Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin Ide GorbaČovu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Svemogući bogovi Demijurga poslali su ličnost i dušu Vladimira Putina u telo Mihaila Gorbačova 2. marta 1987. godine. I odlazimo. Umjesto demokratizacije i perestrojke, zategnuti su šrafovi i počelo je vraćanje u Staljinova vremena. Rat u Avganistanu se intenzivirao, i na kraju je SSSR, pod kontrolom Gorbačova-Putina, krenuo u teritorijalno osvajanje!

  PUTIN IDE GORBAČOVU
  ANOTATION
  Svemogući bogovi Demijurga poslali su ličnost i dušu Vladimira Putina u telo Mihaila Gorbačova 2. marta 1987. godine. I odlazimo. Umjesto demokratizacije i perestrojke, zategnuti su šrafovi i počelo je vraćanje u Staljinova vremena. Rat u Avganistanu se intenzivirao, i na kraju je SSSR, pod kontrolom Gorbačova-Putina, krenuo u teritorijalno osvajanje!
  . PROLOG
  Nalik na prelijepog, plavokosog dječaka od dvanaest ili trinaest godina, Sphero Katastrofov, Nadgod-demijurg i tvorac mnogih univerzuma, povećao se. Svemogući Dete Stvoritelj pogleda u dlan, koji sada sadrži galaksiju zajedno sa planetom Zemljom, i primeti:
  - Nešto je pošlo po zlu u razvoju čovečanstva!
  Pored njega se pojavio kreator boginje Emmanuelle. Izgleda kao veoma lepa devojka. Ona se nasmijala.
  Prodrmala je galaktičko superjato golim prstima i odgovorila sa smiješkom:
  - Da! Svijet postaje sve više i više multipolaran. I Slaveni se međusobno istrebljuju divljim bijesom.
  Sphero dječak se okrenuo, bio je u kratkim hlačama i preplanuo. Bosa noga mladog Boga ovog je puta podigla bukvalno cijeli svemir i zavrtela ga u spirale. Uvrnuto, slatko dijete, i zaključilo:
  - Moramo nekako izaći na kraj sa Vladimirom Putinom!
  Emanuel, igrajući se mišićima štampe - Nadbogin je nosio samo otvoreni bikini i izdao:
  - Potrebno je, naravno. Ali to je moguće samo u formi igre!!!
  Demijurg u kratkim hlačama, koji je stvorio mnogo svemira, ali je ostao dijete u razmišljanju, sugerirao je:
  - Onda hajde da uradimo ono o čemu mnogi Rusi sanjaju!
  Nadboginja Emanuela je bljesnula svojim bisernim zubima i sa osmehom upitala:
  - A šta tačno?
  Sfero Katastrofov je sasvim logično sugerirao:
  - Preselimo dušu Vladimira Putina u Mihaila Gorbačova!
  Emmanuelle se zahihotala, pustila vatreni pulsar sa svojih golih nožnih prstiju i upitala:
  - A u koje vreme?
  Demijurg je odgovorio sa blistavim osmehom:
  - Godine 1985. Da vidimo da li Vladimir Putin upravlja perestrojkom i politikom bolje od Mihaila Gorbačova!
  A dječak je također pukao golim prstima, svojim preplanulim, lijepim i gracioznim djetinjastim nogama - ispustivši razorni kvazar.
  Emmanuelle se zakikota i primijeti:
  - I šta? Čak bi bilo i smiješno! Iako prepun posljedica po čovječanstvo!
  Sphero je logično primijetio:
  - Glavni deblo vremena, samo pobedi. Vladimir Putin će nestati, vrući rat sa Ukrajinom će se završiti, kao i hladni rat sa Zapadom. I sve će biti mnogo bolje nego prije!
  Emmanuelle je klimnula glavom i zapjevala:
  - Promena, naša srca zahtevaju,
  Promena, naše oči zahtevaju...
  U našem smijehu i u našim suzama,
  I pulsacije vena...
  Promjena, čekamo promjene!
  Sfero Katastrofov je klimnuo u znak slaganja:
  - Prebacujem se!
  I opet su kliknuli na ove gole, graciozne, spretne prste obje noge Nadboga Dječaka.
  . POGLAVLJE? jedan.
  Ispostavilo se da je Mihail Sergejevič Gorbačov vladar šestog dela zemlje i drugog po ekonomskom potencijalu carstva. U vojnom smislu, SSSR je možda bio prvi. Tako je čovjek, koji je imao jedva pedeset četiri godine, dobio ogromnu gotovo praktično neograničenu moć.
  Ali ovom moći treba mudro raspolagati. U SSSR-u je bilo mnogo problema. Rafovi su se sve više praznili u zemlji, a nestašica roba je rasla. Dugoročna gradnja je postala prava katastrofa. Rastao je i kriminal i broj samoubistava, pao je autoritet partije. Takođe, vojska SSSR-a je zaglibila u Avganistanu i tamo pretrpela značajne gubitke. Pijanstvo je također postalo veliki problem, mnogi ljudi su jednostavno postali pijanice, povećao se broj izostanaka.
  Tempo ekonomskog rasta je usporen, a naučni napredak je počeo da uništava neuspjehe. Etnički odnosi su takođe eskalirali.
  Nešto je trebalo učiniti. U spoljnoj politici, Hladni rat i trka u naoružanju! I pad autoriteta SSSR-a i ideja komunizma uopšte. Kontrasti su aktivni u Nikaragvi, Unita je aktivna u Angoli, u mnogim zemljama je rat. Južna Afrika ne odustaje od Namibije. Crnci se bune, ali slabo. Južna Koreja raste u ekonomiji. Cena nafte pada...
  Mihail Gorbačov je odlučio da pokrene proces perestrojke i demokratizacije, ali nije li ovo bio pokušaj da se vatra ugasi benzinom? I, na primjer, kako su narod i, prije svega, nacionalne elite iskoristile slobodu ? Bukvalno su se popeli na zid protiv SSSR-a!
  I protiv Komunističke partije i ideja socijalizma. Ali, naravno, ne odmah. Sami komunisti, počevši da bacaju blato na Staljina, stvorili su udice za pad autoriteta KPSS. Pa, Mikhail Gorbačov je polomio drva. Jedna borba sa pijanstvom nešto vredi.
  To je, između ostalog, dovelo do pada prihoda u trezor. I povećao nestašicu robe. Pa, pijanci su počeli manje voljeti sovjetsku vlast.
  Da li pijancu treba puno? Platite mu dovoljno za flašu mastila od devedeset šest kopejki za pola litre i biće zadovoljan. A zajedno sa padom konzumacije alkohola, porasla je i ovisnost o drogama.
  Putin je ušao u tijelo Mihaila Gorbačova u martu 1987. godine, tek u dobi od pedeset i šest godina. Još uvijek možete promijeniti sve i nije kasno da to popravite. Do sada je Mihail Gorbačov čvrsto sjedio u fotelji generalnog sekretara i čak je uklonio iz Politbiroa izvestan broj starih članova opozicije: Romanova, Grišina, Alijeva, Tihonova. Još nije eliminisao Jeljcina, kandidata za člana Politbiroa i šefa Moskovskog državnog univerziteta.
  Ali on ne ide nikuda. Biće tvrdoglavi - posadiće!
  U svakom slučaju, Vladimir Putin se uselio u Gorbačovljevo već sredovečno, ali još uvek energično telo. I sam je već bio u svom prethodnom životu, daleko od toga da je mlad i zdrav. I takođe do ušiju u problemima. Jedna od njih je, naravno, rat sa Ukrajinom, kada je blickrig računica propala! I desetine hiljada ruskih vojnika su poginule: najkrvaviji masakr od Drugog svetskog rata.
  A sada riješite nove probleme u Gorbačovljevom tijelu. Tokom ovih godina i sam Putin je služio u DDR-u i to su bila relativno srećna vremena. Još je bolje kad si mlad. A sa sedamdeset godina život ti više nije radost. A san nije mladalački osvježavajući, ujutro je teško ustati, a izdržljivost više nije ista - morate koristiti stimulanse. I ne osjećaš se dobro sa ženama. Želja i energija već umiru. Bilo bi dobro da se preselimo u Aleksandra Velikog, koji je imao samo trideset dve godine kada je umro. I tako ste i sami stari, i niste se preselili u najmlađe, i niste u previše dobroj fizičkoj formi.
  Da, čak i kod osobe koja je do ušiju zaglibila u problemima.
  Tu je već i Černobil, i posledice borbe protiv pijanstva, i nestašica robe, i već oklevetana prošlost - Staljin i tako dalje.
  Pa, Lenjin još nije imao vremena da zajebe stvari. Do sada se u istočnoj Evropi nije dogodio niz baršunastih revolucija. To jest, postoji socijalistički kamp. A sovjetske trupe još nisu napustile Afganistan u sramoti.
  Dakle, još je moguće vratiti istoriju i spasiti SSSR. A generalni sekretar Mihail Gorbačov čvrsto sjedi u svojoj stolici. Ali šta tačno treba učiniti?
  Vladimir Putin, kada je bio u telu generalnog sekretara, osećao se praznim. Mehanizam perestrojke je već pokrenut, a demokratizacija i antistaljinistička kampanja su počeli. I ne možete to zaustaviti tek tako.
  Putin-Gorbačov se pogledao u ogledalo: nije baš prijatan. Kosa već postaje sijeda i impresivna ćelava glava. Sam Putin je imao manje ćelavosti u svojoj sedamdesetoj godini. A Gorbačov sa pedeset šest godina, kao na rođendan, izgleda kao da ima četrnaestogodišnju prednost, ali nekako opušten, a fizionomija mu nije harizmatična.
  I zdravstveni problemi - sjećanje starog nosioca sugerira: postoji, posebno, dijabetes. Međutim, u svom ranijem životu Vladimir Putin nije bio posebno zdrav, iako su se o njemu širile glasine. I snimili su kako predsjednik Rusije odlično igra hokej. Ali jasno je kakav si hokejaš sa sedamdeset godina i praktično bez treninga.
  Postojao je i pokušaj da odigra ulogu samog sebe - svojevrsnog mačoa koji kao da ne stari, a očekuje da vlada do kraja svijeta!
  Ali zaista je rat s Ukrajinom doveo svijet do trećeg svjetskog rata. I sam Putin je očekivao da to neće biti dugo: pa, nekoliko dana, ili najviše dve-tri nedelje. Ali Ukrajinci nisu hteli da potpadnu pod Rusiju. A pokazalo se da ruska vojska uopšte nije tako nepobediva. A ukrajinski generali nisu toliko korumpirani. Iako je Kherson uspio uzeti mitom. Ali ispostavilo se da je to mala manjina.
  Otpor Ukrajine označio je kraj Putinovog perioda fenomenalne sreće, kada se činilo da se sve odvija vrlo lako. Uključujući i zauzimanje Krima. Baš kao u naučnofantastičnom romanu, dogodilo se na Krimu. Čak ni u stvarnosti u ovo nije previše za vjerovati.
  A onda su bila teška vremena: cijena nafte je pala, ali su se nekadašnje rezerve spasile. U nekom trenutku se činilo da se bogatstvo okreće od Rusije. Cijena nafte i plina je pala, a koronavirus se nije mogao zaustaviti. Ali onda se sreća vratila - benzin i nafta su neverovatno poskupeli.
  A onda je zvučalo u glavi predsjednika Rusije: možete postati drugi Džingis-kan ili Napoleon.
  Da, i sa Kazahstanom je imao sreće: tamo je izbio nered. I tačno dovoljno jak da uplaši Tokaeva, pa da zatraži pomoć. I u isto vreme preslab da bi se zaista morao boriti.
  I izgledalo je kao znak s neba: sada možete postati veliki osvajač. I udarac u stilu Napoleona Bonapartea.
  Tek sada je neprijatelj bio potcijenjen. Pokazalo se da su Ukrajinci bili mnogo bolje pripremljeni za rat nego što se očekivalo i da su se dobro ukopali. Da, ispostavilo se da Zelenski uopće nije bio tako slab i meka kao što su mnogi mislili o njemu.
  Tako je propao blickrig na koji je Vladimir Putin računao. Rat je postao dugotrajan i žestok.
  Isprva se činilo da cijene nafte i gasa rastu u nebo i da će to bankrotirati Zapad.
  Ali u ljeto je proizvodnja nafte u svijetu porasla, a Saudijska Arabija je odlučila istisnuti Rusiju iz Evrope, a cijene su ponovo počele padati. A onda su talibani, zaključivši da je trenutak najpovoljniji, napali Tadžikistan i otvorili novi front na jugu ZND.
  I tu se Rusija morala boriti gotovo sama, pošto su se Tadžici pokazali slabi u borbenom duhu - masovno su se predali i dezertirali.
  Otvaranje novog fronta na jugu uglavnom se očekivalo. Štaviše, Amerikanci su obećali da će priznati talibane kao legitimnu vladu Afganistana i deblokirati račune. A talibani su htjeli da se šire. Osim toga, ulogu je odigrala i činjenica da su karavani droge uhvaćeni na granici sa Tadžikistanom. I tako možete organizirati kolosalan proboj.
  U Americi su čak zamjerali vojsci što ranije nije napustila Afganistan: tada bi i rat s Rusijom počeo mnogo brže.
  Putin se, u vreme svog sedamdesetog rođendana, suočio sa ozbiljnim problemima. Posebno je bilo potrebno prebaciti trupe kroz nekoliko zemalja i Tadžikistan. I za ovo još proglasiti djelomičnu mobilizaciju. U principu, bilo je potrebno u početku izdvojiti više snaga za zauzimanje Ukrajine. Ali razni vojni stručnjaci su uvjeravali da su Ukrajinci potpuno beskorisni ratnici, da se ne mogu porediti sa ISIS-om, da ćemo bukvalno bacati kape na njih.
  U prvim danima je tako izgledalo. Ali nije bilo moguće zauzeti Kijev jednim naletom jednog vazdušno-desantnog puka. Štaviše, padobranci su pretrpjeli teška oštećenja i povukli se. Tada su trupe morale biti povučene iz Kijeva i regiona.
  Rat se odugovlačio, gubici su rasli. A otpor Ukrajinaca postajao je sve jači i jači.
  Povećana je i ponuda oružja sa Zapada. U Rusiji su, uprkos svim naporima propagande, rasla antiratna osećanja. Lider Liberalno demokratske partije se promijenio, a to je bio i signal: stari političari nestaju. Ko mu je izašao pred noge, ko je sam otišao. Zjuganov je takođe ostario i oslabio. U Komunističkoj partiji Ruske Federacije njegove kritike su se pojačale. Osim toga, sam Bog je naredio komunistima da budu u opoziciji i da se sukobljavaju sa vlastima. I podržavali su rat sa Ukrajinom. A onda su se, naravno, pojačali napadi na Zjuganova.
  Putin je u ovoj situaciji, naravno, bio na strani Genadija Andrejeviča: on je barem siguran. Stari konj neće pokvariti brazdu, ali neće ni duboko orati.
  Zjuganov je čitav fenomen. U stvari, on je dobrovoljno procurio izbore Jeljcinu, bio je slab i pasivan. A onda je postao veoma star. Zgodna opozicija. I komunisti su ga tolerisali, što je glupo. Nisu baš pametni.
  Ovo još jednom govori o bolesti liderstva među komunistima. U Jedinstvenoj Rusiji postoji još više različitosti mišljenja i slobode. Ovdje je Sergej Šojgu izgubio kredibilitet zbog Ukrajine. A bilo je i ideja da se on isključi iz kopredsjedavajućih.
  Putinovo zdravlje se pogoršalo tokom proslave sedamdesetog rođendana. I to vrlo ozbiljno. Pa, sa sedamdeset godina, Staljin, Brežnjev i Hruščov su već jasno prošli. I Putin nije izuzetak. Počeo sam razmišljati o nasljedniku. Štaviše, Ukrajinci ga žele ukloniti. I nikad se ne zna. Svi hodamo pod Bogom.
  Ali koga biste trebali imenovati kao svoju zamjenu? Da ne bi bio kao Žirinovski, umro je bez testamenta. Jedna od ideja je bila da se najstarija kćerka postavi na mjesto premijera. Ali to je značilo krah ekonomije. Mihailu Mišustinu se to nije previše dopalo. Čak je rođen 3. marta, dan posle Mihaila Gorbačova. I to je izgledalo kao zlokobni znak. Da, i ćelava glava Mihaila Vladimiroviča je veća od Gorbačova. A ove ćelave glave su uvijek slamale svoje prethodnike. Odnosno, potrebno je riješiti se Mihaila Mišustina, ali nije jasno koga staviti. Svi imaju svoje nedostatke. Savjetovali su Dmitrija Rogozina, ali Jedinstvena Rusija ga ne voli previše.
  Putinu se lično dopao Medvedev, ali nije bio popularan u narodu i, možda, mekog tela. Plus, Medvedev se pokazao kao nevažan premijer. Ovdje je izbor već ograničen. Bio je i Vaino. Također prezime koje nije rusko i povezano je sa ratom. Ali on je sa Baltika, i to zaista nije najbolja opcija, iako je on zaista lisica, podla, lukava i izdajnička kao i sam Vladimir Putin!
  Međutim, Dmitrij Medvedev je bio i lisica, iako je spolja odavao utisak puža i mekog intelektualca.
  Ali izgled može zavarati. General Lebed je vrlo zastrašujućeg izgleda. I to je uplašilo elitu od njega. Oligarsi su se predomislili da se klade na njega. Međutim, od Lebeda nisu hteli da naprave predsednika. Korišćen je kao spojler za Zjuganova i tada veoma popularnog i ambicioznog Žirinovskog. A Lebed je čak i premašio sva očekivanja. Nakon toga je trebalo zagrijati.
  Nakon duge pogodbe, oligarsi su Lebeda stavili da se hrani na Krasnodarskom teritoriju i zabranili mu da učestvuje u saveznoj politici. Tada je general umro pod vrlo čudnim i sumnjivim okolnostima.
  Većina oligarhije je napravila izbor u korist Putina, uključujući i zato što su ga smatrali slabovoljnim, sivim mišem. Ali izgled je varao.
  A miš je izrastao u strašno čudovište koje je dovelo svijet na rub nuklearnog rata.
  Mora se reći da su mu Putinov pomalo bezazlen izgled i varljiva blagost omogućili da se kreće prema gore. Oligarsi su se više plašili strogog Lebeda, bučnog, pa čak i histeričnog Žirinovskog, nego nekoga iz kohorte porodice Jeljcin.
  Postojali su i različiti pristupi Zjuganovljevom prikazu. Dio elite želio je naviknuti lidera Komunističke partije i učiniti ga prihvatljivim. Bilo je i crvenih oligarha, i masa direktora.
  Ali Zjuganovljev tim je prevelik i nije želio opet svima davati mito i debele i komade. Više su voleli, kako se činilo, sigurnog Putina, koji čak nije imao ni svoj tim.
  I promakla stranka "Jedinstvo", ili medvjed kako su je zvali u narodu. I, naravno, formirao ga je prvenstveno Boris Berezovski: Jeljcinova eminencija i najuticajnija figura u Kremlju. On je bio taj koji je eliminisao Borisa Nemcija, koga je "car" Boris povukao da bude njegov naslednik.
  Jeljcin je zaista želeo da Borisa Efimoviča učini svojim naslednikom. Ali on je vrlo glupo okrenuo službenike protiv sebe nudeći da ih prebaci na Volgu, i općenito je počeo zahtijevati da dijeli s ljudima. I počela je skrivena borba protiv Borisa Efimoviča.
  Dakle, nije on bio taj koji je postavljen za premijera, što bi bilo mnogo prirodnije, nego Kirijenko. Ali ovog drugog još niko nije pripremio za nasljednika, a ni sam Jeljcin.
  Začudo, Boris je htio iskoristiti Kirijenka da raspusti Državnu Dumu.
  Štaviše, postojao je plan oligarha, novi izbori i da se ne raspisuju. Štaviše, komunisti, na čelu sa uskogrudnim Zjuganovim, sami su dali povoda za otkazivanje izbora za Državnu dumu.
  Predložili su izmjenu izbornog zakona prema kojoj se stranke, da bi izašle na izbore, moraju ponovo registrovati u roku od godinu dana. I nijedna partija nije prošla ovaj trenutak.
  Zjuganov se, naravno, pokazao kao idiot. Najstariji šef komunista u istoriji, slab, konzervativan, neprijatnog izgleda, apsolutno lišen harizme.
  Najpogodniji za ulogu šefa najmoćnije, komunističke opozicije.
  U njemu nema božje iskre, a on simbolizira sve nedostatke Komunističke partije, a i za trideset godina takozvanog rukovodstva, umoran je od biračkog tijela, ostario i generalno malo hoda.
  Naravno, najlakše je imati posla sa nekim kao što je Zjuganov. Iako Gennady pokušava pokazati izgled opozicije.
  Vladimir Volfovič Žirinovski je spojler za Komunističku partiju, još u Jeljcinovo vreme. Ali spojler koji je i sam zamalo postao predsjednik i glavna opozicija.
  I počeli su ga drobiti i pritiskati još ranije od Lebeda. Ali tada je Žirinovski postao de facto vazal, prvo Jeljcina, a potom Putina.
  Poslednji put kada je Žirinovski kritikovao Jeljcina bilo je u proleće 1997. godine... Nakon toga, njegova boja se promenila i počeo je da podržava vlast.
  Vladimir Putin je u početku bio oprezan prema Žirinovskom. Vjerovao je da je Volfovich postao prijatelj Kremlja zbog kukavičluka i vlastitog interesa.
  Štaviše, Žirinovski je glasao protiv opoziva, izgubivši polovinu svojih pristalica.
  I to takođe nije slikalo lidera Liberalno-demokratske partije.
  Ali onda su postali prijatelji sa Žirinovskim. A da nije bilo iznenadne bolesti i glupe smrti od korona virusa, onda bi mu s vremenom vjerovatno dao orden Svetog Andrije Prvozvanog. Kada je Vladimir Volfovich sahranjen, on se lično oprostio od njega. Tako je završio život najsjajnijeg političara, koji je blistao velikom duhovitošću.
  Sjajne zvezde devedesetih: Lebed, Nemcov, Ampilov, Limonov - otišle su na sledeći svet. Javlinski je skoro izgubio značaj i zaboravio, kao Gari Kasparov. Berezovski je bio obešen - znao je i pričao previše.
  Od stare galaksije devedesetih ostao je samo Zjuganov. Ruckoj je takođe zaboravljen. Pa možda Zorkin, koji je formalno zadržan kao predsjedavajući ustavnog suda.
  Od prve generacije predsednika ZND, samo je Lukašenko ostao na vlasti.
  Takođe pametna lisica. Ali uspio se uključiti u mrežu i dobro ga zbuniti.
  Putin nije volio Lukašenka, ali se spolja pretvarao da je prijatelj. Naravno, imajući na umu i rezervne opcije.
  Vladimir Putin je dugo imao užasnu sreću, čak i u malim stvarima. Na primjer, Skripal je otrovan uoči izbora, a požar u Kemerovu dogodio se nekoliko dana nakon izbora.
  Ali da je obrnuto, bilo bi nekoliko posto manje.
  Da, i Grudinin se glupo namjestio sa svojim računima u inostranstvu.
  Vladimiru Putinu isprva nije smetalo da se bori za tron, sa nekim svežijim i mlađim od ostarelog i umornog, i prilično jezikom vezanog Zjuganova.
  No, Pavel Grudinin je prebrzo počeo sticati popularnost, a borba je mogla postati previše konkurentna, čak i prije druge runde.
  Štaviše, crni PR bi mogao izazvati suprotan efekat. Kao što je već bio slučaj sa Jeljcinom, Lukašenkom, a delimično čak i sa Lebedom i Žirinovskim.
  No, Pavel Grudinin je dobro vodio sebe priznavši pet računa u inostranstvu.
  I dozvoljeno da podigne čitav val kompromitirajućih dokaza.
  Ali svejedno, Grudinin je uzeo trinaest posto, a Žirinovski nešto više od pet. I to je pokazalo da se narod drži ljevičarskih ideja.
  Zjuganov bi, naravno, prikupio još manje Grudinina. Genadij Andrejevič, čak i pod Jeljcinom, bio je prilično slab. Čak i tada je izgledao prilično loše, ćelav, prekriven bradavicama, s nosom nalik na veprovu njušku.
  Nije ni čudo što ga je Jeljcin pobedio. Istina, Žirinovski je u nekom trenutku predložio savez Zjuganovu. I to je izazvalo zabrinutost u Kremlju. Ali Vladimir Žirinovski nije mogao postati treći.
  Ali ako jeste, onda bi bilo problema.
  Komunisti su Vladimiru Volfoviču obećali - pet mjesta u vladi. Uključujući i mjesto ministra unutrašnjih poslova i vanjskih poslova. Ovo su veoma ozbiljni postovi.
  Da li bi Jeljcin mogao da odgovori istom merom? Vjerovatno ne. Da, i Zapad je bio protiv unije Jeljcina i Žirinovskog. Ovaj drugi je previše okrenuo strane zemlje protiv njega. U samom Žirinovskom, umjesto da kritikuje ruske vlasti, napao je Zapad.
  Ali većina Rusa nije loša i shvatili su da Rusija devedesetih ne može izvući konfrontaciju sa Zapadom. Da, zapadni način života bio je popularan i moderan. I Vladimir Volfovich je sam izgorio.
  Uspjeh Lebeda, kandidata koji je bio prilično tvrdoglav, bio je neočekivan i pretjeran. I već je Aleksandar Ivanovič počeo ozbiljno da traži tron.
  Nešto slično se dogodilo i sa partijom Domovina, koja je bila kvar za komuniste, ali je na kraju stekla preveliku popularnost i počeli su da je guše i guše.
  Lebed je također mogao brzo i lako pregovarati o miru u Čečeniji, što je naglo povećalo njegovu popularnost.
  To je zaista propaganda čuda. Sramotna predaja banditima podigla je popularnost Labuda do neba.
  A taj jezički, uskogrudni general zamalo da postane kralj. A da je Jeljcin umro tokom operacije srca, onda bi se mogao pojaviti car Labud.
  Tačnije, sigurno bi pobedio da Černomirdin, pa, i Zjuganov teško da bi bili unapređeni.
  Ali Lebed je propustio trenutak... Mediji su stvorili novu zvezdu u liku Borisa Njemcova, ali ni to nije dugo gorelo. U stvari, Njemcov je u Jeljcinovom timu, a život se ne poboljšava, već se samo pogoršava. I princ je otišao u nemilost.
  I sam Putin duguje Čubajsu što ga je odveo u Moskvu. Nakon Sobčakovog poraza na izborima, bilo je moguće otići u zatvor.
  Ali nije bilo sreće, a nesreća je pomogla. Poraz Sobčaka pomogao je da se preseli u Moskvu. A ako bi Anatolij pobijedio na izborima, morala bi ostati zamjenica, a cijeli tok istorije bio je drugačiji.
  Na isti način, kao i dalje cik-cak u karijeri. Na primjer, mnogi su sumnjali da li je vrijedno imenovati potpukovnika na mjesto šefa FSB-a? I još više da daju mesto sekretara Saveta bezbednosti.
  Štaviše, Rybkin je prilično odgovarao Berezovskom. Ali Jeljcin je imao preveliki svrab za promenama.
  Kada je Primakov postao premijer, činilo se da će biti izabran za njegovog naslednika. Stari Jevgenij Maksimovič je svima odgovarao kao kompromisna figura. Možda, osim Berezovskog. S njim je vladalo neprijateljstvo. U početku je Berezovski želeo da stavi Aksenenka umesto Primakova. Ali oni oko Jeljcina su sasvim razumno smatrali da Zjuganov i njegova frakcija možda neće glasati. A novi izbori u Državnu Dumu doveli bi do trijumfa komunista.
  A već nije bilo razloga za poništavanje izbora i kršenje ustava.
  Sam Jeljcin nije želeo da napravi još jedan državni udar. I on i oktobarski događaji su bili dovoljni. I skoro umro od srca.
  Stepašin je manje-više zadovoljio neke od komunista. Mada ni njenu nasljednicu nisu željeli učiniti.
  Moram reći da pokušaj opoziva nije bio posebno opasan. Dakle, Vrhovni sud je bio pod kontrolom Kremlja i sigurno bi okončao opoziv.
  Žirinovski nije spasio Jeljcina, ali mu je pao rejting. Nakon toga ga je Kremlj zapravo otpisao.
  Čak je čudno, Žirinovski aktivno podržava Jeljcina, a kremaljski mediji ga dave.
  Kažu da je to uradio zbog novca. Čak su i pogodili pravo u stomak.
  Na primjer, Leontijev, vjerni štićenik Kremlja, najprije je pokazao kako Vladimir Žirinovski Stepašina naziva agentom CIA-e i Mosada, a zatim kako isti Vladimir Volfovich rasipa komplimente kandidatu za premijera.
  Pa šta će misliti Rus koji ovo gleda: podrazumjeva se da je Vladimir Volfovič Žirinovski posljednja, politička prostitutka. I ne možete glasati za to.
  Odnosno, kremaljski mediji su udavili Žirinovskog, uprkos svoj njegovoj lojalnosti vlastima, i diskreditovali ga na svaki mogući način.
  Tek kada je Putin ojačao na vlasti, stav je počeo da se menja.
  Zapravo, zašto gušiti Vladimira Volfoviča ako on tako revnosno podržava Kremlj.
  Osim toga, Berezovski je smislio lukavu kombinaciju kako bi natjerao dio protestnog biračkog tijela da glasa za Liberalno-demokratsku partiju umjesto za komuniste. Prvo su odbili da registruju stranku Žirinovskog. A onda je, takoreći, vraćena registracija. I podijelili su listu.
  Kao rezultat toga, mediji su stalno govorili o Žirinovskom. Ali ipak je postigao malo, nešto više od šest posto.
  A kada su bili predsednički izbori, Žirinovski je ponovo odbio da se registruje.
  I opet skandal... Mislili su Vladimira Volfoviča učiniti trećim, ali kako se ispostavilo, bio je slabić.
  A pokušaj privremenog saveza sa komunistima doveo je samo do povećanja Zjuganovljeve popularnosti.
  Savez sa komunistima izgledao je kao snažan potez, ali, začudo, liberali su od toga najviše patili.
  A komunisti su malo izgubili...
  Za sada. Mora se reći da je Putin često imao sreće uprkos sopstvenim naporima. Konkretno, naredio je da se prevari Žirinovski - nije uspjelo. Ali, s druge strane, imaju slična biračka tijela kao Žirinovski, i ako Vladimir Volfovich dobije deset posto, onda se drugi krug ne bi izbjegao, a ovo je već poraz. I tako je razlika bila samo dva posto.
  A onda se neuspjeh sa Žirinovskim pretvorio u blagoslov.
  Ili reforma Vijeća Federacije. Komunisti, s kojima je Kremlj koketirao, protivili su se reformi. Ali uvrijeđeni liberali i blok Primakova su iz nekog razloga podržali reformu. Iako je Primakov povezan sa Lužkovom i drugim guvernerima.
  Glupi ljudi...Jabloko i SPS su upozoravali da će oni biti sledeća Putinova žrtva i da će biti sahranjeni zajedno sa Savetom Federacije. Ali išli su kao glupe ovce na klanje.
  A pametni su komunisti - odmah su shvatili na šta to miriše. Ali drugi nisu bili dovoljno pametni.
  Generalno, Putin je imao strašnu sreću: jedan teroristički napad 11. septembra nešto vredi. Štaviše, Sjedinjene Države su pokušale da naviknu talibane. I iskoristi Bin Ladena protiv Rusije.
  Činilo se da je zdrav razum rekao talibanima, koji su dugo bili u ratu sa Sjevernom alijansom, koju podržava Rusija, da ne otvaraju drugi front protiv Sjedinjenih Država.
  Ali talibani su se ponašali kao idioti. Talibani su u stvari priznali Republiku Ičkeriju i otvorili svoju ambasadu u svojoj zemlji. I pomagao je Čečenima i oružjem i dobrovoljcima. Mullah Omar se čak obratio Ahmad Shah Massoudu da zaključi primirje i pomogne narodu Čečenije.
  A onda je tako neočekivani poklon pao na glavu Rusije. Štaviše, zgrade su se, suprotno zakonima fizike, srušile.
  Ovo je tako retka sreća, kao da dobijete sto miliona dolara na lutriji.
  A Amerika je zaglavila u Avganistanu punih dvadeset godina. Postojala je dvostruka korist: i Sjedinjene Države su oslabljene, a južne granice od Talibana dobijaju zaštitu. Tako da moram reći sretno. I što je najvažnije, nisu se previše trudili.
  I sa Irakom, takođe, imao sreće. Istina, u nekom trenutku se činilo da Amerikanci lako pobjeđuju. Za tri sedmice okupirali su cijeli Irak, izgubivši samo pedesetak ljudi, a uzeli dva miliona zarobljenika.
  Ali tada, uprkos hapšenju Sadama Huseina, Amerika je bila zaglibljena u dugotrajnom gerilskom ratu.
  I cena nafte je pala, do kosmičkih razmera, kao i gasa. Da, bilo je puno sreće. Putin je verovao da je veliki mesija i da je hladniji od Napoleona, poput Džingis-kana.
  Štaviše, čak je i Šamil Basajev poginuo slučajno digavši se u vazduh na mini i činilo se da je Čečenija konačno stavljena na koljena.
  Ali njegova dva mandata su se završila. Već je bilo kasno za promjenu ustava i tron je morao biti predat Medvedevu.
  2008. godina se pokazala izuzetno uspješnom. Bilanova pobjeda na Evroviziji, pobjeda na Svjetskom prvenstvu u hokeju, uspjeh u fudbalu. I rat sa Gruzijom.
  Iako takođe nije neosporno, samo pet dana, ali mediji su to ispisali kao veliku pobedu Rusije, pa i NATO-a. Šteta što sam morao da delim lovorike sa Medvedevom.
  Vladimir Putin je umoran od uspomena i poželeo je da spava.
  Mihail Gorbačov nije izašao u njegovu pratnju.
  Prvo smo morali smisliti strategiju.
  U međuvremenu, Vovkin ubica je hrkao i sanjao.
  . POGLAVLJE? 2.
  Četiri njemačke djevojke: Gerda, Charlotte, Christina i Magda nagovorile su Firera da im dozvoli da se bore na kursu. Uskogrudni Hitler je imao predrasude prema ženama u vojsci. I možda je zato izgubio rat.
  Ali u ovom svijetu, djevojke iz SS-a su se pokazale tako zgodne i uvjerljive da je Firera uvjerio.
  Tako je na Kurskoj izbočini u borbu krenula tenkovska posada djevojaka, koje su se borile samo u jednom bikiniju i bosonoge, što ih je učinilo neprevaziđenim borcima.
  Osim toga, na ovom svijetu, Firer je bio malo pametniji. I dopustio je da ga Rommel nagovori, te je uzeo i evakuirao njemačke i italijanske trupe iz Afrike.
  To je omogućilo Nijemcima da zadrže više snaga - čak osam divizija, prekaljenih, afričkih veterana. Osim Italijana. I kao rezultat toga, iskrcavanje saveznika na Siciliji pokazalo se kao poraz za njih i velika vojna katastrofa i ogroman broj zarobljenika i gubitak trofeja.
  A sada su Nemci bili okrenuti prema Kurskoj izbočini. Osim djevojaka na tenk, pojavile su se još dvije djevojke: Albina i Alvina, koje su se borile na Focke-Wulfu. I nisu nosili ništa osim kratkih hlača.
  Dakle, sada su Firerove bosonoge djevojke bile protiv Crvene armije, a ovo je ozbiljno.
  Ovdje se odigrala grandiozna bitka na Kurskoj izbočini. Njemačke trupe napredovale su na jugu i probile sovjetsku odbranu.
  Tada je rezervna tenkovska vojska bačena u bitku. I odigrala se odlučujuća bitka.
  Gerda i njena ekipa borili su se na Panteru, bilo je vruće, a posada devojaka je čak zbacila i grudnjake.
  Ovde su lepotice donele pištolj. Pištolj "Panther", samo 75 mm, ali brzo puca i ima dugu cijev.
  Gerda je pucala sa velike udaljenosti uz pomoć golih nožnih prstiju, granata je samo pogodila kundak kupole i trup sovjetskog tenka T-34-76 i probila oklop. Ruski automobil se zapalio, a borbeni komplet je počeo da detonira.
  Gerda je pjevala:
  - Slava Nemačkoj, slava!
  Sljedeći hitac je, golim nožnim prstima, odsvirala u napredujućim sovjetskim tenkovima Charlotte, probila ruski auto i zapjevala:
  Naša snaga je velika
  Biće čvrsta ruka!
  A onda je i lepa i pametna Christina udarila, koristeći svoju gracioznu, bosu nogu. I opet je pogođena sovjetska tridesetčetvorka. I ona je u plamenu.
  A djevojka zacvili:
  - Za komunizam ćemo ići u bitku, ali ne ruski, nego arijevski!
  Pucala je i Magda, pa opet udarila u auto Crvene armije, probila metal, zapalila trideset i četiri i pitala:
  - A taj komunizam je arijevski?
  Gerda je golim prstima udarila neprijatelja, razbila metal ruskog automobila i odgovorila:
  - Da, komunizam bi mogao biti arijevski. Kad je raj za nas, dok drugi vredno rade!
  Charlotte je pucala na neprijatelja uz pomoć gole, okrugle pete i zagugutala:
  - Za radost na Zemlji!
  A sovjetski podstavljeni trideset četiri gori. Crvena armija je bacila u bitku svoju stratešku rezervu: Stepski front i tenkove. A ako ga ubijete, onda će Nemci otvoriti put oko Kurska i moći će da zalupe kotao.
  Dakle, sudbina bitke je ovde odlučena.
  I nemački "panteri" su dobri. Oni istrebljuju sovjetske automobile kao mlade štuke.
  Kristina je pucala golim nožnim prstima, njemački top je ispaljivao petnaest metaka u minuti, a djevojke su se smjenjivale.
  A ratnik je izuzetno precizan.
  Ovdje je udarila sovjetsku tridesetčetvorku i zapjevala:
  Ne možemo biti jači
  Nema nas više od dvadeset!
  Devojke su, naravno, veoma lepe. Kada su zarobljene ruske vojnike stavili na koljena i natjerali ih da se ljube golih preplanulih nogu, radili su to sa zadovoljstvom i entuzijazmom.
  Magda je golom, gracioznom nogom dobro nišanim udarcem razbila sovjetski auto i zaškripala:
  - Za otadžbinu i za slobodu!
  A devojke su to uzele i pevale:
  Biserna, drhtava frizura,
  Zabrinut sam, drhte mi grudi!
  Ja sam devojka ko plaha breza,
  Bojim se da se pomerim i udahnem!
  
  A šta ti svjež vjetar šapuće na uho?
  Pesak škri pod nogama bosi...
  I nema mene srećnijeg na planeti,
  Kad krenem s tobom u šumu!
  
  Otkrij mi veliku tajnu, voljena,
  Kako ste uspeli da začarate srce!
  Ali tvoje lice je tako tužno?
  Najtanja nit bora prolazila je preko čela!
  
  Mladić mi odgovara s mukom;
  Rat će vas još dugo razdvajati!
  Da nam nađeš mjesto u rajskim šumama,
  Sotona mora biti poražen u paklu!
  
  Kao odgovor, vitka breza je klimnula,
  Ti si mi više od prijatelja!
  Iako bi ishod bitke mogao biti plačljiv,
  Ali Bog Isus pastir je s nama!
  
  Rastjerajmo pakao demona - zle sjene,
  Tako da šumarci cvetaju zeleno!
  Pomazi mi preplanula koljena
  Čvrsto me drži dušo!
  
  A on je odgovorio kao devojka u šali,
  Rekao je na zvuk grana koje se šire;
  - Hoćeš li me čekati godinu dana, golubice?
  Iskušenje vrućih ždralova je jako!
  
  Kao odgovor, rekao sam mu tako strogo,
  - Neću biti civil na štandu mašina!
  I volim vojni put,
  Hoću da se borim, da pobedim zle!
  
  Dosao sam do poente - seci grane, pletenice,
  Dali su mi novu mašinu sa diskom!
  Iako trava plače kao biseri rose,
  Zašto nevinost - postala je kao vojnik!
  
  Onda, da mi je domovina draža od svih,
  Otadžbina iznad zvezda gori u duši!
  Nije to iznutra da se baci na krevet,
  I prenoćiti sa puškom u kolibi!
  
  Pobjeda će doći, ja čvrsto vjerujem u nju,
  Na kraju krajeva, naša stvar je uvijek u pravu!
  Pa osmehujte se radosnije momci,
  Čeka nas dobra sudbina, verujte!
  Devojke su divno pevale, a istovremeno su i pucale. I svaki snimak sa sandalama je pravi pogodak.
  Ali sada je prvi talas odbijen, a specijalna vozila donose dodatne granate.
  A prelepe nemačke se bore na nebu. Obje plavuše: Albina i Alvina.
  I tako su cool.
  Albina je pucala uz pomoć golih nožnih prstiju iz šest vazdušnih topova odjednom. I nekoliko sovjetskih aviona se zapalilo.
  Ratnik je guknuo:
  - Slava mojoj snazi!
  Alvina je udarala i neprijatelje, uz pomoć prstiju bosih nogu. Oborila je pet sovjetskih aviona odjednom i zacvilila:
  - U ime bijelih vukova!
  Djevojke su slamale ruske automobile virtuoznošću ženki leoparda.
  Albina je pucala uz pomoć grimizne bradavice na grudima, pritiskajući dugme i gugutala:
  - Za čast Trećeg Rajha!
  Alvina je takođe tukla svoju protivnicu koristeći svoju rubin bradavicu, i glumeći zaigrano, rekla je:
  - Za pruski duh!
  To su bile dvije borbene djevojke - super klasa. I bosi i golih grudi.
  I veoma su voleli da muče pionire. Ovdje dečaku strgneš odjeću i vežeš ga za drvo. Zatim uzmete bič u ruke i počnete da ga šibate. I tako je super.
  I dječak vrišti od bola, njegove preplanule kože prekrivene krvavim prugama. A djevojka uzme i donese baklju dječaku na bose noge. I goli đon gori. A dječak vrišti od nesnosnog bola. I tako je lijepo slušati njegove jauke i plače.
  Albina i Alvina vole talog momaka, posebno slatkih i plavih. I to im je veliko zadovoljstvo.
  Ali i oni se znaju boriti.
  Alvina je svojom bradavicom od jagode pritisnula dugme džojstika. I uz pomoć vazdušnih topova oborila je još nekoliko sovjetskih aviona, nakon čega je gukala:
  - Ja sam najbolja vučica na svetu!
  Albina je također odjeknula, pritisnuvši dugme džojstika uz pomoć bradavice maline, odsjekla desetak ruskih automobila i zaškripala:
  - Za novu Nemačku!
  Evo devojaka - izvanredan pilot.
  Gerda i njena tenkovska posada na Panteru nastavljaju borbu.
  Evo jedne plavokose djevojke koja ga je uzela i lupila u sovjetsku tridesetčetvorku uz pomoć grimizne bradavice.
  I udarivši u ruski auto, rekla je:
  - Ne znam ništa loše
  Osim momka sa satom!
  Šarlot je duhovito primetila, takođe ispalivši grimiznu bradavicu na neprijatelja i zacvilila:
  - Dajte velike pobede!
  Christina je također uzela i udarila rubinskom bradavicom, i to je učinila vrlo prikladno. Razbila je sovjetski auto i zacvilila:
  - Za nove granice!
  I lupanula i Magda, borbena djevojka, vrlo hladna i ratoborna, sa kosom kao zlatnim listićima.
  I eksplodirala je, koristeći bradavice u obliku jagoda, što je uradila vrlo precizno i precizno.
  Udario je sovjetsku tridesetčetvorku i zacvilio:
  - Moj pogodak!
  A djevojke će uzeti i zavijati. A to su ratnici na nivou supermena.
  Nemci su dobili tenkovsku bitku i zatvorili kotao iza Kurska. I nastao je tako veliki splet crvenih armija.
  Borbe su se vodile sa velikom zlobom i bijesom. Bilo je mnogo žrtava.
  Neke od sovjetskih trupa uspjele su pobjeći, a neke su zarobljene ili uništene.
  U bitkama se istakla djevojka Schella. Borila se u pešadiji i primenila znanje, počela da baca granate golim prstima. I izuzetno je cool.
  Shella je rafnula, škiljeći ruskog vojnika kao kosom i gugutala, otkrivajući zube:
  - Oh, kokošinja, moja kokošinja,
  Ja kokošinja, jela....
  A vi vojnici ste kao nule,
  Ne čuvajte vidljivi integritet!
  A druga djevojka, Eva, pucala je iz faust patrone uz pomoć bradavice jagode i probila sovjetski tenk.
  I golom petom bacila je grašak smrti, a i pocepala mnoge vojnike Crvene armije.
  Ovo je djevojka - najviša i kolosalna klasa.
  A onda su zarobljeni ruski vojnici kleknuli i poljubili bose, prašnjave noge devojaka.
  I izgledalo je zaista sjajno.
  A cure su tako bose i lijepe.
  To su devojke koje, ako se za nešto uhvate, sigurno će to dovesti do kraja.
  Crvena armija je pretrpela veliki poraz kod kursa Kurska. Trupe Wehrmachta preselile su se u Voronjež. I bili su energični.
  Ali i sovjetske devojke se žestoko bore i one se mogu i treba pokazati.
  Nataša je bosom nogom bacila granatu na naciste i pevala:
  - Tako je...
  Zoya je golom petom lansirala dar smrti i dodala:
  - Neprijatelj...
  Augustin je podlegao nečemu destruktivnom i zacvilio:
  - Misliti...
  Svetlana je golim prstima bacila bombu i zacvilila:
  - Šta...
  Natasha je bosim nogama bacila par limuna i viknula:
  - ruski...
  Zoya je takođe podlegla nečem energičnom i smrtonosnom, škripući:
  - Uspio...
  Augustin je lansirao smrtonosni, mrmljajući:
  - Neprijatelj....
  Svetlana je ponovo podlegla destruktivnom i vyaknula:
  - Pauza!
  Nataša se okrenula i zacvilila:
  - SZO...
  Zoja je pucala i na crne strance koje su nacisti regrutovali i cvilila:
  - Usudite se!
  Avgustin je govorio sa silom i bijesom:
  - To...
  Svetlana je podlegla sa cerekom pantera:
  - NA...
  Nataša je bosom nogom bacila granatu i viknula:
  - Borba...
  Zoja je golim prstima bacila dar smrti i promrmljala:
  - Napadi!
  Augustin se uključio i promrmljao:
  - Neprijatelji...
  Svetlana je golim tabanima dala gomilu granata, i kako viče iz sveg glasa:
  - Mi ćemo...
  Natasha je zakucala rafal i prosiktala:
  - Bijesan...
  Zoja je prekinula naciste i zacvilila:
  - Beat!
  Augustin je ponovo opalio i viknuo:
  - Bijesan...
  Svetlana je cvrkutala dok je pucala:
  - Beat!
  Nataša je opet gracioznom, bosom nogom bacila granatu, cvrkutala:
  - Uništićemo naciste!
  Zoya ga je uzela i cvrkutala:
  - Budući put u komunizam!
  I bacila limun golim nožnim prstima.
  Augustin je uzeo i raspršio redove, a njene gole noge poletjele su uništeno duž Frica:
  - Podelićemo protivnike!
  Svetlana ga je uzela i bacila golom petom, gomilu granata, i zacvilila:
  Slomimo fašiste!
  A četvorica su nastavili da pucaju i bacaju granate. Kretao se njemački "Jagdtiger". Mašina sa topom od 128 mm. I upuca se.
  A djevojke su bacale granate. Potkopao naciste. I oni su uzvratili. Popeli su se naprijed. Tenkovi se ponovo kotrljaju. Najnoviji njemački "Panther" -2 kreće. Veoma mobilan auto.
  Ali njegove djevojke su ga preuzele i nokautirale. Rastrgali su na komade mobilnu mašinu sa gasnoturbinskim motorom. I raznijeli su je u komade.
  Natasha je uz smeh primetila:
  Odlično se borimo!
  Zoya se složila sa ovim:
  - Veoma cool!
  Avgustin je mudro primetio:
  - Pobedićemo!
  I bosom nogom ispalila protutenkovsku granatu. Jaka devojka. I ima toliko duhovitosti.
  Svetlana je takođe prstima bosih nogu lansirala poklon smrti i pogodila neprijatelja. Veoma agresivna devojka, očiju boje različka. Ona ima takvu duhovitost, i prolaznu snagu!
  Nataša se okrenula i nacerila:
  - Za svetu Rusiju!
  Zoya je pucala vrlo aktivno, i nacerila se, pokazujući biserne zube:
  - Ja sam ratnik tog nivoa koji ne bledi!
  Augustin je također pucao. Pokosio naciste i grkljao:
  "Ja sam ratnik velikih ambicija!"
  I otkrila je svoje biserne zube!
  Svetlana je potvrdila:
  - Veoma velike ambicije!
  Devojke su se svađale jako dugo. I, naravno, uspjeli su u vojnom radu. Apsolutno su predivne lepotice. Izvanredan um. I pucaju prve klase.
  Nataša je, pucajući, mislila da će se, ako Staljin nestane, u dušama ljudi stvoriti neka praznina. Kao da je voljena osoba umrla.
  Iako je ovaj Gruzijac bio okrutan. I nije sve uradio kako treba. Postoji čak i jedna anegdota o tome. Zašto Lenjin nosi čizme, a Staljin čizme? Jer Vladimir Iljič je izabrao put, a ovaj brkati juri naprijed.
  U tom pogledu, Staljin nije bio optimalan vladar. Zaista, kako je to Lenjin opisao, bilo je previše nepristojno.
  Ovaj kuhar priprema samo začinjena jela. Što se tiče okrutnosti, to je bio mač sa dvije oštrice.
  S jedne strane, to je pomoglo u održavanju discipline i stimulisalo partijski aparat. S druge strane, najvredniji kadrovi i sposobni ljudi su nokautirani. Konkretno, nakon rata su izgubili tako velikog menadžera kao što je Voznesenski. Ko je imao najveće zasluge prema Otadžbini.
  Voznesenski je, možda, bio idealan menadžer: ne samo čvrst, već i pametan i obrazovan. Najmlađi doktor nauka u SSSR-u, akademik, izuzetna ličnost. Bez Voznesenskog, ruska ekonomija je nekako krenula naopako. I ne mogu pobijediti naciste.
  Nataša je bosom nogom bacila limun i zapjevala:
  - Sa neba...
  Zoja je takođe golim prstima bacila bombu i rekla:
  - Zvezdica...
  Augustin je bosom nogom lansirala dar smrti i pjevala:
  - Svijetao...
  Svetlana je takođe bacila granatu, uz pomoć bosih nogu, i rekla:
  - Kristalno!
  Nataša se okrenula i prosiktala:
  - Ja tebi...
  Zoja je golim prstima lansirala dar smrti, sikćući:
  - Pjesma...
  Avgustin je podlegao golom petom, što donosi smrt i zacvilio:
  - Ja ću pjevati...
  Nataška je nastavila agresivno pevajući:
  - O....
  Zoja je bosom nogom bacila paket za eksploziju, raspršivši naciste i zacvilila:
  - Domaći...
  Augustina je golom petom dala gomilu granata, izdala:
  - Staljin!
  Ali Švabe imaju četiri djevojčice i takve hrtove.
  Sjeli su na najnoviji tenk Panther-2 s topom duge cijevi kalibra 88 mm.
  Gerda je opalila iz topa i pogodila T-34 u dnu trupa, i cvrkutala, trepćući svojim safirnim očima:
  - Ne, ipak, Bog voli Nemačku! Definitivno ćemo pobijediti!
  Charlotte se spremno složila s ovim:
  - Ne možemo izgubiti! Uskoro ćemo izaći u Kalinjin, a Moskva će biti nadomak!
  Christina je ogolila svoje biserne štipaljke i viknula:
  - Idemo tamo, biće vremena za Vladivostok!
  Magda je sa žaljenjem primijetila:
  - A Japanci su skoro poraženi od Amerikanaca. Ovo je veoma ozbiljno, skoro smo izgubili važnog saveznika.
  Gerda je nokautirala novi sovjetski tenk i zacvilila:
  - Možemo i bez njih!
  Charlotte se zakikota i primijeti:
  - Ako se beba nasmije, možda će sve uspjeti!
  Christina je izdala u rimi:
  - Nilski konj je prasnuo od osmeha!
  Magda ju je podržala:
  - Devojka ima veoma pohlepna usta!
  A ratnici su to uzeli i prasnuli u smijeh. Imaju iskričavu energiju, moglo bi se reći, i to u izobilju!
  Gerda je ponovo pucala na sovjetska vozila i vikala:
  - Sledeći vek će biti naš!
  Charlotte se također javila i potvrdila:
  - Biće letova u svemir!
  Christina je to spremno potvrdila:
  - Letimo u svemir!
  Magda je ispalila iz bacača bombi i izdala:
  - Sedim u zvezdanom avionu!
  Gerda je isplazila jezik i cvilila:
  - U novom veku vladaće imperija Trećeg Rajha!
  Charlotte je s agresivnim osmijehom potvrdila:
  - I četvrtog takođe.
  Nakon toga, ljepotica je ponovo okrenula sovjetski tenk.
  Christina, ova đavolska ratnica, blista sa bisernim zubima, zacvilila je:
  - Da, neka bude novi red! I slava Velikom Carstvu!
  Magda je s pomamnim bijesom potvrdila:
  - Slava Carstvu!
  Gerda je ponovo opalila i rekla:
  - Slava i nama!
  I očigledno je devojka to dobila.
  Gvozdanula i Šarlot. I vrlo prikladno. Probio sam sovjetski tenk pravo u stranu. Zatim je cvrkutala:
  - Borimo se za novi poredak!
  Magda je, pucajući i pogađajući protivnike, potvrdila:
  - I bez ikakve sumnje ćemo to postići!
  Gerda je opet zakucala, i to vrlo zgodno i izdala:
  - Ostvarićemo sa velikom maržom!
  I blistala je safirom, i veoma blistavim očima.
  Šarlot je takođe pucala, udarila u ruski auto i vikala, ovo je đavo sa narandžastom kosom:
  - Sve će biti samo akrobatika!
  Magda je također pucala s pomamnim bijesom. Razbila je T-34 i zacvilila:
  - I buduća posada!
  Ovdje su, međutim, djevojke imale problema. Pojavio se KV-14. Auto je veoma velik. I ona ima pušku od 152 milimetra sa dugom cijevi. Možda Nemac da se probije.
  Gerda je suzila oči i upitala Charlotte:
  - Možeš li ga pokriti bombarderom?
  Crvenokosa je odgovorila:
  - Naravno da postoji šansa... Ali preciznost bombardera je nedovoljna!
  Christina je strastveno predložila:
  - Da isprobam svoj 88-graf papir?
  Gerda je skeptično primijetila:
  - Ovaj KV-14 ima prednji oklop od 100 mm na velikom nagibu. Ne možeš ga uzeti!
  Charlotte se nacerila i primijetila:
  -Prokletstvo! A ja sam mislio da Rusi nemaju takav tenk! Samo glasine!
  Magda je rekla:
  I ja sam mislio da je greška! Ali vidimo da to nije slučaj! A cijev Rusa je tako duga!
  Gerda je pevala, lupkajući bosom petom po oklopnom podu:
  Borićemo se bez straha!
  Charlotte je potvrdila stav svog partnera:
  - Bićemo presečeni ni korak nazad!
  Christina je predložila:
  - A šta ako sovjetski tenk nokautirate preciznim udarcem granate u cijev?
  Gerda je sumnjala:
  - Možete li to učiniti, sa velike udaljenosti?
  Christina je potvrdila:
  - Ako mi prinesete plamen upaljača na gole tabane, onda sam sasvim sposoban da jako dobro udaram!
  Umjesto odgovora, Gerda je kliknula na upaljač. Christina je iskrivila bosu nogu, a njena bosa, blago otvrdnuta peta zablistala je na svjetlosti plamena.
  Gerda je donijela vatru djevojčicinom tabanu. Osjetio se miris paljevine. Veoma prijatan miris, kao šiš kebab na žaru.
  Christina je šapnula:
  - I do druge pete!
  Tada je Magda zapalila vatru. Oba plamena jezika sada su lizala gole tabane veoma lepe i crvenokose devojke.
  Tada je Charlotte viknula i ogolila grudi. Bez ikakve ceremonije, uzela ga je i svojom grimiznom bradavicom pritisnula dugme džojstika. Pištolj je automatski pucao.
  Granata je poletjela sama i sletjela u cijev impresivne sovjetske mašine.
  Poput divovskog slona koji je odsjekao dugu surlu. Zadobivši porazni udarac, sovjetski tenk je zaustavio kretanje. Kao da mu je mač izbio iz ruku.
  Te srećne kurve!
  Šarlot je pevala, veselo se cereći:
  - Samo strah će nam dati prijatelje! Samo bol vas motiviše da radite!
  Gerda je oduševljeno dodala:
  - Želim sve više i više da smrskam tvoja glupa lica!
  Činilo se da su ratnici Trećeg Rajha bili veoma zadovoljni!
  Međutim, čak i mala djeca su se borila protiv nacista. Dječaci i djevojčice bacali su improvizirane pakete eksploziva na njemačke tenkove, samohodne topove i pješadiju.
  Pioniri su se borili veoma hrabro. Znali su šta znači fašističko zarobljeništvo.
  Djevojčica Marinka, na primjer, pala je u kandže nacista. Namazali su joj bose noge i smjestili je blizu mangala. Plameni jezici gotovo su lizali djevojčine gole, otvrdnule pete od dugog hodanja bosonoge. Mučenje je trajalo petnaestak minuta, sve dok tabani nisu bili prekriveni žuljevima. Tada su djevojčici odvezali bose noge. I opet su postavljali pitanja. Tukli su me gumenim crevima po golom telu.
  Zatim su prošli struju... Marinka je na saslušanju izmučena do deset gubitaka svijesti. A onda su je pustili da se odmori. Kada su se bose noge malo trzale, ponovo su se namazale uljem i ponovo se podizala mangala. Takva tortura se može ponoviti mnogo puta. I mučenje strujom, i bičevanje gumenim crevima.
  Marinka je mučena šest mjeseci. Sve dok nije oslepela i posijedela od torture. Onda su je živu zakopali u zemlju. Nisam čak ni metak potrošio.
  Pionir Vasya, nacisti su ga bičevali usijanom žicom po golom tijelu.
  Tada su gole pete spaljene usijanim trakama gvožđa. Dječak nije izdržao da viče, ali ipak nije izdao svoje drugove.
  Nacisti su ga živog rastvorili u hlorovodoničkoj kiselini. A ovo je užasna bol.
  Ovi frici su takva čudovišta... Komsomolca su mučili peglom. Zatim su ga okačili na stalak, podigli i bacili. Zatim su počeli da pale usijanim pajserom. Grudi su iščupane pincetom. Tada je nos bukvalno otkinut usijanim kliještima.
  Djevojčica je mučena na smrt... Polomili su joj sve prste i nogu. Još jedan član Komsomola, Ana, nabijena je na kolac. A kada je umrla, spalili su bakljama.
  Ukratko, nacisti su se rugali kako su mogli i kako su htjeli. Sve su mučili i mučili.
  Nataša i njen tim su se i dalje borili u okruženju. Devojke su u borbi koristile svoje gole, graciozne noge i bacale granate. Borili su se protiv superiornih snaga Frica. Držali su se vrlo hrabro i nisu hteli da se povuku.
  . POGLAVLJE? 3.
  Još jedna stvarnost u snu koja je još trajala...
  Izbio je rat između Rusije i Talibana. Prvo su talibani napali Tadžikistan. U stvari, vrijeme je pogodno i vrijeme je da se odlučite za širenje u Centralnoj Aziji.
  A vojska Tadžikistana je bila slaba. Srušila se pod udarima talibana, dijelom bježeći, dijelom se predajući talibanima. I talibani su napali rusku bazu, i Rusi su postali nijemi. I morao sam da prebacim trupe kroz nekoliko zemalja i obnovim front.
  Počele su da ključaju krvave i brutalne borbe.
  A devojke se bore od besa
  Čuvena četvorka se tuče kod sela na Bliskom istoku.
  Nataša se okreće i baca bombu golim prstima.
  Lomi Afganistane i škripi:
  - Slava eri komunizma!
  Zoya takođe puca na neprijatelja. Kosi neprijatelje, baca bombe smrtonosnom silom bosim nogama i škripi:
  - Za otadžbinu, majku našu!
  Augustina je rafalom iz mitraljeza probila niz Avganistanaca. Ona je golom petom bacila razorni limun i zalajala:
  - Za SSSR!
  Svetlana je takođe razbila neprijatelja, odsjekla mnogo islamskih ratnika i zacvilila:
  - Za svet komunizma!
  I takođe kako baciti dar smrti sa razornom i neizmjernom snagom prstima bosih nogu. I temeljno pokidao neprijatelje.
  Ove devojke su neverovatne...
  Nataša je primetila dok je kosila Avganistance koji su napredovali:
  - Bukvalno bodu kao skakavci!
  I djevojka je ponovo bacila bombu na neprijatelja golom petom. I prilično razderao neprijatelje.
  Zoya također dobro nišanim rafalom pogađa islamske vojnike. Temeljito ih pokosi i guguta:
  - Za Rusiju!
  I opet će golim prstima baciti ubojiti poklon smrti.
  Augustin, pucajući na neprijatelja i bukvalno koseći Avganistance, odsijecajući ih kao kultivator, zacvilio je:
  - Za domovinu!
  Svetlana, koja je sasjekla neprijatelje, a zapravo kosila vojnike islamskog talibanskog carstva i razbijala ih humcima, izdala je:
  - Za domovinu i nove pobjede!
  I opet, kako bi bacio granatu smrtonosne sile prstima svojih golih, isklesanih nogu.
  Djevojke su se potpuno razišle. I razbili su veći broj talibanske vojske. I dolazili su u velikim talasima.
  Borite se na tenk i posadu Elizabeth.
  Devojke su i ovde u samo jednom bikiniju i bose. I u isto vrijeme se jako dobro bore. Afganistanski tenkovi su zastarjeli i lošijeg kvaliteta od ruskih, ali ih ima dosta.
  Majstori islamskog carstva pravili su neke mašine od drveta. Ono što moram reći je veoma progresivno.
  Elizabeth golim nožnim prstima ispaljuje hitac i probija avganistanski tenk, nakon čega zareža:
  - Ja sam najbolja žena na svetu!
  Ekaterina također šutira golom petom, razbija neprijatelja i škripi:
  - Za SSSR!
  Elena će, bez razmišljanja, pucati na neprijatelja. Rastavljajući ga i škripući:
  - Za komunizam!
  Eufrosinija, takođe, kako pogoditi neprijatelja. Razbit će tenk Avganistanaca i brbljati:
  - Za otadžbinu do kraja!
  A ovo su cure, jednostavno su super. Nijedna sila ne može da se suprotstavi takvima. I oni su zaista najkul ratnici i hrtovi. I niko im se ne može suprotstaviti.
  A ako počnu da se svađaju, onda će to biti samo borba hipermena.
  A Elizabeth će opet pucati uz pomoć svojih golih nožnih prstiju i škripati:
  - Za novi SSSR!
  Ekaterina je takođe zauzvrat pucala na neprijatelja i zacvilila:
  - Da, Vladimir Putin nije baš dobar vođa, blago rečeno!
  A djevojka je zavrnula golu, okruglu petu.
  Elena je nastavila da mlati Afganistance i cvrkutala:
  - Za veliki komunizam u SSSR-u!
  I sa golim prstima, dodala je posebno destruktivno i ubilačko!
  A onda kako se djevojka Eufrosinija mlati. I razbijte neprijatelja i zacvilite:
  - Za boginju Ladu!
  Evo njihovog bojnog polja.
  I ratnik kako su počeli kositi protivnike, i kako im nisu dali milosti, istrijebivši Avganistance.
  Elizabeta je takođe pucala na neprijatelja, a takođe je koristila golu petu i gugutala:
  - Za komunizam u zemlji Sovjeta!
  A ovdje je ona tako borbena i ratoborna žena.
  Afganistanci se već mlati s neba.
  Anastasija Vedmakova je veoma vruća u borbi. I slama sve. A na nebu obara avganistanske avione i udara po zemlji. Ovo je tako agresivna devojka.
  I kroz smeh je pevala:
  - Za našu domovinu, pobijte sve talibane!
  Akulina Orlova je potvrdila, pokazujući zube:
  - Zapravo, duh je demon, popeo se u SSSR!
  I ratnik je oborio još jedan avganistanski avion.
  Mirabela Magnetić, uništavajući ratnike islamske talibanske imperije na nebu i na kopnu, koristeći svoje gole nožne prste, viknula je:
  - Za našu otadžbinu!
  Evo trijade koja se bori na nebu. I ona tuče Avganistance velikim intenzitetom. I neprijatelji su potpuno oboreni.
  Akulina Orlova na dugmad s golom petom i viknula:
  Za našu veliku zemlju!
  I kako namiguje svojim partnerima.
  I opet obara Avganistance. I to su vrlo agresivni skokovi kod djevojčica.
  Anastasija je cvrkutala sa osmehom, pokazujući zube, obarajući avganistanske pilote:
  - Mi smo ratnici koji će poraziti svaku vojsku!
  I opet nokautirao avganistanski auto.
  Da, ovdašnje djevojke su se temeljno bavile istrebljenjem vojnika islamskog carstva. I sruše se...
  Alyonka se takođe očajnički bori i pokazuje svoj najbolji akrobatski let. I obara neprijatelje kao da su modeli.
  A talibani se penju i penju. I ubijaju ih u ogromnom broju.
  Alenka je golim prstima bacila nešto smrtonosno i zapjevala:
  Mi smo beli vukovi!
  Anyuta se složila s ovim, koseći protivnike bez ceremonije:
  - A mi smo najbolji na svetu!
  A dala je i granatu golom petom.
  A sada i Alla puca iz mitraljeza. I nokautira puno Afganistanaca i urla:
  - Slava eri komunizma!
  Marija takođe veoma precizno puca na Avganistance. I temeljno ih nokautira. I baca granate golim nožnim prstima. I urla:
  - Slava Svarogu!
  Olimpija takođe pogađa neprijatelja velikom, smrtonosnom snagom. Kosi neprijatelje iz islamskog carstva i škripi:
  - Za ceo, ceo svet u doba komunizma!
  I opet djevojka pokazuje zube i precizno puca na neprijatelja.
  I Marusya također škraba o Afganistanima. I grimiznom bradavicom pritišće dugme za bazuku, nokautira protivnike i škripi:
  - Za Veliku Rusiju!
  Evo devojaka.
  Ali Matryona, poput Afganistanaca, udari golim nožnim prstima, zgnječi neprijatelja od talibana i vrišti:
  - Za otadžbinu i slobodu do kraja!
  To su cure otišle i kako se Afganistanci mlati - samo užas. I bukvalno dolazi do njihovog potpunog i opšteg istrebljenja. Očigledno, Avganistanci imaju veoma loš dan.
  Alenka je napomenula, pucajući na Afganistance i koseći ih:
  - Ovo je moja domovina!
  I s njegovom golom petom, kako će popustiti ubojiti dar uništenja.
  Evo devojaka - recimo super.
  Anyuta je agresivno primijetila, pucajući na Afganistance:
  - Slava komunizmu!
  Boreći se s Alom, pucajući i pritiskajući grimiznu bradavicu na dugmad baze, zacvilio je:
  - Slava herojima!
  A Marija, jebeći neprijatelja smrtonosnom silom, zagugutala je:
  - Slava najboljoj domovini!
  Olympias je dodao, razbijajući neprijatelje i pokazujući povećanu brzinu:
  - Velika slava najprosperitetnijoj zemlji!
  Matrjona, cijepajući protivnike, i koristeći gole nožne prste prilikom pucanja, uzela ga je i zacvilila:
  - I slava najboljim ratnicima!
  Marusya, također škrabajući po neprijateljima, i bukvalno ih koseći, zagugutala je zaglušno:
  - I SSSR je takođe velika slava vekovima!
  A devojke su uglas pevale:
  - Ljudi će biti srećni
  sreca zauvek...
  Sovjetska vlada -
  Snaga je odlična!
  A ratnici će se smijati do kraja. I goli su zube.
  Alenka je sa velikim osmehom rekla:
  Daćemo svoja srca za našu Otadžbinu!
  Anyuta je bijesno nastavila:
  - I mi ćemo stajati i pobediti!
  Evo ih, da tako kažem, divnih cura. I zaista vole da se bore punom snagom.
  A evo Olega Rybačenka i Margarite Koršunove u borbi.
  Dječak i djevojčica izgledaju kao djeca od nekih dvanaest godina, a zapravo se besmrtni ubici tako agresivno tuku. Da im ništa ne može stati protiv.
  Alenka je, pokazavši zube i saseći protivnike iz talibana, sa osmehom pevala:
  Borićemo se za svetlije sutra!
  Anyuta je, pucajući i bacajući bombe golim prstima, dodala:
  - I naš oklopni voz je uspeo da ubrza!
  A crvenokosa Alla, skačući i migoljajući se, dodala je namigujući:
  - Hajde da se poljubimo!
  Oleg Rybačenko je svojim mačevima vodio vetrenjaču, odsecajući glave Avganistancima i cvilio:
  - Slava našoj Otadžbini!
  I dječak je golim nožnim prstima lansirao ubilački dar smrti.
  Devojka je takođe mačevima presekla prijem leptira. Odsjekao neprijatelja i zacvilio:
  - Slava sovjetskom sistemu!
  A golim nožnim prstima bacat će i poklone uništenja, uništavajući neprijatelje.
  A djeca, slamajući neprijatelja, pjevala su uglas:
  - Verujem da će se ceo svet probuditi,
  Talibanima će biti kraj...
  Sunce će sjajno sjati
  Sve zle neprijatelje ćemo rastrgati na komade!
  Djeca u i vrlo cool borci. A i zvižde, obarajući na neprijatelja čitav oblak ošamućenih i drogiranih vrana. I izuzetno je cool.
  Oleg Rybachenko, sasjekavši Avganistance sa smiješkom, primijetio je:
  - Sa nama omladina cele planete,
  Naš svjetski građevinski tim!
  A dječak golom petom podlegao je razornom daru smrti.
  Margarita Magnitnaja, koja je slamala islamske ratnike, takođe je cvrkutala, pokazujući zube:
  - Narod maršira cijelu državu u komunizam!
  I također kako se on probija kroz islamske redove. I moram reći da je ovo veoma okrutno i cool.
  U međuvremenu, talibani su zarobili dječaka od četrnaest godina. Skinuli su ga i vezali za drvo. Nakon toga su se prvo bičevali, skidajući kožu do krvi.
  Potom je tinejdžereve rane posuto solju. Zatim su počeli pržiti na vatri, a djetetu su spalile gole pete. I bilo je tako okrutno. I završiti mučeni
  dečak do smrti.
  I opet se vode žestoke borbe...
  A položaje talibana gađaju ruski jurišni avioni koristeći avione. A ovdje Afganistanci i projektili tuku. I svi se penju i penju kao žaba krastača na grčevima.
  I čitave gomile leševa ostaju iza.
  Margarita je sa osmehom pevala:
  Borićemo se za svetlije sutra!
  A Oleg Rybačenko je, saseći Avganistance, zalajao:
  - Uspeli smo da shvatimo!
  I dječak će opet, golim nožnim prstima, baciti granatu smrtonosne sile.
  A ovi Avganistanci se mlati tako samouvereno i slavno.
  Ova deca su prava čudovišta.
  I besmrtna bića se bosu bosi i vrlo aktivno slamaju protivnike.
  Ali u bitku ulazi i tenk iz DDR-a.
  Gerda i njena posada ulaze u bitku sa Avganistancima.
  A djevojka puca golim prstima i guguta:
  - Slava idejama komunizma!
  Charlotte, koja puca za njom, potvrđuje:
  - Slava idejama sovjetskog sistema!
  Christina, pucajući na neprijatelja golim prstima, vrišti:
  - Za nove svijetle ideale!
  I takođe vrlo precizno pogađa neprijatelja.
  A Avganistanci to dobijaju kapitalno.
  A Magda puca na neprijatelja, i cvili, iskakavši zube:
  - Slava našoj Otadžbini!
  I kako udara neprijatelja uz pomoć golih nožnih prstiju.
  Ovo su borbene djevojke, da se razumijemo.
  Gerda je, pucajući na neprijatelja, cvrkutala:
  - Za Rusiju i pobedu do kraja!
  I opet mlati, ovaj put koristeći grimiznu bradavicu pri pritisku na dugme džojstika.
  Evo devojaka. Oni su zubasti i očnjaki i mogu svakoga da rastrgnu ravno.
  Charlotte ga je uzela i pevala agresivno, pokazujući zube:
  - Afrika je užasna, da, da. Da!
  Afrika je opasna, da, da, da!
  Ne idite djevojke - idite u Afriku u šetnju!
  Christina je, pokazujući zube i mlativši protivnika, rekla:
  - Ne idite devojke bosonoge po mraku!
  i golom petom kako podleći neprijatelju.
  Ovdje su žene - sve žene žene!
  A Avganistanci bivaju oboreni i uništeni bez milosti.
  Magda je, pucajući na neprijatelja, i bukvalno ga zbrisavši, agresivno izdala:
  - Ja sam najjači na svetu!
  I takođe kako se šamara uz pomoć golih nožnih prstiju. Evo devojke.
  Moram reći da je jednostavno ultra!
  Evo cure kako su se uhvatile za talibane, i tukle čekićima.
  A talibani su mučili ruskog komsomolca. Prvo skinut do gola. Onda su počeli da sipaju vodu. Prvo topla - kipuća voda, a zatim hladna. Zatim su počeli da tuku vrućom žicom.
  I bilo je tako okrutno. A onda opet mučenje i svjetlo do golih peta djevojke. I bila je teško mučena. A zašto su sipali kiselinu, što je još bolnije.
  I djevojka je također bila mučena do smrti.
  A onda su uzeli njen kostur i pokrili ga zlatom i okačili da ga svi vide. I bilo je izuzetno okrutno.
  To je vrsta moći koju su Talibani demonstrirali. I pokušajte se takmičiti sa takvom zemljom. Ali devojke žele da imaju decu. I prerezali su svoje stomake. I veoma su okrutni.
  Borbe, između ostalog, pale poput plamena podzemlja.
  Oleg Rybachenko je, saseći protivnike, pjevao:
  - Slava eri komunizma!
  I dječak će opet, golim nožnim prstima, baciti ubilački poklon smrti
  Margarita Korshunova, sečeći Avganistance, zacvilila je:
  - Za SSSR!
  I baciće svoje gole nožne prste, što donosi masovnu smrt. Da, takvim devojkama niko ne može da odoli.
  Dječak i djevojčica u punom i bijesnom uzbuđenju i borbenom naletu.
  Oleg Rybačenko, sječući Afganistance mačevima, pjevao je:
  - Doveo, doveo me,
  Trebalo mi je!
  Samo ću sjediti na konju
  I sreća me čeka!
  I dječak će se smijati, i opet će uzeti i sasjeći neprijatelja.
  I evo ih, zajedno sa Margaritom, kako zvižde. I masa zapanjenih vrana će pasti na glave Avganistanaca. Recimo da je super.
  Margarita Korshunova je tvitovala:
  - Ja sam najjači na svetu, uništiću neprijatelje u toaletu!
  I namigni svom partneru.
  I nadmoćne snage Avganistanaca počele su da nestaju.
  Oleg Rybačenko je konačno pritisnuo prekidač golom petom. I struja je udarila, odmah pretvorivši mnoge talibanske vojnike u kosture. I treba napomenuti - ubica.
  Dječak Terminator pjevao je:
  -Neka naša Zemlja bude slavna!
  I kako zviždi, pokazujući zube.
  Evo dječaka. I zaista veoma borben.
  A tu su i sovjetski projektili koji pogađaju Afganistance. I ozbiljno su pogođeni. I mnogo boraca je ubijeno.
  Tamara i Veronika ciljaju smrtonosne projektile iglama i kuglicama i eksplodiraju. I mnogo Avganistanaca je odmah ubijeno. I to je tako okrutno.
  Devojke su trenutno u bunkeru i bosim nogama gaze betonske ploče. I izazvati smrtonosne napade na neprijatelja, temeljno istrebljujući.
  Ove devojke su prosto neverovatne.
  Tamara pali i urla:
  - Veliki SSSR i njegov vođa Staljin su sa nama!
  Ovo potvrđuje i Veronika:
  Razbijmo talibane!
  I takođe kako pucati na neprijatelja. I to će ga učiniti veoma teškim. Devojke vole da ubijaju - to su devojke.
  Veronika je jednom postavila pitanje:
  Šta je dvaput dva pet?
  Tamara je uz smeh odgovorila:
  - Četiri i po!
  I ispostavilo se da je to bila vrlo duhovita izjava.
  Devojke su ovde tako napete.
  Nataša i njen tim takođe pucaju na Avganistance. Masovno ih ubijaju i urlaju:
  -Neka se veliča komunizam!
  A jezik će pokazati!
  A onda i golom petom, kako će to prihvatiti i konkretno popustiti.
  Ovo je devojka, sve devojke su devojke.
  I strašno preko svake mjere.
  Svetlana je bijesno pjevala, škrabajući po Afganistanima.
  I u zvezdanim visinama, planinska tišina,
  U morskom talasu i bijesnoj vatri,
  I u bijesnoj, i bijesnoj vatri!
  A onda Zoja očajnički puca na neprijatelja.
  Ovo su devojke - veoma poletne.
  A Augustina slama protivnike i urla na sve strane:
  - Za našu domovinu, za slavu SSSR-a!
  I ovdje, naravno, Kina ne može odoljeti takvom timu.
  A devojke su, naravno, veoma poletne i vešte.
  Ni jedan trik neće raditi protiv njih.
  Natasha, koseći još jednu liniju Afganistanaca, gugutala je:
  - Ja sam najjači na svetu, i sve ću vas pobiti u toalet!
  I opet će golim prstima baciti eksplozivni paket smrtonosne sile.
  Avgustin, ova djevojka borbene moći, cvrkutala je:
  - Slava vremenima komunizma!
  I namigni svojim smaragdnim očima.
  Svetlana je veoma agresivna u borbi. Slabi Afganistane i cvrkuće:
  - Slava vremenima komunističke pobede!
  Evo devojaka...
  I Stalenida istrijebi Avganistance bez daljnjeg.
  I kosi ih kao da stvarno ima kosu borbenog mlaznog aviona.
  Ovo je devojka, devojka za sve devojke!
  Razbijajući Afganistance i bacajući ubilačke darove smrti golim prstima, Steelenida je gukala:
  - Slava našoj Otadžbini - SSSR! Putinova Rusija - ne!
  I opet, djevojka divljom silom mlati neprijatelja. Evo je, borbene i ratoborne.
  Viktorija, pucajući na neprijatelje, sa osmehom kaže:
  - Velika slava čeka SSSR!
  Steele je klimnuo glavom.
  - Da, čeka!
  I dok je pucala, pomislila je. Na neki način ovo podsjeća na Domovinski rat, osim što neprijatelj nije uspio iznenaditi SSSR. I opklada na iznenadni udarac nije se opravdala.
  Ali ima toliko Avganistanaca. Oni napreduju, bukvalno bacajući leševe na ruske položaje. A ovo je njihova mahnita i divlja taktika. I ne uzimaju u obzir svoje gubitke,
  a ljudi praktično nisu zaštićeni. Zato pokušajte s ovim, možete to učiniti.
  Stalenida je golom petom bacila granatu i cvrkutala:
  - U ime SSSR-a!
  I pokazala je svoje vrlo oštre zube.
  Viktorija se složila sa njom:
  - Vođe dolaze i odlaze, ali SSSR ostaje!
  Stalenida je gugutao od uzbuđenja:
  - SSSR je sa nama zauvek!
  Serafim, pucajući na neprijatelje, kao da guguta, i obarajući neprijatelja, izdat će:
  - Bićemo klasična snaga!
  A i devojka će, kao bosa noga, lansirati poklon potpunog uništenja.
  Viktorija je pevala:
  - Slava mojoj zemlji komunizma!
  Serafim je to spremno potvrdio:
  - Komunizam je svjetlost i prosperitet!
  I opet davanje da uništi Avganistance.
  Gerda se takođe bori veoma agresivno. I pokazuje svoju najvišu klasu.
  Ali nema pravih trikova protiv Gerde.
  Ovo je djevojka koja daje san cijelog univerzuma.
  I ona će uzeti i zapjevati:
  - Slava mojoj Zemlji, a mi smo u celom univerzumu!
  I opet će svojim golim nožnim prstima ljepotica pustiti ubilačku sadašnjost smrti i uništenja. Recimo pravo - devojka je ono što ti treba.
  Gerda je snimila cijeli borbeni komplet i sada se vraća.
  Čuvena nemačka četvorka, koja je ubila mnoge Avganistance, čuva tajne.
  Pa, narezani su na krompir.
  Charlotte, držeći špil karata golim prstima, oštro je primijetila:
  - Sada smo u ratu sa talibanima, a kada smo bili u ratu sa Rusima!
  Gerda je klimnula u znak slaganja i energično:
  - Da, bilo je i takvih vremena. A onda nismo mogli da pobedimo! Christina, da li se slažete?
  Christina je samouvjereno izjavila, bacivši kartu golim prstima:
  Muškarci su krivi! Nisu pokazali borbene kvalitete!
  Magda je potvrdila:
  - Da, ljudi! Kad bi se više žena borilo, onda bismo imali realne šanse za uspjeh!
  Gerda je klimnula u znak slaganja.
  - Bosa devojka, pa čak i sa grimiznim bradavicama - super je!
  Charlotte se logično složila s ovim:
  - Da, bosonoge, ovo je nešto kolosalno!
  A ratnici su nastavili da bacaju karte.
  Stalenida je agresivno primijetio dok je pucao na Afganistance:
  - Direktno ćemo pogoditi neprijatelje!
  A sa golim prstima, djevojka će baciti granatu. I to je poražavajuće.
  Viktorija je samouvereno rekla:
  - Iako s jedne strane nema Boga, ali s druge strane On je sa nama!
  Viola, čak i red za Avganistance, pokosila ih je i potvrdila:
  - Neka je Bog s nama! I kolosalne moći!
  A devojke kako da se smeju i pokažu jezik.
  Alina će također lupiti po neprijatelju, kolosalno ga pokositi i cviliti:
  - Ja sam najborbenija beba!
  I golim nožnim prstima, poput smrtonosne sile, on će ga uzeti i lansirati.
  To su devojke koje vole da ubijaju. Imaju toliko neljudske snage.
  Steelenida je pevala agresivno:
  - Naša snaga je u komunizmu,
  Dajte život i srce
  Mi smo naša sveta domovina,
  Stojimo i pobedimo!
  Takva je bila djevojka. Recimo samo da je odlična. I veoma militantno.
  Viktorija je tvitovala:
  - Za SSSR u kojem je mudri kralj!
  I ratnica je pokazala svoj jezik i namignula svojim protivnicima.
  Evo devojaka...
  Alenka se takođe samouvereno bori sa neprijateljima, i pokazuje neverovatne skokove.
  A u isto vrijeme djevojka urla na sve strane:
  - Imam super damu!
  I otkriva svoje vrlo biserne zube.
  Anyuta puca na neprijatelja, smrvi ga smrtonosnom silom, razdere ga i urla:
  - Imam hiper devojku!
  . POGLAVLJE? četiri.
  A njeni goli nožni prsti bacaju šokantan dar smrti!
  A borba protiv Alle je takođe u borbi. I tako ona tuče Avganistance.
  I dok djevojka i dalje vrišti:
  - Slava vremenima komunizma!
  I opet, kao neprijatelj, lansiraće se nešto potpuno smrtonosno.
  I mnogo Avganistanaca će biti raskomadano.
  Marija je, škraćući o vojnicima islamskog carstva, uzela i zabilježila:
  - A koga ćemo naći u šumi?
  I kako će ga udariti poklonom iz mitraljeza. Evo je, kakva borbena i lijepa ratnica.
  Olimpija puca na neprijatelja. I to radi izuzetno dobro.
  I pokazuje zube, i urla:
  - Slava vremenima komunizma!
  Marusya je agresivno primijetila, lomeći neprijatelje i bacajući smrtonosne granate golim prstima noževa:
  - Slava novom generalnom sekretaru!
  Matrena je pretukla Afganistance i rekla:
  -Kad samo ne homoseksualac!
  Alenka, pucajući na neprijatelje, uze ga i cvrkuće:
  - Za veliki komunizam!
  I opet, kao ubilački rafal na Afganistance. Pa, ona je borilačka lepotica. I ona ima toliko šarma.
  Anyuta, također pucajući na neprijatelja i koseći ga, zacvilila je:
  - Za Rusiju!
  I golom petom, kako podleći talibanima. Ova devojka je zaista neverovatna.
  Crvenokosa Alla slama protivnike i urla na sve strane:
  - Ja sam dama hiper!
  I golim nožnim prstima kako će baciti smrtonosnu smrt na neprijatelja.
  Evo je cura - recimo ima ultra!
  Vrlo lijepa Marija, pucajući na neprijatelja, gugutala je:
  - Imam razred mega!
  I opet udara na neprijatelja golom i veoma okruglom ružičastom petom.
  Olimpijada proslavljena klanjem Afganistanaca i gomilanjem brda leševa ratnika talibanskog Islamskog carstva, gugućući:
  - Ja sam najviša klasa!
  A i on će baciti noge golih prstiju, nešto suštinski i jedinstveno ubitačno. Evo devojke - sve devojke - devojke!
  Marusya se također sudara i cvrkuće, ubijajući Afganistance:
  - Uništiću neprijatelje! Biće to prava ludnica!
  A devojka će to uzeti i smejati se.
  I sa grimiznom bradavicom dok pritiska dugme džojstika. I seče na protivnike, nečim tako smrtonosnim.
  Matrena je takođe počela da tuče Avganistance i gugutala:
  - Slava svitanju komunizma!
  A njena gola peta će sve natopiti kao neprijatelje. Evo je, kako lepa devojka. I to su djevojke, recimo - super klasa.
  Ili možda Giga, ili čak TETRA!
  Ovo su devojke i ja sam potpuno isekao Avganistance. A ovo je generalno super klasa.
  Alyonka ga je uzela i zapjevala, pokazujući zube:
  - Ja sam najjači na svetu! A dva plus dva je četiri!
  I kako veoma precizno pogađa neprijatelja. I raznijet će još jednog talibana u komade.
  A ova djevojka ima takve fantazije. Ali talibani nešto rade.
  Ovdje muče djevojku. I kako obrađuju bičevima. A onda bodljikava žica. A onda će joj spaliti pete usijanim gvožđem. I djevojka je veoma zadovoljna.
  I ona želi da bude pisana lepotica.
  Alenka je pevala:
  - Za veliki komunizam najkul SSSR-a!
  I opet će baciti granatu golim prstima na neprijatelja.
  I stvarno je super.
  Anyuta, pucajući na neprijatelja, također urla:
  Kako je dobar komunizam!
  I dobro nišanom linijom pokosi Afganistance. Evo jedne devojke velike lepote.
  I njena gola peta je podlegla, dar uništenja.
  A crvenokosa Alla je također vrlo agresivna u bitkama. I kako divljim bijesom slomiti neprijatelje. I on se šara kolosalnim aktivnostima.
  I golim prstima na nogama baca darove smrti smrtonosnom snagom.
  Ovo je devojka - ona jednostavno ima super klasu!
  Sve su to devojačke bosonoge vojske, sposobne za velike podvige.
  Marija je, pišući o Avganistancima, primetila:
  -Najveća moć je naša i najviša klasa!
  Tada je ratnik namignuo.
  I grimiznom bradavicom pritisnula je dugme na bazi. A ovo je njen najviši pilot i prava konstrukcija zbira kvadrata nogu.
  Olimpijada, slamajući neprijatelja, gugutala je:
  - Za najbolje pobede u univerzumu!
  I golim nožnim prstima, kako na neprijatelja lansirati dar uništenja. I to zaista postaje kao akcija - iznad snage!
  Mora se reći da su djevojke izuzetno borbene. A ako nešto urade, onda će ljudi biti sretni vekovima. I imaju toliko radosti i pravog kosmičkog sjaja.
  Ovdje su ratnici - najviši akrobati.
  Marusya, slomeći Afganistance, uzela ga je i vyaknula:
  - Mir tvom domu!
  I opet je nožnim prstima bacila ubilački dar smrti, rastrgnuvši neprijatelje.
  Matryona je takođe pogodila avganistanske trupe. Pokidala je talibane i viknula:
  - Za najveći socijalizam na planeti!
  I njene oči blistaju.
  Da, ovo je najveće granatiranje položaja.
  I Avganistanci snose kolosalnu štetu, ali svejedno, svi se penju i penju. I imaju kolosalne ljudske resurse. Kojem izgleda nikad kraja.
  I sve teče u talasu i neprekidnom toku.
  Aljonka je sa širokim osmehom u ogoljenim zubima pevala:
  - Slava eri komunizma i ruskim carevima!
  I golim nožnim prstima ponovo je bacila ubilački poklon smrti i uništenja.
  A djevojka je zaglušno pokazala zube (da, možeš i zaglušno!), uzela je i viknula:
  - Jaki suveren,
  Vladaj za slavu
  Za našu slavu...
  Vladajte u strahu od neprijatelja
  pravoslavni kralj,
  Vladaj za slavu, za našu slavu!
  Anyuta je kroz smijeh primijetila:
  - Promašili ste reči: Bože čuvaj kralja!
  Alenka se spremno složila sa ovim:
  - Da, propustio sam! Ali to je, nažalost, dato!
  Marija je, uz osmeh veoma kul devojke, primetila:
  - Car otac je otišao, a umesto njega delo Lenjina!
  Crvenokosa Alla je cvrkutala, koseći Afganistance:
  - Lenjinov uzrok je živ, iako je Lenjin mrtav!
  Olimpijske igre su logično prigovorile na ovo:
  - Lenjin je besmrtan!
  Namignula je svojim smaragdnim očima.
  Tako da ovdje možete odmah vidjeti divne djevojke koje su u stanju da se posebno bore protiv talibana. I općenito, njihovu moć treba napomenuti kao kolosalnu kosmičku moć.
  Marusya je sa osmehom primetila, pucajući na neprijatelje:
  - Car će se vratiti, a Lenjin će živeti!
  Matryona se složila sa ovim:
  - Naravno da hoće! Slava Lenjinu!
  Alenka je sa osmehom nastavila:
  - I car Nikolaj II! Slava svim herojima!
  Anyuta se složila sa ovim:
  - Slava svim herojima!
  A devojke su uglas pevale:
  - Slava Rusiji, slava...
  Tenkovi jure napred....
  Crvene zastave
  Pozdrav ruski narode!
  Vladimir-Mihail Gorbačov-Putin se konačno probudio. I spavao je predugo.
  Sada treba da vodimo računa o državnim poslovima.
  A Vladimir-Mihail je svojoj pratnji izjavio:
  - Prenaglimo sa demokratizacijom i glasnošću. Ovo nam ne treba, već bi trebalo, naprotiv, zategnuti vijke i dovesti stvari u red. Borićemo se protiv pijanstva na druge načine. Proizvodnja alkohola ne bi trebalo da se smanji.
  Također je potrebno pojačati krivičnu odgovornost za kuhanje mjesečine. I povećati finansiranje oružanih snaga. Posebno razvoj nauke i vojne tehnologije.
  Mihail-Vladimir je takođe naredio da se poveća broj sovjetskih trupa u Avganistanu. I tamo intenzivirati borbe kako bi izvojevali odlučujuću pobjedu. Također je dato naređenje da se aktivno koriste borbeni avioni protiv mudžahedina i više bombarduje.
  I ostala uputstva, naravno.
  Sve je to trebalo sprovesti kroz Politbiro i plenum. Posebno se razgovaralo o tome da li je vrijeme za usvajanje novog ustava. Ali ne previše žustro.
  U međuvremenu je bilo potrebno nastaviti jačanje pozicija. Konkretno, ukloniti Jeljcina. Ili još bolje, idi u zatvor. Da ne smrdi.
  I općenito, vrijeme je da se prekine igra demokratije.
  Vladimir-Mihail je odlučio da postane diktator. Konkretno, za sprovođenje krivične odgovornosti za kašnjenje na posao. Mnogo ljudi ovde mora da ide u zatvor.
  Ali naravno ni ovo nije sve, ali dovoljno za početak.
  U međuvremenu možete spavati i pustiti nešto agresivno da sanja;
  A u Afganistanu su se nastavile vrlo okrutne i krvave borbe sa mudžahedinima.
  Rat između Rusije i Avganistana se vodio svim brzinama...
  Nataša je pucala na vojnike Islamske imperije, bukvalno ih pokosila i pevala...
  Neka sunce uvek bude
  Neka uvek postoji raj...
  Neka uvek postoji majka -
  Neka uvek budem!
  A djevojka će, golih prstiju na nogama, ispaliti ubilačku granatu na Afganistance. I masa ratnika islamskog carstva će biti raskomadana.
  Zoya takođe snima i peva:
  - Slavljen budi, slavljen si, ti si naša Zemlja!
  Naše rodne šume i polja!
  U ime Svemogućeg,
  Vi ste naša draga, sveta porodica!
  I golim nožnim prstima će takođe baciti nešto smrtonosno na talibane.
  Da, vojnici islamske talibanske imperije suočili su se sa ozbiljnim problemom.
  Crvenokosi Augustin nastavio je kositi talibane i cvrkutati, koseći njihove redove:
  - Ja sam najjači na svetu!
  I kako baca dar smrti golim prstima ubilačke moći, razdirajući neprijatelje.
  I Svetlana je takođe odlučila da doda nešto smrtonosno neprijateljima i uništi telo.
  A onda promrmlja:
  - Slava mojoj Otadžbini!
  I on će, također, baciti dar uništenja svojim golim nožnim prstima smrtonosne sile.
  Ove devojke su grozne.
  Ratnici su zauzeli Avganistan, a čipovi lete iz islamskog carstva.
  Natasha je, pucajući na Afganistance i koseći ih, primijetila:
  - Slavićemo Boga Imenom Svarog!
  I golim prstima, kako pokrenuti ubilački dar uništenja.
  Devojke su zaista pokazatelj najvišeg akrobatika.
  Zoja je svojom grimiznom bradavicom pritisnula dugme za bazuku, udarila talibane i zacvilila:
  - Za SSSR!
  A Augustin će također uzeti i udariti islamske trupe. I maska Afganistanaca će se razbiti i škripati:
  - Ali živjeti kao prije, ali živjeti po Brežnjevu!
  Glup sam, glup sam, ne mogu!
  I golim nožnim prstima ponovo će lansirati nešto izuzetno smrtonosno. Evo devojke.
  I Svetlana je takođe u borbi veoma borbeno derište. I očajnički se bori. I sposoban je da odsiječe masu militanata koji napreduju iz islamskog carstva Talibana.
  A djevojka urla:
  - Slava komunizmu Svarog!
  I drugi potvrđuju:
  - Slava komunizmu!
  Elizabeth puca na neprijatelja. I također koristi gole nožne prste. Ima dobar tenk, sposoban da probije protivnike. A ovoj devojci se mora reći, pravedno
  super klasa.
  I ona puca, i pogađa protivnike.
  I pjeva:
  - U pobjedi besmrtnih ideja komunizma,
  Vidimo budućnost naše zemlje...
  I crvena zastava naše otadžbine,
  Uvijek ćemo biti nesebično vjerni!
  Ekaterina takođe puca na neprijatelja, pogađa ga skroz i skroz, i probija tornjeve automobila. Zatim vrišti:
  - Slava komunizmu Lada!
  I također koristi gole nožne prste.
  Elena takođe puca na Avganistance. Mlaćenje islamskog carstva. Udara je skroz do kraja i zacvili:
  - Naš cilj je ispravan!
  I Eufrosinija takođe veoma precizno pogađa neprijatelje. I pjeva:
  - U ime sjajnih ideja! Zlikovac će biti poražen!
  I kako namiguje svojim partnerima.
  I kako će Elizabetin tenk skočiti. I hajde da uništimo avganistanske trupe. I bilo je divlje.
  Devojke su pevale i urlale:
  - Najjači smo na svetu!
  I opet su gađali vrlo precizno.
  To su bile devojke - šta ti treba!
  I slavno su mlatili neprijateljske Avganistance.
  Ovde na nebu, devojke su takođe davale talibanima.
  Anastasija Vedmakova, obarajući avione, prešla je na zemaljske mete. Zgnječila ih je i zacvilila:
  - Mi devojke smo hrabre, hrabre. hrabar,
  Imamo veoma slatke kovrdžave dečke!
  Vruće ih sameljemo
  I onda pljunemo, preko lijevog ramena!
  Akulina Orlova, jebeni protivnici, izdala:
  - Dok ste na putu!
  I bosim nogama oborio Avganistance.
  Mirabela Magnetić je takođe oborila talibanske trupe i cvrkutala, pokazujući zube:
  - Biće mnogo pobeda!
  I njeni goli nožni prsti su počeli da se pomeraju.
  Ovo su bile devojke - samo super klasa!
  Alenka i njen tim borili su se protiv talibana. I izgledalo je veoma harizmatično.
  Djevojke su se branile i golim prstima bacale darove uništenja na napredne vojnike Islamskog carstva.
  Alenka je golom petom poklonila uništenje i zapjevala:
  - Alek, suze od sreće!
  Anjuta je golim prstima bacala darove smrti i zacvilila:
  - Kako joj duša peva na harfi!
  Alla je takođe mlatila pritiskajući svoju grimiznu bradavicu na dugme bazuke i izdala:
  - Kap, kap, kap, a Alenkine plave oči, suze padaju na koplje!
  Marija je udarila golim prstima i zacvilila:
  - Pravo na koplje! I mama!
  Olimpija takođe, kako da se smeje, i obnaži svoje biserne zube.
  Ona je djevojka rijetke ljepote i šarma.
  U isto vrijeme, ratnik se kikoće i ciči:
  - Slava kraljevima komunizma!
  I golom petom podleći će ubilačkom daru smrti.
  Marusya je takođe željna borbe...
  I žvrlja po Afganistanima velikim intenzitetom iz mitraljeza. I golom petom baca darove smrti.
  i kaže:
  - Za veliki komunizam!
  Matryona također pobjeđuje ratnike islamskog carstva. Kosi ih velikim intenzitetom. I uzvikuje, namigujući:
  - Za izuzetne pobede!
  Alenka agresivno izjavljuje, koseći neprijatelja:
  - Naša Rusija je prva i velika!
  I bosom nogom baca ubilački poklon uništenja.
  Anyuta sa cerekom izjavljuje dok seče redove avganistanskih vojnika:
  - Slava Crvenoj armiji!
  I opet baca na neprijatelja, ubojiti dar uništenja.
  A Allah će početi uništavati protivnike. A takođe i njeni goli nožni prsti temeljno lome neprijatelje.
  A dar smrti bačen bosih nogu leti.
  A Marija je takođe veoma borbena devojka u borbi. I njeni udarci su veoma precizni i garantovano pogađaju neprijatelja.
  I ova djevojka je takođe borbeni lik.
  Puca u sebe i vrišti:
  - Slava eri komunizma!
  Olimpija puca na neprijatelja. On pokosi Afganistance i sa osmehom kaže:
  - Slava našoj Otadžbini!
  I opet, hajde da mlatimo talibane.
  I golim prstima da bacaju darove smrti na protivnike.
  Ovo su devojke u crvenoj, tačnije ruskoj vojsci.
  I pucaju na neprijatelja, konkretno ga pogađaju.
  Marusya takođe puca na neprijatelja. I on to radi veoma dobro.
  Djevojka vrišti iz sveg glasa:
  - Slava KPSU! Slava Kličkovu!
  I namiguje ljubičastim očima.
  I opet baca dar uništenja bosih nogu. Ova devojka je prosto neverovatna.
  Marusya je lijepa, i gotovo gola.
  Matrena takođe puca u neprijatelja, i to vrlo precizno. Udara ga i škripi, otkrivajući zube:
  - Nebo i zemlja - ljubavi moja!
  A i djevojka kako natopiti neprijatelja uz pomoć golih peta nogu.
  Devojke vole da ubijaju - to su devojke!
  Stalenida se takođe intenzivno bori protiv talibana.
  I ova djevojka će ispaliti raketu na vojnike Islamske imperije. I kako će rastrgati masu crnih bradatih vojnika. Ovo je devojka - recimo šta nam treba.
  Steelenida je gukala:
  - Za otadžbinu - SSSR!
  Veronika se takođe očajnički bori sa neprijateljima. I baca smrtonosne darove smrti golim nožnim prstima.
  I dok djevojka vrišti:
  - Za veliki komunizam!
  Viktorija se bori. Tako je pritisnula svoje gole, preplanule noge na lanser i kako je mlatila Avganistance. Razdvojila ih je i zagugutala:
  - Veruj mojoj otadžbini!
  I Serafim kao udar na neprijatelja. Kako će da legne i uništi masu Kineza, lajući:
  - Za našu otadžbinu!
  Ove devojke su samo čudo.
  Oleg Rybachenko, ovaj besmrtni dječak se također bori sa djevojkama. On je pravi i najkul borac na svijetu.
  Dječak mačevima siječe avganistanske vojnike i baca im poklone uz pomoć golih prstiju dječjih nogu.
  I dok peva:
  - Ako je tvrđava na putu,
  Neprijatelj je izgradio...
  Potrebno je zaobići sa zadnje strane -
  Uzmi je bez metka!
  I opet dječak i djevojčica, zajedno s njim, Margarita kako zvižde.
  A vrane, nakon srčanog udara, padaju na glave avganistanskih vojnika.
  Margarita Koršunova seče talibane mačevima, ova poletna devojka škripi:
  - Slava kraljevima komunizma!
  I opet će mahati bosom nogom i bacati otrovne igle na neprijatelje.
  Ova deca su prava čudovišta.
  Oleg Rybachenko, škrabajući protivnike, kako će izdati:
  - Da je samo cijela glava!
  Uskoro ćemo biti u Kabulu,
  To je sve!
  Margarita je to potvrdila istrijebivši svoje protivnike:
  - Da, bićemo u Kabulu!
  I kako će primiti dar smrti golom petom.
  Ova deca su prava čudovišta.
  I bore se kao mladi heroji. Iako izgledaju kao da imaju samo dvanaest godina. Ali izgledaju samo kao djeca.
  Sada je afganistanski kalif postao takvo čudovište da plaše djecu. Kao i ranije, bili su uplašeni Hitlerom. I ovo je, naravno, takođe zanimljivo i logično.
  A na nekim mjestima Avganistanci su uspjeli da se uglave u tadžikistansku teritoriju.
  Zato su Avganistanci i brojno su jaki.
  U zarobljenim selima su trupe Islamske imperije zauzele i bez oklijevanja odlučile da sve žene i djecu tuku motkama po petama, a odrasle muškarce jednostavno zatvoriti u štalu i spaliti. U stvari, oni su opasni, a Avganistanima nije potrebna radna snaga. A žene mogu biti silovane. I muškarci su odvedeni i gurnuti u štalu. Ko se opirao
  streljani su na licu mesta. U vatru su, zajedno sa odraslim muškarcima, bačeni i svi tinejdžeri, čije su antene već probijale. U stvari, oni se već mogu boriti.
  Uzeli su talibane i zapalili ih. I ljudi su živi spaljeni. A dečaci ne stariji od četrnaest godina i sve žene, bez obzira na godine, svlačili su se i počeli bičevati bičem.
  A onda tuci po petama bambusovim štapićima. Nekoliko mlađe djece i nekoliko starica ispustilo je kopita od šoka bola. Druge su tukli tako da nisu mogli da ustanu.
  I bose noge su im natečene.
  Tada su ih talibani pokupili i bajonetima odvezli u njihovom pravcu. Ovo su okrutna stvorenja.
  I tako je započeo novi poredak pod vlašću Talibana.
  A ovo je samo početak.
  Avganistanci imaju višestruku nadmoć u pješadiji, ali mnogo slabiju avijaciju i sve lošiju opremu i teško naoružanje. Mnogi talibanski tenkovi su napravljeni od drveta. I to ih ne čini jačima.
  Ovdje Gerda na svom automobilu vrlo slavno uništava ratnike islamskog carstva. I obara ih velikim intenzitetom. I njen pištolj radi.
  Gerda je golim prstima udarila protivničke noge i cvrkutala:
  - Slava vremenima komunizma među Nemcima!
  Charlotte je također pucala bosih nogu i zacvilila:
  - Slava herojima komunizma!
  Christina ga je uzela i ošamarila neprijatelja, pritisnuvši dugme svojom grimiznom bradavicom i zacvilila:
  - I slava našoj Otadžbini!
  A Magda kako da udari neprijatelja golim nožnim prstima i škripi:
  - Uloga naše Otadžbine vekovima!
  I takođe pogoditi neprijatelja.
  A ovo su borbene ljepotice - super i hiper klasa.
  Ratnici najšireg profila i sa borbenog testa.
  Albina i Alvina, borbeni piloti iz DDR-a, također mlatite talibane.
  I to rade sa velikim entuzijazmom.
  I koriste gole nožne prste.
  Albin obara avganistanski avion na nebu i vrišti:
  - Za komunizam u razvijenim zemljama!
  Alvina je golim prstima oborila avion i dodala:
  - I u razvoju!
  To su bile zaista devojke - ono što vam treba!
  I slomiti talibane. A sada su avganistanski avioni oboreni na nebu.
  A onda prelaze na zemaljske mete.
  Sa njima je i Helga, takođe veoma lepa plava devojka.
  I premlaći neprijatelja.
  I odsjekao avion golim nožnim prstima i gugutao:
  - Za veliki komunizam!
  A Albina će srušiti avganistanski auto, zapaliti ga i dodati:
  - Za najveća prostranstva!
  A Alvina će presjeći talibanske jurišne letjelice i izdati:
  - Za boginju Heru!
  I nasmejte se.
  Helga takođe, bez previše razmišljanja, slama Afganistance i urla:
  - Slava našoj velikoj Otadžbini!
  I vrlo prikladno obara neprijatelje.
  A Nataša i njen tim su žestoki.
  Masakriraju talibane u velikom broju. I dok pevaju:
  Živimo na očevoj zemlji
  Rod i Lada unuci su laka deca!
  - I leti na krilatom konju,
  Rusija iz dalekih milenijuma!
  Zoja se takođe udara po neprijatelju uz pomoć svojih golih nožnih prstiju i brblja:
  - Za Rusiju u kojoj vladaju ruski bogovi!
  dodao je Augustin sa osmehom, slamajući neprijatelje. i korištenje golih potpetica za ovo:
  - Za SSSR!
  I takođe kako dodati snimak pritiskom na grimiznu bradavicu na dugmetu baze.
  A Svetlana takođe posebno istrijebi neprijatelje.
  I također koristi gole nožne prste. I pokosi mnogo Avganistanaca.
  dok pjeva:
  - Živimo na zemlji našeg oca,
  Svarogovi unuci su slavna djeca!
  Natasha, pritisnuvši dugme za bazuku svojom rubinskom bradavicom i nokautirajući talibanski tenk, izdala je:
  - I letimo na krilatom konju,
  U dalekim smo milenijumima!
  Zoya odsijeca Afganistance u rafalima. I gomilajući leševe vojnika islamskog carstva, zacvilila je:
  Rusija se nasmijala
  I plakala i pevala...
  U svim vremenima, zato je to Rusija!
  Augustin je, škrabajući neprijatelje, primijetila vrlo agresivno, bacivši bombu golom petom:
  - Bićemo najjači na svetu!
  I kako pobjeđuje talibane. I odmah pokosite čitav niz njih.
  A Svetlana takođe istrebljuje vojnike islamskog carstva. I golim prstima nogu razorne moći baca poklone i pjeva:
  - Slava eri komunizma verovanja,
  Vjerujem da nećemo imati pacifizam!
  A djevojka će pritisnuti dugme na bazi i temeljito razbiti bradavicu jagode.
  A evo i druge ljepotice koje se bore.
  Na primjer, Jane Armstrong. Treba istaći i veoma zanimljivu i borbenu lepoticu.
  . POGLAVLJE? 5.
  Zlomi Afganistance koji stisnu i, cvileći, kaže:
  - Evo ljeta!
  Devojka je pucala na talibane, posekla ih i gugutala:
  - Za otadžbinu i slobodu do kraja!
  Gertruda je takođe pucala na neprijatelja. Oborila je avganistanski tenk i zacvilila:
  - Za veliki komunizam!
  I Malanya će lansirati nešto smrtonosno na neprijatelja. Razbiće ga na komade i zacviliti:
  - Idem na travu!
  A Monika će udarati po neprijatelju nečim smrtonosnim i cvrkutati, pokazujući zube:
  - Pogledaću u vedro nebo i shvatiti da živim!
  Džejn je uzela i zagugutala:
  - Zazvoniće zvono na nebu!
  Gertruda se gurnula u neprijatelja i zacvilila:
  - Padaće jaka kiša!
  Malanya kako progaziti neprijatelja cikom:
  - Idem u detinjstvo!
  Monika je pucala na Avganistance, razbila neprijateljski auto i pevala:
  - Ljetna kiša za mene!
  Ove devojke su prosto neverovatne!
  Natasha je agresivno primijetila, pucajući na neprijatelje i hranu:
  - Mi smo veliki Svarogovi ratnici!
  I golim prstima će baciti smrtonosni poklon smrti na neprijatelja.
  Zoja ga je uzela i pucala na neprijatelja automatskim rafalom. Oborila ga je i zacvilila:
  - Za Rusiju Svarog!
  I bacila je dar uništenja golim nožnim prstima.
  Augustin, također, kao šamar neprijatelju. A goli prsti će baciti ubistveni poklon uništenja. Rastrgaće neprijatelja i škripati:
  - Za pokret ka komunizmu!
  I Svetlana takođe pogađa neprijatelja kao šuganet. I žustro ugasiti neprijatelja. I njena gola peta će uzeti, i smrtonosni dar smrti naći će. I mnogo neprijatelja će pogoditi.
  A onda devojka peva:
  - Naš pogled je najborbeniji,
  Postala sam devojka, super!
  Te devojke su jednostavno neverovatne.
  Nataša se postavlja na veoma borben način.
  Ali Oleg Rybachenko se također očajnički bori.
  A dječak mačevima seče Afganistance i škripi:
  - Slava eri komunizma!
  I golim prstima baca ubilački poklon smrti.
  Ovo dete je prosto neverovatno.
  A Margarita Korshunova temeljno mlati neprijatelje. I golim prstima na nogama neprijatelja uništava.
  Zatim vrišti:
  - Ja sam super devojka!
  I opet, golim prstima, kako pokrenuti oštre i otrovne igre na neprijatelja.
  A onda će djeca to uzeti i zviždati. I masa vrana je istog časa zapanjena i pada na neprijatelje, probijajući se kroz njih. I lobanje postaju pune rupa.
  Recimo ovako je teklo rastavljanje u borbi.
  A djeca, objektivno govoreći, borbena i besmrtna.
  Oleg Rybačenko je pevao, seckajući talibane na komade.
  Bilo je tako lijepo
  Čovjek je postao rob kolektiva!
  I opet, golih prstiju, dječak će poslati smrtonosni dar smrti neprijateljima bez mnogo ceremonije. Ovo je zaista ubica.
  Oleg Rybachenko je uzeo i otpjevao:
  - Ta, ta, ta, vodimo mačku sa sobom!
  I opet, golim nožnim prstima, smrtonosni udari na neprijatelja. I veoma je agresivan.
  Margarita, slomeći neprijatelje, i koseći ih dobro nišanim hicima, izdala je:
  - Slava eri ruskog komunizma!
  I opet je golim prstima bacila smrtonosni dar smrti na neprijatelja.
  Ovdje će djeca opet uzeti i zviždati. I masa vrana pala je na glave avganistanskih vojnika. Ovako je teklo njihovo totalno istrebljenje.
  A djeca su puna entuzijazma i želje da se zaista bore.
  Alenka puca na neprijatelja i cvili:
  - Za otadžbinu, našu majku!
  I baciće dar smrti bosom, isklesanom nogom.
  Recimo samo da su ove devojke veoma borbene.
  Anyuta škraba po neprijatelju i zaglušno ciče:
  - Za našu veliku otadžbinu.
  I golom petom će izbaciti ono što donosi uništenje i smrt.
  A Alla gasi neprijatelje rafalima. Pokosi mnogo Avganistanaca, a golim prstima baca granate i škripi:
  - Za nove velike pobede!
  I takođe kako pogoditi smrtonosnim rafalom.
  Ali Marija takođe ruši neprijatelje ubojitim kosom. I golom petom, na neprijatelje se baca nešto vrlo razorno. I pokazavši zube kaže:
  - Rusija će biti šampion!
  I Olimpijske igre će, takođe, pobediti neprijatelja sa velikom energijom. I oboriće ubilačku pesnicu, ili malj, na neprijatelja. Takođe koristite gole nožne prste.
  I urlati:
  - Za presvetu Rusiju!
  I pokazuje zube u osmeh.
  Marusja je također u borbenom položaju i cvili, razotkrivši očnjake:
  - Rastrgaću te na komade!
  I golim nožnim prstima baca najsmrtonosniji poklon smrti.
  A Matryona će, kao na neprijatelje, udarati čekićem. I to će je stvarno povrijediti. I uteraće mnogo talibana u kovčeg Matrjone. I škripi, otkrivajući zube:
  - Ja sam najborbeniji na svetu!
  I smij se.
  Ovo su devojke ovde - zvuči glas lepotica.
  Stalenida takođe slama protivnike, istrebljuje Avganistance i urla:
  - Za veliku vojsku ruskih bogova!
  A bacit će i granatu golim prstima.
  I rastrgati mnogo talibana.
  Ovo su devojke - najviša klasa i super.
  Veronika udara Afganistance i viče:
  - Za otadžbinu, našu majku!
  I opet joj gole nožne prste iseče talibanski auto.
  Viktorija uništava islamske vojnike. Kosi ih kao kosa i agresivno cereći se kaže:
  - Za našu bezgraničnu Otadžbinu!
  I sa golim nožnim prstima, opet baca dar smrti.
  A Serafim je također kao lupanet mudžahedina. A iz baze će ispljunuti dar smrti pritiskom na dugme sa grimiznom bradavicom.
  Evo ga - borbena žena.
  I promrmlja:
  - Slava eri komunizma!
  A Alice i Anñelika se još svađaju. Ove devojke su snajperisti. I oni pucaju na Afganistance velikom ubojitim snagama.
  I pogodio pravo u metu sa ogromnom preciznošću.
  U isto vrijeme, Alice urla:
  - Ja sam najjači na svetu!
  I golim nožnim prstima, kako će uzeti i lansirati dar uništenja, istrijebiti Afganistance.
  A Anđelika će udariti i na islamsku vojsku. I koristite gole nožne prste. I on pritisne okidač grimiznom bradavicom svojih grudi i promrmlja:
  - Slava mom svetu!
  I takođe kako se smejati.
  Evo devojaka, sve devojke su devojke.
  Alice peva agresivno i aktivno, pucajući na neprijatelja:
  - Proslavljena je naša zemlja,
  Svi smo mi narodi - rodna porodica!
  A i Alisa će golim prstima baciti ubilačku granatu.
  I Anñelika mlati neprijatelje. I golim prstima baca darove smrti.
  U isto vreme, crvenokosa devojka peva:
  - Slava našem SSSR-u!
  A njena gola peta baca smrtonosnu granatu.
  Evo devojaka - crvene i plave.
  ima toliko toga u ovim devojkama i tako posebnog, cool i istinitog.
  Steelenida je, pucajući na neprijatelja, i gađajući dobro nišane golim prstima, agresivno gugutala:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  I ponovo je pritisnula dugme sa rubinskom bradavicom svoje dojke.
  Stalenida je veoma siva i cool devojka. I ima toliko strasti i volje sa snagom.
  Devojka je pevala:
  - Staljin je slava bitke,
  Staljin našeg omladinskog leta...
  Borba i pobeda uz pesme,
  Naši ljudi prate Staljina!
  Veronika je, pucajući na mudžahedine i aktivno ih istrebljujući, zacvilila:
  Boriti se i pobjeđivati uz pjesmu,
  Naši ljudi prate Staljina!
  Viktorija je, pucajući na talibanske trupe, tvitovala:
  - Dobili smo ogromna krila,
  Velika hrabrost nam je data...
  Staljinova kolektivna farma obilje,
  Slava sovjetskoj zemlji!
  A djevojka je bosom nogom bacila ubilački poklon smrti.
  Serafim, koseći Kineze bez nepotrebnih ceremonija, izdao je:
  Staljin je slava bitke,
  Staljin našeg omladinskog leta...
  Borba i pobeda uz pesme,
  Naši ljudi prate Staljina!
  Steelenida ga je podigla sa osmehom, pevajući:
  - Borba i pobeda uz pesme,
  Naši ljudi prate Staljina!
  I tako su se ratnici zaista prihvatili istrebljenja Avganistanaca bez previše arogancije i buke. Moram reći da su jako borbene ljepotice.
  Stalenida je cvrkutala, pokazujući zube:
  - Boriti se uz pjesmu i pobjeđivati,
  Naši ljudi prate Staljina!
  Ovo su borbene devojke ovde.
  Veronika je sa osmehom rekla:
  - Biće naše pobede u svetom ratu.
  I pokazala je svoj jezik.
  Dakle, ovdje su djevojke jednostavno najvišeg i najhladnijeg ukusa.
  Viktorija je primetila, namigujući devojkama:
  - Ovo je naša poslednja i odlučujuća bitka!
  I opet, kako mlati neprijatelja.
  I udarati golim nožnim prstima.
  Ove cure su super.
  I devojke koje se zaista toliko vole svađati.
  Steelenida je prosiktala:
  - A za talibane je trivijalno biti u kovčegu!
  Viktorija se složila sa ovim:
  - Da, budi! A ovaj vrhovni kalif je mnogo opasniji od Hitlera!
  Veronika se složila sa ovim:
  - Da, ima mnogo više vojnika!
  Serafim je ljutito primijetio, koseći mudžahedine u rafalima:
  - Broj koji želi uzeti!
  Steelenida je samouvjereno rekla:
  - Nećeš uzeti!
  I bljesnula je bisernim zubima.
  Zatim je golim nožnim prstima bacila bombu uništenja smrtonosnom snagom.
  Viktorija je sa osmehom, pokazujući zube, primetila:
  - Slava komunizmu!
  I opet je golim nožnim prstima bacila smrtonosni dar smrti.
  Veronika je ošamarila neprijatelja i cvrkutala:
  - Slava komunizmu i našoj partiji!
  Serafim je primetio:
  I slava Lenjinovom cilju!
  I poslao dar uništenja neprijatelju.
  I tako su se rastali od ovih devojaka. I tako su talibani izmlaćeni.
  Alyonka, koseći avganistanske vojnike, s bijesom primijeti:
  - Za najviša dostignuća komunizma!
  I opet poleti granata bačena golim prstima.
  I ovdje Anyuta djeluje vrlo agresivno protiv neprijatelja.
  I kosi neprijatelje smrtonosnim pritiskom. Odseca ih kao srp. I škripi:
  - Za slavu SSSR-a!
  Borbena Alla talibana mlati se i vrišti:
  - U ime Peruna!
  I golim prstima će bacati ubilačke poklone na neprijatelja.
  Agresivna Marija je primetila dok je kosila protivnike:
  - Zarad kontrole SSSR-a!
  I golim prstima, kako će smrtonosna sadašnjost smrti podleći.
  A Olimpijada, dok se bori s neprijateljima, udarat će i škripati:
  - Za otadžbinu do najveće pobede!
  A takođe će njene bose noge poslati ubojiti dar uništenja.
  Evo jedne devojke - recimo - ultra!
  I Matryona je preuzela mudžahedine, i hajde da ih ubijemo. I djelovali uz kolosalni pritisak.
  A ratnik je pevao:
  - Slomljeni smo jarmom horde!
  A Marusja, kosi protivnike i kosi ih kao ubojita kosa, ispali:
  - Pritisnuti smo jarmom nevjernika!
  I Olimpijasa, sabijajući talibanske zle duhove, zacvilio je:
  - Ali kipi u našim venama,
  Alenka je, pucajući na neprijatelja, dodala:
  - Nebo Slovena!
  A Anyuta je cvrkutala sa osmehom:
  - I sa morske obale,
  Na ledenu Kolimu!
  Crvenokosa Alla je samouvjereno dodala:
  - Sve ovo je naša Zemlja,
  Sve ovo smo mi!
  Marija je, pucajući na protivnike, dodala:
  - Svi mi!
  I bacanjem golih nožnih prstiju raspršila je mnogo talibana.
  Evo borbenih devojaka. I u njima pritisak, recimo - super.
  Alenka je primetila smejući se u šaku:
  - Slava eri komunizma!
  Anyuta je uz smijeh dodala:
  - Slava Lenjinu!
  Alla je, pucajući na mudžahedine, izdao:
  Pioniri tu i tamo
  Pevaj pesmu Lenjinu!
  I bacila je smrtonosnu granatu golim nožnim prstima.
  Ovo je tako borbena djevojka Marija. I slomi talibane kolosalnim pritiskom.
  I bukvalno su pometeni metlom.
  Marija, škraćući po neprijateljima, zacvilila je:
  - Mi smo pioniri - ćerke komunizma!
  I opet, kako baciti na neprijatelja, veliku porciju eksploziva.
  Olimpija je primetila, odsecajući neprijatelja, kao travu srpom:
  - Ja sam ratnik super klase!
  A njene gole, isklesane noge su poput talibana, kolosalne i destruktivne.
  Evo devojaka. Recimo samo da su odlični.
  Alenka je rekla:
  - Mi smo pioniri i pevamo pesme Lenjinu!
  Ann je ispravila:
  - Ne, mi smo komsomolci! I pjevajte pjesme Staljinu!
  Alla je agresivno primijetila, pucajući na neprijatelja:
  - Moći ćemo da dokrajčimo neprijatelja,
  I biće prvi praznik!
  A Marija je pucala na neprijatelja, kosila neprijatelja, a masa Avganistanaca je bila natopljena.
  Djevojka je zacvilila, cereći se:
  - Za Rusiju i svemir!
  Olimpija se zaglušujuće nasmijala i namignula.
  - Za našu veliku Otadžbinu!
  I golim nožnim prstima baciće smrtonosnom silom dar smrti.
  Marusya se zakikota i agresivno primijeti:
  - Za pobedu nad talibanima.
  Matrena se zahihotala sa aplombom:
  - Slava SSSR-u! I slava KPSU!
  A kako će se jezik pokazati!
  Ovo su cool cure.
  A Oleg Rybačenko udara talibane mačevima i urla:
  - Za veliki SSSR!
  I golim nožnim prstima dječak, kao da se grli na neprijatelja.
  I cvrkuće:
  - Slava eri komunizma!
  Margarita siječe Afganistance i ciči:
  - Za našu otadžbinu!
  A sa golim prstima, djevojka će lansirati otrovne igle. I grlo mudžahedina zabijaju.
  A devojka će pevati:
  - Moj veliki komunizam će biti sa nama!
  I djeca će opet zviždati i hiljade gavrana koji su se onesvijestili zabili su lobanje Avganistanaca.
  Mihail Vladimir se probudio. I bilo je zanimljivo. Da, rat sa talibanima je kul.
  Ali vrijeme je da se upravlja SSSR-om i da se izdaju redovna naređenja.
  Konkretno, prebaciti odabrane jedinice specijalnih snaga i avijacije u Afganistan. Povećati izdatke za odbranu, i to značajno. Također regrutirati više vojnika po ugovoru popuniti specijalne straže i borce. Broj vojske se povećao.
  Također je dat nalog da se pripremi reforma cijena. Prestati subvencionirati poljoprivredna dobra i ostalo. To je omogućilo izdvajanje dodatnih sredstava za vojnu potrošnju.
  Putin-Gorbačov je takođe naredio zabranu kritike Staljina i bivših lidera. Čak i kriminalizovati. I ne samo to, bilo je naređenja da se čak i poveća broj spomenika Staljinu i da se obnove prethodno uništeni i pometeni. I da se Volgogradu vrati istorijsko ime - Staljingrad.
  Nakon toga, Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin je zaspao;
  Epska bitka sa talibanima se nastavila. A sada talibani napadaju ruske trupe duž svih perimetara.
  I ruska vojska odražava njihovu ofanzivu. I tu je žestoka bitka.
  Nataša se okreće i golim prstima baca bombu smrtonosnom snagom. Suze protivnike i urla:
  - Slava eri ruskih bogova!
  Zoya se takođe bori protiv neprijatelja, više nego samouvereno. Kosi protivnike i urla:
  - U ime Velike Rusije!
  I golim prstima će lansirati dar smrti.
  Tako su ove djevojke vrlo slavno ušle u posao.
  Augustina, također vrlo precizno pucajući na neprijatelja i bacajući bombe golim prstima, zarežala je:
  -Za veliki SSSR!
  A Svetlana se bori sa mudžahedinima, nokautirajući ih u redovima, urla:
  - Za cool Rusiju!
  I golom petom podleći će ubilačkom daru smrti.
  Ovo je tim djevojaka rođenih da ubiju talibane. I ne samo talibani.
  Nataša se zakikota i, pucajući u mudžahedine, uzme ga i vikne:
  - Slava SSSR-u!
  I golim nožnim prstima, kako lansirati ubojicu.
  Zoja je, nastavljajući da puca na vojnike Islamskog carstva, agresivno izdala:
  - Slava našoj vojsci!
  I bosih nogu će baciti destruktivne.
  A Augustin tuče Afganistance i guguta:
  - Slava našoj Otadžbini!
  A goli prsti će pokrenuti uništenje.
  Svetlana takođe slama neprijatelje, bijesno ih nokautira i ciči:
  - Za sveti komunizam SSSR-a!
  To su djevojke koje će se boriti za svoju savjest. I bore se i pobjeđuju.
  Alenka se jako borila i golim prstima bacala smrtonosne poklone.
  A djevojka je gukala:
  - Za komunizam!
  Anyuta je vrlo lijepo upucala neprijatelja i golom petom udarila talibane i zacvilila:
  - Za Rusiju komunizma!
  Ovdje se Alla borila vrlo skromno i aktivno. I goli nožni prsti lansirani smrtonosnom snagom.
  Djevojka je zarežala:
  - Za komunizam SSSR-a!
  Djevojka Marija je uzela i okrenula se, pokosila Afganistance i zarežala:
  - Za otadžbinu, našu majku!
  I golim nožnim prstima lansirala je smrtonosnu silu.
  Olimpijske igre su također dobro ciljale i pokosile mnogo neprijatelja. A djevojka je gugutala, izbacivši bose nožne prste i vaknula:
  - Za otadžbinu, našu majku!
  Marusya se bori sa divljim bijesom mačke i puca na Afganistance. I uništavajte ih masovno.
  A djevojka urla:
  - Ovo je jako kul!
  Matrena vrlo precizno pogađa mudžahedine, i kosi kao klasove. Evo devojke.
  I urla u sebi sa kiflom:
  - Za veoma dobar komunizam!
  Stalenida se takođe borio s divljim bijesom i odsjekao talibane od trupa. To je ona vrsta borbene žene.
  I vrlo zgodno je nažvrljala neprijatelja.
  Steelenida je pjevala:
  - Slava eri komunizma!
  Ovo su borbene devojke ovde. I veoma lepa i borbena.
  Ratnik se okrenuo neprijatelju. Pokosio je masu avganistanskih vojnika i zacvilio. Za Rusiju i slobodu
  do kraja.
  Veronika, pucajući na talibane, udarala ih je raketama i cvilila:
  - Slava komunizmu!
  Viktorija je, pucajući na hrabre i herojske Alahove ratnike, cvrkutala:
  - Za domovinu!
  Ovo je za djevojke najviše soka i ljepote. Veoma lepe i borbene devojke. I imaju ogromnu moć. I takve borbene devojke
  i lomiti, i mlatiti, slamati Avganistance.
  Serafima je takođe škrabala neprijatelja, nokautirajući talibane divljom silom.
  A djevojka je golim prstima bacala smrtonosne darove smrti na neprijatelja.
  Ove devojke su prosto neverovatne.
  Alyonka je žvrljala po Afganistanima, i vrlo agresivno pokosila neprijatelje.
  Ratnica je gukala dok je sasjekla ratnike islamskog carstva.
  I zaurlala je:
  - Za otadžbinu - našu majku!
  Anyuta je vrlo aktivna u škrabanju s neprijateljima i kosi neprijatelje svojom snagom. I golim nožnim prstima bacila je smrtonosnu i kolosalnu silu.
  A djevojka je cvrkutala:
  - Slava komunizmu!
  I sa grimiznom bradavicom, naše dugme za bazuku je zapalilo rezervoar.
  Ovdje borbena Alla razbija neprijatelja s velikom bijesom. I puca i mokri istrebljujući mudžahedine.
  Ove devojke su veoma lepe i borbene su postale heroji.
  Borba protiv Alle na selu razbija divljim bijesom.
  Ovo je vojnički put djevojaka. Koji se čak i bore. I vrlo agresivno slomio talibane.
  Marsijal Marija je bila jako shrvana divljom snagom i odsjekla je svakoga kao britvu.
  I golih prstiju, djevojka je bacala granate uništenja. I djevojka je pocijepala mnogo neprijatelja.
  Olimpijske igre su ponovo u akciji. I opet slama mudžahedine. I opet je bacila svoje gole prste na ubistvo i uništenje.
  I biće nepristojno i veoma agresivno.
  I Olimpijada je počela da se bori i golom petom podlegla uništenju i potpunoj smrti.
  Evo takve borbene djevojke-heroja ove Olimpijade. Evo jedne borbene devojke.
  I Marusija je slomila Avganistance, sa velikim bijesom. I pokosio ih divljom hrabrošću.
  I bradavicom od jagode uzela je i poslala smrtonosnu silu.
  I puno mudžahedina u kovčegu.
  Alenka je izjavila, pucajući u neprijatelja i cičeći:
  - Za najmoćniji komunizam na svetu!
  Anyuta, škrabajući o Afganistanima, agresivno je primijetila:
  - Evo nas opet na belom konju!
  Evo opet borbene Alle u teškoj borbi. I crvenokosa djevojka opet škraba po mudžahedinima, i cvili na sve strane.
  I definitivno ih uništava.
  i vrišti iz sveg glasa.
  A djevojka žvrlja kao mitraljez.
  A Marija djeluje svom svojom divljom snagom. I veoma precizno puca na Avganistance. I vrlo precizno kosi neprijatelje - svaki metak u oko.
  I urla:
  - Za Rusiju Svarog!
  Olimpijske igre su se ponašale veoma okrutno i ubijale protivnike i pokosile mudžahedine. I veoma borbena devojka-heroj. Ove devojke su prosto neverovatne.
  I protiv njih niko neće preživjeti.
  Olimpijske igre temeljno pokoše neprijatelje. I golim nožnim prstima nokautira Avganistance, bacajući smrtonosne darove smrti. Olimpijske igre su, naravno, veoma devojačke
  najkul i najborbeniji od svih na svijetu.
  Pa, on će ošamariti mudžahedine i pokositi ih mačem.
  A djevojka će uzeti i pjevati:
  - Ja sam Hiper iz klase lepote!
  Ove devojke su tako lepe, i veoma borbene. Imaju kolosalan stepen uzbuđenja i snage za praznik za oči.
  Marusja puca na Afganistance i škripi:
  - Za eru komunizma!
  I golim nožnim prstima, kao od strane mudžahedina, čekićem će. Ova devojka je prosto neverovatna.
  Matryona će udarati neprijatelje smrtonosnom silom uz pomoć grimizne bradavice dojke iz baze. I ovo je zaista njena hipermoć.
  I ratnik škripi:
  - Za veliki komunizam!
  . POGLAVLJE? 6.
  To su djevojke koje se bore za SSSR i pokazuju čuda herojstva. Ne, takvim devojkama nijedan neprijatelj ne može da odoli. Čak i brojni kao talibani. Iako su u stanju da bace leševe u Moskvu.
  Stalenida se bori sa nadmoćnijim neprijateljskim snagama. I još kako pritisne dugme za bazuku sa bradavicom od jagode i škripi:
  - Ja sam ratnik super klase!
  I namigni svojim prijateljima.
  Veronika, također, agresivno uništava Afganistance i ne daje im milosti. I postoji veliko istrebljenje.
  Devojka je veoma borbena i poseduje fenomenalnu kosmičku moć.
  A u Stalenidi, ono što hrabro slama mudžahedine ove sile je još više. Recimo to ovako, strejt devojke.
  Viktorija velikom aktivnošću tuče Afganistance, udara ih i urla:
  - Ja sam devojka iz hiper klase!
  A Serafima mlati mudžahedine sa strašću lisice, kosi ih i cvili:
  - Ja sam ultra lepotica!
  Albina i Alvina lome Afganistance na nebu. I Helga je s njima. Kako su aktivno preuzeli žute. I istrijebiti kapitalno.
  Albina je golim prstima srušila talibanski auto i zacvilila:
  - Za DDR! Neka se ponovo vrati komunizam Nemcima!
  Alvina je također oborila avion Islamske imperije i vikala:
  - Do najvećih vrhova komunizma!
  A Helga je na nebu, uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, prekrila talibanski tenk i cvrkutala:
  - Za pobede kroz krov!
  Ovako su se borile borbene i lepe devojke.
  Anastasija Vedmakova je takođe srušila mudžahedine s neba i zapjevala:
  - Neka komunizam bude slavan!
  I golim nožnim prstima je iz aviona bacala bombe na protivnike.
  A Akulina Orlova je također mlatila Afganistance i pjevala:
  - Slava našoj Otadžbini.
  I bacao teške i smrtonosne bombe na neprijatelja.
  To su bile borbene djevojke, da kažemo pravo.
  Mirabela Magnetic slomila je protivnike kolosalnim stepenom intenziteta i vrisnula:
  - Za veliki i moćni komunizam!
  I opet je djevojka namignula svojim jorgovanim očima.
  To su bile devojke.
  Anastasija Vedmakova je tukla Afganistance i udarala ih, urlajući:
  - Moj novi kredo je da osvojim sve!
  I takođe kako koristiti gole nožne prste.
  Akulina Orlova je mlatila protivnike. Pokosila ih je kao češalj i zacvilila:
  - Ja sam najjači na svetu!
  I kako popustiti sa golom petom.
  A Mirabela Magnetic svojom kolosalnom snagom ruši neprijatelje i cvili:
  - Ja sam super devojka!
  I sa grimiznom bradavicom dok pritiska dugme.
  Ove cure su jednostavno super i hiper.
  Alvina je slomila talibane i zacvilila velikom snagom:
  - Za komunizam!
  I to golim štiklama, kao da će pritisnuti pedale. Ova devojka je prosto neverovatna.
  A Albina na Afganistanima kao lupanet. I dajte im veliki hiper.
  I on će uzeti mnogo neprijatelja odjednom i položiti ga.
  I sve to radi golim nožnim prstima.
  i pjevaj:
  - Ja sam najbolja devojka na svetu!
  Helga takođe tuče talibane. Oni su kolosalni i aktivno se istrebljuju. Ali tada će golim prstima naciljati raketu, a avganistanski bunker će je razbiti.
  I generalno je super.
  I devojka se smeje...
  Ali Elizabeth, na svom tenu, će se boriti protiv mudžahedina i prirediti im potpuni poraz. I mnogo će Talibana biti ubijeno odjednom.
  A kule od tenkova talibana su otkinute.
  Elizabeth je djevojka koja je supermen najviše klase. I slama neprijatelje golim prstima. I bukvalno ih zariva u zemlju.
  Tako je ova Elizabeta samo Hyper.
  I njen tenk će, kao od strane mudžahedina, provaliti.
  Uopšte nije djevojka, već nešto super aktivno i borbeno.
  A Catherine mlati Afganistance. Ima neverovatnu snagu i agilnost. I ona, uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, istrijebi vojnike islamskog carstva.
  Ovo je djevojka, a već je ubila toliko Avganistanaca.
  I uzela ga je i zapevala:
  - Ja sam ultra!
  A Elena temeljno mlati neprijatelje. Pokazuje im svoju super klasu i urla:
  - Ja sam Hyper!
  A sa golim nožnim prstima, to je kao da udarate čekićem po Kinezima. Evo devojke.
  A Eufrosinija istrijebi borce Avganistana na vrlo agresivan način. I gađa golim prstima vrlo precizno.
  I dok još prede:
  - Za Otadžbinu i Rusiju biće naš Svarog mesija!
  Recimo samo da su djevojke ratnice časti.
  Elizabeth je, pucajući na Afganistance, primijetila:
  - Generalno, nekako mi se više sviđaju ruski bogovi!
  Ekaterina je opalila golom petom, pritisnuvši dugme, srušila talibanski tenk i zacvilila:
  - I više volim ruske bogove! Zapravo, zašto nam je potrebno da se Isus obreže osmog dana?
  Elena je zacvilila od bijesa:
  - Stidim se kneza Vladimira!
  Elizabeta se složila sa ovim:
  - I trebalo bi da te bude sramota!
  Elena se složila sa ovim:
  - Naravno, šteta je što su Rusi obožavali jevrejske svece!
  Catherine ga je uzela i zarežala:
  - Moramo imati ruske svece i bogove!
  Elizabeth se složila s ovim, pokazujući zube:
  - Da, trebalo bi!
  I namignuo neprijatelju.
  Eufrosinija je energično primijetila, pucajući na mudžahedine iz topa:
  - Porazićemo islamsko carstvo...
  I opet, Elizabeth, kao da mlati neprijatelja, smrtonosna je.
  Gerda se takođe veoma vešto bori. Udara mudžahide smrtonosnom snagom i cvili:
  - Za veliki komunizam!
  a ona je tako militantni i slavni kralj!
  Charlotte također slama talibane i vrišti, otkrivajući zube:
  - To je odlično!
  i takva borbena djevojka mega klasa!
  Kristina golim prstima udara i Avganistance. I sigurno će ih ubiti.
  I on će uzeti i proći:
  - Ja sam arijevski broj jedan!
  I Magda će pobijediti Afganistance, i pobiti ih mnogo i siktati:
  - Za SSSR i DDR!
  I namiguje svojim safirnim očima. Ova devojka je samo hiper!
  Ne, talibani ne mogu izaći na kraj sa djevojkama super i hiper klase.
  A one su tako ratoborne djevojke.
  I pevaju sa strašću:
  - A koga ćemo naći u borbi,
  A koga ćemo naći u borbi...
  Sa tim se neće šaliti,
  Hajde da ga rastrgnemo!
  I kako će ratnici briznuti u plač. Evo devojaka.
  Takođe su zabijali bose noge u njuške zarobljenih talibanskih vojnika. I natjerao ih da im ljube gole okrugle pete.
  Evo devojaka u bikiniju.
  Ali talibani su mučili jednog komsomolca. Iskrivili su joj ruke s leđa i povukli je na stalak. I podignuta. I uvrnuli su djevojku na drvetu. I podigao je. A onda su to uzeli i pustili.
  I djevojka je pala. Uzela ga je na samoj travi i objesila. I ona se ukočila. I mudžahedini su se ljutito nasmijali. Zatim je djevojka ponovo odvedena i podignuta gore, na sam vrh drveta.
  A onda su je ponovo pustili. Djevojka se srušila i ponovo objesila na samom dnu. I konopac se rastegnuo, a ljepota je zavijala od bola. i ponovo su je počeli podizati.
  Povučen do samog vrha. Dobro su ga povratili, pustili da malo visi. A onda su opet pustili s divljim bijesom. I djevojka se ponovo srušila i izvrnula se
  zglobova. I općenito je bila prilično gola. i kako je bolelo.
  onda je ponovo podignuta po četvrti put i dobro protresena. Zatim su ga pričvrstili na gustu granu i počeli je rastezati. Pričvrstili su blok na bose noge jedne djevojke,
  i počeo da kači tegove na njega. Talibani su okačili teg puda prvo na jednu, a zatim na drugu stranu. Zatim su djevojku počeli tući bičem. Lupano tako da je koža pukla.
  A onda su komsomolci počeli sipati so na rane. A onda su uzeli i pokrenuli usijanu žicu. I tukli su djevojku bolesnom snagom. Tada su avganistanski dželati namazali bose tabane djevojčice, a ispod nje zapalili mangal. I snimimo ljepoticu bez nepotrebnih ceremonija. A onda su dželati iz talibana podmazali i grudi devojčice. I poslije
  koji joj je zapalio grudi. I počeli su da tuku devojku temeljno.
  I spržite mudžahedinsku ratnicu i njena prsa i pete. A onda su namazali dupe i donijeli baklju do zadnjice. I počeli su da tuku devojku temeljno. A onda je vatra dotakla njena nedra. Dlake koje su prekrivale pećinu Venere bile su u isto vreme ugljenisane. Ova devojka je prosto neverovatna. I takva tortura ju je čekala.
  Avganistanski dželati su spalili devojku i njenu grudi, i dupe, i grudi, i tabane njenih bosih nogu. I dobro su ga ispržili. Tada je talibanski dželat uzeo usijani štap i bez razmišljanja dvaput stavio djevojku u anus. I kako, vrišti od divljeg bola.
  To ju je toliko povrijedilo. A ove devojke su tako nestašne i lepe. Ali Avganistanci su devojku teško mučili. I tako divni ratnici. A ratnik ih dobro ispeče.
  I tako su djevojku uhvatili njeni dželati i počeli da joj lome duge graciozne prste usijanim kleštima. I to jako boli. Dželati su devojčici polomili prste, počevši od malog prsta.
  I bukvalno sve je bilo pokvareno. A onda su komsomolcu počela pucati rebra. A u isto vrijeme, usijana klešta zarila su mu se u grudi. I postalo je crveno od vrućine da zavrti gvožđe i grimizne bradavice. A djevojci su bile otkinute grudi. I bilo je tako okrutno i bolno.
  Tu je bilo mučenje.
  Gerda je, pucajući na mudžahedine, primijetila:
  - Slava komunizmu!
  Charlotte je primijetila vrlo agresivno s đavolskom silinom. I zacvilio:
  - Za otadžbinu!
  I golim nožnim prstima zgaziće neprijatelja.
  Evo devojke. I tako militantno.
  Christina ga je uzela i golim prstima udarila talibane i zacvilila:
  - Slava eri ruskih bogova!
  Magda se također golim prstima udarila u Afganistance i zagugutala:
  - Za našu domovinu!
  A ove djevojke su tako cool.
  Gerda je, pucajući na protivnike iz Afganistana, izdala:
  - Za veliki nemački komunizam.
  Ove devojke su takve borilačke lepotice.
  Gerda je veselo odgovorila, škrabajući o mudžahedinima:
  - Imam curu super.
  A Charlotte je agresivno istakla dok je pucala na svog protivnika:
  - Slava arijevskom komunizmu!
  I golim nožnim prstima zagugutala je:
  - Za veliku Otadžbinu!
  Christina je takođe pala na neprijatelja sa velikom preciznošću, napomenuvši:
  - Za Rusiju i Nemačku u prijateljstvu!
  Magda je takođe mlatila mudžahedine i zacvilila:
  - Slava našoj eri!
  I ponovo namigni svojim partnerima.
  Evo devojaka.
  I Džejn Armstrong je počela da udara talibane topom.
  Devojka je bila veoma lepa.
  Džejn je golim prstima udarila svoju protivnicu i zacvilila:
  - Slava otadžbini!
  Tako će Gertruda očajnički udariti neprijatelje, a oni će biti potpuno pokriveni i razbijeni.
  I gugutanje:
  - Za Britaniju!
  A Malanja, kao da kuca na neprijatelja i čini mu hara-kiri, i cvrkuće:
  - Za engleske pobede!
  Monika će također udariti neprijatelje golim nožnim prstima i zacviliti:
  - Za sovjetske pobede!
  I Tamara i Sulfija se bore protiv talibana i ubijaju bradate ratnike koji dolaze u talasima.
  A ove devojke pevaju:
  - Ljudi će biti srećni
  sreca zauvek...
  Ruska vlada jeste
  Snaga je odlična!
  Tamara se okrenula i opalila golim nožnim prstima i zagugutala:
  - Za moje mišljenje o komunizmu!
  Sulfiya će također pogoditi neprijatelja, ubiti mnogo talibana i škripati:
  - Recimo koju reč o Rusiji!
  I obe devojke su prasnule u smeh.
  Tamara se okrenula. Pokosila je mnogo Avganistanaca i cvrkutala:
  - Za najbolju snagu Otadžbine!
  Sulfija će takođe remontovati neprijatelja i gugutati:
  - Za grimizni komunizam u SSSR-u!
  I namigni safirnim očima.
  Ovo su cure - samo najviša klasa i let.
  Alice i Angelica se i dalje svađaju.
  Plavuša i crvenokosa beba.
  Jake su djevojke i pucaju iz snajperskih pušaka.
  I dok pevaju u sebi:
  - Slava SSSR-u! Daćemo primjer svima!
  Alisa je pucala na neprijatelja iz snajperske puške. Upucano golim prstima, i
  zacvilio:
  - Slava mojoj zemlji!
  Anñelika takođe udara na neprijatelja, uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, baca granatu i škripi:
  - Za Rusiju najveći.
  I namigni svojim smaragdnim očima.
  Ove devojke su samo vrhunski piloti. I tako su Avganistanci slomljeni. Ovdje se bore i najkul i najinteligentniji na svijetu.
  Alice je cvrkutala, namigujući:
  - Slava vremenima KPSS!
  Anđelika se spremno složila sa ovim:
  - Velika slava herojima SSSR-a!
  I ponovo je bacila bombu smrtonosne sile golim prstima na neprijatelja.
  Ovdje je žena obične greške u izvanrednom izgledu.
  Alice ga je uzela i cvrkutala:
  - U ime besmrtnih ideja komunizma!
  I bacila je dar smrtonosne moći golim nožnim prstima.
  Anñelika je takođe uzela i mlatila neprijatelja.
  Odrezala ga je kao brusni papir i zacvilila:
  - Za Rusiju i ruske bogove!
  Ove žene su bile veoma borbene i hladne.
  Alisa je, pucajući na neprijatelja, uzela i svojim golim nožnim prstima lansirala dar uništenja na neprijatelja.
  I to je bio veoma kul potez.
  Anđelika je takođe iskopala neprijatelja, bukvalno ga uništivši i demonstrirajući kolosalnu moć. I zaigrano sa osmehom rekao:
  - Ovo je veliki događaj!
  A njeni goli prsti lansirali su poruku smrti i uništenja!
  Ovdje je bila djevojka - samo hiperklasa.
  Alice ga je uzela i zaurlala iz sveg glasa:
  - Ja sam najjači i najhladniji u svemiru!
  Anñelika je golim tabanima bacila čitavo bure eksploziva i zacvilila:
  - A ja sam u megaverzumu!
  Ove devojke su veoma lepe.
  Alisa je primetila dok je pucala na neprijatelja:
  - Vera u komunizam je velika!
  I bacanje smrtonosnih granata golim prstima.
  A Anđelika puca na mudžahedine i urla:
  - Naša vera je veoma velika!
  I golim nožnim prstima će baciti granatu razornom snagom.
  I ratnici su zauzeli neprijatelja i tako su ovi talibani prevarili... I to ni u bajci da se kaže, ni da se opiše perom.
  Alice je sasvim logično primijetila, pucajući iz snajperske puške i obarajući talibanski jurišni avion.
  Alice ga je uzela i cvrkutala:
  - Verujem da će se ceo svet probuditi,
  Biće kraja fašizmu...
  I sunce će sjati
  Osvetljavam put komunizmu!
  I opet, djevojka će to uzeti golim prstima i lansirati nešto izuzetno smrtonosno.
  Protiv mudžahedina se bore i dobrovoljci iz Japana. Posebno, nindža djevojčice komunističkih uvjerenja.
  Plavokosa nindža djevojka je udarila Afganistance vjetrenjačom i bičevala ih.
  Zatim je golim prstima bacila grašak uništenja i zacvilila:
  - Za komunizam u Japanu!
  Žutokosa nindža izvela je i tehniku leptira svojim mačevima. Smanjite mnogo mudžahedina. A onda njene bose noge
  uzeli su i bacili smrtonosnu granatu.
  Tada je devojka rekla:
  - Slava SSSR-u i Japanu!
  Crvenokosa nindža je takođe podigla i udarila bekhendom po avganistanskim vojnicima. I bacila je gole nožne prste,
  nešto ubitačno u poklonu. I provjerila je:
  - Slava Rusiji i SSSR-u!
  Ninja djevojka s bijelom kosom izvela je bačvasti prijem. I kako je udarila talibanske vojnike odsijecajući im glave. Onda bacio
  smrtonosno uništenje bosom isklesanom nogom i zacvilio:
  - Slava Crvenoj armiji!
  I sve četiri nindže bacile su golim petama grašak razaranja i tenkovima izbile čitav bataljon Avganistanaca. Ove devojke su samo ultra!
  Ovo je lepota - devojke su zaista super.
  Oleg Rybačenko također siječe mudžahedine mačevima. A s njim i djevojka Margarita.
  Ova besmrtna djeca su jednostavno super.
  I posebno razbijaju neprijatelje. Recimo da tamo i djeca!
  A onda i dječak i djevojčica zvižde. A vrane, nakon što su dobili srčani udar od dječjeg zvižduka, padaju na dno. A njihovi kljunovi probijaju lobanje talibana.
  To su djeca - prirodni rušitelji svega i svakoga.
  Oleg Rybachenko je pjevao:
  - veličamo naš sovjetski narod,
  Pozdrav moja zabava...
  Naša zajednica srca sve dece,
  Svi smo mi prijateljska porodica!
  Margarita Magnitnaja, slamajući protivnike, energično je izdala:
  - Budite poznati po našoj svemirskoj Rusiji!
  A djevojka će golim nožnim prstima lansirati nešto potpuno smrtonosno na neprijatelja.
  Oleg Rybačenko, sabijajući talibane, pevao je:
  - Margarita, prozor je otvoren,
  Margaret, nisi zaboravila
  Kako je sve bilo!
  Ovaj dječak je tako kul i ratoboran. Ovo je dječak terminator.
  Ovo su djeca ovdje koja su vrlo kul i borbena.
  Treba napomenuti da su djevojke veoma teške.
  Alice takođe puca na talibane. I pjeva ispod glasa:
  - Jedan dva tri četiri pet! Zeko je izašao u šetnju!
  I devojka je ponovo pucala sa velikom preciznošću.
  Anñelika je bila veoma dobar udarac. I snažno pucao na neprijatelja.
  I kako pritiska grimiznom bradavicom i uzima je iz baze i mlati.
  I ratnik je vrlo precizno pucao na neprijatelja.
  Anñelika ga uzme i zaguguta:
  - Slava našoj komunističkoj partiji!
  I opet, kao udar sa velikom preciznošću na neprijatelja. I talibanski avion se ponovo sruši.
  I Alisa je takođe pucala vrlo precizno, a jurišna letelica Islamskog carstva se zapalila.
  Ovo su devojke.
  Anñelika je uz cerekanje primetila:
  - SSSR je divna zemlja u kojoj su svi narodi prijateljska porodica!
  Alisa je ponovo opalila, jednim udarcem oborila trojicu mudžahedina odjednom i odgovorila:
  - Za veliku zabavu Rusije!
  A djevojke su prasnule u smijeh. Generalno, oni su ratnici sa veoma različitim pogledima.
  Ali sve djevojke nose ideju komunizma u svojim srcima. I žele da na planeti Zemlji postoji pravi raj. I bilo bi veoma lepo.
  Anñelika je primetila pucanjem na neprijatelje sa velikom preciznošću i probijanjem kroz lobanje.
  - Komunizam nikada neće sklopiti krila i uvući se u ljusku!
  Alice se složila sa ovim:
  Komunizam nikada neće sklopiti krila! Naša ideologija je da gradimo sreću na planeti Zemlji!
  I obe devojke vrisnu:
  - Slava Rusiji! Slava! Bosonoge devojke trče napred...
  Odeljenje bosonogih žena... dočekuje ruski narod!
  A žene ratnice pokazuju agresivno i seksualno oduševljenje.
  Alice je cvrkutala, otkrivajući zube i cvileći:
  - Svi zajedno stojimo za SSSR!
  I ratnik je ponovo tukao neprijatelje.
  Anñelika je takođe pucala u neprijatelja, i udarila mu ga kroz glavu. I zagugutala je:
  - Slava našoj Otadžbini!
  A ratnik je bio izuzetno borben i crven.
  A kosa joj je na vjetru, ova bakrenocrvena kosa vijori kao proleterski barjak.
  Ove devojke su veoma lepe i seksi.
  I toliko mudžahedina je već sahranjeno...
  Ima i devojaka koje rade...
  Ovdje Viola i Dominika pucaju na Afganistance.
  Devojke pucaju bazama na tenkove i azijsku pešadiju.
  Ovdje je Viola ispaljena, koristeći grimiznu bradavicu da pritisne dugme na bazi, i ispalivši projektil na raketni pogon.
  I masa Avganistanaca je bila raskomadana.
  Viola je ponovo zapjevala:
  - Verujem u veliki komunizam!
  Dominika također puca posebno na mudžahedine. I razbija ih u velikim masama.
  U isto vrijeme, djevojke će bacati granate golim prstima.
  I sa grimiznom bradavicom na dugmetu baze, on će pritisnuti neprijatelje radikalno istrebeći.
  Ove devojke su tako lepe. I kako izgledaju sjajno kada se svađaju samo u gaćicama. I ratnici najviše klase.
  primijetila je Viola dok je ponovo pucala na neprijatelja svojom bradavicom od jagode.
  - Volim da se borim! Odlično je!
  Dominika se zakikota i primijeti:
  Šta nije u redu sa muškarcima?
  Viola se nasmijala i odgovorila, bacivši bombu na neprijatelja golim prstima i zacvilila:
  - Naravno da je u redu! A neke su jednostavno preslatke!
  Ovde su veoma borbene i prelepe devojke.
  Dominika je napomenula:
  Koliko dugo će trajati ovaj rat?
  Viola je ponovo pucala na mudžahedine koristeći grimiznu bradavicu i zacvilila:
  - Mislim da je dugo vremena!
  Dominika ga je uzela i otpjevala:
  -Rat bjesni u svemiru,
  Crush Kill bez razloga...
  Sotona je van lanca
  I smrt je došla sa njim!
  
  I ko će zaustaviti tok
  Krvavo lude rijeke..
  Laserski zrak će ući u hram,
  I u trenu, čovjek je nestao!
  Viola je dodala, bacivši bombu golim prstima:
  I takav haos
  Ispunio univerzum...
  Tužna sudbina čovečanstva -
  Izdrži bol, patnju!
  Ovo su devojke, tako cool pevačice.
  A Oleg Rybačenko mačevima seče Avganistance.
  Dječak baca darove smrti golim prstima ubilačke moći i pjeva.
  Sin zemlje će odgovoriti ne
  nikad necu biti rob...
  Vjerujem da će sloboda svanuti
  Vjetar će zacijeliti svježu ranu!
  
  Za svetu otadžbinu u borbi,
  Sam Veliki Svarog naziva...
  Ustani hrabri viteže u ranim satima,
  Tama će nestati, majske ruže će procvjetati!
  Ovo je dečko heroj...
  A djevojka Margarita, uništavajući mudžahedine mačevima i bacajući granate golim prstima, dodaje:
  I pulsiranje srca i vena,
  Suze naše dece, majki...
  Kažu da želimo promjene
  Odbacite jaram okrutnih lanaca!
  I djeca će opet zviždati. A vrane će ga uzeti i onesvijestiti se, gubeći svijest. I bukvalno nabijaju lobanje stotinama mudžahedina.
  . POGLAVLJE? 7.
  Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin nastavili su kontrareforme.
  Posebno su pooštrili kazne za antisovjetsku propagandu i separatizam.
  Dalje, Gorbačov-Putin je predložio da se Staljinu dodeli treća zvezda heroja SSSR-a za izuzetne zasluge i treći Orden pobede.
  Uslijedile su druge ideje. Konkretno, uključiti u Varšavski pakt i Kinu i Sjevernu Koreju.
  Sjeverna Koreja je odmah pristala, a Kina je dala izbjegavajući odgovor.
  Dalje ideje ustavne reforme: uspostavljanje funkcije predsjednika, koju narod bira.
  Kao i ideje parlamentarne reforme.
  Nakon toga, Gorbačov-Putin je ponovo zaspao i sanjao.
  Djevojke su se prilično uspješno borile sa talibanskim trupama.
  Natasha je pisala o napredujućim ratnicima islamskog carstva, čak i koristeći svoje gole nožne prste.
  Ona je gugutala:
  - Za našu veliku otadžbinu!
  Zoya, cijepajući protivnike uz pomoć grimiznih bradavica na grudima, pritiskajući dugmad na bazi, izdala je:
  - Za sreću ljudi na Zemlji!
  A crvenokosi Augustin, škrabajući po talibanima, agresivno je primijetio:
  - Za najveći komunizam na planeti Zemlji!
  A i on će uzeti i golim prstima baciti ubilački poklon smrti.
  Svetlana je vrlo precizno gađala neprijatelja i pogodila ga pravo u metu. I koristeći golu petu, zacvilila je:
  - Za otadžbinu to po celom svetu!
  Četiri devojke su veoma slavno mlatile talibane. I udario ih na smrt.
  A u isto vrijeme, djevojke su urlale na sav glas:
  - Slava eri komunizma!
  I još jače izmlatimo Avganistance.
  Nataša je vrlo duhovito primijetila, škrabajući neprijatelja:
  - Naša Zemlja je poznata,
  Sreca leti nad planetom...
  Svi smo mi porodica
  Pevaju se pesme naroda!
  Ovo su devojke - one imaju najviši akrobatski akrobat u svemu.
  A kako slomi talibane je praznik za oči.
  A ratnici su sjajni.
  Zoja je, pucajući na Afganistance, cvrkutala:
  - Sreća domovine u devojkama!
  Augustin se složio sa ovim:
  - Naravno, kod devojaka - posebno sa crvenom kosom!
  Svetlana je udarila talibane i zacvilila:
  - I biće super!
  I opet o vojnicima islamske imperije kao lupanet. Recimo samo devojka!
  Ali i druge lepotice se bore.
  Znači Alenka se svađa.
  I njen tim bikini djevojaka.
  Oni bacaju darove smrti na neprijatelja uz pomoć golih nožnih prstiju.
  I škripe:
  Kravata je rascvjetala veličanstvenim grimiznim cvijetom,
  Uskoro će se devojke pridružiti Komsomolu!
  Alenka je golim prstima bacila na neprijatelja ubilački poklon smrti,
  i uzeo, i zacvilio:
  - Verujem da se živi u komunizmu!
  Anyuta je također pisala o talibanskim trupama. I ona je aktivno djelovala, a njeni goli nožni prsti bacali su vrlo teške darove smrti.
  Devojka je govorila:
  - Naš svijet će biti komunistički!
  A crvenokosa Alla je nažvrljala po Afganistanima. I uradila je to izuzetno dobro. I pokošene talibanske trupe velikim intenzitetom, riječ je napravljena srpom. I ratnik očajnički
  bacala bombe golim prstima i cvrkutala:
  - Za nove pobede komunizma!
  I opet se djevojka smije i škripi.
  Martial Marija je takođe pokosila neprijatelje. I podignute su čitave gomile leševa talibana. U isto vrijeme, djevojka je koristila i grimizne bradavice grudi, pritiskajući ih
  dugme za bazuku.
  I oborila je avganistanske vojnike, ali je raketa oborila tenk.
  Olimpijske igre također agresivno uništavaju talibane.
  Njeni goli tabani odjednom bacaju čitavo bure eksploziva.
  Olimpijske igre urlaju:
  - Za veliki komunizam,
  Samo idi gore-dole!
  Marusya također žvrlja neprijatelju. I to radi izuzetno dobro. I nokautira mnogo talibanskih vojnika. I dok devojka peva:
  -Slava zemlji komunizma,
  U luksuzu grimiznih zastava...
  Pobijedili smo naciste
  Svijet je spašen od vatre!
  I opet će golim prstima baciti smrtni dar.
  Evo devojaka.
  Matrena šutira i na Afganistance, i to vrlo precizno. I škripi:
  - Verujem da će postojati svet svetog komunizma!
  Evo devojaka, ceo njihov bataljon, bosi i skoro goli. A ove devojke su slatke i veoma seksi.
  Stalenida ubija talibane i urla na sve strane:
  - Naša Sveta Otadžbina je poznata -
  Rastemo od ruba do ruba!
  Evo jedne komsomolke. A onda pritiska kao bradavica od jagode. A neprijatelj je konkretno poražen.
  Veronika je vrlo precizno pucala na Afganistance, gugutala:
  - Slava mojoj otadžbini!
  Viktorija je, precizno i pravilno pogodivši neprijatelja, zagugutala:
  - Za moćni komunizam!
  I bacila je ubojiti dar smrti golim nožnim prstima.
  Serafim je, pišući o neprijateljima, vrlo logično primijetio:
  - Naša snaga raste!
  I bacila je golim nožnim prstima izuzetno smrtonosni dar smrti.
  Stalenida je agresivno primetio, koseći Avganistance:
  - Jesam li najjači u bacanju granata?
  Alenka je sa sumnjom odgovorila:
  - Svi smo jaki u ovom poslu!
  I, takođe, dok baca ubilačke poklone smrti.
  Anyuta je, škrabajući o talibanima, sasvim logično primijetila:
  - Jako smo jaki u vojnim poslovima! I ovo je naša sreća!
  I golom petom će izbaciti razornu moć.
  Crvenokosa Alla, pucajući na protivnike i koseći ih, logično je primijetila:
  - Slava ne dolazi lenjcima!
  I kako baca gole nožne prste na neprijatelja, nešto apsolutno smrtonosno.
  Marsijal Marija je takođe veoma precizno pogodila neprijatelja. I pokosio mnogo Avganistanaca. I golim nožnim prstima, kako uništiti neprijatelja.
  A onda će ga uzeti i izvršiti pritisak na neprijatelja bradavicom od jagode.
  Ovo je ratoborna devojka.
  Olimpijske igre također ubijaju talibane. Radi to aktivno i urla:
  - Slava vremenima komunizma!
  I takođe puca sa rubin bradavicom. A ovo je veoma težak potez. Evo jedne devojke - samo super čista!
  Marusya je, pucajući na Afganistance, primijetila:
  - Koliko možete veličati komunizam?
  Olimpija je zarežala:
  - Do poslednje kapi krvi!
  I opet je djevojka golim prstima bacila smrtonosnu granatu.
  Matrena, pišući o talibanima sasvim logično i duhovito napomenula:
  - Biće to naša pobeda u svetom ratu!
  I opet će djevojka golim prstima baciti dar uništenja.
  Ovo je zaista devojka najviše klase.
  Ali ovo su borbena svakodnevica devojaka...
  Kada je nastupila pauza i pauza u borbi, ratnici su se malo kartali.
  Alenka je sa osmehom primetila:
  - Ovo nije rat sa Nemcima. Oni su bili manji od nas. A ovi Avganistanci teku poput tamne rijeke.
  Anna je klimnula u znak slaganja.
  - Da, sa Nemcima je ipak bilo mnogo lakše. Ovdje smo zapravo bombardirani leševima.
  Crvenokosa Alla je uz cerekanje primetila, bacivši keca golim prstima:
  -Ali neprijateljska tehnika je slabija od naše. Osim toga, neprijatelj je hrabar, ali glup. A mi smo hrabri i pametni.
  Marija je uz cerekanje primetila, piskajući neprijatelja smrtonosnom silom, i bukvalno ga šišajući - čak i u svojim mislima:
  - Borba je teška, ali mi zaista nećemo odustati!
  Olympias je logično i razborito primijetio:
  - Sve su to priče i demagogija. Konkretno, bilo bi lijepo uhvatiti vođu talibana. Onda kraj rata!
  Marusya je sumnjala, bacivši kartu:
  - Malo je verovatno. Tamo njegova okolina nije ništa bolja. Borba protiv talibana će morati da bude duga i teška.
  Matrena je uz uzdah dodala:
  Dok zdrav razum ne prevlada!
  Elena je klimnula u znak slaganja.
  - Da, ostaje samo da se oslonimo na zdrav razum. Ne možete pobiti sve Avganistance jer ih je previše. A rat bi mogao da se oduži još dugo.
  A devojke su se neveselo smejale.
  Da, upali su u rat sa talibanskim carstvom.
  Ali na nebu, piloti se očajnički bore. Na primjer, Alvina i Albina i Helga. Devojke se bore i avganistanski avioni na nebu.
  I ona je iverica.
  Ili su pogodili zemaljske mete.
  Alvina je uzela i oborila talibanski avion na nebu, koristeći gole nožne prste i zacvilila:
  - Ovo će biti moja pobeda!
  Albina je odsjekla talibanskog borca, spretno ga zanijemila, zaškiljila golim prstima i vyaknula:
  - Za našu otadžbinu!
  Helga je udarila avganistanski tenk i zagugutala:
  - Gde je komunizam, tu je i naša Otadžbina!
  To su ratnici koji su pravi uragan i fenomenalna kosmička moć i destrukcija.
  I zajedno i stvaranje.
  Albina uništava talibanske avione. Mnogo su iza ruskih, mnoge su napravljene na zanatski način. Ali talibani pokušavaju uzeti brojke. I pritišće vrlo ravnomjerno
  remont.
  Ali djevojke iz Afganistanaca posebno pucaju. I to rade izuzetno dobro. Kao da su prava čudovišta.
  Alvina takođe golim prstima obara talibane i peva:
  - Komunizam nije samo ideja,
  Ukočen sam od sreće devojke!
  I ratnik ponovo zabija avione islamskog carstva smrtonosnom silom.
  A onda ide na zemaljske mete.
  Zaista, opasno je kontaktirati s Afganistanima. Ova zemlja je moćna i sa ogromnom populacijom. Imaju mnogo pešadije i bacaju je u bitku. Ženama se mora reći u Rusiji i
  Nemačka se bori.
  Ali koliko je neprijatelj količinski jak.
  Helga, boreći se s neprijateljem i precizno pogađajući neprijatelje, primijetila je:
  - Ja sam devojka koja je pravi san i lepotica za sve.
  I opet će srušiti neprijatelja golim prstima gracioznih nogu.
  Recimo da je ovo konkretna djevojka.
  Ne, neprijatelji se ne mogu nositi s takvim ljepotama.
  Elizabeth se na tenku bori sa Avganistancima.
  I to joj je veoma teško. Ali ona pobjeđuje i posebno ruši neprijatelje.
  I urlati na sav glas:
  - Slava vremenima komunizma u SSSR-u!
  Catherine je, također otpuštajući, logično primijetila:
  - Pobedićemo!
  Elena je takođe pucala na neprijatelja, probila avganistanski tenk i viknula:
  - Ja sam super lepotica!
  Eufrosinija je takođe pucala na talibane i zacvilila:
  - Za našu domovinu!
  Tako su se ova četvorka - četiri E borila protiv neprijatelja iz Trećeg Rajha. I uništimo Kineze. Protiv takvih djevojaka, talibana, čak i sa svojim divljim
  brojevi su slabi.
  Elizabeta je bila izuzetno borbena i agresivna djevojka. I volela je muškarce. Pogotovo kada su lijepe i svijetle kose.
  Elizabeta je pevala, pucajući na neprijatelja golim prstima:
  - Za otadžbinu i pobedu do kraja!
  Elena, pucajući na Afganistance i odsijecajući ih kao brusni papir, zacvilila je:
  - Za komunizam!
  A djevojka je koristila gole nožne prste.
  Ekaterina, škrabajući o talibanima, uzela je i izdala:
  - Za otadžbinu!
  Također će se koristiti goli prsti na nogama.
  Eufrosinija takođe tuče neprijatelja, koristeći gole nožne prste i vrišteći:
  - Za ideološki komunizam!
  Evo četiri. Kako slamaju neprijatelje i istrebljuju. Ne devojke, nego generali. I tako nokautiraju neprijatelje da postaje strašno.
  To su djevojke najvišeg leta i akrobatike.
  Elizabeth je uz kihoće primijetila:
  - Naše sposobnosti su veoma velike!
  Da, to su djevojke na kopnu... A evo ih na nebu.
  Anastasija Vedmakova golim prstima obara avganistanski avion. I škripi:
  - Za sjajne ideje!
  Pa Akulina Orlova golim prstima udara na talibane i škripi:
  - Za komunizam u celom svetu!
  A Mirabela Magnetic udara po trupama Islamskog Carstva i cvili:
  - Slava našoj Otadžbini!
  Ovo su žene piloti, jednostavno su divne i super. Ima toliko lijepih i divnih stvari u njima. Širom svijeta takve djevojke su bile na konjima i postale legenda.
  A Talibani su ih poštovali zbog Valkirija i odredili visoke nagrade za njihove glave.
  Anastasija Vedmakova je pokrila avganistanski tenk iz vazduha i gugutala:
  - Slava nepobedivom SSSR-u!
  Akulina Orlova je sa svojih položaja pucala na talibansku pešadiju i zagunđala:
  - Slava našoj velikoj Otadžbini!
  Mirabela Magnetic, udarajući bezbrojnu neprijateljsku vojsku Nebeskog Carstva, zarežala je:
  - Slava KPSU!
  Anastasia Witcher, srušivši još jedan avganistanski avion, zacvilila je:
  - CPSU-SS!
  Akulina je ljutito primijetila, vičući na Mirabelu:
  - Da se nisi usudio da se tako šališ!
  A djevojka je udarila u veliki talibanski tenk napravljen od drveta.
  Anastasia Vedmakova se zakikota i odgovori:
  - To je šala, samo šala!
  Mirabela je golom petom udarila u avganistanski auto i zaškripala:
  Ne možete se šaliti sa komunizmom!
  To su djevojke koje su već dobile zlatne zvijezde heroja Rusije za rat protiv talibana. Ovo su borbene devojke.
  A Gerda iz Njemačke također se bori sa svojom posadom.
  Ove devojke su samo ultra klasa!
  Gerda puca u neprijatelja golim nožnim prstima i škripi:
  - Za otadžbinu!
  Charlotte također puca na Afganistance i škripi:
  - Za otadžbinu, našu majku!
  I takođe puca golim nožnim prstima.
  Christina takođe udara talibane golim nožnim prstima i vrišti:
  - Za Rusiju i doba komunizma!
  Magda udari Afganistance, sasječe ih i cvili na sav glas:
  - Za otadžbinu od ruba do ruba!
  Evo devojaka na rezervoaru. I to je njihova agresivnost i puna snaga, i veličina boraca.
  Ovo su lepe devojke...
  A kako se bore ratnice iz Japana?
  Plava nindža će mačevima uzeti vetrenjaču i odseći glave Avganistancima. A onda će s golim prstima krenuti
  igle su otrovne, koje će probiti masu talibana.
  Onda peva:
  Za slavu našeg Japana!
  Žuta nindža odsiječe glave avganistanskim vojnicima, a pritom golim prstima baca grašak razaranja i škripi:
  - U ime domovine!
  Crvena nindža djevojka siječe talibane mačevima na komade i vrišti:
  - Slava vremenima komunizma!
  Bijela nindža seče glave trupa islamskog carstva, seče ih i cvili:
  - Za komunizam najveći Japan!
  I opet će golim prstima baciti smrtonosni grašak smrti.
  Ovo su devojke... I naravno one su u istom bikiniju. I tako se bore. A ako i oni pljuju, onda uopće dolazi do potpune blokade.
  Plava nindža je cvrkutala, odsijecajući avganistanske glave:
  - Mi smo ratnici - ultra i dalje!
  I golom petom će baciti domaći eksplozivni paket. I čini toliko razaranja.
  Evo cure - samo reci hiper!
  Ali Jane Armstrong se bori.
  Lijepa djevojka, bez ikakvih problema, iz tenka seče Avganistance.
  I to čini velikom agresivnom snagom.
  Jane radosno kaže:
  - Slava komunizmu!
  I opet puca na talibane.
  Tako je Gertruda pucala, i to vrlo prikladno. Zatim o grgutanju:
  - Slava komunizmu!
  I naravno, koristila je i gole nožne prste.
  A onda je djevojku Malanya uzela i mlatila.
  I uradila je to izuzetno dobro. Probila je neprijatelja i zacvilila:
  - Za SSSR!
  I također korištene gole nožne prste.
  I tako je Monika zajebala. I uradila je to vrlo precizno. Razbila je avganistanski auto i promrmljala:
  - Za velike ideje svijeta!
  Ovo su devojke - najviši akrobati u svemiru.
  Jane je, iako je pucala golom petom, primijetila:
  - Pa, na račun univerzuma, ovo je već previše!
  Gertruda je kroz smijeh rekla:
  - Gerdina ekipa nije gora od naše!
  I opet će ga uzeti i pucati na neprijatelja golom nogom.
  Malanya, udarajući neprijatelje sa velikom preciznošću, primetio je:
  - Za veliku Rusiju!
  Monika, koseći Afganistance ogromnom brzinom, viknula je:
  - I za Veliku Britaniju!
  Jane se složila sa ovim:
  - Britanija je velika zemlja i mi ćemo povratiti sve kolonije!
  Gertruda se nasmijala i pritisnula dugmad svojim golim nožnim prstima, zacvilila je:
  - Za otadžbinu napred!
  I Malanja lupa golim prstima i guguta:
  Za Veliku Britaniju!
  Monika će također udariti Afganistance i brbljati:
  - Za najbolju vojsku na svetu Engleske!
  Ovo su devojke - samo najviši akrobatski akrobat na tenkovima.
  Evo saveznika...
  Protiv talibana se bore i Oleg Rybačenko i Margarita Koršunova. Besmrtna deca pritekla su u pomoć Rusiji, jer ima previše Avganistanaca. I ipak ih prati
  prorijedi malo. Štaviše, među talibanima ima više muškaraca nego žena. I moralno ih je lako ubiti.
  Oleg Rybačenko je trčao mlin sa svojim mačevima, sekao Avganistance i njihove glave, a onda je cvrkutao:
  - Slava vremenima komunizma!
  I golih prstiju, dječak će lansirati nešto smrtonosno na talibane.
  Margarita Korshunova je također hakovala Afganistance, odsjekla ih kao srp i gugutala:
  - Slava otadžbini!
  I golim nožnim prstima bacala je grašak eksplozivom.
  I rastrgao masu talibanskih vojnika.
  Nakon toga, besmrtna djeca će ga uzeti i zviždati svim svojim usnama. A masa zapanjenih vrana će pasti na glave avganistanskih vojnika, probijajući se kroz njih.
  I ostavlja snažan utisak.
  Ovi momci su super i ultra klasa!
  Oleg Rybačenko je ponovo posekao ovog večnog dečaka talibana i zacvilio:
  -Za veliki komunizam!
  I golih prstiju besmrtno dijete će pokrenuti uništenje.
  Margarita Korshunova je ponovo hakirala Avganistance, secirala ih i golim prstima dala dar smrti i vikala:
  - Za našu otadžbinu!
  A sada djeca opet zvižde i masa vrana koje su dobile srčani udar pada na glavu avganistanskih boraca.
  Talibani su svakako veoma hrabri. Ali njihovo vodstvo, na čelu sa starcem ili ne baš starim čovjekom, Khaibatulla Akhundzada
  iskreno ludo.
  Dakle, ratnici Nebeskog Carstva očajnički se penju naprijed.
  A na okupiranim teritorijama čine divlju okrutnost.
  Ovdje je posebno uhvaćena komsomolka podignuta na stalak i počeli su je rastezati. Djevojčici su bosa stopala okovali lancima i okačili tegove. A onda su postali
  spali pete vrelim gvožđem. A onda su djevojku bičevali bičem, pa je tukli bodljikavom, usijanom žicom. I tako je boljelo. A onda lepota
  uzeli su i polomili prste na svojim bosim nogama. A onda su joj bakljama spalili grudi, a djevojci su joj usijanim kleštima isčupali nozdrve. I čim se talibani nisu rugali komsomolki, mučeći je do smrti.
  I mučenje se nastavilo. U zarobljenim selima su svi, i djeca i odrasli, tučeni motkama po bosim petama. Ovdje su posebno tukli djecu motkama po bosim petama
  brutalno. I u tome nije bilo ni trunke milosti.
  To je ono što mučenje nije korišćeno.
  Tamara se takođe bori protiv talibana...
  Takođe ratnička klasa.
  A na Afganistance na koje se penju, sve više projektila pada u pravom plimnom talasu.
  Tamara i Dominika ciljaju lansere na Afganistance.
  I pritišću dugmad golim prstima.
  A Dominika je čak koristila grimiznu bradavicu.
  I ciknula je, pokazujući zube:
  - Imam super devojku!
  Viola i Aurora također gađaju talibane lanserima.
  I to rade sa velikom preciznošću. dok pjeva:
  - Živio naš komunizam, živio!
  Uništićemo fašizam!
  Viola je, pritiskajući grimiznu bradavicu na dugme džojstika, šaljući raketu na Afganistance, primijetila:
  - Mi smo u ratu sa talibanima, a oni su komunisti!
  Aurora je odgovorila smijući se, jurišajući na neprijatelja golom petom:
  - Izopačeni komunizam, ili islamizam je gori od izopačenog fašizma!
  Viola se nasmijala, ponovo bacila dar smrti na neprijatelja uz pomoć golih nožnih prstiju i primijetila:
  - A fašizam se ne perverzno ne dešava! To je samo perverzija!
  Aurora je, šaljući poklon neprijatelju sa grimiznom bradavicom, primijetila:
  - Komunizam može biti prilično izopačen! Čak i pod Staljinom, mnogi suvišni ljudi su iscrpljeni i ubijeni!
  Viola je u odgovoru, ponovo šaljući raketu Avganistancima, zapjevala:
  Inspirisao nas u teškim vremenima
  Ojačavši volju, postali su ...
  Spasio je svijet od kuge
  Dragi druže Staljine!
  
  Na mnogo načina sam mjerio
  U beskonačnom univerzumu...
  Otvorio si nam pravi put -
  Ukazujući na to zauvek!
  Evo devojaka sa golim, preplanulim nogama.
  Alenka je, pucajući na talibane i tresući grudima grimiznim bradavicama, primijetila:
  - Komunizam biti!
  I bacila je vrlo smrtonosni poklon smrti golim nožnim prstima.
  Anyuta je ispalila liniju na Afganistance, pokosila ih i zagugutala:
  - Za velike pobede devojaka!
  I sa grimiznom bradavicom, kao dugme na bazi, on će pritisnuti.
  Ove cure su super.
  A Kinezi su pokošeni sa velikim, a možda i velikim entuzijazmom.
  Crvenokosa Alla, razbijajući talibane, viknula je:
  - Za otadžbinu i našu majku!
  I kako će golim prstima baciti smrtonosni dar uništenja na neprijatelja.
  A onda će i Marija šutirati, također golim nožnim prstima. I rastrgati mnogo Avganistanaca.
  Zatim promrmlja:
  - Slava eri komunizma!
  Olimpijas je, pucajući na Avganistance, vatreno i veselo primijetio:
  - Za novog vođu komunista!
  I djevojka je ponovo golim prstima bacila smrtonosni dar smrti i uništenja.
  A ove cure su samo hiper.
  I tako su ratoborni.
  Marusja, kockajući protivnike i bosim nogama bacajući darove smrti na neprijatelja, zacvilila je:
  - Za najistaknutije pobjede Otadžbine!
  Matryona, škrabajući po talibanima i gugutala:
  - Za otadžbinu koja je viša od svakog krova!
  I opet, djevojka će pucati na Afganistance sa bazukom pritiskom na dugme sa bradavicom od jagode.
  Ova devojka je najviša od svih klasa.
  Ovako su devojke preuzele talibane i gugutale:
  - Otadžbina je velika misterija,
  Vaša vjerna mudra, slavna čast...
  Učvrstićemo vaše jedinstvo -
  zauvek sa otadžbinom bićemo zajedno!
  Steelenida, pucajući na Afganistance, bila je vrlo agresivna i pozitivna. I golim prstima, kako se baca
  sadašnjost smrti. I rastrgati masu ratnika islamskog carstva. Ona je ratnik najviše klase.
  Steelenida je sa osmehom pevala:
  - Neka komunizam bude slavan,
  Mao će te uništiti...
  Samo smo gore, a ne dole..
  Udarimo bandita u lice!
  . POGLAVLJE? osam
  To je ona vrsta ratoborne devojke. I tako su ovi prokleti Avganistanci slomljeni. I ništa neće raditi s njom.
  Veronika, koja se bori protiv talibana, izdala je:
  - Za pobedu komunističkih ideja širom sveta!
  Viktorija, pišući o vojnicima islamskog carstva i bacajući golim prstima granate, zacvilila je:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  I opet je golim nožnim prstima bacila smrtonosni dar uništenja.
  Serafim je razbila Avganistance, sa velikom lakoćom kosila talibane i bacala darove smrti golim prstima.
  Onda je zagugutala:
  - Za ideje svetog komunizma!
  Stelenida zgrada o Avganistancima, oštro je primetila:
  - Kad čujete reč svetac - odmah je laž i laž!
  Veronika se zakikota i reče:
  - Da, Vladimir nije svetac!
  Stalenida je bosom nogom bacio bombu na talibane i zacvilio:
  - Da, naš predsednik nije izvanredan!
  Veronika je, ljuljajući se nesigurno i škraćući po Afganistanima, pjevala:
  - Vjeruj goblinu, vjeruj goblinu, vjeruj goblinu,
  Ali ipak živi! Ali živi po Brežnjevu! Ne znam!
  Ne mama! Ne mogu!
  Viktorija je uz cerekanje primetila, pišući o Avganistancima:
  -Biće sve u redu!
  Veronika se složila sa ovim:
  Definitivno ćemo pobijediti!
  Steelenida se složila:
  -Ne možemo izgubiti! Jer mi smo Rusi! A Rusi su takva nacija da čak i ako gube sve vreme, oni će to uzeti i pobediti sa neverovatnom žestinom!
  Viktorija je klimnula.
  - To je kao bokser koji će izgubiti četrnaest rundi, ali će u petnaestoj uzeti i odlučno pobediti!
  Veronika se nasmijala, pokazujući zube:
  - Da, sasvim je moguće! Pa pobedi pobedi!
  Serafim je agresivno primetila, pokazujući zube:
  - Bićemo najjači na svetu i pobedićemo sve!
  I sa golim nožnim prstima, ponovo će lansirati jedinstveni dar smrti na neprijatelja.
  Evo devojaka - najviši akrobatski.
  Sa takvim devojkama, mislim da svako može da pomeri glavu, ili će se poklopac otkinuti sa šarki.
  Steelenida je slomila talibane i pevala:
  Mi smo najjači na svijetu
  Potopićemo talibane u toalet...
  Moskva ne veruje suzama,
  Zadajmo Khalifi mozak!
  Evo je, Stalenida, divna devojka. Što se može nazvati - samo hiper i super.
  Sa takvim djevojkama možete sigurno gledati u budućnost. Neka ima skoro milijardu talibana, a za razliku od Rusije, imaju mnogo više muškaraca nego žena.
  A talibani vole da se bore.
  Ali nisu baš dobri u tome.
  Činilo se da je linija fronta pokidana. Tamo gdje su se talibani uglavili, gdje trupe Specijalnog projektantskog biroa ili Rusija.
  Niko nema veliku prednost.
  Uzela ga je i zacvilila, cereći se zubima i namigujući:
  - Za otadžbinu do samog kraja!
  Viktorija je zacvilila od divljeg bijesa:
  "Predsjedniku Zmaja daješ potpunu smrt!"
  Veronika se složila sa ovim:
  - Smrt predsedniku-zmaju kroz Tumba Yumbe!
  A Amerikanci su, naravno, spremni pomoći Talibanima. Čak prodaju oružje talibanima na kredit. A ovo je okrutna politika u Sjedinjenim Državama. Ovako pritiskaju rusku vojsku.
  Ali sve dok u njoj ima ženskih heroina, Rusija se ne može savladati.
  Ovdje se Alice i Angelica svađaju. Takva svađa i cool krađe. I mlatili su Afganistance bijesom i silom.
  Alice je ispalila svoju snajpersku pušku, probila talibane. I bacio gole prste
  nož ubojiti dar smrti, cvileći:
  - Za otadžbinu SSSR!
  To je ona vrsta borbene devojke. Pun je i snage i agresije.
  Anñelika je zdrava i crvenokosa ratnica. Pa mlatiti talibane. To će nokautirati ogromnu masu njih. I urlati:
  - Slava novim komsomolcima!
  I kako se smeje.
  Alisa je, pucajući na Afganistance, i precizno ih pogađajući, logično primijetila:
  - U stanju smo da pobedimo svaku hordu!
  A Alice je ispalila svoju bazuku koristeći grimiznu bradavicu.
  Evo jedne devojke - koja pokazuje kapitalnu klasu.
  Anñelika se takođe obruši na neprijatelja, i pokosi mnogo talibana i blebetanja:
  - Za otadžbinu!
  To su žene - tako agresivne i sposobne, recimo, za mnogo toga.
  Alice je sa osmehom primetila dok je kosila neprijatelje:
  - Otadžbina je naša majka, žute ćemo pobiti!
  Anñelika je s divljim bijesom slomila Afganistance primijetila:
  - Mi komunisti ćemo postati jači u svetu!
  I golim nožnim prstima će baciti granatu sa tola nabojem.
  Tako su se cure naljutile.
  I uništi neprijatelje kolosalnom silom.
  Natasha je, pucajući na Avganistance, i pritiskajući dugme na bazi svoje grimizne bradavice, primetila:
  - Za Rusiju ne postoji problem kao što je broj neprijatelja!
  Zoya, škrabajući o Afganistanima, složila se:
  - Možemo poraziti bilo koju vojsku neprijatelja!
  Borbena djevojka Augustine, koja je piskala talibanske trupe, udarila je iz bazuke bradavicom od jagode i viknula:
  - Ja sam ljepota smrti!
  A Svetlana će ošamariti Avganistance. I golih prstiju na mudžahedinima će pustiti i brbljati:
  - Za SSSR u novom svetlu!
  Natasha je ponovo udarila, koristeći svoju rubin bradavicu da pritisne dugme. I bilo je predivno. I veoma agresivna.
  Nataša je kroz smeh rekla:
  - Mislimo da možemo i možemo sve!
  Zoja je sa osmehom odgovorila:
  - Ali ne sve! Ne možemo uhvatiti Khalifu!
  Nataša je uz uzdah primijetila, škraćući po neprijatelju golom petom:
  - Hajde da uhvatimo i Khalifu! Da, on je star, uskoro će umrijeti!
  Zoja se nasmijala i odgovorila:
  - Možda će doći još jedan, još ludiji!
  Augustina je odsjekla Afganistance, koji su puzali u velikoj masi, i takođe pljesnula bradavicom od maline iz bazuke i zacvilila:
  Sve će biti dobro devojke! Siguran sam u to!
  I dodala je, dajući dar smrti golim petama i razbijajući talibane.
  - Zlo nije beskonačno!
  Svetlana je logično primijetila, koseći talibanske borce koji su napredovali:
  - Naša zemlja će postati slavnija i modernija!
  A takođe, što se tiče Avganistanaca, on će to uzeti i pojebati.
  I to je njeno agresivno razumijevanje i kolosalna snaga.
  Devojke, naravno, mogu mnogo da urade kada su zle, a još više kada su ljubazne.
  Albina i Alvina se jako bore na nebu.
  Albin obara avion avganistanskih zračnih snaga i guguta:
  - Boginja Lada je za nas!
  Alvina je oborila talibanski jurišni avion i napomenula:
  - Boginja Lada - Božanstvo sa velikim slovom!
  Ovo je zaista ono što devojkama treba. I izuzetno cool.
  a Helga iz jurišnika nastavlja da kopa Avganistance na kopnu. I ona je veoma borbena ratnica. I tako spretno otkinuo tačan pogodak tornja od talibanskog tenka.
  Evo devojke...
  I gugutanje:
  - Za izgradnju komunizma u celom svetu!
  Albina je, huškajući mudžahedine, s velikom preciznošću poraza primijetila:
  - Za najbolje sovjetske umove!
  I takođe kako seći avganistanski auto.
  Evo devojaka - možda najviša, one su kategorija.
  Alvina je, razbijajući talibane, logično primijetila:
  - Možemo sve - i pokazaćemo svima!
  I oborila je još jednu avganistansku banduru.
  Devojke su ono što je najviša klasa.
  Ali čak i dečak može biti veoma dobar borac.
  Pogotovo ako se radi o besmrtnom dječaku.
  Ovdje je Oleg Rybachenko pjevao s velikim entuzijazmom:
  - Slava otadžbini komunizma,
  Volimo te draga drzavo...
  Uništićemo fašističke trupe,
  Iako nas sotona napada!
  I dječak ponovo tuče talibane mačevima. A onda će držati mlin ventilatora. I golih prstiju, kako će uzeti i baciti smrtonosni dar smrti
  protivnik.
  Ovo je dječak - recimo dječak - super!
  Margarita Koršunova, saseći Avganistance koji su napredovali i golim prstima bacajući darove smrti na neprijatelja, zacvilila je:
  - Izvan ruskih granica iza Kabula!
  Oleg Rybačenko, saseći neprijatelja, snažno je klimnuo glavom:
  - Biće naše linije iza Kabula. Ali neprijatelj je posebno brojčano jak!
  Margarita Korshunova se složila sa ovim:
  - Neprijatelj je veoma jak! Ali ipak ćemo pobijediti!
  I golim prstima, kako lansirati ubojiti dar smrti.
  Oleg Rybačenko, pišući o mudžahedinima, prilično je racionalno primijetio:
  - Naša vojska će biti u Kabulu!
  Margarita Korshunova se složila:
  - Nadam se da hoće! Ako sami ne iskrvarimo!
  Dečak terminator je samouvereno odgovorio:
  - Naša pobeda je neizbežna!
  Djevojka ratnica, bacivši limun bosom nogom, složila se:
  - Ja verujem u to! Zaista verujem!
  I kako će to ratnik primiti i nasmijati se.
  A onda će je besmrtna djeca uzeti i zviždati uglas. Njihovi zvižduci oterali su hiljade vrana u nesvest. I oni, izgubivši svijest, padaju dalje
  Afganistanci i buši im lobanje.
  I buše vrhove glava vojnika islamskog carstva. I tjeraju protivnike u lijes.
  Margarita je, nakon što je zviždala uz cerekanje, primetila:
  - Ti i ja smo kao pljačkaši slavuja!
  Oleg Rybačenko je klimnuo u znak slaganja:
  - Da, baš kao slavuji!
  I dečak se smejao...
  I opet besmrtna djeca kako da zvižde. I to je jako povrijedilo vrane. Gube svijest i padaju kao kapi kiše. I mnogo Avganistanaca je odvedeno i pretučeno.
  Zatim su djeca uglas pjevala:
  - Crni ratnik suočen sa smrću,
  Žrtva čeka ponoć...
  Vjerujte bolje od bilo koga na svijetu
  Zakopati ćemo te u zemlju!
  Ovo su zaista djeca - ono što vam treba! A ovo je borbena čvrstina.
  Oleg Rybačenko je zamahnuo svoja dva mača, odsjekao glave sedam avganistanskih vojnika odjednom i zapjevao:
  - Imam reputaciju da sam jak čovjek s razlogom,
  Sedam jednim udarcem!
  Margarita Korshunova je, saseći mudžahedine, napomenula:
  - Bićemo prvi na Marsu, i uopšte svuda!
  Oleg Rybačenko, ponovo sečeći talibane, primetio je:
  - Bićemo prvi svuda!
  A bosa dječja noga dječaka od oko dvanaest godina bacila je bombu smrtonosne sile.
  Tako se očajno i hrabro bore djeca, koja su dobila besmrtnost od ruskih bogova na dar. I djeluju sa ogromnom energijom.
  Gorbačov-Putin je ponovo počeo da izdaje naređenja. Uveden je dodatnih pet posto poreza.
  Naredio je stvaranje vlastite protivraketne odbrane. Naredio je da se vrati čin maršala Lavrentija Paliča Berije. Takođe je naredio rehabilitaciju Yagode, Yezhova, Abakumova.
  Kažu da je Staljin bio u pravu i malo su zatvorili. I da je potrebno još više saditi i pucati.
  Jeljcin je smijenjen sa dužnosti šefa moskovskog ministarstva odbrane i zatvoren. A ovo je možda i najvažnija stvar.
  Onda ga je diktator uzeo i zaspao.
  Devojke su nastavile da se bore sa brojnim talibanima.
  Nataša puca na trupe Islamske imperije i baca granatu golim prstima. Onda zaurla:
  - Za veliki komunizam!
  Zoja, pucajući na avganistanske trupe i koseći trupe vešte imperije, viknula je:
  - Za veliki SSSR!
  Augustina, pucajući na neprijatelja, i bacajmo darove smrti golim prstima, i gugutala:
  - Za otadžbinu, našu majku!
  Svetlana je agresivno primijetila, škrabajući po talibanima, i bosim nogama bacajući ubojiti dar uništenja:
  - Za komunističku moć!
  Nataša veoma precizno puca na neprijatelja. I sa golim nožnim prstima, kako započeti uništavanje. I udari neprijatelja.
  I mnogo će talibana pokositi i škripati:
  - Za SSSR komunizma!
  I ponovo namigni.
  Zoya takođe zakuca neprijatelja i pokosi ga. I golim nožnim prstima baca granatu smrtonosne sile, razbijajući mudžahedine.
  Onda je vrisnula:
  -Himna naše domovine SSSR-a!
  Avgustin je gugutala, pokazujući zube i bosom nogom bacajući dar smrti:
  - Za otadžbinu, našu majku!
  Svetlana, boreći se s talibanima i škraćući po neprijatelju smrtonosnim, zacvilila je:
  - Za veliki komunizam!
  I devojke su se žestoko borile. Eto kakve su lepotice.
  Oleg Rybachenko se bori s njima. Dječak izgleda star oko dvanaest godina, naravno, očajno dijete.
  I golim nožnim prstima će lansirati smrtonosno oružje na Afganistance.
  Onda će zaurlati:
  -Za ideje komunizma u SSSR-u!
  Margarita Korshunova je takođe ratnica, borbena i čvrsta.
  Ona istrijebi mudžahide i urla:
  - Za komunizam u SSSR-u!
  To je ona vrsta borbene kučke. A talibane briše bacajući granate golim prstima. I vrišti:
  - Otadžbina je naša majka!
  A sada besmrtna djeca zvižde. I hiljade vrana padaju na glave mudžahedina. I vrlo je kul i kul kao glava samom sebi
  baci lubenicu.
  Nataša, kikoćući se i pucajući, izdala je:
  - Za veliki prostor!
  Zoya se složila sa njom:
  - Za najveći prostor u svemiru!
  Avgustin je primetila, pokazujući zube i zviždeći:
  - Sve će biti super devojke - pobedićemo!
  Svetlana je primetila, pokazujući zube, i bacivši bombu na neprijatelja smrtonosnom silom:
  - Naravno da će sve biti hokej!
  U međuvremenu, Stalenida je škrabao po Afganistanima i režao:
  Bićemo najveći na svetu
  Bog se kladio na očajne momke...
  Nismo hladniji ni na velikoj planeti...
  Veronika, slamajući neprijatelja - pokupila:
  - Ubij zlo čudovište!
  Viktorija je bosom nogom bacila granatu, razderala Kineze i zacvilila:
  - Ubij zlo čudovište!
  Angelina, škrabajući po neprijatelju i koseći neprijatelje u cijelim redovima, zacvilila je:
  "Ovdje se opet prolijeva krv!"
  Natasha je duhovito dodala, nokautirajući neprijatelje:
  Vaš protivnik izgleda teško!
  Namjernim bacanjem bosih nogu, Steelenida je okrenula tenk i viknula:
  Ali nemoj mu se prepustiti!
  Veronika je prasnula, pritiskajući grimiznom bradavicom dugme bazeoke i rekla:
  - Zlo čudovište - vrati se u tamu!
  A ratnici su pevali u horu, sašivši stotine Avganistanaca:
  - Ako si muškarac, a ne kukavica,
  Hrabro ćete ubiti zvjezdano čudovište!
  I opet djevojke pokazuju jezik. Da, oni su zaista najhrabriji od hrabrih.
  Viktorija je golom, okruglom petom podlegla paketu eksploziva i viknula:
  - U svetom ratu - biće naša pobeda!
  Stalenida je primetio:
  - I ne samo pobeda, već porazna pobeda!
  Albina se u međuvremenu bori protiv talibanske vojske u vazduhu. Djevojka pokazuje najviše pilote.
  I obara neprijateljske avione, sa velikim entuzijazmom. Istovremeno, Albina pjeva:
  - Imamo rakete, avione,
  Najjači ruski duh na svetu...
  Na čelu najboljih pilota -
  Neprijatelj će biti razbijen u paramparčad!
  I opet kako zviždati. A onda ćemo, uz pomoć bosih nogu, srušiti još jedan neprijateljski auto. Pijano bure će održati prijem.
  Alvina se također bori protiv talibanske vojske. On je djevojka borbena i vrlo agresivna. Evo, na primjer, kako je njena prepoznatljiva tehnika - ljestve?
  Ovo je takođe samo čudo!
  Alvina je prosiktala:
  Nećemo propustiti našu pobjedu!
  Albina se složila sa svojim partnerom:
  Naravno da nam ništa neće nedostajati!
  Helga se takođe bori sa velikim očajem. Ovo je tako ratoborna devojka. Helga više pogađa zemaljske mete. Ona je veoma razorna devojka.
  udarci.
  A evo i Anastasije koja se svađa. Žena ratnica koja je super veteran. Šta nije uradila. Evo ratnika.
  Ona se agresivno okreće na nebu, a protivnike ruši mrežu kao vretenca. I naravno, izuzetno je cool.
  Ovdje djevojka zaroni i talibanski tenk zasvijetli kao vatra od iskre. I opet požari i razaranja.
  Anastasija je pevala:
  - Verovatno devojke znaju da je dato,
  Shvatite sve gluposti filma...
  I šta na svetu nije glupost psihijatrijske bolnice -
  Rađa najbolje svjetlo na svijetu!
  Akulina Orlova, škrabajući po protivnicima i obarajući avganistanske avione, rezimirala je:
  - U svetu je sve relativno, a Bog nije anđeo, a đavo nije đavo!
  Anastasija je, piskajući neprijatelje, prigovorila:
  - Pa, Bože, možda nije anđeo, ali gde je nešto dobro od đavola?
  Akulina je slegnula ramenima i odgovorila:
  - Možda smo zahvaljujući Sotoni pojeli zabranjeno voće i postali mnogo pametniji! Naučio, posebno, izmišljati!
  Mirabela Magnetic oborila je još jedan neprijateljski avion i klimnula glavom:
  - Zapravo, naučili su da ozbiljno izmišljaju! I to je cool!
  Anastasija je pevala, pokazujući zube:
  - Posjekli smo neprijatelje bez traga,
  Biće ponovo naš divlji pritisak...
  Izazovan - rukavica u letu
  A neprijatelj je samo glupi slon!
  Akulina Orlova je prilikom obaranja talibana potvrdila:
  - Ovo je stvarno dobar rat!
  I golom petom poslala je neprijatelju još jedan ubilački dar smrti.
  Anastasia je primijetila, nokautirajući protivnike:
  - Rat nikad nije dobar
  Ovo je velika pobjeda!
  Mirabela ga je uzela i zarežala:
  - Čeka nas velika pobeda,
  Mi smo najlepši...
  I naši djedovi su ponosni na nas.
  Slavim uspeh devojaka!
  Akulina Orlova je kazala zube:
  - U meni bijesna vatra,
  Ugasiti što je nesumnjivo prekasno -
  Stavljajući svu snagu bijesa u udarac -
  Ispravljamo nebo, tresemo zvijezde!
  Anastasija Vedmakova, obarajući još jedan avion talibanske vojske, napomenula je:
  - Samo imam ludi temperament!
  Ove cure su super.
  Ali Nataša je kao čudovište u borbi. Evo četiri od njih napadnutih protivnika. I dao ih figurativnom batinanju. Ovo je Nataša - samo devojka iz super klase.
  A njena gola peta šalje granatu. I masa talibana je bila odmah razbijena.
  Natasha peva:
  Karabas, Barabas,
  Uhvatio sam oko na devojke...
  Idem na ručak
  ali biti batina nije za nas!
  Zoya je potvrdila, pokosivši još jednu liniju protivnika:
  - Zaista nije za nas!
  A gola, okrugla peta devojke ponovo šalje poklon razorne moći.
  Augustina je, namigujući i pljuvajući, primijetila, toliko da je pola neprijateljskog bataljona izgorjelo:
  - Neće nas zaustaviti ni Karabas ni Baba Jaga!
  Svetlana je agresivno primetila:
  - Nikada nećemo stati, i ne opuštajte se!
  Natasha je, pokosivši sljedeću liniju, prevrnula, bacivši tenk golim prstima kao dar smrti i vyaknula:
  - Bićemo u glavnom gradu neprijatelja!
  Zoja je naškrabala neprijatelja, pošteno ga pokosila i pristala:
  - Naravno da hoćemo!
  Ratnici su ovde veoma hrabri, ali naravno, ne samo to.
  I one su heroine - klasa - super!
  Avgustin jebeni protivnici, primijetio:
  Naša snaga je velika
  Počupajmo petla!
  A njena gola peta će uzeti i baciti još jedan dar smrti.
  Svetlana je uz smeh primetila:
  - Najviše od svega znamo da se smejemo,
  A vi verujete - uvek možemo da se borimo!
  Natasha, nakon što je pokosila još jedan avganistanski čin, primijetila je:
  - Tuča uglavnom nije dobra!
  Augustine je primijetila, pokazujući zube:
  - A šta je generalno dobro?
  A njena gola peta bacila je ubilački grašak smrti.
  Zoya je logično primijetila, koseći talibane:
  - Dobro je kada se radi o stvaranju!
  Crvenokosa djevojka koja je istrebljivala neprijatelje SSSR-a klimnula je:
  - Ne može se ne složiti sa ovim!
  Svetlana je ponovo pokazala zube:
  Da, to je istina, ali ponekad morate proliti krv!
  Djevojke su različite. Evo Elizabeth sa svojom posadom od četiri E, koja uništava Kineze u tenku.
  Devojke se, naravno, tuku u istom bikiniju i bosonoge.
  Elizabeta je pucala na neprijatelja i zacvilila:
  - Slava našoj domovini - SSSR!
  Ekaterina je takođe pucala na neprijatelja i cvilila:
  - Velika slava svim našim herojima!
  I podlegla je projektilu golom petom.
  Elena je pucala na neprijatelja, razbila talibanski tenk i zacvilila:
  - Neka sila bude sa nama!
  Eufrosinija je primetila, pritiskajući svojim bosim, isklesanim stopalima na pedale:
  - Kosmička i fenomenalna moć je uvek sa nama!
  Elizabet je pevala:
  - Podigao nas je Lenjin za slavu naroda,
  I veliki Staljin nam je osvetlio put...
  On je podigao narode na pravednu stvar -
  Na rad i na podvig, inspirisao nas je!
  A iz njene gole pete poleti tako smrtonosni projektil. I skida toranj sa avganistanskog tenka.
  Da, četiri je cool. I nikakva sila se tome ne može suprotstaviti.
  Elizabeth je otkrila, pokazujući zube:
  Mi smo veliki fenomeni
  Ne plašite se promena!
  I devojke se smeju.
  Evo Alenke koja se bori sa mudžahedinima. Evo jedne djevojke - majstorska klasa. A ne nekakav Karabas. Ako će to uzeti, onda će to uzeti.
  Devojka piska po avganistanskim trupama mitraljezom.
  A onda grimizna bradavica njegovih grudi, dok je uzima i pritiska dugme na bazi.
  Zatim cvrkuće:
  - To sam ja kul cura,
  I mogu savladati od ruba do ruba!
  Anyuta takođe puca na mudžahedine i škripi:
  - Ja sam najjači na svetu, a biće konkretno banzai!
  A njena gola, ružičasta potpetica će poslati ubojiti dar smrti.
  Ove devojke su najviša klasa. Osim ako ne smatrate da postoji nivo i boginje.
  Crvenokosa Alla je primijetila, pišući neprijatelju s velikom preciznošću:
  - Ako nešto uradim, biće sto posto!
  A sada će njena rubinska bradavica pritisnuti dugme na bazi. Ove devojke su uvek vredne i sposobne da rade čuda.
  Ali ovo, naravno, nije dovoljno.
  Ovdje također treba imati vještinu. Ono što ove ljepotice imaju je potpuno iznad krova!
  To su djevojke koje mogu zaustaviti ne samo konja u galopu.
  I borba se nastavlja.
  Dakle, Maria zakucava mudžahedine. I on to radi sa monstruoznom preciznošću. I naravno njene gole potpetice, kao i uvijek na vrhu.
  A zlatokosa djevojka pjeva:
  - Svetlost će biti slavljena zauvek,
  Neka se moj san ostvari!
  Olimpija se također bori, šaljući smrtonosne darove uništenja.
  A ipak peva:
  - Bićemo u slavi zauvek!
  I baca smrtonosne granate.
  Marusya također škraba po Talibanima i škripi:
  - Slava komunizmu!
  I njena bosa noga, kao nešto divno, lansiraće se, sa velikim uništenjem.
  Matryona je vrlo snažno počela da kopa neprijatelja i škripi:
  - Za veliku Rusiju!
  I opet s njene gole pete lete muhe, dar uništenja.
  . POGLAVLJE? 9.
  A sad su zapevale devojke sa celom ekipom, celom brigadom, bosonoge lepotice u bikiniju;
  Mi smo ponosne devojke Svarog,
  Hrabri, hrabri ratnici...
  Vjerno služimo u ime porodice,
  Neka su djedovi i očevi ponosni!
  
  Ponosno smo se pridružili Komsomolu,
  Staljin je dobio hrabru zakletvu...
  Mi devojke smo samo orlovi
  Velikodušna žetva u borbi!
  
  Ljudi napadaju naciste,
  Porazi horde basurmana...
  Na kraju krajeva, ruska vojska je nepobediva,
  Moćni u bici kod Ivana!
  
  Veruj sa nama Lada zauvek,
  Zaklinjemo joj se u velikoj vjeri...
  Neka se san ostvari
  Manje sujeverja!
  
  Nikad ne znam za riječ kukavica
  Bićemo hrabriji ratnici...
  ruski, ukrajinski, bjeloruski,
  Postat ćemo moćniji, vjerujte!
  
  Vjerujem da ćemo pobijediti u borbi,
  Naravno, savladavanje vojske neprijatelja ...
  Iako nas ponekad lopov napadne,
  Tući se sa nama je glupa ideja!
  
  Ne, nemojte mi vjerovati - žene nisu slabe,
  Nisu ni muškarci glupi...
  Iako ponekad lijesovi rastu u bitkama,
  A cure su bose po snijegu!
  
  Nemojte misliti da devojke nisu u obrvu,
  Staviće te mitraljezom u oko...
  Imaćemo blistavu ljubav
  Nećemo znati u bitkama iscrpljenosti!
  
  Slava komunizmu gospodo
  Ova svetla, hrabra ideja...
  Horda će se odraziti u bijesu,
  Samo nemoj da sereš!
  
  Uloge lakih ruskih boraca,
  Slavni u bitkama i bitkama...
  Neka se borci ponose devojkama
  Neprijatelj neće primiti danak od Rusa!
  
  Svijet će uskoro biti blagoslovljen
  Nećemo biti pod petom zmaja...
  Naši momci nisu navikli da čekaju,
  A neprijatelj ne može izbjeći poraz!
  
  Vjerujem da će sreća trajati zauvijek
  Poznaj devojke koje neces naci hladnije...
  Da ljudi ne znaju budalu,
  Rastjerat ćemo oblake nad planetom!
  
  Uskoro će biti svjetlosti u svemiru,
  Lada će obasjati prijatnom srećom...
  Zaigrano ćemo dočekati zoru,
  Moramo ići naprijed do pobjede braćo!
  
  Divimo se puno,
  Rusija će postati moćnija i ljepša...
  Hteo sam da se borim za otadžbinu,
  Za sreću majke Rusije!
  
  Mi donosimo divljenje Zemlji,
  Svi želimo da težimo postojanosti...
  I spasiti planetu od katastrofe
  Neka zavlada svjetlo sreće!
  
  To su ljudi koji su mudri
  Učiniti radost u svemiru...
  Kovači su nešto napravili
  Ne izdajte svoju snagu u borbi!
  
  Ne, u Rusiji ljudi nisu stoka,
  Nikad ne laži pod oligarsima...
  I neće biti dodatne gužve
  Ne trebaju nam stalni ahovi!
  
  Bog Svarog i um ljudi,
  Učinite svijet sretnim...
  Nećemo biti poraženi, vjeruj zlikovcu,
  To je naš rad i kreacija!
  Djevojke su jako dobro pjevale, a dosta mudžahedina je istrijebljeno.
  Ovo su ljepotice - jednostavno super.
  Nataša, pucajući na vojnike zlog carstva, zacvilila je:
  A i mi ćemo biti sjajni!
  Zoya se složila sa ovim.
  - Da, bez ikakve sumnje hoćemo!
  Augustin je pjevao:
  Mi devojke nismo jednostavne
  Sa imenom Svarog...
  Da, znaš, bos na hladnoći,
  pod zaštitom Božijom!
  Svetlana je predložila, namigujući prijateljima:
  - Možemo li da pevamo?
  Natasha je klimnula glavom i potvrdila:
  - Hajmo pjevati!
  I devojke su pevale;
  Velika zemlja SSSR,
  Koji je najkul u svemiru...
  Desilo se milion problema sa prebrojavanjem
  Ali naš posao je rad i stvaranje!
  
  Vjerujte da neprijatelj neće osvojiti zemlju,
  Koja je ljepša i jača od svih...
  Uskoro ćemo postaviti pouzdan štit,
  I konačno ćemo vjerovati pametnije...
  
  Da, ujak je odlučio da pomogne,
  Nacistima nakon promjene vlasti u Rajhu...
  I moć nacista je obnovljena,
  Neprijatelj želi da rasparča SSSR!
  
  Sada se moramo ozbiljno boriti
  Sa nacistima da su jaki brzi...
  ali udarit ćemo pod stomak neprijatelja,
  U slavu naše majke Rusije!
  
  Ne, jednostavno ne možeš slomiti ruski,
  Znamo kako, volimo da se hrabro borimo...
  Ovdje je Wehrmacht odlučio da nas napadne,
  Ali može se samo srušiti, a ne iscijediti!
  
  U Rusiji, svaki ratnik sa jasla,
  Dete vuče ruke za pištolj...
  Neka to bude veoma pametan čarobnjak
  Ko je stvorio ovu planetu!
  
  Za Hitlera, ne uzimaj Moskvu na zub,
  Dobio je jak udarac u njušku...
  Zašto se popeo u Rusiju, ne razumem,
  Slabo mu je da mačem ubije bacil!
  
  Da, blizu Moskve neprijatelj je dobio batine,
  Devojke su mu dale golu potpeticu...
  Vidite da je Firer jednostavno moron -
  Kohl je zadirao u komunizam dao!
  
  Dolaze pioniri sa pesmama,
  U napadu uz udarce bubnja se kidaju...
  Neka Firer bude kaput sada,
  I mi ćemo voziti Fritz u zarobljeničkoj formaciji!
  
  Dječak je bos na snježnom nanosu,
  Istupiti napred bez straha...
  Nacisti će uskoro biti otjerani u kovčeg,
  I ruže će cvetati u blistavom maju!
  
  I Hitler će uskoro imati kabine,
  ući će u grob. a njegov naslednik je pijan...
  Uskoro ćemo staviti Firera na udicu,
  iako ponekad teški ljuti medenjak!
  
  Stvorićemo divan ruski svet,
  U kojoj će vladati Rusija, vjerujte mi...
  Shakespeare se nije usudio da komponuje tako nešto,
  Mada napadaju Rusiju pritiskom đavola!
  
  Vidljiv je žestok pritisak sotone,
  Njegov bivši saveznik mu pomaže...
  Nije ni čudo što se čuje stenjanje devojaka,
  U raju se uskoro neće moći vidjeti mjesto!
  
  Da, ujka gospodine je promenio rutu,
  I tenkovi, avioni se šalju nacistima...
  U njegovoj težnji, jedinica je vrlo kul,
  Da više komunista oteraju u kovčeg!
  
  Bilo je gore, iako Staljingrad,
  Slomio sam skoro sve strane nacista...
  nastalo je takvo neobuzdano poravnanje,
  pod ovim nebom, definitivno čisto!
  
  Pa šta da se radi - cure su izmakle kontroli,
  Skrivanje od Firera horde u bitkama ...
  I čizme ne stoje devojkama,
  Oni uvek znaju da se bore!
  
  Za djevojčice mraz nije strašni,
  Kada su se borili kod Moskve,
  Bili skoro goli i bosi,
  Bacanje granate bosom nogom!
  
  pa si hteo fašistu
  Pa, mislio sam da će ti đavoli odmah pomoći...
  I zasadio totalni haos,
  A djevojke samo jauču od divljeg bijesa!
  
  Vode se prilično krvave bitke,
  Devojke znaju zauvek verovati da ne treba odustati...
  Nećemo imati nule na računima,
  A moćan RPG se stavlja u ranac!
  
  Ratnici su lepota
  Lada je i sama spremna da se bori za njih...
  Imaju golubove svete čistote,
  Neka bude jednostavno najviša nagrada!
  
  Da, verujem da će Bog sila Svarog doći,
  I mrtvi u borbi će ustati...
  I lovac će zatrubiti u svoj slavni rog,
  I dobici će biti najpošteniji!
  
  Neće više biti tuge na Zemlji,
  I gorke suze će presušiti...
  Živećemo u jednoj porodici zna-
  A zli đavoli će jednostavno umrijeti!
  
  Momci pioniri hrabro u borbu,
  bosonogi momci jure po snegu..
  Verujem da će Rusija uvek biti sa vama,
  Mada će se ponekad tanjiri pokvariti!
  
  Bog Isus će vaskrsnuti sve pale,
  I vladaće sa belim Bogom...
  Hrabro ćemo podići štit za otadžbinu,
  Biće veličanstvena dužnost služiti Rusiji!
  
  Da, đavo je podmukao, jednostavno lukav,
  Njegove vrlo razumljive želje...
  On je pipci Moskvi sada poster,
  A otadžbinu čekaju zla iskušenja!
  
  Ali Lada i Gospodar Perun su sa nama,
  I Lenjin, Staljin i najmudriji Trocki...
  Što se vidi savijena vojska,
  I najvažniji slavuj Vysotsky!
  
  Ukratko, postojaće mnoštvo svetih bogova,
  Pobijedićemo u borbi protivnika...
  I podići puno jakih pesnica,
  Za slavu najvećeg vojnika!
  
  Djevojke napadaju bose
  Oni trče i ne boje se znati mraz ...
  Ne vuci ih u bitku, smatraj ih silom,
  Znaj da grimiz sija u svjetlu ruže!
  
  Ukratko, borci za svoju domovinu,
  Služi u nezainteresovanosti ponosno...
  neka se ponose djedovi i očevi,
  A sa neba ne očekujete poklone ni za peni!
  Vladimir-Mihail Gorbačov-Putin nastavio je da preduzima korake za uspostavljanje reda. Nova hapšenja na vrhu. Prije svega, sadnjom Yakovlev. I drugi nepouzdani ljudi.
  Uspostavio naredbe Staljina, Petra Velikog i Ivana Groznog.
  Tada je naredio hapšenje i Garija Kasparova - on previše misli o sebi.
  A Gari Kasparov je bio u zatvoru.
  Odlučeno je i da se poveća broj policije. I kazne u Krivičnom zakoniku odlučeno je revidirati u pravcu pooštravanja.
  Nakon toga su Vladimir-Mihail Gorbačov-Putin ponovo zaspali;
  U Avganistanu su djevojke također pjevale i plesale, istrebljujući mudžahedine.
  Tako su djevojke odjednom napisale cijelu pjesmu. I veliki broj talibana je pokošen odjednom. I to je zaista bilo njihovo izvanredno postignuće.
  To su žene - posebno kada bosim nogama bacaju darove smrti.
  Ali Gerda se bori sa svojom posadom.
  Djevojka golim prstima puca na neprijatelja, izbija tenk i urla:
  - Slava panterama!
  Charlotte puca za njom. Podstiče mudžahedine i škripi:
  - Za otadžbinu zajedničku za sve!
  Lupanula i Kristina udarile su neprijatelja i zacvilile:
  -Slava jakim momcima!
  Gerda je ironično upitala:
  Gde će slabi?
  Christina je promrmljala:
  - Neka gubitnik plače -
  Podlac zavidi!
  Magda je udarila i neprijatelja, srušila avganistanski auto i zacvilila:
  - Za nove granice, bez kraja!
  To su devojke koje su takođe heroine, doduše na svoj način.
  Ovdje su počeli gusjenicama slamati talibane bez ikakvih ceremonija i sumnji. I šta ćete uzeti od njih? Prokletstvo - jedna riječ!
  Alice i Angelica se svađaju. Tako lepe i veoma seksi devojke.
  Dobro pucaju i često pogađaju. Ovi ratnici su jednostavno super. Što nije hitac - onda pravo u čelo.
  Alice škraba iz snajperske puške i pjeva:
  - Slava rodnom komunizmu vekovima,
  Devojke od čelika će imati ruku!
  Anñelika je, precizno šutirajući, primetila:
  - Naravno da hoće!
  i kako baca granatu golim prstima.
  Alice je, dok je pucala, primijetila:
  Je li istina da smo jači, nema nikoga?
  Crvenokosa djevojka heroj Angelica primijetila je:
  - Nisam kao konj -
  Mogu zaustaviti slona u galopu!
  I kako će djevojka pokazati svoje bicepse. I on je kao planina.
  Alice je cvrkutala:
  - Ići ćemo na moć Sovjeta,
  I pomestićemo sve neprijatelje u pesak!
  I ovdje Natasha ponovo uništava Avganistance sa svojim timom. Koriste se čak i elementi magije.
  Ovdje su ratnici velike hrabrosti i hrabrosti. Niko im ne može odoljeti.
  Nataša je pevala, bacajući bosom nogom dar smrti:
  - Prokleti našu moć!
  Zoja se okrenula, pokosila niz mudžahedina i zacvilila:
  - Za velike pobede SSSR-a!
  Lupanula na neprijatelja i Augustina. Bazukom je razbila talibanski tenk i zacvilila:
  - To će zauvek biti Rusija, sija kao sunce!
  Svetlana, takođe, na neprijatelja, kao da udara čekićem, uz pomoć gole pete i brblja:
  - Za komunizam za života!
  Nataša je, škrabajući neprijatelja, pevala:
  - Veličina Rusa prepoznaje planetu,
  Fašizam je slomljen udarcem mača...
  Vole nas i cijene svi narodi svijeta -
  Uskoro ćemo izgraditi sveti komunizam!
  Zoja je potvrdila pesmom, škrabajući protivnike:
  - Slava našem patronimu slobodno,
  Prijateljstvo naroda je oslonac vekovima...
  Zakonita sila, slobodna volja -
  Uostalom, za jedinstvo jednostavne osobe!
  Augustin se nasmijao i primijetio:
  - Prirodno jednostavan čovjek, za jedinstvo? Šta je sa snagom?
  Svetlana je svojom grimiznom bradavicom pritisnula dugme za bazuku, udarila u neprijateljski tenk i cvrkutala:
  - Moć nije jednostavna reč,
  Ona je iznad zakona...
  Svi na kolenima komanduju ustima -
  Ovo je moć!
  Nataša je sa ironijom rekla:
  - Da, vlast je surova... Ali mi je sami gradimo!
  Zoya je uzbuđeno rekla:
  - Slava komunizmu!
  A devojke su to pevale u horu i pevale, komponujući dok su išle;
  Slava zemlji koja na nebu cveta,
  Slava velikoj svetoj Rusiji...
  Ne, da ne budem u večnoj tišini -
  Zvijezde polja bisera navodnjavane!
  
  Veliki Svemogući Svarog je sa nama,
  Sin svemoguće strašne porodice...
  Da je ovaj ratnik pomogao u bici,
  Moramo slaviti ruskog Boga!
  
  Devojke ne sumnjaju, verujte mi
  Djevojke bijesno napadaju hordu...
  Luda zver će biti raskomadana,
  I neprijatelj će dobiti udio u nosu!
  
  Ne, ne pokušavaj da slomiš Ruse,
  Neće nas neprijatelj baciti na kolena...
  Pobedićemo te zli sine,
  Sa nama je pradeda Lenjin!
  
  Nikada ne podlegnite neprijateljima
  Bore bosonoge devojke kod Moskve...
  Nećemo pokazati slabost i stid,
  Hajde da se pozabavimo velikim Sotonom!
  
  Da, Bože završi svoje bitke,
  I razbiti horde Wehrmachta slavno...
  Da ne završe sa nulama,
  Da ne bude tiho na groblju!
  
  Dajte devojkama borce
  Pa će fašisti ovo srediti...
  Očevi će biti ponosni na nas
  Neće nas protivnik pomuzeti kao krave!
  
  Istina je da će proleće uskoro doći
  Biće zlatnih klasova na poljima...
  Vjerujem da će nam se san ostvariti
  Ako morate, borite se za istinu!
  
  Bog znači da svi ljudi vole,
  Vjerni jaki, u vjecnoj radosti...
  Iako se nasilna krv proliva,
  Često je devojka nemarna!
  
  Slabimo neprijatelja u borbi,
  Nesto tako vazdusno...
  Iako oluja bjesni nad svjetovima,
  I dolazi mračno pomračenje!
  
  Ne, ljudi će stajati do groba,
  I neće ni malo popustiti nacistima...
  Zapisuješ momke u svesku,
  I naoštrite sve svoje sablje za grdnju!
  
  Da, istina je, biće zore bez ivica,
  Vjerujte, svi će se obradovati...
  Otvaramo još jednu veruj svetlosti
  Djevojčina ruka se pruža visoko!
  
  Možemo li u ovo vjerovati
  Ono o čemu se ne usuđujemo ni sanjati...
  Jasno vidimo najsjajniji cilj,
  Ne, nosite gluposti o borcima!
  
  I moramo u šali letjeti na Mars,
  Otvarajmo tamo polja, brojimo rubine...
  I nabaci nacistima pravo u oči,
  Horde kerubina lebde iznad nas!
  
  Neka sovjetska zemlja bude slavna,
  Šta je narodima dalo komunizam...
  Ona nam je zauvek data rođenjem -
  Za domovinu, za sreću, za slobodu!
  
  U Rusiji, svaki ratnik sa jasla,
  Beba vuče dršku pištolja...
  Zato drhti zlikovce,
  Pozivamo čudovište na odgovornost!
  
  Da, bićemo prijateljska porodica,
  Šta će komunizam izgraditi u svemiru...
  Postaćemo pravi prijatelji,
  A naš posao će biti stvaranje!
  
  Na kraju krajeva, komunizam je zauvek dat rođenjem,
  Tako da odrasli i djeca budu sretni...
  Dječak još čita po slogovima,
  Ali plamen demijurga sija u očima!
  
  Neka ljudi budu srećni zauvek
  Da se zajedno bore za svarogove poslove...
  Uskoro ćemo vidjeti obale Volge,
  I bićemo na časnom mestu Božijem!
  
  Da, Rusiju ne mogu slomiti neprijatelji otadžbine,
  Biće jači čak i čelik...
  Rusijo, ti si majka deci,
  A naš otac, verujte mudrom Staljinu!
  
  Za otadžbinu nema barijera,
  Ide dalje...
  Kralj pakla će uskoro matirati
  Iako ima tetovaže na rukama!
  
  Daćemo svoja srca za našu domovinu,
  Popećemo se na sve planine, verujte mi više...
  Mi devojke imamo puno snage,
  Ponekad čak i raznese krov!
  
  Dječak je također dao pretplatu za Rusiju,
  Rekao je da će se žestoko boriti...
  I njegove blistave metalne oči,
  A RPG je čvrsto skriven u rancu!
  
  Zato hajde da se ne pravimo budale
  I bolje je da svi zajedno stojimo kao zid...
  Polaganje ispita za samo pet,
  Tako da vlada Abel, a ne zli Kajin!
  
  Ukratko, biće sreće za ljude
  I moć Svaroga nad svetim svetom...
  Fašiste koje zaigrano razbijate,
  Neka Lada bude sreća i idol!
  Devojke su otpevale prelepu pesmu. A onda su se smijali. Pa, zubi su im kao biseri.
  Alenka se bori i protiv mudžahedina.
  I djevojka pokazuje nivo - jednostavno super.
  I golim nožnim prstima baca granate smrtonosne moći.
  I dok ova ljepotica još šara mitraljeze.
  Plavuša pjeva:
  - Katastrofe, kataklizme...
  Kao da Boga ne poznajemo!
  I pozorište ovog života -
  Otjerat će djevojke u lijes prije roka!
  Anjuta je gugutala, pokazujući zube:
  - Za SSSR!
  I golim prstima će baciti još jedan dar uništenja.
  Tako se Alla bori sa velikom žestinom. Ona je tako borbena devojka. I golom petom će baciti ubojiti poklon smrti.
  I urlati:
  - Za komunizam svetog nivoa!
  Tada će djevojka pokazati svoj jezik.
  Marija se takođe bori sa velikim očajem. I bori se kao pravi heroj u suknji i bikiniju. I njene gole noge ponovo bacaju dar uništenja.
  Marija je gukala:
  - Slava vremenima komunizma!
  Olimpijada je žuborila uokolo, ogolivši lice, i golim tabanima slala dar smrti:
  - Slava našim komunističkim vremenima!
  Marusya je primijetila, koseći Afganistance i cičeći:
  - Slava Rusiji i slobodi!
  Matrena je, prekinuvši još jednu liniju, viknula:
  - Za pobede u svetom ratu!
  I takođe kako lajati...
  . POGLAVLJE? deset.
  Devojke su uglas pevale, komponujući u hodu:
  Iznad zvezda letećemo preko planete,
  Jarko sunce će zasijati...
  Opjevano junaštvo komsomolaca,
  Pretvara lovca u igru!
  
  Vrijeme će teći
  Gdje grmljavina blista nad svijetom...
  Jabuka cvjeta na veliko,
  Naravno da proleće dolazi!
  
  Doći će era, vjerujte komunizmu,
  Gdje je bilo koja osoba demijurg.
  Očistićemo ljagu fašizma sa lica,
  Ako treba, oraćemo i orati!
  
  Ruski bogovi će se uzdići iznad sveta,
  Donesite ljudima radost i smeh...
  kosu ćemo namazati mitrom,
  Da budete uspješni u slavnom poslu!
  
  Da, Rusija je svetska zemlja,
  Sveta zemlja komunizma...
  Bosonoga je trčala
  Ona dolazi od date nevjeste!
  
  Da, volite ljepote Rusije,
  Šta je stvorilo metal od kamena...
  Vjerujte mi, ljudi će postati sretniji
  Neka napalm sipa s neba!
  
  Ne tražite sreću bez Roda,
  On će zauvek dati ljubav...
  Ispod pete u bici kod Svaroga,
  Prolivena krv čudovišta!
  
  Nema ljepše zemlje divova,
  Ima vilenjake i patuljke u redovima...
  Zauvek smo ujedinjeni sa otadzbinom,
  Pobedićemo u svakoj borbi!
  
  Pa zašto je ta osoba tako tužna
  Uostalom, znao si moć Svaroga...
  budi dobra osećanja,
  Naša Lada ljubav idealna!
  
  Postat će bolji od svemira, vjeruj mi -
  Ako komunizam preuzme vlast...
  Mi smo svarog srećna deca -
  Razbijmo fašizam u kvarkove!
  
  Uskoro će zemlja blistati,
  Veliki uspjeh uskoro...
  I Jarilo će izaći kao veličanstveno sunce,
  i daće sjaj svima!
  
  Pijmo za Otadžbinu momci
  Da Rusija zauvek cveta...
  Imati beskrajnu platu -
  O čemu nije sramota sanjati!
  
  Neka se Rusija uzdigne iznad svemira,
  i pokaži svima Božji osmeh...
  Svojom snagom u neprolaznim bitkama,
  Otkrićemo najlukaviju prevaru!
  
  Uskoro će sunce jače zasijati
  Prostor će postati kao dvorište...
  Pa zapali vatru ti si topliji,
  Oštrite sjekiru od čelika!
  
  A onda sa pjesmom Velike Lade,
  To je rodilo moćne bogove...
  Moći ćemo da posečemo divlje pleme,
  Pravoslavni sinovi sa mačevima!
  A ovi ratnici kako da se smeju...
  I golim petama sinhrono će bacati smrtonosne darove smrti!
  To su djevojke, pogotovo kada su uzele bacače plamena i pritisnule dugmad sa grimiznim bradavicama. I na neprijatelja su poslali vatrene, veoma goruće mlaznice, od kojih je sve bilo ugljenisano.
  Djevojka je uglas viknula:
  Veličina Rusa prepoznaje planetu,
  Fašizam je slomljen udarcem mača...
  Vole nas i cijene svi narodi svijeta,
  Ljudi cijele zemlje marširaju u komunizam!
  Alyonka je pucala iz baze, pritiskajući dugme svojom grimiznom bradavicom. I ubilački dar smrti će izletjeti i rastrgati mudžahedine.
  Devojka je pevala:
  Staljin, Staljin, želimo Staljina
  Da nas slome ne mogu...
  Ustani gospodaru sa Zemlje...
  Anjuta je golim prstima bacila granatu. Zatim je svojom rubinskom bradavicom pritisnula dugme i cvrkutala:
  Staljine, Staljine, devojke su umorne,
  Jecaj ide po celoj zemlji...
  Gdje si vlasnik, gdje...
  Gdje si gdje!
  Crvenokosa Alla, mlatarajući se s neprijateljem, gugutala je, otkrivajući zube:
  - Gde si gde!
  I njena gola peta će baciti poklon uništenja. I munja će izletjeti iz bradavice jagode.
  I udari na mudžahedine. Ove devojke su jednostavno super klasa!
  Marija, devojka sa zlatnom kosom, takođe je šutirala od svog besa golim prstima.
  I on će se okrenuti talibanima. I ponovo pritisnite bradavicu maline. A djevojka je jako cool.
  I cvrkutala:
  - Za komunizam!
  Olimpijske igre agresivno utiču na neprijatelja. I sa golim nožnim prstima, kako lansirati bumerang.
  I odsjekli glave mudžahedina. Zatim, dok peva:
  - Za veliki komunizam,
  Samo gore, ni korak dole!
  I Marusya će, kao po mudžahedinima, udarati i pjevati:
  - Slava Bogu Svarogu,
  Svi talibani u rog!
  A njeni goli nožni prsti bacili su limun na neprijatelja. A onda će ona, svojom grimiznom bradavicom, spaliti neprijatelja.
  Matryona škraba po neprijatelju, a i njena gola peta će dozvoliti da neprijatelj propadne.
  A djevojka će zaurlati:
  - Ili ću lajati, ili ću zavijati,
  U suprotnom, poješću nekoga!
  Alenka je uzela minobacač sa šest cijevi. Podigao ga zajedno sa Anyutom. I kako će to uzeti i pojebati, prema mudžahedinima. Djevojke su se čak golim petama zabijale u zemlju od trzaja.
  I ciknuli su:
  Staljin je slava bitke,
  Staljin leta naše omladine...
  Borba i pobeda uz pesme,
  Bosonoga djevojka ide u Eden!
  Ovdje se djevojkama, naravno, mora odati priznanje. Dok oni mlataraju, onda je cijelo bojno polje mudžahedina srušeno.
  Albina i Alvina hajde da pogodimo neprijatelja projektilima iz zraka. I uvijte ih u spiralu.
  Albina je golom petom pritisnula pedalu i cvrkutala:
  - Za otadžbinu, našu majku!
  A onda, sa grimiznom bradavicom, pritisne dugme.
  Alvina takođe deluje veoma agresivno. I golim nožnim prstima šalje rakete na neprijatelja. I rubin bradavice pritiska na dugmad. I to radi u poboljšanom načinu rada.
  Alvin je pjevao:
  Ne možete pobediti u našoj borbi
  Vjerujem da ćemo uskoro srušiti diktaturu...
  Pobedićemo zmaja kiše,
  Neprijatelj će biti odbačen u bitkama!
  Ove cure su jednostavno super i vrhunska!
  Evo devojaka pilota. Bore se bosi i u bikiniju. Zašto je djevojkama potrebna odjeća? Ona samo stane na put!
  Albina je tvitala:
  O ovoj devojci bosonogoj,
  Nikada neću zaboraviti...
  Ona sa teškom kosom,
  I kao sjajna zvijezda!
  I opet će lepotica pritisnuti svoju golu, okruglu petu.
  U stvari, nijedan đavo neće uzeti takvu djevojku. Evo je ona ljepotica.
  I obe plavuše će pevati:
  - Bori se za otadžbinu i odvaži se,
  Tada ćete izgraditi raj u svemiru!
  Ove devojke su vrhunske. Čini se da su super proizvod.
  A evo i Elizabete, kao da udara na neprijatelja, smrtonosnom snagom. I rasturi ga na komadiće.
  I njen rezervoar radi na taj način. Raspoređuje toranj i pogađa smrtonosnim projektilom.
  Ekaterina pritisne golu petu na polugu i zabrblja:
  - Ja sam najstrašniji na svetu!
  Elena će takođe pritisnuti dugme svojom grimiznom bradavicom i cvrkutati:
  - Za slavu komunizma!
  Euphrosyne je zacvilila:
  - Za velika dostignuća.
  Ovo je zaista ono što devojkama treba. I imaju toliko temperamenta.
  I tako on jaše i puca. I mitraljezi škrabaju po neprijatelju. Dakle, ne možete tako lako zaustaviti takav automobil.
  Elizabeth je prosiktala:
  - I okolo kao parada,
  Mudžahedini će biti bačeni u pakao!
  I opet leti projektil poslat pritiskom na bradavicu jagode. Evo devojaka - najsuperklasa!
  Angelica i Alice također rade iz snajperskih pušaka.
  Alice obara avion. Zatim golim prstima svoje graciozne, preplanule noge baci granatu i zacvili:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  Anñelika je takođe jednim metkom probola tri mudžahedina i grknula:
  - Oficiri, Rusi...
  I njena bosa peta, kao da baca ubilački poklon smrti.
  Alice je, nastavljajući da puca, uzela i izdala, udarivši neprijatelja na motociklu:
  Neka sloboda sija...
  I njeni goli prsti, kako pokrenuti totalno uništenje.
  Anđelika će također uzeti i pucati iz dugačke cijevi, puštajući dar smrti i vičući:
  - Neka srca kucaju uglas!
  Evo cure - najviša klasa i super!
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova će ih uzeti i također ih posjeći mačevima kod mudžahedina.
  A onda su dječak i djevojčica počeli da zvižde. I zapanjene vrane pale su na glave talibana. Ovo istrebljenje je potpuno.
  A djeca su uglas pjevala:
  Borićemo se u Avganistanu
  Verujte mi, pobedićemo zle talibane...
  Nešto lebdi u magli dima,
  I znaj da heruvim lebdi nad nama!
  Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin, nakon što se probudio, odlučio je da poseti Kinu i pokuša da uspostavi savezničke odnose.
  I nije tako lako. Na primjer, čak i u Afganistanu, Kina je bila na strani mudžahedina. Osim toga, SSSR je jak, a sami Kinezi ga se boje. Plus, naravno, činjenica da SAD koketiraju sa Kinom, koja im nije konkurent u ekonomiji.
  Dok je bio predsednik SAD Ronald Regan. Već, međutim, u junu 1987., a uskoro će biti izbori za predsjednika Sjedinjenih Država.
  A u SSSR-u su prvi nacionalni predsjednički izbori zakazani za avgust.
  Naravno, nema alternative.
  I jasno je ko će ih osvojiti. U zemlji vlada represija, a neistomišljenici su zatvoreni. Novodvordskaja je osuđena na smrt. U stvari, šta su sitnice.
  Hteli su da vrate akademika Saharova nauci, ali je bio tvrdoglav. Šta raditi sa Solženjicinom?
  Gorbačov-Putin je naredio da ga ubiju kao Bandera. I KGB je obećao da će to učiniti.
  Odnosi sa SAD su nastavili da se pogoršavaju. Gorbačov-Putin više nije želeo da popušta i hrpu pretnji. Konkretno, u Nikaragvi je SSSR počeo stvarati novu vojnu bazu za sebe. I na Kubi takođe. I situacija je počela da eskalira.
  Tako je Gorbačov-Putin počeo da savija mišiće.
  I istovremeno je pao u san, na nešto drugačiji nivo;
  . Bio jednom jedan dječak, princ Albert. I imao je bogat dvor, divne roditelje koji su vladali prosperitetnom i veoma bogatom državom. I dječak je imao
  apsolutno sve što treba imati u kasnom srednjem vijeku. Naravno, nije imao televizor i kompjuter, ali je bilo mnogo drugih zabava.
  Na primjer, princ je jako volio viteške turnire. Istina, obavljene su po novim pravilima kako bi se učesnici što bolje zaštitili, a od povreda, pa čak i više.
  ubistva su bila retka.
  I sam princ je učestvovao na turnirima, iako je imao samo trinaest godina, i, za čudo, uvijek je pobjeđivao sve starije protivnike.
  A sada je dječak obukao poseban oklop sa mekim jastučićima i livenim titanijumom - koji je istovremeno i izdržljiv i lagan, i testirao koplje.
  Sin susjednog kralja sada se mora boriti protiv njega. Približno njegove visine i starosti kolovoznog dječaka.
  Mentor je rekao princu da je potrebno ne izgubiti obraz i pobijediti.
  Princ je arogantno rekao:
  -Spreman sam! Pobedio sam velike i velike ljude! Koje su moje godine!
  Učiteljica je uz uzdah primijetila:
  - Neću sakriti princa. Podlegla si!
  Princ je od bijesa zacvilio:
  - Šta? Kako se usuđuješ to reći!
  Učiteljica je tiho progovorila:
  - U svakom slučaju, ovaj dječak je, baš kao i vi, pobijedio velike i odrasle muškarce u vašem kraljevstvu! I šampion takođe!
  Princ je lupio nogom o travu i rekao:
  - Pa, ako trebaš da ga pobediš, ja ću sigurno pobediti!
  I dečko je otišao da trenira. I jako se pripremao za borbu.
  Ali sutradan je došao duel. I dva princa su se morala sastati jedan s drugim.
  Dvoboj je trebalo da se nastavi sve dok jedan dečak ne izbaci drugog iz sedla. Princ Albert je bio svijetle kose, dok je njegov protivnik Louis imao crvenu kosu.
  Oba dječaka su obukla oklop i sjeli na svoje male, ali žustre konje. Albert je pevao samouverenim tonom:
  - A čak je i neprijatelj ponekad piskao,
  Skrivam strah da sam ja kralj!
  Da sam ja kralj!
  A momci su udarali mamuze u bokove konja. I trčali su jedno prema drugom. Dječaci su bili približno iste težine, i podjednako trenirani. Poet faced
  oba su imala savijena elastična koplja. I rastali su se a da nisu povredili jedno drugo.
  Albert je primetio:
  Jači je nego što sam mislio!
  Dječak Louis je uznemireno primijetio:
  - Da, tvrdoglavi momče!
  I tako su se dva princa ponovo spojila i sudarila. Začulo se zveckanje od plute koja je udarila o titanijumski oklop. I opet, nijedno nije ustupilo mjesto drugome. Momci su se zakleli
  i pogledali jedno u drugo.
  Albert sanjivo reče:
  - Peci svoje pete!
  Louis je primijetio:
  - Osvojit ću te i staviti na stalak!
  Dječaci su zaista bili ljuti i bijesni.
  Ovdje su se konvergirali i sudarili po treći put. I bilo je zabavno. Koliko je krvi proliveno odjednom. Tačnije, samo u mašti avgustovskih dečaka. Na djelima su takvi
  i nisu se izbacivali. Razdvojili smo se da ponovo budemo zajedno. I to je bilo kao tvrdoglavi sukob između titana.
  Princeza Marguerite, Lujeva sestra, primetila je:
  - Malo je glupo da se momci tako dupe. Možda su bolji sa mačevima?
  Momci su se sastajali bezuspješno još deset puta, i potpuno iscrpljeni. Nakon toga je najavljena pauza za ručak i odmor. Momci su dalje bili spremni za podvige i borbu za pobjedu.
  Albert je bio tmuran, nikada nije uspio da izbaci neprijatelja iz sedla. Ali prije toga je uvijek uspijevalo. I to je, naravno, izazvalo osjećaj snažne ljutnje.
  Dječak je jeo zlatnom kašičicom i viljuškom i žestoko zurio oko sebe. Odjednom je ugledao devojku. Bila je plavuša i u elegantnoj luksuznoj haljini poput vilinske princeze. I začudo, samo ju je Albert vidio, a ostali kao da nisu primijetili.
  Devojka je prišla dečaku i sa osmehom ga upitala:
  - Ne možeš da pobediš neprijatelja?
  Albert je žestoko zarežao.
  - Da! Izuzetno je uporan!
  Devojka se nasmešila i odgovorila:
  - Možete dobiti dar nepobjedivog ratnika! I osvoji sve turnirske borbe!
  Albert se oživeo i promrmljao:
  - Kako je?
  Djevojka je klimnula glavom.
  - I tako... Ali morate pristati zauzvrat, na primjer, da prodate svoju dušu!
  Dječak je snažno i negativno odmahnuo glavom.
  - Ne, neću prodati svoju dušu!
  Devojka je klimnula glavom i odgovorila:
  - Dobro urađeno! Samo onaj ko ima može prodati svoju dušu, a ko je ima neće prodati!
  Albert reče sa osmehom:
  - Mogu dati zlato! Puno zlata!
  Djevojka je slegnula ramenima.
  - Ne treba mi ljudsko zlato! Mogu napraviti čitave planine od toga. Ali ako ne želiš da prodaš svoju dušu, onda prodaj svoje telo!
  Albert iznenađeno upita:
  - Telo? A kako je to?
  Satan Girl je odgovorila:
  - Ali! Krvlju ćete potpisati ugovor da ćete u zamjenu za poklon osvajanja turnira dati svoje smrtno tijelo Đavolu na vječnu upotrebu!
  Dečak je slegnuo ramenima i primetio:
  - Smrtnik za trajnu upotrebu?
  Djevojka je klimnula u znak slaganja.
  - To je to! I od toga imate koristi - nikada nećete ostariti!
  Princ se nasmiješio.
  - Tako! Onda potpisujem!
  Devojka Sotona je pružila pergament sa pečatom, na kojem je bilo napisano stanje đavola, i bakarnu iglu.
  Dječak se ubo u prst i kapne krv na zlatnu olovku. Zatim je povukao potpis. Tako grimizna i lijepa kraljevska osoba.
  Djevojka je zakolutala očima i cvrkutala:
  - Sada si moj!
  I pred Albertovim očima, sve se činilo da se okreće i preokreće.
  Dječak nije stigao ni okom da trepne jer je završio u pustinji. Bio je jedan karavan i vodili su djecu robove vezane konopcem. Albert je osjetio bol u svojim vezanim rukama i peckanje u golim rukama
  dječji tabani, te jak umor u tijelu. Osim toga, grlo mi je bilo suho od žeđi. I povredila je kožu. Albert je pogledao sebe. Kako se promenio. Umjesto luksuznih
  i bogatu odjeću golog tijela, samo u kupaćim gaćama. Albert je bio iznenađen koliko je mršav i pocrnio. Dječakovo tijelo se osušilo, a on sam je postao sličniji
  mama. Tabani bosih nogu postali su vrlo grubi i žuljevi, ali su se i dalje osjećali žarku vrućinu pustinje. Albert se prije minutu pretvorio u bivši plemeniti princ
  rob boy. I sjetio se... Već mnogo dana zarobljene dječake vode kroz pustinju na pijacu robova. I lutaju gladni i žedni, i vrelim pijeskom
  pustinje spaljuju svoje bose noge.
  Albert vidi kako je njegovo nedavno tako lijepo i mišićavo tijelo smršalo u tranziciji. A rebra vire ispod tanke, bezmasne, čokoladne i prašnjave kože, kao da
  basket. A na leđima i bokovima vidljivi su i ozlijeđeni svježi tragovi biča i već zarasli. Dječak je u sebi osjetio snažan stid i poniženje - njegova ličnost kolovozne krvi je bila izrezana bičevima, kao neki običan. A dečak-princ je prezirno frknuo. I dobio sam bič na leđima. To je dječaka opeklo i bolom i poniženjem.
  Albert je opsovao i dobio još jedan bič u rebra. Dječak najjače krvi bio je ispunjen ljutnjom, ali ga je istovremeno obuzeo snažan strah. Princ je to shvatio
  Sotona, koji je uzeo oblik lijepe i pametne djevojke, dobio je vlast nad njegovim tijelom. I da je sada zauvek sluga đavola. I evo prvog testa - ti si rob.
  Princ se zgrčio od straha i ubrzao korak. Krenuo dalje kroz pustinju. A pored njega su hodali dječaci, ili malo stariji ili talog mlađi od njega. Princ je postao rob.
  A sada mu se život promijenio na gore. I radikalno gore.
  Dječak je uzdahnuo i odlutao zajedno s karavanom. Podsjetio se na Geteovog Fausta. I tamo je sotona doveo profesora u iskušenje da proda svoju dušu. Ali zauzvrat, Faust je dobio i mladost i
  prelepa devojka Margarita, i bogatstvo i, čast i moć. Šta je Albert dobio? Sada, gotovo gol, hoda sa vezanim rukama ispod nadglednikovog biča?
  I da li je to istina?
  Albert je bio potišten, mišići napregnuti tranzicijom, posebno listovi, boljeli su, a pijesak je također bio vreo, pečući bose dječije noge kroz koru žuljeva. Da, to je noćna mora.
  Osim toga, oni vas muče: slaba i glupa glad, a mnogo bolnija žeđ. Da bi se odvratio od neprijatnih senzacija, Albert je pokušao da urazumi. Sotona je najljepši, najinteligentniji i savršeni anđeo. Ako je tako, da li mu treba nešto Alberta? I jasno je da najsavršenijem anđelu u svemiru ne treba zlato, odnosno
  neka vrsta moći koju imaju kraljevi. Jedino što Lucifer cijeni je moć nad dušama. Ali šta će mu dati moć nad Albertovim tijelom.
  Na kraju krajeva, nije samo Sotona potpisao ugovor. On ima neku svrhu. Istina, ako uzmemo Fausta, šta onda Luciferu treba od njega? Soul? Ali većina ljudi
  i tako odlazi u pakao i u vlast Sotone. Jasno je da samo to nije dovoljno.
  Možda je Lucifer htio da se poigra i provjeri kad neko želi da kaže: stani na trenutak - super si! Ali u ovom slučaju, Albert doživljava užasan trenutak.
  Mada, kada se golog, zgodnog dečka tuku bičem, to nekome može biti zanimljivo. ali da li je ovo potrebno najsavršenijem anđelu? Princ se već poljubio
  sa devojkama i pokazivao interesovanje za suprotni pol, ali još nije voleo žene kao odraslu osobu. Ali već u snu su mu se ukazali. I bilo je vrlo zanimljivo na svoj način.
  Albert je uzdahnuo... Sa četrnaest godina bi već tražio mladu, i to bi bilo super. Mogao bi napraviti najbolji i najtopliji izbor.
  Albert je uzdahnuo. Ispred njega su goli, mršavi, bičevani momci, a pozadi takođe. I izgledaju iscrpljeno i umorno. Albert je pomislio, šta dalje?
  I konačno, zastoj. Dali su im malo da piju i jedu, i ponovo su odvezeni prije zalaska sunca.
  Albert je nakon jela i pića osjetio želju za spavanjem. I morao sam da hodam kroz pustinju. I umjesto nježnog Margaritinog zagrljaja, biče ga okrutni bič.
  Dječak je hodao i razmišljao. Pa, kakav je on idiot što je pristao na dogovor sa Sotonom. Vodio je najsretniji i najbogatiji način života za svoje vrijeme.
  Imao je sve što dječak može poželjeti. I onda je tako ustao.
  Albert se sjetio da su upozoravali da je Sotona neprijatelj ljudske rase i da ne očekuju dobro od njega! I da je jako glupo podleći njegovim obećanjima. A sada ti
  bio princ, a postao je rob. I ovdje je to vrlo glupo za tebe.
  Albert je bio sklon da zavija kao vuk i s vremena na vrijeme bi ga opekao bič. Šta je zaista dobio? Na kraju krajeva, bio je dječak, a sada je bio u ropstvu.
  Tako je hodao dok sunce nije zašlo. I robovima je ponovo dozvoljeno da jedu, piju i spavaju. I to je veoma zanimljiva zabava.
  Albert je legao na pijesak pored drugog polugolog dječaka. Sklupčao se i zaspao. I sanjao je...
  Ovdje sudjeluje u horizontalnoj traci boraca zajedno sa Ivanhoeom i Richardom Lavljeg Srca. Ovo je veoma borbena ekipa.
  Albert na svom snježnobijelom konju. On je dječak, a okolo su odrasli, veliki vitezovi. Neki čak i ismijavaju dijete. Ali Albert je siguran.
  Ovdje zvuči gong i prva borba.
  Protiv njega je baron fon Babeuf. Tako veliki, debeo, pravi bik i na njegovom štitu je bik sa rogovima. On je najmanje tri puta teži od Alberta.
  Dječak je klimnuo glavom i zacvilio:
  - Što je veći ormarić, to glasnije pada!
  Baron von Babeuf kako urlati:
  - Zlomiću štene!
  I evo ih zajedno. Albertov protivnik ima ogromnog crnog konja.
  Dječak drži svoj štit. Ovdje neprijatelj udara, a Albert se lagano pomiče u stranu. I teško koplje klizi sa štita. I dečak princ udara
  neprijatelj je pravo u viziru i on pada.
  Albert se smeje i peva:
  - Padati ničice, klanjati, klanjati,
  Dato vam je ovo pravo!
  Pred kraljem, ničice
  U bljuzgavici i blatu svejedno!
  Prvi protivnik je poražen. Onda se pojavio sljedeći. Bio je to grof od Boleventure. Takođe je veoma moćan ratnik i prilično okretan.
  Albert se nasmejao i primetio:
  - Slava mojoj otadžbini,
  Svi smo mi porodica!
  A onda je dječak skočio na neprijatelja. A grof od Boleventure jurnuo je na dječaka.
  Albert predme:
  - Sportisti žestoko jure u bitku,
  Svi jako veruju u pobedu...
  A sada smo zajedno sa đavolom u isto vreme,
  A mi imamo bilo kakvu barijeru na ramenu!
  Ovdje su došli zajedno sa grofom Boleventurom. I opet se dječak pomaknuo u stranu, prisilivši koplje da sklizne, i kako da probode oružjem pravo u grlo. I arogantni grof će poletjeti.
  I dječak je pobijedio u drugoj borbi.
  Njegov sljedeći rival je vojvoda od Guisea. Takođe veoma jak i moćan borac. I poznat na brojnim turnirima i takmičenjima. I gdje samo vojvoda od Guisea nije učestvovao i nije ništa pokazao. Da, ovo je ozbiljan neprijatelj.
  Dječak Albert je čak pjevao oduševljeno:
  - I vidim ozbiljnu,
  U snu Ivana Groznog...
  Zemljište u Sibiru distribuirano,
  You Native Russia!
  Ovdje se Albert uhvatio na riječi - zašto rodna Rusija? Šta ona ima sa njim?
  . POGLAVLJE? jedanaest.
  Dječak je u cjelini borbeno postavljen.
  I tako su oboje sjeli na konje. Princ je na snježno bijelom, a neprijatelj na crveno-crvenom. I trčali su jedno prema drugom.
  Albert je izgledao veoma mali u poređenju sa ovim crvenokosim divom.
  Dečak je progovorio agresivno:
  - Mala zmija je najotrovnija!
  I tako je vojvoda od Guisea, čije je koplje bilo duže, pokušao da pogodi dječaka po tijelu oklopa, a ne da cilja u štit. Iako je to bilo protiv pravila. Ali Albert je spretno izbegao.
  Uzeo ga je i zaronio pod koplje. Zatim je svom snagom gurnuo neprijatelja u vizir, dodatno ojačavajući pokret tijelom. Duc de Guise od jakog udarca bukvalno je pao.
  Dječak je cvrkutao:
  - Slava slavnim vitezovima!
  A de Guise je odvučen sa bojnog polja. Njegov konj, oklop i oružje pripalo je pobjedniku.
  Albert je otpevao:
  Gledamo sa sokolovima
  Letimo kao orlovi...
  Ne davimo se u vodi
  Ne gorimo u vatri!
  I ne jadimo u borbi
  Heruvim je iznad nas!
  Dječak se zaista pokazao kao veliki borac, sposoban za mnogo.
  A evo i njegovog sledećeg protivnika: samog Viteza Lavljeg Srca. Bravo, sa ovakvim takmičarom možete sebi čestitati. I da će to biti bitka koja je neophodna.
  Albert je pevao od radosti:
  Cijeli svijet je u našim rukama
  Mi smo zvezde kontinenata...
  Razbijen po uglovima -
  Prokleti takmičari!
  Dječak je zaista kao borbeni i razbarušeni pijetao. To je sam Kralj lavova, Ričard Lavlje Srce.
  Albert je zarežao:
  - Ako si lav, onda riči,
  Pobjeda cijele Majke Zemlje je sa nama!
  Zabavljati se u takvom društvu,
  Da je svaki dečko kul osoba!
  Albert je malo grickao prije borbe. Donijeli su mu pečenu gusku sa prilogom, i malu tortu od keksa u obliku šubare. Tako da se dječak dobro proveo
  jesti. Princeza je sedela pored njega i stalno se raspitivala šta je Albert izvodio. Dječak je voljno rekao, lagao.
  - Tako sam se slagao sa sedmoglavim zmajem. I počeli smo da sečemo. Odsekao sam mu glavu. Ona pada, i odmah umesto jedne odsečene glave rastu dve!
  Princeza je zviždala.
  - Evo ih! I kako se takav zmaj uopće može pobijediti ako mu se glave samo povećavaju?
  Albert je samouvjereno odgovorio:
  - A ti odsjeci glavu, a neprijateljsku ranu solju posipaj! I tada odrezana glava više neće izrasti!
  Mlada princeza je gukala:
  - Tako si pametan!
  Princ se nadima i reče:
  - Nu zašto, ja Spinoza na umu!
  Nakon večere dječak je otišao u štalu. Obukao je oklop i skočio nazad na konja.
  Princ je odisao samopouzdanjem u pobedu i žeđom za borbom.
  Dječak je bio znatno inferiorniji po visini i težini od Richarda Lavljeg Srca. Štaviše, engleski kralj je bio vrlo fizički jak - slomio je potkove. I protiv takvog heroja
  pokušajte da se oduprete.
  Ali dječak je odlučan u borbi. I to ga je napalilo. Dečak je poželeo da odjednom oseti kako ga princeza ljubi u usne i kako je to slatko i prijatno.
  Evo ih na listi. I na znak gonga počeli su da se približavaju.
  Albert je otpevao:
  - Ta-ta-ta-ta! Kopita lupaju
  Tra-ta-ta-ta! Beamer pogodio...
  Francuska vojska je razbijena do glave,
  I niko neće slomiti vojsku Španije!
  I tako su se približili. Ričard Lavljeg Srca, težak sa kopljem, pokušao je da ubode neprijatelja. Ali Albert je izbegao i pogodio neprijatelja u vizir. Ali ovaj Ričard Lav
  srce, doduše s poteškoćama, ali je uspjelo ostati u sedlu. Iako se činilo da je ova tehnika neodoljiva. I oba vozača su se razišla, a sudije su zabeležile prvu borbu - nerešeno.
  Ričard Lavlje Srce je zarežao:
  - A on je pametan mali đavo!
  Grof Balistro je primijetio:
  - A vi, vaše veličanstvo, sakrijte iglu sa otrovom u koplju!
  Ričard Lavlje Srce je rekao:
  - To je podlo, a ja sam plemeniti kralj, a osim toga, beskorisno je, ne možete pogoditi ovog vraga!
  Grof Balistro se naklonio.
  - Kako poznajete svoje veličanstvo!
  Alberto se u međuvremenu pripremao za drugu vožnju. A onda se pred njim ponovo pojavila veoma lepa devojka zlatne kose u raskošnoj haljini, Satana devojka.
  Zabljesnula je bisernim zubima i zagugutala:
  - Pa, dragi moj dečko, da li voliš da pobeđuješ?
  Onda se Albert sjetio i prosiktao:
  - I napravio si roba od mene!
  Devojka je sa osmehom odgovorila:
  - Svakome njegovo! Tvoje tijelo je sada u mojoj moći!
  Albert je zarežao:
  -Obmana!
  Devojka je primetila, udarajući nogom u dragocenu cipelu:
  - Sve je pošteno! Sada osvajate sve turnire!
  Albert je pogledao prelepu zlatnokosu devojku. Da li je to sam Sotona? Ali Lucifer je anđeo i nema ljudsko tijelo kao duh. Stoga, može potrajati
  bilo kakvog izgleda, uključujući i prelepo dete nevinog izgleda. Da, impresivno je.
  Satan Girl je klimnula.
  - Borite se, ali što se tiče vašeg tela... Sve u životu zavisi od nebeskih visina... Ali naša čast, ali naša čast zavisi samo od nas!
  Albert je klimnuo glavom i jurnuo u bitku.
  Ovdje su se ponovo okupili sa velikim majstorom turnirskih borbi Ričardom Lavljeg Srca. I bila je to teška borba. Richard je postigao maksimalnu brzinu pokušavajući
  odbaciti hrabrog mladića, tačnije dijete. Albert je bio sastavljen i spreman. Izbjegavajući mesožderski udar kraljevog koplja, dječak je zabio oružje pravo preko vrata.
  A moćni Ričard Lavljeg Srca po prvi put u istoriji turnirskih borbi izleteo je iz sedla. Udarac u grlo je već vrlo osjetljiv i smrtonosan.
  Glasnik je proglasio Alberta pobjednikom. Tako je poražen veliki kralj srednjeg veka i prava legenda, razne kaše i bajke, heroj krstaških ratova
  samo dečak od trinaest godina koji nije imao ni brkove, a samo je počeo da gleda u devojke.
  To je velika senzacija duela.
  Međutim, ovo nije kraj. U finalu najzanimljivija borba sa samim Ivanhoeom. Iako Ivanhoe ima već dvadeset i pet godina, izgleda mlađe i gotovo da nema bradu i
  brkovi. Po onome što je tanak i nizak izgleda kao tinejdžer. Njegova prednost u visini i težini u odnosu na Alberta je mala. Iako je jasno da muškarac od dvadeset i pet godina,
  će u svakom slučaju biti veći od tinejdžera od trinaest godina.
  Princ Albert je vidio kako je Ivanhoe pobijedio mnogo više i teže vitezove od sebe. I shvatio je da je to najopasniji neprijatelj. Sa kim će se teško boriti.
  Ali u svakom slučaju, dolazi finale, a ko pobijedi dobit će vrijednu nagradu. Iako ima puno smisla u nagradi primljenoj u snu?
  princu Albertu se ponovo pojavila djevojka-Sotona. Zatresla je svojim zlatnim uvojcima i odgovorila:
  -Ne boj se! Uskoro ćeš se probuditi i opet ćeš biti rob! Ali ako ste čitali Bibliju, onda znate da je Svemogući podvrgao svoje sluge okrutnom ispitu.
  I morate savladati poteškoće da biste ojačali i umirili dušu i tijelo!
  Albert je klimnuo glavom sa osmehom.
  "Iako tijelo bez duše nije tijelo, ali kako je slaba duša bez tijela!"
  A dečak-princ se smejao, pokazujući zube.
  I tako su otišli na spiskove - ovaj borbeni par. Slavni Ivanhoe i zvijezda turnira u usponu: princ Albert. I evo ih, krhki čovjek i obične veličine
  trinaestogodišnji dječak se spajaju. Ivanhoeov konj je lijep i također bijel, kao Albertov. I sjajno je kada će se boriti dva agilna i tehnička ratnika.
  po viteškim pravilima.
  A onda se začuje zvuk gonga i dva izvanredna borca se spajaju. Trče jedno prema drugom. I tresu kopljima. I evo ih. Ivanhoe je spretan, i uspio je pogoditi Alberta štitom.
  Istina, koplje je okliznulo. I Albert je naciljao vizir, ali i promašio. I nije to uradio baš najbolje. Ivanhoe je u posljednjem trenutku odvojio glavu i koplje
  skliznuo preko kacige.
  Ovdje je prvo kolo završeno neriješeno. I opet na konjima vitezovi su se razišli u različitim smjerovima. Pet minuta pauze i ponovo se okupljaju. I skaču sa velikom energijom i snagom.
  Albert je sada vidio da njegov kolega ima veliku brzinu i agilnost. I njegova brzina će biti dobra pomoć.
  Evo ih ponovo zajedno. Ovaj put, Ivanhoe je naciljao vizir, ali je Albert izbjegao i pogodio središte štita kopljem. Od udarca se koplje slomilo, ali je Ivanhoe uspio da se odupre
  u sedlu Tako se borba ponovo pretvorila u neriješeno.
  Oba viteza su se razišla u različitim pravcima. Zatim se Satana ponovo pojavila Albertu. Bila je lijepa i smiješna. Luciferska djevojka je gugutala:
  - Pa, dečko moj, jesi li spreman za bitku?
  Albert je u šali otpjevao:
  Vojnik je uvek zdrav
  Vojnik je spreman na sve...
  I prašina kao sa tepiha,
  Sklanjamo se s puta
  I neće prestati
  I ne menjaj noge...
  Naša lica sijaju
  Shiny boots!
  Satan Girl je klimnula.
  - Da, vidim da ste spremni! I sasvim zdravo!
  Albert je ciknuo sa osmehom:
  - Nameravam da se očajnički borim!
  Satana devojka je odgovorila sa osmehom:
  - Ti si hrabar borac! Pa, treća borba će biti odlučujuća!
  Evo oba borca ponovo na spiskovima. I spremni da se usele jedno s drugim. Albert je, uklopivši se, zapjevao:
  - Ko je navikao da se bori za pobedu,
  Neka peva sa nama...
  Ko je veseo, taj se smeje...
  Ko želi da postigne
  Ko traži uvek će naći!
  I tako su se počeli okupljati, bičući konje. I njihova su se koplja kretala u hodu. Albert je ovoga puta smislio trik. I neka ga neprijatelj pomjeri u viziru, momče
  samo je u poslednjem trenutku izbegao kako bi kopljem pogodio Ajvenhoa u nogu. Vrisnuo je i poletio s konja naprijed, naglavačke. I opet zvuči svečano - pobjeda!
  I tako je princ Albert proglašen pobjednikom. I daju mu nagradu: zlatnog konja. Dječak to uzima za sebe, ali je težak, ne može se sam podići. Četiri mišićave seljanke podigle su konja. I nosili su ga na svojim ramenima.
  Albert je otpevao:
  - Karate momak
  Dobićete nagradu!
  A onda se pojavila devojka-Sotona i klimnula:
  - Dugo sam sanjao takvog pastuva od čistog zlata!
  Albert je bio iznenađen:
  - Zar ti zaista treba zlato!?
  Satan Girl je odgovorila sa osmehom:
  - Naravno da ne! Ali ovaj konj su napravili viteški majstori i u sebi ima posebnu magičnu energiju. A vrijedni magični artefakti potrebni su i najsavršenijim i najljepšim
  andjeo u svemiru!
  Dječak princ je klimnuo glavom.
  - Hoću li prestati biti rob?
  Satan Girl je odmahnula glavom.
  - Ne još! Još niste izradili svoj dar! Ali morate priznati da je Džingis Kan nekada bio rob!
  Mlada lepotica je lupkala štiklama. Konj je nestao. A princ Albert nije stigao ni okom da trepne, kako se ... probudio!
  Opet, on je samo bosonogi dječak u kupaćim gaćama. Kome daju porciju burde za doručak i uprežu ga u kola zajedno s drugim dječacima. Ovaj put jedan od
  padale su deve, pa su odlučili da u isto vrijeme natjeraju djecu da vuku kola.
  Našli smo novo brašno, nosili smo tovar i tjerali momke bičevima. Albert je vukao kola kao volan do pluga. I nisam se osjećao nimalo opušteno. Raspoloženje mu je bilo mutno.
  Dečak je pevao da se oraspoloži:
  Tvoja sudbina je u ravnoteži
  Neprijatelji su puni hrabrosti...
  Ali hvala Bogu ima prijatelja,
  Ali hvala Bogu ima prijatelja...
  I hvala Bogu prijatelji
  Tu su mačevi!
  Kad ti je prijatelj u krvi
  Iz žrtve je ljubav...
  Možeš biti on
  kao otac...
  Ali nemoj zvati prijatelja
  Ti si kukavica i lažov!
  Dječak se nakon takve pjesme osjećao veoma entuzijastično i borbeno. I energično je gurao kola, odmarajući bose, detinjaste noge na vrelom pesku, i osećao se kao pravi vitez iz Reda Zvezde.
  Nakon ovog sna, Vladimir-Mihail Gorbačov-Putin je odlučio da izmeni i Krivični zakon. Naime, uvesti krivičnu odgovornost od desete godine. Što je, naravno, cool. I pametan u isto vreme.
  Nekoliko desetina narodnih neprijatelja i neistomišljenika je strijeljano. Izvršene su mnoge druge čistke.
  Istovremeno, Sobčak je bio zatvoren, i još mnogo demokrata - Gavriil Popov i drugi. I bilo je izuzetno cool.
  Nakon toga, Vladimir-Mihail Gorbačov-Putin ga je uzeo i zaspao;
  Albert je ponovo hodao bos i u istim kupaćim gaćama kroz pustinju. Radost turnirskih pobeda osvojenih u snu brzo je nestala. Štaviše, nije samo hodao, već
  guraju teška kolica s drugom djecom. I bilo je prilično neprijatno. Da, ušao je u major. I nosite ovaj teret. I vratiti se samo bičem.
  Albert je teško uzdahnuo i gurnuo jaram, oslonivši bose noge na vreli pijesak. I muka mu je od toga.
  Hteo sam da ograđujem i sečem mačevima.
  I budite kao Aleksandar Veliki. Dječak je pokušao da zamisli nešto ugodnije. Na primjer, djevojka koja nosi vrč. A ona je u jednostavnoj seljačkoj haljini, a noge su joj preplanule, graciozne, bose i isklesane. Djevojka izgleda jednostavno divno sa zadivljujućom ljepotom.
  I ona donese bokal vode umornom, znojavom dječaku, i vlaži mu usne, pita:
  - Zašto si bos i skoro gol kao princ?
  Dječak uz uzdah odgovara:
  - Prodao sam svoje telo Đavolu, a sada patim!
  Djevojka je bila iznenađena, lupkajući preplanulom, bosom nogom:
  - Telo? Obično prodaju svoje duše Sotoni!
  Albert je mudro rekao:
  - Prodao sam privremeno da zadržim besmrtno!
  Djevojka je klimnula glavom i u odgovor poljubila dječaka u usne, rekavši:
  "Drago dijete, da li ti uopće razumiješ na šta si se osudio?"
  Dječak je klimnuo u znak slaganja.
  - Da, razumem, iako je prekasno!
  Djevojka ga je uzela i sa oduševljenjem zapjevala:
  - Bolje ikad nego nikad,
  Bolje ikad nego nikad...
  Tako da smo ti i ja
  Najbolje godine, godine!
  Dečak je osetio da mu devojčica ponovo gura bokal vode, dozvoljavajući mu da otpije gutljaj lekovite vlage. Zatim njezine ruke prelaze preko dječakovih mršavih rebara.
  napomenuo je:
  - Smršavio si u ropstvu!
  Albert je odlučno rekao:
  Ne treba mi dodatna masnoća!
  Devojka je klimnula glavom sa osmehom.
  - Da, to je kao da se besplatno bavite fitnesom!
  Dječak je oduševljeno klimnuo glavom.
  - Da, mnogima ne bi škodilo da smršate!
  Devojka je sa osmehom pevala:
  - Ali dijeta, ne jedi ovo ili ono,
  I ne dozvoli da ti se noge umore od hodanja...
  Evo ishrane za uzimanje u obzir masti,
  Pritom se ne debljaju i pjevaju o ljubavi!
  Albert je postao vedriji i zapevao:
  - Kakva jela, kakva jela,
  Ponesi sve sa sobom
  Šteta što me ne pogube često
  Oni se hrane samo da bi ubili!
  A dječak je bio od svega ovoga kao da je na sedmom nebu.
  Ovo je zaista dostignuće borbenog klinca.
  Djevojka je bila sjajna.
  Počeli su pljeskati rukama i smijati se.
  I guranje kolica je za dječaka postalo zabavnije. Jedan od mladih robova se srušio od iscrpljenosti.
  Nadglednik ga je počeo tući bičem. Dječak je bespomoćno pokretao ruke i noge, nije imao snage da ustane.
  Albert je ogorčeno viknuo:
  - Ne udaraj ga! Zar ne vidiš da je u grogu!
  Kao odgovor, nadglednik je udario i Alberta. Dječak je urlao. Odmah su dva krupna čovjeka počela tući mladog princa.
  Dečak je očajnički pokušao da pokida užad koji su mu vezivali ruke.
  Trgovac u luksuznom turbanu je naredio:
  - Dosta! Ovog dječaka treba prodati na pijaci! I daj mu vode, neka prođe lagano!
  Albert je prestao da udara. Krenuo je povlačeći konopac i zajedno sa ostalim dečacima ponovo vukao kolica.
  Raspoloženje je postalo mnogo gluplje i lošije. Iako je, s druge strane, trgovac pokazao pragmatičnu milost i nije zaklao robu.
  Da, roba je bolje prodati nego ubiti...
  Albert je vukao težak teret, osjetio je kroz nozdrve miris znojnih, prljavih tijela dječaka, osjećao se žeđ i umor.
  Pokušao se ponovo probuditi.
  Sjetio sam se kako je izbacio Ričarda Lavljeg Srca iz sedla i bilo je jako cool. Richard je poražen, tako je lijepo.
  A evo i dječaka s njim: mršavi, znojni, prljavi, žilavi. I prezaposleni su. I to je veoma teško. Ovdje je bilo prilično grubo.
  Albert je zamislio kako princezu vode do odra. Skidaju joj skupu odjeću, sav nakit, grubo joj čupaju minđuše iz ušiju. Dalje skupe cipele sa biserima.
  A onda donji veš... Umjesto toga daju samo sivu kostrijet. A ona bosa, skoro gola, u kratkoj kostrijeti ide na odru. A javnost je željno gleda golu,
  gole noge skoro do kukova. Ali princeza sa zlatnom kosom koja pada preko sijede kostrijeti i golim, vitkim nogama izgleda još ljepše.
  A publika bukvalno urla od oduševljenja.
  Albert ima bujnu maštu. To je ona prelijepa djevojka. A sivi zatvorski ogrtači naglašavaju njenu slatku, zdravu bjelinu lica i zlatne, valovite uvojke njene kose.
  I kako lijepa i graciozna njena bosa stopala, savršenog, pravilnog oblika. A koliko je siva kapuljača, naglašavajući vitkost figure i njene idealne proporcije.
  Ona dolazi na palubu, gdje veliki, bikovski dželat čeka princezu. A sjekira mu je velika, i oštra - blista na suncu.
  Djevojka je postala još bljeđa, ali je zadržala izgled smirenosti. Dželat je otkrio svoje velike, ali loše njegovane zube. Brojni stražari su stajali okolo, a publika se radovala.
  Muškarce je posebno uzbudio pogled na prelijepu djevojku kojoj je trebalo odsjeći glavu. Izgledala je tako dirljivo i lijepo.
  U međuvremenu, glasnik je objavio:
  - S obzirom na posebnu opasnost od zločinca i nedostatak pokajanja, humana smrtna kazna odsijecanjem glave zamijenjena je javnim mučenjem i mučenjem u prisustvu mase.
  I mučenje će trajati sve dok zločinac ne odustane od duha!
  Tolka je takvu najavu dočekao s veseljem - što znači da će mučenje princeze biti dugo. Devojka je još više prebledela. Čekala ju je strašna sudbina.
  Pojavilo se nekoliko moćnih, ranije skrivenih dželata. Dovukli su stalak do skele, a nosili su i naprave za mučenje i klešta. Kamin već gori.
  U njemu su se počele zagrijavati klešta, kuke, šipke, poluge, bušilice i tako dalje. Mučenje je obećavalo da će biti dugo i zamršeno. Bosonoge sluškinje su donijele i brod
  sa maslinovim uljem, kantama vode u kojoj je plutao led i vrećicama soli i bibera. Princeza je bila suočena sa teškim ispitivanjem.
  Tako su dželati uzeli i strgnuli sa devojke sivi ogrtač, otkrivajući njeno lepo, zavodljivo telo. Bilo je super. Takva lepotica stoji gola pred dželatima.
  Stariji mučitelj je dao znak. Princezi su krčkali ruke i vukli je po stalku.
  Sada je trebala doživjeti tešku torturu. Princeza je očajnički pokušala da se odupre. Ali snage su bile nejednake. Dželati su se izborili sa krhkom devojkom i vezali
  njene ruke iza. Zatim su pokupili povezane četke za udicu i počeli ih podizati.
  Princeza je zaurlala od bolova u ramenima i venama i počela se savijati. Dželati su je povukli za ramena i izvrnuli. Žalosni jecaj oteo se iz princezinog grla. A ona je gola i ispružena
  pojavio na konopcu. Njene bose noge su se okretale poput bicikla. Dželat ju je udario bičem po bosim nogama. Tada su dželati zgrabili za noge devojku najjače krvi i obukli
  na njima hrastov blok, čvrsto stegnut u rupama. Težina djevojčicinog tijela se povećala, a ona je urlala od pojačanog bola.
  Stariji mučitelj je klimnuo glavom. S jedne strane, dželati su objesili teg od funte, a s druge strane. Tijelo princeze se ispružilo, a jauci su postali jači. Znoj joj je curio niz golo tijelo.
  Naredba je uslijedila:
  - Deset udaraca bičevima pažljivo.
  Dželat je počeo da udara, po telu princeze. Koža na leđima djevojčice je natekla, ali nije pukla. I posao se nastavio. Djevojka je stisnula zube i zavijala.
  Mučitelj je završio sa premlaćivanjem. Pogledao je starijeg. bacio je:
  "Sada joj sprži štikle!"
  Neki dželati su počeli da podmazuju tabane devojci kako bi koža duže pekla, a muke što duže trajale. Drugi mučitelji ležali su pod golim tabanima
  tanko drvo da ih zapali i zapali vatru.
  Princeza je zapištala od bola. Ovdje joj se pod bosim nogama zapalio plamen. Djevojka se u početku ukočila. Slušao osećanja. Onda je počela da vrišti.
  Publika je navijala u znak odobravanja. Neki mlađi muškarci i dječaci čak su zavukli ruke u pantalone kako bi ublažili požudni svrab. Zaista je super - takvo mučenje.
  A princeza je zaurlala... Moglo se čak i razabrati:
  - Nemoj me mučiti! Reći ću ti sve!
  Ali ovdje informacije nisu bile potrebne samo od nje. Samo bolno i brutalno pogubljenje.
  Glavni dželat je naredio:
  - Pet udaraca bez brige!
  Dželat je, široko raširivši noge, počeo da tuče princezu. Od prvog udarca koža je pukla i krv je izlila. Djevojka je vrisnula iz sveg glasa. Evo još nekoliko puta bičem.
  Tada je stariji dželat naredio:
  -Dodaj svjetlo ispod nogu!
  Dželati su još više zapalili plamen. A princeza je već vrištala bez prestanka.
  Glavni mučitelj je naredio:
  "Sada joj zapali grudi!"
  Dželati su pohrlili da namažu nagu djevojčinu bistu uljem. Zadrhtala je od gorućih dodira ruku i zavijala od divljeg bola. A dželati su joj mazali grudi i smejali se.
  Zatim su joj, nakon što su završili s mazanjem, donijeli baklju. I vatra je planula.
  Princeza ponovo vrišti. A publika je ekstatična. Ljudi toliko vole da gledaju brutalno mučenje. I čuj vriske djevojke. A takođe i činjenica da mirišu
  sveže pečeno meso. I kako je to ukusno i kakvo je zadovoljstvo osjetiti.
  A djevojci su opekle istovremeno i grudi i bosi tabani. Onda su opet počeli da tuku bičem. Udarci su ponovo prsnuli kožu i prolili krv. Bilo je veoma bolno.
  Ali očigledno ovaj dželat nije bio dovoljan.
  Mučitelj je naredio:
  - Namasti joj dupe!
  I dželati su počeli da šapaju devojčinu zadnjicu, mažući ih uljem. A ovako će princeza zavijati od poniženja i bola. A ona se već opet svačim namazala, vatra joj je dovedena do zadnjice.
  Baklja se upalila. A djevojka je jako bolovala. I urlala je kad je spržena u isto vrijeme: grudi, štikle i dupe.
  Tada je stariji dželat naredio da podmažu nju i njedra Venere. I bilo je još ponižavajuće. I kako se gomila digla, kako su muškarci urlali, a i žene od uzbuđenja.
  Kako je sve to izgledalo grandiozno i besramno. Mnogi su i drkali i masturbirali i muškarce i žene, i parili se pravo na trgu.
  . POGLAVLJE? 12.
  Tako su njedra princeze bila zamazana.
  I nakon toga mu je donesena baklja. A princezu je to mnogo boljelo. Vrištala je glasom koji nije bio njen i bukvalno se grčila od bola. U njoj je bilo toliko strašne patnje.
  Djevojka se mučila i urlala, tjerala ju je beluga.
  I dželati su radili pečeni. Ovdje je, po naredbi starijeg mučitelja, jedan od katova izvadio usijani štap iz mangala i počeo tući djevojku čelikom, grimiznim od vrućeg metala na
  nazad. Drugi je koristio klešta, takođe usijane, i njima počeo da lomi prste na bosim stopalima devojčice. I bilo je izuzetno bolno. I princeza je mnogo patila.
  Jednostavno je nepodnošljivo patila i plutala okeanom bezgraničnog bola. Ali drugi dželat je uzeo usijani štap. I doveo ga do devojčinog dupeta. I onda dok je gurnuo
  njen anus. Princeza je divlje vrisnula i onesvijestila se od šoka bola. Odmah ju je udarila kanta ledene vode. Djevojka je pala pod njegove mlaznice i probudila se.
  Opet su je nastavili pržiti: goli tabani, grudi, grudi, dupe. Dželati su joj polomili prste na bosim nogama, zabili joj užareni štap u anus i tukli je čeličnim bičem, crvenim od vrućine, po leđima. I bilo je veoma divlje i okrutno.
  I publika je bila potpuno oduševljena oduševljenjem: ovo je mučenje, ovo je mučenje...
  I princ roba se zgrozio. Kako možeš tako maltretirati djevojku. Ovo je generalno sofisticirani sadizam. I tako je nemoguće. Dječak je smogao snage da krene dalje.
  Evo ih opet spavaju. Glavni trgovac je rekao da će sutra biti u gradu i da će se momci tamo prodati.
  Princ Albert je malo pojeo, pohlepno popio činiju vode i legao na još topli pijesak. Dječak je zatvorio oči i skoro odmah zaspao. I sanjao je...
  Kao da je bio dečak rob iz Spartakove vojske. I on zna nešto. Konkretno, da je Grkinja Eutibida planirala izdaju i da želi Krasu dati lukavi plan vođe
  pobune. I ovo treba spriječiti. Princ Albert u snu već ima neke uspomene na svoje nekadašnje podvige. Kako je on, posebno, doveo Rimljane u zamku.
  Iako je zbog toga morao izdržati ispitivanje pod torturom. Ne vjerujući jednostavnim riječima, Rimljani su, za svaki slučaj, bičevali dječaka izviđača i spalili ga usijanim gvožđem
  grube potpetice djeteta. Albert nije promijenio svoje svjedočenje. A onda su se Rimljani kretali kroz klisuru i upali u zamku, gdje su bili uništeni.
  Sada se Spartaku suprotstavio Kras. Spartak ima oko sedamdeset osam hiljada vojnika, a Kras oko osamdeset hiljada. Štaviše, Rimljani imaju veliku prednost u konjici.
  Tako da su izgledi u borbi nejasni. Nisu svi robovi dobro obučeni. Međutim, Crassus takođe ima mnogo regruta u svojim trupama. U svakom slučaju, Spartak je pripremio zamku.
  Navodno se Kris, zbog nesuglasica, odvojio od Spartaka i posebno postao utvrđeni logor.
  Crassus, naravno, mora napasti Chrisa, a onda će u trenutku napada na utvrđene položaje robova, Spartacus udariti u pozadinu. Grkinja Evtibida je veoma lepa devojka, zaljubila se
  u Spartaka do ušiju. Ali Spartak je ostao vjeran Valeriji, Sulinoj udovici. A onda je Eutibida odlučila na osnovu ljubomore da se osveti. Već je uspjela zavesti Enomaia. I dvije legije Nijemaca su poginule. I sam Enomai je pao proboden od mnogih mačeva. I sama Eutibida je tada bila ranjena i zamalo umrla. Dakle, nije bilo svedoka
  i uživala je puno poverenje Spartaka.
  A Eutibida je vješto prikrivala svoju ljubomoru. Albret je iz knjige znao da je Eutibida bila izdajica koja će namjestiti Chrisa. I tada će se tok rata okrenuti ne u korist pobunjenika. Od smrti trideset hiljada Spartakista veliki je gubitak.
  Osim što je Eutibida prenijela Spartakov plan Krasu, ona je i namamila Krisa sa utvrđenih položaja. Shvativši to, Albert je odlučio presresti ovu djevojku na putu do Crassusa.
  Poznavali su Eutibidu. Jedna Grkinja, vidjevši zgodnog, plavokosog, mišićavog dječaka, sprijateljila se s njim. Čak je i održala lekciju o ljubavi, što je bilo jako lijepo.
  U stvari, naučiti dječaka da zadovolji ženu je vrlo kul i ugodno za djevojku koja je zapravo bila skupa prostitutka. A prostitutke često privlače nevini dečaci. Oni dobijaju jednostavno jedinstveno zadovoljstvo od ovog i najprirodnijih orgazama. Albert bi bio mlada djevica. I od dodira ljepote bačen je u vrućinu, pa u hladnoću. Štaviše, Eutibida samo izgleda kao mlada djevojka, a zapravo ima već preko trideset godina i koliko je muškaraca isprobala.
  Zaradila je bogatstvo i iskupila se od robova pružajući seksualne usluge bogatim patricijama. A onda je naišao dječak, tako lijep. Pa, kako ga ne zavesti?
  Albertu se, naravno, ova igra jako svidjela, iako ste toliko zabrinuti da vam se čini da će vam srce iskočiti iz grudi. I nakon nekoliko međusobnih i nasilnih orgazama, tako ste iscrpljeni,
  da zaspite pravo na jastucima u šatorima.
  Albert, naravno, nije želio da Eutibide naudi. Ali pobunjenici se nekako moraju spasiti iz zamke. Sjećanje na nježna milovanja koja izgledaju kao mlada djevojka, ali stvarnost sofisticirane žene.
  Albert se sjetio da je i sam bio sin plemenitog patricija koji je dugovao velike svote novca Krasu. A onda je porodica prodata u ropstvo. Sa dečaka su skinuli prelepu tuniku, pantalone, čizme i šešir. Ogoljeni do cilja, i poslani u trgovinu robljem. Kako je to bilo sramotno. Njega i njegovog brata kupio je patricij i poslao u kamenolom. Iako dečaci
  imao samo sedam godina. A djevojke i majka su otišle na plantaže, poljski rad. Barem je na otvorenom. Zajedno sa njegovim bratom, oni su goli i bičevani nadglednikovim bičem,
  guranje kolica za jednog odraslog roba. Naporno su radili. Ljeto je naravno u južnoj Italiji vruće i kada se naporno radi. Ali zimi je hladno.
  Djeca su se brzo prilagodila opterećenjima. I tokom godine su postajali sve jači. I iako su svi imali osam godina, bosa su im stopala na oštrom kamenju postala keratinizirana. A onda su dobili guranje
  kolica su teža. A istovremeno su ga počeli koristiti i u drugim poslovima. Robovi su bili dobro hranjeni. Izmjenjivali su rad u rudniku i na površini da se ne bi tako brzo savijali.
  Tako su momci odrasli i ojačali. Čak su ih u školu vodili šegrti gladijatori. Tamo su Albert i Geta upoznali Spartaka. Ko je već osvojio slobodu
  i dobro zaradio kao učitelj mačevanja i pripremio ustanak.
  U početku, robovi nisu imali sreće - zaplet je otkriven. Ali mali odred robova ipak je pobjegao iz škole. I popunjen beguncima, sklonio se na Vezuv.
  Prvi napad rimskih legionara na vrh je odbijen. Ali onda je Spartak uhvaćen u zamku. Tamo bi robovi umrli od gladi. Ali Spartak je pogodio da isplete stepenice.
  Robovi su sišli i iznenada ubili Rimljane udarcem s leđa. Tako je slavna pobjeda proslavila Spartaka i ubrzo je okupio veliku vojsku. Nanio nekoliko poraza Rimljanima, pa čak i porazio dva konzula. A sada je Crassus postao njegov protivnik. Ne samo basnoslovno bogat patricij, već i član trijumvirata: Sula, Pompej, Kras, koji ima iskustva u bitkama. Julije Cezar je odbio da povede rimsku vojsku u borbu protiv Spartaka. Da, i tada je Julius bio premlad, i do sada nije koristio sjajno
  autoritet. I najpopularniji i najbolji komandant Rima Pompej se borio na istoku. Dakle, Crassusova kandidatura mora biti prepoznata kao najbolja. A Albert je imao svoje partiture za njega.
  Njegova majka, u poderanoj tunici i bosa, vredno je radila sa svoje tri ćerke u polju. Bila je duboko opečena od sunca, a bosa stopala otvrdnula, ali je izgledala još bolje.
  Prisilna dijeta i stalna fizička aktivnost učinili su je vitkom i mišićavom. A struk njegove majke, koja je već prešla tridesetu, postao je kao u mlade djevojke. Tri ćerke su porasle i ojačale. Kosa im je bila izbijeljena na suncu, a koža tamna. Ukratko, majka i petoro djece u ropstvu su preživjeli. Ali gdje je otac?
  Da li je izginuo u pohodima, ili se obogatio? To je drugo pitanje!
  Albert je, samo na natkoljenici, trčao niz cestu. Treba nešto smisliti. Samo srušiti Eutibidu strijelom nije opcija. I o čemu još treba razmišljati? Kako je spriječiti da skoči
  do Krasa? Možda ima mnogo ideja, ali sve imaju nedostatke.
  Kao u njegovo vrijeme sa Enomaijem. Onda Albert nije došao na dobru ideju. Osim toga, nadao se da će Spartak stići na vrijeme i da neće dozvoliti Enomaju, konzulu Heliju, da se slomi.
  Ali računica nije bila opravdana. Nijemci su prihvatili neravnopravnu bitku i čak su dozvolili superiornim snagama Rima da opkole dvije legije. I tako su pali u kotao i bili uništeni.
  Ali Spartak je malo zakasnio i nije imao vremena da spasi Enomaja. Istina, Rimljani su bili umorni od bitke sa legijama Germana, a njihovi Spartakisti su ih brzo porazili.
  Lomljenje robova - dva rimska konzula - je nečuven događaj. To je Spartaka učinilo zaista nepobjedivim, i smatran je najvećim zapovjednikom svih vremena i naroda.
  Ali Spartak nije otišao u Rim, već se preselio na sjever Italije, gdje je ponovo porazio rimske trupe koje su trebale pokriti carstvo u slučaju invazije Gala. Onda sam Albert
  borio se kao heroj. Bio je snažan iznad svojih godina i, kao većina dječaka, vrlo okretan. Albert, prekaljen u kamenolomima, uvijek je hodao bos u natkoljenici.
  zavoj. Zima u Italiji je prilično blaga i mrazna, a snijeg je rijedak. Mada, naravno, kad ispadne, a ti trčiš bos po bijelom, pahuljastom i hladnom,
  čak je i lepo. Dječakovi tabani su toliko žuljevi da ne osjećaju hladnoću. Nosi se bos i gol po svakom vremenu i po kiši i barem kija.
  A Geta mu je i brat - skoro blizanac i istih godina, skoro isto okretan, iskusan i jak.
  Albert je odlučio da pita svog brata za savjet šta da radi.
  On je sasvim logično predložio:
  - Imamo tinkturu pospanog bobica. Dođi kod Eutibide, navodno na lekciju o ljubavi, i sipaj joj u čašu. I ona će spavati noću i neće galopirati do Crassuovog logora!
  Albert je klimnuo u znak slaganja.
  - Ispravno! Ali moramo požuriti!
  Eutibida je bila crnokosa i niska, krhka djevojka s malim grudima. Mogla bi je čak zamijeniti i za tinejdžerku. Albertu ona uopće nije izgledala kao starica, a on je rado išao na lekciju o ljubavi. Eutibida je voljela dijete s velikim zadovoljstvom, takve dobi da je tek dostiglo veličinu da pruži zadovoljstvo
  djevojka. Iako je bila dovoljno stara da bude Albertova majka, izgledala je toliko nevino i sočno da je Alberta odmah bacila ljubavna groznica.
  Eutibida je, međutim, ovoga puta željela brže završiti. i tu je počela da obasipa zgodnog dečaka Alberta poljupcima. Onda ga je osedlala... I nosila u bijesnom galopu. Albert je jahao na ljuljački sreće. Bio je neverovatno dobar i jednostavno divan. Zadovoljstvo je neopisivo. A dječak je također cičao kao svinja od ushićenja i jecao sladostrasno
  od divljih orgazama Eutibida. Najteži dio će se ovdje zaustaviti. Grkinja je bila veoma dobra i ponela ju je potraga za zadovoljstvom. Albert je u kamenolomima i gladijatorskim stalnim i okrutnim treningom razvio u sebi fenomenalnu izdržljivost. Tako da je bio sposoban za mnogo toga. I oba ljubavnika su imala seks nekoliko sati.
  Na kraju su bili iscrpljeni, a Eutibida je zaspala na dječakovom mišićavom trbuhu. Albert je naporom volje savladao san i nakapao tinkturu u čašu Grkinje. Nakon čega je Albert zaspao mirne savjesti.
  Eutibida se zaista probudila i mehanički ispružila ruku prema peharu s vinom i brzo ga dovršila. Zatim je krenula prema izlazu. Neophodno je obavijestiti Crassusa o podmuklim planu Spartaka. Sigurna je da će se osvetiti vođi ustanka. Eutibida je obula sandale. Nije htjela da joj noge postanu grube. Iako je prijatno golicati se bosi, okrugli,
  gruba potpetica dječaku. Tako je zgodan, a njegov žuljeviti đon nije baš izgubio osjećaj i možete pogolicati ovog klinca da se nasmije.
  Šteta ako je takav dječak uhvaćen. Ali ona će zamoliti Crassusa da joj da dječaka i on će postati njen kućni rob. I ugađaće joj dok ne odraste.
  A onda će ga poslati u kamenolome... Nema boljeg gladijatora u cirkusu, on se odlično bori sa mačevima i mnogo više zarađuje u areni.
  Djevojka je skočila na konja. Ali prije nego što je stigla da se odveze iz logora, počela se okretati i pala s konja. Pospane bobice su upalile.
  U zoru, Spartak je napustio logor da bi se sakrio u zasedi u šumi. Eutibida je pronađena bez svijesti. Nije je bilo moguće dovesti k sebi. Djevojčica je čvrsto spavala. I stavili su je u vagon u koji se prevoze ranjenici.
  Albert je bio veoma zadovoljan što je uspeo da spase Spartakovu vojsku od opasnosti. I da je postigao mnogo.
  U međuvremenu, Spartacus i Chris su se rastali. Robovi su podigli značajna utvrđenja, pa su stoga mogli izdržati napad Krasove vojske. Spartaci su sakrili sve tragove i maskirali se.
  Svi nasumični pastiri su zarobljeni i zatočeni. Dakle, ni muva neće letjeti.
  Kras je zaista dobio informaciju da su se Spartakus i Kris posvađali i krenuli sa njegovom vojskom da preseku. Očekivao je da će slomiti Chrisa, a onda se ozbiljno obračunati sa Spartakom.
  Krasova vojska je bila velika, ali u isto vreme disciplinovana. Sam Spartak je takođe uspeo da obuči robove i oni su porazili velike vojske. A u njegovoj vojsci nisu bili samo robovi.
  Mnogi slobodni građani iz redova siromašnih pridružili su se Spartaku. I to je zaista bio nacionalni pokret.
  Crassus je krenuo prema Chrisu. On se sa trideset hiljada pobunjenih robova zaključao u utvrđenom području. Crassus je bacio šest legija u bitku. Otišli su na juriš na visoko okno iza kojeg su se pobunjenici sklonili. Sam Chris, boreći se malo iznad prosječne visine, ali vrlo širokih ramena i spretan, jedan od najboljih gladijatora u Rimu, uletio je u bitku.
  Borila se sa dva mača odjednom i stajala na zidovima. Robovi su bacali prethodno uskladišteno kamenje i lonce sa zapaljivom smjesom. Rimljani su pretrpjeli značajnu štetu, a sada je njihov napad zapeo. Mnogi vojnici Krasove vojske stradali su pod zidinama. Tada je Crassus u bijesu naredio da baci još osam legija - gotovo svu svoju pješadiju. I žestoki napad se nastavio s novom snagom.
  Rimljani su se popeli naprijed, bez obzira na gubitke. I bukvalno bacili sve prilaze sa svojim leševima. Ali oni su se penjali i penjali. Chris se svađao sa svima.
  Borio se i Albert, koji je odlučio da ostane sa pobunjenicima, koji su po broju bili skoro tri puta inferiorniji od Rimljana, kako bi ih pokrio na najslabijem mjestu. Albert je bio vrlo okretan i snažan dječak. Njegovo preplanulo i mišićavo tijelo bukvalno je blistalo od znoja. Borila se kao pravi heroj i pokazala nepokolebljivu hrabrost.
  A njegova gola peta udara legionara u bradu. Taj će se iseći. I opet dječak seče. U mlinu se održava prijem sa mačevima i oborenom glavom Rimljana.
  To je njegova hrabrost i snaga.
  Albert je teško dete. I ovdje opet rimski vojnici padaju i padaju. I opet gola, okrugla peta dječaka-princa lomi vilicu legionara.
  Konačno, Crassus baca svoju posljednju rezervu od petnaest hiljada konjanika u bitku. Cela vojska, i ona, zajedno sa pojačanjem iz Rima, dostigla je jačinu od osamdeset i pet hiljada, bačena je u juriš. I već su preplavljeni.
  Ali Spartak, pogodivši trenutak na vreme, povlači četrdeset hiljada pešaka i osam hiljada konjanika iz zasede. I nova bitka počinje. Robovi napadaju rimsku vojsku
  pozadi. I udarac i juriš su strašni.
  Sam Spartak ide u bitku. Bori se sa dva mača da bi posjekao duplo više. Pravi div, i kao satkan od čeličnih mišića. Niko ne zna tačno koliko je star Spartak.
  Rođen je slobodan, ali je zarobljen kao dječak. Tada je imao samo devet godina, ali je izgledao kao dvanaest i poslat je u kamenolom. tamo je pokazao svoju izuzetnu snagu i izdržljivost i bio je prodan za mnogo novca gladijatorima. Najjači i najspretniji robovi su često prodavani iz kamenoloma u škole smrti. Moglo bi biti
  dobiti veliki profit. A onaj ko je postao gladijator dobio je šansu za slobodu. Trebalo je samo preživjeti nakon stotinu borbi. Spartak je preživio i postao slavan.
  A nakon što je dobio slobodu, pridružio se rimskoj vojsci kao legionar. Tamo će za hrabrost i hrabrost dobiti čin centuriona i nekoliko nagrada. Ali onda kada su Rimljani napali
  Trakija je pobjegla i već se borila zajedno sa svojim sunarodnicima. Ponovo je zarobljen i prodan u gladijatore bez prava na puštanje. Ali je nastavio da sija u areni
  I na kraju ga je zavela Sulina supruga, prelijepa Valerija. I nakon još jedne sjajne Spartakove pobjede, nagovorila je svog strašnog muža da pomiluje heroja.
  I Spartak je ponovo bio slobodan.
  Da, bio je sjajan čovjek. I smatran je najboljim gladijatorom u čitavom Rimskom carstvu. Sada je hakovao tako prijeteće, kao pravi heroj iz epa.
  Rimljani su pali pod dvostrukim udarcem i posebno stradali. I bilo je to njihovo potpuno istrebljenje. Kras je, naravno, prvo pokušao da spasi svoju kožu.
  Jasno je da u borbi mačevima nije rival Spartaku. A sada su Spartacisti porazili Rimljane.
  Albert je, boreći se, uzeo i bosom nogom slomio vilicu rimskom generalu. Bio je tako hrabar dječak. I to je bio njegov herojski ep. Kako se ovaj hrabri dečko borio.
  I kako su se borili drugi ratnici. Uključujući Chrisa i Grannika i ostale. Bio je to očaj i krvoproliće. Pobijedila je vojska gladijatora, a vojska Rimljana je nestala.
  Vlaga Rimskog carstva pala je u zemlju. I to je bila prava katastrofa.
  I Crassus na crnom konju odleti s bojnog polja. I to je bio poraz i istrebljenje velike vojske. Više od trideset hiljada Rimljana je ubijeno, a više od petnaest hiljada je zarobljeno.
  U stvari, vojska je prestala da postoji tako da je stajala na putu za Rim. A sada je otvoren Spartakov put do Vječnog grada.
  Svojevremeno su robovi odbijali da se vrate u svoje domovine. I hteli su da idu u Rim. I dobio izuzetan trijumf na ovom svetu i poraz u stvarnoj istoriji.
  Ovako se okreće točak sreće. I šta će biti dalje...
  Albert nije imao vremena da to vidi, jer ... se probudio i pretučen od nadglednikove pošasti.
  Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin odleteo je u Kinu nakon što je spavao. Razgovor je bio konstruktivan. Ali ništa konkretno osim trgovinskih sporazuma. Neočekivano, Kinezi su ponudili svoje zarobljenike u Sibir i to im je odgovaralo.
  Potom se vratio Gorbačov-Putin i naredio izgradnju spomenika Mao Cedungu i Deng Sjaopingu.
  Onda je ponovo otišao u krevet i video;
  Albert je krenuo prema gradu. Očekivao je promjenu u svojoj sudbini. I to mu je dalo inspiraciju. Uskoro će ga prodati kao stoku. I prelepo je.
  Više kao grubo. Pa ko želi da se izloži takvom poniženju.
  Dečak je bosim nogama lupkao po pesku i pevao:
  - Ponosni potomak kraljeva,
  Ludim kao rob i budala!
  A onda su ga nadglednici tukli bičem. Morao sam da ućutim. Ponovo je kolovozno dijete vuklo teška kolica, zajedno sa drugom djecom.
  Dečak je pokušao da zamisli nešto prijatno.
  Na primjer, on je dječak koji ide u napad na Atilinu vojsku koja napada Rim. I bori se mačevima, protiv vojske varvara koja se uvlači na položaje carstva.
  Albert je golom petom gurnuo vođu napadačke horde u vilicu. Pao je mrtav, a zubi su joj izletjeli iz usta. I smiješno je.
  Albert je, boreći se sa neprijateljima, držao mlin sa mačevima - sekao varvare i pevao:
  - Niko nije mogao dokazati
  Da smo svi jedno...
  Ali verujte da postoji Bog
  I potpuno naivno!
  Iako se dječak odmah sjetio da je pogriješio. Sotona, to jest, prodao mu je svoje tijelo. Ali kako se boriti sa hordom. A đavo u liku djevojke je tako lijep.
  Zaista najljepši i najsavršeniji anđeo u svemiru. Lucifer je sjajan! Ovo je zaista moć i snaga.
  Albert je zamislio djevojku u krpama kako hoda po snijegu bosih nogu. I ostavlja graciozne tragove. Recimo da je super.
  Dječak se osjećao kao u bajci. I stvarno je želio da skače i skače. Evo ih, sa dva mača u rukama, jure na stražu, koja vodi djevojku kroz snijeg.
  Naravno, na ovaj način je muče hladnoćom. Da, i sam Albert u kupaćim gaćama sam, i tako očajnički posječen. Vodi mlin sa mačevima i siječe tri glave odjednom.
  onda kaže:
  - Mi smo najjači na svetu!
  A dječak baca igle golim prstima, udarajući stražare.
  Zatim hvata devojku za ruke i kaže:
  - Pođi sa mnom!
  Tinejdžerka ga pita:
  - Ko si ti?
  Dječak uz uzdah odgovara:
  -Ja sam bivši princ!
  Djevojka je odlučno izjavila, udarajući bosom nogom u snijeg:
  - Nema bivših prinčeva!
  Albert je klimnuo u znak slaganja.
  - Da, ja sam rob, ali duh kralja!
  I oni su, ostavljajući tragove bosih nogu, krenuli kroz snijeg. Nešto što podsjeća na Kaija i Gerdu.
  Djevojka je pitala Alberta:
  - Imate li kraljevstvo?
  Dečak je odgovorio:
  - Da tu je!
  Djevojka je klimnula u znak slaganja.
  I mi ćemo biti kraljevi!
  Albert je samouvjereno potvrdio:
  - Da hocemo!
  Tako je dobro hodati sa svojom ljubavlju. Neka vam u stvarnosti gori pijesak ispod golih hrapavih tabana, a u svojim fantazijama imate ledeni snijeg.
  Da, mora se reći veoma cool. A ti si dječak i dobro si.
  A sada princ ponovo crta u svojoj mašti kako se bori. I hrabro zamahuje mačevima sekući neprijatelje. Ne, Rimsko Carstvo će biti vječno. Jedan od problema Rima je česta smjena careva, te nedostatak stabilne dinastije. Evo najstabilnijeg sistema na svijetu: Vatikan, mogao je postojati dvije hiljade godina uz održavanje stabilnosti.
  Ali Rimsko carstvo nije trajalo tako dugo. Iako je imala fantastična svojstva i vitalnost.
  I šta bi se dogodilo... Albert je zamišljao da spašava cara Julijana, Otpadnika. Ko je vratio paganstvo u Rim. A sada recimo da dečak terminator interveniše
  u toku istorije... I seče Parte mačevima da spase cara. I stari Rim je pobjednik. Tako je Partija postala rimska provincija. A Julian vlada toliko dugo da uspijeva steći sinove i unuke. I njegova dinastija postaje stabilna i slavna. A Juliana su zvali velikim. I moda na kršćanstvo je prošla. Iako nije ostao bez uticaja.
  Glavni Bog i Stvoritelj svemira Chronus pojavio se u Rimu. I on je Otac i tvorac drugih bogova. To je neki privid monoteizma. I tu su se pojavili Sinovi Božiji, rimski carevi.
  Stari Rim nije propao, već je postojao dugo vremena, a čovječanstvo su Rimljani ujedinili u jedinstveno carstvo. Koja je počela da istražuje svemir.
  Da, bilo je stvarno super.
  Svjetsko Rimsko Carstvo. A arhigomoteizam je postao najmodernija religija - da je Bog prije svega čovjek. I čovjek je zaista postao najjače stvorenje u njemu
  svemir se širi po galaksiji. Neka bude tako!
  Albert je lupio bosom nogom i zacvilio:
  - Čoveče, to zvuči ponosno!
  I mislio sam da su ljudi ipak jadna stvorenja koja su vjerovala u Krista raspetog kao da je svemogući Bog. U stvari, vjerovati u tako nešto je ludilo.
  I kako ljudi vjeruju u ovo? Islam u tom pogledu izgleda logičnije i jednostavnije i privlačnije. Slijedite pravila islama i naći ćete harem, palatu, gozbe i robove u vječnosti.
  Iako da budem iskren, zašto je Allahu potreban namaz ili ramazan? Zaista, zašto? Ili šta Allah daje hadž u Meku. Uklonite iz islama opterećene zapovijedi kao npr
  zabrana vina i svinjetine, i cela planeta će biti privučena tome. I zaista, zašto je svinjsko meso loše? Ukusno je, a svinjetina je rana i isplativa. A kakvo sočno i dobro hranjeno prase!
  Albert reče sa osmehom:
  - Glupo je uskraćivati sebi dobru hranu zbog bajke!
  Da, i piće je dobro. Naravno, umjereno i dobrog vina. Ako popijete malo i crnog vina, onda je čak i korisno. A ne uzdah tinte ili mjesečina. Da, i votka je također korisna ako se ne zloupotrebljava!
  Albert je otpevao:
  Bio je jako žedan
  Hteo je da jede...
  Želeo je generala
  Sjaj fingal u lice!
  A onda je bič pao na Alberta. Kažu da goli rob nema šta da peva.
  Ali i dalje je mnogo zabavnije. To je ako razmišljate o nečemu domaćem. I kako ljudi gube radost i mir zbog vjere. Oh, mogu li ljudi zaista postati pametniji i progresivniji.
  I hoće li letjeti do zvijezda? I oni će se rastvoriti i degradirati u religioznoj drogi!
  Albert je teško uzdahnuo... Religija uopće nije ono što je želio. Mnogo je bolje nekažnjeno griješiti i loše se ponašati. Ovo je zaista vrhunska slatkoća.
  A kada se borite s neprijateljima i pobjeđujete, onda još više. I izuzetno je cool.
  Dečak je pevao sa oduševljenjem:
  - Volim te greh i nadam se da je obostrano!
  I dječak je opet bičevan po leđima ... Da, neće vam dosaditi ...
  U grad su stigli kasno uveče. Robovi se moraju prodati sutra. Dječake su polili vodom iz crijeva, nahranili... Štaviše, ovaj put su hranu davali mnogo izdašnije nego inače, i ribu, i meso, i povrće i voće. Odvedeni smo u krevete sa slamom i ćebadima. I najavili su da mladi robovi mogu još malo spavati. I dobiti snagu.
  Ukratko, spavaj lepo.
  A Albert je zaspao i vidio nastavak svog divnog sna o Spartaku i njegovom ustanku.
  . POGLAVLJE? 13.
  U stvari, Crassus je poražen, a sada se robovi kreću prema Rimu i njihova vojska raste. U roku od dvije sedmice, više od dvadeset hiljada robova stiglo je u Spartakovu vojsku. I narastao je na devedeset pet hiljada. Konjica se takođe popunila.
  Spartak je stajao blizu Rima. Ostaci Krasove vojske, primivši nova pojačanja, okupili su pedeset hiljada vojnika i nastanili se u Kapui. Ako bi se napad na Rim odužio, mogli bi doći da udare s leđa. Senat je, uplašen Krasovim porazom, hitno opozvao Pompeja iz Azije, a Lukuma iz Španije. Ali trebalo je vremena da se prevali tako velike udaljenosti na brodovima. Dakle, sada je Spartak bio suočen sa dilemom: da juriša na Rim ili da prvi dokrajči Krasa? Zauzeo je i utvrđeni položaj u gradu, a to nije bilo tako lako
  uzeti Capua. A ako uzmete, onda bi gubici pobunjenika mogli biti toliki da ne bi bilo dovoljno snaga za Rim.
  Albert je savjetovao Spartaka da prvo zauzme Kapuu. A on, dječak, pokušat će tamo pronaći podzemni prolaz kako bi iznenadnim udarcem zarobio Crassovu vojsku.
  Spartak se složio sa ovim. Svakog dana su mu stizale hiljade robova i siromašnih ljudi iz redova formalno slobodnih. Robovi su takođe pobegli iz Rima.
  Albert je obukao prljavu žensku tuniku i oprao svoju bijelu, bujnu kosu. Tako je više ličio na djevojku sa njenim lijepim licem. Okačio je narukvice od peni stakla oko gležnjeva i zapešća. I odlučio je da uđe u Kapuu pod maskom plesačice. Sa sobom je imao i pravu devojku: svoju sestru Rodopeju. Dve plesačice trebale su da izazovu manje sumnje.
  U to vrijeme rat se nije smatrao ženskim poslom, a još više ne nečim čime se djevojke bave. Ali dječaci špijuni su prilično česti i rimska policija je na oprezu.
  Rodopeja i Albert su pljeskali bosim nogama. Vrijeme je bilo toplo i nisam htjela obući sandale. Štoviše, djeca u ropstvu potpuno su izgubila naviku obuće u bilo koje doba godine.
  Albert i njegova sestra vidjeli su još dvanaest hiljada kako je upravo stiglo u Kapuu, dvije legije rimskih vojnika dovedenih iz Vječnog grada, koji su odatle stigli morem.
  Dakle, Crassus bi, uzimajući u obzir još neke popune iz južnih gradova, trebao okupiti oko osamdeset hiljada vojnika. Ostavljanje takve vojske u pozadini je prerizično...
  Rim je dobro utvrđen. Ima sto deset hiljada slobodnih ljudi koji mogu nositi ozbiljno oružje i dovoljno su mladi i zreli da se brane. Dakle, Vječni grad sa svojim moćnim utvrđenjima nije tako lako zauzeti. I ovo se mora razumjeti.
  U svakom slučaju, opsada Rima bi se mogla odužiti i Krasov trn je trebalo izvući. Spartak već ima više od stotinu hiljada ratnika, ali značajan dio njih su pridošlice i robovi koji su se tek pridružili.
  Plus još mnogo zarobljenih Rimljana. Spartak nije znao šta da radi sa njima. Izvršenje je previše okrutno. Ali tražili su zaštitu i hranu. Međutim, Crassus je, želeći da popuni svoje redove, ponudio otkupninu u zlatu. Međutim, Spartak nije želio popuniti Crassovu vojsku koja je već brzo rasla.
  Albert je shvatio da imaju težak zadatak i da nije dovoljno samo da se infiltriraju u grad. Djeca: dječak i djevojčica, prišli su kapiji. Bile su lijepe, svijetle kose, a vojnici su tjerali djevojke da besplatno plešu i pjevaju, prijeteći da će ih potpuno silovati. Alberta Eutibida me je naučila da dobro plešem, a Rodopeja je to znala da radi kao mnoge devojke.
  Bili su prikliješteni i promašeni...
  Albert je duboko udahnuo. Eutibida je spavala tri uzastopna dana i bila je veoma ljuta na Alberta. Ali srce žene je paradoksalno. Odjednom je shvatila koliko mu je dječak bio pametan
  još više strasti. I još se više zaljubila, zaklinjajući se da neće više nanositi štetu pobunjenicima. Štaviše, slika Spartaka je izblijedila, ljubomora je zaboravljena i ona ima novu strast, mladog pastuha Alberta. To znači da će praznina duše biti ispunjena.
  Osim toga, sama Eutibida je bila uobičajene prosječne visine za ženu i nije voljela krupne muškarce, možda osim Spartaka.
  Nadala se da Albert neće biti prevelik. Veliki muškarci otežavaju zabavu u krevetu. Ali ništa što dječak ne izgleda sasvim normalno za svoje godine,
  samo vrlo jak i sa mišićnim reljefom poput Apolona. I kako je lepo grliti se i ljubiti sa tako mladom. Kada je koža glatka, čista, bez dlaka i tako meka na dodir,
  kao devojka. I poljupci su tako slatki sa dečkom.
  Eutibid se, međutim, Albert ne posvećuje svojim planovima za svaki slučaj. I hodao je zajedno sa svojom sestrom Rodopejom duž Kapue.
  Devojka ga je pitala:
  - Pa, gde ćemo da tražimo skriveni podzemni prolaz?
  Dječak je samouvjereno odgovorio:
  - Moramo pronaći najstarijeg stanovnika grada. Vjerovatno zna gdje se krije podzemni prolaz.
  Rodopeja se zakikota i odgovori:
  - Najstariji stanovnik grada, možda, i zna, ako ne i ludilo. Kako ćemo je platiti?
  Albert je samouvjereno izjavio:
  Zaplešimo, ili otpjevajmo pjesmu, ili možda oboje!
  Djevojka je klimnula u znak slaganja.
  - Ako je tako, onda ćemo ga sigurno naći!
  Djeca su bosim nogama udarala po zagrijanoj kaldrmi pločnika. Otišli su na trg i počeli pjevati i plesati. Također hodajte na rukama. Publika, uglavnom vojnici, uzdržano je aplauzom. Nekoliko napuštenih bakarnih asova. U svakom slučaju, dovoljno hrane. Možete kupiti i sandale, ali za sada je ovo suvišno.
  Rodopeja, birajući stariju ženu u gomili, upita:
  -A ko je najstariji stanovnik Kapue?
  Pogledala je devojku i upitala:
  - A zašto ti treba?
  Rodopeja je iskreno odgovorila:
  - Mladi smo i želimo znanje!
  Žena je sa osmehom odgovorila:
  - Ako želite znanje, morate ići u proročište!
  Djevojka je negativno odmahnula glavom.
  Treba nam više znanja!
  Žena ih je sumnjičavo pogledala.
  - Zar niste slučajno špijuni Spartaka? Možda bi trebalo da te predaju policiji da ti ispeku štikle?
  Rodopeja je sa osmehom odgovorila:
  -Zašto nam treba? Mi smo slobodni građani Rima i dobro zarađujemo za sebe. I robovi će pobijediti, bit će propasti i smrti.
  Žena je uzdahnula i odgovorila:
  "Možda... I sam se bojim ovih odbjeglih robova!" Ali ako želite upoznati najstariju stanovnicu grada, onda ona živi u blizini Venerinog hrama. Inače, ne možete ni reći da je duboka starica. Bila je sveštenica i služila je kao hetero u hramu. Ona zna mnogo!
  Rodopeja klimnu glavom.
  - Hvala! Kakva je njena kuća?
  Žena je samouvjereno odgovorila:
  - Žuto je, odmah ćeš ga naći!
  Devojčica je ponovo klimnula glavom i prišla dečaku, piseći:
  - Otišao!
  Albert je odgovorio:
  - Hajde da pevamo još malo. Izgleda kao dobar protok novca.
  Rodopeja je bila iznenađena:
  - Treba li ti novac? Da, sve zlo dolazi od novca!
  Dječak je negativno odmahnuo glavom.
  - Sve zlo nije od novca, već od njihovog odsustva!
  Djevojka se zakikota i primijeti:
  - Možda si u pravu! Ali ako ne radimo, nećemo sami sebi izgraditi sreću!
  Albert je slegnuo ramenima i primetio:
  - I ja ponekad pomislim, zašto smo digli ustanak? Ipak, sreća neće pasti ljudima na glavu. A može se ispostaviti da ćemo uništiti Rim. Ali despotizam imperije
  biti zamijenjen diktaturom svakog jakog nad svakim slabim!
  Rodopeja je slegnula ramenima i primetila:
  - Svaka vrsta moći je nasilje... A nedostatak moći rađa nasilje. Dakle, možda će jedan despotizam zamijeniti drugi. A svaki despotizam je bolji od potpune anarhije.
  Razmislite hoće li Spartak postati nešto poput Cezara. A ko je bio rob postaće gospodar, a gospodar rob. Ali suština ovoga se ne mijenja. Ko je bio niko, postao sve?
  Ili, obrnuto, ništa? I općenito, da bi na planeti Zemlji bilo sreće, morate biti svemogući Bog. Na primjer, prije svega ukinuti starost i učiniti sve ljude vječnim
  mlad i lijep. I ljudi će graditi sreću nakon što dobiju besmrtnost! Zaista, ako si zauvek mlada i lepa, onda nemaš gde da žuriš. A činjenica da ljudi umiru jeste
  scary! I nepravedno je - čovek zaslužuje da živi večno!
  Ovdje su djeca još malo plesala i pjevala skupljajući bakarni novac. Zatim je došao do Venerinog hrama. A onda su počeli plesati. Jedan od legionara uhvatio je Alberta za nogu i pomilovao ga.
  Dječak se zgrozio, pa je umalo pomjerio libertina golom petom do brade, ali se uspio suzdržati. Legionar je bacio srebrni novčić i siktao:
  - Spavajte sa mnom zlatne dame!
  Albert je zacvilio:
  - Ja sam djevica! I čuvaj moju nevinost!
  Lukavo se nasmiješio i promrmljao:
  - Može biti i usta! Daću ti dva zlata!
  Albert je skočio nazad. Osjetio je to još malo i ubio razvratnika. Pa, oluja je prošla.
  Kada su završili s pjevanjem, djeca su otišla u kuću bivše sveštenice i pozvonila.
  Otvorio ju je dječak u natkoljenici. Naklonio se i primetio:
  - Gospodarica ne voli prosjake!
  Albert je protresao svoju već prilično tešku vreću novčića.
  Mi nismo prosjaci!
  Dječak se razveselio
  - Propusti!
  Sveštenica je ležala na kauču. Zaista je izgledala prilično mlado, a bjeloočnice su joj blistale. Dakle, izgleda kao da ima trideset pet, pa, ne više od četrdeset godina, prilično lijepa žena.
  Ona je naglo skočila sa sofe, pokazujući da nije izgubila razigranost i upitala:
  - Šta hoćeš dečko?
  Albert o grkljanju:
  - Ja sam djevojka...
  Žena se nasmijala.
  - Vidim te! Ti si dječak i špijun za Spartak!
  Albert je sa osmehom odgovorio:
  - Je li loše pomoći pravednom cilju?
  Sveštenica je logično primetila:
  - Pa, uništiš Rimsko carstvo, i šta onda? Bit će malih država, ali će ropstvo i patnja ostati. A možda ih ima i više!
  Albert je logično primijetio:
  - Dakle, hoćemo da izgradimo pravednu državu, u kojoj ne bi bilo robova, i ne bi bilo gospodara, i da bi svi bili jednaki!
  Sveštenica je primetila:
  - Ne mogu svi biti jednaki! Ti si, na primjer, mnogo jači i okretniji ratnik od svojih vršnjaka! Ljudi su nejednaki od rođenja i stoga je nejednakost vječna!
  Dječak je klimnuo glavom.
  - Ali želimo da izgradimo državu u kojoj bi svi imali jednake mogućnosti od rođenja. I da niko nije prodat u ropstvo. Da imaju vječnu slobodu za sve, a ne da prinose krvave žrtve bogovima. Tako da sva djeca idu u školu, a stara se brine. A u budućnosti ćemo razvijati nauku i izmišljati lijekove kako ljudi ne bi ostarjeli i preopteretili se.
  Sveštenica je klimnula glavom i odmahnula glavom.
  - Snovi... Ali ko će držati varvare u rukama u slučaju pobede?
  Albert je samouvjereno izjavio:
  - Uspostavićemo izbornu demokratiju i parlament. I svima ćemo dati jednaka prava. Tada će postojati demokratska država, a bogati će po zakonu biti primorani da dijele sa siromašnima.
  I biće socijalizma, i carstva slobode i prosperiteta!
  Sveštenica je slegnula ramenima i primetila:
  - Svijet je mnogo komplikovaniji nego što se čini u snovima. Ali dobro moj dečko! Šta želiš da znaš od mene!
  Albert je sa osmehom odgovorio:
  - Mesto gde se nalazi podzemni ulaz u grad!
  Sveštenica je klimnula, namigujući.
  "Iako ne verujem da će robovi moći da izgrade pravedno i srećno kraljevstvo, ali... tako da ću pomoći!" Ali zauzvrat ćeš voditi ljubav sa mnom zgodnim.
  Albert je bio zbunjen.
  - Ali imamo tako veliku razliku u godinama!
  Žena, mnogo starija nego što je izgledala, klimnula je.
  - Da, velika je. Još se sjećam Hanibala! Ali seks sa mladim momcima me održava mladom! Pa ćeš mi dati djelić svoje mladosti, nepobjedivi junače, a ja ću biti mlad duže.
  Osim toga, nikad nisam vidio tako zgodnog dječaka kao što si ti. I vatra strasti bukti u meni!
  Albert je klimnuo u znak slaganja.
  - Vaša volja, gospođo!
  Žena klimnu glavom.
  - Pa, dođi mi kokeru! Ne boj se!
  Razlika u godinama bila je ogromna i Albertu je bilo neugodno. Ali vješti dodir iskusne žene uzbudio je dječaka. Radio je nesebično. bačen od uzbuđenja pa u groznicu
  zatim na hladnom. Morao sam raditi na jezicima, ali Albert je već imao iskustva, a ovo nije odvratno sa ženom za preuzbuđenog dječaka. Bivša sveštenica je glasno stenjala od nečuvenog zadovoljstva. Morao sam raditi nekoliko sati.
  Sveštenica je bila temperamentna i neumoljiva. Albert se osjećao užasno umornim i držao se na granici svojih snaga. Konačno umoran, dosta orgazama i žene.
  I zagugutala je:
  - Podzemni prolaz u hramu Venere direktno ispod oltara. Otvorite vrata pritiskom tri puta na oči papagaja. I eto ti izađi i pecaš, gdje je ulaz i van grada!
  Albert je klimnuo glavom.
  - Hvala vam puno!
  Sveštenica je zarežala.
  - Hvala ti! Nikada nisam doživeo tako neverovatno zadovoljstvo! Samo neopisivo zadovoljstvo!
  Dječak je klimnuo u znak slaganja.
  - Da, to je prava klasa!
  Žena klimnu glavom.
  - Hajde! Iako ne! Ostavite vreću bakrenih novčića! Ovo će mi biti plata za lekcije ljubavi. A sada pada mrak. Dok se hram ne zatvori, idite tamo kao molitva.
  Da, i uzmite manji bakreni novčić iz torbe. Plaćanje na ulazu. I tamo se orijentišite!
  Albert je klimnuo glavom. Iako sam dao novac, osjećao sam se iznerviran. Starica je natjerala veoma slatkog i mišićavog dječaka da spava sa njom, a uz to je uzela i novac.
  Ali posao je barem obavljen.
  Albert i Rodopeja napustili su stan. Albert je isprao usta u fontani. I osetio je da zaista želi da jede. Ali moramo požuriti prije nego što se zatvori Venerin hram.
  Zašto nije prvi put da rob trpi glad.
  Dječak i djevojčica su zahrkali. Stražari na ulazu uzeli su po jedan novčić i natjerali ih da obrišu svoje gole, prašnjave, gotovo djetinjaste, ali otvrdnule noge o mokru krpu.
  Albert je mislio da je prilično zreo. Spava sa ženama, ubija neprijatelje mačem i Spartak je od povjerenja, učestvuje u vojnom savjetu. Neki čak kažu da je on vanbračni sin Spartaka. iako je zapravo u ovom snu njegov otac rimski patricij iz plemićke porodice.
  Kada trljate bose noge o mokru krpu, prijatno je i pomalo škakljivo. Ali stražari požudno gledaju u tvoje gole, preplanule, čiste kože.
  Misle da je devojka. Je li to previše mišićave noge, ali lijepe. Nije ni čudo što se sveštenica tako priljubila uz njega. Albert je odjednom pomislio da i dalje može ostati dječak, budući da je Sotona vlasnik njegovog tijela. Plus što nikad nećeš postati starac, minus, nećeš odrasti. Ali ako te žene vole, a odrasli muškarci slušaju, zašto onda luditi?
  Albert i Rodopeja priđoše oltaru. Naklonio se. Dječak je vidio papagaja. Oči od zelenog stakla, koje bi neiskusna osoba mogla zamijeniti za smaragd.
  A perje je pozlaćeno. Albert je brzo ispružio ruku i pritisnuo oči. Jedan, pa drugi i treći... Začula se glatka buka, a deca izviđača brzo su uskočila u prolaz ispod ploče.
  Potrčali su niz hodnik. Bio je mrak. Ali Albert je u mraku, na svoje iznenađenje, vidio poput mačke, ili čak sove, ili možda bolje. I povukao je Rodopeju za sobom.
  Tunel je bio vlažan i hladan. Albert je ništa, ali Rodopeja je primetila:
  - Hladno je i miševi škripe!
  Albert je uzdahnuo.
  - Da, nije zabavno! Dođi brzo.
  Potrčali su dalje. Dječak je povukao djevojčicu za ruku. I tu su se naslonili na kamenu ploču. Trebalo je da postoji prikriveni podzemni izlaz. Rodopeja je primetila:
  - Zašto nisi pitao kako da otvoriš izlaz?
  Albert je iskreno odgovorio:
  - Nakon ovako burnog vođenja ljubavi, mozak bukvalno proključa. Ali ne boj se. Jasno je da treba nešto pritisnuti ili okrenuti. Hajde da tražimo i nađemo!
  I dječak je počeo da opipa pločice... Trebalo je pristojno vrijeme. Albert je provjerio svaku pukotinu i udubljenje, pažljivo ispitujući. I konačno uspio nešto uhvatiti.
  Iako sam već želio jako jesti i piti. I djevojka Rodopeja je teško uzdahnula. Bila je gladna. Da, i bose noge u tamnici noću su počele da se smrzavaju kada stojite na mjestu.
  I djevojka je skočila da se ugrije. Na kraju je dječak pronašao polugu i pritisnuo je tri puta. I moćna mermerna ploča je odletela. I svjetlost je pogodila dječje oči.
  Zora je već svanula.
  Bilo im je hladno i gladni, srećno su izašli na sunce. Sada možete biti sretni. Zadatak je završen i radije Spartak...
  A djeca su trčala što su brže mogla, bljeskajući golim, ružičastim, okruglim štiklama. Djevojčica je zaostala, a dječak terminator je preuzeo vodstvo. I na kraju je odjurio u logor.
  Spartacus ga je dočekao kamenom i naredio vojsci da krene. Odlučili smo da napadnemo iste noći. Crassus ima preko osamdeset hiljada ratnika. I naravno, sa gotovo jednakim snagama, Kapua se ne može jurišati na zidine. I tako možete zadati iznenadni udarac.
  A Rodopeja, koja je zaostajala za Albertom, umalo nije pala u kandže jednog od legionara. Ugledavši usamljenu, plavu kosu i veoma lepu tinejdžerku, varvarin je pojurio za njom.
  Bosonoge, lagane noge djevojke nisu dozvoljavale da je sustigne. Ali ona se naljutila. A kada je legionar počeo da se guši od brzog trčanja, Rodopeja je izvadila iglu i okrenula se svom snagom
  zabio gad u grlo. I vrlo pametno pogodio pravo u karotidnu arteriju. Tako da je i ova devojka znala kako da konkretno ubije.
  Spartak ju je hvalio. Čak je poklonio i zlatnik sa portretom Aleksandra Velikog.
  Nakon toga vojska je nastavila kretanje.
  U početku je sve išlo po planu i kao po satu. U prolaz su prvi ušli najiskusniji i najjači ratnici. Probili su se do Venerinog hrama i onesposobili sveštenike. Tada su hiljade robova krenule noćnom Kapuom. Ali baš u tom trenutku dvadeset pet hiljada svežih vojnika pristupilo je Krasu. Četiri legije od po pet hiljada iz morskih kolonija, a peta iz samog grada.
  Sveukupno, to je omogućilo da sustignemo Spartakovu vojsku. Istina, Rimljani su u Kapui bili iznenađeni noću, a mnoge hiljade legionara su odmah ubijene, ne uspijevajući se oduprijeti.
  I to je omogućilo pobunjenicima da preuzmu inicijativu. Ali moralo se prilično gadno izrezati. Albert je mahnuo sa dva mača odjednom, odsijecajući glave. Rodopeja i brat Geta, koristili su lake sablje u borbi.
  Borile su se i druge sestre, pa čak i Albertova majka. Bila je fizički snažna žena koja je imala koristi od ropstva i stekla prelijepu figuru.
  Albert je, posečući Rimljane, pevao:
  -Spartak je veliki hrabri borac,
  Podigao je robove protiv zlog jarma...
  Vjerujem da san neće završiti
  A sreća neće biti ni djelić trenutka!
  Tako su se hrabri dječak i drugi ratnici i ratnici žestoko borili. I posečeni borci padaju. U Kapui je većina rimskih boraca ubijena u prvom satu.
  Većina borbi se vodila protiv dvadeset pet hiljada svježih ratnika. Ali Spartak, samouvjereno se boreći s dva mača, uspio ih je opkoliti, iskoristivši brojčanu nadmoć koja je došla.
  I to je bila velika pobjeda.
  Albert se borio. Ovdje je gola, okrugla peta dječaka slomila još jednu vilicu rimskog generala. Ovo je stvarno dečko terminator. I tako rezati i uništavati.
  I sve više i više rimskih vojnika padaju mrtvi i raznesenih glava. A Spartak je posečen sa dva mača i Krisom. I Crassus opet kukavički bježi.
  I naravno ovo je velika podlost. I rimska vojska je u teškoj borbi djelomično ubijena, a dijelom zarobljena. Razbijanje je bilo potpuno, iz Kapue nije moglo pobjeći više od pet.
  hiljada Rimljana. Nekih zatvorenika bilo je skoro trideset hiljada. I njihov sadržaj je postao problem.
  U svakom slučaju, sada su Spartakove ruke odvezane i možete sigurno ići u Rim.
  Vladimir-Mihail, Gorbačov-Putin, probudivši se ponovo počeli su da preduzimaju korake. Posebno je naredio da djeca ljeti idu bosa i čuvaju cipele. Žene takođe treba da idu bose.
  Muškarci su takođe dobili pravo da imaju do četiri žene, što je super.
  Nakon što je izvršio takve reforme, Gorbačov-Putin je zaspao;
  Albert se probudio iz bosih, dječačkih nogu. Nadglednik je grubo gurnuo gotovo golog dječaka i povikao:
  - Ustani, robe!
  Bivši princ je ustao sa uzdahom. Telo mu je bilo suvo, žilavo, a koža skoro crna od opekotina od sunca. Kosa joj je, već plava, bila izgorjela i bijela kao snijeg.
  Ustao je i otišao na doručak sa ostatkom robova. Doručak je, naravno, bio prilično skroman, kaša sa povrćem. Pogotovo u pustinji, ne možete posebno kuvati meso. I još malo vode.
  Momci robovi su brzo progutali svoju porciju. A onda su prišli užetu i dozvolili sebi da im vežu ruke. A onda su ih ponovo odvezli niz ulicu.
  Istina, ovaj put je već bio blizu tržišta i obećavao je barem neke promjene.
  Ljudi na ulicama su gledali dečake. Bilo je i dosta domaćih dječaka. Bili su različiti: i u kaftanima, u kućnim ogrtačima, i polugoli, i bosi, i potkovani. Ljudi su obično bogatiji
  preferirao cipele, pa čak i čizme, uprkos vrućini. Odrasli muškarci, čak i iz siromašnih, preferirali su sandale, ali djeca i žene, ovisno o njihovom bogatstvu.
  Siromašni bosi, bogatiji cipele. Međutim, čak su i siromašne žene bile u kombinezonima i pokrivenih lica, iako su se šepurile golim štiklama. Bilo je i robova koji su gotovo goli ili čak potpuno goli nasukali ulicama.
  Ovdje su mladi robovi prvo odvedeni u kupatilo na pijaci. I opet ih oprao. Dječacima su skinute kupaće gaće i natkoljenice. A u pranju su im pomogle lijepe sluškinje.
  Albert je osjetio stid i uzbuđenje mladića, posebno kada su ga trljali krpama. Prašnjava, otvrdnuta stopala dečaka su posebno pažljivo ribana. Pa su ih isprali
  usta i operite zube. Mokra kosa počešljana. Neki previše čupavi dječaci su se ošišali. Albert je osjetio snažno uzbuđenje zbog mnoštva golih robova.
  Isto, kao da nisu primetili koliko su dečaci uzbuđeni i nervozni. Oni su samo pripremali robu za cjenkanje i to je bila njihova dužnost.
  Albertovo muško savršenstvo bilo je uzbuđeno i natečeno. I osećao se veoma posramljeno. I pokrio ga je rukama. Neki od dječaka su također stajali uspravno.
  Silovito su se trzali, lica su im bila grimizna od srama i stida.
  Ali cjenkanje je cjenkanje... Prodaju robove na arapskom, učim ih potpuno gole. Tako da vlasnik vidi sve nedostatke. I nikog nije briga za sramotu. Prvo ga robi
  životinja. Može li se životinja stidjeti? I da li životinja ima odjeću? Zato se skinite goli i idite da svi vidite.
  Dječaci su izgledali mršavi i žilavi.
  U teoriji bi ih bilo bolje ugojiti prije trgovanja, ali nema vremena. trebalo bi da se proda sada. Posebno suv, a mršavi rob je obično izdržljiviji od dobro uhranjenog.
  Albert i ostali dečaci su bili nauljeni kako bi zablistali i izgledali mišićavije. Zatim su ga iznijeli na tržište.
  U toku je bila aukcija. Prodavali su i žene, i to one jako lijepe, i mlade djevojke, pa čak i djevojke. Prodavali su i odrasle muškarce, i mladiće, pa čak i starce. Samo starice
  nisu ga prodali - odvratno je.
  Dječaci su postrojeni i izvedeni na platformu. Počeli smo sa manjim.
  Prvo dijete koje je izašlo imalo je osam godina. Bio je veoma mršav, rebra su mu bila ispupčena, glava mu se činila velikom, a vrat tanak.
  Nije atraktivan primjerak.
  Menadžer je rekao:
  - Pocetna cena jedan dinar...Ko ce vise...
  Žamor je prošao kroz gomilu muškaraca s bradama i žena u burkama. Očigledno, dječak nije bio impresioniran. Nisu baš hteli da se rastanu od zlatnog dinara.
  Čovek sa turbanom i velikim stomakom je rekao:
  - Dozvolite mi da vam uzmem celu grupu dece za dvadeset dinara, a nemojte nam oduzimati previše vremena!
  Trgovac je slegnuo ramenima i odgovorio:
  - Ima jedan dečak, princ jedne evropske zemlje. prodavat će se zasebno. A sve ostalo ću ti dati za trideset dinara!
  Trgovac u luksuznom turbanu zarežao je:
  - Dosta i dvadeset. Dječaci su dobri za rad u rudnicima i rudnicima. Ali oni su brzo tu i umiru, ne dozvoljavajući im da se pravilno plate.
  Trgovac je sa osmehom odgovorio:
  - Par momaka je zgodnih, mogu se kupiti kao sluge za kućne poslove. I uopšte, neka bude cenjkanja!
  Drugi trgovac je podržan:
  -Neka povuku cijelu seriju, a mi ćemo odlučiti da li ćemo kupiti ili ne kupiti!
  Albert je ostao sam iza paravana, a dečaci, goli, crni od preplanulosti, odvedeni su na platformu. Nekoliko njih je zaista izgledalo pristojno. I došlo je do preporoda.
  Drugi trgovac je prijavio:
  - Dajem za svih dvadeset pet dinara!
  Prvi trgovac je zarežao:
  - Trideset i to je konačna cena!
  Drugi trgovac u turbanu sa rubinima javio je:
  - Onda trideset jedan dinar!
  Trgovac je podigao čekić i zapevao:
  - Trideset jedan dinar puta, trideset jedan dinar dva, pa, šta više? Trideset jedan dinar tri!
  . POGLAVLJE? četrnaest.
  Dječaci su odvezeni prema vlasniku. Prodavali su se kao stoka. I bio je to težak potez.
  Sada je red na Alberta. Na aukciji je stavljen bos i goli dječak. Albert je zaista imao lijepu, iako mršavu, ali žilavu, reljefnu figuru i slatko, djetinjasto, lijepo lice. On je generalno veoma zgodan dečko, iako se rebra vide. Kosa mu je bijela, blago zlatna i uredno ošišana.
  Nadglednik je povikao:
  - Otvori usta, momče!
  Dečak princ je otvorio...
  Nadglednik je uzviknuo:
  - Vidi kakve bele, čiste, jake zube ima. Počinjemo da se cenjkamo sa petnaest dinara!
  Jedan od trgovaca je viknuo:
  - Neka podigne kamen!
  Alberta su odveli do kamena koji je služio za mjerenje snage robova. Dječak ga je s mukom otkinuo s poda i bacio na grudi. I podigao, guranjem, pomažući nogama preko glave.
  Trgovac je klimnuo glavom.
  Nije loše za njegove godine! Dajem ti šesnaest dinara!
  Drugi se nacerio i rekao sedamnaest!
  Čuo se uzvik - osamnaest!
  Trgovac ponovo progovori:
  Dvadeset!
  Nastala je pauza. Albert stoji potpuno gol, i odjednom se osetio ponižavajućim i posramljenim zbog toga. Od stida je došlo do uzbuđenja, a muško savršenstvo je počelo da raste.
  Žena u bogatom velu gunđala je:
  - Dvadeset pet dinara!
  Čule su se smiješne šale.
  Našla je pravog muškarca!
  - Ovo je nova igračka!
  Trgovac je klimnuo glavom i počeo da govori:
  - Dvadeset pet dinara puta, dvadeset pet dinara dva... Pa ko je više.
  Trgovac koji je prethodno kupio sve robove progunđa:
  - Trideset dinara!
  Komšija iznenađeno upita:
  - Za jednog kao za dvadeset dečaka?
  Trgovac je klimnuo glavom.
  - Osećam da je vredno toga!
  Trgovac je počeo da urla:
  - Trideset dinara puta, trideset dinara dva...
  Žena je prekinula i zarežala:
  - Trideset pet dinara!
  Trgovac je klimnuo glavom.
  - Tako je, trideset pet dinara jednom, trideset pet dinara dva...
  Trgovac ponovo progovori:
  - Četrdeset dinara!
  Trgovac je pevao četrdeset dinara jednom, četrdeset dinara dva....
  Žena u bogatom velu zacvilila je:
  - Četrdeset pet dinara!
  Trgovac se javio:
  - Četrdeset pet dinara jednom, četrdeset pet dinara dva...
  Trgovac je zarežao:
  - Pedeset dinara!
  Njegov komšija je iznenađeno rekao:
  - Pedeset dinara za dečaka? Za ovaj novac možete kupiti dobru devojku!
  Trgovac se nacerio.
  - A on, kao devojka je dobar!
  Žena je viknula:
  - Šezdeset dinara!
  Trgovac nije dao:
  - Sedamdeset!
  -Osamdeset!
  -Devedeset!
  Žene su povikle:
  - Sto dinara!
  Dinar je novčić od zlata, a sto dinara je već priličan iznos, i nastala je pauza.
  Trgovac je podigao čekić i počeo da peva:
  - Po sto dinara puta! Sto dinara dva! Ko će dati više od sto dinara tri... I pre nego što je čekić pao, prvi trgovac propali:
  - Sto deset dinara!
  Publika je zviždala...
  Trgovac je podigao čekić i rekao:
  - Sto deset dinara puta, sto deset dinara dva...
  Žena je oštro rekla:
  - Sto dvadeset dinara!
  Prvi trgovac koji je ponudio dvadeset dinara za dečake sarkastično se raspitivao:
  - Zar ne želiš previše za petla?
  Žena je odlučno rekla:
  - To je moja stvar! A zašto ti treba stari panj!
  Trgovac sa turbanom ukrašenim smaragdima odgovori:
  - Saznaćeš više! Pa sto trideset dinara!
  Žena nije popustila i odlučno je zarežala:
  - Sto četrdeset!
  Trgovac je promrmljao:
  - Sto pedeset!
  Žena je odlučno rekla:
  - Dvesta dinara!
  Trgovac je zviždao:
  - Da, za takve pare možete sebi kupiti roba retke lepote. Zar ne mislite da bi vaš suprug Emir bio bijesan kada bi saznao koliko trošite na slatkog dječaka!
  Žena je oštro primijetila:
  - Donio sam emiru njegov položaj i bogatstvo, on zna da duguje mom ocu! Ali zašto ti treba ovaj prelijepi dječak?
  Trgovac je gunđao u odgovoru:
  - Trista dinara!
  Žena je sa osmehom odgovorila:
  - Četiri stotine!
  Trgovac je zalajao:
  - Pet stotina!
  Žena je oštro rekla:
  - Hiljadu dinara!
  Tutnjava je prošla kroz redove trgovaca i trgovaca. Jedan od njih je primetio:
  - Dečko je zgodan, ali zašto mu toliko. Retko kada su žene prvih lepotica toliko platile!
  Trgovac je potvrdio:
  - Za hiljadu dinara muž će vam sigurno oderati kožu!
  Emirova žena u velu je odgovorila:
  - A ti ćeš biti još gora pohotna koza!
  Cooper je zarežao:
  - Dve hiljade dinara!
  Žena je, ne popuštajući, odgovorila:
  - Tri hiljade!
  Trgovac je zagrmio:
  - Četiri hiljade!
  Žena je bacila:
  - Pet hiljada!
  Trgovac je iz sveg glasa viknuo:
  - Deset hiljada dinara!
  Nastala je teška pauza... Iznos za cijenu jednog roba bio je bez presedana. I buka je prošla kroz gomilu trgovaca. Zaista je izgledalo jako glupo platiti toliko za dječaka
  star oko trinaest godina, iako veoma zgodan i mišićav...
  Štaviše, Albertovo muško savršenstvo je palo. Žena se odjednom razočarala u svoju novu igračku i ućutala. Nije li to stvarno previše?
  Trgovac, videći da se pauza odugovlači, podiže čekić i poče govoriti:
  - Deset hiljada dinara jednom, deset hiljada dinara dva, ko će dati više? Deset hiljada dinara - tri! Ali prije nego je čekić udario, začuo se glas:
  - Sto hiljada dinara!
  Svi su se osvrnuli. U salu je ušao čovjek u crnom i specijalnom odijelu. Lice mu je bilo prekriveno crnom maskom.
  Trgovac je zanijemio i ukočio se, ukočen u nedoumici.
  Čovjek u crnom ogrtaču i maski potvrdi:
  - Sto hiljada dinara!
  Trgovac je klimnuo u znak slaganja.
  - Naravno odlično! I počeo je skandiranjem: sto hiljada dinara jednom, sto hiljada dinara dva... Ko će dati više? Trista hiljada dinara! Prodato gospodinu u crnom ogrtaču i maski!
  Tu se umiješao trgovac i rekao:
  Ova osoba nam je nepoznata! Ima li tako veliku količinu!
  Čovek u crnom ogrtaču i maski je rekao:
  - Ima vreća zlata na kamilama! Dovoljno da platim za ovog dečaka! Možete računati ako želite!
  Trgovac je klimnuo glavom.
  - Od tvog! Možete ga posjedovati kako god želite! S obzirom koliko ste platili, mogu mu ponuditi lanac besplatno!
  Čovek u crnom kaputu je klimnuo glavom.
  - Lanac neće škoditi za mladića! U međuvremenu, zabavite se!
  Albert se trgnuo. Oko vrata mu je vezan okovratnik sa lancem, a kraj je predat novom majstoru. Ima nešto veoma zlokobno u vezi sa njim. I dječak je osjetio da to nije dobro.
  Čovjek u crnoj maski i ogrtaču povukao je lanac i zarežao:
  - Pa, pošalji mog novog roba! Da vidimo da li ste opravdali nade i troškove.
  Albert ga je poslušno pratio. Izveli su ga napolje. Ovdje su, zapravo, vreće zlata istovarene sa kamila. Albert je pomislio: zašto su platili tako ludi novac za njega?
  Ako se za deset dinara može kupiti dobar odrasli rob. Evo dvadeset momaka otišlo za trideset i jedan dinar. Samo ponekad za žene čudesne ljepote
  cena je prešla hiljadu dinara.
  Ali za jednog roba ili roba - platite sto hiljada! Ovo je nezamislivo! Uostalom, takav iznos je cijela riznica vladara. Albert je bio okovan za slona, na kojeg je uzjahao njegov novi gospodar.
  I četiri konjanika su budno posmatrala dječaka. A Albert je ponovo krenuo. Njegovi goli, stvrdnuti tabani udarali su po pločniku. Bio je gol i mršav
  a ljudi su ga gledali i smejali se.
  Koliko platiti za dječaka? Može li to biti divlja ljubav?
  Albert je hodao i razmišljao. Zašto je trgovac bio spreman da za to plati deset hiljada dinara? Ne zbog slanja u kamenolome. I ne za udobnost kreveta.
  On sigurno zna nešto o poreklu Alberta. Da je princ bogate zemlje. Možda je trgovac očekivao da će uzeti otkupninu od Alberta? Ili ga prodati svom ocu-kralju?
  Ova verzija je izgledala prilično uvjerljivo. Mada ostaje da se vidi da li ćete dobiti otkup, a deset hiljada dinara - cena hiljadu odraslih robova - mora da se plati sada.
  Neka putevi Gospodnji budu nedokučivi.
  Iako postoji ovaj Bog ili ne... Albert se nakašljao. Pa, ne, prodao je tijelo Sotoni, što znači da Bog mora postojati! Kako drugačije? Ako postoji senka
  mora postojati svjetlost. Može biti da nema sjene ako postoji nekoliko svjetala. Ali uvek ima svetlosti u senci.
  Albert je duboko udahnuo. Mislio sam, a zašto su dali sto hiljada za to? U svakom slučaju, ne da bi se tako lako ubijalo, a ovo je plus. ali iznenada mu se desi
  nešto strašnije od smrti? A ovo je minus! Odjednom žele da ga iskoriste kao devojku?
  Albert je teško uzdahnuo i ubrzao korak. Izašli su iz grada i krenuli kroz pustinju. Dečak je prišao sebi i pokušao da zamisli nešto veselije...
  Bilo kakve kampanje, ratovi, srednjovjekovne borbe.
  Dječak je zamislio vrijeme Ričarda Lavljeg Srca. Tamo se već borio u svom snu i pobijedio sve. A sad zamislite kako red želi da spali nesrećnu jevrejku tamo
  Rebeka. Ona je tako lepa i nevina. Ona ima toliko šarma i topline. Ali djevojka je odvedena u vatru, okružena stražarima. Njena figura je izgledala blijedo.
  Devojka je išla tihim koracima, a njeno prelepo lice delovalo je mirno, iako je jasno da u njenim očima bukti strah i bes.
  S nje su uklonjeni svi ukrasi i svijetle orijentalne tkanine. Rebekina glava je ostala nepokrivena, osim dvije crne, prilično dugačke pletenice koje su se spuštale niz bijeli ogrtač.
  Djevojčičina mala stopala bila su bosa. I bilo je očigledno da je Rebeka patila kao od moralnog poniženja: njena bogata Jevrejka bila je prisiljena da hoda bosa, kao prosjakinja.
  Tako je i fizički. Dan je bio oblačan i prilično prohladno, a goli tabani djevojčice nisu navikli na oštro kamenje i šljunak puta. Rebecca je počela da se trza i
  šepa na obe noge. Sigurno nije navikla hodati bosa, pogotovo u Britaniji, gdje ni ljeti nije bilo previše toplo i često je bilo oblačno. I on je ćerka Palestine sa
  toplija i suša klima.
  Da, i ponižavajuće je kada muškarci vide gole, okrugle, pomalo prašnjave potpetice, pa čak i zlurado šale. Naravno, skinuli su sav nakit sa Rebeke i izuli joj cipele, ne zato što su hteli.
  posebno ponižavaju.
  Monasi su se bojali da bi ona mogla imati amajlije i talismane, kojima Sotona opskrbljuje svoje pristaše kako bi spriječio pokajanje čak i pod mučenjem.
  A za pogubljenje žena za koje se sumnjalo da su vještice, odvođene su bose. Stoga se činilo da imaju smanjenu demonsku moć. Zemlja je Božija, a kada je bose noge dodirnu, veštica
  je napunjen Božanskom energijom i gubi dio svoje moći. U svakom slučaju, Rebecca, bosa i odjevena u bijelo od najgrubljeg platna, ostavila je dirljiv utisak.
  Mnoge žene su je gledale i pitale se koliko je lijepa čak i u skromnoj odjeći bombaša samoubice koji je doveo do požara. I kako su njene bose noge graciozne i isklesane,
  na koje se prašina ne lepi, putevi. I da je njena prirodna ljepota golih djevojačkih nogu mnogo ljepša od cipela optočenih dijamantskim nakitom.
  Ovdje Rebecca cijelo vrijeme šepa, obara svoje bose, nježne noge, prilazi hrpi drva i slame. Ovdje se mora spaliti. A prije pogubljenja ih vežu za motku i stavljaju lance.
  Naravno, boli kada se lanac zabije u tijelo nježne djevojke. I kako je hladno stajati nepomično po hladnom danu na zalasku sunca po oblačnom vremenu. Kad je samo sunce
  samo povremeno proviruje kroz oblake. Osim dukserice, Rebeka nema ništa na tijelu. Časne sestre su sve skinule do kože, a dukserice poklonile čisto radi pristojnosti.
  Tako da je i dalje hladno stajati okovan, a bolestan od lanaca, bose noge hlade se od vjetra i bole od napetosti stojećeg položaja.
  Sada je Rebekina jedina nada u zaštitnika. Najbolji ratnik vitezova templara Brian mora se boriti protiv njega. Koji se odlikuje velikom snagom i izdržljivošću.
  Međutim, Ivanhoe je uspio da ga izbaci iz sedla. Ali sada je ozbiljno povređen. Takođe, Ričard Lavlje Srce može da se takmiči sa Briandom, ali ne može da se bori za Jevrejku, tačnije
  malo je vjerovatno da će htjeti - ovo nije kraljevski posao.
  Dakle, Brian je miran i uvjeren da može pobijediti bilo koga. A onda će drska djevojka koja je odbacila njegovu ljubav jednostavno biti spaljena. I rasuti veštičin pepeo. Onda spavaju i
  njene maroko čizme, izvezene biserima, i odeća sa svim demonskim ornamentima.
  Briyan gleda Rebeku. Kako je lijepa, ovako vezana za motku, bolje rečeno okovana. I izgleda kako dirljivo, i jedinstveno dramatično.
  I vrijeme prolazi. Djevojka se smrzava i trza. Njeni lanci zveckaju. Vidi se da joj zadaje patnju što stoji prikovana za motku. Bose noge djevojke su pocrvenjele od hladnoće.
  Kako joj je neprijatno. I koliko mora da je uplašena...
  Vatra će, naravno, zagrijati, a plamen će grabežljivo lizati djevojačku, okruglu petu. I miris ćevapa će se čuti, kao da se peče jagnje. I to će postati strašno bolno.
  A djevojka vrišti. I plamen će se dizati, sve više i više. Ona će spaliti svoju bijelu haljinu i cijela gomila će je vidjeti potpuno golu i okovanu.
  I bijela koža će se mjehurići, pocrvenjeti. A onda počinje da klizi. I meso će se pržiti, i šištati kao u tiganju. I samo će boljeti.
  I Rebeka će vikati u nepodnošljivoj patnji. A sad će joj meso otpadati s kostiju. I kosti su otkrivene, crne. I djevojka od šoka bola će izgubiti svijest i smiriti se. Biće tiho zauvek. I njena duša će odleteti u poseban pakao za Jevreje. Za nekrštene Jevreje biće pakao. Gdje će se mučiti po svojim djelima.
  I očigledno Rebeka, kao nevina duša, neće biti tako strogo kažnjena. Bičevaće je, mlatiće je malo štapovima po golim, okruglim petama. I onda bačen u tamnicu. I Rebecca će tamo pjevati
  i hvale svoje jevrejske svece. S vremena na vrijeme će joj doći tamničari-đavoli i ponovo je tući motkama po golim, elegantno oblikovanim štiklama. Jer grešnici moraju primiti
  na petama što je moguće bolnije.
  I bičevaće je štapovima, a onda će je, kao veštica, ispržiti iskrom. Prži njene prelepe grudi kao dve dinje.
  Vitez Brian je sanjao. I vrijeme je prolazilo...i sada ističe posljednji sat dolaska defanzivca.
  Veliki majstor Reda daje znak za početak pogubljenja.
  Ovdje dželat kremenom udari iskru i zapali baklju natopljenu šalitrom. Rebeka viče od straha i istovremeno od ulaganja. Toliko se ohladila na vjetru da jednostavno trivijalno želi da se ugrije.
  Mada je jasno da će se vatra zagrijati samo na trenutak, a onda će spržiti i izgorjeti, i koža i koža i meso.
  Dželat je već počeo da prinosi baklju do slame, dok je gomila urlala. U daljini je jurio mali bijeli konj, a na njemu mali jahač.
  Veliki majstor Reda je viknuo:
  - Zaustavite dželata!
  Smrznuo se bukvalno centimetar od slame. Sir Brian je bio ogorčen:
  - kasni! Rok za dolazak defanzivca je istekao!
  Velemajstor je ljutito odgovorio:
  - Plašiš li se da se boriš sa dečakom?
  Velemajstorova pratnja je promrmljala sa odobravanjem:
  - Bori se ispravno! Čega se plašila kukavica!
  Brian je ljutito rekao:
  - Prebiću ga dođavola!
  Templar je isprva pomislio da je Ivanhoe, uprkos rani, taj koji želi da se bori protiv njega. Ali ovaj ratnik je bio još manji i niži od bivšeg prestupnika, Sir Briana.
  Da, konj je bio drugačiji. A oklop...
  Pa... Brianovo srce je odahnulo. Glasine još nisu doprle do njega da je ovaj trinaestogodišnji dječak osvojio natjecateljski turnir: oborio svoje konje i Ričarda lava
  Heart i Ivanhoe. Da, tih dana nije bilo pošte. I pripisivale su se glasine da je turnir osvojio pravi div, a ne nekakav dječak.
  Dakle, Sir Brian je bio miran.
  I samouvjereno rekao:
  - Prihvatam izazov!
  Samopouzdanje mu se još više povećalo kada je Albert skinuo kacigu i svi su vidjeli njegovo djetinjasto, zgodno lice, plavu kosu i plave oči.
  Jedna od žena je čak viknula:
  - Smiluj se na dijete!
  Velemajstor upita Alberta:
  "Da li zaista želiš da se boriš sa slavnim Sir Briantom, dečko?"
  Mladi princ je samouvereno izjavio:
  - Da, i spasi Rebeku!
  Velemajstor je sumnjao:
  - Ali ser Brajan je naš najbolji vitez, a ti si samo dete! Jeste li dovoljno jaki?
  Albert je oštro odgovorio:
  - Grđenje će pokazati kakvo sam dete!
  Velemajstor se okrenuo vezanoj Jevrejki:
  - Da li ste spremni da prepoznate ovog mladića kao svog zaštitnika?
  Rebeka je odgovorila uz stenjanje:
  - Daj šta hoćeš!
  Velemajstor je klimnuo glavom.
  - Uredu onda! Započnite! Koja koplja preferirate - tupa ili oštra!
  Sir Brian je zalajao:
  - Naravno isto akutno!
  Albert je klimnuo glavom.
  - Neka budu oštri - ako mu život nije drag!
  Templar se nasmejao.
  - Samopouzdan kao i svi tinejdžeri! Da vidimo kako ću te oboriti s konja!
  Albert je logično odgovorio:
  - Ne hvali se, jašući na vojsci, nego se hvali, jašući s vojskom!
  Velemajstor je viknuo:
  - Požuri! Okovana devojka se smrzava!
  Vitezovi su otišli. Templar ima velikog konja, crnog, a sam je veliki u crnom oklopu. A Albertov oklop je kao ogledalo, konj je mali, ali vrlo brz i bijel kao
  snijeg. Kao dvoboj između dobra i zla, između crnog i bijelog.
  Templar je oštro primijetio:
  - Hoću da ga ubijem, a istovremeno mi je žao deteta!
  Ovdje su se rastali. Da je Sir Brian znao kakvog ozbiljnog i opasnog protivnika ima, ne bi bio toliko samouvjeren. Albert je takođe shvatio da je njegov neprijatelj jak i malobrojan
  inferiorniji od Ričarda Lavljeg Srca. Ali ako ste pobedili najlegendarnijeg kralja, šta je za vas templar?
  Oba ratnika, na znak gonga, pojuriše jedan prema drugom. Čak je bila i gomila prašine. Rebeka je šapnula:
  - O veliki Jehova, spasi dijete!
  Albert je primio udarac u štit i skliznuo sa koplja udesno, a sam je udario neprijatelja u vizir, ubrzavajući kretanje savijanjem trupa. Ovo je udarac koji je sjajno održan
  Ajvenho nije provodio vreme ništa lošije, a možda čak i bolje, ubrzavajući pokret svojim snažnim, mladim torzom. A Sir Brian je poletio kao vreća s konja.
  Publika je vrištala od oduševljenja, a žene su dahtale. Svi su mislili da će najbolji vitez reda srušiti dječaka, ali odjednom se ispostavilo da je...
  Sir Brian je pao i očajnički pokušao da ustane, ali njegovo tijelo u oklopu nije ga dobro poslušalo.
  Velemajstor je objavio:
  - Sud Božiji se ispunio! Mladi ratniče, kako se zoveš?
  Dečak se naklonio i odgovorio:
  - Alberte!
  Velemajstor je nastavio:
  - Alberte! Pobijedio je najboljeg ratnika reda i spasio jevrejku Rebeku, kćer Isaka, koja je bila optužena za vještičarenje. Sada je slobodna i vraća joj se stara odjeća i nakit!
  Pomoćnik je šapnuo na uho šefu reda:
  "Možda možemo konfiskovati njenu imovinu u trezor?"
  Velemajstor je zarežao:
  - Ne budi glup! Ovo je perfidnost! Hajde, skini lance sa devojke i odveži motku!
  Ratnici i dželati su radosno počeli da odmotavaju lance kojima je Rebeka bila okovana! Svirala je muzika. Ljudi su bili sretni, posebno žene. Zaista kako je ovo slatko
  Jevrejka, to što je spasena izaziva samo radost.
  Albert se naklonio velemajstoru i rekao:
  - Pravda je trijumfovala!
  Velemajstor se složio:
  - Evo ga najvišeg suda Božijeg! A sada, moj viteže, možda ćeš se gostiti sa nama! I želite li ući u servis narudžbe?
  Albert je slegnuo ramenima.
  "Ja sam princ i služim svom kraljevstvu!" Što se tiče gozbe... Izvinite, ali prvo ću Rebeku pod svojom stražom predati njenom ocu. A onda bi opet mogla biti kidnapovana. Šume su pune
  pljačkaši i vitezovi avanturisti!
  Velemajstor je klimnuo glavom.
  - Sretno! Ali znajte draga usluga narudžbe je uvijek otvorena!
  Rebeka je vraćena u ćeliju, gdje su joj dali staru odjeću i zaplijenili dragulje. Devojka je od radosti udarila svoje gole, isklesane noge, ne
  osećajući oštrinu kamenja, i hladnoću, iako je padao mrak... I sunce je nestalo iza horizonta. Gole, roze, kakve su iznenađujuće čiste, okrugle štikle djevojke treperile.
  Na pogubljenje je otišla tiho, teško zadržavajući se. A sada je bila radosna i bukvalno lepršala. I izgledala je još ljepše. Njeno lice više nije bilo tako blijedo,
  ali je postao ružičast od uzbuđenja i dodao boje i ljepotu. A ova djevojka je sada ličila na razigrano dijete.
  Albert je pevao sa oduševljenjem:
  Ko je navikao da se bori za pobedu,
  Neka peva sa nama...
  Ko je veseo, taj se smeje
  Ko traži postići će
  Ko traži uvek će naći!
  Tako je Rebeka utrčala u ćeliju. Časne sestre su je pratile da joj pomognu da se obuče. Albert je sišao sa konja. Ponuđen mu je pehar sa dobrim odležanim vinom.
  Prirodno i slatko, ovo vino ima veoma dobar ukus.
  Albert ga je pio sa zadovoljstvom i osetio nalet snage. Bio je sjajan i zabavan. Želeo sam svakakve podvige. Dečak je čak pevao:
  - Navikni se da se svađaš na bilo koji način,
  Barem nekoliko flaša je vidjelo dno...
  Ali nismo se slučajno zaljubili -
  Prije mnogo vremena! Prije mnogo vremena!
  Prije mnogo vremena!
  Rebeka se vratila. Teško je šepao. U čizmama, oborene noge su neudobne. Nabacila je šal preko lica, a sada je njena lepota bila skrivena.
  Njena haljina je zaista sjajna i ima mnogo nakita na sebi. Monasi i časne sestre nisu ništa ukrali. I izgledalo je zaista sjajno. Tačnije, Albert
  Više mi se svidjelo kada je Rebeka bila u bijeloj haljini i bosa. Njene bose noge davale su dečaku uzbuđenje mladog čoveka. I tako... Vidio je mnogo sličnih
  žene u nakitu i to me nije palilo.
  Albert je otpevao:
  - O ovoj bosonogoj devojci,
  nisam mogao zaboraviti...
  Činilo se kao kamenje pločnika,
  Muče kožu nježnih nogu!
  I dječak se nasmijao... Rebecca mu je namignula, što je, međutim, neprimjetno zagugutalo kroz veo:
  - Hoćeš li sa mnom, moj viteže?
  Albert je klimnuo glavom.
  - Da, moja damo!
  Rebeka je odlučno rekla:
  - Samo ćuti na putu! Želim da čujem malo tišine! I uživajte u prirodi!
  Albert je logično primijetio:
  - Tišina je zlatna, samo zbog lakoće vađenja pala je u uzorku na nivo ispod zvonkastog bakra elokvencije!
  Rebeka je zacvilila:
  - Umukni svejedno! I odvedi me mom ocu.
  Dječak i djevojka jahali su na konju. Rebecca je spretno sjedila u sedlu i polako se kretala. Dječak je ćutao, ali se jedva suzdržavao. Zaista je želio razgovarati s njom
  i postavljaju mnoga pitanja. Ali morao sam da držim jezik za zubima.
  Dječak-princ je i dalje čujno rekao:
  - Tišina je zlatna, reč je srebrna, elokvencija je bakar, a psovke se pretvaraju u olovnu kišu!
  . POGLAVLJE? petnaest.
  Mihail-Vladimir Putin-Gorbačov ponovo je počeo da se vraća staljinizmu.
  Povećan rok službe u vojsci na tri godine. Uvedeni vojni činovi iu proizvodnju.
  Inače, svidjela mu se ideja o radničkim armijama Trockog. Dodatno pooštrena krivična odgovornost za kašnjenje, pojavljivanje pijano na ulici i pušenje na javnim mestima.
  Nadalje, počeli su saditi ljude za bačene opuške i celofan i papirne kese.
  Sljedeći je predložen program za borbu protiv viška kilograma.
  Nakon toga, Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin je zaspao;
  Misli princa Alberta su bile prekinute. Bio je blizu pustinjske oaze. Već je bilo veče i sve mračnije. Karavan je stao.
  Alberta su odvezali, odveli da jede i dao mu piće. Dječak je pio vodu sa zadovoljstvom. Za večeru je dobio kašu i sušeno voće.
  Albert je jeo. Dali su mu ćebe da legne na pijesak. I dječak, umoran od puta, uze ga i zaspa. U međuvremenu čovek
  nosio crnu masku izvadio poseban magični kristal i pogledao ga. Sada je mogao da posmatra dečakove jedinstvene snove. Šta je sa novcem? Ovo je
  lažno zlato. Upravo sada, zlatnici počinju da postaju lakši i tope se poput leda. A jedinstveni dječak može biti od velike koristi čarobnjaku.
  Albert ponovo sanja da je u vojsci Spartaka. Kras je sada potpuno poražen i ništa ne sprečava robove da napadnu Rim. Ovo se mora uraditi prije profita
  Lokum i Pompej. I imaju po sto hiljada vojnika. Nakon pobeda, Spartak ima ogromnu popunu robova, gladijatora i siromašnih. Čak i mnogi gradovi
  trupe su počele da se šalju vođi pobunjenika. A ovo je ozbiljno.
  Albert je ponovo sa Eutibidom. Snažan mišićav dečko i graciozna grčka lepotica. Jašu rame uz rame na bijelim konjima. Spartakova vojska ima
  već više od sto pedeset hiljada boraca. Ali mnogi od njih su novajlije. Iako je oružje, zahvaljujući zarobljenim trofejima, sasvim dovoljno. Ali vojska je prilično sirova.
  Puno robova tinejdžera udaraju bosim nogama. Obično se golobradim mladićima ne daju čak ni sandale u toploj sezoni.
  Eudibida je primijetila:
  - Rim je dobro utvrđen, posebno Kapitol. A štiti ga stotinjak hiljada ratnika. Istina, neki od njih su pripadnici milicije. Neće biti lako uzeti ga!
  Albert je logično primijetio:
  - Značajan dio stanovništva Rima su robovi. Mogu se podići na pobunu!
  Euthydis se složio sa ovim:
  - Naravno da možete! Ali neko to treba da organizuje!
  Albert je predložio:
  - Ja to mogu! Kao što su već učinili u Capui!
  Grkinja i bivši rob klimnuše glavom.
  - Što je sasvim moguće... Zato se ponašajte isto!
  Dječak je klimnuo glavom i potvrdio:
  - Moja sestra Rodopeja i ja ćemo prodrijeti u Rim, a onda ćemo vidjeti!
  Spartakova vojska je brzo rasla. I u pokretu je bila obuka regruta. Rodopeja je sakupila čitavu legiju svojih robinja. Prvo su ih učili da pucaju iz luka i
  bacanje lakih strelica. I naravno, to je bila dobra ideja. Postojale su i legije dječaka robova. Iako se obično Spartak trudio da ne vodi djecu. Ali ima puno mladih robova i treba ih negdje vezati. Baš kao što ima više robova nego muškaraca. Mnogi robovi su vjerovali u skori kraj rata. I svi su stigli u Spartakovu vojsku
  hiljade robova, siromašnih ljudi, saveznika. Uključujući žene sa djecom. A vojska je brzo rasla. Nešto nadopunu dali su slobodni ljudi iz tih gradova
  Italija koja nije htela da živi pod vlašću despotskog Rima. A ratnici dolaze sa borbenim iskustvom i sa svojim oružjem. I moram reći da je stvarno super.
  Ali ima dosta momaka, devojaka i devojaka u vojsci. Ropkinje se ranije nisu tako držale, ali sada trče u Spartak u desetinama hiljada. Obično su bosi, a u pocepanim tunikama, neki su gotovo potpuno goli, u nekima na bedrima. A ima i potpuno golih, posebno robova iz Afrike. Evo stada.
  Eutibida je takođe otišla da trenira devojke.
  Albert je upoznao Rodopeju. I ponudio se da pođe s njom u Rim pod maskom putujućih umjetnika.
  Devojka je primetila:
  - Rizik je prevelik! U Rimu je budnost straže velika!
  Albert je klimnuo glavom.
  - Naravno! Ali grad je prava citadela sa sto hiljada ratnika i nije ga tako lako zauzeti. Ali ako su nam robovi u gradu pomogli...
  Rodopeja je zabilježila:
  - Možda je to dobra ideja. Ali nisi imao ni brkove. Robovi možda ne slušaju djecu! Štaviše, Spartak bi mogao smisliti nešto stvarnije!
  Albert je klimnuo u znak slaganja.
  - Verujem u Spartakovu genijalnost, ali želim da se sam borim protiv neprijatelja! I pobijedite svojom genijalnošću!
  Rodopeja je sa osmehom primetila da ima tako bele zube:
  - I znaš, neće škoditi izviđanje! Hajde da ispitamo utvrđenja Rima i pronađemo gde su oni najranjiviji...
  Dječak princ je klimnuo glavom.
  - To je dobra ideja!
  Djeca su krenula u pravcu Vječnog grada. Međutim, došlo je do okršaja. Dvije legije krenule su prema Rimu iz Afrike. To je dvanaest hiljada pješaka i tri hiljade konjanika.
  Njihov zapovednik, prokonzul Viskunt, naravno, nije želeo da se upusti u bitku sa Spartakom i pokušao je da zaobiđe pobunjeničku vojsku koja je zaobišla Rim.
  Ali izviđači su javili da je ispred nas legija polugolih devojaka. Od čega su se zapalile oči legionara, gladnih ženskog tijela. I Viskunt je naredio da se robovi zarobe, vjerovatno želeći da se s njima pozabavi.
  Ali Spartak ima dobru inteligenciju. Dječaci na brzim ponijima, maskirani, traže sve puteve koji vode u Rim. I naravno, Viskuntove trupe su to uočile. I kada
  Rimljani su pokušavali da zabadaju nos u devojke, jer je pre njih bilo ne manje od sto hiljada robova. a oni u prvim minutama opkolili su Rimljane.
  I bitka se nastavila.
  Shvatite Albert i Rodopeja su učestvovali u tome. Dječak je zamahnuo parom mačeva i odsjekao glavu rimskom centurionu, govoreći:
  - Čeka nas slava slobode!
  Rodopeja je pomaknula Rimljana golom okruglom petom do brade i oborila ga, gugućući:
  - Slava bogovima naroda!
  Dečak i devojka su ozbiljno raskinuli. I njihovi mačevi su bljesnuli kao oštrice helikoptera. Oni su veoma borben i agresivan par.
  Albert je odsjekao glavu rimskom legionaru i zacvilio:
  - Za Spartaka!
  Rodopeja je takođe odsjekla glavu Rimljaninu i zabilježila:
  - Nema potrebe praviti Boga od jednostavne osobe! Spartak je kao mi!
  Dječak princ je posjekao još jednog legionara i zarežao:
  - Onda za nas!
  Djevojka se, seckajući protivnike, zakikota:
  - Kod nas je to moguće!
  Brojčana nadmoć Spartakove vojske bila je prevelika. Sam Spartak, mašući dva mača, ušao je u bitku. Ali nije imao vremena da iseče kako treba. Rimljani su istrebljeni, nekoliko hiljada
  preživjeli legionari su pali na koljena i predali se. I tako se završilo generalno zanimljivom, ali sporednom bitkom. Istina, dodatnih petnaest hiljada legionara moglo bi ojačati odbranu Rima.
  Tako da je sve išlo po planu. I Albert i Rodopeja prešli su u Vječnu godinu. Albert nikada ranije nije video Stari Rim, a želeo je da ga vidi
  glavni grad antike. Dječak i djevojčica nosili su sa sobom jednostavne stvari glumaca i bijele pudlice. Potonji je bio pravi cirkuski pas, i znao je da izvodi neke trikove.
  Momak i djevojčica su bosim nogama udarali kamenčiće i pjevali:
  - Samo u borbi se može naći sreća,
  Spartak ide naprijed!
  Spartak ide naprijed!
  Dječak i djevojčica sve su bliže Rimu. Vidi se kakve visoke zidine i kule ima, na koje su postavljeni katapulti. Nije lako uzeti takav grad.
  Međutim, djeca se kreću. I čak pjevaju:
  - Ali pulsiranje srca i vena,
  Suze majki naše dece...
  kažu - želimo promjenu -
  Odbacite jaram ropskih lanaca!
  
  Sin zemlje će odgovoriti ne,
  nikad necu biti rob...
  Vjerujem da će sloboda svanuti -
  Vjetar će osvježiti svježu ranu!
  
  Za svetu slobodu u borbi,
  Sam veliki Spartak naziva...
  Ustani hrabri viteže u ranim satima,
  Neka zasja sunce istine!
  Ulaz je pun stražara. A legionari u oklopima sumnjičavo gledaju na djecu. Albert je previše mišićav i više liči na ratnika nego na skitnicu.
  Stariji legionar upita Alberta:
  - Ko si ti mali?
  Dečak princ je sa osmehom odgovorio:
  - Ja sam gimnastičar i akrobat!
  Šef straže je naredio:
  - Hodaj na rukama!
  Albert je stao na glavu i potrčao. Njene gole, preplanule noge sa prašnjavim štiklama blistale su na suncu.
  Sam dječak je bio preplanuo i veoma zgodan. Šef straže je klimnuo glavom.
  - Da, dobar si! Voleo bih da imam roba kao što si ti!
  Albert je, sa osmehom belih zuba, odgovorio:
  - Ja sam slobodan!
  Šef straže ga sumnjičavo pogleda i promrmlja:
  - Dokaži to! čija si ličnost?
  Albert je ubacio komad papirusa, dokument među trofejima koje su zaplijenili pobunjeni robovi.
  Šef straže je pogledao i primijetio:
  - Ipak, mogu da te zadržim, pa čak i da te mučim. Da li razumete?
  Albert je klimnuo glavom sa uzdahom.
  - Imaš moć!
  Stariji legionar je klimnuo glavom.
  - Pa... Uhapsite ih i pozovite dželata.
  Rodopeja je gukala:
  -A ja za šta?
  Šef straže je primetio:
  - Vi ste špijuni Spartaka! Mogu to osjetiti. Štaviše, Spartakova desna ruka je veoma jaka, spretna i svetle kose. Mislim da nisi. Legionar je primetio:
  - Dobro! Čuli smo za dječaka koji se bori kao odrasli ratnici. Sasvim je moguće da je lično išao u izviđanje!
  Stariji legionar klimnu glavom.
  - Uzmi njih!
  Albert je bio zbunjen. Nije očekivao da će ga tako brzo osumnjičiti. Istovremeno, nije se želio odati. Rodopeja takođe nije odolela. Momci su zarobljeni.
  I svezali su Albertove ruke, toliko da su spojili laktove. Dječak je zastenjao od bola, ali suzdržao jecaj, iako su mu se ramena iskrivila. Isto su uradili i za Rodopeju.
  Djevojka je cvilila od nesnosnog bola. Ali onda je stisnula usne. Da, boli. I odvedeni su u podrum. Rimljani su odlučili da ih odmah muče. Ne odlagati stvar na neodređeno vrijeme.
  A podrum za mučenje se nalazio tačno u zidu tvrđave.
  Alberta je nerviralo što nikada nije vidio Stari Rim. međutim, on bi to mogao vidjeti. Ne paničite. Dječak, silazeći dolje, pokušao je da diše ravnomjerno.
  Još nije sve izgubljeno. Možda će ga pustiti ako preživi torturu. Istina je, žao mi je Rodopeje. Hoće li i djevojka biti mučena? Iako su Rimljani svakako okrutni.
  Odvedeni su u prostoriju koja je bila nagomilana. Ognjišta su gorjela, osjećao se miris zapaljenog mesa. Po zidovima su bili okačeni brojni instrumenti za mučenje.
  Čitav arsenal za mučenje. Spremalo se novo okrutno mučenje.
  Djeca su odvedena u centar. Dželat ih je pogledao sa osmehom. Dva dječaka pisara u bijelim tunikama klimala su glavom i pripremala guščja pera da napišu ispovijesti.
  Dželat je pogledao Alberta i upitao stražara:
  - Je li to izviđač?
  Legionar je klimnuo glavom.
  - Da, uhvatili su dva izviđača!
  Dželat je klimnuo glavom.
  Počnimo sa dječakom! Izgleda kao da je lud!
  Legionar je primetio:
  - Odviknite se od bezobrazluka!
  Dželat je svojim pomoćnicima naredio:
  - Jebi ga!
  Alberta su zakačili ispod užeta i odvukli do stalka. Ovo sredstvo za mučenje bilo je veoma efikasno i široko rasprostranjeno. Prvo, dječak je odrastao.
  Albert je osetio kako mu se zglobovi ruku bolno izvijaju. Počeo je da se savija. Ali dželati su ga povukli. I pakleni bol je probio Alberta u uvrnutim zglobovima.
  Dječak je nehotice povikao, ali je stisnuo zube. Ruke su se okrenule prema ramenima i okrenule prema gore. Dječakove bose noge napustile su pod.
  dželat je naredio:
  - A sada pet udaraca bičem u pola snage!
  Mučitelj u crvenoj halji uzeo je bič iz kante u kojoj su mokrile pletene šipke. Prvo je mahnuo kroz vazduh. Zatim je zadao udarac Albertu u leđa.
  u poređenju sa bolovima u ramenima i rukama, nije tako strašno. Koža je blago natečena. Dželat je udario drugi put malo jače. Ali tako da koža ne pukne. Onda ponovo udari.
  Rodopeja je zacvilila:
  - Ne udaraj ga!
  Viši dželat upita:
  - Prepoznajete li se kao izviđači?
  Djevojka je odmahnula glavom ne!
  Glavni dželat je klimnuo glavom.
  - I stalak te čeka!
  Sada podignite dječaka do stropa i dobro ga protresite!
  Konopac se jače povukao. Albert je počeo da se podiže. Dječak je osjetio pojačan bol. Strop u podrumu bio je visok i zaobljen kao luk. Cigle su bile
  zelene i crvene, blago ispucale. Jedna pukotina podsjetila je Alberta na nešto, ali dječak se nije sjećao na šta tačno. I evo ga na vrhu.
  I smrznuo se. Dželati su postali manji i nisu toliko strašni. Zatim je konopac pušten. Odletela je dole. Albert se osjećao kao da se nešto slomilo u njemu. I ovdje se srušio.
  I ukočio se na podu. Albertovo cijelo tijelo, a posebno ruke i ramena, bilo je toliko bolno da je vrištao. Dželati su se smejali. Čak su i dječakove oči potamnile od užasnog bola.
  Viši dželat upita sa podlim osmehom:
  "Pa, hoćeš li sada razgovarati?"
  Albert je zarežao:
  - Umukni kopile!
  Viši dželat je viknuo:
  - Deset udaraca bičem punom snagom!
  Ovaj put je mučitelj udario Alberta svom snagom. Koža na dječakovim leđima je pukla i krv se izlila. Uz neljudski napor volje, Albert je suzdržao vrisak i teško disao.
  Dželat je završio sa batinanjem i pogledao starijeg mučitelja.
  naredio je:
  - Noge u bloku!
  Dželati su odmah uzeli dječakove bose noge i učvrstili ih u hrastov fiksator. Tada je stariji dželat naredio:
  - Objesite tegove!
  Dželati su sa zadovoljstvom počeli kačiti tegove od puda o udice. Učinili su to brzo. Albert je ponovo osetio pojačanje ionako jakih bolova u ramenima i rukama. Dječak je zastenjao.
  Viši dželat je sa osmehom upitao:
  - Hoćete li govoriti, hoćete li priznati da ste izviđač ili ćete biti dodatno mučeni?
  Albert je zaurlao:
  - proklet bio!
  Glavni mučitelj je naredio:
  - Podmaži mu pete! Hajde da probamo mangal za dečaka!
  Jedan od dželatovih pomoćnika izvadio je posudu s maslinovim uljem. I mučitelji su počeli mazati dječakova bosa, otvrdnuta stopala.
  Glavni mučitelj je primetio:
  - A zašto devojka stoji ovde! Hajde da je stavimo u stolicu, a pripremimo i mangal!
  Jedan od dželata upita:
  - Možda, a ona na stalku?
  Viši dželat se usprotivio:
  - Devojka je krhkija, može da se osakati! Umanjite i vatru ispod njenih peta! Još ne znamo da li su krivi ili ne, da muče do smrti!
  Rodopeja je stavljena u stolicu i čvrsto vezana. Zatim su joj podigli noge i počeli mazati tabane maslinovim uljem.
  Evo, Albert je završio s podmazivanjem. I donijeli su mangal sa kojim se plamen vrtio. Dječakova gruba, žuljeva stopala nisu odmah osjetila bol. Ali izgorelo je.
  Nakon što su završili s mazanjem đonova djevojčice, ispod njenih golih, okruglih potpetica stavili su manji mangal. I bio je veoma slab. Počeli su pržiti bosa, otvrdnuta, nauljena dječja stopala.
  Mučenje je bilo dugo i bolno. Albert je pokušao da smisli nešto drugo da skrene misli s intenzivnog bola. Na primjer, on se zajedno sa Spartakusom bori protiv Rimljana.
  U toku je žestoka borba. Dječak, kao i uvijek, sa dva mača. Vodi mlin. I pada posječena, glava Rimljana neobrijanog i grubog lica. Onda će dečak napasti
  golom petom do centurionove brade. I on pada. A onda su Rimljani ponovo sekli i padali. A evo Eutibide, u njenim rukama je luk. A Grkinja pušta od Rimljana
  strelica. I udara neprijatelja. On pada mrtav.
  A Eutibida pjeva:
  - Pokazao je svetlo slobode robovima,
  I pitajte da im je lanac pomogao...
  Na kraju krajeva, ljudsko ropstvo je sramotno,
  A ne sveta Božja stijena!
  To je tako borbena i veoma kul devojka. Robinja, ali koja joj je kupila slobodu i postala poznata u istoriji. A sada se bori za Spartakovu vojsku.
  A ovde se Rodopeja očajnički bori...
  I on takođe bije neprijatelje bez slabosti i sažaljenja.
  Albert, s druge strane, drži leptirski prijem sa mačevima. I odsječene glave padaju s ramena legionara. A onda jedan u rogatoj kacigi poleti i probije oči drugim ratnicima. I bukvalno
  ubija ih.
  Tada je dječak čuo kako Rodopeja plače od bola. Ipak, vidi se da su joj gole, okrugle pete do temelja izgorele.
  Albert je iz sveg glasa viknuo:
  - Ne usuđuj se! Stisni zube i umukni! Ne dajte svojim neprijateljima razlog za radost!
  Rodopeja je stisnula zube i teško disala. Da, ona neće dati brašno.
  Albert je u međuvremenu ponovo zamišljao bitku. On je dječak, ali snažan dječak. I izdržaće svako mučenje. Ali oslobađanje će se tako smanjiti.
  i niko ga neće zaustaviti niti poraziti...
  Albert osjeća kako vene igraju u njemu i energija teče. Slave boy hack, sa velikim entuzijazmom. A sada ponovo padaju probušeni legionari. Dječak bosom nogom baci oborenu glavu Rimljana i zacvili:
  - Slava eri Spartaka!
  Ovo je tako ratoboran dečko. I kako njegovi udarci raznose glave sve više napadačkih Rimljana, i čitave gomile lopova. Ali ako su to i Rimljani.
  I dolazi teška balista. I čitavo bure zapaljive mješavine eksplodira i pada na legionare. i gore nemilosrdno.
  Albert pjeva:
  - Ali nije ni čudo
  My Kindred Devil!
  I zaista, pored Alberta se pojavila prelepa satana devojka kovrdžave kose boje zlatnog lista. Ona gleda Alberta i smejući se pita:
  - Pa, kako je tvoje telo?
  Dječak-princ sa veselim osmijehom odgovara:
  - Duša je zgrešila, ali telo je odgovorno!
  Satan Girl je predložila:
  - Možda želite nešto zabavnije od mučenja na stalku?
  Albert je klimnuo u znak slaganja.
  -Da, naravno da želim! Na primjer, odsjeci dželatu glavu!
  Satan Girl je rekla:
  - Pa, još ne mogu da ti pružim to zadovoljstvo! Ali ako želite, možete... Nastavite istraživanje!
  Dječak princ je klimnuo glavom.
  - Pa, hvala ti na tome!
  Lepa devojka je rekla:
  - Istina je da nećete mazati zahvalu na hleb! Ipak, bravo si i ponašaj se hrabro!
  I ljepota iz pakla je nestala.
  Glavni mučitelj pogleda u pješčani sat i reče:
  - Vrijeme je isteklo! Rimski zakon ograničava trajanje torture za djecu! Pošto se nisu priznali, onda je za danas dosta s njim!
  Čuvar je klimnuo glavom.
  - Da! Samo sumnjamo na njih, pa ih možda pustimo?
  Viši dželat je slegnuo ramenima.
  - Naravno, možete se obratiti sudiji, ali... Zašto odvlačiti pažnju zaposlenoj osobi zbog djece! Oslobodite ih!
  Prvo su uklonjene mangale ispod bosih nogu Alberta i Rodopeje. Tada je djevojka odvezana, a Albert je uklonjen iz bloka. Zatim su ga spustili sa stalka. I skinuli su udicu. Ruke djece su bile
  vezan iza leđa i na laktovima.
  Izvedeni su iz sobe. Noge dječaka nisu bile jako ozlijeđene. Samo mali plikovi od mangala, iako je bol bio žestok. Maslinovo ulje sprečavalo je da koža đona previše izgori.
  Istina, Albertova leđa su bila prilično isječena.
  Djeca su izvođena van unutrašnjeg dijela zida i na kraju je legionar prerezao užad koji su vezali ruke iza. Albert je osjetio slobodu i bol u ligamentima kojima se vraćao
  krv. Rodopeja je stenjala i grgotala:
  - Ipak boli!
  Dečak princ je sa osmehom rekao:
  - Ali slobodni smo!
  Djevojka je klimnula u znak slaganja.
  - Relativno, naravno, ali besplatno! I ovo je dobro!
  Albert je klimnuo glavom i zapevao:
  - Sloboda, sloboda, sloboda,
  Želim da dam sreću sveta ljudima!
  I dječak je podigao pogled. Evo ih u Rimu. I to je super. Grad je zaista sjajan. Prilično čiste ulice, pod nadzorom legionara, mete ih robovi i
  robinje. Zanimljivo je da u Rimu većina djece i žena nosi sandale. Čak su i mnogi robovi i djeca robovi obuvani. Jasno, ovo je glavni grad. I ovdje ima pristojnosti.
  Iako obično tokom toplijih meseci, deca i žene u drugim italijanskim gradovima su bosi. Osim ako nisu iz bogatih ili plemenitih ljudi. A ovdje, naravno, čak i domaći rob mora
  nositi sandale. Inače će pomisliti da je patricij suviše siromašan da ne bi mogao kupiti cipele za slugu. Odrasli muškarci po pravilu ne idu bosi, čak i ako su robovi.
  To su pravila...
  Albert se odjednom sjeti da im je sve oduzeto, uključujući i cirkuskog psa. A sada nosi samo natkoljenicu, a Rodopeja je samo u otrcanoj, izblijedjeloj tunici. I pogled
  oni su kao jadni prosjaci. Čak i odbjegli robovi. Pogotovo ako uzmete u obzir da su Albertova leđa isječena. A djeca su imala opečene noge pri svakom koraku.
  Ali stražari ih još nisu dirali. Navodno su dečaci često bičevani, a bilo je prilično vruće, iako se bližilo veče. Dječaci općenito često trče golih grudi čak i ljeti
  plemenitog porekla.
  A mogu i bičevati dječaka za bilo koju sitnicu. Bilo je zanimljivo vidjeti sam grad. Zaista je veoma velika. Evo ideš po njemu, ali se ne vidi kraj i ivica.
  Kuće su velike. Ima pet, šest, sedam, pa čak i deset spratova. Mnogo luksuznih vila. Ali s desne strane prošlog dječjeg para, kip Herkula i batina
  fontana sa njega. I prelepo je. Ovdje možete vidjeti kako se kreće kolona vojnika. Oklop je bronzani i sjajan. Iza njih dva dječaka udaraju u bubnjeve. U kratkim su hlačama i sandalama.
  Evo još jedne statue: Neptuna i u njegovim rukama pozlaćena zdjela. A iz zdjele bije fontana.
  Albert i Rodopeja nisu izdržali i seli su na ivicu, uronili bose noge, izgoreli na mangalu pod mučenjem. Postalo je malo lakše. Ali prošao je legionar i viknuo na njega
  djeca. I oni su skočili i potrčali.
  Albert i Rodopeja su malo potrčali i stali. Uspeli su da popiju gutljaj vode sa česme, a žeđ ih nije mučila. Ali bilo je gladno. I sramotno je priznati.
  . POGLAVLJE? 16.
  Albert je primetio:
  - Znate, osvježenje neće škoditi!
  Djevojka je predložila:
  Hajde da plešemo i pevamo! Bićemo usluženi!
  Dječak princ se složio:
  -Pokusajmo!
  Odabravši mjesto manje ili više gužve, djeca su počela pjevati i plesati. Iako boli plesati kad su ti noge u plamenu. Ali djeca su se trudila, i čini se da su uspjeli.
  Albert je uz cerekanje primetio:
  - Ovako zarađujemo za život!
  Rodopeja ispravljena:
  - Ne za život, nego za slobodu!
  Djeca su prikupila nekoliko bakrenih novčića. Iako su im nevoljno bacani asovi. I otišli smo do najbliže prodavnice. Nabavite sebi pite sa mlekom i mesom. I jesti pokušavajući to učiniti
  brzo razgovarali,
  Rodopeja je primetila:
  - Grad je veliki, ima puno ljudi, uključujući i robove, ali ne znam kako da ih pobunim!
  Albert je klimnuo u znak slaganja.
  - Da, nema konkretnog plana! Zapravo, nemojte vikati na trgu: živjela sloboda - dolje tiranin!
  Djevojka je predložila:
  - Možda bi trebalo da odemo u cirkus. tamo će sigurno biti gladijatora, pa ćemo se pobuniti protiv njih!
  Dječak princ je klimnuo u znak slaganja.
  - Ideja izgleda dobro!
  Djeca su, nakon što su jela, krenula dalje kroz Stari Rim. Evo, na primjer, statue osvajača Kartage. I osvajač Sicilije. I takođe Sulle.
  Ovdje je Koloseum. To je ogroman stadion sa sto dvadeset hiljada sedišta. Ostavlja utisak.
  Dječak i djevojčica pitali su stražare na ulazu:
  Gdje je škola gladijatora?
  Legionar se namrštio i zarežao.
  - Zašto ovo radiš?
  Albert reče sa osmehom:
  - Hoću da se upišem u gladijatore!
  Stražari su se izlegli:
  - Iskreno?
  Dečak je samouvereno rekao:
  - Iskreno se ne dešava!
  - To je dobro! Samo su skoro svi robovi pobjegli, a mi nemamo dovoljno svježeg mesa!
  Albert, čuvši ovu vijest, nije bio sretan:
  - Kako si pobegao?
  Viši legionar je izvestio:
  -Zbog ovog čudovišta Spartaka, robovi su počeli da beže, pre dve godine. A sada se bukvalno motaju u krdima. Istina, držimo ih iza rešetaka i na zatvoru,
  postavljene straže, pa sada ne trče brzo kao prije, ali nema ih dovoljno!
  Albert se nasmejao i primetio:
  - Nije dovoljno! Ali sam ja podnosim mnoge!
  Legionar se nasmijao i odgovorio:
  - Još si dete! Osim toga, upravo si bičevan! Vidite da ne izgubite glavu!
  Rodopeja je predložila:
  - A ti se boriš sa njim mačevima! Tada ćete znati ko šta vredi!
  Legionar je odgovorio sa osmehom:
  - Prevelika čast za mene da se borim protiv velikog ratnika sa naivčinom! Da, i ako želiš i devojku, uzmi! Mnoge žene gladijatorice su također pobjegle!
  Rodopeja klimnu u znak slaganja:
  - Ići ću! Mogu i ja da se borim!
  Legionar je skeptično primetio:
  - Evo me zasmejavaš!
  Onda je drugi stražar predložio:
  - Pusti me da se borim sa dečkom na mačevima!
  Visoki legionar je sa osmehom upitao:
  - Zašto ti treba?
  Čuvar se nasmejao i primetio:
  - Boli zgodnog momka. Ako ga nokautiram, mogu se zabaviti s njim!
  Veliki legionar klimnu glavom.
  - Da lepo! Mogao si da postaneš ljubavnik nekog plemenitog patricija, ili patricija, sa takvim izgledom!
  Albert je ponosno odgovorio:
  - Više volim slavu mača! Ako taj čuvar hoće da se tuče sa mnom, onda ću mu pokazati da nisam tako mali!
  Legionar je predložio:
  - Uredu onda! Daću ti mač!
  Stražar je izvukao oružje i zaurlao:
  Može i bez mača. Zašto bih mu dao oružje! Tačnije, oružje nije naše, već državno!
  Legion je klimnuo glavom.
  - Pa, kao što znaš, samo nemoj da ubiješ!
  Čuvar se nasmejao.
  - Šteta je ubiti tako dobrog dečaka!
  I kako će nasrnuti na Alberta mašući mačem. Dečak je vešto izbegao i šutnuo čuvara ispod kolena. Udarac je bio bolan. I nasilnik je viknuo.
  Albert je otpevao:
  - Bosi, jaki momci,
  Uopšte ne kukavice!
  stražar se razbjesnio i zaurlao:
  -Ubit cu te!
  Lice mu je bilo crveno i blistalo od znoja, a mač mu se trzao i vrtio besmisleno.
  I sam čuvar je malo šepao. Albert ga je ponovo udario golom potkoljenicom ispod koljena. Hteo je da kazni perverznjaka. Ali nije zaustavio napad.
  Tada ga je Albert svom snagom gurnuo duž već povrijeđene noge. Čuvar se slomio i pao. I počeo je vikati dobru opscenost. Bio je teško oštećen. Dječak je skočio
  prema njemu i udario ga golom petom u bradu. Udarac je bio jak i vilica je poletjela, izbijeni zubi su se izlili. A čuvar je bio tih. Albert reče sa osmehom:
  - To ti treba! Hteli ste da ubijete nenaoružanog dečaka i platili cenu!
  Visoki legionar je primetio:
  - I ti si dobar! Veoma dobro! Neophodno je biti u stanju srušiti profesionalnog ratnika sa oružjem golih ruku i bosih nogu. Bićeš veliki ratnik!
  Albert je primetio:
  - Ja sam veliki ratnik! Da li da idem do glavnog domaćina?
  Legionar je klimnuo glavom.
  - Njegova kuća je od crvenog mermera, naći ćete ga iza Koloseuma! A onda... Pa, znaš! Možda će od vas biti zatraženo da se borite protiv odraslog čovjeka, ali nadam se da ćete uspjeti!
  Rodopeja je samouvereno izjavila:
  - On to može podnijeti!
  I djeca su krenula dalje, u potrazi za vlasnikom gladijatora. Dječak je primijetio da im se stražar očito ne sviđa, jer nisu izrazili žaljenje što je bogalj.
  Rodopeja je odgovorila:
  - Ljudi su generalno sebični! I onda može doći do malog prekršaja!
  Albert je klimnuo glavom.
  - Da, ima i malih i velikih zamjerki. Pa dobro... A sad idemo do vlasnika.
  Djeca su se kretala brže. Malo su se navikli na bol, a plikovi su već počeli da se spuštaju. I oni su se pojačali. Već smo izašli na ulicu iza Koloseuma.
  Bila je samo jedna kuća od crvenog mramora, i to prilično visoka. Na ulazu su stajala dva crna diva i još jedan manji čovjek u togi. Ugledavši dječaka i djevojčicu, zarežao je:
  - Oni ne služe ovde! Izaći!
  Albert je hrabro izjavio:
  - Želimo da budemo angažovani kao gladijatori!
  Čovjek se namrštio i upitao:
  - Znate li da to nisu dječije igračke, a tamo ubijaju!
  Rodopeja klimnu glavom.
  - Naravno da imamo! Ali biti gladijatori mnogo je zanimljivije nego biti skitnica!
  Čovek se nasmešio i odgovorio:
  - Nekad bih te izbacio! Ali trenutno nedostaje gladijatora, pa... Pustiću te u kuću. Vlasnika sada nema, ali mu je žena kod kuće. Ako joj se sviđaš, onda
  možda ćete biti uzeti. Zapamtite, ponekad se djeca moraju svađati sa odraslima! Ili sa iskusnim borcima koji mogu ubiti početnika!
  Albert je klimnuo glavom.
  - Znamo to! Ali budite spremni na rizik!
  Čovjek je klimnuo glavom.
  - Prati me!
  Džinovski ratnici su pustili decu i njihovu pratnju. Unutra je kuća bila luksuzna i elegantna. Sluškinje su bile prilično bogato obučene, u sandale i poklonjene
  gostiju, uprkos njihovom lošem izgledu. Na zidovima su bili okačeni mali kipovi i portreti u boji. A neke od slika bile su ulje na platnu.
  Bilo je mnogo lijepih golih djevojaka na platnima i moćnih ratnika. A u centralnoj dvorani bila je kompozicija sa olimpijskim bogovima. A u centru, naravno, Jupiter.
  ili Zevs među Grcima.
  I lijepa žena je ležala na sofi izvezenoj biserima i zlatom. Izgledala je kao da nema više od trideset godina, a bila je u luksuznoj odjeći. Pogledala je par i primijetila:
  - Predivan dečko i devojka takođe... Jesi li ih kupio na pijaci?
  Čovek je slegnuo ramenima.
  - Ne! Došli su sami. I oni žele da budu gladijatori!
  Žena je sa osmehom upitala:
  - Zar zaista želiš da umreš za zabavu publike!
  Albert je samouvjereno odgovorio:
  - Ne umri, nego pobedi! I to za vaše dobro, a ne za zabavu!
  Žena se nasmiješila.
  - I ti curo želiš da se svađaš?
  Rodopeja klimnu glavom.
  - Da! Spreman sam za bitku!
  Vlasnikova žena je klimnula.
  Naravno da ćete biti testirani! Ali prvo, hajde da večeramo! Ti si veoma zgodan dečko. Nikad nisam video takvu lepotu. Jedite i razmislite, vredi li riskirati svoj život!
  Albert je primetio:
  - Uvek rizikujemo. Cigla vam može pasti na glavu kada hodate ulicom!
  Žena klimnu glavom.
  Vidim da si pametan više od svojih godina! Ali ipak, prvo ponesi obrok sa mnom. A onda ćemo vidjeti.
  A onda je pozvonila. Pojavile su se djevojke sa zlatnim poslužavnikima i raskošnom hranom.
  Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin se probudio. Nove ideje bile su užasne na svoj način.
  Posebno su uvedena zakonska ograničenja za Jevreje. Bilo im je zabranjeno da zauzimaju mnoge funkcije u aparatima i medijima. Ograničena su i njihova prava da se kandiduju za parlament i uđu na visokoškolske ustanove.
  Uvedene su i dodatne represije prema predstavnicima svih nehrišćanskih konfesija, tačnije nepravoslavnih. I kontrola nad crkvom se povećala.
  Međutim, dok je ateizam ostao službena doktrina. Gorbačov-Putin je odlučio da ne krši tradiciju komunista. Štaviše, Mihail-Vladimir se samo pretvarao da je vjernik, a sam je zapravo bio ateista.
  Onda je ponovo počeo da spava i sanja;
  Albert i Rodopeja su već bili siti, ali su iz ljubaznosti i dalje jeli. Žena je čeznutljivo pogledala Alberta. Zaista joj se svidio ovaj dječak. Veoma lepa i
  mišićavi, trbušni mišići sa čokoladnim pločicama, besprekorna figura, veoma lepo lice. Generalno, dečaci su često zgodni, ali ovo je lepo na svoj način.
  Žena je gugutala:
  - Ti nisi anđeo, ali za mene,
  Ali za mene si postao svetac...
  Albert je klimnuo glavom.
  - Veoma je zanimljivo! Iako nisam anđeo!
  Žena je stavila ruku na grudi i počela da mijesi dječaka. I uradila je to sa velikom ljubavlju. A njen dodir je uzbudio Alberta. Kako je lijepo kad te žena pipa.
  Čak i ako je godina tvoje majke, još uvijek je svježa i lijepa.
  Rodopeja je primetila:
  - Nije lepo osećati se dečacima u javnosti!
  Žena klimnu glavom.
  - Dobro! Odvešću ga u svoju sobu! A ti ostani ovde!
  Rodopeja je primetila:
  - Oni plaćaju za vođenje ljubavi! Slobodno ugoditi ženi koja je mnogo stariji dječak neće!
  Žena klimnu glavom.
  - Daću deset zlatnika!
  Albert je odgovorio:
  - Ja nisam prostitutka! Ako želi, ugodiću joj besplatno!
  Žena se nasmešila i odgovorila:
  - Uzmi novac! Za mene je ovo glupost! Još dosta penija! I imaćete koristi! Na kraju krajeva, već ste skoro goli!
  Rodopeja klimnu glavom.
  Uzmi Alberta! Novac je neprenosiva vrijednost!
  Žena klimnu glavom.
  - Što me više ližeš! Ne vole ga svi dečaci!
  Albert je slegnuo ramenima.
  - Dobro! Ja ću uzeti novac! Ali samo za jedan sat ljubavi!
  Žena je klimnula u znak slaganja.
  - Cijeli sat ćeš biti moj!
  I ona je zgrabila Alberta za ruku i odvela ga u sobu. Za nekoliko minuta čuli su se njeni pohotni jauci i uzdasi.
  Rodopeja je ostala sama. Tačnije, devojke i dečaci su još uvek plesali ispred nje. Legla je na jastuk i zadremala. Sanjala je da ponovo radi na plantaži.
  Bilo je teško prvih dana, kada su me jako boljele noge i leđa. Ali onda se djevojka navikla na to. Tamo je radila zajedno sa drugim djevojkama i ženama.
  Bilo je prilično teško. Ali, s druge strane, na svježem zraku i preplanulost. Rodopeja je bila u poljskom radu. Iako bi se moglo prodati javnoj kući. Ona je ipak lepa devojka.
  Ali očigledno je Kras održao svoju reč da će njeno nevinost biti pošteđena. Mada, naravno, to je kao da ovako radite u znoju lica.
  Rodopeja je radila polugola, ili hladna u jednoj tunici. I išao sam bos cijele godine. Zime su, naravno, na jugu Italije tople, ali bose noge su i dalje hladne.
  Iako su postali tako nepristojni. Ali oblik stopala nije bio unakažen. Naprotiv, tabani su postali elegantniji i sa boljim savijanjem pete.
  Pokušali su da siluju njen par, ali je devojka uzvratila.
  Jednom je i sama probala dečakova milovanja, ali joj nije dozvolila da ode predaleko.
  I tako je sve bilo chin chin.
  Albert je kasnio tri sata. Žena mu je platila duplo za obradu. A Albert je već imao čitavu torbu u kojoj je bilo pedeset zlatnika.
  Ovo nije loše, za umirenje prilično lijepe i još uvijek prilično mlade žene. Uostalom, za tri sata, nakon nekoliko snažnih orgazama, iscrpila se i hrkala.
  Albert je takođe bio umoran i imao je brutalni apetit. Dječak je nasrnuo na hranu i primijetio:
  - Sve je dobro što se dobro završi!
  Rodopeja se prisjetila:
  - Sećate li se Spartakovog zadatka?
  Albert je, nastavljajući da jede, iskreno slegnuo ramenima.
  - Ne znam! Sumnjam da će, nakon pobjede, robovi moći izgraditi nešto vrijedno! Možda naprotiv - uništavanje Rima samo će biti gore!
  Devojka je slegnula ramenima i rekla:
  - Ali ropstvo će nestati!
  Albert je slegnuo ramenima.
  - Ovo je još jedna baka rekla za dvoje! a posao i dalje neće nestati! Osim toga, pojavit će se i drugi robovi, samo će se majstori promijeniti!
  Djevojka je slegnula ramenima i zapjevala:
  Ustani prokleti brendiran
  ceo svet gladnih i robova...
  Naš ogorčeni um ključa,
  Spremni za borbu do smrti!
  Dečak princ je pevao:
  - Uništićemo ceo svet nasilja,
  Dole do dna i onda...
  Izgradićemo novi, novi svet -
  Ko je bio niko, postaće sve!
  I djeca su se smijala... Bilo je zabavno i smiješno. Rodopeja je primetila:
  - Ja bih za te pare, a i sama bih poznavala ljubav sa muškarcem! Oh, kako ste rano postali odrasli!
  Albert je primetio:
  - Ja sam aktivan heroj, a aktivni heroji brzo odrastaju! Štaviše, moje telo pripada Sotoni!
  Rodopeja se zakikota i primeti:
  "Bar je gospodar taj koji te efikasno koristi!"
  Albert je klimnuo u znak slaganja.
  - To je u redu! Ali zašto je đavolu potrebno zlato?
  Devojka je slegnula ramenima i rekla:
  Zašto su mu potrebne naše duše?
  Dečak je otpevao kao odgovor:
  - Tvoja duša je težila gore,
  Ponovo ćete se roditi sa snom!
  Ali da si živeo kao svinja -
  Ostani svinja!
  Rodopeja uzdahnu i primijeti:
  - Da, veliki Pitagora je došao na ideju da je duša besmrtna i da živi u različitim telima. Uključujući tijela životinja!
  Albert je odgovorio:
  - Mislim da duša čoveka živi u samoj osobi, a duša životinje živi u životinjama! Veliki je jaz između nas!
  Devojka je sa osmehom rekla:
  - Majmuni su ponekad veoma pametni!
  Dječak se složio sa ovim.
  - Ima pametnih, ali nisu ljudi!
  Rodopeja je sa osmehom pevala:
  - Majmuni prave grimase,
  I sjede na grani...
  Albert veselo nastavi:
  - Neozbiljno,
  Bili su naši preci!
  I dječak i djevojčica su ćutali. Već im je bilo dosadno. Iako su plesači već otišli i mladići s njima. Ali čovjek je ostao. ponudio je:
  - Možda ćeš se sada boriti?
  Albert je slegnuo ramenima.
  - Spreman sam! Iako sam umorna!
  Čovek je primetio:
  - Domaćica spava! Vidim da je veoma zadovoljna tobom!
  Dječak je klimnuo glavom.
  - Imam puno sposobnosti!
  Čovek je primetio:
  - Možeš li se boriti šakama?
  Albert je klimnuo glavom.
  - Naravno!
  Čovek je primetio:
  - Borićeš se sa dečkom robom! On je visok otprilike koliko i ti! Prilično jak, nedavno iz kamenoloma! Borite se sa njim!
  Dečak je klimnuo glavom sa osmehom.
  - Moraćemo da se borimo!
  Čovek se nasmejao.
  - Dobro! Pa ova borba će biti zabavnija!
  Rodopeja je uz cerekanje primetila:
  - Da, i besplatno je?
  Čovek u togi je klimnuo glavom.
  - Odvešću tvog dječaka ženskim gladijatoricama zbog ovoga! On posle svega ovoga želi!
  Albert se nasmijao.
  - To je svakako laskavo! Ali već tri sata vodim ljubav sa nezasitnom lisicom. I potpuno iscrpljen!
  Čovek u togi je klimnuo glavom.
  - Pa, u redu bori se!
  U sobu je ušao dječak. Bio je u samoj natkoljenici, skoro crn sa preplanulim tenom, ali sa izgorenom plavom kosom, snažne građe i mišićav.
  Čini se da su ga dobro hranili u kamenolomima, i bio je masivniji od Alberta, iako možda nije toliko istaknut, ali moćan.
  Albert mu je izašao u susret. Dječak je još uvijek bio malo stariji i viši od princa, i primjetno teži. Tako moćan dečko, ukaljen teškim radom u kamenolomima.
  Čovjek je klimnuo glavom.
  - Geta je, robe! Od svoje četvrte godine radio je u kamenolomima. Vrlo jaka i izdržljiva. Završio duplu dječiju normu i za to dobio duplu porciju hrane. Možete li sa
  da se bore pesnicama! Mislim da je vredan protivnik!
  Albert je klimnuo glavom.
  - On je jak! Ali nisam ni ja slab! Hajde da se borimo!
  Dječak je oštro ispružio šaku. Ali Albert je refleksno izbegao. I nasmijao se.
  - Dobar pokušaj!
  Čovjek je klimnuo glavom.
  - Počnimo!
  Rop je ponovo pokušao da pomeri Alberta. i sam je stekao znatnu snagu u kamenolomima. Ali bio je inferioran u odnosu na brzinu dječaka-princa. Pokušao sam ga dobiti nogom.
  Albert je skočio kao odgovor, a gola peta dječaka-princa udarila je u bradu mladog roba. Pao je na leđa i trznuo se. Albert se nasmijao.
  - Dobar sam u šutiranju!
  Ali dječak, koji je očito dobio otvrdnjavanje u kamenolomima, ustao je. I odjurio do Alberta. Malo je oklevao i uhvatile su ga snažne ruke dečaka-roba.
  Albert je osjetio kako ga stišću snažne ruke. I pritisnuto. Princ je osjetio dodir čeličnih mišića neprijatelja. I očajnički pokušao da ga sruši.
  Ali neprijatelj je bio teži i jači. Albert je tada udario neprijatelja čelom. Krvario je iz nosa. Moćni dječak stisnuo je jače, a Albert je čak zastenjao. Ali opet je udario glavom. Ovaj put između očiju. Dječak je popustio i on je pao na koljena. Mladi princ svom snagom primakne koleno do brade
  svom kolegi. Zateturao je kada su ga udarili. Albert je ponovo udario šakom u bradu čak i povećao kopču.
  Ovaj put mladi rob nije izdržao i pao je. Albert je ponovo udario palog roba, ovoga puta po potiljku. Dječak, prekaljen radom u kamenolomima, smirio se.
  Čovjek je oduševljeno urlao:
  - Neverovatno! Evo pobjede!
  Albert reče sa osmehom:
  - Volim da pobeđujem! Ovo je moja vjera!
  Čovjek klimnu glavom i ponudi:
  - Večeras će biti tuča kod konzula! Možete učestvovati u tome i zaraditi pristojan novac!
  Albert je sa osmehom odgovorio:
  - I šta? To je moguće! Iako sam umorna!
  Čovjek je klimnuo u znak slaganja.
  - Razumem... Ali možeš se boriti protiv samog Grannika. On je prvak među gladijatorima Rima i veoma bogat čovjek!
  Albert je uzdahnuo i primijetio:
  - Da se borim protiv šampiona Rima?
  Čovjek je klimnuo glavom.
  - Da... Niko neće verovati da će dete pobediti šampiona i da će se moći zaraditi veliki novac.
  Albert je klimnuo u znak slaganja.
  - Hoćeš da se kladiš na mene i zaradiš?
  Menadžer je klimnuo glavom.
  - To je to!
  Albert je sa osmehom primetio:
  - Pa, onda ću i ja sebi dati novac!
  Čovjek je klimnuo glavom.
  - Razumno je!
  Rob je klimnuo glavom.
  - Šta ćeš!
  Menadžer je izjavio:
  - U redu, moji mali ratnici. Da li tvoja sestra želi da se bori?
  Rodopeja klimnu glavom.
  - I ja sam spreman da se borim sa velikim zadovoljstvom!
  covjek je odgovorio:
  - Prati me!
  I iselio se iz sobe. Trepereći golim, ružičastim štiklama, djeca su krenula za njim. I pjevali su:
  Gromovi bjesni, gromovi rata grmi,
  Vrijeme je za veliku svađu...
  Neprijatelj želi da spali Rim do temelja,
  Nemojte upropastiti velika dostignuća!
  Borbe se nisu vodile u Koloseumu, već u konzulovoj palati. Bila je to ogromna zgrada, sa posebnom salom u kojoj se okupljala brojna publika i gde je bila gozba. Naravno, ovom prilikom su upriličene borbe gladijatora.
  Prvo su se potukla dva dječaka. Nedavno su odvedeni iz kamenoloma u blizini Rima. Dječaci su bili preplanuli i mišićavi. Na poleđini i sa strane, tragovi
  otkucaji bičeva. Očigledno im je bilo prilično loše u ropstvu. Po izgledu imaju dvanaest ili trinaest godina, a borili su se u istim kupaćim gaćama. Dečaci su, na znak gonga, počeli da se seku.
  U rukama su imali kratki mač i štit. Borili su se žestoko i brzo. Ovdje je jedan dječak ranjen, a iza njega drugi. Zatim je krv ponovo prskala. Momci su primili
  udara i pada. Publika je zujala. Kladili su se na momke i radovali se kad je krv potekla. Jedan od dječaka je ućutao. Mavar mu je prišao, i to sa usijanim gvožđem
  spalio golu, okruglu petu dječaka. Trznuo se, otvorio oči i pokušao da ustane.
  Publika je urlala:
  - Pobijedi ga! Završi!
  A drugi, takođe ranjen i izgreban, dječak je svom snagom zabio vrh u vrat svog kolege. Pao je i već potpuno zaćutao.
  Pobjednik je umočio bosu nogu u krv i ostavio otisak. Zatim je otišao da se odmori i zaliječi ranu. A ubijenog dječaka pokupili su kukom i odvukli u jarak sa krokodilima.
  Da, bila je to okrutna sudbina.
  Tada su se dvije djevojke potukle protiv muškarca. One su već bile prilično sofisticirane majstorice, a i njihova protivnica je bila iskusna. Ovoga puta borba se odužila.
  . POGLAVLJE? 17.
  Konzul i Kras su sjedili zajedno.
  Konzul je primetio:
  - Gladijatoru je malo ostalo, a niste opravdali očekivanja!
  Kras je oštro odgovorio:
  - I nemaš se čime hvaliti!
  Nastupila je teška tišina.
  Konzul je primetio:
  "Pompej i Lukul se spremaju da slete. I tada će Rim biti spašen! Potrebno je samo dvije ili tri sedmice!
  Kras je primetio:
  - Ako imamo ove nedelje! Spartak ima veliku moć i može da zauzme Rim na juriš!
  Nastala je pauza. U međuvremenu su djevojke - bile su polugole i bose - postepeno preuzimale inicijativu. Oni nisu samo robovi, već veoma sofisticirani borci.
  Treba napomenuti da su žene općenito izdržljive. A njihov protivnik više nije mlad. A sada je jasno da su se djevojke počele kretati mnogo brže i češće udarati. A evo jednog od njih
  čak i posekao čovekov desni obraz mačem. Pobjesnio je i pojurio u napad. Zabljesnuvši golom petom, djevojka je spretno odskočila, i kako seče neprijatelju u zglob.
  Uspjela ga je isjeći i mač je ispao. U istom trenutku, druga djevojka je šutnula ispod lopte. I ubola je neprijatelja tačkom u prsa. On je, pošto je promašio udarac, zateturao.
  Tada ga je djevojka koja mu je odsjekla zglob prerezala po vratu. I od udarca je poprskala krv iz puknute arterije. Neprijatelj je pao i počeo da se previja.
  Gomila je bijesno vikala:
  - Pobijedi ga! Završi!
  Djevojke su bacile pogled na podijum!
  Kras i konzul složili su palčeve!
  Djevojke su klimnule glavom i složno uzele i ubode u prsa svojim kratkim mačevima. Čovek je uzeo i ućutao. Ovaj put se čini kao zauvijek.
  Kao odgovor, divlji smeh i podizanje udice. I njega su dovukli da nahrani krokodile.
  Sljedeća je nova borba. Ovoga puta dva dječaka od oko četrnaest godina borila su se na svakoj strani. Dvojica su bila sa mačevima i štitovima, a još dva sa trozubcima i bodežima.
  Dječaci su bili gotovo goli i preplanuli. Samo ovaj put bez natkoljenice, samo obruči na glavama. I izgledalo je još hladnije.
  Žene su bile bukvalno oduševljene. Možete se diviti tinejdžerima. I na njihovom muškom savršenstvu.
  Rimljani su se kladili sa zadovoljstvom. I tako je počela borba.
  Dječaci sa trozubcima počeli su da mašu, želeći da kopaju na daljinu. I prilično je lijepa. Momci su se bockali. I ubrzo krv ponovo teče i ostaju duboke ogrebotine. I mnogo štete.
  A sada je trozubac zaboden u mišićavi trbuh dječaka, i on će zavijati.
  Konzul je primetio:
  - Nije loš spektakl!
  Kras se složio:
  - Volim kada su dečaci mučeni. I mora se reći veliko zadovoljstvo.
  Konzul se složio
  - I lepo je mučiti devojku. Naročito njene gole, okrugle pete pržene!
  I oba zapovjednika Rima kako da urlaju.
  A sada dečaci ponovo bole. I jedan od njih mu se grči u uhu i oni ga dokrajče. I ovo će biti okrutno. I tako se jedan od dječaka onesvijestio. I on odmah Mauri
  spalio golu petu. I onaj kako vrišti. I bilo je tako okrutno.
  I dječak skoči i tuče se. I drugo dete pada. I spaljuju mu golu otvrdnutu petu. A on vrišti i urla. I trozubac ga ponovo probada.
  Momci sa bodežima i oružjem sa tri boda jasno su pobijedili. I ovdje je bilo, možda, pošteno. I momci su dokrajčeni u uzbuđenju bitke... Opet su zapalili pete, ali ovo je na
  Dječaci više nisu bili aktivni.
  I tako se ova borba završila.
  Konzul je primetio:
  - Nije loše, ha?
  Konzulova žena je primetila:
  - Fini momci. Igrao bih sa njima!
  Kras je klimnuo glavom.
  - Matrone vole momke. Prijatne su na dodir!
  Konzul je agresivno izjavio:
  - Hajde da ispržimo pete pobedniku. Oni će uživati!
  Žena je primetila:
  - Ne njima, nego nama! Volim da mučim prelepe dečake!
  Dva muška gladijatora su se ponovo borila. Jedan je bio naoružan toljagom, a drugi sabljom. Borba je bila kratka. Borac sa sabljom vješto je napustio klub, odsjekao glavu neprijatelju. I krv je izlila.
  Krasu se ovo nije svidelo, bilo je prebrzo i naredio je strelcima:
  - Upucaj ga!
  Tri strijelca su ispalila strijele. i probio muškog gladijatora skroz do kraja. I on se trznuo, uzeo i zaćutao.
  Tada su se dvije djevojke posvađale. Gotovo gola, u gaćama i golih grudi. Zamahnuli su mačevima. Pokušali su da se udare i probiju.
  dok se devojkama nije žurilo. Bili su naoružani kratkim mačevima i okruglim štitovima. Djevojke su mahale i ubole jedna drugu. Do sada je uzrokovao samo manje ogrebotine.
  Crassus je sa osmehom primetio:
  - Ovo je čar!
  Konzul je klimnuo glavom.
  - Ispao je jako dobar proizvod!
  I oboje su se smijali.
  Međutim, oni su svakako hteli da se smeju sa velikom sujetom.
  I vojni zapovednik i bogataš voleli su da povređuju druge ljude. I bitka se nastavila u velikim razmjerima. Tačnije, čini se da je mali obim - dve devojke se svađaju,
  ali su lepe i lepe za gledanje.
  Crassus je primijetio sa smiješkom:
  - Ovo je borba o kojoj svi sanjaju!
  Konzul se složio
  - Za razliku od duela sa Spartakom! Strašno je sresti ovu zvijer!
  Kras je klimnuo glavom.
  - On nije samo veliki mačevalac, već i snažan general!
  Konzul se nasmejao.
  - Da, jako! Pobijedio te!
  Crassus je graknuo:
  - I ne ljuljaš se! I tebe bi pobedio!
  Konzul je samouvereno primetio:
  - Videćemo ga uskoro!
  Devojke su se potukle. Njihova tijela blistala su od znoja i krvi, ali nijedno nije imalo odlučujuću prednost. Tako se borba otegla. Crassus je signalizirao. Mauri su počeli da gađaju devojke
  gori ugalj pod bosim nogama. Ratnici, gazeći na ugalj, vrištali su i skakali. Činilo im se neprijatno.
  Kras je primetio:
  - Kakvo je zadovoljstvo mučiti žene!
  Konzulova žena je odgovorila:
  - Da, tako je! Mučenje žena je dobro, ali dečaci su još bolji!
  Konzul reče sa osmehom:
  - Biće još mučenja!
  Kras se složio:
  - Kako će biti!
  I nasmijao se.
  Djevojke su u međuvremenu spalile svoje gole, isklesane noge na ugljevlju i bolovale su. Ali borba se nastavila. I dok su bili ravnopravni... Ovdje je jedna udarila drugu bosom nogom. Onda sam dobio odgovor.
  Konzul reče sa osmehom:
  - Igra je zabavna!
  Kras je primetio:
  - Ali odugovlačenje!
  I oba komandanta su pevala:
  - Iako ne po pravilima igre -
  Probijmo se kroz fraeru!
  I bili su smiješni.
  Konačno, jedna devojka je promašila ozbiljan udarac i počela da slabi. A onda ju je vrh ponovo probio i ona je pala. Mavar joj je odmah spalio golu petu usijanim gvožđem.
  A djevojka je povikala od bola. Bila je veoma uplašena.
  Ali ona je skočila i dobila još jedan udarac mačem. I pao. I opet, njenu dugogodišnju nogu spržio je usijani pajser. Djevojka je skočila i probušena su joj grudi. I ona je već u samrtnoj agoniji probila grudi svog partnera. I ona je već tiha.
  Obe devojke su se srušile mrtve, krvareći.
  Konzul je s uzdahom primijetio:
  - Steta! Bile su dobre lepotice!
  Kras se složio:
  - Ovo je veliki gubitak! Ali ako pogine šampion Grannik, biće još gore!
  Konzul je predložio:
  "Možda bi se trebao boriti sa ženom?"
  Crassus je odmahnuo glavom.
  - Žao mi je žena! Lijepe su i neugodne kad ih ubiju!
  Konzulova žena je predložila:
  -Neka se Grannik bori sa dečakom!
  Crassus je odmahnuo glavom.
  - O ne, borba će biti previše neravnopravna! Uopšte nije zanimljivo!
  Konzulova žena je odgovorila:
  - Tek tada je upravnik poslao poruku! Ima veoma talentovanog dečka za borbu! I pokazaće zanimljivu borbu i šampiona!
  Crassus je oživio:
  - To je dobro! Donesi ovako!
  Konzul je klimnuo glavom.
  -Pokaži me kao dečaka!
  Alberta su odveli u centar arene. Bio je veoma, veoma zgodan i mišićav. Zapravo, dame su čak stenjale od strasti. Divno dobar dečko.
  Konzulova žena je primetila:
  - Od njega je potrebno polomiti kupaće gaće!
  Crassus je odgovorio:
  Neka postoji bar neka tajna!
  Konzul se složio
  - Od mrtvih će biti uklonjeno! U međuvremenu... pa, kakav zgodan dečko. I šteta ga je čak i ubiti!
  Upravitelj, koji je primljen kod konzula, primijeti:
  - Još se ne zna ko će koga ovde ubiti! Ovo je dječak rijetke snage i brzine!
  Kras je klimnuo glavom.
  - Neka se bore! Bit će zanimljivo!
  Menadžer je dodao:
  "I kladio sam se u pet stotina zlatnika na dječaka!" Evo, i sam dječak stavlja na sebe pedeset zlatnika!
  Crassus je bio iznenađen:
  - Ima li novca? Čudno, ali ima tragove biča na leđima kao roba!
  Menadžer je logično primijetio:
  - Samo lenji ne bičuju momke. Zato nemojte biti iznenađeni!
  Konzul je klimnuo glavom.
  - Previše je zgodan za kamenolome. Možda je ovo sin plemenite osobe! Kakve fine osobine ima!
  Kras je klimnuo glavom.
  - Osećam i da Granniku neće biti lako! Ali ipak ću se kladiti na šampiona! nikad nije izgubio!
  Konzul je klimnuo u znak slaganja.
  - I za šampiona!
  Žena je sa osmehom odgovorila:
  - I ja sam na momku! A ako pobedi, onda ću ga sigurno odvući u krevet!
  Konzul je odmahnuo prstom prema njoj.
  - I mogu biti ljubomorna.
  Žena se nasmijala.
  - Ljubomoran na dete?
  Konzul je primetio:
  - Naravno, seks sa robinjom se ne računa. ali još niste stari i možete zatrudnjeti. I podignite potomstvo roba!
  Žena je agresivno primetila:
  - Nije rob! Sudeći po njegovom izgledu - ovo je generalno kralj!
  Konzul je klimnuo glavom.
  - U redu! Ako dečko preživi, neka ti pruži zadovoljstvo! U međuvremenu ćemo gledati kako se bitka odvija.
  Šampion je ušao u arenu. Hodao je uz zvuke orkestra. Moćni ratnik od dva metra. Širokih ramena, težak, u oklopu i čizmama. U rukama je držao veliki mač.
  Da, ovaj Grannik je bio razbijač. Na njegovoj pozadini, dječak je poput muve. Skoro gola, preplanula, plava kosa, veoma zgodan.
  Konzulova žena ga je pogledala kroz lupu i teško disala. Nacrtane su joj razne željene slike.
  Grannik je spustio pogled na svog kolegu i prezrivo pljunuo u stranu i zarežao:
  Kakav je ovo vrtić?
  Crassus je svečano objavio:
  - Ovo je tvoj protivnik!
  Šampion je zarežao:
  - Šališ se! Dao sam dečaka nepobedivom šampionu Rimske Republike?
  Menadžer je povikao:
  - A ti ga prvo pobedi, pa ćeš onda videti kakav dečko!
  Grannik je, prepoznavši ga, primijetio:
  - To si ti? Da li želite da dogovorite borbu u prolazu da bih se onda uhvatio u koštac sa Spartakom?
  Menadžer je klimnuo glavom.
  - Možeš misliti, ali vjeruj mi, ovaj dječak nije dar!
  Šampion je klimnuo glavom.
  - Pokušaću da ga održim u životu! Imaćete milosti prema njemu!
  Kras je klimnuo glavom.
  - Ha, da vidimo!
  Konzul je odlučno rekao:
  - O tome će odlučiti većina naroda! Jasno?
  Baka je klimnula.
  - Slažem se! Mislim da će dječak biti jako povrijeđen kada mu izgore gole, ružičaste pete!
  Kras je klimnuo glavom.
  - Da, veliko je zadovoljstvo mučiti takvog dečaka. Čekaju ga stalak i mangal!
  Albert je hrabro primijetio:
  "Takođe ću pokušati da ne ubijem vašeg šampiona. Ako je moguće!
  Ogroman gladijator se nasmijao.
  - Jesi li ti buva ili patuljak?
  Dječak je ljutito lupio bosom nogom i odgovorio:
  - Ja sam čovek!
  Baka je klimnula.
  - Lično ću ti spaliti pete, drski dečko!
  Ulozi su postavljeni. I začuo se gong i signal za borbu.
  Ogroman čovjek i dječak su počeli da se svađaju. Grannik je bio brz za svoju veličinu, ali mu se nije žurilo. Zavijao je dugim mačem i gotovo se nije sakrio iza štita.
  Dječak je u rukama imao samo mali mač. Spretno je izbjegavao udarce. I nije dozvolio da ga udare.
  Grannik je primetio:
  - Brzi ste!
  Albert je klimnuo glavom.
  - A ti si veliki!
  Čovjek se počeo brže kretati. A njegov mač je opisivao krugove. Albert je skrenuo i udario neprijatelja u prsa. Na oklopu je bila ogrebotina.
  Grannik je odgovorio i promašio. i iznenađen:
  - Oh, kakav pametan dečko!
  I opet se počeo aktivnije kretati. Albert se povukao i izbegao. A onda je ponekad udario neprijatelja mačem u prsa ili u bok. Sve dok ne boli.
  Ali nije dozvolio da ga uhvate.
  Kras je primetio:
  - Dečko je dobar! Da, naš menadžer zna mnogo!
  Konzul je logično primetio:
  - Generalno, mislim da će ta pobeda biti njegova... Iako osećam ljubomoru u sebi!
  Žena je obliznula usne i zagugutala:
  - Kakav divan dečak! Biće lepo sa njim!
  Menadžer je primetio:
  - A šta si hteo! Brza borba? Neće raditi!
  Kras je klimnuo glavom.
  - Baci ugalj pod dječakove gole pete!
  Mauri su nestrpljivo počeli da razbacuju ugalj. Šampion je bio u čizmama iskovanim bronzom i nije se bojao. A evo i bosonogog dječaka. Istina, noge su jako grube i on
  ne boli. I on također aktivno sječe neprijatelja.
  Konzul je primetio:
  - To je stvarno dobra borba!
  Kras se složio:
  - Koliko god je dobro! Iako dosadno! Da je samo krvi!
  Dječak-princ, uhvativši trenutak, udari Grannikove prste. I slomio rukavicu. Sada je potekla prva krv. To je naljutilo šampiona i on je krenuo u ofanzivu.
  Počeo je bijesno da maše. I disanje mu je postalo teško. Nije lako vući takvu lešinu za mladim kolegom.
  Dječak je spretno skočio u bijesan napad i isjekao neprijatelja po licu. I ta krv je izlila, obrva se isekla.
  Albert je zacvilio:
  - Ovo je moj pogodak!
  Šampion je mahnito mahnuo, pokušavajući da pogodi neprijatelja. Ali on to nije mogao. A udarci su uslijedili na haotičan način. I nije bilo moguće ozbiljno zakačiti neprijatelja.
  Grannik je viknuo:
  - Za veličinu Rima!
  I ponovo pokušao da napadne. Ali njegovi pokreti su se usporili. Dječak ga je ubo u stranu, pronašavši šiljak u oklopu, a krv je potekla iz torza.
  Crassus je zarežao:
  - Sjajno! Evo borca!
  Konzul je primetio:
  - Ovaj dečko bi, mislim, mogao sam da ubije Spartaka!
  Crassus je viknuo:
  - Dao bih mu celu vreću zlata!
  Menadžer je primetio:
  - Odmah sam shvatio da ovom klincu nije lako! I tako vodi u borbi! Samo čudo!
  Konzul se nasmejao.
  - I lijepo je spržiti takve ružičaste i okrugle štikle kakve ima!
  Crassus je sa osmehom primetio:
  - Bilo bi veoma lepo mučiti takvog dečaka. I koža će joj se rasprsnuti od udaraca biča, i posipati rane solju.
  A varvarin u togi se vrlo glupo i tanko zakikotao.
  Albert je ponovo ranio svog protivnika, iako je i sam zamalo dobio udarac. Oštrica je čak odsjekla pramen plave kose. Dečak je primetio:
  - On ne odustaje!
  Grannik je zarežao:
  - Šampioni ne odustaju!
  I ponovo napada, ali silom. Da, to je teška borba. Dječak opet ostavlja mač i udara neprijatelja po obrazu. I rastrgao ga. Šampion je bijesan.
  I opet u napad. Evo borbe. Dječak gazi bos na ugalj. I osmehe. Osjeća se malo vrućine, ali su noge mladog roba tako grube i žuljevite,
  da u njih nije tako lako prodrijeti.
  Albert se bori i pjeva:
  - Ako stigneš do Tivija,
  Vi ste zvezda - pa, hajde da iznenadimo ljude!
  a dječak ga je uzeo i pokazao svoj jezik. Da, ova borba je zaista za najteže momke. I ne samo momci. I devojke mogu da učestvuju.
  Konzul reče sa osmehom:
  - To je dečak! Samo čudo!
  Crassus se iznenada namrštio i primijetio:
  - Možemo izgubiti mnogo novca!
  Konzul je logično primetio:
  - Ali imamo novu zvezdu!
  Žena je klimnula.
  - I divan ljubavnik!
  Borba se nastavlja. Albert ponovo, i ovaj put je zabio neprijatelja jače u stranu. I zastenjao je od poraza. Da, nije baš prijatno. Ali ništa - tuča je tuča.
  Grannik pokušava zamahnuti i pogoditi neprijatelja. Ali on to nikako ne može. Da, kretanje je sporo. Gubitak krvi u boku počeo je da utiče,
  i potrošnju energije za vrlo dinamičnu bitku. Da, to je teška borba. A sada je dječak ponovo udario, po prstima. I bilo je jasno da se šampionski mač jedva drži.
  Albert se nasmijao.
  Grannik je psovao veoma prljavo.
  Da, bila je to izvanredno dinamična borba.
  Dječak je uzeo i otpjevao:
  - Sve će biti jako dobro!
  Šampion je pokušao da pomeri nogu, ali je dečak-princ izveo zamah. I Grannik je pao. Nije odmah ustao. Albert plemenito nije pobijedio ležećeg.
  Pustio sam ga da ustane, iako je jasno da je šampion zapanjujući. I dalje pokušavam ići naprijed. Albert je otpevao:
  - Uvek napred, uvek na vrhu,
  Postao si visok čovek!
  Grannik je primetio:
  - Ipak ću te uhvatiti!
  Albert je primetio:
  - Lisicu zgrabi tako što upadne u zamku!
  Crassus reče sa osmehom:
  - Ovo je dečak, baš divan!
  Konzul je primetio:
  - Previše plemenito. A da biste porazili Spartaka, morate biti podli i izdajnički!
  Žena je primetila:
  - Slavni dečačić! Pitam se kako to funkcionira s jezikom?
  Crassus je sa osmehom primetio:
  - Ne znam! Ali rob, naravno, mora znati svoje mjesto! A posle pobede treba ga temeljno išibati, a pete mu spaliti crvenim gvožđem od vrućine!
  Konzul je odgovorio:
  - Dečak će se boriti sa Spartakom! Nemojte ga oslabiti mučenjem!
  Žena je klimnula.
  - Da, zaslužio je bolje od samo mučenja!
  Crassus se počešao po čelu i primijetio:
  - Staviti momka protiv Spartaka? Ovo je originalna ideja! A šta je sa vođom pobunjenika, a možda i prihvati izazov, pa će ga njegov klinac prikovati!
  Konzul je primetio:
  - A ako je ovaj dječak dječak koji, okružen Spartakom, slovi za slavnog ratnika?
  Crassus se mesožderski nasmejao.
  - I biće još bolje! Klin se izbija klinom, a buntovnik je buntovnik!
  Albert je nastavio da se bori sa sve većim samopouzdanjem. Ponovo je ogrebao protivnika. Ovaj put na drugom obrazu. I on se ubo u šiljak verige već na drugoj strani.
  A onda, vidjevši da neprijatelja više nema, Albert ga je udario po ruci. I mač je izletio i pao u pijesak. Grannik je jurnuo, ali se dječak-princ okrenuo i svom snagom
  nabijen golom petom do brade. Udarac je zateturao šampiona, ali on očajnički nije želeo da padne. Onda je Albert skočio i ponovo udario petom djetetove noge u bradu
  neprijatelja. Njegov kolega je pao, ali je uz nadljudski napor ipak ustao. Albert je tada iz punog zamaha prešao na prepone. I dahnu, bilo je metala. I to jako boli
  dogodilo. Dečak se povukao...
  Njegov protivnik, već bez mača, ali još na nogama, nacerio se:
  - Pa to boli kuče!
  Albert je ponovo skočio, ciljajući bosom nogom u bradu. Ali Grannik je to očekivao i uspio je izbjeći, čak se prebacio na dječaka u letu sa štitom. Albert je pao, i to odmah
  lešina je pala. Sada se tok bitke promijenio. Dijete je bilo pod masom četiri puta većom od svoje. Plus težina oklopa. A ovo je, kako kažu, ozbiljno.
  Crassus je sa zadovoljstvom primijetio:
  - Bravo šampion je preuzeo inicijativu!
  Konzul je primetio:
  - Ha, zgnječio ga je, ali moramo ga još uzeti!
  Žena je predložila:
  - Baci rukavicu i prekini borbu! Neka bude borbeni žreb!
  Konzul je odgovorio:
  -Ne! Neka bude borbe do kraja!
  Crassus se složio sa ovim:
  - Da, neka bude borbe do kraja!
  Menadžer je klimnuo glavom.
  - U stvari, nečija opklada mora da igra!
  Grannik je pokušao da dokrajči dječaka. imao je samo jednu ruku, pa je otpustivši štit pokušao dohvatiti dječakovo grlo. Hteo je da zadavi drsku životinju. Albert, međutim, nije odustajao. I ugrizao je ruku koja ga je pokušala uhvatiti za vrat. Grannik je kao odgovor ustao i udario dječaka u lice. Udarac je bio jak
  a na dječakovom licu odmah je natekla modrica. Ali Grannik se, s druge strane, otvorio i dva dječakova prsta su udarila u oči. I kakav je to divlji urlik bio. Šampion je ustuknuo.
  I dječak je iskliznuo ispod njega. A onda je, u bijesu, svom snagom udario potkoljenicom u sljepoočnicu. Grannik je zateturao, ali očajnički nije želeo da padne. Zatim se dječak podigao s poda
  tvoj mač. I iz okreta je nabio čeličnu ručku na potiljak. I onda dodato u hram.
  Grannik se konačno smirio... On se onesvijestio.
  Albert je umočio bosu nogu u krv. I ostavio elegantan otisak dječijeg stopala. I podigavši ruke u desnom maču, poviče:
  - Pobjeda!
  Konzul je uzviknuo:
  - Javno glasanje - završi ili uživo!
  . POGLAVLJE? osamnaest.
  Većina publike se kladila na šampiona. I bila je ljuta zbog gubitka novca. Da, i stalne pobjede Grannika su umorne.
  I skoro svi su jednoglasno spustili palčeve!
  Crassus i Consul su također spustili palčeve.
  A moja žena je primetila:
  - Da, stari šampion je mrtav, živeo novi šampion!
  Crassus je viknuo iz sveg glasa:
  - Ubodi ga! Završi!
  Konzul je zarežao:
  - Odsjeci ti glavu!
  Albert je slegnuo ramenima i povikao:
  - Neću ubiti osobu koja leži onesviještena i bespomoćna! Budite i sami milostivi!
  Crassus je viknuo:
  -Ne! Završi! Ovo narod želi!
  Publika je navijala:
  - Pobijedi ga! Završi! Završi!
  Albert je slegnuo ramenima i odgovorio:
  - Ne! Neću ubijati nenaoružane!
  Crassus je viknuo:
  Ako ti ne ubiješ njega, ubit ćemo i tebe!
  Albert je hrabro odgovorio:
  - Pa, ako moraš da legneš u zemlju, onda je ovo samo jednom!
  Konzul se iznenada smekšao:
  - Znate, uskoro će Spartak napasti i Grannikov mač će nam i dalje koristiti! Po pravu domaćina praznika, dragi šampion Rima! Tačnije, bivši šampion Rima!
  Publika je razočarano urlala.
  A konzul je nastavio:
  - Pobjednik je nagrađen zlatnim, lovorovim vijencem prvaka Rima! I Bog s njim!
  Začuo se gromoglasan aplauz. Da, ljudi su cijenili milost konzula.
  Albert se naklonio.
  Dve devojke su mu dale lovorov venac od čistog zlata. Bio je malo velik za dječaka. I skliznuo glavom, objesio mu se o vrat.
  Dečak je pevao:
  - Čekaju pobedu! Čekaju pobjedu! Oni koji žude da raskinu okove! Čeka se pobeda, čeka se pobeda! Bićemo u stanju da prevaziđemo potrebu!
  Gorbačov-Putin Vladimir-Mihail je, probudivši se, ponovo počeo da sprovodi reforme. Prije svega, dao je upute u Afganistanu da se aktivnije koriste vakuumske bombe i hemijsko oružje. Kažu da ne treba ceremonijal sa banditima.
  A sa Kaspijskog mora rakete su ispaljivale salve da pokažu svoju udarnu moć.
  Nadalje, dao je naredbu za razvoj hipersoničnih projektila i snažnije opreme za uništavanje. I takođe da napravi tenkove nove generacije. I druge vrste oružja.
  Dotaknut je i rat između Irana i Iraka. Ovdje je, naravno, postojala ideja: otvoriti drugi front protiv Irana. I to je super.
  Gorbačov-Putin je pozitivno reagovao na ovu ideju. Ali potreban vam je razlog za invaziju.
  KGB je obećao da će izmisliti ovaj izgovor. I da kažu sve će biti u redu druže diktatoru.
  Prvi narodni izbori za predsjednika SSSR-a zakazani su 19. avgusta 1987. godine. Zašto baš 19. avgusta? Baš na datum Državnog komiteta za vanredne situacije, kada su bezuspješno pokušavali spasiti državu.
  Inače, sam Gorbačov-Putin je upravo u tom trenutku bio protiv Državnog komiteta za vanredne situacije i na strani Jeljcina i Sobčaka.
  Ovdje je nakon izbora moguće napasti Iran. U isto vrijeme povući više trupa kako bi organizirali blickrig.
  Nakon toga, diktator Gorbačov-Putin ponovo je pao u san.
  Nakon pobjede, Alberta su odveli u kupatilo i oprali. Zatim su mi dali hranu i vino sa stimulativnim biljem.
  Nakon toga, goli dječak je pokriven ćebadima i odveden u spavaću sobu konzulove supruge. Izgledala je kao da ima oko trideset pet godina, a još uvijek je bila prilično lijepa, iako pretila.
  U svakom slučaju, još uvijek prilično privlačna žena u samom soku. Iako je razlika u godinama kao između majke i sina.
  Albert je bio zgodan, mišićav, duboko preplanuo i svijetle kose. Ali na licu mu se vijorila velika modrica koja je prekrivala polovinu obraza, a oči su mu bile blago natečene.
  Muško savršenstvo dječaka bilo je natečeno, i prilično razvijeno.
  Matrona je strgnula veo sa mladog roba i prošaptala:
  - Lepo, hajde sad si moj!
  Albert, drogiran i heteroseksualan poput većine tinejdžera, klimnuo je glavom.
  - Spreman sam!
  I odjurio do krupne, prelepe žene. Ona je istupila naprijed. Krevet se zatresao i začuli su se sladostrasni uzdasi. Albert je bačen na vrućinu, pa na hladno, i on
  radio sa velikim entuzijazmom i energijom.
  Ali Rodopeja je u međuvremenu bila primorana da se ponovo bori.
  Međutim, njen protivnik se pokazao izvodljivim. Dječak je otprilike istih godina i visine. Nosio je samo natkoljenicu. Rodopeja je takođe morala da skine tuniku i to samo
  tanka traka joj je prekrivala bedra. Djevojčine su grudi bile skoro formirane, a izgledala je prilično ukusno. I već su muškarci bili navijeni na nju.
  Kras je primetio:
  - Ali to će biti moje nakon bitke!
  Konzul je klimnuo glavom.
  - Da, moj gost je tvoje pravo! Ali možda je nevina!
  Menadžer je predložio:
  - Hajde da je ne volimo još, nego da je stavimo na aukciju i prodamo njenu nevinost ispod čekića!
  Crassus je klimnuo u znak slaganja.
  - Deo sume će biti moj, onda je moguće! Općenito, djevice su... Iskusna žena je mnogo ugodnija od nevine djevojke!
  Menadžer se složio:
  - Tako je Crassuse! Ali bolje je okupiti trgovce iz cijelog carstva za aukciju. A to će biti nakon poraza od Spartaka!
  Kras je primetio:
  - Možeš, to je bio dečak kao devica na aukciji!
  Menadžer je odmahnuo glavom.
  - Ne, on je već više puta poznavao ljubav jedne žene. Uključujući i moju domaćicu! A žene ne žele djevice! Privlače ih mladi momci, ali već vješti i iskusni!
  Dječak je sav bio malo viši i godinu dana stariji od Rodopeje. Njegovo tijelo je očvrsnulo napornim radom i treninzima. Vidjelo se da nije zvijezda, ali mogao je nešto.
  Ali Rhodopeia je sposoban ratnik i već se više puta borio u pravoj bitci. I ne bez sjaja.
  Tako je odmah postala omiljena. Neka se ovde ne zna. Ali većina opklada je bila na nju.
  Dječak je problijedio. Video je da su mišići Rodopeje veoma istaknuti, a njeno telo više liči na boginju rata u malom nego na devojčicu. Presa sa pločicama, što je retkost kod devojaka,
  a mišići ruku se kotrljaju po loptama. A ovo je zaista jak borac.
  Začuo se gong i dečak je, mašući mačem, pokušao da napadne. Rodopeja je parirala napadima. Od prve minute bilo je jasno da, iako dječak nije loš, protiv njega je jak ratnik.
  koji se kreće mnogo brže.
  Rodopeja, međutim, nije žurila da okonča bitku. Imala je samo mač, kao i dječak. Štitovi u daljini. I Rodopeja počeša dječaka po grudima gugućući:
  - Pa, bolio si ga?
  Izašla je krv. Dječak ju je zauzvrat napao. Djevojka je parirala i ponovo lagano ogrebala svog mladog kolegu po grudima. Počeo je snažnije da napada.
  Rodopeja je ponekad odbijala, pa parirala, ali do sada sama nije napadala. Bilo joj je žao tinejdžera, od četrnaest ili petnaest godina, koji je već imao ožiljke na tijelu. Može se vidjeti
  ne bori se prvi put. A ako bude nokautiran, malo je vjerovatno da će javnost imati milosti.
  Općenito, život gladijatora je težak. Stalno ste u opasnosti od smrti. A da biste izdržali stotinu borbi morate biti pravi heroj. I Rodopeja je teško uzdahnula.
  Nije htela da ubije dečaka, ali nije htela ni sama da umre.
  Štaviše, djevojčica je smatrala da će drugi to učiniti umjesto nje, čak i ako odbije da dokrajči dječaka. Ovdje, na primjer, strijelci stoje uz krevet konzula. Oni su mišićavi
  jake devojke. Pokrivaju samo grudi i bedra, a sandale na nogama. I tako je tijelo gotovo golo, preplanulo i nije ženstveno snažno. Jasno je da su žene ubice.
  I imaju posebne, pozlaćene mašne.
  Rodopeja se bori u odbrani. Šteta dečaka. Vjerovatno je radio u kamenolomima. Na leđima i sa strane vidljivi su dugo zacijeljeni tragovi bičeva. A onda je prodan u školu gladijatora.
  On je prilično snažan i brz borac. Ali Rhodopeia je Albertova sestra, i gotovo jednako veliki borac kao i njegov brat. Dakle, sada je razlika u klasi.
  I možete pobijediti, ali nema želje.
  Crassus je ljutito primijetio:
  - Bore se veoma tromo! Kao pospane muve! Posebno devojka!
  Konzul je primetio:
  Ona ne želi da ga ubije! Posebno poštedi dečaka!
  Kras je primetio:
  - Moramo joj spaliti pete usijanim gvožđem!
  Konzul je klimnuo glavom.
  - Oba! Međutim, dječak se ne predaje i napada! Možda će borba oživeti!
  Menadžer je primetio:
  - Ovaj klinac je proveo osam godina u rudnicima. Veoma je otporan! Tako da...
  Crassus je zarežao:
  - U svakom slučaju, nećemo ga pomilovati ako izgubi!
  Rodopeja je okretna i brza. Međutim, branite se cijelo vrijeme, prije ili kasnije ćete promašiti. A onda je dječak skinuo Rodopeju na rame. Koža je pukla i djevojka je sada krvarila.
  Rodopeja ga je uzela i postala aktivnija od ljutnje. Sada je počela snažnije napadati dječaka. A Mauri su, da bi razveselili djecu, počeli da bacaju užareno ugljevlje pod njihove gole, otvrdnute noge.
  Rodopeja je pevala:
  - Nemojte hvatati rukama
  Ne posežite nogama...
  Bosa
  Moćne ruke!
  I tako je mačem udarila dječaka u prsa. I seci jače. A onda je ubola u stomak. Dječak je zapištao. Udario je djevojku. Ušao u trbušnjake. Rodopeja se savijala i odskočila.
  Dječak je napao u bijesu. Krvario je dosta. I rizikovao je da oslabi. Rodopeja je jedva parirala. Ruka joj se kretala teže nakon što je pogođena u rame, i nešto sporije.
  Tada je djevojka promijenila ruku i počela napadati lijevom. pa je prošlo malo bolje. I pošto je uhvatila još uvijek nedovoljno iskusnog protivnika, djevojka je udarila u zglobove.
  Mač je ispao, a dječakova ruka je bila posječena. I odstupio je. Rodopeja je krenula na njega, ali dečak ju je ponovo šutnuo. Ušao me između nogu i tako me boljelo.
  Rodopeja je viknula i svom snagom udarila mladog roba po glavi. Tava sa plavom kosom nije izdržala, napukla je. I dječak se srušio mrtav, ili se možda čak odrekao svog duha.
  Mavar je skočio do njega i usijanim gvožđem spalio golu petu palog roba. Nije se ni pomerio.
  Crassus je viknuo:
  - Nahrani njegove lavove! Borba je gotova!
  Dječak je podignut na udicu i odvučen. Ovaj put u drugom smjeru, gdje nisu bili krokodili, nego lavovi.
  Djevojka je stajala zaprepaštena. Ubila je mladog roba, dječaka u natkoljenici. Robinja kao ona. I to je tako tužno i sramotno. Kada ubijate legionare, ne osećate se tako.
  Crassus je naredio:
  - Daj joj gomilu cveća! Neka se raduje!
  Konzul je klimnuo glavom.
  - I odvedite devojku u pritvor! Ona je sada naša robinja i biće prodata!
  Menadžer je primetio:
  - Prvo ga morate kupiti od mene!
  Konzul se namrštio:
  - Jesi li ga kupio?
  Menadžer je odmahnuo glavom.
  - Ne!
  Konzul je klimnuo glavom.
  - Ovo su špijuni Spartaka! Možemo ih mučiti ili pogubiti! Ali za sada neka budu robovi!
  Kras je primetio:
  - Dečko sada zadovoljava tvoju ženu. Zar ti ne smeta?
  Konzul je primetio:
  - Neka se zabavi! A onda ćemo ga poslati u posebnu ćeliju! Sadnja sa drugim robovima je veoma opasna!
  Kras je primetio:
  - Ako su ovo špijuni Spartaka, onda ih je bolje mučiti!
  Konzul je klimnuo glavom.
  - Ali ne danas! Oni su tvrdoglava djeca i ispitivanje će se još dugo odužiti, ali ja želim da ih lično ispitam. Danas mi je rođendan, zaboravimo na posao!
  Kras je primetio:
  - Mučenje je zabavno!
  Konzul je klimnuo glavom.
  - Završićemo sa jelom, završićemo piće, gledaćemo poslednje borbe, a onda ćemo spavati. I na nov način priuštićemo sebi zadovoljstvo mučenjem!
  Kras se složio:
  - Da, bolje je dobiti novo zadovoljstvo svježeg uma. I uskoro će biti svetlo!
  Gladijatorske borbe su nastavljene. Evo još jedna cura ulazi u arenu... U nekim je tankim gaćicama, preplanula, bosa, mišićava.
  Ima veoma lepa grudi, iako su joj vidljivi ožiljci na telu. A kosa je bakrenocrvena, lijepa ratnica.
  Nekada je bila robinja, a sada je stekla slobodu i bori se za novac. Noge su zaista gole, tako da je spretniji.
  Vuk će se ovaj put boriti protiv nje. Sasvim izvodljiv protivnik - lav je mnogo opasniji. A djevojka je naoružana mačem i bodežom.
  Publika je navijala u znak odobravanja. Naravno, životinje ne bježe u Spartak, pa je sasvim prirodno da sada trebate odmjeriti snagu sa zvijeri.
  Istina, obično je lava teško pobijediti. Često su lavovi trivijalno razdvojili dječake. Štaviše, goli i neobučeni, koji su nekako pogriješili u kamenolomima.
  I dobili su tako veselu smrt.
  Crassus je gunđao:
  - Ovo je stvarno zabavno!
  Konzul je primetio:
  - A ovo je Ellie, žena iz Njemačke. Veoma dobar borac! Neće pobeći u Spartak!
  Kras se složio:
  - nemoj bježati! Ali vuk ga može pokidati!
  Konzul je odgovorio:
  - Vuk joj nije jak protivnik! Ne boj se Crassuse!
  Bogataš broj jedan je primetio:
  - Koliko vukova ne hrani, a on gleda u šumu!
  I nasmejte se naglas.
  Rimski vojnici su svakako sila. Ali varvarski ratnici su dobri. Crvenokosa lepotica je na znak trke napala vuka. On je, očigledno, smatrao da je stvar nečista, i
  nije žurio da napadne. A djevojka ga je napala golom petom, pravo u nos. Vuk je zavijao od bola. Djevojka je odskočila i zagugutala:
  - Štap, štap krastavac,
  Vuka bije čovjek!
  Kras je klimnuo glavom.
  - Sjajno! Borba je veoma šarena!
  Konzul je primetio:
  Ellie te neće iznevjeriti!
  Vuk je pokušao da napadne crvenokosu. Ali je dobio poentu na vuni. Osećao je bol i cvilio. Da, ovo je za njega da njuši burmut. I zvijer ponovo pokušava da napadne u bijesu.
  Crvenokosa je primijetila, zarezala vuka u usta.
  - Siva ti slabić!
  I opet kako se smejati.
  Konzul je sa osmehom primetio:
  - Ova devojka nije jednostavna!
  Kras je klimnuo glavom.
  - Ima žena u Rimu!
  Vuk je opet pucnuo zubima. Ali nije mogao uhvatiti ratnika. I njegovi bijeli očnjaci snažno su blistali. I još jedan udarac mača mu je upravo probio usta. A onda i bodež ratnika
  snažno bocnuo u oko. Vuk je primio udarac, očajnički se ogrebao i zakačio pijanstvo na Eliinu nogu. Devojčica je zadobila samo ogrebotinu, ali je bila malo zaprepašćena i teško povređena
  vuk je skočio na nju i oborio je. A onda još malo i skoro se uhvatio za vrat. Djevojka se očajnički trgnula i udarila bodežima u stomak. Očnjaci su je počešali po bradi,
  a kandže su prelazile preko grudi. Djevojka je odbacila vuka i skočila. Ponovo je skočio na nju, ali je iz zamaha pogođen bodežom, a potom i mačem u lobanju.
  Ovog puta, crvenokosa se dobro snašla, a zver je bila zapanjena. I sama Ellie je već bila jako izgrebana, iz nje je tekla krv, na bradi su joj bili tragovi zuba. Djevojka je postala bijesna
  bodežom ubo zaprepaštenog vuka i mačem seci.
  Tako mlatarala dok nije bila iscrpljena. Pretvaranje lešine sa očnjacima u krvavi nered. Borba je bila gotova. A crvenokosa ratnica podiže mač i poviče:
  - Pobjeda!
  Kras je primetio:
  - Teško je oštećena!
  Konzul je odmahnuo.
  - Živi kao pas!
  Crassus je odgovorio:
  - Mislim da nije... Ožiljci će trajati do kraja života!
  Konzul je uzdahnuo.
  - Da vidimo! Kažu da postoje masti koje zacjeljuju ožiljke bez traga!
  Borba je ionako gotova... A većina uloga je, naravno, na crvenokosih...
  Onda je plavuša istrčala. Veoma sladak i mišićav. Protiv nje su išla dva dječaka od desetak ili jedanaest godina. Sudeći po svemu sasvim mirno, početnici.
  Nisu imali vremena ni da ih tretiraju nakon kamenoloma, bili su mršavi i isječeni bičevima.
  Kras je primetio:
  - Lijepa žena! Izgleda da se brinete o tome!
  Konzul je klimnuo glavom.
  - Dečaci su najjeftinija roba! Lijepe žene - najskuplje!
  Prvi bogataš Rima je primetio:
  - A onaj ko se dopada tvojoj ženi je takođe dečak!
  Konzul je primetio:
  - Nije jednostavan dečko, ali izuzetno zgodan!
  Menadžer je primetio:
  - I rijedak ratnik koji je položio prvaka Rima!
  Kras je klimnuo glavom.
  - O da! Zato ga nismo ubili! Iako je špijun Spartaka!
  Konzul je obliznuo usne.
  - Ali biće mučenja!
  Većina opklada pripala je plavuši. Bila je naoružana dugim i vrlo oštrim mačem i štitovima. Skoro gola, samo gaćice na njoj. Vidljive su grudi sa grimiznim bradavicama.
  Dječak je uglavnom gol, u kamenolomima im ne trebaju natkoljenice. I u rukama kratkih mačeva, pa čak i jasno tupih!
  Prirodna ljepota-plavuša njeguje se tako da će više borbi zadovoljiti pobjedama. Dečaci su kao meso za mačeve. Sve je sasvim prirodno.
  Kras je primetio:
  -Ljepota zahtijeva žrtvu!
  Konzul se složio
  -I ženska lepota trostrukih žrtava!
  Dječaci su bili u tragovima trepavica i nisu zarasli kako treba. Oni su samo oprani od prašine iz rudnika. I tako možete vidjeti da se nisu ni hranili prije borbe. Dakle, moj stomak
  nesretna djeca koja su odvedena na klanje propala su.
  Menadžer je primetio:
  - Pa, mogao bi da nahraniš! Na kraju krajeva, jedini put u životu mogli su da jedu do kraja!
  Kras je klimnuo glavom.
  - Mogla bi! Ali na prazan stomak, lakše je boriti se!
  Plavuša je prstima dodirivala bose noge i nestrpljivo čekala znak. Jako je lijepa i koža joj je zlatno-maslinasta od opekotina. Jasno je da se takva žena drži
  takođe za estetiku. U Italiji je bijela kosa mnogo rjeđa među domaćim ženama nego na sjeveru, pa su plavuše cijenjene. I općenito, složi se, ženo
  sa bijelom kosom mnogo je ljepši nego sa crnom.
  Dečaci su se divili i skoro goloj tetki sa mačem, koja bi trebalo da ih ubije. Plavuša je, čuvši znak gonga, krenula u ofanzivu. Sigurno joj je bilo malo žao ovih
  dječaci, ali možda je ipak bolje umrijeti nego patiti u kamenolomima. Osim toga, plavuša je vjerovala da duše djece padaju na Champs Elysees, i tako uživaju
  u rajskim dolinama, sreća i sitost, i igre. Kažu da nisu imali vremena griješiti, a bogovi ih ne muče. Neka vrsta doktrine o raju nastala je i u Rimu, a još ranije oko
  besmrtna duša. I uopšte nisam želeo da verujem u podzemlje Hada. Umjesto toga, možete misliti da carevi nakon smrti postaju bogovi i guštaju na Olimpu.
  A junaci odlaze na Jelisejska polja, gdje ih čekaju Valkire, raskošne gozbe, vina, jela, vječno mlade žene i druga zadovoljstva. Nešto kao Vikinzi. I deca, možda
  biće i oni srećni, i večne igre i zabava, trčanje bosi po mekoj travi u carstvu večnog leta, detinjstva i branje sočnih, slatkih plodova sa bujnog drveća!
  Kako ovo nije raj? A u kamenolomima pod prekomjernim radom, ne život, već spora i bolna smrt. Ovako su momke nadglednici izrezali bičem.
  Ali često su silovane i mlade robinje, ili starije robinje ili nadglednici. pa im ionako nećeš zavidjeti.
  Plavuša je htela da brzo dokrajči dečake, ali je shvatila da to javnost neće odobriti. Stoga, u početku samo malo izrežite prvo jednog dječaka, a zatim
  drugi na grudima. I ostavio im krvave tragove.
  Kras je primetio:
  - Radi za javnost!
  Konzul je klimnuo glavom.
  - Zabavan! Ali da budem iskren, već želim da spavam!
  Menadžer je klimnuo glavom.
  - Ovo je pretposljednja bitka... Počeće da biva. I treba imati snage u slučaju borbe sa Spartakom!
  Kras se složio:
  - Varvari su već blizu, juriš može biti sutra, ili prekosutra!
  Konzul je klimnuo u znak slaganja.
  - Možemo se ozbiljno povrediti!
  Menadžer je primetio:
  - Zidine Rima su visoke i debele, i sto hiljada branilaca, od kojih su polovina iskusni ratnici. Iz broja građana možete izdvojiti još pedeset hiljada žena i tinejdžera
  republike!
  Crassus je klimnuo u znak slaganja.
  - To je samo dobra ideja! Mobiliziramo sve!
  Konzul je primetio:
  - Da, imamo dovoljno arsenala. Samo što se žene i djeca bore gore od muškaraca!
  Menadžer je primetio:
  - Zavisi šta! Plavuša je prilično dobra!
  Zaista, djevojka se vrtjela na prstima. S vremena na vrijeme je trnce dječake. I malo ih povrijedio. Postepeno su se kretali sve sporije i očito slabili od
  gubitak krvi. Djevojčica je uzdahnuvši srušila jednog od njih bosom nogom, a palog dječaka vješto opalila drškom mača po potiljku. Onesvijestio se, ali je još uvijek bio živ.
  I nije imao ozbiljnije povrede. Dakle, postojala je šansa da će javnost imati milosti. Drugi dečak je pokušao da naleti na plavušu, ali je takođe ponovo pogođen. I pomaknula je petu na njegovu bradu, također je vješto isključivši.
  Dječaci su sada bili bez svijesti, ali još uvijek živi i nisu osakaćeni!
  Crassus je klimnuo glavom sa osmehom.
  - Mislim da je vreme da ih dokrajčimo!
  Konzul se iznenada usprotivio:
  - Mnogo robova je takođe pobeglo iz kamenoloma. I uprkos povećanoj sigurnosti, oni nastavljaju trčati. A dječaci su vrijedni jer mogu puzati po uskim hodnicima i rudnicima! Robovi nisu dovoljni! Zato koristim svoju moć da ih poštedim!
  Menadžer je klimnuo glavom.
  Da, možete ih ponovo koristiti! Vene su netaknute, a rane će zacijeliti kao kod pasa. Bolje, hajde da pogledamo poslednju borbu i...
  Crassus je zijevnuo širom otvorenih usta i promrmljao:
  - Da, umorni smo! Ali na kraju, želimo nešto posebno!
  Menadžer je klimnuo glavom.
  - Bice! Bit će posebno!
  Konzul je istupio, i uprkos krvoločnom raspoloženju gomile, uzeo ga je i podigao palac!
  Plavuša se nasmešila i zacvilila:
  - Slava milostivom konzulu!
  U međuvremenu, Mauri su donijeli usijano gvožđe na gole pete dečaka. Brzo su bocnuli i odmah ga odnijeli da ga ne bi ozbiljno oštetili. Dječaci su došli k sebi od akutnog bola.
  Stavili su im konopce i vratili ih nazad. Sada se očigledno smatralo da nisu baš sposobni za gladijatorsku borbu i identifikovani su u kamenolomu. Istina, prije toga su bili dobro hranjeni,
  kao što bi trebalo da bude sa gladijatorima koji su ostali da žive. I uspavati na mekim krevetima u slami. Dječaci, navikli da spavaju na krupnom šljunku u kamenolomima, zaspali su sa zadovoljstvom.
  I prvi put u životu sam probala ukusno meso. Da, pred njima je bio povratak u rudnike. Ali postojala je nada da će Spartak doći. I grije dušu.
  Dječaci su njušili nos i prvi put nakon dugo vremena vidjeli slatke snove.
  I evo poslednje borbe.
  I zaista poseban. Crna ćerka Afrike Xena se bori - ona je najbolji gladijator među ženama, a prvak Rimske republike među ljepšim spolom!
  Da, crna Xena, ovo je veliki ratnik. I borba sa njom je zanimljiva...
  Djevojka je bila samo u natkoljenici, visoka, mršavih mišića i žilava. Može se čak smatrati mršavom, ali ovaj utisak je varljiv. Vidi se kako
  ispod njene crne preplanule kože kotrljaju se loptice mišića, tvrde kao žica.
  Kras je primetio:
  - Prvak Rimske Republike, na samom kraju? Ovo je super!
  Konzul je sa osmehom primetio:
  - Da, ovo je impresivno... Ona je divan borac!
  Xena je bila naoružana dugačkom motkom s oštrim čeličnim vrhovima na oba kraja.
  i veoma dobro skakao.
  Crassus reče s nadom:
  - Nadam se da će njen protivnik biti ozbiljan! Ne par šmrkavih dečaka?
  Menadžer je željno klimnuo glavom.
  - Da, Vaše Veličanstvo! Protivnik će biti ono što vam treba!
  Kada je Xena otišla, začuo se signal o izlasku sljedećeg neprijatelja. I zaista je publika mogla biti zadovoljna. Ogroman krokodil od sedam metara ispuzao je u arenu.
  Konzul je sa osmehom primetio:
  - To je odlično!
  Kras se složio:
  - Dobar protivnik! Samo previše... glupo!
  Menadžer je primetio:
  - Xena nije rob, već slobodni gladijator koji se bori za novac! A njen protivnik je, s jedne strane, sasvim izvodljiv, ali s druge, dostojan javnosti! Dakle finale
  borba će biti veoma interesantna!
  Crassus je otpjevao od emocija:
  - Nešto više! Još malo, poslednja borba je najteža!
  Konzul je nastavio sa osmehom:
  - Želim da idem kući u nedra Rima!
  Republika druga majka!
  Menadžer je primetio:
  - Mislim da ćete biti zadovoljni!
  Kras je klimnuo glavom.
  - Kladim se na Xenu!
  Konzul je potvrdio:
  - I ja, na Xeni!
  Menadžer se složio:
  - Ona će pobediti! Ali neko će se kladiti na krokodila!
  Gong se oglasio da bi označio početak bitke.
  Xena je počela plesati oko krokodila. Krenuo je za njom. Iako je spolja nespretan, reptil je prilično brz. A ovdje morate biti gladijator visoke klase da biste to učinili
  nemoj da se uhvatiš za njene zube. Crni ratnik je ili napredovao ili se povlačio. A onda udario oštrim vrhom. Za sada, nije previše opasno za krokodila. Očigledno je ovo posljednji.
  borite se, i možete igrati za vrijeme.
  Crassus reče sa osmehom:
  - Spartaka je mogla položiti takva lisica!
  Konzul je sa osmehom primetio:
  - A šta bi se desilo da se dečak bori sa ovim panterom?
  Crassus je sasvim logično primijetio:
  - Veoma zanimljiva i takmičarska bitka!
  Konzul je pio vino iz šolje i primetio:
  - To bi bila dobra emisija!
  . POGLAVLJE? 19.
  Menadžer je predložio:
  - Ako želite, možemo to dogovoriti sutra!
  Crassus je odgovorio:
  - Šta je sa mučenjem?
  Konzul je primetio:
  - Mučenje će čekati! Uvek ćemo imati vremena da spržimo dečaku štikle!
  Menadžer je klimnuo glavom.
  - I borba se može održati u Koloseumu!
  Crassus je odgovorio:
  -Ne! Ako se ljudi okupe u Koloseumu, bit će lakše napasti grad. Bit će potrebno organizirati grandiozne igre gladijatora nakon pobjede nad Spartakusom!
  Konzul se složio sa ovim:
  - Tako je, odložićemo to za bolja vremena. Pogotovo što sam se već umorio od ovog prokletog spektakla!
  Kras o gurgledu:
  - Spartak, Spartak - uzmi peni!
  Xena je vrhom nekoliko puta udarila krokodilova usta, što je izazvalo protok krvi. A onda je naglo preskočio reptila. A onda je stala na šiljke. I bockani golim štiklama.
  Sve je izgledalo zaista sjajno.
  Konzul je primetio:
  - Prelijepa djevojka!
  Kras se složio:
  - Talent!
  Menadžer je predložio:
  - Možda pokazati njenu borbu protiv lava? Biće još teže!
  Kras je klimnuo glavom.
  - Da, lav je opasniji od krokodila i brži!
  Konzul je primetio:
  - Možda protiv medveda?
  Crassus je odgovorio:
  - Lav je opasniji od medveda! Ili možda čak koristiti tigra?
  Konzul se složio sa ovim:
  - Tigar je zaista velika glava!
  Xena je nastavila bockati krokodila. Uradila je to sa velikim zadovoljstvom. Iako je imala i neodoljiv stav i burnu reakciju kćerke Afrike.
  Crassus reče sa osmehom:
  - Ovo je čar!
  Konzul se složio
  - Veliki šarm!
  Xena je do sada glumila sa velikom maštom i maštom. Ovdje je bosim nogama udarila po zubima krokodila i ubola pete. A onda skoči i ponovo se vrati.
  Da, ona je zaista neodoljiva djevojka. Samo ona ne potiskuje želje, već uzbuđuje.
  A krokodil nastavlja juriti za njom, ali gubi sve više krvi i nanosi sve veću štetu. da, to je odlična trka.
  Crassus je sa osmehom primetio:
  Odlična si Xena!
  Konzul je odgovorio:
  - Samo dobar gladijator! Borac je borac!
  Menadžer je predložio:
  - Možda rasuti ugalj!
  Crassus je odgovorio:
  - Krokodil će boljeti od nje!
  Duel je nastavljen. Dok je Xena ubola krokodila u usta i nozdrve, ali nije dotakla oči. Očigledno se nije žurila da ga dokrajči. Ali mnogo je krvarila.
  I njene gole, devojačke noge ostavile su veoma graciozne i isklesane tragove. I sama borba se odvijala na vrlo jednostran način. Međutim, par puta djevojka krokodil na listovima
  izgreban.
  Konzul je primijetio, široko zijevajući, a zatim bacivši pogled na vodeni sat, zarežao:
  - Već je sjajno na horizontu! Uskoro će sunce izaći!
  Crassus se složio sa ovim:
  - Da, biće nam mnogo zabavnije! Sunce izlazi iznad Zemlje!
  Menadžer je predložio:
  - Možda... Pa, dobro! I sama osećam da mi se oči slepe!
  Konzul je klimnuo glavom.
  - Da, vreme je da završimo gozbu i idemo u krevet!
  Kras je primetio:
  - Spartak nam već dolazi! I može brzo da se kreće!
  Menadžer je viknuo iz sveg glasa:
  - Hajde da završimo Xenu!
  Djevojka se zlobno nasmiješila. I njen štap je poletio visoko i odmah se zabio duboko u oko reptila. Krokodil je zadobio jak udarac i ućutao. Kao da je nabijen
  smrtonosna sila.
  Xena je uzviknula:
  - Pobjeda! Slava Rimu!
  Kras je klimnuo glavom.
  - Pobjeda! Dobro urađeno!
  Bacio joj je zlatnik.
  Zlatni okrugli disk i konzul su bačeni.
  Borba je bila gotova. Xena je umočila stopalo u grimiznu krv i ostavila lijepe otiske. Potom se naklonila i krenula dalje.
  Konzul je sa osmehom odgovorio:
  - To je prilično impresivno!
  Kras se složio:
  - Da, kul je! Iako .. predvidljivo!
  Menadžer je klimnuo glavom.
  - Budite predvidljivi! To znači biti kažnjen!
  Xena je otišla, a desetak Maura je vuklo lešinu krokodila.
  Tuča je završena, a mnogi gosti su zaspali baš u svojim stolicama.
  U SSSR-u se već održavaju novi predsjednički izbori. Tačnije, ne novi, već prvi.
  I naravno, Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin je jedini predsednički kandidat bez alternative. A rezultat može biti samo jedan: devedeset devet i devedeset devet stotinki. A ovo pokazuje još jedan trijumf ćelavog diktatora.
  Tako je Mihail Gorbačov, umjesto demokratije, vratio vremena staljinizma u SSSR. Što su, međutim, mnogi željeli nakon Brežnjevljeve zbrke. A sada je ponovo na vlasti kult ličnosti, čiji su portreti okačeni po cijelom SSSR-u. I opet, kao u stara vremena, crni lijevci i podesti.
  Od kada Vladimir-Mihail sanja o Avganistanu, tu su i prelepe devojke ratnice.
  Trče četiri prelepe devojke u bikiniju: Nataša, Zoja, Augustina, Svetlana.
  Ovdje se hrabro upuštaju u bitku sa mudžahedinima.
  Nataša puca na trupe Islamske imperije, talibane iz bacača granata, obara tenk u stranu i uzvikuje:
  - Domovina nas neće zaboraviti!
  Tada njena bosa noga baca granatu na talibanske vojnike. Čuje se vrisak i škripa, masa rastrgnutih boraca islamske imperije. I jednom generalu Sulejmanove vojske otkinuta je ruka.
  Zoya, koja je takođe pisala o talibanima, sa iznenađenjem je primetila:
  - Platinasti sat!
  Augustina, bacivši bombu na vojnike islamskog carstva golim prstima, klimnu glavom:
  - Govorili su i da je Sulejman prosjak!
  Svetlana je, škrabajući po talibanima, izdala, namigujući i golom, okruglom, ružičastom potpeticom, podlegavši paketu eksplozije, sa eksplozivom:
  - Glavno bogatstvo u duši!
  I masa talibanskih vojnika je bila razbijena. Bila je to grandiozna bitka između dvije kolosalne vojske.
  Nataša je pala na stomak... Preko nje je preleteo jurišnik. Djevojka se okrenula i lupila ga repom. Udari auto. Pušila je i ostavila za sobom veličanstven voz.
  Da, ovo je impresivna primjena novog kompleksa Igla. Sagorijeva ulje poput vrućeg metala.
  Zoya je takođe udarila još jednog talibanskog jurišnika. Udarila ga je po tijelu, nakon čega je zapjevala:
  Nikada se nećemo predati neprijatelju
  Isjeći ću protivnike pod debla!
  A djevojka bosih nogu prigrlila je gomilu granata. A onda će ga, kao sa velikom spretnošću, baciti na neprijatelja.
  I još jedna samohodna puška islamske imperije će se prevrnuti.
  Vidi se da kornjača sa snažnim topom vrti polomljene valjke, a gusjenice su pukle.
  Zoja je sa osmehom primetila:
  Napravićemo sve sjajno!
  Augustina se također očajnički bori. Ona skače i trči prema talibanima, pucajući. A njena bakrenocrvena kosa vijori kao bojna zastava. Impresivna gracioznost kod devojke.
  Crvenokosa zvijer pjeva:
  - Učinimo svijet lijepim
  I letimo...
  Naša Sovjetska Rusija
  Strašna vojska će ubiti!
  Svetlana je, agresivno pucajući na protivnike i koseći ih kao kosom, također golim, žilavim prstima bacila granatu i zacvilila:
  - Za let u visine!
  Četiri devojke su radile. I pucala je i tukla protivnike sa velikim očajem i figurativnim napadom.
  Pored njih, tukle su se i druge devojke. Elizavetina posada otišla je na najnovijem T-72.
  Djevojke, naravno, u jednom bikiniju i bose. Oni voze svoj auto.
  A talibanski tenkovi se uvlače. Ovo je u osnovi kopija sa T-54, nije baš opasna mašina.
  Elizabet komanduje, a Katarina, odmarajući svoje gole, okrugle, devojačke pete, usmerava pištolj.
  A ako lupanet, onda će ga dobro pogoditi.
  Ovdje se iz cijevi ispljune teški projektil koji sa velike udaljenosti pogađa talibanski tenk.
  Elena, koja je ispalila projektil, uzvikuje:
  - To je kolosalno!
  Vozač Efrosinja potvrđuje:
  - Definitivno!
  A njeni goli, žuljevi tabani pritiskaju pedale. Spremnik brzo ubrzava. Zatim se ponovo usporava. I slijedi ubojiti hitac.
  Posada od četiri E je na vrhu.
  Njihov tenk se ponovo kreće i duga cev se okreće. Smrtonosni top ponovo puca. U vrijeme pojave T-72, najboljeg tenka na svijetu. I naravno, pokazuje svoje.
  Elizabeth, pucajući i udarajući protivnike, primjećuje:
  - Mi smo istinske patriote SSSR-a!
  Catherine je odlučno rekla:
  - Svi patrioti Sovjetskog Saveza!
  I pucao, pritiskajući dugme, glava, roze peta.
  Da, ovdašnje cure nisu od onih koje čorbu od kupusa pijuckaju cipelama. Njihov tenk je ponovo u pokretu.
  Iz daljine se ne boji talibanskih granata. I pogodili su neprijatelja sa pet, šest kilometara.
  Evo devojaka - šta ti treba. Imaju moć ljutnje i plamen strasti. A takođe i samopouzdanje za pobedu.
  Elizabeth gleda kroz nišan. Malo je avganistanskih automobila. Ali ima i američkih prodatih islamskom carstvu na kredit. Ove mašine su takođe slabije od ruskih. I imaju višu siluetu, što ih čini mnogo lakšim za udaranje.
  Catherine je naciljala i pogodila afganistansko vozilo američke proizvodnje. I jednim udarcem srušio toranj.
  Ovako ona pogađa hrta.
  Elena, radio operaterka i utovarivač, potvrdila je:
  - Samo tako nastavi!
  I opet izlijeće smrtonosni projektil za Afganistance. Djevojke u svom sjaju.
  Pa, to je tenk.
  I evo ih trče, bljeskajući ružičastim štiklama djevojke u bikiniju do aviona.
  Da, napadači su spremni za bitku.
  Anastasija Vedmakova skače u najbliži avion. I oslanja se na pedale sa golim potplatima.
  Auto zatim polako polijeće.
  Ratnik u crvenom odijelu, sa savršenom figurom, kaže:
  Radost, moja je snaga u Gospodu,
  Radost, u Gospodu sa snagom cenjenom!
  I smiješi se bisernim zubima. Vladimir Putin sigurno nije veliki vladar. Ali u ovom slučaju on vodi rat uporediv sa Velikim domovinskim ratom.
  Avganistanci se guraju i zabijaju na rusku teritoriju.
  Evo medene plavuše - Akulina Orlova. Takođe devojka šta ti treba.
  I opet u bikiniju i bos. Veoma je lepa i preplanula.
  Dok ona trči prema avionu, muškarci bulje. I momci sluge pritrčavaju i ljube graciozne tragove njenih bosih stopala.
  Evo devojke.
  Akulina zaleprša i uleti u jurišnik. Veoma je glatka, a istovremeno se brzo skida.
  Akulina je pjevala:
  - Vidim plavu liniju na nebu,
  Uz buku dobijam visinu!
  A sada njen jurišni avion vidi prvu metu na nebu - avganistanski avion.
  Djevojka ga, bez razmišljanja, izbacuje iz avionskih topova, pogađajući ga sa velike udaljenosti.
  Tada je plavokosi terminator zapjevao:
  - Ja sam najprecizniji na svetu,
  Proslavio se u ovoj emisiji!
  Akulina se zakikotala... Bleštale su sećanja na to kako su je zatvorenici ljubili bose noge, bose, prašnjave tabane.
  Da, bilo je smiješno. A talibani su puzali na kolenima ljubeći bose noge jedne Ruskinje.
  Mirabela Magnetic takođe juri ka avionu. Njene noge su tako preplanule, mišićave, gole i graciozne.
  I kakve divne pres ploče. Ovo je samo čudo.
  Mirabela je ratnica koja jednostavno pokazuje najvišu klasu ponašanja i istovremeno standard ljepote.
  A kosa joj blista kao zlatni list. A tijelo jedva pokriva bikini.
  I kakve graciozne tragove ostavljaju njene gole, isklesane noge. Ovo je nevjerovatna djevojka.
  Možete mu se diviti dugo vremena, a da ne skrenete pogled.
  Ovdje je golim tabanima pritiskala pedale, a borbeni jurišnik je glatko poletio sa piste.
  Mirabela je kroz smeh pevala:
  - Nema mesta slabostima,
  Upoznaćemo zoru!
  Sada su sve tri djevojke u zraku, što znači da su za talibane došli crni sati.
  Anastasija Vedmakova šalje smrtonosni projektil na avganistanski tenk i probija ga. onda kaže:
  - Za komunizam!
  I Akulina Orlova se bori sa velikim uspjehom. Ovdje je lansirana njena raketa, koja je razbila samohodni top. Djevojka vrišti:
  - Za veličinu planete i za slavu oktobra!
  I opet, ona šalje nešto izuzetno smrtonosno na neprijatelja.
  Mirabela Magnetic precizno pogađa neprijatelja, i peva:
  - Jedan, dva, tri... Uništi sve neprijatelje! I otkinuti glavu talibanima!
  Trijumvirat se bori vrlo vješto i očajnički. Devojke ovde su prelepe.
  A njihovi jurišnici skaču po nebu i to je jako kul. Osim toga, obaraju talibanske avione.
  Evo lepote koje su napisane. Nijedno carstvo mudžahedina neće biti dobro. Evo jedan snimak, a oborena su čak tri avganistanska aviona odjednom.
  Anastasija Vedmakova, pokazujući zube i ljubazno se smeškajući, pritisnula je golu, ružičastu potpeticu na dugme.
  Udario u auto i zacvilio:
  - Ovo je moj kapitalni zahtev!
  Akulina Orlova je potvrdila, srušivši neprijatelja:
  - I brzo u nos!
  Devojke ovde su neverovatne. I opet je nekoliko avganistanskih boraca oboreno. Ovo je njihova najviša profesija. Devojka kolosalne snage ovde.
  A onda je Anastasija udarila u bunker sa talibanskim generalom. I poleteo je u vazduh.
  Kako se zemlja podigla i planula od udara djevojaka. A ovo je samo početak.
  Bore se i snajperisti.
  Alice i Angelica sa svojim puškama. Oni love talibanske vojnike i precizno pucaju.
  Pre svega ciljaju na oficire.
  Djevojke se također radije bore u samo jednom bikiniju. Hrabre su i veoma lepe.
  Također Alice je plavuša, a Angelica je crvena.
  Pucaju redom i pogađaju precizno.
  Alice je dobro naciljanim metkom oborila talibanskog pukovnika i upitala crvenokosog partnera:
  - Mislite li da crne rupe zaista postoje ili je to samo hipoteza?
  Anđelika je takođe dobro nišanim udarcem odsekla drugog avganistanskog oficira i odgovorila:
  - Našao sam vremena da postavim takva pitanja!
  Alice odgovori sa uzdahom:
  - Avaj, nije bilo boljeg vremena!
  A djevojka je golim prstima bacila malu granatu. Desetak talibana je razbijeno.
  Anñelika je odgovorila, ponovo pucajući:
  - Mislim da crne rupe ne utiču na prinos žitarica!
  Alice se složila sa ovim:
  I ja tako mislim, mada...
  Crvenokosa zvijer je golom petom bacila dar uništenja, opet slomivši protivnike i rekla:
  - Za komunizam na Veneri!
  Alice je dodala:
  I na Marsu!
  Obe devojke su dobre. I veoma su zaobljeni i mišićavi.
  Na primjer, kada je taliban zarobljen, prisilili su ga da ljubi prašnjave tabane. Tako je ratnik islamskog carstva, talibani, bio toliko zabrinut da je bukvalno ispustio kopita.
  Alice je odgovorila sa uzdahom:
  - Žao mi je zbog njega!
  Anñelika se složila.
  Ne treba nam ovaj rat!
  Alice je dodala:
  I talibani također!
  Crvenokosa zvijer duhovito je primijetila:
  - Sa naočarima iz Kine, tako sam kul!
  Ratnici su zapravo vrlo smiješni.
  Imaju toliko sjajnog šarma.
  Alisa je ponovo bacila dar smrti golom, okruglom petom i zagugutala:
  - Za nove pobede!
  Anñelika je takođe pokrenula uništavanje neprijatelja, bosom nogom i uzviknula:
  - Za domovinu!
  Tako su se ove djevojke razišle... Snajperske puške su radile s punom predanošću.
  Borila se i Alenka, braneći grad od talibana. Posvuda su bile ruševine i ruševine nagomilane.
  Djevojka je ispalila liniju na vojnike islamske talibanske imperije, pokosila čitav niz njih.
  A onda je Alenka golim prstima bacila granatu, raspršila Kineze i zacvilila:
  - Za Ilju Murometsa!
  Anyuta je također pisala o vojnicima afganistanskog talibanskog carstva. I posađeno vrlo precizno. Što nije metak, onda pogodak.
  I udareni talibani padaju, riječ je naslagana.
  A devojka, još uvek gola, ružičasta, sa okruglom petom, baciće grašak smrti i zapevati:
  - Slava SSSR-u! Nemamo problema!
  I opet, dobro nišan okret, i gomila leševa.
  Allah je također u borbi. Odsijeca vojnike talibana Afganistanskog carstva. Ona je tako sjajna devojka. Nokautira talibane kao marku iglom. dok pjeva:
  - A u planinskim visinama, zvezdana tišina,
  U morskom talasu i bijesnoj vatri!
  I bijesna, i bijesna vatra!
  A sada njeni goli prsti ponovo bacaju ubilački i razorni dar smrti.
  Devojke su ovde veoma lepe, i sve u bikiniju. I tako zaobljena i mišićava.
  Marija se takođe svađa. Nokautira masu talibana, sa velikom lakoćom ih kosi i pjeva:
  - Život je samo trenutak - između prošlosti i budućnosti,
  Život je samo trenutak - drži se toga...
  Ko se od muškaraca može pohvaliti torzom,
  A djevojka ima ideju - spin!
  I njena bosa noga ponovo baca dar uništenja kolosalne razorne moći.
  To su zaista djevojke - samo najviša klasa i akrobatika najistaknutijih pilota.
  I kako su njihove bose noge graciozne i zavodljive.
  Olimpijske igre se također bore sa velikim entuzijazmom. I pokositi neprijatelje bez ceremonije. Uništava ih u čitavim redovima.
  A onda goli prsti veličanstvene ljepote bacaju darove potpunog uništenja.
  Tada je Olimpija zapjevala:
  - Ne, budni neće izbledeti,
  Pogled komsomolca je čist ...
  Glas naroda je glasan
  A potok je blistav!
  
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi
  Doći će kraj fašizmu
  I sunce će sjati
  Osvetljavam put komunizmu!
  I opet, gola peta odmah izbacuje čitavu gomilu granata.
  Evo devojaka. Imaju toliko lepote. A talibani se kreću naprijed poput talasa cunamija. Ima ih mnogo, a ruske položaje bukvalno bombarduju leševima. I tako su agresivni.
  Trupe avganistanskog carstva, talibani, pokušavaju da zauzmu cijeli svijet. A u ovom slučaju Rusija.
  Marusya puca na talibane. Njeni goli prsti bacaju limun sa krhotinama. I opet lete u različitim smjerovima igle. Ratnici islamskog carstva Talibani se šivaju.
  Mudžahedini su veoma hrabri, a djevojke koje škrabaju po njima jedva imaju vremena da promijene traku. Njih bukvalno gađaju leševima.
  Marusya je sa osmehom pevala:
  - Staljin živi u mom srcu,
  Da ne znamo tugu...
  Otvorio vrata svemira
  Zvezde su sijale iznad nas!
  I opet, gola, isklesana noga devojke baca granatu velike smrtonosne snage.
  Evo jedne lepotice.
  Matryona takođe puca na neprijatelja, i to vrlo dobro nišana. Ona kosi neprijatelje i baca smrtonosnu granatu golim prstima. Lomi protivnike i škripi:
  - Komsomol nije samo godine,
  Komsomol je moja sudbina!
  I opet djevojka dobro cilja. I mrtvi talibanski general pada.
  Alenka pjeva, slamajući mudžahedine:
  - Unija neuništivih slobodnih republika,
  Nije se okupila gruba sila, ne strah...
  I dobra volja prosvijećenih ljudi,
  I prijateljstvo, svjetlost, razum i hrabrost u snovima!
  I opet, goli prsti isklesanih, preplanulih nogu devojke bacaju granatu smrtonosne i razorne moći.
  A masa talibana ide precima.
  Anyuta je također bacila poklon smrti golom petom.
  Avganistanski tenk se prevrnuo. I njegovi slomljeni valjci su se kotrljali po polju.
  Spaljena trava, masa leševa na njoj.
  Anyuta je sa osmehom pevala:
  - Rat sa talibanima bjesni,
  Rat bez razloga...
  Sotona je van lanca
  I smrt je došla sa njim!
  Alla je također pisala o vojnicima afganistanskog talibanskog carstva, i to vrlo prikladno. A crvenokosa djevojka, golih prstiju, bacila je komad plastida.
  I dva tuceta Avganistanaca je bačeno u vazduh i tamo se zapalilo.
  Allah je pjevao:
  - Besmrtna slava se znala u bitkama,
  Naši veliki ljudi u bitkama su kao orao...
  Znam da će proći mnoge generacije
  I ratnik Rusije - pronašao veličinu!
  Nakon toga, Alla je ponovo golim prstima bacila smrtonosni dar uništenja.
  Marija je, pišući o talibanima, napomenula:
  - Ovo je naša najviša klasa!
  A ona ga je uzela i bacila golim prstima, razorni dar uništenja.
  Tada je djevojka žute kose zapjevala:
  - Granata, granata, smrtonosna granata,
  Kinezi čekaju - najslađa isplata!
  Olimpijske igre su slavile agresivno, koseći talibane kao kosom. I bacajući golim prstima još jedan dar uništenja, djevojka je izdala:
  - Ovo će biti super!
  Marusja, koseći neprijatelje i golim prstima bacajući smrtonosne darove smrti, zacvilila je:
  - Za velike promene!
  Matryona, nokautirajući Afganistance i golom petom dajući dar paklene smrti, izdala je:
  - Za pravi komunizam u SSSR-u!
  To su djevojke golih nogu, a talibani su pritisnuti golim okruglim štiklama.
  Ali Veronika i Tamara usmjeravaju projektile na trupe Afganistanskog carstva. I lansiraju se uz urlik, uništavajući položaje talibana. Evo bitke.
  Veronika i Tamara trepere bose, ružičaste štikle i pritiskaju dugmad džojstika.
  Veronika je pokrenula destrukciju i zacvilila:
  - Za nove pobede SSSR-a!
  Tamara je slomila neprijatelje, oslobađajući darove uništenja, i viknula, pritiskajući dugme golim prstima:
  - Ovo je velika svetska zabava!
  Devojke su se smejale i pokazivale jezik.
  Viktorija takođe pritiska tastere džojstika golim prstima svojih veoma lepih i zavodljivih nogu.
  I razbija bunkere i sanduke neprijatelja iz islamskog carstva talibana. To su djevojke koje nose optužbu za uništenje.
  Veronika je prešla rukom preko pločica štampe i cvrkutala:
  - Za ponovno ujedinjenje planete i cijelog svijeta!
  . POGLAVLJE? dvadeset.
  Evo Steelenide u borbi. Ona je djevojka koja je u stanju da se izbori sa pomamnim bijesom.
  A sada joj se tresu u grudima. Evo devojke. A njen jezik je tako grimizan.
  A sada dar smrti leti smrtonosnom silom.
  Stalenida peva sa paklenskim osmehom:
  - Svijet će postati čistiji i ljepši,
  Zarad naše domovine-Rusije...
  Afganistanac dolazi u bijesu -
  Daću mu mač u lice!
  Veronika se složila sa ovim:
  - Rusija je dužna poraziti talibane!
  Devojke su u napadu. A noge su im veoma zavodljive i blistaju velikim šarmom.
  Ovdje se bore i dobrovoljci iz Njemačke. Ovdje je, posebno, posada tenka Gerda.
  Nemačke su takođe bose i u bikiniju.
  Crvenokosa Šarlot golim nožnim prstima pritišće dugmad na džojstiku i udara u neprijateljski tenk.
  onda kaže:
  - Zaštitićemo Nemačku na udaljenim granicama.
  Gerda takođe puca golim nožnim prstima u omraženog neprijatelja i škripi:
  - Za belo bratstvo!
  Christina se takođe bori veoma hrabro. I vrlo produktivno koristi svoje gole nožne prste.
  Iz cijevi tenka lete pokloni smrti. Slome i spale sve oko sebe.
  A ovo je vrlo smrtonosan i destruktivan tenk.
  Christina je pjevala:
  - Naš komunizam u velikoj slavi,
  Podignite transparent iznad crvenih!
  A djevojka će pritisnuti dugmad golom petom.
  Magda takođe puca veoma precizno. Pogađa neprijatelja velikom preciznošću, granatama ruši kule i cvili:
  - Za otadžbinu - našu majku!
  A takođe i njeni goli nožni prsti na poslu.
  Evo devojaka - sama lava vulkana - krv i mleko. I kako slome mudžahide ne dajući im ni najmanje popustljivosti.
  Gerda je cvrkutala, šaljući projektil uz pomoć golih nožnih prstiju u neprijateljski tenk:
  - Oduševljava!
  Za devojke nema pravih problema.
  Ali prelijepe nindže iz Japana ponovo su preuzele Afganistance.
  Ako su već počeli da uništavaju, onda to rade s velikim užitkom i obimom.
  Plavokosa nindža djevojka udarila je talibane sa dva mača, zamahnuvši vjetrenjačom, i zagugutala:
  - Za velika dostignuća Japana!
  A njena gola peta bacila je loptu kolosalnom snagom razaranja i uništenja.
  Ninja djevojka žute kose izvela je tehniku sečiva leptira i viknula:
  - Za najveće pobede!
  A njeni goli nožni prsti bacili su grašak uništenja, rastrgnuvši nekoliko desetina Afganistanaca na komade.
  Crvenokosa nindža je takođe sekla svojim mačevima, s leva na desno i koso.
  Onda je zagugutala:
  - Za svemirski Japan!
  I golom petom djevojka je bacila vreću eksploziva uglja, i kako bi razbila neprijatelja.
  Ninja djevojka s bijelom kosom održala je prijem, bure eksera, raznijela je talibanima glave i zacvilila:
  - Za najveće nebesko carstvo!
  I golim nožnim prstima bacat će otrovne igle koje probijaju tamne ratnike.
  Ispostavilo se da su ove četiri nindže bile agresivne i sa velikim entuzijazmom odsjekle avganistanske glave.
  Borili su se na nebu i piloti najviše klase.
  Konkretno, Albina i Alvina.
  Ovo su tako šarmantne plavuše. Oni ispaljuju zračne projektile na neprijatelja.
  Albina je pucala golim prstima. Oborila je desetak avganistanskih aviona odjednom i zagugutala:
  - Za otadžbinu velikog doba!
  Alvina je odsjekla neprijatelja i izbacivši desetak talibanskih automobila odjednom, jednostavnim pritiskom na golu petu, izdala:
  - Za najveću Rusiju i SSSR!
  Ovo je devojka - najbolji razred, stvarno super. A njen partner je jednostavno hiper.
  Djevojke, naravno, satni red i najveća mudrost.
  A evo i Margarite kako vozi motocikl i puca na talibane.
  I sa njom, Viola.
  Djevojke kose vojnike afganistanskog talibanskog carstva.
  Viola baca bombu bombu iz kočije uz pomoć golih prstiju i urla:
  - Za otadžbinu, za Putina!
  Margarita je također bosom nogom bacila dar uništenja, sa gracioznom oblinom đona, i vyaknula:
  - Za pobedu velikog komunizma!
  I obje djevojke će prasnuti od smijeha. I daju zaokret koji je prekinuo čitav niz Kineza.
  Ali Olja i Nadežda voze borbeno vozilo pešadije. Takođe pucaju izuzetno precizno iz desetak mitraljeza odjednom. I tako su Kinezi očajnički i vješto pokošeni.
  Evo žena. I naravno, takođe u istom crvenom bikiniju, preplanuo i bos.
  Njihove noge su u pokretu i šalju optužbe za uništenje i smrt Afganistanima. Ove devojke su prosto neverovatne!
  Olya je gugutala, pokazujući zube:
  - Komunizma da bude u celom svetu!
  Nadežda se dragovoljno složila s tim, koseći vojnike afganistanskog talibanskog carstva i pritiskajući petom na pedale:
  - Mi smo vjerni stvari Lenjina!
  Ratnici na BMP-u su, naravno, jako hrtovi i jaki.
  A evo i Valentine i Larise, koje udaraju talibane sa zmaja.
  I bacaju bombe golim prstima. Oni uništavaju neprijatelje iz Avganistanskog carstva veoma slavno.
  Valentina je, pucajući na omraženog neprijatelja, zalajala:
  - Za otadžbinu - našu majku!
  Larisa je, odsijecajući mudžahedine, pritiskajući svoju golu, vrlo lijepu i estetski ružičastu potpeticu, zacvilila:
  - Hajde da pobedimo talibanski duh!
  Anna i Angelina su se ovdje također borile protiv talibana. Devojke su koristile podzemni rezervoar. A ovo je ozbiljno.
  Mašina je mala, ali efikasna.
  Ana je pucala na neprijatelja, pokosila masu talibana i cvrkutala, pritiskajući dugmad golim prstima:
  - Za pobede ere crvene zemlje!
  Angelina, koseći svoje protivnike i kao tenk izranjajući iz zemlje, zacvilila je, pokazujući zube:
  - Komunizam je besmrtan!
  I opet je njena gola, elastična peta poslala dar uništenja.
  Predsjednički izbori u SSSR-u održani su i prošli s treskom. Sada je Mihail-Vladimir suvereni diktator šestog dela zemlje. Ali to mu nije dovoljno.
  Želim da osvojim Iran i dobijem pristup Indijskom okeanu.
  Da uradi ono o čemu je sanjao pokojni Vladimir Volfovich.
  I sve je spremno za invaziju.
  Ofanziva je počela 30. avgusta 1987. godine. Prvi osvajački rat započeo je Vladimir-Mihail Gorbačov-Putin u novom telu.
  Iranske trupe su bile prikovane ratom sa Irakom, počela je ofanziva, na gradove koje su pokrivale samo milicije.
  Ali sa talibanima je bilo mnogo teže.
  Djevojke su vodile herojski rat protiv Talibana.
  Nataša je uzela vetrenjaču svojim mačevima. Odsjekla je glave mudžahedina, a potom golim prstima bacila granatu i zacvilila:
  - Za veliku Bogorodicu Ladu!
  Zoja, škrabajući mitraljezima na svoje protivnike i odsijecajući im glave mačevima, gukala je:
  - Za Svaroga!
  A njena gola, graciozna noga bacila je granatu smrtonosne sile razorne moći.
  Borba protiv Augustina se bori s novom snagom. A njena bakrenocrvena kosa vijori na vjetru kao Lenjinov barjak.
  Ratnica baca limun golim prstima smrtonosne snage i cikne:
  - Slava eri Jarila!
  Nakon toga, iz njene grimizne bradavice, kao munja.
  Svetlana se takođe bori, sabija talibane i baca bumerang golom petom, govoreći:
  - Za Kijevsku Rus!
  A njeni mačevi su kao oštrice mlina. Ova devojka je prosto neverovatna.
  Ovde su ratnici najviše klase.
  Vječiti dječak Oleg Rybačenko mačevima seče protivnike i baca na njih limun smrtonosnom snagom.
  onda kaže:
  - Za veliku Rusiju!
  Margarita Korshunova nastavlja da seče neprijatelje. A djevojka vodi mlin sa mačevima. A onda njeni goli nožni prsti, kao da su bacili šok uništenje.
  Djevojka ratnica je gukala:
  - Za ruske bogove u SSSR-u!
  Nakon toga, besmrtna djeca će ga uzeti i zviždati.
  I hiljade vrana koje su imale srčani udar sklupčale su se u nesvijest, udarajući mudžahedine u lobanje na smrt.
  Momak i devojka su pevali:
  Borićemo se za svetlije sutra
  Hajde da se poljubimo!
  Nakon toga su djeca uzela i golim petama bacala žicu sa pražnjenjem. I čitav niz talibana je zaiskril. A meso im je otpalo s kostiju i ugljenisano.
  To znači - djeca su čudovišta!
  Ali Anastasija Vedmakova uništava talibansku vojsku s neba. Eto koliko je ova vještica seksi i erotična. Ona je vječna i mlada djevojka, iako se borila u građanskom ratu. Ali biti vještica ne stari.
  Anastasija je prelepa, mlada devojka u samo jednom bikiniju.
  I golim nožnim prstima pritišće dugmad, obarajući neprijatelja i vrišteći na sve strane svojih pluća:
  - Slava eri ruskih bogova!
  Akulina Orlova, agresivno se cerekajući i namigujući, šaljući eksplozivne naboje na svoje protivnice, gugutala je:
  - Za sveti komunizam!
  I on će ga uzeti i kako će pritisnuti dugme sa grimiznom bradavicom svojih grudi.
  A onda njena gola peta u akciji, u totalnom uništenju neprijatelja.
  Akulina je pjevala:
  Lobanja noću, svjetlucava kao bodež,
  Pokazao da sotona vlada...
  I gutajući nevine žrtve zmija,
  Izluđuje univerzum!
  Mirabela Magnetic se takođe bori sa entuzijazmom. Ona koristi rubin bradavicu u borbi i šalje darove smrti neprijatelju.
  dok pjeva:
  - Slava eri kosmičkih sila,
  Osvojićemo - verujem uskoro ceo svet!
  I također koristeći svoje gole nožne prste, šalje mudžahedinima ubilački dar smrti.
  Ovo je djevojka - ona je ptica najvišeg leta. Iako druge ljepotice nikako nisu gore.
  Anastasija Vedmakova je oduševljeno pevala:
  Đavo je tu, đavo je tamo
  Gdje je zmaj potpuna laž!
  Ovo su devojke - super klasa!
  A djevojčina gola peta je uzela i velikom snagom pritisnula dugmad džojstika. I došlo je do potpunog uništenja.
  Evo pilota. Oni bacaju poklon uništenja iz materice. I odmah je hiljadu talibanskih boraca isparilo odjednom...
  Akulina Orlova je oduševljeno pjevala:
  - Pod svetom zastavom slobode -
  U miru, prijateljstvu, sreći i ljubavi...
  Narodi se stapaju u sjajni snop,
  Da rastjeram tamu ispred sebe!
  A djevojka opet golim prstima, dok pritiska dugmad džojstika i šalje ubilački i destruktivni.
  Mirabela je primetila, pokazujući svoje biserne zube:
  - Mi smo mirni ljudi, ali naš avion,
  Veliki oklopni voz uspeo je da ubrza...
  Ne budimo pasivne devojke u krevetu,
  Ne samo da se momci ljube!
  A djevojka će ponovo pucati uz pomoć golih nožnih prstiju na neprijatelja.
  Nakon toga će djevojke u horu vikati:
  - Smrt kišnom zmaju!
  Ovo je zaista ukradeno po najvišem standardu...
  Elizabeth u međuvremenu puca iz tenka i cvili na sve strane:
  - Ja sam najjači na svetu,
  Moći ću da zgazim svemir...
  Šta će uskoro biti u eteru?
  Otac i majka ne znaju!
  A djevojka će svojom grimiznom bradavicom pritisnuti dugme džojstika. I pištolj će uzeti i čekićem.
  Ispljunite projektil sa smrtonosnom snagom. On će proletjeti i doslovno opisati luk.
  Ekaterina je takođe udarala golim prstima, svojim gracioznim i zavodljivim nogama i pevala:
  - Uskoro ćemo u bitku,
  Za moć sovjeta...
  I znam da nećemo umrijeti
  U borbi za to!
  A onda je djevojka ponovo opalila, ali u ovom slučaju, pritiskajući svoju rubin bradavicu.
  Ove devojke su jednostavno super klasa. Niko im ne može odoljeti.
  I Elena, kao da puca, gnječi svoju golu, okruglu, ružičastu petu i pjeva:
  Narod stoji u tihoj gomili,
  Devojku u grubim dronjcima vode na pogubljenje...
  Juče je bio tron, danas skela,
  Zašto uništavaš princezu za narod!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi...
  Izgleda kao devojka sa pletenicama...
  Međutim, princeza se nije mogla slomiti,
  Iako je bosa po snijegu,
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Zastave pobede i trube...
  Bose pete devojke su izgorele,
  Na hladnoći izgleda kao jadna žena!
  
  I neka neki idiot stalno govori
  Život princeze je lak i zabavan...
  Hoda bosa po snijegu
  Tako teška profesija!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Lagani i pouzdani narodnjaci...
  Danas je princeza potpuno slomljena,
  Strašilo kao bašta...
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Podvige vašeg suverena...
  Ako neprijatelj nije mogao biti poražen,
  Dakle, potpuno ste zloglasni!
  
  Princeza je veoma teško bičevana bičem,
  Onda su je povukli na stalak...
  Osuđena je da umre gola,
  I izbušite sve kosti bušilicama!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Ljudi vise nisu slobodni...
  Očigledno, da protjeram zlikovce sa zemlje,
  Previše si plemenit!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi...
  Glave su odletele!
  Iako plave, u stvari - nule,
  Grimizno si prolio krv!
  Eufrosinija je takođe pucala, koristeći bradavicu svoje gole dojke, koja je izgledala kao prezrela jagoda, da pritisne dugme.
  I cvrkutala:
  Vrijeme za iskupljenje je skoro tu
  Bosonogu kraljicu vode na odru!
  Ove devojke su prosto neverovatne!
  Alenka se takođe svađa. Djevojka ne seče samo mačevima. Ali grimizni, poput svježih ruža, bradavice grudi pritiskaju harmoniku.
  I baca otrovne igle, udarajući mudžahedine.
  Ratnik ju je uzeo i zapevao:
  - Kraljice, oh kraljice,
  Pa šta si hteo!
  Anyuta je pretukla svog protivnika, takođe pritiskajući bradavicu od jagode na dugme i cvrkutala:
  - Zaljubila sam se u princa u maju,
  A sada idem bos!
  A djevojka sa golom petom će se prepustiti daru uništenja.
  Alenka je cvrkutala, otkrivajući zube, koji je u novogodišnjoj noći bio bjelji od snijega:
  - Ja sam jednostavna Ruskinja,
  Bosi na hladnoći...
  Imam kratku suknju
  Mladoženja u lice šakom!
  I opet ratnici sa grimiznom bradavicom dok pritiskaju. Lupanet iz harmonike sa munjom.
  Dakle, crvenokosa Alla djeluje vrlo agresivno. Kakva ona grudi ima? Kao dvije dinje, i vrlo zrele. I krunisana je rubinima bradavica. I ovim bradavicama djevojka pritiska i udara Kineze.
  I pjevanje:
  - Slava otadžbini, slava -
  Ubijmo zmaja...
  Djevojka je pocijepala košulju
  A samo nit pokriva grudi!
  Ovo su zaista devojke najviše klase.
  I Marija je željna borbe. Ona je veoma lepa devojka. A kosa joj je boje zlatnog lista i blago kovrdžava. I tako je borbena.
  Zato ga je uzela i golim nožnim prstima bacila bumerang, odsijecajući glave protivnicima.
  A onda ju je uzela bradavicom boje jagode na neprijatelja i rastrgala desetak vojnika.
  Onda je zapevala:
  - Ja sam najseksi devojka na svetu,
  Potopite zmaja u smrdljivi toalet!
  Tako je ona devojka - najviša klasa.
  Olimpija, junačka devojka sa kosom boje prezrele pšenice, uzela ga je i svojim bosim, snažnim nogama bacila nešto izuzetno smrtonosno na neprijatelja.
  Rastrgala je masu mudžahedina i gugutala, pokazujući zube:
  - Ja sam devojka džinovske snage,
  Još hladnije - znam da je postalo!
  A sada će njena bradavica, poput prezrelog paradajza, pritisnuti dugme za bacanje plamena i poteći će mlaz agresivnog plamena. I spalimo sve kao da se ugljenisalo.
  Olimpijada pjevala:
  - Vatrogasna baterija,
  Vatra baterija...
  cvatuća orhideja,
  Mleya u orgazmu!
  Marusya je podigla minu na žici. Odvukao je pod talibanski tenk. Raznio neprijatelja i cvrkutao:
  - Za SSSR!
  Zatim je lupila bazukom, pritiskajući dugme sa bradavicom boje zrelog maka i cvrkutala:
  - Mak, mak, mak - crveni mak,
  Gorka uspomena na zemlju...
  Sanjate li o napadima
  Da li sanjate napade...
  Djevojke bosih nogu hrle u napad!
  Matryona, koja se takođe borila i slamala Avganistance, primetila je:
  - Ne, ja sam jači!
  I golim nožnim prstima bacila je oštricu, parajući joj grlo.
  Onda je zapevala:
  - Jedan dva tri -
  Slomi zmaja!
  A devojke će to uzeti i smejati se. Imaju toliko moći i strasti.
  Djevojka je golim prstima bacila na neprijatelja dar smrti i bijesno cvrkutala:
  Đavo je tu, đavo je tamo
  Gdje je zmaj potpuna laž!
  Ove devojke su pune energije.
  I oni su to pevali u horu i pevali, pokazujući zube;
  Mi smo komsomolci - ćerke komunizma,
  Borimo se protiv neprijatelja kao orlovi...
  Ponekad lete osmjesi revanšizma,
  Zimi su devojke bose!
  
  Želimo da udarimo Firera u lice,
  Imamo više snage od slona...
  Uspevamo u ljubavi i sportu,
  Iako horda napada u bijesu!
  
  Devojke niko neće zaustaviti,
  Na kraju krajeva, naša snaga je poput čelične pesnice...
  Možemo čak i vojsku da ubijemo,
  I udarićemo Hitlera jako u peni!
  
  Verujem da će doći doba komunizma
  I beskonačni štap će nam dati snagu...
  Nećemo zažaliti zbog Lade života,
  Vjerujem da će otadžbina uskoro procvjetati!
  
  Dečaci i devojke se svađaju
  Bosonogi pionir kreće u napad...
  Slabimo neprijatelja slavno mitraljezom,
  Voditi svojim primjerom!
  
  Kišni zmaj nas grubo napada,
  Ali devojke su ga hrabro tukle...
  Nokautirajmo slugu pakla, vjerujem zubima,
  Rastrgat ćemo ćelavog čovjeka!
  
  U Rusiji znam da nema mesta za slabe,
  Uskoro ćemo dobiti sve što želimo
  U ime najsjajnije moći,
  Iznad nas je zlatnokrili heruvim!
  
  Biće veliko prijateljstvo među narodima,
  Ko se bori sa moći zna...
  Za domovinu, za sreću, za slobodu,
  I uskoro će biti raj u svemiru!
  
  Devojka je bosa na hladnoći,
  Zašto joj trebaju cipele ako je Lada duh ...
  Domovina sva od ruba do ruba,
  Orao je dječak, a ne pijetao!
  
  Sunce jarko sija nad svijetom,
  U kojim zlatnim toplim zracima...
  Pobjeda će doći na vjetru majskog milovanja,
  I ne pričaj glupane - umukni!
  
  Mi devojke smo samo ćerke Svarogove,
  Ko je stvorio Zemlju sa porodicom...
  I dao ratnicima slobodu
  Odmah oživljavanje univerzalnog ideala!
  
  U Rusiji postoji prostrano mesto za devojke,
  One su u hladnom bikiniju samo obučene...
  Ti si komsomolac Perunove neveste,
  Vjerujte, u bijesu neće biti problema!
  
  U ime Isusa i Svaroga,
  Marija, Lada majka bogova...
  Borio se za Staljina i Boga
  I za najbolje sinove!
  
  Nećemo zaboraviti Isusov podvig,
  Ko je išao na krst zarad Rusa...
  I pokazao odličnu umjetnost
  Kad je trećeg dana ustao u ljubavi!
  
  Perun je bog veliki gromovnik,
  Baca duge blistave svetlosti...
  Služićemo demijurzima pošteno,
  Tako da će podvig proslaviti vitezovi!
  
  Djevojačke grudi blistaju bojom maka,
  Njene bradavice su kao barjak oktobra...
  I negde opaki pas laje,
  Ali mi smo vukovi jednostavno ne uzalud!
  
  Odbio je navalu Frica kod Moskve,
  Iako je Hitler bio lukav i lukav...
  U savezu, Firer se vidi sa Sotonom,
  Trava je ljeti mekša od tepiha!
  
  Ali zimi su devojke bose po snegu,
  Zašto im trebaju cipele, bunde i futrola...
  Komsomolci se ne boje mrazeva,
  Vjerovatno imaju najstrašniji duh!
  . POGLAVLJE? 21.
  Šta je naša snaga - ljudi sa satom,
  Postanimo bjesniji bogovi...
  I ljudi za koje veruješ da nisu loši,
  Sposoban da skine mnoge okove!
  
  U ljubavi, devojke su najkul
  Inace, imaju ludi prolaz...
  Djevojke trče bose po snijegu
  Varanje pohlepno sa komadima!
  
  Sunce sija u slavu komunizma
  Za slavu komunizma Rusija cveta...
  A djevojci se kosa gusto kovrca,
  Pobjeda je otvorila bezuslovni račun!
  
  Uništili smo Wehrmacht kod Staljingrada,
  I pokazali su samo najvišu klasu...
  U slavu naše domovine Rusije,
  Devojka će pomeriti golu petu u oko!
  
  Čuvaj se svađe sa bosonogom devojkom,
  Prelepa je, ko je vol jak...
  Kao biseri rasuti odjednom ose,
  I udario pod nogu neprijatelja!
  
  Pa šta možeš našim curama,
  Imaju udarac, vjerujte mi, ubod slona...
  A Rusija stoji iz veka u vek,
  Beskrajna velika zemlja!
  
  Zašto devojkama trebaju Rusi
  Da rodi tok heroja...
  I neprijatelji će pasti, vjerujte u odgajivačnicu,
  Idi u lice bijesnom negativcu!
  
  U ime Isusa i Svaroga,
  Gde je Beli Bog stvorio ivicu svemira,
  Hajde da pojedemo psa za pokret pre bitke,
  Tako da ima snaga pred bitku u ranim satima!
  
  Onda ćemo ga uzeti i pogoditi protivnika,
  Devojkama ispod glasa, bosih nogu...
  Tako da je bilo glupo nakon grdenja katu,
  I ako ništa - dodajte poker!
  
  Da Staljingrad nije uspio, vidite
  Devojke su se tamo žestoko borile...
  Iako malo zna da je lepota uvredljiva,
  Nije snimila svoju bitku "Pleboy"!
  
  Mi sve devojke možemo - znate
  Velika, žilava kao jaje...
  Kada su slikali samo po stolu,
  A sada ćemo povući pravo na ring!
  
  Nećemo poštedjeti ni život u borbi,
  I vjerujem da ćemo u Berlin ući u šali...
  Uskoro znam da živim u komunizmu,
  Hajde da se snežni vihori uvijaju!
  
  Djevojka samo voli trčati bosa
  Snežni nanos slatko hladi njene pete...
  Ose lete kroz ledeni snijeg,
  Firerov ratnik u kovčegu!
  
  Ukratko, pobedićemo, znam sigurno
  Hajde da uspostavimo mir u celom univerzumu...
  Zauvijek procvjetaj rub svemira,
  Sa svojom snagom u bitkama nepromijenjenom!
  
  Kada Svarog dođe sa Hristom Gospodom,
  Svi zaljubljeni mrtvi će vaskrsnuti Rod...
  Jer će horde tornada divlje smrti završiti,
  I priroda će biti u vječnoj radosti!
  
  Onda se useli u srca ljudi Lada,
  Sve će biti lepo u beskonačnosti...
  Svaki ratnik će dobiti nagradu,
  Mi Rusi smo nepobedivi u bitkama!
  I pod takvom pjesmom, djevojke su zgnječile i istrijebile mudžahedine na hiljade. To su devojke koje vole i koje znaju da ubiju.
  Pa, cure su super. A njihove bose noge bacaju oštre i otrovne igle.
  Da, protiv takvih djevojaka, čak i usijana pajsera nanesena na golu, okruglu petu je nemoćna. Evo devojaka - hiper nivo!
  Oleg Rybachenko nastavlja borbu. Ovaj vječiti dječak je jednostavno heroj.
  A njegovi goli prsti dječjih stopala bacali su grašak uništenja.
  Pala je pod klizalište tenka i prevrnula ga.
  Mladi ratnik je pevao:
  - Rusija se smejala i plakala i pevala,
  A žena je smršala od trčanja!
  Margarita Korshunova - i ova vječna djevojka je uzela i golim prstima bacila grašak uništenja.
  Rastrgala je masu mudžahedina i cvrkutala:
  - Slava bezgraničnoj Otadžbini,
  A komunizam nije daleko!
  A onda su beskrajna djeca uzela i zviždala. I velika masa vrana je bila zapanjena i onesvijestila se. Pali su i bez problema napravili rupe u glavama talibana.
  Margarita je pjevala:
  Da biste izbjegli probleme
  Biti čist u srcu...
  Ne MMM karte
  I gutljaj blistave vode!
  A djevojka je uzela i pokazala svoj jezik.
  Ali Gerda se bori i na tenku. Ona je, naravno, veoma borbena i lepa devojka - prirodna plavuša.
  I naravno, veoma voli muškarce.
  Tu je Gerda pucala na neprijatelja pritiskajući dugmad džojstika golim prstima i cvrkutala:
  - Sve ide po planu!
  Charlotte je ogolila grudi, skidajući grudnjak. I grimiznom bradavicom je pritisnula dugme džojstika.
  A onda su mitraljezi na tenk mlatili i hajde da pokosimo protivnike. Crvenokosa devojka je bila veoma zadovoljna.
  Cvrkutala je:
  - Plan momci je plan,
  Izgleda kao prevara!
  Christina je također pucala, koristeći golu, okruglu petu i gugutala:
  - Jači sam od ćelavog!
  Jebeno i Magda - djevojka sa zlatnom kosom. I naravno, koristeći rubin bradavicu.
  I cvrkutala:
  - Dlakava osobina je jača!
  A onda je moćni motor počeo raditi, a aerodinamični tenk se podigao i naglo ubrzao. Zaista, ako se djevojka već rastala, malo će se nikome činiti.
  Međutim, sve djevojke ratnice su najviše klase.
  Ovdje se Albina i Alvina bore na nebu. One su devojke najkrvavijeg reda. I u isto vreme veoma lepa i seksi.
  Oni iz svojih jurišnih aviona gađaju Avganistance. Ratnici najimpresivnije klase.
  Albina ga je uzela i zapjevala, pokazujući zube i jezik:
  - Luda kuća u plamenu,
  Sanatorijum duša prikovanih...
  Pokorni smo Sotoni
  I lica svetaca sijaju!
  A djevojka ga uzme i pritisne dugme svojom grimiznom bradavicom. Aktivirana je destruktivna sila.
  I radio je veoma teško i agresivno kada su rakete lansirane.
  A plavuša je pevala:
  - Ne daj Bože da slepi otvore oči,
  I ispravi leđa grbava...
  Bog te blagoslovio za malo
  Ali ne možete biti malo razapeti!
  Alvina je agresivno istakla, smijući se:
  - Nije teško!
  A djevojka je slala rakete pritiskom na dugme svojom rubin bradavicom. I njen nastup je bio odličan.
  Albina je ponovo opalila golim nožnim prstima i cvrkutala, pokazujući zube:
  - Devojke se danas ne mogu umiriti,
  Devojke žele da plešu!
  Alvina je također lupala, a njene gole noge, s vrlo lijepim čokoladnim preplanulim tenom, također su bile na poslu i ratnik je cvrkutao:
  I onda do zore
  Čujte kako pjevaju ljubavnu pjesmu!
  Olujni vojnici su veoma snažno udarali sa neba. I nikome ne daju ni najmanju milost.
  A evo i Stalenide u borbi. Takođe veoma precizno puca na neprijatelja.
  I, naravno, koristi grimizne bradavice. Djevojka je, naravno, super klasa.
  Steelenida je pjevala:
  - Vidiš pomračenje na nebu,
  Užasan simbol direktnog...
  Užasan pakleni znak
  Jato svemir zavijanje!
  I djevojka je ponovo mlatarala golim nožnim prstima. Ovo je devojka - koji je nivo.
  Viktorija se divljom, nasilnom snagom udarila u svog protivnika. Rastrgao neprijatelja i cvrkutao:
  - Za veliki komunizam!
  A djevojka je koristila svoju bradavicu na golim grudima, koja je tako ukusna kao jagode u Rajskom vrtu.
  Takva devojka, naravno, želi da se ljubi i miluje.
  A onda je djevojka mahnula bosom, isklesanom nogom. A šta joj je noga graciozna, preplanula, seksi i ukusna.
  I muškarci žele da se popnu na njega u gomili.
  Veronika se takođe bori divljom i nemilosrdnom agresijom. Ratnik koji posjeduje tako beskrajnu i vrhovnu moć.
  I djevojka ga uzme i pritisne okidač svojom grimiznom bradavicom. I ovdje dolazi mlazni dar uništenja.
  A ratnik je samo hiper.
  I tu opet juri ono što donosi totalitarnu destrukciju.
  Veronika je tvitovala:
  Ako je slab - odmah u lijes,
  Čuvajte svoje zdravlje...
  Primijenite ljude - oh,
  Trljaj, trljaj!
  A devojke su sve tri uglas pevale:
  Nema ljepše domovine-Rusije,
  Bori se za nju i ne boj se...
  A naše plavuše nisu ljepše,
  Ceo univerzum je baklja svetle Rusije!
  Ovo je zaista velika promocija.
  Viola se bori i sa svog zvonika. Ona je djevojka jednostavno blistavog tena.
  I naravno, izuzetno poletno.
  A njena lepota je jednostavno ili, da kažemo pretencioznije - trivijalno božanstvena.
  Viola ga je uzela i golim nožnim prstima bacila grašak uništenja.
  I deset ljudi rastrgnutih je odletjelo.
  Viola je pjevala:
  - Trče zakrivljenom stazom,
  bose cure...
  Umoran od muže krava
  Želim da zadirkujem svoju sreću!
  Borac se takođe bori. Ona je djevojka koju niko ne bi nazvao slabom ili glupom.
  Ratnik ga je uzeo i okrenuo protivnicima. Pokosila ih je bez daljnjeg.
  A onda kako pritisnuti grimiznu bradavicu na grudima i pustiti još jednu raketu. I razdvojite vod protivnika na male komade.
  Toreador je zacvilio:
  - Skliznuo, proklizao negde,
  Doveo me!
  Viola je takođe udarila rubin bradavicom po neprijatelju, ogromnom talibanskom carstvu, i cvrkutala:
  - Devojka je bila dužna
  I pjena je stigla!
  Tada je djevojka uzela i pokazala svoj dugi jezik.
  Nicoletta je podigla snažan minobacač sa osam cijevi, a pomogle su joj i Viola i Toreadora.
  Sve tri djevojke oslonile su svoje bose, isklesane noge na travu. I kako ih miniraju.
  Pritom su istovremeno pritiskali dugmad, gole bradavice grudi jagodastog oblika.
  I pjevali su:
  Ljudi budite tihi, tihi...
  Neka ratovi nestanu u magli!
  Roda na krovu, radost pod krovom,
  Mir na Zemlji!
  Roda na krovu, sreca pod krovom,
  Mir na Zemlji!
  I devojke su ponovo udarale svojim bosim, veoma jakim nogama. Toliko je strasti i moći u njima.
  Olga je takođe pucala iz bazuke, i to golih grudi, pritiskajući grimiznu bradavicu.
  Onda je zapevala:
  - Neka Rusija i Bela Rusija budu zajedno,
  Na kraju krajeva, naše verske misli su jedno...
  Borite se za domovinu i ne boj se,
  Sa Rusijom, Bog i mi smo nepobedivi!
  A Olga je golim nožnim prstima uzela i bacila dar uništenja.
  Takvu devojku niko zaista ne može zaustaviti i ništa neće pobediti.
  Ovo su devojke koje zemlja voli.
  Jane Armstrong se također bori, sa svojom posadom. Ovaj bezbroj talibana mlati.
  Plemićka djevojka je uzela i pucala na neprijatelja golim prstima. Onda je zapevala:
  - Slavna zemlja Britanija,
  Znaj da je ona gospodarica mora...
  Imamo mnogo znanja
  Razbijaš protivnika u borbi!
  A djevojka ga je uzela i uzela rubinskom bradavicom i pritisnula dugme. Džojstik je radio. A smrtonosni projektil leti sa kolosalnom razornom snagom.
  Eksplozivno je eksplodirao, raskidajući ljude u komadiće.
  Gertruda, ova lijepa, visoka i mišićava djevojka, također je nosila samo gaćice. Udarala se grimiznim bradavicama svojih grudi. I isto tako, kao iz raketnog bacača, razbio je neprijatelja.
  Gertruda je cvrkutala:
  - I u ratu, kao u ratu,
  Devojke vide momka u svojim snovima!
  I nasmijte se njegovoj duhovitoj šali.
  Monika je primijetila, pritiskajući gole pete na pedale, i duhovito uz smijeh izjavila:
  - Najbolje od svega, žena obuva muškarca bosom nogom!
  I ratnik se smeje...
  Malanya je izjavila, namigujući svojim saputnicima:
  - Samo nekoliko minuta
  Samo nekoliko minuta...
  Ceo razgovor je trajao sa Bogom,
  Kako izgovarate svoje ime
  Kako kažeš da se zoveš!
  A dečko riče kao bik - pobeda!
  Džejn Armstrong je, dok je pucala, primetila, namrštivši obrve:
  - Smiješno što si iskrivio sovjetsku pjesmu!
  Malanja je klimnula glavom i pokazala svoje biserne zube, nakon čega ga je uzela i rekla:
  - Raznovrsni prijemi laži,
  Sukob osjećaja...
  I zovemo je sveticom
  I nazovi to podlim!
  A cela ekipa je uglas pevala:
  Seks sa dobrim razlogom u svim kraljevstvima
  Voljen u svakom trenutku...
  Uostalom, bez seksa nije zanimljivo,
  Bez partnera noć je preduga!
  Mihail Vladimir se probudio. I počeli su da prate rat između SSSR-a i Irana.
  Borbe nisu bile previše žestoke. Iran nije vjerovao u napad, a SSSR nije bio spreman.
  Samo u velikim gradovima bilo je nekoliko garnizona i islamskih stražara. Pokušali su da pruže slab otpor.
  Iako je već bilo primjera korištenja bombaša samoubica. A Homeini, koji je još bio živ, objavio je sveti rat SSSR-u.
  Iran je pokušao prebaciti trupe sa fronta sa Irakom i uspostaviti odbrambenu liniju.
  Do sada je sve išlo dovoljno dobro. Ali veliki gradovi su do sada bili samo opkoljeni bez usuđivanja na juriš.
  Korištena je stara taktika stvaranja kotlova.
  A ostatak vremena možete spavati;
  Brutalni rat protiv talibana se nastavlja.
  Djevojke se tuku koristeći različite vrste oružja.
  Nataša ga je uzela i opalila, koristeći grimiznu bradavicu na grudima, i zaurlala:
  - Ja sam najjači na svetu!
  I golim nožnim prstima bacila je granatu smrtonosne sile, koja je pocijepala masu mudžahedina.
  Zoya je takođe tukla protivnika koristeći grimizno bradavicu i zagugutala:
  - Ne, ja sam najjači na svetu!
  Takođe, njeni goli nožni prsti pokrenuli su silu uništavanja koja je prisutna smrti, razbijajući ratnike islamskog talibanskog carstva.
  Augustine je također pucala svojom rubin bradavicom. Udari u tenk i cvrkuta:
  - Za komunizam zemlje Sovjeta!
  I bacila je granatu golom, okruglom petom smrtonosne sile.
  Svetlana je takođe pucala na neprijatelja bradavicom od jagode. Naneo mu ogromnu štetu i zacvilio:
  - Za otadžbinu do kraja!
  I bacila je dar uništenja, rastrgnuvši mudžahedine uz pomoć golih nožnih prstiju.
  Ove devojke su prosto neverovatne!
  Ratnici su bili najviše klase.
  Oleg Rybachenko je također podigao ovog besmrtnog dječaka, podigao bacač plamena i pogodio neprijatelja. I vatra je zahvatila i spalila mnogo avganistanskih vojnika
  Večiti dečak je golim prstima dečijih nogu bacio smrtonosnu granatu i pevao:
  - Slava otadžbini, sveti komunizam!
  Uništićemo zli fašizam!
  Margarita Koršunova je besmrtna djevojka koja ga je, kada je bila odrasla, također uzela golim nožnim prstima i bacila dar smrtonosne sile u smrt. I toliko neprijatelja odjednom je pokidalo.
  I zacvilila je, pokazavši zube:
  - Za moćne snage zemlje,
  Porazite Legiju Sotone!
  A gola djetetova peta opet će baciti grašak razorne moći.
  Nakon toga, djeca terminatora su to uzela i kako su zviždala. I hiljade vrana pale su na glave talibanskih ratnika.
  Djeca su pjevala u horu:
  - Slava eri komunizma verovanja,
  Bašta neće bujno cvetati...
  Ne priznajemo ideal pacifizma,
  Moći će spasiti otadžbinu u borbi!
  I vječiti par je uzeo i zviždao. A vrane su dobile srčani udar i onesvijestile se, udarajući u lobanje talibanskih vojnika.
  Ovo je zaista borba koja je potrebna.
  Alyonka se takođe bori sa svojim timom. Devojke su veoma lepe i razigrane. A šta samo ne znaju kako.
  Alenka je bacila bodež golim prstima. Preletio je i odsjekao glave petorici. Ovo je stvarno super.
  Djevojka je zacvilila:
  - Za svetu Rusiju!
  Anyuta se zajebava sa mudžahedinima. I pritiskajući dugme sa grimiznom bradavicom, kidajući masu ratnika Nebeskog Carstva i cvrkućući:
  - Za Svaroga! Ljudi nas visoko cijene, pod Božjom zaštitom!
  I njena gola, okrugla peta, kao kod mudžahedina, će se izdubiti.
  Tada se djevojka izvrnula u salto.
  Crvenokosa Alla se očajnički bori. Njena bakrenocrvena kosa vijori zrakom poput proleterskog barjaka. Devojka je pevala, pokazujući zube i cvrkućući:
  - Slava je dobra, poraz je loš!
  A djevojka golih nožnih prstiju bacila je dar uništenja, pocijepala masu mudžahedina i pjevala:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  A crvenokosi ratnik je dodao:
  - I slava majci Rusiji Ukrajini!
  Maria je agresivno primijetila, škrabajući neprijatelja i to vrlo prikladno, pjevajući:
  Mi smo najjači na svijetu
  Mi smo deca velike Rusije!
  A djevojka će opet, golim nožnim prstima, baciti dar uništenja smrtonosnom silom.
  A djevojka ima kosu boje zlatnog lista. I tako lijepa djevojka - jednostavno super. A onda je djevojka pritisnula dugme svojom rubinskom bradavicom, srušila neprijateljski auto i zacvilila:
  - Za veliku Rusiju!
  A onda je golom petom bacila paket eksploziva i dodala:
  - I za veliku Ukrajinu!
  Olimpijske igre su takođe delovale izuzetno agresivno. A njene bradavice od jagoda pritisnule su dugmad na bazi, i razbile masu talibanskih vojnika.
  Tada je djevojka zacvilila:
  - Za moju domovinu - SSSR!
  A goli prsti velikih, ali gracioznih nogu herojske djevojke bacili su razornu bombu.
  Ratnik je zacvilio:
  - Gradićemo gradove na Marsu, a fabrike na Merkuru!
  Marusja je isplazila jezik i cvrkutala:
  - I biće gradova na Jupiteru - verujem u to!
  I djevojka ga je uzela i golim nožnim prstima lansirala grašak sa česticom anihilacije.
  I pošto eksplodira, i ceo bataljon talibana će baciti...
  A djevojka, kao bradavica od jagode, lupa nečim krajnje destruktivnim.
  Matryona će ga također uzeti i tući mudžahedine uz pomoć rubin bradavice. I dar smrti će poletjeti sa ubilačkom moći.
  Djevojka ga je uzela i cvrkutala:
  - Za otadžbinu - našu majku!
  A onda su njeni goli nožni prsti uzeli i bacili grašak, i potrgali mnogo vojnika talibanskog carstva.
  Ovako se bore cure... Veliki tenk sa bacačima plamena puzi. I spaljuje masu pešadije.
  Elizabet peva, otkrivajući zube:
  - Mi smo najkul na svetu,
  Devojke su bose!
  I od djevojke pritisne grimizna bradavica na dugme, blistajući poput džojstika od ebonita.
  Elizabet se zakikota i reče:
  Dva po dva je četiri,
  Dva po dva je četiri...
  To je svima poznato
  U cijelom svijetu!
  Ekaterina je golim prstima pritisnula okidač. Nokautirao neprijatelja i zacvilio:
  - Za velike promene!
  Elizabeth je sa osmehom primetila:
  - I promene će biti na bolje!
  Elena je mlatarala rubin bradavicom, spretno pritiskajući dugme i primetila:
  - Ali pulsiranje srca i vena,
  Suze naše dece, majki...
  Kažu da želimo promjene
  Odbacite jaram teških lanaca!
  Eufrosinija, stavljajući noge na pedale golim prstima, sasvim logično primijeti:
  - Ovdje govorimo, za promjenu, za promjenu. A koje su promjene?
  Elizabeta je logično odgovorila:
  - Naravno za promene na bolje!
  Catherine je sa osmehom upitala:
  - A ako je sve u redu?
  Elizabeta je samouvjereno izjavila:
  - I kad je sve bilo u redu! Koliko godina traje rat, a kraja mu se ne nazire!
  I djevojka je ponovo opalila, koristeći grimiznu bradavicu. Ova devojka je super!
  Elena je takođe pucala svojom golom, ružičastom, okruglom petom i razbila još jedan neprijateljski tenk.
  A devojka je pevala:
  - Slava ruskim bogovima!
  Eufrosinija je takođe pucala, bradavica joj je bila kao zrela, sočna jagoda, i siktala:
  - Rat će biti dobijen! Svi ratovi završavaju prije ili kasnije!
  Elizabeta se složila sa ovim:
  - Neka se ovaj rat završi. Ali možemo li pobijediti?
  Ekaterina je ponovo ispalila koristeći svoju grimiznu bradavicu i zagugutala:
  - Najverovatniji ishod rata je remi!
  Elizabeth je agresivno gunđala:
  - Ne! Neće biti izvlačenja! Doći ćemo do kraja!
  Catherine je ponovo opalila golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - U svetom ratu biće naša pobeda! Carska zastava naprijed - slava palim junacima!
  A devojke su u horu, tresući punim grudima, pevale:
  - Niko nas neće zaustaviti
  Ništa nas neće poraziti!
  I opet su šutirali golim, ružičastim, okruglim štiklama, cvileći:
  - Ništa nas neće zaustaviti
  Niko nas neće pobediti!
  A djevojke će to uzeti i pustiti nove tokove žestoke vatre ...
  I devojke se bore na nebu. Kako lijepi ratnici u jednom bikiniju. Ili čak skinu grudnjake. I njihove otvorene bradavice, kao i uvijek, su u poslu.
  . POGLAVLJE? 22.
  Anastasija Vedmakova, udarajući protivnike u nebo i obarajući prizemne jedinice, zacvilila je:
  - Za sveti komunizam zemlje Sovjeta!
  Akulina Orlova, pucajući na neprijatelja i pritiskajući dugme svojom grimiznom bradavicom, vrlo agresivno je primetila:
  - Postoji rat uništenja!
  I golih prstiju, djevojka je uzela i mlatila ratnike moćnog carstva. I zacvilio:
  - Mi smo ljudi naše rodne Zemlje,
  Nije kasno za pomirenje...
  U tornadu rata
  Tu sam ja i oni
  A ovo je ozbiljno!
  Mirabela Magnetic, nastavljajući da ruši protivnice, i koristeći rubin bradavice za to, viknula je:
  -Rat bjesni u svemiru,
  Rat bez razloga...
  Sotona u srcima ljudi
  Mnogi ljudi su umrli!
  Anastasia Vedmakova je vrlo racionalno primijetila, udarivši neprijatelja bradavicom od jagode i zacvilila:
  - Sjajno je što je Bog stvorio,
  Milost je prolivena na ljudski rod...
  Veliki Svarog nam je dao -
  Duša, um, milost srca!
  Akulina Orlova je odgovorila uz cerekanje, takođe pucajući iz bradavice boje rubina sa fasetama:
  - Da, Svarog to može! Ovo je veliki tvorac planete Zemlje!
  Onda je Mirabela Magnetic - ova devojka sa zlatnom kosom, pitala, pokazujući zube:
  - A zašto ljudi stare, a posebno žene, ako postoji tako moćan i mudar Stvoritelj kao što je Svarog?
  Anastasija je opalila, uz pomoć golih nožnih prstiju, i odgovorila:
  - Još se sećam cara Nikolaja II, čak mi je dao i slatkiše. Možete li mi dati moje godine gledajući moju figuru?
  Akulina Orlova, pritiskajući golom petom, primetila je iskažući zube i ispuštajući razorni dar smrti:
  - Gledajući svoje lice, nećeš dati ni godine!
  Mirabela Magnet je klimnula, uz uzdah primetivši:
  - Ruski bogovi čak daju besmrtnost i večnu mladost odabranima. Ali šta se može reći o hrišćanima?
  Anastasija Vedmakova je, kao odgovor, ispalila rakete, pritiskajući dugme bradavicom od jagode, i pevala:
  - Na nebeskom tronu,
  Kralj univerzuma je sedeo...
  svojom voljom,
  Hristos je vladao nama!
  
  Razapeli su Boga na krst
  Isus se moli Ocu...
  Da nas ne bi strogo sudili -
  Grijeh nam je oprostio do kraja!
  Mirabela Magnetić je klimnula glavom, takođe poslala reaktivne darove smrti, pritiskajući svoju golu, okruglu petu i vyaknula:
  - Znaš dobro da pevaš! Ali da li su ruski bogovi i Hrist kompatibilni?
  Anastasija Vedmakova je slegnula ramenima, golim nožnim prstima poslala vazdušni projektil i zacvilila:
  - Da li su med i mlijeko kompatibilni? Različiti su, ali dobro idu zajedno!
  S tim se složila i Mirabela Magnetić, koja je poslala raketu sa bradavicom boje zrelog tulipana:
  - Naravno da je dobro! I veoma ujednačen u svemiru!
  A djevojke su pjevale uglas, nastavljajući da pucaju golim nožnim prstima i grimiznim bradavicama:
  Zemlja u prozoru
  Zemlja u prozoru
  Zemlja u prozoru se vidi!
  Kao što sin tuguje za majkom,
  Kako sin tuguje za majkom...
  Tužni smo zbog Zemlje, ona je sama!
  A ipak zvijezde
  Međutim, zvezde...
  Malo bliže, ali i svima je hladno,
  I kao sat pomračenja, i kao sat pomračenja...
  Čekamo svjetlo i vidimo zemaljske snove!
  I devojke su opet pritisnule svoje bradavice, grimizne kao mak, na dugmad, poslale smrtonosnu, i ponovo zapevale;
  I ne sanjamo huk kosmodroma,
  Ne ovo ledeno plavo...
  I sanjamo travu, travu kraj kuće...
  Zeleno, zeleno, trava!
  Djevojke su se vrlo kul nosile sa mudžahedinima.
  I njihovi jezici su takođe dugi i pokretni. I znaju kako raditi s njima.
  Steelenida je takođe agresivna u borbi... A takođe i kako šutira veoma precizno.
  I također koristeći bradavicu od jagode. I veoma je lepa.
  Steelenida je pjevala:
  Ovu njivu orali su Svarogovi sinovi,
  Čvrsto ćemo slomiti protivnike...
  Put Rusije, avaj, iz rata u rat,
  Ali naši besmrtni čvrsti momci!
  Veronika je takođe udarila uz pomoć svoje grimizne bradavice poput latice ruže, cvilila na neprijatelja:
  - Za moje sjajne uspehe!
  Viktorija je takođe koristila puna grudi, poput zrelih dinja, kada je pucala i ispravljala:
  - Za naš uspeh!
  Stalenida je klimnula glavom, golim nožnim prstima bacila bumerang, koji je u letu odsjekao nekoliko glava i primijetio:
  - Naši uspjesi će biti kolosalni, vjerujem!
  Valentina, koja je tukla talibane pritiskom na dugme automatskog mitraljeza sa bradavicom boje jagode, primetila je:
  - Sebičnost je problem!
  Steelenida, pucajući na neprijatelja i ponovo bacajući otrovne igle golim prstima, ovoga puta je primijetila:
  - Da, sebičnost je loša!
  Veronika je svojom grimiznom bradavicom pritisnula dugme za bacanje plamena, spalila čitav vod Kineza i zacvilila:
  - Ali avaj - sebičnost se ne istrebljuje!
  Viktorija se poševila sa neprijateljem, uz pomoć gole, okrugle, ružičaste pete i tvitala:
  Ali nismo ni mi slabi! Imaćemo pobedu i praznik u vekove!
  Valentina, pucajući na mudžahedine, i koseći ih kao kosom, uzela je i agresivno rekla:
  -Slava eri komunizma i caru Svarogu!
  Stalenida je ponovo udarila grimiznom bradavicom i primijetila:
  - Slava komunizmu!
  Veronika je sa osmehom upitala:
  - Šta je komunizam?
  Viktorija je agresivno zarežala, poslala dar smrti, bradavicu boje zrelih trešanja, i zacvilila:
  - Komunizam je raj!
  A devojke su to uzele i pevale:
  - Sve ću rastrgati na komade,
  Ovo je život, ovo je sreća!
  Gerda se bori na mobilnom tenku. Ona je veoma lepa i agresivna devojka. A tenk se kreće i bukti. Ima mnogo velike, destruktivne moći.
  Gerda je ispalila uz pomoć svojih golih prstiju isklesanih nogu i cvrkutala:
  -Za veliki poredak u svetu!
  Šarlot je takođe udarila neprijatelja svojom grimiznom bradavicom, pritiskajući dugme njome i gugutajući:
  - Slava domovini.
  A djevojka Christina je pucala, ovoga puta golom, okruglom, ružičastom potpeticom.
  I zagugutala je:
  - Za viši komunizam!
  Magda je takođe tukla neprijatelja i pevala:
  - Veličina Nemaca je poznavala planetu,
  Fašizam je poražen udarcem mača...
  Vole nas i cijene svi narodi svijeta,
  Narod cijele zemlje maršira ka komunizmu!
  Tenk se kretao i obasipao sve granatama, a meci su pljuštali kao olovo.
  Gerda je duhovito primijetila, pucajući ponovo rubinskom bradavicom svoje grudi:
  - Naša pobeda je neizbežna - verujte, nada neće nestati!
  Charlotte je pucala golim nožnim prstima i složila se:
  - Ne, on neće otići!
  Devojka na rezervoaru je teško uzdahnula...
  Na drugom mjestu, u zasjedi, Alice i Angelica traže mete.
  Alis se prisjetila kako je kao djevojčica završila u zatvoru. I tu su je tukli gumenim palicama po bosim petama. Djevojka Alice je tada potpisala priznanje. I otišla je u dječju, radnu koloniju. Ali nije dugo ostala tamo.
  U koloniji su djevojke brijane na ćelavo i tjerane da rade bose čak i po hladnom vremenu. I Alice se oporavila. A Anđelika je rođena u Sibiru, a cipele uopšte nije poznavala, i trčala je kroz snežni nanos golim štiklama, ostavljajući otiske.
  Dakle, ove djevojke su posebne i nepobjedive.
  Alice je ispalila, pritisnuvši svoju grimizno bradavicu na okidač i gugutala, ogolivši zube:
  - Slava eri ruskih bogova!
  I bacila je smrtonosnu granatu golim nožnim prstima. Koja je pocijepala masu talibanskih vojnika.
  Anđelika je takođe pucala, i to sasvim prikladno. Probila je neprijatelja i zacvilila:
  - Za najveća dostignuća misli!
  Ponovo je pritisnula dugme svojom rubin bradavicom. Udario neprijatelja u smrtonosnoj strasti.
  A onda je golim nožnim prstima bacila dar smrti i zacvilila:
  - Za veliku Boginju i Bogorodicu Ladu!
  Alice je pucala vrlo precizno i pogodila talibanskog generala preciznim pogotkom i cvrkutala:
  - Za Boga Svaroga!
  A onda je devojka ponovo golim prstima bacila ubilački dar smrti. Ovo je Alice - samo super djevojka.
  Dobro je radila u koloniji. Čak su joj prestali brijati glavu i dozvolili joj da izraste kosu sa zlatnom, kovrdžavom kosom. I tako lijepa djevojka je odrasla u dječjoj, radnoj koloniji. Ona je bila samo boginja.
  I to je tako lijepo. A njene bose noge ostavile su tako zavodljive tragove na snijegu. Da su se čak i čuvari bavili samozadovoljavanjem.
  To je bila Alice...
  Nije ni čudo, možda, takvo ime kao što je Alice - izaziva posebne asocijacije. Sa kojim se ništa ne može porediti. A Alice - općenito, ljepota je jednostavno super i hiper!
  I njeni goli nožni prsti ponovo bacaju smrtonosnu granatu i rasturaju sve.
  Alice je pevala sa osmehom;
  Zašto ljudi imaju glavu
  Ne postaje gluplje...
  Ne cijepajte drva glavom
  Ekseri se ne zabijaju!
  Anđelika je takođe uzela i opalila, povlačeći okidač svojom grimiznom bradavicom, probijajući se kroz neprijatelja. Bacala je par darova smrti golim nožnim prstima i pevala:
  - Neka bude prazan za neke,
  Drugi je varaju...
  Ali svi se vide s razlogom,
  Ne želi da je izgubi!
  I obje djevojke, nastavljajući pucati na mudžahedine i slati darove smrti golim prstima, počeše pjevati;
  Nema potrebe da gubite glavu
  ne žuri...
  Nema potrebe da gubite glavu
  I odjednom dobro doći!
  Djevojke su pucale na neprijatelja koristeći rubin bradavice i urlale:
  Pišeš u svoju svesku
  Za svaku stranicu...
  Nema potrebe da gubite glavu
  Nema potrebe da gubite glavu!
  Nema potrebe da gubite glavu!
  I treba da ubijete kopilad!
  A djevojke su bacale granate golim, okruglim petama. Ove devojke su prosto neverovatne.
  I evo, i Nicoletta se bori. Ovo je veoma lepa devojka, jednostavno je super.
  Nicoletta ju je uzela i otpjevala, pritisnuvši dugme bazeoke svojom grimiznom bradavicom i poslala dar uništenja.
  Djevojka je cvrkutala:
  - Slava vremenima komunizma!
  I dodao:
  U pobjedi besmrtnih ideja komunizma,
  Vidimo budućnost naše zemlje...
  I crvena zastava, svijetla domovina,
  Uvek ćemo biti beskrajno verni!
  Nicoletta je nakon ovih riječi pokazala jezik. A njena rubinska bradavica opet kao ispaljena velikom razornom snagom.
  A Nicoletta, golih nožnih prstiju, uzela je i bacila granatu smrtonosne moći, rastrgala masu mudžahedina i zagugutala:
  - Kroz oluje nam je sijalo sunce slobode,
  Kroz oluje i oluje hodali smo zajedno...
  Neka nacije postanu jedno
  Neka sve zemlje Zemlje budu zajedno!
  Viola se takođe borila sa velikim bijesom. Ona je pucala iz bacača plamena, pritiskajući dugme svojom grimiznom bradavicom i pevajući:
  - Slava otadžbini našoj slobodnoj,
  Prijateljstvo naroda je podrška zauvek,
  Zakonita sila, volja naroda,
  Uostalom, za jedinstvo jednostavne osobe!
  Toreador je također pucao na mudžahedine. Pri tome je koristila crijevo iz kojeg su izletjele vatrene pahuljice koje su bukvalno sve spalile do temelja.
  Djevojka je lupila bosom, isklesanom nogom i cvrkutala:
  - Slava eri komunizma, slava novom Lenjinu!
  Angelina i Aurora su također upotrijebile snažan bacač plamena, uzele ga i udarile mlazom plamena.
  I vatra je izbila... Talibane je bukvalno spalila.
  Angelina se odmarala bosim nogama i, pucajući, cvrkutala:
  - Slava SSSR-u!
  I djevojka je ponovo pritisnula grimiznu bradavicu na dugme bacača plamena. I ponovo je eksplodiralo...
  Aurora je također udarila mudžahide. Spalio mnogo talibanskih vojnika i gugutao:
  - Za nove granice!
  I golim nožnim prstima bacila je ubilački poklon smrti. I ponovo je pritisnuo dugme sa rubinskom bradavicom svojih grudi. Zatim je zacvrkutala, pokazujući zube:
  - Slava KPSU!
  Angelina je namignula, golom petom bacila grašak smrti i cvrkutala:
  - CPSU - SS! KPSU - SS!
  I ponovo pritisne dugme sa jagodastom bradavicom na grudima.
  Ana i Olga su prelepe devojke samo u uskim gaćicama.
  Uzeli su i podigli teški raketni bacač. I odmarajući svoje bose, isklesane noge, uzeli su je i mlatili.
  Anna je cvrkutala, pritiskajući grimiznu bradavicu na dugme.
  - Slava ruskim bogovima!
  I golih prstiju, djevojka je bacila smrtonosnu granatu.
  Olga je golim nožnim prstima lansirala smrtonosni poklon smrti, bukvalno raskomadajući mudžahedine.
  Olga je pjevala:
  - O, Puškine, ti si ekscentrik, grešiš,
  U borbi nismo prestajali da zijevamo...
  Pocepani rezervoar tenka gori,
  Stjerati sve ljude s kauča!
  I djevojka ga je uzela i bosim nogama bacila novi, vrlo smrtonosni dar uništenja.
  A onda je rubinskom bradavicom pritisnula dugme, šaljući agresivan dar uništenja.
  Zatim su devojke uglas zapevale:
  - I u ratu, ali u ratu,
  Devojke vide momka u svojim snovima!
  Njegova želja da vozi
  Rastrgajte dečaka!
  A ratnici su urlali:
  - Slomiti devojke nogama muškaraca,
  Tip ne bi trebao biti glavni...
  Čovek je, kao konj, dužan da ore,
  A smisao devojaka je da ubijaju!
  I opet će djevojke sa svojim grimiznim bradavicama pritisnuti dugmad uništenja.
  Sam đavo se neće suprotstaviti takvim ljepotama.
  A jezici devojaka su razigrani. Oni su poput slatkih bombona, ližu pulsirajuće šipke od žada.
  Anna i Olga su pjevale:
  - Pocepaćemo sve ljude na komade,
  To će biti u našoj moći!
  Evo ljepota nindža djevojaka koje se bore.
  Skinule su grudnjake i sada nose samo gaćice.
  Ninja djevojka s plavom kosom uzela je i sjekla mačevima, odsijecajući glave talibanima.
  Tada će iz grimiznih bradavica grudi pustiti munju na neprijatelja. Koji spaljuju mnogo mudžahedina.
  A onda golih prstiju, dok baca ubilački dar smrti i pjeva:
  - Ja sam bijedni insekt - super nindža kornjača! Pocepaću ga kao upijač!
  Nindža sa žutom kosom izvela je i tehniku leptira sa mačevima.
  Odsjeci glave mnogim talibanima.
  Zatim je iz grimiznih bradavica grudi puklo od munje. Spalio cijeli bataljon i cvrkutao:
  - Ja sam najjača devojka na svetu!
  I golim nožnim prstima bacila je smrtonosnu silu igle sa otrovom.
  Ovdje u borbi je nindža djevojka sa crvenom kosom. Njeni mačevi se vrte kao oštrice helikoptera. I posjeci mudžahide bez sažaljenja.
  Ratnički vatreni pulsari pušteni su iz rubinskih bradavica njenih grudi. Spalio mnogo protivnika.
  Nakon toga je golom petom bacila eksplozivni paket uglja, i raskomadala nekoliko tenkova.
  Onda je zapevala:
  Gradićemo gradove
  Ninja djevojka zauvijek!
  Ovo je zaista ono što devojkama treba. Imaju toliko bijesa i uzbuđenja, i borbenog raspoloženja.
  Ninja djevojka bijele kose također je sekla mačevima poput vjetrenjača, odsjekla im glave i pjevala:
  Borićemo se za Japan
  Mnogo volim da se ljubim!
  I zraci uništavanja poletjeli su iz djevojčinih jagodastih bradavica. Što je bukvalno pretvorilo Avganistance u pepeo.
  A ratnica je golih nožnih prstiju bacila nekoliko bumeranga odjednom, odsijecajući glave neprijateljima, nakon čega je zapjevala:
  - Slava eri japanskih bogova!
  I terminatorke su odjednom zapevale:
  - grimizne djevojačke bradavice, grimizne djevojačke bradavice,
  Neka svi ljudi umru od čežnje!
  I opet se čuje zaglušujući cerek, a lepotice se vide zubi.
  Ove devojke su prosto neverovatne!
  I vole njihove jezike slatki posao.
  Evo oni će ga uzeti i, čim pljunu, odmah će jednim zamahom položiti cijeli bataljon.
  Nakon toga će djevojke iz Zemlje izlazećeg sunca urlati:
  Ne plašimo se napada
  Ubijaćemo loše momke sve redom!
  Ovdje u borbi i posada Jane Armstrong.
  Devojka je veoma lepa. Uzela je i bacila grudnjak. I uzela je grimiznu bradavicu svoje dojke i pritisnula dugme.
  Izletio je mlaz gorućeg plamena. I spalio je stotinu mudžahedina. Evo devojaka - poletno uzbuđenje.
  Jane ga je uzela i otpjevala:
  - Crvena, crvena krv,
  Sat kasnije to je samo zemlja
  Posle dva, na njemu je cveće i trava,
  Tri godine kasnije, ponovo je živa!
  Gertruda je tukla svoju protivnicu svojom grimiznom bradavicom. Razbio neprijatelja i zacvilio:
  - I zvezda po imenu sunce gori!
  A nakon toga, njena gola, okrugla peta bi pritisnula pedalu smrtonosnom snagom.
  Ove devojke su samo čudovišta.
  I tako će uzeti i kako će pjevati:
  - Živela Britanija, plava mora,
  Nikada nećemo biti robovi!
  Malanya će ga također uzeti i pritisnuti dugme sa bradavicom od jagode. I pogodio neprijatelja velikom smrtonosnom snagom.
  Onda će viknuti:
  - Za Britaniju i njenu kraljicu!
  Monika je svojom grimiznom bradavicom kliknula na dugme i usprotivila se:
  - A gde je kraljica - glavni ljudi!
  I uz pomoć golih nožnih prstiju, ponovo ga je uzela i opalila. Ova devojka je prosto neverovatna!
  A tenk juri sebi i to velikom smrtonosnom snagom. Ima devojke najagresivnijeg impulsa.
  Malanya je viknula:
  - Naši ljudi, naši ljudi,
  On je gol, gol, gol -
  Goli nasi ljudi!
  Oleg Rybachenko nastavlja da se bori sa velikom žestinom. A dječakovi mačevi seku kao žiletovi.
  A dječak, golih prstiju djetinjastih stopala, baca dar uništenja.
  I pjeva:
  Borimo se protiv neprijatelja
  Sa imenom Svarog...
  Neću biti budala
  Postati sin Božiji!
  Margarita je agresivno primijetila, sijekući mudžahedine svojim mačevima. A djevojka je golim prstima bacila tanke žiletove i počela seći Afganistancima vratove.
  Tada je devojka zapevala:
  - Margarita - prozor je otvoren!
  I uzela ga je, i pokazala svoj jezik! Ova devojka je samo super ratnik!
  I niko je neće zaustaviti ili pobediti.
  Ako riče, urlaće.
  I djeca terminatora su uglas zviždala, a oblaci vrana počeli su da padaju u nesvijest, udarajući u lobanje talibanskih vojnika.
  Ova deca su samo čudovišta.
  Oleg Rybachenko je pjevao:
  - U svetom ratu,
  Život vojnika nije vredan...
  Za dobro oca-kralja,
  Ne umiremo uzalud!
  Margarita je ponovo golim prstima bacila igle sa otrovom i zacvrkutala:
  - Ne pobeđujemo uzalud!
  I opet djevojka visi... I ispalo je izuzetno cool i naglo.
  Djeca su bila oduševljena. A noge su im bose, a tako okretne, hladnije od majmuna.
  Mladi ratnici su pevali od besa;
  U prostranstvima divne domovine,
  Kaljen u borbi i radu...
  Komponovali smo radosnu pesmu -
  O veliki prijatelju i vođo!
  Nakon toga, opet će djevojčica i dječak zviždati uglas, i opet će hiljade zapanjenih ptica pasti na glave Avganistanaca.
  Ovo su devojke - najviša klasa, a dečko nije ništa lošiji...
  Nataša takođe seče mačevima. Iz grimiznih bradavica počeše puštati munje, a istovremeno pjevuše:
  - Kolovrat, Evpatij Kolovrat,
  Branilac otadžbine, Perunov vojniče!
  I sa golim prstima djevojačkih nogu, dok se lansira, očito nešto krajnje smrtonosno.
  Zoya je, slomeći talibane mahnitim bijesom, također počela da ispušta poklone agresivne smrti iz grimiznih bradavica. I dok peva:
  - Kolovrat, Evpatij Kolovrat,
  Heroji Rusije - skuplja alarm!
  I njeni goli nožni prsti ponovo pokreću, vrlo destruktivna sadašnjost uništenja.
  Crveni Augustin se također bori sa bijesom. Ona šalje jedan dar smrti za drugim na neprijatelja. A iz njenih rubinskih bradavica tekli su potoci nasilne energije.
  Augustin je uzeo i otpjevao:
  Ratnici tame su sigurno jaki,
  Zlo vlada svijetom ne znajući broj!
  A goli prsti na nogama crvenokosog ratnika pokrenuli su nesvakidašnja razaranja.
  Svetlana je pokosila Kineze, bez imalo sažaljenja. Isjeckao ih na komade. I golim nožnim prstima bacala je grašak eksplozivom.
  A onda iz bradavica jagode, kao da se udara po neprijatelju, nečim vrlo smrtonosnim.
  Rastavljajući neprijatelja i pjevajući:
  - Ali vi sotonini sinovi,
  Ne gazite Hristovu silu!
  Ovo je zaista devojka koja je u stanju da pobedi svako zlo.
  Ratnici, moram reći, možda i najjači na svijetu.
  Oleg Rybačenko je, sabijajući mudžahedine, pjevao:
  U svijetu vrućine i snježnih padavina,
  Svijet je i siromašan i bogat...
  Naš tim napada
  Protivnik pravo u pakao!
  Margarita je golim nožnim prstima bacila komad antimaterije, potrgala masu neprijatelja i zacvilila:
  I borba se ponovo nastavlja
  Hiperplazmatska vatra ključa...
  A Lenjin je tako mlad
  Udari gredama!
  Nakon toga, djevojka je posebno uzela i pokazala svoj jezik. I mora priznati da je jako dugo.
  Deca ratnika su stvarno cool.
  Adala i Agata se bore na samohodu sa dva sedišta. Slamaju neprijatelje, raskidaju ih.
  Adala pritisne dugme džojstika sa grimiznom bradavicom svojih grudi, razbije masu Kineza i zaškripi:
  - Za veliku Rusiju!
  Agata će takođe udariti na neprijatelja, zdrobiti ga na komade, rastrgnuti ga u krvavi nered i brbljati:
  - Za Kijevsku Rus!
  Takođe će pritisnuti dugme džojstika sa svojom rubin bradavicom!
  Nakon toga će djevojke uzeti i pjevati:
  - Učili zajedno u školi
  I zapamti napamet...
  Kako su zvona zvonila
  O Kijevskoj Rusiji!
  
  I pravoslavni pamte
  Koga ne pitas...
  Kako su bili ti slavni dani
  Krštenje Rusije!
  I Nataša i njen tim su se javili;
  Hej Sloveni, Hej Sloveni
  Moskovljani i Kijevci...
  Zar da dijelimo domovinu!
  Ne mogu poslati momka
  Računaj svoju kao odgajivačnicu...
  Radije bih ga voljela!
  Tako su se djevojke razbježale, a jasno je da talibani takvima sigurno ne mogu odoljeti.
  . POGLAVLJE? 23.
  Gorbačov-Putin nastavlja da komanduje i izdaje naređenja. Napredne jedinice sovjetskih trupa već su stigle do Indijskog okeana. U isto vrijeme, vojska SSSR-a se približava Teheranu. I počinje da okružuje glavni grad Irana. I izuzetno je cool.
  Gorbačov-Putin skače od oduševljenja.
  I on ima snove.
  Rat se nastavlja kao na beskrajnoj stazi.
  Nataša i njen tim odlučili su da igraju šah kako bi se odmorili od bitaka.
  Augustina i Svetlana s jedne strane, a Nataša i Zoja s druge.
  Plavokosa devojka je gurnula svog kraljevog pešaka napred. Augustin je odgovorio odabirom Sicilijanske odbrane.
  To je već druga igra. Crvenokosi ratnik je koristio varijaciju Zmaja gdje crni biskup zauzima veliku dijagonalu i vrši pritisak na poziciju bijelog, kralja, koji se krije na daminoj strani.
  Ovdje se dobijaju veoma interesantne pozicije. Beli mogu uhvatiti u napadu za crnog pešaka koji je napredovao ispred biskupa.
  Nataša i Augustina su u početku igrale brzo. Ali onda su počeli dugo da razmišljaju. Razmotrene opcije. Augustina je žrtvovala razmjenu za pijuna. Ali napad nije uspio.
  Ali tada je Nataša napravila malu grešku i promašila figuru za pešaka. Njen položaj je postao težak. Ali djevojka plave kose se vrlo tvrdoglavo branila. Zabava se otegla osmi sat. I do sada, Augustin nije uspio pobijediti.
  Tada je utakmica prekinuta. Talibani su ponovo napali. A ovo je, naravno, već ozbiljno.
  Tenkovi tutnje i motori bruje.
  Nataša je svojom grimiznom bradavicom pritisnula dugme za bazuku i ispalila smrtonosnu granatu.
  Probio se kroz neprijateljski tenk. Tada je djevojka viknula:
  - Izjavljujem ček!
  I golim nožnim prstima ponovo je bacila granatu velike ubilačke moći.
  Zoya je agresivno primijetila, pokazujući zube i pucajući na neprijatelja uz pomoć bradavice od maline:
  - A matiranje je još bolje!
  I djevojka je ponovo bacila svoje gole nožne prste, bombu razorne moći.
  A ona je zaurlala, pokazujući zube:
  - Prebiću te!
  Augustina je pucala iz mitraljeza na mudžahedine. Zatim je uzela rubinsku bradavicu svoje dojke i pritisnula dugme bacača granata. Razbila je neprijateljski auto i tvitala:
  - Za najveću čast!
  I golim nožnim prstima uzela je i bacila dar smrti na neprijatelja smrtonosnom silom.
  Svetlana ga je uzela i udarila u neprijatelja uz pomoć bradavice jagode. Probiti će se neprijateljski tenk i brbljati:
  - Slava komunizmu i raju!
  I golim nožnim prstima će uzeti sa paketom eksploziva, ugasiti prokletog neprijatelja.
  Ove devojke su prosto neverovatne. Imaju toliko borbenog entuzijazma i paklene snage.
  Oleg Rybačenko, ovaj vječni dječak, izgleda star oko dvanaest godina. Vrlo zgodan klinac sa reljefnim mišićima, i sam u kratkim hlačama.
  Baca bombu smrtonosnom snagom golim nožnim prstima, nakon čega zaurla:
  - Za otadžbinu i Staljina!
  Margarita je veoma kul ratnik. Iako izgleda kao djevojčica od oko dvanaest godina.
  I ona je, također, uzela i bacila grašak golim nožnim prstima, raskomadajući hrabre mudžahedine.
  Tada je devojka zapevala:
  - Za otadžbinu bez Staljina!
  Nakon toga, besmrtna djeca su ga uzela i zviždala na sve svoje usne. A vrane su bile zapanjene i padale su kao grad na glave Avganistanaca. I probušili im lobanje.
  Glave su pucale kao lubenice kada su ih nabijali kljunovi gavrana koji su izgubili svijest od zvižduka.
  Ovo su deca radila...
  Anastasija Vedmakova je takođe u borbi... A njeni goli prsti veoma slavno pritiskaju dugmad.
  Djevojka, koja je bila samo u gaćicama, uzela ga je i svojom grimiznom bradavicom pritisnula dugme džojstika. Ona je raketom pogodila talibanski tenk i zagugutala:
  - Za velike pobede SSSR-a!
  Akulina Orlova borila se u jednom bikiniju. Ona je djevojka sa kosom koja je poput snijega, malo posuta zlatom. Odnosno, madam je veoma lepa.
  A sada njene graciozne bose noge pritiskaju pedalu. A male bombe padaju na glave Avganistanaca. I prilično su pogodili neprijatelja, probijajući se kroz kule i krovove samohodnih topova.
  Akulina je uzela i zapjevala:
  Zvono će zazvoniti na nebu
  Kiša će padati jaka...
  Idem u detinjstvo
  Ljetna kiša za mene!
  I ratnik je ponovo pucao, koristeći rubin bradavice njenih grudi punih dinja. Evo jedne devojke sa tako lepom kosom, i zavodljivim, preplanulim, gracioznim nogama.
  Mirabela Magnetic se takođe bori sa velikim entuzijazmom i kolosalnom agresijom.
  Djevojka je pucala na neprijatelja uz pomoć bradavice jagode. Razbila je talibanski tenk i zagugutala:
  - Slava ruskim bogovima!
  Ova devojka Mirabela je veoma lepa. I golim nožnim prstima uzela je i prenijela na neprijatelja ubilački dar smrti. A mudžahedini su bili jako glupi.
  Ali ratnica Helga će također udariti neprijatelja iz zraka. Pritom je nanijela grimiznu bradavicu boje maka. I smrtonosne rakete su letele na neprijatelja.
  Bunker su bukvalno razbili u komade. Ovo su zaista super cure.
  Devojka je pucala iz golih nožnih prstiju i škripala, otkrivajući zube, blistajući poput bisera.
  A ratnik je oduševljeno pjevao:
  Bilo je mnogo teških dana
  Devojka je kao slavuj...
  Sumirano, bez razmišljanja o rezultatima,
  Ne svađaj se sa momcima sa njom,
  Ne svađaj se sa momcima sa njom,
  U suprotnom će mu slomiti rogove!
  Ove devojke su samo super ratnici.
  Sve četiri djevojke su oduševljeno pjevale:
  Velika Rusija - beskrajna polja,
  Neka sveta zemlja gori između zvezda...
  Verujem da se osećanja srca ne tope -
  Zaštitit ćemo granicu od ruba do ruba!
  
  Neka je komunizam u nasoj kuci,
  Što je dovelo do druga Lenjina...
  I zli neprijatelj fašizma je uništen,
  U ime najvećih generacija!
  
  Uostalom, domovina u našim srcima je jedna,
  I u budućnosti mnogim galaksijama...
  Neka moja zemlja bude slavna vekovima
  Domovino ti nisi samo slatki omot!
  
  Neka moja domovina cveta
  Pobedićemo Džingis Kana...
  Pobjede otvaraju neograničen račun-
  Na slavu znam ruskog Ivana!
  
  Mi smo devojke ratnice tako jake
  Da nas protivnik ne može poraziti...
  Mi smo kćeri Svarogove i sinovi,
  U stanju da udari Firera u lice!
  
  Za nas boginja Lada vjerujem
  Ko je rodio mnoge bogove...
  Svi ljudi su prijateljska porodica,
  Koje u svom srcu znam Rod!
  
  I svemogući ruski Isus,
  Rođen u velikom pravoslavlju...
  Naravno, demijurg uopšte nije kukavica,
  Svevišnji se nastanio među ljudima!
  
  Na slavu Svemogućeg Hrista,
  Podići ćemo naše oštre mačeve...
  Borite se protiv Mongola do kraja
  Da Batuova horda ne dođe u Rusiju!
  
  Da, sa nama beskonačni Rod,
  Ko stvara univerzum...
  I jednostavno je to mogao
  Šta nas naprosto zadivljuje svijest!
  
  Mi smo ljudi - ovo je prostor,
  Sposoban da osvoji univerzum...
  Iako je Batyjeva sjekira nabola horde,
  Rusija sa snagom Porodice u bitci nepromijenjena!
  
  Devojke veoma vole bosonoge,
  Juriš žustro kroz ledene snježne nanose...
  I pobediće Mongola pesnicom,
  Da se ne usuđuješ obračunati sa Otadžbinom!
  
  Ne možete naći ljepšu domovinu
  Iako napadaju Rusiju sa košmarnim jatom...
  Djevojka nema više od dvadeset godina,
  Već je posjekla samuraja!
  
  Prelepa je i otmena
  Djevojka koja uništava Mongole u šali...
  Neka Sotona napadne Zemlju -
  Razbićemo neprijatelja čeličnim udarom!
  
  pa sam mahnuo bosom nogom,
  I zabola je golu petu u bradu...
  Postala sam tako cool djevojka
  Ne treba vam samovolok u ovom slučaju!
  
  Moji mačevi trepere kao pero,
  I posjekli su mongolsku vojsku tako slavno...
  Neka moje veslo bude jako,
  Neprijatelj će biti divlje uništen!
  
  Da, naša Rusija nije ljepša za naći,
  Sjajno kao sunce iznad planete...
  Možemo pronaći sreću za sebe,
  I pjevaju se junački podvizi!
  
  Rusija je sjajna zemlja,
  Šta je narodima dalo komunizam...
  Kin nam je zauvek dala,
  Za domovinu, za sreću, za slobodu!
  
  Otadžbina - slavimo Gospoda Hrista,
  Neka Marija i Lada budu ujedinjene...
  Drug Staljin je zamenio oca -
  Mi Rusi smo nepobedivi u bitkama!
  
  Narodi svijeta vole ruski put,
  Mi smo jedno, verujte ljudi od srca...
  Vjeruj mi, ne savijaj nas šakom,
  Uskoro ćemo otvoriti vrata svemira, znam!
  
  bosih nogu ući ćemo na Mars,
  Uskoro ćemo savladati Veneru u hrabrosti...
  Sve će biti samo najviša klasa znanja,
  I čovjek će postati svaki heroj!
  
  Da, Isus je Superman
  Sa Svarogom će Rusija ustati sa koljena...
  Momci neće imati problema,
  Slavimo Porodicu u beskonačnosti Ime!
  Ovdje su borbeni i neponovljivi pjevači.
  Ali posada Elizabeth se bori veoma očajnički.
  Djevojka je uz pomoć okretnih prstiju pucala na neprijatelja i gukala:
  - Slava bogovima Vizantije,
  Devojke su samo bose!
  I ponovo je mlatarala uz pomoć grimizne bradavice koja je sijala kao ugalj. To su djevojke najviše i kolosalne klase.
  Ekaterina je takođe ošamarila svoju protivnicu bradavicom u obliku jagode koja je ličila na dinju.
  Zatim je dodala golom, okruglom, očvrslom petom, gugućući:
  - Slava ruskim bogovima, a zmaj neka umre!
  Elena, pucajući vrlo precizno na neprijatelja, gađajući mudžahedine uz pomoć golih prstiju isklesanih nogu, vyaknula:
  - Za veličinu novog lidera Rusije, ne treba nam kišni zmaj!
  I ponovo pritisnite rubin bradavicu na dugmetu.
  Eufrosinija se složila s tim, kockajući neprijatelja i cvileći, mičući dugim jezikom, cvrkutala je:
  - Pobedićemo neprijatelja, iako je on u većini,
  Devojka ima sto štapova na leđima!
  A ratnik će koristiti bradavicu koja blista poput pupoljka ruže. A njene gole, isklesane noge koristiće kolosalnu moć razaranja.
  I masa talibana je odmah pala.
  Ovako tenk jaše i slama trupe velikog i jakog talibanskog carstva. Niko se ne može suprotstaviti djevojkama-ratnicama. Čak i ako nisu u tenk, već jednostavno u svojim uskim, crnim i crvenim gaćicama. Takve devojke su veoma moćne i kul pune agresije. A goli prsti na nogama, prilično dugi, graciozni i pokretni, primjenjuju udar kolosalne razorne sile na protivnike.
  Alenka se takođe bori sa velikom strašću. Njen pritisak i gole grudi sa bradavicama, poput pupoljaka tulipana, govore same za sebe. Ovo je djevojka - najviše uživa. I ima toliko operativne genijalnosti, fenomenalne, kosmičke moći. I možda ne samo svemir, već i zemlja.
  Alyonka je mlatila neprijatelja, koristeći bradavicu na grudima, boje proleterskog barjaka, i pevala:
  - Ruski bogovi - Bogovi rata!
  I golim prstima je bacala darove uništenja na neprijatelja od talibana.
  Anyuta se takođe bori. Devojka je puna energije i entuzijazma. Ima i nežnost i snagu. Kao čelik obložen gumom. I tako je djevojka uzela i pritisnula svoju grimiznu bradavicu na dugme, puštajući vatreni mlaz na talibanske vojnike.
  Ratnik je pevao:
  - Prijatelj uvek može da mi pomogne,
  Ne prosipajte vodu, svi okolo se šale...
  I možemo pomoći agresoru,
  A za nas je Svarog najbolji prijatelj!
  A djevojka golih nožnih prstiju bacila je lopticu uništenja kolosalnim razornim silama.
  Crvenokosa, veoma agresivna, ratnica Alla, uze i zacvile, razotkrivši oštre zube, blistave poput dijamanata:
  - Ali Pasaran! Kina nas neće osvojiti!
  A ljepotica je pritisnula rubinsku bradavicu svojih grudi na dugme džojstika. I ona ga je uzela i udarila okretom.
  A onda su njeni goli prsti isklesanih nogu uzeli i bacili ubojiti bumerang. Preletio je i odsjekao nekoliko glava.
  Allah ga je uzeo i cvrkutao:
  Prvo ćemo pogledati neprijatelja u oči
  A onda ćemo ga spržiti i pojesti!
  Tada je djevojka uzela i pokazala svoj jezik. A jezik devojke u crvenom odelu je veoma dug i okretan. Veoma je ukusan i mirisan, kao i pulsirajući voli da liže.
  Ratnik je super i pjevao je:
  - Nema djetinjstva u pomahnitaloj imperiji!
  Da, žene koriste bilo koji lijek!
  A onda je njena bosa peta bacila granatu.
  Marija se takođe bori sa velikim pritiskom. Ona je devojka najviše klase i serije.
  Morala je već više puta da se bori... Devojka je zabeležila i kratku priču o alternativnoj istoriji... Kad sve ide drugačije, iako se dosta promenilo u odnosu na stvarnost.
  Napoleon je izabrao alternativni plan rata sa Rusijom. Otišao je u Kijev i tamo porazio ruske trupe. I stvorio je marionetsku Malu Rusiju. Zatim je došlo do rata i prisajedinjenja Bjelorusije i Litvanije Vojvodstvu Poljske, koje je preimenovano u kraljevinu. Austrija je dobila i dio ukrajinske teritorije. Rusija je, pošto je poražena, postala sporedna sila. Godine 1815. Napoleon je pokrenuo pohod na Tursku.
  Porazio Osmanlije i zauzeo Carigrad. Grčka je stekla nezavisnost, Bosna i Hercegovina je ušla u sastav velike Italije, koju bi na tron postavio sin Napoleona Bonaparte. Rumunija je bila uključena u Austriju, što je cara srodilo sa Napoleonom. Bugarska i Srbija su stekle nezavisnost, poput Albanije, ali su postale vazali Francuske.
  A Grčka je vazal formalno nezavisne Velike Italije.
  U Turskoj je, zapravo, na Balkanu ostao samo glavni grad Istanbul sa malim komadom zemlje.
  Međutim, rat se tu nije završio. Napoleon je započeo invaziju na Maroko i Alžir. Ali britanska flota se miješala sa Francuzima. Rat sa Engleskom se odugovlačio. No, genijalni Napoleon uspio je zauzeti Gibraltar i poraziti Britance sa svojim nadmoćnijim snagama na kopnu.
  Nakon toga, Francuzi su blokirali moreuz i uspjeli zauzeti cijeli sjever Afrike, uključujući i Egipat i Sudan. Tokom borbi, Francuzi su imali prve podmornice na svijetu. Engleska je počela snositi ogromne gubitke.
  Napoleon ima cijelu Evropu i dio Rusije pod svojom kontrolom. A Britanija joj nije rival.
  Postepeno su Francuzi savladali Britance. Izgradili su više brodova sa višestruko značajnijim stanovništvom i resursima. Na kraju, 1931. godine, Napoleon se iskrcao u Britaniju, i nakon što je razvio svoje trupe, zauzeo London.
  Britanija se predala... Nametnut joj je ogroman danak i sve kolonije su ponovo postale francuske.
  Napoleon je već bio prestar i poslao je svoje generale u bitku.
  Francuska se borila sa SAD i u Latinskoj Americi da zadrži brojne kolonije.
  Napoleon je, nakon sedamdeset godina života, što i nije tako malo za velikog genija, umro 1839. po standardima devetnaestog veka. Njegov sin Napoleon II, visok plavuša koji nije ličio na svog oca, naslijedio je prijesto u dvadeset osmoj godini. I naravno, nastavio rat. Dok općenito u kolonijama.
  Osim toga, Napoleon II je imao neke zanimljive ideje. Konkretno, održao je referendum i ujedinio Francusku, Italiju i Austriju u jednu državu.
  I ovo također nije loše ... A u Pruskoj su postavili svog rođaka na tron.
  A Commonwealthom je vladao vanbračni sin Napoleona i poljska pana od Valensije.
  Trupe Napoleona II su na kraju dokrajčile Sjedinjene Države i u potpunosti zauzele Sjevernu i Južnu Ameriku. Tada je napadnuta Afrika. Proširio se na Indiju i Kinu.
  Godine 1860. došlo je do rata sa Rusijom. Ovaj put su zauzeti Moskva i Sankt Peterburg. Održan je referendum i Rusija je, sve do Tihog okeana, ušla u Commonwealth. A onda se Commonwealth spojio sa Francuskom. Zatim je došlo do rata u Kini i iskrcavanja u Australiji... Napoleon II je vladao do 1883. dok nije umro u sedamdeset i drugoj godini, osvojivši gotovo cijeli svijet.
  Njegov unuk Napoleon III stupio je na tron. Pod ovim monarhom posljednji ratovi su konačno okončani zauzimanjem Japana, Filipina, drugih ostrva i zemalja u Aziji, kao i Novog Zelanda.
  Formiranje svetskog carstva je završeno... Napoleon Treći je postao konzumator istorije ratova.
  A sada je čovečanstvo imalo jedan put do svemira.
  Godine 1917. prvi čovjek je poletio u svemir. A 1922. godine dogodio se let na Mjesec. I 1930. na Mars.
  Čovečanstvo je osvojilo svemir... Krajem dvadesetog veka ljudska naselja su već bila na svim planetama Sunčevog sistema.
  A 2020. godine počela je prva međuzvjezdana ekspedicija. Odmah je sedam svemirskih brodova krenulo ka zvijezdi Sirijus, koja je rotirala nekoliko planeta. I jedan od njih je bio pogodan za život.
  Započeta je nova era međuzvjezdane ekspanzije.
  A izraz - ići u Moskvu preko Kijeva, dobio je novo značenje.
  Marija je, naravno, skicirala kratku priču u svesku. A sada, kao da je pucao na neprijatelja uz pomoć grimizne bradavice, i razbio neprijateljski tenk.
  I pevala je:
  - Za pobede u svemiru!
  Moćne Olimpijske igre slomile su talibanske vojnike. I pokosio neprijatelje.
  I golim nožnim prstima lansirala je čitavu gomilu nara.
  Zatim je pritisnula svoju rubinsku bradavicu na neprijatelja i viknula, pokazujući zube:
  - Za komunizam kosmičke moći!
  Matrena se takođe bori sa velikim očajem, ali istovremeno i agresivno.
  A njene bradavice sa jagodama pritiskaju dugmad baze, i ispaljuju razornu raketu.
  Matrjona je pevala, pokazujući zube:
  - Nisam jadan insekt, neprijatelje kidam kao upijač!
  Marusya nastavlja pucati na neprijatelja, zaglušujućom snagom i bijesom.
  I takođe pritiska komad uglja na svoja prsa. I, takođe, njeni goli nožni prsti čine nešto izuzetno uništavajuće.
  Marusya je promrmljala:
  - Za svetu Rusiju!
  Kakve su to devojke - svemirska saga, o zvezdanim Vikinzima...
  Devojka je takođe skicirala kratku priču tokom bitke, golim nožnim prstima;
  Kralj Karlo Dvanaesti izbegao je smrt tokom rata u Norveškoj, a čak je i sklopio mir sa Petrom Velikim, uspeo je da osvoji ovu zemlju. I Švedska se malo pomaknula od poraza. Godine 1740., za vrijeme vladavine Leopoldovne, Karlo Dvanaesti je ponovo napao... I uspio je, iskoristivši činjenicu da je Biron svrgnut, i haos i haos u Rusiji, zauzeo i Vibor i Sankt Peterburg.
  Međutim, ruska vojska se oporavila nakon početnih neuspjeha i uspjela je ponovo zauzeti glavni grad Rusije. Švedska je uspjela zadržati samo Vyborg.
  Ali tok istorije se donekle promenio. Ivan šesti nije svrgnut, pošto je puč propao. I zadržao je svoj tron. Karlo dvanaesti umro je u dobi od sedamdeset godina 1752. godine, vladavši pedeset pet godina. A njegova vladavina bila je najbogatija u istoriji.
  Nakon pauze 1757. godine, Rusija je bila u ratu sa Pruskom. Ovaj put, zahvaljujući činjenici da je na prijestolju već punoljetan Ivan Šesti, rat je završio potpunim porazom Pruske i hapšenjem Fridrika II. I ovo se pokazalo kao veliko dostignuće za Rusiju. Tada je Rusija anektirala Poljsku, tačnije Commonwealth, i porazila Tursku. Bila su dva rata sa Osmanskim carstvom. A drugi je završen zauzimanjem Carigrada i potpunim osvajanjem Osmanskog carstva. Carska Rusija je izvojevala mnoge pobjede - stigla je do Indije, a također i zauzela Sjevernu Afriku. Tada je Suvorov zauzeo cijelu Evropu, zajedno sa revolucionarnom Francuskom.
  Jedino je Britanija pokušala da pruži otpor. Ali briljantnog Nelsona porazio je sjajniji i uspješniji Ushakov. I uslijedilo je iskrcavanje sa zauzimanjem Londona.
  Cela Evropa je osvojena... Tada je već bio pohod na Afriku u devetnaestom veku. Veoma uspješan i osvaja Indiju. A onda su ruske trupe već izvršile invaziju, zauzele Kanadu i stigle do Sjedinjenih Država.
  Godine 1815., u dobi od sedamdeset pet godina, umire Ivan Šesti - najveći. Njegova vladavina bila je najduža među manje ili više značajnim zemljama u istoriji čovečanstva. Sedamdeset pet godina na vlasti. Istina, mora se reći da je mandat bio nominalni, zbog regentstva. Ali isto se može reći i za Luja XIV.
  A Ivan Šesti, koji je u stvarnoj istoriji bio propali car koji je život završio u zatvoru, alternativno je postao najveći vladar u istoriji planete Zemlje.
  Njegov sin Petar Treći postao je novi kralj. Ovaj monarh je nastavio agresivnu politiku svog oca. I završio preuzimanje Kine. Rusija je također porazila Sjedinjene Države, osvojivši ovu teritoriju. A već pod Aleksandrom Prvim osvojena je i Latinska vojska sa Japanom. I Aleksandar II je završio osvajanje posljednjih zemalja svijeta, uključujući Australiju.
  Tako je ponovo nastala svjetska imperija...
  Čini se da je sve u redu, ali carstvo ima autokratiju i kmetstvo. A kraljevi pokušavaju da uspore napredak. Što je, međutim, nemoguće. A 1953. godine, prva osoba u ovom slučaju, princ Aleksej, poleteo je u svemir.
  A 1967. prvi put su odletjeli na Mjesec. I treba napomenuti vrlo cool.
  Pošto se let na Mars dogodio već 1988. Što je ipak bolje nego što je bilo u stvarnoj istoriji...
  Postepeno, kraljevi su počeli obraćati više pažnje na svemir. Bilo je letova do Venere i dalje...
  Novi car Georgije Prvi, takođe 2020. godine, odlučio je prvi put u istoriji Rusije da održi izbore za Državnu dumu i donese ustav.
  Novi relativno mladi monarh čak je zapisao niz krilatih aforizama;
  Razmišljanje kao cirkus zahtijeva hodanje po konopcu!
  Ljubav je osećaj kao flauta, samo što je muzika mnogo slađa!
  Političari su često lisice, a nikada lavovi, jer politikanstvo nije kraljevski posao!
  Klinac bez borbe je gore od psa!
  Iskrenost je rijetka kvaliteta za političare, pogotovo kada se broje glasovi!
  U pulsiranju srca i vena želimo promjenu...ali ne starenje!
  Mladost je neprocenjiva kao zlato, samo brže bledi s vremenom!
  Mladost promoviše otkrića, kao svjež povjetarac u jedro!
  Mladost, za razliku od vina, s godinama gubi vrijednost, ali dobiva snagu!
  Roboti u fantazijama rođeni su iz ljudske lijenosti, ali oličeni nadljudskom marljivošću!
  Što više komandanata, manje reda, manje reda, više gubitaka!
  Detinjstvo je kao novac tokom inflacije, što je vrednije, brže se rastajete od njega!
  Hrastovi generali, proizvodite drvene kovčege!
  General je kao bure, pogotovo prazna!
  Kad su generali hrastovi, gusto neznanje cvjeta!
  Um i fantazija, kao muž i žena, samo je medeni mjesec zaista sladak kada je podrška svekrvi stvarnosti!
  Broj naredbi nije uvijek proporcionalan hrabrosti, već uvijek odražava naklonost pretpostavljenog!
  Nafta je zaista crno zlato, truje prirodu, crni srca, zamagljuje um!
  Ulje je kao crna đavolja krv - truje i tijelo i dušu!
  Um je spas u pametnim rukama, a mesarska toljaga u šapama idiota!
  Lakše je napraviti snjegovića u ustima vulkana koji eruptira nego pronaći otkriće koje nije korišteno u vojne svrhe!
  Otvaranje za rat je jednako zatvaranju mnogih vrata mirnog života!
  Ako želite da izbegnete borbu - napumpajte mišiće, ako želite da izbegnete rat - izgradite vojsku!
  Diplomatija je olakšana teretom vojnih izdataka, pregovori su teške šake!
  Ne obećavajte mesec sa neba, moraćete da zavijate kao pas kada ljudi dođu da traže!
  Srca traže osvetu, ali ništa nije lukavije i zloče od ljudskog srca - pa neka um da oprost!
  Da biste imali žetvu, potrebno je saditi parazite tokom cijele godine!
  Ako jednom posadite lijenčicu, možete imati žetvu tokom cijele godine!
  Crveni govor može izbijeliti crnu reputaciju, ali neće krasiti život bezbojnog za razmatranje!
  Čuda nauke, lišeni smo dosade, čuda napretka su veoma interesantna!
  Glavno čudo nauke ne udara, već nagrađuje!
  Nauka nije vuk, nego napušta šumu, ako nema naučne odgovornosti pastira ovaca!
  Početak ne bi trebao biti žustar, usporit ćete do datuma, ali sporost na početku će zamrznuti kraj!
  Početak je kao početak igre, treba se brže razvijati, ali ne mrdaj bez razmišljanja o pijunima!
  Idealan političar je kao konj na poslu, ali ne i magarac u vijeću!
  Ljubav je, naravno, divan osećaj, samo kada se ne odnosi na alkohol!
  Mnogi kuvari pokvare kašu tako što u testo sipaju podsireno mleko!
  Političar je umjetnik, samo što on ne mrlja platno, već sebe!
  Kraljevi mogu sve, ali monarsi ne žele gotovo ništa za narod!
  Samo kralj koji se zalaže za narod!
  Postoje samo dvije stvari na svijetu izvan kontrole Stvoritelja: ljudska osjećanja i ljudska glupost, pogotovo kada se osjećam kao pametni ljudi!
  Nije bitno ko je predsednik, bitno je ko je kralj u tvojoj glavi!
  Rat, nema mesta za razmišljanje, doba smrti i ludila!
  Samo oni koji imaju um izvan razuma polude!
  Auto nije samo prevozno sredstvo, već luksuz na kojem samo budale štede!
  Najrasipnija vrsta ekonomije, da se štedi na prestižu!
  Nekad smo gubili, nekad ginuli, ali Rusi nikad nisu pokleknuli!
  Vještina zamjenjuje količinu, ali količina može samo lažno krivotvoriti vještinu!
  - U zdravom tijelu, i duh ambala - i slabost tijela - duša je izblijedjela!
  Krv sija kao zlato, ali metalne duše rđaju od nje!
  Čak i zlato zarđa ako srce nije izliveno od njega!
  Tortura nije zabava, već naporan rad iz uslužnog sektora, u kojem je sažaljenje prema klijentu pogubno za vas!
  Duša bogataša je patriotska, ništa više od zlatnika, gde je uzmu i drže!
  Zlato je žuto kao boja izdaje, meko kao volja oportuniste, teško kao savest izdajnika!
  Bol je kao svekrva, opsesivan, gadan, hoću da ga se otarasim, ali... bez njega se nećeš udati sa pobedom!
  Kada se neprijatelj ne preda uništavaju ga, a kada se ne preda, domišljatost donosi pobjedu!
  Nije bitno da li su ženke neprijatelja uginule, katastrofa je ako su naši mužjaci izvrnuli mozak!
  Lako je u borbi kada učenje nije muka, već korisna zabava!
  Čak i po Hristovim rečima, njegove sluge traže nešto što služi bezbožnoj samovolji!
  Veliki ormar će bučno pasti, a glasna slava ide onome ko ga je srušio!
  Kada je maska vešta, ne treba nam izgovor!
  Češće teku crvene rijeke zbog crvenih govora i crnih djela!
  - Kome je suđeno da bude izboden, neka ne drhti na konopcu!
  Kao i uvek, ispostavilo se, ali nisu hteli!
  Smrt zaslužuje bolji udeo od života, jer njeno trajanje ostavlja neuporedivo više delova za izbor! -
  Garancije daju zagarantovano opljačkane!
  Novčić od zlata je mekan, ali smrtonosniji od metka, pogađa pravo u srce i vadi mozak!
  Tehnologija je bog rata - a njen saboter je ateista!
  Bog je stvorio univerzum za šest dana, a čovjek cijelu vječnost plaća za minutu slabosti koju je napravio čovjek!
  Ušli su na vuni, ali se nisu vratili žičarom!
  Bježi, ali ne bježi, pucaj, ali ne uzvraćaj, udaraj, ali ne uzvraćaj, i što je najvažnije, pij, ali se ne napij!
  Nikome ne trebaju uši mrtvog magarca, ali sluh žive lisice je dar za one kojima magarci ne trebaju da postignu svoj cilj!
  Obuj pamet, zauvek ćeš ostati skitnica!
  Rat je vazduh za pluća, ali samo pomešan sa binarnim gasom!
  Ako neprijatelj ne želi da odustane i ne zna da izgubi, nateraćemo ga da odustane i odvikćemo ga da pobeđuje!
  Loši ljudi vole crnu magiju, dobri loši ljudi belu!
  Ubijanje u ratu je teško u procesu, odvratno u percepciji, ali kako je sjajno na kraju! Dakle rat donosi zdravlje duši, otvrdnjavanje tijelu i čišćenje novčanika!
  Ponekad rat puni novčanike sjajno, i to u direktnoj srazmeri sa punoćom prolivene krvi, i prazninom pokvarenog srca!
  Dužnost prema Otadžbini je crvena uz plaćanje nezainteresovane odanosti!
  Rat je test za pametne, kaljenje za jake, zabava za budale! -
  Biti podsmijeh nije zabavno, tjerati druge da plaču nije dosadno!
  Dobar vladar je kao zašećeren med, prvo ga ližu, pa ispljunu!
  A zli vladar će, kao pelin, prvo biti ispljunut, a onda pogažen!
  Da, zlato je meko, ali neprobojni štit se lako kuje!
  Kvalitet uvijek nadmašuje kvantitet - čak ni ocean ječmene kaše nije prepreka sjekiri!
  Zlo je puno snage kada je dobro oslabljeno strahom!
  Šala je dobra za mjesto, kašika za večeru, a pomoć za nevolje!
  Možda ćete imati sreće jednom ili dvaput - bez vještine sreća odlazi!
  Ko nije Lav Tolstoj, taj književni skitnica!
  . POGLAVLJE? 24.
  A u Rusiji je nakon smrti Vladimira Putina 1. novembra 2022. godine, naravno, došlo do promjena. Smrt diktatora je, kao i uvijek, bila i radost i šok za okolinu. Prije svega, oduševljen je bio Mihail Mišustin, koji je, prema ustavu, postao vršilac dužnosti predsjednika Rusije. U stvari, on je sada zaista novi kralj.
  Naročito nije pomogla sreća, nego nesreća: Sergej Šojgu je izgubio popularnost zbog rata u Ukrajini i sada nije mogao preuzeti ulogu nacionalnog vođe i predsjednika. A Dmitrij Medvedev je još ranije izgubio popularnost. Dakle, ovde Mihail Mišustin već ima sve adute u svojim rukama. Štaviše, odgovara i oligarsima, i ekonomskom krilu, i Zapadu i snagama sigurnosti.
  Dakle, nema čega da se plašite. Šta je sa predsjedničkim izborima? Tako je formalno. Štaviše, Žirinovski je umro, a komunisti nemaju jake vođe.
  Genadij Zjuganov je samo tortilja kornjača, koja još uvek pomera peraje.
  Grudinu najvjerovatnije neće biti dozvoljeno da glasa.
  Navaljni je ozbiljan protivnik, u zatvoru je. A Ksenija Sobčak uopšte nije ozbiljna.
  Dakle, predsjednički izbori su pseudo-konkurentski. I ne morate ih se bojati. Iako, naravno, sam Mihail Mišustin nije superzvijezda. I ćelav, i debeo, i otac je Jevrej, i situacija u privredi je teška. I naravno, opšti pad popularnosti vlasti. Ali i komunisti su bili umazani saučesništvom u ratu. A njihova pozicija - šestice vlasti ispostavilo se da su gubile. Dodao sam nekoliko na račun antiratnog biračkog tijela Yabloka i Parnasa. Mikhail Kastyanov bi mogao biti tamni konj. Štaviše, vremena Mihaila Kastjanova mnogi su obični ljudi i oligarsi pamtili s nostalgijom.
  Odnosno, druga pravila bi mogla početi da se igraju. Mnogi više nisu protiv povratka u socijalizam.
  A sam Mišustin je kao mutna zvijezda na crnom nebu.
  Pa, Mihail Kastjanov možda nije registrovan. Kao i drugi ozbiljni kandidati.
  Mišustin ima džepne sudove u svojim rukama, a CIK će svakoga pokositi.
  Međutim, nemoguće je bez gužve. U suprotnom, Zapad neće priznati izbore.
  Mihail Mišustin je svojim prvim korakom obustavio neprijateljstva u Ukrajini i predložio novi format za pregovore.
  Na Zapadu je primljen pozitivno. Ali kako se snage sigurnosti ne bi uznemirile, Mihail Mišustin je uzeo i nagradio Šojgua za "veliku pobjedu" sa činom maršala. I takođe zvezda heroja Rusije. Inače, jedan broj generala i oficira.
  Bio je to pravi pad zvezde. I sama vojska je već bila sita i bitaka i gubitaka, a nisu protestovali protiv završetka rata.
  I u društvu se pojačalo antiratno raspoloženje. Da, i mediji su ponovo počeli da rade, u drugom pravcu. Mihail Mišustin je počeo da osvaja poene za sebe kao mirotvorac. I ovaj potez je bio ozbiljan. Štaviše, i elita i oligarsi željeli su kraj rata i konfrontaciju sa Zapadom.
  Pa komunisti su malo gunđali, a ostala opozicija je podržala put ka miru.
  Vladimir Putin je sahranjen po najvišim standardima u pozlaćenom kovčegu. Čak su pucali i iz topova. Uz poštovanje, naravno. I čak su odlučili da balzamiraju leš, u tom slučaju da sagrade mauzolej. Ali u cjelini, vladala je određena hladnoća u vanjskom poštovanju prema mrtvom diktatoru. Narod nije previše tugovao, raspoloženje elite je prilično radosno.
  Lukašenka je došao na sahranu Vladimira Putina, očigledno zbog poklona. Primljen je hladno. Mihail Mišustin je osećao izvesnu ljubomoru prema beloruskom diktatoru. Ko je mnogo ratovao, prijetio, ali nije ulazio u rat sa Ukrajinom.
  Michael nije ni razgovarao s njim. I hladno se rukovali bez grljenja.
  Općenito, raspoloženje u svijetu je drugačije. Najviše je, naravno, drago što su diktator i agresor umrli. Ali kakav će biti Mihail Mišustin? Hoće li mu biti bolje, hoće li zaustaviti rat? I hoće li opet biti normalnih odnosa sa civilizovanim dijelom svijeta.
  Šefovi ZND okupili su se na Putinovoj sahrani. Kao i predsjednik Narodne Republike Kine. Ali sa Zapada niko nije došao, osim premijera Mađarske. Bilo je, međutim, evidentno da su i Kinezi zadovoljni promjenama. Vladimir Putin je bio previše opasan za svijet, prijetio je da će probiti nuklearni rat. I nikome ne treba.
  Mnogi novinari i estradne zvijezde bili su za promjene.
  Svi su hteli kraj ludila. Patrijarh Kiril je lično sahranio Vladimira Putina. Očigledno je bio zabrinut kako će se ponašati nasljednik. Što je prilično hladno prema pravoslavlju. Da, i pola Jevreja.
  Međutim, Mihail Mišustin se sastao sa patrijarhom nakon sahrane. On je naveo da neće biti suštinskih promjena u odnosu na crkvu i državu.
  Ali ipak, potrebno je brzo održati sastanak s Papom u Moskvi, a sestrinske crkve da se pomire.
  Pa, možda još treba provesti neke manje reforme. Na primjer, da otkažete božićnu objavu i ublažite Uskrs.
  Možda će u ovom slučaju pravoslavlje postati dostupnije i popularnije.
  Da, i brijanje brade svećenika i šišanje ne škodi. I izgledaju kao divljaci.
  Patrijarh Kiril je istakao da je ovde potreban oprezan pristup. Ali, krajnje je vrijeme da se ukine Krsni post - on se najmanje zapaža, a samo plaši stado. Pa, ljudima treba dati više slobode unutar religije, već su umorni od ograničenja.
  Što se tiče postova, onda naravno za pravoslavlje samo minus ovi postovi. Zatim je bilo pitanje protestanata.
  Mihail Mišustin je primetio: Protestanti su takođe hrišćani i sa njima treba biti prijatelj, ali generalno ima manje fanatizma a više liberalizma. A videćemo.
  Jedna od prvih odluka bila je ponovno razmatranje slučaja zabrane Jehovinih svjedoka.
  U stvari, oni su sasvim normalni momci koji ne uče ništa loše. Da treba da živite po jevanđelju. I postoji samo jedan Bog! I da u Bibliji Bog nije sam? Sam Isus je rekao: zašto me nazivaš dobrim? Samo je jedan Bog na nebu!
  Sveštenici to ne mogu više ili manje zadovoljavajuće da objasne.
  Mihail Mišustin je preko Vijeća federacija pokrenuo nove izbore. A njegov slogan je bio jednostavan: sloboda, bogatstvo, stabilnost.
  A na predsjedničkim izborima obećavali su veću slobodu. Konkretno, Maxim Galkin se vratio i označio trijumf opozicije.
  A šta je tome prethodilo?
  Vršilac dužnosti je klimnuo glavom.
  - Da, čekali smo... Ali još je rano za opuštanje! U Rusiji je uvek vladao car. I nije uvek zavisilo od formalnih ovlašćenja!
  Medvedev je primetio:
  - Biće potrebno sačuvati, pa čak i povećati našu vojnu moć, ali istovremeno biti zajedno sa Zapadom!
  Šojgu je gunđao:
  - Nestvarno!
  Mishustin je odgovorio:
  - Naprotiv, stvarno je! Bićemo jaki da obuzdamo Kinu! Inače ćemo postati kolonija Nebeskog Carstva! I doći će vrijeme u cijelom svijetu postojaće jedna sila, i u tome dolazi spas čovječanstva!
  Šojgu je primetio:
  - Putinu treba odati počast na sahrani! I zvati po njemu ulice u gradovima, graditi spomenike, a možda čak i nekom gradu dati prezime!
  Vd predsjednika je rekao:
  - Uradićemo sve kako treba... Jasno je da mrtvaca treba uzvisiti. Ali mi nemamo sovjetsko vrijeme, i treba znati kada stati!
  Šojgu je klimnuo glavom.
  - Putina treba sahraniti u zlatnom kovčegu. A dijamanti su previše!
  Državni tužilac je predložio:
  - Ili ćemo možda balzamovati Putina u mauzoleju umesto Lenjina?
  Mišustin je odmahnuo glavom.
  - Napravićemo mauzolej za Putina, ali u Sankt Peterburgu! I to će biti tri puta više od Lenjina!
  I to je izazvalo veliki aplauz okoline diktatora. Ili bivši diktator!
  Vd predsjednika je najavio:
  - Odgovornim za sahranu ruskog predsjednika Vladimira Vladimiroviča Putina, imenujem Dmitrija Anatoljeviča Medvedeva! I izdajem svoj prvi dekret. I o posthumnoj dodjeli titule Heroja Ruske Federacije i Maršala Ruske Federacije Vladimiru Putinu! Takođe pripremiti dekrete o izgradnji Putinovog mauzoleja u Sankt Peterburgu i uvođenju desetodnevne žalosti. I zato budi!
  A svita je agresivno vikala:
  - Slava Rusiji! I posthumna slava Putinu!
  Mishustin je dodao:
  - A raspisujem i konkurs za spomenik Putinu. Prema uslovima konkursa, to bi trebalo da bude najveći spomenik, odnosno statua na svetu.
  Matvienko je klimnula glavom:
  - To je odlicna ideja!
  Vd predsjednika je dodao:
  - I Jeljcin bi takođe trebao napraviti statuu. Predlažem da nađem mjesto u blizini Moskve, tako da postoji čitava ruta za spomenike predsjednicima Rusije. I za buduće vladare!
  Šojgu se nasmejao.
  - Hoćeš da napraviš spomenik sebi Miša?
  Mišustin je primetio:
  - Mi predsednici smo slični faraonima! Izgradimo svoje mauzoleje!
  Ministar odbrane je podsjetio:
  - A šta je sa mnom čin maršala i dijamantska zvijezda pobjede?
  Vršilac dužnosti predsjednika se složio:
  - I pripremite dekret o Šojguu... I neka Dmitrij Medvedev dobije zvezdu heroja Rusije. I onda toliko godina na vlasti, i to bez naređenja!
  Vršilac dužnosti šefa Savjeta bezbjednosti je klimnuo glavom.
  - Istina je! Dugo sam sanjao zvjezdicu!
  Mishustin je dodao:
  - Nalažem i da se pripremi uredba o odlikovanju svih poslanika Savezne skupštine i članova Državnog vijeća posebnom zlatnom medaljom časti, te isplate posebne nagrade počasnom državnom službeniku! I povrh toga pripremiti uredbu o udvostručenju plata i penzija svim oficirima i generalima organa reda! A i o tome da se svim vojnim penzionerima dodjeljuje sljedeći vojni čin!
  Šojgu je klimnuo u znak slaganja:
  - Ovo je sjajna mudra odluka! Sigurnosne snage su naša kičma!
  Ministar finansija je napomenuo:
  - Riznica je prazna!
  Mishustin je zarežao:
  - Štampaj više! Čak je korisno malo ubrzati inflaciju! U Rusiji je nedostatak novca!
  Šef Centralne banke je klimnuo glavom.
  - Napravićemo sjajnu!
  Mišustin je primetio:
  - Možete dozvoliti službenicima da daju poklone do deset hiljada dolara. Oni takođe moraju da žive. I izjave o prihodima - klasifikovaćemo! I generalno će biti potrebno povećati plate funkcionerima na svim nivoima.
  Medvedev je pojasnio:
  - Ali ne sada, nego posle izbora! Moramo pobijediti na predsjedničkim izborima u Rusiji! Narodu se neće svidjeti povećanje primanja funkcionera!
  Vd predsjednika je primijetio:
  - Ali zvaničnicima će se svideti! Nije bitno kako glasaju, bitno je kako misle!
  Ministri su aplaudirali...
  Osećalo se da je Putinov naslednik njegova ličnost. I biće moguće krasti hrabrije. Štaviše, primjer Navalnog je pokazao da zatvaraju neprijatelje vlasti, a ne one koji kradu!
  Bilo je i drugih naredbi v.d. Posebno je od poslanika zatraženo da legalizuju besplatnu privatizaciju stanova u Moskvi, po službenoj dužnosti. To bi mnogo inspirisalo mnoge nerezidente.
  A poslanici su trebali da služe i dva saziva - da isplaćuju penziju od sto posto, bez obzira na godine.
  A ovo je samo početak.
  A Mišustin je Putina posthumno odlikovao i Ordenom zasluga za otadžbinu prvog stepena.
  I odlučili su ne samo da Putinov kovčeg učine zlatnim, već i dalje posut dijamantima.
  Istovremeno, Mikhail Mishustin i Joe Biden razgovarali su telefonom;
  Razgovarao je telefonom sa Mišustinom...
  Vršilac dužnosti predsednika Rusije je rekao:
  - Svi shvatamo da je vreme da se okonča Hladni rat! Samo slabimo jedno drugo!
  Bajden se složio sa ovim:
  - Ne treba nam hibridni rat! I dobro je da je ovaj monstrum Vladimir Putin mrtav!
  Mišustin je iskreno primetio:
  - I meni je drago zbog ovoga... Ali za sada moram javno da glumim tugu i veličam mrtve! Ali nakon što budem izabran za predsjednika, postaćemo pravi prijatelji!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je logično primijetio:
  - Nije bitna ličnost! Važan sistem! Neću se kandidovati za drugi mandat, ali sistem će ostati!
  Vd predsjednika je upitao:
  - Šta je sa Trampom?
  Bajden se nasmejao.
  Nećemo imati drugog Trampa!
  Mišustin se složio:
  - Da, ali nećemo imati drugog Putina! Sve ide u krug!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je ljutito odgovorio:
  - Mislim da ne! SAD moraju postati održive. Stalni zamahi klatna u jednom ili drugom smjeru samo nam štete!
  Vd predsjednika je potvrdio:
  - A mi imamo komunistu Alekseja Kuznjecova. On vam može postati sto puta gori od Putina!
  Bajden je, odmah shvativši suštinu, klimnuo glavom:
  - Možemo vam pomoći u ovoj svetoj borbi!
  Mišustin je otvoreno rekao:
  - Neophodno je da Kuznjecov ima račune i imovinu u inostranstvu. I na osnovu toga ćemo pokrenuti veliki skandal!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je uz uzdah rekao:
  - Uradićemo to! A šta ćemo dobiti zauzvrat!
  Vd predsjednika je zahvalno rekao:
  - Poništimo zakon Dime Jakovljeva!
  Bajden se nasmijao i primijetio:
  - Mislite li da će usvajanje djece alkoholičara iz vaših sirotišta mnogo pomoći Americi?
  Mišustin je logično prigovorio:
  - Američki narod će to primiti pozitivno. Potrebno je smanjiti stepen međusobne histerije u medijima! Neka vaši vrše manji pritisak na nas. A ja ću zamrznuti napade na vas u našim medijima!
  Bajden je sa osmehom primetio:
  - Naši mediji su slobodniji. I neko vrijeme može doći do napada na Rusiju. Ali ti nećeš naleteti, a mi nećemo da se bunimo!
  Mihail Vladimirovič je primetio:
  - Razgovaraćemo više na Putinovoj sahrani... Razgovaraćemo o kontroverznim temama. U svakom slučaju, za razliku od cara Vladimira, razumijem koliko je Kina opasna. I da ga moramo zajedno zaustaviti!
  Predsjednik Sjedinjenih Država se složio:
  - Dobro je da ima razumevanja! Ali pokušajte se ponašati tako da svi vide da se Rusija mijenja na bolje!
  Mishustin je potvrdio:
  - Već sam potpisao pomilovanje za Alekseja Navaljnog, a ovo vam je signal - već smo drugačiji!
  Nakon sahrane Vladimira Putina stavljen u mauzolej
  A kovčeg Vladimira Putina je debelo prošaran dijamantima u listićima zlata. I to je lijepo i bogato.
  Stigli su gosti iz cijelog svijeta. Uključujući iz Kine, SAD-a, Ukrajine i tako dalje.
  Mišustin je, kao što je obećao, održao sastanak sa Bajdenom. Ali prije toga se sastao i sa drugom Xi Jinpingom. Pokušao je uvjeriti svog kineskog prijatelja da je Rusija i dalje saveznik Nebeskog carstva i da se ništa neće promijeniti. Ali Mihail Vladimirovič je izbjegavao pojedinosti. Kina do sada nije tražila ništa dodatno od Rusije, ali u redu. Iako je Xi Jinping nagovijestio da bi Rusija mogla podijeliti vojne tajne i tehnologije s Kinom, kao i niže cijene nafte i plina. Kao, Kina je postala jako jaka nakon pandemije, i da ima takve resurse...
  Mišustin je smatrao da će Kinezi pojačati pritisak na Rusiju. Štaviše, više moći i više arogancije. Xi Jinping je pozvao vršioca dužnosti predsjednika da posjeti Kinu i tamo razgovara o nekim spornim pitanjima.
  Vidi se da predsednik Narodne Republike Kine gleda na Mišustina kao da nije ravnopravan i da će ga očigledno dobro stisnuti. I još je hladno u njegovim očima. Xi Jinping će se uskoro kandidovati za treći mandat - suprotno tradiciji Deng Xiaopinga. I protiv toga, značajan dio stranke nije tako veliki drug Xi da su prekršena dva mandata. Naravno, kineski predsednik, koji se smatra neodlučnim liderom u spoljnoj politici, želi da izvrši pritisak na Rusiju. Štaviše, naslednik je u političkom smislu i u smislu narodne ljubavi slabiji od svog prethodnika.
  Si Đinping želi da pokaže za šta je sposoban i da nagne Rusiju da su Rusi samo mlađi partneri.
  Mišustin je to osetio. Kao i nakon Staljinove smrti, kada je Mao Zedong naglo pojačao pritisak na SSSR i postao mnogo čvršći i beskompromisniji.
  Na sastanku sa Bajdenom, Mihail Vladimirovič je pokušao da izgleda samouvereno, ali su mu ruke drhtale.
  Predsjednik Sjedinjenih Država je pozdravio. I počeli su da pričaju.
  Mishustin je rekao:
  - Mi smo Rusija - ovo je kovačnica oružja i sirovina! I istovremeno ima ogroman naučni potencijal. I naša je odgovornost da svijet održavamo stabilnim i prosperitetnim.
  Bajden se složio sa ovim:
  - Naravno, Rusija je jaka zemlja i svetska sila. I trebali bismo biti prijatelji i držati svijet zajedno!
  Vršilac dužnosti ruskog predsjednika je klimnuo glavom.
  Da, gospodine Joe! Ali za to je potrebno prilagoditi javno mnijenje uzajamnom stvaranju. Ne smijete nas dirati, ali mi ne smijemo dirati vas!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je primijetio:
  - Imamo slobodnu štampu!
  Mišustin je klimnuo glavom.
  - I formalno smo slobodni! Ali stvarna zavisnost je uvijek prisutna!
  Bajden je primetio:
  - Zadržite svoje novinare, a nama će biti lakše zadržati svoje!
  Vršilac dužnosti predsednika Rusije je izjavio:
  - Biće to zajednička odluka bez napada!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je logično primijetio:
  - Ovo samo po sebi nije dovoljno! Treba nam zajedničko američko-rusko prijateljstvo! Da se ne dižemo jedni protiv drugih!
  I obrnuto, hvalili su i razmjenjivali praznike prijateljstva!
  Mišustin se složio sa ovim:
  - Neka bude tako! Zatvaramo na našim pozicijama! Poslat ću dječiju delegaciju u SAD!
  Bajden je klimnuo glavom i primetio:
  - Da, i zakon Dime Jakovljeva treba ukinuti. Veoma je uvredljiv za američki narod i medije!
  Vršilac dužnosti je klimnuo u znak slaganja.
  - Otkažite g. Predsedniče! Ti i ja smo Joeovi prijatelji zauvijek! Biću prijatelj sa tvojim naslednikom, ko god da je!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je u suštini pitao:
  - Možete li pobijediti na izborima za predsjednika Rusije?
  Mišustin je klimnuo u znak slaganja.
  - Nije bitno kako glasaju - bitno je kako misle! Ja ću pobijediti i moj novi kurs će biti mudriji!
  Bajden je primetio:
  - Možemo vam pomoći na izborima!
  Vršilac dužnosti predsednika Rusije je primetio:
  - Ovde je glavna stvar da se ne mešate! Neprijatelj, posebno komunisti, takođe koriste antizapadnu retoriku. Presnažno zbližavanje sa Zapadom mogu iskoristiti u propagandne svrhe. Ovdje je najvažnije da im ne date povoda da kritikuju Sjedinjene Države. Posebno smo spremni da vam pomognemo u Avganistanu. Imamo iskustva po ovom pitanju i ne trebaju nam talibani u podnožju Rusije!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je uz uzdah primijetio:
  Ovaj rat je predugo trajao. Velika većina Amerikanaca smatra da mi tu nemamo šta da radimo! Zaista, zašto bismo potrošili milion dolara na svakog našeg vojnika u ovoj zemlji!
  Mišustin je klimnuo glavom i njuškajući nos primetio:
  - Da, razumem te! Imamo i pojačane kritike na račun Ukrajine. A ovo je vrlo agresivna kritika! Posebno sa strane nove komunističke zvijezde Nikolaja Bondarenka! Ovo je pravo čudovište!
  Bajden je sa osmehom primetio:
  - Možeš ga zatvoriti kao Navalnog!
  Vršilac dužnosti predsednika Rusije je primetio:
  - Tako je, oslobodićemo Navaljnog! Već sam potpisao njegovo pomilovanje!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je kimnuo u znak slaganja.
  - Ovo je dobro! To će nam olakšati vođenje propagande u korist novog, ruskog rukovodstva!
  Mišustin je klimnuo glavom sa osmehom:
  - Biće dobro, prijatelju!
  Bajden je uz uzdah primijetio:
  - Jao, predsjednik Sjedinjenih Država je prestar i nije mu preostalo mnogo! U ovom slučaju je neophodan sistem dugoročne veze!
  Vršilac dužnosti predsednika Rusije je primetio:
  - Nemam želju da ponovim put Putina i resetujem svoje rokove! Ali glavna stvar je partija, i njeno raspoloženje, a lider je sporedan!
  Predsjednik Sjedinjenih Država se složio:
  - Da, partija i sistem su primarni! I u tom smislu, mi ćemo zauvijek biti zajedno ako razvijemo održiv sistem!
  Mišustin je klimnuo glavom i primetio:
  - Kada javno mnjenje sazri, ući ćemo u NATO, G8, pa čak i u Evropsku uniju! Nadam se da će EU biti budućnost!
  Bajden je potvrdio:
  - Da, stvorićemo evro-američko-azijsku uniju! Budućnost će biti u političkoj globalizaciji svijeta! Na kraju krajeva, globalizacija je progresivan proces, zar ne?
  Vršilac dužnosti predsjednika se složio:
  - Bez sumnje progresivna! I ja to razumem, za razliku od Putina koji je bio pristalica multipolarnog sveta!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je logično primijetio:
  - Multipolarni svijet je ćorsokak! Samo u političkom globalizmu spasa čovječanstva, od međusobnog uništenja!
  Mišustin je agresivno odmahnuo glavom.
  - Veliko i obostrano uništenje! Na kraju krajeva, imamo jednu planetu, a svi smo mi ljudi! Moramo biti prijatelji! Ali Putin je ostao pri svojim idejama u srednjem veku!
  Bajden je pitao:
  - A zašto si zasuo njegov kovčeg dijamantima?
  Vršilac dužnosti predsjednika Rusije se nasmijao:
  - Naravno da je previše! Ali mi igramo na instinktima gomile. Vladimir Putin je bukvalno kanonizovan i pretvoren u živo božanstvo! I ovo se mora uzeti u obzir! Ali uskoro će droga nestati, a nacija će imati novog vođu! I dvadeseti kongres dolazi!
  Predsjednik Sjedinjenih Država se nasmijao i odgovorio:
  - Dvadeseti kongres! Uredu je! Rusija se kreće u pravom smeru! I naravno da birate...
  Mishustin je samouvjereno izjavio:
  - Biram civilizaciju protiv varvarstva!
  Bajden je s odobravanjem klimnuo glavom.
  - Bolje da ne kažem!
  Vršilac dužnosti predsednika Rusije je primetio:
  - Neka je u dijamantu, ali ipak je ovaj Putin u kovčegu! I zlato ga neće učiniti živim! Sada sam ja kralj! I neću dati svoj tron nikome!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je sa smiješkom rekao:
  - Nema prestola - mi smo samo sluge naroda!
  Mišustin se složio sa ovim:
  - Da, mi smo sluge naroda, ali su iz nekog razloga počeli da draže vlasnike!
  Bajden je agresivno primijetio:
  - Era kraljeva je zastarela! Predsjednik je prije svega sluga naroda!
  I američki predsednik je popio sok... Mišustin je više voleo crno vino. Donijele su mu je lijepe djevojke.
  Nastala je pauza... Mišustin je primetio:
  - Nemoguće je o svemu razgovarati na sahrani predsednika Rusije. I dok ne budem narodno izabran za predsjednika, ruke su mi vezane. Opasno je odmah ići na zbližavanje sa Sjedinjenim Državama. Ovdje morate djelovati mudro i razumno, bez nepotrebnih ekstrema!
  Bajden je klimnuo u znak slaganja.
  - Da, ne žuri nam se! Ali šta je sa Ukrajinom?
  Vršilac dužnosti predsjednika Rusije, zahvalno je rekao:
  - Moramo da obnovimo ekonomske odnose sa njima, pre svega. A onda riješite kontroverzna pitanja! Dok ne zaoštrimo odnose!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je primijetio:
  - Ali sporazume iz Minska treba preispitati! I napravite niz promjena na kojima insistira ukrajinska strana!
  Mishustin je potvrdio:
  - Pokušaćemo da to sprovedemo. Radiće. Ne zaboravite da ja samo glumim i nisam imao vremena da se ojačam! Mora se shvatiti da isti Šojgu i Medvedev i ostali službenici bezbjednosti još nisu moji štićenici! I mogu se pokazati!
  Bajden je klimnuo u znak slaganja.
  - Razumem! I trudiću se da sve uradim pažljivo i da ne naudim novoj ruskoj vlasti. Ne treba nam dolazak mladog i talentovanog komuniste! Želite intelektualnu pomoć?
  Vršilac dužnosti predsednika Rusije je primetio:
  - Imamo dovoljno pametnih ljudi! Ipak, može nam dobro doći nešto iz našeg iskustva.... Odnosno, izvinite me iz vašeg američkog iskustva!
  Predsjednik Sjedinjenih Država podsjetio je:
  - Jednom smo čak pomagali i Jeljcinu! Ako ne naše političke tehnologije, onda bi to bio veliki promašaj na izborima. I tako su mogli zatvoriti jaz sa komunistima, a onda su bacili još nekoliko listića. Osim toga, Aleksandar Lebed je kupljen iznutricama! I izveli su genijalnu operaciju prolaska kroz neprohodnu močvaru, i prava čuda!
  Mishustin je primetio, pokazujući svoje lažne zube:
  - Autoritet naše vlade je veliki! A narod još nije spreman za povratak komunista! I nadamo se da nikada neće! I sve ćemo razmazati po zidu!
  Bajden se nasmijao i odgovorio:
  - Takođe je dobro! Volim borbu!
  Na rastanku su se oba vladara rukovala i razišla ...
  Mišustin je takođe održao kratak sastanak sa Zelenskim o nevesti u Putinovom mauzoleju. Predsjednik Ukrajine je izgledao radosno, na kraju krajeva, umro je glavni neprijatelj njegove zemlje. Diskusija je išla prilično brzo. Neki ekonomski kontakti su potpisani odmah na licu mjesta.
  Mišustin je primetio:
  - Donbas nam nije potreban! Nemaš gde da staviš svoj ugalj! Zašto bismo pokušali da se pretplatimo na njih!
  Zelensky je napomenuo:
  - Samo nam se nemojte mešati - sami ćemo rešiti problem Donbasa!
  Vršilac dužnosti predsednika Rusije se nasmejao i primetio:
  - Sumnjam da ćete moći da ih pobedite silom, čak i ako vam ne smetamo! Veoma sumnjam!
  Predsednik Ukrajine se nasmešio i odgovorio:
  - Amerika i NATO će nam pomoći. I vjerujte mi, Ukrajinci se znaju boriti ništa gore od Rusa! Setite se braće Kličko!
  Mišustin se namrštio. Vladimir Kličko, koji je već bio otpisan u rezervu, odnosno u kuću slavnih, neočekivano se vratio u ring, iako su svi već bili umorni od čekanja. A borio se sa bivšim svjetskim prvakom u četiri verzije, Ruizom. I poslao je relativno mladog boksera snažnim udarcem u nokaut.
  Ovo je napravilo veliki potres u svijetu boksa. A sada Vladimir Kličko mora da se bori u revanšu sa Tajsonom Fjurijem! I naravno da je jednostavno odlično! A ako se Vladimir Kličko osveti, postaće prava legenda! I oborio Foremanov rekord! A tu su i Usik i Lomačenko - takođe zvezde!
  Vršilac dužnosti predsednika Rusije se nasmejao i odgovorio:
  - Bolje ne žurite! Hajde da rešimo ovaj problem! Ovdje su mogući kompromisi, pogotovo što je ovo legalna ukrajinska teritorija. I možemo da izvršimo veliki pritisak na separatiste!
  Zelensky se složio sa ovim:
  - Naravno, mnogo je bolje to postići mirnim putem! Pa se nadam da ćemo se slagati!
  Mišustin zaurla:
  Mi smo za mir, za prijateljstvo,
  Za osmehe sveta...
  Za srdačnost susreta!
  I nešto je potpisano na licu mesta... Zelenski je obećao da će obuzdati Radu i ublažiti zakon o ruskom jeziku.
  Mišustin je zauzvrat dao popuste na gas i naftu. U isto vrijeme obje strane su se rukovale.
  Vršilac dužnosti predsjednika Rusije predložio je i nove izmjene ustava. Pravo glasa od četrnaeste godine i osuđenici po presudi suda. I također uspostaviti mjesto potpredsjednika. Da to bude stabilniji politički sistem. A onda je ipak Vladimir Vladimirovič Putin bio savijen. Međutim, nekoliko godina je izgledao izuzetno umorno. I nije bilo veliko iznenađenje.
  Mnogo više smetnji bio je fenomen Nikolaja Bondarenka, koji je svrgnuo starijeg Zjuganova koji je već pao u ludilo. Ako je Navaljni nesumnjivo snažan vođa, ali ne baš popularan liberal među ljudima, onda je Bondarenko predvodio komuniste - a to je kolosalna moć i popularnost.
  Genadij Zjuganov je zaista tolika opozicija da je poklon svakoj vlasti: staroj, bolesnoj i punoj senilnosti! I previše konzervativan i izgleda arhaično, čak i devedesetih. Ali već je prošla treća decenija dvadeset prvog veka i komunistima je nesumnjivo potreban novi vođa, a to vide svi koji nisu slepi!
  A sad se ostvarila noćna mora Kremlja, a komunisti imaju pravog i mladog, a pojavio se borac!
  I naravno ovo je ozbiljno. Ispostavilo se da je 2022. godina prijevremenih predsjedničkih izbora u Rusiji. A vladajuću elitu su čekala vrlo ozbiljna suđenja. Ovoga puta slabi i stari Zjuganov više nije mogao biti sparing partner vladinom kandidatu. Iako se najbolji konkurent ne može naći. Kada Zjuganov govori, ljudi žele da zijevaju ili čak povraćaju. I od Grudinina su napravili lopova i lopova. Osim toga, Pavel Grudinin također više nije mlad. I u svakom slučaju, stariji od Mihaila Mišustina. A bilo bi zgodno i boriti se s njim.
  Ali Zjuganov nije tako jednostavan i ušao je u predsjedništvo iz Komunističke partije. A Nikolaj Bondarenko može biti spriječen da kao policajac pronađe grešku na položaju.
  Nije li? Genady Zyuganov je poklon kao sparing partner.
  Žirinovski jako nedostaje.
  Mihail Mišustin uzeo je i posthumno odlikovao Vladimira Volfoviča Žirinovskog zvezdom Heroja Rusije, a takođe mu je dodelio čin general-pukovnika.
  U Liberalno-demokratskoj partiji to je pozitivno primljeno. I najavili su da će podržati Mihaila Mišustina na predsjedničkim izborima u Rusiji.
  Ali komunisti su veoma lukavi. Pored starijeg senilnog Zjuganova, neočekivano je za predsednika kao guverner Hakasije nominovan i Valentin Konovalov.
  Štaviše, postojao je dogovor da će se pomoći onome ko postane lider rejtinga. I uzajamno povlačenje će biti uzeto.
  Genadij Zjuganov je izgledao prestaro i mršavo.
  A gde da ide za predsednika.
  Potpise je već prikupilo više od četrdeset kandidata, a očekivalo se da će ukrajinski rekord biti oboren. Da je stvarno postalo kul, a borba žestoka.
  Mihail Mišustin je, kako bi privukao dodatne glasove, dozvolio prodaju alkohola noću, kao i putujuće tezge, te pivo na različitim mjestima.
  Zakon protiv duvana je takođe ublažen. Štaviše, značajno je ublažen, posebno u onim tačkama gdje se najčešće kršio, ili ga je bilo teže kontrolisati.
  Odlučeno je vratiti reklamiranje piva na televiziji. Da bi privatne novine bile zadovoljne, dozvoljeno im je da reklamiraju alkohol i duvan.
  Mihail Mišustin je najavio povratak niza sloboda i vertikalnu liberalizaciju.
  Posebno su smanjene kazne za distribuciju lakih droga i prostituciju.
  Ponovo je legalizovan posao kockanja.
  Mihail Mišustin je čak nazvao zabranu kazina glupošću gospodina Medvedeva, koji je i sam tu prokockao mnogo stvari.
  A sada želi da povrati ugledne građane Rusije. I tako dalje...
  Mihail Mišustin je počeo da upravlja. Posebno je snizio mete za votku. I reklamiranje piva ponovo se pojavilo na televiziji. I još mnogo toga.
  Došlo je do liberalizacije.
  I predloženo je da se guverneri biraju od dvadeset i jedne godine, bez obzira na njihova uvjerenja. Koja je takođe postala nova metla, koja je već bila kreda na drugačiji način.
  Mihail Mišustin je rekao:
  - Imaćete slobodu i bogatstvo!
  Istovremeno, povećane su i plate funkcionerima i namještenicima. A rublja je čak ojačala zbog deviznih intervencija. Mnogo toga je urađeno.
  Ali, naravno, inflacija je naglo porasla. Mihail Mišustin smanjio je poreze na siromašne na deset posto. Ali još nije počeo podizati za bogate. I malo opušteno...
  Socijalna politika se pokazala kontroverznom...
  U Moskvi su odlučili da organizuju nove igre i takmičenja. A ovo je zaista ozbiljno. Konkretno, održavanje alternativnih Olimpijskih igara. Bez obzira na troškove.
  I drugi projekti Mihaila Mišustina. Evo, na primer, i ideje: da se održi prvo svetsko takmičenje u literaturi: ko popije više votke u jednom minutu! Ovdje Rusi zaista mogu uzeti sve nagrade.
  Mišustin nije budala da sam pije! Uzeo je čašu votke i prevrnuo je. I pojeo je crni kavijar odjednom prevrnuti tri kašike. I onda igrao karte
  baciti.
  Tada je Mihail Mišustin pokušao da peva zajedno sa Leptsom. Nažalost, nauka još nije mogla uskrsnuti Kobzona.
  Međutim, vršilac dužnosti predsednika Rusije je drhtao pri pomisli da će i Vladimir Putin vaskrsnuti. Ali ja sam želeo da budem kralj, ili kralj!
  Mihail Mišustin je snimljen u istom društvu sa devojkama, a okružen je kul curama.
  Vršilac dužnosti predsjednika Rusije iznio je slogan: graditi kapitalizam s ljudskim licem! I svaki muškarac ima slobodan pristup ženi!
  I to je izazvalo navalu entuzijazma ... Pogotovo kada je Mihail Mišustin nastavio sa izdavanjem programa "Lutke". Štaviše, ovo je dobra dezinformacija. Možete prikazati Alekseja Kuznjecova kao potpunu budalu. Iako se u "Lutkama" sva opozicija može unakaziti.
  Mihail Mišustin se pokazao kao borben momak.
  Na primjer, već cigarete i pivo na štandovima mogu se prodavati u bilo koje doba dana. I složićete se da je izuzetno cool. Mihail Mišustin ponovo gura zanimljive ideje.
  Na primjer, platite roditeljima ako djeca pohađaju sportske klubove. Odnosno, ne samo da je obuka besplatna, već se plaća i posjeta sekciji.
  Svojevrsna promocija zdravog načina života. I dok su pivo i alkohol sada na svakom ćošku. A ako hoćeš da piješ - pij!
  I ne škodi pušiti. Kazne za marihuanu su smanjene. Štaviše, pozivajući se na međunarodno iskustvo i rezoluciju UN. Konkretno, već za transport lakih droga samo novčana kazna bez zatvorske kazne.
  Uopšteno govoreći, Mihail Mišustin je uveo niz amandmana na krivični zakon kako bi ublažio kaznu. Pogotovo tamo gdje su bili pretjerani. Posebno za nenasilne zločine. Kao, i ovdje nije potrebno ići predaleko.
  Da, i silovanje žena je takav zločin, gdje je teško razumjeti da li je bilo nasilja, ili je žena sama zavela seljaka, a zatim naškrabala izjavu. U svakom slučaju, kazna je u ovom slučaju bila ublažena. Ali za silovanje od strane muškarca i muškarci čak i pooštreni.
  Ovdje je mudri vd predsjednika Rusije skrenuo pažnju na posljedice. U stvari, pa pojebali su ženu, šta joj se desilo? Samo sažaljenje i ljubav. A ako je čovjek silovan, onda se mnogi neće rukovati s njim. A u zoni postoji takav pijetao. Čak i da je silovan i protivno lopovskim zakonima!
  Mihail Mišustin je takođe smanjio period saglasnosti na četrnaest godina. Pozivajući se na činjenicu da je u Japanu uglavnom od trinaest godina. I da je za tinejdžere bolje da steknu seksualno iskustvo sa odraslima i iskusnim ljudima. I ovo je općenito prihvaćeno od strane muškaraca s razumijevanjem. Dakle, neka vrsta seksualne liberalizacije.
  Istovremeno je moguće legalizirati istospolne brakove. Ustav uvek mogu da tumače advokati kako predsednik hoće.
  U svakom slučaju, gejevi su to cijenili. A u Evropi je stav prema Mihailu Mišustinu postao još topliji.
  I neka licemjeri ućute. Posle Putinove diktature, došlo je vreme - sloboda!
  I labavost u svemu! Konkretno, podignut je veliki spomenik Mihailu Gorbačovu. Ali kult Putinove ličnosti počeo je da se gasi. Bio je sve više kritikovan.
  Mihail Vladimirovič, kao i Mihail Sergejevič, počeo je da se oslanja na veću ličnu slobodu. Kada je bilo dozvoljeno sve više i više. Kao kazino? A zašto ne? Bilo je to u nultim godinama pod Putinom. Samo je licemjerje udarilo Medveda u glavu.
  Mihail Mišustin je bacio kost zvaničnicima: sada im je bilo dozvoljeno da primaju poklone do deset hiljada dolara. I to je, naravno, izazvalo radost u aparatu.
  U stvari, bilo je slobodnih vremena. Imperijalnu strogost počela je zamjenjivati sloboda. I opet su se na ekranima pojavile gole ženske sise.
  I ne samo ovo. U vojsci su nastali zakoniti bordeli. Svaki vojnik dobija pravo da vodi ljubav sa devojkama za kupone. I ovo je, naravno, veliko dostignuće demokratije. Čak se i u zatvorima, kolonijama i istražnim zatvorima moglo ići kod djevojaka. Naročito je Mihail Mišustin insistirao da sveštenice ljubavi budu u kolonijama za maloletnike. Tako da dječaci ne siluju dječake, nego da budu sa ženama.
  Onda neće biti petlova u zonama mladih.
  Isto slično izazvalo je, takođe, poprilično odobravanje. I osuda u isto vrijeme.
  Iako bi slogan Mihaila Mišustina: vertikalna liberalizacija i više slobode bio popularan posebno među mladima. I čitave gomile ljudi okupile su se da pozdrave novog vršioca dužnosti predsednika Rusije!
  Mihail Mišustin je čovek koji je zaista želeo više slobode i to ne samo za sebe. Bio je zgrožen zabranama iz vremena socijalizma. A reakcija na jačanje pozicija ljevice bio je antikomunizam u propagandi. I nastavio je da raste...
  Mihail Mišustin, buržuj od mozga do kosti, sada je želeo klasični kapitalizam i potpunu slobodu.
  . EPILOG
  Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin pomno je pratio borbe u Iranu. Vojska SSSR-a počela je da juriša na glavni grad Teheran. Tako je došlo do pravog osvajanja velike zemlje. Čak i veća, po površini, od Ukrajine.
  Mihail-Vladimir je bio veoma zadovoljan: postao je osvajač. I cijene nafte su skočile u nebo. A to je omogućilo povećanje vojne potrošnje.
  Gorbačov-Putin je čak odlučio da produži rok službe u vojsci sa tri na šest godina. Tako da su vojnici bolje savladali tehniku.
  I otkažite sva odlaganja. Štaviše, ako ste psihički bolesni, onda idite u građevinski bataljon. I neka služe oni koji su osuđeni. Štaviše, ako neko napuni osamnaest godina, onda iz kolonije, direktno u vojsku.
  I to je cool!
  Mihail-Vladimir je postao diktator i zaprijetio cijelom svijetu. Konkretno, više nije bilo govora o razoružanju. Naprotiv, Gorbačov-Putin je zapretio da će pustiti Ameriku golog dupeta da obiđe svet.
  Ovakva je postala politika. I što je najvažnije, militarizam i kult moći.
  I gruba diplomatija.
  I još jedna zanimljiva ideja: neka ne samo muškarci, već i žene služe vojsku.
  A sada devojke od osamnaest godina idu u vojsku. I moraju se boriti i pobijediti.
  I to je super.
  Ovdje se djevojke bore, jurišaju na Teheran i demonstriraju kolosalnu snagu;
  Jednih šest heroja, gdje god nisu bili i spremni su za borbu protiv bilo koje vojske.
  Oleg Rybačenko je mahao svojim magičnim mačevima. Izdužili su se i sekli kroz dronove poput noževa za puter. Nakon toga, dječak je golim prstima bacio par graška sa eksplozivom.
  Iranski tenkovi su eksplodirali.
  Dečak je pevao:
  - Slava eri ruskog mača!
  Margarita je takođe mahnula oštricama. Sjekao helikoptere. A onda je djevojka golim nožnim prstima bacila razorne igle.
  Rasturio protivnike i zacvilio:
  Za cilj komunizma!
  A evo i Nataše u napadu... Kako seče mačevima po avijaciji religioznog Irana. I uništiti neprijateljske avione. A onda će golim nožnim prstima lansirati ubilački bumerang koji će razdvojiti vojnike istočnog, iranskog carstva.
  A onda, kao iz pupka, bljesne munjom. A onda će baciti grudnjak i lansirati pulsar iz grimizne bradavice.
  Rastrgaće masu Homeinijevih vojnika i urlati:
  - Slava eri sovjetskog naroda!
  A onda je Zoja presjekla od divljeg bijesa. Takođe ruši tako što se izdužuje mačevima i odseca kule tenkova.
  I tada će prsti golih nogu, poput goruće tvari, biti lansirani. I tada će dar smrti otići iz gole pete.
  A grimizne bradavice će pustiti kaskadu munja na helikopterima. A onda će nešto smrtonosno izbiti iz pupka.
  Augustin se također bori za ovo. Ta devojka je smrtonosna. A iz rubin bradavica munje. A goli prsti bacaju pulsare. I zrakom iz pupka, kobno se pridružio Homeinijevim trupama.
  A jezik će se pokazati i zarežati:
  - Za majku Rusiju!
  Dakle, Svetlana je veoma agresivna u borbi. A njeni mačevi, produžujući se, sasjekli su i avione i tenkove.
  A iz bradavice jagode kako će pustiti potoke totalne smrti. A onda će im pupak biti ubijen ubitačnim udarcem. A nakon njenih bosih nogu koristiće se tako da će mnogo neprijatelja biti rastrgano. Iran je potpao pod distribuciju. Dokazati svima da je silu teško pobediti.
  Pogotovo kada je Rusija, odnosno SSSR, na strani Iraka, koji je okovao glavne snage Perzijanaca na Zapadu. Ali Rusija je i dalje pravoslavna i ateistička u isto vrijeme, te stoga nije baš bliska Iraku.
  Diktator Homeini, napali ste pogrešne ljude.
  Oleg Rybačenko je zasjekao mačevima koji su se oštro produžili na iranske bespilotne letjelice i avione i odsjekao ih. Zatim je golim prstima dječjih nogu pustio smrtonosnu, razornu munju koja je istopila masu neprijateljskih tenkova.
  A onda dječak terminator zviždi. I masa vrana pala je u duboku nesvjesticu i obrušila se na iransku vojsku diktatora Homeinija.
  Dječak je zacvilio:
  - Za saveznike Rusije!
  Margarita Korshunova se također bori očajno i hrabro. Vodi mlin sa mačevima. Zatim njene gole devojačke noge, dok lansiraju poklon prave i opasne smrti.
  Tada će djevojka ispaliti iscjedak iz svog pupka, isparivši masu iranskih tenkova i aviona.
  A onda Margarita kako da zviždi. I gavranovi će pasti kao tepih na glave iranskih vojnika. I oni će zapravo probiti kule i otkinuti im krila.
  Djevojka je zacvilila:
  - Za naše mirovne inicijative i pravoslavno bratstvo.
  Nataša je ponovo u očajničkom napadu. Njeni mačevi proizvode ogromna razaranja. I toliko aviona i tenkova je posječeno. A onda će goli prsti baciti grašak uništenja i rastrgati masu protivnika, kidajući kule od tenkova. A onda djevojka iz grimizne bradavice bije pulsarom, kod Homeinijeve vojske.
  A onda dolazi do slapa munja iz pupka, tako smrtonosnog. I na kraju, kako će mlaz magoplazme poletjeti iz nedra Venere.
  Ratnik je urlao:
  - Za naše saveznike!
  Sljedeća seče Zoya. Borbena djevojka koristi tehniku helikoptera. A onda se čini da njene bose noge emituju dar smrti. A iz grimiznih bradavica lete smrtonosne munje, udarajući protivnike. A onda iz pupka potoci pulsara.
  A iz pećine Venere, nove porcije uništenja iranskih vojnika, te tenkovi sa avionima.
  Djevojka je vrisnula:
  - Slava komunizmu!
  Augustin se vratio u akciju kao kaskadna munja. A sada su joj mačevi sekli kao brada do korijena. A goli prsti na nogama donose dar potpunog uništenja. A onda iz rubinskih bradavica lete snopovi lasera koji seku kroz iranske tenkove i avione.
  Ali iz pupka, munja će pucati uništenjem.
  I ovako će iz nedra Venere doći pakleni cunami smrti, donoseći nesumnjivu smrt svemu što napada Sovjetski Savez - iako je u ovom slučaju Iran napao Gorbačov-Putin. I masa aviona, tenkova, dronova potpuno je izgorjela.
  Devojka je pevala od besa:
  - Pijmo zajedno za Rusiju, tačnije SSSR i Irak!
  Svetlana je takođe zgodnija u borbi. I sječe Homeinijeve trupe bez imalo sažaljenja. I golim nožnim prstima baca grašak uništenja, slamajući neprijatelja.
  A iz bradavica jagoda lete potoci totalnog uništenja, koji su prevrnuli masu tenkova i aviona revolucionarnog Irana. Čak su i valjci letjeli na sve strane.
  A iz pupka čitav mlaz munja koji je otopio mnoge Homeinijeve borce.
  A onda i njedra Venere, kao plimni talas magične plazme poleteće i Homeinijeve trupe će završiti.
  Svetlana je urlala:
  - Za mač u slavu ruskog Hrista!
  Oleg Rybačenko i devojke su potom dale veliku borbu Irancima. I koristili su jaku magiju. Djevojke su čak iz njedara Venere izbacivale potoke magične energije i cunami magije. A Homeinijevi ratnici su nokautirani kao keglice loptom.
  Oleg Rybachenko nije samo sjekao paklene islamske tenkove mačevima, već je i zviždao. A vrane su nabijale iranske avione. Sravnili su ih sa zemljom.
  I Margarita Koršunova će to uzeti kako hoće, ali će voditi mlin sa mačevima, odsijecajući kavkaske borce. A onda će bosih nogu uzeti i lansirati moćni pulsar.
  I uništava Irance kao metod nabijanja. I kako djevojka zviždi, a vrane padale na paklene islamske avione.
  Djevojka je viknula:
  - Za komunizam u celom svetu!
  Nataša takođe napada Irance. A sada će njeni mačevi biti uzeti i posečeni ukoso. A sada će njene bose noge lansirati nešto smrtonosno što razdire neprijateljska vozila.
  Nakon toga će djevojka iz grimiznih bradavica pustiti vruće, ubilačke pulsare. I oni će pogoditi islamske horde. A djevojka također iz pupka puca u revolucionarne Irance. I stvarno će sve ispržiti, napraviti roštilj.
  Ali još hladnije, kada mlaz energije izbije iz nedra Venere. I pomesti veliku masu Iranaca.
  Ovo je dama sa plavom kosom. I urlati:
  - Slava otadžbini!
  I opet iz grimizne bradavice, oslobađajući dar uništenja, ubijajući iranske vojnike, dodala je:
  Ko ima veliki stomak umrijeće od gladi!
  Zoja je takođe seckala kao protivnici kupusa. Odsjekla ih je s velikom lakoćom, kao da je skidala strugotine. I golim nožnim prstima bacila je bombu za uništavanje. I slomio neprijatelje.
  A onda iz malinastih bradavica tutnji: s desna na tenkove, slijeva na avione! I veoma efikasno slomiti protivnike.
  A onda iz okruglog pupka nizom munja. I spaliti Homeinijeve vojnike, pretvarajući ih u čvarke.
  A onda će iz pećine Venere poletjeti i izletjeti cijeli tornado energije uništenja.
  Djevojka je duhovito viknula:
  - Ptica visoko leti, ne diže nos, ne lebdi u oblacima!
  Augustin je direktno uključen u bitku. Ne devojka, već jednostavno tigrica. I doslovno kida neprijatelje kandžama. I seče, ne dajući šansu mačevima.
  A sada njene bose noge lansiraju izuzetno smrtonosni dar uništenja. Raskidanje protivnika u male blotere. I lišavajući i najmanju šansu za spas.
  Ali munje lete iz rubinskih bradavica, bukvalno paleći Irance poput papira.
  I pulsar je izbačen iz pupka. I kako probija paklene iranske tenkove. I srušiti njihove kule.
  A iz nedra Venere izbija još jedan tok magične plazme. A ako ga spali, Homeinijeve trupe ga neće naći dovoljno.
  A ratnik kaže sebi:
  - Ko želi da postane lav, a da nema vučji stisak, ostaće sa ptičjim pravima!
  Svetlana je ponovo u pokretu. Seče metal mačevima. I golim nožnim prstima lansira smrtonosne granate. Suze i pali Irance.
  U isto vrijeme, djevojka ne zaboravlja da pošalje munje iz bradavica jagode.
  Ali iz pupka će izbiti, razorni i topiti metal.
  Ali iz pećine Venere poletjet će i izletjeti laserski snop, koji će sve uzeti i presjeći.
  A onda zareža:
  - Prava ptica najčešće imaju na umu magarce, a karakterno ovce!
  Oleg Rybachenko nastavio je da se bori vrlo samopouzdano, demonstrirajući snagu titana. Ovdje seče Irance mačevima. A onda će golim prstima dječjih nogu ispaliti više od ubilačke granate. Rastrgaće masu Homeinijevih vojnika.
  Nakon toga će klinac zviždati, a uplašeni lešinari i vrane, kao na islamskom Homeiniju, ponijet će trupe i leći. I počeli su da obaraju avione bez sažaljenja.
  Oleg Rybachenko je duhovito primijetio:
  - Onaj beskrilni sa mozgom od piletine!
  Margarita Koršunova je nastavila da vrti gramofone svojim mačevima. Pokosila je Irance bez oklijevanja. I u isto vrijeme, bosih dječjih nogu, bacala je poklone uništenja. I pocepao kao gomila folije.
  I kako će zviždati, i gavran će pasti na paklene islamske trupe. Svi će se oprati u prah. A kada su Iranci bili pod udarima ptica, bili su više nego stegnuti - zgnječili su ih.
  A Margarita kaže:
  - Ne pretvaraj se da si orao sa pilećim mozgom i ptičjim pravima!
  Nataška će skočiti i seći mačevima. Isjeckajte Homeinijeve trupe na kupus. Bacite dar uništenja bosom nogom. Istrebiće mnogo Iranaca i škripati na sav glas:
  - Ako ste po prirodi mokro pile, osušićete se od gladi!
  A iz grimiznih bradavica će ispustiti smrtonosno pražnjenje struje. Zbrisaće mnogo iranskih trupa. A onda će se iz pupka kao pulsar pomaknuti. I svi protivnici će biti raskomadani.
  A sada će iz nedra Venere izbiti potok cunamija, koji sve spaljuje paklenom plazmom.
  Evo devojke.
  A Zoya, u divljoj ofanzivi, pobjeđuje sve bez nepotrebnih pauza. I iseći na najsitnije komade. Ostavljajući bukvalno ugljenisane komade. I kako će se bosom nogom baciti nešto neverovatno destruktivno. A onda će nešto što donosi najimpresivniju smrt, i totalnu smrt, izletjeti iz grimiznih bradavica.
  A onda će takav divlji iskočiti iz pupka, i rastrgati magičnu plazmu kao tigar.
  I na kraju, iz pećine Venere, dar koji donosi stvarnu smrt Homeinijevim trupama bez šanse.
  Tada je djevojka viknula:
  - Ne možete nositi zlatna jaja sa pilećim mozgom!
  Augustin je mačevima odsjekao kule islamskih Homeini tenkova. A onda je golim nožnim prstima lansirala dar smrti. Ali njihove rubinske bradavice djevojke letjele su vatrenom munjom. I spalio gomilu Iranaca.
  A onda će čitav tornado uništenja izletjeti iz pupka.
  Ali iz nedra Venere izleti uništenje, koje donosi potpunu pobjedu i uništenje.
  Avgustin je mudro primetio:
  - Petao još uvek može da nosi zlatna jaja, ali lik kokoške vas samo dovodi u nered!
  Svetlana je takođe zgodna u borbi. Kako sabljama seče Irance i drobi ih u kiseli kupus. I golim nožnim prstima poslat će dar uništenja. Razbijte neprijatelje u prah.
  I smrtonosne munje će izletjeti iz bradavica jagode. Spalit će Irance u komade. I ovdje će pupak poslati val totalitarnog istrebljenja Homeinijevih revolucionarnih islamista.
  I na kraju, iz pećine Venere izletjet će mjehurić magične plazme, koji će istopiti sve neprijatelje odjednom. I tenkovi će se dimiti, a granate u njima će eksplodirati.
  A Svetlana kako urlati:
  - Zašto ste svi u oblacima, jer mozak kokoši!
  Oleg Rybačenko se bori sa sve žešću. On će uzeti i poseći neprijatelje. Sve će se izmrviti i iseći na male komadiće.
  A onda će bosonog, dječijom nogom baciti granatu i raskomadati je.
  Nakon toga dječak je ponovo zviždao i oborio mnogo aviona.
  Zatim je izneo ideju:
  - Čak i ako imaš snagu medvjeda, ali sa pilećim mozgom ostaćeš magarac!
  Margarita Magnitnaja je svom snagom sekla mačevima. Tada je bosom nogom djevojka bacila ubilački dar smrti. Rastrgali Irance na komade kostiju i kože. A onda kako zviždi da će vrane u hrpama pasti na Irance.
  Tada je Margarita viknula:
  - Ako imate pileći mozak, onda će nakon susreta s lisicom letjeti perje!
  Natasha se vrlo aktivno bori protiv Iranaca. A sada njene bose noge bacaju nešto đavolski ubitačno. I mačevi sijeku kule.
  A onda će munja biti odsečena iz pupka...
  A grimizne bradavice će osloboditi smrtonosne pulsare. A onda će ga djevojka uzeti i ispustiti vatreni tornado iz nedra Venere. I podijeliti protivnike na komade.
  Tada je djevojka cvrkutala:
  - Da biste od svinje napravili kotlet, morate imati vučji stisak, a lisičju snalažljivost!
  Zoja je uzela vetrenjaču svojim mačevima. Presjekla je sve automobile, a klizališta su se raspršila na sve strane. A onda su bose noge djevojke terminatora lansirale bombe, uništavanja. I oni koji lete počeše da cepaju neprijatelje.
  Ali bradavice maline će uzeti i emitovati munje uništenja. A onda će laserski snop izletjeti iz pupka.
  A evo i pećina Venere će izbaciti mlaz jakog tornada koji će razbiti revolucionarne islamske Homeinijeve trupe.
  A djevojka urla:
  - Najverovatnije ćete ići na pečenu lisicu sa pilećim mozgom!
  Augustine se također svađa sada, tako da je upalila kao budilnik. I sječe Irance bez sažaljenja i žaljenja. Baca granate bosim nogama, razdire protivnike.
  A iz rubinskih bradavica lete kaskadne munje. Ali iz pupka će se zakucati nešto apsolutno smrtonosno. I rastrgati Irance. I ovdje će čarobni tornado smrti i uništenja izletjeti iz pećine Venere.
  Tada će djevojka zalajati:
  - Ako je karakter kao mokro pile, osušićeš se bez para na ulici!
  Svetlana se takođe bori veoma drsko. I seče mačevima, i baca ubilačke darove smrti bosim nogama. A onda će ga uzeti i iz bradavica jagode izbaciti kaskadu mehurića magične plazme.
  A onda iz pupka bije jedna munja za drugom.
  Ali iz pećine Venere, kako će sipati uragan totalnog uništenja i potpunog uništenja.
  Svetlana je viknula:
  - Pileći mozgovi čine bez krila, pileći karakter šalje na iščupati!
  Oleg Rybačenko je zarežao i sekao mačevima sa okretima i razaranjem. I uzeo je gole dječje noge i ispalio granatu. Pocepao mnogo Iranaca. I onda kako zviždati. A gomila vrana će zdrobiti oblak aviona Homeinijeve vojske.
  Dječak je viknuo:
  - Ko je kokoška pod tušem, ta lisica u kolibi!
  Oleg je čak bio malo umoran od sjeckanja i bacanja granata na Irance bosim nogama. Dječak je ponovio aforizam:
  - Ako hoćeš da živiš kao belac, budi bar malo crven u lukavstvu!
  Margarita Magnitnaja je golim nožnim prstima bacila ubitačnu soku uništenja. Pocepao mnogo iranskih vojnika. A onda je iz pupka udarila laserom.
  I nakon toga je uzela, zviždala i uništila gomilu aviona.
  I provjerila je:
  - Pravi belci ne izgledaju bledi kada ne uspeju!
  Tada je djevojka ponovo golim prstima bacila dar uništenja, cvrkućući:
  - Ako si kokoš s mozgom, ići ćeš u čorbu po lisicu sa delima!
  Natasha je pustila pulsar uništenja iz svoje grimizne bradavice i viknula:
  - Budi ptica orlovskog leta, ali nemoj da leti pijetao!
  Zoya je agresivno primijetila, također ispustivši dar potpunog uništenja sa svoje grimizne bradavice:
  - Ko mnogo pije, a da ne jede kašu - kukuriće na kanti!
  Augustin je ispustio svoj pulsar za uništavanje s rubinske bradavice i promrmljao:
  - Ako političar puno kuče, birači onda zavijaju kao vukovi!
  Svetlana je bljuvala munje poput vulkana sa bradavicom od jagode i siktala:
  - Političar koji mnogo laje, a malo se trudi, uvući će narod u život psa!
  Oleg Rybačenko je sekao vrteći svoje mačeve. Bacio je bombu golom, detinjastom nogom i primetio:
  - Političari se šale kao deca, ali njihovi trikovi su stari koliko i sama politika!
  Zatim je dječak zazviždao, pošto se obračunao s Homeinijevom vojskom, obarajući vrane kao pijesak sa svojih farmerki, i ponovo predeo:
  - Političar je vrana koja sanja orlovski tron, samo mu kljun nije izrastao!
  Margarita je racionalno primijetila, također bosom nogom dobacivši poruku uništenja:
  - Političar želi lavovski tron, ali pamet je često samo krava bez rogova!
  Nataša je ispustila munju iz pupka i zalajala:
  - Lav ne treba da bude ovca, ali mu bar malo lisice neće nauditi, da ne završi u magarcima!
  Zoja ga je uzela i golim nožnim prstima lansirala dar smrti. Zatim je ispljunula pulsar s grimiznim bradavicama i viknula:
  - Čak i ako si lav, ali sa pilećim mozgom ti je zagarantovan pseći život!
  Augustina je udarila svoje rubinske bradavice munjom smrti i zacvilila:
  - Ko mnogo laje na mjesec, život ga spušta u štenaru!
  Svetlana je držala gramofon. Zatim je dala iscjedak iz bradavica od jagode i zacvilila:
  - Ako vam političar obeća pitu na nebu, onda birača smatra djetlićem!
  Oleg Rybachenko, zviždući vranama, racionalno je primijetio:
  - Ako imate drvenu glavu, onda ćete sigurno dati hrast!
  Margarita, ponovo klajući neprijatelje, izdala je:
  - Ako si glava kao hrast, otkinuće je kao lepljivu!
  Natasha je duhovito primijetila, oslobađajući moćan dar smrti iz grimizne bradavice i uništavajući Homeinijeve trupe:
  - Za glasače hrastova, političar je potpuna lipa!
  Zoja je, seckajući Irance i šaljući zrake smrti iz grimiznih bradavica svojih grudi, primetila:
  - Ako si glup kao flomaster, uvek ćeš biti potkovan!
  Augustin je duhovito primijetio, šaljući propast iz njenih rubin bradavica:
  - Ništa ne sprečava svaki dan, prsne pečenje kao pileća pamet!
  Svetlana je ispuhala bradavice od jagoda i izdala:
  - Ako imate kokošje pamćenje, zaboravićete kako se vinuti kao orao!
  Oleg je bacio bosom nogom dječaka na dar uništenja i zacvilio:
  - Kokoška nije ptica - kokošji um nije um!
  Margarita je bosom nogom lansirala nešto što joj nije dalo da umre bez bola. Zatim je zazviždila, udarajući vranama Irance i zacvilila:
  - Birač sa pilećim mozgom bira petlove za predsednika!
  Nataša je iz grimizne bradavice puhala vruće i jako pečuće i izdala:
  - Političar koji mnogo kuče, privlači samo one koji imaju kokošji mozak!
  Zoja je, pucajući na neprijatelje, iz svojih bradavica od maline, primetila:
  - Koga je zaveo lisičji govor političara, kokoška pametom, a ovca karakterom!
  Augustin, udarajući gorućim pulsarima iz rubinskih bradavica, primijetio je:
  - Za političara je jezik i mač, i bič, i ključ, ali birača na prvom mestu stavlja pod ključ!
  Svetlanu je udario grom iz bradavice jagode. Slomila je mnogo aviona i tenkova vojske Irana i Homeinija, izdavši:
  - Pileći puh je mekan, ali na kakvim tvrdim krevetima spavaju oni sa pilećim mozgom!
  Oleg Rybačenko se složio, zviždući još jednom:
  - Blagi karakter vladara često dovodi do teškog pada države!
  Margarita je, dovršavajući, zviždajući i šaljući vrane na njihove glave, dokrajčivši posljednje Irance, dodala:
  - Sa pilećim mozgom, i karakterom piletine, postat će kao svinjski kotlet!
  Djevojke su odradile vrlo kul posao bosih nogu i konačno oslobodile talase cunamija iz nedra Venere. I proći će vatrena i paklena navala. I sve će izgorjeti do temelja.
  I hrabre Homeinijeve trupe bile su ugljenisane.
  Da, ovdje je njihova gomila već mljevena i pobjeda je blizu.
  Tim je prešao na drugi sektor fronta i tamo počeo aktivno djelovati. Neprijatelj je veoma jak i brojan.
  Oleg Rybačenko je mačevima posekao Homeinijeve trupe. Istovremeno, njegova bosa, djetinjasta stopala bacala su darove smrti, uništavajući neprijatelje Rusije, odnosno SSSR-a i savezničke Rusije, odnosno SSSR-a, Iraka. Cool dječak je logično primijetio:
  - Čudno je ubijati Irance. Dobri ljudi i prosperitetna država!
  Margarita je, sečeći vojnike islamskog carstva Homeinija i secirajući borce, bacajući diskove bosim nogama, odsijecajući kupole tenkova i repove aviona, zabilježila:
  - Da, ružno je tako se ponašati sa Irancima. Na neki način, ovo podsjeća na istorijske strategije. Postoje dva načina: boriti se ili izgraditi raj na zemlji. U zavisnosti od izbora, dobijate misije. Kako kažu, u vojnoj misiji će izgradnja raja biti teža!
  Oleg Rybachenko, sasjekao je masu Iranaca jednim mahom svojih izduženih mačeva i negativno odmahnuo glavom:
  - To je drugi način da se to kaže. Primetio sam da u igrici "Kleopatra", u vojnim misijama, po pravilu, nema problema sa pivom. A u mirnim vremenima ječam se može samo transportovati i to stvara probleme.
  Margarita je držala gramofon, sekla protivnike, uključujući avione i tenkove, i mnogo helikoptera Homeinijeve armije, i golivši zube pevala:
  - Reke, mora, moreuz... Koliko štete nanose!
  Oleg Rybačenko, bacajući eksplozivni paket piljevine golim prstima djetetove noge, dižući u zrak s uništenjem cijeli bataljon s tenkovima američke i ruske proizvodnje, dao mu je grašak golom petom i zapjevao:
  Nije pivo ono što ubija ljude! Voda ubija ljude!
  Dječak terminator je, zapravo, zabavan poput dječaka iz crtanog filma o Conanu.
  I opet zvižduci, obarajući vrane na Irance.
  Nataša se, seckajući protivnike i pokazujući zube, držeći mlin, agresivno cerila. Evo nje, kakav divni ratnik. A evo i njenih golih nožnih prstiju, dok bacaju eksplozivni paket ubilačke moći, razbijajući na male komadiće ratnike islamskog carstva Homeinija.
  Djevojka iz grimizne bradavice će poslati munje. Spaliće par stotina Iranaca i prede oko:
  - Doći će era najvećeg komunizma!
  A onda, kako jezik pokazuje. Ovo je devojka, najviša klasa u njoj.
  Zoya takođe seče neprijatelje. Ne daje im šansu. A leptir drži prijem sa mačevima. Odseca protivnike, preseca desetine Iranaca. A onda će golim prstima lansirati eksplozivni paket piljevine. Cepaće neprijatelje i cvrkutati:
  - Slava velikoj Rusiji careva i pobednika!
  A iz bradavice maline oslobodiće dar smrti i pulsar uništenja.
  Ovdje se bori i Avgustin - borbena djevojka ekstra klase. Ovdje će ga uzeti i golom petom baciti grašak sa eksplozivom na neprijatelja. Rastrgajte svoje neprijatelje u komadiće.
  A onda iz rubinskih bradavica kao munja. I spali neprijatelje do temelja.
  I viče iz sveg glasa:
  - Slava otadžbini komunizma!
  Svetlana se takođe bori sa velikim entuzijazmom. I siječe neprijatelje divljim ludilom i bijesom. I golim nožnim prstima baca granatu ugljeva, koja razdire gomilu Iranaca. A onda će bradavice jagode pustiti munje. I spalit će bataljon boraca Islamskog carstva Alijeva. Evo devojke, čiste veštice i terminatora.
  Svetlana je pevala:
  - Ja sam veliki ratnik sedam mora,
  I pevam neverovatno - kao slavuj!
  I nasmejte se naglas.
  Teheran, prethodno zauzet, tačnije utvrđen i okupiran od Iranaca, pao je uz prasak.
  I Iranci su poraženi. Ali da bi se konačno učvrstili, potrebno je zauzeti i Zardabara i Agzharberimija.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova i ekipa vještica jurišaju na Zardabar.
  I bore se kao pravi heroji. Iako izgledaju kao djeca. A vještice izgledaju kao dvadesetak godina, iako su već toliko stare da ljudi ne žive tako dugo.
  Oleg Rybačenko je posekao Homeinijeve trupe na zidu, držeći tehniku sipa mačevima. Zatim je golim nožnim prstima bacio smrtonosnu granatu, raskomadajući Irance. Nakon toga, dječak će, prema predanju, zviždati, obarajući vrane na glave, vojnicima islamskog carstva Homeinija.
  Oleg je pjevao:
  - I uzavrela tama je poletela u zemlju zlih čudovišta!
  I dječak je opet proveo cijeli mlin sa mačevima. I tako slama protivnike, i bukvalno istrebljuje.
  Margarita je takođe seckana kao div. Djevojka je zamahnula mačevima punom brzinom. I golom petom će se prepustiti daru smrti. A Iranci se uništavaju bez sažaljenja i sumnje.
  Djevojka je uzela i zapjevala:
  - Biće žustri komunizam, fašizam će biti uništen odmah!
  Oleg Rybachenko je održao prijem samovara, sjeckajući Irance i primijetio:
  - Uništen odjednom fašizam!
  Borba je postajala sve nekontrolisana.
  Pogotovo kada je Natasha golim nožnim prstima počela bacati zvijezde, od kojih je svaka uništila stotine Iranaca odjednom. A već ako iz grimiznih bradavica prsne munjom, i spali protivnike.
  Djevojka je gukala:
  - Ja sam najjači na svetu, pobiću sve neprijatelje u toaletu!
  Zoja, pucajući na neprijatelja, zacvilila je:
  - Slava komunizmu!
  I golim prstima, kako ispaliti smrtonosnu granatu, najrazorniju silu.
  I ona je super djevojka. Iz grimizne bradavice izbija najluđa i pomahnitala munja.
  Avgustin, saseći Irance i secirajući protivnike, dahne:
  - Za promjenu na bolje!
  I golim prstima, kako lansirati smrtonosni eksplozivni paket piljevine. I rasturiti protivnike.
  A nakon rubinskih bradavica, kako će podleći pražnjenje razorne munje i uništenja.
  Svetlana, razbijajući neprijatelja svojim mačevima, i podlegavši granati golom petom, zagugutala je:
  - Za komunizam!
  A iz bradavice jagode oslobodiće tako ubistvenu stvar da se svi đavoli razbole.
  Oleg Rybachenko, ne obraćajući pažnju na pucnje - oni ne pogađaju besmrtnike, popeo se na zid. Potrošio mlin sa mačevima.
  Posjekao je gomilu Iranaca, a potom golim prstima dječjih nogu bacio ubilački poklon smrti.
  Rastrgao gomilu protivnika i zaurlao:
  - Slava eri komunizma sa kraljevskom krunom!
  Nakon toga, dječak terminator će ga uzeti i zviždati. I oblaci vrana će padati iznad glava vojnika islamskog carstva Homeinija.
  Margarita Koršunova seče i iranske vojnike. I drži gramofon, odsijecajući vojnike islamskog carstva Homeinija. I golom petom djevojka šalje poklon uništenja, udarajući neprijatelja.
  Onda zaurla:
  - Slava novom arijevskom i sovjetskom komunizmu u stilu Gorbačova!
  A djevojka će ga uzeti iz pupka dok pušta munje... Pa će izgorjeti čitava gomila Iranaca.
  Nakon toga djeca uglas zvižde, a hiljade vrana padaju na glave Homeinijevih islamskih ratnika.
  Nataša je, seckajući protivnike i bacajući igle golim prstima, gugutala:
  - Slava Velikoj Rusiji!
  I iz grimizne bradavice kako pustiti smrtonosnu munju. I cijeli bataljon Iranaca će izgorjeti.
  Zoja je, saseći neprijatelje i bacajući granate golim prstima, siktala:
  - Za veličinu Rusije!
  A iz bradavice maline, kao da je prštala nečim vrlo smrtonosnim. I slomiti svoje protivnike.
  Augustina se takođe bori, sa ekstremnim stepenom agresivnosti. Slabi protivnike, a iz rubinskih bradavica šalje pražnjenja smrtonosne munje. I golom petom će se prepustiti eksplozivnom paketu piljevine koja razdire neprijatelje.
  Zatim, kako piše:
  - Za komunizam u celom univerzumu!
  I iz pupka će tjerati munje!
  Ovo je devojka - devojka za sve devojke!
  Svetlana se takođe svađa. I seče neprijatelje sa oba mača. S njom se produžuju, jednim potezom pokoše na desetine ljudi. A onda djevojka golim nožnim prstima baca još jedan, smrtonosni dar smrti i razdire protivnike. A kako će njene bradavice od jagoda pustiti nešto destruktivno i neponovljivo?
  Svetlana viče:
  - Za arijevske ideje komunizma Mihaila Gorbačova!
  I iz pupka kako pustiti čitavu kaskadu ubitačnih munja. Ovo je devojka - sve devojke, devojko!
  Oleg Rybachenko nastavlja borbu. Dječak seče mačevima, baca diskove golim prstima i zviždi. Gavrani, nakon što su dobili srčani udar, temeljito nokautiraju protivnike i ne daju ni najmanju šansu za spas.
  I dječak pjeva:
  - Volim tvoje prostore,
  Volim tvoje šume i planine!
  Nebo i zemlja, i moja uloga!
  Margarita, sijekući Irance i bosim nogama bacajući pakete smrti, i sječući protivnike brbljala je:
  - Sunce sija nad zemljom...
  Odavanje počasti...
  Imas rodnu zemlju -
  Sve na svetu jeste!
  I opet će djevojka zviždati, a smrtonosni darovi uništenja će pasti na neprijatelje. Mnogi iranski vojnici su ubijeni.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"