ ступiѓ у лаянку. Першыя чатыры воiны-персы ѓпалi са ссечанымi галовамi. Затым хлапчук кiнуѓ кiнжал босымi пальцамi, i той у палёце перакруцiѓся i, перарэзаѓ глоткi траiм лучнiкам.
  Джым Хокiнс радасна выклiкнуѓ:
  - Гэта мужчынская бiтва!
  Пасля чаго перайшоѓ у рашучы наступ. Яго ѓзмахi мячоѓ былi нiбы газонакасiлка. Яны секлi ѓсiх запар, i рассякалi канечнасцi персаѓ. Вось буйных начальнiк парфян якi спрабуе дастаць iмператара сам страцiѓ пэндзаль рукi. А потым i галаву.
  Джым Хокiнс кiнуѓ з круцёлкi нагамi адразу пяць кiнжалаѓ, i выкасiѓ цэлы шэраг лучнiкаѓ. Пасля чаго прароѓ:
  - Гадзiна фартуны! Надышоѓ час пагуляць!
  I яго мячы зладзiлi стрыжку парфянскай армii. Правадыр армii цар Персii Iндэмон вылупiѓ зенкi. Напаѓголы, мускулiсты хлапчук ссякаѓ усiх запар i ѓсеваѓ ѓсе подступы да Юлiяна трупамi. Нiколi яшчэ ѓладару Парфii не даводзiлася бачыць гэтак лютага байца. I тое, што гэта ѓсяго толькi безбароды юнак выклiкала сур'ёзны страх.
  Раптам сапраѓды паганскiя Багi вырашылi дапамагчы Старажытнаму Рыму i замест адступлення, Юльян вярнуѓ на Зямлю рэлiгiю продкаѓ! I цяпер гэта цi Геркулес, цi сын Геркулеса ваюе з парфянскай армiяй.
  А Джым Хокiнс усё больш i больш уваходзiѓ у раж. Ён кiдаѓ цяжкiя i вострыя прадметы. Калоѓ i разiѓ ворагаѓ Старажытнага Рыма, а яго мячы здавалiся захапляльнымi маланкамi. Хлапчук-тэрмiнатар натхнiѓ i астатнiх рымлян. З крыкамi: Геркулес! Геркулес з намi! Яны кiдалiся на парфян падвоiѓшы ѓтрох свае сiлы. Змагаѓся i сам iмператар.
  Юллян быѓ толькi крыху вышэй сярэдняга росту, але выдатна складзены, i прыгожы. У момант гiбелi яму было ѓсяго трыццаць два гады, i не вядома, што чакала б Рымскую iмперыю далей пражывi адступнiк па больш. Але зараз, падобна, парфяне падалi назад, i пачалi адыходзiць.
  I астатняе рымскае войска дадало спякоту. Цар Iндэмон паспрабаваѓ пераламаць ход бiтвы, i з адборнай тысячай несмяротных рушыѓ у лаянку. Але ѓ гэтым была яго фатальная памылка.
  Джым Хокiнс звярнуѓ увагi на вельмi буйнога - вышэй Крысабою ростам чалавека, у кароне i плячыма, нiбы шафа ѓ залатой кальчузе. I хлапчук, бачачы, як слухаюць загады гэтага ѓладара зразумеѓ: час дзейнiчаць. I падхапiѓ упушчаны персам лук. Iмклiва нацягнуѓ яго нагой, так што ледзь не лопнула цецiва. А затым выпусцiѓ стралу, у думках суправаджаючы яе палёт.
  I прамчаѓшыся, калючае джала, упiлася напышлiваму цару Парфii ѓ шыю, разарваѓшы сонную артэрыю. I вялiзны вагой паѓтара, а то i ѓ два цэнтнеры ѓладар грымнуѓся з ломавага слана.
  Гiбель цара, вядома, зруйнавальны ѓдар па войску. Тым больш, калi маладзейшы спадчыннiк паспрабаваѓ узяць камандаванне на сябе, як Джым Хокiнс i ѓ яго паслаѓ стралу. У вынiку i гэты супернiк апынуѓся праколатым скарпiёнам. Рымляне, убачыѓшы якi рвецца ѓ бой iмператара, зараз крычала: Апалон, Апалон з намi!
  А Джым Хокiнс бiѓ парфян рукамi i босымi дзiцячамi нагамi, выкарыстоѓваючы прыёмы пра якiя ён чытаѓ у кiтайскай кнiзе перакладзенай на латынь.
  I гэтае варварскае войска звярнулася ѓ павальныя ѓцёкi. Цяпер рымляне пераследвалi Парфiю i ѓ гэтай гонцы ваѓкоѓ не магло быць i гаворкi, аб прабачэннi i лiтасцi. Гора ѓцякаючым, i гора ѓцякаючым ад рымлян удвая.
  Усходняе войска раставала на вачах, а лацiнскiя палкi, легiёны i кагорты няѓмольным. Жалезныя i трывалыя яны ламаюць i рэзаюць усё запар, i забiваюць вяльмож...
  Хлопчык жа мiльгаѓ голымi, ружовымi пятачкамi, i правёѓ мячамi млын, ссекшы адразу пецярых супернiкаѓ.
  Поѓная перамога. Ацалелыя парфяне падаюць на каленi i моляць аб лiтасцi.
  Джым Хокiнс падышоѓ па клiчы iмператара. Той ласкава паглядзеѓ на яго. У антычныя часы людзi крыху нiжэй, чым у пазнейшыя стагоддзi, ды i ѓ сне хлапчук уяѓляе сябе больш старэйшым па ѓзросце. Так што на выгляд хлопчыку Джыму Хокiнсу па Рымскiх мерках гадоѓ чатырнаццаць, пятнаццаць. Гэта значыць, ужо можна лiчыць мужчынам, хай i без барады. Юллян паглядзеѓ на яго драпiны i ѓдары i з шырокай усмешкай спытаѓ:
  - Ты бог?
  Джым Хокiнс сумленна i справядлiва адказаѓ:
  - Я чалавек!
  Юллян цяжка ѓздыхнуѓ i таксама шчыра адказаѓ:
  - Шкада... Вельмi шкада!
  Хлапчука, юнгу - тэрмiнатара гэта раззлавала, i ён жорстка адказаѓ:
  - Няма чаго шкадаваць! Чалавек гэта гучыць ганарлiва!
  Юллян ухвальна кiѓнуѓ i паляпаѓ дзецюка па плячы:
  - Выдатна сказана! Чалавек гэта i гучыць горда, i ён павiнен быць ганарлiвым, а не глiнай у руках ганчара!
  Войска ѓхваляльна зашумела. Паходны жрэц пачаѓ рыхтаваць язычнiцкi малебен з нагоды перамогi. Юльян вырашыѓ адрадзiць ранейшыя культы. Адзiн з iх - гэта пакланенне Юпiтэру, Марсу i Мiтры. Хаця зразумела, што язычнiцкая вера мае патрэбу ѓ мадэрнiзацыi. Тут прапанавалi розныя iдэi. Бо ѓжо ёсць вучэнне аб Елiсееѓскiх палях раi для воiнаѓ i гераiчных людзей, вучоных мужоѓ. Дык чаму б i не зрабiць гэта афiцыйнай дактрынай. Будзеш пакораны iмператару, здолееш вызначыцца на службе i атрымаеш сабе на тым свеце гарэм, i будзеш спраѓляць там шляхетныя балi, будучы вечна маладым i моцным! Дык навошта элiце тады вучэнне пра Хрыста?
  Горды хлапчук Джым Хокiнс , якi таксама не вельмi любiѓ традыцыйнае хрысцiянства, двудушнае i жорсткае, заѓважыѓ:
  - Чалавек сам каваль свайго шчасця, i сам ганчар свайго поспеху!
  Юллян працягнуѓ хлапчуку руку, моцна пацiснуѓ яе i з усёй шчырасцю прапанаваѓ:
  - Будзь маiм сынам i спадкаемцам! Ты не па гадах мудры, i ѓ табе Звышчалавецкая сiла!
  Пасля чаго iмператар вывеѓ з-за пояса пярсцёнак цэзараѓ. Гэта пярсцёнак, як правiла апранае iмператар таму, каго выбiрае сваiм пераемнiкам, i гэта як правiла знак усынаѓлення.
  Джым Хокiнс надзеѓ сабе пярсцёнак на ѓказальны палец i з натхненнем вымавiѓ:
  - Я спадзяюся аказацца годным долi стаць сынам iмператара...
  Юльян разбiѓ Парфянскае войска i зноѓ аблажыѓ iх добра ѓмацаваную сталiцу. З'яѓленне Джыма Хокiнса было сустрэта з радасцю. Рымскi iмператар, расцалаваѓ хлапчука i падняѓ яго моцным рукамi над сабой, вымавiѓшы:
  - Дзякуй Багам! Я ѓжо думаѓ, цi не загiнуѓ ты!
  Джым, разумеючы, што праѓду не так ужо лёгка растлумачыць, тупаючы босымi ножкамi, адказаѓ:
  - Сапраѓды кажучы, ваша вялiкасць мой рэальны бацька, гэта Апалон i ён часам забiрае мяне на Алiмп i да iншых мiроѓ, каб я не занадта абвыкаѓ да людзей!
  Iмператар, празваны ѓ рэальнай гiсторыi адступнiкам, здзiвiѓся:
  - Ты бачыѓ Алiмп?
  Джым Хокiнс , як i ѓсе iнтэлектуальна развiтыя хлапчукi, любiѓ складаць i таму ахвотна пацвердзiѓ:
  - Так!
  Юллян захоплена выклiкнуѓ:
  - I бачыѓ Юпiтэра!
  Хлопчык-юнга, шырока ѓсмiхаючыся жамчужнымi зубамi, адказаѓ:
  - Мой дзядуля Юпiтэр перадае табе прывiтанне! I жадае поспехаѓ! Каб Рымская iмперыя - пакарыла ѓвесь свет! I ѓся светабудова!
  Iмператар ва ѓсю глотку выклiкнуѓ:
  - Дзякуй багам! Ды прынясуць яны перамогу!
  Хлапчук-спадчыннiк i юнга тут жа прапанаваѓ не марудзiць са штурмам, бо мясцовасць, вакол спустошаная i рымскiм войскам занадта складана здабыць сабе пражытак i пiтво.
  Джым, узброiѓшыся лепшым рымскiм лукам, якi яшчэ i ѓдасканалiѓ, адправiѓся на паляванне. Лепш усё абдумваць план штурму, бачачы само крэпасць i заадно забiваючы ворагаѓ.
  Джым Хокiнс стрэлiѓ з дыстанцыi ѓ ваяра з пунсовымi пёрамi на шлеме. У адказ у хлапчука паляцелi цэлыя хмары стрэл. Але юны ваяѓнiк не звяртаѓ на iх нi найменшай увагi: усё роѓна не далятаюць, i стрымана выбiваѓ супернiкаѓ, а сам хуткiм крокам, раз-пораз, пераходзячы на бег, iшоѓ вакол сцяны.
  Горад i сапраѓды быѓ вялiкiм, нямногiм саступаючым Рыму i акружаны з высокiмi сценамi. Яго не змог у сваё ѓзяць i Траян Вялiкi, i многiя iншыя заваёѓнiкi. А тут фактычна галоѓная сiла Парфii. Скарыѓшы яе, i твае ѓладаннi Рым могуць распасцiрацца да самай Iндыi.
  Хлопчык Джым звярнуѓ увагу, што сцены горада амаль усюды вялiкiя, тоѓстыя i зуб'ямi. Для ѓзяцця такога горада трэба шмат доѓгiх усходаѓ, i не факт, што ты iх знойдзеш. Крыху слабейшая абарона, дзе горад абмывае рака, там бурны паток. Адвесцi раку можна, але часу гэта зойме не менш за два месяцы ѓпартай працы. Дык што застаюцца якiя яшчэ спосабы?
  Напрыклад, падарваць сцяну i прарвацца ѓ пралом! Самы просты спосаб, але патрэбная выбухоѓка. Але недалёка ад горада ёсць вялiкiх памераѓ лес. I пры некаторым спрыце выбухоѓку можна зрабiць з... пiлавiння, дадаѓшы да iх найпростых мiнералаѓ i соляѓ. А босымi пяткамi хлапчук адчуѓ, што такога роду мiнералы i солi ѓ глебе ёсць.
  Падарваць лепш за ѓсё самую высокую частку сцяны, дзе сабралася найбольшая колькасць варожых воiнаѓ. Цяпер парфяне пашкадуюць, што адважылiся ѓвогуле пайсцi супраць Рыма.
  Джым Хокiнс расстраляѓшы чатыры калчаны, вярнуѓся назад у лагер i радасна паведамiѓ Юльяну:
  - Багi падказалi мне якiм чынам можна ѓзяць крэпасць! Але няхай твае воiны паслужаць нашаму рытуалу!
  Рымскi iмператар жорстка загадаѓ:
  - Слухайцеся майму сыну, як мне самому!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 3.
  I войска, якое бачыла Джыма Хокiнса ѓ справе, гаркнула ѓ адказ прывiтанне. А дзяцюк-цэсарэвiч, актыѓна раздаваѓ загады. Спачатку трэба ѓ першую ж чаргу ссекчы дрэвы i дробна перамалоць. I гэта апынецца вельмi крутая забойная сiла, супраць ворагаѓ Старажытнага Рыма.
  Трэба мноства пiлавiння змяшаць з мiнераламi, i тады атрымаецца магутная бомба антычных часоѓ. Яна павiнна спрацаваць куды больш эфектыѓна пораху, i не горш нiтраглiцэрыну. Вось гэта сапраѓды хлапчук-тэрмiнатар задумаѓ. Прычым Джым сам асабiста сек лес, i перамолваѓ бярвёны на шчыты i пiлавiнне.
  Голы, мускулiсты тулава хлопчыка блiшчаѓ ад поту, i здавалася, што дзяцюк адлiты з бронзы.
  Верачы ѓ волю багоѓ, рымскае войска працавала вельмi дружна, зладжана i энергiчна. Пiлавiнне i магутныя драѓляныя шчыты хутка будавалiся. Праѓда, парфяне паспрабавалi распачаць вылазку.
  Джым Хокiнс з радасцю памахаѓ двума мячамi, а з-за засады ѓдарыла коннiца. Пара тысяч персаѓ патрапiла ѓ асяроддзе. Хлапчук-вiцязь-юнга дзяѓбу iх правадыр нагой у скiвiцу, прымусiѓшы страцiць масу зубоѓ. А затым яго пара мячоѓ зарабiла, нiбы былi брытвавым прыборам. I парфяне апынулiся ѓ мяшку, i асяроддзi самай доблеснай армii свету.
  Ды шмат у рымскай армii ваявала цяпер варвараѓ, але ад гэтага яна стала мацней, увабраѓшы ѓ сябе i свежую кроѓ, i новыя баявыя прыёмы.
  Джым Хокiнс больш, iншых атрымаѓ поспех у гэта рубцы. I спецыяльна дзяцюк хлюпаѓся ѓ вялiкiя лужыны крывi, каб апырскаць рымскiх ваяроѓ. А iм гэта падабалася, атрымлiвалася, што яны ад сына самога Апалона атрымлiваюць боскую ласку, сiлу i поспех.
  Падобна да таго, як многiя ѓ Рыме ѓзрадавалiся вяртанню ранейшых язычнiцкiх культаѓ. I з вялiкiм задавальненнем малiлiся Фартунэ i Юпiтэру.
  Хлапчук-тэрмiнатар, здавалася, пацвярджаѓ рассякаючы персаѓ з аднаго ѓзмаху напалову м, што вера язычнiкаѓ дае каласальныя касмiчныя сiлы. I што практычна любы чалавек пры жаданнi можа стаць богам, i тварыць цуды!
  Хрысцiянства ж здавалася занадта варожым жыццёвым задавальненням i з прычыны гэтага непрывабным. Тым больш, цi будзе яшчэ рай? Ды i цi бачыѓ хто з тых, хто жыве ѓ чацвёртым стагоддзi ѓваскрослага Хрыста?
  Ды паверыць ва ѓсемагутнасць укрыжаванага, няшчаснага чалавека вельмi цяжка, нават вытанчанаму розуму. А тым больш варварам, цi рымлянам, якiя шанавалi культ сiлы i для якiх крыж быѓ ганьбай. Каб усемагутны Бог, прынiзiѓ сябе да смерцi на крыжы - гэта i ѓвогуле ѓяѓлялася ѓтрапёнасцю i паверыць у такое....
  А свае багi простыя, зразумелыя, чалавечыя... I нiхто не аказаѓ сур'ёзнага супрацiву адроджаным культам!
  А вось i цяпер рысскiя ваяры, хай з iх палова не лацiнасы, а варвары з энтузiязмам выконваюць наказы iмператара i яго Сына i Сына Апалона.
  Уначы дастаткова колькасць пiлавiння i мiнералаѓ ужо прыгатавана. Джым Хокiнс не стаѓ дажыцца досвiткам, а загадаѓ рушыць павозку ѓ цэнтральным пункце варожай абароны неадкладна.
  I панеслiся трафейныя парфянскiя конi, разам са смяротным грузам да вежы цароѓ. З падганялi, прыпякаючы бабкi i ногi запаленымi паходнямi i ѓдарамi доѓгiх бiзуноѓ. I хоць персы i акрылi бязладнае стралянiну ѓ начную iмглу, было ѓжо позна.
  Джым Хокiнс каб узмацнiць свой голас, праз вялiзны медны рог прагарлапанiѓ:
  - Ды здзейснiцца iмя Багоѓ! Ды будзе Юпiтэр на ѓ дапамогу!
  Iрванула так, што i за пару вёрст з галоѓ рымлян збiвала з галоѓ шлемы. Але парфянам дасталася ѓ тысячу разоѓ мацней. Галоѓныя сховiшчы ад выбухной хвалi падкiнула вышэй, i сцены ѓздыбiлiся. Многiя сотнi персiдскiх воiнаѓ аказалiся забiтыя на месцы, а яшчэ больш пакалечылася...
  Джым Хокiнс , якога таксама штурхнула выбухной хваляй, упаѓ было на каленi, але тут жа ѓскочыѓ. Пацан-юнга зноѓ гаркнуѓ:
  - А цяпер у атаку сябры! На славу нашага Бога Апалона!
  I кiнуѓся першым, мiльгаючы босымi, з налiплым на кроѓ пылам хлапечымi пяткамi. А за iм iмчалася i ѓся рымская, незлiчоная, ва ѓсякiм разе, у начным кашмары войска.
  Джым Хокiнс першым дасягнуѓ пазiцый парфян i жвава ѓзлез пад абваленай сцяны. Пацан-тэрмiнатар знаходзiѓся ѓ наймацнейшым азарце. Ён сек усiх запар, хоць ужо было вiдаць, што парфяне страцiѓ здольнасць рэальна супрацiѓляцца. У iх упаѓ баявы дух, i выпарылася ѓсякае жаданне пярэчыць рымлянам. Але ѓсё роѓна знiшчэнне працягвалася, i iшла рэальная разня.
  Хлапчук-тэрмiнатар урэзаѓ голай пяткай у падбародак аднаму са шляхетных персаѓ зламаѓ яму скiвiцу i шыю. Той павалiѓся прама ѓ кацёл з кiпячай смалой, якую прыгатавалi парфяне, каб лiць на галаву атакуючым рымлянам.
  Смала расплюхалася i некалькi персаѓ з перапуду таксама павалiлiся ѓ катлы i ѓ iх смажылiся жыѓцом.
  Джым Хокiнс размахваючы мячамi, i прасякаючы чарговую прасеку, заспяваѓ цэлую баладу:
  Я рыцар Рыма i мяча...
  Гасподзь заклiкаѓ мяне на лаянку!
  Свет атрымаѓ адразу ката,
  А ты Фартуну лепш слаѓ!
  
  Вырашылi адрадзiць вялiкую мару,
  Што чалавек падобным Богу моцным стаѓ!
  I пакахалi, мудрасць, прыгажосць,
  У якой увасоблены парыѓ сэрцаѓ у метал!
  
  Няма не язычнiк, Цэзар быѓ,
  Ён у рацi роѓнага не ведаѓ сабе...
  I прамянiстай славай Рым,
  Кiдае выклiк страху-сатане!
  
  Усё звярнуцца ѓ прах,
  Але толькi неѓмiручы дух!
  Знойдзеце сiлу мы ѓ словах,
  Якiх не сказаць нам у слых!
  
  Паверце, чалавек не труп,
  У iм лепшае, жыве заѓжды...
  Прамень славы не патух...
  У сэрцах кахання зорка!
  
  I што такое кроѓ,
  Яна дае нам жыццё...
  З болю ёсць каханне,
  I за яе трымайся!
  
  Павер, што ты не слабы,
  I моцным быѓ душой!
  Хай гiне ѓ плоцi раб,
  Мы справiмся з уздой!
  
  Калi ты баязлiвасць пераможаш,
  I згiне жах дзiкi...
  Тады парыш ты вышэй дахаѓ,
  Багоѓ лiчачы аблiччы!
  
  Прыйдзе Алiмп, запалiць агонь,
  I будзе святло прамянiстае...
  Але слабога герой не чапай,
  Клiента акулiста...
  
  Хто топча дробнага чарвяка,
  Той сам нiкчэмны сэрцам!
  А страсць вялiкая мая,
  Пад хвост дзве трэскi перцу!
  
  Карацей Белабог прыйдзi,
  Я стану Апалонам...
  Мы закрэслiм, пяром нулi,
  За намi мiльёны!
  I з кожным ударам мускулiстага, падобнага на Геркулеса хлапчукi нехта падаѓ. А персы бухалiся на каленi нема лямантавалi аб лiтасцi.
  Сталiца Парфii ѓпала, i над ёй зараз развiваѓся Рымскi сцяг.
  Палонныя палi нiцма i цалавалi хупавыя сляды босых ног хлапчука-бажаства, якi тварыѓ подзвiгi Геракла.
  Джым Хокiнс узяѓ у свае моцныя рукi ключ ад Азii i падышоѓ да iмператара Юльяна. Той падзякаваѓ спадкаемцу i перадаѓ яму назад, сказаѓшы: "Слава Апалону".
  Юльян будуе новую сталiцу. Джыму Хокiнсу таксама стала маляваць уяѓленне ѓсё як бы крыху паскорана, накшталт кiнастужкi... Вось ён зноѓ сустрэѓся iмператарам Юльянам. Парфянскае царства, ад якога ѓ рымлян было столькi праблем зрынута, i Юльян якога ѓжо называлi Вялiкiм вырашыѓ аднавiць Вавiлон.
  З'яѓленне Джыма Хокiнса названага сына iмператара i таго лiчылi сынам Апалона было ѓспрынята рымлянамi як знак багоѓ.
  Перад хлапчуком вясталкi сыпалi ружовыя пялёсткi. Джым папiраѓ iх босымi, з мазолiстым падэшвам нагамi, i ганарлiва выпнуѓшы грудзi, iшоѓ нiбы трыѓмфатар. Голыя пяткi прыемна казыталi пялёстачкi, i настрой ад гэтага ѓзнiмаѓся. Юллян пацiснуѓ хлапчуку яго мазолiсты ад ратных прац руку, вымавiѓшы:
  - Аб мой сын! Я загадаѓ са скарбаѓ, захопленых у парфян адлiць табе залатую статую уставiѓшы смарагды замест вачэй! Калi ты сын Апалона то падобны самому Богу прыгажосцi i ратнага мастацтва!
  Джым Хокiнс сцiпла адказаѓ, скрыжаваѓшы рукi на мускулiстых грудзях, моцнага падлетка:
  - Я ѓсяго толькi падобны богу, будучы чалавекам!
  Юллян кiѓнуѓ моцнаму, сапраѓды падобнаму Апалон у малалецтве хлапчуку i абвясцiѓ:
  - У тваю частку i гонар пачатку адраджэння Вавiлона зробiм гладыятарскiя баi!
  Джым шчыра вымавiѓ:
  - Менш крывi! Нашы багi патрабуюць не ахвяр, а мужнасцi i адвагi!
  Юллян з гэтым пагадзiѓся:
  - Ды будзе так! Але тыя парфяне, якiя не змiрылiся павiнны загiнуць у гладыятарскiх бiтвах, каб не прычынiць новых бед Рыму!
  Джым Хокiнс -малодшы адказаѓ на гэта:
  - Няхай iх долю вырашаць багi! Толькi няхай у гэтых не ѓдзельнiчаюць жанчыны i дзецi!
  Юллян двухсэнсоѓна адказаѓ:
  - Тыя, хто не небяспечны нам удзельнiчаць у танцы смерцi не будуць!
  Статуя адлiтая Джыму Хокiнсу быѓ нават вышэй, чым натуральная велiчыня, а смарагдавыя вочы гарэлi. У руках хлапчук-боства трымаѓ два мячы са сталёвымi лёзамi i з дзяржальнямi ѓпрыгожанымi рубiнамi. Рэльефныя мышцы цалкам адпавядалi арыгiналу.
  Потым быѓ раскошны баль i ѓжо падчас балявання зладзiлi першы гладыятарскi бой. Змагалася двое старанна вымытых i змазаных алеем парфян. Яны накiнулiся адна на адну з мячамi. Буйнейшы прапусцiѓ некалькi ѓдараѓ мяча ѓ грудзi i жывот, павалiѓся на пясок. Сутычка апынулася хуткаплыннай i амаль усе рымляне незадаволеныя падобным зыходам нахiлiлi палец унiз - дабi яго! Джым Хокiнс устрымаѓся. Яму не хацеѓ выглядаць нi жорсткiм, нi лiтасцiвым.
  Парфянiн без сораму сумлення закалоѓ свайго суайчыннiка. На гэтым уласна кажучы гладыятарскiя ѓяѓленнi i скончылiся. Толькi да канца балю, калi Юльян падобна Нерону выканаѓ песню, зноѓ выклiкалi на рысталiшча воiнаѓ. На гэты раз бiлiся два падлеткi.
  Яны змагалiся дастаткова доѓга, прычынiѓшы адзiн аднаму мноства ран. I пад канец, зусiм знемагаючы, прабiлi мячамi адзiн аднаму грудзi i замерлi.
  Юнга Джым, тупнуѓ босай нагой, незадаволена заѓважыѓ:
  - Ты бацька абяцаѓ, што не будзе ѓ гладыятарскiх паядынку дзяцей!
  Юллян рашуча адказаѓ, стукнуѓшы кулаком па стале:
  - А гэта i не дзецi! Iм ужо па чатырнаццаць!
  Падобны зыход выклiкаѓ пэѓнае расчараванне ѓ рымлян, i яны асвiсталi памерлых паядыншчыкаѓ .
  Джым не стаѓ пярэчыць. Ён i сам не лiчыѓ чатырнаццацiгадовых дзецьмi. Калi дзяцюк ужо можа з жанчынай, значыць ён не дзiця!
  Ды i ѓ тыя часы ѓ такiя гады ѓ Гасконi i жанiлiся i выходзiлi замуж. Антычнасць i сярэднявечча - сутнасць адно!
  Гладыятарскiя баi пачалiся на наступны дзень.
  Парфяне ваявалi адзiн з адным. Яны былi ѓ лютасцi, кiдалiся i калолiся. Шмат пралiвалася крывi i поту.
  Ужо ѓ першым жа баi з кожнага боку бiлiся па дваццаць чалавек. Тыя, хто выйшаѓ першымi з зялёнымi насцегнавымi павязкамi, а другiя з жоѓтымi. Бiтва працякала з пераменным поспехам. Перамаглi зялёны з якiх на нагах засталося толькi трое, ды i тыя цяжка паранены.
  Другi паядынак выдаѓся крыху не менш крывавым за першы.
  На гэты раз бiлiся па пятнаццаць чалавек з кожнага боку. Адны ѓ аранжавых павязках, iншыя ѓ сiнiх. Стукаюць цяжкiя боты, аб пясок. Самi гладыятары напаѓголыя, шматлiкiя валасатыя, так што вiдовiшча суцэль варварскае i напружанае. Аранжавыя падобна аказалiся мацнейшымi, хоць у цэлым бой выдаѓся канкурэнтным. Iшоѓ упартым абмен ударамi, капала кроѓ.
  Абодва бакi калыхалiся, нiбы брыз хвалi.
  Аранжавыя аказалiся мацнейшымi, з iх пяць ваяѓнiкоѓ выстаяла на нагах. А тыя сiнiя, якiя завалiся, але былi забiтыя, iх мiлаваць рымляне не сталi.
  Баi кiпелi з размахам. Вось, напрыклад, трое львоѓ i пяцёра парфян з тупымi мячамi. Крывавая атрымалася лазенька... На гэты раз iльвам усмiхнулася поспех, акрамя таксама звяроѓ шкадавалi i мячы выдалi палонным кароткiя, iржавыя i даѓно не тачаныя.
  Потым на рынг выйшлi падлеткi, якiх узброiлi аднымi кiнжаламi. Столькi было вiску, крыку, кусання . Яны сплялiся ѓ абдымку i калолi вастрыямi адзiн аднаго, бадалiся, ляжалiся. Хлапчукi да такой ступенi раз'юшылiся, што нават не глядзелi хто ѓ якой камандзе. Проста забiвалi адзiн аднаго, калечылi i дабiвалi на месцы.
  Адзiн з iх нават вырваѓ iншаму сэрца з мускулiстых грудзей, прымусiѓшы апошняга памiраць ад жорсткага болевага шоку.
  Як гэта i цвёрдага i агiдна, але разам з тым па крывавым цiкава. Калi ты зведваеш сумесь рызыкi, задавальненнi i ѓ той жа час брыдка, калi голыя, потныя, у крывi i разрэзах падлеткi раздзiраюць зброяй i кусаюць адзiн аднаго.
  А ѓ антычныя часы дзяцей нараджаецца шмат, i ѓ гладыятарскiх баях удзельнiчае вялiкая колькасць хлапчукоѓ. Яны менш каштоѓных тавар i iх не так шкада. Часта юныя рабы ваююць зусiм галышом, i заѓсёды басанож.
  Жанчыны гладыятары таксама амаль заѓсёды босыя, акрамя толькi найболей знакамiтых з iх. Такiя дзяѓчынкi каб падкрэслiць свой больш высокi статут апранаюць прыгожыя сандалi.
  Рабам да паѓналецця абутак наогул не пакладзена, толькi ѓ мароз iм выдаюць грубыя драѓляныя чаравiкi, каб каштоѓная скацiна не загнулася ад холаду. I калi дзiця ад прыроды дужае i можа вытрымаць снег, аддаюць перавагу яго пакiдаць без тунiкi. Дзецi свабодных рымлян i асаблiва патрыцыяѓ каб быць менш падобнымi на рабоѓ носяць сандалi або плясканнi, а ѓ халодны час боты.
  Джым Хокiнс вядома, як сын бога Апалона вышэй падобных забабонаѓ. Але некаторыя парфянскiя палонныя, гледзячы на хлапчука ѓ адных шорцiках якi сядзiць побач з iмператарам, мабыць прымалi яго за ганаровага наскурнiка i шапталiся.
  А слых Джыма вельмi востры, i непрыемна, калi пра цябе так думаю. Два напаѓголыя рабынi падышлi да прынца i прынялiся рабiць прыемных масаж, для босых ног хлапчукi. Так добра, калi цябе датычацца дзяѓчыны-азiяткi. Мабыць таксама захопленыя рабынi ѓ заваяванай Парфii.
  На нагах застаѓся толькi адзiн з падлеткаѓ, якi, зрэшты, таксама не мог трымацца прама з-за шматлiкiх ран i стаяѓ на карачках.
  Наступны бой аказаѓся крыху экзатычны. Чатыры кракадзiла супраць двух дзясятак парфян з палкамi. I толькi ѓ аднаго апынулася ѓ руках сякера. Алiгатары кiдалiся на палонных, а тыя бiлi палкамi ѓ адказ. Некаторыя парфяне ѓцякалi. Вельмi страшная жывёлiна кракадзiл. Як пстрыкне пашча, так перакушаны парфянiн здох у такiх зубах.
  А iншы ваяр ужо пазбавiѓся ног, а iншы рук. А жаруць кракадзiлы гладыятар вельмi нават са смакам.
  Рослы перс з сякерай секануѓ алiгатара сякерай. Той нават не зрэагаваѓ: такая атрымалася моцная скура. I ѓсё адбiвае запар i кiдаецца пажыраць усiх, хто трапiѓся пад iклы.
  Крывавая калатуша з'явiлася. I стала расцякацца па пясках i жвiру.
  Джым Хокiнс стаѓ падлашчвацца з дзяѓчынамi рабынямi...
  Рабочы дзень скончыѓся i хлапчукоѓ адвялi на вячэру. Напаѓголыя пацаны, былi стомленыя i галодныя. Iм далi порцыю рыбы i рысу, пасля аблiлi вадой i адправiлi адпачываць у барак. Хлопчыкi пляскалi босымi, загарэлымi ножкамi.
  Потым сон...
  Але Джыму не прыйшлося адпачываць, зноѓ яго паднялi. На гэты раз замест ранейшай прыгожай дзяѓчыны перад iм была даволi тоѓстая фраѓ мадам. Гэта жонка старэйшага наглядчыка. Вiдаць, даведаѓшыся аб пасцельных здольнасцях юнага нявольнiка, вырашыла сама з iм паспрабаваць. Ёй было на выгляд гадоѓ трыццаць пяць цi крыху больш, але яна была абжорай, тоѓстая, непрыемная жанчына.
  Паглядзеѓшы на прыгожага хлопчыка, якога вывелi наглядчыкi, яна свiснула:
  - А ты яшчэ птушаня!
  Але калi яе рука сарвала шорты, адкрыѓшы буйную годнасць хлапчука, то жонка наглядчыка завыла ад захаплення. Яе руках схапiла за мужчынскую дасканаласць i стала яго тузаць. Пульсавалы стрыжань брыняючы, i велiзарная, тоѓстая фраѓ мадам, павалiла, асядлаѓшы Джыма Хокiнса . Юны юнга сладастрасна застагнаѓ. Дакрананнi жанчыны ѓзбуджалi малалетняга жарабца. I гэта ѓсё выглядала так здорава.
  Падлетак пад здаравеннай бабай, якая на iм скача. I пры гэтым яшчэ раве ад аргазму. I ѓсё ѓ прысутнасцi наглядчыкаѓ, што адпускаюць яхiдныя жарты, i яшчэ падлеткi з барака збеглiся глядзець.
  Жанчына скакала, i зароѓ абвiсла. Саскочыла. Але Джым моцна узбуджаны падлетак яшчэ не скончыѓ, i сам стаѓ яе дзяѓбцi, якая ляжыць на спiне.
  Жанчына зноѓ стала стагнаць, i затрэслася ѓ дзiкiм аргазме. Яна была папросту цудоѓнай. Грудзей вялiкiя, саскi пунсовыя, а цела спатнела. Перад тым як iсцi да хлапчука, яна памылася. Так што Джым не без задавальнення цалаваѓ яе грудзi. I самазабыѓна працаваѓ.
  Жанчына некалькi разоѓ скончыла i знясiлiла. Пад канец выпусцiѓ брую i юнга. Жонка наглядчыка падставiла рот, i з задавальненнем злiзала салодкую кашыцу. Ёй гэта жудасна спадабалася. Да чаго смачнае насеньне ѓ юных, здаровых, фiзiчна развiтых хлапчукоѓ.
  Пасля чаго яны расталiся. Стомлены пасля працы i сэксу, хлопчык-юнга адправiѓся на нары. Там ужо дрочили iншыя хлапчукi. Iх моцна ѓзбудзiла вiдовiшча сэксу. I яны працавалi рукамi. У бараку запахла, нечым спецыфiчным.
  Але шчылiн шмат i пах выветрыѓся, i хлапчукi-рабы заснулi.
  Усё аказалася ѓ цэлым добра...
  На наступны дзень паѓтарылася ранейшае. Пад'ём, сняданак даволi сцiплы i праца. Прычым праца даволi тупая.
  Джым з цяжкасцю чакаѓ паѓдня, калi павiнна была прыйсцi яго прыгожая пасiя. I крыху прыдумаѓ;
  Нiбы прыбой якая выйшла ѓ разводдзе з берагоѓ ракi, велiчэзная арда варвараѓ накiравалася да свежассечанай крэпасцi. На асобнай вежы не баючыся стрэл, стаяѓ рослы чалавек, у лёгкiх, бронзавых даспехах, i мячом у моцнай, мускулiстай руцэ. Кучаравыя валасы, на вялiкай галаве, ужо ладна крануты сiвiзной, i сцягнуты срэбным абручом. Погляд вонкава спакойны, толькi тое якiя звужваюцца, а затым якiя пашыраюцца зрэнкi выдаюць моцнае хваляванне! Якi стаiць па правую руку незвычайна высокi i шыракаплечы мужчына, прагрымеѓ магутным басам:
  - Нас атакуюць, вялiкi! З усёй Галii сабралiся варожыя нам плямёны. Велiч Рыма пад пагрозай!
  Мужчына спакойна адказаѓ, пагульваючы кiнжалам з каштоѓнай ручкай:
  - А ты што Антонiй вырашыѓ, што мы прыйшлi сюды грыбочкi збiраць, а не жорстка бiцца?
  Марк Антонiй разгублена вымавiѓ:
  - Але цi быѓ сэнс Юлiй дазволiць варварам галам сабраць усе сiлы, сотнi сваiх плямёнаѓ, замест таго, каб выкарыстоѓваць простую i надзейную тактыку: бiць, бiць па частках!
  Цэзар з ухмылкай адказаѓ:
  - Аляксандр Македонскi даѓ Дарыю два гады, каб той сабраѓ велiзарнае войска са ѓсёй сваёй найшырэйшай iмперыi i разграмiѓ яго ѓ адкрытым баi. Мы ѓжо ваюем восьмы год. Калi i далей весцi кампанiю ранейшымi метадамi, то на яе не хопiць усяго нашага жыцця!
  Рымскiя лучнiкi трапна стралялi з-за зубьев размешчаных на сцяне, зрэшты, галаѓ было так шмат, i яны беглi настолькi густым натоѓпам, што ѓ iх было непараѓнальна цяжэй прамазаць, чым патрапiць. Тыя варвары што падалi, працятыя стрэламi, бязлiтасна затоптвалiся сваiм супляменнiкамi. Капыты коней i грубыя боты на драѓлянай падэшве, брыдка чмякалi, сумессю бруду i крывi. Цэзар не ѓтрымаѓся i сам выпусцiѓ стралу, цэля ѓ гарцаваѓ на белым скакуне малойчыка. У галаѓ важакам кланаѓ прынята ездзiць на канi менавiта беласнежнай масцi, што сiмвалiзуе чысцiню i заступнiцтва светлых духаѓ.
  Цэзар страляѓ выдатна, яго навучалi стральбе з лука, яшчэ калi ён быѓ маленькiм хлопчыкам. Строгi настаѓнiк за кожны промах, прапiсваѓ пяць удараѓ лазой па дзiцячай спiне. Зрэшты, маленькага Юлiя не толькi лупцавалi, але яшчэ вучылi канцэнтравацца, правiла дыхаць, душачы стомленасць. Вось зараз Цэзар, iмкнецца наладзiць дыханне, кантралюючы частату пульса.
  А варвары ѓжо атакуюць сцены. Галы не такiя ѓжо дрымучыя варвары, з мноства доѓгiх дрэѓ, iмi выраблены сотнi розных, часам настолькi шырокiх усходаѓ, што па iх нават можа праехаць каляснiца.
  Галы равуць, нiбы мядзведзi, якiя не елi цэлую зiму. Пры гэтым б'юць мячамi аб меч, i прысвiстваюць. Рымскiя лучнiкi паляць амаль ва ѓпор, байцы з дапамогай рагатак сутыкаюць усходы ѓ нiз. Але iх шмат i галы паѓзуць уверх нiбы гусенiцы, не зважаючы на страты. Нават на адлегласцi адчуваецца, што ад варвараѓ паражае спiртным, падобна прадстаѓнiкi кёльнскага народа прынялi на грудзi ладную колькасць старажытнай самагонкi.
  На версе iх сустракаюць моцнымi ѓдарамi двусечных рымскiх сякер i кароткiх мячоѓ. Вось першыя страты сярод рымлян, упадзе прабiты рагацiнай цэнтурыён, разгневаныя галы iрвуць яго цела, на часткi, вось завалiлася яшчэ адразу двое рымскiх воiнаѓ.
  Цэзар коратка кiнуѓ:
  - Лiць на варвараѓ смалу!
  Кiпячыя катлы ѓстаноѓлены на спецыяльных прыстасаваннях. Iх паднiмае прымiтыѓны кран, яны пераварочваюцца i льюць галлам на галовы. Кiпячая лава абпальвае варвараѓ, яны лiтаральна вар'яцеюць ад болю. Да верху паднiмаецца задушлiвы пах смаленага мяса. Аслеплыя i абпаленыя галы падалiся назад, але дзiды i сякеры буйнога войска, якое наступала ззаду, не даюць iм адступiць. Крывi i без таго льецца шмат, але калi змяшаная, са смалой, гэта так жудасна...
  Марк Антонiй крычыць:
  - Падпальвай!
  Унiз ляцяць паходнi, смала ѓспыхвае. Галы гараць i рвуцца назад. Iх топчуць заднiя шэрагi, прагiнаюцца ѓсходы. I зноѓ, i зноѓ падаюць варвары. Але атака, нягледзячы на жахлiвыя страты i не думае спыняцца.
  Велiчэзныя горны галаѓ, у iх дзьмуць не вусны, а цяжкiя воiны топчуць нагамi спецыяльныя мяхi з буйвалiнай скуры. Ад чаго гул незвычайны, цягучы, ён дзейнiчае па-асаблiваму на псiхiку галаѓ, нiбы гукi клiчучых да здзяйсненняѓ цёмных багоѓ.
  Цэзар па-ранейшаму спакойны, з усмешкай кажучы:
  - Барбары, для iх гукi важней душы!
  Антонiй на гэта адказаѓ:
  Жрэц Клаѓдзiй прынёс шчодрую ахвяру Юпiтэру i Марсу, i багi сказалi, ухваляем вашыя нашы распачынаннi i падорым перамогу!
  Цэзар адказаѓ у вершаваным стылi:
  Алiмпiйскiя багi моцныя,
  Але яны не дапамагаюць слабым!
  Калi Юпiтэру будзем верныя,
  Сусветную пабудуем дзяржаву!
  Для перамогi патрэбна, нам салдатам,
  Са сталi рука i розуму кемлiвасцю шмат!
  Ад удару рассыплецца злая арда,
  А потым нас яшчэ чакае вялiкая дарога!
  Антонiй ухвалiѓ:
  - Ды праславiцца ззянне Юпiтэра!
  Ад разважанняѓ хлапчука адцягнула з'яѓленне карэты. Яе несла тройка белых коней. Нарэшце з'явiлася каханне хлопчыка-юнгi Джыма.
  Дзяѓчына якая была юнай i спелай адначасова паглядзела праз падзорную трубу на мускулiстага спартовага хлапчука. I дала загад:
  - Узяць яго да нас!
  I ёй кабiне сядзелi дзве дзяѓчынкi. Джыма пагналi наглядчыкi бiзунамi. Юны прыгажун заскочыѓ у карэту. З яго адразу ж сарвалi шорты. Адна з дзяѓчынак ѓзяла пульсавалы, узбуджаны стрыжань у рот, адчуваючы задавальненне. Спадарыня каб выпрабаваць задавальненне, схапiла хлапчука за валасы, i ткнула яго тварам памiж ног. I Джым ужо маючы досвед адразу ж пусцiѓ у ход мову.
  Трэцяя дзяѓчына ѓзяла правую руку юнгi i сунула яе сабе ва ѓлонне. I юных палюбоѓнiк пусцiѓ у ход пальцы. I пайшло паехала. Хлапчук i тры дзяѓчыны гэта так выдатна.
  Джым працаваѓ з азвярэннем. Спадарыня скончыла i запырсканы яму твар. Пасля чаго сама стала працаваць мовай. А дзве iншыя служанкi задаволiлiся спрытнымi рукамi юнгi. Потым праѓда адна з iх паднялася i сунула юнаму прыгажунчыку ѓлонне ѓ твар. Той стаѓ працаваць мовай з яе вялiкiм энтузiязмам.
  Спадарыня прымусiла, умела працуючы юнгу скончыць. I з задавальненнем лiзаѓ языком гэты белы, салодкi крэм. Джым быѓ юных i гiперсэксуальны , i яго мужчынскае дасканаласць абвiсла толькi пару секунд, а затым зноѓ набрыняла.
  I Спадарыня кiѓнула:
  - Давай працуй юнак!
  Джым пачаѓ дзяѓбцi. А спадарыня сладастрасна застагнала. I гэта была такая трэба сказаць прыемная праца. А iншая дзяѓчынка запырскала яму твар.
  Яе змянiла сяброѓка, i зноѓ мова хлапчука накiраваѓся дзяѓчыне ва ѓлонне. I вельмi ѓмела апрацоѓваѓ сценкi ѓвiльготненай пячоркi. Дзяѓчынка стала уздрыгваць ад аргазму. Ёй гэта было вельмi прыемна. Спадарыня таксама скончыла, з дзiкiм ровам.
  Хлапчукi на плантацыi, паднiмалi, галовы, i прыслухоѓвалiся. Але наглядчыкi бязлiтасна бiлi iх па худых, але жылiстых спiнах з вострымi рыдлёѓкамi i крычалi:
  - Працуйце! Працуйце пачвары!
  Джым таксама працаваѓ. Ён скончыѓ, але зноѓ умелыя рукi спадарынi паднялi дасканаласць. I юнга стаѓ дзяѓбцi ѓжо iншую дзяѓчынку. А спадарыня запатрабавала мову. Што ж гэта так прыемна, i вельмi крута.
  Джым працаваѓ. Адна з дзяѓчын пачала казытаць яго агрубелую, пыльную пятку. Затым сунула ступню сабе памiж ног. I стала стагнаць.
  Джым Хокiнс варушыѓ энергiчна босымi пальчыкамi, i яго самога гэта завода змяняецца.
  Адначасова з трыма цудоѓны дзяѓчынкам - гэта крута. I твой язык купае ѓ соку.
  Спадарыня скончыла i ѓзяла ѓ рот стрыжань юнака. I той зноѓ выкiнуѓ кашы, праѓда, меншую. Але спадарыня злiзала да кроплi.
  Пасля чаго яна зноѓ узняла дасканаласць, сваёй мовай. I прымусiла хлапчука дзяѓбцi ѓ сваё юрлiвае ѓлонне.
  А мова знайшла для сябе чарговую ѓвiльготненую пячорку. I як гэта было смачна i прыемна. А босыя пальчыкi ножкi хлапчукi ѓзбуджалi i даводзiлi да аргазму чарговую дзяѓчынку.
  Як гэта ѓсё было чароѓна i выдатна. I Джым Хокiнс працаваѓ, з велiзарным энтузiязмам не адчуваючы стомленасцi.
  А дзяѓчаты раз-пораз уздрыгвалi i канчалi ѓ дзiкiм экстазе. Нарэшце яны дасканалай выматалiся, ды i сонца пачало схiляцца да гарызонту i пацямнела.
  Так тры дзяѓчыны i хлапчук заснулi ѓ карэце i iх носiкi саплi. Целы былi аголеныя, i стамiлiся, выматаѓшыся.
  Джым захроп, i нiхто не трывожыѓ, хлапчука, якi бачыѓ казачны сон.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 4.
  Жанчына, якая вадзiла Сэма Амстранга заѓважыла з пажадлiвай усмешкай на твары:
  - Ужо вiднее! Час бы хлапчукоѓ папрацаваць мовай не толькi фiгуральна!
  Мужчына кiѓнуѓ, i блiснуѓ цёмным акулярамi:
  - Ды менавiта, зараз ты абслужыш маю жонку язычком!
  Голы, мускулiсты хлапчук у кайданах кiѓнуѓ. Яму сталёвыя кольцы расцерлi лодыжкi i кiсцi рук. Лепш сапраѓды адпрацаваць усе ложкi. Або як ён прывык.
  Жанчына села ѓ крэсла, спусцiла трусiкi. Сэм апусцiѓся на каленi, i пагрузiѓ свой спрытны мову ѓ яе пячору. Ён стаѓ працаваць на сумленне i велiзарным энтузiязмам. I яго язычок быѓ вельмi спрытным, i такiм трэба сказаць умелым.
  Мужчына ж у сваю чаргу спусцiѓ штаны. Начапiѓ на сваю мужчынскую дасканаласць прэзерватыѓ. Вышмараваѓ яго вазелiнам. I нядоѓга думаючы ѓвайшоѓ у пятую кропку юнага альфонса. Сэм застагнаѓ ад болю i сораму. Ён не хацеѓ мець справу з мужчынамi, але даводзiлася. I юнак пачаѓ дапамагаць, варушачы задам. Так ён працаваѓ i мовай i сваiм анусам. Жанчына ж узяла яго стрыжань пальцамi i падушыла, прымусiѓшы ѓспушыцца. I гэта было прыемна.
  Сэм працаваѓ, i яго мова тварыла цуды. Жанчына застагнала юрлiва i скончыѓся. У зад хлапчукi таксама ледзь не ѓдарыла бруя, але ѓтрымаѓ прэзерватыѓ. Пасля чаго мужчына адышоѓ. А яго жонка сам нахiлiлася i ѓзяла ѓ Сэма ѓ рот.
  Хлапчук адчуѓ яе мову, мову дасведчанай шлюхi, i чаго стрыжань нагрэѓся, i лiмiтава брыняючы. Прыйшлося прыкласцi намаганнi, каб не скончыць адразу, а даць жанчыне гадоѓ трыццацi на выгляд, добра папрацаваць i атрымаць асалоду ад працэсам.
  Сэму часта жанчыны рабiлi мiнэт, iм гэта самiм падабаецца. Асаблiва калi мужчынская дасканаласць у вельмi юнага альфонса, калi кашыца салодкая, смачная, i калi i ёсць валасы на лабку, то яны паголены. Жанчына працавала з энтузiязмам.
  А мужчына ѓ сваю чаргу сунуѓ сваю млявую годнасць Сэму ѓ твар. Хлапчук быѓ змушаны зноѓ працаваць мовай. Ну, што ж ноч яшчэ не скончылася, i пакуль яны на яго маюць усе правы. А Сэму абслугоѓваць мужчын не ѓпершыню. I ён гэта робiць з паказным энтузiязмам. Хлапчук працаваць, i iмкнецца ѓявiць, што ён лiжа дзяѓчыне, каб было не так брыдка. Але гэта замiнае яму скончыць... Жанчына рыкнула ѓ прыкрасцi:
  - Дай мне свайго насення хутчэй!
  Сэм нацiснуѓ рукой на яечкi. I палiлася кашыца, дакладней белы, салодкi крэм. Жанчына стала злiзваць, не грэбуючы нават Лабко. I рабiла гэта вельмi ѓпэѓнена.
  Сэм адчуваѓ сябе на версе асалоды. I не заѓважыѓ, як яму самому скончылi ѓ рот. Хлапчук праглынуѓ падарунак, i адзначыѓ:
  - Добра!
  Мужчына пазяхнуѓ i пра булькаѓ:
  - Я больш не хачу! Ён твой!
  Жанчына кiѓнула хлапчуку:
  - Трахну мяне! Давай!
  Сэм звыклы намаганнем волi, нават не пускаючы ѓ ход рукi, прымусiѓ свой стрыжань зноѓ лiмiтава набрыняць. I ѓвайшоѓ у вiльготнае ѓлонне прыгожай дзяѓчынкi. Прыняѓся з лютасцю працаваць. Хлапчук працаваѓ, i энергiчна i мерна, вельмi ѓмела. I жанчына зноѓ застагнала, у дзiкiм аргазме. Ёй гэта надзвычай падабалася. А Сэм прыпаѓ ротам да яе грудзей, якую жанчына агалiла. I стаѓ яе цалаваць, а соску ѓмела лашчыць мовай. Жанчына была ѓ добрай форме, i юнаму альфонсу было вельмi прыемна яе лапаць. I яна яго казытала i насаджваецца. Скончыла спачатку адзiн раз, потым яшчэ тры разы. Пад канец зноѓ нахiлiла галаву i шапнула:
  - Хачу твайго насення!
  Вопытны альфонс юных гадоѓ зноѓ выкiнуѓ порцыю белага, салодкага, духмянага крэму. Жанчына злiзала да кроплi. I ѓхмыльнулася, скалячы зубкi:
  - Давай яшчэ!
  Сэм кiѓнуѓ, i яго стрыжань хутка брыняе. Але ѓ гэты момант гадзiннiк прабiѓ, i ѓ пакой пралiлося святло.
  Хлапчук заѓважыѓ:
  - Ноч скончылася! Я зараз вольны!
  Жанчына буркнула:
  - Я яшчэ хачу! Добра даюць дзесяць тысяч еѓра звышурочных за гадзiну!
  Сума была дастатковай, i Сэм працягнуѓ працу. Хаця прызнацца, яму вельмi хацелася спаць. Але ён альфонс мацёры i яму не абвыкаць працаваць з вялiкiмi перагрузкамi. I зноѓ дзяцюк працаваць, i яе вусны лашчаць маладой жанчыне соску. Сэм стаѓ рухацца больш плаѓна, але даволi хутка, ловячы рытм. Жанчына сладастрасна стогне i калоцiцца. Ёй гэта вельмi прыемна, i класна.
  Некалькi разоѓ скончыѓшы, яна зноѓ захацела чароѓнага, салодкага напою. I нахiлiла галаву. I хлапчук вылiѓ ёй свой духмяны крэм. Потым зноѓ пачаѓ працаваць....
  Нарэшце-то i жанчына знясiлiла ад аргазмам. Зазванiѓ смартфон, i паведамiлi, што ѓсе лiмiты часу скончылiся i юнага альфонса забiраюць.
  Сэм быѓ вельмi задаволены, ён адпрацаваѓ вялiкiя грошы, частка з iх на ягоным рахунку. А зараз можа i адпачыць.
  Яго забралi са службы аховы. Далi хлапчуку шорты i майку i павезлi далей. Прама ѓ кабiне стомлены Сэм заснуѓ, i яму цiкавае бачылася.
  Сэм Амстранг апынуѓся ѓ вежы ѓ адной камеры з Наташай. На iм быѓ дарагi гарнiтур, але месцамi падраны. Шпагу i ѓсю зброю забралi пры паланеннi, i груба абшукалi, забраѓшы грошы i ѓпрыгожваннi. Але пакуль пакiнулi боты i камзол. I ты сядзiш на пучку саломы. Цяпер ты хлопчык прыкладна гадоѓ на трынаццаць у сярэднiя стагоддзi. Гэта значыць крыху менш, чым у дванаццаць для дваццаць першага стагоддзя. Але цела трэнiраванае, прынц вiдавочна развiты фiзiчнымi практыкаваннямi i фехтаваннем. Але не такi моцны i хуткi, як калi Сэма Амстранг быѓ у несмяротнай плоцi ѓ i iншым сне. Але добрае i гэтае цела. Больш-менш здаровае, цэлыя ѓсе зубы, але больш адчувальнае. Вось пры затрыманнi аглушылi дубiнкай i, на галаве ѓспушыѓся важкi гуз.
  Залаты шлем забралi. I прыкавалi за шыю да сцяны. Але ланцуг доѓгi i можна ѓстаць. Побач з iм яго мацi. Марын Ле Пен злёгку змянiлася. Не такая шыракаплечая i мускулiстая, хоць жанчына стройная i моцная, таксама не са слабых, хай i не нястрымная ведзьма-палiтык. Крыху па малодшай Марын Ле Пен, каля трыццацi гадоѓ па сучасных мерках, i вельмi прыгожая, твар больш далiкатны i не такi жорсткi. Спелая жанчына, ледзь блядней асмуглай ад загару Марын, i валасы светлыя, але не якiя аддаюць сiнню, а злёгку залацiстыя.
  Гэта была першая прыгажуня каралеѓства, якая нарадзiла ѓсяго двух дзяцей, i таму займаючыся спортам змагла захаваць дзявоцкую постаць. Па мерках сярэднiх вякоѓ, выглядае проста супер!
  Пакуль каралеву не паспелi абрабаваць, захапiлi ѓ палон спецыяльныя i верныя людзi без супрацiву. I на ёй ёсць упрыгожваннi, вельмi дарагая сукенка, маса каштоѓнасцяѓ, чобаты, вышытыя жэмчугам i золатам. Выдатная маладая жанчына, багатая, i вонкава суцэль спакойная. Пакуль не ѓ кайданах, i Сэму нават сорамна яго прыкавалi як шчанюка, i што яго касцюм месцамi падраны, праколаты, i бачныя плямы крывi.
  Але прынца хацелi ѓзяць жывым, атрымаѓшы вiдаць строгi загад i, не калолi, не секлi, а толькi злёгку аглушылi. Хаця баявы хлопчык адчайна супрацiѓляѓся.
  Але зразумела, што наперадзе iх чакаюць выпрабаваннi больш жорсткiя. Каралева сядзiць на ложку з пярынай i падушкамi, побач з ёй служанка.
  Хлопчык Сэм успомнiѓся фiльм: "Лэдзi i разбойнiк". Там таксама прыгожую жанчыну, дакладней дзяѓчыну трымалi ѓ больш-менш прымальнай вежы, з ложкам i пярынай i служанкай. А ѓпрыгожваннi забралi толькi перад пакараннем смерцю. I зараз iх чакае пакаранне. Прычым не гуманная сякера ката, а спальванне iнквiзiцыяй на вогнiшчы. Толькi перад гэтым у iх каты будуць жорстка выбiваць патрэбную iм iнфармацыю пра вельмi багатыя, скарбы кароны, i самае галоѓнае пра адну святую рэлiквiю, якая можа даць iнквiзiтарам каласальную сiлу, а можа i ѓладу над светам!
  Сэм Амстранг здрыгануѓся, ён адвык, у сваiх прыгод альфонса, ад звычайнага, няхай i юнага i здаровага цела. Непрыемна сталёвы аброжак нацiраѓ дзiцячую шыю. I наогул гэта зневажальна сядзець на ланцугi, нiбы сабачцы. А ён крыху меѓ асобу i прынца, гэта значыць ганарлiвую. Калi ты гэта , i ты i не зусiм ты. I гэта зневажальна пачувацца шчанюком.
  Марын глядзiць на яго. Яна гэта не зусiм яна - знешнасць каралевы. I розум, i ѓспрыманне i яе, i яе. Памяць жа ранейшага носьбiта iснуе. Але ваяѓнiцы-ведзьмы. I ѓ цябе падвойная памяць. I Сэма Амстранга , якi ѓ снах зразумела, ужо ѓ вялiкай колькасцi розных мiсiй пабываѓ i лiнiях, i прынца, у якога прыгод паменш, але таксама ѓ трынаццаць гадоѓ характар шмат у чым сфармiраваны.
  I звычкi таксама ёсць. Напрыклад, сядзець на бруднаватай саломе непрыемна, i гiдлiва, гарнiтур у прынца прыбраных, i адносна чысты. Ды i есцi хочацца. I папiць бы не мяшала. А чым напояць вязняѓ?
  Будуць iх трымаць на хлебе i вадзе, як простых вязняѓ? Або дадуць нешта больш раскошнае i падыходнае каралям.
  Вось у рамане "Дзесяць гадоѓ праз", у Бастылii, зняволеных нядрэнна кармiлi. Але гэта можа быць проста мастацкая выдумка. Або шляхетных асоб добра кормяць?
  Сэм уздыхнуѓ i спытаѓ у каралевы Марын:
  - Будзем гатовы?
  Дзяѓчына найсвятлейшых кровей рашуча заявiла:
  -Заѓсёды гатовыя!
  Хлапчук-прынц хацеѓ нешта яшчэ сказаць, але дзверы даволi вялiкi зарыпелi. Нехта паварочваѓ ключ замка. I вось расхiнулiся з вельмi тоѓстага металу i камеру ѓвайшлi. Некалькi буйных спецыяльна навучаных турэмных вартавых, таксама пара катаѓ у балахонах, двое святароѓ у султанах, i жанчына ѓ манаскiм адзеннi.
  Больш высокi святар кiнуѓ погляд на каралеву i суха вымавiѓ:
  - Забраць у яе ѓсе ѓпрыгожаннi i амулеты!
  Жанчына ѓ манаскай расе падышла да Наташы, i апранаючы пальчаткi з тонкай скуры, пакорлiва вымавiла:
  - Выбачыце вашу вялiкасць, я павiнна абшукаць вас, каб вы не схавалi якога-небудзь амулета, якiм можа перашкодзiць д'яблу, пакаяцца нават на катаваннi!
  Сьвятар строга заѓважыѓ:
  - Гэта не вялiкасць, а падазраваная ѓ вядзьмарстве! Калi яна будзе супрацiѓляцца, варта яе патрымае!
  Марын з ганарлiвым выглядам вымавiла:
  - Не варта я сама!
  I стала здымаць з сябе ѓпрыгожваннi. Сэму прыгадаѓся раман "Айвенга". З Рэбекi тады таксама знялi ѓсе ѓпрыгожваннi i яркiя ѓсходнiя тканiны. Яна засталася ѓ адным толькi белым балахоне, маленькiя ступнi дзяѓчыны былi босыя. Ды вiдаць не вельмi прыемна па ангельскай колкай зямлi iсцi басанож дзяѓчыне з багатай сям'i з не агрубелымi падэшвамi. А можа i зябка. Дарэчы , у экранiзацыях Айвенга не вiдаць, басанож Рэбека цi не.
  А вось цiкава цi разуюць каралеву Марын?
  Манахiня склала дыядэму, завушнiцы, пярсцёнкi i бранзалеты ѓ мяшок. Потым ветлiва папрасiла дазволу абмацаць Марын, каб паглядзець не ѓтаiла цi яна чаго-небудзь.
  Сьвятар строга загадаѓ:
  - Яе мабыць прыйдзецца распрануць!
  Марын ѓспыхнула, i тупнула нагой у туфлi:
  - Ды як вы можаце!
  Сьвятар рыкнуѓ:
  - Вас павiнны агледзець на прадмет плям ведзьмы! I не бянтэжцеся, на прэнгу вiсець разам з сынам вы будзеце аголенымi! Калi, вядома ж, не прызнаецеся адразу, i не адкрыеце, дзе схаваны скарбы!
  Марын злосна рыкнула:
  - Нi за што!
  Сьвятар раѓнуѓ у адказ:
  - Трымайце яе! Правядзем больш дбайны ператрус!
  Стражнiкi схапiлi прычым вельмi шчыльна каралеву. А манашка ѓ пальчатках стала расшнуроѓваць яе гарсэт. Марын адчайна супрацiѓлялася i спрабавала брыкацца. Яе нечакана ѓдарыѓ па твары ахоѓнiк i каралева ѓскрыкнула. Манахiня была вопытная турэмшчыца i вельмi спрытна расшнуравала сукенку i сарвала яе. Затым рушыла ѓслед блузка i спаднiца. Марын адчула ѓ сабе сорам. Сэм сумесь абурэння i адначасова ѓзбуджэння падлетка, пры якiм распранаюць прыгожую жанчыну. Вось з каралевы сарвалi i туфлi, i потым панчохi. Якая ѓ яе хупавая ножка. У Марын гераiнi ѓ па-за комiксамi ступнi хоць i прыгожыя былi, але буйныя, i агрубелыя ад пастаяннага хаднi басанож. А ѓ каралевы яны меншыя, i куды больш спешчаныя.
  Вось адну панчоху схлусiлi потым другую. Яшчэ адну спаднiцу спрытна вызвалiла манашка. Каралева засталася босы, i ѓ станiку вышытым дыяментамi, i трусiках. Гэта ѓсё адзенне апальнай найсвятлейшай асобы.
  Манахiня павярнулася да святара, вiдаць, галоѓнага з iнквiзiтараѓ. Той завагаѓся, але ѓ камеру ѓвайшоѓ яшчэ адзiн чалавек у багатай султане i чалме са смарагдамi. Ён люта вымавiѓ:
  - Ну што стаiце, распранайце яе далей! Ведзьма павiнна быць абшукана да канца!
  З каралевы манашка акуратна зняла станiк, затым сцягнула трусiкi. Аголiла ѓлонне Венеры. Марын хацела яго прыкрыць i лiтаральна згарала са сораму. Але яе рукi трымалi моцныя i трэнiраваныя турэмшчыкi.
  Сэм адчуѓ у сабе наймацнейшае ѓзбуджэнне. Прыгожую жанчыну распранулi перад падростам, а ѓ сярэднiя стагоддзi, хлопчыкi хоць i не вялiкiя па росце, але вельмi развiтыя. Мужчынская дасканаласць у прынца ѓстала i лiмiтава набрыняла. Так хацелася пусцiць у ход рукi, але ѓ прысутнасцi iншых людзей гэта рабiць сорамна.
  Iнквiзiтар у султане са смарагдамi загадаѓ:
  - Агледзь Чарльз яе цела на прадмет плям ведзьмы ...
  Святар падышоѓ у аголенай, прыгожай, фiгурыстай жанчыне. Каралева ѓвесь час практыкавалася i фехтавала, таму ѓ яе не было лiшняга тлушчу, i нават быѓ бачны прэс, хай i не такi рэльефны як у Марын у яе ранейшым целе. Яна прыгожая, але знешне iнквiзiтар захоѓваѓ непранiкальны твар. I яго рукi i пальчатках, ледзь не дакраналiся цела, i агляд каралевы насiѓ дзелавую цiкавасць. Але скура маладой жанчыны, чыстая, гладкая, пяшчотная, бледная, таму што загараць каралева магла рэдка i толькi там, каб яе не бачылi.
  Але вiдавочна было вiдаць, што ѓ яе не будзе заган i плям. Сэм адчуѓ раптам, што яго ѓзбуджэнне спала. Ён у сне быѓ яшчэ занадта малы цялесна, каб быць перапоѓненым гармонамi, i пакутлiва пакутаваць, калi iх нельга выкiнуць. Але яго маму прынiжаюць, i аглядаюць каты. I гэта ѓжо не ѓзбуджае, а выклiкае гнеѓ. Бурны гнеѓ найсвятлейшага i распешчанага хлапчука.
  Сэм, скарыстаѓшыся тым, што ланцуг на ашыйнiку даволi доѓгi, падскочыѓ i здолеѓ дацягнуцца нагой да заду iнквiзiтара, якi аглядае яго мацi. Удар быѓ балючым, i святар упаѓ. Дагадзiѓ галавой, але не моцнай у жывот каралевы, i тая лягнула яго каленкай у падбародак.
  Iнквiзiтар у султане са смарагдамi загарлапанiѓ:
  - Узяць гэта шчанюка i ѓсыпаць яму, розгамi добранька!
  Сьвятар нiжэй запярэчыѓ:
  - Нельга лупцаваць найсвятлейшую асобу без рашэння суда!
  - А катаваць?
  Сьвятар шэптам адказаѓ:
  - Суд ужо даѓ дазвол на катаваннi, але без калецтва, i толькi каб здабыць iнфармацыю!
  Iнквiзiтар злосна адзначыѓ:
  - А катаванне каб дамагчыся прызнаннi ѓ вядзьмарстве?
  Сьвятар цiха прашаптаѓ:
  - Iмператару патрэбныя скарбы, i ён абяцае нават адпусцiць, хлопчыка i жанчыну, калi яны раскажуць i выдадуць уваход у схованку!
  Iнквiзiтар у султане злосна вымавiѓ:
  - А навошта цягнуць? Будзем катаваць каралеву i прынца прама зараз! Тым больш казаць яны не жадаюць!
  Сьвятар кiѓнуѓ:
  - Сэнсу цягнуць няма! У склеп iх!
   Сэма схапiлi стражнiкi i груба сталi зрываць адзенне. Яны былi вельмi моцнымi, вiдаць спецыяльна падбiралi лепшых вязняѓ ахоѓваць найбольш каштоѓных вязняѓ. Таму яны лiтаральна разарвалi камзол, кашулю, штаны, сарвалi боты. Сэм апынуѓся зусiм голым, толькi ѓ адных трусах.
  Яму адчапiлi аброжак i пацягнулi па лесвiцы разам з Марын. Сэму падумалася, што, напэѓна, вось так у адных трусiках неслi ѓ катавальную i Мальчыша-Кiбальчыша . Зрэшты, у Сэма ѓсё-такi ёсць над рэальным прынцам фора, боль ён адчуе рэальную, але па-сапраѓднаму ѓсё роѓна не памрэ, а вось атожылак каралеѓскага роду куды больш бы баяѓся на яго месцы, бо на Хэпi-энд, яму разлiчваць не даводзiцца. Нават калi i раскажаш сакрэт, усё роѓна спаляць як ведзьмака - лiшняя сведка нiкому не патрэбен.
  Дарога ѓ падвал не надта доѓгая, усё ѓ адной вежы. Вязням знакамiтым наверсе, месца допыту нiжэй.
  Сэм хоць i чуѓ, што на прылады катаванняѓ лепш не глядзець, цiкава тарашчыѓ вочы. Тут вельмi багаты арсенал iнквiзiцыi. I чаго толькi не было. I абцугi, i крукi, i пруты, i свердзелы, i маса iншых прадметаѓ.
  Сэма сустрэла рудая жанчына-кат, спецыялiст па катаваннях дзяцей. Ён паглядзела на прыгожага, мускулiстага хлопчыка, i яе вочы ѓзбудзiла сладастрасны юрлiвасцю.
  Схапiѓшы босую хупавую ножку прыгожага хлапчука, яна прабуркавала:
  - Як прыемна катаваць такога мiлага хлопчыка!
  Спрытна выхапiла з камiна распаленыя шчыпцы i прыклала iх да круглай пятачкi Сэма. Боль для не агрубелай падэшвы прынца быѓ жахлiвы, i ён тузануѓся, вырываючы з крыкам нагу.
  Рудая жанчына-кат засмяялася i сунула чырвонае ад спякота жалеза да жывата хлопчыка. I як стукне ботам у пахвiну. У Сэма перахапiла дыханне.
  А рыжуха кiѓнула:
  - На прэнг iх абаiх!
  Катаванне старажытная. Рукi звязваюць за спiной i заломлiваюць, ад чаго саставам вельмi балюча. Сэм адчуваѓ, як палае абпаленая пятка, i пухiры бачыѓ на скуры жывата. А вось заламалi яму рукi i пацягнулi ѓгару. I з плячэй вырываюцца суставы. Марын або каралева канчаткова аголена. I яе таксама на прэнг уздрыгваюць. Вiдаць, як напружылiся ѓ дзяѓчыны мышцы. Марын спрабуе брыкацца, але яе цяглiцы не такiя моцныя, а навыкi стромкiя.
  Сэм адчувае, як яго выгiнае i нахiляецца, але кат рэзка тузае i суставы пракручаны i босыя ногi хлопчыка адарваныя ад падлогi. Вось яго паднiмаюць вышэй. Ногi ѓстаѓляюць у калодку, ад чаго дадатковая вага i куды балючай.
  Сэм адчувае, як зацiскаюць лодыжкi ѓ калодкi. Яны цяжкiя i з крукамi для таго, каб вешаць гiры i расцягваць ахвяру. Хлопчык сцiснуѓ мацнейшыя зубы, каб не крычаць. Трэба быць мужным на катаваннi.
  Выклiкаць сабе, што насамрэч не балiць. Вось як хлопчык, якога катавалi фашысты. Заганялi iголкi пад пазногцi, а ён уяѓляѓ, што гэта коле вожык.
  Або Мальчыш-Кiбальчыш. Калi яго катавалi, яму надавала сiлы, што ворагi яго яшчэ больш баяцца.
  Вось падвешваюць гiрку за крук. Боль у расцягнутым целе становiцца мацнейшым. А вось i каралева голая, i таксама яе на дубе. Марын трывае, скiнула зубы i стараецца не рыпець. Яе скура такая белая, не залацiста-алiѓкавая, асмуглая ад загару як звычайна ѓ iншых снах. Маладая жанчына пацее ад болю, ёй таксама вешаюць гiры. Мускулiстае, трэнiраванае цела каралевы напружваецца.
  Сэм адчувае ѓ сабе ѓзбуджэнне i мужчынскае дасканаласць зноѓ уздымаецца. Рудая чартоѓка рагоча i рыкае:
  - Хлопчык ѓзбудзiла!
  I рэзка парвала трусы i сцiснула яйкi рукамi. А яны ѓ такiя моцныя.
  Сэм не вытрымаѓ i залямантаваѓ. Ад болевага шоку ѓ яго памутнела ѓ вочы. Здаецца, вось-вось яйкi лопнуць. Гэта сапраѓды такое катаванне, што ламалiся i савецкiя генералы.
  Рудая жанчына-кат прашыпела:
  - Кажы, дзе ѓваход у скарбнiцу?
  Пiсцы рыпнулi пёрамi, гатовыя запiсваць прызнанне, вырванае на прэнгу.
  Сэм прашыпеѓ:
  - Ды пайшла ты...
  Рудая сцiснула мацней i Сэм адключыѓся. Ачуѓся ад вядра халоднай вады. Са свядомасцю вярнуѓся i боль. Звязкi расцягнуты на прэнгу, але асаблiва балюча ѓ пахвiне, з напалову раздушанымi яйкамi. Тупа ные i абпаленая абцугамi пятка. Каты вешаюць дадатковыя гiры, ад чаго боль у плячах i звязках узмацняецца. Здаецца, вось-вось рукi i ногi адарвуцца.
  Сэм спрабуе супакоiць сабе, што парвацца яму не дадуць, i што хутка расцяжэнне скончыцца. А пакуль уявi сабе, што ты пiянер. Або ... Вось Марын капiтальна расцягнуѓ i сталi бiць пугай. Каты секлi без асаблiвай злосцi, нетаропка, каб прычынiць максiмум болю. Вопытная Марын, вiдаць за стагоддзi жыцця i тысячы мiсiй навучылася кантраляваць боль i эмоцыi, i нават не стогне. Мала таго ѓсмiхаецца.
  Настрой i ѓ Сэма паднiмаецца. А што, калi ѓявiць, што боль гэта прыемна? Некаторым гэта падабаецца. На спiну хлапчука раптоѓна абрынуѓся не лазовы, а жалезны прут, урэзала сама рудая. Цела прынца скаланулася. Сэм здрыгануѓся i рыкнуѓ:
  - Ну, ты сатана!
  Рудая ѓдарыла яшчэ раз... Лопнула загарэлая скура прынца... Палiлася кроѓ.
  Пасля чаго яна прагыркала:
  - Жароѓню пад ногi i лупiць пугай.
  Калi хвошчаць бiзунамi гэта не так ужо i страшна. А вось босыя падэшвы хлапчукi вышмаравалi алеем, i змясцiлi пад iх жароѓню. Агонь запалаѓ. I гарачыя патокi паветра абрынулiся на дзiцячыя пяткi. Спачатку боль быѓ не такi ѓжо i моцны. Але жар назапашваѓся i палiла мацней. I каралеву Марын таксама смажылi. I гэта так прыгожа, калi такiя панадлiвыя ножкi дзяѓчыны ѓ агнi.
  Сэм зноѓ адчуй ѓзбуджэнне, хоць яго яйкi ад моцнага здушвання рукой жанчыны-ката i апухлi. I эрэкцыя аказалася вельмi балючай. А ѓдары пугi па целе, ужо амаль не адчувальныя на фоне болю, якi затапiѓ расцягнутыя звязкi цела, i падсмажваюцца пяткi.
  Вось рудая ѓзяла ѓ рукi жалезны прут з распаленым канцом, i як ткне яго ѓ падпаху Сэму. Зноѓ боль, хлопчык тузаецца, i ледзь не вывiхнуѓ сабе скiвiцу, каб не закрычаць.
  Рудая шамацiць, скаля буйныя, як у каня зубы:
  - Кажы дзе ѓваход у скарбнiцу!
  I прыпякла ѓ iншую, дзiцячую падпаху прынца. Потым зноѓ апусцiла дубец у камiн. Стала гартаваць. Сэм выцiснуѓ усмешку, боль запаѓняла дзiцячае цела прынца, але яна ж i выклiкала ѓзбуджэнне, ад чаго адчуваннi былi амаль прыемнымi.
  Рудая чартоѓка, добранька распалiѓшы дубец, дастала яго i паднесла да дзiцячага твару Сэма, зароѓ:
  - Гавары шчанюк! Ну, дзе схаваны скарбы:
  Хлопчык дзёрзка адказаѓ:
  - Дзе? У Карагандзе!
  Распаленае жалеза кранула гладкай, дзiцячай шчокi хлапчукi. Сэм Амстранг адчуѓ дзiкi боль i адначасова страх што ён будзе знявечаны. I вельмi захацелася прызнацца. Але потым у галаву стукнула. Ты будзь як пiянер на прэнгу! Iх не змаглi зламаць катаваннi.
  Рудая чартоѓка рыкнула:
  - Будзеш казаць?
  I ѓжо другую шчаку знявечыѓ з болем прут. Сэм маѓчаѓ. Жанчына-кат павярнула кранiк, i жароѓня пад босымi нагамi хлопчыка запалала мацней. Затым па яе знаку два памочнiка-ката ѓзялi з камiна ѓжо асаблiвыя бiзуны з калючага дроту, што распалiлася да чырвона.
  Сэм скалануѓся. Гэта выглядала страшна. Але боль - гэтае ж моцнае адчуванне, а яно можа пры пэѓным настроi думкi быць i прыемным.
  Вось уявi, што цябе венiкам хвошчаць у лазнi. I хлапчук нават заѓсмiхаѓся, калi на яго i без таго збiтае цела абрынуѓся, чырвоны ад жару, калючы дрот.
  Але гэта балюча, вельмi балюча, i ты лiтаральна ѓ цунамi пакутаѓ. Для сярэднiх вякоѓ катуюць i сапраѓды крута. I каралеву Марын сталi хвастаць распаленым дротам. I яна таксама ѓсмiхаецца, як прастытутка, калi клiент лезе ѓ трусы, i казыча рукой шапiках.
  Ад такiх думак хлапчук-прынц адчувае моцнае ѓзбуджэнне, i яго мужчынскае дасканаласць тырчыць як калок. Рудая злавацца. Падыходзiць да камiна, дастае з агню спецыяльнымi абцугамi, шырокую паласу жалеза. I падносiць яе да грудзей хлопчыка. Кранула аголенай скуры, нацiснула i скалячы зубы вымавiла:
  - Ну, што балюча?
  Сэм Амстранг дзёрзка адказаѓ:
  - Нiяк не! Нiбы баба шылам кальнула!
  I атрымаѓ удар вастрыём бота ѓ пахвiну. Боль i сапраѓды моцны, але хлопчык пераканаѓ сябе, што гэта прыемна, i таму не плакаѓ, не крычаѓ, а скалiѓся.
  Рудая злавалася ѓсё больш i больш. Выхапiла распаленыя шчыпцы з агню, i схапiла хлапчука за падбародак. Крутанула. Затым стала ламаць распаленымi абцугамi дзiцячыя хлопчыкi на нагах. I адначасова працягваючы смажыць пяткi.
  Сэм iстэрычна хiхiкаѓ. Боль быѓ такi, што лiтаральна зводзiла з розуму. Але прынц, адчуваѓ у сабе надзвычай азарт.
  Рудая дзеѓка-кат ламала пальцы на нагах хлапчука i хрыпела:
  - Будзеш казаць? Дзе скарбы?
  Сэм Амстранг дзёрзка адказаѓ:
  - Замоѓкнi тупую пачвару! Ня будзе тваё ведай скарб!
  I яму зноѓ ламаюць пальчыкi на нагах. Зрэшты, рудая гарпiя, яшчэ адно катаванне прыдумала. Вось каты ѓставiлi яму ѓ зубы варонку i падлучылi шланг. I давай улiваць у горла лядоѓню ваду. Таксама старажытнае i эфектыѓнае катаванне. Вось ужо ѓ цябе раздзiмаецца жывот i душыць грудную клетку. I адначасова дзеѓка-кат з агнiстай шавялюрай дастае чарговую паласу распаленага жалеза. I прыкладвае яе да перапоѓненага жывот хлапчука. Той рыгае вадой, i мачыцца спантанна.
  I пачынае шыпець жароѓня, што палiць босыя ногi прынца.
  Рудая дае сiгнал катам:
  - Задаволена!
  I з вялiкiм намаганнем ламае апошнi палец босай нагi хлопчыка. Пасля чаго рыкае:
  - Сволач мы цябе зламаем!
  I дзяѓчына-кат дастае вострыя, распаленыя iголкi з iншага камiна, i пачынае калоць хлопчыка Сэма ѓ нервовыя канчаткi. Гэта страшэнна балюча. Але хлапчук працягвае шчэрыцца. Хоць адначасова яго лупяць распаленым дротам па спiне i баках. А тут яшчэ i салёнай вадзiцай пырскаюць.
  Нiбы ѓзарваѓся бомбамi дзiкi боль. Але ѓсё роѓна, прытомнасць не згасла. Хлапчук быѓ пераѓзбуджаны i таму не адключаѓся. А боль быѓ сумессю пакуты i задавальнення. Як, мусiць, для жанчыны згвалтаванне. Калi яна адначасова з болем адчувае i аргазм.
  Вось i Марын, мяркуючы па твары блажэнствуе нягледзячы на жароѓню пад босымi нагамi, i ѓдары распаленым дротам па целе.
  Сэму зноѓ дзiцячыя шчокi прыпалiлi, на гэты раз шырэйшай паласой. I падпалiлi паходняй падпахi. Пракалолi доѓгай распаленай iголкай цела наскрозь. Потым зноѓ калолi.
  Пакуты могуць быць рознымi. Iнквiзiцыя старалася. Вось i ѓ пятую кропку сунула жанчына-кат распалены прут. Боль дзiкая i асляпляльная.
  А вось i да валасоѓ хлопчыка паднеслi паходню i падпалiлi. Гэта i зусiм страшна.
  Сэм Амстранг холадна буркнуѓ:
  - Па паголеных валасах не плачуць!
  Рудая жанчына-кат у адказ як схопiць хлопчыка распаленымi абцугамi за нос, i рэзка тузане. Сэм круты дзяцюк раѓнуѓ:
  - Цiкаѓнай Барбары на кiрмашы нос адарвалi!
  I яму сапраѓды вырвалi палову носа, калечачы хлопчыку. А потым распалены ѓ срацы прут падняѓся вышэй... Прайшоѓ да страѓнiка напоѓненага вадой i прапалiѓ абалонку.
  Сэм ледзь не страцiѓ прытомнасцi ад болевага шоку, але змог гаркнуць:
  - Не скажу!
  Рудая чортаѓ, узяла i сама стала бiць хлопчыка распаленым дротам у дзiкiм жарсьцi. Затым падскочыла да жароѓнi, i выхапiла распаленыя да бела шчыпцы ѓ спецыяльнай печы, дзе гарэѓ вугаль, i асаблiвы запал як у домнi.
  Жанчына-кат рэзка схапiла распаленым да бела шчыпцамi Сэма Амстранга за яйкi i тузанула. Мужчынскi корань вырваѓся, i хлапчук-прынц атрымае такi болевы шок, што па-сапраѓднаму страцiѓ прытомнасць. I звычайнае цела не вытрымала перагрузкi. Душа Сэма Амстранга вылецела са знявечанага цела катаванага i смяротна разадранага хлопчыка.
  I ѓ галаве бесцялеснай, але здольнай думаць i ѓспрымаць душы, гудзела песня;
  Патрапiѓ у фашысцкi страшны палон,
  Плыву па хвалях болю страшнага!
  Але сьцякаючы крывёй, песнi спяваѓ,
  Бо з сэрцам сябруе пiянер бясстрашным!
  
  I я скажу вам цвёрда каты,
  Што радасьць гнюсную, вылiлi вы дарэмна!
  Мяне скажа слабы прамаѓчы,
  Бо боль пакутлiвы i папросту жудасны!
  
  Але ведаю, цвёрда веру я,
  Фашызм скiнуты будзе ѓ бездань!
  Абдасць вас злосных полымя бруя,
  А ѓсе, хто загiнулi, весялячыся, уваскрэснуць!
  
  I нашая вера ѓ камунiзм моцная,
  Узляцiм як сокал, станем зорак усiх вышэй!
  Хай ракi мёда пацякуць вiны,
  Увесь свет, парад зычны горан пачуе!
  
  I аѓтамат сцiснуѓшы моцна пiянер,
  Па вышэй у неба юны паглядзi-ка!
  I пакажы вагальным прыклад,
  Твой гальштук яркi, як у колеры гваздзiка!
  
  Айчына для мяне ты значыць усе,
  Родная мацi i сэнс усяго юнага жыцця!
  Няхай пакуль нялёгкае быцьце,
  Пакутуе наш народ пры злым фашызме!
  
  Але волю хлопчык чырвоны напружы,
  Плюнь у морду з пякельнай свастыкай бандыту!
  Хай здрыгануцца ѓ шаленстве ворагi,
  I будуць чырвонай армiяй разбiтыя!
  
  СССР - святая краiна,
  Што падарыла камунiзм народам!
  Як мацi сваё нам сэрца аддала,
  За шчасце, мiр, надзею i свабоду!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 5.
  Апошняя песня, зрэшты, вiдавочнае глупства. Якая справа амерыканскаму падлетку-альфонсу да СССР? Але Сэм у сне сябе крыху пераблытаѓ у асобе, i гэта варта сказаць вельмi кепска. Так што хлапчук даспяваѓ, тое, што разумным не назавеш. I прачнуѓся...
  Яго адвялi ѓ душ, каб ён стаѓ чысценькiм. Цяпер яму трэба было спакусiць жанчыну-палiтыка пяцiдзесяцi чатырох гадоѓ ад роду. А гэта зусiм няпроста. Так яна чакае падвоху i напагатове. Зрэшты, дзе толькi наша не прападала.
  Сэм верыць у сваю шчаслiвую зорку i здольнасць зачароѓваць як жанчын, так i мужчын. I спадзяецца, на новыя, супер дасягненнi!
  Пасля душа ён задумаѓся аб адзеннi. Каб не глядзецца багата, але i бамжа ѓражанне не рабiць. I яшчэ апрануць джынсы цi шорты? У Сэма такiя прыгожыя, мускулiстыя, загарэлыя, з чыстай, гладкай формай нагi, што яны прыкоѓваюць погляды, як мужчын, так i жанчын. Можа, быць Марын Ле Пен паглядзеѓшы на яго голыя, бронзавыя ад загару каленкi, адразу ж разамлее i стане мокрай?
  Сэм свiснуѓ i яму стала весела. Вось жанчыны любяць паказваць мужчынам прыгожыя ногi, i ён нiбы дзяѓчаты сваiм нагамi зарабляе немалыя грошы. Прычым, i самцы i самкi ловяцца на яго цела i розум, i абаянне. I мова ѓ Сэма працуе ва ѓсiх сэнсах на ѓсе сто. Гэты хлапчук унiверсальны.
  Пасля ваганняѓ, Сэм абраѓ джынсавыя кароткiя шорты, каб былi бачныя яго моцныя ногi ва ѓсёй красе. Пасля чаго майка ѓ аблiѓку, каб была бачная фiгура Апалона i адкрытыя сандалi. Сэм таксама папырскаць на сябе духаѓ, з адмысловым экстрактам узбуджальным у жанчын жаданне.
  Папаласкаѓ рот, якi столькi задавальнення дастаѓляѓ i жанчынам i, мужчынам.
  I прывёѓ сябе ѓ поѓны парадак. Нават яго зубкi блiшчалi нiбы жэмчуг. Хлапчук быѓ гатовы да працы i абароны.
  Цяпер справа была за малым: арганiзаваць першую сустрэчу з Марын Ле Пэн, i завязаць з ёй знаёмства. I гэта зусiм няпроста. Вельмi нават няпроста, бо трэба каб дасведчаны палiтык не западозрыла падвоху. Тут, зразумела, трэба ѓсё зрабiць надзвычай умела.
  У Марын ёсць ахова i так проста да яе не падступiшся.
  Мужчынская дасканаласць у Сэма набракла пры думцы аб тым, што трэба спакусiць самку. I гэта натуральна для маладога самца. Жаданне трэба сказаць у яго велiзарнае. Марын узяѓ i праспяваѓ:
  - Без жанчын жыць нельга на свет няма,
  У iх сонца траѓня, у iх кахання росквiт!
  Падлетак з цяжкасцю ѓтрымаѓся, каб не пусцiць у ход рукi. I яму гэта ѓдалося. Трэба добра паесцi i выпiць пратэiнавага кактэйлю. Пасля чаго можна будзе i нечым больш сур'ёзным заняцца.
  З'явiѓся каля ѓваходу бандыт i паведамiѓ развязным тонам:
  - Адна кабетка цябе хоча! Можа абслужыш яе па-хуткаму?
  Сэм згодна кiѓнуѓ:
  - Давай! Я не супраць!
  Увайшла жанчына гадоѓ прыкладна сарака, не занадта сiмпатычная, але з дыяментавымi завушнiцамi. Яна нядбайна кiнула юнаку пачак еѓра i сказала:
  - Давай пасмок!
  I рассунула ногi, без трусiкаѓ. Сэм схаваѓ пачак з банкнотамi, i стаѓ на каленi. Нахiлiѓ сваю галаву з залацiстымi валасамi, ткнуѓся памiж ног i пусцiѓ у ход язык. На смак пячорка была яшчэ нiчога. Нават узбуджае гэта падлетка. I ён з такiм энтузiязмам i прафесiйна працаваѓ сваiм iнструментам.
  Жанчына стала сладастрасна стагнаць i пагладжваючы галаву казала:
  - Любы мой, якi ты добры! У мяне такi ж па ѓзросце сын, толькi не такi прыгожы.
  Сэм з усмешкай адказаѓ:
  - Кожны чалавек па-свойму прыгожы!
  Чмокнуѓ вуснамi.
  Тая крычала ѓ адказ:
  -Не спыняйся! Аб твая мова - ён проста чароѓны!
  Хлапчук працягнуѓ працу. Ён гэта рабiѓ вiртуозна, i жанчына зноѓ скончыѓся. Але завялася мацней. I вось яе рукi схапiлi мужчынскую дасканаласць Сэма. I яна нахiлiлася ротам, ахапiѓшы вуснамi гарачы, хупавы стрыжань прыгожага падлетка. I стала сама лiзаць, атрымлiваючы непараѓнальнае задавальненне.
  Сэм застагнаѓ ад узрушанасцi, i яму стала так добра. Але ён яшчэ не скончыѓ, даѓ жанчыне добра папрацаваць мовай, злiзваючы, гладкую, i хупавай формы галоѓку, i сам ад гэтага балдзелi. Тая была проста ѓ экстазе i вiртуозна ѓжывала мову. Нарэшце Сэм скончыѓ бурна ёй у рот. I немаладая жанчына прагна глытала, юнае, свежае, салодкае насеньне. Наколькi гэта скажам так - смачна!
  Жанчына злiзала ѓсё да найменшай кроплi. Ёй гэта спадабалася да самага ашаламлення. I яна папрасiла:
  - А цяпер трахну мяне!
  Стрыжань юнака звыкла падняѓся, i ён увайшоѓ ва ѓвiльготненую пячору. Слiзгала лёгка, i жанчына зноѓ сладастрасна застагнала. Яна насаджваецца i круцiлася. Колькi радасцi было на яе твар. I Сэм таксама адчуваѓ сябе шчаслiвым. Ён здолеѓ даставiць задавальненне прадстаѓнiцы выдатнай падлогi. I гэта так выдатна i крута. Лепш нават не бывае. Хаця магла б быць жанчына i маладзей, i прыгажэй.
  Сэм рухаѓся i хутка, i плаѓна, заводзячы жанчыну. Юны альфонс прымушаѓ яе канчаць, i тая абвiсала, i затым зноѓ накiдвалася.
  Нарэшце Сэм зноѓ скончыѓ. Жанчына перад гэтым адкрыла рот i ёй палiлася салодкая, вельмi прыемная i духмяная кашыца прыгожага юнака. Яны злiзала да кроплi. I хацела працягi.
  Сэм паказаѓ на гадзiннiк:
  - Мне пара мiлая!
  Так усклiкнула:
  - Я яшчэ заплачу табе давай!
  Юны альфонс кiѓнуѓ:
  - Дык давай удвая! Не менш!
  Жанчына выпiсала чэк. Так яна i была голая. I Сэм зноѓ пусцiѓ у ход сваю мову. Што ж яму не ѓпершыню ... Пакуль гэтая даме не выматаецца да знямогi яму прыйдзецца працаваць. Затое грошы, якiя ён атрымлiвае. Многiя мужчыны яму зайздросцяць, а дзецюкi асаблiва. I задавальненне ад сэксу атрымлiваць, i яшчэ за гэта грошы з жанчын браць - крута! Вельмi нават крута!
  А мафiя тым часам свае планы распрацоѓвае, i, напрыклад, кiно неабыякае здымае. На самой справе чаму б што-небудзь не зняць са спецэфектамi? Каб было крута i мажорна. I галоѓнае, каб гэта стала вельмi цiкава!
  Але несмяротныя хлопчык i дзяѓчынка, i чатыры дзяѓчыны-тэрмiнатары прыйшлi на дапамогу рускаму форту.
  Велiзарнае кiтайскае войска пайшло на штурм, толькi што пабудаванай рускай крэпасцi. I сiлы былi вiдавочна няроѓнымi.
  Рускiх усяго тысяча, а кiтайцаѓ дзвесце тысяч. I здавалася зусiм няма шанцаѓ выстаяць.
  Але шасцёрка воiнаѓ класа - супер гатовая бiцца.
  Сэм Амстранг на сцяне. Несмяротны хлопчык, на выгляд гадоѓ дванаццацi кiдае босымi пальцамi ног iголкi. I дзiвiць надыходзячых кiтайцаѓ. Адразу тузiн.
  Кiдае босымi пальцамi ножак iголкi i Маргарыта. Дзяѓчынка вынiшчае супернiкаѓ i пiшчыць:
  - Мая вялiкая сiла!
  I адважна ваюе.
  Наташа таксама босымi пальцамi ножак як кiне магутны бумеранг. Як раскрышыць супернiкаѓ, i прапiшчыць:
  - У iмя вялiкай славы!
  Далей ужо Зоя сячэ мячамi кiтайцаѓ, i заадно кiдае босымi ножкамi iголкi з атрутай. I напявае сабе:
  - На прасторах Русi,
  Мы здолеем усiх выратаваць!
  I зноѓ мячы апускаюцца на супернiкаѓ. I калi ѓжо сякуць, то без усялякага жалю.
  А вось калi Аѓрора пачала разбураць, i кiдаць босымi пальцамi ножак бумерангi, то гэта i зусiм поѓнае знiшчэнне. I кiтайцы забiтыя падаюць пад ударамi рудай д'ялiцы.
  А дзяѓчына раве:
  - Усё паламаю i разарву!
  I абедзвюма мячамi як возьме i сячэ!
  А ад яе босай пяткi ляцiць востры, i колючы дыск. Гэта ѓвогуле дзяѓчына татальнай смерцi.
  А вось i Святлана ѓ вырашальным баi. Як давай мучыць кiтайцаѓ, i рассякаць iх на дробныя кавалкi мячамi.
  Пракруцiла дзяѓчына матылька, i сем воiнаѓ паднябеснай iмперыi засечана.
  А затым ад босых пальцаѓ ножак i ляцяць вострыя, атрутныя iголкi. I дзiвяць кiтайцаѓ.
  Сэм Амстранг дзярэцца з жоѓтымi ваярамi. Яго мячы мiльгаюць нiбы прапелер.
  Хлопчык са смакам спявае:
  - Я буду наймацнейшым чэмпiёнам свету,
  Мы пераможам Амерыку, Кiтай!
  I зноѓ хлопчык кiдае босымi пальцамi дзiцячых ножак вострыя гульнi. I падаюць адразу два тузiны забiтых кiтайцаѓ.
  Вось такая бiтва. У рэальнай гiсторыi, царская Расiя дапятроѓскiх часоѓ страцiла частку сваёй тэрыторыi. Але тут рускiя вiцязi ваююць i не збiраюцца саступаць.
  Сэм Амстранг б'ецца i спявае:
  - Але мы вiцязi поѓныя рускага духу,
  Катам нiколi не пачуць, наш здушаны стогн!
  I зноѓ хлопчык кiдае вельмi вострыя, i з моцным, звараным ведзьмамi атрутай, вельмi тонкiя iголкi!
  Дзяѓчынка Маргарыта побач з iм. I таксама яе ножкi шпурляюць такiя забойныя iголкi. А рукi сякуць нападаючых кiтайцаѓ. Ваяѓнiца разбурае супастаѓ, i напявае:
  - Я такая крутая, нiбы дэман усiх краiн...
  Дзiма, Дзiма, Бiлан! Дзiма, Дзiма Бiлан!
  Уладар усiх краiн!
  Наташа таксама сячэ кiтайцаѓ i напявае:
  - У вячэрняй свiтанку, не дамо перамагчы Сатане!
  I ад яе босых ножак таксама ляцяць забойныя iголкi.
  Далей ворагаѓ разбурае Зоя. I ад гэтай дзяѓчыны нiбы зыходзяць флюiды каласальнай энергii.
  I ад босых ножак прыгажунi ляцяць бумерангi, i вострыя iголкi.
  Ваяѓнiцы ежыць:
  - Я вялiкая басаногая мара i прыгажосць!
  I зноѓ шпурне ѓ супернiкаѓ нешта надзвычай забойнае.
  А вось калi Аѓрора праводзiць млын i ссякае кiтайцаѓ, то гэта i зусiм - вышэйшы пiлатаж анiгiляцыi.
  А потым рудая кiне босымi пальцамi ног пранiзлiвыя iголкi. I падаюць забiтыя жоѓтыя ваяры.
  А вось калi Святлана лупiць. I адначасова ад яе голых ножак ляцiць цэлы пучок iголак, якiя ѓсё пранiзваюць i забiваюць.
  А ваяѓнiцы пiшчыць:
  - Так, так, так - атрымай фашыст у пятак!
  I яе босыя ножкi зноѓ па кiтайцах забойнае выкiнуць.
  Наташа, секчы жоѓтых воiнаѓ мячамi, заѓважыла:
  - З фашыстамi было i лягчэй, i цяжэй!
  Святлана, правёѓшы млын, заѓважыла:
  - А з намi дзяѓчатамi заѓсёды лёгка!
  Аѓрора, прайграла прыём веер, i буркнула:
  - А са мной наогул не засумуеш!
  I ад яе босых ножак ляцiць забойнае джала.
  А Зоя як возьме i прапiшчыць:
  - Мы не тараканы, мы дзяѓчаты - вялiкай славы!
  I зноѓ ад яе босых ножак нешта вылецiць, i па непрыяцелю прыкладзецца.
  Дзяѓчынкi ѓзялi за працу на сумленне.
  Гэта крэпасць амаль адзiны апорны пункт рускiх у гэтым раёне. Ёсць яшчэ пара якiя будуюцца гарадоѓ. Добра, што кiтайцы не сунулiся за Амур. Але Расея ѓ рэальнай гiсторыi кавалак сваёй тэрыторыi страцiла. Вельмi агрэсiѓная дынастыя ва ѓладзе ѓ Кiтаi. Аднак дзяѓчыны - гэта тое, што здольна i Люцыпара палiцы звярнуць ва ѓцёкi.
  Сэм Амстранг сячэ кiтайцаѓ. I пры гэтым хлопчык спявае:
  - Найвысокi будзе клас...
  I вось ляцiць кiнуты босай ножкай хлопчыка бумеранг i лямант:
  - Усiх пасячэ дзiкабраз!
  Маргарыта таксама кiнула ѓ супернiка тое, што з'яѓляецца забойствам. Размалявала яго на часткi, i пiскнула:
  - Я басаногая мара i вялiкая прыгажосць!
  I яе ножка кiдае дзiкiя дыскi.
  Далей у баi Наташка. I таксама ѓ непрыяцеля кiдае тое, што расколвае супернiкаѓ.
  I робiць гэта вельмi спрытна.
  А яе босыя ножкi шпурляюць чарговыя, забойныя iголкi.
  Далей у Зоя ѓ баi. I таксама кiдае ѓ супернiка, рознага роду свастыкi i бумерангi.
  I выкошвае непрыяцеля.
  Пасля чаго як правае:
  - Слава добраму цару!
  А вось у баi i Аѓрора. Таксама непрыяцеляѓ з Кiтая нiшчыць. I калi ѓжо кiне, то кiне забойнай сiлай.
  I пры гэтым праспявае:
  - Ды ѓ iмя рускай Зямлi!
  I таксама ад яе босых ножак разлятаюцца забойныя зарады.
  Святлана таксама спуску непрыяцелю не дае. I ад яе босых ножак ляцiць тое, што прыносiць вiдавочную смерць.
  I ваяѓнiца напявае:
  - Не саступiм нiколi! Не прыйдзе на Русь бяда!
  I зноѓ кiтайцаѓ як закране. I возьме без цырымонiй пасячэ.
  Шасцёрка ваяѓнiкоѓ i ваяѓнiц б'е моцна. I сячэ непрыяцеля, i кiдае босымi ножкамi.
  Сэм Амстранг секчы кiтайцаѓ, праспяваѓ:
  - Зорны баец, дарма трубiць твой рог -
  Край твой далёкi ѓ сумнеѓнай славе...
  Полымя бiтвы дрыжыць памiж радкоѓ -
  У аднабаковай гульнi без правiл!
  I босы ножкi хлопчыка ляцiць чарговы бумеранг, якi цэлай тузiне кiтайцаѓ перарэзаѓ глоткi.
  Хлопчыка як бачым баец.
  I Маргарыта таксама ѓ бiтве. I так яе босыя ножкi працуюць. Яна нiшчыць непрыяцеляѓ без усялякiх сумневаѓ вельмi крута.
  I яе мячы нiбы каты.
  Ваяѓнiца ежыць:
  - Ды будзе слава!
  Наташа таксама вядзе агонь босымi ножкамi, i кiдае забойнае. А заадно i мячамi актыѓна сячэ.
  Адначасова пiшчыць:
  - Мой антураж - казённы экiпаж!
  Далей у баi Зоя. Таксама чартоѓка найвышэйшага ѓзроѓню анiгiляцыi. Як правядзе мячамi матылька. А затым возьме i босымi ножкамi паражаючыя элементы кiдае.
  Пасля чаго прае:
  - Войска радуецца - наступаючы!
  I цэлы шэраг скошаных кiтайцаѓ падае.
  Дзяѓчына сабе спявае:
  - Зоя любiць забiваць! Ах, гэтая Зоя!
  А вось i Аѓрора ѓ iмклiвым наступе. Або дакладней агрэсiѓнай абароне. I пры дапамозе босых ножак выбiвае непрыяцеляѓ.
  А заадно i пiшчыць. А калi пройдуць яе шаблi нiбы лопасцi культыватара, то тры тузiны кiтайцаѓ разарвуць на кавалкi!
  А Аѓроры правiшча:
  - Мiлагучныя акорды, сцяг Расii вельмi ганарлiвы!
  I вось яе голая пятка як угодзiць кiтайскаму генералу ѓ падбародак. Той возьме i завалiцца.
  Зоя ѓ баi агрэсiѓная. Сячэ сабе непрыяцеляѓ, i вiшча:
  - Усiх сумнем i прыб'ем!
  I ад босых ножак такiя кiнжалы ляцяць.
  Святлана таксама спуску нiкому не дае. I нiшчыць непрыяцеляѓ, нiбы каса траву зразае. Кiтайцы завальваюцца.
  Дзяѓчына вiскоча:
  - Шалёная iголка! Вунь з двара!
  Сэм Амстранг як зрэжа ѓдарамi мячоѓ кучу жоѓтых воiнаѓ. I потым босымi ножкамi зорачку кiдае i праарэ:
  - Маё войска ѓсiх мацней!
  Хлапчук-тэрмiнатар як вiдаць на самым пiку знiшчэння непрыяцеляѓ. I дзейнiчае з каласальным азартам.
  I ад яго босых пальцаѓ ног чарговы падаруначак смерцi адлятае. I як завальвае кiтайцаѓ, якiя лезлi на сцяну.
  Жоѓтыя воiны фанатыкi. Iх ужо цэлыя курганы трупаѓ навалiла. А яны ѓсё лезуць i лезуць, i лезуць!
  Але хлопчык i дзяѓчынка проста ѓвасабленне забойнай моцы. I калi яны сякуць, то пырскi крывi ва ѓсе бакi ляцяць i вельмi далёка.
  Сэм Амстранг праспяваѓ:
  - Гераiчнасць подзвiг апеты,
  Мы ёсць заваёѓнiкi планет!
  Маргарыта гэтая няѓрымслiвая дзяѓчынка праспявала:
  - Не спынiмся нi iмгненне.
  Чуецца чыйсьцi здушаны крык!
  I таксама ад босы ножкi дзяѓчынкi ляцяць разбуральныя i забойныя iголкi. Якiя дзiвяць кiтайцаѓ, нiбы снапы пшанiцы. Ды дзяѓчынка Маргарыта - рэальны тэрмiнатар.
  Наташа, секчы кiтайцаѓ, праспявала:
  - I думала дзеѓка, жоѓтых круша,
  Што жыць добра, i што жыццё добрае!
  Пасля чаго зноѓ ад яе босых ножак ляцяць iголкi.
  Зоя, правяла шаблямi млын i пiскнула:
  - Я ворагаѓ усё замачу, i паверце, не жартую!
  I ножкi ваяѓнiцы запусцiлi некалькi зорачак.
  А прыгажуня праспявала:
  - Ваенны акт - б'ю ѓ пятак!
  Аѓрора, секчы без лiшнiх эмоцый, выдала:
  - Вялiкi поспех нас чакае! Паверце, страмчэй не бывае!
  I таксама як босымi ножкамi, тое, што забiвае, запусцiць.
  Пасля чаго прапiшчыць:
  - Я крывавая кобра!
  Святлана кiтайцам лiтасцi не дае. I нiшчыць, нiбы гэта мурашкi. I заадно напявае:
  - Смецце не будзе дарогi,
  Вынось хутчэй ногi!
  I вось ад яе босых пальцаѓ ножак зноѓ ляцяць забойныя прэзенты. Такая вось найкруцейшая баба!
  I таксама раве:
  - Будзе наша перамога, на святой вайне!
  Сэм Амстранг дзейнiчае ѓсё больш актыѓна. I сячэ з абедзвюх рук, i нават узяѓ у рот трубку i плюецца па кiтайцах iголкамi. Вынiшчае працiѓнiкаѓ i пiшчыць сабе:
  - Вось такая ѓ нас перамога -
  Поѓны ход i заход!
  I зноѓ хлапчук-тэрмiнатар як рубанет. I адначасова кiне тое, што забiвае без жалю.
  Маргарыта таксама ѓ баi. Адчайна дзяѓчынка. I калi ѓжо запусцiць сваёй босай ножкай бумеранг, то гэта ѓжо не менш за тузiн ссечаных кiтайцаѓ.
  Пасля чаго дзяѓчынка праспявае:
  - Ох, вялiкi ѓ мяне верталёт,
  Ну а сэрца ад шчасця спявае!
  I ад голай пяткi дзяѓчынкi ляцiць забойчая зорачка. Ды гэта прыгажуня самага вышэйшага пiлатажу. I смерць сее направа i налева.
  Наташа таксама нiшчыць кiтайцаѓ усiмi спосабамi.
  I пры гэтым напявае:
  - Пiск, пiск, пiска...
  Олiвер знайшоѓся Твiст!
  I ад яе босай ножкi ляцiць смяротны прэзент.
  Вось i Зоя падцягнулася... Узяла i плюнула па ворагу з трубачкi. Потым секла млын мячамi. Затым яе босыя ножкi ѓзялi i запусцiлi пякельны прэзент смерцi.
  I павалiлiся кiтайцы. Нiбы iх злiзала агнямётам.
  А тут у баi i Аѓрора. Таксама iмклiвая дзяѓчынка. I рудая смерць, i пякельны пякучы прамень. I возьме, стане секчы.
  Няма такой нiшто не спынiць.
  Нават танк "Маѓс".
  Вось Аѓрора i цвiкоѓ па кiтайцах. Што надзвычай крута i з шалёнай сiмволiкай i мячом.
  А мячы ѓ рудай гарпii нi спыняцца, нi на iмгненне.
  Пры гэтым Аѓрора пiшчыць:
  - Мая Радзiма - Радзiма камунiзму!
  I таксама ад яе босай ножкi, як вылет нешта надзвычай забойнае.
  I зноѓ дзеѓка ѓ залёце.
  А яшчэ тут Аѓрора ѓспомнiла, як сапраѓды ваявала з "Маѓсам", у адной з альтэрнатыѓных гiсторый. Тады саюзнiкi заключылi з Трэцiм Рэйхам перамiр'е, i карыстаючыся адсутнасцю бамбардзiровак, немцы запусцiлi ѓ вытворчасць "Маѓсы".
  Ды гэтыя танкi сапраѓды пёрлi як звяры. I iх пасоѓванне было страшным.
  Але не для дзяѓчат-тэрмiнатараѓ. Яны змагалiся з гiтлераѓцамi стрымана i iмклiва адначасова.
  I паказалi мацi Кузьмы! А бiлiся ваяѓнiцы адважна.
  Вось i цяпер рудая Аѓрора як разане мячамi. I выкасiць непрыяцеляѓ, нiбы культыватарам.
  Пасля чаго прапiшчыць:
  - Забiваю пагалоѓна!
  Святлана ж таксама ѓ бiтве не баяецца. Кiтайцаѓ нiшчыць. I адначасова босымi ножкамi тое, што сее смерць, кiдае.
  А заадно вiскоча:
  - Касмiчная бравада -
  Будзе вялiкая серэнада!
  I падмiргне непрыяцелям!
  Пасля чаго з трубачкi плюне!
  А далей ужо Сэм Амстранг як разыйдзецца. I давай па кiтайцах не толькi iголкi, але i бумерангi нагамi кiдаць.
  Такi вось iмклiвы хлопчык-тэрмiнатар трапiѓся.
  А заадно i спявае:
  - Нас не спыняць ворагi,
  Калi слабы дапамажы!
  I не бяжы, не бяжы...
  Калi толькi не наперад!
  I Сэм як свiсне.
  А Маргарыта ѓзяла i босымi пальцамi ножак шпурнула разбуральнае i смяротна забойнае. I заадно праспявала:
  - Вось гэта будзе пасланне кобры!
  I дзяѓчынка як падмiргне i пiсне!
  Наташа таксама ѓ баi не прамашка. Узяла i босымi пальчыкамi кiнула вострую свастыку. Прабiла масу кiтайцаѓ i пiскнула:
  - За маю Радзiму!
  А тут яшчэ i Зоя ѓ баi. I таксама босымi ножкамi ѓ непрыяцеляѓ зарады кiдае.
  I пiшчыць з аскалам зубоѓ:
  - Я такая ваяѓнiца, рэальна тэрмiнатар!
  Пасля чаго дзяѓчына мячамi лупiць. I правiшча ва ѓсё горла.
  - Банзай!
  Дзяѓчына, як вiдаць, змагацца, не перастане. I секчы будзе без лiшнiх антымонiй.
  Аѓрора таксама як возьмецца за знiшчэнне. Кiтайцаѓ разбурае сабе, без усялякага сарказму. I падаюць жоѓтыя ваяры, нiбы iх напалову разарвалi.
  А рудая дзяѓчына крычыць:
  - Полымя камунiзму над светам!
  I зноѓ возьме, i сячэ двума мячамi. А потым з трубкi выплюне. I па непрыяцелю ѓсадзiць.
  Ды Аѓрора - гэта хараство i сама дасканаласць.
  Хаця Святлана не горш. I таксама кiтайцам учынiла натуральнае збiццё i смертазабойства.
  I яе босыя ножкi кiдаюць у жоѓтых ваяром прэзенты знiшчэння. Ды робяць гэта ѓсё на высокай хвалi.
  Святлана верашчыць:
  - Бой будзе крывавы, святы i правы!
  I ад яе босай ножкi зноѓ нешта забойнае сарвалася. I па кiтайцах як возьме i стукне!
  Вось ужо дзяѓчынкi рэальна разышлiся. I спуску нi кропелькi не даюць. Вось гэта бабы - усiм бабам бабы!
  Сэм Амстранг у хвацкiм нацiску. Ужо шмат тысяч яны кiтайцаѓ перабiлi. Аслабеѓ нацiск воiнаѓ гэтай жоѓтай iмперыi.
  Сэм прапiшчаѓ:
  - Вышэйшая мера перамогi!
  Маргарыта ѓзяла i босымi пальчыкамi кiнула забойнае, i тое, што вастрэйшая за брытву.
  Пасля чаго дзяѓчынка праспявала:
  - Мы кiдаем бурам выклiк,
  Чаму i чаму?
  Жыць на свеце без сюрпрызаѓ
  Немагчыма нiкому!
  Маргарыта выплюнула па кiтайцах цэлую чаргу з трубкi i працягнула:
  - Хай удачы - няѓдачы,
  I скаканне ѓверх i ѓнiз!
  Толькi так, а няйначай -
  Толькi так, а няйначай...
  Няхай жыве сюрпрыз!
  Сюрпрыз! Сюрпрыз!
  Няхай жыве сюрпрыз!
  Сюрпрыз! Сюрпрыз!
  Няхай жыве сюрпрыз!
  I толькi ѓверх - нi мiлiметра ѓнiз!
  Дзяѓчынка дэманстравала суцэль баявы настрой.
  Наташа таксама ѓ самым эпiцэнтры бiтвы. Нiбы вывяргаецца вулкан. I кiдае босымi пальцамi ножак iголкi. Уражвае супернiкаѓ. I пакiдае з iх трупы.
  Пасля чаго дзяѓчына праспявала з аскалам зубоѓ:
  - Мы такiя тэрмiнатары, нiбы робаты мары, i вялiка прыгажосцi!
  I вось дзяѓчынка як сячэ наводмаш мячамi. I высячэ масу народу.
  Зоя таксама ѓ самай гушчы бою. Змагаецца сабе i скалiць зубкi i раве:
  - Не спынiць нас нiхто!
  I ад яе босы ногi па кiтайцах пранёсся дыск. Якi перарэзаѓ масу глыток. I захлынулася войскi паднябеснай iмперыi.
  А дзяѓчаты ѓсё больш i больш насядаюць.
  Вось Аѓрора як запусцiць тое, што рэжа метал. Ссячэ масу галоѓ, якiя склалiся ѓ курганы. I падскочыць, падляцiць, i возьме, прараве:
  - Маё iмя мой кулак!
  I зноѓ двума шаблямi памахае, i кiтайцам выпускае кiшкi. Але пры гэтым нi кропелькi не сумецца.
  А яе босыя ножкi запускаюць забойныя бумерангi. Якiя галовы скошваюць шэрагамi.
  Пасля чаго рудая ваяѓнiца вiскоча:
  - Не будзем мы ѓ кабелi!
  Хай будзе шчасце на Зямлi!
  I возьме яшчэ з трубкi сваiм раток пунсовым плюне. I заваляцца воiны паднябеснай iмперыi, нiбы кулi з мукой.
  Вось i Святлана ѓ баi праявiла.
  Яна перакулiла на супернiкаѓ кiпячай вады. I тыя абвараныя возьмуць i вельмi дзiка загарлапаняць.
  Святлана пiскне:
  - Мой забой!
  I яшчэ босай ножкай шпурне пару бумерангаѓ. Разрубiць масу кiтайцаѓ.
  I выцiскае масу трупаѓ.
  Вось так пападанцы працуюць.
  I сякуць сабе iмперыю Кiтая, без лiшнiх цырымонiй. Не, яны нават тактам асаблiвым валодаюць.
  Ужо лiк забiтых кiтайцаѓ iдзе на дзясяткi тысяч. А дзяѓчаты толькi весяляцца i падскокваюць нiбы мячыкi.
  Сэм Амстранг таксама паказвае самы круты з усiх пiлатажаѓ што толькi можна сабе ѓявiць.
  I хлопчык сячэ двума мячамi так што рукi i ногi, i галовы ва ѓсе бакi ляцяць.
  Сэм крычыць:
  - Будзе, веру я наша рашучая перамога!
  Маргарыта босай ножкай, кiнуѓшы разбуральнае, пацвердзiла:
  - Ды будзе!
  I ѓся шасцёрка стала секчы яшчэ больш актыѓна.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 6.
  Сэм Амстранг адпрацаваѓ свае грошы, i зараз яго везлi на машыне. Але Марын Лi Пэн пакiнула Францыю. Адправiлася на Блiзкi Усход. Так што прыйшлося хлапчуку крыху пачакаць. I зноѓ яму прыйшлося заняцца каханнем за грошы з жанчынамi. На гэты раз iх было шэсць самак. Яны заплацiлi вялiкую суму грошай. I Сэм змушаны быѓ пагадзiцца, што яго прывяжуць да стала. I адна з даволi маладых i сiмпатычных дам скакала на яго пульсавалым i гарачым стрыжнi. А iншую прыйшлося абслугоѓваць у гэтым уяѓленнi мовай. Яна была на грудзях. Астатнiя жанчыны мацалi i шчыкалi хлапчука. А калi ён канчаѓ, то лавiлi белую кашыцу ротам. I пiлi гэтую цудоѓную i салодкую субстанцыю.
  Жанчыны гарэзавалi вельмi доѓга, пакуль самi не выматалiся. I Сэм таксама
  Выматаѓся капiтальна. Пасля чаго хлапчук заснуѓ, i яму такое цiкавае i крутое снiлася;
  Пасля таго як амаль усё кiтайскае двухсоттысячнае войска было знiшчана - шасцёрка ваяѓнiкоѓ рушыла далей у глыб паднябеснай iмперыi. Каб не даць кiтайцам зноѓ вярнуцца да рускiх гарадоѓ у Сiбiры.
  Вось ваяѓнiкi атакавалi жоѓтых воiнаѓ у найблiжэйшым буйным горадзе.
  Сэм Амстранг секчы жоѓтых байцоѓ, i размахваючы абодвума мячамi, прароѓ:
  - Во i рускiх цароѓ!
  I ад яго босых ног паляцелi вострыя iголкi. Уразiлi кiтайскiх байцоѓ.
  Маргарыта, рубячы жоѓтых воiнаѓ мячамi, узяла i праспявала:
  - Цяпер мы робiм гiсторыю!
  I ад яе босы ножкi паляцелi ѓ жоѓтых ваяроѓ iголкi.
  Далей ужо Наташка ѓ баi. Таксама кiдае прэзенты смерцi i верашчыць:
  - Будучыня за намi! Слава Вялiкай Расii!
  I яе босая, точаная ножка такое выкiне са страшнай сiлай. I раскрые кiтайцаѓ у крывавую калатушу.
  Зоя таксама сячэ адчайна. I разнесла напалову кiтайскага генерала. I перасекла яго косцi.
  Пасля чаго завыла:
  - За маю вялiкую перамогу!
  I босымi ножкамi зноѓ запусцiць забойны прэзент. I выб'е шмат кiтайскiх байцоѓ.
  А вось калi Аѓрора ѓ бiтве - гэта наогул жах. Яна перасякае кiтайскiх салдат напалову, i босымi ножкамi запускае забойныя прэзенты. I так разбурае жоѓтае войска.
  Няма Аѓрору i сапраѓды называюць ведзьмай чырвонага колеру. I яна непераможная.
  I ад яе босых пальцаѓ адлятаюць смяротныя iголкi. Пападаюць у кiтайцаѓ i тыя завальваюцца, нiбы кулi з пяском.
  Аѓрора раве ва ѓсю глотку:
  - Рускiя мяне ведаюць,
  I вялiкай называюць!
  I зноѓ прыгажуня як кiне iголку смертаносную. I працiѓнiк прышпiлены нiбы жук.
  Аѓрора пробулькала :
  - Марыць можна, размроiцца кепска!
  I зноѓ дзяѓчына як лупанет бумерангам.
  Ды гэтая рудая - не фунт солi з'ела ѓ ратнай справе. Калi ѓжо малоцiць, то малоцiць.
  I зноѓ iмклiвая i агнязарная дзяѓчына ѓ нападзе.
  А тут у бой рвецца Святлана. I так усiх сячэ i знiшчае. А яе мячы нiбы блiскучыя маланкi.
  А ад босых ножак ляцяць iголкi.
  Дзяѓчына зараѓла:
  - Вялiкая мая сiла -
  Са мной гуляць, што сябраваць з кракадзiлам!
  Хлопчык Сэм Амстранг, як заѓсёды, у атацы. Iмклiвы ён мангуст. Сячэ i кiдае зорачкi па непрыяцелю.
  I юны ваяѓнiк крычыць:
  - У наступ пойдзем,
  Усiх кiтайцаѓ разаб'ём!
  I вось хлапчук у нападзе.
  А дзяѓчынка Маргарыта ѓ вялiкiм азарце руйнуе жоѓтыя войскi. I яе босыя пальчыкi кiдаюць падарункi смерцi.
  А дзяѓчына раве:
  - За мной будзе перамога!
  I зноѓ ад яе босай ножкi iмчыцца цэлы дожджык iголак.
  А iголкi то забойныя i атручаныя.
  Маргарыта ѓ наступленнi. Кiтайцам супраць яе вельмi прутка. А дзяѓчына само ѓвасабленне жаху.
  Хоць i прыгожая ваяѓнiца.
  I вось ад яе босай ножкi зноѓ адлятае кавалачак смерцi. Якi дзiвiць непрыяцеляѓ.
  Наташа ѓ дзiкiм палёце. Рассякае кiтайцаѓ на часткi. I яе мячы не ведаюць лiтасцi.
  Ваяѓнiца раве:
  - Будзе наша вялiкая перамога!
  I ад босых ножак прыгажунi зноѓ ляцяць вельмi смяротныя i небяспечныя iголкi.
  Яны дзiвяць кiтайцаѓ у вялiкiх колькасцях. Што ж дзяѓчыны вельмi крутыя.
  I ѓ наступе не даюць нiкому спуску.
  А вось Зоя не ведае, нiколi слова няма. Яна прарываецца да супернiкаѓ. I яе мячы нiбы каты.
  Зоя ва ѓсю глотку крычыць:
  - Не ведаю лiтасцi - толькi смерць!
  I яе босыя ножкi такое кiнуць, што кiтайцам не выстаяць!
  I наадварот ваяѓнiца паскараецца з кожнай хвiлiнай. Вось гэта каток у наступе.
  Аѓрора таксама такая завадная дзяѓчына. Не адступае i не здаецца. I ѓсё ёй удаецца.
  Вось кiнула босымi пальцамi ног сталёвы веер. Зрэзала кiтайскiх салдат i прашыпела:
  - У чырвонай iмперыi, будзе вогнiшча, якое сагрэе ѓсю планету!
  I зноѓ ад яе босы ножкi ляцiць тое, што менавiта забiвае.
  I ваяѓнiца зноѓ на вялiкай вышынi становiшча.
  А вось i Святлана ѓ бiтве. Не адыходзiць ад плана. I сячэ сабе з дзiкiм напорам. I ад яе босых ножак ляцiць востры дыск. Якi лiха падразае супернiкаѓ.
  Святлана пiшчыць з дзiкай лютасцю:
  - Разарву вас усiх!
  I дзяѓчына ѓ iмклiвым наступе. I яе босыя ножкi такiя спрытныя.
  Далей у баi рвецца Сэм Амстранг. Вось гэта адчайны хлапчук-тэрмiнатар. У iм задзейнiчаны каласальныя сiлы i напор дзiкага пацана.
  I вось дзiця як кiне босы ножкай бумеранг. Ды i супернiкi пазбавiлiся двух дзясяткаѓ галоѓ адразу.
  Вось гэта сапраѓды - рэальна забойная сiла.
  Сэм праспяваѓ:
  - Мой почырк просты -
  Я не люблю цягнуць ката за хвост!
  I ад голай пяткi хлопчыка паляцела лязо, i як дзюбне кiтайцаѓ. Тыя лiтаральна страцiлi дух i мужнасць.
  Сэм жа з дзiкiм ашалелам заѓважыѓ:
  - Нiколi не кажы, слова няма!
  Хлапчук у нападзе... Тут яму прыгадаѓся Уладзiмiр Клiчко. Ды мог бы гэты баксёр, i вярнуцца на рынг. А чаму б i не паспрабаваць? Калi ёсць яшчэ здароѓе, то сам Бог загадаѓ табе бiцца!
  Хлопчык-тэрмiнатар у нападзе. Разбурае кiтайцаѓ i спявае:
  Юны сябар заѓсёды будзь юным,
  На спакой не спяшайся...
  Будзь вясёлым, дзёрзкiм, шумным -
  Бiцца трэба - так бiлiся!
  Чалавекам з крутасцю -
  Каб бiѓ ты ѓсiх запар!
  Вечны хлопчык я з душою,
  Што нараджае вынiк!
  Вечны хлопчык я душой,
  I не кроку вер назад!
  Юны ваяѓнiк i вечнае дзiця ѓ апантаным нападзе на кiтайцаѓ. Ён пакажа сябе з самага лепшага боку.
  Маргарыта таксама разбурае жоѓтых воiнаѓ i напявае:
  - Нiколi мы не здадзiмся!
  I зрэзала масу кiтайцаѓ, са смяшком дадала:
  - Не, павер нiколi!
  I дзяѓчынка зноѓ кiнула вострыя, атрутныя iголкi.
  Яна ѓ iмклiвым i непаѓторным руху.
  Наташа ѓ баi iмклiвая i грозная, нiбы валькiрыя. Б'ецца адважна. I збiвае кiтайцаѓ.
  Яна часта ваявала ѓ небе. Была цудоѓнай лётчыцай-асам. Даводзiлася бiцца ёй i ѓ пяхоце.
  Але вось зараз Наташка ѓзялася за кiтайцаѓ. I давай малацiць з усёй лютасцю.
  I ад яе босых ножак ляцяць бумерангi i iголкi. Яна руйнуе непрыяцеля.
  Дзяѓчына пры гэтым спявае:
  - Але веру сонечны свiтанак,
  Развее змрок турэмнага засценка!
  Зоя атакуе кiтайцаѓ. I разбiвае з намёртва. I яе босыя ножкi выбiваюць непрыяцеляѓ без усялякага прыпынку.
  Ваяѓнiца ѓ руху. Яна нiбы кобра што скача i скача сабе.
  Дзяѓчына з залатымi валасамi крычыць:
  - Будучыня за намi,
  Мы як вiцязi-джэдаi!
  I вось яна з развароту возьме i ѓлепiць.
  Далей у нападзе Аѓрора. Сакрушальная i баявая дзяѓчынка рудай масцi. Перайшла ѓ наступ, яшчэ больш узняѓшы тэмп. Яе мячы, нiбы лопасцi млына.
  Вогнезарная красуня выдала:
  - Будзе такое шчасце ѓсяму свету!
  I зноѓ дзяѓчынка пераходзiць у дзiкi тэмп. Вось гэта сапраѓдная багiня вайны.
  Святлана таксама спявае, падскокваючы:
  - Сотня за сотняй, палка за палком,
  Рускiя вiцязi сякуць мячом!
  I вось яе босыя пальчыкi ножак кiнуць тое, што не адбiць шчытом.
  Вось гэта дзеѓка. Сапраѓдная мегера.
  Наташа шчабеча з аскалам зубоѓ:
  - Не табе мяне вучыць!
  I кiне голай ножкай смерць.
  Аѓрора згаджаецца:
  - Нас вучыць наогул няма чаму!
  Ваяѓнiцы паскараюць рухi. Вось ужо амаль увесь гарады завалены трупамi. Ды кiтайцы нарвалiся на знiшчэнне. Усяго шэсць чалавек, а працуюць, на цэлае войска.
  Сэм Амстрангу ѓспомнiлася гiсторыя аднаго пападанца з роду эльфаѓ. Ён апынуѓся ѓ Трэцiм Рэйху, i змог пераканаць каб яго накiравалi ѓ Люфтвафэ.
  Ды эльф хоць i невялiкi ростам, але вельмi хуткi, моцны з цудоѓнай рэакцыяй. Наогул эльфы пераѓзыходзяць людзей у фiзiчных кандыцыях i хуткасцi мыслення. А ѓ ѓжо ѓ самалёце эльф, ды яшчэ каралеѓскай крывi адчувае сабе нiбы сам арол.
  I вось гэты воiн змог збiць да дня нараджэння фюрара 20 красавiка 1944 гады 538 самалётаѓ супернiка, а яго самога не збiвалi нi разу.
  За першыя дзвесце самалётаѓ эльф атрымаѓ Рыцарскi Крыж Жалезнага крыжа з дубовымi лiстамi мячамi i дыяментамi. За трыста ѓжо ордэн Германскага арла з дыяментамi. За чатырыста Рыцарскi крыж Жалезнага крыжа з залатым дубовым лiсцем мячамi i дыяментамi. А за пяцьсот юбiлейных самалётаѓ - Вялiкi Крыж Жалезнага крыжа. Такiм чынам у эльфа сабралася рэкордная колькасць узнагарод i ѓ гэтым плане ён абставiѓ нават Германа Герынга i атрымаѓ званне палкоѓнiка.
  Хоць ваяваѓ на самалёт як радавы.
  Дык вось хоць i з'явiѓся ѓ Люфтвафэ такi выбiтны ас, аднак на ход вайны ён паѓплываѓ не занадта моцна. На самай справе, калi ѓзяць першых шэсць асаѓ Люфтваффе ѓ рэальнай гiсторыi, то яны збiлi ѓ агульнай складанасцi больш за паѓтары тысячы самалётаѓ. Ну, цi шмат гэта дапамагло вермахту?
  Хоць магчыма колькасць збiтых самалётаѓ i была завышана прапагандай Гебельса.
  Многiя ѓ гэтых лiчбах моцна сумнявалiся.
  Але эльф сумленна збiѓ такую колькасць машын, а сам не страцiѓ нiводнага знiшчальнiка, яго нiхто нi разу не збiваѓ!
  Але вось тады Сэм Амстранг з iм сустрэѓся i спытаѓ:
  - Навошта ты прыстаѓ да Трэцяга Рэйху якi лiчыцца сiлай зла?
  Эльф лагiчна заѓважыѓ:
  - Таму што сiлы дабра ѓ свеце наогул няма! Думаеш, Сталiн i хаѓруснiкi святыя?
  Сэм з усмешкай заѓважыѓ:
  - Але ѓ СССР ты, збiѓшы столькi самалётаѓ, лiчыѓся б Богам з вялiкай лiтары! А так табе належыць быць запляваным i праклятым!
  Эльф сапраѓды заѓважыѓ:
  - У кастрычнiку сорак другога года, калi стаѓ бiцца за Рэйх, яшчэ зыход вайны не быѓ вiдавочны. А што думаеш, у мяне няма шанцаѓ быць у лiку пераможцаѓ?
  Сэм Амстранг шчыра адказаѓ:
  - Калi ты перабяжыш у СССР, думаю, цябе даруюць i прымуць. Герояѓ i вялiкiх воiнаѓ усюды цэняць!
  Эльф прамянiста ѓсмiхнуѓся i адказаѓ:
  - За прапанову дзякуй! Але калi другая сусветная вайна скончыцца, я вярнуся на сваю планету з узнагародамi... I безумоѓна мне будзе ѓжо ѓсё роѓна што Нямеччына прайграла. Галоѓнае, што я паказаѓ сябе героем i ѓвайшоѓ у гiсторыю авiяцыi, як найлепшы ас усiх часоѓ i народаѓ!
  Сэм Амстранг заѓважыѓ у прыкрасцi:
  - Колькi з-за цябе добрых хлопцаѓ загiнула!
  Эльф пiскнуѓ, лагiчна нагадаѓ:
  - Ёсць i Рудзель ... Ён таксама Звышчалавек!
  Сэм кiѓнуѓ:
  - Рудзель ... Ды гэта нiбы герой комiксаѓ!
  Эльф прабурчаѓ:
  - Я быѓ i ёсць i буду ваяром! Так што паспрабую давесцi свой рахунак да тысячы!
  Сэм Амстранг усумнiѓся:
  - А паспееш? 9 траѓня 1945 гады Трэцi Рэйх капiтулюе!
  Эльф лiслiва спытаѓ:
  - Ты можаш расказаць дакладней, калi i дзе i ѓ якi час, якiмi сiламi будуць наступаць чырвоныя i саюзнiкi?
  Сэм здзiѓлена спытаѓ:
  - А гэта табе, навошта трэба?
  Эльф шчыра адказаѓ:
  - Я хачу трывiяльна зацягнуць вайну, каб весялосць доѓжылася даѓжэй!
  Сэм тады дастаѓ пiсталет i адказаѓ:
  - Я мог бы цябе застрэлiць, але я не буду гэтага рабiць!
  Эльф здзiвiѓся:
  - А чаму?
  Сэм Амстранг рашуча заявiѓ:
  - Няхай табе пакарае тваё сумленне!
  I яны расталiся...
   Сэм Амстранг падумаѓ, што ѓсё ж ён дарма не грымнуѓ гэтага эльфа. Колькi яшчэ самалётаѓ ён саб'е. Проста будзе жах.
  I хлапчук босымi пальцамi ног зноѓ запусцiѓ бумеранг смерцi.
  Маргарыта ѓ баi актыѓна знiшчае кiтайцаѓ. Яе босыя ножкi так трапна лупяць забойнымi прэзентамi, што проста дзiву даешся.
  Дзяѓчынка разраду супермэнаѓ.
  А яе актыѓнасць у бiтве, нiбы ѓ звярка ласкi.
  Не, такую дзяѓчынку нiхто i нiколi не застрашыць, нават калi кiтайцаѓ стане мiльярда два.
  Зрэшты, што рабiць Маргарыце?
  Яна абараняе сваю Радзiму.
  Сэм Амстранг, секчы кiтайцаѓ, праспяваѓ:
  - Няма выдатней Радзiмы Расii,
  За яе змагайся i не трусь...
  У светабудове няма краiны прыгажэй -
  Усёй сусвету паходня святла Русь!
  Хлопчыка як падскочыць i разгонiцца, усiх забiваючы нагамi.
  Наташка таксама б'ецца i спявае:
  Фатальны год, можаце мне не верыць,
  Тысяча дзевяцьсот дзевяноста дзевяць...
  Хопiць хадзiць заваднымi кругамi,
  Д'ябал паверне залатымi рагамi!
  I дзяѓчына зноѓ босымi ножкамi кiне забойны прэзент.
  Зоя таксама ѓ баi, завялася i б'ецца. Актыѓная дзяѓчынка. I калi ѓжо сячэ мячамi, дык усё далёка ляцiць.
  А яе босыя ножкi так актыѓна кiдаюць прэзенты. I столькi выбiваюць непрыяцеляѓ.
  Ды ѓ кiтайцаѓ вiдавочна чорныя днi.
  Аѓрора б'е без усялякага жалю. I яе босыя ножкi - гэта нешта больш, чым смяротнае. Гэта ѓвогуле багiня анiгiляцыi.
  I ѓ ёй тысяча чарцей.
  Святлана малоцiць кiтайцаѓ з вялiкiм азартам, i вiскоча:
  - Будучыня, гэта ѓ тым,
  Каб нам не быць катом!
  I яе голыя ножкi зноѓ нешта кiнуць, i непрыяцеляѓ разарвуць.
  Баявая дзяѓчынка - вышэйшы пiлатаж у ёй!
  Ачысцiѓшы горад ад кiтайцаѓ, шасцёрка перадыхнула. Адразу ж завалiлi кабана, i засмажылi яго цэлым.
  Разрэзалi на часткi i сталi есцi.
  Наташа заѓважыла:
  - Вось у Вальтару Скота рыцары шмат з'ядалi за раз!
  Сэм Амстранг хiхiкнуѓ i нагадаѓ:
  - У Дзюма таксама! Вось як Портас з'ядаѓ цэлага барана!
  Наташка засмяялася:
  - Барана? А чаму б не кабана?
  Алег праспяваѓ у адказ:
  Усё твая праклятая радня,
  Мой дзядзька, што дастаѓся кабану...
  Калi быѓ жывы - папярэджваѓ мяне -
  Нельга з людаедаѓ браць жонку!
  Маргарыта пацвердзiла:
  - Гэта дзiкая песня! А жадаецца чагосьцi больш душэѓнага!
  Сэм заѓважыѓ:
  - Душэѓнае? Гэта добра!
  I хлапчук нешта праспяваѓ...
  Але Аѓрора яго перабiла i заѓважыла:
  - Трэба не спяваць, а дзейнiчаць.
  I дзяѓчынка дастала з-за пояса айфон. Алег усмiхнуѓся, Наташа перадала яму свой i прапанавала:
  - Згуляй з рудай у танкi!
  Аѓрора пагадзiлася:
  - Люблю гэтую гульню!
  I дзяѓчына-багатыр стала набiраць параметры.
  Сэм Амстранг узяѓся за танкавы парк.
  Аѓрора папярэдзiла:
  - Адзiн танк на адзiн! Паспрабуй двубой!
  Хлапчук пагадзiѓся:
  - Гэта ѓ самы раз!
  Сэм абраѓ самы круты савецкi танк саракавых гадоѓ - IС-7. Выдатная машына, так i не стала серыйнай. Усё ѓ яе ёсць i браня, i ѓзбраенне, i хуткасць. Сапраѓдная нiмба!
  У Аѓроры Е-75. Машына некалькi горш. I цяжэй, i менш хуткасць, запас ходу, крыху слабейшы i гармата. У IС-7 130 мiлiметраѓ супраць 128 у Е-75. Браня ѓ немца мабыць патаѓсцей, але гэта кампенсуецца вялiкiм нахiлам у IС-7. I барты ѓ фрыца вышэй... Усё так, але...
  Аѓрора перакладае Е-75 на ѓзровень М... I машына паляпшаецца. I рухавiк больш магутны i сiлуэт куды нiжэй, i гармата стала даѓжэй ствалом. Ды зараз i браня патаѓсцела. Нямецкi танк усё ж важыць дзевяноста пяць тон, супраць шасцiдзесяцi васьмi ѓ савецкага. I пасля мадэрнiзацыi мае падобную кампанавальную схему i зараз будзе больш магутны.
  А IС-7 i так застаѓся без развiцця. Так у рэальнай гiсторыi яго нiхто не прагназаваѓ.
  Ну, што ж Сэм давай упрагайся.
  Хлапчук , зрэшты, не губляецца. Раз супернiк мадэрнiзаваѓся, то i дзяцюк нешта зробiць i выкарыстоѓвае пёравыя снарады. I будзе тады вельмi добры бой.
  IС-7 iдзе на зблiжэнне. Але ѓсё ж такi лепш у хадавых якасцях немца.
  Аѓрора страляе са сваёй больш даѓгаствольнай гарматы. Але патрапiць усё роѓна не можа.
  А хлапчук-тэрмiнатар зблiжаецца i накручвае гусенiцы. Вiдаць хлапчук цалкам упэѓнены сабе.
  Аѓрора пасля чарговага стрэлу, вывела мараль:
  - Мыш здольная загрызцi слана!
  I бiтва працягнулася, Сэм агнуѓ снарад 130-мiлiметровай гарматы ѓ стык корпуса i выйграѓ. Нягледзячы на ѓсе хiтрыкi.
  Але ѓвогуле ѓ танках саракавых гадоѓ ёсць розныя машыны. Вельмi грозная праектная - "Каралеѓскi Леѓ". Вага сто тон, гармата 210-мiлiметраѓ калiбр, лабавая браня мiлiметраѓ 300 пад нахiлам, бартоѓ 200-мiлiметраѓ, а рухавiк 1800-конскiх сiл.
  Вось гэта машына нават IС-7 можа прабiць толькi ѓ борт i зблiзку. I гэта рэальна грандыёзна!
  Аѓрора праспявала з аскалам зубоѓ:
  - Вось гэта арляня, ляцiць вышэй за сонца!
  I замоѓкла...
  Пасля яды шасцёрка рушыла далей па кiтайскiх гарадах. Пакуль трэба дабiцца заключэння мiру i адбiць у маньчжураѓ жаданне нападаць.
  Дзяѓчаты i хлопчык атакавалi кiтайцаѓ i многiх зноѓ перабiлi мячамi i босымi пальцамi ног.
  Потым ваяѓнiцы, учынiлi стрэльбы з захопленых гармат. I масу забiлi кiтайцаѓ.
  Сэм Амстранг заѓважыѓ:
  - Можа, лепш гуляць ад абароны? А то неяк брыдка атрымоѓваецца ?
  Аѓрора запярэчыла:
  - Ёсць паняцце прэвентыѓная вайна!
  Сэм нагадаѓ:
  - Вiктар Сувораѓ таксама спрабаваѓ даказаць, што вайна фашысцкай Германii супраць СССР была прэвентыѓная!
  Аѓрора выскалiлiся i рыкнула:
  - А хiба не так яно i ёсць?
  Сэм пакiваѓ галавой:
  - Сумнеѓна!
  Маргарыта нагадала:
  - Я чытала гэтую кнiгу. Яна на першы погляд выглядае пераканаѓча. Але калi капнуць глыбей...
  Аѓрора згодна кiѓнула:
  - СССР рыхтаваѓ наступальную вайну i гэта факт!
  Маргарыта адзначыла:
  - СССР i пасля вайны рыхтаваѓ наступальную вайну. Але наступ так i не пачаѓ!
  Сэм лагiчна заѓважыѓ:
  - Калi Сталiн i планаваѓ наступ, то ѓ пазнейшы перыяд, завяршыѓшы спачатку ѓкамплектаванне сваiх дывiзiй танкамi i iншай тэхнiкай. Ды i найноѓшая авiяцыя яшчэ толькi-толькi стала паступаць у часткi, яе нават лётчыкi не асвоiлi!
  Аѓрора таксама лагiчна запярэчыла:
  - Калi савецкае войска пераѓзбройвалася, то i нямецкая таксама не стаяла на месцы. Пакуль СССР штампаваѓ найноѓшыя самалёты, i фрыцы нарошчвалi выпуск найноѓшай тэхнiкi.
  Прамаруджванне перавага Сталiна не павялiчыла б. Хутчэй наадварот, фашысты, маючы патэнцыял Еѓропы, маглi б дагнаць Расiю ѓ колькасцi тэхнiкi пры лепшай якасцi!
  Сэм Амстранг усумнiѓся:
  - З чаго ты ѓзяла, што ѓ iх якасць была лепшая?
  Аѓрора шчыра адказала:
  - Але ж перамагалi ѓ сорак першым годзе! Калi бiлi саступаючы лiкам, то пераѓзыходзiлi мабыць i тэхнiкай у якасцi!
  Хлапчук-генiй i альфонс усумнiѓся:
  - Я так не думаю!
  Маргарыта заѓважыла:
  - Сорак першы год - гэта загадка. Чаму фармальна мацнейшае Чырвонае войска прайгравала бiтву за бiтвай. А потым стаѓшы фармальна, ды i фактычна слабейшымi - стала перамагаць?
  Сэм Амстранг адказаѓ:
  - Гэта вялiкая загадка другой сусветнай вайны!
  Наташа выказала здагадку:
  - Тут было ѓмяшанне вышэйшых сiл!
  Сэм кiѓнуѓ:
  - Нешта i сапраѓды было!
  Аѓгустына прабурчала:
  - Нашы iдалы пакрыты крывёй, нашы Багi - багi вайны!
  Зоя пагадзiлася:
  - Пакрыты крывёй i багi вайны!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 7.
  Пасля Сэм i Аѓрора сталi гуляць у стратэгiю другая сусветная вайна. Аѓрора за Гiтлера, Сэм за Сталiна.
  Тут ужо iшоѓ абмен рэальнымi ѓдарамi. Аѓрора выкарыстоѓвала код жулiка i маса танкаѓ серыi "Е", прарвалася да Масквы. Таго i Алег ужыѓ код жулiка i IС-7 як дзяѓбуць па немцах. I сышлiся каса на камень. I маса трунаѓ. Няхай i вiртуальных.
  Сэм Амстранг гуляе са смакам, i яго войскi прарываюць нямецкую абарону. Ствараюць катлы. Аѓрора зноѓ пускае код жулiка. Iдзе вельмi дзiкi абмен хадамi.
  Хлапчук-генiй праспяваѓ:
  - Дзесьцi на Каме - мы не ведаем самi,
  Дзесьцi на Каме - матухны ракi!
  Не дастаць рукамi, не дайсцi нагамi,
  Ну, а калi трэба рушым качаргамi!
  I савецкiя танкi грамяць фашыстаѓ. Страмчэй IС-7 нiчога няма. I можна смела бiцца з "Маѓсамi" i "Е"-100. Савецкi танк такiх монстраѓ не баiцца.
  Яны цяжэйшыя, але не значыць, што мацнейшыя.
  I Сэм надыходзiць, iмклiва перамяшчаецца з машынамi. I ѓ iм нiбы тысяча чарцей.
  Хлопчык-вундэркiнд i альфонс спявае:
  - Будзем фрыцаѓ грамiць, чыкi - чыкi - чыкi - та!
  I вось чарговы бар'ер узялi савецкiя войскi. Яны нiбы генii баёѓ i боек!
  Аѓрора, зрэшты, таксама не простая. I дзейнiчае з агрэсiѓным нацiскам. Кiдае новыя i новыя i новыя сiлы пад колы Чырвонай армii.
  I рудая ваяѓнiца спявае:
  - Не спыняць мяне ворагi! Я заваю прастор сусвету!
  I ѓ бой iдуць новыя, i новыя палiцы.
  Сэм Амстранг з радасцю праспяваѓ:
  Буяюць у шаленстве фрыцы,
  Рухаѓ наперад вораг палiцы...
  Але вар'ятаѓ арыйцаѓ -
  Рускiя сустрэнуць у штыкi!
  У скуру свiную ѓп'юцца,
  Будзе зрынуты вораг у прах -
  Рускiя люта б'юцца,
  Моц салдацкi кулак!
  I хлопчык ажыццяѓляе чарговы абыходны манеѓр, i бярэ войскi Аѓроры ѓ кольца.
  Ды дзяцюк шустры, слоѓ няма.
  Аѓрора булькнула:
  - Не, не буду я здавацца, а заѓсёды ѓмела бiцца!
  Сэм Амстранг пагадзiѓся:
  - Здавацца не будзем! Мы вас проста знiшчым!
  I вось савецкiя войскi зноѓ надыходзе. I ѓжо код жулiка фрыцам не дапамагае.
  Тады Аѓрора хiтра мяняе опцыю. I ѓ вайну на яе баку ѓступаюць Брытанiя i ЗША. Воiны гэтай армады ѓ бiтве панеслiся. I давай прасаваць непрыяцеля.
  Але савецкiя танкi IС-7 з яшчэ большай лёгкасцю знiшчаю " Шэрманы " i "Першынгi" ЗША, а таксама англiйскi танк "Чэрчыль".
  Самi пры гэтым не атрымлiваючы пашкоджанняѓ.
  Аѓрора прабурчала:
  - Ну, ты i чарцяня маленькае!
  Воiны з дваццаць першага стагоддзя зноѓ сашчапiлiся з кiтайцамi сямнаццатага.
  Вельмi ѓжо шмат салдат у паднябеснай iмперыi. Яны цякуць сабе бясконцай ракой.
  Сэм Амстранг, секчы кiтайцаѓ мячамi, зароѓ:
  - Нiколi не саступiм!
  I ад босай нагi хлапчук паляцеѓ востры дыск!
  Маргарыта, ломячы працiѓнiкаѓ, буркнула:
  - У свеце подзвiгу знойдзецца месца!
  I ад босы ножкi дзяѓчынкi разляцелiся атрутныя iголкi, дзiвячы кiтайцаѓ.
  Наташа таксама шпурнула босымi пальцамi ног, забойнае i завыла:
  - Нiколi не забудземся i не даруем.
  I яе мячы прайшлiся ѓ млыне па кiтайцах.
  Зоя, рассякаючы непрыяцеляѓ, запiшчала:
  - За новы парадак!
  I ад яе босых ножак разляцелiся новыя iголкi. I што ѓ вока, што ѓ горла кiтайскiм салдатам.
  Ды вiдаць было, што ваяѓнiцы заводзяцца i лютуюць.
  Аѓрора сячы жоѓтых салдат, прапiшчала:
  - Наша жалезная воля!
  I ад яе босай нагi ляцiць новы, забойны падарунак. I падаюць жоѓтыя байцы.
  Святлана сячэ млынару, яе мячы як маланка.
  Кiтайцы валяцца як зрэзаныя снапы.
  Дзяѓчына кiдае iголкi сваiмi босымi ножкамi i пiшчыць:
  - За Расiю-матухну будзе перамагаць!
  Сэм Амстранг надыходзiць супраць кiтайцаѓ. Хлопчык-тэрмiнатар сячэ жоѓтыя войскi.
  I пры гэтым пальчыкi голых ножак пацана выкiдваюць iголкi з ядам.
  Пацан раве:
  - Слава Будучай Русi!
  I ѓ руху раскройвае ѓсiм галовы i пысы.
  Маргарыта таксама разбурае працiѓнiкаѓ.
  Яе босыя ножкi так i мiльгаюць. Кiтайцы гiнуць у вялiкiх колькасцях. Ваяѓнiца крычыць:
  - За новыя рубяжы!
  I тут дзяѓчынка як возьме i сячэ...
  Маса трупаѓ кiтайскiх салдат.
  А вось Наташа ѓ наступе. Сячэ сабе кiтайцаѓ i напявае:
  - Русь вялiкая i прамянiстая,
  Я дзяѓчынка вельмi дзiѓная!
  I ад яе босых ножак ляцяць дыскi. Якiя перапiлоѓваюць горлы кiтайцам. Ды вось гэта дзеѓка.
  Зоя ѓ наступе. Сячэ жоѓтых салдат з абодвух руку. Плюе з трубачкi. I кiдае босымi пальцамi ног забойныя iголкi.
  I пры гэтым спявае сабе:
  - Эх, дубiнушка ахнем,
  Эх, каханая самая пойдзе!
  Аѓрора, секчы кiтайцаѓ i вынiшчаючы жоѓтых салдат, вiскоча:
  - Увесь кудлаты i ѓ шкуры звярынай,
  На АМАП ён кiдаѓся з дубiнай!
  I босымi пальчыкамi ножак як запусцiць у супернiка, тое што заб'е i слана.
  А потым прапiшчыць:
  - Ваѓкадавы!
  Святлана ѓ наступе. Сячэ кромсая кiтайцаѓ. Босымi ножкамi па iх запускае прэзенты смерцi.
  Праводзiць мячамi млын.
  Раскрышыла масу байцоѓ i вiскоча:
  - Вялiкая будзе перамога!
  I зноѓ дзяѓчына ѓ дзiкiм руху.
  I яе босыя ножкi запускаюць смяротныя iголкi.
  Сэм Амстранг падскочыѓ. Пракруцiѓся хлопчык у сальта. Пасек масу кiтайцаѓ у скачку.
  Кiнуѓ босымi пальцамi ножак iголкi i пробулькал .
  - Славiцца мая прыгожая мужнасць!
  I зноѓ дзяцюк у бiтве.
  Маргарыта пераходзiць у наступ. Рэзае ѓсiх непрыяцеляѓ запар. Яе мячы страмчэй лопасцяѓ млына. I босыя пальчыкi ножак кiдаюць прэзенты смерцi.
  Дзяѓчынка ѓ дзiкiм наступленнi. Вынiшчае жоѓтых воiнаѓ без цырымонiй.
  I падскоквае раз-пораз, i перакручваецца!
  I ляцяць ад яе прэзенты анiгiляцыi.
  А кiтайцы сабе падаюць мёртва. I цэлыя курганы з трупаѓ нагрувашчваюцца.
  Маргарыта пiшчыць:
  - Я ёсць амерыканскi каѓбой!
  I зноѓ яе босыя ножкi кiнуѓ iголку.
  А затым яшчэ i тузiн iголак!
  Наташа ѓ наступе таксама вельмi крутая.
  I босымi ножкамi кiдае, i з трубачкi плюецца.
  I крычыць на ѓсё горла:
  - Я зiготкая смерць! Вам застаецца толькi памерцi!
  I зноѓ красуня ѓ руху.
  Зоя штурмуе завал з кiтайскiх трупаѓ. I таксама ад яе босы ножак вылятаюць бумерангi знiшчэння.
  А жоѓтыя воiны ѓсё падаюць i падаюць.
  Зоя крычыць:
  - Басаногая дзеѓка, вас пераможа!
  I ад голай пятачкi дзяѓчыны ляцiць тузiн iголак. Якiя прама ѓ горла кiтайцам упiваюцца.
  Тым падаюць мёртва.
  А дакладней i зусiм мёртвыя.
  Аѓрора ѓ наступе. Разбурае жоѓтыя войскi. Яе мячы ѓ дзвюх рук нясуцца. I такая яна выдатная ваяѓнiца.
  Смерч праносiцца па кiтайскiх войсках.
  Дзяѓчына з рудымi валасамi раве:
  - Будучыня, утоена! Але будзе пераможным!
  I ѓ наступе красуня з агнязарнымi валасамi.
  Аѓрора ѓ дзiкiм экстазе раве:
  - Багi вайны ѓсё парвуць!
  I ваяѓнiца ѓ наступе.
  I яе босыя ножкi кiдаюць вельмi шмат вострых, атрутных iголкi.
  Святлана ѓ бiтве. I такая блiскучая i баявая. Яе голыя ножкi столькi ѓсяго забойнага выкiдваюць. Не чалавек, а смерць з валасамi бландынкi.
  Хоць калi разыйдзецца, то ѓжо i не спынiш.
  Святлана спявае:
  - Жыццё не будзе мёдам,
  Та скачыце карагодам!
  Хай выканаецца мара
  У раба мужчыну ператварае прыгажосць!
  I ѓ руху дзяѓчыны ѓсё больш i больш лютасьцi.
  Сэм у наступе ѓсё паскараецца. Хлопчык б'е кiтайцаѓ.
  Яго босыя ножкi кiдаюць вострыя iголкi.
  Юны ваяѓнiк пiшчыць:
  - Шалёная iмперыя - усiх разарве!
  I зноѓ хлапчук у руху.
  Маргарыта бурная дзяѓчына ѓ сваёй актыѓнасцi. I малоцiць непрыяцеляѓ.
  Вось яна запусцiла голай ножкай, гарошынку з узрыѓчаткай. Тая рване, i адразу сотню кiтайцаѓ уверх падкiне.
  Дзяѓчынка крычыць:
  - Перамога да нас усё роѓна прыйдзе!
  I правядзе млын мячамi.
  Вось паскорыла рухi Наташа. Дзяѓчына ссякае жоѓтых воiнаѓ. I пры гэтым гарлапанiць:
  - Перамога iмперыю Расiю чакае.
  I давай знiшчаць кiтайцаѓ узмоцненымi тэмпамi.
  Наташа - гэта дзеѓка-тэрмiнатар.
  Не думае спыняцца i запавольвацца.
  Зоя ѓ наступе. Яе мячы нiбы наразаюць мясную салату. Дзяѓчына крычыць ва ѓсю глотку:
  - Наша выратаванне ѓ сiле!
  I таксама босыя пальчыкi ног такiя iголкi кiдаюць.
  I маса людзей з прабiтымi горламi, валяецца курганамi трупаѓ.
  Аѓрора шалёная дзяѓчынка. I ѓсiх разбурае нiбы гэта робат з гiперплазмы.
  Разнесла ѓжо нi адну сотню кiтайцаѓ. Але ѓсё павялiчвае тэмп. I ваяѓнiца яшчэ i раве.
  - Я непераможная такая! Самая ѓ свеце крутая!
  I зноѓ прыгажуня ѓ нападзе.
  I ад яе босых пальчыкаѓ ножак, вылятае гарошынка. I тры сотнi кiтайцаѓ разарваѓ магутны выбух.
  Аѓрора праспявала:
  - Вы не асмелiцеся нашу зямлю захоплiваць!
  Святлана таксама ѓ наступе. I не дае нi грама перадышкi. Дзiкае дзяѓчына-тэрмiнатар.
  I сячэ непрыяцеляѓ i кiтайцаѓ нiшчыць. I маса жоѓтых байцоѓ ужо завалiлася ѓ канаву i па дарогах.
  Шасцёрка разбушавалася. Наладзiла дзiкую бiтву.
  Сэм Амстранг зноѓ у баi. I прасоѓваецца махае абодвума мячамi. I хлапчук-тэрмiнатар праводзiць млын. Падаюць забiтыя кiтайцы.
  Маса трупаѓ. Цэлыя горы крывавых целаѓ.
  Хлапчуку прыгадваецца дзiкая стратэгiя. Дзе таксама разам змешвалiся конi i людзi.
  Сэм Амстранг пiшчыць:
  - Гора ад розуму!
  А грошай будзе цемра!
  I хлопчык-тэрмiнатар у новым руху. I яго босыя ножкi нешта возьмуць i кiнуць.
  Пацан-генiй зароѓ:
  - Майстар клас i фiрма "Адыдас"!
  Сапраѓды крутое i крутых атрымалася ѓяѓленне. А колькi забiтых кiтайцаѓ. I перабiлi жоѓтых байцоѓ самае вялiкае мноства з найвялiкшых.
  Маргарыта таксама ѓ баi. Разбурае жоѓтыя войскi i раве:
  - Вялiкi ѓдарны полк! Мы ѓсiх уганяем у труну!
  I яе мячы як рубануць па кiтайцах. Маса жоѓтых байцоѓ ужо завалiлася.
  Дзяѓчынка прабурчала:
  - Я пантэры нават страмчэй! Дакажыце, што ѓсiх лепш!
  I ад голай пяткi дзяѓчынкi як вылецiць гарошынка з магутнай узрыѓчаткай.
  I па непрыяцелю дзюбне.
  I возьме, i разнясе частку працiѓнiкаѓ.
  А Наташа ѓ аѓтарытэце. I б'е супернiкаѓ, i сама нiкому спуску не дасць.
  Колькi кiтайцаѓ ужо перабiла.
  А яе зубкi такiя вострыя. А вочкi такiя сапфiравыя. Вось гэта дзеѓка - самы галоѓны кат. Хоць у яе ѓсе напарнiцы - каты!
  Наташа крычыць:
  - Шалёная я! Будзе вам пеня!
  I зноѓ дзяѓчына мячамi масу кiтайцаѓ зарубiць.
  Зоя ѓ руху i раскроiла шмат жоѓтых воiнаѓ.
  А ножкi босыя кiдаюць iголкi. Кожная iголка забiвае некалькi кiтайцаѓ. Вось гэта дзяѓчыны - рэальна прыгажунi.
  Аѓрора надыходзiць, i працiѓнiц разбурае. I пры гэтым яшчэ не забывае прагарлапанiць:
  - Вам не пазбегнуць труны!
  I сваю зубы дзеѓка возьме i выскалiць!
  I рудая такая... Валасы лунаюць на ветры, нiбы пралетарскi сцяг.
  I ѓся лiтаральна зыходзiць гневам.
  Святлана ѓ руху. Вось раскроiла масу чэрапаѓ. Ваяѓнiца, якая скалiць зубкi.
  Паказвае язычок. А затым плюецца з трубачкi. Пасля чаго завывае:
  - Будзеце вы мёртвымi хлопцы!
  I зноѓ ад яе босых ножак ляцяць смяротныя iголкi.
  Сэм Амстранг скача i падскоквае.
  Басаногi хлопчык кучу iголак выпускае i спявае:
  - Адпраѓляемся ѓ паход, адчыняе буйны рахунак!
  Юны ваяѓнiк як пакладзена на вышынi.
  Гадоѓ яму ѓжо нямала, але ён выглядае дзiцем. Толькi вельмi моцным i мускулiстым.
  Сэм Амстранг праспяваѓ:
  - Няхай не па правiлах гульня - прарвемся фраера!
  I зноѓ ад яго босых ножак адляцелi смяротныя i паражальныя iголкi.
  Маргарыта з захапленнем праспявала:
  - Нiчога немагчымага няма! Веру, будзе свабоды свiтанак!
  Дзяѓчынка зноѓ кiнула забойным каскадам iголак па кiтайцах i працягнула:
  - Цемра сыдзе! Расквiтнеюць ружы траѓня!
  I ваяѓнiца як кiне босымi пальцамi ножак гарошынку, дык адразу ж тысяча кiтайцаѓ падляцела ѓ паветра. Ды войска паднябеснай iмперыi растае прама на вачах.
  Наташа ѓ бiтве. Скача нiбы кобра. Узрывае непрыяцеляѓ. I столькi гiне кiтайцаѓ.
  Дзяѓчына iхняя i мячамi, i гранамi на вугалi, i дзiдамi. I iголкамi.
  Пры гэтым яшчэ i раве:
  - Перамога веру, прыйдзе!
  I слава рускiх знойдзе!
  Босыя пальчыкi ножак кiдаюць новыя iголкi, прабiваючы супернiкаѓ.
  Зоя ѓ дзiкiм руху. Надыходзiць на кiтайцаѓ. Рассякае iх на дробныя кавалачкi.
  Ваяѓнiца кiдае босымi пальцамi iголкi. Прабiвае супернiкаѓ, i як зараве:
  - Поѓная наша перамога блiзкая!
  I праводзiць мячамi дзiкi млын. Вось гэта сапраѓды дзеѓка як дзеѓка!
  А вось кобра Аѓрора перайшла ѓ наступ. Вось гэта баба - усiм кашмарам кашмар.
  I калi ѓсячэ, дык значыць усячэ.
  Пасьля чаго рудая возьме i засьпявае:
  - Раскрыю ѓсе чэрапы! Я вялiкая мара!
  I вось яе мячы ѓ дзеяннi i рассякаюць мяса.
  Святлана таксама пераходзiць у наступ. Няма ѓ гэтай дзяѓчыны тармазоѓ. Як пасячэ, так маса трупаѓ завалена.
  Бландынка-тэрмiнатар раве:
  - Як будзе добра! Як будзе добра - я гэта ведаю!
  I вось ляцiць ад яе забойная гарошынка.
  Сэм зноѓ сотню кiтайцаѓ, пранёсшы метэорам, зрэжа. I яшчэ бомбу возьме i кiне.
  Невялiкая памерамi, але забойная яна...
  Як разарве на дробныя абрыѓкi.
  Хлопчык-тэрмiнатар-альфонс завыѓ:
  - Бурная маладосць страшных машын!
  Маргарыта зноѓ такое зробiць у бiтве.
  I сьсячэ масу жоѓтых байцоѓ. I прасякае вялiкiя прасекi.
  Дзяѓчынка вiскоча:
  - Ламбада - наш танец на пяску!
  I ѓрэжа з новай сiлай.
  Наташа ѓ наступе яшчэ люцей. Так малоцiць кiтайцаѓ. Не вельмi iм супраць такiх дзяѓчат выстаяць.
  Наташа ѓзяла i праспявала:
  - Бег на месцы агульны прымiраючы!
  I ваяѓнiца такiм каскадам удараѓ вылiлася па супернiках.
  I яшчэ босымi ножкамi дыскi кiне.
  Вось млын правяла. Маса галоѓ жоѓтай армii адкацiлася.
  Баявая прыгажуня яна. Лупiць сабе такую жоѓтую армаду.
  Зоя ѓ руху, усiх руйнуе пагалоѓна. I яе мячы, нiбы нажнiцы смерцi.
  Дзяѓчына проста хараство. I яе босыя ножкi кiдаюць вельмi атрутныя iголкi.
  Здзiѓляюць супернiкаѓ. Прабiваюць iм горла i робяць труны.
  Зоя ѓзяла i прапiшчала:
  - Калi ѓ кране няма вады...
  Наташа прагарлапанiла з захапленнем:
  - Значыць, вiнаватая ты!
  I босымi пальцамi ног як кiне тое, што забiвае капiтальна. Вось гэта сапраѓды дзяѓчына з дзяѓчын.
  I ад яе голых ножак як праляцiць лязо. I ѓразiць масу байцоѓ.
  Аѓрора ѓ руху. Iмклiвая i непаѓторная ѓ сваёй красе.
  Якiя ѓ яе яркiя валасы. Нiбы пралетарскi сцяг лунаюць. Вось гэта дзяѓчына - iсная мегера.
  А сячэ супернiкаѓ - быццам нарадзiлася з мячамi ѓ руках.
  Рудая, чортавая шэльма!
  Аѓрора ѓзяла i прашыпела:
  - Бычыная будзе галава - не звар'яцець байцам!
  I вось яна зноѓ раскрышыла масу байцоѓ.
  Сэм Амстранг буркнуѓ:
  - Тое, што трэба! Вось гэта дзеѓка!
  Маргарыта, кiнуѓшы босай ножкай кiнжал, пацвердзiла:
  - Вялiкая i класная дзяѓчына!
  Аѓрора з гэтым ахвотна пагадзiлася:
  - Я ваяѓнiца, што загрызе любога!
  I зноѓ босымi пальчыкамi ножак запусцiць забойнае.
  Святлана ѓ бiтве не саступае супернiкам. Не дзяѓчына а скончыць полымя.
  I вiскоча:
  - Якое неба блакiтнае!
  Аѓрора, выпусцiѓшы босай ножкай лязо, пацвердзiла:
  - Мы не прыхiльнiкi разбою!
  Святлана, рассякаючы непрыяцеляѓ, прачырыкала:
  - На дурня не патрэбен нож.
  Зоя пiснула, кiдаючы iголкi босымi, загарэлымi ножкамi:
  - Яму з тры карабы нахлусiш!
  Наташа, секчы кiтайцаѓ, дадала:
  - I рабi з iм за грош!
  I ваяѓнiцы возьмуць i падскочаць. Такiя яны крывавыя i крутыя. Наогул у iх маса рызыкi.
  Сэм Амстранг у баi глядзiцца - вельмi нават стыльна.
  Маргарыта праспявала:
  - Удар моцны, а цiкавасць у хлопца...
  Хлопчык-генiй запусцiѓ нагой нешта накшталт шрубы верталёта. Зрэзаѓ пару сотняѓ галоѓ i ѓ кiтайцаѓ i пiскнуѓ:
  - Суцэль спартовы!
  I абодва - хлопчык i дзяѓчынка ѓ поѓным ажуры.
  Сэм, секчы жоѓтых салдат, пробулькал :
  - I будзе вялiкая перамога за намi!
  Маргарыта ѓ адказ прашыпела:
  - Мы ѓсiх забiваем - босымi нагамi!
  Дзяѓчынка i сапраѓды такi вось актыѓны тэрмiнатар.
  Наташа ѓ наступе праспявала:
  - На святой вайне!
  I запусцiла ваяѓнiца востры дыск-бумеранг. Той праляцеѓ па дузе, ссек масу кiтайцаѓ.
  Зоя дадала, працягваючы знiшчэнне:
  - Будзе наша перамога!
  I ад яе босых ножак паляцелi новыя iголкi. I ѓразiлi масу байцоѓ.
  Дзяѓчына-бландынка выдала:
  - Ставiм супернiку мат!
  I паказала мову.
  Аѓрора махаючы нагамi, i кiдаючы свастыкi з вострымi бакамi, булькнула6
  - Сцяг iмперскi наперад!
  Святлана ахвотна пацвердзiла:
  - Слава загiнуѓшым героям!
  I дзяѓчаты палаца загарлапанiлi, крышачы кiтайцаѓ:
  - Нас нiхто не спынiць!
  I вось ляцяць ад босых ножак ваяѓнiц дыск. Iрвецца мяса.
  I зноѓ выццё:
  - Нас нiхто не пераможа!
  Наташа падляцела ѓ паветра. Распорола працiѓнiкаѓ i выдала:
  - Мы ёсць ваѓчыцы, смажым ворага!
  I ад яе босых пальчыкаѓ як вылецiць вельмi нават забойны дыск.
  Дзяѓчына нават перакруцiцца ѓ экстазе.
  А потым буркне:
  - Пятачкi нашы любяць агонь!
  Ды дзяѓчыны па-сапраѓднаму сэксуальныя.
  Сэм Амстранг пра булькал:
  - Ох, рана, дае ахова!
  I падмiргнуѓ ваяѓнiцам. Тыя ѓ адказ смяюцца i скаляць зубкi.
  Наташа секла кiтайцаѓ i пiшчала:
  - У нашым свеце няма радасцi, без барацьбы!
  Хлапчук запярэчыѓ:
  - Часам i барацьба не ѓ радасць!
  Наташа пагадзiлася:
  - Калi няма сiл, то так...
  Але мы ваяѓнiцы заѓсёды здаровыя!
  Дзяѓчына кiнула босымi пальцамi ног у супернiка iголкi i праспявала:
  - Салдат заѓсёды здаровы,
  I да подзвiгу гатовы!
  Пасля чаго Наташа зноѓ секанула непрыяцеляѓ.
  Зоя вельмi iмклiвая краля. Вось цэлую бочку ѓ кiтайцаѓ запусцiла. I разарвала з аднаго выбуху пару тысяч.
  Пасля чаго прапiшчала:
  - Не спынiцца, нашы пяткi зiхацяць!
  I дзяѓчына ѓ баявым ажуры!
  Аѓрора ѓ бiтве таксама не слабая. Так малоцiць кiтайцаѓ. Нiбы са снапа ланцугамi выбiвае.
  I секчы працiѓнiкаѓ - спявае:
  - Сцеражыся будзе карысць,
  Будзе восенню пiрог!
  Рудая чартоѓка i сапраѓды арэ ѓ бiтве, нiбы чорцiк у табакерцы.
  А вось Святлана як б'ецца. I ад яе кiтайцам дастаецца.
  I калi яна ѓрэжа, так i ѓрэжа.
  Ад яе крывавыя пырскi вылятаюць.
  Святлана жорстка заѓважыла, калi ад яе босай ножкi паляцелi пырскi металу, што расплаѓляе чэрапа.
  - Слава Расii, вельмi нават слава!
  Танкi рвуцца наперад...
  Дывiзiя ѓ чырвоных кашулях -
  Вiтае рускi народ!
  Вось дзяѓчаты за кiтайцаѓ узялiся. Так iх рассякаюць i рэзаюць. Не ваяѓнiцы, а рэальна пантэры, якiя сарвалiся з ланцуга.
  Сэм у баi i атакуе кiтайцаѓ. Б'е iх без жалю i верашчыць:
  - Мы як быкi!
  Маргарыта, ламаючы жоѓтае войска, падхапiла:
  - Мы як быкi!
  Наташа ѓзяла i завыла, рассякаючы жоѓтых байцоѓ:
  - Хлусiць не з рукi!
  Зоя раздзiрала кiтайцаѓ, пiскнула:
  - Няма не з рукi!
  I таксама возьме, i выпусцiць зорачку босай нагой.
  Наташка ѓзяла i запiшчала:
  - Тэлевiзар наш гарыць!
  I ад яе голенькiм ножкi ляцiць забойны пучок iголак.
  Зоя, таксама круша кiтайцаѓ, пiскнула:
  - Наша сяброѓства маналiт!
  I зноѓ такое кiдае, што ва ѓсе бакi кругi расплываюцца. Вось гэта дзеѓка - чыстае знiшчэнне супернiкаѓ.
  Дзяѓчына босымi пальчыкамi ножак возьме i запусцiць тры бумерангi. А трупаѓ ад гэтага стала яшчэ больш.
  Пасля чаго прыгажуня выдасць:
  - Не дамо ворагу лiтасцi! Будзе труп!
  I зноѓ ад босай пяткi адлятае забойнае.
  Аѓрора таксама цалкам лагiчна заѓважыла:
  - Толькi не адзiн труп, а шмат!
  Пасля таго дзяѓчына ѓзяла i басанож прайшлася па крывавых лужынах. I шмат перабiла кiтайцаѓ.
  I як прараве:
  - Маса забойства!
  I вось дзюбне галавой па кiтайскiм генералу. Зламае яму чэрап i выдасць:
  - Банзай! Патрапiш у рай!
  Святлана вельмi лютая ѓ наступе пiшчыць:
  - Не будзе вам лiтасцi!
  I ад яе босых пальчыкаѓ адлятае тузiн iголак. Як яна ѓсiх прабiвае. I вельмi нават ваяѓнiца iмкнецца, паразразаць, i перабiць.
  Сэм Амстранг пiшчыць:
  - Слаѓны молат!
  I хлопчык таксама босай ножкай кiдае такую крутую зорку ѓ выглядзе свастыкi. Мудрагелiсты гiбрыд.
  I маса кiтайцаѓ завалiлася.
  Сэм зароѓ:
  - Банзай!
  I хлапчук зноѓ у дзiкiм нападзе. Не, у iм проста клекоча сiла, i булькаюць вулканы!
  Маргарыта ѓ руху. Усiм распарэ жываты.
  Дзяѓчынка ножкай выкiне паѓсотнi iголак зараз. I маса забiтая рознага роду непрыяцеляѓ.
  Маргарыта праспявала ѓ плане бадзёрасцi:
  - Раз, два! Гора не бяда!
  Сумаваць не трэба нiколi!
  Вышэй нос i хвост трымай трубой.
  Ведай, што верны сябар заѓсёды з табой!
  Вось такая яна агрэсiѓная кампанiя. Дзяѓчынка як лупане i выгукне:
  - Прэзiдэнт-дракон стане трупам!
  Наташа ѓ баi проста тэрмiнатар нейкi. I рыкаючы прабiла :
  - Банзай! Хутчэй за атрымлiвай!
  I ад яе босай ножкi адляцела граната. I па кiтайцах як цвiкоѓ. I разнясе.
  Вось гэта ваяѓнiца! Усiм ваяѓнiцам - ваяѓнiца!
  Зоя таксама ѓ наступе. Такая лютая краля.
  I ѓзяла i пра булькала:
  - Бацька наш - сам Белы Бог!
  I сячэ па кiтайцах трайны млын!
  А Аѓрора зароѓ у адказ:
  - А мой Бог - чорны!
  Сапраѓды рыжуха - гэта само ѓвасабленне падступства i подласцi. Для ворагаѓ зразумела. А для сяброѓ яна душка.
  I як босымi пальцамi ножак возьме i кiне. I масу завалiся воiнаѓ паднябеснай iмперыi.
  Рудая пракрычала:
  - За намi Расiя i чорны Бог!
  Ваяѓнiца з вельмi вялiкiм баявым патэнцыялам. Няма пад такую лепш i не совацца.
  Аѓрора прашыпела:
  - Усiх здраднiкаѓ сатрэм у парашок!
  I падмiргне напарнiцам. Ды гэтая агнязарная дзеѓка - не зусiм тое, што можа даць спакой. Хiба што спакой смяротны!
  Святлана, круша непрыяцеляѓ, выдала:
  - Чаргой вас скiнем!
  Аѓрора пацвердзiла:
  - Усiх заб'ем!
  I ад яе босых ножак, зноѓ ляцiць прэзент татальнай анiгiляцыi!
  Сэм праспяваѓ у адказ:
  - Будзе поѓны банзай!
  Аѓрора, раздзiраючы кiтайцаѓ голымi рукамi, секчы iх мячамi, i кiдаючы iголкi босымi пальцамi ног, выдала:
  - Карацей кажучы! Карацей кажучы!
  Наташа, разбураючы жоѓтых воiнаѓ, пiскнула:
  - Карацей кажучы - банзай!
  I давай секчы супернiкаѓ з дзiкай разлютаванасцю.
  Сэм Амстранг рассякаючы супернiкаѓ, выдаѓ:
  - Гэты гамбiт ёсць не кiтайскi,
  А дэбют паверце тайскi!
  I зноѓ ад босай ножкi хлопчыка паляцеѓ востры, рэжучы метал дыск.
  Маргарыта, секчы воiнаѓ паднябеснай iмперыi, праспявала:
  - А каго ѓ баi знойдзем,
  А каго ѓ баi знойдзем...
  З тым жартаваць не станем -
  На часткi разарвём!
  На часткi разарвём!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 8.
  Сэм Амстранг праспаѓ вельмi доѓга, але яго не трывожылi. На самай справе наперадзе хлапчука чакала найскладанае заданне. I зразумела трэба адпачыць i настроiцца на барацьбу. У першую чаргу дужанне iнтэлектаѓ, i зразумела выкарыстанне прыгажосцi.
  Хлапчук, неверагодна прыгожы, i жанчыны за iм табунамi ходзяць. А што жанчыны? Выдатная падлога i сярод iх няма брыдкiх.
  Сэм, прачнуѓшыся абслугоѓваѓ адразу чацвярых дзяѓчынак. Зразумела пусцiѓшы ѓ ход мову з адной, пульсавалы стрыжань з iншай, i абедзве свае рукi, масажуючы ѓмела вiльготныя пячоркi. Такая ѓ яго праца. Вось юны альфонс як працаваць.
  I зразумела паказвае свой каласальны ѓзровень.
  Дзяѓчынкi некалькi разоѓ скончыѓшы, сышлi. Потым давялося мець справу з старэйшымi жанчынамi. Яны i самi смакталi, i прымушалi лiзаць. I гэта выдатна.
  А потым яшчэ мужчына была. Вялiзныя грошы заплацiѓ. I прыйшлося заадно пасмактаць i яму. А потым яшчэ ѓ ачко, дзюбнулi. Ды не самае гэтае прыемнае.
  А потым зноѓ жанчыны. I з iмi зразумела куды лепш i весялей.
  Потым яшчэ ѓ стрыптыз-клуб прыйшлося з'ездзiць i зноѓ там танчыць.
  I пад канец зразумела чарговы аѓкцыён. Сума была сцiплей, але яе прыйшлося адпрацоѓваць у жонкi мiльярдэра. Яны дарэчы вельмi шмат працавалi мовай: i хлапчук i дарослая жанчына таксама.
  Пад канец яны выматалiся бязмежна. I насыцiѓшыся целам заснулi.
  I Сэму зноѓ снiлася крутое;
  I Сэм Амстранг стаѓ пiянерам у адным з нямецкiх лагераѓ. I з iм перамясцiлася i Маргарыта.
  Ну не ѓвесь час з кiтайцамi секчыся.
  - Слава Радзiме! - Паѓтарыѓ пiянер Сэм Амстранг выгук, i моѓчкi, стрываѓ удар па плячах, хоць ён прыйшоѓся сапраѓды па адным з мiнулых апухлых рубцоѓ. А ад другога, i зусiм рассяканне - палiлася крывiшчы! Маргарыта здзiѓлена i ѓдзячна паглядзела на Сэма Амстранга i пра нешта яго спытала на англiйскай мове. Вундэркiнду i альфонсу Сэму Амстрангу падумалася - мусiць, пытаецца зноѓ, што я бачыѓ у сне - цi ёсць сiнхроннасць? Хлапчук усмiхнуѓся ѓ адказ сястры па зброi i павёѓ даволi шырокiмi для дзесяцiгадовага ѓзросту плячыма. Вiдаць, Маргарыта зразумела, што Сэм Амстранг проста хацеѓ паказаць, што не здаѓся i сам не зразумеѓ, што пасунула яго прагарлапанiць у стылi пралетарскага кiно.
  Ды i не толькi яго, а яшчэ гэтага хударлявага, нагала стрыжанага Марата Казея. Але падбадзёрвальна падмiргнуѓшы кiѓнула мужнаму хлапчуку...
  Сэм Амстранг раптам пакрыѓдзiѓся i, здушыѓшы боль у голасе, заѓважыѓ:
  - Бравада гэта ѓсё!
  Маргарыта шэптам запярэчыла:
  - Не не бравада! Гэта як сказаць - слова паражае багнетам!
  Сэм сур'ёзна заѓважыѓ:
  - Лепш забiць аднаго фашыста, чым праклясцi сотню фрыцаѓ!
  Падняѓся шум, роѓ матораѓ i гам, вершнiкi з СС i лекараѓ-катаѓ - саскоквалi долу, рассядльвалi сваiх больш падобны на мутантаѓ, чым коней - жывёл. Палоннiц пасадзiлi на траву - ланцужком. Праверылi кайданы: так яны аказалiся шчыльна скаваныя. I Сэм Амстранг не занадта здзiвiѓся, убачыѓшы, як менавiта да яго падышоѓ адзiн з малодшых эсэсаѓцаѓ -урачоѓ. Па-нямецку груба сказаѓ - дзiцяня прымата ѓставай - пхаючы пiянера-хлапчука наском мяккага бота ѓ сцягно або нават крыху вышэй, па нырках. Сэм Амстранг напружыѓся ... i тут умяшалася крутая Аѓрора. Вогнезарная д'ялiца (Так яе празвалi ѓ войсках з ненатуральнага i яркага рудага колеру валасоѓ i нежаночай цягавiтасцi i сiлы!) нешта насмешлiва растлумачыла - i гэтая насмешка была не над Сэмам. Вiдаць, яе адчуѓ i фашысцкi доктар! Гiтлеравец ударыѓ Аѓрору ѓ мускулiстае плячо нагой. Тая толькi хiхiкнула. Тады фашыст ударыѓ з развароту, рэзка перакулiѓшы на дзёрзкую дзяѓчынку гнуткую спiну. Сэма ад узварушэння тузанула ѓбок. Аѓрора тут жа села зноѓ i моѓчкi, паказала скаваныя рукi. Тоѓсты прафесар гукнуѓ малодшага паплечнiка, i той нечакана апусцiѓ галаву. Потым зламаѓ галiнку сухога верасу, паказаѓ Сэму Амстрангу . Памахаѓ перад носам - хлапчук мiжволi адхiснуѓся. Доктар-фашыст зноѓ зрабiѓ выгляд, як бярэ ахапак, матнуѓ галавой, зрабiѓ нейкi дзiѓны рух. Не зразумець, як быццам эсэсавец лыжкай есць...
  Сэм Амстранг раззлавана бразнуѓ па-нямецку.
  - Вы што чалавечымi словамi гаварыць не можаце.
  Фрыц вылупiѓся: недачалавек, ведае язык расы спадароѓ?
  Юны Амстранг-малодшы зразумеѓ, што дарма выдаѓ сябе, раскрыѓ тое, што лепш трымаць у сакрэце, але... Слова не верабей - выпусцiш, не зловiш. Праѓда, тоѓсты лекар бамбiза напусцiѓ на сябе абыякавы выгляд, слова забiѓ вымаѓленую хлапчуком нямецкую фразу. Зноѓ паѓтарыѓ ранейшы жэст i паказаѓ складзены ахапак.
  I Сэм Амстранг зразумеѓ - пасылаюць яго як слугу за дровамi...
  Атрымлiваць пабоi зноѓ пасля ганарлiвай адмовы не хацелася. Ды i шанец упускаць нiяк нельга.
  Што ж, а чаго з сябе гонар цэнтурыёна цi дакладней патрыцыя ламаць. Думка аб уцёках, зразумела, прыйшла - прыспела адразу, як толькi пстрыкнулi пад вялiкiм ключом цяжкiя кайданкi. Хоць можа больш лагiчна сказаць, што яна наогул не сыходзiла! Але аказалася думка падобная на перапалоханага труса, якi бяжыць у святле фар, не ведаючы, што ѓжо, у сутнасцi, злоѓлены. А яшчэ - як толькi топячы босымi ножкамi Сэм Амстранг адышоѓ ад стаянкi - хлопчык убачыѓ, што следам iдзе пярэварацень-воѓк. Адзiн з тых дзiѓных прывучаных мутантаѓ што ахоѓваюць калону прыгнаную СС. Пры гэтым нiхто з канвою ѓ бок спешна караскацца па асыпку босанага хлапчука, дэманстратыѓна не глядзiць. Хоць Сэм Амстранг i адчуваѓ, што, хутчэй за ѓсё ѓтоеная камера здымае яго руху. Нават дзiѓна, наколькi фрыцы тэхнiчна рушылi наперад. Калi нашыя не адкажуць годна, тое дрэнна будзе.
  Камянiсты асып балюча калола ѓжо паджылую падэшву безабаронных дзiцячых ног. Моцна збiтыя ступнi ѓжо пачалi грубець, але гэты працэс даволi балючы, калi ты ступаеш на вострыя камянi. Сэм цiха вохкаѓ, iмкнучыся не паказаць, што яму балюча i не глядзець на зноѓ якая праступiла кроѓ. Але тут яго нiбы захлiснула цунамi невытлумачальнага.
  Страх iмгненна, прычым не вытлумачальна, пазбавiѓ хлапчука-пiянера i альфонса ѓласных думак i жаданняѓ. Толькi захацелася павярнуцца ѓ бок пярэваратня (?). Пад поглядам нечалавечых вачэй нацысцкай звяругi Сэм Амстранг мiмаволi заледзянеѓ i застыѓ. Але тут жа свежага пiянера абдало палаючым запалам, i хлопчык заварушыѓся, як аѓтамат з завода. Наламаѓ раслi ѓ расколiнах, яшчэ не зазелянелыя пасля зiмы, сухiя ствалiкi бярозак i кiпарысаѓ - шмат, ледзь дацягнуць. Склаѓ у вялiкi, празрысты мяшочак, адвалок, не адрознiваючы дарогi да стаянкi.
  Сэм Амстранг падчас шляху адчайна спрабаваѓ перамагчы якi пазбаѓляе мужнасцi жах. Пiянер-выдатнiк ён цi не! Але гэтая нагадвала спробу няѓмелага плыѓца ѓтрымацца на вадзе. То вынырне, то зноѓ захлiствае...
  Воѓк-пярэварацень iшоѓ за iм: час ад часу, спыняючыся i прынюхваючыся да пакiнутым хлапчуком босым слядам.
  Пiянер-генiй- альфонс адчуѓ палёгку ад хвалi жаху толькi, калi вярнуѓся ѓ размяшчэнне лагера.
  Гнюсныя нелюдзi-фашысты на Сэма Амстранга , здаецца i не глядзелi. Хоць насамрэч пара эсэсаѓцаѓ не спускала погляду. Толькi калi ён склаѓ прынесенае, старэйшы доктар-кат, зiрнуѓшы мелькам, перакiнуѓ хлапчуку нешта... эге! Сэм канчаткова прыйшоѓ у сябе. Прагна схапiѓ, думаючы, што можа за працу, выдалi шакаладку цi чагосьцi звыш паяння. I вылупiѓся - ляжалi, крэмень i крэсiва. Крэмень аказаѓся, хутчэй за ѓсё, кварцам. А крэсiва - падобна на кавалак напiльнiка. Як усiм гэтым карыстацца - развiты пiянер Сэм у тэорыi ведаѓ i нават з цiкавасцю, таксама як Рабiнзоны Палесся паспрабаваѓ бы... калi б не дзiѓныя акалiчнасцi.
  Сэм пакратаѓ нагой адсырэлыя галiны, потым рукой i пакiваѓ галавой.
  - Труць... - цiха сказаѓ па-руску пiянер-альфонс, нечакана кашлянуѓ i паѓтарыѓ. - Труць патрэбен. - I з цяжкасцю ѓтрымаѓся ад пераходу на нямецкую прамову. - Так не загарыцца.
  Сэм паглядзеѓ на iх... Незразумела, навошта фрыцам, у якiх ёсць i запальнiцы, i запалкi i, напэѓна нават з сабой агнямёт - гэты дзедаѓскi спосаб атрымання агню спатрэбiѓся. Жадаюць праверыць кемлiвасць пiянераѓ. Робяць замеры разумовага развiцця савецкага чалавека? Або, трывiяльна здзекуюцца над палонным хлапчуком? Хто iх зразумее гэтыя нiбы з iншай планеты!
  Гiтлераѓцы пераглянулiся, выскалiлiся. Самым дзiѓным i ... i жудасным для Сэма Амстранга тое, што ѓ асобы ѓ iх апынулiся не злыя, не жорсткiя, нават не насмешлiвыя няма! Вельмi цiкаѓныя нiбы разглядаюць дзiѓнага звярка, асаблiва яркая цiкавасць прапiсаны ѓ старэйшага прафесара нiбы наѓмысна якi зняѓ акуляры. Абыякавасцi нi кроплi, так цiкава - як навукоѓцы сочаць за эксперыментам.
  Сэм Амстранг паѓтарыѓ шэптам, стараючыся справiцца з хваляваннем у голасе:
  - За зiму ѓсё адсырэла! Не пойдзе!
  У вачах хутчэй найгранае, чым шчырае неразуменне, але зноѓ без злосцi. Але потым адзiн з маладых - не той, якi раскоѓваѓ Сэма - бурчаѓ, устаѓ, пацягнуѓся, пацёр пад смех астатнiх эсэсаѓцаѓ , адбiты аб сядло зад... Сэма не занадта здзiвiла, што частка немцаѓ выкарыстоѓвае для перамяшчэння коней - гаручае дэфiцыт. Хаця ж чамусьцi паѓзуць за iмi транспарты? Нацыст-вораг прынёс ад складзеных сёдлаѓ каробку, з якой дастаѓ нешта... Пiянер падумаѓ, што вату, але не. Аддалена падобна на камяк з тонкiх нiтак. Сэм Амстранг, узяѓшы гэта ѓ рукi, зразумеѓ - сухi мох.
  Зноѓ пiянера-вундэркiнда-альфонса здзiвiла, чаму гэта фрыц, ды яшчэ лекар траву ѓ запашцы цягае... Можа гэта мох не так ужо i просты?
  Ну, хопiць думаць, галава балiць. Трэба здавацца - прасцей i дурней, чым ты ёсць. Як нi дзiѓна, але трут заняѓся адразу - Сэм не ѓдараѓ крэменем аб крэсiва, а плаѓна скроб (дзесьцi чытаѓ) - i iскры сыпалiся градам. А складаць вогнiшчы (цяпер ён склаѓ звычайны "будан") ён умеѓ ужо некалькi гадоѓ, большую частку жыцця. Неѓзабаве агонь заскакаѓ на ѓсю моц - бяроза добра гарыць i сырая. Тут маладыя канваiры з СС ажывiлiся, сталi ѓганяць у зямлю па баках вогнiшча металiчныя стаякi.
  А ѓ Сэма Астронга пайшла кругам галава, нешта надзвычай з'едлiвае запаѓзло ѓ нос i маментальна адключыла прытомнасць ад рэальнасцi. Затое зараз накацiла неверагоднае па рэалiстычнасцi бачанне.
  Нават асоба дзiцяцi змянiлася, ён сябе ѓяѓляѓ няшчаснай сiроткай, пры жывых бацьках. Прычым, тата з мамай не кiнулi няма - пазбавiлi продкаѓ правоѓ за даѓгi i адправiлi хлапчука ѓ папраѓчы, турэмны прытулак. Без вiны, але калi твае бацькi завiнавацiлiся, то i ты па судовым рашэннi ѓ дыктатарскай, касмiчнай iмперыi - злачынец-малалетка.
  Прытулак для дзяцей размяшчаѓся ѓ прамысловым раёне сталiцы i сапраѓды нагадваѓ турму. Усюды рашоткi, камеры-баракi. Сэм Амстранг у рэалiстычным бачаннi начаваѓ на драѓляных дрэнна абструганных нарах. Побач ляжалi iншыя хлапчукi, як з роду людзей, так i iншапланецяне. Нiякiх коѓдраѓ, матрацаѓ, падушак, натруджанае i нярэдка збiтае цела ляжыць на голым дрэве. Прычым на ноч нагу прыкоѓваюць за ланцуг, каб не збеглi. У камеры дзяцей каля сотнi, вельмi душна, целы потныя, збiтыя побач у куце параша, няма нават каналiзацыi. I гэта ѓ Дзяржаве, чые зоркалёты барозняць абшары галактыкi, а сцягi вянчаюць дзясяткi тысяч населеных мiроѓ! Зрэшты, хлопцы iмкнуцца справiць патрэбу на вулiцы, прыкладна дзве трацiны сутак у iх займае праца. Самай цяжкай лiчыцца ѓ цэху, пыльная i нудная. Ад яе жудасна стамляецца спiна i рукi, а перад вачыма пачынае "глючыць", аперацыi простыя, але працаёмкiя патрабуюць паѓтораѓ. Прыямнейшая праца, на свежым паветры ѓ поле цi на будоѓлi. Дзяцей каб яны менш стамлялiся i атрымлiвалi разрадку, iмкнуцца чаргаваць на розных працоѓных працэсах. Але ѓсё роѓна цела балiць, многiя хлопчыкi, у прытулку - людзей амаль палова стаяць у сне.
  Сэм Амстранг нервова варочаецца, ланцуг звiнiць, кольца расцерла да крывi нагу. Гучыць сiрэна, гэта значыць уздым, на працу. Дзiцячае цела яшчэ не адпачыла, iншыя хлапчукi - голыя чалавечай расы i касматыя атожылкi iншых мiроѓ з працай паднiмаюцца. Назапашаная за месяцы рабства стомленасць аддаецца тупым болем у цяглiцах. Ланцугi, якiмi кiруе ѓмантаваны чып, злятаюць з ног аѓтаматычна, яны зроблены з вельмi трывалага сплава, якi немагчыма перапiлаваць. З'яѓляюцца наглядчыкi, гучаць грозныя вокрыкi.
  Хлапчукоѓ вядуць мыцца, гэта не зойме шмат часу, вада з бачкоѓ ржавая. Сэм Амстранг палошча рот, плюхае каб змыць пот. У камеры няма вентыляцыi, i сон прапахлае потым памяшканнi не ѓ стане асвяжыць. Пасля чаго iх вядуць на сняданак, ёсць прыходзiцца стоячы, крэслы малалетнiм зэкам няма чаго. Кормяць хлебам i сiласом, мяса дарагое i дзецям не пакладзена, так што аддаюць перавагу сплаѓляць падножны корм. Зрэшты, конь вегетарыянка, а як працуе, у той час драпежнiкi , паеѓшы мяса, кладуцца спаць. Побач з Сэмам яго сябар Цiмур. Iм абодвум гадоѓ у гэтым бачаннi дакладней iншай рэальнасцi па дванаццаць, узрост для моцных хлопчыкаѓ пераломны, калi вельмi цяжка змiрыцца з рабскай доляй.
  Цiмур, папiваючы крапiѓны сок у дрэнна вымытым шкляначцы, са стогнам вымавiѓ:
  - I што зноѓ на працу ѓ гэты цэх! Я не хачу!
  - Так i не хачу стаяць i дзесяць тысяч разоѓ паѓтараць адно i, таксама рух. - Адказаѓ, вожычыся ад непрыемных успамiнаѓ, Сэм Амстранг.
  - Можа, папросiмся на палявыя работы! - Цiмур летуценна паглядзеѓ на неба, дзе на гэтай планеце свяцiла адразу тры зоркi. - У прыватнасцi карасi-персiкi прыбiраць. Яны такiя смачныя, асаблiва тыя, што з залацiстымi плаѓнiкамi, а як наглядчык прагна не глядзiць усё роѓна сёе-тое сарваць можна, i ѓ рот.
  Сэм Амстранг цяжка ѓздыхнуѓ:
  - Я б таксама ѓпадабаѓ менавiта такую на ѓлоннi ласкавай прыроды працу. - I тут увасобленаму пiянеру стала весялей. - Робата-назiральнiка можна падмануць, тут ужо большую частку сачыльнага абсталявання раскрылi!
  Сняданак скончаны, i iх вядуць на разводку...
  Дзяцей будуюць на пляцы, хлопчыкi чалавечага роду iмкнуцца трымацца разам, иногалакты трымаюць строй па росце. Iх падзяляюць на атрады згодна з узростам i памерам. Тут хлапчукi ад пяцi да шаснаццацi гадоѓ, а гэтак жа касматыя i ѓ лускi малалеткi прадстаѓнiкi iншых мiроѓ.
  Аб'ядноѓвае iх толькi адзенне, цi дакладней яе амаль поѓная адсутнасць, толькi адны шорцiках з iндыфiкацыйным нумарком на хлапчуках.
  Да iх iмперыя адносiцца па прынцыпе, больш выцiснуць для сябе карысцi, з тых, хто перастаѓ лiчыцца грамадзянiнам! Эканомiя ва ѓсiм, на вопратцы, абутку, зрэшты, некаторыя хлопчыкi i ѓ свабодным жыццi, нiколi не ведалi чаравiкаѓ.
  Затое палкамi i гумовым стэкам па босых пятках атрымлiвалi нярэдка. Галовы голеныя, раз на два тыднi лазня, дзе iх шпараць. Потым тупой машынкай тут жа згольваюцца, тое не шмат што паспела адгадуй. Дзецюкi маршыруюць босымi нагамi па вострых камянях. Калi Сэму гэта звыкла i яго агрубелая ступня не адчувае болi, то самыя маленькiя дзеткi збiваюць сабе пяткi i голыя пальчыкi да крывi.
  Уся ахова складаецца з iншапланецян якiя прадстаѓляюць самыя жорсткiя ѓ сусвеце расы, толькi начальнiк прытулку пажылая фраѓ Понтус , глядзiць сваiмi зверскiмi вачамi садыста.
   Тыгра -насарог якi выконвае ролю наглядчыка дае даручэннi, дзе хто сёння будзе працаваць, дакладней укалываць да страты прытомнасцi. Сэм, апусцiѓшы кашчавыя плечы, глядзiць на другую палову двара. Там дзяѓчынкi, ад маленькiх да амаль дарослых. Апранутыя як жабрачкi ѓ дзiравы рыззё з самага грубiянскага палатна. Твары высмаглыя, вочы здаюцца вялiкiмi i сумнымi. Рубiшча кароткае, з-пад яго вiдаць худыя, але жылiстыя ногi. Дзяѓчынкi таксама босыя i ѓсё без выключэння брыты нагала. Гэта мабыць зроблена, для таго каб iх прынiзiць, лiшнi раз паказаць, што яны нiшто. А бо тут зусiм не злачынцы сабраны - няшчасныя кiнутыя дзецi.
  Вось аб'яѓляюць, што групе хлапчукоѓ iсцi ѓ швейны цэх, на працу самага нуднага i знясiльваючага профiля. Тут Цiмур не вытрымлiвае i крычыць з надрывам:
  - Я не хачу так працаваць! Пашлiце мяне на плантацыi цi ѓ сад.
  Хлапчукi замерлi, загарэлыя, худыя целы напружылiся.
   Понтус вiдавочна ѓзрадавалася, новай нагоды для экзэкуцыi:
  - Учора вы паводзiлi сябе цiха, i я баялася, што ваша сям'я застанецца без нагляднага ѓрока. Што ж хлапчука прагоняць пяць разоѓ праз строй.
  Па шэрагах дзяцей прайшло хваляванне.
  - Вось менавiта так. - Безапеляцыйным тонам вымавiла наглядчыца. - Раздайце ѓсiм розгi.
  Удары наносiлiся спецыяльнымi калючымi прутамi. Iх звычайна самi хлапчукi зрывалi з зараснiкаѓ, у перыяды, калi працы не было. Зрэшты, сапраѓды нават тады дзяцей прымушалi, няхай нават без карысцi для iмперыi лашчыць, напрыклад паѓдня капаць яму i паѓдня закопваць.
  Сэм Амстранг паглядзеѓ на свае дзiцячыя рукi, яны былi ѓ мазалях пальцы збiтыя.
  Аѓтаматычна рабяты разбiралi пруты, Сэму здавалася, што яны - прылады катаванняѓ - абпальваюць пальцы, а ногi пацяжэлi. Яму не хацелася бiць свайго сябра, але запярэчыць не хапала мужнасцi. Ён амаль нiчога не бачыѓ i балюча стукнуѓся вялiкiм пальцам нагi аб якi ляжыць камень. Як нi дзiѓна, але пачуццё болю дапамагло сабрацца i, туман перад вачыма развеяѓся. Крок стаѓ цвярдзей, хоць палец i пасiнеѓ.
  Iх пабудавалi паѓкругам у доѓгi шэраг. Цiмура прывязалi рукамi за палкi i вывярнулi плечы, каб было зручней лупцаваць якi правiнiѓся хлопчыка. Хлопцы жмурацца, i iмкнуцца адвесцi вочы. Па загадзе фраѓ Понтус плюхнулi расола, пасыпаѓшы худую, але жылiстую спiну блакiтнай соллю. Мяркуючы па тым, як хлапчук зморшчыѓся яго пачало палiць.
  Начальнiца прытулак прыцмокнула вуснамi:
  - Цяпер вы ѓсё атрымаеце ѓрок. Бiце мацней, хто схалтурыць, будзе сам асуджаны на расправу.
  Памочнiк у дадзеным выпадку пацук-насарог выскалiѓ iклы:
  - Мы жыва з iмi разбярэмся! Прамармытаѓ монстр.
  Пацана рушылi памiж шэрагамi. Хлопчыкi павольна падымалi пруты i на спiну Цiмура абрынулiся першыя ѓдары. Мяркуючы па рубцах, на спiне i баках хлапчука каралi не раз, так што ён толькi ѓздыхнуѓ, i цяжка задыхаѓ, як i ѓсе дзецюкi iмкнучыся стрымаць крыкi.
  - Мацней бiце! - крыкнула Пантус . - Няхай загарлапанiць.
  Першымi ѓдары нанеслi самыя маленькiя хлапчукi, якiм проста не хапала сiл, каб прычынiць сур'ёзны боль. Але потым сталi бiць дзецюкi старэй. Спiну дзiцяцi рассеклi чырвоныя палосы, закапала кроѓ. Боль, узмоцненая блакiтнай соллю, прымусiла Цiмура ѓскрыкнуць, ён нават упаѓ, унiзе было забiта дошка да цвiкамi i ѓкалола грудзi.
  - Не трэба! - закрычаѓ хлопчык. - Я буду працаваць усюды, дзе вы скажаце.
  - Вядома, будзеш! - Адказаѓ Понтус . - Але спачатку лупцоѓка.
  Учорашнiя таварышы былi занадта ѓзняты i бiлi свайго ѓчорашняга субрата. I людзi i иногалакты бiлi з аднолькавай разлютаванасцю. Хлопчык крычаѓ, яго босыя ногi пакiдалi крывавыя сляды. Пацук-насарог агрызнуѓся i сам урэзаѓ пацану дубiнай па голых, загарэлых нагах. Яму хацеѓ прычынiць пабольш, болi хлапчуку. Удар прыйшоѓся па жылiстых шчыкалатках, а наступны па пятках. Цiмур вiскнуѓ i абвiс. Тады катаванне ѓсадзiѓ у ягадзiцу тоѓстую iголку, улiваючы вадкасць.
  - Правiльна! - Сказала Понтус . - Цяпер ён хутчэй памрэ, чым адключыцца. Нiхто не ѓцячэ ад пакарання.
  Сэм Амстранг стаяѓ амаль у самым канцы шарэнгi, i яму здавалася, што гэта на яго абрынулiся ѓдары пугi. Цiмуру падвялi, сам хлапчук толькi тузаѓся, крычаѓ i плакаѓ. Круглы тварык стаѓ пунсовым ад болю, яго перакасiла грымаса пакуты.
  Убачыѓшы Сэма, ён прашаптаѓ, збялелымi вуснамi:
  - Пашкадуй!
  Хлопчык завагаѓся: замёр.
  Пацук-насарог крыкнуѓ:
  - Ну, чаго каштуеш! Бi!
  Сэм Амстранг адказаѓ:
  - Не, я не магу! Ён мой сябар!
  Пацук-насарог выскалiѓся:
  - Хочаш, каб тое ж самае было табе?
  Сэм задрыжаѓ увесь збялеѓшы:
  - Не, але!
   Понтус перапынiла яго:
  - Хопiць! Хлопчык падпiсаѓ сам сабе прыгавор. Чаго вартыя мардавароты. Усыпце яму добранька i падвесiць на прэнг, каб iншыя iм любавалiся.
  Сэма выштурхнулi са строю, пацягнулi да казлоѓ. Хлапчук спрабаваѓ супрацiѓляцца, але тыгры-насарогi справiлiся з iм як з кацянём. Добра вывернулi рукi, косцi захрумсцелi. Паклалi на дошкi, хлопчык адчуѓ шчакой i жыватом шурпатасць лязо тырчаць цвiкоѓ. Яны ѓпiлiся ѓ мускулiстыя, грудзi, падбародак, пярэднюю частку сцёгнаѓ, каленi. Шчоку разадрала да крывi.
  - Ой, не трэба! - Папрасiѓ Сэм.
  - Трэба! - заявiѓ пацук- насарог, каб усiм быѓ прыклад.
  Хлопчык адчуѓ, як на яго спiну льюць расол, а затым сыплюць соль. Шчыпле як ад гарчычнiкаѓ. Сэм зморшчыѓся, яму вышмаравалi мазолiстыя ступнi (апошнi раз ён у той дзiѓнай памяцi, што ѓсплыла ѓ гэтым бачаннi - апранаѓ сандалi гадоѓ шэсць таму), яны амаль адразу сталi дзiка чухацца. Пацук-насарог усадзiѓ у ягадзiцу iголку, ён пакалоѓ груба i балюча, пякучая вадкасць увайшла ѓнутр.
  - Цяпер табе будзе вельмi жудасна, i ты не страцiш прытомнасць. - Прахрыпела пачвара, скалячы фiзiяномiю, ён стаѓ бы заiкацца i прадзюсар жахлiва!
  - За што? - прастагнала нявiнна зняволенае ѓ вязнiцу дзiця. - Дзеля Хрыста праявiце мiласэрнасць.
  Пацук-насарог, пырскаючы атрутнай слiной, адказаѓ:
  - Я ѓ гэтыя казкi аб добрым Езусе не веру! Наогул, калi Бог ёсць, то ён зло i жорсткасць. I чым больш ты зла i пакуты прычынiш блiзкаму свайму, тым больш магутнасцi i асалоды атрымаеш на тым свеце.
  - Абсурд! - Сказаѓ, бляднеючы ад жаху, а раптам Божачка i сапраѓды, такi, хлапчук.
  - Убачыш! - Спараджэнне касмiчнага Тартара захiхiкала. - Але не спадзявайся, сёння ты не памрэш.
   Понтус гаѓкаючым тонам, скамандавала:
  - Прыступайце! Няхай запомнiць на вечнасць пацалункi пугi!
  Палонны пiянер-вундэркiнд-альфонс задрыжаѓ, пачуѓшы пранiзлiвы свiст, i тут моцнае страсенне ѓдар, ад якога лопнула скура на спiне. Пацукi-насарогi бiлi моцна, але пры гэтым стрымлiвалi сiлу, каб не забiць. Крык вырываѓся з горла хлапчука, ён скалануѓся, выступiлi слязу. Пракусiѓшы да крывi губу, хлопчык стрымаѓся. Праз iмгненне рушыѓ услед яшчэ адзiн удар, якi скалынае ѓсё цела. Сэм Амстранг глыбока ѓздыхнуѓ, боль, узмоцненая соллю i расолам была невыноснай.
   Понтус крыкнула:
  - Працягвайце!
  Iзноѓ свiст i ѓдары! Рассякае да самай косткi. Хлапчук прапалiла да самых вантроб. Здавалася, адбiваюць жывот. Нягледзячы на ??ѓсе намаганнi, частка крыку пратачылася з-за шчыльна сцiснутых вуснаѓ.
  - Мама!
  Зноѓ удары! Па спiне, памiж вострых лапатак, i, нарэшце, па босых пятках. Хлопчык ускрыквае, у яго няма больш сiл, сябе стрымлiваць. Лямант вывяргаецца як вулкан з горла i як здаецца носа. Понтус задаволеная:
  - Вось цяпер я бачу, вы яго на сумленне б'яце. Лупiце яго добранька, але не забiце!
  З кожным ударам боль станавiцца мацнейшым. Слёзы змешваюцца з крывёй i падаюць на тапчан. Крывавыя палосы на спiне злучаюцца, злiваюцца ѓ барвянае месiва, тонкiя белыя костачкi хлапчукi пачынаюць агаляцца. Сэм Амстранг задыхаецца, яму бракуе паветра, дрот упiлася ѓ згiнальныя лодыжкi. Босыя пяткi гудуць ад страсення, грубая мазолiстая скура падаецца не адразу, але ѓсё роѓна выступаюць кропелькi крывi. Удары ѓзмацняюцца, здаецца, што маланка праходзiць па нервовых канчатках да самага хрыбта. Iншыя хлопчыкi маѓчаць, ухвалiць не дазваляе сумленне, асудзiць не дае страх перад расправай. Вiдаць, як панiклi галовы хлапчукоѓ, але вочы сочаць за экзэкуцыяй. Цiкаѓна i казыча нервы, большасць ужо былi пароты падобным, цi больш выдасканаленым спосабам. Думаеш абы не мяне, i часам у думках з'едлiвасць: крычыць, а, вядома, вытрымаѓ бы, не такi слабак як Сэм.
  Збiццё ѓжо iдзе па аголеным костках, спiна, бакi, сцягна суцэльная рана. Калi б не ѓкол стымулятара хлапчука быѓ бы запорат да смерцi - памёр ад болевага шоку. А так ён пагрузiѓся ѓ нешта страшнейшае за Дантоѓскага Ада. Гэта калi кожная малекула, кожная клетка, кожная жылка прасякнута кашмарным болем.
  Пiянер-альфонс Сэм Амстранг адчайна iмкнуѓся адцягнуцца ад болю. Успамiнаючы сваiх бацькоѓ, шчаслiвую эпоху далёкага дзяцiнства ён як бы адштурхоѓваѓся нагамi, ад распаленай бурлiвай лавы пакут, але яна яго зноѓ засмоктвала, накрывала з галавой. Так яны i плыѓ па акiяне катаванняѓ, мара аб смерцi як збавiцельнiцы ад пакут. Успомнiлiся словы Аб'яѓлення святога Iаана. - I будуць яны хацець памерцi, але не могуць. Вось як доля чакае грэшнiкаѓ, якiя катаюць дзяцей. Гасподзь аддасць iм сто разоѓ, i самае галоѓнае пакаранне як кажа Iсус у Евангелле ад Матфея, будзе вечным. I пойдуць адны ѓ жыцьцё вечнае, другiя ѓ муку вечнае. Гэта хоць неяк суцяшае, прачынаецца нянавiсць да ворагаѓ, жаданне выжыць i перамагчы. Хлопчык прымудраецца выгукнуць:
  - Вы за гэта заплацiце, за кожную разлiтую слязiнку дзiцяцi адкажаце ѓ дзень Божага Суда.
  - Заткнiся сучонак! - раве пацук-насарог.
  - Праѓду вам не задушыць. - Выдыхнуѓ пiянер-альфонс.
  - На яшчэ атрымлiвай!
  Яго зноѓ б'юць, укладваючы ѓсю лютасьць, ламаючы косцi, але боль ужо дайшоѓ да такога парога, што проста не можа стаць мацнейшым. Гэта жалеза, якое можна распалiць да вызначанай тэмпературы, а пасля яно расцякаецца.
   Понтус гэта разумее, у старой (Дакладней на выгляд ёй гадоѓ сорак не больш, але рэальна перавалiла за пару стагоддзяѓ), вялiкi досвед катаѓ:
  - Ну, усё хопiць! А то здохне! Трохi зняволенага падлечым i падвергнем яго катаванням з дапамогай кампутара. У мяне як раз праграма ёсць "катавання Алiмпiйцаѓ".
  Пацук-насарог, знарочыста пазяхаючы, кажа:
  - А цяпер яго куды? У лазарэт?
  - Няма на прэнг! - Адрэзала без апеляцый наглядчыца. Няхай павiсiць у навучанне астатнiм. Калi толькi ѓколы для падтрымкi сэрца. I яшчэ няхай Цiмура прагоняць яшчэ раз праз строй, а астатнiя ѓдары няхай даатрымае ад вас. Некалi вiдовiшча разводзiць. Працаваць трэба!
   Iнамiран з бiзуном нахiлiѓ галаву, i варухнуѓ касматымi вушамi:
  - Слухаюся гаспадыня. Ну, праганiце яго яшчэ раз.
  На Цiмура абрынулiся новыя ѓдары. На гэты раз, нiхто не адважыѓся запярэчыць. Патрапiць у рукi катаѓ не было нi найменшага жадання. Цiмур крычыць раз-пораз падае. Яго паднiмаюць i зноѓ збiваюць. Другая серыя ѓдараѓ ужо падыходзiць да канца. Засталося толькi некалькi хлапчукоѓ. Адзiн з iх самы старэйшы, гадоѓ шаснаццацi, ужо прабiваецца бародка i вiдаць вусы. Ён вiдавочна вагаецца, наносiць удар, але робiць гэта лёгка, ледзь дакранаючыся.
  Фраѓ Понтус у лютасцi:
  - Гэтага лянiвага юнака падвесiць на прэнг i прывязаць камень да ног. Няхай мучыцца.
  Хлапчука хапаюць, ён напружвае свае рэльефныя мускулы, плён цяжкай працы i крычыць:
  - Ну, чаго вы глядзiце, дзецюкi бiце iх!
  Хлопчыкi ѓздрыгваюць, па шэрагах праносiцца гул, але не хапае рашучасцi кiнуцца на сваiх катаѓ.
  Юнака валакуць, кожны пацук-насарог як мiнiмум у сем разоѓ яго цяжэй. Адбiвацца бессэнсоѓна. Але тут адбываецца падзеi, на ѓзроѓнi тых, што мяняюць лёсы iмперыi. Раздалiся два стрэлы i пацук-насарогi падаюць, спiны монстраѓ разрэзаныя, зеѓраюць глыбокiя варонкi. Хлопец вызвалiѓся i ѓпаѓ, але тут жа ѓскочыѓ з крыкам:
  - Бачыце, ёсць божае правасуддзе.
  З'явiѓшыся, як анёл з цемры, залатавалосая так падобная на сястру па зброi Маргарыту дзяѓчынка адказала:
  - Хутчэй нават чалавечае. Ведайце, здзелка з Д'яблам не гарантуе раю на Зямлi i цёплага месца ѓ пекле. Абапiрацца на Сатану што сядзець на электрычным крэсле!
  Другая на гэты агнязарная Аѓрора звонка:
  - Тое, што тут дзеецца, сюжэт для жахлiва. Так рабiць з дзецьмi. Знiмiце хлопчыка з прэнга.
   Сэм Амстранг трасянуѓ галавой i ... ачуѓся. Яна не ляжаѓ, падчас бачання, а проста стаяѓ на месцы...
  Прычым прайшло зусiм няшмат часу. Нацысты ѓсё яшчэ займалiся
  Прыгатаваннямi ежы. А бо гэты жудасны дурман, якi ѓзнiк пры ѓдыханнi, дыму ад дзiѓнага моху , лекараѓ-эсэсаѓцаѓ, казаѓ зусiм не кароткiм.
  Сэм Амстранг тут жа падумаѓ, чаму на гэтых фрыцаѓ не падзейнiчала. Яны ж накшталт без фiльтрацыйных масак? I чаму такi кашмар у гэтай галюцынацыi. Што яны з iм робяць?
  Але самi гiтлераѓцы паводзiлi сябе цалкам натуральна, нават сталi неяк ветлiва, намякаючы, што, маѓляѓ, можа паесцi з намi.
  Сапраѓды прыцягнулi пару здаравенных ляжак сагнанай у мясцовых жыхароѓ каровы. Затым адзiн гiтлеравец прывалок здаравенны кацёл, а другi фашыст разам з Сэмам пайшоѓ за вадой. Зноѓ дапытлiваму пiянеру здалося дзiѓным, два скураныя вёдры, а звычайны метал цi дрэва на худы канец. Прычым адно "эсэсавец" , што таксама не зусiм тыпова цягнуѓ сам.
  Пiянер трымаѓся на нагах не зусiм упэѓнена, занадта ѓжо рэальнымi па адчуваннi ѓдары на гэтай экзэкуцыi i нашчадак Ламаносава здагадваѓся, што за гэтым стаiць, нешта большае, чым простая цi нават не простая галюцынацыя.
  Вада цякла за сотню крокаѓ ад лагера, серабрыстай, блiскучай крышталем струменем з-пад двух вiслых балконам камянёѓ. Сэм Амстранг прагна сунуѓся да яе. Хлопчык толькi зараз адчуѓ, што ѓнутры ѓсё спяклося ѓ камень цi дакладней у вугаль. Прагна прыпаѓ да прыемнай прахалоды i... атрымаѓ у вуха.
  Адны з эсэсаѓцаѓ якi схаваѓся за камянiстай сцяной, нешта перашчоѓкнуѓ на панэлi складанага прыбора i па пацучыным хiхiкнуѓ.
  Удар нанесены фашыстам без злосцi, але з такой сiлай, што Сэма шпурнула на камянi, чуць левым вухам ён перастаѓ, i гэты бок галавы рэальна анямеѓ.
  Грамiла-лекар у халаце i залатым ланцугом разрагатаѓся i рыкнуѓ:
  - Бокс! Бокс!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 9.
  Марын Ле Пэн даволi сiмпатычная жанчына. Хутка ёй будзе пяцьдзесят пяць год. Але яна ѓ добрай спартовай форме. Даволi высокая, з даволi светлым ад прыроды, але злёгку пафарбаванымi пад поѓную бландынку валасамi.
  Цяпер яна ляцiць у самалёце, у асобнай каюце, i ляжыць на канапе. Спусцiла сабе трусiкi, а ѓ правай руцэ трымае вiбратар. Iмкнецца ѓявiць сабе нешта эратычнае. Напрыклад, сiмпатычнага, светлавалосага хлопчыка. Вось яго вядуць каты на катаванне.
  Як Мальчыша-Кiбальчыша , пра яго Марын Ле Пэн чытала казку i глядзела савецкi фiльм. Шкада толькi катаванне ѓ iм не было паказана. На самай справе па кнiзе Хлапчук -Кiбальчыша катавалi, а ѓ кiно нiхто нават i не ѓдарыѓ.
  А вось калi намаляваць ва ѓяѓленнi карцiну як гэта прыгожага, светлавалосага хлопчыка гадоѓ дванаццацi катаваюць. Марын ѓключыла вiбратар нацiскам кнопкi i засунула яго ѓ сваю пячорку, атрымлiваючы асалоду ад уздрыгванне штучнага фаласа.
  З яго сарвалi адзенне i павесiлi хлопчыка гадоѓ дванаццацi на прэнг. Суставы выварочвалiся з плячэй, а ѓ кiсцi ѓпiлiся рамянi.
  Але Мальчыш-Кiбальчыш толькi ѓсмiхнуѓся i вымавiѓ:
  - Вось дзе яна жыве, буржуазная праѓда!
  Да яго падскочыѓ нямецкi генерал, i загарлапанiѓ:
  - Вышэй цара хацеѓ быць! З намi ваяваѓ!
  Хлопчык-Кiбальчыш ганарлiва вымавiѓ:
  - Я i так вышэй цябе! - I плюнуѓ зверху ѓнiз!
  Як ашалеѓ генерал, як стаѓ бiць Мальчыша-Кiбальчыша па босых, дзiцячых нагах.
  Адважны хлопчык толькi прароѓ у адказ:
  - Што генералiшка слiны распусцiѓ! Не табе хлеб катаѓ адбiраць! Хутка здохнеш.
  I скалечаны хлопчык страцiѓ прытомнасць.
  Калi на яго каты лiлi халодную ваду, Мальчыш-Кiбальчыш ачуѓся i перш за ѓсё спытаѓ:
  - Генерал, цi не здох?
  Хлопчыка зноѓ падняѓся на прэнг, да босых ног прыкруцiлi калодку, а пад голымi пяткамi змясцiлi жароѓню. Гэта, вядома ж, вельмi балюча.
  Двое катаѓ лупiлi бiзунамi па аголеным торсе юнага героя. Хлапчук-Кiбальчыш маѓчаѓ, сцiснуѓшы зубы. Нi стогну, нi крыку, ён не вымавiць.
  Генерал раве ва ѓсю глотку:
  - У чым ваша ваенная таямнiца!
  Хлапечы-Кiбальчыш адказвае:
  - У сэрцах народных!
  Распалены прут ткнуѓся хлопчыку пад паху. Пацан каб адцягнуцца ад болю засвiстаѓ. I як засмяецца.
  Кат распалiѓ жароѓню пад босымi нагамi хлопчыка мацней. У калодцы падвесiлi новы груз, жылы расцягнула i пагражала парваць. Хлопчык-Кiбальчыш пагардлiва фыркнуѓ.
  Тады каты знайшлi яшчэ муку. Далучылi правады да рук i ног хлапчукi i ѓлучылi ток. А гэта так балюча! Ад мозгу да касцей прабуравала разрадамi.
  Але i тады Мальчыш-Кiбальчыш не здаѓся, а наадварот заспяваѓ;
  Калi буржуi на мой край пайшлi,
  Дома спальвалi, дзяѓчынак секлi...
  Здавалася, што ѓ залiк iдуць нулi,
  Хлапчукам валасы пад нулiк галiлi!
  Вiнтоѓку ѓзяѓ адважны Кiбальчыш ,
  I ѓ войска народнае падаѓся...
  Але выдаѓ планы ѓсе Мальчыш-Плохiш ,
  Якi за варэнне бочку здаѓся!
  I вось на прэнгу хлопчык я вiшу,
  Мяне пугай i iголкамi раздзiраюць...
  У адказ смяюся ѓ твар я кату-
  I веру, што Айчына стане раем!
  Мне пяткi звяры смажылi агнём,
  Дзiцяцi ток моцна каты бiлi...
  Але паверце мукi нiзашто,
  Каб чырвоныя буржуяѓ перамаглi!
  Ламаюць косткi, упiѓся злы метал,
  На дыбе каты мяне хiстаюць...
  Але я аб тым павер, дзяцюк марыѓ,
  Каб па Берлiне прабегчыся ѓ Маi!
  Таварыш Ленiн веру, павядзе,
  Вызваляць, Варшаву, Прагу, Лондан!
  Мы выставiм пераможны хутка рахунак,
  А над Берлiнам чырвоны сцяг ганарлiва!
  Цяпер дзiцяцi пяткi такi жгуць,
  Падэшву, што амаль заѓсёды босая...
  I па спiне ѓдарыѓ жорстка пугу,
  Мабыць, ты ѓжо сiвая!
  Але я не здамся гэтым катам,
  Не папрашу павер'я ведай лiтасцi...
  Хай хвошча кат крутым з пляча,
  Я ведаю, Ленiн дасць, павер узнагароду!
  Пад катаваннем смяяѓся Кiбальчыш ,
  Не выдаѓ таямнiцы, памiрае ганарлiва...
  У пекле навечна так крычыць Плох ,
  Яму смалу ѓлiваюць нячысцiкi ѓ горла!
  Так з намi Ленiн, вiдаць назаѓжды,
  I ѓ сэрцы палае горача полымя...
  Споѓнiцца вялiкая мара,
  Над усёй планетай будзе чырвоны сцяг!
  Раз'юшаныя каты сталi ламаць распаленымi абцугамi Мальчышу-Кiбальчышу рэбры. I таксама пальцы на руках i нагах, i ѓзмацнiлi ток.
  Мускулiстае цела хлопчыка задымiлася. I рэбры трэснулi. Хлопчык-Кiбальчыш бледны, але ганарлiвы - вымавiѓ:
  - Дарэмна супернiк лiчыць,
  Што рускiх здолеѓ ён зламаць...
  Хто адважны, той у баi нападае -
  Ворагаѓ будзем люта бiць!
  Пад такiя фантазii, Марын пускала ѓ сябе вiбратар, сплывала сокам, i калацiлася ѓ дзiкiм аргазме. Як гэта выдатна вось так, калi мучаць такога прыгожага, мускулiстага, голенькi хлопчыка.
  Але фантазii фантазiямi. А з жывым хлапчуком мець справу куды прыемней.
  Вось Марын выклiкае чарговага пацана па выклiку.
  Уваходзiць сiмпатычны, асмуглы, арабскi хлопчык. Ён не натуральны бландын, але пафарбаваѓ валасы. Вельмi прыемны на выгляд усмешлiвы падлетак.
  Марын кiдае яму купюру i прызыѓна рассоѓвае ногi.
  Хлапчук нахiляецца i тыкае твар да ѓлоня. Яго спрытны, трэнiраваны язычок самазабыѓна працуе. Лiжа i лашчыць вiльготную пячору яшчэ даволi прыгожай i свежай жанчыны. Марын стагнала ѓ сладастраснай млявасцi. Як гэта прыемна i мажорна. Наколькi цудоѓны ѓ пацана язычок. I ён гэта юны араб-падлетак так вiртуозна працуе.
  Марын канчае, i зноѓ патрабуе працягу - яна ненаедная тыгрыца.
  Хлапчук зноѓ працуе, а Марын уяѓляе сабе, нешта надзвычай крутое...
  Абедзве дзяѓчыны, прыгожыя, моцныя з шакаладнай скуры i блiскучымi ярчэй сонца валасамi сплялiся ѓ клубам.
  Прагныя вусны Эмануэль знайшлi вусны Марын Ле Пен i ѓчапiлiся ѓ iх. Абедзве дзяѓчыны сышлiся ѓ смачным пацалунку. Галава Марын закружылася. Вусны багiнi былi саладзейшыя за мёд. I гэта так прыемна. Вось ужо i мовы ѓ дзяѓчын сплялiся. А рукi сталi лашчыць адзiн аднаму грудзей.
  Марын адчула энергiчныя i разам з тым ласкавыя рухi багiнi. Ад iх грудзi стала брыняць, а пунсовыя соску цвярдзець i мацнець. Вось як гэта выдатна, калi цябе лашчыць цудоѓная дзяѓчына. I гэта ѓзбуджае. Соску на грудзях брыняюць.
  Унiзе жывата пачынае палыхаць моцны, палаючы жар. I нiбы па лоне б'юць тысячамi крылцаѓ матылi. I гэта так прыемна, i гэтак захапляльна.
  Мова ѓ багiнi вельмi доѓгая i салодкая. Нiбы табе ѓ горла льюць амброзiю, вось такiя атрымлiваюцца адчуваннi. А яшчэ i пальцы спрытныя i доѓгiя, як сунуцца ѓ тваё ѓвiльготненае ѓлонне Венеры.
  Пазногцi ѓ Эмануэль такiя доѓгiя, i разам з тым акуратныя i роѓныя. I так прыемна казычуць тваю пячорку, якая стала вiльготнай, i слiзкай.
  Марын адчувае, як у яе пачашчаецца пульс, i яна пачынае ѓздрыгваць у наймацнейшым аргазме. Яе трасе, нiбы па кожнай клетцы цела, кожнай жылцы скачуць сотнi каваных сталлю жарабцоѓ. I гэта так цудоѓна.
  А вусны багiнi сыходзяць ад рота, i пачынаюць абсыпаць Марын грудзi. I цалуюць гэтак горача, i гэтак далiкатна. Здаецца што капаюць маленькiя бамбёшкi i яны выбухаюць плынямi задавальнення.
  Марын стогне ад захаплення. I ёй гэта так падабаецца. Проста неверагодны, i непрадказальны цуд.
  А вусны бажаства-дэмiурга абхапiлi лалавы сасок грудзей, i сталi вадзiць па iм язычком. Як ад гэтага казытлiва, i разам з тым дзiѓна, i неапiсальна высокi ѓзровень узрушанасцi.
  I вуснаѓ Марын раздаѓся сладастрасны стогн. I яна лiтаральна завыла, ад невымоѓнага задавальнення.
  Эмануэль працягвала яе лашчыць. Як яе мова лiзаѓ клубнiчныя, блiскучыя соску. I багiня стала апускацца ѓ нiжэй i нiжэй. Слiзгала па шакаладных плiтачках прэса.
  Потым апусцiлася, лашчачы грудзi Марын рукамi, да самага нiзу.
  А затым яе язычок, узяѓ i нырнуѓ у ѓвiльготнены грот Венеры. Былая пiсьменнiца i палiтык як застане ад сладастраснай хвалi. I затрасецца ѓ чарговы хвалi аргазму. Калi ѓ мозгу нiбы ѓзрывае тысяча атамных бомбаѓ, а ва ѓсiх жылках iдзе вывяржэнне вулканаѓ.
  А язык багiнi лiжа Марын ѓлонне, i гэта такi смак, такое задавальненне...
  Марын ѓ адказ суне пальцы ѓ грот Венеры самкi-бажаства. I ѓжо Эмануэль уздрыгвае ѓ наймацнейшым аргазме. I гэта так выдатна...
  Абедзве дзяѓчыны з залацiстымi валасамi сплялiся разам, i Эмануэль пераварочваецца. I яе ѓлонне ѓ асобы Марын.
  Тая, стагнаючы iдзе галавой наперад i апускае сваю мову ѓ вiльготную пячорку. I адчувае салодкую, жудасна прыемную амброзiю. Абедзве дзяѓчыны цякуць i ѓздрыгваюць ад узрушанасцi. Iх мускулiстыя целы ходзяць ходырам, i проста неверагодна ѓ якiм яны дзiкiм i гарачым парыве.
  Марын працуе мовай. Успамiнае, як яна займалася каханнем з афрыканцам. Як у яго быѓ вялiзны, чорны член. I яна гэтую шакаладку абхапiла сваiмi губкамi i смакавала. I гэта прыемна, гладзiць чорную скуру негра, i калi ён гладзiць цябе. I ты заводзiшся калi лiжаш яму велiчэзнае дасканаласць.
  А потым ён канчае табе ѓ рот. I салодкая, смачная вабiка мужчынскага насення цячэ па мове. I гэта так здорава.
  Але з Эмануэль лепш. Яе ѓлонне выкiдвае такую амброзiю, што на Зямлi немагчыма падабраць падыходнага густу. Гэта саладзей мёда, варэннi з iнжыра, i наогул смачней i ярчэй за ѓсё на свеце.
  Марын страсаючы адна хваля аргазму за iншы. Гэта проста цуды, няма гэта чароѓна.
  Такi сэкс, такая асалода...
  Палiтык Марын асаблiва ѓ фантазiях любiла ѓсе вiды сэксу. Перакаштавала мноства i мужчын, i жанчын. Але такога i блiзка не адчувала. Калi мова стваральнiцы тысяч светабудов i трыльёнаѓ населеных мiроѓ, табе лезе ва ѓлонне. Ён такi спрытны, такi гнуткi, i такi дасканалы. I ѓ iм ты знаходзiш стому i смак.
  Марын юрлiва стагнала, i калацiлася ... Яе пячорка таксама вывяргалася чароѓнай амброзiяй, якую паглынала Эмануэль, таксама дрыготка ѓ экстазе.
  Iзноѓ дзяѓчат накрыла чарговая хваля наймацнейшага аргазму. I гэта так цудоѓна... Шакаладная скура блiшчала ад поту як надраеная бронза.
  Марын млела ад захаплення i яе цела лiтаральна спявала. I так гэта было прыемна. Нават калi цябе адразу чатыры мужчыны чорнай расы маюць не так прыемна як з гэтай багiняй.
  I гэта страшэнна моцныя хвалi аргазму, што дзяѓчыну накрываюць раз за разам. I мова, пра якую цудоѓная ѓ Эмануэль мова.
  Побач з iмi сталi ѓзнiкаць новыя пары. Выдатныя юнакi i дзяѓчаты, плавалi ѓ паветры i сталi лашчыць адзiн аднаго займаючыся каханнем. Яны проста хараство. Такiя цудоѓныя i духмяныя.
  Юнакi i дзяѓчаты ѓ палёце агалялiся. Яны свяцiлiся нiбы анёлы, i iх рухi былi такiя эратычныя, i зачаравальныя.
  Адна пара падляцела да Марын. Юнак стаѓ абсыпаць пацалункамi правую падэшву жрыцы кахання, а дзяѓчына левую.
  I гэта яшчэ больш узмацнiла аргазмы Марын, прымусiѓшы яе дзiка уздрыгваць.
  Яшчэ адна пара - прыгожыя юнак i дзяѓчына, абсыпалi пацалункамi i падэшвы ножак Эмануэль.
  Бажаство светабудов, было проста супер. А аргазмы такiя ѓ яе цудоѓныя.
  Марын была ѓ поѓным захапленнi - гэта страмчэй раю. Нiколi яна не адчувала нiчога падобнага. I так завялася...
  Дзяѓчынка i юнак ёй цалавалi падэшвы ад пальчыкаѓ да пятак i лiзалi мовамi.
  Эмануэль ткнуѓшы галаву памiж ног самазабыѓна працавала. I Марын ёй у гэтым не саступала. Такая аказалася дзяѓчынка-майстрыца. I працаваць у вялiкiм энтузiязмам.
  Марын ѓ ранейшым жыццi i асаблiва ѓ эратычных фантазiях нярэдка лiзала грот Венеры iншым жанчынам, i тыя лашчылi яе. Мала таго знакамiтая пiсьменнiца i палiтык нават правяла некалькi месяцаѓ у тайландскай турме. I так яны дзяѓчаты за кратамi такой вытваралi.
  I ѓсё ж з сэксам якi паказвала Багiня-дэмiург нiчога нельга параѓнаць. Гэты цуд з цудаѓ. Гэта нешта супер i рай з раю! I як гэта цудоѓна.
  Марын выгiналася. Яе адзiн вельмi прыгожы, загарэлы i мускулiсты юнак нахiлiѓся да яе Папкоѓ. I вось мова маладога, падобнага на Апалона мужчыны пракраѓся ёй у заднi праход. I стаѓ круцiцца ѓ пячорцы.
  Аргазм у Марын рэзка ѓзмацнiѓся i яна як залямантаваѓ. Нiбы буйвалiца на бойнi стала раѓцi i ѓздрыгваць.
  Марын таксама адчула, язык iншага, падобнага на iндзейца юнака ѓ сваiм заднiм праходзе i зараѓла, надсаджваючыся бялугой. I ёй гэта так падабалася.
  Абедзве дзяѓчыны апынулiся на вяршынi асалоды. I гэта такое дзiкае на ѓсiх рабiла ѓражанне.
  I пары таксама стагналi i раѓлi пры спарваннi. I гэта такое вiдовiшча...
  Марын адчула, як юнаку перастаѓшы працаваць мовай, узяѓ i сваю буйную мужчынскую дасканаласць паднёс да задняга праходу. I нацiснуѓ з сiлай.
  Так дзяѓчынка-пiсьменнiца-палiтык закрычала ад радасцi i шчасця, яе зноѓ скалынуѓ наймацнейшы аргазм, роѓнага якога яна не адчувала. I аднаго боку мова Багiнi-дэмiурга, з другога член цудоѓнага як Апалон юнакi-атлета.
  Як гэта цудоѓна. Марын выпрабавала бурнае захапленне. Вось гэта сэкс!
  I яе трахаць ѓ заднi праход, з вялiкай сiлай. I пры гэтым рух рэзкiя, але ѓ ачку вiльготна i прыемна.
  I язык паспеѓ ужо распрацаваць капiтальна. Голая Марын уздрыгвае ѓ экстазе.
  Яна памятае, як ёй было добра адразу з трыма мужчынамi, нiбы палёт у космас. Але як стала выдатна зараз - нi з чым не параѓнаць!
  Няма не правы тыя, хто кажа: каханне - гэта такая гульня - дзе трэцi лiшнi! Наадварот, каханне патрабуе калектыва.
  Эмануэль, адгадаѓшы яе думкi, не перастаючы калупацца моѓ у вiльготным, i мядовым гроце Венеры праверашчала:
  - У людзей сэкс - справа iнтымнае! У Багоѓ - калектыѓнае!
  I дзяѓчынка-боства засмяялася. I выскалiла буйныя, жамчужныя зубкi. Ах, якi ѓ яе язычок, такi цудоѓны.
  Марын паплыла ад задавальнення i дзiкага экстазу. Як ёй прыемна. Успомнiлася як у пакоi ператрусу ѓ жаночай турме Тайланда яе наглядчыцы ѓшчыкнула ѓ голы сасок. А затым рука ѓ пальчатцы змазаная вазелiнам палезла ва ѓлонне!
  Аб якое задавальненне выпрабавала Марын Ле Пен падчас ператрусу ѓ жаночай турме. Як глыбока ѓвайшла ѓ яе ѓлонне жаночая рука ѓ гумавай пальчатцы. I як затрэслася тады прыгожая вязнiца i застагнала i, стала выгiнацца. I скончыла з дзiкiм крыкам.
  Потым яе некалькi разоѓ на дзень абшуквалi, i гэта былi яе самыя сладастрасныя i прыемныя моманты знаходжання ѓ жаночай турме. А так увогуле добра. Адсмактаеш палiцыянту ён табе i вiскi прынясе i чорнай iкры. I ты за прыемнасць сабе яшчэ i грошы атрымлiваеш.
  Марын Ле Пен завуркатаѓ. Яна апiсала самую малую частку сваiх прыгод у кнiзе праславiлася на ѓвесь свет.
  Але насамрэч у жыццi было яшчэ страмчэй. I чаго яна толькi не перакаштавала. Асаблiва падабалася быць прастытуткай i танчыць у стрыптыз-бары. Яна праѓда была тады з чорнымi валасамi, а зараз мядовая бландынка.
  Але як прыемна i цiкава быць прастытуткай. Там столькi клiентаѓ i ѓсе яны розныя. I кожны мужчына па-свойму добры. Часам яе здымалi i жанчыны. Бывала, плацiлi за сэкс адразу з некалькiмi мужчынамi цi жанчынамi. Хоць, мабыць, з жывёламi яшчэ страмчэй, i больш ѓзбуджае, багатую на ѓяѓленне Марын Ле Пен!
  Вось, напрыклад, якая буйная дасканаласць мае конь. Ёй заплацiлi тысячу даляраѓ, каб яна спаравалася са скакуном белай масцi - i гэта супер! Спачатку вядома ж ротам, i толькi потым вялiзнае i поѓнае напоѓнiла яе дасканаласць. I гэта было супер!
  Такi наймацнейшы аргазм яе ахапiѓ! Ды яшчэ i глядзела на гэта чалавек пяцьдзесят! Гэта ѓвогуле не перадаць словамi!
  Вось зараз з'явiѓся яшчэ адзiн юнак. Ён вельмi прыгожы, толькi вушкi нiбы ѓ рысi. Ну, ды гэта эльф. Такi як у казках, выдатны, з тварыкам прыгожы дзяѓчыны, без барады i вусоѓ. Але мужчынская дасканаласць буйная, i блiскучая.
  Марын на час адрываецца ад улоння Багiнi-дэмiурга, i прагна заглынае мужчынскае дасканаласць сабе ѓ рот. I гэта так прыемна проста дзiкi экстаз!
  Марын Ле Пен любiла мiнэт! Гэта яе самае салодкае. I не толькi з мужам цi палюбоѓнiкам. Яна перакаштавала мiнэт з усiмi мужчынкамi, i многiмi жывёламi - у фантазiях зразумела.
  Нават слон не стаѓ выключэннем... I гэта заѓсёды было так крута, i так цудоѓна i ѓражвала!
  Марын прагна лiзала блiскучае i загарэлае годнасць вельмi прыгожаму эльфу. Юнак меѓ валасы пяцi кветак, i залацiста-алiѓкавую скуру. Эмануэль iншы эльф стаѓ лiзаць яе ѓлонне мовай. Паспрабавала жанчыны, а зараз можна i мужчыны.
  Эльфы вельмi прыгожыя i рэльефныя мускуламi. Iх прыгажосць, такая гламурная i далiкатная. А попкi пругкiя. Марын не ѓтрымалася i пляснула яго ...
  Ды яна нават стаѓшы вядомай на ѓвесь свет i зарабiѓшы вялiзныя на грошы на продажах сваiх кнiг i пракатаѓ фiльмаѓ, шукала ѓражанняѓ у бардэлях i публiчных дамах.
  Напрыклад, яе нават катавалi за грошы. I гэта цiкава.
  У сваiх фантазiях Марын Ле Пэн памятала, як яе выставiлi на аѓкцыён, каб прадаць за большую суму. I гаспадар мог рабiць з ёй што хоча, толькi не забiваць нi калечыць.
  Як яе купiѓ адзiн японец, i вытанчана здзекаваѓся. Адзiн з вiдаѓ катаванняѓ: змазваеш алiѓкавым алеем босыя падэшвы жаночых ножак, а затым замацоѓваеш iх у калодцы. Падносiш на адлегласцi газавыя гарэлкi. I пачынаеш смажыць жаночыя пяткi, рэгулюючы тэмпературу полымя. I балюча i разам з тым узбуджае.
  На прэнгу падчас лупцоѓкi Марын перажыла некалькi моцных аргазмаѓ.
  Асаблiва прыемна, калi цябе лупяць крапiвой, або распаленым дротам.
  Марын лiтаральна балдзела ад болю. I ёй гэта так падабалася. I прэнг, i бiзун, i ѓзварушэнне. I калi цябе лупяць ланцугом, якi распалены да чырвона.
  I гэта так прыемна i ѓражвае публiку. А гэты ты лiжаш цудоѓную, мужчынскую дасканаласць эльфу. А iншы эльф, прымасцiѓшыся, мае цябе ѓ дзiрачку.
  З'явiѓся яшчэ адзiн прадстаѓнiк свету фэнтэзi . Таксама вельмi прыгожы юнак, з арлiным нос.
  Марын падказала:
  - Гэта троль! Яны таксама прыгожыя!
  Троль таксама нагадваѓ эльфа сваiм безбародым, чыстым як у дзяѓчыны i далiкатным тварам эльфа, але адрознiваѓся ѓжо не формай вушэй, а буйнейшым, падобны на дзюбу драпежнай птушкi носам.
  Вось дастаѓ з кароткiх штаноѓ сваю цудоѓную дасканаласць. I сунуѓ яго памiж грудзей Марын.
  I таксама стаѓ скалячы зубы працаваць. Багiня-дэмiург пакiнула пераѓзбуджаны ѓлонне Венеры дзяѓчынкi-блытаны Марын Ле Пен, i яе вусны ѓхапiлi мужчынскае дасканаласць аднаго з выдатных эльфаѓ.
  А замест яе, у ход пусцiѓ язычок цудоѓнага, абчэпленага каштоѓнасцямi троля.
  I гэта проста гiпер! Такое ты задавальненне невымоѓнае i невымоѓнае словамi зведваеш.
  Марын Ле Пэн зараз апрацоѓвала чацвёра казачных iстот: эльф i тролi, i плюс яшчэ працягвала цалаваць i лiзаць босыя падэшвы ножак - пара падобная на чалавечую.
  А гэта такое велiзарнае задавальненне, калi цябе вось так лiжуць па-сапраѓднаму.
  Марын адчувала, як яе цела спявае, i ѓ экстазе. Кожная клетка радуецца: вось гэта сэкс!
  Проста гэта супер!
  Як напрыклад у бардэлi яе замовiла адразу пятнаццаць чарнаскурых хлопцаѓ i адна белая дзяѓчына.
  Зразумела ѓ марах Марын падыходзiла да хлопцаѓ i лiзала iм па чарзе. I ззаду яе тыркалi ва ѓлонне i ачко. I такое ад гэтага было вялiкае задавальненне. I столькi смаку.
  Чорныя хлопцы, гэта такая смачная ад iх каша. I смак у насення ѓ кожнай расы розны, але заѓсёды прыемны. I ѓ фантазiях Марын гэта падабалася, i яна балдзела ад падобнага.
  А белая жанчына, затым лiзала ёй ѓлонне. Вiдаць, ёй таксама падабалася такое. Такая вось бландынка ѓ шакаладзе. I лiжа з энтузiязмам. А затым i Марын ёй палiзаць.
  Ды мова жанчыне дадзены, каб атрымлiваць задавальненне. I немалое задавальненне, калi ты аблiзваеш галоѓку чорнага, буйнага чальца. I смакуеш з каласальным задавальненнем.
  А ѓ эльфаѓ такая смачная i салодкая сперма. Вось ён ёй якраз скончыѓ. I Марын затрэслася ад каласальнай сiлы аргазму. I гэта ѓвогуле проста супер! Няма большага здавалася задавальнення. А як прыемна павеюць тролi i эльфы! Прама кружыцца галава!
  У марах Марын энергiчна працуе мовай. Яшчэ адзiн юнак-эльф змянiѓ партнёра. Ён крыху адрознiваѓся ѓпрыгожваннямi. Тролi i эльфы амаль голыя, але ѓ каштоѓнасцях, i з бранзалетамi на лодыжках i запясцях. I мордачкi ѓ iх далiкатныя, што не будзь у iх бачныя мускулiстыя i рэльефныя тулавы, можна быѓ прыняць у апранутым выглядзе за дзяѓчынак.
  Дзяѓчыны, таксама амаль цалкам аголены. Толькi ѓ эльфаѓ i троляѓ, i юнаку падобных на людзей, на нагах сандалi, а дзяѓчынкi басанож. Нават сама Багiня-дэмiург фарсiць голымi пяткамi. Зрэшты, ёй так зручней, юнакi лiжуць хупавую падэшву сваiмi мовамi, i гэтае велiзарнае задавальненне.
  Трэба адзначыць, што пары пастаяннае мяняюцца. Часам дзяѓчаты з дзяѓчатамi займаюцца любоѓю. Юнакi праѓда натуралы - хоць i мовамi ва ѓлонне лезуць не саромеючыся.
  Марын недалюблiвала гомiкаѓ. Хоць сама з жанчынамi i з мужчына i з жывёлай спала аднолькава адчуваючы аргазм i захапленне - асаблiва ѓ марах.
  Але вiдаць гомiкаѓ неяк нават на нябёсах не любяць. Хаця часам Марын абслугоѓвала i iх... За грошы вядома... Цi яе катавалi. Калолi iголкамi ѓ пунсовыя соску.
  Юнак узяѓ i без усялякiх цырымонiй скончыѓ лiзаць Эмануэль ва ѓлонне, i ѓвайшоѓ у яе сваёй буйной, мужчынскай дасканаласцю.
  Марын застагнала ... I яе зноѓ стаѓ трэсцi наймацнейшы аргазм I так гэта ѓсё мiла i цудоѓна.
  Марын Ле Пен прачырыкала, прымудраючыся мовай лiзаць мужчынскае дасканаласць:
  - Сэкс, хлопцы гэта сэкс! Дзяѓчына хлапчука з'есць!
  I падмiргне юнакам, тролям i эльфам... I гэта прыемна. Адразу шасцёра...
  Зрэшты, яшчэ двое юнакоѓ-эльфаѓ падышлi да яе з боку. I Эмануэль узяла ѓ кулакi iх буйныя дасканаласцi i стала iх церцi. Або дакладней дрочить. I зараз ужо з васьмю партнёрамi яна адначасова працуе.
  Юнак перастаѓ лiзаць Марын голую падэшву ножак. А ѓзяѓ i сунуѓ да пяткi свой член. I босыя пальчыкi ножак свежай дзяѓчынкi сталi гладзiць мужчынскае дасканаласць.
  Дзяѓчыне таксама надакучыла лiзаць пятку, i яна сунула да падэшвы сваё ѓлонне. I Марын зарабiла босымi пальчыкамi ножак куды энергiчней. Гэта ж цiкавае босую ножку, i кiпцiкамi раздражняць грот Венеры дзяѓчынкi. I ѓвогуле проста дзiкi i непаѓторны смак атрымлiваецца.
  Марын ѓ экстазе праспявала:
  Басанож, толькi басанож,
  Пад лiпеньскi гром, пад шум прыбою!
  Басанож, толькi басанож,
  Будзем танчыць, мы каханне з табою!
  У марах i фантазiях Марын проста дзяѓчына, якая шмат на што здольная. Вельмi цiкава быць прастытуткай у Тайландзе, ды i ѓ любой iншай краiне. Не ведаеш загадзя, хто будзе тваiм клiентам. Можа, быць самец i самка, а то i жывёла.
  Напрыклад, яе зняѓ ангелец. Прапанаваѓ за трыста даляраѓ пасмактаць у дога. А сам толькi глядзеѓ i здымаѓ.
  Марын тут жа садрала яшчэ дзве сотнi баксаѓ i за здымкi! Ды гэта рамантычна. Якiх толькi перакрутаѓ няма. Некаторыя, напрыклад, любяць бiць токам па генiталiях. Iншыя самi любяць, калi iх жанчына б'е цi здзекуецца.
  Марын даводзiлася i ролю голай рабынi пад бiзуном наглядчыка выконваць, i наадварот у каралеѓскiм адзеннi лупiць мужчын.
  Але вось глынаць сперму сапраѓднага эльфа цi троля пакуль не даводзiлася.
  А яна смачная i вельмi прыемная на смак. Марын у гэтым пераканалася на месцы. Як гэта выдатна быць шлюхай. Вось многiя жанчыны прастытуткi толькi ѓ фантазiях, а насамрэч паспрабаваць смеласцi не хапае.
  I колькi яны ѓпусцiлi! Не разумеюць, наколькi гэта каласальнае задавальненне, быць шлюхамi i мяняць клiентаѓ. I шукаць задавальнення, i розных уражанняѓ.
  I як гэта выдатна, калi не ведаеш, што цябе чакае праз паѓгадзiны. I чароѓна ѓдыхаць водар мужчын. I чыстых з дарагiм адэкалонам, i нямытых, смярдзючых.
  Хаця звычайна ѓ марах Марын здымалi менавiта чыстыя i багатыя мужчыны, або гламурныя жанчыны.
  А ѓ рэальнасцi Марын так кахала сэкс. У яе нават па начах здаралiся спантанныя аргазмы. I гэта такi кайф. Калi ѓ сне ты займаешся каханнем з казачным драконам, i ловiш экстаз.
  Можа, зараз яна таксама зможа спарыцца з драконам. Цi сапраѓдным мiнатаѓрам? Гэта ж так эратычна i экзатычна!
  Марын ѓзяла i праспявала:
  - Ты хочаш трахацца юнак,
  Гляджу стаiць ужо канец!
  I засмяялася, ёй зноѓ скончылi ѓ рот. А якая сперма ѓ эльфаѓ салодкая, лёгкая, i незвычайна прыемная на смак. I пахне так здорава. Ну нават цяжка з чымсьцi параѓнаць.
  Ва ѓсякiм разе Марын у захапленнi. I глынае з вялiкiм энтузiязмам. I ёй гэта падабаецца. Сэкс - гэта выдатнае задавальненне, асаблiва для жанчыны без комплексаѓ.
  I ѓ фантазiях Марын, працуючы ѓ розных краiнах мiрах прастытуткай такiя адчуваннi самай разнастайнай гамы лавiла, што ёй бы пазайздросцiла б нават каралева. I ды што каралева - iмператрыца адкiнула б капыты ад зайздрасцi да таго, што выпрабавала Марын. Асаблiва калi сэкс групавы, i сапраѓдная оргiя, ды яшчэ ѓ п'яным выглядзе!
  Марын ад гэтага заводзiлася ѓсё больш i больш. Гэта было непаѓторна, i так экзатычна. Як яна яшчэ ѓ юнацтве адкрыла для сябе прафесiю начной феi. I гэта тое, што любая жанчына палiчыць каласальным поспехам.
  Марын працуючы мовай з членаѓ эльфа. Вось выдатны юнак зноѓ скончыѓ. I яго месца заняѓ не менш цудоѓны троль. I гэта выдатна.
  Абхапляеш ты гэтую апетытную каѓбасу вуснамi i лiжаш сабе. I з вялiкай агрэсiѓнасцю сосешь. I гэта так выдатна i захапленне якое словамi беднай чалавечай мовы не апiшаш.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 10.
  Марын атрымлiвала асалоду ад. Яе рукi масiраваная мужчынскiя дасканаласцi эльфаѓ. Вось яны гатовыя скончыць падляцелi да яе галавы.
  Правiльна няхай бруя трапiць прама ѓ рот. Няма нiчога смачнейшага для жанчыны, чым мужчынскае насеньне. I гэта цудоѓна. I галоѓнае так бурна i нельга перадаць словамi наколькi ад гэтага добра!
  Марын прагна глытала сперму эльфаѓ i троляѓ. Адчувала нешта куды прыямнейшае, салодкае, i духмянае чым крэм на торце. I ёй гэта так падабалася. I паглынаеш падобнай з велiзарнай прагнасцю. Якое ад гэтага каласальнае задавальненне.
  Марын цудоѓная дзяѓчына, лепш якой не знайсцi. Ва ѓсякiм разе яна зрабiла сэкс самым дасканалым спосабам атрымлiваць задавальненне. I нiхто не думаѓ, як выдатна рабiць мiнэт мужчынам, або лiзаць ѓлонне жанчынам, да таго як гэта дзяѓчына-генiй i палiтык вельмi скандальны апiсала ѓ сваiх кнiгах.
  А зараз перанесла эротыку на каласальны, касмiчны ѓзровень.
  Гэта хараство i велiзарнае задавальненне. А асалода ѓмеламу i адчувальнаму жаночаму целу прыносiць абсалютна ѓсё.
  Нават прыпяканне цыгарэтамi пунсовых, дзявочых саскоѓ выклiкае каласальную нi з чым непараѓнальную асалоду.
  I ты проста млееш ад захаплення. Як часам боль якiя прычыняюць жаночаму целу мужчыны аддаецца асалодай, наймацнейшым аргазмам. Гэта трэба ѓмець атрымаць. Але Марын умее, i атрымлiвае. I яе сладастрасць не ведае межаѓ.
  Марын - жанчына, пра якую марыць любы мужчына. Яе голая каленка, гэта тое, што прымушае ѓ мужчын закiпаць мазгамi. Яе цела гэта водар кахання. Водар моцны i даѓкi.
  Iмя Марын Ле Пен стала намiнальным, як iмя Афрадыты або Венеры. Гэта казачная жанчына. Якая лiжа мовай кiнжал або клiнок мяча i перажывае тым часам аргазм. Якая на прэнгу балдзее ад болю, i кахае, калi яе завуць шлюхай i крыюць матам. А як прыемна калi агонь апалiць твой лалавы сасок, або голую пятку?
  Дрыгаючы босымi ножкамi Марын прабуркавала:
  - Якi боль, якi боль! Выпрабавала сто аргазмам - праблем ж нуль!
  Дзяѓчына i прастытутка па жыццi засмяялася. Як гэта ѓсё выдатна. Вось ёй зноѓ скончылi ѓ рот. I з'явiѓся новы партнёр. На гэты раз гэты юнак быѓ не напаѓголы як эльфы i тролi, а ѓ скураной куртцы, штанах i ботах. А на галаве чорны цылiндр.
  Твар бледны як палатно. Тролi i эльфы былi такiя загарэлыя, вясёлыя, здаровыя на выгляд. А ѓ гэтага на прыгожым, арыстакратычным твары нi крывiнкi.
  I пры гэтым усмешка. Такая што блiснулi доѓгiя тонкiя iклы.
  Марын усклiкнула:
  - Вампiр!
  Той злёгку прыѓзняѓ капялюш i кiѓнуѓ:
  - Граф Дракула да вашых паслуг!
  I расшпiлiѓ шырынку. У проразi штаноѓ блiснула буйная, мужчынская дасканаласць. Таксама бледнае, але вельмi вялiкае.
  Граф Дракула сунуѓ свой магутны член Эмануэль прама ѓ рот. Яна прагна ахапiла яго вуснамi i прабуркавала:
  - Якая прыгажосць! Аб марш вампiраѓ!
  I прынялася энергiчна смактаць. I аблiзваць галоѓку графа Дракулы мовай.
  Гэта проста такое нявыказанае хараство. Сэкс з сапраѓдным вампiрам - што можа быць страмчэй!
  I гэта ты робiш з вялiзным задавальненнем.
  У сваiх фантазiях Марын успомнiлася як яна займалася каханнем з буйным афраамерыканцам. I як яна ѓбачыла яго вялiзны чорны член. Яго мужчынская дасканаласць была куды буйнейшая, чым у мужа Людовiка, або iншых белых i жоѓтых мужчын.
  I гэта ёй так спадабалася. Калi ахоплiваеш вуснамi галоѓку чорнага чальца, i адчуваеш пульсацыю жыл i крывi ѓсярэдзiне, такога магутнага кораня жыцця.
  Гэта цудоѓна, i проста супер.
  I табе хочацца гэта лiзаць, i смактаць, аж да бясконцасцi. А калi велiзарны, чорны мужчына ѓ цябе канчае - гэта наогул вар'яцкае невымоѓнае захапленне. I смага, глынаць, i глынаць захлынаючыся насеньне сына Афрыкi.
  I адчуваць сябе багiняй. Няма вось ужо сапраѓды Марын гэта папросту Багiня - страсцi!
  Лiзаць член вампiру! Смактаць дасканаласць крывасмоку! Гэта проста вар'яцтва, i дзiкая асалода!
  Марын ѓ энтузiязме праспявала:
  - Сон мне снiцца вось тыя на,
  Труна сярод кватэры...
  На мае пахаваннi ,
  З'ехалiся вампiры!
  I дзяѓчына стала энергiчней працаваць босымi пальчыкамi ножак, масажуючы ѓлонне дзяѓчыне i член юнаку. I ѓсе тут такiя прыгожыя i гламурныя. А вампiр наогул хараство. Гэта сапраѓды сьвята для душы. Марын Ле Пен цудоѓная дзяѓчына-душка.
  I ѓ ёй усё гарманiчна i цудоѓна. I хоча ѓсё больш i больш сэксу. I асалоды ад падобнага дзiкага экстазу...
  Як яна, напрыклад, цэлую роту салдат абслугоѓвала. Двое юнакоѓ спераду, двое дзяруць ззаду i кайф не словамi распавесцi нi пяром апiсаць. I яны яшчэ адзiн аднаго смеюць, i iдуць па ланцужку.
  I задавальненне каласальнае i грошы з цэлай сотнi мужчын! Не жыцьцё, а казка.
  Тут нечакана юнак-вампiр, ён жа граф Дракула скончыѓ ёй проста ѓ рот.
  Марын накрыла наймацнейшая хваля аргазму i яна адключылася, прытомнасць не вытрымала багацця ѓражанняѓ.
  Хлапчук-альфонс выдохся, i сунуѓшы яму яшчэ адну купюру еѓра, Марын выдалiла пацана. Той пайшоѓ, мiльгаючы босымi, круглымi пяткамi. Звычайны хлопчык што абслугоѓвае жанчын i мужчын. Марын вельмi хацела паспрабаваць яго насення на смак, але вырашыла рызыкаваць не варта. Малалетняя прастытутка занадта шмат прапускае праз сябе мужчын i жанчын - можна падхапiць заразу.
  Хлопчык i так прыйшоѓ да яе ѓ адных плаѓках, каб не пранёс фотакамеру, i яго на ѓваходзе i выхадзе абмацалi ахоѓнiкi. Яны яму нават у азадак зазiрнулi, i глыбока ѓвялi буйныя пальцы ѓ анус. Хлапчук застагнаѓ, i яму праверылi i рот, i ноздры, i вушы, i памiж пальцамi ног i рук, i нават павекi.
  Але нiчога - здаецца мiкракамеры няма. I пацана, якi ледзь варушыѓ стомленым мовай адпусцiлi.
  А Марын Ле Пен узяла i заснула. I ёй снiлася такое цiкавае i крутое.
  Наступнай мiсiяй Марын Ле Пен стала бiтва з каранавiрусамi. Дзяѓчына была баявой i поѓнай энергii.
  Ваяѓнiца разам з чатырма iншымi дочкамi Багоѓ-дэмiургаѓ выйшла на бiтву.
  Што ж каранавiрусы чакае смерць.
  Марын Ле Пен ѓзяла i ѓзмахнула абодвума мячамi. Знесла стварэнням галавы i босымi пальчыкамi ножак запусцiла агнязарны пульсар. I па каранавiрусы як дзюбне.
  I дзяѓчына-шлюха як заспявае:
  - Забi каранавiрус i яго прэзiдэнта-дракона!
  Наташа таксама дзюбнула па каранавiрусе, выкарыстоѓваючы пунсовыя саскi грудзей i праверашчала:
  - А не складана, а не складана - у цябе ѓ трусах прахалодна!
  Зоя лупанула па заразных стварэннях маланкай з пупка. Спалiла масу супернiкаѓ i вякнула:
  - Аса таварышы! Аса!
  Аѓгусцiна таксама лупанула па працiѓнiку. Выбiла кучу непрыяцеляѓ з заразнай iмперыi i пiскнула:
  - Бушуючы век з намi!
  Святлана з голай пяткi выпусцiла ѓ каранавiрусы пульсар i пiскнула, скалячы зубкi:
  - Гэта ѓсё будзе супер!
  Марын, свая ѓ супернiкаѓ, ахвотна пагадзiлася:
  - Будзе нават гiпер!
  I пульсарам як садане па каранавiрусам. I спалiць iх цэлую масу, i разнясе на дробныя пырскi. I раскачае нiбы масла па патэльнi.
  Марын дзяѓчынка вельмi вясёлая i напявае:
  - За вялiкi камунiзм - будзе скамячыць каранавiрус-фашыст!
  Наташа, кулячы па ворагах адзначыла, знiшчаючы заразных стварэнняѓ:
  - Каранавiрусы горшыя за фашыстаѓ! Яны куды заразней!
  I з пунсовага соску як дзюбне маланкай. I столькi супостатаѓ возьме i спалiць.
  Наташа дасцiпна адзначыла, скалячы зубкi пасылаючы з iх сонечных зайчыкаѓ якiя асляплялi каранавiрусы.
  Зоя з лалавага соску палыхнула разрадам разбурэння i з вялiкай дасцiпнасцю адзначыла:
  - Вялiкi тэрмiнатар i супер!
  I з пупка як лупанет i разнясе з вялiкiм апломбам...
  Ваяѓнiца што i казаць - класа самага вышэйшага i баявога - асаблiва калi па каранавiрусы шпарыць.
  I вось узяла дзяѓчына i з улоньня Венеры як дзюбне. I масу баявога разраду i выпусцiць.
  Зоя са смяшком адзначыла, выскалiѓшы зубкi:
  - Я большая частка армii i разраду баявога!
  Пасля чаго дзюбанула, разнёсшы тузiн каранавiрусаѓ разам з парай заразных танкаѓ i адзначыла:
  - Палiтык - гэта звер такой пароды што ѓ яго поѓсць часам яркая i часам няма, але душа абавязкова чорная, i як правiла свiнячыць!
  Аѓгусцiна ведучы трапны агонь па заразных стварэннях, цалкам лагiчна i рацыянальна адзначыла:
  - У коткi дзевяць жыццяѓ i хвост, у палiтыка лiсiцы мiльён масак, i вельмi доѓгая мова!
  Святлана цалкам лагiчна заявiла, выскалiѓшы жамчужныя зубкi ѓ беласнежнай усмешцы:
  - Палiтыка - гэта бруд, але яно закрашанае павiдлам красамоѓства, якая засмоктвае маючых iнтэлект мухi, i абутых па вушы выбаршчыкаѓ!
  I дзяѓчына дзюбнула па каранавiрусам забойным разрадам.
  Марын Ле Пен ѓзяла i з улоння Венеры выпусцiла патокам магiчнай плазмы спальваючы каранавiрусы i прабуркавала:
  - Прамова палiтыка часта як па алеi, але без солi iсцiны, яе на хлеб дзеля сытасцi не намажаш!
  Наташа працягваючы разбураць непрыяцеляѓ з каласальнай сваёй энергетыкай, i секчы каранавiрусаѓ мячамi, выдала:
  - Прамова палiтыка льецца мядовым раѓчуком красамоѓства, але ад такога салодкага выбарнiк атрымлiвае толькi дыябет расчараваннi, i дыятэз засмучэннi!
  Зоя, ведучы бязлiтасны агонь па каранавiрусам, выдала:
  - Калi ѓ дыктатара шмат чырвоных прамоѓ, значыць для выбаршчыка маса крывавых катаѓ!
  Аѓгусцiна дзяѓбаючы каранавiрусаѓскiх стварэнняѓ , i спальваючы iх нiбы актыѓным напалмам, выдала:
  - Жанчына рудая не заѓсёды бессаромная, а палiтык з чырвонай прамовай, выбаршчыка калечыць!
  Святлана страчыць па працiѓнiку, i ссякаючы каранавiрусаѓ, i зразаючы iх танкi ѓ аладку:
  - На злодзеi шапка гарыць, у палiтыка што пагражацца ѓсiх закiдаць шапкамi, згараюць надзеi выбаршчыкаѓ!
  Марын працягваючы змагацца з агрэсiѓным супернiкам i секчы каранавiрусаѓ адзначыла:
  - У жабрака адзiн здабытак сумленне, якога не бывае ѓ найбагацейшых палiтыканаѓ!
  Наташа, зразаючы непрыяцеляѓ з лiку прадстаѓнiкоѓ заразнай iмперыi, адзначыла:
  - Злодзей можа скрасцi золата, але па-сапраѓднаму руйнуе палiтык уцягваючы тое, што шэлега ламанага не варта!
  Зоя дасцiпна заѓважыла, выскалiѓшы зубкi i падморгваючы, але пры гэтым круша каранавiрусаѓ:
  - Ды ѓжо сапраѓды каламбур! Палiтык - гэта свiння, якая замест угнаення палёѓ, выпальвае мазгi слоѓным паносам!
  Аѓгусцiна дзюбанула па каранавiрусам i агрэсiѓна, заѓважыла, выскалiѓшы жамчужныя зубкi:
  - Салдаты ѓгнойваюць палi крывёй ворагаѓ, палiтык угнойвае паддывановую барацьбу - слоѓным паносам!
  Святлана, урэзала з улоння Венеры хваляй магiчнага цунамi па каранавiрусам i пiскнула:
  - Салдат часам брудны як чорт, але лiтаральна, палiтык жа брудная свiння фiгуральна, але гэта не перашкаджае яму свiнячыць па-сапраѓднаму!
  Марын дзюбнуѓ з пунсовага саска разрадамi маланак, спальваючы войскi i танкi каранавiрусы i прапiшчала:
  - Жанчына любiць ласку як котка, выбаршчык жа аддае перавагу ад палiтыка чуць рык iльва, i дазваляе спусцiць з сябе шкуру, як з барана!
  Наташа ѓзяла i з улоння Венеры выпусцiла паток магiчнай, разбуральнай плазмы i выдала:
  - Палiтык бывае правым i левым, але не бывае правоѓ i ягоныя метады заѓсёды левыя!
  Зоя агрэсiѓна прымецiла, ведучы агонь па непрыяцелях i скалячы жамчужныя, зiготкiя зубкi:
  - Бог любiць Сёмуху, а палiтык прымаць мiльён выяѓ!
  Аѓгустына выскалiѓшы жамчужныя зубкi, i выпусцiѓшы сонечных зайчыкаѓ па каранавiрусам, i спальваючы iх пiскнула:
  - Прагрэс шлях ад малпы да чалавека, палiтычныя гульнi шлях ад чалавечага стану да суцэльнага свiнства!
  Святлана, дзяѓбаючы па заразных стварэннях, i выпальваючы iх нiбы промнямi смерцi, непрыяцеляѓ, прачырыкала:
  - Шлях на верх для чалавека па прыступках, для палiтыка па зламаным лёсам!
  Марын паслала з улоння Венеры струмень агрэсiѓных i разбуральных пульсараѓ, выдала:
  - У шахматах вайну пачынаюць белыя з пачатку партыi, у палiтыцы вайны не спыняюцца незалежна ад афарбоѓкi, не маючы канца i пачатку!
  Наташа агрэсiѓна прымецiла, дзюбануѓшы з пупка струменем пякельнай, разбуральнай плазмы:
  - У шахматах ход канём ставiць мат, у палiтыцы ход канём падкладае свiнню!
  Зоя хiхiкнула, i выпусцiѓшы з улоння Венеры цунамi магiчнага разбурэння адзначыла:
  - У шахматах каб караля распрануць - патрэбны ахвяры, а палiтык голы кароль нават з набыткамi!
  Аѓгусцiна агрэсiѓна прымецiла, выскалiѓшы зубкi, з якi вылецелi сонечныя зайчыкi, спальваючы каранавiрусы:
  - Жанчына царыца нават без адзення, а палiтык голы кароль нават у мантыi цара!
  Святлана ѓрэзала па супернiку, агрэсiѓным разрадам разбуральнай маланкi i пiскнула:
  - Праца з малпы зрабiла чалавека, але рабская праца ператварае чалавека ѓ жывёлу, а таму, хто карыстаецца яе пладамi дазваляе свiнячыць!
   Марын ѓрэзала па непрыяцелю каронным, разбуральным разрадам i прагыркала:
  - Шахматная партыя пачынаецца па гадзiнах, палiтычная iнтрыга не мае пачатку, а працягваецца стагоддзямi!
  Наташа агрэсiѓна прымецiла, i заявiла з азартам круша каранавiрусаѓ, раздзiраючы iх на часткi:
  - Бываюць халiфы на гадзiну, а палiтыкi голыя каралi на вечнасць!
  Зоя ѓзяла i дзюбанула з рубiнавых саскоѓ распаленымi i забойнымi пульсарамi i прапiшчала:
  - Банкiр стрыжа купюры, цырульнiк валасы, а палiтык зрывае скальп разам з дахам!
  Аѓгусцiна як з улоння Венеры б'ецца па каранавiрусам, i спалiць масу агрэсiѓных стварэнняѓ i праваркуе з усмешкай:
  - Палiтык - гэта зладзюжка чыя мова здольны адкрыць любую замочную свiдравiну, але апроч крадзяжу грошай - забiвае надзею!
  Святлана, выскалiѓшы зубкi, што зiхацяць ярчэй жэмчугу, i спальваюць у попел заразных стварэнняѓ, рыкнула:
  - Жанчына кахае падарункi атрымлiваць ад мужчын, палiтык любiць падкладаць свiнню па-за залежнасцю ад падлогi, i паводзiць сябе як распусная баба!
  Марын Ле Пен, секчы працiѓнiкаѓ мячамi, нiбы капусту, i ператвараючы каранавiрусы ѓ крывавую кашу, заѓважыла:
  - Няма нiчога на свеце горш старасцi i палiтыцы, але першай хаця б няма ѓ пачатку жыцця, а апошнiя заядаюць i падкладаюць свiнню ад нараджэння, да смерцi, i нават калi ляжыш у магiле!
  Наташа агрэсiѓна адзначыла, запусцiѓшы вельмi разбуральным i магутным пульсарам у танк iмперыi каранавiрусаѓ.
  - Можна перамагчы ѓвесь нават час, але чалавечая дурасць невынiшчальная, таму што з'явiлася з першай жа думкай у галаве, i знiкне толькi з апошнiм проблiскам свядомасцi якi жыве iндывiда!
  Аѓгустына дзюбануѓшы з дзiкiм жарам заразнага супернiка, i прабiѓшы яму чэрап, адзначыла:
  - Не памыляюцца толькi нябожчыкi i то калi яны атэiсты!
  Зоя ѓрэзала па каранавiрусе ворагу з пунсовага саска сваiх грудзей разбуральным каскадам маланак i пiскнула:
  - Калi жыццё пасля смерцi прадмет спрэчак i здагадак, але без усялякага сумнення пасля выбараѓ палiтыканаѓ, калi i будзе жыццё, то сабачае!
  Святлана, громячы каранавiрусы ѓ сваёй вельмi агрэсiѓнай i паказальнай манеры выдала:
  - Смерць гэта ѓсяго толькi змена плоцi, якая ѓсё роѓна не вечная з захаваннем несмяротнай душы, палiтыка - гэта вечная змена гарнiтураѓ, i назаѓжды нашэнне маскi, пры поѓным бяздушнасцi!
  Пяцёрка дзяѓчынак працягвала рэзаць каранавiрусы. Яны гэта рабiлi з вялiзным паляваннем i з дзiкiм смакам. Ваяѓнiцы такiя адчайныя i непаѓторныя.
  Марын зноѓ выпусцiла з улоння Венеры агрэсiѓны струмень магiчнай плазмы i прабуркавала:
  - Палiтык - гэта палкаводзец якiя перамагае не ѓменнем i адвагай львоѓ, а лiкам абалваненых бараноѓ!
  Наташа таксама ѓзяла, стрэльнула з пунсовых саскоѓ забойным разрадам разбуральнай плазмы i спалiла каранавiрусы провякав:
  - Салдат-арол разлiчвае на ѓменне камандзiра, а выбаршчык-варона пралiчваецца на не вельмi ѓмелы падман палiтыкана!
  Зоя падмiргнула супернiкам, дзюбанула па каранавiрусам i вельмi агрэсiѓна прымецiла, выскаляѓшы зубы-iклы:
  - Салдат не заѓсёды арол i часам трывае паразы, выбаршчык жа як правiла варона i трывае расчараванне стала!
  Аѓгусцiна працягваючы разбураць каранавiрус i яго надыходзячыя з усiх бакоѓ арды, вякнула:
  - Салдат коле штыком дрэнных хлопцаѓ, палiтык забiвае вострым словам без разбору!
  I рудая як па заразных стварэннях з вялiкай сiлай ѓрэжа...
  Святлана працягваючы мачыць супернiкаѓ i агрэсiѓных каранавiрусы без разбору, вякнула:
  - У ката сякера, але выкананне працы патрабуе ювелiрнай дакладнасцi, у палiтыка мова, але вынiк як правiла сякерны!
  Марын, выбiваючы супернiкаѓ з лiку заразных стварэнняѓ у велiзарных колькасцях, смеючыся, заѓважыла:
  - Дыктатар любiць салодкую лiслiвасць, але не таму, што ѓ яго iнтэлект мухi, а таму, што ад солi iсцiны ён гатовы раздушыць выбаршчыкаѓ як камароѓ!
  Наташа гэтая дзяѓчына з вельмi баявой складнiкам, i якая крушыць заразных стварэнняѓ, заявiла:
  - Палiтык хоча стаць дыктатарам, але кiшка ѓ яго занадта тонкая, а доѓгая мова ѓ спалучэннi з кароткiм розумам!
  Зоя, дзяѓбаючы непрыяцеляѓ, i босымi пальчыкамi ножак кiнуѓшы востра вывастраныя дыскi, i круша каранавiрусы, прарычэла:
  - Палiтык вучань Д'ябла, i прэтэндуе на месца Бога, але пакуль толькi навучыѓся паклёпнiчаць i распiнаць выбаршчыка па поѓнай!
  Аѓгусцiна з вялiкай доляй агрэсiѓнасцi душачы надыходзячых каранавiрусы раѓнула:
  - За палiтыкам стаяць спонсары, грошы надзiмаюць рэйтынг, а палiтыканы прадзьмухваюць давер выбаршчыкаѓ!
  Святлана дзюбанула з дзiкай апантанай лютасцю па каранавiрусам, спальваючы iх у попел i прагарлапанiла:
  - Пчолы джаляць, але даюць мёд, палiтыкi вылiваюць салодкi нектар прамоѓ, але прыносяць адны расчараваннi!
  Дзяѓчыны працавалi супраць каранавiрусы вельмi эфектыѓна. Але заразных стварэнняѓ занадта ѓжо шмат.
  I зразумела iншыя прыгажунi ѓваходзяць у бой. У прыватнасцi Герда. Гэтая баявая i вельмi прыгожая дзяѓчына прыбыла на танку "Пантэра"-3. Адкуль ён узяѓся?
  У паралельным сусвеце Трэцi Рэйх хоць i не заваяваѓ свет, але здолеѓ утрымаць Еѓропу. Спачатку Гiтлер паслухаѓ Роммеля i вывеѓ з Афрыкi нямецкiя i iтальянскiя дывiзii, прычым фактычна без страт.
  Вермахт захаваѓ восем нямецкiх i дзясятак iтальянскiх дывiзiй - прыкладна трацiна мiльёнаѓ салдат i афiцэраѓ з вялiкай колькасцю тэхнiкi. Гэтых хапiла, каб адбiць высадку саюзнiкаѓ у Сiцылii, i скiнуць iх у мора.
  Акрамя таго немцы зноѓ адклалi аперацыю "Цытадэль" i ѓ жнiѓнi ѓжо наступала Чырвоная армiя. У абароне новыя нямецкiя танкi "Пантэра" i "Тыгр", а таксама САУ "Фердынанд", апынулiся мацней, чым у наступе, i змаглi адбiць нацiск супернiка.
  Вайна прыняла зацяжны i разлютаваны характар. Немцы змаглi стварыць эфектыѓны i танны рэактыѓны знiшчальнiк ХЕ-162 i ѓтрымалiся ѓ паветры. Вайна набыла зацяжны i пазiцыйны характар.
  Немцы змаглi ѓ сорак чацвёртым годзе разгарнуць вытворчасць больш дасканалых i разам з тым простых у вытворчасцi САУ Е-10 i Е-25, а ѓ сорак пятым i танкаѓ Е-50, з добрымi хадавымi якасцямi, нядрэннай бранёй i ѓзбраеннем.
  Вайна зацягнулася надоѓга. Пасля смерцi Рузвельта ѓ ЗША сталi мацнець антываенныя настроi. У сорак шостым годзе з'явiлася больш дасканалая i лёгкая мадыфiкацыя Е-50 вагой усяго ѓ сорак пяць тон i рухавiком у 1500 конскiх сiл, якую назвалi "Пантэра"-3, яе таѓшчыня бранi прыкладна як у "Тыгра"-2, але з вялiкiмi нахiламi , а гармата 88-мiлiметра ЭЛ100. Машына вельмi спрытная з хуткасцю да ста кiламетраѓ у гадзiну па шашы, i выдатна эрганомiкай. Так што зыход вайны i зусiм стаѓ смутны.
  Герда, Шарлота, Крысцiна, i Магда на гэтай машыне з'явiлiся. I давай разбураць каранавiрусы. А самi дзяѓчаты ѓ адным бiкiнi i басаногiя. I як яны рэзка за заразных стварэнняѓ узялiся. Лупiлi iх з дзiкiм напорам.
  Герда лупанула пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак па супернiку i прабуркавала:
  - Арыйскаму брацтву быць!
  Шарлота хiхiкнула. Таксама па каранавiрусе як пасадзiць забойным снарадам, разнясе стварэнняѓ i прабуркуе:
  - Наша перамога будзе важкай!
  Крысцiна таксама ѓрэзала па заразным стварэнням каранавiруса выкарыстоѓваючы голую пятку i вякнула:
  - Не стрываць арыйцам прынiжэньня!
  Магда гэтая агрэсiѓная дзяѓчына, класа супер, i таксама босымi пальчыкамi ножак нацэльваючы на супернiка ствол, булькнула:
  - За арыйскае братэрства!
  I падмiргнула напарнiцам. Яны дзяѓчынкi прама можна сказаць баявыя, i далей няма куды.
  Герда адзначыла са смяшком i нацiснуѓшы на кнопку джойсцiка пунсовым саском, адзначыла:
  - Камунiзм будзем будаваць, калi ѓсiх каранавiрусы пераб'ем!
  Шарлота з гэтым пагадзiлася:
  - Пераб'ем каранавiрусы!
  I пунсовым саском як пашле забойны i непаѓторны ѓ шалёным наскоку прэзент смерцi.
  Крысцiна адзначыла з дзiкiм азартам скалячы зубы i нiшчачы каранавiрусы з напорам:
  - Будзем iх у труну ѓганяць.
  I рубiнава саском нацiснула на кнопку джойсцiка, i як каранавiрусы паддушыць.
  Магда агрэсiѓна прымецiла, збiваючы супернiкаѓ, i спальваючы iх лiтаральна жыѓцом:
  - Я носьбiтка смерцi!
  I дзяѓчына як возьме i зарагача. I пакажа сваю доѓгую мову. I гэта дзяѓчынка проста найвышэйшы клас.
  Чацвёрка каранавiрусаѓ разбурае. "Пантэра"-3 танк для свайго часу цудоѓны. Абарона iлба зусiм нядрэнная, бартоѓ праѓда горш. Але кампенсуе высокая хуткасць. А таксама хуткастрэльная i бранябойная гармата.
  А ѓ небе таксама па каранавiрусам малоцяць дзяѓчынкi: Альбiна i Альвiна. I гэтая пара такая агрэсiѓная i пераможная.
  Альбiна выпусцiла па супернiку разрад пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак i прабуркавала:
  - Самы вялiкi дулю каранавiрусу будзе!
  Альвiна лупанула па полчышчах заразных паразiтаѓ, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi ножак i вякнула:
  - За Айчыну нашу мацi!
  I як засмяецца!
  Альбiна адзначыла, накiраваѓшы пры дапамозе пунсовага соску на супернiка масу разбурэння i пiскнула:
  - Ад вялiкiх непрыемнасцяѓ!
  Ды i савецкiя лётчыцы ѓзялiся за каранавiрусы. Яны iх так актыѓна малоцяць з неба.
  Анастасiя Вядзьмакова як дзюбне па каранавiрусам. I сумнець iх у крывавую калатушу, прабуркаваѓшы:
  - За СССР!
  I нацiсне пунсовым саском на рычаг. I важкая бомба вагой пяць тон, як абрынуцца на каранавiрусы.
  Акулiна Арлова працягвала разбураць супернiкаѓ. Яна выкарыстоѓвала пры стральбе босыя пальчыкi ножак, дзяѓблi каранавiрусы i прабуркавала:
  - За камунiзм!
  I таксама нацiсне лалавым саском на рычажок. Вось гэта дзеѓка-лётчыца. Вось гэта пiлатаж!
  Мiрабела таксама б'е па каранавiрусы. Дзяѓчына з савецкай сям'i не ведае шкадавання. Яна такая напорыстая i агрэсiѓная.
  I як паддушыць на супернiка клубнiчным саском. Праб'е супернiка i прараве:
  - Я, ты, ён, яна - разам цэлая краiна,
  Разам дружная сям'я!
  У слове мы - сто тысяч я!
  Ваяѓнiца малайчына, як заспявае так i ѓражанне забойнае на ѓсiх вырабiць! Так што слава СССР!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 11.
  Ваяѓнiцы гэтага каранавiрусу так малоцяць. I робяць гэта вельмi жорстка.
  Вось i японскiя ваяѓнiцы-нiндзя ѓзялiся за заразных стварэнняѓ.
  Дзяѓчына сiняя нiндзя як сячэ мячамi па заразных стварэннях. Як зрэжа з гэтых ненавiсных супостатаѓ галовы i раздзялiць на часткi. Пасля чаго возьме i прараве:
  - Слава Японii!
  Дзяѓчына жоѓтая нiндзя таксама правядзе мячамi млын. Затым кiне бумеранг якi зрэжа галовы каранавiрусам - гэтай небяспечнай заразы. Пасля чаго прыгажуня прараве ва ѓсю глотку:
  - Слава Чароѓным сiлам Японii!
  Дзяѓчына чырвоная нiндзя ѓзяла i правяла мячамi агрэсiѓным прыём веер, зрэжа галовы каранавiрусам. I расьсячэ iх на дробныя часткi, пры гэтым буркуючы:
  - Ды славiцца Японiя ѓ вершах!
  I голай пяткай падкiне дзяѓчынка скарбы смерцi. I масу каранавiрусы па раздзiрае.
  А затым дзяѓчына белая нiндзя як уступiць у бой, i задаволiць заразным стварэнням незлiчоны разгром. I масу супостатаѓ возьме i завалiць.
  Дзяѓчына-нiндзя прапiшчала:
  - За магутную Японiю!
  I давай бiць каранавiрусы.
  Дзяѓчына сiняя нiндзя з пунсовых саскоѓ па заразных стварэнняѓ дзюбне маланкамi i спапялiць дадзеных стварэнняѓ. I пасьля таго, як правуркуе, выскалiѓшы мордачку:
  - За вялiкiя рубяжы!
  Дзяѓчына жоѓтая нiндзя па каранавiрусы як пасадзiць забойным разрадам з пупка. А потым дадасць разрадам разбурэння з улоння Венеры. I ѓсё лiтаральна ѓ пякельных попел спалiць. I прараве, падмiргваючы:
  - У Японii вышэйшая слава!
  Дзяѓчына чырвоная нiндзя па супастатах забойнай сiлай лупiць. I максiмальна iх спалiць, i праворкуе, круша каранавiрусаѓ:
  - Багатыя будуць у нас уражаннi!
  I пакажа сваю доѓгую мову.
  Дзяѓчына белая нiндзя таксама па каранавiрусы ѓрэжа. Спачатку босымi пальчыкамi ножак запусцiць забойнай сiлы гарошынкi разбурэння. А затым з лалавых саскоѓ па непрыяцелю зарадзiць. I так усiх спалiць у капiтальным чадзе.
  I праарэ:
  - Ну-ка ад шрубы!
  I падмiргне супернiку. Баявыя дзяѓчынкi, з якiм можна цалкам зварыць кашу, нават з сякеры.
  Хоць гэта дзяѓчыны-нiндзя. А значыць зусiм не жарт. Калi ѓжо дзяѓчынкi-нiндзя занялiся каранавiрусамi, то гэта выбiтныя будуць кралi, i падарункi разбурэння.
  А вось i на IС-7 экiпаж Алёнкi змагаецца. Таксама з альтэрнатыѓнай гiсторыi. Гэты танк з'явiѓся ѓ сорак сёмым годзе як адказ на Е-75, нямецкую машыну вагай у семдзесят пяць тон i добра абароненую. Ну што ж СССР знайшоѓ адказ на "Тыгр"-3.
  I зараз IС-7, у якога восем кулямётаѓ i гармата ѓ 130-мiлiметраѓ як пачаѓ малацiць.
  Алёнка лупанула па супернiку з лiку заразных стварэнняѓ пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. I скамячыла гадаѓ.
  I прабуркавала:
  - Радасць чакае СССР!
  Анюта таксама дзюбанула па супернiку пры дапамозе пунсовага соску грудзей з кулямётаѓ i прачырыкала:
  - Слава Расii!
  Ала таксама лупанула па непрыяцелю, выбiла з яго масу трупаѓ, i пабулькала, скалячы зубкi:
  - Будучыня за СССР!
  Марыя таксама рушыла непрыяцеля пры дапамозе забойнага прэзента смерцi i прачырыкала:
  - Будучыня за намi!
  Алiмпiяда пры дапамозе босых пальцаѓ ножак цвiкоѓнула па супернiку, змяла яго i адзначыла:
  - Перамога ад шрубы!
  Дзяѓчыны i на IС-7 гэтак агрэсiѓна разышлiся, што далей няма куды. I вялi бязлiтаснае знiшчэнне ворага.
  Алёнка вельмi характэрна адзначыла, ведучы агонь па супернiку з забойнай гарматы:
  - Каранавiрус ты пусцiѓ,
  Людзей знарок заражаеш...
  Злачынца цi ты дэбiл,
  Адзiн Гасподзь напэѓна ведае!
  I ваяѓнiца падмiргнула сваiм напарнiцам. Яны вельмi баявыя дзяѓчыны.
  А як яны прымушалi палонных немцаѓ цалаваць свае босыя, точаныя ножкi. I рабiлi гэта вельмi актыѓна i пераканаѓча.
  Анюта адзначыла са смяшком, прычым з вялiзнай актыѓнасцю i баявой непараѓнальнай агрэсiяй:
  - Каранавiрусам будзе хана!
  Ала гэтая дзяѓчына апорная трывiяльную смерць, пацвердзiла:
  - Iм стане поѓнае вечка!
  IС-7 працаваѓ суцэль актыѓна. I яго гармата ѓсё страляла i страляла ѓ супернiка. Не давала каранавiрусам разагнуцца.
  Алёнка, страляючы, адзначыла:
  - Будучая перамога за намi!
  Анюта лупанула ѓ супернiка i выдала:
  - Камунiзм з намi!
  I зноѓ па каранавiрусам з забойнай заначкай.
  Абстрэл iшоѓ па нарастальнай. I вельмi агрэсiѓнаму шляху.
  IС-7 страляѓ з вялiкай актыѓнасцю i страляѓ.
  А зверху на каранавiрусы сыпалiся ракеты i снарады вялiкай забойнай сiлы.
  Ала заѓважыла, лупануѓшы па супернiку нацiскам на кнопку пры дапамозе лалавага соску:
  - Гэта каласальны сюрпрыз!
  I паказала мову....
  Марын Ле Пен, страляючы ѓ супернiкаѓ, якiя вельмi заразныя, са смяшком адзначыла:
  - Раз, два, тры - пражэктара працяры!
  I падмiргнула заразным стварэнням. У яе наогул каласальны апломб i славалюбства.
  Наташа паддала голай пяткай гарошынку смерцi. Разарвала масу салдат iмперыi каранавiруса i буркнула:
  - Я плюю на вашыя труны!
  Зоя агрэсiѓна прымецiла, выскалiѓшы зубкi i падмiргнуѓшы:
  - Самы вялiкi вынiк будзе намi дасягнуты!
  I як паглядзiць на працiѓнiкаѓ, i зараз iх усiх спалiць. I расплавiць у клейкую масу танкi.
  Аѓгусцiна агрэсiѓна адзначыла, выскалiѓшы зубкi:
  - Каранавiрусам канец!
  Дзяѓчыны вельмi заѓзята ворагаѓ нiшчаць. I такiя яркiя карцiнкi зараз пускаюць.
  Святлана, громячы непрыяцеляѓ, i спальваючы каранавiрусаѓ маланкамi з ружовых саскоѓ, адзначыла:
  - Вечны свет, ды будзе з намi!
  I з сапфiравых вачэй як маланкамi ды лупне. I ад яе каскад разбурэння выскачыць.
  Марын Ле Пен адзначыла са смяшком:
  - Разнясем мы непрыяцеляѓ - вельмi нават лiха разнясем!
  Наташа пацвердзiла, падмiргнуѓшы вочкамi ѓ якiх свяцiлiся сапфiры, i гранатавыя сцеблы:
  - Разнясём ворага!
  У ёй была пякельная, i неверагодная папросту непрадказальная сiла.
  Дзяѓчыны каранавiрусы дзяѓбалi з усiх бакоѓ. I тыя не паспявалi адбiвацца. Гэта нечым нагадвала шахматную партыю. I дужанне i сапраѓды вельмi дзiкая.
  Зоя адзначыла, са смяшком скалячы зубкi:
  - Ад шрубы i да перамогi!
  Аѓгусцiна знiшчаючы каранавiрусаѓ, i робячы гэта з дзiкiм апломбам, адзначыла:
  - За вялiкiя шляхi!
  Святлана, громячы супернiкаѓ, i робячы гэта вельмi ѓ агрэсiѓнай манеры, пускаючы разрады пунсовымi саскамi, адзначыла:
  - Наша велiчыня - гэта велiзарная перамога!
  I зноѓ выпусцiць маланку па каранавiрусам.
  Баявыя дзяѓчынкi, не менш i не больш!
  Марын Лi Пэн прачнулася, i пайшла прымаць душ, наперадзе ѓ яе зразумела сустрэча з шэйхамi.
  Гэта добра, але i сумна. Хутчэй бы зноѓ пагутарыць з вiбратарам.
  Марын пару гадзiн гутарыла з мужчынамi. Выпiла каву. Распавяла iм пару анекдотаѓ. I потым яшчэ атрымала падарункi, i зрабiла дары ѓ адказ.
  Пасля чаго вярнулася ѓ свой нумар. Зноѓ выклiкаць хлапчука, каб дзесяцiгоддзе, здалася ёй рызыкоѓна.
  I немаладая ѓзяла i замест гэтага ѓжыла адмысловы вiбратар з вусiкамi. Гэта ж так прыемна, калi тваю ѓвiльготненую пячорку масажуе дрыготкi фалас.
  А тым часам у галаве можна ѓявiць шматлiкiя сэксуальныя фантазii.
  I лепш нават з дзяѓчатамi, чым з мужчынамi.
  Марын Ле Пэн пакуль выратуе чалавецтва ад пякельнай бяды якую прынеслi на Зямлю каранавiрусы. I дзейнiчае з вялiзнай энергiяй.
  Дзяѓчына-пiсьменнiца-палiтык кiнула вялiкай забойнай сiлы разрад, разарвала масу каранавiрусы i пiскнула:
  - За перамогу здаровага сэнсу!
  А зараз трэба будзе змагацца з каранавiрусы, што куды больш сур'ёзна.
  А вось зараз яны разбураюць каранавiрусы ѓ выглядзе людзей.
  Дзяѓчына Вольга дала чаргу, скасiла супастатоѓ i кiнула босай нагой гранату, праараѓ:
  - Слава Айчыне!
  Дзяѓчынка-тэрмiнатар Маргарыта Коршунава, нiшчачы гэтыя шкоднасныя бацылы, мячамi, i чэргамi. Шпурнула босымi пальчыкамi ножак апорнае разбурэнне i пiскнула:
  - Слава Вялiкай Расii!
  Наташа таксама лупанула чаргой па каранавiрусы, шпурнула босымi пальчыкамi ножак прэзент смерцi i пiскнула:
  - Слава Айчыне!
  I з пунсовага соску як выпусцiць маланку. I спапялiць у пыл масу салдат супернiка.
  А потым з улоння Венеры як дзюбне пякельным струменем цунамi.
  А тут яшчэ i Зоя ѓ бiтве. Таксама як зашыбет супернiкаѓ. I як спусцiць у непрыяцеля лiмонкай. Разарве яго на часткi. I з клубнiчнага соску выкiне пульсар...
  I масу разбойнiкаѓ каранавiрускiх укладзе.
  Пасля чаго праспявае:
  - Тысяча тысяч полк за палком!
  Аѓгусцiна дзюбанула па ворагу агнязарным згусткам iх рубiнавага соску, пасля чаго кiнула босымi пальчыкамi ножак падарунак смерцi i вякнула:
  - Рускiя вiцязi сякуць мячом!
  Святлана гэтая бландынка-тэрмiнатар з малiнавага саска запусцiла прэзент знiшчэння, зламала масу непрыяцеляѓ i пракукарэкала:
  - Калаѓрат, Еѓпатый Калаѓрат!
  I босымi пальчыкамi запусцiла лiмонку.
  Марын Ле Пен таксама возьме i з пунсовага соску прыпусцiць разбуральнымi разрадамi, ворагаѓ разам змяняючы i спальваючы.
  I з улоння Венеры як выпусцiць хвалю цунамi магiчнай плазмы, вынiшчаючы каранавiрусаѓ i пiскнула:
  - Смяротны вам нумар!
  Але не толькi iх гераiчная шасцёрка, дакладней сямёрка ваявала. Вось падаспеѓ i танкавы экiпаж Герды. У дзяѓчынак i сапраѓды мастадонт што трэба - АГ - 1000. Цэлых восем аѓтаматычных гармат вялiкага калiбра i трыццаць шэсць зенiтных кулямётаѓ. I ѓсiм гэтым пры дапамозе джойсцiкаѓ кiруюць усяго чатыры басаногiя дзяѓчыны-ведзьмы ѓ адным бiкiнi.
  Герда нацiснула босымi пальчыкамi хупавых ножак на кнопкi джойсцiка, выпусцiла снарады з двух прылад, дзiвячы войскi Каранавiруса i, пiскнула:
  - Слава нашай армii!
  Шарлота ведучы агонь, таксама выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi точаных ножак, раѓнула:
  - Слава нацыянальнаму камунiзму!
  Крысцiна, крышачы супернiкаѓ гэтых пякельных бацыл, пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, пiскнула:
  - Слава рускiм царам!
  Магда, нацiснуѓшы на кнопкi сваёй голай, круглай пяткай, агрэсiѓна прапiшчала:
  - I нямецкiм таксама!
  I ѓсе чатыры дзяѓчыны-ведзьмы з Трэцяга Рэйха заспявалi:
  - На святой вайне, будзе наша перамога,
  Сцяг iмперскi наперад - слава загiнуѓшым героям!
  Вольга Рыбачэнка пацвердзiла, падвываючы i таксама босай дзявочай нагой кiдаючы анiгiляцыю:
  - Абаронца Айчыны - Пяруноѓ салдат!
  Маргарыта Каршунова дзяѓчына-тэрмiнатар, правёѓшы мячамi зрэзалую масу каранавiрусы прапiшчала:
  - Рускi Калаѓрат!
  I босымi ножкамi запусцiла, тое, што iрве на кавалкi.
  I потым як засвiшча, што вароны завалiлiся ѓ прытомнасць i па верхавiнах заразных стварэнняѓ дагадзiлi, iх прабiѓшы наскрозь. I яшчэ свiст прымусiѓ частку каранавiрусы лопнуць.
  Марын Ле Пен як возьме i з лалавых саскоѓ дзюбне па супернiку. I масу каранавiрусаѓ спалiць, i поѓны караван у труну загонiць, i выпалiць дашчэнту.
  I зараве на ѓсё горла:
  - Каранавiрус ѓ труну!
  Наташа, ведучы агонь па супернiку i нiшчачы непрыяцеляѓ, каранавiрусаѓ, таксама правiшчала:
  - Калаѓрат! Еѓпатый Калаѓрат!
  I з пунсовага соску як дашле маланку. А затым возьме i босымi ножкамi запусцiць апорнае знiшчэнне.
  Зоя прасiпела, скалячы зубы i пасылаючы пульсар з клубнiчных саскоѓ, i голай пяткай падкiнуѓшы бамбку, якая раздзiрае каранавiрусаѓ, як запiшчыць:
  - Абаронца Айчыны, Пяруноѓ салдат!
  Аѓгусцiна зразаючы працiѓнiкаѓ, i босымi ножкамi запускаючы чарговае разбурэнне супраць каранавiрусаѓ, выдала:
  - Герояѓ Русi збiрае ѓ набат!
  I з лалавага соску як выпусцiць нешта зусiм па д'ябальску забойнае!
  А потым з улоння Венеры палёт магiчнай плазмы.
  Святлана пацвердзiла, руйнуючы працiѓнiкаѓ, i зразаючы непрыяцеляѓ гэтых незлiчоных каранавiрусаѓ, а заадно з малiнавага саска вывяргаючы маланкi:
  - Абаронца Айчыны, Пяруноѓ салдат!
  I голай пяткай падкiне новы падарунак знiшчэння.
  Вось ваююць ужо i iншыя дзяѓчаты-камсамолкi. Падспеѓ экiпаж дзяѓчыны-ведзьмы Лiзаветы, на Т-95.
  Лiзавета страляе па ворагам, нацiскаючы босымi пальчыкамi ножак на кнопкi джойсцiка i верашчыць:
  - Слава вялiкай Айчыне!
  Кацярына працягвае весцi агонь, дэманструючы бязлiтаснасць i напор, руйнуе каранавiрусаѓ i гарлапанiць:
  - У iмя камунiзму!
  I таксама босымi пальчыкамi ножак як нацiсне на кнопкi джойсцiка.
  Алена таксама страляе вельмi трапна i дакладна. I таксама выкарыстоѓвае босыя пальчыкi точаных ножак.
  I пры гэтым дзяѓчына напявае:
  - Слава велiчы чырвонага камунiзму!
  Еѓфрасiння таксама босымi пальчыкамi ножак нацiснула на кнопкi джойсцiка, выпусцiла нешта надзвычай забойнае па каранавiрусы i прабуркавала:
  - Ды будзе ѓ нас слава Ленiна!
  Дзяѓчынкi працавалi вельмi актыѓна i з забойным азартам.
  Вольга Рыбачэнка змагаецца i нiводная куля не прападае дарма. Дзяѓчына кiдае босай хупавай ножкай прэзент смерцi, раздзiрае каранавiрусы i раве:
  - I будзе круты вынiк!
  Маргарыта, разразаючы непрыяцеляѓ, i рассякаючы iх быццам капусту, i з пупка вывяргаючы маланку, пiшчыць:
  - Слава выдатнай айчыне!
  I босымi пальчыкамi ножак, пад запусцiць чарговы прэзент знiшчэння.
  Пасля чаго дзяѓчына вякне:
  - Каранавiрус будзе бiты,
  I наша слава проста маналiт!
  Дай бацыле па рагах,
  Будзе ёй ганьба i сорам!
  I ваяѓнiца з пупка як выпусцiць, агнязарны пульсар, што праб'е наскрозь танк каранавiруса.
  Марын Ле Пен у адказ як засвiшча ... I таксама ѓ крумкач здараецца сардэчны прыступ i яны страчваюць прытомнасць, нiбы аглушаныя. I прабiваюць галовы каранавiрусам i дзiравяць чэрапа.
  Наташа вядзе бязлiтасны агонь. I з яе пунсовых саскоѓ злятае маланка за маланкай.
  I голая пятка кiдае шарык знiшчэння.
  I з улоння Венера як каскадам маланак паддасць!
  Зоя таксама вядзе стралянiну i вельмi трапную. А затым дае бязлiтасную чаргу. Затым яе босыя пальчыкi ножак запускаюць забойную пантамiму смерцi.
  Пасля чаго з малiнавага соску вывяргаецца пульсар разбурэння.
  Ваяѓнiца крычыць:
  - Слава Айчыне i камунiзму!
  Вольга Рыбачэнка згаджаецца:
  - Слава камунiзму!
  I дзяѓчына з улоння Венеры таксама пульсар выпусцiць.
  Аѓгусцiна пастрэльвае па непрыяцелю. I адначасова лалавымi саскамi вывяргае пучкi электрычных разрадаѓ, а затым босымi ножкамi кiдае лiмонкi.
  Каранавiрусам прыходзiцца прутка.
  Дзяѓчаты iх яшчэ з пупка разрадамi малоцяць!
  I раве на ѓсю горла:
  - Гэта, будзе космас!
  I Святлана агрэсiѓна праарэ, i вякне:
  - Ты ёсць супер!
  I дзяѓчына ѓзяла i з клубнiчнага соску як падсмажыць пульсарам. I босымi ножкамi ѓзяла i запусцiць лiмонку.
  I разарве вялiкую масу каранавiрусы.
  А Марын Ле Пен зноѓ са свайго ѓлоння Венеры выпусцiць пару маланак. I цэлы батальён каранавiрусаѓ знiшчаны.
  Ваяѓнiца-шлюха-палiтык пiскнула:
  - За здаровы лад жыцця!
  Вось у бiтве i нямецкiя лётчыцы на дыскалёце Трэцяга Рэйха. I яны прыбылi ратаваць увесь свет ад каранавiруса. I пры гэтым без лiшнiх сумневаѓ i цырымонiй пускаюць прамянi лазераѓ па супернiку.
  Альбiна нацiснула пунсовым саском на кнопку джойсцiка i выпусцiла пякельны прамень смерцi, праверашчаѓшы:
  - За перамогу чалавецтва!
  I лiзне мовай рычаг, падмiргваючы.
  Альвiна таксама нацiснула на кнопку джойсцiка рубiнава саском i агрэсiѓна пiскнула:
  - За новыя дасягненнi навукi!
  Дзяѓчынкi вiдавочна разбушавалiся.
  Вольга Рыбачэнка дзярэцца з дзiкай жартай. I босыя дзявочыя ножкi прыгажунi-бландынкi кiдаюць гранату за гранатай.
  Ваяѓнiца-тэрмiнатар у вялiкiм удары, i выносiць супернiкаѓ, нiбы ѓдар палi.
  Дзяѓчыне, успомнiѓся свет, у якiм кiравалi Раманавы пяцьсот гадоѓ i, ужо ѓзнiкла касмiчная Расiйская iмперыя!
  I як там выдатна!
  Вольга Рыбачэнка дала трапную чаргу па войсках Каранавiруса-хана i праспявала:
  - Усё немагчымае магчыма ѓ сусвеце, цару служыце сваёй сiлай нязменнай!
  Маргарыта Каршунова ѓсекла мячамi па каранавiрусам, зрэзала iх нiбы лязом, голай, круглай, дзявочай пятачкай падала некалькi гарошын, i пiскнула:
  - За Русь i перамогу!
  I зноѓ як засвiшча... Вароны атрымлiваюць ад рэзкага свiсту дзяѓчынкi iнфаркт i падаюць аглушаныя.
  Ваяѓнiца раве:
  - Вянок лаѓровы!
  Наташа ѓзяла i босымi ножкамi запусцiла тузiн гранат. Разарвала масу каранавiрусы. А затым пунсовымi саскамi як выпусцiць масу маланак i разрадаѓ.
  I спалiць непрыяцеляѓ.
  Пасля чаго дзяѓчына праарэ:
  - У iмя велiчы iмперыi!
  I зноѓ клубнiчным саскамi маланкi выпускае.
  Зоя, ведучы стралянiну па супернiку, як прашыпiць:
  - Славiцца мая Зямля!
  I таксама босымi пальчыкамi ножак падкiне гранату. I з малiнавых саскоѓ выпусцiць апорнае смерць i разбурэнне. I знiшчае каранавiрусы.
  I заспявае:
  - I Родная сям'я!
  Далей ваюе Аѓгусцiна. Такая дзiкая, рудая, апантаная чартоѓка. Вельмi нават агрэсiѓная. I босымi ножкамi як прэзенты смерцi шпурне, i пунсовымi саскамi пульсары запусцiць. I давай iрваць каранавiрусы.
  Пасля чаго як заспявае:
  - Родная, родная! Зусiм ты непераможная!
  Святлана настроена да крайнасцi агрэсiѓна. I калi голыя пяткi нешта падкiдваюць, то вырабляюць каласальныя разбурэннi. А пышныя соску колеру пераспелыя трускаѓкi выкiдваюць распаленыя пучкi энергii з разбурэннем непрыяцеля.
  Дзяѓчына праспявала:
  - За СССР! Каб не было праблем!
  А вось у бiтву ѓступiѓ i танкавы экiпаж Алёнкi, на IС-30. А гэта вельмi магутная, аѓтаматызаваная машына.
  У ёй i гарматы ёсць i рэактыѓныя пускавыя ѓстаноѓкi. I дзяѓчынкi б'юць з яе па каранавiрусы.
  Алёнка нацiскае пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак на кнопкi джойсцiка, i рэактыѓныя ѓстаноѓкi спрацоѓваюць, несучы смерць бацылам.
  Дзяѓчына пiшчыць:
  - За велiч святога камунiзму!
  Анюта таксама вядзе агонь, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi ножак. I зьнiшчае каранавiрусаѓ, напяваючы:
  - Слава Хрысту i Сталiну!
  Аѓрора таксама ваюе, нiбы дзяѓчына волат. I клубнiчным саском цiсне на кнопку джойсцiка. I раве:
  - Слава Айчыне Расii!
  Марыя гэтая дзяѓчына з залацiстымi валасамi, таксама босымi пальчыкамi ножак на кнопкi джойсцiка нацiсне i пiскне:
  - За Рускiх багоѓ!
  Алiмпiяда таксама дзяѓбае па ворагах СССР i ѓсяго чалавецтва, знiшчаючы каранавiрусаѓ нацiскам голай, круглай пяткi на рычажок i з пiскам:
  - За вышэйшы пiлатаж!
  Мэры Ле Пен зноѓ урэжа па каранавiрусе, спачатку кiнуѓшы пульсар босымi пальчыкамi ножак.
  А затым маланкай з пупка. I ѓ завяршэнне, як лупанет з улоння Венеры воблакам атрутнага газу ...
  Так адразу ж маса каранавiрусы возьме i абвуглiлася. Ды яшчэ ператварыцца ѓ аплаѓленыя абломкi.
  Хану Шаленаму-Каранавiрусу данеслi што рускiя багi сышлi з неба i разбураюць каранавiрускiя рацi. I што рахунак ужо пайшоѓ на дзясяткi тысяч забiтых.
  Хан Шалёны-Каранавiрус пабулькаѓ:
  - Сульдзе бог вялiкi,
  Вялiкi Сульдзе ....
  Ты самы магутны,
  I ѓсiх на зямлi!
  Заразны з заразных прапанаваѓ:
  - Трэба па iх з заган ударыць!
  Хан i Джыхангiр Шалёны-Каранавiрус загадаѓ:
  - Камянi ѓ iх кiдаць!
  Аднак гэта прасцей сказаць, чым зрабiць. Незлiчоная каманда дзяѓчынак перамяшчаецца занадта ѓжо хутка. I iрве каранавiрусы капiтальна i з дзiкай лютасцю.
  Вольга Рыбачэнка, скачучы на каранавiрускiх салдат, i голай дзявочае пяткай кiнуѓшы забойчую гранату, раве:
  - А сягоння ваяѓнiк вялiкi Алег,
  Бiѓся за Радзiму смела.
  Бо продак пакiнуѓ магутныя ѓцёкi,
  Яму даручыѓшы сваю справу!
  I босымi ножкамi дзяѓчына чарговую гранату кiдае.
  Далей у бiтве Маргарыта - найкруцейшая дзяѓчынка-тэрмiнатар, з лiку тых, хто атрымаѓ неѓмiручасць у якасцi платы за выкананне розных мiсiй.
  I вось як яна запусцiць гранату, раздзiраючы супернiкаѓ-вiрусаѓ.
  А затым прапiшчыць, выпусцiѓшы маланку з пупка:
  - Слава камунiзму!
  А пасля ѓсе тры Марын Ле Пэн, Вольга, Маргарыта дзяѓчына як засвiшчаць. I на галовы каранавiрусы траплялi не толькi вароны, але i буйныя з размахам крылаѓ грыфы.
  Наташа таксама ѓ бiтве. Такая лютая дзяѓчынка. Не дасведчаная праблем з мужчынамi, i босымi пальцамi ножак шпурляе сотнi гранат. Як усiх па раздзiрае....
  I з пунсовых саскоѓ возьме i выпусцiць, нешта ѓжо зусiм забойнае, i не дае шанцаѓ ацалець каранавiрусам.
  Пасля чаго праспявае:
  - На славу вялiкай краiны!
  Зоя таксама ѓ нападзе. I яе малiнавыя саскi вывяргаюць прэзенты анiгiляцыi.
  I голыя пятачкi падкiдваюць разбуральныя падарункi, знiшчаючы каранавiрусы.
  Дзяѓчына раве:
  - Камунiзм i царызм з намi разам!
  Аѓгусцiна скошваючы чэргамi каранавiрусаѓ, ахвотна пацвярджае:
  - За цара Аляксандра Трэцяга!
  I босымi ножкамi дзяѓчыны з валасамi колеру апельсiна запускае падарунак анiгiляцыi. А затым возьме, i з пунсовага соску выпусцiць такiм вось дзiкiм згусткам энергii, што адразу тры сотнi каранавiрусы падкiне.
  Ваяѓнiца раве:
  - Слава вялiкай, бязмежнай Расii!
  Святлана таксама ѓ бiтцы, разбурае супернiкаѓ, нiшчыць каранавiрусы, вiскоча:
  - Слава Аляксандру, але не Лукашэнку!
  Пасля чаго ѓзяла i маланкамi з клубнiчных саскоѓ па непрыяцелю лупiць каранавiрусы. I босымi ножкамi падпусцiць забойнага прэзента.
  I праарэ:
  - Слава Вялiкай Расii!
  Японскiя дзяѓчыны-нiндзя таксама ѓ бiтве за ѓсё чалавецтва.
  Марын Ле Пен, выскалiѓшы зубкi, i выпусцiла з iх сонечныя зайчыкi знiшчэння i згарання каранавiрусы.
  А потым дзяѓчынка з улоньня Венеры як лупанэт i разарве i прараве:
  - За Францыю!
  I дзяѓчаты-нiндзя тут як тут супраць заразы.
  Сiняя дзяѓчына-нiндзя секла мячамi па бацылах млын, а з пунсовых саскоѓ выпусцiла маланкi, зароѓ:
  - Слава Японii!
  Жоѓтая дзяѓчына-нiндзя, правяла матылька. I выпусцiла разбурэнне з малiнавых саскоѓ. I праарала:
  - За вялiкiя дасягненнi!
  Чырвоная дзяѓчына-нiндзя зрабiла камбiнацыю трайны млын. I з рубiнавых саскоѓ як дзюбне па каранавiрусам, i запiшчыць:
  - За меч нiндзя!
  Белая дзяѓчына-нiндзя пракруцiла круцёлку, кiнуѓшы босымi пальчыкамi ножак, гарошынкi смерцi. I з клубнiчных саскоѓ вылецеѓ пульсар, i разбiѓ каранавiрусаѓ, прачырыкаѓшы:
  - За ментальныя атакi!
  Вольга Рыбачэнка дзяѓчына-генерал узяла i сунула два пальцы ѓ рот, i як засвiшча нiбы салавей-разбойнiк.
  I з неба ѓзялi вароны пападалi, i яшчэ тысяч заразных каранавiрусы павалiлася з прабiтымi дзюбамi чарапамi.
  Дзяѓчына-тэрмiнатар праспявала:
  - Хоць i ѓ княжай кароне,
  Але не пара хан вароне!
  Маргарыта Каршунова таксама засвiшча, i босымi пальчыкамi дзявочых ножак шпурне прэзент смерцi, разбураючы працiѓнiкаѓ i выпусцiѓшы маланку з пупка. Спалiла каранавiрусы масу.
  Пасля чаго прапiшчала:
  - Слава iдэям камунiзму!
  Наташа таксама ѓ дзiкiм экстазе як засвiшча .... I зноѓ аглушаныя вароны на каранавiрусы падаюць. I босыя пальчыкi ножак у дзяѓчыны чарговы падарунак смерцi кiнуць. I масу каранавiрусы разарвуць.
  Пасля чаго дзяѓчына як праарэ:
  - Слава Айчыне!
  I пунсовымi саскамi зноѓ запусцiць вогнезарны пульсар.
  Зоя таксама засвiшча. Балазе крумкач зляцелася шмат. I яны падаюць унiз, дзiвячы каранавiрусы. I кожная птушка прама па цемры непрыяцеля дзяѓбане.
  Зойка яшчэ i босай пяткай лiмонку паддасць. I з клубнiчных саскоѓ выпусцiць маланкi.
  Пасля чаго праспявае:
  - Арабская ноч,
  Чароѓны ѓсход....
  Палае пясок,
  Супернiк жорсткi!
  Аѓгустына таксама б'ецца i босымi ножкамi шпурляе агрэсiѓныя прэзенты смерцi. I з лалавых саскоѓ агнiстыя патокi вывяргае. Вельмi нават баявая дзяѓчына.
  А потым прараве:
  - Слава Айчыне!
  I таксама як засвiшча... I валяцца нiбы град свiнцу на галовы каранавiрусы вароны.
  Святлана ж б'ецца з татарскiмi полчышчамi, i выкошвае iх нiбы касой крапiву. I яе босыя пальчыкi ножак шпурляюць гранату, раздзiраючы непрыяцеляѓ. А клубнiчны сасок спальвае арды каранавiрускiх салдат, вывяргаючы каскады энергii.
  Вось так гэтая пяцёрка разышлася. Такая вось яна дзiкая i схiльная да знiшчэння непрыяцеляѓ.
  Марын Ле Пен вось возьме i як з улоння Венеры выпусцiць магiчнай плазмы бомбу i праарэ:
  - Касмiчныя вiражы!
  Джэйн Амстранг таксама ваюе. I дзяѓчыны-ангелькi такiя баявыя, i пунсовымi саскамi пасылаюць снарады нацiсканнем на кнопкi джойсцiка.
  Вольга Рыбачэнка змагаецца i не шкадуе нiкога. Дзяѓчына проста ѓвасабленне тэрмiнатара i разбурэннi. Яна зразае каранавiрусы, i скалiць зубкi, i яе блакiтныя вочкi вывяргаюць маланкi.
  Юная на выгляд, несмяротная ваяѓнiца ѓсклiкае:
  - За самую святую Русь на свеце!
  Наташа таксама агрэсiѓна заяѓляе сабе, кiдаючы босымi пальчыкамi ножак прэзенты смерцi:
  - Слава Святой Айчыне!
  I з пунсовага соску выкiдвае новую, паражальную смерцю маланку! Якая ѓсiх абсалютна спальвае. I каранавiрусы ператварылiся ѓ абвугленыя шкiлеты.
  Зоя таксама раве з дзiкiм аскалам:
  - За камунiзм i царызм!
  I босымi пальцамi ножак як запусцiць ударны прэзент анiгiляцыi. I клубнiчным саском выдасць забойны пульсар. Якi ѓсiх возьме i спапялiць.
  Аѓгусцiна агрэсiѓна адзначыла, кiдаючы босымi пальчыкамi ножак, тое, што прычыняе пакуты i боль.
  А затым маланкi як паляцяць на каранавiрусы iх звяртаючы ѓ попел. Дзяѓчынка з валасамi чырвонага колеру, пiскнула:
  - За Русь - Велiчы планеты!
  Святлана лагiчна адзначыла, выскалiѓшы жамчужныя зубкi:
  - Найвялiкшая велiч!
  I таксама з клубнiчнага соску маланкай у мiльён вольт ды палыхне. I потым узяла i голай пяткай паддала прэзентам анiгiляцыi. I разарвала кучу супернiкаѓ.
  Вольга Рыбачэнка ѓ наступе на каранавiрусы. Такая яна адчайная i агрэсiѓная дзяѓчынка. Вось узяла i босымi пальцамi ног запусцiла адразу тузiн вельмi забойных граната. I цэлы каранавiрускi полк аказаѓся падраным у iрваныя абрыѓкi мяса.
  Дзяѓчынка-тэрмiнатар праспявала:
  - У славе наша Русь заѓсёды! Споѓнiцца вялiкая мара!
  Наташа, таксама дала доѓгую чаргу, звалiлiся некалькi шэрагаѓ, з заразнымi каранавiрусы. Потым дзяѓчына кiнула босымi ножкамi некалькi гранат. Разарвала каранавiрусы. А затым як выпусцiць з пунсовых саскоѓ забойныя маланкi, што нiбы шампур бараноѓ прабiлi бацыл.
  Марын Ле Пен таксама пульсарам з улоння Венеры раз i выпусцiць забойнае.
  I заспявае:
  - Слава вялiкай Расii Мiкалая Другога Найвялiкшага!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 12.
  Зоя таксама ѓ бiтве. I босымi пальчыкамi ножак, запусцiць нешта дасканалай забойнае i не якое паддаецца рацыянальнаму тлумачэнню.
  I яе малiнавыя соску зноѓ выпускаюць, якiя руйнуюць, i ѓсе якiя спальваюць маланкi.
  Ваяѓнiца праспявала, выскалiѓшы зубкi:
  - За Русь святую,
  I дзяѓчыну босую!
  Пасля чаго дзяѓчынкi з залатымi валасамi як возьме i свiсне! Цэлая зграя крумкач завалiцца ѓ глыбокую прытомнасць, i на верхавiны каранавiрусы пасыплецца. Праб'е iх наскрозь, i ѓкакосiць намёртва.
  I голай пяткай падкiне прэзент смерцi.
  Аѓгусцiна зноѓ у вельмi нават дзiкiм нападзе. Як выпусцiць з клубнiчных соскай маланкi. Як падпалiць супернiкаѓ, спальваючы непрыяцеляѓ жыѓцом i робячы з iх сакавiтыя беконы.
  А затым маланка ѓ рудай дзяѓчынкi вылятае i з пупка! I як iрване сабе, як стала ѓсiх раздзiраць без кропелькi жалю.
  I агнязарная прыгажуня праарэ:
  - За перамогу святой Расii i космасу!
  I голая яе пятка возьме i падкiне пульсар знiшчэння.
  Святлана таксама прачырыкала, выскалiѓшы вострыя зубкi, i праараѓ:
  - За Русь не трусь!
  I каранавiрусам дасталася пад арэхi. I ад лалавых соскай красунi лупанулi маланкi.
  Марын Ле Пэн жа, ваяѓнiца-разбуральнiца як возьме, i з улоньня Венеры выпусцiць струмень кiслаты. I спалiць масу заразных бацыл, вельмi баявога i разбуральнага ѓзроѓню.
  I прапiшчыць:
  - За камунiзм французскага разлiву!
  I Бурундук-Каранавiрус гэты заразны хан трапiѓ пад удар. I яго лiтаральна спалiла, адны боты ад каранавiруса i засталiся.
  А дзяѓчына босай ножкай падкiнула прадукт анiгiляцыi i прапiшчала:
  - Камунiзм быѓ з намi! Камунiзм няхай будзе з намi!
  Вольга Рыбачэнка чарговай чаргой, скошваючы каранавiрусаѓ, узяла i праспявала, выскалiѓшы зубкi. На гэты раз яе натуральнай бландынкi з голымi пяткамi, i пунсовымi саскамi грудзей, ахвярай стаѓ Гуюк -Каранавiрус-хан, дзяѓчына iранiчна заѓважыла:
  - Якi камунiзм пры царах?
  Наташа кiнула босай ножкай неразменную гранату. Парвала каранавiрусы ѓ тым лiку i брата Шалёнага Каранавiрус.
  - Самы рускi камунiзм!
  I з пунсовага соску выпусцiла пучок распаленай i агнядышнай плазмы. Яна лiтаральна рвала непрыяцеля.
  А Вольга з лалавага соску дзюбанула, i непрыяцеляѓ зараз папалiла.
  Зоя таксама ѓ наступе. Вось гэта дзяѓчына з залатымi валасамi. I яе аѓтаматы косяць супернiкаѓ, нiбы культыватар на атамнай рэактары.
  Вось ад кiдка босымi пальцамi ног, лiтаральна разарваны Каранавiрус-хан Судовы Вiрус. А гэта правы рука Шалёнага Каранавiруса.
  А дзяѓчына яшчэ i з клубнiчных саскоѓ як выпусцiць нешта непараѓнальна забойнае.
  Тое, што канкрэтна спальвае супернiкаѓ. I заспявае, з пупка пасла маланку, на ѓсё горла:
  - Воiны цемры - дакладна моцныя.
  Аѓгусцiна ведучы агрэсiѓны агонь з двух аѓтаматаѓ, скошваючы каранавiрусаѓ, i босымi пальцамi ножак падкiдваючы забойны прэзент смерцi, як вякне:
  - За Русь вялiкую!
  I з рубiнавых саскоѓ падкiне тое, што нясе непераадольнае разбурэнне i знiшчэнне.
  А затым з пупка як лупанет маланка. I хана Нервовага з яшчэ тысячай каранавiрусаѓ маментальна спалiць.
  Рудая дзяѓчына прачырыкала:
  - Зло кiруе светам, не ведаючы лiку!
  Святлана гэта скрушвае ѓдарамi босых пальцаѓ ног, любыя камянi прыгажуня, узяла i прабуркавала:
  - Але вам сыны Сатаны!
  I з яе клубнiчных саскоѓ паляцелi прэзенты, якiя знiшчаюць самую адборную каранавiрускую гвардыю. Гiнулi несмяротныя. I не было лiтасцi.
  Ды фантазiя ѓ Марын Лi Пэн вельмi нават крутая. Складае яна з вялiкiм апломбам. I яшчэ вядома ж перажыла цэлы каскад аргазмаѓ з дапамогай вiбратара. Ужо было вельмi позна.
  Папулярная жанчына-палiтык знясiлiла. I прама на канапе, трымаючы ѓ руках вiбратар, заснула.
  I ёй снiлася дзiкае працяг сэксуальны i ваенных фантазiй.
  Марын Ле Пен ваявала, выпускаючы з дапамогай пунсовых саскоѓ забойныя i разбуральныя, каласальнай анiгiляцыйнай моцы пульсары. Рвала працiѓнiкаѓ i верашчала:
  - Грэцкай зале, у грэцкай зале!
  Ваяѓнiца Наташка, дзюбануѓшы маланкай аранжавага колеру з пупка, прабуркавала:
  - Мыш белая!
  Супраць каранавiрусы i iншыя сiлы выступаюць. Вось прэ штурмавiк Анастасii Ведзьмакова . I яна скiдае ракеты каласальнай забойнай сiлы i з рэактыѓным разгонам.
  Дзяѓчына раве ва ѓсё горла пасылаючы снарады каласальнай забойнай сiлы:
  - За Радзiму i Сталiна!
  I босымi пальчыкамi ножак нацiскае на кнопкi, i ѓ каранавiрусы ляцяць бомбы.
  Акулiна Арлова прабуркавала, нацiснуѓшы на кнопку джойсцiка пунсовым саском i паслаѓшы забойнай сiлы разрад у заразных стварэнняѓ:
  - Будзе дзеѓка касманаѓтам!
  Мiрабела Магнiтная таксама як паддушыць супернiка чагосьцi такiм ужо гарачым, i выскалiѓшы зубкi, падморгваючы выдасць:
  - Ад СССР!
  I голай пяткай зноѓ паддасць прэзент забойнай смерцi.
  Вось гэта ваяѓнiцы што трэба.
  I Марын Ле Пен возьме i з лалавага соску маланкай як урэжа. I масу непрыяцеляѓ спалiць дашчэнту i праворкуе:
  - СССР i Францыя жывыя!
  I з улоння Венеры струменем плазмы як апарыць непрыяцеля, выпальваючы напалмам.
  Вольга Рыбачэнка сваёй дзявочай нагой шпурнула прэзент анiгiляцыi павышанай магутнасцi. I сам Шалёны Каранавiрус-хан заразнай iмперыi апынуѓся разарваным у самыя дробныя шматкi.
  I юная ваяѓнiца праспявала:
  - Не зламаць моц Хрыста!
  Наташа ѓзяла з пунсовых саскоѓ выпусцiла маланкi па каранавiрусам....
  Затым уся пяцёрка, дакладней сямёрка дружна як засвiшча! I дзесяткi тысяч варон, што зляцелi ѓ поле лаянкi, павалiлiся ѓнiз нiбы градзiны забойнага калiбру. I прашылi наскрозь, знiшчаючы i дабiваючы ацалелых заразных байцоѓ каранавiрусаѓ.
  I вось яны вядуць бязлiтасны агонь i кiдаюць босымi ножкамi прэзенты смерцi.
  Дзяѓчына-генiй дала чаргу. Скасiла шэраг каранавiрусы. Затым жаночымi хупавымi ножкамi кiнула гранату, з пунсовага саска дала пульсарам i праспявала:
  - Чорны днi....
  Наташа лупанула чаргу, выкасiла працiѓнiкаѓ i праспявала, шпурнуѓшы босымi пальчыкамi дзявочых ножак гранаты:
  - Настаюць для Русi!
  Зоя таксама дала чаргу, зрэзала каронавiрусаѓ i праспявала:
  - Заразныя рацi з вайною прыйшлi!
  I босымi ножкамi кiнула бамбку.
  Аѓгусцiна страляючы па непрыяцелю, выдала:
  - Няма адзiнства сярод рускiх князёѓ.
  I таксама босымi пальцамi ногi кiнула гранату смерцi, раздзiраючы каранавiрусы.
  Вось гэта рудая сцерва.
  Бландынка-тэрмiнатар Святлана, ведучы агонь па супернiку, раѓнула:
  - Павiнен зараз спынены злыдзень!
  Пасля чаго ѓся пяцёрка дружна прагарлапанiла:
  - Калаѓрат! Еѓпатый Калаѓрат! Абаронца Айчыны! Пяруна салдат!
  Вольга Рыбачэнка дала вельмi з аѓтамата з бясконцай стужкай, скасiла масу супернiкаѓ i прашыпела:
  - Калаѓрат! Еѓпатый Калаѓрат! Герояѓ Русi! Збiрае ѓ набат!
  Дзяѓчынка разбурала каранавiрусы i розных iншаземцаѓ пад iх сцягамi.
  У Шаленага больш за два мiльёны чатырыста тысяч воiнаѓ. Яны сабраны з вялiзнай тэрыторыi.
  Тут народнасцяѓ гэта заразнай iмперыi шмат, больш за ѓсё халеры, каранавiрусы фактычныя меншасць. Але расстрэльваць усё роѓна трэба. I амаль паѓмiльёна ворагаѓ i на гэта патрэбны час.
  Марын Ле Пен усклiкнула, ссякаючы мячамi масу непрыяцеляѓ, а затым i ѓзяла, i босымi пальчыкамi ножак дзюбнуѓ пульсарам па супернiку. А потым i пунсовым саском як запусцiць маланку з каласальным разбурэннем. I зараве на ѓсё горла:
  - Я не нiкчэмная казюлька -
  Супернiндзя чарапашка!
  Наташа зрэзала шэраг каранавiрусы. Кiнула босымi пальцамi ножак гранату.
  Затым агалiла пунсовы сасок, i як выпусьцiць зь яго маланку, прараѓ:
  - Слава камунiзму!
  Зоя, якая таксама лупанула з бюста агнязарным пульсарам. Раскрышыла каранавiрусы.
  I босымi пальцамi ножак запусцiла гранату.
  I прабуркавала:
  - За Кiеѓскага князя!
  Вольга падмiргнула прыгажунi i адзначыла:
  - За князя Разанi!
  Аѓгусцiна, чые медна-чырвоныя валасы луналi на зiмовым ветры, нiбы пралетарскi сцяг, прабуркавала:
  - За Русь Кiева!
  I кiнула босымi пальчыкамi ножак гранату. Пасля чаго з лалавага соску выпусцiла чарговую маланку.
  А потым i з улоння Венеры хвалю смерцi i падпальванне ѓсяго iснага. I каранавiрусам стала хана.
  Святлана, ведучы агрэсiѓны агонь, пацвердзiла, скошваючы каранавiрусаѓ, i босымi пальчыкамi ножак запускаючы чарговы падарунак смерцi:
  - За камунiзм!
  I з малiнавага соску выкiнула пульсар раз'юшанай сiлы!
  Маргарыта ѓзяла i лупанула па каранавiрусе, баявым разрадам магiчнай плазмы. I ѓзяла спалiла кучу непрыяцеляѓ, вымела iх нiбы агнязарным венiкам i пiскнула:
  - За забойства заразы!
  Ды пяцёрка, дакладней сямёрка ѓзялася за заразную iмперыю нiбы за пластовы пiрог.
  А разам з iмi i цэлы дэсант па голых, але прыгожых дзяѓчат-ваяѓнiц.
  У адным месцы дзяѓчынкi i iх каманда пасеклi ладную колькасць каранавiрусы. Але ёсць i iншыя месцы. I вось даводзiцца змагацца з заразнымi стварэннямi на iншай планеце. I адважная чацвёрка адчайна дзярэцца.
  Здавалася, супраць шматлiкiх тысяч каранавiрускiх салдат у рускiх няма шанцаѓ.
  Але несмяротныя дзве дзяѓчыны i ваяѓнiца-шлюха, i чатыры дзяѓчыны-тэрмiнатары прыйшлi на дапамогу рускаму форту, якi зачапiѓся на iншай планеце, каб стаць плацдармам для барацьбы з сусветам Каранавiруса, самай заразнай i страшнай.
  Велiзарнае каранавiрускае войска пайшло на штурм, толькi што пабудаванай рускай крэпасцi. I сiлы былi вiдавочна няроѓнымi.
  Рускiх усяго тысяча, а каранавiрусы мiльён трыста пяцьдзесят тысяч. I здавалася, зусiм няма шанцаѓ выстаяць.
  Але шасцёрка воiнаѓ класа - супер гатовая бiцца.
  Вольга Рыбачэнка на сцяне. Несмяротны дзяѓчына, на выгляд гадоѓ дваццацi кiдае босымi пальцамi ног iголкi. I дзiвiць надыходзячых каранавiрусы. Адразу тузiн цi два адным узмахам хупавай, жаночай ступнi.
  Кiдае босымi пальцамi ножак iголкi i Маргарыта. Дзяѓчынка вынiшчае супернiкаѓ i пiшчыць:
  - Мая вялiкая сiла!
  I адважна ваюе.
  Наташа таксама босымi пальцамi ножак як кiне магутны бумеранг. Як раскрышыць супернiкаѓ, i прапiшчыць:
  - У iмя вялiкай славы!
  Далей ужо Зоя сячэ мячамi каранавiрусаѓ, i заадно кiдае босымi ножкамi iголкi з атрутай. I напявае сабе:
  - На прасторах Русi,
  Мы здолеем усiх выратаваць!
  I зноѓ мячы апускаюцца на супернiкаѓ. I калi ѓжо сякуць, то без усялякага жалю.
  А вось калi Аѓгустына, стала разбураць, i кiдаць босымi пальцамi ножак бумерангi, то гэта i зусiм поѓнае знiшчэнне. I каранавiрусы забiтыя падаюць пад ударамi рудай д'ялiцы.
  А дзяѓчына раве:
  - Усё паламаю i разарву!
  I абедзвюма мячамi як возьме i сячэ!
  А ад яе босай пяткi ляцiць востры, i колючы дыск. Гэта ѓвогуле дзяѓчына татальнай смерцi.
  А вось i Святлана ѓ вырашальным баi. Як давай мучыць каранавiрусы, i рассякаць iх на дробныя кавалкi мячамi.
  Пракруцiла дзяѓчына матылька, i сем воiнаѓ пякельнай, заразнай iмперыi засечана.
  А затым ад босых пальцаѓ ножак i ляцяць вострыя, атрутныя iголкi. I дзiвяць каранавiрусы.
  Марын Ле Пен змагаецца з пякельнымi стварэннямi. I з пунсовых саскоѓ выпускае забойнай сiлы маланкi. I разбурае iх з каласальнай iнтэнсiѓнасцю. I босымi пальчыкамi кiдае прэзенты смерцi.
  Пры гэтым дзяѓчына напявае:
  - За магутныя перамогi, без пантоѓ!
  Вольга Рыбачэнка дзярэцца з заразнымi ваярамi. Яе мячы мiльгаюць нiбы прапелер.
  Дзяѓчына-тэрмiнатар са смакам спявае:
  - Я буду наймацнейшай чэмпiёнкай мiру,
  Мы пераможам Амерыку, Кiтай!
  I зноѓ дзяѓчына кiдае босымi пальцамi дзiцячых ножак вострыя гульнi. I падаюць адразу два тузiны забiтых каранавiрусаѓ.
  Маргарыта таксама як босымi ножкамi запусцiць прэзент забойны смерцi, i як раскалашмацiць ворагаѓ без лiтасцi.
  А затым з пупка дзюбне па каранавiрусам маланкай. I лiтаральна спалiць заразных стварэнняѓ.
  I прараве:
  - За блiскучы камунiзм!
  I дружна ѓсе дзяѓчыны засвiшчаць, i маса аглушаных крумкач на галовы заразных стварэнняѓ абвальвацца.
  Марын Ле Пен ѓзяла i праарала, выскалiѓшы зубкi i выпусцiѓшы з улоння Венеры хадзячае разбурэнне - цэлую цунамi баявой магii, i спальваючы ѓсё запар, i не пакiдаючы попелу:
  - Банзай!
  Вось такая бiтва. У рэальнай гiсторыi, царская Расiя дапятроѓскiх часоѓ страцiла частку сваёй тэрыторыi атакавалай iмперыi каранавiруса. Дакладней, i пры Пятры Трэцiм таксама былi тэрытарыяльныя страты, ад нацiску заразных стварэнняѓ. Але тут рускiя вiцязi ѓжо пры Аляксандры Трэцiм ваююць i не збiраюцца саступаць.
  Вольга Рыбачэнка б'ецца i дзяѓчынка, паддаѓшы з пунсовых саскоѓ грудзей пульсары, спявае:
  - Але мы вiцязi поѓныя рускага духу,
  Катам нiколi не пачуць, наш здушаны стогн!
  I зноѓ дзяѓчына-тэрмiнатар кiдае вельмi вострыя, i з моцным, звараным ведзьмамi атрутай, вельмi тонкiя iголкi!
  Дзяѓчынка Маргарыта побач з ёю. I таксама яе босыя, хупавыя ножкi шпурляюць такiя забойныя iголкi. А рукi сякуць нападаючых каранавiрусы. Ваяѓнiца разбурае супастаѓ, i напявае:
  - Я такая крутая, нiбы дэман усiх краiн...
  Дзiма, Дзiма, Бiлан! Дзiма, Дзiма Бiлан!
  Уладар усiх краiн!
  Наташа таксама сячэ каранавiрусы i напявае:
  - У вячэрняй свiтанку, не дамо перамагчы Сатане!
  I ад яе босых ножак таксама ляцяць забойныя iголкi.
  Далей ворагаѓ разбурае Зоя. I ад гэтай дзяѓчыны нiбы зыходзяць флюiды каласальнай энергii.
  I ад босых ножак прыгажунi ляцяць бумерангi, i вострыя iголкi.
  Ваяѓнiцы ежыць:
  - Я вялiкая басаногая мара i прыгажосць!
  I зноѓ шпурне ѓ супернiкаѓ нешта надзвычай забойнае.
  А вось калi Аѓгусцiна праводзiць млын i ссякае каранавiрусы, то гэта i зусiм - вышэйшы пiлатаж анiгiляцыi.
  А потым рудая кiне босымi пальцамi ног пранiзлiвыя iголкi. I падаюць забiтыя заразныя воiны.
  А вось калi Святлана лупiць. I адначасова ад яе голых ножак ляцiць цэлы пучок iголак, якiя ѓсё пранiзваюць i забiваюць. З клубнiчных саскоѓ маланкi.
  А ваяѓнiцы пiшчыць:
  - Так, так, так - атрымай фашыст у пятак!
  I яе босыя ножкi зноѓ па каранавiрусы забойнае выкiнуць.
  Марын Ле Пэн ж не толькi ножкi выкарыстоѓвае, але i сваё вельмi баявое i разбуральнае ѓлонне. I спальвае супостатаѓ нiбы тыя i зусiм не людзi. А што?
  Каранавiрусаѓ чакае толькi смерць.
  Марын Ле Пен спявае:
  Абмiнуць стагоддзi, надыдзе эпоха,
  У якой не будзе пакуты i хлуснi...
  За гэта бярыся да апошняга ѓздыху,
  Служы сваёй Радзiме ты ад душы!
  Наташа, заразных, заразных воiнаѓ мячамi, заѓважыла:
  - З фашыстамi было i лягчэй, i цяжэй!
  I голая, круглая пятачка гарошынку смерцi падкiнула. А пунсовы сасок маланку выпусцiѓ, ператвараючы каранавiрусы ѓ попел.
  А з улоньня пайшла хваля, якая iх спалiла.
  Святлана, правёѓшы млын, заѓважыла:
  - А з намi дзяѓчатамi заѓсёды лёгка!
  Аѓгустына, прайграла прыём веер, i буркнула:
  - А са мной наогул не засумуеш!
  I ад яе босых ножак ляцiць забойнае джала, якое раздзiрае каранавiрусы.
  А Зоя як возьме i прапiшчыць:
  - Мы не тараканы, мы дзяѓчаты - вялiкай славы!
  I зноѓ ад яе босых ножак нешта вылецiць, i па непрыяцелю прыкладзецца.
  Дзяѓчынкi ѓзялi за працу на сумленне.
  Марэн Ле Пен дзюбнула з агнямёта, нацiснуѓшы на кнопку пры дапамозе пунсовага соску i адзначыла:
  - Перамога ѓсё роѓна прыйдзе!
  Гэта крэпасць амаль адзiны апорны пункт рускiх у гэтым раёне. Ёсць яшчэ пара якiя будуюцца гарадоѓ. Добра, што каранавiрусы не сунулiся за Артэрыю. Але Расея ѓ рэальнай гiсторыi кавалак сваёй тэрыторыi на гэтай заразнай планеце страцiла. Вельмi агрэсiѓная дынастыя ва ѓладзе ѓ Каранавiрусе-сусвеце. Аднак дзяѓчыны - гэта тое, што здольна i Люцыпара палiцы звярнуць ва ѓцёкi.
  Вольга Рыбачэнка сячэ каранавiрусам. I пры гэтым дзяѓчына спявае i кiдае ѓ супернiка прэзенты смерцi:
  - Найвысокi будзе клас...
  I вось ляцiць кiнуты босы ножкай натуральнай прыгажунi-бландынкi бумеранг i лямант:
  - Усiх пасячэ дзiкабраз!
  Маргарыта таксама кiнула ѓ супернiка тое, што з'яѓляецца забойствам. Размалявала яго на часткi, i пiскнула:
  - Я басаногая мара i вялiкая прыгажосць!
  I яе ножка кiдае дзiкiя дыскi.
  Далей у баi Наташка. I таксама ѓ непрыяцеля кiдае тое, што расколвае супернiкаѓ.
  I робiць гэта вельмi спрытна.
  А яе босыя ножкi шпурляюць чарговыя, забойныя iголкi. А пунсовыя соску кiдаюць пульсар.
  А пунсовыя соску кiдаюць маланкi.
  I яна яшчэ i з улоння Венеры як выкiне агрэсiѓны паток касмiчных часцiц смерцi.
  Далей у Зоя ѓ баi. I таксама кiдае ѓ супернiка, рознага роду свастыкi i бумерангi. З малiнавых саскоѓ дадае маланкi.
  I выкошвае непрыяцеля.
  Пасля чаго як правае:
  - Слава добраму цару!
  А вось у баi i Аѓгусцiна. Таксама непрыяцеляѓ з Каранавiруса-Сусвету нiшчыць. I калi ѓжо кiне, то кiне забойнай сiлай. I з лалавага соску дзюбне маланкай.
  I пры гэтым праспявае:
  - Ды ѓ iмя рускай Зямлi!
  I таксама ад яе босых ножак разлятаюцца забойныя зарады.
  Святлана таксама спуску непрыяцелю не дае. I ад яе босых ножак ляцiць тое, што прыносiць вiдавочную смерць.
  I ваяѓнiца напявае:
  - Не саступiм нiколi! Не прыйдзе на Русь бяда!
  I зноѓ каранавiрусы як закране. I возьме без цырымонiй пасячэ.
  Шасцёрка, дакладней сямёрка ваяѓнiкоѓ i ваяѓнiц б'е моцна. I сячэ непрыяцеля, i кiдае босымi ножкамi.
  Але вось на танку IС-15 з'явiѓся экiпаж Алёнкi. Гэтая машына з альтэрнатыѓна гiсторыi, дзе Сталiн паспеѓ напiсаць завяшчанне пакiнуѓшы сваiм пераемнiкам Берыю.
  I ѓ вынiку новы дыктатар узяѓ i працягнуѓ курс Сталiна на вайну з Амерыкай.
  I з'явiѓся супертанк IС-15, з трыма гарматамi i дваццаццю кулямётамi.
  I дзяѓчаты на гэтым танку такiя аказалiся баявыя i агрэсiѓныя.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 13.
  Алёнка лупанула ѓ каранавiрусы нацiснуѓшы босы ножкай на кнопку пульсара i пiскнула:
  - Воiн iмкнуцца да гераiчнага ѓчынку i славы, палiтык заѓсёды мае поспех у подлых дзеяннях i пакiдае пасля сябе дурную памяць!
  Анюта таксама пальнула па супернiку, разбiла танк заразнай iмперыi i прабуркавала, скалячы зубкi:
  - Жанчыне не ганебна любiць вушамi, але няма нiчога дурнейшага, дазваляць сабе вешаць локшыну на вушы, дазваляць абуваць лапцю!
  Ала, круша непрыяцеляѓ пры дапамозе кулямётаѓ, таксама выкарыстоѓваючы рубiнаѓ соску, вякнула:
  - Лепшыя сябры дзяѓчын дыяментавыя завушнiцы, а не палiтая салодкiм соусам локшына на вушах!
  Марыя, строчачы па працiѓнiках з кулямётаѓ i выбiваючы скошваючы шарэнгi каранавiрусаѓ, буркнула:
  - Палiтык iмкнецца паказаць, што ён страмчэй звараных яйкаѓ, але выконвае абяцаннi толькi калi свiшчу вараныя ракi!
  Алiмпiяда адзначыла, паслаѓшы не прыяцеля пунсовым саском забойны снарад:
  - Палiтык абяцае накармiць выбаршчыкаѓ смачным мясам, але падкладзеная iм свiння смярдзiць, нягледзячы на заправу салодкiх прамоѓ!
  Вольга Рыбачэнка, секчы каранавiрусы, i пускаючы з клубнiчных саскоѓ маланкi, праспявала:
  - Зорны баец, дарма трубiць твой рог -
  Край твой далёкi ѓ сумнеѓнай славе...
  Полымя бiтвы дрыжыць памiж радкоѓ -
  У аднабаковай гульнi без правiл!
  I босы ножкi дзяѓчыны ляцiць чарговы бумеранг, якi цэлай тузiне каранавiрусы перарэзаѓ глоткi.
  Прыгожая дзяѓчынка, у адных кароткiх шортах, i з лiтой бронзавай мускулатурай, як бачым баец i сэксуальная.
  I Маргарыта таксама ѓ бiтве. I так яе босыя ножкi працуюць. Яна нiшчыць непрыяцеляѓ без усялякiх сумневаѓ вельмi крута.
  I яе мячы нiбы каты.
  Ваяѓнiца ежыць:
  - Ды будзе слава!
  Наташа таксама вядзе агонь босымi ножкамi, i кiдае забойнае. А заадно i мячамi актыѓна сячэ.
  Адначасова пiшчыць:
  - Мой антураж - казённы экiпаж!
  Далей у баi Зоя. Таксама чартоѓка найвышэйшага ѓзроѓню анiгiляцыi. Як правядзе мячамi матылька. А затым возьме i босымi ножкамi паражаючыя элементы кiдае. I малiнавымi саскамi выпусцiць маланку.
  Пасля чаго прае:
  - Войска радуецца - наступаючы!
  I цэлы шэраг скошаных каранавiрусаѓ падае.
  Дзяѓчына сабе спявае:
  - Зоя любiць забiваць! Ах, гэтая Зоя!
  А вось i Аѓгусцiна ѓ iмклiвым наступе. Або дакладней агрэсiѓнай абароне. I пры дапамозе босых ножак выбiвае непрыяцеляѓ.
  А заадно i пiшчыць. А калi пройдуць яе шаблi, нiбы лопасцi культыватара, то тры тузiны каранавiрусы разарвуцца на кавалкi! I лалавымi саскамi выпусцiць прэзент анiгiляцыi.
  А Аѓгусцiна правiшча:
  - Мiлагучныя акорды, сцяг Расii вельмi ганарлiвы!
  I вось яе голая пятка як дагодзiць каранавiрускага генерала ѓ падбародак. Той возьме i завалiцца.
  Зоя ѓ баi агрэсiѓная. Сячэ сабе непрыяцеляѓ, i вiшча:
  - Усiх сумнем i прыб'ем!
  I ад босых ножак такiя кiнжалы ляцяць.
  Марын Ле Пэн ж з улоньня Венеры бруi плазмы выпускае, якiя ѓсё спальваюць i дзяѓчына вiскоча:
  - Перамога iдэй французскага камунiзму!
  Святлана таксама спуску нiкому не дае. I нiшчыць непрыяцеляѓ, нiбы каса траву зразае. Каранавiрусы завальваюцца.
  Дзяѓчына вiскоча:
  - Шалёная iголка! Вунь з двара!
  I з клубнiчных саскоѓ як стрэлiць маланкай анiгiляцыi.
  Вольга Рыбачэнка як зрэжа ѓдарамi мячоѓ кучу заразных воiнаѓ. I потым босымi жаночымi ножкамi зорачку кiдае, з пунсовых соскай маланкай паддасць, i праарэ:
  - Маё войска ѓсiх мацней!
  Дзяѓчынка-тэрмiнатар як вiдаць на самым пiку знiшчэння непрыяцеляѓ. I дзейнiчае з каласальным азартам.
  I ад яе босых пальцаѓ ног чарговы падаруначак смерцi адлятае. I як завальвае лезучых на сцяну каранавiрусы.
  Пякельныя, заразныя воiны фанатыкi. Iх ужо цэлыя курганы трупаѓ навалiла. А яны ѓсё лезуць i лезуць, i лезуць!
  Але дзяѓчына-бландынка i дзяѓчына мядовая бландынка проста ѓвасабленне забойнай моцы. I калi яны сякуць, то пырскi крывi ва ѓсе бакi ляцяць i вельмi далёка.
  Вольга Рыбачэнка праспявала:
  - Гераiчнасць подзвiг апеты,
  Мы ёсць заваёѓнiкi планет!
  Маргарыта гэтая няѓрымслiвая дзяѓчынка, дзюбанула з пунсовага соску пульсарам магiчнай плазмы i праспявала:
  - Не спынiмся нi iмгненне.
  Чуецца чыйсьцi здушаны крык!
  I таксама ад босы ножкi дзяѓчынкi ляцяць разбуральныя i забойныя iголкi. Якiя дзiвяць каранавiрусы, нiбы снапы пшанiцы. Ды дзяѓчынка Маргарыта - рэальны тэрмiнатар.
  А як яны засвiшчаць, i абрынуць аглушаных крумкач на заразных стварэнняѓ. I тыя тысячамi каранавiрусы нiшчаць.
  Марын Ле Пен зароѓ, голай пяткай падкiнуѓшы гарошынку антыматэрыi:
  - Самая вялiкая ѓ нас перамога!
  I дадала, з пупка выкiдваючы маланку i скалячы зубкi:
  - Калi палiтык шмат хрысцiцца, можаце смела выбаршчыкi паставiць крыж на сваiх перадвыбарных чаканнях!
  Наташа, секчы каранавiрусаѓ, праспявала:
  - I думала дзеѓка, жоѓтых круша,
  Што жыць добра, i што жыццё добрае!
  Пасля чаго зноѓ ад яе босых ножак ляцяць iголкi. А з пунсовага соску маланкi сiлы.
  Зоя, правяла шаблямi млын i пiскнула:
  - Я ворагаѓ усё замачу, i паверце, не жартую!
  I ножкi ваяѓнiцы запусцiлi некалькi зорачак.
  А прыгажуня праспявала:
  - Ваенны акт - б'ю ѓ пятак!
  Аѓгусцiна, секчы без лiшнiх эмоцый, выдала:
  - Вялiкi поспех нас чакае! Паверце, страмчэй не бывае!
  I таксама як босымi ножкамi, тое, што забiвае, запусцiць.
  Пасля чаго прапiшчыць:
  - Я крывавая кобра!
  I лалавымi саскамi новы падаруначак смерцi выпусцiць.
  Святлана каранавiрусам лiтасцi не дае. I нiшчыць, нiбы гэта мурашкi. I заадно напявае:
  - Смецце не будзе дарогi,
  Вынось хутчэй ногi!
  I вось ад яе босых пальцаѓ ножак зноѓ ляцяць забойныя прэзенты. Такая вось найкруцейшая баба! А калi клубнiчныя соску возьмуць i зрэагуюць падарункам смерцi.
  I таксама раве:
  - Будзе наша перамога, на святой вайне!
  Марын Ле Пен узяла i як плюне, адразу дзве сотнi каранавiрусы былi прыбiтыя адным пляѓком. А затым яна возьме i яшчэ з улоньня Венеры агрэсiѓны струмень плазмы выпусцiць i прабуркуе:
  - Палiтык локшынай на вушы пад салодкi соус прамоѓ перакормлiвае выбаршчыка, але заѓсёды забывае пасалiць ванiтную ежу соллю iсцiны!
  Вольга Рыбачэнка дзейнiчае ѓсё больш актыѓна. I сячэ з абедзвюх рук, i нават узяла ѓ рот трубку i плюецца па каранавiрусы iголкамi. Вынiшчае працiѓнiкаѓ i пiшчыць сабе:
  - Вось такая ѓ нас перамога -
  Поѓны ход i заход!
  I зноѓ дзяѓчынка-тэрмiнатар як рубанет. I адначасова кiне тое, што забiвае без жалю.
  Маргарыта таксама ѓ баi. Адчайная дзяѓчына. I калi ѓжо запусцiць сваёй босай ножкай бумеранг, то гэта ѓжо не менш за тузiн ссечаных каранавiрусы.
  Пасля чаго дзяѓчынка праспявае:
  - Ох, вялiкi ѓ мяне верталёт,
  Ну а сэрца ад шчасця спявае!
  I ад голай пяткi дзяѓчынкi ляцiць забойчая зорачка. Ды гэта прыгажуня самага вышэйшага пiлатажу. I смерць сее направа i налева.
  I дасцiпна дадае:
  - Палiтык абяцае хлеб i вiдовiшча, але першы без солi iсцiны, другое без правiлаѓ прыстойнасцi!
  Наташа таксама нiшчыць каранавiрусы усiмi спосабамi.
  I пры гэтым напявае:
  - Пiск, пiск, пiска...
  Олiвер знайшоѓся Твiст!
  I ад яе босай ножкi ляцiць смяротны прэзент.
  Вось i Зоя падцягнулася... Узяла i плюнула па ворагу з трубачкi. Потым секла млын мячамi. Затым яе босыя ножкi ѓзялi i запусцiлi пякельны прэзент смерцi.
  I павалiлiся каранавiрусы. Нiбы iх злiзала агнямётам.
  А тут у баi i Аѓгусцiна. Таксама iмклiвая дзяѓчынка. I рудая смерць, i пякельны пякучы прамень. I возьме, стане секчы.
  Няма такой нiшто не спынiць.
  Нават танк "Маѓс".
  Вось Аѓгусцiна i цвiкоѓ па каранавiрусам. Што надзвычай крута i з шалёнай сiмволiкай i мячом.
  А мячы ѓ рудай гарпii нi спыняцца, нi на iмгненне. I яе рубiнаѓ саскi з маланкамi.
  Пры гэтым Аѓгустына пiшчыць:
  - Мая Радзiма - Радзiма камунiзму!
  I таксама ад яе босай ножкi, як вылет нешта надзвычай забойнае.
  I зноѓ дзеѓка ѓ залёце.
  А яшчэ тут Аѓгусцiна прыгадала, як сапраѓды ваявала з "Маѓсам", у адной з альтэрнатыѓных гiсторый. Тады саюзнiкi заключылi з Трэцiм Рэйхам перамiр'е, i карыстаючыся адсутнасцю бамбардзiровак, немцы запусцiлi ѓ вытворчасць "Маѓсы".
  Ды гэтыя танкi сапраѓды пёрлi як звяры. I iх пасоѓванне было страшным.
  Але не для дзяѓчат-тэрмiнатараѓ. Яны змагалiся з гiтлераѓцамi стрымана i iмклiва адначасова.
  I паказалi мацi Кузьмы! А бiлiся ваяѓнiцы адважна.
  Вось i зараз рудая Аѓгусцiна як разане мячамi. I выкасiць непрыяцеляѓ, нiбы культыватарам.
  Пасля чаго прапiшчыць:
  - Забiваю пагалоѓна!
  Ды пасля такога сну, адчуваеш сябе бадзёрай i свежай. Столькi дзяѓчынак па-за. Можна напрыклад, выклiкаць якую-небудзь i блытану. Каб крыху палiзаць ёй шапiках. Што было б вельмi цудоѓна.
  Марын Ле Пен узяла i па смартфоне выклiкала сабе дзяѓчыну-прастытутку. Няхай мовай папрацуе. I гэта будзе задавальненнем вялiкiм. На самой справе што ѓ хлопчыка, што ѓ дзяѓчыны мова прыкладна аднолькавая. I заразiцца рызыка мiнiмальная.
  Марын Ле Пен ѓзяла i праспявала:
  - Ну калi сапраѓды казаць,
  Я б яйкi лiха палiзаць!
  Не можа, не можа быць,
  Але проста так мне сэксу мала!
  Прыйшла дзяѓчынка. Яна была бландынка з Расii. I пакланiлася. Марын рассунула сваю ногi, якiя былi без трусiкаѓ, i паказала на ѓлонне, строга вымавiѓшы:
  - Давай, працуй мовай!
  Так пакланiлася i вымавiла:
  - З вялiкiм задавальненнем!
  I ѓстала на каленi, сунула галаву да ѓлоня Марын, i прынялася з велiзарным энтузiязмам за працу. Гэта было вельмi цiкава, вось узяць i папрацаваць. I мова ѓ дзяѓчыны-прастытуткi такая ѓмелая i спрытная.
  Марын проста ѓ экстазе i дзiкiм захапленнi. Заадно можна аддавацца эратычным фантазiям з дзяѓчынамi-ваяѓнiцамi.
  Святлана ж таксама ѓ бiтве не баяецца. Каранавiрусаѓ нiшчыць. I адначасова босымi ножкамi тое, што сее смерць, кiдае.
  А заадно вiскоча:
  - Касмiчная бравада -
  Будзе вялiкая серэнада!
  I падмiргне непрыяцелям!
  Пасля чаго з трубачкi плюне!
  А далей ужо Вольга Рыбачэнка як разыдзецца. I давай па каранавiрусам не толькi iголкi, але i бумерангi босымi, дзявочымi нагамi кiдаць.
  Такi вось iмклiвая дзяѓчына-тэрмiнатар трапiлася.
  А заадно i спявае:
  - Нас не спыняць ворагi,
  Калi слабы дапамажы!
  I не бяжы, не бяжы...
  Калi толькi не наперад!
  I дзяѓчынка Маргарыта босай ножкай прэзент смерцi выпусцiць, i пунсовымi саскамi пашле пульсар i прашыпiць.
  - За Русь!
  I Вольга як свiсне. Зверху пасыпалiся збiтыя свiстам вароны, якiя траплялi прама на верхавiны каранавiрусам, прабiваючы iм чэрапа.
  А Маргарыта ѓзяла i босымi пальцамi ножак шпурнула разбуральнае i смяротна забойнае. I заадно праспявала:
  - Вось гэта будзе пасланне кобры!
  I дзяѓчынка як падмiргне i пiсне! Ад яе пiску ѓ крумкач здарыѓся сардэчны прыступ, i яны пiкiруюць дзюбамi ѓнiз, прабiваючы каранавiрусы цюбецейкi i шлемы.
  Марын Ле Пен ж з рубiнавых саскоѓ, каронным разрадам электрычнасцi дзюбнула. Спалiла масу каранавiрусаѓ i выдала:
  - Свабода прыходзiць голая, i iсцiна босая, затое дыктатура здзiрае тры шкуры, а хлусня абувае па вушы!
  Наташа таксама ѓ баi не прамашка. Узяла i босымi пальчыкамi кiнула вострую свастыку. Прабiла масу каранавiрусы i пiскнула:
  - За маю Радзiму!
  I з пунсовых саскоѓ маланкай лупанула.
  А тут яшчэ i Зоя ѓ баi. I таксама босымi ножкамi ѓ непрыяцеляѓ зарады кiдае.
  I пiшчыць з аскалам зубоѓ:
  - Я такая ваяѓнiца, рэальна тэрмiнатар!
  Пасля чаго дзяѓчына мячамi лупiць. I правiшча ва ѓсё горла.
  - Банзай!
  Дзяѓчына, як вiдаць, змагацца, не перастане. I секчы будзе без лiшнiх антымонiй. I малiнавымi саскамi пульсары кiдаць.
  Аѓгусцiна таксама як возьмецца за знiшчэнне. Каранавiрусаѓ разбурае сабе, без усялякага сарказму. I падаюць заразныя ваяры, нiбы iх напалову разарвалi.
  А рудая дзяѓчына крычыць:
  - Полымя камунiзму над светам!
  I зноѓ возьме, i сячэ двума мячамi. А потым з трубкi выплюне. I па непрыяцелю ѓсадзiць. I iх лалавых саскоѓ патокамi анiгiляцыi.
  Ды Аѓгусцiна, гэта хараство i сама дасканаласць.
  Хаця Святлана не горш. I таксама каранавiрусам учынiла натуральнае збiццё i смертазабойства.
  I яе босыя ножкi кiдаюць у заразных ваяром прэзенты знiшчэння. Ды робяць гэта ѓсё на высокай хвалi. I з клубнiчных саскоѓ як паддасць пульсарамi смерцi.
  Святлана верашчыць:
  - Бой будзе крывавы, святы i правы!
  I ад яе босай ножкi зноѓ нешта забойнае сарвалася. I па каранавiрусы як возьме i стукне! А калi яшчэ i падключыць клубнiчныя соску.
  Вось ужо дзяѓчынкi рэальна разышлiся. I спуску нi кропелькi не даюць. Вось гэта бабы - усiм бабам бабы!
  Марын Ле Пен пры гэтым таксама хвацкая, возьме i з улоння Венеры як паддасць такiм разбуральным каскадам пульсараѓ i выдасць:
  - Сабака бывае кусачiм, бывае i спакойным, а палiтык спакойна падкладзе вам свiнню, i давядзе да сабачага жыцця!
  Вольга Рыбачэнка ѓ хвацкiм нацiску. Ужо шмат тысяч яны каранавiрусы перабiлi. Аслабеѓ нацiск воiнаѓ гэтай пякельнай заразнай iмперыi.
  Вольга прапiшчала:
  - Вышэйшая мера перамогi!
  Маргарыта ѓзяла i босымi пальчыкамi кiнула забойнае, i тое, што вастрэйшая за брытву.
  Пасля чаго дзяѓчынка праспявала:
  - Мы кiдаем бурам выклiк,
  Чаму i чаму?
  Жыць на свеце без сюрпрызаѓ
  Немагчыма нiкому!
  Маргарыта выплюнула па каранавiрусам цэлую чаргу з трубкi i працягнула:
  - Хай удачы - няѓдачы,
  I скаканне ѓверх i ѓнiз!
  Толькi так, а няйначай -
  Толькi так, а няйначай...
  Няхай жыве сюрпрыз!
  Сюрпрыз! Сюрпрыз!
  Няхай жыве сюрпрыз!
  Сюрпрыз! Сюрпрыз!
  Няхай жыве сюрпрыз!
  I толькi ѓверх - нi мiлiметра ѓнiз!
  Дзяѓчынка дэманстравала суцэль баявы настрой.
  Наташа таксама ѓ самым эпiцэнтры бiтвы. Нiбы вывяргаецца вулкан. I кiдае босымi пальцамi ножак iголкi. Уражвае супернiкаѓ. I пакiдае з iх трупы. I пунсовымi саскамi выпускае звыш сiлы маланкi.
  Пасля чаго дзяѓчына праспявала з аскалам зубоѓ:
  - Мы такiя тэрмiнатары, нiбы робаты мары, i вялiка прыгажосцi!
  I вось дзяѓчынка як сячэ наводмаш мячамi. I высячэ масу народу.
  Зоя таксама ѓ самай гушчы бою. Змагаецца сабе i скалiць зубкi i раве:
  - Не спынiць нас нiхто!
  I ад яе босы ногi па каранавiрусы пранёсся дыск. Якi перарэзаѓ масу глыток. I захлынулася войска пякельнай заразнай iмперыi.
  А дзяѓчаты ѓсё больш i больш насядаюць.
  Вось Аѓгусцiна як запусцiць тое, што рэжа метал. Ссячэ масу галоѓ, якiя склалiся ѓ курганы. I падскочыць, падляцiць, i возьме, прараве:
  - Маё iмя мой кулак!
  I зноѓ двума шаблямi памахае, i каранавiрусам выпускае кiшкi. Але пры гэтым нi кропелькi не сумецца.
  А яе босыя ножкi запускаюць забойныя бумерангi. Якiя галовы скошваюць шэрагамi.
  Пасля чаго рудая ваяѓнiца вiскоча:
  - Не будзем мы ѓ кабелi!
  Хай будзе шчасце на Зямлi!
  I возьме яшчэ з трубкi сваiм раток пунсовым плюне. I заваляцца воiны пякельнай заразнай iмперыi, нiбы кулi з мукой.
  Вось i Святлана ѓ баi выявiла...
  Яна перакулiла на супернiкаѓ кiпячай вады. I тыя абвараныя возьмуць i вельмi дзiка загарлапаняць.
  Святлана пiскне:
  - Мой забой!
  I яшчэ босай ножкай шпурне пару бумерангаѓ. Разрубiць масу каранавiрусы.
  I выцiскае масу трупаѓ.
  Вось так пападанцы працуюць.
  Марын Ле Пен ѓзяла з пунсовых саскоѓ зарадзiла цэлай кулямётнай чаргой з плазменных пульсараѓ, спалiла супернiкаѓ i выдала:
  - Мужчыны купляюць каханне за грошы ѓ прастытутак, палiтыкi купляюць каханне выбаршчыкаѓ за абяцанкi, што грошы ламанага не каштуюць!
  I сякуць сабе iмперыю Каранавiруса-сусвету, без лiшнiх цырымонiй. Не, яны нават тактам асаблiвым валодаюць.
  Ужо лiк забiтых каранавiрусаѓ iдзе на дзясяткi тысяч. А дзяѓчаты толькi весяляцца i падскокваюць нiбы мячыкi.
  Вольга Рыбачэнка таксама паказвае самы круты з усiх пiлатажоѓ што толькi можна сабе ѓявiць.
  I дзяѓчына сячэ двума мячамi, так што рукi i ногi, i галовы ва ѓсе бакi ляцяць.
  Вольга крычыць:
  - Будзе, веру я наша рашучая перамога!
  Маргарыта босай ножкай, кiнуѓшы разбуральнае, i з рубiнавага саска выпусцiла маланку, пацвердзiла:
  - Ды будзе!
  I ѓся шасцёрка, дакладней сямёрка стала секчы яшчэ больш актыѓна.
  I босымi пальцамi ножак кiдаць яшчэ больш яра. А ѓжо свiсце i зусiм стаiць аглушальны, i ваяры пякельнай заразнай iмперыi збiваюцца крумкачамi, нiбы каласкi градзiнкамi.
  Марын Ле Пен ѓ давяршэнне цэлую хмару энергii магiчнай плазмы выпусцiла ѓ заразных стварэнняѓ iх звярнула ѓ разрэджаныя патокi элементарных часцiц, праравеѓшы:
  - На пасад узыходзяць цары, але крэсла прэзiдэнта рвуцца толькi голыя каралi!
  Пасля таго як амаль уся каранавiруская мiльён трохсот пяцiдзесяцi тысячная армiя была знiшчана - шасцёрка, дакладней сямёрка ваяѓнiкоѓ рушыла далей у глыб пякельнай заразнай iмперыi. Каб не даць каранавiрусам зноѓ вярнуцца да рускiх гарадоѓ у касмiчнай Сiбiры.
  Вось ваяѓнiкi атакавалi жоѓтых воiнаѓ у найблiжэйшым буйным горадзе.
  Вольга Рыбачэнка, секчы заразных байцоѓ, i размахваючы абодвума мячамi, прагарлапанiла:
  - Во i рускiх цароѓ!
  I ад яе дзявочых босых ног паляцелi вострыя iголкi. Уразiлi каранавiрускiх байцоѓ.
  Маргарыта, рубячы заразных воiнаѓ мячамi i з пунсовых саскоѓ грудзей пасылаючы маланкi, узяла i праспявала:
  - Цяпер мы робiм гiсторыю!
  I ад яе босы ножкi паляцелi ѓ заразных ваяроѓ iголкi.
  Далей ужо Наташка ѓ баi. Таксама кiдае прэзенты смерцi i верашчыць:
  - Будучыня за намi! Слава Вялiкай Расii!
  I яе босая, точаная ножка такое выкiне са страшнай сiлай. I раскрые каранавiрусы ѓ крывавую калатушу.
  Зоя таксама сячэ адчайна. I разнесла напалову каранавiрускага генерала. I перасекла яго косцi.
  Пасля чаго завыла:
  - За маю вялiкую перамогу!
  I босымi ножкамi зноѓ запусцiць забойны прэзент. I выб'е масу каранавiрусаѓскiх байцоѓ.
  А вось калi Аѓгусцiна ѓ бiтве гэта ѓвогуле жах. Яна перасякае каранавiрусаѓскiх салдат напалову, i босымi ножкамi запускае забойныя прэзенты. I так разбурае жоѓтае войска.
  Няма Аѓгустыну i, на самой справе называюць ведзьмай чырвонага колеру. I яна непераможная.
  I ад яе босых пальцаѓ адлятаюць смяротныя iголкi. Пападаюць у каранавiрусы i тыя завальваюцца, нiбы кулi з пяском.
  Аѓгустына раве ва ѓсю глотку:
  - Рускiя мяне ведаюць,
  I вялiкай называюць!
  I зноѓ прыгажуня як кiне iголку смертаносную. I працiѓнiк прышпiлены нiбы жук.
  Аѓгустына пра булькала:
  - Марыць можна, размроiцца кепска!
  I зноѓ дзяѓчына як лупанет бумерангам.
  Ды гэтая рудая - не фунт солi з'ела ѓ ратнай справе. Калi ѓжо малоцiць, то малоцiць.
  I зноѓ iмклiвая i агнязарная дзяѓчына ѓ нападзе.
  А тут у бой рвецца Святлана. I так усiх сячэ i знiшчае. А яе мячы, нiбы блiскучыя маланкi.
  А ад босых ножак ляцяць iголкi, а з клубнiчных саскоѓ маланкi.
  Дзяѓчына зараѓла:
  - Вялiкая мая сiла -
  Са мной гуляць, што сябраваць з кракадзiлам!
  Марын Ле Пен гэтая ваяѓнiца самага высокага экстра-класа, i знакамiтая на ѓвесь свет, сваёй непасрэднай дынамiкай i агрэсiяй, як лупiць маланкамi з улоння Венеры, спальваючы каранавiрусы цэлымi батальёнамi. I ператвараючы iх у попел.
  А потым скажа:
  - Да сiлы быка патрэбны не авечыя мазгi, каб не прыарала лiсiца, не слопала свiння, i не разадраѓ воѓк у шкуры барана!
  Дзяѓчына Вольга Рыбачэнка, як заѓсёды ѓ нападзе. Iмклiвы яна самка-мангуст. Сячэ i кiдае зорачкi па непрыяцелю.
  I юная ваяѓнiца крычыць:
  - У наступ пойдзем,
  Усiх заразных разаб'ём!
  I вось босая дзяѓчынка ѓ атацы i з малiнавых саскоѓ як дзюбне пульсарамi. I вось яе голая пятка падкiне мячык. Той скача i плюшчыць каранавiрусы ѓ аладкi.
  А дзяѓчынка Маргарыта ѓ вялiкiм азарце руйнуе заражаныя войскi. I яе босыя пальчыкi кiдаюць падарункi смерцi.
  А дзяѓчына раве:
  - За мной будзе перамога!
  I зноѓ ад яе босай ножкi iмчыцца цэлы дожджык iголак.
  А iголкi то забойныя i атручаныя.
  Маргарыта ѓ наступленнi. Каранавiрусам супраць яе вельмi прутка. А дзяѓчына само ѓвасабленне жаху.
  Хоць i прыгожая ваяѓнiца.
  I вось ад яе босай ножкi зноѓ адлятае кавалачак смерцi. Якi дзiвiць непрыяцеляѓ.
  I яна завывае, i так засвiшча, што сотнi тысяч варон завальваюцца зараз, i прабiваюць каранавiрусам чэрапа.
  Марын Ле Пен таксама як свiсне, i як з пунсовага соску дзюбне агнязарным згусткам энергii. I возьме, i з улоньня Венеры струмень вiхуры плазмы выпусьцiць i прабуркуе:
  - Палiтык - гэта футбалiст, якi замест таго, каб бiць нагой па мячы, б'е языком па мазгах!
  Наташа ѓ дзiкiм палёце. Рассякае каранавiрусы на часткi. I яе мячы не ведаюць лiтасцi.
  Ваяѓнiца раве:
  - Будзе наша вялiкая перамога!
  I ад босых ножак прыгажунi зноѓ ляцяць вельмi смяротныя i небяспечныя iголкi.
  Яны дзiвяць каранавiрусы ѓ вялiкiх колькасцях. Што ж дзяѓчыны вельмi крутыя.
  I ѓ наступе не даюць нiкому спуску.
  А вось Зоя не ведае, нiколi слова няма. Яна прарываецца да супернiкаѓ. I яе мячы нiбы каты.
  Зоя ва ѓсю глотку крычыць:
  - Не ведаю лiтасцi - толькi смерць!
  I яе босыя ножкi такое кiнуць, што каранавiрусы не выстаяць!
  I наадварот ваяѓнiца паскараецца з кожнай хвiлiнай. Вось гэта каток у наступе.
  Аѓгусцiна таксама такая завадная дзяѓчына. Не адступае i не здаецца. I ѓсё ёй удаецца.
  Вось кiнула босымi пальцамi ног сталёвы веер. Зрэзала каранавiрускiх салдат i прашыпела:
  - У чырвонай iмперыi, будзе вогнiшча, якое сагрэе ѓсю планету!
  I зноѓ ад яе босы ножкi ляцiць тое, што менавiта забiвае.
  I ваяѓнiца зноѓ на вялiкай вышынi становiшча.
  А вось i Святлана ѓ бiтве. Не адыходзiць ад плана. I сячэ сабе з дзiкiм напорам. I ад яе босых ножак ляцiць востры дыск. Якi лiха падразае супернiкаѓ.
  Святлана пiшчыць з дзiкай лютасцю:
  - Разарву вас усiх!
  I дзяѓчына ѓ iмклiвым наступе. I яе босыя ножкi такiя спрытныя.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 14.
  Марын Лi Пен таксама ѓ ворагаѓ з пунсовых саскоѓ як возьме i маланкамi разраду садане, i праваркуе:
  - У футбол гуляюць нагамi i часам галавой, а ѓ палiтыцы мовамi, i часта мазгi набакiр!
  У бой уступiѓ танк Лiзаветы: Т-54. Дзяѓчына толькi што з фронту Другая сусветная вайна зацягнулася. Але зараз можна разбураць каранавiрусы.
  Лiзавета пальнула пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, разнесла машыну заразных стварэнняѓ i пiскнула:
  - Калi ѓ футбол не гуляюць рукамi, то ѓ палiтычных гульнях не гуляюць рукамi ѓ белых пальчатках!
  Кацярына, страляючы ѓ супернiкаѓ i выкошваючы iх з кулямётаѓ, i громячы з трапнасцю каранавiрусы выдала:
  - Па брудзе цяжка прайсцi не запэцкаѓшы ног, у палiтыку цяжка ѓступiць пакiнуѓшы чыстыя рукi!
  Алена таксама лупанула па каранавiрусам з гарматы, i прабуркавала, змяваючы ворагам вежы:
  - У футболе патрэбныя хуткiя ногi, у палiтыцы таксама варта праяѓляць спрытнасць, каб не адкiнуць капыты!
  Еѓфрасiння дзюбнула па танку непрыяцеля. Разнесла яго на дробныя аскепкi i пiскнула:
  - У футболе забiваюць у вароты мяч, у палiтыцы падладжваюць у кiшэню выбаршчыка свiнню!
  I дзяѓчаты зноѓ лупанулi па каранавiрусам... I iх танк працаваѓ. Раз яшчэ вайна доѓжыцца, то яе трэба працягваць да поѓнай, святой перамогi. I ѓ адным з сусветаѓ вайна яшчэ iдзе ѓ сорак восьмым годзе. I тут даводзiцца знiшчаць каранавiрусы, каб гэтая гадасць не знiшчыла чалавецтва.
  Далей у баi рвецца нiбы шчупак з сеткi Вольга Рыбачэнка. Вось гэта адчайная дзяѓчынка-тэрмiнатар. У ёй задзейнiчаны каласальныя сiлы i напор дзiкай мегеры i багiнi.
  I вось ваяѓнiца як кiне босы хупавай ножкай бумеранг. Ды i супернiкi пазбавiлiся двух дзясяткаѓ галоѓ адразу.
  Вось гэта сапраѓды - рэальна забойная сiла.
  Вольга ѓпэѓнена праспявала:
  - Мой почырк просты -
  Я не люблю цягнуць ката за хвост!
  I ад голай пяткi дзяѓчынкi паляцела лязо, i як дзюбне каранавiрусы. Тыя лiтаральна страцiлi дух i мужнасць.
  Вольга ж з дзiкiм ашалелам заѓважыла:
  - Нiколi не кажы, слова няма!
  Дзяѓчынка-тэрмiнатар у нападзе... Тут ёй успомнiѓся Уладзiмiр Клiчко. Ды мог бы гэты баксёр, i вярнуцца на рынг. А чаму б i не паспрабаваць? Калi ёсць яшчэ здароѓе, то сам Бог загадаѓ табе бiцца!
  Ваяѓнiца Вольга прапiшчала:
  -У боксе самыя патрэбныя пальчаткi што цяжэй, каб адбiць мазгi, у палiтыцы самыя непатрэбныя белыя пальчаткi, каб не перашкаджаць на мозг капаць!
  Дзяѓчына-тэрмiнатар у нападзе. Разбурае каранавiрусы i спявае:
  Юны сябар заѓсёды будзь юным,
  На спакой не спяшайся...
  Будзь вясёлым, дзёрзкiм, шумным -
  Бiцца трэба - так бiлiся!
  Чалавекам з крутасцю -
  Каб бiѓ ты ѓсiх запар!
  Вечнай дзяѓчынай з душою,
  Што нараджае вынiк!
  Вечнай дзяѓчынай душой,
  I не кроку вер назад!
  Юная ваяѓнiца i вечная басаногая дзяѓчына ѓ апантаным нападзе на каранавiрусы. Ён пакажа сябе з самага лепшага боку.
  Маргарыта таксама разбурае заразных воiнаѓ i напявае:
  - Нiколi мы не здадзiмся!
  I зрэзала масу каранавiрусы, са смяшком дадала:
  - Не, павер нiколi!
  I дзяѓчынка зноѓ кiнула вострыя, атрутныя iголкi.
  Яна ѓ iмклiвым i непаѓторным руху.
  Марын Лi Пен таксама змагаецца i пасылае з маланак буйныя iскры, якiя спальваюць заразных стварэнняѓ i раве:
  - Футболе за ѓдар па мячы рукой караюць, у палiтыцы за ѓдар па мазгах мовай, уручаюць прыз пераможцы выбараѓ!
  Наташа ѓ баi iмклiвая i грозная, нiбы валькiрыя. Б'ецца адважна. I збiвае каранавiрусы.
  Яна часта ваявала ѓ небе. Была цудоѓнай лётчыцай-асам. Даводзiлася бiцца ёй i ѓ пяхоце.
  Але вось зараз Наташка ѓзялася за каранавiрусы. I давай малацiць з усёй лютасцю.
  I ад яе босых ножак ляцяць бумерангi i iголкi. Яна руйнуе непрыяцеля.
  Дзяѓчына пры гэтым спявае:
  - Але веру сонечны свiтанак,
  Развее змрок турэмнага засценка!
  Зоя атакуе каранавiрусы. I разбiвае з намёртва. I яе босыя ножкi выбiваюць непрыяцеляѓ без усялякага прыпынку.
  Ваяѓнiца ѓ руху. Яна нiбы кобра што скача i скача сабе.
  Дзяѓчына з залатымi валасамi крычыць:
  - Будучыня за намi,
  Мы як вiцязi-джэдаi!
  I вось яна з развароту возьме i ѓлепiць.
  Далей у нападзе Аѓгусцiна. Сакрушальная i баявая дзяѓчынка рудай масцi. Перайшла ѓ наступ, яшчэ больш узняѓшы тэмп. Яе мячы, нiбы лопасцi млына.
  Вогнезарная красуня выдала:
  - Будзе такое шчасце ѓсяму свету!
  I зноѓ дзяѓчынка пераходзiць у дзiкi тэмп. Вось гэта сапраѓдная багiня вайны.
  Святлана таксама спявае, падскокваючы:
  - Сотня за сотняй, палка за палком,
  Рускiя вiцязi сякуць мячом!
  I вось яе босыя пальчыкi ножак кiнуць тое, што не адбiць шчытом.
  Вось гэта дзеѓка. Сапраѓдная мегера.
  Наташа шчабеча з аскалам зубоѓ:
  - Не табе мяне вучыць!
  I кiне голай ножкай смерць.
  Аѓгусцiна згаджаецца:
  - Нас вучыць наогул няма чаму!
  Ваяѓнiцы паскараюць рухi. Вось ужо амаль увесь гарады завалены трупамi. Ды каранавiрусы нарвалiся на знiшчэнне. Усяго шэсць чалавек, а працуюць, на цэлае войска.
  I гэта дэманстрацыя нязломнага, рускага духу.
  Б'юцца ѓ небе i дзяѓчаты. У прыватнасцi, Настасся Ведзьмакова што прыбыла з мiсiяй разбурэння.
  Дзяѓчына паслала забойную ракету ѓ заразных стварэнняѓ, раскiдала iх у розныя бакi i пiскнула:
  - Пальчаткi ѓ боксе змякчаюць удар, белыя пальчаткi ѓ палiтыцы не даюць як след урэзаць!
  Акулiна Арлова дзюбанула па каранавiрусы некiравальнымi ракета, якiя ламалi паверхню планеты, i выдала:
  - Баксёры маюць сплясканыя насы, палiтыкi дэфармаванае сумленне!
  Мiрабела Магнiтная рэзала па непрыяцелям вельмi забойнай бруёй лазера. Разрэзала каранавiрусы на часткi i прапiшчала:
  - З дапамогай гарэлкi можна вывесцi глiсты са страѓнiка, з дапамогай цвярозай галавы, можна выгнаць палiтыканаѓ з пячонак!
  Ваяѓнiцы разрагаталiся... Выглядала ѓсё вельмi i вельмi пацешна.
  Наташа з пунсовага соску выпусцiла пульсар, спалiла масу супернiкаѓ, агрэсiѓна прымецiла:
  - Выпiѓшы гарэлкi можна наламаць дроѓ, з цвярозай галавой вывiхнеш мазгi, у пошуках палiтыка, якi мазгамi не палена!
  Зоя як возьме i голай пяткай шпурне звязку гранат, раздзiраючы каранавiрусы i пiскне:
  - Ад гарэлкi пахмелле назаѓтра, ад палiтыка галаѓны боль увесь час!
  Аѓгусцiна ѓзяла i як з улоння Венеры выкiне атрутнай атруты. Спалiць масу каранавiрусаѓ i пiскне:
  - Гарэлка горкая, але таксама не ѓтрымоѓвае солi iсцiны, як салодкi мёд з вуснаѓ палiтыканаѓ!
  Святлана ѓзяла i па непрыяцелю як садане маланкамi з пупка, i выпалiць яго да канца, пiскнуѓшы:
  - У боксе не бывае голых рук, у палiтыцы чыстых канечнасцяѓ!
  Марын Лi Пен як возьме i лалавым саскамi падпалiць цэлых батальён стварэнняѓ каранавiруса i буркне:
  - Гарэлка мае градусы i сагравае, палiтыка разагравае градус разладу, i толькi цвярозая галава яго астуджае!
  Альбiна i Альвiна з лятаючай талеркi разбураюць каранавiрусы. I робяць гэта вельмi агрэсiѓна.
  Альбiна нацiснула босымi пальчыкамi ножак на кнопку джойсцiка, пусцiла па заразных стварэннях праменьчык i пiскнула:
  - Гарэлка падорыць радасць хоць на гадзiну, а палiтык прынясе расчараванне назаѓжды!
  Альвiна дзюбанула па каранавiрусам пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак i прабуркавала:
  - Хто вып'е шклянку гарэлкi хаця б прачысцiць глотку, хто праглыне вядро салодкiх прамоѓ палiтыка, загадiць сабе мазгi!
  Марын Лi Пен зноѓ лупанула па агрэсiѓным i нападаючым на яе каранавiрусам i булькнула:
  - У любой шклянцы з вiном ёсць дно, толькi абяцаннi палiтыкаѓ вылiваюцца з бяздоннага посуду!
  Вольга таксама ѓсадзiла ѓ непрыяцеля разрадам са свайго ѓлоння Венеры, якое спалiла масу заразных стварэнняѓ i выдала:
  - П'янiца ѓлiвае вiно без меры атручваючы сябе, палiтык вылiвае амброзiю красамоѓства п'янлiвых прамоѓ, забiваючы навакольных!
  Маргарыта Магнiтная таксама як дзюбне па супернiку, спачатку з пупка, а затым з пунсовых саскоѓ i заявiць:
  - Ад вiна можна праспацца, i пахмелле пройдзе за дзень, ад хмельных прамоѓ палiтыка можна заснуць назаѓжды, i расчараванне выбаршчыка будзе доѓжыцца вечна!
  Марын Лi Пен зноѓ лупанула з улоння Венеры, падняѓшы неабыякае цунамi i выдала:
  - Гарэлка змяшчаецца ѓ паѓлiтровую бутэльку, абяцаннi палiтыка не змесцiш i ѓ тры карабы!
  Наташа, секчы мячамi каранавiрусаѓ, i скаля з задаволеным выглядам зубкi, што блiшчаць як жэмчуг, адзначыла:
  - Хлусiць любiць i звычайны чалавек, але робiць гэта без злога намеру, а вось палiтыкан, прыбiраючы, без усялякага кахання падкладзе свiнню выбаршчыку!
  Зоя адзначыла, лупануѓшы па каранавiрусы парай кавалачкаѓ антыматэрыi, адправiѓшы iх пляѓком.
  - Палiтык прадасць i мацi дзеля ѓлады, толькi чамусьцi выбаршчык прыводзiць ва ѓладу палiтыканаѓ, што абяцаюць не вартае i ламанага гроша!
  Аѓгусцiна таксама як прыбiць каранавiрус маланкай з лалавага соску i выдасць:
  - Свiння занадта тоѓстая для посту, палiтыку дазваляць свiняць занадта тоѓста, каб з-за яго не пасцiцца вечна!
  Святлана паслала босымi пальчыкамi ножак забойнай сiлы, разбуральны бумеранг i вякнула:
  - Часам ад чырвоных прамоѓ палiтыка льюць слёзы замiлавання, але, калi чырванабай атрымлiвае ѓладу, прыходзiцца рыдаць ад расчаравання!
  Добра дзяѓчына-прастытутка з Расii папрацавала мовай. I задаволiла Марын Лi Пэн з вялiкай ахвотай. Пасля чаго стала, папаласкала рот, i атрымаѓшы чэк ад жанчыны-палiтыка адправiлася ѓ банк яго абнаяѓнiваць.
  Абедзве самкi былi задаволены. Адна атрымала грошы i прыемнага клiента.
  А iншае задавальненне...
  Пасля чаго Марын апранулася i адправiлася на чарговую сустрэчу.
  Ёй, вядома, вельмi хацелася, папрацаваць самой мовай.
  Вось яна правяла перамовы з шэйхамi, i пакiнула Саудаѓскую Аравiю.
  Пераляцела ѓ Кувейт. Там таксама можна ѓ гатэлi прыгожага хлопчыка заказаць.
  На гэты раз Марын абслугоѓваѓ падлетак-бландзiн. Вельмi прыгожы хлапчук з доѓгай i ѓмелай мовай.
  Марын прыняла яго пасля душа i ад яе прыемна пахла. Малады альфонс працаваѓ з вялiкiм энтузiязмам. I яму самому падабалася нягледзячы на сорак гадоѓ рознiцы памiж клiентам, малалетняй прастытуткай.
  А Марын тым часам атрымлiвала асалоду ад, уяѓляючы сабе эратычныя i ваенныя карцiны;
  Вось Вольга Рыбачэнка, Марын Ле Пэн i яе каманда зноѓ адпраѓленыя рускiмi Багамi-дэмiургамi ѓ чарговую мiсiю супраць пякельнай, заразнай iмперыi Каранавiрусаѓ.
  Тут ваюе дзяѓчынка-генерал i яе напарнiца несмяротная дзяѓчына-пiсьменнiца. I вось яны разам з дзяѓчынамi-ведзьмамi ѓпэѓнена б'юцца, i гэта вельмi i агрэсiѓна i, па-зверску.
  Вольга Рыбачэнка правяла мячамi млын. Зрэзала масу каранавiрусаѓ, i распылiѓшы iх выдала:
  - Слава Вялiкай Расii Мiкалая Другога!
  I дзяѓчынка босымi пальцамi ног зноѓ запусцiла бумеранг смерцi.
  Марын Ле Пен ѓ адказ таксама як дзюбне, выкарыстоѓваючы пунсовыя соску грудзей, змяце працiѓнiкаѓ i выдасць:
  - Палiтык як правiла бяскрылы, але заѓсёды сцярвятнiк i здыхлятнiк!
  Маргарыта ѓ баi актыѓна нiшчыць каранавiрусы. Яе босыя ножкi так трапна лупяць забойнымi прэзентамi, што проста дзiву даешся.
  Дзяѓчынка разраду супермэнаѓ.
  А яе актыѓнасць у бiтве, нiбы ѓ звярка ласкi.
  Не, такую дзяѓчынку нiхто i нiколi не застрашыць, нават калi каранавiрусы стане мiльярда два.
  Зрэшты, што рабiць Маргарыце?
  Яна абараняе сваю Радзiму.
  Ваяѓнiца дзюбанула з пунсовага саска па супернiку i агрэсiѓна заявiла, скалячы зубкi:
  - Гарэлка абараняе параненую скуру ад заразы, слоѓны панос палiтыка заразiць прыдуркаватасцю з праз шкуру насарога!
  Вольга Рыбачэнка, рубячы каранавiрусаѓ, праспявала:
  - Няма выдатней Радзiмы Расii,
  За яе змагайся i не трусь...
  У светабудове няма краiны прыгажэй -
  Усёй сусвету паходня святла Русь!
  Дзяѓчынка-бландынка як падскочыць i разгонiцца, усiх забiваючы босымi нагамi i вымаѓляючы:
  - Гарэлка каштуе нядорага i паднiмае настрой, палiтык абыходзiцца нятанна i ѓганяе ѓ дэпрэсiю!
  Наташка таксама б'ецца i спявае:
  Фатальны год, можаце мне не верыць,
  Тысяча дзевяцьсот дзевяноста дзевяць...
  Хопiць хадзiць заваднымi кругамi,
  Д'ябал паверне залатымi рагамi!
  I дзяѓчына зноѓ босымi ножкамi кiне забойны прэзент.
  А затым з пунсовых саскоѓ выпусцiць смяротным i якi руйнуе палiцы пульсарам.
  Зоя таксама ѓ баi, завялася i б'ецца. Актыѓная дзяѓчынка. I калi ѓжо сячэ мячамi, дык усё далёка ляцiць.
  А яе босыя ножкi так актыѓна кiдаюць прэзенты. I столькi выбiваюць непрыяцеляѓ.
  I сунiчнымi саскамi дзюбне маланкамi.
  Ды ѓ каранавiрусы вiдавочна чорныя днi.
  Аѓгустына б'е без усялякага жалю. I яе босыя ножкi - гэта нешта больш, чым смяротнае. Гэта ѓвогуле багiня анiгiляцыi.
  I ѓ ёй тысяча чарцей. I яшчэ i рубiнаѓ саскi вывяргаюць пульсар смерцi.
  Святлана малоцiць каранавiрусы з вялiкiм азартам, i вiскоча:
  - Будучыня, гэта ѓ тым,
  Каб нам не быць катом!
  I яе голыя ножкi зноѓ нешта кiнуць, i непрыяцеляѓ разарвуць.
  Баявая дзяѓчынка - вышэйшы пiлатаж у ёй!
  I з клубнiчных саскоѓ як паддасць агрэсiѓным асяроддзем татальнага знiшчэння.
  Марын Ле Пен таксама тут як тут i выбiвае энергiчным залпамi, масу варожых салдат заразнай iмперыi каранавiруса, пры гэтым вымаѓляючы:
  - Палiтык чые абяцаннi ламанага гроша не каштуюць, але якi абяцае залатыя горы, выбаршчыку вельмi дорага абыдзецца!
  Ды яшчэ i Герда са сваiм экiпажам на Тыгры-5 ваюе. Дзяѓчыны вельмi стромкiя i прыгожыя.
  Таксама пры стральбе па супернiкам выкарыстоѓваюць босыя пальчыкi ножак i пунсовыя саскi.
  Герда лупанула, нацiснуѓшы на кнопку джойсцiка пунсовым саском i энергiчна страляючы, заявiла:
  - У футболе ѓ выпадку парушэння ёсць чырвоная картка гульцу, у палiтыцы якi гуляе без правiлаѓ нiколi не пачырванее ад сораму!
  Шарлота ведучы агонь з кулямётаѓ з гэтым ахвотна пагадзiлася, нацiснуѓшы на кнопку рубiнава саском:
  - Футбалiст заб'е гол нагой па правiлах, палiтык выб'е мовай мазгi без правiл!
  Крысцiна дзюбнуѓ пры дапамозе голай пяткi з авiяцыйных гармат па каранавiрусы i прабуркавала:
  - Калi ѓ цябе моцная воля, то неслабая будзе i доля!
  Магда таксама ѓрэзала па заразных стварэннях забойным разрадам, разбурыла iх i заѓважыла:
  - Хто не мае загартоѓкi сталi, не атрымае ва ѓзнагароду медалi!
  Дзяѓчыны на гэтым вельмi магутным танку з альтэрнатыѓнай гiсторыi, дзе Трэцi Рэйх iснаваѓ i пяцiдзесятыя гады, сапраѓды па заразнай ардзе вельмi нават далi.
  I Герда падвяла вынiк:
  - Куды карысней маленькая чарка горкай гарэлкi, чым цэлая цыстэрна хмельнага красамоѓства салодкага палiтыкана!
  Ачысцiѓшы горад ад каранавiрусы, шасцёрка, дакладней нават сямёрка перадыхнула. Адразу ж завалiлi кабана, i засмажылi яго цэлым.
  Разрэзалi на часткi i сталi есцi.
  Наташа лапала мяса, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi ножак, i скалячыся, заѓважыла:
  - Вось у Вальтару Скота рыцары шмат з'ядалi за адзiн раз!
  Вольга Рыбачэнка хiхiкнула i нагадала:
  - У Дзюма таксама! Вось як Портас з'ядаѓ цэлага барана!
  Наташка засмяялася:
  - Барана? А чаму б не кабана?
  Вольга праспявала ѓ адказ:
  Усё твая праклятая радня,
  Мой дзядзька, што дастаѓся кабану...
  Калi быѓ жывы - папярэджваѓ мяне -
  Нельга з людаедаѓ браць жонку!
  Не свары мяне з абшчынай гэта хлусня,
  Што быццам да цябе вiрус прыстае...
  Не паклёпнiчай на нашу моладзь,
  Яна надзея наша i апора!
  Маргарыта пацвердзiла:
  - Гэта дзiкая песня! А жадаецца чагосьцi больш душэѓнага!
  Вольга заѓважыѓ:
  - Душэѓнае? Гэта добра!
  I дзяѓчынка, нешта праспяваѓ...
  Як вожык выскалiлася дзiд шчацiнне,
  Густым вадаспадам, струмень вострых стрэл...
  Але веру навекi Айчына адзiная,
  Аддаць сваёй Радзiме жыццё я хацеѓ!
  Але Аѓгустына яе перабiла i заѓважыла:
  - Трэба не спяваць, а дзейнiчаць. А ѓвогуле гэта вершы мужчын, а ты жанчына!
  I дзяѓчынка дастала з-за пояса айфон. Вольга ѓсмiхнулася, Наташа перадала яму свой i прапанавала:
  - Згуляй з рудай у танкi!
  Аѓгустына пагадзiлася:
  - Люблю гэтую гульню!
  I дзяѓчына-багатыр стала набiраць параметры.
  Вольга Рыбачэнка ѓзялася за танкавы парк, заѓважыѓшы:
  - Палiтык часта мае напор танка i яго цвёрдалобасць, але замест забойнага ствала, у яго забойны, доѓгi язык!
  Аѓгустына папярэдзiла:
  - Адзiн танк на адзiн! Паспрабуй двубой!
  Дзяѓчына ахвотна пагадзiлася:
  - Гэта ѓ самы раз!
  Вольга выбрала самы круты савецкi танк саракавых гадоѓ - IС-7. Выдатная машына, так i не стала серыйнай. Усё ѓ яе ёсць i браня, i ѓзбраенне, i хуткасць. Сапраѓдная нiмба!
  У Аѓгустыны Е-75. Машына некалькi горш. I цяжэй, i менш хуткасць, запас ходу, крыху слабейшы i гармата. У IС-7 130 мiлiметраѓ супраць 128 у Е-75. Браня ѓ немца, мабыць, патаѓсцей, але гэта кампенсуецца вялiкiм нахiлам у IС-7. I барты ѓ фрыца вышэй... Усё так, але...
  Аѓгусцiна перакладае Е-75 на ѓзровень М... I машына паляпшаецца. I рухавiк больш магутны i сiлуэт куды нiжэй, i гармата стала даѓжэй ствалом. Ды зараз i браня патаѓсцела. Нямецкi танк усё ж важыць дзевяноста пяць тон, супраць шасцiдзесяцi васьмi ѓ савецкага. I пасля мадэрнiзацыi мае падобную кампанавальную схему i зараз будзе больш магутны.
  А IС-7 i так застаѓся без развiцця. Так у рэальнай гiсторыi яго нiхто не прагназаваѓ.
  Ну, што ж Вольга давай упрагайся.
  Дзяѓчына нават цалкам лагiчна вымавiла:
  - У палiтыка як у танка ёсць уменне прабiвацца скрозь бруд i трымаць удары, толькi перамяшчаецца ад з куды вялiкiм шумам i смуродам!
  I дзяѓчына пунсовым саском выпусцiць маланку.
  Тая збiвае авада, згараючы яго дарэшты.
  Дзяѓчынка, зрэшты, не губляецца. Раз супернiк мадэрнiзаваѓся, то i дзяцюк нешта зробiць i выкарыстоѓвае пёравыя снарады. I будзе тады вельмi добры бой.
  IС-7 iдзе на зблiжэнне. Але ѓсё ж такi лепш у хадавых якасцях немца.
  Аѓгусцiна страляе са сваёй больш даѓгаствольнай гарматы. Але патрапiць усё роѓна не можа.
  А дзяѓчынка-тэрмiнатар зблiжаецца i накручвае гусенiцы. Вiдаць ваяѓнiца цалкам упэѓненая сабе.
  Аѓгусцiна пасля чарговага стрэлу, вывела мараль:
  - Мыш здольная загрызцi слана!
  I бiтва працягнулася, Вольга агнула снарад 130-мiлiметровай гарматы ѓ самы стык корпуса i выйграѓ. Нягледзячы на ѓсе хiтрыкi.
  Але ѓвогуле ѓ танках саракавых гадоѓ ёсць розныя машыны. Вельмi грозная праектная - "Каралеѓскi Леѓ". Вага сто тон, гармата 210-мiлiметраѓ калiбр, лабавая браня мiлiметраѓ 300 пад нахiлам, бартоѓ 200-мiлiметраѓ, а рухавiк 1800-конскiх сiл.
  Вось гэта машына нават IС-7 можа прабiць толькi ѓ борт i зблiзку. I гэта рэальна грандыёзна!
  Аѓгустына праспявала з аскалам зубоѓ:
  - Вось гэта арляня, ляцiць вышэй за сонца!
  I замоѓкла...
  Марын Ле Пен дасцiпна адзначыла:
  - Канструктар у танку шануе магутную гармату, выбарнiк у палiтыцы доѓгая мова!
  Пасля яды шасцёрка рушыла далей па каранавiрускiх гарадах. Пакуль трэба дабiцца заключэння мiру i адбiць у прадстаѓнiкоѓ заразнай, пякельнай iмперыi жаданне нападаць.
  Дзяѓчаты i хлопчык атакавалi каранавiрусы i многiх зноѓ перабiлi мячамi i босымi пальцамi ног.
  А таксама дзяѓчаты яшчэ i пунсовымi саскамi пасылалi забойнай сiлы маланкi, i пульсары.
  А са сваiх лон Венеры як выпусцяць забойнае тарнада магiчнай гiперплазмы, i ѓсiх спаляць дашчэнту.
  Марын Ле Пен таксама з пунсовага соску прэзент смерцi выпусцiла i адзначыла:
  - Нiводны вiрус не з'яѓляецца такiм заразлiвым, як бацылы пустых прамоѓ палiтыканаѓ!
  I голай пяткай зб'е дакучлiвае казурка.
  Потым ваяѓнiцы, учынiлi стрэльбы з захопленых гармат. I масу забiлi каранавiрусы.
  Вольга Рыбачэнка, шпурнуѓшы босымi, дзiцячымi ножкамi гранату з пiлавiння, заѓважыла:
  - Можа, лепш гуляць ад абароны? А то неяк брыдка атрымлiваецца?
  Аѓгустына з рубiнавых саскоѓ выпусцiла маланку i энергiчна запярэчыла:
  - Ёсць паняцце прэвентыѓная вайна!
  Вольга, правёѓшы мячамi млын, нагадала:
  - Вiктар Сувораѓ таксама спрабаваѓ даказаць, што вайна фашысцкай Германii супраць СССР была прэвентыѓная!
  Аѓгустына выскалiлiся i рыкнула:
  - А хiба не так яно i ёсць?
  Вольга пахiтала галавой:
  - Сумнеѓна!
  Маргарыта нагадала:
  - Я чытала гэтую кнiгу. Яна на першы погляд выглядае пераканаѓча. Але калi капнуць глыбей...
  Аѓгустына згодна кiѓнула, i зноѓ з рубiнавых саскоѓ выпусцiла маланку:
  - СССР рыхтаваѓ наступальную вайну i гэта факт!
  Маргарыта адзначыла:
  - СССР i пасля вайны рыхтаваѓ наступальную вайну. Але наступ так i не пачаѓ!
  Вольга лагiчна заѓважыла:
  - Калi Сталiн i планаваѓ наступ, то ѓ пазнейшы перыяд, завяршыѓшы спачатку ѓкамплектаванне сваiх дывiзiй танкамi i iншай тэхнiкай. Ды i найноѓшая авiяцыя яшчэ толькi-толькi стала паступаць у часткi, яе нават лётчыкi не асвоiлi!
  Аѓгусцiна таксама лагiчна запярэчыла:
  - Калi савецкае войска пераѓзбройвалася, то i нямецкая таксама не стаяла на месцы. Пакуль СССР штампаваѓ найноѓшыя самалёты, i фрыцы нарошчвалi выпуск найноѓшай тэхнiкi.
  Прамаруджванне перавага Сталiна не павялiчыла б. Хутчэй наадварот, фашысты, маючы патэнцыял Еѓропы, маглi б дагнаць Расiю ѓ колькасцi тэхнiкi пры лепшай якасцi!
  Вольга Рыбачэнка засумнявалася:
  - З чаго ты ѓзяла, што ѓ iх якасць была лепшая?
  Аѓгусцiна босымi пальчыкамi ножак запусцiла па каранавiрусам чарговую гранату, шчыра адказала:
  - Але ж перамагалi ѓ сорак першым годзе! Калi бiлi, саступаючы лiкам, то пераѓзыходзiлi, мабыць, i тэхнiкай у якасцi!
  Дзяѓчынка-генiй лагiчна ѓсумнiлася:
  - Я так не думаю!
  Маргарыта з пупка выпусцiла маланку, спалiла кучу каранавiрусаѓ i заѓважыла:
  - Сорак першы год - гэта загадка. Чаму фармальна мацнейшае Чырвонае войска прайгравала бiтву за бiтвай. А потым стаѓшы фармальна, ды i фактычна слабейшымi - стала перамагаць?
  Вольга Рыбачэнка адказала:
  - Гэта вялiкая загадка другой сусветнай вайны!
  Марын Ле Пен дасцiпна адзначыла, скалячы зубкi:
  - Самая вялiкая загадка як чалавек здабыѓ сiлу бога, застаючыся ѓ мысленнi малпай, звычкамi шакалам, i якi дае садраць з сябе як баран тры шкуры лiсiцы!
  Наташа выказала здагадку:
  - Тут было ѓмяшанне вышэйшых сiл!
  Вольга кiѓнула:
  - Нешта i сапраѓды было!
  Аѓгустына прабурчала:
  - Нашы iдалы пакрыты крывёй, нашы Багi - багi вайны!
  Зоя пагадзiлася:
  - Пакрыты крывёй i багi вайны!
  I дзяѓчыны выпусцiлi з улоння Венеры наймагутнае тарнада знiшчэнне, сцiраючы супернiкаѓ у попел.
  Лiзавета i яе экiпаж таксама каранавiрусаѓ малоцяць, i разбураюць. Нацiскаючы босымi пальчыкамi ножак i пунсовымi саскамi грудзей.
  Лiзавета, ведучы вельмi трапна агонь, па каранавiрусам, вельмi лагiчна адзначыла:
  - Шахматы маюць строгiя правiлы гульнi, i хады назад нельга ѓзяць, палiтыка не мае нiякiх правiл, i постацi скачуць у найпоѓным бардаку, але пры гэтым усё крычаць што гуляюць белым колерам!
  Кацярына лупанула з кулямётаѓ, скасiла пару шэрагаѓ каранавiрусы i вякнула:
  - Кiраѓнiк, якi любiць пудрыць падданым мазгi, горш маршчынiстай старой, якая наводзiць на патрэсканую скуру касметыку!
  Алена таксама як прыбiць з авiяцыйных гармат i прарычыць, меючы каранавiрусы:
  - Маладая жанчына басанож пакiдае сляды, якiя выклiкаюць спакусу, але калi палiтык вас абуе, то ён вам так спадкоiць што ѓсе будуць плявацца!
  Еѓфрасiння, кiруючы танкам, заѓважыла:
  - Грошы любяць разумных i хiтрых людзей, але не разбагацее душой прахiндзей!
  I iх танк працягваѓ дзяѓбцi каранавiрусы без усялякай дадатковай лiтасцi.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 15.
  Ваяѓнiцы ворага дацiскалi, i разбуралi.
  Пасля чаго Наташа строга заявiла:
  - Усё! Пакуль устаноѓкi ад Уладзiслава Мiратворца весцi вялiкую вайну з Каранавiруса-Сусвету няма! Прывядзi ѓ рускi стан Вольга пару палонных генералаѓ, i атрымалi за iх узнагароду!
  Вольга Рыбачэнка спытала са здзiѓленнем:
  - А вы не хочаце ордэна атрымаць?
  Аѓгусцiна вельмi лагiчна заѓважыла, кiнуѓшы босымi пальчыкамi ножак забойную гранату з пiлавiння.
  - А навошта нам ведзьмаѓ гэта? Мы цэнiм iншыя цацкi!
  Зоя рацыянальна адзначыла:
  - Ордэн Андрэя Першазванага ѓсё роѓна не дадуць, а цацкi нам не патрэбныя! Ды i наогул нам ужо столькi гадоѓ, што жаданне збiраць калекцыю ѓзнагарод не такое актуальнае!
  Вольга Рыбачэнка нясмела спытала:
  - Дык колькi вам гадоѓ?
  Дзяѓчаты хорам адказалi:
  - Дам аб узросце пытаць не прынята, але людзi столькi не жывуць!
  Дзяѓчына-бландынка засмяяѓся i адказала:
  - I мне таксама далёка не дваццаць, хоць я i вечная дзяѓчынка!
  Пасля чаго юная ваяѓнiца прыхапiла на плечы двух самых шляхетных каранавiрускiх генералаѓ i павалакла iх у форт.
  Марын Ле Пен вельмi агрэсiѓна прымецiла:
  - Палiтыка - гэта вядома ж вайна, але ѓ ёй у палон не бяруць, кармiць накладна, калi ѓ пераможцаѓ за душой толькi абяцаннi што i грошы ламанага не каштуюць, а падкладзенай свiннёй сыты не будзеш!
  Уладзiвасток тым часам яшчэ толькi будаваѓся.
  Вольга Рыбачэнка валакла на сабе каранавiрусаѓскiх вяльможаѓ i свiстала, крыху не ѓ тэму, але таксама ваеннае;
  Ня будзе наш народ, цярпець пакуты,
  Хай гарматы - пякельны голас вайны грымяць!
  Мы выстаiм: з надзеяй воклi,
  Плячо ѓ плячо: згуртавалiся, стары i малы!
  
  Штыкi рукой у мазалях падымаючы,
  Суровы погляд байцоѓ - зусiм рабят!
  Зямля ад гора стала ѓся сiвая,
  Дзяѓчаты косы нясмела перабiраюць!
  
  Мы дзецi слаѓнага, савецкага народа,
  Нас не зламаць, нi сталлю, нi агнём!
  Змагаемся ѓсёй сiлай за свабоду!
  Фашызму зграю - веру разаб'ём!
  
  Хай у строй не ѓзялi - горка ад прыкрасцi,
  Але пiянер сабраѓся ѓ бiтву сам!
  Палае гальштук - у iм усе выкрыты погляды,
  Па бальшавiцкiх слынных прэм слядах!
  
  У атаку з лютасцю натоѓп салдат бег,
  Маѓчаць фашысты, гармат сарваны рык!
  З задушыла чырвоных моц металу,
  Прабiты сцяг са свастыкай панiк!
  
  Дзе батарэi нашы сапраѓды ведалi,
  А чаму? Хлапчук залiхвацкай,
  Хоць снегу камякi, балюча, зло раздзiралi,
  Калi босы ѓ ночы, ён iшоѓ торбай!
  
  Калi ты малы, разведаць лягчэй, прасцей,
  У любую шчылiнку, можаш сунуць нос!
  Ты прымаѓ прысягу ѓ сцюжу, у гаi,
  Хоць смяяѓся хтосьцi: хлопец не дарос!
  
  Дзяѓчаты таксама, баязлiвасцi не ведалi,
  Бiлiся не горш, смелых дзецюкоѓ!
  На адпачынку, мы танчылi ѓ пары,
  Балбаталi скупа - шкада марнаваць слоѓ!
  
  Жорсткi Гiтлер - Сатаны служыцель,
  Людзей без рахунку, сволач загубiѓ!
  Але сьцерцi арду вызвалiцель,
  Бо няма мяжы ѓ парадаѓ сiл!
  
  Кампартыя любiла i гадавала,
  Нас пiянераѓ адважных для таго!
  Каб не трывалi фрыца-гаспадара,
  Каб не надзелi на сябе ярмо!
  
  Нас прызвычаiлi свята ѓ мару верыць,
  I не шкадаваць, намаганняѓ для краiны!
  Што мы трывалi, проста не вымераць,
  Роднай, савецкай армii сыны!
  
  Нiхто з нас на ѓзрост не спаслаѓся,
  Сябе шкадаваць - iншых не паважаць!
  Загiнуць - страшна, але я не баяѓся,
  Непераможная Русь - парадаѓ раць!
  
  I свет шчаслiвы на Зямлi надыдзе,
  Не будзе болю, слёз, смутку, патрэбы!
  Над усёй планетай камунiзму сцяг,
  Хто загiнуѓ - уваскрэснуць у царстве прыгажосцi!
  Пасля чаго дзяѓчына-тэрмiнатар прыбавiла кроку.
  Двух генералаѓ з Каранавiруса-Сусвету прынялi як законны трафей. Адаслалi паведамленне цару, аб гучнай перамозе рускай зброi.
  Вользе Рыбачэнка далi дзвесце залатых рублёѓ, што для генерала войска i герцага не надта i шмат. Далi медаль i добра пачаставалi. Паабяцалi, што цар не пакiне без высокай узнагароды вечна юную гераiню.
  Марын Ле Пэн таму наконт лагiчна выказалася:
  - На вайне любы заслужыѓ узнагароду, але не ѓсякаму ордэн, у палiтыцы любы заслужыѓ пакаранне, i ѓсякi палiтыкан атрымае пагарду выбаршчыкаѓ!
  Пасля чаго Вольга Рыбачэнка пакiнула форт, i зноѓ панеслася да Рускай Каранавiрус-Аляскi.
  Гэта так выдатна пакуль не скончылася лета бегчы сабе басанож i ѓ кароткiх жаночых шортах.
  Заадно i складаючы вельмi актыѓна на хаду.
  Чужая планета... Чужая зямля...
  I што, чалавек, ты забыѓся ѓ гэтым свеце?
  З гэтага пекла так проста нельга
  Смецце спаганi, быццам у кватэры!
  Але калi табе розум дадзены i напор,
  Не будзеш ты монстраѓ баяцца,
  Вазьмi ѓ рукi плазмы паражальная сякера,
  Каб смела з ворагам палiчыцца!
  Пасля чаго Вольга Рыбачэнка зноѓ падскочыла. Эмануэль перакруцiлася разам з ёй i заѓважыла:
  - Лепш слухаць спевака без слыху, чым палiтыка, з якiм трэба трымаць вушкi на верхавiне!
  Перавярнулася некалькi разоѓ у паветры i прачырыкала, спяваючы, i складаючы на хаду паэму;
  Славiцца Русь цара Мiкалая,
  Верныя манарху павер назаѓжды...
  Радзiма наша ад краю да краю,
  Слаѓся Родная ѓся ѓ колеры зямля!
  
  I вы не бойцеся вiрусаѓ дзецi,
  Рускi Iван вас мячом абаронiць...
  Будзе цудоѓна на нашай планеце,
  Радзiма наша: меч вер i шчыт!
  
  Слава Расii, радзiме нашай,
  Што заваявала сусвету абшар...
  Ешце дзецi лыжачкi кашы,
  Каб не ссек ката вас сякеру!
  
  Радзiма наша святая Расiя,
  Я сэрцам верце, кахаю...
  Цар Мiкалай паверце месiя,
  I не расцягнуць Русь па рублi!
  
  Вось камунiзму зiхачу пiк далi,
  Хутка ѓбачыць расiйскi народ...
  Мы па рагах вермахту далi,
  Добра фашыстаѓ наш меч разнясе!
  
  Хутка прыйдзе Бог Сварог усемагутны,
  I ѓ сусвеце вялiкая ведай ласку...
  Плоць дэмiургаѓ з любоѓю атрымаем,
  I адрадзiцца загiнулая раць!
  
  Так што любiце Хрыста Iсуса,
  Ладу захоѓвайце ѓ юных сэрцах...
  Людзi не святкуйце ѓ лаянцы вы баязлiѓца,
  I перамагайце не толькi ѓ марах!
  
  Стане Расея пупам светабудовы,
  Наш усемагутны ѓслаѓлены Род...
  Веру, надыдзе пара стварэння,
  I кладзец усiх ворагаѓ разнясе!
  
  Радзiма новыя далi задаволiць,
  Стане Расея мая квiтнець...
  I ѓ народа лепш няма долi,
  Чым па сусвеце бязмежнай лётаць!
  
  Будзе ѓ нас хутка шчасце без граняѓ,
  Радзiма смела клiча нас у паход...
  Вось камунiзму вабныя далi,
  Род Усемагутны лёгка прывядзе!
  
  Мёртвыя будуць у страi камунiзму,
  Веру, несмяротны лiчы чалавек...
  Мы руйнуем усе орды нацызму,
  Каб услаѓленым быѓ наш увесь век!
  
  Хутка знiкне ѓся злосць i лютасьць,
  Калi ваяваць - заѓсёды перамагаць...
  У мiнулым застануцца лядашчасць i старасць,
  Так, iспыты здалi на пяць!
  
  Не, нiколi Русь мая не звяне,
  Стане вялiкай, лiчы на стагоддзi...
  Сонца зiхацiць пунсовая барва,
  I ѓвасобiцца ѓ рэальнасць мара!
  Хлапчук са светлымi валасамi i славянскiмi рысамi асобы, некалькi гадзiн вiртуозна працаваѓ мовай. Ён быѓ цудоѓны. Яго таксама абшукалi перад уваходам да Марын, i ён толькi ѓ плаѓках - загарэлы, мускулiсты, басаногi.
  Жанчына-палiтык яго гладзiла па цела, ёй падабалася такая гладкая, чыстая скура, амаль дзiця, падлетка, з прыгожым, без вусоѓ i барады тварам.
  Пад канец яна ѓсё ж такi папрасiла яго скончыць ёй у рот.
  Юнак падпарадкаваѓся. Зняѓ плаѓкi. I Марын энергiчна папрацаваѓшы мовай, глынула салодкай кашыцы, з нефрытавага стрыжня. I аблiзала ѓсё да апошняй кроплi.
  Ёй гэта вельмi спадабалася. I яна гэта ѓсё зрабiла з вялiкай энергiяй i энтузiязмам.
  Потым хлапчука выпусцiлi. Ахова яго абшукала, зазiрнуѓшы i ѓ рот, i ноздры, i вушы, i ѓ азадак, i нават абмацала хобат. Але не знайшлi фотакамеры або запiсвае прыладу.
  Марын паеѓшы маннай кашкi, заѓважыла, што магла падхапiць заразу. Але хлапчук быѓ юны, вельмi прыгожы, славянскi i светлавалосы. I вельмi хацелася амаладзiцца. А бо насеньне ѓ падлеткаѓ лепш за ѓсё i амалоджвае жанчын, якiм за пяцьдзесят.
  Было ѓжо позна. I мацёры палiтык узяла i заснула, на канапе. Такая вось голая, мускулiстая i прыгожая.
  I ёй такое снiлася.
  Вось Марын Ле Пен апынулася ѓ свеце, паралельнага светабудовы, дзе падзеi пайшлi крыху па-iншаму.
  Гiтлер не стаѓ бамбаваць ангельскiя гарады i здолеѓ выйграць паветраную бiтву за Англiю. Акрамя таго Шпеер атрымаѓ пасаду iмперскага мiнiстра ѓзбраенняѓ i боепрыпасаѓ яшчэ ѓ маi саракавога года. I ѓ вынiку выпуск самалётаѓ стаѓ хутка ѓзрастаць.
  А 4 лiстапада 1940 гады рушыла ѓслед нечаканая, але дзёрзкая высадка ѓ Брытанii. Якая заспела берагавую абарону знянацку. I немцы змаглi захапiѓ плацдармы узяѓшы вялiкую колькасць англiйскiх салдат у палон. А затым i адразу развiць поспех.
  Была здабыта буйная перамога i Англiя ѓпала яшчэ ѓ саракавым годзе. Вайна яшчэ працягвалася некаторы час. Чэрчыль бег у Канаду i спрабаваѓ арганiзаваць там супрацiѓ. А немцы займалi войскамi шматлiкiя калонii Англii. А тут яшчэ i Японiя напала на ЗША. I прыйшлося Трэцяму Рэйху запрагацца.
  Дастаць Амерыку не проста - аддзелена акiянам. Але немцы стварылi плацдарм у Лацiнскай Амерыцы i сталi адтуль насоѓваць свае сiлы. I пачалi сцiскаць кольца вакол ЗША.
  У сорак трэцiм годзе ѓ серыi ѓ гiтлераѓцаѓ з'явiлiся "Пантэра", "Тыгр", i танк "Леѓ". Апошняй машыны не было ѓ рэальнай гiсторыi, але зараз фашысты валодалi куды вялiкай колькасцю рэсурсаѓ. Зрэшты, "Леѓ" з вагой у дзевяноста тон, i залiшне магутнай супраць " Шэрманаѓ " гарматай, сябе не занадта апраѓдаѓ. Як i танк "Маѓс". Калi на выпрабаваннях дадзеная машына паказала здавальняючыя вынiкi, то ѓ рэальнай гiсторыi стала ламацца.
  Некалькi лепшай аказаѓся якая паступiла з верасня сорак трэцяга года ѓ серыю "Пантэра"-2. Даволi цяжкая ѓ пяцьдзесят тры тоны, але з рухавiком у дзевяцьсот конскiх сiл, ён нядрэнна перасоѓвалася. А яе гармата ѓ 88-мiлiметра ѓ 71 ЭЛ прабiвала " Шэрманы " з чатырох кiламетраѓ.
  Герда як раз атрымала адну з першых мадыфiкацый "Пантэры"-2 i ваявала з амерыканцамi ѓ Канадзе.
  Быѓ кастрычнiк 1843 гады. Нягледзячы на восеньскую прахалоду дзяѓчыны былi басанож i ѓ адным бiкiнi.
  "Пантэра"-2 з вялiкай дыстанцыi магла лупiць, i мела нядрэнную абарону iлба. Ды i барты ѓ яе лепш абаронены, чым у простай "Пантэры", з базукi цi гарматы дробнага калiбра не возьмеш.
  Але каб патрапiць з вялiкай адлегласцi трэба валодаць фенаменальнай трапнасцю.
  I Герда каб патрапiць напэѓна страляе пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. Снарад апiсвае дугу i прабiвае з чатырох кiламетраѓ амерыканскi танк "Грант".
  Дзяѓчына раве:
  - Мы проста д'яблыцы!
  Пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак стрэльнула i Шарлота, агрэсiѓна прыкмецiѓшы:
  - Палiтык - гэта свiння ѓ чыстым гарнiтуры, i лiсiца ѓ аблiччы святой нявiннасцi!
  Стрэлiла па чарзе Крысцiна, што зрабiла вельмi трапна i задаволена дакладна прабiѓшы "Шэрман" i прабуркавала:
  - Палiтык любiць гучнага брахаць i аглушальна абяцаць, затое, калi даводзiцца выконваць абяцанае, не пачуеш нiчога акрамя апраѓданняѓ!
  Магда таксама ѓрэзала па непрыяцелю вельмi нават забойным снарадам, прабiла лоб вежы танка i прачырыкала:
  - Лепш збiць палiтыкана, якi абяцае гультайства, чым бiць лынды страцiѓшы працу!
  I дзяѓчына як зарагачуць... I зноѓ пальнуѓ з гарматы. Так проста ЗША не адолець Трэцяму Рэйху.
  Але ѓ фрыцаѓ чалавечы матэрыял, ды i тэхнiка мацнейшая. Напрыклад, грозныя МЕ-309, супраць якога няма прыёму, i ад якога не знайсцi выратаваннi. Дадзеная машына мае вельмi магутнае ѓзбраенне: тры 30-мiлiметровыя авiяцыйныя гарматы, i чатыры таксама забойныя часткi чатырнаццацiмiлiметровыя кулямёты. Цэлых сем агнiстых кропак - крута!
  МЕ-309 - гэта монстар, асаблiва калi iм кiруюць дзяѓчынкi. У дадзеным выпадку дзве прыгажунi: Альбiна i Альвiна. Абедзве бландынкi басаногi i ѓ адным толькi бiкiнi.
  I яны як возьмуцца за амерыканцаѓ. Толькi аскепкi ѓ розныя бакi ляцяць.
  Нацiснуѓшы босымi пальчыкамi ножак на гашэтку, Альбiна пальнула i збiла амерыканскi самалёт, праваркаваѓшы:
  - Палiтык - гэта танная прастытутка, якая занадта доѓга абыходзiцца, i прыносiць не толькi венерычную заразу на плоць, але i спараджае бацылу няѓпэѓненасцi ѓ душы!
  Тут i Альвiна таксама голай пяткай на педаль нацiсне, вельмi трапна дзюбне i прачырыкае на ѓсё горла:
  - Даражэй за ѓсё абыходзяцца танныя прастытуткi - асаблiва калi яны палiтычныя!
  Ды гэтыя дзяѓчынкi ведаюць сабе кошт i выбiваюць з супостата дух i матэрыяльны складнiк капiтальна.
  Паступова немцы адольваюць Амерыку. Вось у iх ужо i новы аѓтамат МР-44, якi разбурае амерыканцаѓ капiтальна. Дадзеная штурмавая вiнтоѓка не мае сабе роѓных. I яна дае вермахту вырашальную перавагу.
  I ѓ пяхоце ваююць дзяѓчыны: Маргарэт i Хельга. Яны таксама выкарыстоѓваюць адмысловую форму: басанож ваяваць i ѓ бiкiнi. I гэта вельмi эфэктыѓна.
  Маргарэт дала чаргу па амерыканцах, i запусцiла босымi пальчыкамi ножак разрад каласальнай, забойнай сiлы. I прачырыкала, скалячы зубкi:
  - Палiтык - гэта такая прастытутка, што абяцае райскую асалоду бясплатна, але ѓ ложак падкладае толькi свiнню!
  Хельга адзначыла, ведучы агонь па непрыяцелю, з вялiкай трапнасцю i дакладнасцю:
  - Палiтык умее ѓ арыфметыцы толькi адымаць i дзялiць, а стаѓшы дыктатарам яшчэ i абнуляць тэрмiны кiравання!
  I дзяѓчына ѓзяла i босай ножкай кiнула вялiкай, разбуральнай сiлы прэзент смерцi.
  Маргарэт, ведучы агонь са штурмавой вiнтоѓкi адзначыла:
  - Не бяда, калi дыктатар абнуляе тэрмiны кiравання, горш, калi ѓсе дасягненнi зводзяцца да нуля без палачкi!
  I дзяѓчынка таксама босымi пальчыкамi ножак кiне прэзент анiгiляцыi.
  Хельга, выкошваючы ѓ наступе амерыканцаѓ i выбiваючы iх шэрагамi прама на ходу, выдала:
  - Калi дасягненнi дыктатуры нулявыя, тэрмiны кiравання абнульваюцца!
  I дзяѓчаты возьмуць i засмяюцца, выскалiѓшы зубкi, што зiхацяць нiбы жамчужынкi.
  Таронта i Квебек загiнулi яшчэ да зiмы... I зiмой баi разгарнулiся ѓжо на тэрыторыi ЗША. Сiлы былi няроѓныя... Хоць амерыканцы з прычыны расцягнутасцi камунiкацый, i магутнай эканомiцы i мелi вялiкую перавагу ѓ колькасцi тэхнiкi. Але саступалi ѓ якасцi.
  Увесну сорак чацвёртага года ѓжо масава ѓ паветраных баях сталi прымаць удзел рэактыѓныя машыны: МЕ-262 i ХЕ-162, якiм не было роѓных апанентаѓ.
  У танках з'явiѓся найноѓшы Леѓ-2 у якiм немцы ѓпершыню ѓ танкабудаваннi размясцiлi трансмiсiю i рухавiк адным блокам i папярок, а скрынку перадач на самiм рухавiку, i спераду вежу зрушыѓшы назад. Леѓ-2 атрымаѓся з нiжэйшым сiлуэтам, акрамя таго i хадавая частка стаѓ лягчэй, i вежа атрымалася вузейшай з гарматай 88-мiлiметровага калiбра 105 для амерыканскiх танкаѓ усё роѓна залiшняя. "Леѓ"-2 аказаѓся рухомым i добра абароненым. На полi бою яна адразу ж захапiѓ iнiцыятыву, як найлепшы танк у свеце.
  СССР пасля вайны з Фiнляндыяй пакуль нi з кiм не бiѓся. У яго развiццё танкабудавання пайшло не самым прадуктыѓным шляхам. З'явiлiся монстры КВ, з вялiзнымi вагамi i некалькiмi гарматамi. Толькi Т-34, можна назваць удалым танкам. Хаця i недастаткова магутным.
  Акрамя таго ѓ СССР з'явiлася i развiццё колава-гусенiчных танкаѓ. Ужо серыя А - аѓтастрадныя. I маса iншых машын.
  Немцы ж вучылiся ваяваць i атрымлiвалi вялiкi, баявы досвед. Да канца лета больш за палову тэрыторыi ЗША ѓжо была захоплена гiтлераѓцам. У вераснi пачаѓся штурм Нью-Йорка i Вашынгтона.
  Герда ѓжо бiлася на "Леѓ"-2. Дадзеная машына важыла шэсцьдзесят тон, але мела таѓсцейшую бартавую браню ѓ 100-мiлiметраѓ пад нахiламi, i гармату 88-мiлiметраѓ у 100 ЭЛ даѓжыня ствала. I некалькi тоѓшчы была i лабавая браня пад вялiкiмi нахiламi. Корпус у 150-мiлiметраѓ i 45 градусаѓ, а лоб 200-мiлiметраѓ i таксама пад нахiлам.
  Амерыканскi гарматы лабавую браню такога танка не бралi. А тыя, што маглi прабiць у борт, былi малалiкiмi i не на танках.
  Герда паслала снарад пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, разбiла "Шэрман" i адзначыла:
  - Палiтык мовай працуе, энергiчна заклiкаючы да сэрца, толькi ѓ вынiку ѓсе словы аддаюцца ѓ пячонках!
  Шарлота пальнула па амерыканцах, i перавярнула дакладным трапленне гаѓбiцу i буркнула:
  - Чым у кiраѓнiка тупей розум, тым у яго ката вастрэй сякера!
  Крысцiна зноѓ стрэлiла ѓ непрыяцеля, разнесла чарговы па лiку танк i вякнула:
  - Абнуленнi тэрмiна дыктатара абернецца выбаршчыку ѓ кругленькую суму!
  Магда тут таксама рушыла па супернiку, i разнесла зенiтную ѓстаноѓку, буркнуѓшы:
  - Кiраѓнiк любiць казаць круглява, абы абнулiць красамоѓныя правалы!
  I дзяѓчаты зноѓ паслалi снарад вялiзнай, забойнай сiлы!
  У небе таксама баi кiпяць неабыякiя, i вельмi крывавыя.
  Альбiна на МЕ-262 збiла чарговую амерыканскую машынку i праверашчала, скалячы зубкi:
  - Дыктатар-сцярвятнiк заѓсёды мае рацыю, таму што ѓ яго шмат правоѓ, без межаѓ, а меламу птушыныя правы выбаршчыку застаецца толькi паляцець за кардон!
  Альвiна на МЕ-262 таксама падрэзала амерыканскi знiшчальнiк i дасцiпна прабуркавала:
  - Хочаш стаць арлом, перастань пралятаць з птушынымi правамi!
  Вось ужо гiтлераѓцы штурмуюць Белую хату. Тры дзяѓчыны: Хельга, Маргарэт i Фрыда прабiраюць да купала, каб там павесiць свой сцяг.
  Ваяѓнiцы босаногiя i ѓ адным толькi бiкiнi. Прабiраюцца i ваююць.
  Хельга шпурнула босай ножкай гранату, i дала чаргу з аѓтамата, прабуркаваѓшы:
  - Часцей за ѓсё петушацца тыя, у каго птушыныя правы, i звычка лiчыць крумкач!
  Маргарэт агрэсiѓна стрэльнула i босымi пальчыкамi ножак шпурнула прэзент анiгiляцыi i пiскнула:
  - Пакуль не адвучышся лiчыць крумкач, будзеш пралятаць з птушыным правамi i курынай кемлiвасцю!
  Фрыда зрэзала некалькiх чарнаскурых салдат янкi i прабуркавала, кiнуѓшы босымi пальчыкамi ножак, разбуральную гранату:
  - З птушынымi правамi ѓ неба не ѓзляцiш, а вось у пекла пад заляцiш як курыца ѓ ашчып!
  Змагаюцца з амерыканцамi i японскiя дзяѓчыны-нiндзя. Яны з боку Краiны Узыходзячага Сонца прасуюць.
  Дзяѓчына сiняя нiндзя секанула мячамi амерыканцаѓ. Шпурнула босымi пальчыкамi ножак прэзент смерцi i прачырыкала:
  - Калi ѓ цябе курыныя мазгi, птушыныя правы i пеѓневы гонар, то з гарантыяй паляцяць пёры!
  Дзяѓчына жоѓтая нiндзя правяла мячамi млын срубая амерыканцаѓ i пiскнула, кiнуѓшы голай пяткай падарунак анiгiляцыi:
  - У каго курыныя мазгi, той лiчыць крумкач i дамагаецца толькi птушыных мае рацыю!
  Дзяѓчына чырвоная нiндзя босымi пальчыкамi ножак запусцiѓ бумеранг зразаючы галовы ворагам i пiскнула:
  - Хто шмат лiчыць крумкач, атрымлiвае без рахунку праблемы!
  Дзяѓчына белая нiндзя ѓзяла i пунсовым саском грудзей выпусцiла прэзент смерцi i вякнула:
  - Лiчачы крумкач, рызыкуеш накаѓкаць бяду, зацiраючы нос, патрапiш як курыца ѓ ашчып!
  Вось нарэшце i Белы дом узяѓ. Загiнулi ѓ пачатку кастрычнiка i Нью-Ёрк, i Вашынгтон.
  А 8 лiстапада 1944 гады ЗША i Мексiка капiтулявалi перад Японiяй i Трэцiм Рэйхам.
  Наступiла часовая паѓза. Трэцяму Рэйху трэба было пераварыць уладаннi i падрыхтавацца да новай вайны. Японiя таксама шмат нахапала.
  Сталiн таксама пакуль рыхтаваѓся да войн, але нiкуды не залазiѓ. Усё было спакойна.
  Немцы разгарнулi будаѓнiцтва танкаѓ серыi Е. Таксама ѓ сорак пятым годзе атрымалiся вельмi ѓдалыя дыскалёты, якiя маглi ѓнесцi пералом у любую вайну. Iшла распрацоѓка i ядзернай зброi. Зрэшты, у СССР Сталiн да яго паставiѓся з прахалодай, i амаль не фiнансаваѓ. Скептычным аказалася i стаѓленне Гiтлера. А вось у Японii некаторыя работы вялiся.
  Разведка Трэцяга Рэйха атрымала дадзеныя, што японцы сяго-таго ды дасягнулi.
  Пасля асабiстай сустрэчы Гiтлера i Сталiна было прынятае рашэнне аб сумеснай вайне супраць Японii.
  Сталiн пад старасцi гадоѓ хацеѓ атрымаѓ славу выдатнага палкаводца, i пасля ваганняѓ вырашыѓ заключыць ваенны саюз з Германiяй. Гiтлер якi асабiста здолеѓ пасябраваць з чырвоным дыктатарам, таксама аддаваѓ перавагу ваяваць з Японiяй. Тым больш у яе шмат калонiй i пакуль яшчэ параѓнальна адсталае войска. Хоць i шматлiкая, i фанатычная. Так лёгкай прагулкi не чакалася.
  20 красавiка 1950 гады пачалася вялiкая вайна супраць Японii з калонiямi, i СССР, i Трэцiм Рэйхам.
  Чырвоная армiя рухалася ад Маньчжурыi. Не маючы досведу наступальных аперацый, супраць магутнай японскай абароны савецкiя войскi прасоѓвалiся павольна i з вялiкiм стратамi.
  Лiзавета на найноѓшым танк Т-54 змагаецца з самураямi. Савецкая машына больш дасканалая, чым ранейшыя мадэлi, але зьявiлася нядаѓна. I ѓ яе гармата ѓ 122-мiлiметры, i сама яна вельмi цяжкая - пяцьдзесят пяць тон.
  Сталiн, не маючы досведу Вялiкай Айчыннай вайны пайшоѓ шляхам павелiчэння памераѓ i масы танкаѓ.
  Яму падабалася ѓсё буйное i грувасткае.
  Як i серыя КВ, некаторыя мадэлi, напрыклад КВ-14 важылi за трыста тон.
  Немцы, наадварот, зразумелi, што вялiкiя вагi неэфектыѓныя i патрэбная танку рухомасць. I асноѓнай машынай стала пiрамiдальная АГ-50. Ён меѓ куты рацыянальнага нахiлу ва ѓсе бакi.
  I яго не прабiць савецкiм гарматам нi з аднаго ракурсу. Пры гэтым вага ѓсяго ѓ пяцьдзесят тон i рухавiк у 1800 конскiх сiл - газатурбiнны. АГ-50 - гэта дасканалая машына для свайго часу i вельмi хуткасная то ста кiламетраѓ у гадзiну на шашы.
  I гармату нядаѓна ѓсталявалi з кароткiм ствалом, але высокага цiску, што здольна прабiваць усе машыны. I калiбр 88-мiлiметраѓ мяняць не прыйшлося. На самай справе менш калiбр i больш запас снарадаѓ i вышэй хуткастрэльнасць гарматы. I гэта ѓжо аксiёма. I наадварот вялiкiя калiбры ѓ танкавым двубоi на практыцы горш дробных.
  АГ-50 - гэта монстар, якi руйнуе Японiю. У самураяѓ толькi танкi серыi Е, ды i тое раннiх, далёка не самых дасканалых мадэляѓ гэтай мадыфiкацыi.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 16.
  Але Лiзавета пакуль едзе на Т-54 i робiць стрэл пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак.
  Уразiла супернiка i прачырыкала:
  - Тыран уяѓляе сябе львом, але сiлкуецца падаллю як гiена, кахае вайну, але не жадае цягнуць салдацкую шлейку, кахае падкладаць свiнню, i пажыраць з вантробамi!
  Кацярына агалiла пунсовы сасок, урэзала ѓ непрыяцеля нацiснуѓшы сiськi на кнопку i вякнула:
  - Калi розумам ты калека, то пратэз адукацыi табе не дапаможа!
  Алена таксама ѓляпiла з дапамогай голай пятачкi i прабуркавала:
  - Леѓ i без адукацыi лепшы кiраѓнiк, чым дыпламаваны баран!
  Еѓфрасiння таксама пальнула па чарзе, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi ножак i прабуркавала:
  - Моцны ѓдар у баксёра ѓ руцэ, а вось палiтык адбiвае мазгi мовай, нават калi сам слабаваты на галаву!
  Наступленне iдзе па ѓсiх напрамках. Савецкiя лётчыцы таксама ваююць. Ужо з'явiѓся МIГ-15, якi можа канкураваць з японскiмi машынамi, а нямецкiя мабыць, будуць лепей асаблiва ѓ хуткасцi i ѓзбраеннi.
  Анастасiя Вядзьмакова змагаецца ѓ небе, з вялiкай доляй упэѓненасцi.
  Збiвае дзве японскiя машыны i пiшчыць:
  - У баксёра дзве рукi i некалькi камбiнацый удараѓ, у палiтыка адна мова, бясконцыя перапеѓ песень, па сутнасцi аднаго матыву!
  Акулiна Арлова, ведучы бязлiтасны агонь па супернiку, i выбiваючы спрэс, адзначыла:
  - Басанож дзяѓчына сама абуе мужчыну, агаляючыся - пакiне без порткаѓ, а рассунуѓшы ногi, сцiсне мёртвай хваткай горла!
  Мiрабела Магнiтная, падразаючы японскiя самалёты, i дзейнiчаючы з фiгуральнай агрэсiяй, прымецiла:
  - Жанчына, рассоѓваючы ногi здушвае мужчыну мамон каб выцiснуць залатыя кроплi!
  Дзяѓчыны ваявалi з вялiкай актыѓнасцю i перамяшчаючыся з боку ѓ бок, сыходзячы ад трапных стрэлаѓ супернiка.
  Нямецкiя лётчыцы таксама тармашылi японцаѓ.
  Альбiна зрэзала адной чаргой адразу чатыры машынкi i захоплена прабуркавала:
  - Голыя жаночыя ногi, выдатна распранаюць мужчын, у якiх няма галавы!
  Альвiна ѓзяла i падрэзала з адной чаргой пяць японскiх самалётаѓ i прапiшчала:
  - Лепш цалаваць голыя ножкi дзяѓчынкi, чым быць поѓным самотным лапцем!
  Герда на танка АГ-50 ваявала на пару з Шарлатай. Абедзве дзяѓчыны бiлiся вельмi ѓпэѓнена.
  Герда пальнула па супернiку, разбiла японскую машыну i прабуркавала, скалячы зубкi:
  - Бык мае рогi лiтаральныя, а мужчына без бычынага здароѓя атрымае рогi фiгуральныя!
  Шарлота таксама зрабiла трапны стрэл, прабiѓ супернiка i адзначыла:
  - Мужчына якога абулi босыя жаночыя ножкi - поѓны лапаць!
  Крысцiна i Магда таксама ваююць на АГ-50, i б'юцца адчайна.
  Крысцiна зрабiла стрэл i прабуркавала:
  - Калi мужчына лапаць, то яму наканавана быць пад абцасам i басяком!
  Магда таксама пальнула i вельмi трапна, i разнесла супернiка гаѓбiцу, пiскнуѓшы:
  - Няма большага ворага ѓ мужчыны, чым адсутнасць мужнасцi i большай праблемы, чым лiшак жадання!
  I дзяѓчаты працягнулi малацiць самураяѓ.
  Яны iх усё мацней падцiскалi i грамiлi на розных франтах.
  Алёнка i яе каманда змагалiся на найноѓшым танку IС-3. Гэтая машына i больш сучаснай серыi з 130-мiлiметровай гарматай, у дадзеным выпадку адной i вагай у восемдзесят тон.
  У ёй пяць членаѓ экiпажа - усе дзяѓчынкi. I гэта выдатна.
  Алёнка пальнула з гарматы пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак i праверашчала:
  - Мужчына юрлiвая малпа з ласкавай прамовай, але дурасць дзяѓчынак пакалечыць!
  Анюта па чарзе зноѓ стрэлiла, прабiла японскую машыну i прачырыкала:
  - Калi ты розумам асёл будзеш араць як iшак на лiсiцу, калi духам заяц, на шапку здзяруць тры шкуры!
  Ала дала дакладны стрэл пры дапамозе пунсовага соску якiм нацiснула на кнопку i пiскнула:
  - Можна зрабiць з каня сенатара, але з палiтыка не зробiш сумленнага аратага!
  Марыя таксама дзюбнула ѓ супернiка, пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак i праверашчала:
  - Прасцей за ѓсё зрабiць сенатара з таго, хто ѓмее рабiць хоць канём, але чамусьцi ѓ любым парламенце поѓна iшакоѓ, ды яшчэ i лянiвых!
  Алiмпiяда таксама голай пяткай пальнула i выдала:
  - Не навучышся хадзiць канём, будзеш голым каралём!
  Дзяѓчыны паказалi вышэйшы клас у баях. I вось савецкiя войскi за паѓгода баёѓ дайшлi да Порт-Артура. Гэты горад прыкрываѓся японцам з мора.
  Паѓднёвы Сахалiн таксама ѓдалося адбiць.
  Такiм чынам быѓ узяты рэванш за ранейшыя паразы ад Японii. Прычым, рэванш пакуль частковы Порт-Артур трымаѓся.
  Пачалася яго аблога.
  Цяжкая савецкая артылерыя абстрэльвала дадзеную крэпасць. Дзяѓчаты стралялi з гаѓбiц.
  Алiса i Анжалiка выпускалi снарад за снарадам.
  Алiса стрэлiла i адзначыла:
  - У любым турнiры ёсць колькасць партый i канчатковыя вынiкi, толькi ѓ палiтыцы пастаянныя абнуленнi i паралельны падлiк!
  Анжалiка, упiраючыся босымi пяткамi падала снарад, i прабуркавала:
  - У боксе ѓдары нiжэй пояса каральныя незалежна ад колеру пальчатак, у палiтыцы яны прыносяць перамогу, асаблiва калi пальчаткi не белага колеру!
  На працягу года баёѓ, Японiя страцiла ѓсе свае калонii. I вось баi разгарнулiся за саму метраполiю.
  I ваяѓнiцы-прыгажунi падыходзiлi да Токiа.
  А савецкiя танкiсткi ѓзялi нарэшце Порт-Артур.
  Лiзавета босымi пальчыкамi ножак навяла зброю. Пальнула па супернiку i пiскнула:
  - Мужчына недалёка сышоѓ ад гiбона, калi не iнтэлектам, то юрлiвасцю самец тыповая малпа!
  Кацярына таксама пальнула па супернiку, выкарыстоѓваючы голую пятачку, i ѓсмешкай заѓважыла:
  - У мужчыны адна дасканаласць i дзве рукi, але жанчына шукае саму дасканаласць з заграбуючымi рукамi, i магутнай добрай якасцю!
  Алена, страляючы па японцах, i перавярнуѓшы пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак чарговую гаѓбiцу, адзначыла:
  - Клоѓны ѓ цырку нараджаюць здаровы смех i весялосць, блазаны ѓ палiтыцы выклiкаюць нездаровае iржанне, i расчараванне!
  Дзяѓчынкi як вiдаць японцаѓ разбураюць капiтальна. З такiмi зразумела i Порт-Артур упадзе без усялякiх сумневаѓ.
  Анастасiя Вядзьмакова ѓ небе над Японiяй дзярэцца, i на дае супернiку спуску, напяваючы:
  - Раз, два, тры, самурая разарвi!
  I вымаѓляе афарызм, вельмi трапны:
  - У шахматах ход канём часта ставiць мат, у палiтыцы хады канём заѓсёды выбаршчык суправаджае матам!
  Акулiна Арлова, крышачы самураяѓ у небе, i падмiргваючы сваiмi сапфiравымi вочкамi адзначыла:
  - Дрэннаму музыку на вуха наступiѓ мядзведзь, дурному выбаршчыку прагулi вушы - лiсы-палiтыкi!
  Мiрабела Магнiтная падрэзала з развароту чарговую машыну Краiны Узыходзячага Сонца i адзначыла:
  - Два моцных, але розных характару нараджаюць выбух, два разумных, але розных па падлозе iндывiда спараджаюць генiяльнасць!
  Дзяѓчынкi бралi ѓ небе над самураямi ѓгару.
  Альбiна, збiваючы самалёт Японii, скалячы зубкi, агрэсiѓна адзначыла, падмiргваючы:
  - Дзецi нараджаюцца ад кахання двух падлог, поспех ад спалучэння працавiтасцi i таленту!
  Альвiна таксама, дзюбанула пры дапамозе голай пяткi па самураях, i прабуркавала, выскаляѓшы зубкi:
  - Мужчыны жадаюць сыноѓ ад прыгожых жанчын, а жанчыны жадаюць дачок ад разумных мужчын, выснова - здаровае нашчадства патрабуе прыгажосцi i розуму, але дзе знайсцi спалучэнне падобнага дабра!
  А вось баi ѓжо разгарнулiся за Токiа. Штурмуюць немцы i асобныя савецкiя батальёны сталiцу Японii. На двары травень 1951 гады, усё лiтаральна квiтнее. I вельмi нават прыгожа i багата.
  Але горад Токiа моцна разбураны. Па iм прасоѓваюцца часткi Вермахта, i баi вельмi разлютаваныя i няроѓныя кiпяць.
  Герда на АГ-50 змагаецца разам з Шарлатай. Гэтыя дзяѓчаты вераць у сваю перамогу вельмi горача.
  Герда страляе пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, нацiскаючы на кнопкi джойсцiка i прамаѓляе:
  - Чаго жадае жанчына таго жадае Бог, а вось жаданнi мужчыны, падобна з жаданнем малпы!
  Шарлота таксама лупанула па супернiку, збiла вежу з японскай машыны i пiскнула:
  - Бог стварыѓ жанчыну як кветка для прыгажосцi, мужчына спатрэбiѓся як перагной для падкорму цудоѓнай раслiны!
  На iншым танк АГ-50 таксама ваююць дзяѓчыны, якiя папросту крывавыя монстры класа-супер. Яны ваяѓнiцы вельмi баявыя i агрэсiѓныя, але разам з тым далiкатныя.
  Крысцiна стрэлiла пры дапамозе босых пальчыкаѓ, точаных ножак i з усмешкай заѓважыла:
  - Жанчына ружа, але далёка не раслiна, мужчына ж певень, але не крылаты, а тыповая рагатая жывёла!
  Магда са смяшком пальнула ѓ супернiка пры дапамозе забойнага снарада i пiскнула:
  - Мужчына, якi петушыцца быццам бы птушка, але бяскрылая, вылiваецца салаѓём, але не спявак, абяцае жанчыне залатыя горы, але ѓ ложку не стаiць i шэлега!
  Савецкiя дзяѓчаты таксама ѓдзельнiчаюць у штурме Токiа. У прыватнасцi экiпаж Алёнкi. Яны пераселi на яшчэ больш магутны i цяжкi IС-4, з другой 85-мiлiметровай гарматай.
  Але пяцёрка засталася ранейшай.
  Алёнка стрэлiла пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак i прачырыкаѓ, скалячы зубкi:
  - У абяцаннях палiтык iмператар, у выкананнi голы кароль, абяцае месяц з неба, а выбаршчыкам выходзiць сабачае жыццё!
  Анюта агрэсiѓна прымецiла, пасылаючы снарад з гарматы i трапна дзiвячы супернiка:
  - Разумны кiраѓнiк не iмкнуцца абагавiць сябе, а iмкнецца даць выбаршчыку чалавечае жыццё!
  Ала дзюбнула ѓ супернiка, нацэлiѓшы босы дакладны ножкай прэзент смерцi i выдала:
  - Саджаць шмат можа i iдыёт на троне, а вось багаты ѓраджай збiраюць з не дужым розумам!
  Марыя таксама дала стрэлы, толькi на гэты раз з кулямётаѓ, выбiла масу супернiкаѓ i выдала:
  - Дыктатар што шмат саджае i лье крывi, сам сядзе ѓ лужыну, i зараве ад болю!
  Алiмпiяда, таксама стрэлiла нацiснуѓшы на гашэткi голымi падэшвамi, i агрэсiѓна, адзначыла:
  - Выбаршчыка, якi галасуе за палiтыка што часта садзiцца на каня, захамутаюць жывадзёры!
  Вось ужо iдзе i штурм iмператарскага палаца. Апошнiх японцаѓ капiтальна дабiваюць.
  Тут ужо i Марын Ле Пэн да лаянкi далучылася. Зразумела, яна амаль голая, у адных трусiках.
  Выпусцiла з пунсовага соску маланку i прабуркавала:
  - Палiтык - гэта сумесь ваѓка ѓ авечай шкуры, лiсiцы з салодкай пошчак салаѓя, свiннi ѓ новым фраку, але жыць пры iм вы будзеце як сабакi!
  Хельга таксама ваюе, штурмуючы японскiя пазiцыi i завывае, выскалiѓшы зубкi, i кiнуѓшы босай ножкай гранату:
  - Дурное галасаваць за ваѓка ѓ авечай шкуры, можа апынуцца поѓным баранам!
  Маргарэт дала чаргу i замацоѓваючы на купале iмператарскага палаца сцяг захопнiка, адзначыла:
  - Лiсiца ѓ авечай шкуры на троне лепшая за барана ѓ бабровым футры, разумны жулiк прынясе больш карысцi, чым сумленны дурань!
  Марын Ле Пен канчаткова замацавала чырвонае палотнiшча i прабуркавала, з лютасцю:
  - Трон не церпiць мiтуснi i брэху, i не метад падпарадкоѓваць спалох, але кiраѓнiк груба кiруе, раздае ѓказы да маленняѓ глух!
  Японiя была зрынутая. I пасля яе капiтуляцыi СССР вярнуѓ сабе паѓднёвы Сахалiн, атрымаѓ Курыльскую граду, Маньчжурыю, Порт-Артур, паѓночную Карэю, i канчаткова ѓмацаваѓся ѓ Манголii.
  Трэцi Рэйх захапiѓ усё астатняе. I зноѓ наступiѓ перыяд свету. Трэцi Рэйх захапiѓ астатнiя часткi свету i ѓ 1959 годзе правёѓ рэферэндум аб заснаваннi манархii i сусветнай iмперыi.
  Гiтлер стаѓ iмператарам. У СССР пасля смерцi Сталiна 5 сакавiка 1953 г. новым лiдэрам стаѓ Мiкалай Вазнясенскi - акадэмiк i генiй. I пры iм у СССР стала стварацца новая зброя.
  Калi Гiтлер памёр у сакавiку 1963 гады ѓ Трэцiм Рэйху пачалася дужанне за ѓладу сярод шматлiкiх сыноѓ Адольфа, атрыманых шляхам штучнага абнасеньвання.
  I Чырвоная Армiя СССР пачала вызваленчы паход у Еѓропу па загадзе Мiкалая Вазнясенскага. I разгарнулiся 1 траѓня 1963 гады, разлютаваныя бiтвы.
  Але гэта ѓжо iншая гiсторыя, як Чырвоная Армiя СССР ратавала сьвет ад фашызму.
  Каб потым насадзiць нешта таксама не надта добрае!
  Марын Ле Пен прачнулася свежай i бадзёрай. Памылася пад душам.
  Потым апранулася i накiравалася на сустрэчы.
  У Кувейце ёй некаторыя грошы далi. Але сказалi, на арабаѓ не наязджаць.
  I не патрабаваць усiх зняць хiджабы. Марын адзначыла:
  - Не рабi таго, чаго не жадаеш сабе!
  Пасля перамоваѓ, можна вярнуцца ѓ нумар. Прыняць душ. I запрасiць чарговага хлапчука, для ѓцех. У дадзеным выпадку Марын запрасiла пару: падлетка i дарослую жанчыну.
  Iх разумее ахова часткi i старанна праверыла. Затым яны яе па чарзе лiзалi ва ѓвiльготненай пячоры, i гладзiлi рукамi грудзi i жывот. Што надзвычай прыемна. Асаблiва калi юны альфонс стаѓ лiзаць грудзi мовай, а прыгожая жанчына яе юрлiвае ѓлонне.
  Марын, зразумела, аддавалася сэксуальным фантазiям, i рабiла сабе яркiя ѓяѓленнi ва ѓяѓленнi. Зразумела, з дзяѓчынкамi;
  Яшчэ ѓ адной мiсii прыйшлося Эмануэль узяць удзел, што вельмi цiкава, i разам з тым крута.
  Дарт Вейдэр , уражаны маланкамi iмператара Палпацiна, перамясцiѓся падчас паѓстання Спартака.
  I быѓ атакаваны войскам Красса.
  Узброены светлавым мячом, чорны лорд, быѓ атакаваны рымлянамi, якiя накiнулiся на яго.
  Дарт секануѓ зброяй, рассякаючы легiянераѓ. Тыя падалi, аблiваючыся крывёй i губляючы канечнасцi.
  Узмахi мяча, у чорнага лорда былi iмклiвымi, i нястомнымi. Ён рассякаѓ непрыяцеляѓ. А затым, як пстрыкне пальцамi ѓ металiчнай пальчатцы. Так адразу дзве сотнi легiянераѓ схопяцца за горла i памiраюць задыхаючыся.
  Потым чорны лорд кiнуѓ свой светлавы меч. Ён праляцеѓ, нiбы маланка, i расьсек цэлую сотню воiнаѓ Рыма за некалькi секунд. I вярнуѓся зноѓ у руку Дарта Вэйдэра .
  Такi жорсткi бой iдзе з Рымам. Але войска ѓ Красса вялiкае. Да яе дайшлi яшчэ i некалькi легiёнаѓ разам з Пампеем.
  I Дарту Вэйдэру патрэбна дапамога i, зразумела, трэба выкарыстоѓваць цёмны бок сiлы. I вось яму павiнна дапамагчы Асока Тана .
  Дарт Вэйдэр i Асока Тана, узброiѓшыся дадатковымi светлавымi мячамi, прызямлiлiся на гару каля табара Красса. Iшоѓ самы разгар бiтвы з войскам мяцежных рабоѓ. Крытычны момант, рымляне кiнулi ѓ бой з паѓстанцамi практычна ѓсе свае наяѓныя сiлы. Чорны лорд быѓ у бранi. Абедзве яго рукi трымалi светлавыя мячы. Магутны ваяѓнiк правёѓ млын, i цэлы тузiн рымскiх ваяроѓ рассечаная пляснулася ѓ вясновы, iтальянскi бруд.
  Асока Тано падскочыла i пракруцiлася, мiльгаючы босымi, круглымi пяткамi, ссякаючы рымлян, i прасвiстала:
  - Так трымаць!
  Дзяѓчына-падаван i госця з касмiчнай будучынi, была настроена агрэсiѓна i лiмiтава па-баявому.
  Дарт Вейдэр зноѓ секануѓ i зароѓ:
  - За вялiкi касмiчны свет!
  Ва ѓсе бакi разляталiся iрваныя абрыѓкi чалавечых целаѓ.
  Асока Тано таксама ѓразала мячамi, рассекла працiѓнiкаѓ, i затым босай точанай, загарэлай, дзявочай ножкай кiнула малюсенькую гарошынку з антыматэрыяй.
  Iрванула з аглушальнай сiлай, i разарвала цэлы батальён воiнаѓ краiны Рымскага, здавалася, незаыходзячага нiколi Сонца.
  I пiскнула:
  - За касмiчны розум!
  Дарт Вейдэр прайграѓ мячамi матылька, рассякаючы шматлiкiх у бранi рымскiх ваяроѓ, i буркнуѓ:
  - За вялiкiя дасягненнi iмперыi!
  Пасля чаго, светлавы меч чорнага лорда завiс у паветры. Ён пстрыкнуѓ пальцамi, i адразу сотня, грозных у даспехах рымскiх салдат схапiлася за горла, i стала задыхацца ѓ нябачнай пятлi цёмнага боку сiлы, якая ламала iм шыi.
  Асока зноѓ кiнула босы, з тоненькiмi, спрытнымi дзявочымi пальчыкамi ножкай, малюсенькую гарошынку з антыматэрыяй, i разарвала ёю цэлы полк самураяѓ.
  Трэба адзначыць, што адзiн грам антыматэрыi - гэта моц разбурэння, як ад двух атамных бомбаѓ скiнутых на Хiрасiму. А гарошынкi памерам з макавае зярнятка лупяць нiбы вакуумная бомба.
  А ѓ Асокi Тано iх цэлы мех.
  Вось голая пятка дзяѓчыны як шпурне чарговы падарунак знiшчэння, i вогненнае зарыва ѓспыхвае, ахоплiваючы i спальваючы жыѓцом разам шматлiкiя сотнi рымлян.
  Дарт Вейдэр зноѓ пстрыкае пальцамi, i ѓжо палова тысячы рымскiх, абчэпленых зброяй салдат, пачынае курчыцца, зацiснутыя пятлямi дзiкай, цёмнай сiлы.
  Асока Тано босымi пальчыкамi ног, выкiнула чарговую порцыю матэрыi i пiскнула:
  - За дамiнаванне дабра!
  Дарт Вейдэр зноѓ правёѓ мячамi млын, яго светлавыя мячы падаѓжэлi на сотню метраѓ, ссякаючы масу рымлян, атакавалых гару, дзе стаяѓ умацаваны лагер Спартака i раѓнуѓ:
  - Не, за цёмны бок сiлы!
  Асока Тано зноѓ голай пяткай падкiнула малюсенькую гарошынку з антыматэрыяй. Парвала i спалiла цэлы атрад рымскiх байцоѓ, i праверашчала, скалячы зубкi:
  - За Велiч нашай iмперыi суровага дабра!
  Дарт Вейдэр зноѓ правёѓ млын якiя падаѓжэлi мячамi, i выпусцiѓ са свайго рота агонь. Дзве сотнi воiнаѓ Старажытнага Рыма зараз загарэлася. А iх даспехi лiтаральна плавiлiся.
  Чорны лорд зароѓ:
  - У джэдаяѓ пухнуць асобы,
  Iзноѓ iмперыя нарадзiцца!
  Сiла святла не ратуе,
  Вы загiнеце джэдаi!
  Асока Тано таксама правяла мячамi млын, i босымi пальчыкамi хупавых ножак шпурнула падарунак з антырэчывы. Спалiла масу рымскiх салдат i пiскнула:
  - Нас нiхто не спынiць, нас нiхто не пераможа!
  I зноѓ голая пятка дзяѓчыны падкiне шарык анiгiляцыi. I столькi спалiць рымскiх байцоѓ. Цэлы полк, прынамсi.
  Дзяѓчына прачырыкала:
  - Старажытны Рым i Расiя - новая прахадная мiсiя!
  Тут Марын Ле Пэн стала смешна:
  - На самай справе, аповяд прышпiльны i дзiкi, але напiсаны нiбы для дзяцей, або максiмум падлеткаѓ. Але невялiкi i забаѓны, што яго можна прывесцi i цалкам.
  I ваяѓнiца сама ѓступае ѓ бiтву вымаѓляючы:
  - На вайне лiк iдзе на секунды, у мiрным жыццi гады пралятаюць, не лiчачы - так што крумкач вайны адвучае лiчыць крумкач грамадзянкi!
  Чорны лорд зноѓ душыць цёмнай сiлай тысячы легiянераѓ. Кулi не трапляюць у пару прыкрытых сiлай байцоѓ. А яны, тым часам, мячамi i iншымi прыстасаваннямi воiнаѓ горада, выгадаванага ваѓчыцай, нiшчаць.
  Вось зноѓ Дарт Вейдэр праводзiць млын, столькi мяса рымскага за раз зрэзаѓ i рыкнуѓ:
  - За iмператара Палпацiна!
  Прыгожая Асока кiнула босымi пальчыкамi дзявочых ножак прэзент смерцi i прачырыкала:
  - За Люка Скайокера !
  Чорны лорд злосна адказаѓ:
  - Люк не варты, быць маiм сынам!
  Галаногая Асока правяла чарговы млын, зрэзала натоѓп рымлян i адказала:
  - А хто варты? Усе мы па-свойму нягоднiкi!
  Дарт Вейдэр секануѓ мячамi, i зноѓ пстрыкнуѓ пальцамi, ламаючы шыi войскi iмперыi ваѓка i гандлю рабамi, i прагыркаѓ, нiбы тыгр:
  - Я не проста нягоднiк, я вялiкi нягоднiк!
  У адным бiкiiн , Асока зноѓ секанула мячамi i пiскнула:
  - Ды будзе з намi сiла!
  I голая, круглая пятачка дзяѓчыны паддала чарговую гарошынку знiшчэння.
  Рымляне валiлiся лiтаральна шэрагамi. Iх магчымасцi скарачалiся з катастрафiчнай шпаркасцю. Не самая гэта, аказалася мудрая iдэя штурмаваць, сабраѓшы ѓсю сiлу пад гару, дзе лагер Спартака, калi там два такiх супер байца. Басаногая, вельмi прыгожая i баявая Асока Тана i чорны лорд у непрабiѓных даспехах.
  Вось i Дарт Вейдэр кiнуѓ пальцамi рук у пальчатках гарошынку смерцi, раздзiраючы рымскiх салдат.
  Тыя сыпалiся ад удараѓ чорнага лорда, нiбы прышыбленыя. Але вось i трэцi баец далучыѓся да iх. Ну, вядома ж, прынцэса Лея. Дакладней, у яе целе Марын Ле Пэн з адной серыi фэнтэзi. Чароѓная дзяѓчына ѓ бiкiнi рабынi i з мячамi.
  Вось яна кiнула босымi пальчыкамi ножак гарошынку смерцi, раздзiраючы на дробныя, iрваныя крывавыя аскепкi воiнаѓ Старажытнага Рыма. I праспявала са смяшком:
  - I ляцела долу варожая зграя,
  Пад напорам сiлы i мячоѓ!
  У руках прынцэсы Марын Ле Пен-Леi блiснулi два светлавыя мячы, i яны, падаѓжэѓшы секанулi атакавалых лагер Спартака рымскiх байцоѓ.
  Зрэзалi iх у капусту.
  Марын Ле Пен-Лея, выскалiѓшыся, прабуркавала:
  - Слава iдэям касмiчнага камунiзму!
  I голая пятка прынцэсы ѓ бiкiнi як кiдае, нешта надзвычай забойнае i разбуральнае.
  Пасля чаго дзяѓчына, скалячы зубкi i агрэсiѓна падморгваючы, i пунсовым сасок дзёѓб маланку, дадала:
  - Iмперыя часам нагадвае вялiкую казарму, але войска без дысцыплiны як батлейка разбойнiкаѓ, а iмперыя без закона, анархiя самаѓпраѓнасцi!
  Загарэлася зарыва, i маса рымлян апынулася разам спалена i абуглена.
  Асока Тано , таксама секанула мячамi, правёѓшы дзiкi i iмклiвы млын. Зрэзала цемру рымскiх воiнаѓ. Затым яе босыя пальчыкi хупавых ног запусцiлi чарговую гарошынку знiшчэння. Спапелiлi масу непрыяцеляѓ.
  Дзяѓчына-падаван вякнула:
  - За прыгожых хлопчыкаѓ!
  I яе голая пятка падкiнула гарошынку поѓнай анiгiляцыi. I столькi рымлян аказалася зараз знiшчана.
  Чорны Лорд надтачыѓ свае светлавыя, чырвоныя мячы на трыста метраѓ, ссякаючы ворагаѓ. Гэта вельмi эфэктыѓны прыём. Колькi байцоѓ iмперыi, ашчэранага ваѓка i катаваных рабоѓ, загiнулi i апынулiся разрэзанымi.
  Дарт Вейдэр зароѓ, выпусцiѓшы з рота каласальнай, разбуральнай сiлы i хутка павялiчваецца ѓ памерах, ператвараючыся ѓ сапраѓдны ком Кракатау, пульсар:
  - Нiхто не смее пярэчыць волi iмперыi!
  Прынцэса Марын Ле Пен-Лея, босымi пальчыкамi ножак, запусцiѓшы дыск, што зрэзаѓ рымлян дзясяткамi, пiскнула:
  - Нiхто i нiколi!
  Асока Тано правяла мячамi млын, ссякаючы нахабна атакавалы рымскiх байцоѓ, i голай, дзявочай пяткай паддаѓшы прэзент знiшчэння, пiскнуѓшы:
  - Слава царскай Расii!
  Дарт Вейдэр пстрыкнуѓ пальцамi, зламаѓшы энергiяй цёмнай сiлы, шыi адразу тысячы рымскi салдат, ад чаго iх галовы лiтаральна пакацiлiся, нiбы капуста, па зямлi, рыкнуѓ:
  - Iмперыi слава!
  Асока Тано зноѓ секануѓ мячамi, з босых пальчыкаѓ дзявочых ножак выпусцiла маланку i пiскнула:
  - I нам нятленная слава!
  Але вось з'явiлася i трэцяя дзяѓчына, чацвёрты воiн. У дадзеным выпадку ѓнучка iмператар прынцэса Рэй! Або, дакладней, рудая Кацярына, якая вырашыла стаць Палпацiн-малодшай. Таксама яна басаногая i ѓ бiкiнi. На самай справе, усе тры дзяѓчыны выкарыстоѓваюць вельмi актыѓна ѓ бiтве нагi, i абутак iм толькi мяшае. А калi ногi босыя, то i бiкiнi суцэль дарэчы. Тым больш гэта дапамагае больш эфектыѓна выкарыстоѓваць магiчную сiлу.
  Прынцэса Кацярына-Рэй узяла i пальчыкамi голых ног выпусцiла пульсар, раздзiраючы рымскiх салдат на дробныя шматкi.
  Затым крутанула мячамi, рассякаючы на iрваныя кавалкi войска воiнаѓ Старажытнага Рыма. А яе светлавыя кладцы такiя доѓгiя i рэжучыя любы метал.
  Прынцэса Кацярына-Рэй зароѓ:
  - За iмперыю, якой назвы няма!
  I голая пятка дзяѓчыны паддала забойнай сiлы гарошынку з пякельнай антыматэрыяй.
  Алiса-Асока Селязнёва- Тано пiскнула, пагульваючы цяглiцамi прэса, агрэсiѓна выскалiѓшы мордачку:
  - Наша iмперыя справядлiвая!
  I босыя пальчыкi ножак дзяѓчыны як запусцяць разбурэннi д'ябальскi прэзент.
  Прынцэса Марын Ле Пен-Лея, гэтая прыгожая ваяѓнiца ѓ бiкiнi, узяла i дзюбанула супернiка, правёѓшы млын, i пiскнула:
  - За велiч бязмежнай iмперыi!
  I голая, круглая, ружовая пятачка прыгожай дзяѓчыны падкiнула падарунак забойнай сiлы, ад якога адразу два палкi рымскага, здавалася б, незлiчонага войска, адправiлiся ѓ апраметную.
  Пасля чаго Марын Ле Пен-Лея выдала:
  - Каб iмперыя расла, ёй патрэбен iмператар вялiкага розуму, i немалой хiтрасцi!
  Чорны лорд, пстрыкаючы пальцамi i душа смяротна рымлян, цалкам лагiчна заѓважыѓ:
  - Няма большай доблесцi, чым перамагаць годнага супернiка!
  I мячы Дарта Вэйдэра крутанулiся, i ссеклi столькi галоѓ рымскiх воiнаѓ, што тыя ѓжо сталi адчуваць страх.
  Прынцэса Кацярына-Рэй, крутанула мячамi, надтачыла iх на вялiкую дыстанцыю, парэзаѓшы супернiкаѓ.
  А затым яе босыя пальчыкi хупавых ножак кiнулi нешта вельмi забойнае i разбуральнае, адразу пяць гарошын. I выпусцiлi тарнада, якое рэальна не дае шанцаѓ на выратаванне. Пасля чаго дзяѓчына агрэсiѓна рыкнула:
  - За здзяйсненнi вышэйшага парадку!
  Прынцэса Марын Ле Пен-Лея таксама паддала голай пяткай у непрыяцеля падаруначак поѓнага знiшчэння. Затым дзяѓчына секанула наѓскасяк, i па галовах мячамi i пiскнула:
  - За будучую сiлу!
  Алiса-Асока не стала цырымонiцца. Босы ножкай кiнула гарошынку буйней. Парвала тры палкi рымскай армii. Спалiла хмару воiнаѓ Красса i iншых байцоѓ, i рэзала iх мячамi. Прычым дзяѓчына яшчэ i з-за рота выплюнула на рэдкасць забойны пульсар.
  I плюнула агнiстым прэзентам:
  - За царскiя палаты!
  Прынцэса Кацярына-Рэй зноѓ у атацы, i яе мячы разанулi са страшнай i забойнай сiлай. I босыя ножкi шпурнулi тузiн гарошын. Прапалiла лiтаральна цэлы полк Рымскага войска, уключаючы i легiёны Пампея.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 17.
  Дарт Вейдэр напрыканцы пстрыкнуѓ пальцамi абедзвюх рук. Тысячы крумкач павалiлiся на галовы рымскiм салдатам, прабiваючы iм верхавiны. Чорны лорд з задаволеным выглядам адзначыѓ:
  - Мы iх, падобна, спынiлi! Слава касмiчнай iмперыi
  Нацiск рымлян на гару з лагерам Спартака канчаткова вычарпаѓся. Чацвёрка байцоѓ са звышздольнасцямi з Зорных войн перабiла звыш ста дваццацi тысяч салдат i афiцэраѓ iмперыi Рыма, з войска Красса i Пампея. Мноства рассечаных i абпаленых трупаѓ усеяла ѓсе подступы да гары, дзе Спартак разбiѓ свой стан, разлiчваючы адсядзецца ад супернiка.
  Дарт Вейдэр з задавальненнем вымавiѓ, выключыѓшы светлавыя мячы i схаваѓшы iх за пояс:
  - Мы выдатна папрацавалi! Цяпер Старажытнаму Рыму не адразу ѓдасца сабраць новыя сiлы для штурму.
  Алiса-Асока са смяшком адказала:
  - Рабам усё роѓна не ѓтрымаць уладу. I дарма толькi забiвалi легiянераѓ. А твая ж iмперыя ѓсё ж лепш анархii.
  Дарт Вейдэр у адказ, падскокваючы i пераварочваючыся, праспяваѓ:
  - Мама анархiя, тата шклянку партвейну!
  Алiса-Асока зароѓ:
  Вялiкае святло iмперыi,
  Усiм людзям дорыць шчасце...
  У сусвеце нявымерным,
  Нам не знайсцi цудоѓней!
  
  Пэндзлямi каштоѓнымi,
  Ад краю i да краю...
  Раскiнулася iмперыя -
  Магутная святая!
  Марын Ле Пен агрэсiѓна прымецiла, руйнуючы супернiкаѓ i прабуркавала:
  - Iмперыi схiльныя да пашырэння, але, каб не быць мыльнай бурбалкай ад памераѓ, якiя губляюць трываласць, патрэбна iдэалогiя, якая злучае ѓ каханнi сэрца людзей, якiя адмылiся ад бруду!
  Вось куды больш сур'ёзную пагрозу ѓяѓляюць каранавiрусы! I супраць iх накiравалася шасцёрка, каб ратаваць чалавецтва ад мора!
  Прычым, тут яшчэ i каранавiрусы ѓмяшалiся ѓ ход другой сусветнай вайны.
  Прыняѓшы аблiчча салдат Трэцяга Рэйха, заадно з Каранавiруса-сусвету прыбылi танкi "Пантэра"-2. Гэта такая адаптаваная версiя, якую каранавiрусы спампавалi з гульнi. Мадэль не самая дасканалая, але грозная. Лабавая браня корпуса 100-мiлiметраѓ пад нахiлам у 45-градусаѓ. Бартоѓ у 60-мiлiметраѓ, лоб вежы 120-мiлiметраѓ, вага пяцьдзесят чатыры з паловай тоны. I гармата 88-мiлiметраѓ даѓжынёй ствала ѓ 100 ЭЛ. Пры рухавiку ѓ 900 конскiх сiл суцэль прымальныя хадавыя якасцi, пры выключна магутным узбраеннi, гарматай здольнай прабiваць трыццацьчацвёркi на адлегласцi да пяцi кiламетраѓ!
  I iрванулi пад Курскай дугой гэтыя монстры. У Чырвонай армii ѓзнiклi каласальныя праблемы. Уключаючы пагрозу татальнага паражэння.
  Курск быѓ узяты i, Чырвоная армiя апынулася ѓ катле.
  Развiваючы поспех, каранавiрусы лiтаральна закiдвалi пазiцыi савецкiх войскаѓ трупамi. I перлi, i перлi наперад. I iх сустракалi кулямёты i прылады, якiя тармазiлi прарыѓ.
  Але занадта ѓжо шмат ворагаѓ гэтых бацыл. I яны толькi зiмой крыху супакоiлiся. Але па вясне ѓсёткi пачалi новае, пякельны наступ заражаных войскаѓ.
  А тут яшчэ i новая праблема, каранавiрусы атакуюць i з усходу. Пайшоѓ 1944 год. I пякельная заразная iмперыя iмкнуцца захапiць з дапамогай бацыл Сiбiр.
  Ну што ж? Шасцёрка, дакладней сямёрка ваяѓнiц - пападанак i ваяѓнiц-ведзьмаѓ зноѓ у баi.
  Вольга Рыбачэнка правяла мячамi млын, i рассекла якiя падаѓжэлi мячамi масу касматы каранавiрусы i некалькi танкаѓ заразнай iмперыi "Пантэра"-2 рыкнуѓ:
  - Слава Айчыне!
  I прыгожая дзяѓчынка як засвiшча i на каранавiрусы, паваляцца збiтыя вароны. Яны прабiваюць iм галовы. I збiваюць пякельныя, заразныя самалёты, у тым лiку з васьмю авiяцыйнымi гарматамi.
  Дзяѓчынка на выгляд гадоѓ дваццацi як кiне гранату, разарве ёю цэлы батальён каранавiрусаѓ з танкамi i пiскне:
  - Слава вялiкай Айчыне!
  Марын Ле Пен таксама ѓзяла i паддала каласальнай энергiяй з пупка, а затым узяла i маланкай з пунсовых саскоѓ дзюбнула, i зароѓ:
  - Айчына становiцца iмперыяй, калi на троне сумесь лiсiцы i льва, але як правiла ѓлада атрымлiвае сумесь лiсы са свiннёй, ператвараючы краiну ѓ свiнарнiк!
  Маргарыта гэтая вечная галаногая дзяѓчынка-бландынка таксама правяла размах мячамi. Рассекла масу заразных, пякельных салдат. Затым босымi пальчыкамi ножак кiнула забойчую гранату, уразiѓшы "Тыгр"-3 i прашыпела:
  - Слава Айчыне!
  Танк "Тыгр"-3 таксама каранавiрусы скапiявалi з гульнi. Машына важыць сто восем тон, мае на ѓзбраеннi шэсць кулямётаѓ i 150-мiлiметровую гармату. I таѓшчыню лабавой бронi ѓ 285-мiлiметраѓ iлба вежы, бартоѓ вежы ѓ 210-мiлiметаѓ, iлба корпуса 250-мiлiметраѓ пад нахiламi, i бартоѓ разам з экранамi ѓ 210-мiлiметраѓ. Што разам з рухавiком у 1500 конскiх сiл забяспечвала вельмi прыстойныя хадавыя якасцi машыны.
  Але i яе рвуць пападанцы. Асаблiва дзяѓчаты сваiмi клубнiчнымi саскамi.
  Наташа таксама ѓ наступе. Дала чаргу з аѓтаматаѓ са шматразовымi патронамi. Далей правяла млын мячамi, ссякаючы каранавiрусы. Затым яе босыя ножкi шпурнуѓ гранату забойнай сiлы, раскiдаѓшы войскi пякельнай заразнай iмперыi. А тут яшчэ i пунсовыя саскi, як возьмуць i ѓрэжуць маланкай, што ѓсiх загасiць да смерцi. У тым лiку i танк "Леѓ"-2 А затым з пупка паляцяць пульсары збiваючы пякельных заразных салдат i самалёты.
  I далей самы смачны прэзент з улоння Венеры - як у труну цвiкi ѓганяе.
  I масу тэхнiкi каранавiрусаѓ спальвае.
  Пасля чаго праваркавала, з усмешкай:
  - Палiтык хоча высока ѓзляцець - мня сябе з пароды арлiнай, але на справе ён нязграбны мядзведзь, часта артыкул мiльгаючы асьлiнай!
  Зоя дзiкая котка, кiдаецца на супернiкаѓ. Дала чаргу з аѓтаматаѓ, скасiла масу каранавiрусы. А пасля босымi пальчыкамi ножак запусцiла прэзент анiгiляцыi самага забойнага цыклу. I разарвала масу супернiкаѓ i з заразнымi танкамi. А яе малiнавыя саскi як дзяѓбуць па каранавiрускiх самалётах. А затым усадзяць па танках. Вось гэта дзеѓка - супер.
  I вось iх пупка ляцяць забойныя маланкi, дзiвячы непрыяцеляѓ.
  А затым з улоння Венеры як залётам бамбiць чымсьцi надзвычай разбуральным.
  Што каранавiрусаѓскiя танкi i самалёты зараз, нiбы буйкi прыбоем зносяцца. I рэальна нават згараюць ад попелу.
  I дзяѓчынка вельмi дасцiпна заѓважае:
  - Палiтык роѓны ѓ Богу ва ѓменнi пралезцi чарвяком у любую шчылiну!
  Далей у нападзе Аѓгусцiна - дзяѓчына-тэрмiнатар.
  Таксама як возьме i з аѓтаматаѓ забойным лупане. Каранавiрусаѓ на дробныя часткi разарве. I мячамi млын правядзе. А пасля возьме i гратамi босымi пальцамi запусцiць па заразе. I яшчэ лалавымi саскамi разбуральнае тарнада смерцi выпусцiць. I з пупка паласне бясконцымi маланкамi. А пасля як усадзiць з грота Венеры чымсьцi зусiм ужо бязлiтасным i непаѓторным.
  I маса танкаѓ i самалётаѓ каранавiрусы згарыць як прамакатка ѓ полымi.
  Пасля чаго ваяѓнiца са смяшком буркуе i шчэрыць зубкi, прамаѓляючы:
  - Палiтык - гэта Хрыстос, наадварот, той пайшоѓ на распяцце дзеля духу людзей, палiтык распiнае выбаршчыкаѓ дзеля юрлiвасцi сваёй плоцi!
  Святлана таксама ѓ бiтве, нiбы ѓраган. I зноѓ страляе па каранавiрусам без промаху. I мячамi вежы з танкаѓ ссякае, i босымi ножкамi гарошынкi анiгiляцыi кiдае. А вось i з клубнiчных саскоѓ дзюбне агнязарнымi пульсарамi, спальваючы заразных непрыяцеляѓ. А затым з пупка маланкi па танках i каранавiрусаѓскiх ордах.
  А вось i ѓ заключэнне з грота Венеры палiлося магiчнай плазмай тарнада. I спалiла танкi i самалёты iмперыi Каранавiруса.
  Дзяѓчына прагарлапанiла:
  - Слава цару Мiкалаю!
  Пасля чаго Святлана агрэсiѓна заявiла, забiваючы каранавiрусаѓ нiбы душачы блашчыц:
  - Палiтык хоча славы, пры гэтым як бабулька Шапакляк, незалежна ад узросту разумее, добрымi справамi праславiцца нельга!
  Марын Ле Пен таксама бiлiся нiбы вялiкая ваяѓнiца. I босымi пальчыкамi ножак выпусцiць пульсар. I з рубiнавых саскоѓ паддасць маланкi па танках iмперыi Каранавiруса. I яшчэ як з улоньня Венеры сапраѓднае тарнада выпусцiць i прабуркуе:
  - Не кожны палiтык стары, але кожны палiтыка бабулька Шапакляк, што паскудзiць выбаршчыкам i шукае благой славы!
  Вельмi ѓжо шмат салдат у пякельнай заразнай iмперыi. Яны цякуць сабе нiбы прыбой цунамi мiкраарганiзмаѓ - бясконцай, колкай ракой.
  Вольга Рыбачэнка, секчы каранавiрусы i iх танкi "Пантэры"-2 мячамi, зароѓ:
  - Нiколi не саступiм!
  I ад босы ногi прыгожай дзяѓчыны-генерала паляцеѓ востры дыск! Ён збiвае пяхоту i самалёты.
  I ваяѓнiца прамовiла, выпусцiѓшы з пунсовага саска струмень энергii:
  - Чым старэйшым становiцца палiтык, тым больш у яго ад бабулькi Шапакляк жаданне падкласцi свiнню, i менш ад Алены Прамудрай жадання даць мудрае настаѓленне!
  Маргарыта, круша супернiкаѓ разам з танкамi каронавiрусаѓ "Тыгр"-3, буркнула:
  - У свеце подзвiгу знойдзецца месца!
  I ад босы ножкi дзяѓчынкi разляцелiся атрутныя iголкi, дзiвячы каранавiрусы i танкi i, самаходкi i, самалёты.
  Затым яна з лалавых саскоѓ як дасць па машынах каранавiрусаѓ маланкамi, i iх канкрэтна спалiць, i выдасць:
  - Салдат дзее не заѓсёды шмат подзвiгаѓ, але заѓсёды ад сэрца, палiтык без рахункi падладжвае поскудзi застаючыся ѓ пячонках!
  Наташа таксама шпурнула босымi пальцамi ног, забойнае, парвала каранавiрусаѓ i завыла:
  - Нiколi не забудземся i не даруем.
  I яе мячы прайшлiся ѓ млыне па каранавiрусы i танкам. I зрэзалi масу веж i хвастоѓ у самалётаѓ. Пасля чаго дзяѓчына адзначыла:
  - Нават малады палiтык, што косiць пад мачо, суцэльная бабуля Шапакляк, на якую разумныя людзi глядзяць наперакос!
  Зоя, рассякаючы непрыяцеляѓ i танкi "Пантэра"-2, запiшчала:
  - За новы парадак!
  I ад яе босых ножак разляцелiся новыя iголкi. I што ѓ вока, што ѓ горла каранавiрусаѓскiм салдатам, то па танках "Леѓ"-2 i па самалётах.
  Ды вiдаць было, што ваяѓнiцы заводзяцца i лютуюць.
  Дзяѓчына-тэрмiнатар узяла i дзюбанула з пякельнай сiлай, праваркаваѓшы:
  - Маладыя жанчыны прыцягваюць мужчын лепш за старых, палiтыкi адштурхваюць выбаршчыкаѓ з мужчынскiм пачаткам незалежна ад узросту!
  Аѓгусцiна сячы пякельных заразных салдат i танкi, прапiшчала:
  - Наша жалезная воля!
  I ад яе босай нагi ляцiць новы, забойны падарунак. I падаюць пякельныя заразныя байцы, раздзiраюць буйныя танкi i самалёты.
  I затым адразу танка каранавiрусаѓ спалiла маланкай з лалавых саскоѓ, праваркаваѓшы:
  - Жаночае юнацтва салодкае, палiтык па-за залежнасцю ад узросту гарчыць нягледзячы на салодкiя прамовы i без солi iсцiны!
  Святлана сячэ млынару, яе мячы як маланка.
  Каранавiрусы валяцца як зрэзаныя снапы, i рассякаюцца танкi.
  Дзяѓчына кiдае iголкi сваiмi босымi ножкамi, дзiвiць каранавiрусы i пiшчыць:
  - За Расiю-матухну будзем перамагаць!
  I ваяѓнiца пасля гэтага iх клубнiчны саскоѓ ѓрэжа пульсарамi, разрэжа супернiкаѓ з заразнай iмперыi i правае:
  - Жанчына кахае вялiкi розум, куды мацней чым велiзарная добрая якасць, але нiколi не прызнаецца ѓ гэтым, каб мужчыны не пазналi!
  Марын Ле Пен лупанула патокам агрэсiѓна магiчнай плазы з улоння Венеры адзначыла:
  - Жанчына даруе калi мужчынская добрая якасць невялiкая, але не пацерпiць малога розуму i мiзэрных прыбыткаѓ!
  Адначасова i iншыя байцы ѓ бiтве. Алёнка i яе каманда падаспелi на танку IС-18.
  А гэта грозная машына з пяццю аѓтаматычнымi гарматамi i дваццаццю пяццю зенiтнымi кулямётамi.
  I дзяѓчаты як возьмуцца за каранавiрусы. Камсамолкi, як i пакладзена прыгажуням у бiкiнi i басанож.
  Алёнка нацiснула босымi пальчыкамi ножак на кнопкi джойсцiка, лупанула па заразных салдатах i пiскнула:
  - Слава СССР!
  I затым пунсовым саском зноѓ нацiснуѓшы дадала, паслаѓшы ѓ каранавiрусы прэзент смерцi:
  - Лепш патрапiць у лапы кату, чым пад мову палiтыку, першы толькi мучыць плоць, а другi калечыць дух!
  Анюта таксама босай ножкай нацiснула на джойсцiк, разарвала каранавiрусы i пiскнула:
  - Слава Ленiну!
  I ѓзяла i клубнiчным саском на кнопку джойсцiка нацiсне, лупне па непрыяцелю i прапiшчыць:
  - Лепш горкай гарэлкай паласкаць рот, каб прыбраць заразу, чым дазволiць салодкiм прамовамi палiтыкаѓ паласкаць мазгi, каб заразiцца прыдуркаватасцю!
  Аѓрора, гэтая рудая чартоѓка, узяла i зноѓ пад запусцiла ѓ супернiка пры дапамозе босых ножак прэзент смерцi, парвала непрыяцеляѓ i вякнула:
  - Слава Сталiну!
  Пасля чаго дзяѓчынка яшчэ i малiнавым саском дадала, з татальным разбурэннем i знiшчэннем ворага:
  - У палiтыка хлуснi больш, чым кропель у акiяне, а абяцанняѓ чым у небе зорак, але сумлення не i на пясчынку!
  Марыя дзяѓчына з залатымi валасамi таксама дзюбнула выкарыстоѓваючы пальчыкi босых ножак. Разарвала супернiкаѓ i пiскнула:
  - Слава камунiзму!
  Пасля чаго прыгажуня, выкарыстоѓваючы сунiчны сасок паддушыла супернiка i вякнула:
  - Палiтык - гэта старая Шапакляк, але замест пацука Ларысы, красцi ѓ выбаршчыкаѓ аддае перавагу сам!
  Алiмпiяда - дзяѓчына-багатыр лупанула па непрыяцелям, выкарыстоѓваючы голую пятку нацiскаючы на кнопку джойсцiка, разносячы танк "Леѓ"-3 i вякнула:
  - Героям слава!
  I пасля чаго дасцiпна дадала, навiѓшы лалавым саском, на пускавы кручок i, пасылаючы ѓ каранавiрусы, якiя спальваюць заразных стварэнняѓ дашчэнту ракеты:
  - Старая Шапакляк выкарыстоѓвае для паскудстваѓ маленькага пацука Ларысу, а палiтык падкладвае вялiзную свiнню!
  А танк "Леѓ" тры дзвесце пяцьдзесят тон важыць - той яшчэ монстар!
  Марын Ле Пен дадала вельмi арыгiнальна пры гэтым пусцiѓшы маланку з пупка:
  - Гучней за ѓсё падаюць вялiкiя шафы i палiтыкi з мiзэрным розумам!
  Жанчына-палiтык насыцiлася. Адправiла зноѓ пару адпачываць, выпiсаѓшы iм чым. Тых на выхадзе зноѓ абшукалi. Жанчыну абшуквала наглядчыца, нацягнуѓшы гумовыя пальчаткi. Яна абмацала ёй усё. I рот, i ноздры, i вушы, i анальную адтулiну, i похву. Прычым ператрус быѓ самы дбайны. I прастытутка моршчылася, i хмурылася. Хлапчука мацалi ахоѓнiкi. I таксама ѓсё праверылi. Абшукалi, зазiрнуѓшы ѓ азадак, i ва ѓсе шчылiны, i заадно памялi хабаток. Усё праверылi.
  Але не знайшлi нi магнiтафона, нi малюсенькi вiдэакамер.
  Пасля чаго адпусцiлi гэтую пару лёгкiх паводзiн.
  А Марын Ле Пэн зноѓ стала фантазiраваць. Толькi на гэты раз улучыѓшы вiбратар i займаючыся самазадавальненнем.
  А з вiбратарам ва ѓвiльготненай пячорцы таксама вельмi нават добра.
  Вольга Рыбачэнка наступае супраць каранавiрусы. Дзяѓчына-тэрмiнатар сячэ пякельныя заразныя войскi i зносiць вежы танкам "Пантэра"-3.
  Дадзены танк яшчэ буйнейшы i больш дасканалы. Таѓшчыня бранi значна большая пад нахiламi, i гармата ѓ 105-мiлiметраѓ.
  I пры гэтым пальчыкi голых ножак дзяѓчынкi выкiдваюць iголкi з ядам, што заразу нiшчаць.
  Ваяѓнiца раве:
  - Слава Будучай Русi!
  I ѓ руху раскройвае ѓсiм галовы i морды, i танкi, i самалёты, у тым лiку i рэактыѓныя распрацоѓкi заразнай iмперыi.
  I прамаѓляе, дадаючы:
  - Палiтык ахвотна прымае ахвяраваннi ад дурняѓ, але неахвотна слухае парады разумных!
  Маргарыта таксама разбурае працiѓнiкаѓ.
  Яе босыя ножкi так i мiльгаюць. Каранавiрусы гiнуць у вялiкiх колькасцях i разам з iмi танкi i самалёты.
  Ваяѓнiца з саскоѓ пасылае маланкi каранавiрусы, i крычыць:
  - За новыя рубяжы!
  I тут дзяѓчынка як возьме i сячэ...
  Маса трупаѓ каранавiрускiх вельмi заразных салдат i танкаѓ i самалётаѓ.
  I з азартам прамаѓляе:
  - Палiтык любiць золата атрымлiваць у абмен срэбра красамоѓства, але своечасова прамаѓчаѓшы часам зрывае куш i больш за тое, што шэлега ламанага не варта!
  А вось Наташа ѓ наступе. Яе валасы як у Мальвiны блакiтныя, а мышцы мацней сталi. Сячэ сабе каранавiрусы, рассякае танкi i самалёты. Босымi ножкамi кiдае часцiцы смерцi, i напявае:
  - Русь вялiкая i прамянiстая,
  Я дзяѓчынка вельмi дзiѓная!
  I ад яе босых ножак ляцяць дыскi. Якiя перапiлоѓваюць горлы каранавiрусам i зносяць з вежаѓ танкi паднябеснай iмперыi. Ды вось гэта дзеѓка.
  А як з пунсовага соску маланкай дзюбне, мала не здасца.
  I пры гэтым прамаѓляе:
  - Доѓгая мова палiтыка толькi падаѓжае шлях да дабрабыту i кароцiць жыццё!
  Зоя ѓ наступе. Сячэ пякельных заразных салдат з абедзвюх рук, разам з танкамi. Плюе з трубачкi. I кiдае босымi пальцамi ног забойныя iголкi, раздзiраючы салдат Каранавiруса-Сусвету на дробныя часткi, i танкi i самалёты.
  Малiнавымi саскамi вывяргае маланкi каласальнай сiлы.
  I пры гэтым спявае сабе:
  - Эх, дубiнушка ахнем,
  Эх, каханая самая пойдзе!
  А затым возьме i дасцiпна з апломбам дадасць:
  - Пiсталет адной куляй максiмум аднаго заб'е, палiтык, адным словам, мiнiмум мiльён ашукае - доѓгiя мовы страшней пiсталетаѓ!
  Аѓгусцiна, секчы каранавiрусаѓ i нiшчачы пякельных заразных салдат разам з танкамi i самалётамi, вiскоча:
  - Увесь кудлаты i ѓ шкуры звярынай,
  На АМАП ён кiдаѓся з дубiнай!
  А калi прыйшоѓ цечкi тэрмiн,
  Дзеѓку ён за кусты валок!
  I босымi пальчыкамi ножак як запусцiць у супернiка, тое, што заб'е i слана. А ужо масу танкаѓ i самалётаѓ тым больш. А затым лалавымi саскамi ѓрэжа пульсарам.
  А потым прапiшчыць:
  - Ваѓкадавы!
  I дадасць, скалячы зубкi:
  - Быць палiтыкам гэта ѓжо дыягназ прычым хвароба невылечная i зводзiць у магiлу ѓ першую чаргу выбаршчыкаѓ!
  Святлана ѓ наступе. Сячэ, крэмсая каранавiрусы. Босымi ножкамi па iх запускае прэзенты смерцi. Выбухае непрыяцеляѓ i iх танкi i самалёты зараз.
  Клубнiчнымi саскамi вывяргае прамянi магiчных лазераѓ.
  Праводзiць мячамi млын.
  Раскрышыла масу байцоѓ i танкаѓ, i самалётаѓ, пры гэтым аглушальна вiскоча:
  - Вялiкая будзе перамога!
  I зноѓ дзяѓчына ѓ дзiкiм руху.
  I яе босыя ножкi запускаюць смяротныя iголкi, забiваюць каранавiрусаѓскiх салдат разам з танкамi i самалёты мiнаюць.
  Пасля чаго прамаѓляе, паддаѓшы з пунсовага соску маланкай, што цэлы батальён каранавiрусаѓ спалiць:
  - Прэзiдэнтам палiтык можа i не стаць, але голым каралём застанецца абавязкова!
  Марын Ле Пен, круша супостатаѓ пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, кiдаючы прэзенты смерцi, i пускаючы з лалавага соску маланкi, узяла i адзначыла, скалячы зубкi:
  - Палiтык хоча стаць царыцай марской, i мець на пасылку залатую рыбку, але ля пабiтага карыта звычайна застаюцца самi выбаршчыкi!
  А вось i дзяѓчаты-нiндзя таксама ѓ складзе дэсанта пападальнiкаѓ. I яны, зразумела, за каранавiрусы з вялiкiм азартам узялiся.
  Сiняя дзяѓчына-нiндзя ѓзяла i секанула, надтачыѓшы мячы матылька. Затым узяла i босымi пальчыкамi ножак кiнула забойчую гранату, якая разарвала цэлы батальён каранавiрусаѓ. А пасля з пунсовага соску як пашле маланку.
  I спалiць масу заразных байцоѓ.
  Ваяѓнiца крычала:
  - У славу Японii!
  Голай пяткай паддаѓшы пульсар, дадала:
  - Iмперыя кахае велiзарныя памеры, ды i палiтыка iмкнуцца падкласцi свiнню пабольш, i ѓрваць кавалак таѓсцейшы!
  Жоѓтая дзяѓчына-нiндзя таксама ѓ нападзе. Правяла мячамi млын, раскрышыла працiѓнiкаѓ. Затым босымi пальчыкамi ножак шпурнула гарошыну з антычасцiцай. Затым з малiнавага соску як выкiнуѓ паток цунамi смерцi.
  I прараве:
  - Дзеля шчасця анiмэ!
  I дасцiпна дадала, падмiргваючы:
  - Навошта палiтык падкладае выбаршчыкам свiнню пабольш - каб урваць сабе кавалак таѓсцейшы, а людзей з мысленнем аслоѓ пакiнуць без мяса!
  Чырвоная дзяѓчына-нiндзя iмклiвая i рудая як лiс. Правяла мячам трайны крыж. Разам раскрышыла каранавiрусы. Затым босымi пальчыкамi ножак запусцiла дзяѓчына забойнае да гiбелi.
  А пасля з лалавага соску як рушыць i лупе супернiка.
  I прараве:
  - За краiну Узыходзячага Сонца!
  I зноѓ дадасць, выскалiѓшы зубы ва ѓхмылцы:
  - Каб вырваць тлусты кавалак, мала ѓмець свiнячыць, трэба хоць крыху быць лiсой!
  Белая дзяѓчына-нiндзя ѓ агрэсiѓнай атацы. Вось правяла прыём сваiмi мячамi, тое, што зрэзала тузiн каранавiрусы. I пальчыкамi голых ножак выкiнула каскад разбурэння. I клубнiчнымi саскамi паслала магiчныя прамянi смерцi i вякнула:
  - За ѓрачыстасць мяча нiндзя!
  I зноѓ прабуркавала, выскалiѓшы жамчужныя зубкi:
  - У палiтыцы як жолуд у лесе - усякая свiння з'есцi наровiць, а вакол дубы i пнi, з якiх лiсiца здымае стружкi!
  Вольга Рыбачэнка падскочыла. Пракруцiѓся дзяѓчына ѓ сальта. Пасекла масу каранавiрусы ѓ скачку i самалётаѓ нямала.
  Мятнула босымi пальцамi ножак iголкi, зрэзала масу танкаѓ i самалётаѓ, i пра булькала:
  - Славiцца мая прыгожая мужнасць!
  I зноѓ дзяѓчына ѓ бiтве i столькi танкаѓ i самалётаѓ знiшчана.
  I пры гэтым агрэсiѓна прамаѓляе:
  - Незалежна ад узросту, палiтык цi старая Шапакляк, што ѓсiм паскудзiць, або бабка жадаючая стаць царыцай марской з неабмежаванымi амбiцыямi, i часцей i тое i iншае разам!
  Маргарыта пераходзiць у наступ. Рэзае ѓсiх непрыяцеляѓ запар. Яе мячы страмчэй лопасцяѓ млына. I босыя пальчыкi ножак кiдаюць прэзенты смерцi, i ѓзрывае самалёты i танкi i самаходкi.
  Дзяѓчынка ѓ дзiкiм наступе. Вынiшчае заразных, пякельных воiнаѓ без цырымонiй, i разам з iмi i танкi, самалёты.
  I падскоквае раз-пораз, i перакручваецца!
  I ляцяць ад яе прэзенты анiгiляцыi.
  З пупка вывяргаюцца маланкi.
  I з лалавых саскоѓ ляцяць гiперплазменныя пульсары.
  А каранавiрусы сабе падаюць мёртва. I цэлыя курганы з трупаѓ нагрувашчваюцца, а таксама з падбiтых машын.
  Маргарыта пiшчыць:
  - Я ёсць амерыканскi каѓбой!
  I зноѓ яе босыя ножкi кiнулi iголку.
  А затым яшчэ i тузiн iголак! I тыя прабiваюць ствалы каранавiрускiх танкаѓ.
  Дзяѓчына ѓ лютасьцi раве:
  - Мядзведзь не мыецца круглы год, палiтык жа ѓвесь час насвiнячыѓшы ѓмывае рукi!
  Наташа ѓ наступе таксама вельмi крутая.
  I босымi ножкамi кiдае, i з трубачкi плюецца. Збiвае i самалёты, i танкi.
  Пунсовымi саскамi пасылаѓшы ѓ каранавiрусы маланкi.
  I крычыць на ѓсё горла:
  - Я зiготкая смерць! Вам застаецца толькi памерцi!
  I зноѓ красуня ѓ руху.
  I прамаѓляе з вельмi вялiкiм аскалам, i шчэрыць зубкi, праваркаваѓшы:
  - Воѓк здольны парваць за раз адну авечку зубамi, палiтык жа языком за раз мiльён абдурыць з авечым розумам!
  Зоя штурмуе завал з каранавiрусаѓскiх трупаѓ. I таксама ад яе босых ножак вылятаюць бумерангi знiшчэння. I маса падбiтых танкаѓ i самалётаѓ усiх вiдаѓ.
  I малiнавымi саскамi дзяѓчынка такое разбуральнае возьме i запусцiць.
  А пякельныя заразныя ваяры ѓсё падаюць i падаюць. Танкi i самалёты ѓзрываюцца i выбухаюць.
  Зоя крычыць:
  - Басаногая дзеѓка, вас пераможа!
  I ад голай пятачкi дзяѓчыны ляцiць тузiн iголак. Якiя прама ѓ горла каранавiрусам упiваюцца i танкi, i самалёты выбухаюць, нiбы пад iх падвялi мiны.
  Тыя каранавiрусы падаюць мёртва.
  А дакладней i зусiм мёртвыя. Пупок дзяѓчыны пасылае маланкi. I танкi каранавiрускiя таксама гараць i выбухаюць.
  Дзяѓчына раве ва ѓсё горла:
  - Не самае кепскае, калi палiтык урваѓ тлусты кавалак, горш, калi ён выбаршчыкам насвiнячыѓ, i падклаѓ кабана жаночага полу!
  Аѓгусцiна ѓ наступленнi. Разбурае заразныя пякельныя войскi. Яе мячы ѓ дзвюх рук нясуцца. I такая яна выдатная ваяѓнiца.
  Смерч праносiцца па каранавiрускiх войсках, зразаючы iх танкi i самалёты.
  Дзяѓчына з рудымi валасамi раве:
  - Будучыня, утоена! Але будзе пераможным!
  I ѓ наступе красуня з агнязарнымi валасамi. Маланку з лалавых саскоѓ выпусцiць i спалiць танкi "Маѓс"-2, што вельмi нават крута.
  Аѓгусцiна ѓ дзiкiм экстазе раве:
  - Багi вайны ѓсё парвуць!
  I ваяѓнiца ѓ наступе.
  I яе босыя ножкi кiдаюць вельмi шмат вострых, атрутных iголкi i дзiвяць танкi i самалёты. А калi з пупка вылецiць пульсар, то i зусiм завалу.
  А калi дзяѓчынка выдасць дасцiпны афарызм, то надыходзячыя каранавiрусы завальваюцца ѓ накаѓт:
  - У Бога дзён шмат, а палiтык хоць i рвецца ѓ ѓсявышнi такi чорт, што ѓ яго сем пятнiц на тыднi i ѓсе выбаршчыкi нарадзiлiся ѓ панядзелак!
  Святлана ѓ бiтве. I такая блiскучая i баявая. Яе голыя ножкi столькi ѓсяго забойнага выкiдваюць супраць каранавiрусы. Не чалавек, а смерць з валасамi бландынкi.
  Хоць калi разыйдзецца, то ѓжо i не спынiш. I масу танкаѓ без праблем нiшчыць. Асаблiва калi саскi клубнiчныя выкiнуць бурбалку магiчнай плазмы.
  Святлана спявае:
  - Жыццё не будзе мёдам,
  Та скачыце карагодам!
  Хай выканаецца мара
  У раба мужчыну ператварае прыгажосць!
  I ѓ руху дзяѓчыны ѓсё больш i больш лютасьцi. З яе пупка пульсарам урэзала.
  РАЗДЗЕЛ Љ 18.
  I ваяѓнiца агрэсiѓна i вельмi дасцiпна выказваецца, падмiргваючы сапфiравымi вочкамi:
  - Палiтык - гэта жывёла, якое рвецца наверх каб гадзiць выбаршчыкам на галовы, i свiнячыць, каб было лягчэй вырваць тлустыя кавалкi!
  Ангельскi экiпаж Джэйн Амстранг таксама ѓ бiтве. Яе танк "Вiкторыя" з трыма прылады ѓзяѓся за каранавiрусы нiбы прас за гурбу.
  I вось вылецелi снарады, i дзяѓчына Джэйн нацiснула босымi пальчыкамi ножак на кнопкi джойсцiка, узрываючы танкi "Тыгр"-3 заразнай iмперыi.
  I дасцiпна i прыгожа заявiла, падмiргваючы:
  - Дыктатар таксама любiць вылiваць з вуснаѓ мёд, толькi замест солi iсцiны ѓ iм дзёгаць пагроз i запалохваннi!
  Затым босымi пальчыкамi ножак адправiла прэзент смерцi па каранавiрусам Малання. Гэтая дзяѓчына супер.
  I зароѓ:
  - Брытанiя не будзе рабамi!
  I яшчэ раз дасцiпна дадала, пагульваючы цяглiцамi прэса, i нiшчачы каранавiрусаѓ:
  - Палiтык абяцае, што ѓсё пры iм уваскрэснуць, але здольны толькi маральна забiць смяротным джалам мовы!
  Урэзала, выкарыстоѓваючы босыя ногi i Гертруда. Разнесла супернiка танкi i пiскнула:
  - За каралеѓскi камунiзм!
  I таксама вельмi агрэсiѓна адзначыла, i выскалiла зубкi, прыжмурыѓшыся, i пунсовымi саскамi трасучы:
  - Палiтык хоча быць бацькам нацыi, але татка пры гэтым у вечным разводзе з Айчынай, робiць выбаршчыкаѓ галоднымi сiротамi, аддаючы алiменты вялiкай свiннёй у кiшэню!
  I пальнула напрыканцы Монiка, якая нацiснула пальчыкамi голых ножак. I вельмi сапраѓды паслала забойны снарад.
  Пратаранiла танк каранавiрусы i вякнула:
  - За вялiкi каралеѓскi паход!
  I яшчэ раз агрэсiѓна i непасрэдна дадала, паказаѓшы аскал буйных, жамчужных зубоѓ:
  - Колькi палiтык не здымаѓ з выбаршчыкаѓ шкур, колькi не абуваѓ разявакi, але ѓ усё роѓна ён голы кароль, i ѓ спагадзе нуль!
  Марын Ле Пэн працягваючы штабнаваць у непрыяцеля з усiх вiдаѓ зброi. I кiдаючы босымi пальчыкамi ножак гранаты, i лупячы з лалавых саскоѓ маланкамi, пiскнула:
  - Палiтык у любым узросце iмкнецца паказаць сябе маладым мачо, i крутым мужыком, але ѓ рэальна ён старая Шапакляк, i сам па сабе вялiкi пацук i свiння!
  Вольга ѓ наступе ѓсё паскараецца. Дзяѓчынка б'е каранавiрусаѓ, узрывае самалёты i танкi.
  Яго босыя ножкi дзiцяцi-тэрмiнатара кiдаюць вострыя iголкi.
  Юны ваяѓнiк пiшчыць:
  - Шалёная iмперыя - усiх разарве!
  I зноѓ дзяѓчынка ѓ руху.
  I агрэсiѓна, прамаѓляе выскалiѓшыся:
  - Старая Шапакляк паскудзiць па дробязях выклiкаючы весялосць, а вось палiтык у любым узросце свiнячыць па-буйному, i выбаршчыкам не да смеху!
  Маргарыта бурная дзяѓчына ѓ сваёй актыѓнасцi. I малоцiць непрыяцеляѓ, разам з самалётамi i танкамi.
  Вось яна запусцiла голай ножкай, гарошынку з узрыѓчаткай. Тая iрване, i адразу сотню каранавiрусы i тузiн танкаѓ уверх падкiне. I з пупка як маланкай дзюбне.
  Дзяѓчынка крычыць:
  - Перамога да нас усё роѓна прыйдзе!
  I правядзе млын мячамi, зразаючы i самалёты, i танкi "Пантэра"-2.
  I возьме, i агрэсiѓна выдасць, знiшчаючы без лiтасцi каранавiрусаѓ - гэтых гадаѓ:
  - Палiтык бярэ ѓ фундатараѓ грошы, у выбаршчыкаѓ галасы, атрымлiвае ѓладу, i наѓзамен дае толькi слоѓны панос!
  Вось паскорыла рухi Наташа. Дзяѓчына ссякае пякельных заразных воiнаѓ, разам з танкамi. I пры гэтым гарлапанiць:
  - Перамога iмперыю Расiю чакае.
  I давай знiшчаць каранавiрусы i iх танкi разам з самалётамi ѓзмоцненымi тэмпамi.
  Наташа - гэта дзеѓка-тэрмiнатар.
  Не думае спыняцца i запавольвацца. I пунсовымi саскамi выпускае маланкi.
  Пасля чаго заяѓляе з пагрозлiвым выглядам:
  - Палiтык атрымлiвае ад выбаршчыкаѓ крэсла льва, наѓзамен падкладае свiнню, i лiчыць гэта сумленным разлiкам, бо ад падкладзеных свiннi атрымлiвае добрая адбiѓная з выбаршчыкаѓ!
  Зоя ѓ наступе. Яе мячы нiбы наразаюць мясную салату з кiтайскай пяхоты i танкаѓ. Дзяѓчына крычыць ва ѓсю глотку:
  - Наша выратаванне ѓ сiле!
  I таксама босыя пальчыкi ног такiя iголкi кiдаюць.
  I маса каранавiрусы з прабiтымi горламi, валяецца курганамi трупаѓ i падпаленых машын. А дзяѓчына-тэрмiнатар возьме i лупне малiнавымi саскамi, выпусцiѓшы разрад магiчнай плазмы.
  I дзяѓчына возьме i дасцiпна праворкуе, падмiргваючы супернiкам i нiшчачы каранавiрус:
  - Выбаршчык часта матылёк што ляцiць на палымяную прамову палiтыка, думае сагрэць сэрца, але яго палiць да пячонак!
  Аѓгустына шалёная дзяѓчынка. I ѓсiх разбурае нiбы гэта робат з гiперплазмы.
  Разнесла ѓжо нi адну сотню каранавiрусы i танкаѓ. Але ѓсё павялiчвае тэмп. I з рубiнавых саскоѓ пасылае прэзенты смерцi. I ваяѓнiца яшчэ i раве.
  - Я непераможная такая! Самая ѓ свеце крутая!
  I зноѓ прыгажуня ѓ нападзе.
  I ад яе босых пальчыкаѓ ножак, вылятае гарошынка. I тры сотнi каранавiрусаѓ разарваѓ магутны выбух i два дзясяткi танкаѓ.
  Аѓгустына праспявала:
  - Вы не асмелiцеся нашу зямлю захоплiваць!
  А затым з улоння Венеры як пашле хвалю магiчнай плазмы i цунамi спальваючы заразнага супернiка, i рыкаючы:
  - У адну раку не ѓвайсцi двойчы, але чаму выбаршчык дазваляе сябе абдурыць мiльён разоѓ банальнымi абяцаннямi на адзiн матыѓ!
  Святлана таксама ѓ наступе, крышачы Каранавiрус-Сусвет i е танкi. I не дае нi грама перадышкi. Дзiкае дзяѓчына-тэрмiнатар.
  I сячэ непрыяцеляѓ i каранавiрусы разам з танкамi нiшчыць. I маса пякельных заразных байцоѓ ужо завалiлася ѓ канаву i па дарогах.
  А ваяѓнiца яшчэ возьме i з клубнiчных саскоѓ як рушыць па супернiку.
  I дасцiпна i падскокам усадзiць у каранавiруса, а затым яшчэ i прараве на ѓсё горла:
  - Каб падмануць барана не абавязкова быць лiсоѓ, каб падкладаць свiнню не абавязкова лезцi ѓ палiтыку!
  Марын Ле Пен спалiла пару танкаѓ з каранавiрусамi i прабуркавала, падмiргваючы i ежа:
  - Калi ѓ цябе авечы розум будзе насiць хамут пакуль не здзяруць тры шкуры i не пусцяць на шашлык!
  Шасцёрка i сямёрка, разбушавалася. Наладзiла дзiкую бiтву.
  Анастасiя Вядзьмакова i Ангелiна Магнiтная таксама ѓзялiся за Каранавiрусы.
  Савецкiя лётчыцы ваююць басанож i ѓ бiкiнi. I таксама кiруюць сваiмi штурмавiкамi IЛ-200 пры дапамозе пальчыкаѓ голых ножак.
  Анастасiя лупанула ракетамi. Разнесла масу каранавiрусы забойнымi разрадамi i прачырыкала:
  - За Савецкi Саюз!
  I вельмi дасцiпна дадала:
  - У казках тры волаты абараняюць краiну, у жыццi тры якасцi надзейных шчыт: розум, воля, поспех!
  Ангелiна таксама пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, дзюбанула ракетай. Разарвала супернiкаѓ i прашыпела:
  - Слава рускаму камунiзму!
  I яшчэ раз возьме i дадаѓ, выскалiѓшыся вострымi, жамчужнымi зубкамi, i рыкаючы:
  - Не бывае людзей, у якiх няма праблем, не iснуе палiтыкаѓ, якiя не прынеслi б выбаршчыкам суцэльныя праблемы!
  I дзяѓчынкi зноѓ па пякельнай заразе як выплюхнуць патокi энергii, i смерцi.
  Вольга Рыбачэнка зноѓ у баi. I прасоѓваецца махае абодвума мячамi. I дзяѓчына-тэрмiнатар праводзiць млын. Падаюць забiтыя каранавiрусы.
  Маса трупаѓ. Цэлыя горы крывавых тэл i пабiтых танкаѓ.
  Крывавай дзяѓчынцы ѓспамiнаецца дзiкая стратэгiя. Дзе таксама разам змешвалiся конi i людзi.
  Вольга Рыбачэнка пiшчыць:
  - Гора ад розуму!
  А грошай будзе цемра!
  I дзяѓчына-тэрмiнатар у новым руху. I яго босыя ножкi нешта возьмуць i кiнуць i танкi ѓ бацыл разарвуць.
  Дзяѓчына-генiй зароѓ:
  - Майстар клас i фiрма "Адыдас"!
  Сапраѓды крутое i крутых атрымалася ѓяѓленне. А колькi забiтых каранавiрусы. I перабiлi пякельных заразных байцоѓ самае вялiкае мноства з найвялiкшых i iх танкаѓ i самалётаѓ.
  Дзяѓчына-мегера заѓважыла:
  - Палiтык чым танней прадаецца, тым даражэй абыходзiцца выбаршчыкам, самы масавы забойца камар, хто не каштуе ламанага гроша - прадае кашмар!
  Маргарыта таксама ѓ баi. Разбурае пякельныя заразныя войскi - танкавыя i пяхотныя, i раве:
  - Вялiкi ѓдарны полк! Мы ѓсiх уганяем у труну!
  I яе мячы як рубануць па каранавiрусы. Маса пякельных заразных байцоѓ ужо завалiлася, i куча танкаѓ гарыць як метал.
  Дзяѓчынка прабурчала:
  - Я пантэры нават страмчэй! Дакажыце, што ѓсiх лепш!
  I ад голай пяткi дзяѓчынкi як вылецiць гарошынка з магутнай узрыѓчаткай. I разарве масу танкаѓ i самалётаѓ супернiка.
  I па непрыяцелю дзюбне.
  I возьме, i разнясе частку супернiкаѓ з гэтай пякельнай заразы каранавiрусаѓ i танкi разам з iмi.
  Пасля чаго скажа з вялiкiм апломбам:
  - Чым вышэй пост, на якi прэтэндуе палiтык, тым нiжэй ён апускае планку маралi, i вышэй задзiрае нос самадумкi!
  А Наташа ѓ аѓтарытэце. I б'е супернiкаѓ, i сама нiкому спуску не дасць.
  Колькi каранавiрусы пешых i на танках, або самалётах, ужо капiтальна перабiла.
  А яе зубкi такiя вострыя. А вочкi такiя сапфiравыя. Вось гэта дзеѓка - самы галоѓны кат. Хоць у яе ѓсе напарнiцы - каты!
  Наташа крычыць:
  - Шалёная я! Будзе вам пеня!
  I зноѓ дзяѓчына мячамi масу каранавiрусаѓ зарубiць i зрэжа вежы ля танкаѓ. I пунсовымi саскамi такiя пякучыя пульсары кiдае i карпусы мастадонтаѓ разаб'е.
  I ѓ лютасцi яшчэ i з улоння Венеры струмень цунамi выпусцiць, i масу супостатаѓ залье. I прабуркуе:
  - Палiтык - гэта несапраѓдны пастух, якому вераць толькi з авечым розумам i падпарадкоѓваюцца толькi бараны!
  Зоя ѓ руху i раскроiла, вывяргаючы пульсар з малiнавых саскоѓ шмат заразных воiнаѓ i масу танкаѓ.
  А ножкi босыя кiдаюць iголкi. Кожная iголка забiвае некалькi каранавiрусы i падбiвае танк або самалётаѓ. Вось гэта дзяѓчыны - рэальна прыгажунi.
  А як Зоя яшчэ з пупка выпусцiць маланку, i спалiць iх самалёты разам з заразным палком i вякнула:
  - Слава Сварогу!
  I потым яшчэ дадала, выскалiѓшы зубкi:
  - Палiтык косiць пад генiя, але не ведае колькi будзе двойчы, бо прывучаны толькi адымаць, дзялiць i абнуляць тэрмiны!
  Аѓгусцiна надыходзiць, i супернiкаѓ разбурае - танкi i самалёты. I пры гэтым яшчэ не забывае прагарлапанiць:
  - Вам не пазбегнуць труны!
  I свае зубы дзеѓка возьме i выскалiць!
  I рудая такая... Валасы лунаюць на ветры, нiбы пралетарскi сцяг.
  I ѓся лiтаральна зыходзiць гневам. А рубiнаѓ саскi вывяргаюцца маланкамi розных колераѓ.
  Пры гэтым дзяѓчына прамаѓляе, падмiргваючы:
  - Палiтык абяцае пахаваць вашыя праблемы, але калi дарвецца да ѓлады, то выбаршчык дакладна згуляе ѓ скрыню!
  Святлана ѓ руху. Вось раскроiла масу чэрапаѓ i вежаѓ танкаѓ. Ваяѓнiца, якая скалiць зубкi.
  Паказвае язычок. А затым плюецца з трубачкi. Пасля чаго завывае:
  - Будзеце вы мёртвымi хлопцы!
  I зноѓ ад яе босых ножак ляцяць смяротныя iголкi, якiя дзiвяць кiтайскiх байцоѓ да смерцi.
  А калi саскi клубнiчныя выкiнуць прэзент смерцi папросту пякельнага ѓзроѓню. I з пупка паляцяць маланкi па каранавiрусы. А вось яшчэ i з улоння Венеры пайшлi магiчныя цунамi смерцi, што спалiлi пару заразных палкоѓ.
  I дзяѓчына прабуркавала:
  - Калi ты душой заяц, то ад праблем не ѓцячэш, зловяць за вушы!
  Герда i яе каманда тут пры справе - на танк Е-800. Адразу з пяцi гармат i трыццацi кулямётаѓ дзяѓчыны-немкi па каранавiрусе паляць.
  Герда нацiснула босымi пальчыкамi ножак на кнопкi джойсцiка, змяла стрэлу масу каранавiрусы i пiскнула:
  - Слава белым народам!
  Дзяѓчына затым нацiснула пунсовым саском на кнопку джойсцiка i захоплена прабуркавала:
  - Быѓ чалавек умелы, стаѓ чалавека разумны, быѓ чалавек сумленны, стаѓ палiтыкам, грошай i вядомасцi дадалося, а сумленне знiкла!
  Шарлота нацiснула на кнопку джойсцiка пунсовым саском. Раскроiла масу пякельных заразных салдат i пiскнула:
  - Слава арыйскаму брацтву!
  I з вялiкай доляй агрэсii i лютасьцi ѓзяла i дадала:
  - Басанож дзяѓчынка можа чапляцца пальцамi за галiнкi ѓзлезцi наверх, абуты мужчына, толькi саслiзне ѓнiз апынецца поѓным лапцем!
  Крысцiна лалавым саском нацiснула на кнопку джойсцiка, разарвала велiзарную колькасць супернiкаѓ i выдала:
  - Слава новым рубяжам!
  I скаля зубкi яшчэ палiчыла патрэбным дадаць:
  - Палiтык - гэта футбалiст, якi дзве нагi памяняѓ на адну, затое вельмi доѓгую мову!
  Магда таксама ѓзяла i зноѓ лупанула па непрыяцеляѓ з Каранавiруса-Сусвету, яна выкарыстоѓвала клубнiчныя соску i прапiшчала:
  - За iдэi камунiзму!
  I зноѓ праверашчала, скалячы зубкi, з вялiкай дасцiпнасцю:
  - Палiтык ва ѓсiм падобны лiсiцу - хiтры, падступны, вонкава кiдкi, пажадлiвы, але свiнячыць, нажаль, не толькi дзеля мамона!
  Чацвёрка немак па бацылах разбурала капiтальна... I нарошчвала ѓдарную моц!
  Марын Ле Пен таксама як з рубiнавых саскоѓ прэзенты смерцi выпусцiць, i босымi ножкамi кiне забойнае i прачырыкае:
  - Д'ябал у кожнай жанчыне, але з часцiцай кахання, чорт у кожным палiтыцы i цалкам круцельства!
  Вольга Рыбачэнка скача i падскоквае.
  Басаногая дзяѓчына кучу iголак выпускае, танкi ѓзрывае i спявае:
  - Адпраѓляемся ѓ паход, адчыняе буйны рахунак!
  Юны ваяѓнiк як пакладзена на вышынi.
  Гадоѓ ёй ужо нямала, але яна выглядае дзяѓчынкай. Толькi вельмi ѓжо моцнай i мускулiстай
  Вольга Рыбачэнка праспявала:
  - Няхай не па правiлах гульня - прарвемся фраера!
  I зноѓ ад яе босых ножак адляцелi смяротныя i паражальныя iголкi, якiя збiваюць каранавiрусы i iх танкi. А з пупка дзяѓчына-тэрмiнатар выпусцiѓ маланку.
  Затым лупiць i пунсовымi саскамi грудзей i прабуркуе:
  - Нельга быць на сто працэнтаѓ добрым, калi вакол столькi зла, але цалкам iлжывым здольныя быць толькi палiтыкi ѓ свеце праѓды!
  Маргарыта з захапленнем праспявала:
  - Нiчога немагчымага няма! Веру, будзе свабоды свiтанак!
  Дзяѓчына зноѓ кiнула забойным каскадам iголак па каранавiрусы iх танкам, самалётам, i працягнула:
  - Цемра сыдзе! Расквiтнеюць ружы траѓня!
  I ваяѓнiца як кiне босымi пальцамi ножак гарошынку, дык адразу ж тысяча каранавiрусаѓ i паѓсотнi iх танкаѓ падляцела ѓ паветра. Ды войска пякельнай, заразнай iмперыi растае прама на вачах.
  I зноѓ з клубнiчных саскоѓ паддасць пульсарамi, i з улоння Венеры магiчнай плазмай паддасць i прабуркуе:
  - Калi Бог цi не, гэта нiхто нi даказаць i абвергнуць не можа, але тое, што ѓ палiтыка сумлення няма, нават даказваць не давядзецца!
  Марын Ле Пен моцна стамiлася ад цэлага каскаду аргазмаѓ. На самай справе колькi можна кайфаваць i балдзець. Яна сваiм вiбратарам сябе суцэль задаволiла.
  Потым схадзiла ѓ душ i добранька памылася пад цёплымi бруямi.
  Затым з'ела пiцу запiѓшы яе шакаладным кактэйлем, i нечым надзвычай смачным.
  Пасля чаго канчаткова выматаѓшыся Марын Лi Пен ѓзяла i заснула.
  I ёй такое прыемнае i крута снiлася.
  Наташа ѓ бiтве. Скача нiбы кобра. Узрывае непрыяцеляѓ. I столькi гiне каранавiрусы самалётаѓ i iх танкаѓ.
  Дзяѓчына iхняя i мячамi, i гранамi на вугалi, i дзiдамi. I iголкамi. Браня танкаѓ расколваецца, нiбы ад удару палi.
  Пры гэтым яшчэ i раве:
  - Перамога веру, прыйдзе!
  I слава рускiх знойдзе!
  Босыя пальчыкi ножак кiдаюць новыя iголкi, прабiваючы супернiкаѓ i iх танкi. А затым пунсовыя саскi выпускаюць маланкi забойнай i д'ябальскай сiлы.
  Пасля чаго ваяѓнiца з захапленнем прамаѓляе:
  - Палiтык у абяцаннях Бог, у выкананнi чарвяк, у апраѓданнi сам сатана!
  Зоя ѓ дзiкiм руху. Надыходзiць на каронавiрусаѓ . Рассякае iх на дробныя кавалачкi, разам з танкамi.
  Ваяѓнiца кiдае босымi пальцамi iголкi. Прабiвае супернiкаѓ i iх танкi, i як зараве:
  - Поѓная наша перамога блiзкая!
  I праводзiць мячамi дзiкi млын. Вось гэта сапраѓды дзеѓка як дзеѓка!
  I малiнавымi саскамi як запусцiць вогнезарны пульсар. I таксама возьме, i прабуркуе:
  - Салдат - гэта iнструмент не заѓсёды адладжаны, але якi паддаецца наладзе, а палiтык - гэта iнструмент заѓсёды падгаджаныя i настроены на падман!
  А вось кобра Аѓгусцiна перайшла ѓ наступ. Вось гэта баба - усiм кашмарам кашмар.
  I калi ѓрубiць, дык значыць, урубiць, ад танкаѓ адлятаюць ва ѓсе бакi абломкi.
  Пасьля чаго рудая возьме i засьпявае:
  - Раскрыю ѓсе чэрапы! Я вялiкая мара!
  I вось яе мячы ѓ дзеяннi i рассякаюць мяса. I лалавымi саскамi выкiдваюць д'ябальскай сiлы пульсары. Якiя зрываюць вежы з "Пантэр".
  I ваяѓнiца буркуе, скалячы тварык, i пупка дзюбнуѓшы па каранавiрусам маланкамi, вiскоча:
  - Палiтык любiць хрысцiцца ѓ храме, але яго рухi рук, як палачка дырыжора рэгулююць гульню пахавальнага маршу чаканням выбаршчыкаѓ!
  Святлана таксама пераходзiць у наступ. Няма ѓ гэтай дзяѓчыны тармазоѓ. Як пасячэ, так маса трупаѓ завалена i танкаѓ, i самалётаѓ.
  Бландынка-тэрмiнатар раве:
  - Як будзе добра! Як будзе добра - я гэта ведаю!
  I вось ляцiць ад яе забойная гарошынка. Вядома ж, кiнутая босымi пальчыкамi ножак. I разарве батальён каранавiрусаѓ.
  I клубнiчныя соску возьмуць i выпусцяць лазерныя прамянi каласальнай моцы.
  Пры гэтым яшчэ i буркуючы галубкай, i скалячы жамчужныя зубкi, нiшчачы каранавiрусаѓ.
  - Сапраѓдны чалавек не пешка, але сыдучы ѓ палiтыку ён iмкнуцца прайсцi ѓ ферзi, пры гэтым ставячы мацюк выбаршчыку!
  Вольга зноѓ сотню каранавiрусы, пранёсшы метэорам, зрэжа з тузiнам танкаѓ. I яшчэ бомбу возьме i кiне.
  Невялiкая памерамi, але забойная яна...
  Як разарве на дробныя абрыѓкi цэлы танкавы батальён.
  Дзяѓчына-тэрмiнатар завыла:
  - Бурная маладосць страшных машын!
  I з пупка маланкай забiла ѓ труну масу заразных байцоѓ.
  I вымавiла з апломбам i лютасцю:
  - У шахматах гульня канчаецца мацюком, у палiтыцы з мацюка пачынаецца перадвыбарная кампанiя!
  Маргарыта зноѓ такое зробiць у бiтве.
  I сьсячэ масу заразных пякельных байцоѓ i танкаѓ. I прасякае вялiкiя прасекi.
  Дзяѓчынка вiскоча:
  - Ламбада - наш танец на пяску!
  I ѓрэжа з новай сiлай. У тым лiку i маланкай з пупка. I спапялiць масу баевiкоѓ.
  I з пунсовых саскоѓ як пашле пульсарамi, i агрэсiѓна праворкуе, скалячы зубкi:
  - Калi палiтык матуе, зносячы апанента - выбаршчык яго крые матам!
  Наташа ѓ наступе яшчэ люцей. Так малоцiць каранавiрусы з танкамi i самалётамi. Не вельмi iм супраць такiх дзяѓчат выстаяць.
  Наташа ѓзяла i праспявала:
  - Бег на месцы агульны прымiраючы!
  I ваяѓнiца такiм каскадам удараѓ вылiлася па супернiках.
  I яшчэ босымi ножкамi дыскi кiне i масу танкаѓ i самалётаѓ зрэжа.
  Вось млын правяла. Маса галоѓ заразнай армii адкацiлася i зрэзаных веж.
  I возьме пунсовымi саскамi як маланку выпусцiць, i засмажыць масу каранавiрусы.
  Баявая прыгажуня яна. Лупiць здольная сабе такую жоѓтую армаду i масу танкаѓ. I пульсарамi з пупка. А пад коней па заразе выкарыстоѓвае ѓлонне Венеры.
  I усклiкае ва ѓсю глотку:
  - У вайны не жаночае аблiчча, затое яна залучае ѓ сваё ѓлонне сапраѓдных мужчын i ператварае юнакоѓ у байцоѓ!
  Зоя ѓ руху, усiх руйнуе пагалоѓна. I яе мячы, нiбы нажнiцы смерцi - ссякаюць i танкi, i самалёты Каранавiруса-Сусвету.
  Пры гэтым прыгажуня захоплена прамаѓляе:
  - Вайна натуральны стан чалавека, толькi яна не падобная на сон у працэсе, але дазваляе навечна заснуць у завяршэннi!
  Дзяѓчына проста хараство. I яе босыя ножкi кiдаюць вельмi атрутныя iголкi.
  Здзiѓляюць супернiкаѓ. Прабiваюць iм горла i робяць труны з танкаѓ i самалётаѓ. I пры гэтым яшчэ дзяѓчынка з малiнавых саскоѓ як урэжа маланкамi вельмi нават забойнай сiлы. А яшчэ i пульсарамi з пупка, што i зусiм кашмар.
  Зоя ѓзяла i прапiшчала:
  - Калi ѓ кране няма вады...
  Наташа прагарлапанiла з захапленнем:
  - Значыць, вiнаватая ты!
  I босымi пальцамi ног як кiне тое, што забiвае капiтальна ѓ тым лiку i танкi. Вось гэта сапраѓды дзяѓчына з дзяѓчын.
  I ад яе голых ножак як праляцiць лязо. I ѓразiць масу байцоѓ i зрэжа велiзарную колькасць вежаѓ танкаѓ. А соску пунсовага колеру як урэжуць вельмi забойнай хваляй цунамi.
  Ваяѓнiца як возьме i прараве:
  - Калi палiтык кажа адно, то мае на ѓвазе iншае, робiць трэцяе, атрымлiваецца ѓ вынiку чацвёртае, але свiння падсунута будзе ѓ любым выпадку!
  Аѓгусцiна ѓ руху. Iмклiвая i непаѓторная ѓ сваёй красе.
  Якiя ѓ яе яркiя валасы. Нiбы пралетарскi сцяг вялiкага Ленiна лунаюць. Вось гэта дзяѓчына - iсная мегера.
  А сячэ супернiкаѓ - быццам нарадзiлася з мячамi ѓ руках.
  Рудая, чортавая шэльма!
  Аѓгусцiна ѓзяла i прашыпела:
  - Бычыная будзе галава - не звар'яцець байцам!
  I вось яна зноѓ раскрышыла масу байцоѓ i зрэзала вежы. I з рубiнавых саскоѓ выпусцiла новыя пякельныя маланкi разбурэння i падпалу.
  Ды яшчэ i прабуркавала:
  - Палiтык хоча ѓвекавечыць сябе, але ѓ яго няма душы, таму ён iмкнуцца нагадзiць так, каб смурод стаяѓ у вяках!
  Вольга Рыбачэнка буркнула, секчы мячамi што даѓжэлi на дзясяткi метраѓ каранавiрусаѓ:
  - Тое, што трэба! Вось гэта дзеѓка!
  I дадала з лалавых саскоѓ выпусцiѓшы маланкi:
  - Хутчэй станеш здабычай, калi галава будзе бычынай!
  Маргарыта, кiнуѓшы босым ножкам кiнжал, засекла масу працiѓнiкаѓ i пацвердзiла:
  - Вялiкая i класная дзяѓчына!
  I дадала са смяшком:
  - Сiла быка, нораѓ пеѓня, галава асла, сам ты не лiса - партрэт выбаршчыка прыаранага палiтыкамi!
  Аѓгусцiна з гэтым ахвотна пагадзiлася, выпусцiѓшы пры гэтым лалавымi саскамi маланку:
  - Я ваяѓнiца, што загрызе любога!
  I зноѓ босымi пальчыкамi ножак запусцiць забойнае.
  Пасля чаго праворкуе, скалячы зубы i выпускаючы маланкi з клубнiчных саскоѓ, падмiргваючы:
  - Лiсiца не тое, што быка прыпасе, яна i слана прымусiць пiшчаць мышкай!
  Святлана ѓ бiтве не саступае супернiкам. Не дзяѓчына, а скончыць у пекле ѓсiм каранавiрускiм танкам i самалётам у полымi.
  I вiскоча:
  - Якое неба блакiтнае!
  I з клубнiчных саскоѓ дзюбне пасланнем смерцi. Ну i ѓразiла заразнае войска.
  Пасля чаго дасцiпна заѓважыла, падскокваючы нiбы неваляшка i рыкаючы, як тыгрыца:
  - У лiсы ёсць вусы, калi яна становiцца тыранам, i доѓгi язык пускае высокiя фантаны крывi!
  Аѓгусцiна, выпусцiѓшы босай ножкай лязо, што зрэзала каранавiрускiя самалёты i танкi, пацвердзiла:
  - Мы не прыхiльнiкi разбою!
  I рубiнаѓ саскi зноѓ як выпусцяць пякельнае разбурэнне i пасланне смерцi.
  Пасля чаго дзяѓчына возьме i дасцiпна выдасць, пасылаючы клубнiчным саскамi маланкi:
  - Палiтык любiць будаваць свой капiтал на гамафобii, але сам вялiкi азадак, немалая свiння, i прастытутка што абыходзiцца выбаршчыкам у капеечку!
  Святлана, рассякаючы непрыяцеляѓ i пяхоту i танкi, i самалёты, прачырыкала:
  - На дурня не патрэбен нож.
  I клубнiчнымi саскамi паддала ѓ супернiка.
  Пасля чаго праваркавала, падмiргваючы i выскалiѓшыся ва ѓсе зубы, i равячы сланом:
  - Дурнем не цяжка стаць, трэба голас злу аддаць!
  Зоя пiснула, кiдаючы iголкi босымi, загарэлымi ножкамi, што прабiвалi браню танкаѓ наскрозь:
  - Яму з тры карабы нахлусiш!
  I малiнавыя соску выпусцiлi нешта агрэсiѓнае i смяротна для каранавiрусы.
  I дзяѓчына прабурчала:
  - Нават тры корабы хлуснi не каштуюць аднаго слова праѓда, але абыдуцца паверыламу ѓ тры дарогi!
  Наташа, секчы каранавiрусаѓ i танкi, дадала:
  - I рабi з iм за грош!
  I з пунсовых саскоѓ па непрыяцеляѓ як адчайна ѓрэжа, i расквасiць заразных непрыяцеляѓ.
  I прабуркуе ва ѓсю глотку, i з лалавых саскоѓ як лупанэт, i спапялiць батальён каранавiрусаѓ, пiскнуѓшы:
  - Тры корабы хлуснi не каштуюць ломанага гроша абыдуцца ѓ капеечку якi прыняѓ iх за чыстую манету!
  I ваяѓнiцы возьмуць i падскочаць. Такiя яны крывавыя i крутыя. Наогул у iх маса рызыкi.
  Асаблiва ѓ Марын Лi Пэн, якая таксама дзяѓчынка самага вышэйшага калiбра, асаблiва калi запускае забойныя маланкi з пунсовых саскоѓ, i яшчэ i прараве:
  - Адно слова праѓды здольна асушыць акiян хлуснi, паказаѓшы, што i адны ѓ полi воiн, асаблiва калi супернiка не каштуюць ламанага гроша!
  Вольга Рыбачэнка ѓ баi выглядае - вельмi нават стыльна. Асаблiва калi з пупка пасылае маланкi дзiкага ѓзроѓню i таталiтарнага разбурэння.
  Або з пунсовых саскоѓ маланкi кiдае i раве сабе ва ѓсю глотку:
  - Ад палiтыка ѓдой што з казла малака, затое хлуснi з тры карабы, i смех блазна нядорага!
  Маргарыта праспявала:
  - Удар моцны, а цiкавасць у хлопца...
  Прыгожая дзяѓчынка-генiй запусцiѓ босай хупавай нагой нешта накшталт шрубы верталёта. Зрэзала пару сотняѓ галоѓ i ѓ каранавiрусы i паѓсотнi вежаѓ танкаѓ "Пантэр", i пiскнуѓ:
  - Суцэль спартовы!
  I абодва - дзяѓчынка-генiй i дзяѓчынка-пiсьменнiца ѓ поѓным ажуры.
  Вольга, секчы заразных пякельных салдат i iх танкi, i самалёты, i з лалавых саскоѓ пасылаючы маланкi пабулькала:
  - I будзе вялiкая перамога за намi!
  Маргарыта ѓ адказ прашыпела:
  - Мы ѓсiх забiваем - босымi нагамi!
  Дзяѓчынка i сапраѓды такi вось актыѓны тэрмiнатар. А як свiсне, дык вароны каранавiрускiя самалёты намёртва завальваюць.
  I маланкай дзяѓчына лупанула з пупка.
  I з клубнiчных саскоѓ паслала пульсарамi, i зароѓ:
  - Вельмi нятанна абыходзiцца хлусня што не варта ламанага гроша, асаблiва калi прыняць яго за чыстую манету, i дазволiць у прыдачу падсунуць дармавую свiнню!
  Наташа ѓ наступе праспявала:
  - На святой вайне!
  I запусцiла ваяѓнiца востры дыск-бумеранг. Той праляцеѓ па дузе, ссек масу каранавiрусы i зрэзаѓ вежы танкам i хвасты самалётам Каранавiруса-Сусвету. А затым узяла i пунсовымi саскамi паддала маланку, што спалiла цэлы батальён варожых заразных вайскоѓцаѓ.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 19.
  Пасля чаго дзяѓчынка вельмi агрэсiѓна ѓзяла i дадала, падморгваючы ва ѓсе вочкi:
  - Бясплатны палiтычны цырк вельмi дорага абыходзiцца выбаршчыкам, хоць клоуны i грошы ламанага не каштуюць!
  Зоя дадала, секчы ворагаѓ i танкi мячамi i працягваючы пагалоѓнае знiшчэнне:
  - Будзе наша перамога!
  I ад яе босых ножак паляцелi новыя iголкi. I ѓразiлi масу байцоѓ i танкаѓ i самалётаѓ. I ваяѓнiца запусцiла малiнавымi саскамi, нешта вельмi нават разбуральнае.
  Дзяѓчына-бландынка выдала:
  - Ставiм супернiку мат!
  I паказала мову.
  Пасля чаго з пупка як падкiнула пекла пульсар.
  I палiчыла патрэбным яшчэ ѓзяць i дасцiпна з ухмылкай дадаць, паслаѓшы цунамi з улоння Венеры:
  - Клоун што не варта ламанага гроша i набудзе тры каровы, спусцiць з выбаршчыка тры шкуры i абдзярэ як лiпку!
  Аѓгусцiна махаючы нагамi, i кiдаючы свастыкi з вострымi бакамi, булькнула, зразаючы i каранавiрусы i танкавыя клiны i самалёты.
  - Сцяг iмперскi наперад!
  I яе правы лалавы сасок дзюбнуѓ па танках маланкай, а левы па самалётах.
  Пасля чаго праваркавала:
  - Калi палiтык умее смяшыць выбаршчыкаѓ, значыць ад яго хоць нейкая карысць паднiмае задарма настрой, але аддаѓшы яму голас гэты бясплатны смех занадта дорага абыдзецца!
  Святлана ахвотна пацвердзiла, выкарыстоѓваючы босыя ножкi i дзiвячы заразныя войскi з танкамi:
  - Слава загiнуѓшым героям!
  I клубнiчныя соску зараз заварылi забойчую кашу з заразных палкоѓ.
  А потым i з улоння Венеры струменi магiчнай плазмы i агнязарнага , якi ѓзрушае цунамi.
  Пасля чаго дзяѓчына выкажацца:
  - Чаму разараюцца цыркi, не вытрымаць канкурэнцыi з палiтычнымi клоѓнамi!
  I дзяѓчаты палаца загарлапанiлi, крушыѓшы каранавiрусы i iхнiя танкi:
  - Нас нiхто не спынiць!
  I вось ляцяць ад босых ножак ваяѓнiц дыск. Iрвецца мяса i метал танкавых веж. I пунсовыя саскi ѓзялi i паддалi д'ябальскай энергетыкай баявой магii.
  I зноѓ выццё:
  - Нас нiхто не пераможа!
  Наташа падляцела ѓ паветра. Распорола ѓ супернiкаѓ паѓсотнi каронавiрусовских самалётаѓ, дзюбанула пульсарамi з пунсовых саскоѓ, i агрэсiѓна выдала:
  - Мы ёсць ваѓчыцы, смажым ворага!
  I ад яе босых пальчыкаѓ як вылецiць вельмi нават забойны дыск. Якi масу пякельных заразных байцоѓ парэжа намёртва i цэлую масу танкаѓ i самалётаѓ.
  Дзяѓчына нават перакруцiцца ѓ экстазе.
  А потым буркне:
  - Пятачкi нашы любяць агонь!
  Ды дзяѓчыны па-сапраѓднаму сэксуальныя. I пунсовымi саскамi каранавiрусы па-зверску разбураюць.
  Наташка раве ва ѓсю глотку:
  - Палiтык - гэта воѓк, якi аддае перавагу рэзаць выбаршчыкаѓ з авечым розумам пры дапамозе мовы!
  Марын Лi Пен таксама дзяѓблi каранавiрусы. Яны выкарыстоѓвала i босыя пальчыкi ножак, пунсовыя саскi грудзей. I так супостата разбурала, i выбiвала зараз заразныя палiцы.
  Пры гэтым буркала, скалячы зубкi:
  - Маладосць зялёная, бурная, вясёлая, але ѓ палiтыцы незалежна ад узросту не да смеху, руцiнна, i крывавай афарбоѓкi!
  Вольга Рыбачэнка пабулькала, кiдаючы сваiмi хупавымi, дзявочымi ножкамi, некалькi гранат:
  - Ох, рана, дае ахова!
  I падмiргнула ваяѓнiцам. Тыя ѓ адказ смяюцца i скаляць зубкi.
  Прыгажуня са смяшком, i ѓсмешкай заѓважыла:
  - Юная дзяѓчына басанож i з пустым багажом здольная абагнаць у пагонi за шчасцем, абуты дзядкоѓ з тугiмi кашалькамi!
  Наташа секла каранавiрусы, iх танкi, самалёты iншае, i агрэсiѓна пiшчала:
  - У нашым свеце няма радасцi, без барацьбы!
  I з пунсовых саскоѓ прыпусцiла кляксы з магiчнай плазмы.
  Дзяѓчына Вольга запярэчыла:
  - Часам i барацьба не ѓ радасць!
  I з пупка паслала маланку, проста д'ябальскай разбуральнасцi. А затым босай ножкай вечная дзяѓчына паддала згустак каласальнай разбуральнай сiлы.
  I дасцiпна дадала, падморгваючы i з лалавых саскоѓ грудзей, выпускаючы баявыя пульсары:
  - Для старога i туга набiты кашалёк цяжкая ноша, для юнака пустая кiшэня найбольшая абцяжарванне!
  Наташа пагадзiлася:
  - Калi няма сiл, то так...
  Але мы ваяѓнiцы заѓсёды здаровыя!
  Яе правы пунсовы саскоѓ выпусцiѓ маланкi па самаходках, у тым лiку " Ягдтыгр ", а левы па штурмавiках.
  Дзяѓчына кiнула босымi пальцамi ног у супернiка iголкi, збiла эскадрыллю самалётаѓ i праспявала:
  - Салдат заѓсёды здаровы,
  I да подзвiгу гатовы!
  I дасцiпна яшчэ, скалячы зубкi дадала:
  - Здароѓе не мае цаны, але ѓ юнацтве яго не шануюць, а ѓ старасцi купiць нiякiх грошай не хопiць!
  Марын Лi Пен таксама разбурала каранавiрусы, нiшчыла iх тысячамi, выкарыстоѓваючы пунсовыя соску грудзей i выдала са смяшком:
  - Палiтык можа паабяцаць i добрае здароѓе, асаблiва калi ён выдатна паддасць нездаровым стымулятарам!
  I нямецкiя дзяѓчаты на дыскалетах Трэцяга Рэйха ваююць. Альбiна i Альвiна малоцяць непрыяцеляѓ. I выкарыстоѓваюць для гэтага босыя пальчыкi ножак.
  А яшчэ страмчэй, калi дзяѓчыны-лётчыцы страляюць пунсовымi саскамi. А гэта i зусiм разгром. I вось яны прамянямi лазераѓ са сваёй лятаючай талеркi па каранавiрусам як далi. I зараз маментальна непрыяцеляѓ спалiлi з першага ж разу.
  Альбiна з гэтай нагоды таксама выдала вельмi дасцiпны i не ѓ брыво, а ѓ вока афарызм:
  - Ад ката ѓсё кiдаюцца, хоць ён чысцiць грамадства ад бруду, да палiтыка шматлiкiя лiпнуць, хоць ён увесь час свiнячыць!
  Альвiна вельмi дасцiпна дадала:
  - У ката балахон пад колер крывi, у палiтыка авечая шкура пад колер здрады!
  Пасля чаго Наташа зноѓ секанула непрыяцеляѓ, зразаѓшы масу вежаѓ у танкаѓ. I зноѓ яе пупок зрэагаваѓ пульсарам. А з лона Венеры паднялося цэлае тарнада.
  I дзяѓчына ѓзяла i прабуркавала:
  - У ката тоѓстыя рукi, у палiтыка доѓгi язык, першы ссякае галовы, другi капае на мазгi!
  Зоя вельмi iмклiвая краля. Вось цэлую бочку ѓ каранавiрусы запусцiла. I разарвала з аднаго выбуху пару тысяч пяхоты i сотню танкаѓ.
  А затым малiнавымi саскамi дзюбанула па непрыяцеляѓ, лiтаральна звяртаючы iх у папялiшча.
  Ды заразныя стварэньнi нашы сабе неабыякую магiлу.
  Пасля чаго прапiшчала:
  - Не спынiцца, нашы пяткi зiхацяць!
  I дзяѓчына ѓ баявым ажуры!
  I ад яе голенькай, кругленькай пятачкi як падляцiць прэзент небяспечнай смерцi.
  Пасля чаго прыгажуня возьме i праворкуе:
  - Прамовы палiтыка iдуць струменем вадаспаду, але на мазгi выбаршчыкаѓ падаюць кроплямi!
  Аѓгусцiна ѓ бiтве таксама неслабая. Так малоцiць каранавiрусы. Нiбы са снапа ланцугамi выбiвае - пяхоту разам з танкамi.
  Рубiнавымi саскамi маланкi пасылае, i з улоння Венеры тарнада магiчнай плазмы выпускае. I не забывае пульсарам з пупка падаць прыгажуня-тэрмiнатар.
  I секчы працiѓнiкаѓ - спявае:
  - Сцеражыся, будзе карысць,
  Будзе восенню пiрог!
  Рудая чартоѓка i сапраѓды арэ ѓ бiтве, нiбы чорцiк у табакерцы. I ад голай, круглай, ружовай пяткi прыгажунi як заляцiць знiшчэннi каскад.
  Пасля чаго возьме i праворкуе, раѓнуѓшы:
  - Палiтык - гэта такая прастытутка што абяцае i задавальненне, i напаѓненне кашалька, але прыносiць толькi пранцы расчаравання i спусташэння!
  А вось Святлана як б'ецца. I ад яе каранавiрусам дастаецца. Яе блакiтныя вочы пасылаюць вельмi пякучыя сонечныя зайчыкi.
  I калi яна ѓрэжа, так i ѓрэжа. I адразу каля сотнi каранавiрускiх танкаѓ вежы адарваныя адлятаюць.
  Ад яе крывавыя пырскi вылятаюць. I плавяць любы метал, i танкi згараюць нiбы прамакатка.
  Дзяѓчына раве:
  - Я страмчэй усiх - адсвяткую поспех!
  Святлана жорстка заѓважыла, калi ад яе босай ножкi паляцелi пырскi металу, што расплаѓляе чэрапа i вежы мастадонтаѓ.
  - Слава Расii, вельмi нават слава!
  Танкi рвуцца наперад...
  Дывiзiя ѓ чырвоных кашулях -
  Вiтае рускi народ!
  I праарэ ва ѓсю глотку прывiтанне лунацiкам.
  Пасля чаго дадасць, пунсовым саском паслаѓшы агнязарную хвалю тарнада i прашыпеѓшы:
  - Дзяѓчынка босымi ножкамi пакiдае сляды, на якiя глядзяць любуючыся, з радасцю ѓ душы, а палiтыку абутку выбаршчыкаѓ пакiне ѓ гiсторыi толькi тое, ад чаго плююцца i цураюцца!
  Суперцяжкi танк Герды таксама каранавiрусы таксама малоцiць пяццю цяжкiмi гарматамi i трыццаццю кулямётамi, i раздзiраюць на дробныя падпаленыя абрыѓкi.
  I дзяѓчыны-немкi выкарыстоѓваю босыя пальчыкi ножак, i пунсовыя саскi нацiскаючы на кнопкi джойсцiкаѓ.
  Вось дзяѓчаты за каранавiрусы ѓзялiся. Так iх рассякаюць i рэзаюць. Не ваяѓнiцы, а рэальна пантэры, якiя сарвалiся з ланцуга. I танкi гараць i самалёты, i iншая тэхнiка.
  Нацiснула Крысцiна пунсовым саском на кнопку джойсцiка. Паслала забойны зарад i пiскнула:
  - За вялiкiя здзяйсненнi i класныя перамогi!
  Пасля чаго агрэсiѓна дадала:
  - Быкуюць часцей не быкi па сiле, а бараны па мазгах, i авечкi па iнтэлекце!
  Магда нацiснула на рычаг босымi пальчыкамi ножак, урэзала забойным снарадам па каранавiрусам i запiшчала:
  - За велiч iдэй святла i рыцарства!
  Вольга ѓ баi i атакуе каранавiрусы i iх танкi. Б'е iх без жалю i верашчыць:
  - Мы як быкi!
  I з дзявочага свайго пупка як дзюбне маланкай, вельмi нават дзiка забойнай.
  А затым босымi пальчыкамi ножак шпурне некалькi гарошын знiшчэння, раздзiраючы на прамакашку байцоѓ.
  I потым з пунсовых саскоѓ таксама як возьме i паддасць з каласальным разбурэннем i знiшчэннем, потым вякне:
  - Дыктатар часта быкуе каб прымусiць падданых араць як валы, асаблiва тых, хто iшак iнтэлектам!
  Маргарыта, ламаючы заразную армiю, падхапiла:
  - Мы як быкi!
  I ножкамi таксама запусцiць тое, што прыносiць верную смерць гэта заразнай армадзе.
  Пасля чаго агрэсiѓна праворкуе, выскалiѓшы мордачку, i падаѓшы з лалавага соску пульсарам:
  - Дыктатар вядома ж iмкнецца быць i страшным, i прывабным, як паѓлiн з галавой кобры, але прыцягвае ён толькi з мышыным iнтэлектам, i на яго знойдзецца свой мангуст, якi гледзячы на важных дыктатараѓ-паѓлiн - крумкач не лiчыць!
  Наташа ѓзяла i завыла, рассякаючы пякельных байцоѓ i iх вялiкую масу танкаѓ:
  - Хлусiць не з рукi!
  I прачырыкала, з пунсовых саскоѓ выпускаючы разрады знiшчэння i татальнай смерцi:
  - Дыктатар рыкае як леѓ, i ѓяѓляе сябе генiяльным богам, але чуйнае вуха ѓ каго не аслiныя мазгi чуе бляянне барана, пасрэднага чорцiка, што генiяльна толькi свiнiць падданым!
  Зоя раздзiрала каранавiрусы, разам з танкамi, пры гэтым выкарыстоѓваючы малiнавыя соску. Даѓбанула з пупка пульсарам, разбiла "Маѓс"-3 i пiскнула:
  - Не, не з рукi!
  I таксама возьме, i выпусцiць зорачку босай нагой. I браня танкаѓ лопаецца нiбы шкло пад каменем.
  Дзяѓчынка з вялiкай дасцiпнасцю i пасылаючы ѓсмешкi адзначыла:
  - Дыктатар любiць тырчаць у тэлевiзiйнай скрынi, а народ замыкаць у клеткi!
  Наташка ѓзяла i запiшчала:
  - Тэлевiзар наш гарыць!
  I пупком дзяѓчынка як выкiне паток магiчнай плазмы, два палiцы каранавiрусы абвуглi.
  I ад яе голенькай ножкi ляцiць забойны пучок iголак, прабiваючы танкi i самалёты. I вось маланкi з пунсовых саскоѓ палыхнулi нiбы паток пякельных градзiн.
  Пасля чаго дзяѓчына прамаѓляе з ухмылкай:
  - Калi будзеш доѓга слухаць выступ дыктатара па тэлевiзары, сам згуляеш у скрыню!
  Зоя, таксама круша каранавiрусаѓ, пiскнула:
  - Наша сяброѓства маналiт!
  I зноѓ такое кiдае, што ва ѓсе бакi кругi расплываюцца. Вось гэта дзеѓка - чыстае знiшчэнне супернiкаѓ. Ад танкаѓ i самалётаѓ адны абломкi разляталiся.
  Дзяѓчына босымi пальчыкамi ножак возьме i запусцiць тры бумерангi. А трупаѓ ад гэтага стала яшчэ больш, а таксама пабiтых танкаѓ i збiтых самалётаѓ. I з малiнавых саскоѓ зноѓ маланкамi як супостатаѓ зачэпiць.
  Пасля чаго прыгажуня выдасць:
  - Не дамо ворагу лiтасцi! Будзе труп!
  I зноѓ ад босай пяткi адлятае забойнае i надзвычай разбуральнае i для танкаѓ, i для самалётаѓ. А потым i пупок пашле неабыякае цунамi супраць заразных частак.
  Пасля чаго дзяѓчынка з вялiкай дасцiпнасцю i агрэсiяй адзначае, выскалiѓшыся:
  - Калi дыктатар заспяваѓ салаѓём, лепш падданым не лiчыць крумкач!
  Марын Лi Пен таксама ѓрэзала з рубiнавых саскоѓ i прабуркавала:
  - Палiтык - гэта пешка, якая ѓ адрозненнi ад шахмат, дайшоѓшы апошняга ѓзроѓню маральнага падзення становiцца дыктатарам!
  Марын Лi Пен прачнулася. Прыняла душ, пачысцiла сабе зубы. I потым зразумела паснедала.
  Пасля чаго апранулася i акрыяла ѓ Iарданiю. Тамака яна вядома ж правяла сустрэчы з рознымi дзеячамi. Толькi зрабiла гэта ѓ хуткiм тэмпе, каб заняло не больш за дзве гадзiны.
  Ёй вельмi хацелася сэксу, i эратычных забаѓ. Яна вярнулася ѓ нумар.
  Прыняла там душ.
  I запрасiла сабе чарговага альфонсу. Гэтым разам гэта быѓ, вельмi буйны i высокi, мускулiсты афрыканец.
  Яго таксама абмацала ахова, i зрабiла гэта з дбайнасцю.
  Затым Марын загадала чорнаму волату:
  - Лижи маю шапiках!
  Той узяѓся за справу з энтузiязмам.
  А Марын пагрузiлася ѓ сэксуальныя, i ваенныя фантазii;
  Аѓгусцiна таксама цалкам лагiчна заѓважыла:
  - Толькi не адзiн труп, а шмат!
  Пасля таго дзяѓчына ѓзяла i басанож прайшлася па крывавых лужынах. I шмат перабiла каранавiрусы i iх танкаѓ i самалётаѓ.
  I як прараве:
  - Маса забойства!
  I вось дзюбне галавой па каранавiрусаѓскаму генералу. Зламае яму чэрап i выдасць:
  - Банзай! Патрапiш у рай!
  I з рубiнавых саскоѓ зноѓ ляцяць са страшнай сiлай вельмi разбуральныя маланкi.
  Пасля чаго дзяѓчына адзначыла, скалячы зубкi i падмiргваючы, i з улоння Венеры прэзентам смерцi паддаѓшы:
  - Чаму дыктатар так баiцца памерцi - таму што тыран ужо палiтычны труп i зомбi смактае нiбы ѓпiр кроѓ у падданых!
  Святлана вельмi лютая ѓ наступе пiшчыць:
  - Не будзе вам лiтасцi!
  I ад яе босых пальчыкаѓ адлятае тузiн iголак. Як яна ѓсiх прабiвае - шмат танкаѓ запалала, а самалётаѓ абрынулася ѓнiз. I вельмi нават ваяѓнiца iмкнецца, паразразаць, i перабiць усiх каранавiрусы.
  А яшчэ i выкарыстоѓваць свае клубнiчныя соску.
  I ваяѓнiца прабуркавала, выскалiѓшы жамчужны рад зубоѓ, i пры гэтым яшчэ вiскочучы:
  - Дыктатар лiсiнай пароды шакал, праѓда спрабуе рыкаць як леѓ, але бляянне асла, нiводны роѓ не схавае ад чулага вуха выбаршчыка, якi не лыкам шыты!
  Вольга Рыбачэнка пiшчыць:
  - Слаѓны молат!
  I дзяѓчынка таксама босай ножкай кiдае такую крутую зорку ѓ выглядзе свастыкi. Мудрагелiсты гiбрыд.
  I маса каранавiрусы завалiлася, у танкаѓ адарвалiся вежы, а ѓ самалётаѓ хвасты.
  А дзяѓчына-тэрмiнатар яшчэ з пупка дадасць разбурэннi.
  Вольга зароѓ:
  - Банзай!
  I дзяѓчынка зноѓ у дзiкiм нападзе. Не, у ёй проста клекоча сiла, i булькаюць вулканы! I ля танкаѓ зрываюцца вежы i гараць нiбы матылi ѓ паходнi самалёты.
  Ваяѓнiца прабуркавала, падмiргваючы:
  - Дыктатар хоча стаць Бажаством у шанаваннi, але, калi памiрае, чуваць радасць падданых у жалобным маѓчаннi!
  Маргарыта ѓ руху. Усiм распарэ жываты.
  Дзяѓчынка ножкай выкiне паѓсотнi iголак зараз. I маса забiтая рознага роду непрыяцеляѓ, збiла самалётаѓ. I разарвала на шматкi танкаѓ.
  Маргарыта праспявала ѓ плане бадзёрасцi:
  - Раз, два! Гора не бяда!
  Сумаваць не трэба нiколi!
  Вышэй нос i хвост трымай трубой.
  Ведай, што верны сябар заѓсёды з табой!
  Вось такая яна агрэсiѓная кампанiя. Дзяѓчынка як лупiць, кiне босай ножкай кавалачкi пякучай плазмы. А потым iх маланкай з пупка, разарве танкi, i выгукне:
  - Прэзiдэнт-дракон стане трупам!
  I дадала, у аскале жамчужных зубоѓ:
  - Дыктатар - гэта цмок са мноствам галоѓ, але цалкам пакласцiся ён можа толькi на сваю доѓгую мову!
  Наташа ѓ баi проста тэрмiнатар нейкi. I равячы на танкi i самаходкi, i штурмавiкi, дзiвячы iх пры дапамозе пунсовых саскоѓ пробулькала :
  - Банзай! Хутчэй за атрымлiвай!
  I ад яе босай ножкi адляцела граната. I па каранавiрусы як у труну ѓгонiць. I разнясе масу пяхоты i танкаѓ, пры дапамозе пунсовых саскоѓ у тым лiку.
  Вось гэта ваяѓнiца! Усiм ваяѓнiцам - ваяѓнiца!
  Зоя таксама ѓ наступе. Такая лютая краля. Знiшчае i танкi, i самалёты.
  I ѓзяла i пра булькала:
  - Бацька наш - сам Белы Бог!
  I сячэ па каранавiрусам трайны млын! Колькi танкаѓ пазбавiлася вежаѓ, а самалётаѓ хвастоѓ. А пад канец з улоння Венеры прыпусцiла цэлым вадаспадам шыпучай i д'ябальскай плазмы з баявой магii.
  А затым па каранавiрусы яшчэ з клубнiчных саскоѓ паток знiшчэння i праворкуе:
  - Сатана прыдумаѓ нешта горшае, чым горкая гарэлка - палiтыка з салодкiмi прамовамi, яго луджаная глотка, павернецца з мячом катамi!
  А Аѓгусцiна зароѓ у адказ:
  - А мой Бог - чорны!
  Сапраѓды рыжуха - гэта само ѓвасабленне падступства i подласцi. Для ворагаѓ зразумела. А для сяброѓ яна душка.
  I як босымi пальцамi ножак возьме i кiне. I масу завалiся воiнаѓ пякельнай, заразнай iмперыi i з танкамi, i з самалётамi. А як рубiнаѓ саскi спрацавалi, i выпалiлi цэлыя палiцы гэтай незлiчонай хваробы.
  Рудая пракрычала:
  - За намi Расiя i чорны Бог!
  Ваяѓнiца з вельмi вялiкiм баявым патэнцыялам. Няма пад такую лепш i не совацца. Асаблiва калi яна з улоння Венеры, цэлы фантан забойнай анiгiляцыi выкiне.
  Аѓгустына прашыпела:
  - Усiх здраднiкаѓ сатрэм у парашок!
  I падмiргне напарнiцам. Ды гэтая агнязарная дзеѓка - не зусiм тое, што можа даць спакой. Хiба што спакой смяротны! I яе рубiнаѓ соску зноѓ пацвердзiлi заказ на анiгiляцыi каранавiрусы.
  I ваяѓнiца прабуркавала, падмiргваючы:
  - Палiтык прадаецца нятанна, а выбаршчыкам прадажны палiтык, хоць i грошы ламанага не варта, абыдзецца яшчэ даражэй!
  Святлана, па-зверску круша непрыяцеляѓ i танкi, i самалёты, скалячы зубкi, выдала:
  - Чаргой вас скiнем!
  I клубнiчнымi саскамi паддала па супернiкам.
  I таксама ѓзяла, i выдала:
  - Калi на троне кiраѓнiка стары труп - ён хутчэй за ѓсё забiвае выбаршчыкаѓ!
  Аѓгустына пацвердзiла:
  - Усiх заб'ем!
  I ад яе босых ножак, зноѓ ляцiць прэзент татальнай анiгiляцыi! Колькi самалётаѓ i танкаѓ завалiлася. А яшчэ i лалавыя соску зноѓ выкiнулi лазеры магii.
  I прабуркавала дзяѓчыны з усмешкай:
  - Труп смярдзiць i на троне, i без трона, але забiвае выбаршчыкаѓ толькi атрымаѓшы ѓладу!
  Вольга праспявала ѓ адказ:
  - Будзе поѓны банзай!
  I таксама вельмi дасцiпна, узяла i адказала:
  - Хоць у шахматах наймацнейшая фiгура ферзь, але самыя дзейсныя хады канём, у палiтыцы таксама самае, толькi гулец вечная пешка, нават на апошняй гарызанталi маральнага падзення!
  Аѓгусцiна, раздзiраючы каранавiрусы i iх танкi i самалёты, голымi рукамi, секчы iх мячамi, i кiдаючы iголкi босымi пальцамi ног, i соску колеру рубiнаѓ запускаючы бурбалкi гiперплазмы, выдала:
  - Карацей кажучы! Карацей кажучы!
  Наташа, руйнуючы пякельных, заразных воiнаѓ, выкарыстоѓваючы ѓ тым лiку, i пунсовыя саскi, агрэсiѓна, пiскнула:
  - Карацей кажучы - банзай!
  I давай секчы супернiкаѓ з дзiкай разлютаванасцю. I з танкаѓ зрываюцца вежы. I з пупка пасылаючы д'ябальскiя маланкi, ладнай анiгiляцыi.
  Пасля чаго дзяѓчына з захапленнем i скалячы зубкi, дадала:
  - У шахматах перамога ѓ партыi заканчвае мацюком, у палiтыцы перамога на выбарах прыводзiць да таго, што расчараваныя выбаршчыкi самi пачынаюць крыць лаянкамi словамi пераможца!
  Вольга Рыбачэнка, рассякаючы супернiкаѓ i iх танкi, i самалёты i сухапутныя караблi, выдала:
  - Гэты гамбiт ёсць не кiтайскi,
  А дэбют паверце тайскi!
  I зноѓ ад босы ножкi дзяѓчыны паляцеѓ востры, рэжучы метал дыск. Разрубае масу танкаѓ i самалётаѓ. I з пупка як выскачыць д'ябальская маланка.
  Пасля чаго яна ѓзяла i пульсары з пунсовых саскоѓ выпусцiла, супернiкаѓ выпальваючы i ежа:
  - Упрыгож у аднаго можа i хлапчук, абкрасцi ѓсю краiну здольны саспелы да дыктатара палiтыкан!
  Маргарыта, секчы воiнаѓ пякельнай, заразнай iмперыi, праспявала:
  - А каго ѓ баi знойдзем,
  А каго ѓ баi знойдзем...
  З тым жартаваць не станем -
  На часткi разарвём!
  На часткi разарвём!
  Вольга Рыбачэнка, збiваючы непрыяцеляѓ, адзначыла:
  - I зробiм ход канём!
  Дзяѓчына-тэрмiнатар тэрмiнатар дабiваючы заразную армiю як засмяецца, i з жаночай дасканаласцi i брыльянта пяшчоты выпусцiць тарнада татальнай, магiчнай анiгiляцыi.
  I спалiла пару дывiзiй каранавiрусаѓ. I iншыя дзяѓчаты як узялi i без лiшнiх цырымонiй з пятых кропак выпусцiлi зараджаныя моцнай, баявой магiяй газы , смяротна i забойна дзiвячы заразныя войскi.
  I гэта было супер. Адразу тры мiльёны каранавiрусаѓ было знiшчана.
  Марын Лi Пэн гэтая безжурботная дзяѓчынка i тэрмiнатар татальнага разбурэння i знiшчэннi падвяла, своеасаблiвы вынiк:
  - Дыктатар нават маючы галаву, капае падданым на мазгi, i не маючы сумлення хлусiць аб дасягненнях у тры кораба!
  I рускiя Багi-дэмiургi зноѓ закiнулi дзяѓчынку-герцагiню разам з цэлым дэсантам трапляючы ѓ iншы час i месца. Дзе зноѓ неѓмiручай амаладзелай жанчыне i вечным дзяѓчатам трэба было змагацца з iмперыяй каранавiрусы!
  Дзяѓчынка-герцагiня зноѓ бiѓся ѓ бiтве. Ён жа цудоѓны ваяѓнiца ѓсiх часоѓ i народаѓ.
  Дзяѓчынка-генеральша ѓзяла i рассекла мячамi цэлы полк каранавiрусаѓ. Зрэзала iх i прачырыкала:
  - Слава Айчыне!
  Марын Лi Пен пасля гэтага ѓзяла i вымавiла нешта вельмi нават мудрае, i злёгку разумнае:
  - Дыктатура скоѓвае народ сталёвымi ланцугамi, але на мячы заваёѓ iдзе толькi жалеза сапсаваных нерваѓ выбаршчыкаѓ!
  I босымi ножкамi шпурнула прэзент анiгiляцыi каласальнай сiлы. Разарваѓшы супернiкаѓ у дробныя абрыѓкi.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 20.
  Пасля ваяѓнiца заспявала, нiбы вясёлы паэт. А дзяѓчаты разам з ёй падпявалi, секчы непрыяцеляѓ i кiдаючы босымi ножкамi забойныя прэзенты анiгiляцыi;
  Краiна парад - лепш не знайсцi,
  У ёй кожны сыты, працы хопiць усiм!
  Хоць нам на ѓсiх не больш за дваццаць,
  Але разумеем мноства праблем!
  
  Быць пiянерам права - нялёгка,
  Ты павiнен смелым быць, розуму - палата!
  Страляць у мэту трапна да д'ябла малако,
  За промах чакае суровая адплата!
  
  Калi фашыст, махаючы сякерай,
  Прыйшоѓ, каб зьнiшчыць маю Расею!
  Ён хоча завалодаць людзей дабром,
  Каб слёзы зямлю рускiх абросiлi!
  
  То юны воiн адразу рагатку ѓзяѓ,
  Ён разумее, Гiтлер - гэта сволач!
  I хоць фашыстаѓ шмат нiбы вал,
  Iх пераб'ем, няхай будзе Божа ѓ дапамогу!
  
  Дастаць хлапчуку трэба аѓтамат,
  Яго ѓ супостата адбярэш ты!
  Цяпер выкiнем у смерцi вадаспад,
  Застануцца ад гадаѓ толькi мошчы!
  
  А для мяне вялiкi Сталiн Бог,
  Ён падарыѓ надзею на неѓмiручасць!
  Наш Ленiн сваiм iмем назваѓ,
  Той горад, стойкасць душ вядома верце!
  
  Быць пiянерам гэта значыць жыць,
  Страляць у фашыстаѓ, трапна з засады!
  I не перапынiць лёсу-Палада нiтку,
  Хоць умець хлапчукi ѓ бiтве рады!
  
  Для нас не стане нечым дарагiм,
  Камфорт, спакой i мары да абеду!
  А праца што сталася паклiканнем маiм,
  Нельга валiць працу на суседа!
  
  Войны i вытворчасць - гэта ѓсё,
  Аб'яднаем у адзiнства Сталiнады !
  I каб надышло сытна жыццё,
  За Радзiму змагацца адважна трэба!
  
  Нiхто нас не прымусiць Русь здрадзiць,
  Нi катаваннi, нi абяцанкi капiталу!
  Мне Радзiма як ласкавая мацi,
  Хоць арда ёй так зло раздзiрала!
  
  Цяпер у руках хлапчукi аѓтамат,
  Ён з яго страляе, нiбы ѓ лоб!
  У адказ вораг вывяргае гнюсны мацюк,
  I валiцца на зямлю нiбы боб!
  
  Блiзкая перамогi, будзе бiты фашызм,
  Не можа перамагчы, што разбурае!
  Прыйдзе шчаслiвае свята - камунiзм,
  Нам будзе лепш, чым у бiблейскiм раi!
  Вольга Рыбачэнка зароѓ i секанула мячамi з разваротамi i знiшчэннем. I ѓзяла босымi хупавымi дзявочымi ножкамi запусцiла гранату. Разарвала масу каранавiрусы. I потым як засвiшча. I куча крумкач руйнуе хмару самалётаѓ заразнага люфтвафэ.
  Дзяѓчына зараѓла:
  - Хто кураня ѓ душы, той лiсiны корм у будане!
  Пасля чаго агрэсiѓна дадала:
  - Дыктатар петушыцца шмат, але яго гучнае кукарэканне з рота хавае баязлiвае кукарэканне ѓ душы!
  Вользе нават крыху надакучыла секчы i кiдаць босымi ножкамi гранаты ѓ каранавiрусе. Дзяѓчынка, выпусцiла маланку з пупка i зноѓ вымавiла афарызм:
  - Хочаш жыць як белы чалавек, будзь хоць крыху рудым у хiтрасцi!
  Маргарыта Магнiтная кiнула босымi пальчыкамi ножак забойчую падачку знiшчэння. Парвала масу каранавiрускiх салдат. А затым дала чаргу з пупка лазерам.
  А пасля гэтага ѓзяла, засвiстала, i кучу самалётаѓ заразнай iмперыi па нiшчыла.
  I праверашчала:
  - У сапраѓдных белых людзей, не бывае пры няѓдачах бледнага выгляду!
  Пасля чаго дзяѓчынка босымi пальчыкамi ножак зноѓ кiнула падарунак анiгiляцыi, прачырыкаѓ:
  - Калi ты курыца мазгамi, пойдзеш на булён лiсiцы справамi!
  Марын Лi Пен таксама ѓзяла i з пунсовых саскоѓ дзюбнула па непрыяцелю. Спалiла масу супернiкаѓ, лiтаральна iх спапялiла, рассеяѓшы два палкi каранавiрусы i пiскнула:
  - Калi ѓ цябе светлая душа, пры няѓдачы ты не збялееш палатном, а акрыяеш духоѓ злоснiкаѓ круша, i не прывабiць цябе ѓ бездань мовай!
  Наташа выпусцiла з пунсовага саска пульсар знiшчэння. Затым кiнула босымi ножкамi гранату, дзюбанула цунамi з улоння Венеры i вякнула:
  - Будзь птушкай арлiнага палёту, але не май пеѓневага залёту!
  Зоя агрэсiѓна заѓважыла, таксама з малiнавага соску скiнуѓшы прэзент поѓнага знiшчэння. А потым яшчэ i з пупка, дадаѓ патокам магiчнай плазмы з грота Венеры:
  - Хто шмат петушыцца, не паеѓшы кашы - той будзе кукарэкаць у парашы!
  Аѓгустына з лалавага соску скiнуѓшы пульсар анiгiляцыi, затым босымi пальчыкам ножак паслаѓшы ѓ каранавiрусы пульсар смерцi, i ѓлонне Венеры, струмень тарнада знiшчэння, буркнула:
  - Калi палiтык шмат петушыцца, выбаршчыкi потым выюць ваѓкамi!
  Святлана клубнiчным саском выкiнула маланку, дзюбанула з грота Венеры разбурэнне, голай пяткай паддала прэзент анiгiляцыi, i прашыпела:
  - Палiтык, якi шмат брэша, але мала стараецца, да сабачага жыцця давядзе народ!
  Марын Лi Пэн таксама ѓрэзала з пупка пульсарам знiшчэння, i выбiла масу ворагаѓ, прачырыкала:
  - Дыктатар воѓк у авечай шкуры, але ѓ выбаршчыкаѓ-бараноѓ пры iм сабачае жыццё i суцэльная локшына на вушы на сняданак!
  Вольга Рыбачэнка секанула, круцячыся мячамi. Шпурнула босы, хупавай ножкай гранату i адзначыла:
  - Палiтыкi сваволяць як дзецi, але iх прыёмы старыя, як сама палiтыка!
  Пасля чаго дзяѓчына свiснула, збiваючы крумкач на галовы каранавiрусы, як пясок з джынсаѓ, i зноѓ прамурлыкала:
  - Палiтык - гэта варона, якая марыць аб троне арла, толькi дзюбай не дарасла!
  Маргарыта рацыянальна адзначыла, таксама шпурнуѓшы босай ножкай пасланне знiшчэння:
  - Палiтык хоча iльвiнага трона, але розумам часта толькi бязрогая карова!
  Наташа выпусцiла маланку з пупка i раѓнула:
  - Леѓ не павiнен быць авечкай, але хоць крыху лiсiцы яму не перашкодзiць, каб не апынуцца ѓ аслах!
  Зоя ѓзяла i босымi пальчыкамi ножак запусцiла прэзент гiбелi. Потым малiнавымi саскамi выплюнула пульсар i вякнула:
  - Будзь ты хоць артыкул леѓ, але з курынымi мазгамi табе гарантавана сабачае жыццё!
  Аѓгустына лупанула з рубiнавых саскоѓ маланкай смерцi i пiскнула:
  - Хто на месяц шмат брэша, таго жыццё ѓ будку апускае!
  Святлана правяла круцёлку. Затым з клубнiчных саскоѓ дала разрадам i вiскнула:
  - Калi палiтык абяцае вам жураѓля ѓ небе, то ён лiчыць выбаршчыка дзятлам!
  Вольга Рыбачэнка, свiстам збiваючы крумкач, i босымi дзявочымi ножкамi шпурляючы гранату, рацыянальна адзначыла:
  - Калi ѓ цябе драѓляная галава, то сапраѓды дасi дуба!
  Маргарыта, зноѓ разануѓшы непрыяцеляѓ, у тым лiку i маланкай з пупка, выдала:
  - Калi ты галавой як дуб, абдзяруць як лiпку!
  Наташа дасцiпна заѓважыла, з пунсовага саска выпускаючы магутны падарунак смерцi i руйнуючы каранавiрусы:
  - Для выбаршчыкаѓ дубоѓ, у палiтыка суцэльная лiпа!
  Зоя, секчы каранавiрусаѓ, i з малiнавых саскоѓ пасылаючы прамянi смерцi, адзначыла:
  - Калi ты тупы як валёнак, быць табе вечна абутым!
  Аѓгустына дасцiпна адзначыла, з рубiнавых саскоѓ пасылаючы гiбель:
  - Нiшто так не перашкаджае кожны дзень, лопаць смажанiна як курыны розум!
  Святлана дзюбнула з клубнiчных саскоѓ i дадала з улоння Венеры, выдала:
  - Калi ѓ цябе курыная памяць, забудзешся, як парыць арлом!
  Марын Лi Пэн паддала з улоння Венеры патокам цунамi, падняла вялiкую хвалю, пiскнула:
  - Палiтык любiць надзiмацца як паѓлiн, i маляваць арла, петушыцца ѓ палемiцы, але, калi справа даходзiць да абяцанняѓ дэманструе курыную памяць!
  Вольга кiнула босай ножкай дзяѓчына-ваяѓнiцы падарунак знiшчэння i прапiшчала:
  - Курыца не птушка - курыны розум не розум!
  Маргарыта босай ножкай запусцiла тое, што не дасць памерцi без болю. Затым свiснула, дзiвячы крумкачамi каранавiрусаѓ i, прапiшчала:
  - Выбiрае пеѓняѓ у прэзiдэнты выбаршчык з курынымi мазгамi!
  Наташа з пунсовага саска дзюбанула гарачым i вельмi пякучым, паддала з грота Венеры, i выдала:
  - Палiтык што шмат петушыцца, прыцягвае толькi тых, хто мае курыныя мазгi!
  Зоя, ведучы агонь па непрыяцелях, са сваiх малiнавых саскоѓ, заѓважыла:
  - Хто ѓсцешыѓся на лiсiную прамову палiтыка, курыца розумам, i авечка характарам!
  Аѓгусцiна дзяѓбаючы пякучымi пульсарамi з рубiнавых саскоѓ, i ѓлонне Венеры, адзначыла:
  - Для палiтыка мова гэта i меч, i бiзун, i ключ, але выбаршчыка ён у першую чаргу садзiць пад замак!
  Святлана ѓрэзала маланкай з клубнiчнага саска. Размалявала масу самалётаѓ i танкаѓ, потым як прыпусцiць з грота Венеры цунамi разбурэння, выдаѓшы:
  - Курыны пух мяккi, але на якiх жорсткiх нарах спяць тыя, у каго курыныя мазгi!
  Марын Лi Пен таксама ѓзяла i выпусцiла паток агрэсiѓнага разбурэння з клубных саскоѓ i выдала:
  - Дыктатар каб атрымаць уладу мякка вылiваѓ красамоѓства ключом, але дамогшыся мэты, без чырвонага слоѓца пасадзiѓ выбаршчыкаѓ пад замак на жорсткiя нары!
  Вольга Рыбачэнка пагадзiлася, свiснуѓшы чарговы раз, завальваючы крумкач на каранавiрусы:
  - Мяккi характар кiраѓнiка часта прыводзiць да жорсткага падзення дзяржавы!
  Маргарыта, дабiваючы, пасвiстваючы i пасылаючы крумкач на галовы, дабiваючы апошнiх каранавiрусаѓ, i кiдаючы босымi ножкамi дзяѓчынкi забойныя гранаты, дадала:
  -З курыным мазгамi, i характарам кураня, стане як свiная адбiѓная!
  Марын Лi Пэн з рубiнавых саскоѓ спальваючы заключную батарэю супернiкаѓ, выдала:
  - Калi па волi выбаршчыка з курынымi мазгамi палiтык урве тлусты кавалак, то ѓзамен ад яго прыйдзе вялiкая свiння, што зробiць з даверлiвага лоха адбiѓную!
  Пасля чаго Вольга Рыбачэнка зноѓ заспявала, складаючы на хаду паэму, а дзяѓчаты-прыгажунi з дэсанта пападальнiкаѓ падхапiлi;
  Славiцца Русь Праваслаѓная,
  Родам Усявышнiм дадзена...
  Наша Бацькаѓшчына слаѓнае,
  Мiрная ѓ свеце краiна!
  
  Любiм яе найвялiкшую,
  У сэрцы салдата жыве...
  I нiколi не маѓчыць,
  У слаѓны адправiѓшы паход!
  
  Сталiн i Ленiн вялiкiя,
  Ведаю, паверце правадыры...
  Арды рассеюцца дзiкiя,
  Нашай вялiкай крывi!
  
  Русь усе стагоддзi ведайце славiцца,
  Класны, двухгаловы арол...
  Урэжам, ворагаѓ не застанецца,
  Iзноѓ Род велiч здабыѓ!
  
  Стане Расея выдатнаю,
  У ёй першамайскi парад...
  Страсцю, палаючы небяспечнай,
  Будуюцца вiцязi ѓ шэраг!
  
  Мы пiянерыя слаѓная,
  Хлопчыкi, дзяѓчынкi ѓсё...
  Радзiма ты Праваслаѓная,
  У нашай вялiкай краiне!
  
  Бегаюць дзецi без абутку,
  Пятачкi шчыпле гурба...
  Але ѓ Раднавер'i ажылi,
  Гiтлера скiнулi ѓ труну!
  
  Мы пiянеры вялiкiя,
  Слаѓны салют пад крыжам...
  Злата iкон свецiць аблiччамi,
  Перахрысцiлiся пестом!
  
  Хлусяць тыя, хто клiча нас бязбожнымi,
  Верым, мы моцна павер...
  У жудасны мароз iмчымся босымi,
  I не лiчым страт!
  
  Рускiя ёсць Багародзiцы -
  Лада, Марыя ѓ кветках...
  Дзеля найцудоѓнай Радзiмы,
  Будзем змагацца ѓ марах!
  
  Верце, Расея паднiмецца,
  Яркi на светам арол...
  Дзеля Сварога i Iмя,
  Iзноѓ ён велiч здабыѓ!
  
  Радзiма наша святая,
  Сталiн, Хрыстос iдэал...
  У ёй ёсць iдэя неацэнная,
  Бог камунiзму жадаѓ!
  
  Станем як пуп светабудовы,
  Станем касмiчны бой.
  Нашы ѓ бiтвах стварэння,
  У лаянцы фашыста урой!
  
  Няма на Зямлi свету Божага,
  Усё паказвае шлях Род...
  I ад мяча, ад Сварожага ,
  Арды зразаюцца ѓ грод !
  
  Так палюбеце ђсявышняга,
  Род нябёсы стварыѓ...
  I не хопiце вы лiшняга,
  У грознай велiч сiлы!
  Лета на векi не скончыцца,
  Так абяцаѓ нам Сварог...
  Вельмi нам шмат чаго хочацца,
  Што завяшчаѓ Белых Бог!
  
  Мёртвыя будуць уваскрослыя,
  Стане навука мацнейшай...
  Усе мы, вядома ж, грэшныя,
  Але ѓ грахах весялей!
  
  Так што з Расiяй вялiкай,
  Якi будуецца любячы камунiзм...
  Будуць фашысты дабiтымi,
  I не пройдзе рэваншызм!
  Жанчына i палiтык перажыла цэлы каскад аргазмаѓ. Пад канец, яна адчула моцнае жаданне, адчуць вялiзны стрыжань чорнага волата ѓ роце.
  I стала з азвярэннем яго лiзаць, i лiтаральна заглынаць па самыя гланды з велiзарным энтузiязмам. Ох якi ѓ яго фалас буйны i чорны. Як гэта смачна i здорава.
  А калi афрыканец скончыѓ, то Марын Лi Пэн стала з вялiзным энтузiязмам заглынаць яго салодкую, крэмавую кашыцу.
  Як гэта ѓсё смачна. Жанчына-палiтык злiзала ѓсё да апошняй кроплi, нават з голенага Лабко афрыканца.
  I ёй гэта спадабалася. Як гэта смачна i прыемна такое лiзаць, i з апетытам праглынаць.
  Пасля чаго яна, выпiсаѓшы чэк, адпусцiла чарнаскурага гiганта. Потым замест яго падышла дзяѓчына, таксама з Афрыкi. Такая чорная, i кучаравая.
  Яна пакланiлася сваёй спадарынi ѓ ногi. Так ёй нядбайна кiѓнула. I выпiсала чэк.
  Потым схапiла за валасы, гэтую цудоѓную, чарнаскурую пасiю.
  I ткнула яе сабе памiж ног.
  Тая ѓзяла i стала з вялiкiм энтузiязмам працаваць мовай ва ѓвiльготненай, i распрацаванай пячоры.
  Дзяѓчына з чорнай скуры працавала.
  А Марын Лi Пен балдзела i стагнала. Як гэта скажам там выдатна займацца вось так каханнем.
  А заадно i фантазiраваць на тэму вайны, i не толькi зразумела, на тэму вайны.
  Вось Марын Лi Пен зноѓ занялася справай i лiзала пульсавалыя нефрытавыя стрыжнi ѓ эльфаѓ. I пакуль яна гэта рабiла, развiвалася iншая гiсторыя.
  У сорак чацвёртым годзе 20 красавiка быѓ забiты Гiтлер. Канцлерам Трэцяга Рэйха стаѓ Шпеер, фюрэрам i вярхоѓным галоѓнакамандуючым Роммель.
  А саюзнiкi аб'явiлi перамiр'е i пачалi перамовы з новай уладай. Папярэдняй умовай стала спыненне генацыду габрэяѓ, i хвацка расавых законаѓ Трэцяга Рэйха.
  Роммель пагадзiѓся зрабiць гэта фармальна, але не стаѓ вызваляць габрэяѓ, а перавёѓ iх з лагераѓ на руднi i ваенныя заводы. Бамбаваннi Трэцяга Рэйха спынiлiся i выпуск узбраенняѓ рэзка папёр уверх. З'явiлася ѓ серыйнай вытворчасцi i даѓно чаканая "Пантэра"-2 з больш магутным узбраеннем i лепш абароненая. Рухавiк у 900 конскiх сiл кампенсаваѓ узрослую вагу танка, а 88-мiлiметровая гармата дзiвiла савецкiя машыны з вялiкай адлегласцi.
  Замест ракет ФАУ Роммель загадаѓ выпускаць ХЕ-162, танны i эфектыѓны рэактыѓны знiшчальнiк. Гэта дазваляла гiтлераѓцам атрымаць перавагу ѓ паветры.
  ТА-152 таксама апынуѓся вельмi нядрэнным унiверсальным самалётам, якi выкарыстоѓваѓся i як знiшчальнiк, i штурмавiк, i франтавы бамбавiк. I МЕ-262 машына нядрэнная, хоць цяжкаватая ѓ вытворчасцi i аварыйная. Так што немцы за мадэрнiзацыю войска сур'ёзна ѓзялiся.
  Акрамя таго Роммель правiльна ѓгадаѓ, што асноѓны ѓдар Чырвоная Армiя нанясе па Беларусi. Выведвальныя дадзеныя паказалi, што занадта ѓжо вiдавочна перакiдваюць падмацаваннi на паѓднёвым флангу i таемна ѓ цэнтры.
  Роммель апынуѓся перад цяжкiм выбарам: утрымаць Беларусь, дзе шмат балот i партызан было амаль немагчыма нават з вялiкай колькасцю войскаѓ.
  Тады Роммель вырашыѓ наступаць ва Украiне сам. Гэта было моцнае рашэньне i галоѓнае нечаканае для савецкага камандаваньня. Танкаѓ у гiтлераѓцаѓ шмат, а "Тыгр" у прарыве даволi моцны, як i "Тыгр"-2 i "Пантэра"-2 якая зрэшты толькi пачала паступаць на фронт.
  Роммель агалiѓшы заходнi фронт, сабраѓ на поѓднi ѓсе сiлы. I перайшоѓ у наступ.
  Немцы перайшлi ѓ атаку ноччу 15 чэрвеня, i змаглi заспець Чырвоную армiю знянацку! I iм удалося прарваць абарону. I яны ѓпэѓнена рухалiся, i бралi горад за горадам.
  Удары наносiлiся з боку захаду Украiны i Малдавii. Па збежных напрамках. I пакуль усё праходзiла па дыктоѓку Роммеля.
  Немцы ѓжо мелi на ѓсходнiм фронце перавагу ѓ танках. Новыя IС-2 i Т-34-85 толькi яшчэ пачалi паступаць, а выпуск старых машын знiзiѓся. У той час як выпуск "Пантэр" i "Тыграѓ" дасягнуѓ высокiх паказчыкаѓ. Тым больш падобны на скрынку "Тыгр" быѓ даволi простым у зборцы i вельмi эфектыѓным танкам.
  Немцам удалося ѓтварыць вялiзны кацёл, якi распаѓся па ѓдарамi не некалькi дробных. I на поѓднi адбылася катастрофа. Сталiн адмянiѓ удар у цэнтры, i загадаѓ аднавiць, перакiнуѓшы сiлы на паѓднёвы кiрунак.
  Гэтае рашэнне крыху запознена. I пазбегнуць катастрофы не ѓдалося. Толькi частка савецкiх войскаѓ змагла вырвацца з катлоѓ. Страты былi вельмi значныя.
  Сталiн псiхаваѓ i быѓ у лютасцi. Ён патрабаваѓ наступаць... Але Роммель дзейнiчаѓ вельмi ѓмела. Адным з моцных хадоѓ новага фюрара стала расфармiраванне эсэсаѓскiх дывiзiй, i павелiчэнне афiцэрскага складу звычайных частак Вермахта за iх кошт. I гэта дазволiла значна ѓзняць якасць войска.
  Iншым важным ходам, стала прыцягненне на ваенную службу жанчын. I асаблiва ѓ авiяцыю i танкавыя, а таксама снайперскiя часцi. Такое рашэнне таксама станоѓча адбiлася падчас баёѓ. I пайшлi першыя поспехi.
  Асаблiва вызначылася група Герды на "Пантэры".
  Ваяѓнiца з белымi валасамi i на самай справе была класная i вясёлая. Яна гатовая змагацца з лютым азвярэннем.
  Вось Герда i пальнула па супернiку выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi ножак i праверашчала:
  - Д'ябалi закон не пiсаны!
  Яе снарад сапраѓды збiѓ вежу трыццацьчацвёркi. Сапраѓды гэта быѓ ураганны падыход да справы.
  Шарлота таксама пальнула, нацiснуѓшы пунсовым саском грудзей, на пускавы кручок i пiскнула:
  - Мы магутныя чартоѓкi!
  Крысцiна таксама навяла зброю. Дзяѓчыны для стральбы выкарыстоѓвалi босыя пальчыкi ножак. Балазе "Пантэра" палiла па пятнаццаць стрэлаѓ у хвiлiну. I ёй можна збiваць савецкiя гарматы i танкi, як зерне нунчакамi.
  Вось яшчэ адна расiйская машына загарэлася.
  Крысцiна вякнула:
  - Я чортаѓ дэман, што пралiвае кроѓ!
  Магда таксама стрэлiла нацiснуѓшы голай пяткай, што зрабiла вельмi трапна, i радасна прабуркавала:
  - Я д'ябальскi баец!
  Ды ѓжо гэтыя дзяѓчынкi i на самой справе нешта жахлiвае.
  Як новыя ваяѓнiцы Альбiна i Альвiна. Яны выбралi сабе самалёты ТА-152 i адначасова палявалi з паветранымi i наземнымi цэлямi.
  Рабiлi гэта захоплена i агрэсiѓна.
  Альбiна збiла савецкi самалёт i прабуркавала:
  - А я ёсць жахлiвая агрэсiя!
  Пасля чаго пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак прабiла i танк войска СССР.
  Альвiна таксама збiла расiйскую машыну ѓ небе i прачырыкала, скалячы зубы ва ѓхмылцы:
  - Наш д'ябальскi экiпаж!
  I таксама вельмi ѓпэѓнена з ТА-152 прабiла дах савецкага танка.
  Дзяѓчынкi сапраѓды на полi лаянцы гэта нешта...
  Гiтлераѓцы разграмiлi больш за сотню савецкiх дывiзiй i захапiлi iнiцыятыву.
  Сталi прасоѓвацца да Кiева, i валодалi немалой перавагай. Сталiн жа псiхаваѓ i роѓ, аддаючы супярэчлiвыя загады. Пакуль згоды i
  Не было.
  Роммель упэѓнена дзейнiчаѓ i ствараѓ катлы. Яму ѓдавалася манеѓраваць i перамагаць, абмiнаючы савецкiя пазiцыi. I наносячы ѓдары i начны час, i выкарыстоѓваючы розныя хiтрасцi.
  I зноѓ немцы валодалi iнiцыятывай. I вось яны ѓжо перабралiся за Дняпро, i ѓжо там атрымлiвалi перамогу за перамогай.
  Толькi восень i палiѓныя дажджы крыху прыпынiлi фашыстаѓ. Але большая частка Украiны аказалася адваяванай. Фашысты нават паспелi ѓзяць i Харкаѓ. Быѓ пакiнуты Чырвонай Армiяй i Кiеѓ.
  Роммель паспрабаваѓ ударыць i ѓ цэнтры. Але тут ужо савецкiя войскi змаглi падрыхтавацца да абароны i выявiлi ѓстойлiвасць. I ѓжо савецкiя дзяѓчаты паказалi свой клас.
  Лiзаве i яе экiпаж бiлiся на IС-2.
  Дзяѓчыны таксама былi ѓ бiкiнi i басанож. I ваявалi з велiзарнай лютасцю.
  Лiзавета пальнула босымi пальчыкамi ножак i пiскнула:
  - Я ёсць вялiкая тыгрыца!
  Кацярына таксама дзюбнула ды так што снарад апiсаѓ дугу, i прабiѓ "Пантэру" i вякнула:
  - Няма слову баязлiвец!
  Алена таксама дзюбнула па супернiку, прабiѓ танк баявога пакалення i праверашчала:
  - Капiталiзму няма!
  Пальнула i агрэсiѓная Эѓфрасiння, выдаѓшы:
  - Сацыялiзму так!
  Змагалiся дзяѓчаты-лётчыцы i ѓ паветры.
  Настасся Ведзьмакова збiла самалёт i прачырыкала:
  - У свеце жыццё не рай!
  I падмiргнула напарнiцам.
  Акулiна Арлова зноѓ збiла нямецкую машыну пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак i прабуркавала:
  - Камунiзм будзе кiраваць на планеце!
  Мiрабела Магнiтная збiла пры дапамозе голай пяткi Месершмiд i прабуркавала:
  - За вялiкiя перамогi!
  I падмiргнула напарнiцам, няхай нават тыя яе i не бачаць.
  Акулiна Арлова адзначыла:
  - Рэактыѓныя монстры нам не перашкода...
  Позняй восенню i зiмой немцы вырашылi стаяць у абароне. I ѓжо Чырвоная армiя наступала. Сталiн удар вырашыѓ нанесцi ѓ цэнтры. Роммель зрэшты ѓ адрозненнi ад Гiтлера рабiѓ другую i трэцюю лiнii абарачэннi мацней першай, што змяншала эфект ад артпадрыхтоѓкi.
  Немцы змаглi адбiць савецкi наступ у цэнтры. Упершыню ѓ студзеньскiх баях прынялi ѓдзел самаходкi Е-10 i Е-25. Яны былi маленькiя, з нiзкiм сiлуэтам i размяшчэннем рухавiка разам з трансмiсiяй папярок, а каробка перадач на самым маторы. I гэта вельмi прадуктыѓна.
  Е-10 вельмi практычная i простая ѓ вытворчасцi самаходка за ѓсё ѓ 1,4 метра вышынёй. А Е-25 усяго ѓ 1,5 метра, i толькi ледзь цяжэй са прыладай "Пантэры" i рухавiком у сямсот конскiх сiл. Дадзеная машына нядрэнную мела абарону: лоб 120-мiлiметраѓ, барты ѓ 82-мiлiметры пад нахiламi. I яе першае баявое прымяненне паказала вялiзную эфектыѓнасць i рухомасць.
  Маргарэт i Хельга бiлiся на Е-25 i вельмi лiха траплялi ѓ супернiка. Паражэнне непрыяцеля за паразай вынiкала патокам.
  Маргарэт пальнула па савецкай машыне. Прабiла яе i вымавiла:
  - Усё будзе проста супер!
  Хельга таксама выпусцiла снарад пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак i праверашчала:
  - А можа i гiпер...
  Ваяѓнiца ѓпэѓнена прабiла танк IС-2 i засвiстала, праз ноздры.
  Наступ савецкiх войскаѓ зiмой было адбiта. Але потым зноѓ вайна i бой. Немцы наступаць сталi ѓ сакавiку.
  Удар iх войскаѓ быѓ у напрамку Курска. У баях прынялi ѓдзел i Е-100. Дадзеная машына была вельмi добрае абаронена са ѓсiх ракурсаѓ, i адносна рухомая пры гэтым нягледзячы на вялiкую вагу. I ѓ прарыве паказала сваю эфектыѓнасць.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 21.
  Адначасова немцы наступалi па начах выкарыстоѓваючы прыборы начнога бачання. Фрыцы змаглi прабiць абарону Чырвонай армii i захапiлi Арол, Курск, Белгарад. Дабiлiся вельмi буйных поспехаѓ. Падышлi ѓ сярэдзiне красавiка да Варонежа
  Роммель адчуваѓ сябе ѓпэѓнена. Здавалася, яшчэ крыху i будзе поѓная перамога. Але саюзнiкi паставiлi ультыматум: маѓляѓ, канчайце з вайной. Прычым i да Сталiна тыя ж прэтэнзii.
  10 траѓня 1945 гады было абвешчана перамiр'е. Пасля чаго пачалiся перамовы. ЗША i Брытанiя прапанавалi сваё пасярэднiцтва. Праз месяц быѓ заключаны мiр. Германiя атрымала сабе Украiну без Крыма, Беларусь, Прыбалтыку, Малдавiю, i частка чарназёму Дона ѓ абмен на Курск, Арол i Белгарад. Фiнляндыя аднаѓляла ранейшыя межы, але вяртала Петразаводскi раён. Праѓда ѓ абмен на грашовую кампенсацыю з боку СССР. Таксама невялiкую тэрыторыю пад Мурманскам атрымала Нарвегiя, якая ѓвайшла ѓ федэрацыю з Трэцiм Рэйхам.
  Быѓ створаны Еѓразвяз - куды ѓвайшлi ѓсе краiны акупаваныя немцамi i сатэлiты, а таксама былыя рэспублiкi СССР. Роммель i Шпеер праводзiлi ѓмераную палiтыку i абвясцiлi афiцыйна роѓнасць усiх нацый i рос. Узнiк Еѓрарэйх .
  Але дэмакратыя была абмежаванай. Тым не менш з'явiлiся партыi акрамя нацысцкай i заснавана выбарная пасада прэзiдэнта. Першым прэзiдэнтам Еѓрасаюза стаѓ Роммель. Ён кiраваѓ чатыры тэрмiны па пяць гадоѓ пакуль у 1966 году не сышоѓ у адстаѓку саступiѓшы месца маладым. Тады i была прынята папраѓка аб двух тэрмiнах прэзiдэнта Еѓрасаюза.
  Сталiн памёр у сакавiку 1953 гады. Яму пасля барацьбы за ѓладу ѓспадкаваѓ Хрушчоѓ. Быѓ дваццаты з'езд. I Сталiна яшчэ гусцей абгадалi свае ж. Потым, аднак, пайшло крыху па-iншаму. СССР прайграѓ другую сусветную вайну, i яго роля ѓ свеце была паменш. У гэтых умовах аб пабудове камунiзму i не марылi. Мiкiта Хрушчоѓ не быѓ скiнуты, а кiраваѓ да самай смерцi ѓ 1971 годзе. I яму ѓспадкоѓваѓ не Брэжнеѓ, а Шэлепiн. Першымi ѓ космас зляталi немцы, i на Месяц таксама. Потым, у 1980 годзе Еѓразвяз злятаѓ i на Марс. Еѓрарэйх аб'яднаѓ усе краiны Еѓропы i частку СССР, а таксама кантраляваѓ уладаннi ѓ Афрыцы i Азii. Гэта вельмi моцная атрымалася дзяржава. I яна, абагнаѓшы ЗША стала сусветным гегемонам. Кiтай i Японiя так i не паднялiся. Апошнюю акупавалi амерыканцы i была партызанская вайна. У Кiтаi працягвалася грамадзянская вайна i дзiкi капiталiзм.
  Свет стаѓ больш еѓрацэнтрычным . I каланiяльная сiстэма не распалася. Дык вось Эмануэль i патрапiла ѓ 1984 год. Праходзяць алiмпiйскiя гульнi ѓ Рыме.
  Дзяѓчына Марын Лi Пэн iдзе вялiкаму гораду. Усё вельмi чыста ѓ iм i дагледжана.
  Марын Лi Пен спявае:
  - Я рымскi ваяр на каленi дзiкуны!
  Ворагаѓ Нерона я каштарыс з твару зямлi!
  Вольга Рыбачэнка гэта дзяѓчына з'явiлася побач з Марын Лi Пэн, узнiкшы як чорцiк з табакеркi i вякнула:
  - Што думаеш гэта ѓсё? Чэрцi два!
  Марын Лi Пен пiскнула:
  - Што яшчэ?
  Вольга з ухмылкай адказала:
  - А то... З чаго ты ѓзяла што саюзнiкi будуць мiрыць Сталiна i Роммеля. Вось якраз наадварот! Насамрэч куды рэальней наступнае!
  Немцы ѓ сярэдзiне траѓня 1945 гады аднавiлi наступ. Галоѓным напрамкам стаѓ Сталiнград. Асноѓныя баi разгарнулiся ѓздоѓж Дона i далей на Волгу.
  Гiтлераѓцы падышлi ѓ Сталiнграду ѓ пачатку лiпеня i пачалася грандыёзная бiтва.
  Жаночы снайперскi батальён пад камандаваннем капiтана Наташкi Кактусавай заняѓ абарончую пазiцыю ѓ развалiнах на вулiцы Валадарскага. Дзяѓчаты з аѓтаматамi i стрэльбамi, абвязаѓшыся звязкамi гранат, хавалiся за руiнамi.
  Сама Наташка ѓ плямiстай гiмнасцёрцы на голае цела, у кароткiх штанах, i басаногая. Прыгожая, i фiгурыстая дзяѓчына, з моцнымi сцёгнамi, тонкай талiяй, кароткай стрыжкай пад паѓбокс. Твар вельмi выразны, з мужным падбародкам, блакiтнымi шырока расстаѓленымi вачамi. Русыя валасы пашарэлi ад пылу, высокiя грудзi, жорсткi погляд. Капiтан Наташа ваюе ѓжо больш за два гады i нягледзячы на маладосць вельмi шмат пабачыла. Ногi ѓ дзяѓчынкi ѓсё ѓ ранках i ѓдарах. Дзяѓчыне спрытней перасоѓвацца басанож, чым грубых i нязграбных ботах.
  Голая падэшва адчувае найменшую вiбрацыю глебы, папярэджвае аб блiзкасцi мiны, а сама мацi-зямля дадае цягавiтасцi. Ступнi ѓ дзяѓчыны з аднаго боку агрубелi, i не баяцца распаленага металу, цi вострага друзу руiн, але з другога боку не страцiлi адчувальнасцi i гнуткасцi, папярэджваючы скрозь грукат аб руху танкаѓ.
  Мiлая Наташка трымае ѓ руках гранату з прывязаным выбухам пакетам. Трэба дапаѓзцi да грознага нямецкага танка "Леѓ", якi палiвае вулiцы з кулямётаѓ.
  Побач з ёй паѓзе Мiрабела. Таксама басаногая, дык усе дзяѓчаты з батальёна, апынулiся ад ботаѓ, пераймаючы свайму камандзiру. Яе пыльныя падэшвы точаць, калi дзяѓчына паѓзе на карачках. Жоѓтыя валасы ѓ Мiрабэлы брудныя, i доѓгiя... Ледзь уюцца. Сама дзяѓчына стройная, худзенькая, невялiкага росту. Яе можна нават прыняць за дзяѓчынку, з вузкiмi плячыма, а ѓяѓнай вялiкай галавой.
  Але Мiрабела выпрабавала ѓжо шмат. Паспела пабываць i фашысцкiм палоне, перажыѓшы жорсткiя катаваннi, i руднi, адкуль нейкiм неспасцiжным цудам здолела бегчы. Хоць гледзячы на ??яе дзiцячае, далiкатнае тварык не калi не скажаш, што ёй бiлi гумовымi палкамi па пяткамi, прапускалi праз цела ток.
  Мiрабела страляе... Салдат Трэцяга Рэйха, у дадзеным выпадку араб падае мёртва, пысай уздымаючы пясок i друз.
  Наташка падсоѓвае звязку гранат пад горку смецця. Зараз сюды папаѓзе дзевяноста тонны "Леѓ" i яго падарве. Блакiтныя вочы дзяѓчынкi зiхацяць, нiбы сапфiры на смуглом ад загару i пылу твары.
  Досвед падказвае, што добра абаронены танк, зараз памяняе пазiцыю. "Леѓ" мае 100-мiлiметраѓ бартавой бранi, ды яшчэ пад нахiлам. Трыццацьчацвёркi не могуць яго прабiць, шанец ёсць толькi ѓ цяжкiх Кевешак . Але гусенiцы - гэта мэта. Галоѓнае пазбавiць машыну рухомасцi...
  Святлана дае чаргу з аѓтамата... Салдат, невядома якой нацыянальнасцi падае. Немцы, скарыѓшы хай нават i маральна па большай частцы, большую частку ѓсходняга паѓшар'я, берагуць арыйскую кроѓ i кiдаюць у бой каланiяльныя войскi: арабаѓ, афрыканцаѓ, iндусаѓ, розных азiятаѓ, i еѓрапейцаѓ. Узрасла таксама i колькасць палякаѓ - якiя з пялёнак прывучаныя ненавiдзець бальшавiцкую Расiю. Ваююць тут i ѓкраiнскiя нацыяналiсты, i данскiя казакi, i чачэнцы, i ѓвесь каѓказскi каганат. Роммель падняѓ цэлы iнтэрнацыянал.
  Ворагаѓ шмат...
  Святлана спрытна ѓхiляецца ад кулямётнай чаргi. Куля ледзь не раскалола, счарнелую ад пылу, круглую, дзявоцкую пятку. Капiтан-прыгажуня адчула нават козыт ад таго, як блiзка праляцеѓ прэзент буйнога калiбра. Дзяѓчына перахрысцiлася, шапнуѓшы:
  - Нас не спынiць нават куля!
  Мiрабела адстрэльваецца... Яшчэ адна дзяѓчына Анжалiка - вельмi рудая, вышэй сярэдняга росту, i мускулiстая, нягледзячы на бедную пайку. Таксама вельмi сiмпатычная дзяѓчынка, з раскошнымi сцёгнамi, падцягнутай станам, не па-жаночаму шырокiмi плячыма, i высокiмi грудзьмi.
  Анжалiка вядзе бой у адных трусiках, гiмнасцёрка разарвалася на шматкi, i рассыпаѓшыся на пыл, а новае абмундзiраванне, праз Волгу не пастаѓляюць. Дай Бог перакiнуць яшчэ боепрыпасы, i кропельку ежы, для выматаных савецкiх войскаѓ.
  Так што Анжалiка амаль голая, яе ногi падрапаны, асаблiва каленi. У падэшву правай нагi патрапiѓ асколак, i яна балiць, цяжка ступаць.
  Рудая, пыльная, амаль голая Анжалiка крывiць свой прыгожы, але разам з тым i жорсткi твар. Дзяѓчына, страляючы, прамаѓляе:
  - Над намi Гасподзь, Масква i Сталiн!
  I зразае атакавалых гiтлераѓцаѓ, сама ледзь паспяваючы, адкацiцца.
  З-за руiн i вузкiх вулачак, грозным нямецкiм танкам цяжка развярнуцца. Вось амаль двухсот тонныя "Маѓсы" i зусiм не могуць праехаць...
  Як i меркавала Святлана "Леѓ" праехаѓ крыху, i ѓткнуѓся кучу смецця. Раздаѓся выбух. Гусенiца лопнула, адляцела пара пашкоджаных каткоѓ.
  Паранены танк спынiѓся i з яго ствала вылецеѓ снарад...
  Недзе грымнуѓ наводдаль, пайшоѓшы ѓ руiны. Бландынка Святлана, нiбы змейка прашыпела:
  - Вось гэта мой разлiк! Адкрылi рахунак...
  Дзяѓчына-капiтан зноѓ вымушана адпаѓзаць. Немцы i iх сатэлiты не могуць выкарыстоѓваць у завалах сваю тэхнiчную перавагу. Па вiне ѓпартага Гiтлера арды Трэцяга Рэйха ѓгразлi ѓ пазiцыйных баях у даволi вялiкiм i добра ѓмацаваным горадзе.
  Мiрабела шпурляе гранату. Прымушаючы рабiць падбiтых немцаѓ цi арабаѓ сальта, пераварочваючыся. У аднаго з гiтлераѓскiх баевiкоѓ адрывае руку, i на ёй вiсяць, англiйскi гадзiннiк з компасам.
  Мiрабела з усмешкай прамаѓляе:
  - Што компас паказвае вам - шлях у пекла!
  I прыгожая дзяѓчынка стрэсвае з пыльнай пяткi, кавалак прылiплай керамiкi.
  Анжалiка таксама атрасае пыл, са сваёй пругкай, поѓных грудзей. Соску ад бруду амаль чорныя, i свярбяць. А паспрабуй памыцца. Зноѓ даводзiцца закопвацца, калi пiшуць нямецкiя пiсталет-кулямёты. I прапаѓзаць па-пластунску.
  Батальён дзяѓчат трымае пазiцыi, хаця iдзе артабстрэл. I iрвуць цяжкiя снарады, а з неба падаюць бомбы... Але нiшто не зломiць мужнасць савецкiх гераiнь.
  Вось Святлана, бачыць, як прапаѓзае "Пантэра". Ну, гэты танк ужо не такi страшны.
  Можна прабiць яго ѓ борт. Дзяѓчынка, чхнула, выплюнула якi лез у вытанчаны рот пыл. Узяла ѓ руку гранату, абцяжараную выбухам-пакетам. Трэба падпаѓзцi неѓзаметку. Але вакол столькi дыму.
  Анжалiка стала падбiрацца, упiраючыся ѓ дрэн босымi пальцамi ног i локцямi. Яна нагадвала кошку, якая высочвае мышаня. Дзяѓчына памятала вайну з таго страшнага лета сорак першага года, калi вермахт вераломна ѓварваѓся ѓ абшары СССР. Было нi дзяѓчыне, амаль дзяѓчынцы страшна? Спачатку так, але потым прывыкаеш. I ѓжо сталыя парывы снарадаѓ успрымаеш, як пасрэдны шум.
  Вось i зараз узарвалася зусiм побач. Дзяѓчына шлёп на жывот. Зверху праносяцца, нiбы зграя дзiкiх пчол аскепкi. Анжалiка шэпча патрэсканымi вуснамi:
  - У Iмя справядлiвасцi, Госпадзе!
  Дзяѓчына паскарае паѓзок i вось з разбегу шпурляе гранату, з прыробленым выбухам-пакетам. Прэзент ляцiць па дузе. Раздаецца выбух, больш тонкая бартавая браня "Пантэры" паддаецца. Нямецкi танк пачынае гарэць, дэтануе баявы камплект.
  Святлана з усмешкай шэпча:
  - Дзякуй табе за ѓсявышнi Iсус! Аднаму табе я веру! Аднаму табе малюся!
  Пантэру разносiць. Адарваны, доѓгi ствол закопваецца ѓ друз. Лабавая браня, адарваѓшыся ад бартавой, нагадвае савок.
  Святлана, чые вочы, на карычневым ад пылу i загару твары зiхацяць васiлькамi, прамаѓляе:
  - Чым больш у ворага дубоѓ, тым мацнейшая наша абарона!
  Анжалiка вельмi сэксуальная, у сваiх чорных трусiках, i голым, пыльным, моцным целам. Дзяѓчынка вельмi спрытная. Яна ѓмее кiдаць аскепкi шкла босымi пальцамi ног.
  Вось шпурнула зараз сваёй хупавай, пакрытай пластом пылу ножкай востранькi прадмет. I ѓпiлiся, проста фашысту ѓ горла. Прыгожая Анжалiка залапатала:
  - А я сэкс-сiмвал, i сiмвал смерцi!
  Дзяѓчына, пасля чаго зноѓ папаѓзла страляючы. Вяла агонь i Святлана.
  Красуня-капiтан, Наташка, ссекшы фашыста, прачырыкала:
  - Жыццё ланцуг, а дробязi ѓ iм звёны...
  Мiрабела стрэлiла, размаiла фрыцу галаву i дадала:
  - Нельга звяну не надаваць значэння!
  Святлана, зноѓ трапна стрэлiѓшы, прасiпела:
  - Але цыклiцца на дробязях нiяк нельга...
  Мiрабела сапраѓды пальнуѓшы, дадала:
  - Iнакш ланцуг ахiне цябе!
  Марын Лi Пэн i Вольга Рыбачэнка тут таксама адважна ваююць.
  Абедзве дзяѓчыны вельмi баявыя. I кiдаюць босымi пальчыкамi ножак гранаты.
  Эмануэль са смяшком заѓважае:
  - А тут таксама бiтва не слабая!
  Вольга Рыбачэнка, скалячы зубкi, пагадзiлася:
  - Не слабая! Але бывае i горш!
  Марын Лi Пен прабуркавала, падмiргваючы сапфiравымi вочкамi:
  - Усё будзе проста супер! I да каранавiрусы дабяромся!
  I ваяѓнiца засмяецца. I кiнуѓшы босымi пальчыкамi нажы праб'е "Пантэру" у борт.
  Алiмпiяда, мiльгаючы мускулiстымi, загарэлымi iкрамi, адбiла босымi, прыгожымi нагамi чачотку. Дзяѓчына праспявала:
  - З iконы мiльгаюць святых рускiх асобы... Дай Бог замачы ты хоць з тысячу фрыцаѓ! А калi хто больш фашыстаѓ загудзе - нiхто вас, паверце, за тое не асудзiць!
  Пасля чаго перазарадзiла супрацьтанкавую стрэльбу i зноѓ стрэлiла. Нямецкi транспарцёр зноѓ пусцiѓ струмень дыму.
  Дзявочы батальён наносiѓ фрыцам iстотны ѓрон. Але i сам нёс страты. Вось адну дзяѓчыну разарвала напалову, i яе тварык стаѓ такiм, нягледзячы на пыл бледным.
  Большая частка Сталiнграда ѓжо захоплена фашыстамi, але тое, што засталося ад горада, не жадае паддавацца i здавацца.
  Святлана тым часам спрабуе прабiць "Тыгр". Магутная нямецкая машына атрымала гранатай у бок, але не паддалася. Разгортваецца, каб палiць з гарматы. Дзяѓчыне даводзiцца закопвацца ѓ зямлю, i друз, каб не раздушыла выбухная хваля, выпушчанага прэзента.
  Святлана цiха шэпча:
  - Мама тата даруй!
  Мiрабела кiнула ѓ "Тыгр" гранату, тая ѓзарвалася на лбе. Дзяѓчына прашыпела:
  - Пра тое, што святло вучэнне зiмой вясной... Сцвярджаю без выключэння, што Роммель гад чумны!
  Анжалiка, разбiваючы прыцэл фашыстам, i палiваючы iх чаргой, працадзiла:
  - У труне, я фюрара ѓбачыла зараз! I рушыла ѓбогаму нагою прама ѓ вока!
  Рудая дзяѓчына i сапраѓды шпурнула босымi пальцамi гранату ѓ танк. Дагадзiла ѓ ствол... Рушыѓ услед выбух i рулю "Тыгру" пакарэжыла.
  Баязлiвы немец узяѓ i падаѓся назад.
  Святлана прагугнявiла праз ноздры:
  - Наша, вашай не саступiць!
  Мiрабела ссекла куляй гiтлераѓскага наймiта i праспявала:
  - А злодзей то не жартуе! Рукi ногi, ён рускiм вяроѓкамi круцiць! Зубы ѓ самае сэрца ѓтыкае... Айчыну да дна выпiвае!
  Святлана, хiхiкнуѓшы, раѓнула:
  - Фюрар дзiка гарлапанiць, надрываецца!
  Мiрабела пальнуѓшы, дадала:
  - Ну, а смерць пыхкае, ухмыляецца!
  Вось з'явiѓся яшчэ больш небяспечны " Штумртiгр ". Ён разбурае цэлыя будынкi, i бункеры. Прычым, да пазiцый савецкiх войскаѓ не наблiжаецца. Машыну трымаюць пад прыкрыццём нямецкiя кулямётчыкi.
  Святлана бачыць, што падабрацца да пазiцый фрыцаѓ нерэальна. Затое ѓ небе Фоке-Вульф. Адна з такiх машын падлятае блiжэй да савецкiх пазiцый. Дзяѓчаты па ёй адчыняюць агонь.
  Анжалiка шпурляе гранату, i люта прамаѓляе:
  - У глыбокай смерцi - прабачэння няма!
  Пасля чаго дзяѓчына, дае чаргу з аѓтамата. Хутка адкочваецца. Хутка пад'язджае параѓнальна новы нямецкi танк "Пантэра"-2 з маленькай вежай i нiжэйшым сiлуэтам.
  Некалькi дзяѓчынак кiдаюць у нямецкую машыну гранаты. Тая, атрымаѓшы прэзенты, застывае i не ѓ сiлах павярнуцца.
  Анжалiка свiснула, прашыпеѓшы:
  - Вось гэта новая пошасць! Ёй парвём мы пасцi!
  "Пантэра"-2 агрызнулася i стрэлiла са сваёй больш магутнай прылады.
  Агнiсты слуп раскалоѓ паветра, i маментальна нагрэѓ i наэлектралiзаваѓ атмасферу.
  Анжалiка хiхiкнула, снарады праляцелi мiма напаѓголай дзяѓчынкi. Рудая бессаромная трасянула сцёгнамi i вывела:
  - А Ньютан ворагаѓ разбiѓ, скiнуѓ ярмо з трона! Фрыцам ён пастанавiѓ, свой закон Ньютана!
  Сталiнград увесь ахоплены пажарышчамi, калi здавалася языкi агню, лiжуць неба i трашчаць фiялетавыя, аранжавыя, а пунсовыя iскры! А кожная iскрынка, нiбы вырвалася з пякельнага замка прывiд.
  Святлана, звалiѓшы нямецкага байца, блiснула блакiтнымi вачыма, праспявала:
  - Чаго ты скуголiла дурная бабулька? Павер, па табе плача проста псiхушка!
  Мiрабела на распеѓ праспявала, ведучы агонь па фашыстах:
  - Як добра прылегчы на траѓку i фрыцам па галаве паддаць! Уладкаваць фюрару прыпарку, i з аѓтамата кулi слаць!
  Дзяѓчына дзiка хiхiкнула, i перавярнулася з жывот на спiну. Зрабiла ножкамi веласiпед. Уверх паляцела граната. Пралятаючы Фоке-Вульф атрымаѓшы аскепкамi пад чэрава, жвава узняѓся вышэй. Вiдаць, вострыя аскепкi яго падранiлi. Фашысцкае стварэнне загарэлася, i стала губляць кавалачкi абламаных крылаѓ.
  Святлана, бачачы, як Фоке губляе вышыню, прасiпела:
  - Вось гэта семафор! На борце вiсiць сякера!
  Нямецкi самалёт узарвала, раскiдваючы ва ѓсе дальнiя куткi неба абломкi. I куды фашысцкi ас дзеѓся. Зрабiѓ свой апошнi разварот. У тлен пайшоѓ кат, а не пiлот!
  Мiрабела чхнула, рассейваючы пыл i, вымавiла:
  - Быць або не быць? Гэта не пытанне!
  Анжалiка зноѓ кiнула кавалак шкла нагой, ды так што той, трапiѓшы ѓ вока, выйшаѓ у фрыца, праз патылiцу:
  - Я танкавая армада! А вам лячыцца трэба!
  Немцы i iх сатэлiты паспрабавалi прасоѓвацца, закiдваючы наперадзе гранатамi. Такая тактыка супраць дзяѓчат не дзейнiчала. Вось Эмануэль разгарнула катапульту, i як садане па ворагу ѓ адказ.
  Дзяѓчына-пiсьменнiца зароѓ:
  - Санта Клаѓс, якi раздзiрае пашчу Роммелю!
  Зарад катапульты, упiѓся ѓ натоѓп фашыстаѓ, прымусiѓ iх разлятацца, i пры гэтым пераварочвацца ѓ паветры. Фрыцы падалi, i разбiвалiся аб абломкi сцен.
  Танк "Тыгр"-2, страцiѓшы раѓнавагу, сутыкнуѓся са "Львом". Эх, лева, дзе твая грозная назва?
  Святлана заѓсмiхалася i адказала:
  - Ну, а Марын Лi Пэн малайчына!
  Дзяѓчына-пiсьменнiца-палiтык агрэсiѓна раѓнула:
  - Марын Лi Пен заѓсёды гатова!
  Дзяѓчынка ѓ адказ матнула босай ножкай.
  Дзяѓчына-капiтан зноѓ пачала цвiзiць. А Алiмпiяда паказытала Марын Лi Пэн вузкую ступню, якая яна ѓ яе зараз цвёрдая! Нездарма дзяѓчына не баiцца бегаць па пажарышчы.
  Мiрабела на распеѓ, вымавiла:
  - Юнацтва - гэта добра - старасць гэта дрэнна!
  Анжалiка гэта не маркотная рыжуха пагадзiлася:
  - Няма нiчога горш старасцi! Гэта i сапраѓды, самае агiднае стан з усiх магчымых!
  I дзяѓчынка зрабiла скачок з пераваротам. Ёй прадставiлiся на хвiлiну агiдныя бабкi. Не, не параѓнаць, старую жанчыну з дзяѓчынкай. А якая прыгажосць, у стройных целах.
  Анжалiка ѓзяла i праспявала:
  - Цякуць за годам, гады караванам,
  Бабулька расцiрае ѓ ступе хну...
  I што ж з стройным маiм табарам,
  Як задзелася юнацтва не разумею!
  Святлана блiснула вачыма, звалiла немца трапленнем у пахвiну i заѓважыла:
  - Не! Усё ж такi на вайне ёсць такое хараство - застацца вечна малады! Вечна п'яны!
  Алiмпiяда паклала ѓ катапульту новы зарад. Гэта нешта накшталт добрага мiнамёта. Дзяѓчына прашыпела:
  - Не пасуй, а пасуй!
  Марын Лi Пен шаркнула, тонкай, але спрытнай ножкай, i раѓнула:
  - Фрыцам фас!
  I граната разам з узрыѓ-пакетам, з усяго размаху праляцела ѓ пазiцыi Гiтлераѓцаѓ.
  Ды не даваѓся iм Сталiнград. Трэцi месяц з канца чэрвеня iдзе штурм, а горад усё ѓзяць не ѓдаецца. На iншых участках фронта гiтлераѓцы дасягнулi поспехаѓ, але толькi не на гэтым.
  Святлана стрэлiла з пiсталета, i зароѓ:
  - Усё немагчыма, здараецца магчымым... Не трэба рабiць светабудову вельмi складаным!
  I патрапiла ѓ бензабак матацыкла. Машына выбухнула, i агнязарныя вiхуры, асвятлiлi задымлены пейзаж. А немец быѓ разарваны агнiстай лапай.
  Дзяѓчынка-капiтан пракрычала:
  - Люблю я забiваць зло! I гэта найвышэйшае дабро!
  Мiрабела лупанула немцаѓ чаргой i прашыпела:
  - Пагуляем дзiкабраз!
  Анжалiка адкрыла агонь, больш прыцэльна. Некалькi чарнаскурых засталося ляжаць на пакрытым дзiдай друзу:
  - Забi ворага! - Прашаптала дзяѓчынка.
  Мiрабела гуллiва праспявала:
  - Нафарбаваѓшы Роммеля памадай, Майнштэйна лакам для валасоѓ, пацягну вас у палон прынцэсы, згрызе вас верны сабака!
  Святлана, ведучы агонь, прашыпела:
  - Давай вечарам, Адольф павесiцца... Хопiць галаву дурыць! Давай увечары, ляцi крэчатам - каб фашыстаѓ моцна бiць!
  Мiрабела ѓ лютасцi вымавiла, збiваючы каску з галавы штурмавiка:
  - Мы можам! I мы зробiм!
  Дзяѓчыны з батальёна "Ленiн", спынiлi прасоѓванне iншаземнага войска. Фрыцы прасоѓвалiся наперад, лiтаральна закiдваючы трупамi прастору. Не дапамагаѓ i танк "Леѓ", з якiм звязвалiся надзеi. Вось мадыфiкацыя машыны са 150-мiлiметровай гарматай.
  Анжалiка збiвае прылiплы да аголенага соску камень. У дзяѓчыны такiя прыгожыя i поѓныя грудзi. Дзяѓчынка з дапамогай нагi кiдае гранату. Нага ж мацнейшая, чым рука, i кiдок праходзiць далей.
  "Леѓ" атрымаѓ па гусенiцы разрыѓ, i спынiѓся. Стрэлiѓ са сваёй магутнай пашчы. Грукат, i абвал.
  Анжалiка, сплёѓваючы, прамаѓляе:
  - Рускi воiн ад болю не стогне!
  I зноѓ дзяѓчынка страляе. I робiць гэта на рэдкасць трапна. Якi высунуѓся з вежы фашыст завальваецца зваротна.
  Рудая, амаль голая дзяѓчынка прамаѓляе:
  - Дарэмна супернiк лiчыць, што рускiх здолеѓ ён зламаць! Хто адважны, той у баi нападае, ворагаѓ будзем люта бiць!
  I Анжалiка перакочвае мышцы прэса, якi ѓ яе вельмi нават рэльефны.
  Эх, да чаго ж дзяѓчаты прыгожыя! Дык не хочацца, каб хоць адна з iх загiнула.
  Прабегла Сталенiда... Вельмi прыгожая дзяѓчына, з пухнатымi, белымi валасамi. Яна неяк прымудраецца мазаць iх якiм зеллем, каб яны не пэцкацца.
  Дзяѓчына вельмi прыгожая, з фiгуркай Венеры, толькi больш падцягнутай i рэльефнай. Адзення на ёй, толькi станiк i трусiкi. Усё астатняе ѓжо падарвалася. Але якiм вытанчанасцю адрознiваюцца ножкi! Гэта не дзяѓчына, а пячатка дасканаласцi, вянок прыгажосцi.
  Яна i перасоѓваецца па-асаблiваму, нiбы вавёрачка. А босыя ножкi так i мiльгаюць, i пятачкi, на здзiѓленне застаюцца чыстымi. Сталенiда страляе, i фашыст атрымлiвае язву ѓ грудзях.
  Дзяѓчына прамаѓляе:
  - Вернасць Радзiме - вышэйшае слова!
  Анжалiка са смяшком заѓважыла:
  - Здымай станiк i заставайся як я ѓ трусах!
  Сталенiда адмоѓна матнула галавой:
  - Гэта непрыстойна!
  Анжалiка страсянула сцёгнамi, трапна пальнула i праспявала:
  - Нешта камсамолак стала не звычайная! З голымi грудзьмi так хадзiць - вельмi непрыстойна!
  Сталенiда хiхiкнула i заѓважыла:
  - Навошта дастаѓляць радасць фрыцам, глядзець на нашу прыгажосць!
  Анжалiка рашуча адказала:
  - Прыгажосць у нас смяротная!
  Стальная дзеѓка хiхiкнула i пальнула па ТАЯ-200. Машына фашыстаѓ загарэлася. А прыгажуня бландынка вякнула:
  - Смерць злу!
  Анжалiка хiхiкнула:
  - I жыццё дабру!
  Сталенiда ѓбачыѓшы, што немец падае, рыкнула:
  - Вось гэта найвышэйшая каштоѓнасць! Не думайце фашысты, што вы перамаглi!
  Анжалiка як заспявае:
  - Чакае перамога! Чакае перамога... Тых, хто прагне кайданы разбiць! Чакае перамога! Чакае перамога! Мы здолеем фашыстаѓ разбiць!
  Прыгожая дзяѓчына, i яе голыя грудзi так i ходзiць ходырам. Добра з аголеным тулавам у спякоту, якую ѓзмацняюць пажару.
  Святлана зараз выглядала куды больш рашучай. Яна пальнула па фрыцах з пiсталет-кулямёта, i раѓнула:
  - Я вас спакладаю!
  I сапраѓды фашысты атрымалi смяротныя прэзенты i труны! А дзяѓчына паказала iм дулю, збудуем босыя пальцы ног. I засвiстала, як салавей-разбойнiк. Прычым праз пальчыкi нiжнiх канечнасцяѓ.
  Капiтан-дзяѓчынка вельмi разумная. I блiскучая. I зусiм не жорсткая. Ёй таксама часам станавiцца шкада салдат ворага, у якiх могуць аказацца дзецi, што будуць плакаць па забiтых бацьках.
  Святлана, зрэшты, гонiць ад сябе такiя думкi, дык ад iх хочацца расплакацца. А не рускiя ж прыйшлi да немцаѓ, каб рабаваць i забiваць. Не, гэта немцы i цэлая агрэсiѓная зграя iншаземцаѓ з усяго свету ѓварвалася на расiйскiя абшары.
  Святлана перахрысцiлася, i стрэлiла ѓ якi спрабуе неѓзаметку падабрацца да пазiцый рускiх фрыца... У таго выцек выбiтае куляй вока i мозг.
  Дзяѓчына-капiтан заѓсмiхалася i вымавiла, дасцiпна:
  - Прама вока ѓ вока, да галавы галава!
  Святлана сапраѓды стрэлiѓ, i патрапiла ѓ матацыкл з каляскай. Машына стала рвацца, i кулямёт адляцеѓ, некалькi разоѓ перавярнуѓся. Потым яго дула ѓпiлася ѓ друз.
  Дзяѓчына пацерла голую, пыльную падэшву аб друз. I зноѓ прыцэлiла. Яе вясёлая, юная мордачка даволi выскалiлiся. Дзяѓчынка праспявала:
  - Не, сказалi мы фашыстам, не пацерпiць наш народ, каб рускi хлеб духмяны, называѓся словам брод!
  Мiрабела зрабiла вельмi дакладны стрэл, ад якога запалаѓ Фоке-Вульф, i праверашчала:
  Для нягоднiка вядома выбар ясны,
  За долары ён Русь гатовы здрадзiць...
  Але рускi чалавек, тым i выдатны-
  Што жыццё за Радзiму гатовы аддаць!
  Дзяѓчына, зрабiла сальта i паказала гiтлераѓцам дулю, i пракруцiлася, i кулi не краналi прыгажуню.
  З'явiлася Анжалiка, гэтая прыгажуня, амаль голая, i мурзатая нiбы чартоѓка, шпурнула адразу двума ножкамi гранаты. I праверашчала:
  - Тое, што я маю, тое... Фрыцам у востры бок!
  Алiмпiяда паправiла Анжалiку:
  - Вострым, у бок, а не ѓ востры бок!
  Дзяѓчына хiхiкнула i скаланула сваiмi кавуновымi грудзьмi, i запусцiла гранату выкарыстоѓваючы гранату з выбухам пакетам. "Тыгр" атрымаѓ па рулi, i вывярнуѓся гэты крывы твор мастацтва.
  Пасля чаго гiтлераѓскае стварэнне падалася назад. Стала паѓзцi нiбы чарапаха якую заспеѓ пажар.
  Святлана праспявала, весела падмiргваючы:
  - I "Тыгр" адыходзiць, i немцы хаваюцца!
  Дзявочы батальён манеѓраваѓ пад ударамi, авiяцыi з паветра i цяжкi гармат. Вось ударылi рэактыѓныя бамбаметы, паднялiся ѓ неба разбiтыя, распаленыя стромы. I загарэлiся камянi. На шчасце , нi адна з дзяѓчын, не загiнула, затое адправiлiся на тое святло мужчыны - якiх не гэтак шкада! I ляцяць душы - адны ѓ рай, а iншыя ѓ пекла! Дзе ѓжо чэрцi з вiламi чакаюць тых, хто не верыѓ у Езуса.
  Анжалiка самая сэксуальная з ваяѓнiц у лютасцi: ну няѓжо фашысты са свайго "Штурмтыгра", могуць абстрэльваць пазiцыi савецкiх войскаѓ i забiваць чырвоных ваяроѓ?
  I дзяѓчына прыхапiла босымi нагамi гранату i закруцiлася ѓ каскадах сальта. I круцiлася ѓсё больш i хутчэй. I потым з усяго размаху шпурнула падарунак смерцi ѓ шырокае рулю "Штурмтыгра". Голыя, загарэлыя ногi красунi мiльганулi, i граната ѓляцела ѓ шырокае рулю. I магутная машына спачатку падавiлася, а затым i iрванула. Два "Каралеѓскiя тыгры", што стаялi па бартах "Штурмтыгра", былi падкiнуты, i разляцелiся ѓ розныя бакi. З iх сарвала каткi, i тыя пасыпалiся, лятучы, як каралi, якiя трэснулi каралi.
  Выбухная хваля падкiнула Анжалiку, i дзяѓчына паляцела дагары нагамi. I яе пераварочвала, разгойдвала i шпурляла. Але красуня ѓсё ж прызямлiлася, востры друз, i раскрышаныя камянi ѓпiлiся ѓ яе голыя падэшвы. Дзяѓчыне было балюча, i нават праз мазолiсты ступню, прабiла вастрыё.
  Але Анжалiка знайшла ѓ сабе сiлы ѓстаць i прагарлапанiць:
  - Вы фашысты будзеце ѓ попеле!
  Святлану, i iншых дзяѓчат падкiнула выбухной хваляй, i нават крыху памяла. Але нi адна з прыгожых ваяѓнiц не загiнула. Дзяѓчаты сустрэлi ѓраганным i трапным агнём. Здушыѓшы гiтлераѓцаѓ, якiя выскачылi, i iншых агрэсiѓных насякомых абложнiкаѓ СССР.
  Мiрабела праспявала з вялiкiм натхненнем:
  - I калi труба Гасподняя нас на бiтву, з камсамолам будзем разам мы сябры! I па волi Госпада на нябесным пераклiчку буду я!
  Анжалiка, абтрасаючы пыл з пабiтых у кроѓ падэшваѓ i, праспявала:
  - Ленiн, партыя, камсамол! Фюрара мы адпраѓляем у дурдом!
  Дзяѓчаты аглушальна сталi рагатаць, а Марын Лi Пэн з трывогай i прыкрасцю вымавiла:
  - А мая катапульта, не такая дакладная - як гэтыя голыя i моцныя ножкi Анжалiкi!
  Алiмпiяда, пагульваючы цяглiцамi рук, заявiла:
  - Ну, нiчога! Ты яшчэ прыдумаеш. Нешта круцейшы!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 22.
  Жанчына-палiтык ужо стамiлася ад каскаду аргазмам. Яна адпусцiла чарнаскурую афрыканку. Тая ѓсмiхнулася i пакланiлася, выносячы чэк.
  Зразумела, на выхадзе яе добра абшукала ахова. I дзяѓчыну абмацалi цалкам, абследавалi кожны мiлiметр скуры. Рукi ѓ пальчатках лезлi i ѓ заднi праход, i ва ѓлонне Венеры. Так яе старанна абмацалi, i рот, ноздры, вушы таксама.
  I памiж пальцамi рук i ног старанна агледзелi, i ѓсё прамацалi, да канца.
  Але ѓ канчатковым вынiку адпусцiлi.
  А прыгажуня i палiтык, няхай ужо i немаладая Марын Лi Пен узяла i прыняла душ.
  З'ела на вячэру iндычкi ѓ шакаладным соѓсе, i свiнiны з кетчупам. Наелася да палiцы.
  Пасля чаго пагрузiлася ѓ цяжкi, але разам з тым бурны i насычаны сон;
  Але вось Марын Лi Пэн вярнулася пасля добрай буры. Ну што ж, а зараз яе чакаѓ сэкс.
  На самай справе яна ѓжо наваявалася, да бязмежжа. I ёй вельмi хацелася сэксу.
  I вось кароль эльфаѓ перад ёй. Сапраѓдны, вялiкi, прыгожы, i буйнейшы за звычайныя эльфы, але такi ж як яны вечна юны i безбароды.
  Дзяѓчына-пiсьменнiца i палiтык найвышэйшага класа, аматарка да вар'яцтва эратычных прыгод прагна ахапiла вуснамi член караля эльфаѓ. Яна яго лiзала вельмi энергiчна. Апрацоѓвала i мовай, i вуснамi.
  Абводзiла галоѓку i буркавала, пагульваючы цяглiцамi цела. Вельмi прыемны на смак пульсавалы нефрытавы стрыжань у караля эльфаѓ.
  Вонкава эльфы юныя, i безбародыя мордачкi ѓ iх як у дзяѓчын. У сваiх эратычных фантазiя Марын Лi Пэн паспела пасядзець у жаночай турме, i ёй вельмi падабалася, калi яе дзяѓчынкi лашчылi. Гэта сапраѓды вельмi цудоѓна.
  Калi жаночае цела датыкаецца з жаночым. Калi жаночыя вусны цалуюцца з такiмi ж дзявочым, чыстымi вуснамi.
  Жанчыны пахнуць прыемней за мужчын. А эльфы пахамi аддаюць юнацкасцю i дзяѓчынай. Ёсць у iх нешта i ад падлеткаѓ. Эмануэль ва ѓсякiм выпадку любiць эльфаѓ. Яны юнакi чалавечай расы, i ѓсё без выключэння вельмi прыгожыя, i толькi вушкi як у рысi.
  Марын Лi Пэн захапляецца iмi...
  У ззаду да яе падыходзiць кароль троляѓ. Таксама вельмi прыгожы, i буйнейшы i мускулiсты чым звычайныя тролi. У эльфа вушы не як у людзей, а троляѓ нос паходзiць на дзюбу арла. Але разам з тым твары прыгожыя, юныя, безбародыя як у дзяѓчат, i целы мускулiстыя з рэзкiм рэльефам.
  Ды з такiмi маркiтавацца прыемнае.
  I ён сваю буйную мужчынскую дасканаласць уводзiць ва ѓлонне Венеры. I гэтая норка ѓжо вiльготная, i ѓ ёй так прыемна ѓсё слiзгае, i пачынае палаць запал ѓнутры жывата.
  Марын Лi Пен адзначыла, юрлiва стагнучы:
  - Я люблю вас эльфы i тролi!
  I яна ѓсё больш i больш заводзiцца...
  Успамiнае пры гэтым свае прыгода ѓ бардэлi. Як яна ѓзяла грошы ѓ юнака. Атрымала сто долараѓ. I спачатку стала яму лiзаць чалец. I рабiла гэта з энтузiязмам. Калi той устаѓ, юнак стаѓ яе трахаць. I гэта таксама вельмi прыемна. У сваiх фантазiях Марын Лi Пен шчасцiла i думала, на поѓным сур'ёзе, чаму многiя так плачуць па начных феях? Бо гэта прафесiя вельмi прыемная i прыбытковая. Для Марын Лi Пэн сэкс заѓсёды ѓ радасць. I яна гэтага не разумее, чаму так не любяць некаторыя жанчыны сэксу з мужчынамi. I чаму прынята лiчыць, што прастытуткi не адчуваюць аргазму? Наадварот, калi сэкс з незнаёмым мужчынам за грошы, то аргазм яшчэ больш бурны, iнтэнсiѓны, востры i працяглы атрымоѓваецца.
  Так што не трэба лiшнiх глупстваѓ i стэрэатыпаѓ. Наадварот, займайцеся каханнем яшчэ больш актыѓна.
  Марын Лi Пэн ѓвайшла ѓ смак прадажнага кахання. I ёй гэта падабалася, ды яшчэ прыбыткова. I гэта сапраѓды проста супер.
  Адначасова i грошы, i задавальненне.
  Марын Лi Пен цяжка ѓздыхнула ... Лiзала мужчынскае дасканаласць спачатку каралю эльфаѓ. Потым яны з тролем памянялiся месцы. I нефрытавы пульсавалы стрыжань троля на густ вельмi нават прыемны. Што i казаць гэта выдатна.
  Марын Лi Пен стагнала i атрымлiвала асалоду ад. Яе душа спявала ѓ найвялiкшым захапленнi. I ёй было ад гэтага так добра i квазарна!
  Дзяѓчына была ѓ дасканалым захапленнi. Хоць якая яна дзяѓчына ... У ёй проста замашкi ёсць ад прынцэсы.
  Марын Лi Пен зноѓ памянялася i працягнула лiзанне чальца. I гэта ёй так падабалася, i выклiкала буру захаплення.
  Дзяѓчынка нават умудрылася праспяваць:
  Але калi шчыра казаць,
  Лiжу ѓсiм яйкi пагалоѓна...
  Не можа быць, не можа быць...
  Бо шлюха я!
  Ды безумоѓна!
  I можна ѓмець i спяваць i адначасова нефрытавыя пульсавалыя стрыжнi лiзаць.
  А што дзяѓчына-пiсьменнiца i палiтык прычым вядомы практычна ѓсiмi мiру, так можа...
  Быць прастытуткай гэта выдатна... Цябе маюць у розныя дзiркi i прыемнасць i грошы. А вось канчаюць прама ѓ рот. I гэта так прыемна. I якое гэта вялiкае задавальненне глынаць сперму! Самае прыемнае, што ёсць на свеце. Ты гэтую кашыцу паглынаеш. У эльфаѓ i троляѓ сперма салодкая, i вельмi смачная.
  Марын Лi Пен злiзала да кроплi, усё нават з Лабко, i засталася задаволеная як нiколi. Бо яна выдатная дзяѓчына. Наогул проста супер! I не падыходзяць новыя эльфы i тролi.
  Вось яе адначасова i ва ѓлонне Венеры i ѓ заднi праход трахаць. I гэта так прыемна. Калi пульсавалы нефрытавы стрыжань уваходзiць у азадак, i тамака варочаецца. I гэта такiя цудоѓныя выклiкае адчуваннi, што проста супер i гiпер.
  Марын Лi Пен ѓсё больш i больш эльфаѓ абслугоѓвала. Вось яна ѓзяла правай рукой мужчынскую дасканаласць эльфа i стала яго церцi. Затым левай рукой узяла i мужчынскую годнасць троля. I таксама стала рухаць лапамi. Адначасова Марын Лi Пэн лiзала член эльфу. А ва ѓлонне Венеры i заднi праход яе трахал тролi. Але i гэтага было мала. Вось прыгажун-эльф прыбудаваѓся памiж грудзей Марын Лi Пэн. I яго мужчынскае дасканаласць перабiрала пунсовыя соску прыгажунi-бландынкi.
  А тут яшчэ i двое эльфаѓ падкралася ззаду. I босыя ножкi Марын Лi Пэн сталi iх мужчынскiя вартасцi церабiць. I рабiлi гэта вельмi энергiчна з велiзарнай стараннасцю. Босыя пальчыкi слiзгалi па чальцам эльфа i орка.
  Час ад часу Марын Лi Пэн канчалi ѓ рот. I яна прагна глытала сперму, якая была саладзей крэму на бiсквiтным торце. I ёй гэта вельмi падабалася.
  Як гэта выдатна смактаць нефрытавыя пульсавалыя стрыжнi.
  Для жанчыны наогул няма смачнейшай стравы чым насеньне эльфа i троля такое салодкае i духмянае, з водарамi травы i лясы, i кветак, i мёда.
  Вось так гэта цудоѓна i цудоѓна.
  Марын Лi Пэн падскоквала i насаджваецца на мужчынскiя дасканаласцi. I ёй гэта так падабалася.
  Проста гэты цуд i цудоѓна, калi цябе маюць адразу восем эльфаѓ i троляѓ.
  Зрэшты, у Марын Лi Пэн ёсць яшчэ i вушкi. I справа троль i злева эльф сталi яе тыркаць абапал. I дзейнiчалi вельмi энергiчна. Марын Лi Пэн адчувала пульсавалыя нефрытавыя стрыжнi не толькi мовай i ротам, але i вушамi.
  Марын Лi Пэн з такiм задавальненнем працавала язычком, i iншымi канечнасцямi. Адны эльфы i тролi канчалi i кiдалi ѓ тазiк залатую манету. Так што Марын Лi Пэн была самай сапраѓднай прастытуткай, што ѓздрыгвала ад каскаду аргазмаѓ. I яшчэ зарабляла вялiзныя грошы. Вось гэта дзяѓчына - класа супер. I яе маюць ва ѓсе дзiркi. Вось яшчэ адзiн пульсавалы, нефрытавы стрыжань сунуѓся дзяѓчыне да носа. I Эмануэль стала яго церабiць з вялiкiм задавальненнем.
  Табе эльф тыцкае ѓ нос мужчынскае дасканаласць ад якога пахне пахошчам, i гэта так выдатна.
  Марын Лi Пен раз-пораз уздрыгвала ад цунамi аргазмаѓ. I гэта было так выдатна. Нiколi такога супер яна не адчувала. Хоць абслужыла ѓ фантазiях масу кавалераѓ усiх узростаѓ i падлог i нават жывёл. I ёй заѓсёды падабаѓся сэкс. Гэта ѓвогуле так супер. I нават гiпер i вышэйшы клас!
  Марын Лi Пен прагна глытала i лiзаѓ языком сперму са свайго твару. I ёй зноѓ i зноѓ канчалi ѓ рот. I падыходзiлi новыя эльфы i тролi. А тазiк паступова запаѓняѓся залатымi манетамi.
  Марын Лi Пэн смактала i прымудралася спяваць, прычым як нi дзiѓна ад мужчынскага iмя;
  Я зачынiѓ свае дзверы на цяжкую засаѓку
  I дастаѓ свой канец з шырокiх штаноѓ,Не спяшаючыся, не дыхаючы ѓзяѓ рукой я яго,I ѓ вачах маiх сiнiх ѓсё паплыло.
  
  Я ѓпаѓ на канапу i заторгаѓ рукой, I канец стаѓ гарачы i вельмi вялiкi, Стаѓ марыць аб тым, што ты побач са мной I лашчыш мой сябра сваёй далiкатнай губой.
  
  Ты яго то аблiжаш, то праглынеш яго, То ѓдарыш аб шчаку, або дрочишь яго, Ну, а правай рукой ты за яйкi ѓзялася I сур'ёзна за справу ты прынялася.
  
  Ты лашчыла нядоѓга i не спяшаючыся, Раптам скон з канца майго пацякла, Ты злiзала да кроплi, нават з Лабко, I засталася задаволеная, як нiколi!
  I Марын Лi Пен зноѓ скалыналi цэлыя хвалi аргазму i цунамi напору i сэксу. I дзяѓчына была ѓ дасканалым экстазе. I яе зноѓ i зноѓ трэсла ад аргазму.
  Марын Лi Пэн павiсквала i раѓла, яна захлыналася ад захаплення i кудахтала нiбы курыца.
  Вось такая вось дзеѓка Марын Лi Пэн, што сцяле пасцель! I яе адразу адзiнаццаць прыгожых юнакоѓ маюць з усiх бакоѓ. Гэта такая хараство i пышна сябе Марын Лi Пен адчувае. I зноѓ яе скалынаюць аргазмы. I гэта так прыемна i цудоѓна.
  I жадаецца сэксу ѓсё больш i больш. Вось як яе гвалцiла цэлая рота салдат i якiя прыемныя былi адчуваннi. I Марын Лi Пен пакiдала ѓ памяцi адчування сэксу i як ёй у рот совалi пульсавалыя нефрытавыя стрыжнi. I гэта проста дзiка завода змяняецца дзяѓчынку. I так прыемна падобнае, i цудоѓна.
  I проста немагчыма нават перадаць словамi. I ва ѓсе дзiркi сэкс. I так хочацца яшчэ большага i як прыемна, як гэта ѓзрушаюча быць прастытуткай.
  I калi цябе маюць адразу шмат мужчын, а калi з жывёламi, дык яшчэ лепш!
  Марын Лi Пэн сама страмчэй чым жывёла. I ёй гэта падабалася. Жанчыне вельмi карысна займацца сэксам. Гэтага, нажаль, не кожны здольны зразумець. I што пiць нектар з пульсавалага нефрытавага стрыжня не толькi вельмi прыемна, але i карысна. I Марын Лi Пэн гэта з вялiзным задавальненнем робiць. I паглынае з вялiзнай прагнасцю. I выпiвае тонамi.
  Вось гэта цудоѓны i казачны сон - страмчэй не бывае.
  Дзяѓчына, зразумела, каскады аргазмаѓ перажываецца. I трэнiруецца смактаць дасканаласцi. I ёй гэтае велiзарнае задавальненне. Марын Лi Пэн, зразумела, гэта разумее...
  Ёй успомнiлася як яе бiлi бiзуном i бiзуном. I гэта таксама было вельмi здорава.
  Падчас збiцця Марын Лi Пен моцна ѓзбудзiла i ѓпала ѓ стан наймацнейшага аргазму. I ёй падобнае вельмi падабалася. Марын Лi Пэн нават праверашчала:
  - Будзе горад на Венеры,
  I пачварнасць злы хiмеры!
  I зноѓ актыѓна злiзвае насеньне з яйкаѓ. I гэта ёй так прыемна... I галоѓнае сэксуальна...
  Вось напрыклад катаваннi... Гэта супер, i такое велiзарнае задавальненне ад катаванняѓ зведваеш...
  А якога ёй было ѓ жаночай турме!
  Вось цяпер Марын Лi Пэн па ѓзмаху чароѓнай палачкi караля эльфаѓ, якi скончыѓшы ёй сёмы раз у рот падобна стамiлася. I вырашылi шлюху, якая патрапiла з планеты Зямля памучыць больш вытанчана. На самай справе прымiтыѓны сэкс ужо ѓсiм надакучыѓ. Жадалася бы чагосьцi круцейшы i пазней!
  I вось Марын Лi Пэн аказалася ѓ расiйскай турме, i гэта зразумела вельмi нават выдатна. Там яшчэ страмчэй, асаблiва калi цябе лiчаць асаблiва небяспечнай злачынцай.
  Следчы махнуѓ рукой. Палiцыянты кiнулiся на Марын Лi Пэн, завялi ззаду рукi, i шчыльна зачынiлi на запясцях кайданкi. Потым зацiснулi iх мацней. Дзяѓчына зарыпела ад болю зубамi. Як уеѓся метал у далiкатныя, дзявочыя запясцi.
  Потым ёй яшчэ начапiлi кайданы на ногi. I спусцiлi ланцуг. Iсцi стала няёмка, шырокi крок не зробiш. Дзяѓчына паплялася гусiным крокам, якая падштурхоѓвалася штыком аѓтамата.
  Яе падсадзiлi ѓ чорны, зачынены варонак. I прыкавалi ланцуг да бранiраванай упадзiны да сталёвай сцяны. Замацавалi... I павезлi дзяѓчынку ѓ турму. Практычна нiчога дзяѓчыне не было бачна. Толькi вузкая паласа забраная кратамi.
  Марын Лi Пен, стала вельмi сумна. Яна як птушка ѓ клетцы, i вязуць яе ѓ няволю. Сумна i цяжка. Ды i страшна. Турма. Рашоткi, платы, злыя сабакi, палiцыянты, i што асаблiва палохае - злыя сукамернiцы. Але яна Марын Лi Пэн здолее пастаяць за сябе. Дзяѓчына бразнула ланцугамi. Як балюча сцiснутым запясцям, дранцвеюць пальцы. Скруцiлi каты, фашысты! Але хiба можна так рабiць?
  Марын Лi Пэн тузанулася, паспрабавала разарваць кайданкi, але завыла ад болю. Ды гэта цвёрда. Хаця яна i трэнiраваная дзяѓчына.
  Вось бы гэтую сцерву Кацярыну Майсееѓну злавiць i збiць. Магчыма нават нагамi. I зламаць ёй рэбры!
  Марын Лi Пен прашыпела:
  - Няма лiтасцi, няма лiтасцi ворагу! Дзеля славы, дзеля славы, я мянтоѓ пасеку!
  Вось яе ѓвялi ѓ турэмны двор, следчага iзалятара Бутырскай турмы.
  Вывелi ѓ кайданках i нажных кайданах. Прыклеены абцас адвалiѓся, i Марын Лi Пэн кульгала. Вось ёй i твар ударыѓ пах турмы i хлоркi. Увялi ѓ калiдор. Дзяѓчына накульгвала. Насустрач вялi нейкага зэка ѓ татуiроѓках. Той выпусцiѓ пошлы жарт. Марын Лi Пен здрыганулася i пастаралася суняць страх. Яе вялi ѓ прыёмны пакой. Спачатку, усё пайшло па звыклым: прозвiшча, iмя, iмя па бацьку. Якiя рэчы з сабой?
  Марын Лi Пэн была ѓлегцы. Але суправаджаючы палiцыянт крыкнуѓ:
  - Яна асаблiва небяспечная i мае патрэбу ѓ самым дбайным ператрусе.
  Марын Лi Пэн ледзь чутна прамармытала:
  - Не! Не трэба...
  Яе адвялi ѓ адмысловы пакой для надгляду з люстэркамi. Жанчына палiцыянт зноѓ стала крычаць:
  - Сукенка!
  Потым падвысiѓшы голас:
  - Станiк!
  - Баязлiѓцы!
  - Туфлi!
  Калi Марын Лi Пэн аказалася зусiм голай, iншая, вельмi буйная i мужападобная наглядчыца схапiла Марын Лi Пэн за валасы, паставiла яе падбародкам на западзiну, драѓлянага квадрата.
  Некалькi жанчын i нейкi прафесар у акулярах сталi аглядаць дзяѓчаты. Глядзелi на яе цела праз павелiчальныя прыборы, фатаграфавалi, перапiсвала прыметы.
  Ад гэтага Марын Лi Пэн кiдала то ѓ жар, то ѓ холад. Потым ёй загадалi прысядаць.
  Дзяѓчына лёгка прысела разоѓ дзесяць. Зноѓ яе паставiлi ѓ драѓляны квадрат. Жанчына-гарыла нацiснула на падбародак i палезла рукамi проста ѓ рот. Руку i яе былi не зусiм чыстыя, валасатыя як малпы, i ѓ Марын Лi Пэн ванiтавала па-сапраѓднаму.
  Дзяѓчына вырвалася i загарлапанiла:
  - Не смейце лезцi ѓ рот нямытымi рукамi! Спачатку апранiце пальчаткi, i толькi потым суйце.
  Жанчына-палiцыянт мабыць галоѓная тут, крыкнула:
  - Надзень пальчаткi! I абшукай яе з галавы да пят!
  Наглядчыца з цяжкасцю нацягнула на лапы, гуму. Яна была вiдавочна незадаволена. Пасля чаго прыступiла да надгляду. Груба растрапала Марын Лi Пэн, валасы, ледзь не вырваѓшы iх з коранем. Потым пачала цiснуць на вушы. Круцiла iх... Зазiрнула ѓ ноздры. Зароѓ: пракашляй.
  I зноѓ палезла ѓ рот. Круцiла язык i вагалася, цiснула на небе. У рэшце рэшт, дзяѓчыну вырвала. Яна аблiвала наглядчыцу ванiтамi. Тут жа не ёй падскочылi жанчыны з дубiнкамi, i нанеслi некалькi ѓдараѓ па спiне i грудзях.
  Старэйшая турэмшчыца крыкнула на iх:
  - Спынiць збiццё! А вы ѓсё ж такi асцярожней. Мы не катуем, а абшукваем асаблiва небяспечную злачынцу.
  Наглядчыца-гарыла выцерлася i працягнула дагляд. У рот больш не лезла, але груба мацала грудзей. Вельмi груба, iмкнучыся прычынiць Марын Лi Пэн, як мага больш болю. Дзяѓчына скрыгатала зубамi, але старалася не выдаць мукi.
  Наглядчыца-гарыла з ухмылкай заѓважыла:
  - Якiя сiсечкi ! Ты, мусiць, была прастытуткай у бардэлi!
  Галоѓная палiцыянта пацвердзiла:
  - Ды гэта шлюха! Палюбоѓнiца мiльярдэра. Яна ж i замачыла!
  Наглядчыцы зарагаталi, i з рыкнулi:
  - Яно i вiдаць краля!
  Мужападобная наглядчыца нацiснула пад пахамi, пагладзiла рукi, паглядзела мiж пальцаѓ. Потым пачала круцiць пупок. Але моцны прэс Марын Лi Пэн перашкаджаѓ як след ухапiцца гарыле.
  Тады тая нацiснула з усяе сiлы. Ад болю дзяѓчына сагнулася... Пачулiся смяшкi.
  Але самае зневажальнае i жорстка было наперадзе. Калi магутная лапа ѓпiлася ѓ самае адчувальнае месца. I рабiла гэта груба. Боль была такая, што Марын Лi Пэн адштурхнула на наглядальнiцу i збiла з ног яшчэ дваiх палiцыянтаѓ, прараѓ:
  - Не! Няма за што!
  На яе навалiлася адразу сем буйных трэнiраваных жанчын-наглядальнiц. Тарэадора была фiзiчна моцнай, але не навучанай бiцца. Яе зашчоѓкнулi ззаду кайданкi i вывернулi рукi. Потым рассунулi ногi, замацаваѓшы ѓ спецыяльным станку. Тут было такое прыстасаванне для наймацнейшых i агрэсiѓных зняволеных, якiя не жадаюць падвяргацца асабiстаму ператрусу.
  Марын Лi Пэн завiсла ѓ ланцугах, лiтаральна ѓкрыжаваная, за рукi i ногi. I буйная жанчына з лапамi-рыдлёѓкамi бязлiтасна абследавала яе.
  Залазiць глыбока, вельмi груба, спецыяльна iмкнулася прычынiць больш болю. Душыла i цiскала, так што нават выступiла кроѓ. Асабiсты ператрус перайшоѓ у катаванне.
  А калi гэтая лапа сунулася ѓ заднi праход, то Эмануэль ад болю i невыноснага сораму страцiла прытомнасць.
  Жанчына ѓ белым халаце зрабiла ёй укол. А старэйшая палiцыянта прыкрыкнула:
  - Ну, хопiць для першага разу! А то прызвычаiцца, i не будзе пужацца. Давай аглядзi ногi i пераходзiм да iншых працэдур.
  Надзiральнiца гарыла груба мацала ногi, i па чарзе вывярнула, з усяе сiлы нацiскаючы на босыя пальчыкi. Ёй хацелася максiмальна памучыць Марын Лi Пэн. Яна паказытала пятку дзяѓчыне, i па канец дастала з-за пояса дубiнку, i з усяго размаху агрэла Марын Лi Пэн па падэшвах.
  Старэйшая турэмшчыца крыкнула:
  - Я сказала, хопiць! Яна можа раздумацца! I зараз у iншую залу.
  Марын Лi Пэн завялi ѓ iншае памяшканне. Там яе зноѓ фатаграфавалi пад пражэктарамi. Толькi ѓжо голую, з усiх бакоѓ. I збоку, i з паѓбоку , i спераду i ззаду i нават знялi ступнi, а таксама зверху.
  Вымералi рост: старэйшая наглядчыца заѓважыла:
  - Буйная дылда 184....
  Потым узважылi... Пацягнула на 85 кiлаграмаѓ.
  Наглядчыца-гарыла заѓважыла:
  - А з выгляду не скажаш, нi кроплi тлушчу!
  Вымералi яе i плечы, i стан, i грудзi, i сцягна, усё заносячы ѓ банк кампутара.
  Зноѓ знялi адбiткi. I не толькi з тыльнага боку далонi, але i кулака, локцяѓ, падэшвы, галёнкi, вушэй, вуснаѓ. I адцiснулi нават голыя грудзi. Так перапiсалi яе...
  Прасвяцiлi рэнтгенам, правяраючы, цi няма чаго ѓсярэдзiне. Цi не было ѓ яе пераломаѓ, цi шнараѓ. Цела ѓ Марын Лi Пэн чыстае, амаль няма радзiмак, нiводнага апёку або шнара.
  Лекар апытала дзяѓчыну. Цi не хварэла чым, калi алергiя, i гэтак далей.
  Марын Лi Пэн была вясковай, здаровай дзяѓчынкай. Бегала ѓ дзяцiнстве босая, ад маразоѓ i да маразоѓ i нi разу не падхапiла нават катару.
  Лекар агледзеѓ рот i здзiѓлена заѓважыѓ:
  - Якiя зубы, нiводнай плямкi!
  Потым Марын Лi Пэн, памералi цiск, i знялi кардыяграму. Паказчыкi ѓ яе iдэальныя.
  Узялi ѓ дзяѓчыны кроѓ з пальца i вены. Праверылi i мачу. Марын Лi Пэн была ѓ катэгорыi асаблiва важных i небяспечных злачынак, i ѓ дваццаць першым стагоддзi яе, вядома ж, на здароѓе правяраюць.
  Самае непрыемнае, калi i ѓ без таго змучаны заднi праход сунулi зонд. Таксама праверылi кiшачнiк, дадаѓшы пакутаѓ. Марын Лi Пэн падумала, што можа быць яны, такiм чынам, жадаюць узмацнiць яе катаванне. А заадно праверыць i тое, што не знайшлi пры дапамозе рэнтгена. Бо дакладна рэнтген не ѓсё бачыць.
  Далей дзяѓчыну адвялi да акулiста. Зрок у Марын Лi Пэн, зрэшты, як у арла, слых таксама цудоѓны.
  Зрабiлi ёй i УГД некаторых частак цела. Даныя паказалi ѓ поѓным парадку.
  Карацей кажучы, працэдуры зацягнулiся да паѓночы i болей. Пад канец ёй нават зрабiлi энцэфалаграму мозгу.
  I ѓсюды вадзiлi голую, нават без трусiкаѓ.
  Напрыканцы знялi, спецыяльным прыборам i вясёлкавую абалонку вачэй. I адвялi ѓ спецыяльны пакой.
  Абмылi спачатку халоднай, потым гарачай, а затым зноѓ халоднай бруёй вады. I падсушылi гiганцкiм фенам, замест ручнiка.
  Потым, у памяшканне для пераапранання.
  Галоѓная наглядчыца выдала ёй шэрую турэмную адзежу, з ужо гатовым нумарком i прозвiшчам. Яна глядзелася на Марын Лi Пэн проста жудасна, нагадваючы манаскую расу.
  Дзяѓчына была шыракаплеча, i роба цiснула ёй у плячах, але вiсела мяшком на талii. Прычым, надзець прыйшлося прама на голае цела.
  Марын Лi Пен абурылася:
  - Чаму вы даяце мне такое рванне!
  Галоѓная наглядчыца холадна адказала:
  - Ты асаблiва небяспечная злачынца i павiнна быць у робе! Цябе будуць абшукваць кожны дзень, i трымаць у камеры пад пастаянным вiдэаназiраннем. Дык ужо атрымалася дзяѓчынка!
  I сурова ссунуѓшы бровы, наглядчыца дадала:
  - Мы цябе яшчэ i нагала абрыць можам! Толькi шкада рэзаць такiя цудоѓныя, залацiстыя валасы! Так што пацярпi... Можа, быць умовы зняволення яшчэ мяняцца.
   Марын Лi Пэн пляснула босай, хупавай ножкай па бетоне i заѓважыла:
  - Уначы ѓжо холадна i зябка. Можа, дасце мне хоць абутак. Я так басанож за апошнiя гады крыху адвыкла.
  Наглядчыца пакiвала галавой:
  - Той абутак, якi выдаюць асаблiва небяспечным зняволеным занадта грубая, i можа, калi яе доѓга насiць сапсаваць твае выдатныя як у прынцэсы ступнi. Так што пакуль цёпла, паходзiш босая! Ты ж здаровы як конь.
  Марын Лi Пэн з усмешкай вымавiла:
  - Ну добра босая, дык босая. Я з красавiка, па кастрычнiк бегала ѓ вёсцы босая нават у школу. Ды i ѓзiмку часта насiлася без валёнак, гартуючыся. Можа, нават гэта лепш, чым жудасныя, турэмныя чаравiкi апранаць.
  Старэйшая наглядчыца кiѓнула i пацвердзiла:
  - Ды ѓ цябе вельмi эратычныя i грацыёзныя ногi ... I фiгура, такая што хочацца ёю любавацца ... Такая як ты i на зоне будзе жыць як каралева!
  Эмануэль кiѓнула, i ѓсмiхнуѓшыся вымавiла:
  - Эх, на волi ѓсё ж лепей!
  Галоѓная наглядчыца спытала дзяѓчынку:
  - Калi ты асаблiва небяспечная, то ѓ агульную камеру табе нельга. Аддаеш перавагу адзiночную або з напарнiцай?
  Марын Лi Пен пацiснула плячыма i адказала:
  - Я сама не ведаю... Хаця зараз мне б хацелася пабыць адной!
  Галоѓная наглядчыца ѓсьмiхнулася, i адказала:
  - Ну-так... У адзiночцы спакайней. Ведала б ты, што такое патрапiць у агульную камеру ѓ Бутырцы. Цяпер, праѓда, лепш, але ѓ дзевяностыя гады, у камеру на дваццаць пяць чалавек запiхвалi больш за сотню. Кашмар! А ты будзеш сядзець адна... Пакуль нам не прыйдзе распараджэнне, што рабiць з табой далей.
  Марын Лi Пэн з захапленнем ѓзяла i заспявала, скалячы зубкi i роѓ;
  На прэнгу голая, з плеч вырывае суставы,
  Вiшу, пад ударамi рвецца спiна!
  I сыпець з ухмылкай кат - соль на раны,
  Надраѓся вясёлы скацiна хмельнага вiна!
  
  Хоць я не проста рабыня, а царская дзiва,
  Кiраѓнiца, i зямная сястрыца багоѓ!
  I калi пакутую, то значыць, пакутую прыгожа,
  Не выкажу страху, перад жудасным аскалам iклоѓ!
  
  Да ног маiм босым кавалак распалены дакрануѓся,
  Дымок апалены казыча гiдлiва ноздру!
  Завошта я аддала нявiннае царскае юнацтва!
  Завошта так пакутую, нiяк рок лёсу не разумею!
  
  Але воiны-дзявы я ведаю, спяшаюцца на падмогу,
  Мечамi разбураюць злосных монстраѓ, кiдаючы зло ѓ бруд!
  Ведай, густа мы трупамi гiдкiмi сцелем дарогу,
  Бо з намi магутны ваяѓнiкоѓ з мужнасцю князь!
  
  Працiѓнiк падаѓся, бачу дзярмо, адступае,
  Жорсткi кат, ты ѓ баi не кароль, не мастак!
  Разбуранае заквiтнее, вiшняй у Маi,
  Хто псаваѓ i палiѓ усё атрымаць у пятак!
  
  А што яшчэ ёсць прамянiстей i прыгажэй Айчыны,
  Што вышэй за яе, i паклiканне найпростае гонар?!
  Завошта я гатовая аддаць, да канца гады жыцця,
  Каму перад боем малiтву святую прачытаць!
  
  Вядома, такое ёсць слова, яно каштоѓнае,
  Зiхацiць прамянiста, алмазаѓ свяцiлы зацямнiѓ!
  Бо Радзiма - гэтае паняцце кахання - зусiм,
  Яно, бязмежна уключаючы сусветны ѓвесь свет!
  
  Бо дзеля яе не стагнала, ад болю на дыбе,
  Зламацца прынцэсе падмесяцовага свету - грэшна!
  Паклонiмся нiзка Айчыне-святынi,
  Сняжок дома выпаѓ i стала белым, як бела!
  
  Цяпер маё слова да будучых нашчадкаѓ,
  Не трэба вам баяцца, перамога заѓсёды настае!
  Ад усiх супостатаѓ застануцца толькi абломкi,
  I вылецяць зубы якi адкрыѓ прагны свой рот!
  . ЭПIЛОГ
  Пакуль Марын Лi Пен атрымлiвала асалоду ад сваёй фасмагарычнай паездкай, у Сэма Амстранга былi свае прыгоды.
  У першую чаргу зразумела, праца ѓ ложку. Абслугоѓванне багатых жанчын, а часам i мужчын. Апошняе, зразумела, не так прыемна, як з жанчынамi.
  Але Сэм прафесiянал, i калi трэба яго мова заѓсёды зможа задаволiць клiента, i нават не адчуць млоснасць.
  Але вось ён проста танчыць перад жанчынамi. Выходзiць, у гарнiтуры каѓбоя, i агаляецца падчас танца да тоненькiх трусiкаѓ. Яго мужчынская дасканаласць брыняе.
  А жанчыны ѓ трусы соваюць валюту. Некаторыя iмкнуцца пацалаваць хлапчука ѓ босу пятку, i голую, загарэлую галёнку. Некаторыя лезуць рукамi ѓ трусы.
  Сэм узбуджаецца, i з цяжкасцю стрымлiвае сябе, каб не скончыць. А як яму хочацца з жанчынамi, узяць i спаравацца. Хоць ён з iмi кожны дзень, але энергiя падлетка не мiнае. Нават наадварот яе ѓсё больш i больш становiцца.
  Адна з жанчын сунула цэлы пачак еѓра i загадала:
  - Язычком маю шапiках!
  Сэм стаѓ пры ѓсiх задавальняць самку ротам. Гэта так узбуджае, асаблiва калi гэта робiш публiчна. I на цябе глядзяць сотнi жанчын i некалькi мужчын.
  Сэм працуе. Адна з жанчын таксама суне пачак грошай, i прама на сцэне сцягвае з хлапчука трусы i пачынае працаваць ротам. Гэта варта прама пры ѓсiх. Адну жанчыну Сэм задавальняе ротам, iншая яго дасканаласць лiжа мовай. Як гэта цудоѓна. I з iх бярэш вялiкiя грошы.
  Сэму так добра. Выдатна быць альфонсам i мужчынскi прастытуткай.
  Мусiць, мацi Сэма ганарылася б iм. Але Сэм дзiцдомаѓскi. З васьмi гадоѓ ён на панэлi. I гэта ягонае жыццё.
  Сэм працуе мовай, даводзiць жанчыну да аргазму i яна канчае. Затым выпускае сваю сперму ѓ рот iншы жанчына. Тая прагна злiзвае прыемную, i вельмi смачную кашу. Як гэта скажам так здорава. Проста супер.
  Вось гэтае задавальненне вышэй за норму. I ты адчувае энтузiязм. I мовай злiзваеш жаночыя сокi.
  Сэм працуе i душа яго спявае. Так добра яму i мажорна.
  Хлапчука, зноѓ жанчына здымае, i зноѓ патрабуе каб рот быѓ
  пушчаны ѓ ход.
  Мова ѓ Сэма такая ѓмелая, спрытная, спрытная, доѓгая.
  Жанчыны ад яго без розуму.
  Вось пасля танцам хлапчука зноѓ выстаѓляюць на аѓкцыён.
  Толькi на гэты раз крыху па-iншаму. Звычайна яго выводзiлi, апранутым,
  I потым паступова распраналi да гола.
  А зараз Сэм быѓ выведзены адразу ж голенькiм, i мускулiстым.
  Затое прыгожыя дзяѓчыны па меры гандлю яго апраналi.
  Спачатку зразумела начапiлi трусы. Потым майку, кашулю, штаны,
  Боты са шпорамi, смокiнг, i пад канец шапку-каѓбойку.
  I зноѓ з'явiлася ѓжо знаёмая пара, мужчына i жанчына.
  Яны ѓжо адзiн раз выкарыстоѓвалi Сэма. I заплацiць за яго пяцьсот тысяч
  Еѓра зноѓ забралi сабе.
  Сэма ѓздыхнуѓ. Яго закавалi ѓ кайданы, на руках i нагах. Толькi
  распранаць не сталi.
  Усадзiлi ѓ аѓтамабiль i паехалi. А машына была яшчэ больш i раскошней чым ранейшая.
  Мужчына з ухмылкай заѓважыѓ:
  - Калi зарабляеш свой першы мiльярд даляраѓ у васемнаццаць гадоѓ, то цяжка абраць сабе годную мэту!
  Сэм удакладнiѓ:
  - Зарабiць мiльярд, цi атрымаць у спадчыну?
  Жанчына хiхiкнула i адказала:
  - I тое iншае!
  Хлапчук палез жанчыне рукамi ѓ трусы, i атрымаѓ плясканне. Яна крыкнула:
  - Не! Нам тваёй мовы мала!
  Мужчына кiѓнуѓ:
  - Прастытутак можна i танней зняць!
  Сэм з уздыхам спытаѓ:
  - Дык чаго вы хочаце?
  Жанчына з усмешкай адказала:
  - Раскажы якую-небудзь цiкавую гiсторыю. Мы любiм слухаць,
  Незвычайныя апавяданнi, тым у цябе такi мiлы i прыемны галасок.
  Хлапчук згодна кiѓнуѓ:
  - Я гэта магу! Гэта нават супер!
  Мужчына з усмешкай кiѓнуѓ:
  - Такi патрэбен нам аповяд, што ѓ iм былi катаваннi хлопчыка, i каханне,
  Яго з дарослай жанчынай!
  Сэм згодна кiѓнуѓ:
  - I гэта будзе! Я ѓмею складаць!
  Жанчына-перакруткi прабуркавала:
  - I няхай гэта будзе пра сына Стэнькi Разiна. Ты спадзяюся чуѓ пра такога?
  Сэм адказаѓ з усмешкай:
  - Што-нiшто ѓ iнтэрнэце перачытваѓ. Некаторыя жанчыны любяць перад сэксам пагаварыць. I трэба мець узровень iнтэлекту, каб iх задаволiць не толькi фiзiчна!
  Жанчына рашуча кiѓнула:
  - Давай тады расказвай! I рабi гэта прыгожа!
  Хлапчук-альфонс павёѓ сваё цiкавае апавяданне;
  Хлапчук гадоѓ трынаццацi быѓ арыштаваны разам з бацькам. Бацька зразумела вядомы бунтар, якi пралiѓ патокi крывi. Але сын яшчэ зусiм дзiця. Якi з яго спытай.
  Але памочнiк Карнiла былога вайсковага атамана расцанiѓ iнакш. I прапанаваѓ хлапчука дапытаць з прыхiльнасцю - а раптам ведае, дзе знаходзяцца скарбы бацькi.
  Сына Стэнькi Разiна прывялi ѓ катавальны склеп. Хлапчук стараѓся глядзець прама i трымацца ганарлiва. Хаця ѓнутры быѓ страшна. Развешаны катавальныя прылады, палае камiн. Каты ѓ чырвоных касках.
  Самаса падышоѓ да хлапчука, працягнуѓ руку, трасянуѓ за каѓнер i грозна спытаѓ:
  - Раскажаш, дзе цётка хаваѓ скарбы, адпусцiм на волю. Не - будзем катаваць!
  Сын Стенькi Разiна Грышка адважна адказаѓ:
  - Я вам нiчога не скажу! I табе тым больш!
  Самаса раѓнуѓ:
  - Спрабаваць падшыванца!
  I асабiста пацягнуѓ за каѓнер, зрываючы кафтан з хлапчука. Грышку распранулi, i пацягнулi на прэнг. Хлапчук адчайна спрабаваѓ адбрыквацца. Але вопытныя каты ѓдарам па шыi абезрухомлiвалi Грышку. Потым замацавалi яго рукi ззаду i сталi паднiмаць за вяроѓку. Хлапчук заскрыгатаѓ зубамi. Кат схапiѓ пацана за тулава i трасянуѓ, правярнуѓшы ѓ суставах. Грышка цяжка задыхаѓ, але стрымаѓ крык.
  Дзяк, якi дыктуе пiсцам, прагугнявiѓ:
  - Кажы злодзей, дзе твой цётка хаваѓ скарбы.
  Хлапчук з пагардай у голасе адказаѓ:
  - Нават каб i ведаѓ, то не сказаѓ бы!
  Самаса загадаѓ кату:
  - Бi! Дзесяць удараѓ з беражэннем !
  Кат размерана наносiѓ удары. Цела Грышкi дрыжала. На дзясятым ударам катальнiк замёр. I паглядзеѓ на Самосу. Падчас экзэкуцыi хлапчук маѓчаѓ, закусiѓшы губу.
  Дзяк, прагугнявiѓ:
  - Кажы злодзей, дзе дзядзька прыхоѓваѓ скарбы?
  Грышка крыкнуѓ:
  - Не скажу!
  Самаса рыкнуѓ:
  - Пяць удараѓ без зберажэння!
  Кат абрынуѓ на хлопчыка ѓдар з размаху, скалынаючы ѓсё цела. Грышка ѓскрыкнуѓ, але прыкусiѓ губу. Рушыѓ услед другi ѓдар. Таксама размашысты i моцны. Грышка працягваѓ маѓчаць. I зноѓ трэцi ѓдар, закапала кроѓ з рассечанай скуры.
  Самаса панура глядзеѓ на тое, як парюць хлапчука. Канешне, сынок мог i не ведаць, дзе Стэнька схаваѓ скарб. I нават, мабыць, сапраѓдныя скарбы. Але варта дапытаць хлапчука. I вырваць з яго таямнiцы.
  Пасля пятага ѓдару кроѓ закапала актыѓна.
  Дзяк паѓтарыѓ пытанне. Грышка маѓчаѓ.
  Самаса загадаѓ:
  - Прыпячы яму пятку.
  Кат дастаѓ кавалак распаленага жалеза, i паднёс яго да босай падэшвы хлапчука. Той скалануѓся, перакасiѓся, i .... страцiѓ прытомнасць.
  Адала падумала, што Пiцера нядрэнна было б прапусцiць, праз гэта, каб ён не забiваѓ бяззбройных i старых. Нядобра паступiѓ Пiцер. А якi б ён быѓ бы ѓ рэальным, кантактным баi? Не спалохаѓся б?
  Сын Стенькi Разiна Грышка, дарэчы, ведаѓ, дзе схаваны адзiн са скарбаѓ бацькi, але маѓчаѓ. Яго прывялi ѓ сябе, вылiѓшы вядро ледзяной вады. Потым Самаса загадаѓ:
  - Прыпячыце жалезам i другую пятку!
  На гэты раз хлапчук не адключыѓся, спрабаваѓ тузацца, але босыя ногi Грышкi зацiснутыя ѓ калодцы.
  Самаса прашыпеѓ:
  - Яшчэ пяць бiзуноѓ, без беражэннi !
  Пасля пятага ѓдару, светлая галава хлапчука матнулася, i Грышка страцiѓ прытомнасць.
  Дасведчаны ѓ катоѓнi дзяк параiѓ:
  - Дай яму адысцi! Дзiця ѓсё ж, яшчэ адкiнецца!
  Самоса сурова сказаѓ:
  - Зняць шчанюка! Абцерцi гарэлкай, i пакласцi на ложак... Няхай адыдзе! Назаѓтра працягнем катаванне!
  Грышку знялi з прэнга i працерлi рассячэннi, сумессю спiрту i воды. Хлопчык тузаѓся: гарэлка палiць. Потым Грышку далi гарачага булёна, замкнулi ѓ натопленай камеры. Але на ѓсякi выпадак прыкавалi пацана за шыю ланцугом i далi заснуць. Хлапчук спаѓ на жываце, ложак быѓ мяккiм. На катаваннi ѓ катаѓ ахвяры часта памiраюць, а Самаса хацеѓ ведаць, дзе Стенька прыхаваѓ свае скарбы.
  Даѓшы Грышку адысцi i паспаць, на наступны дзень хлопчыка зноѓ прывалаклi ѓ катоѓню. Зноѓ паднялiся на прэнг. Ужо расцягнутым суставам Грышкi стала балючай. Да ног хлапчукi павесiлi гiркi. Каб мацней расцягнуць мышцы. Потым кат, усмiхаючыся, паднёс распаленае жалеза i прыклаѓ да грудзей Грышкi. Хлапчук заскрыгатаѓ зубамi ад дзiкага болю.
  Самаса зароѓ:
  - Кажы злодзей!
  Пахла смаленым. Пах смажанага мяса ѓзмацняѓся. Вочы ѓ Грышкi ад болевага шоку перакасiлiся, i хлопчык зноѓ страцiѓ прытомнасць. Кат адабраѓ жалеза ад грудзей i вымавiѓ:
  - Дужы хлопчык...
  Самаса рыкнуѓ:
  - Трэба яго раскалоць... Жароѓню да ног!
  Кат вышмараваѓ падэшвы хлапчука алеем, i на адлегласцi распалiѓ жароѓню. Ужо падпаленым пяткам было вельмi балюча. Хлапчук цяжка дыхаѓ. Раняѓ сумесь поту i крывi, скрыгатаѓ зубамi, але маѓчаѓ. Хаця гэта яму дорага каштавала. Высiлкi былi адчайныя.
  Самаса люта рыкаѓ:
  - Будзеш казаць! Гэй, заплечны бi!
  Кат абрынуѓ удары на Грышку. На дзясятым удары галава хлопчыка млява матнулася i завалiлася. Апрытомнеѓ хлапчук не адразу, нават пасля таго як на яго вылiлi вядро вады. Самаса стукнулi Грышку па твары i загадаѓ:
  - Яшчэ бi!
  Дзяк заѓважыѓ:
  - Падохне оголец.
  Самаса прагыркаѓ:
  - Чорт! Знiмiце яго з прэнга! Заѓтра працягнем!
  Грышку зноѓ знялi з катоѓнi i аднеслi ѓ пакой. Хлопчык бiѓся i тузаѓся. Пагрузiѓся ѓ цяжкi, вар'яцкi сон. Потым ачуѓся i заплакаѓ. Але як толькi з'явiѓся турэмшчык, змоѓк i зло паглядзеѓ на яго. Той шпурнуѓ дзецюку хлеба з квасам. Шанцаѓ уцячы ѓ хлапчука не было, тым больш яго прыкавалi за шыю.
  На наступны дзень Грышку катавалi крыху па-iншаму. Паднялi ѓ столi, падняѓшы рукi на дыбе, а потым адпусцiлi. Такi дзiкi боль, што
  перарывае дыханне. Хлапчука паднiмалi тройчы, пакуль ён не страцiѓ прытомнасць.
  Пасля чаго кат зноѓ бiѓ пугай, i прыпалiѓ жывот распаленым жалезам. Добра памучыѓшы хлапчука, яго адпусцiлi i завялi ѓ камеру. Нiчога дабiцца катам не ѓдалося.
  На наступны дзень, Грышку паднялi на прэнг, пад босымi нагамi распалiлi жароѓню, а па спiне i ягадзiцах былi распаленым дротам. Хлапчук некалькi разоѓ на працягу катавання губляѓ прытомнасць, але прыходзiѓ у сябе. Пакуль каты самi не стамiлiся, спынiѓшы катаваннi.
  На наступны дзень хлопчыка расцягнулi, i кат сталi ламаць пальцы ног распаленымi абцугамi, а таксама цiснуць рэбры. Грышка некалькi разоѓ ускрыкваѓ, але патрабаваннi штосьцi сказаць - адказваѓ мыканнем.
  I зноѓ атрымлiваѓ пугай.
  Прайшло два тыднi. Дзiцячае цела Грышкi ѓжо змучана катаваннямi. Боль усюды. Нi засталося, нi крывiнкi, нi жылкi не кранутым болем. Спачатку калi яго бiлi i палiлi, хацелася кiнуцца i прыглушыць выбухi ѓ целе. Але калi боль ахапiла ѓсю сутнасць, яна прытупiлася.
  Самаса i сам бачыѓ, што шанцы выбiць штосьцi ѓ Грышкi растаюць на вачах. Каты паспрабавалi новы сродак. Знайшлi муку. Валасы ѓ Грышкi пагалiлi, i сталi капаць на цемя халодную ваду. Катаванне жорсткая i эфектыѓная. Праз некалькi гадзiн здаецца, што ѓ мозгу ѓзрываюцца бомбы. Грышка амаль аслеп i аглух. Ён ужо не чуѓ слоѓ вымаѓляемых катам i Самасой .
  Тыя здалiся, зноѓ пацягнулi на прэнг. Не разумеючы, што любы боль для хлапчука быѓ толькi ѓцехай - адцягваючы ад больш страшнай язвы ѓ мозгу.
  Ад агню i ѓдараѓ бiзуном пасвятлела ѓ вачах.
  Грышка ачуѓся i змог разглядзець катаѓ. Вось катаванне падкладвае гiркi да калодкi, у якой зацiснулi хлапчуку ногi. Боль у руках i плячах становiцца мацнейшым, але ён адцягвае ад пекла ѓ мазгах.
  Самаса раве ва ѓсю глотку. Ён сам рыжы, з барадой:
  - Кажы шчанюк, дзе бацька хаваѓ скарбы!
  Грышка матае галавой. У адказ варта ѓдар якi страсянае цела, лупяць моцна. Iншы кат пад босымi нагамi хлапчукi награбае запал пад дыбай. Жудасна, але не так ужо страшна.
  Вось стаiць Карнiла, хросны бацька Стенькi Разiна i былы вайсковы атаман. Састарэлы, з сiвой барадой. У яго поглядзе ёсць нават падабенства спачуванне катуемаму дзiцяцi. Побач стаiць баярын у бабровай шапцы. Яму вiдавочна горача ѓ катавальным памяшканнi. I на твары вiдавочны iнтарэс да катавання хлопчыка. Катаванне працягваецца. Грышка раптам адчуѓ у сабе прылiѓ сiл i заспяваѓ:
  Ты Разiн мне цар i бацька,
  Падняѓ у раз народ супраць ярма...
  Я веру, надыдзе пакутам канец,
  Будзе баярам, толькi канчукi i дуля!
  
  Селянiн, рабочы зараз пад ярмом,
  Задушаны баярствам просты пралетарый...
  Але веру, што ѓсiх крывасмокаѓ смецем,
  Праспяваем нашай Радзiме тысячу арый!
  
  Бо ѓ кожным двары стогне ахвяра баяраѓ,
  Усюды ёсць калы i прэнг...
  Яны нават горш лiчы басурман,
  Спрабуюць, у пакуце дрыгай!
  
  Але Разiн у бiтвах прайшоѓ,
  Усе патрэбныя далонi i сцежкi...
  З перамогай казак наш вольны прыйшоѓ,
  Каб iрваць усе баярскiя папы!
  
  Не, ведайце, сумневы паверце ѓ нас,
  Бо мы за народ, без сумневу...
  Цяпер надыходзiць прасвятленнi гадзiну,
  На славу iншых пакаленняѓ...
  
  Ты Разiн свабоды i гонару - верхавод,
  Прайшоѓся па нашай Расii...
  Хачу, каб ты стаѓ для нас гасудар,
  А лепш сусветнай месiяй!
  
  Ды будзе, тады справядлiвасць павер,
  Навечна надыдзе прамень святла...
  I будзе разадраны дэспата звер,
  Здолеем дачакацца свiтанку!
  
  Бiтва iдзе пад Сiмбiрскам - барацьба,
  Мы ѓ лютасьцi буяныя ваяры ведайце!
  I стаць пераможцам веру лёс,
  Прашу па мазгах барах дайце!
  
  Хоць Разiн па-геройску ѓ бiтве загiнуѓ,
  Але ѓ вечнасцi аблiчча яго святое ...
  Ён бо без сумневу вiцязь, джыгiт,
  I будзе, ты вер Крэмль у iмгненне ѓзяты!
  
  Скончыцца рабства i ярмо баяраѓ,
  I сонца ѓзыдзе над планетай...
  Навекi знiкнуць пакуты, падман,
  А Разiн у паэмах апеты!
  Пакуль хлопчык спяваѓ, усе i каты, i "публiка" замёршы, слухалi. Але на апошнiх словах Самаса ѓзарваѓся i залямантаваѓ на ѓсё горла:
  - Бi! Забi яго!
  Кат абрынуѓ на хлапчука лютыя ѓдары. Ужо губляючы прытомнасць, Грышка прашаптаѓ:
  - Будзе народ Расеi вольным!
  Акрываѓленага хлопчыка знялi з дыбкi i аднеслi. Самаса выцер пот з iлба i прашыпеѓ:
  - Даволi! Хопiць з нас! Чацвертаваць гаденыша i справу з канцом!
  Карнiла няѓпэѓнена вымавiѓ:
  - А цi правiльна гэта дзiця чвартаваць? Ды яшчэ публiчна? Можа прыдушыць яго ѓ камеры?
  Самаса прагыркаѓ, стукаючы па падлозе абцасамi:
  - Не! Пакараць смерцю! I публiчна - чвартаваннем!
  Баярын пацвердзiѓ, сцiскаючы кулак:
  - Ды будзе так! Сцвярджаю смяротны прысуд!
  Самаса зларадна ѓсмiхнуѓся:
  - Чацвертуюць Грышку! Усё разiнскае насеньне вывядзем!
  Тут Адала адцягнулася. Яна вымушана аддаваць каманду страляць. I па Таронта б'е ракета бамбамёта вагой дваццаць тон. Нясе сабе смерць i жах. Адала выпраѓляе агнiсты хвост сваiм разгубленым позiркам.
  Ох лепей бы яна была лётчыцай. Як гэта выдатна i рамантычна. Вось такая лётчыца-налётчыца.
  У небе вельмi выдатна. Дзяѓчына нахiлiла галаву i стала ѓспамiнаць хоць нешта добрае. Але ѓ галаву нiчога не прыходзiла. Акрамя аповесцi пра сына Стенькi Разiна.
  Хлапчук ляжаѓ на ложку, i пакручваючыся ѓ сне трызнiѓ. Цяжка спаць, калi ѓсё тваё цела параненае, а язвы яшчэ i раз'едзены соллю i гарэлкай. Апошнiя пятнаццаць дзён - суцэльная пакута. Катаваньнi начамi i цяжкае трызненне днём.
  Хлапчуку прымроiѓся яго бацька. Магутны i моцны Сцяпан падбадзёрыѓ сына:
  - Трымайся малец! Народ будзе памятаць пра цябе, як ты прыняѓ смерць!
  Грышка ѓ трызненнi адказаѓ:
  - А што мяне чакае смерць?
  Сцяпан упэѓнена заявiѓ:
  - Наша будучыня туман. I не вядома, што чакае наперадзе. Але твае апошнiя хвiлiны ѓ жыццi будуць найважнейшымi. Не стушуйся! Захавай мужнасць!
  Грышка не зусiм упэѓнена адказаѓ:
  - Я буду цвёрдым... Але ты бацька... Няѓжо наша правая справа загiнула?
  Сцяпан заявiѓ грамавым голасам:
  - Ну, ужо не! Мяне могуць пакараць смерцю, але прыйдзе iншы Разiн, а за iм яшчэ Разiн i нiчога з гэтым нашы ворагi не здолеюць зрабiць! Будуць новыя стагоддзi, будзе змена пакаленняѓ... Але за Разiным прыйдзе, уладар буры Ленiн!
  Грышка, таксама здабудучы ѓпэѓненасць, заявiѓ:
  - Веру, ты яшчэ вернешся!
  Хлапчук ачуѓся. Цела тупа ныла i скура саднела. Пачуѓся скрыгат у дзверы i ѓ камеру зайшоѓ кат.
  Буйны катаванне ласкавым тонам вымавiѓ:
  - Здароѓ Грышка!
  Хлопчык, раптам адчуѓшы ѓ сабе сiлы, адказаѓ:
  - Каты не жывуць, каб ты здох!
  Пакутнiк дабрадушна кiѓнуѓ:
  - А ты смелае шчаня. Розных я бачыѓ i перамучыѓ... Але такога, як ты не бачыѓ! Такi маленькi, а сапраѓдны крэмень!
  Грышка сцiпла адказаѓ:
  - Ува мне дух майго бацькi!
  Кат з ухмылкай прапанаваѓ:
  - Давай заключым здзелку...
  Хлапчук бразнуѓ ланцугом, i знайшоѓ у сабе сiлы падняцца з ложка i сесцi. Грышка з цiкавасцю спытаѓ:
  - А якую здзелку?
  Кат шэптам прапанаваѓ:
  - Давай ты мне раскажаш, дзе знаходзiцца скарб твайго бацькi, а я... Я здыму аброжак i вынесу цябе ѓ мяшку на волю.
  Грышка на iмгненне завагаѓся. Сапраѓды, калi ашукаць ката. Сказаць яму iлжывае месца, а самому скарыстаць момант i збегчы. Захаваць сабе жыццё i пакiнуць ворагаѓ з носам? Спакуса была вялiкая. Але ѓспомнiѓся хлапчуку бацька. Хiтрасцю i падманам купiць сабе жыццё? Не, ён павiнен годна памерцi на эшафоце!
  Грышка трасянуѓ свой голенай, у ранках i шышках галавой:
  - Не!
  Пакутнiк усмiхнуѓся i заѓважыѓ:
  - Заѓтра цябе караюць! Гэта сапраѓды... Катаванняѓ ужо не будзе, а iншых да пакарання няма гатовых!
  Грышка ѓздрыгнуѓ, але адважна адказаѓ:
  - Ну, караюць смерцю... Усе мы смяротныя!
  Кат з ухмылкай дадаѓ:
  - Цябе не проста абезгаловяць! А кiнуць на кола! Адсякуць спачатку рукi, потым ногi, i толькi потым галаву. Ты гэтага хочаш?
  Хлапчук здрыгануѓся, стаѓ бялейшы, i прамармытаѓ:
  - Раз лёс такi... Паспрабую толькi прыняць смерць годна!
  Кат усмiхнуѓся i заѓважыѓ:
  - Твайго бацьку ѓжо адвезлi ѓ Маскву. Там яшчэ катаюць круцейшы тым цябе. А далей чакае таксама кола з чвартаваннем. А цябе... Шкада, што караюць! Ты моцны хлопчык, i нядрэнна было б яшчэ памучыць цябе!
  Грышка жорстка адказаѓ:
  - На тым свеце, цябе памучаць!
  Кат пакiнуѓ камеру. А Грышка павярнуѓся, стукнуѓ кулаком сябе ѓ падбародак. Аддалося болем у расцягнутых на дыбе жылах. Можа дарма ён так? Варта выявiць разважлiвасць, i падмануць ката. А наперадзе, яго чакае...
  Хлапчук з цяжкасцю падняѓ i паглядзеѓ на сваю пакрытую писугами i апёкамi руку? Няѓжо яе адсякуць? Грышка паглядзеѓ на сваю нагу. Таксама ѓся збiтая, падэшвы спаленыя, пальцы зламаныя. Але ѓзысцi на эшафот усё роѓна ён, мусiць, зможа. I яму адсякуць i ногi i рукi i нарэшце галаву. А потым душа паляцiць на неба...
  Ён яшчэ дзiця, i не паспеѓ награшыць. Прайшоѓ выпрабаванне агнём i бiзуном. Хутчэй за ѓсё наперадзе чакае заслужаны рай, цi ѓ горшым выпадку кароткае знаходжанне ѓ чысцец. Цiкава, цi запросяць яму святара для споведзi? Зрэшты, гэта ѓжо не важна. Грышка не адчуваѓ за сабою грахоѓ i не баяѓся цяпер непазбежнай сустрэчы з Богам. А ѓ раi добра, дзiвосны сад, дзе вечнае лета, а анёлы гуляюць на арфах. Чым не месца, заслужанае для хлопчыка якi перанёс найжорсткiя катаваннi?
  Гэта лепш, чым вiсець на прэнгу, калi табе скуру раздзiрае пугу i ламаюць пальцы распаленым жалезам. Тамака ты ѓжо назаѓжды застанешся хлопчыкам, i будзеш вечна юным i здаровым.
  Пачулася бразганне дзвярэй. З'явiлася дзяѓчына з падносам, i два вартавыя, а таксама Самаса. Выкiд усмiхнуѓшыся, паведамiѓ:
  - Апошнi раз у жыццi спяваеш добра шчанюк! Карнiла шчодры! А там табе рукi i ногi абсякуць!
  Грышка жорстка адказаѓ:
  - I табе будзе пакаранне... Не на Зямлi, дык на небе!
  Самаса рыкнуѓ:
  - Шчанюк! Паглядзiм, як ты закрычаш на коле!
  Грышка мужна вымавiѓ:
  - Смерць часам дорыць неѓмiручасць, а здрада забыццё!
  Самаса злосна бразнуѓшы дзвярыма, пайшоѓ. Застаѓся толькi кат. Грышка амаль ветла кiѓнуѓ:
  - Вось якiя балi спраѓляем! I памiраць не захочаш!
  Кат з хiтрым выглядам спытаѓ у хлопчыка:
  - А пра сваю душу ты не думаѓ?
  Грышка шчыра адказаѓ:
  - Я не адчуваю за сабой грахоѓ, каб каяцца .
  Кат на гэта кiѓнуѓ:
  - Ну, радуйся аголец. Заадно выпi чарку вiна. Нябось першую ѓ сваiм жыццi.
  Грышка ѓзяѓся, ёсць гусь. Пасля турэмнай баланды ежа здавалася на рэдкасць смачнай. Хлапчуку жаваць было крыху балюча, але мяса здавалася салодкiм. I праглыналася актыѓна.
  Кат заѓважыѓ:
  - Калi не твой хросны дзед Карнiла, ты б не атрымаѓ такiх баляѓ.
  Грышка з сур'ёзным выглядам спытаѓ:
  - А чаго ён хоча?
  Пакутнiк сапраѓды адказаѓ:
  - Атрымаць скарбы Сцяпана. Iнакш бы ён i не паварушыѓся б.
  Грышка абыякавым тонам адказаѓ:
  - Няхай скарбы ляжаць у зямлi. I паслужаць будучым паѓстанням!
  Кат захоплена вымавiѓ:
  - Ну, ты i арол! Сапраѓдны ваяѓнiк! Ну, што ж жадаю табе поспеху!
  I катаванне пакiнуѓ хлапчука. Грышка пацяжэѓ пасля яды i чаркi моцнага вiна. Вочы стулiлiся, i хлапчук пагрузiѓся ѓ сон. Яму снiлiся баi, i рознага роду здарэння. Нiбы ён казачны рыцар, якi сячэ тысячы байцоѓ.
  Махне ѓправа - вулiца, налева завулак!
  I потым лётае на драконе. Нiбы казачны волат...
  Назаѓтра Грушку разбудзiлi. Хлапчук упершыню добранька выспаѓся i адчуѓ сябе больш бадзёра. Яго паднялi каты. Надзелi на параненае цела, радзюгу. I паднялi, павялi на кару. Грышка бачыѓ на досвiтку фарбу, i вострыя дзiды.
  Хлапчук iшоѓ у залозах, што было няёмка. Яго вывелi на двор. Босымi, скалечаным нагам хлопчыка было цяжка ступаць на камянi. Але Грышка сцiснуѓшы зубы цярпеѓ, i стараѓся трымацца проста. Хоць кожны крок спаленых ступняѓ даваѓся з болем. Ён так i выйшаѓ на плошчу.
  Людзi ѓбачылi хлопчыка. Брытага, усяго ѓ ранках i сiняках, з босымi спаленымi нагамi, схуднелага.
  Грышка хутчэй выклiкаѓ жаль, чым нянавiсць. Многiя, асаблiва жанчыны, спачувальна ѓздыхалi.
  Хлапчук падмiргнуѓ iм i вымавiѓ:
  - Маѓляѓ, дзе наша, не прападала!
  I рушыѓ далей. Адмысловага страху не было. Грышка быѓ упэѓнены, што ён не заслужыѓ сабе пекла. А рай куды лепшы за зямное, жорстка iснаванне.
  Месца пакарання акружалi адборныя, маскоѓскiя стральцы. Шмат аховы, i гаспадарлiвых казакоѓ. Здавалася, што зусiм караюць смерцю не дзiця, а дзяржаѓнага злачынцу касмiчных маштабаѓ.
  Хлапчук няцвёрда, хiстаючыся, залез па лесвiчцы, ступаючы абпаленымi нагамi, па дубовых дошках.
  На пласе блiшчала, вялiзная, заменчаная сякера. Ходзiѓ масiѓны кат у чырвона балахоне. Стаяла i кола, прызначанае для чацвяртавання.
  Грышка перахрысцiѓся. Рухаць рукамi, праѓда, балюча.
  Вяшчальнiк пачаѓ зачытваць абвiнавачанне:
  - Гэты сын Стенькi Разiн Грышка, вiнаваты: ва ѓкрывальнiцтве скарбаѓ, арганiзацыi атрадаѓ бунтароѓ, у пакараннях i рабаваннях баяраѓ, у гвалце жанчыны i iншым. Таму прыгаворваецца да чацвяртавання на коле i вечнай анафеме. Хай будзе прыведзены прысуд у выкананне.
  Грышка ѓздрыгнуѓ, але застаѓся стаяць на месцы i трымацца проста. Дзяк прашыпеѓ:
  - Ну, што злодзей гатовы пакаяцца перад народам?
  Грышка падумаѓ. Ды ёсць яму ѓ чым каяцца. Хлапчук пакланiѓся i вымавiѓ:
  - Прабачыце данскiя казакi. Вiнаваты перад вамi, што не вызвалiѓ вас ад ярма баярскага.
  Самаса адчайна залямантаваѓ:
  - Пакараць яго хутчэй!
  Да хлапчука кiнулiся памагатыя ката. Грышка, пераадольваючы боль у руках, сам сарваѓ сабе радзюгу. Перад народам адкрылiся язвы i раны прычыненыя катамi. Потым Грышку заламалi рукi i кiнулi на кола.
  Кат занёс над хлапчуком сякеру. "Цяпер пачнецца": падумаѓ Грышка.
  Але ѓ гэты момант прагучаѓ горан i вяшчальнiк абвясцiѓ:
  - Царская ласка! Выгляду маленства Рыгора, смяротнае пакаранне замяняецца продажам у рабства! Ды будзе так! Хлапчука паднялi з эшафота, i адказаѓ у памяшканне. Для Грышкi пачалося новае жыццё.
  Спачатку яго пакармiлi кашай, i далi папiць малака. Хлапчука прыкавалi за шыю ланцугом i дазволiлi ляжаць на саломе. Прыйшоѓ лекар. Пачаѓ працiраць раны гарэлкай. Гэта было балюча, але Грышка маѓчаѓ.
  Лекар адзначыѓ:
  - Пацан жывучы, зажыве як на сабаку!
  Грышка, паеѓшы моцна заснуѓ... Яму снiлiся рознага роду кашмары.
  На наступны дзень яму зноѓ далi паесцi i павялi, надзеѓшы кайданы на рукi i ногi. Хлапчук быѓ голым, але на яго накiнулi плашч.
  Яго суправаджала варта i Самаса.
  Босыя ножкi крыху падвалiлi ѓ ступаць было лягчэй. Грышка стараѓся рабiць выгляд, што яму не балюча. I ганарлiва ѓскiнуѓ паголеную галаву, з ужо распачатай адрастаць шчацiннем светлых валасоѓ.
  Яго вялi па вулiцы, i мiнакi азiралiся. Стаяла цёплае i сонечнае надвор'е.
  Грышка спрабаваѓ бадзёрыцца. Ну ѓ рабства i што з таго? Ён працы не баiцца! Калi нават давядзецца мацаць у каменяломнях ён гэта вытрымае i ѓцячэ. Знойдзе спосаб. Або паднiме паѓстанне падобна легендарнаму Спартаку.
  Хлапчука ѓвялi ѓ мураваны будынак i павялi наверх. Пакрытыя пухiрамi босыя ножкi дзiцяцi прыемнага астуджала каменная прахалода.
  Вось яго ѓвялi ѓ памяшканне. Там ля дзвярэй стаялi двое вялiзных аголеных па пояс, мускулiстых воiнаѓ. Далей гарэла лампада, i пышны канапа. На iм напаѓляжала жанчына ѓ паранджы i халаце. I побач стаялi мускулiстыя слугi i пара служанак. Прычым яны былi голыя па пояс, i кароткiх спаднiцах, але сандалях i таксама з закрытым тварам. Але грудзi пры гэтым аголена i соску падфарбаваны.
  Погляд на аголеныя грудзi выклiкаѓ у Грышкi моцнае хваляванне i ён пачырванеѓ. Яго ѓзрост якраз, калi ѓ юных мужчын праяѓляецца цiкавасць да супрацьлеглага полу. I выгляд юных прыгожых грудзей, так узбуджае.
  Жанчына ѓ раскошнай паранджы i пышнай сукенцы прабуркавала:
  - Раздзеньце яго!
  З Грышы сарвалi плашч. Ён быѓ зусiм голы. I мужчынская дасканаласць ужо цалкам развiтая тырчала, i ад чаго было так сорамна. Сам хлапчук быѓ добра складзены, мускулiсты, i шматлiкiя сляды катаванняѓ, нават надавалi яму зачараванне.
  Жанчына засмяялася, гледзячы на хваляванне Грышкi. I прабуркавала:
  - Добры хлопчык! Ты я бачу цалкам гатовы.
  Суправаджаючы Грышка Самаса адказаѓ:
  - Яму цана сто залатых рублёѓ спадарыня!
  На той час гэта была вялiкая сума. Добрага каня можна было купiць за тры рублi.
  Жанчына засмяялася i адказала:
  - Ён яшчэ дзiця, i на турэцкiх рынках дастаткова рабоѓ! Чыста з-за павагi да вас i таму, што мне падабацца гэтым хлапчук я заплачу за яго пяцьдзесят рублёѓ!
  Самаса заѓважыѓ:
  - Ваявода хоча, каб сын бунтара ѓкалываѓ у каменяломнях у Крыме, цi ѓ Турцыi! Яму не вельмi хочацца, што малалетнi злачынец замест бiзуна наглядчыка атрымлiваѓ асалоду ад у абдымках юрлiвай ханшы!
  Жанчына засмяялася i адказала:
  - Ды я разумею... Вам шмат крывi прыпсаваѓ Сценька Разiн i вы хочаце адыграцца на яго сыне! Я ваш суцешу, мне падабацца мучыць i зневажаць прыгожых хлопчыкаѓ. А калi ён мне надакучыць, я яго адпраѓлю на руднi!
  Даю семдзесят пяць рублёѓ, i гэта маё апошняе слова!
  Самаса кiѓнуѓ:
  - Дамовiлiся вялiкая!
  На самай справе наѓрад цi за змучанага хлапчука гадоѓ трынаццацi выручыш больш за некалькi рублёѓ на таргах. А тое, што немаладая ханша любiць катаваць i мучыць прыгожых хлопчыкаѓ гэта ѓсё ведалi. Тым больш яна любiла юнаю плоць. Але калi ѓ хлапчукоѓ прабiвалася барада, iх асляплялi, вырывалi мовы, i адпраѓлялi на руднi, дзе яны павольна, але дакладна памiралi.
  Так што не скажаш, што Грышку моцна пашанцавала. Але прыгоды юнага героя яшчэ толькi пачынаюцца... I самае цiкавае - наперадзе!
  Ханша тым часам паклiкала голага, прыгожага хлопчыка прабуркаваѓшы ласкавым галаском:
  - Ты цяпер мой раб, абслужы сваю спадарыню!
  Грыша згодна кiѓнуѓ:
  - Я гатовы аб мая новая гаспадыня!
  Ханша з усмешкай кiѓнула:
  - Язычком, мой хлопчык! Палiжы маю шапiках мовай!
  Хлопчык азiрнуѓся i адказаѓ з усмешкай:
  - Тут няма котак!
  Жанчына зло выскалiлася i рыкнула:
  - Ты я бачу зусiм дзiця! Палiжы мне памiж ног!
  Грышка пацiснуѓ плячыма i адказаѓ:
  - Гэта брыдка рабiць ротам! Для гэтага ёсць нешта больш прыдатнае.
  I хлапчук паказаѓ на сваю мужчынскую дасканаласць.
  Ханша засмяялася i адказала, скалячы зубкi:
  - Гэта твая вартасць яшчэ замала. Лепш мовай. I давай хутчэй мой юны раб!
  Сын Стенькi Разiна закруцiѓ галавой:
  - Не! I яшчэ раз не!
  Ханша загадала:
  - Вылупцаваць хлапчука!
  Тры рослыя маѓра накiнулiся на огольца i расклалi яго на казлах, што стаялi ѓ суседнiм пакоi.
  Ханша паднялася з ложа i захацела сама паглядзець на лупцоѓку хлапчука. Загарэлая спiна Грышкi была ѓся ѓ рассячэннях i шнарах. А босыя пяткi тырчалi, i на iх былi сляды ад апёкаѓ i жароѓнi.
  Ханша загадала:
  - Бiце яго па спiне i пяткам!
  На голую спiну хлапчука абрынуѓся пуга. Яго сталi бiць з усяго размаху прутамi. I адразу ж лопнула скура. А на босыя пяткi дзiцяцi абрынулiся палкi. I бiлi iмi з усяго размаху. Лупiлi з-за ѓсiх сiл.
  Грышка, сцiснуѓшы зубы, маѓчаѓ. Яго былi маѓры. Свiстаѓ бiзун, ляцелi палкi. I ѓдары за ѓдарамi.
  Ханша стала з велiзарным энтузiязмам маструбаваць . Ёй гэта вельмi падабалася. I яна атрымлiвала асалоду ад боем.
  Спiна хлапчука была ператворана ѓ крывавую калатушу. А босыя пяткi апухлi i пасiнелi, стаѓ грудамi. А затым акрывавiлiся, стаѓшы вельмi пабiтымi ѓ шчэн.
  Нарэшце Грышка зацiх, адключыѓшыся страцiѓшы прытомнасць.
  Ханша загадала:
  - Аднясiце яго ѓ спальню i абатрыце гарэлкай. Пасля зноѓ да мяне. Я паспрабую прыручыць гэтага чарцяня.
  Старэйшы кат з уздыхам заѓважыѓ:
  - Ён вельмi цярплiвы, нi разу i не ѓскрыкнуѓ. Цi наѓрад яго атрымаецца прызвычаiць!
  Жанчына з усмешкай адказала:
  - У наступны раз я паспрабую ласку! Так што ён будзем маiм палюбоѓнiкам цi памрэ!
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"