Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Путин Ходи При Горбачов

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Всемогъщите богове Демиурзи изпратиха личността и душата на Владимир Путин в тялото на Михаил Горбачов на 2 март 1987 г. И тръгваме. Вместо демократизация и перестройка, винтовете бяха затегнати и започна връщане към сталинските времена. Войната в Афганистан се засили и в крайна сметка СССР под контрола на Горбачов-Путин пристъпи към териториално завладяване!

  ПУТИН ХОДИ ПРИ ГОРБАЧОВ
  АНОТАЦИЯ
  Всемогъщите богове Демиурзи изпратиха личността и душата на Владимир Путин в тялото на Михаил Горбачов на 2 март 1987 г. И тръгваме. Вместо демократизация и перестройка, винтовете бяха затегнати и започна връщане към сталинските времена. Войната в Афганистан се засили и в крайна сметка СССР под контрола на Горбачов-Путин пристъпи към териториално завладяване!
  . ПРОЛОГ
  Приличайки на красиво, русокосо момче на дванадесет или тринадесет години, Сферо Катастрофов, Надбогът-демиург и създателят на много вселени, се е увеличил. Всемогъщото Дете-Създател погледна дланта, която сега съдържаше галактиката заедно с планетата Земя, и отбеляза:
  - Нещо се е объркало в развитието на човечеството!
  До него се появи създателката на Богинята Емануела. Изглежда много красиво момиче. Тя се засмя.
  Тя разтърси галактическия суперкуп с боси пръсти и отговори с усмивка:
  - Да! Светът става все по-многополюсен. И славяните се изтребват с дива ярост.
  Момчето Сферо се обърна, беше по къси панталони и загорял. Този път босият крак на младия Бог подхвана буквално цялата вселена и я завъртя на спирали. Усукано, сладко дете и заключи:
  - Трябва някак да се справим с Владимир Путин!
  Емануел, играещ с мускулите на пресата - Надбогин беше само по откровени бикини и издаде:
  - Необходимо е, разбира се. Но това е възможно само под формата на игра!!!
  Момчето демиург по къси панталони, което създаде много вселени, но остана дете в мисленето, предложи:
  - Тогава нека направим това, за което много руснаци мечтаят!
  Свръхбогинята Емануел блесна с перлените си зъби и попита с усмивка:
  - И какво точно?
  Сферо Катастрофов съвсем логично предложи:
  - Да пренесем душата на Владимир Путин в Михаил Горбачов!
  Еманюел се изкиска, пусна огнен пулсар от босите си пръсти и попита:
  - И колко часа?
  Момчето демиург отвърна с лъчезарна усмивка:
  - През 1985г. Да видим дали Владимир Путин се справя по-добре с перестройката и политиката от Михаил Горбачов!
  И момчето също щракна с босите си пръсти, загорелите си, красиви и изящни детски крака - изпускайки разрушителен квазар.
  Еманюел се изкиска и отбеляза:
  - И какво? Дори би било смешно! Макар и изпълнен с последствия за човечеството!
  Сферо логично отбеляза:
  - Основният ствол на времето, просто спечели. Владимир Путин ще изчезне, горещата война с Украйна ще приключи, както и студената война със Запада. И всичко ще бъде много по-добре от преди!
  Еманюел кимна и запя:
  - Промяна, нашите сърца изискват,
  Промени, очите ни изискват...
  В нашия смях и в нашите сълзи,
  И пулсациите на вените...
  Промяна, чакаме промяна!
  Сферо Катастрофов кимна в знак на съгласие:
  - Прехвърлям се!
  И отново щракнаха върху тези боси, грациозни, сръчни пръсти на двата крака на Надбог Момчето.
  . ГЛАВА? един.
  Михаил Сергеевич Горбачов се оказва владетел на шестата част от земята и вторият по икономически потенциал на империята. Във военно отношение СССР беше може би първи. Така мъжът, който беше едва на петдесет и четири години, получи огромна почти неограничена власт.
  Но с тази власт трябва да се разпорежда разумно. В СССР имаше много проблеми. Рафтовете в страната се изпразваха все повече, а недостигът на стоки нарастваше. Дългосрочното строителство се превърна в истинска катастрофа. И престъпността, и броят на самоубийствата растат, авторитетът на партията пада. Също така армията на СССР затъна в Афганистан и претърпя значителни загуби там. Пиянството също стана голям проблем, много хора просто станаха пияници, броят на отсъствията се увеличи.
  Темпът на икономическия растеж се забави и научният прогрес започна да смазва провалите. Изострят се и етническите отношения.
  Трябваше да се направи нещо. Във външната политика, Студената война и надпреварата във въоръжаването! И падането на авторитета на СССР и изобщо на идеите на комунизма. Контрасите са активни в Никарагуа, Унита действа в Ангола, в много страни се води война. Южна Африка не се отказва от Намибия. Черните се бунтуват, но слабо. Южна Корея се издига в икономиката. Цената на петрола пада...
  Михаил Горбачов реши да започне процеса на перестройка и демократизация, но това не беше ли опит да се гаси огъня с бензин? И например, как хората и преди всичко националните елити се възползваха от свободата ? Те буквално се покатериха на стената срещу СССР!
  И срещу комунистическата партия и идеите на социализма. Но, разбира се, не веднага. Самите комунисти, като започнаха да хвърлят кал по Сталин, създадоха куки за падането на авторитета на КПСС. Е, Михаил Горбачов счупи дървото. Една борба с пиянството струва нещо.
  То освен всичко друго доведе и до спад на приходите в хазната. И увеличи недостига на стоки. Е, пияниците започнаха да обичат съветската власт по-малко.
  Пиещият има нужда от много? Платете му достатъчно за бутилка мастило по деветдесет и шест копейки за половин литър и той ще бъде доволен. И заедно с намаляването на консумацията на алкохол се е увеличила зависимостта от наркотици.
  Путин влезе в тялото на Михаил Горбачов през март 1987 г., едва на петдесет и шест години. Все още можете да промените всичко и не е твърде късно да го поправите. Досега Михаил Горбачов е здраво седнал в стола на Генералния секретар и дори е отстранил от Политбюро редица стари членове от опозицията: Романов, Гришин, Алиев, Тихонов. Той все още не е отстранил Елцин, кандидат-член на Политбюро и ръководител на Московския държавен университет.
  Но той няма да ходи никъде. Ще бъдат упорити - ще засадят!
  Във всеки случай Владимир Путин се премести в вече на средна възраст, но все още енергично тяло на Горбачов. Самият той също беше вече в предишния си живот, далеч не беше млад и здрав. А също и до уши в проблеми. Един от тях е, разбира се, войната с Украйна, когато разчетът за блицкриг се провали! И десетки хиляди руски войници загинаха: най-кървавото клане след Втората световна война.
  А сега решавайте нови проблеми в тялото на Горбачов. През тези години самият Путин служи в ГДР и това бяха сравнително щастливи времена. Дори е по-добре, когато си млад. А на седемдесет животът вече не е радост за теб. И сънят не е ободряващ по младежки, трудно става сутрин и издръжливостта вече не е същата - трябва да се използват стимуланти. И не се чувстваш много добре с жените. Желанието и енергията вече умират. Би било добре да се премести в Александър Велики, който беше само на тридесет и две години, когато почина. И така, вие сте стари и не сте се преместили в най-младите и не сте в твърде добра физическа форма.
  Да, дори в човек, който е затънал до ушите в проблеми.
  Вече има и Чернобил, и последствията от борбата с пиянството, и недостига на стоки, и вече оклеветеното минало - Сталин и т.н.
  Е, Ленин още не е имал време да се прецака. Досега в Източна Европа не е имало поредица от кадифени революции. Тоест има социалистически лагер. А съветските войски още не са напуснали Афганистан позорно.
  Така че все още е възможно да върнем историята назад и да спасим СССР. А генералният секретар Михаил Горбачов седи здраво на стола си. Но какво точно трябва да се направи?
  Владимир Путин, веднъж в тялото на генералния секретар, се почувства празен. Механизмът на перестройката вече е задействан, демократизацията и антисталинската кампания започнаха. И не можете да го спрете просто така.
  Путин-Горбачов се погледна в огледалото: не е много приятен. Косата вече побелява и има впечатляваща плешива глава. Самият Путин имаше по-малко плешивост на седемдесетгодишна възраст. А Горбачов на петдесет и шест години, като на рожден ден, изглежда с четиринадесетгодишна преднина, но някак рехаво и физиономията му не е харизматична.
  И здравословни проблеми - споменът на стария превозвач подсказва: има по-специално диабет. В предишния си живот обаче Владимир Путин не беше особено здрав, въпреки че се разпространяваха слухове за него. И заснеха сценично как президентът на Русия играе страхотно хокей. Но е ясно какъв хокеист си на седемдесет години и практически без тренировки.
  Имаше и опит да изиграе роля от себе си - някакъв мачо, който не изглежда да остарява, и очаква да управлява до края на света!
  Но наистина войната с Украйна доведе света до третата световна война. Самият Путин очакваше, че няма да е дълго: добре, няколко дни или максимум две-три седмици. Но украинците не искаха да падат под Русия. И се оказа, че руската армия изобщо не е толкова непобедима. И украинските генерали не са толкова корумпирани. Въпреки че Херсон успя да вземе чрез подкуп. Но те се оказаха нищожно малцинство.
  Съпротивата на Украйна отбеляза края на периода на феноменален късмет на Путин, когато всичко изглеждаше много лесно. Включително превземането на Крим. Точно като в научнофантастичен роман, това се случи в Крим. Дори в реалността на това не е твърде много за вярване.
  И тогава имаше трудни времена: цената на петрола падна, но бившите резерви бяха спасени. В един момент изглеждаше, че съдбата се отвръща от Русия. Цената на петрола и газа се срина, а коронавирусът не можеше да бъде спрян. Но после късметът се върна - газта и петролът поскъпнаха невероятно.
  И тогава прозвуча в главата на президента на Русия: можете да станете вторият Чингис хан или Наполеон.
  Да, и с Казахстан имаше късмет: там избухна бунт. И точно толкова силен, че да изплаши Токаев, за да поиска помощ. И в същото време твърде слаб, за да трябва наистина да се бие.
  И изглеждаше като знак от небето: сега можете да станете велик завоевател. И удар в стила на Наполеон Бонапарт.
  Само че сега врагът беше подценен. Украинците се оказаха много по-подготвени за война от очакваното и старателно окопани. Да, Зеленски се оказа съвсем не толкова слабичък и мекушав, колкото мнозина си мислеха за него.
  Така блицкригът, на който разчиташе Владимир Путин, се провали. Войната става продължителна и ожесточена.
  Първоначално изглеждаше, че цените на петрола и газа растат до небето и това ще фалира Запада.
  Но през лятото производството на петрол в света се увеличи и Саудитска Арабия реши да измести Русия от Европа и цените отново започнаха да падат. И тогава талибаните, след като решиха, че моментът е най-удобен, нападнаха Таджикистан и отвориха нов фронт в южната част на ОНД.
  И тук Русия трябваше да се бие почти сама, тъй като таджиките се оказаха слаби в боен дух - те масово се предадоха и дезертираха.
  Като цяло се очакваше откриването на нов фронт на юг. Освен това американците обещаха да признаят талибаните за законно правителство на Афганистан и да деблокират сметки. А талибаните искаха да се разширят. Освен това роля изигра и фактът, че на таджикската граница бяха заловени наркокервани. И така можете да организирате колосален пробив.
  В Америка дори упрекнаха военните, че не са напуснали Афганистан по-рано: тогава войната с Русия също щеше да започне много по-бързо.
  Путин, по време на седемдесетия си рожден ден, беше изправен пред сериозни проблеми. По-специално беше необходимо да се прехвърлят войски през няколко държави и Таджикистан. И за това пак обявете частична мобилизация. По принцип беше необходимо първоначално да се отделят повече сили за превземане на Украйна. Но всякакви военни експерти уверяваха, че украинците са напълно безполезни бойци, че не могат да се мерят с ИДИЛ, че буквално ще им хвърлим шапки.
  В първите дни изглеждаше така. Но не беше възможно да се вземе Киев с един замах от един въздушнодесантен полк. Освен това парашутистите претърпяха големи щети и се оттеглиха. Тогава войските трябваше да бъдат изтеглени от Киев и региона.
  Войната продължи, загубите нараснаха. И съпротивата на украинците ставаше все по-силна и по-силна.
  Увеличиха се и доставките на оръжие от Запада. В Русия, въпреки всички усилия на пропагандата, антивоенните настроения нарастват. Лидерът на Либералдемократическата партия се смени и това също беше сигнал: старите политици избледняват. Кой излезе пред краката му, кой сам си отиде. Зюганов също остаря и отслабна. В Комунистическата партия на Руската федерация критиките му се засилиха. Освен това сам Господ нарежда на комунистите да бъдат в опозиция и да влизат в конфликт с властта. И подкрепяха войната с Украйна. И тогава, разбира се, атаките срещу Зюганов се засилиха.
  Путин в тази ситуация, разбира се, беше на страната на Генадий Андреевич: поне той е в безопасност. Старият кон няма да развали браздата, но и няма да оре дълбоко.
  Зюганов е цяло явление. Всъщност той доброволно издаде изборите на Елцин, беше слаб и пасивен. И тогава той много остаря. Удобна опозиция. И комунистите го търпяха, което е тъпо. Не са много умни.
  Това отново говори за болестта лидерство сред комунистите. В Единна Русия има още по-голямо разнообразие на мнения и свобода. Тук Сергей Шойгу загуби доверието си заради Украйна. А имаше и идеи той да бъде изключен от съпредседателите.
  Здравето на Путин се влоши по време на празнуването на седемдесетия рожден ден. И то много сериозно. Е, на седемдесет години Сталин, Брежнев и Хрушчов вече явно са минали. И Путин не е изключение. Започна да мисли за наследник. Още повече, че украинците искат да го премахнат. И никога не се знае. Ние всички ходим под Бога.
  Но кого трябва да назначите за свой заместник? За да не е като на Жириновски, умря без завещание. Една от идеите беше голямата дъщеря да бъде назначена за министър-председател. Но това означаваше срив на икономиката. Михаил Мишустин не го хареса твърде много. Дори е роден на 3 март, ден след Михаил Горбачов. И изглеждаше като зловещ знак. Да, и плешивата глава на Михаил Владимирович е по-голяма от тази на Горбачов. И тези плешиви глави винаги мачкаха своите предшественици. Тоест, необходимо е да се отървем от Михаил Мишустин, но не е ясно кой да бъде поставен. Всички имат своите недостатъци. Те посъветваха Дмитрий Рогозин, но Обединена Русия не го харесва твърде много.
  Путин лично харесваше Медведев, но той не беше популярен сред хората и може би мекушав. Освен това Медведев се показа като маловажен премиер. Тук изборът вече е ограничен. Имаше и Вайно. Също фамилия, която не е руска и се свързва с войната. Но той е от Балтика и това наистина не е най-добрият вариант, въпреки че наистина е лисица, подла, хитра и коварна като самия Владимир Путин!
  Дмитрий Медведев обаче също беше лисица, макар че външно създаваше впечатление на плужек и мекушав интелектуалец.
  Но външният вид може да лъже. Генерал Лебед е много страшен на външен вид. И това изплаши елита от него. Олигарсите размислиха да заложат на него. От Лебед обаче нямаше да правят президент. Той беше използван като спойлер за Зюганов и много популярния тогава и амбициозен Жириновски. И Лебед дори надмина всички очаквания. След това трябваше да се загрее.
  След дълъг пазарлък олигарсите оставиха Лебед да се храни в Краснодарския край и му забраниха да участва във федералната политика. Тогава генералът умира при много странни и подозрителни обстоятелства.
  По-голямата част от олигархията направи избор в полза на Путин, включително защото го смяташе за слабоволна, сива мишка. Но външният вид беше измамен.
  И мишката се превърна в ужасно чудовище, което доведе света до ръба на ядрена война.
  Трябва да се каже, че донякъде безобидният външен вид и измамната нежност на Путин му позволиха да се движи нагоре. Олигарсите се страхуваха повече от суровия Лебед, от шумния и дори истеричен Жириновски, отколкото от някой от фамилната кохорта на Елцин.
  Имаше и различни подходи към сметката на Зюганов. Част от елита искаше да свикне лидера на комунистическата партия и да го направи приемлив. Имаше и червени олигарси, и маса директори.
  Но отборът на Зюганов е твърде голям и той не искаше пак да дава подкупи на всички и тлъстини и парчета. Те предпочетоха, както изглеждаше, сигурния Путин, който дори нямаше собствен екип.
  И се изплъзна партията "Единство", или мечката, както я наричаха в простолюдието. И, разбира се, тя е формирана основно от Борис Березовски: сивото превъзходство на Елцин и най-влиятелната фигура в Кремъл. Именно той елиминира Борис Немци, когото "цар" Борис дръпна за свой наследник.
  Елцин наистина искаше да направи Борис Ефимович свой наследник. Но той много глупаво обърна служителите срещу себе си, като предложи да ги прехвърли във Волга и като цяло започна да изисква да споделя с хората. И срещу Борис Ефимович започна скрита борба.
  Така че не той беше поставен за министър-председател, което би било много по-естествено, а Кириенко. Но последният още никой не го е подготвил за наследник, както и самият Елцин.
  Колкото и да е странно, Борис искаше да използва Кириенко, за да разпусне Държавната дума.
  Още повече, че имаше план на олигарсите, нови избори и да не се обявяват. Още повече, че комунистите, начело с тесногръдия Зюганов, сами дадоха повод за касирането на изборите за Държавна дума.
  Те предложиха поправка в избирателния закон, според която, за да участват в изборите, партиите трябва да се пререгистрират до една година. И нито едно парти не е минало в този момент.
  Зюганов, разбира се, се показа идиот. Най-старият шеф на комунистите в историята, слаб, консервативен, неприятен на вид, абсолютно лишен от харизма.
  Най-удобният за ролята на шеф на най-мощната, комунистическа опозиция.
  В него няма Божия искра и той символизира всички недостатъци на комунистическата партия и дори за тридесет години така наречено ръководство той е уморен от електората и е остарял, и като цяло ходи малко.
  Разбира се, най-лесно е да се справиш с някой като Зюганов. Въпреки че Генадий се опитва да покаже външния вид на опозицията.
  Владимир Волфович Жириновски е спойлер на Комунистическата партия още по времето на Елцин. Но спойлер, който сам почти стана президент и основна опозиция.
  И започнаха да го мачкат и притискат още по-рано от Лебед. Но тогава Жириновски става де факто васал първо на Елцин, а след това и на Путин.
  За последен път Жириновски критикува Елцин през пролетта на 1997 г.... След това цвета му се промени и той започна да подкрепя властта.
  Владимир Путин първоначално беше предпазлив към Жириновски. Той смята, че Волфович е станал приятел на Кремъл поради страхливост и личен интерес.
  Освен това Жириновски гласува против импийчмънта, след като загуби половината си поддръжници.
  И това също не рисува лидера на Либералдемократическата партия.
  Но след това те станаха приятели с Жириновски. И ако не беше внезапната болест и глупавата смърт от коронавируса, тогава той вероятно щеше да му даде Ордена на Свети Андрей Първозвани след време. Когато Владимир Волфович беше погребан, той лично се сбогува с него. Така завърши животът на най-яркия политик, който блестеше с много ум.
  Ярките звезди на деветдесетте: Лебед, Немцов, Ампилов, Лимонов - отидоха в другия свят. Явлински почти е загубил значение и е забравен, като Гари Каспаров. Березовски беше обесен - твърде много знаеше и говореше.
  От старата плеяда на деветдесетте остана само Зюганов. Руцкой също е забравен. Е, може би Зоркин, който формално се води като председател на Конституционния съд.
  От първото поколение президенти на ОНД само Лукашенко остана на власт.
  Също умна лисица. Но той успя да въвлече в мрежата и да го обърка добре.
  Путин не харесваше Лукашенко, но външно се правеше на приятел. Естествено, имайки предвид и резервни опции.
  Дълго време Владимир Путин имаше страхотен късмет дори и в дребните неща. Например Скрипал беше отровен в навечерието на изборите, а пожарът в Кемерово стана няколко дни след изборите.
  Но ако беше обратното, щеше да е с няколко процента по-малко.
  Да, и Грудинин глупаво се нагласи с чуждестранните си сметки.
  Първоначално Владимир Путин нямаше нищо против да се бори за трона, с някой по-свеж и по-млад от остарелия и уморен и доста говорещ Зюганов.
  Но Павел Грудинин започна да набира популярност твърде бързо и битката можеше да стане твърде конкурентна, дори преди втория рунд.
  Освен това черният PR може да предизвика обратен ефект. Както вече беше с Елцин, Лукашенко и отчасти дори с Лебед и Жириновски.
  Но Павел Грудинин си даде добра представа, като призна пет разказа в чужбина.
  И позволи да се повдигне цяла вълна от компрометиращи доказателства.
  Но все пак Грудинин взе тринадесет процента, а Жириновски малко повече от пет. И това показа, че хората се придържат към левите идеи.
  Зюганов, разбира се, щеше да събере още по-малко Грудинин. Генадий Андреевич, дори при Елцин, беше доста слаб. Още тогава изглеждаше доста зле, плешив, целият в брадавици, с нос, наподобяващ муцуна на глиган.
  Нищо чудно, че Елцин го победи. Вярно, Жириновски в някакъв момент предложи съюз на Зюганов. И това предизвика безпокойство в Кремъл. Но Владимир Жириновски не можа да стане трети.
  Но ако беше така, тогава щеше да има проблеми.
  Комунистите обещаха на Владимир Волфович - пет поста в правителството. Включително и поста министър на вътрешните и външните работи. Това са много сериозни постове.
  Може ли Елцин да отговори със същото? Вероятно не. Да, и Западът беше против съюза на Елцин и Жириновски. Последният твърде много настрои чуждите държави срещу себе си. Самият Жириновски, вместо да критикува руските власти, той атакува Запада.
  Но по-голямата част от руснаците не са лоши и те разбраха, че Русия през 90-те години не може да доведе до конфронтация със Запада. Да, западният начин на живот беше популярен и модерен. И Владимир Волфович изгоря сам.
  Успехът на Лебед, доста езиковия кандидат, беше неочакван и пресилен. И вече Александър Иванович започна сериозно да претендира за трона.
  Нещо подобно се случи и с партията Родина, която беше спойлер за комунистите, но накрая набра твърде голяма популярност и те започнаха да я мачкат и удушават.
  Лебед също успя бързо и лесно да договори мир в Чечня, което рязко увеличи популярността му.
  Това наистина пропагандата върши чудеса. Позорното предаване на бандитите вдигна популярността на Лебеда до небесата.
  И говорещият, тесногръд генерал едва не стана цар. И ако Елцин беше починал по време на сърдечна операция, тогава цар Лебед можеше да се появи.
  По-точно, той със сигурност щеше да спечели, ако Черномирдин, добре, и Зюганов едва ли щеше да бъде повишен.
  Но Лебед изпусна момента... Медиите създадоха нова звезда в лицето на Борис Немцов, но и това не изгоря дълго. Всъщност Немцов е в екипа на Елцин и животът не се подобрява, а само се влошава. И принцът отиде в немилост.
  Самият Путин дължи на Чубайс, че го заведе в Москва. След поражението на Собчак на изборите беше възможно да отиде в затвора.
  Но нямаше щастие и нещастието помогна. Поражението на Собчак помогна да се премести в Москва. И ако Анатолий спечели изборите, тя трябваше да остане заместник, а целият ход на историята беше различен.
  По същия начин, както и по-нататъшни зигзаги в кариерата. Например, мнозина се съмняваха дали си струва да назначат подполковник на поста ръководител на ФСБ? И още повече да се даде поста секретар на Съвета за сигурност.
  Освен това Рибкин много подхождаше на Березовски. Но Елцин имаше прекомерен сърбеж за промяна.
  Когато Примаков стана премиер, изглеждаше, че той ще бъде избран за негов наследник. Старият Евгений Максимович подхождаше на всички като компромисна фигура. Може би, с изключение на Березовски. С него имаше вражда. Първоначално Березовски искаше да залепи Аксененко вместо Примаков. Но обкръжението на Елцин съвсем резонно смяташе, че Зюганов и неговата фракция може и да не гласуват. А новите избори за Държавната дума биха довели до триумфа на комунистите.
  И вече нямаше причина да се касират изборите и да се нарушава конституцията.
  Самият Елцин не искаше да прави нов преврат. А той и октомврийските събития бяха достатъчни. И почти умря от сърце.
  Степашин повече или по-малко задоволи част от комунистите. Въпреки че и те не искаха да правят нейна наследница.
  Трябва да кажа, че опитът за импийчмънт не беше особено опасен. Така че Върховният съд беше под контрола на Кремъл и със сигурност щеше да приключи импийчмънта.
  Жириновски не спаси Елцин, а му свали рейтинга. След това Кремъл всъщност го отписа.
  Дори е странно, Жириновски активно подкрепя Елцин, а медиите в Кремъл го давят.
  Казват, че го е направил за пари. Дори удрят право в стомаха.
  Например Леонтиев, вярно протеже на Кремъл, първо показа как Владимир Жириновски нарича Степашин агент на ЦРУ и Мосад, а след това как същият Владимир Волфович щедро прави комплименти на кандидата за премиер.
  Е, какво ще си помисли руснак, който гледа това: разбира се, че Владимир Волфович Жириновски е последната политическа проститутка. И не можете да гласувате за това.
  Тоест медиите в Кремъл удавиха Жириновски, въпреки цялата му лоялност към властите, и го дискредитираха по всякакъв възможен начин.
  Едва когато Путин стана по-силен на власт, отношението започна да се променя.
  Всъщност защо да душите Владимир Волфович, ако той толкова ревностно подкрепя Кремъл.
  Освен това Березовски измисли хитра комбинация, за да принуди част от протестния електорат да гласува за Либерално-демократическата партия вместо за комунистите. Първо отказаха да регистрират партията на Жириновски. И тогава, като че ли, регистрацията беше възстановена. И те разделиха списъка.
  В резултат на това медиите продължиха да говорят за Жириновски. Но все пак той отбеляза малко, малко повече от шест процента.
  И когато имаше президентски избори, Жириновски отново отказа да се регистрира.
  И отново скандал ... Мислеха да направят Владимир Волфович трети, но както се оказа, той беше слаб.
  А опитът за временен съюз с комунистите доведе само до повишаване на популярността на Зюганов.
  Съюзът с комунистите изглеждаше силен ход, но колкото и да е странно, либералите пострадаха най-много от това.
  И комунистите загубиха малко...
  За момента. Трябва да се каже, че Путин често имаше късмет въпреки собствените си усилия. По-специално, той нареди да измами Жириновски - не проработи. Но от друга страна, те имат сходен електорат с Жириновски и ако Владимир Волфович получи десет процента, няма да се избегне втори тур, а това вече е поражение. И така разликата беше само два процента.
  И тогава провалът с Жириновски се превърна в благословия.
  Или реформата на Съвета на федерацията. Комунистите, с които Кремъл флиртуваше, се противопоставиха на реформата. Но обидените либерали и блокът на Примаков по някаква причина подкрепиха реформата. Въпреки че Примаков е свързан с Лужков и други губернатори.
  Глупаци...Яблоко и СПС предупредиха, че ще бъдат следващата жертва на Путин и ще бъдат погребани заедно със Съвета на федерацията. Но те отидоха като глупави овце на заколение.
  А комунистите са умни - веднага разбраха на какво мирише. Но други не бяха достатъчно умни.
  Изобщо Путин имаше страшен късмет: една терористична атака на 11 септември струва нещо. Освен това САЩ се опитаха да привикнат талибаните. И използвайте Бин Ладен срещу Русия.
  Изглежда, че здравият разум каза на талибаните, които отдавна са във война със Северния алианс, който се подкрепя от Русия, да не отварят втори фронт срещу Съединените щати.
  Но талибаните се държаха като идиоти. Всъщност талибаните признаха Република Ичкерия и откриха нейно посолство в страната си. И помагаше на чеченците и с оръжие, и с доброволци. Молла Омар дори се обърна към Ахмад Шах Масуд да сключи примирие и да помогне на народа на Чечня.
  И тогава такъв неочакван подарък падна на главата на Русия. Освен това сградите, противно на законите на физиката, се срутиха.
  Това е толкова рядък късмет, все едно да спечелиш сто милиона долара от лотариен билет.
  И Америка остана в Афганистан за цели двадесет години. Имаше двойна полза: както Съединените щати са отслабени, така и южните граници от талибаните получават защита. Така че трябва да кажа късмет. И най-важното, не се стараеха много.
  И с Ирак също имаше късмет. Вярно, в един момент изглеждаше, че американците лесно печелят. За три седмици те окупираха цял Ирак, като загубиха само петдесет души и взеха два милиона пленници.
  Но след това, въпреки залавянето на Саддам Хюсеин, Америка беше затънала в продължителна партизанска война.
  И цената на петрола падна, до космически мащаби, както и на газа. Да, имаше много късмет. Путин вярваше, че е велик месия и че е по-готин от Наполеон, като Чингис хан.
  Освен това дори Шамил Басаев загина, като се взриви случайно на мина и изглеждаше, че Чечня най-после е поставена на колене.
  Но двата му мандата изтекоха. Вече беше твърде късно за промяна на конституцията и тронът трябваше да бъде предаден на Медведев.
  2008 година се оказа изключително успешна. Победата на Билан в Евровизия, победа на Световното първенство по хокей, успех във футбола. И войната с Грузия.
  Въпреки че също не е безспорно, само пет дни, но медиите го картотекираха като голяма победа за Русия и дори за НАТО. Жалко, че трябваше да деля лаврите с Медведев.
  Владимир Путин се умори от спомени и искаше да спи.
  Михаил Горбачов не излезе пред антуража си.
  Първо трябваше да измислим стратегия.
  Междувременно убиецът на Вовка хъркаше и сънува.
  . ГЛАВА? 2.
  Четири германски момичета: Герда, Шарлот, Кристина и Магда убеждават фюрера да им позволи да се бият на изпъкналостта на Курск. Тесногръдият Хитлер е бил предубеден към жените в армията. И може би затова е загубил войната.
  Но в този свят момичетата от SS се оказаха толкова горещи и убедителни, че фюрерът беше убеден.
  Така на Курската издутина танков екипаж от момичета влезе в битка, които се биеха само в едни бикини и боси, което ги направи ненадминати бойци.
  Освен това в този свят фюрерът беше малко по-умен. И той се остави да бъде убеден от Ромел и взе и евакуира германските и италианските войски от Африка.
  Това позволи на германците да запазят повече сили - цели осем дивизии, закалени, африкански ветерани. Освен италианците. И в резултат на това десантът на съюзниците в Сицилия се оказа разгром за тях и голяма военна катастрофа и огромен брой пленници и загуба на трофеи.
  И сега германците бяха изправени пред Курската издутина. В допълнение към момичетата на танка се появиха още две момичета: Албина и Алвина, които се биеха на Focke-Wulf. И не носеха нищо друго освен шорти.
  Така че сега босите момичета на фюрера бяха срещу Червената армия и това е сериозно.
  Тук се разигра грандиозната битка на Курската издутина. Германските войски настъпват на юг и пробиват съветската отбрана.
  Тогава резервната танкова армия беше хвърлена в битка. И решителната битка се разигра.
  Герда и нейният екип се биеха на Panther, беше горещо и екипажът на момичетата дори хвърли сутиените си.
  Тук красавиците донесоха пистолета. Пистолетът на "Пантерата", само 75 мм, но бързострелящ и с дълга цев.
  Герда стреля от голямо разстояние с помощта на босите си пръсти, снарядът просто удари задника на купола и корпуса на съветския танк Т-34-76 и проби бронята. Руската кола се е запалила, а бойният комплект е започнал да детонира.
  Герда пееше:
  - Слава на Германия, слава!
  Тя изигра следващия изстрел, използвайки босите си пръсти, срещу настъпващите съветски танкове Шарлот, прониза руската кола и изпя:
  Силата ни е голяма
  Ще има твърда ръка!
  И тогава красивата и умна Кристина също рита, използвайки грациозния си, бос крак. И отново съветската тридесет и четири беше ударена. И тя гори.
  И момичето изписка:
  - За комунизъм ще влезем в бой, но не руски, а арийски!
  Магда също стреля и отново уцели колата на Червената армия, проби метала, запали тридесет и четирите и попита:
  - И че комунизмът е арийски?
  Герда ритна врага с боси пръсти, счупи метала на руската кола и отговори:
  - Да, комунизмът може да е арийски. Когато раят е за нас, докато другите работят здраво!
  Шарлот стреля по врага с помощта на гола кръгла пета и изгука:
  - За радост на Земята!
  И съветската подплатена трийсет и четворка гори. Червената армия хвърли в битка своя стратегически резерв: Степния фронт и неговите танкове. И ако го убиете, тогава германците ще отворят пътя около Курск и ще могат да затръшнат котела.
  Така че съдбата на битката се решава тук.
  И германските "Пантери" са добри. Те унищожават съветските коли като пържени щуки.
  Кристина стреляше с боси пръсти, немското оръдие изстреля по петнадесет патрона в минута и момичетата се редуваха да стрелят.
  А воинът е изключително точен.
  Тук тя удари съветската тридесет и четири и изпя:
  Не можем да се намерим по-силни
  Не сме повече от двадесет!
  Момичетата, разбира се, са много красиви. Когато поставяха пленени руски войници на колене и ги принуждаваха да целуват боси загорели крака, те го правеха с удоволствие и ентусиазъм.
  Магда разби съветската кола с добре насочен изстрел с голия си изящен крак и изписка:
  - За Родината и за свободата!
  И момичетата го взеха и запяха:
  Перлена, трепереща прическа,
  Притеснявам се, гърдите ми треперят!
  Аз съм момиче като плаха бреза,
  Страх ме е да мръдна и да дишам!
  
  И какво шепне свежият вятър в ухото ти?
  Пясък хруска под краката боси...
  И няма по-щастлив аз на планетата,
  Когато ходя с теб в гората!
  
  Разкрий ми голяма тайна, любима,
  Как успя да омагьосаш сърцето!
  Но лицето ти е толкова тъжно?
  Най-тънката нишка от бръчки премина през челото!
  
  Младежът ми отговаря с мъка;
  Войната ще ви раздели за дълго!
  За да ни намери място в горите на рая,
  Сатана трябва да бъде победен в ада!
  
  В отговор тънка бреза кимна,
  Ти си повече от приятел за мен!
  Въпреки че изходът от битката може да е плачлив,
  Но Бог Исус пастирът е с нас!
  
  Нека разсеем ада на демоните - зли сенки,
  За да цъфтят зелени горичките!
  Погали загорелите ми колене
  Дръж ме здраво мила!
  
  И той отговори като мома на шега:
  Той каза на звука от разперени клони;
  - Ще ме чакаш ли една година, гълъбче?
  Силно е изкушението от горещи жерави!
  
  В отговор му казах толкова строго,
  - Няма да съм цивилен на щанда на машината!
  И аз харесвам военния път,
  Искам да се бия, да победя злите!
  
  Стигнах до точката - отсечени клони, плитки,
  Дадоха ми нова машина с диск!
  Въпреки че тревата плаче като перли от роса,
  Защо невинност - стана като войник!
  
  Тогава, че Родината ми е по-скъпа от всичко,
  Гори в душата Родина над звездите!
  Не е вътрешността да нахлуеш в леглото,
  И нощувай с пушка в колиба!
  
  Победата ще дойде, твърдо вярвам в нея,
  Все пак нашата кауза винаги е права!
  Е, усмихвайте се по-радостно, момчета,
  Хубава съдба ни чака, повярвай ми!
  Момичетата пееха прекрасно, а в същото време стреляха. И всеки кадър на сандали момичета е точно попадение.
  Но сега първата вълна е отблъсната и специални превозни средства носят допълнителни снаряди.
  И красиви немски момичета се бият в небето. И двете блондинки: Албина и Алвина.
  И те са толкова готини.
  Албина стреля с помощта на босите си пръсти от шест въздушни оръжия наведнъж. И няколко съветски самолета се запалиха.
  Воинът изгука:
  - Слава на моята сила!
  Алвина също риташе враговете с помощта на пръстите на босите си крака. Тя свали пет съветски самолета наведнъж и изписка:
  - В името на белите вълци!
  Момичета мачкаха руски коли с виртуозността на женски леопарди.
  Албина стрелна с помощта на аленото зърно на гърдите си, натисна бутона и изгука:
  - За честта на Третия райх!
  Алвина също победи опонента си, използвайки рубинено зърното си и действайки игриво, каза:
  - За пруския дух!
  Това бяха две борбени момичета - супер класа. И боси, и голи гърди.
  И много обичаха да мъчат пионерите. Тук разкъсвате дрехите на момчето и го завързвате за дърво. След това взимате камшика в ръцете си и започвате да го размахвате. И е толкова страхотно.
  И момчето крещи от болка, загорялата му кожа е покрита с кървави ивици. И момичето взема и донася факла до босите крака на момчето. И гори голата подметка. А момчето крещи от нетърпима болка. И е толкова хубаво да слушаш стенанията и виковете му.
  Албина и Алвина обичат утайките на момчетата, особено сладките и русите. И това е голямо удоволствие за тях.
  Но те също знаят как да се бият.
  Алвина натисна бутона на джойстика с ягодовото си зърно. И тя свали още няколко съветски самолета с помощта на въздушни оръдия, след което изгука:
  - Аз съм най-страхотната вълчица на света!
  Албина също избухна, натискайки бутона на джойстика с помощта на малиново зърно, отряза дузина руски коли и изписка:
  - За нова Германия!
  Ето ги и момичетата - изключителен пилот.
  Герда и нейният танков екипаж на Пантера продължават да се бият.
  Ето едно русо момиче го взе и удари съветската тридесет и четири с помощта на алено зърно на гърдите.
  И удряйки руската кола, издаде:
  - Не знам нищо лошо
  Освен човекът с часовников механизъм!
  Шарлот отбеляза остроумно, също стреляйки с червено зърно към врага и изписка:
  - Дайте големи победи!
  Кристина също взе и удари с рубинено зърно и го направи много уместно. Тя разби съветската кола и изписка:
  - За нови граници!
  И лупанула и Магда, борбена девойка, много готина и войнствена, с коси като злато.
  И гръмна, използвайки ягодови зърна на гърдите, които направи много точно и прецизно.
  Удари съветската тридесет и четири и изскърца:
  - Моето попадение!
  И момичетата ще вземат и ще вият. И това са воини от ниво на супермени.
  Германците спечелиха танковата битка и затвориха котела зад Курск. И се образува такава голяма плетеница от червени армии.
  Битките се водеха с голяма злоба и ярост. Имаше много жертви.
  Част от съветските войски успяха да избягат, а някои бяха пленени или унищожени.
  В битките момичето Шела се отличи. Тя се бие в пехотата и прилага ноу-хау, започва да хвърля гранати с боси пръсти. И е изключително готино.
  Шела избухна, примигна руския войник като коса и изгука, оголвайки зъби:
  - Ох, кокошка, моя кокошка,
  Аз кокошка, ядох ....
  А вие войниците сте като нули,
  Не запазвайте видимата цялост!
  И друго момиче, Ева, стреля от фауст патрон с помощта на ягодово зърно на гърдите и проби съветски танк.
  И с голата си пета тя хвърли грахово зърно на смъртта и също разкъса много войници от Червената армия.
  Това е момиче - най-високата и колосална класа.
  И тогава пленените руски войници коленичиха и целунаха босите прашни крака на момичетата.
  И изглеждаше наистина страхотно.
  А момичетата са толкова боси и красиви.
  Това са момичетата, които, ако се заемат с нещо, непременно ще го доведат докрай.
  Червената армия претърпя голямо поражение при Курския издатък. Войските на Вермахта се преместиха във Воронеж. И бяха енергични.
  Но съветските момичета също се бият яростно и те също могат и трябва да бъдат показани.
  Наташа хвърли граната по нацистите с бос крак и пее:
  - Това е вярно...
  Зоя пусна подарък на смъртта с боса си пета и добави:
  - Враг...
  Августин се поддаде на нещо разрушително и изписка:
  - Мисли...
  Светлана хвърли граната с боси пръсти и изписка:
  - Какво...
  Наташа хвърли няколко лимона с боси крака и извика:
  - Руски...
  Зоя също се поддаде на нещо енергично и смъртоносно, изписквайки:
  - Управлявана...
  Августин изстреля смъртоносния, мърморейки:
  - Враг....
  Светлана отново се поддаде на разрушителното и вякнула:
  - Скъсай!
  Наташа се обърна и изписка:
  - СЗО...
  Зоя също стреля по черните чужденци, които нацистите вербуваха, и изписка:
  - Осмелявам се!
  Августин говори със сила и ярост:
  - Че...
  Светлана се поддаде с усмивка на пантера:
  - ПРИ...
  Наташа хвърли граната с бос крак и изкрещя:
  - Битка...
  Зоя хвърли подаръка на смъртта с голи пръсти и измърмори:
  - Атаки!
  Августин се включи и измърмори:
  - Врагове...
  Светлана даде куп гранати с боси подметки и как крещи с пълно гърло:
  - Добре...
  Наташа закова избухването и изсъска:
  - Бесен...
  Зоя прекъсна нацистите и изписка:
  - Бий!
  Августин стреля отново и изкрещя:
  - Бесен...
  Светлана изчурулика, докато стреля:
  - Бий!
  Наташа отново хвърли граната с грациозния си бос крак и изчурулика:
  - Ще унищожим нацистите!
  Зоя го взе и изчурулика:
  - Бъдещият път към комунизма!
  И хвърли лимон с боси пръсти.
  Августин взе и разпръсна редовете, а босите й крака полетяха с унищожение по Фриц:
  - Ще разделим противниците!
  Светлана го взе и го хвърли с боса си пета, куп гранати, и изписка:
  Да смажем фашистите!
  А четиримата продължиха да стрелят и да хвърлят гранати. Немският "Jagdtiger" се движеше. Машина със 128 мм оръдие. И се застрелва.
  И момичетата хвърляха гранати. Подкопава нацистите. И те отвърнаха на огъня. Изкатериха се напред. Танковете пак се търкалят. Най-новата немска "Пантера" -2 се движи. Много мобилна кола.
  Но неговите момичета поеха и го нокаутираха. Разкъсаха мобилна машина с газотурбинен двигател. И я разбиха на парчета.
  Наташа отбеляза през смях:
  Борим се страхотно!
  Зоя се съгласи с това:
  - Много яко!
  Августин мъдро отбеляза:
  - Ще спечелим!
  И тя изстреля противотанкова граната с бос крак. Силно момиче. И тя има толкова много остроумие.
  Светлана също хвърли подарък на смъртта с пръстите на босите си крака и удари врага. Много агресивно момиче, с очи с цвят на дренки. Тя има такова остроумие и сила!
  Наташа се обърна и се ухили:
  - За светата Русия!
  Зоя стреля много активно и се ухили, показвайки перлени зъби:
  - Аз съм воин от това ниво, което не избледнява!
  Августин също стреля. Покоси нацистите и избълбука:
  "Аз съм воин с голяма амбиция!"
  И тя оголи бисерните си зъби!
  Светлана потвърди:
  - Много големи амбиции!
  Момичетата се карат от много време. И разбира се, те успяха във военния труд. Те са абсолютно прекрасни красавици. Изключителен ум. И те стрелят първокласно.
  Наташа, стреляйки, си помисли, че ако Сталин си отиде, в душите на хората ще се образува някаква празнота. Все едно е починал любим човек.
  Въпреки че този грузинец беше жесток. И той не направи всичко както трябва. Дори има анекдот за това. Защо Ленин носи ботуши, а Сталин носи ботуши? Защото Владимир Илич избра пътя, а този мустакатият бърза напред.
  В това отношение Сталин не е оптималният владетел. Наистина, както Ленин го описа, беше твърде грубо.
  Този готвач приготвя само пикантни ястия. По отношение на жестокостта това беше нож с две остриета.
  От една страна това спомагаше за поддържане на дисциплината и стимулираше партийния апарат. От друга страна бяха нокаутирани най-ценните кадри и способни хора. По-специално, след войната те загубиха такъв велик мениджър като Вознесенски. Който имаше най-големи заслуги към Родината.
  Вознесенски беше може би идеален мениджър: не само твърд, но и умен и образован. Най-младият доктор на науките в СССР, академик, изключителна личност. Без Вознесенски руската икономика някак се обърка. И не мога да победя нацистите.
  Наташа хвърли лимон с бос крак и запя:
  - От небето...
  Зоя също хвърли граната с голи пръсти и каза:
  - звездичка...
  Августин пусна дар на смъртта с бос крак и изпя:
  - Ярък...
  Светлана също хвърли граната с помощта на бос крак и издаде:
  - Кристален!
  Наташа се обърна и изсъска:
  - аз на теб...
  Зоя пусна дара на смъртта с голи пръсти, съскайки:
  - Песен...
  Августин се предаде с боса си пета, това, което носи смърт и изписка:
  - Ще пея...
  Наташка продължи, пеейки агресивно:
  - Относно....
  Зоя хвърли взривен пакет с бос крак, разпръсна нацистите и изписка:
  - Местен...
  Августина даде куп гранати с голата си пета, издаде:
  - Сталин!
  Но Краутите имат четири момичета и такива хрътки.
  Те седнаха на най-новия танк Panther-2 с 88-милиметрово оръдие с дълга цев.
  Герда стреля с оръдието си и удари Т-34 в дъното на корпуса и изчурулика, примигвайки със сапфирените си очи:
  - Не, все пак Бог обича Германия! Със сигурност ще спечелим!
  Шарлот веднага се съгласи с това:
  - Не можем да загубим! Скоро ще излезем в Калинин, а Москва ще бъде на един хвърлей разстояние!
  Кристина разголи перлените си щипки и изкрещя:
  - Да стигнем, до Владивосток ще има време!
  Магда отбеляза със съжаление:
  - И японците почти са победени от американците. Това е много сериозно, почти загубихме важен съюзник.
  Герда нокаутира нов съветски танк и изписка:
  - Можем и без тях!
  Шарлот се изкиска и отбеляза:
  - Ако бебето се усмихне, може би всичко ще се получи!
  Кристина издаде в рими:
  - Хипопотам се спука от усмивка!
  Магда я подкрепи:
  - Момичето има много лакома уста!
  И воините го взеха и избухнаха в смях. Имат искряща енергия, може да се каже, и то в изобилие!
  Герда отново стреля по съветските машини и извика:
  - Следващият век ще бъде наш!
  Шарлот също се включи и потвърди:
  - Ще има полети в космоса!
  Кристина с готовност потвърди това:
  - Да летим в космоса!
  Магда стреля от бомбометка и издаде:
  - Седейки в звездолет!
  Герда изплези език и изписка:
  - В новия век ще властва империята на Третия райх!
  Шарлот с агресивна усмивка потвърди:
  - И четвъртото също.
  След това красавицата отново обърна съветския танк.
  Кристина, този дяволски воин, искрящ с перлени зъби, изписка:
  - Да, да има нова поръчка! И слава на Великата империя!
  Магда потвърди с бясна ярост:
  - Слава на империята!
  Герда стреля отново и каза:
  - Слава и на нас!
  И явно момичето го е разбрало.
  Гвозданула и Шарлот. И много подходящо. Пробих съветски танк право в борда. Тогава тя изчурулика:
  - Борим се за нов ред!
  Магда, стреляйки и удряйки противниците, потвърди:
  - И без съмнение ще го постигнем!
  Герда отново закова и много уместно и издаде:
  - Ще постигнем с голяма разлика!
  И тя блестеше със сапфир и много ярки очи.
  Шарлот също стреля, удари руската кола и се развика, това е дявол с оранжева коса:
  - Всичко ще бъде само висш пилотаж!
  Магда също стреля с бясна ярост. Тя разби Т-34 и изписка:
  - И бъдещият екипаж!
  Тук обаче момичетата имаха проблеми. Появи се KV-14. Колата е много голяма. И тя има 152-милиметров пистолет с дълга цев. Може и германец да пробие.
  Герда присви очи и попита Шарлот:
  - Можете ли да го покриете с бомбардировач?
  Червенокосата отговори:
  - Разбира се, че има шанс... Но точността на бомбардировача е недостатъчна!
  Кристина предложи разпалено:
  - Да изпробвам моята 88-милиметрова хартия?
  Герда скептично отбеляза:
  - Този КВ-14 има 100 мм челна броня при голям наклон. Не можеш да го вземеш!
  Шарлот се ухили и отбеляза:
  -Мамка му! А аз си мислех, че руснаците нямат такъв танк! Само слухове!
  Магда каза:
  И аз си помислих, че е бъг! Но виждаме, че това не е така! А дулото на руснака е толкова дълго!
  Герда пееше, потропвайки с голата си пета по бронирания под:
  Ще се борим без страх!
  Шарлот потвърди отношението на партньора си:
  - Ще ни съкратят нито крачка назад!
  Кристина предложи:
  - А какво ще стане, ако нокаутираш съветски танк с точно попадение на снаряд в цевта?
  Герда се усъмни:
  - Можете ли да направите това от голямо разстояние?
  Кристина потвърди:
  - Ако донесете пламъка на запалка до босите ми подметки, тогава съм напълно способен да удрям много добре!
  Вместо отговор, Герда щракна запалката си. Кристина изви бос крак и голата й, леко втвърдена пета блесна на светлината на пламъците.
  Герда донесе огън в подметката на момичето. Имаше миризма на изгоряло. Много приятна миризма, като шиш на скара.
  Кристина прошепна:
  - И до втората пета!
  Тогава Магда запали огъня. И двата огнени езика ближеха голите подметки на много красиво и червенокосо момиче.
  Тогава Шарлот изкрещя и разголи гърдите си. Без никакви церемонии тя го взе и натисна бутона на джойстика с аленото си зърно. Пистолетът стреля автоматично.
  Снарядът излетя сам и попадна точно в цевта на внушителна съветска машина.
  Като гигантски слон, отрязал дълъг хобот. След като получи съкрушителен удар, съветският танк спря движението. Сякаш сабя беше избита от ръцете му.
  Тези щастливи курви!
  Шарлот запя, ухилена доволно:
  - Само страхът ще ни даде приятели! Само болката те мотивира да работиш!
  Герда добави ентусиазирано:
  - Искам още и още да ти мачкам тъпите физиономии!
  Воините от Третия райх изглеждаха много доволни!
  Въпреки това дори малки деца се бориха срещу нацистите. Момчета и момичета хвърляха импровизирани взривни опаковки по немски танкове, самоходни оръдия и пехота.
  Пионерите се биеха много смело. Те знаеха какво означава фашистки плен.
  Момичето Маринка например попада в лапите на нацистите. Намазаха босите й крака и я поставиха близо до мангала. Огнените езици почти облизаха босите, втвърдени от дългото ходене боси пети на момичето. Мъченията продължиха около петнадесет минути, докато подметките се покриха с мехури. Тогава босите крака на момичето бяха развързани. И пак задаваха въпроси. Биха ме с гумени маркучи по голото ми тяло.
  След това прекараха тока... Маринка беше измъчвана до десет загуба на съзнание по време на разпита. И тогава я оставиха да си почине. Когато босите крака малко потръпнаха, пак се намазаха с олио и пак се повдигна мангала. Такова мъчение може да се повтаря многократно. И мъчение с ток, и камшик с гумени маркучи.
  Маринка е измъчвана шест месеца. Докато не ослепя и побеля от мъченията. После я заровили жива в земята. Дори не изхаби един куршум.
  Пионер Вася, нацистите бичат с нажежена тел по голото му тяло.
  Тогава босите пети бяха изгорени с нажежени ивици желязо. Момчето не издържа на викове, но все пак не предаде другарите си.
  Нацистите го разтварят жив в солна киселина. И това е ужасна болка.
  Такива изверги са тези фрици... Комсомолеца го мъчиха с ютия. След това го окачиха на стелаж, вдигнаха го и го хвърлиха долу. След това те започнаха да горят с нажежен лост. Гърдите бяха изтръгнати с щипци. Тогава носът буквално е откъснат с нажежени клещи.
  Момичето беше измъчвано до смърт... Счупиха всичките й пръсти и крака. Друга комсомолка Анна е набита на кол. И когато тя умря, те изгориха с факли.
  Накратко, нацистите се подиграваха както могат и както искат. Измъчваха и измъчваха всички.
  Наташа и нейният екип все още се биеха в обкръжението. Момичетата използваха босите си изящни крака в битка и хвърляха гранати. Те се бият с превъзхождащите сили на Фриц. Те се държаха много смело и нямаха намерение да отстъпват.
  . ГЛАВА? 3.
  Още една реалност в сън, който все още продължава...
  Избухна война между Русия и талибаните. Първо талибаните нападнаха Таджикистан. Всъщност времето е удобно и е време да вземем решение за експанзия в Централна Азия.
  А армията на Таджикистан беше слаба. Тя се срина под ударите на талибаните, отчасти бягайки, отчасти предавайки се на талибаните. И талибаните нападнаха руската база и руснаците онемяха. И трябваше да прехвърля войски през няколко държави и да възстановя фронта.
  Започват да кипят кървави и жестоки битки.
  И момичетата се бият от ярост
  Известната четворка се бие край село Близкия изток.
  Наташа се обръща и хвърля граната с боси пръсти.
  Разбива афганистанците и скърца:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Зоя също стреля по врага. Коси врагове, хвърля гранати със смъртоносна сила с боси крака и скърца:
  - За Отечеството, майка ни!
  Августина покоси редицата афганистанци със залп от картечница. Тя хвърли унищожителен лимон с голата си пета и излая:
  - За СССР!
  Светлана също гръмна врага, отсече много ислямски воини и изписка:
  - За света на комунизма!
  А също и как да хвърлите дар на смъртта с разрушителна и неизмерима сила с пръстите на босите крака. И старателно разкъса враговете.
  Тези момичета са невероятни...
  Наташа отбеляза, докато покосяваше настъпващите афганистанци:
  - Буквално жилят като скакалци!
  И момичето отново хвърли граната към врага с голата си пета. И доста разкъсаха враговете.
  Зоя също удря ислямските войници с добре насочен залп. Старателно ги коси и гука:
  - За Русия!
  И отново с боси пръсти ще хвърли убийствен подарък на смъртта.
  Августин, стреляйки по врага и буквално косейки афганистанците, отрязвайки ги като култиватор, изскърца:
  - За Родината!
  Светлана, посягайки враговете и всъщност покосявайки войниците на ислямската талибанска империя и ги нокаутирайки с могили, издаде:
  - За Родината и нови победи!
  И отново как би хвърлил граната със смъртоносна сила с пръстите на босите си изсечени крака.
  Момичетата се разпръснаха напълно. И те победиха превъзходната численост на талибанската армия. И идваха на големи вълни.
  Бийте се с танка и екипажа на Елизабет.
  Момичетата тук също са само по едни бикини и боси. И в същото време се бият много добре. Афганистанските танкове са остарели и по-лоши като качество от руските, но има доста от тях.
  Занаятчиите от ислямската империя направили някои машини от дърво. Това, което трябва да кажа, е много прогресивно.
  Елизабет с боси пръсти стреля и пробива афганистански танк, след което изръмжава:
  - Аз съм най-готината жена на света!
  Екатерина също рита, използвайки голата си пета, разбива врага и изскърца:
  - За СССР!
  Елена, без да мисли два пъти, ще стреля по врага. Разкъсвайки го и скърцайки:
  - За комунизма!
  Ефросиния също как да удари врага. Ще счупи танка на афганистанците и ще дрънка:
  - За Отечеството до край!
  И това са момичетата, просто са супер. Никоя сила не може да устои срещу такива. И наистина са най-готините воини и хрътки. И никой не може да им се противопостави.
  И ако започнат да се бият, тогава това ще бъде само битка на хипермени.
  И Елизабет ще стреля отново с помощта на босите си пръсти и ще изписка:
  - За новия СССР!
  Екатерина също стреля по врага на свой ред и изписка:
  - Да, Владимир Путин не е много добър ръководител, меко казано!
  И момичето изви голата си кръгла пета.
  Елена продължи да бие афганистанците и изчурулика:
  - За велик комунизъм в СССР!
  И с боси пръсти, тя добави специално разрушително и убийствено!
  И после как се бие девойката Ефросиния. И разбийте врага и скърцате:
  - За богинята Лада!
  Ето тяхното бойно поле.
  И воинът как започнаха да косят противниците и как не им дадоха милост, изтребвайки афганистанците.
  Елизабет също стреля по врага и също използва гола пета и изгука:
  - За комунизма в страната на Съветите!
  И ето такава борбена и войнствена жена.
  Афганистанците вече се вършеят от небето.
  Анастасия Ведмакова е много гореща в битка. И мачка всички. И в небето сваля афганистански самолети и нанася удари по земя. Това е толкова агресивно момиче.
  И тя запя през смях:
  - За нашата родина, убийте всички талибани!
  Акулина Орлова потвърди, оголвайки зъби:
  - Всъщност духът е демон, качил се в СССР!
  И воинът свали друг афганистански самолет.
  Мирабела Магнетик, унищожавайки воините на ислямската талибанска империя в небето и на сушата, докато използваше босите си пръсти, изкрещя:
  - За нашето Отечество!
  Ето една триада, която се бие в небето. И тя бие афганистанците с голяма интензивност. И враговете са напълно съборени.
  Акулина Орлова на копчетата с гола пета и изкрещя:
  За великата ни държава!
  И как намига на партньорите си.
  И отново поваля афганистанците. И това са много агресивни скокове при момичетата.
  Анастасия изчурулика с усмивка, показвайки зъбите си, събаряйки афганистански пилоти:
  - Ние сме воини, които ще победят всяка армия!
  И отново нокаутира афганистанска кола.
  Да, момичетата тук се заеха напълно с унищожаването на войниците на ислямската империя. И се сриват...
  Альонка също се бори отчаяно и показва най-добрия си пилотаж. И поваля враговете, сякаш са модели.
  А талибаните продължават да се катерят и катерят. И те биват убивани в огромни количества.
  Аленка хвърли боси пръсти нещо убийствено и запя:
  Ние сме бели вълци!
  Анюта се съгласи с това, като покоси противниците без церемония:
  - И ние сме най-добрите в света!
  И тя също даде граната с голата си пета.
  И сега Алла също стреля с картечници. И нокаутира много афганистанци и реве:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Мария също стреля много точно по афганистанците. И ги нокаутира старателно. Освен това той хвърля гранати с босите си пръсти. И реве:
  - Слава на Сварог!
  Олимпия също удря врага с голяма, смъртоносна сила. Коси врагове от ислямската империя и скърца:
  - За целия, целия свят в ерата на комунизма!
  И отново момичето оголва зъбите си и стреля точно по врага.
  А Маруся също драска по афганистанците. И с алено зърно той натиска бутона на базуката и нокаутира противниците и скърца:
  - За Велика Русия!
  Ето ги и момичетата.
  Но Матрьона, подобно на афганистанците, удря, използвайки босите си пръсти, смазва врага от талибаните и крещи:
  - За Отечество и свобода докрай!
  Ето момичетата отидоха и как се вършат афганистанците - просто ужас. И има буквално тотално и общо изтребление от тях. Очевидно афганистанците имат много лош ден.
  Аленка отбеляза, стреляйки по афганистанците и ги косейки:
  - Това е моята родина!
  И с боса му пета как ще се предаде убийствената дарба на унищожението.
  Ето и момичетата - да кажем супер.
  Анюта агресивно отбеляза, стреляйки по афганистанците:
  - Слава на комунизма!
  Борейки се с Алла, стреляйки и натискайки аленото си зърно върху копчетата на базуката, изскърца:
  - Слава на героите!
  И Мария, шибайки врага със смъртоносна сила, изгука:
  - Слава на най-яката Родина!
  Олимпиас добави, смазвайки враговете и показвайки увеличена скорост:
  - Велика слава на най-проспериращата държава!
  Матрьона, дълбаейки опонентите си и използвайки босите си пръсти, когато стреля, го взе и изписка:
  - И слава на най-готините воини!
  Маруся, също драскайки враговете и буквално ги покосявайки, изгука оглушително:
  - И СССР също е голяма слава от векове!
  И момичетата запяха в унисон:
  - Хората ще се радват
  Щастие завинаги...
  Съветското правителство -
  Силата е голяма!
  И воините ще се смеят с цяло гърло. И оголиха зъбите си.
  Аленка каза с широка усмивка:
  Ще дадем сърцата си за нашата Родина!
  Анюта продължи яростно:
  - И ние ще устоим и ще победим!
  Ето ги, да кажем, прекрасни момичета. И много обичат да се бият с пълна сила.
  И ето Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова в битка.
  Момчето и момичето изглеждат като деца на около дванадесет години, но всъщност безсмъртните убийци се бият толкова агресивно. Че нищо не може да им устои.
  Аленка, оголвайки зъби и посягайки противниците от талибаните, пееше с усмивка:
  Ще се борим за едно по-светло утре!
  Анюта, стреляйки и хвърляйки бомби с боси пръсти, добави:
  - И нашият брониран влак успя да ускори!
  А червенокосата Алла, скачайки и извивайки се, добави с намигване:
  - Нека се целунем!
  Олег Рибаченко управляваше вятърна мелница с мечовете си, отсичаше главите на афганистанците и изскърца:
  - Слава на нашата Родина!
  И момчето с боси пръсти пусна убийствен дар на смъртта.
  Момичето също преряза пеперуда с мечове. Отсече врага и изписка:
  - Слава на съветската система!
  И с босите си пръсти той също ще хвърля подаръци на унищожение, унищожавайки врагове.
  И децата, смазвайки врага, пееха в унисон:
  - Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на талибаните...
  Слънцето ще грее ярко
  Ще разкъсаме всички зли врагове на парчета!
  Деца в и много готини бойци. И те също свирят, стоварвайки върху врага цял облак от зашеметени и дрогирани гарвани. И е изключително готино.
  Олег Рибаченко, порязвайки афганистанците с усмивка, отбеляза:
  - С нас младостта на цялата планета,
  Нашият световен строителен екип!
  И момчето с боса пета се поддаде на опустошителния дар на смъртта.
  Маргарита Магнитная, смазвайки ислямските воини, също изчурулика, оголвайки зъби:
  - Народът върви цялата страна в комунизма!
  А също и как той прорязва ислямските редици. И трябва да кажа, че това е много жестоко и готино.
  Междувременно талибаните заловиха четиринадесетгодишно момче. Съблякоха го и го завързаха за едно дърво. След това първо бичуваха, оголвайки кожата до кръв.
  След това върху раните на тийнейджъра е посипана сол. Тогава започнаха да пържат с огън и изгориха босите пети на детето. И беше толкова жестоко. И накрая изтезаван
  момче до смърт.
  И отново има ожесточени битки ...
  А позициите на талибаните са ударени от руска щурмова авиация с помощта на самолети. И тука афганистанците и ракетите трошат. И всички се катерят и катерят като жаба по крамп.
  И цели могили от трупове остават след тях.
  Маргарита запя с усмивка:
  Ще се борим за едно по-светло утре!
  И Олег Рибаченко, посягайки афганистанците, излая:
  - Успяхме да го разберем!
  И момчето отново с боси пръсти ще хвърли граната със смъртоносна сила.
  И тези афганистанци са овършати толкова уверено и фамозно.
  Тези деца са истинските чудовища.
  И безсмъртните същества се бият боси и много активно смазват противниците.
  Но в битката влиза и танк от ГДР.
  Герда и екипажът й влизат в битката с афганистанците.
  А момичето стреля с боси пръсти и гука:
  - Слава на идеите на комунизма!
  Шарлот, която стреля след нея, потвърждава:
  - Слава на идеите на съветския строй!
  Кристина, стреляйки по врага с боси пръсти, изкрещява:
  - За нови светли идеали!
  И също така много точно удря врага.
  И афганистанците го получават капитално.
  А Магда стреля по врага и пищи, оголвайки зъби:
  - Слава на нашата Родина!
  А също и как удря врага с помощта на босите си пръсти.
  Това са борбени момичета, нека си признаем.
  Герда, стреляйки по врага, изчурулика:
  - За Русия и победа докрай!
  И отново се блъска, този път използвайки алено зърно при натискане на бутона на джойстика.
  Ето ги и момичетата. Те са зъби и зъби и могат да разкъсат всеки направо.
  Шарлот го пое и запя агресивно, оголвайки зъби:
  - Африка е ужасна, да, да. да
  Африка е опасна, да, да, да!
  Не ходете момичета - отидете в Африка на разходка!
  Кристина, оголвайки зъби и набивайки противника си, каза:
  - Не ходете момичета боси в тъмното!
  и с гола пета как да се поддаде на врага.
  Ето ги жените - всички жени жени!
  А афганистанците биват свалени и унищожавани без милост.
  Магда, стреляйки по врага и буквално го помитайки, издаде агресивно:
  - Аз съм най-силният в света!
  А също и как да пляскате с помощта на боси пръсти. Ето го момичето.
  Трябва да кажа, че е просто ултра!
  Ето момичетата как са хванали талибаните, а те бият с чукове.
  И талибаните изтезаваха руски комсомолец. Първо съблечен до голо. След това започнаха да наливат вода. Първо гореща - вряща вода, след това студена. След това започнаха да бият с нагорещена тел.
  И беше толкова жестоко. И след това отново мъчение и светлина до босите пети на момичето. И тя беше жестоко измъчвана. И защо са залели киселина, което е още по-болезнено.
  И момичето също беше измъчвано до смърт.
  И тогава взеха скелета й, покриха го със злато и го окачиха, за да го видят всички. И беше изключително жестоко.
  Това е вида сила, която демонстрираха талибаните. И се опитайте да се състезавате с такава държава. Но момичетата искат да имат деца. И си режат стомасите. И са много жестоки.
  Битките между другото горят като пламъците на подземния свят.
  Олег Рибаченко, посягайки опонентите, изпя:
  - Слава на епохата на комунизма!
  И момчето отново с боси пръсти ще хвърли убийствения подарък на смъртта
  Маргарита Коршунова, посичайки афганистанците, изписка:
  - За СССР!
  И ще хвърля боси пръсти, което носи масова смърт. Да, никой не може да устои на такива момичета.
  Момче и момиче в пълен и яростен ентусиазъм и боен заряд.
  Олег Рибаченко, посичайки афганистанците с мечове, пееше:
  - Донесе, донесе ми,
  Отне ми!
  Просто ще седна на кон
  И късметът ме чака!
  И момчето ще се смее и отново ще вземе и ще накълца врага.
  И ето ги заедно с Маргарита как си подсвиркват. И маса от зашеметени гарвани ще падне върху главите на афганистанците. Да кажем, че е страхотно.
  Маргарита Коршунова туитна:
  - Аз съм най-силният в света, ще унищожа враговете в тоалетната!
  И намигва на партньора си.
  И превъзхождащите сили на афганистанците започнаха да изчезват.
  Олег Рибаченко най-накрая натисна копчето с боса си пета. И течението удари, веднага превръщайки много талибански войници в скелети. И трябва да се отбележи - убиец.
  Момчето Терминатор изпя:
  -Нека нашата Земя бъде известна!
  И как подсвирква, оголвайки зъби.
  Ето го момчето. И наистина много борбен.
  И тогава съветските ракети удрят афганистанците. И те са сериозно ударени. И много бойци са убити.
  Тамара и Вероника насочват смъртоносни ракети с игли и топки и експлодират. И много афганистанци веднага биват убити. И е толкова жестоко.
  В момента момичетата са в бункера и стъпват с боси крака върху бетонни плочи. И предизвика смъртоносни заряди на врага, като го унищожи напълно.
  Тези момичета са просто невероятни.
  Тамара стреля и реве:
  - Великият СССР и неговият лидер Сталин са с нас!
  Вероника също потвърждава това:
  Да сритаме задника на талибаните!
  А също и как да стреляте по врага. И това ще го направи много трудно. Момичетата обичат да убиват - това са момичета.
  Веднъж Вероника зададе въпрос:
  Колко е два пъти две пет?
  Тамара отговори през смях:
  - Четири и половина!
  И това се оказа много остроумно изказване.
  Момичетата тук са толкова напрегнати.
  Наташа и нейният екип също стрелят по афганистанците. Масово се избиват и реват:
  -Да се слави комунизма!
  И езикът ще си покаже!
  И тогава и с гола пета как ще го вземе и конкретно ще се поддаде.
  Това е момиче, всички момичета са момиче.
  И страхотен извън всякаква мярка.
  Светлана пееше неистово, драскайки афганистанците.
  И в звездните висини планинска тишина,
  В морски вълни и яростен огън,
  И в яростен, и яростен огън!
  И тогава Зоя стреля отчаяно по врага.
  Това са момичетата - много наперен.
  А Августина мачка противници и реве с цяло гърло:
  - За нашата родина, за славата на СССР!
  И тук, разбира се, Китай не може да устои на такъв отбор.
  А момичетата, разбира се, са много смели и сръчни.
  Нито един трик няма да работи срещу тях.
  Наташа, косейки поредната редица афганистанци, изгука:
  - Аз съм най-силният на света и ще ви избия всички в тоалетната!
  И отново с боси пръсти ще хвърли експлозивен пакет със смъртоносна сила.
  Августин, това момиче с бойна сила, изчурулика:
  - Слава на времето на комунизма!
  И също така намига с изумрудените си очи.
  Светлана е много агресивна в битката. Смазва афганистанците и чурулика:
  - Слава на времето на комунистическата победа!
  Ето ги момичетата...
  И Сталенида унищожава афганистанците без повече приказки.
  И ги коси, сякаш наистина има коса за реактивен изтребител.
  Това е момиче, момиче за всички момичета!
  Разбивайки афганистанците и хвърляйки убийствени подаръци на смъртта с босите си пръсти, Стийленида изгука:
  - Слава на нашето Отечество - СССР! Русия на Путин - не!
  И отново девойката поразява врага с дива сила. Ето я, борбена и войнствена.
  Виктория, стреляйки по врагове, казва с усмивка:
  - Голяма слава чака СССР!
  Стийл кимна.
  - Да, той чака!
  И докато стреляше, тя се замисли. В някои отношения това напомня на Отечествената война, с изключение на това, че врагът не успя да изненада СССР. И залогът за внезапен удар не се оправда.
  Но има толкова много афганистанци. Те настъпват, буквално хвърлят трупове по руските позиции. И това е тяхната неистова и дива тактика. И те не смятат загубите си,
  и хората практически не са защитени. Така че опитайте с тези, можете да го направите.
  Сталенида хвърли граната с голата си пета и изчурулика:
  - В името на СССР!
  И тя показа много острите си зъби.
  Виктория се съгласи с нея:
  - Лидерите идват и си отиват, но СССР остава!
  Сталенида изгука от вълнение:
  - СССР е с нас завинаги!
  Серафим, стреляйки по врагове, сякаш гукайки и събаряйки врага, ще издаде:
  - Ще бъдем класическа сила!
  И също така момиче, като бос крак, ще пусне подарък на пълно унищожение.
  Виктория пееше:
  - Слава на моята страна на комунизма!
  Серафим с готовност потвърди това:
  - Комунизмът е светлина и просперитет!
  И пак дава да унищожи афганистанците.
  Герда също се бие много агресивно. И показва най-високата си класа.
  Но срещу Герда няма истински трикове.
  Това е момиче, което дава мечтата на цялата вселена.
  И тя ще вземе и ще изпее:
  - Слава на моята Земя, а ние сме в цялата вселена!
  И отново с боси пръсти красавицата ще допусне убийствено настояще на смърт и унищожение. Нека го кажем направо - момичето е това, от което се нуждаете.
  Герда застреля целия боен комплект и сега се връща.
  Известната германска четворка, убила много афганистанци, пази тайни.
  Е, нарязват ги на картофи.
  Шарлот, държейки тесте карти с боси пръсти, отбеляза грубо:
  - Сега сме във война с талибаните, а когато воювахме с руснаците!
  Герда кимна в знак на съгласие и енергично:
  - Да, имаше такова време. И тогава не можахме да спечелим! Кристина, съгласна ли си?
  Кристина уверено заяви, хвърляйки картата с боси пръсти:
  Мъжете са виновни! Не показаха борбени качества!
  Магда потвърди:
  - Да мъже! Ако повече жени се бият, тогава щяхме да имаме реални шансове за успех!
  Герда кимна в знак на съгласие.
  - Босо момиче и то с алени зърна - супер е!
  Шарлот логично се съгласи с това:
  - Да бе, боси момичета, това е нещо колосално!
  А воините продължиха да хвърлят карти.
  Сталенида агресивно отбеляза, докато стреля по афганистанците:
  - Ще ударим директно враговете!
  И с боси пръсти момичето ще хвърли граната. И това е опустошително.
  Виктория уверено каза:
  - Въпреки че от една страна няма Бог, но от друга страна Той е с нас!
  Виола дори опашката за афганистанците ги покоси и потвърди:
  - Бог да е с нас! И колосални сили!
  А момичетата как да се смеят и да си показват езика.
  Алина също ще удари врага, колосално ще го коси и ще скърца:
  - Аз съм най-борбената мадама!
  И също с боси пръсти, като смъртоносна сила, той ще го вземе и ще го изстреля.
  Това са момичетата, които обичат да убиват. Имат толкова нечовешка сила.
  Стиленида пееше с агресия:
  - Силата ни е в комунизма,
  Дайте живот и сърце
  Ние сме нашето свято отечество,
  Нека устоим и победим!
  Такова момиче беше тя. Да кажем, че е страхотна. И много войнствен.
  Виктория туитна:
  - За СССР, в който мъдрият цар!
  И воинът показа езика си и намигна на противниците си.
  Ето ги момичетата...
  Аленка също така уверено се бие с врагове и показва невероятни скокове.
  И в същото време момичето изрева с цяло гърло:
  - Имам супер дама!
  И оголва много бисерните си зъби.
  Анюта стреля по врага, смазва го със смъртоносна сила, разкъсва го и реве:
  - Имам хипер момиче!
  . ГЛАВА? четири.
  А босите й пръсти хвърлят шокиращ подарък на смъртта!
  И борбата с Алла също е в битка. И така тя бие афганистанците.
  И докато момичето все още крещи:
  - Слава на времето на комунизма!
  И отново, като враг, ще започне нещо напълно смъртоносно.
  И много афганистанци ще бъдат разкъсани.
  Мария, драскайки върху войниците на ислямската империя, взе и отбеляза:
  - А кого ще намерим в гората?
  И как ще го удари с подарък от автомат. Ето я, какъв борбен и красив войн.
  Олимпиада стреля по врага. И го прави изключително добре.
  И оголва зъби, и реве:
  - Слава на времето на комунизма!
  Маруся агресивно забеляза, смазвайки враговете и хвърляйки смъртоносни гранати с голи пръсти на ножове:
  - Слава на новия генерален секретар!
  Матрена разби афганистанците и каза:
  -Само да не е хомосексуален!
  Аленка, стреляйки по враговете, го взе и изчурулика:
  - За велик комунизъм!
  И отново като убиец обстрелва афганистанците. Е, тя е бойна красавица. И тя има толкова много чар.
  Анюта, която също стреля по врага и го коси, изписка:
  - За Русия!
  И с гола пета, как да се поддаде на талибаните. Това момиче е просто невероятно.
  Червенокосата Алла мачка опонентите и реве с пълна сила:
  - Аз съм дама хипер!
  И с боси пръсти как ще хвърли смъртоносна смърт върху врага.
  Ето я момиче - да кажем, че има ултра!
  Много красива Мария, стреляйки по врага, изгука:
  - Имам клас мега!
  И отново удря врага с гола и много кръгла розова пета.
  Олимпия се празнува с избиване на афганистанци и натрупване на планина от трупове на воините на талибанската ислямска империя, гукайки:
  - Аз съм най-висок клас!
  И той също ще хвърля краката си с боси пръсти, нещо фундаментално и уникално убийствено. Ето едно момиче - всички момичета - момиче!
  Маруся също катастрофира и чурулика, убивайки афганистанци:
  - Ще унищожа враговете! Ще бъде истинска лудница!
  И момичето ще го вземе и ще се смее.
  И с алено зърно, докато натиска копчето на джойстика. И той посяга опонентите с нещо толкова смъртоносно.
  Матрена също започна да бие афганистанците и изгука:
  - Слава на зората на комунизма!
  А голата й пета ще намокри всички като врагове. Ето я, какво красиво момиче. И те са момичета, да кажем - супер класа.
  Или може би Giga, или дори TETRA!
  Това са момичетата и афганистанците ги изсякох старателно. И това като цяло е супер клас.
  Альонка го взе и оголи зъби запя:
  - Аз съм най-силният в света! И две плюс две е четири!
  И как удря противника много точно. И ще разбие още един талибан на парчета.
  И това момиче има такива фантазии. Но талибаните правят нещо.
  Тук те измъчват момиче. И как обработват с камшици. И после бодлива тел. И тогава ще изгорят петите й с нажежено желязо. И момичето е много доволно.
  И тя иска да бъде писана красавица.
  Аленка пееше:
  - За великия комунизъм на най-готиния СССР!
  И отново ще хвърли граната с боси пръсти по врага.
  И наистина е страхотно.
  Анюта, стреляйки по врага, също реве:
  Колко велик е комунизмът!
  И с добре насочена линия покосява афганистанците. Ето едно момиче с голяма красота.
  И голата й пета се поддаде, дар на унищожение.
  И червенокосата Алла също е много агресивна в битките. И как да смазваш врагове с дива ярост. И си драска с колосална активност.
  И с боси пръсти хвърля дарове на смъртта със смъртоносна сила.
  Това е момиче - просто има супер класа!
  Всичко това е момичешка боса армия, способна на много велики подвизи.
  Мария, пишейки за афганистанците, отбеляза:
  -Най-голямата сила е нашата и най-висок клас!
  Тогава воинът намигна.
  И с алено зърно натисна копчето на базуката. И това е нейният най-висок пилот и истинската конструкция на сумата от квадратите на краката.
  Олимпиада, смазвайки врага, изгука:
  - За най-добрите победи във Вселената!
  И с боси пръсти, как да изстреляте дар на унищожение към врага. И наистина става като действие - извън силите!
  Трябва да се каже, че момичетата са изключително борбени. И ако направят нещо, хората ще бъдат щастливи векове наред. И имат толкова много радост и истински космически блясък.
  Ето ги воините - висш пилотаж.
  Маруся, смазвайки афганистанците, го взе и виакнула:
  - Мир на дома ви!
  И отново тя хвърли с пръстите на краката си убийствен подарък на смъртта, разкъсвайки враговете.
  Матрьона удари и афганистанските войски. Тя разкъса талибаните и извика:
  - За най-великия социализъм на планетата!
  И очите й блестят.
  Да, това е най-високият обстрел на позиции.
  И афганистанците носят огромни щети, но все пак всички се катерят и катерят. И имат колосален човешки ресурс. Които сякаш нямат край.
  И всичко тече на вълна и непрекъснат поток.
  Альонка с широка усмивка на оголени зъби запя:
  - Слава на ерата на комунизма и руските царе!
  И с босите си пръсти тя отново хвърли убийствения подарък на смъртта и унищожението.
  И момичето оголи зъбите си оглушително (да, можете да оголите зъбите си оглушително!), взе го и извика:
  - Силен суверен,
  Царувайте за слава
  За наша слава...
  Царувайте в страх от врагове
  православен цар,
  Царувайте за слава, за наша слава!
  Анюта отбеляза през смях:
  - Пропуснал си думите: Бог да пази царя!
  Аленка с готовност се съгласи с това:
  - Да, пропуснах! Но това, за съжаление, е даденост!
  Мария, с усмивка на много готино момиче, отбеляза:
  - Отиде си царят татко, а вместо него творбата на Ленин!
  Червенокосата Алла изчурулика, косейки афганистанците:
  - Каузата на Ленин е жива, въпреки че Ленин е мъртъв!
  Олимпиадата логично възрази на това:
  - Ленин е безсмъртен!
  Тя намигна с изумрудените си очи.
  Така че можете веднага да видите тук прекрасни момичета, които са в състояние конкретно да се бият с талибаните. И като цяло тяхната сила трябва да се отбележи като колосална космическа сила.
  Маруся отбеляза с усмивка, стреляйки по врагове:
  - Царят ще се върне, а Ленин ще живее!
  Матрьона се съгласи с това:
  - Разбира се, че ще! Слава на Ленин!
  Аленка продължи с усмивка:
  - И цар Николай II! Слава на всички герои!
  Анюта се съгласи с това:
  - Слава на всички герои!
  И момичетата запяха в унисон:
  - Слава на Русия, слава ...
  Танковете се втурват напред....
  Червенознаменни войски
  Поздрави руски хора!
  Владимир-Михаил Горбачов-Путин най-накрая се събуди. И той спеше твърде дълго.
  Сега трябва да се грижим за държавните дела.
  И Владимир-Михаил заяви пред антуража си:
  - Прибързахме с демократизацията и гласността. Ние не се нуждаем от това, а трябва, напротив, да затегнем винтовете и да сложим ред. Ще се борим с пиянството по други начини. Производството на алкохол не трябва да се намалява.
  Необходимо е също така да се засили наказателната отговорност за варене на самогон. И увеличаване на финансирането на въоръжените сили. Особено развитието на науката и военните технологии.
  Михаил-Владимир също нареди да се увеличи числеността на съветските войски в Афганистан. И да засили боевете там, за да спечели категорична победа. Дадена е и заповед за активно използване на бойна авиация срещу муджахидините и повече бомбардировки.
  И други инструкции, разбира се.
  Всичко това трябваше да се осъществи чрез Политбюро и пленума. По-специално разговорът беше засегнат дали е време да се приеме нова конституция. Но не прекалено енергично.
  Междувременно беше необходимо да продължим да укрепваме позициите. По-специално, премахване на Елцин. Или още по-добре, отидете в затвора. За да не смърди.
  И като цяло, време е да приключим с играта на демокрация.
  Владимир-Михаил реши да стане диктатор. По-специално, за провеждане на наказателна отговорност за закъснение за работа. Тук много хора трябва да влязат в затвора.
  Но разбира се и това не е всичко, но е достатъчно за начало.
  Междувременно можете да спите и да оставите нещо агресивно да сънува;
  И в Афганистан продължиха много жестоки и кървави битки с муджахидините.
  Войната между Русия и Афганистан се води на всички скорости...
  Наташа стреля по войниците на ислямската империя, буквално ги покоси и пее...
  Нека слънцето бъде винаги
  Нека винаги има рай...
  Нека винаги има майка -
  Да бъда винаги!
  И момичето с боси пръсти ще хвърли убийствена граната срещу афганистанците. И масата от воини на ислямската империя ще бъде разкъсана.
  Зоя също снима и пее:
  - Слави се, слави се, ти си нашата Земя!
  Нашите родни гори и поля!
  В името на Всевишния,
  Вие сте нашето скъпо, свято семейство!
  И с босите си пръсти ще хвърли нещо смъртоносно по талибаните.
  Да, войниците на ислямската талибанска империя са изправени пред сериозен проблем.
  Червенокосият Августин продължи да коси талибаните и изчурулика, косейки редиците им:
  - Аз съм най-силният в света!
  И как той хвърля подарък от смъртта с босите си пръсти на убийствената сила, разкъсвайки враговете.
  И Светлана също реши да добави нещо смъртоносно към враговете и да унищожи тялото.
  И тогава той мърмори:
  - Слава на моята родина!
  И той също ще хвърли дар на унищожение с босите си пръсти на смъртоносна сила.
  Тези момичета са просто ужасни.
  Воини превзеха Афганистан и чипове летят от ислямската империя.
  Наташа, стреляйки по афганистанците и косейки ги, отбеляза:
  - Ще славим Бога с Името на Сварог!
  И с боси пръсти, как да стартирате убийствен дар на унищожение.
  Момичетата наистина са показател за висш пилотаж.
  Зоя натисна копчето на базуката с аленото си зърно, тупна талибана и изписка:
  - За СССР!
  И Августин също ще вземе и ще удари ислямските войски. И маската на афганистанците ще се разбие и ще скърца:
  - Ама да живеем както преди, но да живеем по Брежнев!
  Тъп съм, Тъп съм, Не мога!
  И с боси пръсти отново ще изстреля нещо изключително смъртоносно. Ето го момичето.
  И Светлана също в битката е много борбен нахалник. И се бори отчаяно. И е в състояние да отсече маса от настъпващи бойци от ислямската империя на талибаните.
  А момичето изрева:
  - Слава на комунизма Сварог!
  И други потвърждават:
  - Слава на комунизма!
  Елизабет стреля по врага. И също така използва голи пръсти. Тя има добър танк, способен да пробие противниците. И това момиче трябва да се каже, просто
  супер класа.
  И тя стреля и поразява противниците.
  И пее:
  - В победата на безсмъртните идеи на комунизма,
  Виждаме бъдещето на нашата страна...
  И червеното знаме на нашето отечество,
  Винаги ще бъдем безкористно верни!
  Екатерина също стреля по врага, удря го през и през и пробива кулите на колите. След това изкрещява:
  - Слава на комунизма Лада!
  И също така използва голи пръсти.
  Елена също стреля по афганистанците. Разбиване на ислямската империя. То я удря насреща и изпищява:
  - Нашата кауза е права!
  А Ефросиния също удря много точно врагове. И пее:
  - В името на великите идеи! Злодеят ще бъде победен!
  А също и как намига на партньорите си.
  И как ще скочи танкът на Елизабет. И да унищожим афганистанските войски. И беше диво.
  Момичетата пееха и реваха:
  - Ние сме най-силните в света!
  И отново стреляха много точно.
  Това бяха момичетата - това, което трябва!
  И победиха вражеските афганистанци славно.
  Тук, в небето, момичетата също дадоха на талибаните.
  Анастасия Ведмакова, сваляйки самолети, премина към наземни цели. Тя ги смачка и изпищя:
  - Ние момичетата сме смели, смели. смел,
  Имаме много сладки къдрави момчета!
  Смиламе ги горещи
  И тогава плюем, през лявото рамо!
  Акулина Орлова, шибаните опоненти, издаде:
  - Докато сте на път!
  И повали афганистанците с боси крака.
  Mirabela Magnetic също повали талибанските войски и изчурулика, оголвайки зъби:
  - Ще има много победи!
  И босите й пръсти започнаха да мърдат.
  Това бяха момичетата - просто супер класа!
  Аленка и нейният екип се бориха с талибаните. И изглеждаше много харизматично.
  Момичетата поддържаха отбраната и хвърляха разрушителни дарове по настъпващите войници на Ислямската империя с боси пръсти.
  Аленка даде подарък на унищожението с боса си пета и запя:
  - Алек, рони сълзи от щастие!
  Анюта хвърляше подаръци на смъртта с боси пръсти и изписка:
  - Как пее душата й арфа!
  Алла също се удари, като натисна аленото си зърно върху бутона на базуката и издаде:
  - Капе, капете, капете, а на Аленка сините очи, сълзи капят на копието!
  Мария ритна с помощта на босите си пръсти и изписка:
  - Право на копието! И мама!
  Олимпия също, как да се смее, и оголи бисерните си зъби.
  Тя е момиче с рядка красота и чар.
  В същото време воинът се кикоти и пищи:
  - Слава на царете на комунизма!
  И с боса си пета ще се поддаде на убийствения дар на смъртта.
  Маруся също е настървена за битка...
  И драска по афганистанците с голяма интензивност от картечници. И с голата си пета хвърля подаръци на смъртта.
  И казва:
  - За велик комунизъм!
  Матрьона побеждава и воините на ислямската империя. Коси ги с голяма интензивност. И възкликва, намигайки:
  - За изключителни победи!
  Аленка агресивно заявява, косейки врага:
  - Нашата Русия е първата и велика!
  И той също хвърля убийствен подарък на унищожението с бос крак.
  Анюта заявява със смях, докато пресича редиците на афганистанските войници:
  - Слава на Червената армия!
  И отново хвърля към врага убийствен дар на унищожение.
  И Аллах ще започне да унищожава противниците. И също така нейните боси пръсти смачкват враговете напълно.
  И дарът на смъртта, хвърлен с боси крака, лети.
  А Мария също е много борбено момиче в битка. А изстрелите й са много точни и гарантирано поразяват врага.
  И това момиче също е боен характер.
  Стреля се и крещи:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Олимпиада стреля по врага. Коси афганистанците и казва с усмивка:
  - Слава на нашата Родина!
  И пак да набием талибаните.
  И с боси пръсти да хвърлят дарове на смъртта на противниците.
  Това са момичетата в червената, или по-скоро руската армия.
  И те стрелят по врага, улучват го конкретно.
  Маруся също стреля по врага. И го прави много добре.
  Момичето крещи с пълно гърло:
  - Слава на КПСС! Слава на Кличков!
  И намига с лилави очи.
  И отново хвърля дар на унищожение с боси крака. Това момиче е просто невероятно.
  Маруся е красива и почти гола.
  Матрена също стреля по врага и то много точно. Удря го и изскърца, оголвайки зъби:
  - Небе и земя - любов моя!
  А също и момичето как да накисва врага с помощта на голата пета на краката.
  Момичетата обичат да убиват - това са момичета!
  Сталенида също се бори интензивно срещу талибаните.
  И това момиче ще изстреля ракета срещу войниците на ислямската империя. И как ще разкъса маса мургави брадати войници. Това е момиче - да кажем какво ни трябва.
  Стийленида изгука:
  - За Отечеството - СССР!
  Вероника също се бори отчаяно с враговете си. И хвърля смъртоносни дарове на смъртта с боси пръсти.
  И докато момичето крещи:
  - За велик комунизъм!
  Виктория се бие. Така тя натисна босите си загорели крака на ракетата и как разби афганистанците. Тя ги разкъса и изгука:
  - Вярвай на отечеството ми!
  И Серафим като взрив на врага. Как ще легне и ще унищожи масата на китайците, лаещи:
  - За нашето Отечество!
  Тези момичета са просто чудо.
  Олег Рибаченко, това безсмъртно момче също се бие с момичетата. Той е истински и най-готиният боец в света.
  Момчето посича афганистански войници с мечове и им хвърля подаръци с помощта на голи пръсти на детски крака.
  И докато пее:
  - Ако крепостта е на път,
  Врагът построи...
  Необходимо е да се заобиколи отзад -
  Вземете я без изстрел!
  И пак момчето и момичето, заедно с него Маргарита как си подсвиркват.
  И гарваните, получаващи инфаркт, падат върху главите на афганистанските войници.
  Маргарита Коршунова сече талибаните с мечове, това дръзко момиче скърца:
  - Слава на царете на комунизма!
  И отново ще маха с бос крак и ще хвърля отровни игли по враговете.
  Тези деца са истинските чудовища.
  Олег Рибаченко, драскайки върху опонентите, докато издава:
  - Само да имаше цяла глава!
  Скоро ще сме в Кабул,
  Това е всичко!
  Маргарита потвърди това, като унищожи противниците си:
  - Да, ще бъдем в Кабул!
  И как ще вземе дара на смъртта с боса си пета.
  Тези деца са истинските чудовища.
  И се бият като млади юнаци. Въпреки че изглеждат само на дванадесет години. Но те само изглеждат като деца.
  Сега халифът на Афганистан е станал такова чудовище, че плашат децата. Както е имало едно време, те са били уплашени от Хитлер. И това, разбира се, също е интересно и логично.
  И на някои места афганистанците успяха да се вклинят в територията на Таджикистан.
  Затова са афганистанци и са многобройни.
  В завзетите села войските на Ислямската империя взеха и без колебание решиха да бият и бият всички жени и деца с пръчки по петите, а възрастните мъже просто да затворят в плевня и да ги изгорят. Всъщност те са опасни и афганистанците нямат нужда от работна ръка. И жените могат да бъдат изнасилвани. И мъжете бяха взети и натикани в обора. Който се съпротивляваше
  те са застреляни на място. Всички тийнейджъри, чиито антени вече пробиваха, също бяха хвърлени в огъня заедно с възрастни мъже. Всъщност те вече могат да се бият.
  Те взеха талибаните и ги запалиха. И мъжете бяха изгорени живи. И момчетата не по-големи от четиринадесет години и всички жени, независимо от възрастта, бяха съблечени и започнаха да бият с камшик.
  И след това бийте по петите с бамбукови пръчки. Няколко по-малки деца и няколко възрастни жени изпуснаха копита от шок от болка. Други били бити, така че да не могат да се изправят.
  И босите им крака са подути.
  Тогава талибаните ги вдигнаха и ги подкараха с щикове в тяхната посока. Това са жестоки създания.
  И така започна нов ред под управлението на талибаните.
  И това е само началото.
  Афганистанците имат многократно превъзходство в пехотата, но много по-слаба авиация и по-малко и по-лошо качество на техника и тежко въоръжение. Много талибански танкове са направени от дърво. И това не ги прави по-силни.
  Тук Герда на колата си много известно унищожава воините на ислямската империя. И ги събаря с голяма интензивност. И пистолетът й работи.
  Герда удари краката на противника с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на времето на комунизма сред германците!
  Шарлот също стреля с боси крака и изписка:
  - Слава на героите на комунизма!
  Кристина го взе и удари врага, натисна копчето с аленото си зърно и изписка:
  - И слава на нашата Родина!
  И Магда как да удари врага, използвайки босите си пръсти и скърцане:
  - Ролята на нашата родина през вековете!
  И също така удари врага.
  А това са бойни красавици - супер и хипер класа.
  Воини от най-широк профил и от бойния тест.
  Албина и Алвина, бойни пилоти от ГДР, също бият талибаните.
  И го правят с голям ентусиазъм.
  И използват голи пръсти.
  Албин сваля афганистански самолет в небето и изпищява:
  - За комунизма в развитите страни!
  Алвина свали самолета с боси пръсти и добави:
  - И в развитие също!
  Това бяха наистина момичета - каквото трябва!
  И да смаже талибаните. И сега афганистански самолети са свалени в небето.
  И след това преминават към наземни цели.
  С тях е Хелга, също много красиво русо момиче.
  И разбийте врага.
  И прекъсна самолета с боси пръсти и гукаше:
  - За велик комунизъм!
  И Албина ще събори афганистанската кола, ще я запали и ще добави:
  - За най-големите простори!
  И Алвина ще пресече талибанския щурмови самолет и ще раздаде:
  - За богинята Хера!
  И се посмейте.
  Хелга също, без да мисли много, смазва афганистанците и изревава:
  - Слава на нашето велико отечество!
  И поваля врагове много уместно.
  А Наташа и нейният екип са свирепи.
  Те избиват талибаните в големи количества. И докато пеят:
  Живеем на бащина земя
  Внуците на Род и Лада са леките деца!
  - И лети на крилат кон,
  Русия от далечни хилядолетия!
  Зоя също удря врага с помощта на боси пръсти и бърбори:
  - За Русия, в която управляват руските богове!
  - добави Августин с усмивка, смазвайки враговете. и използвайки голи пети за това:
  - За СССР!
  И също как да добавите изстрел, като натиснете аленото зърно на бутона на базуката.
  И Светлана също така специално унищожава врагове.
  И също така използва голи пръсти. И покоси много афганистанци.
  Докато пее:
  - Ние живеем на земята на баща ни,
  Внуците на Сварог са славни деца!
  Наташа, натискайки бутона на базуката с рубинената си зърна и избивайки талибанския танк, издаде:
  - И ние летим на крилат кон,
  Ние сме в далечните хилядолетия!
  Зоя отрязва афганистанците на залпове. И трупайки трупове от войниците на ислямската империя, тя изписка:
  Русия се засмя
  И плачеше и пееше...
  Във всички епохи, затова е Русия!
  Августин, драскайки враговете, отбеляза много агресивно, хвърляйки граната с голата си пета:
  - Ще бъдем най-силните в света!
  А също и как бие талибаните. И веднага изкося цяла редица от тях.
  И Светлана също изтребва войниците на ислямската империя. И с босите пръсти на краката на разрушителната сила той хвърля подаръци и пее:
  - Слава на ерата на вярващия комунизъм,
  Вярвам, че няма да имаме пацифизъм!
  И момичето ще натисне бутона на базуката и ще смачка добре ягодовото зърно.
  И тук се борят други красавици.
  Например Джейн Армстронг. Трябва да се отбележи и много интересна и борбена красота момиче.
  . ГЛАВА? 5.
  Той смазва напиращите афганистанци и скърцайки казва:
  - Ето, идва лятото!
  Момичето стреля по талибаните, посяче ги и изгука:
  - За Отечество и свобода докрай!
  Гертруда също взриви врага. Тя свали афганистански танк и изписка:
  - За велик комунизъм!
  И Малания ще изстреля нещо смъртоносно срещу врага. Ще го разбие на парчета и ще изскърца:
  - Отивам на тревата!
  И Моника ще удари врага с нещо смъртоносно и ще изчурулика, оголвайки зъби:
  - Ще погледна ясното небе и ще разбера, че живея!
  Джейн го взе и изгука:
  - Камбана ще звънне в небето!
  Гертруда се хвърли във врага и изкрещя:
  - Ще вали проливен дъжд!
  Маланя как да преследваш врага с писък:
  - Отивам в детството си!
  Моника стреля по афганистанците, разби колата на врага и пее:
  - Летен дъжд за мен!
  Тези момичета са просто невероятни!
  Наташа агресивно отбеляза, стреляйки по врагове и храна:
  - Ние сме великите воини на Сварог!
  И той ще хвърли смъртоносен дар на врага с босите си пръсти.
  Зоя го взе и обстреля врага с автоматичен залп. Тя го събори и изкрещя:
  - За Русия Сварог!
  И тя хвърли дара на унищожението с босите си пръсти.
  Августин също като плесница на врага. И босите пръсти ще хвърлят убийствен подарък на унищожение. Ще разкъса врага и ще изскърца:
  - За движението към комунизма!
  И Светлана също удря врага като шуганет. И бързо гасете врага. И голата й пета ще вземе, и смъртоносният дар на смъртта ще намери. И много врагове ще ударят.
  И тогава момичето пее:
  - Нашето виждане е най-борбено,
  Станах момиче, много яко!
  Тези момичета са просто невероятни.
  Наташа се представя по много борбен начин.
  Но Олег Рибаченко също се бори отчаяно.
  И момчето посича афганистанците с мечове и скърцане:
  - Слава на епохата на комунизма!
  И с боси пръсти хвърля убийствен подарък на смъртта.
  Това дете е просто невероятно.
  И Маргарита Коршунова старателно върши врагове. И с голи пръсти на краката на враговете унищожава.
  След това изкрещява:
  - Аз съм супер момиче!
  И пак с голи пръсти как се хвърлят остри и отровни игри по врага.
  И тогава децата ще го вземат и ще подсвирнат. И масата гарвани веднага е зашеметена и пада върху враговете, пробивайки ги. И черепите стават пълни с дупки.
  Да кажем, че така е минало разглобяването в бой.
  А децата, обективно погледнато, борбени и безсмъртни.
  Олег Рибаченко пееше, нарязвайки талибаните на парчета.
  Беше толкова красиво
  Човекът е станал роб на колектива!
  И отново, с боси пръсти, момчето ще изпрати смъртоносен дар на враговете без много церемонии. Това наистина е убиец.
  Олег Рибаченко взе и изпя:
  - Та, та, та, ще вземем котка с нас!
  И отново, с боси пръсти, смъртоносният удар на врага. И е много агресивно.
  Маргарита, смазвайки враговете и ги косейки с добре насочени изстрели, издаде:
  - Слава на ерата на руския комунизъм!
  И отново тя хвърли смъртоносен дар на врага с боси пръсти.
  Тук децата пак ще го вземат и ще подсвирнат. И маса гарвани падна върху главите на афганистанските войници. Така премина тоталното им изтребление.
  А децата са пълни с ентусиазъм и желание да се бият истински.
  Аленка стреля по врага и изписква:
  - За Отечеството, майка ни!
  И ще хвърли дар на смъртта с бос, изсечен крак.
  Нека просто кажем, че тези момичета са много борбени.
  Анюта драска по врага и крещи оглушително:
  - За нашата велика Родина.
  И с голата си пета ще изхвърли това, което носи разрушение и смърт.
  И Алла гаси враговете със залпове. Коси много афганистанци, а с боси пръсти мята гранати и скърца:
  - За нови големи победи!
  А също и как да ударите със смъртоносен изблик.
  Но Мария също поваля врагове с убийствен ятаган. И с гола пета, нещо много разрушително се хвърля върху враговете. И оголвайки зъби казва:
  - Русия ще е шампион!
  И Олимпиадата също ще победи врага с голяма енергия. И той ще стовари убийствен юмрук или чук върху врага. И също така използвайте голи пръсти.
  И рев:
  - За най-святата Русия!
  И оголва зъби в усмивка.
  Маруся също е в бойна поза и пищи, оголвайки зъби:
  - Ще те разкъсам на парчета!
  И с босите си пръсти той хвърля най-смъртоносния подарък на смъртта.
  И Матрьона, сякаш при врагове, ще удря с чук. И наистина ще я боли. И той ще вкара много талибани в ковчега на Матрьона. И изписка, оголвайки зъби:
  - Аз съм най-борбеният на света!
  И се смейте.
  Това са момичетата тук - гласът на красавиците е звучен.
  Сталенида също смазва противниците, унищожава афганистанците и реве:
  - За великото множество руски богове!
  И той също ще хвърли граната с боси пръсти.
  И разкъсайте много талибани.
  Това са момичетата - най-висок клас и супер.
  Вероника удря афганистанците и крещи:
  - За Отечеството, майка ни!
  И отново босите й пръсти са покосени от талибанска кола.
  Виктория унищожава ислямски войници. Коси ги като с коса и агресивно ухилен казва:
  - За нашето необятно Отечество!
  И с боси пръсти, отново хвърля дара на смъртта.
  И Серафим също е като лупанет на муджахидините. И от базуката ще изплюе дара на смъртта, като натисне бутона с алено зърно.
  Ето го и него - борбена жена.
  И мърмори:
  - Слава на епохата на комунизма!
  А Алис и Анджелика все още се карат. Тези момичета са снайперисти. И стрелят по афганистанците с голяма смъртоносна сила.
  И улучете право в целта с невероятна точност.
  В същото време Алис изрева:
  - Аз съм най-силният в света!
  И с боси пръсти как ще вземе и ще пусне дарбата на унищожението, изтребвайки афганистанците.
  И Анджелика ще удари и ислямската армия. И използвайте голи пръсти. И натиска спусъка с аленото зърно на гърдите си и мърмори:
  - Слава на моя свят!
  А също и как да се смея.
  Ето ги момичетата, всички момичета са момичета.
  Алис пее агресивно и активно, стреляйки по врага:
  - Нашата земя е прославена,
  Всички сме народи - роден род!
  И Алис също ще хвърли убийствена граната с босите си пръсти.
  И Анджелика също върши врагове. И с боси пръсти хвърля подаръци на смъртта.
  В същото време червенокосото момиче пее:
  - Слава на нашия СССР!
  А голата й пета хвърля смъртоносна граната.
  Ето ги и момичетата - рижи и руси.
  има толкова много в тези момичета и толкова специални, готини и истински.
  Steelenida, стреляйки по врага и правейки добре насочени изстрели с помощта на босите си пръсти, изгука агресивно:
  - За Русия и свободата докрай!
  И отново натисна копчето с рубинено зърното на гърдите си.
  Сталенида е много хрътка и готино момиче. И има толкова много страст и воля със сила.
  Момичето пееше:
  - Сталин е славата на битката,
  Сталин от нашия младежки полет ...
  Борба и победа с песни,
  Нашите следват Сталин!
  Вероника, стреляйки по муджахидините и активно ги унищожавайки, изписка:
  Борба и победа с песента,
  Нашите следват Сталин!
  Виктория, стреляйки по талибанските войски, туитна:
  - Дадени са ни огромни крила,
  Голяма смелост ни е дадена...
  Колхозното изобилие на Сталин,
  Слава на Съветската страна!
  И момичето хвърли с бос крак убийствен подарък на смъртта.
  Серафим, косейки китайците без излишни церемонии, издаде:
  Сталин е славата на битката,
  Сталин от нашия младежки полет ...
  Борба и победа с песни,
  Нашите следват Сталин!
  Стийленида го вдигна с усмивка, пеейки:
  - Борба и победа с песни,
  Нашите следват Сталин!
  И така воините наистина се заеха с унищожаването на афганистанците без много арогантност и шум. Трябва да кажа, че са много борбени красавици.
  Сталенида изчурулика и оголи зъби:
  - Борба с песента и победа,
  Нашите следват Сталин!
  Това са бойните момичета тук.
  Вероника каза с усмивка:
  - Там ще бъде нашата победа в свещената война.
  И тя си показа езика.
  Така че тук момичетата са просто най-високият и готин вкус в тях.
  Виктория отбеляза, намигайки на момичетата:
  - Това е нашата последна и решителна битка!
  И пак как удря врага.
  И удари с боси пръсти.
  Тези момичета са просто страхотни.
  И момичета, които наистина обичат да се бият толкова много.
  Стийленида изсъска:
  - И за талибаните е нищожно да са в ковчег!
  Виктория се съгласи с това:
  - Да, бъди! А този върховен халиф е много по-опасен от Хитлер!
  Вероника се съгласи с това:
  - Да, той има много повече войници!
  Серафим отбеляза гневно, посягайки муджахидините на залпове:
  - Номерът иска да вземе!
  Стиленида уверено каза:
  - Няма да го вземеш!
  И тя блесна с перлени зъби.
  Тогава тя хвърли граната на унищожение с босите си пръсти със смъртоносна сила.
  Виктория отбеляза с усмивка, оголвайки зъби:
  - Слава на комунизма!
  И отново тя хвърли смъртоносния дар на смъртта с боси пръсти.
  Вероника удари шамар на врага и изчурулика:
  - Слава на комунизма и нашата партия!
  Серафим отбеляза:
  И слава на делото на Ленин!
  И изпрати дар на унищожение на врага.
  И така се разделиха тези момичета. И така талибаните са победени.
  Альонка, косейки афганистанските войници, отбеляза с ярост:
  - За най-високите постижения на комунизма!
  И отново хвърча граната, хвърлена от боси пръсти.
  И тук Анюта действа много агресивно срещу врага.
  И покосява врагове със смъртоносен натиск. Отсича ги като сърп. И писъци:
  - За славата на СССР!
  Бойният Алла на талибаните млати и пищи:
  - В името на Перун!
  И също така ще хвърля убийствени подаръци по врага с боси пръсти.
  Агресивната Мария отбеляза, докато посягаше противници:
  - В името на контрола над СССР!
  И също така с боси пръсти, как смъртоносното настояще на смъртта ще се поддаде.
  И Олимпиадата, като вземе врагове, ще удари и ще скърца:
  - За Отечеството до най-високата победа!
  Освен това босите й крака ще изпратят убийствен дар на унищожение.
  Ето едно момиче - да кажем - ултра!
  И Матрьона взе муджахидините и да ги убием. И действаше с колосален натиск.
  И воинът запя:
  - Смазани сме от игото на ордата!
  И Маруся, издълбавайки противниците и косейки ги като убийствена коса, избухна:
  - Притиснати сме от игото на неверника!
  И Олимпиада, посичайки талибанските зли духове, изкрещя:
  - Но кипи във вените ни,
  Аленка, стреляйки по врага, добави:
  - Небето на славяните!
  И Анюта изчурулика с усмивка:
  - И от морския бряг,
  Към ледената Колима!
  Червенокосата Алла уверено добави:
  - Всичко това е нашата Земя,
  Всичко това сме ние!
  Мария, стреляйки по противниците, добави:
  - Всички ние!
  И с хвърляне на босите си пръсти тя разпръсна много талибани.
  Ето ги борбените момичета. И в тях налягането, да кажем - супер.
  Аленка отбеляза, смеейки се в юмрук:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Анюта добави през смях:
  - Слава на Ленин!
  Алла, стреляйки по муджахидините, издаде:
  Пионери тук и там
  Пейте песен на Ленин!
  И тя хвърли смъртоносна граната с боси пръсти.
  Това е толкова борбена Мария. И смазва талибаните с колосален натиск.
  И буквално биват пометени с метла.
  Мария, драскайки враговете, изписка:
  - Ние сме пионери - дъщери на комунизма!
  И отново, как да хвърлите на врага голяма част от експлозиви.
  Олимпия отбеляза, отрязвайки врага като трева със сърп:
  - Аз съм воин от супер класа!
  А нейните голи, изсечени крака са като на талибан, колосални и разрушителни.
  Ето ги и момичетата. Да кажем, че са страхотни.
  Аленка каза:
  - Ние сме пионери и пеем песни на Ленин!
  Ан коригира:
  - Не, ние сме комсомолци! И пейте песни на Сталин!
  Алла агресивно отбеляза, стреляйки по врага:
  - Ще можем да довършим врага,
  И ще има първи празник!
  И Мария, стреляйки по врага, покосявайки врага, и масата афганистанци беше напоена.
  Момичето изписка ухилено:
  - За Русия и космоса!
  Олимпиада се засмя оглушително и намигна.
  - За нашата велика Родина!
  И с босите си пръсти той ще хвърли дар на смъртта със смъртоносна сила.
  Маруся се изкикоти и агресивно отбеляза:
  - За победата над талибаните.
  Матрена се изкиска с апломб:
  - Слава на СССР! И слава на КПСС!
  И как ще си покаже езика!
  Това са готините момичета.
  А Олег Рибаченко удря талибаните с мечове и рев:
  - За великия СССР!
  И с босите си пръсти, момчето, сякаш се стискаше на врага.
  И чуруликане:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Маргарита посича афганистанците и изкрещява:
  - За нашето Отечество!
  И с боси пръсти момичето ще изстреля отровни игли. И залепват гърлото на муджахидините.
  И момичето ще пее:
  - Моят велик комунизъм ще бъде с нас!
  И децата пак ще подсвирнат и хиляди припаднали гарвани са забили черепите на афганистанците.
  Михаил Владимир се събуди. И беше интересно. Да, войната с талибаните е готина.
  Но е време да управляваме СССР и да правим редовни поръчки.
  По-конкретно, да прехвърли в Афганистан избрани подразделения от специални сили и авиация. Увеличете разходите за отбрана и то значително. Също така набират повече войници на договор, попълват специалната охрана и бойци. Броят на армията се увеличи.
  Разпоредено е и да се подготви ценова реформа. Да се спре субсидирането на земеделски стоки и др. Това даде възможност да се отделят допълнителни средства за военни разходи.
  Путин-Горбачов също нареди да се забрани критиката на Сталин и бивши лидери. И дори да го криминализират. Не само това, имаше заповед дори да се увеличи броят на паметниците на Сталин и да се възстановят по-рано разрушените и пометени. А също и да се върне на Волгоград историческото име - Сталинград.
  След това Михаил-Владимир Горбачов-Путин заспа;
  Епичната битка с талибаните продължи. И сега талибаните атакуват руските войски по всички периметри.
  И руската армия отразява тяхното настъпление. И има жестока битка.
  Наташа се обръща и хвърля граната със смъртоносна сила с боси пръсти. Сълзи противници и реве:
  - Слава на ерата на руските богове!
  Зоя се бори и с врагове, повече от уверено. Коси опоненти и реве:
  - В името на Велика Русия!
  И също така с боси пръсти ще пусне подарък на смъртта.
  Ето как тези момичета се заеха с бизнеса много знаменито.
  Августина, която също стреляше много точно по врага и хвърляше гранати с боси пръсти, изръмжа:
  -За великия СССР!
  И Светлана се бие с муджахидините, нокаутирайки ги в редици, реве:
  - За готина Русия!
  И с боса си пета ще се поддаде на убийствения дар на смъртта.
  Това е екип от момичета, родени да убиват талибаните. И не само талибаните.
  Наташа се изкикоти и стреляйки по муджахидините, взе го и изкрещя:
  - Слава на СССР!
  И с боси пръсти как да пуснеш убийствен.
  Зоя, продължавайки да стреля по войниците на Ислямската империя, издаде агресивно:
  - Слава на нашата армия!
  И с боси крака ще хвърли разрушителното.
  И Августин бие афганистанците и гука:
  - Слава на нашата Родина!
  И босите пръсти ще започнат разрушение.
  Светлана също смазва враговете, нокаутира ги с ярост и писъци:
  - За свещения комунизъм на СССР!
  Това са момичетата, които ще се борят за съвестта си. И те се борят и побеждават.
  Аленка се бори много и хвърляше смъртоносни подаръци с боси пръсти.
  И момичето изгука:
  - За комунизма!
  Анюта застреля врага много красиво и с голата си пета удари талибаните и изписка:
  - За Русия на комунизма!
  Тук Алла се бори много скромно и активно. И боси пръсти се стрелнаха със смъртоносна сила.
  Момичето изръмжа:
  - За комунизма на СССР!
  Момичето Мария го взе и даде обрат, покоси афганистанците и изръмжа:
  - За Отечеството, майка ни!
  И с босите си пръсти тя изстреля смъртоносна сила.
  Олимпиадата също даде добре насочен обрат и покоси много врагове. И момичето изгука, изхвърляйки босите си пръсти и вякнула:
  - За Отечеството, майка ни!
  Маруся се бие с дивата ярост на котка и стреля по афганистанците. И да ги унищожи масово.
  А момичето изрева:
  - Това е много яко!
  Матрена много точно удря муджахидините и коси като класове. Ето го момичето.
  И реве на себе си с ролка:
  - За много добър комунизъм!
  Сталенида също се бие с дива ярост и отрязва талибаните от войските. Такава борбена жена е тя.
  И много сполучливо надраска на врага.
  Стийленида изпя:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Това са бойните момичета тук. И много красива и борбена.
  Воинът даде ход на врага. Покоси маса от афганистански войски и изскърца. За Русия и свободата
  до края.
  Вероника, стреляйки по талибаните, ги замеря с ракети и изпищя:
  - Слава на комунизма!
  Виктория, стреляйки по смелите и героични воини на Аллах, изчурулика:
  - За родината!
  Това е момичетата най-сок и красота. Много красиви и борбени момичета. И имат огромна сила. И такива борбени момичета
  и смаже, и върши, смаже афганистанците.
  Серафима също драска по врага, нокаутирайки талибаните с дива сила.
  И момичето хвърли смъртоносни дарове на смъртта на врага с боси пръсти.
  Тези момичета са просто невероятни.
  Альонка драска по афганистанците и много агресивно коси враговете.
  Жената воин гукаше, докато посичаше воините на ислямската империя.
  И тя изрева:
  - За Отечеството - майка ни!
  Анюта е много активна в драскането с врагове и покосяването на враговете със силата си. И с босите си пръсти тя хвърли смъртоносна и колосална сила.
  И момичето изчурулика:
  - Слава на комунизма!
  И с алено зърно нашето копче за базука запали резервоара.
  Тук бойната Алла смазва врага с голяма ярост. И стреля и мокри, унищожавайки муджахидините.
  Тези момичета са много красиви и битките са станали герои.
  Борбата с Алла в провинцията се разяжда с дива ярост.
  Това е военният път на момичетата. Които много дори се бият. И много агресивно смазаха талибаните.
  Военната Мария беше много смазваща с дива сила и отряза всички като бръснач.
  И с боси пръсти момичето хвърляше гранати на унищожение. И момичето разкъса много врагове.
  Олимпиадата отново е в действие. И отново смазва муджахидините. И отново тя хвърли босите си пръсти с убийство и разрушение.
  И ще бъде грубо и много агресивно.
  И Олимпиадата започна да се бие и с гола пета се поддаде на унищожение и пълна смърт.
  Ето такова бойно момиче-герой на тази олимпиада. Ето едно борбено момиче.
  И Маруся смаза афганистанците с голяма ярост. И ги покоси с дива смелост.
  И с ягодово зърно тя взе и изпрати смъртоносна сила.
  И много муджахидини в ковчег.
  Аленка заяви, стреляйки по врага, и изпищя:
  - За най-могъщия комунизъм в света!
  Анюта, драскайки върху афганистанците, агресивно отбеляза:
  - Ето ни отново на бял кон!
  Ето я отново борбената Алла в тежка битка. И червенокосото момиче пак драска по муджахидините и пищи с цяло гърло.
  И определено ги унищожава.
  и крещи с пълно гърло.
  А момичето драска като картечница.
  И Мери действа с цялата си дива сила. И стреля по афганистанците много точно. И покосява враговете много точно - всеки куршум в окото.
  И реве:
  - За Русия Сварог!
  Олимпиадата действаше много жестоко и убиваше противници и покоси муджахидините. И много борбена девойка-герой. Тези момичета са просто невероятни.
  И никой няма да оцелее срещу тях.
  Олимпиадата старателно покосява враговете. И той нокаутира афганистанците с боси пръсти, хвърляйки смъртоносни дарове на смъртта. Олимпиадата, разбира се, е много момиче
  най-готиният и борбен от всички в света.
  Е, той ще удари муджахидините и ще ги покоси със сабя.
  И момичето ще вземе и ще пее:
  - Аз съм красота клас Хипер!
  Тези момичета са толкова красиви и много борбени. Те имат колосална степен на вълнение и сила за празник за очите.
  Маруся стреля по афганистанците и изписква:
  - За времето на комунизма!
  И също с боси пръсти, сякаш от муджахидините, ще чукат. Това момиче е просто невероятно.
  Matryona ще удря врагове със смъртоносна сила с помощта на алено зърно на гърдата от базука. И това наистина е нейната хиперсила.
  И воинът изписква:
  - За велик комунизъм!
  . ГЛАВА? 6.
  Това са момичетата, които се борят за СССР и показват чудеса от героизъм. Не, срещу такива момичета никой враг не може да устои. Дори толкова много, колкото талибаните. Въпреки че са способни да хвърлят трупове в Москва.
  Сталенида се бие с превъзхождащи вражески сили. И също как натиска копчето на базуката с ягодово зърно и скърца:
  - Аз съм воин от супер класа!
  И намига на приятелите му.
  Вероника също агресивно унищожава афганистанците и не им дава милост. И има голямо изтребление.
  Момичето е много борбено и притежава феноменална космическа сила.
  А в Сталенида това, което смело смазва муджахидините от тази сила, е още повече. Нека го кажем така, прави момичета.
  Виктория блъска афганистанците с голяма активност, удря ги и реве:
  - Аз съм момиче от хипер класа!
  А Серафима блъска муджахидините със страст на лисица, коси ги и пищи:
  - Аз съм ултра красавица!
  Албина и Алвина смазват афганистанците в небето. И Хелга е с тях. Колко активно се заеха с жълтите. И унищожи капитално.
  Албина събори талибанска кола с боси пръсти и изписка:
  - За ГДР! Да се върне комунизмът пак при германците!
  Алвина също свали самолета на ислямската империя и извика:
  - Към най-големите върхове на комунизма!
  А Хелга в небето с помощта на босите си пръсти прикри талибанския танк и изчурулика:
  - За победи през покрива!
  Така се караха борбени и красиви момичета.
  Анастасия Ведмакова също смаза муджахидините от небето и изпя:
  - Да се слави комунизмът!
  И с боси пръсти хвърляше бомби по противниците от самолета.
  И Акулина Орлова също вършееше афганистанците и пееше:
  - Слава на нашето отечество.
  И хвърли тежки и смъртоносни бомби върху врага.
  Това бяха борбени момичета, да го кажем направо.
  Mirabela Magnetic смаза опонентите с колосална степен на интензивност и изкрещя:
  - За великия и могъщ комунизъм!
  И момичето отново намигна с люляковите си очи.
  Това бяха момичетата.
  Анастасия Ведмакова блъскаше афганистанците и ги удряше с юмруци, виейки:
  - Новото ми кредо е да спечеля всички!
  И също как да използвате голи пръсти.
  Акулина Орлова победи противници. Тя ги косеше като гребен и пищеше:
  - Аз съм най-силният в света!
  И как се поддава с гола пета.
  А Mirabela Magnetic поваля враговете с огромната си сила и писъци:
  - Аз съм супер момиче!
  И с алено зърно като натиска копчето.
  Тези момичета са просто супер и хипер.
  Алвина смаза талибаните и изкрещя с голяма сила:
  - За комунизма!
  И с боси пети, сякаш ще натиска педалите. Това момиче е просто невероятно.
  И Албина на афганистанците като лупанет. И им дай капитал хипер.
  И той ще вземе много врагове наведнъж и ще го легне.
  И прави всичко това с боси пръсти.
  И пей:
  - Аз съм най-готиното момиче на света!
  Хелга също бие талибаните. Те са колосални и активно изтребват. Но тогава с босите си пръсти ще насочи ракета и афганистанският бункер ще я разбие.
  И като цяло е супер.
  И момичето се смее...
  Но Елизабет на своя танк ще се изправи срещу муджахидините и ще им уреди пълно поражение. И много от талибаните ще бъдат убити наведнъж.
  И кулите от танковете на талибаните са откъснати.
  Елизабет е момиче, което е най-висок клас супермен. И мачка врагове с боси пръсти. И буквално ги вкопава в земята.
  Така тази Елизабет е просто Хипер.
  И нейният резервоар, сякаш от муджахидините, ще се издълбае.
  Не е момиче, а нещо супер активно и борбено.
  И Катрин върши афганистанците. Тя има невероятна сила и ловкост. И тя, с помощта на босите си пръсти, унищожава войниците на ислямската империя.
  Това е момиче и вече е убило толкова много афганистанци.
  И тя го взе и запя:
  - Аз съм ултра!
  И Елена старателно върши врагове. Показва им своята супер класа и реве:
  - Аз съм Хипер!
  И с боси пръсти е все едно да чукаш китайците. Ето го момичето.
  И Ефросиния унищожава бойците на Афганистан по много агресивен начин. И стреля с голи пръсти много точно.
  И докато още мърка:
  - За Родината и Русия ще бъде нашият Сварог месия!
  Нека просто кажем, че момичетата са воини на честта.
  Елизабет, стреляйки по афганистанците, отбеляза:
  - Като цяло някак повече ми харесват руските богове!
  Екатерина стреля с боса си пета, натискайки бутона, събори талибанския танк и изписка:
  - И аз също повече харесвам руските богове! Всъщност, защо имаме нужда Исус да бъде обрязан на осмия ден?
  Елена изписка от гняв:
  - Срам ме е от княз Владимир!
  Елизабет се съгласи с това:
  - И трябва да те е срам!
  Елена се съгласи с това:
  - Разбира се, жалко е, че руснаците се покланяха на еврейски светци!
  Катрин го взе и изръмжа:
  - Трябва да имаме руски светци и богове!
  Елизабет се съгласи с това, оголвайки зъби:
  - Да, трябва!
  И намигна на врага.
  Ефросиния отбеляза енергично, взривявайки муджахидините от оръдие:
  - Ще победим ислямската империя...
  И отново Елизабет, сякаш разбива врага, е смъртоносна.
  Герда също се бие много умело. Удря муджахидините със смъртоносна сила и писъци:
  - За велик комунизъм!
  а тя е такъв войнствен и известен крал!
  Шарлот също смазва талибаните и крещи, оголвайки зъби:
  - Това е страхотно!
  и такова бойно момиче клас мега!
  Кристина също рита афганистанците с боси пръсти. И непременно ще ги убият.
  И той ще вземе и ще премине:
  - Аз съм ариец номер едно!
  И Магда ще бие афганистанците, и ще избие много от тях и ще съска:
  - За СССР и ГДР!
  И намига със сапфирените си очи. Това момиче е просто хипер!
  Не, талибаните не могат да се справят с момичета от супер и хипер класа.
  И те са толкова войнствени момичета.
  И пеят със страст:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка ...
  С това няма да се шегувам,
  Да го разкъсаме!
  И как воините ще избухнат в сълзи. Ето ги и момичетата.
  И също така забиваха босите си крака в муцуните на пленените талибански войници. И ги принуди да целунат голите им кръгли пети.
  Ето ги момичетата по бикини.
  Но талибаните измъчваха комсомолец. Те извиха ръцете й отзад и я издърпаха нагоре на стелажа. И вдигна нагоре. И усукаха момичето на дървото. И я вдигна. И тогава те го взеха и го пуснаха.
  И момичето падна. Тя го хвана до самата трева и увисна. И тя замръзна. И муджахидините се засмяха сърдито. Тогава момичето беше взето отново и издърпано нагоре, до самия връх на дървото.
  И тогава пак я пуснаха. Момичето се строполи и отново увисна на дъното. И въжето се опъна, и красавицата зави от болка. и започнаха да я повдигат отново.
  Издърпани до самия връх. Повърнаха го добре, оставиха го да виси малко. И след това отново го пуснаха с дива ярост. И момичето отново рухна и се изви
  ставите. И като цяло беше доста разголена. и как боли.
  след това се повдига отново за четвърти път и се разклаща добре. След това го закрепиха на плътен клон и започнаха да го опъват. Те прикрепиха блок към босите крака на момиче,
  и започна да окачва тежести на него. Талибаните окачиха пудово тегло първо от едната страна, а след това от другата. Тогава започнаха да бият момичето с камшик. Начукан така, че кожата да се спука.
  И тогава комсомолците започнаха да сипват сол върху раните. И тогава взеха и задействаха нажежена тел. И бият момичето с болна сила. Тогава афганистанските палачи намазаха босите стъпала на краката на момичето и запалиха мангал под нея. И да снимаме красавицата без излишни церемонии. И тогава палачите от талибаните смазаха и гърдите на момичето. И след
  което запали гърдите й. И те започнаха да бият момичето старателно.
  И изпържете муджахидинския воин и нейните гърди и пети. И тогава намазаха дупето и донесоха факлата до задните части. И те започнаха да бият момичето старателно. И тогава огънят докосна пазвата й. Космите, покриващи пещерата на Венера, бяха овъглени веднага. Това момиче е просто невероятно. И такова мъчение я очакваше.
  Афганистанските палачи изгориха момичето и гърдите, и задника, и пазвата, и стъпалата на босите й крака. И го изпържиха старателно. Тогава талибанският екзекутор взе нажежен прът и без да се замисля, пъхна момичето в ануса. И как, крещи тя от дива болка.
  Това я нарани толкова много. А тези момичета са толкова палави и красиви. Но афганистанците измъчваха момичето силно. И толкова красиви воини. И те се изпържват старателно от воина.
  И така момичето беше взето от своите палачи и започнаха да чупят дългите си изящни пръсти с нажежени щипци. И боли толкова много. Палачите счупиха пръстите на момичето, като започнаха от малкия пръст.
  И буквално всичко беше счупено. И тогава ребрата започнаха да се спукат на комсомолския член. И в същото време нажежени клещи се забиха в гърдите му. И стана червено от жегата да изкриви железните и алени зърна. И гърдите на момичето бяха откъснати. И беше толкова жестоко и болезнено.
  Там беше мъчението.
  Герда, стреляйки по муджахидините, забеляза:
  - Слава на комунизма!
  Шарлот отбеляза много агресивно с дяволска сила. И изписка:
  - За Отечеството!
  И с боси пръсти ще стъпче врага.
  Ето го момичето. И толкова войнствен.
  Кристина го взе, удари талибаните с боси пръсти и изписка:
  - Слава на ерата на руските богове!
  Магда също се блъсна в афганистанците с босите си пръсти и изгука:
  - За нашата Родина!
  И тези момичета са толкова готини.
  Герда, стреляйки по противници от Афганистан, издаде:
  - За великия комунизъм на Германия.
  Тези момичета са такива бойни красавици.
  Герда весело отговори, драскайки върху муджахидините:
  - Имам момиче просто супер.
  И Шарлот посочи агресивно, докато стреляше по противника си:
  - Слава на арийския комунизъм!
  И използвайки пръстите на босите си крака, тя изгука:
  - За великото Отечество!
  Кристина също падна върху врага с голяма точност, отбеляза:
  - За Русия и Германия в приятелство!
  Магда също блъсна муджахидините и изписка:
  - Слава на нашата ера!
  И отново намигва на партньорите си.
  Ето ги и момичетата.
  И Джейн Армстронг започна да удря талибаните с оръдие.
  Момичето беше много красиво.
  Джейн блъсна противника си с боси пръсти и изписка:
  - Слава на Отечеството!
  Така Гертруд отчаяно ще удари враговете и те ще бъдат напълно покрити и разбити.
  И гукане:
  - За Великобритания!
  И Малания, сякаш удряше врага и му правеше харакири, и чуруликаше:
  - За английските победи!
  Моника също ще удари враговете с помощта на босите си пръсти и изписка:
  - За съветските победи!
  И Тамара, и Сулфия се бият с талибаните и убиват брадатите воини, които идват на вълни.
  И тези момичета пеят:
  - Хората ще се радват
  Щастие завинаги...
  Руското правителство има
  Силата е голяма!
  Тамара се обърна, стреля с боси пръсти и изгука:
  - За мнението ми за комунизма!
  Сулфия също ще удари врага, ще убие много талибани и ще скърца:
  - Да кажем една дума за Русия!
  И двете момичета избухнаха в смях.
  Тамара се обърна. Тя покоси много афганистанци и изчурулика:
  - За най-добрата сила на Отечеството!
  Сулфия също ще преразгледа врага и ще гука:
  - За аления комунизъм в СССР!
  И намига със сапфирени очи.
  Това са момичетата - просто най-висок клас и полет.
  Алис и Анджелика все още се карат.
  Русо и червенокосо маце.
  Те са силни момичета и стрелят от снайперски пушки.
  И докато си пеят:
  - Слава на СССР! Ще дадем пример на всички!
  Алис стреля по врага със снайперска пушка. Застрелян с боси пръсти и
  изписка:
  - Слава на моята страна!
  Анджелика също удря врага, с помощта на босите си пръсти, хвърля граната и скърца:
  - За Русия най-великият.
  И намига с изумрудените си очи.
  Тези момичета са просто топ пилоти. И така афганистанците са смазани. Тук те се бият и най-готините и най-интелигентните в света.
  Алис изчурулика, намигайки:
  - Слава на времето на КПСС!
  Анджелика лесно се съгласи с това:
  - Велика слава на Героите на СССР!
  И отново тя хвърли граната със смъртоносна сила с боси пръсти към врага.
  Тук тя е жена с обикновена грешка с необикновен външен вид.
  Алис го взе и изчурулика:
  - В името на безсмъртните идеи на комунизма!
  И тя хвърли дар със смъртоносна сила с босите си пръсти.
  Анджелика също взе и се нахвърли върху врага.
  Тя го отряза като шкурка и изписка:
  - За Русия и руските богове!
  Тези жени бяха много борбени и готини.
  Алиса, стреляйки по врага, взе и с босите си пръсти пусна дар на унищожение към врага.
  И беше много готин ход.
  Анджелика също издълба врага, буквално го унищожи и демонстрира колосална сила. И закачливо каза с усмивка:
  - Това е огромно събитие!
  И голите й пръсти изстреляха послание за смърт и унищожение!
  Тук беше момиче - просто хиперклас.
  Алис го взе и изрева с пълно гърло:
  - Аз съм най-силният и най-готиният във Вселената!
  Анджелика изстреля цял варел експлозив с боси подметки и изписка:
  - И аз съм в мегавселената!
  Тези момичета са много красиви.
  Алис отбеляза, докато стреля по врага:
  - Вярата в комунизма е голяма!
  И хвърляне на смъртоносни гранати с боси пръсти.
  А Анджелика стреля по муджахидините и реве:
  - Вярата ни е много голяма!
  И с боси пръсти ще хвърли граната с разрушителна сила.
  И воините взеха врага и така тези талибани измамиха ... И нито в приказка да кажат, нито да опишат с писалка.
  Алис съвсем логично забеляза, стреляйки от снайперска пушка и сваляйки талибански атакуващ самолет.
  Алис го взе и изчурулика:
  - Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  И отново момичето ще го вземе с боси пръсти и ще изстреля нещо изключително смъртоносно.
  Срещу муджахидините се бият и доброволци от Япония. По-специално момичета нинджа с комунистически убеждения.
  Едно момиче със синя коса нинджа наряза афганистанците с вятърна мелница и ги наби с камшик.
  Тогава тя хвърли грах на унищожение с босите си пръсти и изкрещя:
  - За комунизма в Япония!
  Жълтокосото нинджа момиче изпълни и бътерфлай техника с мечовете си. Изсечете много муджахидини. И после босите й крака
  те взеха и хвърлиха смъртоносна граната.
  Тогава момичето каза:
  - Слава на СССР и Япония!
  Червенокосото момиче нинджа също вдигна и удари афганистанските войници с бекхенд. И тя хвърли босите си пръсти,
  нещо убийствено в подарък. И тя провери:
  - Слава на Русия и СССР!
  Момиче нинджа с бяла коса изпълни прием с варел. И как тя удря талибанските войници, като им отрязва главите. След това хвърли
  смъртоносно унищожение с бос изсечен крак и изскърца:
  - Слава на Червената армия!
  И четирите момичета нинджа хвърлиха грах на унищожение с босите си пети и нокаутираха цял батальон афганистанци с танкове. Тези момичета са просто ултра!
  Това е красота - момичетата наистина са много готини.
  Олег Рибаченко също посича муджахидините с мечове. И с него момичето Маргарита.
  Тези безсмъртни деца са просто супер.
  И те мачкат враговете специално. Да кажем, че там и децата!
  И тогава и момчето, и момичето си подсвирват. И гарваните, получили инфаркт от детска свирка, падат на дъното. И клюновете им пробиват черепите на талибаните.
  Това са деца - естествено разрушители на всичко и всички.
  Олег Рибаченко пее:
  - прославяме нашия съветски народ,
  Поздрави моето парти...
  Нашият съюз на сърцата на всички деца,
  Всички сме приятелско семейство!
  Маргарита Магнитная, смазвайки противниците, енергично издаде:
  - Бъдете известни с нашата космическа Русия!
  И момичето с боси пръсти ще изстреля нещо напълно смъртоносно срещу врага.
  Олег Рибаченко, посягайки талибаните, пее:
  - Маргарита, прозорецът е отворен,
  Маргарет, не си забравила
  Как беше всичко!
  Това момче е толкова готино и войнствено. Това е момчето терминатор.
  Това са децата тук, които са много готини и борбени.
  Трябва да се отбележи, че момичетата са много трудни.
  Алис също стреля по талибаните. И пее под носа си:
  - Едно две три четири пет! Зайчето излезе на разходка!
  И момичето отново стреля с голяма точност.
  Анджелика беше много добър стрелец. И направи мощни изстрели по врага.
  И как натиска с алено зърно и го взима от базука и се блъска.
  И воинът стреля по врага много точно.
  Анджелика го взе и изгука:
  - Слава на нашата комунистическа партия!
  И отново като взрив с голяма точност по врага. И талибанският самолет отново се разбива.
  И Алис също стреля много точно и щурмовият самолет на ислямската империя се запали.
  Това са момичетата.
  Анджелика отбеляза с усмивка:
  - СССР е прекрасна страна, в която всички народи са приятелско семейство!
  Алис стреля отново, поваляйки трима муджахидини наведнъж с един изстрел и отговори:
  - За великата партия на Русия!
  И момичетата избухнаха в смях. Като цяло те са воини с много различни възгледи.
  Но всички момичета носят идеята за комунизма в сърцата си. И искат на планетата Земя да има истински рай. И би било много красиво.
  Анджелика отбеляза, като стреля по враговете с голяма точност и пробива черепите.
  - Комунизмът никога няма да свие криле и да пълзи в черупка!
  Алис се съгласи с това:
  Комунизмът никога няма да свие крилата си! Нашата идеология е да изградим щастие на планетата Земя!
  И двете момичета крещят:
  - Слава на Русия! слава! Боси момичета тичат напред ...
  Отделът на босите жени... приветства руския народ!
  А жените воини показват агресия и сексуална наслада.
  Алис избърбори, оголи зъби и изписка:
  - Всички заедно сме за СССР!
  И воинът отново победи враговете.
  Анджелика също стреля по врага и прониза главата му. И тя изгука:
  - Слава на нашето отечество!
  А воинът беше изключително борбен и червен.
  И косата й е във вятъра, тази медночервена коса се вее като пролетарско знаме.
  Тези момичета са много красиви и секси.
  И толкова много муджахидини вече са погребани ...
  Има и работещи момичета...
  Тук Виола и Доминика стрелят по афганистанците.
  Момичетата стрелят с базуки по танкове и азиатска пехота.
  Тук Виола беше уволнена, използвайки аленото зърно, за да натисне бутона на базуката и изстреля ракета с ракетно задвижване.
  И масата афганистанци беше разкъсана.
  Виола отново запя:
  - Вярвам във великия комунизъм!
  И Доминика също стреля специално по муджахидините. И ги нокаутира в големи маси.
  В същото време момичетата ще хвърлят гранати с боси пръсти.
  И с алено зърно на бутона на базуката, той ще натисне враговете радикално унищожавайки.
  Тези момичета са толкова красиви. И как изглеждат страхотно, когато се карат само по бикини. И воини от най-висок клас.
  - отбеляза Виола, докато отново стреляше по врага с ягодовото си зърно.
  - Обичам да се бия! Чудесно е!
  Доминика се изкиска и отбеляза:
  Какво им е на мъжете?
  Виола се засмя и отговори, като хвърли граната по врага с боси пръсти и изписка:
  - Разбира се, че е добре! А някои са просто очарователни!
  Това тук са много борбени и красиви момичета.
  Доминика отбеляза:
  Докога ще продължава тази война?
  Виола отново стреля по муджахидините с пурпурното зърно и изписка:
  - Мисля, че е много време!
  Доминика го взе и запя:
  - Във Вселената бушува война,
  Crush kill без причина...
  Сатаната е от веригата
  И смъртта дойде с него!
  
  И кой ще спре потока
  Кървави луди реки..
  Лазерният лъч ще влезе в храма,
  И светкавично мъжът изчезна!
  Виола добави, хвърляйки граната с боси пръсти:
  И такъв хаос
  Изпълни вселената...
  Тъжната съдба на човечеството -
  Търпи болка, страдание!
  Това са момичетата, толкова готини певици.
  И Олег Рибаченко сече афганистанците с мечове.
  Момчето хвърля дарове на смъртта с босите си пръсти на убийствената сила и пее.
  Синът на земята ще каже не в отговор
  Никога няма да бъда роб...
  Вярвам, че свободата ще изгрее
  Вятърът ще излекува прясна рана!
  
  За свещеното отечество в битка,
  Самият Велик Сварог нарича...
  Издигнете се доблестен рицар в ранните часове,
  Мракът ще си отиде, майските рози ще цъфтят!
  Това е такова момче герой...
  А момичето Маргарита, унищожавайки муджахидините с мечове и хвърляйки гранати с голи пръсти, добавя:
  И пулсацията на сърцето и вените,
  Сълзите на нашите деца, майки...
  Казват, че искаме промяна
  Хвърлете игото на жестоките вериги!
  И децата пак ще подсвирнат. И гарваните ще го вземат и ще припаднат, ще изгубят съзнание. И буквално удари черепите на много стотици муджахидини.
  . ГЛАВА? 7.
  Михаил-Владимир Горбачов-Путин продължи контрареформите.
  По-специално, те затегнаха наказанието за антисъветска пропаганда и сепаратизъм.
  Освен това Горбачов-Путин предложи да се награди Сталин с третата звезда на героя на СССР за изключителни заслуги и третия Орден на победата.
  Последваха други идеи. По-специално, да се включат във Варшавския договор както Китай, така и Северна Корея.
  Северна Корея веднага се съгласи, а Китай даде уклончив отговор.
  Допълнителни идеи за конституционна реформа: установяване на поста президент, който се избира от народа.
  Както и идеите за парламентарна реформа.
  След това Горбачов-Путин пак заспа и сънува.
  Момичетата се биеха доста успешно с талибанските войски.
  Наташа драска върху настъпващите воини на ислямската империя и дори с боси пръсти.
  Тя изгука:
  - За великото ни Отечество!
  Зоя, издълбавайки опонентите си с помощта на алени зърна на гърдите си, натискайки бутоните на базуката, издаде:
  - За щастието на хората на Земята!
  И червенокосият Августин, драскайки върху талибаните, агресивно отбеляза:
  - За най-великия комунизъм на планетата Земя!
  И той също ще вземе и ще хвърли убийствен подарък на смъртта с босите си пръсти.
  Светлана много точно стреля по врага и удря врага точно в целта. И с гола пета тя изписка:
  - За Отечеството над целия свят!
  Четирите момичета разбиха талибаните много знаменито. И ги удари до смърт.
  И в същото време момичетата изреваха с цяло гърло:
  - Слава на епохата на комунизма!
  И да чукнем още по-здраво афганистанците.
  Наташа много остроумно отбеляза, драскайки на врага:
  - Нашата Земя е известна,
  Щастието лети над планетата...
  Ние всички сме семейство
  Песните на народа се пеят!
  Това са момичетата - имат най-висок пилотаж във всичко.
  А как смазват талибаните е празник за очите.
  А воините са просто страхотни.
  Зоя, стреляйки по афганистанците, изчурулика:
  - Щастието на Родината в момичетата!
  Августин се съгласи с това:
  - Разбира се, при момичетата - особено с червени коси!
  Светлана тупна талибаните и изписка:
  - И ще бъде страхотно!
  И отново върху войниците на ислямската империя като лупанец. Да кажем просто момиче!
  Но и други красавици се бият.
  Така че Аленка се бори.
  И нейният екип от момичета по бикини.
  Те хвърлят дарове на смъртта на врага с помощта на боси пръсти.
  И писукат:
  Вратовръзката цъфна със славно алено цвете,
  Скоро момичетата ще се присъединят към Комсомола!
  Аленка хвърли смъртоносен подарък на врага с боси пръсти,
  и го взе и изписка:
  - Вярвам, че комунизмът ще живее!
  Анюта също драска върху талибанските войски. И тя активно действаше и босите й пръсти хвърляха много тежки подаръци на смъртта.
  Момичето казваше:
  - Нашият свят ще бъде комунистически!
  И червенокосата Алла драска по афганистанците. И тя го направи изключително добре. И покоси талибанските войски с голяма интензивност, думата беше направена със сърп. И воинът отчаяно
  хвърляше гранати с боси пръсти и чуруликаше:
  - За нови победи на комунизма!
  И пак момичето се смее и пищи.
  Военна Мария също покоси враговете. И цели могили от трупове на талибаните бяха издигнати. В същото време момичето използва и алените зърна на гърдите, като ги притиска
  бутон базука.
  И тя свали афганистански войници, но ракета повали танк.
  Олимпиадата също така агресивно унищожава талибаните.
  Босите й подметки изхвърлят цял варел експлозив наведнъж.
  Олимпийските игри реват:
  - За великия комунизъм,
  Просто вървете нагоре и надолу!
  Маруся също драска по врага. И го прави изключително добре. И нокаутира много талибански войници. И докато момичето пее:
  - Слава на страната на комунизма,
  В лукса на алените знамена...
  Победихме нацистите
  Светът е спасен от пожар!
  И отново с боси пръсти ще хвърли убийствен дар на смъртта.
  Ето ги и момичетата.
  Матрена също стреля по афганистанците, и то много точно. И писъци:
  - Вярвам, че ще има свят на свещения комунизъм!
  Ето ги момичетата, целият им батальон, боси и почти голи. И тези момичета са сладки и много секси.
  Сталенида убива талибаните и реве с цяло гърло:
  - Нашето свято отечество е известно -
  Ще растем от край до край!
  Ето едно комсомолско момиче. И тогава тя натиска като ягодово зърно. И врагът е конкретно победен.
  Вероника стреля много точно по афганистанците, изгука:
  - Слава на моето отечество!
  Виктория, точно и правилно удряйки врага, изгука:
  - За могъщ комунизъм!
  И тя хвърли убийствения дар на смъртта с боси пръсти.
  Серафим, пишейки за враговете, отбеляза много логично:
  - Силата ни расте!
  И тя хвърли с босите си пръсти изключително смъртоносен дар на смъртта.
  Сталенида агресивно отбеляза, косейки афганистанците:
  - Аз ли съм най-силен в хвърлянето на гранати?
  Аленка отговори със съмнение:
  - Всички сме силни в този бизнес!
  И също така, докато хвърля убийствени подаръци на смъртта.
  Анюта, драскайки за талибаните, съвсем логично отбеляза:
  - Ние сме много силни във военното дело! И това е нашето щастие!
  И също така с гола пета ще повърне разрушителна сила.
  Червенокосата Алла, стреляйки по противниците и ги косейки, логично отбеляза:
  - Славата не идва при мързеливите!
  И как хвърля босите си пръсти по врага, нещо абсолютно смъртоносно.
  Марциал Мария също уцели противника много точно. И покоси много афганистанци. И с боси пръсти, как да изстреляте унищожение във врага.
  И тогава той ще го вземе и ще окаже натиск върху врага с ягодово зърно.
  Това е войнствено момиче.
  Олимпиадата също убива талибаните. Прави го с активност и рев:
  - Слава на времето на комунизма!
  И също така стреля с рубинено зърно. И това е много труден ход. Ето едно момиче - просто супер чисто!
  Маруся, стреляйки по афганистанците, отбеляза:
  - Доколко можете да възхвалявате комунизма?
  Олимпиада изръмжа:
  - До последна капка кръв!
  И отново момичето хвърли смъртоносна граната с боси пръсти.
  Матрена, пишейки за талибаните, съвсем логично и остроумно отбеляза:
  - Това ще бъде нашата победа в свещената война!
  И отново момичето ще хвърли дара на унищожението с босите си пръсти.
  Това наистина е момиче от най-висока класа.
  Но това са бойните ежедневия на момичетата...
  Когато дойде почивката и паузата в битката, воините играха малко карти.
  Аленка отбеляза с усмивка:
  - Това не е война с германците. Те бяха по-малки от нас. И тези афганистанци просто текат като мургава река.
  Анна кимна в знак на съгласие.
  - Да, с германците все пак беше много по-лесно. Тук всъщност сме бомбардирани с трупове.
  Червенокосата Алла отбеляза със смях, хвърляйки асо с боси пръсти:
  - Но техниката на врага е по-слаба от нашата. Освен това врагът е смел, но глупав. И ние сме смели и умни.
  Мария отбеляза с кикот, драскайки врага със смъртоносна сила и буквално го скосявайки - дори в мислите си:
  - Битката е тежка, но наистина няма да се откажем!
  Олимпия логично и разумно отбеляза:
  - Всичко е приказки и демагогия. По-конкретно би било хубаво да се залови лидерът на талибаните. Тогава краят на войната!
  Маруся се усъмни, хвърляйки картата:
  - Малко вероятно е. Там обкръжението му не е по-добро. Борбата срещу талибаните ще трябва да бъде дълга и тежка.
  Матрена добави с въздишка:
  Докато здравият разум надделее!
  Елена кимна в знак на съгласие.
  - Да, остава само да разчитаме на здравия разум. Не можете да убиете всички афганистанци, защото са твърде много. И войната можеше да се проточи дълго време.
  И момичетата се смееха безрадостно.
  Да, те влязоха във война с талибанската империя.
  Но в небето пилотите се бият отчаяно. Например Алвина и Албина и Хелга. Момичетата се бият и афганистанските самолети в небето.
  И тя е шперплат.
  Или удрят наземни цели.
  Алвина взе и свали талибанския самолет в небето, използвайки босите си пръсти и изписка:
  - Това ще е моята победа!
  Албина отряза талибанския боец, ловко го оглуши, примигна краката си с голи пръсти и вякнула:
  - За нашето Отечество!
  Хелга удари афганистанския танк и изгука:
  - Където е комунизмът, там е нашето Отечество!
  Това са воините, които са истински ураган и феноменална космическа сила и разрушение.
  И заедно и творение.
  Албина унищожава талибанските самолети. Те са много по-назад от руските, много са направени по занаятчийски начин. Но талибаните се опитват да вземат числата. И натиска много равномерно
  основен ремонт.
  Но момичетата на афганистанците специално стрелят. И го правят изключително добре. Сякаш са истински чудовища.
  Алвина също поваля талибаните с боси пръсти и пее:
  - Комунизмът не е просто идея,
  Направо съм вцепенен от щастието на момичето!
  И воинът отново блъска самолетите на ислямската империя със смъртоносна сила.
  И след това отива към наземни цели.
  Наистина е опасно да се контактува с афганистанците. Тази държава е мощна и с огромно население. Те имат много пехота и я хвърлят в битка. Жените трябва да се каже в Русия и
  Германия се бори.
  Но колко силен е врагът като количество.
  Хелга, биейки се с врага и удряйки точно враговете, отбеляза:
  - Аз съм момиче, което е истинска мечта и красота за всички.
  И отново ще събори врага с голи пръсти на грациозни крака.
  Да кажем, че това е конкретно момиче.
  Не, враговете не могат да се справят с такива красоти.
  Елизабет на танкови битки с афганистанците.
  И й е много трудно. Но тя печели и специално поваля врагове.
  И изрева с пълно гърло:
  - Слава на времето на комунизма в СССР!
  Катрин, също стреляща, логично отбеляза:
  - Ще спечелим!
  Елена също взриви врага, прониза афганистанския танк и изкрещя:
  - Аз съм супер красавица!
  Ефросиния също стреля по талибаните и изписка:
  - За нашата Родина!
  Ето как тази четворка - четворка Е, се разправя с враговете от Третия райх. И да унищожим китайците. Срещу такива момичета, талибаните, дори и с техните диви
  числата са слаби.
  Елизабет беше изключително борбено и агресивно момиче. И тя обичаше мъжете. Особено когато са красиви и светлокоси.
  Елизабет пееше, стреляйки по врага с боси пръсти:
  - За Отечеството и победа докрай!
  Елена, стреляйки по афганистанците и ги отрязвайки като шкурка, изписка:
  - За комунизма!
  И момичето използваше боси пръсти.
  Екатерина, драскайки върху талибаните, взе и издаде:
  - За Отечеството!
  Ще се използват и голи пръсти.
  Ефросиния също удря врага с боси пръсти и пищи:
  - За идеологически комунизъм!
  Ето ги четиримата. Как смазват враговете и ги унищожават. Не момичета, а генерали. И така нокаутират врагове, че става страшно.
  Това са момичета с най-висок полет и висш пилотаж.
  Елизабет отбеляза с кикот:
  - Способностите ни са много големи!
  Да, това са момичета на земята ... И ето ги в небето.
  Анастасия Ведмакова сваля афганистански самолет с боси пръсти. И писъци:
  - За страхотни идеи!
  Така Акулина Орлова удря талибаните с боси пръсти и изписква:
  - За комунизма в целия свят!
  А Mirabela Magnetic блъска войските на ислямската империя и пищи:
  - Слава на нашето отечество!
  Това са жените пилоти, те са просто прекрасни и супер. Толкова красиви и прекрасни неща има в тях. По целия свят такива момичета бяха на кон и се превърнаха в легенда.
  И талибаните ги почитаха за Валкириите и назначаваха високи награди за главите им.
  Анастасия Ведмакова прикриваше афганистанския танк от въздуха и изгука:
  - Слава на непобедимия СССР!
  Акулина Орлова стреля от позициите си по талибанската пехота и изсумтя:
  - Слава на нашата велика родина!
  Мирабела Магнетик, разбивайки безбройната вражеска армия на Поднебесната империя, изръмжа:
  - Слава на КПСС!
  Анастасия Уичър, след като свали друг афганистански самолет, изписка:
  - КПСС-СС!
  Акулина гневно отбеляза, крещейки на Мирабела:
  - Не смей да се шегуваш така!
  И момичето удари голям талибански танк, направен от дърво.
  Анастасия Ведмакова се изкикоти и отговори:
  - Това е шега, просто шега!
  Мирабела удари афганистанска кола с боса си пета и изписка:
  С комунизма не бива да се шегуваш!
  Това са момичетата, които вече получиха златните звезди на героите на Русия за войната с талибаните. Това са борбените момичета.
  И Герда от Германия също се бори с екипажа си.
  Тези момичета са просто супер класа!
  Герда стреля по врага с боси пръсти и изписква:
  - За Отечеството!
  Шарлот също стреля по афганистанците и пищи:
  - За Отечеството, майка ни!
  И той също стреля с босите си пръсти.
  Кристина също удря талибаните с боси пръсти и изпищява:
  - За Русия и ерата на комунизма!
  Магда удря афганистанците, посича ги и пищи с цяло гърло:
  - За Отечеството от край до край!
  Ето ги момичетата на танка. И това е тяхната агресивност и пълна сила, и величието на бойците.
  Това са хубави момичета...
  А как се бият жените воини от Япония?
  Синята нинджа момиче ще вземе вятърната мелница с мечове и ще отсече главите на афганистанците. И тогава с боси пръсти ще стартира
  иглите са отровни, които ще пробият масата на талибаните.
  Тогава той пее:
  За славата на нашата Япония!
  Жълтото момиче нинджа отрязва главите на афганистански войници и в същото време хвърля грах на унищожение с босите си пръсти и скърца:
  - В името на родината!
  Червеното момиче нинджа нарязва талибаните с мечове на парчета и крещи:
  - Слава на времето на комунизма!
  Бялото момиче нинджа реже главите на войските на ислямската империя, реже ги и крещи:
  - За комунизма най-великият от Япония!
  И отново ще хвърли смъртоносния грах на смъртта с босите си пръсти.
  Това са момичетата ... И разбира се, те са в едни и същи бикини. И така се карат. И ако те също плюят, тогава изобщо идва пълно запушване.
  Синята нинджа момиче чуруликаше, отсичаше афганистански глави:
  - Ние сме воини - ултра и отвъд!
  И с боса си пета ще хвърли самоделен експлозивен пакет. И причинява толкова много разрушения.
  Ето го момичета - просто кажете хипер!
  Но Джейн Армстронг се бие.
  Красиво момиче безпроблемно посича афганистанците от танк.
  И го прави с голяма агресивна сила.
  Джейн щастливо казва:
  - Слава на комунизма!
  И отново стреля по талибаните.
  Така че Гертруд стреля, и то много уместно. Тогава за бълбукане:
  - Слава на комунизма!
  И разбира се, тя също използва голи пръсти.
  И тогава девойката Маланя взе и я блъсна.
  И тя го направи изключително добре. Тя прониза врага и изкрещя:
  - За СССР!
  И също използва голи пръсти.
  И така Моника се прецака. И тя го направи много точно. Тя разби афганистанската кола и измърмори:
  - За великите идеи на света!
  Това са момичетата - най-висшият пилотаж във Вселената.
  Джейн, въпреки че стреляше с голата си пета, отбеляза:
  - Е, за сметка на Вселената, това вече е прекалено!
  Гертруд каза през смях:
  - Отборът на Герда не е по-лош от нашия!
  И отново ще го вземе и ще стреля по врага с гол крак.
  Малания, удряйки врагове с голяма точност, отбеляза:
  - За велика Русия!
  Моника, косейки афганистанците с огромна скорост, извика:
  - И за Великобритания!
  Джейн се съгласи с това:
  - Великобритания е велика страна и ние ще си върнем всички колонии!
  Гертруда се засмя и натисна с боси пръсти копчетата, изписка:
  - За Отечеството напред!
  Малания също тупва с боси пръсти и гука:
  За Великобритания!
  Моника също ще удари афганистанците и ще дрънка:
  - За най-добрата армия в света на Англия!
  Това са момичетата - просто висш пилотаж на танкове.
  Ето кои са съюзниците...
  А Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова също се бият срещу талибаните. Безсмъртните деца дойдоха на помощ на Русия, тъй като има твърде много афганистанци. И все пак ги следва
  изтънете малко. Освен това в талибаните има повече мъже, отколкото жени. И е морално лесно да ги убиеш.
  Олег Рибаченко задвижи мелница с мечовете си, сечеше афганистанците и техните глави, а след това изчурулика:
  - Слава на времето на комунизма!
  И с боси пръсти, момчето ще изстреля нещо смъртоносно срещу талибаните.
  Маргарита Коршунова също хакна афганистанците, отряза ги като сърп и изгука:
  - Слава на Родината!
  И с боси пръсти хвърляше грах с експлозив.
  И разкъсаха маса талибански войници.
  След това безсмъртните деца ще го вземат и ще подсвирнат с всичките си устни. И маса от зашеметени гарвани ще падне върху главите на афганистанските войници, пробивайки ги.
  И прави силно впечатление.
  Тези момчета са супер и ултра класа!
  Олег Рибаченко отново наряза това вечно момче на талибаните и изписка:
  -За велик комунизъм!
  И с боси пръсти безсмъртното дете ще започне разрушението.
  Маргарита Коршунова отново хакна афганистанците, направи им дисекция и с боси пръсти даде дар на смъртта и извика:
  - За нашето Отечество!
  И сега децата отново свирят и маса инфарктни гарвани се стоварват върху главите на афганистанските бойци.
  Талибаните определено са много смели. Но тяхното ръководство, оглавявано от стар или не съвсем стар човек, Khaibatulla Akhundzada
  откровено луд.
  Така че воините на Поднебесната империя отчаяно се изкачват напред.
  А в окупираните територии вършат дива жестокост.
  Тук по-специално хванатата комсомолка беше издърпана на стелаж и започнаха да я разтягат. Оковаха босите крака на момичето в лост и окачиха тежести. И тогава станаха
  изгори петите с горещо желязо. И тогава бичуваха момичето с камшик, после я биеха с бодлива, нажежена тел. И ме болеше толкова много. И след това красота
  взеха и счупиха пръстите на босите им крака. И тогава изгориха гърдите й с факли, а с нажежени клещи момичето изтръгна ноздрите си. И веднага щом талибаните не се подиграваха на члена на Комсомола, измъчвайки я до смърт.
  И мъченията продължиха. В превзетите села всички, и деца, и възрастни, били бити с тояги по босите пети. Тук децата бяха бити с пръчки по босите си пети
  брутално. И в това нямаше грам милост.
  Това е само това, което изтезанията не бяха използвани.
  Тамара също се бори с талибаните ...
  Също клас воин.
  А върху афганистанците, по които се катерят, падат нови и нови ракети в истинска приливна вълна.
  Тамара и Доминика насочват пускови установки към афганистанците.
  И натискат копчетата с боси пръсти.
  А Доминика дори използва алено зърно.
  И тя изчурулика, оголвайки зъби:
  - Имам супер момиче!
  Виола и Аврора също удрят талибаните с ракети-носители.
  И го правят с голяма прецизност. Докато пее:
  - Да ни е комунизма, да ни е!
  Ще унищожим фашизма!
  Виола, натискайки аленото си зърно върху бутона на джойстика, изпращайки ракета към афганистанците, отбеляза:
  - Воюваме с талибаните, а те са комунисти!
  Аврора отговори със смях, изпращайки удари към врага с голата си пета:
  - Перверзният комунизъм, или ислямизмът е по-лош от перверзния фашизъм!
  Виола се засмя, отново хвърли дара на смъртта към врага с помощта на босите си пръсти и отбеляза:
  - Един фашизъм не се извращава не става! Това е просто перверзия!
  Аврора, изпращайки подарък на врага с алено зърно, отбеляза:
  - Комунизмът може да бъде доста извратен! Дори при Сталин много излишни хора бяха изтощени и избити!
  Виола в отговор, отново изпращайки ракета към афганистанците, изпя:
  Вдъхнови ни в трудни времена
  След като направиха волята по-силна, те станаха ...
  Спаси света от чумата
  Уважаеми другарю Сталин!
  
  По много начини измервах
  В една безкрайна вселена...
  Вие отворихте правилния път за нас -
  Насочвайки го завинаги!
  Ето ги момичетата с голи, загорели крака.
  Аленка, стреляйки по талибаните и разклащайки гърдите си с алени зърна, отбеляза:
  - Комунизъм да бъде!
  И тя хвърли много смъртоносен подарък на смъртта с босите си пръсти.
  Анюта стреля по афганистанците, покоси ги и изгука:
  - За големите победи на момичетата!
  И с алено зърно, като копче на базука, ще натисне.
  Тези момичета са просто страхотни.
  А китайците са покосени с голям, а може би и голям ентусиазъм.
  Червенокосата Алла, разбивайки талибаните, извика:
  - За Отечеството и нашата майка!
  И как ще хвърли смъртоносния дар на унищожението върху врага с боси пръсти.
  И тогава Мария също ще рита, също с боси пръсти. И разкъсаха много афганистанци.
  Тогава той мърмори:
  - Слава на епохата на комунизма!
  Олимпиада, стреляйки по афганистанците, пламенно и весело отбеляза:
  - За новия лидер на комунистите!
  И момичето отново хвърли смъртоносния дар на смъртта и унищожението с босите си пръсти.
  А тези момичета са просто хипер.
  И са толкова войнствени.
  Маруся, издълбавайки противниците и хвърляйки дарове на смъртта срещу врага с боси крака, изписка:
  - За най-високопоставените победи на Отечеството!
  Матрьона драскаше върху талибаните и изгука:
  - За отечеството, което е по-високо от всеки покрив!
  И отново момичето ще стреля по афганистанците с базука, като натисне бутона с ягодово зърно.
  Това момиче е най-високото от всички класове.
  Ето как момичетата подхванаха талибаните и изгукаха:
  - Родината е велика мистерия,
  Вашата вярна мъдра, славна чест...
  Ние ще укрепим вашето единство -
  завинаги с Отечеството ще сме заедно!
  Steelenida, стреляйки по афганистанците, беше много агресивен и позитивен. И с боси пръсти как да хвърля
  настояще на смъртта. И разкъсайте масата от воини на ислямската империя. Тя е воин от най-висок клас.
  Стиленида запя с усмивка:
  - Нека комунизмът е известен,
  Мао ще те унищожи...
  Само ние сме горе, а не долу..
  Да ритнем бандита в лицето!
  . ГЛАВА? осем
  Ето такова войнствено момиче е тя. И така тези проклети афганистанци са смазани. И нищо няма да направи с нея.
  Вероника, воюваща срещу талибаните, издаде:
  - За победа на комунистическите идеи в целия свят!
  Виктория, пишейки за войниците на Ислямската империя и хвърляйки гранати с голи пръсти, изписка:
  - За Русия и свободата докрай!
  И отново тя хвърли смъртоносния дар на унищожението с босите си пръсти.
  Серафим разби афганистанците, покоси талибаните с голяма лекота и хвърляше дарове на смъртта с боси пръсти.
  Тогава тя изгука:
  - За идеите на свещения комунизъм!
  Стеленида, надграждайки афганистанците, грубо отбеляза:
  - Когато чуете думата светец - веднага я издавате като фалш и лъжа!
  Вероника се изкиска и каза:
  - Да, Владимир не е светец!
  Сталенида хвърли граната по талибаните с бос крак и изписка:
  - Да, нашият президент не е изключителен!
  Вероника, поклащайки се нестабилно и драскайки върху афганистанците, пееше:
  - Вярвай на гоблина, вярвай на гоблина, вярвай на гоблина,
  Но все пак жив! Но живейте по Брежнев! аз не ма!
  Не мамо! Не мога!
  Виктория отбеляза със смях, пишейки за афганистанците:
  -Всичко ще бъде наред!
  Вероника се съгласи с това:
  Със сигурност ще спечелим!
  Стийленида се съгласи:
  - Не можем да загубим! Защото сме руснаци! А руснаците са такава нация, че дори и да губят през цялото време, ще вземат и ще победят с невероятна ярост!
  Виктория кимна.
  - Това е като боксьор, който ще загуби четиринадесет рунда, но в петнадесетия ще го вземе и категорично ще спечели!
  Вероника се засмя, оголвайки зъби:
  - Да, напълно възможно е! Ами победа победа!
  Серафим агресивно отбеляза, оголвайки зъби:
  - Ще бъдем най-силните в света и ще победим всички!
  И с боси пръсти той отново ще изстреля уникален дар на смъртта към врага.
  Ето ги и момичетата - висш пилотаж.
  С такива момичета мисля, че всеки може да си движи главата, иначе капакът ще се откъсне от пантите.
  Стийленида смаза талибаните и изпя:
  Ние сме най-силните в света
  Ще накиснем талибаните в тоалетната ...
  Москва не вярва на сълзи,
  Нека ударим мозъка на Халифа!
  Ето я, Сталенида, прекрасно момиче. Което може да се нарече - просто хипер и супер.
  С такива момичета можете спокойно да погледнете в бъдещето. Нека има почти милиард талибани и за разлика от Русия те имат много повече мъже, отколкото жени.
  А талибаните обичат да се бият.
  Но те не са много добри в това.
  Предната линия изглеждаше разкъсана. Къде се вклиниха талибаните, къде войските на Специалното конструкторско бюро или Русия.
  Никой няма голямо предимство.
  Тя го взе и изписка, като стисна зъби и намигна:
  - За Отечеството до самия край!
  Виктория изписка с дива ярост:
  "Ти даваш на президента Дракон пълна смърт!"
  Вероника се съгласи с това:
  - Смърт на президента-дракон чрез Tumba Yumbe!
  И американците, разбира се, са готови да помогнат на талибаните. Дори продават оръжия на талибаните на кредит. И това е жестока политика в САЩ. Така притискат руската армия.
  Но докато в него има женски героини, тогава Русия не може да бъде преодоляна.
  Тук Алис и Анджелика се бият. Такива битки и готини кражби. И те блъскат афганистанците с ярост и сила.
  Алис стреля със снайперската си пушка, пробивайки талибаните. И хвърли голи пръсти
  нож убийствен дар на смъртта, скърцащ:
  - За Отечеството на СССР!
  Такова борбено момиче е тя. Пълно е както със сила, така и с агресия.
  Анджелика е здрава и червенокоса войничка. Така че разбиха талибаните. Това ще нокаутира огромна маса от тях. И рев:
  - Слава на новите комсомолци!
  И как се смее.
  Алис, стреляйки по афганистанците и точно ги улучвайки, логично отбеляза:
  - Ние сме в състояние да победим всяка орда!
  И Алис стреля с базуката си, използвайки аленото зърно на гърдите.
  Ето едно момиче - което показва капиталова класа.
  Анджелика също удря врага и покосява много талибани и бърбори:
  - За Отечеството!
  Това са жени - толкова агресивни и способни, да кажем, на много.
  Алис отбеляза с усмивка, докато покосяваше враговете:
  - Отечеството ни е майка, ще избием жълтите!
  Анджелика отбеляза с див гняв, смазвайки афганистанците:
  - Ние комунистите ще станем по-силни в света!
  И с боси пръсти ще хвърли граната със заряд тола.
  Така побесняха момичетата.
  И унищожавайте врагове с колосална сила.
  Наташа, стреляйки по афганистанците и натискайки бутона на базуката с аленото си зърно, отбеляза:
  - За Русия няма такъв проблем като броя на враговете!
  Зоя, драскайки върху афганистанците, се съгласи:
  - Можем да победим всяка армия на врага!
  Бойното момиче Августин, драскайки по талибанските войски, гръмна от базука с ягодово зърно и изкрещя:
  - Аз съм красотата на смъртта!
  И Светлана ще шамароса афганистанците. И с боси пръсти на краката на муджахидините той ще ги пусне и ще избърбори:
  - За СССР в нова светлина!
  Наташа се блъсна отново, използвайки рубинено зърното си, за да натисне бутона. И беше красиво. И много агресивен.
  Наташа каза през смях:
  - Ние мислим, че можем и можем всичко!
  Зоя отвърна с усмивка:
  - Но не всички! Не можем да хванем Халифа!
  Наташа забеляза с въздишка, драскайки врага с голата си пета:
  - Да хванем и Халифа! Да, стар е, скоро ще умре!
  Зоя се засмя и отговори:
  - Друг, още по-неистов, може да дойде!
  Августина отряза афганистанците, които пълзяха в голяма маса, и също плесна с помощта на малиново зърно от базука и изскърца:
  Всичко ще е наред момичета! Сигурна съм в това!
  И тя добави, давайки дар на смъртта с босите си пети и разкъсвайки талибаните.
  - Злото не е безкрайно!
  Светлана логично отбеляза, покосявайки настъпващите талибански бойци:
  - Държавата ни ще стане по-славна и модерна!
  И също така, колкото до афганистанците, ще го вземе и ще го вземе.
  И това е нейното агресивно разбиране и колосална сила.
  Момичетата, разбира се, могат много, когато са зли и още повече, когато са мили.
  Албина и Алвина се борят много силно в небето.
  Албин сваля самолет на афганистанските ВВС и гука:
  - Богиня Лада е за нас!
  Алвина свали талибански атакуващ самолет и отбеляза:
  - Богиня Лада - Божество с главна буква!
  Това наистина е нещото, от което момичетата имат нужда. И изключително готин.
  и Хелга от щурмовия самолет продължава да блъска афганистанците на сушата. И тя е много боен воин. И така ловко откъсна точното попадение на кулата от талибанския танк.
  Ето го момичето...
  И гукане:
  - За изграждането на комунизма в целия свят!
  Албина отбеляза, подбуждайки муджахидините, с голяма точност на поражението:
  - За най-добрите съветски умове!
  И също как да отрежете афганистанската кола.
  Ето ги момичетата - може би най-високата, те са категорията.
  Алвина, разбивайки талибаните, логично отбеляза:
  - Ние можем всичко - и ще го покажем на всички!
  И тя свали друга афганистанска бандура.
  Момичетата са най-високата класа.
  Но дори едно момче може да бъде много добър боец.
  Особено ако е безсмъртно момче.
  Тук Олег Рибаченко пее с голям ентусиазъм:
  - Слава на Отечеството на комунизма,
  Обичаме те мила страна...
  Ще унищожим фашистките войски,
  Въпреки че Сатаната ни атакува!
  И момчето отново удря талибаните с мечове. И тогава той ще държи ветрилна мелница. И с боси пръсти, как ще вземе и хвърли един много смъртоносен дар на смъртта
  противник.
  Това е момче - да кажем момче - супер!
  Маргарита Коршунова, посягайки настъпващите афганистанци и хвърляйки дарове на смъртта на врага с боси пръсти, изписка:
  - Отвъд руските граници отвъд Кабул!
  Олег Рибаченко, посягайки врага, кимна енергично:
  - Ще има наши линии отвъд Кабул. Но врагът е особено силен като численост!
  Маргарита Коршунова се съгласи с това:
  - Врагът е много силен! Но все пак ще спечелим!
  И с боси пръсти, как да изстреляте убийствен подарък на смъртта.
  Олег Рибаченко, пишейки за муджахидините, съвсем рационално отбеляза:
  - Нашата армия ще бъде в Кабул!
  Маргарита Коршунова се съгласи:
  - Надявам се да стане! Ако самите ние не кървим до смърт!
  Момчето терминатор отговори уверено:
  - Нашата победа е неизбежна!
  Момичето войн, хвърляйки лимон с бос крак, се съгласи:
  - Вярвам в това! Наистина вярвам!
  И как един воин ще го вземе и ще се смее.
  И тогава безсмъртните деца ще го вземат и ще подсвирнат в унисон. Техните свирки караха много хиляди гарвани да припадат. И те, загубили съзнание, падат
  афганистанци и им пробиват черепите.
  И пробиват върховете на главите на войниците на ислямската империя. И карат противниците в ковчега.
  Маргарита, след като си подсвирна и се засмя, отбеляза:
  - Ти и аз сме като славеи разбойници!
  Олег Рибаченко кимна в знак на съгласие:
  - Да, точно като славеи!
  И момчето се засмя...
  И пак безсмъртните деца как да подсвиркват. И това много нарани гарваните. Губят съзнание и падат като дъждовни капки. И много афганистанци бяха отведени и бити.
  След това децата запяха в един глас:
  - Черен воин в лицето на смъртта,
  Жертвата чака полунощ...
  Вярвай по-добре от всеки друг на света
  Ще те заровим в земята!
  Това са наистина деца - това, от което се нуждаете! И това е бойна издръжливост.
  Олег Рибаченко замахна с двата си меча, отряза едновременно главите на седем афганистански войници и запя:
  - Имам репутация на силен мъж с причина,
  Седем с един удар!
  Маргарита Коршунова, посягайки муджахидините, отбеляза:
  - Ще бъдем първи на Марс, а и въобще навсякъде!
  Олег Рибаченко, нанасяйки удари на талибаните отново, отбеляза:
  - Навсякъде ще сме първи!
  И босият детски крак на около дванадесетгодишно момче хвърли граната със смъртоносна сила.
  Ето как децата, получили безсмъртието от руските богове като дар, се борят отчаяно и смело. И действат със страхотна енергия.
  Горбачов-Путин пак започна да раздава заповеди. Въведоха допълнителен петпроцентов данък.
  Той нареди да създаде собствена противоракетна отбрана. Той нареди да се възстанови рангът на маршал Лаврентий Палич Берия. Той също така нареди да реабилитират Ягода, Йежов, Абакумов.
  Казват, че Сталин е бил прав и са затворили малко. И че е необходимо да се засаждат още повече и да се стреля.
  Елцин е отстранен от поста си на ръководител на московското министерство на отбраната и хвърлен в затвора. И това е може би най-важното.
  Тогава диктаторът го взе и заспа.
  Момичетата продължиха да се бият с многобройните талибани.
  Наташа стреля по войските на ислямската империя и хвърля граната с боси пръсти. Тогава той изрева:
  - За велик комунизъм!
  Зоя, стреляйки по афганистанските войски и покосявайки войските на една умела империя, извика:
  - За великия СССР!
  Августина, стреляйки по врага, и да хвърляме дарове на смъртта с боси пръсти, и гукаше:
  - За Отечеството, майка ни!
  Светлана отбеляза агресивно, драскайки върху талибаните и хвърляйки убийствен дар на унищожение с босите си крака:
  - За комунистическата власт!
  Наташа стреля по врага много точно. И с боси пръсти, как да започне разрушението. И удари врага.
  И много талибани ще косят и ще скърцат:
  - За СССР на комунизма!
  И отново намигване.
  Зоя също заковава врага и го покосява. И с босите си пръсти той хвърля граната със смъртоносна сила, разкъсвайки муджахидините.
  Тогава тя изпищя:
  -Химнът на нашата родина СССР!
  Августин изгука, оголи зъби и хвърли дара на смъртта с бос крак:
  - За Отечеството, майка ни!
  Светлана, която се биеше с талибаните и драскаше срещу врага със смъртоносни, изписка:
  - За велик комунизъм!
  И момичетата се бориха здраво. Ето колко са красавици.
  Олег Рибаченко се бие с тях. Момчето изглежда на около дванадесет години, разбира се, отчаяно дете.
  И с босите си пръсти ще стреля със смъртоносни оръжия срещу афганистанците.
  Тогава ще изреве:
  -За идеите на комунизма в СССР!
  Маргарита Коршунова също е воин, борбена и твърда.
  Тя унищожава муджахидините и реве:
  - За комунизма в СССР!
  Такава бойна кучка е тя. И той помита талибаните, като хвърля гранати с боси пръсти. И крещи:
  - Отечеството ни е майка!
  И сега безсмъртните деца свирят. И хиляди гарвани падат върху главите на муджахидините. И е много готино и готино като глава за себе си
  хвърли диня.
  Наташа, кикотейки се и стреляйки, издаде:
  - За голямото пространство!
  Зоя се съгласи с нея:
  - За най-голямото пространство във Вселената!
  Августин отбеляза, оголвайки зъби и подсвирквайки:
  - Всичко ще бъде много готино момичета - ние ще спечелим!
  Светлана отбеляза, оголвайки зъби и хвърляйки граната към врага със смъртоносна сила:
  - Разбира се, че всичко ще бъде хокей!
  През това време Сталенида драскаше по афганистанците и изръмжа:
  Ще бъдем най-великите в света
  Бог заложи на отчаяни момчета...
  Ние не сме по-готини дори на голямата планета ...
  Вероника, смазвайки врага - вдигна:
  - Убийте злото чудовище!
  Виктория хвърли граната с бос крак, разкъса китайците и изписка:
  - Убийте злото чудовище!
  Анджелина, драскайки по врага и покосявайки враговете в цели редици, изкрещя:
  "Тук пак се лее кръв!"
  Наташа остроумно добави, нокаутирайки враговете:
  Опонентът ви изглежда силен!
  С добре насочено хвърляне на бос крак Стийленида обърна резервоара и изкрещя:
  Но не му се поддавайте!
  Вероника избухна, натисна копчето на базуката с аленото си зърно и издаде:
  - Зло чудовище - върнете се в тъмнината!
  И воините пееха в хор, съшивайки стотици афганистанци:
  - Ако си мъж, а не страхлива въшка,
  Смело ще убиеш звездното чудовище!
  И пак момичетата си показват езиците. Да, те наистина са най-смелите от смелите.
  Виктория се поддаде на експлозивния пакет с голата си кръгла пета и изкрещя:
  - В свещената война - ще бъде нашата победа!
  Сталенида отбеляза:
  - И не просто победа, а смазваща победа!
  Междувременно Албина се бие с талибанската армия във въздуха. Момичето демонстрира най-високите пилоти.
  И сваля вражески самолети, с голям ентусиазъм. В същото време Албина пее:
  - Имаме ракети, самолети,
  Най-силният руски дух в света...
  Начело на най-добрите пилоти -
  Врагът ще бъде смазан на пух и прах!
  И пак как да подсвирквам. И тогава с помощта на боси крака ще съборим друга вражеска кола. Пиян варел ще прави прием.
  Алвина също се бие с талибанската армия. Той е момиче, борбено и много агресивно. Ето, например, как е характерната й техника - стълба?
  Това също е просто чудо!
  Алвина изсъска:
  Няма да изпуснем победата си!
  Албина се съгласи с партньора си:
  Разбира се, че няма да пропуснем нищо!
  Хелга също се бори с голямо отчаяние. Това е толкова войнствено момиче. Хелга удря повече наземни цели. Тя е много опустошително момиче.
  удари.
  И ето Анастасия, която се бие. Жена воин, която е супер ветеран. Какво ли не направи. Ето го воинът.
  Тя прави агресивен завой в небето и поваля противниците като водни кончета с мрежа. И разбира се, това е изключително готино.
  Тук момичето се гмурка и талибанският танк светва като огън от искра. И пак пожари и разруха.
  Анастасия пееше:
  - Вероятно момичетата знаят, че е дадено,
  Осъзнайте всичките глупости на филма...
  И какво не е глупост за психиатрична болница -
  Ражда най-добрата светлина на света!
  Акулина Орлова, драскайки опоненти и сваляйки афганистански самолети, обобщи:
  - В света всичко е относително и Бог не е ангел, и дяволът не е дявол!
  Анастасия, драскайки враговете, възрази:
  - Е, Боже, може би не е ангел, но къде е нещо добро от дявола?
  Акулина сви рамене и отговори:
  - Може би благодарение на Сатаната ядохме от забранения плод и станахме много по-умни! Научен, по-специално, да измисля!
  Mirabela Magnetic свали друг вражески самолет и кимна:
  - Всъщност те се научиха сериозно да изобретяват! И е готино!
  Анастасия пееше, оголвайки зъби:
  - Посякохме враговете без следа,
  Отново ще има нашия див натиск...
  Предизвикан - ръкавица в полет
  А врагът е просто глупав слон!
  Акулина Орлова, докато сваляше талибаните, потвърди:
  - Това е наистина добра война!
  И с голата си пета тя изпрати поредния убийствен дар на смъртта на врага.
  Анастасия забеляза, нокаутирайки противниците:
  - Войната никога не е добра
  Това е голяма победа!
  Мирабела го взе и изръмжа:
  - Очаква ни голяма победа,
  Ние сме най-красивите...
  Нашите дядовци също се гордеят с нас.
  Празнувам успеха на момичетата!
  Акулина Орлова отбеляза, оголвайки зъби:
  - В мен бушуващ огън бушува,
  Гасете, което несъмнено е твърде късно -
  Влагайки цялата сила на яростта в удар -
  Коригиране на небето, разклащане на звездите!
  Анастасия Ведмакова, сваляйки друг самолет на талибанската армия, отбеляза:
  - Просто имам луд темперамент!
  Тези момичета са просто страхотни.
  Но Наташа е като чудовище в битка. Ето четирима от тях нападнали противници. И им нанесе образен побой. Това е Наташа - просто момиче от супер класа.
  И голата й пета изпраща граната. И масата на талибаните беше разкъсана веднага.
  Наташа пее:
  Карабас, Барабас,
  Хвърлих око на момичетата...
  Сега обядвам
  но да ни бият не е за нас!
  Зоя потвърди, покосявайки друга линия от опоненти:
  - Наистина не е за нас!
  А голата кръгла пета на момичето отново изпраща дар с разрушителна сила.
  Августина отбеляза, намигайки и плюейки, толкова много, че половината вражески батальон изгоря:
  - Нито Карабас, нито Баба Яга ще ни спрат!
  Светлана агресивно отбеляза:
  - Никога няма да спрем и не се отпускайте!
  Наташа, след като изкоси следващия ред, го обърна, хвърляйки резервоара с боси пръсти като дар на смъртта и вякнула:
  - Ще бъдем в столицата на врага!
  Зоя надраска на врага, справедливо го покоси и се съгласи:
  - Разбира се, че ще го направим!
  Воините тук са много смели, но разбира се, не само това.
  Те също са героини - класа - супер!
  шибаните опоненти на Августин отбеляза:
  Силата ни е голяма
  Да разкъсаме петела!
  И голата й пета ще вземе и ще изхвърли още един дар на смъртта.
  Светлана отбеляза през смях:
  - Най-вече знаем как да се смеем,
  И вярваш - винаги можем да се борим!
  Наташа, след като покоси друг афганистански ранг, отбеляза:
  - Битката по принцип не е добра!
  Августин отбеляза, оголвайки зъби:
  - А какво по принцип е добро?
  И голата й пета изхвърли убийствено грахово зърно на смъртта.
  Зоя логично отбеляза, косейки талибаните:
  - Хубаво е, когато става дума за съзидание!
  Червенокосото момиче, унищожаващо враговете на СССР, кимна:
  - Човек не може да не се съгласи с това!
  Светлана отбеляза, като отново оголи зъби:
  Да, така е, но понякога трябва да се пролее кръв!
  Момичетата са различни. Ето Елизабет с нейния екипаж от четири Е, унищожаващи китайците в танк.
  Момичетата, разбира се, се бият в едни и същи бикини и боси.
  Елизабет стреля по врага и изписка:
  - Слава на нашата родина - СССР!
  Екатерина също гръмна срещу врага и изписка:
  - Голяма слава на всички наши герои!
  И тя се поддаде на снаряда с голата си пета.
  Елена стреля по врага, разби талибанския танк и изписка:
  - Нека силата бъде с нас!
  Ефросиния забеляза, натискайки босите си изсечени крака върху педалите:
  - Космическата и феноменална сила е винаги с нас!
  Елизабет изпя:
  - Ние сме отгледани от Ленин за славата на народа,
  И великият Сталин ни освети пътя...
  Той повдигна нациите към справедлива кауза -
  За работа и за подвиг той ни вдъхнови!
  И от голата й пета лети такъв смъртоносен снаряд. И той откъсва кулата от афганистанския танк.
  Да, четири е готино. И никоя сила не може да му се изправи.
  Елизабет отбеляза, оголвайки зъби:
  Ние сме големи феномени
  Не се страхувайте от промяната!
  И момичетата се смеят.
  Тук Аленка се бие с муджахидините. Ето едно момиче - майсторски клас. И то не някакъв Карабас. Ако ще го вземе, значи ще го вземе.
  Момиче драска по афганистанските войски с картечница.
  И после аленото зърно на гърдите му, докато го взема и натиска копчето на базуката.
  Тогава той изчурулика:
  - Ето какво готино момиче съм,
  И мога да преодолея от край до край!
  Анюта също стреля по муджахидините и изписква:
  - Аз съм най-силният в света и ще има специално банзай!
  А нейният гол, розов ток ще изпрати убийствен дар на смъртта.
  Тези момичета са най-висок клас. Освен ако не смятате, че има ниво и богини.
  Червенокосата Алла отбеляза, пишейки на врага с голяма точност:
  - Ако направя нещо, ще е сто процента!
  И сега нейното рубинено зърно ще натисне бутона на базуката. Тези момичета винаги са ценни и могат да правят чудеса.
  Но това, разбира се, не е достатъчно.
  Тук също трябва да имате умение. Това, което тези красавици имат, е напълно над покрива!
  Това са момичета, които могат да спрат не само кон в галоп.
  И битката продължава.
  Значи Мария заковава муджахидините. И го прави с чудовищна точност. И разбира се босите й пети, както винаги отгоре.
  И златокосото момиче пее:
  - Светлината ще бъде прославена завинаги,
  Нека мечтата ми се сбъдне!
  Олимпия също се бие, изпращайки смъртоносни дарове на унищожение.
  И все пак пее:
  - Ние ще бъдем в слава завинаги!
  И хвърля смъртоносни гранати.
  Маруся също драска по талибаните и изписква:
  - Слава на комунизма!
  И нейният бос крак, като нещо прекрасно, ще се изстреля, с голямо разрушение.
  Матрьона много мощно започна да кълчи врага и да скърца:
  - За велика Русия!
  И отново от голата й пета хвърчи дар на разрушение.
  . ГЛАВА? 9.
  И сега момичетата с целия отбор, цялата бригада, боси красавици по бикини, пееха;
  Ние сме горди момичета на Сварог,
  Храбри, смели воини...
  Ние служим вярно в името на семейството,
  Нека се гордеят дядовците и бащите!
  
  Гордо се присъединихме към Комсомола,
  Сталин получи смела клетва ...
  Ние, момичетата, сме просто орли
  Жътва щедро в битка!
  
  Хората нападат нацистите,
  Побеждавайки орди от басурмани...
  В крайна сметка руската армия е непобедима,
  Силно в битката при Иван!
  
  Вярвайте с нас Лада завинаги,
  Кълнем й се в голяма вяра...
  Нека мечтата се сбъдне
  По-малко суеверни хора!
  
  Никога не познавайте думата страхливец
  Ще бъдем по-смели воини...
  руски, украински, беларуски,
  Ще станем по-силни, повярвайте ми!
  
  Вярвам, че ще победим в битката,
  Разбира се, преодоляването на армията от врагове ...
  Въпреки че понякога крадец ни напада,
  Да се биеш с нас е глупава идея!
  
  Не, не ми вярвайте - жените не са слаби,
  И мъжете не са глупави...
  Въпреки че понякога ковчезите растат в битки,
  А момичетата са боси в снега!
  
  Не мислете, че момичетата не са в челото,
  Ще те забият в окото с картечница...
  Ще имаме ярка любов
  Няма да разберем в битките на изтощение!
  
  Слава на комунизма господа
  Тази ярка, смела идея...
  Ордата ще се отрази в ярост,
  Само не бъди глупост!
  
  Роли на леки руски изтребители,
  Славен в битки и битки ...
  Нека бойците се гордеят с момичетата
  Врагът няма да получи данък от руснаците!
  
  Светът скоро ще бъде благословен
  Няма да бъдем под петата на дракона ...
  Нашите момчета не са свикнали да чакат,
  И врагът не може да избегне поражение!
  
  Вярвам, че щастието ще продължи вечно
  Познайте момичетата, които няма да намерите по-готини ...
  За да не познават хората глупака,
  Ще разсеем облаците над планетата!
  
  Скоро ще има светлина във вселената,
  Лада ще озари с приятно щастие ...
  Ще посрещнем игриво зората,
  Трябва да вървим напред към победата братя!
  
  Ние се възхищаваме на много,
  Русия ще стане по-могъща и по-красива...
  Исках да се бия за отечеството,
  За щастието на майка Русия!
  
  Носим възхищение на Земята,
  Всички искаме да се стремим към постоянство ...
  И спасете планетата от бедствие
  Нека цари светлината на щастието!
  
  Това са хората, които са мъдри
  Да правя радост във Вселената...
  Ковачите са построили нещо
  Не предавайте силата си в битка!
  
  Не, в Русия хората не са добитък,
  Никога не лъжете под олигарсите ...
  И няма да има допълнителна суета
  Нямаме нужда от постоянно ах!
  
  Бог Сварог и умът на хората,
  Направете света щастлив...
  Няма да бъдем победени, повярвай на злодея,
  Това е наша работа и творение!
  Момичетата пееха много добре и много муджахидини бяха унищожени.
  Това са красоти - просто супер.
  Наташа, стреляйки по войниците на империята на злото, изписка:
  И ние ще бъдем страхотни!
  Зоя се съгласи с това.
  - Да, без съмнение ще го направим!
  Августин пее:
  Ние, момичетата, не сме прости
  С името Сварог...
  Да, знаеш, боси в студа,
  под закрилата на Бог!
  Светлана предложи, намигайки на приятелките си:
  - Може ли да пеем?
  Наташа кимна и потвърди:
  - Да пеем!
  И момичетата пееха;
  Велика държава СССР,
  Кое е най-якото във вселената...
  Възникнаха милиони проблеми с броенето
  Но нашият бизнес е работа и съзидание!
  
  Вярвайте, че врагът няма да спечели страната,
  Което е по-красиво и по-силно от всички...
  Скоро ще поставим надежден щит,
  И най-накрая ще повярваме по-умни ...
  
  Да, чичо сър реши да помогне,
  На нацистите след смяната на властта в Райха ...
  И властта на нацистите беше подновена,
  Врагът иска да разкъса СССР!
  
  Сега трябва да се борим сериозно
  С нацистите, че силните са смели ...
  но ние ще ударим под корема на враговете,
  За слава на майка ни Русия!
  
  Не, просто не можеш да счупиш руския,
  Ние знаем как, обичаме да се бием смело...
  Тук Вермахтът реши да ни атакува,
  Но може само да се срути, а не да се изтръгне!
  
  В Русия всеки войн от ясла,
  Детето дърпа ръцете си към пистолета...
  Нека бъде много умен магьосник
  Кой създаде тази планета!
  
  За Хитлер не вземайте Москва на зъб,
  Той беше ударен силно в муцуната...
  Защо се качи в Русия, не разбирам,
  Слабо му е да убие бацил с меч!
  
  Да, близо до Москва врагът получи удар,
  Момичетата му дадоха гола пета ...
  Можете да видите, че фюрерът е просто идиот -
  Кол посегна на комунизма даде!
  
  Тук идват пионерите с песни,
  При атака с барабанен ритъм се разкъсват ...
  Нека фюрерът бъде капут сега,
  И ние ще караме Fritz в пленник!
  
  Момчето е босо на снежна преспа,
  Стъпка напред без страх...
  Нацистите скоро ще бъдат забити в ковчега,
  И розите ще цъфтят в лъчезарния май!
  
  И Хитлер скоро ще има колиби,
  той ще влезе в гроба. а наследникът му е пиян...
  Скоро ще хвърлим фюрера на куката,
  макар и понякога тежък пикантен джинджифил!
  
  Ще създадем прекрасен руски свят,
  В който Русия ще управлява, повярвайте ми ...
  Шекспир не се осмели да съчини такова нещо,
  Въпреки че нападат Русия с натиск на дяволи!
  
  Яростният натиск на Сатана е видим,
  Бившият му съюзник му помага...
  Нищо чудно, че се чува стонът на момичетата,
  Няма да има къде да се види скоро в рая!
  
  Да, чичо сър промени маршрута,
  И танкове, самолети се изпращат на нацистите ...
  В неговия стремеж единицата е много готина,
  Да забият повече комунисти в ковчега!
  
  Стана по-лошо, въпреки че Сталинград,
  Смазах почти всички страни на нацистите ...
  възникна такова необуздано подравняване,
  под това небе определено чисто!
  
  Е, какво да се прави - момичетата са извън контрол,
  Скривайки се от фюрера на ордата в битки ...
  И ботушите не подхождат на момичета,
  Те винаги знаят как да се бият!
  
  За момичетата студовете не са ужасни,
  Когато се биеха близо до Москва,
  Бяхме почти голи и боси,
  Хвърляне на граната с бос крак!
  
  значи искахте фашист
  Е, мислех, че дяволите ще ви помогнат веднага ...
  И насади пълен хаос,
  А момичетата само стенат от див гняв!
  
  Има доста кървави битки,
  Момичетата знаят, че завинаги вярват, че не се отказват ...
  Няма да имаме нули по сметките,
  И мощна RPG се слага в раница!
  
  Воините са красота
  Самата Лада е готова да се бори за тях ...
  Те имат гълъби от свещена чистота,
  Нека има просто най-високата награда!
  
  Да, вярвам, че Богът на силите Сварог ще дойде,
  И мъртвите в битка ще възкръснат...
  И ловецът ще надува своя славен рог,
  И печалбите ще бъдат най-честни!
  
  Няма да има повече мъка на Земята,
  И горчивите сълзи ще пресъхнат...
  Ще живеем в едно семейство, знайте-
  И злите дяволи просто ще умрат!
  
  Момчета пионери смело в битка,
  боси момчета се втурват през снега ..
  Вярвам, че Русия винаги ще бъде с вас,
  Въпреки че понякога чинийките ще бъдат счупени!
  
  Бог Исус ще възкреси всички паднали,
  И ще управлява с Белобога...
  Ще вдигнем смело щит за Отечеството,
  Ще бъде славен дълг да служим на Русия!
  
  Да, дяволът е коварен, просто хитър,
  Неговите много разбираеми желания...
  Той е с пипала към Москва сега плакат,
  И зли изпитания очакват Отечеството!
  
  Но Лада и Господ Перун са с нас,
  И Ленин, и Сталин, и най-мъдрият Троцки...
  Което може да се види, огъна армията,
  И най-важният славей Висоцки!
  
  Накратко, ще има множество свети богове,
  Ще спечелим битката на противника...
  И хвърлете много силни юмруци,
  За славата на най-великия войник!
  
  Момичета атакуват боси
  Те бягат и не се страхуват да познаят слана ...
  Не ги дърпайте в битка, смятайте ги със сила,
  Знай, че аленото блести в светлината на розата!
  
  Накратко, борци за родината си,
  Служете безкористно гордо...
  нека дядовците и бащите се гордеят,
  И от небето не очаквайте подаръци за стотинка!
  Владимир-Михаил Горбачов-Путин продължи да предприема стъпки за възстановяване на реда. Направи нови арести на върха. На първо място, чрез засаждане на Яковлев. И други ненадеждни хора също.
  Създава ордени на Сталин, Петър Велики и Иван Грозни.
  Тогава той нареди да арестуват и Гари Каспаров - твърде много мисли за себе си.
  И Гари Каспаров беше хвърлен в затвора.
  Решено е също да се увеличи броят на полицията. И наказанията в Наказателния кодекс решиха да преразгледат в посока на втвърдяване.
  След това Владимир-Михаил Горбачов-Путин отново заспа;
  В Афганистан момичетата също пееха и танцуваха, унищожавайки муджахидините.
  Така момичетата написаха цяла поема наведнъж. И много талибани бяха покосени наведнъж. И това наистина беше тяхното изключително постижение.
  Това са жените - особено когато хвърлят дарове на смъртта с боси крака.
  Но Герда се бие с екипажа си.
  Момичето стреля по врага с боси пръсти, избива танка и реве:
  - Слава на пантера момичета!
  Шарлот стреля след нея. Подстрекава муджахидините и пищи:
  - За общото Отечество!
  Лупанула и Кристина удариха врага и изпискаха:
  -Слава на силните момчета!
  Герда попита иронично:
  Къде ще отидат слабите?
  Кристина промърмори:
  - Нека губещият плаче -
  Подлецът завижда!
  Магда също удари врага, събори афганистанска кола и изскърца:
  - За нови граници, без край!
  Това са момичета, които също са героини, макар и по свой начин.
  Тук те започнаха да смазват талибаните без никакви церемонии и съмнения с гъсеници. И какво ще вземете от тях? По дяволите - една дума!
  Алис и Анджелика се карат. Толкова красиви и много секси момичета.
  Те стрелят добре и удрят често. Тези воини са просто супер. Какво не е изстрел - тогава право в челото.
  Алис драска от снайперска пушка и пее:
  - Слава на родния комунизъм от векове,
  Момичетата от стомана ще имат ръка!
  Анджелика, стреляйки точно, отбеляза:
  - Разбира се, че ще!
  и как хвърля граната с боси пръсти.
  Алис, докато стреля, отбеляза:
  Вярно ли е, че сме по-силни, няма кой?
  Червенокосото момиче герой Анджелика отбеляза:
  - Не съм като кон...
  Мога да спра слон в галоп!
  И как момичето ще си покаже бицепсите. И той е като планина.
  Алис изчурулика:
  - Ще отидем за властта на Съветите,
  И ще помете всички врагове в пясъка!
  И тук Наташа отново унищожава афганистанците с екипа си. Използват се дори елементи на магия.
  Воините тук са с голяма смелост и храброст. Никой не може да им устои.
  Наташа пееше, хвърляйки дар на смъртта с бос крак:
  - Дяволска ни сила!
  Зоя се обърна, покоси редицата муджахидини и изписка:
  - За великите победи на СССР!
  Лупанула върху врага и Августин. Тя разби талибански танк с базука и изписка:
  - Това ще бъде вечно Русия, свети като слънце!
  Светлана също срещу врага, сякаш удря с чук, с помощта на гола пета и бърбори:
  - За комунизма приживе!
  Наташа, драскайки на врага, пееше:
  - Величието на руснака признава планетата,
  Фашизмът беше смазан с удар на меча...
  Ние сме обичани и ценени от всички нации по света -
  Скоро ще строим свещен комунизъм!
  Зоя потвърди с песен, драскайки опонентите:
  - Слава на нашето бащино име свободно,
  Приятелството на народите е опора от векове ...
  Законна сила, свободна воля -
  В края на краищата, за единството на един прост човек!
  Августин се засмя и отбеляза:
  - Прост човек естествено, за единство? Ами мощността?
  Светлана натисна бутона на базуката с аленото си зърно, удряйки вражеския танк и изчурулика:
  - Силата не е проста дума,
  Тя е над закона...
  Всички на колене командват устата -
  Това е сила!
  Наташа каза с ирония:
  - Да, властта е жестока... Но ние сами си я градим!
  Зоя развълнувано каза:
  - Слава на комунизма!
  И момичетата го подеха в хор и запяха, композирайки, докато вървяха;
  Слава на страната, която цъфти в небето,
  Слава на великата свята Русия...
  Не, да не бъда във вечната тишина -
  Звездите на полето от перли напоени!
  
  Великият Всемогъщ Сварог е с нас,
  Син на Всемогъщото страховито семейство...
  Че този воин помогна в битката,
  Трябва да славим руския Бог!
  
  Момичетата нямат съмнения, повярвайте ми
  Яростно момичетата атакуват ордата...
  Луд звяр ще бъде разкъсан на парчета,
  И врагът ще получи дял в носа!
  
  Не, не се опитвайте да разбиете руснаците,
  Врагът няма да ни постави на колене...
  Ще победим злия сине,
  Великият дядо Ленин е с нас!
  
  Не, никога не се поддавайте на врагове
  Боси момичета се биеха край Москва...
  Няма да покажем слабост и срам,
  Да се справим с големия Сатана!
  
  Да, Бог да завърши вашите битки,
  И разбийте ордите на Вермахта знаменито ...
  За да не останат с нули,
  За да не е тихо на гробищата!
  
  Дайте на момичетата бойци
  Значи фашистите ще уредят това...
  Бащите ще се гордеят с нас
  Противникът няма да ни издои като крави!
  
  Вярно е, че скоро ще дойде пролетта
  Ще има златни класове в нивите ...
  Вярвам, че нашата мечта ще се сбъдне
  Ако трябва, борете се за истината!
  
  Бог означава, че всички хора обичат,
  Верен силен, във вечна радост...
  Въпреки че се пролива жестока кръв,
  Често момичето е небрежно!
  
  Ние смазваме врага в битка,
  Нещо толкова ефирно...
  Въпреки че гръмотевична буря бушува над световете,
  И тъмното затъмнение идва!
  
  Не, хората ще стоят до гроба,
  И те няма да отстъпят на нацистите малко ...
  Пишеш момчетата в тетрадка,
  И наточете всичките си саби за мъмрене!
  
  Да, вярно е, ще има зора без ръбове,
  Повярвайте ми, всеки ще получи радост ...
  Отваряме друг вярвам на светлината
  Ръката на момичето се протяга високо!
  
  Можем ли да повярваме на това
  Това, за което дори не смеем да мечтаем...
  Виждаме ясно най-ярката цел,
  Не, носете бойците глупости!
  
  И ние трябва да летим на шега до Марс,
  Да отворим полета там, да броим рубини...
  И зареди нацистите право в очите,
  Орди от херувими се реят над нас!
  
  Нека съветската страна бъде известна,
  Какво даде комунизма на народите...
  Тя ни е дадена завинаги по рождение -
  За Родината, за щастието, за свободата!
  
  В Русия всеки войн от ясла,
  Бебето дърпа дръжката на пистолета...
  Затова трепери злодей,
  Търсим отговорност на чудовището!
  
  Да, ние ще бъдем приятелско семейство,
  Какво комунизмът ще изгради във Вселената...
  Ще станем истински приятели,
  И нашият бизнес ще бъде създаване!
  
  Все пак комунизмът е завинаги Даден по рождение,
  Така че възрастните и децата са щастливи ...
  Момчето все още чете на срички,
  Но пламъкът на демиурга свети в очите!
  
  Нека хората са щастливи завинаги
  Че заедно се борят за делата на Сварог ...
  Скоро ще видим бреговете на Волга,
  И ние ще бъдем на почетното място на Бога!
  
  Да, Русия не може да бъде сломена от враговете на Отечеството,
  Ще бъде по-здрав дори от стомана ...
  Русия, ти си майка на деца,
  И баща ни, вярвайте на мъдрия Сталин!
  
  За Отечеството прегради няма,
  Продължава напред...
  Кралят на ада скоро ще матира
  Въпреки че има татуировки на ръцете си!
  
  Ще дадем сърцата си за нашата родина,
  Ще изкачим всички планини, повярвайте ми по-високо ...
  Ние, момичетата, имаме много сила,
  Понякога дори взривява покрива!
  
  Момчето даде и абонамент за Русия,
  Каза, че ще се бие яростно...
  И очите му искрящи от метал,
  А РПГ-то е скрито плътно в раницата!
  
  Така че нека не се правим на глупак
  И е по-добре всички да стоим заедно като стена ...
  Полагане на изпити само за пет,
  За да управлява Авел, а не злият Каин!
  
  Накратко, ще има щастие за хората
  И властта на Сварог над свещения свят...
  Фашисти, които закачливо разбиваш,
  Нека Лада бъде щастие и идол!
  Момичетата изпяха красива песен. И тогава се засмяха. Ами зъбите им са като перли.
  Аленка се бори и срещу муджахидините.
  И момичето демонстрира ниво - просто супер.
  И с босите си пръсти той хвърля гранати със смъртоносна сила.
  И докато тази красавица още драска картечници.
  Блондинката пее:
  - Катастрофи, катаклизми...
  Сякаш не познаваме Бог!
  И театърът на този живот -
  Ще закара момичетата в ковчега преди крайния срок!
  Анюта изгука, оголвайки зъби:
  - За СССР!
  И ще хвърли с боси пръсти поредния дар на унищожението.
  Така че Алла се бие с голяма ярост. Тя е толкова борбено момиче. И с голата си пета ще изхвърли убийствен подарък на смъртта.
  И рев:
  - За комунизма на светото ниво!
  Тогава момичето ще покаже езика си.
  Мария също се бори с голямо отчаяние. И се бие като истински герой в пола и бикини. И босите й крака отново хвърлят дарбата на унищожението.
  Мария изгука:
  - Слава на времето на комунизма!
  Олимпиада бълбукаше насам-натам, оголи лицето си и с босите си подметки изпращаше дар на смъртта:
  - Слава на нашето време на комунизма!
  Маруся отбеляза, косеше афганистанците и изписка:
  - Слава на Русия и свободата!
  Матрена, прекъснала още един ред, извика:
  - За победи в свещената война!
  И също как да лая ...
  . ГЛАВА? десет.
  Момичетата пееха в унисон, композирайки, докато вървяха:
  Над звездите ще летим над планетата,
  Яркото слънце ще грее...
  Героизмът на комсомолските членове се пее,
  Превръща ловеца в игра!
  
  Времето ще тече
  Където гръмотевична буря искри над света ...
  Ябълковият цвят на едро,
  Разбира се, пролетта идва!
  
  Ще има епоха, вярвайте в комунизма,
  Където всеки човек е демиург.
  Ще измием петното на фашизма от лицето,
  Ако трябва ще орем и орем!
  
  Руските богове ще се издигнат над света,
  Носи на хората радост и смях...
  ще помажем космите с митра,
  Да бъдеш успешен в славен бизнес!
  
  Да, Русия е световна страна,
  Свещената земя на комунизма...
  Тичаше босо момиче
  Тя идва от дадена булка!
  
  Да, обичам красотите на Русия,
  Какво създаде метал от камък...
  Повярвайте ми, хората ще станат по-щастливи
  Нека напалм се излее от небето!
  
  Не търсете щастие без Род,
  Той ще дава вечна любов...
  Под петата в битката на Сварог,
  Пролята чудовищна кръв!
  
  Няма по-красива страна на великани,
  Има елфи и джуджета в редиците...
  Ние сме завинаги съединени с Отечеството,
  Ние ще победим във всяка битка!
  
  Така че защо човекът е толкова тъжен
  В края на краищата вие познавахте силата на Сварог ...
  предизвикват добри чувства,
  Нашата Lada love ideal!
  
  Ще стане по-добро от Вселената, повярвай ми -
  Ако комунизмът вземе властта...
  Ние сме Сварог щастливи деца -
  Да разбием фашизма на кварки!
  
  Скоро земята ще бъде сияйна,
  Голям успех скоро...
  И Ярило ще изгрее като славно слънце,
  и ще даде блясък на всички!
  
  Да пием за Отечеството момчета
  За да процъфтява Русия вечно...
  Да имаш безкрайна заплата -
  За което не е срамно да мечтаете!
  
  Нека Русия се издигне над вселената,
  и покажете на всички Божията усмивка...
  Със своята сила в непреходни битки,
  Ще разкрием най-хитрата измама!
  
  Скоро слънцето ще грее по-ярко
  Пространството ще стане като двор...
  Така че запали огъня, ти си по-горещ,
  Наточете брадва от стомана!
  
  И тогава с песента на Великата Лада,
  Това роди могъщи богове...
  Ще можем да изсечем дивото племе,
  Православни синове с мечове!
  И тези воини как да се смеят ...
  И с босите си пети синхронно ще изхвърлят смъртоносни дарове на смъртта!
  Това са момичетата, особено когато хванаха огнехвъргачки и натиснаха бутоните с алени зърна. И изпратиха огнени, много горящи струи срещу врага, от които всичко беше овъглено.
  Момичето извика в един глас:
  Величието на Русия признава планетата,
  Фашизмът беше смазан с удар на меча...
  Ние сме обичани и ценени от всички нации по света,
  Хората от цялата страна вървят към комунизма!
  Альонка стреля от базуката, натискайки копчето с аленото си зърно. И убийствено дарение на смъртта ще излети и ще разкъса муджахидините.
  Момичето пееше:
  Сталин, Сталин, искаме Сталин
  Да ни разбият не можаха...
  Стани господарю от земята...
  Анюта хвърли граната с боси пръсти. След това тя натисна бутона с рубинено зърното си и изчурулика:
  Сталин, Сталин, момичетата са уморени,
  Стонът се разнася по цялата земя...
  Къде си собственик, къде...
  Къде си къде!
  Червенокосата Алла, удряща врага, изгука, оголвайки зъби:
  - Къде си къде!
  И голата й пета също ще изхвърли подарък на унищожение. И от зърното на ягодата ще изхвърчи светкавица.
  И да тряснеш муджахидините. Тези момичета са просто супер класа!
  Мария, момиче със златна коса, също риташе с цялата си ярост с боси пръсти.
  И той ще даде обрат на талибаните. И отново натиснете малиновото зърно. И момичето е много готино.
  И изчурулика:
  - За комунизма!
  Олимпиадата агресивно засяга врага. И с боси пръсти как да изстреляш бумеранг.
  И отряза главите на муджахидините. Тогава, докато пее:
  - За великия комунизъм,
  Само нагоре, нито крачка надолу!
  Маруся също, сякаш според муджахидините, ще удари и ще пее:
  - Слава на Бог Сварог,
  Всички талибани в рога!
  И босите й пръсти хвърлиха лимон по врага. И тогава тя, с аленото си зърно, ще изгори врага.
  Matryona драска по врага, а също и голата й пета ще позволи на врага да се разхищава.
  И момичето ще изреве:
  - Иначе ще лая, или ще вия,
  Иначе ще изям някого!
  Аленка взе шестцевна минохвъргачка. Отгледа го заедно с Анюта. И как ще го вземе и ще го прецака според муджахидините. Момичетата дори се забиха в земята с боси пети от отката.
  И изчуруликаха:
  Сталин е славата на битката,
  Сталин от нашия младежки полет ...
  Борба и победа с песни,
  Босо момиче отива в Едем!
  Тук, разбира се, трябва да се отдаде дължимото на момичетата. Докато се бият, тогава цялото бойно поле на муджахидините е разрушено.
  Албина и Алвина нека ударим врага с ракети от въздуха. И ги завъртете в спирала.
  Албина натисна боса си пета върху педала и изчурулика:
  - За Отечеството, майка ни!
  И тогава с алено зърно натиска копчето.
  Алвина също действа много агресивно. И с боси пръсти изпраща ракети по врага. И рубинените зърна натискат бутоните. И го прави в засилен режим.
  Алвин изпя:
  Не можете да победите в нашата битка
  Вярвам, че скоро ще свалим диктатурата...
  Ще победим дракона на дъжда,
  Врагът ще бъде отхвърлен в битките!
  Тези момичета са просто супер и топ класа!
  Ето и момичетата-пилоти. Бият се боси и по бикини. Защо момичетата се нуждаят от дрехи? Тя просто пречи!
  Албина туитна:
  За това момиче босо,
  Никога няма да забравя...
  Тя с тежка коса,
  И като ярка звезда!
  И отново красавицата ще натисне голата си, кръгла пета.
  Всъщност никой дявол няма да вземе такова момиче. Ето я такава красавица.
  И двете блондинки ще пеят:
  - Борете се за Родината и смейте,
  Тогава ще изградите рай във Вселената!
  Тези момичета са на първо ниво. Изглежда, че са супер продукт.
  И ето Елизабет, сякаш удряща врага със смъртоносна сила. И го разкъсайте на парчета.
  И нейният резервоар работи по този начин. Разгръща кулата и удря със смъртоносен снаряд.
  Екатерина натиска боса си пета на лоста и бърбори:
  - Аз съм най-страшният на света!
  Елена също ще натисне копчето с аленото си зърно и ще изчурулика:
  - За слава на комунизма!
  Ефросиния изписка:
  - За големи постижения.
  Това наистина е нещото, от което момичетата имат нужда. И те имат толкова много темперамент.
  И така той язди и стреля. И картечници драскат по врага. Така че не можете да спрете такава кола толкова лесно.
  Елизабет изсъска:
  - И наоколо като на парад,
  Муджахидините ще бъдат хвърлени в ада!
  И отново снарядът, изпратен чрез натискане на ягодовото зърно, лети. Ето ги момичетата - най-суперкласа!
  Анджелика и Алис също работят от снайперски пушки.
  Алис сваля самолета. После с голи пръсти на изящния си загорял крак хвърля граната и изписква:
  - За Русия и свободата докрай!
  Анджелика също прониза трима муджахидини с един куршум и избълбука:
  - Офицери, руснаци...
  И голата й пета, сякаш хвърляше убийствен подарък на смъртта.
  Алис, продължавайки да стреля, взе и раздаде, удряйки врага на мотоциклет:
  Нека свободата блести...
  И нейните боси пръсти, как да започне пълно унищожение.
  Анджелика също ще вземе и ще стреля от дълга цев, освобождавайки дар на смъртта и крещейки:
  - Кара сърцата да бият в унисон!
  Ето ги момичетата - най-висок клас и супер!
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова ще ги вземат и също ще ги посекат с мечове на муджахидините.
  И тогава момчето и момичето започнаха да си подсвиркват. И зашеметени гарвани паднаха върху главите на талибаните. Това изтребление стана тотално.
  И децата запяха в един глас:
  Ще се бием в Афганистан
  Повярвайте ми, ние ще победим злите талибани ...
  Нещо се носи в мъглата от дим,
  И знайте, че над нас витае херувим!
  Михаил-Владимир Горбачов-Путин, след като се събуди, реши да посети Китай и да се опита да установи съюзнически отношения.
  И това не е толкова лесно. Например, дори в Афганистан Китай беше на страната на муджахидините. Освен това СССР е силен и самите китайци се страхуват от него. Плюс, разбира се, фактът, че САЩ флиртуват с Китай, който не им е конкурент в икономиката.
  Докато беше в американския президент Роналд Рейгън. Вече, обаче, юни 1987 г. и скоро ще бъдат изборите за президент на Съединените щати.
  А в СССР първите общонационални президентски избори са насрочени за август.
  Разбира се, без алтернатива.
  И е ясно кой ще ги спечели. В страната има репресии, а дисидентите са в затвора. Новодвордская е осъдена на смърт. Всъщност какво са дреболии.
  Искаха да върнат академик Сахаров в науката, но той се инатеше. Какво да правим със Солженицин?
  Горбачов-Путин нареди да го убият като Бандера. И КГБ обеща да го направи.
  Отношенията със САЩ продължиха да се влошават. Горбачов-Путин не искаше да отстъпва повече и сипеше заплахи. По-специално в Никарагуа СССР започна да създава нова военна база за себе си. И в Куба също. И ситуацията започна да ескалира.
  Така че Горбачов-Путин започна да показва мускули.
  И в същото време той изпадна в сън, малко по-различно ниво;
  . Имало едно време едно момче, принц Алберт. И имаше богат двор, прекрасни родители, които управляваха просперираща и много богата държава. И момчето имаше
  абсолютно всичко за късното средновековие. Разбира се, той нямаше телевизор и компютър, но имаше много други забавления.
  Например, принцът много обичаше рицарските турнири. Вярно е, че те бяха извършени според новите правила, за да защитят участниците възможно най-много и от наранявания, дори повече.
  убийствата бяха рядкост.
  Самият принц участва в турнири, въпреки че е само на тринадесет години, и по чудо винаги побеждава все по-възрастни противници.
  И сега момчето сложи специална броня с меки подложки и лят титан - която е едновременно издръжлива и лека, и изпробва копието.
  Синът на съседен крал сега трябва да се бие с него. Приблизително неговия ръст и възрастта на августейшето момче.
  Наставникът каза на принца, че е необходимо да не губи лице и да спечели.
  Принцът каза надменно:
  -Готов съм! Побеждавам големи и големи мъже! Колко съм на възраст!
  Учителят отбеляза с въздишка:
  - Няма да крия принца. Ти се поддаде!
  Принцът изпищя от ярост:
  - Какво? Как смееш да го казваш!
  Учителят каза тихо:
  - Във всеки случай това момче, също като теб, победи големи и възрастни мъже във вашето кралство! И шампион също!
  Принцът тропна с крак в тревата и каза:
  - Е, ако трябва да го победиш, със сигурност ще спечеля!
  И момчето отиде да тренира. И той се подготви усилено за битката.
  Но на следващия ден дойде дуелът. И двамата принцове трябваше да се сближат един с друг.
  Двубоят трябваше да продължи, докато едното момче не събори другото от седлото. Принц Алберт беше светлокос, докато опонентът му Луис имаше червена коса.
  И двете момчета облякоха доспехите си и седнаха на своите малки, но пъргави коне. Албърт запя с уверен тон:
  - И дори врагът понякога хриптеше,
  Скривайки страха, че съм кралят!
  Че съм крал!
  И момчетата удряха с шпорите страните на конете си. И хукнаха един към друг. Момчетата бяха приблизително с еднакво тегло и еднакво тренирани. Поет изправен
  и двете имаха извити еластични копия. И се разделиха без да се наранят.
  Алберт отбеляза:
  Той е по-силен, отколкото си мислех!
  Момчето Луис отбеляза с досада:
  - Да, инатливо момче!
  И така двамата принцове се събраха отново и се сблъскаха. Чу се дрънкане от коркова тапа, удряща се в титанова броня. И отново нито едното не отстъпи на другото. Момчетата се заклеха
  и се спогледаха сърдито.
  Албърт замечтано каза:
  - Печи ти петите!
  Луис отбеляза:
  - Ще те спечеля и ще те сложа на стелажа!
  Момчетата наистина бяха ядосани и бесни.
  Тук те се събраха и се сблъскаха за трети път. И беше забавно. Колко кръв се проля наведнъж. По-точно само във въображението на августейшите момчета. На дела са такива
  и не се изритаха един друг. Разделихме се, за да се съберем отново. И това беше като упорита конфронтация между титаните.
  Принцеса Маргьорит, сестрата на Луи, отбеляза:
  - Глупаво е момчетата да се дупят така. Може би са по-добри с мечове?
  Момчетата се събраха без резултат още десет пъти и напълно изтощени. След това беше обявена почивка за обяд и почивка. Момчетата бяха още готови за подвизи и борба за победа.
  Алберт беше мрачен, той никога не успя да избие врага от седлото. Но преди това винаги успяваше. И това, разбира се, предизвика усещане за силно раздразнение.
  Момчето ядеше със златна лъжица и вилица и яростно се оглеждаше около себе си. Изведнъж видя едно момиче. Беше руса и в елегантна луксозна рокля като приказна принцеса. И изненадващо само Албърт я видя, а останалите сякаш не забелязаха.
  Момичето се приближи до момчето и го попита с усмивка:
  - Не можете да победите врага?
  Албърт изръмжа яростно.
  - Да! Той е изключително упорит!
  Момичето се усмихна и отговори:
  - Можете да получите подаръка на непобедим воин! И спечелете всички турнирни битки!
  Алберт се оживи и измърмори:
  - Какво е?
  Момичето кимна.
  - И така ... Но трябва да се съгласите в замяна, например, да продадете душата си!
  Момчето поклати глава енергично и отрицателно.
  - Не, няма да продам душата си!
  Момичето кимна с глава и отговори:
  - Много добре! Само който има може да продаде душата си, а който я има няма да продаде!
  Алберт каза с усмивка:
  - Мога да дам злато! Много злато!
  Момичето вдигна рамене.
  - Не ми трябва човешко злато! Мога да направя цели планини от него. Но ако не искате да продадете душата си, продайте тялото си!
  Албърт попита изненадано:
  - Тяло? И как става това?
  Момичето Сатана отговори:
  - Но! Ще подпишете споразумение с кръв, че в замяна на дарбата да печелите турнири, ще дадете смъртното си тяло на Дявола за вечна употреба!
  Момчето сви рамене и отбеляза:
  - Смъртен за вечна употреба?
  Момичето кимна в знак на съгласие.
  - Това е! И вие печелите от това - никога няма да остареете!
  Принцът се усмихна.
  - Ето как! Тогава подписвам!
  Момичето Сатана протегна пергамент с печат, където беше написано състоянието на Дявола, и медна игла.
  Момчето убоде пръста си и капна кръв върху златния химикал. След това си нарисува подпис. Такава алена и красива кралска особа.
  Момичето завъртя очи и изчурулика:
  - Сега си мой!
  И пред очите на Албърт всичко сякаш се завъртя и преобърна.
  Момчето нямало време да мигне окото, когато се озовало в пустинята. Имаше керван и водеха деца роби, вързани с въже. Албърт почувства болка в вързаните си ръце и усещане за парене в голите
  детски подметки, и силна умора в тялото. Освен това гърлото ми беше пресъхнало от жажда. И нарани кожата. Албърт се погледна. Как се е променил. Вместо луксозни
  и богати дрехи голо тяло, само по бански. Албърт беше изненадан колко е отслабнал и почернял. Тялото на момчето изсъхна, а самият той стана по-подобен
  мумия. Подметките на босите крака станаха много грапави и мазолести, но все още се усещаше изгарящата топлина на пустинята. Алберт преди минута, бившият благороден принц се превърна в
  робско момче. И той си спомни... Вече много дни пленените момчета са водени през пустинята към пазара за роби. И се скитат гладни и жадни, и горещите пясъци
  пустини изгарят босите си крака.
  Алберт вижда как неговото доскоро толкова красиво и мускулесто тяло е отслабнало в прехода. И ребрата стърчат сякаш под тънката, обезмаслена, шоколадова и напрашена кожа
  кошница. А отзад и отстрани се виждат и нараняват пресни и вече зараснали следи от камшика. Момчето изпита силен срам и унижение в себе си - неговата личност от величествената кръв беше насечена с камшици, като някакъв обикновен човек. И момчето-принц изсумтя презрително. И получи камшик по гърба. Това изгаряше момчето и от болка, и от унижение.
  Албърт изруга и получи още един камшик в ребрата. Момчето с най-висока кръв беше изпълнено с гняв, но в същото време беше обзет от силен страх. Принцът разбра това
  Сатана, който прие формата на красиво и умно момиче, получи власт над тялото му. И че сега той завинаги е слуга на Дявола. И ето го първото изпитание - ти си роб.
  Принцът се сви от страх и ускори крачка. Продължих през пустинята. А до него вървяха момчета, малко по-големи или по-млади от него. Принцът станал роб.
  И сега животът му се промени към по-лошо. И радикално по-зле.
  Момчето въздъхна и се залута заедно с кервана. Напомни му за Фауст на Гьоте. И там Сатаната изкуши професора да продаде душата си. Но в замяна Фауст получи и младост, и
  красиво момиче Маргарита, и богатство и, чест и власт. Какво получи Алберт? Сега, почти гол, ходещ с вързани ръце под камшика на надзирателя?
  И това вярно ли е?
  Алберт беше депресиран, мускулите, напрегнати от прехода, особено прасците, го боляха, а пясъкът също беше горещ, печейки босите стъпала на детските крака през кората от мазоли. Да, това е кошмар.
  Освен това те измъчват: слабо и глупаво глад и много по-болезнено жажда. За да се разсее от неприятните усещания, Албърт се опита да разсъди. Сатана е най-красивият, интелигентен и съвършен ангел. Ако е така, има ли нужда от нещо Алберта? И е ясно, че най-съвършеният ангел във Вселената не се нуждае от злато, или
  някакъв вид власт, която имат кралете. Единственото нещо, което Луцифер цени, е властта над душите. Но какво ще му даде власт над тялото на Албърт.
  В края на краищата, не само Сатана е подписал договора. Той има някаква цел. Вярно, ако вземем Фауст, тогава какво се нуждае от Луцифер от него? Душа? Но повечето хора
  и така отива в ада и във властта на Сатана. Ясно е, че само това не е достатъчно.
  Може би Луцифер е искал да играе и да проверява, когато човек иска да каже: спри за момент - страхотен си! Но в този случай Алберт преживява ужасен момент.
  Въпреки че, когато го бият красиво момче с камшик, това може да е интересно за някого. но дали най-съвършеният ангел има нужда от това? Принцът вече се е целунал
  с момичета и проявявал интерес към противоположния пол, но все още не харесвал жените като възрастен. Но вече насън му се явиха. И беше много интересно по свой начин.
  Алберт въздъхна... На четиринадесет той вече щеше да си търси булка и това би било чудесно. Той би могъл да направи най-добрия и горещ избор.
  Албърт въздъхна. Пред него голи, слаби, бичувани момчета, отзад също. И изглеждат изтощени и уморени. Албърт си помисли, какво следва?
  И накрая, спирането. Дадоха им малко да пият и да ядат и ги подкараха отново преди залез слънце.
  Алберт, след като яде и пие, почувства желание да заспи. И трябваше да вървя през пустинята. И вместо нежната прегръдка на Маргарита, той е бит с жесток камшик.
  Момчето вървеше и се замисляше. Е, какъв идиот е той, че се съгласи на сделка със Сатаната. Водеше най-щастливия и богат начин на живот за времето си.
  Имаше всичко, което едно момче може да пожелае. И тогава той се изправи така.
  Алберт си спомни, че са предупредили, че Сатана е враг на човешката раса и не очаквайте добро от него! И че е много глупаво да се поддаваш на обещанията му. А сега ти
  бил принц и станал роб. И тука ти е много тъпо.
  Алберт беше склонен да вие като вълк и от време на време го изгаряше камшик. Какво наистина получи? Все пак беше момче, а сега беше в робство.
  Така той вървеше, докато слънцето залезе. И на робите беше позволено отново да ядат, да пият и да спят. И това е много интересно забавление.
  Албърт легна на пясъка до друго полуголо момче. Сви се и заспа. И той мечтаеше...
  Тук той участва в хоризонталната лента на бойците заедно с Айвънхоу и Ричард Лъвското сърце. Това е много борбен отбор.
  Алберт на своя снежнобял кон. Той е момче, а наоколо са възрастни, големи рицари. Някои дори се подиграват на детето. Но Албърт е уверен.
  Тук бие гонгът и започва първата битка.
  Срещу него е барон фон Бабьоф. Такъв голям, дебел, истински бик и на щита му има бик с рога. Той е поне три пъти по-тежък от Алберт.
  Момчето кимна и изписка:
  - Колкото по-голям е шкафът, толкова по-силно пада!
  Барон фон Бабьоф как да реве:
  - Ще смажа кученцето!
  И тук те се събират. Противникът на Алберт има огромен черен кон.
  Момчето държи щита си. Тук врагът нанася удар и Албърт се отмества леко встрани. И тежко копие се плъзга от щита. И момчето принц удря
  врагът е точно в козирката и той пада.
  Алберт се смее и пее:
  - Пада ничком, проснат, проснат,
  Дадено ви е това право!
  Пред царя, поклони се
  В киша и кал все едно!
  Първият противник беше победен. Тогава се появи следващият. Това беше графът на Болевентура. Освен това е много мощен войн и доста пъргав.
  Албърт се засмя и отбеляза:
  - Слава на моето отечество,
  Ние всички сме семейство!
  И тогава момчето скочи върху врага. И графът на Болевентура се втурна към момчето.
  Албърт измърка:
  - Спортистите яростно се втурват в битка,
  Всички силно вярват в победата...
  И сега сме заедно с Дявола едновременно,
  И ние имаме някаква бариера на рамото!
  Тук те дойдоха заедно с граф Болевентура. И отново момчето се отмести настрани, принуждавайки копието да се плъзне и как да прониже с оръжието си право в гърлото. И арогантният граф ще полети.
  И момчето спечели втората битка.
  Следващият му съперник е херцогът на Гиз. Също така много силен и мощен боец. И известен в множество турнири и състезания. И където само херцогът на Гиз не участва и не показа нищо. Да, това е сериозен враг.
  Момчето Албърт дори запя във възторг:
  - И виждам сериозно,
  В съня на Иван Грозни...
  Земя в Сибир разпределена,
  Ти родна Русия!
  Тук Алберт се хвана на думата си - защо Родна Русия? Какво общо има тя с него?
  . ГЛАВА? единадесет.
  Момчето като цяло е настроено борбено.
  И така двамата седнаха на коне. Принцът е на снежнобяло, а врагът е на червено-червено. И хукнаха един към друг.
  Алберт изглеждаше много малък в сравнение с този червенокоси гигант.
  Момчето заговори агресивно:
  - Малката змия е най-отровната!
  И така херцогът на Гиз, чието копие беше по-дълго, се опита да удари момчето върху тялото на бронята, а не да се прицели в щита. Въпреки че беше против правилата. Но Албърт ловко се измъкна.
  Той го взе и се гмурна под копието. След това с всички сили премести врага в козирката, като допълнително засили движението с тялото. Херцог дьо Гиз от силен удар буквално падна.
  Малкото момче изчурулика:
  - Слава на славните рицари!
  И дьо Гиз беше измъкнат от бойното поле. Неговият кон, броня и оръжия отидоха при победителя.
  Алберт изпя:
  Гледаме със соколи
  Издигаме се като орли...
  Ние не се давим във вода
  Ние не горим в огън!
  И ние не стенем в битка
  Херувим е над нас!
  Момчето наистина се оказа много голям боец, способен на много.
  И ето го следващият му противник: самият Рицар Лъвско сърце. Браво, можете да се поздравите с такъв състезател. И че това ще бъде битка, която е необходима.
  Алберт пееше от радост:
  Целият свят е в нашите ръце
  Ние сме звездите на континентите...
  Разбит в ъглите -
  Проклети конкуренти!
  Момченцето наистина е като бойно и разрошено петле. Това е самият Цар Лъв, Ричард Лъвското сърце.
  Албърт изръмжа:
  - Ако си лъв, тогава рев,
  Победата на цялата Майка Земя е с нас!
  За да се забавлявате в такава компания,
  Че всяко момче е готин човек!
  Алберт хапна малко преди битката. Донесоха му печена гъска с гарнитура и малка бисквитена торта във формата на триколка. Така че момчето си прекара добре
  Яжте. Принцесата седеше до него и непрекъснато питаше какви подвизи е извършил Алберт. Момчето охотно каза, лъжейки.
  - Значи се разбрах със седемглавия змей. И започнахме да режем. Отрязах му главата. Тя пада и веднага вместо една отсечена глава израстват две!
  Момичето принцеса подсвирна.
  - Ето тези на! И как изобщо може да бъде победен такъв дракон, ако главите му само се увеличават?
  Алберт отговори уверено:
  - И ти отрежи главата, и посипи раната на врага със сол! И тогава отрязаната глава няма да порасне отново!
  Младата принцеса изгука:
  - Толкова си умен!
  Принцът се издуха и каза:
  - Ну защо, аз Спиноза на ум!
  След вечеря момчето отиде в конюшните. Облече бронята си и скочи обратно на коня си.
  Принцът излъчваше увереност в победата и жажда за битка.
  Момчето беше значително по-ниско по височина и тегло от Ричард Лъвското сърце. Освен това кралят на Англия беше много силен физически - той счупи подкови. И срещу такъв герой
  опитайте се да устоите.
  Но момчето е решено да се бори. И това го възбуждаше. Момчето искаше внезапно да почувства как принцесата го целува по устните и колко сладко и приятно е това.
  Ето ги в списъка. И при сигнала на гонга започнаха да се приближават.
  Алберт изпя:
  - Та-та-та-та! Копита тропат
  Тра-та-та-та! Beamer удари...
  Френската армия е разбита до основи,
  И никой няма да разбие армията на Испания!
  И така те се сближиха. Ричард Лъвското сърце, тежък с копие, се опита да убоде врага. Но Алберт се измъкна и удари врага в козирката. Но този Ричард Лъвът
  сърцето, макар и с трудности, но успя да остане в седлото. Въпреки че изглеждаше, че тази техника е неустоима. И двамата ездачи се разделиха, а съдиите записаха първата битка - равенство.
  Ричард Лъвското сърце изръмжа:
  - И той е умно дяволче!
  Граф Балистро отбелязва:
  - А вие, ваше величество, криете игла с отрова в копие!
  Ричард Лъвското сърце каза:
  - Подло е, а аз съм благороден крал и освен това е безполезно, не можеш да уцелиш този дявол!
  Граф Балистро се поклони.
  - Откъде познавате ваше величество!
  Междувременно Алберто се подготвяше за втория манш. И тогава пред него отново се появи много красиво момиче със златна коса в луксозна рокля, момичето Сатана.
  Тя блесна с перлените си зъби и изгука:
  - Е, мило мое момче, обичаш ли да печелиш?
  Тогава Албърт се сети и изсъска:
  - И ти ме направи роб!
  Момичето отговори с усмивка:
  - Всеки с вкуса си! Вашето тяло вече е в моята власт!
  Албърт изръмжа:
  -Измама!
  Момичето отбеляза, тропайки с крак в скъпоценна обувка:
  - Всичко е честно! Сега печелите всякакви турнири!
  Албърт погледна красивото златокосо момиче. Самият Сатана ли е? Но Луцифер е ангел и няма човешко тяло, защото е дух. Следователно може да отнеме
  всякакъв вид, включително красиво невинно изглеждащо дете. Да, впечатляващо е.
  Момичето Сатана кимна.
  -Борете се, но що се отнася до тялото ви... Всичко в живота зависи от небесните висини... Но нашата чест, ама нашата чест зависи само от нас!
  Албърт кимна и се втурна в битка.
  Тук те отново се събраха с великия майстор на турнирните битки Ричард Лъвското сърце. И това беше трудна битка. Ричард набра максимална скорост, опитвайки се
  изхвърлете дързък младеж или по-скоро дете. Албърт беше събран и готов. Избягвайки хищния удар на кралското копие, момчето заби оръжието си право през врата.
  И могъщият Ричард Лъвското сърце за първи път в историята на турнирните битки излетя от седлото. Ударът в гърлото вече е много чувствителен и смъртоносен.
  Вестителят обяви Алберт за победител. Така великият крал от Средновековието и истинска легенда, различни каши и приказки, героят на кръстоносните походи, беше победен
  просто момче на около тринайсет, което дори нямаше мустаци и просто започна да гледа момичетата.
  Такава е голямата сензация от дуела.
  Това обаче не е краят. На финала най-интересната битка със самия Иванхоу. Въпреки че Айвънхоу вече е на двадесет и пет години, той изглежда по-млад и почти няма брада и
  мустак. От това, което е слаб и нисък, изглежда като тийнейджър. Неговото предимство в ръста и теглото пред Алберт е малко. Въпреки че е ясно, че мъж на около двадесет и пет години,
  във всеки случай ще бъде по-голям от тийнейджър на тринадесет години.
  Принц Албърт видя как Айвънхоу победи много по-високи и тежки рицари от него. И разбра, че това е най-опасният враг. С когото трудно ще се бориш.
  Но при всички положения финалът предстои, а който спечели ще получи ценна награда. Въпреки че има ли голям смисъл в наградата, получена насън?
  на принц Алберт отново се появи момичето-Сатаната. Тя разклати златните си къдрици и отговори:
  -Не бой се! Скоро ще се събудиш и пак ще бъдеш роб! Но ако сте чели Библията, значи знаете, че Всемогъщият е подложил слугите си на жестоко изпитание.
  И вие трябва да преодолявате трудностите, за да станете по-силни и да калявате душата и тялото си!
  Албърт кимна с усмивка.
  "Макар че тяло без душа не е тяло, но колко слаба е душата без тяло!"
  И момчето-принц се засмя, оголвайки зъби.
  И така те отидоха в списъците - тази бойна двойка. Прославеният Айвънхоу и изгряващата звезда на турнирите: принц Албърт. И ето ги, крехък мъж и с обикновени размери за
  тринадесетгодишно момче се събират заедно. Конят на Айвънхоу е красив и също бял, като този на Албърт. И е страхотно, когато ще се бият двама пъргави и технични воини.
  според рицарските правила.
  И тогава прозвучава гонг и двама изключителни бойци се събират. Тичат един към друг. И те разклащат копията си. И ето ги тук. Айвънхоу е сръчен и успява да удари Алберт с щит.
  Вярно, копието се изплъзна. И Алберт нацели козирката, но също не уцели. И не го направи много добре. Айвънхоу махна главата си в последния момент и копието
  се плъзна през каската.
  Тук първият кръг завърши наравно. И отново на коне рицарите се разпръснаха в различни посоки. Пет минути пауза и те се събират отново. И скачат с голяма енергия и сила.
  Сега Алберт видя, че колегата му притежава висока скорост и ловкост. И скоростта му ще бъде добра помощ.
  Ето ги отново заедно. Този път Айвънхоу се прицели в козирката, но Албърт се измъкна и удари центъра на щита с копието си. От удара копието се счупи, но Айвънхоу успя да устои
  в седлото Така битката отново се превърна в равенство.
  И двамата рицари се разделиха в различни посоки. Тогава момичето Сатана се появи отново на Алберт. Тя беше красива и забавна. Момичето Луцифер изгука:
  - Е, момчето ми, готов ли си за битка?
  Алберт шеговито изпя:
  Войникът винаги е здрав
  Войникът е готов на всичко...
  И прах като от килими,
  Махаме се от пътя
  И няма да спре
  И не сменяйте краката...
  Лицата ни греят
  Блестящи ботуши!
  Момичето Сатана кимна.
  - Да, виждам, че сте готови! И доста здрав!
  Албърт изчурулика с усмивка:
  - Възнамерявам да се бия отчаяно!
  Момичето Сатана отговори с усмивка:
  - Вие сте смел боец! Е, третата битка ще бъде решаваща!
  Ето ги и двамата бойци отново в списъците. И готови да се преместят един при друг. Алберт, като се настрои, изпя:
  - Който е свикнал да се бори за победа,
  Нека пее с нас...
  Който е весел, той се смее...
  Който иска да постигне
  Който търси винаги намира!
  И така те започнаха да се събират, като размахваха конете. И копията им се движеха в походка. Този път Албърт измисли трик. И врагът да го движи в козирката, момче
  само в последния момент той избяга как би ударил Иванхоу в крака с копие. Той изпищя и полетя от коня напред, с главата надолу. И отново звучи тържествено - победа!
  И така принц Алберт е обявен за победител. И му дават награда: златен кон. Момчето си го взема, но е тежък, не може да се вдигне сам. Четири мускулести селянки вдигнаха коня. И го носеха на раменете си.
  Алберт изпя:
  - карате момче
  Ще получите награда!
  И тогава момичето-Сатаната се появи и кимна:
  - Отдавна мечтаех за такъв жребец от чисто злато!
  Алберт беше изненадан:
  - Наистина ли ти трябва злато!?
  Момичето Сатана отговори с усмивка:
  - Разбира се, че не! Но този кон е направен от рицарски майстори и има специална магическа енергия в него. А ценните магически артефакти са необходими дори на най-съвършените и красиви
  ангел във вселената!
  Момчето принц кимна.
  - Ще спра ли да бъда роб?
  Момичето Сатана поклати глава.
  - Все още не! Все още не сте работили с подаръка си! Но трябва да признаете, че Чингис хан някога е бил роб!
  Младата красавица затропа с токчета. Конят е изчезнал. И принц Алберт нямаше време да мигне окото, тъй като ... се събуди!
  Отново той е просто босо момче по бански. На когото дават порция бурда за закуска и го впрягат в каруца заедно с други момчета. Този път един от
  камили паднаха и те решиха да принудят децата да теглят каруцата едновременно.
  Намерихме ново брашно, носехме товар и подтиквахме момчетата с камшици. Албърт тегли каруцата като волан към плуг. И никак не се чувствах спокойна. Настроението му беше облачно.
  Момчето запя за развеселение:
  Съдбата ти е на везните
  Враговете са пълни със смелост...
  Но слава богу има приятели,
  Но слава богу има приятели...
  И слава богу приятели
  Има мечове!
  Когато приятелят ти е в кръвта
  От саможертвата има любов...
  Ти можеш да бъдеш него
  Като баща...
  Но не се обаждайте на приятел
  Ти си страхливец и лъжец!
  Момчето се чувстваше много ентусиазирано и борбено след такава песен. И той буташе каруцата с енергия, опираше босите си детски крака на горещия пясък и се чувстваше като истински рицар от Ордена на звездата.
  След този сън Владимир-Михаил Горбачов-Путин реши да промени и Наказателния кодекс. А именно да се въведе наказателна отговорност от десетгодишна възраст. Което, разбира се, е готино. И в същото време умен.
  Разстреляни са няколко десетки врагове на народа и дисиденти. Бяха извършени много други чистки.
  По същото време Собчак беше вкаран в затвора и още много демократи - Гавриил Попов и др. И беше изключително яко.
  След това Владимир-Михаил Горбачов-Путин взе и заспа;
  Алберт отново тръгна бос и със същите бански през пустинята. Радостта от турнирните победи, спечелени насън, бързо изчезна. Освен това той не просто ходеше, но
  бутане на тежка количка с други деца. И беше доста неприятно. Да, той влезе в специалност. И да носи това бреме. И се върнете само с камшик.
  Албърт въздъхна тежко и бутна хомота, опирайки босите си крака на горещия пясък. И му беше гадно от това.
  Исках да ограждам и да сеча с мечове.
  И бъдете като Александър Велики. Момчето се опита да си представи нещо по-приятно. Например момиче, което носи кана. И тя е в проста селска рокля, а краката й са загорели, грациозни, боси и изсечени. Момичето изглежда просто прекрасно с пленителна красота.
  И тя носи кана с вода на уморено, потно момче и, навлажнявайки устните му, пита:
  - Защо си бос и почти гол като принц?
  Момченцето отговаря с въздишка:
  - Продадох тялото си на дявола и сега страдам!
  Момичето беше изненадано, тропайки със загорялия си бос крак:
  - Тяло? Обикновено те продават душите си на Сатаната!
  Алберт мъдро каза:
  - Продадох временното, за да запазя безсмъртното!
  Момичето кимна и целуна момчето по устните в отговор, като каза:
  "Мило дете, разбираш ли изобщо на какво си се обрекъл?"
  Момчето кимна в знак на съгласие.
  - Да, разбирам, въпреки че е твърде късно!
  Момичето го взе и запя с ентусиазъм:
  - По-добре късно от колкото никога,
  По-добре късно от колкото никога...
  Така че ти и аз получихме
  Най-добри години, години!
  Момчето усети, че момичето отново го бута кана с вода, позволявайки му да отпие глътка лечебна влага. След това ръцете й минават по кльощавите ребра на момчето.
  Той отбеляза:
  - Отслабнал си в робство!
  Алберт заяви категорично:
  Нямам нужда от допълнителна мазнина!
  Момичето кимна с усмивка.
  - Да, това е като да тренираш безплатно фитнес!
  Момчето кимна ентусиазирано.
  - Да, много няма да навреди да отслабнете!
  Момичето запя с усмивка:
  - Но диетата, не яжте това или онова,
  И нека краката ви не се уморяват от ходене...
  Ето една диета, за да вземете предвид мазнините,
  При това не дебелеят и пеят за любов!
  Алберт стана по-весел и запя:
  - Какви ястия, какви ястия,
  Вземете всичко със себе си
  Жалко, че не ме екзекутират често
  Хранят се само за да убиват!
  А момчето от всичко това беше като на седмото небе.
  Това наистина е постижението на едно борбено дете.
  Момичето беше страхотно.
  Те започнаха да пляскат с ръце и да се смеят.
  И бутането на количката стана по-забавно за момчето. Един от младите роби рухна от изтощение.
  Надзирателят започна да го бие с камшик. Момчето безпомощно движеше ръце и крака, нямаше сили да се изправи.
  Албърт извика възмутено:
  - Не го удряй! Не виждаш ли, че е в грога!
  В отговор надзирателя удари и Алберт. Момчето извика. Веднага двама едри мъже започнаха да бият младия принц.
  Момчето отчаяно се опитваше да скъса въжетата, свързващи ръцете му.
  Търговецът в луксозен тюрбан нареди:
  - Достатъчно! Това момче трябва да се продаде на пазара! И вода му дай, леко да мине!
  Алберт спря да удря. Той се раздвижи, дърпайки въжето и заедно с другите момчета отново завлече количката.
  Настроението стана много по-тъпо и гадно. Въпреки че, от друга страна, търговецът прояви прагматична милост и не закла стоката.
  Да, роб е по-добре да продадеш, отколкото да убиеш ...
  Алберт влачеше тежък товар, усещаше през ноздрите си миризмата на потни, мръсни тела на момчета и се чувстваше жаден и уморен.
  Опита се да се събуди отново.
  Спомних си как изрита Ричард Лъвското сърце от седлото и беше много яко. Ричард беше победен, толкова е красиво.
  И ето момчетата с него: слаби, потни, мръсни, жилави. И те са преуморени. И е много трудно. Беше доста грубо тук.
  Алберт си представи как принцесата е водена към ешафода. Събличат скъпите й дрехи, всичките й бижута, грубо й изтръгват обеците от ушите. По-нататък скъпи обувки с перли.
  И тогава бельо... Вместо това раздават само сиво зебло. И тя боса, почти гола, в късо зебло отива на ешафода. И публиката нетърпеливо я гледа гола,
  голи крака почти до бедрата. Но принцеса със златиста коса, която пада върху сиво зебло и боси, тънки крака изглежда още по-красива.
  А публиката буквално реве от възторг.
  Алберт има живо въображение. Ето какво красиво момиче е тя. А сивите затворнически одежди подчертават сладката й, здрава белота на лицето и златните, вълнообразни къдрици на косата й.
  И колко красиви и грациозни нейните боси крака, перфектна, правилна форма. И колко сива е качулката, подчертаваща стройността на фигурата и нейните идеални пропорции.
  Тя стига до палубата, където огромен бик екзекутор чака принцесата. И брадвата му е страхотна, и остра - блести на слънце.
  Момичето побледня още повече, но запази вид на спокойствие. Палачът оголи големите си, но зле оформени зъби. Множество гвардейци стояха наоколо и тълпата ликуваше.
  Мъжете бяха особено развълнувани от вида на красиво момиче, което беше на път да бъде обезглавено. Тя изглеждаше толкова трогателна и красива.
  Междувременно вестителят съобщи:
  - Предвид особената опасност на престъпника и липсата на разкаяние, хуманното смъртно наказание чрез обезглавяване се заменя с публично изтезание и изтезание в присъствието на тълпа.
  И мъчението ще продължи, докато престъпникът не предаде духа си!
  Толка посрещна такова съобщение с радост - което означава, че мъчението на принцесата ще бъде дълго. Момичето пребледня още повече. Ужасна съдба я очакваше.
  Появиха се няколко мощни, скрити преди това палачи. Те влачиха багажник до скелето, а също така носеха уреди за мъчения и клещи. Камината вече е запалена.
  В него започнаха да се нагряват щипки, куки, пръчки, лостове, бормашини и прочее. Изтезанието обещаваше да бъде дълго и сложно. Боси слугини донесоха и съд
  със зехтин, кофи с вода, в която плува лед, и торбички със сол и черен пипер. Принцесата била изправена пред тежък разпит.
  Така палачите взеха и разкъсаха сивата дреха на момичето, разкривайки красивото й съблазнително тяло. Беше много яко. Такава красавица стои гола пред палачите.
  Старшият мъчител даде знак. Принцесата беше извита с ръце и влачена по стелажа.
  Сега й предстоеше тежко мъчение. Принцесата отчаяно се опита да се съпротивлява. Но силите бяха неравни. Палачите се справиха с крехкото момиче и го завързаха
  ръцете й отзад. След това те хванаха свързаните четки за куката и започнаха да ги повдигат.
  Принцесата извика от болки в раменете и вените и започна да се навежда. Палачите я дърпали за раменете и я усуквали. Жален стон се изтръгна от гърлото на принцесата. А тя е гола и изпъната
  се появи на въжето. Босите й крака се завъртяха като велосипед. Палачът я ударил с камшик по босите й крака. Тогава палачите хванаха момичето с най-висока кръв за краката и го облякоха
  върху тях дъбов блок, здраво захванат в дупките. Тежестта на тялото на момичето се увеличи и тя виеше от засилена болка.
  Старшият мъчител кимна. От едната страна палачите окачиха тегло от лира, а от другата. Тялото на принцесата се изпъна и стенанията станаха по-силни. По голото й тяло се стичаше пот.
  Последва редът:
  - Десет удара с камшици внимателно.
  Палачът започнал да удря по тялото на принцесата. Кожата на гърба на момичето се поду, но не се спука. И работата продължи. Момичето стисна зъби и извика.
  Мъчителят довърши побоя. Погледна старейшината. Той хвърли:
  - А сега й изпържи петите!
  Някои палачи започнаха да смазват подметките на момичето, така че кожата да гори по-дълго и мъчението да продължи възможно най-дълго. Други мъчители лежаха под босите си подметки
  тънки дърва, за да ги подпалите, и разпалете огъня.
  Принцесата хриптеше от болка. Тук под босите й крака пламна пламък. Момичето отначало замръзна. Вслушвал се в чувствата. Тогава тя започна да крещи.
  Тълпата извика одобрително. Някои по-млади мъже и момчета дори пъхат ръцете си в панталоните си, за да облекчат похотливия сърбеж. Наистина е страхотно - такова мъчение.
  И принцесата изрева... Дори се долавяше:
  - Не ме измъчвай! Ще ти кажа всичко!
  Но тук информацията не беше необходима само от нея. Просто болезнена и брутална екзекуция.
  Главният екзекутор нареди:
  - Пет удара без грижи!
  Палачът, като разтвори широко краката си, започна да бие принцесата. От първия удар кожата се спукала и потекла кръв. Момичето изкрещя с пълно гърло. Ето още няколко пъти с камшик.
  Тогава старшият екзекутор нареди:
  -Добавете светлина под краката!
  Екзекуторите разпалили още повече пламъците. А принцесата вече крещеше безспир.
  Главният мъчител заповяда:
  - А сега запали гърдите й!
  Палачите се втурнали да намажат с масло голия бюст на момичето. Тя потръпна от парещите докосвания на ръцете си и зави от дива болка. А палачите й мажеха гърдите и се смееха.
  След това, след като приключиха с размазването, те донесоха факла при нея. И огънят пламна.
  Принцесата отново крещи. И тълпата е във възторг. Хората толкова много обичат да гледат брутални мъчения. И чуйте писъците на момичето. А също и факта, че миришат
  прясно печено месо. И колко е вкусно и такова удоволствие се усеща.
  И момичето беше изгорено едновременно и с гърдите, и с босите си стъпала. След това отново започнаха да бият с камшик. Ударите отново спукаха кожата и изляха кръв. Беше много болезнено.
  Но явно този палач не е бил достатъчен.
  Мъчителят наредил:
  - Намажи й дупето!
  И палачите започнаха да лапат задните части на момичето, като ги намазаха с масло. И така принцесата ще вие от унижение и болка. И тя вече отново беше намазана с всичко, огънят беше докаран до дупето.
  Факлата светна. А момичето страдаше много. И тя ревеше, когато я изпържиха едновременно: гърди, пети и дупе.
  Тогава старшият палач заповяда да смажат нея и пазвата на Венера. И беше още по-унизително. И как се вдигна тълпата, как ревеха мъжете, а и жените от вълнение.
  Колко грандиозно и безсрамно изглеждаше всичко това. Мнозина хем дръпнаха, хем мастурбираха мъже и жени, хем се чифтосваха направо на площада.
  . ГЛАВА? 12.
  Така пазвата на принцесата беше намазана.
  И след това му донесоха факла. И много я болеше за принцесата. Тя крещеше с неин глас и буквално се гърчеше от болка. В нея имаше толкова много ужасно страдание.
  Момичето се измъчваше и ревеше, беше принудена от белуга.
  И палачите работеха печени. Тук, по заповед на старшия мъчител, един от катовете извади нажежен прът от мангала и започна да бие момичето със стомана, червена от нажежения метал на
  обратно. Друг използвал щипки, също нажежени, и започнал да чупи с тях пръстите на босите крака на момичето. И беше изключително болезнено. И принцесата страдаше много.
  Тя просто страдаше непоносимо и се носеше в океана от безгранична болка. Но друг палач вдигна нажежен прът. И го донесе до дупето на момичето. И после като бутна
  нейния анус. Принцесата изкрещя диво и припадна от шока от болката. Веднага я удари кофа с ледена вода. Момичето попаднало под струите му и се събудило.
  Пак продължиха да я пържат: голи подметки, гърди, пазва, дупе. Палачите й счупили пръстите на босите й крака, забили нажежен прът в ануса й и я удряли със стоманен камшик, почервенял от горещината, по гърба. И беше много диво и жестоко.
  И тълпата беше абсолютно развълнувана от наслада: това е мъчение, това е мъчение ...
  И принцът-роб се отврати. Как може така да тормозиш момиче. Това като цяло е изтънчен садизъм. И така е невъзможно. Момчето намери сили да продължи напред.
  Ето ги пак спят. Главният търговец каза, че утре ще бъдат в града и момчетата ще бъдат продадени там.
  Принц Албер хапна малко, лакомо изпи купа вода и легна на все още топлия пясък. Момчето затвори очи и почти веднага заспа. И той мечтаеше...
  Сякаш беше роб от армията на Спартак. И той знае нещо. По-специално, че гъркинята Евтибида е планирала предателство и иска да предаде на Крас хитрия план на лидера
  въстания. И това трябва да се предотврати. Принц Алберт в съня си вече има някакъв спомен за предишните си подвизи. Как по-специално той въведе римляните в капан.
  Въпреки че за това той трябваше да издържи разпит под мъчения. Не вярвайки на прости думи, римляните за всеки случай бичуват момчето-скаут и го изгарят с нажежено желязо
  груби пети на дете. Алберт не промени показанията си. И тогава римляните се придвижиха през дефилето и попаднаха в капан, където бяха унищожени.
  Сега Спартак се противопостави на Крас. Спартак има около седемдесет и осем хиляди войници, а Крас има около осемдесет хиляди. Освен това римляните имат голямо предимство в кавалерията.
  Така че шансовете в битката са неясни. Не всички роби са добре обучени. Въпреки това, Крас също има много новобранци във войските си. Във всеки случай Спартак е подготвил капан.
  Твърди се, че Крис поради разногласия се отдели от Спартак и се превърна в укрепен лагер отделно.
  Крас, разбира се, трябва да атакува Крис и тогава в момента на атаката на укрепените позиции на робите Спартак ще удари в тила. Гъркинята Евтибида е много красиво момиче, влюбила се
  в Спартак до ушите. Но Спартак остана верен на Валерия, вдовицата на Сула. И тогава Евтибида реши на базата на ревност да отмъсти. Тя вече успя да съблазни Еномай. И два легиона германци загинаха. И самият Еномай падна пронизан от много мечове. Тогава самата Евтибида беше ранена и почти умря. Така че нямаше свидетели
  и тя се ползваше с пълното доверие на Спартак.
  А Евтибида умело прикриваше ревността си. Албрет знаеше от книгата, че именно Еутибида е предателят, който ще натопи Крис. И тогава ходът на войната ще се обърне не в полза на бунтовниците. Тъй като смъртта на тридесет хиляди спартаковци е голяма загуба.
  Освен факта, че Евтибида предаде плана на Спартак на Крас, тя също така примами Крис от укрепените позиции. Осъзнавайки това, Алберт реши да пресрещне това момиче по пътя към Крас.
  Те познаваха Евтибида. Една гъркиня, като видяла красиво, русо, мускулесто момче, се сприятелила с него. И дори преподаде урок по любов, което беше много хубаво.
  Всъщност да научиш момче да угажда на жена е много готино и приятно за момиче, което всъщност е било скъпа проститутка. А проститутките често са привлечени от невинни момчета. Те получават просто уникално удоволствие от това и най-естествените оргазми. Алберт щеше да бъде млада девствена. И от докосванията на красавицата той се хвърляше ту в топлина, ту в студ. Освен това Еутибида само изглежда като младо момиче, но всъщност вече е над трийсет години и колко мъже е пробвала.
  Тя направи състояние и се откупи от роби, като предостави сексуални услуги на богати патриции. И тогава се срещна едно момче, толкова красиво. Е, как да не го съблазня?
  Алберт, разбира се, много хареса тази игра, въпреки че сте толкова притеснени, че изглежда, че сърцето ви е на път да изскочи от гърдите ви. И след няколко взаимни и бурни оргазми, вие сте толкова изтощени,
  че заспивате направо на възглавниците в палатките.
  Алберт, разбира се, не искаше Eutibide да навреди. Но по някакъв начин бунтовниците трябва да бъдат спасени от капана. Спомняйки си за нежните ласки, които приличат на младо момиче, но реалност на изтънчена жена.
  Алберт си спомни, че самият той е син на знатен патриций, който дължеше големи суми пари на Крас. И тогава семейството беше продадено в робство. От момчето свалиха красива туника, панталони, ботуши и шапка. Съблечен до целта и изпратен в търговията с роби. Колко неудобно беше. Той и брат му били купени от патриций и изпратени в кариерите. Въпреки че момчетата
  беше само на седем години. И момичетата и майката отидоха в плантациите, полска работа. Поне е на открито. Заедно с брат си те са голи и бичувани от камшика на надзирателя,
  бутане на ръчна количка за един възрастен роб. Работеха много. Лятото, разбира се, в Южна Италия е горещо и когато работите усилено. Но през зимата е студено.
  Децата бързо се адаптират към натоварванията. И през годината те се засилиха. И въпреки че всички бяха на осем години, босите им крака ороговеха върху остри камъни. И тогава им беше даден тласък
  количката е по-тежка. И в същото време те започнаха да го използват в други работни места. Робите били добре нахранени. Редуваха работа в мината и на повърхността, за да не се огъват толкова бързо.
  Така че момчетата израснаха и станаха по-силни. И те дори бяха отведени в училището от гладиаторски чираци. Там Алберт и Гета срещнаха Спартак. Който вече е извоювал свободата
  и изкарвал добри пари като учител по фехтовка и подготвял въстание.
  Първоначално робите нямаха голям късмет - заговорът беше разкрит. Но малък отряд роби все пак избяга от училището. И попълнен с бегълци, той намери убежище на Везувий.
  Първата атака на римските легионери на върха е отблъсната. Но тогава Спартак беше хванат в капан. Там робите биха умрели от глад. Но Спартак се досети да тъче стълбите.
  Робите слязоха и внезапно убиха римляните с удар отзад. Така славната победа направи Спартак известен и скоро той събра голяма армия. Нанася няколко поражения на римляните и дори побеждава двама консули. И сега Крас стана негов противник. Не само страхотно богат патриций, но и член на триумвирата: Сула, Помпей, Крас, който има опит в битките. Юлий Цезар отказва да поведе римската армия да се бие със Спартак. Да, и тогава Джулиус беше твърде млад и досега не използваше страхотно
  власт. И най-популярният и най-добър командир на Рим Помпей се бие на Изток. Така че кандидатурата на Крас трябва да бъде призната за най-добра. И Албърт имаше свои партитури за него.
  Майка му, в скъсана туника и боса, работеше тежко с трите си дъщери на полето. Беше силно изгоряла и босите й крака бяха вдървени, но изглеждаше още по-добре.
  Принудителната диета и постоянната физическа активност я направиха слаба и мускулеста. А талията на майка му, която вече е над трийсет, е станала като на младо момиче. Три дъщери израснаха и станаха по-силни. Косите им бяха избелели от слънцето, а кожата им потъмня. Накратко, майката и пет деца в робство оцеляха. Но къде е бащата?
  Загина ли в походите, или забогатя? Това е друг въпрос!
  Алберт, само с превръзка на кръста, тичаше по пътя. Трябва да измисля нещо. Просто да събориш Еутибида със стрела не е опция. И какво друго има за мислене? Как да я спрем да скача
  до Крас? Може да има много идеи, но всички имат недостатъци.
  Както по времето си с Еномай. Тогава на Алберт не му хрумна добра идея. Освен това той се надяваше, че Спартак ще стигне навреме и няма да позволи на Enomai the Consul Helium да се счупи.
  Но изчислението не се оправда. Германецът прие неравна битка и дори позволи на превъзхождащите сили на Рим да обкръжат два легиона. И така те паднаха в казана и бяха унищожени.
  Но Спартак малко закъсня и нямаше време да спаси Еномай. Вярно, римляните бяха уморени от битката с легионите на германците и техните спартакисти бързо ги победиха.
  Разбиването на робите - двама римски консули е нечувано събитие. Това направи Спартак наистина непобедим и той беше смятан за най-великия командир на всички времена и народи.
  Но Спартак не отиде в Рим, а се премести в северната част на Италия, където отново победи римските войски, които трябваше да покрият империята в случай на нашествие на галите. Самият Албърт тогава
  се биеше като герой. Беше силен за годините си и като повечето момчета много пъргав. Алберт, закален в кариерите, винаги ходеше бос с превръзка на кръста.
  превръзка. Зимата в Италия е доста мека и мразовита, а снегът е рядък. Въпреки че, разбира се, когато изпадне и тичаш бос по бяло, пухкаво и готино,
  дори е хубаво. Подметките на момчето са толкова мазоли, че не усещат студа. Той се носи бос и гол при всяко време и в дъжда и най-малкото киха.
  А Гета също му е брат - почти близнак и връстник, почти същият пъргав, опитен и силен.
  Алберт решил да попита брат си за съвет какво да прави.
  Той съвсем логично предложи:
  - Имаме тинктура от сънливи плодове. Елате при Евтибида, уж за урок по любов, и я налейте в нейната чаша. И тя ще спи през нощта и няма да галопира към лагера на Красу!
  Албърт кимна в знак на съгласие.
  - Правилно! Но трябва да побързаме!
  Евтибида беше чернокоса и ниска, крехко момиче с малки гърди. Дори може да бъде сбъркана с тийнейджърка. На Алберт тя изобщо не изглеждаше стара жена и той с радост отиде да получи урок по любов. Евтибида обичаше детето с голямо удоволствие, на такава възраст, че току-що беше достигнало размера, за да доставя удоволствие
  момиче. Въпреки че беше достатъчно голяма, за да бъде майка на Алберт, тя изглеждаше толкова невинна и сочна, че Алберт веднага беше хвърлен в любовна треска.
  Еутибида обаче искаше този път да завърши по-бързо. и там започна да обсипва с целувки красивото момче Алберт. После го оседла... И го понесе в бесен галоп. Алберт се качи на люлката на щастието. Беше невероятно добър и просто прекрасен. Удоволствието е неописуемо. И момчето също пищеше като прасе от наслада и стенеше сладострастно
  от дивите оргазми на Еутибид. Най-трудната част ще спре тук. Гъркинята беше много добра и се увлече от преследването на удоволствията. Алберт, в кариерите и гладиаторските постоянни и жестоки тренировки, разви в себе си феноменална издръжливост. Така че той беше способен на много. И двамата влюбени са правили секс в продължение на няколко часа.
  Накрая те бяха изтощени и Еутибида заспа върху мускулестия корем на момчето. Алберт с усилие на волята преодоля съня и капна тинктура в чашата на гъркинята. След което Алберт заспа с чиста съвест.
  Евтибида наистина се събуди и машинално протегна ръка към чашата с вино и бързо я изпи. След това тя се запъти към изхода. Необходимо е да се информира Крас за коварния план на Спартак. Сигурна е, че ще отмъсти на водача на въстанието. Евтибида обу сандалите си. Не искаше краката й да загрубеят. Въпреки че е приятно да гъделичкате боси, кръгли,
  груба пета на момчето. Толкова е красив, а мазолестата му подметка не е загубила никакво усещане и можете да гъделичкате това дете, за да се смее.
  Жалко, ако такова момче попадне в плен. Но тя ще помоли Крас да й даде момчето и той ще стане неин домашен роб. И ще я радва, докато порасне.
  И тогава тя ще го изпрати в кариерите ... Няма по-добър гладиатор в цирка, той се бие много добре с мечове и печели много повече пари на арената.
  Момичето скочи на кон. Но преди да има време да се отдалечи от лагера, тя започна да се върти и падна от коня си. Сънливите плодове подействаха.
  На зазоряване Спартак напуска лагера, за да се скрие в засада в гората. Еутибида е открит в безсъзнание. Не беше възможно да я вразуми. Момичето спеше дълбоко. И я качиха във вагон, където караха ранените.
  Алберт беше много доволен, че успя да спаси армията на Спартак от опасност. И че е постигнал много.
  Междувременно Спартак и Крис се разделят. Робите издигат значителни укрепления и следователно могат да издържат на нападението на армията на Крас. Спартакистите скриха всички следи и се маскираха.
  Всички случайни овчари бяха заловени и задържани. Така че дори муха няма да долети.
  Крас наистина получи информация, че Спартак и Крис са се скарали и се премества с армията си, за да пресече. Очакваше да смаже Крис, а след това сериозно да се справи със Спартак.
  Армията на Крас беше голяма, но в същото време дисциплинирана. Самият Спартак също успя да обучи роби и те победиха големи армии. И в неговата армия имаше не само роби.
  Много свободни граждани от бедните се присъединиха към Спартак. И това беше наистина общонационално движение.
  Крас напредна към Крис. Той с тридесет хиляди бунтовни роби се затвори в укрепен район. Крас хвърли шест легиона в битка. Отидоха да щурмуват високия вал, зад който се укриха въстаниците. Самият Крис, който се биеше малко над средния ръст, но много широкоплещест и сръчен, един от най-добрите гладиатори в Рим, се втурна в битка.
  Тя се биеше с два меча едновременно и стоеше на стените. Робите хвърляли предварително складирани камъни и гърнета със запалителна смес. Римляните претърпяха значителни щети и сега атаката им затъна. Много войници от армията на Крас загиват под стените. Тогава Крас заповяда в ярост да хвърлят още осем легиона - почти цялата си пехота. И ожесточеният щурм се поднови с нова сила.
  Римляните се изкачиха напред, независимо от загубите. И буквално хвърлиха всички подходи с труповете си. Но те се катериха и катереха. Крис се биеше с всички.
  Воюва и Алберт, който реши да остане с бунтовниците, които бяха почти три пъти по-ниски от римляните, за да ги прикрие в най-слабото място. Алберт беше много пъргаво и силно момче. Загорялото му и мускулесто тяло буквално блестеше от пот. Тя се бори като истински герой и показа непоколебима смелост.
  И босата му пета удря легионера в брадата. Този ще отреже. И пак момчето сече. Мелницата устройва прием с мечове и пада отсечената глава на римлянин.
  Това е неговата смелост и сила.
  Алберт е кораво дете. И тук отново падат и падат римските войници. И отново голата кръгла пета на момчето-принц разбива челюстта на легионера.
  Накрая Крас хвърля последния си резерв от петнадесет хиляди конници в битка. Цялата армия, и тя, заедно с подкрепления от Рим, достигна сила от осемдесет и пет хиляди, хвърлена в атаката. И вече преливат.
  Но Спартак, като отгатна момента навреме, изтегля четиридесет хиляди пехота и осем хиляди конници от засадата. И започва нова битка. Робите нападат римската армия
  към задната част. И ударът, и настъплението са страшни.
  Самият Спартак влиза в битка. Той се бори с два меча, за да отсече двойно повече. Истински гигант и сякаш изтъкан от стоманени мускули. Никой не знае точно на колко години е Спартак.
  Той е роден на свобода, но е заловен като момче. Тогава той беше само на девет години, но изглеждаше на дванадесет и беше изпратен в кариерите. там той показа изключителната си сила и издръжливост и беше продаден за много пари на гладиаторите. Най-силните и сръчни роби често били продавани от кариерите в училищата на смъртта. Може да има
  получи голяма печалба. И този, който стана гладиатор, получи шанс за свобода. Беше необходимо само да оцелееш след сто битки. Спартак оцеля и стана известен.
  И след като получава свободата си, той се присъединява към римската армия като легионер. Там за доблест и смелост той ще получи чин центурион и няколко награди. Но тогава, когато римляните нахлуха
  Тракия избяга и вече се бие заедно със своите сънародници. Той отново беше заловен и беше продаден на гладиатори без право на освобождаване. Но продължи да блести на арената
  И накрая той беше съблазнен от съпругата на Сула, красивата Валерия. И след още една гръмка победа на Спартак, тя убеди страхотния си съпруг да прости на героя.
  И Спартак отново беше свободен.
  Да, той беше страхотен човек. И той беше смятан за най-добрия гладиатор в цялата Римска империя. Сега той хакваше толкова заплашително, като истински герой от епос.
  Римляните паднаха под двоен удар и конкретно загинаха. И това беше пълното им изтребление. Крас, разбира се, първо се опита да спаси кожата си.
  Ясно е, че в битка с меч той не е съперник на Спартак. И сега спартаковците победиха римляните.
  Алберт, биейки се, взе и с бос крак счупи челюстта на римски генерал. Толкова смело момче беше. И това беше неговият героичен епос. Как се бори това смело момче.
  И как се биеха другите воини. Включително Крис и Гранник и останалите. Беше отчаяние и кръвопролитие. Армията на гладиаторите победи, а армията на римляните загина.
  Влагата на Римската империя падна в земята. И беше истинска катастрофа.
  И Крас на черен кон потече от бойното поле. И това беше поражението и изтребването на голяма армия. Повече от тридесет хиляди римляни бяха убити и повече от петнадесет хиляди бяха пленени.
  Всъщност армията престана да съществува, така че да стои на пътя към Рим. И сега пътят на Спартак към Вечния град е отворен.
  Едно време робите отказвали да се върнат в родните си страни. И те искаха да отидат в Рим. И получи изключителен триумф в този свят и поражение в истинската история.
  Така се върти колелото на съдбата. И какво ще се случи след това...
  Алберт нямаше време да види това, защото ... той се събуди и беше бит от бича на надзирателя.
  Михаил-Владимир Горбачов-Путин отлетя за Китай след като преспа. Разговорът беше градивен. Но нищо конкретно освен търговски споразумения. Неочаквано китайците предложиха своите затворници в Сибир и това ги устройваше.
  Тогава Горбачов-Путин се върна и нареди да се построят паметници на Мао Цзедун и Дън Сяопин.
  После пак си легна и видя;
  Албърт тръгна към града. Очакваше промяна в съдбата си. И това го вдъхнови. Скоро ще го продадат като добитък. И е красиво.
  По-скоро грубо. Е, кой иска да се излага на такова унижение.
  Момчето тропаше с боси крака по пясъка и пееше:
  - Горд потомък на царе,
  Блудя като роб и глупак!
  И тогава надзирателите го бият с камшик. Трябваше да млъкна. Отново августейшето дете теглеше тежка количка, заедно с други деца.
  Момчето се опита да си представи нещо приятно.
  Например, той е момче, което атакува армията на Атила, атакуваща Рим. И той се бие с мечове, срещу армията от варвари, която пълзи в позициите на империята.
  Алберт с голата си пета премести водача на атакуващата орда в челюстта. Той падна мъртъв, а зъбите й излетяха от устата й. И е смешно.
  Алберт, биейки се с врагове, държеше мелница с мечове - посичаше варварите и пееше:
  - Никой не можа да докаже
  че всички сме едно...
  Но вярвайте, че има Бог
  И напълно наивен!
  Въпреки че момчето веднага си спомни, че греши. Сатана, тоест той му продаде тялото си. Но как да се борим с ордата. А Дяволът под формата на момиче е толкова красив.
  Наистина най-красивият и съвършен ангел във Вселената. Луцифер е светещ! Това е наистина мощ и сила.
  Алберт си представи момиче в дрипи, което върви в снега с боси крака. И оставя изящни следи. Да кажем, че е страхотно.
  Момчето се почувства като в приказка. И той много искаше да скача и да скача. Ето ги, с два меча в ръце, се втурват към стражата, която води момиче през снега.
  Разбира се, те я измъчват със студ по този начин. Да, и самият Алберт по бански гащи сам, и така отчаяно подрязан. Той управлява мелница с мечове и отсича три глави наведнъж.
  Тогава той казва:
  - Ние сме най-силните в света!
  И момчето хвърля игли с боси пръсти, удряйки пазачите.
  После хваща момичето за ръцете и казва:
  - Ела с мен!
  Тийнейджърка го пита:
  - Кой си ти?
  Момченцето отговаря с въздишка:
  -Аз съм бивш принц!
  Момичето решително заяви, тропайки с бос крак в снега:
  - Няма бивши принцове!
  Албърт кимна в знак на съгласие.
  - Да, аз съм роб, но духът на краля!
  И те, оставяйки следи от боси крака, се движеха през снега. Нещо, което напомня за Кай и Герда.
  Момичето попита Алберт:
  - Имате ли кралство?
  Момчето отговорило:
  - Да, има!
  Момичето кимна в знак на съгласие.
  И ще бъдем царе!
  Алберт уверено потвърди:
  - Да ние ще!
  Ето колко е хубаво да вървиш с любовта си. Нека в действителност имате горящ пясък под голите груби подметки, а във фантазиите си имате леден сняг.
  Да, трябва да се каже много готино. И ти си момче и си добре.
  И сега принцът отново рисува във въображението си как се бие. И смело размахва мечове, прорязвайки врагове. Не, Римската империя ще бъде вечна. Един от проблемите на Рим е честата смяна на императори и липсата на стабилна династия. Ето най-стабилната система в света: Ватикана успя да съществува две хиляди години, като същевременно запази стабилност.
  Но Римската империя не просъществува толкова дълго. Въпреки че имаше страхотни свойства и жизненост.
  И какво щеше да стане... Алберт си въобразяваше, че спасява императора Юлиан, Отстъпника. Кой върна езичеството в Рим. И сега да кажем, че момчето терминатор се намесва
  в хода на историята ... И той посича партите с мечове, за да спаси императора. И древният Рим е победител. Така Партия става римска провинция. И Юлиан управлява толкова дълго, че успява да придобие синове и внуци. И неговата династия става стабилна и славна. И Юлиан беше наречен велик. И модата на християнството отмина. Въпреки че не остана без влияние.
  Главният Бог и Създател на Вселената Хрон се появи в Рим. И той е Баща и създател на други богове. Това е някакво подобие на монотеизъм. И там се появиха Божиите синове, римските императори.
  Древният Рим не се разпадна, а по-скоро съществуваше дълго време и човечеството беше обединено от римляните в една империя. Която започна да изследва космоса.
  Да, наистина беше страхотно.
  Световна Римска империя. И архигомотеизмът стана най-модерната религия - че Бог е преди всичко човек. И човекът наистина стана най-силното същество в
  вселена, разпространяваща се в галактиката. Така да е!
  Албърт тропна с бос крак и изписка:
  - Човече, това звучи гордо!
  И си помислих, че в края на краищата хората са нещастни същества, които вярват в Христос, разпънат като че ли Той е всемогъщ Бог. Всъщност да вярваш в такова нещо е лудост.
  И как хората вярват в това? Ислямът в това отношение изглежда по-логичен, по-прост и по-привлекателен. Следвайте правилата на исляма и ще намерите харем, дворец, празници и роби във вечността.
  Въпреки че, за да бъда честен, защо Аллах се нуждае от Намаз или Рамадан? Наистина защо? Или какво дава на Аллах хадж в Мека. Премахнете от исляма тежки заповеди като напр
  забрана на вино и свинско месо и цялата планета ще бъде привлечена от това. И наистина, защо свинското месо е лошо? Вкусно е, а свинското е ранно и рентабилно. И какво сочно и охранено прасенце!
  Алберт каза с усмивка:
  - Глупаво е да се лишаваш от добра храна заради една приказка!
  Да, пиенето също е полезно. Разбира се, с мярка и добро вино. Ако пиете малко и червено вино, тогава дори е полезно. И не мастилена въздишка или лунна светлина. Да, и водката също е полезна, ако не се злоупотребява!
  Алберт изпя:
  Беше много жаден
  Искаше да яде...
  Искаше генерал
  Блести фингал в лицето!
  И тогава един камшик падна върху Алберт. Казват, че няма какво да пее гол роб.
  Но все пак е много по-забавно. Това е, ако мислите за нещо родно. И как хората губят радост и мир заради вярата. О, наистина ли хората могат да станат по-умни и прогресивни.
  И ще отлетят ли към звездите? И те ще се разтворят и деградират в религиозна дрога!
  Алберт въздъхна тежко... Религията изобщо не е това, което искаше. Много по-добре е да съгрешавате и да се държите лошо безнаказано. Това наистина е най-добрата сладост.
  И когато се биете с врагове и побеждавате, тогава още повече. И е изключително готино.
  Момчето запя с ентусиазъм:
  - Обичам те грях и се надявам да е взаимно!
  И момчето отново беше ударено по гърба ... Да, няма да ви омръзне ...
  Те пристигнаха в града късно вечерта. Робите трябва да бъдат продадени утре. Момчетата бяха залети с вода от маркуч, нахранени ... Освен това този път те дадоха храна много по-щедро от обикновено, и риба, и месо, и зеленчуци, и плодове. Вкараха ни в легла със слама и одеяла. И обявиха, че младите роби могат да поспят още малко. И набира сила.
  Накратко, спи красив.
  И Алберт заспа и видя продължението на прекрасния си сън за Спартак и неговото въстание.
  . ГЛАВА? 13.
  Всъщност Крас е победен и сега робите се придвижват към Рим и армията им нараства. В рамките на две седмици повече от двадесет хиляди роби пристигнаха в армията на Спартак. И нарасна до деветдесет и пет хиляди. Кавалерията също се попълни.
  Спартак стоеше близо до Рим. Останките от армията на Крас, след като получиха нови подкрепления, събраха петдесет хиляди войници и се установиха в Капуа. Ако атаката срещу Рим се проточи, те можеха да се приближат и да ударят отзад. Сенатът, уплашен от поражението на Крас, спешно отзова Помпей от Азия и Лукум от Испания. Но отнемаше време, за да се изминат толкова дълги разстояния на кораби. Така че сега Спартак беше изправен пред дилема: да щурмува Рим или първо да довърши Крас? Той също заемаше укрепена позиция в града, а това не беше толкова лесно
  вземете Капуа. И ако го вземете, тогава загубите на бунтовниците може да са толкова големи, че няма да има достатъчно сили за Рим.
  Алберт съветва Спартак първо да превземе Капуа. И той, момчето, ще се опита да намери подземен проход там, за да залови армията на Крас с внезапен удар.
  Спартак се съгласи с това. Всеки ден при него пристигат хиляди роби и бедняци от формално свободните. Робите също бягат от Рим.
  Албърт облече мръсна женска туника и изми бялата си буйна коса. Така той приличаше повече на момиче с нейното красиво лице. Той окачи стъклени гривни около глезените и китките си. И той реши да влезе в Капуа под прикритието на танцьорка. Той също имаше истинско момиче със себе си: сестра му Родопея. Двете танцуващи момичета трябваше да будят по-малко подозрения.
  В онези дни войната не се смяташе за женски бизнес и още повече не за нещо, което момичетата правят. Но момчетата шпиони са доста често срещани и римската полиция е нащрек.
  Родопея и Алберт се напляскаха с боси крака. Времето беше топло и не исках да нося сандали. Освен това децата в робство напълно загубиха навика да се обувки по всяко време на годината.
  Алберт и сестра му видяха още дванадесет хиляди да пристигат в Капуа, два легиона римски войници, докарани от Вечния град, пристигнали оттам по море.
  Така че Крас, като вземе предвид още малко попълване от южните градове, трябва да събере около осемдесет хиляди войници. Оставянето на такава армия в тила е твърде рисковано...
  Рим е добре укрепен. Има сто и десет хиляди свободни мъже, които могат да носят сериозни оръжия и са достатъчно млади и зрели, за да се защитават. Така че Вечният град с неговите мощни укрепления не е толкова лесен за превземане. И това трябва да се разбере.
  Във всеки случай обсадата на Рим можеше да се проточи и трънът на Крас трябваше да бъде изваден. Спартак вече има повече от сто хиляди воини, но значителна част от тях са новодошли и току-що присъединили се роби.
  Плюс още много пленени римляни. Спартак не знаеше какво да прави с тях. Екзекуцията е твърде жестока. Но те поискаха защита и храна. Въпреки това, Крас, който искаше да попълни редиците си, предложи откуп в злато. Спартак обаче не искаше да попълни вече бързо нарастващата армия на Крас.
  Алберт разбра, че имат трудна задача и че не е достатъчно само да проникнат в града. Деца: момче и момиче се приближиха до портата. Те бяха хубави, светлокоси и войниците принуждаваха момичетата да танцуват безплатно и да пеят, като ги заплашваха да ги изнасилят напълно. Алберта Еутибида ме научи да танцувам добре, а Родопея знаеше как да го прави като много момичета.
  Бяха прищипани и пропуснати...
  Албърт си пое дълбоко въздух. Евтибида спа три последователни дни и беше много ядосан на Алберт. Но сърцето на жената е парадоксално. Тя внезапно осъзна колко умно беше запалено по него момчето
  още повече страст. И тя се влюби още повече, заклевайки се да не вреди повече на каузата на бунтовниците. Освен това образът на Спартак е избледнял, ревността е забравена и тя има нова страст, млад жребец Алберт. Това означава, че празнотата на душата ще бъде запълнена.
  Освен това самата Евтибида беше с обичайния среден ръст за жена и не харесваше едри мъже, може би с изключение на Спартак.
  Надяваше се Албърт да не е твърде голям. Големите мъже затрудняват забавлението в леглото. Но нищо, момчето изглежда съвсем нормално за възрастта си,
  само много силен и с мускулест релеф като Аполон. И колко е хубаво да се прегръщаш и целуваш с такъв млад. Когато кожата е гладка, чиста, без косми и толкова мека на допир,
  като момиче. А целувките са толкова сладки с момче.
  Евтибид обаче Алберт не посвещава в плановете си за всеки случай. И той тръгна заедно със сестра си Родопея покрай Капуа.
  Момичето го попитало:
  - Е, къде ще търсим скрит подземен ход?
  Момчето отговори уверено:
  - Трябва да намерим най-стария жител на града. Сигурно знае къде е скрит подземният проход.
  Родопея се изкикоти и отговори:
  - Най-старият жител на града, може би, и знае, ако не и лудост. Как ще й платим?
  Алберт уверено заяви:
  Нека танцуваме, или пеем песен, или може би и двете!
  Момичето кимна в знак на съгласие.
  - Ако е така, тогава със сигурност ще го намерим!
  Деца тропаха с боси крака по нагорещените павета на тротоара. Отидоха на площада и започнаха да пеят и танцуват. Ходете и на ръце. Публиката, предимно войници, аплодира сдържано. Няколко изоставени медни аса. Както и да е, достатъчно храна. Можете да си купите и сандали, но засега това е излишно.
  Родопея, като избра една по-възрастна жена от тълпата, попита:
  -А кой е най-старият жител на Капуа?
  Тя погледна момичето и попита:
  - И защо ви трябва?
  Родопея честно отговори:
  - Ние сме млади и искаме знания!
  Жената отвърна с усмивка:
  - Ако искате знания, трябва да отидете при оракула!
  Момичето поклати отрицателно глава.
  Имаме нужда от повече знания!
  Жената ги погледна подозрително.
  - Да не сте шпиони на Спартак случайно? Може би трябва да те предадат на полицията да ти опекат петите?
  Родопея отвърна с усмивка:
  -Защо ни трябва? Ние сме свободни граждани на Рим и печелим добри пари за себе си. И робите ще победят, ще има разруха и смърт.
  Жената въздъхна и отговори:
  - Може би... аз самият се страхувам от тези избягали роби! Но ако искате да се срещнете с най-възрастния жител на града, тогава тя живее близо до храма на Венера. Между другото, дори не може да се каже, че тя е дълбока стара жена. Тя беше жрица и служеше като хетеро в храма. Тя знае много!
  Родопея кимна.
  - Благодаря! Каква е нейната къща?
  Жената отговори уверено:
  - Жълто е, веднага ще го намерите!
  Момичето отново кимна и се приближи до момчето, като изкрещя:
  - Отидох!
  Алберт отговори:
  - Хайде да попеем още малко. Изглежда като добър паричен поток.
  Родопея беше изненадана:
  - Имаш ли нужда от пари? Да, всяко зло идва от парите!
  Момчето поклати отрицателно глава.
  - Цялото зло не е от парите, а от липсата им!
  Момичето се изкиска и отбеляза:
  - Може би си прав! Но ако не работим, тогава няма да изградим щастие за себе си!
  Алберт сви рамене и отбеляза:
  - И аз понякога си мисля защо вдигнахме въстание? Все пак щастието няма да падне върху главите на хората. И може да се окаже, че ще разрушим Рим. Но деспотизмът на империята
  бъде заменен от диктатурата на всеки силен над всеки слаб!
  Родопея сви рамене и отбеляза:
  - Всяка власт е насилие... А липсата на власт ражда насилие. Така че може би един деспотизъм ще замени друг. И всеки деспотизъм е по-добър от пълната анархия.
  Помислете дали Спартак ще стане нещо като Цезар. И който е бил роб ще стане господар, а господарят роб. Но същността на това не се променя. Който беше никой, стана всичко?
  Или, обратно, нищо? И изобщо, за да има щастие на планетата Земя, трябва да си всемогъщ Бог. Например, първо премахнете старостта и направете всички хора вечни
  млад и красив. И хората ще изградят щастие, след като получат безсмъртие! Наистина, ако сте вечно млади и красиви, тогава няма за къде да бързате. И фактът, че хората умират е
  страшен! И е несправедливо - човек заслужава да живее вечно!
  Тук децата танцуваха и пяха още малко, събирайки медни пари. След това стигна до храма на Венера. И тогава започнаха да танцуват. Един от легионерите хвана Алберт за крака и го погали.
  Момчето се отврати и едва не премести развратника с боса си пета до брадата, но успя да се сдържи. Легионерът хвърли сребърна монета и изсъска:
  - Спете с мен дами златни!
  Албърт изписка:
  - Аз съм девствена! И запази моята невинност!
  Той се усмихна лукаво и измърмори:
  - Може и устата! Ще ти дам две златни!
  Албърт отскочи назад. Усети, че още малко и уби похотника. Е, бурята отмина.
  Когато свършиха да пеят, децата отидоха в къщата на бившата жрица и удариха звънеца.
  Отвори го момче с превръзка на кръста. Той се поклони и отбеляза:
  - Господарката не обича просяци!
  Албърт разтърси вече доста тежката си торба с монети.
  Ние не сме просяци!
  Момчето се развесели
  - Подай!
  Жрицата легна на дивана. Тя наистина изглеждаше доста млада и белите й блестяха. Така че тя изглежда на трийсет и пет, добре, на не повече от четиридесет години, доста красива жена.
  Тя рязко скочи от дивана, показвайки, че не е загубила игривостта си, и попита:
  - Какво искаш момче?
  Алберт за бълбукане:
  - Аз съм момиче...
  Жената се засмя.
  - Виждам те докрай! Ти си момче и шпионин на Спартак!
  Алберт отговори с усмивка:
  - Лошо ли е да помагаш на справедлива кауза?
  Жрицата логично отбеляза:
  - Е, разрушаваш Римската империя и после какво? Ще има малки държави, но робството и страданието ще останат. А може и да има още!
  Алберт логично отбеляза:
  - Значи ние искаме да изградим справедлива държава, в която няма да има роби и няма да има господари и всички ще бъдат равни!
  Жрицата отбеляза:
  - Не може всички да са равни! Ти, например, си много по-силен и по-пъргав войн от връстниците си! Хората са неравни по рождение и затова неравенството е вечно!
  Момчето кимна.
  - Но ние искаме да изградим държава, в която всеки да има равни възможности от раждането си. И че никой не е бил продаден в робство. Да има вечна свобода за всички, а не да принася кървави жертви на боговете. За да ходят всички деца на училище, да има грижа за възрастните. И в бъдеще ще развиваме науката и ще измисляме лекарства, така че хората да не остаряват и да не се преуморяват.
  Жрицата кимна и поклати глава.
  - Мечти... Но кой ще държи в ръцете си варварите при победа?
  Алберт уверено заяви:
  - Ще установим изборна демокрация и парламент. И ще дадем равни права на всички. Тогава ще има демократична държава и богатите ще бъдат принудени със закон да делят с бедните.
  И ще има социализъм, и царство на свободата и просперитета!
  Жрицата сви рамене и отбеляза:
  - Светът е много по-сложен, отколкото изглежда в сънищата. Но добре момчето ми! Какво искаш да знаеш от мен!
  Алберт отговори с усмивка:
  - Мястото, където се намира подземният вход на града!
  Жрицата кимна и намигна.
  "Въпреки че наистина не вярвам, че робите ще успеят да изградят справедливо и щастливо кралство, но ... Така че ще помогна!" Но в замяна ще правиш любов с мен красив.
  Албърт беше объркан.
  - Но имаме толкова голяма разлика във възрастта!
  Жената, много по-възрастна, отколкото изглеждаше, кимна.
  - Да, голямо е. Още помня Ханибал! Но сексът с млади момчета ме поддържа млад! Така че ще ми дадеш частица от младостта си, непобедими герой, и аз ще бъда млад по-дълго.
  Освен това никога не съм виждала толкова красиво момче като теб. И в мен огънят на страстта бушува!
  Албърт кимна в знак на съгласие.
  - Ваша воля, госпожо!
  Жената кимна.
  - Е, ела при мен петле! Не бой се!
  Разликата във възрастта беше огромна и Албърт се смути. Но умелото докосване на опитна жена възбуди момчето. Работеше всеотдайно. изхвърлен от вълнение, после в треска
  след това на студено. Трябваше да работя върху езиците, но Алберт вече имаше опит и това не е отвратително с жена за превъзбудено момче. Бившата жрица изстена силно от нечувано удоволствие. Трябваше да работя няколко часа.
  Жрицата била темпераментна и непреклонна. Алберт се чувстваше ужасно уморен и на предела на силите си. Най-накрая уморен, наситил се на каскада от оргазми и жена.
  И тя изгука:
  - Подземен проход в храма на Венера директно под олтара. Отворете вратата, като натиснете три пъти върху очите на папагала. И там излизаш и ловиш, къде е входа и извън града!
  Албърт кимна.
  - Благодаря ти много!
  Жрицата изръмжа.
  - Благодаря ти! Никога не съм изпитвал такова невероятно удоволствие! Просто неописуемо удоволствие!
  Момчето кимна в знак на съгласие.
  - Да, точно класа!
  Жената кимна.
  - Хайде! Въпреки че не! Оставете торба с медни монети! Това ще бъде моето заплащане за уроците на любовта. А сега се стъмва. Докато храмът е затворен, отидете там като молитва.
  Да, и вземете по-малка медна монета от чантата. Плаща се на входа. И там се ориентирайте!
  Албърт кимна. Въпреки че дадох пари, се почувствах раздразнен. Възрастната жена принуди много сладко и мускулесто момче да спи с нея, като взе и пари за това.
  Но поне работата е свършена.
  Алберт и Родопея напуснаха жилището. Албърт изплакна устата си във фонтана. И усети, че наистина иска да яде. Но трябва да побързаме, преди храмът на Венера да е затворен.
  Защо на роба не му е за първи път да търпи глад.
  Момчето и момичето започнаха да хъркат. Пазачите на входа взеха по монета и ги накараха да изтрият босите си, прашни, почти детски, но вдървени крака с мокър парцал.
  Албърт смяташе, че е доста зрял. Той спи с жени, убива врагове с меч и е довереник на Спартак, участвайки във военния съвет. Някои дори казват, че той е незаконен син на Спартак. въпреки че всъщност в този сън неговият баща е римски патриций от знатен род.
  Когато търкате босите си крака върху мокър парцал е приятно и леко гъделичкащо. Но пазачите похотливо гледат вашите голи, загорели, чисти крака.
  Мислят, че е момиче. Е, че твърде мускулести крака, но красиви. Нищо чудно, че жрицата така се е вкопчила в него. Алберт изведнъж си помисли, че все още може да остане момче, тъй като Сатана е собственик на тялото му. Плюс това, че никога няма да остарееш, минус, че няма да пораснеш. Но ако жените ви обичат, а възрастните мъже се подчиняват, тогава защо да се побърквате?
  Алберт и Родопея се приближиха до олтара. Поклони се. Момчето видяло папагал. Очи от зелено стъкло, които неопитен човек може да сбърка с изумруд.
  И оперението е позлатено. Албърт бързо протегна ръка и притисна очи. Едно, после второ и трето... Чу се тих шум и децата скаути бързо изскочиха в прохода под плочата.
  Тичаха по коридора. Беше тъмно. Но Албърт в тъмното, за негова изненада, видя като котка, или дори бухал, или може би по-добре. И дръпна Родопея след себе си.
  Тунелът беше влажен и студен. Алберт е нищо, но Родопея отбеляза:
  - Студено е и мишките цвърчат!
  Албърт въздъхна.
  - Да, не е забавно! ела бързо
  Те тичаха. Момчето дръпна момичето за ръката. И тук те опряха в каменна плоча. Трябваше да има маскиран подземен изход. Родопея отбеляза:
  - Защо не попитахте как да отворите изхода?
  Алберт честно отговори:
  - След такава бурна любов мозъците буквално кипват. Но не се страхувайте. Ясно е, че трябва да натиснете нещо или да завъртите нещо. Да търсим и да намерим!
  И момчето започна да опипва плочките ... Отне доста време. Албърт провери всяка пукнатина и вдлъбнатина, внимателно проучвайки. И най-накрая успях да хвана нещо.
  Въпреки че вече исках да ям силно и да пия. Момичето Родопея също въздъхна тежко. Беше гладна. Да, и босите крака в тъмницата през нощта започнаха да замръзват, когато стоите неподвижни.
  И момичето скочи да се стопли. Накрая момчето намери лоста и го натисна три пъти. И мощна мраморна плоча отлетя. И светлината удари очите на децата.
  Зората вече започваше да пука.
  Те бяха студени и гладни, щастливи се изкачиха на слънцето. Сега можете да бъдете щастливи. Задачата е изпълнена и по-скоро на Спартак ...
  И децата се затичаха колкото можеха по-бързо, като мигаха с босите си, розови, кръгли пети. Момичето изостана, а момчето-терминатор поведе. И накрая се втурна към лагера.
  Спартак го посрещна с кристал и нареди на армията да се движи. Решихме да атакуваме още същата нощ. Крас има над осемдесет хиляди воини. И разбира се, с почти равни сили, Капуа не може да бъде превзета с щурм по стените. И така можете да нанесете внезапен удар.
  И Родопея, изоставаща от Алберт, почти попадна в лапите на един от легионерите. Виждайки самотна, светлокоса и много красива тийнейджърка, варваринът се втурна след нея.
  Босите, леки крака на момичето не позволяваха да го наваксат. Но тя се ядоса. И когато легионерът започна да се задушава от бързо бягане, Родопея извади игла и се обърна с всичка сила
  заби копелето в гърлото. И много хитро уцелил точно в сънната артерия. Така че това момиче също е знаело как конкретно да убива.
  Спартак я похвали. И дори подари златна монета с портрет на Александър Велики.
  След това армията продължи движението си.
  Първоначално всичко вървеше по план и като по часовник. Първи в прохода влизаха най-опитните и силни воини. Те се добраха до храма на Венера и извадиха от строя жреците. Тогава хиляди роби се движеха по нощната Капуа. Но точно в този момент двадесет и пет хиляди свежи войници се приближиха до Крас. Четири легиона от по пет хиляди всеки от морските колонии и един пети от самия град.
  Като цяло това направи възможно настигането на армията на Спартак. Вярно е, че римляните в Капуа бяха изненадани през нощта и много хиляди легионери бяха убити веднага, без да устоят.
  И това позволи на бунтовниците да овладеят инициативата. Но трябваше да се нареже доста лошо. Алберт размаха два меча наведнъж, отсичайки глави. Родопея и брат Гета, използвали в битка по-леки саби.
  Други сестри също се биеха и дори майката на Алберт. Тя беше физически силна жена, която се възползва от робството и придоби красива фигура.
  Алберт, посягайки римляните, пее:
  - Спартак е велик храбър боец,
  Той вдигна робите срещу злото иго...
  Вярвам, че мечтата няма да свърши
  И щастието няма да е частица от мига!
  Така смелото момче и други воини и воини се биеха яростно. И покосените бойци падат. В Капуа повечето от римските бойци са убити в първия час.
  По-голямата част от битката се проведе с двадесет и пет хиляди свежи воини. Но Спартак, уверено биейки се с два меча, успя да ги заобиколи, възползвайки се от настъпилото числено превъзходство.
  И това беше голяма победа.
  Алберт се бори. Ето голата кръгла пета на момчето, която счупи друга челюст на римския генерал. Това наистина е момче-терминатор. И така режете и унищожавайте.
  И все повече войници на Рим падат мъртви и с отнесени глави. И Спартак е посечен с два меча и Крис. И Крас страхливо бяга отново.
  И разбира се това е голяма подлост. И римската армия в тежка битка беше частично убита и частично пленена. Разгромът беше пълен, не повече от петима можеха да избягат от Капуа.
  хиляди римляни. Някои затворници бяха почти тридесет хиляди. И тяхното съдържание се превърна в проблем.
  Във всеки случай сега ръцете на Спартак са развързани и можете спокойно да отидете в Рим.
  Владимир-Михаил, Горбачов-Путин, събуждайки се отново, започнаха да правят стъпки. По-специално той нареди децата да ходят боси през лятото и да пестят обувките. Жените също трябва да ходят боси.
  Мъжете също получиха правото да имат до четири жени, което е страхотно.
  След като направи такива реформи, Горбачов-Путин заспа;
  Албърт се събуди от удар с камшик по босите му момчешки крака. Надзирателят блъсна грубо почти голото момче и извика:
  - Стани, робе!
  Бившият принц се изправи с въздишка. Тялото му беше сухо, жилаво, а кожата му почти черна от слънчево изгаряне. Косата й, вече руса, беше изгорена и бяла като сняг.
  Той стана и отиде да закуси с останалите роби. Закуската, разбира се, беше доста скромна, овесена каша със зеленчуци. Особено в пустинята не можете да готвите специално месо. И плюс още малко вода.
  Момчетата роби бързо изгълтаха порцията си. И тогава те се приближиха до въжето и си позволиха да вържат ръцете си. И тогава отново бяха изгонени по улицата.
  Вярно, този път вече беше близо до пазара и обещаваше поне някои промени.
  Хората по улиците гледаха момчетата. Имаше и много местни момчета. Те бяха различни: в кафтани, халати и полуголи, и боси, и обути. Обикновено хората са по-богати
  предпочитани обувки и дори ботуши, въпреки жегата. Възрастните мъже, дори от бедните, предпочитаха сандалите, но децата и жените, в зависимост от тяхното богатство.
  Бедните боси, по-богати обувки. Въпреки това, дори бедните жени бяха по гащеризони и покрити лица, въпреки че парадираха с боси пети. Имаше и момчета роби, които почти голи или дори напълно голи се разхождаха по улиците.
  Тук младите роби били заведени първо в банята на пазара. И ги изми отново. Бански гащи и превръзки на момчетата са свалени. И те бяха подпомогнати да се измият от красиви слугини.
  Алберт усети срама и вълнението на младия мъж, особено когато го търкаха с кърпи. Прашните, втвърдени крака на момчетата бяха изтъркани особено внимателно. Така че ги изплакнаха
  уста и си измийте зъбите. Мокра коса сресана. Някои твърде рошави момчета бяха подстригани. Алберт изпита силно вълнение от множеството голи роби.
  Същите, сякаш не забелязаха колко развълнувани и нервни бяха момчетата. Те просто приготвяха стоки за пазарлък и това беше тяхно задължение.
  Мъжественото съвършенство на Албърт беше възбудено и набъбнало. И се почувства много засрамен. И го покри с ръце. Някои от момчетата също стояха изправени.
  Те потрепваха силно, лицата им бяха червени от срам и неудобство.
  Но пазарлъкът си е пазарлък... Продават роби на арабски, аз ги уча чисто голи. Така че собственикът вижда всички недостатъци. И на никого не му пука за срама. Роби първо
  животно. Може ли едно животно да се срамува? А животното има ли дрехи? Така че се съблечете и отидете, за да го видят всички.
  Момчетата изглеждаха слаби и жилави.
  На теория би било по-добре да ги угоите преди търговия, но няма време. трябва да се продаде сега. Особено сух, а кльощавият роб обикновено е по-издръжлив от добре охранения.
  Албърт и другите момчета бяха намазани с масло, за да блестят и изглеждат по-мускулести. След това го донесоха на пазара.
  Имаше търг. Продаваха и жени, и много красиви, и млади момичета, и дори момичета. Те продаваха както възрастни мъже, така и млади мъже и дори старци. Само стари жени
  не са го продали - отвратително е.
  Момчетата бяха подредени и изведени на платформата. Започнахме с по-малките.
  Първото дете, което излезе, беше на осем години. Беше много слаб, ребрата му бяха изпъкнали, главата му изглеждаше голяма, а вратът му тънък.
  Не е атрактивен екземпляр.
  Управителят каза:
  - Един динар начална цена...Кой ще даде повече...
  Мърморене премина през тълпата мъже с бради и жени в бурки. Явно момчето не е било впечатлено. Те наистина не искаха да се разделят със златния динар.
  Мъж с тюрбан и голям корем каза:
  - Позволете ми да ви взема цялата група деца за двадесет динара и не ни отнемайте много време!
  Търговецът сви рамене и отговори:
  - Има едно момче, принцът на европейска държава. ще се продава отделно. А всичко останало ще ти дам за тридесет динара!
  Търговецът в луксозен тюрбан изръмжа:
  - Стига и двадесет. Момчетата са добри за работа в мини и мини. Но те са там бързо и умират, без да им позволяват да плащат правилно за себе си.
  Търговецът отговори с усмивка:
  - Няколко момчета са красиви, могат да бъдат купени за слуги за домакинска работа. И като цяло, нека има пазарлък!
  Друг поддържан търговец:
  -Нека изтеглят цялата партида, а ние ще решим дали да купуваме или да не купуваме!
  Албърт беше оставен сам зад параван, а момчетата, голи, черни с тен, бяха отведени на платформата. Няколко от тях наистина изглеждаха прилично. И имаше оживление.
  Друг търговец съобщи:
  - Давам за всичко двадесет и пет динара!
  Първият търговец изръмжа:
  - Тридесет и това е крайната цена!
  Друг търговец с тюрбан с рубини съобщи:
  - Тогава тридесет и един динара!
  Търговецът вдигна чука си и изпя:
  - Тридесет и един динара пъти, тридесет и един динара два, добре, какво повече? Тридесет и един динара три!
  . ГЛАВА? четиринадесет.
  Момчетата били подкарани към собственика. Продадоха се като добитък. И това беше труден ход.
  Сега е ред на Алберт. Босо и голо момче беше предложено на търг. Албърт наистина имаше красива, макар и слаба, но жилава, релефна фигура и мило, детско, хубаво лице. Като цяло е много красиво момче, въпреки че ребрата му личат. Косата му е бяла, леко златиста и спретнато подстригана.
  Надзирателят извика:
  - Отвори си устата момче!
  Момчето принц отвори...
  Надзирателят възкликна:
  - Вижте какви бели, чисти, здрави зъби има. Започваме да се пазарим с петнадесет динара!
  Един от търговците извика:
  - Нека вдигне камъка!
  Алберт беше отведен до камък, който се използваше за измерване на силата на робите. Момчето с мъка го откъсна от пода и го хвърли на гърдите си. И повдигнат, с тласък, помагайки с крака над главата си.
  Търговецът кимна.
  Не е лошо за възрастта му! Давам ти шестнадесет динара!
  Другият мъж се ухили и каза седемнадесет!
  Чу се възклицание - осемнадесет!
  Търговецът отново заговори:
  двадесет!
  Последва пауза. Алберт стои напълно гол и изведнъж се почувства унизително и засрамен от това. Възбудата започна от срам и мъжкото съвършенство започна да се издига.
  Една жена с богат воал избълбука:
  - Двадесет и пет динара!
  Чуха се нелепи шеги.
  Тя си намери истински мъж!
  - Това е нова играчка!
  Търговецът кимна и започна да казва:
  - Двадесет и пет динара пъти, двадесет и пет динара два... Е, кой е повече.
  Търговецът, който преди това купи всички роби, изсумтя:
  - Тридесет динара!
  Съседът попита изненадано:
  - За едно като за двадесет момчета?
  Търговецът кимна.
  - Чувствам, че си заслужава!
  Търговецът започна да вика:
  - Тридесет динара пъти, тридесет динара два...
  Жената я прекъсна и изръмжа:
  - Тридесет и пет динара!
  Търговецът кимна.
  - Точно така, тридесет и пет динара веднъж, тридесет и пет динара два...
  Търговецът отново заговори:
  - Четиридесет динара!
  Търговецът изпя четиридесет динара веднъж, четиридесет динара два...
  Една жена с богат воал изписка:
  - Четиридесет и пет динара!
  Търговецът се включи:
  - Четиридесет и пет динара веднъж, четиридесет и пет динара два...
  Търговецът изръмжа:
  - Петдесет динара!
  Съседът му каза изненадан:
  - Петдесет динара за момче? За тези пари можеш да си купиш добро момиче!
  Търговецът се ухили.
  - И той като момичето е добър!
  Жената извика:
  - Шестдесет динара!
  Търговецът не отстъпи:
  - Седемдесет!
  -Осемдесет!
  -Деветдесет!
  Жените извикаха:
  - Сто динара!
  Един динар е златна монета, а сто динара вече са значителна сума и имаше пауза.
  Търговецът вдигна чука си и започна да напява:
  - Сто динара пъти! Сто динара два! Който даде повече от сто динара три ... И преди да падне чукът, първият търговец избухна:
  - Сто и десет динара!
  Публиката освиркваше...
  Търговецът вдигна чука си и каза:
  - Сто и десет динара пъти, сто и десет динара два...
  Жената каза рязко:
  - Сто и двадесет динара!
  Първият търговец, който предложи двадесет динара за момчетата, саркастично попита:
  - Не искаш ли твърде много за едно петле?
  Жената категорично каза:
  - Това е моя работа! И защо ви е нужен стар пън!
  Търговецът с тюрбан, украсен с изумруди, отговори:
  - Ще разбереш повече! Е, сто и тридесет динара!
  Жената не се поддаде и изръмжа твърдо:
  - Сто и четиридесет!
  Търговецът измърмори:
  - Сто и петдесет!
  Жената категорично каза:
  - Двеста динара!
  Търговецът подсвирна:
  - Да, за такива пари можете да си купите роб с рядка красота. Не мислиш ли, че съпругът ти Емир би се вбесил, ако разбере колко харчиш за сладко момче!
  Жената отбеляза рязко:
  - Донесох на емира неговото положение и богатство, той знае, че го дължи на баща ми! Но защо ви е нужно това красиво момче?
  Търговецът измърмори в отговор:
  - Триста динара!
  Жената отвърна с усмивка:
  - Четиристотин!
  Търговецът излая:
  - Петстотин!
  Жената каза рязко:
  - Хиляда динара!
  Тътен премина през редиците търговци и търговци. Един от тях отбеляза:
  - Хубавец е момчето, но защо толкова за него. Рядко, когато жените на първите красавици плащаха толкова много!
  Търговецът потвърди:
  - За хиляда динара мъжът ти непременно ще те одере!
  Съпругата на емира в булото отговори:
  - И ще бъдеш още по-лоша похотлива коза!
  Купър изръмжа:
  - Две хиляди динара!
  Жената, без да се предаде, отговори:
  - Три хиляди!
  Търговецът избухна:
  - Четири хиляди!
  Жената хвърли:
  - Пет хиляди!
  Търговецът изкрещя с пълно гърло:
  - Десет хиляди динара!
  Последва тежка пауза... Сумата за цената на един роб беше безпрецедентна. И шум премина през тълпата търговци. Наистина изглеждаше много глупаво да плащам толкова много за момче
  на около тринадесет години, макар и много красив и мускулест ...
  Освен това мъжкото съвършенство на Алберт е паднало. Жената изведнъж се разочарова от новата си играчка и млъкна. Не е ли наистина твърде много?
  Търговецът, като видя, че паузата се проточва, вдигна чукчето си и започна да казва:
  - Десет хиляди динара веднъж, десет хиляди динара два, кой ще даде повече? Десет хиляди динара - три! Но преди чукът да удари, се чу глас:
  - Сто хиляди динара!
  Всички погледнаха назад. В залата влезе мъж в черно и специален костюм. Лицето му беше покрито с черна маска.
  Търговецът онемя и застина, застинал в недоумение.
  Човекът с черно наметало и маска потвърди:
  - Сто хиляди динара!
  Търговецът кимна в знак на съгласие.
  - Разбира се страхотно! И той започна напев: сто хиляди динара веднъж, сто хиляди динара два ... Кой ще даде повече? Триста хиляди динара! Продава се на господин с черно наметало и маска!
  Тук се намеси търговецът и каза:
  Този човек е непознат за нас! Има ли толкова огромна сума!
  Човекът с черно наметало и маска каза:
  - На камилите има торби със злато! Точно колкото да плати за това момче! Можете да смятате, ако искате!
  Търговецът кимна.
  - От твоите! Можете да го притежавате както пожелаете! Имайки предвид колко си платил, мога да му предложа верига безплатно!
  Мъжът с черното палто кимна.
  - Веригата няма да навреди на младежа! Междувременно се забавлявайте!
  Албърт трепна. На шията му се закопчаваше яка с верига и краят се предаваше на новия господар. Има нещо много зловещо и зло в него. И момчето почувства, че това не е добре.
  Мъжът с черната маска и наметалото дръпна веригата си и изръмжа:
  - Е, изпрати новия ми роб! Да видим дали ще оправдаете надеждите и разходите.
  Албърт послушно го последва. Изведоха го навън. Тук всъщност се разтоварваха чували със злато от камили. Алберт си помисли: защо са платили такава луда сума пари за него?
  Ако за десет динара можете да си купите добър възрастен роб. Ето ги двайсет момчета за трийсет и един динара. Понякога само за жени с чудна красота
  цената надхвърли хиляда динара.
  Но за един роб или робиня - платете сто хиляди! Това е немислимо! В крайна сметка такава сума е цялата хазна на владетеля. Алберт беше окован за слон, който беше възседнат от новия му господар.
  А четирима конници зорко наблюдаваха момчето. И Албърт отново беше на път. Голите му втвърдени подметки шляпаха по тротоара. Беше гол и кльощав
  и хората го гледаха и се смееха.
  Колко да платя за момче? Може ли да е дива любов?
  Албърт вървеше и се замисляше. Защо търговецът беше готов да плати десет хиляди динара за него? Не за да бъдат изпратени в кариерите. И не за удобство в леглото.
  Със сигурност той знае нещо за произхода на Алберт. Че е принц на богата страна. Може би търговецът е очаквал да вземе откуп от Алберт? Или да го продадете на собствения си баща-крал?
  Тази версия изглеждаше доста правдоподобна. Въпреки че остава да се види дали ще получите откуп, а десет хиляди динара - цената на хиляда възрастни роби - трябва да бъдат платени сега.
  Нека пътищата Господни бъдат неразгадаеми.
  Но независимо дали този Бог съществува или не... Албърт се изкашля. Ами не, той продаде тялото на Сатана, което означава, че Бог трябва да съществува! Как иначе? Ако има сянка
  трябва да има светлина. Възможно е да няма сянка, ако има няколко светлини. Но в сянката винаги има светлина.
  Албърт си пое дълбоко въздух. Помислих си, а защо дадоха сто хиляди за него? Във всеки случай, не за да убиеш толкова лесно и това е плюс. но изведнъж му се случи
  нещо по-страшно от смъртта? И това е минус! Изведнъж искат да го използват като момиче?
  Албърт въздъхна тежко и ускори крачка. Те излязоха извън града и се движеха през пустинята. Момчето отиде до себе си и се опита да си представи нещо по-весело ...
  Всякакъв вид кампании, войни, средновековни битки.
  Момчето си представи времето на Ричард Лъвското сърце. Там той вече се би в съня си и победи всички. А сега си представете как орденът иска да изгори нещастното еврейско момиче там
  Ребека. Тя е толкова красива и невинна. Тя има толкова много чар и топлина. Но момичето беше отведено до огъня, заобиколено от охрана. Фигурата й изглеждаше бледа.
  Момичето вървеше с тихи стъпки и красивото й лице изглеждаше спокойно, въпреки че ясно се вижда, че в очите й пламват страх и гняв.
  Всички декорации и ярки ориенталски тъкани бяха премахнати от нея. Главата на Ребека беше оставена непокрита, с изключение на две черни, доста дълги плитки, които се спускаха по бялата дреха.
  Малките крака на момичето бяха боси. И беше очевидно, че Ревека страда като че ли от морално унижение: нейната богата еврейка беше принудена да ходи боса, като обикновен просяк.
  Така е физически. Денят се оказа облачен и беше доста хладно, а босите подметки на момичето не бяха свикнали с острите камъни и чакъла по пътя. Ребека започна да трепва и
  куца с двата крака. Тя определено не беше свикнала да ходи боса, особено във Великобритания, където дори през лятото не беше много топло и често беше облачно. И той е дъщеря на Палестина с
  по-топъл и по-сух климат.
  Да, и е унизително, когато мъжете виждат голи, кръгли, леко прашни токчета и дори пускат злобни шеги. Разбира се, те свалиха всички бижута от Ребека и събуха обувките й, не защото така искаха.
  специално унижавам.
  Монасите се страхуваха, че тя може да има амулети и талисмани, които Сатана доставя на последователите си, за да предотврати покаянието дори при изтезания.
  А за екзекуцията на жени, заподозрени като вещици, те са били водени боси. Така че те изглежда са намалили демоничната сила. Земята е Божия, а когато я докоснат боси крака, вещицата
  се зарежда с Божествена енергия и губи част от силата си. Във всеки случай Ребека, боса и облечена в бяло от най-груб лен, направи трогателно впечатление.
  Много жени я гледаха и се чудеха колко красива е дори в скромните дрехи на атентатор самоубиец, доведен до пожара. И колко грациозни и изсечени са нейните боси крака,
  по които не полепва прах, пътища. И че нейната естествена красота на голи момичешки крака е много по-красива от обувки, обсипани с диамантени бижута.
  Тук Ребека накуцва през цялото време, събаряйки босите си нежни крака, приближава се до куп дърва и слама. Тук трябва да се изгори. И преди екзекуцията те са вързани за стълб и поставени на вериги.
  Разбира се, че боли, когато верига се забива в тялото на нежно момиче. И колко хладно е да стоиш неподвижен в хладен ден по залез слънце в облачно време. Когато слънцето е само
  само от време на време наднича през облаците. Освен качулката, Ребека няма нищо по тялото си. Момичетата-монахини свалиха всичко до крак и подариха качулка чисто за благоприличие.
  Така че все още е хладно да стоиш неподвижно окован и болен от вериги, босите крака изстиват от вятъра и болят от напрежението в изправено положение.
  Сега единствената надежда на Ребека е за защитник. Най-добрият войн на рицарите тамплиери Браян трябва да се бие срещу него. Което се отличава с голяма сила и издръжливост.
  Айвънхоу обаче успя да го избие от седлото. Но сега той е сериозно ранен. Освен това Ричард Лъвското сърце може да се състезава с Брианд, но не може да се бие за еврейка, по-точно
  едва ли ще иска - това не е кралски бизнес.
  Така че Браян е спокоен и уверен, че може да победи всеки. И тогава нахалното момиче, което отхвърли любовта му, просто ще бъде изгорено. И разпръснете пепелта на вещицата. След това спят и
  нейните марокански ботуши, бродирани с перли, и дрехи с всички демонични орнаменти.
  Брайън поглежда Ребека. Колко е красива, така вързана за стълб или по-точно окована. И изглежда колко трогателно и уникално драматично.
  И времето минава. Момичето замръзва и потрепва. Веригите й дрънчат. Вижда се, че й доставя страдание да стои окована на стълб. Босите крака на момичето бяха зачервени от студ.
  Колко неудобно й е. И колко трябва да е уплашена...
  Огънят, разбира се, ще стопли и пламъкът хищно ще оближе момичешката, кръгла пета. И ще се чуе миризмата на кебап, сякаш печено агне. И ще стане толкова мъчително болезнено.
  И момичето крещи. И пламъкът ще се издига все по-високо и по-високо. Тя ще изгори бялата си роба и цялата тълпа ще я види съвсем гола и окована.
  И бялата кожа ще се появи на мехури, ще се зачерви. И тогава започва да се изплъзва. И месото ще се пържи и ще съска като в тиган. И просто ще боли невероятно.
  И Ревека ще извика в непоносимо страдание. И сега месото ще падне от костите й. И костите се оголват, почерняват. И момичето от болковия шок ще загуби съзнание и ще се успокои. Ще бъде тихо завинаги. А душата й ще отлети в специален ад за евреите. За некръстените евреи ще има ад. Където ще бъдат измъчвани според делата си.
  И явно Ребека, като невинна душа, няма да бъде наказана толкова тежко. Ще я бичуват, ще я бият с тояги малко по босите й кръгли пети. И след това хвърлен в тъмницата. И Ребека ще пее там
  и възхваляват своите еврейски светци. От време на време ще идват при нея тъмничари-дяволи и пак ще я бият с пръчки по босите й, елегантно оформени пети. Защото грешниците трябва да получат
  на петите възможно най-болезнено.
  И ще я бичуват с тояги, а после, като вещица, ще я изпържат с искра. Обгаряйки красивите й гърди като два пъпеша.
  Рицарят Браян мечтаеше. И времето мина ... и сега изтича последният час от пристигането на защитника.
  Великият магистър на ордена дава сигнал за началото на екзекуцията.
  Тук палачът хвърля искра с кремък и запалва факла, напоена със селитра. Ребека вика от страх и в същото време от инвестиция. Беше толкова изстинала от вятъра, че просто искаше да се стопли.
  Въпреки че е ясно, че огънят ще се стопли само за миг, а след това ще изгори и ще изгори, и кожата, и кожата, и месото.
  Палачът вече беше започнал да донася факлата до сламата, докато тълпата ревеше. В далечината препускаше малък бял кон, а върху него имаше малък ездач.
  Великият магистър на Ордена извика:
  - Спрете палача!
  Той замръзна буквално на сантиметър от сламката. Сър Брайън се възмути:
  - той закъснява! Срокът за пристигането на защитника изтече!
  Гросмайсторът отговори ядосано:
  - Страхувате ли се да се биете с момчето?
  Свитата на гросмайстора измърмори одобрително:
  - Бийте се правилно! От какво се страхуваше страхливецът!
  Брайън каза ядосано:
  - Ще го набия по дяволите!
  Тамплиерът отначало помислил, че все още Айвънхоу, въпреки раната, иска да се бие с него. Но този воин беше дори по-дребен и по-нисък от бившия нарушител, сър Бриана.
  Да, конят беше различен. А бронята...
  Е... на сърцето на Брайън му олекна. Слуховете все още не бяха стигнали до него, че това тринадесетгодишно момче е спечелило турнир по престрелки: след като събори конете си и Ричард Лъва
  Сърцето и Айвънхоу. Да, в онези дни нямаше поща. И се приписваха слухове, че ако турнирът е спечелен от истински гигант, а не от някакво момче.
  Така че сър Браян беше спокоен.
  И уверено каза:
  - Приемам предизвикателството!
  Увереността му се увеличи още повече, когато Албърт свали шлема си и всички видяха детското му красиво лице, руса коса и сини очи.
  Една от жените дори извика:
  - Съжалете детето!
  Гросмайсторът попита Алберт:
  "Наистина ли искаш да се биеш със славния сър Брайънт, момче?"
  Младият принц уверено заяви:
  - Да, и спаси Ребека!
  Гросмайсторът се усъмни:
  - Но сър Браян е най-добрият ни рицар, а ти си само дете! Достатъчно силни ли сте?
  Алберт отговори рязко:
  - Мъмренето ще покаже какво дете съм!
  Гросмайсторът се обърна към вързаната еврейка:
  - Готови ли сте да признаете този млад мъж за ваш защитник?
  Ребека отговори със стон:
  - Давай каквото искаш!
  Гросмайсторът кимна.
  - Добре тогава! Първи стъпки! Кои копия предпочитате - тъпи или остри!
  Сър Брайън излая:
  - Разбира се, същото остро!
  Албърт кимна.
  - Нека са остри - щом животът не му е скъп!
  Тамплиерът се засмя.
  - Уверен в себе си като всички тийнейджъри! Да видим как ще те сваля от коня!
  Алберт отговори логично:
  - Не се хвалете, яздейки на войската, а се хвалете, яздейки с войската!
  Гросмайсторът извика:
  - Побързай! Окованото момиче замръзва!
  Рицарите си тръгнаха. Тамплиерът има голям кон, черен, а самият той е едър в черна броня. А бронята на Алберт е като огледало, конят е малък, но много бърз и бял като
  сняг. Като двубой между доброто и злото, между черното и бялото.
  Тамплиерът отбеляза рязко:
  - Искам да го убия, а в същото време ми е жал за детето!
  Тук се разделиха. Ако сър Браян знаеше какъв сериозен и опасен противник има, нямаше да е толкова самоуверен. Алберт също разбираше, че врагът му е силен и малко
  по-нисък от Ричард Лъвското сърце. Но ако си победил най-легендарния крал, какво е тамплиер за теб?
  И двамата воини, по знака на гонга, се втурнаха един към друг. Имаше дори купчина прах. Ребека прошепна:
  - О, Велики Йехова, спаси детето!
  Алберт удари щита и се плъзна от копието надясно, а самият той удари врага по козирката, ускорявайки движението чрез огъване на корпуса. Това е удар, който удържа блестящо
  Айвънхоу прекара времето си не по-зле, а може би дори по-добре, ускорявайки движението със силния си млад торс. И сър Браян полетя като чувал от кон.
  Публиката крещеше от възторг, а жените ахваха. Всички смятаха, че най-добрият рицар на ордена ще свали момчето, но изведнъж се оказа...
  Сър Брайън падна и отчаяно се опита да стане, но тялото му в броня не се подчини добре.
  Гросмайсторът обяви:
  - Сбъдна се Божият съд! Млад воин, как се казваш?
  Момчето се поклони и отговори:
  - Албърт!
  Гросмайсторът продължи:
  - Албърт! Той победи най-добрия воин на ордена и спаси еврейската жена Ревека, дъщерята на Исак, която беше обвинена в магьосничество. Сега тя е свободна и старите й дрехи и бижута се връщат при нея!
  Асистентът прошепна в ухото на ръководителя на ордена:
  "Може би можем да конфискуваме имуществото й в хазната?"
  Великият майстор изръмжа:
  - Не бъди глупав! Това е коварство! Хайде, свалете веригите от момичето и отвържете пръта!
  Воини и палачи с радост започнаха да развиват веригите, с които беше окована Ревека! Музиката засвири. Хората бяха щастливи, особено жените. Наистина колко сладко е това
  еврейско момиче, че е спасено, предизвиква само радост.
  Алберт се поклони на гросмайстора и каза:
  - Справедливостта възтържествува!
  Гросмайсторът се съгласи:
  - Ето това е най-висшата Божия присъда! А сега, рицарю мой, може би ще пирувате с нас! А бихте ли искали да влезете в обслужването на поръчката?
  Албърт сви рамене.
  "Аз съм принц и служа на моето кралство!" Колкото до празника... Извинете, но първо ще предам Ревека под моя охрана на баща й. И тогава тя може да бъде отвлечена отново. Горите са пълни
  разбойници и рицари авантюристи!
  Гросмайсторът кимна.
  - Късмет! Но знайте скъпи за услугата на поръчката е винаги отворен!
  Ребека беше отведена обратно в килията й, където трябваше да й дадат старите си дрехи и конфискувани бижута. Момичето от радост пляскаше босите си изсечени крака, а не
  усещайки остротата на камъните, и студа, макар да се стъмваше... И слънцето се скри зад хоризонта. Голи, розови, какви изненадващо чисти, кръгли пети на момичето трептяха.
  Тя отиде на екзекуцията тихо и трудно запази спокойствие. А сега тя беше радостна и буквално пърхаше. И изглеждаше още по-красива. Лицето й вече не беше толкова бледо,
  но стана розово от вълнение и добави цветове и красота. И това момиче сега приличаше на игриво дете.
  Алберт запя с наслада:
  Който е свикнал да се бори за победа,
  Нека пее с нас...
  Който е весел, той се смее
  Който търси ще постигне
  Който търси винаги намира!
  Така Ребека изтича в килията. Монахините я последваха, за да й помогнат да се облече. Албърт слезе от коня си. Предложиха му чаша с добро отлежало вино.
  Естествено и сладко нещо, това вино има много добър вкус.
  Албърт го изпи с удоволствие и усети прилив на сили. Беше страхотен и забавен. Исках всякакви подвизи. Момчето дори запя:
  - Свикнете да се биете по всякакъв начин,
  Поне няколко бутилки са видели дъното...
  Но не случайно се влюбихме -
  Преди много време! Преди много време!
  Преди много време!
  Ребека се върна. Накуцваше тежко. В ботушите спуснатите крака са неудобни. Тя хвърли шал върху лицето си и сега красотата й беше скрита.
  Роклята й е наистина ярка и има много бижута по нея. Монасите и монахините не са откраднали нищо. И изглеждаше наистина страхотно. По-точно Алберт
  По-добре ми хареса, когато Ребека беше в бяла роба и боса. Босите й крака придаваха на момчето вълнението на млад мъж. И така ... Той видя много подобни
  жени в бижута и това не ме възбуждаше.
  Алберт изпя:
  - За това босо момиче,
  не можех да забравя...
  Изглеждаше камъните на настилката,
  Измъчват кожата на нежните крака!
  И момчето се засмя... Ребека му намигна, което обаче неусетно изгука през воала:
  - Ще ме придружиш ли моя рицар?
  Албърт кимна.
  - Да, милейди!
  Ребека каза категорично:
  - Само тихо на пътя! Искам да чуя малко тишина! И се наслаждавайте на природата!
  Алберт логично отбеляза:
  - Мълчанието е злато, само поради лекотата на извличане, падна в пробата до ниво под звънтящата мед на красноречието!
  Ребека изкрещя:
  - Все пак млъкни! И ме заведи при баща ми.
  Момчето и момичето яздеха на кон. Ребека седеше пъргаво на седлото и се движеше бавно. Момчето мълчеше, но едва се сдържаше. Той наистина искаше да говори с нея
  и задавайте много въпроси. Но трябваше да си държа устата затворена.
  Момчето-принц все така гласно каза:
  - Мълчанието е злато, словото е сребро, красноречието е мед, а ругатните се превръщат в оловен дъжд!
  . ГЛАВА? петнадесет.
  Михаил-Владимир Путин-Горбачов отново започна да се връща към сталинизма.
  Увеличава срока на служба в армията до три години. Въведени военни звания и в производството.
  Между другото, той хареса идеята за трудовите армии на Троцки. Допълнително се затяга наказателната отговорност за закъснение и излизане в нетрезво състояние на улицата, както и за пушене на обществени места.
  Освен това започнаха да насаждат хора за хвърлени фасове и целофан и хартиени торби.
  След това беше представена програма за борба с наднорменото тегло.
  След това Михаил-Владимир Горбачов-Путин заспа;
  Мислите на принц Алберт бяха прекъснати. Беше близо до пустинен оазис. Беше вече вечер и се стъмни. Керванът спря.
  Алберт беше отвързан, взет да яде и дадоха да пие. Момчето изпи водата с удоволствие. За вечеря му дадоха овесена каша и сушени плодове.
  Албърт яде. Дадоха му одеяло да легне на пясъка. А момчето, уморено от пътя, го взело и заспало. Междувременно мъжът
  с черна маска извади специален магически кристал и го погледна. Сега той можеше да наблюдава уникалните сънища на момчето. Ами парите? Това е
  фалшиво злато. Точно сега златните монети започват да стават по-леки и да се топят като лед. И едно уникално момче може да бъде много полезно за един магьосник.
  Алберт отново сънува, че е в армията на Спартак. Крас вече е напълно победен и нищо не пречи на робите да атакуват Рим. Това трябва да стане преди печалбата
  Локум и Помпей. И те имат по сто хиляди войници. След победите Спартак има огромно попълване на роби, гладиатори и бедни. Дори много градове
  започват да се изпращат войски към водача на въстаниците. И това е сериозно.
  Алберт отново е с Евтибида. Силно мускулесто момче и грациозна гръцка красавица. Те яздят един до друг на бели коне. Армията на Спартак има
  вече повече от сто и петдесет хиляди бойци. Но много от тях са начинаещи. Въпреки че оръжията, благодарение на заловените трофеи, са напълно достатъчни. Но армията е доста сурова.
  Много тийнейджъри роби бият с боси крака. Обикновено на безбрадите младежи през топлия сезон не се дават дори сандали.
  Еудибида отбеляза:
  - Рим е добре укрепен, особено Капитолия. И е защитен от около сто хиляди воини. Вярно, някои от тях са милиционери. Няма да е лесно да го вземете!
  Алберт логично отбеляза:
  - Значителна част от населението на Рим са роби. Могат да се вдигнат на бунт!
  Евтидис се съгласи с това:
  - Разбира се можете да! Но някой трябва да го организира!
  Алберт предложи:
  - Мога да го направя! Както вече направиха в Капуа!
  Гъркинята и бивша робиня кимнаха.
  - Което е напълно възможно ... Така че действайте по същия начин!
  Момчето кимна и потвърди:
  - Със сестра ми Родопея ще проникнем в Рим, а после ще видим!
  Армията на Спартак нараства бързо. И в движение беше обучението на новобранци. Родопея събрала цял легион от своите робини. Първо ги научиха да стрелят с лък и
  хвърляйте леки стрелички. И разбира се беше добра идея. Имаше и легиони момчета-роби. Въпреки че обикновено Спартак се опитваше да не взема деца. Но има много млади роби и те трябва да бъдат прикрепени някъде. Точно както жените робини са повече от мъжете. Много роби вярваха в близкия край на войната. И всички пристигнаха в армията на Спартак
  хиляди роби, бедняци, съюзници. Включително жени с деца. И армията бързо нарастваше. Известно попълване беше дадено от свободни хора от тези градове
  Италия, която не искаше да живее под властта на деспотичен Рим. А воините идват с боен опит и с оръжията си. И трябва да кажа, че е наистина страхотно.
  Но в армията има много момчета, момичета и момичета. Рабите преди не се придържаха така, но сега те бягат към Спартак с десетки хиляди. Обикновено те са боси и в разкъсани туники, някои са почти голи, някои в набедрени превръзки. А има и напълно голи, особено роби от Африка. Ето ги стадата.
  Евтибида също отиде да обучава момичетата.
  Алберт срещна Родопея. И той предложи да дойде с нея в Рим под прикритието на пътуващи артисти.
  Момичето отбеляза:
  - Рискът е твърде голям! В Рим бдителността на охраната е висока!
  Албърт кимна.
  - Разбира се! Но градът е истинска цитадела със сто хиляди воини и не е толкова лесно да се превземе. Но ако робите в града ни помогнаха...
  Родопея отбеляза:
  - Може би това е добра идея. Но ти дори не си имал мустаци. Робите не могат да слушат децата! Освен това Спартак може да измисли нещо по-реално!
  Албърт кимна в знак на съгласие.
  - Вярвам в гения на Спартак, но искам сам да се бия с врага! И спечелете с изобретателността си!
  Родопея забеляза с усмивка, че има толкова бели зъби:
  - И знаеш ли, няма да навреди да разузнаеш! Нека разгледаме укрепленията на Рим и да открием къде са най-уязвими...
  Момчето принц кимна.
  - Това е добра идея!
  Децата се придвижиха в посока Вечния град. Стигна се обаче до престрелка. Два легиона тръгнаха към Рим от Африка. Това са дванадесет хиляди пешаци и три хиляди конници.
  Техният командир, проконсулът Вискунт, разбира се, не искаше да влезе в битка със Спартак и се опита да заобиколи бунтовническата армия, която заобиколи Рим.
  Но съгледвачите съобщиха, че има легион от полуголи момичета напред. От което пламнаха очите на жадните за женско тяло легионери. И Вискунт даде заповед за залавянето на робите, вероятно самият той искаше да се забавлява с тях.
  Но Спартак има добра интелигентност. Момчета на бързи понита, маскирани, търсят всички пътища, които водят до Рим. И разбира се, войските на Вискунт го забелязаха. И когато
  римляните се опитаха да си навират носа в момичетата, тъй като преди тях имаше не по-малко от сто хиляди роби роби. и те още в първите минути обкръжиха римляните.
  И битката продължи.
  Разберете Алберт и Родопея участваха в него. Момчето размаха чифт мечове и отсече главата на римския центурион, като каза:
  - Чака ни славата на свободата!
  Родопея премести римлянина с голата си кръгла пета до брадичката и го повали, като изгука:
  - Слава на боговете на хората!
  Момчето и момичето се разделиха сериозно. И мечовете им блеснаха като перките на хеликоптер. Те са много борбена и агресивна двойка.
  Алберт отряза главата на римски легионер и изкрещя:
  - За Спартак!
  Родопея също отряза главата на римлянина и отбеляза:
  - Няма нужда да правите Бог от обикновен човек! Спартак е точно като нас!
  Момчето принц съсече още един легионер и изръмжа:
  - Тогава за нас!
  Момичето, което нарязваше опонентите, се изкиска:
  - Тук за нас е възможно!
  Численото превъзходство на армията на Спартак беше твърде голямо. Самият Спартак, размахвайки два меча, влезе в битката. Но той нямаше време да отреже правилно. Римляните бяха унищожени, няколко хиляди
  оцелелите легионери паднали на колене и се предали. И така завърши в като цяло интересна, но странична битка. Вярно е, че допълнителни петнадесет хиляди легионери биха могли да укрепят защитата на Рим.
  Така че всичко вървеше по план. И Алберт, и Родопея преминаха към Вечната година. Алберт никога преди не беше виждал Древен Рим и искаше да го види
  основен град на античността. Момчето и момичето носеха със себе си простите вещи на актьорите и белия пудел. Последният беше истинско цирково куче и умееше да прави някои номера.
  Момчето и момичето удряха с боси крака по камъчетата и пееха:
  - Само в борбата може да се намери щастието,
  Спартак крачи напред!
  Спартак крачи напред!
  Момчето и момичето се доближават до Рим. Можете да видите какви високи стени и кули има, на които са монтирани катапулти. Не е лесно да превземеш такъв град.
  Децата обаче се движат. И дори пеят:
  - Но пулсацията на сърцето и вените,
  Сълзите на майките на децата ни...
  казват - искаме промяна -
  Хвърлете игото на робските вериги!
  
  Синът на земята ще каже не в отговор,
  Никога няма да бъда роб...
  Вярвам, че ще има свободна зора -
  Вятърът ще освежи прясна рана!
  
  За свещената свобода в битка,
  Самият велик Спартак нарича...
  Издигнете се доблестен рицар в ранните часове,
  Нека грее слънцето на истината!
  Входът е пълен с охрана. А бронираните легионери гледат децата с подозрение. Албърт е твърде мускулест и прилича повече на войн, отколкото на скитник.
  Старшият легионер попита Алберт:
  - Кой си ти дете?
  Момчето принц отвърна с усмивка:
  - Аз съм гимнастик и акробат!
  Началникът на стражата нареди:
  - Ходи на ръце!
  Алберт се изправи на главата си и избяга. Голите й загорели крака с прашни токчета блестяха на слънцето.
  Самото момче беше загоряло и много красиво. Началникът на стражите кимна.
  - Да, добър си! Бих искал да имам роб като теб!
  Алберт, с усмивка на бели зъби, отговори:
  - Свободен съм!
  Началникът на охраната го погледна подозрително и измърмори:
  - Докажи го! Чия личност сте вие?
  Алберт измъкна парче папирус, документ сред трофеите, заграбени от бунтовните роби.
  Началникът на охраната погледна и отбеляза:
  - Все пак мога да те задържа и дори да те измъчвам. разбираш ли го
  Албърт кимна с въздишка.
  - Ти имаш сила!
  Старшият легионер кимна.
  - Значи... Арестувайте ги и поканете палача.
  Родопея изгука:
  -А аз за какво?
  Началникът на охраната отбеляза:
  - Вие сте шпиони на Спартак! Мога да го почуствам. Освен това дясната ръка на Спартак е много силно, сръчно и светлокосо. Не мисля, че си. Легионер отбеляза:
  - Правилно! Чували сме за момче, което се бие като възрастни воини. Напълно възможно е той лично да е ходил на разузнаване!
  Старшият легионер кимна.
  - Вземи ги!
  Албърт беше объркан. Не очакваше да бъде заподозрян толкова бързо. В същото време не искаше да се издава. Родопея също не устояла. Момчетата бяха заловени.
  И те завързаха ръцете на Алберт до такава степен, че събраха лактите си. Момчето изстена от болка, но сдържа стон, въпреки че раменете му се изкривиха. Така направиха и за Родопите.
  Момичето изскимтя от нетърпима болка. Но тогава тя стисна устни. Да, боли. И ги отведоха в мазето. Римляните решили веднага да ги измъчват. Не отлагайте въпроса за неопределено време.
  А мазето за мъчения се е намирало точно в крепостната стена.
  Алберт беше раздразнен, че никога не е видял Древен Рим. но може да го види. Не изпадайте в паника. Момчето, слизайки долу, се опитваше да диша равномерно.
  Все още не всичко е загубено. Може би, ако оцелее след мъченията, ще го пуснат. Вярно, жал ми е за Родопея. Дали и момичето ще бъде измъчвано? Въпреки че римляните със сигурност са жестоки.
  Те бяха въведени в натрупана от горещина стая. Камините горяха, усещаше се миризма на изгоряло месо. По стените бяха окачени множество инструменти за мъчения.
  Цял арсенал за мъчения. Готвеше се ново жестоко мъчение.
  Децата са откарани в центъра. Палачът ги погледна ухилен. Две момчета писари в бели туники кимнаха и приготвиха гъши пера, за да напишат самопризнания.
  Палачът погледна Алберт и попита пазача:
  - Това скаут ли е?
  Легионерът кимна.
  - Да, хванаха двама разузнавачи!
  Палачът кимна.
  Да започнем с момчето! Изглежда като луд!
  Легионерът отбеляза:
  - Камшик отучи от нахалство!
  Палачът нареди на помощниците си:
  - Майната му!
  Алберт беше закачен под въжето и извлечен до стелажа. Това устройство за изтезание беше много ефективно и широко разпространено. Първо, момчето беше отгледано.
  Албърт усети как ставите на ръцете му се извиват болезнено. Той започна да се навежда. Но палачите го издърпаха. И адска болка прониза Албърт в изкривени стави.
  Момчето извика неволно, но стисна зъби. Ръцете се обърнаха към раменете и се обърнаха нагоре. Босите крака на момчето напуснаха пода.
  палачът заповяда:
  - А сега пет удара с камшик на половин сила!
  Един мъчител в червена роба извади камшик от кофа, където уринираха плетени пръти. Първо той махна във въздуха. След това удари Албърт в гърба.
  в сравнение с болката в раменете и ръцете, не е толкова страшно. Кожата е леко подута. Палачът удари втори път малко по-силно. Но за да не се спука кожата. След това удари отново.
  Родопея изскърца:
  - Не го удряй!
  Старшият екзекутор попита:
  - Припознавате ли се като скаути?
  Момичето поклати глава не!
  Главният палач кимна.
  - И стелажът ви чака!
  Сега вдигнете момчето до тавана и го разклатете добре!
  Въжето се опъна още повече. Албърт започна да се вдига. Момчето почувства засилване на болката. Таванът в мазето беше висок и заоблен като лук. Тухлите бяха
  зелени и червени, леко напукани. Една пукнатина напомни на Алберт нещо, но момчето не си спомни какво точно. И ето го на върха.
  И замръзна. Палачите станаха по-малки и не толкова страшни. След това въжето беше пуснато. Тя полетя надолу. Албърт имаше чувството, че нещо се е счупило в него. И тук се разби.
  И замръзна на пода. Цялото тяло на Албърт и особено ръцете и раменете му изпитваха такава болка, че той изпищя. Палачите се засмяха. Дори очите на момчето притъмняха от ужасната болка.
  Старшият екзекутор попита с подла усмивка:
  - Е, сега ще говориш ли?
  Албърт изръмжа:
  - Млъкни, копеле!
  Старшият екзекутор извика:
  - Десет удара с камшик с пълна сила!
  Този път мъчителят ударил Алберт с всичка сила. Кожата на гърба на момчето се спука и потече кръв. С нечовешко усилие на волята Албърт сдържа вика си и диша тежко.
  Палачът свърши с биенето и погледна по-възрастния мъчител.
  Той поръча:
  - Крака в блока!
  Палачите веднага взеха босите крака на момчето и ги закрепиха в дъбова арматура. Тогава старшият екзекутор нареди:
  - Закачете тежести!
  Палачите с удоволствие започнаха да окачват пудови тежести на куките. Направиха го бързо. Албърт отново почувства засилване на вече силната болка в раменете и ръцете. Момчето изпъшка.
  Старшият екзекутор попита с усмивка:
  - Ще говориш ли, ще признаеш ли, че си скаут или ще те мъчат още?
  Албърт изрева:
  - проклет да е!
  Главният мъчител заповяда:
  - Намажете му петите! Да опитаме мангала за момчето!
  Един от помощниците на палача извади съд със зехтин. И мъчителите започнаха да мажат босите, втвърдени нозе на момчето.
  Главният мъчител отбеляза:
  - И защо стои момичето тук! Да я сложим на стол и да приготвим и мангал!
  Един от палачите попита:
  - Може би, и тя на стелажа?
  Старшият екзекутор възрази:
  - Момичето е по-крехко, може да се осакати! Намалете и огъня под петите й! Още не знаем дали са виновни или не, да измъчват до смърт!
  Родопея беше поставена на стол и здраво вързана. След това повдигнаха краката й и започнаха да мажат подметките със зехтин.
  Ето Алберт приключи със смазването. И донесоха мангал, с който се въртеше пламъкът. Грубите, мазолести крака на момчето не усетиха веднага болката. Но изгоря.
  След като приключиха със смазването на подметките на момичето, те поставиха по-малък мангал под босите й кръгли пети. И беше много слаб. Започнаха да пържат босите, вдървени, намазани с масло крака на децата.
  Изтезанията бяха дълги и мъчителни. Албърт се опита да измисли нещо друго, за да отклони ума си от силната болка. Например, той, заедно със Спартак, се бори с римляните.
  Води се жестока битка. Момчето, както винаги, с два меча. Работи с мелница. И пада отсечена, главата на римлянин с небръснато и грубо лице. Тогава момчето ще зарежда
  с голата си пета до брадата на центуриона. И той пада. И тогава римляните режат и падат отново. И ето Евтибида, в ръцете й има лък. И гъркинята пуска от римляните
  стрелка. И удря врага. Той пада мъртъв.
  И Евтибида пее:
  - Той показа светлината на свободата на робите,
  И попитайте веригата им помогна ...
  В крайна сметка човешкото робство е срамно,
  И не свещената Божия скала!
  Това е толкова борбено и много готино момиче. Робиня, но купила свободата си и станала известна в историята. И сега се бие за армията на Спартак.
  И тук Родопея отчаяно се бори...
  И той също бие враговете без слабост и съжаление.
  Алберт, от друга страна, провежда пеперуден прием с мечове. И от раменете на легионерите падат отсечени глави. И тогава един в рогат шлем лети и пронизва очите на други воини. И буквално
  ги убива.
  Тогава момчето чу Родопея да вика от болка. Въпреки това се вижда, че голите й кръгли пети са напълно изгорени.
  Албърт извика с пълно гърло:
  - Да не си посмял! Стисни зъби и млъкни! Не давайте повод за радост на враговете си!
  Родопея стисна зъби и въздъхна тежко. Да, тя няма да даде брашно.
  Междувременно Алберт отново си представи битката. Той е момче, но силно момче. И ще издържи всякакви мъчения. Но освобождаването ще бъде отсечено така.
  и никой няма да го спре или победи...
  Алберт усеща как вените играят в него и енергията тече. Slave boy hack, с голям ентусиазъм. И сега пробитите легионери пак падат. Момчето хвърля с бос крак отсечената глава на римлянин и изпищява:
  - Слава на ерата на Спартак!
  Това е толкова войнствено момче. И как неговите удари разнасят главите на все повече нападащи римляни и цяла тълпа мошеници. Но ако са и римляните.
  И тук идва тежката балиста. И цял варел с горима смес избухва и пада върху легионерите. и горят безмилостно.
  Алберт пее:
  - Но нищо чудно
  Моят родствен дявол!
  И наистина, до Алберт се появи красиво момиче Сатана с къдрава коса с цвят на златен лист. Тя поглежда Алберт и смеейки се пита:
  - Е, как е тялото ти?
  Момчето-принц с весела усмивка отговаря:
  - Душата е съгрешила, но тялото е отговорно!
  Satan Girl предложи:
  - Може би искате нещо по-забавно от измъчването на стелажа?
  Албърт кимна в знак на съгласие.
  - Да, разбира се, че искам! Например, отрежете главата на палача!
  Момичето Сатана каза:
  - Е, още не мога да ти доставя това удоволствие! Но ако искате, можете... Продължете с проучването!
  Момчето принц кимна.
  - Е, благодаря ти за това!
  Хубавото момиче каза:
  - Вярно е, че благодарности на хляб няма да намажеш! Все пак ти си браво и се дръж смело!
  И красотата от ада изчезна.
  Главният мъчител погледна пясъчния часовник и каза:
  - Времето изтече! Законът на Рим ограничава продължителността на изтезанията за деца! Щом не са си признали, значи за днес стига с него!
  Пазачът кимна.
  - Да! Имаме само подозрения срещу тях, така че може би да ги пуснем?
  Старшият палач сви рамене.
  - Разбира се, можете да се обърнете към съдията, но ... Защо да разсейвате зает човек заради деца! Освободи ги!
  Първо, мангалите бяха извадени изпод босите крака на Алберт и Родопея. Тогава момичето беше развързано и Алберт беше изваден от блока. След това го свалиха от стелажа. И те свалиха куката. Ръцете на децата бяха
  вързани зад гърба и в лактите.
  Те бяха изведени от стаята. Краката на момчетата не са пострадали сериозно. Само малки мехури от мангала, въпреки че болката беше жестока. Зехтинът предпази кожата на подметката от прекалено изгаряне.
  Вярно, гърбът на Албърт беше доста нарязан.
  Децата бяха изведени извън вътрешната част на стената и накрая легионерът преряза въжетата, които връзваха ръцете отзад. Албърт почувства свобода и болка във връзките, към които се връщаше
  кръв. Родопея стенеше и бълбукаше:
  - Все пак боли!
  Момчето принц каза с усмивка:
  - Но ние сме свободни!
  Момичето кимна в знак на съгласие.
  - Относително, разбира се, но безплатно! И това е добре!
  Албърт кимна и запя:
  - Свобода, свобода, свобода,
  Искам да дам щастието на света на народите!
  И момчето погледна нагоре. Ето ги в Рим. И това е страхотно. Градът наистина е страхотен. Доста чисти улици, под надзора на легионери, те са пометени от момчета-роби и
  робини. Интересното е, че в Рим повечето деца и жени носят сандали. Дори много роби и деца-роби са подковани. Ясно е, че това е столицата. И тук има благоприличие.
  Въпреки че обикновено през топлите месеци децата и жените в други италиански градове са боси. Освен ако не са от богати или знатни хора. И тук, разбира се, дори домашният роб трябва
  носете сандали. В противен случай те ще помислят, че патрицийът е твърде беден, за да не може да купи обувки за слугите. Възрастните мъже по правило не ходят боси, дори да са роби.
  Това са правилата...
  Албърт внезапно си спомни, че всичко им е отнето, включително цирковото куче. И сега той носи само набедрена препаска, а Родопея е само в оръфана, избеляла туника. И гледката
  те са като бедни просяци. И дори избягали роби. Особено като вземеш предвид, че гърбът на Албърт е прерязан. А децата имаха обгорени крака при всяка стъпка.
  Но охраната още не ги е пипнала. Явно момчетата често са били бичувани и беше доста горещо, въпреки че наближаваше вечерта. Момчетата като цяло често тичат с голи гърди дори през лятото
  благороден произход.
  И те също могат да бият момче за всяка дреболия. Беше интересно да разгледам самия град. Наистина е много голям. Тук се минава по него, но краят и ръбът не се виждат.
  Къщите са големи. Има пет, шест, седем и дори десет етажа. Много луксозни имения. Но от дясната страна на миналата детска двойка, статуята на Херкулес и побоя
  чешма от него. И е красиво. Тук можете да видите как се движи колоната от войници. Бронята е бронзова и лъскава. Зад тях две момчета бият барабани. Те са по шорти и сандали.
  Ето още една статуя: Нептун и в ръцете му позлатена купа. И от купата бие фонтан.
  Алберт и Родопея не издържаха и седнаха на ръба, потопиха босите си крака, изгорени на мангал под мъчения. Стана малко по-лесно. Но един легионер мина и се развика
  деца. И те скочиха и избягаха.
  Алберт и Родопея потичаха малко и спряха. Те успяха да отпият глътка вода от чешмата и не ги измъчваше жажда. Но беше гладно. И е неудобно да си призная.
  . ГЛАВА? 16.
  Алберт отбеляза:
  - Знаеш ли, освежаването няма да навреди!
  Момичето предложи:
  Да танцуваме и пеем! Ще бъдем обслужени!
  Момчето принц се съгласи:
  -Да опитаме!
  След като избраха повече или по-малко пренаселено място, децата започнаха да пеят и танцуват. Въпреки че боли да танцуваш, когато краката ти горят. Но децата се опитаха и изглежда успяха.
  Алберт отбеляза с усмивка:
  - Така си изкарваме прехраната!
  Родопея коригирано:
  - Не за живот, а за свобода!
  Децата събраха няколко медни монети. Въпреки че асата им бяха хвърлени неохотно. И отидохме до най-близкия магазин. Вземете си пайове с мляко и месо. И яденето се опитва да го направи
  разговаряха бързо,
  Родопея отбеляза:
  - Градът е голям, има много хора, включително роби, но не знам как да ги разбунтувам!
  Албърт кимна в знак на съгласие.
  - Да, няма конкретен план! Всъщност не викайте на площада: да живее свободата - долу тиранина!
  Момичето предложи:
  - Може би трябва да отидем на цирк. там със сигурност ще има гладиатори, така че ще се бунтуваме срещу тях!
  Момчето принц кимна в знак на съгласие.
  - Идеята изглежда добра!
  Децата, след като приключиха с храненето, продължиха през Древен Рим. Ето, например, статуя на завоевателя на Картаген. И завоевателят на Сицилия. А също и Суле.
  Ето го и Колизеума. Това е огромен стадион със сто и двадесет хиляди места. Прави впечатление.
  Момчето и момичето попитаха охраната на входа:
  Къде е гладиаторското училище?
  Легионерът се намръщи и изръмжа.
  - Защо правиш това?
  Алберт каза с усмивка:
  - Искам да се запиша на гладиаторите!
  Стражите се излюпиха:
  - Честно казано?
  Момчето каза уверено:
  - Честно не става!
  - Това е добре! Просто почти всички роби са избягали и нямаме достатъчно прясно месо!
  Алберт, като чу тази новина, не беше щастлив:
  - Как избягахте?
  По-високият легионер съобщи:
  -Заради това чудовище Спартак, робите започнаха да бягат, преди две години. И сега те буквално се въртят на стада. Вярно, държим ги зад решетките и на запек,
  поставиха пазачи, така че сега не бягат толкова бързо, колкото преди, но не са останали достатъчно!
  Албърт се засмя и отбеляза:
  - Не достатъчно! Но аз сам стоя много!
  Легионерът се засмя и отговори:
  - Ти си още дете! Освен това току-що сте били бити! Гледай дали няма да си загубиш главата!
  Родопея предложи:
  - А ти се бий с него с мечове! Тогава ще разберете кой какво струва!
  Легионерът отговори с усмивка:
  - Твърде голяма чест за мен да се бия с велик войн със смукало! Да, и ако искате момиче, вземете! Много женски гладиатори също са избягали!
  Родопея кимна в знак на съгласие:
  - Ще отида! И аз мога да се бия!
  Легионерът отбеляза скептично:
  - Ето, разсмиваш ме!
  Тогава друг пазач предложи:
  - Нека се бия с момчето на мечове!
  Високият легионер попита с усмивка:
  - Защо ти трябва?
  Пазачът се засмя и отбеляза:
  - Боли го красивото момче. Ако го нокаутирам, мога да се забавлявам с него!
  Големият легионер кимна.
  - Да, красавице! Можеше да станеш любовник на някой знатен патриций или патриций с такава външност!
  Алберт гордо отговори:
  - Предпочитам славата на меча! Ако този пазач иска да се бие с мен, тогава ще му покажа, че не съм толкова малък!
  Легионерът предложи:
  - Добре тогава! Ще ти дам меч!
  Пазачът извади оръжието си и изрева:
  Може и без меч. Защо да му давам оръжия! По-точно оръжието не е наше, а държавно!
  Легион кимна.
  - Е, както знаете, само не убивайте!
  Пазачът се засмя.
  - Жалко е да убиеш такова добро момче!
  И как ще се нахвърли върху Алберт, размахвайки меча си. Момчето ловко се измъкна и ритна охранителя под коляното. Ударът беше болезнен. И бандитът се развика.
  Алберт изпя:
  - Боси, силни момчета,
  Съвсем не страхливи зайчета!
  пазачът побесня и изрева:
  -Ще те убия!
  Лицето му беше червено и блестеше от пот, а мечът му потрепваше и се въртеше безсмислено.
  Самият пазач леко накуцваше. Албърт отново го удари с голия си пищял под коляното. Искаше да накаже перверзника. Но той не спря атаката.
  Тогава Алберт го бутна с всичка сила по вече наранения крак. Пазачът се счупи и падна. И той започна да крещи хубави нецензурни думи. Той беше силно повреден. Момчето скочи
  към него и го ударил с гола пета в брадата. Ударът беше силен и челюстта изхвърча, избитите зъби се разсипаха. И пазачът мълчеше. Алберт каза с усмивка:
  - Ето това ти трябва! Ти искаше да убиеш невъоръжено момче и плати цената!
  Високият легионер отбеляза:
  - И си добър! Много добре! Необходимо е да можете да свалите професионален воин с оръжия с голи ръце и боси крака. Ще бъдеш велик войн!
  Алберт отбеляза:
  - Аз съм велик войн! Така че трябва ли да отида на главния хост?
  Легионерът кимна.
  - Къщата му е от червен мрамор, ще го намерите зад Колизеума! И тогава ... Е, знаете! Може да бъдете помолени да се биете с възрастен мъж, но се надявам да се справите!
  Родопея уверено заяви:
  - Той може да се справи!
  И децата продължиха напред, в търсене на собственика на гладиаторите. Момчето забеляза, че те явно не харесват много пазача, тъй като не изразиха съжаление, че е сакат.
  Родопея отговори:
  - Хората по принцип са егоисти! И тогава може да има дребно нарушение!
  Албърт кимна.
  - Да, има и малки, и големи обиди. Е, добре ... Сега да отидем при собственика.
  Децата се движеха по-бързо. Малко свикнаха с болката и мехурите вече започнаха да спадат. И те се засилиха. Вече излязохме на улицата зад Колизеума.
  Имаше само една къща от червен мрамор, и то доста висока. На входа стояха двама черни великани и още един по-дребен мъж в тога. Като видя момчето и момичето, той изръмжа:
  - Тук не служат! Излез!
  Алберт смело заяви:
  - Искаме да ни наемат като гладиатори!
  Мъжът се намръщи и попита:
  - Знаете ли, че това не са детски играчки, а там убиват!
  Родопея кимна.
  - Разбира се, че го правим! Но да си гладиатор е много по-интересно от това да си скитник!
  Човекът се усмихна и отговори:
  - В друго време щях да те изгоня! Но в момента има недостиг на гладиатори, така че... ще те пусна в къщата. Собственикът вече го няма, но жена му е вкъщи. Ако тя те харесва, тогава
  може да те вземат. Само не забравяйте, понякога децата трябва да се бият с възрастни! Или с опитни бойци, които могат да убият новобранец!
  Албърт кимна.
  - Знаем го! Но бъдете готови да поемете риска!
  Мъжът кимна.
  - Следвай ме!
  Гигантските воини пропускат децата и ескорта им. Отвътре къщата беше луксозна и елегантна. Прислужничките бяха облечени доста богато, в сандали и наведени
  гости, въпреки лошия им вид. По стените бяха окачени малки статуи и цветни портрети. А някои от картините бяха маслени бои върху платно.
  Имаше много красиви голи момичета върху платна и могъщи воини. А в централната зала имаше композиция с олимпийските богове. И в центъра, разбира се, Юпитер.
  или Зевс сред гърците.
  И красива жена лежеше на диван, избродиран с перли и злато. Изглеждаше на не повече от тридесет години и беше в луксозно облекло. Тя погледна двойката и отбеляза:
  - Хубави момче и момиче също... На пазара ли ги купихте?
  Мъжът сви рамене.
  - Не! Дойдоха сами. И те искат да бъдат гладиатори!
  Жената попита с усмивка:
  - Наистина ли искаш да умреш за забавление на тълпата!
  Алберт отговори уверено:
  - Не умирай, а печели! И то заради себе си, а не за забавление!
  Жената се усмихна.
  - И ти, момиче, искаш ли да се бием?
  Родопея кимна.
  - Да! Готов съм за битка!
  Съпругата на собственика кимна.
  Разбира се, че ще бъдете тествани! Но първо нека вечеряме! Ти си много красиво момче. Никога не съм виждал такава красота. Яжте и помислете, струва ли си да рискувате живота си!
  Алберт отбеляза:
  - Винаги поемаме рискове. Тухла може да падне на главата ви, когато вървите по улицата!
  Жената кимна.
  Виждам, че си умен за годините си! Но все пак, първо вземете храна с мен. И тогава ще видим.
  И тогава тя звънна. Появиха се момичета със златни подноси и разкошна храна.
  Михаил-Владимир Горбачов-Путин се събуди. Новите идеи бяха ужасни по свой начин.
  По-специално бяха въведени законодателни ограничения за евреите. Забранено им е да заемат много длъжности в апарата и медиите. Правата им да се кандидатират за народни представители и да влизат във висши учебни заведения също бяха ограничени.
  Допълнителни репресии бяха въведени и срещу представители на всички нехристиянски деноминации, по-точно неправославни. И контролът върху църквата се увеличи.
  Въпреки това, докато атеизмът остава официалната доктрина. Горбачов-Путин реши да не нарушава традициите на комунистите. Освен това Михаил-Владимир само се преструваше на вярващ, а самият той всъщност беше атеист.
  Тогава той отново започна да спи и да сънува;
  Алберт и Родопея вече бяха сити, но от любезност все пак ядоха. Жената погледна с копнеж Албърт. Тя наистина харесваше това момче. Много красива и
  мускулест, коремни мускули с шоколадови плочки, безупречна фигура, много красиво лице. По принцип момчетата често са красиви, но това е красиво по свой начин.
  Жената изгука:
  - Ти не си ангел, но за мен,
  Но за мен ти стана светец...
  Албърт кимна.
  - Много е интересно! Въпреки че не съм ангел!
  Жената сложи ръка на гърдите си и започна да меси момчето. И го направи с голяма любов. И нейното докосване развълнува Алберт. Колко е хубаво да те опипва жена.
  Дори и да е на възрастта на майка ви, пак е свежа и красива.
  Родопея отбеляза:
  - Не е приятно да се чувстваш момчета на публично място!
  Жената кимна.
  - Добре! Ще го заведа в моята стая! А ти остани тук!
  Родопея отбеляза:
  - Плащат за правенето на любов! Безплатно да угоди на жена, която е много по-голямо момче няма!
  Жената кимна.
  - Ще дам десет златни монети!
  Алберт отговори:
  - Не съм проститутка! Ако иска, ще й угодя безплатно!
  Жената се усмихна и отговори:
  - Вземете парите! За мен това са глупости! Още доста стотинки! И ще се възползвате! Все пак вече си почти гол!
  Родопея кимна.
  Вземете Алберт! Парите са непрехвърлима ценност!
  Жената кимна.
  - Колкото повече ме лижеш! Не всички момчета го харесват!
  Албърт сви рамене.
  - Добре! Ще взема парите! Но само за един час любов!
  Жената кимна в знак на съгласие.
  - Цял час ще бъдеш моя!
  И тя сграбчи ръката на Албърт и го отведе в стаята. След минути се чуха нейните сладострастни стенания и въздишки.
  Родопея остана сама. По-точно момичета и момчета все още танцуваха пред нея. Тя легна на възглавницата и заспа. Сънуваше, че отново работи в плантацията.
  Беше трудно още в първите дни, когато ме боляха много краката и гърба. Но след това момичето свикна. Тя работеше там заедно с други момичета и жени.
  Беше доста трудно. Но за сметка на това на чист въздух и тен. Родопея беше в полеви работи. Въпреки че може да се продаде на публичен дом. В крайна сметка тя е красиво момиче.
  Но явно Крас е удържал на думата си, че девствеността й ще бъде пощадена. Въпреки че, разбира се, все едно работиш така в пот на лицето си.
  Родопея работеше полугола или готина в една туника. И цяла година ходих боса. Зимите, разбира се, в южната част на Италия са топли, но босите крака все още са студени.
  Въпреки че са станали толкова груби. Но формата на крака не беше обезобразена. Напротив, стъпалата на краката на момичето станаха по-елегантни и с по-добро огъване на петата.
  Те се опитаха да изнасилят двойката й, но момичето се пребори.
  Веднъж тя сама опита ласките на момчето, но не я остави да отиде твърде далеч.
  И така всичко беше chin chin.
  Албърт закъсня с три часа. Жената му платила двойно за обработка. А Алберт вече имаше цяла торба с петдесет златни монети.
  Това не е лошо, за да успокоите една доста красива и все още доста млада жена. В края на краищата, след три часа, след като изпита няколко силни оргазма, тя се изтощи и хъркаше.
  Албърт също беше уморен и имаше брутален апетит. Момчето се нахвърли върху храната и отбеляза:
  - Всичко е добре когато свършва добре!
  Родопея припомни:
  - Помните ли задачата на Спартак?
  Алберт, продължавайки да яде, честно сви рамене.
  - Не знам! Имам съмнения, че като победят, робите ще успеят да построят нещо свястно! Може би точно обратното - разрушаването на Рим само ще стане по-лошо!
  Момичето сви рамене и каза:
  - Но робството ще изчезне!
  Албърт сви рамене.
  - Това е друга баба, казана за двама! и работата пак няма да изчезне! Освен това ще се появят други роби, само господарите ще се сменят!
  Момичето сви рамене и запя:
  Стани проклет жигосан
  цял свят на гладни и роби...
  Нашият възмутен ум кипи,
  Готов да се бие до смърт!
  Момчето принц изпя:
  - Ще унищожим целия свят на насилието,
  Надолу до дъното и след това...
  Ще изградим нов, нов свят -
  Който беше никой, той ще стане всичко!
  И децата се смееха... Беше весело и смешно. Родопея отбеляза:
  - Бих за толкова пари и аз самата бих познала любовта с мъж! О, колко рано стана възрастен!
  Алберт отбеляза:
  - Аз съм активен герой, а активните герои бързо растат! Освен това тялото ми принадлежи на Сатана!
  Родопея се изкиска и отбеляза:
  "Поне господарят е този, който те използва ефективно!"
  Албърт кимна в знак на съгласие.
  - Правилно е! Но защо Дяволът се нуждае от злато?
  Момичето сви рамене и каза:
  Защо са му нужни нашите души?
  Момчето запя в отговор:
  - Душата ти се стремеше нагоре,
  Ще се родиш отново с мечта!
  Но ако живееше като прасе -
  Остани си прасе!
  Родопея въздъхна и отбеляза:
  - Да, великият Питагор, излезе с идеята, че душата е безсмъртна и живее в различни тела. Включително телата на животни!
  Алберт отговори:
  - Мисля, че душата на човек живее в самия човек, а душата на животното живее в животните! Между нас има голяма пропаст!
  Момичето каза с усмивка:
  - Маймуните понякога са много умни!
  Момчето се съгласи с това.
  - Има умни, но не са хора!
  Родопея запя с усмивка:
  - Маймуните правят физиономии,
  И седят на клон...
  Алберт продължи щастливо:
  - Все пак несериозно,
  Бяха нашите предци!
  И момчето, и момичето мълчаха. Те вече бяха отегчени. Въпреки че танцьорите вече си тръгнаха, а с тях и младежите. Но човекът остана. Той предложи:
  - Може би точно сега ще се биете?
  Албърт сви рамене.
  - Готов съм! Въпреки че съм уморен!
  Човекът отбеляза:
  - Домакинята спи! Много е доволна от теб, виждам!
  Малкото момче кимна.
  - Имам много способности!
  Човекът отбеляза:
  - Можеш ли да се биеш с юмруци?
  Албърт кимна.
  - Разбира се!
  Човекът отбеляза:
  - Ще се биеш с роба! Той е висок горе-долу колкото теб! Доста силен, наскоро от кариерите! Бийте се с него!
  Момчето кимна с усмивка.
  - Ще трябва да се бием!
  Мъжът се засмя с усмивка.
  - Добре! Е, тази битка ще бъде по-забавна!
  Родопея отбеляза с кикот:
  - Да, и безплатно ли е?
  Мъжът в тогата кимна.
  - За това ще заведа момчето ти при гладиаторките! Той след всичко това иска!
  Албърт се засмя.
  - Определено е ласкателно! Но вече трети час правя любов с една ненаситна лисица. И напълно изтощен!
  Мъжът в тогата кимна.
  - Добре, бийте се в него!
  Едно момче влезе в стаята. Беше с една превръзка на кръста, почти черен с тен, но с изгоряла руса коса, силно тяло и мускулест.
  Изглежда, че е бил добре хранен в кариерите и е бил по-масов от Алберт, въпреки че може да не е толкова виден, но мощен.
  Албърт излезе да го посрещне. Момчето беше все още малко по-голямо и по-високо от принца и забележимо по-тежко. Толкова могъщо момче, калено от тежката работа в кариерите.
  Мъжът кимна.
  - Това е Гета, робе! От четиригодишна възраст работи в кариери. Много здрав и издръжлив. Изпълниха двойна детска норма и получиха двойна порция храна за това. Може ли с
  да ги бият с юмруци! Мисля, че достоен противник!
  Албърт кимна.
  - Той е силен! Но и аз не съм слаб! Да се борим!
  Момчето хвърли рязко юмрук. Но Албърт рефлексивно се измъкна. И се засмя.
  - Добър опит!
  Мъжът кимна.
  - Да започваме!
  Робът отново се опита да премести Албърт. самият той придоби значителна сила в кариерите. Но той беше по-нисък от скоростта на момчето-принц. Опитах се да го хвана с крака си.
  Алберт скочи в отговор и голата пета на момчето-принц се удари в брадичката на младия роб. Той падна по гръб и се сгърчи. Албърт се засмя.
  - Добър съм в ритането!
  Но момчето, което очевидно е получило закалка в кариерите, се издигна. И се втурна към Алберт. Той се поколеба малко и беше пленен от силните ръце на момчето-роб.
  Албърт усети как силни ръце го притискат. И натиснат. Принцът усети докосването на стоманените мускули на врага. И отчаяно се опита да го събори.
  Но врагът беше по-тежък и по-силен. След това Албърт удари врага с челото си. От носа му течеше кръв. Силното момче стисна по-силно и Албърт дори изстена. Но пак удари главата си. Този път между очите. Хлапката на хлапето се разхлаби и то падна на колене. Младият принц с всички сили премести коляно към брадичката
  на неговия двойник. Той се олюля, когато беше ударен. Албърт удари отново в брадичката, дори добави катарамата.
  Този път младият роб не издържа и падна. Албърт отново рита падналия роб, този път по тила. Момчето, калено от работата в кариерите, се успокои.
  Човекът изрева от възторг:
  - Удивително! Ето победа!
  Алберт каза с усмивка:
  - Обичам да печеля! Това е моето верую!
  Мъжът кимна и предложи:
  - Довечера ще има бой при консула! Можете да участвате в него и да печелите прилични пари!
  Алберт отговори с усмивка:
  - И какво? Възможно е! Въпреки че съм уморен!
  Мъжът кимна в знак на съгласие.
  - Разбирам... Но ти можеш да се биеш със самия Гранник. Той е шампионът сред гладиаторите на Рим и много богат човек!
  Албърт въздъхна и отбеляза:
  - Трябва ли да се бия с шампиона на Рим?
  Мъжът кимна.
  - Да... Никой няма да повярва, че едно дете ще победи шампион и че ще може да спечели много пари.
  Албърт кимна в знак на съгласие.
  - Искаш ли да заложиш на мен и да спечелиш?
  Управителят кимна.
  - Това е!
  Алберт отбеляза с усмивка:
  - Е, тогава и аз ще си сложа парите!
  Мъжът кимна.
  - Резонно е!
  Робът кимна.
  - Какво правиш!
  Мениджърът заяви:
  - Добре, мои малки воини. Сестра ти иска ли да се бием?
  Родопея кимна.
  - И аз съм готов да се бия с голямо удоволствие!
  мъжът отговори:
  - Следвай ме!
  И се изнесе от стаята. Децата го последваха, трептящи с голи розови токчета. И запяха:
  Гръмотевици бушуват, гръмове на война гърмят,
  Време е за голяма битка...
  Врагът иска да изгори Рим до основи,
  Не съсипвайте големите постижения!
  Боевете не са били в Колизеума, а в двореца на консула. Беше огромна сграда, със специална зала, където се събираше много публика и имаше празник. Разбира се, по този повод бяха уредени гладиаторски битки.
  Първо се сбиха две момчета. Наскоро бяха взети от кариерите край Рим. Момчетата бяха загорели и мускулести. На гърбовете и страните следи от
  удари на камшици. Явно в робството са станали доста зле. На външен вид са по дванадесет-тринадесет години и се биеха по едни и същи бански. Момчетата по сигнал на гонга започнаха да се порязват.
  В ръцете си имаха къс меч и щит. Биеха се здраво и бързо. Тук едното момче беше ранено, а зад него второто. След това отново бликна кръв. Момчетата получиха
  удряне и падане. Публиката жужеше. Залагаха на момчетата и се радваха, когато течеше кръв. Едно от момчетата млъкна. Мавърът се приближи до него и с нажежено желязо
  изгори голата кръгла пета на момчето. Той потрепна, отвори очи и се опита да стане.
  Публиката изрева:
  - Бийте го! Довърши го!
  А друго, също ранено и одраскано, момчето с всичка сила заби върха във врата на двойника си. Той падна и замлъкна вече съвсем.
  Победителят потопи бос крак в кръвта и остави отпечатък. След това отиде да си почине и да излекува раната. А убитото момче беше вдигнато с кука и завлечено в канавка с крокодили.
  Да, това беше жестока съдба.
  Тогава две момичета се биха срещу мъж. Те вече бяха доста изтънчени майсторки, а съперничката им също беше опитна. Този път битката се проточи.
  . ГЛАВА? 17.
  Консулът и Крас седяха заедно.
  Консулът отбеляза:
  - Гладиатор малко остана, а ти не оправда очакванията!
  Крас отговори рязко:
  - И няма с какво да се хвалиш!
  Настана тежка тишина.
  Консулът отбеляза:
  "Помпей и Лукул са на път да кацнат. И тогава Рим ще бъде спасен! Отнема само две или три седмици!
  Крас отбеляза:
  - Ако имаме тези седмици! Спартак има много сила и може да превземе Рим с щурм!
  Последва пауза. Междувременно момичетата - те бяха полуголи и боси - постепенно взеха инициативата. Те не са просто роби, а много изтънчени бойци.
  Жените трябва да се отбележат като цяло издръжливи. И съперникът им вече не е млад. И сега става ясно, че момичетата започнаха да се движат много по-бързо и да удрят по-често. И ето един от тях
  дори разряза дясната буза на човека с меч. Той побесня и се втурна в атака. Блестяйки с голата си пета, момичето ловко отскочи и как посяга врага в китката.
  Тя успя да го накълца и мечът изпадна. В същия момент друго момиче ритна под топките. И тя убоде врага с точка в гърдите. Той, като пропусна удара, се олюля.
  Тогава момичето, което му беше отрязало китката, го наряза през врата. И от удара плисна кръв от спукана артерия. Врагът падна и започна да се гърчи.
  Тълпата викаше яростно:
  - Бийте го! Довърши го!
  Момичетата хвърлиха поглед към подиума!
  Крас и консулът стискат палци!
  Момичетата кимнаха и в един глас взеха и намушкаха гърдите с късите си мечове. Човекът го взе и замълча. Този път изглежда като завинаги.
  В отговор бурен смях и вдигане на куката. И него го завлякоха да храни крокодилите.
  Следва нова битка. Този път две момчета на около четиринадесет години се биеха от всяка страна. Двама бяха с мечове и щитове, а други двама с тризъбци и ками.
  Момчетата бяха почти голи и загорели. Само че този път дори без превръзки, само обръчи на главите им. И изглеждаше още по-готино.
  Жените бяха буквално във възторг. Можете да се възхищавате на тийнейджъри. И върху мъжкото им съвършенство.
  Римляните залагали с удоволствие. И така борбата започна.
  Момчета с тризъбци започнаха да махат, искайки да дълбаят от разстояние. И е доста красиво. Момчетата се ръгаха. И скоро отново тече кръв и остават дълбоки драскотини. И много щети.
  И сега тризъбец се забива в мускулестия корем на момчето и то ще вие.
  Консулът отбеляза:
  - Не е лошо зрелището!
  Крас се съгласи:
  - Обичам, когато момчетата са измъчвани. И трябва да се каже, че е голямо удоволствие.
  Консулът се съгласи
  - И е хубаво да измъчваш момиче. Особено нейните боси, кръгли пети се пържат!
  И двамата командири на Рим как да реват.
  И сега момчетата пак страдат. И един от тях му се гърчи в ухото и го довършват. И това ще бъде жестоко. И така едно от момчетата припадна. И той веднага маври
  изгори голата си пета. И този как да крещи. И беше толкова жестоко.
  И момчето скача и се бие. И второто дете пада. И изгарят голата му втвърдена пета. И той крещи и реве. И тризъбецът отново го пронизва.
  Момчета с кинжали и оръжия с три точки категорично спечелиха. И тук може би беше справедливо. И момчетата бяха довършени в ентусиазма на битката ... Те отново изгориха петите си, но това е включено
  Момчетата вече не бяха активни.
  И така тази битка приключи.
  Консулът отбеляза:
  - Не е лошо, а?
  Съпругата на консула отбеляза:
  - Хубави момчета. Бих играл с тях!
  Крас кимна.
  - Матроните обичат момчетата. Приятни са на допир!
  Консулът агресивно заяви:
  - Да изпържим петите на победителя. Те ще се радват!
  Съпругата отбеляза:
  - Не на тях, а на нас! Обичам да измъчвам красиви момчета!
  Двамата мъжки гладиатори отново се биеха. Единият бил въоръжен с тояга, а другият със сабя. Боят беше кратък. Боец със сабя, ловко напускащ клуба, отряза главата на врага. И се изля кръв.
  Крас не хареса това, беше твърде бързо и той нареди на стрелците:
  - Застреляй го!
  Трима стрелци изстреляха стрели. и прониза мъжкия гладиатор докрай. И той се дръпна, взе го и млъкна.
  Тогава двете момичета се сбили. Почти гол, по бикини и голи гърди. Размахаха мечовете си. Те се опитаха да се ударят и да пробият.
  докато момичетата не бързаха. Бяха въоръжени с къси мечове и кръгли щитове. Момичетата ръкомахаха и се намушкаха. Досега е причинил само леки драскотини.
  Крас отбеляза с усмивка:
  - Това е чар!
  Консулът кимна.
  - Много добър продукт се получи!
  И двамата се засмяха.
  Със сигурност обаче им се искаше да се смеят с голяма суета.
  И военният командир, и богаташът обичаха да нараняват други хора. И битката продължи в голям мащаб. По-точно, изглежда в малък мащаб - две момичета се бият,
  но са красиви и приятни за гледане.
  Крас отбеляза с усмивка:
  - Това е битката, за която всеки мечтае!
  Консулът се съгласи
  - За разлика от дуела със Спартак! Страшно е да срещнеш този звяр!
  Крас кимна.
  - Той е не само страхотен фехтовач, но и силен генерал!
  Консулът се засмя.
  - Да, силно! Победих те!
  Крас изграчи:
  - И ти не се клати! Той също щеше да те бие!
  Консулът отбеляза с уверен вид:
  - Ще го видим скоро!
  Момичетата се сбиха. Телата им блестяха от пот и кръв, но никой нямаше решаващо предимство. Така битката се проточи. Крас даде знак. Маврите започнаха да хвърлят по момичетата
  горящи въглени под боси крака. Воините, стъпвайки върху въглените, крещяха и скачаха. Струваше им се неудобно.
  Крас отбеляза:
  - Какво удоволствие е да измъчваш жени!
  Жената на консула отговори:
  - Да, така е! Измъчването на жени е хубаво, но момчетата са още по-добри!
  Консулът каза с усмивка:
  - Ще има още мъчения!
  Крас се съгласи:
  - Как ще бъдат!
  И се засмя.
  Междувременно момичетата изгаряха на въглените босите си изсечени крака и ги болеше. Но борбата продължи. И докато бяха на равни начала ... Тук едната удари другата с бос крак. Тогава получих отговор.
  Консулът каза с усмивка:
  - Играта е забавна!
  Крас отбеляза:
  - Ама протакане!
  И двамата командири запяха:
  - Макар и не по правилата на играта -
  Да пробием през фраера!
  И бяха смешни.
  Накрая едно момиче пропусна сериозен удар и започна да отслабва. И тогава върхът я прониза отново и тя падна. Мавърът веднага изгори голата й пета с нажежено желязо.
  И момичето извика от болка. Беше много уплашена.
  Но тя скочи и получи нов удар от меча. И падна. И отново многострадалният й крак беше изпържен от нажежен лост. Момичето скочи и гърдите й бяха прободени. И тя вече в смъртна агония прониза гърдите на партньора си. И тя вече е тиха.
  И двете момичета се строполиха мъртви, окървавени.
  Консулът отбеляза с въздишка:
  - Жалко! Добри красавици бяха!
  Крас се съгласи:
  - Това е голяма загуба! Но ако шампионът Гранник бъде убит, ще бъде още по-лошо!
  Консулът предложи:
  - Може би трябва да се бие с жена?
  Крас поклати глава.
  - Жал ми е за жените! Те са красиви и неприятни, когато ги убият!
  Съпругата на консула предложи:
  -Нека Гранник се бие с момчето!
  Крас поклати глава.
  - О, не, борбата ще бъде твърде неравна! Изобщо не е интересно!
  Жената на консула отговори:
  - Едва тогава управителят изпрати бележка! Той има много талантливо момче, с което да се бори! И ще покаже интересна битка и шампион!
  Крас съживи:
  - Това е добре! Донесете го като него!
  Консулът кимна.
  -Покажи ми като момче!
  Алберт беше отведен до центъра на арената. Беше много, много красив и мускулест. Всъщност дамите дори стенеха от страст. Страхотно добро момче.
  Съпругата на консула отбеляза:
  - От това е необходимо да се счупят бански куфари!
  Крас отговори:
  Нека има поне някаква тайна!
  Консулът се съгласи
  - От мъртвите ще бъдат премахнати! Междувременно... Е, какво красиво момче. И е жалко дори да го убиеш!
  Стюардът, който беше допуснат до консула, отбеляза:
  - Тук още не се знае кой кого ще убие! Това е момче с рядка сила и бързина!
  Крас кимна.
  - Нека се бият! Ще бъде интересно!
  Мениджърът добави:
  - И аз заложих петстотин златни монети на момчето! Ето, и самото момче си слага петдесет жълтици!
  Крас беше изненадан:
  - Той има ли пари? Странно, но има следи от камшик по гърба като роб!
  Управителят логично отбеляза:
  - Само мързеливите не бият момчета. Така че не се чудете!
  Консулът кимна.
  - Той е твърде красив за кариерите. Може би това е син на благороден човек! Какви хубави черти има той!
  Крас кимна.
  - И аз усещам, че Гранник няма да е лесен! Но все пак ще заложа на шампиона! той никога не е губил!
  Консулът кимна в знак на съгласие.
  - И също за шампиона!
  Съпругата отговори с усмивка:
  - И аз съм на момчето! И ако спечели, тогава определено ще го завлека в леглото!
  Консулът поклати пръст към нея.
  - И аз мога да ревнувам.
  Жената се засмя.
  - Ревнува от детето?
  Консулът отбеляза:
  - Разбира се, сексът с робиня не се брои. но все още не сте стари и можете да забременеете. И отглеждайте потомство на роб!
  Съпругата отбеляза агресивно:
  - Не е роб! Съдейки по вида му - това е общо взето царят!
  Консулът кимна.
  - Добре! Ако момчето оцелее, нека ви достави удоволствие! Междувременно ще наблюдаваме развитието на битката.
  Шампионът излезе на арената. Той вървеше под звуците на оркестър. Могъщ двуметров воин. Широкоплещест, тежък, в броня и ботуши. В ръцете си той държеше голям меч.
  Да, този Гранник беше разбивач. На неговия фон момчето е като муха. Почти гол и загорял, светлокос, много красив.
  Съпругата на консула го гледаше през лупа и дишаше тежко. Бяха нарисувани всякакви желани снимки за нея.
  Гранник погледна надолу към колегата си, плю презрително настрани и изръмжа:
  Що за детска градина е това?
  Крас тържествено обяви:
  - Това е вашият противник!
  Шампионът изръмжа:
  - Шегуваш ли се! Дадох ли момчето на непобедимия шампион на Римската република?
  Управителят извика:
  - А ти първо го победи и тогава ще видиш какво момче!
  Гранник, като го разпозна, отбеляза:
  - Ти си? Искаш ли да уредим минаваща битка, за да мога след това да се боря със Спартак?
  Управителят кимна.
  - Може да си мислите, но повярвайте ми, това момче не е подарък!
  Шампионът кимна.
  - Ще се опитам да го запазя жив! Ще се смилиш над него!
  Крас кимна.
  - Ха, да видим!
  Консулът категорично заяви:
  - Ще го реши мнозинството от народа! ясно?
  Баба кимна.
  - Съгласен съм! Мисля, че момчето ще бъде много наранено, когато голите му розови пети бъдат изгорени!
  Крас кимна.
  - Да, голямо удоволствие е да мъчиш такова момче. Очакват го стелаж и мангал!
  Алберт смело отбеляза:
  "Аз също ще се опитам да не убия вашия шампион. Ако е възможно!
  Огромният гладиатор се засмя.
  - Ти бълха ли си или гном?
  Момчето ядосано тропна с бос крак и отговори:
  - Аз съм човек!
  Баба кимна.
  - Лично ще ти опека петите, нахално момче!
  Залозите бяха поставени. И гонгът прозвуча и сигналът за бой.
  Огромният мъж и момчето започнаха да се бият. Гранник беше бърз за размера си, но не бързаше. Той ревеше с дълъг меч и почти не се скри зад щит.
  Момчето имаше само малък меч в ръцете си. Той ловко избягваше ударите. И не се остави да бъде ударен.
  Гранник отбеляза:
  - Ти си бърз!
  Албърт кимна.
  - И ти си голям!
  Мъжът започна да се движи по-бързо. И неговият меч описваше кръгове. Алберт направи обход и удари врага в гърдите. Имаше драскотина по бронята.
  Гранник отговори и пропусна. и изненадан:
  - О, какво умно момче!
  И отново започна да се движи по-активно. Албърт отстъпи и се измъкна. И тогава понякога удряше врага в гърдите или в страната с меч. Стига да не боли.
  Но не се остави да го хванат.
  Крас отбеляза:
  - Момчето е добро! Да, нашият мениджър знае много!
  Консулът логично отбеляза:
  - Като цяло смятам, че победата ще бъде негова... Въпреки че изпитвам ревност в себе си!
  Съпругата облиза устни и изгука:
  - Какво прекрасно момче! Ще бъде хубаво с него!
  Управителят отбеляза:
  - И какво искаше! Бърза битка? Няма да работи!
  Крас кимна.
  - Хвърли въглени под босите пети на момчето!
  Маврите с нетърпение започнаха да разпръскват въглени. Шампионът беше с обувки, изковани с бронз и не се страхуваше. И ето го босото момче. Вярно, че краката са много груби и той
  не боли. И той също активно реже врага.
  Консулът отбеляза:
  - Това е наистина добра битка!
  Крас се съгласи:
  - Колкото толкова! Макар и скучно! Само да имаше кръв!
  Момчето-принц, улавяйки момента, удари пръстите на Гранник. И счупи ръкавицата. Сега потече първата кръв. Това ядоса шампиона и той премина в атака.
  Той започна да маха бясно. И дишането му стана тежко. Не е лесно да влачите такъв труп след млад колега.
  Момчето ловко се хвърли в яростна атака и посече врага в лицето. И тази кръв се изля, една вежда беше изрязана.
  Албърт изписка:
  - Това е моят хит!
  Шампионът махна трескаво, опитвайки се да удари врага. Но не можа да го направи. И ударите последваха хаотично. И не беше възможно да се закачи сериозно врагът.
  Гранник извика:
  - За величието на Рим!
  И се опита да атакува отново. Но движенията му се забавиха. Момчето го убоде в хълбока, откривайки шип в бронята, и от торса бликна кръв.
  Крас изръмжа:
  - Страхотно! Ето един боец!
  Консулът отбеляза:
  - Мисля, че това момче може да убие самия Спартак!
  Крас изрева:
  - Бих му дал цяла торба злато!
  Управителят отбеляза:
  - Веднага разбрах, че това дете не е лесно! И така води в битка! Просто чудо!
  Консулът се засмя.
  - И е хубаво да изпържите такива розови и кръгли токчета като него!
  Крас отбеляза с усмивка:
  - Би било много хубаво да измъчвам такова момче. И кожата й ще се пръсне под ударите на камшика и ще поръси раните със сол.
  А варваринът в тогата се изкикоти много глупаво и тънко.
  Алберт отново рани опонента си, въпреки че самият той почти беше ударен тук. Острието дори отряза кичур руса коса. Момчето отбеляза:
  - Той не се предава!
  Гранник изръмжа:
  - Шампионите не се предават!
  И отново напада, макар и със сила. Да, това е трудна битка. Момчето отново оставя меча и удря врага по бузата. И го разкъса. Шампионът е бесен.
  И отново в атака. Тук е борбата. Момчето стъпва босо върху въглищата. И усмивки. Усеща се лека топлина, но краката на младия роб са толкова груби и мазоли,
  че в тях не се прониква толкова лесно.
  Алберт се бие и пее:
  - Ако стигнеш до Tiwi,
  Ти си звезда - добре, нека изненадаме хората!
  и момчето го взе и показа езика си. Да, тази битка наистина е за най-силните момчета. И не само момчета. И момичетата могат да участват.
  Консулът каза с усмивка:
  - Това е момче! Просто чудо!
  Крас изведнъж се намръщи и отбеляза:
  - Можем да загубим много пари!
  Консулът логично отбеляза:
  - Но имаме нова звезда!
  Съпругата кимна.
  - И прекрасен любовник!
  Борбата продължава. Албърт отново и този път намушка врага по-силно в хълбока. И той изпъшка от поражение. Да, не е много приятно. Но нищо - битката си е борба.
  Гранник се опитва да замахне и да удари врага. Но той изобщо не може да го направи. Да, движението е бавно. Загубата на кръв в страната започна да се отразява,
  и консумация на енергия за много динамична битка. Да, това е трудна битка. И сега момчето отново удари, по пръстите. И си личеше, че мечът на шампиона едва се крепи.
  Албърт се засмя.
  Гранник се закле много мръсно.
  Да, това беше невероятно динамична битка.
  Момчето го взе и запя:
  - Всичко ще бъде много добре!
  Шампионът се опита да помръдне крака си, но момчето-принц изпълни удар. И Гранник падна. Не стана веднага. Алберт благородно не победи легналия.
  Оставих го да стане, въпреки че е ясно, че шампионът залита. И все още се опитва да продължи напред. Алберт изпя:
  - Винаги напред, винаги отгоре,
  Станахте висок човек!
  Гранник отбеляза:
  - Все ще те хвана!
  Алберт отбеляза:
  - Лисицата се грабва като падне в капан!
  Крас каза с усмивка:
  - Това е момче, просто прекрасно!
  Консулът отбеляза:
  - Твърде благородно. А за да победиш Спартак трябва да си подъл и коварен!
  Съпругата отбеляза:
  - Славно малко момче! Чудя се как става с езика?
  Крас отбеляза с усмивка:
  - Не знам! Но робът, разбира се, трябва да си знае мястото! А след победата той да бъде старателно бичуван, а петите му да бъдат изгорени с червено желязо от жегата!
  Консулът отговори:
  - Момчето ще се бие със Спартак! Не го отслабвайте с мъчения!
  Съпругата кимна.
  - Да, той заслужаваше нещо повече от просто измъчване!
  Крас се почеса по челото и отбеляза:
  - Да поставите момчето срещу Спартак? Това е оригинална идея! А какво да кажем за лидера на бунтовниците и може би той ще приеме предизвикателството и детето му ще го притисне!
  Консулът отбеляза:
  - А ако това момче е момчето, което, заобиколено от Спартак, се слави като славен войн?
  Крас се засмя месоядно.
  - И ще бъде още по-добре! Клин с клин се избива, а бунтовникът си е бунтовник!
  Алберт продължи да се бие с нарастваща увереност. Отново одраска опонента си. Този път на другата буза. И той се заби в шипа на верижната поща вече от другата страна.
  И тогава, като видя, че врагът вече не е там, Алберт го удари по ръката. И мечът излетя и падна в пясъка. Гранник се втурна, но момчето-принц се обърна и с всички сили
  натоварени с гола пета до брадичката. Ударът залитна шампиона, но той отчаяно не искаше да падне. Тогава Албърт скочи и удари отново с петата на крака на детето си в брадичката
  враг. Двойникът му падна, но със свръхчовешки усилия все пак се изправи. След това Албърт се премести от пълен замах към слабините. И ахна, имаше метал. И много боли
  се случи. Момчето се отдръпна...
  Противникът му, вече без меч, но все още на крака, се ухили:
  - Е, това боли кученце!
  Албърт скочи отново, насочвайки босия си крак към брадичката. Но Гранник очакваше това и успя да избегне, дори се приближи до момчето в полет с щит. Албърт падна, и то веднага
  трупът падна. Сега ходът на битката се промени. Детето беше под маса четири пъти по-голяма от неговата. Плюс теглото на бронята. И това, както се казва, е сериозно.
  Крас отбеляза с удоволствие:
  - Браво на шампиона взе инициативата!
  Консулът отбеляза:
  - Ха, смачка го, ама още трябва да го вземем!
  Съпругата предложи:
  - Хвърлете ръкавицата и спрете битката! Да има борбен равен!
  Консулът отговори:
  -Не! Нека има битка докрай!
  Крас се съгласи с това:
  - Да, да има битка докрай!
  Управителят кимна.
  - Всъщност нечий залог трябва да играе!
  Гранник се опита да довърши момчето. той имаше само една ръка и затова, освобождавайки щита си, той се опита да стигне до гърлото на момчето. Искал да удуши наглото животно. Алберт обаче не се отказа. И захапа ръката, която се опита да го хване за гърлото. Гранник в отговор стана и удари момчето в лицето. Ударът беше силен
  и на лицето на момчето веднага се появи синина. Но Гранник, от друга страна, се отвори и два от пръстите на момчето удариха очите му. И какъв див вой беше. Шампионът се отдръпна.
  И момчето се измъкна изпод него. И тогава, в ярост, той удари пищяла си в слепоочието с всичка сила. Гранник се олюля, но отчаяно не искаше да падне. Тогава момчето се вдигна от пода
  вашият меч. И от завой натовари стоманената дръжка на тила. И след това добавен към храма.
  Гранник най-после се успокои... Изпадна в безсъзнание.
  Албърт натопи босите си крака в кръвта. И остави елегантен отпечатък от детско краче. И като вдигна ръце в десния си меч, той извика:
  - Победа!
  Консулът извика:
  - Публичното гласуване - завърши или на живо!
  . ГЛАВА? осемнадесет.
  Повечето от публиката заложиха на шампиона. И тя беше ядосана от загубата на пари. Да, и постоянните победи на Гранник са уморени.
  И почти всички единодушно свалиха палец надолу!
  Крас и консулът също свалиха палци.
  И жена ми отбеляза:
  - Да, старият шампион умря, да живее новият шампион!
  Крас извика с пълно гърло:
  - Намушни го! Довърши го!
  Консулът изръмжа:
  - Отрежете си главата!
  Алберт сви рамене и извика:
  - Няма да убия човек, който лежи в безсъзнание и безпомощен! Бъдете и вие милостиви!
  Крас извика:
  -Не! Довърши го! Това искат хората!
  Тълпата възкликна:
  - Бийте го! Довърши го! Довърши го!
  Алберт сви рамене и отговори:
  - Не! Няма да убивам невъоръжен!
  Крас извика:
  Ако не го убиете, ще убием и вас!
  Алберт смело отговори:
  - Е, ако трябва да легнете в земята, това е само веднъж!
  Консулът изведнъж омекна:
  - Знаете ли, скоро Спартак ще атакува и мечът на Гранник все още ще ни бъде полезен! По право на домакина на празника, аз скъпи шампион на Рим! По-точно бившият шампион на Рим!
  Тълпата виеше от разочарование.
  А консулът продължи:
  - Момчето победител се награждава със златен, лавров венец на шампиона на Рим! И Бог с него!
  В отговор се чуха бурни аплодисменти. Да, хората оцениха милостта на консула.
  Албърт се поклони.
  Две момичета му дадоха лавров венец от чисто злато. Беше малко голям за момче. И плъзна главата си, увисна на врата му.
  Момчето изпя:
  - В очакване на победа! В очакване на победа! Тези, които копнеят да счупят оковите! В очакване на победа, в очакване на победа! Ще успеем да преодолеем нуждата!
  Горбачов-Путин Владимир-Михаил, събуждайки се, отново започна да прави реформи. На първо място, той даде указания в Афганистан за по-активно използване на вакуумни бомби и химически оръжия. Казват, че не трябва да се церемониш с бандитите.
  А от Каспийско море ракети изстрелваха залпове, за да покажат своята поразителна мощ.
  Освен това той дава заповед за разработване на хиперзвукови ракети и по-мощно оборудване за унищожаване. А също и да се правят танкове от ново поколение. И други видове оръжия.
  Беше засегната и войната между Иран и Ирак. Тук, разбира се, имаше идея: да се отвори втори фронт срещу Иран. И това също е готино.
  Горбачов-Путин реагира положително на тази идея. Но имате нужда от причина, за да нахлуете.
  КГБ обеща да изфабрикува този претекст. И че казват всичко ще бъде наред другарю диктатор.
  На 19 август 1987 г. са насрочени първите всенародни избори за президент на СССР. Защо точно на 19 август? Точно на датата на ГКЧП, когато безуспешно се опитаха да спасят страната.
  Между другото, самият Горбачов-Путин точно в този момент беше срещу ГКЧП и на страната на Елцин и Собчак.
  Тук след изборите е възможно да се атакува Иран. В същото време дърпа повече войски, за да организира блицкриг.
  След това диктаторът Горбачов-Путин отново изпада в сън.
  След победата Алберт беше отведен в банята и измит. След това ми дадоха храна и вино със стимулиращи билки.
  След това голото момче беше покрито с одеяла и отнесено в спалнята на съпругата на консула. Изглеждаше на около тридесет и пет години и все още беше доста красива, макар и с наднормено тегло.
  Във всеки случай все още е доста привлекателна жена в самия сок. Въпреки че разликата във възрастта е като между майка и син.
  Албърт беше красив, добре замускулен, дълбоко загорял и светлокос. Но по лицето му се изписваше голяма синина, покриваща половината буза, а очите му бяха леко подути.
  Мъжкото съвършенство на момчето беше набъбнало и беше доста развито.
  Матроната свали булото от младата робиня и прошепна:
  - Красавецо хайде вече си мой!
  Албърт, дрогиран и хетеросексуален като повечето тийнейджъри, кимна.
  - Готов съм!
  И се втурна към едра, красива жена. Тя пристъпи напред. Леглото се разклати и се чуха сладострастни въздишки. Алберт беше хвърлен на жега, после на студ и той
  работеше с голям ентусиазъм и енергия.
  Но междувременно Родопея била принудена да воюва отново.
  Съперникът й обаче се оказа постижим. Момчето е горе-долу на същата възраст и ръст. Носеше само набедрена препаска. Родопея също трябваше да свали туниката си и само
  тънка панделка покриваше бедрата й. Гърдите на момичето бяха почти оформени и изглеждаше доста апетитно. И мъжете вече бяха навити на нея.
  Крас отбеляза:
  - Но ще бъде мой след битката!
  Консулът кимна.
  - Да, моят гост е ваше право! Но може и да е девствена!
  Управителят предложи:
  - Да не я обичаме още, а да я предложим на търг и да продадем девствеността й на чука!
  Крас кимна в знак на съгласие.
  - Има част от сумата, която ще бъде моя, тогава е възможно! По принцип девиците са ... Опитната жена е много по-приятна от невинното момиче!
  Мениджърът се съгласи:
  - Точно така Крас! Но е по-добре да се съберат търговци от цялата империя за търга. И това ще е след поражението на Спартак!
  Крас отбеляза:
  - Можеш, беше момче като девствена, пуснато на търг!
  Управителят поклати глава.
  - Не, той вече е познавал любовта на една жена повече от веднъж. Включително моята домакиня! И жените не искат девици! Привличат ги млади момчета, но вече сръчни и опитни!
  Момчето беше малко по-високо и една година по-голямо от Родопея. Тялото му беше калено от упорит труд и тренировки. Личи си, че не е звезда, но може да направи нещо.
  Но Родопея е способен войн и вече се е бил в истинска битка повече от веднъж. И не без блясък.
  Така тя веднага стана любима. Нека не се знае тук. Но повечето залози бяха на нея.
  Момчето пребледня. Той видя, че мускулите на Родопея са много изпъкнали и тялото й прилича повече на богиня на войната в миниатюра, отколкото на момиче. Преса с плочки, която е рядка при момичетата,
  и мускулите на ръцете се търкалят върху топки. И това е наистина силен боец.
  Гонгът прозвуча и момчето, размахвайки меча си, се опита да атакува. Родопея парира атаките. От първата минута беше ясно, че въпреки че момчето не е лошо, срещу него има силен воин.
  който се движи много по-бързо.
  Родопея обаче не бързаше да прекрати битката. Тя имаше само меч, като момчето. Щитове в далечината. И Родопея почеса момчето по гърдите, гукайки:
  - Е, издънка боли?
  Потече кръв. Момчето я нападна в отговор. Момичето парира и отново леко одраска младия си двойник в гърдите. Започна да напада по-яростно.
  Родопея ту отклоняваше, ту парираше, но досега самата тя не е атакувала. Съжаляваше тийнейджъра, на четиринадесет-петнадесет години, който вече имаше белези по тялото си. Той може да се види
  не се бие за първи път. И ако бъде нокаутиран, обществеността едва ли ще се смили.
  Като цяло животът на гладиатора е труден. Вие сте постоянно в опасност да умрете. И за да издържиш сто битки, трябва да си истински герой. И Родопея въздъхна тежко.
  Тя не искаше да убива момчето, но не искаше и самата тя да умре.
  Освен това момичето смяташе, че дори и да откаже да довърши момчето, други ще го направят вместо нея. Тук например стрелците стоят до леглото на консула. Те са мускулести
  силни момичета. Те покриват само гърдите и бедрата си, а на краката им сандали. И така тялото е почти голо, загоряло и не женствено силно. Явно са жени убийци.
  И имат специални, позлатени лъкове.
  Родопея се бори в защита. Жалко за момчето. Вероятно е работил в кариерите. По гърба и отстрани се виждат отдавна зараснали следи от камшик. И тогава той беше продаден на училище за гладиатори.
  Той е доста силен и бърз боец. Но Родопея е сестра на Алберт и почти толкова велик боец, колкото брат му. Така че сега разликата е в класа.
  И можете да спечелите, но няма желание.
  Крас отбеляза гневно:
  - Бият се много вяло! Като сънливи мухи! Особено момичето!
  Консулът отбеляза:
  Тя не иска да го убие! Особено щади момчето!
  Крас отбеляза:
  - Трябва да й изгорим петите с нажежено желязо!
  Консулът кимна.
  - И двете! Момчето обаче не се предава и напада! Може би битката ще се възроди!
  Управителят отбеляза:
  - Това дете прекара осем години в мините. Той е много издръжлив! Така че...
  Крас изръмжа:
  - Във всеки случай няма да го помилваме, ако загуби!
  Родопеята е пъргава и бърза. Въпреки това, защитавайки през цялото време, рано или късно ще пропуснете. И тогава момчето свали Родопея на рамото. Кожата се спука и момичето кървеше.
  Родопея взе и се активизира от яд. Сега тя започна да напада момчето по-енергично. И маврите, за да развеселят децата, започнаха да хвърлят горещи въглища под босите им втвърдени крака.
  Родопея пееше:
  - Не хващайте с ръце
  Не посягайте с краката си...
  Боси крака
  Мощни ръце!
  И така тя удари момчето по гърдите с меча си. И режете по-силно. И тогава тя се убоде в стомаха. Момчето изхриптя. Той ритна момичето. Влезе в корема й. Родопеята се огъна и отскочи.
  Момчето се нахвърлило в ярост. Той кърви доста. И рискуваше да отслабне. Родопея едва парира. Ръката й се движеше по-трудно, след като беше простреляна в рамото, и малко по-бавно.
  Тогава момичето смени ръката си и започна да атакува с лявата. така че стана малко по-добре. И след като хвана все още недостатъчно опитен противник, момичето удари китките си.
  Мечът изпадна и ръката на момчето беше порязана. И той отстъпи назад. Родопея се нахвърли върху него, но момчето отново я ритна. Попадна между краката ми и ме заболя толкова много.
  Родопея се развика и удари с всичка сила младия роб по главата. Глинът с русата коса не издържа, пукна се. И момчето рухна мъртво или може би дори изпусна духа си.
  Мавърът скочи до него и изгори с нажежено желязо голата пета на падналия роб. Той дори не помръдна.
  Крас извика:
  - Нахрани лъвовете му! Битката свърши!
  Момчето било вдигнато на една кука и завлечено. Този път в другата посока, където имаше не крокодили, а лъвове.
  Момичето стоеше онемяло. Тя уби млад роб, момче с превръзка на кръста. Роб като нея. И е толкова тъжно и срамно. Когато убиваш легионери, не се чувстваш така.
  Крас заповяда:
  - Подари й букет цветя! Нека се радваме!
  Консулът кимна.
  - И вземете момичето в ареста! Тя вече е наша робиня и ще бъде продадена!
  Управителят отбеляза:
  - Първо трябва да го купите от мен!
  Консулът се намръщи:
  - Купихте ли го?
  Управителят поклати глава.
  - Не!
  Консулът кимна.
  - Това са шпионите на Спартак! Можем да ги измъчваме или екзекутираме! Но засега нека бъдат роби!
  Крас отбеляза:
  - Момчето сега угажда на жена ви. нямаш нищо против
  Консулът отбеляза:
  - Нека се забавлява! И тогава ще го изпратим в отделна килия! Засаждането с други роби е много опасно!
  Крас отбеляза:
  - Ако това са шпиони на Спартак, тогава е по-добре да ги измъчваме!
  Консулът кимна.
  - Но не днес! Те са упорити деца и разпитът ще се проточи дълго, но искам да ги разпитам лично. Днес е моят рожден ден, да забравим за бизнеса!
  Крас отбеляза:
  - Изтезанието е забавно!
  Консулът кимна.
  - Ще доядем, ще допием, ще изгледаме последните битки и после ще спим. И по нов начин ще си доставим удоволствие чрез мъчение!
  Крас се съгласи:
  - Да, по-добре е да получиш ново удоволствие със свеж ум. И скоро ще светне!
  Гладиаторските битки продължиха. Тук на арената излиза друго момиче... Тя е по едни тънки бикини, загоряла, боса, мускулеста.
  Тя има много красива гръд, но по тялото й личат белези. И косата е медночервена, хубав воин.
  Някога е била робиня, а сега е получила свобода и се бори за пари. Краката наистина са боси, за да е по-сръчно.
  Този път вълкът ще се бие срещу нея. Доста осъществим противник - лъвът е много по-опасен. А момичето е въоръжено с меч и кама.
  Публиката извика одобрително. Разбира се, животните не бягат към Спартак, така че е съвсем естествено, че сега трябва да измерите силата със звяра.
  Вярно е, че обикновено лъвът е труден за победа. Често лъвовете тривиално разкъсваха момчетата. При това голи и необучени, които някак си сбъркаха в кариерите.
  И им беше дадена такава весела смърт.
  Крас измърмори:
  - Това е наистина забавно!
  Консулът отбеляза:
  - А това е Ели, жена от Германия. Много добър боец! Тя няма да избяга в Спартак!
  Крас се съгласи:
  - не бягай! Но вълкът може да го разкъса!
  Консулът отговори:
  - Вълкът не й е силен противник! Не се страхувай, Крас!
  Богаташ номер едно отбеляза:
  - Колко вълци не хранят, но той гледа в гората!
  И се смейте на глас.
  Римските войници със сигурност са сила. Но варварските воини са добри. Червенокосата красавица по сигнал на състезанието нападнала вълка. Той, очевидно, чувстваше, че въпросът е нечист и
  не бързаше да атакува. И момичето го нахвърли с боса си пета право в носа. Вълкът извика от болка. Момичето отскочи назад и изгука:
  - Пръчка, пръчка краставица,
  Вълкът го бие човек!
  Крас кимна.
  - Страхотно! Боят е много колоритен!
  Консулът отбеляза:
  Ели няма да ви подведе!
  Вълкът се опита да нападне червенокосата. Но той получи точка за вълната. Усети болка и изскимтя. Да, това е за него да смърка енфие. И звярът отново се опитва да атакува в ярост.
  Червенокосата забеляза, наряза вълка в устата.
  - Грей слабак!
  И пак как да се смея.
  Консулът отбеляза с усмивка:
  - Това момиче не е просто!
  Крас кимна.
  - В Рим има жени!
  Вълкът отново щракна със зъби. Но не можа да вземе воина. И белите му зъби блестяха силно. И друг удар на меча просто прониза устата му. И след това камата на воина
  бръкна силно в окото. Вълкът получи удар, одраска се отчаяно и закачи пиянството на крака на Ели. Момичето получило само драскотина, но леко онемяло и пострадало тежко
  вълкът скочи към нея и я събори. А после още малко и едва не се хвана за гърлото. Момичето отчаяно се дръпна и ритна кинжалите в стомаха. Зъби почесаха брадичката й,
  и ноктите преминаха през гърдите. Момичето хвърли вълка и скочи. Той отново скочи срещу нея, но беше ударен с кама от замах, а след това и с меч в черепа.
  Този път червенокосият се справи добре и звярът беше зашеметен. Самата Ели вече беше доста одраскана, от нея течеше кръв, по брадата й имаше следи от зъби. Момичето побесня
  намушкайте зашеметен вълк с кама и посечете с меч.
  Така бита, докато се изтощи. Превръщане на трупа със зъби в кървава каша. Битката свърши. И червенокосият воин вдигна меча си и извика:
  - Победа!
  Крас отбеляза:
  - Тя беше сериозно повредена!
  Консулът махна с ръка.
  - Живей като куче!
  Крас отговори:
  - Не мисля... Белезите ще останат за цял живот!
  Консулът въздъхна.
  - Да видим! Казват, че има мехлеми, които лекуват белези без следа!
  Битката така или иначе приключи... И повечето залози, разбира се, са на червенокосия...
  Тогава изтича русо момиче. Много сладък и мускулест. Срещу нея се изправиха две момчета на около десет-единадесет. Съдейки по всичко доста все още, начинаещи.
  Дори нямаха време да ги лекуват след кариерите, бяха слаби и нарязани с камшици.
  Крас отбеляза:
  - Красива жена! Изглежда, че се грижите за това!
  Консулът кимна.
  - Момчетата са най-евтината стока! Красивите жени - най-скъпите!
  Първият богат човек на Рим отбеляза:
  - И този, който угажда на жена ти, също е момче!
  Консулът отбеляза:
  - Не просто момче, а необикновено красиво!
  Управителят отбеляза:
  - И рядък воин, който унищожи шампиона на Рим!
  Крас кимна.
  - О да! Затова не го убихме! Въпреки че е шпионин на Спартак!
  Консулът облиза устни.
  - Но ще има мъчения!
  Най-много залагания бяха на блондинката. Тя беше въоръжена с дълъг и много остър меч и щитове. Почти гола, само по бикини. Виждат се гърди с алени зърна.
  Момчето обикновено е голо, в кариерите не се нуждаят от набедрени превръзки. И в ръцете на къси мечове и дори ясно тъпи!
  Естествената красавица-блондинка е тачена, за да радва повече битки с победи. Момчетата са като месо за мечове. Всичко е съвсем естествено.
  Крас отбеляза:
  -Красотата изисква жертви!
  Консулът се съгласи
  -И женската красота на тройни жертви!
  Момчетата бяха със следи от мигли и не бяха зараснали правилно. Те бяха само измити от праха на мините. И така можете да видите, че те дори не са се хранили преди битката. Значи стомахът ми
  нещастните деца, които бяха отведени на клане, паднаха.
  Управителят отбеляза:
  - Е, можете да нахраните! В края на краищата те можеха да се нахранят до насита за единствения път в живота си!
  Крас кимна.
  - Бих могъл! Но на празен стомах се бори по-лесно!
  Блондинката опипваше босите си крака и нетърпеливо чакаше сигнала. Тя е много красива и кожата й е златисто-маслинена от слънчево изгаряне. Ясно е, че се държи такава жена
  също и за естетика. В Италия бялата коса е много по-рядко срещана сред местните жени, отколкото на север, и затова блондинките се оценяват. И като цяло, съгласете се, жена
  с бяла коса е много по-красива отколкото с черна.
  Момчетата се възхищаваха и на почти голата леля с меч, която трябваше да ги убие. Блондинката, чула сигнала от гонг, премина в атака. Тя със сигурност съжаляваше за тях
  момчета, но все пак може би е по-добре да умреш, отколкото да страдаш в кариерите. Освен това блондинката смята, че душите на децата попадат на Шанз Елизе и затова се наслаждават
  в райските долини, щастие и ситост, и игри. Казват, че не са имали време да съгрешат и боговете не ги измъчват. Един вид учение за рая също възниква в Рим и дори по-рано около
  безсмъртна душа. И изобщо не исках да вярвам в подземния свят на Хадес. И вместо това можете да мислите, че императорите след смъртта стават богове и пируват на Олимп.
  И героите отиват на Шанз-Елизе, където ги очакват валкирии, луксозни пиршества, вина, ястия, вечно млади жени и други удоволствия. Нещо като викингите. И деца, може би
  те също ще бъдат щастливи и вечни игри и забавления, тичане боси по мека трева в царството на вечното лято, детство и бране на сочни, сладки плодове от буйни дървета!
  Как това не е раят? И в кариерите под преумора, не живот, а бавна и мъчителна смърт. Ето как момчетата са били посечени от надзирателите с камшик.
  Но често млади роби също биват изнасилвани, или по-възрастни роби или надзиратели. така че все пак няма да им завидите.
  Блондинката искаше бързо да довърши момчетата, но разбираше, че публиката няма да одобри това. Ето защо, първоначално само леко изрежете първо едно момче, а след това
  друг на гърдите. И им остави кървави ивици.
  Крас отбеляза:
  - Работи за обществото!
  Консулът кимна.
  - Забавно! Но честно казано вече искам да спя!
  Управителят кимна.
  - Това е предпоследната битка... Ще започне да светва. И трябва да имате сила в случай на битка със Спартак!
  Крас се съгласи:
  - Варварите вече са близо, щурмът може да е утре или вдругиден!
  Консулът кимна в знак на съгласие.
  - Можем да пострадаме сериозно!
  Управителят отбеляза:
  - Стените на Рим са високи и дебели и сто хиляди защитници, от които половината са опитни воини. Можете да поставите още петдесет хиляди жени и тийнейджъри от броя на гражданите
  републики!
  Крас кимна в знак на съгласие.
  - Това е просто добра идея! Мобилизираме всички!
  Консулът отбеляза:
  - Да, имаме достатъчно арсенали. Просто жените и децата се бият по-зле от мъжете!
  Управителят отбеляза:
  - Зависи от какво! Блондинката е много добра!
  Наистина момичето се въртеше на пръсти. От време на време тя изтръпваше момчетата. И да ги нарани малко. Те постепенно се движеха все по-бавно и очевидно отслабнаха
  загуба на кръв. Момичето с въздишка повали един от тях с бос крак и ловко удари падналото момче по тила с дръжката на меча. Той припаднал, но все още бил жив.
  И той нямаше сериозни наранявания. Така че имаше шанс обществото да се смили. Второто момче опитало да налети на блондинката, но също било ударено отново. И тя премести петата си към брадичката му, като също умело я изключи.
  Момчетата вече бяха в безсъзнание, но все още живи и не осакатени!
  Крас кимна с усмивка.
  - Мисля, че е време да ги довършим!
  Консулът изведнъж възрази:
  - Много роби също избягаха от кариерите. И въпреки засилената охрана те продължават да се движат. А момчетата са ценни, защото могат да пълзят през тесни коридори и шахти! Робите не са достатъчни! Така че използвам силата си, за да ги пощадя!
  Управителят кимна.
  Да, можете да ги използвате отново! Вените са непокътнати, а раните ще заздравеят като на кучета. По-добре нека гледаме последната битка и...
  Крас се прозя с широко отворена уста и измърмори:
  - Да, уморени сме! Но в крайна сметка искаме нещо специално!
  Управителят кимна.
  - Ще бъде! Ще бъде специално!
  Консулът пристъпи напред и въпреки кръвожадното настроение на тълпата, той го пое и вдигна палец нагоре!
  Блондинката се усмихна и изписка:
  - Слава на милостивия консул!
  Междувременно маврите донесли нажежено желязо до босите пети на момчетата. Бързо мушнаха и веднага го отнесоха, за да не го повредят сериозно. Момчетата дошли на себе си от остра болка.
  Сложили им въжета и ги повели обратно. Сега те очевидно не се смятаха за много способни на гладиаторски битки и бяха идентифицирани в кариерата. Вярно, преди това те бяха добре нахранени,
  както трябва да бъде с гладиаторите, които са останали да живеят. И сложи да спи на меки легла в слама. Момчетата, свикнали да спят върху едър чакъл в кариерите, заспаха с удоволствие.
  И за първи път в живота си опитах вкусно месо. Да, предстоеше им завръщане в мините. Но имаше надежда, че Спартак ще дойде. И стопля душата.
  Момчетата подушиха носовете си и за първи път от много време сънуваха сладки сънища.
  И ето последната битка.
  И наистина специален. Черната дъщеря на Африка Зена се бие - тя е най-добрият гладиатор сред жените и шампион на Римската република сред нежния пол!
  Да, черна Зина, това е велик воин. И битката с нея е интересна ...
  Момичето беше само по набедрен превръзка, високо, със слаби мускули и жилаво. Тя дори може да се смята за слаба, но това впечатление е измамно. Вижда се как
  топки от мускули се търкалят под черната й, загоряла кожа, които са твърди като тел.
  Крас отбеляза:
  - Шампион на Римската република, в самия край? Това е страхотно!
  Консулът отбеляза с усмивка:
  - Да, това е впечатляващо... Тя е прекрасен боец!
  Зина беше въоръжена с дълъг прът с остри стоманени върхове в двата края.
  и скочи много добре.
  Крас каза с надежда:
  - Надявам се съперникът й да е сериозен! Не са няколко сополиви момчета?
  Управителят кимна нетърпеливо.
  - Да, ваше величество! Противникът ще бъде това, от което се нуждаете!
  Когато Зина си тръгна, прозвуча сигналът за излизането на следващия враг. И наистина публиката можеше да остане доволна. Седемметров огромен крокодил изпълзя на арената.
  Консулът отбеляза с усмивка:
  - Това е страхотно!
  Крас се съгласи:
  - Добър съперник! Твърде... тъпо!
  Управителят отбеляза:
  - Зина не е роб, а свободен гладиатор, който се бие за пари! И нейният опонент, от една страна, е напълно осъществим, но от друга, достоен за публиката! Така че финалът
  битката ще е много интересна!
  Крас запя от емоция:
  - Нещо повече! Още малко, последната битка е най-трудна!
  Консулът продължи с усмивка:
  - Искам да се прибера в лоното на Рим!
  Република втора майка!
  Управителят отбеляза:
  - Мисля, че ще останеш доволен!
  Крас кимна.
  - Залагам на Зина!
  Консулът потвърди:
  - И аз също на Зина!
  Мениджърът се съгласи:
  - Тя ще спечели! Но някой ще заложи на крокодил!
  Гонгът прозвуча като сигнал за началото на битката.
  Зина започна да танцува около крокодила. Той тръгна след нея. Макар и външно тромаво, влечугото е доста бързо. И тук трябва да сте гладиатор от висока класа, за да го направите
  не й се хващай в зъбите. Черният воин или напредваше, или отстъпваше. И след това удари с остър връх. Засега не е твърде опасно за крокодил. Очевидно това е последното.
  бийте се и можете да играете за време.
  Крас каза с усмивка:
  - Спартак можеше да бъде положен от такава лисица!
  Консулът отбеляза с усмивка:
  - А какво ще стане, ако момчето се бие с тази пантера?
  Крас съвсем логично отбелязва:
  - Много интересна и конкурентна битка!
  Консулът отпи вино от чаша и отбеляза:
  - Това би било добро шоу!
  . ГЛАВА? 19.
  Управителят предложи:
  - Ако искаш, можем да го уредим утре!
  Крас отговори:
  - Ами изтезанията?
  Консулът отбеляза:
  - Мъчението ще почака! Винаги ще имаме време да изпържим петите на момчето!
  Управителят кимна.
  - И битката може да се проведе в Колизеума!
  Крас отговори:
  -Не! Ако хората се съберат в Колизеума, ще бъде по-лесно да атакувате града. Ще бъде необходимо да се организират грандиозни игри на гладиатори след победата над Спартак!
  Консулът се съгласи с това:
  - Така е, ще го отложим за по-добри времена. Още повече че вече ми писна от това кърваво зрелище!
  Крас за избълбука:
  - Спартак, Спартак - вземи една стотинка!
  Зина удари устата на крокодила няколко пъти с върха, което накара кръвта да потече. И тогава внезапно прескочи влечугото. И тогава тя застана на шиповете. И боцнати с боси пети.
  Всичко изглеждаше наистина страхотно.
  Консулът отбеляза:
  - Прекрасно момиче!
  Крас се съгласи:
  - Талант!
  Управителят предложи:
  - Може би да покаже нейната битка срещу лъв? Ще бъде още по-трудно!
  Крас кимна.
  - Да, лъвът е по-опасен от крокодила и по-бърз!
  Консулът отбеляза:
  - Може би срещу мечка?
  Крас отговори:
  - Лъвът е по-опасен от мечката! Или може би дори да използвате тигър?
  Консулът се съгласи с това:
  - Тигърът наистина е голяма глава!
  Зина продължи да убожда крокодила. Тя го направи с голямо удоволствие. Въпреки че имаше както преобладаващо отношение, така и бурна реакция от дъщерята на Африка.
  Крас каза с усмивка:
  - Това е чар!
  Консулът се съгласи
  - Голям чар!
  Зина досега е действала с голямо въображение и фантазия. Тук тя удари босите си крака върху зъбите на крокодил и убоде петите си. И след това скача нагоре и отново навън.
  Да, тя е наистина невероятно момиче. Само тя не потиска желанията, а възбужда.
  А крокодилът продължава да я преследва, но губи все повече кръв и нанася все по-значителни щети. да, това е страхотно състезание.
  Крас отбеляза с усмивка:
  Страхотна си Зина!
  Консулът отговори:
  - Просто добър гладиатор! Боецът си е боец!
  Управителят предложи:
  - Може би разпръснете въглени!
  Крас отговори:
  - Крокодила ще го боли повече от нея!
  Двубоят продължи. Докато Зина убождаше крокодила в устата и ноздрите, но не докосваше очите. Явно не бързаше да го довърши. Но тя кърви много.
  А босите й момичешки крака оставяха много изящни и изсечени следи. А самата битка протече много едностранчиво. Въпреки това, няколко пъти крокодилско момиче на прасците
  надраскан.
  Консулът забеляза, като се прозина широко и след това погледна водния часовник, изръмжа:
  - Вече светна на хоризонта! Скоро слънцето ще изгрее!
  Крас се съгласи с това:
  - Да, ще се забавляваме много повече! Слънцето изгрява над Земята!
  Управителят предложи:
  - Може би... Е, добре! Аз самата усещам, че очите ми се слепват!
  Консулът кимна.
  - Да, време е да приключим с празника и да си легнем!
  Крас отбеляза:
  - Спартак вече идва при нас! И той може да се движи бързо!
  Управителят извика с пълно гърло:
  - Да приключваме със Зина!
  Момичето се усмихна злобно. А прътът й полетя високо и веднага се заби дълбоко в окото на влечугото. Крокодилът получил силен удар и млъкнал. Сякаш го набиха
  смъртоносна сила.
  Зина възкликна:
  - Победа! Слава на Рим!
  Крас кимна.
  - Победа! Много добре!
  Той й хвърли златна монета.
  Хвърлени са златният кръгъл диск и консулът.
  Битката свърши. Зина потопи крака си в алената кръв и остави красиви отпечатъци. След това тя се поклони и започна да се отдалечава.
  Консулът отговори с усмивка:
  - Това е доста впечатляващо!
  Крас се съгласи:
  - Да, готино е! Въпреки че .. предвидим!
  Управителят кимна.
  - Бъдете предвидими! Това означава да бъдеш наказан!
  Зина си тръгна, а дузина маври завлечеха трупа на крокодила.
  Битката приключи и много гости заспаха направо в столовете си.
  В СССР вече се провеждат нови президентски избори. По-точно не нов, а първи.
  И разбира се, Михаил-Владимир Горбачов-Путин е единственият безалтернативен кандидат за президент. И резултатът може да бъде само един: деветдесет и девет и деветдесет и девет стотни. И това показва поредния триумф на плешивия диктатор.
  Ето как Михаил Горбачов, вместо демокрация, върна времената на сталинизма в СССР. Което обаче мнозина искаха след кашата с Брежнев. И сега отново е на власт култът към личността, чиито портрети са окачени из целия СССР. И отново, както в старите времена, черни фунии и площадки.
  Тъй като Владимир-Михаил мечтае за Афганистан и там има красиви момичета войни.
  Тичат четири красиви момичета по бикини: Наташа, Зоя, Августина, Светлана.
  Тук те смело влизат в битка с муджахидините.
  Наташа стреля по войските на Ислямската империя, талибаните от гранатомет, блъска танк встрани и възкликва:
  - Родината няма да ни забрави!
  Тогава нейният бос крак хвърля граната по талибанските войници. Чува се писък и скърцане, маса разкъсани бойци на ислямската империя. И един генерал от армията на Сюлейман беше с откъсната ръка.
  Зоя, която също драскаше върху талибаните, отбеляза с изненада:
  - Платинен часовник!
  Августина, хвърляйки граната срещу войниците на Ислямската империя с боси пръсти, кимна:
  - Казаха и че Сюлейман бил просяк!
  Светлана, драскайки върху талибаните, издаде, с намигване и гол, кръгъл, розов ток, поддавайки се на експлозивния пакет, с експлозиви:
  - Основното богатство в душата!
  И масата от талибански войници беше разкъсана. Това беше грандиозна битка между две колосални армии.
  Наташа падна по корем... Над нея прелетя щурмовик. Момичето се обърна и го тупна с опашката. Удари колата. Тя пушеше и остави след себе си великолепен влак.
  Да, това е впечатляващо приложение на новия комплекс Игла. Гори масло като горещ метал.
  Зоя също удари друг талибански щурмовик. Тя го удари в тялото, след което изпя:
  Никога няма да се предадем на врага
  Ще изрежа противниците под дънерите!
  И момичето с боси крака прегърна куп гранати. И тогава, както с голяма сръчност, той ще го хвърли на врага.
  И още една самоходка на ислямската империя ще се преобърне.
  Вижда се, че костенурка с мощно оръдие върти счупени ролки, а гъсениците са се спукали.
  Зоя отбеляза с усмивка:
  Ние ще направим всичко страхотно!
  Августина също се бори отчаяно. Тя скача и хуква към талибаните, стреляйки. А медночервената й коса се вее като бойно знаме. Впечатляваща грация в едно момиче.
  Червенокосият звяр пее:
  - Нека направим света красив
  И да летим...
  Нашата съветска Русия
  Страшната армия ще убие!
  Светлана, агресивно стреляща по опонентите и косейки ги като коса, също хвърли граната с голи, упорити пръсти и изскърца:
  - За полета към висините!
  Работиха четири момичета. И тя стреляше и удряше противниците с голямо отчаяние и образна атака.
  Освен тях се бориха и други момичета. Екипажът на Елизавета замина на най-новия Т-72.
  Момичетата, разбира се, по едни бикини и боси. Те си карат колата.
  И талибанските танкове пълзят. Това в общи линии е копие от Т-54, не особено опасна машина.
  Елизабет заповядва и Катрин, отпуснала голите си кръгли момичешки пети, насочва пистолета.
  И ако той lupanet, тогава той ще го удари старателно.
  Тук от цевта се изплюва тежък снаряд, който от голямо разстояние удря талибански танк.
  Елена, която е подала снаряд, възкликва:
  - Колосално е!
  Шофьорът Ефросиня потвърждава:
  - Определено така!
  А голите й мазолести подметки притискат педалите. Резервоарът се ускорява бързо. След това отново се забавя. И следва убийствен изстрел.
  Екипажът от четири Е е на върха.
  Танкът им отново се движи и дългата цев се върти. Смъртоносното оръдие стреля отново. По времето на появата на Т-72, най-добрият танк в света. И разбира се, той показва своите.
  Елизабет, стреляйки и удряйки противниците, отбелязва:
  - Ние сме истински патриоти на СССР!
  Катрин каза категорично:
  - Всички патриоти на Съветския съюз!
  И стреля, натискайки бутона, глава, розова пета.
  Да, тукашните момичета не са от онези, дето лапат зелева чорба с бастуни. Танкът им отново е в движение.
  От разстояние той не се страхува от талибанските снаряди. И удрят врага от пет-шест километра.
  Ето ги момичетата - това, което ви трябва. Те имат силата на гнева и пламъка на страстта. А също и увереността за победа.
  Елизабет гледа през мерника. Малко са афганистанските коли. Но има и американски, продадени на ислямската империя на кредит. Тези машини са и по-слаби от руската. И имат по-висок силует, което улеснява много ударите.
  Катрин се прицели и удари афганистанско превозно средство, произведено в Америка. И с един изстрел събори кулата.
  Ето как тя удря хрътка.
  Елена, радист и товарач, потвърди:
  - Продължавай така!
  И отново излита смъртоносен за афганистанците снаряд. Момичета в пълния им блясък.
  Е, това е танк.
  И ето те тичат, мигат розови токчета на момиче в бикини към самолетите.
  Да, атакуващите бойци са готови за битка.
  Анастасия Ведмакова скача в най-близкия самолет. И се опира на педалите с голи подметки.
  След това колата бавно излита.
  Воин с червен костюм, с перфектна фигура, казва:
  Радост, силата ми е в Господа,
  Радост, в Господа със сила оценяваща!
  И се усмихва с бисерни зъби. Владимир Путин със сигурност не е велик владетел. Но в този случай той води война, сравнима с Великата отечествена война.
  Афганистанците натискат и се вклиняват в руска територия.
  Ето я и медената блондинка - Акулина Орлова. Също така момиче, от което се нуждаете.
  И отново по бикини и боси. Тя е много красива и загоряла.
  Докато тя тича към самолета, мъжете се взират. А слугите притичват и целуват изящните следи от босите й крака.
  Ето го момичето.
  Акулина пърха и лети в атакуващия самолет. Той е много гладък и в същото време бързо се отделя.
  Акулина пееше:
  - Виждам синя линия в небето,
  С шум набирам височина!
  И сега нейният щурмовик вижда първата цел в небето - афганистански самолет.
  Момичето, без да мисли два пъти, го избива от самолетните оръдия, удряйки го от голямо разстояние.
  Тогава русокосият терминатор запя:
  - Аз съм най-точният в света,
  Станах известен в това шоу!
  Акулина се изкиска... Блъснаха спомени как затворниците й целуваха босите й крака, босите, прашни подметки.
  Да, беше смешно. И талибаните пълзяха на колене, целувайки босите крака на руско момиче.
  Мирабела Магнетик също тича към самолета. Краката й са толкова загорели, мускулести, голи и грациозни.
  И какви възхитителни плочи за преса. Това е просто чудо.
  Мирабела е воин, който просто демонстрира най-висока класа на поведение и в същото време стандарт на красота.
  А косата й блести като златен лист. А тялото е едва покрито от бикини.
  И какви грациозни следи оставят нейните боси, изсечени крака. Това е невероятно момиче.
  Можете да му се възхищавате дълго време, без да отмествате поглед.
  Тук тя натискаше педалите с босите си подметки, а изтребителят плавно излетя от пистата.
  Мирабела запя през смях:
  - Няма място за слабости,
  Ще посрещнем зората!
  Сега и трите момичета са във въздуха, което означава, че черните часове са дошли за талибаните.
  Анастасия Ведмакова изпраща смъртоносен снаряд към афганистански танк и го пробива. Тогава той казва:
  - За комунизма!
  С голям успех се бори и Акулина Орлова. Ето изстреляната й ракета, която разби самоходното оръдие. Момичето крещи:
  - За величието на планетата и за славата на октомври!
  И отново тя изпраща нещо изключително смъртоносно срещу врага.
  Mirabela Magnetic удря точно врага и пее:
  - Едно, две, три... Унищожи всички врагове! И откъснете главата на талибаните!
  Триумвиратът се бори много умело и отчаяно. Момичетата тук са просто толкова красиви.
  И техните щурмоваци скачат по небето и е много яко. И освен това те свалят талибанските самолети.
  Ето написаните красавици. Никоя империя на муджахидините няма да бъде добра. Ето един кадър, а наведнъж са свалени цели три афганистански самолета.
  Анастасия Ведмакова, оголила зъби и се усмихнала приветливо, натисна копчето с голата си розова пета.
  Удари колата и изписка:
  - Това е капиталната ми молба!
  Акулина Орлова потвърди, събаряйки врага:
  - И се движете бързо в носа!
  Момичетата тук са невероятни. И отново няколко афганистански бойци бяха свалени. Това е тяхната висша професия. Момиче с колосална сила тук.
  И тогава Анастасия удари бункера с талибанския генерал. И той полетя във въздуха.
  Как земята се надигна и пламна от удара на момичетата. И това е само началото.
  Жените снайперисти също се бият.
  Алис и Анджелика с техните пушки. Те търсят талибански войници и стрелят прецизно.
  Те се целят преди всичко в офицерството.
  Момичетата също предпочитат да се бият само по едни бикини. Те са смели и много красиви.
  Също така Алис е руса, а Анджелика е червена.
  Те стрелят на свой ред и улучват точно.
  Алис застреля талибанския полковник с добре насочен куршум и попита червенокосия партньор:
  - Смятате ли, че черните дупки наистина съществуват или това е само хипотеза?
  Анджелика също отряза друг афганистански офицер с добре насочен изстрел и отговори:
  - Намерих време да задавам такива въпроси!
  Алис отговори с въздишка:
  - Уви, нямаше по-добро време!
  И момичето хвърли малка граната с боси пръсти. Дузина талибани бяха разкъсани.
  Анджелика отговори, стреляйки отново:
  - Смятам, че черните дупки не влияят на добива на зърнени култури!
  Алис се съгласи с това:
  И аз така мисля, но...
  Червенокосият звяр хвърли унищожителен подарък с голата си пета, като отново разби противниците и издаде:
  - За комунизма на Венера!
  Алис добави:
  И на Марс също!
  И двете момичета са добри стрелци. И те са много закръглени и мускулести.
  Например, когато един талибан беше заловен, те го принудиха да целува прашни подметки. Така че воинът на ислямската империя, талибаните, беше толкова притеснен, че буквално изпусна копитата си.
  Алис отвърна с въздишка:
  - Жалко за него!
  Анджелика се съгласи.
  Нямаме нужда от тази война!
  Алис добави:
  И талибаните също!
  Червенокосият звяр остроумно отбеляза:
  - С очила от Китай съм много готина!
  Войните всъщност са много забавни.
  Имат толкова много ярък чар.
  Алис отново хвърли дара на смъртта с голата си кръгла пета и изгука:
  - За нови победи!
  Анджелика също започна унищожение срещу врага, използвайки бос крак и изкрещя:
  - За родината!
  Ето как тези момичета се разделиха ... Снайперските пушки работеха с пълна отдаденост.
  Аленка също се бори, защитавайки града от талибаните. Навсякъде бяха натрупани руини и руини.
  Момичето стреля по войниците на ислямската талибанска империя, покоси цяла редица от тях.
  И тогава Аленка хвърли граната с боси пръсти, разпръсна китайците и изписка:
  - За Илия Муромец!
  Анюта също пише за войниците на афганистанската талибанска империя. И засадени много точно. Какво не е куршум, то удар.
  И ударените талибани падат, думата е подредена.
  И момичето, все още голо, розово, с кръгла пета, ще хвърли грахово зърно на смъртта и ще пее:
  - Слава на СССР! Нямаме проблеми!
  И отново добре насочен завой и куп трупове.
  Аллах също е в битка. Отрязва войниците на талибаните от Афганистанската империя. Тя е толкова лъчезарно момиче. Нокаутира талибаните като марка с игла. Докато пее:
  - И в планинските висини, звездна тишина,
  В морско вълнение и яростен огън!
  И яростен, и яростен огън!
  И сега босите й пръсти отново хвърлят убийствения и разрушителен дар на смъртта.
  Момичетата тук са много красиви и всички са по бикини. И толкова заоблен и мускулест.
  Мария също се бори. Той нокаутира маса талибани, покосява ги с голяма лекота и пее:
  - Животът е само миг - между миналото и бъдещето,
  Животът е само миг - дръжте се за него...
  Кой от мъжете може да се похвали с торс,
  И момичето има идея - завъртете!
  И нейният бос крак отново хвърля дар на унищожение с колосална разрушителна сила.
  Това са наистина момичета - просто най-висок клас и висш пилотаж на най-забележителните пилоти.
  И колко грациозни и съблазнителни са босите им крака.
  Олимпиадата също се бори с голям ентусиазъм. И коси врагове без церемонии. Тя ги унищожава в цели редици.
  И тогава босите пръсти на великолепната красавица хвърлят дарове на пълно унищожение.
  Тогава Олимпиада запя:
  - Не, бдителят няма да избледнее,
  Гледката на комсомолския член е чиста ...
  Гласът на народа е силен
  И ручейчето е сияещо!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  И отново голата пета веднага хвърля цял куп гранати.
  Ето ги и момичетата. Те имат толкова много красота. А талибаните се движат напред като вълна цунами. Те са много и буквално бомбардират руските позиции с трупове. И те са толкова агресивни.
  Войските на афганистанската империя, талибаните, се опитват да завладеят целия свят. И в случая Русия.
  Маруся стреля по талибаните. Босите й пръсти хвърлят лимон с трески. И отново летят в различни посоки на иглата. Воините на ислямската империя талибаните са зашити.
  Муджахидините са много смели, а момичетата, които драскат върху тях, едва имат време да сменят лентата. Буквално ги замерят с трупове.
  Маруся запя с усмивка:
  - Сталин живее в сърцето ми,
  За да не познаваме тъгата ...
  Отвори вратата към космоса
  Звездите блестяха над нас!
  И отново голият, изсечен крак на момичето хвърля граната с голяма смъртоносна сила.
  Ето една красота.
  Матрьона също стреля по врага и то много добре насочена. Тя покосява врагове и хвърля смъртоносна сила на граната с босите си пръсти. Разбива противниците и скърца:
  - Комсомолът не е само възраст,
  Комсомолът е моята съдба!
  И отново момичето прави успешен удар. И мъртвият талибански генерал пада.
  Аленка пее, смазвайки муджахидините:
  - Съюз неразрушими свободни републики,
  Не беше груба сила, която се събра, не страх ...
  И добрата воля на просветените хора,
  И приятелство, светлина, разум и смелост в мечтите!
  И отново голите пръсти на изсечените, загорели крака на момичето хвърлят граната със смъртоносна и разрушителна сила.
  И масата на талибаните отива при предците.
  Анюта също хвърли подарък на смъртта с голата си пета.
  Афганистанският танк се преобърна. И счупените му валяци се търкаляха по полето.
  Обгорена трева, маса трупове по нея.
  Анюта запя с усмивка:
  - Бушува война с талибаните,
  Война без причина...
  Сатаната е от веригата
  И смъртта дойде с него!
  Алла също надраска войниците на афганистанската талибанска империя и то много подходящо. И червенокосото момиче с боси пръсти пусна парче пластид.
  И две дузини афганистанци бяха хвърлени във въздуха и се запалиха там.
  Аллах пееше:
  - Безсмъртната слава беше известна в битките,
  Нашите велики хора в битки са като орел ...
  Знам, че ще минат много поколения
  И воинът на Русия - намери величие!
  След това Алла отново хвърли смъртоносния дар на унищожението с босите си пръсти.
  Мария, пишейки за талибаните, отбеляза:
  - Това е нашият най-висок клас!
  И тя го взе и го хвърли с боси пръсти, опустошителен дар на унищожение.
  Тогава момичето с жълтата коса запя:
  - Граната, граната, смъртоносна граната,
  Китайците чакат - най-яката отплата!
  Олимпийските игри празнуваха агресивно, косейки талибаните като коса. И като хвърли още един дар на унищожение с голи пръсти, момичето издаде:
  - Това ще бъде много яко!
  Маруся, косейки враговете и хвърляйки смъртоносни дарове на смъртта с боси пръсти, изписка:
  - За големи промени!
  Матриона, нокаутирайки афганистанците и давайки дар на адска смърт с голата си пета, издаде:
  - За истински комунизъм в СССР!
  Това са момичетата с голи крака, а талибаните са натиснати с голи кръгли токчета.
  Но Вероника и Тамара насочват ракети към войските на Афганистанската империя. И те се изстрелват с рев, унищожавайки позициите на талибаните. Тук е битката.
  Вероника и Тамара трептят боси, розови токчета и натискат бутоните на джойстиците.
  Вероника започна унищожението и изписка:
  - За нови победи на СССР!
  Тамара смаза враговете, освобождавайки дарове на унищожението и изкрещя, натискайки бутона с голи пръсти:
  - Това е най-великото парти на света!
  Момичетата се засмяха и показаха езици.
  Виктория също натиска бутоните на джойстика с голи пръсти на много красивите си и съблазнителни крака.
  И разбива бункерите и кутиите на врага от ислямската империя на талибаните. Това са момичетата, които носят заряда на унищожението.
  Вероника прокара ръка по плочките на пресата и изчурулика:
  - За обединението на планетата и целия свят!
  . ГЛАВА? двадесет.
  Ето го Steelenida в битка. Тя е момиче, което може да се бори с неистов гняв.
  И сега гърдите й треперят. Ето го момичето. И езикът й е толкова червен.
  И сега дарът на смъртта лети със смъртоносна сила.
  Сталенида пее с адска усмивка:
  - Светът ще стане по-чист и по-красив,
  В името на нашата родина Русия...
  Афганистанец идва в ярост -
  Ще му дам меч в лицето!
  Вероника се съгласи с това:
  - Русия е длъжна да победи талибаните!
  Момичетата са в атака. И краката им са много съблазнителни и блестят с голям чар.
  Тук се бият и доброволци от Германия. Тук по-специално танковият екипаж на Герда.
  Немските момичета също са боси и по бикини.
  Червенокосата Шарлот натиска бутоните на джойстика с боси пръсти и удря вражеския танк.
  Тогава той казва:
  - Ние ще защитим Германия на далечни граници.
  Герда също стреля с боси пръсти по омразния враг и изписква:
  - За бялото братство!
  Кристина също се бори много смело. И той използва босите си пръсти много продуктивно.
  Подаръците на смъртта излитат от цевта на танка. Мачкат и изгарят всичко около себе си.
  А това е много смъртоносен и разрушителен танк.
  Кристина пееше:
  - Нашият комунизъм в голяма слава,
  Вдигнете знамето над червените!
  И момичето ще натиска копчетата с голата си пета.
  Магда също стреля много точно. Удря врага с голяма точност, разкъсва кулите с черупки и писъци:
  - За Отечеството - майка ни!
  А също и босите й пръсти по време на работа.
  Ето ги момичетата - самата лава на вулкана - кръв и мляко. И как смазват муджахидините, без да им дадат ни най-малко снизхождение.
  Герда изчурулика, изпращайки снаряд с помощта на босите си пръсти във вражеския танк:
  - Спира дъха!
  Няма реални проблеми за момичетата.
  Но красивите нинджи от Япония отново превзеха афганистанците.
  Ако вече са започнали да унищожават, тогава го правят с голямо удоволствие и размах.
  Синекосото момиче нинджа посече талибаните с два меча, замахвайки вятърната мелница, и изгука:
  - За големите постижения на Япония!
  А голата й пета подхвърли топката с колосална сила на разрушение и унищожение.
  Момиче нинджа с жълта коса изпълни техника с острие на пеперуда и изкрещя:
  - За най-големите печалби!
  И босите й пръсти хвърлиха грахово зърно на унищожение, разкъсвайки няколко дузини афганистанци на парчета.
  Червенокосото момиче нинджа също сечеше с мечовете си отляво надясно и косо.
  Тогава тя изгука:
  - За космическа Япония!
  И с голата си пета момичето хвърли торба с въглищен експлозив и как ще разбие врага.
  Момиче нинджа с бяла коса проведе прием, буре с пирони, издуха главите на талибаните и изписка:
  - За най-великата поднебесна империя!
  И с босите си пръсти ще хвърля отровни игли, които пронизват мургави воини.
  Тези четири момичета нинджи се оказаха агресивни и с голям ентусиазъм рязаха афганистанските глави.
  Воюваха в небето и пилоти от най-висок клас.
  По-специално Албина и Алвина.
  Това са толкова очарователни блондинки. Те изстрелват въздушни снаряди срещу врага.
  Албина стреля с боси пръсти. Тя свали дузина афганистански самолети наведнъж и изгука:
  - За отечеството на една велика епоха!
  Алвина отсече врага и извади дузина талибански коли наведнъж, като просто натисна голата си пета, издаде:
  - За най-великите Русия и СССР!
  Това е момиче - най-големият клас, наистина супер. А партньорът й е просто хипер.
  Момичета, разбира се, часовников ред и най-голямата мъдрост.
  И ето Маргарита, която кара мотоциклет и стреля по талибаните.
  И с нея Виола.
  Момичета косят войниците на афганистанската талибанска империя.
  Виола хвърля бомба-бомба от каретата с помощта на босите си пръсти и изревава:
  - За Родината, за Путин!
  Маргарита също хвърли дар на унищожение с бос крак, с изящна извивка на подметката и вякнула:
  - За победата на великия комунизъм!
  И двете момичета ще избухнат в смях. И дават завой, който отряза цяла редица китайски.
  Но Оля и Надежда карат бойна машина на пехотата. Освен това стрелят изключително точно от десетина картечници едновременно. И така китайците са отчаяно и умело покосени.
  Ето ги жените. И разбира се, също в същите червени бикини, загоряла и боса.
  Краката им са в движение и изпращат заряди на разрушение и смърт към афганистанците. Тези момичета са просто невероятни!
  Оля изгука, оголвайки зъби:
  - Комунизмът да е по целия свят!
  Надежда охотно се съгласи с това, като покоси войниците на афганистанската талибанска империя и натисна петата си върху педалите:
  - Ние сме верни на каузата на Ленин!
  Воините на BMP са, разбира се, много хрътки и силни.
  А ето ги и Валентина и Лариса, които удрят талибаните от делтапланер.
  И хвърлят бомби с боси пръсти. Те унищожават врагове от Афганистанската империя много добре.
  Валентина, стреляйки по омразния враг, излая:
  - За Отечеството - майка ни!
  Лариса, отрязвайки муджахидините, натискайки голата си, много красива и естетична розова пета, изскърца:
  - Да победим талибанския дух!
  Анна и Анджелина също се изправиха срещу талибаните тук. Момичетата са използвали подземен резервоар. И това е сериозно.
  Машината е малка, но ефективна.
  Анна стреля по врага, покоси маса талибани и изчурулика, натискайки бутоните с боси пръсти:
  - За победите от ерата на червената държава!
  Анджелина, покосявайки противниците си и изплувайки като танк от земята, изпищя, оголвайки зъби:
  - Комунизмът е безсмъртен!
  И отново голата й, еластична пета изпрати дар на унищожение.
  Президентските избори в СССР се проведоха и преминаха с гръм и трясък. Сега Михаил-Владимир е суверенният диктатор на шестата част от земята. Но това не му е достатъчно.
  Искам да превзема Иран и да получа достъп до Индийския океан.
  Да направя това, за което мечтаеше покойният Владимир Волфович.
  И всичко е готово за нашествието.
  Офанзивата започва на 30 август 1987 г. Първата завоевателна война, започната от Владимир-Михаил Горбачов-Путин в ново тяло.
  Иранските войски бяха притиснати от войната с Ирак, започна офанзивата на градовете, прикрити само от милициите.
  Но с талибаните беше много по-трудно.
  Момичетата водят героична война срещу талибаните.
  Наташа взе вятърната мелница с мечовете си. Тя отряза главите на муджахидините, след това хвърли граната с боси пръсти и изкрещя:
  - За великата Богородица Лада!
  Зоя, драскайки картечници срещу противниците си и отрязвайки главите им с мечове, изгука:
  - За Сварог!
  И нейният гол, изящен крак хвърли граната със смъртоносна сила на разрушителна сила.
  Борба Августин се бори с нова сила. А медночервената й коса се вее на вятъра като знамето на Ленин.
  Воинът хвърля лимон с боси пръсти на смъртоносна сила и изкрещява:
  - Слава на ерата на Ярила!
  След това от аленото й зърно, като светкавица.
  Светлана също се бие, посича талибаните и хвърля бумеранг с голата си пета, казвайки:
  - За Киевска Рус!
  А мечовете й са като остриета на мелница. Това момиче е просто невероятно.
  Воините тук са от най-висок клас.
  Вечното момче Олег Рибаченко посича противниците с мечове и ги хвърля със смъртоносна сила с лимон.
  Тогава той казва:
  - За велика Русия!
  Маргарита Коршунова продължава да реже врагове. И момичето управлява мелницата с мечове. И тогава босите й пръсти, сякаш хвърлени шокиращо унищожение.
  Момичето войн изгука:
  - За руските богове в СССР!
  След това безсмъртните деца ще го вземат и ще подсвирнат.
  И хиляди гарвани, получаващи сърдечен удар, се свиха в припадък, удряйки до смърт черепите на муджахидините.
  Момчето и момичето запяха:
  Ще се борим за по-светло утре
  Нека се целунем!
  След това децата взеха и хвърлиха с боси пети тел с разряд. И цяла редица талибани блесна. И месото им падна от костите и се овъгли.
  Ето какво значи - децата са чудовища!
  Но Анастасия Ведмакова унищожава талибанската армия от небето. Ето колко секси и еротична е тази вещица. Тя е вечно и младо момиче, въпреки че е участвала в гражданската война. Но да си вещица не остарява.
  Анастасия е красиво, младо момиче само по едно бикини.
  И с босите си пръсти той натиска бутоните, събаря врага и крещи с пълно гърло:
  - Слава на ерата на руските богове!
  Акулина Орлова, агресивно ухилена и намигаща, изпращайки експлозивни заряди към опонентите си, изгука:
  - За свещения комунизъм!
  И ще го вземе и как ще натисне копчето с аленото зърно на гърдите си.
  И тогава нейната гола пета в действие, в тотално унищожаване на врагове.
  Акулина пееше:
  Череп през нощта, искрящ като кама,
  Показа, че Сатана управлява...
  И поглъщане на невинни жертви на змии,
  Подлудява вселената!
  Mirabela Magnetic също се бори с ентусиазъм. Тя използва рубинено зърно в битка и изпраща подаръци на смъртта на врага.
  Докато пее:
  - Слава на ерата на космическите сили,
  Ние ще завладеем - вярвам скоро целия свят!
  И също така използвайки босите си пръсти, той изпраща смъртоносен дар на муджахидините.
  Това е момиче - тя е птица от най-високия полет. Въпреки че другите красавици в никакъв случай не са по-лоши.
  Анастасия Ведмакова пееше ентусиазирано:
  Дяволът е тук, дяволът е там
  Където драконът е пълна лъжа!
  Това са момичетата - супер класа!
  И голата пета на момичето взе и натисна с голяма сила бутоните на джойстика. И настъпи пълна разруха.
  Ето ги и пилотите. Те хвърлят подарък на унищожение от утробата. И веднага хиляда талибански бойци се изпариха наведнъж ...
  Акулина Орлова запя въодушевено:
  - Под свещеното знаме на свободата -
  В мир, приятелство, щастие и любов...
  Народите се сливат в светъл лъч,
  Да разсее мрака пред нас!
  И момичето отново с боси пръсти, докато натиска бутоните на джойстика и изпраща убийствено и разрушително.
  Мирабела отбеляза, оголвайки перлените си зъби:
  - Ние сме мирни хора, но нашата струя,
  Голям брониран влак успя да ускори ...
  Нека не бъдем пасивни момичета в леглото,
  Не само момчетата трябва да се целуват!
  И момичето отново ще стреля с помощта на босите си пръсти по врага.
  След това момичетата в хор ще викат:
  - Смърт за дъждовния дракон!
  Това наистина беше откраднато от най-висок стандарт ...
  Междувременно Елизабет стреля от танк и пищи с пълно гърло:
  - Аз съм най-силният в света,
  Ще мога да стъпча вселената...
  Какво ще се излъчва скоро?
  Баща и майката не знаят!
  И момичето ще натисне бутона на джойстика с аленото си зърно. И пистолетът ще вземе и ще удари.
  Изплюйте снаряд със смъртоносна сила. Той ще прелети и буквално ще опише дъгата.
  Екатерина също тупна с боси пръсти изящните си съблазнителни крака и запя:
  - Скоро ще отидем на битка,
  За властта на съветите...
  И знам, че няма да умрем
  В борбата за него!
  И тогава момичето стреля отново, но в този случай, натискайки рубинено зърното си.
  Тези момичета са просто супер класа. Никой не може да им устои.
  Елена също, сякаш стреля, смачква голата си, кръгла, розова пета и пее:
  Хората стоят в мълчалива тълпа,
  Момиче в груби дрипи водят на екзекуция...
  Вчера имаше трон, днес скеле,
  Защо съсипвате принцесата за хората!
  
  О, царе, царе, царе...
  Прилича на момиче с плитки...
  Принцесата обаче не можеше да бъде пречупена,
  Въпреки че е боса в снега,
  
  О, царе, царе, царе
  Знамена на победата и зурни...
  Голите пети на момичето бяха изгорени,
  На студа тя изглежда като бедна жена!
  
  И нека някой идиот продължава да говори
  Животът на принцесата е лесен и забавен...
  Тя ходи боса в снега
  Толкова трудна професия!
  
  О, царе, царе, царе
  Леки и надеждни народни ...
  Днес принцесата е напълно разорена,
  Плашило като градина...
  
  О, царе, царе, царе
  Подвизи на вашия суверен ...
  Ако врагът не може да бъде победен,
  Така че вие сте напълно скандален!
  
  Принцесата е много силно бичувана от камшика,
  След това я издърпаха на стелажа...
  Тя е осъдена да умре гола,
  И пробийте всички кости със свредла!
  
  О, царе, царе, царе
  Хората вече не са свободни...
  Очевидно, за да изгони злодеите от земята,
  Ти си твърде благороден!
  
  О, царе, царе, царе...
  Главите отлетяха!
  Макар и сини, всъщност - нули,
  Скарлет ти проля кръв!
  Ефросиния също стреля, използвайки зърното на голата си гърда, което приличаше на презряла ягода, за да натисне бутона.
  И изчурулика:
  Времето за изкупление е почти тук
  Водят босата царица на ешафода!
  Тези момичета са просто невероятни!
  Аленка също се бие. Момичето не само сече със саби. Но алено, като свежи рози, зърната на гърдите притискат акордеона.
  И тя изхвърля отровни игли, удряйки муджахидините.
  Воинът го взе и запя:
  - Кралице, о, кралице,
  Е, какво искаше!
  Анюта разби противника си, като също натисна ягодовото си зърно върху бутона и изчурулика:
  - Влюбих се в принца през май,
  И сега ходя боса!
  И момичето с голата си пета ще се предаде на дара на унищожението.
  Аленка изчурулика, оголвайки зъбите си, които бяха по-бели от сняг в новогодишната нощ:
  - Аз съм просто руско момиче,
  Боси в студа...
  Имам къса пола
  Младоженецът в лицето с юмрук!
  И воините пак с алено зърно като натискат. Лупанет от акордеон с мълния.
  Така че червенокосата Алла действа много агресивно. Какви гърди има? Като например два пъпеша, и то много узрели. И е увенчан с рубини от зърна. И с тези зърна момичето натиска и удря китаеца.
  И пеене:
  - Слава на Отечеството, слава -
  Да убием дракона...
  Момичето разкъса ризата си
  И само нишка покрива гърдите!
  Това са наистина момичета от най-висок клас.
  Мария също е нетърпелива за битка. Тя е много красиво момиче. А косата й е с цвят на златен лист и леко къдрава. И е толкова борбена.
  Така че тя го взе и с боси пръсти хвърли бумеранг, отрязвайки главите на противниците.
  И тогава тя го хвана с ягодово зърно на врага и разкъса дузина войници.
  Тогава тя изпя:
  - Аз съм най-сексапилното момиче на света,
  Накиснете дракона в миризлива тоалетна!
  Така е момиче - най-висока класа.
  Олимпиада, героично момиче с коса с цвят на презряло жито, го взе и с босите си силни крака хвърли нещо изключително смъртоносно по врага.
  Тя разкъса маса муджахидини и изгука, оголвайки зъби:
  - Аз съм момиче със силата на гиганта,
  Още по-готино - знам, че стана!
  И сега зърното й, като презрял домат, ще натисне бутона на огнехвъргачката и ще потече струя агресивен пламък. И да изгорим всичко като овъглено до смърт.
  Олимпиадата пееше:
  - Пожарна батерия,
  Пожарна батерия...
  цъфтяща орхидея,
  Млея в оргазъм!
  Маруся извади мина на тел. Завлякъл я под талибански танк. Взриви врага и изчурулика:
  - За СССР!
  После тупна с базука, натисна копчето със зърно с цвят на зрял мак и изчурулика:
  - Макове, макове, макове - червени макове,
  Горчива памет на земята...
  Сънуваш ли атаки
  Сънуваш ли атаки...
  Момичетата се втурват в атака с боси крака!
  Матрьона, която също се бие и смазва афганистанците, отбелязва:
  - Не, аз съм по-силен!
  И с босите си пръсти тя хвърли острие, разкъсвайки гърлото си.
  Тогава тя изпя:
  - Едно две три -
  Разбийте дракона!
  И момичетата ще го вземат и ще се смеят. Те имат толкова много сила и страст.
  Момичето хвърли смъртен подарък на врага с боси пръсти и изчурулика с ярост:
  Дяволът е тук, дяволът е там
  Където драконът е пълна лъжа!
  Тези момичета са пълни с енергия.
  И те го приеха в хор и запяха, оголвайки зъби;
  Ние сме комсомолки - дъщери на комунизма,
  Борим се с врагове като орли...
  Понякога хвърчат усмивки на реваншизъм,
  През зимата краката на момичетата са боси!
  
  Искаме да ударим фюрера в лицето,
  Имаме повече сила от слон...
  Успяваме в любовта и в спорта,
  Въпреки че ордата атакува в ярост!
  
  Никой няма да спре момичетата,
  В крайна сметка нашата сила е като стоманен юмрук ...
  Можем дори да убием армията,
  И ще ударим здраво Хитлер в стотинката!
  
  Епохата на комунизма ще дойде, вярвам,
  И безкрайният Жезъл ще ни даде сила ...
  Няма да съжаляваме в името на ладата на живота,
  Вярвам, че отечеството скоро ще разцъфти!
  
  Момчета и момичета се бият
  Бос пионер тръгва в атака...
  Ние смазваме врага знаменито с картечница,
  Водете с пример!
  
  Дъждовният дракон ни напада грубо,
  Но момичетата смело го победиха ...
  Нека нокаутираме слугата на ада, вярвам на зъбите,
  Плешивия ще го разкъсаме!
  
  В Русия знам, че няма място за слабите,
  Скоро ще получим всичко, което искаме
  В името на най-сияйната сила,
  Над нас е златокрил херувим!
  
  Ще има голямо приятелство между народите,
  Който се бори с властта, знае...
  За Родината, за щастието, за свободата,
  И скоро ще има рай във Вселената!
  
  Момичето е босо в студа,
  Защо се нуждае от обувки, ако Лада е дух ...
  Родината от край до край,
  Орелът е момче, а не пиленце на петел!
  
  Слънцето грее ярко над света,
  В които златни топли лъчи...
  Победата ще дойде във вятъра на майската ласка,
  И не говори глупости - млъкни!
  
  Ние, момичетата, сме просто дъщери на Сварог,
  Кой създаде Земята със семейството...
  И даде свобода на воините
  Веднага съживяване на универсалния идеал!
  
  В Русия има просторно място за момичета,
  Те са в студените бикини само с...
  Вие сте член на Комсомол на булката на Перун,
  Повярвайте ми, няма да има проблеми в ярост!
  
  В името на Исус и Сварог,
  Мария, Лада майка на боговете...
  Воювал за Сталин и Бог
  И за най-доброто от синовете!
  
  Няма да забравим подвига на Исус,
  Кой отиде на кръста в името на руснаците ...
  И показа голямо изкуство
  Когато на третия ден влюбен възкръсна!
  
  Перун е Бог великият гръмовержец,
  Хвърля дъги от лъчиста светлина...
  Ще служим честно на демиурзите,
  За да бъде прославен подвигът от рицарите!
  
  Гърдите на момичетата блестят с цвят на мак,
  Зърната й са като знамето на октомври...
  И някъде зло куче лае,
  Но ние сме вълци просто не напразно!
  
  Отблъсна настъплението на Фриц близо до Москва,
  Въпреки че Хитлер беше хитър и хитър ...
  В съюз фюрерът се вижда със Сатаната,
  Тревата е по-мека през лятото от килима!
  
  Но през зимата момичетата са боси в снега,
  Защо им трябват обувки, кожени палта и калъф ...
  Комсомолците не се страхуват от студове,
  Те вероятно имат най-страшния дух!
  . ГЛАВА? 21.
  Каква е нашата сила - хора с часовников механизъм,
  Нека станем по-бесни богове...
  И хората, които вярвате, че не са лоши,
  Способен да хвърли много окови!
  
  В любовта момичетата са най-готини
  Между другото, те имат луд пасаж ...
  Момичета тичат боси в снега
  Мамят алчно с парчета!
  
  Слънцето грее за слава на комунизма
  За слава на комунизма Русия цъфти...
  И косата на момичето се къдри гъсто,
  Виктори откри безусловна сметка!
  
  Ние унищожихме Вермахта близо до Сталинград,
  И показаха най-висока класа...
  За слава на нашата родина Русия,
  Момичето ще движи голата си пета в окото!
  
  Пази се от битка с босо момиче,
  Тя е красива, като вол е силен ...
  Като перли, разпръснати наведнъж оси,
  И удари под корема на врага крак!
  
  Е, какво можете да направите на нашите момичета,
  Те имат удар, повярвайте ми, удар на слон ...
  И Русия стои от век на век,
  Безкрайна велика страна!
  
  Защо момичетата се нуждаят от руски момчета
  Да родиш поток от герои...
  И враговете ще паднат, вярвайте в развъдника,
  Влезте в лицето на бесен злодей!
  
  В името на Исус и Сварог,
  Където Белият бог създаде ръба на вселената,
  Нека изядем едно куче преди битката,
  За да има сили преди битката в ранните часове!
  
  Тогава ще го вземем и ще ударим врага,
  Под носа на момичетата, с боси крака...
  Така че беше тъпо, след като се скарах на кату,
  И ако има нещо - добавете покер!
  
  Че Сталинград не се получи, виждате
  Момичетата там дадоха силен бой...
  Въпреки че малко познаване на красотата е обидно,
  Не я снима битка "Плебой"!
  
  Всички момичета можем - знаете ли
  Голям, жилав като яйце...
  Когато рисуваха само на бюрото,
  И сега ще дръпнем право на пръстена!
  
  Няма да пощадим дори живота в битката,
  И вярвам, че ще влезем в Берлин на шега ...
  Скоро знам, че живея при комунизма,
  Да накараме вихрушките на снега да се извият!
  
  Момичето обича да тича само босо
  Снежната преспа сладко охлажда петите й ...
  Осите летят през мразовития сняг,
  Воинът на Фюрера в ковчега!
  
  Накратко, ще спечелим, знам със сигурност
  Нека направим мир в цялата вселена...
  Разцъфтява завинаги на ръба на вселената,
  С непроменена сила в битки!
  
  Когато Сварог идва с Христос Господ,
  Всички мъртви влюбени ще бъдат възкресени Род...
  Защото ордите на торнадото на дивата смърт ще свършат,
  И природата ще бъде във вечна радост!
  
  След това се преместете в сърцето на хората Лада,
  Всичко ще бъде красиво в безкрая...
  Всеки воин ще получи награда,
  Ние руснаците сме непобедими в битки!
  И под такова стихотворение момичетата смазаха и унищожиха муджахидините с хиляди. Това са момичетата - които обичат и знаят как да убиват.
  Е, момичетата са просто страхотни. И босите им крака хвърлят остри и отровни игли.
  Да, срещу такива момичета дори нажежен лост и нанесен върху гола кръгла пета е безсилен. Ето ги момичетата - хипер ниво!
  Олег Рибаченко продължава да се бие. Това вечно момче е просто герой.
  И босите му пръсти на детските крака хвърлиха грахово зърно на унищожение.
  Тя падна под пързалката на резервоара и го обърна.
  Младият воин запя:
  - Русия се смееше, плакаше и пееше,
  И жената отслабна от тичане!
  Маргарита Коршунова - това вечно момиче също взе и с боси пръсти хвърли грахово зърно на разрушение.
  Тя разкъса маса муджахидини и изчурулика:
  - Слава на безграничното отечество,
  И комунизмът не е далеч!
  И тогава безкрайните деца взеха и подсвиркваха. И голяма маса гарвани бяха зашеметени и припаднаха. И те паднаха и направиха дупки в главите на талибаните без никакви проблеми.
  Маргарита пееше:
  За да избегнете проблеми
  Да си чист в сърцето...
  Не билети за МММ
  И глътка сияйна вода!
  И момичето взе и си показа езика.
  Но Герда също се бие на танк. Тя, разбира се, е много борбено и красиво момиче - естествена блондинка.
  И разбира се, тя много обича мъжете.
  Тук Герда стреля по врага, като натиска бутоните на джойстика с боси пръсти и изчурулика:
  - Всичко върви по план!
  Шарлот разголи гърдите си, сваляйки сутиена си. И с алено зърно натисна копчето на джойстика.
  И тогава картечниците на танка бяха разбити и нека да косим противниците. Червенокосото момиче беше много доволно.
  Тя изчурулика:
  - Планът момчета е планът,
  Прилича на измама!
  Кристина също стреля с гол кръгъл ток и изгука:
  - По-силен съм от плешивия!
  Прецака и Магда - момиче със златна коса. И разбира се, използвайки рубинено зърно.
  И изчурулика:
  - Космат черта е по-силна!
  И тогава мощният двигател заработи, а обтекаемият танк се засили и ускори рязко. Наистина, ако момичето вече се е разделило, тогава малцина ще изглеждат на никого.
  Въпреки това, всички момичета войни са от най-висок клас.
  Тук Албина и Алвина се бият в небето. Те са момичета от най-кървавия орден. И в същото време много красива и секси.
  Те удрят афганистанците от щурмовите си самолети. Воини от най-впечатляващата класа.
  Албина го взе и запя, оголвайки зъби и показвайки език:
  - Луда къща в пламъци,
  Санаториум на душите закован...
  Ние сме покорни на Сатана
  И лицата на светиите сияят!
  И момичето го взе и натисна копчето с аленото си зърно. Активирана е разрушителна сила.
  И работи много силно и агресивно, когато ракетите бяха изстреляни.
  И русото момиче запя:
  - Пази боже слепите да си отворят очите,
  И изправете гърба си гърбав ...
  Бог да те благослови за малко
  Но не може да си малко разпнат!
  Алвина посочи агресивно, с кикот:
  - Не е много трудно!
  И момичето изпращаше ракети, като натискаше копчето с рубинено зърното си. И представянето й беше страхотно.
  Албина стреля отново с боси пръсти и изчурулика, оголвайки зъби:
  - Момичетата не могат да бъдат успокоени днес,
  Момичетата искат да танцуват!
  Алвина също тупна, а босите й крака с много красив шоколадов загар също бяха на работа и воинът изчурулика:
  И тогава до зори
  Чуйте ги да пеят любовна песен!
  Щурмоваците удрят много силно от небето. И не дават ни най-малка милост на никого.
  И ето Сталенида в битка. Освен това стреля по врага много точно.
  И, разбира се, използва алените зърна на гърдите. Момичето разбира се е супер класа.
  Стийленида изпя:
  - Виждате затъмнението в небето,
  Ужасен символ на директен...
  Страшен адски знак
  Ято пространство вой!
  И момичето се блъсна отново, използвайки босите си пръсти. Това е момиче - на какво ниво е.
  Виктория се вряза в противника си с дива, яростна сила. Разкъса врага и изчурулика:
  - За велик комунизъм!
  А момичето използва зърното си върху разголените си гърди, които са толкова апетитни като ягоди в райската градина.
  Такова момиче, разбира се, иска да целува и гали.
  И тогава момичето махна с бос, изсечен крак. И какъв крак е изящен, загорял, секси и апетитен.
  И мъжете искат да се катерят по него в тълпа.
  Вероника също се бори с дива и безпощадна агресия. Воин, който притежава такава безкрайна и върховна сила.
  И момичето го взе и натисна спусъка с аленото си зърно. И тук идва реактивният дар на унищожението.
  А воинът е просто хипер.
  И тук отново се втурва това, което носи тоталитарна разруха.
  Вероника туитна:
  Ако е крехък - веднага в ковчега,
  Пазете здравето си...
  Кандидатствайте хора - о,
  Разтриване, разтриване!
  А момичетата и трите запяха в унисон:
  Няма по-красива родина - Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  И нашите блондинки не са по-красиви,
  Цялата вселена е факел от светлина Рус!
  Това наистина е голяма промоция.
  Виола също се бие от своята камбанария. Тя е момиче с просто ослепителен тен.
  И разбира се, изключително елегантен.
  А красотата й е просто или, да кажем по-претенциозно - тривиално божествена.
  Виола го взе и с боси пръсти хвърли грахово зърно на унищожение.
  И десет души разкъсани отлетяха.
  Виола пееше:
  - Те се движат по извита писта,
  Боси крака момичета...
  Уморен от доене на крави
  Искам да дразня щастието си!
  Тореадорът също се бие. Тя е момиче, което никой не би нарекъл слабо или глупаво.
  Воинът го взе и даде ход на противниците. Тя ги покоси без повече приказки.
  И тогава как да натисна аленото зърно на гърдите и да пусна поредната ракета. И разкъсайте взвод от противници на малки парчета.
  Тореадорът изписка:
  - Плъзга се, плъзга се някъде,
  Доведе ме!
  Виола също удари рубинено зърното си по врага, огромната талибанска империя, и изчурулика:
  - Момичето дължеше
  И дойде пяна!
  Тогава момичето взе и показа дългия си език.
  Николета вдигна мощен хоросан с осем дула, а Виола и Тореадора също й помогнаха.
  И трите момичета отпуснаха босите си изсечени крака на тревата. И как се взривяват с мини.
  При това те едновременно натиснаха копчетата, разголени, ягодови зърна на гърдите.
  И запяха:
  Хора, мълчете, мълчете...
  Нека войните загинат в мъгла!
  Щъркел на покрива, радост под покрива,
  Мир на Земята!
  Щъркел на покрива, щастие под покрива,
  Мир на Земята!
  И момичетата отново тропнаха с босите си много силни крака. Има толкова много страст и сила в тях.
  Олга също стреля от базука, и също с голи гърди, натискайки аленото си зърно.
  Тогава тя изпя:
  - Нека Русия и Бела Русия бъдат заедно,
  В края на краищата нашите мисли за вяра са едно...
  Борете се за Родината и не се страхувайте,
  С Русия Бог и ние сме непобедими!
  И Олга с боси пръсти взе и хвърли дара на унищожението.
  Никой не може наистина да спре такова момиче и нищо няма да спечели.
  Това са момичетата, които земята обича.
  Джейн Армстронг също се бие с нейния екип. Тези безбройни талибани се бият.
  Аристократката взе и стреля по врага с боси пръсти. Тогава тя изпя:
  - Славна страна на Великобритания,
  Знайте, че тя е господарката на моретата ...
  Имаме много знания
  Вие разбивате противника в битка!
  И момичето го взе и го взе с рубинено зърно и натисна бутона. Джойстикът работеше. И смъртоносен снаряд лети с колосална разрушителна сила.
  Взриви се с високо експлозивни фрагменти, разкъсвайки хората на парчета.
  Гертруд, това красиво, високо и мускулесто момиче, също носеше само бикини. Тя се удряше с алените зърна на гърдите си. И също така, като от ракетна установка, разби врага.
  Гертруд изчурулика:
  - И във войната, като във войната,
  Момичетата виждат мъж в мечтите си!
  И се смейте на остроумната му шега.
  Моника забеляза, натискайки босите си пети върху педалите, и остроумно заяви през смях:
  - Най-хубавото е, че жената обува мъж с бос крак!
  И воинът се смее...
  Малания заяви, намигайки на спътниците си:
  - Само няколко минути
  Само няколко минути...
  Целият разговор продължи с богомомчето,
  Как си казваш името
  Как казваш как се казваш!
  А момчето реве като бик - победа!
  Джейн Армстронг, докато стреляше, отбеляза, сбърчвайки вежди:
  - Смешно е, че изопачихте съветската песен!
  Маланя кимна и оголи бисерните си зъби, след което го взе и издаде:
  - Разнообразие от прием на лъжи,
  Конфликт на чувствата...
  И ние я наричаме светица
  И го наречете подло!
  И целият екип запя в унисон:
  Секс с добра причина във всички кралства
  Обичан по всяко време...
  В крайна сметка без секс не е интересно,
  Без партньор нощта е твърде дълга!
  Михаил Владимир се събуди. И започнаха да следят войната между СССР и Иран.
  Битката не беше твърде ожесточена. Иран не вярваше в атаката и СССР не беше готов.
  Само в големите градове имаше някои гарнизони и ислямска гвардия. Те се опитаха да окажат мудна съпротива.
  Въпреки че вече има примери за използване на атентатори самоубийци. А Хомейни, който все още беше жив, обяви свещена война на СССР.
  Иран се опита да прехвърли войски от фронта с Ирак и да установи отбранителна линия.
  Досега всичко върви достатъчно добре. Но големите градове досега са били само обкръжавани, без да смеят да щурмуват.
  Използвана е старата тактика за създаване на котли.
  А през останалото време можете да спите;
  Бруталната война срещу талибаните продължава.
  Момичетата се бият с различни видове оръжия.
  Наташа го взе и стреля с аленото зърно на гърдите си и изрева:
  - Аз съм най-силният в света!
  И с боси пръсти тя хвърли граната със смъртоносна сила, която разкъса маса муджахидини.
  Зоя също тупна противника с пурпурното зърно на гърдата и изгука:
  - Не, аз съм най-силният на света!
  И също така нейните боси пръсти изстреляха унищожителна сила, присъстваща на смъртта, разкъсвайки воините на ислямската талибанска империя.
  Августин също стреля с рубинените си зърна. Удари резервоара и изчурулика:
  - За комунизма на страната на Съветите!
  И тя хвърли граната с гола кръгла пета със смъртоносна сила.
  Светлана също стреля по врага с ягодово зърно. Нанесе му огромни щети и изкрещя:
  - За Отечеството до край!
  И тя хвърли дар на унищожение, разкъсвайки муджахидините с помощта на боси пръсти.
  Тези момичета са просто невероятни!
  Воините бяха от най-висок клас.
  Олег Рибаченко също вдигна това безсмъртно момче, вдигна огнехвъргачка и удари врага. И огънят взе и изгори много афганистански войници
  Вечното момче хвърли смъртоносна граната с голи пръсти на детски крака и запя:
  - Слава на Отечеството, свещен комунизъм!
  Ще унищожим злия фашизъм!
  Маргарита Коршунова е безсмъртно момиче, което, когато беше възрастна, също го взе с боси пръсти и хвърли смъртоносен дар на смърт. И толкова много врагове наведнъж разкъсаха.
  И тя изписка, оголвайки зъби:
  - За могъщите сили на страната,
  Победете Легиона на Сатаната!
  И голата пета на дете отново ще хвърли грахово зърно с разрушителна сила.
  След това децата терминатори го взеха и как подсвиркваха. И хиляди гарвани паднаха върху главите на талибанските воини.
  Децата запяха в хор:
  - Слава на ерата на вярващия комунизъм,
  Градината няма да цъфти пищно ...
  Ние не признаваме идеала на пацифизма,
  Ще успее да спаси Отечеството в битка!
  И вечната двойка взе и свирна. И гарваните получиха инфаркт и припаднаха, удряйки черепите на талибанските войници.
  Това наистина е необходима борба.
  Альонка също се бори с екипа си. Момичетата са много красиви и игриви. И това, което те просто не знаят как.
  Аленка хвърли камата с боси пръсти. Той прелетя и отряза главите на петима. Това наистина е страхотно.
  Момичето изкрещя:
  - За светата Русия!
  Анюта се ебава с муджахидините. И натискайки бутона с алено зърно, разкъсвайки масата от воини на Поднебесната империя и чуруликайки:
  - За Сварог! Ние сме високо ценени от хората, под закрилата на Бог!
  И голата й кръгла пета, сякаш от муджахидините, ще се издълбае.
  Тогава момичето се изви на салто.
  Червенокосата Алла се бори отчаяно. Медночервената й коса се вее във въздуха като пролетарско знаме. Момичето запя, оголи зъби и чуруликаше:
  - Славата е добро, поражението е лошо!
  И момичето с боси пръсти хвърли дар за унищожение, разкъса маса от муджахидини и запя:
  - За Русия и свободата докрай!
  И червенокосият воин добави:
  - И слава на майка Русия на Украйна!
  Мария отбеляза агресивно, драскайки на врага и правейки го много уместно, пеейки:
  Ние сме най-силните в света
  Ние сме деца на велика Русия!
  И момичето отново с боси пръсти ще хвърли дар на унищожение със смъртоносна сила.
  А момичето има коса с цвят на златен лист. И такова красиво момиче - просто супер. И тогава момичето натисна бутона с рубинената си зърна, събори колата на врага и изписка:
  - За велика Русия!
  И тогава тя хвърли експлозивен пакет с голата си пета и добави:
  - И за велика Украйна!
  Олимпиадата също действаше изключително агресивно. А ягодовите й зърна натиснаха копчетата на базуката и разбиха масата талибански войници.
  Тогава момичето изкрещя:
  - За моята родина - СССР!
  И голите пръсти на големите, но грациозни крака на героичното момиче хвърлиха разрушителна бомба.
  Воинът изкрещя:
  - Ще строим градове на Марс и заводи на Меркурий!
  Маруся изплези език и изчурулика:
  - И на Юпитер ще има градове - вярвам в това!
  И момичето го взе и с боси пръсти пусна грахово зърно с анихилираща частица.
  И тъй като експлодира, и цял батальон на талибаните ще повърне ...
  А момичето като ягодово зърно блъска нещо крайно унищожително.
  Матрьона също ще го вземе и ще победи муджахидините с помощта на рубинено зърно. И дарът на смъртта ще лети с убийствена сила.
  Момичето го взе и изчурулика:
  - За Отечеството - майка ни!
  И тогава босите й пръсти взеха и хвърлиха грахово зърно и разкъсаха много войници от талибанската империя.
  Така се бият момичетата... Голям танк с огнехвъргачки пълзи. И той изгаря маса от пехота.
  Елизабет пее, оголвайки зъби:
  - Ние сме най-готините в света,
  Момичетата са боси!
  И от момичето натиска аленото зърно на бутона, блестящ като ебонит джойстик.
  Елизабет се изкиска и каза:
  Две по две са четири,
  Две по две са четири...
  Това е известно на всички
  В целия свят!
  Екатерина натисна спусъка с боси пръсти. Нокаутира врага и изписка:
  - За големи промени!
  Елизабет отбеляза с усмивка:
  - И промените ще бъдат към по-добро!
  Елена удари с рубинено зърно, сръчно натисна бутона и отбеляза:
  - Но пулсацията на сърцето и вените,
  Сълзите на нашите деца, майки...
  Казват, че искаме промяна
  Хвърлете игото на тежките вериги!
  Ефросиния, стъпила на педалите с боси пръсти, съвсем логично отбеляза:
  - Тук говорим, за промяна, за промяна. И какви са промените?
  Елизабет логично отговори:
  - Разбира се за промени към по-добро!
  Катрин попита с усмивка:
  - И ако всичко е наред?
  Елизабет уверено заяви:
  - И когато всичко беше наред! Колко години продължава войната, а краят й не се вижда!
  И момичето стреля отново, използвайки аленото зърно на гърдите. Това момиче е супер страхотно!
  Елена също стреля с голата си, розова, кръгла пета и разби друг вражески танк.
  И момичето запя:
  - Слава на руските богове!
  Ефросиния също стреля, зърното й беше като зряла сочна ягода и изсъска:
  - Войната ще бъде спечелена! Всички войни свършват рано или късно!
  Елизабет се съгласи с това:
  - Нека свърши тази война. Но можем ли да спечелим?
  Екатерина отново стреля с аленото си зърно и изгука:
  - Най-вероятният изход от войната е равен!
  Елизабет измърмори агресивно:
  - Не! Няма да има равенство! Ще стигнем до края!
  Катрин стреля отново с помощта на босите си пръсти и изчурулика:
  - В свещената война ще бъде нашата победа! Имперското знаме напред - слава на падналите герои!
  А момичетата в хор, поклащайки пълни гърди, пееха:
  - Никой няма да ни спре
  Нищо няма да ни победи!
  И пак ритаха с боси, розови, кръгли токчета, скърцайки:
  - Нищо няма да ни спре
  Никой няма да ни победи!
  И момичетата ще го вземат и ще пуснат нови потоци от свиреп огън ...
  И момичетата също се бият в небето. Какви красиви воини, когато са в едни бикини. Или дори да свалят сутиените си. А откритите им зърна, както винаги, са в работата.
  . ГЛАВА? 22.
  Анастасия Ведмакова, удряйки опоненти в небето и нанасяйки удари на наземни единици, изписка:
  - За свещения комунизъм на страната на Съветите!
  Акулина Орлова, стреляйки по врага и натискайки бутона с аленото си зърно, много агресивно отбеляза:
  - Има война на унищожение!
  И с боси пръсти, момичето взе и победи воините на могъщата империя. И изписка:
  - Ние сме хора от нашата родна Земя,
  Не е късно да се помирим...
  В торнадо от война
  Има ги и аз
  И това е сериозно!
  Mirabela Magnetic, продължавайки да поваля противниците и използвайки рубинени зърна за това, извика:
  - Във Вселената бушува война,
  Война без повод...
  Сатаната в сърцата на хората
  Много мъже са умрели!
  Анастасия Ведмакова отбеляза много рационално, удряйки врага с ягодово зърно и изскърца:
  - Сияещо е, че Бог създаде,
  Благодатта е излята върху човешката раса...
  Великият Сварог ни даде -
  Душа, ум, сърце милост!
  Акулина Орлова отговори с кикот, също стреляйки със зърно с цвят на фасетиран рубин:
  - Да, Сварог може да направи това! Това е великият създател на планетата Земя!
  Тогава Мирабела Магнетик - това момиче със златиста коса, попита, оголвайки зъби:
  - А защо хората остаряват и особено жените, ако има такъв могъщ и мъдър Създател като Сварог?
  Анастасия стреля с помощта на боси пръсти и отговори:
  - Още помня цар Николай II и дори ми подари бонбони. Можете ли да ми кажете възрастта ми, като погледнете фигурата ми?
  Акулина Орлова, натискаща с голата си пета, забелязана с оголване на зъби и освобождаване на опустошителен дар на смъртта:
  - Гледайки лицето ви, вие също няма да дадете възраст!
  Мирабела Магнет кимна, отбелязвайки с въздишка:
  - Руските богове дори дават безсмъртие и вечна младост на избраните. Но какво може да се каже за християните?
  Анастасия Ведмакова в отговор изстреля ракети, натискайки бутона с ягодовото си зърно и изпя:
  - На небесния трон,
  Кралят на вселената седеше...
  по собствена воля,
  Христос ни управлява!
  
  Те разпнаха Бог на кръста
  Исус се моли на Отец...
  За да не ни съдят строго -
  Грехът ни е простил докрай!
  Мирабела Магнетик кимна, също изпрати реактивни дарове на смъртта, натисна голата си кръгла пета и вякнула:
  - Можеш да пееш добре! Но дали руските богове и Христос са съвместими?
  Анастасия Ведмакова сви рамене, изпрати въздушен снаряд с боси пръсти и изписка:
  - Съвместими ли са медът и млякото? Те са различни, но вървят добре заедно!
  Mirabela Magnetic се съгласи с това, изпращайки ракета със зърното си с цвят на зряло лале:
  - Разбира се, че е добре! И много дори в космоса!
  И момичетата запяха в унисон, продължавайки да стрелят с боси пръсти и алени зърна:
  Земя в прозореца
  Земя в прозореца
  Земята в илюминатора се вижда!
  Както синът скърби за майка си,
  Как един син тъгува за майка си...
  Мъчно ни е за Земята, тя е сама!
  И все пак звездите
  Звездите обаче...
  Малко по-близо, но всички също са студени,
  И като часовник за затъмнение, и като часовник за затъмнение...
  Чакаме светлина и виждаме земни мечти!
  И момичетата пак натиснаха зърната си, алени като макове, на копчетата, изпратиха смъртоносна и пак запяха;
  И ние не мечтаем за рева на космодрума,
  Не това ледено синьо...
  И ние мечтаем за трева, трева близо до къщата ...
  Зелено, зелено, трева!
  Момичетата се справиха много готино с муджахидините.
  И езиците им също са дълги и подвижни. И знаят как да работят с тях.
  Steelenida също е агресивна в битка ... И също така как стреля много точно.
  А също и с помощта на ягодов нипел. И е много красиво.
  Стийленида изпя:
  Това поле беше разорано от синовете на Сварог,
  Ще смажем твърдо противниците ...
  Пътят на Русия, уви, от война на война,
  Но нашите безсмъртни яки момчета!
  Вероника също блъсна с помощта на аленото си зърно като розово листенце, изскърца на врага:
  - За готините ми успехи!
  Виктория също използва пълните си гърди, като зрели пъпеши, когато снима и коригира:
  - За нашия успех!
  Сталенида кимна, хвърли бумеранг с боси пръсти, който отряза няколко глави в полет, и отбеляза:
  - Вярвам, че успехите ни ще бъдат колосални!
  Валентина, която разби талибаните с натискане на бутона на автоматична картечница с ягодово зърно, отбеляза:
  - Егоизмът е проблемът!
  Steelenida, стреляйки по врага и отново хвърляйки отровни игли с босите си пръсти, този път отбеляза:
  - Да, егоизмът е лош!
  Вероника натисна бутона на огнехвъргачката с аленото си зърно, изгори цял взвод китайски и изписка:
  - Но уви - егоизмът не е изтребен!
  Виктория прецака врага, с помощта на гола, кръгла, розова пета и туитва:
  Но и ние не сме слаби! Ще имаме победа и празник във векове!
  Валентина, стреляйки по муджахидините и косейки ги като коса, го взе и агресивно издаде:
  -Слава на ерата на комунизма и цар Сварог!
  Сталенида тупна отново с аленото си зърно и отбеляза:
  - Слава на комунизма!
  Вероника попита с усмивка:
  - Какво е комунизъм?
  Виктория изръмжа агресивно, изпрати подарък на смъртта, зърно с цвят на зрели череши и изписка:
  - Комунизмът е рай!
  И момичетата го взеха и запяха:
  - Ще разкъсам всички на парчета,
  Това е животът, това е щастието!
  Герда се бие на мобилен танк. Тя е много красиво и агресивно момиче. И танкът се движи и пламти. Има много голяма, разрушителна сила.
  Герда стреля с помощта на голи пръсти на изсечени крака и изчурулика:
  -За великия ред в света!
  Шарлот също блъска врага с аленото си зърно, натискайки копчето с него и гукайки:
  - Слава на Родината.
  И Христина момичето стреля, този път с гол, кръгъл, розов ток.
  И тя изгука:
  - За висш комунизъм!
  Магда също тупна врага и пее:
  - Величието на германците познаваше планетата,
  Фашизмът е победен с удар на меча...
  Ние сме обичани и ценени от всички нации по света,
  Народът на цялата страна върви към комунизма!
  Танкът се раздвижи и засипа всички със снаряди, а куршумите заваляха като олово.
  Герда отбеляза остроумно, стрелвайки отново с рубинено зърното на гърдите си:
  - Нашата победа е неизбежна - повярвайте ми, надеждата няма да си отиде!
  Шарлот стреля с боси пръсти и се съгласи:
  - Не, няма да си тръгне!
  Момичето на резервоара въздъхна тежко...
  На друго място, в засада, Алис и Анджелика търсят цели.
  Алис си спомни как попаднала в затвора като момиче. И там я биха с гумени бухалки по босите пети. След това момичето Алис подписа признанието. И отиде в детска, трудова колония. Но тя не остана там дълго.
  В колонията момичетата бяха обръснати плешиви и принудени да работят боси дори в студено време. И Алис се оживи. И Анджелика е родена в Сибир и изобщо не знаеше обувки и тичаше през снежната преспа с боси пети, оставяйки отпечатъци.
  Така че тези момичета са специални и непобедими.
  Алис стреля, натисна аленото си зърно на спусъка и изгука, оголвайки зъби:
  - Слава на ерата на руските богове!
  И тя хвърли смъртоносна граната с боси пръсти. Което разкъса маса талибански войници.
  Анджелика също стреля и то доста уместно. Тя прониза врага и изкрещя:
  - За най-големите постижения на мисълта!
  Тя отново натисна бутона с рубинено зърното си. Удари врага в смъртоносна страст.
  И тогава с боси пръсти тя хвърли унищожителния дар на смъртта и изписка:
  - За великата богиня и майка на боговете Лада!
  Алис стреля много точно и уцели талибанския генерал с точен удар и изчурулика:
  - За Бог Сварог!
  И тогава момичето отново хвърли убийствения дар на смъртта с босите си пръсти. Това е Алис - просто супер момиче.
  Тя работеше добре в колонията. Дори спряха да бръснат главата й и й позволиха да пусне косата си със златиста, къдрава коса. И такова красиво момиче израсна в детска, трудова колония. Тя беше просто богиня.
  И е толкова красиво. А босите й крака оставяха такива съблазнителни отпечатъци в снега. Че дори пазачите са се занимавали с мастурбация.
  Това беше Алис...
  Нищо чудно, може би, такова име като Алис - предизвиква специални асоциации. С който нищо не може да се сравни. А Алис - като цяло красотата е просто супер и хипер!
  А босите й пръсти отново хвърлят смъртоносна граната и разкъсват всички.
  Алис пееше с усмивка;
  Защо хората имат глава
  По-тъпо не става...
  Не цепи дърва с главата си
  Гвоздеите не се чукат!
  Анджелика също взе и стреля, като дръпна спусъка с аленото си зърно, пробивайки врага. Тя хвърли чифт дарове на смъртта с боси пръсти и запя:
  - Нека е празно за някои,
  Други я заблуждават...
  Но всеки се вижда с причина,
  Не иска да я загуби!
  И двете момичета, продължавайки да стрелят по муджахидините и да изпращат подаръци на смъртта с боси пръсти, започнаха да пеят;
  Няма нужда да губите главата си
  не бързай...
  Няма нужда да губите главата си
  И изведнъж дойде по-удобно!
  Момичетата стреляха по врага с рубинените си зърна и викаха:
  Пишете в бележника си
  За всяка страница...
  Няма нужда да губите главата си
  Няма нужда да губите главата си!
  Няма нужда да губите главата си!
  И трябва да убиете копелетата!
  И момичетата хвърляха гранатите с босите си кръгли пети. Тези момичета са просто невероятни.
  А ето я и Николета, която се бори. Това е много красиво момиче, просто е супер.
  Николета я взе и я изпя, натискайки копчето на базуката с аленото си зърно и пращайки разрушителен дар.
  Момичето изчурулика:
  - Слава на времето на комунизма!
  И добави:
  В победата на безсмъртните идеи на комунизма,
  Виждаме бъдещето на нашата страна...
  И червеното знаме, светлата Родина,
  Винаги ще бъдем безкрайно верни!
  Николета след тези думи си показа езика. И нейното рубинено зърно отново сякаш изстреляно с голяма разрушителна сила.
  А Николета с боси пръсти взе и хвърли смъртоносна граната, разкъса маса муджахидини и изгука:
  - През бурите слънцето на свободата грееше за нас,
  През бури и бури вървяхме заедно...
  Нека нациите станат едно
  Нека всички страни на Земята бъдат заедно!
  Виола също се биеше с голяма ярост. Тя стреля от огнехвъргачката, натискаше копчето с аленото си зърно и пееше:
  - Слава на отечеството, нашата свобода,
  Приятелството на народите е опора завинаги,
  Законна сила, волята на народа,
  В края на краищата, за единството на един прост човек!
  Тореадорът стрелял и по муджахидините. При това тя използвала маркуч, от който изхвърчали огнени люспи, които буквално изпепелили всичко.
  Момичето тропна с бос изсечен крак и изчурулика:
  - Слава на ерата на комунизма, слава на новия Ленин!
  Анджелина и Аврора също задействаха мощна огнехвъргачка и я взеха, разбиха я със струя пламък.
  И огънят се изля... Той буквално изгори талибаните.
  Анджелина подпря босите си крака и стреляйки, изчурулика:
  - Слава на СССР!
  И момичето отново натисна аленото си зърно върху бутона на огнехвъргачката. И пак избухна...
  Аврора също удари муджахидините. Изгориха много талибански войници и гукаха:
  - За нови граници!
  И с босите си пръсти тя хвърли убийствен подарък на смъртта. И отново натисна копчето с рубинено зърното на гърдите си. Тогава тя изчурулика, оголвайки зъби:
  - Слава на КПСС!
  Анджелина намигна, хвърли граховото зърно на смъртта с боса си пета и изчурулика:
  - КПСС - СС! КПСС - СС!
  И отново натиска копчето с ягодовото зърно на гърдите си.
  Анна и Олга са красиви момичета само в тесни бикини.
  Взеха и вдигнаха тежка ракетна установка. И като подпряха босите си изсечени крака, те го взеха и го набиха.
  - изчурулика Ана, натискайки копчето с аленото си зърно.
  - Слава на руските богове!
  И с боси пръсти момичето хвърли смъртоносна граната.
  Олга, с боси пръсти, пусна смъртоносен подарък на смъртта, буквално разкъсвайки муджахидините.
  Олга пееше:
  - О, Пушкин, ти си ексцентрик, грешиш,
  В битка не спряхме да се прозяваме ...
  Разкъсаният резервоар на танка гори,
  Изкарване на всички хора от дивана!
  И момичето го взе и с босите си крака хвърли нов, много смъртоносен дар на унищожение.
  И тогава с рубинено зърно тя натисна бутона, изпращайки агресивен подарък на унищожение.
  Тогава момичетата запяха в унисон:
  - И във войната, но във войната,
  Момичетата виждат мъж в мечтите си!
  Желанието му да шофира
  Разкъсайте момчето!
  И воините изреваха:
  - Смажете момичетата с краката на мъжете,
  Човек не трябва да управлява...
  Човек, като кон, е длъжен да оре,
  А смисълът на момичетата е да убиват!
  И отново момичетата с алените зърна на гърдите ще натиснат копчетата на унищожението.
  Самият дявол няма да устои срещу такива красавици.
  И езиците на момичетата са игриви. Те са като сладки бонбони, облизващи пулсиращи нефритени пръчици.
  Анна и Олга пееха:
  - Ще разкъсаме всички мъже на парчета,
  Ще бъде в нашата власт!
  Ето красавиците на биещите се момичета нинджа.
  Свалиха сутиените и вече са само по гащи.
  Момиче нинджа със синя коса взе и наряза с мечове, отрязвайки главите на талибаните.
  Тогава от алените зърна на гърдите ще пусне светкавица към врага. Които изгарят много муджахидини.
  И след това с боси пръсти, докато хвърля убийствен дар на смъртта и пее:
  - Аз съм нещастно насекомо - супер костенурка нинджа! Ще го скъсам като попивателна машина!
  Момиче нинджа с жълта коса също изпълни техника с пеперуда с мечове.
  Отрежете главите на много талибани.
  Тогава от тъмночервените зърна на гърдите избухна мълния. Изгори цял батальон и чурулика:
  - Аз съм най-силното момиче на света!
  И с босите си пръсти тя хвърли смъртоносната сила на игла с отрова.
  Тук в битка е момиче нинджа с червена коса. Мечовете й се въртят като перките на хеликоптер. И посечете муджахидините без жал.
  Огнените пулсари на войните бяха освободени от рубинените зърна на гърдите й. Изгори много противници.
  След това с боса си пета тя изхвърли взривен пакет с въглища и разкъса няколко резервоара.
  Тогава тя изпя:
  Ще строим градове
  Нинджа момиче завинаги!
  Това е наистина това, от което момичетата имат нужда. Имат толкова много ярост и вълнение и бойно настроение.
  Момиче нинджа с бяла коса също сечеше с мечове като остриета на вятърна мелница, отрязваше им главите и пееше:
  Ще се борим за Япония
  много обичам да се целувам!
  И от ягодовите зърна на момичето полетяха унищожителни лъчи. Което буквално превърна афганистанците в пепел.
  И воинът, с боси пръсти, хвърли няколко бумеранга наведнъж, отрязвайки главите на враговете, след което пееше:
  - Слава на ерата на японските богове!
  И момичетата-терминатори веднага запяха:
  - зърната на алените момичета, зърната на алените момичета,
  Нека всички мъже просто умрат от копнеж!
  И отново се чуват оглушителни смешки, а зъбите на красавицата се показват.
  Тези момичета са просто невероятни!
  И обичат езиците им сладката работа.
  Тук ще го вземат и щом плюят, веднага с един замах ще сложат цял батальон.
  След това момичетата от Страната на изгряващото слънце ще реват:
  Ние не се страхуваме от атаки
  Ще убием лошите всички подред!
  Тук в битка и екипажът на Джейн Армстронг.
  Момичето е много красиво. Тя взе и хвърли сутиена. И тя хвана аленото зърно на гърдите си и натисна копчето.
  Изхвърча струя горящ пламък. И изгори сто муджахидини. Ето ги и момичетата - бурно вълнение.
  Джейн го взе и изпя:
  - Червена, червена кръв,
  Един час по-късно е само земя
  След две има цветя и трева върху него,
  Три години по-късно тя отново е жива!
  Гертруд блъсна противника си с аленото си зърно. Разби врага и изписка:
  - И една звезда на име слънце гори!
  И след това голата й кръгла пета натискаше педала със смъртоносна сила.
  Тези момичета са просто чудовища.
  И така ще го вземат и как ще пеят:
  - Здравей Великобритания, сини морета,
  Никога няма да бъдем роби!
  Маланя също ще го вземе и ще натисне копчето с ягодово зърно. И удари врага с голяма смъртоносна сила.
  Тогава то ще извика:
  - За Великобритания и нейната кралица!
  Моника щракна върху копчето с тъмночервеното си зърно и възрази:
  - А къде е кралицата - главните хора!
  И с помощта на босите си пръсти тя го взе отново и стреля. Това момиче е просто невероятно!
  И танкът се втурва към себе си и с голяма смъртоносна сила. Има момичета с най-агресивен импулс.
  Малания изрева:
  - Нашите хора, нашите хора,
  Той е гол, гол, гол -
  Гол нашенци!
  Олег Рибаченко продължава да се бори с голяма ярост. И мечовете на момчето режат като бръснарски ножчета коса.
  И момчето, с босите пръсти на детски крака, хвърля дара на унищожението.
  И пее:
  Ние се борим с врага
  С името Сварог...
  Няма да бъда глупак
  Да станеш Божи син!
  Маргарита агресивно отбеляза, нарязвайки муджахидините с мечовете си. И момичето хвърли тънки бръснарски ножчета с боси пръсти и започна да реже вратовете на афганистанците.
  Тогава момичето запя:
  - Маргарита - прозорецът е отворен!
  И тя го взе, и си показа езика! Това момиче е просто супер воин!
  И никой няма да я спре или победи.
  Ако реве, ще реве.
  И децата-терминатори изсвириха в унисон и облаци от гарвани започнаха да припадат, удряйки черепите на талибанските войници.
  Тези деца са просто чудовища.
  Олег Рибаченко пее:
  - В свещената война,
  Животът на един войник не струва...
  В името на бащата-цар,
  Ние не умираме напразно!
  Маргарита отново хвърли с голи пръсти иглите с отрова и изчурулика:
  - Печелим не напразно!
  И пак момичето се мотае... И се оказа изключително готино и рязко.
  Децата бяха просто възхитени. И краката им са боси, и толкова пъргави, по-готини от маймуни.
  Младите воини пееха с ярост;
  В необятността на прекрасната родина,
  Калени в бой и труд...
  Създадохме радостна песен -
  О, страхотен приятел и лидер!
  След това отново момичето и момчето ще подсвирнат в унисон и отново хиляди зашеметени птици ще паднат върху главите на афганистанците.
  Това са момичетата - най-висок клас, а момчето не е по-лошо ...
  Наташа също сече с мечове. От алените зърна започнаха да излизат светкавици и в същото време тананикаха:
  - Коловрат, Евпатий Коловрат,
  Защитник на Отечеството, войник Перунов!
  И с боси пръсти на момичешки крака, както се изстрелва, явно нещо изключително смъртоносно.
  Зоя, смазваща талибаните с бясна ярост, също започна да освобождава подаръци на агресивна смърт от пурпурни зърна. И докато пее:
  - Коловрат, Евпатий Коловрат,
  Героите на Русия - събира алармата!
  И босите й пръсти се изстрелват отново, много разрушително настояще на разрушение.
  Червеният Августин също се бори с ярост. Тя изпраща един след друг дар на смъртта на врага. И от рубинените й зърна течаха потоци от бурна енергия.
  Августин го взе и изпя:
  Войните на мрака със сигурност са силни,
  Злото владее света без да му знае броя!
  И босите пръсти на краката на червенокосия воин изстреляха невероятното унищожение.
  Светлана отряза китайците, без никакво съжаление. Наряза ги на парчета. И с боси пръсти хвърляше грах с експлозив.
  И тогава от ягодовите зърна, сякаш удряйки врага, с нещо много смъртоносно.
  Разкъсване на врага и пеене:
  - Но вие, синове на Сатаната,
  Не потъпквайте Христовата сила!
  Това наистина е момиче, което е в състояние да победи всяко зло.
  Воини, трябва да кажа, може би най-силните в света.
  Олег Рибаченко, посягайки муджахидините, пее:
  В света на топлина и снеговалеж,
  Светът е едновременно беден и богат...
  Нашият отряд атакува
  Противник право в ада!
  Маргарита хвърли парче антиматерия с босите си пръсти, разкъса маса врагове и изписка:
  И битката продължава отново
  Хиперплазменият огън кипи...
  А Ленин е толкова млад
  Удари с греди!
  След това момичето взе и си показа специално езика. И тя трябва да признае, че е много дълго.
  Децата войни са наистина страхотни.
  Адала и Агата се бият на двуместна самоходна пушка. Те смазват враговете, разкъсват ги.
  Адала натиска бутона на джойстика с аленото зърно на гърдите си, разбива масата на китайски и изписква:
  - За велика Русия!
  Агата също ще удари врага, ще го смаже на парчета, ще го разкъса на кървава каша и ще избърбори:
  - За Киевска Рус!
  И той също ще натисне бутона на джойстика с рубинената си зърна!
  След това момите ще вземат и ще пеят:
  - Преподаваха заедно в училище
  И запомни наизуст...
  Как биеха камбаните
  За Киевска Рус!
  
  И православните помнят
  Кого не питаш...
  Как минаха онези славни дни
  Кръщението на Русия!
  И Наташа и нейният екип вдигнаха;
  Хей славяни, хей славяни
  московчани и киевчани...
  Да делим ли Родината!
  Не мога да изпратя човек
  Смятайте вашите за развъдник ...
  Предпочитам да го обичам!
  Ето как момичетата се разпръснаха и е ясно, че талибаните със сигурност не могат да устоят на такива хора.
  . ГЛАВА? 23.
  Горбачов-Путин продължава да командва и заповядва. Предните части на съветските войски вече са достигнали Индийския океан. В същото време армията на СССР се приближава към Техеран. И започва да обгражда столицата на Иран. И е изключително готино.
  Горбачов-Путин подскача от възторг.
  И той има мечти.
  Войната продължава сякаш по безкрайна писта.
  Наташа и нейният екип решиха да поиграят малко шах, за да си починат от битките.
  Августина и Светлана от едната страна и Наташа и Зоя от другата.
  Синекосото момиче бутна пешката на краля си напред. Августин отговори, като избра сицилианската защита.
  Това вече е друга игра. Червенокосият воин използва варианта на Дракона, където офицерът на черните заема голям диагонал и оказва натиск върху позицията на белите, царя, който се крие от фланга на дамата.
  Тук се получават много интересни позиции. Белите могат да хванат в атака за черната пешка, напреднала пред епископа.
  Наташа и Августина в началото играеха бързо. Но след това започнаха да мислят дълго време. Обмислени варианти. Августина пожертва размяна за пешка. Но атаката се провали.
  Но тогава Наташа направи лека грешка и сбърка фигура за пешка. Положението й стана трудно. Но момичето със синя коса се защити много упорито. Купонът продължи осми час. И досега Августин не успя да спечели.
  След това играта беше прекъсната. Талибаните отново нападнаха. И това, разбира се, вече е сериозно.
  Ревят танкове и ръмжат двигатели.
  Наташа натисна копчето на базуката с аленото си зърно и изстреля смъртоносна граната.
  Проби вражески танк. Тогава момичето извика:
  - Декларирам чек!
  И с боси пръсти тя отново хвърли граната с голяма убийствена сила.
  Зоя агресивно отбеляза, оголвайки зъби и стреляйки по врага с помощта на малиново зърно:
  - А матирането е още по-добро!
  И момичето отново хвърли босите си пръсти, бомба с разрушителна сила.
  И тя изрева, оголвайки зъби:
  - Ще те набия!
  Августина стреля с картечница по муджахидините. Тогава тя хвана рубинено зърното на гърдите си и натисна бутона на гранатомета. Тя разби вражеската кола и написа в Туитър:
  - За най-високата чест!
  И с босите си пръсти тя взе и хвърли смъртоносен дар на врага със смъртоносна сила.
  Светлана го взе и удря врага с помощта на ягодово зърно на гърдите. Ще пробие вражески танк и ще бърбори:
  - Слава на комунизма и раята!
  И с босите си пръсти ще вземе с експлозивен пакет, ще изгаси проклетия враг.
  Тези момичета са просто невероятни. Имат толкова много боен хъс и адска сила.
  Олег Рибаченко, това вечно момче, изглежда на около дванадесет години. Много красиво дете с релефни мускули и само по шорти.
  Хвърля със смъртоносна сила граната с боси пръсти, след което изревава:
  - За Родината и Сталин!
  Маргарита е много готин воин. Въпреки че изглежда като момиче на около дванадесет години.
  И тя също взе и хвърли грахово зърно с боси пръсти, разкъсвайки смелите муджахидини.
  Тогава момичето запя:
  - За Родината без Сталин!
  След това безсмъртните деца го взеха и подсвирнаха с всичките си устни. И гарваните бяха зашеметени и се изсипаха като град върху главите на афганистанците. И проби черепите им.
  Глави се пръснаха като дини, когато ги набиха човките на гарвани, които бяха загубили съзнание от свирката.
  Това са правили децата...
  Анастасия Ведмакова също е в битка ... И босите й пръсти много известно натискат бутоните.
  Момичето, което беше само по гащи, го взе и натисна копчето на джойстика с аленото си зърно. Тя удари талибански танк с ракета и изгука:
  - За великите победи на СССР!
  Акулина Орлова се биеше по едни бикини. Тя е момиче с коса като сняг, малко поръсена със злато. Тоест мадам е много красива.
  И сега грациозните й боси крака натискат педала. И малки бомби падат върху главите на афганистанците. И те почти удариха врага, пробивайки кулите и покривите на самоходните оръдия.
  Акулина го взе и запя:
  Камбаната ще звънне в небето
  Дъждът ще вали проливен...
  Отивам в детството си
  Летен дъжд за мен!
  И воинът стреля отново, използвайки рубинените зърна на пълните й като пъпеш гърди. Ето едно момиче с толкова красива коса и съблазнителни, загорели, изящни крака.
  Mirabela Magnetic също се бори с голям ентусиазъм и колосална агресия.
  Момичето стреля по врага с помощта на ягодово зърно. Тя разби талибанския танк и изгука:
  - Слава на руските богове!
  Това момиче Мирабела е много красиво. И с боси пръсти тя взе и прехвърли на врага убийствен дар на смъртта. А муджахидините бяха много тъпи.
  Но воинът Хелга също ще удря врага от въздуха. При това тя наложи аленото си зърно с цвят на мак. И смъртоносни ракети летяха към врага.
  Те буквално разбиха бункера на парчета. Това са наистина суперкласни момичета.
  Момичето стреля с помощта на босите си пръсти и изскърца, оголвайки зъби, искрящи като перли.
  И воинът ентусиазирано запя:
  Имаше много тежки дни
  Момичето е като славей...
  Обобщено, без да мислим резултатите,
  Не се бийте момчета с нея,
  Не се бийте момчета с нея,
  Иначе ще си счупи рогата!
  Тези момичета са просто супер воини.
  И четирите момичета ентусиазирано пееха:
  Велика Русия - безкрайни полета,
  Нека святата земя гори между звездите...
  Вярвам, че чувствата на сърцето не се топят -
  Ще пазим границата от край до край!
  
  Нека има комунизъм в нашата къща,
  Което даде началото на другаря Ленин ...
  И злият враг на фашизма е унищожен,
  В името на най-великите поколения!
  
  В крайна сметка Родината в сърцата ни е една,
  И в бъдеще на много галактики...
  Нека страната ми бъде известна от векове
  Родино, ти не си само сладка обвивка!
  
  Нека отечеството ми цъфти
  Ще победим Чингис хан...
  Печелившите отварят неограничен акаунт-
  За слава познавам руснака Иван!
  
  Ние сме войнствени момичета, толкова силни
  Че противникът не може да ни победи ...
  Ние сме дъщери на Сварог и синове,
  Способен да удари фюрера в лицето!
  
  За нас Богиня Лада вярвам
  Който роди много богове...
  Всички хора са приятелско семейство,
  Което в сърцето си познавам Род!
  
  И всемогъщият руски Исус,
  Роден във великото православие...
  Разбира се, демиургът изобщо не е страхливец,
  Всевишният се е заселил сред хората!
  
  За слава на Всемогъщия Христос,
  Ще вдигнем острите си мечове...
  Бийте се с монголите докрай
  За да не дойде ордата на Бату в Русия!
  
  Да, с нас безкрайният в сила Род,
  Кой създава вселената...
  И той просто можеше да го направи
  Това, което просто изумява нашето съзнание!
  
  Ние сме хора - това е пространството,
  Способни да завладеят вселената...
  Въпреки че брадвата на Бати прониза ордите,
  Русия със силата на Семейството в битката непроменена!
  
  Момичетата много обичат да ходят боси,
  Бързайте бързо през ледените снежни преспи...
  И те ще бият монгола с юмрук,
  Да не смеят да се занимават с Отечеството!
  
  Не можете да намерите по-красива родина
  Въпреки че нападат Русия с кошмарно ято ...
  Момичето е на не повече от двадесет години,
  Тя вече посече самураи!
  
  Тя е красива и елегантна
  Момичето, което унищожава монголите на шега...
  Нека Сатана атакува Земята -
  Ще смажем врага със стоманен удар!
  
  Така че махнах с бос крак,
  И тя мушна голата си пета в брадичката ...
  Станах толкова готино момиче
  В този случай не се нуждаете от samovolok!
  
  Моите мечове трептят като перце,
  И те съсекоха монголската армия толкова знаменито ...
  Нека веслото ми е здраво,
  Врагът ще бъде унищожен диво!
  
  Да, нашата Русия не е по-красива за намиране,
  Велик като слънцето над планетата...
  Можем да намерим щастието за себе си,
  И подвизите на героизма се възпяват!
  
  Русия е лъчезарна страна,
  Какво даде комунизма на народите...
  Тя ни е дадена завинаги от Кин,
  За Родината, за щастието, за свободата!
  
  Отечество - прославяме Господа Христа,
  Нека Мария и Лада са единни...
  Другарят Сталин замени баща си -
  Ние руснаците сме непобедими в битки!
  
  Народите по света обичат руския начин,
  Ние сме едно, вярвайте хора със сърце...
  Повярвай ми, не ни огъвай с юмрук,
  Скоро ще отворим вратата към космоса, знам!
  
  С боси крака ще влезем на Марс,
  Скоро ще овладеем Венера в доблест ...
  Всичко ще бъде най-висока класа,
  И човек ще стане всеки герой!
  
  Да, Исус е Супермен
  Със Сварог Русия ще се издигне от коленете си ...
  Момчетата няма да имат проблеми,
  Да прославим Рода в безкрайност Име!
  Тук те са борбени и неподражаеми певци.
  Но екипажът на Елизабет се бори много отчаяно.
  Момичето стреля по врага с помощта на пъргави пръсти и изгука:
  - Слава на боговете на Византия,
  Момичетата са само боси!
  И тя отново се разби с помощта на алено зърно, което светеше като въглен. Това са момичетата от най-висока и колосална класа.
  Екатерина зашлеви опонентката си и с ягодово зърно на гърдата, което приличаше на пъпеши.
  После добави с гола, кръгла, втвърдена пета, гукайки:
  - Слава на руските богове и да умре дъждовният дракон!
  Елена, стреляйки много точно по врага, удряйки муджахидините с помощта на голи пръсти на изсечени крака, вякнула:
  - За величието на новия лидер на Русия не ни трябва дъждовен дракон!
  И отново натиснете рубинения зърно на бутона.
  Ефросиния се съгласи с това, издълба врага и изписка, движейки дългия си език, изчурулика:
  - Ще победим врага, въпреки че е мнозинство,
  Момичето има сто пръчки на гърба си!
  И воинът ще използва зърно, което блести като розова пъпка. А нейните голи, изсечени крака ще използват колосална сила на унищожение.
  И масата на талибаните се срина веднага.
  Ето как танкът язди и смазва войските на голямата и силна талибанска империя. Никой не може да устои срещу момичетата-воини. Дори и да не са в танк, а просто в тесните си черно-червени бикини. Такива момичета са много мощни и готини, пълни с агресия. А голите пръсти на краката, доста дълги, грациозни и подвижни, прилагат колосална разрушителна сила върху враговете.
  Аленка също се бие с много хъс. Нейното налягане и голи гърди със зърна, като пъпки на лалета, говорят сами за себе си. Това е момичето - най-насладата. И има толкова много оперативна изобретателност, феноменална, космическа сила. И може би не само космоса, но и земята.
  Альонка блъсна врага със зърното на гърдите си, цвета на пролетарското знаме, и запя:
  - Руски богове - богове на войната!
  И тя хвърли дарове на унищожение към врага от талибаните с боси пръсти.
  Анюта също се бие. Момичето е пълно с енергия и ентусиазъм. Има и нежност, и сила. Като стомана, покрита с гума. И така момичето взе и натисна аленото си зърно върху копчето, изпускайки огнена струя върху талибанските войници.
  Воинът пееше:
  - Един приятел винаги може да ми помогне,
  Не разливайте вода, всички наоколо се шегуват ...
  И ние можем да помогнем на агресора,
  И за нас Сварог е най-добрият приятел!
  И момичето с боси пръсти хвърли унищожителна топка с колосални разрушителни сили.
  Червенокосата и много агресивна войнка Алла взе и изписка, оголвайки острите си зъби, блестящи като диаманти:
  - Ама Пасаран! Китай няма да ни завладее!
  И красавицата натисна рубинено зърното на гърдите си върху бутона на джойстика. И тя го взе и го удари с усукване.
  И тогава нейните голи пръсти на изсечени крака взеха и хвърлиха убийствен бумеранг. Той прелетя и отряза няколко глави.
  Аллах го взе и изчурулика:
  Първо ще погледнем врага в очите
  И тогава ще го изпържим и ще го изядем!
  Тогава момичето взе и си показа езика. А езикът на момиче с червен костюм е много дълъг и пъргав. Той е много вкусен и ароматен, както и пулсиращ обича да се оближе.
  Воинът е супер и пее:
  - В бясна империя няма детство!
  Да, жените използват всяко лекарство!
  И тогава голата й пета хвърли граната.
  Мария също се бори с голямо напрежение. Тя е момиче от най-висок клас и сериал.
  Тя вече трябваше да се бие повече от веднъж... Момичето отбеляза и кратка история за алтернативна история... Когато всичко върви по различен начин, въпреки че се е променило доста в сравнение с реалността.
  Наполеон избра алтернативен план за война с Русия. Той отиде в Киев и там победи руските войски. И създаде марионетна Малорусия. След това имаше война и присъединяването на Беларус и Литва към Полското херцогство, което беше преименувано на кралство. Австрия получи и някои украински територии. Русия, след като беше победена, стана второстепенна сила. През 1815 г. Наполеон започва кампания срещу Турция.
  Побеждава османците и превзема Константинопол. Гърция получава независимост, Босна и Херцеговина става част от великата Италия, която би била поставена на трона от сина на Наполеон Бонапарт. Румъния е включена в Австрия, което сродява императора с Наполеон. България и Сърбия получават независимост, подобно на Албания, но стават васални на Франция.
  А Гърция е васал на формално независима Велика Италия.
  В Турция всъщност на Балканите остана само столицата Истанбул с малко парче земя.
  Войната обаче не свърши дотук. Наполеон започва нашествие в Мароко и Алжир. Но британският флот пречи на френския. Войната с Англия се проточи. Но гениалният Наполеон успява да превземе Гибралтар и да победи британците с превъзхождащите ги сили на сушата.
  След това французите блокираха пролива и успяха да превземат цялата северна Африка, включително Египет и Судан. По време на битките французите разполагат с първите в света подводници. Англия започва да понася огромни загуби.
  Наполеон държи цяла Европа и част от Русия под свой контрол. И Великобритания не е нейният съперник.
  Постепенно французите надделяват над британците. Те построиха повече кораби с население и ресурси многократно по-значими. В крайна сметка през 1931 г. Наполеон кацна във Великобритания и след като разви войските си, превзе Лондон.
  Великобритания се предаде ... На нея беше наложен огромен данък и всички колонии отново станаха френски.
  Наполеон вече беше твърде стар и изпрати своите генерали в битка.
  Франция се бори със САЩ и в Латинска Америка, за да запази многобройни колонии.
  Наполеон, след като е живял седемдесет години, което не е толкова малко за велик гений, умира през 1839 г. по стандартите на деветнадесети век. Неговият син Наполеон II, висок рус, който не приличаше на баща си, наследи престола на двадесет и осем години. И разбира се, продължи войната. Докато като цяло в колониите.
  Освен това Наполеон II има някои интересни идеи. По-специално той провежда референдум и обединява Франция, Италия и Австрия в една държава.
  И това също не е лошо ... И в Прусия те поставиха своя роднина на трона.
  И Жечпосполита беше управлявана от незаконния син на Наполеон и полския панна на Валенсия.
  Войските на Наполеон II в крайна сметка довършиха Съединените щати и завладяха изцяло Северна и Южна Америка. Тогава Африка беше нападната. Разшири се в Индия и Китай.
  През 1860 г. имаше война с Русия. Този път бяха превзети Москва и Санкт Петербург. Проведен е референдум и Русия, чак до Тихия океан, влезе в Британската общност. И тогава Британската общност се сля с Франция. След това имаше война в Китай и десант в Австралия ... Наполеон II управлява до 1883 г., докато умря на седемдесет и две години, завладявайки почти целия свят.
  На трона се възкачва неговият внук Наполеон III. При този монарх последните войни най-накрая приключиха с превземането на Япония, Филипините, други острови и земи в Азия, както и Нова Зеландия.
  Формирането на световна империя е завършено... Наполеон Трети става завършек на историята на войните.
  И сега човечеството имаше един път към космоса.
  През 1917 г. първият човек излита в космоса. И през 1922 г. се състоя полет до Луната. И през 1930 г. до Марс.
  Човечеството завладява космоса... В края на ХХ век човешките селища вече са на всички планети от Слънчевата система.
  И през 2020 г. започна първата междузвездна експедиция. Веднага седем космически кораба тръгнаха към звездата Сириус, която завъртя няколко планети. И един от тях беше годен за живеене.
  Настъпи нова ера на междузвездно разширяване.
  А изразът - да отидеш до Москва през Киев, придоби нов смисъл.
  Мария, разбира се, скицира разказ в тетрадка. И сега, сякаш стреля по врага с помощта на алено зърно, и разби вражеския танк.
  И тя запя:
  - За космически победи!
  Могъщата Олимпиада смаза талибанските войници. И покоси враговете.
  И с боси пръсти пусна цяла връзка нарове.
  Тогава тя притисна рубинено зърното си към врага и изкрещя, оголвайки зъби:
  - За комунизма на космическата власт!
  Матрена също се бори с голямо отчаяние, но в същото време и с агресия.
  А ягодовите й зърна натискат бутоните на базуката и изстрелват унищожителна ракета.
  Матрьона пееше, оголвайки зъби:
  - Не съм жалко насекомо, разкъсвам враговете като попивателна машина!
  Маруся продължава да стреля по врага, с оглушителна сила и ярост.
  И той също притиска парче въглен на гърдите си. Освен това босите й пръсти правят нещо изключително унищожаващо.
  Маруся измърмори:
  - За светата Русия!
  Какви момичета има - космическа сага, за звездни викинги ...
  Момичето също скицира кратка история по време на битката, с боси пръсти;
  Крал Чарлз Дванадесети избяга от смъртта по време на войната в Норвегия и дори след като сключи мир с Петър Велики, успя да завладее тази страна. И Швеция се отдръпна малко от поражението. През 1740 г., по време на регентството на Леополдовна, Чарлз Дванадесети атакува отново ... И той успя, възползвайки се от факта, че Бирон беше свален и хаосът и хаосът в Русия, взеха както Вибор, така и Санкт Петербург.
  Руската армия обаче се възстанови след първоначалните неуспехи и успя да превземе столицата на Русия. Швеция успя да запази само Виборг.
  Но ходът на историята се промени донякъде. Иван шести не беше свален, тъй като превратът се провали. И той запази трона си. Чарлз Дванадесети умира на седемдесет години през 1752 г., след като е управлявал петдесет и пет години. И управлението му беше най-наситеното със събития в историята.
  След пауза през 1757 г. Русия е във война с Прусия. Този път, благодарение на факта, че Иван Шести, вече възрастен, беше на трона, войната завърши с пълното поражение на Прусия и арестуването на Фридрих II. И това се оказа огромно постижение за Русия. Тогава Русия анексира Полша, по-точно Жечпосполита, и побеждава Турция. Има две войни с Османската империя. А вторият завършва с превземането на Константинопол и пълното завладяване на Османската империя. Царска Русия печели много победи - достига до Индия, а също и превзема Северна Африка. Тогава Суворов завладява цяла Европа, заедно с революционна Франция.
  Само Великобритания се опита да се съпротивлява. Но блестящият Нелсън беше победен от по-блестящия и успешен Ушаков. И последва десант с превземането на Лондон.
  Цяла Европа беше завладяна ... Тогава вече имаше кампания в Африка през деветнадесети век. Много успешен и превземащ Индия. И тогава руските войски вече бяха нахлули, превзеха Канада и стигнаха до Съединените щати.
  През 1815 г., на седемдесет и пет години, почина Иван Шести - най-великият. Неговото управление беше най-дългото сред повече или по-малко значими държави в историята на човечеството. Седемдесет и пет години на власт. Вярно, трябва да се каже, че мандатът беше номинален, поради регентството. Но същото може да се каже и за Луи XIV.
  А Иван Шести, който в реалната история беше провален цар, завършил живота си в затвора, като алтернатива стана най-великият владетел в историята на планетата Земя.
  Неговият син Петър Трети става нов цар. Този монарх продължи агресивната политика на баща си. И завърши превземането на Китай. Русия също победи САЩ, завладявайки тази територия. И вече при Александър Първи, латинската армия с Япония също беше завладяна. И Александър II завърши завладяването на последните страни в света, включително Австралия.
  Така световната империя възникна отново ...
  Всичко изглежда наред, но в империята има автокрация и крепостничество. И кралете се опитват да забавят прогреса. Което обаче е невъзможно. И през 1953 г. първият човек в този случай, княз Алексей, излетя в космоса.
  А през 1967 г. за първи път летят до Луната. И трябва да се отбележи много готино.
  Тъй като полетът до Марс се състоя още през 1988 г. Което все още е по-добро, отколкото беше в реалната история...
  Постепенно кралете започват да обръщат повече внимание на космоса. Имаше полети до Венера и отвъд ...
  Новият цар Георги Първи, също през 2020 г., реши за първи път в историята на Русия да проведе избори за Държавната дума и да създаде конституция.
  Новият относително млад монарх дори написа поредица от крилати афоризми;
  Мисленето като цирк изисква ходене по въже!
  Любовта е чувство като флейта, само че музиката е много по-сладка!
  Политиците често са лисици и никога лъвове, защото политиканстването не е кралска работа!
  Дете без бой е по-лошо от куче!
  Честността е рядко качество за политиците, особено при броенето на гласовете!
  В пулсирането на сърцето и вените искаме промяна...но не стареене!
  Младостта е безценна като златото, само избледнява по-бързо с времето!
  Младежта насърчава откритията, като свеж бриз към платно!
  Младостта, за разлика от виното, губи стойност с годините, но придобива сила!
  Роботите във фантазиите са родени от човешкия мързел, но олицетворени от свръхчовешкото старание!
  Колкото повече командири, толкова по-малко ред, колкото по-малко ред, толкова повече загуби!
  Детството е като парите по време на инфлация, колкото са по-ценни, толкова по-бързо се разделяш с тях!
  Дъбови генерали, произвеждайте дървени ковчези!
  Генерала е като буре, особено празно!
  Когато генералите са дъбове, гъстото невежество процъфтява!
  Ум и фантазия, като съпруг и съпруга, само меденият месец е наистина сладък, когато подкрепящата свекърва на реалността!
  Броят на заповедите не винаги е пропорционален на доблестта, но винаги отразява благоволението на висшестоящия!
  Маслото наистина е черно злато, трови природата, почернява сърцата, замъглява ума!
  Маслото е като черната кръв на дявола - трови и плътта, и душата!
  Умът е спасител в умни ръце и месарска бухалка в лапите на идиот!
  По-лесно е да направиш снежен човек в устието на изригващ вулкан, отколкото да намериш откритие, което не е използвано за военни цели!
  Отварянето за война е равносилно на затваряне на много врати на мирния живот!
  Ако искате да избегнете битка - помпайте мускулите си, ако искате да избегнете война - създайте армия!
  Дипломацията е облекчена от бремето на военните разходи, преговорите са тежки юмруци!
  Не обещавайте луната от небето, ще трябва да виете като куче, когато хората дойдат да поискат!
  Сърцата изискват отмъщение, но нищо не е по-хитро и зло от човешкото сърце - така че нека умът дава прошка!
  За да има реколта, е необходимо да се засаждат паразити през цялата година!
  Като засадите ленив веднъж, можете да имате реколта през цялата година!
  Червената реч може да избели черна репутация, но няма да украси живота на безцветен за разглеждане!
  Чудесата на науката, ние сме лишени от скуката, чудесата на прогреса са много интересни!
  Главното чудо на науката не удря, а възнаграждава!
  Науката не е вълк, но си тръгва от гората, ако няма научна отговорност овце пастир!
  Началото не трябва да е бързо, ще се забавите до среща, но бавността в началото ще замрази края!
  Началото е като отварянето в игра, трябва да се развивате по-бързо, но не мърдайте без да мислите за пешки!
  Идеалният политик е като кон на работа, но не и магаре в съвети!
  Любовта, разбира се, е прекрасно чувство, само когато не се отнася до алкохола!
  Много готвачи развалят кашата, като наливат изварено мляко в тестото!
  Политикът е художник, само че не цапа платното, а себе си!
  Кралете могат всичко, но монарсите не искат почти нищо за народа!
  Само царят, който се застъпва за народа!
  Има само две неща в света извън контрола на Създателя: човешките чувства и човешката глупост, особено когато се чувствам като умни хора!
  Не е важно кой е президентът, важното е кой е царят в главата ти!
  Война, без място за размисъл, ерата на смъртта и лудостта!
  Полудяват само тези, които имат разум отвъд разума!
  Колата не е просто средство за придвижване, а лукс, от който само глупаците пестят!
  Най-разточителният вид икономика, за пестене на престиж!
  Ту губехме, ту умирахме, но руснаците никога не коленичиха!
  Умението замества количеството, но количеството може само фалшиво да фалшифицира умението!
  - В здраво тяло, и дух на амбал - и слабост на плътта - душата избледня!
  Кръвта блести като злато, но металните души ръждясват от нея!
  Дори златото ръждясва, ако не се излее сърце от него!
  Изтезанието не е забавление, а тежка работа от сферата на услугите, в която съжалението към клиента е фатално за вас!
  Душата на богаташа е патриотична, не повече от тази на жълтицата, дето я вземат и се лепят!
  Златото е жълто като цвета на предателството, меко като волята на опортюнист, тежко като съвестта на предател!
  Болката е като свекърва, обсебваща, гадна, искам да се отърва от нея, но ... без нея няма да се ожениш с победа!
  Когато врагът не се предава, го унищожават, а когато не се предава, изобретателността носи победата!
  Няма значение дали ще загинат женските на врага, катастрофа е ако нашите мъжкари са си изкривили мозъка!
  В битка е лесно, когато ученето не е мъчение, а полезно забавление!
  Дори по думите на Христос неговите слуги търсят нещо, което служи на безбожния произвол!
  Голям килер ще падне шумно и шумната слава отива на този, който го събори!
  Когато маската е умела, нямаме нужда от оправдание!
  По-често червени реки текат заради червени речи и черни дела!
  - На когото му е писано да го бодат, да не трепери на въжето!
  Както винаги се оказа, но те не искаха!
  Смъртта заслужава по-добър дял от живота, защото нейната продължителност оставя несравнимо повече части за избор! -
  Гаранции дават гарантирано ограбени!
  Златната монета е мека, но по-смъртоносна от куршум, удря право в сърцето и вади мозъка!
  Технологията е богът на войната - а нейният саботьор е атеист!
  Бог създаде Вселената за шест дни, а човек цяла вечност плаща за една минута човешка слабост!
  Влязоха на вълната, но не се върнаха с лифт!
  Бягайте, но не бягайте, стреляйте, но не отвръщайте, удряйте, но не отвръщайте и най-важното - пийте, но не се напивайте!
  Никой не се нуждае от уши на мъртво магаре, но слухът на жива лисица е дар за тези, които не се нуждаят от магарета, за да постигнат целта си!
  Обуй си акъла, завинаги ще си останеш скитник!
  Войната е въздух за белите дробове, но само смесен с бинарен газ!
  Ако врагът не иска да се предаде и не знае как да губи, ние ще го принудим да се предаде и ще го отучим да победи!
  Лошите хора обичат черната магия, добрите лошите - бялата!
  Убиването във война е трудно в процеса, отвратително като възприятие, но колко страхотно накрая! Така войната носи здраве на душата, втвърдяване на тялото и прочистване на портфейла!
  Понякога войната пълни много портфейлите и правопропорционално на пълнотата на пролятата кръв и празнотата на поквареното сърце!
  Дългът към Отечеството е червен със заплащане на безкористна преданост!
  Войната е изпитание за умните, каляването за силните, забавление за глупаците! -
  Да бъдеш за смях не е забавно, да караш другите да плачат не е скучно!
  Добрият владетел е като захаросания мед, първо го близат, после го изплюват!
  И злият владетел, като пелин, първо ще бъде изплют, а след това стъпкан!
  Да, златото е меко, но непробиваемият щит се кове лесно!
  Качеството винаги превъзхожда количеството - дори океан от ечемична каша не е пречка за брадвата!
  Злото е пълно със сила, когато доброто е отслабено от страх!
  Шегата е добра за мястото, лъжица за вечеря, а помощ за беда!
  Може да имате късмет веднъж или два пъти - без умение късметът си отива!
  Кой не е Лев Толстой, този литературен скитник!
  . ГЛАВА? 24.
  И в Русия след смъртта на Владимир Путин на 1 ноември 2022 г., разбира се, имаше промени. Смъртта на диктатора, както винаги, се оказа едновременно радост и шок за околната среда. На първо място, Михаил Мишустин беше възхитен, който според конституцията стана действащ президент на Русия. Всъщност той вече наистина е новият крал.
  Особено не щастието, но нещастието помогна: Сергей Шойгу загуби популярност поради войната в Украйна и сега не можеше да претендира за ролята на национален лидер и президент. А Дмитрий Медведев загуби популярност още по-рано. Така че тук Михаил Мишустин вече има всички козове в ръцете си. Освен това той устройва и олигарсите, и икономическото крило, и Запада, и силите за сигурност.
  Така че няма от какво да се страхуваме. Ами президентските избори? Толкова е официално. Още повече, че Жириновски умря, а комунистите нямат силни лидери.
  Генадий Зюганов е просто костенурка Тортила, която все още движи плавниците си.
  Грудин най-вероятно няма да бъде допуснат до гласуване.
  Навални е сериозен противник, той е в затвора. А Ксения Собчак изобщо не е сериозна.
  Така че президентските избори са псевдосъстезателни. И не е нужно да се страхувате от тях. Въпреки че, разбира се, самият Михаил Мишустин не е суперзвезда. И плешив, и дебел, и бащата е евреин, и положението в икономиката е трудно. И разбира се, общият спад в популярността на властите. Но и комунистите бяха опетнени със съучастничество във войната. И позицията им - шестиците на властта се оказаха губещи. Добавих няколко за сметка на антивоенния електорат на Яблоко и Парнас. Михаил Кастянов може да бъде тъмен кон. Освен това времето на Михаил Кастянов си спомняха много обикновени хора и олигарси с носталгия.
  Тоест може да започнат да действат други правила. Мнозина вече не са против връщането към социализма.
  А самият Мишустин е като слаба звезда в черно небе.
  Е, Михаил Кастянов може да не е регистриран. Както и други сериозни кандидати.
  Мишустин има джобни съдилища в ръцете си и ЦИК ще реже всеки.
  Без тълпи обаче не може. Иначе западът няма да признае избори.
  Михаил Мишустин с първата си стъпка прекрати военните действия в Украйна и предложи нов формат за преговори.
  На Запад беше прието положително. Но за да не се разстройват силите за сигурност, Михаил Мишустин взе и награди Шойгу за "голямата победа" с чин маршал. А също и звездата на героя на Русия. Както между другото, редица генерали и офицери.
  Беше истински звездопад. Самите военни вече бяха уморени от битки и загуби и не протестираха срещу края на войната.
  В обществото също се засилиха антивоенните настроения. Да, и медиите започнаха да работят отново, в друга посока. Михаил Мишустин започна да печели точки за себе си като миротворец. И този ход беше сериозен. Освен това и елитът, и олигарсите искаха края на войната и конфронтацията със Запада.
  Е, комунистите малко помрънкаха, а останалата опозиция подкрепи пътя към мира.
  Владимир Путин беше погребан по най-висок стандарт в позлатен ковчег. Стреляха дори с оръдия. С уважение, разбира се. И дори решили да балсамират трупа, в който случай да построят мавзолей. Но като цяло във външния респект към мъртвия диктатор имаше известен хлад. Народът не скърби много, настроението на елита е по-скоро радостно.
  Лукашенко дойде на погребението на Владимир Путин, очевидно за подаяние. Той беше приет хладно. Михаил Мишустин изпитваше известна ревност към беларуския диктатор. Който много воюваше, заплашваше, но не влезе във войната с Украйна.
  Майкъл дори не говореше с него. И студено се ръкуваха, без да се прегръщат.
  Като цяло настроенията по света са различни. Разбира се, повечето се радват, че диктаторът и агресорът умряха. Но какъв ще бъде Михаил Мишустин? Ще се оправи ли, ще спре ли войната? И ще има ли отново нормални отношения с цивилизованата част на света.
  Ръководителите на ОНД се събраха на погребението на Путин. Както и президентът на Китайската народна република. Но никой не дойде от Запада, освен премиера на Унгария. Видно беше обаче, че дори китайците са доволни от промените. Владимир Путин беше твърде опасен за света, заплашвайки да избухне в ядрена война. И на никого не му трябва.
  Много журналисти и поп звезди бяха за промените.
  Всички искаха край на лудостта. Патриарх Кирил лично погреба Владимир Путин. Явно се е притеснявал как ще се държи наследникът. Което е доста студено към православието. Да, и наполовина евреин.
  Въпреки това Михаил Мишустин се срещна с патриарха след погребението. Той заяви, че няма да има фундаментални промени по отношение на църквата и държавата.
  Но все пак е необходимо бързо да се проведе среща с папата в Москва и сестринските църкви да се помирят.
  Е, може би все още предстоят някои дребни реформи. Например да отмените коледния пост и да смекчите великденския.
  Може би в този случай православието ще стане по-достъпно и популярно.
  Да, и бръсненето на брадите на свещениците и подстригването на косата не боли. И изглеждат като диваци.
  Патриарх Кирил отбеляза, че тук е необходим предпазлив подход. Но е крайно време да се отмени Рождественския пост - той се спазва най-малко и само плаши стадото. Е, хората трябва да получат повече свобода в рамките на религията, те вече са уморени от ограничения.
  Що се отнася до публикациите, разбира се, за православието само минус тези публикации. Тогава имаше въпросът за протестантите.
  Михаил Мишустин отбеляза: Протестантите също са християни и трябва да сте приятели с тях, но като цяло има по-малко фанатизъм и повече либерализъм. И ще видим.
  Едно от първите решения беше да се преразгледа делото за забрана на Свидетелите на Йехова.
  Всъщност те са съвсем нормални момчета, които не учат нищо лошо. Че трябва да живеете според евангелието. И има само един Бог! И че в Библията Бог не е сам? Самият Исус каза: защо ме наричаш добър? Има само един Бог на небето!
  Свещениците не могат да обяснят това повече или по-малко задоволително.
  Михаил Мишустин чрез Съвета на федерациите стартира нови избори. И неговият лозунг беше прост: Свобода, богатство, стабилност.
  А на президентските избори обещаха по-голяма свобода. По-специално, Максим Галкин се завърна и отбеляза триумфа на опозицията.
  И какво предшества това?
  Изпълняващият длъжността президент кимна.
  - Да, чакахме... Но е рано за релакс! Царят винаги е управлявал в Русия. И не винаги е зависело от формални правомощия!
  Медведев отбеляза:
  - Ще бъде необходимо да запазим и дори да увеличим военната си мощ, но в същото време да бъдем заедно със Запада!
  Шойгу измърмори:
  - Нереално!
  Мишустин отговори:
  - Напротив, истинско е! Ще бъдем силни, за да сдържим Китай! Иначе ще станем колония на Поднебесната империя! И ще дойде време в целия свят да има една единствена сила и в това идва спасението на човечеството!
  Шойгу отбеляза:
  - Путин трябва да бъде почетен на погребението! И наричайте улиците в градовете на негово име, изграждайте паметници и може би дори дайте фамилното име на някой град!
  И.д.
  - Ще направим всичко както трябва... Ясно е, че мъртвецът трябва да бъде превъзнесен. Но ние нямаме съветски времена и трябва да знаете кога да спрете!
  Шойгу кимна.
  - Путин трябва да бъде погребан в златен ковчег. А диамантите са излишни!
  Главният прокурор предложи:
  - Или може би ще балсамираме Путин в мавзолея вместо Ленин?
  Мишустин поклати глава.
  - Ще направим мавзолей на Путин, но в Петербург! И ще бъде три пъти повече от Ленин!
  И това предизвика бурни аплодисменти от обкръжението на диктатора. Или бивш диктатор!
  И.д.президент обяви:
  - Отговорник за погребението на руския президент Владимир Владимирович Путин назначавам Дмитрий Анатолиевич Медведев! И издавам първия си указ. А също и за присъждането посмъртно на Владимир Путин званието Герой на Руската федерация и маршал на Руската федерация! Подгответе и укази за изграждането на мавзолей на Путин в Санкт Петербург и въвеждането на десетдневен траур. И затова бъдете!
  И свитата извика агресивно:
  - Слава на Русия! И посмъртна слава на Путин!
  Мишустин добави:
  - И аз също обявявам конкурс за паметник на Путин. Според условията на конкурса това трябва да бъде най-големият паметник или по-скоро статуя в света.
  Матвиенко кимна одобрително:
  - Това е чудесна идея!
  И.д.председателят добави:
  - И Елцин също трябва да направи статуя. Предлагам да се намери място близо до Москва, за да има цял маршрут за паметници на президентите на Русия. И за бъдещите управляващи!
  Шойгу се засмя.
  - Искаш ли да си направиш паметник на Миша?
  Мишустин отбеляза:
  - Ние, президентите, сме като фараони! Нека построим наши собствени мавзолеи!
  Министърът на отбраната припомни:
  - А какво ще кажете за мен маршалския чин и диамантената звезда на победата?
  И.д. председателят се съгласи:
  - И подгответе указ за Шойгу ... И нека Дмитрий Медведев получи звездата на героя на Русия. И после толкова години на власт, и без заповеди!
  Действащият шеф на съвета по сигурността кимна.
  - Това е вярно! Отдавна мечтая за звездичка!
  Мишустин добави:
  - Нареждам също така да се подготви указ за награждаване на всички членове на Федералното събрание и членове на Държавния съвет със специален златен почетен медал и изплащане на специална награда на почетен държавен служител! И на всичкото отгоре да подготвите указ за удвояване на заплатите и пенсиите на всички офицери и генерали от силовите ведомства! А също и за това, че на всички военни пенсионери се присвоява следващото военно звание!
  Шойгу кимна в знак на съгласие:
  - Това е мъдро решение страхотно! Силите за сигурност са нашият гръбнак!
  Финансовият министър отбеляза:
  - Хазната е празна!
  Мишустин изръмжа:
  - Отпечатайте повече! Дори е полезно да ускорите малко инфлацията! В Русия има недостиг на пари!
  Шефът на Централната банка кимна.
  - Ще направим страхотен!
  Мишустин отбеляза:
  - Можете да разрешите на длъжностни лица да дават подаръци до десет хиляди долара. Те също трябва да живеят. А декларациите за доходи - ще класираме! И като цяло ще се наложи повишаване на заплатите на чиновниците на всички нива.
  Медведев уточни:
  - Но не сега, а след изборите! Трябва да спечелим президентските избори в Русия! Увеличението на доходите на чиновниците няма да хареса на народа!
  И.д.председателят отбеляза:
  - Но служителите ще го харесат! Не е важно как гласуват, важно е как мислят!
  Министрите ръкопляскаха...
  Смяташе се, че наследникът на Путин е самият той. И ще може да се краде по-смело. Освен това примерът с Навални показа, че затварят враговете на властта, а не тези, които крадат!
  Имаше и други разпореждания на и.д. По-специално, депутатите бяха помолени да легализират безплатната приватизация на апартаменти в Москва, служебно. Това много би вдъхновило много нерезиденти.
  А депутатите също трябваше да изкарат две свиквания - да плащат сто процента пенсия, независимо от възрастта.
  И това е само началото.
  А Мишустин посмъртно награди Путин и с орден "За заслуги към отечеството" първа степен.
  И те решиха не само да направят ковчега на Путин златен, но все още обсипан с диаманти.
  В същото време Михаил Мишустин и Джо Байдън разговаряха по телефона;
  Той говори по телефона с Мишустин ...
  Изпълняващият длъжността президент на Русия каза:
  - Всички разбираме, че е време да сложим край на Студената война! Ние само се отслабваме един друг!
  Байдън се съгласи с това:
  - Не ни трябва хибридна война! И добре, че това чудовище Владимир Путин е мъртъв!
  Мишустин честно отбеляза:
  - И аз се радвам за това ... Но засега трябва да играя публично скръб и да прославям мъртвите! Но след като ме изберат за президент, ще станем истински приятели!
  Президентът на САЩ логично отбеляза:
  - Не е важна личността! Важна система! Няма да се кандидатирам за втори мандат, но системата ще остане!
  И.д.президент попита:
  - Ами Тръмп?
  Байдън се засмя.
  Няма да имаме друг Тръмп!
  Мишустин се съгласи:
  - Да, но няма да имаме втори Путин! Всичко се върти в кръг!
  Президентът на Съединените щати ядосано отговори:
  - Мисля че не! САЩ трябва да станат устойчиви. Постоянните люлеения на махалото в една или друга посока само ни вредят!
  И.д. президент потвърди:
  - И ние имаме комунист Алексей Кузнецов. Той може да стане за вас сто пъти по-лош от Путин!
  Байдън, веднага схващайки същината, кимна:
  - Ние можем да ви помогнем в тази свещена борба!
  Мишустин открито заяви:
  - Необходимо е Кузнецов да има сметки и имоти в чужбина. И ще отприщим голям скандал на тази основа!
  Президентът на Съединените щати каза с въздишка:
  - Ще го направим! И какво ще получим в замяна!
  Изпълняващият длъжността президент каза любезно:
  - Да отменим закона на Дима Яковлев!
  Байдън се засмя и отбеляза:
  - Смятате ли, че осиновяването на деца на алкохолици от вашите сиропиталища ще помогне много на Америка?
  Мишустин логично възрази:
  - Ще бъде прието положително от американския народ. Необходимо е да се намали градусът на взаимната истерия в медиите! Нека вашите оказват по-малко натиск върху нас. И ще замразя нападките срещу вас в нашите медии!
  Байдън отбеляза с усмивка:
  - Нашите медии са по-свободни. И известно време може да има атаки срещу Русия. Но вие няма да се сблъскате и ние няма да се блъскаме!
  Михаил Владимирович отбеляза:
  - Ще говорим повече на погребението на Путин... Ще обсъждаме спорни въпроси. Във всеки случай, за разлика от цар Владимир, разбирам колко опасен е Китай. И че трябва да го спрем заедно!
  Президентът на Съединените щати се съгласи:
  - Хубаво е, че има разбиране! Но се опитайте да се държите така, че всички да видят, че Русия се променя към по-добро!
  Мишустин потвърди:
  - Вече подписах помилване на Алексей Навални и това е сигнал към вас - ние вече сме различни!
  След погребението на Владимир Путин е поставен в Мавзолея
  А ковчегът на Владимир Путин е гъсто обсипан със златни диаманти. И е красиво и богато.
  Пристигнаха гости от цял свят. Включително от Китай, САЩ, Украйна и т.н.
  Мишустин, както беше обещано, проведе среща с Байдън. Но преди това той се срещна и с другаря Си Дзинпин. Той се опита да убеди своя китайски приятел, че Русия все още е съюзник на Поднебесната империя и нищо няма да се промени. Но Михаил Владимирович избягваше конкретика. Досега Китай не е поискал нищо допълнително от Русия, но добре. Въпреки че Си Дзинпин намекна, че Русия може да сподели военни тайни и технологии с Китай, както и да понижи цените на петрола и газа. Например, Китай стана много силен след пандемията и че те имат такива ресурси ...
  Мишустин почувства, че китайците ще засилят натиска върху Русия. Освен това повече власт и повече арогантност. Си Дзинпин покани действащия президент да посети Китай и да обсъди някои от спорните въпроси там.
  Вижда се, че президентът на Китайската народна република гледа на Мишустин като на неравен и явно ще го стисна добре. И в очите му има повече хлад. Си Дзинпин скоро ще се кандидатира за трети мандат - противно на традицията на Дън Сяопин. И срещу това значителна част от партията не е толкова велик другар Си, че да бъдат нарушени два термина. Естествено, китайският президент, който се смята за нерешителен лидер във външната политика, иска да окаже натиск върху Русия. Още повече, че наследникът в политически смисъл и като народна обич е по-слаб от своя предшественик.
  Си Дзинпин иска да покаже на какво е способен и да наклони Русия, че руснаците са просто младши партньори.
  Мишустин го почувства. Както след смъртта на Сталин, когато Мао Цзедун рязко увеличи натиска си върху СССР и стана много по-твърд и непримирим.
  На срещата с Байдън Михаил Владимирович се опита да изглежда уверен, но ръцете му трепереха.
  Президентът на САЩ поздрави. И започнаха да си говорят.
  Мишустин каза:
  - Ние сме Русия - това е ковачница на оръжия и суровини! И в същото време има огромен научен потенциал. И наша отговорност е да поддържаме света стабилен и проспериращ.
  Байдън се съгласи с това:
  - Разбира се, Русия е силна държава и световна сила. И ние трябва да бъдем приятели и да поддържаме света заедно!
  Действащият руски президент кимна.
  Да, г-н Джо! Но за това е необходимо общественото мнение да се настрои към взаимно създаване. Вие не трябва да ни пипате, но ние не трябва да ви пипаме!
  Президентът на Съединените щати отбеляза:
  - Имаме свободна преса!
  Мишустин кимна.
  - И формално сме свободни! Но истинската зависимост винаги е налице!
  Байдън отбеляза:
  - Пазете си журналистите, а на нас ще ни е по-лесно да пазим нашите!
  Изпълняващият длъжността президент на Русия заяви:
  - Ще бъде взаимно решение без атака!
  Президентът на САЩ логично отбеляза:
  - Само това не е достатъчно! Имаме нужда от съвместно американско-руско приятелство! За да не ставаме един срещу друг!
  И обратното, те похвалиха и размениха празници на приятелството!
  Мишустин се съгласи с това:
  - Така да е! Ще затворим позициите си! Ще изпратя делегация от деца в САЩ!
  Байдън кимна и отбеляза:
  - Да, и законът на Дима Яковлев трябва да бъде отменен. Той е много обиден за американския народ и медиите!
  Изпълняващият длъжността президент кимна в знак на съгласие.
  - Отменете господин президент! Ти и аз сме приятели на Джо завинаги! Ще бъда приятел с вашия наследник, който и да е той!
  Президентът на Съединените щати попита по същество:
  - Можете ли да спечелите изборите за поста президент на Русия?
  Мишустин кимна в знак на съгласие.
  - Не е важно как гласуват - важно е как мислят! Ще спечеля и новият ми курс ще бъде по-мъдър!
  Байдън отбеляза:
  - Можем да ви помогнем на изборите!
  Изпълняващият длъжността президент на Русия отбеляза:
  - Основното тук е да не се намесвате! Врагът, особено комунистите, също използва антизападна реторика. Твърде силното сближаване със Запада те могат да използват за пропагандни цели. Основното тук е да не им дадете повод да критикуват Съединените щати. По-специално, ние сме готови да ви помогнем в Афганистан. Имаме опит в това отношение и не ни трябват талибаните в подбедрицата на Русия!
  Президентът на Съединените щати отбеляза с въздишка:
  Тази война продължи твърде дълго. По-голямата част от американците смятат, че няма какво да правим там! Наистина, защо трябва да харчим по милион долара за всеки наш войник в тази страна!
  Мишустин кимна и подушвайки носа си отбеляза:
  - Да, разбирам те! Имаме и засилени критики към Украйна. И това е много агресивна критика! Особено от страната на новата комунистическа звезда Николай Бондаренко! Това е истинско чудовище!
  Байдън отбеляза с усмивка:
  - Можете да го затворите като Навални!
  Действащият президент на Русия отбеляза:
  - Точно така, ще освободим Навални! Вече подписах помилването му!
  Президентът на Съединените щати кимна в знак на съгласие.
  - Това е добре! Така ще ни е по-лесно да водим пропаганда в полза на новото, руско ръководство!
  Мишустин кимна с усмивка:
  - Ще се оправи, приятелю!
  Байдън отбеляза с въздишка:
  - Уви, президентът на САЩ е твърде стар и не му остава много време! В този случай е необходима система за дългосрочни отношения!
  Изпълняващият длъжността президент на Русия отбеляза:
  - Нямам желание да повтарям пътя на Путин и да нулирам сроковете си! Но основното е партията и нейното настроение, а лидерът е второстепенен!
  Президентът на Съединените щати се съгласи:
  - Да, партията и системата са първични! И в това отношение ще бъдем заедно завинаги, ако изработим жизнеспособна система!
  Мишустин кимна и отбеляза:
  - Когато общественото мнение узрее, ще влезем в НАТО, Г-8, че и в Европейския съюз! Дано ЕС е бъдещето!
  Байдън потвърди:
  - Да, ще създадем евро-американо-азиатски съюз! Бъдещето ще е в политическата глобализация на света! В крайна сметка глобализацията е прогресивен процес, нали?
  И.д. председателят се съгласи:
  - Без съмнение прогресивно! И аз го разбирам, за разлика от Путин, който беше привърженик на многополюсния свят!
  Президентът на САЩ логично отбеляза:
  - Многополюсният свят е задънена улица! Само в политическия глобализъм на спасението на човечеството, от взаимно унищожение!
  Мишустин поклати агресивно глава.
  - Голямо и взаимно унищожение! Все пак имаме една планета и всички сме хора! Трябва да сме приятели! Но Путин остана в идеите си в средновековието!
  Байдън попита:
  - А защо осеяхте ковчега му с диаманти?
  Действащият президент на Русия се засмя:
  - Разбира се, че е прекалено! Но ние играем на инстинктите на тълпата. Владимир Путин беше буквално канонизиран и превърнат в живо божество! И това трябва да се има предвид! Но скоро дрогата ще отшуми и нацията ще има нов лидер! И двадесетият конгрес идва!
  Президентът на Съединените щати се засмя и отговори:
  - Двадесети конгрес! добре е! Русия върви в правилната посока! И разбира се вие избирате...
  Мишустин уверено заяви:
  - Избирам цивилизацията срещу варварството!
  Байдън кимна одобрително.
  - По-добре да не казвам!
  Изпълняващият длъжността президент на Русия отбеляза:
  - Нека да е в диамант, но все пак този Путин е в ковчег! И златото няма да го направи жив! Така че сега съм крал! И трона си няма да дам на никого!
  Президентът на Съединените щати каза с усмивка:
  - Няма трон - ние сме само слуги на народа!
  Мишустин се съгласи с това:
  - Да, ние сме слуги на народа, но по някаква причина те започнаха да дразнят собствениците!
  Байдън агресивно отбеляза:
  - Ерата на кралете е остаряла! Президентът е преди всичко слуга на народа!
  И президентът на САЩ пи сок... Мишустин предпочиташе червено вино. Донесоха му го красиви момичета.
  Последва пауза... Мишустин отбеляза:
  - Невъзможно е да се обсъжда всичко на погребението на президента на Русия. И докато не бъда всенародно избран за президент, ръцете ми са вързани. Опасно е незабавно да се върви към сближаване със САЩ. Тук трябва да действате мъдро и разумно, без излишни крайности!
  Байдън кимна в знак на съгласие.
  - Да, не бързаме! Но какво да кажем за Украйна?
  Изпълняващият длъжността президент на Русия, каза любезно:
  - Трябва да възстановим икономическите отношения с тях, и то преди всичко. И тогава решавайте спорните въпроси! Докато не изострим отношенията!
  Президентът на Съединените щати отбеляза:
  - Но трябва да се преразгледат Минските споразумения! И да направи редица промени, за които украинската страна настоява!
  Мишустин потвърди:
  - Ще се опитаме да го реализираме. Ще работи. Не забравяйте, че аз самият само действам и нямам време да се подсиля! Трябва да се разбере, че същият Шойгу и Медведев и други служители на сигурността все още не са мои протежета! И могат да се покажат!
  Байдън кимна в знак на съгласие.
  - Разбирам! И ще се опитам да направя всичко внимателно и да не навредя на новото руско правителство. Не ни трябва идването на млад и талантлив комунист! Искате ли интелектуална помощ?
  Изпълняващият длъжността президент на Русия отбеляза:
  - Имаме достатъчно умни хора! Все пак нещо от нашия опит може и да ви е полезно....Тоест извинявайте от вашия американски опит!
  Президентът на Съединените щати припомни:
  - По едно време дори помогнахме на Елцин! Ако не нашите политически технологии, тогава това ще бъде голям провал на изборите. И така можеха да скъсят разликата с комунистите, а после хвърлиха още няколко бюлетини. Освен това Александър Лебед беше купен с вътрешности! И проведоха гениална операция по преминаване през непроходимо блато, и то истински чудеса!
  Мишустин отбеляза, оголвайки изкуствените си зъби:
  - Голям е авторитетът на нашето правителство! А хората още не са готови за завръщането на комунистите! И дано никога няма! И всички ще размажем по стената!
  Байдън се засмя и отговори:
  - Също е добре! Обичам битката!
  На раздяла и двамата владетели си стиснаха ръцете и се разделиха ...
  Мишустин също проведе кратка среща със Зеленски относно булката в мавзолея на Путин. Президентът на Украйна изглеждаше радостен, в крайна сметка главният враг на страната му беше загинал. Дискусията мина доста бързо. Някои икономически договори бяха подписани на място.
  Мишустин отбеляза:
  - Донбас не ни е необходим! Няма къде да си сложите въглищата! Защо да се опитваме да се абонираме за тях!
  Зеленски отбеляза:
  - Само не ни пречете - ние сами ще решим проблема на Донбас!
  Действащият президент на Русия се засмя и отбеляза:
  - Съмнявам се, че ще можете да ги победите със сила, дори и да не ви пречим! Силно се съмнявам!
  Президентът на Украйна се усмихна и отговори:
  - Америка и НАТО ще ни помогнат. И повярвайте ми, украинците знаят как да се бият не по-зле от руснаците! Спомнете си братя Кличко!
  Мишустин се намръщи. Владимир Кличко, който вече беше отписан в резервата или в залата на славата, неочаквано се върна на ринга, въпреки че всички вече бяха уморени да го чакат. И се би с бившия световен шампион в четири версии Руис. И той изпрати сравнително млад боксьор с мощен удар до нокаута.
  Това направи голям фурор в света на бокса. А сега Владимир Кличко трябва да се бие в реванш с Тайсън Фюри! И разбира се, че е просто страхотно! И ако Владимир Кличко отмъсти, той ще се превърне в истинска легенда! И победи рекорда на Форман! И тогава има Усик и Ломаченко - също звезди!
  Действащият президент на Русия се засмя и отговори:
  - По-добре не бързай! Нека решим този проблем! Тук са възможни някои компромиси, особено след като това е законна украинска територия. И можем да окажем голям натиск върху сепаратистите!
  Зеленски се съгласи с това:
  - Разбира се, много по-добре е това да се постигне по мирен път! Така че се надявам да се разбираме!
  Мишустин изрева:
  Ние сме за мир, за приятелство,
  За усмивките на света...
  За сърдечността на срещите!
  И нещо се подписа на място... Зеленски обеща да ограничи Радата и да смекчи закона за руския език.
  Мишустин от своя страна даде отстъпки за газ и петрол. В същото време и двете страни си стиснаха ръцете.
  Действащият президент на Русия предложи и нови поправки в конституцията. Право на глас от четиринадесетгодишна възраст и затворници със съдебна присъда. И също така установете поста вицепрезидент. За да стане по-стабилна политическа система. И тогава в крайна сметка Владимир Владимирович Путин беше огънат. Той обаче изглеждаше изключително уморен от няколко години. И това не беше голяма изненада.
  Много по-неприятен беше феноменът на Николай Бондаренко, който свали от власт възрастния Зюганов, който вече беше изпаднал в лудост. Ако Навални несъмнено е силен лидер, но не много популярен либерал сред хората, тогава Бондаренко ръководи комунистите - а това е колосална сила и популярност.
  Генадий Зюганов наистина е такава опозиция, че е подарък за всяка власт: стара, болна и пълна със сенилизъм! И твърде консервативен и изглеждащ архаичен, дори през деветдесетте години. Но вече третото десетилетие на двадесет и първи век си отиде и комунистите несъмнено имат нужда от нов лидер и всеки, който не е сляп, го вижда!
  И сега кошмарът на Кремъл се сбъдна, и комунистите имат истински и млад, и се появи борбен борец!
  И разбира се, това е сериозно. 2022 г. се оказа годината на предсрочните президентски избори в Русия. И много сериозни изпитания очакваха управляващия елит. Този път слабият и стар Зюганов вече не можеше да бъде спаринг партньор на правителствения кандидат. Въпреки че най-добрият състезател не може да бъде намерен. Когато Зюганов говори, хората искат да се прозяват или дори да повръщат. И направиха от Грудинин мошеник и мошеник. Освен това Павел Грудинин също вече не е млад. И във всеки случай по-възрастен от Михаил Мишустин. И би било удобно да се бием и с него.
  Но Зюганов не е толкова прост и влезе в президентството от Комунистическата партия. И Николай Бондаренко може да бъде предотвратен да намери грешка в поста на полицай.
  Не е ли? Генадий Зюганов е подарък като спаринг партньор.
  Жириновски много му липсва.
  Михаил Мишустин взе и награди посмъртно Владимир Волфович Жириновски със звездата на Герой на Русия, а също така му присъди званието генерал-полковник.
  В Либералдемократическата партия това беше прието положително. И обявиха, че ще подкрепят Михаил Мишустин на президентските избори в Русия.
  Но комунистите са много хитри. В допълнение към възрастния сенилен Зюганов, Валентин Коновалов беше неочаквано номиниран за президент като губернатор на Хакасия.
  Освен това имаше споразумение, че този, който стане лидер на рейтинга, ще бъде подпомогнат. И взаимно оттегляне ще бъде взето.
  Генадий Зюганов изглеждаше твърде стар и отслабнал.
  И къде да отиде за президентския пост.
  Повече от четиридесет кандидати вече са събрали подписи и се очакваше рекордът на Украйна да бъде счупен. Че наистина стана готино, а борбата жестока.
  Михаил Мишустин, за да привлече допълнителни гласове, разреши продажбата на алкохол през нощта, както и пътуващи сергии и бира на различни места.
  Смекчен беше и законът срещу тютюна. Освен това той беше значително смекчен, особено в онези точки, където най-често се нарушаваше или беше по-трудно да се контролира.
  Беше решено да се върне рекламата на бира по телевизията. За да останат щастливи частните вестници, им беше позволено да рекламират алкохол и тютюн.
  Михаил Мишустин обяви връщането на редица свободи и вертикална либерализация.
  По-специално бяха намалени наказанията за разпространение на леки наркотици и проституция.
  Хазартният бизнес отново беше легализиран.
  Михаил Мишустин дори нарече забраната на казиното глупостта на г-н Медведев, който самият той пропиля много неща там.
  И сега той иска да възстанови почтените граждани на Русия. И така нататък...
  Михаил Мишустин започна да управлява. По-специално, той намали целите за водка. И рекламата на бира отново се появи по телевизията. А също и много повече.
  Имаше либерализация.
  И беше предложено да се избират управители от двадесет и една годишна възраст, независимо от техните убеждения. Което също стана нова метла, която вече беше тебешир по различен начин.
  Михаил Мишустин каза:
  - Ще имате свобода и богатство!
  Същевременно се вдигнаха и заплатите на чиновниците и държавните служители. А рублата дори се засили поради валутните интервенции. Много неща се направиха.
  Но, разбира се, инфлацията скочи до небето. Михаил Мишустин намали данъците за бедните до десет процента. Но все още не е започнал да повишава за богатите. И се отпусна малко...
  Социалната политика се оказа противоречива...
  В Москва решиха да организират нови игри и състезания. И това е наистина сериозно. По-специално, за провеждане на алтернативни олимпийски игри. Независимо от разходите.
  И други проекти на Михаил Мишустин. Ето, например, също една идея: да се проведе първото в света състезание по литърбол: кой изпива повече водка за една минута! Това е мястото, където руснаците наистина могат да вземат всички награди.
  Мишустин не е глупак да пие сам! Взе чаша водка и я събори. И той изяде черен хайвер наведнъж с три лъжици. И след това играха карти
  изхвърлям.
  Тогава Михаил Мишустин се опита да пее заедно с Лепц. Уви, науката все още не може да възкреси Кобзон.
  Действащият президент на Русия обаче трепереше при мисълта, че и Владимир Путин ще възкръсне. Но аз самият исках да бъда крал или крал!
  Михаил Мишустин беше заснет в една компания с момичетата, а около него имаше готини мацки.
  Действащият президент на Русия издигна лозунга: изграждане на капитализъм с човешко лице! И всеки мъж има свободен достъп до жена!
  И това предизвика прилив на ентусиазъм ... Особено когато Михаил Мишустин възобнови пускането на програмата "Кукли". Освен това това е добра дезинформация. Можете да покажете Алексей Кузнецов като пълен глупак. Въпреки че в "Кукли" всяка опозиция може да бъде обезобразена.
  Михаил Мишустин се показа като боен човек.
  Например, вече цигари и бира в сергиите могат да се продават по всяко време на деня. И ще се съгласите, че е изключително готино. Михаил Мишустин отново предлага интересни идеи.
  Например, плащайте на родителите, ако децата посещават спортни клубове. Тоест, не само обучението е безплатно, но и платено за посещение на секцията.
  Един вид насърчаване на здравословния начин на живот. И докато бирата и алкохолът вече са на всеки ъгъл. И ако искате да пиете - така че пийте!
  И не вреди да пушиш. Намалени са санкциите за марихуана. Освен това, позовавайки се на международния опит и резолюцията на ООН. По-специално, вече за превоз на леки наркотици само глоба без лишаване от свобода.
  Като цяло Михаил Мишустин въведе редица изменения в наказателния кодекс за смекчаване на наказанието. Особено там, където бяха прекомерни. Особено за ненасилствени престъпления. Като, и тук не е необходимо да отивате твърде далеч.
  Да, и изнасилването на жени е такова престъпление, при което е трудно да се разбере дали е имало насилие или самата жена е съблазнила селянина и след това е надраскала изявление. Във всеки случай наказанието в този случай беше смекчено. Но за изнасилване от мъж и мъжете дори се закаляват.
  Тук мъдрият действащ президент на Русия обърна внимание на последствията. Всъщност, добре, те прецакаха една жена, какво стана с нея? Само съжаление и любов. И ако човек бъде изнасилен, тогава мнозина няма да се ръкуват с него. И в зоната има такъв петел. Дори да е бил изнасилен и в противоречие със законите на крадците!
  Михаил Мишустин също намали периода на съгласие до четиринадесет години. Позовавайки се на факта, че в Япония той обикновено е от тринадесет. И че е по-добре тийнейджърите да получават сексуален опит с възрастни и опитни хора. И това обикновено се приема от мъжете с разбиране. Така че един вид сексуална либерализация.
  В същото време е възможно да се легализират еднополовите бракове. Конституцията винаги може да се тълкува от юристи както президентът иска.
  Във всеки случай гейовете го оцениха. А в Европа отношението към Михаил Мишустин стана още по-топло.
  А лицемерите да млъкнат. След диктатурата на Путин дойде времето - свобода!
  И разпуснатост във всичко! По-специално е построен голям паметник на Михаил Горбачов. Но култът към личността на Путин започна да изсъхва. Той беше все по-критикуван.
  Михаил Владимирович, подобно на Михаил Сергеевич, започна да разчита на по-голяма лична свобода. Когато се позволяваше все повече и повече. Като казино? И защо не? Беше през нулевите години при Путин. Само лицемерието удари главата на Медвед.
  Михаил Мишустин хвърли кост на служители: сега им беше позволено да получават подаръци до десет хиляди долара. И това, разбира се, предизвика радост в апарата.
  Всъщност имаше свободни часове. Имперската строгост започна да се заменя със свобода. И отново на екраните се появиха голи женски цици.
  И не само това. В армията се появиха законни публични домове. Всеки войник получи правото да прави любов с момичета срещу купони. И това, разбира се, е голямо постижение на демокрацията. И дори в затворите, колониите и следствените арести беше възможно да се отиде при момичетата. Особено Михаил Мишустин настояваше жриците на любовта да бъдат в колонии за непълнолетни. За да не изнасилват момчетата, а да са с жени.
  Тогава няма да има петли в зоните на младежите.
  Същото подобно предизвика и значително одобрение. И осъждане в същото време.
  Въпреки че лозунгът на Михаил Мишустин: вертикална либерализация и повече свобода би бил популярен особено сред младите хора. И цели тълпи от хора се събраха да поздравят новия действащ президент на Русия!
  Михаил Мишустин е човек, който наистина иска повече свобода и не само за себе си. Той беше отвратен от забраните от времето на социализма. А реакцията на засилването на позициите на левицата беше антикомунизъм в пропагандата. И той продължаваше да расте...
  Михаил Мишустин, буржоа от мозък до кост, сега искаше класически капитализъм и пълна свобода.
  . ЕПИЛОГ
  Михаил-Владимир Горбачов-Путин следеше отблизо боевете в Иран. Армията на СССР започва да щурмува столицата Техеран. Така се осъществи истинското завладяване на една голяма държава. Даже по-голяма като площ от Украйна.
  Михаил-Владимир беше много доволен: той стана победител. И цените на петрола скочиха до небето. И това позволи да се увеличат военните разходи.
  Горбачов-Путин дори реши да удължи срока на службата в армията от три на шест години. Така че войниците овладяха по-добре техниката.
  И отменете всички закъснения. Освен това, ако сте психично болен, отидете в строителния батальон. И нека служат тези, които са съдени. Освен това, ако човек навърши осемнадесет, тогава от колонията, директно в армията.
  И е готино!
  Михаил-Владимир стана диктатор и заплаши целия свят. По-специално, вече не се говори за разоръжаване. Напротив, Горбачов-Путин заплаши, че ще пусне Америка да обиколи света с голо дупе.
  Такава е станала политиката. И най-важното, милитаризма и култа към силата.
  И груба дипломация.
  И още една интересна идея: нека не само мъжете, но и жените служат в армията.
  И сега момичетата от осемнадесет години отиват в армията. И те трябва да се борят и да побеждават.
  И това е страхотно.
  Тук момичетата се бият, щурмуват Техеран и демонстрират колосална сила;
  Една шестима герои, където и да не са били и са готови да се бият с всяка армия.
  Олег Рибаченко размаха магическите си мечове. Те се издължиха и разрязаха търтеите като ножове за масло. След това момчето хвърли няколко грахови зърна с експлозиви с боси пръсти.
  Иранските танкове се взривиха.
  Момчето запя:
  - Слава на ерата на руския меч!
  Маргарита също размаха остриета. Нанесен на хеликоптери. И тогава момичето хвърли унищожителни игли с боси пръсти.
  Разкъса противниците и изписка:
  За каузата на комунизма!
  И ето я Наташа в атаката... Как посяга с мечове авиацията на религиозен Иран. И унищожавайте вражески самолети. И тогава с босите си пръсти ще изстреля убийствен бумеранг, разкъсвайки войниците на източната, иранска империя.
  И тогава, сякаш от пъпа, проблясва със светкавица. И тогава тя ще хвърли сутиена си и ще изстреля пулсар от алено зърно.
  Ще разкъса масата от войници на Хомейни и ще изреве:
  - Слава на ерата на съветския народ!
  И тогава Зоя отряза с дива ярост. Смазва и чрез удължаване с мечове и отрязване на кулите на танковете.
  И тогава пръстите на босите крака, като горяща субстанция, ще бъдат изстреляни. И тогава от боса пета ще излезе дар на смъртта.
  И пурпурните зърна ще пуснат каскада от светкавици на хеликоптери. И тогава от пъпа ще издълбае нещо смъртоносно.
  За това се бори и Августин. Това момиче е смъртоносно. И от рубинените зърна мълния. И боси пръсти хвърлят пулсари. И с лъч от пъпа той фатално добави към войските на Хомейни.
  И езикът ще се покаже и ще изръмжи:
  - За майка Русия!
  Така че Светлана е много агресивна в битката. И нейните мечове, удължавайки се, посякоха и самолети, и танкове.
  А от ягодовото зърно как ще пусне потоците на тоталната смърт. И тогава пъповете им ще бъдат убити с убийствен удар. И след нейните боси крака ще използват такива, че много врагове ще бъдат разкъсани. Иран е попаднал в разпространението. Доказвайки на всички, че силата се побеждава трудно.
  Особено когато Русия, или по-скоро СССР, е на страната на Ирак, който окова основните сили на персите на Запад. Но Русия все още е православна и атеистична в същото време и следователно не е много близо до Ирак.
  Диктатор Хомейни, вие нападнахте грешните хора.
  Олег Рибаченко посече с мечове, които рязко се удължиха безпилотните самолети и самолетите на Иран, и ги отсече. След това, с босите пръсти на детските крака, той пусна смъртоносна, разрушителна светкавица, която разтопи маса вражески танкове.
  И тогава момчето терминатор подсвирва. И масата гарвани изпадна в дълбок припадък и се нахвърли върху иранската армия на диктатора Хомейни.
  Момчето изкрещя:
  - За съюзниците на Русия!
  Маргарита Коршунова също се бори отчаяно и смело. Управлява мелница с мечове. След това нейните боси момичешки крака, докато изстрелват подарък за истинска и опасна смърт.
  След това момичето ще стреля от пъпа си, изпарявайки маса от ирански танкове и самолети.
  И тогава Маргарита как да свири. И гарваните ще паднат като килим върху главите на иранските войници. И те наистина ще пробият кулите и ще им откъснат крилата.
  Момичето изкрещя:
  - За нашите мирни инициативи и православното братство.
  Наташа отново е в отчаяна атака. Нейните мечове причиняват огромни разрушения. И толкова много самолети и танкове бяха свалени. И тогава голи пръсти ще хвърлят грах на унищожение и ще разкъсат маса противници, разкъсвайки кули от танкове. И тогава момичето от аленото зърно бие с пулсар армията на Хомейни.
  И тогава има каскада от мълния от пъпа, толкова смъртоносна. И в крайна сметка как от лоното на Венера ще излети поток от магоплазма.
  Воинът изрева:
  - За нашите съюзници!
  Следващата подрязва Зоя. Бойно момиче използва хеликоптерна техника. И тогава босите й крака сякаш излъчват дара на смъртта. И от пурпурните зърна излитат смъртоносни мълнии, поразяващи опонентите. И тогава от пъпа потоци от пулсари.
  И от пещерата на Венера, нови порции от унищожаването на ирански войници и танкове с самолети.
  Момичето изкрещя:
  - Слава на комунизма!
  Августин отново е в действие като каскадна мълния. И сега мечовете й режат като брада до корен. И босите пръсти хвърлят дар на пълно унищожение. И тогава лъчи лазери излитат от рубинени зърна, които прорязват ирански танкове и самолети.
  Но от пъпа мълния ще стреля с унищожение.
  И ето как от лоното на Венера ще дойде адско цунами на смъртта, носещо несъмнена смърт за всичко, което атакува Съветския съюз - макар че в случая Горбачов-Путин нападна Иран. И масата от самолети, танкове, дронове напълно изгоря.
  Момичето запя с ярост:
  - Да пием заедно за Русия, по-точно за СССР и Ирак!
  Светлана също е по-гореща в битката. И той съсича войските на Хомейни без ни най-малко съжаление. И с босите си пръсти той хвърля грах на унищожение, смазвайки врага.
  И потоци от пълно унищожение излитат от ягодовите зърна, които преобърнаха масата от танкове и самолети на революционен Иран. Даже ролки летяха във всички посоки.
  И от пъпа цял поток от светкавици, които стопиха много бойци на Хомейни.
  И тогава също лоното на Венера, като приливна вълна от магическа плазма ще полети и войските на Хомейни ще свършат.
  Светлана изрева:
  - За меча за слава на руския Христос!
  След това Олег Рибаченко и момичетата дадоха голяма битка на иранците. И са използвали силна магия. Момичетата дори от лоното на Венера изхвърлиха потоци от магическа енергия и цунами от магия. И воините на Хомейни бяха нокаутирани като кегли с топка.
  Олег Рибаченко не само сече с мечове адски ислямски танкове, но и свири. И гарвани тарануваха ирански самолети. Изравняват ги със земята.
  Маргарита Коршунова също ще го приеме, както иска, но тя ще управлява мелницата с мечове, отрязвайки кавказките бойци. И тогава с боси крака ще вземе и ще изстреля мощен пулсар.
  И унищожава иранците като метод на таран. И как момичето свири, а гарваните паднаха върху адските ислямски самолети.
  Момичето извика:
  - За комунизма в целия свят!
  Наташа също напада иранците. И сега мечовете й ще бъдат взети и косо посечени. И сега нейните боси крака ще изстрелят нещо смъртоносно, което разкъсва вражеските превозни средства.
  След това момичето от алените зърна ще пусне горещи, убийствени пулсари. И ще ударят ислямските орди. И момичето също стреля с мълния по революционни иранци от пъпа си. И наистина ще изпържат всички, ще направят барбекю.
  Но още по-хладно, когато поток от енергия изригва от лоното на Венера. И да помете голяма маса иранци.
  Това е дамата със синя коса. И рев:
  - Слава на Родината!
  И отново от аленото зърно, освобождавайки дар на унищожение, убивайки ирански войници, тя добави:
  Който има голям корем ще умре от глад!
  Зоя също кълцаше като зеле опонентите. Тя ги отряза с голяма лекота, сякаш премахваше стърготини. И с боси пръсти тя хвърли унищожителна бомба. И смазаха враговете.
  И тогава от малиновите зърна гърми: отдясно по танковете, отляво по самолетите! И много ефективно смазва опонентите.
  И след това от кръглия пъп с поредица светкавици. И да изпепели войниците на Хомейни, превръщайки ги в пръчки.
  И тогава от пещерата на Венера ще излети и ще излети цяло торнадо от унищожителна енергия.
  Момичето извика остроумно:
  - Високолетяща птица, не вдига носа си, не се рее в облаците!
  Августин участва пряко в битката. Не момиче, а просто тигрица. И буквално разкъсва врагове с нокти. И сече, без да дава шанс с мечове.
  И сега босите й крака пускат изключително смъртоносен дар на унищожение. Разкъсване на опонентите на малки парчета. И лишаване от най-малкия шанс за спасение.
  Но мълнии излитат от рубинените зърна, буквално изгаряйки иранците като хартия.
  И от пъпа се изхвърля пулсар. И как прорязва адските ирански танкове. И съборете кулите им.
  А от лоното на Венера изригва още един поток магическа плазма. И ако го изгори, тогава войските на Хомейни няма да го намерят достатъчно.
  И воинът си казва:
  - Който иска да стане лъв, без вълча хватка, ще си остане с птичи права!
  Светлана отново е в движение. Реже метал с мечове. И с босите си пръсти изстрелва смъртоносни гранати. Разкъсва и изгаря иранците.
  В същото време момичето не забравя да изпрати мълния от ягодови зърна.
  Но от пъпа ще изригне, разрушителен и разтопяващ метал.
  Но от пещерата на Венера ще излети и ще излети лазерен лъч, който ще вземе всички и ще ги разреже.
  И тогава изръмжава:
  - Правата на птиците най-често имат предвид магарета, а по характер овце!
  Олег Рибаченко продължи да се бие много уверено, демонстрирайки силата на титан. Тук той сече иранци с мечове. И тогава с босите пръсти на детски крачета ще изстреля повече от убийствена граната. Ще разкъса маса войници на Хомейни.
  След това хлапето ще подсвирне и уплашени лешояди и гарвани, като на ислямски Хомейни, ще вземат войските и ще легнат. И те започнаха да свалят самолети без жал.
  Олег Рибаченко остроумно отбеляза:
  - Безкрилият с мозъка на пиле!
  Маргарита Коршунова продължи да върти грамофоните с мечовете си. Тя посече иранците без колебание. И в същото време, с боси детски крака, тя хвърляше подаръци на разрушение. И се разкъса като купчина фолио.
  И как ще изсвири, и гарванът ще се стовари върху адските ислямски войски. Всички те ще бъдат изпрани на прах. А когато иранците бяха под ударите на птици, те бяха повече от стегнати - смачкаха ги.
  А Маргарита казва:
  - Не се прави на орел с кокоши мозъци и птичи права!
  Наташка ще скочи и ще посече с мечове. Нарежете войските на Хомейни на зеле. Хвърлете дар на унищожение с бос крак. Той ще унищожи много иранци и ще изскърца с пълно гърло:
  - Ако си мокро пиле по природа, ще изсъхнеш от глад!
  И от алените зърна ще изпусне смъртоносен ток. Ще унищожи много ирански войски. И тогава от пъпа като пулсар ще се движи. И всички противници ще бъдат разкъсани на парчета.
  И сега от лоното на Венера ще изригне поток цунами, който изгаря всички с адска плазма.
  Ето го момичето.
  И Зоя, в дивата офанзива, бие всички без излишни паузи. И нарежете на най-малки парченца. Оставяйки буквално овъглени парчета. И как с бос крак ще се хвърли нещо невероятно разрушително. И тогава от алените зърна ще изхвърчи нещо, което носи най-впечатляващата смърт, и то пълна смърт.
  И тогава такъв див ще изскочи от пъпа и ще разкъса магическата плазма като тигър.
  И в заключение, от пещерата на Венера, подарък, който носи истинска смърт на войските на Хомейни без шанс.
  Тогава момичето извика:
  - С кокоши мозъци не се снасят златни яйца!
  Августин отряза с мечове кулите на ислямските танкове на Хомейни. И тогава, с боси пръсти, тя пусна дар на смъртта. Но техните рубинени зърна на момичето летяха огнена светкавица. И изгори куп иранци.
  И тогава от пъпа ще излети цяло торнадо от разрушения.
  Но от лоното на Венера излита разрушението, което носи пълна победа и разрушение.
  Августин мъдро отбеляза:
  - Петелът все още може да снася златни яйца, но характерът на пилето само ви вкарва в каша!
  Светлана също е гореща в битката. Как сече със саби иранци и ги мачка в кисело зеле. И с босите си пръсти ще изпрати подарък на унищожение. Разбийте враговете на прах.
  И смъртоносни мълнии ще излетят от ягодовите зърна. Те ще изгорят иранците на парчета. И тук пъпът ще изпрати вълна от тоталитарно изтребление на революционните ислямисти на Хомейни.
  И в заключение, балон от магическа плазма ще излети от пещерата на Венера, която ще стопи всички врагове наведнъж. И танковете ще пушат, и снарядите в тях ще се взривят.
  А Светлана как да реве:
  - Защо сте всички в облаците, защото мозъкът на пиле!
  Олег Рибаченко се бори с все по-голяма ярост. Той ще вземе и посече врагове. Всички те ще се натрошат и нарежат на малки парчета.
  И тогава бос, с детски крак, ще хвърли граната и ще я разкъса.
  След като момчето отново свири и сваля много самолети.
  Тогава той изрази идеята:
  - Дори да имаш силата на мечка, но с кокоши мозък ще си останеш магаре!
  Маргарита Магнитная сечеше с мечовете си с всичка сила. Тогава момичето хвърли с бос крак убийствения дар на смъртта. Разкъсаха иранците на парчета кости и кожа. И после как се свири, че гарвани ще се стоварят на купища върху иранците.
  Тогава Маргарита извика:
  - Ако имате пилешки мозъци, тогава след среща с лисицата ще летят пера!
  Наташа се бори с иранците много активно. И сега босите й крака хвърлят нещо дяволски убийствено. И мечове събориха кули.
  И тогава светкавицата ще бъде нарязана от пъпа ...
  И алените зърна ще пуснат смъртоносни пулсари. И тогава момичето ще го вземе и ще излъчи огнено торнадо от лоното на Венера. И раздели противниците на части.
  Тогава момичето изчурулика:
  - За да направите котлет от прасе, трябва да имате хватка на вълк и находчивост на лисица!
  Зоя взе вятърната мелница с мечовете си. Тя пресече всички коли, а пързалките се разпръснаха във всички посоки. И тогава босите крака на момичето-терминатор изстрелваха бомби, анихилации. И летящите започнаха да разкъсват враговете.
  Но малиновите зърна ще поемат и ще излъчват светкавица на унищожение. И тогава от пъпа ще излети лазерен лъч.
  И ето пещерата на Венера ще избълва поток от силно торнадо, което смазва революционните ислямски войски на Хомейни.
  А момичето изрева:
  - Най-вероятно ще се насладите на печена лисица с пилешки мозък!
  Августин също се бие сега, така че го е включила като будилник. И реже иранците без жал и съжаление. Хвърля гранати с боси крака, разкъсва противници.
  И от рубинените зърна летят каскадни мълнии. Но от пъпа ще бъде изковано нещо абсолютно смъртоносно. И разкъсайте иранците. И тук магическо торнадо от смърт и разрушение ще излети от пещерата на Венера.
  Тогава момичето ще излае:
  - Ако характерът е като на мокра кокошка, ще се изсушиш без пари на улицата!
  Светлана също се бие много нахално. И сече с мечове, и хвърля убийствени дарове на смъртта с боси крака. И тогава той ще го вземе и от ягодовите зърна ще избълва каскада от мехурчета магическа плазма.
  И тогава от пъпа бие една светкавица след друга.
  Но от пещерата на Венера как ще се излее ураган на пълно разрушение и пълно унищожение.
  Светлана извика:
  - Пилешкият мозък прави безкрил, пилешкият характер изпраща на скуба!
  Олег Рибаченко ръмжеше и сечеше с мечове със завои и унищожение. И той хвана босите детски крака и хвърли граната. Разкъсаха много иранци. И тогава как да подсвирквам. И група гарвани ще смаже облак от самолети на армията на Хомейни.
  Момчето извика:
  - Кой е пиле под душа, този лисица храна в колиба!
  Олег дори беше малко уморен да сече и хвърля гранати по иранците с боси крака. Момчето повтори афоризма:
  - Ако искаш да живееш като бял човек, бъди поне малко червен в хитростта!
  Маргарита Магнитная хвърли убийствена попивка на унищожение с босите си пръсти. Разкъса много ирански войници. И тогава тя пукна от пъпа с лазер.
  И след това тя го взе, изсвири и унищожи куп самолети.
  И тя провери:
  - Истинските бели хора не изглеждат бледи, когато се провалят!
  Тогава момичето отново хвърли дара на унищожението с босите си пръсти, изчуруликайки:
  - Ако си пиле с мозък, ще отидеш на бульона за лисица с дела!
  Наташа пусна пулсар на унищожението от аленото си зърно и изкрещя:
  - Бъди птица на орела, но нямай полет на петел!
  Зоя отбеляза агресивно, като също изпусна дар на пълно унищожение от пурпурното си зърно:
  - Който много петли, без да яде каша - той ще грачи на кофата!
  Августин изпусна унищожаващия си пулсар от рубинено зърното си и промърмори:
  - Ако един политик много петли, избирателите тогава вият като вълци!
  Светлана бълва мълния като вулкан с ягодово зърно и изсъска:
  - Политик, който много лае, но малко се старае, ще докара народа до кучешки живот!
  Олег Рибаченко сече, въртейки мечовете си. Той хвърли граната с бос детски крак и отбеляза:
  - Политиците се шегуват като деца, но триковете им са стари колкото самата политика!
  Тогава момчето подсвирна, след като се справи с армията на Хомейни, събаряйки гарваните като пясък от дънките му, и отново измърка:
  - Политикът е врана, мечтаеща за трон на орел, само че клюнът й не е пораснал!
  Маргарита рационално отбеляза, като също хвърли съобщение за унищожение с бос крак:
  - Политикът иска лъвския трон, но умът често е само безрога крава!
  Наташа пусна мълния от пъпа си и излая:
  - Лъвът не трябва да е овца, но поне малко лисиче няма да го нарани, за да не стигне до магарета!
  Зоя го взе и с боси пръсти пусна дар на смъртта. Тогава тя изплю пулсар с пурпурни зърна и изкрещя:
  - И лъв да си, но с кокоши мозък ти е гарантиран кучешки живот!
  Августина удари рубинените си зърна със светкавица на смъртта и изписка:
  - Който много лае на луната, животът го слага в кошара!
  Светлана държеше грамофон. Тогава тя даде секрет от ягодовите зърна и изкрещя:
  - Ако един политик ви обещае баница на небето, значи смята избирателя за кълвач!
  Олег Рибаченко, подсвирквайки гарваните, рационално отбеляза:
  - Ако имате дървена глава, тогава определено ще дадете дъб!
  Маргарита, отново избивайки враговете, издаде:
  - Ако си глава като дъб, ще я откъснат като лепкава!
  Наташа остроумно отбеляза, освобождавайки мощен дар на смъртта от алено зърно и унищожавайки войските на Хомейни:
  - За избирателите на дъбове, политикът е пълна липа!
  Зоя, нарязвайки иранците и изпращайки лъчи на смъртта от пурпурните зърна на гърдите си, отбеляза:
  - Ако си тъп като плъстен, винаги ще бъдеш подкован!
  Августин остроумно отбеляза, изпращайки гибел от рубинените си зърна:
  - Нищо не пречи всеки ден, пука печено като пиле ум!
  Светлана издуха ягодови зърна и издаде:
  - Ако имате кокоша памет, ще забравите как да се реете като орел!
  Олег хвърли унищожителния дар на бос крак на момченце и изписка:
  - Пилето не е птица - пилето ум не е ум!
  Маргарита с бос крак пусна нещо, което не й позволи да умре без болка. Тогава тя подсвирна, удари иранците с гарвани и изписка:
  - Избирател с кокоши мозък избира петли за президент!
  Наташа духна горещо и много парещо от аленото зърно и издаде:
  - Политик, който много петли, привлича само тези, които имат кокоши мозък!
  Зоя, стреляйки по враговете от малиновите си зърна, отбеляза:
  - Който се прелъсти от лисичия говор на политик, кокошка с ум, а овца с характер!
  Августин, удряйки с горящи пулсари от рубинени зърна, отбеляза:
  - За един политик езикът е и сабя, и камшик, и ключ, но той поставя на първо място избирателя под ключ!
  Светлана удари мълния от ягодово зърно. Тя смаза много самолети и танкове на армията на Иран и Хомейни, издавайки:
  - Кокошият пух е мек, но на какви корави легла спят тези с пилешкия мозък!
  Олег Рибаченко се съгласи, подсвирквайки още веднъж:
  - Кроткият характер на владетеля често води до тежко падение на държавата!
  Маргарита, довършвайки, подсвирквайки и изпращайки гарвани на главите им, довършвайки последните иранци, добави:
  - С пилешки мозъци и характер на пиле, ще стане като свинска пържола!
  Момичетата се справиха много готино с босите си крака и накрая пуснаха вълни цунами от пазвата на Венера. И ще тръгне огнена и адска вълна. И всичко ще изгори до основи.
  И храбрите войски на Хомейни бяха овъглени.
  Да, тук тяхната маса вече е смляна и победата е близо.
  Екипът се премести в друг сектор на фронта и започна активно да действа там. Врагът е много силен и многоброен.
  Олег Рибаченко съсече войските на Хомейни с мечове. В същото време неговите боси, детски крака хвърляха подаръци на смъртта, унищожавайки враговете на Русия, или по-скоро на СССР, и на съюзническия Русия, или по-скоро на СССР, Ирак. Готиното момче логично отбеляза:
  - Странно е да се убиват иранци. Добри хора и просперираща държава!
  Маргарита, изрязвайки войниците на ислямската империя на Хомейни и разрязвайки бойците, хвърляйки дискове с боси крака, отрязвайки кули на танкове и опашки на самолети, отбеляза:
  - Да, грозно е да се държи така с иранците. В някои отношения това напомня на исторически стратегии. Има два начина: да се биете или да построите рай на земята. В зависимост от избора получавате мисии. Както се казва, във военна мисия изграждането на рай ще бъде по-трудно!
  Олег Рибаченко, съсече маса иранци с едно размахване на продълговатите си мечове, и поклати отрицателно глава:
  - Това е друг начин да го кажа. Забелязах, че в играта "Клеопатра" във военните мисии по правило няма проблеми с бирата. А в мирно време ечемикът може да се транспортира само и това създава проблеми.
  Маргарита държеше грамофон, посягайки противници, включително самолети и танкове и много хеликоптери от армията на Хомейни, и оголи зъби, пееше:
  - Реки, морета, проливи... Колко вреда причиняват!
  Олег Рибаченко, хвърляйки експлозивен пакет дървени стърготини с босите пръсти на крака на детето си, вдигайки цял батальон с танкове американско и руско производство във въздуха с унищожение, дава му грахово зърно с боса си пета и пее:
  Не бирата убива хора! Водата убива хора!
  Момчето терминатор всъщност е грууви като момче от анимационен филм за Конан.
  И отново свирки, свалят гарваните върху иранците.
  Наташа, нарязвайки опонентите си и оголвайки зъбите си, държейки мелницата, се ухили агресивно. Ето я, какъв страхотен воин. И ето я босите й пръсти, докато хвърлят експлозивен пакет с убийствена сила, разкъсвайки на малки парчета воините на ислямската империя на Хомейни.
  Момичето от алените зърна ще изпрати мълния. Той ще изгори няколкостотин иранци и ще мърка:
  - Ще настъпи епоха на най-великия комунизъм!
  И тогава, както езикът показва. Това е момиче, най-високата класа в нея.
  Зоя също сече врагове. Не им дава шанс. И пеперуда провежда прием с мечове. Отсича опонентите, прорязва десетки иранци. И тогава с боси пръсти ще изстреля експлозивен пакет от стърготини. Ще разкъса враговете и ще чурулика:
  - Слава на великата Русия на царе и победители!
  И от малиновото зърно ще освободи дара на смъртта и пулсара на разрушението.
  Тук се бие и Августин - борбено момиче от екстра класа. Тук тя ще го вземе и ще изстреля грахово зърно с експлозиви срещу врага с голата си пета. Разкъсайте враговете си на парчета.
  И тогава от рубинените зърна като мълния. И изгори враговете до основи.
  И крещи с пълно гърло:
  - Слава на Отечеството на комунизма!
  Светлана също се бори с голям ентусиазъм. И порязва враговете с дива лудост и ярост. И с боси пръсти хвърля граната от въглени, която разкъсва тълпата иранци. И тогава ягодовите зърна ще пуснат мълния. И ще изгорят батальона бойци на ислямската империя на Алиев. Ето едно момиче, чиста вещица и терминатор.
  Светлана пееше:
  - Аз съм великият воин на седемте морета,
  И пея удивително - като славей!
  И се смейте на глас.
  Техеран, предварително превзет, по-точно укрепен и окупиран от иранците, падна с гръм и трясък.
  И иранците бяха победени. Но за да се укрепи най-накрая, е необходимо да се превземат и Зардабар и Агжарберими.
  Олег Рибаченко, Маргарита Коршунова и екип от момичета вещици щурмуват Зардабар.
  И се бият като истински герои. Въпреки че изглеждат като деца. А момичетата вещици изглеждат на около двадесет години, въпреки че вече са толкова стари, че хората не живеят толкова дълго.
  Олег Рибаченко съсече войските на Хомейни на стената, държейки техника на сепия с мечове. След това с боси пръсти на краката си той хвърли смъртоносна граната, разкъсвайки иранците на парчета. След това момчето, според традицията, ще подсвирне, събаряйки гарвани на главите им, на войниците на ислямската империя на Хомейни.
  Олег изпя:
  - И кипяща тъмнина полетя към страната на злите чудовища!
  И момчето отново прекара цялата мелница с мечове. И така той смазва противниците и буквално унищожава.
  Маргарита също е накълцана като великан. Момичето размаха мечовете си с пълна скорост. И с боса си пета ще се предаде на дара на смъртта. И иранците биват унищожавани без съжаление и съмнение.
  Момичето го взе и запя:
  - Ще има бърз комунизъм, фашизмът ще бъде унищожен веднага!
  Олег Рибаченко проведе прием на самовар, нарязвайки иранци и отбеляза:
  - Унищожи наведнъж фашизма!
  Битката ставаше все по-неконтролируема.
  Особено когато Наташа започна да хвърля звезди с боси пръсти, всяка от които унищожи стотици иранци наведнъж. И вече, ако от алените зърна избухне със светкавица, и изгаря противниците.
  Момичето изгука:
  - Аз съм най-силният на света, ще убия всички врагове в тоалетната!
  Зоя, стреляйки по врага, изписка:
  - Слава на комунизма!
  И с боси пръсти, как да изстреляте смъртоносна граната, най-разрушителната сила.
  И е супер момиче. От тъмночервеното зърно се изстрелва най-дивата и бясна светкавица.
  Августин, посягайки иранците и разрязвайки противниците, ахна:
  - За промяна към по-добро!
  И с боси пръсти, как да изстреляте смъртоносен експлозивен пакет от стърготини. И разкъсвайте противниците.
  И след рубинените зърна, как ще се поддаде изхвърлянето на разрушителна мълния и унищожение.
  Светлана, разбивайки врага с мечовете си и поддавайки се на граната с голата си пета, изгука:
  - За комунизма!
  А от едно ягодово зърно ще изпусне такова убийствено нещо, че на всички дяволи им става лошо.
  Олег Рибаченко, без да обръща внимание на изстрелите - те не удрят безсмъртните, се изкачи на стената. Прекара мелницата с мечове.
  Той посече куп иранци, а след това с голи пръсти на детски крака хвърли убийствен подарък на смъртта.
  Разкъса куп противници и изрева:
  - Слава на епохата на комунизма с царската корона!
  След това момчето терминатор ще го вземе и ще подсвирне. И облаци от гарвани ще паднат над главите на войниците на ислямската империя на Хомейни.
  Маргарита Коршунова също реже ирански войници. И той държи грамофон, отрязвайки войниците на ислямската империя на Хомейни. И с голата си пета момичето изпраща подарък на унищожение, удряйки врага.
  Тогава той изрева:
  - Слава на новия арийски и съветски комунизъм в стил Горбачов!
  И момичето ще го вземе от пъпа си, като пусне мълния ... Така че цял куп иранци ще изгорят.
  След това децата свирят в унисон и хиляди гарвани се стоварват върху главите на ислямските воини на Хомейни.
  Наташа, кълцайки опоненти и хвърляйки игли с боси пръсти, изгука:
  - Слава на Велика Русия!
  И от аленото зърно как да пуснеш смъртоносна мълния. И цял батальон иранци ще изгори.
  Зоя, сечейки врагове и хвърляйки гранати с боси пръсти, изсъска:
  - За величието на Русия!
  А от малиновото зърно, сякаш гръмна с нещо много смъртоносно. И смажете опонентите си.
  Августина също се бие, с изключителна степен на агресивност. Смазва опонентите и от рубинените зърна изпраща смъртоносни светкавици. И с голата си пета той ще се предаде на експлозивен пакет от дървени стърготини, който разкъсва враговете.
  След това, както се казва:
  - За комунизма в цялата вселена!
  И от пъпа ще изгони мълния!
  Това е момиче - момиче за всички момичета!
  Светлана също се бие. И сече враговете с двата меча. Удължават с нея, с един замах покосяват десетки хора. И тогава момичето, с боси пръсти, хвърля друг, смъртоносен дар на смъртта и разкъсва противниците. И как ягодовите й зърна ще пуснат нещо разрушително и неподражаемо?
  Светлана вика:
  - За арийските идеи на комунизма от Михаил Горбачов!
  А от пъпа как да пуснеш цяла каскада от убийствени мълнии. Това е момиче - всички момичета, момиче!
  Олег Рибаченко продължава да се бие. Момчето сече с мечове, хвърля дискове с боси пръсти и подсвирква. Гарваните, след като са получили инфаркт, нокаутират напълно противниците и не дават ни най-малък шанс за спасение.
  И момчето пее:
  - Обичам вашите пространства,
  Обичам вашите гори и планини!
  Небето и земята и моята роля!
  Маргарита, нарязвайки иранците и хвърляйки опаковки със смърт с боси крака, и нарязвайки опонентите, бръщолевеше:
  - Слънцето грее над страната ...
  Почитайки...
  Имате родна страна -
  Всичко в света е!
  И отново момичето ще изсвири и смъртоносните дарове на унищожението ще паднат върху враговете. Много ирански войници бяха убити.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"