Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΙΦ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Οι Παντοδύναμοι Θεοί του Δημιούργου έστειλαν την προσωπικότητα και την ψυχή του Βλαντιμίρ Πούτιν στο σώμα του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ στις 2 Μαρτίου 1987. Και φεύγουμε. Αντί για εκδημοκρατισμό και περεστρόικα, οι βίδες σφίχτηκαν και ξεκίνησε η επιστροφή στην εποχή του Στάλιν. Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν εντάθηκε και τελικά η ΕΣΣΔ υπό τον έλεγχο Γκορμπατσόφ-Πούτιν προχώρησε στην εδαφική κατάκτηση!

  Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΙΦ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Οι Παντοδύναμοι Θεοί του Δημιούργου έστειλαν την προσωπικότητα και την ψυχή του Βλαντιμίρ Πούτιν στο σώμα του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ στις 2 Μαρτίου 1987. Και φεύγουμε. Αντί για εκδημοκρατισμό και περεστρόικα, οι βίδες σφίχτηκαν και ξεκίνησε η επιστροφή στην εποχή του Στάλιν. Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν εντάθηκε και τελικά η ΕΣΣΔ υπό τον έλεγχο Γκορμπατσόφ-Πούτιν προχώρησε στην εδαφική κατάκτηση!
  . ΠΡΟΛΟΓΟΣ
  Μοιάζει με ένα όμορφο, ξανθό αγόρι δώδεκα ή δεκατριών ετών, ο Sphero Katastrofov, ο Nadgod-demiurge και ο δημιουργός πολλών συμπάντων, έχει αυξηθεί σε μέγεθος. Το Παιδί του Παντοδύναμου Δημιουργού κοίταξε την παλάμη, η οποία περιείχε τώρα τον γαλαξία μαζί με τον πλανήτη Γη, και παρατήρησε:
  - Κάτι πήγε στραβά στην ανάπτυξη της ανθρωπότητας!
  Δίπλα του εμφανίστηκε ο δημιουργός της Θεάς Εμμανουέλ. Μοιάζει πολύ όμορφο κορίτσι. Εκείνη γέλασε.
  Κούνησε το γαλαξιακό υπερσμήνη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Ναί! Ο κόσμος γίνεται όλο και πιο πολυπολικός. Και οι Σλάβοι αλληλοεξοντώνονται με άγρια μανία.
  Το αγόρι Sphero γύρισε, ήταν με σορτς και μαυρισμένο. Το γυμνό πόδι του νεαρού Θεού μάζεψε αυτή τη φορά κυριολεκτικά ολόκληρο το σύμπαν και το έστριψε σε σπείρες. Στριμμένο, χαριτωμένο παιδί, και κατέληξε:
  - Πρέπει κάπως να αντιμετωπίσουμε τον Βλαντιμίρ Πούτιν!
  Ο Emmanuel, παίζοντας με τους μύες του Τύπου - ο Nadbogin φορούσε μόνο ένα ειλικρινές μπικίνι και έδωσε έξω:
  - Είναι απαραίτητο, φυσικά. Αυτό όμως γίνεται μόνο με τη μορφή παιχνιδιού!!!
  Το αγόρι με σορτς, που δημιούργησε πάρα πολλά σύμπαντα, αλλά παρέμεινε παιδί στη σκέψη, πρότεινε:
  - Τότε ας κάνουμε αυτό που ονειρεύονται πολλοί Ρώσοι!
  Η Υπερθεά Εμμανουέλα άστραψε τα μαργαριταρένια της δόντια και ρώτησε χαμογελώντας:
  - Και τι ακριβώς;
  Ο Sfero Katastrofov πολύ λογικά πρότεινε:
  - Ας μεταφέρουμε την ψυχή του Βλαντιμίρ Πούτιν στον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ!
  Η Emmanuelle γέλασε, απελευθέρωσε ένα φλογερό πάλσαρ από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ρώτησε:
  - Και τι ώρα;
  Το αγόρι ημίουργος απάντησε με ένα λαμπερό χαμόγελο:
  - Το 1985. Για να δούμε αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν τα καταφέρνει καλύτερα την περεστρόικα και την πολιτική από τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ!
  Και το αγόρι έσπασε επίσης τα γυμνά του δάχτυλα, τα μαυρισμένα, όμορφα και χαριτωμένα παιδικά του πόδια - απελευθερώνοντας ένα καταστροφικό κβάζαρ.
  Η Εμμανουέλ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Και τι? Θα ήταν ακόμη και αστείο! Αν και γεμάτη συνέπειες για την ανθρωπότητα!
  Η Sphero παρατήρησε λογικά:
  - Ο κύριος κορμός του χρόνου, απλά κερδίστε. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα εξαφανιστεί, ο θερμός πόλεμος με την Ουκρανία θα τελειώσει, καθώς και ο ψυχρός πόλεμος με τη Δύση. Και όλα θα είναι πολύ καλύτερα από πριν!
  Η Εμμανουέλ έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  - Άλλαξε, απαιτεί η καρδιά μας,
  Αλλαγή, τα μάτια μας απαιτούν...
  Στα γέλια και στα δάκρυά μας,
  Και οι παλμοί των φλεβών...
  Αλλαγή, περιμένουμε αλλαγή!
  Ο Sfero Katastrofov έγνεψε καταφατικά:
  -Μεταφέρομαι!
  Και πάλι έκαναν κλικ σε αυτά τα γυμνά, χαριτωμένα, επιδέξια δάχτυλα των δύο ποδιών του αγοριού Nadbog.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? ένας.
  Ο Μιχαήλ Σεργκέεβιτς Γκορμπατσόφ αποδείχθηκε ότι ήταν ο κυρίαρχος του έκτου τμήματος της γης και του δεύτερου από την άποψη των οικονομικών δυνατοτήτων της αυτοκρατορίας. Σε στρατιωτικούς όρους, η ΕΣΣΔ ήταν ίσως η πρώτη. Έτσι ο άντρας, που ήταν μόλις πενήντα τεσσάρων ετών, έλαβε τεράστια σχεδόν απεριόριστη δύναμη.
  Αλλά αυτή η δύναμη πρέπει να διατεθεί με σύνεση. Στην ΕΣΣΔ υπήρχαν πολλά προβλήματα. Τα ράφια άδειαζαν όλο και περισσότερο στη χώρα και οι ελλείψεις σε εμπορεύματα μεγάλωναν. Η μακροχρόνια κατασκευή έγινε πραγματική καταστροφή. Και η εγκληματικότητα και ο αριθμός των αυτοκτονιών αυξήθηκαν, η εξουσία του κόμματος έπεσε. Επίσης, ο στρατός της ΕΣΣΔ βαλτώθηκε στο Αφγανιστάν και υπέστη σημαντικές απώλειες εκεί. Η μέθη έγινε επίσης μεγάλο πρόβλημα, πολλοί άνθρωποι έγιναν μεθυσμένοι, ο αριθμός των απουσιών αυξήθηκε.
  Ο ρυθμός της οικονομικής ανάπτυξης επιβραδύνθηκε και η επιστημονική πρόοδος άρχισε να συντρίβει τις αποτυχίες. Οι εθνοτικές σχέσεις κλιμακώθηκαν επίσης.
  Κάτι έπρεπε να γίνει. Στην εξωτερική πολιτική, στον Ψυχρό Πόλεμο και στην κούρσα των εξοπλισμών! Και η πτώση της εξουσίας της ΕΣΣΔ και των ιδεών του κομμουνισμού γενικότερα. Οι Κόντρας δραστηριοποιούνται στη Νικαράγουα, η Unita δραστηριοποιείται στην Αγκόλα, υπάρχει πόλεμος σε πολλές χώρες. Η Νότια Αφρική δεν εγκαταλείπει τη Ναμίμπια. Οι μαύροι επαναστατούν, αλλά αδύναμα. Η Νότια Κορέα ανεβαίνει στην οικονομία. Πέφτει η τιμή του πετρελαίου...
  Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ αποφάσισε να ξεκινήσει τη διαδικασία της περεστρόικα και του εκδημοκρατισμού, αλλά αυτό δεν ήταν μια προσπάθεια να σβήσει τη φωτιά με βενζίνη; Και, για παράδειγμα, πώς εκμεταλλεύτηκαν την ελευθερία ο λαός και, πρώτα απ' όλα, οι εθνικές ελίτ; Σκαρφάλωσαν κυριολεκτικά στον τοίχο ενάντια στην ΕΣΣΔ!
  Και ενάντια στο Κομμουνιστικό Κόμμα και τις ιδέες του σοσιαλισμού. Αλλά, φυσικά, όχι αμέσως. Οι ίδιοι οι κομμουνιστές, έχοντας αρχίσει να ρίχνουν λάσπη στον Στάλιν, δημιούργησαν αγκίστρια για την πτώση της εξουσίας του ΚΚΣΕ. Λοιπόν, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ έσπασε το ξύλο. Ένας αγώνας με το μεθύσι αξίζει κάτι.
  Μεταξύ άλλων, οδήγησε σε πτώση των εσόδων στο δημόσιο ταμείο. Και αύξησε την έλλειψη αγαθών. Λοιπόν, οι μεθυσμένοι άρχισαν να αγαπούν λιγότερο τη σοβιετική κυβέρνηση.
  Ένας πότης χρειάζεται πολλά; Πληρώστε του αρκετά για ένα μπουκάλι μελάνι στα ενενήντα έξι καπίκια για μισό λίτρο και θα είναι ικανοποιημένος. Και μαζί με τη μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ, ο εθισμός στα ναρκωτικά έχει αυξηθεί.
  Ο Πούτιν μπήκε στο σώμα του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ τον Μάρτιο του 1987, μόλις σε ηλικία πενήντα έξι ετών. Μπορείτε ακόμα να αλλάξετε τα πάντα και δεν είναι πολύ αργά για να τα διορθώσετε. Μέχρι στιγμής, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ κάθεται σταθερά στην καρέκλα του Γενικού Γραμματέα και έχει αφαιρέσει ακόμη και ορισμένα παλιά μέλη της αντιπολίτευσης από το Πολιτικό Γραφείο: Ρομάνοφ, Γκρίσιν, Αλίεφ, Τιχόνοφ. Δεν έχει εξαλείψει ακόμη τον Γέλτσιν, υποψήφιο μέλος του Πολιτικού Γραφείου και επικεφαλής του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας.
  Αλλά δεν πάει πουθενά. Θα είναι πεισματάρης - θα φυτέψουν!
  Σε κάθε περίπτωση, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει περάσει στο ήδη μεσήλικα αλλά ακόμα ενεργητικό σώμα του Γκορμπατσόφ. Ο ίδιος ήταν ήδη στην προηγούμενη ζωή του, πολύ μακριά από το να είναι νέος και υγιής. Και επίσης μέχρι τα αυτιά του στα προβλήματα. Ένα από αυτά είναι φυσικά ο πόλεμος με την Ουκρανία, όταν ο υπολογισμός του blitzkrieg απέτυχε! Και δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες πέθαναν: η πιο αιματηρή σφαγή από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Και τώρα λύστε νέα προβλήματα στο σώμα του Γκορμπατσόφ. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, ο ίδιος ο Πούτιν υπηρέτησε στη ΛΔΓ και ήταν σχετικά ευτυχισμένες στιγμές. Είναι ακόμα καλύτερα όταν είσαι νέος. Και στα εβδομήντα, η ζωή δεν είναι πια χαρά για σένα. Και ο ύπνος δεν είναι αναζωογονητικός με νεανικό τρόπο, είναι δύσκολο να σηκωθείτε το πρωί και η αντοχή δεν είναι πλέον η ίδια - πρέπει να χρησιμοποιήσετε διεγερτικά. Και δεν αισθάνεσαι πολύ καλά με τις γυναίκες. Η επιθυμία και η ενέργεια ήδη πεθαίνουν. Καλό θα ήταν να μετακομίσουμε στον Μέγα Αλέξανδρο, που ήταν μόλις τριάντα δύο ετών όταν πέθανε. Και έτσι είστε ηλικιωμένοι και δεν μετακομίσατε στους νεότερους και όχι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.
  Ναι, ακόμα και σε έναν άνθρωπο που είναι βυθισμένος μέχρι τα αυτιά του σε προβλήματα.
  Υπάρχει ήδη Τσέρνομπιλ, και οι συνέπειες της καταπολέμησης της μέθης, και της έλλειψης αγαθών, και το ήδη συκοφαντημένο παρελθόν - ο Στάλιν και ούτω καθεξής.
  Λοιπόν, ο Λένιν δεν έχει προλάβει ακόμα να τα γαμήσει. Μέχρι στιγμής, μια σειρά από βελούδινες επαναστάσεις δεν έχει γίνει στην Ανατολική Ευρώπη. Δηλαδή υπάρχει σοσιαλιστικό στρατόπεδο. Και τα σοβιετικά στρατεύματα δεν έχουν φύγει ακόμη ντροπιασμένοι από το Αφγανιστάν.
  Επομένως, είναι ακόμα δυνατό να γυρίσουμε πίσω την ιστορία και να σώσουμε την ΕΣΣΔ. Και ο Γενικός Γραμματέας Μιχαήλ Γκορμπατσόφ κάθεται σταθερά στην καρέκλα του. Αλλά τι ακριβώς πρέπει να γίνει;
  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κάποτε στο σώμα του Γενικού Γραμματέα, ένιωθε κενός. Ο μηχανισμός της περεστρόικα έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία και ο εκδημοκρατισμός και η αντισταλινική εκστρατεία έχουν αρχίσει. Και δεν μπορείς να το σταματήσεις έτσι απλά.
  Ο Πούτιν-Γκορμπατσόφ κοίταξε τον εαυτό του στον καθρέφτη: δεν είναι πολύ ευχάριστος. Ήδη τα μαλλιά γκριζάρουν και ένα εντυπωσιακό φαλακρό κεφάλι. Ο ίδιος ο Πούτιν είχε λιγότερη φαλάκρα σε ηλικία εβδομήντα ετών. Και ο Γκορμπατσόφ στα πενήντα έξι του, σαν στα γενέθλιά του, φαίνεται να έχει δεκατέσσερα χρόνια κεφάλι, αλλά κάπως χαλαρό, και η φυσιογνωμία του δεν είναι χαρισματική.
  Και προβλήματα υγείας - υποδηλώνει η μνήμη του παλιού φορέα: υπάρχουν, ειδικότερα, ο διαβήτης. Ωστόσο, στην προηγούμενη ζωή του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν ήταν ιδιαίτερα υγιής, αν και οι φήμες διαδόθηκαν γι 'αυτόν. Και γύρισαν στη σκηνή πώς ο Πρόεδρος της Ρωσίας παίζει χόκεϊ υπέροχα. Αλλά είναι ξεκάθαρο τι είδους παίκτης χόκεϊ είσαι στην ηλικία των εβδομήντα και πρακτικά χωρίς εκπαίδευση.
  Έγινε επίσης μια προσπάθεια να παίξει έναν ρόλο από τον εαυτό του - ένα είδος φαλλοκρατικού που δεν φαίνεται να γερνάει, και περιμένει να κυβερνήσει μέχρι το τέλος του κόσμου!
  Αλλά πράγματι ο πόλεμος με την Ουκρανία οδήγησε τον κόσμο στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ο ίδιος ο Πούτιν περίμενε ότι δεν θα αργούσε: λοιπόν, λίγες μέρες ή το πολύ δύο ή τρεις εβδομάδες. Αλλά οι Ουκρανοί δεν ήθελαν να πέσουν κάτω από τη Ρωσία. Και αποδείχθηκε ότι ο ρωσικός στρατός δεν είναι καθόλου τόσο ανίκητος. Και οι Ουκρανοί στρατηγοί δεν είναι τόσο διεφθαρμένοι. Αν και ο Kherson κατάφερε να πάρει με δωροδοκία. Αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν μια μικρή μειοψηφία.
  Η αντίσταση της Ουκρανίας σήμανε το τέλος της περιόδου εκπληκτικής τύχης του Πούτιν, όταν όλα φαινόταν να λειτουργούν πολύ εύκολα. Συμπεριλαμβανομένης της κατάληψης της Κριμαίας. Ακριβώς όπως σε ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας, συνέβη στην Κριμαία. Ακόμη και στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι πάρα πολύ για να το πιστέψει κανείς.
  Και τότε υπήρξαν δύσκολες στιγμές: η τιμή του πετρελαίου έπεσε, αλλά τα πρώην αποθέματα έσωσαν. Κάποια στιγμή φάνηκε ότι η περιουσία απομακρύνθηκε από τη Ρωσία. Η τιμή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου έπεσε κατακόρυφα και ο κορωνοϊός δεν μπορούσε να σταματήσει. Αλλά μετά η τύχη επέστρεψε - το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο αυξήθηκαν απίστευτα.
  Και τότε ακούστηκε στο κεφάλι του Προέδρου της Ρωσίας: μπορείς να γίνεις ο δεύτερος Τζένγκις Χαν ή ο Ναπολέων.
  Ναι, και με το Καζακστάν ήταν τυχερός: ξέσπασε ταραχή εκεί. Και αρκετά δυνατός για να τρομάξει τον Τοκάεφ, ώστε να ζητήσει βοήθεια. Και ταυτόχρονα πολύ αδύναμος για να χρειαστεί να παλέψεις πραγματικά.
  Και φαινόταν σαν ένα σημάδι από τον παράδεισο: τώρα μπορείς να γίνεις μεγάλος κατακτητής. Και ένα χτύπημα στο στυλ του Ναπολέοντα Βοναπάρτη.
  Μόνο που τώρα ο εχθρός υποτιμήθηκε. Οι Ουκρανοί αποδείχτηκαν πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι για πόλεμο από ό,τι αναμενόταν, και έσκαψαν καλά. Ναι, ο Ζελένσκι αποδείχθηκε ότι δεν ήταν καθόλου τόσο αδύναμος και μαλακό όσο πολλοί νόμιζαν γι 'αυτόν.
  Έτσι το blitzkrieg στο οποίο υπολόγιζε ο Βλαντιμίρ Πούτιν απέτυχε. Ο πόλεμος έγινε παρατεταμένος και άγριος.
  Στην αρχή, φαινόταν ότι οι τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου εκτοξεύονταν στα ύψη και θα χρεοκόπησε τη Δύση.
  Αλλά το καλοκαίρι, η παραγωγή πετρελαίου στον κόσμο αυξήθηκε και η Σαουδική Αραβία αποφάσισε να εκδιώξει τη Ρωσία από την Ευρώπη και οι τιμές άρχισαν να πέφτουν ξανά. Και τότε οι Ταλιμπάν, έχοντας αποφασίσει ότι η στιγμή ήταν η πιο βολική, επιτέθηκαν στο Τατζικιστάν και άνοιξαν ένα νέο μέτωπο στα νότια της ΚΑΚ.
  Και εδώ η Ρωσία έπρεπε να πολεμήσει σχεδόν μόνη, αφού οι Τατζίκοι αποδείχτηκαν αδύναμοι στο μαχητικό πνεύμα - παραδόθηκαν μαζικά και ερήμωσαν.
  Το άνοιγμα ενός νέου μετώπου στο νότο ήταν γενικά αναμενόμενο. Επιπλέον, οι Αμερικανοί υποσχέθηκαν να αναγνωρίσουν τους Ταλιμπάν ως τη νόμιμη κυβέρνηση του Αφγανιστάν και να ξεμπλοκάρουν λογαριασμούς. Και οι Ταλιμπάν ήθελαν να επεκταθούν. Επιπλέον, έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι πιάστηκαν καραβάνια ναρκωτικών στα σύνορα με το Τατζικιστάν. Και έτσι μπορείτε να κανονίσετε μια κολοσσιαία ανακάλυψη.
  Στην Αμερική, επέπληξαν ακόμη και τον στρατό που δεν εγκατέλειψε το Αφγανιστάν νωρίτερα: τότε ο πόλεμος με τη Ρωσία θα είχε ξεκινήσει επίσης πολύ πιο γρήγορα.
  Ο Πούτιν, την εποχή των εβδομήντα γενεθλίων του, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα. Συγκεκριμένα, ήταν απαραίτητη η μεταφορά στρατευμάτων μέσω πολλών χωρών και του Τατζικιστάν. Και για αυτό ακόμη κηρύξτε μερική κινητοποίηση. Κατ' αρχήν, ήταν απαραίτητο να διατεθούν αρχικά περισσότερες δυνάμεις για την κατάληψη της Ουκρανίας. Αλλά κάθε είδους στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες διαβεβαίωσαν ότι οι Ουκρανοί είναι εντελώς άχρηστοι πολεμιστές, ότι δεν μπορούν να συγκριθούν με το ISIS, ότι κυριολεκτικά θα τους ρίξουμε καπέλα.
  Τις πρώτες μέρες φαινόταν έτσι. Αλλά δεν ήταν δυνατό να καταλάβουμε το Κίεβο με ένα αερομεταφερόμενο σύνταγμα. Επιπλέον, οι αλεξιπτωτιστές υπέστησαν μεγάλες ζημιές και υποχώρησαν. Στη συνέχεια, τα στρατεύματα έπρεπε να αποσυρθούν από το Κίεβο και την περιοχή.
  Ο πόλεμος συνέχισε, οι απώλειες αυξήθηκαν. Και η αντίσταση των Ουκρανών γινόταν όλο και πιο δυνατή.
  Αυξήθηκε επίσης η προμήθεια όπλων από τη Δύση. Στη Ρωσία, παρά τις προσπάθειες προπαγάνδας, τα αντιπολεμικά αισθήματα αυξήθηκαν. Ο αρχηγός του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος άλλαξε, και αυτό ήταν επίσης ένα μήνυμα: οι παλιοί πολιτικοί εξαφανίζονται. Ποιος βγήκε μπροστά στα πόδια του, που ο ίδιος έφυγε. Ο Zyuganov επίσης γέρασε και αποδυναμώθηκε. Στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η κριτική του εντάθηκε. Επιπλέον, ο ίδιος ο Θεός διέταξε τους κομμουνιστές να βρίσκονται στην αντιπολίτευση και να συγκρούονται με τις αρχές. Και υποστήριξαν τον πόλεμο με την Ουκρανία. Και μετά, φυσικά, εντάθηκαν οι επιθέσεις στον Ζιουγκάνοφ.
  Ο Πούτιν σε αυτή την κατάσταση, φυσικά, ήταν στο πλευρό του Γκενάντι Αντρέεβιτς: τουλάχιστον είναι ασφαλής. Το γέρικο άλογο δεν θα χαλάσει το αυλάκι, αλλά ούτε θα οργώσει βαθιά.
  Ο Ζιουγκάνοφ είναι ένα ολόκληρο φαινόμενο. Μάλιστα διέρρευσε οικειοθελώς τις εκλογές στον Γέλτσιν, ήταν αδύναμος και παθητικός. Και μετά έγινε πολύ μεγάλος. Βολική αντιπολίτευση. Και οι κομμουνιστές τον ανέχτηκαν, πράγμα που είναι ανόητο. Δεν είναι πολύ έξυπνοι.
  Αυτό μιλάει για άλλη μια φορά για την ασθένεια του ηγετικού χαρακτήρα μεταξύ των κομμουνιστών. Στην Ενωμένη Ρωσία, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία απόψεων και ελευθερία. Εδώ ο Σεργκέι Σόιγκου έχει χάσει την αξιοπιστία του εξαιτίας της Ουκρανίας. Και υπήρχαν επίσης ιδέες να τον αποκλειστεί από τους συμπροέδρους.
  Η υγεία του Πούτιν επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια του εορτασμού των εβδομήντα γενεθλίων. Και πολύ σοβαρά. Λοιπόν, στην ηλικία των εβδομήντα ετών, ο Στάλιν, ο Μπρέζνιεφ και ο Χρουστσόφ είχαν ήδη περάσει ξεκάθαρα. Και ο Πούτιν δεν αποτελεί εξαίρεση. Άρχισε να σκέφτεται έναν διάδοχο. Επιπλέον, οι Ουκρανοί θέλουν να το αφαιρέσουν. Και ποτέ δεν ξέρεις. Όλοι περπατάμε κάτω από τον Θεό.
  Ποιον όμως πρέπει να ορίσετε ως αντικαταστάτη σας; Για να μην είναι σαν τον Ζιρινόφσκι, πέθανε χωρίς διαθήκη. Μία από τις ιδέες ήταν να διοριστεί η μεγαλύτερη κόρη στη θέση του πρωθυπουργού. Αλλά αυτό σήμαινε κατάρρευση της οικονομίας. Ο Mikhail Mishustin δεν του άρεσε πολύ. Γεννήθηκε μάλιστα στις 3 Μαρτίου, την επομένη του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. Και φαινόταν σαν ένα δυσοίωνο σημάδι. Ναι, και το φαλακρό κεφάλι του Μιχαήλ Βλαντιμίροβιτς είναι μεγαλύτερο από του Γκορμπατσόφ. Και αυτά τα φαλακρά κεφάλια τσάκιζαν πάντα τους προκατόχους τους. Δηλαδή, είναι απαραίτητο να απαλλαγούμε από τον Mikhail Mishustin, αλλά δεν είναι σαφές ποιον να βάλουμε. Όλα έχουν τις ελλείψεις τους. Συμβούλεψαν τον Ντμίτρι Ρογκόζιν, αλλά η Ενωμένη Ρωσία δεν τον συμπαθεί και πολύ.
  Ο Πούτιν άρεσε προσωπικά στον Μεντβέντεφ, αλλά δεν ήταν δημοφιλής στον κόσμο και, ίσως, με απαλό σώμα. Επιπλέον, ο Μεντβέντεφ έδειξε ότι ήταν ένας ασήμαντος πρωθυπουργός. Εδώ η επιλογή είναι ήδη περιορισμένη. Υπήρχε και το Βαϊνο. Επίσης ένα επώνυμο που δεν είναι ρωσικό και συνδέεται με τον πόλεμο. Αλλά είναι από τη Βαλτική, και αυτή δεν είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή, αν και είναι πραγματικά αλεπού, το ίδιο κακόβουλος, πονηρός και προδοτικός όπως ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν!
  Ωστόσο, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ήταν επίσης αλεπού, αν και εξωτερικά έδινε την εντύπωση ενός γυμνοσάλιαγκου και ενός μαλακού διανοούμενου.
  Αλλά η εμφάνιση μπορεί να παραπλανήσει. Ο στρατηγός Λέμπεντ είναι πολύ τρομερός στην εμφάνιση. Και τρόμαξε την ελίτ μακριά του. Οι ολιγάρχες άλλαξαν γνώμη για το στοίχημα πάνω του. Ωστόσο, δεν επρόκειτο να κάνουν πρόεδρο από τον Λέμπεντ. Χρησιμοποιήθηκε ως spoiler για τον Zyuganov και τον τότε πολύ δημοφιλή και φιλόδοξο Zhirinovsky. Και ο Λέμπεντ ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μετά από αυτό, έπρεπε να θερμανθεί.
  Μετά από μια μακρά διαπραγμάτευση, οι ολιγάρχες έβαλαν τον Λέμπεντ να τραφεί στην Επικράτεια του Κρασνοντάρ και του απαγόρευσαν να συμμετέχει στην ομοσπονδιακή πολιτική. Τότε ο στρατηγός πέθανε κάτω από πολύ περίεργες και ύποπτες συνθήκες.
  Το μεγαλύτερο μέρος της ολιγαρχίας έκανε μια επιλογή υπέρ του Πούτιν, μεταξύ άλλων επειδή τον θεωρούσαν ένα αδύναμο, γκρίζο ποντίκι. Όμως τα φαινόμενα απατούσαν.
  Και το ποντίκι μεγάλωσε σε ένα τρομερό τέρας που έφερε τον κόσμο στο χείλος του πυρηνικού πολέμου.
  Πρέπει να πούμε ότι η κάπως ακίνδυνη εμφάνιση και η παραπλανητική ευγένεια του Πούτιν του επέτρεψαν να κινηθεί προς τα πάνω. Οι ολιγάρχες φοβόντουσαν περισσότερο τον αυστηρό Λέμπεντ, τον θορυβώδη και μάλιστα υστερικό Ζιρινόφσκι, παρά κάποιον από την οικογένεια Γέλτσιν.
  Υπήρχαν επίσης διαφορετικές προσεγγίσεις στον λογαριασμό του Zyuganov. Μέρος της ελίτ ήθελε να συνηθίσει τον ηγέτη του Κομμουνιστικού Κόμματος και να τον κάνει αποδεκτό. Υπήρχαν επίσης κόκκινοι ολιγάρχες και μια μάζα διευθυντών.
  Αλλά η ομάδα του Zyuganov είναι πολύ μεγάλη και δεν ήθελε να ξαναδώσει δωροδοκίες σε όλους και χοντρά και κομμάτια. Προτίμησαν, όπως φάνηκε, τον ασφαλή Πούτιν, που δεν είχε καν δική του ομάδα.
  Και γλίστρησε το κόμμα "Ενότητα", ή η αρκούδα όπως λεγόταν στον απλό κόσμο. Και, φυσικά, σχηματίστηκε κατά κύριο λόγο από τον Μπόρις Μπερεζόφσκι: την εξοχότητα του Γέλτσιν και τη φιγούρα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Κρεμλίνο. Ήταν αυτός που απέκλεισε τον Μπόρις Νέμτσι, τον οποίο ο "Τσάρος" Μπόρις τράβηξε για διάδοχό του.
  Ο Γέλτσιν ήθελε πολύ να κάνει τον Μπόρις Εφίμοβιτς κληρονόμο του. Αλλά έστρεψε πολύ ανόητα τους αξιωματούχους εναντίον του προσφέροντάς τους να τους μεταφέρει στο Βόλγα και γενικά άρχισε να απαιτεί να μοιραστεί με τον κόσμο. Και ξεκίνησε ένας κρυφός αγώνας ενάντια στον Μπόρις Εφίμοβιτς.
  Επομένως, δεν ήταν αυτός που τοποθετήθηκε στην πρωθυπουργία, κάτι που θα ήταν πολύ πιο φυσικό, αλλά ο Κιριγιένκο. Κανείς όμως δεν έχει ακόμη προετοιμάσει τον τελευταίο ως διάδοχο, αλλά και τον ίδιο τον Γέλτσιν.
  Παραδόξως, ο Μπόρις ήθελε να χρησιμοποιήσει τον Κιριγιένκο για να διαλύσει την Κρατική Δούμα.
  Επιπλέον, υπήρχε σχέδιο των ολιγαρχών, νέες εκλογές και όχι προκήρυξη. Επιπλέον, οι κομμουνιστές, με επικεφαλής τον στενόμυαλο Zyuganov, οδήγησαν οι ίδιοι στην ακύρωση των εκλογών για την Κρατική Δούμα.
  Πρότειναν τροποποίηση του εκλογικού νόμου, σύμφωνα με την οποία, για να λάβουν μέρος στις εκλογές, τα κόμματα πρέπει να εγγραφούν εκ νέου εντός ενός έτους. Και ούτε ένα κόμμα δεν έχει περάσει αυτή τη στιγμή.
  Ο Ζιουγκάνοφ, φυσικά, έδειξε ότι είναι ηλίθιος. Το γηραιότερο κεφάλι των κομμουνιστών στην ιστορία, αδύναμο, συντηρητικό, δυσάρεστο στην όψη, απολύτως απαλλαγμένο από χάρισμα.
  Το πιο βολικό για τον ρόλο του επικεφαλής της πιο ισχυρής, κομμουνιστικής αντιπολίτευσης.
  Δεν υπάρχει σπίθα Θεού μέσα του και συμβολίζει όλες τις ελλείψεις του Κομμουνιστικού Κόμματος, και ακόμη και για τριάντα χρόνια λεγόμενης ηγεσίας, έχει κουραστεί από το εκλογικό σώμα, έχει γεράσει και γενικά περπατάει λίγο.
  Φυσικά, είναι πιο εύκολο να ασχοληθείς με κάποιον σαν τον Zyuganov. Αν και ο Γεννάντι προσπαθεί να δείξει την εμφάνιση της αντιπολίτευσης.
  Ο Βλαντιμίρ Βολφόβιτς Ζιρινόφσκι είναι σπόιλερ για το Κομμουνιστικό Κόμμα, πίσω στην εποχή του Γέλτσιν. Αλλά ένας σπόιλερ που ο ίδιος παραλίγο να γίνει πρόεδρος και κύρια αντιπολίτευση.
  Και άρχισαν να τον συνθλίβουν και να τον πιέζουν ακόμη νωρίτερα από τον Λέμπεντ. Αλλά τότε ο Ζιρινόφσκι έγινε de facto υποτελής, πρώτα του Γέλτσιν και μετά του Πούτιν.
  Η τελευταία φορά που ο Ζιρινόφσκι επέκρινε τον Γέλτσιν ήταν την άνοιξη του 1997... Μετά από αυτό, ο χρωματισμός του άλλαξε και άρχισε να υποστηρίζει την εξουσία.
  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν αρχικά επιφυλακτικός με τον Ζιρινόφσκι. Πίστευε ότι ο Βόλφοβιτς έγινε φίλος του Κρεμλίνου εξαιτίας της δειλίας και του προσωπικού συμφέροντος.
  Επιπλέον, ο Ζιρινόφσκι ψήφισε κατά της παραπομπής, έχοντας χάσει τους μισούς υποστηρικτές του.
  Και αυτό επίσης δεν ζωγράφισε τον αρχηγό του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος.
  Στη συνέχεια όμως έγιναν φίλοι με τον Ζιρινόφσκι. Και αν δεν υπήρχε η ξαφνική αρρώστια και ο ανόητος θάνατος από τον κορωνοϊό, τότε μάλλον θα του έδινε το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου με την πάροδο του χρόνου. Όταν κηδεύτηκε ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς, τον αποχαιρέτησε προσωπικά. Έτσι τελείωσε η ζωή του πιο λαμπερού πολιτικού, που έλαμπε με μεγάλη εξυπνάδα.
  Τα λαμπερά αστέρια της δεκαετίας του '90: Lebed, Nemtsov, Ampilov, Limonov - έχουν πάει στον επόμενο κόσμο. Ο Γιαβλίνσκι έχει σχεδόν χάσει τη σημασία του και έχει ξεχάσει, όπως ο Γκάρι Κασπάροφ. Ο Μπερεζόφσκι κρεμάστηκε - ήξερε και μιλούσε πάρα πολύ.
  Μόνο ο Zyuganov έμεινε από τον παλιό γαλαξία της δεκαετίας του '90. Ξεχνιέται και ο Ρούτσκοι. Λοιπόν, ίσως ο Zorkin, ο οποίος κρατείται επίσημα ως πρόεδρος του συνταγματικού δικαστηρίου.
  Από την πρώτη γενιά προέδρων της ΚΑΚ, μόνο ο Λουκασένκο παρέμεινε στην εξουσία.
  Επίσης μια έξυπνη αλεπού. Όμως κατάφερε να εμπλακεί στο δίκτυο και να τον μπερδέψει καλά.
  Ο Πούτιν δεν συμπαθούσε τον Λουκασένκο, αλλά εξωτερικά προσποιήθηκε ότι ήταν φίλος. Φυσικά, έχοντας κατά νου και εναλλακτικές επιλογές.
  Για πολύ καιρό, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν τρομερά τυχερός, ακόμη και σε μικροπράγματα. Για παράδειγμα, ο Σκριπάλ δηλητηριάστηκε την παραμονή των εκλογών και η φωτιά στο Κεμέροβο συνέβη λίγες μέρες μετά τις εκλογές.
  Αλλά αν ήταν το αντίστροφο, θα ήταν μερικά τοις εκατό λιγότερο.
  Ναι, και ο Γκρουντίνιν ανόητα τακτοποιήθηκε με τους ξένους λογαριασμούς του.
  Στην αρχή, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν τον πείραζε να παλέψει για τον θρόνο, με κάποιον πιο φρέσκο και νεότερο από τον ηλικιωμένο και κουρασμένο και μάλλον γλωσσοδέτη Ζιουγκάνοφ.
  Αλλά ο Pavel Grudinin άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα πολύ γρήγορα και ο αγώνας θα μπορούσε να γίνει πολύ ανταγωνιστικός, ακόμη και πριν από τον δεύτερο γύρο.
  Επιπλέον, το μαύρο PR θα μπορούσε να προκαλέσει το αντίθετο αποτέλεσμα. Όπως συνέβη ήδη με τον Γέλτσιν, τον Λουκασένκο και εν μέρει ακόμη και με τον Λέμπεντ και τον Ζιρινόφσκι.
  Αλλά ο Pavel Grudinin έδωσε στον εαυτό του ένα καλό προβάδισμα εξομολογούμενος πέντε λογαριασμούς στο εξωτερικό.
  Και επέτρεψε να εγείρει ένα ολόκληρο κύμα διακυβευτικών στοιχείων.
  Αλλά παρόλα αυτά, ο Γκρουντίνιν πήρε το δεκατρία τοις εκατό και ο Ζιρινόφσκι λίγο περισσότερο από πέντε. Και αυτό έδειξε ότι ο κόσμος εμμένει στις αριστερές ιδέες.
  Ο Ζιουγκάνοφ, φυσικά, θα είχε μαζέψει ακόμα λιγότερο Γκρουντίνιν. Ο Γκενάντι Αντρέεβιτς, ακόμη και υπό τον Γέλτσιν, ήταν μάλλον αδύναμος. Ακόμα και τότε, φαινόταν αρκετά κακός, φαλακρός, καλυμμένος με κονδυλώματα, με μύτη που έμοιαζε με ρύγχος κάπρου.
  Δεν είναι περίεργο που ο Γέλτσιν τον νίκησε. Είναι αλήθεια ότι ο Ζιρινόφσκι πρότεινε κάποια στιγμή μια συμμαχία στον Ζιουγκάνοφ. Και αυτό προκάλεσε ανησυχία στο Κρεμλίνο. Αλλά ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι δεν μπορούσε να γίνει ο τρίτος.
  Αλλά αν γινόταν, τότε θα υπήρχαν προβλήματα.
  Οι κομμουνιστές υποσχέθηκαν στον Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς - πέντε θέσεις στην κυβέρνηση. Συμπεριλαμβανομένης της θέσης του Υπουργού Εσωτερικών και Εξωτερικών. Αυτά είναι πολύ σοβαρά δημοσιεύματα.
  Θα μπορούσε ο Γέλτσιν να απαντήσει με το ίδιο είδος; Πιθανώς όχι. Ναι, και η Δύση ήταν ενάντια στην ένωση του Γέλτσιν και του Ζιρινόφσκι. Ο τελευταίος έστρεψε υπερβολικά τις ξένες χώρες εναντίον του. Στον ίδιο τον Ζιρινόφσκι, αντί να ασκήσει κριτική στις ρωσικές αρχές, επιτέθηκε στη Δύση.
  Αλλά η πλειονότητα των Ρώσων δεν είναι κακή, και κατάλαβαν ότι η Ρωσία στη δεκαετία του '90 δεν μπορούσε να φέρει μια αντιπαράθεση με τη Δύση. Ναι, ο δυτικός τρόπος ζωής ήταν δημοφιλής και μοντέρνος. Και ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς κάηκε μόνος του.
  Η επιτυχία του Λέμπεντ, ενός μάλλον γλωσσοδέτη υποψηφίου, ήταν απροσδόκητη και υπερβολική. Και ήδη ο Αλέξανδρος Ιβάνοβιτς άρχισε να διεκδικεί σοβαρά τον θρόνο.
  Κάτι παρόμοιο συνέβη και με το κόμμα της Μητέρας Πατρίδας, που ήταν σπόιλερ για τους κομμουνιστές, αλλά στο τέλος απέκτησε υπερβολική δημοτικότητα και άρχισαν να το συνθλίβουν και να το στραγγαλίζουν.
  Ο Λέμπεντ μπόρεσε επίσης να διαπραγματευτεί γρήγορα και εύκολα την ειρήνη στην Τσετσενία, γεγονός που αύξησε απότομα τη δημοτικότητά του.
  Πραγματικά η προπαγάνδα κάνει θαύματα. Η επαίσχυντη παράδοση στους ληστές, ανύψωσε τη δημοτικότητα του Κύκνου στους ουρανούς.
  Και ο γλωσσοδέτης, στενόμυαλος στρατηγός σχεδόν έγινε βασιλιάς. Και αν ο Γιέλτσιν είχε πεθάνει κατά τη διάρκεια μιας εγχείρησης καρδιάς, τότε μπορεί να εμφανιζόταν ο Τσάρος Κύκνος.
  Πιο συγκεκριμένα, σίγουρα θα κέρδιζε αν ο Τσερνομυρντίν, καλά, και ο Ζιουγκάνοφ δύσκολα θα είχαν προαχθεί.
  Όμως ο Λέμπεντ έχασε τη στιγμή... Τα media δημιούργησαν ένα νέο αστέρι στο πρόσωπο του Μπόρις Νεμτσόφ, αλλά και αυτό δεν έκαψε για πολύ. Στην πραγματικότητα, ο Νεμτσόφ είναι στην ομάδα του Γέλτσιν και η ζωή δεν βελτιώνεται, αλλά μόνο χειροτερεύει. Και ο πρίγκιπας πήγε σε ντροπή.
  Ο ίδιος ο Πούτιν οφείλει στον Τσουμπάις ότι τον πήγε στη Μόσχα. Μετά την ήττα του Sobchak στις εκλογές, ήταν δυνατό να πάει στη φυλακή.
  Αλλά δεν υπήρχε ευτυχία και η ατυχία βοήθησε. Η ήττα του Sobchak βοήθησε να μετακομίσει στη Μόσχα. Και αν ο Ανατόλι κέρδιζε τις εκλογές, θα έπρεπε να παραμείνει αναπληρωτής και ολόκληρη η πορεία της ιστορίας ήταν διαφορετική.
  Με τον ίδιο τρόπο, καθώς και περαιτέρω ζιγκ-ζαγκ σε μια καριέρα. Για παράδειγμα, πολλοί αμφισβήτησαν αν άξιζε να διοριστεί ένας αντισυνταγματάρχης στη θέση του επικεφαλής του FSB; Και ακόμη περισσότερο να δώσει τη θέση του Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας.
  Επιπλέον, ο Ρίμπκιν ταίριαζε αρκετά στον Μπερεζόφσκι. Αλλά ο Γέλτσιν είχε μια υπερβολική φαγούρα για αλλαγή.
  Όταν ο Πριμάκοφ έγινε πρωθυπουργός, φαινόταν ότι θα τον επέλεγαν για διάδοχό του. Ο γέρος Yevgeny Maksimovich ταίριαζε σε όλους ως συμβιβαστική φιγούρα. Ίσως, εκτός από τον Μπερεζόφσκι. Υπήρχε εχθρότητα μαζί του. Στην αρχή, ο Μπερεζόφσκι ήθελε να κολλήσει τον Ακσενένκο αντί του Πριμάκοφ. Αλλά όσοι ήταν γύρω από τον Γέλτσιν εύλογα θεώρησαν ότι ο Ζιουγκάνοφ και η παράταξή του μπορεί να μην ψηφίσουν. Και νέες εκλογές για την Κρατική Δούμα θα οδηγούσαν στον θρίαμβο των κομμουνιστών.
  Και ήδη δεν υπήρχε λόγος να ακυρωθούν οι εκλογές και να παραβιαστεί το σύνταγμα.
  Ο ίδιος ο Γέλτσιν δεν ήθελε να κάνει άλλο πραξικόπημα. Και αυτός και τα γεγονότα του Οκτώβρη ήταν αρκετά. Και κόντεψε να πεθάνει από την καρδιά.
  Ο Στεπάσιν λίγο-πολύ ικανοποίησε κάποιους από τους κομμουνιστές. Αν και δεν ήθελαν να την κάνουν διάδοχο.
  Πρέπει να πω ότι η απόπειρα μομφής δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη. Έτσι, το Ανώτατο Δικαστήριο βρισκόταν υπό τον έλεγχο του Κρεμλίνου και σίγουρα θα είχε ολοκληρώσει την παραπομπή.
  Ο Ζιρινόφσκι δεν έσωσε τον Γέλτσιν, αλλά έριξε τη βαθμολογία του. Μετά από αυτό, το Κρεμλίνο στην πραγματικότητα τον διέγραψε.
  Είναι ακόμη περίεργο, ο Ζιρινόφσκι υποστηρίζει ενεργά τον Γέλτσιν και τα ΜΜΕ του Κρεμλίνου τον πνίγουν.
  Λένε ότι το έκανε για λεφτά. Χτυπούν ακόμη και ακριβώς στο στομάχι.
  Για παράδειγμα, ο Λεοντίεφ, ένας πιστός προστατευόμενος του Κρεμλίνου, έδειξε πρώτα πώς ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι αποκαλεί τον Στεπάσιν πράκτορα της CIA και της Μοσάντ και στη συνέχεια πώς ο ίδιος Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς εκφράζει κομπλιμέντα στον υποψήφιο πρωθυπουργό.
  Λοιπόν, τι θα σκεφτεί ένας Ρώσος που το παρακολουθεί: εννοείται ότι ο Βλαντιμίρ Βολφόβιτς Ζιρινόφσκι είναι η τελευταία, πολιτική πόρνη. Και δεν μπορείς να το ψηφίσεις.
  Δηλαδή, τα ΜΜΕ του Κρεμλίνου έπνιξαν τον Ζιρινόφσκι, παρ' όλη την πίστη του στις αρχές, και τον απαξίωσαν με κάθε δυνατό τρόπο.
  Μόνο όταν ο Πούτιν έγινε ισχυρότερος στην εξουσία, η στάση άρχισε να αλλάζει.
  Στην πραγματικότητα, γιατί να στραγγαλίσει τον Βλαντιμίρ Βολφόβιτς, αν υποστηρίζει με τόσο ζήλο το Κρεμλίνο.
  Επιπλέον, ο Μπερεζόφσκι σκέφτηκε έναν πονηρό συνδυασμό για να αναγκάσει μέρος του εκλογικού σώματος των διαδηλωτών να ψηφίσει το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα αντί για τους κομμουνιστές. Πρώτα αρνήθηκαν να εγγράψουν το κόμμα του Ζιρινόφσκι. Και στη συνέχεια, όπως ήταν, η εγγραφή αποκαταστάθηκε. Και χώρισαν τη λίστα.
  Ως αποτέλεσμα, τα ΜΜΕ συνέχισαν να μιλούν για τον Ζιρινόφσκι. Ωστόσο, σκόραρε λίγο, λίγο περισσότερο από το έξι τοις εκατό.
  Και όταν έγιναν προεδρικές εκλογές, ο Ζιρινόφσκι αρνήθηκε και πάλι να εγγραφεί.
  Και πάλι σκάνδαλο... Σκέφτηκαν να κάνουν τρίτο τον Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς, αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν αδύναμος.
  Και η προσπάθεια για μια προσωρινή συμμαχία με τους κομμουνιστές οδήγησε μόνο σε αύξηση της δημοτικότητας του Zyuganov.
  Μια συμμαχία με τους κομμουνιστές φαινόταν σαν μια ισχυρή κίνηση, αλλά, παραδόξως, οι φιλελεύθεροι υπέφεραν περισσότερο από αυτό.
  Και οι κομμουνιστές έχασαν ελάχιστα...
  Προς το παρόν. Πρέπει να πούμε ότι ο Πούτιν ήταν συχνά τυχερός παρά τις δικές του προσπάθειες. Συγκεκριμένα, διέταξε να εξαπατήσει τον Ζιρινόφσκι - δεν λειτούργησε. Αλλά από την άλλη πλευρά, έχουν παρόμοιο εκλογικό σώμα με τον Ζιρινόφσκι, και αν ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς έπαιρνε δέκα τοις εκατό, τότε δεν θα αποφευχθεί ο δεύτερος γύρος, και αυτό είναι ήδη μια ήττα. Και έτσι η διαφορά ήταν μόνο δύο τοις εκατό.
  Και τότε η αποτυχία με τον Ζιρινόφσκι μετατράπηκε σε ευλογία.
  Ή η μεταρρύθμιση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου. Οι κομμουνιστές, με τους οποίους το Κρεμλίνο φλέρταρε, αντιτάχθηκαν στη μεταρρύθμιση. Αλλά οι προσβεβλημένοι φιλελεύθεροι και το μπλοκ Primakov για κάποιο λόγο υποστήριξαν τη μεταρρύθμιση. Αν και ο Primakov συνδέεται με τον Luzhkov και άλλους κυβερνήτες.
  Ηλίθιοι... Η Yabloko και η SPS προειδοποίησαν ότι θα ήταν το επόμενο θύμα του Πούτιν και θα ταφούν μαζί με το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Αλλά πήγαν σαν χαζά πρόβατα στη σφαγή.
  Και οι κομμουνιστές είναι έξυπνοι - κατάλαβαν αμέσως πώς μυρίζει. Αλλά άλλοι δεν ήταν αρκετά έξυπνοι.
  Γενικά, ο Πούτιν ήταν τρομερά τυχερός: μια τρομοκρατική επίθεση στις 11 Σεπτεμβρίου αξίζει κάτι. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να συνηθίσουν τους Ταλιμπάν. Και χρησιμοποιήστε τον Μπιν Λάντεν εναντίον της Ρωσίας.
  Φαινόταν ότι η κοινή λογική είπε στους Ταλιμπάν, που εδώ και καιρό βρισκόταν σε πόλεμο με τη Βόρεια Συμμαχία, την οποία υποστηρίζει η Ρωσία, να μην ανοίξουν δεύτερο μέτωπο κατά των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Αλλά οι Ταλιμπάν συμπεριφέρθηκαν σαν ηλίθιοι. Μάλιστα, οι Ταλιμπάν αναγνώρισαν τη Δημοκρατία της Ιτσκερίας και άνοιξαν την πρεσβεία της στη χώρα τους. Και βοήθησε τους Τσετσένους και με όπλα και με εθελοντές. Ο Μουλάς Ομάρ στράφηκε ακόμη και στον Ahmad Shah Massoud για να συνάψει εκεχειρία και να βοηθήσει τον λαό της Τσετσενίας.
  Και τότε ένα τέτοιο απροσδόκητο δώρο έπεσε στο κεφάλι της Ρωσίας. Επιπλέον, τα κτίρια, σε αντίθεση με τους νόμους της φυσικής, κατέρρευσαν.
  Αυτή είναι μια τόσο σπάνια τύχη, είναι σαν να κερδίζεις εκατό εκατομμύρια δολάρια σε ένα λαχείο.
  Και η Αμερική κόλλησε στο Αφγανιστάν για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Υπήρχε ένα διπλό όφελος: τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αποδυναμωμένες, όσο και τα νότια σύνορα από τους Ταλιμπάν λαμβάνουν προστασία. Οπότε πρέπει να πω τυχερός. Και το πιο σημαντικό, δεν προσπάθησαν πολύ.
  Και με το Ιράκ, επίσης, ήταν τυχερός. Αλήθεια, κάποια στιγμή φάνηκε ότι οι Αμερικανοί κερδίζουν εύκολα. Σε τρεις εβδομάδες κατέλαβαν ολόκληρο το Ιράκ, χάνοντας μόνο πενήντα ανθρώπους και πιάνοντας δύο εκατομμύρια αιχμαλώτους.
  Στη συνέχεια, όμως, παρά τη σύλληψη του Σαντάμ Χουσεΐν, η Αμερική βυθίστηκε σε έναν παρατεταμένο ανταρτοπόλεμο.
  Και η τιμή του πετρελαίου έχει πέσει, σε κοσμική κλίμακα, όπως και του φυσικού αερίου. Ναι, είχε πολλή τύχη. Ο Πούτιν πίστευε ότι ήταν μεγάλος μεσσίας και ότι ήταν πιο ψύχραιμος από τον Ναπολέοντα, όπως ο Τζένγκις Χαν.
  Επιπλέον, ακόμη και ο Shamil Basayev πέθανε ανατινάζοντας τον εαυτό του κατά λάθος σε μια νάρκη και φάνηκε ότι η Τσετσενία τελικά γονάτισε.
  Όμως οι δύο θητείες του έφτασαν στο τέλος τους. Ήταν ήδη πολύ αργά για την αλλαγή του συντάγματος και ο θρόνος έπρεπε να παραδοθεί στον Μεντβέντεφ.
  Το 2008 αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένο. Νίκη του Bilan στη Eurovision, νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ, επιτυχία στο ποδόσφαιρο. Και ο πόλεμος με τη Γεωργία.
  Αν και επίσης όχι αδιαμφισβήτητο, μόλις πέντε ημέρες, αλλά τα μέσα ενημέρωσης το κατέθεσαν ως μια μεγάλη νίκη για τη Ρωσία, ακόμη και για το ΝΑΤΟ. Είναι κρίμα που έπρεπε να μοιραστώ δάφνες με τον Μεντβέντεφ.
  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει βαρεθεί τις αναμνήσεις και ήθελε να κοιμηθεί.
  Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ δεν βγήκε στη συνοδεία του.
  Έπρεπε πρώτα να σκεφτούμε μια στρατηγική.
  Στο μεταξύ, ο δολοφόνος του Βόβκα ροχάλισε και ονειρεύτηκε.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 2.
  Τέσσερα Γερμανικά κορίτσια: η Γκέρντα, η Σάρλοτ, η Χριστίνα και η Μάγδα έπεισαν τον Φύρερ να τους επιτρέψει να πολεμήσουν στο Κουρσκ. Ο στενόμυαλος Χίτλερ είχε προκατάληψη για τις γυναίκες στο στρατό. Και ίσως γι' αυτό έχασε τον πόλεμο.
  Αλλά σε αυτόν τον κόσμο, τα κορίτσια από τα SS αποδείχτηκαν τόσο καυτά και πειστικά που ο Φύρερ πείστηκε.
  Έτσι, στο Kursk Bulge, ένα πλήρωμα τανκ από κορίτσια πήγε στη μάχη, που πολέμησε μόνο με ένα μπικίνι και ξυπόλητοι, κάτι που τα έκανε αξεπέραστα μαχητικά.
  Εξάλλου, σε αυτόν τον κόσμο, ο Φύρερ ήταν λίγο πιο έξυπνος. Και άφησε τον εαυτό του να πειστεί από τον Rommel, και πήρε και εκκένωσε τα γερμανικά και ιταλικά στρατεύματα από την Αφρική.
  Αυτό επέτρεψε στους Γερμανούς να διατηρήσουν περισσότερες δυνάμεις - έως και οκτώ μεραρχίες, σκληραγωγημένοι, Αφρικανοί βετεράνοι. Εκτός από τους Ιταλούς. Και ως αποτέλεσμα, η απόβαση των συμμάχων στη Σικελία αποδείχθηκε ότι ήταν μια καταστροφή για αυτούς και μια μεγάλη στρατιωτική καταστροφή και ένας τεράστιος αριθμός αιχμαλώτων και απώλεια τροπαίων.
  Και τώρα οι Γερμανοί αντιμετώπιζαν τον εξόγκωμα του Κουρσκ. Εκτός από τα κορίτσια στο τανκ, εμφανίστηκαν άλλα δύο κορίτσια: η Albina και η Alvina, που πολέμησαν στο Focke-Wulf. Και δεν φορούσαν παρά μόνο σορτς.
  Τώρα λοιπόν τα ξυπόλητα κορίτσια του Φύρερ ήταν ενάντια στον Κόκκινο Στρατό, και αυτό είναι σοβαρό.
  Εδώ εκτυλίχθηκε η μεγαλειώδης μάχη στο Kursk Bulge. Τα γερμανικά στρατεύματα προέλασαν στο νότο και διέσπασαν τη σοβιετική άμυνα.
  Τότε ο εφεδρικός στρατός δεξαμενών ρίχτηκε στη μάχη. Και η αποφασιστική μάχη εκτυλίχθηκε.
  Η Gerda και το πλήρωμά της πολέμησαν στο Panther, έκανε ζέστη και το πλήρωμα των κοριτσιών πέταξε ακόμη και τα σουτιέν τους.
  Εδώ οι καλλονές έφεραν το όπλο. Το πυροβόλο του "Πάνθηρα", μόλις 75 χλστ., αλλά γρήγορο και μακρόκαννο.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε από μεγάλη απόσταση με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, η οβίδα μόλις χτύπησε τον πισινό του πυργίσκου και το κύτος του σοβιετικού τανκ T-34-76 και τρύπησε την πανοπλία. Το ρωσικό αυτοκίνητο πήρε φωτιά και το κιτ μάχης άρχισε να εκρήγνυται.
  Η Gerda τραγούδησε:
  - Δόξα στη Γερμανία, δόξα!
  Έπαιξε την επόμενη βολή, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, στα προπορευόμενα σοβιετικά τανκς Charlotte, τρύπησε το ρωσικό αυτοκίνητο και τραγούδησε:
  Η δύναμή μας είναι μεγάλη
  Θα υπάρχει σταθερό χέρι!
  Και τότε κλώτσησε και η όμορφη και έξυπνη Χριστίνα, χρησιμοποιώντας το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της. Και πάλι χτυπήθηκε το σοβιετικό τριάντα τέσσερα. Και φλέγεται.
  Και το κορίτσι τρίζει:
  - Για τον κομμουνισμό, θα πάμε στη μάχη, αλλά όχι Ρώσοι, αλλά Άριοι!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης, και πάλι χτύπησε το αυτοκίνητο του Κόκκινου Στρατού, έσπασε το μέταλλο, έκανε τους τριάντα τέσσερις να καούν και ρώτησε:
  - Και ότι ο κομμουνισμός είναι Άριος;
  Η Γκέρντα κλώτσησε τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσπασε το μέταλλο του ρωσικού αυτοκινήτου και απάντησε:
  - Ναι, ο κομμουνισμός θα μπορούσε να είναι Άριος. Όταν ο παράδεισος είναι για εμάς, ενώ οι άλλοι δουλεύουν σκληρά!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε εναντίον του εχθρού με τη βοήθεια μιας γυμνής, στρογγυλής φτέρνας και φώναξε:
  - Για χαρά στη Γη!
  Και το σοβιετικό γεμισμένο τριάντα τέσσερα φλέγεται. Ο Κόκκινος Στρατός έριξε στη μάχη τη στρατηγική του εφεδρεία: το μέτωπο της Στέπας και τα τανκς του. Και αν τον σκοτώσεις, τότε οι Γερμανοί θα ανοίξουν τον δρόμο γύρω από το Κουρσκ και θα μπορέσουν να χτυπήσουν το λέβητα.
  Εδώ λοιπόν κρίνεται η μοίρα της μάχης.
  Και οι Γερμανοί "Πάνθηρες" είναι καλοί. Εξολοθρεύουν τα σοβιετικά αυτοκίνητα σαν τηγανιά του λούτσου.
  Η Χριστίνα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, το γερμανικό κανόνι έριξε δεκαπέντε βολές το λεπτό και τα κορίτσια πυροβολούσαν εναλλάξ.
  Και ο πολεμιστής είναι εξαιρετικά ακριβής.
  Εδώ χτύπησε το Σοβιετικό τριάντα τέσσερα και τραγούδησε:
  Δεν μπορούμε να βρεθούμε πιο δυνατοί
  Δεν είμαστε πάνω από είκοσι!
  Τα κορίτσια φυσικά είναι πολύ όμορφα. Όταν έβαλαν τους αιχμαλώτους Ρώσους στρατιώτες στα γόνατά τους και τους ανάγκασαν να φιλήσουν, γυμνά μαυρισμένα πόδια, το έκαναν με ευχαρίστηση και ενθουσιασμό.
  Η Μάγδα έσπασε το σοβιετικό αυτοκίνητο με μια εύστοχη βολή με το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της και τσίριξε:
  - Για την πατρίδα και για την ελευθερία!
  Και τα κορίτσια το πήραν και τραγούδησαν:
  Μαργαριταρένιο, τρέμουλο χτένισμα,
  Ανησυχώ, το στήθος μου τρέμει!
  Είμαι ένα κορίτσι σαν μια δειλή σημύδα,
  Φοβάμαι να κουνηθώ και να αναπνεύσω!
  
  Και τι σου ψιθυρίζει ο φρέσκος άνεμος στο αυτί;
  Τραγούδια άμμου κάτω από τα πόδια ξυπόλητοι...
  Και δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένος εγώ στον πλανήτη,
  Όταν περπατάω μαζί σου στο δάσος!
  
  Αποκάλυψε μου ένα μεγάλο μυστικό, αγαπημένη,
  Πώς κατάφερες να μαγέψεις την καρδιά!
  Αλλά το πρόσωπό σου είναι τόσο λυπημένο;
  Το πιο λεπτό νήμα των ρυτίδων πέρασε από το μέτωπο!
  
  Ο νεαρός μου απαντά με αγωνίαЈ
  Ο πόλεμος θα σας χωρίζει για πολύ καιρό!
  Για να μας βρεις μια θέση στα δάση του παραδείσου,
  Ο Σατανάς πρέπει να νικηθεί στην κόλαση!
  
  Σε απάντηση, μια λεπτή σημύδα έγνεψε καταφατικά,
  Είσαι κάτι παραπάνω από φίλος για μένα!
  Αν και το αποτέλεσμα της μάχης μπορεί να είναι δακρύβρεχτο,
  Αλλά ο Θεός Ιησούς ο ποιμένας είναι μαζί μας!
  
  Ας διαλύσουμε την κόλαση των δαιμόνων - κακές σκιές,
  Για να ανθίσουν τα άλση πράσινα!
  Χάιδεψε τα μαυρισμένα μου γόνατα
  Κράτα με σφιχτά γλυκιά μου!
  
  Κι εκείνος απάντησε σαν κοπέλα στα αστεία,
  Είπε στον ήχο που απλώνουν κλαδιάЈ
  - Θα με περιμένεις ένα χρόνο, περιστέρι;
  Δυνατός ο πειρασμός των καυτών γερανών!
  
  Σε απάντηση, του είπα τόσο αυστηρά:
  - Δεν θα είμαι πολιτικός στο περίπτερο των μηχανών!
  Και μου αρέσει ο στρατιωτικός δρόμος,
  Θέλω να πολεμήσω, να νικήσω τους κακούς!
  
  Έφτασα στο σημείο - κόψτε κλαδιά, πλεξούδες,
  Μου έδωσαν καινούργιο μηχάνημα με δίσκο!
  Αν και το γρασίδι κλαίει σαν μαργαριτάρια δροσιάς,
  Γιατί αθωότητα - έχει γίνει σαν στρατιώτης!
  
  Τότε, ότι η Πατρίδα μου είναι πιο αγαπητή από όλους,
  Η πατρίδα πάνω από τα αστέρια καίει στην ψυχή!
  Δεν είναι το εσωτερικό για να μπαρκάρεις στο κρεβάτι,
  Και να περάσετε τη νύχτα με ένα τουφέκι σε μια καλύβα!
  
  Η νίκη θα έρθει, πιστεύω ακράδαντα σε αυτήν,
  Άλλωστε, ο σκοπός μας έχει πάντα δίκιο!
  Λοιπόν, χαμογελάστε πιο χαρούμενα παιδιά,
  Μια καλή μοίρα μας περιμένει, πιστέψτε με!
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν υπέροχα, και ταυτόχρονα πυροβολούσαν. Και κάθε πλάνο κοριτσιών με σανδάλια είναι μια ακριβής επιτυχία.
  Τώρα όμως το πρώτο κύμα αποκρούεται και ειδικά οχήματα φέρνουν επιπλέον οβίδες.
  Και πανέμορφες Γερμανίδες τσακώνονται στον ουρανό. Και οι δύο ξανθιές: Albina και Alvina.
  Και είναι τόσο κουλ.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της από έξι αεροβόλα ταυτόχρονα. Και πολλά σοβιετικά αεροσκάφη πήραν φωτιά.
  Ο πολεμιστής φώναξε:
  - Δόξα στις δυνάμεις μου!
  Η Alvina κλώτσησε επίσης τους εχθρούς, με τη βοήθεια των δακτύλων του γυμνού της ποδιού. Κατέρριψε πέντε σοβιετικά αεροπλάνα ταυτόχρονα και τσίριξε:
  - Στο όνομα των λευκών λύκων!
  Κορίτσια τσάκιζαν τα ρωσικά αυτοκίνητα με τη δεξιοτεχνία των θηλυκών λεοπαρδάλεων.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε με τη βοήθεια της κατακόκκινης θηλής του στήθους της, πατώντας το κουμπί και ούρλιαξε:
  - Για την τιμή του Τρίτου Ράιχ!
  Η Alvina χτύπησε επίσης τον αντίπαλό της χρησιμοποιώντας τη ρουμπινί θηλή της και ενεργώντας παιχνιδιάρικα, είπε:
  - Για το πρωσικό πνεύμα!
  Αυτά ήταν δύο μαχητικά κορίτσια - σούπερ κλάσης. Και ξυπόλυτοι και ξυπόλητοι.
  Και τους άρεσε πολύ να βασανίζουν τους πρωτοπόρους. Εδώ σκίζετε τα ρούχα του αγοριού και το δένετε σε ένα δέντρο. Μετά παίρνετε το μαστίγιο στα χέρια σας και αρχίζετε να το χτυπάτε. Και είναι τόσο υπέροχο.
  Και το αγόρι ουρλιάζει από τον πόνο, με το μαυρισμένο δέρμα του καλυμμένο με αιματηρές ραβδώσεις. Και η κοπέλα παίρνει και φέρνει ένα δαυλό στα ξυπόλυτα πόδια του αγοριού. Και το γυμνό πέλμα καίγεται. Και το αγόρι ουρλιάζει από φρικτό πόνο. Και είναι τόσο ωραίο να ακούς τα μουγκρητά και τα κλάματά του.
  Η Albina και η Alvina λατρεύουν τα κατακάθια των ανδρών, ειδικά των χαριτωμένων και ξανθών. Και είναι τόσο μεγάλη χαρά για αυτούς.
  Ξέρουν όμως και να πολεμούν.
  Η Alvina πάτησε το κουμπί του joystick με τη φραουλένια θηλή της. Και κατέρριψε πολλά ακόμη σοβιετικά αεροσκάφη με τη βοήθεια αεροβόλων, μετά τα οποία φώναξε:
  - Είμαι η πιο κουλ λύκος στον κόσμο!
  Η Αλμπίνα έσκασε επίσης, πατώντας το κουμπί του joystick με τη βοήθεια μιας θηλής βατόμουρου, έκοψε μια ντουζίνα ρωσικά αυτοκίνητα και τσίριξε:
  - Για μια νέα Γερμανία!
  Εδώ είναι τα κορίτσια - ένας εξαιρετικός πιλότος.
  Η Γκέρντα και το πλήρωμα του τανκ της στον Πάνθηρα συνεχίζουν να πολεμούν.
  Εδώ είναι ένα ξανθό κορίτσι που το πήρε και χτύπησε το Σοβιετικό τριάντα τέσσερα με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής στο στήθος.
  Και χτυπώντας το ρωσικό αυτοκίνητο, εξέδωσε:
  - Δεν ξέρω τίποτα κακό
  Εκτός από τον ρολόι!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε έξυπνα, πυροβολώντας επίσης μια κατακόκκινη θηλή στον εχθρό και τσίριξε:
  - Δώστε μεγάλες νίκες!
  Η Χριστίνα πήρε και χτύπησε με μια ρουμπινί θηλή και το έκανε πολύ εύστοχα. Έσπασε το σοβιετικό αυτοκίνητο και έτριξε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και η λουπανούλα και η Μάγδα, ένα μαχητικό κορίτσι, πολύ ψύχραιμο και πολεμικό, με μαλλιά σαν φύλλο χρυσού.
  Και εκτόξευσε, χρησιμοποιώντας θηλές στήθους φράουλας, κάτι που έκανε με μεγάλη ακρίβεια και ακρίβεια.
  Χτύπησε το σοβιετικό τριάντα τέσσερα και έτριξε:
  - Χτύπημα μου!
  Και τα κορίτσια θα πάρουν και θα ουρλιάζουν. Και αυτοί είναι πολεμιστές του επιπέδου των υπερανθρώπων.
  Οι Γερμανοί κέρδισαν τη μάχη του τανκ και έκλεισαν το λέβητα πίσω από το Κουρσκ. Και σχηματίστηκε ένα τόσο μεγάλο κουβάρι από κόκκινους στρατούς.
  Οι μάχες έγιναν με μεγάλη κακία και μανία. Υπήρχαν πολλά θύματα.
  Μερικά από τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να δραπετεύσουν και μερικά αιχμαλωτίστηκαν ή καταστράφηκαν.
  Στις μάχες, το κορίτσι Schella ξεχώρισε. Πολέμησε στο πεζικό και εφάρμοσε την τεχνογνωσία, άρχισε να πετάει χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Η Σέλα έριξε μια έκρηξη, στραβοκοιτάζοντας τον Ρώσο στρατιώτη σαν δρεπάνι και κραυγάζοντας, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ω, κοτέτσι μου,
  Έφαγα, έφαγα....
  Και εσείς οι στρατιώτες είστε σαν μηδενικά,
  Μην αποθηκεύετε την ορατή ακεραιότητα!
  Και ένα άλλο κορίτσι, η Εύα, πυροβόλησε από ένα φυσίγγιο faust με τη βοήθεια μιας θηλής στήθους φράουλας και τρύπησε ένα σοβιετικό τανκ.
  Και με τη γυμνή φτέρνα της πέταξε ένα μπιζέλι του θανάτου και επίσης έσκισε πολλούς στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι - η υψηλότερη και κολοσσιαία τάξη.
  Και τότε οι αιχμάλωτοι Ρώσοι στρατιώτες γονάτισαν και φίλησαν τα γυμνά, σκονισμένα πόδια των κοριτσιών.
  Και φαινόταν πραγματικά υπέροχο.
  Και τα κορίτσια είναι τόσο ξυπόλητα και όμορφα.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που αν ασχοληθούν με κάτι, σίγουρα θα το φέρουν στο τέλος.
  Ο Κόκκινος Στρατός υπέστη μεγάλη ήττα στο Κουρσκ. Τα στρατεύματα της Βέρμαχτ μετακινήθηκαν στο Βορονέζ. Και ήταν ενεργητικοί.
  Αλλά και τα σοβιετικά κορίτσια πολεμούν σκληρά και μπορούν και πρέπει επίσης να φανούν.
  Η Νατάσα πέταξε με γυμνό πόδι μια χειροβομβίδα στους Ναζί και τραγούδησε:
  - Σωστά...
  Η Ζόγια λάνσαρε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της τακούνι και πρόσθεσε:
  -Εχθρός...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε σε κάτι καταστροφικό και τσίριξε:
  -Σκέφτεται...
  Η Σβετλάνα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Τι...
  Η Νατάσα πέταξε δυο λεμόνια με τα ξυπόλυτα πόδια της και φώναξε:
  - Ρωσική...
  Η Ζόγια επίσης υπέκυψε σε κάτι ενεργητικό και θανατηφόρο, τρίζοντας:
  - Διαχειρίστηκε...
  Ο Αυγουστίνος εκτόξευσε το θανατηφόρο, μουρμουρίζοντας:
  - Εχθρός....
  Η Σβετλάνα υπέκυψε και πάλι στο καταστροφικό και vyaknula:
  - Διακοπή!
  Η Νατάσα έδωσε μια στροφή και τσίριξε:
  - ΠΟΥ...
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης κατά των μαύρων αλλοδαπών που στρατολόγησαν οι Ναζί και έτριξε:
  - Τόλμησε!
  Ο Αυγουστίνος μίλησε με δύναμη και μανία:
  - Οτι...
  Η Σβετλάνα υπέκυψε με το χαμόγελο ενός πάνθηρα:
  - ΣΤΟ...
  Η Νατάσα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Πάλη...
  Η Ζόγια πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα και μουρμούρισε:
  - Επιθέσεις!
  Ο Αυγουστίνος φώναξε και μουρμούρισε:
  - Εχθροί...
  Η Σβετλάνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με τα γυμνά της πέλματα και πώς φωνάζει με τα πόδια της:
  - Καλά...
  Η Νατάσα κάρφωσε την έκρηξη και σφύριξε:
  - Έξαλλος...
  Η Ζόγια έκοψε τους Ναζί και τσίριξε:
  - Ρυθμός!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε ξανά και φώναξε:
  - Έξαλλος...
  Η Σβετλάνα κελαηδούσε καθώς πυροβόλησε:
  - Ρυθμός!
  Η Νατάσα πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της, κελαηδώντας:
  - Θα καταστρέψουμε τους Ναζί!
  Η Ζόγια το πήρε και κελαηδούσε:
  - Η μελλοντική πορεία προς τον κομμουνισμό!
  Και πέταξε ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Ο Αυγουστίνος πήρε και σκόρπισε τις γραμμές, και τα γυμνά της πόδια πέταξαν με καταστροφή κατά μήκος του Φριτς:
  - Θα χωρίσουμε τους αντιπάλους!
  Η Σβετλάνα το πήρε και το πέταξε με το γυμνό της τακούνι, ένα μάτσο χειροβομβίδες, και τσίριξε:
  Ας τσακίσουμε τους φασίστες!
  Και οι τέσσερις συνέχισαν να πυροβολούν και να ρίχνουν χειροβομβίδες. Το γερμανικό "Jagdtiger" κινούνταν. Ένα μηχάνημα με πυροβόλο 128 χλστ. Και αυτοπυροβολείται.
  Και τα κορίτσια πέταξαν χειροβομβίδες. Υπονόμευσε τους Ναζί. Και πυροβόλησαν. Ανέβηκαν μπροστά. Τα τανκς κυλούν ξανά. Το νεότερο γερμανικό "Πάνθηρας" -2 κινείται. Ένα πολύ κινητό αυτοκίνητο.
  Όμως τα κορίτσια του ανέλαβαν και τον έριξαν νοκ άουτ. Έσκισαν σε κομμάτια ένα κινητό μηχάνημα με κινητήρα αεριοστροβίλου. Και την έκαναν κομμάτια.
  Η Νατάσα παρατήρησε γελώντας:
  Δίνουμε μεγάλη μάχη!
  Η Zoya συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ κουλ!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε σοφά:
  - Θα νικήσουμε!
  Και εκτόξευσε μια αντιαρματική χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Δυνατό κορίτσι. Και έχει τόση εξυπνάδα.
  Η Σβετλάνα έκανε επίσης ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλα του γυμνού ποδιού της και χτύπησε τον εχθρό. Ένα πολύ επιθετικό κορίτσι, με μάτια στο χρώμα του αραβοσίτου. Έχει τέτοια εξυπνάδα και ένα πέρασμα δύναμης!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και χαμογέλασε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Ζόγια πυροβόλησε πολύ ενεργά και χαμογέλασε δείχνοντας μαργαριταρένια δόντια:
  - Είμαι πολεμιστής αυτού του επιπέδου που δεν σβήνει!
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε επίσης. Κόρησε τους Ναζί και γάργαρε:
  "Είμαι ένας πολεμιστής με μεγάλες φιλοδοξίες!"
  Και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια της δόντια!
  Η Σβετλάνα επιβεβαίωσε:
  - Πολύ μεγάλες φιλοδοξίες!
  Τα κορίτσια τσακώνονται εδώ και πολύ καιρό. Και φυσικά πέτυχαν στη στρατιωτική εργασία. Είναι απολύτως υπέροχες ομορφιές. Εξαιρετικό μυαλό. Και πυροβολούν πρώτης κατηγορίας.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, σκέφτηκε ότι αν έφευγε ο Στάλιν, θα σχηματιζόταν κάποιο είδος κενού στις ψυχές των ανθρώπων. Είναι σαν να πέθανε ένα αγαπημένο πρόσωπο.
  Αν και αυτός ο Γεωργιανός ήταν σκληρός. Και δεν τα έκανε όλα σωστά. Υπάρχει ακόμη και ένα ανέκδοτο σχετικά με αυτό. Γιατί ο Λένιν φοράει μπότες και ο Στάλιν τις μπότες; Γιατί ο Βλαντιμίρ Ίλιτς διάλεξε τον δρόμο, και αυτός ο μουστακοειδής προχωράει βιαστικά.
  Από αυτή την άποψη, ο Στάλιν δεν ήταν ο βέλτιστος κυβερνήτης. Πράγματι, όπως το περιέγραψε ο Λένιν, ήταν πολύ αγενές.
  Αυτός ο σεφ ετοιμάζει μόνο πικάντικα πιάτα. Όσον αφορά τη σκληρότητα, ήταν ένα δίκοπο μαχαίρι.
  Από τη μία, αυτό βοήθησε στη διατήρηση της πειθαρχίας και τόνωσε τον κομματικό μηχανισμό. Από την άλλη, το πολυτιμότερο προσωπικό και οι ικανοί άνθρωποι έπεσαν νοκ άουτ. Συγκεκριμένα, μετά τον πόλεμο έχασαν έναν τόσο σπουδαίο μάνατζερ όπως ο Voznesensky. Ο οποίος είχε τις μεγαλύτερες υπηρεσίες στην Πατρίδα.
  Ο Voznesensky ήταν, ίσως, ένας ιδανικός μάνατζερ: όχι μόνο σκληρός, αλλά και έξυπνος και μορφωμένος. Ο νεότερος διδάκτορας επιστημών στην ΕΣΣΔ, ακαδημαϊκός, εξαιρετική προσωπικότητα. Χωρίς τον Voznesensky, η ρωσική οικονομία κατά κάποιο τρόπο πήγε στραβά. Και δεν μπορώ να νικήσω τους Ναζί.
  Η Νατάσα πέταξε ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Από τον ουρανό...
  Η Ζόγια πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και είπε:
  - Αστερίσκος...
  Ο Αυγουστίνος έκανε ένα δώρο θανάτου με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - ΛΑΜΠΡΌΣ...
  Η Σβετλάνα πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα, με τη βοήθεια ενός γυμνού ποδιού, και εξέδωσε:
  - Κρυστάλλινο!
  Η Νατάσα έδωσε μια σειρά και σφύριξε:
  -Εγώ σε σένα...
  Η Ζόγια ξεκίνησε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της δάχτυλα, σφυρίζοντας:
  - Τραγούδι...
  Ο Αυγουστίνος υπέκυψε με το γυμνό της τακούνι, αυτό που φέρνει το θάνατο και τσίριξε:
  -Θα τραγουδήσω...
  Η Natashka συνέχισε, τραγουδώντας επιθετικά:
  - Σχετικά με....
  Η Ζόγια πέταξε ένα πακέτο έκρηξης με το γυμνό της πόδι, σκορπίζοντας τους Ναζί και τσίριξε:
  - Εγγενής...
  Η Αυγουστίνα έδωσε ένα μάτσο χειροβομβίδες με το γυμνό της τακούνι, έδωσε έξω:
  - Στάλιν!
  Αλλά οι Krauts έχουν τέσσερα κορίτσια και τέτοια λαγωνικά.
  Κάθισαν στο νεότερο τανκ Panther-2 με ένα πυροβόλο όπλο 88 mm.
  Η Γκέρντα εκτόξευσε το κανόνι της και χτύπησε το Τ-34 στο κάτω μέρος της γάστρας και κελαηδούσε, αναβοσβήνοντας τα ζαφειρένια μάτια της:
  - Όχι, τελικά, ο Θεός αγαπά τη Γερμανία! Σίγουρα θα κερδίσουμε!
  Η Charlotte συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Δεν μπορούμε να χάσουμε! Σύντομα θα βγούμε στο Καλίνιν, και η Μόσχα θα είναι σε απόσταση αναπνοής!
  Η Χριστίνα έβγαλε τις μαργαριταρένιες τσιμπίδες της και φώναξε:
  - Ας φτάσουμε εκεί, θα υπάρχει χρόνος για το Βλαδιβοστόκ!
  Η Μάγδα σημείωσε με λύπη:
  - Και οι Ιάπωνες έχουν σχεδόν ηττηθεί από τους Αμερικανούς. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, έχουμε σχεδόν χάσει έναν σημαντικό σύμμαχο.
  Η Γκέρντα χτύπησε ένα νέο σοβιετικό τανκ και τσίριξε:
  - Μπορούμε χωρίς αυτούς!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Αν το μωρό χαμογελάσει, ίσως όλα πάνε καλά!
  Η Χριστίνα είπε με ομοιοκαταληξία:
  - Ένας ιπποπόταμος έσκασε από ένα χαμόγελο!
  Η Μάγδα την υποστήριξε:
  - Το κορίτσι έχει πολύ λαίμαργο στόμα!
  Και οι πολεμιστές το πήραν και ξέσπασαν σε γέλια. Έχουν αστραφτερή ενέργεια, θα έλεγε κανείς, και σε αφθονία!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά προς τα σοβιετικά οχήματα και φώναξε:
  - Ο επόμενος αιώνας θα είναι δικός μας!
  Η Σάρλοτ φώναξε επίσης και επιβεβαίωσε:
  - Θα γίνουν πτήσεις στο διάστημα!
  Η Χριστίνα το επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ας πετάξουμε στο διάστημα!
  Η Μάγδα πυροβόλησε από εκτοξευτή βόμβας και έδωσε έξω:
  - Καθισμένος σε ένα αστέρι αεροπλάνο!
  Η Γκέρντα έβγαλε τη γλώσσα της και τσίριξε:
  - Τον νέο αιώνα θα κυβερνήσει η αυτοκρατορία του Τρίτου Ράιχ!
  Η Σάρλοτ με ένα επιθετικό χαμόγελο επιβεβαίωσε:
  - Και το τέταρτο επίσης.
  Μετά από αυτό, η ομορφιά γύρισε ξανά το σοβιετικό τανκ.
  Η Χριστίνα, αυτή η διαβολική πολεμίστρια, που αστράφτει με τα μαργαριταρένια δόντια, τσίριξε:
  - Ναι, ας γίνει νέα παραγγελία! Και δόξα στη Μεγάλη Αυτοκρατορία!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε με έξαλλη μανία:
  - Δόξα στην Αυτοκρατορία!
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ξανά και είπε:
  - Δόξα και σε εμάς!
  Και προφανώς το πήρε το κορίτσι.
  Gvozdanula και Charlotte. Και πολύ εύστοχο. Τρύπησα ένα σοβιετικό τανκ ακριβώς στο πλάι. Μετά κελαηδούσε:
  - Παλεύουμε για μια νέα τάξη!
  Η Μάγδα, πυροβολώντας και χτυπώντας αντιπάλους, επιβεβαίωσε:
  - Και χωρίς καμία αμφιβολία θα το πετύχουμε!
  Η Γκέρντα κάρφωσε ξανά, και πολύ εύστοχα και είπε:
  - Θα πετύχουμε με μεγάλη διαφορά!
  Και άστραφτε με ζαφείρι και πολύ λαμπερά μάτια.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης, χτύπησε το ρωσικό αυτοκίνητο και φώναξε, αυτή είναι μια διάβολος με πορτοκαλί μαλλιά:
  - Όλα θα είναι απλά ακροβατικά!
  Η Μάγδα πυροβόλησε και αυτή με ξέφρενη μανία. Έσπασε το Τ-34 και τσίριξε:
  - Και το μελλοντικό πλήρωμα!
  Εδώ όμως τα κορίτσια είχαν προβλήματα. Εμφανίστηκε το KV-14. Το αυτοκίνητο είναι πολύ μεγάλο. Και έχει ένα όπλο 152 χιλιοστών με μακριά κάννη. Ίσως ένας Γερμανός να ξεπεράσει.
  Η Γκέρντα στένεψε τα μάτια της και ρώτησε τη Σάρλοτ:
  - Μπορείς να το καλύψεις με βομβαρδιστικό;
  Η κοκκινομάλλα απάντησε:
  - Φυσικά υπάρχει πιθανότητα ... Αλλά η ακρίβεια του βομβαρδιστή είναι ανεπαρκής!
  Η Χριστίνα πρότεινε με πάθος:
  - Επιτρέψτε μου να δοκιμάσω το χαρτί 88 γραφικών μου;
  Η Γκέρντα παρατήρησε δύσπιστα:
  - Αυτό το KV-14 έχει μετωπική θωράκιση 100 mm σε μεγάλη κλίση. Δεν μπορείς να τον πάρεις!
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Ανάθεμα! Και νόμιζα ότι οι Ρώσοι δεν είχαν τέτοιο τανκ! Μόνο φήμες!
  Η Μάγδα είπε:
  Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν bug! Βλέπουμε όμως ότι δεν είναι έτσι! Και το βαρέλι του Ρώσου είναι τόσο μακρύ!
  Η Γκέρντα τραγούδησε χτυπώντας τη γυμνή της φτέρνα στο θωρακισμένο πάτωμα:
  Θα πολεμήσουμε άφοβα!
  Η Charlotte επιβεβαίωσε τη στάση του συντρόφου της:
  - Θα κοπούμε ούτε ένα βήμα πίσω!
  Η Χριστίνα πρότεινε:
  - Και τι γίνεται αν χτυπήσετε ένα σοβιετικό τανκ με ένα ακριβές χτύπημα ενός κελύφους στην κάννη;
  Η Γκέρντα αμφέβαλλε:
  - Μπορείτε να το κάνετε αυτό, από μεγάλη απόσταση;
  Η Χριστίνα επιβεβαίωσε:
  - Αν φέρεις τη φλόγα ενός αναπτήρα στα γυμνά μου πέλματα, τότε είμαι αρκετά ικανός να χτυπήσω πολύ καλά!
  Αντί να απαντήσει, η Γκέρντα πάτησε τον αναπτήρα της. Η Χριστίνα έστριψε το γυμνό της πόδι και η γυμνή, ελαφρώς σκληρυμένη φτέρνα της έλαμπε στο φως των φλόγων.
  Η Γκέρντα έφερε φωτιά στο πέλμα του κοριτσιού. Υπήρχε μια μυρωδιά καμένου. Πολύ ευχάριστη μυρωδιά, σαν ψητό shish kebab.
  Η Χριστίνα ψιθύρισε:
  - Και στο δεύτερο τακούνι!
  Τότε η Μάγδα άναψε τη φωτιά. Και οι δύο γλώσσες της φλόγας έγλειφαν τώρα τα γυμνά πέλματα ενός πολύ όμορφου και κοκκινομάλλης κοριτσιού.
  Τότε η Σάρλοτ φώναξε και ξεγύμνωσε το στήθος της. Χωρίς καμία τελετή, το πήρε και πάτησε το κουμπί του joystick με την κατακόκκινη θηλή της. Το όπλο πυροβόλησε αυτόματα.
  Η οβίδα πέταξε μόνη της και προσγειώθηκε ακριβώς στο βαρέλι μιας εντυπωσιακής, σοβιετικής μηχανής.
  Σαν γιγάντιος ελέφαντας έκοψε ένα μακρύ κορμό. Έχοντας δεχτεί ένα συντριπτικό χτύπημα, το σοβιετικό τανκ σταμάτησε την κίνηση. Ήταν σαν να είχε χτυπήσει ένα ξίφος από τα χέρια του.
  Αυτές οι τυχερές πόρνες!
  Η Σάρλοτ τραγούδησε χαμογελώντας χαρούμενη:
  - Μόνο ο φόβος θα μας δώσει φίλους! Μόνο ο πόνος σε παρακινεί να δουλέψεις!
  Η Γκέρντα συμπλήρωσε με ενθουσιασμό:
  - Θέλω όλο και περισσότερο να συντρίβω τα ηλίθια μούτρα σου!
  Οι πολεμιστές του Τρίτου Ράιχ έδειχναν να είναι πολύ ευχαριστημένοι!
  Ωστόσο, ακόμη και μικρά παιδιά πολέμησαν εναντίον των Ναζί. Αγόρια και κορίτσια πέταξαν αυτοσχέδιες εκρηκτικές συσκευασίες σε γερμανικά τανκς, αυτοκινούμενα όπλα και πεζικό.
  Οι πρωτοπόροι πολέμησαν με πολύ θάρρος. Ήξεραν τι σημαίνει φασιστική αιχμαλωσία.
  Η κοπέλα Μαρίνκα, για παράδειγμα, έπεσε στα νύχια των Ναζί. Της λάδωσαν τα ξυπόλητα και την τοποθέτησαν κοντά στο μαγκάλι. Γλώσσες από φλόγα σχεδόν έγλειψαν τα γυμνά, σκληρυμένα τακούνια του κοριτσιού από το μακρύ περπάτημα ξυπόλυτο. Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν για περίπου δεκαπέντε λεπτά, μέχρι που τα πέλματα καλύφθηκαν με φουσκάλες. Τότε, λύθηκαν τα ξυπόλυτα πόδια της κοπέλας. Και πάλι έκαναν ερωτήσεις. Με χτύπησαν με λαστιχένιες μάνικες στο γυμνό μου σώμα.
  Μετά πέρασαν το ρεύμα... Η Μαρίνκα βασανίστηκε μέχρι δέκα χάσει τις αισθήσεις της κατά την ανάκριση. Και μετά την άφησαν να ξεκουραστεί. Όταν τα ξυπόλητα έστριβαν λίγο, τα άλειφαν πάλι με λάδι και το μαγκάλι ξανασηκώθηκε. Τέτοια βασανιστήρια μπορούν να επαναληφθούν πολλές φορές. Και βασανίστε με ρεύμα, και μαστίγιο με ελαστικούς σωλήνες.
  Η Μαρίνκα βασανίστηκε για έξι μήνες. Μέχρι που τυφλώθηκε και έγινε γκρίζα από τα βασανιστήρια. Μετά την έθαψαν ζωντανή στο έδαφος. Δεν έχασε ούτε μια σφαίρα.
  Πρωτοπόρος Βάσια, οι Ναζί μαστίγωσαν με καυτό σύρμα στο γυμνό σώμα του.
  Στη συνέχεια, τα γυμνά τακούνια κάηκαν με καυτές λωρίδες σιδήρου. Το αγόρι δεν άντεξε να φωνάζει, αλλά και πάλι δεν πρόδωσε τους συντρόφους του.
  Οι Ναζί τον διέλυσαν ζωντανό σε υδροχλωρικό οξύ. Και αυτός είναι ένας τρομερός πόνος.
  Αυτά τα Fritzes είναι τέτοια τέρατα... Το μέλος της Komsomol βασανίστηκε με σίδερο. Μετά το κρέμασαν σε μια σχάρα, το σήκωσαν και το πέταξαν κάτω. Στη συνέχεια, άρχισαν να καίγονται με έναν καυτό λοστό. Το στήθος σκίστηκε με λαβίδα. Έπειτα η μύτη κόπηκε κυριολεκτικά με καυτές πένσες.
  Η κοπέλα βασανίστηκε μέχρι θανάτου... Της έσπασαν όλα τα δάχτυλα και το πόδι της. Ένα άλλο μέλος της Komsomol, η Άννα, καρφώθηκε. Και όταν πέθανε, έκαιγαν με δάδες.
  Με λίγα λόγια, οι Ναζί κορόιδευαν όσο καλύτερα μπορούσαν και όπως ήθελαν. Βασάνισαν και βασάνισαν τους πάντες.
  Η Νατάσα και η ομάδα της εξακολουθούσαν να πολεμούν στην περικύκλωση. Τα κορίτσια χρησιμοποιούσαν τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια τους στη μάχη και πετούσαν χειροβομβίδες. Πολέμησαν τις ανώτερες δυνάμεις του Fritz. Κρατήθηκαν πολύ θαρραλέα και δεν επρόκειτο να υποχωρήσουν.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 3.
  Μια άλλη πραγματικότητα σε ένα όνειρο που κράτησε ακόμα...
  Ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ταλιμπάν. Πρώτα, οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν στο Τατζικιστάν. Στην πραγματικότητα, η ώρα είναι βολική και είναι καιρός να αποφασίσουμε για επέκταση στην Κεντρική Ασία.
  Και ο στρατός του Τατζικιστάν ήταν αδύναμος. Κατέρρευσε κάτω από τα χτυπήματα των Ταλιμπάν, εν μέρει τρέχοντας μακριά, εν μέρει παραδομένη στους Ταλιμπάν. Και οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν στη ρωσική βάση και οι Ρώσοι έγιναν χαζοί. Και έπρεπε να μεταφέρω στρατεύματα μέσω πολλών χωρών και να αποκαταστήσω το μέτωπο.
  Άρχισαν να βράζουν αιματηρές και σκληρές μάχες.
  Και τα κορίτσια παλεύουν με λύσσα
  Οι διάσημοι τέσσερις τσακώνονται κοντά στο χωριό της Μέσης Ανατολής.
  Η Νατάσα δίνει μια στροφή, και ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Σπάει τους Αφγανούς και τρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Ζόγια πυροβολεί επίσης τον εχθρό. Κουρεύει τους εχθρούς, ρίχνει χειροβομβίδες με θανατηφόρα δύναμη με γυμνά πόδια και τρίξιμο:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Η Αυγουστίνα κατέρριψε τη γραμμή των Αφγανών με μια έκρηξη από ένα πολυβόλο. Πέταξε ένα καταστροφικό λεμόνι με τη γυμνή της φτέρνα και γάβγισε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Σβετλάνα ανατίναξε επίσης τον εχθρό, έκοψε πολλούς ισλαμιστές πολεμιστές και ούρλιαξε:
  - Για τον κόσμο του κομμουνισμού!
  Και επίσης πώς να πετάξεις ένα δώρο θανάτου με καταστροφική και αμέτρητη δύναμη με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών. Και έσκισε καλά τους εχθρούς.
  Αυτά τα κορίτσια είναι καταπληκτικά...
  Η Νατάσα παρατήρησε καθώς κούρεψε τους Αφγανούς που προχωρούσαν:
  -Τσιμπάνε κυριολεκτικά σαν ακρίδες!
  Και το κορίτσι πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα στον εχθρό με τη γυμνή φτέρνα της. Και λίγο πολύ έσκισε τους εχθρούς.
  Η Ζόγια χτυπά και τους Ισλαμικούς στρατιώτες με μια εύστοχη έκρηξη. Τα κόβει καλά και μαγειρεύει:
  - Για τη Ρωσία!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, θα πετάξει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας τον εχθρό και κυριολεκτικά κουρεύοντας τους Αφγανούς, κόβοντάς τους σαν καλλιεργητής, τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα!
  Η Σβετλάνα, κόβοντας τους εχθρούς, και ουσιαστικά κουρεύοντας τους στρατιώτες της αυτοκρατορίας των Ισλαμικών Ταλιμπάν, και χτυπώντας τους με λόφους, εξέδωσε:
  - Για την Πατρίδα και νέες νίκες!
  Και πάλι, πώς θα έριχνε μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης με τα δάχτυλα των γυμνών, λαξευμένων ποδιών του.
  Τα κορίτσια διαλύθηκαν εντελώς. Και συνέτριψαν τους ανώτερους αριθμούς του στρατού των Ταλιμπάν. Και ήρθαν σε μεγάλα κύματα.
  Πολεμήστε στο τανκ και το πλήρωμα της Ελισάβετ.
  Τα κορίτσια εδώ είναι επίσης μόνο με ένα μπικίνι και ξυπόλητα. Και ταυτόχρονα παλεύουν πολύ καλά. Τα τανκς του Αφγανιστάν είναι ξεπερασμένα και χειρότερα σε ποιότητα από τα ρωσικά, αλλά υπάρχουν αρκετά.
  Οι τεχνίτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας κατασκεύαζαν μερικές μηχανές από ξύλο. Αυτό που πρέπει να πω είναι πολύ προοδευτικό.
  Η Ελισάβετ, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πυροβολεί και τρυπάει ένα αφγανικό τανκ και μετά γρυλίζει:
  - Είμαι η πιο κουλ γυναίκα στον κόσμο!
  Η Αικατερίνα κλωτσάει επίσης, χρησιμοποιώντας το γυμνό της τακούνι, συντρίβει τον εχθρό και τρίζει:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Έλενα, χωρίς να το ξανασκεφτεί, θα πυροβολήσει τον εχθρό. Το σκίζει και τρίζει:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Ευφροσύνη, επίσης, πώς να χτυπήσει τον εχθρό. Θα σπάσει το τανκ των Αφγανών και θα βροντοφωνάξει:
  - Για την Πατρίδα μέχρι τέλους!
  Και αυτά είναι τα κορίτσια, είναι απλά σούπερ. Καμία δύναμη δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε τέτοια. Και είναι πραγματικά οι πιο κουλ πολεμιστές και λαγωνικά. Και κανείς δεν μπορεί να τους αντιταχθεί.
  Και αν άρχισαν να τσακώνονται, τότε θα είναι απλώς ένας αγώνας υπερανδρών.
  Και η Ελισάβετ θα πυροβολήσει ξανά με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και θα τρίζει:
  - Για τη νέα ΕΣΣΔ!
  Η Αικατερίνη πυροβόλησε κι αυτή με τη σειρά του εναντίον του εχθρού και τσίριξε:
  - Ναι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είναι πολύ καλός ηγέτης, για να το θέσω ήπια!
  Και το κορίτσι έστριψε τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της.
  Η Έλενα συνέχισε να χτυπάει τους Αφγανούς και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πρόσθεσε συγκεκριμένα καταστροφικά και δολοφονικά!
  Και μετά πώς τραμπαρίζει η κοπέλα Ευφροσύνη. Και συντρίψτε τον εχθρό και τρίξτε:
  - Για τη θεά Λάδα!
  Εδώ είναι το πεδίο της μάχης τους.
  Και ο πολεμιστής πώς άρχισαν να κουρεύουν τους αντιπάλους, και πώς δεν τους έδωσαν έλεος, εξοντώνοντας τους Αφγανούς.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε επίσης τον εχθρό και χρησιμοποίησε επίσης γυμνό τακούνι και φώναξε:
  - Για τον κομμουνισμό στη χώρα των Σοβιέτ!
  Και εδώ είναι μια τόσο μαχητική και πολεμική γυναίκα.
  Ήδη, οι Αφγανοί αλωνίζονται από τον ουρανό.
  Η Anastasia Vedmakova είναι πολύ καυτή στη μάχη. Και συντρίβει τους πάντες. Και στον ουρανό καταρρίπτει αφγανικά αεροπλάνα και χτυπά στη στεριά. Αυτό είναι ένα τόσο επιθετικό κορίτσι.
  Και τραγούδησε γελώντας:
  - Για την Πατρίδα μας, σκοτώστε όλους τους Ταλιμπάν!
  Η Akulina Orlova επιβεβαίωσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Στην πραγματικότητα, το πνεύμα είναι ένας δαίμονας, σκαρφάλωσε στην ΕΣΣΔ!
  Και ο πολεμιστής κατέρριψε ένα άλλο αφγανικό αεροπλάνο.
  Η Mirabela Magnetic, καταστρέφοντας τους πολεμιστές της αυτοκρατορίας των Ισλαμικών Ταλιμπάν στον ουρανό και στη γη, ενώ χρησιμοποιούσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, φώναξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Εδώ είναι μια τριάδα που μάχεται στον ουρανό. Και χτυπάει τους Αφγανούς με μεγάλη ένταση. Και οι εχθροί έχουν καταρριφθεί πλήρως.
  Η Akulina Orlova στα κουμπιά με τη γυμνή της φτέρνα και φώναξε:
  Για τη μεγάλη μας χώρα!
  Και πώς κλείνει το μάτι στους συντρόφους του.
  Και πάλι γκρεμίζει τους Αφγανούς. Και αυτά είναι πολύ επιθετικά άλματα στα κορίτσια.
  Η Αναστασία κελαηδούσε με ένα χαμόγελο, δείχνοντας τα δόντια της, γκρεμίζοντας Αφγανούς πιλότους:
  - Είμαστε πολεμιστές που θα νικήσουμε κάθε στρατό!
  Και πάλι νοκ άουτ ένα αφγανικό αυτοκίνητο.
  Ναι, τα κορίτσια εδώ ανέλαβαν την εξόντωση των στρατιωτών της ισλαμικής αυτοκρατορίας ενδελεχώς. Και συντρίβονται...
  Η Alyonka αγωνίζεται επίσης απελπισμένα, και δείχνει τα καλύτερα ακροβατικά της. Και γκρεμίζει τους εχθρούς σαν να είναι μοντέλα.
  Και οι Ταλιμπάν συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν και να σκαρφαλώνουν. Και σκοτώνονται σε τεράστιους αριθμούς.
  Η Αλένκα πέταξε τα δάχτυλα των ποδιών της κάτι θανατηφόρο και τραγούδησε:
  Είμαστε λευκοί λύκοι!
  Η Anyuta συμφώνησε με αυτό, κουρεύοντας τους αντιπάλους χωρίς τελετή:
  - Και είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο!
  Και έδωσε και μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι.
  Και τώρα ο Άλλα πυροβολεί επίσης πολυβόλα. Και χτυπάει πολλούς Αφγανούς και βρυχάται:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Μαρία πυροβολεί και με μεγάλη ακρίβεια τους Αφγανούς. Και τους βγάζει άουτ. Και ρίχνει επίσης χειροβομβίδες χρησιμοποιώντας τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Και βρυχάται:
  - Δόξα στον Svarog!
  Η Ολυμπιάδα επίσης χτυπά τον εχθρό με μεγάλη, θανατηφόρα δύναμη. Κουρεύει εχθρούς από την ισλαμική αυτοκρατορία και τσιρίζει:
  - Για ολόκληρο, όλο τον κόσμο στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και πάλι η κοπέλα βγάζει τα δόντια της και πυροβολεί με ακρίβεια τον εχθρό.
  Και η Marusya επίσης μουντζουρώνει τους Αφγανούς. Και με μια κατακόκκινη θηλή πατάει το κουμπί του μπαζούκα και βγάζει νοκ άουτ τους αντιπάλους και τσιρίζει:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία!
  Εδώ είναι τα κορίτσια.
  Αλλά η Ματρυόνα, όπως και οι Αφγανοί, χτυπά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, συντρίβει τον εχθρό από τους Ταλιμπάν και ουρλιάζει:
  - Για την Πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Έτσι πήγαν τα κορίτσια και πώς αλωνίζονται οι Αφγανοί - φρίκη. Και υπάρχει κυριολεκτικά ολική και γενική εξόντωσή τους. Προφανώς, οι Αφγανοί περνούν μια πολύ άσχημη μέρα.
  Η Αλένκα σημείωσε, πυροβολώντας τους Αφγανούς και κουρεύοντάς τους:
  - Εδώ είναι η πατρίδα μου!
  Και με το γυμνό του τακούνι πώς θα υποχωρήσει το δολοφονικό δώρο του αφανισμού.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - ας πούμε απλά σούπερ.
  Ο Anyuta σημείωσε επιθετικά, πυροβολώντας τους Αφγανούς:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Πολεμώντας την Άλλα, πυροβολώντας και πιέζοντας την κόκκινη θηλή της στα κουμπιά του μπαζούκα, έτριξε:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Και η Μαρία, γαμώντας τον εχθρό με θανάσιμη δύναμη, φώναξε:
  - Δόξα στην πιο cool Πατρίδα!
  Ο Ολυμπίας πρόσθεσε, συντρίβοντας τους εχθρούς και δείχνοντας αυξημένη ταχύτητα:
  - Μεγάλη δόξα στην πιο ευημερούσα χώρα!
  Η Ματρυόνα, τσακίζοντας τους αντιπάλους και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της όταν σουτάρει, το πήρε και τσίριξε:
  - Και δόξα στους πιο κουλ πολεμιστές!
  Ο Μαρούσια, επίσης σκαρφίστηκε τους εχθρούς, και κυριολεκτικά κουρεύοντας τους, ούρλιαξε εκκωφαντικά:
  - Και η ΕΣΣΔ είναι και μεγάλη δόξα εδώ και αιώνες!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού:
  - Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι
  Ευτυχία για πάντα...
  Η σοβιετική κυβέρνηση -
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Και οι πολεμιστές θα γελούν με τα πνευμόνια τους. Και έβγαλαν τα δόντια τους.
  Η Αλένκα είπε με ένα πλατύ χαμόγελο:
  Θα δώσουμε την καρδιά μας για την Πατρίδα μας!
  Η Anyuta συνέχισε έξαλλη:
  - Και θα σταθούμε και θα νικήσουμε!
  Εδώ είναι, ας πούμε, υπέροχα κορίτσια. Και τους αρέσει πολύ να παλεύουν με πλήρη δύναμη.
  Και εδώ είναι ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova στη μάχη.
  Το αγόρι και το κορίτσι μοιάζουν με παιδιά περίπου δώδεκα ετών, αλλά στην πραγματικότητα οι αθάνατοι δολοφόνοι παλεύουν τόσο επιθετικά. Ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί απέναντί τους.
  Η Αλένκα, βγάζοντας τα δόντια της και κόβοντας τους αντιπάλους των Ταλιμπάν, τραγούδησε χαμογελώντας:
  Θα αγωνιστούμε για ένα πιο φωτεινό αύριο!
  Η Anyuta, πυροβολώντας και πετώντας βόμβες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πρόσθεσε:
  - Και το θωρακισμένο μας τρένο κατάφερε να επιταχύνει!
  Και η κοκκινομάλλα Άλλα, πηδώντας όρθια και στριφογυρίζοντας, πρόσθεσε με ένα κλείσιμο του ματιού:
  - Ας φιληθούμε!
  Ο Oleg Rybachenko έτρεξε έναν ανεμόμυλο με τα ξίφη του, κόβοντας τα κεφάλια των Αφγανών και τσίριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και το αγόρι, με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών, εκτόξευσε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Το κορίτσι έκοψε επίσης τη δεξίωση της πεταλούδας με σπαθιά. Έκοψε τον εχθρό και τσιρίξε:
  - Δόξα στο σοβιετικό σύστημα!
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα θα πετάξει και δώρα αφανισμού, καταστρέφοντας εχθρούς.
  Και τα παιδιά, συντρίβοντας τον εχθρό, τραγουδούσαν ομόφωνα:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα υπάρξει ένα τέλος στους Ταλιμπάν...
  Ο ήλιος θα λάμψει έντονα
  Θα κάνουμε κομμάτια όλους τους κακούς εχθρούς!
  Παιδιά μέσα και πολύ κουλ μαχητές. Και σφυρίζουν επίσης, ρίχνοντας στον εχθρό ένα ολόκληρο σύννεφο από ζαλισμένα και ναρκωμένα κοράκια. Και είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Αφγανούς με ένα χαμόγελο, σημείωσε:
  - Μαζί μας οι νέοι όλου του πλανήτη,
  Η παγκόσμια ομάδα κατασκευής μας!
  Και το αγόρι με τη γυμνή φτέρνα του υπέκυψε στο καταστροφικό δώρο του θανάτου.
  Η Μαργαρίτα Μαγκνίτναγια, συνθλίβοντας τους ισλαμιστές πολεμιστές, κελαηδούσε κι αυτή, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ο λαός βαδίζει όλη τη χώρα στον κομμουνισμό!
  Και επίσης πώς κόβει τις ισλαμικές τάξεις. Και πρέπει να πω ότι αυτό είναι πολύ σκληρό και δροσερό.
  Εν τω μεταξύ, οι Ταλιμπάν συνέλαβαν ένα αγόρι δεκατεσσάρων ετών. Τον έγδυσαν και τον έδεσαν σε ένα δέντρο. Μετά από αυτό, πρώτα μαστίγωσαν, αιματώνοντας το δέρμα.
  Στη συνέχεια, ράντισε αλάτι στις πληγές του εφήβου. Μετά άρχισαν να τηγανίζουν με φωτιά, και έκαψαν τα γυμνά τακούνια του παιδιού. Και ήταν τόσο σκληρό. Και τελικά βασανίζονται
  αγόρι μέχρι θανάτου.
  Και πάλι γίνονται σκληρές μάχες...
  Και οι θέσεις των Ταλιμπάν χτυπιούνται από ρωσικά επιθετικά αεροσκάφη χρησιμοποιώντας αεροσκάφη. Και εδώ οι Αφγανοί και οι πύραυλοι σκοτώνονται. Και όλοι σκαρφαλώνουν και σκαρφαλώνουν σαν φρύνος στις κράμπες.
  Και ολόκληροι σωροί από πτώματα μένουν πίσω.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με χαμόγελο:
  Θα αγωνιστούμε για ένα πιο φωτεινό αύριο!
  Και ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Αφγανούς, γάβγισε:
  - Καταφέραμε να το καταλάβουμε!
  Και το αγόρι πάλι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα ρίξει μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης.
  Και αυτοί οι Αφγανοί αλωνίζονται με τόση αυτοπεποίθηση και περίφημα.
  Αυτά τα παιδιά είναι τα πραγματικά τέρατα.
  Και τα αθάνατα πλάσματα πολεμούν ξυπόλητα και συνθλίβουν πολύ ενεργά τους αντιπάλους.
  Στη μάχη όμως μπαίνει και ένα τανκ από τη ΛΔΓ.
  Η Γκέρντα και το πλήρωμά της μπαίνουν στη μάχη με τους Αφγανούς.
  Και η κοπέλα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τα βοοειδή:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού!
  Η Σάρλοτ, που πυροβολεί πίσω της, επιβεβαιώνει:
  - Δόξα στις ιδέες του σοβιετικού συστήματος!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ουρλιάζει:
  - Για νέα φωτεινά ιδανικά!
  Και επίσης χτυπά με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό.
  Και οι Αφγανοί το παίρνουν κεφαλαία.
  Και η Μάγδα πυροβολεί τον εχθρό, και τσιρίζει, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και επίσης πώς αλώνει τον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών του.
  Αυτά είναι μαχητικά κορίτσια, ας το παραδεχτούμε.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας τον εχθρό, κελαηδούσε:
  - Για τη Ρωσία και νίκη μέχρι τέλους!
  Και πάλι χτυπάει, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας μια κόκκινη θηλή πατώντας το κουμπί του joystick.
  Εδώ είναι τα κορίτσια. Είναι οδοντωτά και με κυνόδοντες και μπορούν να σκίσουν οποιονδήποτε ευθεία.
  Η Σάρλοτ το πήρε και τραγούδησε επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Η Αφρική είναι τρομερή, ναι, ναι. Ναί!
  Η Αφρική είναι επικίνδυνη, ναι, ναι, ναι!
  Μην πηγαίνετε κορίτσια - πηγαίνετε στην Αφρική για μια βόλτα!
  Η Χριστίνα, βγάζοντας τα δόντια της και χτυπώντας τον αντίπαλό της, είπε:
  - Μην πηγαίνετε κορίτσια ξυπόλητα στο σκοτάδι!
  και με γυμνό τακούνι πώς να υποκύψει στον εχθρό.
  Εδώ είναι οι γυναίκες - όλες οι γυναίκες γυναίκες!
  Και οι Αφγανοί καταρρίπτονται και καταστρέφονται χωρίς έλεος.
  Η Μάγδα, πυροβολώντας τον εχθρό, και κυριολεκτικά σαρώνοντάς τον, εξέδωσε επιθετικά:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και επίσης πώς να χαστουκίζετε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Πρέπει να πω ότι είναι απλά ultra!
  Εδώ είναι τα κορίτσια πώς έπιασαν τους Ταλιμπάν, και χτυπούσαν με τζακάδες.
  Και οι Ταλιμπάν βασάνισαν ένα Ρώσο μέλος της Komsomol. Πρώτα απογυμνώθηκε. Μετά άρχισαν να ρίχνουν νερό. Πρώτα ζεστό - βραστό νερό, μετά κρύο. Μετά άρχισαν να χτυπούν με καυτό σύρμα.
  Και ήταν τόσο σκληρό. Και μετά πάλι βασανιστήρια και φως στα γυμνά τακούνια του κοριτσιού. Και βασανίστηκε σκληρά. Και γιατί έριξαν οξύ, που είναι ακόμα πιο οδυνηρό.
  Και το κορίτσι βασανίστηκε επίσης μέχρι θανάτου.
  Και μετά πήραν τον σκελετό της και τον σκέπασαν με χρυσό και τον κρέμασαν για να τον δουν όλοι. Και ήταν εξαιρετικά σκληρό.
  Αυτό είναι το είδος της δύναμης που επέδειξαν οι Ταλιμπάν. Και προσπαθήστε να ανταγωνιστείτε μια τέτοια χώρα. Αλλά τα κορίτσια θέλουν να κάνουν παιδιά. Και τους έκοψαν το στομάχι. Και είναι πολύ σκληροί.
  Οι μάχες μεταξύ άλλων καίνε σαν τις φλόγες του κάτω κόσμου.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους αντιπάλους, τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και το αγόρι πάλι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα πετάξει το δολοφονικό δώρο του θανάτου
  Η Margarita Korshunova, κόβοντας τους Αφγανούς, τσίριξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και θα πετάξει τα γυμνά του δάχτυλα, αυτό που φέρνει μαζικό θάνατο. Ναι, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια κορίτσια.
  Αγόρι και κορίτσι σε πλήρη και έξαλλο ενθουσιασμό και μάχη.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Αφγανούς με σπαθιά, τραγούδησε:
  - Έφερε, με έφερε,
  Με πήρε!
  Απλώς θα κάτσω σε ένα άλογο
  Και η τύχη με περιμένει!
  Και το αγόρι θα γελάσει, και πάλι θα πάρει και θα ψιλοκόψει τον εχθρό.
  Και να που μαζί με τη Μαργαρίτα πώς σφυρίζουν. Και μια μάζα από ζαλισμένα κοράκια θα πέσει στα κεφάλια των Αφγανών. Ας πούμε ότι είναι υπέροχο.
  Η Margarita Korshunova έγραψε στο Twitter:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο, θα καταστρέψω τους εχθρούς στην τουαλέτα!
  Και κλείνει το μάτι στη σύντροφό του.
  Και οι ανώτερες δυνάμεις των Αφγανών άρχισαν να σβήνουν.
  Ο Oleg Rybachenko πάτησε τελικά τον διακόπτη με γυμνό τακούνι. Και το ρεύμα χτύπησε, μετατρέποντας αμέσως πολλούς στρατιώτες Ταλιμπάν σε σκελετούς. Και πρέπει να σημειωθεί - δολοφόνος.
  The Terminator Boy τραγούδησε:
  -Ας γίνει διάσημη η Γη μας!
  Και πώς σφυρίζει βγάζοντας τα δόντια του.
  Εδώ είναι το αγόρι. Και πραγματικά πολύ μαχητικό.
  Και μετά υπάρχουν οι σοβιετικοί πύραυλοι που χτυπούν τους Αφγανούς. Και χτυπιούνται σοβαρά. Και πολλοί μαχητές σκοτώνονται.
  Η Ταμάρα και η Βερόνικα στοχεύουν με βελόνες και μπάλες θανατηφόρους πυραύλους και εκρήγνυνται. Και πολλοί Αφγανοί σκοτώνονται αμέσως. Και είναι τόσο σκληρό.
  Τα κορίτσια βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο καταφύγιο, πατώντας με γυμνά πόδια πάνω σε τσιμεντένιες πλάκες. Και να προκαλέσουν θανατηφόρα βάρη στον εχθρό, εξολοθρεύοντας πλήρως.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά.
  Η Ταμάρα ανάβει και βρυχάται:
  - Η μεγάλη ΕΣΣΔ και ο αρχηγός της Στάλιν είναι μαζί μας!
  Η Veronica το επιβεβαιώνει επίσης:
  Ας κλωτσήσουμε τους Ταλιμπάν!
  Και επίσης πώς να πυροβολούν τον εχθρό. Και θα το κάνει πολύ δύσκολο. Τα κορίτσια αγαπούν να σκοτώνουν - αυτά είναι τα κορίτσια.
  Κάποτε η Βερόνικα έκανε μια ερώτηση:
  Τι είναι δύο φορές δύο πέντε;
  Η Ταμάρα απάντησε γελώντας:
  - Τεσσεράμισι!
  Και αποδείχθηκε μια πολύ πνευματώδης δήλωση.
  Τα κορίτσια εδώ είναι τόσο τεταμένα.
  Η Νατάσα και η ομάδα της πυροβολούν και τους Αφγανούς. Μαζικά σκοτώνονται και βρυχώνται:
  -Ας δοξαστεί ο κομμουνισμός!
  Και η γλώσσα θα δείξει!
  Και μετά επίσης με γυμνό τακούνι πώς θα το πάρει και συγκεκριμένα θα ενδώσει.
  Αυτό είναι κορίτσι, όλα τα κορίτσια είναι κορίτσια.
  Και τρομερό πέρα από κάθε μέτρο.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε έξαλλη, γράφοντας στους Αφγανούς.
  Και στα έναστρα ύψη, βουνίσια σιωπή,
  Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά,
  Και σε έξαλλη, και έξαλλη φωτιά!
  Και τότε η Ζόγια πυροβολεί απελπισμένα στον εχθρό.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - πολύ τολμηρά.
  Και η Αυγουστίνα συνθλίβει τους αντιπάλους και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για την Πατρίδα μας, για τη δόξα της ΕΣΣΔ!
  Και εδώ, φυσικά, η Κίνα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια τέτοια ομάδα.
  Και τα κορίτσια, φυσικά, είναι πολύ τολμηρά και επιδέξια.
  Ούτε ένα κόλπο δεν θα λειτουργήσει εναντίον τους.
  Η Νατάσα, κουρεύοντας άλλη μια σειρά Αφγανών, ψέλλισε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο, και θα σας σκοτώσω όλους στην τουαλέτα!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, θα πετάξει ένα εκρηκτικό πακέτο θανατηφόρου δύναμης.
  Ο Αυγουστίνος αυτό το κορίτσι της μαχητικής δύναμης κελαηδούσε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και επίσης κλείνει το μάτι με τα σμαραγδένια μάτια του.
  Η Σβετλάνα είναι πολύ επιθετική στη μάχη. Συνθλίβει τους Αφγανούς και κελαηδάει:
  - Δόξα στους καιρούς της κομμουνιστικής νίκης!
  Εδώ είναι τα κορίτσια...
  Και η Σταλενίδα εξοντώνει τους Αφγανούς χωρίς άλλη καθυστέρηση.
  Και τα κουρεύει σαν να έχει πραγματικά ένα δρεπάνι μαχητικού αεροσκάφους.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι, ένα κορίτσι για όλα τα κορίτσια!
  Συντρίβοντας τους Αφγανούς και πετώντας δολοφονικά δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η Steelenida φώναξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας - την ΕΣΣΔ! Η Ρωσία του Πούτιν - όχι!
  Και πάλι, το κορίτσι χτυπά τον εχθρό με άγρια δύναμη. Εδώ είναι, μαχόμενη και πολεμική.
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους εχθρούς, λέει χαμογελώντας:
  - Μεγάλη δόξα περιμένει την ΕΣΣΔ!
  Ο Στιλ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, περιμένει!
  Και καθώς πυροβόλησε, σκέφτηκε. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό θυμίζει τον Πατριωτικό Πόλεμο, με τη διαφορά ότι ο εχθρός δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει την ΕΣΣΔ. Και το στοίχημα σε ένα ξαφνικό χτύπημα δεν δικαίωσε τον εαυτό του.
  Αλλά υπάρχουν τόσοι Αφγανοί. Προχωρούν πετώντας κυριολεκτικά πτώματα σε ρωσικές θέσεις. Και αυτή είναι η ξέφρενη και άγρια τακτική τους. Και δεν υπολογίζουν τις απώλειές τους,
  και οι άνθρωποι ουσιαστικά δεν προστατεύονται. Δοκιμάστε λοιπόν με αυτά μπορείτε να το κάνετε.
  Η Σταλενίδα πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα της ΕΣΣΔ!
  Και έδειξε τα πολύ κοφτερά δόντια της.
  Η Βικτώρια συμφώνησε μαζί της:
  - Οι ηγέτες έρχονται και φεύγουν, αλλά η ΕΣΣΔ παραμένει!
  Η Σταλενίδα φώναξε ενθουσιασμένη:
  - Η ΕΣΣΔ είναι μαζί μας για πάντα!
  Ο Σεραφείμ, πυροβολώντας εναντίον των εχθρών, σαν να κράζει και να γκρεμίζει τον εχθρό, θα δώσει:
  - Θα είμαστε κλασική δύναμη!
  Και επίσης ένα κορίτσι, σαν γυμνό πόδι, θα εκτοξεύσει ένα δώρο πλήρους καταστροφής.
  Η Victoria τραγούδησε:
  - Δόξα στη χώρα μου του κομμουνισμού!
  Ο Σεραφείμ το επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ο κομμουνισμός είναι φως και ευημερία!
  Και δίνοντας ξανά για να καταστρέψει τους Αφγανούς.
  Η Γκέρντα αγωνίζεται επίσης πολύ επιθετικά. Και δείχνει την υψηλότερη τάξη του.
  Αλλά δεν υπάρχουν πραγματικά κόλπα εναντίον της Γκέρντα.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι που δίνει το όνειρο όλου του σύμπαντος.
  Και θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Δόξα στη Γη μου, και είμαστε σε όλο το σύμπαν!
  Και πάλι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η καλλονή θα αφήσει να μπει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου και αφανισμού. Ας το πούμε ευθέως - το κορίτσι είναι αυτό που χρειάζεστε.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ολόκληρο το κιτ μάχης και τώρα επιστρέφει.
  Η διάσημη γερμανική τετράδα, έχοντας σκοτώσει πολλούς Αφγανούς, κρατάει μυστικά.
  Λοιπόν, κόβουν πατάτες.
  Η Σάρλοτ, κρατώντας μια τράπουλα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, παρατήρησε σκληρά:
  - Τώρα είμαστε σε πόλεμο με τους Ταλιμπάν, και όταν ήμασταν σε πόλεμο με τους Ρώσους!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά και σθεναρά:
  - Ναι, υπήρξε τέτοια εποχή. Και μετά δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε! Χριστίνα, συμφωνείς;
  Η Χριστίνα δήλωσε με σιγουριά, πετώντας την κάρτα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  Οι άντρες φταίνε! Δεν έδειξαν αγωνιστικές ιδιότητες!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε:
  - Ναι, άντρες! Εάν περισσότερες γυναίκες πολεμούσαν, τότε θα είχαμε μια πραγματική πιθανότητα επιτυχίας!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά.
  - Ξυπόλητο κορίτσι, και ακόμη και με κόκκινες θηλές - είναι σούπερ!
  Η Charlotte συμφώνησε λογικά με αυτό:
  - Ναι, ξυπόλητα κορίτσια, αυτό είναι κάτι κολοσσιαίο!
  Και οι πολεμιστές συνέχισαν να ρίχνουν χαρτιά.
  Ο Σταλενίδα παρατήρησε επιθετικά ενώ πυροβολούσε τους Αφγανούς:
  - Θα χτυπήσουμε κατευθείαν τους εχθρούς!
  Και με γυμνά δάχτυλα το κορίτσι θα ρίξει μια χειροβομβίδα. Και είναι καταστροφικό.
  Η Βικτώρια είπε με σιγουριά:
  - Αν και από τη μια δεν υπάρχει Θεός, αλλά από την άλλη είναι μαζί μας!
  Η Viola, ακόμα και η ουρά για τους Αφγανούς, τους κούρεψε και επιβεβαίωσε:
  - Ο Θεός να είναι μαζί μας! Και κολοσσιαίες δυνάμεις!
  Και τα κορίτσια πώς να γελάνε και να δείχνουν τη γλώσσα τους.
  Η Αλίνα θα χτυπήσει επίσης τον εχθρό, θα τον κουρέψει κολοσσιαία και θα τρίζει:
  - Είμαι το πιο μαχητικό μωρό!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, σαν θανάσιμη δύναμη, θα το πάρει και θα το εκτοξεύσει.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που λατρεύουν να σκοτώνουν. Έχουν τόση απάνθρωπη δύναμη.
  Η Στελενίδα τραγούδησε με επιθετικότητα:
  - Η δύναμή μας βρίσκεται στον κομμουνισμό,
  Δώσε ζωή και καρδιά
  Είμαστε η αγία μας Πατρίδα,
  Ας σταθούμε και νικήσουμε!
  Τέτοιο κορίτσι ήταν. Ας πούμε ότι είναι υπέροχη. Και πολύ μαχητικό.
  Η Βικτώρια έγραψε στο Twitter:
  - Για την ΕΣΣΔ στην οποία ο σοφός βασιλιάς!
  Και η πολεμίστρια έδειξε τη γλώσσα της και έκλεισε το μάτι στους αντιπάλους της.
  Εδώ είναι τα κορίτσια...
  Η Αλένκα επίσης μάχεται με σιγουριά με τους εχθρούς και δείχνει απίστευτα άλματα.
  Και την ίδια στιγμή το κορίτσι βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Έχω μια σούπερ κυρία!
  Και βγάζει τα πολύ μαργαριταρένια δόντια του.
  Ο Anyuta πυροβολεί τον εχθρό, τον συντρίβει με θανατηφόρα δύναμη, τον ξεσκίζει και βρυχάται:
  - Έχω ένα υπέρ κορίτσι!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? τέσσερις.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ρίχνουν ένα σοκ δώρο θανάτου!
  Και η μάχη με τον Άλλα είναι επίσης στη μάχη. Και έτσι χτυπάει τους Αφγανούς.
  Και ενώ το κορίτσι ακόμα τσιρίζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και πάλι ως εχθρός θα εκτοξευθεί κάτι εντελώς θανατηφόρο.
  Και πολλοί Αφγανοί θα ξεσκίσουν.
  Η Μαρία, γράφοντας στους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας, πήρε και σημείωσε:
  - Και ποιον θα βρούμε στο δάσος;
  Και πώς θα τον χτυπήσει με δώρο από πολυβόλο. Εδώ είναι, τι μαχητική και όμορφη πολεμίστρια.
  Η Ολυμπιάδα πυροβολεί τον εχθρό. Και το κάνει εξαιρετικά καλά.
  Και βγάζει τα δόντια του και βρυχάται:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Η Marusya παρατήρησε επιθετικά, συντρίβοντας τους εχθρούς και πετώντας θανατηφόρες χειροβομβίδες με τα γυμνά της δάχτυλα μαχαιριών:
  - Δόξα στον νέο γενικό γραμματέα!
  Η Matrena έπληξε τους Αφγανούς και είπε:
  -Αν όχι ομοφυλόφιλος!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τους εχθρούς, το πήρε και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και πάλι, ως δολοφονική έκρηξη πυρός στους Αφγανούς. Λοιπόν, είναι μια πολεμική ομορφιά. Και έχει τόση γοητεία.
  Ο Anyuta, που επίσης πυροβολούσε τον εχθρό και τον κουρεύοντας, ούρλιαξε:
  - Για τη Ρωσία!
  Και με γυμνό τακούνι, πώς να υποκύψεις στους Ταλιμπάν. Αυτό το κορίτσι είναι πραγματικά εκπληκτικό.
  Η κοκκινομάλλα Άλλα συντρίβει τους αντιπάλους και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι κυρία υπέρ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του πώς θα πετάξει θανατηφόρο θάνατο στον εχθρό.
  Εδώ είναι κορίτσι - ας πούμε ότι υπάρχει ultra!
  Η πολύ όμορφη Μαρία, πυροβολώντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Έχω ένα μέγα τάξης!
  Και πάλι χτυπά τον εχθρό με ένα γυμνό, και πολύ στρογγυλό, ροζ τακούνι.
  Η Ολυμπιάδα γιορτάστηκε με τη σφαγή Αφγανών και τη συσσώρευση ενός βουνού από πτώματα από τους πολεμιστές της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν, κραυγάζοντας:
  - Είμαι η υψηλότερη τάξη!
  Και θα πετάξει τα πόδια του με γυμνά δάχτυλα, κάτι θεμελιωδώς και μοναδικά δολοφονικό. Εδώ είναι ένα κορίτσι - όλα τα κορίτσια - ένα κορίτσι!
  Ο Marusya συντρίβεται και κελαηδάει, σκοτώνοντας Αφγανούς:
  - Θα καταστρέψω τους εχθρούς! Θα είναι πραγματικό τρελοκομείο!
  Και το κορίτσι θα το πάρει και θα γελάσει.
  Και με μια κατακόκκινη θηλή καθώς πατάει το κουμπί του joystick. Και σκίζει τους αντιπάλους, με κάτι τόσο θανατηφόρο.
  Η Matrena άρχισε επίσης να χτυπά τους Αφγανούς και φώναξε:
  - Δόξα στην αυγή του κομμουνισμού!
  Και το γυμνό της τακούνι θα μουσκέψει τους πάντες σαν εχθρούς. Εδώ είναι, τι όμορφο κορίτσι. Και είναι κορίτσια, ας πούμε - super class.
  Ή μήπως Giga, ή ακόμα και TETRA!
  Αυτά είναι τα κορίτσια και έκοψα σχολαστικά τους Αφγανούς. Και αυτό είναι γενικά μια σούπερ κατηγορία.
  Η Αλιόνκα το πήρε και τραγούδησε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο! Και δύο συν δύο είναι τέσσερα!
  Και πώς χτυπάει τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια. Και θα κάνει κομμάτια άλλον έναν Ταλιμπάν.
  Και αυτό το κορίτσι έχει τέτοιες φαντασιώσεις. Αλλά οι Ταλιμπάν κάτι κάνουν.
  Εδώ βασανίζουν μια κοπέλα. Και πώς επεξεργάζονται με μαστίγια. Και μετά συρματοπλέγματα. Και μετά θα της κάψουν τις φτέρνες με ένα καυτό σίδερο. Και το κορίτσι είναι πολύ ευχαριστημένο.
  Και θέλει να είναι γραπτή καλλονή.
  Η Αλένκα τραγούδησε:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό της πιο κουλ ΕΣΣΔ!
  Και πάλι θα ρίξει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του στον εχθρό.
  Και είναι πραγματικά ωραίο.
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τον εχθρό, βρυχάται επίσης:
  Πόσο σπουδαίος είναι ο κομμουνισμός!
  Και με εύστοχη γραμμή κουρεύει τους Αφγανούς. Εδώ είναι ένα κορίτσι εξαιρετικής ομορφιάς.
  Και η γυμνή της φτέρνα υπέκυψε, δώρο αφανισμού.
  Και η κοκκινομάλλα Alla είναι επίσης πολύ επιθετική στις μάχες. Και πώς να συντρίψεις τους εχθρούς με άγρια μανία. Και σκαρφίζεται με κολοσσιαία δραστηριότητα.
  Και με γυμνά δάχτυλα πετάει δώρα θανάτου με θανατηφόρα δύναμη.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι - έχει απλώς μια σούπερ τάξη!
  Όλα αυτά είναι κοριτσίστικο ξυπόλητο στρατό, ικανό για πολύ μεγάλα κατορθώματα.
  Η Μαρία, γράφοντας για τους Αφγανούς, σημείωσε:
  -Η μεγαλύτερη δύναμη είναι δική μας και η υψηλότερη τάξη!
  Τότε ο πολεμιστής έκλεισε το μάτι.
  Και με μια κατακόκκινη θηλή πάτησε το κουμπί του μπαζούκα. Και αυτός είναι ο υψηλότερος πιλότος της και η πραγματική κατασκευή του αθροίσματος των τετραγώνων των ποδιών.
  Η Ολυμπιάδα, συντρίβοντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Για τις καλύτερες νίκες στο σύμπαν!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσεις ένα δώρο αφανισμού στον εχθρό. Και πραγματικά γίνεται σαν δράση - πέρα από δύναμη!
  Τα κορίτσια πρέπει να πούμε ότι είναι εξαιρετικά μαχητικά. Και αν κάνουν κάτι, τότε οι άνθρωποι θα είναι ευτυχισμένοι για αιώνες. Και έχουν τόση χαρά και πραγματική κοσμική λάμψη.
  Εδώ είναι οι πολεμιστές - τα υψηλότερα ακροβατικά.
  Ο Marusya, συντρίβοντας τους Αφγανούς, το πήρε και vyaknula:
  - Ειρήνη στο σπίτι σας!
  Και πάλι πέταξε με τα δάχτυλα των ποδιών της ένα δολοφονικό δώρο θανάτου, ξεσκίζοντας τους εχθρούς.
  Η Matryona χτύπησε επίσης τα αφγανικά στρατεύματα. Έσκισε τους Ταλιμπάν και φώναξε:
  - Για τον μεγαλύτερο σοσιαλισμό στον πλανήτη!
  Και τα μάτια της αστράφτουν.
  Ναι, πρόκειται για τον υψηλότερο βομβαρδισμό θέσεων.
  Και οι Αφγανοί φέρουν κολοσσιαία ζημιά, αλλά παρόλα αυτά, όλοι σκαρφαλώνουν και σκαρφαλώνουν. Και διαθέτουν κολοσσιαίο ανθρώπινο δυναμικό. Που φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ.
  Και όλα κυλούν σε ένα κύμα και ένα συνεχές ρεύμα.
  Η Alyonka, με ένα πλατύ χαμόγελο στα γυμνά της δόντια, τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού και των Ρώσων τσάρων!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ξανά το δολοφονικό δώρο του θανάτου και της καταστροφής.
  Και η κοπέλα ξεγύμνωσε τα δόντια της εκκωφαντικά (ναι, μπορείς να γυμνώσεις τα δόντια σου εκκωφαντικά!), το πήρε και φώναξε:
  - Ισχυρός κυρίαρχος,
  Βασίλευε για δόξα
  Για τη δόξα μας...
  Βασίλευσε με τον φόβο των εχθρών
  Ορθόδοξος βασιλιάς,
  Βασίλευε για τη δόξα, για τη δόξα μας!
  Η Anyuta παρατήρησε γελώντας:
  - Σου έλειψαν τα λόγια: Θεέ σώσε τον βασιλιά!
  Η Αλένκα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Ναι, μου έλειψε! Αυτό όμως, δυστυχώς, είναι δεδομένο!
  Η Μαρία, με ένα χαμόγελο πολύ κουλ κοπέλας, παρατήρησε:
  - Έφυγε ο τσάρος πατέρας, και αντί γι' αυτόν το έργο του Λένιν!
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα κελαηδούσε, κουρεύοντας τους Αφγανούς:
  - Η υπόθεση του Λένιν είναι ζωντανή, παρόλο που ο Λένιν είναι νεκρός!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες λογικά αντιτάχθηκαν σε αυτό:
  - Ο Λένιν είναι αθάνατος!
  Έκλεισε το μάτι της με τα σμαραγδένια μάτια της.
  Έτσι μπορείτε να δείτε αμέσως εδώ υπέροχα κορίτσια που είναι σε θέση να πολεμήσουν ειδικά τους Ταλιμπάν. Και γενικά, η δύναμή τους πρέπει να σημειωθεί ως κολοσσιαία κοσμική δύναμη.
  Η Marusya σημείωσε με ένα χαμόγελο, πυροβολώντας τους εχθρούς:
  - Ο Τσάρος θα επιστρέψει και ο Λένιν θα ζήσει!
  Η Matryona συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά και θα γίνει! Δόξα στον Λένιν!
  Η Αλένκα συνέχισε χαμογελώντας:
  - Και ο Τσάρος Νικόλαος Β'! Δόξα σε όλους τους ήρωες!
  Η Anyuta συμφώνησε με αυτό:
  - Δόξα σε όλους τους ήρωες!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού:
  - Δόξα στη Ρωσία, δόξα ...
  Τα τανκς ορμούν μπροστά....
  Στρατεύματα με κόκκινη σημαία
  Χαιρετισμούς Ρώσους!
  Ο Βλαντιμίρ-Μιχαήλ Γκορμπατσόφ-Πούτιν επιτέλους ξύπνησε. Και κοιμήθηκε πάρα πολύ.
  Τώρα πρέπει να φροντίσουμε για τις κρατικές υποθέσεις.
  Και ο Βλαντιμίρ-Μιχαήλ δήλωσε στο περιβάλλον του:
  - Είμαστε πολύ βιαστικοί με τον εκδημοκρατισμό και το glasnost. Δεν το χρειαζόμαστε αυτό, αλλά πρέπει, αντίθετα, να σφίξουμε τις βίδες και να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη. Θα πολεμήσουμε το μεθύσι με άλλους τρόπους. Η παραγωγή αλκοόλ δεν πρέπει να μειωθεί.
  Είναι επίσης απαραίτητο να ενισχυθεί η ποινική ευθύνη για την παραγωγή φεγγαριού. Και να αυξηθεί η χρηματοδότηση των ενόπλων δυνάμεων. Ειδικά η ανάπτυξη της επιστήμης και της στρατιωτικής τεχνολογίας.
  Ο Μιχαήλ-Βλαντιμίρ διέταξε επίσης να αυξηθεί ο αριθμός των σοβιετικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν. Και να εντείνει τις μάχες εκεί για να κερδίσει μια αποφασιστική νίκη. Δόθηκε επίσης εντολή να χρησιμοποιηθούν ενεργά πολεμικά αεροσκάφη κατά των Μουτζαχεντίν και να βομβαρδιστούν περισσότεροι.
  Και άλλες οδηγίες φυσικά.
  Όλα αυτά θα έπρεπε να είχαν γίνει μέσω του Πολιτικού Γραφείου και της Ολομέλειας. Ειδικότερα, η συζήτηση έθιξε το αν είναι καιρός να υιοθετηθεί νέο σύνταγμα. Αλλά όχι πολύ βιαστικά.
  Στο μεταξύ, ήταν απαραίτητο να συνεχιστεί η ενίσχυση των θέσεων. Συγκεκριμένα, αφαιρέστε τον Γέλτσιν. Ή καλύτερα, πήγαινε φυλακή. Για να μην βρωμάει.
  Και γενικά, ήρθε η ώρα να τελειώσει το παιχνίδι της δημοκρατίας.
  Ο Βλαντιμίρ-Μιχαήλ αποφάσισε να γίνει δικτάτορας. Ειδικότερα, να ασκήσει ποινική ευθύνη για καθυστέρηση στην εργασία. Πολλοί άνθρωποι πρέπει να πάνε φυλακή εδώ.
  Αλλά φυσικά και αυτό δεν είναι όλο, αλλά αρκετό για αρχή.
  Στο μεταξύ, μπορείτε να κοιμηθείτε και να αφήσετε κάτι επιθετικό να ονειρευτεί.
  Και στο Αφγανιστάν, συνεχίστηκαν πολύ σκληρές και αιματηρές μάχες με τους Μουτζαχεντίν.
  Ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Αφγανιστάν διεξήχθη με κάθε ταχύτητα...
  Η Νατάσα πυροβόλησε τους στρατιώτες της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας, τους κούρεψε κυριολεκτικά και τραγούδησε...
  Ας είναι πάντα ο ήλιος
  Να υπάρχει πάντα παράδεισος...
  Είθε να υπάρχει πάντα μια μητέρα -
  Να είμαι πάντα!
  Και η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα εκτοξεύσει μια δολοφονική χειροβομβίδα στους Αφγανούς. Και η μάζα των πολεμιστών της ισλαμικής αυτοκρατορίας θα διαλυθεί.
  Η Zoya επίσης πυροβολεί και τραγουδά:
  - Δόξασα, δοξάσου, είσαι η Γη μας!
  Τα γηγενή μας δάση και χωράφια!
  Στο όνομα του Παντοδύναμου,
  Είστε η αγαπημένη μας, αγία οικογένεια!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα πετάξει και κάτι θανατηφόρο στους Ταλιμπάν.
  Ναι, οι στρατιώτες της αυτοκρατορίας των Ισλαμικών Ταλιμπάν αντιμετώπισαν ένα σοβαρό πρόβλημα.
  Ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος συνέχισε να κουρεύει τους Ταλιμπάν και κελαηδούσε, κουρεύοντας τις τάξεις τους:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και πώς ρίχνει ένα δώρο θανάτου με τα γυμνά του δάχτυλα της δολοφονικής δύναμης, ξεσκίζοντας τους εχθρούς.
  Και η Σβετλάνα αποφάσισε επίσης να προσθέσει κάτι θανατηφόρο στους εχθρούς και να καταστρέψει το σώμα.
  Και μετά μουρμουρίζει:
  - Δόξα στην Πατρίδα μου!
  Και αυτός, επίσης, θα ρίξει ένα δώρο αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θανατηφόρου δύναμης.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά απαίσια.
  Πολεμιστές κατέλαβαν το Αφγανιστάν και μάρκες πετούν από την ισλαμική αυτοκρατορία.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Αφγανούς και κουρεύοντάς τους, σημείωσε:
  - Θα δοξάσουμε τον Θεό με το Όνομα του Σβάρογκ!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσεις ένα δολοφονικό δώρο αφανισμού.
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά ένας δείκτης των υψηλότερων ακροβατικών.
  Η Ζόγια πάτησε το κουμπί του μπαζούκα με τη κόκκινη θηλή της, χτύπησε τους Ταλιμπάν και τσίριξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και ο Αυγουστίνος θα πάρει και θα σφυρί τα ισλαμικά στρατεύματα. Και η μάσκα των Αφγανών θα συντρίψει και θα τρίζει:
  - Μα να ζεις όπως πριν, αλλά να ζεις σύμφωνα με τον Μπρέζνιεφ!
  Είμαι χαζός, είμαι χαζός, δεν μπορώ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα εκτοξεύσει ξανά κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και η Σβετλάνα, επίσης, στη μάχη είναι ένα πολύ μαχητικό παιδί. Και παλεύει απεγνωσμένα. Και είναι σε θέση να αποκόψει μια μάζα προωθούμενων μαχητών από την ισλαμική αυτοκρατορία των Ταλιμπάν.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Δόξα στον κομμουνισμό Svarog!
  Και άλλοι επιβεβαιώνουν:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Ελισάβετ πυροβολεί τον εχθρό. Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Έχει ένα καλό τανκ, ικανό να τρυπήσει τους αντιπάλους. Και αυτό το κορίτσι πρέπει να ειπωθεί, απλά
  super class.
  Και πυροβολεί, και χτυπά τους αντιπάλους.
  Και τραγουδάει:
  - Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Και το κόκκινο λάβαρο της Πατρίδας μας,
  Θα είμαστε πάντα ανιδιοτελώς πιστοί!
  Η Αικατερίνα πυροβολεί επίσης εναντίον του εχθρού, τον χτυπά και διαπερνά και σπάει τους πύργους των αυτοκινήτων. Μετά ουρλιάζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό Lada!
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Η Έλενα πυροβολεί και τους Αφγανούς. Αλωνίζοντας την ισλαμική αυτοκρατορία. Της χτυπάει κατευθείαν και τσιρίζει:
  - Ο σκοπός μας είναι σωστός!
  Και η Ευφροσύνη χτυπά και τους εχθρούς με μεγάλη ακρίβεια. Και τραγουδάει:
  - Στο όνομα των μεγάλων ιδεών! Ο κακός θα νικηθεί!
  Και επίσης πώς κλείνει το μάτι στους συντρόφους του.
  Και πώς θα πηδήξει το τανκ της Ελισάβετ. Και ας καταστρέψουμε τα αφγανικά στρατεύματα. Και ήταν άγριο.
  Τα κορίτσια τραγούδησαν και μούγκρισαν:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και πάλι πυροβόλησαν πολύ εύστοχα.
  Αυτά ήταν τα κορίτσια - ό,τι χρειάζεστε!
  Και αλώνισαν περίφημα τους εχθρούς Αφγανούς.
  Εδώ στον ουρανό τα κορίτσια έδωσαν και στους Ταλιμπάν.
  Η Anastasia Vedmakova, καταρρίπτοντας αεροπλάνα, μεταπήδησε σε επίγειους στόχους. Τους τσάκισε και ψέλλισε:
  - Εμείς τα κορίτσια είμαστε γενναία, γενναία. γενναίος,
  Έχουμε πολύ χαριτωμένα σγουρά αγόρια!
  Τα αλευρώνουμε ζεστά
  Και μετά φτύνουμε, πάνω από τον αριστερό ώμο!
  Η Akulina Orlova, γαμημένοι αντίπαλοι, εξέδωσε:
  - Στο δρόμο!
  Και γκρέμισε τους Αφγανούς με γυμνά πόδια.
  Η Mirabela Magnetic γκρέμισε επίσης τα στρατεύματα των Ταλιμπάν και κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα υπάρξουν πολλές νίκες!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της άρχισαν να κινούνται.
  Αυτά ήταν τα κορίτσια - απλά super class!
  Η Αλένκα και η ομάδα της πολέμησαν τους Ταλιμπάν. Και φαινόταν πολύ χαρισματικό.
  Τα κορίτσια κράτησαν την άμυνα και πέταξαν δώρα καταστροφής στους προελαύνοντες στρατιώτες της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Η Αλένκα έκανε δώρο αφανισμού με το γυμνό της τακούνι και τραγούδησε:
  - Άλεκ, χύνει δάκρυα ευτυχίας!
  Η Anyuta πέταξε δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Πώς η ψυχή της τραγουδάει άρπα!
  Η Alla τράβηξε επίσης πατώντας την κόκκινη θηλή της στο κουμπί του μπαζούκα και έδωσε έξω:
  - Στάξτε, στάλατε, στάλατε, και τα γαλάζια μάτια της Αλένκας, δάκρυα πέφτουν στο δόρυ!
  Η Μαρία κλώτσησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και έτριξε:
  - Ακριβώς στο δόρυ! Και μαμά!
  Ο Ολυμπιάς, επίσης, πώς να γελάσει, και να ξεγυμνώσει τα μαργαριταρένια του δόντια.
  Είναι ένα κορίτσι σπάνιας ομορφιάς και γοητείας.
  Την ίδια στιγμή, ο πολεμιστής γελάει και τσιρίζει:
  - Δόξα στους βασιλιάδες του κομμουνισμού!
  Και με το γυμνό του τακούνι θα υποκύψει στο δολοφονικό δώρο του θανάτου.
  Η Marusya είναι επίσης πρόθυμη να πολεμήσει...
  Και σκαρφίζεται στους Αφγανούς με μεγάλη ένταση από πολυβόλα. Και με το γυμνό τακούνι του πετάει δώρα θανάτου.
  Και λέει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Η Ματρύωνα κτυπά επίσης τους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Τα κουρεύει με μεγάλη ένταση. Και αναφωνεί κλείνοντας το μάτι:
  - Για εξαιρετικές νίκες!
  Η Αλένκα δηλώνει επιθετικά, κουρεύοντας τον εχθρό:
  - Η Ρωσία μας είναι η πρώτη και μεγάλη!
  Και ρίχνει και ένα δολοφονικό δώρο αφανισμού με το γυμνό του πόδι.
  Η Anyuta δηλώνει με ένα γέλιο καθώς κόβει τις τάξεις των Αφγανών στρατιωτών:
  - Δόξα στον Κόκκινο Στρατό!
  Και πάλι ρίχνει στον εχθρό, δολοφονικό δώρο αφανισμού.
  Και ο Αλλάχ θα αρχίσει να καταστρέφει τους αντιπάλους. Και επίσης τα γυμνά της δάχτυλα των ποδιών συντρίβουν τους εχθρούς επιμελώς.
  Και το δώρο του θανάτου πεταμένο με ξυπόλητα πετάει.
  Και η Μαρία είναι επίσης ένα πολύ μαχητικό κορίτσι στη μάχη. Και οι βολές της είναι πολύ εύστοχες και χτυπούν τον εχθρό με εγγύηση.
  Και αυτό το κορίτσι είναι επίσης μαχητικός χαρακτήρας.
  Πυροβολείται και τσιρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Ολυμπιάδα πυροβολεί τον εχθρό. Κουρεύει τους Αφγανούς και λέει χαμογελώντας:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και πάλι, ας αλωνίσουμε τους Ταλιμπάν.
  Και με γυμνά δάχτυλα να πετάει δώρα θανάτου στους αντιπάλους.
  Αυτά είναι τα κορίτσια με το κόκκινο, ή μάλλον ο ρωσικός στρατός.
  Και πυροβολούν τον εχθρό, τον χτυπούν συγκεκριμένα.
  Ο Marusya πυροβολεί επίσης τον εχθρό. Και το κάνει πολύ καλά.
  Η κοπέλα ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόξα στο ΚΚΣΕ! Δόξα στον Klychkov!
  Και κλείνει το μάτι με μωβ μάτια.
  Και πάλι ρίχνει ένα δώρο καταστροφής με γυμνά πόδια. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό.
  Η Marusya είναι όμορφη και σχεδόν γυμνή.
  Η Matrena πυροβολεί επίσης στον εχθρό, και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια. Τον χτυπάει και τρίζει, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Ουρανός και Γη - αγάπη μου!
  Και επίσης το κορίτσι πώς να μουλιάσει τον εχθρό με τη βοήθεια της γυμνής φτέρνας των ποδιών.
  Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν - αυτά είναι κορίτσια!
  Η Σταλενίδα μάχεται επίσης εντατικά κατά των Ταλιμπάν.
  Και αυτό το κορίτσι θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο στους στρατιώτες της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας. Και πώς θα σκίσει μια μάζα από φανατισμένους γενειοφόρους στρατιώτες. Αυτό είναι ένα κορίτσι - ας πούμε μόνο αυτό που χρειαζόμαστε.
  Η Steelenida φώναξε:
  - Για την Πατρίδα - την ΕΣΣΔ!
  Η Βερόνικα επίσης μάχεται με τους εχθρούς απελπισμένα. Και πετάει θανατηφόρα δώρα θανάτου με γυμνά δάχτυλα.
  Και ενώ το κορίτσι τσιρίζει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Η Βικτώρια παλεύει. Πίεσε λοιπόν τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της στον εκτοξευτή και πώς συνέτριψε τους Αφγανούς. Τα ξέσκισε και ούρλιαξε:
  - Εμπιστεύσου την Πατρίδα μου!
  Και ο Σεραφείμ ως έκρηξη στον εχθρό. Πώς θα ξαπλώσει και θα καταστρέψει τη μάζα των Κινέζων που γαβγίζουν:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλώς ένα θαύμα.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αθάνατο αγόρι τσακώνεται και με τα κορίτσια. Είναι πραγματικός και ο πιο κουλ μαχητής στον κόσμο.
  Το αγόρι κόβει τους Αφγανούς στρατιώτες με σπαθιά και τους πετάει δώρα με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων των ποδιών των παιδιών.
  Και ενώ τραγουδάει:
  - Αν το φρούριο είναι στο δρόμο,
  Ο εχθρός έχτισε...
  Είναι απαραίτητο να παρακάμψετε από το πίσω μέρος -
  Πάρτε την χωρίς πυροβολισμό!
  Και πάλι το αγόρι και το κορίτσι, μαζί του, η Μαργαρίτα πώς σφυρίζουν.
  Και τα κοράκια, παθώντας καρδιακή προσβολή, πέφτουν στα κεφάλια των Αφγανών στρατιωτών.
  Η Margarita Korshunova κόβει τους Ταλιμπάν με τα σπαθιά, αυτό το ορμητικό κορίτσι τρίζει:
  - Δόξα στους βασιλιάδες του κομμουνισμού!
  Και πάλι θα κουνήσει το γυμνό του πόδι, και θα ρίξει δηλητηριώδεις βελόνες στους εχθρούς.
  Αυτά τα παιδιά είναι τα πραγματικά τέρατα.
  Oleg Rybachenko, σκαρφαλώνοντας τους αντιπάλους, όπως θα δώσει:
  - Μακάρι να υπήρχε ολόκληρο κεφάλι!
  Σύντομα θα είμαστε στην Καμπούλ,
  Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει!
  Η Μαργαρίτα το επιβεβαίωσε εξολοθρεύοντας τους αντιπάλους της:
  - Ναι, θα είμαστε στην Καμπούλ!
  Και πώς θα πάρει το δώρο του θανάτου με το γυμνό τακούνι του.
  Αυτά τα παιδιά είναι τα πραγματικά τέρατα.
  Και πολεμούν σαν νέοι ήρωες. Αν και φαίνονται μόλις δώδεκα χρονών. Αλλά μοιάζουν μόνο με παιδιά.
  Τώρα ο χαλίφης του Αφγανιστάν έχει γίνει τόσο τέρας που τρομάζουν τα παιδιά. Όπως πριν ήταν καιρός, τους τρόμαξε ο Χίτλερ. Και αυτό, φυσικά, είναι επίσης ενδιαφέρον και λογικό.
  Και σε ορισμένα μέρη οι Αφγανοί κατάφεραν να σφηνωθούν στην επικράτεια του Τατζικιστάν.
  Γι' αυτό είναι Αφγανοί και είναι δυνατοί αριθμητικά.
  Στα κατεχόμενα χωριά, τα στρατεύματα της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας πήραν και χωρίς δισταγμό αποφάσισαν να μαστιγώσουν και να χτυπήσουν όλες τις γυναίκες και τα παιδιά με ραβδιά στις φτέρνες, και απλώς να κλείσουν τους ενήλικες άνδρες σε έναν αχυρώνα και να τους κάψουν. Στην πραγματικότητα, είναι επικίνδυνοι και οι Αφγανοί δεν χρειάζονται εργατικό δυναμικό. Και οι γυναίκες μπορούν να βιαστούν. Και τους άντρες τους πήραν και τους έσπρωξαν στον αχυρώνα. Ποιος αντιστάθηκε
  πυροβολήθηκαν επί τόπου. Όλοι οι έφηβοι, των οποίων οι κεραίες ήδη έσπασαν, ρίχτηκαν επίσης στη φωτιά μαζί με ενήλικες άνδρες. Στην πραγματικότητα, μπορούν ήδη να πολεμήσουν.
  Πήραν τους Ταλιμπάν και του έβαλαν φωτιά. Και οι άντρες κάηκαν ζωντανοί. Και αγόρια όχι μεγαλύτερα των δεκατεσσάρων και όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, γδύθηκαν και άρχισαν να μαστιγώνουν με ένα μαστίγιο.
  Και μετά χτυπήστε τα τακούνια με μπαστούνια μπαμπού. Αρκετά μικρότερα παιδιά και αρκετές ηλικιωμένες γυναίκες έριξαν τις οπλές τους από το σοκ του πόνου. Άλλους χτυπούσαν για να μην μπορούν να σταθούν όρθιοι.
  Και τα ξυπόλυτα πόδια τους είναι πρησμένα.
  Τότε οι Ταλιμπάν τους σήκωσαν και τους οδήγησαν με ξιφολόγχες προς την κατεύθυνση τους. Αυτά είναι σκληρά πλάσματα.
  Και έτσι ξεκίνησε μια νέα τάξη πραγμάτων υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν.
  Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
  Οι Αφγανοί έχουν πολλαπλή υπεροχή στο πεζικό, αλλά πολύ πιο αδύναμη αεροπορία και λιγότερο και χειρότερη ποιότητα εξοπλισμού και βαρέων όπλων. Πολλά τανκς των Ταλιμπάν είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Και αυτό δεν τους κάνει πιο δυνατούς.
  Εδώ η Γκέρντα πάνω στο αυτοκίνητό της καταστρέφει πολύ περίφημα τους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Και τους γκρεμίζει με μεγάλη ένταση. Και το όπλο της λειτουργεί.
  Η Γκέρντα χτύπησε τα πόδια της αντιπάλου με τα γυμνά της δάχτυλα και κελαηδούσε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού μεταξύ των Γερμανών!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης με τα ξυπόλυτα πόδια της και έτριξε:
  - Δόξα στους ήρωες του κομμουνισμού!
  Η Χριστίνα το πήρε και χαστούκισε τον εχθρό, πατώντας το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή της και τσίριξε:
  - Και δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και η Μάγδα πώς να χτυπήσει τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τρίζοντας:
  - Ο ρόλος της Πατρίδας μας εδώ και αιώνες!
  Και επίσης χτυπήστε τον εχθρό.
  Και αυτές είναι μαχητικές καλλονές - σούπερ και υπερτάξια.
  Πολεμιστές του ευρύτερου προφίλ και από τη δοκιμασία μάχης.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα, πιλότοι μάχης από τη ΛΔΓ, αλωνίζουν επίσης τους Ταλιμπάν.
  Και το κάνουν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Και χρησιμοποιούν γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Ο Άλμπιν καταρρίπτει ένα αφγανικό αεροπλάνο στον ουρανό και ουρλιάζει:
  - Για τον κομμουνισμό στις ανεπτυγμένες χώρες!
  Η Alvina κατέρριψε το αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλά της και πρόσθεσε:
  - Και στην ανάπτυξη επίσης!
  Αυτά ήταν πραγματικά κορίτσια - ό,τι χρειάζεστε!
  Και να συντρίψει τους Ταλιμπάν. Και τώρα τα αφγανικά αεροπλάνα καταρρίπτονται στον ουρανό.
  Και μετά προχωρούν σε επίγειους στόχους.
  Μαζί τους και η Helga, επίσης ένα πολύ όμορφο ξανθό κορίτσι.
  Και κατατροπώστε τον εχθρό.
  Και έκοψε το αεροπλάνο με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών του και κουκούλι:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και η Αλμπίνα θα γκρεμίσει το αφγανικό αυτοκίνητο, θα το κάνει να καεί και θα προσθέσει:
  - Για τις μεγαλύτερες εκτάσεις!
  Και η Alvina θα κόψει τα αεροσκάφη επίθεσης των Ταλιμπάν και θα δώσει:
  - Για τη θεά Ήρα!
  Και γελάστε.
  Η Helga επίσης, χωρίς να το πολυσκεφτεί, συνθλίβει τους Αφγανούς και βρυχάται:
  - Δόξα στη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Και καταρρίπτει τους εχθρούς πολύ εύστοχα.
  Και η Νατάσα και η ομάδα της είναι άγριες.
  Σφαγιάζουν τους Ταλιμπάν σε μεγάλους αριθμούς. Και ενώ τραγουδούν:
  Ζούμε στη γη του πατέρα μας
  Τα εγγόνια του Ροντ και της Λάντα είναι τα ελαφριά παιδιά!
  - Και πετάει σε ένα φτερωτό άλογο,
  Ρωσία από μακρινές χιλιετίες!
  Η Ζόγια χτυπάει επίσης τον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και των φωνών της:
  - Για τη Ρωσία στην οποία κυβερνούν οι Ρώσοι Θεοί!
  Ο Αυγουστίνος πρόσθεσε χαμογελώντας, συντρίβοντας τους εχθρούς. και χρησιμοποιώντας γυμνά τακούνια για αυτό:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και επίσης πώς να προσθέσετε μια βολή πατώντας την κόκκινη θηλή στο κουμπί του μπαζούκα.
  Και η Σβετλάνα εξοντώνει επίσης ειδικά τους εχθρούς.
  Και χρησιμοποιεί επίσης γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και κουρεύει πολλούς Αφγανούς.
  Ενώ τραγουδάει:
  - Ζούμε στη γη του πατέρα μας,
  Τα εγγόνια του Svarog είναι ένδοξα παιδιά!
  Η Νατάσα, πατώντας το κουμπί μπαζούκα με τη ρουμπινί θηλή της και χτυπώντας το τανκ των Ταλιμπάν, εξέδωσε:
  - Και πετάμε σε ένα φτερωτό άλογο,
  Βρισκόμαστε στις μακρινές χιλιετίες!
  Η Ζόγια κόβει κατά ριπάς τους Αφγανούς. Και μαζεύοντας πτώματα από τους στρατιώτες της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας, έτριξε:
  Η Ρωσία γέλασε
  Και έκλαψε και τραγούδησε...
  Σε όλες τις εποχές, γι' αυτό είναι η Ρωσία!
  Ο Αυγουστίνος, γράφοντας στους εχθρούς, σημείωσε πολύ επιθετικά, πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Θα είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και επίσης πώς χτυπάει τους Ταλιμπάν. Και αμέσως κόψτε μια ολόκληρη σειρά από αυτά.
  Και η Σβετλάνα εξοντώνει επίσης τους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της καταστροφικής δύναμης, πετάει δώρα και τραγουδά:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού,
  Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε ειρηνισμό!
  Και το κορίτσι θα πατήσει το κουμπί του μπαζούκα και θα σπάσει καλά τη θηλή της φράουλας.
  Κι εδώ άλλες καλλονές τσακώνονται.
  Για παράδειγμα, η Τζέιν Άρμστρονγκ. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ένα πολύ ενδιαφέρον και μαχητικό κορίτσι ομορφιάς.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 5.
  Συνθλίβει τους πιεστικούς Αφγανούς και, τσιρίζοντας, λέει:
  - Έρχεται το καλοκαίρι!
  Το κορίτσι πυροβόλησε κατά των Ταλιμπάν, τους έκοψε και ούρλιαξε:
  - Για την Πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Γερτρούδη κατακεραυνώθηκε επίσης στον εχθρό. Κατέρριψε ένα αφγανικό τανκ και έτριξε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και η Malanya θα εκτοξεύσει κάτι θανατηφόρο στον εχθρό. Θα το σπάσει σε κομμάτια και θα τρίζει:
  - Πάω στο γρασίδι!
  Και η Μόνικα θα χτυπήσει τον εχθρό με κάτι θανατηφόρο και θα κελαηδήσει, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα κοιτάξω τον καθαρό ουρανό και θα καταλάβω ότι ζω!
  Η Τζέιν το πήρε και μούρλιαξε:
  - Ένα κουδούνι θα χτυπήσει στον ουρανό!
  Η Γερτρούδη έσπρωξε στον εχθρό και ψέλλισε:
  - Θα βρέξει καταρρακτωδώς!
  Malanya πώς να σκυλάσετε τον εχθρό με ένα τσιρίγμα:
  - Πάω στα παιδικά μου χρόνια!
  Η Μόνικα πυροβόλησε κατά των Αφγανών, έσπασε το αυτοκίνητο του εχθρού και τραγούδησε:
  - Καλοκαιρινή βροχή για μένα!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά!
  Η Νατάσα σημείωσε επιθετικά, πυροβολώντας εχθρούς και φαγητό:
  - Είμαστε οι μεγάλοι πολεμιστές του Svarog!
  Και θα πετάξει ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Η Ζόγια το πήρε και έσκασε στον εχθρό με μια αυτόματη έκρηξη. Εκείνη τον γκρέμισε και του έτριξε:
  - Για τη Ρωσία Svarog!
  Και πέταξε το δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Ο Αυγουστίνος κι αυτός σαν χαστούκι στον εχθρό. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών θα ρίξουν ένα δολοφονικό δώρο αφανισμού. Θα σκίσει τον εχθρό και θα τρίζει:
  - Για το κίνημα προς τον κομμουνισμό!
  Και η Σβετλάνα χτυπά επίσης τον εχθρό σαν σούγκανετ. Και σβήστε γρήγορα τον εχθρό. Και η γυμνή φτέρνα της θα πάρει, και το θανατηφόρο δώρο του θανάτου θα βρει. Και θα χτυπήσουν πολλοί εχθροί.
  Και τότε το κορίτσι τραγουδά:
  - Η άποψή μας είναι η πιο μαχητική,
  Έγινα κορίτσι, πολύ κουλ!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά.
  Η Νατάσα βάζει τον εαυτό της σε πολύ μαχητικό τρόπο.
  Αλλά και ο Oleg Rybachenko παλεύει απελπισμένα.
  Και το αγόρι κόβει τους Αφγανούς με τα σπαθιά και το τρίξιμο:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και με γυμνά δάχτυλα ρίχνει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Αυτό το παιδί είναι απλά καταπληκτικό.
  Και η Margarita Korshunova αλωνίζει επιμελώς τους εχθρούς. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των εχθρών καταστρέφει.
  Μετά ουρλιάζει:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, πώς να εξαπολύεις αιχμηρά και δηλητηριώδη παιχνίδια στον εχθρό.
  Και μετά θα το πάρουν τα παιδιά και θα σφυρίξουν. Και η μάζα των κορακιών ζαλίζεται αμέσως και πέφτει πάνω στους εχθρούς, διαπερνώντας τους. Και τα κρανία γεμίζουν τρύπες.
  Ας πούμε ότι έτσι πήγε η αποσυναρμολόγηση στη μάχη.
  Και παιδιά, αντικειμενικά μιλώντας, μαχόμενα και αθάνατα.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε, κομματιάζοντας τους Ταλιμπάν.
  Ήταν τόσο όμορφο
  Ο άνθρωπος έχει γίνει σκλάβος της συλλογικότητας!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, το αγόρι θα στείλει ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου στους εχθρούς χωρίς πολλές τελετές. Αυτό είναι πραγματικά ένας δολοφόνος.
  Ο Oleg Rybachenko πήρε και τραγούδησε:
  - Τα, τα, τα, παίρνουμε μια γάτα μαζί μας!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, το θανατηφόρο χτυπά τον εχθρό. Και είναι πολύ επιθετικό.
  Η Μαργαρίτα συντρίβοντας τους εχθρούς και κουρεύοντάς τους με εύστοχες βολές εξέδωσε:
  - Δόξα στην εποχή του ρωσικού κομμουνισμού!
  Και πάλι πέταξε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Εδώ θα το ξαναπάρουν τα παιδιά και θα σφυρίξουν. Και μια μάζα από κοράκια έπεσε στα κεφάλια των Αφγανών στρατιωτών. Έτσι πήγε η ολική τους εξόντωση.
  Και τα παιδιά είναι γεμάτα ενθουσιασμό και επιθυμία να αγωνιστούν πραγματικά.
  Η Αλένκα πυροβολεί τον εχθρό και τσιρίζει:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και θα ρίξει ένα δώρο θανάτου με ένα γυμνό, λαξευμένο πόδι.
  Ας πούμε ότι αυτά τα κορίτσια είναι πολύ μαχητικά.
  Η Anyuta σκαρφίζεται στον εχθρό και τσιρίζει εκκωφαντικά:
  - Για τη μεγάλη μας Πατρίδα.
  Και με τη γυμνή φτέρνα του θα πετάξει ό,τι φέρνει καταστροφή και θάνατο.
  Και ο Άλλα σβήνει τους εχθρούς με ριπές. Κουρεύει πολλούς Αφγανούς και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του ρίχνει χειροβομβίδες και τριξίματα:
  - Για νέες μεγάλες νίκες!
  Και επίσης πώς να χτυπήσετε με μια θανατηφόρα έκρηξη.
  Αλλά και η Μαρία γκρεμίζει τους εχθρούς με ένα δολοφόνο δρεπάνι. Και με γυμνό τακούνι, κάτι πολύ καταστροφικό ρίχνεται στους εχθρούς. Και βγάζοντας τα δόντια του λέει:
  - Πρωταθλήτρια θα είναι η Ρωσία!
  Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, επίσης, θα νικήσουν τον εχθρό με μεγάλη ενέργεια. Και θα ρίξει μια δολοφονική γροθιά, ή μια βαριοπούλα, στον εχθρό. Και επίσης χρησιμοποιήστε γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Και βρυχάται:
  - Για την πιο ιερή Ρωσία!
  Και ξεγυμνώνει τα δόντια του με ένα χαμόγελο.
  Η Marusya είναι επίσης σε θέση μάχης και τσιρίζει, βγάζοντας τους κυνόδοντές της:
  - Θα σε κάνω κομμάτια!
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα ρίχνει το πιο θανατηφόρο δώρο θανάτου.
  Και η Ματρύωνα, σαν εχθρός, θα σφυρί. Και πραγματικά θα την πληγώσει. Και θα διώξει πολλούς Ταλιμπάν στο φέρετρο της Ματρύωνα. Και τρίξιμο, βγάζοντας τα δόντια του:
  - Είμαι ο πιο μαχητικός στον κόσμο!
  Και γελάστε.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - η φωνή των καλλονών είναι ηχηρή.
  Η Σταλενίδα συντρίβει και τους αντιπάλους, εξοντώνει τους Αφγανούς και βρυχάται:
  - Για τον μεγάλο οικοδεσπότη των Ρώσων θεών!
  Και θα ρίξει και μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και να διαλύσει πολλούς Ταλιμπάν.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η υψηλότερη κατηγορία και σούπερ.
  Η Βερόνικα χτυπάει τους Αφγανούς και φωνάζει:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και πάλι τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της κόβονται από ένα αυτοκίνητο των Ταλιμπάν.
  Η Βικτώρια καταστρέφει ισλαμιστές στρατιώτες. Τα κουρεύει σαν δρεπάνι και χαμογελώντας επιθετικά λέει:
  - Για την απέραντη Πατρίδα μας!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πάλι ρίχνει το δώρο του θανάτου.
  Και ο Σεραφείμ είναι επίσης σαν ένα λουπανέτο των Μουτζαχεντίν. Και από το μπαζούκα θα φτύσει το δώρο του θανάτου πατώντας το κουμπί με μια κατακόκκινη θηλή.
  Εδώ είναι - μια μαχόμενη γυναίκα.
  Και μουρμουρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και η Αλίκη και η Αγγελική τσακώνονται ακόμα. Αυτά τα κορίτσια είναι ελεύθεροι σκοπευτές. Και πυροβολούν τους Αφγανούς με μεγάλη θανατηφόρα δύναμη.
  Και χτυπήστε ακριβώς στο στόχο με τρομερή ακρίβεια.
  Την ίδια στιγμή, η Αλίκη βρυχάται:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς θα πάρει και θα εκτοξεύσει το δώρο του αφανισμού, εξοντώνοντας τους Αφγανούς.
  Και η Angelica θα χτυπήσει και τον ισλαμικό στρατό. Και χρησιμοποιήστε γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Και πατάει τη σκανδάλη με την κατακόκκινη θηλή του στήθους του και μουρμουρίζει:
  - Δόξα στον κόσμο μου!
  Και επίσης πώς να γελάσουμε.
  Εδώ είναι τα κορίτσια, όλα τα κορίτσια είναι κορίτσια.
  Η Αλίκη τραγουδά επιθετικά και ενεργά, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Η γη μας δοξάζεται,
  Είμαστε όλοι λαοί - μια γηγενής οικογένεια!
  Και η Αλίκη, επίσης, θα πετάξει μια δολοφονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και η Αγγελική αλωνίζει και εχθρούς. Και με γυμνά δάχτυλα πετάει δώρα θανάτου.
  Την ίδια στιγμή, η κοκκινομάλλα τραγουδά:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ μας!
  Και η γυμνή της φτέρνα ρίχνει μια θανατηφόρα χειροβομβίδα.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - κόκκινα και ξανθά.
  υπάρχουν τόσα πολλά σε αυτά τα κορίτσια και τόσο ξεχωριστά, δροσερά και αληθινά.
  Η Στελενίδα, πυροβολώντας τον εχθρό και κάνοντας εύστοχες βολές με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, φώναξε επιθετικά:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Και πάλι πάτησε το κουμπί με τη ρουμπινιά θηλή του στήθους της.
  Η Σταλενίδα είναι ένα πολύ λαγωνικό και κουλ κορίτσι. Και έχει τόσο πάθος και θέληση με δύναμη.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ο Στάλιν είναι η δόξα της μάχης,
  Ο Στάλιν της νεανικής μας πτήσης...
  Πολεμώντας και νικώντας με τραγούδια,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν και εξοντώνοντάς τους ενεργά, τσίριξε:
  Πολεμώντας και κερδίζοντας με το τραγούδι,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τα στρατεύματα των Ταλιμπάν, έγραψε στο Twitter:
  - Μας δίνονται τεράστια φτερά,
  Μας δίνεται μεγάλο κουράγιο...
  Η αφθονία της συλλογικής φάρμας του Στάλιν,
  Δόξα στη σοβιετική χώρα!
  Και το κορίτσι πέταξε με γυμνό πόδι ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Ο Σεραφείμ, κουρεύοντας τους Κινέζους χωρίς περιττές τελετές, εξέδωσε:
  Ο Στάλιν είναι η δόξα της μάχης,
  Ο Στάλιν της νεανικής μας πτήσης...
  Πολεμώντας και νικώντας με τραγούδια,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Η Στελενίδα το σήκωσε χαμογελώντας τραγουδώντας:
  - Πολεμώντας και κερδίζοντας με τραγούδια,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Και έτσι οι πολεμιστές ανέλαβαν πραγματικά την εξόντωση των Αφγανών χωρίς πολλή αλαζονεία και φασαρία. Πρέπει να πω ότι είναι πολύ μαχητικές καλλονές.
  Η Σταλενίδα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Παλεύοντας με το τραγούδι και κερδίζοντας,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια εδώ.
  Η Βερόνικα είπε χαμογελώντας:
  - Θα υπάρξει η νίκη μας στον ιερό πόλεμο.
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Εδώ λοιπόν τα κορίτσια είναι απλά το υψηλότερο και πιο cool γούστο σε αυτά.
  Η Βικτόρια σημείωσε, κλείνοντας το μάτι στα κορίτσια:
  - Αυτή είναι η τελευταία και αποφασιστική μάχη μας!
  Και πάλι, πώς τρυπώνει τον εχθρό.
  Και χτυπήστε με γυμνά δάχτυλα.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά υπέροχα.
  Και κορίτσια που αγαπούν πραγματικά να παλεύουν τόσο πολύ.
  Η Steelenida σφύριξε:
  - Και είναι ασήμαντο για τους Ταλιμπάν να είναι σε ένα φέρετρο!
  Η Victoria συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, να είσαι! Και αυτός ο Ανώτατος Χαλίφης είναι πολύ πιο επικίνδυνος από τον Χίτλερ!
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, έχει πολύ περισσότερους στρατιώτες!
  Ο Σεραφείμ σημείωσε θυμωμένος, κουρεύοντας κατά ριπάς τους Μουτζαχεντίν:
  - Ο αριθμός θέλει να πάρει!
  Η Steelenida είπε με σιγουριά:
  - Δεν θα το πάρεις!
  Και έλαμψε μαργαριταρένια δόντια.
  Έπειτα πέταξε μια χειροβομβίδα καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Βικτώρια σημείωσε με ένα χαμόγελο, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και πάλι πέταξε το θανατηφόρο δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Η Βερόνικα χαστούκισε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό και στο κόμμα μας!
  Ο Σεραφείμ σημείωσε:
  Και δόξα στην υπόθεση του Λένιν!
  Και έστειλε δώρο αφανισμού στον εχθρό.
  Και έτσι χώρισαν αυτά τα κορίτσια. Και έτσι οι Ταλιμπάν αλωνίζονται.
  Η Alyonka, κουρεύοντας τους Αφγανούς στρατιώτες, σημείωσε με μανία:
  - Για τα υψηλότερα επιτεύγματα του κομμουνισμού!
  Και πάλι πετάει μια χειροβομβίδα από γυμνά δάχτυλα.
  Και εδώ ο Anyuta ενεργεί πολύ επιθετικά εναντίον του εχθρού.
  Και κουρεύει τους εχθρούς με θανατηφόρα πίεση. Τα κόβει σαν δρεπάνι. Και κραυγές:
  - Για τη δόξα της ΕΣΣΔ!
  Ο μαχόμενος Άλλα των Ταλιμπάν αλωνίζει και ουρλιάζει:
  - Στο όνομα του Περούν!
  Και θα πετάξει και δολοφονικά δώρα στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Η επιθετική Μαρία παρατήρησε καθώς κούρεψε τους αντιπάλους:
  - Για χάρη του ελέγχου της ΕΣΣΔ!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, πώς θα υποκύψει το θανατηφόρο δώρο του θανάτου.
  Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, καθώς θα αντιμετωπίσει τους εχθρούς, θα χτυπήσει και θα τρίζει:
  - Για την Πατρίδα στην υψηλότερη νίκη!
  Και επίσης τα γυμνά της πόδια θα στείλουν ένα δολοφονικό δώρο αφανισμού.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι - ας πούμε - ultra!
  Και η Matryona πήρε τους Μουτζαχεντίν, και ας τους σκοτώσουμε. Και έδρασε με κολοσσιαία πίεση.
  Και ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Μας συντρίβει ο ζυγός της ορδής!
  Και η Μαρούσια, ξεριζώνοντας τους αντιπάλους και τους κουρεύοντας σαν δολοφόνο δρεπάνι, ξέσπασε:
  - Μας πιέζει ο ζυγός του άπιστου!
  Και η Ολυμπιάδα, τσακίζοντας τα κακά πνεύματα των Ταλιμπάν, τσίριξε:
  - Μα βράζει στις φλέβες μας,
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τον εχθρό, πρόσθεσε:
  - Ο ουρανός των Σλάβων!
  Και η Anyuta κελαηδούσε με ένα χαμόγελο:
  - Και από την ακτή της θάλασσας,
  Στο παγωμένο Κολύμα!
  Η κοκκινομάλλα Άλλα με σιγουριά πρόσθεσε:
  - Όλα αυτά είναι η Γη μας,
  Όλα αυτά είμαστε εμείς!
  Η Μαρία, πυροβολώντας τους αντιπάλους, πρόσθεσε:
  - Ολοι μας!
  Και με ένα ρίξιμο των γυμνών ποδιών της, σκόρπισε πολλούς Ταλιμπάν.
  Εδώ είναι τα μαχητικά κορίτσια. Και σε αυτά η πίεση, ας πούμε - σούπερ.
  Η Αλένκα σημείωσε γελώντας στη γροθιά της:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Anyuta πρόσθεσε γελώντας:
  - Δόξα στον Λένιν!
  Ο Άλλα, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν, εξέδωσε:
  Πρωτοπόροι εδώ κι εκεί
  Τραγουδήστε ένα τραγούδι στον Λένιν!
  Και πέταξε μια φονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Αυτό είναι ένα τόσο μαχητικό κορίτσι Μαρία. Και συντρίβει τους Ταλιμπάν με κολοσσιαία πίεση.
  Και κυριολεκτικά παρασύρονται με μια σκούπα.
  Η Μαρία, σκαρφίζοντας τους εχθρούς, τσίριξε:
  - Είμαστε πρωτοπόροι - κόρες του κομμουνισμού!
  Και πάλι, πώς να ρίξει στον εχθρό, μεγάλη μερίδα εκρηκτικών.
  Η Ολυμπιάδα σημείωσε, κόβοντας τον εχθρό, σαν χόρτο με δρεπάνι:
  - Είμαι πολεμιστής super class!
  Και τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της είναι σαν Ταλιμπάν, κολοσσιαία και καταστροφικά.
  Εδώ είναι τα κορίτσια. Ας πούμε ότι είναι υπέροχοι.
  Η Αλένκα είπε:
  - Είμαστε πρωτοπόροι και τραγουδάμε τραγούδια στον Λένιν!
  Η Άννα διόρθωσε:
  - Όχι, είμαστε μέλη της Komsomol! Και τραγουδήστε τραγούδια στον Στάλιν!
  Ο Άλλα σημείωσε επιθετικά, πυροβολώντας τον εχθρό:
  - Θα μπορέσουμε να τελειώσουμε τον εχθρό,
  Και θα υπάρξει μια πρώτη γιορτή!
  Και η Μαρία, πυροβολώντας τον εχθρό, κουρεύοντας τον εχθρό, και η μάζα των Αφγανών ήταν μούσκεμα.
  Το κορίτσι τσίριξε, χαμογελώντας:
  - Για τη Ρωσία και το διάστημα!
  Η Ολυμπία γέλασε εκκωφαντικά και έκλεισε το μάτι.
  - Για τη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα πετάξει ένα δώρο θανάτου με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Μαρούσια γέλασε και σημείωσε επιθετικά:
  - Για τη νίκη επί των Ταλιμπάν.
  Η Matrena γέλασε με απορία:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ! Και δόξα στο ΚΚΣΕ!
  Και πώς θα δείξει η γλώσσα!
  Αυτά είναι τα cool κορίτσια.
  Και ο Oleg Rybachenko χτυπά τους Ταλιμπάν με σπαθιά και βρυχηθμούς:
  - Για τη μεγάλη ΕΣΣΔ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, το αγόρι, σαν να ανατριχιάζει τον εχθρό.
  Και κελαηδάει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Μαργαρίτα κόβει τους Αφγανούς και τσιρίζει:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και με γυμνά δάχτυλα το κορίτσι θα εκτοξεύσει δηλητηριώδεις βελόνες. Και το λαιμό των Μουτζαχεντίν κολλάνε.
  Και το κορίτσι θα τραγουδήσει:
  - Ο μεγάλος μου κομμουνισμός θα είναι μαζί μας!
  Και τα παιδιά θα σφυρίξουν ξανά και χιλιάδες κοράκια που έχουν λιποθυμήσει έχουν χτυπήσει τα κρανία των Αφγανών.
  Ο Μιχαήλ Βλαντιμίρ ξύπνησε. Και ήταν ενδιαφέρον. Ναι, ο πόλεμος με τους Ταλιμπάν είναι ωραίος.
  Αλλά είναι καιρός να κυβερνήσουμε την ΕΣΣΔ και να κάνουμε τακτικές παραγγελίες.
  Συγκεκριμένα, να μεταφερθούν στο Αφγανιστάν επιλεγμένες μονάδες ειδικών δυνάμεων και αεροπορίας. Αύξηση των αμυντικών δαπανών και μάλιστα σημαντικά. Επίσης στρατολόγησε περισσότερους συμβασιούχους στρατιώτες που γέμισε τους ειδικούς φρουρούς και μαχητές. Ο αριθμός του στρατού αυξήθηκε.
  Δόθηκε επίσης εντολή να προετοιμαστεί μια μεταρρύθμιση των τιμών. Να σταματήσουν οι επιδοτήσεις αγροτικών και άλλων. Αυτό κατέστησε δυνατή τη διάθεση πρόσθετων κεφαλαίων για στρατιωτικές δαπάνες.
  Ο Πούτιν-Γκορμπατσόφ διέταξε επίσης την απαγόρευση της κριτικής κατά του Στάλιν και των προηγούμενων ηγετών. Και μάλιστα ποινικοποιήστε το. Όχι μόνο αυτό, δόθηκε εντολή να αυξηθεί ακόμη και ο αριθμός των μνημείων του Στάλιν και να αποκατασταθούν τα προηγουμένως κατεστραμμένα και παρασυρμένα. Και επίσης να επιστρέψει στο Βόλγκογκραντ το ιστορικό όνομα - Στάλινγκραντ.
  Μετά από αυτό, ο Μιχαήλ-Βλαντιμίρ Γκορμπατσόφ-Πούτιν αποκοιμήθηκε.
  Η επική μάχη με τους Ταλιμπάν συνεχίστηκε. Και τώρα οι Ταλιμπάν επιτίθενται στα ρωσικά στρατεύματα σε όλη την περίμετρο.
  Και ο ρωσικός στρατός αντικατοπτρίζει την επίθεσή του. Και γίνεται σκληρή μάχη.
  Η Νατάσα δίνει στροφή και ρίχνει μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Δάκρυα αντιπάλων και βρυχηθμοί:
  - Δόξα στην εποχή των Ρώσων Θεών!
  Η Zoya πολεμά επίσης τους εχθρούς, με περισσότερη σιγουριά. Κουρεύει τους αντιπάλους και βρυχάται:
  - Στο όνομα της Μεγάλης Ρωσίας!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα θα ξεκινήσει ένα δώρο θανάτου.
  Κάπως έτσι αυτά τα κορίτσια ξεκίνησαν τη δουλειά τους πολύ περίφημα.
  Η Αυγουστίνα, πυροβολώντας επίσης με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό και ρίχνοντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλά της, γρύλισε:
  -Για τη μεγάλη ΕΣΣΔ!
  Και η Σβετλάνα πολεμά με τους Μουτζαχεντίν, χτυπώντας τους σε τάξεις, βρυχάται:
  - Για δροσερή Ρωσία!
  Και με το γυμνό του τακούνι θα υποκύψει στο δολοφονικό δώρο του θανάτου.
  Αυτή είναι μια ομάδα κοριτσιών που γεννήθηκαν για να σκοτώσουν τους Ταλιμπάν. Και όχι μόνο οι Ταλιμπάν.
  Η Νατάσα γέλασε και, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν, το πήρε και φώναξε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσεις μια δολοφονική.
  Η Ζόγια, συνεχίζοντας να πυροβολεί κατά των στρατιωτών της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας, εξέδωσε επιθετικά:
  - Δόξα στον στρατό μας!
  Και με ξυπόλητα θα εκτοξεύσει το καταστροφικό.
  Και ο Αυγουστίνος χτυπά τους Αφγανούς και μαγκώνει:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών θα εκτοξεύσουν την καταστροφή.
  Η Σβετλάνα συντρίβει επίσης τους εχθρούς, τους χτυπά έξω με μανία και τσιρίζοντας:
  - Για τον ιερό κομμουνισμό της ΕΣΣΔ!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που θα παλέψουν για τη συνείδησή τους. Και πολεμούν και κερδίζουν.
  Η Αλένκα πάλεψε πολύ σκληρά και πέταξε θανατηφόρα δώρα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και το κορίτσι φώναξε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Η Anyuta πυροβόλησε πολύ όμορφα τον εχθρό, και με τη γυμνή της φτέρνα χτύπησε τους Ταλιμπάν και τσίριξε:
  - Για τη Ρωσία του κομμουνισμού!
  Εδώ ο Άλλα πολέμησε πολύ σεμνά και ενεργά. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών εκτοξεύτηκαν με θανατηφόρα δύναμη.
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Για τον κομμουνισμό της ΕΣΣΔ!
  Το πήρε η κοπέλα Μαρία και έδωσε μια σειρά, κούρεψε τους Αφγανούς και γρύλισε:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσε μια θανατηφόρα δύναμη.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έδωσαν επίσης μια εύστοχη τροπή και κούρεψαν πολλούς εχθρούς. Και το κορίτσι ούρλιαξε, πετώντας έξω τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τη βυακνούλα:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Η Μαρούσια πολεμά με την άγρια μανία μιας γάτας και πυροβολεί τους Αφγανούς. Και να τους καταστρέψετε μαζικά.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Αυτό είναι πολύ ωραίο!
  Η Matrena χτυπά με μεγάλη ακρίβεια τους Μουτζαχεντίν και κόβει σαν στάχυα. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και βρυχάται στον εαυτό του με ένα ρολό:
  - Για πολύ καλό κομμουνισμό!
  Ο Σταλενίδα πολέμησε επίσης με άγρια μανία και απέκοψε τους Ταλιμπάν από τα στρατεύματα. Τέτοια μαχόμενη γυναίκα είναι.
  Και πολύ εύστοχα σκαρφίστηκε τον εχθρό.
  Η Steelenida τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια εδώ. Και πολύ όμορφο και μαχητικό.
  Ο πολεμιστής έδωσε μια σειρά στον εχθρό. Κόρεψε μια μάζα αφγανικών στρατευμάτων και έτριξε. Για τη Ρωσία και την ελευθερία
  να τελειωσει.
  Η Βερόνικα, πυροβολώντας τους Ταλιμπάν, τους σφυροκόπησε με ρουκέτες και έτριξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους θαρραλέους και ηρωικούς πολεμιστές του Αλλάχ, κελαηδούσε:
  - Για την πατρίδα!
  Αυτό είναι τα κορίτσια το πιο χυμό και ομορφιά. Πολύ όμορφα και μαχητικά κορίτσια. Και έχουν τρομερή δύναμη. Και τέτοια μαχητικά κορίτσια
  και συντρίβετε, και αλωνίζετε, συντρίβοντας τους Αφγανούς.
  Ο Σεραφίμα έγραψε επίσης τον εχθρό, χτυπώντας τους Ταλιμπάν με άγρια δύναμη.
  Και η κοπέλα πέταξε θανατηφόρα δώρα θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά.
  Η Αλυόνκα σκαρφίστηκε τους Αφγανούς και κούρεψε πολύ επιθετικά τους εχθρούς.
  Η γυναίκα πολεμίστρια φώναξε καθώς έκοβε τους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας.
  Και εκείνη φώναξε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Η Anyuta είναι πολύ ενεργή στο να σκαρφίζει με τους εχθρούς και να κουρεύει τους εχθρούς με τη δύναμή της. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έριξε μια θανατηφόρα και κολοσσιαία δύναμη.
  Και το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και με μια κατακόκκινη θηλή, το κουμπί του μπαζούκα μας έβαλε φωτιά στη δεξαμενή.
  Εδώ ο μαχόμενος Άλλα συντρίβει τον εχθρό με μεγάλη μανία. Και πυροβολεί και βρέχει εξολοθρεύοντας τους Μουτζαχεντίν.
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και τα μαχητικά έχουν γίνει ήρωες.
  Πολεμώντας με τον Άλλα στην εξοχή, ξεσπά με άγρια μανία.
  Αυτός είναι ο στρατιωτικός δρόμος των κοριτσιών. Τα οποία μάχονται πάρα πολύ. Και πολύ επιθετικά συνέτριψε τους Ταλιμπάν.
  Η Μαρσιάλ Μαρία ήταν πολύ συντριβή με άγρια δύναμη και έκοψε τους πάντες σαν ξυράφι.
  Και με γυμνά δάχτυλα το κορίτσι πέταξε χειροβομβίδες καταστροφής. Και το κορίτσι έσκισε πολλούς εχθρούς.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι και πάλι σε δράση. Και πάλι συντρίβει τους Μουτζαχεντίν. Και πάλι πέταξε τα δάχτυλα των ποδιών της με φόνο και καταστροφή.
  Και θα είναι αγενές και πολύ επιθετικό.
  Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες άρχισαν να πολεμούν και με γυμνό τακούνι υπέκυψαν στην καταστροφή και τον ολοκληρωτικό θάνατο.
  Εδώ είναι ένα τόσο μαχητικό κορίτσι-ήρωας σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εδώ είναι ένα μαχόμενο κορίτσι.
  Και η Μαρούσια συνέτριψε τους Αφγανούς, με μεγάλη μανία. Και τους κούρεψε με άγριο θάρρος.
  Και με μια θηλή φράουλα πήρε και έστειλε μια θανατηφόρα δύναμη.
  Και πολλοί Μουτζαχεντίν σε ένα φέρετρο.
  Η Αλένκα δήλωσε, πυροβολώντας τον εχθρό και ουρλιάζοντας:
  - Για τον πιο ισχυρό κομμουνισμό στον κόσμο!
  Ο Anyuta, γράφοντας για τους Αφγανούς, σημείωσε επιθετικά:
  - Εδώ είμαστε πάλι σε ένα άσπρο άλογο!
  Εδώ είναι και πάλι ο μαχητικός Άλλα σε έναν σκληρό αγώνα. Και η κοκκινομάλλα κοπέλα πάλι σκαρφίζεται στους Μουτζαχεντίν, και τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της.
  Και σίγουρα τους καταστρέφει.
  και ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων του.
  Και το κορίτσι σκαρφίζεται σαν πολυβόλο.
  Και η Μαρία ενεργεί με όλη της την άγρια δύναμη. Και πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια τους Αφγανούς. Και κουρεύει τους εχθρούς με μεγάλη ακρίβεια - κάθε σφαίρα στο μάτι.
  Και βρυχάται:
  - Για τη Ρωσία Svarog!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ενήργησαν πολύ σκληρά και σκότωσαν αντιπάλους και κούρεψαν τους Μουτζαχεντίν. Και πολύ μαχητικό κορίτσι-ήρωα. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά.
  Και κανείς δεν θα επιβιώσει απέναντί τους.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες κουρεύουν επιμελώς τους εχθρούς. Και βγάζει νοκ άουτ τους Αφγανούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πετώντας θανατηφόρα δώρα θανάτου. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι, φυσικά, πολύ κορίτσι
  ο πιο κουλ και πιο μαχητικός απ' όλους στον κόσμο.
  Λοιπόν, θα χαστουκίσει τους Μουτζαχεντίν και θα τους κουρέψει με ένα σπαθί.
  Και το κορίτσι θα πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Είμαι ένα μάθημα ομορφιάς Hyper!
  Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και πολύ μαχητικά. Έχουν έναν κολοσσιαίο βαθμό ενθουσιασμού και δύναμης για μια γιορτή για τα μάτια.
  Ο Μαρούσια πυροβολεί τους Αφγανούς και τσιρίζει:
  - Για την εποχή του κομμουνισμού!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, σαν από τους Μουτζαχεντίν, θα σφυρίξουν. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό.
  Η Matryona θα χτυπήσει τους εχθρούς με θανατηφόρα δύναμη με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής από ένα μπαζούκα. Και αυτή είναι πραγματικά η υπερδύναμή της.
  Και ο πολεμιστής τρίζει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 6.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που πολεμούν για την ΕΣΣΔ και δείχνουν θαύματα ηρωισμού. Όχι, απέναντι σε τέτοια κορίτσια, κανένας εχθρός δεν μπορεί να αντισταθεί. Ακόμη και τόσο πολλοί όσο οι Ταλιμπάν. Αν και είναι ικανοί να πετάξουν πτώματα στη Μόσχα.
  Η Σταλενίδα πολεμά με ανώτερες εχθρικές δυνάμεις. Και επίσης πώς πατάει το κουμπί του μπαζούκα με μια θηλή φράουλας και τρίζει:
  - Είμαι πολεμιστής super class!
  Και κλείνει το μάτι στους φίλους του.
  Η Βερόνικα, επίσης, καταστρέφει επιθετικά τους Αφγανούς, και δεν τους δίνει έλεος. Και υπάρχει μια μεγάλη εξόντωση.
  Το κορίτσι είναι πολύ μαχητικό και έχει μια εκπληκτική κοσμική δύναμη.
  Και στη Σταλενίδα, αυτό που συνθλίβει με τόλμη τους Μουτζαχεντίν αυτής της δύναμης είναι ακόμα περισσότερο. Ας το πούμε έτσι, στρέιτ κορίτσια.
  Η Βικτώρια σφυροκοπάει τους Αφγανούς με μεγάλη δραστηριότητα, τους χτυπά και βρυχάται:
  - Είμαι υπερκλάση κορίτσι!
  Και ο Σεραφίμα χτυπά τους Μουτζαχεντίν με το πάθος μιας βιξιάς, τους κουρεύει και τσιρίζει:
  - Είμαι μια εξαιρετικά καλλονή!
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα συνθλίβουν τους Αφγανούς στον ουρανό. Και η Helga είναι μαζί τους. Πόσο ενεργά ανέλαβαν τα κίτρινα. Και εξοντώστε κεφαλαιουχικά.
  Η Αλμπίνα γκρέμισε ένα αυτοκίνητο των Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Για τη ΛΔΓ! Αφήστε τον κομμουνισμό να επιστρέψει ξανά στους Γερμανούς!
  Η Alvina κατέρριψε επίσης το αεροπλάνο της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας και φώναξε:
  -Στις μεγαλύτερες κορυφές του κομμουνισμού!
  Και η Helga στον ουρανό, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, κάλυψε το τανκ των Ταλιμπάν και κελαηδούσε:
  - Για νίκες μέσα από την οροφή!
  Έτσι πάλεψαν τα μαχητικά και όμορφα κορίτσια.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα συνέτριψε επίσης τους Μουτζαχεντίν από τον ουρανό και τραγούδησε:
  - Ας γίνει διάσημος ο κομμουνισμός!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε βόμβες στους αντιπάλους από το αεροπλάνο.
  Και η Akulina Orlova αλώνισε επίσης τους Αφγανούς και τραγούδησε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας.
  Και έριξε βαριές και θανατηφόρες βόμβες στον εχθρό.
  Αυτά ήταν μαχητικά κορίτσια, ας πούμε ευθέως.
  Η Mirabela Magnetic συνέτριψε τους αντιπάλους με κολοσσιαίο βαθμό έντασης και ούρλιαξε:
  - Για τον μεγάλο και πανίσχυρο κομμουνισμό!
  Και πάλι το κορίτσι έκλεισε το μάτι τα λιλά μάτια της.
  Αυτά ήταν τα κορίτσια.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα έριξε τους Αφγανούς και τους γρονθοκόπησε ουρλιάζοντας:
  - Η νέα μου πίστη είναι να κερδίσω τους πάντες!
  Και επίσης πώς να χρησιμοποιείτε γυμνά δάχτυλα.
  Η Akulina Orlova αλώνισε τους αντιπάλους. Τα κούρεψε σαν χτένα και ψέλλισε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και πώς να ενδώσεις με γυμνό τακούνι.
  Και η Mirabela Magnetic καταρρίπτει τους εχθρούς με την κολοσσιαία δύναμη και τα ουρλιαχτά της:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Και με μια κατακόκκινη θηλή καθώς πατάει το κουμπί.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ και υπερ.
  Η Άλβινα συνέτριψε τους Ταλιμπάν και ούρλιαξε με μεγάλη δύναμη:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και με γυμνά τακούνια, λες και θα πατούσε στα πετάλια. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό.
  Και η Αλμπίνα στους Αφγανούς ως λουπανέτο. Και δώσε τους ένα υπερκεφαλαίο.
  Και θα πάρει πολλούς εχθρούς αμέσως και θα τον ξαπλώσει.
  Και τα κάνει όλα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και τραγουδήστε:
  - Είμαι το πιο κουλ κορίτσι στον κόσμο!
  Η Helga χτυπάει επίσης τους Ταλιμπάν. Είναι κολοσσιαία και εξοντώνουν ενεργά. Στη συνέχεια, όμως, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα στοχεύσει έναν πύραυλο και το αφγανικό καταφύγιο θα τον συντρίψει.
  Και γενικά είναι υπέροχο.
  Και το κορίτσι γελάει...
  Αλλά η Ελίζαμπεθ, στο τανκ της, θα αντιμετωπίσει τους Μουτζαχεντίν και θα τους κανονίσει μια πλήρη ήττα. Και πολλοί Ταλιμπάν θα σκοτωθούν αμέσως.
  Και οι πύργοι από τα τανκς των Ταλιμπάν σκίζονται.
  Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι που είναι ο υπεράνθρωπος της υψηλότερης κατηγορίας. Και συντρίβει τους εχθρούς με γυμνά δάχτυλα. Και κυριολεκτικά τα σκάβει στο έδαφος.
  Έτσι αυτή η Ελισάβετ είναι απλώς Hyper.
  Και το τανκ της, σαν από τους Μουτζαχεντίν, θα σβήσει.
  Καθόλου κορίτσι, αλλά κάτι σούπερ δραστήριο και μαχητικό.
  Και η Κατερίνα αλωνίζει τους Αφγανούς. Έχει απίστευτη δύναμη και ευκινησία. Και αυτή, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, εξοντώνει τους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι, και έχει ήδη σκοτώσει τόσους πολλούς Αφγανούς.
  Και το πήρε και τραγούδησε:
  - Είμαι εξαιρετικά!
  Και η Έλενα αλωνίζει επιμελώς τους εχθρούς. Τους δείχνει τη σούπερ τάξη του και βρυχάται:
  - Είμαι ο Hyper!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών, είναι σαν να σφυρώνετε τους Κινέζους. Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και η Ευφροσύνη εξοντώνει τους μαχητές του Αφγανιστάν με πολύ επιθετικό τρόπο. Και πυροβολεί χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα με μεγάλη ακρίβεια.
  Και ενώ ακόμα γουργουρίζει:
  - Για την Πατρίδα και τη Ρωσία, θα υπάρχει ο μεσσίας μας Svarog!
  Ας πούμε ότι τα κορίτσια είναι πολεμίστριες τιμής.
  Η Ελισάβετ, πυροβολώντας τους Αφγανούς, παρατήρησε:
  - Γενικά, κατά κάποιο τρόπο μου αρέσουν περισσότερο οι Ρώσοι Θεοί!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε τη γυμνή της φτέρνα, πατώντας το κουμπί, γκρέμισε το τανκ των Ταλιμπάν και τσίριξε:
  - Και μου αρέσουν περισσότερο οι Ρώσοι θεοί! Στην πραγματικότητα, γιατί χρειαζόμαστε την περιτομή του Ιησού την όγδοη ημέρα;
  Η Έλενα τσίριξε από οργή:
  - Ντρέπομαι για τον πρίγκιπα Βλαντιμίρ!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό:
  - Και θα έπρεπε να ντρέπεσαι!
  Η Έλενα συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά, είναι κρίμα που οι Ρώσοι λάτρευαν Εβραίους αγίους!
  Η Κατερίνα το πήρε και γρύλισε:
  - Πρέπει να έχουμε Ρώσους αγίους και θεούς!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ναι, θα έπρεπε!
  Και έκλεισε το μάτι στον εχθρό.
  Η Ευφροσύνη σημείωσε δυναμικά, ανατινάσσοντας τους Μουτζαχεντίν από ένα κανόνι:
  - Θα νικήσουμε την ισλαμική αυτοκρατορία...
  Και πάλι, η Ελισάβετ, σαν να χτυπάει τον εχθρό, είναι θανατηφόρα.
  Η Γκέρντα αγωνίζεται επίσης πολύ επιδέξια. Χτυπά τους Μουτζαχεντίν με θανατηφόρα δύναμη και ουρλιάζει:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  και είναι τόσο μαχητικός και διάσημος βασιλιάς!
  Η Σαρλότ συνθλίβει επίσης τους Ταλιμπάν και τσιρίζει, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Αυτό είναι υπέροχο!
  και ένα τέτοιο μέγα μαχητικό κορίτσι!
  Η Κριστίνα κλωτσάει και τους Αφγανούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και σίγουρα θα τους σκοτώσουν.
  Και θα πάρει και θα περάσει:
  - Είμαι Αρία νούμερο ένα!
  Και η Μάγδα θα χτυπήσει τους Αφγανούς, θα σκοτώσει πολλούς από αυτούς και θα σφύριξει:
  - Για την ΕΣΣΔ και τη ΛΔΓ!
  Και κλείνει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια του. Αυτό το κορίτσι είναι απλώς υπερ!
  Όχι, οι Ταλιμπάν δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε σούπερ και υπερτάξια κορίτσια.
  Και είναι τόσο πολεμικά κορίτσια.
  Και τραγουδούν με πάθος:
  - Και ποιον θα βρούμε στη μάχη,
  Και ποιον θα βρούμε στη μάχη...
  Με αυτό δεν θα αστειευτεί,
  Ας το ξεσκίσουμε!
  Και πώς οι πολεμιστές θα ξεσπάσουν σε κλάματα. Εδώ είναι τα κορίτσια.
  Και κόλλησαν επίσης τα γυμνά τους πόδια στις μύες των αιχμαλώτων στρατιωτών Ταλιμπάν. Και τους ανάγκασε να φιλήσουν τις γυμνές στρογγυλές φτέρνες τους.
  Εδώ είναι τα κορίτσια με μπικίνι.
  Αλλά οι Ταλιμπάν βασάνισαν ένα μέλος της Komsomol. Της έστριψαν τα χέρια από πίσω και την ανέβασαν στο ράφι. Και ανασηκώθηκε. Και έστριψαν το κορίτσι στο δέντρο. Και τη σήκωσε. Και μετά το πήραν και το άφησαν να φύγει.
  Και το κορίτσι έπεσε κάτω. Το πήρε στο γρασίδι και κρέμασε. Και πάγωσε. Και οι Μουτζαχεντίν γέλασαν θυμωμένα. Μετά το κορίτσι το πήραν ξανά και το τραβούσαν ψηλότερα, στην κορυφή του δέντρου.
  Και μετά την άφησαν πάλι να φύγει. Το κορίτσι κατέρρευσε και κρεμάστηκε ξανά στον πάτο. Και το σκοινί τεντώθηκε, και η ομορφιά ούρλιαξε από τον πόνο. και άρχισαν να τη σηκώνουν ξανά.
  Τραβηγμένο στην κορυφή. Το πέταξαν καλά, το άφησαν να κρεμάσει λίγο. Και μετά άφησαν πάλι να φύγουν με άγρια μανία. Και η κοπέλα σωριάστηκε πάλι κάτω και στράβωσε
  αρθρώσεις. Και γενικά ήταν αρκετά γυμνή. και πόσο πονούσε.
  μετά ξανασηκώθηκε για τέταρτη φορά και κουνήθηκε καλά. Μετά το στερέωσαν σε ένα πυκνό κλαδί και άρχισαν να το τεντώνουν. Έδεσαν ένα μπλοκ στα γυμνά πόδια ενός κοριτσιού,
  και άρχισε να κρεμάει βάρη πάνω του. Οι Ταλιμπάν κρέμασαν ένα βαρίδι πουγκί πρώτα στη μία πλευρά και μετά στην άλλη. Τότε άρχισαν να χτυπούν το κορίτσι με ένα μαστίγιο. Σφυροκόπησε ώστε να σκάσει το δέρμα.
  Και τότε τα μέλη της Komsomol άρχισαν να ρίχνουν αλάτι στις πληγές. Και μετά πήραν και έβαλαν σε κίνηση ένα καυτό σύρμα. Και χτύπησαν το κορίτσι με αρρωστημένη δύναμη. Τότε οι Αφγανοί δήμιοι άλειψαν τα γυμνά πέλματα των ποδιών της κοπέλας και άναψαν ένα μαγκάλι από κάτω της. Και ας πυροβολήσουμε την καλλονή χωρίς περιττές τελετές. Και μετά οι δήμιοι από τους Ταλιμπάν λίπανσαν και το στήθος του κοριτσιού. Και μετά
  που έβαλε φωτιά στο στήθος της. Και άρχισαν να χτυπούν το κορίτσι εξονυχιστικά.
  Και τηγανίστε την πολεμίστρια των Μουτζαχεντίν και το στήθος και τις φτέρνες της. Και μετά λάδωσαν τον κώλο και έφεραν τον πυρσό στους γλουτούς. Και άρχισαν να χτυπούν το κορίτσι εξονυχιστικά. Και τότε η φωτιά άγγιξε το στήθος της. Οι τρίχες που κάλυπταν το σπήλαιο της Αφροδίτης απανθρακώθηκαν αμέσως. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό. Και τέτοια βασανιστήρια την περίμεναν.
  Οι Αφγανοί δήμιοι έκαψαν το κορίτσι και το στήθος, τον κώλο, το στήθος και τα πέλματα των γυμνών ποδιών της. Και το τηγάνισαν καλά. Τότε ο δήμιος των Ταλιμπάν πήρε μια καυτή ράβδο και χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές έβαλε το κορίτσι στον πρωκτό. Και πώς, ουρλιάζει από άγριο πόνο.
  Αυτό την πλήγωσε τόσο πολύ. Και αυτά τα κορίτσια είναι τόσο άτακτα και όμορφα. Όμως οι Αφγανοί βασάνισαν σκληρά το κορίτσι. Και τόσο όμορφοι πολεμιστές. Και τηγανίζονται επιμελώς από τον πολεμιστή.
  Και έτσι η κοπέλα συνελήφθη από τους δήμιους της και άρχισε να σκάει τα μακριά χαριτωμένα δάχτυλά της με καυτές λαβίδες. Και πονάει τόσο πολύ. Οι δήμιοι έσπασαν τα δάχτυλα της κοπέλας, ξεκινώντας από το μικρό δάχτυλο.
  Και κυριολεκτικά όλα έσπασαν. Και τότε τα πλευρά άρχισαν να σκάνε στο μέλος της Komsomol. Και την ίδια στιγμή, καυτές λαβίδες έσκαψαν στο στήθος του. Και έγινε κόκκινο από τη ζέστη για να στρίψει τις σιδερένιες και κόκκινες θηλές. Και το στήθος της κοπέλας κόπηκε. Και ήταν τόσο σκληρό και οδυνηρό.
  Εκεί ήταν τα βασανιστήρια.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν, παρατήρησε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Σάρλοτ παρατήρησε πολύ επιθετικά με διαβολική δύναμη. Και τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα πατήσει τον εχθρό.
  Εδώ είναι το κορίτσι. Και τόσο μαχητικό.
  Η Χριστίνα το πήρε και χτύπησε τους Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Δόξα στην εποχή των Ρώσων Θεών!
  Η Μάγδα χτύπησε επίσης τους Αφγανούς χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και αυτά τα κορίτσια είναι τόσο κουλ.
  Η Gerda, πυροβολώντας αντιπάλους από το Αφγανιστάν, εξέδωσε:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό της Γερμανίας.
  Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο πολεμικές ομορφιές.
  Η Γκέρντα απάντησε χαρούμενα, γράφοντας στους Μουτζαχεντίν:
  - Έχω ένα κορίτσι απλά σούπερ.
  Και η Σάρλοτ επεσήμανε επιθετικά καθώς πυροβόλησε τον αντίπαλό της:
  - Δόξα στον Άρειο κομμουνισμό!
  Και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ούρλιαξε:
  - Για τη μεγάλη Πατρίδα!
  Η Χριστίνα έπεσε και στον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια, σημείωσε:
  - Για Ρωσία και Γερμανία σε φιλία!
  Η Μάγδα έπληξε επίσης τους Μουτζαχεντίν και τσίριζε:
  - Δόξα στην εποχή μας!
  Και κλείνει ξανά το μάτι στους συνεργάτες του.
  Εδώ είναι τα κορίτσια.
  Και η Τζέιν Άρμστρονγκ άρχισε να χτυπά τους Ταλιμπάν με ένα κανόνι.
  Το κορίτσι ήταν πολύ όμορφο.
  Η Τζέιν χτύπησε την αντίπαλό της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Έτσι, η Γερτρούδη θα χτυπήσει απελπισμένα τους εχθρούς, και θα καλυφθούν πλήρως και θα θρυμματιστούν.
  Και γοητεύοντας:
  - Για τη Βρετανία!
  Και η Malanya, σαν να σφυρίζει τον εχθρό και να τον κάνει χαρακίρι, και να κελαηδάει:
  - Για νίκες αγγλικών!
  Η Μόνικα επίσης θα χαστουκίσει τους εχθρούς με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τις σοβιετικές νίκες!
  Τόσο η Tamara όσο και η Sulfiya πολεμούν τους Ταλιμπάν και σκοτώνουν τους γενειοφόρους πολεμιστές που έρχονται κατά κύματα.
  Και αυτά τα κορίτσια τραγουδούν:
  - Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι
  Ευτυχία για πάντα...
  Η ρωσική κυβέρνηση έχει
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Η Ταμάρα έδωσε μια στροφή και πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Για τη γνώμη μου για τον κομμουνισμό!
  Ο Sulfiya θα χτυπήσει επίσης τον εχθρό, θα σκοτώσει πολλούς Ταλιμπάν και θα τσιρίσει:
  - Ας πούμε δυο λόγια για τη Ρωσία!
  Και τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια.
  Η Ταμάρα έδωσε σειρά. Κόρεψε πολλούς Αφγανούς και κελαηδούσε:
  - Για την καλύτερη δύναμη της Πατρίδας!
  Ο Sulfiya θα επισκευάσει επίσης τον εχθρό και θα πει:
  - Για τον κόκκινο κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ!
  Και κλείνει το μάτι με μάτια ζαφείρι.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - απλώς η υψηλότερη κατηγορία και πτήση.
  Η Αλίκη και η Αγγελική τσακώνονται ακόμα.
  Ξανθό και κοκκινομάλλα μωρό.
  Είναι δυνατά κορίτσια και πυροβολούν από τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή.
  Και ενώ τραγουδούν στον εαυτό τους:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ! Θα δώσουμε παράδειγμα για όλους!
  Η Αλίκη πυροβόλησε τον εχθρό με ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή. Πυροβολήθηκε με γυμνά δάχτυλα και
  τσίριξε:
  - Δόξα στη χώρα μου!
  Η Αγγελική χτυπά επίσης τον εχθρό, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, ρίχνει μια χειροβομβίδα και τρίζει:
  - Για τη Ρωσία το μεγαλύτερο.
  Και κλείνει το μάτι με τα σμαραγδένια μάτια του.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλώς κορυφαίοι πιλότοι. Και έτσι οι Αφγανοί συνθλίβονται. Εδώ τσακώνονται και οι πιο κουλ και έξυπνοι στον κόσμο.
  Η Αλίκη κελαηδούσε κλείνοντας το μάτι:
  - Δόξα στους καιρούς του ΚΚΣΕ!
  Η Angelica συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Μεγάλη δόξα στους Ήρωες της ΕΣΣΔ!
  Και πάλι έριξε μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στον εχθρό.
  Εδώ είναι μια γυναίκα του συνηθισμένου λάθους σε μια εξαιρετική εμφάνιση.
  Η Αλίκη το πήρε και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού!
  Και πέταξε ένα δώρο θανατηφόρου δύναμης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Αγγελική επίσης πήρε και τρύπησε τον εχθρό.
  Το έκοψε σαν γυαλόχαρτο και τσίριξε:
  - Για τη Ρωσία και τους Ρώσους Θεούς!
  Αυτές οι γυναίκες ήταν πολύ μαχητικές και ψύχραιμες.
  Η Αλίκη, πυροβολώντας τον εχθρό, πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εξαπέλυσε ένα δώρο εξόντωσης στον εχθρό.
  Και ήταν μια πολύ ωραία κίνηση.
  Η Αγγελική κατατρόπωσε επίσης τον εχθρό, καταστρέφοντάς τον κυριολεκτικά και επιδεικνύοντας κολοσσιαία δύναμη. Και είπε παιχνιδιάρικα χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι ένα τεράστιο γεγονός!
  Και τα γυμνά της δάχτυλα εκτόξευσαν ένα μήνυμα θανάτου και καταστροφής!
  Εδώ ήταν ένα κορίτσι - απλώς μια υπερτάξη.
  Η Άλις το πήρε και βρυχήθηκε στα πνεύμονά της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός και κουλ στο σύμπαν!
  Η Αντζέλικα εκτόξευσε ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά με τις γυμνές της σόλες και τσίριξε:
  - Και είμαι στο megaverse!
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα.
  Η Αλίκη παρατήρησε καθώς πυροβόλησε τον εχθρό:
  - Η πίστη στον κομμουνισμό είναι μεγάλη!
  Και ρίχνοντας φονικές χειροβομβίδες με γυμνά δάχτυλα.
  Και η Angelica πυροβολεί τους Μουτζαχεντίν και βρυχάται:
  - Η πίστη μας είναι πολύ μεγάλη!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα ρίξει μια χειροβομβίδα με καταστροφική δύναμη.
  Και οι πολεμιστές σήκωσαν τον εχθρό και έτσι αυτοί οι Ταλιμπάν ξεγέλασαν... Και ούτε σε παραμύθι να πουν, ούτε να περιγράψουν με στυλό.
  Η Αλίκη παρατήρησε πολύ λογικά, πυροβολώντας από ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή και κατέρριψε ένα επιθετικό αεροσκάφος των Ταλιμπάν.
  Η Αλίκη το πήρε και κελαηδούσε:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα μπει τέλος στον φασισμό...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Και πάλι, η κοπέλα θα το πάρει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα εκτοξεύσει κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Εθελοντές από την Ιαπωνία πολεμούν επίσης εναντίον των Μουτζαχεντίν. Συγκεκριμένα, κορίτσια νίντζα κομμουνιστικών πεποιθήσεων.
  Ένα γαλαζομάλλη κορίτσι νίντζα έκοψε τους Αφγανούς με έναν ανεμόμυλο και τους μαστίγωσε.
  Έπειτα πέταξε τα μπιζέλια της καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τον κομμουνισμό στην Ιαπωνία!
  Το κιτρινόμαλλο κορίτσι νίντζα έκανε επίσης μια τεχνική πεταλούδας με τα ξίφη της. Κόψτε πολλούς Μουτζαχεντίν. Και μετά τα γυμνά της πόδια
  πήραν και πέταξαν μια φονική χειροβομβίδα.
  Τότε το κορίτσι είπε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ και στην Ιαπωνία!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα νίντζα σήκωσε επίσης και έκοψε τους Αφγανούς στρατιώτες με ένα μπακχάντ. Και πέταξε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της,
  κάτι φονικό σε ένα δώρο. Και έλεγξε:
  - Δόξα στη Ρωσία και την ΕΣΣΔ!
  Ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά έκανε δεξίωση σε βαρέλι. Και πώς χτύπησε τους στρατιώτες των Ταλιμπάν κόβοντάς τους τα κεφάλια. Στη συνέχεια έριξε
  θανατηφόρα καταστροφή με γυμνό πελεκημένο πόδι και τρίξιμο:
  - Δόξα στον Κόκκινο Στρατό!
  Και τα τέσσερα κορίτσια νίντζα πέταξαν τα μπιζέλια της καταστροφής με τα γυμνά τακούνια τους και χτύπησαν ένα ολόκληρο τάγμα Αφγανών με τανκς. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά ultra!
  Αυτή είναι η ομορφιά - τα κορίτσια είναι πραγματικά πολύ κουλ.
  Ο Oleg Rybachenko κόβει επίσης τους Μουτζαχεντίν με σπαθιά. Και μαζί του η κοπέλα Μαργαρίτα.
  Αυτά τα αθάνατα παιδιά είναι απλά σούπερ.
  Και συντρίβουν τους εχθρούς συγκεκριμένα. Ας πούμε ότι εκεί και τα παιδιά!
  Και τότε το αγόρι και το κορίτσι σφυρίζουν και οι δύο. Και τα κοράκια, έχοντας πάθει έμφραγμα από σφύριγμα παιδιού, πέφτουν στον πάτο. Και τα ράμφη τους τρυπούν τα κρανία των Ταλιμπάν.
  Αυτά είναι παιδιά - φυσικά καταστροφείς των πάντων και όλων.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - δοξάστε τον σοβιετικό λαό μας,
  Χαιρετίστε το πάρτι μου...
  Η ένωσή μας των καρδιών όλων των παιδιών,
  Είμαστε όλοι μια φιλική οικογένεια!
  Η Margarita Magnitnaya, συντρίβοντας τους αντιπάλους, εξέδωσε δυναμικά:
  - Γίνε διάσημη για τη διαστημική μας Ρωσία!
  Και η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα εκτοξεύσει κάτι εντελώς θανατηφόρο στον εχθρό.
  Ο Oleg Rybachenko, καταστρέφοντας τους Ταλιμπάν, τραγούδησε:
  - Μαργαρίτα, το παράθυρο είναι ανοιχτό,
  Μαργαρίτα, δεν το ξέχασες
  Πώς ήταν όλα!
  Αυτό το αγόρι είναι τόσο κουλ και πολεμικό. Αυτό είναι το αγόρι εξολοθρευτής.
  Αυτά είναι τα παιδιά εδώ που είναι πολύ ψύχραιμα και μαχητικά.
  Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια είναι πολύ δύσκολα.
  Η Αλίκη πυροβολεί επίσης τους Ταλιμπάν. Και τραγουδάει κάτω από την ανάσα του:
  - Ενα δύο τρία τέσσερα πέντε! Το κουνελάκι βγήκε βόλτα!
  Και η κοπέλα πυροβόλησε ξανά με μεγάλη ακρίβεια.
  Η Angelica ήταν ένα πολύ καλό σουτ. Και έκανε δυνατές βολές στον εχθρό.
  Και πώς πατάει με μια κατακόκκινη θηλή και την παίρνει από ένα μπαζούκα και θρασάρει.
  Και ο πολεμιστής πυροβόλησε τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια.
  Η Αγγελική το πήρε και μούρλιαξε:
  - Δόξα στο κομμουνιστικό μας κόμμα!
  Και πάλι ως έκρηξη με μεγάλη ακρίβεια στον εχθρό. Και το αεροπλάνο των Ταλιμπάν συντρίβεται ξανά.
  Και η Αλίκη πυροβόλησε επίσης με μεγάλη ακρίβεια και το επιθετικό αεροσκάφος της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας πήρε φωτιά.
  Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Η Angelica παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Η ΕΣΣΔ είναι μια υπέροχη χώρα στην οποία όλοι οι λαοί είναι μια φιλική οικογένεια!
  Η Αλίκη πυροβόλησε ξανά, γκρεμίζοντας τρεις Μουτζαχεντίν ταυτόχρονα με έναν πυροβολισμό και απάντησε:
  - Για το μεγάλο πάρτι της Ρωσίας!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια. Γενικά, είναι πολεμιστές με πολύ διαφορετικές απόψεις.
  Αλλά όλα τα κορίτσια φέρουν την ιδέα του κομμουνισμού στην καρδιά τους. Και θέλουν να υπάρχει ένας πραγματικός παράδεισος στον πλανήτη Γη. Και θα ήταν πολύ όμορφο.
  Η Angelica σημείωσε πυροβολώντας τους εχθρούς με μεγάλη ακρίβεια και τρυπώντας τα κρανία.
  - Ο κομμουνισμός δεν θα διπλώσει ποτέ τα φτερά του και δεν θα συρθεί σε ένα κέλυφος!
  Η Αλίκη συμφώνησε με αυτό:
  Ο κομμουνισμός δεν θα διπλώσει ποτέ τα φτερά του! Η ιδεολογία μας είναι να χτίσουμε την ευτυχία στον πλανήτη γη!
  Και τα δύο κορίτσια ουρλιάζουν:
  - Δόξα στη Ρωσία! Δόξα! Ξυπόλητα κορίτσια τρέχουν μπροστά...
  Το ξυπόλυτο γυναικείο τμήμα... καλωσορίζει τον ρωσικό λαό!
  Και οι γυναίκες πολεμίστριες δείχνουν επιθετική και σεξουαλική απόλαυση.
  Η Αλίκη ανατριχιάστηκε, ξεγυμνώνει τα δόντια της και τρίζοντας:
  - Είμαστε όλοι μαζί για την ΕΣΣΔ!
  Και ο πολεμιστής συνέτριψε ξανά τους εχθρούς.
  Η Αγγελική πυροβόλησε επίσης στον εχθρό και του γρονθοκόπησε στο κεφάλι. Και εκείνη φώναξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και ο πολεμιστής, ήταν εξαιρετικά μαχητικός και κόκκινος.
  Και τα μαλλιά της είναι στον άνεμο, αυτό το χάλκινο κόκκινο μαλλί κυματίζει σαν προλεταριακό λάβαρο.
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και σέξι.
  Και τόσοι Μουτζαχεντίν έχουν ήδη ταφεί...
  Δουλεύουν και κορίτσια...
  Εδώ η Βιόλα και η Ντομίνικα πυροβολούν τους Αφγανούς.
  Τα κορίτσια πυροβολούν μπαζούκες σε τανκς και ασιατικού πεζικού.
  Εδώ η Viola πυροβολήθηκε, χρησιμοποιώντας την κόκκινη θηλή για να πατήσει το κουμπί στο μπαζούκα και εκτόξευσε έναν πυραυλοκίνητο πύραυλο.
  Και η μάζα των Αφγανών διαλύθηκε.
  Η Βιόλα τραγούδησε ξανά:
  - Πιστεύω στον μεγάλο κομμουνισμό!
  Και η Ντομίνικα πυροβολεί επίσης συγκεκριμένα κατά των Μουτζαχεντίν. Και τους χτυπά άουτ σε μεγάλες μάζες.
  Ταυτόχρονα, τα κορίτσια θα ρίξουν χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και με μια κατακόκκινη θηλή στο κουμπί του μπαζούκα, θα πιέσει τους εχθρούς εξοντώνοντας ριζικά.
  Αυτά τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα. Και πώς φαίνονται υπέροχα όταν τσακώνονται μόνο με εσώρουχα. Και πολεμιστές της υψηλότερης τάξης.
  παρατήρησε η Βιόλα καθώς πυροβόλησε ξανά τον εχθρό με τη φραουλένια θηλή της.
  - Μου αρέσει να παλεύω! Ειναι υπεροχο!
  Η Ντομίνικα γέλασε και παρατήρησε:
  Τι συμβαίνει με τους άντρες;
  Η Βιόλα γέλασε και απάντησε, πετώντας μια χειροβομβίδα στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Φυσικά και είναι μια χαρά! Και μερικά είναι απλά αξιολάτρευτα!
  Αυτά είναι πολύ μαχητικά και όμορφα κορίτσια εδώ.
  Η Ντομίνικα σημείωσε:
  Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος;
  Η Βιόλα πυροβόλησε ξανά στους Μουτζαχεντίν χρησιμοποιώντας την κατακόκκινη θηλή και τσίριξε:
  - Νομίζω ότι είναι πολύς καιρός!
  Η Ντομίνικα το πήρε και τραγούδησε:
  - Ένας πόλεμος μαίνεται στο σύμπαν,
  Crush kill χωρίς λόγο...
  Ο Σατανάς είναι εκτός αλυσίδας
  Και ο θάνατος ήρθε μαζί του!
  
  Και ποιος θα σταματήσει τη ροή
  Αιματηρά τρελά ποτάμια..
  Η ακτίνα λέιζερ θα εισέλθει στον κρόταφο,
  Και αστραπιαία ο άντρας εξαφανίστηκε!
  Η Βιόλα πρόσθεσε, πετώντας μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  Και τέτοιο χάος
  Γέμισε το σύμπαν...
  Θλιβερή παρτίδα της ανθρωπότητας -
  Άντεξε πόνο, βάσανα!
  Αυτά είναι τα κορίτσια, τόσο cool τραγουδίστριες.
  Και ο Oleg Rybachenko κόβει τους Αφγανούς με σπαθιά.
  Το αγόρι ρίχνει δώρα θανάτου με τα γυμνά του δάχτυλα της δολοφονικής δύναμης και τραγουδά.
  Ο γιος της γης θα πει όχι ως απάντηση
  Δεν θα γίνω ποτέ σκλάβος...
  Πιστεύω ότι η ελευθερία θα ανατείλει
  Ο άνεμος θα γιατρέψει μια φρέσκια πληγή!
  
  Για την ιερή Πατρίδα στη μάχη,
  Ο ίδιος ο Μεγάλος Σβάρογκ αποκαλεί...
  Σηκωθείτε γενναίος ιππότης τις πρώτες πρωινές ώρες,
  Το σκοτάδι θα φύγει, τα τριαντάφυλλα του Μάη θα ανθίσουν!
  Αυτό είναι ένα τέτοιο αγόρι ήρωας...
  Και η κοπέλα Μαργαρίτα, καταστρέφοντας τους Μουτζαχεντίν με σπαθιά και ρίχνοντας χειροβομβίδες με τα γυμνά της δάχτυλα, προσθέτει:
  Και ο παλμός της καρδιάς και των φλεβών,
  Δάκρυα των παιδιών μας, των μητέρων...
  Λένε ότι θέλουμε αλλαγή
  Πέτα το ζυγό των σκληρών αλυσίδων!
  Και τα παιδιά θα σφυρίξουν ξανά. Και τα κοράκια θα το πάρουν και θα λιποθυμήσουν, χάνοντας τις αισθήσεις τους. Και κυριολεκτικά εμπόδισαν τα κρανία πολλών εκατοντάδων Μουτζαχεντίν.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 7.
  Οι Μιχαήλ-Βλαντιμίρ Γκορμπατσόφ-Πούτιν συνέχισαν τις αντιμεταρρυθμίσεις.
  Ειδικότερα, σκληραίνουν την τιμωρία για την αντισοβιετική προπαγάνδα και τον αυτονομισμό.
  Περαιτέρω, ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν πρότεινε να απονεμηθεί στον Στάλιν το τρίτο αστέρι του ήρωα της ΕΣΣΔ για εξαιρετικές υπηρεσίες και το τρίτο Τάγμα της Νίκης.
  Ακολούθησαν κι άλλες ιδέες. Συγκεκριμένα, να συμπεριλάβει στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας τόσο την Κίνα όσο και τη Βόρεια Κορέα.
  Η Βόρεια Κορέα συμφώνησε αμέσως και η Κίνα έδωσε μια υπεκφυγή απάντηση.
  Περαιτέρω ιδέες συνταγματικής μεταρρύθμισης: η καθιέρωση της θέσης του προέδρου, η οποία εκλέγεται από το λαό.
  Καθώς και οι ιδέες της κοινοβουλευτικής μεταρρύθμισης.
  Μετά από αυτό, ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν ξανακοιμήθηκε και ονειρεύτηκε.
  Τα κορίτσια πολέμησαν με μεγάλη επιτυχία με τα στρατεύματα των Ταλιμπάν.
  Η Νατάσα σκαρφίστηκε τους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας που προχωρούσαν, χρησιμοποιώντας ακόμη και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Εκείνη ψιθύρισε:
  - Για τη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Η Ζόγια, χτυπώντας τους αντιπάλους με τη βοήθεια των κόκκινων θηλών του στήθους της, πατώντας τα κουμπιά του μπαζούκα, εξέδωσε:
  - Για την ευτυχία των ανθρώπων στη Γη!
  Και ο κοκκινομάλλης Αυγουστίνος, γράφοντας στους Ταλιμπάν, σημείωσε επιθετικά:
  - Για τον μεγαλύτερο κομμουνισμό στον πλανήτη Γη!
  Και αυτός, επίσης, θα πάρει και θα πετάξει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Η Σβετλάνα πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό και χτυπά τον εχθρό ακριβώς στο στόχο. Και χρησιμοποιώντας ένα γυμνό τακούνι, έτριξε:
  - Για την Πατρίδα που σε όλο τον κόσμο!
  Τα τέσσερα κορίτσια αλώνισαν τους Ταλιμπάν πολύ περίφημα. Και τους χτύπησε μέχρι θανάτου.
  Και την ίδια στιγμή, τα κορίτσια μούγκριζαν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και ας αλωνίσουμε τους Αφγανούς ακόμα πιο δυνατά.
  Η Νατάσα σημείωσε πολύ έξυπνα, γράφοντας στον εχθρό:
  - Η Γη μας είναι διάσημη,
  Η ευτυχία πετά πάνω από τον πλανήτη...
  Είμαστε όλοι οικογένεια
  Τα τραγούδια του λαού τραγουδιούνται!
  Αυτά είναι τα κορίτσια - έχουν τα υψηλότερα ακροβατικά σε όλα.
  Και το πώς συντρίβουν τους Ταλιμπάν είναι μια γιορτή για τα μάτια.
  Και οι πολεμιστές είναι απλά υπέροχοι.
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τους Αφγανούς, κελαηδούσε:
  - Ευτυχία της Πατρίδας στα κορίτσια!
  Ο Αυγουστίνος συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά, στα κορίτσια - ειδικά με κόκκινα μαλλιά!
  Η Σβετλάνα χτύπησε τους Ταλιμπάν και τσίριξε:
  - Και θα είναι υπέροχο!
  Και πάλι στους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας ως λουπανέτο. Ας πούμε κορίτσι!
  Αλλά και άλλες καλλονές τσακώνονται.
  Οπότε η Αλένκα παλεύει.
  Και η ομάδα των κοριτσιών με μπικίνι.
  Πετάνε δώρα θανάτου στον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών.
  Και τρίζουν:
  Η γραβάτα άνθισε με ένα ένδοξο κόκκινο λουλούδι,
  Σύντομα τα κορίτσια θα ενταχθούν στην Komsomol!
  Η Αλένκα πέταξε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της,
  και το πήρε, και τσίριξε:
  - Πιστεύω ότι ο κομμουνισμός θα ζήσει!
  Ο Anyuta έγραψε επίσης τα στρατεύματα των Ταλιμπάν. Και έδρασε ενεργά, και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξαν πολύ σκληρά δώρα θανάτου.
  Το κορίτσι έλεγε:
  - Ο κόσμος μας θα είναι κομμουνιστικός!
  Και η κοκκινομάλλα Άλλα σκαρφίστηκε στους Αφγανούς. Και το έκανε εξαιρετικά καλά. Και κούρεψε τα στρατεύματα των Ταλιμπάν με μεγάλη ένταση, η λέξη έγινε με ένα δρεπάνι. Και ο πολεμιστής απελπισμένος
  πέταξε χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Για νέες νίκες του κομμουνισμού!
  Και πάλι το κορίτσι γελάει και τσιρίζει.
  Η Martial Maria κούρεψε και τους εχθρούς. Και υψώθηκαν ολόκληροι σωροί από πτώματα από τους Ταλιμπάν. Ταυτόχρονα, η κοπέλα χρησιμοποίησε και τις κατακόκκινες θηλές του στήθους, πιέζοντάς το
  κουμπί μπαζούκα.
  Και κατέρριψε Αφγανούς στρατιώτες, αλλά ένας πύραυλος έριξε ένα τανκ.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες εξοντώνουν επίσης επιθετικά τους Ταλιμπάν.
  Τα γυμνά της πέλματα εκτοξεύουν ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά αμέσως.
  Ολυμπιάδες βρυχάται:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό,
  Απλά ανεβοκατέβα!
  Η Μαρούσια επίσης σκαρφίζεται στον εχθρό. Και το κάνει εξαιρετικά καλά. Και χτυπάει πολλούς στρατιώτες Ταλιμπάν. Και ενώ το κορίτσι τραγουδάει:
  - Δόξα στη χώρα του κομμουνισμού,
  Στην πολυτέλεια των κόκκινων πανό...
  Νικήσαμε τους Ναζί
  Ο κόσμος σώθηκε από τη φωτιά!
  Και πάλι, με γυμνά δάχτυλα, θα πετάξει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Εδώ είναι τα κορίτσια.
  Η Matrena πυροβολεί επίσης τους Αφγανούς, και τους χτυπά με μεγάλη ακρίβεια. Και κραυγές:
  - Πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας κόσμος ιερού κομμουνισμού!
  Εδώ είναι τα κορίτσια, όλο το τάγμα τους, ξυπόλητοι και σχεδόν γυμνοί. Και αυτά τα κορίτσια είναι χαριτωμένα και πολύ σέξι.
  Ο Σταλενίδα σκοτώνει τους Ταλιμπάν και βρυχάται στα πνευμόνια του:
  - Η Αγία μας Πατρίδα είναι περίφημη -
  Θα μεγαλώσουμε από άκρη σε άκρη!
  Εδώ είναι ένα κορίτσι της Κομσομόλ. Και μετά πιέζει σαν θηλή φράουλας. Και ο εχθρός συγκεκριμένα ηττάται.
  Η Βερόνικα πυροβόλησε με μεγάλη ακρίβεια τους Αφγανούς, φώναξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μου!
  Η Βικτώρια, χτυπώντας με ακρίβεια και σωστά τον εχθρό, φώναξε:
  - Για τον πανίσχυρο κομμουνισμό!
  Και πέταξε το δολοφονικό δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Ο Σεραφείμ, γράφοντας για τους εχθρούς, παρατήρησε πολύ λογικά:
  - Η δύναμή μας μεγαλώνει!
  Και πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ένα εξαιρετικά θανατηφόρο δώρο θανάτου.
  Ο Σταλενίδα παρατήρησε επιθετικά, κουρεύοντας τους Αφγανούς:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στο να ρίχνω χειροβομβίδες;
  Η Αλένκα απάντησε με αμφιβολία:
  - Είμαστε όλοι δυνατοί σε αυτή την επιχείρηση!
  Και, επίσης, καθώς πετάει δολοφονικά δώρα θανάτου.
  Ο Anyuta, γράφοντας για τους Ταλιμπάν, πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Είμαστε πολύ δυνατοί στις στρατιωτικές υποθέσεις! Και αυτή είναι η ευτυχία μας!
  Και επίσης με γυμνό τακούνι θα εκτινάξει καταστροφική δύναμη.
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα, πυροβολώντας τους αντιπάλους και τους κουρεύει, λογικά σημείωσε:
  - Η δόξα δεν έρχεται στους τεμπέληδες!
  Και πώς ρίχνει τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του στον εχθρό, κάτι απολύτως θανατηφόρο.
  Η Martial Maria χτύπησε και τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια. Και κούρεψε πολλούς Αφγανούς. Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εξαπολύεις την καταστροφή στον εχθρό.
  Και μετά θα το πάρει και θα πιέσει τον εχθρό με μια θηλή φράουλα.
  Αυτό είναι ένα πολεμικό κορίτσι.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σκοτώνουν επίσης τους Ταλιμπάν. Το κάνει με δραστηριότητα και βρυχηθμό:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και επίσης πυροβολεί με ρουμπινί θηλή. Και αυτή είναι μια πολύ σκληρή κίνηση. Εδώ είναι ένα κορίτσι - απλά εξαιρετικά καθαρό!
  Ο Marusya, πυροβολώντας τους Αφγανούς, σημείωσε:
  - Πόσο μπορείς να δοξάσεις τον κομμουνισμό;
  Η Ολυμπία γρύλισε:
  - Μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος!
  Και πάλι το κορίτσι πέταξε μια φονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Matrena, γράφοντας για τους Ταλιμπάν αρκετά λογικά και έξυπνα σημείωσε:
  - Θα είναι η νίκη μας στον ιερό πόλεμο!
  Και πάλι το κορίτσι θα πετάξει το δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι της υψηλότερης κατηγορίας.
  Αλλά αυτές είναι η μαχητική καθημερινότητα των κοριτσιών...
  Όταν ήρθε το διάλειμμα και μια παύση στη μάχη, οι πολεμιστές έπαιξαν λίγο χαρτιά.
  Η Αλένκα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Δεν είναι πόλεμος με τους Γερμανούς. Αυτοί ήταν μικρότεροι από εμάς. Και αυτοί οι Αφγανοί απλώς ρέουν σαν φουσκωτό ποτάμι.
  Η Άννα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, ήταν ακόμα πολύ πιο εύκολο με τους Γερμανούς. Εδώ πραγματικά μας βομβαρδίζουν με πτώματα.
  Η κοκκινομάλλα Άλλα σημείωσε με ένα γέλιο, πετώντας έναν άσσο με τα γυμνά δάχτυλά της:
  -Αλλά η τεχνική του εχθρού είναι πιο αδύναμη από τη δική μας. Επιπλέον, ο εχθρός είναι γενναίος, αλλά ανόητος. Και είμαστε γενναίοι και έξυπνοι.
  Η Μαρία παρατήρησε με ένα γέλιο, γράφοντας τον εχθρό με θανατηφόρα δύναμη και κυριολεκτικά λοξοτομώντας τον -ακόμα και στις σκέψεις της:
  - Η μάχη είναι σκληρή, αλλά πραγματικά δεν θα τα παρατήσουμε!
  Ο Ολυμπιάς λογικά και συνετά παρατήρησε:
  - Όλα είναι κουβέντα και δημαγωγία. Συγκεκριμένα, θα ήταν ωραίο να συλληφθεί ο αρχηγός των Ταλιμπάν. Τότε το τέλος του πολέμου!
  Η Μαρούσια αμφέβαλλε, πετώντας την κάρτα:
  - Είναι απίθανο. Εκεί το περιβάλλον του δεν είναι καλύτερο. Ο αγώνας κατά των Ταλιμπάν θα πρέπει να είναι μακρύς και σκληρός.
  Η Matrena πρόσθεσε αναστενάζοντας:
  Μέχρι να επικρατήσει η κοινή λογική!
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, μένει μόνο να βασιστούμε στην κοινή λογική. Δεν μπορείς να σκοτώσεις όλους τους Αφγανούς γιατί είναι πάρα πολλοί. Και ο πόλεμος θα μπορούσε να διαρκέσει για πολύ.
  Και τα κορίτσια γέλασαν αμείλικτα.
  Ναι, μπήκαν σε πόλεμο με την αυτοκρατορία των Ταλιμπάν.
  Αλλά στον ουρανό, οι πιλότοι πολεμούν απελπισμένα. Για παράδειγμα, η Alvina και η Albina και η Helga. Τα κορίτσια πολεμούν και τα αφγανικά αεροσκάφη στον ουρανό.
  Και είναι κόντρα πλακέ.
  Ή πέτυχαν επίγειους στόχους.
  Η Alvina πήρε και κατέρριψε το αεροπλάνο των Ταλιμπάν στον ουρανό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Αυτή θα είναι η νίκη μου!
  Η Αλμπίνα έκοψε τον μαχητή των Ταλιμπάν, τον άναυδε επιδέξια, έσφιξε τα πόδια της με τα γυμνά της δάχτυλα και τη βυακνούλα:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Η Χέλγκα χτύπησε το Αφγανικό τανκ και ούρλιαξε:
  - Όπου υπάρχει κομμουνισμός, εκεί είναι η Πατρίδα μας!
  Αυτοί είναι οι πολεμιστές που είναι ένας πραγματικός τυφώνας και μια εκπληκτική κοσμική δύναμη και καταστροφή.
  Και μαζί και δημιουργία.
  Η Αλμπίνα καταστρέφει αεροπλάνα των Ταλιμπάν. Είναι πολύ πίσω από τα ρωσικά, πολλά είναι φτιαγμένα με χειροτεχνία. Αλλά οι Ταλιμπάν προσπαθούν να πάρουν τους αριθμούς. Και πιέζει πολύ ομοιόμορφα
  εξετάζω και διορθώνω επιμελώς.
  Αλλά τα κορίτσια των Αφγανών πυροβολούν συγκεκριμένα. Και το κάνουν εξαιρετικά καλά. Είναι σαν να είναι αληθινά τέρατα.
  Η Alvina γκρεμίζει επίσης τους Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγουδά:
  - Ο κομμουνισμός δεν είναι απλώς μια ιδέα,
  Έχω μουδιάσει από την ευτυχία του κοριτσιού!
  Και ο πολεμιστής σφυρίζει ξανά τα αεροπλάνα της ισλαμικής αυτοκρατορίας με θανατηφόρα δύναμη.
  Και μετά πηγαίνει σε στόχους εδάφους.
  Πράγματι, είναι επικίνδυνο να έρθετε σε επαφή με τους Αφγανούς. Αυτή η χώρα είναι ισχυρή και με τεράστιο πληθυσμό. Έχουν πολύ πεζικό και το ρίχνουν στη μάχη. Οι γυναίκες πρέπει να ειπωθούν στη Ρωσία και
  Η Γερμανία πολεμά.
  Αλλά πόσο δυνατός είναι ο εχθρός σε ποσότητα.
  Η Helga, πολεμώντας με τον εχθρό και χτυπώντας με ακρίβεια τους εχθρούς, σημείωσε:
  - Είμαι ένα κορίτσι που είναι πραγματικό όνειρο και ομορφιά για όλους.
  Και πάλι θα γκρεμίσει τον εχθρό χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών.
  Ας πούμε ότι αυτό είναι ένα συγκεκριμένο κορίτσι.
  Όχι, οι εχθροί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιες ομορφιές.
  Η Ελισάβετ στο τανκ μάχεται με τους Αφγανούς.
  Και της είναι πολύ δύσκολο. Αλλά κερδίζει και συγκεκριμένα καταρρίπτει τους εχθρούς.
  Και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού στην ΕΣΣΔ!
  Η Κατερίνα, επίσης πυροβολώντας, λογικά σημείωσε:
  - Θα νικήσουμε!
  Η Έλενα έσκασε επίσης στον εχθρό, τρύπησε το αφγανικό τανκ και φώναξε:
  - Είμαι σούπερ καλλονή!
  Η Ευφροσινία πυροβόλησε επίσης κατά των Ταλιμπάν και έτριξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Έτσι αυτό το τέσσερα - τέσσερα Ε, ανέλαβε τους εχθρούς από το Τρίτο Ράιχ. Και ας καταστρέψουμε τους Κινέζους. Απέναντι σε τέτοια κορίτσια, οι Ταλιμπάν, ακόμα και με τα άγρια τους
  οι αριθμοί είναι αδύναμοι.
  Η Ελισάβετ ήταν ένα εξαιρετικά μαχητικό και επιθετικό κορίτσι. Και αγαπούσε τους άντρες. Ειδικά όταν είναι όμορφα και ξανθά μαλλιά.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε πυροβολώντας τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Για την Πατρίδα και τη νίκη μέχρι τέλους!
  Η Έλενα πυροβολώντας τους Αφγανούς και κόβοντάς τους σαν γυαλόχαρτο, τσίριξε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και το κορίτσι χρησιμοποίησε γυμνά δάχτυλα των ποδιών.
  Η Αικατερίνα, γράφοντας για τους Ταλιμπάν, πήρε και δημοσίευσε:
  - Για την Πατρίδα!
  Και επίσης θα χρησιμοποιηθούν γυμνά δάχτυλα.
  Η Ευφροσύνη χτυπά επίσης τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της και ουρλιάζοντας:
  - Για τον ιδεολογικό κομμουνισμό!
  Εδώ είναι τα τέσσερα. Πώς συντρίβουν τους εχθρούς και εξοντώνουν. Όχι κορίτσια, αλλά στρατηγοί. Και έτσι χτυπούν τους εχθρούς που γίνεται τρομακτικό.
  Αυτά είναι κορίτσια της υψηλότερης πτήσης και των ακροβατικών.
  Η Ελισάβετ σημείωσε με ένα γέλιο:
  - Οι ικανότητές μας είναι πολύ μεγάλες!
  Ναι, αυτά είναι κορίτσια στη στεριά... Και εδώ είναι στον ουρανό.
  Η Anastasia Vedmakova καταρρίπτει ένα αφγανικό αεροπλάνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και κραυγές:
  - Για υπέροχες ιδέες!
  Έτσι η Ακουλίνα Ορλόβα χτυπά τους Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Για τον κομμουνισμό σε όλο τον κόσμο!
  Και η Mirabela Magnetic σφυροκοπάει τα στρατεύματα της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας και τσιρίζει:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Αυτές είναι οι γυναίκες πιλότοι, είναι απλά υπέροχες και σούπερ. Υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα και υπέροχα πράγματα μέσα τους. Σε όλο τον κόσμο τέτοια κορίτσια ήταν έφιπποι και έγιναν θρύλος.
  Και οι Ταλιμπάν τους σεβάστηκαν για τις Βαλκυρίες και όρισαν υψηλές αμοιβές για τα κεφάλια τους.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα κάλυψε το αφγανικό τανκ από αέρος και ούρλιαξε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ ανίκητη!
  Η Akulina Orlova ανατινάχθηκε από τις θέσεις της στο πεζικό των Ταλιμπάν και γρύλισε:
  - Δόξα στη μεγάλη μας Πατρίδα!
  Η Mirabela Magnetic, σφυροκοπώντας τον αναρίθμητο εχθρικό στρατό της Ουράνιας Αυτοκρατορίας, γρύλισε:
  - Δόξα στο ΚΚΣΕ!
  Η Αναστασία Γουίττσερ, έχοντας καταρρίψει ένα άλλο αφγανικό αεροπλάνο, τσίριξε:
  - CPSU-SS!
  Η Ακουλίνα παρατήρησε θυμωμένη, φωνάζοντας στη Μιραμπέλα:
  - Μην τολμήσεις να αστειευτείς έτσι!
  Και το κορίτσι χτύπησε ένα μεγάλο τανκ των Ταλιμπάν από ξύλο.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα γέλασε και απάντησε:
  - Είναι ένα αστείο, μόνο ένα αστείο!
  Η Μιραμπέλα χτύπησε ένα αφγανικό αυτοκίνητο με τη γυμνή της φτέρνα και έτριξε:
  Δεν μπορείς να αστειευτείς με τον κομμουνισμό!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που έχουν ήδη λάβει τα χρυσά αστέρια των ηρώων της Ρωσίας για τον πόλεμο στους Ταλιμπάν. Αυτά είναι τα μαχητικά κορίτσια.
  Και η Gerda από τη Γερμανία αγωνίζεται επίσης με το πλήρωμά της.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά εξαιρετικά class!
  Η Γκέρντα πυροβολεί τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τρίζει:
  - Για την Πατρίδα!
  Η Σάρλοτ πυροβολεί επίσης τους Αφγανούς και τρίζει:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και πυροβολεί επίσης χρησιμοποιώντας τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Η Χριστίνα χτυπά επίσης τους Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσιρίζει:
  - Για τη Ρωσία και την εποχή του κομμουνισμού!
  Η Μάγδα χτυπά τους Αφγανούς, τους κόβει και τσιρίζει στα πνευμόνια της:
  - Για την Πατρίδα από άκρη σε άκρη!
  Εδώ είναι τα κορίτσια στο τανκ. Και αυτή είναι η επιθετικότητα και η πλήρης δύναμή τους, και το μεγαλείο των μαχητών.
  Αυτά είναι όμορφα κορίτσια...
  Και πώς πολεμούν οι γυναίκες πολεμίστριες από την Ιαπωνία;
  Το μπλε κορίτσι νίντζα θα πάρει τον ανεμόμυλο με τα σπαθιά και θα κόψει τα κεφάλια των Αφγανών. Και μετά με γυμνά δάχτυλα θα εκτοξευθεί
  οι βελόνες είναι δηλητηριώδεις, που θα τρυπήσουν τη μάζα των Ταλιμπάν.
  Μετά τραγουδά:
  Για τη δόξα της Ιαπωνίας μας!
  Το κίτρινο κορίτσι νίντζα κόβει τα κεφάλια των Αφγανών στρατιωτών και την ίδια στιγμή ρίχνει μπιζέλια καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τρίζει:
  - Στο όνομα της Πατρίδας!
  Το κόκκινο κορίτσι νίντζα κόβει τους Ταλιμπάν με τα σπαθιά σε κομμάτια και τσιρίζει:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Το λευκό κορίτσι νίντζα κόβει τα κεφάλια των στρατευμάτων της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας, τα κόβει και τσιρίζει:
  - Για τον κομμουνισμό ο μεγαλύτερος της Ιαπωνίας!
  Και πάλι θα πετάξει με τα γυμνά του δάχτυλα τα θανατηφόρα μπιζέλια του θανάτου.
  Αυτά είναι τα κορίτσια ... Και φυσικά με το ίδιο μπικίνι. Και έτσι πολεμούν. Και αν φτύνουν και φτύνουν, τότε έρχεται καθόλου πλήρης απόφραξη.
  Το μπλε κορίτσι νίντζα κελαηδούσε, κόβοντας αφγανικά κεφάλια:
  - Είμαστε πολεμιστές - ultra και πέρα!
  Και με το γυμνό του τακούνι θα πετάξει μια αυτοσχέδια εκρηκτική συσκευασία. Και κάνει τόση καταστροφή.
  Εδώ είναι κορίτσια - απλά πείτε υπερ!
  Όμως η Τζέιν Άρμστρονγκ παλεύει.
  Ένα όμορφο κορίτσι, χωρίς κανένα πρόβλημα, κόβει τους Αφγανούς από ένα τανκ.
  Και το κάνει με μεγάλη επιθετική δύναμη.
  Η Τζέιν λέει χαρούμενη:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και πάλι πυροβολεί κατά των Ταλιμπάν.
  Έτσι η Γερτρούδη πυροβόλησε, και μάλιστα πολύ εύστοχα. Τότε περίπου γάργαρο:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και φυσικά, χρησιμοποίησε και γυμνά δάχτυλα.
  Και τότε η κοπέλα η Malanya πήρε και τρύπησε.
  Και το έκανε εξαιρετικά καλά. Τρύπησε τον εχθρό και ούρλιαξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και επίσης χρησιμοποίησε γυμνά δάχτυλα.
  Και κάπως έτσι η Μόνικα γάμησε. Και το έκανε με μεγάλη ακρίβεια. Έσπασε το αφγανικό αυτοκίνητο και μουρμούρισε:
  - Για τις μεγάλες ιδέες του κόσμου!
  Αυτά είναι τα κορίτσια - τα υψηλότερα ακροβατικά στο σύμπαν.
  Η Τζέιν, αν και πυροβόλησε με τη γυμνή της φτέρνα, παρατήρησε:
  - Λοιπόν, σε βάρος του σύμπαντος, αυτό είναι ήδη πάρα πολύ!
  Η Γερτρούδη είπε γελώντας:
  - Η ομάδα της Γκέρντα δεν είναι χειρότερη από τη δική μας!
  Και πάλι θα το πάρει και θα πυροβολήσει τον εχθρό με το γυμνό του πόδι.
  Η Malanya, χτυπώντας τους εχθρούς με μεγάλη ακρίβεια, σημείωσε:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Η Μόνικα, κουρεύοντας τους Αφγανούς με τρομερή ταχύτητα, φώναξε:
  - Και για τη Μεγάλη Βρετανία!
  Η Τζέιν συμφώνησε με αυτό:
  - Η Βρετανία είναι μια μεγάλη χώρα και θα ανακτήσουμε όλες τις αποικίες!
  Η Γερτρούδη με ένα γέλιο, και πιέζοντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στα κουμπιά, τσίριξε:
  - Για την Πατρίδα προς τα εμπρός!
  Η Malanya, επίσης, χτυπάει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τα βοά:
  Για τη Μεγάλη Βρετανία!
  Η Μόνικα θα χτυπήσει επίσης τους Αφγανούς και θα βροντοφωνάξει:
  - Για τον καλύτερο στρατό στον κόσμο της Αγγλίας!
  Αυτά είναι τα κορίτσια - απλώς τα υψηλότερα ακροβατικά στα τανκς.
  Ιδού οι σύμμαχοι...
  Και ο Oleg Rybachenko και η Margarita Korshunova πολεμούν επίσης εναντίον των Ταλιμπάν. Αθάνατα παιδιά ήρθαν σε βοήθεια της Ρωσίας, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί Αφγανοί. Και τους ακολουθεί όμως
  αραιώστε λίγο. Επιπλέον, υπάρχουν περισσότεροι άνδρες παρά γυναίκες στους Ταλιμπάν. Και είναι ηθικά εύκολο να τους σκοτώσεις.
  Ο Oleg Rybachenko έτρεξε έναν μύλο με τα ξίφη του, κόβοντας τους Αφγανούς και τα κεφάλια τους, και μετά κελαηδούσε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και με γυμνά δάχτυλα, το αγόρι θα εξαπολύσει κάτι θανατηφόρο στους Ταλιμπάν.
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα χακάρισε επίσης τους Αφγανούς, τους έκοψε σαν δρεπάνι και φώναξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε αρακά με εκρηκτικά.
  Και διέλυσε μια μάζα στρατιωτών Ταλιμπάν.
  Μετά από αυτό θα το πάρουν τα αθάνατα παιδιά και θα σφυρίξουν με όλα τα χείλη τους. Και μια μάζα από ζαλισμένα κοράκια θα πέσει στα κεφάλια των Αφγανών στρατιωτών, σπάζοντας τα μέσα.
  Και κάνει έντονη εντύπωση.
  Αυτοί οι τύποι είναι super και ultra class!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έκοψε ξανά αυτό το αιώνιο αγόρι των Ταλιμπάν και τσίριξε:
  -Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και με γυμνά δάχτυλα το αθάνατο παιδί θα εκτοξεύσει την καταστροφή.
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα χακάρισε ξανά τους Αφγανούς, τους διέλυσε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έδωσε το δώρο του θανάτου και φώναξε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Και τώρα τα παιδιά σφυρίζουν ξανά και μια μάζα από κοράκια που έχουν υποστεί καρδιακή προσβολή πέφτουν στο κεφάλι των Αφγανών μαχητών.
  Οι Ταλιμπάν είναι σίγουρα πολύ γενναίοι. Αλλά η ηγεσία τους, με επικεφαλής έναν ηλικιωμένο ή όχι πολύ γέρο, τον Khaibatulla Akhundzada
  ειλικρινά τρελός.
  Έτσι οι πολεμιστές της Ουράνιας Αυτοκρατορίας σκαρφαλώνουν απεγνωσμένα μπροστά.
  Και στα κατεχόμενα κάνουν άγρια σκληρότητα.
  Εδώ, συγκεκριμένα, το πιασμένο κορίτσι Komsomol τραβήχτηκε σε ένα ράφι και άρχισαν να το τεντώνουν. Έδεσαν τα γυμνά πόδια της κοπέλας σε ένα κοντάκι και κρέμασαν βάρη. Και μετά έγιναν
  κάψτε τις φτέρνες με καυτό σίδερο. Και μετά μαστίγωσαν την κοπέλα με μαστίγιο, μετά την χτύπησαν με συρματοπλέγματα. Και πόνεσε τόσο πολύ. Και μετά ομορφιά
  πήραν και έσπασαν τα δάχτυλα στα γυμνά πόδια τους. Και μετά έκαψαν το στήθος της με πυρσούς, και με καυτές λαβίδες το κορίτσι έσκισε τα ρουθούνια της. Και μόλις οι Ταλιμπάν δεν κορόιδευαν το μέλος της Komsomol, βασανίζοντάς την μέχρι θανάτου.
  Και τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν. Στα καταληφθέντα χωριά, όλοι, παιδιά και μεγάλοι, χτυπήθηκαν με ξύλα στα γυμνά τακούνια τους. Εδώ τα παιδιά χτυπούνταν με ξύλα στα γυμνά τακούνια τους, ειδικά
  βάναυσα. Και δεν υπήρχε ούτε μια ουγγιά έλεος σε αυτό.
  Αυτό ακριβώς δεν χρησιμοποιήθηκε βασανιστήριο.
  Η Ταμάρα πολεμά επίσης τους Ταλιμπάν...
  Επίσης τάξη πολεμιστών.
  Και στους Αφγανούς που σκαρφαλώνουν, όλο και περισσότεροι πύραυλοι πέφτουν σε πραγματικό παλιρροϊκό κύμα.
  Η Tamara και η Dominika στοχεύουν εκτοξευτές κατά των Αφγανών.
  Και πατάνε τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Και η Dominika χρησιμοποίησε ακόμη και μια κόκκινη θηλή.
  Και κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Έχω ένα σούπερ κορίτσι!
  Η Viola και η Aurora σφυροκοπούν επίσης τους Ταλιμπάν με εκτοξευτές.
  Και το κάνουν με μεγάλη ακρίβεια. Ενώ τραγουδάει:
  - Χαίρε τον κομμουνισμό μας, χαίρε!
  Θα καταστρέψουμε τον φασισμό!
  Η Βιόλα, πατώντας την κόκκινη θηλή της στο κουμπί του joystick, στέλνοντας έναν πύραυλο στους Αφγανούς, παρατήρησε:
  - Είμαστε σε πόλεμο με τους Ταλιμπάν και αυτοί είναι κομμουνιστές!
  Η Aurora απάντησε με ένα γέλιο, στέλνοντας επιθέσεις στον εχθρό με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Ο διεστραμμένος κομμουνισμός ή ο ισλαμισμός είναι χειρότερος από τον διεστραμμένο φασισμό!
  Η Βιόλα γέλασε, πέταξε ξανά το δώρο του θανάτου στον εχθρό με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και σημείωσε:
  - Ένας φασισμός δεν διαστρεβλώνεται δεν συμβαίνει! Είναι απλώς μια διαστροφή!
  Η Aurora, στέλνοντας ένα δώρο στον εχθρό με μια κόκκινη θηλή, σημείωσε:
  - Ο κομμουνισμός μπορεί να είναι αρκετά διεστραμμένος! Ακόμη και επί Στάλιν, πολλοί περιττοί άνθρωποι εξαντλήθηκαν και σκοτώθηκαν!
  Η Βιόλα σε απάντηση, στέλνοντας ξανά πύραυλο στους Αφγανούς, τραγούδησε:
  Μας ενέπνευσε στις δύσκολες στιγμές
  Έχοντας κάνει τη θέληση πιο δυνατή, έγιναν...
  Έσωσε τον κόσμο από την πανούκλα
  Αγαπητέ σύντροφε Στάλιν!
  
  Με πολλούς τρόπους μέτρησα
  Σε ένα άπειρο σύμπαν...
  Μας άνοιξες τον σωστό δρόμο -
  Υποδεικνύοντάς το για πάντα!
  Εδώ είναι τα κορίτσια με γυμνά, μαυρισμένα πόδια.
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τους Ταλιμπάν και κουνώντας το στήθος της με κόκκινες θηλές, σημείωσε:
  - Κομμουνισμός να είναι!
  Και πέταξε ένα πολύ θανατηφόρο δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Ο Anyuta πυροβόλησε τους Αφγανούς, τους κούρεψε και ούρλιαξε:
  - Για τις μεγάλες νίκες των κοριτσιών!
  Και με μια κατακόκκινη θηλή, σαν κουμπί σε μπαζούκα, θα πατήσει.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά υπέροχα.
  Και οι Κινέζοι κουρεύονται με μεγάλο, και ίσως μεγάλο ενθουσιασμό.
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα, συντρίβοντας τους Ταλιμπάν, φώναξε:
  - Για την Πατρίδα και τη μητέρα μας!
  Και πώς θα πετάξει με τα γυμνά του δάχτυλα το θανατηφόρο δώρο του αφανισμού στον εχθρό.
  Και τότε θα κλωτσήσει και η Μαρία, χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλά της. Και να σκίσει πολλούς Αφγανούς.
  Μετά μουρμουρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Ο Ολυμπιάς, πυροβολώντας τους Αφγανούς, σημείωσε με θέρμη και κέφι:
  - Για τον νέο ηγέτη των κομμουνιστών!
  Και το κορίτσι πάλι πέταξε το θανατηφόρο δώρο του θανάτου και της καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και αυτά τα κορίτσια είναι απλά υπέρ.
  Και είναι τόσο πολεμοχαρείς.
  Η Μαρούσια, τσακίζοντας τους αντιπάλους και εκτοξεύοντας δώρα θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά της πόδια, τσίριξε:
  - Για τις πιο υψηλές νίκες της Πατρίδας!
  Η Ματρυόνα, σκαρφίστηκε τους Ταλιμπάν και φώναξε:
  - Για την Πατρίδα που είναι ψηλότερα από κάθε στέγη!
  Και πάλι, η κοπέλα θα πυροβολήσει τους Αφγανούς με ένα μπαζούκα πατώντας το κουμπί με μια θηλή φράουλας.
  Αυτό το κορίτσι είναι το υψηλότερο όλων των κατηγοριών.
  Έτσι τα κορίτσια πήραν τους Ταλιμπάν και φώναξαν:
  - Η πατρίδα είναι ένα μεγάλο μυστήριο,
  Η πιστή σου σοφή, ένδοξη τιμή...
  Θα ενισχύσουμε την ενότητά σας -
  για πάντα με την Πατρίδα θα είμαστε μαζί!
  Η Steelenida, πυροβολώντας τους Αφγανούς, ήταν πολύ επιθετική και θετική. Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να πετάξεις
  παρόν του θανάτου. Και διαλύστε τη μάζα των πολεμιστών της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Είναι μια πολεμίστρια της υψηλότερης τάξης.
  Η Στελενίδα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Ας γίνει διάσημος ο κομμουνισμός,
  Ο Μάο θα σε καταστρέψει...
  Μόνο εμείς είμαστε πάνω, όχι κάτω..
  Ας κλωτσήσουμε τον ληστή στα μούτρα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? οκτώ
  Αυτό είναι το είδος του πολεμικού κοριτσιού που είναι. Και έτσι αυτοί οι καταραμένοι Αφγανοί συνθλίβονται. Και τίποτα δεν θα κάνει μαζί της.
  Η Βερόνικα, πολεμώντας τους Ταλιμπάν, εξέδωσε:
  - Για τη νίκη των κομμουνιστικών ιδεών σε όλο τον κόσμο!
  Η Βικτώρια, γράφοντας για τους στρατιώτες της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά της δάχτυλα, έτριξε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Και πάλι πέταξε το θανατηφόρο δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλά της.
  Ο Σεραφείμ συνέτριψε τους Αφγανούς, κόβοντας τους Ταλιμπάν με μεγάλη ευκολία και πέταξε δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Μετά ψέλλισε:
  - Για τις ιδέες του ιερού κομμουνισμού!
  Κτίριο Στελενίδα για τους Αφγανούς, παρατήρησε σκληρά:
  - Όταν ακούς τη λέξη άγιος - της δίνει αμέσως ένα ψέμα και ένα ψέμα!
  Η Βερόνικα γέλασε και είπε:
  - Ναι, ο Βλαντιμίρ δεν είναι άγιος!
  Η Σταλενίδα πέταξε μια χειροβομβίδα στους Ταλιμπάν με το γυμνό τους πόδι και έτριξε:
  - Ναι, ο πρόεδρός μας δεν είναι εξαιρετικός!
  Η Βερόνικα, λικνιζόμενη ασταμάτητα και σκαρφίζοντας τους Αφγανούς, τραγούδησε:
  - Πίστεψε τον καλικάντζαρο, πίστεψε τον καλικάντζαρο, πίστεψε τον καλικάντζαρο,
  Αλλά ακόμα ζήστε! Ζήσε όμως σύμφωνα με τον Μπρέζνιεφ! Δεν είμαι μαμά!
  Όχι μαμά! Δεν μπορώ!
  Η Βικτόρια σημείωσε με ένα γέλιο, γράφοντας για τους Αφγανούς:
  -Θα πάνε όλα καλά!
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  Σίγουρα θα κερδίσουμε!
  Η Steelenida συμφώνησε:
  -Δεν μπορούμε να χάσουμε! Γιατί είμαστε Ρώσοι! Και οι Ρώσοι είναι τέτοιο έθνος που ακόμα κι αν χάνουν συνέχεια, θα το πάρουν και θα κερδίσουν με απίστευτη μανία!
  Η Βικτόρια έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι σαν έναν πυγμάχο που θα χάσει δεκατέσσερις γύρους, αλλά στον δέκατο πέμπτο θα το πάρει και θα κερδίσει αποφασιστικά!
  Η Βερόνικα γέλασε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ναι, είναι πολύ πιθανό! Λοιπόν κέρδισε νίκη!
  Ο Σεραφείμ παρατήρησε επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο και θα νικήσουμε τους πάντες!
  Και με γυμνά δάχτυλα, θα εξαπολύσει ξανά ένα μοναδικό δώρο θανάτου στον εχθρό.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - τα υψηλότερα ακροβατικά.
  Με τέτοια κορίτσια, νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να κουνήσει το κεφάλι του, αλλιώς το καπάκι θα σκιστεί από τους μεντεσέδες του.
  Η Steelenida συνέτριψε τους Ταλιμπάν και τραγούδησε:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο
  Θα μουλιάζουμε τους Ταλιμπάν στην τουαλέτα...
  Η Μόσχα δεν πιστεύει στα δάκρυα,
  Ας δώσουμε στον Khalifa ένα εγκεφαλικό χτύπημα!
  Εδώ είναι, η Σταλενίδα, ένα απολαυστικό κορίτσι. Το οποίο μπορεί να ονομαστεί - απλά υπερ και σούπερ.
  Με τέτοια κορίτσια, μπορείτε να κοιτάξετε με ασφάλεια στο μέλλον. Ας υπάρχουν σχεδόν ένα δισεκατομμύριο Ταλιμπάν, και σε αντίθεση με τη Ρωσία, έχουν πολύ περισσότερους άνδρες από γυναίκες.
  Και οι Ταλιμπάν λατρεύουν να πολεμούν.
  Αλλά δεν είναι πολύ καλοί σε αυτό.
  Η πρώτη γραμμή φαινόταν σχισμένη. Εκεί που σφήνωσαν οι Ταλιμπάν, όπου τα στρατεύματα του Ειδικού Γραφείου Σχεδιασμού ή η Ρωσία.
  Κανείς δεν έχει μεγάλο πλεονέκτημα.
  Το πήρε και τσίριξε, χαμογελώντας τα δόντια της και κλείνοντας το μάτι:
  - Για την Πατρίδα μέχρι τέλους!
  Η Βικτώρια τσίριξε με άγρια μανία:
  "Δίνεις στον Πρόεδρο του Δράκου ολοκληρωτικό θάνατο!"
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Θάνατος στον Πρόεδρο-Δράκο μέσα από την Tumba Yumbe!
  Και οι Αμερικανοί, φυσικά, είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Ταλιμπάν. Ακόμη και να πουλήσουν όπλα στους Ταλιμπάν με πίστωση. Και αυτή είναι μια σκληρή πολιτική στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι πιέζουν τον Ρωσικό Στρατό.
  Αλλά όσο υπάρχουν γυναίκες ηρωίδες σε αυτό, τότε η Ρωσία δεν μπορεί να ξεπεραστεί.
  Εδώ η Αλίκη και η Αγγελική τσακώνονται. Τέτοιες μάχες και δροσερά κλεψίματα. Και αλωνίζουν τους Αφγανούς με μανία και δύναμη.
  Η Αλίκη πυροβόλησε το τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή της, γρονθοκόπησε τους Ταλιμπάν. Και πέταξε γυμνά δάχτυλα
  μαχαίρι δολοφονικό δώρο θανάτου, τρίξιμο:
  - Για την Πατρίδα της ΕΣΣΔ!
  Αυτό είναι το είδος της μαχόμενης κοπέλας. Είναι γεμάτο δύναμη και επιθετικότητα.
  Η Angelica είναι υγιής και κοκκινομάλλα πολεμίστρια. Τόσο αλώνοντας τους Ταλιμπάν. Θα βγάλει νοκ άουτ μια τεράστια μάζα από αυτούς. Και βρυχάται:
  - Δόξα στα νέα μέλη της Komsomol!
  Και πώς γελάει.
  Η Αλίκη, πυροβολώντας τους Αφγανούς και χτυπώντας τους με ακρίβεια, παρατήρησε λογικά:
  - Είμαστε σε θέση να νικήσουμε οποιαδήποτε ορδή!
  Και η Αλίκη πυροβόλησε το μπαζούκα της χρησιμοποιώντας την κατακόκκινη θηλή του στήθους.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι - που δείχνει κεφαλαία.
  Η Angelica χτυπά επίσης τον εχθρό και κουρεύει πολλούς Ταλιμπάν και βροντοφωνάζει:
  - Για την Πατρίδα!
  Αυτές είναι γυναίκες - τόσο επιθετικές και ικανές, ας πούμε, για πολλά.
  Η Αλίκη παρατήρησε με ένα χαμόγελο καθώς κούρεψε τους εχθρούς:
  - Πατρίδα είναι η μάνα μας, θα σκοτώσουμε τους κίτρινους!
  Η Angelica παρατήρησε με άγρια μανία συντρίβοντας τους Αφγανούς:
  - Εμείς οι κομμουνιστές θα γίνουμε πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα ρίξει μια χειροβομβίδα με γόμωση τόλα.
  Έτσι ξετρελάθηκαν τα κορίτσια.
  Και καταστρέψτε τους εχθρούς με κολοσσιαία δύναμη.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους Αφγανούς και πατώντας το κουμπί του μπαζούκα με την κατακόκκινη θηλή της, σημείωσε:
  - Για τη Ρωσία δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα όπως ο αριθμός των εχθρών!
  Η Ζόγια, γράφοντας για τους Αφγανούς, συμφώνησε:
  - Μπορούμε να νικήσουμε κάθε στρατό του εχθρού!
  Το μαχόμενο κορίτσι Augustine, που σκαρφίστηκε στα στρατεύματα των Ταλιμπάν, έσκασε από ένα μπαζούκα με μια θηλή φράουλα και φώναξε:
  - Είμαι η ομορφιά του θανάτου!
  Και η Σβετλάνα θα χαστουκίσει τους Αφγανούς. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών στους Μουτζαχεντίν θα αφήσει να φύγει και θα φωνάζει:
  - Για την ΕΣΣΔ υπό νέο πρίσμα!
  Η Νατάσα κοπάνησε ξανά, χρησιμοποιώντας τη ρουμπινί θηλή της για να πατήσει το κουμπί. Και ήταν όμορφο. Και πολύ επιθετικό.
  Η Νατάσα είπε γελώντας:
  - Νομίζουμε ότι μπορούμε και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα!
  Η Ζόγια απάντησε χαμογελώντας:
  - Αλλά όχι όλα! Δεν μπορούμε να πιάσουμε τον Χαλίφα!
  Η Νατάσα παρατήρησε με έναν αναστεναγμό, γράφοντας στον εχθρό με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Ας πιάσουμε και τον Χαλίφα! Ναι, είναι μεγάλος, θα πεθάνει σύντομα!
  Η Ζόγια γέλασε και απάντησε:
  -Μπορεί να έρθει άλλος, ακόμα πιο ξέφρενος!
  Η Αυγουστίνα έκοψε τους Αφγανούς, που σέρνονταν σε μια μεγάλη μάζα, και επίσης χαστούκισε με τη βοήθεια μιας θηλής βατόμουρου από ένα μπαζούκα και έτριξε:
  Όλα θα πάνε καλά κορίτσια! Είμαι σίγουρος γι'αυτό!
  Και πρόσθεσε, κάνοντας δώρο τον θάνατο με τα γυμνά τακούνια της και ξεσκίζοντας τους Ταλιμπάν.
  - Το κακό δεν είναι άπειρο!
  Η Σβετλάνα λογικά σημείωσε, κουρεύοντας τους μαχητές των Ταλιμπάν που προχωρούσαν:
  - Η χώρα μας θα γίνει πιο ένδοξη και σύγχρονη!
  Και επίσης, όσο για τους Αφγανούς, θα το πάρει και θα το γαμήσει.
  Και αυτή είναι η επιθετική της κατανόηση και η κολοσσιαία δύναμή της.
  Τα κορίτσια, φυσικά, μπορούν να κάνουν πολλά όταν είναι κακά και ακόμη περισσότερα όταν είναι ευγενικά.
  Η Αλμπίνα και η Αλβίνα τσακώνονται πολύ σκληρά στον ουρανό.
  Ο Άλμπιν καταρρίπτει αεροπλάνο της Αφγανικής Πολεμικής Αεροπορίας και λέει:
  - Η θεά Λάδα είναι για εμάς!
  Η Alvina κατέρριψε ένα αεροσκάφος επίθεσης των Ταλιμπάν και σημείωσε:
  - Θεά Λάδα - Θεότητα με κεφαλαίο γράμμα!
  Αυτό πραγματικά χρειάζονται τα κορίτσια. Και εξαιρετικά δροσερό.
  και η Helga από το επιθετικό αεροσκάφος συνεχίζει να καταδιώκει τους Αφγανούς στη στεριά. Και είναι μια πολύ μάχιμη πολεμίστρια πτήσης. Και τόσο επιδέξια έσκισε το ακριβές χτύπημα του πύργου από το τανκ των Ταλιμπάν.
  Εδώ είναι το κορίτσι...
  Και γοητεύοντας:
  - Για την οικοδόμηση του κομμουνισμού σε όλο τον κόσμο!
  Η Αλμπίνα σημείωσε, υποκινώντας τους Μουτζαχεντίν, με μεγάλη ακρίβεια της ήττας:
  - Για τα καλύτερα σοβιετικά μυαλά!
  Και επίσης πώς να κόψετε το αφγανικό αυτοκίνητο.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - ίσως τα υψηλότερα, είναι η κατηγορία.
  Η Alvina, συντρίβοντας τους Ταλιμπάν, λογικά σημείωσε:
  - Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα - και θα το δείξουμε σε όλους!
  Και κατέρριψε μια άλλη αφγανική μπαντούρα.
  Τα κορίτσια είναι η υψηλότερη τάξη.
  Αλλά και ένα αγόρι μπορεί να είναι πολύ καλός μαχητής.
  Ειδικά αν πρόκειται για αθάνατο αγόρι.
  Εδώ ο Oleg Rybachenko τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
  - Δόξα στην Πατρίδα του κομμουνισμού,
  Σε αγαπάμε πατρίδα μου...
  Θα καταστρέψουμε τα φασιστικά στρατεύματα,
  Κι ας μας επιτίθεται ο Σατανάς!
  Και το αγόρι χτυπά ξανά τους Ταλιμπάν με τα σπαθιά. Και μετά θα κρατήσει ανεμιστήρα. Και με γυμνά δάχτυλα, πώς θα πάρει και θα πετάξει ένα πολύ θανατηφόρο δώρο θανάτου
  αντίπαλος.
  Αυτό είναι αγόρι - ας πούμε αγόρι - σούπερ!
  Η Margarita Korshunova, κόβοντας τους Αφγανούς που προελαύνουν και πετούσε δώρα θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έτριξε:
  - Πέρα από τα ρωσικά σύνορα πέρα από την Καμπούλ!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, κόβοντας τον εχθρό, έγνεψε ζωηρά:
  - Θα υπάρχουν οι γραμμές μας πέρα από την Καμπούλ. Αλλά ο εχθρός είναι ιδιαίτερα ισχυρός σε αριθμούς!
  Η Margarita Korshunova συμφώνησε με αυτό:
  - Ο εχθρός είναι πολύ δυνατός! Αλλά και πάλι θα νικήσουμε!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να λανσάρεις ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Ο Oleg Rybachenko, γράφοντας για τους Μουτζαχεντίν, σημείωσε αρκετά ορθολογικά:
  - Ο στρατός μας θα είναι στην Καμπούλ!
  Η Margarita Korshunova συμφώνησε:
  - Ελπίζω να γίνει! Αν δεν αιμορραγούμε μέχρι θανάτου!
  Το αγόρι εξολοθρευτής απάντησε με σιγουριά:
  - Η νίκη μας είναι αναπόφευκτη!
  Η πολεμίστρια, πετώντας ένα λεμόνι με το γυμνό της πόδι, συμφώνησε:
  - Το πιστεύω! Πραγματικά πιστεύω!
  Και πώς θα το πάρει ένας πολεμιστής και θα γελάσει.
  Και τότε θα το πάρουν τα αθάνατα παιδιά και θα σφυρίξουν με μια φωνή. Τα σφυρίγματα τους οδήγησαν πολλές χιλιάδες κοράκια σε λιποθυμία. Και αυτοί, έχοντας χάσει τις αισθήσεις τους, πέφτουν πάνω
  Αφγανοί και τρυπούν τα κρανία τους.
  Και τρυπούν τις κορυφές των κεφαλιών των στρατιωτών της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Και οδηγούν τους αντιπάλους στο φέρετρο.
  Η Μαργαρίτα, αφού σφύριξε με ένα γέλιο, σημείωσε:
  -Εσύ κι εγώ είμαστε σαν αηδόνια ληστές!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, όπως τα αηδόνια!
  Και το αγόρι γέλασε...
  Και πάλι τα αθάνατα παιδιά πώς να σφυρίζουν. Και πόνεσε πολύ τα κοράκια. Χάνουν τις αισθήσεις τους και πέφτουν σαν σταγόνες βροχής. Και πολλοί Αφγανοί πήραν και ξυλοκοπήθηκαν.
  Στη συνέχεια τα παιδιά τραγούδησαν από κοινού:
  - Μαύρος πολεμιστής μπροστά στο θάνατο,
  Το θύμα περιμένει τα μεσάνυχτα...
  Πίστεψε καλύτερα από οποιονδήποτε στον κόσμο
  Θα σε θάψουμε στο χώμα!
  Αυτά είναι πραγματικά παιδιά - αυτό που χρειάζεστε! Και αυτό είναι σκληρότητα μάχης.
  Ο Oleg Rybachenko κούνησε τα δύο ξίφη του, έκοψε τα κεφάλια επτά Αφγανών στρατιωτών ταυτόχρονα και τραγούδησε:
  - Έχω τη φήμη ότι είμαι ισχυρός άντρας για κάποιο λόγο,
  Επτά με ένα χτύπημα!
  Η Margarita Korshunova, κόβοντας τους Μουτζαχεντίν, σημείωσε:
  - Θα είμαστε πρώτοι στον Άρη, και γενικά παντού!
  Ο Oleg Rybachenko, σφυροκοπώντας ξανά τους Ταλιμπάν, σημείωσε:
  - Θα είμαστε πρώτοι παντού!
  Και το γυμνό παιδικό πόδι ενός αγοριού περίπου δώδεκα ετών πέταξε μια χειροβομβίδα φονικής δύναμης.
  Έτσι αγωνίζονται απελπισμένα και γενναία τα παιδιά που πήραν ως δώρο την αθανασία από τους Ρώσους Θεούς. Και ενεργούν με τρομερή ενέργεια.
  Ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν άρχισαν πάλι να δίνουν εντολές. Εισήγαγε έναν επιπλέον φόρο πέντε τοις εκατό.
  Διέταξε να δημιουργήσει τη δική του αντιπυραυλική άμυνα. Διέταξε να αποκατασταθεί ο βαθμός του Στρατάρχη Lavrenty Palych Beria. Διέταξε επίσης την αποκατάσταση των Yagoda, Yezhov, Abakumov.
  Λένε ότι ο Στάλιν είχε δίκιο και φυλάκισαν λίγο. Και ότι είναι απαραίτητο να φυτέψουμε ακόμα περισσότερο και να πυροβολήσουμε.
  Ο Γέλτσιν απομακρύνθηκε από τη θέση του ως επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας της Μόσχας και φυλακίστηκε. Και αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό.
  Τότε ο δικτάτορας το πήρε και αποκοιμήθηκε.
  Τα κορίτσια συνέχισαν να πολεμούν με τους πολυάριθμους Ταλιμπάν.
  Η Νατάσα πυροβολεί τα στρατεύματα της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας και ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Μετά βρυχάται:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Ο Ζόγια, πυροβολώντας τα αφγανικά στρατεύματα και κουρεύοντας τα στρατεύματα μιας επιδέξιης αυτοκρατορίας, φώναξε:
  - Για τη μεγάλη ΕΣΣΔ!
  Αυγουστίνα, πυροβολώντας τον εχθρό, και ας πετάξουμε δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και φώναξε:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Η Σβετλάνα σημείωσε επιθετικά, γράφοντας στους Ταλιμπάν και πετώντας ένα δολοφονικό δώρο εξόντωσης με τα γυμνά της πόδια:
  - Για την κομμουνιστική εξουσία!
  Η Νατάσα πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό. Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να ξεκινήσει η καταστροφή. Και γρονθοκοπήστε τον εχθρό.
  Και πολλοί Ταλιμπάν θα κουρέψουν και θα τρίζουν:
  - Για την ΕΣΣΔ του κομμουνισμού!
  Και κλείσε ξανά το μάτι.
  Η Ζόγια επίσης καρφώνει τον εχθρό και τον κουρεύει. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του ρίχνει μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης, ξεσκίζοντας τους Μουτζαχεντίν.
  Μετά ψέλλισε:
  -Ο ύμνος της Πατρίδας μας της ΕΣΣΔ!
  Ο Αυγουστίνος ούρλιαξε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της και πετώντας το δώρο του θανάτου με το γυμνό της πόδι:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Η Σβετλάνα, πολεμώντας τους Ταλιμπάν, και σκαρφίζοντας τον εχθρό με θανατηφόρα λόγια, τσίριζε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και τα κορίτσια πάλεψαν σκληρά. Έτσι είναι ομορφιές.
  Ο Oleg Rybachenko τσακώνεται μαζί τους. Το αγόρι φαίνεται περίπου δώδεκα ετών, φυσικά, ένα απελπισμένο παιδί.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα εκτοξεύσει θανατηφόρα όπλα στους Αφγανούς.
  Τότε θα βρυχηθεί:
  -Για τις ιδέες του κομμουνισμού στην ΕΣΣΔ!
  Η Margarita Korshunova είναι επίσης πολεμίστρια, μαχητική και σκληρή.
  Εξολοθρεύει τους Μουτζαχεντίν και βρυχάται:
  - Για τον κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ!
  Αυτή είναι η μαχόμενη σκύλα που είναι. Και σαρώνει τους Ταλιμπάν πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Και ουρλιάζει:
  - Η πατρίδα είναι η μητέρα μας!
  Και τώρα σφυρίζουν τα αθάνατα παιδιά. Και χιλιάδες κοράκια πέφτουν στα κεφάλια των Μουτζαχεντίν. Και είναι πολύ δροσερό και δροσερό σαν ένα κεφάλι για τον εαυτό του
  ρίξτε ένα καρπούζι.
  Η Νατάσα, γελώντας και πυροβολώντας, εξέδωσε:
  - Για τον υπέροχο χώρο!
  Η Ζόγια συμφώνησε μαζί της:
  - Για το μεγαλύτερο διάστημα στο σύμπαν!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε, βγάζοντας τα δόντια της και σφυρίζοντας:
  - Όλα θα είναι πολύ ωραία κορίτσια - θα κερδίσουμε!
  Η Σβετλάνα σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια της και ρίχνοντας μια χειροβομβίδα στον εχθρό με θανατηφόρα δύναμη:
  - Φυσικά όλα θα είναι χόκεϊ!
  Στο μεταξύ, η Σταλενίδα σκαρφίστηκε τους Αφγανούς και γρύλισε:
  Θα είμαστε οι μεγαλύτεροι στον κόσμο
  Ο Θεός έβαλε στοίχημα σε απελπισμένους τύπους...
  Δεν είμαστε πιο ψύχραιμοι ούτε στον μεγάλο πλανήτη...
  Βερόνικα, συντρίβοντας τον εχθρό - σήκωσε:
  - Σκότωσε το κακό τέρας!
  Η Βικτώρια πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, σκίζοντας τους Κινέζους και τσίριξε:
  - Σκότωσε το κακό τέρας!
  Η Αντζελίνα, σκαρφίζοντας τον εχθρό και κουρεύοντας τους εχθρούς σε ολόκληρες τάξεις, τσίριξε:
  "Εδώ χύνεται πάλι αίμα!"
  Η Νατάσα πρόσθεσε έξυπνα, χτυπώντας τους εχθρούς:
  Ο αντίπαλός σου φαίνεται σκληρός!
  Με μια εύστοχη ρίψη του γυμνού της ποδιού, η Στιλενίδα γύρισε το τανκ και φώναξε:
  Αλλά μην του υποχωρήσετε!
  Η Βερόνικα κατακεραυνώθηκε, πατώντας το κουμπί του μπαζούκα με την κατακόκκινη θηλή της και έβγαλε:
  - Κακό τέρας - επιστροφή στο σκοτάδι!
  Και οι πολεμιστές τραγούδησαν σε χορωδία, ράβοντας μαζί εκατοντάδες Αφγανούς:
  - Αν είσαι άντρας και όχι δειλή ψείρα,
  Θα σκοτώσεις τολμηρά το τέρας σταρ!
  Και πάλι τα κορίτσια δείχνουν τη γλώσσα τους. Ναι, είναι πραγματικά οι πιο γενναίοι από τους γενναίους.
  Η Βικτώρια υπέκυψε στο εκρηκτικό πακέτο με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και φώναξε:
  - Στον ιερό πόλεμο - θα είναι η νίκη μας!
  Η Σταλενίδα σημείωσε:
  - Και όχι απλώς μια νίκη, αλλά μια συντριπτική νίκη!
  Η Αλμπίνα, εν τω μεταξύ, πολεμά τον στρατό των Ταλιμπάν στον αέρα. Το κορίτσι επιδεικνύει τους υψηλότερους πιλότους.
  Και καταρρίπτει εχθρικά αεροπλάνα, με μεγάλο ενθουσιασμό. Την ίδια στιγμή, η Albina τραγουδά:
  - Έχουμε ρουκέτες, αεροπλάνα,
  Το ισχυρότερο ρωσικό πνεύμα στον κόσμο...
  Στο τιμόνι των καλύτερων πιλότων -
  Ο εχθρός θα συντριβεί μέχρι να τσακιστεί!
  Και πάλι πώς να σφυρίζει. Και μετά, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών, θα γκρεμίσουμε ένα άλλο εχθρικό αυτοκίνητο. Ένα μεθυσμένο βαρέλι θα κάνει δεξίωση.
  Η Alvina πολεμά επίσης τον στρατό των Ταλιμπάν. Είναι ένα κορίτσι μαχητικό και πολύ επιθετικό. Εδώ, για παράδειγμα, πώς είναι η τεχνική της υπογραφής - μια σκάλα;
  Αυτό είναι επίσης απλώς ένα θαύμα!
  Η Άλβινα σφύριξε:
  Δεν θα χάσουμε τη νίκη μας!
  Η Αλμπίνα συμφώνησε με τον σύντροφό της:
  Φυσικά δεν θα μας λείψει τίποτα!
  Η Helga επίσης παλεύει με μεγάλη απόγνωση. Αυτό είναι ένα τόσο πολεμικό κορίτσι. Η Helga χτυπά περισσότερους στόχους εδάφους. Είναι ένα πολύ καταστροφικό κορίτσι.
  χτυπήματα.
  Και εδώ η Αναστασία παλεύει. Μια γυναίκα πολεμίστρια που είναι σούπερ βετεράνος. Τι δεν έκανε. Εδώ είναι ο πολεμιστής.
  Κάνει μια επιθετική στροφή στον ουρανό και γκρεμίζει τους αντιπάλους σαν λιβελλούλες με δίχτυ. Και φυσικά, είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Εδώ το κορίτσι βουτάει και το τανκ των Ταλιμπάν ανάβει σαν φωτιά από σπίθα. Και πάλι φωτιές και καταστροφές.
  Η Αναστασία τραγούδησε:
  - Μάλλον τα κορίτσια ξέρουν ότι έχει δοθεί,
  Συνειδητοποιήστε όλες τις ανοησίες της ταινίας...
  Και τι στον κόσμο δεν είναι ανοησία ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο -
  Γεννά το καλύτερο φως στον κόσμο!
  Η Akulina Orlova, γράφοντας τους αντιπάλους και καταρρίπτοντας αφγανικά αεροπλάνα, συνόψισε:
  - Στον κόσμο όλα είναι σχετικά, και ο Θεός δεν είναι άγγελος, και ο Διάβολος δεν είναι διάβολος!
  Η Αναστασία, σκαρφαλώνοντας τους εχθρούς, αντιτάχθηκε:
  - Λοιπόν, Θεέ μου, ίσως όχι άγγελος, αλλά πού είναι κάτι καλό από τον Διάβολο;
  Η Ακουλίνα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Ίσως χάρη στον Σατανά φάγαμε τον απαγορευμένο καρπό και γίναμε πολύ πιο έξυπνοι! Έμαθε, συγκεκριμένα, να επινοεί!
  Η Mirabela Magnetic κατέρριψε ένα άλλο εχθρικό αεροσκάφος και έγνεψε:
  - Μάλιστα, έμαθαν να επινοούν σοβαρά! Και είναι ωραίο!
  Η Αναστασία τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Κόψαμε τους εχθρούς χωρίς ίχνος,
  Θα υπάρξει ξανά η άγρια πίεση μας...
  Προκλήθηκε - γάντι κατά την πτήση
  Και ο εχθρός είναι απλώς ένας ηλίθιος ελέφαντας!
  Η Akulina Orlova, ενώ κατέρριψε τους Ταλιμπάν, επιβεβαίωσε:
  - Αυτός είναι ένας πολύ καλός πόλεμος!
  Και με το γυμνό της τακούνι έστειλε άλλο ένα δολοφονικό δώρο θανάτου στον εχθρό.
  Η Αναστασία παρατήρησε, βγάζοντας νοκ άουτ αντιπάλους:
  - Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ καλός
  Αυτή είναι μια μεγάλη νίκη!
  Η Μιραμπέλα το πήρε και γρύλισε:
  -Μας περιμένει μια μεγάλη νίκη,
  Είμαστε οι πιο όμορφοι...
  Και οι παππούδες μας είναι περήφανοι για εμάς.
  Γιορτάζω την επιτυχία των κοριτσιών!
  Η Ακουλίνα Ορλόβα σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Μια μανιασμένη φωτιά μαίνεται μέσα μου,
  Σβήστε που είναι αναμφίβολα πολύ αργά -
  Βάζοντας όλη τη δύναμη της οργής σε ένα χτύπημα -
  Διορθώνοντας τον ουρανό, κουνώντας τα αστέρια!
  Η Anastasia Vedmakova, καταρρίπτοντας ένα άλλο αεροπλάνο του στρατού των Ταλιμπάν, σημείωσε:
  - Απλώς έχω τρελό ταμπεραμέντο!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά υπέροχα.
  Αλλά η Νατάσα είναι σαν ένα τέρας στη μάχη. Εδώ είναι τέσσερις από αυτούς που επιτέθηκαν αντιπάλους. Και τους έδωσε ένα μεταφορικό χτύπημα. Αυτή είναι η Νατάσα - απλά ένα κορίτσι σούπερ κλάσης.
  Και η γυμνή της φτέρνα στέλνει μια χειροβομβίδα. Και η μάζα των Ταλιμπάν διαλύθηκε αμέσως.
  Η Νατάσα τραγουδάει:
  Καραμπάς, Μπαράμπας,
  Κοίταξα τα κορίτσια...
  Τώρα τρώω μεσημεριανό
  αλλά το να χτυπιόμαστε δεν είναι για μας!
  Η Zoya επιβεβαίωσε, κουρεύοντας άλλη μια σειρά αντιπάλων:
  - Πραγματικά δεν είναι για εμάς!
  Και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού στέλνει ξανά ένα δώρο καταστροφικής δύναμης.
  Η Αυγουστίνα σημείωσε, κλείνοντας το μάτι και φτύνοντας, τόσο που το μισό εχθρικό τάγμα κάηκε:
  - Ούτε ο Καραμπάς ούτε ο Μπάμπα Γιάγκα θα μας σταματήσουν!
  Η Σβετλάνα σημείωσε επιθετικά:
  - Δεν θα σταματήσουμε ποτέ και μην χαλαρώνετε!
  Η Νατάσα, έχοντας κόψει την επόμενη γραμμή, την γύρισε, πετώντας τη δεξαμενή με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ως δώρο θανάτου και vyaknula:
  - Θα είμαστε στην πρωτεύουσα του εχθρού!
  Η Ζόγια έγραψε στον εχθρό, τον κούρεψε αρκετά και συμφώνησε:
  - Φυσικά και θα το κάνουμε!
  Οι πολεμιστές εδώ είναι πολύ γενναίοι, αλλά φυσικά όχι μόνο αυτό.
  Είναι και ηρωίδες - κλάση - σούπερ!
  Ο Αυγουστίνος γαμημένος αντίπαλος, σημείωσε:
  Η δύναμή μας είναι μεγάλη
  Να σκίσουμε τον κόκορα!
  Και η γυμνή της φτέρνα θα πάρει και θα πετάξει άλλο ένα δώρο θανάτου.
  Η Σβετλάνα παρατήρησε γελώντας:
  - Πάνω από όλα ξέρουμε να γελάμε,
  Και πιστεύετε - μπορούμε πάντα να πολεμάμε!
  Η Νατάσα, έχοντας κουρέψει άλλη μια αφγανική τάξη, σημείωσε:
  - Ο αγώνας γενικά δεν είναι καλός!
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Και τι είναι γενικά καλό;
  Και η γυμνή της φτέρνα πέταξε ένα δολοφονικό μπιζέλι του θανάτου.
  Η Ζόγια παρατήρησε λογικά, κουρεύοντας τους Ταλιμπάν:
  - Είναι καλό όταν υπάρχει θέμα δημιουργίας!
  Το κοκκινομάλλης κορίτσι που εξοντώνει τους εχθρούς της ΕΣΣΔ έγνεψε:
  - Δεν μπορεί κανείς να μην συμφωνήσει με αυτό!
  Η Σβετλάνα σημείωσε, βγάζοντας ξανά τα δόντια της:
  Ναι, είναι αλήθεια, αλλά μερικές φορές πρέπει να χύσεις αίμα!
  Τα κορίτσια είναι διαφορετικά. Εδώ είναι η Ελισάβετ με το πλήρωμά της τεσσάρων Ε, καταστρέφοντας τους Κινέζους σε ένα τανκ.
  Τα κορίτσια, φυσικά, τσακώνονται με το ίδιο μπικίνι και ξυπόλητα.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε κατά του εχθρού και τσίριζε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας - την ΕΣΣΔ!
  Η Αικατερίνα έσκασε και αυτή στον εχθρό και έτριξε:
  - Μεγάλη δόξα σε όλους τους ήρωές μας!
  Και υπέκυψε στο βλήμα με το γυμνό της τακούνι.
  Η Έλενα πυροβόλησε κατά του εχθρού, έσπασε το τανκ των Ταλιμπάν και τσούξε:
  - Η δύναμη να είναι μαζί μας!
  Η Ευφροσύνη παρατήρησε, πιέζοντας τα γυμνά, πελεκημένα πόδια της στα πετάλια:
  - Η κοσμική και εκπληκτική δύναμη είναι πάντα μαζί μας!
  Η Ελισάβετ τραγούδησε:
  - Μας μεγάλωσε ο Λένιν για τη δόξα του λαού,
  Και ο μεγάλος Στάλιν μας άναψε το δρόμο...
  Ανύψωσε τα έθνη σε έναν δίκαιο σκοπό -
  Να δουλέψουμε και να κάνουμε άθλο, μας ενέπνευσε!
  Και από τη γυμνή της φτέρνα πετάει ένα τέτοιο θανατηφόρο βλήμα. Και σκίζει τον πύργο από το αφγανικό τανκ.
  Ναι, το τέσσερα είναι ωραίο. Και καμία δύναμη δεν μπορεί να σταθεί απέναντι του.
  Η Ελισάβετ σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  Είμαστε μεγάλα φαινόμενα
  Μην φοβάστε την αλλαγή!
  Και τα κορίτσια γελάνε.
  Εδώ η Αλένκα πολεμά με τους Μουτζαχεντίν. Εδώ είναι ένα κορίτσι - ένα master class. Και όχι κάποιου είδους Καραμπάς. Αν θα το πάρει, τότε θα το πάρει.
  Ένα κορίτσι σκαρφίζεται στα αφγανικά στρατεύματα με ένα πολυβόλο.
  Και μετά η κατακόκκινη θηλή του στήθους του, καθώς την παίρνει και πατάει το κουμπί του μπαζούκα.
  Μετά κελαηδάει:
  - Αυτό είναι ένα ωραίο κορίτσι που είμαι,
  Και μπορώ να ξεπεράσω από άκρη σε άκρη!
  Ο Anyuta πυροβολεί επίσης τους Μουτζαχεντίν και τσιρίζει:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο, και θα υπάρχει συγκεκριμένα μπανζάι!
  Και η γυμνή, ροζ φτέρνα της θα στείλει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Αυτά τα κορίτσια είναι η υψηλότερη κατηγορία. Εκτός αν θεωρείς ότι υπάρχει επίπεδο και θεές.
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα σημείωσε, γράφοντας στον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια:
  - Αν κάνω κάτι, θα είναι εκατό τοις εκατό!
  Και τώρα η ρουμπινί θηλή της θα πατήσει το κουμπί του μπαζούκα. Αυτά τα κορίτσια είναι πάντα πολύτιμα και ικανά να κάνουν θαύματα.
  Αλλά αυτό, φυσικά, δεν αρκεί.
  Εδώ πρέπει επίσης να έχετε την ικανότητα. Αυτό που έχουν αυτές οι καλλονές είναι εντελώς πάνω από την οροφή!
  Αυτά είναι κορίτσια που μπορούν να σταματήσουν όχι μόνο ένα άλογο σε έναν καλπασμό.
  Και ο αγώνας συνεχίζεται.
  Η Μαρία λοιπόν καρφώνει τους Μουτζαχεντίν. Και το κάνει με τερατώδη ακρίβεια. Και φυσικά οι γυμνές της γόβες, όπως πάντα από πάνω.
  Και το χρυσόμαλλο κορίτσι τραγουδά:
  - Το φως θα δοξάζεται για πάντα,
  Είθε το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα!
  Αγωνίζεται και η Ολυμπιάδα στέλνοντας θανάσιμα δώρα καταστροφής.
  Κι όμως τραγουδάει:
  - Θα είμαστε για πάντα στη δόξα!
  Και ρίχνει φονικές χειροβομβίδες.
  Η Marusya επίσης σκαρφίζεται στους Ταλιμπάν και τρίζει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και το γυμνό της πόδι, σαν κάτι υπέροχο, θα εκτοξευθεί, με μεγάλη καταστροφή.
  Η Ματρύωνα άρχισε πολύ δυνατά να σαρώνει τον εχθρό και να τρίζει:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Και πάλι από το γυμνό της τακούνι πετάει, δώρο καταστροφής.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 9.
  Και τώρα τραγουδούσαν τα κορίτσια με όλη την ομάδα, όλη η ταξιαρχία, ξυπόλητες καλλονές με μπικίνι.
  Είμαστε περήφανα κορίτσια του Svarog,
  Γενναίοι, γενναίοι πολεμιστές...
  Υπηρετούμε πιστά στο Όνομα της Οικογένειας,
  Ας είναι περήφανοι οι παππούδες και οι πατεράδες!
  
  Προσχωρήσαμε περήφανα στην Komsomol,
  Ο Στάλιν δόθηκε τολμηρός όρκος...
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε απλά αετοί
  Συγκομιδή γενναιόδωρα στη μάχη!
  
  Οι άνθρωποι επιτίθενται στους Ναζί,
  Νικώντας ορδές Βασουρμάνων...
  Μετά από όλα, ο ρωσικός στρατός είναι ανίκητος,
  Δυνατός στη μάχη του Ιβάν!
  
  Πιστέψτε μαζί μας Lada για πάντα,
  Της ορκιζόμαστε με μεγάλη πίστη...
  Αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα
  Λιγότεροι δεισιδαίμονες!
  
  Ποτέ μην ξέρεις τη λέξη δειλός
  Θα είμαστε πιο τολμηροί πολεμιστές...
  Ρωσικά, Ουκρανικά, Λευκορωσικά,
  Θα γίνουμε πιο δυνατοί, πιστέψτε με!
  
  Πιστεύω ότι θα νικήσουμε στη μάχη,
  Φυσικά, ξεπερνώντας τον στρατό των εχθρών ...
  Αν και μερικές φορές ένας κλέφτης μας επιτίθεται,
  Το να τσακώνεσαι μαζί μας είναι ανόητη ιδέα!
  
  Όχι, μην με πιστεύεις - οι γυναίκες δεν είναι αδύναμες,
  Ούτε οι άντρες είναι ηλίθιοι...
  Αν και μερικές φορές τα φέρετρα μεγαλώνουν στις μάχες,
  Και τα κορίτσια ξυπόλητα στο χιόνι!
  
  Μην νομίζετε ότι τα κορίτσια δεν είναι στο μέτωπο,
  Θα σε βάλουν στο μάτι με ένα πολυβόλο...
  Θα έχουμε μια λαμπερή αγάπη
  Δεν θα ξέρουμε στις μάχες της εξάντλησης!
  
  Δόξα στον κομμουνισμό κύριοι,
  Αυτή η λαμπερή, γενναία ιδέα...
  Η ορδή θα αντανακλάται με μανία,
  Απλά μην είσαι χαζομάρες!
  
  Οι ρόλοι των ελαφρών ρωσικών μαχητών,
  Ένδοξος σε μάχες και μάχες...
  Ας είναι περήφανοι οι μαχητές για τα κορίτσια
  Ο εχθρός δεν θα λάβει φόρο τιμής από τους Ρώσους!
  
  Ο κόσμος σύντομα θα ευλογηθεί
  Δεν θα είμαστε κάτω από τη φτέρνα του δράκου...
  Τα αγόρια μας δεν έχουν συνηθίσει να περιμένουν,
  Και ο εχθρός δεν μπορεί να αποφύγει την ήττα!
  
  Πιστεύω ότι η ευτυχία θα κρατήσει για πάντα
  Γνωρίστε τα κορίτσια που δεν θα βρείτε πιο cool...
  Για να μην γνωρίζουν οι άνθρωποι τον ανόητο,
  Θα διαλύσουμε τα σύννεφα πάνω από τον πλανήτη!
  
  Σύντομα θα υπάρχει φως στο σύμπαν,
  Η Lada θα φωτίσει με ευχάριστη ευτυχία ...
  Θα συναντήσουμε παιχνιδιάρικα την αυγή,
  Πρέπει να πάμε μπροστά στη νίκη αδέρφια!
  
  Θαυμάζουμε πολύ,
  Η Ρωσία θα γίνει πιο δυνατή και πιο όμορφη...
  Ήθελα να πολεμήσω για την Πατρίδα,
  Για την ευτυχία της Μητέρας Ρωσίας!
  
  Φέρνουμε θαυμασμό στη Γη,
  Όλοι θέλουμε να αγωνιστούμε για σταθερότητα...
  Και σώστε τον πλανήτη από την καταστροφή
  Είθε το φως της ευτυχίας να βασιλεύει!
  
  Αυτοί είναι οι άνθρωποι που είναι σοφοί
  Να κάνεις χαρά στο σύμπαν...
  Οι σιδηρουργοί έχτισαν κάτι
  Μην προδώσεις τη δύναμή σου στη μάχη!
  
  Όχι, στη Ρωσία οι άνθρωποι δεν είναι βοοειδή,
  Ποτέ μην βρίσκεσαι κάτω από τους ολιγάρχες...
  Και δεν θα υπάρξει επιπλέον φασαρία
  Δεν χρειαζόμαστε συνεχή αχ!
  
  Ο Θεός Svarog και το μυαλό των ανθρώπων,
  Κάντε τον κόσμο ευτυχισμένο...
  Δεν θα νικηθούμε, πιστέψτε τον κακό,
  Είναι δουλειά και δημιουργία μας!
  Τα κορίτσια τραγουδούσαν πολύ καλά και πολλοί Μουτζαχεντίν εξοντώθηκαν.
  Αυτές είναι ομορφιές - απλά σούπερ.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας τους στρατιώτες της αυτοκρατορίας του κακού, τσίριξε:
  Και θα είμαστε υπέροχοι!
  Η Ζόγια συμφώνησε με αυτό.
  - Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία θα το κάνουμε!
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε:
  Εμείς τα κορίτσια δεν είμαστε απλά
  Με το όνομα Svarog...
  Ναι, ξέρεις, ξυπόλητος στο κρύο,
  υπό την προστασία του Θεού!
  Η Σβετλάνα πρότεινε, κλείνοντας το μάτι στους φίλους της:
  - Μπορούμε να τραγουδήσουμε;
  Η Νατάσα έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Ας τραγουδήσουμε!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν.
  Μεγάλη χώρα της ΕΣΣΔ,
  Ποιο είναι το πιο cool στο σύμπαν...
  Έγιναν ένα εκατομμύριο προβλήματα καταμέτρησης
  Η δουλειά μας όμως είναι η δουλειά και η δημιουργία!
  
  Πιστέψτε ότι ο εχθρός δεν θα κερδίσει τη χώρα,
  Που είναι πιο όμορφο και πιο δυνατό από όλα...
  Θα βάλουμε μια αξιόπιστη ασπίδα σύντομα,
  Και επιτέλους θα πιστεύουμε πιο έξυπνοι...
  
  Ναι, ο θείος κύριε αποφάσισε να βοηθήσει,
  Στους Ναζί μετά την αλλαγή εξουσίας στο Ράιχ...
  Και η δύναμη των Ναζί ανανεώθηκε,
  Ο εχθρός θέλει να διαλύσει την ΕΣΣΔ!
  
  Τώρα πρέπει να αγωνιστούμε σοβαρά
  Με τους ναζί που οι δυνατοί τρελαίνονται...
  αλλά θα χτυπήσουμε κάτω από το στομάχι των εχθρών,
  Προς δόξα της μητέρας μας Ρωσίας!
  
  Όχι, απλά δεν μπορείς να σπάσεις τα ρωσικά,
  Ξέρουμε πώς, μας αρέσει να πολεμάμε γενναία...
  Εδώ η Βέρμαχτ αποφάσισε να μας επιτεθεί,
  Αλλά μπορεί μόνο να καταρρεύσει και να μην στύψει!
  
  Στη Ρωσία, κάθε πολεμιστής από μια φάτνη,
  Το παιδί τραβά τα χέρια του στο όπλο...
  Ας είναι ένας πολύ έξυπνος μάγος
  Ποιος δημιούργησε αυτόν τον πλανήτη!
  
  Για τον Χίτλερ, μην παίρνετε τη Μόσχα στα δόντια,
  Χτυπήθηκε δυνατά στο ρύγχος...
  Γιατί ανέβηκε στη Ρωσία, δεν καταλαβαίνω,
  Του είναι αδύναμο να σκοτώνει βάκιλο με σπαθί!
  
  Ναι, κοντά στη Μόσχα ο εχθρός δέχτηκε ένα χτύπημα,
  Τα κορίτσια του έδωσαν ένα γυμνό τακούνι ...
  Μπορείτε να δείτε ότι ο Φύρερ είναι απλά ένας βλάκας -
  Ο Κολ καταπάτησε τον κομμουνισμό έδωσε!
  
  Εδώ έρχονται οι πρωτοπόροι με τραγούδια,
  Στην επίθεση με χτύπημα τυμπάνου σκίζονται ...
  Αφήστε τον Φύρερ να είναι κάπουτ τώρα,
  Και θα οδηγήσουμε το Fritz σε αιχμαλωσία!
  
  Το αγόρι είναι ξυπόλητο σε μια χιονοθύελλα,
  Βήμα μπροστά χωρίς φόβο...
  Οι Ναζί σύντομα θα οδηγηθούν στο φέρετρο,
  Και τα τριαντάφυλλα θα ανθίσουν τον ακτινοβόλο Μάιο!
  
  Και ο Χίτλερ θα έχει σύντομα καμπίνες,
  θα μπει στον τάφο. και ο διάδοχός του είναι μεθυσμένος...
  Θα βάλουμε τον Φύρερ στο γάντζο σύντομα,
  αν και μερικές φορές ένα βαρύ πικάντικο μελόψωμο!
  
  Θα δημιουργήσουμε έναν υπέροχο ρωσικό κόσμο,
  Στην οποία θα κυβερνήσει η Ρωσία, πιστέψτε με...
  Ο Σαίξπηρ δεν τόλμησε να συνθέσει κάτι τέτοιο,
  Αν και επιτίθενται στη Ρωσία με την πίεση των διαβόλων!
  
  Η άγρια πίεση του Σατανά είναι ορατή,
  Ο πρώην σύμμαχός του τον βοηθά...
  Δεν είναι περίεργο που ακούγεται η γκρίνια των κοριτσιών,
  Δεν θα υπάρχει μέρος για να δεις σύντομα στον παράδεισο!
  
  Ναι, ο θείος κύριε άλλαξε τη διαδρομή,
  Και τανκς, αεροπλάνα στέλνονται στους Ναζί...
  Στη φιλοδοξία του, η μονάδα είναι πολύ δροσερή,
  Να οδηγήσουν περισσότερους κομμουνιστές στο φέρετρο!
  
  Έγινε χειρότερο, παρόλο που το Στάλινγκραντ,
  Συνέτριψα σχεδόν όλες τις πλευρές των Ναζί...
  προέκυψε μια τέτοια αχαλίνωτη ευθυγράμμιση,
  κάτω από αυτόν τον ουρανό, σίγουρα καθαρό!
  
  Λοιπόν, τι να κάνουμε - τα κορίτσια είναι εκτός ελέγχου,
  Κρύβεται από τον Φύρερ της ορδής στις μάχες...
  Και οι μπότες δεν ταιριάζουν στα κορίτσια,
  Ξέρουν πάντα να πολεμούν!
  
  Για τα κορίτσια, οι παγετοί δεν είναι τρομεροί,
  Όταν πολέμησαν κοντά στη Μόσχα,
  Ήταν σχεδόν γυμνοί και ξυπόλητοι,
  Πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό σας πόδι!
  
  άρα ήθελες φασίστα
  Λοιπόν, νόμιζα ότι οι διάβολοι θα σε βοηθούσαν αμέσως...
  Και φύτεψε το απόλυτο χάος,
  Και τα κορίτσια μόνο γκρινιάζουν από άγριο θυμό!
  
  Γίνονται πολύ αιματηρές μάχες,
  Τα κορίτσια ξέρουν να πιστεύουν για πάντα να μην τα παρατάνε...
  Δεν θα έχουμε μηδενικά στους λογαριασμούς,
  Και ένα ισχυρό RPG μπαίνει σε ένα σακίδιο!
  
  Οι πολεμιστές είναι ομορφιά
  Η ίδια η Lada είναι έτοιμη να αγωνιστεί για αυτούς ...
  Έχουν περιστέρια ιερής αγνότητας,
  Ας υπάρχει απλώς το υψηλότερο βραβείο!
  
  Ναι, πιστεύω ότι ο Θεός των Δυνάμεων Svarog θα έρθει,
  Και οι νεκροί στη μάχη θα αναστηθούν...
  Και ο κυνηγός θα χτυπήσει το ένδοξό του κέρατο,
  Και τα κέρδη θα είναι τα πιο ειλικρινή!
  
  Δεν θα υπάρχει πια θλίψη στη Γη,
  Και τα πικρά δάκρυα θα στεγνώσουν...
  Θα ζήσουμε σε μια ενιαία οικογένεια γνωρίζω-
  Και οι κακοί διάβολοι απλά θα πεθάνουν!
  
  Αγόρια πρωτοπόροι στη μάχη με τόλμη,
  ξυπόλητα παλικάρια ορμούν μέσα στο χιόνι..
  Πιστεύω ότι η Ρωσία θα είναι πάντα μαζί σας,
  Αν και μερικές φορές πιατάκια σπάνε!
  
  Ο Θεός Ιησούς θα αναστήσει όλους τους πεσόντες,
  Και θα κυβερνήσει με τον Λευκό Θεό...
  Θα υψώσουμε με τόλμη μια ασπίδα για την Πατρίδα,
  Θα είναι ένδοξο καθήκον να υπηρετήσουμε τη Ρωσία!
  
  Ναι, ο διάβολος είναι ύπουλος, απλά πονηρός,
  Οι πολύ κατανοητές επιθυμίες του...
  Είναι πλοκάμι στη Μόσχα τώρα αφίσα,
  Και οι κακές δοκιμασίες περιμένουν την Πατρίδα!
  
  Αλλά η Lada και ο Λόρδος Perun είναι μαζί μας,
  Και ο Λένιν, ο Στάλιν και ο πιο σοφός Τρότσκι...
  Που φαίνεται λυγισμένος ο στρατός,
  Και το πιο σημαντικό αηδόνι Βισότσκι!
  
  Εν ολίγοις, θα υπάρχει πλήθος ιερών Θεών,
  Θα κερδίσουμε τη μάχη του αντιπάλου...
  Και σηκώστε πολλές δυνατές γροθιές,
  Για τη δόξα του μεγαλύτερου στρατιώτη!
  
  Κορίτσια επιτίθενται ξυπόλητα
  Τρέχουν και δεν φοβούνται να γνωρίσουν τον παγετό...
  Μην τους τραβάτε στη μάχη, σκεφτείτε τους με τη βία,
  Μάθετε ότι το κόκκινο λάμπει στο φως ενός τριαντάφυλλου!
  
  Με λίγα λόγια, μαχητές για την πατρίδα τους,
  Σερβίρετε με αδιαφορία περήφανοι...
  ας είναι περήφανοι οι παππούδες και οι πατέρες,
  Και από τον ουρανό δεν περιμένεις δώρα ούτε μια δεκάρα!
  Ο Βλαντιμίρ-Μιχαήλ Γκορμπατσόφ-Πούτιν συνέχισαν να λαμβάνουν μέτρα για την αποκατάσταση της τάξης. Έκανε νέες συλλήψεις στην κορυφή. Πρώτα απ 'όλα, με τη φύτευση Yakovlev. Και άλλα αναξιόπιστα άτομα επίσης.
  Καθιέρωσε τις διαταγές του Στάλιν, του Μεγάλου Πέτρου και του Ιβάν του Τρομερού.
  Στη συνέχεια διέταξε τη σύλληψη και του Garry Kasparov - σκέφτεται πάρα πολύ τον εαυτό του.
  Και ο Γκάρι Κασπάροφ φυλακίστηκε.
  Αποφασίστηκε επίσης να αυξηθεί ο αριθμός των αστυνομικών. Και οι κυρώσεις στον Ποινικό Κώδικα αποφάσισε να αναθεωρήσει προς την κατεύθυνση της σκλήρυνσης.
  Μετά από αυτό, ο Βλαντιμίρ-Μιχαήλ Γκορμπατσόφ-Πούτιν ξανακοιμήθηκε.
  Στο Αφγανιστάν, τα κορίτσια τραγούδησαν και χόρεψαν επίσης, εξοντώνοντας τους Μουτζαχεντίν.
  Έτσι έγραψαν τα κορίτσια ένα ολόκληρο ποίημα μονομιάς. Και πολλοί Ταλιμπάν κουρεύτηκαν αμέσως. Και ήταν πράγματι το εξαιρετικό τους επίτευγμα.
  Αυτές είναι οι γυναίκες - ειδικά όταν ρίχνουν δώρα θανάτου με τα γυμνά τους πόδια.
  Αλλά η Γκέρντα τσακώνεται με το πλήρωμά της.
  Το κορίτσι πυροβολεί τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτυπά το τανκ και βρυχάται:
  - Δόξα στα κορίτσια των πάνθηρων!
  Η Σάρλοτ πυροβολεί πίσω της. Υποκινεί τους Μουτζαχεντίν και τσιρίζει:
  - Για την κοινή σε όλους Πατρίδα!
  Η Λουπανούλα και η Χριστίνα χτύπησαν τον εχθρό και έτριξαν:
  -Δόξα στα δυνατά παιδιά!
  Η Γκέρντα ρώτησε ειρωνικά:
  Πού θα πάνε οι αδύναμοι;
  Η Χριστίνα μουρμούρισε:
  - Άσε τον χαμένο να κλάψει -
  Ο απατεώνας ζηλεύει!
  Η Μάγδα χτύπησε επίσης τον εχθρό, γκρέμισε ένα αφγανικό αυτοκίνητο και τσίριξε:
  - Για νέα σύνορα, χωρίς τέλος!
  Πρόκειται για κορίτσια που είναι και ηρωίδες, αν και με τον τρόπο τους.
  Εδώ άρχισαν να συντρίβουν τους Ταλιμπάν χωρίς τελετές και αμφιβολίες με κάμπιες. Και τι θα τους πάρεις; Ανάθεμα - μια λέξη!
  Η Αλίκη και η Αγγελική τσακώνονται. Τόσο όμορφα και πολύ σέξι κορίτσια.
  Πυροβολούν καλά και χτυπάνε συχνά. Αυτοί οι πολεμιστές είναι απλά σούπερ. Αυτό που δεν είναι πυροβολισμός - τότε ακριβώς στο μέτωπο.
  Η Αλίκη σκαρφίζεται από ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή και τραγουδά:
  - Δόξα στον ιθαγενή κομμουνισμό για αιώνες,
  Τα ατσάλινα κορίτσια θα έχουν χεράκι!
  Η Angelica, σουτάροντας με ακρίβεια, σημείωσε:
  - Φυσικά και θα γίνει!
  και πώς πετάει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Η Αλίκη, ενώ πυροβόλησε, σημείωσε:
  Είναι αλήθεια ότι είμαστε πιο δυνατοί, δεν υπάρχει κανείς;
  Ο κοκκινομάλλης ήρωας Angelica σημείωσε:
  - Δεν είμαι σαν άλογο -
  Μπορώ να σταματήσω έναν ελέφαντα σε έναν καλπασμό!
  Και πώς θα δείξει η κοπέλα τον δικέφαλό της. Και είναι σαν βουνό.
  Η Αλίκη κελαηδούσε:
  - Θα πάμε για την εξουσία των Σοβιετικών,
  Και θα σαρώσουμε όλους τους εχθρούς στην άμμο!
  Και εδώ η Νατάσα καταστρέφει ξανά τους Αφγανούς με την ομάδα της. Χρησιμοποιούνται ακόμη και στοιχεία μαγείας.
  Οι πολεμιστές εδώ έχουν μεγάλο θάρρος και γενναιότητα. Κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Η Νατάσα τραγούδησε πετώντας με γυμνό πόδι ένα δώρο θανάτου:
  - Διάβολε τη δύναμή μας!
  Η Ζόγια έδωσε μια στροφή, κούρεψε τη γραμμή των Μουτζαχεντίν και τσίριξε:
  - Για τις μεγάλες νίκες της ΕΣΣΔ!
  Λουπανούλα στον εχθρό και Αυγουστίνος. Έσπασε ένα τανκ των Ταλιμπάν με ένα μπαζούκα και έτριξε:
  - Αυτό θα είναι για πάντα Ρωσία, λάμπει σαν τον ήλιο!
  Η Σβετλάνα, επίσης, στον εχθρό, σαν να σφυροκοπάει, με τη βοήθεια μιας γυμνής φτέρνας και φωνάζει:
  - Για τον κομμουνισμό όσο ζούμε!
  Η Νατάσα, γράφοντας στον εχθρό, τραγούδησε:
  - Το μεγαλείο του Ρώσου αναγνωρίζει τον πλανήτη,
  Ο φασισμός συντρίφτηκε με ένα χτύπημα του ξίφους...
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου -
  Σύντομα θα φτιάξουμε τον ιερό κομμουνισμό!
  Η Zoya επιβεβαίωσε με ένα τραγούδι, γράφοντας στους αντιπάλους:
  - Δόξα στο πατρώνυμο μας ελεύθερα,
  Η φιλία των λαών είναι στήριγμα για αιώνες...
  Νόμιμη δύναμη, ελεύθερη βούληση -
  Άλλωστε για την ενότητα ενός απλού ανθρώπου!
  Ο Αυγουστίνος γέλασε και παρατήρησε:
  - Ένας απλός άνθρωπος φυσικά, για ενότητα; Τι γίνεται με την εξουσία;
  Η Σβετλάνα πάτησε το κουμπί του μπαζούκα με τη κόκκινη θηλή της, χτυπώντας το εχθρικό τανκ και κελαηδούσε:
  - Η εξουσία δεν είναι μια απλή λέξη,
  Είναι υπεράνω του νόμου...
  Όλοι στα γόνατα διατάζουν το στόμα -
  Αυτό είναι δύναμη!
  Η Νατάσα είπε με ειρωνεία:
  - Ναι, η κυβέρνηση είναι σκληρή... Αλλά την χτίζουμε μόνοι μας!
  Η Ζόγια είπε ενθουσιασμένη:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και τα κορίτσια το πήραν σε χορωδία και τραγούδησαν, συνθέτοντας καθώς πήγαιναν.
  Δόξα στη χώρα που ανθίζει στον ουρανό,
  Δόξα στη μεγάλη ιερή Ρωσία...
  Όχι, να μην είμαι στην αιωνιότητα σιωπή -
  Τα αστέρια του χωραφιού με τα μαργαριτάρια ποτίζονται!
  
  Ο μεγάλος Παντοδύναμος Svarog είναι μαζί μας,
  Γιος της Παντοδύναμης τρομερής Οικογένειας...
  Ότι αυτός ο Πολεμιστής βοήθησε στη μάχη,
  Πρέπει να δοξάσουμε τον Ρώσο Θεό!
  
  Κορίτσια δεν έχετε καμία αμφιβολία, πιστέψτε με
  Με μανία τα κορίτσια επιτίθενται στην ορδή...
  Ένα τρελό θηρίο θα γίνει κομμάτια,
  Και ο εχθρός θα πάρει μερίδιο στη μύτη!
  
  Όχι, μην προσπαθήσετε να σπάσετε τους Ρώσους,
  Ο εχθρός δεν θα μας γονατίσει...
  Θα σε νικήσουμε, κακό παιδί,
  Μαζί μας ο προπάππους Λένιν!
  
  Όχι, μην υποκύπτετε ποτέ στους εχθρούς
  Ξυπόλητα κορίτσια πολέμησαν κοντά στη Μόσχα...
  Δεν θα δείξουμε αδυναμία και ντροπή,
  Ας ασχοληθούμε με τον μεγάλο Σατανά!
  
  Ναι, ο Θεός να τελειώσει τις μάχες σου,
  Και συντρίψτε τις ορδές της Βέρμαχτ περίφημα ...
  Για να μην καταλήξουν με μηδενικά,
  Για να μην έχει ησυχία στο νεκροταφείο!
  
  Δώστε στα κορίτσια που θα αγωνιστείτε
  Οπότε οι φασίστες θα το κανονίσουν...
  Οι πατέρες θα είναι περήφανοι για εμάς
  Ο αντίπαλος δεν θα μας αρμέξει σαν τις αγελάδες!
  
  Είναι αλήθεια ότι η άνοιξη θα έρθει σύντομα
  Θα υπάρχουν αυτιά χρυσού στα χωράφια...
  Πιστεύω ότι το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα
  Αν πρέπει, παλέψτε για την αλήθεια!
  
  Θεός σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι αγαπούν,
  Πιστός δυνατός, στην αιώνια χαρά...
  Αν και χύνεται βίαιο αίμα,
  Συχνά το κορίτσι είναι απρόσεκτο!
  
  Συντρίβουμε τον εχθρό στη μάχη,
  Κάτι τόσο αέρινο...
  Αν και μια καταιγίδα μαίνεται στους κόσμους,
  Και η σκοτεινή έκλειψη έρχεται!
  
  Όχι, οι άνθρωποι θα σταθούν στον τάφο,
  Και δεν θα υποχωρήσουν λίγο στους Ναζί ...
  Γράφεις τα αγόρια σε ένα τετράδιο,
  Και ακονίστε όλα τα σπαθιά σας για επίπληξη!
  
  Ναι, είναι αλήθεια, θα υπάρξει μια αυγή χωρίς άκρες,
  Πιστέψτε με, όλοι θα πάρουν χαρά ...
  Ανοίγουμε άλλο πιστέψτε το φως
  Το χέρι της κοπέλας απλώνεται ψηλά!
  
  Μπορούμε να το πιστέψουμε αυτό
  Αυτό, για το οποίο δεν τολμάμε ούτε να ονειρευόμαστε...
  Βλέπουμε ξεκάθαρα τον πιο λαμπρό στόχο,
  Όχι, κουβαλήστε τις βλακείες των μαχητών!
  
  Και πρέπει να πετάξουμε αστειευόμενοι στον Άρη,
  Ας ανοίξουμε χωράφια εκεί, μετράμε ρουμπίνια...
  Και χρεώστε τους Ναζί ακριβώς στο μάτι,
  Ορδές χερουβείμ πετούν από πάνω μας!
  
  Είθε η σοβιετική χώρα να είναι διάσημη,
  Τι έδωσε τον κομμουνισμό στους λαούς...
  Μας δόθηκε για πάντα από τη γέννηση -
  Για την Πατρίδα, για την ευτυχία, για την ελευθερία!
  
  Στη Ρωσία, κάθε πολεμιστής από μια φάτνη,
  Το μωρό τραβά τη λαβή στο όπλο...
  Επομένως, τρέμεις κακοποιό,
  Καλούμε το τέρας να λογοδοτήσει!
  
  Ναι, θα είμαστε μια φιλική οικογένεια,
  Τι θα χτίσει ο κομμουνισμός στο σύμπαν...
  Θα γίνουμε αληθινοί φίλοι,
  Και η δουλειά μας θα είναι η δημιουργία!
  
  Εξάλλου, ο κομμουνισμός γεννιέται για πάντα,
  Για να είναι χαρούμενοι οι ενήλικες και τα παιδιά ...
  Το αγόρι εξακολουθεί να διαβάζει σε συλλαβές,
  Όμως η φλόγα του ημιούργου λάμπει στα μάτια!
  
  Είθε οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι για πάντα
  Ότι μαζί πολεμούν για τις υποθέσεις του Svarog...
  Σύντομα θα δούμε τις όχθες του Βόλγα,
  Και θα είμαστε στην τιμητική θέση του Θεού!
  
  Ναι, η Ρωσία δεν μπορεί να σπάσει από τους εχθρούς της Πατρίδας,
  Θα είναι πιο δυνατό ακόμα και ατσάλι...
  Ρωσία, είσαι μητέρα παιδιών,
  Και πατέρα μας, πίστεψε τον σοφό Στάλιν!
  
  Δεν υπάρχουν εμπόδια για την Πατρίδα,
  Συνεχίζει να προχωράει...
  Ο βασιλιάς της κόλασης σύντομα θα κάνει ματ
  Κι ας έχει τατουάζ στα χέρια του!
  
  Θα δώσουμε την καρδιά μας για την Πατρίδα μας,
  Θα ανέβουμε όλα τα βουνά, πιστέψτε με πιο ψηλά...
  Εμείς τα κορίτσια έχουμε πολλή δύναμη,
  Μερικές φορές φυσάει ακόμα και την οροφή!
  
  Το αγόρι έδωσε επίσης μια συνδρομή για τη Ρωσία,
  Είπε ότι θα πολεμήσει σκληρά...
  Και τα μάτια του αστραφτερά μεταλλικά,
  Και το RPG κρύβεται σφιχτά στο σακίδιο!
  
  Ας μην παίζουμε λοιπόν τον ανόητο
  Και είναι καλύτερο να σταθούμε όλοι μαζί σαν τοίχος...
  Περνώντας εξετάσεις μόνο για πέντε,
  Ώστε να κυβερνά ο Άβελ και όχι ο κακός Κάιν!
  
  Με λίγα λόγια, θα υπάρχει ευτυχία για τους ανθρώπους
  Και η δύναμη του Svarog πάνω στον ιερό κόσμο...
  Φασίστες που συντρίβεις παιχνιδιάρικα,
  Αφήστε το Lada να είναι ευτυχία και είδωλο!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν ένα όμορφο τραγούδι. Και μετά γέλασαν. Λοιπόν, τα δόντια τους είναι σαν μαργαριτάρια.
  Η Αλένκα πολεμά επίσης εναντίον των Μουτζαχεντίν.
  Και το κορίτσι δείχνει το επίπεδο - απλά σούπερ.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, ρίχνει χειροβομβίδες θανατηφόρου δύναμης.
  Και ενώ αυτή η καλλονή εξακολουθεί να σκαρφίζει πολυβόλα.
  Η ξανθιά τραγουδάει:
  - Καταστροφές, κατακλυσμοί...
  Σαν να μην ξέρουμε τον Θεό!
  Και το θέατρο αυτής της ζωής -
  Θα οδηγήσει τα κορίτσια στο φέρετρο πριν από την προθεσμία!
  Η Anyuta μούγκρισε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και θα πετάξει με τα γυμνά του δάχτυλα άλλο ένα δώρο αφανισμού.
  Έτσι ο Άλλα παλεύει με μεγάλη μανία. Είναι τόσο μαχητικό κορίτσι. Και με τη γυμνή φτέρνα του θα πετάξει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Και βρυχάται:
  - Για τον κομμουνισμό ιερού επιπέδου!
  Τότε το κορίτσι θα δείξει τη γλώσσα της.
  Και η Μαρία παλεύει με μεγάλη απόγνωση. Και παλεύει σαν πραγματικός ήρωας με φούστα και μπικίνι. Και τα γυμνά της πόδια πάλι ρίχνουν το δώρο του αφανισμού.
  Η Μαρία φώναξε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Η Ολυμπιάδα γουργούριζε, ξεγυμνώνοντας το πρόσωπό της και με τα γυμνά της πέλματα στέλνοντας ένα δώρο θανάτου:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού μας!
  Ο Marusya σημείωσε, κουρεύοντας τους Αφγανούς και τσιρίζοντας:
  - Δόξα για τη Ρωσία και την ελευθερία!
  Η Matrena, αφού έκοψε άλλη μια γραμμή, φώναξε:
  - Για νίκες στον ιερό πόλεμο!
  Και επίσης πώς να γαβγίζεις...
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? δέκα.
  Τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού, συνθέτοντας καθώς πήγαιναν:
  Πάνω από τα αστέρια θα πετάξουμε πάνω από τον πλανήτη,
  Ο λαμπερός ήλιος θα λάμψει...
  Ο ηρωισμός των μελών της Komsomol τραγουδήθηκε,
  Μετατρέπει έναν κυνηγό σε παιχνίδι!
  
  Ο χρόνος θα είναι ορμητικός
  Εκεί που μια καταιγίδα αστράφτει σε όλο τον κόσμο...
  Η μηλιά ανθίζει χύμα,
  Φυσικά η άνοιξη έρχεται!
  
  Θα υπάρξει μια εποχή, πιστέψτε τον κομμουνισμό,
  Όπου οποιοδήποτε άτομο είναι ημίουργος.
  Θα ξεπλύνουμε τον λεκέ του φασισμού από το πρόσωπο,
  Αν χρειαστεί θα οργώσουμε και θα οργώσουμε!
  
  Οι Ρώσοι θεοί θα υψωθούν πάνω από τον κόσμο,
  Δώστε στους ανθρώπους χαρά και γέλιο...
  θα αλείψουμε τις τρίχες με μια μίτρα,
  Για να είστε επιτυχημένοι σε μια ένδοξη επιχείρηση!
  
  Ναι, η Ρωσία είναι μια παγκόσμια χώρα,
  Ιερή γη του κομμουνισμού...
  Ξυπόλητο κορίτσι έτρεξε
  Προέρχεται από νύφη δεδομένη!
  
  Ναι, αγαπάτε τις ομορφιές της Ρωσίας,
  Τι δημιούργησε το μέταλλο από την πέτρα...
  Πιστέψτε με, οι άνθρωποι θα γίνουν πιο ευτυχισμένοι
  Αφήστε το ναπάλμ να χυθεί από τον ουρανό!
  
  Μην ψάχνεις την ευτυχία χωρίς τον Ροντ,
  Θα δίνει για πάντα αγάπη...
  Κάτω από τη φτέρνα στη μάχη του Svarog,
  Χύθηκε αίμα τεράτων!
  
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη χώρα γιγάντων,
  Έχει ξωτικά και νάνους στις τάξεις...
  Είμαστε για πάντα ενωμένοι με την Πατρίδα,
  Θα νικήσουμε σε κάθε αγώνα!
  
  Γιατί λοιπόν το άτομο είναι τόσο λυπημένο
  Μετά από όλα, ήξερες τη δύναμη του Svarog ...
  να προκαλέσει καλά συναισθήματα,
  Το Lada μας love ideal!
  
  Θα γίνει καλύτερο από το σύμπαν, πιστέψτε με -
  Αν κυριαρχήσει ο κομμουνισμός...
  Είμαστε χαρούμενα παιδιά Svarog -
  Ας συντρίψουμε τον φασισμό σε κουάρκ!
  
  Σύντομα η γη θα ακτινοβολήσει,
  Μεγάλη επιτυχία σύντομα...
  Και ο Γιαρίλο θα ανατείλει σαν ένδοξος ήλιος,
  και θα δώσει λάμψη σε όλους!
  
  Ας πιούμε για την Πατρίδα παιδιά
  Για να ανθίζει για πάντα η Ρωσία...
  Να έχεις έναν ατελείωτο μισθό -
  Για το οποίο δεν είναι κρίμα να ονειρεύεσαι!
  
  Αφήστε τη Ρωσία να υψωθεί πάνω από το σύμπαν,
  και δείξε σε όλους το χαμόγελο του Θεού...
  Με τη δύναμή του σε άφθαρτες μάχες,
  Θα αποκαλύψουμε την πιο πονηρή απάτη!
  
  Σύντομα ο ήλιος θα λάμψει πιο λαμπερός
  Ο χώρος θα γίνει σαν αυλή...
  Λοιπόν, κάψε τη φωτιά, είσαι πιο ζεστός,
  Ακονίστε ένα τσεκούρι από ατσάλι!
  
  Και μετά με το τραγούδι της Μεγάλης Λάδας,
  Αυτό γέννησε πανίσχυρους θεούς...
  Θα μπορέσουμε να κόψουμε την άγρια φυλή,
  Ορθόδοξοι γιοι με σπαθιά!
  Και αυτοί οι πολεμιστές πώς να γελάνε...
  Και με τα γυμνά τακούνια τους θα πετάξουν συγχρονισμένα θανατηφόρα δώρα θανάτου!
  Αυτά είναι τα κορίτσια, ειδικά όταν σήκωσαν φλογοβόλα και πάτησαν τα κουμπιά με κόκκινες θηλές. Και έστειλαν πύρινα, πολύ φλεγόμενα πίδακα στον εχθρό, από τα οποία απανθρακώθηκαν όλα.
  Το κορίτσι φώναξε με μια φωνή:
  Το μεγαλείο των Ρώσων αναγνωρίζει τον πλανήτη,
  Ο φασισμός συντρίφτηκε με ένα χτύπημα του ξίφους...
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Ο λαός όλης της χώρας βαδίζει στον κομμουνισμό!
  Η Alyonka πυροβόλησε από το μπαζούκα, πατώντας το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της. Και ένα δολοφονικό δώρο θανάτου θα πετάξει έξω και θα διαλύσει τους Μουτζαχεντίν.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  Στάλιν, Στάλιν, θέλουμε τον Στάλιν
  Δεν μπορούσε να μας σπάσει...
  Σήκω Δάσκαλε από τη Γη...
  Η Anyuta πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Μετά πάτησε το κουμπί με τη ρουμπινί θηλή της και κελαηδούσε:
  Στάλιν, Στάλιν, τα κορίτσια είναι κουρασμένα,
  Το βογγητό πάει σε όλη τη γη...
  Πού είσαι ιδιοκτήτης, που...
  Που είσαι που!
  Η κοκκινομάλλα Άλλα, χτυπώντας τον εχθρό, ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Πού είσαι που!
  Και η γυμνή της φτέρνα, επίσης, θα πετάξει ένα δώρο αφανισμού. Και η αστραπή θα πετάξει έξω από τη θηλή της φράουλας.
  Και χτυπήστε τους Μουτζαχεντίν. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά super class!
  Η Μαρία, ένα κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά, κλωτσούσε κι αυτή με όλη της τη μανία με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και θα δώσει σειρά στους Ταλιμπάν. Και πάλι πιέστε τη θηλή βατόμουρου. Και το κορίτσι είναι πολύ κουλ.
  Και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επηρεάζουν επιθετικά τον εχθρό. Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να λανσάρεις ένα μπούμερανγκ.
  Και κόψτε τα κεφάλια των Μουτζαχεντίν. Στη συνέχεια, καθώς τραγουδάει:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό,
  Μόνο πάνω, ούτε ένα βήμα κάτω!
  Ο Marusya, επίσης, σαν σύμφωνα με τους Μουτζαχεντίν, θα χτυπήσει και θα τραγουδήσει:
  - Δοξάστε τον Θεό Svarog,
  Όλοι οι Ταλιμπάν στο κέρατο!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξαν ένα λεμόνι στον εχθρό. Και τότε αυτή, με την κατακόκκινη θηλή της, θα κάψει τον εχθρό.
  Η Ματρυόνα σκαρφίζεται στον εχθρό, και επίσης η γυμνή της φτέρνα θα αφήσει τον εχθρό να σπαταλήσει.
  Και το κορίτσι θα βρυχάται:
  - Αλλιώς θα γαυγίσω, αλλιώς θα ουρλιάξω,
  Διαφορετικά, θα φάω κάποιον!
  Η Αλένκα πήρε έναν εξάκαννο όλμο. Το μεγάλωσε μαζί με την Anyuta. Και πώς θα το πάρει και θα το γαμήσει, σύμφωνα με τους Μουτζαχεντίν. Τα κορίτσια οδήγησαν ακόμη και στο έδαφος με τα γυμνά τακούνια τους από την ανάκρουση.
  Και κελαηδούσαν:
  Ο Στάλιν είναι η δόξα της μάχης,
  Ο Στάλιν της νεανικής μας πτήσης...
  Πολεμώντας και νικώντας με τραγούδια,
  Ξυπόλητο κορίτσι πάει στην Εδέμ!
  Εδώ στα κορίτσια, φυσικά, πρέπει να δοθεί η τιμητική τους. Καθώς χτυπούν, τότε ολόκληρο το πεδίο μάχης των Μουτζαχεντίν γκρεμίζεται.
  Albina και Alvina ας χτυπήσουμε τον εχθρό με βλήματα από τον αέρα. Και στρίψτε τα σε μια σπείρα.
  Η Αλμπίνα πάτησε τη γυμνή της φτέρνα στο πεντάλ και κελαηδούσε:
  - Για την Πατρίδα, μάνα μας!
  Και μετά, με μια κατακόκκινη θηλή, πατάει το κουμπί.
  Η Alvina ενεργεί επίσης πολύ επιθετικά. Και με γυμνά δάχτυλα στέλνει βλήματα στον εχθρό. Και οι ρουμπινί θηλές πιέζουν τα κουμπιά. Και το κάνει σε βελτιωμένη λειτουργία.
  Ο Alvin τραγούδησε:
  Δεν μπορείτε να κερδίσετε στον αγώνα μας
  Πιστεύω ότι σύντομα θα ανατρέψουμε τη δικτατορία...
  Θα νικήσουμε τον δράκο της βροχής,
  Ο εχθρός θα απορριφθεί στις μάχες!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ και κορυφαία!
  Εδώ είναι τα κορίτσια-πιλότοι. Τσακώνονται ξυπόλητοι και με μπικίνι. Γιατί τα κορίτσια χρειάζονται ρούχα; Απλώς μπαίνει εμπόδιο!
  Η Αλμπίνα έγραψε στο Twitter:
  Σχετικά με αυτό το ξυπόλητο κορίτσι,
  Δεν θα ξεχάσω ποτέ...
  Αυτή με ένα βαρύ δρεπάνι,
  Και σαν λαμπερό αστέρι!
  Και πάλι, η καλλονή θα πατήσει το γυμνό, στρογγυλό τακούνι της.
  Στην πραγματικότητα, κανένας διάβολος δεν θα πάρει ένα τέτοιο κορίτσι. Εδώ είναι μια τέτοια ομορφιά.
  Και οι δύο ξανθιές θα τραγουδήσουν:
  - Πολέμησε για την Πατρίδα και τόλμησε,
  Τότε θα χτίσεις έναν παράδεισο στο σύμπαν!
  Αυτά τα κορίτσια είναι κορυφαία. Φαίνονται να είναι ένα σούπερ προϊόν.
  Και εδώ είναι η Ελισάβετ, σαν να σφυρίζει τον εχθρό, με θανατηφόρα δύναμη. Και να τον σκίσει σε κομμάτια.
  Και το τανκ της λειτουργεί έτσι. Αναπτύσσει τον πύργο και χτυπά με ένα φονικό βλήμα.
  Η Αικατερίνα πατάει το γυμνό τακούνι της στο μοχλό και βρίζει:
  - Είμαι ο πιο τρομερός στον κόσμο!
  Η Έλενα θα πατήσει επίσης το κουμπί με τη κόκκινη θηλή της και θα κελαηδήσει:
  - Για τη δόξα του κομμουνισμού!
  Η Ευφροσύνη τσίριξε:
  - Για μεγάλα επιτεύγματα.
  Αυτό πραγματικά χρειάζονται τα κορίτσια. Και έχουν τόσο πολύ ταμπεραμέντο.
  Και έτσι καβαλάει και σουτάρει. Και πολυβόλα σκαρφίζουν τον εχθρό. Δεν μπορείτε λοιπόν να σταματήσετε ένα τέτοιο αυτοκίνητο τόσο εύκολα.
  Η Ελισάβετ σφύριξε:
  - Και τριγύρω σαν παρέλαση,
  Οι Μουτζαχεντίν θα πεταχτούν στην κόλαση!
  Και πάλι το βλήμα που στέλνεται πιέζοντας τη θηλή φράουλας πετάει. Εδώ είναι τα κορίτσια - τα πιο superclass!
  Η Angelica και η Alice εργάζονται επίσης από τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή.
  Η Αλίκη καταρρίπτει το αεροπλάνο. Μετά, με τα γυμνά δάχτυλα του χαριτωμένου, μαυρισμένου ποδιού του, πετάει μια χειροβομβίδα και τρίζει:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Angelica τρύπησε επίσης τρεις Μουτζαχεντίν με μια σφαίρα και γάργαρε:
  - Αξιωματικοί, Ρώσοι....
  Και το γυμνό της τακούνι, σαν να πετούσε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Η Αλίκη, συνεχίζοντας να πυροβολεί, πήρε και έδωσε έξω, χτυπώντας τον εχθρό σε μια μοτοσικλέτα:
  Αφήστε την ελευθερία να λάμψει...
  Και τα γυμνά της δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσει την ολοκληρωτική καταστροφή.
  Η Angelica θα πάρει επίσης και θα πυροβολήσει από ένα μακρύ βαρέλι, απελευθερώνοντας ένα δώρο θανάτου και φωνάζοντας:
  - Κάνοντας τις καρδιές να χτυπούν από κοινού!
  Εδώ είναι τα κορίτσια - η υψηλότερη κατηγορία και σούπερ!
  Οι Oleg Rybachenko και Margarita Korshunova θα τους πάρουν και θα τους κόψουν με σπαθιά στους Μουτζαχεντίν.
  Και τότε το αγόρι και το κορίτσι άρχισαν να σφυρίζουν. Και ζαλισμένα κοράκια έπεσαν στα κεφάλια των Ταλιμπάν. Αυτή η εξόντωση έχει ολοκληρωθεί.
  Και τα παιδιά τραγούδησαν από κοινού:
  Θα πολεμήσουμε στο Αφγανιστάν
  Πιστέψτε με, θα νικήσουμε τους κακούς Ταλιμπάν ...
  Κάτι επιπλέει στην ομίχλη του καπνού,
  Και να ξέρετε ότι ένα χερουβείμ αιωρείται από πάνω μας!
  Ο Μιχαήλ-Βλαντιμίρ Γκορμπατσόφ-Πούτιν, αφού ξύπνησε, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια επίσκεψη στην Κίνα και να προσπαθήσει να δημιουργήσει συμμαχικές σχέσεις.
  Και δεν είναι τόσο εύκολο. Για παράδειγμα, ακόμη και στο Αφγανιστάν, η Κίνα ήταν στο πλευρό των Μουτζαχεντίν. Επιπλέον, η ΕΣΣΔ είναι ισχυρή και οι ίδιοι οι Κινέζοι τη φοβούνται. Συν, φυσικά, το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες φλερτάρουν με την Κίνα, η οποία δεν είναι ανταγωνιστής τους στην οικονομία.
  Ενώ βρισκόταν στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν. Ήδη, όμως, τον Ιούνιο του 1987, και σύντομα θα γίνει η εκλογή του Προέδρου των Η.Π.Α.
  Και στην ΕΣΣΔ, οι πρώτες πανεθνικές προεδρικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τον Αύγουστο.
  Φυσικά, καμία εναλλακτική.
  Και είναι ξεκάθαρο ποιος θα τους κερδίσει. Υπάρχουν καταστολές στη χώρα και οι διαφωνούντες φυλακίζονται. Η Novodvordskaya καταδικάστηκε σε θάνατο. Στην πραγματικότητα, τι είναι μικροπράγματα.
  Ήθελαν να επιστρέψουν τον Ακαδημαϊκό Ζαχάρωφ στην επιστήμη, αλλά εκείνος ήταν πεισματάρης. Τι να κάνεις με τον Σολζενίτσιν;
  Ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν διέταξε να τον σκοτώσουν όπως ο Μπαντέρα. Και η KGB υποσχέθηκε να το κάνει.
  Οι σχέσεις με τις ΗΠΑ συνέχισαν να επιδεινώνονται. Ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν δεν ήθελαν να υποχωρήσουν άλλο και σωρεία απειλών. Συγκεκριμένα, στη Νικαράγουα, η ΕΣΣΔ άρχισε να δημιουργεί μια νέα στρατιωτική βάση για τον εαυτό της. Και στην Κούβα επίσης. Και η κατάσταση άρχισε να κλιμακώνεται.
  Έτσι ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν άρχισε να λυγίζει τους μυς του.
  Και την ίδια στιγμή έπεσε σε ένα όνειρο, ένα κάπως διαφορετικό επίπεδο.
  . Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αγόρι, ο πρίγκιπας Αλβέρτος. Και είχε μια πλούσια αυλή, υπέροχους γονείς που κυβερνούσαν ένα εύπορο και πολύ πλούσιο κράτος. Και το αγόρι είχε
  απολύτως τα πάντα στον ύστερο Μεσαίωνα. Φυσικά, δεν είχε τηλεόραση και υπολογιστή, αλλά υπήρχαν πολλές άλλες διασκεδάσεις.
  Για παράδειγμα, ο πρίγκιπας αγαπούσε πολύ τα ιπποτικά τουρνουά. Είναι αλήθεια ότι διεξήχθησαν σύμφωνα με τους νέους κανόνες για να προστατευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι συμμετέχοντες και από τραυματισμούς, και ακόμη περισσότερο.
  οι δολοφονίες ήταν σπάνιες.
  Ο ίδιος ο πρίγκιπας έπαιρνε μέρος σε τουρνουά, αν και ήταν μόλις δεκατριών ετών, και, ως εκ θαύματος, νικούσε πάντα μεγαλύτερους και μεγαλύτερους αντιπάλους.
  Και τώρα το αγόρι φόρεσε ειδική πανοπλία με μαλακά μαξιλάρια και χυτό τιτάνιο - που είναι και ανθεκτικό και ελαφρύ ταυτόχρονα, και δοκίμασε το δόρυ.
  Ο γιος ενός γειτονικού βασιλιά πρέπει τώρα να τον πολεμήσει. Περίπου το ύψος του και η ηλικία του αγοριού του Αυγούστου.
  Ο μέντορας είπε στον πρίγκιπα ότι ήταν απαραίτητο να μην χάσει το πρόσωπο και να κερδίσει.
  Ο πρίγκιπας είπε αλαζονικά:
  -Είμαι έτοιμος! Νίκησα μεγάλους και μεγάλους άντρες! Τι ηλικία έχω!
  Ο δάσκαλος παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Δεν θα κρύψω τον πρίγκιπα. Υπέκυψες!
  Ο πρίγκιπας ψέλλισε θυμωμένος:
  - Τι? Πώς τολμάς να το πεις αυτό!
  Ο δάσκαλος μίλησε σιγά:
  - Σε κάθε περίπτωση, αυτό το αγόρι, όπως και εσείς, νίκησε μεγάλους και ενήλικους άνδρες στο βασίλειό σας! Και πρωταθλητής επίσης!
  Ο πρίγκιπας πάτησε το πόδι του στο γρασίδι και είπε:
  - Λοιπόν, αν χρειαστεί να τον νικήσεις, σίγουρα θα κερδίσω!
  Και το αγόρι πήγε να προπονηθεί. Και προετοιμάστηκε σκληρά για τον αγώνα.
  Όμως την επόμενη μέρα ήρθε η μονομαχία. Και οι δύο πρίγκιπες έπρεπε να συγκλίνουν μεταξύ τους.
  Η μονομαχία έπρεπε να συνεχιστεί μέχρι το ένα αγόρι να χτυπήσει το άλλο από τη σέλα. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν ξανθός, ενώ ο αντίπαλός του Λούις είχε κόκκινα μαλλιά.
  Και τα δύο αγόρια φόρεσαν την πανοπλία τους και κάθισαν στα μικρά αλλά φριχτά άλογά τους. Ο Άλμπερτ τραγούδησε με σίγουρο ύφος:
  - Και ακόμη και ο εχθρός συριγόταν μερικές φορές,
  Κρύβοντας τον φόβο ότι είμαι ο βασιλιάς!
  Ότι είμαι βασιλιάς!
  Και τα αγόρια χτυπούσαν τις πλευρές των αλόγων τους με τα σπιρούνια. Και έτρεξαν ο ένας προς τον άλλον. Τα αγόρια είχαν περίπου το ίδιο βάρος και εξίσου εκπαιδευμένα. Ποιητής πρόσωπο
  και οι δύο είχαν λυγισμένα ελαστικά δόρατα. Και χώρισαν χωρίς να πληγώσει ο ένας τον άλλον.
  Ο Άλμπερτ παρατήρησε:
  Είναι πιο δυνατός από όσο νόμιζα!
  Το αγόρι Λούις σημείωσε με ενόχληση:
  - Ναι, πεισματάρα!
  Κι έτσι οι δύο πρίγκιπες ενώθηκαν ξανά και συγκρούστηκαν. Ακούστηκε μια κουδουνίστρα από φελλό που χτυπούσε πανοπλία τιτανίου. Και πάλι, κανένα δεν έδωσε τη θέση του στο άλλο. Τα αγόρια ορκίστηκαν
  και κοίταξαν ο ένας τον άλλο.
  Ο Άλμπερτ είπε ονειρεμένα:
  - Ψήστε τις φτέρνες σας!
  Ο Λούης παρατήρησε:
  - Θα σε κερδίσω και θα σε βάλω στο ράφι!
  Τα αγόρια ήταν πράγματι θυμωμένα και εξαγριωμένα.
  Εδώ συνέκλιναν και συγκρούστηκαν για τρίτη φορά. Και ήταν διασκεδαστικό. Πόσο αίμα χύθηκε μονομιάς. Πιο συγκεκριμένα, μόνο στη φαντασία των αγοριών του Αυγούστου. Στην πράξη είναι έτσι
  και δεν έδιωξαν ο ένας τον άλλον. Χωρίσαμε τους δρόμους μας για να ξαναβρεθούμε. Και ήταν σαν μια πεισματική αντιπαράθεση μεταξύ των τιτάνων.
  Η πριγκίπισσα Marguerite, αδερφή του Louis, παρατήρησε:
  - Είναι κάπως ηλίθιο τα αγόρια να πισώνουν έτσι. Ίσως είναι καλύτεροι με τα σπαθιά;
  Τα αγόρια μαζεύτηκαν χωρίς αποτέλεσμα άλλες δέκα φορές, και εξαντλημένα. Μετά από αυτό, ανακοινώθηκε διάλειμμα για γεύμα και ξεκούραση. Τα αγόρια ήταν περαιτέρω έτοιμα για κατορθώματα και τον αγώνα για τη νίκη.
  Ο Άλμπερτ ήταν ζοφερός, δεν κατάφερε ποτέ να χτυπήσει τον εχθρό από τη σέλα. Αλλά πριν από αυτό, πάντα πέτυχε. Και αυτό φυσικά προκαλούσε ένα αίσθημα έντονης ενόχλησης.
  Το αγόρι έτρωγε με ένα χρυσό κουτάλι και ένα πιρούνι και κοίταξε γύρω του άγρια. Ξαφνικά είδε ένα κορίτσι. Ήταν ξανθιά και με κομψό, πολυτελές φόρεμα σαν πριγκίπισσα νεράιδα. Και παραδόξως, μόνο ο Άλμπερτ την είδε, και οι υπόλοιποι δεν φάνηκαν να το προσέχουν.
  Το κορίτσι πλησίασε το αγόρι και τον ρώτησε χαμογελώντας:
  - Δεν μπορείς να νικήσεις τον εχθρό;
  Ο Άλμπερτ γρύλισε άγρια.
  - Ναί! Είναι εξαιρετικά επίμονος!
  Το κορίτσι χαμογέλασε και απάντησε:
  - Μπορείτε να πάρετε το δώρο ενός ανίκητου πολεμιστή! Και κερδίστε όλους τους αγώνες του τουρνουά!
  Ο Άλμπερτ ξεσηκώθηκε και μουρμούρισε:
  - Πως είναι?
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά.
  - Και έτσι ... Αλλά πρέπει να συμφωνήσετε σε αντάλλαγμα, για παράδειγμα, να πουλήσετε την ψυχή σας!
  Το αγόρι κούνησε το κεφάλι του έντονα και αρνητικά.
  - Όχι, δεν θα πουλήσω την ψυχή μου!
  Η κοπέλα κούνησε καταφατικά το κεφάλι της και απάντησε:
  - Μπράβο! Μόνο αυτός που έχει μπορεί να πουλήσει την ψυχή του και όποιος την έχει δεν θα πουλήσει!
  Ο Άλμπερτ είπε χαμογελώντας:
  - Μπορώ να δώσω χρυσό! Πολύ χρυσό!
  Το κορίτσι ανασήκωσε τους ώμους.
  - Δεν χρειάζομαι ανθρώπινο χρυσάφι! Μπορώ να φτιάξω ολόκληρα βουνά από αυτό. Αλλά αν δεν θέλεις να πουλήσεις την ψυχή σου, τότε πούλα το σώμα σου!
  Ο Άλμπερτ ρώτησε έκπληκτος:
  - Σώμα? Και πώς είναι αυτό;
  Το κορίτσι του Σατανά απάντησε:
  - Αλλά! Θα υπογράψετε μια συμφωνία με αίμα ότι σε αντάλλαγμα για το δώρο της νίκης σε τουρνουά, θα δώσετε το θνητό σώμα σας στον Διάβολο για αιώνια χρήση!
  Το αγόρι ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε:
  - Θνητό για αέναη χρήση;
  Η κοπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι! Και επωφελείστε από αυτό - ποτέ δεν θα γεράσετε!
  Ο πρίγκιπας χαμογέλασε.
  - Ετσι! Τότε υπογράφω!
  Το Satan Girl άπλωσε μια περγαμηνή με μια σφραγίδα, όπου ήταν γραμμένη η κατάσταση του Διαβόλου, και μια χάλκινη βελόνα.
  Το αγόρι τρύπησε το δάχτυλό του και έσταξε αίμα στο χρυσό στυλό. Μετά τράβηξε μια υπογραφή. Ένα τόσο κόκκινο και όμορφο βασιλικό πρόσωπο.
  Το κορίτσι γούρλωσε τα μάτια της και κελαηδούσε:
  - Τώρα είσαι δικός μου!
  Και μπροστά στα μάτια του Άλμπερτ, όλα έμοιαζαν να γυρίζουν και να ανατρέπονται.
  Το αγόρι δεν πρόλαβε να κλείσει μάτι καθώς κατέληξε στην έρημο. Εκεί ήταν ένα καραβάνι και οδηγούσαν παιδιά σκλάβους δεμένα με ένα σχοινί. Ο Άλμπερτ ένιωσε πόνο στα δεμένα χέρια του και αίσθημα καύσου στα γυμνά του
  παιδικά πέλματα, και έντονη κόπωση στο σώμα. Επιπλέον, ο λαιμός μου είχε στεγνώσει από τη δίψα. Και έκανε κακό στο δέρμα. Ο Άλμπερτ έριξε μια ματιά στον εαυτό του. Πώς έχει αλλάξει. Αντί για πολυτελές
  και πλούσια ρούχα γυμνό σώμα, μόνο σε μαγιό. Ο Άλμπερτ ξαφνιάστηκε με το πόσο αδύνατος είχε γίνει και μαυρίστηκε μαύρος. Το σώμα του αγοριού στέγνωσε και ο ίδιος έγινε περισσότερο
  μούμια. Τα ξυπόλυτα πέλματα έγιναν πολύ τραχιά και σκληροτράχηλα, αλλά αισθάνονταν ακόμα τη φλεγόμενη ζέστη της ερήμου. Ο Άλμπερτ πριν από ένα λεπτό, ο πρώην ευγενής πρίγκιπας μετατράπηκε σε
  σκλάβος. Και θυμήθηκε... Πολλές μέρες τώρα τα αιχμάλωτα αγόρια οδηγούνται στην έρημο στο σκλαβοπάζαρο. Και περιφέρονται πεινασμένοι και διψασμένοι, και η καυτή άμμος
  οι έρημοι καίνε τα γυμνά τους πόδια.
  Ο Άλμπερτ βλέπει πώς το πρόσφατα τόσο όμορφο και μυώδες σώμα του έχει αδυνατίσει στη μετάβαση. Και τα πλευρά βγαίνουν κάτω από το λεπτό, χωρίς λίπος, σοκολατένιο και σκονισμένο δέρμα, σαν να
  καλάθι. Και στην πλάτη και στα πλαϊνά είναι ορατά και πληγωμένα φρέσκα ίχνη από το μαστίγιο και ήδη επουλωμένα. Το αγόρι ένιωθε μια έντονη ντροπή και ταπείνωση στον εαυτό του - το πρόσωπο του αυγουστιάτικου αίματος πετσοκόφτηκε με μαστίγια, όπως κάποιος κοινός. Και το αγόρι-πρίγκιπα βούρκωσε περιφρονητικά. Και πήρε ένα μαστίγιο στην πλάτη. Αυτό έκαψε το αγόρι και με πόνο και με ταπείνωση.
  Ο Άλμπερτ έβρισε και δέχθηκε άλλο ένα μαστίγιο στα πλευρά. Το αγόρι με το πιο αιχμηρό αίμα γέμισε θυμό, αλλά ταυτόχρονα τον κυρίευε δυνατός φόβος. Ο πρίγκιπας το κατάλαβε
  Ο Σατανάς, που πήρε τη μορφή ενός όμορφου και έξυπνου κοριτσιού, έλαβε εξουσία πάνω στο σώμα του. Και ότι τώρα είναι για πάντα ο υπηρέτης του Διαβόλου. Και εδώ είναι η πρώτη δοκιμή - είσαι σκλάβος.
  Ο πρίγκιπας έστριψε από φόβο και επιτάχυνε το βήμα του. Προχώρησε μέσα από την έρημο. Και δίπλα του περπατούσαν αγόρια, είτε λίγο μεγαλύτερα είτε κατακάθια μικρότερα από αυτόν. Ο πρίγκιπας έγινε σκλάβος.
  Και τώρα η ζωή του έχει αλλάξει προς το χειρότερο. Και ριζικά χειρότερο.
  Το αγόρι αναστέναξε και περιπλανήθηκε μαζί με το τροχόσπιτο. Θυμήθηκε τον Φάουστ του Γκαίτε. Και εκεί ο Σατανάς έβαλε σε πειρασμό τον καθηγητή να πουλήσει την ψυχή του. Αλλά σε αντάλλαγμα, ο Φάουστ έλαβε τόσο τη νεολαία όσο και
  όμορφη κοπέλα Μαργαρίτα, και πλούτη και, τιμή και δύναμη. Τι πήρε ο Άλμπερτ; Τώρα, σχεδόν γυμνός, περπατά με τα χέρια δεμένα κάτω από το μαστίγιο του επόπτη;
  Και είναι αλήθεια αυτό;
  Ο Άλμπερτ ήταν σε κατάθλιψη, οι μύες που καταπονήθηκαν από τη μετάβαση, ειδικά οι γάμπες, πονούσαν και η άμμος ήταν επίσης καυτή, ψήνοντας τα γυμνά πέλματα των παιδικών ποδιών μέσα από την κρούστα των κάλων. Ναι, είναι ένας εφιάλτης.
  Επιπλέον, σε βασανίζουν: αδύναμη και ανόητη πείνα και πολύ πιο οδυνηρά δίψα. Για να αποσπάσει την προσοχή του από τις δυσάρεστες αισθήσεις, ο Άλμπερτ προσπάθησε να συλλογιστεί. Ο Σατανάς είναι ο πιο όμορφος, έξυπνος και τέλειος άγγελος. Αν ναι, χρειάζεται κάτι Αλμπέρτα; Και είναι σαφές ότι ο πιο τέλειος άγγελος στο σύμπαν δεν χρειάζεται χρυσό, ή
  κάποιου είδους εξουσία που έχουν οι βασιλιάδες. Το μόνο πράγμα που εκτιμά ο Εωσφόρος είναι η δύναμη πάνω στις ψυχές. Αλλά τι θα του δώσει δύναμη πάνω στο σώμα του Άλμπερτ.
  Άλλωστε, δεν είναι μόνο ότι ο Σατανάς υπέγραψε το συμβόλαιο. Έχει κάποιο σκοπό. Αλήθεια, αν πάρουμε τον Φάουστ, τότε τι χρειάζεται ο Εωσφόρος από αυτόν; Ψυχή? Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι
  και έτσι πηγαίνει στην κόλαση και στη δύναμη του Σατανά. Είναι σαφές ότι μόνο αυτό δεν αρκεί.
  Ίσως ο Lucifer ήθελε να παίξει και να ελέγξει πότε θέλει να πει: σταματήστε μια στιγμή - είστε υπέροχοι! Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο Άλμπερτ βιώνει μια τρομερή στιγμή.
  Αν και, όταν ένα γυμνό, όμορφο αγόρι χτυπιέται με ένα μαστίγιο, αυτό μπορεί να είναι ενδιαφέρον για κάποιον. αλλά το χρειάζεται αυτό ο πιο τέλειος άγγελος; Ο πρίγκιπας έχει ήδη φιληθεί
  με κορίτσια και έδειξε ενδιαφέρον για το αντίθετο φύλο, αλλά δεν τους άρεσαν ακόμη οι γυναίκες ως ενήλικες. Αλλά ήδη σε ένα όνειρο του εμφανίστηκαν. Και ήταν πολύ ενδιαφέρον με τον δικό του τρόπο.
  Ο Άλμπερτ αναστέναξε... Στα δεκατέσσερά του θα έψαχνε ήδη για νύφη και αυτό θα ήταν υπέροχο. Θα μπορούσε να κάνει την καλύτερη και πιο καυτή επιλογή.
  Ο Άλμπερτ αναστέναξε. Μπροστά του είναι γυμνά, αδύνατα, μαστιγωμένα αγόρια, και στην πλάτη επίσης. Και φαίνονται εξαντλημένοι και κουρασμένοι. Ο Άλμπερτ σκέφτηκε, τι μετά;
  Και τέλος, η διακοπή. Τους έδωσαν λίγο να πιουν και να φάνε και τους οδήγησαν ξανά πριν από τη δύση του ηλίου.
  Ο Άλμπερτ, αφού έφαγε και ήπιε, ένιωσε την επιθυμία να κοιμηθεί. Και έπρεπε να περπατήσω στην έρημο. Και αντί για την τρυφερή αγκαλιά της Μαργαρίτας, τον μαστιγώνει ένα σκληρό μαστίγιο.
  Το αγόρι περπάτησε και σκέφτηκε. Λοιπόν, τι ηλίθιος είναι που συμφωνεί σε μια συμφωνία με τον Σατανά. Ακολούθησε τον πιο χαρούμενο και πλούσιο τρόπο ζωής για την εποχή του.
  Είχε όλα όσα μπορούσε να θέλει ένα αγόρι. Και μετά σηκώθηκε έτσι.
  Ο Άλμπερτ θυμήθηκε ότι προειδοποίησαν ότι ο Σατανάς είναι εχθρός του ανθρώπινου γένους και μην περιμένεις καλό από αυτόν! Και ότι είναι πολύ ανόητο να υποκύπτεις στις υποσχέσεις του. Και τώρα εσύ
  ήταν πρίγκιπας και έγινε σκλάβος. Και εδώ είναι πολύ χαζό για σένα.
  Ο Άλμπερτ είχε την τάση να ουρλιάζει σαν λύκος και από καιρό σε καιρό τον έκαιγε ένα μαστίγιο. Τι πήρε πραγματικά; Άλλωστε ήταν αγόρι, και τώρα ήταν στη σκλαβιά.
  Έτσι περπάτησε μέχρι να δύσει ο ήλιος. Και επιτράπηκε στους σκλάβους να φάνε ξανά, να πιουν και να κοιμηθούν. Και είναι ένα πολύ ενδιαφέρον χόμπι.
  Ο Άλμπερτ ξάπλωσε στην άμμο δίπλα σε ένα άλλο ημίγυμνο αγόρι. Κουλουριάστηκε και αποκοιμήθηκε. Και ονειρευόταν...
  Εδώ συμμετέχει στην οριζόντια μπάρα των μαχητών μαζί με τον Ivanhoe και τον Richard the Lionheart. Αυτή είναι μια πολύ μαχητική ομάδα.
  Ο Άλμπερτ στο λευκό του άλογο. Είναι αγόρι, και τριγύρω είναι ενήλικες, μεγαλόσωμοι ιππότες. Κάποιοι κοροϊδεύουν ακόμη και το παιδί. Ο Άλμπερτ όμως έχει αυτοπεποίθηση.
  Εδώ ακούγεται το γκονγκ και η πρώτη μάχη.
  Απέναντί του ο βαρόνος φον Μπαμπέφ. Ένας τόσο μεγάλος, χοντρός, πραγματικός ταύρος και στην ασπίδα του είναι ένας ταύρος με κέρατα. Είναι τουλάχιστον τρεις φορές πιο βαρύς από τον Άλμπερτ.
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά και τσίριξε:
  - Όσο μεγαλύτερο είναι το ντουλάπι, τόσο πιο δυνατά πέφτει!
  Ο βαρόνος φον Μπαμπέφ πώς να βρυχάται:
  - Θα τσακίσω το κουτάβι!
  Και εδώ έρχονται μαζί. Ο αντίπαλος του Άλμπερτ έχει ένα τεράστιο μαύρο άλογο.
  Το αγόρι κρατά την ασπίδα του. Εδώ ο εχθρός χτυπά και ο Άλμπερτ μετακινείται ελαφρώς στο πλάι. Και ένα βαρύ δόρυ γλιστράει από την ασπίδα. Και το αγόρι πρίγκιπας χτυπάει
  ο εχθρός είναι ακριβώς στο γείσο και πέφτει.
  Ο Άλμπερτ γελάει και τραγουδά:
  - Πέσε κατάκοιτος, κατάκοιτος, κατάκοιτος,
  Σας έχει δοθεί αυτό το δικαίωμα!
  Ενώπιον του βασιλιά, προσκυνήστε
  Σε λάσπη και λάσπη το ίδιο!
  Ο πρώτος αντίπαλος νικήθηκε. Μετά εμφανίστηκε το επόμενο. Ήταν ο κόμης του Μπολεβεντούρα. Είναι επίσης ένας πολύ δυνατός πολεμιστής και αρκετά ευκίνητος.
  Ο Άλμπερτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μου,
  Είμαστε όλοι οικογένεια!
  Και τότε το αγόρι πήδηξε στον εχθρό. Και ο κόμης της Μπολεβεντούρα όρμησε στο αγόρι.
  Ο Άλμπερτ γουργούρισε:
  - Οι αθλητές ορμούν άγρια στη μάχη,
  Όλοι πιστεύουν πολύ στη νίκη...
  Και τώρα είμαστε μαζί με τον Διάβολο την ίδια στιγμή,
  Και έχουμε κανένα εμπόδιο στον ώμο!
  Εδώ ήρθαν μαζί με τον κόμη Μπολεβεντούρα. Και πάλι το αγόρι μετατοπίστηκε στο πλάι, αναγκάζοντας το δόρυ να γλιστρήσει και πώς να τρυπήσει με το όπλο του ακριβώς στο λαιμό. Και η αλαζονική καταμέτρηση θα πετάξει.
  Και το αγόρι κέρδισε τον δεύτερο αγώνα.
  Ο επόμενος αντίπαλός του είναι ο Δούκας του Γκίζ. Επίσης ένας πολύ δυνατός και δυνατός μαχητής. Και διάσημος σε πολλά τουρνουά και διαγωνισμούς. Και όπου μόνο ο Δούκας του Γκιζ δεν συμμετείχε και δεν έδειξε τίποτα. Ναι, αυτός είναι ένας σοβαρός εχθρός.
  Το αγόρι Άλμπερτ μάλιστα τραγούδησε με χαρά:
  - Και βλέπω ένα σοβαρό,
  Στο όνειρο του Ιβάν του Τρομερού...
  Διανέμεται γη στη Σιβηρία,
  Εσύ ιθαγενής Ρωσία!
  Εδώ ο Άλμπερτ έπιασε τον λόγο του - γιατί η ιθαγενής Ρωσία; Τι σχέση έχει μαζί του;
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? έντεκα.
  Το αγόρι στο σύνολό του είναι στημένο με μαχητικό τρόπο.
  Κι έτσι κάθισαν και οι δύο πάνω σε άλογα. Ο πρίγκιπας είναι στο λευκό του χιόνι και ο εχθρός είναι στο κόκκινο-κόκκινο. Και έτρεξαν ο ένας προς τον άλλον.
  Ο Άλμπερτ φαινόταν πολύ μικρός σε σύγκριση με αυτόν τον κοκκινομάλλη γίγαντα.
  Το αγόρι μίλησε επιθετικά:
  - Το φιδάκι είναι το πιο δηλητηριώδες!
  Και έτσι ο Δούκας του Γκίζ, του οποίου το δόρυ ήταν πιο μακρύ, προσπάθησε να χτυπήσει το αγόρι στο σώμα της πανοπλίας και να μην στοχεύσει στην ασπίδα. Παρόλο που ήταν ενάντια στους κανόνες. Αλλά ο Άλμπερτ απέφυγε επιδέξια.
  Το πήρε και βούτηξε κάτω από το δόρυ. Στη συνέχεια, με όλες του τις δυνάμεις, κίνησε τον εχθρό στο γείσο, ενισχύοντας περαιτέρω την κίνηση με το σώμα. Ο Duc de Guise από ένα δυνατό χτύπημα έπεσε κυριολεκτικά κάτω.
  Το αγοράκι κελαηδούσε:
  - Δόξα στους ένδοξους ιππότες!
  Και ο de Guise σύρθηκε από το πεδίο της μάχης. Το άλογο, η πανοπλία και τα όπλα του πήγαν στον νικητή.
  Ο Άλμπερτ τραγούδησε:
  Παρακολουθούμε με γεράκια
  Πετάμε σαν αετοί...
  Δεν πνιγόμαστε στο νερό
  Δεν καιγόμαστε στη φωτιά!
  Και δεν γκρινιάζουμε στη μάχη
  Ένα χερουβείμ είναι από πάνω μας!
  Το αγόρι πραγματικά αποδείχθηκε ένας πολύ σπουδαίος μαχητής, ικανός για πολλά.
  Και εδώ είναι ο επόμενος αντίπαλός του: ο ίδιος ο Knight Lionheart. Μπράβο, μπορείς να συγχαρείς τον εαυτό σου με έναν τέτοιο ανταγωνιστή. Και ότι θα είναι μια μάχη που είναι απαραίτητη.
  Ο Άλμπερτ τραγούδησε με χαρά:
  Όλος ο κόσμος είναι στα χέρια μας
  Είμαστε τα αστέρια των ηπείρων...
  Σπασμένο στις γωνίες -
  Καταραμένοι ανταγωνιστές!
  Το αγόρι είναι πραγματικά σαν τσακωμένο και αναστατωμένο κοκορέτσι. Είναι ο ίδιος ο βασιλιάς των λιονταριών, ο Ρίτσαρντ ο Λεοντόκαρδος.
  Ο Άλμπερτ γρύλισε:
  -Αν είσαι λιοντάρι, τότε βρυχώ,
  Η νίκη ολόκληρης της Μητέρας Γης είναι μαζί μας!
  Για να διασκεδάσεις σε μια τέτοια παρέα,
  Ότι κάθε αγόρι είναι ένα cool άτομο!
  Ο Άλμπερτ είχε ένα μικρό σνακ πριν τον αγώνα. Του έφεραν μια ψητή χήνα με ένα συνοδευτικό και ένα μικρό κέικ με μπισκότο σε μορφή καπέλου. Έτσι το αγόρι πέρασε καλά
  τρώω. Η πριγκίπισσα καθόταν δίπλα του και ρωτούσε συνέχεια για τα κατορθώματα που έκανε ο Άλμπερτ. Το αγόρι είπε πρόθυμα, λέγοντας ψέματα.
  -Έτσι τα κατάφερα με τον επτακέφαλο δράκο. Και αρχίσαμε να κόβουμε. Του έκοψα το κεφάλι. Πέφτει, και αμέσως αντί για ένα κομμένο κεφάλι, μεγαλώνουν δύο!
  Το κορίτσι της πριγκίπισσας σφύριξε.
  - Εδώ είναι αυτά! Και πώς μπορεί να νικηθεί ένας τέτοιος δράκος αν τα κεφάλια του αυξάνονται;
  Ο Άλμπερτ απάντησε με σιγουριά:
  - Και κόβεις το κεφάλι, και ραντίζεις την πληγή του εχθρού με αλάτι! Και τότε το κομμένο κεφάλι δεν θα μεγαλώσει ξανά!
  Η νεαρή πριγκίπισσα φώναξε:
  - Είσαι τόσο έξυπνος!
  Ο πρίγκιπας ξεφούσκωσε και είπε:
  - Δεν γιατί, εγώ ο Σπινόζα στο μυαλό μου!
  Μετά το δείπνο το αγόρι πήγε στους στάβλους. Φόρεσε την πανοπλία του και πήδηξε πίσω στο άλογό του.
  Ο πρίγκιπας απέπνεε εμπιστοσύνη στη νίκη και δίψα για αγώνα.
  Το αγόρι ήταν σημαντικά κατώτερο σε ύψος και βάρος από τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο. Επιπλέον, ο βασιλιάς της Αγγλίας ήταν πολύ δυνατός σωματικά - έσπασε πέταλα. Και εναντίον ενός τέτοιου ήρωα
  προσπαθήστε να αντισταθείτε.
  Όμως το αγόρι είναι αποφασισμένο να παλέψει. Και αυτό τον άναψε. Το αγόρι ήθελε ξαφνικά να νιώσει πώς τον φιλούσε η πριγκίπισσα στα χείλη και πόσο γλυκό και ευχάριστο ήταν.
  Εδώ είναι στη λίστα. Και με το σήμα του γκονγκ άρχισαν να πλησιάζουν.
  Ο Άλμπερτ τραγούδησε:
  - Τα-τα-τα-τα! Οι οπλές σφυροκοπούν
  Τρά-τα-τα-τα! Χτύπημα ακτίνων...
  Ο γαλλικός στρατός συντρίβεται στο κεφάλι του,
  Και κανείς δεν θα σπάσει τον στρατό της Ισπανίας!
  Και έτσι πλησίασαν. Ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος, βαρύς με ένα δόρυ, προσπάθησε να τσιμπήσει τον εχθρό. Αλλά ο Άλμπερτ απέφυγε και χτύπησε τον εχθρό στο γείσο. Αλλά αυτός ο Ριχάρδος ο Λέων
  καρδιά, αν και με δυσκολία, αλλά μπόρεσε να μείνει στη σέλα. Αν και φαινόταν ότι αυτή η τεχνική είναι ακαταμάχητη. Και οι δύο αναβάτες χωρίστηκαν και οι κριτές κατέγραψαν τον πρώτο αγώνα - ισοπαλία.
  Ο Ρίτσαρντ ο Λεοντόκαρδος γρύλισε:
  - Και είναι ένα έξυπνο διαβολάκι!
  Ο κόμης Μπαλίστρο σημείωσε:
  - Κι εσύ, Μεγαλειότατε, κρύψτε μια βελόνα με δηλητήριο σε ένα δόρυ!
  Ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος είπε:
  - Είναι ποταπό, και είμαι ένας ευγενής βασιλιάς, και εκτός αυτού, είναι άχρηστο, δεν μπορείς να χτυπήσεις αυτόν τον απατεώνα!
  Ο κόμης Μπαλίστρο υποκλίθηκε.
  - Πώς ξέρεις τη μεγαλειότητά σου!
  Ο Αλμπέρτο, εν τω μεταξύ, ετοιμαζόταν για τη δεύτερη σειρά. Και τότε εμφανίστηκε ξανά μπροστά του ένα πολύ όμορφο κορίτσι με χρυσά μαλλιά με πολυτελές φόρεμα, το Satan girl.
  Έτρεξε τα μαργαριταρένια δόντια της και ούρλιαξε:
  - Λοιπόν, καλό μου αγόρι, σου αρέσει να κερδίζεις;
  Τότε ο Άλμπερτ θυμήθηκε και σφύριξε:
  - Και με έκανες σκλάβο!
  Το κορίτσι απάντησε χαμογελώντας:
  - Στον καθένα τον δικό του! Το σώμα σου είναι τώρα στη δύναμή μου!
  Ο Άλμπερτ γρύλισε:
  -Εξαπάτηση!
  Το κορίτσι σημείωσε, πατώντας το πόδι της σε ένα πολύτιμο παπούτσι:
  - Όλα είναι δίκαια! Τώρα κερδίζετε οποιοδήποτε τουρνουά!
  Ο Άλμπερτ κοίταξε το όμορφο χρυσόμαλλο κορίτσι. Είναι ο ίδιος ο Σατανάς; Αλλά ο Εωσφόρος είναι άγγελος και δεν έχει ανθρώπινο σώμα που είναι πνεύμα. Επομένως, μπορεί να πάρει
  οποιαδήποτε εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένου ενός όμορφου αθώου παιδιού. Ναι, είναι εντυπωσιακό.
  Το κορίτσι του Σατανά έγνεψε καταφατικά.
  -Πάλεψε, αλλά όσο για το σώμα σου... Όλα στη ζωή εξαρτώνται από τα ουράνια ύψη... Αλλά η τιμή μας, αλλά η τιμή μας εξαρτάται μόνο από εμάς!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά και όρμησε στη μάχη.
  Εδώ ήρθαν ξανά μαζί με τον μεγάλο μάστορα των αγώνων τουρνουά Richard the Lionheart. Και ήταν ένας σκληρός αγώνας. Ο Ρίτσαρντ κέρδισε κορυφαία ταχύτητα προσπαθώντας
  πετάξετε ένα τολμηρό νεαρό, ή μάλλον ένα παιδί. Ο Άλμπερτ ήταν συναρμολογημένος και έτοιμος. Αποφεύγοντας το σαρκοφάγο χτύπημα της λόγχης του βασιλιά, το αγόρι οδήγησε το όπλο του κατευθείαν στον λαιμό.
  Και ο πανίσχυρος Richard the Lionheart για πρώτη φορά στην ιστορία των αγώνων τουρνουά πέταξε έξω από τη σέλα. Ένα χτύπημα στο λαιμό είναι ήδη πολύ ευαίσθητο και θανατηφόρο.
  Ο κήρυκας ανακήρυξε τον Άλμπερτ νικητή. Ηττήθηκε λοιπόν ο μεγάλος βασιλιάς του Μεσαίωνα και ένας πραγματικός θρύλος, διάφοροι γρύλοι και παραμύθια, ο ήρωας των Σταυροφοριών
  απλά ένα αγόρι περίπου δεκατριών ετών που δεν είχε καν μουστάκι και μόλις άρχισε να κοιτάζει τα κορίτσια.
  Τέτοια είναι η μεγάλη αίσθηση της μονομαχίας.
  Ωστόσο, αυτό δεν είναι το τέλος. Στον τελικό, η πιο ενδιαφέρουσα μάχη με τον ίδιο τον Ivanhoe. Αν και ο Ivanhoe είναι ήδη είκοσι πέντε ετών, φαίνεται νεότερος και δεν έχει σχεδόν καθόλου γένια και
  μουστάκι. Από ότι είναι αδύνατος και κοντός μοιάζει με έφηβο. Το πλεονέκτημά του σε ύψος και βάρος έναντι του Αλβέρτου είναι μικρό. Αν και είναι ξεκάθαρο ότι ένας άντρας περίπου είκοσι πέντε,
  θα είναι σε κάθε περίπτωση μεγαλύτερο από έναν έφηβο δεκατριών ετών.
  Ο πρίγκιπας Άλμπερτ είδε πώς ο Ivanhoe νίκησε πολύ ψηλότερους και βαρύτερους ιππότες από τον ίδιο. Και κατάλαβε ότι αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός. Με τους οποίους θα είναι δύσκολο να παλέψεις.
  Σε κάθε περίπτωση όμως έρχεται ο τελικός και όποιος κερδίσει θα λάβει ένα πολύτιμο έπαθλο. Αν και έχει πολύ νόημα το βραβείο που λαμβάνεται σε ένα όνειρο;
  στον πρίγκιπα Αλβέρτο εμφανίστηκε ξανά το κορίτσι-Σατανάς. Κούνησε τις χρυσές μπούκλες της και απάντησε:
  -Μη φοβάσαι! Σύντομα θα ξυπνήσεις και θα είσαι πάλι σκλάβος! Αλλά αν έχετε διαβάσει τη Βίβλο, τότε ξέρετε ότι ο Παντοδύναμος υπέβαλε τους υπηρέτες του σε μια σκληρή δοκιμασία.
  Και πρέπει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες για να δυναμώσεις και να μετριάσεις ψυχή και σώμα!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε χαμογελώντας.
  "Αν και ένα σώμα χωρίς ψυχή δεν είναι σώμα, αλλά πόσο αδύναμη είναι η ψυχή χωρίς σώμα!"
  Και το αγόρι-πρίγκιπα γέλασε, βγάζοντας τα δόντια του.
  Και έτσι πήγαν στις λίστες - αυτό το μαχητικό ζευγάρι. Ο διάσημος Ivanhoe και το ανερχόμενο αστέρι των τουρνουά: ο πρίγκιπας Albert. Και εδώ είναι, ένας εύθραυστος άνθρωπος και συνηθισμένου μεγέθους για
  δεκατριάχρονο αγόρι συγκλίνουν μαζί. Το άλογο του Ivanhoe είναι όμορφο και επίσης λευκό, όπως του Albert. Και είναι υπέροχο όταν δύο ευκίνητοι και τεχνικοί πολεμιστές πρόκειται να πολεμήσουν.
  σύμφωνα με τους ιπποτικούς κανόνες.
  Και τότε ακούγεται το γκονγκ και δύο εξαιρετικοί μαχητές συγκλίνουν. Τρέχουν ο ένας προς τον άλλον. Και τινάζουν τα δόρατά τους. Και εδώ είναι. Ο Ivanhoe είναι επιδέξιος και κατάφερε να χτυπήσει τον Albert με μια ασπίδα.
  Αλήθεια, το δόρυ γλίστρησε. Και ο Άλμπερτ ευστόχησε στο γείσο, αλλά και αστόχησε. Και δεν το έκανε πολύ καλά. Ο Ivanhoe έβγαλε το κεφάλι του την τελευταία στιγμή και το δόρυ
  γλίστρησε πάνω από το κράνος.
  Εδώ ο πρώτος γύρος έληξε ισόπαλος. Και πάλι έφιπποι οι ιππότες διασκορπίστηκαν σε διάφορες κατευθύνσεις. Πέντε λεπτά παύση και μαζεύονται ξανά. Και πηδάνε με μεγάλη ενέργεια και δύναμη.
  Ο Άλμπερτ είδε τώρα ότι ο ομόλογός του είχε υψηλή ταχύτητα και ευκινησία. Και η ταχύτητά του θα είναι καλή βοήθεια.
  Εδώ έρχονται ξανά μαζί. Αυτή τη φορά, ο Ivanhoe στόχευσε στο γείσο, αλλά ο Albert απέφυγε και χτύπησε το κέντρο της ασπίδας με το δόρυ του. Το δόρυ έσπασε από το χτύπημα, αλλά ο Ivanhoe κατάφερε να αντισταθεί
  στη σέλα Έτσι ο αγώνας εξελίχθηκε ξανά σε ισοπαλία.
  Και οι δύο ιππότες χώρισαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τότε το κορίτσι του Σατανά εμφανίστηκε ξανά στον Άλμπερτ. Ήταν όμορφη και αστεία. Το κορίτσι του Εωσφόρου φώναξε:
  - Λοιπόν, αγόρι μου είσαι έτοιμος για μάχη;
  Ο Άλμπερτ τραγούδησε αστειευόμενος:
  Ο στρατιώτης είναι πάντα υγιής
  Ο στρατιώτης είναι έτοιμος για όλα...
  Και σκόνη σαν από χαλιά,
  Ξεφεύγουμε από τη μέση
  Και δεν θα σταματήσει
  Και μην αλλάζετε πόδια...
  Τα πρόσωπά μας λάμπουν
  Γυαλιστερές μπότες!
  Το κορίτσι του Σατανά έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, βλέπω ότι είσαι έτοιμη! Και αρκετά υγιές!
  Ο Άλμπερτ κελαηδούσε με ένα χαμόγελο:
  - Σκοπεύω να πολεμήσω απεγνωσμένα!
  Το κορίτσι του Σατανά απάντησε χαμογελώντας:
  - Είσαι γενναίος μαχητής! Λοιπόν, ο τρίτος αγώνας θα είναι καθοριστικός!
  Εδώ είναι και οι δύο μαχητές ξανά στις λίστες. Και έτοιμοι να μεταβούν μεταξύ τους. Ο Άλμπερτ, συντονίζοντας, τραγούδησε:
  - Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη,
  Αφήστε τον να τραγουδήσει μαζί μας...
  Όποιος είναι χαρούμενος, γελάει...
  Ποιος θέλει να πετύχει
  Όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!
  Κι έτσι άρχισαν να μαζεύονται, μαστιγώνοντας τα άλογα. Και τα δόρατά τους κινούνταν με βάδισμα. Ο Άλμπερτ αυτή τη φορά σκέφτηκε ένα κόλπο. Κι άσε τον εχθρό να τον κουνήσει στο γείσο, αγόρι
  μόνο την τελευταία στιγμή απέφυγε πώς θα χτυπούσε τον Άιβανχοε στο πόδι με ένα δόρυ. Ούρλιαξε και πέταξε από το άλογο προς τα εμπρός, ανάποδα. Και πάλι ακούγεται πανηγυρική - νίκη!
  Και έτσι ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανακηρύσσεται νικητής. Και του δίνουν ένα έπαθλο: ένα χρυσό άλογο. Το αγόρι το παίρνει για τον εαυτό του, αλλά είναι βαρύ, δεν μπορεί να σηκωθεί μόνο του. Τέσσερα μυώδη χωρικά κορίτσια σήκωσαν το άλογο. Και τον κουβαλούσαν στους ώμους τους.
  Ο Άλμπερτ τραγούδησε:
  - Καράτε αγόρι
  Θα λάβετε ένα έπαθλο!
  Και τότε εμφανίστηκε το κορίτσι-Σατανάς και έγνεψε:
  - Για πολύ καιρό ονειρευόμουν έναν τέτοιο επιβήτορα από καθαρό χρυσό!
  Ο Άλμπερτ ξαφνιάστηκε:
  - Χρειάζεσαι πραγματικά χρυσό!;
  Το κορίτσι του Σατανά απάντησε χαμογελώντας:
  - Φυσικά και όχι! Αλλά αυτό το άλογο κατασκευάστηκε από ιπποτικούς δασκάλους και έχει μια ιδιαίτερη μαγική ενέργεια μέσα του. Και πολύτιμα μαγικά αντικείμενα χρειάζονται ακόμη και οι πιο τέλειοι και όμορφοι
  άγγελος στο σύμπαν!
  Το αγόρι πρίγκιπας έγνεψε καταφατικά.
  - Θα πάψω να είμαι σκλάβος;
  Το Satan Girl κούνησε το κεφάλι της.
  - Οχι ακόμα! Δεν έχεις δουλέψει ακόμα το δώρο σου! Αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι ο Τζένγκις Χαν ήταν κάποτε σκλάβος!
  Η νεαρή καλλονή στάμπαρε τις γόβες της. Το άλογο εξαφανίστηκε. Και ο πρίγκιπας Αλβέρτος δεν πρόλαβε να κλείσει μάτι, καθώς... ξύπνησε!
  Και πάλι, είναι απλώς ένα ξυπόλητο αγόρι με τα μαγιό του. Ο οποίος του δίνουν μια μερίδα μπούρδα για πρωινό και τον αράζουν σε ένα καρότσι μαζί με άλλα αγόρια. Αυτή τη φορά ένα από τα
  έπεσαν καμήλες και αποφάσισαν να αναγκάσουν τα παιδιά να τραβήξουν το βαγόνι ταυτόχρονα.
  Βρήκαμε καινούργιο αλεύρι, κουβαλώντας ένα φορτίο και παροτρύναμε τους τύπους να συνεχίσουν με μαστίγια. Ο Άλμπερτ τράβηξε το βαγόνι σαν πηδάλιο στο άροτρο. Και δεν ένιωθα καθόλου άνετα. Η διάθεσή του ήταν συννεφιασμένη.
  Το αγόρι τραγούδησε για να φτιάξει το κέφι:
  Η μοίρα σου είναι στην ισορροπία
  Οι εχθροί είναι γεμάτοι θάρρος...
  Αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχουν φίλοι,
  Αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχουν φίλοι...
  Και δόξα τω Θεώ φίλοι
  Υπάρχουν σπαθιά!
  Όταν ο φίλος σου είναι στο αίμα
  Από τη θυσία υπάρχει αγάπη...
  Μπορείς να είσαι αυτός
  Σαν πατέρας...
  Αλλά μην τηλεφωνήσετε σε έναν φίλο
  Είσαι δειλός και ψεύτης!
  Το αγόρι αισθάνθηκε πολύ ενθουσιώδες και μαχητικό μετά από ένα τέτοιο τραγούδι. Και έσπρωξε το βαγόνι με ενέργεια, ακουμπώντας τα γυμνά, παιδικά του πόδια στην καυτή άμμο, και ένιωθε σαν πραγματικός ιππότης από το Τάγμα του Άστρου.
  Μετά από αυτό το όνειρο, ο Βλαντιμίρ-Μιχαήλ Γκορμπατσόφ-Πούτιν αποφάσισαν να τροποποιήσουν και τον Ποινικό Κώδικα. Δηλαδή να θεσπιστεί ποινική ευθύνη από την ηλικία των δέκα ετών. Το οποίο, φυσικά, είναι ωραίο. Και έξυπνος ταυτόχρονα.
  Πολλές δεκάδες εχθροί του λαού και αντιφρονούντες πυροβολήθηκαν. Πραγματοποιήθηκαν πολλές άλλες εκκαθαρίσεις.
  Ταυτόχρονα, ο Sobchak φυλακίστηκε και πολλοί ακόμη δημοκράτες - Gavriil Popov και άλλοι. Και ήταν εξαιρετικά δροσερό.
  Μετά από αυτό, ο Βλαντιμίρ-Μιχαήλ Γκορμπατσόφ-Πούτιν το πήρε και αποκοιμήθηκε.
  Ο Άλμπερτ περπάτησε πάλι ξυπόλητος και με τα ίδια κολυμβητήρια μέσα στην έρημο. Η χαρά των νικών τουρνουά που κερδίζονταν σε ένα όνειρο εξαφανίστηκε γρήγορα. Επιπλέον, δεν περπάτησε απλώς, αλλά
  σπρώχνοντας ένα βαρύ κάρο με άλλα παιδιά. Και ήταν αρκετά δυσάρεστο. Ναι, μπήκε σε ταγματάρχη. Και κουβαλήστε αυτό το βάρος. Και επιστρέψτε μόνο με ένα μαστίγιο.
  Ο Άλμπερτ αναστέναξε βαριά και έσπρωξε τον ζυγό, ακουμπώντας τα γυμνά του πόδια στην καυτή άμμο. Και το είχε βαρεθεί.
  Ήθελα να περιφράξω και να κόψω με σπαθιά.
  Και να είσαι σαν τον Μέγα Αλέξανδρο. Το αγόρι προσπάθησε να φανταστεί κάτι πιο ευχάριστο. Για παράδειγμα, ένα κορίτσι που κουβαλά μια κανάτα. Και είναι με ένα απλό αγροτικό φόρεμα, και τα πόδια της είναι μαυρισμένα, χαριτωμένα, ξυπόλητα και λαξευμένα. Το κορίτσι φαίνεται απλά υπέροχο με σαγηνευτική ομορφιά.
  Και φέρνει μια κανάτα με νερό σε ένα κουρασμένο, ιδρωμένο αγόρι, και βρέχοντας τα χείλη του, τον ρωτάει:
  - Γιατί είσαι ξυπόλητος και σχεδόν γυμνός που είσαι πρίγκιπας;
  Το αγοράκι απαντά αναστενάζοντας:
  - Πούλησα το σώμα μου στον Διάβολο και τώρα υποφέρω!
  Το κορίτσι ξαφνιάστηκε, χτυπώντας το μαυρισμένο, γυμνό πόδι της:
  - Σώμα? Συνήθως πουλάνε την ψυχή τους στον Σατανά!
  Ο Άλμπερτ είπε σοφά:
  - Πούλησα το προσωρινό για να κρατήσω το αθάνατο!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά και φίλησε το αγόρι στα χείλη ως απάντηση, λέγοντας:
  "Αγαπητό παιδί, καταλαβαίνεις σε τι καταδικάστηκες;"
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, το καταλαβαίνω, παρόλο που είναι πολύ αργά!
  Το κορίτσι το πήρε και τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Κάλλιο αργά παρά ποτέ,
  Κάλλιο αργά παρά ποτέ...
  Εσύ κι εγώ λοιπόν καταλάβαμε
  Τα καλύτερα χρόνια, χρόνια!
  Το αγόρι ένιωσε ότι το κορίτσι του έσπρωχνε ξανά μια κανάτα με νερό, επιτρέποντάς του να πιει μια γουλιά ιαματική υγρασία. Τότε τα χέρια της περνούν πάνω από τα αδύνατα πλευρά του αγοριού.
  Σημείωσε:
  - Έχασες βάρος στη σκλαβιά!
  Ο Άλμπερτ δήλωσε κατηγορηματικά:
  Δεν χρειάζομαι επιπλέον λίπος!
  Η κοπέλα έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Ναι, είναι σαν να κάνεις γυμναστήριο δωρεάν!
  Το αγόρι έγνεψε με ενθουσιασμό.
  - Ναι, πολλοί δεν θα έβλαπταν να χάσουν βάρος!
  Το κορίτσι τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Αλλά η δίαιτα, μην τρώτε αυτό ή εκείνο,
  Και μην αφήσετε τα πόδια σας να κουραστούν από το περπάτημα...
  Εδώ είναι μια δίαιτα για να λάβετε υπόψη το λίπος,
  Ταυτόχρονα, δεν παχαίνουν και τραγουδούν για την αγάπη!
  Ο Άλμπερτ έγινε πιο χαρούμενος και τραγούδησε:
  - Τι είδους πιάτα, τι είδους πιάτα,
  Πάρτε τα όλα μαζί σας
  Κρίμα που δεν με εκτελούν συχνά
  Τρέφονται μόνο για να σκοτώσουν!
  Και το αγόρι ήταν από όλα αυτά σαν να ήταν στον έβδομο ουρανό.
  Αυτό είναι πραγματικά το επίτευγμα ενός μαχόμενου παιδιού.
  Το κορίτσι ήταν υπέροχο.
  Άρχισαν να χτυπούν τα χέρια τους και να γελούν.
  Και το να σπρώχνει το κάρο έγινε πιο διασκεδαστικό για το αγόρι. Ένας από τους νεαρούς σκλάβους κατέρρευσε από εξάντληση.
  Ο επιστάτης άρχισε να τον χτυπά με ένα μαστίγιο. Το αγόρι κίνησε αβοήθητα τα χέρια και τα πόδια του, δεν είχε τη δύναμη να σηκωθεί.
  Ο Άλμπερτ φώναξε αγανακτισμένος:
  - Μην τον χτυπάς! Δεν μπορείς να δεις ότι είναι στο γκρογκ!
  Σε απάντηση, ο επόπτης χτύπησε και τον Άλμπερτ. Το αγόρι ούρλιαξε. Αμέσως, δύο μεγαλόσωμοι άντρες άρχισαν να χτυπούν τον νεαρό πρίγκιπα.
  Το αγόρι προσπάθησε απεγνωσμένα να σπάσει τα σχοινιά δένοντας τα χέρια του.
  Ο έμπορος με ένα πολυτελές τουρμπάνι παρήγγειλε:
  - Αρκετά! Αυτό το αγόρι πρέπει να πουληθεί στην αγορά! Και δώσε του νερό, να περάσει ελαφρά!
  Ο Άλμπερτ σταμάτησε να χτυπά. Κινήθηκε τραβώντας το σχοινί και μαζί με τα άλλα αγόρια έσυρε ξανά το κάρο.
  Η διάθεση έγινε πολύ πιο χαζή και αποκρουστική. Αν και από την άλλη ο έμπορος έδειξε ρεαλιστικό έλεος και δεν έσφαξε τα εμπορεύματα.
  Ναι, ένας σκλάβος είναι καλύτερο να πουλάς παρά να σκοτώνεις...
  Ο Άλμπερτ έσερνε ένα βαρύ φορτίο, μύρισε από τα ρουθούνια του τη μυρωδιά ιδρωμένων, βρώμικων κορμιών αγοριών και ένιωθε δίψα και κουρασμένος.
  Προσπάθησε να ξυπνήσει ξανά.
  Θυμήθηκα πώς έδιωξε τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο από τη σέλα και ήταν πολύ ωραίο. Ο Ρίτσαρντ ηττήθηκε, είναι τόσο όμορφο.
  Και ιδού τα αγόρια μαζί του: αδύνατος, ιδρωμένος, βρώμικος, κουρελιασμένος. Και είναι καταπονημένοι. Και είναι πολύ δύσκολο. Ήταν πολύ δύσκολα εδώ γύρω.
  Ο Άλμπερτ φαντάστηκε την πριγκίπισσα να οδηγείται στο ικρίωμα. Της βγάζουν τα πανάκριβα ρούχα, όλα κοσμήματα, βγάζοντας πρόχειρα τα σκουλαρίκια της από τα αυτιά. Περαιτέρω ακριβά παπούτσια με πέρλες.
  Και μετά εσώρουχα... Αντίθετα, βγάζουν μόνο γκρι τσουβάλι. Και είναι ξυπόλητη, σχεδόν γυμνή, με κοντό τσουβάλι πηγαίνει στο ικρίωμα. Και το κοινό την κοιτάζει με ανυπομονησία γυμνή,
  γυμνά πόδια σχεδόν μέχρι τους γοφούς. Αλλά μια πριγκίπισσα με χρυσαφένια μαλλιά που πέφτουν πάνω από μια γκρίζα τσάντα και γυμνά, λεπτά πόδια φαίνεται ακόμα πιο όμορφη.
  Και το κοινό βρυχάται κυριολεκτικά από χαρά.
  Ο Άλμπερτ έχει ζωηρή φαντασία. Να τι όμορφο κορίτσι είναι. Και οι γκρι ρόμπες της φυλακής τονίζουν τη γλυκιά, υγιή λευκότητα του προσώπου της και τις χρυσές, κυματιστές μπούκλες των μαλλιών της.
  Και πόσο όμορφα και χαριτωμένα τα γυμνά πόδια της, τέλειο, κανονικό σχήμα. Και πόσο γκρι είναι το φούτερ με κουκούλα, τονίζοντας τη λεπτή φιγούρα και τις ιδανικές αναλογίες του.
  Έρχεται στο κατάστρωμα, όπου ένας τεράστιος δήμιος περιμένει την πριγκίπισσα. Και το τσεκούρι του είναι μεγάλο, και αιχμηρό - λάμπει στον ήλιο.
  Το κορίτσι έγινε ακόμη πιο χλωμό, αλλά διατήρησε την εμφάνιση της ηρεμίας. Ο δήμιος ξεγύμνωσε τα μεγάλα αλλά κακώς περιποιημένα δόντια του. Πολυάριθμοι φρουροί στέκονταν τριγύρω, και το πλήθος χάρηκε.
  Οι άντρες ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα από το θέαμα μιας όμορφης κοπέλας που επρόκειτο να αποκεφαλιστεί. Φαινόταν τόσο συγκινητική και όμορφη.
  Εν τω μεταξύ, ο κήρυξ ανακοίνωσε:
  - Λόγω του ιδιαίτερου κινδύνου του εγκληματία και της έλλειψης μετάνοιας, η ανθρώπινη θανατική ποινή με αποκεφαλισμό αντικαθίσταται από δημόσια βασανιστήρια και βασανιστήρια παρουσία πλήθους.
  Και τα βασανιστήρια θα διαρκέσουν όσο ο εγκληματίας δεν εγκαταλείπει το πνεύμα!
  Ο Τόλκα χαιρέτησε μια τέτοια ανακοίνωση με χαρά - πράγμα που σημαίνει ότι το μαρτύριο της πριγκίπισσας θα είναι μακρύ. Το κορίτσι χλόμιασε ακόμα περισσότερο. Την περίμενε μια τρομερή μοίρα.
  Αρκετοί ισχυροί, προηγουμένως κρυμμένοι δήμιοι εμφανίστηκαν. Έσυραν ένα ράφι στο ικρίωμα και μετέφεραν επίσης συσκευές βασανιστηρίων και τσιμπίδες. Το τζάκι έχει ήδη πάρει φωτιά.
  Σε αυτό άρχισαν να ζεσταίνονται λαβίδες, γάντζοι, ράβδοι, λοστοί, τρυπάνια κ.ο.κ. Τα βασανιστήρια υποσχέθηκαν να είναι μακρά και περίπλοκα. Ξυπόλητες υπηρέτριες έφεραν και ένα σκάφος
  με ελαιόλαδο, κουβάδες με νερό μέσα στους οποίους επέπλεε πάγος και σακουλάκια αλάτι και πιπέρι. Η πριγκίπισσα αντιμετώπισε μια σκληρή ανάκριση.
  Έτσι οι δήμιοι πήραν και έσκισαν την γκρίζα ρόμπα της κοπέλας, εκθέτοντας το όμορφο, σαγηνευτικό κορμί της. Ήταν πολύ δροσερό. Μια τέτοια ομορφιά στέκεται γυμνή μπροστά στους δήμιους.
  Ο ανώτερος βασανιστής έδωσε ένα σημάδι. Η πριγκίπισσα έσφιξε τα χέρια της και σύρθηκε στο ράφι.
  Ήταν έτοιμη να βιώσει σοβαρά βασανιστήρια τώρα. Η πριγκίπισσα προσπάθησε απεγνωσμένα να αντισταθεί. Όμως οι δυνάμεις ήταν άνισες. Οι δήμιοι αντιμετώπισαν το εύθραυστο κορίτσι και έδεσαν
  τα χέρια της πίσω. Στη συνέχεια, σήκωσαν τις συνδεδεμένες βούρτσες από το γάντζο και άρχισαν να τις σηκώνουν.
  Η πριγκίπισσα ούρλιαξε από τον πόνο στους ώμους και τις φλέβες της και άρχισε να λυγίζει. Οι δήμιοι την τράβηξαν από τους ώμους και έστριψαν. Ένα πένθιμο βογγητό ξέφυγε από το λαιμό της πριγκίπισσας. Και είναι γυμνή και τεντωμένη
  εμφανίστηκε στο σχοινί. Τα ξυπόλυτα πόδια της στριφογύριζαν σαν ποδήλατο. Ο δήμιος τη χτύπησε με ένα μαστίγιο στα γυμνά της πόδια. Τότε οι δήμιοι άρπαξαν από τα πόδια το κορίτσι με το πιο αισιόδοξο αίμα και φόρεσαν
  πάνω τους ένα δρύινο τετράγωνο, σφιχτά σφιγμένο στις τρύπες. Το βάρος του κορμιού του κοριτσιού αυξήθηκε και ούρλιαζε από αυξημένο πόνο.
  Ο ανώτερος βασανιστής έγνεψε καταφατικά. Από τη μια οι δήμιοι κρέμασαν μια λίβρα κι από την άλλη. Το σώμα της πριγκίπισσας απλώθηκε και τα γκρίνια έγιναν πιο δυνατά. Ο ιδρώτας κύλησε στο γυμνό κορμί της.
  Ακολούθησε η σειρά:
  - Δέκα χτυπήματα μαστιγίων με προσοχή.
  Ο δήμιος άρχισε να χτυπά, στο σώμα της πριγκίπισσας. Το δέρμα στην πλάτη του κοριτσιού πρήστηκε, αλλά δεν έσκασε. Και η δουλειά συνεχίστηκε. Η κοπέλα έσφιξε τα δόντια της και ούρλιαξε.
  Ο βασανιστής τελείωσε τον ξυλοδαρμό. Κοίταξε τον γέροντα. Εριξε:
  "Τώρα τηγανίστε τα τακούνια της!"
  Μερικοί δήμιοι άρχισαν να λιπαίνουν τα πέλματα του κοριτσιού έτσι ώστε το δέρμα να καίει περισσότερο και το μαρτύριο να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Άλλοι βασανιστές απλώθηκαν κάτω από τα γυμνά τους πέλματα
  ψιλά ξύλα για να τους βάλουν φωτιά, και να ανάψουν τη φωτιά.
  Η πριγκίπισσα σφύριξε από τον πόνο. Εδώ μια φλόγα άναψε κάτω από τα γυμνά πόδια της. Το κορίτσι πάγωσε στην αρχή. Άκουσε τα συναισθήματα. Μετά άρχισε να ουρλιάζει.
  Το πλήθος επευφημούσε σε ένδειξη επιδοκιμασίας. Μερικοί νεότεροι άντρες και αγόρια βάζουν ακόμη και τα χέρια τους στο παντελόνι τους για να ανακουφίσουν την ποθητή φαγούρα. Είναι πραγματικά υπέροχο - τέτοιο μαρτύριο.
  Και η πριγκίπισσα βρυχήθηκε... Θα μπορούσατε ακόμη και να διακρίνετε:
  - Μη με βασανίζεις! Θα σου πω τα πάντα!
  Αλλά εδώ ήταν μόνο από αυτήν που δεν χρειάζονταν πληροφορίες. Απλά μια επώδυνη και βάναυση εκτέλεση.
  Ο αρχιεκτελεστής διέταξε:
  - Πέντε εγκεφαλικά επεισόδια χωρίς προσοχή!
  Ο δήμιος, απλώνοντας διάπλατα τα πόδια του, άρχισε να χτυπά την πριγκίπισσα. Από το πρώτο χτύπημα έσκασε το δέρμα και χύθηκε αίμα. Η κοπέλα ούρλιαξε στην κορυφή των πνευμόνων της. Να μερικές ακόμη φορές με μαστίγιο.
  Τότε ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  -Προσθέστε ένα φως κάτω από τα πόδια!
  Οι δήμιοι άναψαν περισσότερο τις φλόγες. Και η πριγκίπισσα ούρλιαζε ήδη ασταμάτητα.
  Ο κύριος βασανιστής διέταξε:
  "Τώρα βάλε φωτιά στο στήθος της!"
  Οι δήμιοι έσπευσαν να αλείψουν τη γυμνή προτομή της κοπέλας με λάδι. Ανατρίχιασε από τις καυστικές πινελιές των χεριών της και ούρλιαξε από τον άγριο πόνο. Και οι δήμιοι της άλειψαν το στήθος και γελούσαν.
  Έπειτα, αφού τελείωσαν τις λερώσεις, της έφεραν έναν πυρσό. Και η φωτιά άναψε.
  Η πριγκίπισσα ουρλιάζει ξανά. Και το πλήθος είναι εκστασιασμένο. Οι άνθρωποι αγαπούν τόσο πολύ να παρακολουθούν βάναυσα βασανιστήρια. Και άκου τις κραυγές του κοριτσιού. Και επίσης το γεγονός ότι μυρίζουν
  φρέσκο ψητό κρέας. Και πόσο νόστιμο είναι και τόσο ευχάριστο να νιώθεις.
  Και η κοπέλα κάηκε ταυτόχρονα και το στήθος της και τα γυμνά της πέλματα. Μετά πάλι άρχισαν να χτυπούν με ένα μαστίγιο. Τα χτυπήματα έσκασαν ξανά το δέρμα και έριξαν αίμα. Ήταν πολύ οδυνηρό.
  Αλλά προφανώς αυτός ο δήμιος δεν ήταν αρκετός.
  Ο βασανιστής διέταξε:
  - Λαδώστε τον κώλο της!
  Και οι δήμιοι άρχισαν να πατούν τους γλουτούς της κοπέλας, αλείφοντάς τους με λάδι. Και κάπως έτσι θα ουρλιάζει η πριγκίπισσα από την ταπείνωση και τον πόνο. Και ήταν ήδη λερωμένη με όλα ξανά, η φωτιά φέρθηκε στους γλουτούς της.
  Η δάδα άναψε. Και το κορίτσι πονούσε τόσο πολύ. Και βρυχήθηκε όταν τηγανίστηκε ταυτόχρονα: στήθος, γόβες και γάιδαρο.
  Τότε ο ανώτερος δήμιος διέταξε να λιπάνει αυτήν και το στήθος της Αφροδίτης. Και ήταν ακόμα πιο ταπεινωτικό. Και πώς ξεκίνησε το πλήθος, πώς μούγκριζαν οι άντρες, και οι γυναίκες επίσης από ενθουσιασμό.
  Πόσο μεγαλεπήβολο και ξεδιάντροπο φαινόταν όλο αυτό. Πολλοί τράβηξαν και αυνανίστηκαν άνδρες και γυναίκες και ζευγάρωσαν ακριβώς στην πλατεία.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 12.
  Έτσι το στήθος του κοριτσιού της πριγκίπισσας λερώθηκε.
  Και μετά από αυτό, του έφεραν μια δάδα. Και πόνεσε τόσο πολύ για την πριγκίπισσα. Ούρλιαξε με μια φωνή που δεν ήταν δική της και κυριολεκτικά έστριψε από τον πόνο. Υπήρχε τόσο τρομερό βάσανο μέσα της.
  Η κοπέλα βασανίστηκε και βρυχήθηκε, την ανάγκασε μια μπελούγκα.
  Και οι δήμιοι δούλευαν ψητά. Εδώ, με εντολή του ανώτερου βασανιστή, μια από τις κατάτες έβγαλε μια καυτή ράβδο από το μαγκάλι και άρχισε να χτυπάει το κορίτσι με ατσάλι, κόκκινο από το θερμό μέταλλο.
  πίσω. Ένας άλλος χρησιμοποίησε λαβίδες, επίσης καυτές, και άρχισε να σπάει τα δάχτυλα στα γυμνά πόδια της κοπέλας με αυτές. Και ήταν εξαιρετικά οδυνηρό. Και η πριγκίπισσα υπέφερε πολύ.
  Απλώς υπέφερε αφόρητα και επέπλεε στον ωκεανό του απέραντου πόνου. Αλλά ένας άλλος δήμιος σήκωσε μια καυτή ράβδο. Και το έφερε στον κώλο της κοπέλας. Και μετά καθώς έσπρωξε
  τον πρωκτό της. Η πριγκίπισσα ούρλιαξε άγρια και λιποθύμησε από το σοκ του πόνου. Αμέσως, ένας κουβάς με παγωμένο νερό τη χτύπησε. Το κορίτσι έπεσε κάτω από τα τζετ του και ξύπνησε.
  Συνέχισαν να τη τηγανίζουν ξανά: γυμνά πέλματα, στήθος, στήθος, κώλο. Οι δήμιοι έσπασαν τα δάχτυλα των ποδιών της στα γυμνά της πόδια, έσπρωξαν μια καυτή ράβδο στον πρωκτό της και την χτύπησαν με ένα ατσάλινο μαστίγιο, κόκκινο από τη ζέστη, στην πλάτη της. Και ήταν πολύ άγριο και σκληρό.
  Και το πλήθος ήταν απολύτως ενθουσιασμένο από χαρά: αυτό είναι βασανιστήριο, αυτό είναι βασανιστήριο ...
  Και ο πρίγκιπας σκλάβος αηδίασε. Πώς μπορείς να εκφοβίσεις ένα κορίτσι έτσι. Αυτός είναι γενικά σοφιστικέ σαδισμός. Και έτσι είναι αδύνατο. Το αγόρι βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει.
  Εδώ ξανακοιμούνται. Ο αρχέμπορος είπε ότι αύριο θα ήταν στην πόλη και τα παιδιά θα πουληθούν εκεί.
  Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έφαγε λίγο, ήπιε λαίμαργα ένα μπολ με νερό και ξάπλωσε στην ακόμα ζεστή άμμο. Το αγόρι έκλεισε τα μάτια του και αποκοιμήθηκε σχεδόν αμέσως. Και ονειρευόταν...
  Σαν να ήταν σκλάβος από τον στρατό του Σπάρτακου. Και κάτι ξέρει. Συγκεκριμένα, ότι η Ελληνίδα Ευτιβίδα σχεδίαζε προδοσία και θέλει να δώσει στον Κράσσο το πονηρό σχέδιο του αρχηγού
  εξεγέρσεις. Και αυτό πρέπει να αποτραπεί. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε ένα όνειρο έχει ήδη κάποια ανάμνηση των προηγούμενων κατορθωμάτων του. Πώς, συγκεκριμένα, οδήγησε τους Ρωμαίους σε παγίδα.
  Αν και για αυτό έπρεπε να υπομείνει την ανάκριση κάτω από βασανιστήρια. Χωρίς να εμπιστεύονται απλά λόγια, οι Ρωμαίοι, για κάθε ενδεχόμενο, μαστίγωσαν τον ανιχνευτή και τον έκαψαν με ένα καυτό σίδερο
  τραχιά τακούνια ενός παιδιού. Ο Άλμπερτ δεν άλλαξε την κατάθεσή του. Και τότε οι Ρωμαίοι κινήθηκαν μέσα στο φαράγγι και έπεσαν σε μια παγίδα, όπου καταστράφηκαν.
  Τώρα ο Σπάρτακος αντιμετώπισε τον Κράσσο. Ο Σπάρτακος έχει περίπου εβδομήντα οκτώ χιλιάδες στρατιώτες και ο Κράσσος περίπου ογδόντα χιλιάδες. Επιπλέον, οι Ρωμαίοι έχουν μεγάλο πλεονέκτημα στο ιππικό.
  Έτσι οι πιθανότητες στη μάχη είναι ασαφείς. Δεν είναι όλοι οι σκλάβοι καλά εκπαιδευμένοι. Ωστόσο, ο Κράσσος έχει επίσης πολλούς νεοσύλλεκτους στα στρατεύματά του. Σε κάθε περίπτωση, ο Σπάρτακος έχει ετοιμάσει παγίδα.
  Φέρεται ότι ο Κρις, λόγω διαφωνιών, χωρίστηκε από τον Σπάρτακο και έγινε χωριστά οχυρωμένο στρατόπεδο.
  Ο Κράσσος, φυσικά, πρέπει να επιτεθεί στον Κρις και στη συνέχεια τη στιγμή της επίθεσης στις οχυρωμένες θέσεις των σκλάβων, ο Σπάρτακος θα χτυπήσει στο πίσω μέρος. Η Ελληνίδα Ευτιβίδα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, ερωτεύτηκε
  στον Σπάρτακο μέχρι τα αυτιά του. Όμως ο Σπάρτακος έμεινε πιστός στη Βαλέρια, τη χήρα του Σύλλα. Και τότε η Ευτιβίδα αποφάσισε με βάση τη ζήλια να εκδικηθεί. Ήδη έχει καταφέρει να αποπλανήσει την Ενόμαι. Και δύο λεγεώνες Γερμανών χάθηκαν. Και ο ίδιος ο Ενομαί έπεσε τρυπημένος από πολλά ξίφη. Η ίδια η Ευτιβίδα τραυματίστηκε τότε και παραλίγο να πεθάνει. Άρα δεν υπήρχαν μάρτυρες
  και απολάμβανε την πλήρη εμπιστοσύνη του Σπάρτακου.
  Και η Ευτιβίδα έκρυψε επιδέξια τη ζήλια της. Η Άλμπετ ήξερε από το βιβλίο ότι η Ευτιβίδα ήταν η προδότης που θα πλαισίωνε τον Κρις. Και τότε η πορεία του πολέμου δεν θα στραφεί υπέρ των ανταρτών. Αφού ο θάνατος τριάντα χιλιάδων Σπαρτακιστών είναι μεγάλη απώλεια.
  Εκτός από το γεγονός ότι η Ευτιβίδα μετέφερε το σχέδιο του Σπάρτακου στον Κράσσο, παρέσυρε και τον Κρις έξω από τις οχυρωμένες θέσεις. Συνειδητοποιώντας αυτό, ο Άλμπερτ αποφάσισε να αναχαιτίσει αυτό το κορίτσι στο δρόμο για το Κράσσο.
  Γνώριζαν την Ευτιβίδα. Μια Ελληνίδα βλέποντας ένα όμορφο, ξανθό, μυώδες αγόρι, έγινε φίλος μαζί του. Και μάλιστα έδωσε ένα μάθημα αγάπης, το οποίο ήταν πολύ ωραίο.
  Στην πραγματικότητα, το να μάθεις ένα αγόρι να ευχαριστεί μια γυναίκα είναι πολύ ωραίο και ευχάριστο για ένα κορίτσι που ήταν στην πραγματικότητα μια ακριβή ιερόδουλη. Και οι ιερόδουλες συχνά έλκονται από αθώα αγόρια. Απολαμβάνουν απλώς μοναδική ευχαρίστηση από αυτόν και τους πιο φυσικούς οργασμούς. Ο Άλμπερτ θα ήταν μια νεαρή παρθένα. Και από τις πινελιές της ομορφιάς πετάχτηκε στη ζέστη, μετά στο κρύο. Επιπλέον, η Ευτιβίδα μοιάζει μόνο με νεαρή κοπέλα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ήδη πάνω από τριάντα ετών και πόσους άντρες έχει δοκιμάσει.
  Έκανε μια περιουσία και λύτρωσε τον εαυτό της από τους σκλάβους παρέχοντας σεξουαλικές υπηρεσίες σε πλούσιους πατρίκιους. Και τότε συνάντησε ένα αγόρι, τόσο όμορφο. Λοιπόν, πώς να μην τον παρασύρεις;
  Ο Άλμπερτ, φυσικά, του άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αν και ανησυχείς τόσο πολύ που φαίνεται ότι η καρδιά σου κοντεύει να πεταχτεί από το στήθος σου. Και μετά από αρκετούς αμοιβαίους και βίαιους οργασμούς, είστε τόσο εξαντλημένοι,
  που σε παίρνει ο ύπνος ακριβώς στα μαξιλάρια στις σκηνές.
  Ο Άλμπερτ, φυσικά, δεν ήθελε να βλάψει ο Ευτιμπίδης. Αλλά με κάποιο τρόπο οι επαναστάτες πρέπει να σωθούν από την παγίδα. Θυμόμαστε τα απαλά χάδια που μοιάζουν με νεαρό κορίτσι, αλλά την πραγματικότητα μιας σοφιστικέ γυναίκας.
  Ο Άλμπερτ θυμήθηκε ότι ο ίδιος ήταν γιος ενός ευγενούς πατρίκιου που χρωστούσε μεγάλα χρηματικά ποσά στον Κράσσο. Και τότε η οικογένεια πουλήθηκε ως σκλάβα. Έβγαλαν ένα όμορφο χιτώνα, παντελόνι, μπότες και ένα καπέλο από το αγόρι. Γδύθηκε στον στόχο, και έστειλε στο δουλεμπόριο. Πόσο ντροπιαστικό ήταν. Αυτόν και τον αδερφό του αγόρασε ένας πατρίκιος και τον έστειλε στα λατομεία. Αν και τα αγόρια
  ήταν μόλις επτά ετών. Και τα κορίτσια και η μητέρα πήγαν στις φυτείες, δουλειές στο χωράφι. Τουλάχιστον είναι έξω στο ύπαιθρο. Μαζί με τον αδελφό του, είναι γυμνοί και μαστιγωμένοι από το μαστίγιο του επόπτη,
  σπρώχνοντας ένα καρότσι για έναν ενήλικο σκλάβο. Δούλεψαν σκληρά. Το καλοκαίρι φυσικά στη νότια Ιταλία είναι ζεστό και όταν δουλεύεις σκληρά. Αλλά το χειμώνα κάνει κρύο.
  Τα παιδιά προσαρμόστηκαν γρήγορα στα φορτία. Και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έγιναν πιο δυνατοί. Και παρόλο που ήταν όλοι οκτώ χρονών, τα ξυπόλυτά τους κερατινοποιήθηκαν σε κοφτερές πέτρες. Και μετά τους δόθηκε μια ώθηση
  το καρότσι είναι πιο βαρύ. Και ταυτόχρονα άρχισαν να το χρησιμοποιούν και σε άλλες δουλειές. Οι σκλάβοι τρέφονταν καλά. Εναλλάσσονταν εργασίες στο ορυχείο και στην επιφάνεια για να μην λυγίζουν τόσο γρήγορα.
  Έτσι τα παιδιά μεγάλωσαν και δυνάμωσαν. Και μάλιστα τους πήγαν στο σχολείο μαθητευόμενοι μονομάχοι. Εκεί ο Άλμπερτ και η Γέτα γνώρισαν τον Σπάρτακο. Που έχει ήδη κερδίσει την ελευθερία
  και έβγαζε καλά λεφτά ως δάσκαλος ξιφασκίας και ετοίμασε εξέγερση.
  Αρχικά, οι σκλάβοι δεν ήταν πολύ τυχεροί - η πλοκή αποκαλύφθηκε. Αλλά ένα μικρό απόσπασμα σκλάβων δραπέτευσε ακόμα από το σχολείο. Και γεμάτος με φυγάδες, κατέφυγε στον Βεζούβιο.
  Η πρώτη επίθεση των Ρωμαίων λεγεωνάριων στην κορυφή αποκρούστηκε. Αλλά τότε ο Σπάρτακος οδηγήθηκε σε παγίδα. Εκεί, οι σκλάβοι θα είχαν πεθάνει από την πείνα. Αλλά ο Σπαρτάκ μάντεψε να υφάνει τις σκάλες.
  Οι σκλάβοι κατέβηκαν και σκότωσαν ξαφνικά τους Ρωμαίους με ένα χτύπημα από τα μετόπισθεν. Έτσι η ένδοξη νίκη έκανε τον Σπάρτακο διάσημο και σύντομα συγκέντρωσε μεγάλο στρατό. Προκάλεσε αρκετές ήττες στους Ρωμαίους, και νίκησε ακόμη και δύο προξένους. Και τώρα ο Κράσσος έγινε αντίπαλός του. Όχι μόνο ένας υπέροχα πλούσιος πατρίκιος, αλλά και ένα μέλος της τριάδας: Σύλλας, Πομπήιος, Κράσσος, που έχει εμπειρία σε μάχες. Ο Ιούλιος Καίσαρας αρνήθηκε να ηγηθεί του ρωμαϊκού στρατού για να πολεμήσει τον Σπάρτακο. Ναι, και τότε ο Julius ήταν πολύ νέος, και μέχρι στιγμής δεν έκανε μεγάλη χρήση
  εξουσία. Και ο δημοφιλέστερος και καλύτερος διοικητής της Ρώμης Πομπήιος πολέμησε στην Ανατολή. Άρα η υποψηφιότητα του Κράσσου πρέπει να αναγνωριστεί ως η καλύτερη. Και ο Άλμπερτ είχε τις δικές του παρτιτούρες γι' αυτόν.
  Η μητέρα του, με σκισμένο χιτώνα και ξυπόλητη, δούλευε σκληρά με τις τρεις κόρες της στο χωράφι. Ήταν βαθιά καμένη από τον ήλιο και τα ξυπόλυτα πόδια της είχαν σκληρύνει, αλλά φαινόταν ακόμα καλύτερη.
  Η αναγκαστική δίαιτα και η συνεχής σωματική δραστηριότητα την έκαναν αδύνατη και μυώδη. Και η μέση της μητέρας του, που είναι ήδη πάνω από τα τριάντα, έχει γίνει σαν νεαρής κοπέλας. Τρεις κόρες μεγάλωσαν και δυνάμωσαν. Τα μαλλιά τους ήταν λευκασμένα από τον ήλιο και το δέρμα τους έγινε σκούρο. Με λίγα λόγια, η μητέρα και τα πέντε παιδιά στη σκλαβιά επέζησαν. Πού είναι όμως ο πατέρας;
  Χάθηκε στις εκστρατείες ή πλούτισε; Αυτό είναι άλλο ερώτημα!
  Ο Άλμπερτ, φορώντας μόνο μια εσοχή, έτρεχε στο δρόμο. Πρέπει να καταλήξουμε σε κάτι. Το να γκρεμίσουμε την Ευτιβίδα με ένα βέλος δεν είναι επιλογή. Και τι άλλο υπάρχει να σκεφτείς; Πώς να την σταματήσεις από το να πηδήξει
  στο Κρας; Μπορεί να υπάρχουν πολλές ιδέες, αλλά όλες έχουν ελαττώματα.
  Όπως στην εποχή του με τον Ένομα. Τότε ο Άλμπερτ δεν σκέφτηκε μια καλή ιδέα. Επιπλέον, ήλπιζε ότι ο Σπάρτακος θα ήταν στην ώρα του και δεν θα άφηνε τον Ένωμα τον πρόξενο Ήλιο να σπάσει.
  Όμως ο υπολογισμός δεν ήταν δικαιολογημένος. Ο Γερμανός δέχτηκε μια άνιση μάχη και μάλιστα επέτρεψε στις ανώτερες δυνάμεις της Ρώμης να περικυκλώσουν δύο λεγεώνες. Κι έτσι έπεσαν στο καζάνι και καταστράφηκαν.
  Όμως ο Σπάρτακος άργησε λίγο και δεν πρόλαβε να σώσει τον Ένομα. Είναι αλήθεια ότι οι Ρωμαίοι είχαν κουραστεί από τη μάχη με τις λεγεώνες των Γερμανών και οι Σπαρτακιστές τους γρήγορα τους νίκησαν.
  Το να σπάσεις τους σκλάβους - δύο Ρωμαίους προξένους - είναι πρωτόγνωρο γεγονός. Αυτό έκανε τον Σπάρτακο πραγματικά ανίκητο και θεωρήθηκε ο μεγαλύτερος διοικητής όλων των εποχών και των λαών.
  Όμως ο Σπάρτακος δεν πήγε στη Ρώμη, αλλά μετακόμισε στα βόρεια της Ιταλίας, όπου νίκησε ξανά τα ρωμαϊκά στρατεύματα, τα οποία υποτίθεται ότι κάλυπταν την αυτοκρατορία σε περίπτωση εισβολής των Γαλατών. Ο ίδιος ο Άλμπερτ τότε
  πολέμησε σαν ήρωας. Ήταν δυνατός πέρα από τα χρόνια του και, όπως τα περισσότερα αγόρια, πολύ ευκίνητος. Ο Άλμπερτ, σκληραγωγημένος στα λατομεία, περπατούσε πάντα ξυπόλητος με εσώρουχο.
  επίδεσμος. Ο χειμώνας στην Ιταλία είναι αρκετά ήπιος και παγωμένος και το χιόνι είναι σπάνιο. Αν και, φυσικά, όταν πέφτει έξω, και τρέχεις ξυπόλητος σε λευκό, χνουδωτό και δροσερό,
  είναι ακόμη και ωραίο. Τα πέλματα του αγοριού είναι τόσο σκληρά που δεν νιώθουν το κρύο. Φοριέται ξυπόλητος και γυμνός σε κάθε καιρό και στη βροχή και τουλάχιστον φτερνίζεται.
  Και ο Γέτα είναι επίσης αδερφός του - σχεδόν δίδυμος και συνομήλικος, σχεδόν το ίδιο ευκίνητος, έμπειρος και δυνατός.
  Ο Άλμπερτ αποφάσισε να ζητήσει τη συμβουλή του αδελφού του για το τι να κάνει.
  Πολύ λογικά πρότεινε:
  - Έχουμε ένα βάμμα από υπνηλία μούρα. Έλα στην Ευτιβίδα, δήθεν για μάθημα αγάπης, και ρίξε το στο ποτήρι της. Και θα κοιμάται το βράδυ και δεν θα καλπάζει στο στρατόπεδο του Crassu!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά! Αλλά πρέπει να βιαστούμε!
  Η Ευτιβίδα ήταν μαυρομάλλα και κοντή, ένα εύθραυστο κορίτσι με μικρό στήθος. Θα μπορούσε ακόμη και να την παρεξηγήσουν με μια έφηβη. Στον Άλμπερτ δεν φαινόταν καθόλου ηλικιωμένη γυναίκα και πήγε με χαρά να λάβει ένα μάθημα αγάπης. Η Ευτιβίδα αγαπούσε το παιδί με μεγάλη ευχαρίστηση, τέτοιας ηλικίας που μόλις είχε φτάσει στο μέγεθος να δίνει ευχαρίστηση
  κορίτσι. Αν και ήταν αρκετά μεγάλη για να γίνει η μητέρα του Άλμπερτ, φαινόταν τόσο αθώα και χυμώδης που ο Άλμπερτ έπεσε αμέσως σε πυρετό αγάπης.
  Η Ευτιβίδα, όμως, ήθελε να τερματίσει πιο γρήγορα αυτή τη φορά. κι εκεί άρχισε να λούζει με φιλιά το όμορφο αγόρι Άλμπερτ. Ύστερα τον σέλασε... Και τον κουβάλησε σε έξαλλο καλπασμό. Ο Άλμπερτ καβάλησε στην κούνια της ευτυχίας. Ήταν εκπληκτικά καλός και απλά υπέροχος. Η απόλαυση είναι απερίγραπτη. Και το αγόρι επίσης τσίριξε σαν γουρούνι με απόλαυση, και βόγκηξε ηδονικά
  από τους άγριους οργασμούς του Ευτιβιδίου. Το πιο δύσκολο κομμάτι θα σταματήσει εδώ. Η Ελληνίδα ήταν πολύ καλή και παρασύρθηκε από το κυνήγι της ηδονής. Ο Άλμπερτ, στα λατομεία και τη συνεχή και σκληρή εκπαίδευση των μονομάχων, ανέπτυξε εκπληκτική αντοχή στον εαυτό του. Άρα ήταν ικανός για πολλά. Και οι δύο εραστές έκαναν σεξ για αρκετές ώρες.
  Στο τέλος εξαντλήθηκαν και η Ευτιβίδα αποκοιμήθηκε στη μυώδη κοιλιά του αγοριού. Ο Άλμπερτ, με προσπάθεια θέλησης, νίκησε τον ύπνο και έσταξε βάμμα στο ποτήρι της Ελληνίδας. Μετά από αυτό ο Άλμπερτ αποκοιμήθηκε με ήσυχη τη συνείδησή του.
  Η Ευτιβίδα πραγματικά ξύπνησε και άπλωσε μηχανικά το χέρι της στο κύπελλο με το κρασί και το τελείωσε γρήγορα. Μετά πήρε το δρόμο της προς την έξοδο. Είναι απαραίτητο να ενημερώσουμε τον Κράσσο για το ύπουλο σχέδιο του Σπάρτακου. Είναι σίγουρη ότι θα εκδικηθεί τον αρχηγό της εξέγερσης. Η Ευτιβίδα φόρεσε τα σανδάλια της. Δεν ήθελε τα πόδια της να αγριεύουν. Αν και είναι ευχάριστο να γαργαλάμε ξυπόλητοι, στρογγυλοί,
  τραχύ τακούνι στο αγόρι. Είναι τόσο όμορφος και η σόλα του με κάλους δεν έχει χάσει καθόλου την αίσθηση του και μπορείτε να γαργαλήσετε αυτό το παιδί για να γελάσει.
  Είναι κρίμα να συλληφθεί ένα τέτοιο αγόρι. Αλλά θα ζητήσει από τον Κράσσο να της δώσει το αγόρι και θα γίνει σκλάβος του σπιτιού της. Και θα την ευχαριστεί μέχρι να μεγαλώσει.
  Και μετά θα τον στείλει στα λατομεία... Δεν υπάρχει καλύτερος μονομάχος στο τσίρκο, παλεύει πολύ καλά με τα σπαθιά και κερδίζει πολύ περισσότερα χρήματα στην αρένα.
  Το κορίτσι πήδηξε πάνω σε ένα άλογο. Αλλά πριν προλάβει να απομακρυνθεί από το στρατόπεδο, άρχισε να περιστρέφεται και έπεσε από το άλογό της. Τα νυσταγμένα μούρα λειτούργησαν.
  Τα ξημερώματα ο Σπάρτακος έφυγε από το στρατόπεδο για να κρυφτεί σε μια ενέδρα στο δάσος. Η Ευτιβίδα βρέθηκε αναίσθητη. Δεν ήταν δυνατό να την φέρει στα συγκαλά της. Το κορίτσι κοιμόταν βαθιά. Και την έβαλαν σε ένα βαγόνι όπου μεταφέρονται οι τραυματίες.
  Ο Αλβέρτος χάρηκε πολύ που κατάφερε να σώσει τον στρατό του Σπάρτακου από τον κίνδυνο. Και ότι έχει πετύχει πολλά.
  Στο μεταξύ, ο Σπάρτακος και ο Κρις χώρισαν. Οι σκλάβοι έχτισαν σημαντικές οχυρώσεις και επομένως μπορούσαν να αντέξουν την επίθεση του στρατού του Κράσσου. Οι σπαρτακιστές έκρυψαν όλα τα ίχνη και μεταμφιέστηκαν.
  Όλοι οι τυχαίοι βοσκοί συνελήφθησαν και κρατήθηκαν. Άρα ούτε μύγα δεν θα πετάξει.
  Ο Κράσσος έλαβε πραγματικά πληροφορίες ότι ο Σπάρτακος και ο Κρις μάλωναν και κινήθηκαν με τον στρατό του για να διασχίσουν. Περίμενε να συντρίψει τον Κρις και μετά να ασχοληθεί σοβαρά με τη Σπαρτάκ.
  Ο στρατός του Κράσσου ήταν μεγάλος, αλλά ταυτόχρονα πειθαρχημένος. Ο ίδιος ο Σπάρτακος κατάφερε επίσης να εκπαιδεύσει σκλάβους και νίκησαν μεγάλους στρατούς. Και στον στρατό του δεν ήταν μόνο σκλάβοι.
  Πολλοί ελεύθεροι πολίτες από τους φτωχούς εντάχθηκαν στον Σπάρτακο. Και ήταν πραγματικά ένα πανεθνικό κίνημα.
  Ο Κράσσος προχώρησε προς τον Κρις. Αυτός με τριάντα χιλιάδες επαναστάτες σκλάβους κλείστηκε σε μια οχυρή περιοχή. Ο Κράσσος έριξε στη μάχη έξι λεγεώνες. Πήγαν να εισβάλουν στον ψηλό άξονα πίσω από τον οποίο κατέφυγαν οι αντάρτες. Ο ίδιος ο Κρις, μαχόμενος λίγο πάνω από το μέσο ύψος, αλλά πολύ πλατύς ώμος και επιδέξιος, ένας από τους καλύτερους μονομάχους της Ρώμης, όρμησε στη μάχη.
  Πολέμησε με δύο σπαθιά ταυτόχρονα και στάθηκε στους τοίχους. Οι σκλάβοι πετούσαν προαποθηκευμένες πέτρες και γλάστρες με εμπρηστικό μείγμα. Οι Ρωμαίοι υπέστησαν σημαντικές ζημιές και τώρα η επίθεσή τους βαλτώθηκε. Πολλοί στρατιώτες του στρατού του Κράσσου χάθηκαν κάτω από τα τείχη. Τότε ο Κράσσος διέταξε με μανία να ρίξουν άλλες οκτώ λεγεώνες - σχεδόν όλο το πεζικό του. Και η σφοδρή επίθεση ξανάρχισε με νέο σθένος.
  Οι Ρωμαίοι ανέβηκαν μπροστά, ανεξάρτητα από τις απώλειες. Και κυριολεκτικά πέταξαν όλες τις προσεγγίσεις με τα πτώματα τους. Αλλά σκαρφάλωναν και σκαρφάλωναν. Ο Κρις πάλεψε με όλους.
  Πολέμησε και ο Αλβέρτος, ο οποίος αποφάσισε να μείνει με τους επαναστάτες, που ήταν σχεδόν τρεις φορές κατώτεροι σε αριθμό από τους Ρωμαίους, για να τους καλύψει στο πιο αδύναμο σημείο. Ο Άλμπερτ ήταν ένα πολύ ευκίνητο και δυνατό αγόρι. Το μαυρισμένο και μυώδες κορμί του έλαμψε κυριολεκτικά από τον ιδρώτα. Πολέμησε σαν πραγματικός ήρωας και έδειξε αμείωτο θάρρος.
  Και η γυμνή φτέρνα του χτυπά τον λεγεωνάριο στο πηγούνι. Αυτό θα κόψει. Και πάλι το αγόρι κόβει. Ο μύλος κάνει δεξίωση με σπαθιά και πέφτει το κομμένο κεφάλι ενός Ρωμαίου.
  Αυτό είναι το θάρρος και η δύναμή του.
  Ο Άλμπερτ είναι σκληρό παιδί. Και εδώ πάλι οι Ρωμαίοι στρατιώτες πέφτουν και πέφτουν. Και πάλι η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του αγοριού-πρίγκιπα σπάει το σαγόνι του λεγεωνάριου.
  Τελικά, ο Κράσσος ρίχνει στη μάχη την τελευταία του εφεδρεία των δεκαπέντε χιλιάδων ιππέων. Ολόκληρος ο στρατός, και μαζί με ενισχύσεις από τη Ρώμη, έφτασε σε δύναμη ογδόντα πέντε χιλιάδων, ρίχτηκε στην επίθεση. Και ήδη ξεχειλίζουν.
  Αλλά ο Σπαρτάκ, έχοντας μαντέψει τη χρονική στιγμή, αποσύρει σαράντα χιλιάδες πεζούς και οκτώ χιλιάδες ιππείς από την ενέδρα. Και μια νέα μάχη ξεκινά. Οι σκλάβοι επιτίθενται στον ρωμαϊκό στρατό
  προς τα πίσω. Και το χτύπημα και η επίθεση είναι τρομερή.
  Ο ίδιος ο Σπαρτάκ πηγαίνει στη μάχη. Παλεύει με δύο σπαθιά για να κόψει τα διπλά. Ένας πραγματικός γίγαντας, και σαν να υφαίνεται από ατσάλινους μύες. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσο χρονών είναι ο Σπάρτακος.
  Γεννήθηκε ελεύθερος, αλλά συνελήφθη ως αγόρι. Ήταν τότε μόλις εννέα ετών, αλλά φαινόταν δώδεκα και τον έστειλαν στα λατομεία. εκεί έδειξε την εξαιρετική του δύναμη και αντοχή και πουλήθηκε για πολλά χρήματα στους μονομάχους. Οι πιο δυνατοί και επιδέξιοι σκλάβοι πωλούνταν συχνά από τα λατομεία στα σχολεία του θανάτου. Θα μπορούσε να υπάρχει
  να πάρει ένα μεγάλο κέρδος. Και αυτός που έγινε μονομάχος είχε μια ευκαιρία για ελευθερία. Ήταν απαραίτητο μόνο να επιβιώσει μετά από εκατό αγώνες. Ο Σπάρτακος επέζησε και έγινε διάσημος.
  Και αφού έλαβε την ελευθερία του, εντάχθηκε στον ρωμαϊκό στρατό ως λεγεωνάριος. Εκεί, για ανδρεία και θάρρος, θα λάβει τον βαθμό του εκατόνταρχου, και πολλά βραβεία. Τότε όμως όταν εισέβαλαν οι Ρωμαίοι
  Ο Θράκης τράπηκε σε φυγή και πολέμησε ήδη μαζί με τους συμπατριώτες του. Συνελήφθη ξανά και πουλήθηκε σε μονομάχους χωρίς δικαίωμα απελευθέρωσης. Όμως συνέχισε να λάμπει στην αρένα
  Και στο τέλος παρασύρθηκε από τη γυναίκα του Σύλλα, την όμορφη Βαλέρια. Και μετά από μια άλλη ηχηρή νίκη του Σπάρτακου, έπεισε τον τρομερό σύζυγό της να συγχωρήσει τον ήρωα.
  Και ο Σπάρτακος ήταν ξανά ελεύθερος.
  Ναι, ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Και θεωρήθηκε ο καλύτερος μονομάχος σε ολόκληρη τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Τώρα χακάριζε τόσο απειλητικά, σαν πραγματικός ήρωας από έπος.
  Οι Ρωμαίοι έπεσαν κάτω από διπλό χτύπημα και συγκεκριμένα χάθηκαν. Και ήταν η ολοκληρωτική τους εξόντωση. Ο Crassus, φυσικά, προσπάθησε να σώσει πρώτα το δικό του δέρμα.
  Είναι σαφές ότι σε μια ξιφομαχία δεν είναι αντίπαλος του Σπάρτακου. Και τώρα οι Σπαρτακιστές νίκησαν τους Ρωμαίους.
  Ο Αλβέρτος, πολεμώντας, πήρε και με το γυμνό του πόδι έσπασε το σαγόνι ενός Ρωμαίου στρατηγού. Ήταν τόσο γενναίο αγόρι. Και αυτό ήταν το ηρωικό έπος του. Πώς πολέμησε αυτό το γενναίο αγόρι.
  Και πώς πολέμησαν άλλοι πολεμιστές. Συμπεριλαμβανομένων των Chris και Grannik και των υπολοίπων. Ήταν απελπισία και αιματοχυσία. Ο στρατός των μονομάχων νίκησε και ο στρατός των Ρωμαίων χάθηκε.
  Η υγρασία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας έπεσε στο έδαφος. Και ήταν μια πραγματική καταστροφή.
  Και ο Κράσσος πάνω σε ένα μαύρο άλογο έφυγε από το πεδίο της μάχης. Και ήταν η ήττα και η εξόντωση ενός μεγάλου στρατού. Περισσότεροι από τριάντα χιλιάδες Ρωμαίοι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από δεκαπέντε χιλιάδες αιχμαλωτίστηκαν.
  Στην πραγματικότητα, ο στρατός έπαψε να υπάρχει, ώστε να σταθεί στο δρόμο για τη Ρώμη. Και τώρα ο δρόμος της Σπαρτάκ προς την Αιώνια Πόλη είναι ανοιχτός.
  Κάποτε, οι σκλάβοι αρνήθηκαν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Και ήθελαν να πάνε στη Ρώμη. Και έλαβε έναν εξαιρετικό θρίαμβο σε αυτόν τον κόσμο και μια ήττα στην πραγματική ιστορία.
  Έτσι γυρίζει ο τροχός της τύχης. Και τι θα γίνει μετά...
  Ο Άλμπερτ δεν πρόλαβε να το δει αυτό, γιατί... ξύπνησε και χτυπήθηκε από τη μάστιγα του επόπτη.
  Ο Μιχαήλ-Βλαντιμίρ Γκορμπατσόφ-Πούτιν πέταξε στην Κίνα αφού κοιμήθηκε. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική. Αλλά τίποτα συγκεκριμένο εκτός από εμπορικές συμφωνίες. Απροσδόκητα οι Κινέζοι πρόσφεραν τους αιχμαλώτους τους στη Σιβηρία και τους βόλευε.
  Τότε ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν επέστρεψε και διέταξε την κατασκευή μνημείων του Μάο Τσε Τουνγκ και του Ντενγκ Σιαοπίνγκ.
  Μετά πήγε ξανά στο κρεβάτι και είδε?
  Ο Άλμπερτ προχώρησε προς την πόλη. Περίμενε μια αλλαγή στη μοίρα του. Και αυτό του έδωσε έμπνευση. Σύντομα θα πουληθεί σαν βοοειδή. Και είναι όμορφο.
  Περισσότερο σαν ακαθάριστο. Λοιπόν, ποιος θέλει να εκτεθεί σε τέτοια ταπείνωση.
  Το αγόρι χτύπησε τα γυμνά του πόδια στην άμμο και τραγούδησε:
  - Ένας περήφανος απόγονος των βασιλιάδων,
  Παραληρώ σαν σκλάβος και ανόητος!
  Και τότε οι επιτηρητές τον χτύπησαν με ένα μαστίγιο. Έπρεπε να σιωπήσω. Και πάλι το αυγούστο παιδί τραβούσε ένα βαρύ καρότσι, μαζί με άλλα παιδιά.
  Το αγόρι προσπάθησε να φανταστεί κάτι ευχάριστο.
  Για παράδειγμα, είναι ένα αγόρι που επιτίθεται στον στρατό του Αττίλα που επιτίθεται στη Ρώμη. Και πολεμά με σπαθιά, ενάντια στον στρατό των βαρβάρων που σέρνεται στις θέσεις της αυτοκρατορίας.
  Ο Άλμπερτ με τη γυμνή φτέρνα του κίνησε τον αρχηγό της επιτιθέμενης ορδής στο σαγόνι. Έπεσε νεκρός και τα δόντια της πέταξαν έξω από το στόμα της. Και είναι αστείο.
  Ο Άλμπερτ, πολεμώντας με τους εχθρούς, κράτησε ένα μύλο με σπαθιά - κόβοντας τους βαρβάρους και τραγούδησε:
  - Κανείς δεν μπορούσε να αποδείξει
  Ότι είμαστε όλοι ένα...
  Αλλά πιστέψτε ότι υπάρχει Θεός
  Και εντελώς αφελής!
  Αν και το αγόρι θυμήθηκε αμέσως ότι έκανε λάθος. Ο Σατανάς, δηλαδή, του πούλησε το σώμα του. Αλλά πώς να πολεμήσεις με την ορδή. Και ο Διάβολος με τη μορφή ενός κοριτσιού είναι τόσο όμορφος.
  Πραγματικά ο πιο όμορφος και τέλειος άγγελος στο σύμπαν. Ο Lucifer είναι φωτεινός! Αυτό είναι πραγματικά δύναμη και δύναμη.
  Ο Άλμπερτ φαντάστηκε ένα κορίτσι με κουρέλια που περπατούσε στο χιόνι με τα γυμνά πόδια της. Και αφήνει χαριτωμένα ίχνη. Ας πούμε ότι είναι υπέροχο.
  Το αγόρι ένιωθε σαν να ήταν σε παραμύθι. Και ήθελε πολύ να πηδήξει και να πηδήξει. Εδώ είναι, με δύο σπαθιά στα χέρια τους, ορμάει στον φρουρό, που οδηγεί μια κοπέλα μέσα στο χιόνι.
  Φυσικά τη βασανίζουν με κρύο με αυτόν τον τρόπο. Ναι, και ο ίδιος ο Άλμπερτ με μαγιό μόνος, και τόσο απελπισμένα κομμένος. Λειτουργεί ένα μύλο με σπαθιά και κόβει τρία κεφάλια ταυτόχρονα.
  Μετά λέει:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο!
  Και το αγόρι ρίχνει βελόνες με τα γυμνά του δάχτυλα, χτυπώντας τους φρουρούς.
  Έπειτα παίρνει το κορίτσι από τα χέρια και λέει:
  - Ελα μαζί μου!
  Μια έφηβη τον ρωτάει:
  - Ποιος είσαι?
  Το αγοράκι απαντά αναστενάζοντας:
  -Είμαι πρώην πρίγκιπας!
  Η κοπέλα δήλωσε αποφασιστικά, πατώντας το γυμνό της πόδι στο χιόνι:
  - Δεν υπάρχουν πρώην πρίγκιπες!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, είμαι σκλάβος, αλλά το πνεύμα του βασιλιά!
  Και αυτοί, αφήνοντας ίχνη από γυμνά πόδια, κινήθηκαν μέσα στο χιόνι. Κάτι που θυμίζει Κάι και Γκέρντα.
  Το κορίτσι ρώτησε τον Άλμπερτ:
  - Έχεις βασίλειο;
  Το αγόρι απάντησε:
  - Ναι υπάρχει!
  Η κοπέλα έγνεψε καταφατικά.
  Και θα είμαστε βασιλιάδες!
  Ο Άλμπερτ επιβεβαίωσε με σιγουριά:
  - Ναι!
  Τόσο καλό είναι να περπατάς με την αγάπη σου. Αφήστε στην πραγματικότητα να έχετε καμένη άμμο κάτω από τα γυμνά τραχιά πέλματά σας και στις φαντασιώσεις σας να έχετε παγωμένο χιόνι.
  Ναι, πρέπει να ειπωθεί πολύ ωραίο. Και είσαι αγόρι και είσαι καλά.
  Και τώρα ο πρίγκιπας ζωγραφίζει ξανά στη φαντασία του πώς πολεμάει. Και κουνάει γενναία τα ξίφη κόβοντας τους εχθρούς. Όχι, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία θα είναι αιώνια. Ένα από τα προβλήματα της Ρώμης είναι η συχνή εναλλαγή των αυτοκρατόρων και η έλλειψη σταθερής δυναστείας. Εδώ είναι το πιο σταθερό σύστημα στον κόσμο: το Βατικανό, μπόρεσε να υπάρχει για δύο χιλιάδες χρόνια διατηρώντας τη σταθερότητα.
  Αλλά η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν κράτησε τόσο πολύ. Αν και είχε υπέροχες ιδιότητες και ζωντάνια.
  Και τι θα γινόταν... Ο Αλβέρτος φαντάστηκε ότι έσωζε τον αυτοκράτορα, τον Ιουλιανό, τον Αποστάτη. Που επανέφερε τον παγανισμό στη Ρώμη. Και τώρα ας πούμε ότι παρεμβαίνει το αγόρι εξολοθρευτής
  στην πορεία της ιστορίας ... Και κόβει με σπαθιά τους Πάρθους για να σώσει τον αυτοκράτορα. Και η αρχαία Ρώμη κερδίζει. Έτσι η Παρθία έγινε ρωμαϊκή επαρχία. Και ο Τζούλιαν κυβερνά τόσο πολύ που καταφέρνει να αποκτήσει γιους και εγγόνια. Και η δυναστεία του γίνεται σταθερή και ένδοξη. Και ο Ιουλιανός λεγόταν μεγάλος. Και η μόδα για τον Χριστιανισμό έχει περάσει. Αν και δεν έμεινε χωρίς επιρροή.
  Ο κύριος Θεός και Δημιουργός του Σύμπαντος Χρόνος εμφανίστηκε στη Ρώμη. Και είναι ο Πατέρας και δημιουργός άλλων θεών. Αυτό είναι κάποια όψη μονοθεϊσμού. Και σηκώθηκαν οι Υιοί του Θεού, οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες.
  Η αρχαία Ρώμη δεν κατέρρευσε, αλλά μάλλον υπήρχε για πολύ καιρό, και η ανθρωπότητα ενώθηκε από τους Ρωμαίους σε μια ενιαία αυτοκρατορία. Η οποία άρχισε να εξερευνά το διάστημα.
  Ναι, ήταν πολύ ωραίο.
  Παγκόσμια Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Και ο Αρχιγομοθεϊσμός έχει γίνει η πιο μοντέρνα θρησκεία - ότι ο Θεός είναι πρώτα απ' όλα άνθρωπος. Και ο άνθρωπος έγινε πραγματικά το πιο δυνατό πλάσμα
  το σύμπαν που απλώνεται σε όλο τον γαλαξία. Μακάρι να είναι έτσι!
  Ο Άλμπερτ χτύπησε το γυμνό του πόδι και έτριξε:
  - Φίλε, αυτό ακούγεται περήφανο!
  Και σκέφτηκα ότι τελικά οι άνθρωποι είναι άθλια πλάσματα που πίστεψαν στον Χριστό που σταυρώθηκε σαν να είναι ένας παντοδύναμος Θεός. Στην πραγματικότητα, το να πιστεύεις σε κάτι τέτοιο είναι τρέλα.
  Και πώς το πιστεύουν οι άνθρωποι αυτό; Το Ισλάμ από αυτή την άποψη φαίνεται πιο λογικό και πιο απλό και πιο ελκυστικό. Ακολουθήστε τους κανόνες του Ισλάμ και θα βρείτε ένα χαρέμι, ένα παλάτι, γιορτές και σκλάβους στην αιωνιότητα.
  Αν και για να είμαι ειλικρινής, γιατί ο Αλλάχ χρειάζεται το Namaz ή το Ραμαζάνι; Αλήθεια, γιατί; Ή τι δίνει στον Αλλάχ το Χατζ στη Μέκκα. Αφαιρέστε από το Ισλάμ επαχθείς εντολές όπως π.χ
  απαγόρευση του κρασιού και του χοιρινού κρέατος, και όλος ο πλανήτης θα προσελκύσει αυτό. Και αλήθεια, γιατί το χοιρινό κρέας είναι κακό; Είναι νόστιμο και το χοιρινό είναι πρώιμο και οικονομικό. Και τι ζουμερό και χορτάτο γουρουνάκι!
  Ο Άλμπερτ είπε χαμογελώντας:
  - Είναι ανόητο να στερείς τον εαυτό σου το καλό φαγητό εξαιτίας ενός παραμυθιού!
  Ναι, το ποτό είναι επίσης καλό. Φυσικά, με μέτρο και καλό κρασί. Αν πιεις λίγο και κόκκινο κρασί, τότε είναι ακόμη και χρήσιμο. Και όχι μελάνι αναστεναγμό ή φεγγαρόφωτο. Ναι, και η βότκα είναι επίσης χρήσιμη αν δεν γίνει κατάχρηση!
  Ο Άλμπερτ τραγούδησε:
  Διψούσε πολύ
  Ήθελε να φάει...
  Ήθελε στρατηγό
  Γυαλίστε ένα δάχτυλο στο πρόσωπο!
  Και τότε ένα μαστίγιο έπεσε πάνω στον Άλμπερτ. Λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα για να τραγουδήσει ένας γυμνός σκλάβος.
  Αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό. Αυτό είναι αν σκεφτείς κάτι εγγενές. Και πώς οι άνθρωποι χάνουν τη χαρά και την ειρήνη εξαιτίας της πίστης. Ω, μπορούν οι άνθρωποι να γίνουν πραγματικά πιο έξυπνοι και πιο προοδευτικοί.
  Και θα πετάξουν στα αστέρια; Και θα διαλυθούν και θα υποβαθμιστούν σε θρησκευτικό ντοπάρισμα!
  Ο Άλμπερτ αναστέναξε βαριά... Η θρησκεία δεν είναι καθόλου αυτό που ήθελε. Είναι πολύ καλύτερο να αμαρτάνεις και να συμπεριφέρεσαι άσχημα ατιμώρητα. Αυτό είναι πραγματικά το απόλυτο σε γλυκύτητα.
  Και όταν πολεμάς με τους εχθρούς και κερδίζεις, τότε ακόμα περισσότερο. Και είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Το αγόρι τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Σ' αγαπώ αμαρτία και ελπίζω να είναι αμοιβαίο!
  Και το αγόρι χτυπήθηκε ξανά στην πλάτη ... Ναι, δεν θα βαρεθείτε ...
  Έφτασαν στην πόλη αργά το βράδυ. Οι σκλάβοι πρέπει να πουληθούν αύριο. Τα αγόρια περιχύθηκαν με νερό από ένα λάστιχο, ταΐστηκαν ... Επιπλέον, αυτή τη φορά έδιναν φαγητό πολύ πιο γενναιόδωρα από ό,τι συνήθως, και ψάρια, και κρέας, και λαχανικά και φρούτα. Μας πήγαν στα κρεβάτια με άχυρα και κουβέρτες. Και ανακοίνωσαν ότι οι νεαροί σκλάβοι μπορούσαν να κοιμηθούν λίγο ακόμα. Και πάρτε δύναμη.
  Με λίγα λόγια, κοιμήσου όμορφος.
  Και ο Άλμπερτ αποκοιμήθηκε και είδε τη συνέχεια του υπέροχου ονείρου του για τον Σπάρτακο και την εξέγερσή του.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 13.
  Στην πραγματικότητα, ο Κράσσος ηττάται, και τώρα οι σκλάβοι κινούνται προς τη Ρώμη και ο στρατός τους μεγαλώνει. Μέσα σε δύο εβδομάδες, περισσότεροι από είκοσι χιλιάδες σκλάβοι έφτασαν στο στρατό του Σπάρτακου. Και αυξήθηκε σε ενενήντα πέντε χιλιάδες. Το ιππικό επίσης αναπληρώθηκε.
  Ο Σπάρτακος στεκόταν κοντά στη Ρώμη. Τα απομεινάρια του στρατού του Κράσσου, έχοντας λάβει νέες ενισχύσεις, συγκέντρωσαν πενήντα χιλιάδες στρατιώτες και εγκαταστάθηκαν στην Κάπουα. Εάν η επίθεση στη Ρώμη διαρκούσε, θα μπορούσαν να έρθουν να χτυπήσουν από τα πίσω. Η Σύγκλητος, φοβισμένη από την ήττα του Κράσσου, ανακάλεσε επειγόντως τον Πομπήιο από την Ασία και τον Λούκουμ από την Ισπανία. Χρειάστηκε όμως χρόνος για να καλυφθούν τόσο μεγάλες αποστάσεις με πλοία. Τώρα λοιπόν ο Σπάρτακος βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα δίλημμα: να καταιγίσει στη Ρώμη ή να τελειώσει πρώτος τον Κράσσο; Κατέλαβε επίσης μια οχυρή θέση στην πόλη, και δεν ήταν τόσο εύκολο
  πάρτε την Καπούα. Και αν το πάρετε, τότε οι απώλειες των επαναστατών θα μπορούσαν να είναι τόσο μεγάλες που δεν θα υπήρχαν αρκετές δυνάμεις για τη Ρώμη.
  Ο Άλμπερτ συμβούλεψε τον Σπάρτακο να πάρει πρώτα την Κάπουα. Κι εκείνος, το αγόρι, θα προσπαθήσει να βρει εκεί μια υπόγεια δίοδο για να αιχμαλωτίσει τον στρατό του Κράσσου με ένα ξαφνικό χτύπημα.
  Ο Σπάρτακος συμφώνησε με αυτό. Κάθε μέρα, χιλιάδες σκλάβοι και φτωχοί άνθρωποι από τους επίσημα ελεύθερους έφταναν κοντά του. Οι σκλάβοι έφυγαν και από τη Ρώμη.
  Ο Άλμπερτ φόρεσε ένα βρώμικο γυναικείο χιτώνα και έπλυνε τα λευκά, πλούσια μαλλιά του. Έτσι έμοιαζε περισσότερο με κορίτσι με το όμορφο πρόσωπό της. Κρέμασε βραχιόλια από γυαλί πένας γύρω από τους αστραγάλους και τους καρπούς του. Και αποφάσισε να μπει στην Capua με το πρόσχημα μιας χορεύτριας. Μαζί του είχε και ένα αληθινό κορίτσι: την αδερφή του τη Ροδόπη. Τα δύο κορίτσια που χορεύουν θα έπρεπε να έχουν κινήσει λιγότερες υποψίες.
  Εκείνες τις μέρες, ο πόλεμος δεν θεωρούνταν γυναικεία υπόθεση, και πολύ περισσότερο κάτι που κάνουν τα κορίτσια. Αλλά οι κατάσκοποι είναι αρκετά συνηθισμένοι και η ρωμαϊκή αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή.
  Η Ροδόπη και ο Αλβέρτος χτύπησαν με τα ξυπόλυτα πόδια τους. Ο καιρός ήταν ζεστός και δεν ήθελα να φορέσω σανδάλια. Επιπλέον, τα παιδιά στη σκλαβιά έχασαν εντελώς τη συνήθεια των παπουτσιών οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
  Ο Άλμπερτ και η αδερφή του είδαν δώδεκα χιλιάδες ακόμη να φτάνουν στην Κάπουα, δύο λεγεώνες Ρωμαίων στρατιωτών που έφεραν από την Αιώνια Πόλη, έχοντας φτάσει από εκεί μέσω θαλάσσης.
  Ο Κράσσος λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψη κάποια ακόμη αναπλήρωση από τις νότιες πόλεις, θα έπρεπε να συγκεντρώσει περίπου ογδόντα χιλιάδες στρατιώτες. Το να αφήσεις έναν τέτοιο στρατό στα μετόπισθεν είναι πολύ ριψοκίνδυνο...
  Η Ρώμη είναι καλά οχυρωμένη. Έχει εκατόν δέκα χιλιάδες ελεύθερους άνδρες που μπορούν να φέρουν σοβαρά όπλα και είναι νέοι και αρκετά ώριμοι για να αμυνθούν. Έτσι η Αιώνια Πόλη με τις ισχυρές οχυρώσεις της δεν είναι τόσο εύκολο να την πάρεις. Και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό.
  Σε κάθε περίπτωση, η πολιορκία της Ρώμης θα μπορούσε να διαρκέσει και το αγκάθι του Κράσσου θα έπρεπε να είχε τραβηχτεί. Ο Σπάρτακος έχει ήδη περισσότερους από εκατό χιλιάδες πολεμιστές, αλλά ένα σημαντικό μέρος από αυτούς είναι νεοφερμένοι και σκλάβοι που μόλις εντάχθηκαν.
  Και πολλοί άλλοι αιχμάλωτοι Ρωμαίοι. Η Σπαρτάκ δεν ήξερε τι να τους κάνει. Η εκτέλεση είναι πολύ σκληρή. Απαιτούσαν όμως προστασία και τροφή. Ωστόσο, ο Κράσσος, θέλοντας να αναπληρώσει τις τάξεις του, πρόσφερε λύτρα σε χρυσό. Ωστόσο, ο Σπάρτακος δεν ήθελε να αναπληρώσει τον ήδη ταχέως αναπτυσσόμενο στρατό του Κράσσου.
  Ο Άλμπερτ κατάλαβε ότι είχαν ένα δύσκολο έργο και ότι δεν αρκούσε μόνο να διεισδύσουν στην πόλη. Παιδιά: ένα αγόρι και ένα κορίτσι, πλησίασαν την πύλη. Ήταν όμορφα, ξανθά μαλλιά και οι στρατιώτες ανάγκαζαν τα κορίτσια να χορεύουν δωρεάν και να τραγουδούν, απειλώντας τα να τα βιάσουν εντελώς. Η Alberta Eutibida με δίδαξε πώς να χορεύω καλά και η Rodopeya ήξερε πώς να το κάνει όπως πολλά κορίτσια.
  Τσιμπήθηκαν και έχασαν...
  Ο Άλμπερτ πήρε μια βαθιά ανάσα. Η Ευτιβίδα κοιμόταν τρεις συνεχόμενες μέρες και ήταν πολύ θυμωμένη με τον Άλμπερτ. Όμως η καρδιά μιας γυναίκας είναι παράδοξη. Ξαφνικά συνειδητοποίησε πόσο έξυπνο ήταν το αγόρι γι 'αυτόν
  ακόμα περισσότερο πάθος. Και ερωτεύτηκε ακόμα περισσότερο, χωρίς να ορκιστεί άλλο κακό στην υπόθεση των επαναστατών. Επιπλέον, η εικόνα του Σπάρτακου έχει ξεθωριάσει, η ζήλια έχει ξεχαστεί και έχει ένα νέο πάθος, έναν νεαρό επιβήτορα Άλμπερτ. Αυτό σημαίνει ότι το κενό της ψυχής θα γεμίσει.
  Επιπλέον, η ίδια η Ευτιβίδα είχε το συνηθισμένο μέσο ύψος για μια γυναίκα και δεν άρεσε στους μεγαλόσωμους άνδρες, ίσως εκτός από τον Σπάρτακο.
  Ήλπιζε ότι ο Άλμπερτ δεν θα ήταν πολύ μεγάλος. Οι μεγάλοι άνδρες δυσκολεύουν τη διασκέδαση στο κρεβάτι. Αλλά τίποτα το αγόρι δεν φαίνεται να είναι αρκετά φυσιολογικό για την ηλικία του,
  μόνο πολύ δυνατός και με μυϊκή ανακούφιση σαν τον Απόλλωνα. Και τι ωραίο είναι να αγκαλιάζεσαι και να φιλάς με ένα τόσο νέο. Όταν το δέρμα είναι λείο, καθαρό, άτριχο και τόσο απαλό στην αφή,
  σαν κορίτσι. Και τα φιλιά είναι τόσο γλυκά με ένα αγόρι.
  Eutibid, ωστόσο, ο Albert δεν αφιερώνεται στα σχέδιά του για παν ενδεχόμενο. Και περπάτησε μαζί με την αδελφή του Ροδόπη κατά μήκος της Κάπουα.
  Το κορίτσι τον ρώτησε:
  - Λοιπόν, πού θα ψάξουμε για μια κρυφή υπόγεια διάβαση;
  Το αγόρι απάντησε με σιγουριά:
  - Πρέπει να βρούμε τον γηραιότερο κάτοικο της πόλης. Μάλλον ξέρει πού είναι κρυμμένη η υπόγεια διάβαση.
  Η Ροδόπη γέλασε και απάντησε:
  - Ο γηραιότερος κάτοικος της πόλης, ίσως, και ξέρει, αν όχι παραφροσύνη. Πώς θα την πληρώσουμε;
  Ο Άλμπερτ δήλωσε με σιγουριά:
  Ας χορέψουμε, ή ας τραγουδήσουμε ένα τραγούδι, ή ίσως και τα δύο!
  Η κοπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Αν ναι, τότε θα το βρούμε σίγουρα!
  Τα παιδιά πατούσαν τα γυμνά τους πόδια στα θερμαινόμενα λιθόστρωτα του πεζοδρομίου. Πήγαν στην πλατεία και άρχισαν να τραγουδούν και να χορεύουν. Επίσης περπατήστε στα χέρια σας. Το κοινό, κυρίως στρατιώτες, χειροκροτούσε συγκρατημένα. Μερικοί παρατημένοι χάλκινοι άσοι. Τέλος πάντων, αρκετό φαγητό. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε σανδάλια, αλλά μέχρι στιγμής αυτό είναι περιττό.
  Η Ροδόπη, διαλέγοντας μια ηλικιωμένη γυναίκα από το πλήθος, ρώτησε:
  -Και ποιος είναι ο γηραιότερος κάτοικος της Κάπουα;
  Κοίταξε το κορίτσι και ρώτησε:
  - Και γιατί το χρειάζεσαι;
  Η Ροδόπη απάντησε ειλικρινά:
  - Είμαστε νέοι και θέλουμε γνώση!
  Η γυναίκα απάντησε χαμογελώντας:
  - Αν θέλεις γνώση, πρέπει να πας στο μαντείο!
  Η κοπέλα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  Χρειαζόμαστε περισσότερη γνώση!
  Η γυναίκα τους κοίταξε καχύποπτα.
  - Δεν είστε κατάσκοποι του Σπάρτακου τυχαία; Μήπως θα έπρεπε να παραδοθείς στην αστυνομία για να σου ψήσουν τα τακούνια;
  Η Ροδόπη απάντησε χαμογελώντας:
  -Γιατί το χρειαζόμαστε; Είμαστε ελεύθεροι πολίτες της Ρώμης και κερδίζουμε καλά χρήματα για τον εαυτό μας. Και οι σκλάβοι θα νικήσουν, θα υπάρξει καταστροφή και θάνατος.
  Η γυναίκα αναστέναξε και απάντησε:
  "Ίσως... εγώ ο ίδιος φοβάμαι αυτούς τους δραπέτους σκλάβους! Αλλά αν θέλετε να γνωρίσετε την παλαιότερη κάτοικο της πόλης, τότε μένει κοντά στο ναό της Αφροδίτης. Παρεμπιπτόντως, δεν μπορείτε καν να πείτε ότι είναι μια βαθιά γριά. Ήταν ιέρεια και υπηρετούσε ως ετερό στο ναό. Ξέρει πολλά!
  Η Ροδόπη έγνεψε καταφατικά.
  - Ευχαριστώ! Πώς είναι το σπίτι της;
  Η γυναίκα απάντησε με σιγουριά:
  - Είναι κίτρινο, θα το βρεις αμέσως!
  Το κορίτσι έγνεψε πάλι καταφατικά και πλησίασε το αγόρι, τσιρίζοντας:
  - Πήγε!
  Ο Άλμπερτ απάντησε:
  - Ας τραγουδήσουμε λίγο ακόμα. Φαίνεται καλή ροή χρημάτων.
  Η Ροδόπη εξεπλάγη:
  - Χρειαζεσαι λεφτα? Ναι, όλο το κακό προέρχεται από τα χρήματα!
  Το αγόρι κούνησε αρνητικά το κεφάλι του.
  - Όλα τα κακά δεν είναι από τα χρήματα, αλλά από την απουσία τους!
  Το κορίτσι γέλασε και παρατήρησε:
  - Ισως έχεις δίκιο! Αλλά αν δεν δουλέψουμε, τότε δεν θα χτίσουμε την ευτυχία για τον εαυτό μας!
  Ο Άλμπερτ ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε:
  - Κι εγώ καμιά φορά σκέφτομαι γιατί ξεσηκωθήκαμε; Παρόλα αυτά, η ευτυχία δεν θα πέσει στα κεφάλια των ανθρώπων. Και μπορεί να αποδειχθεί ότι θα καταστρέψουμε τη Ρώμη. Όμως ο δεσποτισμός της αυτοκρατορίας
  να αντικατασταθεί από τη δικτατορία κάθε ισχυρού πάνω σε κάθε αδύναμο!
  Η Ροδόπη ανασήκωσε τους ώμους της και παρατήρησε:
  - Κάθε είδους εξουσία είναι βία... Και η έλλειψη εξουσίας γεννά βία. Ίσως λοιπόν ένας δεσποτισμός να αντικαταστήσει έναν άλλο. Και κάθε δεσποτισμός είναι καλύτερος από την πλήρη αναρχία.
  Σκεφτείτε αν ο Σπάρτακος θα γίνει κάτι σαν τον Καίσαρα. Και όποιος ήταν σκλάβος θα γίνει αφέντης, και αφέντης σκλάβος. Αλλά η ουσία αυτού δεν αλλάζει. Ποιος ήταν κανείς, έγινε το παν;
  Ή, αντίθετα, τίποτα; Και γενικά, για να υπάρχει ευτυχία στον πλανήτη Γη, χρειάζεται να είσαι παντοδύναμος Θεός. Για παράδειγμα, καταργήστε πρώτα τα γηρατειά και κάντε όλους τους ανθρώπους αιώνια
  νέος και ωραίος. Και οι άνθρωποι θα χτίσουν την ευτυχία αφού λάβουν την αθανασία! Πράγματι, αν είσαι για πάντα νέα και όμορφη, τότε δεν έχεις πού να βιαστείς. Και το ότι πεθαίνουν άνθρωποι είναι
  τρομακτικός! Και είναι άδικο - ένα άτομο αξίζει να ζει για πάντα!
  Εδώ τα παιδιά χόρεψαν και τραγούδησαν λίγο ακόμα, μαζεύοντας χάλκινα χρήματα. Μετά ήρθε στο ναό της Αφροδίτης. Και μετά άρχισαν να χορεύουν. Ένας από τους λεγεωνάριους έπιασε τον Άλμπερτ από το πόδι και τον χάιδεψε.
  Το αγόρι ήταν αηδιασμένο και παραλίγο να μεταφέρει τον λίμπερτιν με τη γυμνή φτέρνα του στο πηγούνι, αλλά κατάφερε να συγκρατηθεί. Ο λεγεωνάριος πέταξε ένα ασημένιο νόμισμα και σφύριξε:
  - Κοιμηθείτε μαζί μου κυρίες χρυσές!
  Ο Άλμπερτ τσίριξε:
  - Είμαι παρθένα! Και κράτα την αθωότητά μου!
  Χαμογέλασε πονηρά και μουρμούρισε:
  - Μπορεί να είναι και στόμα! Θα σου δώσω δύο χρυσά!
  Ο Άλμπερτ πήδηξε πίσω. Το ένιωσε λίγο ακόμα και σκότωσε τον λεχή. Λοιπόν, η καταιγίδα ξέσπασε πέρασε.
  Όταν τελείωσαν το τραγούδι, τα παιδιά πήγαν στο σπίτι της πρώην ιέρειας και χτύπησαν το κουδούνι.
  Το άνοιξε ένα αγόρι με εσώρουχο. Υποκλίθηκε και παρατήρησε:
  - Η κυρά δεν συμπαθεί τους ζητιάνους!
  Ο Άλμπερτ τίναξε την ήδη αρκετά βαριά τσάντα με τα νομίσματά του.
  Δεν είμαστε ζητιάνοι!
  Το αγόρι έκανε το κέφι
  - Πέρασε!
  Η ιέρεια ξάπλωσε στον καναπέ. Έδειχνε πράγματι αρκετά νέα και τα λευκά της έλαμπαν. Φαίνεται λοιπόν τριάντα πέντε, καλά, όχι πάνω από σαράντα χρονών, μια μάλλον όμορφη γυναίκα.
  Πετάχτηκε απότομα από τον καναπέ, δείχνοντας ότι δεν είχε χάσει το παιχνίδι της και ρώτησε:
  -Τι θέλεις αγόρι μου;
  Ο Άλμπερτ για το γάργαρο:
  - Είμαι κορίτσι...
  Η γυναίκα γέλασε.
  - Σε βλέπω! Είσαι αγόρι και κατάσκοπος του Σπάρτακου!
  Ο Άλμπερτ απάντησε χαμογελώντας:
  - Είναι κακό να βοηθάς έναν δίκαιο σκοπό;
  Η ιέρεια παρατήρησε λογικά:
  - Λοιπόν, καταστρέφεις τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και μετά τι; Θα υπάρχουν μικρά κράτη, αλλά η σκλαβιά και τα βάσανα θα παραμείνουν. Και μπορεί να είναι περισσότερα!
  Ο Άλμπερτ παρατήρησε λογικά:
  - Θέλουμε λοιπόν να οικοδομήσουμε ένα δίκαιο κράτος, όπου δεν θα υπάρχουν σκλάβοι, και δεν θα υπάρχουν αφέντες, και όλοι θα είναι ίσοι!
  Η ιέρεια παρατήρησε:
  - Δεν μπορεί να είναι όλοι ίσοι! Εσύ, για παράδειγμα, είσαι πολύ πιο δυνατός και ευκίνητος πολεμιστής από τους συνομηλίκους σου! Οι άνθρωποι είναι άνισοι εκ γενετής και επομένως η ανισότητα είναι αιώνια!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Αλλά θέλουμε να οικοδομήσουμε ένα κράτος στο οποίο όλοι θα έχουν ίσες ευκαιρίες από τη γέννησή τους. Και ότι κανείς δεν πουλήθηκε ως σκλάβος. Να έχουμε αιώνια ελευθερία για όλους, και να μην κάνουμε αιματηρές θυσίες στους θεούς. Για να πάνε όλα τα παιδιά στο σχολείο, και να υπάρχει φροντίδα για τους ηλικιωμένους. Και στο μέλλον θα αναπτύξουμε την επιστήμη και θα εφεύρουμε φάρμακα ώστε οι άνθρωποι να μην γερνούν και να μην εργάζονται υπερβολικά.
  Η ιέρεια έγνεψε καταφατικά και κούνησε το κεφάλι της.
  - Όνειρα... Μα ποιος θα κρατήσει στα χέρια του τους βαρβάρους σε περίπτωση νίκης;
  Ο Άλμπερτ δήλωσε με σιγουριά:
  - Θα εγκαθιδρύσουμε εκλογική δημοκρατία και κοινοβούλιο. Και θα δώσουμε ίσα δικαιώματα σε όλους. Τότε θα υπάρξει ένα δημοκρατικό πολίτευμα και οι πλούσιοι θα αναγκαστούν από το νόμο να μοιράζονται με τους φτωχούς.
  Και θα υπάρχει σοσιαλισμός, και το βασίλειο της ελευθερίας και της ευημερίας!
  Η ιέρεια ανασήκωσε τους ώμους της και παρατήρησε:
  - Ο κόσμος είναι πολύ πιο περίπλοκος από όσο φαίνεται στα όνειρα. Αλλά εντάξει αγόρι μου! Τι θέλεις να μάθεις από μένα!
  Ο Άλμπερτ απάντησε χαμογελώντας:
  - Το μέρος που βρίσκεται η υπόγεια είσοδος της πόλης!
  Η ιέρεια έγνεψε καταφατικά, κλείνοντας το μάτι.
  "Αν και δεν πιστεύω πραγματικά ότι οι σκλάβοι θα καταφέρουν να οικοδομήσουν ένα δίκαιο και ευτυχισμένο βασίλειο, αλλά... Έτσι θα βοηθήσω!" Αλλά σε αντάλλαγμα, θα κάνεις έρωτα μαζί μου όμορφος.
  Ο Άλμπερτ ήταν μπερδεμένος.
  - Μα έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας!
  Η γυναίκα, πολύ μεγαλύτερη από όσο φαινόταν, έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι είναι μεγάλο. Ακόμα θυμάμαι τον Hannibal! Αλλά το σεξ με νεαρά αγόρια με κρατάει νέο! Θα μου δώσεις λοιπόν ένα κομμάτι από τα νιάτα σου, ανίκητο ήρωα, και θα είμαι νέος περισσότερο.
  Εξάλλου, δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφο αγόρι όσο εσύ. Και η φωτιά του πάθους μαίνεται μέσα μου!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Η θέλησή σας, κυρία!
  Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  - Λοιπόν, έλα σε μένα κοκορέτσι! Μη φοβάσαι!
  Η διαφορά ηλικίας ήταν τεράστια και ο Άλμπερτ ντρεπόταν. Όμως το επιδέξιο άγγιγμα μιας έμπειρης γυναίκας ξεσήκωσε το αγόρι. Δούλεψε ανιδιοτελώς. πετάχτηκε από τον ενθουσιασμό μετά σε πυρετό
  μετά στο κρύο. Έπρεπε να δουλέψω στις γλώσσες, αλλά ο Άλμπερτ είχε ήδη εμπειρία, και αυτό δεν είναι αηδιαστικό με μια γυναίκα για ένα υπερδιεγερμένο αγόρι. Η πρώην ιέρεια βόγκηξε δυνατά από ανήκουστη ευχαρίστηση. Έπρεπε να δουλέψω αρκετές ώρες.
  Η ιέρεια ήταν ιδιοσυγκρασιακή και αμείλικτη. Ο Άλμπερτ ένιωθε τρομερά κουρασμένος και κρατήθηκε στο όριο των δυνάμεών του. Επιτέλους κουρασμένος, έχοντας χορτάσει έναν καταρράκτη οργασμών και μια γυναίκα.
  Και εκείνη φώναξε:
  - Ένα υπόγειο πέρασμα στο ναό της Αφροδίτης ακριβώς κάτω από το βωμό. Ανοίξτε την πόρτα πιέζοντας τρεις φορές τα μάτια του παπαγάλου. Και εκεί βγαίνεις και ψαρεύεις, που είναι η είσοδος και έξω από την πόλη!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Ευχαριστώ πολύ!
  Η ιέρεια γρύλισε.
  - Ευχαριστώ! Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια απίστευτη απόλαυση! Απλά μια απερίγραπτη απόλαυση!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, αυτή είναι η σωστή τάξη!
  Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  - Ελα! Αν και όχι! Αφήστε ένα σακουλάκι με χάλκινα νομίσματα! Αυτή θα είναι η πληρωμή μου για τα μαθήματα αγάπης. Και τώρα νυχτώνει. Μέχρι να κλείσει ο ναός, πηγαίνετε εκεί ως προσευχή.
  Ναι, και πάρτε ένα μικρότερο χάλκινο νόμισμα από την τσάντα. Πληρώστε στην είσοδο. Και προσανατολιστείτε εκεί!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά. Αν και έδωσα χρήματα, ένιωσα ενοχλημένος. Η ηλικιωμένη γυναίκα ανάγκασε ένα πολύ χαριτωμένο και μυώδες αγόρι να κοιμηθεί μαζί της και πήρε και χρήματα για αυτό.
  Αλλά τουλάχιστον η δουλειά έχει γίνει.
  Ο Άλμπερτ και η Ροδόπη έφυγαν από την κατοικία. Ο Άλμπερτ ξέπλυνε το στόμα του στο σιντριβάνι. Και ένιωσε ότι ήθελε πολύ να φάει. Πρέπει όμως να βιαζόμαστε πριν κλείσει ο ναός της Αφροδίτης.
  Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ένας σκλάβος υπομένει την πείνα.
  Το αγόρι και το κορίτσι ροχάλησαν. Οι φρουροί στην είσοδο πήραν από ένα νόμισμα ο καθένας και τους έβαλαν να σκουπίσουν τα γυμνά, σκονισμένα, σχεδόν παιδικά, αλλά σκληρυμένα πόδια τους σε ένα βρεγμένο πανί.
  Ο Άλμπερτ νόμιζε ότι ήταν αρκετά ώριμος. Κοιμάται με γυναίκες, σκοτώνει τους εχθρούς με σπαθί και είναι έμπιστος του Σπάρτακου, συμμετέχοντας στο στρατιωτικό συμβούλιο. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι είναι ο νόθος γιος του Σπάρτακου. αν και στην πραγματικότητα σε αυτό το όνειρο ο πατέρας του είναι Ρωμαίος πατρίκιος από ευγενή οικογένεια.
  Όταν τρίβεις τα γυμνά σου πόδια σε ένα βρεγμένο πανί, είναι ευχάριστο και λίγο γαργαλητό. Αλλά οι φρουροί κοιτάζουν λάγνα τα γυμνά, μαυρισμένα, καθαρόδερμα πόδια σου.
  Νομίζουν ότι είναι κορίτσι. Είναι πολύ μυώδη πόδια, αλλά όμορφα. Δεν είναι περίεργο που η ιέρεια κόλλησε πάνω του έτσι. Ο Άλμπερτ σκέφτηκε ξαφνικά ότι θα μπορούσε να παραμείνει αγόρι, αφού ο Σατανάς είναι ο κύριος του σώματός του. Συν ότι δεν θα γίνεις ποτέ γέρος, μείον, δεν θα μεγαλώσεις. Αλλά αν οι γυναίκες σας αγαπούν και οι ενήλικες άνδρες υπακούουν, τότε γιατί να φρικάρετε;
  Ο Άλμπερτ και η Ροδόπη πλησίασαν το βωμό. Σκυφτός. Το αγόρι είδε έναν παπαγάλο. Μάτια από πράσινο γυαλί, που ένας άπειρος μπορεί κάλλιστα να τα μπερδέψει με σμαράγδι.
  Και το φτέρωμα είναι επιχρυσωμένο. Ο Άλμπερτ άπλωσε γρήγορα το χέρι του και έσφιξε τα μάτια του. Ένα, μετά δεύτερο και τρίτο... Ακούστηκε ένας απαλός θόρυβος, και τα παιδιά των προσκόπων πήδηξαν γρήγορα στο πέρασμα κάτω από την πλάκα.
  Έτρεξαν στο διάδρομο. Ήταν σκοτεινά. Αλλά ο Άλμπερτ στο σκοτάδι, προς έκπληξή του, είδε σαν γάτα, ή ακόμα και κουκουβάγια, ή ίσως καλύτερα. Και τράβηξε πίσω του τη Ροδόπη.
  Το τούνελ ήταν υγρό και κρύο. Ο Άλμπερτ δεν είναι τίποτα, αλλά η Ροδόπη παρατήρησε:
  - Κάνει κρύο και τα ποντίκια τρίζουν!
  Ο Άλμπερτ αναστέναξε.
  - Ναι, δεν έχει πλάκα! Ελα γρήγορα.
  Έτρεξαν. Το αγόρι τράβηξε το κορίτσι από το χέρι. Και εδώ στηρίζονταν σε μια πέτρινη πλάκα. Υποτίθεται ότι υπήρχε μια συγκαλυμμένη υπόγεια έξοδος. Η Ροδόπη σημείωσε:
  - Γιατί δεν ρώτησες πώς να ανοίξεις την έξοδο;
  Ο Άλμπερτ απάντησε ειλικρινά:
  - Μετά από τόσο θυελλώδεις έρωτες, τα μυαλά κυριολεκτικά βράζουν. Αλλά μη φοβάσαι. Είναι σαφές ότι πρέπει να πατήσετε κάτι ή να γυρίσετε κάτι. Ας ψάξουμε και ας βρούμε!
  Και το αγόρι άρχισε να νιώθει τα πλακάκια ... Χρειάστηκε ένας αξιοπρεπής χρόνος. Ο Άλμπερτ έλεγξε κάθε ρωγμή και κατάθλιψη, εξετάζοντας προσεκτικά. Και τελικά κατάφερε να πιάσει κάτι.
  Αν και ήθελα ήδη να φάω δυνατά και να πίνω. Αναστέναξε βαριά και η κοπέλα Ροδόπη. Ήταν πεινασμένη. Ναι, και τα γυμνά πόδια στο μπουντρούμι τη νύχτα άρχισαν να παγώνουν όταν στέκεσαι ακίνητος.
  Και το κορίτσι πετάχτηκε για να ζεσταθεί. Τελικά το αγόρι βρήκε τον μοχλό και τον πάτησε τρεις φορές. Και μια ισχυρή μαρμάρινη πλάκα έφυγε. Και το φως χτύπησε τα μάτια των παιδιών.
  Η αυγή είχε ήδη ξημερώσει.
  Κρύωναν και πεινούσαν, ανέβηκαν χαρούμενοι στον ήλιο. Τώρα μπορείς να είσαι ευτυχισμένος. Το έργο ολοκληρώθηκε και μάλλον στον Σπάρτακο ...
  Και τα παιδιά έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, αναβοσβήνοντας τις γυμνές, ροζ, στρογγυλές γόβες τους. Το κορίτσι έμεινε πίσω και το αγόρι εξολοθρευτής πήρε το προβάδισμα. Και τελικά, έσπευσε στο στρατόπεδο.
  Ο Σπάρτακος τον συνάντησε με ένα στρας και διέταξε τον στρατό να κινηθεί. Αποφασίσαμε να επιτεθούμε το ίδιο βράδυ. Ο Κράσσος έχει πάνω από ογδόντα χιλιάδες πολεμιστές. Και φυσικά, με σχεδόν ίσες δυνάμεις, το Capua δεν μπορεί να καταληφθεί από τη θύελλα στους τοίχους. Και έτσι μπορείτε να πετύχετε ένα ξαφνικό χτύπημα.
  Και η Ροδόπη, που υστερούσε από τον Αλβέρτο, κόντεψε να πέσει στα νύχια ενός από τους λεγεωνάριους. Βλέποντας μια μοναχική, ξανθιά και πολύ όμορφη έφηβη, ο βάρβαρος όρμησε πίσω της.
  Ξυπόλητα, ελαφριά πόδια του κοριτσιού δεν επέτρεψαν να προλάβει. Εκείνη όμως θύμωσε. Και όταν ο λεγεωνάριος άρχισε να πνίγεται από το γρήγορο τρέξιμο, η Ροδόπη έβγαλε μια βελόνα και γύρισε με όλη της τη δύναμη
  κόλλησε το κάθαρμα στο λαιμό. Και πολύ έξυπνα χτύπησε ακριβώς στην καρωτίδα. Έτσι, αυτό το κορίτσι ήξερε επίσης πώς να σκοτώνει συγκεκριμένα.
  Ο Σπάρτακος την επαίνεσε. Και μάλιστα παρουσίασε ένα χρυσό νόμισμα με το πορτρέτο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
  Μετά από αυτό, ο στρατός συνέχισε να κινείται.
  Αρχικά όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο και σαν ρολόι. Στο πέρασμα μπήκαν πρώτοι οι πιο έμπειροι και δυνατοί πολεμιστές. Πήραν το δρόμο τους προς το ναό της Αφροδίτης και ανάπηραν τους ιερείς. Στη συνέχεια χιλιάδες σκλάβοι μετακινήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας Capua. Αλλά ακριβώς εκείνη τη στιγμή, είκοσι πέντε χιλιάδες φρέσκοι στρατιώτες πλησίασαν τον Κράσσο. Τέσσερις λεγεώνες των πέντε χιλιάδων η καθεμία από τις θαλάσσιες αποικίες και μια πέμπτη από την ίδια την πόλη.
  Συνολικά, αυτό κατέστησε δυνατή την κάλυψη του στρατού του Σπάρτακου. Είναι αλήθεια ότι οι Ρωμαίοι στην Κάπουα αιφνιδιάστηκαν τη νύχτα και πολλές χιλιάδες λεγεωνάριοι σκοτώθηκαν αμέσως, αποτυγχάνοντας να αντισταθούν.
  Και αυτό επέτρεψε στους αντάρτες να πάρουν την πρωτοβουλία. Αλλά έπρεπε να κοπεί πολύ άσχημα. Ο Άλμπερτ κούνησε δύο σπαθιά ταυτόχρονα, κόβοντας κεφάλια. Η Ροδόπη και ο αδελφός Γέτα, χρησιμοποιούσαν ελαφρύτερα σπαθιά στη μάχη.
  Πολέμησαν και άλλες αδερφές, ακόμα και η μητέρα του Άλμπερτ. Ήταν μια σωματικά δυνατή γυναίκα που ωφελήθηκε από τη σκλαβιά και απέκτησε μια όμορφη σιλουέτα.
  Ο Άλμπερτ, κόβοντας τους Ρωμαίους, τραγούδησε:
  - Ο Σπάρτακος είναι ένας μεγάλος γενναίος μαχητής,
  Ανέστησε τους δούλους ενάντια στον κακό ζυγό...
  Πιστεύω ότι το όνειρο δεν θα τελειώσει
  Και η ευτυχία δεν θα είναι κομμάτι της στιγμής!
  Έτσι το γενναίο αγόρι και άλλοι πολεμιστές και πολεμιστές πολέμησαν με μανία. Και πέφτουν οι κομμένοι μαχητές. Στην Κάπουα, οι περισσότεροι από τους Ρωμαίους μαχητές σκοτώθηκαν την πρώτη ώρα.
  Οι περισσότερες μάχες έγιναν σε είκοσι πέντε χιλιάδες φρέσκους πολεμιστές. Όμως ο Σπαρτάκ, πολεμώντας με σιγουριά με δύο σπαθιά, κατάφερε να τους περικυκλώσει, εκμεταλλευόμενος την αριθμητική υπεροχή που είχε έρθει.
  Και ήταν μια μεγάλη νίκη.
  Ο Άλμπερτ πάλεψε. Εδώ είναι η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του αγοριού έσπασε ένα άλλο σαγόνι του Ρωμαίου στρατηγού. Αυτό είναι πραγματικά ένα αγόρι εξολοθρευτής. Και έτσι κόψτε και καταστρέψτε.
  Και όλο και περισσότεροι στρατιώτες της Ρώμης πέφτουν νεκροί, και με τα κεφάλια τους σπασμένα. Και ο Σπαρτάκ κόβεται με δύο σπαθιά και ο Κρις. Και ο Κράσσος δειλά φεύγει για άλλη μια φορά.
  Και φυσικά αυτό είναι μεγάλη κακία. Και ο ρωμαϊκός στρατός σε μια σκληρή μάχη σκοτώθηκε μερικώς και εν μέρει αιχμαλωτίστηκε. Ο αγώνας ήταν απόλυτος, δεν μπορούσαν περισσότεροι από πέντε να ξεφύγουν από την Κάπουα.
  χιλιάδες Ρωμαίοι. Μερικοί κρατούμενοι ήταν σχεδόν τριάντα χιλιάδες. Και το περιεχόμενό τους έχει γίνει πρόβλημα.
  Σε κάθε περίπτωση, τώρα τα χέρια του Σπάρτακου έχουν λυθεί και μπορείτε να πάτε με ασφάλεια στη Ρώμη.
  Βλαντιμίρ-Μιχαήλ, Γκορμπατσόφ-Πούτιν, ξυπνώντας ξανά άρχισαν να κάνουν βήματα. Συγκεκριμένα, διέταξε τα παιδιά να πάνε ξυπόλητα το καλοκαίρι και να σώσουν παπούτσια. Οι γυναίκες πρέπει επίσης να πηγαίνουν ξυπόλητες.
  Οι άνδρες είχαν επίσης το δικαίωμα να έχουν έως και τέσσερις συζύγους, κάτι που είναι ωραίο.
  Έχοντας κάνει τέτοιες μεταρρυθμίσεις, ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν αποκοιμήθηκε.
  Ο Άλμπερτ ξύπνησε από ένα μαστίγιο στα γυμνά, αγορίστικα πόδια του. Ο επόπτης έσπρωξε χοντροκομμένα το σχεδόν γυμνό αγόρι και φώναξε:
  - Σήκω, σκλάβε!
  Ο πρώην πρίγκιπας σηκώθηκε αναστενάζοντας. Το σώμα του ήταν στεγνό, λυσσασμένο και το δέρμα του ήταν σχεδόν μαύρο από τα ηλιακά εγκαύματα. Τα μαλλιά της, ήδη ξανθά, είχαν καεί και ήταν άσπρα σαν το χιόνι.
  Σηκώθηκε και πήγε για πρωινό με τα υπόλοιπα αγόρια-σκλάβους. Το πρωινό, φυσικά, ήταν μάλλον μέτριο, κουάκερ με λαχανικά. Ειδικά στην έρημο, δεν μπορείτε να μαγειρέψετε κρέας ιδιαίτερα. Και επιπλέον λίγο νερό.
  Τα αγόρια-σκλάβοι κατάπιαν τη μερίδα τους γρήγορα. Και μετά πλησίασαν το σχοινί, και επέτρεψαν στον εαυτό τους να δέσουν τα χέρια τους. Και μετά οδηγήθηκαν ξανά στο δρόμο.
  Είναι αλήθεια ότι αυτή τη φορά ήταν ήδη κοντά στην αγορά και υποσχόταν τουλάχιστον κάποιες αλλαγές.
  Ο κόσμος στους δρόμους κοιτούσε τα αγόρια. Υπήρχαν επίσης πολλά ντόπια αγόρια. Ήταν διαφορετικοί: με καφτάνια, ρόμπες, και ημίγυμνες, και ξυπόλητες και καλυμμένες. Συνήθως οι άνθρωποι είναι πιο πλούσιοι
  προτιμούσε παπούτσια και ακόμη και μπότες, παρά τη ζέστη. Οι ενήλικοι άνδρες, ακόμη και από τους φτωχούς, προτιμούσαν τα σανδάλια, αλλά τα παιδιά και οι γυναίκες, ανάλογα με τον πλούτο τους.
  Οι φτωχοί ξυπόλητοι, πιο πλούσια παπούτσια. Ωστόσο, ακόμη και οι φτωχές γυναίκες ήταν με φόρμες και καλυμμένα πρόσωπα, παρόλο που καμάρωναν τα γυμνά τακούνια τους. Υπήρχαν επίσης σκλάβοι αγόρια που σχεδόν γυμνοί ή ακόμα και εντελώς γυμνοί παρεκκλίνονταν στους δρόμους.
  Εδώ οι νεαροί σκλάβοι μεταφέρθηκαν πρώτα στο λουτρό της αγοράς. Και τα έπλυνε ξανά. Αφαιρέθηκαν τα μαγιό και τα λουλούδια των αγοριών. Και τους βοήθησαν να πλυθούν όμορφες υπηρέτριες.
  Ο Άλμπερτ ένιωσε τη ντροπή και τον ενθουσιασμό του νεαρού, ειδικά όταν τον έτριβαν με πετσέτες. Τα σκονισμένα, σκληρυμένα πόδια των αγοριών τρίβονταν ιδιαίτερα προσεκτικά. Έτσι τους έκαναν ένα ξέβγαλμα
  στόμα και βουρτσίστε τα δόντια σας. Βρεγμένα μαλλιά χτενισμένα. Κάποια πολύ δασύτριχα αγόρια έκοψαν τα μαλλιά τους. Ο Άλμπερτ ένιωσε έντονο ενθουσιασμό από το πλήθος των γυμνών σκλάβων.
  Το ίδιο, σαν να μην παρατήρησαν πόσο ενθουσιασμένα και νευρικά ήταν τα αγόρια. Απλώς ετοίμαζαν εμπορεύματα για διαπραγματεύσεις και ήταν καθήκον τους.
  Η αρρενωπή τελειότητα του Άλμπερτ διεγέρθηκε και πρήστηκε. Και ένιωθε πολύ ντροπή. Και το σκέπασε με τα χέρια του. Μερικά από τα αγόρια στέκονταν επίσης όρθια.
  Συσπάστηκαν βίαια, τα πρόσωπά τους ήταν κατακόκκινα από ντροπή και αμηχανία.
  Αλλά το παζάρι είναι παζάρι... Πουλάνε σκλάβους στα αραβικά, τους διδάσκω εντελώς γυμνούς. Για να δει ο ιδιοκτήτης όλες τις ελλείψεις. Και κανείς δεν νοιάζεται για την ντροπή. Πρώτα σκλάβωσε το
  ζώο. Μπορεί ένα ζώο να ντρέπεται; Και ένα ζώο έχει ρούχα; Γυμνώσου λοιπόν και πήγαινε να το δουν όλοι.
  Τα αγόρια φαίνονταν αδύναμα και νευρικά.
  Θεωρητικά, θα ήταν καλύτερο να τα παχύνετε πριν τις συναλλαγές, αλλά δεν υπάρχει χρόνος. πρέπει να πουληθεί τώρα. Ιδιαίτερα ξηρός, και ένας αδύνατος σκλάβος είναι συνήθως πιο ανθεκτικός από έναν καλοφαγωμένο.
  Ο Άλμπερτ και τα άλλα αγόρια λαδώθηκαν για να λάμψουν και να φαίνονται πιο μυώδεις. Μετά το έφεραν στην αγορά.
  Γινόταν μια δημοπρασία. Πουλούσαν και γυναίκες, και πολύ όμορφες, και νεαρά κορίτσια, ακόμα και κορίτσια. Πούλησαν και ενήλικες άντρες, και νέους, ακόμα και ηλικιωμένους. Μόνο γριές
  δεν το πούλησαν - είναι αηδιαστικό.
  Τα αγόρια παρατάχθηκαν και οδηγήθηκαν στην εξέδρα. Ξεκινήσαμε με τα μικρότερα.
  Το πρώτο παιδί που βγήκε ήταν οκτώ ετών. Ήταν πολύ αδύνατος, τα πλευρά του είχαν φουσκώσει και το κεφάλι του φαινόταν μεγάλο και ο λαιμός του λεπτός.
  Δεν είναι ένα ελκυστικό δείγμα.
  Ο διευθυντής είπε:
  - Ένα δηνάριο τιμή εκκίνησης...Ποιος θα δώσει περισσότερα...
  Μια μουρμούρα διαπέρασε το πλήθος ανδρών με γένια και γυναίκες με μπούρκα. Προφανώς, το αγόρι δεν εντυπωσιάστηκε. Δεν ήθελαν πραγματικά να αποχωριστούν το χρυσό δηνάριο.
  Ένας άντρας με τουρμπάνι και μεγάλη κοιλιά είπε:
  - Άσε με να σου πάρω όλη την παρτίδα των παιδιών για είκοσι δηνάρια, και μη μας πάρεις πολύ χρόνο!
  Ο έμπορος ανασήκωσε τους ώμους του και απάντησε:
  - Υπάρχει ένα αγόρι, ο πρίγκιπας μιας ευρωπαϊκής χώρας. θα πωληθεί χωριστά. Και όλα τα υπόλοιπα θα σου τα δώσω για τριάντα δηνάρια!
  Ο έμπορος με ένα πολυτελές τουρμπάνι γρύλισε:
  - Αρκετά και είκοσι. Τα αγόρια είναι καλά για εργασία σε ορυχεία και ορυχεία. Αλλά είναι εκεί γρήγορα και πεθαίνουν, χωρίς να τους επιτρέπουν να πληρώσουν σωστά για τον εαυτό τους.
  Ο έμπορος απάντησε χαμογελώντας:
  - Κάποια αγόρια είναι όμορφοι, μπορούν να αγοραστούν ως υπηρέτες για τις δουλειές του σπιτιού. Και γενικά, ας γίνει παζάρι!
  Ένας άλλος έμπορος υποστήριξε:
  -Ας αποσύρουν ολόκληρη την παρτίδα και εμείς θα αποφασίσουμε αν θα αγοράσουμε ή όχι!
  Ο Άλμπερτ έμεινε μόνος πίσω από μια οθόνη και τα αγόρια, γυμνά, μαύρα με μαύρισμα, οδηγήθηκαν στην εξέδρα. Μερικά από αυτά έδειχναν πραγματικά αξιοπρεπή. Και υπήρξε μια αναγέννηση.
  Ένας άλλος έμπορος ανέφερε:
  - Δίνω και για τα είκοσι πέντε δηνάρια!
  Ο πρώτος έμπορος γρύλισε:
  - Τριάντα και αυτή είναι η τελική τιμή!
  Ένας άλλος έμπορος με τουρμπάνι με ρουμπίνια ανέφερε:
  - Τότε τριάντα ένα δηνάρια!
  Ο έμπορος σήκωσε το σφυρί του και φώναξε:
  - Τριάντα ένα δηνάρια φορές, τριάντα ένα δηνάρια δύο, καλά, τι άλλο; Τριάντα ένα δηνάρια τρία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? δεκατέσσερα.
  Τα αγόρια οδηγήθηκαν προς τον ιδιοκτήτη. Πουλήθηκαν σαν βοοειδή. Και ήταν μια σκληρή κίνηση.
  Τώρα είναι η σειρά του Άλμπερτ. Ένα ξυπόλητο και γυμνό αγόρι βγήκε σε δημοπρασία. Ο Άλμπερτ είχε πραγματικά μια όμορφη, αν και αδύνατος, αλλά κουρελιασμένη, ανάγλυφη φιγούρα και ένα γλυκό, παιδικό, όμορφο πρόσωπο. Γενικά είναι πολύ όμορφο αγόρι, αν και φαίνονται τα πλευρά. Τα μαλλιά του είναι λευκά, ελαφρώς χρυσαφένια και κομμένα κομμένα.
  Ο επιστάτης φώναξε:
  - Άνοιξε το στόμα σου αγόρι μου!
  Το Boy Prince άνοιξε...
  Ο επιστάτης αναφώνησε:
  - Δείτε τι λευκά, καθαρά, γερά δόντια έχει. Αρχίζουμε να διαπραγματευόμαστε με δεκαπέντε δηνάρια!
  Ένας από τους εμπόρους φώναξε:
  - Ας σηκώσει την πέτρα!
  Ο Άλμπερτ οδηγήθηκε σε μια πέτρα που χρησιμοποιήθηκε για να μετρήσει τη δύναμη των σκλάβων. Το αγόρι με δυσκολία το έσκισε από το πάτωμα και το πέταξε στο στήθος του. Και ανασηκώθηκε, με ένα σπρώξιμο, βοηθώντας με τα πόδια πάνω από το κεφάλι του.
  Ο έμπορος έγνεψε καταφατικά.
  Καθόλου άσχημα για την ηλικία του! Σου δίνω δεκαέξι δηνάρια!
  Ο άλλος γέλασε και είπε δεκαεπτά!
  Ακούστηκε ένα επιφώνημα - δεκαοχτώ!
  Ο έμπορος μίλησε ξανά:
  Είκοσι!
  Έγινε μια παύση. Ο Άλμπερτ στέκεται εντελώς γυμνός και ξαφνικά ένιωσε ταπεινωμένος και ντροπιασμένος γι' αυτό. Ο ενθουσιασμός ξεκίνησε από τη ντροπή και η ανδρική τελειότητα άρχισε να ανεβαίνει.
  Μια γυναίκα με πλούσιο πέπλο γουργούριζε για:
  - Είκοσι πέντε δηνάρια!
  Ακούστηκαν αστεία αστεία.
  Βρήκε έναν αληθινό άντρα!
  - Αυτό είναι ένα νέο παιχνίδι!
  Ο έμπορος έγνεψε καταφατικά και άρχισε να λέει:
  - Είκοσι πέντε δηνάρια φορές, είκοσι πέντε δηνάρια δύο... Λοιπόν, ποιος είναι περισσότερο.
  Ο έμπορος που προηγουμένως αγόρασε όλους τους σκλάβους γρύλισε:
  - Τριάντα δηνάρια!
  Ο γείτονας ρώτησε έκπληκτος:
  - Για ένα όσο για είκοσι αγόρια;
  Ο έμπορος έγνεψε καταφατικά.
  - Νιώθω ότι αξίζει τον κόπο!
  Ο έμπορος άρχισε να ουρλιάζει:
  - Τριάντα δηνάρια φορές, τριάντα δηνάρια δύο...
  Η γυναίκα διέκοψε και γρύλισε:
  - Τριάντα πέντε δηνάρια!
  Ο έμπορος έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά, τριάντα πέντε δηνάρια μια φορά, τριάντα πέντε δηνάρια δύο...
  Ο έμπορος μίλησε ξανά:
  - Σαράντα δηνάρια!
  Ο έμπορος τραγούδησε σαράντα δηνάρια μια φορά, σαράντα δηνάρια δύο....
  Μια γυναίκα με πλούσιο πέπλο έτριξε:
  - Σαράντα πέντε δηνάρια!
  Ο έμπορος φώναξε:
  - Σαράντα πέντε δηνάρια μια φορά, σαράντα πέντε δηνάρια δύο...
  Ο έμπορος γρύλισε:
  - Πενήντα δηνάρια!
  Ο γείτονάς του είπε έκπληκτος:
  - Πενήντα δηνάρια για αγόρι; Με αυτά τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις ένα καλό κορίτσι!
  Ο έμπορος χαμογέλασε.
  - Και αυτός, όπως το κορίτσι είναι καλό!
  Η γυναίκα φώναξε:
  - Εξήντα δηνάρια!
  Ο έμπορος δεν απέδωσε:
  - Εβδομήντα!
  -Ογδόντα!
  -Ενενήντα!
  Οι γυναίκες φώναξαν:
  - Εκατό δηνάρια!
  Ένα δηνάριο είναι ένα νόμισμα από χρυσό, και τα εκατό δηνάρια είναι ήδη ένα σημαντικό ποσό, και έγινε μια παύση.
  Ο έμπορος σήκωσε το σφυρί του και άρχισε να ψέλνει:
  - Εκατό δηνάρια φορές! Εκατό δηνάρια δύο! Όποιος θα δώσει περισσότερα από εκατό δηνάρια τρία ... Και πριν πέσει το σφυρί, ο πρώτος έμπορος ξεστόμισε:
  - Εκατόν δέκα δηνάρια!
  Το κοινό σφύριξε...
  Ο έμπορος σήκωσε το σφυρί του και είπε:
  - Εκατόν δέκα δηνάρια φορές, εκατόν δέκα δηνάρια δύο...
  Η γυναίκα είπε σκληρά:
  - Εκατόν είκοσι δηνάρια!
  Ο πρώτος έμπορος που πρόσφερε είκοσι δηνάρια για τα αγόρια ρώτησε σαρκαστικά:
  - Δεν θέλεις πολλά για ένα κοκορέτσι;
  Η γυναίκα είπε με έμφαση:
  - Είναι δική μου δουλειά! Και γιατί χρειάζεστε ένα παλιό κούτσουρο!
  Ο έμπορος με το τουρμπάνι στολισμένο με σμαράγδια απάντησε:
  - Θα μάθετε περισσότερα! Λοιπόν, εκατόν τριάντα δηνάρια!
  Η γυναίκα δεν υποχώρησε και γρύλισε σταθερά:
  - Εκατόν σαράντα!
  Ο έμπορος μουρμούρισε:
  - Εκατόν πενήντα!
  Η γυναίκα είπε με έμφαση:
  - Διακόσια δηνάρια!
  Ο έμπορος σφύριξε:
  - Ναι, για τέτοια χρήματα μπορείς να αγοράσεις στον εαυτό σου έναν σκλάβο σπάνιας ομορφιάς. Δεν νομίζεις ότι ο άντρας σου, ο Εμίρ, θα ήταν έξαλλος αν μάθαινε πόσα ξοδεύεις για ένα χαριτωμένο αγόρι!
  Η γυναίκα παρατήρησε σκληρά:
  - Έφερα στον εμίρη τη θέση και τα πλούτη του, ξέρει ότι τα χρωστάει στον πατέρα μου! Αλλά γιατί χρειάζεστε αυτό το όμορφο αγόρι;
  Ο έμπορος γκρίνιαξε ως απάντηση:
  - Τριακόσια δηνάρια!
  Η γυναίκα απάντησε χαμογελώντας:
  - Τετρακόσια!
  Ο έμπορος γάβγισε:
  - Πεντακόσια!
  Η γυναίκα είπε σκληρά:
  - Χίλια δηνάρια!
  Μια βουή πέρασε από τις τάξεις των εμπόρων και των εμπόρων. Ένας από αυτούς παρατήρησε:
  - Το αγόρι είναι όμορφο, αλλά γιατί τόσο πολύ για αυτόν. Σπάνια, όταν οι γυναίκες των πρώτων καλλονών πλήρωναν τόσα πολλά!
  Ο έμπορος επιβεβαίωσε:
  - Για χίλια δηνάρια, ο άντρας σου σίγουρα θα σε γδέρνει!
  Η γυναίκα του εμίρη με το πέπλο απάντησε:
  - Και θα είσαι ακόμα χειρότερος ποθητής τράγος!
  Ο Κούπερ γρύλισε:
  - Δύο χιλιάδες δηνάρια!
  Η γυναίκα, χωρίς να ενδώσει, απάντησε:
  - Τρεις χιλιάδες!
  Ο έμπορος ανέβηκε:
  - Τέσσερις χιλιάδες!
  Η γυναίκα πέταξε:
  - Πέντε χιλιάδες!
  Ο έμπορος φώναξε στα πνεύμονά του:
  - Δέκα χιλιάδες δηνάρια!
  Έγινε μια βαριά παύση... Το ποσό για την τιμή ενός σκλάβου ήταν πρωτοφανές. Και ένας θόρυβος διαπέρασε το πλήθος των εμπόρων. Πραγματικά φαινόταν πολύ ανόητο να πληρώνεις τόσα πολλά για ένα αγόρι
  περίπου δεκατριών ετών, αν και πολύ όμορφος και μυώδης ...
  Επιπλέον, η ανδρική τελειότητα του Albert έχει πέσει. Η γυναίκα ξαφνικά ένιωσε απογοητευμένη από το νέο της παιχνίδι και σώπασε. Δεν είναι πραγματικά πάρα πολύ;
  Ο έμπορος, βλέποντας την παύση να αργεί, σήκωσε το σφυρί του και άρχισε να λέει:
  - Δέκα χιλιάδες δηνάρια μια φορά, δέκα χιλιάδες δηνάρια δύο, ποιος θα δώσει περισσότερα; Δέκα χιλιάδες δηνάρια - τρία! Αλλά πριν χτυπήσει το σφυρί, ακούστηκε μια φωνή:
  - Εκατό χιλιάδες δηνάρια!
  Όλοι κοίταξαν πίσω. Ένας άντρας με μαύρα και ένα ειδικό κοστούμι μπήκε στην αίθουσα. Το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με μια μαύρη μάσκα.
  Ο έμπορος έμεινε άφωνος και πάγωσε, παγωμένος από αμηχανία.
  Ο άντρας με τον μαύρο μανδύα και τη μάσκα επιβεβαίωσε:
  - Εκατό χιλιάδες δηνάρια!
  Ο έμπορος έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά υπέροχο! Και άρχισε με ένα άσμα: εκατό χιλιάδες δηνάρια μια φορά, εκατό χιλιάδες δηνάρια δύο ... Ποιος θα δώσει περισσότερα; Τριακόσιες χιλιάδες δηνάρια! Πουλήθηκε σε έναν κύριο με μαύρο μανδύα και μάσκα!
  Εδώ παρενέβη ο έμπορος και είπε:
  Αυτό το άτομο είναι άγνωστο σε εμάς! Έχει τόσο τεράστιο ποσό!
  Ο άντρας με τον μαύρο μανδύα και τη μάσκα είπε:
  - Υπάρχουν σακιά με χρυσό στις καμήλες! Αρκεί για να πληρώσει αυτό το αγόρι! Μπορείτε να μετρήσετε αν θέλετε!
  Ο έμπορος έγνεψε καταφατικά.
  - Από το δικό σου! Μπορείτε να το κατέχετε όπως θέλετε! Λαμβάνοντας υπόψη πόσα πλήρωσες, μπορώ να του προσφέρω μια αλυσίδα δωρεάν!
  Ο άντρας με το μαύρο παλτό έγνεψε καταφατικά.
  - Δεν θα βλάψει η αλυσίδα για τον νεαρό! Στο μεταξύ, καλή διασκέδαση!
  Ο Άλμπερτ στριφογύρισε. Στο λαιμό του στερέωσαν ένα γιακά με αλυσίδα και το άκρο το παρέδωσαν στον νέο αφέντη. Υπάρχει κάτι πολύ μοχθηρό και κακό σε αυτόν. Και το αγόρι ένιωσε ότι αυτό δεν ήταν καλό.
  Ο άντρας με τη μαύρη μάσκα και τον μανδύα τράβηξε την αλυσίδα του και γρύλισε:
  - Λοιπόν, στείλε τον νέο μου σκλάβο! Για να δούμε αν δικαιώνετε τις ελπίδες και το κόστος.
  Ο Άλμπερτ τον ακολούθησε ευσυνείδητα. Τον έβγαλαν έξω. Εδώ, μάλιστα, ξεφόρτωναν σακιά με χρυσό από καμήλες. Ο Άλμπερτ σκέφτηκε: γιατί του πλήρωσαν τόσο τρελό χρηματικό ποσό;
  Αν για δέκα δηνάρια μπορείτε να αγοράσετε έναν καλό ενήλικο σκλάβο. Εδώ είναι είκοσι αγόρια που έφυγαν για τριάντα ένα δηνάρια. Μόνο για γυναίκες εκπληκτικής ομορφιάς μερικές φορές
  η τιμή ξεπέρασε τα χίλια δηνάρια.
  Αλλά για έναν σκλάβο ή σκλάβο - πληρώστε εκατό χιλιάδες! Αυτό είναι αδιανόητο! Άλλωστε ένα τέτοιο ποσό είναι όλο το ταμείο του ηγεμόνα. Ο Άλμπερτ ήταν αλυσοδεμένος σε έναν ελέφαντα, τον οποίο ανέβασε ο νέος του αφέντης.
  Και τέσσερις ιππείς παρακολουθούσαν άγρυπνα το αγόρι. Και ο Άλμπερτ ήταν ξανά στο δρόμο του. Οι γυμνές, σκληρυμένες σόλες του χτύπησαν το πεζοδρόμιο. Ήταν γυμνός και αδύνατος
  και οι άνθρωποι τον κοιτούσαν και γελούσαν.
  Πόσο να πληρώσετε για ένα αγόρι; Θα μπορούσε να είναι άγριο έρωτα;
  Ο Άλμπερτ περπάτησε και σκέφτηκε. Γιατί ο έμπορος ήταν έτοιμος να πληρώσει δέκα χιλιάδες δηνάρια γι' αυτό; Όχι για να σε στείλουν στα λατομεία. Και όχι για ανέσεις κρεβατιού.
  Σίγουρα γνωρίζει κάτι για την καταγωγή του Αλβέρτου. Ότι είναι ο πρίγκιπας μιας πλούσιας χώρας. Ίσως ο έμπορος περίμενε να πάρει λύτρα από τον Άλμπερτ; Ή να το πουλήσεις στον δικό σου πατέρα-βασιλιά;
  Αυτή η έκδοση φαινόταν αρκετά εύλογη. Αν και μένει να δούμε αν θα λάβετε λύτρα, και δέκα χιλιάδες δηνάρια -η τιμή χιλίων ενήλικων σκλάβων- πρέπει να πληρωθούν τώρα.
  Είθε οι δρόμοι του Κυρίου να είναι ανεξερεύνητοι.
  Αν και είτε υπάρχει αυτός ο Θεός είτε όχι... Ο Άλμπερτ έβηξε. Λοιπόν, όχι, πούλησε το σώμα στον Σατανά, που σημαίνει ότι ο Θεός πρέπει να υπάρχει! Πως αλλιώς? Αν υπάρχει σκιά
  πρέπει να υπάρχει φως. Μπορεί να μην υπάρχει σκιά αν υπάρχουν πολλά φώτα. Αλλά υπάρχει πάντα φως στη σκιά.
  Ο Άλμπερτ πήρε μια βαθιά ανάσα. Σκέφτηκα, και γιατί έδωσαν εκατό χιλιάδες για αυτό; Σε κάθε περίπτωση, όχι για να σκοτώνεις τόσο εύκολα, και αυτό είναι ένα συν. αλλά ξαφνικά του συμβαίνει
  κάτι πιο τρομερό από τον θάνατο; Και αυτό είναι ένα μείον! Ξαφνικά θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν για κορίτσι;
  Ο Άλμπερτ αναστέναξε βαριά και επιτάχυνε το βήμα του. Πήγαν έξω από την πόλη και μετακινήθηκαν στην έρημο. Το αγόρι περπάτησε στον εαυτό του και προσπάθησε να φανταστεί κάτι πιο χαρούμενο ...
  Κάθε είδους εκστρατεία, πόλεμοι, μεσαιωνικοί αγώνες.
  Το αγόρι φαντάστηκε την εποχή του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου. Εκεί πολέμησε ήδη στο όνειρό του και νίκησε τους πάντες. Και τώρα φανταστείτε πώς θέλει το τάγμα να κάψει την άτυχη Εβραιοπούλα εκεί
  Ρεβέκκα. Είναι τόσο όμορφη και αθώα. Έχει τόση γοητεία και ζεστασιά. Όμως η κοπέλα οδηγήθηκε στη φωτιά, περικυκλωμένη από φρουρούς. Η φιγούρα της φαινόταν χλωμή.
  Η κοπέλα περπατούσε με ήσυχα βήματα και το όμορφο πρόσωπό της φαινόταν ήρεμο, αν και είναι ξεκάθαρο ότι ο φόβος και ο θυμός φουντώνουν στα μάτια της.
  Όλα τα διακοσμητικά και τα φωτεινά ανατολίτικα υφάσματα αφαιρέθηκαν από πάνω της. Το κεφάλι της Ρεβέκκας έμεινε ακάλυπτο, εκτός από δύο μαύρες, μάλλον μακριές πλεξούδες που κατέβαιναν στο λευκό χιτώνα.
  Τα μικρά πόδια του κοριτσιού ήταν γυμνά. Και ήταν φανερό ότι η Ρεβέκκα υπέφερε σαν από μια ηθική ταπείνωση: η πλούσια Εβραία γυναίκα της αναγκαζόταν να περπατά ξυπόλητη, σαν απλός ζητιάνος.
  Έτσι είναι σωματικά. Η μέρα ήταν συννεφιασμένη και είχε αρκετά κρύο, και τα γυμνά πέλματα του κοριτσιού δεν ήταν συνηθισμένα σε αιχμηρές πέτρες και χαλίκια του δρόμου. Η Ρεβέκκα άρχισε να μυρίζει και
  κουτσός και στα δύο πόδια. Σίγουρα δεν είχε συνηθίσει να περπατάει ξυπόλητη, ειδικά στη Βρετανία, όπου ακόμη και το καλοκαίρι δεν έκανε πολύ ζέστη και συχνά είχε συννεφιά. Και είναι η κόρη της Παλαιστίνης με
  θερμότερο και ξηρότερο κλίμα.
  Ναι, και είναι ταπεινωτικό όταν οι άντρες βλέπουν γυμνές, στρογγυλές, ελαφρώς σκονισμένες γόβες και μάλιστα κάνουν κακόβουλα αστεία. Φυσικά, έβγαλαν όλα τα κοσμήματα από τη Ρεβέκκα και της έβγαλαν τα παπούτσια, όχι επειδή ήθελαν.
  ιδιαίτερος ταπεινωτικός.
  Οι μοναχοί φοβήθηκαν μήπως είχε φυλαχτά και φυλαχτά, τα οποία ο Σατανάς προμηθεύει τους οπαδούς του για να αποτρέψει τη μετάνοια ακόμη και κάτω από βασανιστήρια.
  Και για την εκτέλεση των γυναικών που ήταν ύποπτες για μάγισσες, τις έπαιρναν ξυπόλητες. Έτσι φάνηκαν να έχουν μειωμένη δαιμονική δύναμη. Η γη είναι του Θεού και όταν την ακουμπούν ξυπόλητα, η μάγισσα
  φορτίζεται με Θεία ενέργεια και χάνει μέρος της δύναμής του. Σε κάθε περίπτωση, η Ρεβέκκα, ξυπόλητη και ντυμένη στα λευκά από τα πιο χοντρά λινά, έκανε συγκινητική εντύπωση.
  Πολλές γυναίκες την κοίταξαν και αναρωτήθηκαν πόσο όμορφη ήταν ακόμα και με τα σεμνά ρούχα ενός βομβιστή αυτοκτονίας που οδήγησε στη φωτιά. Και πόσο χαριτωμένα και λαξευμένα είναι τα γυμνά πόδια της,
  που δεν κολλάει σκόνη, δρόμοι. Και ότι η φυσική ομορφιά των γυμνών κοριτσίστων ποδιών της είναι πολύ πιο όμορφη από παπούτσια γεμάτα με διαμαντένια κοσμήματα.
  Εδώ η Ρεβέκκα κουτσαίνει όλη την ώρα, γκρεμίζει τα γυμνά, τρυφερά της πόδια, πλησιάζει μια στοίβα καυσόξυλα και άχυρα. Εδώ πρέπει να καεί. Και πριν από την εκτέλεση, τους δένουν σε ένα κοντάρι και τους φορούν αλυσίδες.
  Φυσικά, πονάει όταν μια αλυσίδα κολλάει στο κορμί ενός τρυφερού κοριτσιού. Και πόσο ψυχρό είναι να στέκεσαι ακίνητος μια δροσερή μέρα στο ηλιοβασίλεμα με συννεφιά. Όταν ο ήλιος είναι μόνο
  μόνο περιστασιακά κρυφοκοιτάζει μέσα από τα σύννεφα. Εκτός από το hoodie, η Rebecca δεν έχει τίποτα στο σώμα της. Οι μοναχές έβγαλαν τα πάντα στο πετσί, και έδωσαν μια κουκούλα καθαρά για λόγους ευπρέπειας.
  Άρα είναι ακόμα ψυχρό να στέκεσαι ακίνητος αλυσοδεμένος, και άρρωστοι από αλυσίδες, τα ξυπόλυτα πόδια κρυώνουν από τον αέρα και πονάς από την ένταση της όρθιας θέσης.
  Τώρα η μόνη ελπίδα της Rebekah είναι για έναν προστάτη. Ο καλύτερος πολεμιστής των Ναϊτών Ιπποτών Μπράιαν πρέπει να πολεμήσει εναντίον του. Το οποίο διακρίνεται από μεγάλη δύναμη και αντοχή.
  Ωστόσο, ο Ivanhoe κατάφερε να τον βγάλει από τη σέλα. Τώρα όμως είναι σοβαρά τραυματισμένος. Επίσης, ο Richard the Lionheart μπορεί να ανταγωνιστεί τον Briand, αλλά δεν μπορεί να πολεμήσει για έναν Εβραίο, πιο συγκεκριμένα
  είναι απίθανο να θέλει - αυτό δεν είναι μια βασιλική επιχείρηση.
  Ο Μπράιαν λοιπόν είναι ήρεμος και σίγουρος ότι μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε. Και τότε το αναιδές κορίτσι που απέρριψε τον έρωτά του απλά θα καεί. Και σκορπίστε τις στάχτες της μάγισσας. Μετά κοιμούνται και
  τις μαροκίνιες μπότες της, κεντημένες με πέρλες, και ρούχα με όλα τα δαιμονικά στολίδια.
  Ο Μπράιαν κοιτάζει τη Ρεμπέκα. Τι όμορφη που είναι, δεμένη σε ένα στύλο έτσι, ή μάλλον αλυσοδεμένη. Και φαίνεται πόσο συγκινητικό και μοναδικά δραματικό.
  Και ο χρόνος περνάει. Το κορίτσι παγώνει και συσπάται. Οι αλυσίδες της κροταλίζουν. Μπορεί να φανεί ότι της προκαλεί ταλαιπωρία να στέκεται αλυσοδεμένη σε έναν στύλο. Τα ξυπόλυτα πόδια της κοπέλας είχαν κοκκινίσει από το κρύο.
  Πόσο άβολα είναι. Και πόσο πρέπει να φοβάται...
  Η φωτιά, φυσικά, θα ζεσταθεί και η φλόγα θα γλείφει αρπακτικά την κοριτσίστικη, στρογγυλή φτέρνα. Και θα ακουστεί η μυρωδιά του σουβλάκι, σαν να ψήνει αρνί. Και θα γίνει τόσο βασανιστικά επώδυνο.
  Και το κορίτσι ουρλιάζει. Και η φλόγα θα ανεβαίνει, όλο και πιο ψηλά. Θα κάψει τη λευκή της ρόμπα και όλο το πλήθος θα τη δει εντελώς γυμνή και αλυσοδεμένη.
  Και το λευκό δέρμα θα κάνει φουσκάλες, θα κοκκινίσει. Και μετά αρχίζει να γλιστράει. Και το κρέας θα είναι τηγανητό, και θα σφυρίζει σαν σε τηγάνι. Και απλά θα πονέσει εκπληκτικά.
  Και η Ρεβέκκα θα φωνάξει με αφόρητα βάσανα. Και τώρα θα πέσει κρέας από τα κόκαλά της. Και τα οστά εκτίθενται, μαυρίζουν. Και το κορίτσι από το σοκ του πόνου θα χάσει τις αισθήσεις του και θα ηρεμήσει. Θα είναι ήσυχο για πάντα. Και η ψυχή της θα πετάξει σε μια ειδική κόλαση για τους Εβραίους. Για τους αβάπτιστους Εβραίους θα υπάρχει κόλαση. Όπου θα βασανίζονται σύμφωνα με τις πράξεις τους.
  Και προφανώς η Ρεβέκκα, ως αθώα ψυχή, δεν θα τιμωρηθεί τόσο αυστηρά. Θα τη μαστιγώσουν, θα τη χτυπήσουν με ξύλα λίγο στις γυμνές, στρογγυλές γόβες της. Και μετά πετάχτηκε στο μπουντρούμι. Και η Ρεβέκκα θα τραγουδήσει εκεί
  και υμνούν τους Εβραίους αγίους τους. Από καιρό σε καιρό θα της έρχονται δεσμοφύλακες-διάβολοι και θα τη χτυπούν ξανά με ξύλα στις γυμνές, κομψά διαμορφωμένες γόβες της. Γιατί οι αμαρτωλοί πρέπει να λαμβάνουν
  στις φτέρνες όσο πιο επώδυνη γίνεται.
  Και θα τη μαστιγώσουν με βέργες και μετά σαν μάγισσα θα τη τηγανίσουν με μια σπίθα. Καψαλίζοντας το όμορφο στήθος της σαν δύο πεπόνια.
  Ο Ιππότης Μπράιαν ονειρεύτηκε. Και η ώρα πέρασε ...και πλέον η τελευταία ώρα της άφιξης του αμυντικού τελειώνει.
  Ο Μέγας Μάγιστρος του Τάγματος δίνει το σύνθημα για την έναρξη της εκτέλεσης.
  Εδώ ο δήμιος χτυπά μια σπίθα με έναν πυριτόλιθο, και ανάβει έναν πυρσό εμποτισμένο με άλατα. Η Ρεβέκκα φωνάζει από φόβο και ταυτόχρονα με επένδυση. Ήταν τόσο παγωμένη στον άνεμο που απλά θέλει επιπόλαια να ζεσταθεί.
  Αν και είναι σαφές ότι η φωτιά θα ζεσταθεί μόνο για μια στιγμή, και μετά θα καεί και θα καεί, και το δέρμα και το δέρμα και το κρέας.
  Ο δήμιος είχε ήδη αρχίσει να φέρνει τη δάδα στα άχυρα, καθώς το πλήθος βρυχήθηκε. Στο βάθος, ένα μικρό άσπρο άλογο έτρεχε και πάνω του ένας μικρόσωμος καβαλάρης.
  Ο Μέγας Μάγιστρος του Τάγματος φώναξε:
  - Σταμάτα τον δήμιο!
  Πάγωσε κυριολεκτικά μια ίντσα από το καλαμάκι. Ο σερ Μπράιαν ήταν αγανακτισμένος:
  - Αργησε! Η προθεσμία για την άφιξη του αμυντικού έληξε!
  Ο μεγάλος μάστερ απάντησε θυμωμένος:
  - Φοβάσαι να μαλώσεις το αγόρι;
  Η συνοδεία του μεγάλου μάστερ μουρμούρισε επιδοκιμαστικά:
  - Πολεμήστε σωστά! Τι φοβόταν ο δειλός!
  Ο Μπράιαν είπε θυμωμένος:
  - Θα τον νικήσω στο διάολο!
  Οι Ναΐτες σκέφτηκαν στην αρχή ότι ήταν ακόμα ο Άιβανχο, παρά την πληγή, που ήθελε να τον πολεμήσει. Αλλά αυτός ο πολεμιστής ήταν ακόμη μικρότερος και κοντύτερος από τον πρώην δράστη, τον Sir Briana.
  Ναι, το άλογο ήταν διαφορετικό. Και η πανοπλία...
  Λοιπόν... η καρδιά του Μπράιαν ανακουφίστηκε. Δεν του είχαν φτάσει ακόμα οι φήμες ότι αυτό το αγόρι των δεκατριών είχε κερδίσει ένα τουρνουά jousting: έχοντας χτυπήσει τα άλογά του και τον Richard the Lion
  Καρδιά και Ivanhoe. Ναι, εκείνες τις μέρες δεν υπήρχε ταχυδρομείο. Και αποδόθηκαν φήμες ότι αν το τουρνουά κέρδιζε ένας πραγματικός γίγαντας και όχι κάποιο είδος αγοριού.
  Έτσι ο σερ Μπράιαν ήταν ήρεμος.
  Και είπε με σιγουριά:
  - Δέχομαι την πρόκληση!
  Η αυτοπεποίθησή του αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο Άλμπερτ έβγαλε το κράνος του και όλοι είδαν το παιδικό, όμορφο πρόσωπο, τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια του.
  Μία από τις γυναίκες μάλιστα φώναξε:
  - Λυπήσου το παιδί!
  Ο μεγάλος μάστερ ρώτησε τον Άλμπερτ:
  "Θέλεις πραγματικά να πολεμήσεις τον ένδοξο Sir Briant, αγόρι;"
  Ο νεαρός πρίγκιπας δήλωσε με σιγουριά:
  - Ναι, και σώσε τη Ρεβέκκα!
  Ο μεγάλος μάστερ αμφέβαλλε:
  - Αλλά ο σερ Μπράιαν είναι ο καλύτερος ιππότης μας και εσύ είσαι απλώς ένα παιδί! Είσαι αρκετά δυνατός;
  Ο Άλμπερτ απάντησε σκληρά:
  - Η επίπληξη θα δείξει τι παιδί είμαι!
  Ο μεγάλος μάστερ γύρισε στη δεμένη Εβραία:
  - Είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε αυτόν τον νεαρό ως προστάτη σας;
  Η Ρεβέκκα απάντησε με ένα στεναγμό:
  - Δώσε ότι θέλεις!
  Ο μεγάλος μάστερ έγνεψε καταφατικά.
  - Εντάξει τότε! Ξεκίνα! Ποια δόρατα προτιμάτε - αμβλύ ή αιχμηρό!
  Ο σερ Μπράιαν γάβγισε:
  - Φυσικά το ίδιο οξύ!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Ας είναι αιχμηρά - αν η ζωή δεν του είναι αγαπητή!
  Ο ναός γέλασε.
  - Αυτοπεποίθηση όπως όλοι οι έφηβοι! Για να δούμε πώς θα σε γκρεμίσω από το άλογό σου!
  Ο Άλμπερτ απάντησε λογικά:
  - Μην καυχιέσαι, καβάλα στο στρατό, αλλά καυχιέσαι, καβάλα με το στρατό!
  Ο μεγάλος μάστερ φώναξε:
  - Βιάσου! Το αλυσοδεμένο κορίτσι παγώνει!
  Οι ιππότες έφυγαν. Ο ναός έχει ένα μεγάλο άλογο, ένα μαύρο, και ο ίδιος είναι μεγαλόσωμος με μαύρη πανοπλία. Και η πανοπλία του Αλβέρτου είναι σαν καθρέφτης, το άλογο είναι μικρό, αλλά πολύ γρήγορο και σαν λευκό
  χιόνι. Σαν μια μονομαχία μεταξύ καλού και κακού, μεταξύ μαύρου και λευκού.
  Ο ναός παρατήρησε σκληρά:
  - Θέλω να τον σκοτώσω, και ταυτόχρονα λυπάμαι το παιδί!
  Εδώ χώρισαν. Αν ο σερ Μπράιαν ήξερε πόσο σοβαρό και επικίνδυνο αντίπαλο είχε, δεν θα είχε τόση αυτοπεποίθηση. Ο Άλμπερτ κατάλαβε επίσης ότι ο εχθρός του ήταν δυνατός και λίγοι
  κατώτερος από τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο. Αλλά αν νίκησες τον πιο θρυλικό βασιλιά, τι είναι για σένα ναΐτης;
  Και οι δύο πολεμιστές, με το σήμα του γκονγκ, όρμησαν ο ένας προς τον άλλο. Υπήρχε ακόμη και ένας σωρός σκόνης. Η Ρεβέκκα ψιθύρισε:
  - Ω Μεγάλε Ιεχωβά, σώσε το παιδί!
  Ο Άλμπερτ δέχτηκε ένα χτύπημα στην ασπίδα και γλίστρησε από το δόρυ προς τα δεξιά και ο ίδιος χτύπησε τον εχθρό στο γείσο, επιταχύνοντας την κίνηση λυγίζοντας το κύτος. Αυτό είναι ένα πλήγμα που κράτησε έξοχα
  Ο Ivanhoe πέρασε το χρόνο του όχι χειρότερα, και ίσως ακόμα καλύτερα, επιταχύνοντας την κίνηση με τον δυνατό, νεαρό κορμό του. Και ο σερ Μπράιαν πέταξε σαν σάκος από άλογο.
  Το κοινό ούρλιαξε από χαρά, και οι γυναίκες λαχάνιασαν. Όλοι νόμιζαν ότι ο καλύτερος ιππότης του τάγματος θα κατέβαζε το αγόρι, αλλά ξαφνικά αποδείχθηκε ότι ήταν...
  Ο σερ Μπράιαν έπεσε και προσπάθησε απεγνωσμένα να σηκωθεί, αλλά το σώμα του στην πανοπλία δεν υπάκουε καλά.
  Ο μεγάλος μάστερ ανακοίνωσε:
  - Η κρίση του Θεού έγινε! Νεαρό πολεμιστή, πώς σε λένε;
  Το αγόρι υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Άλμπερτ!
  Ο μεγάλος μάστερ συνέχισε:
  - Άλμπερτ! Νίκησε τον καλύτερο πολεμιστή του τάγματος και έσωσε την Εβραία Ρεβέκκα, την κόρη του Ισάκ, που κατηγορήθηκε για μαγεία. Τώρα είναι ελεύθερη και της επιστρέφουν τα παλιά της ρούχα και κοσμήματα!
  Ο βοηθός ψιθύρισε στο αυτί του επικεφαλής του τάγματος:
  "Ίσως μπορούμε να δημεύσουμε την περιουσία της στο ταμείο;"
  Ο μεγάλος μάστερ γρύλισε:
  - Μην είσαι ανόητος! Αυτό είναι απάτη! Έλα, βγάλε τις αλυσίδες από το κορίτσι και λύσε το κοντάρι!
  Πολεμιστές και δήμιοι άρχισαν με χαρά να ξετυλίγουν τις αλυσίδες με τις οποίες ήταν αλυσοδεμένη η Ρεβέκκα! Η μουσική έπαιξε. Ο κόσμος ήταν χαρούμενος, ειδικά οι γυναίκες. Πραγματικά πόσο χαριτωμένο είναι αυτό
  μια Εβραία, που σώθηκε μόνο χαρά προκαλεί.
  Ο Άλμπερτ υποκλίθηκε στον μεγάλο μάστερ και είπε:
  - Η δικαιοσύνη θριάμβευσε!
  Ο μεγάλος μάστερ συμφώνησε:
  - Εδώ είναι η ύψιστη κρίση του Θεού! Και τώρα, ιππότη μου, ίσως θα γλεντήσεις μαζί μας! Και θα θέλατε να μπείτε στην υπηρεσία της παραγγελίας;
  Ο Άλμπερτ ανασήκωσε τους ώμους του.
  "Είμαι πρίγκιπας και υπηρετώ το βασίλειό μου!" Όσο για τη γιορτή... Με συγχωρείτε, αλλά πρώτα θα παραδώσω τη Ρεβέκκα υπό τη φρουρά μου στον πατέρα της. Και μετά θα μπορούσε να την απαγάγουν ξανά. Τα δάση είναι γεμάτα
  ληστές και τυχοδιώκτες ιππότες!
  Ο μεγάλος μάστερ έγνεψε καταφατικά.
  - Καλή τύχη! Αλλά ξέρετε αγαπητοί στην υπηρεσία της παραγγελίας είναι πάντα ανοιχτή!
  Η Ρεβέκκα μεταφέρθηκε πίσω στο κελί της, όπου επρόκειτο να της δώσουν τα παλιά της ρούχα και να της κατασχέθηκαν κοσμήματα. Η κοπέλα, από χαρά, χτύπησε τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της, όχι
  νιώθοντας την οξύτητα των πετρών, και το κρύο, αν και είχε αρχίσει να νυχτώνει... Και ο ήλιος χάθηκε πίσω από τον ορίζοντα. Γυμνές, ροζ, τι εκπληκτικά καθαρές, στρογγυλές γόβες του κοριτσιού τρεμόπαιζαν.
  Πήγε στην εκτέλεση αθόρυβα με δυσκολία να διατηρήσει την ηρεμία της. Και τώρα ήταν χαρούμενη και κυριολεκτικά φτερούγιζε. Και φαινόταν ακόμα πιο όμορφη. Το πρόσωπό της δεν ήταν πια τόσο χλωμό,
  αλλά έγινε ροζ από ενθουσιασμό και πρόσθεσε χρώματα και ομορφιά. Και αυτό το κορίτσι θύμιζε πλέον παιχνιδιάρικο παιδί.
  Ο Άλμπερτ τραγούδησε με χαρά:
  Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη,
  Αφήστε τον να τραγουδήσει μαζί μας...
  Όποιος είναι ευδιάθετος, γελάει
  Όποιος ψάχνει θα πετύχει
  Όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!
  Έτσι η Ρεβέκκα έτρεξε στο κελί. Οι καλόγριες την ακολούθησαν για να τη βοηθήσουν να ντυθεί. Ο Άλμπερτ κατέβηκε από το άλογό του. Του πρόσφεραν ένα κύπελλο με καλό παλαιωμένο κρασί.
  Ένα φυσικό και γλυκό πράγμα, αυτό το κρασί έχει πολύ καλή γεύση.
  Ο Άλμπερτ το ήπιε με ευχαρίστηση και ένιωσε ένα κύμα δύναμης. Ήταν υπέροχος και διασκεδαστικός. Ήθελα κάθε λογής κατορθώματα. Το αγόρι μάλιστα τραγούδησε:
  - Συνηθίστε να πολεμάτε με οποιονδήποτε τρόπο,
  Τουλάχιστον μερικά μπουκάλια έχουν δει τον πάτο...
  Αλλά δεν έτυχε να ερωτευτούμε -
  Πολύ καιρό πριν! Πολύ καιρό πριν!
  Πολύ καιρό πριν!
  Η Ρεμπέκα επέστρεψε. Κουτσαίνε βαριά. Στις μπότες, τα κατεβασμένα πόδια είναι άβολα. Πέταξε ένα σάλι στο πρόσωπό της, και τώρα η ομορφιά της ήταν κρυμμένη.
  Το φόρεμά της είναι πραγματικά λαμπερό και έχει πολλά κοσμήματα πάνω του. Οι μοναχοί και οι μοναχές δεν έκλεψαν τίποτα. Και φαινόταν πραγματικά υπέροχο. Πιο συγκεκριμένα, Άλμπερτ
  Μου άρεσε περισσότερο όταν η Ρεβέκκα ήταν με λευκή ρόμπα και ξυπόλητη. Τα γυμνά της πόδια έδωσαν στο αγόρι τον ενθουσιασμό ενός νεαρού άνδρα. Και έτσι ... Είδε πολλά παρόμοια
  γυναίκες στα κοσμήματα και δεν με άναψε.
  Ο Άλμπερτ τραγούδησε:
  - Σχετικά με αυτό το ξυπόλητο κορίτσι,
  Δεν μπορούσα να ξεχάσω...
  Φαινόταν οι πέτρες του πεζοδρομίου,
  Βασανίζουν το δέρμα των τρυφερών ποδιών!
  Και το αγόρι γέλασε... Η Ρεβέκκα του έκλεισε το μάτι, η οποία, όμως, ανεπαίσθητα και ούρλιαξε μέσα από το πέπλο:
  - Θα με συνοδεύσεις ιππότη μου;
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι κυρία μου!
  Η Ρεβέκκα είπε με έμφαση:
  - Απλά να είσαι ήσυχος στο δρόμο! Θέλω να ακούσω λίγη σιωπή! Και απολαύστε τη φύση!
  Ο Άλμπερτ παρατήρησε λογικά:
  - Η σιωπή είναι χρυσή, μόνο λόγω της ευκολίας εξαγωγής, έπεσε στο δείγμα σε ένα επίπεδο κάτω από τον ηχητικό χαλκό της ευγλωττίας!
  Η Ρεβέκκα τσίριξε:
  - Σώπα πάντως! Και πάρε με στον πατέρα μου.
  Το αγόρι και το κορίτσι καβάλησαν έφιππο. Η Ρεβέκκα κάθισε εύστροφη στη σέλα και κινήθηκε αργά. Το αγόρι ήταν σιωπηλό, αλλά με δυσκολία συγκρατήθηκε. Ήθελε πολύ να της μιλήσει
  και κάντε πολλές ερωτήσεις. Έπρεπε όμως να κρατήσω το στόμα μου κλειστό.
  Το αγόρι-πρίγκιπας είπε ακόμα ακουστά:
  - Η σιωπή είναι χρυσός, η λέξη είναι ασήμι, η ευγλωττία είναι χαλκός, και η βρισιά γίνεται μολύβδινη βροχή!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? δεκαπέντε.
  Ο Μιχαήλ-Βλαντιμίρ Πούτιν-Γκορμπατσόφ άρχισαν πάλι να επιστρέφουν στον σταλινισμό.
  Αύξηση της θητείας στο στρατό σε τρία χρόνια. Εισήγαγε στρατιωτικούς βαθμούς και στην παραγωγή.
  Παρεμπιπτόντως, του άρεσε η ιδέα των στρατών εργασίας του Τρότσκι. Περαιτέρω αυστηρότερες ποινικές ευθύνες για καθυστέρηση, εμφάνιση μεθυσμένος στο δρόμο και για κάπνισμα σε δημόσιους χώρους.
  Περαιτέρω, άρχισαν να φυτεύουν ανθρώπους για πεταμένα αποτσίγαρα και σελοφάν και χάρτινες σακούλες.
  Στη συνέχεια προωθήθηκε ένα πρόγραμμα για την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους.
  Μετά από αυτό, ο Μιχαήλ-Βλαντιμίρ Γκορμπατσόφ-Πούτιν αποκοιμήθηκε.
  Οι σκέψεις του πρίγκιπα Αλβέρτου διακόπηκαν. Ήταν κοντά σε μια όαση της ερήμου. Ήταν ήδη βράδυ και είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει. Το καραβάνι σταμάτησε.
  Ο Άλμπερτ λύθηκε, τον πήγαν να φάει και του έδωσαν ένα ποτό. Το αγόρι ήπιε το νερό με ευχαρίστηση. Για δείπνο, του έδωσαν χυλό και αποξηραμένα φρούτα.
  Ο Άλμπερτ έφαγε. Του έδωσαν μια κουβέρτα να ξαπλώσει στην άμμο. Και το αγόρι, κουρασμένο από το δρόμο, το πήρε και αποκοιμήθηκε. Εν τω μεταξύ ο άνθρωπος
  φορώντας μια μαύρη μάσκα έβγαλε έναν ειδικό μαγικό κρύσταλλο και τον κοίταξε. Ήταν πλέον σε θέση να παρατηρήσει τα μοναδικά όνειρα του αγοριού. Τι γίνεται με τα χρήματα; Αυτό είναι
  ψεύτικο χρυσό. Αυτή τη στιγμή, τα χρυσά νομίσματα αρχίζουν να γίνονται ελαφρύτερα και να λιώνουν σαν πάγος. Και ένα μοναδικό αγόρι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε έναν μάγο.
  Ο Άλμπερτ πάλι ονειρεύεται ότι είναι στον στρατό του Σπάρτακου. Ο Κράσσος είναι πλέον εντελώς ηττημένος και τίποτα δεν εμποδίζει τους σκλάβους να επιτεθούν στη Ρώμη. Αυτό πρέπει να γίνει πριν από το κέρδος
  Λόκουμ και Πομπήιος. Και έχουν εκατό χιλιάδες στρατεύματα ο καθένας. Μετά τις νίκες, ο Σπάρτακος έχει μια τεράστια αναπλήρωση σκλάβων, μονομάχων και φτωχών. Ακόμα και πολλές πόλεις
  στρατεύματα άρχισαν να στέλνονται στον αρχηγό των ανταρτών. Και αυτό είναι σοβαρό.
  Ο Άλμπερτ είναι ξανά με την Ευτιβίδα. Ένα δυνατό μυώδες αγόρι και μια χαριτωμένη Ελληνίδα καλλονή. Καβαλούν δίπλα-δίπλα πάνω σε λευκά άλογα. Ο στρατός του Σπάρτακου έχει
  ήδη περισσότεροι από εκατόν πενήντα χιλιάδες μαχητές. Αλλά πολλοί από αυτούς είναι αρχάριοι. Αν και τα όπλα, χάρη στα αιχμαλωτισμένα τρόπαια, είναι αρκετά. Αλλά ο στρατός είναι πολύ ωμός.
  Πολλοί έφηβοι σκλάβοι δέρνουν με γυμνά πόδια. Συνήθως, στους αγένειους νέους δεν δίνονται ούτε σανδάλια τη ζεστή εποχή.
  Η Ευντιβίδα σημείωσε:
  - Η Ρώμη είναι καλά οχυρωμένη, ειδικά το Καπιτώλιο. Και προστατεύεται από περίπου εκατό χιλιάδες πολεμιστές. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι από αυτούς είναι πολιτοφυλακές. Δεν θα είναι εύκολο να το πάρεις!
  Ο Άλμπερτ παρατήρησε λογικά:
  - Σημαντικό μέρος του πληθυσμού της Ρώμης είναι σκλάβοι. Μπορούν να εξεγερθούν σε εξέγερση!
  Ο Ευθύδης συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά μπορείτε να! Αλλά κάποιος πρέπει να το οργανώσει!
  Ο Άλμπερτ πρότεινε:
  - Μπορώ να το κάνω! Όπως έχουν κάνει ήδη στην Capua!
  Η Ελληνίδα και η πρώην σκλάβα έγνεψαν καταφατικά.
  - Πράγμα που είναι πολύ πιθανό... Οπότε πράξε το ίδιο!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Η αδερφή μου η Ροδόπη κι εγώ θα διεισδύσουμε στη Ρώμη και μετά βλέπουμε!
  Ο στρατός του Σπάρτακου αυξήθηκε ραγδαία. Και εν κινήσει η εκπαίδευση των νεοσύλλεκτων. Η Ροδόπη συγκέντρωσε μια ολόκληρη λεγεώνα από τις σκλάβες τους. Πρώτα τους έμαθαν να πυροβολούν ένα τόξο και
  ρίχνουν ελαφρά βελάκια. Και φυσικά ήταν καλή ιδέα. Υπήρχαν και λεγεώνες από σκλάβους. Αν και συνήθως η Σπαρτάκ προσπαθούσε να μην πάρει παιδιά. Αλλά υπάρχουν πολλοί νέοι σκλάβοι και πρέπει να προσκολληθούν κάπου. Ακριβώς όπως υπάρχουν ακόμη περισσότερες γυναίκες σκλάβες από άντρες. Πολλοί σκλάβοι πίστεψαν στο επικείμενο τέλος του πολέμου. Και όλοι έφτασαν στο στρατό του Σπάρτακου
  χιλιάδες σκλάβοι, φτωχοί άνθρωποι, σύμμαχοι. Συμπεριλαμβανομένων των γυναικών με παιδιά. Και ο στρατός μεγάλωσε γρήγορα. Κάποια αναπλήρωση δόθηκε από ελεύθερους ανθρώπους από αυτές τις πόλεις
  Η Ιταλία που δεν ήθελε να ζήσει υπό την κυριαρχία της δεσποτικής Ρώμης. Και οι πολεμιστές έρχονται με εμπειρία μάχης και με τα όπλα τους. Και πρέπει να πω ότι είναι πραγματικά υπέροχο.
  Αλλά υπάρχουν πολλά αγόρια, κορίτσια και κορίτσια στο στρατό. Οι σκλάβες δεν έμειναν έτσι πριν, αλλά τώρα τρέχουν στο Σπαρτάκ σε δεκάδες χιλιάδες. Συνήθως είναι ξυπόλητοι, και με σκισμένους χιτώνες, μερικοί είναι σχεδόν εντελώς γυμνοί, με μερικούς εσώρουχα. Και υπάρχουν επίσης εντελώς γυμνοί, ειδικά σκλάβοι από την Αφρική. Εδώ είναι τα κοπάδια.
  Πήγε και η Ευτιβίδα να εκπαιδεύσει τα κορίτσια.
  Ο Άλμπερτ γνώρισε τη Ροδόπη. Και προσφέρθηκε να έρθει μαζί της στη Ρώμη με το πρόσχημα των πλανόδιων καλλιτεχνών.
  Το κορίτσι παρατήρησε:
  - Ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος! Στη Ρώμη η επαγρύπνηση των φρουρών είναι υψηλή!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά! Αλλά η πόλη είναι μια πραγματική ακρόπολη με εκατό χιλιάδες πολεμιστές, και δεν είναι τόσο εύκολο να την πάρεις. Αλλά αν μας βοηθούσαν οι σκλάβοι μέσα στην πόλη...
  Η Ροδόπη σημείωσε:
  - Ίσως είναι καλή ιδέα. Μα δεν είχες ούτε μουστάκι. Οι σκλάβοι μπορεί να μην ακούνε τα παιδιά! Επιπλέον, η Σπαρτάκ μπορεί να βρει κάτι πιο αληθινό!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Πιστεύω στην ιδιοφυΐα του Σπάρτακου, αλλά θέλω να πολεμήσω μόνος μου τον εχθρό! Και κερδίστε με την εφευρετικότητά σας!
  Η Ροδόπη παρατήρησε με ένα χαμόγελο ότι έχει τόσο λευκά δόντια:
  - Και ξέρεις, δεν θα βλάψει να σκάουτερ! Ας εξετάσουμε τις οχυρώσεις της Ρώμης και ας βρούμε πού είναι πιο ευάλωτες...
  Το αγόρι πρίγκιπας έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτή είναι μια καλή ιδέα!
  Τα παιδιά κινήθηκαν προς την Αιώνια Πόλη. Ωστόσο, υπήρξε συμπλοκή. Δύο λεγεώνες βάδισαν προς τη Ρώμη από την Αφρική. Αυτοί είναι δώδεκα χιλιάδες πεζοί και τρεις χιλιάδες ιππείς.
  Ο διοικητής τους, ο ανθύπατος Viskunt, φυσικά, δεν ήθελε να εμπλακεί σε μάχη με τον Σπάρτακο και προσπάθησε να παρακάμψει τον επαναστατικό στρατό που παρέκαμψε τη Ρώμη.
  Αλλά οι πρόσκοποι ανέφεραν ότι υπήρχε μια λεγεώνα ημίγυμνων κοριτσιών μπροστά. Από την οποία πήραν φωτιά τα μάτια των πεινασμένων στο γυναικείο σώμα των λεγεωνάριων. Και ο Viskunt έδωσε εντολή να συλλάβουν τους σκλάβους, θέλοντας μάλλον να διασκεδάσει μαζί τους.
  Αλλά η Σπαρτάκ έχει καλή νοημοσύνη. Αγόρια με γρήγορα αλογάκια, μασκαρεμένα, αναζητήστε όλους τους δρόμους που πάνε στη Ρώμη. Και φυσικά, τα στρατεύματα του Viskunt το εντόπισαν. Και πότε
  οι Ρωμαίοι προσπάθησαν να χώσουν τη μύτη τους στα κορίτσια, καθώς πριν από αυτά υπήρχαν τουλάχιστον εκατό χιλιάδες σκλάβοι. και αυτοί στα πρώτα κιόλας λεπτά περικύκλωσαν τους Ρωμαίους.
  Και η μάχη συνεχίστηκε.
  Κατανοήστε ο Άλμπερτ και η Ροδόπη συμμετείχε σε αυτό. Το αγόρι κρέμισε ένα ζευγάρι ξίφη και έκοψε το κεφάλι του Ρωμαίου εκατόνταρχου λέγοντας:
  - Η Δόξα της Ελευθερίας μας περιμένει!
  Η Ροδόπη κίνησε τον Ρωμαίο με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της στο πηγούνι και τον γκρέμισε, κραυγάζοντας:
  - Δόξα στους Θεούς των ανθρώπων!
  Το αγόρι και το κορίτσι χώρισαν σοβαρά. Και τα ξίφη τους έλαμψαν σαν τις λεπίδες ενός ελικοπτέρου. Είναι ένα πολύ μαχητικό και επιθετικό ζευγάρι.
  Ο Άλμπερτ έκοψε το κεφάλι ενός Ρωμαίου λεγεωνάριου και τσίριζε:
  - Για τον Σπάρτακο!
  Η Ροδόπη έκοψε επίσης το κεφάλι του Ρωμαίου και σημείωσε:
  - Δεν χρειάζεται να κάνεις τον Θεό από έναν απλό άνθρωπο! Ο Σπάρτακος είναι σαν κι εμάς!
  Το αγόρι πρίγκιπας έκοψε έναν άλλο λεγεωνάριο και γρύλισε:
  - Τότε για εμάς!
  Το κορίτσι, κόβοντας τους αντιπάλους, γέλασε:
  - Εδώ για εμάς είναι δυνατόν!
  Η αριθμητική υπεροχή του στρατού του Σπάρτακου ήταν πολύ μεγάλη. Ο ίδιος ο Σπαρτάκ, κουνώντας δύο ξίφη, μπήκε στη μάχη. Δεν πρόλαβε όμως να κόψει σωστά. Οι Ρωμαίοι εξοντώθηκαν, κάνα δυο χιλιάδες
  οι επιζώντες λεγεωνάριοι έπεσαν στα γόνατα και παραδόθηκαν. Και έτσι τελείωσε σε μια γενικά ενδιαφέρουσα, αλλά παράπλευρη μάχη. Είναι αλήθεια ότι δεκαπέντε χιλιάδες επιπλέον λεγεωνάριοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν την άμυνα της Ρώμης.
  Όλα λοιπόν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Και ο Άλμπερτ και η Ροδόπη προχώρησαν στο Αιώνιο Έτος. Ο Άλμπερτ δεν είχε ξαναδεί την Αρχαία Ρώμη και ήθελε να δει την ίδια
  μεγάλη πόλη της αρχαιότητας. Το αγόρι και το κορίτσι μετέφεραν μαζί τους τα απλά πράγματα των ηθοποιών και το λευκό κανίς. Ο τελευταίος ήταν πραγματικός σκύλος του τσίρκου και ήξερε να κάνει μερικά κόλπα.
  Το αγόρι και το κορίτσι χτύπησαν τα βότσαλα με τα γυμνά τους πόδια και τραγούδησαν:
  - Μόνο στον αγώνα μπορεί να βρεθεί η ευτυχία,
  Ο Σπάρτακος κάνει βήματα μπροστά!
  Ο Σπάρτακος κάνει βήματα μπροστά!
  Το αγόρι και το κορίτσι πλησιάζουν περισσότερο τη Ρώμη. Μπορείτε να δείτε τι ψηλά τείχη και πύργους έχει, πάνω στους οποίους είναι τοποθετημένοι καταπέλτες. Δεν είναι εύκολο να πάρεις μια τέτοια πόλη.
  Ωστόσο, τα παιδιά κινούνται. Και μάλιστα τραγουδούν:
  - Αλλά ο παλμός της καρδιάς και των φλεβών,
  Τα δάκρυα των μητέρων των παιδιών μας...
  λένε - θέλουμε αλλαγή -
  Πέτα το ζυγό των αλυσίδων σκλάβων!
  
  Ο γιος της γης θα πει όχι ως απάντηση,
  Δεν θα γίνω ποτέ σκλάβος...
  Πιστεύω ότι θα ξημερώσει η ελευθερία -
  Ο αέρας θα φρεσκάρει μια φρέσκια πληγή!
  
  Για την ιερή ελευθερία στη μάχη,
  Ο ίδιος ο μεγάλος Σπάρτακος αποκαλεί...
  Σηκωθείτε γενναίος ιππότης τις πρώτες πρωινές ώρες,
  Αφήστε τον ήλιο της αλήθειας να λάμψει!
  Η είσοδος είναι γεμάτη φρουρούς. Και οι τεθωρακισμένοι λεγεωνάριοι κοιτάζουν τα παιδιά με καχυποψία. Ο Άλμπερτ είναι πολύ μυώδης και μοιάζει περισσότερο με πολεμιστή παρά με αλήτη.
  Ο ανώτερος λεγεωνάριος ρώτησε τον Άλμπερτ:
  -Ποιος είσαι μωρέ;
  Το αγόρι πρίγκιπας απάντησε χαμογελώντας:
  - Είμαι γυμναστής και ακροβάτης!
  Ο αρχηγός της φρουράς διέταξε:
  - Περπάτα στα χέρια σου!
  Ο Άλμπερτ στάθηκε στο κεφάλι του και έτρεξε. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της με σκονισμένα τακούνια έλαμψαν στον ήλιο.
  Το ίδιο το αγόρι ήταν μαυρισμένο και πολύ όμορφο. Ο επικεφαλής των φρουρών έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, είσαι καλά! Θα ήθελα να έχω έναν σκλάβο σαν εσένα!
  Ο Άλμπερτ, με ένα χαμόγελο από λευκά δόντια, απάντησε:
  - Είμαι ελεύθερος!
  Ο επικεφαλής της φρουράς τον κοίταξε καχύποπτα και μουρμούρισε:
  - Απόδειξε το! Ποιανού προσωπικότητα είσαι;
  Ο Άλμπερτ γλίστρησε ένα κομμάτι πάπυρο, ένα έγγραφο ανάμεσα στα τρόπαια που άρπαξαν οι επαναστάτες σκλάβοι.
  Ο αρχηγός της φρουράς κοίταξε και παρατήρησε:
  - Παρόλα αυτά, μπορώ να σε κρατήσω, ακόμα και να σε βασανίσω. Το καταλαβαίνεις?
  Ο Άλμπερτ έγνεψε αναστενάζοντας.
  - Έχεις δύναμη!
  Ο ανώτερος λεγεωνάριος έγνεψε καταφατικά.
  - Λοιπόν... Συλλάβετέ τους και προσκαλέστε τον δήμιο.
  Η Ροδόπη φώναξε:
  -Κι εγώ για τι;
  Ο επικεφαλής της φρουράς παρατήρησε:
  - Είστε κατάσκοποι του Σπάρτακου! Μπορώ να το νιώσω. Επιπλέον, το δεξί αγόρι του Σπαρτάκ είναι πολύ δυνατό, επιδέξιο και ξανθό. Δεν νομίζω ότι είσαι. Ο Λεγεωνάριος σημείωσε:
  - Σωστά! Έχουμε ακούσει για ένα αγόρι που πολεμάει μέχρι τους μεγάλους πολεμιστές. Είναι πολύ πιθανό να πήγε προσωπικά σε αναγνώριση!
  Ο ανώτερος λεγεωνάριος έγνεψε καταφατικά.
  - Παρ'τα!
  Ο Άλμπερτ ήταν μπερδεμένος. Δεν περίμενε να τον υποψιάσουν τόσο γρήγορα. Ταυτόχρονα, δεν ήθελε να παραδοθεί. Η Ροδόπη επίσης δεν αντιστάθηκε. Τα παιδιά συνελήφθησαν.
  Και έδεσαν τα χέρια του Αλβέρτου, τόσο που έφεραν τους αγκώνες τους κοντά. Το αγόρι βόγκηξε από τον πόνο, αλλά συγκράτησε ένα βογγητό, παρόλο που οι ώμοι του έστριψαν. Το ίδιο έκαναν και για τη Ροδόπη.
  Το κορίτσι κλαψούρισε από φρικτό πόνο. Μετά όμως έσφιξε τα χείλη της μεταξύ τους. Ναι, πονάει. Και τους πήγαν στο υπόγειο. Οι Ρωμαίοι αποφάσισαν να τους βασανίσουν αμέσως. Όχι αναβολή επ' αόριστον του θέματος.
  Και το κελάρι βασανιστηρίων βρισκόταν ακριβώς στο τείχος του φρουρίου.
  Ο Άλμπερτ ενοχλήθηκε που δεν είδε ποτέ την Αρχαία Ρώμη. ωστόσο, μπορεί να το δει. Μην πανικοβάλλεστε. Το αγόρι, κατεβαίνοντας τις σκάλες, προσπάθησε να αναπνεύσει ομοιόμορφα.
  Δεν έχουν χαθεί ακόμα όλα. Ίσως αν επιζήσει από τα βασανιστήρια, να τον αφήσουν να φύγει. Είναι αλήθεια, λυπάμαι για τη Ροδόπη. Θα βασανιστεί και το κορίτσι; Αν και οι Ρωμαίοι είναι σίγουρα σκληροί.
  Οδηγήθηκαν σε ένα δωμάτιο που είχε συσσωρευτεί θερμά. Τα τζάκια έκαιγαν, η μυρωδιά του φλεγόμενου κρέατος ένιωθε. Πολλά όργανα βασανιστηρίων ήταν κρεμασμένα στους τοίχους.
  Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο για βασανιστήρια. Ένα νέο σκληρό βασανιστήριο ετοιμαζόταν.
  Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο κέντρο. Ο δήμιος τους κοίταξε με ένα χαμόγελο. Δύο αγόρια γραφείς με λευκούς χιτώνες έγνεψαν καταφατικά και ετοίμασαν παλούκια χήνας για να γράψουν εξομολογήσεις.
  Ο δήμιος κοίταξε τον Άλμπερτ και ρώτησε τον φρουρό:
  - Είναι πρόσκοπος;
  Ο λεγεωνάριος έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, έπιασαν δύο προσκόπους!
  Ο δήμιος έγνεψε καταφατικά.
  Ας ξεκινήσουμε με το αγόρι! Φαίνεται σαν να είναι τρελός!
  Ο Λεγεωνάριος παρατήρησε:
  - Μαστίγιο απογαλακτιστεί από την αυθάδεια!
  Ο δήμιος διέταξε τους βοηθούς του:
  - Γάμα τον!
  Ο Άλμπερτ γαντζώθηκε κάτω από το σχοινί και σύρθηκε στο ράφι. Αυτή η συσκευή βασανιστηρίων ήταν πολύ αποτελεσματική και διαδεδομένη. Πρώτα, το αγόρι μεγάλωσε.
  Ο Άλμπερτ ένιωσε τις αρθρώσεις των χεριών του να στρίβουν οδυνηρά. Άρχισε να σκύβει. Όμως οι δήμιοι τον τράβηξαν. Και ο κολασμένος πόνος τρύπησε τον Άλμπερτ σε στριμμένες αρθρώσεις.
  Το αγόρι φώναξε άθελά του, αλλά έσφιξε τα δόντια του. Τα χέρια γύρισαν στους ώμους και γύρισαν ψηλά. Τα γυμνά πόδια του αγοριού έφυγαν από το πάτωμα.
  ο δήμιος διέταξε:
  - Και τώρα πέντε βλεφαρίδες στη μισή δύναμη!
  Ένας βασανιστής με κόκκινη ρόμπα πήρε ένα μαστίγιο από έναν κουβά όπου ούρησαν ψάθινες ράβδους. Πρώτα, κυμάτισε στον αέρα. Ύστερα πέτυχε ένα χτύπημα στην πλάτη του Άλμπερτ.
  σε σύγκριση με τον πόνο στους ώμους και τα χέρια, όχι τόσο τρομακτικό. Το δέρμα είναι ελαφρώς πρησμένο. Ο δήμιος χτύπησε για δεύτερη φορά λίγο πιο δυνατά. Αλλά για να μην σκάσει το δέρμα. Μετά χτυπήστε ξανά.
  Η Ροδόπη τσίριξε:
  - Μην τον χτυπάς!
  Ο ανώτερος δήμιος ρώτησε:
  - Αναγνωρίζετε τον εαυτό σας ως πρόσκοποι;
  Η κοπέλα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της όχι!
  Ο αρχιεκτελεστής έγνεψε καταφατικά.
  - Και το ράφι σε περιμένει!
  Τώρα σήκωσε το αγόρι μέχρι το ταβάνι και κούνησε του καλά!
  Το σχοινί τραβήχτηκε πιο σφιχτά. Ο Άλμπερτ άρχισε να σηκώνεται. Το αγόρι ένιωσε μια αύξηση στον πόνο. Το ταβάνι στο κελάρι ήταν ψηλό και στρογγυλεμένο σαν κρεμμύδι. Τα τούβλα ήταν
  πράσινο και κόκκινο, ελαφρώς ραγισμένο. Μια ρωγμή θύμισε στον Άλμπερτ κάτι, αλλά το αγόρι δεν θυμόταν τι ακριβώς. Και εδώ είναι στην κορυφή.
  Και πάγωσε. Οι δήμιοι έχουν γίνει μικρότεροι και όχι τόσο τρομακτικοί. Τότε το σχοινί απελευθερώθηκε. Πέταξε κάτω. Ο Άλμπερτ ένιωσε σαν κάτι να είχε σπάσει μέσα του. Και εδώ τράκαρε.
  Και πάγωσε στο πάτωμα. Ολόκληρο το σώμα του Άλμπερτ, και ειδικά τα χέρια και οι ώμοι του, πονούσε τόσο πολύ που ούρλιαξε. Οι δήμιοι γέλασαν. Ακόμα και τα μάτια του αγοριού σκοτείνιασαν από τον τρομερό πόνο.
  Ο ανώτερος δήμιος ρώτησε με ένα πονηρό χαμόγελο:
  "Λοιπόν, θα μιλήσεις τώρα;"
  Ο Άλμπερτ γρύλισε:
  - Σώπα ρε κάθαρμα!
  Ο ανώτερος δήμιος φώναξε:
  - Δέκα βλεφαρίδες σε πλήρη δύναμη!
  Αυτή τη φορά ο βασανιστής χτύπησε τον Άλμπερτ με όλη του τη δύναμη. Το δέρμα στην πλάτη του αγοριού έσκασε και χύθηκε αίμα. Με μια απάνθρωπη προσπάθεια θέλησης, ο Άλμπερτ συγκράτησε την κραυγή του και ανέπνευσε βαριά.
  Ο δήμιος τελείωσε τον ξυλοδαρμό και κοίταξε τον μεγαλύτερο βασανιστή.
  Διέταξε:
  - Πόδια στο μπλοκ!
  Οι δήμιοι πήραν αμέσως τα ξυπόλυτα πόδια του αγοριού και τα στερέωσαν σε ένα εξάρτημα βελανιδιάς. Τότε ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  - Κρεμάστε βάρη!
  Οι δήμιοι με ευχαρίστηση άρχισαν να κρεμούν βαρίδια από τα αγκίστρια. Το έκαναν γρήγορα. Ο Άλμπερτ ένιωσε και πάλι μια αύξηση του ήδη έντονου πόνου στους ώμους και τα χέρια του. Το αγόρι βόγκηξε.
  Ο ανώτερος δήμιος ρώτησε χαμογελώντας:
  - Θα μιλήσεις, θα παραδεχτείς ότι είσαι πρόσκοπος ή θα βασανιστείς περαιτέρω;
  Ο Άλμπερτ βρυχήθηκε:
  - να είσαι καταραμένος!
  Ο κύριος βασανιστής διέταξε:
  - Λιπάνετε τις φτέρνες του! Ας δοκιμάσουμε το μαγκάλι για το αγόρι!
  Ένας από τους βοηθούς του δήμιου έβγαλε ένα δοχείο με ελαιόλαδο. Και οι βασανιστές άρχισαν να λερώνουν τα γυμνά, σκληρυμένα πόδια του αγοριού.
  Ο επικεφαλής βασανιστής παρατήρησε:
  - Και γιατί το κορίτσι στέκεται εδώ! Ας την βάλουμε σε μια καρέκλα, να ετοιμάσουμε και ένα μαγκάλι!
  Ένας από τους δήμιους ρώτησε:
  - Ίσως, και αυτή στο ράφι;
  Ο ανώτερος δήμιος αντιτάχθηκε:
  - Το κορίτσι είναι πιο εύθραυστο, μπορεί να ακρωτηριαστεί! Κάνε μικρότερη και τη φωτιά κάτω από τα τακούνια της! Δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι ένοχοι ή όχι, να βασανίσουν μέχρι θανάτου!
  Την Ροδόπη την έβαλαν σε μια καρέκλα, και την έδεσαν γερά. Μετά της σήκωσαν τα πόδια και άρχισαν να αλείφουν τα πέλματα με ελαιόλαδο.
  Εδώ ο Άλμπερτ τελείωσε τη λίπανση. Και έφεραν ένα μαγκάλι με το οποίο στριφογύριζε η φλόγα. Τα τραχιά, κάλους πόδια του αγοριού δεν ένιωσαν αμέσως τον πόνο. Αλλά κάηκε.
  Αφού τελείωσαν τη λίπανση των πελμάτων της κοπέλας, έβαλαν ένα μικρότερο μαγκάλι κάτω από τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες της. Και ήταν πολύ αδύναμος. Άρχισαν να τηγανίζουν τα γυμνά, σκληρυμένα, λαδωμένα πόδια των παιδιών.
  Τα βασανιστήρια ήταν μακρά και επώδυνα. Ο Άλμπερτ προσπάθησε να σκεφτεί κάτι άλλο για να πάρει το μυαλό του από τον έντονο πόνο. Για παράδειγμα, αυτός μαζί με τον Σπάρτακο πολεμά τους Ρωμαίους.
  Γίνεται ένας άγριος αγώνας. Το αγόρι, όπως πάντα, με δύο σπαθιά. Λειτουργεί ένα μύλο. Και πέφτει κομμένο, το κεφάλι ενός Ρωμαίου με αξύριστο και τραχύ πρόσωπο. Τότε το αγόρι θα χρεώσει
  με τη γυμνή φτέρνα του μέχρι το πηγούνι του εκατόνταρχου. Και πέφτει. Και τότε οι Ρωμαίοι κόβουν και ξαναπέφτουν. Και εδώ είναι η Ευτιβίδα, στα χέρια της ένα τόξο. Και η Ελληνίδα αφήνει από τους Ρωμαίους
  βέλος. Και χτυπάει τον εχθρό. Πέφτει νεκρός.
  Και η Ευτιβίδα τραγουδά:
  - Έδειξε το φως της ελευθερίας στους σκλάβους,
  Και ρωτήστε την αλυσίδα τους βοήθησε...
  Τελικά, η ανθρώπινη σκλαβιά είναι ντροπή,
  Και όχι ο ιερός Βράχος του Θεού!
  Αυτό είναι ένα τόσο μαχητικό και πολύ κουλ κορίτσι. Μια σκλάβα, που όμως αγόρασε την ελευθερία της και έγινε διάσημη στην ιστορία. Και τώρα πολεμώντας για τον στρατό του Σπάρτακου.
  Και εδώ η Ροδόπη παλεύει απεγνωσμένα...
  Και χτυπάει και τους εχθρούς χωρίς αδυναμία και οίκτο.
  Ο Άλμπερτ, από την άλλη, κάνει δεξίωση με πεταλούδα με σπαθιά. Και κομμένα κεφάλια πέφτουν από τους ώμους των λεγεωνάριων. Και τότε ένας με κέρατο κράνος πετάει και τρυπάει τα μάτια άλλων πολεμιστών. Και κυριολεκτικά
  τους σκοτώνει.
  Τότε το αγόρι άκουσε τη Ροδόπη να φωνάζει από τον πόνο. Φαίνεται, ωστόσο, ότι οι γυμνές, στρογγυλές φτέρνες της κάηκαν σχολαστικά.
  Ο Άλμπερτ φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Μην τολμήσεις! Σφίξε τα δόντια σου και σκάσε! Μη δίνεις στους εχθρούς σου λόγο να χαίρονται!
  Η Ροδόπη έσφιξε τα δόντια της και ανέπνευσε βαριά. Ναι, δεν θα δώσει αλεύρι.
  Ο Άλμπερτ, εν τω μεταξύ, φαντάστηκε ξανά τη μάχη. Είναι αγόρι, αλλά δυνατό αγόρι. Και θα αντέξει κάθε μαρτύριο. Αλλά η απελευθέρωση θα κοπεί έτσι.
  και κανείς δεν θα τον σταματήσει ούτε θα τον νικήσει...
  Ο Άλμπερτ νιώθει φλέβες να παίζουν μέσα του και η ενέργεια να ρέει. Slave boy hack, με μεγάλο ενθουσιασμό. Και τώρα οι τρυπημένοι λεγεωνάριοι πέφτουν ξανά. Το αγόρι ρίχνει το κομμένο κεφάλι ενός Ρωμαίου με το γυμνό του πόδι και τσιρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του Σπάρτακου!
  Αυτό είναι ένα τόσο πολεμικό αγόρι. Και πώς τα χτυπήματά του πνέουν από τα κεφάλια όλο και περισσότερων επιτιθέμενων Ρωμαίων και ενός ολόκληρου πλήθους απατεώνων. Αν όμως είναι και οι Ρωμαίοι.
  Και έρχεται ο βαρύς μπαλίστας. Και ένα ολόκληρο βαρέλι με εύφλεκτο μείγμα σκάει, και πέφτει πάνω στους λεγεωνάριους. και καίγονται αλύπητα.
  Ο Άλμπερτ τραγουδάει:
  - Αλλά δεν είναι περίεργο
  Αγαπητέ μου διάβολο!
  Και πράγματι, δίπλα στον Άλμπερτ εμφανίστηκε ένα πανέμορφο κορίτσι Σατανά με σγουρά μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού. Κοιτάζει τον Άλμπερτ και γελώντας ρωτάει:
  - Λοιπόν, πώς είναι το σώμα σου;
  Το αγόρι-πρίγκιπας με ένα εύθυμο χαμόγελο απαντά:
  - Η ψυχή αμάρτησε, αλλά το σώμα ευθύνεται!
  Το Satan Girl πρότεινε:
  - Ίσως θέλετε κάτι πιο διασκεδαστικό από το να βασανίζεστε στο ράφι;
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  -Ναι, φυσικά και θέλω! Για παράδειγμα, κόψτε το κεφάλι του δήμιου!
  Το Satan Girl είπε:
  - Λοιπόν, δεν μπορώ να σου δώσω αυτή την ευχαρίστηση ακόμα! Αλλά αν θέλετε, μπορείτε να... Συνεχίστε την εξερεύνηση!
  Το αγόρι πρίγκιπας έγνεψε καταφατικά.
  - Λοιπόν, σας ευχαριστώ για αυτό!
  Το όμορφο κορίτσι είπε:
  - Είναι αλήθεια ότι δεν θα απλώσεις ευχαριστίες στο ψωμί! Πάντως μπράβο σου και φέρεσαι με θάρρος!
  Και η ομορφιά από την κόλαση εξαφανίστηκε.
  Ο επικεφαλής βασανιστής κοίταξε την κλεψύδρα και είπε:
  - Τέλος χρόνου! Ο νόμος της Ρώμης περιορίζει τη διάρκεια των βασανιστηρίων για τα παιδιά! Αφού δεν ομολόγησαν, τότε για σήμερα είναι αρκετά μαζί του!
  Ο φύλακας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Έχουμε μόνο υποψίες εναντίον τους, οπότε ίσως τους αφήσουμε να φύγουν;
  Ο ανώτερος δήμιος ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Φυσικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στον δικαστή, αλλά ... Γιατί να αποσπάσετε την προσοχή ενός πολυάσχολου ανθρώπου λόγω παιδιών! Ελευθέρωσέ τα!
  Πρώτα αφαιρέθηκαν τα μαγκάλια κάτω από τα ξυπόλητα του Αλβέρτου και της Ροδόπης. Τότε το κορίτσι λύθηκε και ο Άλμπερτ απομακρύνθηκε από το μπλοκ. Μετά το κατέβασαν από το ράφι. Και έβγαλαν τον γάντζο. Τα χέρια των παιδιών ήταν
  δεμένο πίσω από την πλάτη και στους αγκώνες.
  Τους έβγαλαν από το δωμάτιο. Τα πόδια των αγοριών δεν τραυματίστηκαν πολύ. Μόνο μικρές φουσκάλες από τα μαγκάλια, αν και ο πόνος ήταν έντονος. Το ελαιόλαδο κρατούσε το δέρμα της σόλας να μην καεί πολύ.
  Είναι αλήθεια ότι η πλάτη του Άλμπερτ ήταν αρκετά κομμένη.
  Τα παιδιά μεταφέρθηκαν έξω από το εσωτερικό μέρος του τοίχου και στο τέλος ο λεγεωνάριος έκοψε τα σχοινιά που έδεναν τα χέρια πίσω. Ο Άλμπερτ ένιωσε ελευθερία και πόνο στους συνδέσμους στους οποίους επέστρεφε
  αίμα. Η Ροδόπη βόγκηξε και γουργούρισε:
  - Πονάει όμως!
  Ο πρίγκιπας είπε χαμογελώντας:
  - Μα είμαστε ελεύθεροι!
  Η κοπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Σχετικά, βέβαια, αλλά δωρεάν! Και αυτό είναι καλό!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  - Ελευθερία, ελευθερία, ελευθερία,
  Θέλω να δώσω την ευτυχία του κόσμου στους λαούς!
  Και το αγόρι σήκωσε τα μάτια. Εδώ είναι στη Ρώμη. Και αυτό είναι υπέροχο. Η πόλη είναι πραγματικά υπέροχη. Αρκετά καθαροί δρόμοι, υπό την επίβλεψη λεγεωνάριων, σαρώνονται από σκλάβους και
  σκλάβες. Είναι ενδιαφέρον ότι στη Ρώμη, τα περισσότερα παιδιά και γυναίκες φορούν σανδάλια. Ακόμα και πολλοί σκλάβοι και παιδιά σκλάβοι είναι καλυμμένοι. Προφανώς, αυτή είναι η πρωτεύουσα. Και εδώ υπάρχουν ευπρέπεια.
  Αν και συνήθως κατά τους θερμότερους μήνες, τα παιδιά και οι γυναίκες σε άλλες πόλεις της Ιταλίας είναι ξυπόλητα. Εκτός αν είναι από τους πλούσιους ή ευγενείς ανθρώπους. Και εδώ, φυσικά, ακόμη και ένας οικιακός σκλάβος πρέπει
  φορέστε σανδάλια. Διαφορετικά, θα νομίζουν ότι ο πατρίκιος είναι πολύ φτωχός που δεν μπορούσε να αγοράσει παπούτσια για τους υπηρέτες. Οι ενήλικες άνδρες, κατά κανόνα, δεν πηγαίνουν ξυπόλητοι, ακόμα κι αν είναι σκλάβοι.
  Αυτοί είναι οι κανόνες...
  Ο Άλμπερτ θυμήθηκε ξαφνικά ότι τους είχαν αφαιρέσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του σκύλου του τσίρκου. Και τώρα φορά μόνο εσώρουχο, και η Ροδόπη είναι μόνο με κουρελιασμένο, ξεθωριασμένο χιτώνα. Και η θέα
  είναι σαν φτωχοί ζητιάνοι. Και μάλιστα δραπέτες σκλάβους. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η πλάτη του Άλμπερτ είναι κομμένη. Και τα παιδιά είχαν καψαλισμένα πόδια σε κάθε βήμα.
  Αλλά οι φρουροί δεν τα έχουν αγγίξει ακόμα. Προφανώς, τα αγόρια μαστιγώνονταν συχνά και έκανε πολύ ζέστη, παρόλο που πλησίαζε προς το βράδυ. Τα αγόρια γενικά συχνά τρέχουν με γυμνό στήθος το καλοκαίρι, ακόμη και
  ευγενής καταγωγής.
  Και μπορούν επίσης να μαστιγώσουν ένα αγόρι για κάθε ασήμαντο. Ήταν ενδιαφέρον να δεις την ίδια την πόλη. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Εδώ πηγαίνετε κατά μήκος, αλλά το τέλος και η άκρη δεν φαίνονται.
  Τα σπίτια είναι μεγάλα. Υπάρχουν πέντε, έξι, επτά, ακόμη και δέκα όροφοι. Πολλά πολυτελή αρχοντικά. Όμως στο δεξί χέρι του παρελθόντος παιδικού ζευγαριού, το άγαλμα του Ηρακλή και ο ξυλοδαρμός
  κρήνη από αυτό. Και είναι όμορφο. Εδώ μπορείτε να δείτε πώς κινείται η στήλη των στρατιωτών. Η πανοπλία είναι χάλκινη και γυαλιστερή. Πίσω τους δύο αγόρια χτυπούν τύμπανα. Είναι με σορτς και σανδάλια.
  Εδώ είναι ένα άλλο άγαλμα: ο Ποσειδώνας και στα χέρια του ένα επιχρυσωμένο μπολ. Και από το μπολ χτυπάει μια βρύση.
  Ο Άλμπερτ και η Ροδόπη δεν άντεξαν και κάθισαν στην άκρη, βούτηξαν τα ξυπόλυτά τους, καμένα σε ένα μαγκάλι κάτω από βασανιστήρια. Έγινε λίγο πιο εύκολο. Πέρασε όμως ένας λεγεωνάριος και φώναξε
  παιδιά. Και πήδηξαν και έτρεξαν.
  Ο Άλμπερτ και η Ροδόπη έτρεξαν λίγο και σταμάτησαν. Κατάφεραν να πιουν μια γουλιά νερό από τη βρύση, και δεν τους βασάνιζε η δίψα. Αλλά πεινούσε. Και είναι ντροπιαστικό να το παραδεχτείς.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 16.
  Ο Άλμπερτ σημείωσε:
  - Ξέρεις, το αναψυκτικό δεν θα βλάψει!
  Το κορίτσι πρότεινε:
  Ελάτε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε! Θα εξυπηρετηθούμε!
  Το αγόρι πρίγκιπας συμφώνησε:
  -Ας δοκιμάσουμε!
  Έχοντας επιλέξει ένα μέρος λίγο πολύ γεμάτο, τα παιδιά άρχισαν να τραγουδούν και να χορεύουν. Αν και πονάει να χορεύεις όταν τα πόδια σου έχουν πάρει φωτιά. Όμως τα παιδιά προσπάθησαν και φαίνεται ότι τα κατάφεραν.
  Ο Άλμπερτ παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Έτσι βγάζουμε τα προς το ζην!
  Η Ροδόπη διορθώθηκε:
  - Όχι για ζωή, αλλά ελευθερία!
  Τα παιδιά μάζεψαν μερικά χάλκινα νομίσματα. Αν και τους πετάχτηκαν απρόθυμοι άσοι. Και πήγαμε στο κοντινότερο κατάστημα. Πάρτε λίγο γάλα και κρεατόπιτες. Και τρώγοντας προσπαθώντας να το κάνω
  κουβέντιασε γρήγορα,
  Η Ροδόπη σημείωσε:
  - Η πόλη είναι μεγάλη, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των σκλάβων, αλλά δεν ξέρω πώς να τους επαναστατήσω!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο! Μάλιστα, μην φωνάζετε στην πλατεία: ζήτω η ελευθερία - κάτω ο τύραννος!
  Το κορίτσι πρότεινε:
  - Ίσως πρέπει να πάμε στο τσίρκο. σίγουρα θα υπάρχουν μονομάχοι εκεί, οπότε θα επαναστατήσουμε εναντίον τους!
  Το αγόρι πρίγκιπας έγνεψε καταφατικά.
  - Η ιδέα φαίνεται καλή!
  Τα παιδιά, αφού τελείωσαν το φαγητό, προχώρησαν στην Αρχαία Ρώμη. Εδώ, για παράδειγμα, είναι ένα άγαλμα του κατακτητή της Καρχηδόνας. Και ο κατακτητής της Σικελίας. Και επίσης ο Σούλε.
  Εδώ είναι το Κολοσσαίο. Είναι ένα τεράστιο γήπεδο με εκατόν είκοσι χιλιάδες θέσεις. Κάνει εντύπωση.
  Το αγόρι και το κορίτσι ρώτησαν τους φρουρούς στην είσοδο:
  Πού είναι η σχολή μονομάχων;
  Ο λεγεωνάριος συνοφρυώθηκε και γρύλισε.
  - Γιατί το κάνεις αυτό?
  Ο Άλμπερτ είπε χαμογελώντας:
  - Θέλω να γραφτώ στους μονομάχους!
  Οι φύλακες εκκολάπτονται:
  - Ειλικρινά;
  Το αγόρι είπε με σιγουριά:
  - Ειλικρινά δεν συμβαίνει!
  - Αυτό είναι καλό! Απλώς σχεδόν όλοι οι σκλάβοι έχουν τραπεί σε φυγή και δεν έχουμε αρκετό φρέσκο κρέας!
  Ο Άλμπερτ, όταν άκουσε αυτά τα νέα, δεν χάρηκε:
  - Πώς ξέφυγες;
  Ο ψηλότερος λεγεωνάριος ανέφερε:
  -Εξαιτίας αυτού του τέρατος Σπάρτακου, οι σκλάβοι άρχισαν να τρέχουν μακριά, πριν από δύο χρόνια. Και τώρα κυριολεκτικά τυλίγονται σε κοπάδια. Είναι αλήθεια ότι τους κρατάμε πίσω από τα κάγκελα και με δυσκοιλιότητα,
  τοποθετήθηκαν φρουροί, έτσι τώρα δεν τρέχουν τόσο γρήγορα όσο πριν, αλλά δεν έχουν μείνει αρκετοί!
  Ο Άλμπερτ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Οχι αρκετά! Αλλά μόνο εγώ στέκομαι πολλά!
  Ο λεγεωνάριος γέλασε και απάντησε:
  -Είσαι ακόμα παιδί! Εξάλλου, μόλις σε μαστίγωσαν! Δες αν δεν χάσεις το κεφάλι σου!
  Η Ροδόπη πρότεινε:
  - Και τον πολεμάς με σπαθιά! Τότε θα ξέρετε ποιος αξίζει τι!
  Ο λεγεωνάριος απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Πολύ μεγάλη τιμή για μένα να πολεμήσω έναν μεγάλο πολεμιστή με ένα κορόιδο! Ναι, και αν θέλεις και κορίτσι, πάρε! Έχουν ξεφύγει και πολλές γυναίκες μονομάχοι!
  Η Ροδόπη έγνεψε καταφατικά.
  - Θα πάω! Μπορώ και εγώ να πολεμήσω!
  Ο λεγεωνάριος παρατήρησε δύσπιστα:
  - Εδώ με κάνεις να γελάω!
  Τότε ένας άλλος φρουρός πρότεινε:
  - Άσε με να πολεμήσω με το αγόρι στα σπαθιά!
  Ο ψηλός λεγεωνάριος ρώτησε χαμογελώντας:
  - Γιατι το χρειαζεσαι?
  Ο φρουρός γέλασε και παρατήρησε:
  - Πονάει όμορφο αγόρι. Αν τον κάνω νοκ άουτ, μπορώ να διασκεδάσω μαζί του!
  Ο μεγάλος λεγεωνάριος έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι όμορφε! Θα μπορούσες να είχες γίνει ο εραστής κάποιου ευγενούς πατρίκιου, ή ενός πατρίκιου, με τέτοια εμφάνιση!
  Ο Άλμπερτ απάντησε περήφανα:
  - Προτιμώ τη δόξα του σπαθιού! Αν αυτός ο γκαρντ θέλει να με πολεμήσει, τότε θα του δείξω ότι δεν είμαι τόσο μικρός!
  Ο Λεγεωνάριος πρότεινε:
  - Εντάξει τότε! Θα σου δώσω ένα σπαθί!
  Ο φρουρός τράβηξε το όπλο του και βρυχήθηκε:
  Μπορεί και χωρίς σπαθί. Γιατί να του έδινα όπλα! Πιο συγκεκριμένα, το όπλο δεν είναι δικό μας, αλλά κρατικό!
  Η Λεγεώνα έγνεψε καταφατικά.
  - Λοιπόν, όπως ξέρεις, απλά μην σκοτώσεις!
  Ο φρουρός γέλασε.
  - Είναι κρίμα να σκοτώνεις ένα τόσο καλό παιδί!
  Και πώς θα χτυπήσει τον Άλμπερτ κραδαίνοντας το σπαθί του. Το αγόρι απέφυγε επιδέξια και κλώτσησε τον φρουρό κάτω από το γόνατο. Το χτύπημα ήταν οδυνηρό. Και ο τραμπούκος φώναξε.
  Ο Άλμπερτ τραγούδησε:
  -Ξυπόλητοι, δυνατά αγόρια,
  Καθόλου δειλά κουνελάκια!
  ο φρουρός έγινε έξαλλος και βρυχήθηκε:
  -Θα σε σκοτώσω!
  Το πρόσωπό του ήταν κόκκινο και άστραφτε από τον ιδρώτα, και το σπαθί του συσπάστηκε και στριφογύριζε παράλογα.
  Ο ίδιος ο φύλακας κούτσαινε λίγο. Ο Άλμπερτ τον χτύπησε ξανά με τη γυμνή του κνήμη κάτω από το γόνατο. Ήθελε να τιμωρήσει τον διεστραμμένο. Δεν σταμάτησε όμως την επίθεση.
  Τότε ο Άλμπερτ τον έσπρωξε κατά μήκος του ήδη τραυματισμένου ποδιού με όλη του τη δύναμη. Ο φρουρός έσπασε και έπεσε. Και άρχισε να φωνάζει μια καλή αισχρότητα. Έπαθε μεγάλη ζημιά. Το αγόρι πήδηξε
  του και τον χτύπησε με γυμνή φτέρνα στο πηγούνι. Το χτύπημα ήταν δυνατό και το σαγόνι πέταξε, σπασμένα δόντια χύθηκαν έξω. Και ο φύλακας ήταν ήσυχος. Ο Άλμπερτ είπε χαμογελώντας:
  - Αυτό χρειάζεσαι! Ήθελες να σκοτώσεις ένα άοπλο αγόρι και πλήρωσες το τίμημα!
  Ο πανύψηλος λεγεωνάριος σημείωσε:
  -Και καλά είσαι! Πολύ καλά! Είναι απαραίτητο να μπορείς να ρίξεις έναν επαγγελματία πολεμιστή με όπλα με γυμνά χέρια και γυμνά πόδια. Θα είσαι μεγάλος πολεμιστής!
  Ο Άλμπερτ παρατήρησε:
  - Είμαι μεγάλος πολεμιστής! Πρέπει λοιπόν να πάω στον κύριο οικοδεσπότη;
  Ο λεγεωνάριος έγνεψε καταφατικά.
  - Το σπίτι του είναι από κόκκινο μάρμαρο, θα τον βρείτε πίσω από το Κολοσσαίο! Και μετά... Λοιπόν, ξέρεις! Μπορεί να σας ζητηθεί να πολεμήσετε έναν ενήλικα, αλλά ελπίζω να τα καταφέρετε!
  Η Ροδόπη δήλωσε με σιγουριά:
  - Μπορεί να το αντέξει!
  Και τα παιδιά προχώρησαν, αναζητώντας τον ιδιοκτήτη των μονομάχων. Το αγόρι παρατήρησε ότι προφανώς δεν τους άρεσε πολύ ο φύλακας, αφού δεν εξέφρασαν τη λύπη τους που ήταν ανάπηρος.
  Η Ροδόπη απάντησε:
  - Οι άνθρωποι είναι γενικά εγωιστές! Και τότε μπορεί να υπάρξει μια μικρή παράβαση!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, υπάρχουν και μικρά και μεγάλα παράπονα. Λοιπόν, εντάξει... Τώρα πάμε στον ιδιοκτήτη.
  Τα παιδιά κινήθηκαν πιο γρήγορα. Συνήθισαν λίγο τον πόνο και οι φουσκάλες έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν. Και ανέβηκαν. Έχουμε ήδη βγει στο δρόμο πίσω από το Κολοσσαίο.
  Υπήρχε μόνο ένα κόκκινο μαρμάρινο σπίτι, και αρκετά ψηλό. Στην είσοδο στέκονταν δύο μαύροι γίγαντες και ένας άλλος μικρότερος άνδρας σε ένα τόγκα. Βλέποντας το αγόρι και το κορίτσι, γρύλισε:
  - Δεν υπηρετούν εδώ! Βγες έξω!
  Ο Άλμπερτ δήλωσε ευθαρσώς:
  - Θέλουμε να μας προσλάβουν ως μονομάχους!
  Ο άντρας συνοφρυώθηκε και ρώτησε:
  - Ξέρεις ότι αυτά δεν είναι παιδικά παιχνίδια, και σκοτώνουν εκεί!
  Η Ροδόπη έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά και το κάνουμε! Αλλά το να είσαι μονομάχος είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το να είσαι αλήτης!
  Ο άντρας χαμογέλασε και απάντησε:
  - Σε άλλη στιγμή θα σε είχα διώξει! Αλλά υπάρχει έλλειψη μονομάχων αυτή τη στιγμή, οπότε... Θα σε αφήσω να μπεις στο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης έχει φύγει τώρα, αλλά η γυναίκα του είναι στο σπίτι. Αν της αρέσεις, τότε
  μπορεί να σας πάρουν. Απλά θυμηθείτε, μερικές φορές τα παιδιά πρέπει να τσακωθούν με τους ενήλικες! Ή με έμπειρους μαχητές που μπορούν να σκοτώσουν έναν πρωτάρη!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Το ξέρουμε! Αλλά να είστε έτοιμοι να πάρετε το ρίσκο!
  Ο άντρας έγνεψε καταφατικά.
  - Ακολούθησέ με!
  Οι γιγάντιοι πολεμιστές άφησαν τα παιδιά και τη συνοδεία τους να περάσουν. Στο εσωτερικό, το σπίτι ήταν πολυτελές και κομψό. Οι υπηρέτριες ήταν ντυμένες αρκετά πλούσια, με σανδάλια και υποκλίνονταν
  επισκέπτες, παρά την κακή τους εμφάνιση. Στους τοίχους ήταν κρεμασμένα μικρά αγάλματα και χρωματιστά πορτρέτα. Και κάποιοι από τους πίνακες ήταν λάδι σε καμβά.
  Υπήρχαν πολλά όμορφα γυμνά κορίτσια σε καμβάδες και πανίσχυροι πολεμιστές. Και στην κεντρική αίθουσα υπήρχε μια σύνθεση με τους θεούς του Ολυμπιακού. Και στο κέντρο, φυσικά, ο Δίας.
  ή Δίας μεταξύ των Ελλήνων.
  Και μια όμορφη γυναίκα ξάπλωσε σε έναν καναπέ κεντημένο με μαργαριτάρια και χρυσάφι. Έμοιαζε να μην είναι πάνω από τριάντα και φορούσε πολυτελή ενδυμασία. Κοίταξε το ζευγάρι και παρατήρησε:
  - Ένα όμορφο αγόρι και ένα κορίτσι επίσης... Τα αγοράσατε από την αγορά;
  Ο άντρας ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Δεν! Ήρθαν μόνοι τους. Και θέλουν να γίνουν μονομάχοι!
  Η γυναίκα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Θέλετε πραγματικά να πεθάνετε για τη διασκέδαση του πλήθους!
  Ο Άλμπερτ απάντησε με σιγουριά:
  - Μην πεθάνεις, αλλά κέρδισε! Και για χάρη σας, όχι για πλάκα!
  Η γυναίκα χαμογέλασε.
  - Και εσύ κορίτσι θέλεις να τσακωθείς;
  Η Ροδόπη έγνεψε καταφατικά.
  - Ναί! Είμαι έτοιμος για μάχη!
  Η γυναίκα του ιδιοκτήτη έγνεψε καταφατικά.
  Φυσικά και θα δοκιμαστείς! Αλλά πρώτα, ας φάμε δείπνο! Είσαι πολύ όμορφο αγόρι. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ομορφιά. Φάε και σκέψου, αξίζει να ρισκάρεις τη ζωή σου!
  Ο Άλμπερτ παρατήρησε:
  - Πάντα παίρνουμε ρίσκα. Ένα τούβλο μπορεί να πέσει στο κεφάλι σας όταν περπατάτε στο δρόμο!
  Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  Βλέπω ότι είσαι έξυπνος πέρα από τα χρόνια σου! Ωστόσο, πάρε πρώτα ένα γεύμα μαζί μου. Και μετά θα δούμε.
  Και μετά χτύπησε το κουδούνι. Κορίτσια εμφανίστηκαν με χρυσούς δίσκους και πλούσιο φαγητό.
  Ο Μιχαήλ-Βλαντιμίρ Γκορμπατσόφ-Πούτιν ξύπνησε. Οι νέες ιδέες ήταν τρομερές με τον τρόπο τους.
  Ειδικότερα, θεσπίστηκαν νομοθετικοί περιορισμοί για τους Εβραίους. Τους απαγορεύτηκε να κατέχουν πολλές θέσεις στον μηχανισμό και στα μέσα ενημέρωσης. Τα δικαιώματά τους να είναι υποψήφιοι για το κοινοβούλιο και να εισέλθουν σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ήταν επίσης περιορισμένα.
  Επιπρόσθετες καταστολές επιβλήθηκαν επίσης εναντίον εκπροσώπων όλων των μη χριστιανικών δογμάτων, ακριβέστερα των μη ορθοδόξων. Και ο έλεγχος στην εκκλησία αυξήθηκε.
  Ωστόσο, ενώ ο αθεϊσμός παρέμενε το επίσημο δόγμα. Ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν αποφάσισαν να μην σπάσουν τις παραδόσεις των κομμουνιστών. Επιπλέον, ο Mikhail-Vladimir προσποιήθηκε μόνο ότι ήταν πιστός, ενώ ο ίδιος ήταν στην πραγματικότητα άθεος.
  Μετά άρχισε να κοιμάται ξανά και να ονειρεύεται.
  Ο Άλμπερτ και η Ροδόπη είχαν ήδη χορτάσει, αλλά από ευγένεια έφαγαν ακόμα. Η γυναίκα κοίταξε με λαχτάρα τον Άλμπερτ. Της άρεσε πολύ αυτό το αγόρι. Πολύ όμορφο και
  μυώδεις, κοιλιακοί μύες με πλακάκια σοκολάτας, άψογη σιλουέτα, πολύ όμορφο πρόσωπο. Γενικά, τα αγόρια είναι συχνά όμορφα, αλλά αυτό είναι όμορφο με τον δικό του τρόπο.
  Η γυναίκα φώναξε:
  - Δεν είσαι άγγελος, αλλά για μένα,
  Αλλά για μένα έγινες άγιος...
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Ειναι πολυ ενδιαφερον! Αν και δεν είμαι άγγελος!
  Η γυναίκα έβαλε το χέρι της στο στήθος της και άρχισε να ζυμώνει το αγόρι. Και το έκανε με μεγάλη αγάπη. Και το άγγιγμά της ενθουσίασε τον Άλμπερτ. Τι ωραίο είναι να σε χαϊδεύει μια γυναίκα.
  Ακόμα κι αν είναι στην ηλικία της μητέρας σου, είναι ακόμα φρέσκια και όμορφη.
  Η Ροδόπη σημείωσε:
  - Δεν είναι ωραίο να νιώθουμε αγόρια δημόσια!
  Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  - Καλός! Θα τον πάω στο δωμάτιό μου! Και μείνε εδώ!
  Η Ροδόπη σημείωσε:
  - Πληρώνουν για να κάνουν έρωτα! Ελεύθερο να ευχαριστήσει μια γυναίκα που είναι πολύ μεγαλύτερο αγόρι δεν θα!
  Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  - Θα δώσω δέκα χρυσά νομίσματα!
  Ο Άλμπερτ απάντησε:
  - Δεν είμαι ιερόδουλη! Αν θέλει, θα την παρακαλέσω δωρεάν!
  Η γυναίκα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Πάρε τα λεφτά! Για μένα αυτό είναι ανοησία! Λίγες δεκάρες ακόμα! Και θα ωφεληθείτε! Άλλωστε είσαι ήδη σχεδόν γυμνός!
  Η Ροδόπη έγνεψε καταφατικά.
  Πάρε τον Άλμπερτ! Τα χρήματα είναι μη μεταβιβάσιμη αξία!
  Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  - Όσο περισσότερο με γλείφεις! Δεν το λατρεύουν όλα τα αγόρια!
  Ο Άλμπερτ ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Καλός! Θα πάρω τα λεφτά! Αλλά μόνο για μια ώρα αγάπης!
  Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά.
  - Για μια ολόκληρη ώρα θα είσαι δικός μου!
  Και έπιασε το χέρι του Άλμπερτ και τον πήγε στο δωμάτιο. Σε λίγα λεπτά ακούστηκαν τα ηδονικά μουγκρητά και οι αναστεναγμοί της.
  Η Ροδόπη έμεινε μόνη. Πιο συγκεκριμένα, κορίτσια και αγόρια χόρευαν ακόμα μπροστά της. Ξάπλωσε στο μαξιλάρι και αποκοιμήθηκε. Ονειρευόταν ότι δούλευε ξανά στη φυτεία.
  Ήταν δύσκολο τις πρώτες κιόλας μέρες, όταν με πονούσαν πολύ τα πόδια και η πλάτη. Αλλά τότε το κορίτσι το συνήθισε. Δούλευε εκεί μαζί με άλλα κορίτσια και γυναίκες.
  Ήταν αρκετά δύσκολο. Αλλά από την άλλη, στον καθαρό αέρα και ένα μαύρισμα. Η Ροδόπη ήταν στις εργασίες πεδίου. Αν και θα μπορούσε να πουληθεί σε οίκο ανοχής. Είναι ένα όμορφο κορίτσι τελικά.
  Αλλά προφανώς ο Κράσσος κράτησε τον λόγο του ότι η παρθενία της θα γλίτωνε. Αν και, φυσικά, είναι σαν να δουλεύεις έτσι στον ιδρώτα του προσώπου σου.
  Η Ροδόπη δούλευε ημίγυμνη, ή δροσερή σε έναν χιτώνα. Και πήγαινα ξυπόλητος όλο το χρόνο. Οι χειμώνες, φυσικά, στη νότια Ιταλία είναι ζεστοί, αλλά τα γυμνά πόδια είναι ακόμα κρύα.
  Αν και έχουν γίνει τόσο αγενείς. Αλλά το σχήμα του ποδιού δεν παραμορφώθηκε. Αντίθετα, τα πέλματα των ποδιών της κοπέλας έγιναν πιο κομψά και με καλύτερη κάμψη φτέρνας.
  Προσπάθησαν να βιάσουν το ζευγάρι της, αλλά το κορίτσι αντέδρασε.
  Κάποτε δοκίμασε η ίδια τα χάδια του αγοριού, αλλά δεν την άφησε να πάει πολύ μακριά.
  Και έτσι όλα ήταν πηγούνι.
  Ο Άλμπερτ άργησε τρεις ώρες. Η γυναίκα τον πλήρωσε διπλά για επεξεργασία. Και ο Άλμπερτ είχε ήδη μια ολόκληρη τσάντα που περιείχε πενήντα χρυσά νομίσματα.
  Αυτό δεν είναι κακό, για να κατευνάσει μια αρκετά όμορφη και αρκετά νέα γυναίκα. Άλλωστε, μέσα σε τρεις ώρες, έχοντας βιώσει αρκετούς δυνατούς οργασμούς, εξαντλήθηκε και ροχάλισε.
  Ο Άλμπερτ ήταν επίσης κουρασμένος και είχε μια βάναυση όρεξη. Το αγόρι όρμησε πάνω στο φαγητό και σημείωσε:
  - Τέλος καλό όλα καλά!
  Η Ροδόπη υπενθύμισε:
  - Θυμάστε το έργο του Σπάρτακου;
  Ο Άλμπερτ, συνεχίζοντας να τρώει, ανασήκωσε ειλικρινά τους ώμους του.
  - Δεν ξέρω! Έχω αμφιβολίες ότι, έχοντας κερδίσει, οι σκλάβοι θα μπορέσουν να χτίσουν κάτι που αξίζει τον κόπο! Ίσως αντίθετα - η καταστροφή της Ρώμης μόνο χειρότερα θα γίνει!
  Η κοπέλα ανασήκωσε τους ώμους της και είπε:
  - Μα η σκλαβιά θα εξαφανιστεί!
  Ο Άλμπερτ ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Αυτή είναι μια άλλη γιαγιά που είπε για δύο! και το έργο ακόμα δεν θα εξαφανιστεί! Επιπλέον, θα εμφανιστούν και άλλοι σκλάβοι, μόνο οι κύριοι θα αλλάξουν!
  Το κορίτσι ανασήκωσε τους ώμους της και τραγούδησε:
  Σηκωθείτε καταραμένα επώνυμα
  όλος ο κόσμος των πεινασμένων και των σκλάβων...
  Το αγανακτισμένο μυαλό μας βράζει,
  Έτοιμοι να πολεμήσουν μέχρι θανάτου!
  Το αγόρι πρίγκιπας τραγούδησε:
  - Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο της βίας,
  Μέχρι κάτω και μετά...
  Θα χτίσουμε έναν νέο, νέο κόσμο -
  Όποιος δεν ήταν κανείς, θα γίνει τα πάντα!
  Και τα παιδιά γέλασαν... Ήταν διασκεδαστικό και αστείο. Η Ροδόπη σημείωσε:
  - Θα ήθελα για τέτοια χρήματα, και εγώ ο ίδιος θα ήξερα αγάπη με έναν άντρα! Ω, πόσο νωρίς έγινες ενήλικας!
  Ο Άλμπερτ παρατήρησε:
  - Είμαι ενεργός ήρωας και οι ενεργοί ήρωες μεγαλώνουν γρήγορα! Επιπλέον, το σώμα μου ανήκει στον Σατανά!
  Η Ροδόπη γέλασε και παρατήρησε:
  "Τουλάχιστον είναι ο κύριος που σε χρησιμοποιεί αποτελεσματικά!"
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι σωστό! Γιατί όμως ο Διάβολος χρειάζεται χρυσό;
  Η κοπέλα ανασήκωσε τους ώμους της και είπε:
  Γιατί χρειάζεται τις ψυχές μας;
  Το αγόρι τραγούδησε ως απάντηση:
  - Η ψυχή σου ώθησε προς τα πάνω,
  Θα ξαναγεννηθείς με όνειρο!
  Αλλά αν ζούσες σαν γουρούνι -
  Μείνε γουρούνι!
  Η Ροδόπη αναστέναξε και παρατήρησε:
  - Ναι, ο μεγάλος Πυθαγόρας, σκέφτηκε ότι η ψυχή είναι αθάνατη και ζει σε διαφορετικά σώματα. Συμπεριλαμβανομένων των σωμάτων ζώων!
  Ο Άλμπερτ απάντησε:
  - Νομίζω ότι η ψυχή ενός ανθρώπου ζει στο ίδιο το άτομο, και η ψυχή ενός ζώου ζει στα ζώα! Υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ μας!
  Το κορίτσι είπε χαμογελώντας:
  - Οι πίθηκοι μερικές φορές είναι πολύ έξυπνοι!
  Το αγόρι συμφώνησε με αυτό.
  - Υπάρχουν έξυπνοι, αλλά δεν είναι άνθρωποι!
  Η Ροδόπη τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Οι πίθηκοι κάνουν γκριμάτσες,
  Και κάθονται σε ένα κλαδί...
  Ο Άλμπερτ συνέχισε χαρούμενος:
  - Επιπόλαιο ακόμα,
  Ήταν οι πρόγονοί μας!
  Και το αγόρι και το κορίτσι ήταν σιωπηλοί. Είχαν ήδη βαρεθεί. Αν και οι χορευτές έχουν ήδη φύγει και οι νέοι μαζί τους. Όμως ο άντρας έμεινε. Αυτός προσέφερε:
  - Ίσως αυτή τη στιγμή να πολεμήσετε;
  Ο Άλμπερτ ανασήκωσε τους ώμους του.
  - Είμαι έτοιμος! Κι ας είμαι κουρασμένος!
  Ο άνδρας σημείωσε:
  - Η οικοδέσποινα κοιμάται! Είναι πολύ ευχαριστημένη μαζί σου, κατάλαβα!
  Το αγοράκι έγνεψε καταφατικά.
  - Έχω πολλές ικανότητες!
  Ο άνδρας σημείωσε:
  - Μπορείς να παλέψεις με τις γροθιές σου;
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Φυσικά!
  Ο άνδρας σημείωσε:
  - Θα τσακωθείς με το σκλάβο! Είναι περίπου τόσο ψηλός όσο εσύ! Αρκετά δυνατό, πρόσφατα από τα λατομεία! τσακώστε τον!
  Το αγόρι έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Θα πρέπει να πολεμήσουμε!
  Ο άντρας γέλασε με ένα χαμόγελο.
  - Καλός! Λοιπόν αυτός ο αγώνας θα είναι πιο διασκεδαστικός!
  Η Ροδόπη παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Ναι, και είναι δωρεάν;
  Ο άντρας με το τόγκα έγνεψε καταφατικά.
  - Θα πάω το αγόρι σου στις γυναίκες μονομάχους για αυτό! Αυτός μετά από όλα αυτά θέλει!
  Ο Άλμπερτ γέλασε.
  - Είναι σίγουρα κολακευτικό! Αλλά εδώ και τρεις ώρες κάνω έρωτα με μια αχόρταγη βιξή. Και ολότελα εξαντλημένος!
  Ο άντρας με το τόγκα έγνεψε καταφατικά.
  - Λοιπόν, εντάξει παλέψτε!
  Ένα αγόρι μπήκε στο δωμάτιο. Ήταν με μονόκλινο, σχεδόν μαύρο με μαύρισμα, αλλά με καμένα ξανθά μαλλιά, δυνατός στο σώμα και μυώδης.
  Φαίνεται ότι τρέφονταν καλά στα λατομεία και ήταν πιο ογκώδης από τον Άλμπερτ, αν και μπορεί να μην είναι τόσο εξέχων, αλλά ισχυρός.
  Ο Άλμπερτ βγήκε να τον συναντήσει. Το αγόρι ήταν ακόμα λίγο μεγαλύτερο και ψηλότερο από τον πρίγκιπα, και αισθητά πιο βαρύ. Ένα τόσο δυνατό αγόρι, μετριασμένο από τη σκληρή δουλειά στα λατομεία.
  Ο άντρας έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι η Γέτα, σκλάβο! Από την ηλικία των τεσσάρων ετών εργαζόταν σε λατομεία. Πολύ δυνατό και ανθεκτικό. Συμπλήρωσε το διπλάσιο του κανόνα των παιδιών και έλαβε μια διπλή μερίδα φαγητού για αυτό. Μπορείς με
  να τσακώνονται με γροθιές! Νομίζω άξιος αντίπαλος!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι δυνατός! Αλλά δεν είμαι και αδύναμη! Ας παλέψουμε!
  Το αγόρι πέταξε απότομα τη γροθιά του. Αλλά ο Άλμπερτ απέφυγε αντανακλαστικά. Και γέλασε.
  - Καλή προσπάθεια!
  Ο άντρας έγνεψε καταφατικά.
  - Ας αρχίσουμε!
  Το αγόρι σκλάβος προσπάθησε να συγκινήσει ξανά τον Άλμπερτ. ο ίδιος απέκτησε σημαντική δύναμη στα λατομεία. Ήταν όμως κατώτερος από την ταχύτητα του αγοριού-πρίγκιπα. Προσπάθησα να το πάρω με το πόδι μου.
  Ο Άλμπερτ πήδηξε ως απάντηση και η γυμνή φτέρνα του αγοριού-πρίγκιπα χτύπησε το πηγούνι του νεαρού σκλάβου. Έπεσε ανάσκελα και συσπάστηκε. Ο Άλμπερτ γέλασε.
  - Είμαι καλός στις κλωτσιές!
  Αλλά το αγόρι, προφανώς έχοντας δεχτεί σκλήρυνση στα λατομεία, σηκώθηκε. Και όρμησε στον Άλμπερτ. Δίστασε λίγο και τον συνέλαβαν τα δυνατά χέρια του αγοριού-σκλάβου.
  Ο Άλμπερτ ένιωσε δυνατά χέρια να τον σφίγγουν. Και πατημένο. Ο πρίγκιπας ένιωσε το άγγιγμα των ατσάλινων μυών του εχθρού. Και προσπάθησε απεγνωσμένα να τον γκρεμίσει.
  Όμως ο εχθρός ήταν βαρύτερος και δυνατότερος. Ο Άλμπερτ πήρε και μετά χτύπησε τον εχθρό με το μέτωπό του. Αιμορραγούσε από τη μύτη του. Το ισχυρό αγόρι έσφιξε πιο δυνατά και ο Άλμπερτ βόγκηξε ακόμη και. Αλλά χτύπησε ξανά το κεφάλι του. Αυτή τη φορά ανάμεσα στα μάτια. Η λαβή του παιδιού χαλάρωσε και έπεσε στα γόνατά του. Ο νεαρός πρίγκιπας με όλη του τη δύναμη κίνησε το γόνατό του στο πηγούνι
  στον ομόλογό του. Έτρεξε όταν χτυπήθηκε. Ο Άλμπερτ γρονθοκόπησε ξανά στο πηγούνι προσθέτοντας ακόμα και την πόρπη.
  Αυτή τη φορά ο νεαρός σκλάβος δεν άντεξε και έπεσε. Ο Άλμπερτ κλώτσησε ξανά τον πεσμένο δούλο, αυτή τη φορά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το αγόρι, σκληραγωγημένο από τη δουλειά στα λατομεία, ηρέμησε.
  Ο άντρας βρυχήθηκε από χαρά:
  - Φοβερο! Εδώ είναι μια νίκη!
  Ο Άλμπερτ είπε χαμογελώντας:
  - Μου αρέσει να κερδίζω! Αυτή είναι η πίστη μου!
  Ο άντρας έγνεψε καταφατικά και πρόσφερε:
  - Απόψε θα γίνει καυγάς στο προξενιό! Μπορείτε να πάρετε μέρος σε αυτό και να κερδίσετε αξιοπρεπή χρήματα!
  Ο Άλμπερτ απάντησε χαμογελώντας:
  - Και τι? Είναι δυνατό! Κι ας είμαι κουρασμένος!
  Ο άντρας έγνεψε καταφατικά.
  - Καταλαβαίνω... Αλλά μπορείς να πολεμήσεις τον ίδιο τον Γκραννίκ. Είναι ο πρωταθλητής μεταξύ των μονομάχων της Ρώμης και ένας πολύ πλούσιος!
  Ο Άλμπερτ αναστέναξε και παρατήρησε:
  - Να πολεμήσω τον πρωταθλητή της Ρώμης;
  Ο άντρας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι... Κανείς δεν θα πιστέψει ότι ένα παιδί θα νικήσει έναν πρωταθλητή και ότι θα μπορέσει να κερδίσει πολλά χρήματα.
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Θέλετε να στοιχηματίσετε σε μένα και να κερδίσετε;
  Ο διευθυντής έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι!
  Ο Άλμπερτ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Λοιπόν, τότε θα βάλω τα λεφτά και στον εαυτό μου!
  Ο άντρας έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι λογικό!
  Το αγόρι σκλάβος έγνεψε καταφατικά.
  - Τι κάνεις!
  Ο διευθυντής δήλωσε:
  - Εντάξει, μικροί μου πολεμιστές. Η αδερφή σου θέλει να πολεμήσει;
  Η Ροδόπη έγνεψε καταφατικά.
  - Είμαι και εγώ έτοιμος να αγωνιστώ με μεγάλη χαρά!
  ο άντρας απάντησε:
  - Ακολούθησέ με!
  Και έφυγε από το δωμάτιο. Τρεμώντας με γυμνές, ροζ γόβες, τα παιδιά τον ακολούθησαν. Και τραγούδησαν:
  Η βροντή μαίνεται, η βροντή του πολέμου βροντάει,
  Ήρθε η ώρα για μεγάλο αγώνα...
  Ο εχθρός θέλει να κάψει τη Ρώμη ολοσχερώς,
  Μην καταστρέφετε μεγάλα επιτεύγματα!
  Οι μάχες δεν έγιναν στο Κολοσσαίο, αλλά στο παλάτι του προξένου. Ήταν ένα τεράστιο κτίριο, με ειδική αίθουσα όπου μαζευόταν πολύ κοινό και γινόταν γλέντι. Φυσικά, με την ευκαιρία αυτή κανονίστηκαν αγώνες μονομάχων.
  Πρώτα τσακώθηκαν δύο αγόρια. Τα πήραν πρόσφατα από τα λατομεία κοντά στη Ρώμη. Τα αγόρια ήταν μαυρισμένα και μυώδη. Στις πλάτες και στα πλαϊνά, ίχνη από
  χτυπήματα μαστιγίων. Προφανώς, έγιναν πολύ άσχημα στη σκλαβιά. Είναι δώδεκα ή δεκατριών χρονών στην όψη, και πολέμησαν στα ίδια κολυμβητήρια. Τα αγόρια, με το σήμα του γκονγκ, άρχισαν να αυτοκόβονται.
  Είχαν στα χέρια τους ένα κοντό σπαθί και μια ασπίδα. Πάλεψαν σκληρά και γρήγορα. Εδώ ένα αγόρι τραυματίστηκε και πίσω του το δεύτερο. Μετά πιτσίλισε πάλι αίμα. Τα αγόρια έλαβαν
  χτυπώντας και πέφτοντας. Το κοινό βούιζε. Έβαλαν στοιχήματα στα αγόρια, και χάρηκαν όταν κυλούσε το αίμα. Ένα από τα αγόρια σώπασε. Ο Μαυριτανός τον πλησίασε και με ένα πυρωμένο σίδερο
  έκαψε τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του αγοριού. Εκείνος συσπάστηκε και άνοιξε τα μάτια του και προσπάθησε να σηκωθεί.
  Το κοινό βρυχήθηκε:
  - Νίκησε τον! Τελείωσέ το!
  Κι άλλος, επίσης πληγωμένος και γδαρμένος, το αγόρι με όλη του τη δύναμη βύθισε τον πόντο στον λαιμό του ομολόγου του. Έπεσε και σώπασε ήδη εντελώς.
  Ο νικητής βύθισε το γυμνό του πόδι στο αίμα και άφησε ένα αποτύπωμα. Μετά πήγε να ξεκουραστεί και να επουλώσει την πληγή. Και το σκοτωμένο αγόρι το πήραν με ένα γάντζο και το έσυραν σε ένα χαντάκι με κροκόδειλους.
  Ναι, ήταν μια σκληρή μοίρα.
  Τότε δύο κορίτσια πολέμησαν εναντίον ενός άνδρα. Ήταν ήδη αρκετά σοφιστικέ τεχνίτες και ο αντίπαλός τους ήταν επίσης έμπειρος. Αυτή τη φορά ο αγώνας κράτησε.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 17.
  Ο Πρόξενος και ο Κράσσος κάθισαν μαζί.
  Ο Πρόξενος σημείωσε:
  - Μονομάχος λίγο αριστερά, και δεν ανταποκριθήκατε στις προσδοκίες!
  Ο Κράσσος απάντησε σκληρά:
  - Και δεν έχεις τίποτα να καυχηθείς!
  Επικράτησε μια βαριά σιωπή.
  Ο Πρόξενος σημείωσε:
  "Ο Πομπήιος και ο Λούκουλος πρόκειται να προσγειωθούν. Και τότε η Ρώμη θα σωθεί! Χρειάζονται μόνο δύο ή τρεις εβδομάδες!
  Ο Krass παρατήρησε:
  - Αν έχουμε αυτές τις εβδομάδες! Ο Σπάρτακος έχει μεγάλη δύναμη και μπορεί να κατακτήσει τη Ρώμη!
  Έγινε μια παύση. Στο μεταξύ, τα κορίτσια -ήταν ημίγυμνα και ξυπόλητα- πήραν σταδιακά την πρωτοβουλία. Δεν είναι απλώς σκλάβοι, αλλά πολύ εξελιγμένοι μαχητές.
  Οι γυναίκες πρέπει να σημειωθούν γενικά ανθεκτικές. Και ο αντίπαλός τους δεν είναι πια νέος. Και τώρα είναι σαφές ότι τα κορίτσια άρχισαν να κινούνται πολύ πιο γρήγορα και να χτυπούν πιο συχνά. Και εδώ είναι ένα από αυτά
  έκοψε ακόμη και το δεξί μάγουλο του άντρα με σπαθί. Έγινε έξαλλος και όρμησε στην επίθεση. Αναβοσβήνοντας τη γυμνή της φτέρνα, το κορίτσι αναπήδησε επιδέξια και πώς κόβει τον εχθρό στον καρπό.
  Κατάφερε να το κόψει και το σπαθί έπεσε έξω. Την ίδια στιγμή, μια άλλη κοπέλα κλώτσησε κάτω από τις μπάλες. Και τρύπησε τον εχθρό με έναν πόντο στο στήθος. Εκείνος, έχοντας χάσει το χτύπημα, τρεκλίστηκε.
  Τότε η κοπέλα που του είχε κόψει τον καρπό τον έκοψε στον λαιμό. Και από το χτύπημα πιτσίλησε αίμα από μια αρτηρία που έσκασε. Ο εχθρός έπεσε και άρχισε να συστρέφεται.
  Το πλήθος φώναξε με μανία:
  - Νίκησε τον! Τελείωσέ το!
  Τα κορίτσια έριξαν μια ματιά στην εξέδρα!
  Ο Κράσσος και ο πρόξενος έβαλαν τους αντίχειρές τους μαζί!
  Τα κορίτσια έγνεψαν καταφατικά και μαζί πήραν και μαχαίρωσαν στο στήθος με τα κοντά σπαθιά τους. Ο άντρας το πήρε και σώπασε. Αυτή τη φορά μοιάζει για πάντα.
  Σε απάντηση, άγριο γέλιο και σήκωμα του γάντζου. Και τον έσυραν κι αυτόν να ταΐσει τους κροκόδειλους.
  Ακολουθεί νέος αγώνας. Αυτή τη φορά δύο αγόρια περίπου δεκατεσσάρων πολέμησαν σε κάθε πλευρά. Δύο ήταν με σπαθιά και ασπίδες, και άλλα δύο με τρίαινα και στιλέτα.
  Τα αγόρια ήταν σχεδόν γυμνά και μαυρισμένα. Μόνο που αυτή τη φορά χωρίς καν εσώρουχα, μόνο τσέρκια στο κεφάλι. Και φαινόταν ακόμα πιο δροσερό.
  Οι γυναίκες κυριολεκτικά ενθουσιάστηκαν. Μπορείτε να θαυμάσετε τους εφήβους. Και για την ανδρική τους τελειότητα.
  Οι Ρωμαίοι έβαζαν στοιχήματα με ευχαρίστηση. Και έτσι άρχισε ο αγώνας.
  Αγόρια με τρίαινα άρχισαν να κυματίζουν, θέλοντας να ξεφύγουν από απόσταση. Και είναι αρκετά όμορφο. Τα αγόρια έσπρωξαν το ένα το άλλο. Και σύντομα το αίμα ρέει ξανά, και βαθιές γρατσουνιές παραμένουν. Και πολλές ζημιές.
  Και τώρα μια τρίαινα χώνεται στη μυώδη κοιλιά του αγοριού, και θα ουρλιάσει.
  Ο Πρόξενος σημείωσε:
  - Δεν είναι κακό θέαμα!
  Ο Krass συμφώνησε:
  - Μου αρέσει όταν βασανίζονται αγόρια. Και πρέπει να ειπωθεί μεγάλη χαρά.
  Ο πρόξενος συμφώνησε
  - Και είναι ωραίο να βασανίζεις ένα κορίτσι. Ειδικά οι γυμνές, στρογγυλές γόβες της τηγανίζονται!
  Και οι δύο διοικητές της Ρώμης πώς να βρυχώνται.
  Και τώρα τα αγόρια πονάνε πάλι. Και ένας από αυτούς στριμώχνεται στο αυτί και τον τελειώνουν. Και αυτό θα είναι σκληρό. Και έτσι ένα από τα αγόρια λιποθύμησε. Και αμέσως Μαυριτανοί
  έκαψε τη γυμνή φτέρνα του. Και αυτός πώς να ουρλιάξει. Και ήταν τόσο σκληρό.
  Και το αγόρι πετάει και τσακώνεται. Και το δεύτερο παιδί πέφτει. Και του καίνε τη γυμνή σκληρυμένη φτέρνα. Και ουρλιάζει και βρυχάται. Και η τρίαινα τον τρυπάει ξανά.
  Τα αγόρια με στιλέτα και όπλα με τρεις βαθμούς κέρδισαν ξεκάθαρα. Και εδώ ήταν, ίσως, δίκαιο. Και τα αγόρια τελείωσαν στον ενθουσιασμό της μάχης ... Έκαψαν ξανά τα τακούνια τους, αλλά αυτό συνεχίζεται
  Τα αγόρια δεν ήταν πλέον ενεργά.
  Και έτσι τελείωσε αυτός ο αγώνας.
  Ο Πρόξενος σημείωσε:
  - Όχι άσχημα, ε;
  Η σύζυγος του προξένου παρατήρησε:
  - Ωραία παιδιά. Θα έπαιζα μαζί τους!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Οι Ματρόνες αγαπούν τα αγόρια. Είναι ευχάριστα στην αφή!
  Ο Πρόξενος δήλωσε επιθετικά:
  - Ας τηγανίσουμε τα τακούνια του νικητή. Θα το απολαύσουν!
  Η σύζυγος παρατήρησε:
  - Όχι σε αυτούς, αλλά σε εμάς! Μου αρέσει να βασανίζω όμορφα αγόρια!
  Οι δύο άνδρες μονομάχοι πολέμησαν ξανά. Ο ένας ήταν οπλισμένος με ρόπαλο και ο άλλος με σπαθί. Ο αγώνας ήταν σύντομος. Ένας μαχητής με σπαθί φεύγοντας επιδέξια από το κλαμπ, έκοψε το κεφάλι του εχθρού. Και χύθηκε αίμα.
  Αυτό δεν άρεσε στον Κράσσο, ήταν πολύ γρήγορο και διέταξε τους τοξότες:
  - Πυροβόλησέ τον!
  Τρεις τοξότες έριξαν βέλη. και τρύπησε τον άνδρα μονομάχο από μέσα και μέσα. Και συσπάστηκε, το πήρε και σώπασε.
  Τότε τα δύο κορίτσια τσακώθηκαν. Σχεδόν γυμνός, με εσώρουχα και με γυμνό στήθος. Κούνησαν τα ξίφη τους. Προσπάθησαν να χτυπήσουν ο ένας τον άλλον και να διαρρήξουν.
  ενώ τα κορίτσια δεν βιάζονταν. Ήταν οπλισμένοι με κοντά σπαθιά και στρογγυλές ασπίδες. Τα κορίτσια έγνεψαν και μαχαίρωσαν το ένα το άλλο. Μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει μόνο μικρές γρατσουνιές.
  Ο Κράσσος παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι γούρι!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Βγήκε ένα πολύ καλό προϊόν!
  Και γέλασαν και οι δύο.
  Ωστόσο, σίγουρα ήθελαν να γελάσουν με μεγάλη ματαιοδοξία.
  Τόσο ο στρατιωτικός διοικητής όσο και ο πλούσιος αγαπούσαν να πληγώνουν άλλους ανθρώπους. Και η μάχη συνεχίστηκε σε μεγάλη κλίμακα. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να είναι μικρής κλίμακας - δύο κορίτσια τσακώνονται,
  αλλά είναι όμορφα και ωραία να τα δεις.
  Ο Κράσσος παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Αυτός είναι ο αγώνας που ονειρεύονται όλοι!
  Ο πρόξενος συμφώνησε
  - Σε αντίθεση με τη μονομαχία με τη Σπαρτάκ! Είναι τρομακτικό να συναντάς αυτό το τέρας!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Δεν είναι μόνο μεγάλος ξιφομάχος, αλλά και δυνατός στρατηγός!
  Ο Πρόξενος γέλασε.
  - Ναι, δυνατό! Σε νίκησε!
  Ο Κράσος γρύλισε:
  - Και δεν ροκάρεις! Θα σε είχε χτυπήσει και εσένα!
  Ο Πρόξενος σημείωσε με σιγουριά:
  - Θα τον δούμε σύντομα!
  Τα κορίτσια πάλεψαν. Τα σώματά τους έλαμπαν από ιδρώτα και αίμα, αλλά κανένα δεν είχε ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα. Οπότε ο αγώνας κράτησε. έκανε σήμα ο Κράσους. Οι Μαυριτανοί άρχισαν να ρίχνουν στα κορίτσια
  αναμμένα κάρβουνα κάτω από γυμνά πόδια. Οι πολεμιστές, πατώντας στα κάρβουνα, ούρλιαζαν και πήδηξαν. Τους φαινόταν άβολο.
  Krass σημείωσε:
  - Τι ευχαρίστηση να βασανίζεις γυναίκες!
  Η σύζυγος του προξένου απάντησε:
  - Ναι, σωστά! Το να βασανίζεις γυναίκες είναι καλό, αλλά τα αγόρια είναι ακόμα καλύτερα!
  Ο Πρόξενος είπε χαμογελώντας:
  - Θα υπάρξουν περισσότερα βασανιστήρια!
  Ο Krass συμφώνησε:
  - Πώς θα είναι!
  Και γέλασε.
  Τα κορίτσια, στο μεταξύ, έκαψαν τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους στα κάρβουνα και πονούσαν. Όμως ο αγώνας συνεχίστηκε. Και ενώ ήταν ισάξιοι... Εδώ η μία χτύπησε την άλλη με το γυμνό της πόδι. Τότε έλαβα μια απάντηση.
  Ο Πρόξενος είπε χαμογελώντας:
  - Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό!
  Ο Krass παρατήρησε:
  -Αλλά παραμονές!
  Και οι δύο διοικητές τραγούδησαν:
  - Αν και όχι με τους κανόνες του παιχνιδιού -
  Ας σπάσουμε την fraera!
  Και ήταν αστείοι.
  Τελικά, ένα κορίτσι έχασε ένα σοβαρό χτύπημα και άρχισε να εξασθενεί. Και τότε το σημείο την τρύπησε ξανά, και έπεσε. Ο Μαυριτανός έκαψε αμέσως τη γυμνή της φτέρνα με ένα καυτό σίδερο.
  Και το κορίτσι φώναξε από τον πόνο. Ήταν πολύ φοβισμένη.
  Αλλά πήδηξε όρθια και δέχτηκε άλλο ένα χτύπημα από το σπαθί. Και έπεσε. Και πάλι, το πολύπαθο πόδι της τηγάνισε ένας καυτός λοστός. Η κοπέλα πήδηξε όρθια και το στήθος της τρυπήθηκε. Και ήδη μέσα στην αγωνία του θανάτου τρύπησε το στήθος του συντρόφου της. Και είναι ήδη ήσυχη.
  Και τα δύο κορίτσια κατέρρευσαν νεκρά, αιμορραγώντας.
  Ο Πρόξενος παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Είναι κρίμα! Ήταν καλές ομορφιές!
  Ο Krass συμφώνησε:
  - Αυτό είναι μεγάλη απώλεια! Αλλά αν σκοτωθεί ο πρωταθλητής Grannik, θα είναι ακόμα χειρότερα!
  Ο πρόξενος πρότεινε:
  "Ίσως θα έπρεπε να πολεμήσει μια γυναίκα;"
  Ο Κράσος κούνησε το κεφάλι του.
  - Λυπάμαι για τις γυναίκες! Είναι όμορφα και δυσάρεστα όταν σκοτώνονται!
  Η σύζυγος του προξένου πρότεινε:
  -Αφήστε τον Grannik να πολεμήσει το αγόρι!
  Ο Κράσος κούνησε το κεφάλι του.
  - Ω, όχι, ο αγώνας θα είναι πολύ άνισος! Καθόλου ενδιαφέρον!
  Η σύζυγος του προξένου απάντησε:
  - Μόνο τότε ο διευθυντής έστειλε ένα σημείωμα! Έχει ένα πολύ ταλαντούχο αγόρι να παλέψει! Και θα δείξει ενδιαφέρον αγώνα και πρωταθλητή!
  Ο Κράσσος αναβίωσε:
  - Αυτό είναι καλό! Φέρτε το σαν αυτό!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  -Δείξε μου σαν αγόρι!
  Ο Άλμπερτ οδηγήθηκε στο κέντρο της αρένας. Ήταν πολύ, πολύ όμορφος και μυώδης. Μάλιστα, οι κυρίες βόγκηξαν ακόμη και με πάθος. Υπέροχα καλό παιδί.
  Η σύζυγος του προξένου παρατήρησε:
  - Από αυτό είναι απαραίτητο να σπάσουν τα μαγιό!
  Ο Κράσσος απάντησε:
  Ας υπάρχει τουλάχιστον κάποιο μυστικό!
  Ο πρόξενος συμφώνησε
  - Από τους νεκρούς θα αφαιρεθεί! Εν τω μεταξύ ... καλά, τι όμορφο αγόρι. Και είναι κρίμα ακόμη και να τον σκοτώσεις!
  Ο οικονόμος, που έγινε δεκτός στο πρόξενο, παρατήρησε:
  - Άγνωστο ακόμα ποιος θα σκοτώσει ποιον εδώ! Αυτό είναι ένα αγόρι σπάνιας δύναμης και ταχύτητας!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Αφήστε τους να πολεμήσουν! Θα έχει ενδιαφέρον!
  Ο διευθυντής πρόσθεσε:
  "Και βάζω στοίχημα πεντακόσια χρυσά νομίσματα στο αγόρι!" Εδώ, και το ίδιο το αγόρι βάζει πενήντα χρυσά!
  Ο Κράσσος ξαφνιάστηκε:
  - Έχει λεφτά; Περίεργο, αλλά έχει ίχνη μαστίγιου στην πλάτη του σαν σκλάβος!
  Ο διευθυντής λογικά παρατήρησε:
  - Μόνο οι τεμπέληδες δεν μαστιγώνουν αγόρια. Μην εκπλαγείτε λοιπόν!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι πολύ όμορφος για τα λατομεία. Ίσως αυτός είναι ο γιος ενός ευγενούς ανθρώπου! Τι ωραία χαρακτηριστικά έχει!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Νιώθω επίσης ότι ο Γκραννίκ δεν θα είναι εύκολος! Αλλά και πάλι θα ποντάρω στον πρωταθλητή! δεν έχασε ποτέ!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Και για τον πρωταθλητή!
  Η σύζυγος απάντησε χαμογελώντας:
  - Και είμαι στο αγόρι! Και αν κερδίσει, τότε σίγουρα θα τον σύρω στο κρεβάτι!
  Ο Πρόξενος της κούνησε το δάχτυλο.
  - Και μπορεί να ζηλεύω.
  Η γυναίκα γέλασε.
  - Ζηλεύεις το παιδί;
  Ο Πρόξενος παρατήρησε:
  - Φυσικά, το σεξ με μια σκλάβα δεν μετράει. αλλά δεν είσαι ακόμα μεγάλη και μπορείς να μείνεις έγκυος. Και αναθρέψτε τους απογόνους ενός δούλου!
  Η σύζυγος παρατήρησε επιθετικά:
  - Δεν είναι σκλάβος! Κρίνοντας από το βλέμμα του - αυτός είναι γενικά ο βασιλιάς!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Εντάξει! Αν το αγόρι επιζήσει, αφήστε το να σας δώσει χαρά! Στο μεταξύ, θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της μάχης.
  Ο πρωταθλητής μπήκε στην αρένα. Περπάτησε υπό τον ήχο μιας ορχήστρας. Πανίσχυρος πολεμιστής δύο μέτρων. Φαρδύς, βαρύς, με πανοπλίες και μπότες. Στα χέρια του κρατούσε ένα μεγάλο σπαθί.
  Ναι, αυτός ο Grannik ήταν θρυμματιστής. Στο φόντο του, το αγόρι είναι σαν τη μύγα. Σχεδόν γυμνός και μαυρισμένος, ξανθός, πολύ όμορφος.
  Η γυναίκα του προξένου τον κοίταξε με μεγεθυντικό φακό και ανέπνευσε βαριά. Της σχεδιάζονταν κάθε είδους πολυπόθητες εικόνες.
  Ο Γκράνικ κοίταξε τον ομόλογό του και έφτυσε περιφρονητικά στο πλάι και γρύλισε:
  Τι είδους νηπιαγωγείο είναι αυτό;
  Ο Κράσσος ανακοίνωσε επίσημα:
  - Αυτός είναι ο αντίπαλός σου!
  Ο πρωταθλητής γρύλισε:
  - Με δουλεύεις! Γλίστρησα το αγόρι στον αήττητο πρωταθλητή της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας;
  Ο διευθυντής φώναξε:
  - Και τον νικάς πρώτα, και μετά θα δεις τι αγόρι!
  Ο Γκραννίκ, αναγνωρίζοντάς τον, παρατήρησε:
  - Είσαι εσύ? Θέλετε να κανονίσετε έναν περαστικό αγώνα για να μπορέσω μετά να παλέψω με τη Σπαρτάκ;
  Ο διευθυντής έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορείτε να το νομίζετε, αλλά πιστέψτε με, αυτό το αγόρι δεν είναι δώρο!
  Ο πρωταθλητής έγνεψε καταφατικά.
  - Θα προσπαθήσω να τον κρατήσω στη ζωή! Θα τον ελεήσεις!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Χα, για να δούμε!
  Ο Πρόξενος δήλωσε με έμφαση:
  - Θα το αποφασίσει η πλειοψηφία του λαού! Σαφή?
  Η γιαγιά έγνεψε καταφατικά.
  - Συμφωνώ! Νομίζω ότι το αγόρι θα πληγωθεί πολύ όταν καούν οι γυμνές, ροζ γόβες του!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, είναι μεγάλη χαρά να βασανίζεις ένα τέτοιο αγόρι. Ένα ράφι και ένα μαγκάλι τον περιμένουν!
  Ο Άλμπερτ παρατήρησε με τόλμη:
  "Θα προσπαθήσω επίσης να μην σκοτώσω τον πρωταθλητή σας. Αν είναι δυνατόν!
  Ο μεγαλόσωμος μονομάχος γέλασε.
  - Είσαι ψύλλος ή καλικάντζαρο;
  Το αγόρι χτύπησε θυμωμένο το γυμνό του πόδι και απάντησε:
  - Είμαι άνθρωπος!
  Η γιαγιά έγνεψε καταφατικά.
  -Προσωπικά θα σου κάψω τα τακούνια, αυθάδη αγόρι!
  Τα στοιχήματα τοποθετήθηκαν. Και ακούστηκε το γκονγκ και το σύνθημα για μάχη.
  Ο τεράστιος άντρας και το αγόρι άρχισαν να τσακώνονται. Ο Grannik ήταν γρήγορος για το μέγεθός του, αλλά δεν βιαζόταν. Κούνησε ουρλιαχτά ένα μακρύ σπαθί και σχεδόν δεν κρύφτηκε πίσω από μια ασπίδα.
  Το αγόρι είχε μόνο ένα μικρό σπαθί στα χέρια του. Απέφευγε επιδέξια τα χτυπήματα. Και δεν άφησε τον εαυτό του να χτυπηθεί.
  Ο Grannik σημείωσε:
  - Είσαι γρήγορος!
  Ο Άλμπερτ έγνεψε καταφατικά.
  - Και είσαι μεγάλος!
  Ο άντρας άρχισε να κινείται πιο γρήγορα. Και το σπαθί του περιέγραφε κύκλους. Ο Άλμπερτ έκανε μια παράκαμψη και χτύπησε τον εχθρό στο στήθος. Υπήρχε μια γρατσουνιά στην πανοπλία.
  Ο Γκράννικ απάντησε και έχασε. και έκπληκτος:
  - Ω, τι έξυπνο παιδί!
  Και ξανά άρχισε να κινείται πιο ενεργά. Ο Άλμπερτ υποχώρησε και απέφυγε. Και τότε μερικές φορές χτυπούσε τον εχθρό στο στήθος ή στο πλάι με ένα σπαθί. Αρκεί να μην πονάει.
  Αλλά δεν άφησε τον εαυτό του να πιαστεί.
  Krass σημείωσε:
  - Το αγόρι είναι καλό! Ναι, ο μάνατζέρ μας ξέρει πολλά!
  Λογικά ο Πρόξενος παρατήρησε:
  - Γενικά, νομίζω ότι η νίκη θα είναι δική του... Αν και νιώθω ζήλια μέσα μου!
  Η σύζυγος έγλειψε τα χείλη της και ούρλιαξε:
  - Τι υπέροχο αγόρι! Θα είναι ωραία μαζί του!
  Ο διευθυντής σημείωσε:
  - Και τι ήθελες! Γρήγορη μάχη; Δεν θα δουλέψει!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Πέτα κάρβουνα κάτω από τα γυμνά τακούνια του αγοριού!
  Οι Μαυριτανοί άρχισαν με ανυπομονησία να σκορπίζουν κάρβουνα. Ο πρωταθλητής ήταν με μπότες σφυρηλατημένες με χάλκινο και δεν φοβήθηκε. Και εδώ είναι το ξυπόλητο αγόρι. Είναι αλήθεια ότι τα πόδια είναι πολύ τραχιά και αυτός
  δεν πονάει. Και επίσης κόβει ενεργά τον εχθρό.
  Ο Πρόξενος σημείωσε:
  - Είναι πολύ καλός αγώνας!
  Ο Krass συμφώνησε:
  - Όσο καλό γίνεται! Αν και βαρετό! Αν υπήρχε αίμα!
  Το αγόρι-πρίγκιπας, πιάνοντας τη στιγμή, χτύπησε τα δάχτυλα του Grannik. Και έσπασε το γάντι. Τώρα κύλησε το πρώτο αίμα. Αυτό εξόργισε τον πρωταθλητή και πήγε στην επίθεση.
  Άρχισε να κουνάει έξαλλος. Και η ανάσα του έγινε βαριά. Δεν είναι εύκολο να σέρνεις ένα τέτοιο σφάγιο μετά από έναν νεαρό αντίστοιχο.
  Το αγόρι βούτηξε επιδέξια σε μια έξαλλη επίθεση και έκοψε τον εχθρό στο πρόσωπο. Κι εκείνο το αίμα χύθηκε, ένα φρύδι κόπηκε.
  Ο Άλμπερτ τσίριξε:
  - Αυτή είναι η επιτυχία μου!
  Ο πρωταθλητής κουνούσε μανιωδώς προσπαθώντας να χτυπήσει τον εχθρό. Αλλά δεν μπορούσε να το κάνει. Και τα εγκεφαλικά επεισόδια ακολούθησαν με χαοτικό τρόπο. Και δεν ήταν δυνατό να αγκιστρωθεί σοβαρά ο εχθρός.
  Ο Γκραννίκ φώναξε:
  - Για το μεγαλείο της Ρώμης!
  Και προσπάθησε να επιτεθεί ξανά. Όμως οι κινήσεις του επιβραδύνθηκαν. Το αγόρι τον τρύπησε στο πλάι, βρίσκοντας μια ακίδα στην πανοπλία και αίμα χύθηκε από τον κορμό.
  Ο Κράσος γρύλισε:
  - Υπέροχο! Εδώ είναι ένας μαχητής!
  Ο Πρόξενος παρατήρησε:
  - Αυτό το αγόρι, νομίζω, θα μπορούσε να σκοτώσει τον ίδιο τον Σπαρτάκ!
  Ο Κράσσος φώναξε:
  - Θα του έδινα ένα ολόκληρο σακουλάκι χρυσό!
  Ο διευθυντής παρατήρησε:
  - Αμέσως κατάλαβα ότι αυτό το παιδί δεν είναι εύκολο! Και έτσι ηγείται στη μάχη! Απλά ένα θαύμα!
  Ο Πρόξενος γέλασε.
  - Και είναι ωραίο να τηγανίζεις τέτοιες ροζ και στρογγυλές γόβες όπως έχει!
  Ο Κράσσος παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Θα ήταν πολύ ωραίο να βασανίσω ένα τέτοιο αγόρι. Και το δέρμα της θα σκάσει κάτω από τα χτυπήματα του μαστιγίου, και θα ραντίσει τις πληγές με αλάτι.
  Και ο βάρβαρος στο τόγκα γέλασε πολύ ανόητα και αραιά.
  Ο Άλμπερτ τραυμάτισε ξανά τον αντίπαλό του, αν και ο ίδιος παραλίγο να χτυπηθεί εδώ. Η λεπίδα έκοψε ακόμη και ένα σκέλος ξανθών μαλλιών. Το αγόρι παρατήρησε:
  - Δεν τα παρατάει!
  Η Γκράνικ γρύλισε:
  - Πρωταθλητές μην τα παρατάτε!
  Και επιτίθεται ξανά, έστω και με δύναμη. Ναι, είναι ένας σκληρός αγώνας. Το αγόρι πάλι αφήνει το σπαθί και χτυπά τον εχθρό στο μάγουλο. Και το έσκισε. Ο πρωταθλητής είναι έξαλλος.
  Και πάλι στην επίθεση. Εδώ είναι ο αγώνας. Το αγόρι πατάει ξυπόλητο στο κάρβουνο. Και χαμόγελα. Αισθάνεται λίγη ζέστη, αλλά τα πόδια του νεαρού σκλάβου είναι τόσο τραχιά και σκληρά,
  ότι δεν είναι τόσο εύκολο να διεισδύσουν.
  Ο Άλμπερτ αγωνίζεται και τραγουδά:
  - Αν φτάσετε στο Tiwi,
  Είστε αστέρι - λοιπόν, ας εκπλήξουμε τον κόσμο!
  και το αγόρι το πήρε και έδειξε τη γλώσσα του. Ναι, αυτός ο αγώνας είναι πραγματικά για τα πιο σκληρά παιδιά. Και όχι μόνο παιδιά. Και τα κορίτσια μπορούν να πάρουν μέρος.
  Ο Πρόξενος είπε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι αγόρι! Απλά ένα θαύμα!
  Ο Κράσος συνοφρυώθηκε ξαφνικά και παρατήρησε:
  - Μπορούμε να χάσουμε πολλά χρήματα!
  Λογικά ο Πρόξενος παρατήρησε:
  - Μα έχουμε νέο αστέρι!
  Η σύζυγος έγνεψε καταφατικά.
  - Και ένας υπέροχος εραστής!
  Ο αγώνας συνεχίζεται. Ο Άλμπερτ ξανά, και αυτή τη φορά μαχαίρωσε τον εχθρό πιο δυνατά στο πλάι. Και βόγκηξε με ήττα. Ναι, δεν είναι πολύ ευχάριστο. Αλλά τίποτα - ο αγώνας είναι αγώνας.
  Ο Γκράννικ προσπαθεί να κουνηθεί και να χτυπήσει τον εχθρό. Αλλά δεν μπορεί να το κάνει καθόλου. Ναι, η κίνηση είναι αργή. Η απώλεια αίματος στο πλάι άρχισε να επηρεάζει,
  και κατανάλωση ενέργειας για μια πολύ δυναμική μάχη. Ναι, είναι ένας σκληρός αγώνας. Και τώρα το αγόρι ξαναχτύπησε, στα δάχτυλα. Και ήταν ξεκάθαρο ότι το ξίφος του πρωταθλητή μετά βίας κρατούσε.
  Ο Άλμπερτ γέλασε.
  Ο Γκραννίκ ορκίστηκε πολύ βρώμικα.
  Ναι, ήταν ένας θαυμάσια δυναμικός αγώνας.
  Το αγόρι το πήρε και τραγούδησε:
  - Όλα θα πάνε πολύ καλά!
  Ο πρωταθλητής προσπάθησε να κουνήσει το πόδι του, αλλά το αγόρι-πρίγκιπας έκανε ένα σκούπισμα. Και ο Γκράννικ έπεσε. Δεν σηκώθηκε αμέσως. Ο Άλμπερτ ευγενικά δεν κέρδισε τον ξαπλωμένο.
  Τον άφησα να σηκωθεί, αν και είναι ξεκάθαρο ότι ο πρωταθλητής τρεκλίζει. Και ακόμα προσπαθεί να προχωρήσει. Ο Άλμπερτ τραγούδησε:
  - Πάντα μπροστά, πάντα στην κορυφή,
  Έχεις γίνει ψηλός άντρας!
  Ο Grannik σημείωσε:
  - Θα σε πιάσω ακόμα!
  Ο Άλμπερτ σημείωσε:
  - Η αλεπού αρπάζεται πέφτοντας σε παγίδα!
  Ο Κράσσος είπε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι ένα αγόρι, απλά υπέροχο!
  Ο Πρόξενος παρατήρησε:
  - Πολύ ευγενής. Και για να νικήσεις τον Σπάρτακο πρέπει να είσαι κακός και ύπουλος!
  Η σύζυγος παρατήρησε:
  - Ένδοξο αγοράκι! Αναρωτιέμαι πώς λειτουργεί με τη γλώσσα;
  Ο Κράσσος παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Δεν ξέρω! Αλλά ένας σκλάβος, φυσικά, πρέπει να ξέρει τη θέση του! Και μετά τη νίκη να μαστιγωθεί καλά, και οι φτέρνες του να καούν με κόκκινο σίδερο από τη ζέστη!
  Ο πρόξενος απάντησε:
  - Το αγόρι θα τσακωθεί με τον Σπαρτάκ! Μην τον αποδυναμώνετε με βασανιστήρια!
  Η σύζυγος έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, του άξιζε κάτι καλύτερο από το να βασανίζεται!
  Ο Κράσσος έξυσε το μέτωπό του και παρατήρησε:
  - Βάλτε το αγόρι εναντίον της Σπαρτάκ; Αυτή είναι μια πρωτότυπη ιδέα! Και τι γίνεται με τον αρχηγό των ανταρτών, και ίσως δεχτεί την πρόκληση και το παιδί του θα τον καρφώσει!
  Ο πρόξενος παρατήρησε:
  - Και αν αυτό το αγόρι είναι το αγόρι που, περιτριγυρισμένο από τον Σπάρτακο, φημίζεται ότι είναι ένδοξος πολεμιστής;
  Ο Κράσσος γέλασε σαρκοφάγα.
  - Και θα είναι ακόμα καλύτερα! Μια σφήνα χτυπιέται με μια σφήνα και ένας επαναστάτης είναι επαναστάτης!
  Ο Άλμπερτ συνέχισε να αγωνίζεται με αυξανόμενη αυτοπεποίθηση. Έξυνε πάλι τον αντίπαλό του. Αυτή τη φορά στο άλλο μάγουλο. Και τρύπησε στην ακίδα της αλυσίδας που ήταν ήδη στην άλλη πλευρά.
  Και τότε, βλέποντας ότι ο εχθρός δεν ήταν πια εκεί, ο Άλμπερτ τον χτύπησε στο χέρι. Και το σπαθί πέταξε έξω και έπεσε στην άμμο. Ο Γκράνικ όρμησε, αλλά το αγόρι-πρίγκιπα γύρισε και με όλη του τη δύναμη
  φορτισμένος με γυμνό τακούνι στο πηγούνι. Το χτύπημα κλόνισε τον πρωταθλητή, αλλά δεν ήθελε απεγνωσμένα να πέσει. Τότε ο Άλμπερτ πήδηξε και ξαναχτύπησε με τη φτέρνα του ποδιού του παιδιού του στο πηγούνι
  εχθρός. Ο ομόλογός του έπεσε, αλλά με μια υπεράνθρωπη προσπάθεια παρ' όλα αυτά σηκώθηκε. Ο Άλμπερτ στη συνέχεια μετακόμισε από την πλήρη εξέλιξη στη βουβωνική χώρα. Και λαχανιασμένος, υπήρχε μέταλλο. Και πονάει πολύ
  συνέβη. Το αγόρι υποχώρησε...
  Ο αντίπαλός του, ήδη χωρίς σπαθί, αλλά ακόμα στα πόδια του, χαμογέλασε:
  - Λοιπόν, αυτό πονάει κουτάβι!
  Ο Άλμπερτ πήδηξε ξανά, στοχεύοντας το γυμνό του πόδι στο πηγούνι. Αλλά ο Grannik το περίμενε αυτό και κατάφερε να αποφύγει, ακόμη και να μετακινηθεί προς το αγόρι εν πτήσει με μια ασπίδα. Ο Άλμπερτ έπεσε και αμέσως
  το κουφάρι έπεσε. Τώρα η πορεία της μάχης έχει αλλάξει. Το παιδί ήταν κάτω από μάζα τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τη δική του. Συν το βάρος της πανοπλίας. Και αυτό, όπως λένε, είναι σοβαρό.
  Ο Κράσσος παρατήρησε με χαρά:
  - Ένας μπράβος πρωταθλητής πήρε την πρωτοβουλία!
  Ο Πρόξενος σημείωσε:
  - Χα, τον τσάκισε, αλλά πρέπει ακόμα να το πάρουμε!
  Η σύζυγος πρότεινε:
  - Άσε το γάντι και σταμάτα τον καβγά! Ας γίνει μια αγωνιστική ισοπαλία!
  Ο πρόξενος απάντησε:
  -Δεν! Ας γίνει αγώνας μέχρι τέλους!
  Ο Κράσσος συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, ας γίνει αγώνας μέχρι τέλους!
  Ο διευθυντής έγνεψε καταφατικά.
  - Στην πραγματικότητα, το στοίχημα κάποιου πρέπει να παίζει!
  Ο Γκράνικ προσπάθησε να τελειώσει το αγόρι. είχε μόνο ένα χέρι, και ως εκ τούτου, ελευθερώνοντας την ασπίδα του, προσπάθησε να φτάσει στο λαιμό του αγοριού. Ήθελε να στραγγαλίσει το αυθάδικο ζώο. Ο Άλμπερτ, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω. Και δάγκωσε το χέρι που προσπάθησε να τον πιάσει από το λαιμό. Ο Grannik σε απάντηση σηκώθηκε και χτύπησε το αγόρι στο πρόσωπο. Το χτύπημα ήταν δυνατό
  και μια μελανιά φούσκωσε αμέσως στο πρόσωπο του αγοριού. Αλλά ο Γκράννικ, από την άλλη, άνοιξε και δύο από τα δάχτυλα του αγοριού χτύπησαν τα μάτια του. Και τι άγριο ουρλιαχτό ήταν. Ο πρωταθλητής οπισθοχώρησε.
  Και το αγόρι γλίστρησε από κάτω του. Και μετά, θυμωμένος, χτύπησε την κνήμη του στον κρόταφο με όλη του τη δύναμη. Ο Γκράννικ τρεκλίστηκε, αλλά απελπισμένα δεν ήθελε να πέσει. Τότε το αγόρι σήκωσε από το πάτωμα
  το σπαθί σου. Και από μια στροφή φόρτωσε τη ατσάλινη λαβή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Και μετά προστέθηκε στο ναό.
  Ο Γκράννικ ηρέμησε επιτέλους... Λιποθύμησε έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.
  Ο Άλμπερτ βύθισε το γυμνό του πόδι στο αίμα. Και άφησε ένα κομψό αποτύπωμα παιδικού ποδιού. Και σηκώνοντας τα χέρια του στο δεξί του σπαθί, φώναξε:
  - Νίκη!
  Ο πρόξενος αναφώνησε:
  - Η ψηφοφορία του κοινού - τελειώστε ή ζωντανά!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? δεκαοχτώ.
  Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου στοιχηματίζει στον πρωταθλητή. Και ήταν θυμωμένη με την απώλεια χρημάτων. Ναι, και οι συνεχείς νίκες του Grannik είναι κουρασμένες.
  Και σχεδόν όλοι ομόφωνα κατέβασαν τον αντίχειρά τους!
  Ο Κράσσος και ο Πρόξενος κατέβασαν επίσης τους αντίχειρές τους.
  Και η γυναίκα μου παρατήρησε:
  - Ναι, ο παλιός πρωταθλητής πέθανε, ζήτω ο νέος πρωταθλητής!
  Ο Κράσσος φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Μαχαίρωσε τον! Τελείωσέ το!
  Ο Πρόξενος γρύλισε:
  - Κόψε το κεφάλι σου!
  Ο Άλμπερτ ανασήκωσε τους ώμους του και φώναξε:
  - Δεν θα σκοτώσω άνθρωπο που βρίσκεται αναίσθητος και αβοήθητος! Να είσαι κι εσύ ελεήμων!
  Ο Κράσσος φώναξε:
  -Δεν! Τελείωσέ το! Αυτό θέλει ο λαός!
  Το πλήθος επευφημούσε:
  - Νίκησε τον! Τελείωσέ το! Τελείωσέ το!
  Ο Άλμπερτ ανασήκωσε τους ώμους και απάντησε:
  - Δεν! Δεν θα σκοτώσω τον άοπλο!
  Ο Κράσσος φώναξε:
  Αν δεν τον σκοτώσεις, θα σε σκοτώσουμε και εσένα!
  Ο Άλμπερτ απάντησε με τόλμη:
  - Λοιπόν, αν πρέπει να ξαπλώσεις στο έδαφος, τότε αυτή είναι μόνο μία φορά!
  Ο Πρόξενος ξαφνικά μαλάκωσε:
  - Ξέρεις, σύντομα η Σπαρτάκ θα επιτεθεί και το σπαθί του Γκράννικ θα μας είναι ακόμα χρήσιμο! Δικαίωμα του οικοδεσπότη των διακοπών, αγαπητέ πρωταθλητή της Ρώμης! Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρωταθλητής Ρώμης!
  Το πλήθος ούρλιαξε απογοητευμένο.
  Και ο πρόξενος συνέχισε:
  - Στο νικητήριο αγόρι απονέμεται χρυσό, δάφνινο στεφάνι του πρωταθλητή της Ρώμης! Και ο Θεός μαζί του!
  Σε απάντηση ακούστηκαν βροντερά χειροκροτήματα. Ναι, ο κόσμος εκτιμούσε το έλεος του προξένου.
  Ο Άλμπερτ υποκλίθηκε.
  Δύο κορίτσια του έδωσαν ένα δάφνινο στεφάνι από καθαρό χρυσό. Ήταν λίγο μεγάλος για αγόρι. Και γλίστρησε το κεφάλι του, κρεμάστηκε στο λαιμό του.
  Το αγόρι τραγούδησε:
  - Περιμένοντας τη νίκη! Περιμένοντας τη νίκη! Αυτοί που λαχταρούν να σπάσουν τα δεσμά! Περιμένοντας τη νίκη, περιμένοντας τη νίκη! Θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την ανάγκη!
  Γκορμπατσόφ-Πούτιν Βλαντιμίρ-Μιχαήλ, ξυπνώντας, άρχισαν να κάνουν ξανά μεταρρυθμίσεις. Πρώτα απ 'όλα, έδωσε οδηγίες στο Αφγανιστάν να χρησιμοποιούν πιο ενεργά τις βόμβες κενού και τα χημικά όπλα. Λένε ότι δεν πρέπει να στέκεσαι στην τελετή με τους ληστές.
  Και από την Κασπία Θάλασσα, οι ρουκέτες έριξαν βόλια για να δείξουν την κρουστική τους δύναμη.
  Περαιτέρω, έδωσε εντολή να αναπτυχθούν υπερηχητικά βλήματα και πιο ισχυρός εξοπλισμός καταστροφής. Και επίσης να φτιάξουμε τανκς νέας γενιάς. Και άλλα είδη όπλων.
  Έγινε επίσης αναφορά στον πόλεμο μεταξύ Ιράν και Ιράκ. Εδώ, βέβαια, υπήρχε μια ιδέα: να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο κατά του Ιράν. Και αυτό είναι επίσης ωραίο.
  Ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν αντέδρασαν θετικά σε αυτή την ιδέα. Χρειάζεσαι όμως έναν λόγο για να εισβάλεις.
  Η KGB υποσχέθηκε να κατασκευάσει αυτό το πρόσχημα. Και που λένε ότι όλα θα πάνε καλά σύντροφε δικτάτορα.
  Στις 19 Αυγούστου 1987 είχαν προγραμματιστεί οι πρώτες λαϊκές εκλογές του Προέδρου της ΕΣΣΔ. Γιατί ακριβώς στις 19 Αυγούστου; Μόλις την ημερομηνία της Κρατικής Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης, όταν προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σώσουν τη χώρα.
  Παρεμπιπτόντως, ο ίδιος ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν ήταν ακριβώς εκείνη τη στιγμή εναντίον της Κρατικής Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης και στο πλευρό του Γέλτσιν και του Σόμπτσακ.
  Εδώ μετά τις εκλογές είναι δυνατό να επιτεθούμε στο Ιράν. Ταυτόχρονα, τραβώντας περισσότερα στρατεύματα για να οργανώσει ένα blitzkrieg.
  Μετά από αυτό, ο δικτάτορας Γκορμπατσόφ-Πούτιν έπεσε ξανά σε ένα όνειρο.
  Μετά τη νίκη, ο Άλμπερτ οδηγήθηκε στο μπάνιο και πλύθηκε. Μετά μου έδωσαν λίγο φαγητό και κρασί με διεγερτικά βότανα.
  Μετά από αυτό, το γυμνό αγόρι καλύφθηκε με κουβέρτες και μεταφέρθηκε στην κρεβατοκάμαρα της συζύγου του προξένου. Έμοιαζε να είναι περίπου τριάντα πέντε ετών και ήταν ακόμα αρκετά όμορφη, αν και υπέρβαρη.
  Σε κάθε περίπτωση, εξακολουθεί να είναι μια αρκετά ελκυστική γυναίκα στον ίδιο τον χυμό. Αν και η διαφορά ηλικίας είναι όπως μεταξύ μητέρας και γιου.
  Ο Άλμπερτ ήταν όμορφος, μυώδης, μαυρισμένος και ξανθός. Αλλά μια μεγάλη μελανιά εμφανίστηκε στο πρόσωπό του, που κάλυπτε το μισό του μάγουλό του, και τα μάτια του ήταν ελαφρώς πρησμένα.
  Η ανδρική τελειότητα του αγοριού ήταν πρησμένη και ήταν αρκετά ανεπτυγμένη.
  Η ματρόνα έσκισε το πέπλο από τον νεαρό δούλο και ψιθύρισε:
  - Όμορφη έλα τώρα είσαι δικός μου!
  Ο Άλμπερτ, ναρκωμένος και ετεροφυλόφιλος όπως οι περισσότεροι έφηβοι, έγνεψε καταφατικά.
  - Είμαι έτοιμος!
  Και όρμησε σε μια μεγαλόσωμη, όμορφη γυναίκα. Προχώρησε μπροστά. Το κρεβάτι τινάχτηκε και ακούστηκαν ηδονικοί αναστεναγμοί. Ο Άλμπερτ πετάχτηκε στη ζέστη, μετά στο κρύο και αυτός
  δούλεψε με μεγάλο ενθουσιασμό και ενέργεια.
  Όμως η Ροδόπη, στο μεταξύ, αναγκάστηκε να πολεμήσει ξανά.
  Ωστόσο, ο αντίπαλός της αποδείχθηκε εφικτός. Το αγόρι έχει περίπου την ίδια ηλικία και ύψος. Φορούσε μόνο μια εσοχή. Έπρεπε και η Ροδόπη να βγάλει τον χιτώνα της και μόνο
  μια λεπτή κορδέλα κάλυπτε τους μηρούς της. Το στήθος της κοπέλας είχε σχεδόν σχηματιστεί, και φαινόταν αρκετά ορεξάτη. Και ήδη οι άντρες είχαν τυλιχθεί πάνω της.
  Krass σημείωσε:
  - Μα θα είναι δικό μου μετά τη μάχη!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, ο καλεσμένος μου έχει δίκιο! Αλλά μπορεί να είναι παρθένα!
  Ο διευθυντής πρότεινε:
  - Ας μην την αγαπήσουμε ακόμα, αλλά βάλτε σε δημοπρασία και πουλήστε την παρθενιά της στο σφυρί!
  Ο Κράσους έγνεψε καταφατικά.
  - Υπάρχει ένα μέρος του ποσού θα είναι δικό μου, τότε είναι δυνατόν! Γενικά οι παρθένες είναι ... Μια έμπειρη γυναίκα είναι πολύ πιο απολαυστική από ένα αθώο κορίτσι!
  Ο διευθυντής συμφώνησε:
  - Σωστά Κράσους! Αλλά είναι καλύτερα να συγκεντρωθούν έμποροι από όλη την αυτοκρατορία για τη δημοπρασία. Και αυτό θα γίνει μετά την ήττα του Σπάρτακου!
  Ο Krass παρατήρησε:
  - Μπορείς, ήταν αγόρι σαν παρθένα που βγήκε σε δημοπρασία!
  Ο διευθυντής κούνησε το κεφάλι του.
  - Όχι, έχει ήδη γνωρίσει την αγάπη μιας γυναίκας περισσότερες από μία φορές. Συμπεριλαμβανομένης της οικοδέσποινας μου! Και οι γυναίκες δεν θέλουν παρθένες! Ελκύονται από νεαρά αγόρια, αλλά ήδη επιδέξια και έμπειρα!
  Το αγόρι ήταν όλο λίγο πιο ψηλό και ένα χρόνο μεγαλύτερο από τη Ροδόπη. Το σώμα του σκληρύνθηκε από τη σκληρή δουλειά και την προπόνηση. Ήταν προφανές ότι δεν ήταν αστέρι, αλλά μπορούσε να κάνει κάτι.
  Όμως η Ροδόπη είναι ικανή πολεμίστρια και έχει ήδη πολεμήσει σε πραγματική μάχη περισσότερες από μία φορές. Και όχι χωρίς γκλίτερ.
  Έτσι έγινε αμέσως αγαπημένη. Ας μην είναι γνωστή εδώ. Όμως τα περισσότερα στοιχήματα ήταν πάνω της.
  Το αγόρι χλόμιασε. Είδε ότι οι μύες της Ροδόπης ήταν πολύ εμφανείς και το σώμα της έμοιαζε περισσότερο με θεά του πολέμου σε μικρογραφία παρά με κορίτσι. Πρέσα με πλακάκια, που είναι σπάνιο στα κορίτσια,
  και οι μύες των χεριών κυλούν πάνω σε μπάλες. Και αυτός είναι ένας πραγματικά δυνατός μαχητής.
  Το γκονγκ ήχησε και το αγόρι, κουνώντας το σπαθί του, προσπάθησε να επιτεθεί. Η Ροδόπη απέκρουσε τις επιθέσεις. Από το πρώτο λεπτό ήταν ξεκάθαρο ότι παρόλο που το αγόρι δεν ήταν κακό, υπήρχε ένας ισχυρός πολεμιστής εναντίον του.
  που κινείται πολύ πιο γρήγορα.
  Η Ροδόπη όμως δεν βιαζόταν να τελειώσει τη μάχη. Είχε μόνο ένα σπαθί, όπως το αγόρι. Ασπίδες στο βάθος. Και η Ροδόπη έξυσε το αγόρι στο στήθος, ουρλιάζοντας:
  - Λοιπόν, το κορόιδο πονάει;
  Βγήκε αίμα. Το αγόρι της επιτέθηκε σε αντάλλαγμα. Η κοπέλα απέκρουσε και πάλι έξυσε ελαφρά τον νεαρό ομόλογό της στο στήθος. Άρχισε να επιτίθεται πιο βίαια.
  Η Ροδόπη μερικές φορές παρεκτράπηκε, μετά απέκρουσε, αλλά μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει επιτεθεί. Λυπήθηκε τον έφηβο, δεκατεσσάρων ή δεκαπέντε ετών, που είχε ήδη σημάδια στο σώμα του. Μπορεί να δει
  δεν παλεύει για πρώτη φορά. Και αν βγει νοκ άουτ, το κοινό είναι απίθανο να έχει έλεος.
  Γενικά η ζωή ενός μονομάχου είναι δύσκολη. Κινδυνεύεις συνεχώς να πεθάνεις. Και για να αντέξεις εκατό αγώνες πρέπει να είσαι πραγματικός ήρωας. Και η Ροδόπη αναστέναξε βαριά.
  Δεν ήθελε να σκοτώσει το αγόρι, αλλά ούτε και η ίδια ήθελε να πεθάνει.
  Επιπλέον, το κορίτσι ένιωθε ότι ακόμα κι αν αρνιόταν να τελειώσει το αγόρι, άλλοι θα το έκαναν για εκείνη. Εδώ, για παράδειγμα, οι τοξότες στέκονται στο κρεβάτι του προξένου. Είναι μυώδεις
  δυνατά κορίτσια. Καλύπτουν μόνο το στήθος και τους μηρούς τους και τα σανδάλια στα πόδια τους. Και έτσι το σώμα είναι σχεδόν γυμνό, μαυρισμένο και όχι θηλυκό δυνατό. Προφανώς πρόκειται για γυναίκες δολοφόνους.
  Και έχουν ιδιαίτερους, επίχρυσους φιόγκους.
  Η Ροδόπη αγωνίζεται στην άμυνα. Λυπήσου το αγόρι. Μάλλον δούλευε στα λατομεία. Τα σημάδια από μαστίγιο που έχουν επουλωθεί είναι ορατά στην πλάτη και στα πλαϊνά. Και μετά πουλήθηκε σε σχολή μονομάχων.
  Είναι ένας αρκετά δυνατός και γρήγορος μαχητής. Αλλά η Ροδόπη είναι η αδερφή του Αλβέρτου, και σχεδόν εξίσου σπουδαία μαχήτρια με τον αδελφό του. Τώρα λοιπόν η διαφορά είναι στην τάξη.
  Και μπορείς να κερδίσεις, αλλά δεν υπάρχει επιθυμία.
  Ο Κράσσος θυμωμένος παρατήρησε:
  - Μαλώνουν πολύ νωχελικά! Σαν νυσταγμένες μύγες! Ειδικά το κορίτσι!
  Ο Πρόξενος παρατήρησε:
  Δεν θέλει να τον σκοτώσει! Στερεί ιδιαίτερα το αγόρι!
  Krass σημείωσε:
  - Πρέπει να της κάψουμε τα τακούνια με ένα καυτό σίδερο!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Και τα δυο! Ωστόσο, το αγόρι δεν το βάζει κάτω και επιτίθεται! Ίσως ο αγώνας αναβιώσει!
  Ο διευθυντής σημείωσε:
  - Αυτό το παιδί πέρασε οκτώ χρόνια στα ορυχεία. Είναι πολύ ανθεκτικός! Ετσι ώστε...
  Ο Κράσος γρύλισε:
  - Σε κάθε περίπτωση, δεν θα τον συγχωρήσουμε αν χάσει!
  Η Ροδόπη είναι ευκίνητη και γρήγορη. Ωστόσο, υπερασπιζόμενος όλη την ώρα, αργά ή γρήγορα θα χάσεις. Και τότε το αγόρι αφαίρεσε τη Ροδόπη στον ώμο. Το δέρμα έσκασε και το κορίτσι αιμορραγούσε τώρα.
  Το πήρε η Ροδόπη και έγινε πιο δραστήρια από θυμό. Τώρα άρχισε να επιτίθεται στο αγόρι πιο δυναμικά. Και οι Μαυριτανοί, για να φτιάξουν το κέφι των παιδιών, άρχισαν να ρίχνουν αναμμένα κάρβουνα κάτω από τα γυμνά, σκληρυμένα πόδια τους.
  Η Ροδόπη τραγούδησε:
  - Μην πιάνετε με τα χέρια σας
  Μην το πιάνεις με τα πόδια σου...
  Γυμνά πόδια
  Δυνατά χέρια!
  Και έτσι χτύπησε το αγόρι στο στήθος με το σπαθί της. Και κόψτε πιο δυνατά. Και μετά τρύπησε στο στομάχι. Το αγόρι συριγμένος. Κλώτσησε το κορίτσι. Μπήκε στους κοιλιακούς της. Η ροδόπη λύγισε και αναπήδησε.
  Το αγόρι επιτέθηκε εξαγριωμένο. Αιμορραγούσε αρκετά. Και κινδύνευσε να αποδυναμωθεί. Η Ροδόπη μετά βίας απέκρουσε. Το χέρι της κινούνταν πιο δυνατά αφού πυροβολήθηκε στον ώμο, και λίγο πιο αργά.
  Τότε η κοπέλα άλλαξε χέρι και άρχισε να επιτίθεται με το αριστερό. οπότε πήγε λίγο καλύτερα. Και έχοντας πιάσει έναν ακόμα ανεπαρκώς έμπειρο αντίπαλο, η κοπέλα χτύπησε τους καρπούς της.
  Το ξίφος έπεσε έξω και το χέρι του αγοριού κόπηκε. Και έκανε πίσω. Η Ροδόπη πήγε εναντίον του, αλλά το αγόρι την κλώτσησε ξανά. Μπήκε ανάμεσα στα πόδια μου και πόνεσα τόσο πολύ.
  Η Ροδόπη φώναξε και χτύπησε τη νεαρή σκλάβα στο κεφάλι με όλη της τη δύναμη. Δεν άντεξε το σκαμνί με τα ξανθά μαλλιά, ράγισε. Και το αγόρι κατέρρευσε νεκρό, ή ίσως και έδωσε το φάντασμα του.
  Ο Μαυριτανός πήδηξε κοντά του και έκαψε τη γυμνή φτέρνα του πεσμένου σκλάβου με ένα καυτό σίδερο. Δεν κουνήθηκε καν.
  Ο Κράσσος φώναξε:
  - Ταΐστε τα λιοντάρια του! Ο αγώνας τελείωσε!
  Το αγόρι το σήκωσαν σε ένα γάντζο και το έσυραν. Αυτή τη φορά προς την άλλη κατεύθυνση, όπου δεν υπήρχαν κροκόδειλοι, αλλά λιοντάρια.
  Η κοπέλα στάθηκε άναυδη. Σκότωσε μια νεαρή σκλάβα, ένα αγόρι με εσώρουχο. Μια σκλάβα σαν αυτήν. Και είναι τόσο λυπηρό και ντροπιαστικό. Όταν σκοτώνεις λεγεωνάριους, δεν νιώθεις έτσι.
  Ο Κράσσος διέταξε:
  - Δώσε της ένα μάτσο λουλούδια! Να χαρούμε!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Και πάρε το κορίτσι υπό κράτηση! Τώρα είναι σκλάβα μας και θα πουληθεί!
  Ο διευθυντής παρατήρησε:
  - Πρέπει πρώτα να το αγοράσεις από εμένα!
  Ο Πρόξενος συνοφρυώθηκε:
  - Το αγόρασες;
  Ο διευθυντής κούνησε το κεφάλι του.
  - Δεν!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτοί είναι οι κατάσκοποι του Σπάρτακου! Μπορούμε να τους βασανίσουμε ή να τους εκτελέσουμε! Αλλά προς το παρόν, ας είναι σκλάβοι!
  Ο Krass παρατήρησε:
  - Το αγόρι τώρα ευχαριστεί τη γυναίκα σου. Δεν σε πειράζει;
  Ο Πρόξενος σημείωσε:
  - Αφήστε τον να διασκεδάσει! Και μετά θα τον στείλουμε σε ξεχωριστό κελί! Η φύτευση με άλλους σκλάβους είναι πολύ επικίνδυνη!
  Ο Krass παρατήρησε:
  - Αν αυτοί είναι κατάσκοποι του Σπάρτακου, τότε καλύτερα να τους βασανίσεις!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Αλλά όχι σήμερα! Είναι πεισματάρα παιδιά και η ανάκριση θα τραβήξει πολύ, αλλά θέλω να τα ανακρίνω προσωπικά. Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου, ας ξεχάσουμε τις δουλειές!
  Ο Krass παρατήρησε:
  - Τα βασανιστήρια είναι διασκεδαστικά!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Θα τελειώσουμε το φαγητό, θα τελειώσουμε το ποτό, θα δούμε τους τελευταίους αγώνες και μετά θα κοιμηθούμε. Και με έναν νέο τρόπο θα δίνουμε στον εαυτό μας ευχαρίστηση με βασανιστήρια!
  Ο Krass συμφώνησε:
  - Ναι, είναι καλύτερα να αποκτήσεις μια νέα ευχαρίστηση με φρέσκο μυαλό. Και σύντομα θα είναι ελαφρύ!
  Οι μονομαχίες συνεχίστηκαν. Εδώ μια άλλη κοπέλα μπαίνει στην αρένα ... Είναι με κάτι λεπτό κιλότο, μαυρισμένη, ξυπόλητη, μυώδης.
  Έχει ένα πολύ όμορφο στήθος, αν και τα σημάδια είναι ορατά στο σώμα της. Και τα μαλλιά είναι κόκκινα του χαλκού, μια όμορφη πολεμίστρια.
  Κάποτε ήταν σκλάβα, και τώρα έχει αποκτήσει ελευθερία και παλεύει για τα χρήματα. Τα πόδια είναι πραγματικά γυμνά, έτσι ώστε να είναι πιο επιδέξιο.
  Ο λύκος θα πολεμήσει εναντίον της αυτή τη φορά. Αρκετά εφικτός αντίπαλος - το λιοντάρι είναι πολύ πιο επικίνδυνο. Και το κορίτσι είναι οπλισμένο με σπαθί και στιλέτο.
  Το κοινό επευφημούσε σε ένδειξη επιδοκιμασίας. Φυσικά, τα ζώα δεν τρέχουν στο Σπαρτάκ, οπότε είναι πολύ φυσικό ότι τώρα πρέπει να μετρήσετε τη δύναμη με το θηρίο.
  Είναι αλήθεια ότι συνήθως ένα λιοντάρι είναι δύσκολο να νικηθεί. Συχνά τα λιοντάρια έσκιζαν επιπόλαια τα αγόρια. Επιπλέον, γυμνοί και απαίδευτοι, που κατά κάποιο τρόπο έκαναν λάθος στα λατομεία.
  Και τους δόθηκε ένας τόσο χαρούμενος θάνατος.
  Ο Κράσσος γκρίνιαξε:
  - Αυτό είναι πραγματικά διασκεδαστικό!
  Ο Πρόξενος παρατήρησε:
  - Και αυτή είναι η Έλλη, μια γυναίκα από τη Γερμανία. Πολύ καλός μαχητής! Δεν θα σκάσει στη Σπαρτάκ!
  Ο Krass συμφώνησε:
  - μην τρέχεις! Αλλά ο λύκος μπορεί να το σκίσει!
  Ο πρόξενος απάντησε:
  - Ο λύκος δεν είναι δυνατός αντίπαλος γι' αυτήν! Μη φοβάσαι Κράσσο!
  Ο πλούσιος νούμερο ένα παρατήρησε:
  - Πόσοι λύκοι δεν τρέφονται, αλλά κοιτάζει στο δάσος!
  Και γελάστε δυνατά.
  Οι Ρωμαίοι στρατιώτες είναι σίγουρα μια δύναμη. Αλλά οι βάρβαροι πολεμιστές είναι καλοί. Η κοκκινομάλλα καλλονή, στο σήμα του αγώνα, επιτέθηκε στον λύκο. Αυτός, προφανώς, ένιωθε ότι το θέμα ήταν ακάθαρτο και
  δεν βιαζόταν να επιτεθεί. Και η κοπέλα τον φόρτωσε με το γυμνό της τακούνι, ακριβώς στη μύτη. Ο λύκος ούρλιαξε από τον πόνο. Το κορίτσι πήδηξε προς τα πίσω και ψέλλισε:
  - Στικ, κολλήστε αγγούρι,
  Τον λύκο τον δέρνει άνθρωπος!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Υπέροχο! Ο αγώνας είναι πολύ πολύχρωμος!
  Ο Πρόξενος παρατήρησε:
  Η Έλλη δεν θα σε απογοητεύσει!
  Ο λύκος προσπάθησε να επιτεθεί στην κοκκινομάλλα. Πήρε όμως έναν πόντο στο μαλλί. Ένιωσε πόνο και κλαψούρισε. Ναι, αυτό είναι για να μυρίζει ταμπάκο. Και το θηρίο προσπαθεί πάλι να επιτεθεί έξαλλο.
  Η κοκκινομάλλα παρατήρησε, έκοψε τον λύκο στο στόμα.
  - Γκρι αδύναμη!
  Και πάλι πώς να γελάσουμε.
  Ο Πρόξενος παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Αυτό το κορίτσι δεν είναι απλό!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Υπάρχουν γυναίκες στη Ρώμη!
  Ο λύκος έσπασε ξανά τα δόντια του. Αλλά δεν μπορούσε να πάρει τον πολεμιστή. Και οι λευκοί κυνόδοντες του άστραφταν δυνατά. Και άλλο ένα χτύπημα του σπαθιού του τρύπησε το στόμα. Και μετά το στιλέτο του πολεμιστή
  χτύπαγε δυνατά στο μάτι. Ο λύκος δέχτηκε ένα χτύπημα, γρατζουνίστηκε απελπισμένα και αγκίστρια το φαγοπότι στο πόδι της Έλι. Το κορίτσι έλαβε μόνο μια γρατσουνιά, αλλά ήταν ελαφρώς άναυδος και τραυματίστηκε σοβαρά
  ο λύκος πήδηξε πάνω της, γκρεμίζοντας την. Και μετά λίγο ακόμα και σχεδόν έπιασε το λαιμό του. Το κορίτσι τράνταξε απελπισμένα και κλώτσησε τα στιλέτα στο στομάχι. Οι κυνόδοντες έξυσαν το πιγούνι της,
  και τα νύχια πέρασαν από το στήθος. Το κορίτσι πέταξε τον λύκο και πήδηξε επάνω. Πήδηξε πάνω της ξανά, αλλά χτυπήθηκε με ένα στιλέτο από μια κούνια και μετά με ένα σπαθί στο κρανίο.
  Αυτή τη φορά, η κοκκινομάλλα τα πήγε καλά και το θηρίο έμεινε άναυδο. Η ίδια η Έλλη είχε ήδη γδαρθεί άσχημα, αίμα έτρεχε από πάνω της, υπήρχαν σημάδια από δόντια στο πηγούνι της. Το κορίτσι έγινε έξαλλο
  μαχαιρώστε έναν ζαλισμένο λύκο με ένα στιλέτο και ψιλοκόψτε με ένα σπαθί.
  Τόσο κοπανισμένη μέχρι να εξαντληθεί. Μετατρέποντας το κουφάρι με κυνόδοντες σε αιματηρό χάος. Ο αγώνας είχε τελειώσει. Και η κοκκινομάλλα πολεμίστρια σήκωσε το σπαθί της και φώναξε:
  - Νίκη!
  Ο Krass παρατήρησε:
  - Έπαθε σοβαρή ζημιά!
  Ο Πρόξενος το απέκρουσε.
  - Ζήσε σαν σκύλος!
  Ο Κράσσος απάντησε:
  - Δεν νομίζω... Οι ουλές θα κρατήσουν μια ζωή!
  Ο Πρόξενος αναστέναξε.
  - Ας δούμε! Λένε ότι υπάρχουν αλοιφές που θεραπεύουν τα σημάδια χωρίς ίχνος!
  Ο αγώνας τελείωσε ούτως ή άλλως... Και τα περισσότερα πονταρίσματα, φυσικά, είναι στην κοκκινομάλλα...
  Τότε ένα ξανθό κορίτσι έτρεξε έξω. Πολύ χαριτωμένο και μυώδες. Απέναντί της ήρθαν δύο αγόρια περίπου δέκα ή έντεκα. Κρίνοντας από όλους πολύ ακόμα, αρχάριοι.
  Δεν πρόλαβαν ούτε να τους κεράσουν μετά τα λατομεία, ήταν αδύνατοι και κομμένοι με μαστίγια.
  Krass σημείωσε:
  - Ομορφη γυναίκα! Φαίνεται ότι το φροντίζεις!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Τα αγόρια είναι τα φθηνότερα αγαθά! Όμορφες γυναίκες - οι πιο ακριβές!
  Ο πρώτος πλούσιος της Ρώμης παρατήρησε:
  - Κι αυτός που ευχαριστεί τη γυναίκα σου είναι και αγόρι!
  Ο Πρόξενος παρατήρησε:
  - Όχι απλό αγόρι, αλλά εξαιρετικά όμορφος!
  Ο διευθυντής παρατήρησε:
  - Και ένας σπάνιος πολεμιστής που ξάπλωσε τον πρωταθλητή της Ρώμης!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Ω! ναι! Γι' αυτό δεν τον σκοτώσαμε! Κι ας είναι κατάσκοπος του Σπάρτακου!
  Ο Πρόξενος έγλειψε τα χείλη του.
  - Μα θα υπάρξουν βασανιστήρια!
  Τα περισσότερα στοιχήματα πήγαν στην ξανθιά. Ήταν οπλισμένη με ένα μακρύ και πολύ κοφτερό σπαθί και ασπίδες. Σχεδόν γυμνή, πάνω της μόνο εσώρουχα. Φαίνονται στήθη με κόκκινες θηλές.
  Το αγόρι είναι γενικά γυμνό, στα λατομεία δεν χρειάζονται λούμπες. Και στα χέρια κοντών σπαθιών, και μάλιστα φανερά αμβλύ!
  Η φυσική ομορφιά-ξανθιά λατρεύεται έτσι ώστε να ευχαριστεί περισσότερους αγώνες με νίκες. Τα αγόρια είναι σαν το κρέας για τα σπαθιά. Όλα είναι αρκετά φυσικά.
  Ο Krass παρατήρησε:
  -Η ομορφιά θέλει θυσίες!
  Ο πρόξενος συμφώνησε
  -Και η γυναικεία ομορφιά τριπλών θυμάτων!
  Τα αγόρια είχαν ίχνη βλεφαρίδων και δεν θεραπεύτηκαν σωστά. Πλένονταν μόνο από τη σκόνη των ορυχείων. Και έτσι μπορείτε να δείτε ότι δεν τρέφονταν καν πριν από τον αγώνα. Το στομάχι μου λοιπόν
  έπεσαν τα άτυχα παιδιά που πήγαν στη σφαγή.
  Ο διευθυντής παρατήρησε:
  - Λοιπόν, θα μπορούσες να ταΐσεις! Άλλωστε μπορούσαν να φάνε χορτάτο για μοναδική φορά στη ζωή τους!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Θα μπορούσε! Αλλά με άδειο στομάχι, είναι πιο εύκολο να παλέψεις!
  Η ξανθιά έβαλε το δάχτυλο στα γυμνά της πόδια και περίμενε ανυπόμονα το σήμα. Είναι πολύ όμορφη και το δέρμα της είναι χρυσαφένιο από ηλιακά εγκαύματα. Είναι σαφές ότι μια τέτοια γυναίκα κρατείται
  και για την αισθητική. Στην Ιταλία, τα λευκά μαλλιά είναι πολύ λιγότερο κοινά μεταξύ των ντόπιων γυναικών από ό,τι στο βορρά, και ως εκ τούτου οι ξανθιές εκτιμώνται. Και γενικά, συμφωνώ, γυναίκα
  με άσπρα μαλλιά είναι πολύ πιο όμορφο από ότι με μαύρα.
  Τα αγόρια θαύμασαν επίσης τη σχεδόν γυμνή θεία με το σπαθί, που έπρεπε να τα σκοτώσει. Η ξανθιά, έχοντας ακούσει το σήμα του γκονγκ, πήγε στην επίθεση. Σίγουρα λυπήθηκε λίγο για αυτά
  αγόρια, αλλά ίσως είναι καλύτερο να πεθάνετε παρά να υποφέρετε στα λατομεία. Επιπλέον, η ξανθιά πίστευε ότι οι ψυχές των παιδιών πέφτουν στα Ηλύσια Πεδία και έτσι απολαμβάνουν
  στις παραδεισένιες κοιλάδες, ευτυχία και κορεσμός και παιχνίδια. Λένε ότι δεν είχαν χρόνο να αμαρτήσουν, και οι Θεοί δεν τους βασανίζουν. Ένα είδος δόγματος του παραδείσου εμφανίστηκε επίσης στη Ρώμη, και ακόμη νωρίτερα περίπου
  αθάνατη ψυχή. Και δεν ήθελα καθόλου να πιστέψω στον κάτω κόσμο του Άδη. Και αντ' αυτού, μπορείτε να σκεφτείτε ότι οι αυτοκράτορες μετά θάνατον γίνονται θεοί και γλεντούν στον Όλυμπο.
  Και οι ήρωες πάνε στα Ηλύσια Πεδία, όπου τους περιμένουν Βαλκυρίες, πολυτελή γλέντια, κρασιά, πιάτα, αιώνια νεαρές γυναίκες και άλλες απολαύσεις. Κάτι σαν τους Βίκινγκς. Και παιδιά, ίσως
  Θα είναι επίσης χαρούμενοι, και αιώνια παιχνίδια και διασκέδαση, τρέχοντας ξυπόλητοι σε απαλό γρασίδι στο βασίλειο του αιώνιου καλοκαιριού, παιδικής ηλικίας και μαζεύοντας ζουμερά, γλυκά φρούτα από καταπράσινα δέντρα!
  Πώς δεν είναι αυτός ο παράδεισος; Και στα λατομεία υπό υπερκόπωση, όχι ζωή, αλλά ένας αργός και επώδυνος θάνατος. Έτσι τα αγόρια τσακίστηκαν από τους επιτηρητές με ένα μαστίγιο.
  Συχνά όμως βιάζονται και νεαροί σκλάβοι, ή μεγαλύτεροι σκλάβοι ή επιτηρητές. έτσι κι αλλιώς δεν θα τους ζηλέψεις.
  Η ξανθιά ήθελε να τελειώσει γρήγορα τα αγόρια, αλλά κατάλαβε ότι το κοινό δεν θα το εγκρίνει. Ως εκ τούτου, αρχικά μόνο ελαφρώς κόψτε πρώτα ένα αγόρι, και στη συνέχεια
  άλλος στο στήθος. Και τους άφησε αιματηρές σειρές.
  Ο Krass παρατήρησε:
  - Λειτουργεί για το κοινό!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Διασκεδαστικο! Αλλά για να είμαι ειλικρινής, θέλω ήδη να κοιμηθώ!
  Ο διευθυντής έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτή είναι η προτελευταία μάχη... Κοντεύει να αρχίσει να παίρνει φως. Και πρέπει να έχεις δύναμη σε περίπτωση μάχης με τη Σπαρτάκ!
  Ο Krass συμφώνησε:
  - Οι βάρβαροι είναι ήδη κοντά, η επίθεση μπορεί να γίνει αύριο ή μεθαύριο!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Μπορεί να πληγωθούμε σοβαρά!
  Ο διευθυντής παρατήρησε:
  - Τα τείχη της Ρώμης είναι ψηλά και παχιά, και εκατό χιλιάδες υπερασπιστές, εκ των οποίων οι μισοί είναι έμπειροι πολεμιστές. Μπορείτε να βάλετε άλλες πενήντα χιλιάδες γυναίκες και έφηβους από τον αριθμό των πολιτών
  δημοκρατίες!
  Ο Κράσους έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι απλώς μια καλή ιδέα! Κινητοποιούμε όλους!
  Ο Πρόξενος σημείωσε:
  - Ναι, έχουμε αρκετά οπλοστάσια. Απλώς οι γυναίκες και τα παιδιά τσακώνονται χειρότερα από τους άνδρες!
  Ο διευθυντής παρατήρησε:
  - Εξαρτάται τι! Η ξανθιά είναι πολύ καλή!
  Πράγματι, το κορίτσι στριφογύριζε στις μύτες των ποδιών της. Από καιρό σε καιρό μυρμήγκιαζε τα αγόρια. Και να τους πονέσει λίγο. Σταδιακά κινούνταν όλο και πιο αργά, και σαφώς εξασθενούσαν από
  απώλεια αίματος. Το κορίτσι με έναν αναστεναγμό γκρέμισε ένα από αυτά με το γυμνό πόδι της και χτύπησε επιδέξια το πεσμένο αγόρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τη λαβή του σπαθιού. Λιποθύμησε, αλλά ήταν ακόμα ζωντανός.
  Και δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς. Υπήρχε λοιπόν μια πιθανότητα το κοινό να είχε έλεος. Το δεύτερο αγόρι προσπάθησε να τρέξει πάνω στην ξανθιά, αλλά και πάλι χτυπήθηκε. Και κίνησε τη φτέρνα της στο πηγούνι του, σβήνοντάς την επίσης επιδέξια.
  Τα αγόρια ήταν πλέον αναίσθητα, αλλά ακόμα ζωντανά και όχι ανάπηρα!
  Ο Κράσους έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να τα τελειώσουμε!
  Ξαφνικά ο Πρόξενος αντιτάχθηκε:
  - Από τα λατομεία δραπέτευσαν και πολλοί δούλοι. Και παρά την αυξημένη ασφάλεια, συνεχίζουν να τρέχουν. Και τα αγόρια είναι πολύτιμα γιατί μπορούν να μπουσουλήσουν μέσα από στενούς διαδρόμους και να εξορύξουν τα ορυχεία! Δεν φτάνουν οι σκλάβοι! Οπότε χρησιμοποιώ τη δύναμή μου για να τα γλιτώσω!
  Ο διευθυντής έγνεψε καταφατικά.
  Ναι, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά! Οι φλέβες είναι άθικτες και οι πληγές θα επουλωθούν όπως στα σκυλιά. Καλύτερα, ας δούμε τον τελευταίο αγώνα και...
  Ο Κράσσος χασμουρήθηκε με το στόμα ορθάνοιχτο και μουρμούρισε:
  - Ναι, είμαστε κουρασμένοι! Αλλά τελικά, θέλουμε κάτι ξεχωριστό!
  Ο διευθυντής έγνεψε καταφατικά.
  - Θα είναι! Θα είναι ξεχωριστό!
  Ο Πρόξενος προχώρησε, και παρά την αιμοσταγή διάθεση του πλήθους, το πήρε και σήκωσε τον αντίχειρά του!
  Η ξανθιά χαμογέλασε και τσίριξε:
  - Δόξα στον ελεήμονα πρόξενο!
  Εν τω μεταξύ, οι Μαυριτανοί έφεραν ένα καυτό σίδερο στα γυμνά τακούνια των αγοριών. Γρήγορα τρύπησαν και το αφαίρεσαν αμέσως για να μην το χαλάσουν σοβαρά. Τα αγόρια συνήλθαν από οξύ πόνο.
  Τους έβαλαν σχοινιά και τους οδήγησαν πίσω. Τώρα θεωρούνταν προφανώς όχι πολύ ικανοί για μονομάχους και εντοπίστηκαν στο λατομείο. Είναι αλήθεια ότι πριν από αυτό τρέφονταν καλά,
  όπως έπρεπε με τους μονομάχους που έμειναν να ζήσουν. Και κοιμηθείτε σε μαλακά κρεβάτια με άχυρο. Τα αγόρια, συνηθισμένα να κοιμούνται σε χοντρό χαλίκι στα λατομεία, αποκοιμήθηκαν με ευχαρίστηση.
  Και για πρώτη φορά στη ζωή μου δοκίμασα νόστιμο κρέας. Ναι, μπροστά τους ήταν μια επιστροφή στα ορυχεία. Υπήρχε όμως ελπίδα ότι ο Σπάρτακος θα ερχόταν. Και ζεσταίνει την ψυχή.
  Τα αγόρια μύρισαν τη μύτη τους και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό είδαν όνειρα γλυκά.
  Και εδώ είναι ο τελευταίος αγώνας.
  Και πραγματικά ξεχωριστό. Η μαύρη κόρη της Αφρικής Xena αγωνίζεται - είναι ο καλύτερος μονομάχος μεταξύ των γυναικών και η πρωταθλήτρια της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας μεταξύ του ωραίου φύλου!
  Ναι, μαύρη Ξένα, αυτή είναι μια μεγάλη πολεμίστρια. Και η μάχη μαζί της είναι ενδιαφέρουσα ...
  Η κοπέλα ήταν μόνο με μια εσώρουχα, ψηλή, με αδύνατους μύες και νευρική. Μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και αδύνατη, αλλά αυτή η εντύπωση είναι απατηλή. Μπορεί να φανεί πώς
  κάτω από το μαύρο, μαυρισμένο δέρμα της κυλούν μπάλες μυών, που είναι σκληρές σαν σύρμα.
  Krass σημείωσε:
  - Πρωταθλητής της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας, στο τέλος; Αυτό είναι υπέροχο!
  Ο Πρόξενος παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Ναι, αυτό είναι εντυπωσιακό ... Είναι μια υπέροχη μαχήτρια!
  Η Xena ήταν οπλισμένη με ένα μακρύ κοντάρι με αιχμηρές ατσάλινες αιχμές στα δύο άκρα.
  και πήδηξε πολύ καλά.
  Ο Κράσσος είπε αισίως:
  - Ελπίζω ο αντίπαλός της να είναι σοβαρός! Ούτε κανά δυο μουρκομούτσικα αγόρια;
  Ο διευθυντής έγνεψε ανυπόμονα.
  - Ναι, μεγαλειότατε! Ο αντίπαλος θα είναι αυτό που χρειάζεστε!
  Όταν η Xena πήρε την άδεια, ακούστηκε το σήμα για την έξοδο του επόμενου εχθρού. Και πράγματι το κοινό θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένο. Ένας επτάμετρος, τεράστιος κροκόδειλος σύρθηκε στην αρένα.
  Ο Πρόξενος παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι υπέροχο!
  Ο Krass συμφώνησε:
  - Καλός αντίπαλος! Απλά πολύ... χαζός!
  Ο διευθυντής σημείωσε:
  - Η Xena δεν είναι σκλάβα, αλλά ένας ελεύθερος μονομάχος που παλεύει για τα χρήματα! Και η αντίπαλός της από τη μια είναι αρκετά εφικτή, αλλά από την άλλη άξια για το κοινό! Ο τελικός λοιπόν
  ο αγώνας θα έχει πολύ ενδιαφέρον!
  Ο Κράσσος τραγούδησε από συγκίνηση:
  - Λίγο ακόμα! Λίγο ακόμα, ο τελευταίος αγώνας είναι ο πιο δύσκολος!
  Ο Πρόξενος συνέχισε χαμογελώντας:
  - Θέλω να πάω σπίτι στους κόλπους της Ρώμης!
  Δημοκρατία δεύτερη μητέρα!
  Ο διευθυντής παρατήρησε:
  - Νομίζω ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Βάζω στοίχημα στη Xena!
  Ο πρόξενος επιβεβαίωσε:
  - Και εγώ, επίσης, στο Xena!
  Ο διευθυντής συμφώνησε:
  - Θα κερδίσει! Κάποιος όμως θα ποντάρει σε έναν κροκόδειλο!
  Το γκονγκ ήχησε για να σηματοδοτήσει την έναρξη της μάχης.
  Η Ξένα άρχισε να χορεύει γύρω από τον κροκόδειλο. Κινήθηκε από πίσω της. Αν και εξωτερικά αδέξιο, το ερπετό είναι αρκετά γρήγορο. Και εδώ πρέπει να είσαι μονομάχος υψηλής κλάσης για να το κάνεις
  μην πιαστείς στα δόντια της. Ο μαύρος πολεμιστής είτε προχωρούσε είτε υποχωρούσε. Και μετά χτύπησε με μια αιχμηρή αιχμή. Μέχρι στιγμής, όχι πολύ επικίνδυνο για έναν κροκόδειλο. Προφανώς αυτό είναι το τελευταίο.
  παλέψτε και μπορείτε να παίξετε για χρόνο.
  Ο Κράσσος είπε χαμογελώντας:
  - Τέτοιο βίγκι θα μπορούσε να τον στρώσει ο Σπάρτακος!
  Ο Πρόξενος παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Και τι θα γινόταν αν το αγόρι πάλευε με αυτόν τον πάνθηρα;
  Ο Κράσσος πολύ λογικά παρατήρησε:
  - Πολύ ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική μάχη!
  Ο Πρόξενος ήπιε κρασί από ένα φλιτζάνι και παρατήρησε:
  - Θα ήταν μια καλή παράσταση!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 19.
  Ο διευθυντής πρότεινε:
  - Αν θέλεις, μπορούμε να το κανονίσουμε αύριο!
  Ο Κράσσος απάντησε:
  - Τι γίνεται με τα βασανιστήρια;
  Ο Πρόξενος παρατήρησε:
  - Τα βασανιστήρια θα περιμένουν! Πάντα θα έχουμε χρόνο να τηγανίζουμε τις γόβες του αγοριού!
  Ο διευθυντής έγνεψε καταφατικά.
  - Και ο αγώνας μπορεί να γίνει στο Κολοσσαίο!
  Ο Κράσσος απάντησε:
  -Δεν! Εάν ο κόσμος συγκεντρωθεί στο Κολοσσαίο, θα είναι πιο εύκολο να επιτεθεί στην πόλη. Θα χρειαστεί να κανονίσουμε μεγαλειώδεις αγώνες μονομάχων μετά τη νίκη επί του Σπάρτακου!
  Ο πρόξενος συμφώνησε σε αυτό:
  - Σωστά, θα το αναβάλουμε για καλύτερες εποχές. Πόσο μάλλον που έχω ήδη βαρεθεί αυτό το ματωμένο θέαμα!
  Krass για γουργούρισμα:
  - Σπαρτάκ, Σπαρτάκ - πάρε μια δεκάρα!
  Η Xena χτύπησε πολλές φορές το στόμα του κροκόδειλου με την άκρη, με αποτέλεσμα να ρέει αίμα. Και μετά πήδηξε απότομα πάνω από το ερπετό. Και μετά στάθηκε στις αιχμές. Και τρυπημένο με γυμνά τακούνια.
  Όλα φαινόταν πραγματικά υπέροχα.
  Ο Πρόξενος σημείωσε:
  - Υπέροχο κορίτσι!
  Ο Krass συμφώνησε:
  - Ταλέντο!
  Ο διευθυντής πρότεινε:
  - Μήπως να της δείξει τον αγώνα ενάντια σε ένα λιοντάρι; Θα είναι ακόμα πιο σκληρό!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, το λιοντάρι είναι πιο επικίνδυνο από τον κροκόδειλο και πιο γρήγορο!
  Ο Πρόξενος σημείωσε:
  - Ίσως εναντίον μιας αρκούδας;
  Ο Κράσσος απάντησε:
  - Το λιοντάρι είναι πιο επικίνδυνο από μια αρκούδα! Ή μήπως να χρησιμοποιήσετε μια τίγρη;
  Ο πρόξενος συμφώνησε σε αυτό:
  - Η τίγρη είναι πραγματικά μεγάλο κεφάλι!
  Η Ξένα συνέχισε να τρυπάει τον κροκόδειλο. Το έκανε με μεγάλη χαρά. Αν και είχε και μια συντριπτική στάση και μια βίαιη αντίδραση από την κόρη της Αφρικής.
  Ο Κράσσος είπε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι γούρι!
  Ο πρόξενος συμφώνησε
  - Μεγάλη γοητεία!
  Η Xena μέχρι τώρα έχει δράσει με μεγάλη φαντασία και φαντασία. Εδώ χτύπησε τα γυμνά της πόδια στα δόντια ενός κροκόδειλου και τρύπησε τις φτέρνες της. Και μετά πηδάει και πάλι πίσω.
  Ναι, είναι ένα πραγματικά συντριπτικό κορίτσι. Μόνο που δεν καταπιέζει τις επιθυμίες, αλλά διεγείρει.
  Και ο κροκόδειλος συνεχίζει να την κυνηγάει, αλλά χάνει όλο και περισσότερο αίμα και προκαλεί ολοένα και μεγαλύτερη ζημιά. ναι, είναι ένας υπέροχος αγώνας.
  Ο Κράσσος παρατήρησε χαμογελώντας:
  Είσαι υπέροχη Xena!
  Ο πρόξενος απάντησε:
  - Απλά ένας καλός μονομάχος! Ο μαχητής είναι μαχητής!
  Ο διευθυντής πρότεινε:
  - Ίσως σκορπίσει κάρβουνα!
  Ο Κράσσος απάντησε:
  - Ο κροκόδειλος θα πονέσει περισσότερο από αυτήν!
  Η μονομαχία συνεχίστηκε. Ενώ η Xena τρύπησε τον κροκόδειλο στο στόμα και τα ρουθούνια, αλλά δεν άγγιξε τα μάτια. Προφανώς δεν βιαζόταν να τον τελειώσει. Αλλά αιμορραγούσε πολύ.
  Και τα γυμνά, κοριτσίστικα πόδια της άφησαν πολύ χαριτωμένα και λαξευμένα ίχνη. Και ο ίδιος ο αγώνας έγινε με πολύ μονόπλευρο τρόπο. Ωστόσο, μερικές φορές ένα κορίτσι κροκόδειλος στις γάμπες
  γδαρμένο.
  Ο Πρόξενος σημείωσε, χασμουριώντας διάπλατα, και μετά κοιτάζοντας το ρολόι του νερού, γρύλισε:
  - Είναι ήδη φωτεινό στον ορίζοντα! Σε λίγο θα βγει ο ήλιος!
  Ο Crassus συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, θα διασκεδάσουμε πολύ περισσότερο! Ο ήλιος ανατέλλει πάνω από τη Γη!
  Ο διευθυντής πρότεινε:
  - Ίσως... Λοιπόν, εντάξει! Εγώ ο ίδιος νιώθω ότι τα μάτια μου κολλάνε μεταξύ τους!
  Ο Πρόξενος έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, ήρθε η ώρα να τελειώσουμε το γλέντι και να πάμε για ύπνο!
  Ο Krass παρατήρησε:
  - Η Σπαρτάκ έρχεται ήδη κοντά μας! Και μπορεί να κινηθεί γρήγορα!
  Ο διευθυντής φώναξε ψηλά:
  - Ας τελειώσουμε τη Ζένα!
  Το κορίτσι χαμογέλασε πονηρά. Και το κοντάρι της πέταξε ψηλά και αμέσως κόλλησε βαθιά στο μάτι του ερπετού. Ο κροκόδειλος δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα και σώπασε. Σαν να τον έπληξαν
  θανατηφόρα δύναμη.
  Η Xena αναφώνησε:
  - Νίκη! Δοξάστε τη Ρώμη!
  Ο Κρας έγνεψε καταφατικά.
  - Νίκη! Μπράβο!
  Της πέταξε ένα χρυσό νόμισμα.
  Πετάχτηκε ο χρυσός στρογγυλός δίσκος και το προξενιό.
  Ο αγώνας είχε τελειώσει. Η Xena βούτηξε το πόδι της στο κόκκινο αίμα και άφησε μερικά όμορφα αποτυπώματα. Μετά υποκλίθηκε και άρχισε να απομακρύνεται.
  Ο Πρόξενος απάντησε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό!
  Ο Krass συμφώνησε:
  - Ναι, είναι ωραίο! Αν και .. προβλέψιμο!
  Ο διευθυντής έγνεψε καταφατικά.
  - Να είστε προβλέψιμοι! Σημαίνει τιμωρία!
  Η Xena έφυγε και καμιά δεκαριά Μαυριτανοί έσυραν το κουφάρι του κροκόδειλου.
  Ο καυγάς τελείωσε και πολλοί καλεσμένοι αποκοιμήθηκαν ακριβώς στις καρέκλες τους.
  Νέες προεδρικές εκλογές διεξάγονται ήδη στην ΕΣΣΔ. Πιο συγκεκριμένα, όχι νέο, αλλά το πρώτο.
  Και φυσικά, ο Μιχαήλ-Βλαντιμίρ Γκορμπατσόφ-Πούτιν είναι ο μόνος υποψήφιος πρόεδρος χωρίς εναλλακτική. Και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο ένα: ενενήντα εννέα και ενενήντα εννέα εκατοστά. Και αυτό δείχνει έναν ακόμη θρίαμβο του φαλακρού δικτάτορα.
  Έτσι ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, αντί για δημοκρατία, επέστρεψε στην ΕΣΣΔ τις εποχές του σταλινισμού. Την οποία όμως ήθελαν πολλοί μετά το μπρέζνιεφ. Και τώρα είναι ξανά στην εξουσία η λατρεία της προσωπικότητας, της οποίας τα πορτρέτα είναι κρεμασμένα σε όλη την ΕΣΣΔ. Και πάλι, όπως παλιά, μαύρα χωνιά και προσγειώσεις.
  Αφού ο Βλαντιμίρ-Μιχαήλ ονειρεύεται το Αφγανιστάν, και όμορφα κορίτσια πολεμίστριες είναι εκεί.
  Τέσσερα όμορφα κορίτσια με μπικίνι τρέχουν: η Νατάσα, η Ζόγια, η Αυγουστίνα, η Σβετλάνα.
  Εδώ εμπλέκονται γενναία σε μάχη με τους Μουτζαχεντίν.
  Η Νατάσα πυροβολεί τα στρατεύματα της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας, οι Ταλιμπάν από έναν εκτοξευτήρα χειροβομβίδων, χτυπά ένα τανκ στο πλάι και αναφωνεί:
  - Η πατρίδα δεν θα μας ξεχάσει!
  Τότε το γυμνό της πόδι ρίχνει μια χειροβομβίδα στους στρατιώτες των Ταλιμπάν. Ακούγεται μια κραυγή και ένα τρίξιμο, μια μάζα σκισμένων μαχητών της ισλαμικής αυτοκρατορίας. Και ένας στρατηγός του στρατού του Σουλεϊμάν του έκοψαν το χέρι.
  Η Ζόγια, η οποία έγραψε επίσης τους Ταλιμπάν, σημείωσε με έκπληξη:
  - Πλατινένιο ρολόι!
  Η Αυγουστίνα, πετώντας μια χειροβομβίδα στους στρατιώτες της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έγνεψε:
  - Έλεγαν και ότι ο Σουλεϊμάν ήταν ζητιάνος!
  Η Σβετλάνα, γράφοντας στους Ταλιμπάν, άφησε το μάτι, με ένα γυμνό, στρογγυλό, ροζ τακούνι, υποκύπτοντας στο πακέτο έκρηξης, με εκρηκτικά:
  - Ο κύριος πλούτος στην ψυχή!
  Και η μάζα των στρατιωτών των Ταλιμπάν διαλύθηκε. Ήταν μια μεγαλειώδης μάχη ανάμεσα σε δύο κολοσσιαίους στρατούς.
  Η Νατάσα έπεσε με το στομάχι της... Ένας θύελλας πέταξε από πάνω της. Το κορίτσι γύρισε και χτύπησε την ουρά του. Χτύπησε το αυτοκίνητο. Κάπνισε και άφησε πίσω της ένα υπέροχο τρένο.
  Ναι, πρόκειται για μια εντυπωσιακή εφαρμογή του νέου συγκροτήματος Igla. Καίει λάδι σαν καυτό μέταλλο.
  Ο Ζόγια χτύπησε επίσης έναν άλλον θύελλα των Ταλιμπάν. Τον χτύπησε στο σώμα και μετά τραγούδησε:
  Δεν θα παραδοθούμε ποτέ στον εχθρό
  Θα κόψω τους αντιπάλους κάτω από τα κουφάρια!
  Και το κορίτσι με τα ξυπόλυτα πόδια αγκάλιασε ένα σωρό χειροβομβίδες. Και τότε, όπως με μεγάλη επιδεξιότητα, θα το ρίξει στον εχθρό.
  Και άλλο ένα αυτοκινούμενο όπλο της ισλαμικής αυτοκρατορίας θα αναποδογυρίσει.
  Μπορεί να φανεί ότι μια χελώνα με ένα ισχυρό κανόνι περιστρέφει σπασμένους κυλίνδρους και οι κάμπιες έχουν σκάσει.
  Η Ζόγια παρατήρησε χαμογελώντας:
  Θα τα κάνουμε όλα υπέροχα!
  Η Αυγουστίνα επίσης παλεύει απελπισμένα. Πηδά και τρέχει προς τους Ταλιμπάν, πυροβολώντας. Και τα χάλκινα μαλλιά της ανεμίζουν σαν λάβαρο μάχης. Εντυπωσιακή χάρη σε ένα κορίτσι.
  Το κοκκινομάλλης θηρίο τραγουδά:
  - Ας κάνουμε τον κόσμο όμορφο
  Και ας πετάξουμε...
  Η Σοβιετική μας Ρωσία
  Ο τρομερός στρατός θα σκοτώσει!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας επιθετικά τους αντιπάλους και τους κούρεψε σαν δρεπάνι, πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με τα γυμνά, επίμονα δάχτυλά της και έτριξε:
  - Για την πτήση στα ύψη!
  Δούλευαν τέσσερα κορίτσια. Και πυροβόλησε και συνέτριψε τους αντιπάλους με μεγάλη απόγνωση και μεταφορική επίθεση.
  Εκτός από αυτούς πολέμησαν και άλλα κορίτσια. Το πλήρωμα της Ελισαβέτας έφυγε με το νεότερο T-72.
  Κορίτσια, φυσικά, με ένα μπικίνι και ξυπόλητα. Οδηγούν το αυτοκίνητό τους.
  Και τα τανκς των Ταλιμπάν εισχωρούν. Αυτό είναι βασικά ένα αντίγραφο από το T-54, όχι ένα πολύ επικίνδυνο μηχάνημα.
  Η Ελίζαμπεθ διατάζει και η Κάθριν, στηρίζοντας τις γυμνές, στρογγυλές, κοριτσίστικες γόβες της, κατευθύνει το όπλο.
  Και αν λουπανετώσει, τότε θα το χτυπήσει καλά.
  Εδώ ένα βαρύ βλήμα φτύνεται από την κάννη και από μεγάλη απόσταση χτυπά ένα τανκ των Ταλιμπάν.
  Η Έλενα, που έχει ρίξει ένα βλήμα, αναφωνεί:
  - Είναι κολοσσιαίο!
  Ο οδηγός Efrosinya επιβεβαιώνει:
  - Σίγουρα έτσι!
  Και τα γυμνά, κάλους πέλματά της πιέζουν τα πεντάλ. Το τανκ επιταχύνει γρήγορα. Μετά επιβραδύνει ξανά. Και ακολουθεί ένας δολοφονικός πυροβολισμός.
  Το πλήρωμα των τεσσάρων Ε είναι στην κορυφή.
  Η δεξαμενή τους κινείται ξανά και η μακριά κάννη γυρίζει. Το φονικό κανόνι ξαναπυροδοτεί. Την εποχή που εμφανίστηκε το T-72, το καλύτερο τανκ στον κόσμο. Και φυσικά δείχνει τα δικά του.
  Η Ελισάβετ, πυροβολώντας και χτυπώντας τους αντιπάλους, παρατηρεί:
  - Είμαστε αληθινοί πατριώτες της ΕΣΣΔ!
  Η Κατερίνα είπε κατηγορηματικά:
  - Όλοι οι πατριώτες της Σοβιετικής Ένωσης!
  Και πυροβόλησε, πατώντας το κουμπί, κεφάλι, ροζ τακούνι.
  Ναι, τα κορίτσια εδώ δεν είναι από εκείνα που μυρίζουν λαχανόσουπα με παπουτσάκια. Το τανκ τους βρίσκεται και πάλι σε κίνηση.
  Από απόσταση δεν φοβάται τις οβίδες των Ταλιμπάν. Και χτύπησαν τον εχθρό από πέντε, έξι χιλιόμετρα.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - αυτό που χρειάζεστε. Έχουν τη δύναμη του θυμού και τη φλόγα του πάθους. Και επίσης η αυτοπεποίθηση για τη νίκη.
  Η Ελισάβετ εξετάζει το πεδίο εφαρμογής. Υπάρχουν λίγα αφγανικά αυτοκίνητα. Υπάρχουν όμως και αμερικανικές που πωλούνται στην ισλαμική αυτοκρατορία επί πιστώσει. Αυτά τα μηχανήματα είναι επίσης πιο αδύναμα από τα ρωσικά. Και έχουν μια πιο ψηλή σιλουέτα, που διευκολύνει πολύ το χτύπημα.
  Η Catherine σκόπευσε και χτύπησε ένα αμερικανικής κατασκευής αφγανικό όχημα. Και με μια βολή γκρέμισε τον πύργο.
  Έτσι χτυπάει το λαγωνικό.
  Η Έλενα, χειριστής ασυρμάτου και φορτωτής, επιβεβαίωσε:
  - Συνέχισε έτσι!
  Και πάλι πετάει έξω ένα φονικό βλήμα για τους Αφγανούς. Κορίτσια σε όλο τους το μεγαλείο.
  Λοιπόν, είναι μια δεξαμενή.
  Και εδώ τρέχουν, αναβοσβήνουν ροζ τακούνια ενός κοριτσιού με μπικίνι προς τα αεροπλάνα.
  Ναι, οι μαχητές της επίθεσης είναι έτοιμοι για μάχη.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα πηδά στο πλησιέστερο αεροπλάνο. Και στηρίζεται στα πετάλια με γυμνά πέλματα.
  Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο απογειώνεται αργά.
  Ένας πολεμιστής με κόκκινο κοστούμι, με τέλεια σιλουέτα, λέει:
  Χαρά, η δύναμή μου είναι στον Κύριο,
  Χαρά, εν Κυρίω με δύναμη εκτιμώντας!
  Και χαμόγελα με μαργαριταρένια δόντια. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σίγουρα δεν είναι μεγάλος ηγεμόνας. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, διεξάγει έναν πόλεμο συγκρίσιμο με τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.
  Οι Αφγανοί πιέζουν και σφηνώνονται στο ρωσικό έδαφος.
  Εδώ είναι η μελί ξανθιά - Akulina Orlova. Επίσης ένα κορίτσι ότι χρειάζεσαι.
  Και πάλι με μπικίνι και ξυπόλητη. Είναι πολύ όμορφη και μαυρισμένη.
  Καθώς τρέχει προς το αεροπλάνο, οι άντρες κοιτάζουν επίμονα. Και τα αγόρια-υπηρέτες τρέχουν και φιλούν τα χαριτωμένα ίχνη των γυμνών ποδιών της.
  Εδώ είναι το κορίτσι.
  Η Akulina φτερουγίζει και πετάει στο αεροσκάφος επίθεσης. Είναι πολύ ομαλό, και ταυτόχρονα ξεκολλάει γρήγορα.
  Η Ακουλίνα τραγούδησε:
  - Βλέπω μια μπλε γραμμή στον ουρανό,
  Με τον θόρυβο κερδίζω υψόμετρο!
  Και τώρα το επιθετικό της αεροσκάφος βλέπει τον πρώτο στόχο στον ουρανό - ένα αφγανικό αεροπλάνο.
  Η κοπέλα, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, τον βγάζει από τα όπλα του αεροσκάφους, χτυπώντας τον από μεγάλη απόσταση.
  Τότε ο ξανθός εξολοθρευτής τραγούδησε:
  - Είμαι ο πιο ακριβής στον κόσμο,
  Έγινε διάσημος σε αυτή την εκπομπή!
  Η Ακουλίνα γέλασε... Οι μνήμες άστραψαν από το πώς οι κρατούμενοι της φίλησαν τα γυμνά πόδια, τα γυμνά, σκονισμένα πέλματά της.
  Ναι, ήταν αστείο. Και οι Ταλιμπάν σύρθηκαν στα γόνατά τους φιλώντας τα γυμνά πόδια μιας Ρωσίδας.
  Η Mirabela Magnetic τρέχει επίσης προς το αεροπλάνο. Τα πόδια της είναι τόσο μαυρισμένα, μυώδη, γυμνά και χαριτωμένα.
  Και τι υπέροχες πλάκες τύπου. Αυτό είναι απλώς ένα θαύμα.
  Η Μιραμπέλα είναι ένας πολεμιστής που απλώς επιδεικνύει την υψηλότερη τάξη συμπεριφοράς και ταυτόχρονα το πρότυπο ομορφιάς.
  Και τα μαλλιά της αστράφτουν σαν φύλλο χρυσού. Και το σώμα μόλις καλύπτεται από μπικίνι.
  Και τι χαριτωμένα ίχνη αφήνουν τα γυμνά, πελεκημένα πόδια της. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι.
  Μπορείτε να το θαυμάσετε για πολύ καιρό χωρίς να κοιτάξετε μακριά.
  Εδώ πίεζε τα πεντάλ με τα γυμνά της πέλματα και το μαχητικό αεροσκάφος απογειώθηκε ομαλά από τον διάδρομο.
  Η Μιραμπέλα τραγούδησε γελώντας:
  - Δεν υπάρχει χώρος για αδυναμίες,
  Θα συναντήσουμε το ξημέρωμα!
  Τώρα και τα τρία κορίτσια είναι στον αέρα, κάτι που σημαίνει ότι έχουν έρθει μαύρες ώρες για τους Ταλιμπάν.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα στέλνει ένα φονικό βλήμα σε ένα αφγανικό τανκ και το διαπερνά. Μετά λέει:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Με μεγάλη επιτυχία αγωνίζεται και η Akulina Orlova. Εδώ είναι ο πύραυλός της που εκτοξεύτηκε, ο οποίος έσπασε το αυτοκινούμενο όπλο. Το κορίτσι φωνάζει:
  - Για το μεγαλείο του πλανήτη και για τη δόξα του Οκτωβρίου!
  Και πάλι, στέλνει κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο στον εχθρό.
  Η Mirabela Magnetic χτυπά με ακρίβεια τον εχθρό και τραγουδά:
  - Ένα, δύο, τρία... Καταστρέψτε όλους τους εχθρούς! Και σκίστε το κεφάλι των Ταλιμπάν!
  Η τριανδρία πολεμά πολύ επιδέξια και απελπισμένα. Τα κορίτσια εδώ είναι απλά τόσο όμορφα.
  Και οι καταιγίδες τους πηδούν στον ουρανό και είναι πολύ ωραίο. Και εκτός αυτού, καταρρίπτουν αεροπλάνα των Ταλιμπάν.
  Εδώ είναι γραμμένες οι ομορφιές. Καμία αυτοκρατορία των Μουτζαχεντίν δεν θα είναι καλή. Εδώ είναι ένας πυροβολισμός, και τρία αφγανικά αεροπλάνα καταρρίφθηκαν ταυτόχρονα.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα, βγάζοντας τα δόντια της και χαμογελώντας ευγενικά, πίεσε τη γυμνή, ροζ φτέρνα της στο κουμπί.
  Χτύπησε το αυτοκίνητο και τσίριξε:
  - Αυτό είναι το κεφαλαιώδες αίτημα μου!
  Η Akulina Orlova επιβεβαίωσε, γκρεμίζοντας τον εχθρό:
  - Και κινηθείτε γρήγορα στη μύτη!
  Τα κορίτσια εδώ είναι απίστευτα. Και πάλι δύο Αφγανοί μαχητές καταρρίφθηκαν. Αυτό είναι το υψηλότερο επάγγελμά τους. Ένα κορίτσι κολοσσιαίας δύναμης εδώ.
  Και τότε η Αναστασία χτύπησε το καταφύγιο με τον στρατηγό των Ταλιμπάν. Και πέταξε στον αέρα.
  Πώς η γη σηκώθηκε και φούντωσε από τον αντίκτυπο των κοριτσιών. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
  Οι γυναίκες ελεύθεροι σκοπευτές πολεμούν επίσης.
  Η Αλίκη και η Αγγελική με τα τουφέκια τους. Κυνηγούν στρατιώτες Ταλιμπάν και πυροβολούν με ακρίβεια.
  Στοχεύουν πρώτα από όλα στους αξιωματικούς.
  Τα κορίτσια επίσης προτιμούν να τσακώνονται μόνο με ένα μπικίνι. Είναι γενναίοι και πολύ όμορφοι.
  Επίσης η Αλίκη είναι ξανθιά και η Αγγελική είναι κόκκινη.
  Πυροβολούν με τη σειρά τους και χτυπούν με ακρίβεια.
  Η Αλίκη κατέρριψε τον συνταγματάρχη των Ταλιμπάν με μια εύστοχη σφαίρα και ρώτησε τον κοκκινομάλλη σύντροφο:
  - Πιστεύετε ότι οι μαύρες τρύπες υπάρχουν πραγματικά ή είναι απλώς μια υπόθεση;
  Η Angelica έκοψε επίσης έναν άλλο Αφγανό αξιωματικό με μια εύστοχη βολή και απάντησε:
  - Βρήκα το χρόνο να κάνω τέτοιες ερωτήσεις!
  Η Αλίκη απάντησε αναστενάζοντας:
  - Αλίμονο, δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή!
  Και το κορίτσι πέταξε μια μικρή χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Μια ντουζίνα Ταλιμπάν διαλύθηκαν.
  Η Αγγελική απάντησε πυροβολώντας ξανά:
  - Νομίζω ότι οι μαύρες τρύπες δεν επηρεάζουν την απόδοση των δημητριακών!
  Η Αλίκη συμφώνησε με αυτό:
  Κι εγώ έτσι νομίζω όμως...
  Το κοκκινομάλλης θηρίο πέταξε δώρο αφανισμού με το γυμνό της τακούνι, σπάζοντας ξανά τους αντιπάλους και εξέδωσε:
  - Για τον κομμουνισμό στην Αφροδίτη!
  Η Αλίκη πρόσθεσε:
  Και στον Άρη επίσης!
  Και τα δύο κορίτσια είναι καλές βολές. Και είναι πολύ καμπύλες και μυώδεις.
  Για παράδειγμα, όταν ένας Ταλιμπάν συνελήφθη, τον ανάγκασαν να φιλήσει τις σκονισμένες σόλες. Έτσι, ο πολεμιστής της ισλαμικής αυτοκρατορίας, οι Ταλιμπάν, ανησύχησε τόσο πολύ που κυριολεκτικά έριξε τις οπλές του.
  Η Αλίκη απάντησε αναστενάζοντας:
  - Συγγνώμη για αυτόν!
  Η Angelica συμφώνησε.
  Δεν χρειαζόμαστε αυτόν τον πόλεμο!
  Η Αλίκη πρόσθεσε:
  Και οι Ταλιμπάν επίσης!
  Το κοκκινομάλλης θηρίο παρατήρησε έξυπνα:
  - Με γυαλιά από Κίνα, είμαι τόσο κουλ!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά πολύ αστείοι.
  Έχουν τόση φωτεινή γοητεία.
  Η Αλίκη πέταξε ξανά το δώρο του θανάτου με τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και ούρλιαξε:
  - Για νέες νίκες!
  Η Angelica εξαπέλυσε επίσης την καταστροφή στον εχθρό, χρησιμοποιώντας το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Για την πατρίδα!
  Έτσι χώρισαν αυτά τα κορίτσια ... Τα τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών λειτουργούσαν με πλήρη αφοσίωση.
  Η Αλένκα πολέμησε επίσης, υπερασπίζοντας την πόλη από τους Ταλιμπάν. Παντού ήταν ερείπια και ερείπια στοιβαγμένα.
  Το κορίτσι πυροβόλησε μια γραμμή εναντίον των στρατιωτών της αυτοκρατορίας των Ισλαμικών Ταλιμπάν, κούρεψε μια ολόκληρη σειρά από αυτούς.
  Και τότε η Αλένκα πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκορπίζοντας τους Κινέζους και τρίζοντας:
  - Για τον Ilya Muromets!
  Ο Anyuta έγραψε επίσης για τους στρατιώτες της αφγανικής αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν. Και φυτεύτηκε με μεγάλη ακρίβεια. Ό,τι δεν είναι σφαίρα, τότε χτύπημα.
  Και οι γρονθοκοπημένοι Ταλιμπάν πέφτουν, η λέξη στοιβάζεται.
  Και το κορίτσι, ακόμα γυμνό, ροζ, με στρογγυλό τακούνι, θα πετάξει ένα μπιζέλι του θανάτου και θα τραγουδήσει:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ! Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!
  Και πάλι, μια εύστοχη στροφή, και ένα σωρό πτώματα.
  Ο Αλλάχ είναι επίσης σε μάχη. Κόβει τους στρατιώτες των Ταλιμπάν της Αφγανικής Αυτοκρατορίας. Είναι τόσο λαμπερό κορίτσι. Νοκ άουτ τους Ταλιμπάν σαν μάρκα με βελόνα. Ενώ τραγουδάει:
  - Και στα υψώματα του βουνού, έναστρη σιωπή,
  Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά!
  Και έξαλλη, και έξαλλη φωτιά!
  Και τώρα τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ρίχνουν ξανά το δολοφονικό και καταστροφικό δώρο του θανάτου.
  Τα κορίτσια εδώ είναι πολύ όμορφα και όλα με μπικίνι. Και τόσο καμπύλες και μυώδεις.
  Τσακώνεται και η Μαρία. Νοκ άουτ μια μάζα Ταλιμπάν, τους κουρεύει με μεγάλη ευκολία και τραγουδά:
  - Η ζωή είναι μόνο μια στιγμή - ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον,
  Η ζωή είναι μόνο μια στιγμή - κρατήστε την...
  Ποιος από τους άνδρες μπορεί να καυχηθεί για κορμό,
  Και το κορίτσι έχει μια ιδέα - γύρισμα!
  Και το γυμνό της πόδι ρίχνει ξανά ένα δώρο αφανισμού της κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης.
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια - απλώς η υψηλότερη κατηγορία και τα ακροβατικά από τους πιο εξαιρετικούς πιλότους.
  Και πώς τα γυμνά τους πόδια είναι χαριτωμένα και σαγηνευτικά.
  Οι Ολυμπιακοί αγωνίζονται επίσης με μεγάλο ενθουσιασμό. Και κουρεύεις εχθρούς χωρίς τελετή. Τους καταστρέφει σε ολόκληρες τάξεις.
  Και μετά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της υπέροχης ομορφιάς ρίχνουν δώρα ολοκληρωτικού αφανισμού.
  Τότε η Ολυμπιάδα τραγούδησε:
  - Όχι, ο άγρυπνος δεν θα σβήσει,
  Η θέα του μέλους της Komsomol είναι καθαρή ...
  Η φωνή του λαού είναι δυνατή
  Και το ρυάκι ακτινοβολεί!
  
  Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει
  Θα μπει τέλος στον φασισμό
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Φωτίζοντας το δρόμο για τον κομμουνισμό!
  Και πάλι, το γυμνό τακούνι πετάει αμέσως ένα σωρό χειροβομβίδες.
  Εδώ είναι τα κορίτσια. Έχουν τόση ομορφιά. Και οι Ταλιμπάν προχωρούν σαν κύμα τσουνάμι. Είναι πολλοί και βομβαρδίζουν κυριολεκτικά τις ρωσικές θέσεις με πτώματα. Και είναι τόσο επιθετικοί.
  Τα στρατεύματα της αφγανικής αυτοκρατορίας, οι Ταλιμπάν, προσπαθούν να καταλάβουν ολόκληρο τον κόσμο. Και σε αυτή την περίπτωση η Ρωσία.
  Ο Μαρούσια πυροβολεί τους Ταλιμπάν. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάνε ένα λεμόνι με θραύσματα. Και πάλι πετούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις της βελόνας. Οι πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας Ταλιμπάν ράβονται.
  Οι Μουτζαχεντίν είναι πολύ γενναίοι και τα κορίτσια που γράφουν πάνω τους μόλις και μετά βίας έχουν χρόνο να αλλάξουν την κασέτα. Τους πυροβολούν κυριολεκτικά με πτώματα.
  Η Marusya τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Ο Στάλιν ζει στην καρδιά μου,
  Για να μην ξέρουμε τη θλίψη...
  Άνοιξε την πόρτα στο διάστημα
  Τα αστέρια έλαμπαν από πάνω μας!
  Και πάλι, το γυμνό, λαξευμένο πόδι της κοπέλας ρίχνει μια χειροβομβίδα μεγάλης θανατηφόρας δύναμης.
  Εδώ είναι μια ομορφιά.
  Η Ματρύωνα πυροβολεί και κατά του εχθρού, και πολύ εύστοχα. Κουρεύει τους εχθρούς και ρίχνει χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Σπάει τους αντιπάλους και τρίζει:
  - Η Komsomol δεν είναι μόνο η ηλικία,
  Η Komsomol είναι η μοίρα μου!
  Και πάλι το κορίτσι κάνει ένα εύστοχο σουτ. Και ο νεκρός στρατηγός των Ταλιμπάν πέφτει.
  Η Αλένκα τραγουδά, συντρίβοντας τους Μουτζαχεντίν:
  - Ένωση άφθαρτες ελεύθερες δημοκρατίες,
  Δεν ήταν η ωμή βία που συσπειρώθηκε, ούτε ο φόβος...
  Και η καλή θέληση των φωτισμένων ανθρώπων,
  Και φιλία, φως, λογική και κουράγιο στα όνειρα!
  Και για άλλη μια φορά, τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων, μαυρισμένων ποδιών του κοριτσιού ρίχνουν μια χειροβομβίδα θανατηφόρου και καταστροφικής δύναμης.
  Και η μάζα των Ταλιμπάν πηγαίνει στους προπάτορες.
  Η Anyuta πέταξε επίσης ένα δώρο θανάτου με τη γυμνή φτέρνα της.
  Το αφγανικό τανκ αναποδογύρισε. Και οι σπασμένοι του κύλινδροι κύλησαν στο γήπεδο.
  Καμμένο γρασίδι, μάζα πτωμάτων πάνω του.
  Η Anyuta τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Μαίνεται πόλεμος με τους Ταλιμπάν,
  Πόλεμος χωρίς λόγο...
  Ο Σατανάς είναι εκτός αλυσίδας
  Και ο θάνατος ήρθε μαζί του!
  Ο Άλλα έγραψε επίσης τους στρατιώτες της αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν του Αφγανιστάν, και πολύ εύστοχα. Και η κοκκινομάλλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εκτόξευσε ένα κομμάτι πλαστίδα.
  Και δύο ντουζίνες Αφγανοί πετάχτηκαν στον αέρα και πήραν φωτιά εκεί.
  Ο Αλλάχ τραγούδησε:
  - Η αθάνατη δόξα ήταν γνωστή στις μάχες,
  Οι μεγάλοι μας άνθρωποι στις μάχες είναι σαν αετός...
  Ξέρω ότι θα περάσουν πολλές γενιές
  Και ο πολεμιστής της Ρωσίας - βρήκε μεγαλείο!
  Μετά από αυτό, η Άλλα πέταξε ξανά το θανατηφόρο δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Μαρία, γράφοντας για τους Ταλιμπάν, σημείωσε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη τάξη μας!
  Και το πήρε και το πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ένα καταστροφικό δώρο αφανισμού.
  Τότε το κορίτσι με τα κίτρινα μαλλιά τραγούδησε:
  - Χειροβομβίδα, χειροβομβίδα, φονική χειροβομβίδα,
  Οι Κινέζοι περιμένουν - η πιο ωραία απόσβεση!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πανηγύρισαν επιθετικά, κουρεύοντας τους Ταλιμπάν σαν δρεπάνι. Και ρίχνοντας άλλο ένα δώρο αφανισμού με γυμνά δάχτυλα, το κορίτσι έδωσε έξω:
  - Αυτό θα είναι πολύ ωραίο!
  Η Μαρούσια, κουρεύοντας τους εχθρούς και πετώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρα δώρα, τσίριξε:
  - Για μεγάλες αλλαγές!
  Η Ματρυόνα, χτυπώντας τους Αφγανούς και δίνοντας δώρο τον κολασμένο θάνατο με το γυμνό της τακούνι, εξέδωσε:
  - Για πραγματικό κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ!
  Αυτά είναι τα κορίτσια με γυμνά πόδια και οι Ταλιμπάν πιέζονται με γυμνά στρογγυλά τακούνια.
  Όμως η Βερόνικα και η Ταμάρα κατευθύνουν πυραύλους στα στρατεύματα της Αφγανικής Αυτοκρατορίας. Και εκτοξεύονται με βρυχηθμό, καταστρέφοντας τις θέσεις των Ταλιμπάν. Εδώ είναι η μάχη.
  Η Βερόνικα και η Ταμάρα τρεμοπαίζουν ξυπόλητες, ροζ τακούνια και πιέζουν τα κουμπιά των χειριστηρίων.
  Η Βερόνικα ξεκίνησε την καταστροφή και τσίριξε:
  - Για νέες νίκες της ΕΣΣΔ!
  Η Ταμάρα συνέτριψε τους εχθρούς, απελευθερώνοντας δώρα καταστροφής και φώναξε, πατώντας το κουμπί με τα γυμνά της δάχτυλα:
  - Αυτό είναι το μεγάλο πάρτι του κόσμου!
  Τα κορίτσια γέλασαν και έδειξαν τη γλώσσα τους.
  Η Victoria πατάει επίσης τα κουμπιά του joystick με γυμνά δάχτυλα των πολύ όμορφων και σαγηνευτικών ποδιών της.
  Και σπάει τις αποθήκες και τα κουτιά χαπιών του εχθρού από την ισλαμική αυτοκρατορία των Ταλιμπάν. Αυτά είναι τα κορίτσια που φέρουν την κατηγορία του αφανισμού.
  Η Βερόνικα πέρασε το χέρι της πάνω από τα πλακάκια της πρέσας και κελαηδούσε:
  - Για την επανένωση του πλανήτη και όλου του κόσμου!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? είκοσι.
  Εδώ είναι η Στεελενίδα στη μάχη. Είναι ένα κορίτσι που μπορεί να παλέψει με την ξέφρενη οργή.
  Και τώρα το στήθος της τρέμει. Εδώ είναι το κορίτσι. Και η γλώσσα της είναι τόσο κόκκινη.
  Και τώρα το δώρο του θανάτου πετά με θανατηφόρο δύναμη.
  Η Σταλενίδα τραγουδά με ένα κολασμένο χαμόγελο:
  - Ο κόσμος θα γίνει πιο καθαρός και πιο όμορφος,
  Για χάρη της Πατρίδας μας-Ρωσίας...
  Ο Αφγανός έρχεται με μανία -
  Θα του δώσω ένα σπαθί στο πρόσωπο!
  Η Βερόνικα συμφώνησε με αυτό:
  - Η Ρωσία είναι υποχρεωμένη να νικήσει τους Ταλιμπάν!
  Τα κορίτσια είναι στην επίθεση. Και τα πόδια τους είναι πολύ σαγηνευτικά και αναβοσβήνουν με μεγάλη γοητεία.
  Εδώ αγωνίζονται και εθελοντές από τη Γερμανία. Εδώ, συγκεκριμένα, το πλήρωμα δεξαμενής της Gerda.
  Τα γερμανικά κορίτσια είναι επίσης ξυπόλητα και με μπικίνι.
  Η κοκκινομάλλα Σαρλότ πατάει τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτυπά το εχθρικό τανκ.
  Μετά λέει:
  - Θα προστατεύσουμε τη Γερμανία σε μακρινά σύνορα.
  Η Γκέρντα πυροβολεί επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τον μισητό εχθρό και τσιρίζει:
  - Για τη λευκή αδελφότητα!
  Και η Χριστίνα αγωνίζεται πολύ γενναία. Και χρησιμοποιεί πολύ παραγωγικά τα γυμνά του δάχτυλα.
  Τα δώρα του θανάτου πετούν έξω από το βαρέλι της δεξαμενής. Συνθλίβουν και καίνε τα πάντα γύρω τους.
  Και αυτό είναι ένα πολύ θανατηφόρο και καταστροφικό τανκ.
  Η Χριστίνα τραγούδησε:
  - Ο κομμουνισμός μας σε μεγάλη δόξα,
  Σηκώστε το πανό πάνω από τα κόκκινα!
  Και το κορίτσι θα πατήσει τα κουμπιά με το γυμνό της τακούνι.
  Η Μάγδα πυροβολεί επίσης με μεγάλη ακρίβεια. Χτυπά τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια, σκίζει τους πύργους με οβίδες και τσιρίσματα:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Και επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στη δουλειά.
  Εδώ είναι τα κορίτσια - η ίδια η λάβα του ηφαιστείου - αίμα και γάλα. Και πώς συνθλίβουν τους Μουτζαχεντίν χωρίς να τους δίνουν την παραμικρή τέρψη.
  Η Γκέρντα κελαηδούσε, στέλνοντας ένα βλήμα με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της στο εχθρικό τανκ:
  - Κόβει την ανάσα!
  Δεν υπάρχουν πραγματικά προβλήματα για τα κορίτσια.
  Αλλά οι όμορφοι νίντζα από την Ιαπωνία πήραν ξανά τους Αφγανούς.
  Αν έχουν ήδη αρχίσει να καταστρέφουν, τότε το κάνουν με μεγάλη απόλαυση και εύρος.
  Το γαλαζομάλλης νίντζα χτύπησε τους Ταλιμπάν με δύο σπαθιά, περνώντας τον ανεμόμυλο και ούρλιαξε:
  - Για τα μεγάλα επιτεύγματα της Ιαπωνίας!
  Και το γυμνό της τακούνι πέταξε την μπάλα με κολοσσιαία δύναμη καταστροφής και αφανισμού.
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά έκανε μια τεχνική με λεπίδα πεταλούδας και φώναξε:
  - Για τις μεγαλύτερες νίκες!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξαν ένα μπιζέλι αφανισμού, κομματιάζοντας μερικές δεκάδες Αφγανούς.
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα νίντζα έκοβε και αυτή με τα ξίφη της, από αριστερά προς τα δεξιά και λοξά.
  Μετά ψέλλισε:
  - Για το διάστημα της Ιαπωνίας!
  Και με το γυμνό της τακούνι, η κοπέλα πέταξε μια σακούλα με εκρηκτικά άνθρακα, και πώς θα συνέτριβε τον εχθρό.
  Ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά έκανε μια δεξίωση, ένα βαρέλι με καρφιά, ξεφύσηξε τα κεφάλια των Ταλιμπάν και έτριξε:
  - Για τη μεγαλύτερη ουράνια αυτοκρατορία!
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών του θα πετάξει δηλητηριώδεις βελόνες που τρυπούν μέσα από βαρύγδουπες πολεμιστές.
  Αυτά τα τέσσερα κορίτσια νίντζα αποδείχθηκαν επιθετικά και έκοψαν τα κεφάλια του Αφγανιστάν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Πολέμησαν στον ουρανό και πιλότοι της υψηλότερης τάξης.
  Συγκεκριμένα, η Albina και η Alvina.
  Αυτές είναι τόσο γοητευτικές ξανθιές. Εκτοξεύουν βλήματα αέρα στον εχθρό.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλά της. Κατέρριψε μια ντουζίνα αφγανικά αεροπλάνα με τη μία και ψέλλισε:
  - Για την Πατρίδα μιας μεγάλης εποχής!
  Η Άλβινα έκοψε τον εχθρό και χτυπώντας ταυτόχρονα μια ντουζίνα αυτοκίνητα των Ταλιμπάν, απλά πατώντας τη γυμνή της φτέρνα, εξέδωσε:
  - Για την πιο Μεγάλη Ρωσία και την ΕΣΣΔ!
  Αυτό είναι ένα κορίτσι - η μεγαλύτερη κατηγορία, πραγματικά σούπερ. Και ο σύντροφός της είναι απλά υπερ.
  Κορίτσια, φυσικά, ρολόι και η μεγαλύτερη σοφία.
  Και εδώ είναι η Μαργαρίτα που καβαλάει μια μοτοσυκλέτα και πυροβολεί τους Ταλιμπάν.
  Και μαζί της η Βιόλα.
  Κορίτσια κουρεύουν τους στρατιώτες της αφγανικής αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν.
  Η Βιόλα πετάει μια βόμβα βόμβα από την άμαξα με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και βρυχάται:
  - Για την Πατρίδα, για τον Πούτιν!
  Η Μαργαρίτα πέταξε επίσης ένα δώρο καταστροφής με το γυμνό της πόδι, με μια χαριτωμένη καμπύλη στο πέλμα, και τη vyaknula:
  - Για τη νίκη του μεγάλου κομμουνισμού!
  Και τα δύο κορίτσια θα σκάσουν στα γέλια. Και δίνουν μια στροφή που έκοψε μια ολόκληρη σειρά Κινέζων.
  Αλλά η Olya και η Nadezhda οδηγούν ένα όχημα μάχης πεζικού. Πυροβολούν επίσης με εξαιρετική ακρίβεια από δώδεκα πολυβόλα ταυτόχρονα. Και έτσι οι Κινέζοι κουρεύονται απελπισμένα και επιδέξια.
  Εδώ είναι οι γυναίκες. Και φυσικά, επίσης με το ίδιο κόκκινο μπικίνι, μαυρισμένο και ξυπόλητο.
  Τα πόδια τους είναι σε κίνηση και στέλνουν κατηγορίες για καταστροφή και θάνατο στους Αφγανούς. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά!
  Η Όλια ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ο κομμουνισμός να είναι σε όλο τον κόσμο!
  Η Nadezhda συμφώνησε πρόθυμα με αυτό, κουρεύοντας τους στρατιώτες της αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν του Αφγανιστάν και πατώντας τη φτέρνα της στα πετάλια:
  - Είμαστε πιστοί στην υπόθεση του Λένιν!
  Οι πολεμιστές στο BMP είναι, φυσικά, πολύ λαγωνικά και δυνατοί.
  Και εδώ είναι και η Βαλεντίνα και η Λάρισα, που σφυροκοπούν τους Ταλιμπάν από ένα αιωρόπτερο.
  Και ρίχνουν βόμβες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Καταστρέφουν εχθρούς από την Αφγανική Αυτοκρατορία πολύ περίφημα.
  Η Βαλεντίνα, πυροβολώντας τον μισητό εχθρό, γάβγισε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Η Λάρισα, κόβοντας τους Μουτζαχεντίν, πιέζοντας τη γυμνή, πολύ όμορφη και αισθητικά ροζ φτέρνα, τσίριξε:
  - Ας νικήσουμε το πνεύμα των Ταλιμπάν!
  Η Άννα και η Αντζελίνα αντιμετώπισαν επίσης τους Ταλιμπάν εδώ. Τα κορίτσια χρησιμοποίησαν μια υπόγεια δεξαμενή. Και αυτό είναι σοβαρό.
  Το μηχάνημα είναι μικρό αλλά αποτελεσματικό.
  Η Άννα πυροβόλησε κατά του εχθρού, κούρεψε μια μάζα Ταλιμπάν και κελαηδούσε, πατώντας τα κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Για τις νίκες της εποχής της κόκκινης χώρας!
  Η Αντζελίνα, κουρεύοντας τους αντιπάλους της και βγαίνοντας σαν τανκ από το έδαφος, ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ο κομμουνισμός είναι αθάνατος!
  Και πάλι η γυμνή, ελαστική φτέρνα της έστειλε ένα δώρο καταστροφής.
  Οι προεδρικές εκλογές στην ΕΣΣΔ έγιναν και πέρασαν με θραύση. Τώρα ο Μιχαήλ-Βλαντιμίρ είναι ο κυρίαρχος δικτάτορας του έκτου τμήματος της γης. Αυτό όμως δεν του αρκεί.
  Θέλω να καταλάβω το Ιράν και να αποκτήσω πρόσβαση στον Ινδικό Ωκεανό.
  Να κάνει αυτό που ονειρευόταν ο αείμνηστος Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς.
  Και όλα είναι έτοιμα για την εισβολή.
  Η επίθεση ξεκίνησε στις 30 Αυγούστου 1987. Ο πρώτος κατακτητικός πόλεμος ξεκίνησε από τους Βλαντιμίρ-Μιχαήλ Γκορμπατσόφ-Πούτιν σε νέο σώμα.
  Τα ιρανικά στρατεύματα καθηλώθηκαν από τον πόλεμο με το Ιράκ, άρχισε η επίθεση, στις πόλεις, που καλύπτονταν μόνο από τις πολιτοφυλακές.
  Αλλά με τους Ταλιμπάν ήταν πολύ πιο δύσκολο.
  Τα κορίτσια διεξήγαγαν έναν ηρωικό πόλεμο κατά των Ταλιμπάν.
  Η Νατάσα πήρε τον ανεμόμυλο με τα σπαθιά της. Έκοψε τα κεφάλια των Μουτζαχεντίν, μετά πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τη μεγάλη Μητέρα των Θεών Lada!
  Η Ζόγια, γράφοντας πολυβόλα στους αντιπάλους της και κόβοντάς τους τα κεφάλια με σπαθιά, ούρλιαξε:
  - Για τον Svarog!
  Και το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της πέταξε μια χειροβομβίδα με φονική δύναμη καταστροφικής δύναμης.
  Ο μαχητικός Αυγουστίνος μάχεται με ανανεωμένο σθένος. Και τα χάλκινα μαλλιά της κυματίζουν στον άνεμο σαν το λάβαρο του Λένιν.
  Η πολεμίστρια ρίχνει ένα λεμόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θανατηφόρας δύναμης και τσιρίζει:
  - Δόξα στην εποχή της Yarila!
  Μετά από αυτό, από την κατακόκκινη θηλή της, σαν κεραυνός.
  Η Σβετλάνα πολεμά επίσης, κόβει τους Ταλιμπάν και πετάει ένα μπούμερανγκ με τη γυμνή φτέρνα της, λέγοντας:
  - Για τη Ρωσία του Κιέβου!
  Και τα ξίφη της είναι σαν τις λεπίδες ενός μύλου. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό.
  Οι πολεμιστές εδώ είναι της υψηλότερης τάξης.
  Το αιώνιο αγόρι Oleg Rybachenko κόβει τους αντιπάλους με σπαθιά και τους πετάει ένα λεμόνι με θανατηφόρα δύναμη.
  Μετά λέει:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Η Margarita Korshunova συνεχίζει να κόβει εχθρούς. Και το κορίτσι τρέχει το μύλο με τα σπαθιά. Και μετά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σαν να εκσφενδόνισαν την καταστροφή.
  Το κορίτσι πολεμιστής ψέλλισε:
  - Για τους Ρώσους Θεούς στην ΕΣΣΔ!
  Μετά θα το πάρουν τα αθάνατα παιδιά και θα σφυρίξουν.
  Και χιλιάδες κοράκια με καρδιακή προσβολή κουλουριάστηκαν, χτυπώντας με γροθιές στα κρανία των Μουτζαχεντίν μέχρι θανάτου.
  Το αγόρι και το κορίτσι τραγούδησαν:
  Θα παλέψουμε για ένα πιο φωτεινό αύριο
  Ας φιληθούμε!
  Μετά από αυτό, τα παιδιά πήραν και πέταξαν ένα σύρμα με εκκένωση με τα γυμνά τακούνια τους. Και μια ολόκληρη σειρά Ταλιμπάν άστραψε. Και το κρέας τους έπεσε από τα κόκαλα και απανθρακώθηκε.
  Αυτό σημαίνει - τα παιδιά είναι τέρατα!
  Αλλά η Anastasia Vedmakova καταστρέφει τον στρατό των Ταλιμπάν από τον ουρανό. Πόσο σέξι και ερωτική είναι αυτή η μάγισσα. Είναι ένα αιώνιο και νέο κορίτσι, αν και πολέμησε στον εμφύλιο. Αλλά το να είσαι μάγισσα δεν γερνάει.
  Η Αναστασία είναι ένα όμορφο, νεαρό κορίτσι με ένα μόνο μπικίνι.
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πατάει τα κουμπιά, γκρεμίζοντας τον εχθρό και ουρλιάζοντας στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στην εποχή των Ρώσων Θεών!
  Η Akulina Orlova, χαμογελώντας επιθετικά και κλείνοντας το μάτι, στέλνοντας εκρηκτικά στους αντιπάλους της, ψέλλισε:
  - Για τον ιερό κομμουνισμό!
  Και θα το πάρει και πώς θα πατήσει το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή του στήθους του.
  Και μετά το γυμνό της τακούνι σε δράση, σε ολοκληρωτική καταστροφή των εχθρών.
  Η Ακουλίνα τραγούδησε:
  Κρανίο τη νύχτα, αστραφτερό σαν στιλέτο,
  Έδειξε ότι ο Σατανάς κυβερνά...
  Και καταπίνοντας αθώα θύματα φιδιών,
  Τρελαίνει το σύμπαν!
  Η Mirabela Magnetic αγωνίζεται επίσης με ενθουσιασμό. Χρησιμοποιεί μια ρουμπινιά θηλή στη μάχη και στέλνει δώρα θανάτου στον εχθρό.
  Ενώ τραγουδάει:
  - Δόξα στην εποχή των κοσμικών δυνάμεων,
  Θα κατακτήσουμε - πιστεύω σύντομα όλο τον κόσμο!
  Και χρησιμοποιώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, στέλνει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου στους Μουτζαχεντίν.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι - είναι ένα πουλί της υψηλότερης πτήσης. Αν και άλλες ομορφιές δεν είναι καθόλου χειρότερες.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Ο διάβολος είναι εδώ, ο διάβολος είναι εκεί
  Όπου ο δράκος είναι ένα απόλυτο ψέμα!
  Αυτά είναι τα κορίτσια - super class!
  Και το γυμνό τακούνι της κοπέλας πήρε και πίεσε με μεγάλη δύναμη τα κουμπιά του joystick. Και έγινε πλήρης καταστροφή.
  Εδώ είναι οι πιλότοι. Πετάνε ένα δώρο αφανισμού από τη μήτρα. Και αμέσως χίλιοι μαχητές Ταλιμπάν εξατμίστηκαν αμέσως...
  Η Akulina Orlova τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Κάτω από το ιερό λάβαρο της ελευθερίας -
  Με ειρήνη, φιλία, ευτυχία και αγάπη...
  Οι λαοί συγχωνεύονται σε μια φωτεινή ακτίνα,
  Για να διώξουμε το σκοτάδι μπροστά!
  Και το κορίτσι πάλι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών, καθώς πατάει τα κουμπιά του joystick και στέλνει δολοφονικά και καταστροφικά.
  Η Μιραμπέλα παρατήρησε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Είμαστε φιλήσυχοι άνθρωποι, αλλά το τζετ μας,
  Ένα μεγάλο θωρακισμένο τρένο κατάφερε να επιταχύνει ...
  Ας μην είμαστε παθητικά κορίτσια στο κρεβάτι,
  Δεν πρέπει να φιλιούνται μόνο οι άντρες!
  Και το κορίτσι θα πυροβολήσει ξανά με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της στον εχθρό.
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια στη χορωδία θα φωνάξουν:
  - Θάνατος στον δράκο της βροχής!
  Αυτό πραγματικά κλάπηκε υψηλών προδιαγραφών...
  Η Ελισάβετ, εν τω μεταξύ, πυροβολεί από ένα τανκ και τσιρίζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Θα μπορέσω να πατήσω το σύμπαν...
  Τι θα βγει σύντομα στον αέρα;
  Πατέρας και μάνα δεν ξέρουν!
  Και το κορίτσι θα πατήσει το κουμπί του joystick με τη κόκκινη θηλή της. Και το όπλο θα πάρει και θα σφυρί.
  Φτύστε ένα βλήμα με θανατηφόρα δύναμη. Θα πετάξει και θα περιγράψει κυριολεκτικά το τόξο.
  Η Αικατερίνα χτύπαγε επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά της δάχτυλα, τα χαριτωμένα και σαγηνευτικά πόδια της και τραγούδησε:
  - Θα πάμε στη μάχη σύντομα,
  Για την εξουσία των σοβιέτ...
  Και ξέρω ότι δεν θα πεθάνουμε
  Στον αγώνα για αυτό!
  Και τότε το κορίτσι πυροβόλησε ξανά, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, πιέζοντας τη ρουμπινί θηλή της.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά super class. Κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Και η Έλενα, σαν να πυροβολεί, να συνθλίβει τη γυμνή, στρογγυλή, ροζ φτέρνα της και να τραγουδάει:
  Ο κόσμος στέκεται σε ένα σιωπηλό πλήθος,
  Ένα κορίτσι με χοντρά κουρέλια οδηγείται στην εκτέλεση...
  Χθες υπήρχε ένας θρόνος, σήμερα ένα ικρίωμα,
  Γιατί χαλάς την πριγκίπισσα για τους ανθρώπους!
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες...
  Μοιάζει με κορίτσι με πλεξούδες...
  Ωστόσο, η πριγκίπισσα δεν μπορούσε να σπάσει,
  Ακόμα κι αν είναι ξυπόλητη στο χιόνι,
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες
  Σημαίες νίκης και τρομπέτες...
  Τα γυμνά τακούνια του κοριτσιού κάηκαν,
  Στο κρύο μοιάζει με καημένη!
  
  Και ας συνεχίσει να λέει κάποιος ηλίθιος
  Η ζωή της πριγκίπισσας είναι εύκολη και διασκεδαστική...
  Περπατά ξυπόλητη στο χιόνι
  Τόσο δύσκολο επάγγελμα!
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες
  Ελαφρύ και αξιόπιστο λαϊκό...
  Σήμερα η πριγκίπισσα είναι εντελώς συντετριμμένη,
  Σκιάχτρο σαν κήπος...
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες
  Κατορθώνει τον κυρίαρχό σας...
  Αν ο εχθρός δεν μπορούσε να νικηθεί,
  Άρα είσαι εντελώς κακόφημος!
  
  Η πριγκίπισσα μαστιγώνεται πολύ σκληρά από το μαστίγιο,
  Μετά την σήκωσαν στο ράφι...
  Καταδικάζεται να πεθάνει γυμνή,
  Και τρυπήστε όλα τα κόκαλα με τρυπάνια!
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες
  Οι άνθρωποι δεν είναι πια ελεύθεροι...
  Προφανώς, για να διώξουν τους κακούς από τη γη,
  Είσαι πολύ ευγενής!
  
  Ω βασιλιάδες, βασιλιάδες, βασιλιάδες...
  Τα κεφάλια πέταξαν!
  Αν και μπλε, στην πραγματικότητα - μηδενικά,
  Scarlet χύσατε αίμα!
  Η Ευφροσύνη πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας τη θηλή του γυμνού στήθους της, που έμοιαζε με υπερώριμη φράουλα, για να πατήσει το κουμπί.
  Και κελαηδούσε:
  Η ώρα της λύτρωσης είναι σχεδόν εδώ
  Η ξυπόλητη βασίλισσα οδηγείται στο ικρίωμα!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά!
  Η Αλένκα επίσης τσακώνεται. Το κορίτσι δεν κόβει μόνο με σπαθιά. Αλλά κόκκινο, σαν φρέσκα τριαντάφυλλα, οι θηλές του στήθους πιέζουν το ακορντεόν.
  Και πετάει δηλητηριώδεις βελόνες, χτυπώντας τους Μουτζαχεντίν.
  Ο πολεμιστής το πήρε και τραγούδησε:
  - Βασίλισσα, βασίλισσα,
  Λοιπόν, τι ήθελες!
  Η Anyuta χτύπησε την αντίπαλό της, πατώντας επίσης τη φραουλένια θηλή της στο κουμπί και κελαηδούσε:
  - Ερωτεύτηκα τον πρίγκιπα τον Μάιο,
  Και τώρα πηγαίνω ξυπόλητος!
  Και το κορίτσι με το γυμνό της τακούνι θα ενδώσει στο δώρο του αφανισμού.
  Η Αλένκα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της, που ήταν πιο λευκά από το χιόνι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς:
  - Είμαι μια απλή Ρωσίδα,
  Ξυπόλητος στο κρύο...
  Έχω μια κοντή φούστα
  Ο γαμπρός στο πρόσωπο με μια γροθιά!
  Και οι πολεμιστές πάλι με μια κατακόκκινη θηλή καθώς πατάνε. Λουπανέτο από ακορντεόν με κεραυνό.
  Έτσι η κοκκινομάλλα Alla δρα πολύ επιθετικά. Τι είδους στήθος έχει; Όπως δύο πεπόνια, και πολύ ώριμα. Και στεφανώνεται με ρουμπίνια θηλών. Και με αυτές τις θηλές το κορίτσι πατάει και χτυπάει τον Κινέζο.
  Και τραγουδώντας:
  - Δόξα στην Πατρίδα, δόξα -
  Ας σκοτώσουμε τον δράκο...
  Το κορίτσι έσκισε το πουκάμισό της
  Και μόνο μια κλωστή καλύπτει το στήθος!
  Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια της υψηλότερης κατηγορίας.
  Η Μαρία ανυπομονεί επίσης να παλέψει. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Και τα μαλλιά της είναι στο χρώμα του φύλλου χρυσού και ελαφρώς σγουρά. Και είναι τόσο μαχητική.
  Το πήρε λοιπόν και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ένα μπούμερανγκ, κόβοντας τα κεφάλια των αντιπάλων.
  Και μετά το πήρε με μια θηλή στο χρώμα της φράουλας στον εχθρό, και έσκισε μια ντουζίνα στρατιώτες.
  Μετά τραγούδησε:
  - Είμαι το πιο σέξι κορίτσι στον κόσμο,
  Μουλιάστε τον δράκο σε μια δύσοσμη τουαλέτα!
  Έτσι είναι κορίτσι - η υψηλότερη τάξη.
  Η Ολυμπιάδα, μια ηρωική κοπέλα με μαλλιά στο χρώμα του υπερώριμου σιταριού, το πήρε και με τα γυμνά, δυνατά πόδια της πέταξε κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο στον εχθρό.
  Έσκισε μια μάζα Μουτζαχεντίν και ούρλιαξε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Είμαι το κορίτσι της δύναμης ενός γίγαντα,
  Ακόμα πιο κουλ - ξέρω ότι έχει γίνει!
  Και τώρα η θηλή της, σαν υπερώριμη ντομάτα, θα πατήσει το κουμπί του φλογοβόλου και θα κυλήσει ένα ρεύμα επιθετικής φλόγας. Και ας τα κάψουμε όλα σαν απανθρακωμένα μέχρι θανάτου.
  Ολυμπιακοί Αγώνες τραγούδησαν:
  - Μπαταρία πυρκαγιάς,
  Μπαταρία φωτιάς...
  ανθισμένη ορχιδέα,
  Mleya σε οργασμό!
  Η Μαρούσια τράβηξε μια νάρκη σε ένα σύρμα. Την έσυρε κάτω από ένα τανκ των Ταλιμπάν. Ανατίναξε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Μετά χτύπαγε με ένα μπαζούκα, πατώντας το κουμπί με μια θηλή στο χρώμα μιας ώριμης παπαρούνας και κελαηδούσε:
  - παπαρούνες, παπαρούνες, παπαρούνες - κόκκινες παπαρούνες,
  Πικρή ανάμνηση της γης...
  Ονειρεύεστε επιθέσεις
  Ονειρεύεσαι επιθέσεις...
  Κορίτσια ορμούν στην επίθεση με ξυπόλητα!
  Η Matryona, επίσης πολεμώντας και συντρίβοντας τους Αφγανούς, σημείωσε:
  - Όχι, είμαι πιο δυνατός!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε μια λεπίδα, σκίζοντας το λαιμό της.
  Μετά τραγούδησε:
  - Ενα δύο τρία -
  Σπάστε τον δράκο!
  Και τα κορίτσια θα το πάρουν και θα γελάσουν. Έχουν τόση δύναμη και πάθος.
  Το κορίτσι πέταξε ένα δώρο θανάτου στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε με μανία:
  Ο διάβολος είναι εδώ, ο διάβολος είναι εκεί
  Όπου ο δράκος είναι ένα απόλυτο ψέμα!
  Αυτά τα κορίτσια είναι γεμάτα ενέργεια.
  Και το πήραν σε χορωδία και τραγούδησαν ξεγυμνώνοντας τα δόντια τους.
  Είμαστε μέλη της Komsomol - κόρες του κομμουνισμού,
  Πολεμάμε τους εχθρούς σαν αετοί...
  Μερικές φορές τα χαμόγελα του ρεβανσισμού πετούν,
  Το χειμώνα τα πόδια των κοριτσιών είναι γυμνά!
  
  Θέλουμε να χτυπήσουμε τον Φύρερ στο πρόσωπο,
  Έχουμε περισσότερη δύναμη από έναν ελέφαντα...
  Πετυχαίνουμε στον έρωτα και στον αθλητισμό,
  Αν και η ορδή επιτίθεται μανιασμένη!
  
  Κανείς δεν θα σταματήσει τα κορίτσια,
  Άλλωστε, η δύναμή μας είναι σαν μια ατσάλινη γροθιά...
  Μπορούμε ακόμη και να σκοτώσουμε τον στρατό,
  Και θα χτυπήσουμε δυνατά τον Χίτλερ στην δεκάρα!
  
  Η εποχή του κομμουνισμού θα έρθει, πιστεύω,
  Και η άπειρη ράβδος θα μας δώσει δύναμη ...
  Δεν θα μετανιώσουμε για χάρη του Lada της ζωής,
  Πιστεύω ότι η πατρίδα θα ανθίσει σύντομα!
  
  Αγόρια και κορίτσια τσακώνονται
  Ένας ξυπόλητος πρωτοπόρος πηγαίνει στην επίθεση...
  Συντρίβουμε τον εχθρό περίφημα με ένα πολυβόλο,
  Δίνοντας το παράδειγμα!
  
  Ο δράκος της βροχής μας επιτίθεται με αγένεια,
  Αλλά τα κορίτσια τον χτύπησαν με τόλμη ...
  Ας χτυπήσουμε τον υπηρέτη της κόλασης, πιστεύω στα δόντια,
  Θα ξεσκίσουμε τον φαλακρό!
  
  Στη Ρωσία, ξέρω ότι δεν υπάρχει θέση για τους αδύναμους,
  Θα έχουμε όλα όσα θέλουμε σύντομα
  Στο όνομα της πιο λαμπερής δύναμης,
  Από πάνω μας ένα χρυσόφτερο χερουβείμ!
  
  Θα υπάρξει μεγάλη φιλία μεταξύ των λαών,
  Όσοι παλεύουν με την εξουσία ξέρουν...
  Για την πατρίδα, για την ευτυχία, για την ελευθερία,
  Και σύντομα θα υπάρχει παράδεισος στο σύμπαν!
  
  Το κορίτσι είναι ξυπόλητο στο κρύο,
  Γιατί χρειάζεται παπούτσια αν η Lada είναι πνεύμα ...
  Πατρίδα όλα από άκρη σε άκρη,
  Ο αετός είναι αγόρι, όχι κόκορας!
  
  Ο ήλιος λάμπει λαμπερά σε όλο τον κόσμο,
  Σε ποιες χρυσές ζεστές ακτίνες...
  Θα έρθει η νίκη στον αέρα του χάδιου του Μάη,
  Και μην μιλάτε ανδρείκελα - σκάσε!
  
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε απλώς κόρες του Svarog,
  Ποιος δημιούργησε τη Γη με την Οικογένεια...
  Και έδωσε στους πολεμιστές ελευθερία
  Αναβιώνοντας ταυτόχρονα το παγκόσμιο ιδανικό!
  
  Στη Ρωσία, υπάρχει ένα ευρύχωρο μέρος για κορίτσια,
  Είναι με το κρύο μπικίνι φορώντας μόνο...
  Είστε μέλος της Komsomol της νύφης του Perun,
  Πιστέψτε με, δεν θα υπάρξουν προβλήματα σε μανία!
  
  Στο όνομα του Ιησού και του Σβάρογκ,
  Μαίρη, Λάντα μητέρα των Θεών...
  Πολέμησε για τον Στάλιν και τον Θεό
  Και για τους καλύτερους γιους!
  
  Δεν θα ξεχάσουμε το κατόρθωμα του Ιησού,
  Ποιος πήγε στο σταυρό για χάρη των Ρώσων ...
  Και έδειξε μεγάλη τέχνη
  Όταν την τρίτη μέρα ερωτεύτηκε!
  
  Ο Περούν είναι ο Θεός ο μεγάλος κεραυνός,
  Ρίχνει ουράνια τόξα λαμπερού φωτός...
  Θα υπηρετήσουμε τους ημίουργους με ειλικρίνεια,
  Για να δοξαστεί το κατόρθωμα από τους ιππότες!
  
  Το στήθος των κοριτσιών λάμπει με το χρώμα της παπαρούνας,
  Οι θηλές της είναι σαν το πανό του Οκτωβρίου...
  Και κάπου ένα μοχθηρό σκυλί γαβγίζει,
  Αλλά είμαστε λύκοι απλά όχι μάταια!
  
  Απέκρουσε την επίθεση των Fritz κοντά στη Μόσχα,
  Αν και ο Χίτλερ ήταν πονηρός και πονηρός...
  Σε συμμαχία, ο Φύρερ φαίνεται με τον Σατανά,
  Το γρασίδι είναι πιο απαλό το καλοκαίρι από το χαλί!
  
  Αλλά το χειμώνα τα κορίτσια είναι ξυπόλητα στο χιόνι,
  Γιατί χρειάζονται παπούτσια, γούνινα παλτά και περίβλημα ...
  Τα μέλη της Komsomol δεν φοβούνται τους παγετούς,
  Μάλλον έχουν το πιο τρομερό πνεύμα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 21.
  Ποια είναι η δύναμή μας - ρολόι άνθρωποι,
  Ας γίνουμε πιο έξαλλοι θεοί...
  Και οι άνθρωποι που πιστεύεις ότι δεν είναι κακοί,
  Ικανό να πετάξει πολλά δεσμά!
  
  Στην αγάπη, τα κορίτσια είναι τα πιο κουλ
  Παρεμπιπτόντως, έχουν ένα τρελό πέρασμα ...
  Κορίτσια τρέχουν ξυπόλητα στο χιόνι
  Απάτη λαίμαργα με κομμάτια!
  
  Ο ήλιος λάμπει για τη δόξα του κομμουνισμού
  Για τη δόξα του κομμουνισμού η Ρωσία ανθίζει...
  Και τα μαλλιά του κοριτσιού μπούκλες πυκνά,
  Η Victory άνοιξε λογαριασμό άνευ όρων!
  
  Καταστρέψαμε τη Βέρμαχτ κοντά στο Στάλινγκραντ,
  Και έδειξαν μόνο την υψηλότερη κατηγορία ...
  Προς δόξα της πατρίδας μας Ρωσίας,
  Το κορίτσι θα κουνήσει το γυμνό τακούνι στο μάτι!
  
  Προσέχετε να μην τσακώνεστε με ένα ξυπόλητο κορίτσι,
  Είναι όμορφη, όπως ένα βόδι είναι δυνατό ...
  Σαν μαργαριτάρια σκορπισμένα αμέσως σφήκες,
  Και γρονθοκόπησε κάτω από το στομάχι του εχθρού!
  
  Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε στα κορίτσια μας,
  Έχουν ένα χτύπημα, πιστέψτε με, το σπρώξιμο ενός ελέφαντα...
  Και η Ρωσία στέκεται από αιώνα σε αιώνα,
  Ατελείωτη μεγάλη χώρα!
  
  Γιατί τα κορίτσια χρειάζονται Ρώσους άντρες
  Να γεννήσει ένα ρεύμα ηρώων...
  Και οι εχθροί θα πέσουν, πιστέψτε στο ρείθρο,
  Αντιμετωπίστε τον μανιασμένο κακό!
  
  Στο όνομα του Ιησού και του Σβάρογκ,
  Εκεί που ο Λευκός Θεός δημιούργησε την άκρη του σύμπαντος,
  Ας φάμε ένα σκύλο πριν τη μάχη,
  Για να υπάρχουν δυνάμεις πριν τη μάχη τα ξημερώματα!
  
  Τότε θα το πάρουμε και θα χτυπήσουμε τον αντίπαλο,
  Κάτω από την ανάσα των κοριτσιών, με ξυπόλητα πόδια...
  Έτσι που ήταν χαζό μετά την επίπληξη του katu,
  Και αν μη τι άλλο - προσθέστε ένα πόκερ!
  
  Ότι το Στάλινγκραντ δεν πέτυχε, μπορείτε να δείτε
  Τα κορίτσια εκεί έδωσαν μια δυνατή μάχη ...
  Αν και λίγο γνωρίζουμε ότι η ομορφιά είναι προσβλητική,
  Δεν πυροβόλησε τη μάχη της "Pleboy"!
  
  Όλα τα κορίτσια μπορούμε - ξέρετε
  Μεγάλο, σκληρό σαν αυγό...
  Όταν ζωγράφιζαν μόνο στο γραφείο,
  Και τώρα θα τραβήξουμε δεξιά στο δαχτυλίδι!
  
  Δεν θα γλυτώσουμε ούτε τη ζωή στη μάχη,
  Και πιστεύω ότι θα μπούμε στο Βερολίνο αστειευόμενοι...
  Σύντομα ξέρω ότι ζω κάτω από τον κομμουνισμό,
  Ας κάνουμε τις ανεμοστρόβιλες του χιονιού να στρίβουν!
  
  Στο κορίτσι αρέσει μόνο να τρέχει ξυπόλητη
  Η χιονοστιβάδα δροσίζει γλυκά τα τακούνια της...
  Οι σφήκες πετούν μέσα από το παγωμένο χιόνι,
  Ο πολεμιστής του Φύρερ στο φέρετρο!
  
  Με λίγα λόγια, θα κερδίσουμε, το ξέρω σίγουρα
  Ας κάνουμε ειρήνη σε όλο το σύμπαν...
  Ανθίζει για πάντα την άκρη του σύμπαντος,
  Με τη δύναμή του στις μάχες αναλλοίωτη!
  
  Όταν ο Σβάρογκ έρχεται με τον Χριστό τον Κύριο,
  Όλοι οι ερωτευμένοι νεκροί θα αναστηθούν Ροντ...
  Γιατί οι ορδές του ανεμοστρόβιλου του άγριου θανάτου θα τελειώσουν,
  Και η φύση θα είναι σε αιώνια χαρά!
  
  Στη συνέχεια, μετακινηθείτε στην καρδιά των ανθρώπων Lada,
  Όλα θα είναι όμορφα στο άπειρο...
  Κάθε πολεμιστής θα λάβει μια ανταμοιβή,
  Εμείς οι Ρώσοι είμαστε ανίκητοι στις μάχες!
  Και κάτω από ένα τέτοιο ποίημα, τα κορίτσια συνέτριψαν και εξόντωσαν τους Μουτζαχεντίν κατά χιλιάδες. Αυτά είναι τα κορίτσια - που αγαπούν και ξέρουν να σκοτώνουν.
  Λοιπόν, τα κορίτσια είναι απλά υπέροχα. Και τα ξυπόλυτα πόδια τους ρίχνουν κοφτερές και δηλητηριώδεις βελόνες.
  Ναι, ενάντια σε τέτοια κορίτσια, ακόμη και ένας καυτός λοστός και εφαρμόζεται σε μια γυμνή, στρογγυλή φτέρνα είναι ανίσχυρος. Εδώ είναι τα κορίτσια - υπερεπίπεδο!
  Ο Oleg Rybachenko συνεχίζει να αγωνίζεται. Αυτό το αιώνιο αγόρι είναι απλώς ένας ήρωας.
  Και τα γυμνά του δάχτυλα των παιδικών ποδιών του πέταξαν ένα μπιζέλι καταστροφής.
  Έπεσε κάτω από το παγοδρόμιο του τανκ και το αναποδογύρισε.
  Ο νεαρός πολεμιστής τραγούδησε:
  - Η Ρωσία γέλασε, έκλαψε και τραγούδησε,
  Και η γυναίκα έχασε βάρος από το τρέξιμο!
  Margarita Korshunova - αυτό το αιώνιο κορίτσι πήρε επίσης και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ένα μπιζέλι καταστροφής.
  Έσκισε μια μάζα Μουτζαχεντίν και κελαηδούσε:
  - Δόξα στην απέραντη Πατρίδα,
  Και ο κομμουνισμός δεν είναι μακριά!
  Και μετά τα ατελείωτα παιδιά πήραν και σφύριξαν. Και μια μεγάλη μάζα κοράκια ζαλίστηκαν και λιποθύμησαν. Και έπεσαν κάτω και άνοιξαν τρύπες στα κεφάλια των Ταλιμπάν χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε:
  Για αποφυγή προβλημάτων
  Να είσαι καθαρός στην καρδιά...
  Όχι εισιτήρια MMM
  Και μια γουλιά λαμπερό νερό!
  Και το κορίτσι πήρε και έδειξε τη γλώσσα της.
  Αλλά η Γκέρντα παλεύει επίσης σε ένα τανκ. Είναι, φυσικά, ένα πολύ μαχητικό και όμορφο κορίτσι - μια φυσική ξανθιά.
  Και φυσικά, αγαπά πολύ τους άντρες.
  Εδώ η Γκέρντα πυροβόλησε στον εχθρό πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο!
  Η Σάρλοτ ξεγύμνωσε το στήθος της, βγάζοντας το σουτιέν της. Και με μια κατακόκκινη θηλή πάτησε το κουμπί του joystick.
  Και τότε τα πολυβόλα στο τανκ τραμπουκίστηκαν και ας κουρέψουμε τους αντιπάλους. Η κοκκινομάλλα κοπέλα ήταν πολύ ευχαριστημένη.
  Εκείνη κελαηδούσε:
  - Το σχέδιο παιδιά είναι το σχέδιο,
  Μοιάζει με απάτη!
  Η Χριστίνα πυροβόλησε επίσης, χρησιμοποιώντας ένα γυμνό, στρογγυλό τακούνι και φώναξε:
  - Είμαι πιο δυνατός από τον φαλακρό!
  Γαμημένο και η Μάγδα - ένα κορίτσι με χρυσά μαλλιά. Και φυσικά, χρησιμοποιώντας ρουμπινί θηλή.
  Και κελαηδούσε:
  - Ένα τριχωτό χαρακτηριστικό είναι πιο δυνατό!
  Και τότε ο ισχυρός κινητήρας άρχισε να λειτουργεί και το βελτιωμένο ρεζερβουάρ σήκωσε και επιτάχυνε απότομα. Πράγματι, αν το κορίτσι έχει ήδη χωρίσει, τότε λίγοι θα φαίνονται σε κανέναν.
  Ωστόσο, όλα τα κορίτσια πολεμιστών είναι η υψηλότερη τάξη.
  Εδώ η Αλμπίνα και η Αλβίνα τσακώνονται στον ουρανό. Είναι κορίτσια της πιο αιματηρής τάξης. Και ταυτόχρονα πολύ όμορφη και σέξι.
  Χτυπούν τους Αφγανούς από τα αεροσκάφη επίθεσης. Πολεμιστές της πιο εντυπωσιακής κατηγορίας.
  Η Αλμπίνα το πήρε και τραγούδησε, βγάζοντας τα δόντια της και δείχνοντας τη γλώσσα της:
  - Τρελό σπίτι φλέγεται,
  Σανατόριο ψυχών καρφωμένων...
  Είμαστε υποταγμένοι στον Σατανά
  Και τα πρόσωπα των αγίων λάμπουν!
  Και το κορίτσι το πήρε και πάτησε το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή της. Έχει ενεργοποιηθεί μια καταστροφική δύναμη.
  Και λειτούργησε πολύ σκληρά και επιθετικά όταν εκτοξεύτηκαν οι πύραυλοι.
  Και η ξανθιά κοπέλα τραγούδησε:
  -Ο Θεός να μην ανοίξουν τα μάτια στους τυφλούς,
  Και ίσιωσε τις πλάτες σου με καμπούρες...
  Ο Θεός να σε έχει καλά για λίγο
  Αλλά δεν μπορείς να σταυρωθείς λίγο!
  Η Alvina επεσήμανε επιθετικά, με ένα γέλιο:
  - Όχι πολύ δύσκολο!
  Και το κορίτσι έστειλε ρουκέτες πατώντας το κουμπί με τη ρουμπινί θηλή της. Και η απόδοσή της ήταν εξαιρετική.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε ξανά, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Τα κορίτσια δεν μπορούν να κατευναστούν σήμερα,
  Τα κορίτσια θέλουν να χορέψουν!
  Η Alvina χτύπαγε επίσης, και τα γυμνά της πόδια, με ένα πολύ όμορφο μαύρισμα σοκολάτας, ήταν επίσης στη δουλειά και ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  Και μετά μέχρι το ξημέρωμα
  Ακούστε τους να τραγουδούν ένα τραγούδι αγάπης!
  Οι Stormtroopers χτύπησαν από τον ουρανό πολύ δυνατά. Και δεν δίνουν σε κανέναν το παραμικρό έλεος.
  Και εδώ η Σταλενίδα στη μάχη. Πυροβολεί επίσης με μεγάλη ακρίβεια τον εχθρό.
  Και, φυσικά, χρησιμοποιεί τις κόκκινες θηλές στήθους. Το κορίτσι, φυσικά, είναι super class.
  Η Steelenida τραγούδησε:
  - Βλέπεις την έκλειψη στον ουρανό,
  Τρομερό σύμβολο της άμεσης...
  Τρομερό σημάδι κόλασης
  Κοπάδι διαστημικό ουρλιαχτό!
  Και η κοπέλα τράβηξε ξανά, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Αυτό είναι ένα κορίτσι - τι επίπεδο είναι.
  Η Βικτόρια χτύπησε τον αντίπαλό της με άγρια, βίαιη δύναμη. Έσκισε τον εχθρό και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και το κορίτσι χρησιμοποίησε τη θηλή της στο γυμνό στήθος της, που είναι τόσο νόστιμο σαν τις φράουλες στον κήπο της Εδέμ.
  Ένα τέτοιο κορίτσι, φυσικά, θέλει να φιλήσει και να χαϊδέψει.
  Και τότε το κορίτσι κούνησε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της. Και τι πόδι της είναι χαριτωμένο, μαυρισμένο, σέξι και ορεκτικό.
  Και οι άντρες θέλουν να σκαρφαλώσουν σε αυτό μέσα σε ένα πλήθος.
  Η Βερόνικα επίσης παλεύει με άγρια και αδυσώπητη επιθετικότητα. Ένας πολεμιστής που κατέχει τόσο άπειρη και υπέρτατη δύναμη.
  Και το κορίτσι το πήρε και πάτησε τη σκανδάλη με την κατακόκκινη θηλή της. Και εδώ έρχεται το δώρο του αφανισμού.
  Και ο πολεμιστής είναι απλώς υπερ.
  Και εδώ πάλι ορμά αυτό που φέρνει ολοκληρωτική καταστροφή.
  Η Βερόνικα έγραψε στο Twitter:
  Εάν είναι εύθραυστο - αμέσως στο φέρετρο,
  Διατηρήστε την υγεία σας...
  Εφαρμόστε άτομα - ω,
  Rubdown, rubdown!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν και τα τρία μαζί:
  Δεν υπάρχει πιο όμορφη Πατρίδα-Ρωσία,
  Πολέμησε για αυτήν και μη φοβάσαι...
  Και οι ξανθιές μας δεν είναι πιο όμορφες,
  Ολόκληρο το σύμπαν είναι ένας πυρσός φωτός Rus!
  Αυτή είναι πραγματικά μια σημαντική προώθηση.
  Η Βιόλα τσακώνεται και από το καμπαναριό της. Είναι ένα κορίτσι με απλά εκθαμβωτική επιδερμίδα.
  Και φυσικά, εξαιρετικά τολμηρό.
  Και η ομορφιά της είναι απλά ή, ας πούμε πιο επιτηδευμένα - επιπόλαια θεϊκή.
  Η Βιόλα το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ένα μπιζέλι καταστροφής.
  Και δέκα άνθρωποι κομματιασμένοι πέταξαν μακριά.
  Η Βιόλα τραγούδησε:
  - Τρέχουν σε μια κυρτή διαδρομή,
  Ξυπόλητα κορίτσια...
  Κουρασμένος να αρμέγει αγελάδες
  Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Αγωνίζεται και ο ταυρομάχος. Είναι ένα κορίτσι που κανείς δεν θα το έλεγε αδύναμο ή ανόητο.
  Ο πολεμιστής το πήρε και έδωσε στροφή στους αντιπάλους. Τα κούρεψε χωρίς άλλη καθυστέρηση.
  Και μετά πώς να πιέσετε την κόκκινη θηλή του στήθους και να απελευθερώσετε έναν άλλο πύραυλο. Και σχίστε μια διμοιρία αντιπάλων σε μικρά κομμάτια.
  Ο ταυρομάχος τσίριξε:
  - Γλίστρησε, γλίστρησε κάπου,
  Μου έφερε!
  Η Βιόλα χτύπησε επίσης τη ρουμπινιά της θηλή στον εχθρό, την τεράστια αυτοκρατορία των Ταλιμπάν, και κελαηδούσε:
  - Το κορίτσι χρωστούσε
  Και ήρθε αφρός!
  Τότε το κορίτσι πήρε και έδειξε τη μακριά γλώσσα της.
  Η Νικολέττα σήκωσε ένα ισχυρό όλμο με οκτώ βαρέλια και η Βιόλα και η Τορεαδόρα τη βοήθησαν επίσης.
  Και τα τρία κορίτσια ακούμπησαν τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους στο γρασίδι. Και πώς ανατινάζονται με νάρκες.
  Κάνοντας αυτό, πάτησαν ταυτόχρονα τα κουμπιά, γυμνές, φράουλες θηλές στήθους.
  Και τραγούδησαν:
  Άνθρωποι παρακαλώ ησυχία, ησυχία...
  Ας χαθούν οι πόλεμοι στην ομίχλη!
  Πελαργός στη στέγη, χαρά κάτω από τη στέγη,
  Ειρήνη στη γη!
  Πελαργός στη στέγη, ευτυχία κάτω από τη στέγη,
  Ειρήνη στη γη!
  Και τα κορίτσια στάμπαραν πάλι τα γυμνά, πολύ δυνατά πόδια τους. Υπάρχει τόσο πάθος και δύναμη μέσα τους.
  Η Όλγα πυροβόλησε επίσης από μπαζούκα, και επίσης γυμνή, πιέζοντας την κατακόκκινη θηλή της.
  Μετά τραγούδησε:
  - Ας είναι η Ρωσία και η Μπέλα Ρωσία μαζί,
  Άλλωστε, οι σκέψεις πίστης μας είναι μία...
  Πολέμησε για την Πατρίδα και μη φοβάσαι,
  Με τη Ρωσία, ο Θεός και εμείς είμαστε ανίκητοι!
  Και η Όλγα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πήρε και πέταξε το δώρο του αφανισμού.
  Κανείς δεν μπορεί πραγματικά να σταματήσει ένα τέτοιο κορίτσι και τίποτα δεν θα κερδίσει.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που αγαπά η γη.
  Αγωνίζεται και η Τζέιν Άρμστρονγκ, με το πλήρωμά της. Αυτός ο αναρίθμητος Ταλιμπάν τραμπουκίζει.
  Η αριστοκρατική κοπέλα πήρε και πυροβόλησε τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Μετά τραγούδησε:
  - Ένδοξη χώρα της Βρετανίας,
  Να ξέρεις ότι είναι η ερωμένη των θαλασσών...
  Πήραμε πολλές γνώσεις
  Συντρίβεις τον αντίπαλο στη μάχη!
  Και η κοπέλα το πήρε και το πήρε με μια ρουμπινιά θηλή και πάτησε το κουμπί. Το joystick λειτούργησε. Και ένα θανατηφόρο βλήμα πετά με κολοσσιαία καταστροφική δύναμη.
  Κατακερματίστηκε με ισχυρό εκρηκτικό κατακερματισμό, θρυμματίζοντας τους ανθρώπους σε κομμάτια.
  Η Γερτρούδη, αυτό το πανέμορφο, ψηλό και μυώδες κορίτσι, φορούσε επίσης μόνο σλιπ. Τρυπούσε με τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της. Και επίσης, ως εκτοξευτής ρουκετών, συνέτριψε τον εχθρό.
  Η Γερτρούδη κελαηδούσε:
  - Και στον πόλεμο, όπως στον πόλεμο,
  Τα κορίτσια βλέπουν έναν άντρα στα όνειρά τους!
  Και γελάστε με το πνευματώδες αστείο του.
  Η Μόνικα παρατήρησε, πατώντας τις γυμνές φτέρνες της στα πετάλια, και είπε έξυπνα γελώντας:
  - Το καλύτερο από όλα είναι ότι μια γυναίκα παπούτσια με γυμνό πόδι έναν άντρα!
  Και ο πολεμιστής γελάει...
  Η Malanya δήλωσε, κλείνοντας το μάτι στους συντρόφους της:
  - Λίγα λεπτά
  Μόλις λίγα λεπτά...
  Όλη η συζήτηση κράτησε με το θεόπαιδο,
  Πώς λέτε το όνομά σας
  τι λες σε λένε!
  Και το αγόρι βρυχάται σαν ταύρος - νίκη!
  Η Τζέιν Άρμστρονγκ, ενώ πυροβολούσε, παρατήρησε, σηκώνοντας τα φρύδια της:
  - Είναι αστείο που παραμόρφωσες το σοβιετικό τραγούδι!
  Η Malanya έγνεψε καταφατικά και ξεγύμνωσε τα μαργαριταρένια δόντια της, μετά το πήρε και έδωσε έξω:
  - Ποικιλία ρεσεψιόν,
  Σύγκρουση συναισθημάτων...
  Και την λέμε αγία
  Και πείτε το βδελυρό!
  Και όλο το πλήρωμα τραγούδησε από κοινού:
  Σεξ για καλό λόγο σε όλα τα βασίλεια
  Αγαπημένο ανά πάσα στιγμή...
  Τελικά, χωρίς σεξ δεν είναι ενδιαφέρον,
  Χωρίς σύντροφο, η νύχτα είναι πολύ μεγάλη!
  Ο Μιχαήλ Βλαντιμίρ ξύπνησε. Και άρχισαν να ακολουθούν τον πόλεμο μεταξύ ΕΣΣΔ και Ιράν.
  Οι μάχες δεν ήταν πολύ σκληρές. Το Ιράν δεν πίστευε στην επίθεση και η ΕΣΣΔ δεν ήταν έτοιμη.
  Μόνο στις μεγάλες πόλεις υπήρχαν κάποιες φρουρές και ισλαμικές φρουρές. Προσπάθησαν να προβάλουν υποτονική αντίσταση.
  Αν και έχουν ήδη υπάρξει παραδείγματα χρήσης βομβιστών αυτοκτονίας. Και ο Χομεϊνί, που ήταν ακόμα ζωντανός, κήρυξε ιερό πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ.
  Το Ιράν προσπάθησε να μεταφέρει στρατεύματα από το μέτωπο με το Ιράκ και να δημιουργήσει μια αμυντική γραμμή.
  Μέχρι στιγμής όλα πήγαν αρκετά καλά. Αλλά οι μεγάλες πόλεις μέχρι στιγμής έχουν περικυκλωθεί μόνο χωρίς να τολμήσουν να καταιγίσουν.
  Χρησιμοποιήθηκε η παλιά τακτική της δημιουργίας λεβήτων.
  Και τον υπόλοιπο χρόνο μπορείτε να κοιμηθείτε.
  Ο βίαιος πόλεμος κατά των Ταλιμπάν συνεχίζεται.
  Τα κορίτσια πολεμούν χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους όπλων.
  Η Νατάσα το πήρε και πυροβόλησε χρησιμοποιώντας την κατακόκκινη θηλή του στήθους της και βρυχήθηκε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης, η οποία έσκισε μια μάζα Μουτζαχεντίν.
  Η Ζόγια χτύπησε επίσης τον αντίπαλο χρησιμοποιώντας την κατακόκκινη θηλή του στήθους και ούρλιαξε:
  - Όχι, είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσαν μια δύναμη εκμηδένισης που ήταν παρούσα στο θάνατο, διαλύοντας τους πολεμιστές της αυτοκρατορίας των Ισλαμικών Ταλιμπάν.
  Ο Αυγουστίνος πυροβόλησε επίσης με τη ρουμπινί θηλή της. Χτύπησε το τανκ και κελαηδούσε:
  - Για τον κομμουνισμό της χώρας των Σοβιέτ!
  Και πέταξε μια χειροβομβίδα με μια γυμνή, στρογγυλή φτέρνα θανατηφόρας δύναμης.
  Η Σβετλάνα πυροβόλησε επίσης τον εχθρό με μια θηλή φράουλας. Του προξένησε τεράστια ζημιά και του ούρλιαξε:
  - Για την Πατρίδα μέχρι τέλους!
  Και πέταξε ένα δώρο αφανισμού, ξεσκίζοντας τους Μουτζαχεντίν με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά!
  Οι πολεμιστές ήταν της υψηλότερης τάξης.
  Ο Oleg Rybachenko πήρε επίσης αυτό το αθάνατο αγόρι, σήκωσε ένα φλογοβόλο και χτύπησε τον εχθρό. Και η φωτιά πήρε και έκαψε πολλούς Αφγανούς στρατιώτες
  Το αιώνιο αγόρι πέταξε μια φονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών και τραγούδησε:
  - Δόξα στην Πατρίδα, άγιος κομμουνισμός!
  Θα καταστρέψουμε τον κακό φασισμό!
  Η Margarita Korshunova είναι ένα αθάνατο κορίτσι που, όταν ήταν ενήλικη, το πήρε επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πέταξε ένα δώρο θανατηφόρου βίας στο θάνατο. Και τόσοι εχθροί έσκισαν ταυτόχρονα.
  Και τσίριξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Για τις ισχυρές δυνάμεις της χώρας,
  Νικήστε τη Λεγεώνα του Σατανά!
  Και η γυμνή φτέρνα ενός παιδιού θα ρίξει ξανά ένα μπιζέλι καταστροφικής δύναμης.
  Μετά από αυτό, τα παιδιά εξολοθρευτή το πήραν και πώς σφυρίζουν. Και χιλιάδες κοράκια έπεσαν στα κεφάλια των πολεμιστών Ταλιμπάν.
  Τα παιδιά τραγούδησαν σε χορωδία:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού,
  Ο κήπος δεν θα ανθίσει πλούσια ...
  Δεν αναγνωρίζουμε το ιδανικό του ειρηνισμού,
  Θα μπορέσει να σώσει την Πατρίδα στη μάχη!
  Και το αιώνιο ζευγάρι πήρε και σφύριξε. Και τα κοράκια έπαθαν καρδιακή προσβολή και λιποθύμησαν, χτυπώντας με γροθιές στα κρανία των στρατιωτών των Ταλιμπάν.
  Αυτός είναι πραγματικά ένας αγώνας που χρειάζεται.
  Η Αλένκα επίσης τσακώνεται με την ομάδα της. Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και παιχνιδιάρικα. Και αυτό που απλά δεν ξέρουν πώς.
  Η Αλένκα πέταξε το στιλέτο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξε και έκοψε τα κεφάλια πέντε. Αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο.
  Το κορίτσι έτριξε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Η Anyuta γαμιέται με τους Μουτζαχεντίν. Και πατώντας το κουμπί με μια κόκκινη θηλή, σκίζοντας τη μάζα των πολεμιστών της Ουράνιας Αυτοκρατορίας και κελαηδώντας:
  - Για τον Svarog! Μας έχουν μεγάλη εκτίμηση οι άνθρωποι, υπό την προστασία του Θεού!
  Και η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της, σαν από τους Μουτζαχεντίν, θα γυαλίσει.
  Στη συνέχεια, το κορίτσι στράφηκε σε μια τούμπα.
  Η κοκκινομάλλα Άλλα παλεύει απελπισμένα. Τα χάλκινα κόκκινα μαλλιά της κυματίζουν στον αέρα σαν προλεταριακό πανό. Το κορίτσι τραγούδησε, βγάζοντας τα δόντια της και κελαηδώντας:
  - Η δόξα είναι καλή, η ήττα είναι κακή!
  Και το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ένα δώρο καταστροφής, έσκισε μια μάζα Μουτζαχεντίν και τραγούδησε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Και ο κοκκινομάλλης πολεμιστής πρόσθεσε:
  - Και δόξα στη μητέρα Ρωσία στην Ουκρανία!
  Η Μαρία παρατήρησε επιθετικά, γράφοντας στον εχθρό και το έκανε πολύ εύστοχα, τραγουδώντας:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο
  Είμαστε τα παιδιά της μεγάλης Ρωσίας!
  Και το κορίτσι πάλι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα πετάξει ένα δώρο αφανισμού με θανατηφόρα δύναμη.
  Και το κορίτσι έχει μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού. Και ένα τόσο όμορφο κορίτσι - απλά σούπερ. Και τότε το κορίτσι πάτησε το κουμπί με τη ρουμπινί θηλή της, γκρέμισε το αυτοκίνητο του εχθρού και τσίριξε:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Και μετά, πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο με το γυμνό της τακούνι και πρόσθεσε:
  - Και για τη μεγάλη Ουκρανία!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έδρασαν επίσης εξαιρετικά επιθετικά. Και οι φραουλένιες θηλές της πάτησαν τα κουμπιά του μπαζούκα και έσπασαν τη μάζα των στρατιωτών των Ταλιμπάν.
  Τότε το κορίτσι έτριξε:
  - Για την πατρίδα μου - την ΕΣΣΔ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των μεγάλων, αλλά χαριτωμένα πόδια του ηρωικού κοριτσιού έριξαν μια καταστροφική βόμβα.
  Ο πολεμιστής τσίριξε:
  - Θα χτίσουμε πόλεις στον Άρη και εργοστάσια στον Ερμή!
  Η Μαρούσια έβγαλε τη γλώσσα της και κελαηδούσε:
  - Και θα υπάρχουν πόλεις στον Δία - το πιστεύω!
  Και η κοπέλα το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της εκτόξευσε ένα μπιζέλι με ένα σωματίδιο εξολόθρευσης.
  Και αφού εκρήγνυται, και ένα ολόκληρο τάγμα των Ταλιμπάν θα πεταχτεί...
  Και η κοπέλα, σαν θηλή φράουλα, σφυροκοπάει με κάτι εξαιρετικά καταστροφικό.
  Η Matryona, επίσης, θα το πάρει και θα χτυπήσει τους Μουτζαχεντίν με τη βοήθεια μιας ρουμπινιάς θηλής. Και ένα δώρο θανάτου θα πετάξει με δολοφονική δύναμη.
  Το κορίτσι το πήρε και κελαηδούσε:
  - Για την Πατρίδα - τη μητέρα μας!
  Και τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πήραν και πέταξαν ένα μπιζέλι και έσκισαν πολλούς στρατιώτες της αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν.
  Έτσι τσακώνονται τα κορίτσια... Σέρνεται ένα μεγάλο τανκ με φλογοβόλα. Και καίει μια μάζα πεζικού.
  Η Ελισάβετ τραγουδά ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Είμαστε οι πιο κουλ στον κόσμο,
  Τα κορίτσια έχουν γυμνά πόδια!
  Και από το κορίτσι πιέζει την κατακόκκινη θηλή στο κουμπί, λάμποντας σαν τζόιστικ από εβονίτη.
  Η Ελισάβετ γέλασε και είπε:
  Δύο στα δύο είναι τέσσερα,
  Δύο στα δύο είναι τέσσερα...
  Είναι γνωστό σε όλους
  Σε ολόκληρο τον κόσμο!
  Η Αικατερίνα πάτησε τη σκανδάλη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Νοκ άουτ τον εχθρό και τσίριξε:
  - Για μεγάλες αλλαγές!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Και οι αλλαγές θα είναι προς το καλύτερο!
  Η Έλενα κοπάνησε με μια ρουμπινιά θηλή, πατώντας επιδέξια το κουμπί και σημείωσε:
  - Αλλά ο παλμός της καρδιάς και των φλεβών,
  Δάκρυα των παιδιών μας, των μητέρων...
  Λένε ότι θέλουμε αλλαγή
  Πέτα το ζυγό των βαριών αλυσίδων!
  Η Ευφροσύνη, βάζοντας τα πόδια της στα πετάλια με τα γυμνά δάχτυλά της, παρατήρησε πολύ λογικά:
  - Εδώ μιλάμε, για αλλαγή, για αλλαγή. Και ποιες είναι οι αλλαγές;
  Η Ελισάβετ απάντησε λογικά:
  - Φυσικά για αλλαγές προς το καλύτερο!
  Η Κατερίνα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Και αν όλα είναι καλά;
  Η Ελισάβετ δήλωσε με σιγουριά:
  - Και όταν όλα ήταν καλά! Πόσα χρόνια συνεχίζεται ο πόλεμος και δεν φαίνεται τέλος!
  Και το κορίτσι πυροβόλησε ξανά, χρησιμοποιώντας την κατακόκκινη θηλή του στήθους. Αυτό το κορίτσι είναι σούπερ φοβερό!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης με τη γυμνή, ροζ, στρογγυλή φτέρνα της και έσπασε ένα άλλο εχθρικό τανκ.
  Και το κορίτσι τραγούδησε:
  - Δόξα στους Ρώσους Θεούς!
  Η Ευφροσύνη πυροβόλησε κι αυτή, η θηλή της ήταν σαν ώριμη, ζουμερή φράουλα και σφύριξε:
  - Ο πόλεμος θα κερδηθεί! Όλοι οι πόλεμοι τελειώνουν αργά ή γρήγορα!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε με αυτό:
  - Ας τελειώσει αυτός ο πόλεμος. Μπορούμε όμως να κερδίσουμε;
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε ξανά χρησιμοποιώντας την κατακόκκινη θηλή της και ούρλιαξε:
  - Η πιο πιθανή έκβαση του πολέμου είναι η ισοπαλία!
  Η Ελίζαμπεθ γκρίνιαξε επιθετικά:
  - Δεν! Δεν θα γίνει κλήρωση! Θα φτάσουμε στο τέλος!
  Η Κάθριν πυροβόλησε ξανά με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Στον ιερό πόλεμο θα είναι η νίκη μας! Αυτοκρατορική σημαία εμπρός - δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και τα κορίτσια σε χορωδία, κουνώντας το γεμάτο στήθος τους, τραγούδησαν:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει
  Τίποτα δεν θα μας νικήσει!
  Και πάλι κλωτσούσαν, χρησιμοποιώντας γυμνές, ροζ, στρογγυλές γόβες, τρίζοντας:
  - Τίποτα δεν θα μας σταματήσει
  Κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Και τα κορίτσια θα το πάρουν και θα απελευθερώσουν νέα ρεύματα άγριας φωτιάς ...
  Και τα κορίτσια τσακώνονται και στον ουρανό. Τι όμορφοι πολεμιστές όταν φορούν ένα μπικίνι. Ή ακόμα και να βγάλουν τα σουτιέν τους. Και οι εκτεθειμένες θηλές τους, όπως πάντα, είναι στη δουλειά.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 22.
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα, γρονθοκοπώντας τους αντιπάλους στον ουρανό και καταφέρνοντας χτυπήματα στις μονάδες εδάφους, έτριξε:
  - Για τον ιερό κομμουνισμό της χώρας των Σοβιέτ!
  Η Akulina Orlova, πυροβολώντας τον εχθρό, και πατώντας το κουμπί με την κόκκινη θηλή της, και πολύ επιθετικά σημείωσε:
  - Γίνεται πόλεμος καταστροφής!
  Και με γυμνά δάχτυλα, η κοπέλα πήρε και τσάκισε τους πολεμιστές της πανίσχυρης αυτοκρατορίας. Και τσίριξε:
  - Είμαστε άνθρωποι της πατρίδας μας,
  Δεν είναι αργά για συμφιλίωση...
  Σε έναν ανεμοστρόβιλο πολέμου
  Είμαι εγώ και αυτοί
  Και αυτό είναι σοβαρό!
  Η Mirabela Magnetic, συνεχίζοντας να καταρρίπτει τους αντιπάλους και χρησιμοποιώντας ρουμπινί θηλές για αυτό, φώναξε:
  - Ένας πόλεμος μαίνεται στο σύμπαν,
  Πόλεμος χωρίς λόγο...
  Ο Σατανάς στις καρδιές των ανθρώπων
  Πολλοί άνδρες έχουν πεθάνει!
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα παρατήρησε πολύ ορθολογικά, χτυπώντας τον εχθρό με μια θηλή φράουλας και τσίριξε:
  - Είναι λαμπερό που δημιούργησε ο Θεός,
  Η χάρη έχει χυθεί στο ανθρώπινο γένος...
  Ο μεγάλος Svarog μας έδωσε -
  Ψυχή, μυαλό, καρδιά έλεος!
  Η Akulina Orlova απάντησε με ένα γέλιο, πυροβολώντας επίσης χρησιμοποιώντας μια θηλή στο χρώμα ενός πολύπλευρου ρουμπίνι:
  - Ναι, ο Svarog μπορεί να το κάνει αυτό! Αυτός είναι ο μεγάλος δημιουργός του πλανήτη Γη!
  Στη συνέχεια, η Mirabela Magnetic - αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά, ρώτησε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Και γιατί οι άνθρωποι γερνούν, και ειδικά οι γυναίκες, αν υπάρχει ένας τόσο ισχυρός και σοφός Δημιουργός όπως ο Svarog;
  Η Αναστασία πυροβόλησε, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, και απάντησε:
  - Θυμάμαι ακόμα τον Τσάρο Νικόλαο Β', και μου έδωσε ακόμη και καραμέλα. Μπορείτε να μου δώσετε την ηλικία μου κοιτάζοντας τη φιγούρα μου;
  Η Akulina Orlova, πιέζοντας με τη γυμνή της φτέρνα, σημείωσε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της και απελευθερώνοντας ένα καταστροφικό δώρο θανάτου:
  - Κοιτάζοντας το πρόσωπό σου, ούτε ηλικία θα δώσεις!
  Η Mirabela Magnet έγνεψε καταφατικά, σημειώνοντας αναστενάζοντας:
  - Οι Ρώσοι Θεοί δίνουν ακόμη και αθανασία και αιώνια νεότητα στους εκλεκτούς. Αλλά τι μπορεί να ειπωθεί για τους Χριστιανούς;
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα, ως απάντηση, εκτόξευσε ρουκέτες, πατώντας το κουμπί με τη φραουλένια θηλή της και τραγούδησε:
  - Στον ουράνιο θρόνο,
  Ο βασιλιάς του σύμπαντος κάθισε...
  Με δική σου θέληση,
  Ο Χριστός μας κυβέρνησε!
  
  Σταύρωσαν τον Θεό στο σταυρό
  Ο Ιησούς προσεύχεται στον Πατέρα...
  Για να μην μας κρίνετε αυστηρά -
  Η αμαρτία μας συγχώρεσε μέχρι τέλους!
  Η Mirabela Magnetic έγνεψε καταφατικά, έστειλε επίσης αντιδραστικά δώρα θανάτου, πιέζοντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα και τη vyaknula:
  - Μπορείτε να τραγουδήσετε καλά! Είναι όμως συμβατοί οι Ρώσοι Θεοί και ο Χριστός;
  Η Αναστασία Βεντμάκοβα ανασήκωσε τους ώμους της, έστειλε ένα βλήμα αέρα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Είναι συμβατά το μέλι και το γάλα; Είναι διαφορετικοί αλλά πάνε καλά μαζί!
  Η Mirabela Magnetic συμφώνησε με αυτό, στέλνοντας έναν πύραυλο με τη θηλή της στο χρώμα μιας ώριμης τουλίπας:
  - Φυσικά και είναι καλό! Και πολύ ομοιόμορφο στο διάστημα!
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν από κοινού, συνεχίζοντας να πυροβολούν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους και τις κατακόκκινες θηλές:
  Γη στο παράθυρο
  Γη στο παράθυρο
  Η γη στο φινιστρίνι φαίνεται!
  Όπως ένας γιος πενθεί για τη μητέρα του,
  Πώς θρηνεί ένας γιος για τη μητέρα του...
  Είμαστε λυπημένοι για τη Γη, είναι μόνη!
  Κι όμως τα αστέρια
  Ωστόσο, τα αστέρια...
  Λίγο πιο κοντά, αλλά όλοι κρυώνουν,
  Και σαν ρολόι έκλειψης, και σαν ρολόι έκλειψης...
  Περιμένουμε το φως και βλέπουμε γήινα όνειρα!
  Και τα κορίτσια πίεσαν πάλι τις θηλές τους, κατακόκκινες σαν παπαρούνες, στα κουμπιά, έστειλαν μια θανατηφόρα και ξανατραγούδησαν.
  Και δεν ονειρευόμαστε τον βρυχηθμό του κοσμοδρόμου,
  Όχι αυτό το παγωμένο μπλε...
  Και ονειρευόμαστε γρασίδι, γρασίδι κοντά στο σπίτι ...
  Πράσινο, πράσινο, γρασίδι!
  Τα κορίτσια αντιμετώπισαν τους Μουτζαχεντίν πολύ ψύχραιμα.
  Και οι γλώσσες τους είναι επίσης μακριές και κινητές. Και ξέρουν πώς να συνεργαστούν μαζί τους.
  Η Steelenida είναι επίσης επιθετική στη μάχη ... Και επίσης πώς σουτάρει με μεγάλη ακρίβεια.
  Και επίσης χρησιμοποιώντας μια θηλή φράουλας. Και είναι πολύ όμορφο.
  Η Steelenida τραγούδησε:
  Αυτό το χωράφι οργώθηκε από τους γιους του Σβάρογκ,
  Θα συντρίψουμε σταθερά τους αντιπάλους...
  Το μονοπάτι της Ρωσίας, δυστυχώς, από πόλεμο σε πόλεμο,
  Μα οι αθάνατοι σκληροί μας!
  Η Βερόνικα χτύπησε επίσης με τη βοήθεια της κόκκινης θηλής της σαν ροδοπέταλο, τσίριξε στον εχθρό:
  - Για τις καλές μου επιτυχίες!
  Η Βικτώρια χρησιμοποίησε επίσης το γεμάτο στήθος της, σαν ώριμα πεπόνια, όταν πυροβολούσε και διόρθωσε:
  - Για την επιτυχία μας!
  Η Σταλενίδα έγνεψε καταφατικά, πέταξε ένα μπούμερανγκ με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, που έκοψε πολλά κεφάλια εν πτήσει, και σημείωσε:
  - Οι επιτυχίες μας θα είναι κολοσσιαίες, πιστεύω!
  Η Βαλεντίνα, η οποία συνέτριψε τους Ταλιμπάν πατώντας το κουμπί ενός αυτόματου πολυβόλου με μια θηλή σε χρώμα φράουλας, σημείωσε:
  - Ο εγωισμός είναι το πρόβλημα!
  Η Steelenida, πυροβολώντας τον εχθρό και ρίχνοντας πάλι δηλητηριώδεις βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, αυτή τη φορά σημείωσε:
  - Ναι, ο εγωισμός είναι κακός!
  Η Βερόνικα πάτησε το κουμπί του φλογοβόλου με τη κόκκινη θηλή της, έκαψε μια ολόκληρη διμοιρία Κινέζων και τσίριξε:
  - Μα αλίμονο - ο εγωισμός δεν εξοντώνεται!
  Η Βικτώρια γάμησε τον εχθρό, με τη βοήθεια μιας γυμνής, στρογγυλής, ροζ φτέρνας και έγραψε στο Twitter:
  Αλλά δεν είμαστε και αδύναμοι! Θα έχουμε νίκη και διακοπές για αιώνες!
  Η Βαλεντίνα, πυροβολώντας τους Μουτζαχεντίν και κουρεύοντάς τους σαν δρεπάνι, το πήρε και επιθετικά εξέδωσε:
  -Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού και του Τσάρου Σβάρογκ!
  Η Σταλενίδα ξαναχτύπησε με την κατακόκκινη θηλή της και παρατήρησε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Βερόνικα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Τι είναι ο κομμουνισμός;
  Η Βικτώρια γρύλισε επιθετικά, έστειλε ένα δώρο θανάτου, μια θηλή στο χρώμα των ώριμων κερασιών και τσίριξε:
  - Ο κομμουνισμός είναι παράδεισος!
  Και τα κορίτσια το πήραν και τραγούδησαν:
  -Θα τους κάνω όλους κομμάτια,
  Αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ευτυχία!
  Η Γκέρντα παλεύει σε ένα κινητό τανκ. Είναι ένα πολύ όμορφο και επιθετικό κορίτσι. Και το τανκ κινείται και φλογίζει. Έχει πολύ μεγάλη, καταστροφική δύναμη.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε με τη βοήθεια των γυμνών δακτύλων των λαξευμένων ποδιών της και κελαηδούσε:
  -Για τη μεγάλη τάξη στον κόσμο!
  Η Σαρλότ χτύπησε επίσης τον εχθρό με την κόκκινη θηλή της, πατώντας το κουμπί με αυτήν και ουρλιάζοντας:
  - Δόξα στην Πατρίδα.
  Και η Χριστίνα το κορίτσι πυροβόλησε, αυτή τη φορά με γυμνό, στρογγυλό, ροζ τακούνι.
  Και εκείνη φώναξε:
  - Για ανώτερο κομμουνισμό!
  Και η Μάγδα χτύπησε τον εχθρό και τραγούδησε:
  - Το μεγαλείο των Γερμανών γνώριζε τον πλανήτη,
  Ο φασισμός νικήθηκε με το ξίφος...
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Ο λαός όλης της χώρας βαδίζει προς τον κομμουνισμό!
  Το τανκ κινήθηκε και έβρεξε τους πάντες με οβίδες και οι σφαίρες έπεφταν βροχή σαν μόλυβδο.
  Η Γκέρντα παρατήρησε έξυπνα, πυροβολώντας ξανά με τη ρουμπινιά θηλή του στήθους της:
  - Η νίκη μας είναι αναπόφευκτη - πιστέψτε με, η ελπίδα δεν θα φύγει!
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και συμφώνησε:
  - Όχι, δεν θα φύγει!
  Το κορίτσι στο τανκ αναστέναξε βαριά...
  Αλλού, σε ενέδρα, η Alice και η Angelica αναζητούν στόχους.
  Η Αλίκη θυμήθηκε πώς κατέληξε στη φυλακή ως κορίτσι. Και εκεί χτυπήθηκε με λαστιχένια ρόπαλα στα γυμνά της τακούνια. Η κοπέλα Αλίκη υπέγραψε τότε την ομολογία. Και πήγε σε μια παιδική, εργατική αποικία. Αλλά δεν έμεινε πολύ εκεί.
  Στην αποικία, τα κορίτσια ξυρίζονταν φαλακρά και αναγκάζονταν να εργάζονται ξυπόλητα ακόμη και σε κρύο καιρό. Και η Άλις ξεσηκώθηκε. Και η Angelica γεννήθηκε στη Σιβηρία, και δεν ήξερε καθόλου παπούτσια, και έτρεξε μέσα από το χιόνι με τα γυμνά τακούνια της, αφήνοντας αποτυπώματα.
  Αυτά τα κορίτσια λοιπόν είναι ξεχωριστά και ανίκητα.
  Η Αλίκη πυροβόλησε, πιέζοντας την κατακόκκινη θηλή της στη σκανδάλη και ουρλιάζοντας, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δόξα στην εποχή των Ρώσων Θεών!
  Και πέταξε μια φονική χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Το οποίο διέλυσε μια μάζα στρατιωτών Ταλιμπάν.
  Η Angelica πυροβόλησε επίσης, και πολύ εύστοχα. Τρύπησε τον εχθρό και ούρλιαξε:
  - Για τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σκέψης!
  Πάτησε ξανά το κουμπί με τη ρουμπινί θηλή της. Χτύπησε τον εχθρό σε ένα θανάσιμο πάθος.
  Και τότε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε το αφανιστικό δώρο του θανάτου και τσίριξε:
  - Για τη μεγάλη Θεά και Μητέρα των Θεών Lada!
  Η Αλίκη πυροβόλησε με μεγάλη ακρίβεια και χτύπησε τον στρατηγό των Ταλιμπάν με ένα ακριβές χτύπημα και κελαηδούσε:
  - Για τον Θεό Svarog!
  Και τότε το κορίτσι πέταξε ξανά το δολοφονικό δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Αυτή είναι η Αλίκη - απλά ένα σούπερ κορίτσι.
  Δούλεψε καλά στην αποικία. Σταμάτησαν ακόμη και να ξυρίζει το κεφάλι της και της επέτρεψαν να μεγαλώσει τα μαλλιά της με χρυσαφί, σγουρά μαλλιά. Και ένα τόσο όμορφο κορίτσι μεγάλωσε σε μια παιδική, εργατική αποικία. Ήταν απλώς μια θεά.
  Και είναι τόσο όμορφο. Και τα γυμνά της πόδια άφηναν τέτοια σαγηνευτικά ίχνη στο χιόνι. Ότι ακόμη και οι φύλακες ασχολούνταν με τον αυνανισμό.
  Αυτή ήταν η Αλίκη...
  Δεν είναι περίεργο, ίσως, ένα τέτοιο όνομα όπως η Αλίκη - προκαλεί ειδικούς συσχετισμούς. Με το οποίο τίποτα δεν συγκρίνεται. Και η Αλίκη - γενικά, η ομορφιά είναι απλά σούπερ και υπερ!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ρίχνουν ξανά μια θανατηφόρα χειροβομβίδα και τους ξεσκίζουν τους πάντες.
  Η Αλίκη τραγούδησε με ένα χαμόγελο.
  Γιατί οι άνθρωποι έχουν κεφάλι
  Δεν γίνεται πιο χαζό...
  Μην κόβετε ξύλα με το κεφάλι σας
  Τα καρφιά δεν σφυρηλατούνται!
  Η Angelica πήρε επίσης και πυροβόλησε, τραβώντας τη σκανδάλη με την κόκκινη θηλή της, σπάζοντας τον εχθρό. Πέταξε ένα ζευγάρι δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Ας είναι άδειο για κάποιους,
  Άλλοι την κοροϊδεύουν...
  Αλλά όλοι φαίνονται για έναν λόγο,
  Δεν θέλει να τη χάσει!
  Και τα δύο κορίτσια, συνεχίζοντας να πυροβολούν στους Μουτζαχεντίν και να στέλνουν δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, άρχισαν να τραγουδούν.
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Μη βιάζεσαι...
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Και ξαφνικά βολευτείτε!
  Τα κορίτσια πυροβόλησαν εναντίον του εχθρού χρησιμοποιώντας τις ρουμπινί θηλές τους και ούρλιαξαν:
  Γράφεις στο τετράδιό σου
  Για κάθε σελίδα...
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου!
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου!
  Και πρέπει να σκοτώσεις τα καθάρματα!
  Και τα κορίτσια πέταξαν τις χειροβομβίδες με τα γυμνά, στρογγυλά τακούνια τους. Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά.
  Και εδώ τσακώνεται και η Νικολέττα. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, είναι απλά σούπερ.
  Η Νικολέττα το πήρε και το τραγούδησε, πατώντας το κουμπί του μπαζούκα με την κατακόκκινη θηλή της και στέλνοντας ένα δώρο καταστροφής.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και πρόσθεσε:
  Στη νίκη των αθάνατων ιδεών του κομμουνισμού,
  Βλέπουμε το μέλλον της χώρας μας...
  Και το κόκκινο πανό, η φωτεινή Πατρίδα,
  Θα είμαστε πάντα απείρως πιστοί!
  Η Νικολέττα μετά από αυτά τα λόγια έδειξε τη γλώσσα της. Και η ρουμπινιά της θηλή ξανά σαν να πυροδοτήθηκε με μεγάλη καταστροφική δύναμη.
  Και η Νικολέτα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα θανατηφόρου δύναμης, διέλυσε μια μάζα Μουτζαχεντίν και ούρλιαξε:
  - Μέσα από τις καταιγίδες έλαμψε για μας ο ήλιος της ελευθερίας,
  Μέσα από καταιγίδες και καταιγίδες περπατήσαμε μαζί...
  Ας γίνουν τα έθνη ένα
  Ας είναι όλες οι χώρες της Γης μαζί!
  Με μεγάλη μανία αγωνίστηκε και η Βιόλα. Πυροβόλησε από το φλογοβόλο, πατώντας το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή της και τραγουδώντας:
  - Δόξα στην Πατρίδα, την ελεύθερη μας,
  Η φιλία των λαών είναι ένα στήριγμα για πάντα,
  Νόμιμη δύναμη, η βούληση του λαού,
  Άλλωστε για την ενότητα ενός απλού ανθρώπου!
  Ο ταυρομάχος πυροβόλησε και τους Μουτζαχεντίν. Για να το κάνει αυτό, χρησιμοποίησε έναν εύκαμπτο σωλήνα από τον οποίο πέταξαν νιφάδες φωτιάς, που κυριολεκτικά έκαψαν τα πάντα μέχρι το έδαφος.
  Το κορίτσι σημάδεψε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού, δόξα στον νέο Λένιν!
  Η Angelina και η Aurora ανέπτυξαν επίσης ένα ισχυρό φλογοβόλο, και το πήραν, το έριξαν με ένα πίδακα φλόγας.
  Και η φωτιά ξεχύθηκε... Έκαψε κυριολεκτικά τους Ταλιμπάν.
  Η Αντζελίνα ξεκούρασε τα γυμνά της πόδια και, πυροβολώντας, κελαηδούσε:
  - Δόξα στην ΕΣΣΔ!
  Και η κοπέλα πάτησε ξανά την κόκκινη θηλή της στο κουμπί του φλογοβόλου. Και φούντωσε ξανά...
  Η Aurora χτύπησε και τους Μουτζαχεντίν. Έκαψε πολλούς στρατιώτες Ταλιμπάν και φώναξε:
  - Για νέα σύνορα!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου. Και πάλι πάτησε το κουμπί με τη ρουμπινιά θηλή του στήθους του. Έπειτα κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δόξα στο ΚΚΣΕ!
  Η Αντζελίνα έκλεισε το μάτι, πέταξε το μπιζέλι του θανάτου με τη γυμνή της φτέρνα και κελαηδούσε:
  - CPSU - SS! CPSU - SS!
  Και πάλι πατάει το κουμπί με τη φραουλένια θηλή του στήθους της.
  Η Άννα και η Όλγα είναι όμορφα κορίτσια μόνο με στενό εσώρουχο.
  Πήραν και σήκωσαν έναν βαρύ εκτοξευτή πυραύλων. Και ακουμπώντας τα γυμνά, πελεκημένα πόδια τους, το πήραν και το κοπανούσαν.
  Η Άννα κελαηδούσε, πατώντας την κόκκινη θηλή της στο κουμπί.
  - Δόξα στους Ρώσους θεούς!
  Και με γυμνά δάχτυλα το κορίτσι πέταξε μια φονική χειροβομβίδα.
  Η Όλγα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εκτόξευσε ένα θανατηφόρο δώρο θανάτου, σκίζοντας κυριολεκτικά τους Μουτζαχεντίν.
  Η Όλγα τραγούδησε:
  - Α, Πούσκιν, είσαι εκκεντρικός, κάνεις λάθος,
  Στη μάχη, δεν σταματήσαμε να χασμουριόμαστε...
  Η σκισμένη δεξαμενή του τανκ καίγεται,
  Διώχνοντας όλο τον κόσμο από τον καναπέ!
  Και η κοπέλα το πήρε και με τα γυμνά της πόδια πέταξε ένα νέο, πολύ θανατηφόρο δώρο αφανισμού.
  Και μετά με μια ρουμπινιά θηλή πάτησε το κουμπί, στέλνοντας ένα επιθετικό δώρο καταστροφής.
  Τότε τα κορίτσια τραγούδησαν σε μια φωνή:
  - Και στον πόλεμο, αλλά στον πόλεμο,
  Τα κορίτσια βλέπουν έναν άντρα στα όνειρά τους!
  Η επιθυμία του να οδηγεί
  Σκίστε το αγόρι!
  Και οι πολεμιστές βρυχήθηκαν:
  - Συντρίψτε τα κορίτσια με τα πόδια των ανδρών,
  Ένας άντρας δεν πρέπει να είναι υπεύθυνος...
  Ένας άνθρωπος, όπως το άλογο, είναι υποχρεωμένος να οργώσει,
  Και το νόημα των κοριτσιών είναι να σκοτώνουν!
  Και πάλι τα κορίτσια με τις κατακόκκινες θηλές στήθους τους θα πατήσουν τα κουμπιά του αφανισμού.
  Ο ίδιος ο διάβολος δεν θα σταθεί απέναντι σε τέτοιες ομορφιές.
  Και οι γλώσσες των κοριτσιών είναι παιχνιδιάρικες. Είναι σαν γλυκές καραμέλες, που γλείφουν παλλόμενες ράβδους νεφρίτη.
  Η Άννα και η Όλγα τραγούδησαν:
  - Θα κάνουμε κομμάτια όλους τους άντρες,
  Θα είναι στη δύναμή μας!
  Εδώ είναι οι ομορφιές των κοριτσιών ninja που παλεύουν.
  Έβγαλαν τα σουτιέν τους και πλέον φοράνε μόνο εσώρουχα.
  Ένα κορίτσι νίντζα με μπλε μαλλιά πήρε και χακάρισε με σπαθιά, κόβοντας τα κεφάλια των Ταλιμπάν.
  Στη συνέχεια, από τις κόκκινες θηλές του στήθους, θα απελευθερώσει κεραυνό στον εχθρό. Τα οποία καίνε πολλούς Μουτζαχεντίν.
  Και μετά με γυμνά δάχτυλα, καθώς ρίχνει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου και τραγουδά:
  - Είμαι ένα άθλιο έντομο - μια σούπερ χελώνα νίντζα! Θα το σκίσω σαν blotter!
  Ένα κορίτσι νίντζα με κίτρινα μαλλιά έκανε επίσης μια τεχνική πεταλούδας με σπαθιά.
  Κόψτε τα κεφάλια πολλών Ταλιμπάν.
  Έπειτα, από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους, έσκασε κεραυνός. Έκαψε ένα ολόκληρο τάγμα και κελαηδούσε:
  - Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έριξε τη θανατηφόρα δύναμη μιας βελόνας με δηλητήριο.
  Εδώ στη μάχη είναι ένα κορίτσι νίντζα με κόκκινα μαλλιά. Τα ξίφη της περιστρέφονται σαν τις λεπίδες ενός ελικοπτέρου. Και κόψτε τους Μουτζαχεντίν χωρίς οίκτο.
  Τα πολεμικά φλογερά πάλσαρ απελευθερώθηκαν από τις ρουμπινί θηλές του στήθους της. Έκαψε πολλούς αντιπάλους.
  Μετά από αυτό, με το γυμνό της τακούνι, πέταξε ένα εκρηκτικό πακέτο με κάρβουνο και έσκισε μερικά τανκς.
  Μετά τραγούδησε:
  Θα φτιάξουμε πόλεις
  Νίντζα κορίτσι για πάντα!
  Αυτό πραγματικά χρειάζονται τα κορίτσια. Έχουν τόση οργή και ενθουσιασμό, και μαχητική διάθεση.
  Ένα κορίτσι νίντζα με άσπρα μαλλιά επίσης κουρεύτηκε με σπαθιά σαν λεπίδες ανεμόμυλου, τους έκοψε τα κεφάλια και τραγούδησε:
  Θα παλέψουμε για την Ιαπωνία
  Μου αρέσει πολύ να φιλιέμαι!
  Και ακτίνες εξολόθρευσης πέταξαν από τις φράουλες θηλές του κοριτσιού. Που στην κυριολεξία μετέτρεψε τους Αφγανούς σε στάχτη.
  Και η πολεμίστρια, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε πολλά μπούμερανγκ ταυτόχρονα, κόβοντας τα κεφάλια των εχθρών, μετά τα οποία τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή των ιαπωνικών θεών!
  Και τα κορίτσια εξολοθρευτή τραγούδησαν αμέσως:
  - Κόκκινες θηλές για κορίτσια, κατακόκκινες θηλές για κορίτσια,
  Ας πεθάνουν όλοι οι άντρες από λαχτάρα!
  Και πάλι ακούγονται εκκωφαντικά γέλια, και φαίνονται τα δόντια της καλλονής.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά!
  Και αγαπούν τη γλώσσα τους γλυκιά δουλειά.
  Εδώ θα το πάρουν και, μόλις φτύσουν, θα ξαπλώσουν αμέσως ένα ολόκληρο τάγμα με μια κούνια.
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου θα βρυχηθούν:
  Δεν φοβόμαστε τις επιθέσεις
  Θα σκοτώσουμε τους κακούς στη σειρά!
  Εδώ στη μάχη και το πλήρωμα της Τζέιν Άρμστρονγκ.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο. Πήρε και πέταξε το σουτιέν της. Και πήρε την κατακόκκινη θηλή του στήθους της και πάτησε το κουμπί.
  Ένα ρεύμα από φλεγόμενη φλόγα πέταξε έξω. Και έκαψε εκατό Μουτζαχεντίν. Εδώ είναι τα κορίτσια - τρομερός ενθουσιασμός.
  Η Τζέιν το πήρε και τραγούδησε:
  - Κόκκινο, κόκκινο αίμα,
  Μια ώρα αργότερα είναι απλώς στεριά
  Μετά από δύο, υπάρχουν λουλούδια και γρασίδι πάνω του,
  Τρία χρόνια μετά, είναι και πάλι ζωντανή!
  Η Γερτρούδη χτύπησε την αντίπαλό της με την κατακόκκινη θηλή της. Έσπασε τον εχθρό και έτριξε:
  - Και ένα αστέρι που λέγεται ήλιος καίει!
  Και μετά από αυτό, η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της πίεζε το πεντάλ με θανατηφόρα δύναμη.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά τέρατα.
  Και έτσι θα το πάρουν και πώς θα τραγουδήσουν:
  - Χαίρε Βρετανία, γαλάζιες θάλασσες,
  Δεν θα γίνουμε ποτέ σκλάβοι!
  Θα το πάρει και η Malanya και θα πατήσει το κουμπί με μια θηλή φράουλας. Και χτύπησε τον εχθρό με μεγάλη θανατηφόρα δύναμη.
  Τότε θα φωνάξει:
  - Για τη Βρετανία και τη βασίλισσά της!
  Η Μόνικα πάτησε το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή της και αντιτάχθηκε:
  - Και πού κάνει η βασίλισσα - οι κύριοι άνθρωποι!
  Και με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, το ξαναπήρε και πυροβόλησε. Αυτό το κορίτσι είναι απλά καταπληκτικό!
  Και το τανκ ορμάει στον εαυτό του και με μεγάλη θανατηφόρα δύναμη. Έχει κορίτσια της πιο επιθετικής παρόρμησης.
  Η Malanya φώναξε:
  - Οι άνθρωποί μας, οι δικοί μας άνθρωποι,
  Είναι γυμνός, γυμνός, γυμνός...
  Γυμνό λαό μας!
  Ο Oleg Rybachenko συνεχίζει να αγωνίζεται με μεγάλη αγριότητα. Και τα ξίφη του αγοριού κόβουν μαλλιά σαν ξυράφια.
  Και το αγόρι, με τα γυμνά δάχτυλα των παιδικών ποδιών, ρίχνει το δώρο της καταστροφής.
  Και τραγουδάει:
  Πολεμάμε τον εχθρό
  Με το όνομα Svarog...
  Δεν θα είμαι ανόητος
  Να γίνεις γιος του Θεού!
  Η Μαργαρίτα σημείωσε επιθετικά, κόβοντας τους Μουτζαχεντίν με τα ξίφη της. Και η κοπέλα πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της λεπτές ξυριστικές λεπίδες και άρχισε να κόβει τους λαιμούς των Αφγανών.
  Τότε το κορίτσι τραγούδησε:
  - Μαργαρίτα - το παράθυρο είναι ανοιχτό!
  Και το πήρε, και έδειξε τη γλώσσα της! Αυτό το κορίτσι είναι απλά ένας σούπερ πολεμιστής!
  Και κανείς δεν θα τη σταματήσει ή θα τη νικήσει.
  Αν βρυχάται, θα βρυχάται.
  Και τα παιδιά των εξολοθρευτών σφύριξαν ομόφωνα και σύννεφα κοράκια άρχισαν να λιποθυμούν, χτυπώντας με γροθιές στα κρανία των στρατιωτών των Ταλιμπάν.
  Αυτά τα παιδιά είναι απλά τέρατα.
  Ο Oleg Rybachenko τραγούδησε:
  - Στον ιερό πόλεμο,
  Η ζωή ενός στρατιώτη δεν αξίζει...
  Για χάρη του πατέρα-βασιλιά,
  Δεν πεθαίνουμε μάταια!
  Η Μαργαρίτα πέταξε πάλι τις βελόνες με το δηλητήριο με τα γυμνά της δάχτυλα και κελαηδούσε:
  -Κερδίζουμε όχι μάταια!
  Και πάλι το κορίτσι κρέμεται... Και αποδείχτηκε εξαιρετικά κουλ και απότομο.
  Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν. Και τα πόδια τους είναι γυμνά, και τόσο ευκίνητα, πιο δροσερά από τους πιθήκους.
  Οι νεαροί πολεμιστές τραγούδησαν με μανία.
  Στην απεραντοσύνη της υπέροχης πατρίδας,
  Μετριάζεται στη μάχη και την εργασία...
  Συνθέσαμε ένα χαρούμενο τραγούδι -
  Ω μεγάλος φίλος και αρχηγός!
  Μετά από αυτό, πάλι το κορίτσι και το αγόρι θα σφυρίξουν από κοινού, και πάλι χιλιάδες ζαλισμένα πουλιά θα πέσουν στα κεφάλια των Αφγανών.
  Αυτά είναι τα κορίτσια - η υψηλότερη τάξη, και το αγόρι δεν είναι χειρότερο ...
  Η Νατάσα κόβει και με σπαθιά. Από τις κατακόκκινες θηλές άρχισαν να βγάζουν αστραπές και ταυτόχρονα να βουίζουν:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Υπερασπιστής της Πατρίδας, στρατιώτης Περούνοφ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των κοριτσίστικων ποδιών, καθώς εκτοξεύεται, προφανώς κάτι εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Η Ζόγια, συντρίβοντας τους Ταλιμπάν με ξέφρενη οργή, άρχισε επίσης να απελευθερώνει δώρα επιθετικού θανάτου από κατακόκκινες θηλές. Και ενώ τραγουδούσε:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Heroes of Russia - συλλέγει τον συναγερμό!
  Και τα γυμνά δάχτυλά της εκτοξεύονται ξανά, ένα πολύ καταστροφικό παρόν καταστροφής.
  Ο Κόκκινος Αυγουστίνος επίσης παλεύει με λύσσα. Στέλνει το ένα δώρο θανάτου μετά το άλλο στον εχθρό. Και από τις ρουμπινί θηλές της έτρεχαν ρεύματα βίαιης ενέργειας.
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και τραγούδησε:
  Οι πολεμιστές του σκότους είναι σίγουρα δυνατοί,
  Το κακό κυβερνά τον κόσμο χωρίς να ξέρει τον αριθμό!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του κοκκινομάλλης πολεμιστή εκτόξευσαν την ασυνήθιστη καταστροφή.
  Η Σβετλάνα έκοψε τους Κινέζους, χωρίς κανέναν οίκτο. Τα τεμάχισε σε κομμάτια. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε αρακά με εκρηκτικά.
  Και μετά από τις θηλές φράουλας, σαν να αλωνίζουν τον εχθρό, με κάτι πολύ θανατηφόρο.
  Ξεσκίζοντας τον εχθρό και τραγουδώντας:
  - Μα εσείς, γιοι του Σατανά,
  Μην πατάτε τη δύναμη του Χριστού!
  Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι που είναι σε θέση να νικήσει κάθε κακό.
  Warriors, πρέπει να πω, ίσως οι ισχυρότεροι στον κόσμο.
  Ο Oleg Rybachenko, κόβοντας τους Μουτζαχεντίν, τραγούδησε:
  Στον κόσμο της ζέστης και της χιονόπτωσης,
  Ο κόσμος είναι και φτωχός και πλούσιος...
  Η ομάδα μας επιτίθεται
  Αντίπαλος κατευθείαν στην κόλαση!
  Η Μαργαρίτα πέταξε ένα κομμάτι αντιύλης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έσκισε μια μάζα από εχθρούς και τσίριξε:
  Και ο αγώνας συνεχίζεται ξανά
  Η υπερπλασματική φωτιά βράζει...
  Και ο Λένιν είναι τόσο νέος
  Χτυπήματα με δοκάρια!
  Μετά από αυτό, η κοπέλα πήρε και έδειξε τη γλώσσα της συγκεκριμένα. Και πρέπει να παραδεχτεί ότι είναι πολύ μεγάλο.
  Τα παιδιά των πολεμιστών είναι πολύ ωραία.
  Η Adala και η Agata τσακώνονται με ένα διθέσιο αυτοκινούμενο όπλο. Συντρίβουν τους εχθρούς, τους ξεσκίζουν.
  Η Adala πατάει το κουμπί του joystick με την κατακόκκινη θηλή του στήθους της, σπάει τη μάζα των κινέζων και τρίζει:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Η Αγκάθα θα χτυπήσει επίσης τον εχθρό, θα τον συντρίψει, θα τον σκίσει σε αιματηρό χάος και θα βροντοφωνάξει:
  - Για τη Ρωσία του Κιέβου!
  Και θα πατήσει επίσης το κουμπί του joystick με τη ρουμπινί θηλή του!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια θα πάρουν και θα τραγουδήσουν:
  - Δίδαξαν μαζί στο σχολείο
  Και να θυμάσαι από καρδιάς...
  Πώς χτυπούσαν οι καμπάνες
  Σχετικά με το Kievan Rus!
  
  Και οι Ορθόδοξοι θυμούνται
  Ποιον δεν ρωτάς...
  Πώς ήταν εκείνες οι ένδοξες μέρες
  Βάπτιση της Ρωσίας!
  Και η Νατάσα και η ομάδα της σήκωσαν.
  Γεια σου Σλάβοι, Γεια σου Σλάβοι
  Μοσχοβίτες και Κιέβοι...
  Να μοιραζόμαστε την Πατρίδα!
  Δεν μπορώ να στείλω έναν άντρα
  Υπολογίστε το δικό σας ως ρείθρο...
  Προτιμώ να τον αγαπήσω!
  Έτσι διασκορπίστηκαν τα κορίτσια και είναι σαφές ότι οι Ταλιμπάν, σίγουρα, δεν μπορούν να αντισταθούν σε τέτοιους ανθρώπους.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 23.
  Ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν συνεχίζει να κουμαντάρει και να δίνει εντολές. Οι προηγμένες μονάδες των σοβιετικών στρατευμάτων έχουν ήδη φτάσει στον Ινδικό Ωκεανό. Την ίδια ώρα, ο στρατός της ΕΣΣΔ πλησιάζει την Τεχεράνη. Και αρχίζει να περιβάλλει την πρωτεύουσα του Ιράν. Και είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Γκορμπατσόφ-Πούτιν πηδούν από χαρά.
  Και έχει όνειρα.
  Ο πόλεμος συνεχίζεται σαν σε μια ατελείωτη διαδρομή.
  Η Νατάσα και η ομάδα της αποφάσισαν να παίξουν σκάκι για να κάνουν ένα διάλειμμα από τις μάχες.
  Η Αυγουστίνα και η Σβετλάνα από τη μια πλευρά και η Νατάσα και η Ζόγια από την άλλη.
  Η γαλαζομάλλα κοπέλα έσπρωξε μπροστά το πιόνι του βασιλιά της. Ο Αυγουστίνος απάντησε επιλέγοντας τη Σικελική Άμυνα.
  Είναι ήδη ένα άλλο παιχνίδι. Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής χρησιμοποίησε την παραλλαγή Dragon όπου ο επίσκοπος του Black καταλαμβάνει μια μεγάλη διαγώνιο και ασκεί πίεση στη θέση του White, του βασιλιά, που κρύβεται στην πλευρά της βασίλισσας.
  Εδώ λαμβάνονται πολύ ενδιαφέρουσες θέσεις. Ο λευκός μπορεί να πιάσει στην επίθεση για το μαύρο πιόνι που προωθείται μπροστά στον επίσκοπο.
  Η Νατάσα και η Αυγουστίνα έπαιξαν γρήγορα στην αρχή. Αλλά μετά άρχισαν να σκέφτονται για πολλή ώρα. Εξεταζόμενες επιλογές. Η Αυγουστίνα θυσίασε ένα αντάλλαγμα για ένα πιόνι. Όμως η επίθεση απέτυχε.
  Στη συνέχεια, όμως, η Νατάσα έκανε ένα μικρό λάθος και μπερδεύοντας ένα κομμάτι για πιόνι. Η θέση της έγινε δύσκολη. Όμως η κοπέλα με τα μπλε μαλλιά υπερασπίστηκε τον εαυτό της πολύ πεισματικά. Το πάρτι κράτησε για όγδοη ώρα. Και μέχρι στιγμής ο Αυγουστίνος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει.
  Τότε το παιχνίδι διεκόπη. Οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν ξανά. Και αυτό, φυσικά, είναι ήδη σοβαρό.
  Τα τανκς βρυχώνται και οι μηχανές βρυχώνται.
  Η Νατάσα πάτησε το κουμπί του μπαζούκα με τη κόκκινη θηλή της και πέταξε μια θανατηφόρα χειροβομβίδα.
  Έσπασε ένα εχθρικό τανκ. Τότε το κορίτσι φώναξε:
  - Δηλώνω επιταγή!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα μεγάλης δολοφονικής δύναμης.
  Η Ζόγια σημείωσε επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια της και πυροβολώντας τον εχθρό με τη βοήθεια μιας θηλής βατόμουρου:
  - Και το ψάθα είναι ακόμα καλύτερο!
  Και το κορίτσι πέταξε ξανά τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, μια βόμβα καταστροφικής δύναμης.
  Και βρυχήθηκε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα σε χτυπήσω!
  Η Αυγουστίνα πυροβόλησε με πολυβόλο τους Μουτζαχεντίν. Έπειτα πήρε τη ρουμπινιά θηλή του στήθους της και πάτησε το κουμπί του εκτοξευτήρα χειροβομβίδων. Έσπασε το αυτοκίνητο του εχθρού και έγραψε στο Twitter:
  - Για την ύψιστη τιμή!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πήρε και πέταξε δώρο θανάτου στον εχθρό με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Σβετλάνα το πήρε και χτυπά τον εχθρό με τη βοήθεια μιας θηλής από φράουλα. Θα σπάσει ένα τανκ του εχθρού και θα ψελλίσει:
  - Δόξα στον κομμουνισμό και στον παράδεισο!
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα θα πάρει με ένα εκρηκτικό πακέτο, θα σβήσει τον καταραμένο εχθρό.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά καταπληκτικά. Έχουν τόσο πολύ αγωνιστικό ενθουσιασμό και κολασμένη δύναμη.
  Ο Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι, μοιάζει περίπου δώδεκα ετών. Ένα πολύ όμορφο παιδί με ανακουφιστικούς μύες, και μόνο με σορτς.
  Ρίχνει μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, μετά την οποία βρυχάται:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Η Μαργαρίτα είναι μια πολύ cool πολεμίστρια. Αν και μοιάζει με κορίτσι περίπου δώδεκα ετών.
  Και αυτή πήρε και πέταξε ένα μπιζέλι με τα δάχτυλα των ποδιών της, ξεσκίζοντας τους γενναίους Μουτζαχεντίν.
  Τότε το κορίτσι τραγούδησε:
  - Για την Πατρίδα χωρίς Στάλιν!
  Μετά από αυτό το πήραν τα αθάνατα παιδιά και σφύριξαν με όλα τα χείλη τους. Και τα κοράκια ζαλίστηκαν και έπεσαν σαν χαλάζι στα κεφάλια των Αφγανών. Και τρύπησε το κρανίο τους.
  Τα κεφάλια έσκασαν σαν καρπούζια όταν τα χτύπησαν τα ράμφη των κορακιών που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους από το σφύριγμα.
  Αυτό έκαναν τα παιδιά...
  Η Anastasia Vedmakova είναι επίσης στη μάχη ... Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πατάνε πολύ περίφημα τα κουμπιά.
  Το κορίτσι, που ήταν μόνο με εσώρουχα, το πήρε και πάτησε το κουμπί του joystick με την κατακόκκινη θηλή της. Χτύπησε ένα τανκ των Ταλιμπάν με έναν πύραυλο και φώναξε:
  - Για τις μεγάλες νίκες της ΕΣΣΔ!
  Η Akulina Orlova τσακώθηκε με ένα μπικίνι. Είναι ένα κορίτσι με μαλλιά που είναι σαν χιόνι, λίγο πασπαλισμένα με χρυσό. Δηλαδή η Μαντάμ είναι πολύ όμορφη.
  Και τώρα τα χαριτωμένα γυμνά της πόδια πατούν το πεντάλ. Και πέφτουν μικρές βόμβες στα κεφάλια των Αφγανών. Και χτύπησαν λίγο πολύ τον εχθρό, σπάζοντας τους πύργους και τις στέγες των αυτοκινούμενων όπλων.
  Η Ακουλίνα το πήρε και τραγούδησε:
  Το κουδούνι θα χτυπήσει στον ουρανό
  Η βροχή θα πέσει καταρρακτώδης...
  Πάω στα παιδικά μου χρόνια
  Καλοκαιρινή βροχή για μένα!
  Και η πολεμίστρια πυροβόλησε ξανά, χρησιμοποιώντας τις ρουμπινί θηλές του γεμάτου πεπόνι στήθους της. Εδώ είναι ένα κορίτσι με τόσο όμορφα μαλλιά, και σαγηνευτικά, μαυρισμένα, χαριτωμένα πόδια.
  Η Mirabela Magnetic αγωνίζεται επίσης με μεγάλο ενθουσιασμό και κολοσσιαία επιθετικότητα.
  Το κορίτσι πυροβόλησε εναντίον του εχθρού με τη βοήθεια μιας θηλής φράουλας. Έσπασε το τανκ των Ταλιμπάν και φώναξε:
  - Δόξα στους Ρώσους θεούς!
  Αυτό το κορίτσι Μιραμπέλα είναι πολύ όμορφο. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πήρε και μετέφερε στον εχθρό ένα δολοφονικό δώρο θανάτου. Και οι Μουτζαχεντίν ήταν πολύ χαζοί.
  Αλλά και η πολεμίστρια Helga θα σφυρίξει τον εχθρό από αέρος. Με αυτόν τον τρόπο, έβαλε την κόκκινη θηλή της σε χρώμα παπαρούνας. Και θανατηφόροι πύραυλοι πέταξαν στον εχθρό.
  Έσπασαν κυριολεκτικά το καταφύγιο σε κομμάτια. Αυτά είναι πραγματικά super class κορίτσια.
  Η κοπέλα πυροβόλησε με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της και έτριξε, βγάζοντας τα δόντια της, σπινθηροβόλησαν σαν μαργαριτάρια.
  Και ο πολεμιστής τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Υπήρχαν πολλές δύσκολες μέρες
  Το κορίτσι είναι σαν αηδόνι...
  Συνοψίζοντας, χωρίς να σκεφτώ τα αποτελέσματα,
  Μην τσακώνεστε παλικάρια μαζί της,
  Μην τσακώνεστε παλικάρια μαζί της,
  Διαφορετικά, θα του κόψει τα κέρατα!
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ πολεμιστές.
  Και τα τέσσερα κορίτσια τραγούδησαν με ενθουσιασμό:
  Μεγάλη Ρωσία - ατελείωτα χωράφια,
  Ας καεί η αγία γη ανάμεσα στα αστέρια...
  Πιστεύω ότι τα συναισθήματα της καρδιάς δεν λιώνουν -
  Θα προστατεύσουμε τα σύνορα από άκρη σε άκρη!
  
  Ας υπάρχει κομμουνισμός στο σπίτι μας,
  Αυτό έδωσε την αφορμή για τον σύντροφο Λένιν...
  Και ο κακός εχθρός του φασισμού καταστρέφεται,
  Στο όνομα των μεγαλύτερων γενεών!
  
  Άλλωστε, η Πατρίδα στις καρδιές μας είναι μία,
  Και στο μέλλον σε πολλούς γαλαξίες...
  Ας είναι η χώρα μου διάσημη για αιώνες
  Πατρίδα δεν είσαι απλώς ένα γλυκό περιτύλιγμα!
  
  Να ανθίσει η Πατρίδα μου
  Θα νικήσουμε τον Τζένγκις Χαν...
  Κερδίζει ανοίγοντας έναν απεριόριστο λογαριασμό-
  Προς δόξα γνωρίζω τον Ρώσο Ιβάν!
  
  Είμαστε κορίτσια πολεμίστριες τόσο δυνατές
  Ότι ο αντίπαλος δεν μπορεί να μας νικήσει...
  Είμαστε οι κόρες του Svarog και γιοι,
  Ικανός να χτυπήσει τον Φύρερ στο πρόσωπο!
  
  Για εμάς Θεά Λάδα πιστεύω
  Που γέννησε πολλούς θεούς...
  Όλοι οι άνθρωποι είναι μια φιλική οικογένεια,
  Που στην καρδιά μου ξέρω τον Ροντ!
  
  Και ο παντοδύναμος Ρώσος Ιησούς,
  Γεννημένος στη μεγάλη Ορθοδοξία...
  Φυσικά, ο ημίουργος δεν είναι καθόλου δειλός,
  Ο Παντοδύναμος έχει εγκατασταθεί ανάμεσα στους ανθρώπους!
  
  Προς δόξαν του Παντοδύναμου Χριστού,
  Θα σηκώσουμε τα κοφτερά ξίφη μας...
  Πολεμήστε τους Μογγόλους μέχρι τέλους
  Για να μην έρθει η ορδή του Batu στη Ρωσία!
  
  Ναι, μαζί μας η άπειρη σε δύναμη Ρόντ,
  Ποιος δημιουργεί το σύμπαν...
  Και απλά μπορούσε να το κάνει
  Τι απλά μας εκπλήσσει τη συνείδηση!
  
  Είμαστε άνθρωποι - αυτός είναι ο χώρος,
  Ικανός να κατακτήσει το σύμπαν...
  Παρόλο που ο Baty τσεκούρι τρύπησε τις ορδές,
  Η Ρωσία με τη δύναμη της Οικογένειας στη μάχη αναλλοίωτη!
  
  Τα κορίτσια αγαπούν πολύ τα ξυπόλητα,
  Βιαστείτε βιαστικά μέσα από τις παγωμένες χιονοστιβάδες...
  Και θα χτυπήσουν τον Μογγόλο με μια γροθιά,
  Να μην τολμήσω να ασχοληθώ με την Πατρίδα!
  
  Πιο όμορφη πατρίδα δεν μπορείς να βρεις
  Παρόλο που επιτίθενται στη Ρωσία με ένα εφιαλτικό κοπάδι ...
  Το κορίτσι δεν είναι πάνω από είκοσι χρονών,
  Έχει ήδη κόψει τους σαμουράι!
  
  Είναι όμορφη και αριστοκρατική
  Το κορίτσι που καταστρέφει τους Μογγόλους αστειευόμενος...
  Αφήστε τον Σατανά να επιτεθεί στη Γη -
  Θα συντρίψουμε τον εχθρό με ατσάλι!
  
  Έτσι κούνησα το γυμνό μου πόδι,
  Και έσπρωξε τη γυμνή της φτέρνα στο πηγούνι...
  Έγινα ένα τόσο κουλ κορίτσι
  Δεν χρειάζεσαι samovolok σε αυτή την περίπτωση!
  
  Τα ξίφη μου τρεμοπαίζουν σαν φτερό,
  Και έκοψαν τον μογγολικό στρατό τόσο περίφημα ...
  Το κουπί μου να είναι γερό,
  Ο εχθρός θα καταστραφεί άγρια!
  
  Ναι, η Ρωσία μας δεν είναι πιο όμορφη,
  Υπέροχο σαν τον ήλιο πάνω από τον πλανήτη...
  Μπορούμε να βρούμε την ευτυχία για τον εαυτό μας,
  Και τραγουδιούνται άθλοι ηρωισμού!
  
  Η Ρωσία είναι μια λαμπερή χώρα,
  Τι έδωσε τον κομμουνισμό στους λαούς...
  Μας χαρίζεται για πάντα από τον Kin,
  Για την Πατρίδα, για την ευτυχία, για την ελευθερία!
  
  Πατρίδα - δοξάζουμε τον Κύριο Χριστό,
  Ας είναι ενωμένα η Μαρία και η Lada...
  Ο σύντροφος Στάλιν αντικατέστησε τον πατέρα του -
  Εμείς οι Ρώσοι είμαστε ανίκητοι στις μάχες!
  
  Οι λαοί του κόσμου αγαπούν τον ρωσικό τρόπο,
  Είμαστε ένα, πιστέψτε οι άνθρωποι με καρδιά...
  Πιστέψτε με, μην μας λυγίζετε με μια γροθιά,
  Σύντομα θα ανοίξουμε την πόρτα στο διάστημα, το ξέρω!
  
  Με γυμνά πόδια θα μπούμε στον Άρη,
  Σύντομα θα κυριαρχήσουμε στην Αφροδίτη με ανδρεία...
  Όλα θα είναι απλώς η υψηλότερη γνωστική τάξη,
  Και ένας άντρας θα γίνει οποιοσδήποτε ήρωας!
  
  Ναι, ο Ιησούς είναι ο Σούπερμαν
  Με τον Svarog, η Ρωσία θα σηκωθεί από τα γόνατα...
  Τα παιδιά δεν θα έχουν προβλήματα,
  Ας δοξάσουμε την Οικογένεια στο άπειρο Όνομα!
  Εδώ είναι μαχόμενοι και αμίμητοι τραγουδιστές.
  Αλλά το πλήρωμα της Elizabeth παλεύει πολύ απελπισμένα.
  Το κορίτσι πυροβόλησε προς τον εχθρό με τη βοήθεια εύστροφων δακτύλων και φώναξε:
  - Δόξα στους Θεούς του Βυζαντίου,
  Τα κορίτσια είναι απλά ξυπόλητα!
  Και κοπανίστηκε ξανά με τη βοήθεια μιας κατακόκκινης θηλής που έλαμπε σαν κάρβουνο. Αυτά είναι τα κορίτσια της υψηλότερης και κολοσσιαίας τάξης.
  Η Αικατερίνα χαστούκισε επίσης την αντίπαλό της με μια θηλή από φράουλα που έμοιαζε με πεπόνι.
  Έπειτα πρόσθεσε με μια γυμνή, στρογγυλή, σκληρυμένη φτέρνα, γογγίζοντας:
  - Δόξα στους Ρώσους θεούς, και ας πεθάνει ο δράκος της βροχής!
  Η Έλενα, πυροβολώντας με μεγάλη ακρίβεια στον εχθρό, χτυπώντας τους Μουτζαχεντίν με τη βοήθεια γυμνών δακτύλων από λαξευμένα πόδια, vyaknula:
  - Για το μεγαλείο του νέου ηγέτη της Ρωσίας, δεν χρειαζόμαστε δράκο της βροχής!
  Και πατήστε ξανά τη ρουμπινιά θηλή στο κουμπί.
  Η Ευφροσύνη συμφώνησε με αυτό, χτυπώντας τον εχθρό και τρίζοντας, κουνώντας τη μακριά γλώσσα της, κελαηδώντας:
  - Θα νικήσουμε τον εχθρό, παρόλο που είναι στην πλειοψηφία,
  Η κοπέλα έχει εκατό ραβδιά στην πλάτη της!
  Και ο πολεμιστής θα χρησιμοποιήσει μια θηλή που αστράφτει σαν μπουμπούκι τριαντάφυλλου. Και τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της θα χρησιμοποιήσουν κολοσσιαία δύναμη καταστροφής.
  Και η μάζα των Ταλιμπάν κατέρρευσε αμέσως.
  Έτσι το τανκ καβαλάει και συντρίβει τα στρατεύματα της μεγάλης και ισχυρής αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στα κορίτσια-πολεμιστές. Κι ας μην είναι σε τανκ, αλλά απλά με το στενό, μαύρο και κόκκινο εσώρουχό τους. Τέτοια κορίτσια είναι πολύ δυνατά και κουλ γεμάτα επιθετικότητα. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών, μάλλον μακριά, χαριτωμένα και κινητά, εφαρμόζουν την επίδραση της κολοσσιαίας καταστροφικής δύναμης στους αντιπάλους.
  Η Αλένκα επίσης αγωνίζεται με μεγάλο πάθος. Η πίεση της και το γυμνό στήθος της με θηλές, σαν μπουμπούκια τουλίπας, μιλούν από μόνα τους. Αυτό είναι το κορίτσι - το πιο απολαυστικό. Και έχει τόση επιχειρησιακή εφευρετικότητα, εκπληκτική, κοσμική δύναμη. Και ίσως όχι μόνο το διάστημα, αλλά και η γη.
  Η Alyonka συνέτριψε τον εχθρό, χρησιμοποιώντας τη θηλή του στήθους της, στο χρώμα του προλεταριακού πανό, και τραγούδησε:
  - Russian Gods - Gods of War!
  Και πέταξε δώρα αφανισμού στον εχθρό από τους Ταλιμπάν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Anyuta επίσης τσακώνεται. Το κορίτσι είναι γεμάτο ενέργεια και ενθουσιασμό. Έχει και τρυφερότητα και δύναμη. Σαν ατσάλι επικαλυμμένο με καουτσούκ. Και έτσι το κορίτσι πήρε και πάτησε την κόκκινη θηλή της στο κουμπί, απελευθερώνοντας ένα πύρινο ρεύμα στους στρατιώτες Ταλιμπάν.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Ένας φίλος μπορεί πάντα να με βοηθήσει,
  Μην χύνετε νερό, όλοι γύρω αστειεύονται ...
  Και μπορούμε να βοηθήσουμε τον επιτιθέμενο,
  Και για εμάς ο Svarog είναι ο καλύτερος φίλος!
  Και το κορίτσι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε μια μπάλα αφανισμού με κολοσσιαίες καταστροφικές δυνάμεις.
  Η κοκκινομάλλα, και πολύ επιθετική, πολεμίστρια Άλλα, πήρε και τσίριξε, βγάζοντας τα κοφτερά της δόντια, λάμποντας σαν διαμάντια:
  - Μα Πασαράν! Η Κίνα δεν θα μας κατακτήσει!
  Και η καλλονή πάτησε τη ρουμπινιά θηλή του στήθους της στο κουμπί του joystick. Και το πήρε και το τσάκισε με μια στροφή.
  Και τότε τα γυμνά δάχτυλά της με τα λαξευμένα πόδια της πήραν και πέταξαν ένα φονικό μπούμερανγκ. Πέταξε και έκοψε πολλά κεφάλια.
  Ο Αλλάχ το πήρε και κελαηδούσε:
  Θα κοιτάξουμε πρώτα τον εχθρό στα μάτια
  Και μετά θα το τηγανίσουμε και θα το φάμε!
  Τότε το κορίτσι πήρε και έδειξε τη γλώσσα της. Και η γλώσσα ενός κοριτσιού με κόκκινο κοστούμι είναι πολύ μακριά και ευκίνητη. Είναι πολύ νόστιμο και μυρωδάτο, καθώς και του αρέσει να γλείφει.
  Ο πολεμιστής είναι σούπερ και τραγούδησε:
  - Δεν υπάρχει παιδική ηλικία σε μια ξέφρενη αυτοκρατορία!
  Ναι, οι γυναίκες χρησιμοποιούν οποιοδήποτε φάρμακο!
  Και τότε η γυμνή φτέρνα της πέταξε μια χειροβομβίδα.
  Η Μαρία επίσης παλεύει με μεγάλη πίεση. Είναι ένα κορίτσι της υψηλότερης κατηγορίας και σειράς.
  Έχει ήδη να παλέψει περισσότερες από μία φορές... Η κοπέλα σημείωσε επίσης μια μικρή ιστορία για μια εναλλακτική ιστορία... Όταν όλα πάνε διαφορετικά, αν και έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με την πραγματικότητα.
  Ο Ναπολέων επέλεξε ένα εναλλακτικό σχέδιο πολέμου με τη Ρωσία. Πήγε στο Κίεβο και νίκησε τα ρωσικά στρατεύματα εκεί. Και δημιούργησε μια μαριονέτα Μικρή Ρωσία. Στη συνέχεια έγινε πόλεμος και η ένταξη της Λευκορωσίας και της Λιθουανίας στο Δουκάτο της Πολωνίας, το οποίο μετονομάστηκε σε βασίλειο. Η Αυστρία έλαβε επίσης κάποιο ουκρανικό έδαφος. Η Ρωσία, έχοντας ηττηθεί, έγινε μικρή δύναμη. Το 1815 ο Ναπολέων ξεκίνησε εκστρατεία κατά της Τουρκίας.
  Νίκησε τους Οθωμανούς και κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη. Η Ελλάδα κέρδισε την ανεξαρτησία, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έγινε μέρος της μεγάλης Ιταλίας, την οποία θα έβαζε στο θρόνο ο γιος του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Η Ρουμανία περιλαμβανόταν στην Αυστρία, γεγονός που έκανε τον αυτοκράτορα να συγγενεύει με τον Ναπολέοντα. Η Βουλγαρία και η Σερβία απέκτησαν ανεξαρτησία, όπως η Αλβανία, αλλά έγιναν υποτελείς της Γαλλίας.
  Και η Ελλάδα είναι υποτελής της επίσημα ανεξάρτητης Μεγάλης Ιταλίας.
  Στην Τουρκία, μάλιστα, μόνο η πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη έμεινε στα Βαλκάνια με ένα μικρό κομμάτι γης.
  Ωστόσο, ο πόλεμος δεν τελείωσε εκεί. Ο Ναπολέων εξαπέλυσε εισβολή στο Μαρόκο και την Αλγερία. Όμως ο βρετανικός στόλος παρενέβη στους Γάλλους. Ο πόλεμος με την Αγγλία συνέχισε. Όμως ο πολυμήχανος Ναπολέων κατάφερε να καταλάβει το Γιβραλτάρ και να νικήσει τους Βρετανούς με τις ανώτερες δυνάμεις του στην ξηρά.
  Μετά από αυτό, οι Γάλλοι απέκλεισαν το στενό και μπόρεσαν να καταλάβουν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική, συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου και του Σουδάν. Κατά τη διάρκεια των μαχών, οι Γάλλοι είχαν τα πρώτα υποβρύχια στον κόσμο. Η Αγγλία άρχισε να φέρει τεράστιες απώλειες.
  Ο Ναπολέων έχει υπό τον έλεγχό του όλη την Ευρώπη και μέρος της Ρωσίας. Και η Βρετανία δεν είναι αντίπαλός της.
  Σταδιακά οι Γάλλοι νίκησαν τους Βρετανούς. Κατασκεύασαν περισσότερα πλοία με πληθυσμό και πόρους πολλαπλάσιους. Στο τέλος, το 1931, ο Ναπολέων αποβιβάστηκε στη Βρετανία και έχοντας αναπτύξει τα στρατεύματά του, κατέλαβε το Λονδίνο.
  Η Βρετανία παραδόθηκε ... Της επιβλήθηκε τεράστιος φόρος τιμής και όλες οι αποικίες έγιναν ξανά γαλλικές.
  Ο Ναπολέων ήταν ήδη πολύ μεγάλος και έστειλε τους στρατηγούς του στη μάχη.
  Η Γαλλία πολέμησε με τις ΗΠΑ και στη Λατινική Αμερική για να διατηρήσει πολλές αποικίες.
  Ο Ναπολέων, έχοντας ζήσει εβδομήντα χρόνια, που δεν είναι και τόσο λίγα για μια μεγάλη ιδιοφυΐα, πέθανε το 1839 σύμφωνα με τα πρότυπα του δέκατου ένατου αιώνα. Ο γιος του Ναπολέων Β', ένας ψηλός ξανθός που δεν έμοιαζε με τον πατέρα του, κληρονόμησε τον θρόνο στα είκοσι οκτώ του. Και φυσικά, συνέχισε τον πόλεμο. Ενώ γενικά στις αποικίες.
  Επιπλέον, ο Ναπολέων Β' είχε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες. Συγκεκριμένα, έκανε δημοψήφισμα και ένωσε τη Γαλλία, την Ιταλία και την Αυστρία σε ένα κράτος.
  Και αυτό επίσης δεν είναι κακό ... Και στην Πρωσία έβαλαν τον συγγενή τους στο θρόνο.
  Και την Κοινοπολιτεία διοικούσε ο νόθος γιος του Ναπολέοντα και ο Πολωνός πάνας της Βαλένθια.
  Τα στρατεύματα του Ναπολέοντα Β' τελείωσαν τελικά τις Ηνωμένες Πολιτείες και κατέλαβαν εξ ολοκλήρου τόσο τη Βόρεια όσο και τη Νότια Αμερική. Στη συνέχεια εισέβαλε η Αφρική. Επεκτάθηκε στην Ινδία και την Κίνα.
  Το 1860 έγινε πόλεμος με τη Ρωσία. Αυτή τη φορά πιάστηκαν η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη. Διεξήχθη δημοψήφισμα και η Ρωσία, μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό, μπήκε στην Κοινοπολιτεία. Και τότε η Κοινοπολιτεία συγχωνεύτηκε με τη Γαλλία. Μετά έγινε πόλεμος στην Κίνα και απόβαση στην Αυστραλία... Ο Ναπολέων Β' κυβέρνησε μέχρι το 1883 μέχρι που πέθανε σε ηλικία εβδομήντα δύο ετών, έχοντας κατακτήσει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο.
  Στον θρόνο ανέβηκε ο εγγονός του Ναπολέων Γ'. Υπό αυτόν τον μονάρχη, οι τελευταίοι πόλεμοι τελείωσαν τελικά με την κατάληψη της Ιαπωνίας, των Φιλιππίνων, άλλων νησιών και εδαφών στην Ασία, καθώς και της Νέας Ζηλανδίας.
  Ο σχηματισμός μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας ολοκληρώθηκε... Ο Ναπολέων ο Τρίτος έγινε ο τελειωτής της ιστορίας των πολέμων.
  Και τώρα η ανθρωπότητα είχε έναν δρόμο προς το διάστημα.
  Το 1917, ο πρώτος άνθρωπος πέταξε στο διάστημα. Και το 1922, πραγματοποιήθηκε μια πτήση στο φεγγάρι. Και το 1930 στον Άρη.
  Η ανθρωπότητα κατέκτησε το διάστημα... Στα τέλη του εικοστού αιώνα, οι ανθρώπινοι οικισμοί ήταν ήδη σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
  Και το 2020 ξεκίνησε η πρώτη διαστρική αποστολή. Αμέσως επτά διαστημόπλοια ξεκίνησαν προς το αστέρι Σείριος, το οποίο περιστράφηκε αρκετούς πλανήτες. Και ένα από αυτά ήταν βιώσιμο.
  Μια νέα εποχή διαστρικής επέκτασης έχει εγκαινιαστεί.
  Και η έκφραση - να πάω στη Μόσχα μέσω Κιέβου, έχει αποκτήσει νέο νόημα.
  Η Μαρία, φυσικά, σκιαγράφησε ένα διήγημα σε ένα τετράδιο. Και τώρα, σαν να πυροβολούσε τον εχθρό με τη βοήθεια μιας κόκκινης θηλής και έσπασε το άρμα του εχθρού.
  Και τραγούδησε:
  - Για διαστημικές νίκες!
  Οι πανίσχυροι Ολυμπιακοί Αγώνες συνέτριψαν τους στρατιώτες των Ταλιμπάν. Και κούρεψε τους εχθρούς.
  Και με τα γυμνά της δάχτυλα λάνσαρε ένα ολόκληρο μάτσο ρόδια.
  Έπειτα πίεσε τη ρουμπινιά της θηλή στον εχθρό και φώναξε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Για τον κομμουνισμό της κοσμικής εξουσίας!
  Η Matrena παλεύει επίσης με μεγάλη απόγνωση, αλλά ταυτόχρονα με επιθετικότητα.
  Και οι φραουλένιες θηλές της πατούν τα κουμπιά του μπαζούκα και εκτοξεύουν έναν καταστροφικό πύραυλο.
  Η Ματρυόνα τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Δεν είμαι άθλιο έντομο, σκίζω τους εχθρούς σαν στυπωτής!
  Η Marusya συνεχίζει να πυροβολεί τον εχθρό, με εκκωφαντική δύναμη και μανία.
  Και πιέζει και ένα κομμάτι κάρβουνο στο στήθος του. Και, επίσης, τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της κάνουν κάτι εξαιρετικά εκμηδενιστικό.
  Η Μαρούσια μουρμούρισε:
  - Για την αγία Ρωσία!
  Τι είδους κορίτσια υπάρχουν - ένα διαστημικό έπος, για τους αστρικούς Βίκινγκς ...
  Το κορίτσι σκιαγράφησε επίσης μια σύντομη ιστορία κατά τη διάρκεια της μάχης, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Ο βασιλιάς Κάρολος ο Δωδέκατος γλίτωσε τον θάνατο κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Νορβηγία, και μάλιστα έχοντας κάνει ειρήνη με τον Μέγα Πέτρο, κατάφερε να κατακτήσει αυτή τη χώρα. Και η Σουηδία μετακινήθηκε λίγο από την ήττα. Το 1740, κατά τη διάρκεια της αντιβασιλείας της Λεοπόλντοβνα, ο Κάρολος ο Δωδέκατος επιτέθηκε ξανά ... Και μπόρεσε, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Μπίρον ανατράπηκε, και το χάος και το χάος στη Ρωσία, πήρε και το Βίμπορ και την Αγία Πετρούπολη.
  Ωστόσο, ο ρωσικός στρατός ανέκαμψε μετά από αρχικές αποτυχίες και κατάφερε να ανακαταλάβει την πρωτεύουσα της Ρωσίας. Η Σουηδία μπόρεσε να κρατήσει μόνο τη Βίμποργκ.
  Όμως η πορεία της ιστορίας έχει αλλάξει κάπως. Ο Ιβάν ο έκτος δεν ανατράπηκε, καθώς το πραξικόπημα απέτυχε. Και κράτησε τον θρόνο του. Ο Κάρολος ο δωδέκατος πέθανε σε ηλικία εβδομήντα ετών το 1752, έχοντας κυβερνήσει για πενήντα πέντε χρόνια. Και η βασιλεία του ήταν η πιο περιπετειώδης στην ιστορία.
  Μετά από μια παύση το 1757, η Ρωσία βρισκόταν σε πόλεμο με την Πρωσία. Αυτή τη φορά, χάρη στο γεγονός ότι ο Ιβάν ο Έκτος, ήδη ενήλικας, βρισκόταν στο θρόνο, ο πόλεμος έληξε με την πλήρη ήττα της Πρωσίας και τη σύλληψη του Φρειδερίκου Β'. Και αυτό αποδείχθηκε ένα τεράστιο επίτευγμα για τη Ρωσία. Στη συνέχεια η Ρωσία προσάρτησε την Πολωνία, πιο συγκεκριμένα την Κοινοπολιτεία, και νίκησε την Τουρκία. Έγιναν δύο πόλεμοι με την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Και το δεύτερο τελείωσε με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και την πλήρη κατάκτηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η τσαρική Ρωσία κέρδισε πολλές νίκες - φτάνοντας στην Ινδία και καταλαμβάνοντας επίσης τη Βόρεια Αφρική. Τότε ο Σουβόροφ κατέλαβε ολόκληρη την Ευρώπη, μαζί με την επαναστατική Γαλλία.
  Μόνο η Βρετανία προσπάθησε να αντισταθεί. Αλλά ο λαμπρός Νέλσον ηττήθηκε από τον πιο λαμπρό και επιτυχημένο Ουσάκοφ. Και ακολούθησε απόβαση με την κατάληψη του Λονδίνου.
  Όλη η Ευρώπη κατακτήθηκε ... Τότε υπήρχε ήδη μια εκστρατεία στην Αφρική τον δέκατο ένατο αιώνα. Πολύ επιτυχημένος και κατακτώντας την Ινδία. Και τότε τα ρωσικά στρατεύματα είχαν ήδη εισβάλει, και κατέλαβαν τον Καναδά και έφτασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Το 1815, σε ηλικία εβδομήντα πέντε ετών, πέθανε ο Ιβάν ο Έκτος - ο μεγαλύτερος. Η βασιλεία του ήταν η μεγαλύτερη από τις περισσότερο ή λιγότερο σημαντικές χώρες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Εβδομήντα πέντε χρόνια στην εξουσία. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να ειπωθεί ότι η θητεία ήταν ονομαστική, λόγω της αντιβασιλείας. Αλλά το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τον Λουδοβίκο ΙΔ'.
  Και ο Ιβάν ο έκτος, που ήταν στην πραγματική ιστορία ένας αποτυχημένος τσάρος που τελείωσε τη ζωή του στη φυλακή, εναλλακτικά έγινε ο μεγαλύτερος κυβερνήτης στην ιστορία του πλανήτη Γη.
  Ο γιος του, Πέτρος ο Τρίτος, έγινε ο νέος βασιλιάς. Αυτός ο μονάρχης συνέχισε την επιθετική πολιτική του πατέρα του. Και ολοκλήρωσε την εξαγορά της Κίνας. Η Ρωσία νίκησε επίσης τις Ηνωμένες Πολιτείες, κατακτώντας αυτό το έδαφος. Και ήδη υπό τον Αλέξανδρο τον Πρώτο, κατακτήθηκε και ο Λατινικός Στρατός με την Ιαπωνία. Και ο Αλέξανδρος Β' ολοκλήρωσε την κατάκτηση των τελευταίων χωρών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας.
  Έτσι, μια παγκόσμια αυτοκρατορία αναδύθηκε ξανά...
  Όλα φαίνονται να είναι καλά, αλλά η αυτοκρατορία έχει αυτοκρατορία και δουλοπαροικία. Και οι βασιλιάδες προσπαθούν να επιβραδύνουν την πρόοδο. Κάτι που όμως είναι αδύνατο. Και το 1953, το πρώτο πρόσωπο σε αυτήν την περίπτωση, ο πρίγκιπας Αλεξέι, πέταξε στο διάστημα.
  Και το 1967 πέταξαν για πρώτη φορά στο φεγγάρι. Και πρέπει να σημειωθεί πολύ δροσερό.
  Δεδομένου ότι η πτήση προς τον Άρη πραγματοποιήθηκε ήδη το 1988. Που είναι ακόμα καλύτερο από ό,τι ήταν στην πραγματική ιστορία...
  Σταδιακά, οι βασιλιάδες άρχισαν να δίνουν περισσότερη προσοχή στο διάστημα. Υπήρχαν πτήσεις προς την Αφροδίτη και όχι μόνο...
  Ο νέος Τσάρος Γεώργιος ο Πρώτος, επίσης το 2020, αποφάσισε για πρώτη φορά στην ιστορία της Ρωσίας να πραγματοποιήσει εκλογές για την Κρατική Δούμα και να θεσπίσει σύνταγμα.
  Ο νέος σχετικά νεαρός μονάρχης σημείωσε μάλιστα μια σειρά από φτερωτούς αφορισμούς.
  Το να σκέφτεσαι σαν τσίρκο απαιτεί σχοινάκι!
  Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα σαν φλάουτο, μόνο που η μουσική είναι πολύ πιο γλυκιά!
  Οι πολιτικοί είναι συχνά αλεπούδες και ποτέ λιοντάρια, γιατί η πολιτικοποίηση δεν είναι βασιλική υπόθεση!
  Ένα παιδί χωρίς μάχη είναι χειρότερο από έναν σκύλο!
  Η ειλικρίνεια είναι μια σπάνια ιδιότητα για τους πολιτικούς, ειδικά όταν μετράνε τις ψήφους!
  Στον παλμό της καρδιάς και των φλεβών, θέλουμε αλλαγή...αλλά όχι γήρανση!
  Η νιότη είναι ανεκτίμητη όπως ο χρυσός, ξεθωριάζει γρηγορότερα με τον καιρό!
  Η νεολαία προωθεί ανακαλύψεις, όπως ένα φρέσκο αεράκι σε ένα πανί!
  Η νεότητα, σε αντίθεση με το κρασί, χάνει αξία με τα χρόνια, αλλά αποκτά δύναμη!
  Τα ρομπότ στις φαντασιώσεις γεννήθηκαν από την ανθρώπινη τεμπελιά, αλλά ενσαρκώθηκαν από την υπεράνθρωπη επιμέλεια!
  Όσο περισσότεροι διοικητές, τόσο λιγότερη τάξη, τόσο λιγότερη τάξη, τόσο περισσότερες απώλειες!
  Η παιδική ηλικία είναι σαν τα χρήματα κατά τη διάρκεια του πληθωρισμού, όσο πιο πολύτιμα, τόσο πιο γρήγορα τα αποχωρίζεσαι!
  Δρυς στρατηγοί, παράγετε ξύλινα φέρετρα!
  Το στρατηγό είναι σαν βαρέλι, ειδικά άδειο!
  Όταν οι στρατηγοί είναι βελανιδιές, η πυκνή άγνοια ανθεί!
  Μυαλό και φαντασία, όπως ο άντρας και η γυναίκα, μόνο ο μήνας του μέλιτος είναι πραγματικά γλυκός όταν η υποστηρικτική πεθερά της πραγματικότητας!
  Ο αριθμός των παραγγελιών δεν είναι πάντα ανάλογος της ανδρείας, αλλά αντανακλά πάντα την εύνοια του ανώτερου!
  Το λάδι είναι πράγματι μαύρος χρυσός, δηλητηριάζει τη φύση, μαυρίζει καρδιές, θολώνει το μυαλό!
  Το λάδι είναι σαν το μαύρο αίμα του διαβόλου - δηλητηριάζει και τη σάρκα και την ψυχή!
  Το μυαλό είναι σωτήριο σε έξυπνα χέρια, και κλαμπ του χασάπη στα πόδια ενός ηλίθιου!
  Είναι πιο εύκολο να φτιάξεις έναν χιονάνθρωπο στο στόμα ενός ηφαιστείου που εκρήγνυται από το να βρεις μια ανακάλυψη που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικούς σκοπούς!
  Το άνοιγμα για πόλεμο ισοδυναμεί με το κλείσιμο πολλών θυρών ειρηνικής ζωής!
  Αν θέλετε να αποφύγετε έναν καυγά - αντλήστε τους μυς σας, εάν θέλετε να αποφύγετε έναν πόλεμο - δημιουργήστε έναν στρατό!
  Η διπλωματία ελαφρύνεται από το βάρος των στρατιωτικών δαπανών, οι διαπραγματεύσεις είναι βαριές γροθιές!
  Μην υπόσχεσαι το φεγγάρι από τον ουρανό, θα πρέπει να ουρλιάζεις σαν σκύλος όταν οι άνθρωποι έρχονται να κάνουν απαίτηση!
  Οι καρδιές απαιτούν εκδίκηση, αλλά τίποτα δεν είναι πιο πονηρό και κακό από την ανθρώπινη καρδιά - οπότε αφήστε το μυαλό να δώσει συγχώρεση!
  Για να έχουμε σοδειά, είναι απαραίτητο να φυτεύουμε παράσιτα όλο το χρόνο!
  Φυτεύοντας μια τεμπέλα μια φορά, μπορείτε να έχετε σοδειά όλο το χρόνο!
  Η κόκκινη ομιλία μπορεί να ασπρίσει μια μαύρη φήμη, αλλά δεν θα κοσμεί τη ζωή ενός άχρωμου!
  Τα θαύματα της επιστήμης, στερούμαστε την πλήξη, τα θαύματα της προόδου είναι πολύ ενδιαφέροντα!
  Το κύριο θαύμα της επιστήμης δεν χτυπά, αλλά ανταμείβει!
  Η επιστήμη δεν είναι λύκος, αλλά φεύγει από το δάσος, αν δεν υπάρχει επιστημονική ευθύνη βοσκός προβάτων!
  Η αρχή δεν πρέπει να είναι ζωηρή, θα επιβραδύνεις μέχρι ένα ραντεβού, αλλά η βραδύτητα στην αρχή θα παγώσει το τέλος!
  Η αρχή είναι σαν το άνοιγμα σε ένα παιχνίδι, θα πρέπει να εξελιχθείς πιο γρήγορα, αλλά μην κινείσαι χωρίς να σκέφτεσαι τα πιόνια!
  Ο ιδανικός πολιτικός είναι σαν το άλογο στη δουλειά, αλλά όχι ο γάιδαρος στα συμβούλια!
  Η αγάπη είναι φυσικά ένα υπέροχο συναίσθημα, μόνο όταν δεν ισχύει για το αλκοόλ!
  Πολλοί μάγειρες χαλάνε το χυλό ρίχνοντας πηγμένο γάλα στη ζύμη!
  Ο πολιτικός είναι καλλιτέχνης, μόνο που δεν λερώνει τον καμβά, αλλά τον εαυτό του!
  Οι βασιλιάδες μπορούν να κάνουν τα πάντα, αλλά οι μονάρχες δεν θέλουν σχεδόν τίποτα για τους ανθρώπους!
  Μόνο ο βασιλιάς που υπερασπίζεται τον λαό!
  Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα στον κόσμο πέρα από τον έλεγχο του Δημιουργού: τα ανθρώπινα συναισθήματα και η ανθρώπινη βλακεία, ειδικά όταν αισθάνομαι έξυπνοι άνθρωποι!
  Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος, σημασία έχει ποιος είναι ο βασιλιάς στο κεφάλι σου!
  Πόλεμος, δεν υπάρχει χώρος για προβληματισμό, η εποχή του θανάτου και της τρέλας!
  Μόνο όσοι έχουν μυαλό πέρα από τη λογική τρελαίνονται!
  Το αυτοκίνητο δεν είναι απλώς ένα μέσο μεταφοράς, αλλά μια πολυτέλεια που μόνο οι ανόητοι τσιγκουνεύονται!
  Το πιο σπάταλο είδος οικονομίας, για να τσιγκουνευτείς το κύρος!
  Άλλοτε χάναμε, άλλοτε πεθαίναμε, αλλά οι Ρώσοι δεν γονάτισαν ποτέ!
  Η ικανότητα αντικαθιστά την ποσότητα, αλλά η ποσότητα μπορεί μόνο να παραποιήσει ψευδώς την ικανότητα!
  - Σε σώμα υγιές, και το πνεύμα της άμπαλας -και η αδυναμία της σάρκας- η ψυχή έσβησε!
  Το αίμα λάμπει σαν χρυσός, αλλά οι μεταλλικές ψυχές σκουριάζουν από αυτό!
  Ακόμη και ο χρυσός σκουριάζει αν δεν πεταχτεί μια καρδιά από αυτό!
  Τα βασανιστήρια δεν είναι ψυχαγωγία, αλλά σκληρή δουλειά από τον τομέα των υπηρεσιών, όπου ο οίκτος για τον πελάτη είναι μοιραίος για εσάς!
  Η ψυχή του πλούσιου είναι πατριωτική, όχι παραπάνω από αυτή του χρυσού, όπου την παίρνουν και την κολλάνε!
  Ο χρυσός είναι κίτρινος σαν το χρώμα της προδοσίας, απαλό σαν τη θέληση ενός καιροσκόπου, βαρύ σαν τη συνείδηση ενός προδότη!
  Ο πόνος είναι σαν πεθερά, εμμονικός, άσχημος, θέλω να τον ξεφορτωθώ, αλλά ... χωρίς αυτόν δεν θα παντρευτείς με νίκη!
  Όταν ο εχθρός δεν παραδίδεται, τον καταστρέφουν, και όταν δεν παραδίδεται, η ευρηματικότητα φέρνει τη νίκη!
  Δεν πειράζει αν πεθάνουν τα θηλυκά του εχθρού, είναι χαμός αν τα αρσενικά μας έχουν στραβώσει το μυαλό τους!
  Είναι εύκολο στη μάχη όταν η μάθηση δεν είναι μαρτύριο, αλλά χρήσιμη ψυχαγωγία!
  Ακόμα και στα λόγια του Χριστού, οι υπηρέτες του αναζητούν κάτι που να εξυπηρετεί την άθεη αυθαιρεσία!
  Μια μεγάλη ντουλάπα θα πέσει θορυβωδώς, και η δυνατή δόξα πάει σε αυτόν που την γκρέμισε!
  Όταν η μάσκα είναι δεξιοτεχνική, δεν χρειαζόμαστε δικαιολογία!
  Πιο συχνά ρέουν κόκκινα ποτάμια λόγω κόκκινων ομιλιών και μαύρων πράξεων!
  - Όποιος είναι προορισμένος να μαχαιρωθεί, να μην τρέμει στο σκοινί!
  Όπως πάντα, αποδείχθηκε, αλλά δεν ήθελαν!
  Ο θάνατος αξίζει ένα καλύτερο μερίδιο από τη ζωή, γιατί η διάρκειά του αφήνει ασύγκριτα περισσότερα κομμάτια για να διαλέξετε! -
  Εγγυήσεις δίνουν εγγυημένα έκλεψαν!
  Ένα χρυσό νόμισμα είναι μαλακό, αλλά πιο θανατηφόρο από μια σφαίρα, χτυπά ακριβώς στην καρδιά και βγάζει τον εγκέφαλο!
  Η τεχνολογία είναι ο θεός του πολέμου - και ο σαμποτέρ της είναι άθεος!
  Ο Θεός δημιούργησε το σύμπαν σε έξι ημέρες, και ο άνθρωπος πληρώνει για όλη την αιωνιότητα για μια στιγμή ανθρωπογενής αδυναμία!
  Μπήκαν στο μαλλί, αλλά δεν επέστρεψαν με τελεφερίκ!
  Τρέξτε, αλλά μην τρέξετε μακριά, πυροβολήστε, αλλά μην πυροβολήσετε, χτυπήστε, αλλά μην αντεπιτεθείτε, και το πιο σημαντικό, πιείτε, αλλά μην μεθύσετε!
  Κανείς δεν χρειάζεται τα αυτιά ενός νεκρού γαϊδάρου, αλλά το άκουσμα μιας ζωντανής αλεπούς είναι ένα δώρο για όσους δεν χρειάζονται γαϊδούρια για να πετύχουν τον στόχο τους!
  Παπουτσώστε το μυαλό σας, θα μείνετε για πάντα αλήτης!
  Ο πόλεμος είναι αέρας για τους πνεύμονες, αλλά μόνο αναμεμειγμένος με δυαδικό αέριο!
  Αν ο εχθρός δεν θέλει να τα παρατήσει και δεν ξέρει να χάνει, θα τον αναγκάσουμε να τα παρατήσει και θα τον απογαλακτίσουμε για να κερδίσει!
  Οι κακοί λατρεύουν τη μαύρη μαγεία, οι καλοί κακοί το λευκό!
  Το να σκοτώσεις σε έναν πόλεμο είναι δύσκολο στη διαδικασία, αηδιαστικό στην αντίληψη, αλλά τι υπέροχο τελικά! Ο πόλεμος λοιπόν φέρνει υγεία στην ψυχή, σκλήρυνση στο σώμα και καθαρισμό του πορτοφολιού!
  Μερικές φορές ο πόλεμος γεμίζει τα πορτοφόλια πολύ, και σε ευθεία αναλογία με την πληρότητα του χυμένου αίματος και το κενό της διεφθαρμένης καρδιάς!
  Το καθήκον προς την Πατρίδα είναι κόκκινο με καταβολή ανιδιοτελούς αφοσίωσης!
  Ο πόλεμος είναι μια δοκιμασία για τους έξυπνους, ο μετριασμός για τους δυνατούς, η διασκέδαση για τους ανόητους! -
  Το να είσαι γελοίος δεν είναι διασκεδαστικό, το να κάνεις τους άλλους να κλαίνε δεν είναι βαρετό!
  Ο καλός χάρακας είναι σαν το ζαχαρούχο μέλι, πρώτα το γλείφουν μετά το φτύνουν!
  Και ο κακός ηγεμόνας, σαν αψιθιά, πρώτα θα τον φτύσουν, και μετά θα τον ποδοπατήσουν!
  Ναι, ο χρυσός είναι μαλακός, αλλά μια αδιαπέραστη ασπίδα σφυρηλατείται εύκολα!
  Η ποιότητα ξεπερνά πάντα την ποσότητα - ακόμα και ένας ωκεανός από χυλό κριθαριού δεν είναι εμπόδιο για ένα τσεκούρι!
  Το κακό είναι γεμάτο δύναμη όταν το καλό αποδυναμώνεται από τον φόβο!
  Ένα αστείο είναι καλό για το μέρος, ένα κουτάλι για δείπνο και βοήθεια για προβλήματα!
  Μπορεί να είστε τυχεροί μία ή δύο φορές - χωρίς επιδεξιότητα, η τύχη φεύγει!
  Ποιος δεν είναι ο Λέων Τολστόι, αυτός ο λογοτεχνικός αλήτης!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ? 24.
  Και στη Ρωσία, μετά τον θάνατο του Βλαντιμίρ Πούτιν την 1η Νοεμβρίου 2022, φυσικά, υπήρξαν αλλαγές. Ο θάνατος του δικτάτορα, όπως πάντα, αποδείχτηκε χαρά και σοκ για το περιβάλλον. Πρώτα απ 'όλα, ο Mikhail Mishustin ήταν ενθουσιασμένος, ο οποίος, σύμφωνα με το σύνταγμα, έγινε ο ενεργός πρόεδρος της Ρωσίας. Στην πραγματικότητα, είναι τώρα πραγματικά ο νέος βασιλιάς.
  Ειδικά όχι η ευτυχία, αλλά η ατυχία βοήθησε: Ο Σεργκέι Σόιγκου έχασε τη δημοτικότητά του λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και τώρα δεν μπορούσε να διεκδικήσει τον ρόλο του εθνικού ηγέτη και προέδρου. Και ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ έχασε τη δημοτικότητά του ακόμη νωρίτερα. Εδώ λοιπόν ο Mikhail Mishustin έχει ήδη όλα τα ατού στα χέρια του. Επιπλέον, ταιριάζει και στους ολιγάρχες και στην οικονομική πτέρυγα και στη Δύση και στα σώματα ασφαλείας.
  Άρα δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς. Τι γίνεται με τις προεδρικές εκλογές; Είναι τόσο επίσημο. Επιπλέον, ο Ζιρινόφσκι πέθανε και οι κομμουνιστές δεν έχουν ισχυρούς ηγέτες.
  Ο Gennady Zyuganov είναι απλώς μια χελώνα Tortilla, η οποία εξακολουθεί να κινεί τα βατραχοπέδιλά της.
  Ο Γκρούντιν πιθανότατα δεν θα έχει δικαίωμα ψήφου.
  Ο Ναβάλνι είναι σοβαρός αντίπαλος, είναι στη φυλακή. Και η Ksenia Sobchak δεν είναι καθόλου σοβαρή.
  Άρα οι προεδρικές εκλογές είναι ψευδοανταγωνιστικές. Και δεν χρειάζεται να τους φοβάστε. Αν και, φυσικά, ο ίδιος ο Mikhail Mishustin δεν είναι σούπερ σταρ. Και φαλακρός, και χοντρός, και ο πατέρας είναι Εβραίος, και η κατάσταση στην οικονομία είναι δύσκολη. Και φυσικά, η γενική πτώση της δημοτικότητας των αρχών. Αλλά και οι κομμουνιστές, κηλιδώθηκαν με συνενοχή στον πόλεμο. Και η θέση τους - οι εξάδες των αρχών αποδείχθηκαν χαμένες. Πρόσθεσα μερικά σε βάρος του αντιπολεμικού εκλογικού σώματος του Yabloko και του Παρνασσού. Ο Μιχαήλ Καστιάνοφ θα μπορούσε να είναι ένα σκοτεινό άλογο. Επιπλέον, οι εποχές του Μιχαήλ Καστιάνοφ θυμήθηκαν πολλοί απλοί άνθρωποι και ολιγάρχες με νοσταλγία.
  Δηλαδή, άλλοι κανόνες θα μπορούσαν να αρχίσουν να παίζουν. Πολλοί δεν είναι πλέον κατά της επιστροφής στον σοσιαλισμό.
  Και ο ίδιος ο Mishustin είναι σαν ένα αμυδρό αστέρι σε έναν μαύρο ουρανό.
  Λοιπόν, ο Μιχαήλ Καστιάνοφ μπορεί να μην έχει εγγραφεί. Όπως και άλλοι σοβαροί υποψήφιοι.
  Ο Μισούστιν έχει γήπεδα τσέπης στα χέρια του και η CEC θα κόψει οποιονδήποτε.
  Ωστόσο, είναι αδύνατο χωρίς πολύ κόσμο. Διαφορετικά, η Δύση δεν θα αναγνωρίσει εκλογές.
  Ο Μιχαήλ Μισούστιν, με το πρώτο του βήμα, ανέστειλε τις εχθροπραξίες στην Ουκρανία και πρότεινε μια νέα μορφή διαπραγματεύσεων.
  Στη Δύση έτυχε θετικής υποδοχής. Για να μην αναστατωθούν όμως οι δυνάμεις ασφαλείας, ο Μιχαήλ Μισούστιν πήρε και βράβευσε τον Σόιγκου για τη "μεγάλη νίκη" με τον βαθμό του στρατάρχη. Και επίσης το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας. Παρεμπιπτόντως, ένας αριθμός στρατηγών και αξιωματικών.
  Ήταν μια πραγματική αστερία. Οι ίδιοι οι στρατιωτικοί είχαν ήδη βαρεθεί τόσο με μάχες όσο και με απώλειες και δεν διαμαρτυρήθηκαν για το τέλος του πολέμου.
  Και στην κοινωνία εντάθηκε το αντιπολεμικό αίσθημα. Ναι, και τα ΜΜΕ άρχισαν να δουλεύουν ξανά, σε διαφορετική κατεύθυνση. Ο Mikhail Mishustin άρχισε να κερδίζει πόντους για τον εαυτό του ως ειρηνοποιός. Και αυτή η κίνηση ήταν σοβαρή. Επιπλέον, τόσο η ελίτ όσο και οι ολιγάρχες ήθελαν το τέλος του πολέμου και την αντιπαράθεση με τη Δύση.
  Λοιπόν, οι κομμουνιστές γκρίνιαξαν λίγο και η υπόλοιπη αντιπολίτευση υποστήριξε τον δρόμο προς την ειρήνη.
  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θάφτηκε με τα υψηλότερα πρότυπα σε ένα επιχρυσωμένο φέρετρο. Έριξαν ακόμη και κανόνια. Με σεβασμό, φυσικά. Και αποφάσισαν μάλιστα να ταριχεύσουν το πτώμα, οπότε να χτίσουν ένα μαυσωλείο. Αλλά γενικά, υπήρχε μια κάποια ψυχραιμία στον εξωτερικό σεβασμό για τον νεκρό δικτάτορα. Ο κόσμος δεν θρήνησε πολύ, η διάθεση της ελίτ είναι μάλλον χαρούμενη.
  Ο Λουκασένκο ήρθε στην κηδεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, προφανώς για ένα φυλλάδιο. Τον υποδέχτηκαν ψυχρά. Ο Μιχαήλ Μισούστιν ένιωσε κάποια ζήλια απέναντι στον Λευκορώσο δικτάτορα. Ο οποίος πολέμησε πολύ, απείλησε, αλλά δεν μπήκε στον πόλεμο με την Ουκρανία.
  Ο Μάικλ δεν του μίλησε καν. Και έσφιξε ψυχρά τα χέρια χωρίς αγκαλιά.
  Γενικά, η διάθεση στον κόσμο είναι διαφορετική. Φυσικά ευτυχώς που ο δικτάτορας και ο επιτιθέμενος πέθανε. Πώς θα είναι όμως ο Mikhail Mishustin; Θα γίνει καλύτερα, θα σταματήσει τον πόλεμο; Και θα υπάρξουν ξανά κανονικές σχέσεις με το πολιτισμένο μέρος του κόσμου.
  Οι επικεφαλής της ΚΑΚ συγκεντρώθηκαν για την κηδεία του Πούτιν. Καθώς και ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Κανείς όμως δεν ήρθε από τη Δύση, εκτός από τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας. Ήταν φανερό, ωστόσο, ότι ακόμη και οι Κινέζοι είναι ευχαριστημένοι με τις αλλαγές. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν πολύ επικίνδυνος για τον κόσμο, απειλώντας να ξεσπάσει σε πυρηνικό πόλεμο. Και κανείς δεν το χρειάζεται.
  Πολλοί δημοσιογράφοι και σταρ της ποπ ήταν υπέρ της αλλαγής.
  Όλοι ήθελαν να τελειώσει η τρέλα. Ο Πατριάρχης Κύριλλος έθαψε προσωπικά τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Προφανώς, ανησυχούσε για το πώς θα συμπεριφερόταν ο διάδοχος. Που είναι μάλλον ψυχρό απέναντι στην Ορθοδοξία. Ναι, και μισός Εβραίος.
  Ωστόσο, ο Μιχαήλ Μισούστιν συναντήθηκε με τον πατριάρχη μετά την κηδεία. Δήλωσε ότι δεν θα υπάρξουν θεμελιώδεις αλλαγές σε σχέση με την εκκλησία και το κράτος.
  Ωστόσο, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί γρήγορα μια συνάντηση με τον Πάπα στη Μόσχα και οι αδελφές εκκλησίες να συμφιλιωθούν.
  Λοιπόν, ίσως κάποιες μικρές μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν ακόμη. Για παράδειγμα, για να ακυρώσετε τη χριστουγεννιάτικη ανάρτηση και να απαλύνετε το Πάσχα.
  Ίσως σε αυτή την περίπτωση η Ορθοδοξία γίνει πιο προσιτή και δημοφιλής.
  Ναι, και το ξύρισμα των γενειάδων των παπάδων και το κούρεμα των μαλλιών δεν βλάπτει. Και μοιάζουν με άγριοι.
  Ο Πατριάρχης Κύριλλος σημείωσε ότι εδώ χρειάζεται μια προσεκτική προσέγγιση. Αλλά είναι καιρός να ακυρώσετε τη Νηστεία της Γέννησης - είναι το λιγότερο που παρατηρείται και τρομάζει μόνο το ποίμνιο. Λοιπόν, οι άνθρωποι πρέπει να έχουν περισσότερη ελευθερία εντός της θρησκείας, έχουν ήδη κουραστεί από τους περιορισμούς.
  Σχετικά με τις αναρτήσεις, τότε φυσικά για την Ορθοδοξία μόνο μείον αυτές τις αναρτήσεις. Έπειτα ήταν το ερώτημα των Προτεσταντών.
  Ο Mikhail Mishustin σημείωσε: Οι Προτεστάντες είναι επίσης Χριστιανοί και πρέπει να είστε φίλοι μαζί τους, αλλά γενικά υπάρχει λιγότερος φανατισμός και περισσότερο φιλελευθερισμός. Και θα δούμε.
  Μία από τις πρώτες αποφάσεις ήταν να επανεξεταστεί η υπόθεση για την απαγόρευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά.
  Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά φυσιολογικοί τύποι που δεν διδάσκουν τίποτα κακό. Ότι πρέπει να ζεις σύμφωνα με το ευαγγέλιο. Και υπάρχει μόνο ένας Θεός! Και ότι στη Βίβλο ο Θεός δεν είναι μόνος; Ο ίδιος ο Ιησούς είπε: γιατί με λες καλό; Υπάρχει μόνο ένας Θεός στον παράδεισο!
  Οι ιερείς δεν μπορούν να το εξηγήσουν λίγο πολύ ικανοποιητικά.
  Ο Μιχαήλ Μισούστιν, μέσω του Συμβουλίου των Ομοσπονδιών, ξεκίνησε νέες εκλογές. Και το σύνθημά του ήταν απλό: Ελευθερία, Πλούτος, Σταθερότητα.
  Και στις προεδρικές εκλογές υποσχέθηκαν μεγαλύτερη ελευθερία. Συγκεκριμένα, ο Μαξίμ Γκάλκιν επέστρεψε και σημείωσε τον θρίαμβο της αντιπολίτευσης.
  Και τι προηγήθηκε αυτού;
  Ο ασκών καθήκοντα προέδρου έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, περιμέναμε... Αλλά είναι πολύ νωρίς για να χαλαρώσουμε! Ο τσάρος πάντα βασίλευε στη Ρωσία. Και δεν εξαρτιόταν πάντα από τυπικές εξουσίες!
  Ο Μεντβέντεφ σημείωσε:
  - Θα χρειαστεί να διατηρήσουμε και μάλιστα να αυξήσουμε τη στρατιωτική μας ισχύ, αλλά ταυτόχρονα να είμαστε μαζί με τη Δύση!
  Ο Σόιγκου γκρίνιαξε:
  - Εξωπραγματικό!
  Ο Μισούστιν απάντησε:
  - Αντίθετα, είναι αληθινό! Θα είμαστε δυνατοί να συγκρατήσουμε την Κίνα! Διαφορετικά, θα γίνουμε αποικία της Ουράνιας Αυτοκρατορίας! Και θα έρθει η ώρα σε ολόκληρο τον κόσμο θα υπάρχει μια ενιαία δύναμη, και σε αυτό έρχεται η σωτηρία της ανθρωπότητας!
  Ο Σόιγκου παρατήρησε:
  - Ο Πούτιν πρέπει να τιμηθεί στην κηδεία! Και καλέστε δρόμους στις πόλεις μετά από αυτόν, χτίστε μνημεία και ίσως δώσετε σε κάποια πόλη το επίθετό του!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος είπε:
  - Θα κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει ... Είναι ξεκάθαρο ότι ο νεκρός πρέπει να υψωθεί. Αλλά δεν έχουμε σοβιετική εποχή, και πρέπει να ξέρετε πότε να σταματήσετε!
  Ο Σόιγκου έγνεψε καταφατικά.
  - Ο Πούτιν πρέπει να ταφεί σε ένα χρυσό φέρετρο. Και τα διαμάντια είναι υπερβολικά!
  Ο Γενικός Εισαγγελέας πρότεινε:
  - Ή μήπως θα ταριχέψουμε τον Πούτιν στο μαυσωλείο αντί για τον Λένιν;
  Ο Μισούστιν κούνησε το κεφάλι του.
  - Θα κάνουμε μαυσωλείο στον Πούτιν, αλλά στην Αγία Πετρούπολη! Και θα είναι τρεις φορές περισσότερο από τον Λένιν!
  Και αυτό προκάλεσε μεγάλο χειροκρότημα από το περιβάλλον του δικτάτορα. Ή πρώην δικτάτορας!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος ανακοίνωσε:
  - Υπεύθυνος για την κηδεία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν, διορίζω τον Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ! Και εκδίδω το πρώτο μου διάταγμα. Και επίσης για τη μεταθανάτια απονομή του τίτλου του Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και Στρατάρχη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον Βλαντιμίρ Πούτιν! Προετοιμάστε επίσης διατάγματα για την κατασκευή ενός μαυσωλείου για τον Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη και την καθιέρωση δεκαήμερου πένθους. Και επομένως να είστε!
  Και η ακολουθία φώναξε επιθετικά:
  - Δόξα στη Ρωσία! Και μεταθανάτια δόξα στον Πούτιν!
  Ο Mishustin πρόσθεσε:
  - Και προκηρύσσω επίσης διαγωνισμό για ένα μνημείο του Πούτιν. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, θα έπρεπε να είναι το μεγαλύτερο μνημείο, ή μάλλον ένα άγαλμα στον κόσμο.
  Ο Ματβιένκο έγνεψε επιδοκιμαστικά:
  - Καλή ιδέα!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος πρόσθεσε:
  - Και ο Γέλτσιν να φτιάξει κι ένα άγαλμα. Προτείνω να βρούμε ένα μέρος κοντά στη Μόσχα, ώστε να υπάρχει μια ολόκληρη διαδρομή για μνημεία των προέδρων της Ρωσίας. Και για τους μελλοντικούς κυβερνώντες!
  Ο Σόιγκου γέλασε.
  - Θέλεις να κάνεις ένα μνημείο στον εαυτό σου Μίσα;
  Ο Μισούστιν παρατήρησε:
  - Εμείς οι πρόεδροι μοιάζουμε με φαραώ! Ας φτιάξουμε τα δικά μας μαυσωλεία!
  Ο υπουργός Άμυνας υπενθύμισε:
  - Και τι γίνεται με τον βαθμό του στρατάρχη και το διαμαντένιο αστέρι της νίκης;
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος συμφώνησε:
  - Και ετοιμάστε ένα διάταγμα για τον Σόιγκου ... Και αφήστε τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ να λάβει το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας. Και μετά τόσα χρόνια στην εξουσία, και χωρίς εντολές!
  Ο ασκών καθήκοντα επικεφαλής του συμβουλίου ασφαλείας έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι αλήθεια! Ονειρευόμουν από καιρό έναν αστερίσκο!
  Ο Mishustin πρόσθεσε:
  - Διατάσσω επίσης να προετοιμαστεί ένα διάταγμα για την απονομή σε όλα τα μέλη της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης και τα μέλη του Κρατικού Συμβουλίου με ειδικό χρυσό μετάλλιο τιμής και την καταβολή ειδικού βραβείου σε επίτιμο δημόσιο υπάλληλο! Και συν τοις άλλοις, ετοιμάστε διάταγμα για τον διπλασιασμό των μισθών και των συντάξεων όλων των αξιωματικών και των στρατηγών των υπηρεσιών επιβολής του νόμου! Και επίσης για το γεγονός ότι σε όλους τους στρατιωτικούς συνταξιούχους αποδίδεται ο επόμενος στρατιωτικός βαθμός!
  Ο Σόιγκου έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτή είναι μια σοφή απόφαση μεγάλη! Οι δυνάμεις ασφαλείας είναι η ραχοκοκαλιά μας!
  Ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε:
  - Το ταμείο είναι άδειο!
  Ο Μισούστιν γρύλισε:
  - Εκτυπώστε περισσότερα! Είναι ακόμη χρήσιμο να επιταχύνουμε λίγο τον πληθωρισμό! Υπάρχει έλλειψη προσφοράς χρήματος στη Ρωσία!
  Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας έγνεψε καταφατικά.
  - Θα φτιάξουμε ένα υπέροχο!
  Ο Μισούστιν παρατήρησε:
  - Μπορείτε να επιτρέψετε σε αξιωματούχους να δίνουν δώρα έως και δέκα χιλιάδες δολάρια. Πρέπει επίσης να ζήσουν. Και δηλώσεις εισοδήματος - θα ταξινομήσουμε! Και γενικά θα χρειαστεί να αυξηθούν οι μισθοί των υπαλλήλων σε όλα τα επίπεδα.
  Ο Μεντβέντεφ διευκρίνισε:
  - Όχι όμως τώρα, αλλά μετά τις εκλογές! Πρέπει να κερδίσουμε τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία! Δεν θα αρέσει στον κόσμο η αύξηση των εισοδημάτων των υπαλλήλων!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος παρατήρησε:
  - Αλλά στους υπαλλήλους θα αρέσει! Σημασία δεν έχει πώς ψηφίζουν, σημασία έχει πώς σκέφτονται!
  Οι υπουργοί χειροκρότησαν...
  Θεωρήθηκε ότι ο διάδοχος του Πούτιν ήταν το δικό του πρόσωπο. Και θα είναι δυνατό να κλέψεις πιο τολμηρά. Επιπλέον, το παράδειγμα του Ναβάλνι έδειξε ότι φυλακίζουν τους εχθρούς των αρχών και όχι αυτούς που κλέβουν!
  Υπήρχαν και άλλες εντολές του υπηρεσιακού προέδρου. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τους βουλευτές να νομιμοποιήσουν αυτεπάγγελτα τη δωρεάν ιδιωτικοποίηση διαμερισμάτων στη Μόσχα. Αυτό θα ενέπνεε πάρα πολύ πολλούς μη κατοίκους.
  Και οι βουλευτές έπρεπε επίσης να υπηρετήσουν δύο συγκλήσεις - να πληρώσουν σύνταξη εκατό τοις εκατό, ανεξαρτήτως ηλικίας.
  Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
  Και ο Μισούστιν απένειμε μεταθανάτια στον Πούτιν το παράσημο της Αξίας για την Πατρίδα, πρώτου βαθμού.
  Και αποφάσισαν όχι μόνο να κάνουν το φέρετρο για τον Πούτιν χρυσό, αλλά και ακόμα σπαρμένο με διαμάντια.
  Την ίδια στιγμή, ο Mikhail Mishustin και ο Joe Biden μίλησαν τηλεφωνικά.
  Μίλησε στο τηλέφωνο με τον Mishustin ...
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας είπε:
  - Όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι καιρός να τελειώσει ο Ψυχρός Πόλεμος! Αδυνατούμε μόνο ο ένας τον άλλον!
  Ο Μπάιντεν συμφώνησε με αυτό:
  - Δεν χρειαζόμαστε υβριδικό πόλεμο! Και είναι καλό που αυτό το τέρας Βλαντιμίρ Πούτιν είναι νεκρό!
  Ο Mishustin σημείωσε ειλικρινά:
  - Χαίρομαι κι εγώ για αυτό... Αλλά προς το παρόν πρέπει να παίζω τη θλίψη δημόσια και να δοξάζω τους νεκρούς! Αλλά αφού εκλεγώ πρόεδρος, θα γίνουμε αληθινοί φίλοι!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών λογικά παρατήρησε:
  - Δεν έχει σημασία η προσωπικότητα! Σημαντικό σύστημα! Δεν θα υποβάλω υποψηφιότητα για δεύτερη θητεία, αλλά το σύστημα θα παραμείνει!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος ρώτησε:
  - Τι γίνεται με τον Τραμπ;
  Ο Μπάιντεν γέλασε.
  Δεν θα έχουμε άλλο Τραμπ!
  Ο Μισούστιν συμφώνησε:
  - Ναι, αλλά δεν θα έχουμε δεύτερο Πούτιν! Όλα κάνουν κύκλους!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών απάντησε θυμωμένος:
  - Πιστεύω πως όχι! Οι ΗΠΑ πρέπει να γίνουν βιώσιμες. Οι συνεχείς ταλαντεύσεις του εκκρεμούς προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση μόνο μας βλάπτουν!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος επιβεβαίωσε:
  - Και έχουμε έναν κομμουνιστή Αλεξέι Κουζνέτσοφ. Μπορεί να γίνει για σένα εκατό φορές χειρότερος από τον Πούτιν!
  Ο Μπάιντεν, πιάνοντας αμέσως την ουσία, έγνεψε:
  - Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτόν τον ιερό αγώνα!
  Ο Μισούστιν δήλωσε ανοιχτά:
  - Είναι απαραίτητο ο Kuznetsov να έχει λογαριασμούς και περιουσία στο εξωτερικό. Και σε αυτή τη βάση θα εξαπολύσουμε ένα τεράστιο σκάνδαλο!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είπε αναστενάζοντας:
  - Θα το κάνουμε! Και τι θα πάρουμε σε αντάλλαγμα!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος είπε με συγχαρητήρια:
  - Ας ακυρώσουμε τον νόμο του Ντίμα Γιακόβλεφ!
  Ο Μπάιντεν γέλασε και παρατήρησε:
  - Πιστεύετε ότι η υιοθεσία παιδιών αλκοολικών από τα ορφανοτροφεία σας θα βοηθήσει πολύ την Αμερική;
  Ο Μισούστιν αντιτάχθηκε λογικά:
  - Θα γίνει δεκτό θετικά από τον αμερικανικό λαό. Είναι απαραίτητο να μειωθεί ο βαθμός αμοιβαίας υστερίας στα ΜΜΕ! Αφήστε το δικό σας να μας πιέσει λιγότερο. Και θα παγώσω τις επιθέσεις εναντίον σας στα μέσα μας!
  Ο Μπάιντεν σημείωσε χαμογελώντας:
  - Τα μέσα μας είναι πιο ελεύθερα. Και για κάποιο διάστημα μπορεί να υπάρξουν επιθέσεις κατά της Ρωσίας. Αλλά δεν θα συναντήσετε, και δεν θα πισώσουμε!
  Ο Μιχαήλ Βλαντιμίροβιτς σημείωσε:
  - Θα μιλήσουμε περισσότερο στην κηδεία του Πούτιν... Θα συζητήσουμε επίμαχα θέματα. Σε κάθε περίπτωση, σε αντίθεση με τον Τσάρο Βλαντιμίρ, καταλαβαίνω πόσο επικίνδυνη είναι η Κίνα. Και ότι πρέπει να τον σταματήσουμε μαζί!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών συμφώνησε:
  - Καλά που υπάρχει κατανόηση! Προσπαθήστε όμως να συμπεριφέρεστε με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι να δουν ότι η Ρωσία αλλάζει προς το καλύτερο!
  Ο Μισούστιν επιβεβαίωσε:
  - Έχω ήδη υπογράψει μια χάρη για τον Αλεξέι Ναβάλνι, και αυτό είναι ένα μήνυμα για εσάς - είμαστε ήδη διαφορετικοί!
  Μετά την κηδεία του Βλαντιμίρ Πούτιν τοποθετήθηκε στο Μαυσωλείο
  Και το φέρετρο του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι γεμάτο με διαμάντια από φύλλα χρυσού. Και είναι όμορφο και πλούσιο.
  Έφτασαν επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Συμπεριλαμβανομένων από την Κίνα, τις ΗΠΑ, την Ουκρανία και ούτω καθεξής.
  Ο Μισούστιν, όπως είχε υποσχεθεί, είχε συνάντηση με τον Μπάιντεν. Αλλά πριν από αυτό, συναντήθηκε επίσης με τον σύντροφο Xi Jinping. Προσπάθησε να πείσει τον Κινέζο φίλο του ότι η Ρωσία εξακολουθεί να είναι σύμμαχος της Ουράνιας Αυτοκρατορίας και τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά ο Μιχαήλ Βλαντιμίροβιτς απέφυγε τις λεπτομέρειες. Μέχρι στιγμής, η Κίνα δεν έχει ζητήσει κάτι επιπλέον από τη Ρωσία, αλλά εντάξει. Αν και ο Xi Jinping άφησε να εννοηθεί ότι η Ρωσία θα μπορούσε να μοιραστεί στρατιωτικά μυστικά και τεχνολογίες με την Κίνα, καθώς και χαμηλότερες τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου. Όπως, η Κίνα έχει γίνει πολύ δυνατή μετά την πανδημία και ότι έχει τέτοιους πόρους...
  Ο Μισούστιν ένιωσε ότι οι Κινέζοι θα ενίσχυαν την πίεση στη Ρωσία. Επιπλέον, περισσότερη δύναμη και περισσότερη αλαζονεία. Ο Σι Τζινπίνγκ κάλεσε τον αναπληρωτή πρόεδρο να επισκεφθεί την Κίνα και να συζητήσει ορισμένα από τα επίμαχα ζητήματα εκεί.
  Μπορεί να φανεί ότι ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κοιτάζει τον Μισούστιν σαν να μην ήταν ίσος, και σαφώς πρόκειται να του δώσει μια καλή πίεση. Και υπάρχει περισσότερη ψυχραιμία στα μάτια του. Ο Σι Τζινπίνγκ θα είναι σύντομα υποψήφιος για τρίτη θητεία - σε αντίθεση με την παράδοση του Ντενγκ Σιαοπίνγκ. Και ενάντια σε αυτό, ένα σημαντικό μέρος του κόμματος δεν είναι τόσο σπουδαίος σύντροφος Xi που να παραβιάζονται δύο όροι. Όπως είναι φυσικό, ο Κινέζος Πρόεδρος, που θεωρείται αναποφάσιστος ηγέτης στην εξωτερική πολιτική, θέλει να ασκήσει πίεση στη Ρωσία. Επιπλέον, ο διάδοχος με την πολιτική έννοια και από την άποψη της λαϊκής αγάπης είναι πιο αδύναμος από τον προκάτοχό του.
  Ο Σι Τζινπίνγκ θέλει να δείξει τι είναι ικανός να κάνει και να κλίνει τη Ρωσία ότι οι Ρώσοι είναι απλώς μικροί εταίροι.
  Ο Μισούστιν το ένιωσε. Όπως μετά το θάνατο του Στάλιν, όταν ο Μάο Τσε Τουνγκ αύξησε απότομα την πίεσή του στην ΕΣΣΔ και έγινε πολύ πιο σκληρός και ασυμβίβαστος.
  Στη συνάντηση με τον Μπάιντεν, ο Μιχαήλ Βλαντιμίροβιτς προσπάθησε να φανεί σίγουρος, αλλά τα χέρια του έτρεμαν.
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών χαιρέτησε. Και άρχισαν να μιλάνε.
  Ο Μισούστιν είπε:
  - Είμαστε η Ρωσία - αυτό είναι σφυρηλάτηση όπλων και πρώτων υλών! Και ταυτόχρονα έχει τεράστιες επιστημονικές δυνατότητες. Και είναι δική μας ευθύνη να διατηρήσουμε τον κόσμο σταθερό και ευημερούν.
  Ο Μπάιντεν συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά, η Ρωσία είναι μια ισχυρή χώρα και μια παγκόσμια δύναμη. Και πρέπει να είμαστε φίλοι και να κρατάμε τον κόσμο ενωμένο!
  Ο εν ενεργεία Ρώσος πρόεδρος έγνεψε καταφατικά.
  Ναι κύριε Τζο! Αλλά για αυτό είναι απαραίτητο να συντονιστεί η κοινή γνώμη στην αμοιβαία δημιουργία. Δεν πρέπει να μας αγγίξετε, αλλά δεν πρέπει να σας αγγίξουμε!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών σημείωσε:
  - Έχουμε ελεύθερο τύπο!
  Ο Μισούστιν έγνεψε καταφατικά.
  - Και είμαστε τυπικά ελεύθεροι! Αλλά η πραγματική εξάρτηση είναι πάντα παρούσα!
  Ο Μπάιντεν σημείωσε:
  - Κρατήστε τους δημοσιογράφους σας, και θα είναι πιο εύκολο για εμάς να κρατήσουμε τους δικούς μας!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε:
  - Θα είναι μια αμοιβαία απόφαση χωρίς επίθεση!
  Λογικά ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών σημείωσε:
  - Δεν φτάνει μόνο αυτό! Χρειαζόμαστε μια κοινή αμερικανο-ρωσική φιλία! Για να μην ξεσηκωθούμε ο ένας εναντίον του άλλου!
  Και το αντίστροφο υμνούσαν και αντάλλαξαν γιορτές φιλίας!
  Ο Mishustin συμφώνησε με αυτό:
  -Μακάρι να είναι έτσι! Θα κλείσουμε στις θέσεις μας! Θα στείλω αντιπροσωπεία παιδιών στις ΗΠΑ!
  Ο Μπάιντεν έγνεψε καταφατικά και σημείωσε:
  - Ναι, και ο νόμος του Ντίμα Γιακόβλεφ πρέπει να καταργηθεί. Είναι πολύ προσβλητικός για τον αμερικανικό λαό και τα μέσα ενημέρωσης!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος έγνεψε καταφατικά.
  - Ακύρωση κ. Πρόεδρε! Εσύ κι εγώ είμαστε φίλοι του Τζο για πάντα! Θα είμαι φίλος με τον διάδοχό σου, όποιος κι αν είναι αυτός!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ρώτησε επί της ουσίας:
  - Μπορείτε να κερδίσετε τις εκλογές για τη θέση του Προέδρου της Ρωσίας;
  Ο Μισούστιν έγνεψε καταφατικά.
  - Δεν έχει σημασία πώς ψηφίζουν - σημασία έχει πώς σκέφτονται! Θα κερδίσω και η νέα μου πορεία θα είναι πιο σοφή!
  Ο Μπάιντεν σημείωσε:
  - Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στις εκλογές!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας σημείωσε:
  - Το κύριο πράγμα εδώ είναι να μην ανακατεύεστε! Ο εχθρός, ιδιαίτερα οι κομμουνιστές, χρησιμοποιούν επίσης αντιδυτική ρητορική. Πολύ ισχυρή προσέγγιση με τη Δύση μπορούν να χρησιμοποιήσουν για προπαγανδιστικούς σκοπούς. Το κύριο πράγμα εδώ είναι ότι δεν τους δίνετε λόγο να επικρίνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ειδικότερα, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε στο Αφγανιστάν. Έχουμε εμπειρία σε αυτό το θέμα και δεν χρειαζόμαστε τους Ταλιμπάν στο κάτω μέρος της Ρωσίας!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών παρατήρησε αναστενάζοντας:
  Αυτός ο πόλεμος έχει διαρκέσει πάρα πολύ. Η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών πιστεύει ότι δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε εκεί! Πράγματι, γιατί να ξοδέψουμε ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε στρατιώτη μας σε αυτή τη χώρα!
  Ο Μισούστιν έγνεψε καταφατικά και μυρίζοντας τη μύτη του σημείωσε:
  - Ναι σε καταλαβαίνω! Έχουμε επίσης αυξημένη κριτική για την Ουκρανία. Και αυτή είναι μια πολύ επιθετική κριτική! Ειδικά από την πλευρά του νέου κομμουνιστή σταρ Νικολάι Μπονταρένκο! Αυτό είναι ένα πραγματικό τέρας!
  Ο Μπάιντεν παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Μπορείς να τον φυλακίσεις σαν τον Ναβάλνι!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας σημείωσε:
  - Σωστά, θα ελευθερώσουμε τον Ναβάλνι! Έχω ήδη υπογράψει τη συγχώρεση του!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έγνεψε καταφατικά.
  - Αυτό είναι καλό! Αυτό θα μας διευκολύνει να κάνουμε προπαγάνδα υπέρ της νέας, ρωσικής ηγεσίας!
  Ο Μισούστιν έγνεψε χαμογελώντας:
  - Καλά θα είναι φίλε μου!
  Ο Μπάιντεν παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Αλίμονο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πολύ μεγάλος και δεν του έχει μείνει πολύς καιρός! Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται ένα σύστημα μακροχρόνιων σχέσεων!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας σημείωσε:
  - Δεν έχω καμία επιθυμία να επαναλάβω τον δρόμο του Πούτιν και να επαναφέρω τις προθεσμίες μου! Το κυριότερο όμως είναι το κόμμα, και η διάθεσή του, και ο αρχηγός σε δεύτερη μοίρα!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών συμφώνησε:
  - Ναι, το κόμμα και το σύστημα είναι πρωταρχικά! Και από αυτή την άποψη, θα είμαστε για πάντα μαζί αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο σύστημα!
  Ο Μισούστιν έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Όταν ωριμάσει η κοινή γνώμη, θα ενταχθούμε στο ΝΑΤΟ, στο G8, ακόμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Ελπίζω ότι η ΕΕ θα είναι το μέλλον!
  Ο Μπάιντεν επιβεβαίωσε:
  - Ναι, θα δημιουργήσουμε μια ευρωαμερικανική-ασιατική ένωση! Το μέλλον θα είναι στην πολιτική παγκοσμιοποίηση του κόσμου! Τελικά, η παγκοσμιοποίηση είναι μια προοδευτική διαδικασία, σωστά;
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος συμφώνησε:
  - Χωρίς αμφιβολία προοδευτική! Και αυτό το καταλαβαίνω, σε αντίθεση με τον Πούτιν, που ήταν υποστηρικτής ενός πολυπολικού κόσμου!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών λογικά παρατήρησε:
  - Ένας πολυπολικός κόσμος είναι αδιέξοδο! Μόνο στην πολιτική παγκοσμιοποίηση της σωτηρίας της ανθρωπότητας, από την αμοιβαία καταστροφή!
  Ο Μισούστιν κούνησε το κεφάλι του επιθετικά.
  - Μεγάλη και αμοιβαία καταστροφή! Άλλωστε, έχουμε έναν πλανήτη και είμαστε όλοι άνθρωποι! Πρέπει να είμαστε φίλοι! Όμως ο Πούτιν έμεινε στις ιδέες του και στον Μεσαίωνα!
  Ο Μπάιντεν ρώτησε:
  - Και γιατί του έριξες το φέρετρο με διαμάντια;
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας χαμογέλασε:
  - Φυσικά και είναι πάρα πολύ! Αλλά παίζουμε με τα ένστικτα του πλήθους. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αγιοποιήθηκε κυριολεκτικά και μετατράπηκε σε ζωντανή θεότητα! Και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη! Αλλά σύντομα η ντόπινγκ θα υποχωρήσει και το έθνος θα έχει νέο ηγέτη! Και έρχεται το εικοστό συνέδριο!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών γέλασε και απάντησε:
  - Εικοστό συνέδριο! Είναι εντάξει! Η Ρωσία κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση! Και φυσικά επιλέγεις...
  Ο Mishustin δήλωσε με σιγουριά:
  - Επιλέγω τον πολιτισμό ενάντια στη βαρβαρότητα!
  Ο Μπάιντεν έγνεψε επιδοκιμαστικά.
  - Καλύτερα να μην πω!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας σημείωσε:
  - Ας είναι σε ένα διαμάντι, αλλά και πάλι αυτός ο Πούτιν είναι σε ένα φέρετρο! Και ο χρυσός δεν θα τον κάνει ζωντανό! Τώρα λοιπόν είμαι βασιλιάς! Και δεν θα δώσω τον θρόνο μου σε κανέναν!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είπε χαμογελώντας:
  - Δεν υπάρχει θρόνος - είμαστε απλώς υπηρέτες του λαού!
  Ο Mishustin συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, είμαστε υπηρέτες του λαού, αλλά για κάποιο λόγο άρχισαν να κοροϊδεύουν τους ιδιοκτήτες!
  Ο Μπάιντεν επεσήμανε επιθετικά:
  - Η εποχή των βασιλιάδων είναι ξεπερασμένη! Ο Πρόεδρος είναι πρώτα και πάνω απ' όλα υπηρέτης του λαού!
  Και ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήπιε λίγο χυμό... Ο Μισούστιν προτίμησε το κόκκινο κρασί. Του το έφεραν όμορφα κορίτσια.
  Έγινε μια παύση... Ο Μισούστιν παρατήρησε:
  - Είναι αδύνατο να συζητήσουμε τα πάντα στην κηδεία του Προέδρου της Ρωσίας. Και μέχρι να εκλεγώ λαϊκά πρόεδρος, τα χέρια μου είναι δεμένα. Είναι επικίνδυνο να πάμε αμέσως για προσέγγιση με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εδώ πρέπει να ενεργήσετε με σύνεση και λογική, χωρίς περιττές ακρότητες!
  Ο Μπάιντεν έγνεψε καταφατικά.
  - Ναι, δεν βιαζόμαστε! Τι γίνεται όμως με την Ουκρανία;
  Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ρωσίας, με ευγνωμοσύνη είπε:
  - Πρέπει να αποκαταστήσουμε τις οικονομικές σχέσεις μαζί τους και πρώτα απ' όλα. Και μετά λύστε τα επίμαχα ζητήματα! Μέχρι να επιδεινώσουμε τις σχέσεις!
  Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών σημείωσε:
  - Αλλά οι συμφωνίες του Μινσκ πρέπει να αναθεωρηθούν! Και κάντε μια σειρά από αλλαγές που επιμένει η ουκρανική πλευρά!
  Ο Μισούστιν επιβεβαίωσε:
  - Θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε. Θα λειτουργήσει. Μην ξεχνάτε ότι εγώ ο ίδιος ασχολούμαι μόνο με την υποκριτική και δεν έχω προλάβει να δυναμώσω! Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι ίδιοι Σόιγκου και Μεντβέντεφ και άλλοι αξιωματούχοι ασφαλείας δεν είναι ακόμη προστατευόμενοι μου! Και μπορούν να δείξουν τον εαυτό τους!
  Ο Μπάιντεν έγνεψε καταφατικά.
  - Το καταλαβαίνω! Και θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα προσεκτικά και να μην βλάψω τη νέα ρωσική κυβέρνηση. Δεν χρειαζόμαστε την άφιξη ενός νέου και ταλαντούχου κομμουνιστή! Θέλετε πνευματική βοήθεια;
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας σημείωσε:
  - Έχουμε αρκετούς έξυπνους ανθρώπους! Ωστόσο, κάτι από την εμπειρία μας μπορεί να σας φανεί χρήσιμο .... Δηλαδή, με συγχωρείτε από την αμερικάνικη εμπειρία σας!
  Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών υπενθύμισε:
  - Κάποτε βοηθήσαμε και τον Γέλτσιν! Αν όχι οι πολιτικές μας τεχνολογίες, τότε θα ήταν μεγάλη αποτυχία στις εκλογές. Και έτσι μπορούσαν να κλείσουν το χάσμα με τους κομμουνιστές και μετά έριξαν μερικές ακόμη κάλπες. Επιπλέον, ο Alexander Lebed αγοράστηκε με εντόσθια! Και έκαναν μια ευρηματική επιχείρηση για να περάσουν έναν αδιαπέραστο βάλτο, και πραγματικά θαύματα!
  Ο Μισούστιν σημείωσε, βγάζοντας τα ψεύτικα του δόντια:
  - Η εξουσία της κυβέρνησής μας είναι μεγάλη! Και ο λαός δεν είναι ακόμη έτοιμος για την επιστροφή των κομμουνιστών! Και ελπίζω να μην γίνει ποτέ! Και θα λερώνουμε τους πάντες στον τοίχο!
  Ο Μπάιντεν γέλασε και απάντησε:
  - Είναι επίσης καλό! Λατρεύω τη μάχη!
  Κατά τον χωρισμό, και οι δύο κυβερνήτες έδωσαν τα χέρια και χώρισαν ...
  Ο Μισούστιν είχε επίσης μια σύντομη συνάντηση με τον Ζελένσκι για τη νύφη στο μαυσωλείο του Πούτιν. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας φαινόταν χαρούμενος, άλλωστε ο κύριος εχθρός της χώρας του είχε πεθάνει. Η συζήτηση πήγε αρκετά γρήγορα. Κάποιες οικονομικές επαφές υπογράφηκαν επί τόπου.
  Ο Μισούστιν παρατήρησε:
  - Το Donbass δεν μας είναι απαραίτητο! Δεν υπάρχει που να βάλεις κάρβουνο! Γιατί να προσπαθήσουμε να εγγραφούμε σε αυτά!
  Ο Ζελένσκι σημείωσε:
  - Απλώς μην ανακατεύεστε μαζί μας - θα λύσουμε μόνοι μας το πρόβλημα του Donbass!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας γέλασε και παρατήρησε:
  - Αμφιβάλλω ότι θα μπορέσετε να τους νικήσετε με το ζόρι, ακόμα κι αν δεν σας επέμβουμε! Πολύ αμφιβάλλω!
  Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας χαμογέλασε και απάντησε:
  - Η Αμερική και το ΝΑΤΟ θα μας βοηθήσουν. Και πιστέψτε με, οι Ουκρανοί ξέρουν πώς να πολεμούν όχι χειρότερα από τους Ρώσους! Θυμηθείτε τα αδέρφια Klitschko!
  Ο Μισούστιν συνοφρυώθηκε. Ο Wladimir Klitschko, ο οποίος είχε ήδη διαγραφεί στο αποθεματικό ή στο Hall of Fame, επέστρεψε απροσδόκητα στο ρινγκ, αν και όλοι είχαν ήδη κουραστεί να το περιμένουν. Και πάλεψε με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή σε τέσσερις εκδοχές, Ruiz. Και έστειλε έναν σχετικά νεαρό πυγμάχο με ένα δυνατό χτύπημα στο νοκ άουτ.
  Αυτό έκανε μεγάλη θραύση στον κόσμο της πυγμαχίας. Και τώρα ο Wladimir Klitschko πρέπει να παλέψει σε ένα rematch με τον Tyson Fury! Και φυσικά είναι απλά υπέροχο! Και αν ο Wladimir Klitschko εκδικηθεί, θα γίνει πραγματικός θρύλος! Και ξεπέρασε το ρεκόρ του Foreman! Και μετά υπάρχουν οι Usyk και Lomachenko - επίσης αστέρια!
  Ο εν ενεργεία πρόεδρος της Ρωσίας γέλασε και απάντησε:
  - Καλύτερα να μη βιάζεσαι! Ας λύσουμε αυτό το πρόβλημα! Ορισμένοι συμβιβασμοί είναι δυνατοί εδώ, ειδικά επειδή πρόκειται για νόμιμο ουκρανικό έδαφος. Και μπορούμε να πιέσουμε πολύ τους αυτονομιστές!
  Ο Zelensky συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά, είναι πολύ καλύτερο να το πετύχουμε αυτό ειρηνικά! Ελπίζω λοιπόν να συνεννοηθούμε!
  Ο Μισούστιν βρυχήθηκε:
  Είμαστε υπέρ της ειρήνης, της φιλίας,
  Για τα χαμόγελα του κόσμου...
  Για την εγκαρδιότητα των συναντήσεων!
  Και κάτι υπογράφηκε επί τόπου... Ο Ζελένσκι υποσχέθηκε να περιορίσει τη Ράντα και να απαλύνει τον νόμο για τη ρωσική γλώσσα.
  Ο Μισούστιν, με τη σειρά του, έδωσε εκπτώσεις σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Την ίδια στιγμή, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας πρότεινε επίσης νέες τροποποιήσεις στο σύνταγμα. Δικαίωμα ψήφου από την ηλικία των δεκατεσσάρων ετών και κρατούμενοι με δικαστική απόφαση. Και επίσης καθιέρωσε τη θέση του αντιπροέδρου. Για να γίνει ένα πιο σταθερό πολιτικό σύστημα. Και μετά από όλα, ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν λύγισε. Ωστόσο, φαινόταν εξαιρετικά κουρασμένος για αρκετά χρόνια. Και δεν ήταν μεγάλη έκπληξη.
  Πολύ περισσότερο ενόχλησε το φαινόμενο του Νικολάι Μπονταρένκο, ο οποίος ανέτρεψε τον ηλικιωμένο Ζιουγκάνοφ, ο οποίος είχε ήδη περιέλθει στην παράνοια. Εάν ο Ναβάλνι είναι αναμφίβολα ένας ισχυρός ηγέτης, αλλά όχι ένας πολύ δημοφιλής φιλελεύθερος μεταξύ του λαού, τότε ο Μπονταρένκο ηγήθηκε των κομμουνιστών - και αυτό είναι κολοσσιαία δύναμη και δημοτικότητα.
  Ο Gennady Zyuganov είναι πραγματικά μια τέτοια αντιπολίτευση που είναι δώρο σε κάθε κυβέρνηση: ηλικιωμένο, άρρωστο και γεμάτο γεροντότητα! Και υπερβολικά συντηρητικό και αρχαϊκό, ακόμη και στη δεκαετία του '90. Αλλά ήδη η τρίτη δεκαετία του εικοστού πρώτου αιώνα έχει περάσει και οι κομμουνιστές χρειάζονται αναμφίβολα έναν νέο ηγέτη, και όλοι όσοι δεν είναι τυφλοί το βλέπουν αυτό!
  Και τώρα ο εφιάλτης του Κρεμλίνου έγινε πραγματικότητα, και οι κομμουνιστές έχουν έναν αληθινό και νέο, και ένας μαχητής εμφανίστηκε!
  Και φυσικά αυτό είναι σοβαρό. Το 2022 αποδείχθηκε η χρονιά των πρόωρων προεδρικών εκλογών στη Ρωσία. Και πολύ σοβαρές δίκες περίμεναν την άρχουσα ελίτ. Αυτή τη φορά, ο αδύναμος και ηλικιωμένος Ζιουγκάνοφ δεν θα μπορούσε πλέον να είναι φίλαθλος σύντροφος του κυβερνητικού υποψηφίου. Αν και ο καλύτερος ανταγωνιστής δεν μπορεί να βρεθεί. Όταν μιλάει ο Zyuganov, οι άνθρωποι θέλουν να χασμουριούνται ή ακόμα και να τρέμουν. Και έφτιαξαν έναν απατεώνα και έναν απατεώνα από τον Γκρούντινιν. Επιπλέον, ο Pavel Grudinin δεν είναι πλέον νέος. Και σε κάθε περίπτωση, μεγαλύτερος από τον Mikhail Mishustin. Και θα ήταν βολικό να τσακωθείς και μαζί του.
  Αλλά ο Zyuganov δεν είναι τόσο απλός και ανέβηκε στην προεδρία από το Κομμουνιστικό Κόμμα. Και ο Νικολάι Μπονταρένκο μπορεί να αποτραπεί από το να βρει λάθος με το πόστο ως αστυνομικός.
  Δεν είναι? Ο Gennady Zyuganov είναι ένα δώρο ως παρτενέρ sparring.
  Ο Ζιρινόφσκι λείπει πολύ.
  Ο Μιχαήλ Μισούστιν πήρε και απένειμε μεταθανάτια τον Βλαντιμίρ Βολφόβιτς Ζιρινόφσκι με το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας και επίσης απένειμε τον βαθμό του στρατηγού συνταγματάρχη.
  Στο Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα, αυτό έγινε δεκτό θετικά. Και ανακοίνωσαν ότι θα στηρίξουν τον Mikhail Mishustin στις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία.
  Αλλά οι κομμουνιστές είναι πολύ πονηροί. Εκτός από τον ηλικιωμένο γεροντικό Zyuganov, ο Valentin Konovalov προτάθηκε απροσδόκητα για την προεδρία ως κυβερνήτης της Khakassia.
  Εξάλλου, υπήρξε συμφωνία να βοηθηθεί αυτός που θα γίνει ο κορυφαίος της βαθμολογίας. Και θα ληφθεί αμοιβαία αποχώρηση.
  Ο Gennady Zyuganov φαινόταν πολύ γερασμένος και αδυνατισμένος.
  Και πού να πάει για την προεδρία.
  Περισσότεροι από σαράντα υποψήφιοι έχουν ήδη συγκεντρώσει υπογραφές και αναμενόταν ότι το ρεκόρ της Ουκρανίας θα καταρριφθεί. Ότι έγινε πραγματικά cool, και ο αγώνας ήταν σκληρός.
  Ο Μιχαήλ Μισούστιν, για να προσελκύσει επιπλέον ψήφους, επέτρεψε την πώληση αλκοόλ τη νύχτα, καθώς και ταξιδιωτικούς πάγκους και μπύρα σε διάφορα μέρη.
  Χαλαρώθηκε και ο αντικαπνικός νόμος. Επιπλέον, αμβλύνθηκε σημαντικά, ειδικά σε εκείνα τα σημεία όπου παραβιαζόταν συχνότερα ή ήταν πιο δύσκολο να τον ελεγχθεί.
  Αποφασίστηκε να επιστρέψει η διαφήμιση της μπύρας στην τηλεόραση. Για να είναι ευχαριστημένες οι ιδιωτικές εφημερίδες, τους επετράπη να διαφημίζουν αλκοόλ και καπνό.
  Ο Μιχαήλ Μισούστιν ανακοίνωσε την επιστροφή ορισμένων ελευθεριών και κάθετης απελευθέρωσης.
  Συγκεκριμένα, μειώθηκαν οι ποινές για τη διανομή ελαφρών ναρκωτικών και την πορνεία.
  Η επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών νομιμοποιήθηκε και πάλι.
  Ο Μιχαήλ Μισούστιν μάλιστα χαρακτήρισε την απαγόρευση του καζίνο βλακεία του κ. Μεντβέντεφ, ο οποίος ο ίδιος σπατάλησε πολλά πράγματα εκεί.
  Και τώρα θέλει να ανακτήσει τους αξιοσέβαστους πολίτες της Ρωσίας. Και ούτω καθεξής...
  Ο Μιχαήλ Μισούστιν άρχισε να οδηγεί. Συγκεκριμένα, κατέβασε τους στόχους για τη βότκα. Και η διαφήμιση της μπύρας εμφανίστηκε ξανά στην τηλεόραση. Και επίσης πολλά άλλα.
  Υπήρξε απελευθέρωση.
  Και προτάθηκε να εκλέγονται κυβερνήτες από την ηλικία των είκοσι ενός ετών, ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις τους. Που έγινε και μια νέα σκούπα, που ήταν ήδη κιμωλία με διαφορετικό τρόπο.
  Ο Μιχαήλ Μισούστιν είπε:
  - Θα έχεις ελευθερία και πλούτη!
  Παράλληλα, αυξήθηκαν και οι μισθοί των υπαλλήλων και των δημοσίων υπαλλήλων. Και το ρούβλι ενισχύθηκε ακόμη και λόγω των συναλλαγματικών παρεμβάσεων. Έγιναν πολλά πράγματα.
  Αλλά, φυσικά, ο πληθωρισμός έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Ο Μιχαήλ Μισούστιν μείωσε τους φόρους στους φτωχούς στο δέκα τοις εκατό. Αλλά δεν έχει ακόμη αρχίσει να αυξάνει για τους πλούσιους. Και χαλάρωσε λίγο...
  Η κοινωνική πολιτική αποδείχθηκε αμφιλεγόμενη...
  Στη Μόσχα, αποφάσισαν να οργανώσουν νέα παιχνίδια και διαγωνισμούς. Και αυτό είναι πραγματικά σοβαρό. Ειδικότερα, να διεξαχθούν εναλλακτικοί Ολυμπιακοί Αγώνες. Ανεξαρτήτως κόστους.
  Και άλλα έργα του Mikhail Mishustin. Εδώ, για παράδειγμα, είναι επίσης μια ιδέα: να διεξαχθεί ο πρώτος διαγωνισμός literball στον κόσμο: ποιος πίνει περισσότερη βότκα σε ένα λεπτό! Εδώ οι Ρώσοι μπορούν πραγματικά να πάρουν όλα τα βραβεία.
  Ο Μισούστιν δεν είναι ανόητος να πίνει μόνος του! Πήρε ένα ποτήρι βότκα και το γκρέμισε. Και έφαγε μαύρο χαβιάρι αμέσως χτύπησε πάνω από τρεις κουταλιές. Και μετά έπαιξε χαρτιά
  πετάω.
  Στη συνέχεια, ο Mikhail Mishustin προσπάθησε να τραγουδήσει μαζί με τον Lepts. Αλίμονο, η επιστήμη δεν μπορούσε ακόμη να αναστήσει τον Κομπζόν.
  Ωστόσο, ο εν ενεργεία πρόεδρος της Ρωσίας έτρεμε στη σκέψη ότι θα αναστηθεί και ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Αλλά ήθελα να γίνω ο ίδιος βασιλιάς, ή βασιλιάς!
  Ο Μιχαήλ Μισούστιν γυρίστηκε στην ίδια παρέα με τα κορίτσια και ήταν περιτριγυρισμένος από κουλ γκόμενους.
  Ο εν ενεργεία πρόεδρος της Ρωσίας έβαλε το σύνθημα: να οικοδομήσουμε τον καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο! Και κάθε άντρας έχει ελεύθερη πρόσβαση σε μια γυναίκα!
  Και αυτό προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού ... Ειδικά όταν ο Mikhail Mishustin συνέχισε την κυκλοφορία του προγράμματος "Dolls". Επιπλέον, αυτή είναι μια καλή παραπληροφόρηση. Μπορείτε να δείξετε τον Alexei Kuznetsov ως έναν εντελώς ανόητο. Αν και στο "Dolls" όλη η αντίθεση μπορεί να παραμορφωθεί.
  Ο Mikhail Mishustin έδειξε ότι είναι μαχητικός τύπος.
  Για παράδειγμα, ήδη τσιγάρα και μπύρα σε πάγκους μπορούν να πωληθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Και θα συμφωνήσετε ότι είναι εξαιρετικά cool. Ο Mikhail Mishustin ωθεί και πάλι ενδιαφέρουσες ιδέες.
  Για παράδειγμα, πληρώστε τους γονείς εάν τα παιδιά πηγαίνουν σε αθλητικούς συλλόγους. Δηλαδή, όχι μόνο η εκπαίδευση είναι δωρεάν, αλλά και πληρώνεται για την επίσκεψη στην ενότητα.
  Ένα είδος προώθησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Και ενώ η μπύρα και το αλκοόλ είναι πλέον σε κάθε γωνιά. Και αν θέλετε να πιείτε - πιείτε λοιπόν!
  Και δεν βλάπτει το κάπνισμα. Οι ποινές για τη μαριχουάνα έχουν μειωθεί. Επιπλέον, αναφερόμενος στη διεθνή εμπειρία και το ψήφισμα του ΟΗΕ. Συγκεκριμένα, ήδη για τη μεταφορά ελαφρών ναρκωτικών μόνο πρόστιμο χωρίς φυλάκιση.
  Σε γενικές γραμμές, ο Mikhail Mishustin εισήγαγε μια σειρά από τροποποιήσεις στον ποινικό κώδικα για να μετριάσει την τιμωρία. Ειδικά όπου ήταν υπερβολικοί. Ιδιαίτερα για μη βίαια εγκλήματα. Όπως, και εδώ δεν είναι απαραίτητο να πάμε πολύ μακριά.
  Ναι, και ο βιασμός γυναικών είναι ένα τέτοιο έγκλημα, όπου είναι δύσκολο να καταλάβουμε αν υπήρξε βία ή η ίδια η γυναίκα αποπλάνησε τον αγρότη και στη συνέχεια έγραψε μια δήλωση. Σε κάθε περίπτωση, η ποινή σε αυτή την περίπτωση μετριάστηκε. Αλλά για βιασμό από έναν άνδρα και άνδρες ακόμη και σκληρύνθηκε.
  Εδώ ο σοφός εν ενεργεία πρόεδρος της Ρωσίας επέστησε την προσοχή στις συνέπειες. Μάλιστα, καλά, γάμησαν μια γυναίκα, τι έπαθε; Μόνο κρίμα και αγάπη. Και αν ένας άντρας βιαστεί, τότε πολλοί δεν θα του δώσουν τα χέρια. Και στη ζώνη υπάρχει ένας τέτοιος κόκορας. Ακόμα κι αν βιάστηκε και αντίθετος με τους νόμους των κλεφτών!
  Ο Mikhail Mishustin μείωσε επίσης την περίοδο συναίνεσης σε δεκατέσσερα χρόνια. Αναφερόμενος στο γεγονός ότι στην Ιαπωνία είναι γενικά από τα δεκατρία. Και ότι είναι καλύτερο για τους έφηβους να αποκτούν σεξουαλική εμπειρία με ενήλικες και έμπειρους ανθρώπους. Και αυτό είναι γενικά αποδεκτό από άντρες με κατανόηση. Άρα ένα είδος σεξουαλικής απελευθέρωσης.
  Ταυτόχρονα είναι δυνατή η νομιμοποίηση των γάμων ομοφύλων. Το σύνταγμα μπορεί πάντα να ερμηνεύεται από τους δικηγόρους όπως θέλει ο πρόεδρος.
  Σε κάθε περίπτωση, οι γκέι το εκτιμούσαν. Και στην Ευρώπη, η στάση απέναντι στον Mikhail Mishustin έχει γίνει ακόμη πιο ζεστή.
  Και ας σιωπήσουν οι υποκριτές. Μετά τη δικτατορία του Πούτιν, ήρθε η ώρα - ελευθερία!
  Και χαλαρότητα σε όλα! Συγκεκριμένα, χτίστηκε ένα μεγάλο μνημείο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. Όμως η λατρεία της προσωπικότητας του Πούτιν άρχισε να στερεύει. Του επικρίνονταν όλο και περισσότερο.
  Ο Μιχαήλ Βλαντιμίροβιτς, όπως και ο Μιχαήλ Σεργκέεβιτς, άρχισε να βασίζεται σε μεγαλύτερη προσωπική ελευθερία. Όταν επιτρέπονταν όλο και περισσότερα. Σαν καζίνο; Και γιατί όχι? Ήταν πίσω στα χρόνια μηδέν υπό τον Πούτιν. Μόνο η υποκρισία χτύπησε τον Medved στο κεφάλι.
  Ο Μιχαήλ Μισούστιν πέταξε ένα κόκαλο στους αξιωματούχους: τώρα τους επιτρεπόταν να λάβουν δώρα έως και δέκα χιλιάδες δολάρια. Και αυτό, φυσικά, προκάλεσε χαρά στη συσκευή.
  Μάλιστα, υπήρχαν ελεύθεροι χρόνοι. Η αυτοκρατορική αυστηρότητα άρχισε να αντικαθίσταται από την ελευθερία. Και πάλι, γυμνά γυναικεία βυζιά εμφανίστηκαν στις οθόνες.
  Και όχι μόνο αυτό. Στο στρατό προέκυψαν νόμιμοι οίκοι ανοχής. Κάθε στρατιώτης έλαβε το δικαίωμα να κάνει έρωτα με κορίτσια για κουπόνια. Και αυτό, φυσικά, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα της δημοκρατίας. Και ακόμη και σε φυλακές, αποικίες και κέντρα κράτησης ήταν δυνατό να πάει στα κορίτσια. Ειδικά ο Mikhail Mishustin επέμεινε οι ιέρειες της αγάπης να βρίσκονται σε αποικίες ανηλίκων. Για να μην βιάζουν αγόρια τα αγόρια, αλλά να είναι με γυναίκες.
  Τότε δεν θα υπάρχουν κοκόρια στις ζώνες των νεαρών.
  Το ίδιο παρόμοιο προκάλεσε, επίσης, σημαντική αποδοχή. Και καταδίκη ταυτόχρονα.
  Αν και το σύνθημα του Mikhail Mishustin: κάθετη φιλελευθεροποίηση και περισσότερη ελευθερία θα ήταν δημοφιλές ιδιαίτερα στους νέους. Και ολόκληρα πλήθη συγκεντρώθηκαν για να χαιρετήσουν τον νέο εν ενεργεία πρόεδρο της Ρωσίας!
  Ο Mikhail Mishustin είναι ένας άνθρωπος που ήθελε πραγματικά περισσότερη ελευθερία και όχι μόνο για τον εαυτό του. Αηδιάστηκε από τις απαγορεύσεις των καιρών του σοσιαλισμού. Και η αντίδραση στην ενίσχυση των θέσεων της αριστεράς ήταν ο αντικομμουνισμός στην προπαγάνδα. Και συνέχισε να μεγαλώνει...
  Ο Μιχαήλ Μισούστιν, ένας αστός από το μυαλό μέχρι το κόκαλο, ήθελε τώρα τον κλασικό καπιταλισμό και την πλήρη ελευθερία.
  . ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Ο Μιχαήλ-Βλαντιμίρ Γκορμπατσόφ-Πούτιν παρακολουθούσε στενά τις μάχες στο Ιράν. Ο στρατός της ΕΣΣΔ άρχισε να εισβάλλει στην πρωτεύουσα της Τεχεράνης. Έτσι έγινε η πραγματική κατάκτηση μιας μεγάλης χώρας. Ακόμη μεγαλύτερη, από άποψη έκτασης, από την Ουκρανία.
  Ο Μιχαήλ-Βλαντιμίρ ήταν πολύ ευχαριστημένος: έγινε κατακτητής. Και οι τιμές του πετρελαίου εκτοξεύτηκαν στα ύψη. Και αυτό επέτρεψε την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών.
  Ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν αποφάσισαν μάλιστα να παρατείνουν τη θητεία στο στρατό, από τρία σε έξι χρόνια. Για να κατακτήσουν καλύτερα την τεχνική οι στρατιώτες.
  Και ακυρώστε όλες τις καθυστερήσεις. Επιπλέον, εάν είστε ψυχικά άρρωστος, τότε πηγαίνετε στο τάγμα κατασκευής. Και αυτοί που κρίνονται ας υπηρετήσουν. Επιπλέον, αν κάποιος γίνει δεκαοκτώ, τότε από την αποικία, κατευθείαν στο στρατό.
  Και είναι ωραίο!
  Ο Μιχαήλ-Βλαντιμίρ έγινε δικτάτορας και απείλησε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, δεν γινόταν πλέον λόγος για αφοπλισμό. Αντίθετα, ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν απείλησε να αφήσει την Αμερική να γυρίσει τον κόσμο γυμνή.
  Έτσι έχει γίνει η πολιτική. Και το πιο σημαντικό, ο μιλιταρισμός και η λατρεία της εξουσίας.
  Και σκληρή διπλωματία.
  Και μια ακόμη ενδιαφέρουσα ιδέα: ας υπηρετήσουν όχι μόνο άνδρες, αλλά και γυναίκες στο στρατό.
  Και τώρα τα κορίτσια από τα δεκαοκτώ πάνε στο στρατό. Και πρέπει να πολεμήσουν και να κερδίσουν.
  Και αυτό είναι υπέροχο.
  Εδώ τα κορίτσια πολεμούν, εισβάλλουν στην Τεχεράνη και επιδεικνύουν κολοσσιαία δύναμη.
  Ένας έξι ήρωες, όπου κι αν δεν έχουν πάει και είναι έτοιμοι να πολεμήσουν κάθε στρατό.
  Ο Oleg Rybachenko κούνησε τα μαγικά του σπαθιά. Επιμήκυναν και έκοβαν τα drones σαν μαχαίρια βουτύρου. Μετά από αυτό, το αγόρι πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του δύο μπιζέλια με εκρηκτικά.
  Τα ιρανικά τανκς εξερράγησαν.
  Το αγόρι τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή του ρωσικού σπαθιού!
  Η Μαργαρίτα κούνησε και τις λεπίδες της. Κόψιμο σε ελικόπτερα. Και τότε το κορίτσι πέταξε καταστροφικές βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Διέλυσε τους αντιπάλους και τσίριζε:
  Για την υπόθεση του κομμουνισμού!
  Και εδώ είναι η Νατάσα στην επίθεση ... Πώς σκίζει με σπαθιά την αεροπορία του θρησκευόμενου Ιράν. Και καταστρέψτε τα εχθρικά αεροπλάνα. Και τότε, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα εκτοξεύσει ένα δολοφονικό μπούμερανγκ, που θα διαλύσει τους στρατιώτες της ανατολικής, ιρανικής αυτοκρατορίας.
  Και μετά σαν από τον αφαλό αναβοσβήνει αστραπιαία. Και μετά θα πετάξει το σουτιέν της και θα εκτοξεύσει ένα πάλσαρ από μια κατακόκκινη θηλή.
  Θα διαλύσει τη μάζα των στρατιωτών του Χομεϊνί και θα βρυχηθεί:
  - Δόξα στην εποχή του σοβιετικού λαού!
  Και μετά η Ζόγια έκοψε με άγρια μανία. Επίσης συνθλίβει επιμηκύνοντας με σπαθιά, και κόβοντας τους πύργους των δεξαμενών.
  Και τότε τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών, σαν μια φλεγόμενη ουσία, θα εκτοξευθούν. Και τότε ένα δώρο θανάτου θα πάει από το γυμνό τακούνι.
  Και οι κατακόκκινες θηλές θα απελευθερώσουν έναν καταρράκτη κεραυνών στα ελικόπτερα. Και τότε από τον αφαλό κάτι θανατηφόρο θα φύγει.
  Ο Αυγουστίνος παλεύει και γι" αυτό. Αυτό το κορίτσι είναι θανατηφόρο. Και από τις ρουμπινί θηλές κεραυνός. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν πάλσαρ. Και με μια ακτίνα από τον αφαλό προστέθηκε μοιραία στα στρατεύματα του Χομεϊνί.
  Και η γλώσσα θα δείξει και θα γρυλίσει:
  - Για τη μητέρα Ρωσία!
  Η Σβετλάνα λοιπόν είναι πολύ επιθετική στη μάχη. Και τα ξίφη της, που μακραίνουν, έκοψαν και αεροπλάνα και τανκς.
  Και από τη θηλή της φράουλας πώς θα απελευθερώσει τα ρέματα του ολοκληρωτικού θανάτου. Και τότε οι αφαλοί τους θα σκοτωθούν με ένα φονικό χτύπημα. Και μετά τα γυμνά της πόδια θα χρησιμοποιήσουν τέτοια ώστε πολλοί εχθροί θα ξεσκίσουν. Το Ιράν έχει πέσει κάτω από τη διανομή. Αποδεικνύοντας σε όλους ότι η δύναμη είναι δύσκολο να κερδηθεί.
  Ειδικά όταν η Ρωσία, ή μάλλον η ΕΣΣΔ, βρίσκεται στο πλευρό του Ιράκ, που δέσμευσε τις κύριες δυνάμεις των Περσών στη Δύση. Αλλά η Ρωσία εξακολουθεί να είναι ορθόδοξη και άθεη ταυτόχρονα, και επομένως όχι πολύ κοντά στο Ιράκ.
  Δικτάτορα Χομεϊνί, επιτέθηκες σε λάθος ανθρώπους.
  Ο Oleg Rybachenko έκοψε με ξίφη που επιμήκυναν απότομα τα drones και τα αεροσκάφη του Ιράν και τα έκοψε. Στη συνέχεια, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών, απελευθέρωσε έναν θανατηφόρο, καταστροφικό κεραυνό που έλιωσε μια μάζα εχθρικών τανκς.
  Και τότε το αγόρι εξολοθρευτής σφυρίζει. Και η μάζα των κορακιών έπεσε σε μια βαθιά λιποθυμία και έπεσε πάνω στον ιρανικό στρατό του δικτάτορα Χομεϊνί.
  Το αγόρι έτριξε:
  - Για τους συμμάχους της Ρωσίας!
  Η Margarita Korshunova αγωνίζεται επίσης απελπισμένα και με τόλμη. Λειτουργεί ένα μύλο με σπαθιά. Μετά τα γυμνά κοριτσίστικα πόδια της, καθώς εκτοξεύουν ένα δώρο ενός πραγματικού και επικίνδυνου θανάτου.
  Στη συνέχεια, το κορίτσι θα εκτοξεύσει μια εκκένωση από τον αφαλό της, εξατμίζοντας μια μάζα ιρανικών τανκς και αεροπλάνων.
  Και μετά Μαργαρίτα πώς να σφυρίζει. Και τα κοράκια θα πέσουν σαν χαλί στα κεφάλια των Ιρανών στρατιωτών. Και στην πραγματικότητα θα σπάσουν τους πύργους και θα κόψουν τα φτερά τους.
  Το κορίτσι έτριξε:
  - Για τις ειρηνευτικές μας πρωτοβουλίες και την Ορθόδοξη αδελφότητα.
  Η Νατάσα βρίσκεται ξανά σε απελπισμένη επίθεση. Τα ξίφη της προκαλούν τεράστια καταστροφή. Και τόσα αεροπλάνα και τανκς κόπηκαν. Και τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών θα πετάξουν τα μπιζέλια του αφανισμού και θα διαλύσουν μια μάζα αντιπάλων, σκίζοντας πύργους από τανκς. Και τότε το κορίτσι από την κατακόκκινη θηλή χτυπά με ένα πάλσαρ, στο στρατό του Χομεϊνί.
  Και μετά υπάρχει ένας καταρράκτης κεραυνών από τον αφαλό, τόσο θανατηφόρος. Και στο τέλος, πώς θα πετάξει ένα ρεύμα μαγοπλάσματος από τους κόλπους της Αφροδίτης.
  Ο πολεμιστής βρυχήθηκε:
  - Για τους συμμάχους μας!
  Επόμενο κόβει η Ζόγια. Το μαχητικό κορίτσι χρησιμοποιεί μια τεχνική ελικοπτέρου. Και τότε τα γυμνά της πόδια μοιάζουν να εκπέμπουν το δώρο του θανάτου. Και από τις κατακόκκινες θηλές, φονικοί κεραυνοί ξεπετάγονται, χτυπώντας τους αντιπάλους. Και μετά από τα ρεύματα του ομφαλού των πάλσαρ.
  Και από το σπήλαιο της Αφροδίτης, νέα τμήματα της καταστροφής Ιρανών στρατιωτών και τανκς με αεροσκάφη.
  Το κορίτσι ούρλιαξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Ο Αυγουστίνος επιστρέφει στη δράση ως καταρρακτικός κεραυνός. Και τώρα τα ξίφη της κόβουν σαν γένια μέχρι τη ρίζα. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν ένα δώρο ολοκληρωτικού αφανισμού. Και τότε ακτίνες λέιζερ πετάνε από ρουμπινί θηλές που κόβουν ιρανικά τανκς και αεροπλάνα.
  Αλλά από τον αφαλό ο κεραυνός θα εκτοξευτεί με την καταστροφή.
  Και κάπως έτσι θα προέλθει ένα κολασμένο τσουνάμι θανάτου από τους κόλπους της Αφροδίτης, φέρνοντας αδιαμφισβήτητο θάνατο σε οτιδήποτε επιτίθεται στη Σοβιετική Ένωση - αν και σε αυτή την περίπτωση ήταν ο Γκορμπατσόφ-Πούτιν που επιτέθηκε στο Ιράν. Και η μάζα των αεροσκαφών, των τανκς, των drones κάηκε ολοσχερώς.
  Το κορίτσι τραγούδησε με λύσσα:
  - Ας πιούμε μαζί για τη Ρωσία, πιο συγκεκριμένα την ΕΣΣΔ και το Ιράκ!
  Η Σβετλάνα είναι επίσης πιο καυτή στη μάχη. Και κόβει τα στρατεύματα του Χομεϊνί χωρίς τον παραμικρό οίκτο. Και με τα γυμνά του δάχτυλα ρίχνει μπιζέλια αφανισμού συντρίβοντας τον εχθρό.
  Και ρέματα ολοκληρωτικής καταστροφής πετάνε έξω από τις θηλές φράουλας, που ανέτρεψαν τη μάζα των δεξαμενών και των αεροσκαφών του επαναστατικού Ιράν. Ακόμη και οι κύλινδροι πετούσαν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Και από τον αφαλό ολόκληρος κεραυνός που έλιωσε πολλούς μαχητές του Χομεϊνί.
  Και τότε επίσης το στήθος της Αφροδίτης, καθώς ένα παλιρροϊκό κύμα μαγικού πλάσματος θα πετάξει και τα στρατεύματα του Χομεϊνί θα τελειώσουν.
  Η Σβετλάνα βρυχήθηκε:
  - Για το ξίφος προς δόξα του Ρώσου Χριστού!
  Στη συνέχεια, ο Oleg Rybachenko και τα κορίτσια έδωσαν μια μεγάλη μάχη στους Ιρανούς. Και χρησιμοποίησαν ισχυρή μαγεία. Τα κορίτσια ακόμη και από τους κόλπους της Αφροδίτης πέταξαν ρέματα μαγικής ενέργειας και ένα τσουνάμι μαγείας. Και οι πολεμιστές του Χομεϊνί χτυπήθηκαν σαν κορύνες με μπάλα.
  Ο Oleg Rybachenko όχι μόνο έκοψε κολασμένα ισλαμικά τανκς με σπαθιά, αλλά και σφύριξε. Και κοράκια χτύπησαν ιρανικά αεροπλάνα. Τους ισοπέδωσαν.
  Και η Μαργαρίτα Κορσούνοβα θα το πάρει όπως θέλει, αλλά θα τρέχει το μύλο με τα σπαθιά, κόβοντας τους Καυκάσιους μαχητές. Και μετά με γυμνά πόδια θα πάρει και θα εκτοξεύσει ένα ισχυρό πάλσαρ.
  Και καταστρέφει τους Ιρανούς σαν μέθοδος εμβολισμού. Και πώς σφυρίζει το κορίτσι, και τα κοράκια έπεσαν στα κολασμένα ισλαμικά αεροπλάνα.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Για τον κομμουνισμό σε όλο τον κόσμο!
  Η Νατάσα επιτίθεται και στους Ιρανούς. Και τώρα τα ξίφη της θα πάρουν και θα κοπούν λοξά. Και τώρα τα γυμνά της πόδια θα εκτοξεύσουν κάτι θανατηφόρο που σκίζει εχθρικά οχήματα.
  Μετά από αυτό, το κορίτσι από τις κόκκινες θηλές θα απελευθερώσει καυτά, δολοφονικά πάλσαρ. Και θα χτυπήσουν τις ισλαμικές ορδές. Και το κορίτσι πυροβολεί επίσης με κεραυνό τους επαναστάτες Ιρανούς από τον αφαλό της. Και πραγματικά θα τηγανίσουν όλοι, θα κάνουν μπάρμπεκιου.
  Αλλά ακόμα πιο δροσερό, όταν ένα ρεύμα ενέργειας εκτοξεύεται από τους κόλπους της Αφροδίτης. Και σαρώστε μια μεγάλη μάζα Ιρανών.
  Αυτή είναι η κυρία με τα μπλε μαλλιά. Και βρυχάται:
  - Δόξα στην Πατρίδα!
  Και πάλι από την κόκκινη θηλή, απελευθερώνοντας ένα δώρο καταστροφής, σκοτώνοντας Ιρανούς στρατιώτες, πρόσθεσε:
  Όποιος έχει μεγάλη κοιλιά θα πεθάνει από την πείνα!
  Η Ζόγια επίσης ψιλοκόβει σαν τους αντιπάλους του λάχανου. Τα έκοψε με μεγάλη ευκολία, σαν να αφαιρούσε ρινίσματα. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε μια βόμβα εξόντωσης. Και συνέτριψε τους εχθρούς.
  Και μετά από τις θηλές του βατόμουρου βουίζει: από δεξιά στις δεξαμενές, από αριστερά στα αεροπλάνα! Και πολύ αποτελεσματικά συντρίβει τους αντιπάλους.
  Και μετά από τον στρογγυλό αφαλό με μια σειρά από κεραυνούς. Και αποτέφρωσε τους στρατιώτες του Χομεϊνί, μετατρέποντάς τους σε τριξίματα.
  Και τότε, από το σπήλαιο της Αφροδίτης, ένας ολόκληρος ανεμοστρόβιλος ενέργειας εκμηδένισης θα απογειωθεί και θα πετάξει έξω.
  Το κορίτσι φώναξε πνευματώδη:
  - Πουλί που πετάει ψηλά, δεν σηκώνει τη μύτη του, δεν πετάει στα σύννεφα!
  Ο Αυγουστίνος συμμετέχει άμεσα στη μάχη. Όχι κορίτσι, αλλά απλά μια τίγρη. Και σκίζει κυριολεκτικά τους εχθρούς με νύχια. Και κόβει, μη δίνοντας ευκαιρία με σπαθιά.
  Και τώρα τα γυμνά της πόδια εκτοξεύουν ένα εξαιρετικά θανατηφόρο δώρο αφανισμού. Σκίσιμο των αντιπάλων σε μικρά blotters. Και στερώντας την παραμικρή ευκαιρία σωτηρίας.
  Αλλά οι κεραυνοί πετούν από ρουμπινί θηλές, καίγοντας κυριολεκτικά τους Ιρανούς σαν χαρτί.
  Και ένα πάλσαρ πετιέται έξω από τον αφαλό. Και πώς κόβει τα κολασμένα ιρανικά τανκς. Και γκρεμίστε τους πύργους τους.
  Και από τους κόλπους της Αφροδίτης, ένα άλλο ρεύμα μαγικού πλάσματος εκρήγνυται. Και αν το κάψει, τότε τα στρατεύματα του Χομεϊνί δεν θα το βρουν αρκετά.
  Και η πολεμίστρια λέει στον εαυτό της:
  - Όποιος θέλει να γίνει λιοντάρι, χωρίς να έχει λύκο, θα μείνει με δικαιώματα πουλιών!
  Η Σβετλάνα βρίσκεται και πάλι σε κίνηση. Κόβει μέταλλο με σπαθιά. Και με τα γυμνά του δάχτυλα, εκτοξεύει θανατηφόρες χειροβομβίδες. Σκίζει και καίει τους Ιρανούς.
  Ταυτόχρονα, το κορίτσι δεν ξεχνά να στείλει κεραυνό από θηλές φράουλας.
  Αλλά από τον αφαλό θα εκραγεί, καταστροφικό και θα λιώσει μέταλλο.
  Αλλά από το σπήλαιο της Αφροδίτης, μια ακτίνα λέιζερ θα απογειωθεί και θα πετάξει έξω, η οποία θα τους πάρει όλους και θα τους κόψει.
  Και μετά γρυλίζει:
  - Τα δικαιώματα των πτηνών έχουν τις περισσότερες φορές στο μυαλό τους τα γαϊδούρια και τον χαρακτήρα των προβάτων!
  Ο Oleg Rybachenko συνέχισε να αγωνίζεται με μεγάλη αυτοπεποίθηση, επιδεικνύοντας τη δύναμη ενός τιτάνα. Εδώ σκίζει Ιρανούς με σπαθιά. Και τότε, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών, θα εκτοξεύσει κάτι περισσότερο από μια δολοφονική χειροβομβίδα. Θα διαλύσει μια μάζα στρατιωτών του Χομεϊνί.
  Μετά από αυτό, το κατσίκι θα σφυρίξει και φοβισμένα γύπες και κοράκια, σαν στον Ισλαμικό Χομεϊνί, θα πάρουν τα στρατεύματα και θα ξαπλώσουν. Και άρχισαν να καταρρίπτουν αεροπλάνα χωρίς οίκτο.
  Ο Oleg Rybachenko παρατήρησε έξυπνα:
  - Ο χωρίς φτερά με το μυαλό κότας!
  Η Margarita Korshunova συνέχισε να γυρίζει τα πικάπ με τα σπαθιά της. Έκοψε τους Ιρανούς χωρίς δισταγμό. Και ταυτόχρονα, με γυμνά παιδικά πόδια, πέταξε δώρα καταστροφής. Και έσκισε σαν ένα σωρό αλουμινόχαρτο.
  Και πώς θα σφυρίξει, και το κοράκι θα πέσει πάνω στα κολασμένα ισλαμικά στρατεύματα. Όλα θα πλυθούν σε σκόνη. Και όταν οι Ιρανοί ήταν κάτω από τα χτυπήματα των πουλιών, ήταν περισσότερο από σφιγμένοι - τους συνέτριψαν.
  Και λέει η Μαργαρίτα:
  - Μην παριστάνεις τον αετό με μυαλά κοτόπουλου και δικαιώματα πουλιών!
  Η Νατάσκα θα πηδήξει και θα σκίσει με σπαθιά. Κόψτε τα στρατεύματα του Χομεϊνί σε λάχανα. Πέτα ένα δώρο αφανισμού με γυμνό πόδι. Θα εξοντώσει πολλούς Ιρανούς και θα τρίζει στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Αν είσαι από τη φύση σου βρεγμένο κοτόπουλο, θα ξεραθείς από την πείνα!
  Και από τις κόκκινες θηλές θα απελευθερωθεί μια θανατηφόρα εκκένωση ρεύματος. Θα εξαφανίσει πολλά ιρανικά στρατεύματα. Και τότε από τον αφαλό θα κινηθεί σαν πάλσαρ. Και όλοι οι αντίπαλοι θα κομματιαστούν.
  Και τώρα, από τους κόλπους της Αφροδίτης, θα εκραγεί ένα ρεύμα τσουνάμι, που καίει τους πάντες με κολασμένο πλάσμα.
  Εδώ είναι το κορίτσι.
  Και η Ζόγια, στην άγρια επίθεση, κερδίζει τους πάντες χωρίς περιττές παύσεις. Και κόβουμε στα πιο μικρά κομμάτια. Αφήνοντας κυριολεκτικά απανθρακωμένα κομμάτια. Και πώς με γυμνό πόδι θα πεταχτεί κάτι απίστευτα καταστροφικό. Και τότε κάτι που φέρνει τον πιο εντυπωσιακό θάνατο, και ολοκληρωτικό θάνατο, θα πετάξει έξω από τις κατακόκκινες θηλές.
  Και τότε ένα τέτοιο άγριο θα πηδήξει από τον αφαλό, και θα σκίσει το μαγικό πλάσμα σαν τίγρη.
  Και εν κατακλείδι, από το σπήλαιο της Αφροδίτης, ένα δώρο που φέρνει πραγματικό θάνατο στα στρατεύματα του Χομεϊνί χωρίς ευκαιρία.
  Τότε το κορίτσι φώναξε:
  - Δεν μπορείς να γεννήσεις χρυσά αυγά με μυαλά κοτόπουλου!
  Ο Αυγουστίνος έκοψε τους πύργους των τανκς του Ισλαμικού Χομεϊνί με σπαθιά. Και μετά, με γυμνά δάχτυλα, λάνσαρε ένα δώρο θανάτου. Αλλά οι ρουμπινί θηλές τους του κοριτσιού πέταξαν πύρινο κεραυνό. Και έκαψε ένα σωρό Ιρανούς.
  Και τότε ένας ολόκληρος ανεμοστρόβιλος καταστροφής θα πετάξει έξω από τον αφαλό.
  Αλλά από τους κόλπους της Αφροδίτης, η καταστροφή ξεφεύγει, η οποία φέρνει πλήρη νίκη και καταστροφή.
  Ο Αυγουστίνος παρατήρησε σοφά:
  - Ένας κόκορας μπορεί ακόμα να γεννήσει χρυσά αυγά, αλλά ο χαρακτήρας ενός κοτόπουλου σε βάζει μόνο σε χάος!
  Η Σβετλάνα είναι επίσης καυτή στη μάχη. Πώς κόβει με σπαθιά Ιρανούς και τους συνθλίβει σε ξινό λάχανο. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα στείλει ένα δώρο καταστροφής. Σπάστε τους εχθρούς σε σκόνη.
  Και θανατηφόροι κεραυνοί θα πετάξουν από τις θηλές φράουλας. Θα κάψουν τους Ιρανούς σε κομμάτια. Και εδώ ο ομφαλός θα στείλει ένα κύμα ολοκληρωτικής εξόντωσης των επαναστατών ισλαμιστών του Χομεϊνί.
  Και εν κατακλείδι, μια φούσκα μαγικού πλάσματος θα πετάξει έξω από το σπήλαιο της Αφροδίτης, η οποία θα λιώσει όλους τους εχθρούς ταυτόχρονα. Και τα τανκς θα καπνίζουν, και οι οβίδες μέσα τους θα εκραγούν.
  Και η Σβετλάνα πώς να βρυχάται:
  - Γιατί είστε όλοι στα σύννεφα, γιατί το μυαλό ενός κοτόπουλου!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο παλεύει με όλο και περισσότερη φρενίτιδα. Θα πάρει και θα κόψει εχθρούς. Όλα θα θρυμματιστούν και θα κοπούν σε μικρά κομμάτια.
  Και μετά, ξυπόλητος, με το πόδι ενός παιδιού, θα πετάξει μια χειροβομβίδα και θα την κάνει κομμάτια.
  Αφού το αγόρι σφύριξε ξανά και κατέρριψε πολλά αεροπλάνα.
  Μετά εξέφρασε την ιδέα:
  - Κι ας έχεις δύναμη αρκούδας, αλλά με μυαλά κοτόπουλου θα μείνεις γάιδαρος!
  Η Μαργαρίτα Μαγκνίτναγια έκοψε με τα ξίφη της με όλη της τη δύναμη. Τότε, με το γυμνό της πόδι, η κοπέλα πέταξε το δολοφονικό δώρο του θανάτου. Έσκισαν τους Ιρανούς σε κομμάτια από κόκαλα και δέρμα. Και μετά πώς σφυρίζει ότι τα κοράκια θα πέσουν σε σωρούς στους Ιρανούς.
  Τότε η Μαργαρίτα φώναξε:
  - Εάν έχετε μυαλά κοτόπουλου, τότε μετά τη συνάντηση με την αλεπού, τα φτερά θα πετάξουν!
  Η Νατάσα πολεμά πολύ ενεργά τους Ιρανούς. Και τώρα τα ξυπόλυτά της πετάνε κάτι διαβολικά δολοφονικό. Και τα σπαθιά έκοψαν πύργους.
  Και τότε ο κεραυνός θα κοπεί από τον αφαλό ...
  Και οι κόκκινες θηλές θα απελευθερώσουν θανατηφόρα πάλσαρ. Και τότε το κορίτσι θα το πάρει και θα εκπέμψει έναν πύρινο ανεμοστρόβιλο από τους κόλπους της Αφροδίτης. Και χωρίστε τους αντιπάλους σε κομμάτια.
  Τότε το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Για να φτιάξετε μια μπριζόλα από ένα γουρούνι, πρέπει να έχετε ένα πιάσιμο ενός λύκου και μια επινοητικότητα μιας αλεπούς!
  Η Ζόγια πήρε τον ανεμόμυλο με τα ξίφη της. Έκοψε όλα τα αυτοκίνητα και τα παγοδρόμια σκορπίστηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Και τότε τα ξυπόλητα του κοριτσιού εξολοθρευτή εκτόξευσαν βόμβες, αφανισμούς. Και αυτοί που πετούσαν άρχισαν να σκίζουν τους εχθρούς.
  Αλλά οι θηλές βατόμουρου θα πάρουν και θα εκπέμψουν κεραυνό καταστροφής. Και τότε μια ακτίνα λέιζερ θα πετάξει έξω από τον αφαλό.
  Και εδώ είναι το σπήλαιο της Αφροδίτης θα εκτοξεύσει ένα ρεύμα σκληρού ανεμοστρόβιλου που συντρίβει τα επαναστατικά στρατεύματα του Ισλαμικού Χομεϊνί.
  Και το κορίτσι βρυχάται:
  - Το πιο πιθανό είναι να πας για ψητή αλεπού με μυαλά κοτόπουλου!
  Ο Αυγουστίνος επίσης τσακώνεται τώρα, οπότε το έχει ανάψει σαν ξυπνητήρι. Και κόβει τους Ιρανούς χωρίς οίκτο και τύψεις. Πετά χειροβομβίδες με γυμνά πόδια, σκίζει αντιπάλους.
  Και από τις ρουμπινί θηλές πετούν καταρρακτώδεις κεραυνοί. Αλλά από τον αφαλό, κάτι απολύτως θανατηφόρο θα βγει στο σφυρί. Και σκίστε τους Ιρανούς. Και εδώ ένας μαγικός ανεμοστρόβιλος θανάτου και καταστροφής θα πετάξει έξω από το σπήλαιο της Αφροδίτης.
  Τότε το κορίτσι θα γαυγίσει:
  - Αν ο χαρακτήρας είναι σαν του βρεγμένου κοτόπουλου, θα στεγνώσεις χωρίς λεφτά στο δρόμο!
  Η Σβετλάνα τσακώνεται επίσης πολύ αλαζονικά. Και κόβει με σπαθιά, και πετάει δολοφονικά δώρα θανάτου με ξυπόλητα. Και μετά θα το πάρει και από τις θηλές της φράουλας θα εκτοξεύσει έναν καταρράκτη από φυσαλίδες μαγικού πλάσματος.
  Και μετά από τον αφαλό χτυπά ο ένας κεραυνός μετά τον άλλο.
  Αλλά από το σπήλαιο της Αφροδίτης, πώς θα ξεχυθεί ένας τυφώνας ολοκληρωτικής καταστροφής και ολοκληρωτικού αφανισμού.
  Η Σβετλάνα φώναξε:
  - Οι εγκέφαλοι κοτόπουλου κάνουν χωρίς φτερά, ο χαρακτήρας του κοτόπουλου αποπνέει!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο γρύλισε και έκοψε με σπαθιά με στροφές και καταστροφές. Και πήρε τα γυμνά πόδια των παιδιών και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα. Διέλυσε πολλούς Ιρανούς. Και μετά πώς να σφυρίξει. Και ένα μάτσο κοράκια θα συντρίψουν ένα σύννεφο αεροπλάνων του στρατού του Χομεϊνί.
  Το αγόρι φώναξε:
  - Ποιος είναι ένα κοτόπουλο στο ντους, εκείνο το φαγητό της αλεπούς σε μια καλύβα!
  Ο Όλεγκ είχε βαρεθεί ακόμη και λίγο να κόβει και να πετάει χειροβομβίδες στους Ιρανούς με τα γυμνά του πόδια. Το αγόρι επανέλαβε τον αφορισμό:
  - Αν θέλεις να ζήσεις σαν λευκός, να είσαι τουλάχιστον λίγο κόκκινος στην πονηριά!
  Η Μαργαρίτα Μαγκνίτναγια πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της μια δολοφονική σαπουνάδα αφανισμού. Έσκισε πολλούς Ιρανούς στρατιώτες. Και μετά έδωσε μια έκρηξη από τον αφαλό με λέιζερ.
  Και μετά το πήρε, σφύριξε και κατέστρεψε ένα σωρό αεροπλάνα.
  Και έλεγξε:
  - Οι πραγματικοί λευκοί δεν φαίνονται χλωμοί όταν αποτυγχάνουν!
  Τότε το κορίτσι πέταξε πάλι το δώρο της εκμηδένισης με τα γυμνά δάχτυλά της, κελαηδώντας:
  - Αν είσαι κοτόπουλο με μυαλά, θα πας στο ζωμό για αλεπού με πράξεις!
  Η Νατάσα απελευθέρωσε ένα πάλσαρ καταστροφής από τη κόκκινη θηλή της και φώναξε:
  - Γίνε πέταγμα αετού, αλλά μην έχεις πέταγμα κόκορα!
  Η Ζόγια παρατήρησε επιθετικά, ρίχνοντας επίσης ένα δώρο πλήρους καταστροφής από την κατακόκκινη θηλή της:
  - Όποιος κοκαλώνει πολύ χωρίς να φάει χυλό - θα λαλήσει στον κουβά!
  Ο Αυγουστίνος έριξε το πάλσαρ αφανισμού της από τη ρουμπινί θηλή της και μουρμούρισε:
  - Αν ένας πολιτικός πετεινά πολύ, οι ψηφοφόροι τότε ουρλιάζουν σαν λύκοι!
  Η Σβετλάνα εκτοξεύει αστραπές σαν ηφαίστειο με μια θηλή φράουλα και σφύριξε:
  - Ένας πολιτικός που γαβγίζει πολύ, αλλά προσπαθεί ελάχιστα, θα φέρει τον κόσμο στη ζωή του σκύλου!
  Ο Oleg Rybachenko έκοψε, περιστρέφοντας τα ξίφη του. Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό, παιδικό του πόδι και σημείωσε:
  - Οι πολιτικοί κάνουν φάρσες σαν παιδιά, αλλά τα κόλπα τους είναι τόσο παλιά όσο και η ίδια η πολιτική!
  Τότε το αγόρι σφύριξε, έχοντας αντιμετωπίσει τον στρατό του Χομεϊνί, χτυπώντας τα κοράκια σαν άμμο από το τζιν του, και γουργούρισε ξανά:
  - Πολιτικός είναι ένα κοράκι που ονειρεύεται θρόνο αετού, μόνο που το ράμφος του δεν έχει μεγαλώσει!
  Η Μαργαρίτα σημείωσε ορθολογικά, πετώντας επίσης ένα μήνυμα καταστροφής με γυμνό πόδι:
  - Ο πολιτικός θέλει τον θρόνο του λιονταριού, αλλά το μυαλό είναι συχνά μόνο μια αγελάδα χωρίς κέρατα!
  Η Νατάσα έβγαλε κεραυνό από τον αφαλό της και γάβγισε:
  - Το λιοντάρι δεν πρέπει να είναι πρόβατο, αλλά τουλάχιστον μια αλεπού δεν θα του κάνει κακό, για να μην καταλήξει στα γαϊδούρια!
  Η Ζόγια το πήρε και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ξεκίνησε ένα δώρο θανάτου. Μετά έφτυσε ένα πάλσαρ με κατακόκκινες θηλές και φώναξε:
  - Ακόμα κι αν είσαι λιοντάρι, αλλά με μυαλά κοτόπουλου σου είναι εγγυημένη η ζωή του σκύλου!
  Η Αυγουστίνα συνέτριψε τις ρουμπινί θηλές της με έναν κεραυνό θανάτου και τσίριξε:
  - Όποιος γαβγίζει πολύ στο φεγγάρι, η ζωή τον κατεβάζει σε ρείθρο!
  Η Σβετλάνα κρατούσε ένα πικάπ. Έπειτα έβγαλε έκκριμα από τις θηλές της φράουλας και ψέλλισε:
  - Αν ένας πολιτικός σου υπόσχεται πίτα στον ουρανό, τότε θεωρεί τον ψηφοφόρο δρυοκολάπτη!
  Ο Oleg Rybachenko, σφυρίζοντας τα κοράκια, σημείωσε ορθολογικά:
  - Αν έχεις ξύλινο κεφάλι, τότε σίγουρα θα δώσεις δρυς!
  Η Μαργαρίτα, σφάζοντας πάλι τους εχθρούς, εξέδωσε:
  - Αν έχεις κεφάλι σαν βελανιδιά, θα το ξεσκίσουν σαν κολλώδες!
  Η Νατάσα παρατήρησε έξυπνα, απελευθερώνοντας ένα ισχυρό δώρο θανάτου από μια κόκκινη θηλή και καταστρέφοντας τα στρατεύματα του Χομεϊνί:
  - Για τους ψηφοφόρους των βελανιδιών ο πολιτικός είναι φλαμουριά!
  Η Ζόγια, κόβοντας τους Ιρανούς και στέλνοντας ακτίνες θανάτου από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της, σημείωσε:
  - Αν είσαι χαζός σαν μπότα από τσόχα, θα είσαι πάντα παπουτσωμένος!
  Ο Αυγουστίνος σημείωσε έξυπνα, στέλνοντας τον όλεθρο από τις ρουμπινί θηλές της:
  - Τίποτα δεν εμποδίζει κάθε μέρα, να σκάει ψητό σαν το μυαλό κοτόπουλου!
  Η Σβετλάνα φύσηξε από τις θηλές φράουλας και έδωσε έξω:
  - Αν έχεις μνήμη κοτόπουλου, θα ξεχάσεις πώς να πετάς στα ύψη σαν αετός!
  Ο Όλεγκ πέταξε το γυμνό πόδι ενός αγοροκόριτσου ως δώρο καταστροφής και τσιρίστηκε:
  - Ένα κοτόπουλο δεν είναι πουλί - ένα μυαλό κοτόπουλου δεν είναι μυαλό!
  Η Μαργαρίτα με το γυμνό της πόδι εκτόξευσε κάτι που δεν την άφηνε να πεθάνει χωρίς πόνο. Έπειτα σφύριξε, χτυπώντας τους Ιρανούς με κοράκια και τσίριξε:
  - Ψηφοφόρος με μυαλά κότας διαλέγει κοκόρια για πρόεδρο!
  Η Νατάσα από την κατακόκκινη θηλή φύσηξε καυτή και πολύ φλεγόμενη και έβγαζε:
  - Πολιτικός που πετεινά πολύ, έλκει μόνο αυτούς που έχουν μυαλό κοτόπουλου!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τους εχθρούς, από τις θηλές βατόμουρου της, παρατήρησε:
  - Ποιος παρασύρθηκε από τον λόγο της αλεπούς ενός πολιτικού, ενός κοτόπουλου με μυαλό, και ενός προβάτου με χαρακτήρα!
  Ο Αυγουστίνος, χτυπώντας με αναμμένα πάλσαρ από ρουμπινί θηλές, σημείωσε:
  -Για έναν πολιτικό η γλώσσα είναι και σπαθί, και μαστίγιο, και κλειδί, αλλά βάζει τον ψηφοφόρο κατ' αρχήν λουκέτο!
  Η Σβετλάνα χτύπησε κεραυνό από μια θηλή φράουλας. Συνέτριψε πολλά αεροπλάνα και τανκς του στρατού του Ιράν και του Χομεϊνί, εκδίδοντας:
  - Το κοτόπουλο είναι μαλακό, αλλά σε τι σκληρά κρεβάτια κοιμούνται όσοι έχουν μυαλό κοτόπουλου!
  Ο Oleg Rybachenko συμφώνησε, σφυρίζοντας για άλλη μια φορά:
  - Η ευγενική φύση του ηγεμόνα συχνά οδηγεί σε σκληρή πτώση του κράτους!
  Η Μαργαρίτα, τελειώνοντας, σφυρίζοντας και στέλνοντας κοράκια στα κεφάλια τους, ολοκληρώνοντας τους τελευταίους Ιρανούς, πρόσθεσε:
  - Με μυαλά κοτόπουλου, και χαρακτήρα κοτόπουλου, θα γίνει σαν χοιρινή μπριζόλα!
  Τα κορίτσια έκαναν πολύ δροσερή δουλειά με τα ξυπόλυτά τους και τελικά απελευθέρωσαν κύματα τσουνάμι από τους κόλπους της Αφροδίτης. Και μια φλογερή και κολασμένη αναταραχή θα πάει. Και όλα θα καούν ολοσχερώς.
  Και τα γενναία στρατεύματα του Χομεϊνί απανθρακώθηκαν.
  Ναι, εδώ ο όγκος τους έχει ήδη αλεσθεί και η νίκη είναι κοντά.
  Η ομάδα μετακόμισε σε άλλο τομέα του μετώπου και άρχισε να δραστηριοποιείται ενεργά εκεί. Ο εχθρός είναι πολύ δυνατός και πολυάριθμος.
  Ο Oleg Rybachenko έκοψε τα στρατεύματα του Χομεϊνί με σπαθιά. Ταυτόχρονα, τα γυμνά, παιδικά του πόδια πετούσαν δώρα θανάτου, καταστρέφοντας τους εχθρούς της Ρωσίας ή μάλλον της ΕΣΣΔ και της συμμαχικής Ρωσίας ή μάλλον της ΕΣΣΔ, του Ιράκ. Το κουλ αγόρι λογικά παρατήρησε:
  - Είναι περίεργο να σκοτώνεις Ιρανούς. Καλοί άνθρωποι, και μια ευημερούσα χώρα!
  Η Μαργαρίτα, κόβοντας τους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας του Χομεϊνί και ανατέμνοντας τους μαχητές, πετώντας δίσκους με τα γυμνά της πόδια, κόβοντας πυργίσκους τανκς και ουρές αεροσκαφών, σημείωσε:
  - Ναι, είναι άσχημο να συμπεριφέρεσαι έτσι με τους Ιρανούς. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό θυμίζει ιστορικές στρατηγικές. Υπάρχουν δύο τρόποι: να πολεμήσεις ή να χτίσεις έναν παράδεισο στη γη. Ανάλογα με την επιλογή, παίρνετε αποστολές. Όπως λένε, σε μια στρατιωτική αποστολή, το χτίσιμο ενός παραδείσου θα είναι πιο δύσκολο!
  Ο Oleg Rybachenko, έκοψε μια μάζα Ιρανών με ένα κύμα από τα επιμήκη σπαθιά του και κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Αυτός είναι άλλος τρόπος να το πω. Έχω παρατηρήσει ότι στο παιχνίδι "Κλεοπάτρα", στις στρατιωτικές αποστολές, κατά κανόνα, δεν υπάρχουν προβλήματα με την μπύρα. Και σε ειρηνικούς καιρούς, το κριθάρι μπορεί να μεταφερθεί μόνο και αυτό δημιουργεί προβλήματα.
  Η Μαργαρίτα κρατούσε ένα πικάπ, κόβοντας αντιπάλους, συμπεριλαμβανομένων αεροπλάνων και τανκς, και πολλά ελικόπτερα από τον Στρατό του Χομεϊνί, και ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, τραγούδησε:
  - Ποτάμια, θάλασσες, στενά... Πόσο κακό προκαλούν!
  Ο Oleg Rybachenko, πετώντας ένα εκρηκτικό πακέτο πριονίδι με τα γυμνά δάχτυλα του ποδιού του παιδιού του, σηκώνοντας ένα ολόκληρο τάγμα με τανκς αμερικανικής και ρωσικής παραγωγής στον αέρα με καταστροφή, του έδωσε ένα μπιζέλι με τη γυμνή φτέρνα του και τραγούδησε:
  Δεν είναι η μπύρα που σκοτώνει ανθρώπους! Το νερό σκοτώνει ανθρώπους!
  Το αγόρι εξολοθρευτής είναι, στην πραγματικότητα, τρελό σαν αγόρι από κινούμενα σχέδια για τον Κόναν.
  Και σφυρίζει ξανά, κατεβάζοντας τα κοράκια στους Ιρανούς.
  Η Νατάσα, κόβοντας τους αντιπάλους και ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, κρατώντας τον μύλο, χαμογέλασε επιθετικά. Εδώ είναι, τι τρελή πολεμίστρια. Και εδώ είναι τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καθώς ρίχνουν ένα εκρηκτικό πακέτο δολοφονικής δύναμης, σκίζοντας σε μικρά κομμάτια τους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας του Χομεϊνί.
  Το κορίτσι από τις κατακόκκινες θηλές θα στείλει κεραυνό. Θα κάψει μερικές εκατοντάδες Ιρανούς και θα γουργουρίσει για:
  - Θα υπάρξει μια εποχή του μεγαλύτερου κομμουνισμού!
  Και μετά, όπως δείχνει η γλώσσα. Αυτό είναι ένα κορίτσι, η υψηλότερη τάξη σε αυτήν.
  Η Zoya κόβει επίσης εχθρούς. Δεν τους δίνει ευκαιρία. Και μια πεταλούδα κάνει δεξίωση με σπαθιά. Κόβει αντιπάλους, κόβει δεκάδες Ιρανούς. Και μετά, με γυμνά δάχτυλα, θα εκτοξεύσει μια εκρηκτική συσκευασία πριονιδιού. Θα σκίσει τους εχθρούς και θα κελαηδήσει:
  - Δόξα στη μεγάλη Ρωσία των τσάρων και των νικητών!
  Και από τη θηλή του βατόμουρου θα απελευθερώσει το δώρο του θανάτου και το πάλσαρ της καταστροφής.
  Εδώ αγωνίζεται και ο Αυγουστίνος - ένα μαχητικό κορίτσι μιας επιπλέον κατηγορίας. Εδώ θα το πάρει και θα εκτοξεύσει ένα μπιζέλι με εκρηκτικά στον εχθρό με το γυμνό της τακούνι. Κόψτε τους εχθρούς σας σε κομμάτια.
  Και μετά από τις ρουμπινί θηλές ως αστραπή εκκένωση. Και κάψτε τους εχθρούς στο έδαφος.
  Και φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στην Πατρίδα του κομμουνισμού!
  Η Σβετλάνα αγωνίζεται επίσης με μεγάλο ενθουσιασμό. Και κόβει τους εχθρούς με άγρια φρενίτιδα και μανία. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, ρίχνει μια χειροβομβίδα από κάρβουνα, που διαλύει το πλήθος των Ιρανών. Και τότε οι θηλές φράουλας θα απελευθερώσουν κεραυνό. Και θα κάψουν το τάγμα των μαχητών της ισλαμικής αυτοκρατορίας του Αλίεφ. Εδώ είναι ένα κορίτσι, μια αγνή μάγισσα και ένας εξολοθρευτής.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε:
  - Είμαι ο μεγάλος πολεμιστής των επτά θαλασσών,
  Και τραγουδώ καταπληκτικά - σαν αηδόνι!
  Και γελάστε δυνατά.
  Η Τεχεράνη, που κατελήφθη προηγουμένως, ακριβέστερα οχυρωμένη και κατεχόμενη από τους Ιρανούς, έπεσε με κρότο.
  Και οι Ιρανοί ηττήθηκαν. Αλλά για να κερδίσουμε επιτέλους βάση, είναι απαραίτητο να πάρουμε και τους Zardabar και Agzharberimi.
  Ο Oleg Rybachenko, η Margarita Korshunova και μια ομάδα κοριτσιών μαγισσών εισβάλλουν στο Zardabar.
  Και πολεμούν σαν αληθινοί ήρωες. Κι ας μοιάζουν με παιδιά. Και τα κορίτσια μαγισσών φαίνονται περίπου είκοσι ετών, αν και είναι ήδη τόσο μεγάλα που οι άνθρωποι δεν ζουν τόσο πολύ.
  Ο Oleg Rybachenko έκοψε τα στρατεύματα του Χομεϊνί στον τοίχο, κρατώντας μια τεχνική σουπιάς με σπαθιά. Στη συνέχεια, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πέταξε μια θανατηφόρα χειροβομβίδα, σκίζοντας τους Ιρανούς. Μετά από αυτό, το αγόρι, σύμφωνα με την παράδοση, θα σφυρίξει, χτυπώντας τα κοράκια στα κεφάλια τους, στους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας του Χομεϊνί.
  Ο Όλεγκ τραγούδησε:
  - Και το σκοτάδι που βράζει πέταξε στη χώρα των κακών τεράτων!
  Και το αγόρι πάλι πέρασε όλο τον μύλο με σπαθιά. Και έτσι τσακίζει τους αντιπάλους, και κυριολεκτικά εξοντώνει.
  Σαν γίγαντας ψιλοκόβεται και η Μαργαρίτα. Η κοπέλα κούνησε τα ξίφη της ολοταχώς. Και με το γυμνό του τακούνι θα ενδώσει στο δώρο του θανάτου. Και οι Ιρανοί καταστρέφονται χωρίς οίκτο και αμφιβολία.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Θα υπάρξει φρικτός κομμουνισμός, ο φασισμός θα καταστραφεί αμέσως!
  Ο Oleg Rybachenko έκανε δεξίωση με σαμοβάρι, τεμαχίζοντας Ιρανούς και σημείωσε:
  - Καταστράφηκε αμέσως ο φασισμός!
  Ο αγώνας γινόταν όλο και πιο ανεξέλεγκτος.
  Ειδικά όταν η Νατάσα άρχισε να ρίχνει αστέρια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, καθένα από τα οποία κατέστρεψε εκατοντάδες Ιρανούς ταυτόχρονα. Και ήδη αν από τις κόκκινες θηλές σκάσει κεραυνός, και καίει τους αντιπάλους.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο, θα σκοτώσω όλους τους εχθρούς στην τουαλέτα!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας τον εχθρό, τσίριξε:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσεις μια θανατηφόρα χειροβομβίδα, την πιο καταστροφική δύναμη.
  Και είναι ένα σούπερ κορίτσι. Από την κατακόκκινη θηλή εκτοξεύει ο πιο άγριος και φρενήρης κεραυνός.
  Ο Αυγουστίνος, τεμαχίζοντας τους Ιρανούς και ανατέμνοντας τους αντιπάλους, λαχάνιασε:
  - Για αλλαγή προς το καλύτερο!
  Και με γυμνά δάχτυλα, πώς να εκτοξεύσετε μια θανατηφόρα εκρηκτική συσκευασία πριονιδιού. Και ξεσκίζει τους αντιπάλους.
  Και μετά τις ρουμπινί θηλές, πώς θα υποκύψει η εκκένωση του καταστροφικού κεραυνού και του αφανισμού.
  Η Σβετλάνα, συντρίβοντας τον εχθρό με τα ξίφη της και υποκύπτοντας σε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι, ψέλλισε:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και από μια θηλή φράουλας θα απελευθερώσει τόσο δολοφονικό πράγμα που αρρωσταίνουν όλοι οι διάβολοι.
  Ο Oleg Rybachenko, μη δίνοντας σημασία στους πυροβολισμούς - δεν χτυπούν τους αθάνατους, σκαρφάλωσε στον τοίχο. Πέρασε τον μύλο με σπαθιά.
  Έκοψε ένα σωρό Ιρανούς και μετά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών πέταξε ένα δολοφονικό δώρο θανάτου.
  Έσκισε ένα σωρό αντιπάλους και βρυχήθηκε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού με το βασιλικό στέμμα!
  Μετά από αυτό, το αγόρι εξολοθρευτής θα το πάρει και θα σφυρίξει. Και σύννεφα κοράκια θα πέσουν πάνω από τα κεφάλια των στρατιωτών της ισλαμικής αυτοκρατορίας του Χομεϊνί.
  Η Μαργαρίτα Κορσούνοβα κόβει επίσης Ιρανούς στρατιώτες. Και κρατάει ένα πικάπ, κόβοντας τους στρατιώτες της ισλαμικής αυτοκρατορίας του Χομεϊνί. Και με το γυμνό της τακούνι, το κορίτσι στέλνει ένα δώρο καταστροφής, χτυπώντας τον εχθρό.
  Μετά βρυχάται:
  - Δόξα στον νέο Άριο και Σοβιετικό κομμουνισμό στο στυλ του Γκορμπατσόφ!
  Και η κοπέλα θα το βγάλει από τον αφαλό της καθώς βγάζει κεραυνό... Θα καεί λοιπόν ένα ολόκληρο μάτσο Ιρανοί.
  Μετά από αυτό, τα παιδιά σφυρίζουν από κοινού και χιλιάδες κοράκια πέφτουν στα κεφάλια των Ισλαμιστών πολεμιστών του Χομεϊνί.
  Η Νατάσα, κόβοντας τους αντιπάλους και πετώντας βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ούρλιαξε:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Και από την κατακόκκινη θηλή πώς να απελευθερώσετε έναν θανατηφόρο κεραυνό. Και ένα ολόκληρο τάγμα Ιρανών θα καεί.
  Η Ζόγια, κόβοντας τους εχθρούς και πετώντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σφύριξε:
  - Για το μεγαλείο της Ρωσίας!
  Και από τη θηλή του βατόμουρου, σαν να ανατινάζει με κάτι πολύ θανατηφόρο. Και συντρίβετε τους αντιπάλους σας.
  Η Αυγουστίνα αγωνίζεται επίσης, με ακραίο βαθμό επιθετικότητας. Συντρίβει τους αντιπάλους και από τις ρουμπινί θηλές στέλνει εκκενώσεις θανατηφόρου κεραυνού. Και με το γυμνό του τακούνι θα ενδώσει σε ένα εκρηκτικό πακέτο πριονίδι που σκίζει εχθρούς.
  Τότε, όπως λέει:
  - Για τον κομμουνισμό σε όλο το σύμπαν!
  Και από τον αφαλό θα διώξει κεραυνό!
  Αυτό είναι ένα κορίτσι - ένα κορίτσι για όλα τα κορίτσια!
  Η Σβετλάνα επίσης τσακώνεται. Και κόβει τους εχθρούς και με τα δύο σπαθιά. Μακραίνουν μαζί της, με ένα κτύπημα κουρεύουν δεκάδες ανθρώπους. Και τότε η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ρίχνει ένα άλλο, θανατηφόρο δώρο θανάτου και σκίζει τους αντιπάλους. Και πώς οι φραουλένιες θηλές της θα απελευθερώσουν κάτι καταστροφικό και αμίμητο;
  Η Σβετλάνα φωνάζει:
  - Για τις Άριες ιδέες του κομμουνισμού του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ!
  Και από τον αφαλό πώς να απελευθερώσετε έναν ολόκληρο καταρράκτη δολοφονικών κεραυνών. Αυτό είναι ένα κορίτσι - όλα τα κορίτσια, κορίτσι!
  Ο Oleg Rybachenko συνεχίζει να αγωνίζεται. Το αγόρι χακάρει με σπαθιά, πετάει δίσκους με τα γυμνά του δάχτυλα και σφυρίζει. Οι Ravens, έχοντας δεχτεί καρδιακές προσβολές, νοκ-άουτ τους αντιπάλους τους επιμελώς και δεν δίνουν την παραμικρή ευκαιρία σωτηρίας.
  Και το αγόρι τραγουδάει:
  - Λατρεύω τους χώρους σας,
  Λατρεύω τα δάση και τα βουνά σου!
  Ουρανός και γη, και ο ρόλος μου!
  Η Μαργαρίτα, τεμαχίζοντας τους Ιρανούς, πετώντας πακέτα θανάτου με τα γυμνά της πόδια, και κόβοντας τους αντιπάλους φώναζε:
  - Ο ήλιος λάμπει πάνω από τη χώρα ...
  Τιμώντας...
  Έχετε μια πατρίδα -
  Τα πάντα στον κόσμο είναι!
  Και πάλι το κορίτσι θα σφυρίξει, και τα θανατηφόρα δώρα του αφανισμού θα πέσουν στους εχθρούς. Πολλοί Ιρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"