Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin GÅr Til Gorbachev

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    De Almægtige Demiurg-guder sendte Vladimir Putins personlighed og sjæl ind i Mikhail Gorbatjovs krop den 2. marts 1987. Og væk går vi. I stedet for demokratisering og perestrojka blev skruerne strammet og en tilbagevenden til Stalins tid begyndte. Krigen i Afghanistan intensiveredes, og til sidst fortsatte USSR, under Gorbatjov-Putins kontrol, til den territoriale erobring!

  PUTIN GÅR TIL GORBACHEV
  ANNOTNING
  De Almægtige Demiurg-guder sendte Vladimir Putins personlighed og sjæl ind i Mikhail Gorbatjovs krop den 2. marts 1987. Og væk går vi. I stedet for demokratisering og perestrojka blev skruerne strammet og en tilbagevenden til Stalins tid begyndte. Krigen i Afghanistan intensiveredes, og til sidst fortsatte USSR, under Gorbatjov-Putins kontrol, til den territoriale erobring!
  . PROLOG
  Sphero Katastrofov, Nadgod-demiurgen og skaberen af mange universer, ligner en smuk, blond-håret dreng på tolv eller tretten år gammel. Det Almægtige Skaberbarn så på håndfladen, som nu indeholdt galaksen sammen med planeten Jorden, og bemærkede:
  - Noget er gået galt i menneskehedens udvikling!
  Skaberen af gudinden Emmanuelle dukkede op ved siden af ham. Han ligner en meget smuk pige. Hun grinede.
  Hun rystede den galaktiske superklynge med sine bare tæer og svarede med et grin:
  - Ja! Verden bliver mere og mere multipolar. Og slaverne udrydder hinanden med vildt raseri.
  Sphero-drengen vendte sig, han var i shorts og solbrændt. Den unge Guds bare fod samlede denne gang bogstaveligt talt hele universet op og spundede det til spiraler. Snoet, sød knægt og konkluderede:
  - Vi må på en eller anden måde håndtere Vladimir Putin!
  Emmanuel legede med pressens muskler - Nadbogin bar kun en ærlig bikini og gav ud:
  - Det er selvfølgelig nødvendigt. Men dette er kun muligt i form af et spil!!!
  Demiurg-drengen i shorts, der skabte rigtig mange universer, men forblev et barn i tænkningen, foreslog:
  - Så lad os gøre, hvad mange russere drømmer om!
  Overgudinden Emmanuelle blinkede med sine perlefarvede tænder og spurgte med et smil:
  - Og hvad præcist?
  Sfero Katastrofov foreslog ganske logisk:
  - Lad os flytte Vladimir Putins sjæl til Mikhail Gorbatjov!
  Emmanuelle fnisede, udløste en brændende pulsar fra sine bare tæer og spurgte:
  - Og hvad tid?
  Demiurg-drengen svarede med et strålende smil:
  - I 1985. Lad os se, om Vladimir Putin klarer perestrojka og politik bedre end Mikhail Gorbatjov!
  Og drengen knækkede også sine bare tæer, sine solbrune, smukke og yndefulde barnlige ben - og udløste en destruktiv kvasar.
  Emmanuelle fnisede og bemærkede:
  - Og hvad? Det ville endda være sjovt! Selvom det er fyldt med konsekvenser for menneskeheden!
  Sphero bemærkede logisk:
  - Tidens hovedstamme, bare vind. Vladimir Putin vil forsvinde, den varme krig med Ukraine vil ende, såvel som den kolde krig med Vesten. Og alt bliver meget bedre end før!
  Emmanuelle nikkede og sang:
  - Forandring, vores hjerter kræver,
  Forandring, vores øjne kræver...
  I vores latter og i vores tårer,
  Og venernes pulseringer...
  Forandring, vi venter på forandring!
  Sfero Katastrofov nikkede indforstået:
  - Jeg flytter!
  Og igen klikkede de på denne bare, yndefulde, fingerfærdige tæer på begge fødder af Nadbog-drengen.
  . KAPITEL? en.
  Mikhail Sergeevich Gorbatjov viste sig at være herskeren over den sjette del af landet og den anden med hensyn til imperiets økonomiske potentiale. I militær henseende var USSR måske den første. Så manden, der var knapt fireoghalvtreds år gammel, fik enorm næsten praktisk talt ubegrænset magt.
  Men denne magt bør bortskaffes fornuftigt. I USSR var der mange problemer. Hylderne tømmedes mere og mere i landet, og varemangelen voksede. Langsigtet byggeri blev en reel katastrofe. Både kriminalitet og antallet af selvmord voksede, partiets autoritet faldt. Også USSR-hæren kørte fast i Afghanistan og led betydelige tab der. Beruselse blev også et stort problem, mange mennesker blev simpelthen drukkenbolte, antallet af fravær steg.
  Tempoet i den økonomiske vækst aftog, og videnskabelige fremskridt begyndte at knuse fiaskoer. Etniske relationer eskalerede også.
  Noget måtte gøres. I udenrigspolitikken, den kolde krig og våbenkapløbet! Og USSR's autoritets fald og kommunismens ideer generelt. Contras er aktive i Nicaragua, Unita er aktive i Angola, der er krig i gang i mange lande. Sydafrika opgiver ikke Namibia. Sorte gør oprør, men svagt. Sydkorea er stigende i økonomien. Olieprisen falder...
  Mikhail Gorbatjov besluttede at starte processen med perestrojka og demokratisering, men var dette ikke et forsøg på at slukke ilden med benzin? Og for eksempel, hvordan udnyttede folket og først og fremmest de nationale eliter friheden ? De klatrede bogstaveligt talt op på muren mod USSR!
  Og imod det kommunistiske parti og socialismens ideer. Men selvfølgelig ikke umiddelbart. Efter at kommunisterne selv var begyndt at kaste mudder efter Stalin, skabte de kroge for faldet af SUKP's autoritet. Nå, Mikhail Gorbatjov brød skoven. En kamp med fuldskab er noget værd.
  Det førte blandt andet til et fald i indtægterne til statskassen. Og øget varemangelen. Nå, drukkenbolte begyndte at elske den sovjetiske regering mindre.
  Har en drinker brug for meget? Betal ham nok for en flaske blæk til seksoghalvfems kopek for en halv liter, og han vil være tilfreds. Og sammen med faldet i alkoholforbruget er stofmisbruget steget.
  Putin trådte ind i Mikhail Gorbatjovs krop i marts 1987, kun i en alder af seksoghalvtreds. Du kan stadig ændre alt, og det er ikke for sent at rette det. Indtil videre sidder Mikhail Gorbatjov solidt i generalsekretærens stol og har endda fjernet en række gamle medlemmer fra oppositionen fra Politbureauet: Romanov, Grishin, Aliev, Tikhonov. Han har endnu ikke elimineret Jeltsin, et kandidatmedlem af Politbureauet og leder af Moskvas statsuniversitet.
  Men han skal ingen steder hen. Vil være stædig - de vil plante!
  I hvert fald er Vladimir Putin flyttet ind i Gorbatjovs allerede midaldrende, men stadig energiske krop. Selv var han allerede i sit tidligere liv langt fra at være en ung mand og rask. Og også op til ørene i problemer. En af dem er selvfølgelig krigen med Ukraine, da blitzkrieg-beregningen mislykkedes! Og titusindvis af russiske soldater døde: den blodigste massakre siden Anden Verdenskrig.
  Og løs nu nye problemer i Gorbatjovs krop. I disse år tjente Putin selv i DDR, og det var relativt lykkelige tider. Det er endnu bedre, når man er ung. Og når du er halvfjerds, er livet ikke længere en glæde for dig. Og søvn er ikke forfriskende på en ungdommelig måde, det er svært at stå op om morgenen, og udholdenheden er ikke længere den samme - du skal bruge stimulanser. Og du har det ikke særlig godt med kvinder. Lyst og energi er allerede ved at dø. Det ville være godt at flytte ind i Alexander den Store, som kun var 32 år gammel, da han døde. Og du er altså selv gammel, og flyttede ikke ind i den yngste, og ikke i alt for god fysisk form.
  Ja, selv hos en person, der er bundet til ørerne i problemer.
  Der er allerede Tjernobyl, og konsekvenserne af kampen mod drukkenskab og mangel på varer og den allerede bagtalte fortid - Stalin og så videre.
  Nå, Lenin har endnu ikke haft tid til at kneppe. Indtil videre har en række fløjlsrevolutioner ikke fundet sted i Østeuropa. Det vil sige, at der er en socialistisk lejr. Og de sovjetiske tropper har endnu ikke forladt Afghanistan i skændsel.
  Så det er stadig muligt at vende historien tilbage og redde USSR. Og generalsekretær Mikhail Gorbatjov sidder solidt i sin stol. Men hvad skal der præcist gøres?
  Vladimir Putin, engang i kroppen af generalsekretæren, følte sig tom. Mekanismen for perestrojka er allerede sat i gang, og demokratisering og den anti-stalinistiske kampagne er begyndt. Og man kan ikke stoppe det bare sådan.
  Putin-Gorbatjov så sig selv i spejlet: han er ikke særlig behagelig. Håret er allerede ved at blive gråt og et imponerende skaldet hoved. Putin selv havde mindre skaldethed i en alder af halvfjerds. Og Gorbatjov på seksoghalvtreds, som på sin fødselsdag, ser ud til at have et fjorten år langt forspring, men på en eller anden måde løs, og hans fysiognomi er ikke karismatisk.
  Og sundhedsproblemer - hukommelsen om den gamle bærer antyder: der er især diabetes. Men i sit tidligere liv var Vladimir Putin ikke særlig sund, selvom rygter spredte sig om ham. Og de filmede iscenesat, hvordan Ruslands præsident spiller fantastisk hockey. Men det er klart, hvilken slags hockeyspiller du er i en alder af halvfjerds og praktisk talt uden træning.
  Der var også et forsøg på at spille en rolle fra ham selv - en slags macho, der ikke ser ud til at blive gammel, og forventer at regere indtil verdens ende!
  Men faktisk førte krigen med Ukraine verden til den tredje verdenskrig. Putin forventede selv, at det ikke ville vare længe: Nå, et par dage eller højst to eller tre uger. Men ukrainerne ønskede ikke at falde ind under Rusland. Og det viste sig, at den russiske hær slet ikke er så uovervindelig. Og de ukrainske generaler er ikke så korrupte. Selvom det lykkedes for Kherson at tage ved bestikkelse. Men disse viste sig at være en lille minoritet.
  Ukraines modstand markerede afslutningen på Putins periode med fænomenalt held, hvor alt så ud til at fungere meget nemt. Inklusiv erobringen af Krim. Ligesom i en science fiction-roman skete det på Krim. Selv i virkeligheden af dette er ikke for meget at tro.
  Og så var der svære tider: olieprisen faldt, men de tidligere reserver reddede. På et tidspunkt så det ud til, at lykken var ved at vende væk fra Rusland. Prisen på olie og gas styrtdykkede, og coronavirus kunne ikke stoppes. Men så vendte heldet tilbage - gas og olie steg utroligt.
  Og så lød det i hovedet på Ruslands præsident: du kan blive den anden Djengis Khan eller Napoleon.
  Ja, og med Kasakhstan var heldig: et optøj brød ud der. Og præcis stærk nok til at skræmme Tokaev, så han ville bede om hjælp. Og samtidig for svag til virkelig at skulle kæmpe.
  Og det virkede som et tegn fra himlen: du kan nu blive en stor erobrer. Og et slag i stil med Napoleon Bonaparte.
  Først nu blev fjenden undervurderet. Ukrainerne viste sig at være meget bedre forberedt på krig end forventet og gravede sig grundigt ind. Ja, Zelensky viste sig slet ikke at være en så svag og blød krop, som mange troede om ham.
  Så den blitzkrig, som Vladimir Putin regnede med, mislykkedes. Krigen blev langvarig og hård.
  I første omgang så det ud til, at olie- og gaspriserne steg i vejret, og det ville slå Vesten konkurs.
  Men om sommeren steg olieproduktionen i verden, og Saudi-Arabien besluttede at fordrive Rusland fra Europa, og priserne begyndte at falde igen. Og så angreb Taliban, efter at have besluttet, at øjeblikket var det mest bekvemme, Tadsjikistan og åbnede en ny front i den sydlige del af CIS.
  Og her måtte Rusland kæmpe næsten alene, da tadsjikerne viste sig at være svage i kampgejst - de overgav sig massivt og deserterede.
  Åbningen af en ny front i syd var generelt forventet. Desuden lovede amerikanerne at anerkende Taleban som den legitime regering i Afghanistan og ophæve blokeringen af konti. Og Taliban ville udvide. Derudover spillede det faktum, at der blev fanget narkokaravaner på den tadsjikiske grænse, også en rolle. Og så kan du arrangere et kolossalt gennembrud.
  I Amerika bebrejdede de endda militæret ikke at forlade Afghanistan tidligere: Så ville krigen med Rusland også være startet meget hurtigere.
  Putin stod på tidspunktet for sin 70-års fødselsdag over for alvorlige problemer. Det var især nødvendigt at overføre tropper gennem flere lande og Tadsjikistan. Og for dette stadig erklære delvis mobilisering. I princippet var det nødvendigt i første omgang at allokere flere styrker til at erobre Ukraine. Men alle mulige militæreksperter forsikrede, at ukrainerne er fuldstændig ubrugelige krigere, at de ikke kan sammenlignes med ISIS, at vi bogstaveligt talt vil kaste hatte på dem.
  I de tidlige dage virkede det sådan. Men det var ikke muligt at tage Kyiv med et slag af et luftbåret regiment. Desuden led faldskærmstropperne store skader og trak sig tilbage. Derefter måtte tropperne trækkes tilbage fra Kiev og regionen.
  Krigen trak ud, tabene voksede. Og ukrainernes modstand blev stærkere og stærkere.
  Udbuddet af våben fra Vesten steg også. I Rusland voksede anti-krigsstemningerne på trods af alle propagandabestræbelser. Lederen af det liberale demokratiske parti har ændret sig, og det var også et signal: De gamle politikere er ved at svinde hen. Som trådte ud foran hans fødder, som selv gik. Zyuganov blev også ældet og svækket. I Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti blev hans kritik intensiveret. Derudover beordrede Gud selv kommunisterne til at være i opposition og i konflikt med myndighederne. Og de støttede krigen med Ukraine. Og så blev angrebene på Zjuganov selvfølgelig intensiveret.
  Putin i denne situation var selvfølgelig på Gennady Andreevichs side: i det mindste er han sikker. Den gamle hest vil ikke ødelægge furen, men den vil heller ikke pløje dybt.
  Zyuganov er et helt fænomen. Faktisk lækkede han frivilligt valget til Jeltsin, var svag og passiv. Og så blev han meget gammel. Bekvem opposition. Og kommunisterne tolererede ham, hvilket er dumt. De er ikke særlig smarte.
  Dette taler endnu en gang om lederskabssygdommen blandt kommunisterne. I Forenet Rusland er der endnu mere mangfoldighed af meninger og frihed. Her har Sergei Shoigu mistet troværdigheden på grund af Ukraine. Og der var også ideer til at udelukke ham fra bisidderne.
  Putins helbred forværredes under fejringen af 70-års fødselsdagen. Og meget seriøst. Nå, i en alder af halvfjerds var Stalin, Bresjnev og Khrusjtjov allerede klart forbi. Og Putin er ingen undtagelse. Begyndte at tænke på en efterfølger. Desuden ønsker ukrainerne at fjerne det. Og man ved aldrig. Vi går alle under Gud.
  Men hvem skal du udpege som din afløser? For ikke at være som Zhirinovskys, døde han uden testamente. En af idéerne var at udpege den ældste datter til posten som statsminister. Men det betød at styrte økonomien. Mikhail Mishustin kunne ikke lide det for meget. Han blev endda født den 3. marts, dagen efter Mikhail Gorbatjov. Og det virkede som et ildevarslende tegn. Ja, og Mikhail Vladimirovichs skaldede hoved er større end Gorbatjovs. Og disse skaldede hoveder knuste altid deres forgængere. Det vil sige, at det er nødvendigt at slippe af med Mikhail Mishustin, men det er ikke klart, hvem man skal sætte ind. Alle har deres mangler. De rådgav Dmitry Rogozin, men United Russia kan ikke lide ham for meget.
  Putin kunne personligt lide Medvedev, men han var ikke populær blandt folket og måske blød i kroppen. Plus, Medvedev viste sig at være en ligegyldig premierminister. Her er valget allerede begrænset. Der var også Vaino. Også et efternavn, som er ikke-russisk og er forbundet med krigen. Men han er fra Baltikum, og dette er virkelig ikke den bedste mulighed, selvom han virkelig er en ræv, lige så ond, snu og forræderisk som Vladimir Putin selv!
  Dmitry Medvedev var dog også en ræv, selvom han udadtil gav indtryk af en snegl og en blød intellektuell.
  Men udseendet kan bedrage. General Lebed er meget formidabel af udseende. Og det skræmte eliten væk fra ham. Oligarkerne ændrede mening om at satse på ham. De skulle dog ikke lave en præsident ud af Lebed. Den blev brugt som en spoiler for Zyuganov og den dengang meget populære og ambitiøse Zhirinovsky. Og Lebed oversteg endda alle forventninger. Herefter skulle den varmes op.
  Efter en lang handel satte oligarkerne Lebed til at blive fodret i Krasnodar-territoriet og forbød ham at deltage i føderal politik. Så døde generalen under meget mærkelige og mistænkelige omstændigheder.
  Det meste af oligarkiet traf et valg til fordel for Putin, blandt andet fordi de betragtede ham som en viljesvag, grå mus. Men tilsyneladende bedragede.
  Og musen voksede til et frygteligt monster, der bragte verden til randen af atomkrig.
  Det må siges, at Putins noget harmløse fremtoning og vildledende mildhed tillod ham at bevæge sig opad. Oligarkerne var mere bange for den strenge Lebed, den larmende og endda hysteriske Zhirinovsky, end nogen fra Jeltsin-familiens kohorte.
  Der var også forskellige tilgange til Zyuganovs beretning. En del af eliten ønskede at vænne lederen af kommunistpartiet og gøre ham acceptabel. Der var også røde oligarker og en masse direktører.
  Men Zyuganovs hold er for stort, og han ønskede ikke at give bestikkelse til alle igen og fedt og stykker. De foretrak, som det så ud, den sikre Putin, der ikke engang havde sit eget hold.
  Og gled partiet "Enhed", eller bjørnen, som det hed i almuen. Og selvfølgelig blev den primært dannet af Boris Berezovsky: Jeltsins eminence grise, og den mest indflydelsesrige skikkelse i Kreml. Det var ham, der eliminerede Boris Nemtsy, som "Zar" Boris trak til at være hans efterfølger.
  Jeltsin ønskede virkelig at gøre Boris Efimovich til sin arving. Men han vendte meget dumt embedsmændene mod sig selv ved at tilbyde at overføre dem til Volga, og begyndte generelt at kræve at dele med folket. Og en skjult kamp begyndte mod Boris Efimovich.
  Så det var ikke ham, der blev sat ind i premierministeren, hvilket ville have været meget mere naturligt, men Kiriyenko. Men ingen har endnu forberedt sidstnævnte som efterfølger, og Jeltsin selv også.
  Mærkeligt nok ønskede Boris at bruge Kiriyenko til at opløse statsdumaen.
  Desuden var der en plan for oligarkerne, nyvalg og ikke at annoncere. Desuden gav kommunisterne, med den snæversynede Zjuganov i spidsen, selv anledning til aflysningen af valget til Statsdumaen.
  De foreslog en ændring af valgloven, hvorefter partier skal melde sig om inden for et år for at deltage i valget. Og ikke én part er ikke gået forbi i dette øjeblik.
  Zyuganov viste sig selvfølgelig som en idiot. Den ældste leder af kommunister i historien, svag, konservativ, ubehagelig af udseende, absolut blottet for karisma.
  Den mest bekvemme for rollen som leder af den mest magtfulde, kommunistiske opposition.
  Der er ingen Guds gnist i ham, og han symboliserer alle kommunistpartiets mangler, og selv i tredive års såkaldt lederskab er han træt af vælgerne og er blevet gammel og går generelt lidt.
  Selvfølgelig er det nemmest at håndtere en som Zyuganov. Selvom Gennady forsøger at vise oppositionens udseende.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky er en spoiler for kommunistpartiet, tilbage på Jeltsins tid. Men en spoiler, der nærmest selv blev præsident og hovedopposition.
  Og de begyndte at knuse og presse ham endnu tidligere end Lebed. Men så blev Zhirinovsky en de facto vasal, først af Jeltsin og derefter af Putin.
  Sidste gang Zhirinovsky kritiserede Jeltsin var i foråret 1997... Derefter ændrede hans farve sig, og han begyndte at støtte magten.
  Vladimir Putin var oprindeligt på vagt over for Zhirinovsky. Han mente, at Volfovich blev en ven af Kreml på grund af fejhed og egeninteresse.
  Desuden stemte Zhirinovsky imod rigsretssagen efter at have mistet halvdelen af sine tilhængere.
  Og dette malede heller ikke lederen af det liberale demokratiske parti.
  Men så blev de venner med Zhirinovsky. Og hvis det ikke var for den pludselige sygdom og dumme død fra coronavirus, så havde han nok med tiden givet ham Sankt Andreas den Førstekaldede Orden. Da Vladimir Volfovich blev begravet, sagde han personligt farvel til ham. Dermed endte livet for den dygtigste politiker, der strålede med stor vid.
  Halvfemsernes lyse stjerner: Lebed, Nemtsov, Ampilov, Limonov - er gået til den næste verden. Yavlinsky har næsten mistet betydning og glemt, ligesom Garry Kasparov. Berezovsky blev hængt - han vidste og talte for meget.
  Kun Zyuganov var tilbage fra den gamle galakse i halvfemserne. Rutskoi er også glemt. Nå, måske Zorkin, der formelt bliver holdt som formand for forfatningsdomstolen.
  Af den første generation af SNG-præsidenter forblev kun Lukasjenka ved magten.
  Også en smart ræv. Men han formåede at involvere sig i netværket og forvirre ham godt.
  Putin kunne ikke lide Lukasjenka, men udadtil lod han som om han var en ven. Naturligvis med tanke på og reservemuligheder.
  I lang tid var Vladimir Putin frygtelig heldig, selv i små ting. For eksempel blev Skripal forgiftet på tærsklen til valget, og branden i Kemerovo skete et par dage efter valget.
  Men hvis det var omvendt, ville det være et par procent mindre.
  Ja, og Grudinin satte sig tåbeligt op med sine udenlandske regnskaber.
  Til at begynde med havde Vladimir Putin ikke noget imod at kæmpe om tronen med en friskere og yngre end den gamle og trætte og ret tungebundne Zyuganov.
  Men Pavel Grudinin begyndte at vinde popularitet for hurtigt, og kampen kunne blive for konkurrencedygtig, selv før anden runde.
  Desuden kan sort PR forårsage den modsatte effekt. Som det allerede var tilfældet med Jeltsin, Lukasjenko og delvist endda med Lebed og Zhirinovsky.
  Men Pavel Grudinin gav sig selv et godt forspring ved at tilstå fem konti i udlandet.
  Og lov til at rejse en hel bølge af kompromitterende beviser.
  Men alligevel tog Grudinin tretten procent, og Zhirinovsky lidt mere end fem. Og det viste, at folket holder fast i venstreorienterede ideer.
  Zyuganov ville selvfølgelig have samlet endnu mindre Grudinin. Gennady Andreevich, selv under Jeltsin, var ret svag. Allerede dengang så han ret dårlig ud, skaldet, dækket af vorter, med en næse, der lignede en ornes tryne.
  Ikke underligt, at Jeltsin besejrede ham. Sandt nok foreslog Zhirinovsky på et tidspunkt en alliance til Zyuganov. Og dette vakte bekymring i Kreml. Men Vladimir Zhirinovsky kunne ikke blive den tredje.
  Men hvis det gjorde det, ville der være problemer.
  Kommunisterne lovede Vladimir Volfovich - fem poster i regeringen. Herunder posten som indenrigs- og udenrigsminister. Det er meget seriøse indlæg.
  Kunne Jeltsin svare i naturalier? Sikkert ikke. Ja, og Vesten var imod foreningen af Jeltsin og Zhirinovsky. Sidstnævnte vendte de fremmede lande for meget imod ham. I Zhirinovsky selv angreb han Vesten i stedet for at kritisere de russiske myndigheder.
  Men flertallet af russerne er ikke dårlige, og de forstod, at Rusland i halvfemserne ikke kunne trække en konfrontation med Vesten. Ja, den vestlige livsstil var populær og moderigtig. Og Vladimir Volfovich brændte ned af sig selv.
  Succesen for Lebed, en temmelig tunge-bundet kandidat, var uventet og overdreven. Og allerede Alexander Ivanovich begyndte for alvor at gøre krav på tronen.
  Noget lignende skete med fædrelandspartiet, som var en spoiler for kommunisterne, men til sidst blev det for meget populært, og de begyndte at knuse og kvæle det.
  Lebed var også i stand til hurtigt og nemt at forhandle fred i Tjetjenien, hvilket kraftigt øgede hans popularitet.
  Det er virkelig, at propaganda gør underværker. Skamfuld overgivelse til banditterne løftede Svanens popularitet til skyerne.
  Og den tungebundne, snæversynede general blev næsten konge. Og hvis Jeltsin var død under en hjerteoperation, så kunne tsar Swan være dukket op.
  Mere præcist ville han helt sikkert have vundet, hvis Tjernomyrdin, ja, og Zjuganov næppe ville være blevet forfremmet.
  Men Lebed gik glip af øjeblikket... Medierne skabte en ny stjerne i Boris Nemtsovs skikkelse, men selv det brændte ikke længe. Faktisk er Nemtsov i Jeltsins hold, og livet bliver ikke bedre, men kun værre. Og prinsen gik i skændsel.
  Putin skylder selv Tjubais, at han tog ham med til Moskva. Efter Sobchaks nederlag ved valget var det muligt at komme i fængsel.
  Men der var ingen lykke, og ulykke hjalp. Sobchaks nederlag hjalp med at flytte til Moskva. Og hvis Anatoly vandt valget, skulle hun forblive stedfortræder, og hele historiens gang var anderledes.
  På samme måde, samt yderligere zigzags i en karriere. For eksempel var mange i tvivl om, hvorvidt det var værd at udnævne en oberstløjtnant til posten som chef for FSB? Og endnu mere at give posten som sekretær for Sikkerhedsrådet.
  Desuden passede Rybkin ganske godt til Berezovsky. Men Jeltsin havde en overdreven kløe efter forandring.
  Da Primakov blev premierminister, så det ud til, at han ville blive valgt som sin efterfølger. Gamle Yevgeny Maksimovich passede alle som en kompromisfigur. Måske bortset fra Berezovsky. Der var fjendskab med ham. Først ønskede Berezovsky at holde Aksenenko i stedet for Primakov. Men dem omkring Jeltsin mente med rimelighed, at Zjuganov og hans fraktion måske ikke ville stemme. Og nyvalg til statsdumaen ville føre til kommunisternes triumf.
  Og allerede var der ingen grund til at aflyse valget og overtræde forfatningen.
  Jeltsin selv ønskede ikke at lave endnu et kup. Og han og oktoberbegivenhederne var nok. Og næsten døde fra hjertet.
  Stepashin tilfredsstillede mere eller mindre nogle af kommunisterne. Selvom de heller ikke ønskede at gøre hendes efterfølger.
  Jeg må sige, at rigsretsforsøget ikke var særlig farligt. Så Højesteret var under Kremls kontrol og ville helt sikkert have afsluttet rigsretssagen.
  Zhirinovsky reddede ikke Jeltsin, men droppede sin vurdering. Derefter afskrev Kreml ham faktisk.
  Det er endda mærkeligt, Zhirinovsky støtter aktivt Jeltsin, og Kreml-medierne drukner ham.
  De siger, at han gjorde det for penge. De rammer endda lige i maven.
  For eksempel viste Leontiev, en trofast protege fra Kreml, først, hvordan Vladimir Zhirinovsky kalder Stepashin for en agent for CIA og Mossad, og derefter hvordan den samme Vladimir Volfovich giver komplimenter til premierekandidaten.
  Nå, hvad vil en russer, der ser dette, tænke: det siger sig selv, at Vladimir Volfovich Zhirinovsky er den sidste, politiske prostituerede. Og det kan man ikke stemme for.
  Det vil sige, at Kreml-medierne druknede Zhirinovsky trods al hans loyalitet over for myndighederne og miskrediterede ham på alle mulige måder.
  Først da Putin blev stærkere på magten, begyndte holdningen at ændre sig.
  Faktisk hvorfor kvæle Vladimir Volfovich, hvis han så nidkært støtter Kreml.
  Derudover kom Berezovsky med en snedig kombination for at tvinge en del af protestvælgerne til at stemme på det liberale demokratiske parti i stedet for på kommunisterne. Først nægtede de at registrere Zhirinovskys parti. Og så blev registreringen så at sige genoprettet. Og de deler listen.
  Som et resultat blev medierne ved med at tale om Zhirinovsky. Men alligevel scorede han lidt, lidt mere end seks procent.
  Og da der var præsidentvalg, nægtede Zhirinovsky igen at registrere sig.
  Og igen en skandale ... De troede at gøre Vladimir Volfovich til tredje, men som det viste sig, var han en svækkelse.
  Og forsøget på en midlertidig alliance med kommunisterne førte kun til en stigning i Zjuganovs popularitet.
  En alliance med kommunisterne virkede som et stærkt træk, men underligt nok led de liberale mest under dette.
  Og kommunisterne mistede lidt...
  Indtil videre. Det må siges, at Putin ofte var heldig trods sin egen indsats. Især beordrede han at snyde Zhirinovsky - det virkede ikke. Men på den anden side har de tilsvarende vælgere som Zhirinovsky, og hvis Vladimir Volfovich fik ti procent, så ville en anden runde ikke kunne undgås, og dette er allerede et nederlag. Og forskellen var altså kun to procent.
  Og så blev fiaskoen med Zhirinovsky til en velsignelse.
  Eller reformen af forbundsrådet. Kommunisterne, som Kreml flirtede med, modsatte sig reformen. Men de fornærmede liberale og Primakov-blokken støttede af en eller anden grund reformen. Selvom Primakov er forbundet med Luzhkov og andre guvernører.
  Dumme mennesker...Yabloko og SPS advarede om, at de ville blive Putins næste offer og ville blive begravet sammen med Føderationsrådet. Men de gik som dumme får til slagtningen.
  Og kommunisterne er smarte - de fandt straks ud af, hvordan det lugter. Men andre var ikke kloge nok.
  Generelt var Putin frygtelig heldig: Et terrorangreb den 11. september er noget værd. Desuden forsøgte USA at vænne Taleban. Og brug Bin Laden mod Rusland.
  Det så ud til, at sund fornuft fortalte Taliban, efter at have længe været i krig med den nordlige alliance, som støttes af Rusland, ikke at åbne en anden front mod USA.
  Men Taliban opførte sig som idioter. Faktisk anerkendte Taliban Republikken Ichkeria og åbnede sin ambassade i deres land. Og han hjalp tjetjenerne med både våben og frivillige. Mullah Omar henvendte sig endda til Ahmad Shah Massoud for at indgå en våbenhvile og hjælpe befolkningen i Tjetjenien.
  Og så faldt en sådan uventet gave på hovedet af Rusland. Desuden kollapsede bygningerne, i strid med fysikkens love.
  Dette er så sjældent et held, det er som at vinde hundrede millioner dollars i en lottokupon.
  Og Amerika sad fast i Afghanistan i hele tyve år. Der var en dobbelt fordel: både USA er svækket, og de sydlige grænser fra Taleban modtager beskyttelse. Så jeg må sige heldig. Og vigtigst af alt, så prøvede de ikke for meget.
  Og med Irak var det også heldigt. Sandt nok, på et tidspunkt så det ud til, at amerikanerne nemt vinder. På tre uger besatte de hele Irak, mistede kun halvtreds mennesker og tog to millioner fanger.
  Men så, på trods af tilfangetagelsen af Saddam Hussein, var Amerika fast i en langvarig guerillakrig.
  Og prisen på olie er faldet, til en kosmisk skala, såvel som gas. Ja, der var meget held. Putin mente, at han var en stor messias, og at han var sejere end Napoleon, ligesom Djengis Khan.
  Desuden døde selv Shamil Basayev ved et uheld at sprænge sig selv i luften på en mine, og det så ud til, at Tjetjenien endelig blev bragt i knæ.
  Men hans to valgperioder er slut. Det var allerede for sent at ændre forfatningen, og tronen måtte overdrages til Medvedev.
  Året 2008 viste sig at være særdeles vellykket. Bilans sejr i Eurovision, sejr i World Hockey Championship, succes i fodbold. Og krigen med Georgien.
  Selvom det heller ikke er indiskutabelt, kun fem dage, men medierne indgav det som en stor sejr for Rusland og endda for NATO. Det er en skam, at jeg måtte dele laurbær med Medvedev.
  Vladimir Putin er træt af minder, og han ville sove.
  Mikhail Gorbatjov kom ikke ud til sit følge.
  Vi skulle først tænke på en strategi.
  I mellemtiden snorkede Vovkas lejemorder og drømte.
  . KAPITEL? 2.
  Fire tyske piger: Gerda, Charlotte, Christina og Magda overtalte Führeren til at tillade dem at kæmpe på Kursk-udspringet. Den snæversynede Hitler var fordomsfuld mod kvinder i hæren. Og måske var det derfor, han tabte krigen.
  Men i denne verden viste pigerne fra SS sig at være så varme og overbevisende, at Führeren blev overtalt.
  Så på Kursk Bulge gik en kampvognsbesætning af piger i kamp, som kun kæmpede i én bikini og barfodet, hvilket gjorde dem til uovertrufne krigere.
  Desuden var Fuhreren lidt klogere i denne verden. Og han lod sig overtale af Rommel, og han tog og evakuerede de tyske og italienske tropper fra Afrika.
  Dette gjorde det muligt for tyskerne at beholde flere styrker - hele otte divisioner, hærdede, afrikanske veteraner. Bortset fra italienerne. Og som et resultat viste landingen af de allierede på Sicilien sig at være en rute for dem og en stor militær katastrofe og et stort antal fanger og tab af trofæer.
  Og nu stod tyskerne over for Kursk-bulen. Ud over pigerne på tanken dukkede yderligere to piger op: Albina og Alvina, som kæmpede på Focke-Wulf. Og de havde ikke andet end shorts på.
  Så nu var Führerens barfodspiger imod Den Røde Hær, og det er alvorligt.
  Her udspillede det storladne slag på Kursk Bulge sig. Tyske tropper rykkede frem i syd og brød igennem det sovjetiske forsvar.
  Så blev reservetankhæren kastet i kamp. Og den afgørende kamp udspillede sig.
  Gerda og hendes mandskab kæmpede på Panther, det var varmt, og pigernes besætning smed endda deres bh'er.
  Her bragte skønhederne pistolen. Pistolen af "Panther", kun 75 mm, men hurtigskydende og langløbet.
  Gerda skød fra lang afstand ved hjælp af sine bare tæer, granaten ramte lige spidsen af tårnet og skroget på den sovjetiske T-34-76 kampvogn og gennemborede pansret. Den russiske bil brød i brand, og kampsættet begyndte at detonere.
  Gerda sang:
  - Ære til Tyskland, ære!
  Hun spillede det næste skud med sine bare tæer på de fremrykkende sovjetiske kampvogne Charlotte, gennemborede den russiske bil og sang:
  Vores styrke er stor
  Der vil være en fast hånd!
  Og så sparkede den smukke og smarte Christina også ved hjælp af sin yndefulde, bare fod. Og igen blev den sovjetiske 34 ramt. Og hun brænder.
  Og pigen knirker:
  - For kommunismen vil vi gå i kamp, men ikke russisk, men arisk!
  Magda skød også og ramte igen den Røde Hærs bil, brød igennem metallet, fik de fireogtredive til at brænde og spurgte:
  - Og at kommunismen er arisk?
  Gerda sparkede fjenden med sine bare tæer, knækkede russebilens metal og svarede:
  - Ja, kommunismen kunne være arisk. Når himlen er for os, mens andre arbejder hårdt!
  Charlotte skød mod fjenden ved hjælp af en bar, rund hæl og kurrede:
  - Til glæde på jorden!
  Og den sovjetiske polstrede fireogtredive brænder. Den Røde Hær kastede sin strategiske reserve i kamp: Steppefronten og dens kampvogne. Og hvis du dræber ham, så vil tyskerne åbne vejen rundt om Kursk og være i stand til at smække kedlen.
  Så slagets skæbne afgøres her.
  Og de tyske "Panthers" er gode. De udrydder sovjetiske biler som geddeyngel.
  Christina skød med bare tæer, den tyske kanon skød femten skud i minuttet, og pigerne skiftedes til at skød.
  Og krigeren er ekstremt præcis.
  Her slog hun sovjeten fireogtredive og sang:
  Vi kan ikke findes stærkere
  Vi er ikke mere end tyve!
  Pigerne er selvfølgelig meget smukke. Da de satte fangne russiske soldater på knæ og tvang dem til at kysse, bare solbrune ben, gjorde de det med fornøjelse og entusiasme.
  Magda smadrede den sovjetiske bil med et velrettet skud med sit bare, yndefulde ben og knirkede:
  - For fædrelandet og for friheden!
  Og pigerne tog den og sang:
  Perleagtig, skælvende frisure,
  Jeg er bekymret, mit bryst ryster!
  Jeg er en pige som en frygtsom birk,
  Jeg er bange for at bevæge mig og trække vejret!
  
  Og hvad hvisker den friske vind i dit øre?
  Sand knaser barfodet under fødderne...
  Og der er ingen gladere mig på planeten,
  Når jeg går med dig ind i skoven!
  
  Afslør en stor hemmelighed for mig, elskede,
  Hvordan lykkedes det dig at forhekse hjertet!
  Men dit ansigt er så trist?
  Den tyndeste tråd af rynker gik hen over panden!
  
  Den unge mand svarer mig med angst;
  Krig vil adskille dig i lang tid!
  For at finde os et sted i paradisets skove,
  Satan skal besejres i helvede!
  
  Som svar nikkede en slank birk,
  Du er mere end en ven for mig!
  Selvom udfaldet af kampen kan være tårevækkende,
  Men Gud Jesus, hyrden, er med os!
  
  Lad os fordrive dæmonernes helvede - onde skygger,
  Så lundene blomstrer grønne!
  Stryg mine solbrune knæ
  Hold godt om mig skat!
  
  Og han svarede som en jomfru i spøg:
  Han sagde til lyden af sprede grene;
  - Vil du vente på mig i et år, due?
  Fristelsen af varme traner er stærk!
  
  Som svar sagde jeg så strengt til ham,
  - Jeg vil ikke være civil ved maskinstanden!
  Og jeg kan godt lide militærvejen,
  Jeg vil kæmpe, for at besejre de onde!
  
  Jeg kom til det punkt - skære grene ned, fletninger,
  De gav mig en ny maskine med en disk!
  Selvom græsset græder som dugperler,
  Hvorfor uskyld - er blevet som en soldat!
  
  Så, at fædrelandet er mig kærere end alle andre,
  Fædreland over stjernerne brænder i sjælen!
  Det er ikke indersiden, der skal pramme på sengen,
  Og tilbring natten med en riffel i en hytte!
  
  Sejren vil komme, jeg tror fuldt og fast på det,
  Vores sag har jo altid ret!
  Nå, smil mere glad fyre,
  En god skæbne venter os, tro mig!
  Pigerne sang smukt, og samtidig skød de. Og hvert skud af sandalpiger er et præcist hit.
  Men nu er den første bølge slået tilbage, og specielle køretøjer bringer yderligere granater.
  Og smukke tyske piger kæmper i himlen. Begge blondiner: Albina og Alvina.
  Og de er så seje.
  Albina skød ved hjælp af sine bare tæer fra seks luftkanoner på én gang. Og flere sovjetiske fly brød i brand.
  Krigeren kurrede:
  - Ære til min styrke!
  Alvina sparkede også mod fjenderne ved hjælp af fingrene på hendes bare fod. Hun skød fem sovjetiske fly ned på én gang og knirkede:
  - I de hvide ulves navn!
  Piger knuste russiske biler med kvindelige leoparders virtuositet.
  Albina skød ved hjælp af den skarlagenrøde brystvorte, trykkede på knappen og kurrede:
  - Til ære for det tredje rige!
  Alvina tæskede også sin modstander ved at bruge sin rubin brystvorte og opførte sig legende og sagde:
  - For den preussiske ånd!
  Det var to kæmpende piger - super klasse. Både barfodet og bar overkrop.
  Og de elskede at plage pionererne meget. Her river du drengens tøj af og binder ham til et træ. Så tager du pisken i hænderne og begynder at piske den. Og det er så fantastisk.
  Og drengen skriger af smerte, hans solbrune hud dækket af blodige striber. Og pigen tager og bringer en fakkel til drengens bare fødder. Og den bare sål brænder. Og drengen skriger af ulidelig smerte. Og det er så dejligt at lytte til hans støn og gråd.
  Albina og Alvina elsker fyre, især søde og blonde. Og det er så stor en fornøjelse for dem.
  Men de ved også, hvordan de skal kæmpe.
  Alvina trykkede på joysticket med sin jordbærnippel. Og hun skød flere sovjetiske fly ned ved hjælp af luftkanoner, hvorefter hun kurrede:
  - Jeg er den sejeste hun-ulv i verden!
  Albina sprængte også ved at trykke på joystick-knappen ved hjælp af en hindbærnippel, skar et dusin russiske biler af og knirkede:
  - For et nyt Tyskland!
  Her er pigerne - en fremragende pilot.
  Gerda og hendes kampvognsbesætning på Panther fortsætter med at kæmpe.
  Her er en blond pige, der tog den og slog på den sovjetiske fireogtredive ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte.
  Og da hun ramte den russiske bil, udstedte hun:
  - Jeg ved ikke noget galt
  Undtagen urværket fyren!
  Charlotte bemærkede vittigt, idet hun også affyrede en karmosinrød brystvorte mod fjenden og knirkede:
  - Giv store sejre!
  Christina tog også og smækkede med en rubin brystvorte, og gjorde det meget passende. Hun smadrede den sovjetiske bil og knirkede:
  - For nye grænser!
  Og lupanula og Magda, en kæmpende pige, meget sej og krigerisk, med hår som bladguld.
  Og hun sprængte ved hjælp af strawberry brystvorter, hvilket hun gjorde meget præcist og præcist.
  Det ramte sovjeten 34 og knirkede:
  - Mit hit!
  Og pigerne vil tage og hyle. Og disse er krigere på niveau med supermænd.
  Tyskerne vandt kampvognsslaget og lukkede kedlen bag Kursk. Og et så stort virvar af røde hære blev dannet.
  Kampene blev udkæmpet med stor ondskab og raseri. Der var mange ofre.
  Nogle af de sovjetiske tropper var i stand til at flygte, og nogle blev taget til fange eller ødelagt.
  I kampe udmærkede pigen Schella sig. Hun kæmpede i infanteriet og anvendte knowhow, begyndte at kaste granater med sine bare tæer. Og det er ekstremt fedt.
  Shella gav et udbrud og skelede den russiske soldat som en le og kurrede og blottede sine tænder:
  - Åh, hønse, min løve,
  Jeg tøs, spiste ....
  Og I soldater er som nuller,
  Gem ikke synlig integritet!
  Og en anden pige, Eva, skød fra en faust-patron ved hjælp af en jordbærbrystvorte og gennemborede en sovjetisk tank.
  Og med sin bare hæl kastede hun en dødsært og rev også mange soldater fra den røde hær.
  Dette er en pige - den højeste og kolossale klasse.
  Og så knælede de fangne russiske soldater ned og kyssede pigernes bare, støvede fødder.
  Og det så rigtig godt ud.
  Og pigerne er så barfodede og smukke.
  Det er pigerne, som, hvis de tager noget op, helt sikkert vil bringe det til ende.
  Den Røde Hær led et stort nederlag ved Kursk-udspringet. Wehrmacht-tropper flyttede til Voronezh. Og de var energiske.
  Men sovjetiske piger kæmper også indædt, og de kan og bør også vises.
  Natasha kastede en granat mod nazisterne med sin bare fod og sang:
  - Det er rigtigt...
  Zoya lancerede en dødsgave med sin bare hæl og tilføjede:
  - Fjende...
  Augustin bukkede under for noget destruktivt og knirkede:
  - tænker...
  Svetlana kastede en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - Hvad...
  Natasha kastede et par citroner med sine bare fødder og råbte:
  - Russisk...
  Zoya bukkede også under for noget energisk og dødbringende og knirkede:
  - Lykkedes...
  Augustin lancerede det dødelige og mumlede:
  - Fjende....
  Svetlana bukkede igen under for den destruktive og vyaknula:
  - Pause!
  Natasha gav en tur og knirkede:
  - WHO...
  Zoya skød også mod de sorte udlændinge, som nazisterne rekrutterede og knirkede:
  - Tør!
  Augustin talte med kraft og raseri:
  - At...
  Svetlana bukkede under med en panters grin:
  - AT...
  Natasha kastede en granat med sin bare fod og råbte:
  - Kæmp...
  Zoya kastede dødens gave med sine bare fingre og mumlede:
  - Angreb!
  Augustin kimede ind og mumlede:
  - Fjender...
  Svetlana gav en masse granater med sine bare såler, og hvordan hun råber helt i lungerne:
  - Godt...
  Natasha naglede udbruddet og hvæsede:
  - Rasende...
  Zoya afskar nazisterne og knirkede:
  - Slå!
  Augustin skød igen og råbte:
  - Rasende...
  Svetlana kvidrede, da hun skød:
  - Slå!
  Natasha kastede igen en granat med sin yndefulde, bare fod og kvidrede:
  - Vi vil ødelægge nazisterne!
  Zoya tog den og kvidrede:
  - Fremtidens vej til kommunisme!
  Og kastede en citron med sine bare tæer.
  Augustin tog og spredte linerne, og hendes bare ben fløj med ødelæggelse langs Fritz:
  - Vi vil splitte modstanderne!
  Svetlana tog den og kastede den med sin bare hæl, en flok granater, og knirkede:
  Lad os knuse fascisterne!
  Og de fire fortsatte med at skyde og kaste granater. Den tyske "Jagdtiger" var i bevægelse. En maskine med en 128 mm pistol. Og skyder sig selv.
  Og pigerne kastede granater. Underminerede nazisterne. Og de skød tilbage. De klatrede frem. Tankene ruller igen. Den nyeste tyske "Panther" -2 flytter. En meget mobil bil.
  Men hans piger tog over og slog ham ud. De rev en mobil maskine med gasturbinemotor i stykker. Og de sprængte hende i stykker.
  Natasha bemærkede med et grin:
  Vi kæmper fantastisk!
  Zoya var enig i dette:
  - Meget sejt!
  Augustin bemærkede klogt:
  - Vi vil vinde!
  Og hun affyrede en panserværnsgranat med sin bare fod. Stærk pige. Og hun har så meget vid.
  Svetlana lancerede også en dødsgave med sine tæer på sin bare fod og ramte fjenden. En meget aggressiv pige, med øjne farven af kornblomster. Hun har sådan et vid, og en passage af styrke!
  Natasha vendte sig og smilede:
  - For hellige Rusland!
  Zoya skød meget aktivt og grinte og viste perletænder:
  - Jeg er en kriger på det niveau, der ikke forsvinder!
  Augustine fyrede også. Mejede nazisterne ned og gurglede:
  "Jeg er en kriger med store ambitioner!"
  Og hun blottede sine perletænder!
  Svetlana bekræftede:
  - Meget store ambitioner!
  Pigerne har kæmpet i meget lang tid. Og selvfølgelig lykkedes det med militærarbejde. De er helt fantastiske skønheder. Fremragende sind. Og de skyder første klasse.
  Natasha, fyrende, troede, at hvis Stalin var væk, ville der dannes en form for tomhed i menneskers sjæle. Det er som om en elsket er død.
  Selvom denne georgier var grusom. Og han gjorde ikke alt rigtigt. Der er endda en anekdote om dette. Hvorfor bruger Lenin støvler, og Stalin går i støvler? Fordi Vladimir Iljitj valgte vejen, og denne med overskæg skynder sig videre.
  I denne henseende var Stalin ikke den optimale hersker. Faktisk, som Lenin beskrev det, var det for uhøfligt.
  Denne kok tilbereder kun krydrede retter. Med hensyn til grusomhed var det et tveægget sværd.
  Dette var på den ene side med til at opretholde disciplinen og stimulerede partiapparatet. På den anden side blev det mest værdifulde personale og dygtige folk slået ud. Især efter krigen mistede de en så stor leder som Voznesensky. Hvem havde de største tjenester til fædrelandet.
  Voznesensky var måske en ideel leder: ikke kun hård, men også klog og uddannet. Den yngste doktor i videnskab i USSR, akademiker, enestående personlighed. Uden Voznesensky gik den russiske økonomi på en eller anden måde galt. Og jeg kan ikke besejre nazisterne.
  Natasha kastede en citron med sin bare fod og sang:
  - Fra himlen...
  Zoya kastede også en granat med sine bare fingre og sagde:
  - Stjerne...
  Augustin lancerede en dødsgave med sin bare fod og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastede også en granat ved hjælp af en bar fod og udsendte:
  - Krystallinsk!
  Natasha vendte sig og hvæsede:
  - Jeg til dig...
  Zoya lancerede dødsgaven med sine bare fingre, hvæsende:
  - Sang...
  Augustin bukkede under med sin bare hæl, hvad der bringer døden og knirkede:
  - Jeg synger...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastede en eksplosionspakke med sin bare fod, spredte nazisterne og knirkede:
  - Indfødt...
  Augustina gav en masse granater med sin bare hæl, gav ud:
  - Stalin!
  Men Krauts har fire piger og sådanne greyhounds.
  De sad på den nyeste Panther-2 kampvogn med en 88 mm langløbet pistol.
  Gerda affyrede sin kanon og ramte T-34'eren i bunden af skroget og kvidrede og blinkede med sine safirøjne:
  - Nej, Gud elsker jo Tyskland! Vi vinder helt sikkert!
  Charlotte var meget enig i dette:
  - Vi kan ikke tabe! Vi skal snart ud til Kalinin, og Moskva vil være et stenkast væk!
  Christina blottede sine perlestriber og råbte:
  - Lad os komme derhen, der bliver tid til Vladivostok!
  Magda bemærkede med beklagelse:
  - Og japanerne er næsten blevet besejret af amerikanerne. Det er meget alvorligt, vi har næsten mistet en vigtig allieret.
  Gerda slog en ny sovjetisk tank ud og knirkede:
  - Dem kan vi godt undvære!
  Charlotte fnisede og bemærkede:
  - Hvis baby smiler, vil alt måske ordne sig!
  Christina gav ud på rim:
  - En flodhest brød ud af et smil!
  Magda støttede hende:
  - Pigen har en meget grådig mund!
  Og krigerne tog den og brød ud i latter. De har funklende energi, kan man sige, og i overflod!
  Gerda skød igen mod de sovjetiske køretøjer og råbte:
  - Det næste århundrede bliver vores!
  Charlotte kom også med og bekræftede:
  - Der vil være flyvninger ud i rummet!
  Christina bekræftede hurtigt dette:
  - Lad os flyve ud i rummet!
  Magda skød fra en bombekaster og gav ud:
  - Sidder i et stjernefly!
  Gerda rakte tungen ud og knirkede:
  - I det nye århundrede vil det tredje riges imperium regere!
  Charlotte med et aggressivt grin bekræftede:
  - Og den fjerde også.
  Derefter vendte skønheden igen den sovjetiske tank om.
  Christina, denne djævelske kriger, funklende med perlefarvede tænder, knirkede:
  - Ja, lad der komme en ny ordre! Og ære til det store imperium!
  Magda bekræftede med rasende raseri:
  - Ære til imperiet!
  Gerda skød igen og sagde:
  - Ære til os også!
  Og det fik pigen åbenbart.
  Gvozdanula og Charlotte. Og meget rammende. Jeg gennemborede en sovjetisk tank lige ind i siden. Så kvidrede hun:
  - Vi kæmper for en ny orden!
  Magda, der affyrede og slog modstandere, bekræftede:
  - Og det vil vi uden tvivl nå!
  Gerda slog igen, og meget passende og gav ud:
  - Vi vil nå med stor margin!
  Og hun funklede af safir og meget klare øjne.
  Charlotte skød også, ramte russebilen og råbte, det her er en djævel med orange hår:
  - Alt bliver kun kunstflyvning!
  Magda skød også af rasende raseri. Hun smadrede T-34 og knirkede:
  - Og det fremtidige mandskab!
  Her havde pigerne dog problemer. KV-14 dukkede op. Bilen er meget stor. Og hun har en 152-millimeter pistol med en lang løb. Måske en tysker til at bryde igennem.
  Gerda kneb øjnene sammen og spurgte Charlotte:
  - Kan du dække det med et bombefly?
  Den rødhårede svarede:
  - Selvfølgelig er der en chance ... Men bombeflyets nøjagtighed er utilstrækkelig!
  Christina foreslog lidenskabeligt:
  - Lad mig prøve mit 88-grafikpapir?
  Gerda bemærkede skeptisk:
  - Denne KV-14 har 100 mm frontal panser ved en stor hældning. Du kan ikke tage ham!
  Charlotte grinte og bemærkede:
  -For pokker! Og jeg troede, at russerne ikke havde sådan en tank! Kun rygter!
  Magda sagde:
  Jeg troede også det var en fejl! Men vi ser, at det ikke er tilfældet! Og russerens tønde er så lang!
  Gerda sang og bankede sin bare hæl på pansergulvet:
  Vi vil kæmpe uden frygt!
  Charlotte bekræftede sin partners holdning:
  - Vi bliver ikke skåret et skridt tilbage!
  Christina foreslog:
  - Og hvad hvis du slår en sovjetisk kampvogn ud med et præcist slag af en granat i løbet?
  Gerda tvivlede:
  - Kan du gøre det på lang afstand?
  Christina bekræftede:
  - Hvis du bringer flammen fra en lighter til mine bare såler, så er jeg ganske i stand til at ramme meget godt!
  I stedet for at svare, klikkede Gerda på sin lighter. Christina vred sin bare fod og hendes bare, let hærdede hæl glimtede i flammernes lys.
  Gerda bragte ild til pigens sål. Der var en brændende lugt. Meget behagelig lugt, som grillet shish kebab.
  Christina hviskede:
  - Og til den anden hæl!
  Så tændte Magda bålet. Begge flammetunger slikkede nu de bare såler på en meget smuk og rødhåret pige.
  Så skreg Charlotte og blottede sine bryster. Uden nogen ceremoni tog hun den og trykkede på joysticket med sin skarlagenrøde brystvorte. Pistolen affyrede automatisk.
  Granaten fløj af sig selv og landede lige i tønden på en imponerende, sovjetisk maskine.
  Som en gigantisk elefant skåret en lang snabel af. Efter at have modtaget et knusende slag stoppede den sovjetiske tank bevægelsen. Det var, som om et sværd var blevet slået ud af hans hænder.
  De heldige ludere!
  Charlotte sang og smilede glad:
  - Kun frygt vil give os venner! Kun smerte motiverer dig til at arbejde!
  Gerda tilføjede begejstret:
  - Jeg vil have mere og mere til at knuse dine dumme ansigter!
  Det Tredje Riges krigere så ud til at være meget tilfredse!
  Men selv små børn kæmpede mod nazisterne. Drenge og piger slyngede improviserede eksplosive pakker mod tyske kampvogne, selvkørende kanoner og infanteri.
  Pionererne kæmpede meget modigt. De vidste, hvad fascistisk fangenskab betød.
  Pigen Marinka faldt for eksempel i nazisternes kløer. De smurte hendes bare fødder og placerede hende i nærheden af fyrfadet. Flammetunger nærmest slikkede pigens blottede, hærdede hæle efter langvarig gang barfodet. Torturen fortsatte i cirka femten minutter, indtil sålerne var dækket af vabler. Derefter blev pigens bare fødder løsnet. Og igen stillede de spørgsmål. De slog mig med gummislanger på min nøgne krop.
  Så passerede de strømmen... Marinka blev tortureret til ti bevidstløshed under afhøringen. Og så lod de hende hvile. Da de bare fødder var lidt rykkede, blev de smurt med olie igen, og fyrfadet blev bragt op igen. Sådan tortur kan gentages mange gange. Og tortur med strøm, og pisk med gummislanger.
  Marinka blev tortureret i seks måneder. Indtil hun blev blind og blev grå af torturen. Så begravede de hende levende i jorden. Spildte ikke engang en kugle.
  Pioner Vasya, nazisterne pisket med rødglødende ledning på hans nøgne krop.
  Så blev bare hæle brændt med glohede jernstrimler. Drengen kunne ikke holde ud at råbe, men forrådte alligevel ikke sine kammerater.
  Nazisterne opløste ham levende i saltsyre. Og det er en frygtelig smerte.
  Disse Fritzes er sådanne monstre... Komsomol-medlemmet blev tortureret med et strygejern. Så hængte de det på en stativ, løftede det op og smed det ned. Så begyndte de at brænde med et rødglødende koben. Brysterne blev revet ud med pincet. Så blev næsen bogstaveligt talt revet af med en glødende tang.
  Pigen blev tortureret til døde... De brækkede alle hendes fingre og hendes ben. Et andet Komsomol-medlem, Anna, blev spiddet. Og da hun døde, brændte de med fakler.
  Kort sagt hånede nazisterne så godt de kunne og som de ville. De torturerede og torturerede alle.
  Natasha og hendes hold kæmpede stadig i omkredsen. Pigerne brugte deres bare, yndefulde ben i kamp og kastede granater. De kæmpede mod de overlegne styrker fra Fritz. De holdt sig meget modigt og ville ikke trække sig tilbage.
  . KAPITEL? 3.
  Endnu en virkelighed i en drøm, der stadig varede...
  Krig udbrød mellem Rusland og Taliban. Først angreb Taliban Tadsjikistan. Faktisk er tiden passende, og det er tid til at beslutte sig for ekspansion i Centralasien.
  Og Tadsjikistans hær var svag. Hun kollapsede under Talebans slag, dels løb hun væk, dels overgav hun sig til Taleban. Og Taliban angreb den russiske base, og russerne blev stumme. Og jeg var nødt til at overføre tropper gennem flere lande og genoprette fronten.
  Blodige og brutale kampe begyndte at koge.
  Og pigerne kæmper af raseri
  De berømte fire kæmper nær landsbyen i Mellemøsten.
  Natasha giver en tur, og kaster en granat med sine bare tæer.
  Knækker afghanerne og knirker:
  - Ære til kommunismens æra!
  Zoya skyder også på fjenden. Slår fjender ned, kaster granater med dødelig kraft med bare fødder og knirker:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Augustina smed ned ad linjen af afghanere med et udbrud fra et maskingevær. Hun kastede en destruktiv citron med sin bare hæl og gøede:
  - For USSR!
  Svetlana sprængte også fjenden, afskar en masse islamiske krigere og knirkede:
  - For kommunismens verden!
  Og også hvordan man kaster en dødsgave med destruktiv og umådelig kraft med bare fødders tæer. Og sønderrev fjenderne grundigt.
  Disse piger er fantastiske...
  Natasha bemærkede, da hun mejede de fremrykkende afghanere ned:
  - De stikker bogstaveligt talt som græshopper!
  Og pigen kastede igen en granat mod fjenden med sin bare hæl. Og stort set rev fjenderne i stykker.
  Zoya slår også de islamiske soldater med et velrettet udbrud. Slår dem grundigt ned og kurrer:
  - For Rusland!
  Og igen, med bare tæer, vil han kaste en dræber dødsgave.
  Augustine, der skød mod fjenden og bogstaveligt talt mejede afghanerne ned, skar dem af som en kultivator, knirkede:
  - For Fædrelandet!
  Svetlana, der huggede fjenderne ned og faktisk mejede soldaterne fra det islamiske Taleban-imperium og slog dem ud med høje, udsendte:
  - For fædrelandet og nye sejre!
  Og igen, hvordan han ville kaste en granat af dødelig kraft med fingrene på sine bare, mejslede ben.
  Pigerne spredte sig fuldstændigt. Og de tæskede Taleban-hærens overlegne tal. Og de kom i store bølger.
  Kæmp på tanken og besætningen på Elizabeth.
  Pigerne her er også kun i én bikini og barfodet. Og samtidig kæmper de rigtig godt. Afghanistans kampvogne er forældede og dårligere i kvalitet end russiske, men der er en del af dem.
  Håndværkerne fra det islamiske imperium lavede nogle maskiner af træ. Det, jeg må sige, er meget progressivt.
  Elizabeth, ved hjælp af sine bare tæer, affyrer et skud og gennemborer en afghansk tank, hvorefter hun knurrer:
  - Jeg er den sejeste kvinde i verden!
  Ekaterina sparker også ved hjælp af sin bare hæl, smadrer fjenden og knirker:
  - For USSR!
  Elena vil uden at tænke sig om to gange skyde på fjenden. At rive det fra hinanden og knirke:
  - For kommunismen!
  Euphrosinia også, hvordan man rammer fjenden. Vil knække afghanernes tank og pladder:
  - For Fædrelandet til det sidste!
  Og det er pigerne, de er bare super. Ingen magt kan stå imod sådanne. Og de er virkelig de sejeste krigere og greyhounds. Og ingen kan modsætte sig dem.
  Og hvis de begyndte at kæmpe, så bliver det bare en kamp mellem hypermænd.
  Og Elizabeth vil skyde igen ved hjælp af sine bare tæer og knirke:
  - For det nye USSR!
  Ekaterina skød også på skift mod fjenden og knirkede:
  - Ja, Vladimir Putin er ikke en særlig god leder, for at sige det mildt!
  Og pigen vred sin bare, runde hæl.
  Elena fortsatte med at tæske afghanerne og kvidrede:
  - For stor kommunisme i USSR!
  Og med bare tæer tilføjede hun specifikt destruktivt og morderisk!
  Og så hvordan pigen Euphrosinia tæsker. Og smadre fjenden og knirke:
  - For gudinde Lada!
  Her er deres slagmark.
  Og krigeren, hvordan de begyndte at meje modstanderne ned, og hvordan de ikke gav dem nåde og udryddede afghanerne.
  Elizabeth skød også på fjenden og brugte også en bar hæl og kurrede:
  - For kommunismen i Sovjets land!
  Og her er hun sådan en kæmpende og krigerisk kvinde.
  Allerede nu bliver afghanere tærsket fra himlen.
  Anastasia Vedmakova er meget varm i kamp. Og knuser alle. Og på himlen skyder den afghanske fly ned og slår mod land. Det er sådan en aggressiv pige.
  Og hun sang med et grin:
  - For vores fædreland, dræb alle Taliban!
  Akulina Orlova bekræftede og blottede sine tænder:
  - Faktisk er ånden en dæmon, klatrede ind i USSR!
  Og krigeren skød et andet afghansk fly ned.
  Mirabela Magnetic, der ødelagde det islamiske Taleban-imperiums krigere i himlen og på land, mens hun brugte sine bare tæer, råbte:
  - For vort Fædreland!
  Her er en triade, der kæmper i himlen. Og hun tæsker afghanerne med stor intensitet. Og fjenderne bliver grundigt slået ned.
  Akulina Orlova på knapperne med sin bare hæl og råbte:
  For vores store land!
  Og hvordan han blinker til sine partnere.
  Og slår igen afghanerne ned. Og det er meget aggressive spring hos piger.
  Anastasia kvidrede med et smil, viste tænder og væltede afghanske piloter:
  - Vi er krigere, der vil besejre enhver hær!
  Og igen slået en afghansk bil ud.
  Ja, pigerne her tog grundigt fat på udryddelsen af det islamiske imperiums soldater. Og de styrter ned...
  Alyonka kæmper også desperat og viser sin bedste kunstflyvning. Og slår fjender ned, som om de var modeller.
  Og Taliban bliver ved med at klatre og klatre. Og de bliver dræbt i stort antal.
  Alenka kastede sine bare tæer noget dødbringende og sang:
  Vi er hvide ulve!
  Anyuta var enig i dette og mejede modstandere ned uden ceremoni:
  - Og vi er de bedste i verden!
  Og hun gav også en granat med sin bare hæl.
  Og nu affyrer Alla også med maskingevær. Og slår en masse afghanere ud og brøler:
  - Ære til kommunismens æra!
  Maria skyder også meget præcist mod afghanerne. Og slår dem grundigt ud. Og han kaster også granater med sine bare tæer. Og brøler:
  - Ære til Svarog!
  Olympias rammer også fjenden med stor, dødbringende kraft. Mejer fjender fra det islamiske imperium ned og knirker:
  - For hele, hele verden i kommunismens æra!
  Og igen blotter pigen sine tænder og skyder præcist mod fjenden.
  Og Marusya skriver også om afghanerne. Og med en skarlagenrød brystvorte trykker han på bazooka-knappen og slår modstandere ud og knirker:
  - For det store Rusland!
  Her er pigerne.
  Men Matryona, ligesom afghanerne, smækker med sine bare tæer, knuser fjenden fra Taleban og hviner:
  - For Fædrelandet og friheden til det sidste!
  Det er pigerne, der gik, og hvordan afghanerne tærskes - bare rædsel. Og der er bogstaveligt talt en total og generel udryddelse af dem. Tilsyneladende har afghanerne en meget dårlig dag.
  Alenka bemærkede, skydende mod afghanerne og klippede dem:
  - Dette er mit hjemland!
  Og med sin bare hæl, hvordan den morderiske udslettelsesgave vil give efter.
  Her er pigerne - lad os bare sige super.
  Anyuta bemærkede aggressivt, idet han skød mod afghanerne:
  - Ære til kommunismen!
  Bekæmpede Alla, skød og trykkede hendes skarlagenrøde brystvorte på bazookaens knapper, knirkede:
  - Ære til heltene!
  Og Maria, der knepper fjenden med dødbringende magt, kurrede:
  - Ære til det sejeste Fædreland!
  Olympias tilføjede, knuste fjenderne og viste øget hastighed:
  - Stor ære til det mest velstående land!
  Matryona, som udhulede modstandere og brugte sine bare tæer, når hun skød, tog den og knirkede:
  - Og ære til de sejeste krigere!
  Marusya, der også skrev på fjenderne og bogstaveligt talt mejede dem ned, kurrede øredøvende:
  - Og USSR er også en stor herlighed i århundreder!
  Og pigerne sang i kor:
  - Folk bliver glade
  Lykke for evigt...
  Den sovjetiske regering -
  Kraften er stor!
  Og krigerne vil grine af fulde kræfter. Og de blottede deres tænder.
  Alenka sagde med et stort smil:
  Vi vil give vores hjerter for vores fædreland!
  Anyuta fortsatte rasende:
  - Og vi vil stå og vinde!
  Her er de, lad os bare sige, vidunderlige piger. Og de kan rigtig godt lide at kæmpe for fuld styrke.
  Og her er Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova i kamp.
  Drengen og pigen ligner børn på omkring tolv, men faktisk kæmper de udødelige lejemordere så aggressivt. At intet kan stå imod dem.
  Alenka, der blottede sine tænder og huggede modstandere fra Taleban, sang med et smil:
  Vi vil kæmpe for en lysere morgen!
  Anyuta, der affyrede og kastede bomber med sine bare tæer, tilføjede:
  - Og vores pansrede tog formåede at accelerere!
  Og den rødhårede Alla, der sprang op og vristede sig, tilføjede med et blink:
  - Lad os kysse!
  Oleg Rybachenko kørte en vindmølle med sine sværd, huggede hovedet af afghanerne og knirkede:
  - Ære til vort Fædreland!
  Og drengen lancerede med sine bare tæer en morderisk dødsgave.
  Pigen skar også igennem sommerfuglemodtagelsen med sværd. Skær fjenden af og knirkede:
  - Ære til det sovjetiske system!
  Og med sine bare tæer vil han også smide udslettelsesgaver og ødelægge fjender.
  Og børnene, der knuste fjenden, sang i kor:
  - Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der vil være en ende på Taleban...
  Solen vil skinne klart
  Vi vil rive alle onde fjender i stykker!
  Børn i og meget seje kæmpere. Og de fløjter også og bringer en hel sky af bedøvede og bedøvede krager ned over fjenden. Og det er ekstremt fedt.
  Oleg Rybachenko, der fældede afghanerne med et smil, bemærkede:
  - Med os hele planetens ungdom,
  Vores verdensomspændende byggeteam!
  Og drengen med sin bare hæl bukkede under for dødens ødelæggende gave.
  Margarita Magnitnaya, der knuste de islamiske krigere, kvidrede også og blottede sine tænder:
  - Folket marcherer hele landet ind i kommunismen!
  Og også hvordan han skærer gennem de islamiske rækker. Og jeg må sige, at dette er meget grusomt og sejt.
  I mellemtiden fangede Taleban en dreng på fjorten år. De klædte ham af og bandt ham til et træ. Derefter piskede de først og strippede huden til blod.
  Så blev der drysset salt på teenagerens sår. Så begyndte de at stege med ild og brændte barnets bare hæle. Og det var så grusomt. Og ender med at blive tortureret
  dreng til døden.
  Og igen er der hårde kampe ...
  Og Talebans positioner bliver ramt af russiske angrebsfly, der bruger fly. Og her buldrer afghanerne og missilerne. Og de klatrer og klatrer alle sammen som en tudse på krampe.
  Og hele bunker af lig efterlades.
  Margarita sang med et smil:
  Vi vil kæmpe for en lysere morgen!
  Og Oleg Rybachenko, der skar afghanerne ned, gøede:
  - Det lykkedes os at finde ud af det!
  Og drengen vil igen, med sine bare tæer, kaste en granat af dødbringende kraft.
  Og disse afghanere bliver tærsket så selvsikkert og berømt.
  Disse børn er de rigtige monstre.
  Og udødelige skabninger kæmper barfodet og knuser meget aktivt modstandere.
  Men en kampvogn fra DDR går også ind i kampen.
  Gerda og hendes mandskab går ind i kampen med afghanerne.
  Og pigen skyder med bare tæer og kurrer:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Charlotte, der skyder efter hende, bekræfter:
  - Ære til det sovjetiske systems ideer!
  Christina, der skyder mod fjenden med sine bare tæer, skriger:
  - For nye lyse idealer!
  Og rammer også meget præcist fjenden.
  Og afghanerne får det kapitalistisk.
  Og Magda skyder på fjenden og hviner og blotter sine tænder:
  - Ære til vort Fædreland!
  Og også hvordan han tæsker fjenden ved hjælp af sine bare tæer.
  Det er kamppiger, lad os se det i øjnene.
  Gerda, der skød mod fjenden, kvidrede:
  - For Rusland og sejren til det sidste!
  Og igen tæsker han, denne gang ved at bruge en skarlagenrød brystvorte til at trykke på joystick-knappen.
  Her er pigerne. De er tand- og fangstænder og kan rive alle lige.
  Charlotte tog den og sang aggressivt og blottede sine tænder:
  - Afrika er forfærdeligt, ja, ja. Ja!
  Afrika er farligt, ja, ja, ja!
  Gå ikke piger - tag en tur til Afrika!
  Christina, der blottede sine tænder og tæskede sin modstander, sagde:
  - Gå ikke piger barfodet i mørket!
  og med bar hæl hvordan man bukker under for fjenden.
  Her er kvinderne - alle kvinder kvinder!
  Og afghanerne bliver skudt ned og ødelagt uden nåde.
  Magda, der skød mod fjenden og bogstaveligt talt fejede ham væk, udsendte aggressivt:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Og også hvordan man smækker ved hjælp af bare tæer. Her er pigen.
  Jeg må sige, at det simpelthen er ultra!
  Her er pigerne, hvordan de tog Taleban op, og de slog med hammerhammere.
  Og Taliban torturerede et russisk Komsomol-medlem. Først afklædt til de nøgne. Så begyndte de at hælde vand. Først varmt - kogende vand, derefter koldt. Så begyndte de at slå med varm tråd.
  Og det var så grusomt. Og så igen tortur og et lys til pigens bare hæle. Og hun blev alvorligt tortureret. Og hvorfor hældte de syre, hvilket er endnu mere smertefuldt.
  Og pigen blev også tortureret til døde.
  Og så tog de hendes skelet og dækkede det med guld og hængte det op, så alle kunne se det. Og det var ekstremt grusomt.
  Det er den slags magt, Taleban demonstrerede. Og prøv at konkurrere med sådan et land. Men piger vil gerne have børn. Og de skar deres maver. Og de er meget grusomme.
  Kampe brænder blandt andet som underverdenens flammer.
  Oleg Rybachenko, der skar modstanderne ned, sang:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og drengen vil igen med sine bare tæer smide dødens morderiske gave
  Margarita Korshunova, der skar afghanerne ned, knirkede:
  - For USSR!
  Og han vil kaste sine bare tæer, hvad der bringer massedød. Ja, ingen kan modstå sådanne piger.
  Dreng og pige i fuld og rasende spænding og kampladning.
  Oleg Rybachenko, der huggede afghanerne ned med sværd, sang:
  - bragte, bragte mig,
  Det tog mig!
  Jeg sætter mig bare på en hest
  Og lykken venter på mig!
  Og drengen vil le, og igen vil han tage og hugge fjenden.
  Og her er de, sammen med Margarita, hvordan de fløjter. Og en masse lamslåede krager vil falde på afghanernes hoveder. Lad os bare sige, at det er fantastisk.
  Margarita Korshunova tweetede:
  - Jeg er den stærkeste i verden, jeg vil ødelægge fjenderne på toilettet!
  Og blink til sin partner.
  Og afghanernes overlegne styrker begyndte at suse ud.
  Oleg Rybachenko trykkede endelig på kontakten med sin bare hæl. Og strømmen slog til og forvandlede straks en masse Taleban-soldater til skeletter. Og det skal bemærkes - morder.
  Terminator Boy sang:
  -Lad vores jord være berømt!
  Og hvordan han fløjter og blotter sine tænder.
  Her er drengen. Og virkelig meget stridbar.
  Og så er der de sovjetiske missiler, der rammer afghanerne. Og de er alvorligt ramt. Og mange krigere bliver dræbt.
  Tamara og Veronika sigter dødelige missiler med nåle og bolde og eksploderer. Og en masse afghanere bliver dræbt med det samme. Og det er så grusomt.
  Pigerne er lige nu i bunkeren og tramper på betonplader med deres bare fødder. Og fremkald dødbringende kraftangreb på fjenden og udrydde dem grundigt.
  Disse piger er bare fantastiske.
  Tamara fyrer og brøler:
  - Det store USSR og dets leder Stalin er med os!
  Veronica bekræfter også dette:
  Lad os sparke Taliban i røven!
  Og også hvordan man skyder mod fjenden. Og det vil gøre det meget svært. Piger elsker at dræbe - det er piger.
  Veronica stillede engang et spørgsmål:
  Hvad er to gange to fem?
  Tamara svarede med et grin:
  - Fire et halvt!
  Og det viste sig at være en meget vittig udtalelse.
  Pigerne her er så anspændte.
  Natasha og hendes hold skyder også mod afghanerne. Massivt bliver de dræbt og brøler:
  -Lad kommunismen blive glorificeret!
  Og sproget vil vise sig!
  Og så også med bar hæl, hvordan han vil tage det og specifikt give efter.
  Dette er en pige, alle pigerne er en pige.
  Og formidabel overmål.
  Svetlana sang rasende og skriblede til afghanerne.
  Og i de stjerneklare højder, bjergstilhed,
  I havets bølge og rasende ild,
  Og i rasende, og rasende ild!
  Og så skyder Zoya desperat mod fjenden.
  Det er pigerne - meget flotte.
  Og Augustina knuser modstandere og brøler på toppen af sine lunger:
  - For vores fædreland, til ære for USSR!
  Og her kan Kina selvfølgelig ikke modstå sådan et hold.
  Og pigerne er selvfølgelig meget kække og dygtige.
  Ikke et eneste trick vil virke imod dem.
  Natasha mejede endnu en række afghanere ned og kurrede:
  - Jeg er den stærkeste i verden, og jeg vil dræbe jer alle sammen på toilettet!
  Og igen, med bare tæer, vil han kaste en eksplosiv pakke med dødelig kraft.
  Augustin, denne kampkraftige pige, kvidrede:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og blinker også med sine smaragdøjne.
  Svetlana er meget aggressiv i kamp. Knuser afghanerne og kvidrer:
  - Ære til tiden for den kommunistiske sejr!
  Her er pigerne...
  Og Stalenida udrydder afghanerne uden videre.
  Og slår dem ned, som om hun virkelig har en jetjager-le.
  Dette er en pige, en pige for alle piger!
  Steelenida knuste afghanerne og kastede morderiske dødsgaver med sine bare tæer:
  - Ære til vort fædreland - USSR! Putins Rusland - nej!
  Og igen tæsker pigen fjenden med vild kraft. Her er hun, kæmpende og krigerisk.
  Victoria, der skyder på fjender, siger med et smil:
  - Stor herlighed venter USSR!
  Steele nikkede.
  - Ja, han venter!
  Og mens hun skød, tænkte hun. På nogle måder minder dette om den patriotiske krig, bortset fra at fjenden undlod at overraske USSR. Og satsningen på et pludseligt slag retfærdiggjorde sig ikke.
  Men der er så mange afghanere. De rykker frem og kaster bogstaveligt talt lig mod russiske stillinger. Og dette er deres hektiske og vilde taktik. Og de tager ikke hensyn til deres tab,
  og folk er praktisk talt ikke beskyttet. Så prøv med disse, du kan gøre det.
  Stalenida kastede en granat med sin bare hæl og kvidrede:
  - I USSR's navn!
  Og hun viste sine meget skarpe tænder.
  Victoria var enig med hende:
  - Ledere kommer og går, men USSR forbliver!
  Stalenida kurrede af spænding:
  - USSR er med os for evigt!
  Serafer, der skyder mod fjender, som om de kurrer og slår fjenden ned, vil give ud:
  - Vi bliver en klassisk kraft!
  Og også en pige, som en bar fod, vil lancere en gave af fuldstændig ødelæggelse.
  Victoria sang:
  - Ære til mit land med kommunisme!
  Seraphim bekræftede let dette:
  - Kommunisme er lys og velstand!
  Og giver igen for at ødelægge afghanerne.
  Gerda kæmper også meget aggressivt. Og han viser sin højeste klasse.
  Men der er ingen rigtige tricks mod Gerda.
  Dette er en pige, der giver drømmen om hele universet.
  Og hun vil tage og synge:
  - Ære til min Jord, og vi er i hele universet!
  Og igen, med sine bare tæer, vil skønheden slippe en morderisk gave af død og udslettelse ind. Lad os bare sige det lige ud - pigen er, hvad du har brug for.
  Gerda skød hele kampsættet og vender nu tilbage.
  De berømte tyske fire, der har dræbt mange afghanere, holder på hemmeligheder.
  Nå, de skærer i kartofler.
  Charlotte, der holdt et sæt kort med sine bare tæer, bemærkede hårdt:
  - Nu er vi i krig med Taleban, og da vi var i krig med russerne!
  Gerda nikkede indforstået og energisk:
  - Ja, der var sådan en gang. Og så kunne vi ikke vinde! Christina, er du enig?
  Christina erklærede selvsikkert og kastede kortet med sine bare tæer:
  Det er mændenes skyld! De viste ikke kampegenskaber!
  Magda bekræftede:
  - Ja, mænd! Hvis flere kvinder ville kæmpe, så ville vi have en reel chance for succes!
  Gerda nikkede indforstået.
  - Barfodet pige, og endda med karminrøde brystvorter - det er super!
  Charlotte var logisk enig i dette:
  - Ja, barfodspiger, det her er noget kolossalt!
  Og krigerne fortsatte med at kaste kort.
  Stalenida bemærkede aggressivt, mens han skød mod afghanerne:
  - Vi vil ramme fjenderne direkte!
  Og med bare tæer vil pigen kaste en granat. Og det er ødelæggende.
  Victoria sagde selvsikkert:
  - Selvom der på den ene side ikke er nogen Gud, men på den anden side er han med os!
  Viola, selv køen til afghanerne, mejede dem ned og bekræftede:
  - Må Gud være med os! Og kolossale kræfter!
  Og pigerne hvordan man griner og viser deres tunge.
  Alina vil også banke på fjenden, klippe ham kolossalt ned og knirke:
  - Jeg er den mest kæmpende skat!
  Og også med bare tæer, som en dødbringende kraft, vil han tage den og affyre den.
  Det er pigerne, der elsker at dræbe. De har så meget umenneskelig styrke.
  Steelenida sang med aggression:
  - Vores styrke ligger i kommunismen,
  Giv liv og hjerte
  Vi er vort hellige fædreland,
  Lad os stå og vinde!
  Det er sådan en pige, hun var. Lad os bare sige, at hun er fantastisk. Og meget militant.
  Victoria tweetede:
  - For USSR, hvor den kloge konge!
  Og krigeren viste sin tunge og blinkede til sine modstandere.
  Her er pigerne...
  Alenka kæmper også selvsikkert med fjender og viser utrolige hop.
  Og i det samme brøler pigen for alvor:
  - Jeg har en super dame!
  Og blotter sine meget perlefarvede tænder.
  Anyuta skyder på fjenden, knuser ham med dødelig kraft, river ham fra hinanden og brøler:
  - Jeg har en hyperpige!
  . KAPITEL? fire.
  Og hendes bare tæer kaster en chokgave af døden!
  Og at kæmpe mod Alla er også i kamp. Og så tæsker hun afghanerne.
  Og mens pigen stadig hviner:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og igen, som en fjende, vil noget helt dødbringende starte.
  Og en masse afghanere vil blive revet fra hinanden.
  Maria, der skrev om soldaterne i det islamiske imperium, tog og noterede:
  - Og hvem finder vi i skoven?
  Og hvordan han vil slå ham med en gave fra et maskingevær. Her er hun, hvilken kæmpende og smuk kriger.
  Olympias skyder på fjenden. Og han gør det ekstremt godt.
  og blotter sine tænder og brøler:
  - Ære til kommunismens tider!
  Marusya bemærkede aggressivt, knuste fjenderne og kastede dødelige granater med sine bare fingre af knive:
  - Ære til den nye generalsekretær!
  Matrena tæskede afghanerne og sagde:
  -Hvis bare ikke homoseksuel!
  Alenka, der skød mod fjenderne, tog den og kvidrede:
  - For stor kommunisme!
  Og igen, som et morderudbrud af ild mod afghanerne. Nå, hun er en martial skønhed. Og hun har så meget charme.
  Anyuta, der også skød mod fjenden og mejede ham ned, knirkede:
  - For Rusland!
  Og med bar hæl, hvordan bukke under for Taleban. Denne pige er bare virkelig fantastisk.
  Den rødhårede Alla knuser modstandere og brøler på toppen af sine lunger:
  - Jeg er dame hyper!
  Og med sine bare tæer, hvordan han vil kaste en dødelig død mod fjenden.
  Her er hun en pige - lad os sige, at der er ultra!
  Meget smuk Maria, der skød mod fjenden, kurrede:
  - Jeg har en klasse mega!
  Og igen slår han mod fjenden med en bar, og meget rund, lyserød hæl.
  Olympias fejres ved at slagte afghanere og stable et bjerg af lig fra Talibans islamiske imperiums krigere, kurrende:
  - Jeg er den højeste klasse!
  Og også han vil kaste sine fødder med bare tæer, noget fundamentalt og enestående morderisk. Her er en pige - alle pigerne - en pige!
  Marusya styrter også ned og kvidrer og dræber afghanere:
  - Jeg vil ødelægge fjenderne! Det bliver et rigtigt galehus!
  Og pigen vil tage det og grine.
  Og med en skarlagenrød brystvorte, mens han trykker på joystick-knappen. Og han hugger mod modstandere med noget så dødeligt.
  Matrena begyndte også at slå afghanerne og kurrede:
  - Ære til kommunismens morgen!
  Og hendes bare hæl vil gennembløde alle som fjender. Her er hun, sikke en smuk pige. Og de er piger, lad os sige - super klasse.
  Eller måske Giga, eller endda TETRA!
  Det er pigerne, og jeg skar afghanerne grundigt ned. Og det er generelt en super klasse.
  Alyonka tog den og sang og blottede sine tænder:
  - Jeg er den stærkeste i verden! Og to plus to er fire!
  Og hvordan han rammer fjenden meget præcist. Og vil sprænge endnu et Taleban i stykker.
  Og denne pige har sådanne fantasier. Men Taliban gør noget.
  Her torturerer de en pige. Og hvordan de behandler med piske. Og så pigtråd. Og så vil de brænde hendes hæle med et glødende strygejern. Og pigen er meget tilfreds.
  Og hun vil være en skrevet skønhed.
  Alenka sang:
  - For den store kommunisme i det sejeste USSR!
  Og igen vil han kaste en granat med sine bare tæer mod fjenden.
  Og det er rigtig fedt.
  Anyuta, der skyder på fjenden, brøler også:
  Hvor stor er kommunismen!
  Og med en velrettet linje mejer han afghanerne ned. Her er en pige med stor skønhed.
  Og hendes bare hæl bukkede under, en udslettelsesgave.
  Og den rødhårede Alla er også meget aggressiv i kampe. Og hvordan man knuser fjender med vildt raseri. Og han skribler sig selv med kolossal aktivitet.
  Og med bare tæer kaster han dødsgaver med dødelig kraft.
  Det her er en pige - hun har bare en super klasse!
  Alle disse er pigelig barfodet hær, i stand til meget store bedrifter.
  Maria, der skrev om afghanerne, bemærkede:
  -Den største magt er vores og den højeste klasse!
  Så blinkede krigeren.
  Og med en skarlagenrød brystvorte trykkede hun på bazookaens knap. Og dette er hendes højeste pilot og den virkelige konstruktion af summen af kvadraterne af benene.
  Olympias, der knuste fjenden, kurrede:
  - For de bedste sejre i universet!
  Og med bare tæer, hvordan man sender en udslettelsesgave mod fjenden. Og det bliver virkelig bare som en handling - ud over styrke!
  Pigerne må siges at være ekstremt kæmpende. Og hvis de gør noget, så vil folk være glade i århundreder. Og de har så meget glæde og ægte kosmisk glans.
  Her er krigerne - den højeste kunstflyvning.
  Marusya, der knuste afghanerne, tog den og vyaknula:
  - Fred til dit hjem!
  Og igen kastede hun en morderisk dødsgave med tæerne og rev fjenderne fra hinanden.
  Matryona ramte også de afghanske tropper. Hun rev Taleban og råbte:
  - For den største socialisme på planeten!
  Og hendes øjne funkler.
  Ja, dette er den højeste beskydning af stillinger.
  Og afghanerne lider kolossal skade, men alligevel klatrer og klatrer alle. Og de har kolossale menneskelige ressourcer. Som aldrig ser ud til at ende.
  Og alt flyder i en bølge og en kontinuerlig strøm.
  Alyonka sang med et stort smil i sine blottede tænder:
  - Ære til kommunismens og de russiske zarers æra!
  Og med sine bare tæer kastede hun igen dødens og ødelæggelsens morderiske gave.
  Og pigen blottede sine tænder øredøvende (ja, du kan blotte dine tænder øredøvende!), tog den og råbte:
  - Stærk suveræn,
  Regere for ære
  Til ære for os...
  Reger i frygt for fjender
  ortodokse konge,
  Reger til ære, til vores ære!
  Anyuta bemærkede med et grin:
  - Du savnede ordene: Gud bevare kongen!
  Alenka var meget enig i dette:
  - Ja, jeg savnede det! Men dette er desværre givet!
  Maria, med et smil fra en meget sej pige, bemærkede:
  - Zarfaderen er væk, og i stedet for ham er Lenins værk!
  Rødhårede Alla kvidrede og mejede afghanerne ned:
  - Lenins sag er i live, selvom Lenin er død!
  De olympiske lege protesterede logisk imod dette:
  - Lenin er udødelig!
  Hun blinkede med sine smaragdgrønne øjne.
  Så du kan med det samme se her vidunderlige piger, der er i stand til specifikt at bekæmpe Taleban. Og generelt bør deres magt bemærkes som kolossal kosmisk kraft.
  Marusya bemærkede med et smil og skød mod fjender:
  - Zaren vil vende tilbage, og Lenin vil leve!
  Matryona var enig i dette:
  - Selvfølgelig vil det! Ære til Lenin!
  Alenka fortsatte med et smil:
  - Og zar Nicholas II! Ære til alle helte!
  Anyuta var enig i dette:
  - Ære til alle heltene!
  Og pigerne sang i kor:
  - Ære til Rusland, ære ...
  Tanks suser frem....
  Røde flag tropper
  Hilsen russiske folk!
  Vladimir-Mikhail Gorbatjov-Putin er endelig vågnet op. Og han sov for længe.
  Nu skal vi tage os af statens anliggender.
  Og Vladimir-Mikhail erklærede til sit følge:
  - Vi er for forhastede med demokratisering og glasnost. Det behøver vi ikke, men skal tværtimod spænde skruerne og sætte tingene i stand. Vi vil bekæmpe drukkenskab på andre måder. Produktionen af alkohol bør ikke reduceres.
  Det er også nødvendigt at styrke det strafferetlige ansvar for moonshine-brygning. Og øge finansieringen af de væbnede styrker. Især videnskab og militær teknologiudvikling.
  Mikhail-Vladimir beordrede også at øge antallet af sovjetiske tropper i Afghanistan. Og intensiver kampene der for at vinde en afgørende sejr. Der blev også givet ordre til aktivt at bruge kampfly mod Mujahideen og bombe flere.
  Og andre instruktioner, selvfølgelig.
  Alt dette skulle være blevet udført gennem politbureauet og plenum. Specielt kom samtalen ind på, om det er tid til at vedtage en ny grundlov. Men ikke for rask.
  I mellemtiden var det nødvendigt at fortsætte med at styrke positionerne. Fjern især Jeltsin. Eller endnu bedre, gå i fængsel. For ikke at stinke.
  Og generelt er det tid til at afslutte demokratiets spil.
  Vladimir-Mikhail besluttede at blive diktator. Især at udøve strafansvar for at komme for sent på arbejde. Mange mennesker skal i fængsel her.
  Men det er selvfølgelig heller ikke alt, men nok til en start.
  I mellemtiden kan du sove og lade noget aggressivt drømme;
  Og i Afghanistan fortsatte meget grusomme og blodige kampe med Mujahideen.
  Krigen mellem Rusland og Afghanistan blev udkæmpet i alle hastigheder...
  Natasha skød på soldaterne fra det islamiske imperium, mejede dem bogstaveligt talt ned og sang...
  Må solen altid være
  Må der altid være himlen...
  Må der altid være en mor -
  Må jeg altid være det!
  Og pigen vil med sine bare tæer affyre en morderisk granat mod afghanerne. Og massen af krigere fra det islamiske imperium vil blive revet fra hinanden.
  Zoya skyder og synger også:
  - Vær herliggjort, du herliggøres, du er vores Jord!
  Vores oprindelige skove og marker!
  I den Almægtiges navn,
  Du er vores kære, hellige familie!
  Og med sine bare tæer vil han også kaste noget dødbringende mod Taleban.
  Ja, soldaterne fra det islamiske Taleban-imperium stod over for et alvorligt problem.
  Den rødhårede Augustin fortsatte med at meje Taleban ned og kvidrede og mejede ned i deres rækker:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Og hvordan han kaster en dødsgave med sine bare tæer af morderisk magt og river fjender fra hinanden.
  Og Svetlana besluttede også at tilføje noget dødbringende til fjenderne og ødelægge kroppen.
  Og så mumler han:
  - Ære til mit Fædreland!
  Og han vil også kaste en udslettelsesgave med sine bare tæer af dødelig kraft.
  Disse piger er bare forfærdelige.
  Krigere indtog Afghanistan, og chips flyver fra det islamiske imperium.
  Natasha, der skød mod afghanerne og klippede dem, bemærkede:
  - Vi vil prise Gud med Navnet Svarog!
  Og med bare tæer, hvordan man lancerer en morderisk udslettelsesgave.
  Pigerne er virkelig en indikator for den højeste kunstflyvning.
  Zoya trykkede på bazooka-knappen med sin skarlagenrøde brystvorte, bankede til Taleban og knirkede:
  - For USSR!
  Og Augustin vil også tage og hamre på de islamiske tropper. Og afghanernes maske vil smadre og knirke:
  - Men at leve som før, men at leve efter Bresjnev!
  Jeg er dum, jeg er dum, jeg kan ikke!
  Og med sine bare tæer vil han igen lancere noget ekstremt dødeligt. Her er pigen.
  Og Svetlana er også i kampen en meget kæmpende møgunge. Og han kæmper desperat. Og det er i stand til at afskære en masse fremrykkende militante fra Talebans islamiske imperium.
  Og pigen brøler:
  - Ære til kommunismen Svarog!
  Og andre bekræfter:
  - Ære til kommunismen!
  Elizabeth skyder mod fjenden. Og bruger også bare tæer. Hun har en god tank, der er i stand til at gennembore modstandere. Og denne pige må siges, bare
  super klasse.
  Og hun skyder og slår modstandere.
  og synger:
  - I sejren for kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden for vores land...
  Og vort fædrelands røde banner,
  Vi vil altid være uselvisk trofaste!
  Ekaterina skyder også mod fjenden, rammer ham igennem og igennem og bryder igennem biltårnene. Så skriger han:
  - Ære til kommunismen Lada!
  Og bruger også bare tæer.
  Elena skyder også mod afghanerne. At tærske det islamiske imperium. Det rammer hende igennem og igennem og hviner:
  - Vores sag er rigtig!
  Og Euphrosinia rammer også fjender meget præcist. og synger:
  - I de gode idéers navn! Skurken vil blive besejret!
  Og også hvordan han blinker til sine partnere.
  Og hvordan Elizabeths tank vil hoppe. Og lad os ødelægge de afghanske tropper. Og det var vildt.
  Pigerne sang og brølede:
  - Vi er de stærkeste i verden!
  Og igen skød de meget præcist.
  Det var pigerne - hvad du har brug for!
  Og de tærskede fjendens afghanere berømt.
  Her på himlen gav pigerne også til Taleban.
  Anastasia Vedmakova, der skød fly ned, skiftede til jordmål. Hun knuste dem og råbte:
  - Vi piger er modige, modige. modig,
  Vi har meget søde krøllede drenge!
  Vi maler dem varme
  Og så spytter vi, over venstre skulder!
  Akulina Orlova, forbandede modstandere, udsendte:
  - Mens du er på farten!
  Og væltede afghanerne med bare fødder.
  Mirabela Magnetic væltede også Taleban-tropperne og kvidrede og blottede sine tænder:
  - Der bliver mange sejre!
  Og hendes bare tæer begyndte at bevæge sig.
  Det var pigerne - bare super klasse!
  Alenka og hendes hold kæmpede mod Taliban. Og det så meget karismatisk ud.
  Pigerne holdt forsvaret og kastede ødelæggelsesgaver mod det islamiske imperiums fremrykkende soldater med deres bare tæer.
  Alenka gav en udslettelsesgave med sin bare hæl og sang:
  - Alek, græder af lykke!
  Anyuta smed dødsgaver med sine bare tæer og knirkede:
  - Hvor synger hendes sjæl harpe!
  Alla tæskede også ved at trykke sin skarlagenrøde brystvorte på knappen på bazookaen og gav ud:
  - Dryp, dryp, dryp, og Alenkas blå øjne, tårer falder på spyddet!
  Maria sparkede ved hjælp af sine bare tæer og knirkede:
  - Lige på spyddet! Og mor!
  Olympias også, hvordan man griner og blotter sine perlefarvede tænder.
  Hun er en pige med sjælden skønhed og charme.
  Samtidig fniser og hviner krigeren:
  - Ære til kommunismens konger!
  Og med sin bare hæl vil han bukke under for dødens morderiske gave.
  Marusya er også ivrig efter at kæmpe...
  Og han skribler til afghanerne med stor intensitet fra maskingeværer. Og kaster med sin bare hæl dødsgaver.
  Og siger:
  - For stor kommunisme!
  Matryona slår også det islamiske imperiums krigere. Klipper dem med stor intensitet. Og udbryder blinkende:
  - For fremragende sejre!
  Alenka erklærer aggressivt og slår fjenden ned:
  - Vores Rusland er det allerførste og store!
  Og han smider også en morderisk udslettelsesgave med sin bare fod.
  Anyuta erklærer med et grin, da hun afskærer rækken af afghanske soldater:
  - Ære til den røde hær!
  Og kaster igen på fjenden, en dræber gave til udslettelse.
  Og Allah vil begynde at ødelægge modstandere. Og også hendes bare tæer knuser fjenderne grundigt.
  Og dødsgaven kastet med bare fødder flyver.
  Og Maria er også en meget kæmpende pige i kamp. Og hendes skud er meget præcise og rammer fjenden med garanti.
  Og denne pige er også en kæmpende karakter.
  Skyder sig selv og hviner:
  - Ære til kommunismens æra!
  Olympias skyder på fjenden. Han mejer afghanerne ned og siger med et smil:
  - Ære til vort Fædreland!
  Og igen, lad os tærske Taleban.
  Og med bare tæer til at kaste dødsgaver efter modstandere.
  Det er pigerne i den røde, eller rettere sagt den russiske hær.
  Og de skyder på fjenden, de rammer ham specifikt.
  Marusya skyder også mod fjenden. Og han gør det meget godt.
  Pigen skriger for alvor:
  - Ære til SUKP! Ære til Klychkov!
  Og blinker med lilla øjne.
  Og kaster igen en ødelæggelsesgave med bare fødder. Denne pige er bare fantastisk.
  Marusya er smuk og næsten nøgen.
  Matrena skyder også mod fjenden, og meget præcist. Det rammer ham og knirker og blotter hans tænder:
  - Himmel og jord - min elskede!
  Og også pigen, hvordan man gennembløder fjenden ved hjælp af den bare hæl på benene.
  Piger elsker at dræbe - det er piger!
  Stalenida kæmper også intensivt mod Taleban.
  Og denne pige vil affyre en raket mod soldaterne fra det islamiske imperium. Og hvordan det vil rive en masse sorte skæggede soldater i stykker. Det her er en pige - lad os bare sige, hvad vi har brug for.
  Steelenida kurrede:
  - For Fædrelandet - USSR!
  Veronica kæmper også desperat med fjender. Og kaster dødelige dødsgaver med bare tæer.
  Og mens pigen hviner:
  - For stor kommunisme!
  Victoria kæmper. Så hun pressede sine bare, solbrune ben på løfteraketten, og hvordan hun tæskede afghanerne. Hun rev dem fra hinanden og kurrede:
  - Stol på mit fædreland!
  Og Serafer som et stød mod fjenden. Hvordan vil han lægge sig ned og ødelægge kinesernes masse og gø:
  - For vort Fædreland!
  Disse piger er bare et mirakel.
  Oleg Rybachenko, denne udødelige dreng kæmper også med pigerne. Han er en rigtig og den sejeste fighter i verden.
  Drengen hugger afghanske soldater ned med sværd og kaster gaver efter dem ved hjælp af bare fingre på børns ben.
  Og mens han synger:
  - Hvis fæstningen er på vej,
  Fjenden byggede...
  Det er nødvendigt at omgå bagfra -
  Tag hende uden et skud!
  Og igen drengen og pigen, sammen med ham, Margarita, hvordan de fløjter.
  Og kragerne, der får et hjerteanfald, falder på afghanske soldaters hoveder.
  Margarita Korshunova skærer Taleban med sværd, denne kække pige knirker:
  - Ære til kommunismens konger!
  Og igen vil han vifte med sin bare fod og kaste giftige nåle mod fjender.
  Disse børn er de rigtige monstre.
  Oleg Rybachenko, skribler på modstandere, da han vil give ud:
  - Bare der var et helt hoved!
  Vi er snart i Kabul,
  Det er alt, hvad der er til det!
  Margarita bekræftede dette ved at udrydde sine modstandere:
  - Ja, vi skal i Kabul!
  Og hvordan han vil tage dødens gave med sin bare hæl.
  Disse børn er de rigtige monstre.
  Og de kæmper som unge helte. Selvom de kun ser tolv år gamle ud. Men de ligner kun børn.
  Nu er kaliffen i Afghanistan blevet sådan et monster, at de skræmmer børn. Som før der var en tid, var de bange for Hitler. Og dette er selvfølgelig også interessant og logisk.
  Og nogle steder lykkedes det afghanerne at kile sig ind i tadsjikisk territorium.
  Det er derfor, de er afghanere og er stærke i antal.
  I de erobrede landsbyer tog tropperne fra det islamiske imperium og besluttede uden tøven at piske og slå alle kvinder og børn med pinde i hælene og blot låse de voksne mænd i en lade og brænde dem. Faktisk er de farlige, og afghanerne har ikke brug for arbejdskraft. Og kvinder kan blive voldtaget. Og mændene blev taget og skubbet ind i laden. Hvem gjorde modstand
  de blev skudt på stedet. Alle teenagere, hvis antenner allerede var ved at bryde igennem, blev også smidt i ilden sammen med voksne mænd. Faktisk kan de allerede kæmpe.
  De tog Taliban og satte ild til det. Og mændene blev brændt levende. Og drenge, der ikke var ældre end fjorten, og alle kvinder, uanset alder, blev klædt af og begyndte at piske med en pisk.
  Og så slå på hælene med bambuspinde. Flere yngre børn og flere gamle kvinder tabte hovene af smertechokket. Andre blev slået, så de ikke kunne rejse sig.
  Og deres bare fødder er hævede.
  Så samlede Taliban dem op og drev dem med bajonetter i deres retning. Det er grusomme væsner.
  Og så begyndte en ny orden under Talebans kontrol.
  Og dette er kun begyndelsen.
  Afghanerne har en multipel overlegenhed inden for infanteri, men meget svagere luftfart og mindre og dårligere kvalitetsudstyr og tunge våben. Mange Taleban-kampvogne er lavet af træ. Og det gør dem ikke stærkere.
  Her ødelægger Gerda på sin bil meget berømt det islamiske imperiums krigere. Og slår dem ned med stor intensitet. Og hendes pistol virker.
  Gerda slog modstanderens ben med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ære til kommunismens tider blandt tyskerne!
  Charlotte skød også med sine bare fødder og knirkede:
  - Ære til kommunismens helte!
  Christina tog den og slog fjenden, trykkede på knappen med sin karminrøde brystvorte og knirkede:
  - Og ære til vort Fædreland!
  Og Magda hvordan man rammer fjenden med sine bare tæer og knirker:
  - Vort Fædrelands rolle i århundreder!
  Og ramte også fjenden.
  Og disse er kæmpende skønheder - super og hyper klasse.
  Krigere af den bredeste profil og fra kamptesten.
  Albina og Alvina, kamppiloter fra DDR, tærsker også Taleban.
  Og de gør det med stor entusiasme.
  Og de bruger bare tæer.
  Albin skyder et afghansk fly ned i himlen og hviner:
  - For kommunismen i udviklede lande!
  Alvina skød flyet ned med sine bare tæer og tilføjede:
  - Og også med at udvikle!
  Det var virkelig piger - hvad du har brug for!
  Og knuse Taleban. Og nu er afghanske fly skudt ned i himlen.
  Og så går de videre til jordmål.
  Med dem har de Helga, også en meget smuk blond pige.
  Og slå fjenden.
  Og skar flyet af med sine bare tæer og kurrer:
  - For stor kommunisme!
  Og Albina vil vælte den afghanske bil, få den til at brænde og tilføje:
  - Til de største vidder!
  Og Alvina vil skære Talibans angrebsfly af og give ud:
  - For gudinden Hera!
  Og tag et grin.
  Helga knuser også, uden at tænke for meget, afghanerne og brøler:
  - Ære være vort store Fædreland!
  Og slår fjender ned meget passende.
  Og Natasha og hendes hold er hårde.
  De massakrerer Taleban i stort tal. Og mens de synger:
  Vi bor på vores fars jord
  Rod og Ladas børnebørn er de lette børn!
  - Og flyver på en bevinget hest,
  Rusland fra fjerne årtusinder!
  Zoya tæsker også mod fjenden ved hjælp af sine bare tæer og pladder:
  - For Rusland, hvor de russiske guder regerer!
  Augustin tilføjede med et smil og knuste fjenderne. og brug bare hæle til dette:
  - For USSR!
  Og også hvordan man tilføjer et skud ved at trykke på den skarlagenrøde brystvorte på knappen på bazookaen.
  Og Svetlana udrydder også specifikt fjender.
  Og bruger også bare tæer. Og mejer en masse afghanere.
  Mens du synger:
  - Vi bor på vores fars jord,
  Svarogs børnebørn er herlige børn!
  Natasha, der trykkede på bazooka-knappen med sin rubin brystvorte og slog Taleban-tanken ud, udsendte:
  - Og vi flyver på en bevinget hest,
  Vi er i de fjerne årtusinder!
  Zoya skærer afghanerne af i stød. Og hun stablede lig op fra det islamiske imperiums soldater og knirkede:
  Rusland lo
  Og græd og sang...
  I alle aldre er det derfor, det er Rusland!
  Augustin, der skriblede til fjenderne, bemærkede meget aggressivt og kastede en granat med sin bare hæl:
  - Vi bliver de stærkeste i verden!
  Og også hvordan han slår Taliban. Og slå straks en hel række af dem ned.
  Og Svetlana udrydder også det islamiske imperiums soldater. Og med de destruktive krafts bare tæer kaster han gaver og synger:
  - Ære til troskommunismens æra,
  Jeg tror, vi ikke vil have pacifisme!
  Og pigen vil trykke på knappen på bazookaen og smadre jordbærvorten grundigt.
  Og her er andre skønheder, der kæmper.
  For eksempel Jane Armstrong. Det skal også bemærkes en meget interessant og kæmpende skønhedspige.
  . KAPITEL? 5.
  Han knuser de pressende afghanere og siger knirkende:
  - Her kommer sommeren!
  Pigen skød mod Taleban, skar dem ned og kurrede:
  - For Fædrelandet og friheden til det sidste!
  Gertrude bragede også mod fjenden. Hun skød en afghansk tank ned og knirkede:
  - For stor kommunisme!
  Og Malanya vil lancere noget dødeligt mod fjenden. Vil smadre den i stykker og knirke:
  - Jeg går i græsset!
  Og Monica vil banke mod fjenden med noget dødbringende og kvidre og blotte sine tænder:
  - Jeg vil se på den klare himmel og forstå, at jeg lever!
  Jane tog det og kurrede:
  - En klokke vil ringe på himlen!
  Gertrude stødte ind i fjenden og knirkede:
  - Det vil regne voldsomt!
  Malanya hvordan man hunder fjenden med et hvin:
  - Jeg skal til min barndom!
  Monica skød mod afghanerne, smadrede fjendens bil og sang:
  - Sommerregn til mig!
  Disse piger er bare fantastiske!
  Natasha bemærkede aggressivt og skød mod fjender og mad:
  - Vi er de store krigere i Svarog!
  Og han vil kaste en dødelig dødsgave mod fjenden med sine bare tæer.
  Zoya tog den og bragede mod fjenden med et automatisk udbrud. Hun væltede ham og knirkede:
  - For Rusland Svarog!
  Og hun kastede udslettelsesgaven med sine bare tæer.
  Augustin også som et smæk på fjenden. Og bare tæer vil kaste en mordergave af udslettelse. Vil rive fjenden fra hinanden og knirke:
  - For bevægelsen mod kommunisme!
  Og Svetlana rammer også fjenden som en shuganet. Og hurtigt slukke fjenden. Og hendes bare hæl vil tage, og dødens dødelige gave vil finde. Og en masse fjender vil ramme.
  Og så synger pigen:
  - Vores synspunkt er det mest stridbare,
  Jeg blev en pige, meget sejt!
  De piger er bare fantastiske.
  Natasha sætter sig selv på en meget stridbar måde.
  Men Oleg Rybachenko kæmper også desperat.
  Og drengen hugger afghanerne ned med sværd og knirker:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og med bare tæer smider han en morderisk dødsgave.
  Det her barn er bare fantastisk.
  Og Margarita Korshunova tærsker grundigt fjender. Og med de bare tæer af benene på fjenderne ødelægger.
  Så skriger han:
  - Jeg er en super pige!
  Og igen, med bare fingre, hvordan man starter skarpe og giftige spil mod fjenden.
  Og så vil børnene tage det og fløjte. Og massen af krager forbløffes med det samme og falder på fjenderne og bryder igennem dem. Og kranierne bliver fulde af huller.
  Lad os sige, at det er sådan, demonteringen gik i kamp.
  Og børn, objektivt set, kæmpende og udødelige.
  Oleg Rybachenko sang og huggede Taleban i stykker.
  Det var så smukt
  Mennesket er blevet kollektivets slave!
  Og igen, med bare tæer, vil drengen sende en dødelig dødsgave til fjender uden megen ceremoni. Dette er virkelig en morder.
  Oleg Rybachenko tog og sang:
  - Ta, ta, ta, vi tager en kat med!
  Og igen, med bare tæer, slår de dødelige mod fjenden. Og det er meget aggressivt.
  Margarita, der knuste fjenderne og klippede dem med velrettede skud, udsendte:
  - Ære til den russiske kommunismes æra!
  Og igen kastede hun en dødelig dødsgave mod fjenden med sine bare tæer.
  Her vil børnene tage den igen og fløjte. Og en masse krager faldt på hovedet på de afghanske soldater. Sådan gik deres totale udryddelse.
  Og børnene er fulde af entusiasme og lyst til virkelig at kæmpe.
  Alenka skyder på fjenden og knirker:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og han vil kaste en dødsgave med en bar, mejslet fod.
  Lad os bare sige, at disse piger kæmper meget.
  Anyuta skribler til fjenden og hviner øredøvende:
  - For vores store fædreland.
  Og med sin bare hæl vil han kaste det op, som bringer ødelæggelse og død.
  Og Alla slukker fjenderne med udbrud. Han mejer en masse afghanere ned, og med sine bare tæer kaster han granater og knirker:
  - Til nye store sejre!
  Og også hvordan man slår med et dødeligt udbrud.
  Men Maria slår også fjender ned med en dræberle. Og med bar hæl bliver der kastet noget meget destruktivt mod fjenderne. Og blotter sine tænder siger:
  - Rusland bliver mesteren!
  Og OL vil også slå fjenden med stor energi. Og han vil bringe en morderisk knytnæve eller en forhammer ned over fjenden. Og brug også bare tæer.
  Og brøl:
  - For det allerhelligste Rusland!
  Og blotter sine tænder i et grin.
  Marusya er også i en kampstilling og hviner og blotter sine hugtænder:
  - Jeg river dig i stykker!
  Og med sine bare tæer smider han dødens mest dødbringende gave.
  Og Matryona, som ved fjender, vil hamre. Og det vil virkelig gøre ondt på hende. Og han vil køre en masse Taleban ind i Matryonas kiste. Og knirker og blotter sine tænder:
  - Jeg er den mest kæmpende i verden!
  Og grine.
  Det er pigerne her - skønhedens stemme er klangfuld.
  Stalenida knuser også modstandere, udrydder afghanerne og brøler:
  - For den store skare af russiske guder!
  Og han vil også kaste en granat med sine bare tæer.
  Og rive en masse Taleban fra hinanden.
  Det er pigerne - den højeste klasse og super.
  Veronica slår afghanerne og råber:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og igen bliver hendes bare tæer skåret ned af en Taliban-bil.
  Victoria ødelægger islamiske soldater. Han klipper dem som en le og griner aggressivt, siger:
  - For vort grænseløse Fædreland!
  Og med bare tæer, kaster igen dødsgaven.
  Og Seraphim er også som en lupanet fra Mujahideen. Og fra bazookaen vil han spytte dødsgaven ud ved at trykke på knappen med en skarlagenrød brystvorte.
  Her er han - en kæmpende kvinde.
  Og mumler:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og Alice og Angelica kæmper stadig. Disse piger er snigskytter. Og de skyder mod afghanerne med stor dødelig kraft.
  Og ramte lige i mål med en enorm nøjagtighed.
  Samtidig brøler Alice:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Og med bare tæer, hvordan han vil tage og lancere udslettelsesgaven og udrydde afghanerne.
  Og Angelica vil også ramme den islamiske hær. Og brug bare tæer. Og han trykker på aftrækkeren med den skarlagenrøde brystvorte og mumler:
  - Ære til min verden!
  Og også hvordan man griner.
  Her er pigerne, alle pigerne er piger.
  Alice synger aggressivt og aktivt og skyder mod fjenden:
  - Vores land er glorificeret,
  Vi er alle folkeslag - en indfødt familie!
  Og Alice vil også kaste en morderisk granat med sine bare tæer.
  Og Angelica tærsker også fjender. Og med bare tæer smider han dødsgaver.
  Samtidig synger den rødhårede pige:
  - Ære til vores USSR!
  Og hendes bare hæl kaster en dødbringende granat.
  Her er pigerne - røde og blonde.
  der er så meget i disse piger og så specielt, cool og sandt.
  Steelenida, der skød mod fjenden og lavede velrettede skud ved hjælp af sine bare tæer, kurrede aggressivt:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Og igen trykkede hun på knappen med den rubinerede brystvorte.
  Stalenida er en meget greyhound og sej pige. Og den har så meget passion og vilje med styrke.
  Pigen sang:
  - Stalin er slagets herlighed,
  Stalin af vores ungdomsflugt...
  Kæmpe og vinde med sange,
  Vores folk følger Stalin!
  Veronica, der skød mod Mujahideen og aktivt udryddede dem, knirkede:
  Kæmper og vinder med sangen,
  Vores folk følger Stalin!
  Victoria, der skyder mod Taliban-tropperne, tweetede:
  - Vi får store vinger,
  Stort mod er givet os ...
  Stalins kollektive landbrugsoverflod,
  Ære til det sovjetiske land!
  Og pigen smed en morderisk dødsgave med sin bare fod.
  Serafim, der mejede kineserne ned uden unødvendige ceremonier, udsendte:
  Stalin er slagets herlighed,
  Stalin af vores ungdomsflugt...
  Kæmpe og vinde med sange,
  Vores folk følger Stalin!
  Steelenida tog det op med et smil og sang:
  - Kæmpe og vinde med sange,
  Vores folk følger Stalin!
  Og så tog krigerne virkelig fat i udryddelsen af afghanerne uden for meget arrogance og ballade. Jeg må sige, at de er meget kæmpende skønheder.
  Stalenida kvidrede og blottede sine tænder:
  - Kæmpe med sangen og vinde,
  Vores folk følger Stalin!
  Det er de kæmpende piger her.
  Veronica sagde med et smil:
  - Der vil være vores sejr i den hellige krig.
  Og hun viste sin tunge.
  Så her er pigerne simpelthen den højeste og fedeste smag i dem.
  Victoria bemærkede og blinkede til pigerne:
  - Dette er vores sidste og afgørende kamp!
  Og igen, hvordan han tæsker fjenden.
  Og slå med bare tæer.
  Disse piger er bare fantastiske.
  Og piger, der virkelig elsker at kæmpe så meget.
  Steelenida hvæsede:
  - Og det er trivielt for Taleban at være i en kiste!
  Victoria var enig i dette:
  - Ja, vær! Og denne Højeste Kalif er meget farligere end Hitler!
  Veronica var enig i dette:
  - Ja, han har mange flere soldater!
  Serafim bemærkede vredt og mejede Mujahideen ned i stød:
  - Nummeret vil tage!
  Steelenida sagde selvsikkert:
  - Du tager det ikke!
  Og hun blinkede med perlefarvede tænder.
  Så kastede hun en ødelæggelsesgranat med sine bare tæer med dødelig kraft.
  Victoria bemærkede med et smil og blottede sine tænder:
  - Ære til kommunismen!
  Og igen kastede hun dødens dødsgave med sine bare tæer.
  Veronica slog fjenden og kvidrede:
  - Ære til kommunismen og vores parti!
  Serafim bemærkede:
  Og ære til Lenins sag!
  Og sendte en udslettelsesgave ind i fjenden.
  Og det var sådan, de skilte disse piger ad. Og så er Taliban tærsket.
  Alyonka, der mejede de afghanske soldater ned, bemærkede med raseri:
  - For kommunismens højeste bedrifter!
  Og igen flyver en granat kastet af bare tæer.
  Og her agerer Anyuta meget aggressivt mod fjenden.
  Og mejer fjender med dødeligt pres. Skærer dem af som en segl. Og skriger:
  - Til ære for USSR!
  Den kæmpende Alla fra Taliban tærsker og skriger:
  - I Peruns navn!
  Og han vil også kaste morderiske gaver mod fjenden med sine bare tæer.
  Aggressive Maria bemærkede, da hun mejede modstandere:
  - Af hensyn til kontrollen med USSR!
  Og også med bare tæer, hvordan dødens dødelige nutid vil bukke under.
  Og OL, når det tager imod fjender, vil det ramme og knirke:
  - For Fædrelandet til højeste sejr!
  Og også hendes bare fødder vil sende en dræbende gave til udslettelse.
  Her er en pige - lad os bare sige - ultra!
  Og Matryona tog Mujahideen op og lad os dræbe dem. Og handlede med kolossalt pres.
  Og krigeren sang:
  - Vi er knust af hordens åg!
  Og Marusya, der udhulede modstandere og klippede dem som en dræberle, udbrød:
  - Vi er presset af de vantros åg!
  Og Olympias, der huggede Talebans onde ånder ned, knirkede:
  - Men det koger i vores årer,
  Alenka, der skød mod fjenden, tilføjede:
  - Slavernes himmel!
  Og Anyuta kvidrede med et smil:
  - Og fra havkysten,
  Til den iskolde Kolyma!
  Den rødhårede Alla tilføjede selvsikkert:
  - Alt dette er vores jord,
  Alt dette er os!
  Maria, der skød mod modstandere, tilføjede:
  - Os alle!
  Og med et kast med sine bare tæer spredte hun en masse Taleban.
  Her er de kæmpende piger. Og i dem trykket, lad os sige - super.
  Alenka bemærkede og lo ind i sin knytnæve:
  - Ære til kommunismens æra!
  Anyuta tilføjede med et grin:
  - Ære til Lenin!
  Alla, der skød mod Mujahideen, udsendte:
  Pionerer her og der
  Syng en sang for Lenin!
  Og hun kastede en dødbringende granat med sine bare tæer.
  Det er sådan en kæmpende pige Maria. Og knuser Taliban med kolossalt pres.
  Og de bliver bogstaveligt talt fejet væk med en kost.
  Maria skriblede til fjenderne og knirkede:
  - Vi er pionerer - kommunismens døtre!
  Og igen, hvordan man kaster på fjenden, en stor portion sprængstoffer.
  Olympias bemærkede, idet han skar fjenden af, som græs med en segl:
  - Jeg er en super klasse kriger!
  Og hendes bare, mejslede ben er som et Taleban, kolossale og destruktive.
  Her er pigerne. Lad os bare sige, at de er fantastiske.
  Alenka sagde:
  - Vi er pionerer og synger sange for Lenin!
  Ann rettede:
  - Nej, vi er Komsomol-medlemmer! Og syng sange for Stalin!
  Alla noterede aggressivt og skød mod fjenden:
  - Vi vil være i stand til at afslutte fjenden,
  Og der bliver knytnæveferie!
  Og Maria, der skød mod fjenden, mejede fjenden ned, og massen af afghanere var gennemblødt.
  Pigen knirkede og smilede:
  - For Rusland og rummet!
  Olympias lo øredøvende og blinkede.
  - For vort store Fædreland!
  Og med sine bare tæer vil han kaste en dødsgave med dødelig kraft.
  Marusya fnisede og noterede aggressivt:
  - For sejren over Taleban.
  Matrena fnisede med aplomb:
  - Ære til USSR! Og ære til SUKP!
  Og hvordan vil tungen vise sig!
  Det er de seje piger.
  Og Oleg Rybachenko tæsker Taleban med sværd og brøl:
  - For det store USSR!
  Og med sine bare tæer, drengen, som om han klappede af fjenden.
  Og kvidrer:
  - Ære til kommunismens æra!
  Margarita skærer afghanerne ned og skriger:
  - For vort Fædreland!
  Og med bare tæer vil pigen lancere giftige nåle. Og struben på Mujahideen stikker de.
  Og pigen vil synge:
  - Min store kommunisme vil være med os!
  Og børnene vil fløjte igen, og tusindvis af ravne, der er besvimet, har ramt afghanernes kranier.
  Mikhail Vladimir vågnede. Og det var interessant. Ja, krigen med Taleban er cool.
  Men det er tid til at regere USSR og give regelmæssige ordrer.
  Især at overføre udvalgte enheder af specialstyrker og luftfart til Afghanistan. Øge forsvarsudgifterne, og det markant. Også rekruttere flere kontraktsoldater fyldte de særlige vagter og krigere. Hærens antal steg.
  Der blev også givet påbud om at udarbejde en prisreform. At stoppe med at subsidiere landbrugsvarer og andre. Dette gjorde det muligt at afsætte yderligere midler til militærudgifter.
  Putin-Gorbatjov beordrede også et forbud mod kritik af Stalin og tidligere ledere. Og endda kriminalisere det. Ikke nok med det, var der en ordre om endda at øge antallet af monumenter for Stalin og genoprette de tidligere ødelagte og bortfejede. Og også for at vende tilbage til Volgograd det historiske navn - Stalingrad.
  Derefter faldt Mikhail-Vladimir Gorbatjov-Putin i søvn;
  Den episke kamp med Taleban fortsatte. Og nu angriber Taliban russiske tropper langs alle omkredse.
  Og den russiske hær afspejler deres offensiv. Og der er en hård kamp.
  Natasha giver en tur og kaster en granat med dødelig kraft med sine bare tæer. Tårer modstandere og brøler:
  - Ære til de russiske guders æra!
  Zoya kæmper også mod fjender, mere end selvsikkert. Slår modstandere ned og brøler:
  - I det store Ruslands navn!
  Og også med bare tæer vil lancere en gave af død.
  Det var sådan, disse piger kom i gang meget berømt.
  Augustina, der også skød meget præcist mod fjenden og kastede granater med sine bare tæer, knurrede:
  -For det store USSR!
  Og Svetlana kæmper med Mujahideen, slår dem ud i rækker, brøler:
  - For seje Rusland!
  Og med sin bare hæl vil han bukke under for dødens morderiske gave.
  Dette er et hold af piger født til at dræbe Taleban. Og ikke kun Taleban.
  Natasha fnisede og skød mod Mujahideen, tog den og råbte:
  - Ære til USSR!
  Og med bare tæer, hvordan man lancerer en morderisk.
  Zoya, der fortsatte med at skyde mod soldaterne fra det islamiske imperium, udsendte aggressivt:
  - Ære til vores hær!
  Og med bare fødder vil han kaste det ødelæggende.
  Og Augustine tæsker afghanerne og kurrer:
  - Ære til vort Fædreland!
  Og bare tæer vil lancere ødelæggelse.
  Svetlana knuser også fjender, slår dem ud med raseri og hvin:
  - For USSR's hellige kommunisme!
  Det er pigerne, der vil kæmpe for deres samvittighed. Og de kæmper og vinder.
  Alenka kæmpede meget hårdt og smed dødelige gaver med sine bare tæer.
  Og pigen kurrede:
  - For kommunismen!
  Anyuta skød fjenden meget smukt, og ramte med sin bare hæl Taliban og knirkede:
  - For kommunismens Rusland!
  Her kæmpede Alla meget beskedent og aktivt. Og bare tæer lanceret med dødelig kraft.
  Pigen knurrede:
  - For USSR's kommunisme!
  Pigen Maria tog den og gav en tur, mejede afghanerne ned og knurrede:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og med sine bare tæer lancerede hun en dødbringende kraft.
  OL gav også en velrettet omgang og mejede en masse fjender ned. Og pigen kurrede og kastede sine bare tæer og vyaknula ud:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Marusya kæmper med en kats vilde raseri og skyder mod afghanerne. Og ødelægge dem i massevis.
  Og pigen brøler:
  - Det her er meget fedt!
  Matrena rammer meget præcist Mujahideen og klipper som aks. Her er pigen.
  Og brøler for sig selv med en rulle:
  - For meget god kommunisme!
  Stalenida kæmpede også med vildt raseri og afskar Taleban fra tropperne. Det er den slags kæmpende kvinde, hun er.
  Og hun skrev meget rammende på fjenden.
  Steelenida sang:
  - Ære til kommunismens æra!
  Det er de kæmpende piger her. Og meget smuk og kæmpende.
  Krigeren gav fjenden en tur. Mejede en masse afghanske tropper ned og knirkede. For Rusland og frihed
  at afslutte.
  Veronika, der skød mod Taliban, bankede dem med raketter og knirkede:
  - Ære til kommunismen!
  Victoria, der skød mod Allahs modige og heroiske krigere, kvidrede:
  - For Fædrelandet!
  Dette er pigerne mest saft og skønhed. Meget smukke og kæmpende piger. Og de har en enorm magt. Og sådanne kamppiger
  og knuser, og tærsker, knuser afghanerne.
  Serafima skrev også til fjenden og slog Taliban ud med vild kraft.
  Og pigen kastede dødelige dødsgaver mod fjenden med sine bare tæer.
  Disse piger er bare fantastiske.
  Alyonka skriblede på afghanerne og mejede meget aggressivt fjenderne ned.
  Den kvindelige kriger kurrede, mens hun fældede det islamiske imperiums krigere.
  Og hun brølede:
  - For Fædrelandet - vor mor!
  Anyuta er meget aktiv i at skrible med fjender og klippe fjender ned med sin kraft. Og med sine bare tæer kastede hun en dødelig og kolossal kraft.
  Og pigen kvidrede:
  - Ære til kommunismen!
  Og med en skarlagenrød brystvorte satte vores bazooka-knap ild til tanken.
  Her knuser den kæmpende Alla fjenden med stort raseri. Og skud og våde udrydder Mujahideen.
  Disse piger er meget smukke, og kampene er blevet helte.
  Bekæmper Alla i landet med vildt raseri.
  Dette er pigernes militære vej. Som er meget selv kæmper. Og meget aggressivt knuste Taleban.
  Martial Maria var meget knusende af vild styrke, og skar alle af som en barberkniv.
  Og med bare tæer kastede pigen ødelæggelsesgranater. Og pigen rev en masse fjender.
  OL er i gang igen. Og igen knuser Mujahideen. Og igen kastede hun sine bare tæer med mord og ødelæggelse.
  Og det vil være uhøfligt og meget aggressivt.
  Og OL begyndte at kæmpe og bukkede under for ødelæggelse og total død med bar hæl.
  Her er sådan en kæmpende pige-helt dette OL. Her er en kæmpende pige.
  Og Marusya knuste afghanerne med stor raseri. Og mejede dem ned med vildt mod.
  Og med en jordbærvorte tog hun og sendte en dødbringende kraft.
  Og en masse Mujahideen i en kiste.
  Alenka erklærede, skød mod fjenden og skreg:
  - For den mest magtfulde kommunisme i verden!
  Anyuta, der skrev om afghanerne, bemærkede aggressivt:
  - Her er vi igen på en hvid hest!
  Her er den kæmpende Alla igen i en hård kamp. Og den rødhårede pige skribler igen på Mujahideen og hviner helt i lungerne.
  Og det ødelægger dem helt sikkert.
  og skriger helt op i lungerne.
  Og pigen skribler som et maskingevær.
  Og Mary handler med al sin vilde styrke. Og han skyder meget præcist på afghanerne. Og den mejer fjender meget præcist - hver kugle i øjet.
  Og brøler:
  - For Rusland Svarog!
  OL optrådte meget grusomt og dræbte modstandere og mejede Mujahideen ned. Og en meget kæmpende pigehelt. Disse piger er bare fantastiske.
  Og ingen vil overleve mod dem.
  OL slår fjender grundigt ned. Og han slår afghanerne ud med sine bare tæer og kaster dødelige dødsgaver. OL er selvfølgelig en meget pige
  den sejeste og mest stridbare af alle i verden.
  Nå, han vil smække Mujahideen og meje dem ned med et sværd.
  Og pigen vil tage og synge:
  - Jeg er en skønhedsklasse Hyper!
  Disse piger er så smukke og meget kæmpende. De har en kolossal grad af spænding og kraft til en fest for øjet.
  Marusya skyder mod afghanerne og knirker:
  - For kommunismens æra!
  Og også med bare tæer, som ved Mujahideen, vil de hamre. Denne pige er bare fantastisk.
  Matryona vil ramme fjender med dødelig kraft ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte fra en bazooka. Og dette er virkelig hendes hyperkraft.
  Og krigeren knirker:
  - For stor kommunisme!
  . KAPITEL? 6.
  Det er pigerne, der kæmper for USSR og viser mirakler af heltemod. Nej, mod sådanne piger kan ingen fjende modstå. Selv lige så mange som Taleban. Selvom de er i stand til at kaste lig til Moskva.
  Stalenida kæmper med overlegne fjendens styrker. Og også hvordan han trykker på bazooka-knappen med en jordbærnippel og knirker:
  - Jeg er en super klasse kriger!
  Og blink til sine venner.
  Også Veronica ødelægger afghanerne aggressivt og giver dem ikke nåde. Og der er en større udryddelse.
  Pigen er meget kæmpende, og hun har en fænomenal kosmisk kraft.
  Og i Stalenida er det endnu mere, hvad der modigt knuser denne krafts Mujahideen. Lad os sige det sådan, lige piger.
  Victoria banker afghanerne med stor aktivitet, slår dem og brøler:
  - Jeg er en hyperklassepige!
  Og Serafima tæsker Mujahideen med en vixens lidenskab, mejer dem ned og hviner:
  - Jeg er en ultra skønhed!
  Albina og Alvina knuser afghanerne på himlen. Og Helga er med dem. Hvor aktivt de tog de gule op. Og udrydde kapitalisk.
  Albina væltede en Taliban-bil med sine bare tæer og knirkede:
  - For DDR! Lad kommunismen vende tilbage til tyskerne igen!
  Alvina skød også det islamiske imperiums fly ned og råbte:
  - Til kommunismens største tinder!
  Og Helga på himlen dækkede ved hjælp af sine bare tæer Taleban-tanken og kvidrede:
  - For sejre gennem taget!
  Sådan kæmpede kæmpende og smukke piger.
  Anastasia Vedmakova knuste også Mujahideen fra himlen og sang:
  - Lad kommunismen blive berømt!
  Og med sine bare tæer kastede hun bomber mod modstanderne fra flyet.
  Og Akulina Orlova tærskede også afghanerne og sang:
  - Ære være vort fædreland.
  Og kastede vægtige og dødbringende bomber på fjenden.
  Det var kæmpende piger, lad os sige lige.
  Mirabela Magnetic knuste modstandere med en kolossal grad af intensitet og skreg:
  - For den store og mægtige kommunisme!
  Og igen blinkede pigen med sine lilla øjne.
  Det var pigerne.
  Anastasia Vedmakova tæskede afghanerne og slog dem, hylende:
  - Mit nye credo er at vinde alle!
  Og også hvordan man bruger bare tæer.
  Akulina Orlova tærskede modstandere. Hun klippede dem som en kam og skreg:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Og hvordan man giver efter med bar hæl.
  Og Mirabela Magnetic slår fjender ned med sin kolossale styrke og hvin:
  - Jeg er en super pige!
  Og med en skarlagenrød brystvorte, mens han trykker på knappen.
  Disse piger er bare super og hyper.
  Alvina knuste Taleban og skreg med stor kraft:
  - For kommunismen!
  Og med bare hæle, som om han ville trykke på pedalerne. Denne pige er bare fantastisk.
  Og Albina om afghanerne som lupanet. Og giv dem en stor hyper.
  Og han vil tage en masse fjender på én gang og lægge ham ned.
  Og han gør det hele med sine bare tæer.
  Og syng:
  - Jeg er den sejeste pige i verden!
  Helga tæsker også Taliban. De er kolossale og udrydder aktivt. Men så vil han med sine bare tæer sigte en raket, og den afghanske bunker vil smadre den.
  Og det er generelt fantastisk.
  Og pigen griner...
  Men Elizabeth, på sin kampvogn, vil tage kampen op mod Mujahideen og arrangere et fuldstændigt nederlag for dem. Og mange af Taliban vil blive dræbt på én gang.
  Og tårnene fra Talebans kampvogne er revet af.
  Elizabeth er en pige, der er den højeste klasses supermand. Og knuser fjender med bare tæer. Og bogstaveligt talt graver dem ned i jorden.
  Sådan er denne Elizabeth bare Hyper.
  Og hendes tank, som ved Mujahideen, vil udhule.
  Slet ikke en pige, men noget super aktivt og kæmpende.
  Og Catherine tærsker afghanerne. Hun har en utrolig styrke og smidighed. Og hun udrydder ved hjælp af sine bare tæer det islamiske imperiums soldater.
  Dette er en pige, og hun har allerede dræbt så mange afghanere.
  Og hun tog den og sang:
  - Jeg er ultra!
  Og Elena tærsker grundigt fjender. Viser dem sin superklasse og brøler:
  - Jeg er Hyper!
  Og med bare tæer er det som at hamre på kineserne. Her er pigen.
  Og Euphrosinia udrydder Afghanistans krigere på en meget aggressiv måde. Og skyder med bare tæer meget præcist.
  Og mens du stadig spinder:
  - For fædrelandet og Rusland vil der være vores Svarog messias!
  Lad os bare sige, at pigerne er æreskrigere.
  Elizabeth, der skyder mod afghanerne, bemærkede:
  - Generelt kan jeg på en eller anden måde lide de russiske guder mere!
  Ekaterina affyrede sin bare hæl, trykkede på knappen, ødelagde Taleban-tanken og knirkede:
  - Og jeg holder også mere af russiske guder! Faktisk, hvorfor har vi brug for, at Jesus bliver omskåret på den ottende dag?
  Elena knirkede af raseri:
  - Jeg skammer mig over prins Vladimir!
  Elizabeth var enig i dette:
  - Og du burde skamme dig!
  Elena var enig i dette:
  - Selvfølgelig er det en skam, at russere tilbad jødiske helgener!
  Catherine tog det og knurrede:
  - Vi skal have russiske helgener og guder!
  Elizabeth var enig i dette og blottede sine tænder:
  - Ja, det burde de!
  Og blinkede til fjenden.
  Euphrosinia noterede energisk, sprængte Mujahideen fra en kanon:
  - Vi vil besejre det islamiske imperium...
  Og igen er Elizabeth, som om hun slog fjenden, dødelig.
  Gerda kæmper også meget dygtigt. Det rammer Mujahideen med dødelig kraft og hvin:
  - For stor kommunisme!
  og hun er sådan en militant og berømt konge!
  Charlotte knuser også Taleban og hviner og blotter sine tænder:
  - Det er fantastisk!
  og sådan en kæmpe pigeklasse mega!
  Kristina sparker også afghanerne med sine bare tæer. Og de vil helt sikkert dræbe dem.
  Og han vil tage og passere:
  - Jeg er arisk nummer et!
  Og Magda vil slå afghanerne og dræbe en masse af dem og hvæse:
  - For USSR og DDR!
  Og blinker med sine safirøjne. Denne pige er bare hyper!
  Nej, Taleban kan ikke klare super- og hyperklassepiger.
  Og de er så krigeriske piger.
  Og de synger med lidenskab:
  - Og hvem finder vi i kamp,
  Og hvem finder vi i kamp ...
  Med det vil ikke spøge,
  Lad os rive det fra hinanden!
  Og hvordan krigerne vil bryde ud i gråd. Her er pigerne.
  Og de stak også deres bare fødder ind i trynen på tilfangetagne Taleban-soldater. Og tvang dem til at kysse deres bare runde hæle.
  Her er pigerne i bikini.
  Men Taliban torturerede et Komsomol-medlem. De vred hendes arme bagfra og trak hende op på stativet. Og løftede op. Og de snoede pigen på træet. Og løftede hende op. Og så tog de den og slap den.
  Og pigen faldt ned. Hun tog den ved selve græsset og hang. Og hun frøs. Og Mujahideen lo vredt. Så blev pigen taget igen og trukket højere op, helt til toppen af træet.
  Og så lod de hende gå igen. Pigen faldt sammen og hang igen helt nederst. Og rebet strakte sig, og skønheden hylede af smerte. og de begyndte at løfte hende op igen.
  Træk helt til tops. De kastede det godt op, lod det hænge lidt. Og så slap de igen med vildt raseri. Og pigen kollapsede igen, og hun vred sig
  led. Og generelt var hun ret nøgen. og hvordan det gjorde ondt.
  så blev den løftet igen for fjerde gang og rystet godt. Så fik de den fast på en tæt gren og begyndte at strække den. De fæstede en blok til en piges bare fødder,
  og begyndte at hænge vægte på den. Taliban hængte først en puds på den ene side og derefter på den anden. Så begyndte de at slå pigen med en pisk. Bankede, så huden sprængtes.
  Og så begyndte Komsomol-medlemmerne at hælde salt på sårene. Og så tog de og satte en rødglødende ledning i gang. Og de slog pigen med syg magt. Derefter smurte de afghanske bødler de bare såler af pigens fødder og tændte en fyrfad under hende. Og lad os skyde skønheden uden unødvendige ceremonier. Og så smurte bødderne fra Taleban også pigens bryster. Og efter
  som satte ild til hendes bryst. Og de begyndte at slå pigen grundigt.
  Og steg Mujahideen-krigeren og hendes bryst og hæle. Og så smurte de æselet og bragte faklen til balderne. Og de begyndte at slå pigen grundigt. Og så rørte ilden hendes barm. Hårene, der dækkede Venus grotte, blev forkullet med det samme. Denne pige er bare fantastisk. Og sådan tortur ventede hende.
  Afghanske bødler brændte pigen og hendes bryst og røv og barm og hendes bare fodsåler. Og de stegte det grundigt. Så tog Taliban-bødlen en rødglødende stang og uden at tænke sig om to gange satte pigen i anus. Og hvordan, skriger hun af vild smerte.
  Det gjorde hende så ondt. Og de her piger er så frække og smukke. Men afghanerne torturerede pigen hårdt. Og så smukke krigere. Og de bliver gennemstegt af krigeren.
  Og derfor blev pigen taget af sine bødler og begyndte at sprænge sine lange yndefulde fingre med en glødende tang. Og det gør så ondt. Bødderne brækkede pigens fingre, begyndende med lillefingeren.
  Og bogstaveligt talt alt var ødelagt. Og så begyndte ribbenene at briste hos Komsomol-medlemmet. Og samtidig gravede en rødglødende tang ned i hans bryst. Og det blev rødt af varmen at vride jern- og karminrøde brystvorter. Og pigens bryster blev revet af. Og det var så grusomt og smertefuldt.
  Det var der, torturen var.
  Gerda, der skød mod Mujahideen, bemærkede:
  - Ære til kommunismen!
  Charlotte bemærkede meget aggressivt med djævelsk magt. Og knirkede:
  - For Fædrelandet!
  Og med sine bare tæer vil han trampe på fjenden.
  Her er pigen. Og så militant.
  Christina tog den og bankede Taliban med sine bare tæer og knirkede:
  - Ære til de russiske guders æra!
  Magda slog også ind i afghanerne med sine bare tæer og kurrede:
  - For vort Fædreland!
  Og de her piger er så seje.
  Gerda, der skød mod modstandere fra Afghanistan, udsendte:
  - For Tysklands store kommunisme.
  Disse piger er sådanne kampskønheder.
  Gerda svarede muntert og skrev om Mujahideen:
  - Jeg har en pige bare super.
  Og Charlotte påpegede aggressivt, da hun skød mod sin modstander:
  - Ære til den ariske kommunisme!
  Og med sine bare tæer kurrede hun:
  - For det store Fædreland!
  Christina faldt også på fjenden med stor nøjagtighed, bemærkede:
  - For Rusland og Tyskland i venskab!
  Magda tæskede også Mujahideen og knirkede:
  - Ære til vores æra!
  Og blink til sine partnere igen.
  Her er pigerne.
  Og Jane Armstrong begyndte at ramme Taleban med en kanon.
  Pigen var meget smuk.
  Jane tæskede sin modstander med sine bare tæer og knirkede:
  - Ære være Fædrelandet!
  Så Gertrude vil desperat ramme fjenderne, og de vil blive grundigt dækket og smadret.
  Og kurrer:
  - For Storbritannien!
  Og Malanya, som om han hamrede på fjenden og gjorde ham til hara-kiri og kvidrede:
  - For engelske sejre!
  Monica vil også slå på fjenderne ved hjælp af sine bare tæer og knirke:
  - For sovjetiske sejre!
  Både Tamara og Sulfiyya kæmper mod Taleban og dræber de skæggede krigere, der kommer i bølger.
  Og disse piger synger:
  - Folk bliver glade
  Lykke for evigt...
  Det har den russiske regering
  Kraften er stor!
  Tamara gav en tur og skød med sine bare tæer og kurrede:
  - For min mening om kommunismen!
  Sulfiya vil også ramme fjenden, dræbe en masse Taleban og knirke:
  - Lad os sige et ord om Rusland!
  Og begge piger brød ud i grin.
  Tamara gav tur. Hun mejede en masse afghanere ned og kvidrede:
  - For fædrelandets bedste kraft!
  Sulfiya vil også overhale fjenden og kurre:
  - For den skarlagenrøde kommunisme i USSR!
  Og blink med safirøjne.
  Det er pigerne - bare den højeste klasse og flugt.
  Alice og Angelica kæmper stadig.
  Blonde og rødhåret skat.
  De er stærke piger og skyder fra snigskytterifler.
  Og mens de synger for sig selv:
  - Ære til USSR! Vi vil være et eksempel for alle!
  Alice skød mod fjenden med en snigskytteriffel. Skudt med bare tæer, og
  knirkede:
  - Ære til mit land!
  Angelica slår også mod fjenden ved hjælp af sine bare tæer, kaster en granat og knirker:
  - For Rusland den største.
  Og blink med sine smaragdgrønne øjne.
  Disse piger er bare toppiloter. Og så er afghanerne knust. Her kæmper de og er de sejeste og mest intelligente i verden.
  Alice kvidrede og blinkede:
  - Ære til SUKP's tider!
  Angelica var meget enig i dette:
  - Stor ære til Sovjetunionens helte!
  Og igen kastede hun en granat af dødbringende kraft med sine bare tæer mod fjenden.
  Her er hun en almindelig fejlagtig kvinde i et ekstraordinært udseende.
  Alice tog det og kvidrede:
  - I navnet på kommunismens udødelige ideer!
  Og hun kastede en gave af dødbringende kraft med sine bare tæer.
  Angelica tog og tæskede også på fjenden.
  Hun skar det af som sandpapir og knirkede:
  - For Rusland og russiske guder!
  Disse kvinder var meget kæmpende og seje.
  Alice, der skød mod fjenden, tog og lancerede med sine bare tæer en udslettelsesgave mod fjenden.
  Og det var et meget fedt træk.
  Angelica udhulede også fjenden, bogstaveligt talt ødelagde ham og demonstrerede kolossal magt. Og legende sagde med et smil:
  - Det er en kæmpe begivenhed!
  Og hendes bare fingre lancerede et budskab om død og ødelæggelse!
  Her var det en pige - bare en hyperklasse.
  Alice tog det og brølede helt i lungerne:
  - Jeg er den stærkeste og sejeste i universet!
  Angelica affyrede en hel tønde sprængstof med sine bare såler og knirkede:
  - Og jeg er i megaverset!
  Disse piger er meget smukke.
  Alice bemærkede, da hun skød mod fjenden:
  - Troen på kommunismen er fantastisk!
  Og kaste dødelige granater med bare tæer.
  Og Angelica skyder mod Mujahideen og brøler:
  - Vores tro er meget stor!
  Og med sine bare tæer vil han kaste en granat med destruktiv kraft.
  Og krigerne tog fjenden op og så disse Taleban narrede ... Og hverken i et eventyr at sige, eller at beskrive med en pen.
  Alice bemærkede ganske logisk, at hun skød fra en snigskytteriffel og skød et Taleban-angrebsfly ned.
  Alice tog det og kvidrede:
  - Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Og igen vil pigen tage det med sine bare tæer og starte noget ekstremt dødbringende.
  Frivillige fra Japan kæmper også mod Mujahideen. Især ninja-piger med kommunistisk overbevisning.
  En blåhåret ninja-pige huggede afghanerne med en vindmølle og piskede dem.
  Så kastede hun ødelæggelsesærter med sine bare tæer og knirkede:
  - For kommunismen i Japan!
  Den gulhårede ninja-pige udførte også en sommerfugleteknik med sine sværd. Skær en masse Mujahideen ned. Og så hendes bare fødder
  de tog og kastede en dødelig granat.
  Så sagde pigen:
  - Ære til USSR og Japan!
  Den rødhårede ninja-pige samlede også op og huggede de afghanske soldater med en baghånd. Og hun kastede sine bare tæer,
  noget morderisk i en gave. Og hun tjekkede:
  - Ære til Rusland og USSR!
  En ninjapige med hvidt hår udførte en tøndemodtagelse. Og hvordan hun ramte Taliban-soldaterne ved at skære deres hoveder af. Så kastede
  dødbringende ødelæggelse med en bar mejslet fod og knirkede:
  - Ære til den røde hær!
  Og alle fire ninja-piger kastede ødelæggelsesærter op med deres bare hæle og slog en hel bataljon af afghanere ud med kampvogne. Disse piger er bare ultra!
  Det her er skønhed - pigerne er virkelig meget seje.
  Oleg Rybachenko skærer også Mujahideen med sværd. Og med ham, pigen Margarita.
  Disse udødelige børn er bare super.
  Og de knuser fjenderne specifikt. Lad os sige, at der og børnene!
  Og så fløjter både drengen og pigen. Og kragerne, efter at have modtaget et hjerteanfald fra et barns fløjte, falder til bunden. Og deres næb gennemborer Talebans kranier.
  Det er børn - naturligvis ødelæggere af alt og alle.
  Oleg Rybachenko sang:
  - forherlige vores sovjetiske folk,
  Hil min fest...
  Vores forening af alle børns hjerter,
  Vi er alle en venlig familie!
  Margarita Magnitnaya, knusende modstandere, udsendte energisk:
  - Vær berømt for vores rum-Rusland!
  Og pigen vil med sine bare tæer lancere noget fuldstændig dødeligt mod fjenden.
  Oleg Rybachenko, der huggede Taleban, sang:
  - Margarita, vinduet er åbent,
  Margaret, du har ikke glemt det
  Hvordan det hele var!
  Denne dreng er så sej og krigersk. Dette er terminator-drengen.
  Det er børnene her, der er meget seje og kæmper.
  Det skal bemærkes, at pigerne er meget vanskelige.
  Alice skyder også mod Taleban. Og synger under hans ånde:
  - En to tre fire fem! Kaninen kom ud at gå en tur!
  Og pigen skød igen med stor nøjagtighed.
  Angelica var et meget godt skud. Og lavede kraftige skud mod fjenden.
  Og hvordan han trykker med en skarlagenrød brystvorte og tager den fra en bazooka og tæsker.
  Og krigeren skød mod fjenden meget præcist.
  Angelica tog det og kurrede:
  - Ære til vores kommunistiske parti!
  Og igen som et brag med stor nøjagtighed mod fjenden. Og Taliban-flyet styrter ned igen.
  Og Alice skød også meget præcist, og det islamiske imperiums angrebsfly brød i brand.
  Det er pigerne.
  Angelica bemærkede med et grin:
  - USSR er et vidunderligt land, hvor alle folkeslag er en venlig familie!
  Alice skød igen, væltede tre Mujahideen på én gang med ét skud og svarede:
  - Til Ruslands store fest!
  Og pigerne brød ud i grin. Generelt er de krigere med meget forskellige synspunkter.
  Men alle piger bærer ideen om kommunisme i deres hjerter. Og de ønsker, at der skal være et rigtigt paradis på planeten Jorden. Og det ville være meget smukt.
  Angelica bemærkede ved at skyde mod fjenderne med stor nøjagtighed og slå gennem kranierne.
  - Kommunismen vil aldrig folde sine vinger og kravle ind i en skal!
  Alice var enig i dette:
  Kommunismen vil aldrig folde sine vinger! Vores ideologi er at skabe lykke på planeten jorden!
  Og begge piger skriger:
  - Ære til Rusland! Ære! Barfodede piger løber frem...
  Barfodets kvindeafdeling... byder det russiske folk velkommen!
  Og de kvindelige krigere viser aggressiv og seksuel glæde.
  Alice rystede, blottede sine tænder og knirkede:
  - Vi står alle sammen for USSR!
  Og krigeren tæskede igen fjenderne.
  Angelica skød også mod fjenden og slog gennem hovedet på ham. Og hun kurrede:
  - Ære være vort Fædreland!
  Og krigeren, var ekstremt stridbar og rød.
  Og hendes hår er i vinden, dette kobberrøde hår flagrer som et proletarisk banner.
  Disse piger er meget smukke og sexede.
  Og så mange Mujahideen er allerede blevet begravet ...
  Der arbejder også piger...
  Her skyder Viola og Dominika mod afghanerne.
  Pigerne affyrer bazookaer mod kampvogne og asiatisk infanteri.
  Her blev Viola affyret ved at bruge den skarlagenrøde nippel til at trykke på knappen på bazookaen og affyre et raketdrevet missil.
  Og massen af afghanere blev revet fra hinanden.
  Viola sang igen:
  - Jeg tror på stor kommunisme!
  Og Dominica skyder også specifikt mod Mujahideen. Og slår dem ud i store masser.
  Samtidig vil pigerne kaste granater med de bare tæer.
  Og med en karminrød brystvorte på knappen på bazookaen vil han presse fjender radikalt til at udrydde.
  Disse piger er så smukke. Og hvor ser de godt ud, når de kæmper i bare trusser. Og krigere af højeste klasse.
  Viola bemærkede, da hun igen skød mod fjenden med sin jordbærvorte.
  - Jeg elsker at kæmpe! Det er godt!
  Dominica fnisede og bemærkede:
  Hvad er der galt med mænd?
  Viola lo og svarede, kastede en granat mod fjenden med sine bare tæer og knirkede:
  - Selvfølgelig er det fint! Og nogle er bare søde!
  Det er meget kæmpende og smukke piger her.
  Dominica bemærkede:
  Hvor længe vil denne krig vare?
  Viola skød mod Mujahideen igen ved hjælp af den karminrøde brystvorte og knirkede:
  - Jeg synes, det er lang tid!
  Dominica tog den og sang:
  - En krig raser i universet,
  Knus ihjel uden grund...
  Satan er væk fra kæden
  Og døden kom med ham!
  
  Og hvem vil stoppe strømmen
  Forbandet gale floder..
  Laserstrålen vil køre ind i templet,
  Og lynhurtigt forsvandt manden!
  Viola tilføjede og kastede en granat med sine bare tæer:
  Og sådan et kaos
  Fyldt universet...
  Menneskehedens triste lod -
  Udhold smerte, lidelse!
  Det er pigerne, så seje sangere.
  Og Oleg Rybachenko skærer afghanere med sværd.
  Drengen kaster dødsgaver med sine bare tæer af morderisk kraft og synger.
  Jordens søn vil sige nej som svar
  Jeg bliver aldrig slave...
  Jeg tror på friheden vil gry
  Vinden vil hele et friskt sår!
  
  For det hellige fædreland i kamp,
  Den Store Svarog kalder selv...
  Opstå tapper ridder i de tidlige timer,
  Mørket vil forsvinde, majroserne vil blomstre!
  Det er sådan en heltedreng...
  Og pigen Margarita, der ødelagde Mujahideen med sværd og kastede granater med sine bare fingre, tilføjer:
  Og pulseringen af hjertet og venerne,
  Tårer fra vores børn, mødre...
  De siger, at vi ønsker forandring
  Smid åg af grusomme lænker!
  Og børnene vil fløjte igen. Og kragerne vil tage det og besvime og miste bevidstheden. Og bogstaveligt talt ramte kranierne fra mange hundrede Mujahideen.
  . KAPITEL? 7.
  Mikhail-Vladimir Gorbatjov-Putin fortsatte modreformer.
  De skærpede især straffen for anti-sovjetisk propaganda og separatisme.
  Yderligere foreslog Gorbatjov-Putin at tildele Stalin den tredje stjerne i Sovjetunionens helt for fremragende tjenester og den tredje sejrsorden.
  Andre ideer fulgte. Især at inkludere både Kina og Nordkorea i Warszawapagten.
  Nordkorea var straks enig, og Kina gav et undvigende svar.
  Yderligere ideer om forfatningsreform: etablering af posten som præsident, som er folkevalgt af folket.
  Samt ideerne om folketingsreformen.
  Herefter faldt Gorbatjov-Putin i søvn igen og drømte.
  Pigerne kæmpede ganske vellykket med Taleban-tropperne.
  Natasha skrev om det islamiske imperiums fremrykkende krigere og brugte endda sine bare tæer.
  Hun kurrede:
  - For vort store Fædreland!
  Zoya, der udhulede modstandere ved hjælp af skarlagenrøde brystvorter, trykkede på bazookaens knapper, udsendte:
  - Til glæde for mennesker på Jorden!
  Og den rødhårede Augustin, der skrev om Taleban, bemærkede aggressivt:
  - For den største kommunisme på planeten Jorden!
  Og han vil også tage og kaste en morderisk dødsgave med sine bare tæer.
  Svetlana skyder meget præcist mod fjenden og rammer fjenden lige i mål. Og med en bar hæl knirkede hun:
  - For Fædrelandet det over hele verden!
  De fire piger tærskede Taleban meget berømt. Og slog dem ihjel.
  Og i det samme brølede pigerne for alvor:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og lad os tærske afghanerne endnu hårdere.
  Natasha bemærkede meget vittigt og skriblede til fjenden:
  - Vores jord er berømt,
  Lykken flyver over planeten...
  Vi er alle familie
  Folkets sange synges!
  Det er pigerne - de har den højeste kunstflyvning i alt.
  Og hvordan de knuser Taleban er en fryd for øjet.
  Og krigerne er bare fantastiske.
  Zoya, der skød mod afghanerne, kvidrede:
  - Fædrelandets lykke hos piger!
  Augustin var enig i dette:
  - Selvfølgelig hos piger - især med rødt hår!
  Svetlana dunkede Taleban og knirkede:
  - Og det bliver fantastisk!
  Og igen på det islamiske imperiums soldater som en lupanet. Lad os bare sige pige!
  Men andre skønheder kæmper også.
  Så Alenka kæmper.
  Og hendes hold af bikinipiger.
  De kaster dødsgaver mod fjenden ved hjælp af bare tæer.
  Og de knirker:
  Slipset blomstrede med en herlig skarlagenrød blomst,
  Snart vil pigerne slutte sig til Komsomol!
  Alenka kastede en morderisk dødsgave mod fjenden med sine bare tæer,
  og tog det og knirkede:
  - Jeg tror på, at kommunismen lever!
  Anyuta skrev også om Taleban-tropperne. Og hun handlede aktivt, og hendes bare tæer kastede meget hårde dødsgaver.
  Pigen sagde:
  - Vores verden bliver kommunistisk!
  Og rødhårede Alla skriblede på afghanerne. Og hun gjorde det rigtig godt. Og mejede Taleban-tropperne med stor intensitet, ordet blev lavet med en segl. Og krigeren desperat
  kastede granater med sine bare tæer og kvidrede:
  - For kommunismens nye sejre!
  Og igen griner og knirker pigen.
  Martial Maria mejede også fjenderne ned. Og hele bunker af lig fra Taleban blev rejst. På samme tid brugte pigen også de karminrøde brystvorter ved at trykke på det
  bazooka knap.
  Og hun skød afghanske soldater ned, men en raket slog en kampvogn ud.
  OL udrydder også aggressivt Taleban.
  Hendes bare såler kaster en hel tønde sprængstof på én gang.
  OL brøler:
  - For stor kommunisme,
  Bare gå op og ned!
  Marusya skribler også til fjenden. Og han gør det ekstremt godt. Og slår en masse Taleban-soldater ud. Og mens pigen synger:
  - Ære til kommunismens land,
  I luksusen af skarlagenrøde bannere...
  Vi besejrede nazisterne
  Verden er reddet fra ild!
  Og igen, med bare tæer, vil han kaste en morderisk dødsgave.
  Her er pigerne.
  Matrena skyder også på afghanerne, og rammer dem meget præcist. Og skriger:
  - Jeg tror, der vil være en verden af hellig kommunisme!
  Her er pigerne, hele deres bataljon, barfodet og næsten nøgne. Og disse piger er søde og meget sexede.
  Stalenida dræber Taleban og brøler på toppen af sine lunger:
  - Vort hellige fædreland er berømt -
  Vi vil vokse fra kant til kant!
  Her er en Komsomol-pige. Og så trykker hun som en jordbærvorte. Og fjenden er specifikt besejret.
  Veronica skød meget præcist mod afghanerne og kurrede:
  - Ære være mit Fædreland!
  Victoria, der præcist og korrekt ramte fjenden, kurrede:
  - For mægtig kommunisme!
  Og hun kastede den dræbende dødsgave med sine bare tæer.
  Serafim, der skrev om fjenderne, bemærkede meget logisk:
  - Vores styrke vokser!
  Og hun kastede med sine bare tæer en ekstremt dødelig dødsgave.
  Stalenida bemærkede aggressivt og mejede afghanerne ned:
  - Er jeg den stærkeste til at kaste granater?
  Alenka svarede med tvivl:
  - Vi er alle stærke i denne branche!
  Og også, da han kaster morderiske dødsgaver.
  Anyuta, der skrev om Taleban, bemærkede ganske logisk:
  - Vi er meget stærke i militære anliggender! Og dette er vores lykke!
  Og også med en bar hæl vil kaste destruktiv kraft op.
  Den rødhårede Alla, der skyder mod modstandere og mejer dem ned, bemærkede logisk:
  - Æren kommer ikke til de dovne!
  Og hvordan han kaster sine bare tæer mod fjenden, noget helt dødbringende.
  Martial Maria ramte også fjenden meget præcist. Og mejede en masse afghanere ned. Og med bare tæer, hvordan man sender ødelæggelse ind i fjenden.
  Og så vil han tage den og lægge pres på fjenden med en jordbærvorte.
  Dette er en krigerisk pige.
  OL dræber også Taleban. Gør det med aktivitet og brøl:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og skyder også med en rubin brystvorte. Og det er et meget hårdt træk. Her er en pige - bare super ren!
  Marusya, der skyder mod afghanerne, bemærkede:
  - Hvor meget kan du glorificere kommunismen?
  Olympias knurrede:
  - Til den sidste bloddråbe!
  Og igen kastede pigen en dødbringende granat med sine bare tæer.
  Matrena, der skrev om Taleban, bemærkede ganske logisk og vittigt:
  - Det bliver vores sejr i den hellige krig!
  Og igen vil pigen kaste udslettelsesgaven med sine bare tæer.
  Dette er virkelig en pige af højeste klasse.
  Men det er pigernes kamphverdag ...
  Da pausen kom, og en pause i kampene, spillede krigerne lidt kort.
  Alenka bemærkede med et smil:
  - Det her er ikke en krig med tyskerne. De var mindre end os. Og disse afghanere flyder bare som en mørk flod.
  Anna nikkede indforstået.
  - Ja, det var stadig meget nemmere med tyskerne. Her bliver vi faktisk bombarderet med lig.
  Den rødhårede Alla bemærkede med et grin og kastede et es med sine bare tæer:
  -Men fjendens teknik er svagere end vores. Derudover er fjenden modig, men dum. Og vi er modige og kloge.
  Maria bemærkede med en klukkende, skriblende til fjenden med dødbringende magt og bogstaveligt talt skrånende ham - selv i hendes tanker:
  - Kampen er hård, men vi giver virkelig ikke op!
  Olympias bemærkede logisk og velovervejet:
  - Det hele er snak og demagogi. Konkret ville det være rart at fange Talebans leder. Så er krigens afslutning!
  Marusya tvivlede og kastede kortet:
  - Det er usandsynligt. Der er hans omgivelser ikke bedre. Kampen mod Taleban skal være lang og hård.
  Matrena tilføjede med et suk:
  Indtil sund fornuft sejrer!
  Elena nikkede indforstået.
  - Ja, det er kun tilbage at stole på sund fornuft. Du kan ikke dræbe alle afghanerne, fordi der er for mange af dem. Og krigen kunne trække ud i lang tid.
  Og pigerne lo mirakelløst.
  Ja, de kom i krig med Taleban-imperiet.
  Men i himlen kæmper piloterne desperat. For eksempel Alvina og Albina og Helga. Pigerne kæmper og afghanske fly i himlen.
  Og hun er af krydsfiner.
  Eller de rammer jordmål.
  Alvina tog og skød Taleban-flyet ned i himlen ved hjælp af sine bare tæer og knirkede:
  - Det her bliver min sejr!
  Albina skar Taliban-krigeren af, forbløffede ham behændigt, skelede sine ben med sine bare fingre og vyaknula:
  - For vort Fædreland!
  Helga bankede den afghanske kampvogn og kurrede:
  - Hvor der er kommunisme, der er vort Fædreland!
  Det er de krigere, der er en rigtig orkan og fænomenal kosmisk magt og ødelæggelse.
  Og sammen og skabelse.
  Albina ødelægger Taliban-fly. De er langt bagefter de russiske, mange er lavet på en håndværksmæssig måde. Men Taliban forsøger at tage tallene. Og trykker meget jævnt
  eftersyn.
  Men afghanernes piger skyder specifikt ned. Og de gør det ekstremt godt. Det er som om de er rigtige monstre.
  Alvina slår også Taliban ned med sine bare tæer og synger:
  - Kommunisme er ikke bare en idé,
  Jeg er følelsesløs af pigens lykke!
  Og krigeren hamrer igen det islamiske imperiums fly med dødelig kraft.
  Og så går det til jordmål.
  Det er faktisk farligt at kontakte afghanerne. Dette land er magtfuldt og med en enorm befolkning. De har meget infanteri, og de kaster det i kamp. Kvinder skal siges i Rusland og
  Tyskland kæmper.
  Men hvor stærk er fjenden i mængde.
  Helga, der kæmpede med fjenden og præcist ramte fjenderne, bemærkede:
  - Jeg er en pige, der er en rigtig drøm og skønhed for alle.
  Og igen vil han slå fjenden ned ved at bruge de bare fingre af yndefulde ben.
  Lad os sige, det er en bestemt pige.
  Nej, fjender kan ikke klare sådanne skønheder.
  Elizabeth på kampvognen kæmper med afghanerne.
  Og det er meget svært for hende. Men hun vinder og slår specifikt fjender ned.
  Og brøler på toppen af sine lunger:
  - Ære til kommunismens tider i USSR!
  Catherine, der også fyrede, bemærkede logisk:
  - Vi vil vinde!
  Elena sprængte også mod fjenden, gennemborede den afghanske kampvogn og råbte:
  - Jeg er en super skønhed!
  Euphrosinia skød også mod Taleban og knirkede:
  - For vort Fædreland!
  Det var sådan denne fire - fire E, tog imod fjenderne fra Det Tredje Rige. Og lad os ødelægge kineserne. Mod sådanne piger, Taleban, selv med deres vilde
  tallene er svage.
  Elizabeth var en ekstremt stridbar og aggressiv pige. Og hun elskede mænd. Især når de er smukke og lyshårede.
  Elizabeth sang og skød mod fjenden med sine bare tæer:
  - For Fædrelandet og sejren til det sidste!
  Elena, der skød mod afghanerne og skar dem af som sandpapir, knirkede:
  - For kommunismen!
  Og pigen brugte bare tæer.
  Ekaterina, der skrev om Taleban, tog og udsendte:
  - For Fædrelandet!
  Og også bare tæer vil blive brugt.
  Euphrosinia tæsker også fjenden ved at bruge hendes bare tæer og skrige:
  - For ideologisk kommunisme!
  Her er de fire. Hvordan de knuser fjender og udrydder. Ikke piger, men generaler. Og så slår de fjender ud, at det bliver skræmmende.
  Disse er piger af højeste flyvning og kunstflyvning.
  Elizabeth bemærkede med et fnis:
  - Vores evner er meget store!
  Ja, det er piger på land ... Og her er de på himlen.
  Anastasia Vedmakova skyder et afghansk fly ned med sine bare tæer. Og skriger:
  - For gode ideer!
  Så Akulina Orlova slår mod Taleban med sine bare tæer og knirker:
  - For kommunismen over hele verden!
  Og Mirabela Magnetic banker på tropperne fra det islamiske imperium og hviner:
  - Ære være vort Fædreland!
  Det er de kvindelige piloter, de er bare dejlige og super. Der er så mange smukke og vidunderlige ting i dem. Over hele verden var sådanne piger på hesteryg og blev en legende.
  Og Taliban ærede dem for valkyrierne og udnævnte høje belønninger til deres hoveder.
  Anastasia Vedmakova dækkede den afghanske kampvogn fra luften og kurrede:
  - Ære til USSR uovervindelig!
  Akulina Orlova bragede fra sine stillinger mod Taliban-infanteriet og gryntede:
  - Ære til vort store Fædreland!
  Mirabela Magnetic, der slog den utallige fjende hær af det himmelske imperium, knurrede:
  - Ære til SUKP!
  Anastasia Witcher, der havde skudt et andet afghansk fly ned, knirkede:
  - CPSU-SS!
  Akulina bemærkede vredt og råbte til Mirabela:
  - Tør du ikke spøge sådan!
  Og pigen ramte en stor Taliban-tank lavet af træ.
  Anastasia Vedmakova fnisede og svarede:
  - Det er en joke, bare en joke!
  Mirabela ramte en afghansk bil med sin bare hæl og knirkede:
  Du kan ikke joke med kommunismen!
  Det er pigerne, der allerede har modtaget guldstjernerne fra Ruslands helte for krigen i Taliban. Det er de kæmpende piger.
  Og Gerda fra Tyskland kæmper også med sit mandskab.
  Disse piger er bare ultraklasse!
  Gerda skyder mod fjenden med sine bare tæer og knirker:
  - For Fædrelandet!
  Charlotte skyder også mod afghanerne og knirker:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og han skyder også med sine bare tæer.
  Christina slår også Taliban med sine bare tæer og hviner:
  - For Rusland og kommunismens æra!
  Magda slår afghanerne, skærer dem ned og hviner helt i lungerne:
  - For Fædrelandet fra kant til kant!
  Her er pigerne på tanken. Og dette er deres aggressivitet og fulde styrke, og kæmpernes storhed.
  Det er smukke piger...
  Og hvordan kæmper kvindelige krigere fra Japan?
  Den blå ninja-pige vil tage vindmøllen med sværd og skære hovedet af afghanerne. Og så med bare tæer vil lancere
  nåle er giftige, hvilket vil gennembore Talibans masse.
  Så synger han:
  Til ære for vores Japan!
  Den gule ninja-pige skærer hovedet af afghanske soldater, og kaster samtidig ødelæggelsesærter med sine bare tæer og knirker:
  - I fædrelandets navn!
  Den røde ninja-pige skærer Taleban med sværd i stykker og hviner:
  - Ære til kommunismens tider!
  Den hvide ninja-pige skærer hovedet af tropperne fra det islamiske imperium, skærer dem og hviner:
  - For kommunismen den største af Japan!
  Og igen vil han kaste dødens drabelige ærter med sine bare tæer.
  Det er pigerne ... Og selvfølgelig er de i samme bikini. Og så kæmper de. Og spytter de også, så kommer der overhovedet en fuldstændig blokering.
  Den blå ninja-pige kvidrede og huggede afghanske hoveder af:
  - Vi er krigere - ultra og videre!
  Og med sin bare hæl vil han smide en hjemmelavet sprængstofpakke. Og det ødelægger så meget.
  Her er det piger - bare sig hyper!
  Men Jane Armstrong kæmper.
  En smuk pige skærer uden problemer ned på afghanerne fra en tank.
  Og han gør det med stor aggressiv kraft.
  Jane siger glad:
  - Ære til kommunismen!
  Og skyder igen mod Taleban.
  Så Gertrud fyrede, og meget passende. Så gurglede omkring:
  - Ære til kommunismen!
  Og selvfølgelig brugte hun også bare tæer.
  Og så tog pigen Malanya og tæskede.
  Og hun gjorde det rigtig godt. Hun gennemborede fjenden og knirkede:
  - For USSR!
  Og brugte også bare tæer.
  Og det var sådan Monica fucked. Og hun gjorde det også meget præcist. Hun smadrede den afghanske bil og mumlede:
  - For verdens store ideer!
  Det er pigerne - den højeste kunstflyvning i universet.
  Selvom Jane skød med sin bare hæl, bemærkede hun:
  - Nå, på universets bekostning er det her allerede for meget!
  Gertrude sagde med et grin:
  - Gerdas hold er ikke værre end vores!
  Og igen vil han tage den og skyde på fjenden med sit bare ben.
  Malanya, der slog fjender med stor nøjagtighed, bemærkede:
  - For det store Rusland!
  Monica, der mejede afghanerne ned med enorm fart, råbte:
  - Også for Storbritannien!
  Jane var enig i dette:
  - Storbritannien er et fantastisk land, og vi vil genvinde alle kolonierne!
  Gertrude grinede og pressede sine bare tæer på knapperne og knirkede:
  - For Fædrelandet frem!
  Malanya dunker også med sine bare tæer og kurrer:
  For Storbritannien!
  Monica vil også slå afghanerne og blather:
  - For den bedste hær i Englands verden!
  Det er pigerne - bare den højeste kunstflyvning på kampvogne.
  Her er de allierede...
  Og Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kæmper også mod Taleban. Udødelige børn kom Rusland til hjælp, da der er for mange afghanere. Og følger dem dog
  tynde lidt ud. Desuden er der flere mænd end kvinder i Taleban. Og det er moralsk nemt at dræbe dem.
  Oleg Rybachenko drev en mølle med sine sværd, huggede afghanerne og deres hoveder ned og kvidrede derefter:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og med bare tæer vil drengen lancere noget dødbringende mod Taleban.
  Margarita Korshunova hakkede også på afghanerne, skar dem af som en segl og kurrede:
  - Ære til fædrelandet!
  Og med sine bare tæer kastede hun ærter med sprængstof.
  Og rev en masse Taliban-soldater fra hinanden.
  Derefter vil de udødelige børn tage det og fløjte med alle deres læber. Og en masse lamslåede krager vil falde på hovedet af afghanske soldater og bryde igennem dem.
  Og det gør et stærkt indtryk.
  Disse fyre er super og ultra klasse!
  Oleg Rybachenko huggede igen denne evige dreng fra Taleban og knirkede:
  -For stor kommunisme!
  Og med bare tæer vil det udødelige barn lancere ødelæggelse.
  Margarita Korshunova huggede igen på afghanerne, dissekerede dem og gav med sine bare tæer dødsgaven og råbte:
  - For vort Fædreland!
  Og nu fløjter børnene igen, og en masse krager, der har fået et hjerteanfald, falder i hovedet på de afghanske krigere.
  Taliban er bestemt meget modige. Men deres ledelse, ledet af en gammel mand eller ikke helt gammel mand, Khaibatulla Akhundzada
  ærlig talt skør.
  Så det himmelske imperiums krigere klatrer desperat fremad.
  Og i de besatte områder gør de vild grusomhed.
  Her blev især den fangede Komsomol-pige trukket op på et stativ, og de begyndte at strække det. De lænkede pigens bare fødder i en stok og hængte vægte. Og så blev de
  brænd hælene med varmt jern. Og så piskede de pigen med en pisk, så slog de hende med pigtråd, glødende. Og det gjorde så ondt. Og så skønhed
  de tog og brækkede tæerne på deres bare fødder. Og så brændte de hendes bryst med fakler, og med en glødende tang rev pigen hendes næsebor ud. Og så snart Taleban ikke hånede Komsomol-medlemmet og torturerede hende til døde.
  Og torturen fortsatte. I de erobrede landsbyer blev alle, både børn og voksne, slået med stokke på deres bare hæle. Her blev børn især slået med stokke på deres bare hæle
  brutalt. Og der var ikke et gram barmhjertighed i det.
  Det var bare det, der ikke blev brugt tortur.
  Tamara kæmper også mod Taleban ...
  Også en krigerklasse.
  Og på de afghanere, som de bestiger, falder flere og flere missiler i en rigtig flodbølge.
  Tamara og Dominika retter løfteraketter mod afghanerne.
  Og de trykker på knapperne med deres bare tæer.
  Og Dominika brugte endda en skarlagenrød brystvorte.
  Og hun kvidrede og blottede sine tænder:
  - Jeg har en super pige!
  Viola og Aurora støder også på Taleban med løfteraketter.
  Og de gør det med stor præcision. Mens du synger:
  - Hil vores kommunisme, hils!
  Vi vil ødelægge fascismen!
  Viola, der trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på joysticket og sendte en raket mod afghanerne, bemærkede:
  - Vi er i krig med Taleban, og de er kommunister!
  Aurora svarede med et grin og sendte angreb mod fjenden med sin bare hæl:
  - Perverteret kommunisme, eller islamisme er værre end pervers fascisme!
  Viola lo, kastede igen dødsgaven mod fjenden ved hjælp af sine bare tæer og bemærkede:
  - En fascisme er ikke perverteret sker ikke! Det er bare en perversion!
  Aurora, der sendte en gave til fjenden med en skarlagenrød brystvorte, bemærkede:
  - Kommunisme kan være ret perverst! Selv under Stalin blev mange overflødige mennesker udmattede og dræbt!
  Viola som svar, der igen sendte en raket til afghanerne, sang:
  Inspireret os i svære tider
  Efter at have gjort viljen stærkere blev de ...
  Redde verden fra pesten
  Kære kammerat Stalin!
  
  På mange måder målte jeg
  I et uendeligt univers...
  Du åbnede den rigtige vej for os -
  Peger på det for evigt!
  Her er pigerne med bare, solbrune ben.
  Alenka, der skød mod Taleban og rystede sine bryster med karminrøde brystvorter, bemærkede:
  - Kommunisme skal være!
  Og hun kastede en meget dødelig dødsgave med sine bare tæer.
  Anyuta skød en line mod afghanerne, mejede dem ned og kurrede:
  - For pigernes store sejre!
  Og med en skarlagenrød brystvorte, som en knap på en bazooka, vil han trykke.
  Disse piger er bare fantastiske.
  Og kineserne bliver mejet ned med stor, og måske stor entusiasme.
  Den rødhårede Alla, der knuste Taleban, råbte:
  - For Fædrelandet og vor Moder!
  Og hvordan han vil kaste den dødelige gave til udslettelse mod fjenden med sine bare tæer.
  Og så vil Maria også sparke, også med sine bare tæer. Og rive en masse afghanere fra hinanden.
  Så mumler han:
  - Ære til kommunismens æra!
  Olympias, der skød mod afghanerne, bemærkede inderligt og muntert:
  - For kommunisternes nye leder!
  Og pigen kastede igen den dødelige gave død og ødelæggelse med sine bare tæer.
  Og disse piger er bare hyper.
  Og de er så krigeriske.
  Marusya, der udhulede modstandere og lancerede dødsgaver mod fjenden med sine bare fødder, knirkede:
  - For fædrelandets mest profilerede sejre!
  Matryona, skrev om Taleban og kurrede:
  - For Fædrelandet, der er højere end noget tag!
  Og igen vil pigen skyde på afghanerne med en bazooka ved at trykke på knappen med en jordbærbryst.
  Denne pige er den højeste af alle klasser.
  Sådan tog pigerne op med Taliban og kurrede:
  - Fædrelandet er et stort mysterium,
  Din trofaste kloge, herlige ære...
  Vi vil styrke jeres sammenhold -
  for evigt med Fædrelandet vil vi være sammen!
  Steelenida, der skød mod afghanerne, var meget aggressiv og positiv. Og med bare tæer, hvordan man kaster
  dødens nutid. Og rive massen af krigere fra det islamiske imperium fra hinanden. Hun er en kriger af højeste klasse.
  Steelenida sang med et smil:
  - Lad kommunismen blive berømt,
  Mao vil ødelægge dig...
  Kun vi er oppe, ikke nede..
  Lad os sparke banditten i ansigtet!
  . KAPITEL? otte
  Det er sådan en krigerisk pige, hun er. Og så er disse forbandede afghanere knust. Og intet vil gøre med hende.
  Veronica, der kæmpede mod Taleban, udsendte:
  - For de kommunistiske ideers sejr i hele verden!
  Victoria, der skrev om det islamiske imperiums soldater og kastede granater med sine bare fingre, knirkede:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Og igen kastede hun den dødelige gave til udslettelse med sine bare tæer.
  Seraphim smadrede afghanerne, mejede Taliban med stor lethed og kastede dødsgaver med sine bare tæer.
  Så kurrede hun:
  - For den hellige kommunismes ideer!
  Stelenida-bygningen på afghanerne, bemærkede hårdt:
  - Når du hører ordet helgen - giver det straks en løgn og en løgn!
  Veronica fnisede og sagde:
  - Ja, Vladimir er ikke en helgen!
  Stalenida kastede en granat mod Taleban med deres bare fod og knirkede:
  - Ja, vores præsident er ikke enestående!
  Veronica, der vuggede ustabilt og skriblede på afghanerne, sang:
  - Tro nissen, tro nissen, tro nissen,
  Men lever stadig! Men lev efter Bresjnev! det gør jeg ikke!
  Ikke mor! Jeg kan ikke!
  Victoria bemærkede med et grin og skrev om afghanerne:
  - Det skal nok gå!
  Veronica var enig i dette:
  Vi vinder helt sikkert!
  Steelenida var enig:
  - Vi kan ikke tabe! Fordi vi er russiske! Og russerne er sådan en nation, at selvom de taber hele tiden, vil de tage det og vinde med utrolig raseri!
  Victoria nikkede.
  - Det er ligesom en bokser, der vil tabe fjorten runder, men i den femtende tager han den og vinder afgørende!
  Veronica lo og blottede sine tænder:
  - Ja, det er sagtens muligt! Godt vind vind!
  Seraphim bemærkede aggressivt og blottede sine tænder:
  - Vi vil være de stærkeste i verden, og vi vil besejre alle!
  Og med bare tæer vil han igen lancere en unik dødsgave mod fjenden.
  Her er pigerne - den højeste kunstflyvning.
  Med sådanne piger tror jeg, at enhver kan bevæge hovedet, ellers bliver låget revet af hængslerne.
  Steelenida knuste Taleban og sang:
  Vi er de stærkeste i verden
  Vi vil suge Taleban i toilettet ...
  Moskva tror ikke på tårer,
  Lad os give Khalifa et hjerneslag!
  Her er hun, Stalenida, en dejlig pige. Som kan kaldes - bare hyper og super.
  Med sådanne piger kan du roligt se ind i fremtiden. Lad der være næsten en milliard Taleban, og i modsætning til Rusland har de meget flere mænd end kvinder.
  Og Taliban elsker at kæmpe.
  Men de er ikke særlig gode til det.
  Frontlinjen virkede revet. Hvor Taleban kilede sig ind, hvor tropperne fra Special Design Bureau eller Rusland.
  Ingen har den store fordel.
  Hun tog den og knirkede, grinede med tænder og blinkede:
  - For Fædrelandet til det sidste!
  Victoria knirkede af vildt raseri:
  "Du giver Dragepræsidenten total død!"
  Veronica var enig i dette:
  - Død til præsident-dragen gennem Tumba Yumbe!
  Og amerikanerne er selvfølgelig klar til at hjælpe Taliban. Sælger endda våben til Taliban på kredit. Og det er en grusom politik i USA. Sådan presser de den russiske hær.
  Men så længe der er kvindelige heltinder i det, så kan Rusland ikke overvindes.
  Her kæmper Alice og Angelica. Sådan slagsmål og seje stjæler. Og de tærsker afghanerne med raseri og magt.
  Alice affyrede sin snigskytteriffel og slog gennem Taliban. Og kastede bare fingre
  kniv en morderisk dødsgave, knirkende:
  - For USSR's fædreland!
  Det er sådan en kamppige hun er. Den er fuld af både styrke og aggression.
  Angelica er sund og en rødhåret kriger. Så tæsker Taleban. Det vil slå en enorm masse af dem ud. Og brøl:
  - Ære til de nye Komsomol-medlemmer!
  Og som han griner.
  Alice, der skød mod afghanerne og ramte dem præcist, bemærkede logisk:
  - Vi er i stand til at besejre enhver horde!
  Og Alice fyrede sin bazooka af med den skarlagenrøde brystvorte.
  Her er en pige - som viser en kapitalklasse.
  Angelica slår også mod fjenden og slår en masse Taleban og pladder ned:
  - For Fædrelandet!
  Det er kvinder - så aggressive og dygtige, lad os sige, til meget.
  Alice bemærkede med et smil, da hun mejede fjenderne ned:
  - Fædrelandet er vores moder, vi slår de gule ihjel!
  Angelica bemærkede med vild raseri ved at knuse afghanerne:
  - Vi kommunister bliver stærkere i verden!
  Og med sine bare tæer vil han kaste en granat med en tola-ladning.
  Det var sådan, pigerne blev sure.
  Og ødelægge fjender med kolossal kraft.
  Natasha, der skød mod afghanerne og trykkede på knappen på bazookaen med sin skarlagenrøde brystvorte, bemærkede:
  - For Rusland er der ikke et problem som antallet af fjender!
  Zoya, der skrev om afghanerne, var enig:
  - Vi kan besejre enhver fjendens hær!
  Kamppigen Augustine, der skriblede til Taleban-tropperne, sprængte fra en bazooka med en jordbærvorte og råbte:
  - Jeg er dødens skønhed!
  Og Svetlana vil smække afghanerne. Og med bare tæer på benene på Mujahideen vil han give slip og plage:
  - For USSR i et nyt lys!
  Natasha tæskede igen og brugte sin rubin brystvorte til at trykke på knappen. Og det var smukt. Og meget aggressiv.
  Natasha sagde med et grin:
  - Vi tror, vi kan, og vi kan alt!
  Zoya svarede med et smil:
  - Men ikke alle! Vi kan ikke fange Khalifa!
  Natasha bemærkede med et suk og skriblede til fjenden med sin bare hæl:
  - Lad os også fange Khalifa! Ja, han er gammel, han dør snart!
  Zoya lo og svarede:
  - En anden, endnu mere hektisk, kan komme!
  Augustina skar afghanerne af, som kravlede i en stor masse, og slog også ved hjælp af en hindbærvorte fra en bazooka og knirkede:
  Alt bliver fint piger! Jeg er sikker på det!
  Og hun tilføjede og gav en dødsgave med sine bare hæle og rev Taleban fra hinanden.
  - Ondskab er ikke uendelig!
  Svetlana noterede logisk og mejede de fremrykkende Taleban-krigere ned:
  - Vores land bliver mere herligt og moderne!
  Og også, hvad angår afghanerne, vil han tage den og kneppe den.
  Og dette er hendes aggressive forståelse og kolossale styrke.
  Piger kan selvfølgelig meget, når de er onde og endnu mere, når de er søde.
  Albina og Alvina kæmper meget hårdt i himlen.
  Albin skyder et afghansk flyvevåben ned og kurrer:
  - Gudinde Lada er for os!
  Alvina skød et Taliban-angrebsfly ned og bemærkede:
  - Gudinde Lada - Guddom med stort bogstav!
  Det er virkelig, hvad piger har brug for. Og ekstremt cool.
  og Helga fra angrebsflyet bliver ved med at udhule afghanerne på land. Og hun er en meget kampflykriger. Og så behændigt rev det præcise hit af tårnet fra Taleban-tanken.
  Her er pigen...
  Og kurrer:
  - For at bygge kommunisme i hele verden!
  Albina bemærkede, og opildnede Mujahideen, med stor nøjagtighed af nederlag:
  - For de bedste sovjetiske hjerner!
  Og også hvordan man skærer den afghanske bil.
  Her er pigerne - måske den højeste, de er kategorien.
  Alvina, der smadrede Taleban, bemærkede logisk:
  - Vi kan alt - og vi vil vise det til alle!
  Og hun skød endnu en afghansk bandura ned.
  Piger er den højeste klasse.
  Men selv en dreng kan være en meget god fighter.
  Især hvis det er en udødelig dreng.
  Her sang Oleg Rybachenko med stor entusiasme:
  - Ære til kommunismens fædreland,
  Vi elsker dig kære land...
  Vi vil ødelægge de fascistiske tropper,
  Selvom Satan angriber os!
  Og drengen tæsker igen Taliban med sværd. Og så vil han holde en viftemølle. Og med bare tæer, hvordan han vil tage og kaste en meget dødelig dødsgave
  modstander.
  Det her er en dreng - lad os bare sige en dreng - super!
  Margarita Korshunova, der huggede de fremrykkende afghanere ned og kastede dødsgaver mod fjenden med sine bare tæer, knirkede:
  - Ud over de russiske grænser ud over Kabul!
  Oleg Rybachenko, der fældede fjenden, nikkede kraftigt:
  - Der vil være vores linjer ud over Kabul. Men fjenden er især stærk i antal!
  Margarita Korshunova var enig i dette:
  - Fjenden er meget stærk! Men vi vil stadig vinde!
  Og med bare tæer, hvordan man lancerer en dræbende dødsgave.
  Oleg Rybachenko, der skrev om Mujahideen, bemærkede ganske rationelt:
  - Vores hær vil være i Kabul!
  Margarita Korshunova var enig:
  - Det håber jeg! Hvis vi ikke selv bløder ihjel!
  Terminator-drengen svarede selvsikkert:
  - Vores sejr er uundgåelig!
  Krigerpigen, der kastede en citron med sin bare fod, var enig:
  - Jeg tror på det! Jeg tror virkelig!
  Og hvordan en kriger vil tage det og grine.
  Og så vil de udødelige børn tage det og fløjte i kor. Deres fløjter drev mange tusinde krager i svime. Og de, efter at have mistet bevidstheden, falder på
  afghanere og gennembore deres kranier.
  Og de borer toppen af hovedet på soldaterne i det islamiske imperium. Og de driver modstanderne i kisten.
  Margarita, efter at have fløjtet med et grin, bemærkede:
  - Du og jeg er ligesom nattergal-røvere!
  Oleg Rybachenko nikkede indforstået:
  - Ja, ligesom nattergale!
  Og drengen lo...
  Og igen de udødelige børn hvordan man fløjter. Og det gjorde meget ondt på kragerne. De mister bevidstheden og falder ned som regndråber. Og en masse afghanere blev taget og tævet.
  Så sang børnene i kor:
  - Sort kriger over for døden,
  Offeret venter på midnatstimen...
  Tro bedre end nogen anden i verden
  Vi begraver dig i jorden!
  Det er virkelig børn - hvad du har brug for! Og dette er kamphårdhed.
  Oleg Rybachenko svingede sine to sværd, skar hovedet af syv afghanske soldater på én gang og sang:
  - Jeg har ry for at være en stærk mand af en grund,
  Syv med ét slag!
  Margarita Korshunova, der fældede Mujahideen, bemærkede:
  - Vi bliver de første på Mars, og generelt overalt!
  Oleg Rybachenko, der igen slog Taliban ned, bemærkede:
  - Vi bliver de første overalt!
  Og den nøgne barnefod af en dreng på omkring tolv år kastede en granat med dødelig kraft.
  Sådan kæmper børnene, der modtog udødelighed fra de russiske guder som gave, desperat og modigt. Og de handler med en enorm energi.
  Gorbatjov-Putin begyndte igen at give ordrer. Indført yderligere fem procent skat.
  Han beordrede at skabe sit eget anti-missilforsvar. Han beordrede at genoprette rang som marskal Lavrenty Palych Beria. Han beordrede også at rehabilitere Yagoda, Yezhov, Abakumov.
  De siger, at Stalin havde ret, og de fængslede lidt. Og at det er nødvendigt at plante endnu mere og skyde.
  Jeltsin blev fjernet fra sin post som chef for Moskvas forsvarsministerium og fængslet. Og det er måske det vigtigste.
  Så tog diktatoren den og faldt i søvn.
  Pigerne fortsatte med at kæmpe med de talrige Taleban.
  Natasha skyder mod tropperne fra det islamiske imperium og kaster en granat med sine bare tæer. Så brøler han:
  - For stor kommunisme!
  Zoya, der skød mod de afghanske tropper og mejede tropperne fra et dygtigt imperium, råbte:
  - For det store USSR!
  Augustina, der skyder på fjenden, og lad os kaste dødsgaver med sine bare tæer og kurrede:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Svetlana bemærkede aggressivt, skriblede på Taleban og kastede en morderisk udslettelsesgave med sine bare fødder:
  - For kommunistisk magt!
  Natasha skyder på fjenden meget præcist. Og med bare tæer, hvordan man starter ødelæggelse. Og slå fjenden.
  Og en masse Taleban vil meje ned og knirke:
  - For kommunismens USSR!
  Og blink igen.
  Zoya sømmer også fjenden og slår ham ned. Og med sine bare tæer kaster han en granat af dødbringende kraft og river Mujahideen fra hinanden.
  Så råbte hun:
  - Hymnen for vort fædreland USSR!
  Augustin kurrede, blottede sine tænder og kastede dødsgaven med sin bare fod:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Svetlana, der kæmpede mod Taliban og skriblede til fjenden med dødbringende, knirkede:
  - For stor kommunisme!
  Og pigerne kæmpede hårdt. Sådan er de skønne.
  Oleg Rybachenko kæmper med dem. Drengen ser selvfølgelig omkring tolv år gammel ud, som en desperat knægt.
  Og med sine bare tæer vil han affyre dødelige våben mod afghanerne.
  Så vil det brøle:
  -For kommunismens ideer i USSR!
  Margarita Korshunova er også en kriger, kæmpende og sej.
  Hun udrydder Mujahideen og brøler:
  - For kommunismen i USSR!
  Det er den slags kamptæve hun er. Og han fejer Taliban væk ved at kaste granater med sine bare tæer. Og skriger:
  - Fædrelandet er vores moder!
  Og nu fløjter de udødelige børn. Og tusindvis af krager falder på hovedet af Mujahideen. Og det er meget cool og cool som et hoved for sig selv
  smide en vandmelon.
  Natasha, fnisende og skydende, udsendte:
  - For den store plads!
  Zoya var enig med hende:
  - For det største rum i universet!
  Augustin bemærkede, blottede sine tænder og fløjtede:
  - Alt bliver meget seje piger - vi vinder!
  Svetlana bemærkede, blottede sine tænder og kastede en granat mod fjenden med dødelig kraft:
  - Selvfølgelig bliver alt hockey!
  I mellemtiden skrev Stalenida om afghanerne og knurrede:
  Vi vil være de største i verden
  Gud satsede på desperate fyre...
  Vi er ikke køligere selv på den store planet ...
  Veronica, knuser fjenden - samlede op:
  - Dræb det onde monster!
  Victoria kastede en granat med sin bare fod, rev kineserne i stykker og knirkede:
  - Dræb det onde monster!
  Angelina, der skriblede til fjenden og mejede fjenderne ned i hele rækker, knirkede:
  "Blod er udgydt her igen!"
  Natasha tilføjede vittigt og slog fjenderne ud:
  Din modstander ser hård ud!
  Med et velrettet kast af sin bare fod vendte Steelenida tanken om og råbte:
  Men giv ikke efter for ham!
  Veronica bragede, trykkede på knappen på bazookaen med sin skarlagenrøde brystvorte og udsendte:
  - Ondt monster - vend tilbage til mørket!
  Og krigerne sang i kor og syede hundredvis af afghanere sammen:
  - Hvis du er en mand og ikke en fej lus,
  Du vil dristigt dræbe stjernemonsteret!
  Og igen viser pigerne deres tunger. Ja, de er i sandhed de modigste af de modige.
  Victoria bukkede under for den eksplosive pakke med sin bare, runde hæl og råbte:
  - I den hellige krig - bliver vores sejr!
  Stalenida bemærkede:
  - Og ikke bare en sejr, men en knusende sejr!
  Albina kæmper i mellemtiden med Taleban-hæren i luften. Pigen demonstrerer de højeste piloter.
  Og skyder ned fjendtlige fly, med stor entusiasme. Samtidig synger Albina:
  - Vi har raketter, fly,
  Den stærkeste russiske ånd i verden...
  Ved roret af de bedste piloter -
  Fjenden vil blive knust i stykker!
  Og igen hvordan man fløjter. Og så vil vi ved hjælp af bare fødder vælte endnu en fjendebil. En beruset tønde vil holde en reception.
  Alvina kæmper også mod Taleban-hæren. Han er en pige, der kæmper og er meget aggressiv. Her for eksempel, hvordan er hendes signaturteknik - en stige?
  Dette er også bare et mirakel!
  Alvina hvæsede:
  Vi vil ikke gå glip af vores sejr!
  Albina aftalte med sin partner:
  Vi går selvfølgelig ikke glip af noget!
  Helga kæmper også med stor desperation. Det er sådan en krigerisk pige. Helga rammer jordmål mere. Hun er en meget ødelæggende pige.
  slag.
  Og her kæmper Anastasia. En kvindelig kriger, der er en super veteran. Hvad hun ikke gjorde. Her er krigeren.
  Hun laver en aggressiv drejning i himlen og slår modstandere ned som guldsmede med et net. Og selvfølgelig er det ekstremt fedt.
  Her dykker pigen, og Taleban-tanken lyser op som en ild fra en gnist. Og igen ild og ødelæggelse.
  Anastasia sang:
  - Sandsynligvis ved pigerne, at det er givet,
  Indse alt det nonsens i filmen...
  Og hvad i alverden er ikke et psykiatrisk hospitals-sludder -
  Føder det bedste lys i verden!
  Akulina Orlova, der skrev om modstandere og skød afghanske fly ned, opsummerede:
  - I verden er alt relativt, og Gud er ikke en engel, og Djævelen er ikke en djævel!
  Anastasia skriblede til fjenderne og indvendte:
  - Nå, Gud, måske ikke en engel, men hvor er noget godt fra Djævelen?
  Akulina trak på skuldrene og svarede:
  - Måske var det takket være Satan, at vi spiste den forbudte frugt og blev meget klogere! Har især lært at opfinde!
  Mirabela Magnetic skød et andet fjendtligt fly ned og nikkede:
  - Faktisk lærte de for alvor at opfinde! Og det er fedt!
  Anastasia sang og blottede sine tænder:
  - Vi fælder fjenderne sporløst,
  Der kommer igen vores vilde pres ...
  Udfordret - handske under flugten
  Og fjenden er bare en dum elefant!
  Akulina Orlova, mens hun skød Taleban ned, bekræftede:
  - Det er en rigtig god krig!
  Og med sin bare hæl sendte hun endnu en morderisk dødsgave til fjenden.
  Anastasia bemærkede og slog modstandere ud:
  - Krig er aldrig godt
  Dette er en stor sejr!
  Mirabela tog den og knurrede:
  - En stor sejr venter os,
  Vi er de smukkeste...
  Vores bedstefædre er også stolte af os.
  Jeg fejrer piges succes!
  Akulina Orlova bemærkede og blottede sine tænder:
  - En rasende ild raser i mig,
  Sluk som uden tvivl er for sent -
  At sætte al vredens kraft i et slag -
  Retter himlen, ryster stjernerne!
  Anastasia Vedmakova, der skød et andet fly fra Taleban-hæren ned, bemærkede:
  - Jeg har bare et skørt temperament!
  Disse piger er bare fantastiske.
  Men Natasha er som et monster i kamp. Her er fire af dem angrebne modstandere. Og gav dem et billedligt tæsk. Dette er Natasha - bare en super klasse pige.
  Og hendes bare hæl sender en granat. Og Talibans masse blev revet fra hinanden på én gang.
  Natasha synger:
  Karabas, Barabas,
  Jeg har fået øje på pigerne...
  Jeg spiser frokost nu
  men at blive slået er ikke for os!
  Zoya bekræftede og mejede endnu en række af modstandere:
  - Det er virkelig ikke noget for os!
  Og pigens nøgne, runde hæl sender igen en gave med destruktiv kraft.
  Augustina bemærkede, blinkende og spyttede, så meget, at halvdelen af fjendens bataljon brændte ned:
  - Hverken Karabas eller Baba Yaga vil stoppe os!
  Svetlana bemærkede aggressivt:
  - Vi stopper aldrig, og slapper ikke af!
  Natasha, der havde mejet den næste linje ned, vendte den om og kastede tanken med sine bare tæer som en gave af død og vyaknula:
  - Vi vil være i fjendens hovedstad!
  Zoya skriblede til fjenden, mejede ham retfærdigt ned og indvilligede:
  - Selvfølgelig skal vi!
  Krigerne her er meget modige, men selvfølgelig ikke kun det.
  De er også heltinder - klasse - super!
  Augustine forbandede modstandere, bemærkede:
  Vores styrke er stor
  Lad os rive hanen!
  Og hendes bare hæl vil tage og kaste endnu en dødsgave op.
  Svetlana bemærkede med et grin:
  - Mest af alt ved vi, hvordan man griner,
  Og du tror - vi kan altid kæmpe!
  Natasha, der havde mejet en anden afghansk rang, bemærkede:
  - En kamp er generelt ikke god!
  Augustin bemærkede og blottede sine tænder:
  - Og hvad er generelt godt?
  Og hendes bare hæl kastede en morderisk dødsært op.
  Zoya bemærkede logisk og mejede Taleban ned:
  - Det er godt, når der er tale om skabelse!
  Den rødhårede pige, der udrydder USSR's fjender, nikkede:
  - Man kan ikke andet end at være enig i dette!
  Svetlana bemærkede og blottede sine tænder igen:
  Ja, det er rigtigt, men nogle gange må man udgyde blod!
  Piger er forskellige. Her er Elizabeth med sin besætning på fire E, der ødelægger kineserne i en tank.
  Piger kæmper selvfølgelig i samme bikini og barfodet.
  Elizabeth skød mod fjenden og knirkede:
  - Ære til vort fædreland - USSR!
  Ekaterina bragede også mod fjenden og knirkede:
  - Stor ære til alle vores helte!
  Og hun bukkede under for projektilet med sin bare hæl.
  Elena skød mod fjenden, smadrede Taleban-tanken og knirkede:
  - Må kraften være med os!
  Euphrosinia bemærkede, idet hun trykkede sine bare, mejslede fødder på pedalerne:
  - Kosmisk og fænomenal magt er altid med os!
  Elizabeth sang:
  - Vi blev opdraget af Lenin til ære for folket,
  Og den store Stalin lyste vejen for os ...
  Han oprejste nationerne til en retfærdig sag -
  At arbejde og til en bedrift, han inspirerede os!
  Og fra hendes bare hæl flyver sådan et dødbringende projektil. Og han river tårnet af den afghanske kampvogn.
  Ja, fire er fedt. Og ingen magt kan stå imod det.
  Elizabeth bemærkede og blottede sine tænder:
  Vi er store fænomener
  Vær ikke bange for forandring!
  Og pigerne griner.
  Her er Alenka, der kæmper med Mujahideen. Her er en pige - en mesterklasse. Og ikke en slags Karabas. Hvis det vil tage det, så vil det tage det.
  En pige skribler ad afghanske tropper med et maskingevær.
  Og så den skarlagenrøde brystvorte, mens han tager den og trykker på knappen på bazookaen.
  Så kvidrer han:
  - Det er en sej pige, jeg er,
  Og jeg kan overvinde fra kant til kant!
  Anyuta skyder også mod Mujahideen og knirker:
  - Jeg er den stærkeste i verden, og der kommer specifikt en banzai!
  Og hendes nøgne, lyserøde hæl vil sende en dræbende dødsgave.
  Disse piger er den højeste klasse. Medmindre du tænker på, at der er et niveau og gudinder.
  Den rødhårede Alla bemærkede og skrev til fjenden med stor nøjagtighed:
  - Hvis jeg gør noget, bliver det hundrede procent!
  Og nu vil hendes rubin brystvorte trykke på knappen på bazookaen. Disse piger er altid værdifulde og i stand til at udføre mirakler.
  Men dette er selvfølgelig ikke nok.
  Her skal du også have dygtigheden. Hvad disse skønheder har, er helt over taget!
  Det er piger, der ikke kun kan stoppe en hest i galop.
  Og kampen fortsætter.
  Så Maria sømmer Mujahideen. Og han gør det med monstrøs nøjagtighed. Og selvfølgelig hendes bare hæle, som altid ovenpå.
  Og den guldhårede pige synger:
  - Lyset vil blive herliggjort for evigt,
  Må min drøm gå i opfyldelse!
  Olympias kæmper også og sender dødbringende gaver til ødelæggelse.
  Og alligevel synger han:
  - Vi vil være i herlighed for evigt!
  Og kaster dødelige granater.
  Marusya skriver også om Taleban og knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Og hendes bare fod, som noget vidunderligt, vil starte med stor ødelæggelse.
  Matryona begyndte meget kraftigt at udhule fjenden og knirke:
  - For det store Rusland!
  Og igen fra hendes bare hælfluer, en ødelæggelsesgave.
  . KAPITEL? 9.
  Og nu sang pigerne med hele holdet, hele brigaden, barfodede skønheder i bikini;
  Vi er stolte piger af Svarog,
  Modige, modige krigere...
  Vi tjener trofast i familiens navn,
  Lad bedstefædre og fædre være stolte!
  
  Vi sluttede os stolte til Komsomol,
  Stalin fik en dristig ed ...
  Vi piger er bare ørne
  Høst generøst i kamp!
  
  Folk angriber nazisterne,
  At besejre horder af basurmaner...
  Trods alt er den russiske hær uovervindelig,
  Kraftig i slaget ved Ivan!
  
  Tro med os Lada for evigt,
  Vi sværger til hende i stor tro ...
  Lad drømmen gå i opfyldelse
  Færre overtro mennesker!
  
  Kend aldrig ordet kujon
  Vi vil være dristigere krigere ...
  russisk, ukrainsk, hviderussisk,
  Vi vil blive mere magtfulde, tro mig!
  
  Jeg tror på, at vi vil vinde i kamp,
  Selvfølgelig, at overvinde fjendernes hær ...
  Selvom nogle gange angriber en tyv os,
  At slås med os er en dum idé!
  
  Nej, tro mig ikke - kvinder er ikke svage,
  Mænd er heller ikke dumme...
  Selvom der nogle gange vokser kister i kampe,
  Og pigerne er barfodet i sneen!
  
  Tro ikke, at piger ikke er i panden,
  De vil sætte dig i øjet med et maskingevær...
  Vi vil have en lys kærlighed
  Vi vil ikke vide det i udmattelseskampene!
  
  Ære til kommunismen, mine herrer,
  Denne lyse, tapre idé...
  Horden vil blive reflekteret i raseri,
  Bare vær ikke noget lort!
  
  Roller af lette russiske krigere,
  Herlig i kampe og kampe ...
  Lad kæmperne være stolte af pigerne
  Fjenden vil ikke modtage hyldest fra russerne!
  
  Verden vil snart blive velsignet
  Vi vil ikke være under dragens hæl ...
  Vores drenge er ikke vant til at vente,
  Og fjenden kan ikke undgå nederlag!
  
  Jeg tror på, at lykken vil vare evigt
  Kend pigerne, du ikke vil finde sejere ...
  Så folk ikke kender fjolset,
  Vi vil fordrive skyerne over planeten!
  
  Snart vil der være lys i universet,
  Lada vil lyse med behagelig lykke ...
  Vi vil legende møde daggryet,
  Vi skal frem til sejr, brødre!
  
  Vi beundrer meget,
  Rusland vil blive mere magtfuldt og smukkere ...
  Jeg ville kæmpe for fædrelandet,
  Til glæde for Moder Rusland!
  
  Vi bringer beundring til jorden,
  Vi ønsker alle at stræbe efter stabilitet ...
  Og redde planeten fra katastrofe
  Må lykkens lys herske!
  
  Det er de mennesker, der er kloge
  At gøre glæde i universet...
  Smede byggede noget
  Forråd ikke din styrke i kamp!
  
  Nej, i Rusland er folk ikke kvæg,
  Læg dig aldrig under oligarkerne ...
  Og der bliver ikke noget ekstra ballade
  Vi har ikke brug for konstant ahs!
  
  Gud Svarog og menneskers sind,
  Gør verden glad...
  Vi vil ikke blive besejret, tro skurken,
  Det er vores arbejde og skabelse!
  Pigerne sang meget godt, og mange Mujahideen blev udryddet.
  Det er skønheder - bare super.
  Natasha, der skød mod soldaterne fra det onde imperium, knirkede:
  Og vi vil også være gode!
  Zoya var enig i dette.
  - Ja, det vil vi uden tvivl!
  Augustin sang:
  Vi piger er ikke simple
  Med navnet Svarog ...
  Ja, du ved, barfodet i kulden,
  under Guds beskyttelse!
  Svetlana foreslog og blinkede til sine venner:
  - Kan vi synge?
  Natasha nikkede og bekræftede:
  - Lad os synge!
  Og pigerne sang;
  Stort land i USSR,
  Hvilken er den fedeste i universet...
  Der skete en million problemer
  Men vores forretning er arbejde og skabelse!
  
  Tro på, at fjenden ikke vil vinde landet,
  Som er smukkere og stærkere end alle ...
  Vi vil snart sætte et pålideligt skjold op,
  Og vi vil endelig tro smartere ...
  
  Ja, onkel Sir besluttede at hjælpe,
  Til nazisterne efter magtskiftet i riget ...
  Og nazisternes magt blev fornyet,
  Fjenden ønsker at rive USSR fra hinanden!
  
  Nu skal vi kæmpe seriøst
  Med nazisterne, at de stærke styrter ...
  men vi vil slå under fjendernes mave,
  Til ære for vores moder Rusland!
  
  Nej, du kan bare ikke bryde russisk,
  Vi ved hvordan, vi elsker at kæmpe modigt ...
  Her besluttede Wehrmacht at angribe os,
  Men den kan kun falde sammen og ikke vrides ud!
  
  I Rusland, hver kriger fra en krybbe,
  Barnet trækker hænderne til pistolen...
  Lad det være en meget klog troldmand
  Hvem skabte denne planet!
  
  For Hitler, tag ikke Moskva på tanden,
  Han fik et hårdt slag i trynen...
  Hvorfor han klatrede ind i Rusland, forstår jeg ikke,
  Det er svagt for ham at dræbe en bacille med et sværd!
  
  Ja, nær Moskva modtog fjenden et slag,
  Pigerne gav ham en bar hæl ...
  Du kan se, at Fuhrer simpelthen er en idiot -
  Kohl indgreb i kommunismen gav!
  
  Her kommer pionererne med sange,
  På angrebet med et trommeslag er revet ...
  Lad Führeren være kaput nu,
  Og vi vil køre Fritz i fangenskab!
  
  Drengen er barfodet på en snedrive,
  At træde frem uden frygt...
  Nazisterne vil snart blive drevet i kisten,
  Og roser vil blomstre i strålende maj!
  
  Og Hitler vil snart have hytter,
  han vil gå ind i graven. og hans efterfølger er fuld ...
  Vi vil snart sætte Führeren på krogen,
  selvom nogle gange en vægtig skarp honningkage!
  
  Vi vil skabe en vidunderlig russisk verden,
  I hvilket Rusland vil regere, tro mig ...
  Shakespeare turde ikke komponere sådan noget,
  Selvom de angriber Rusland med djævlens pres!
  
  Satans voldsomme pres er synligt,
  Hans tidligere allierede hjælper ham...
  Ikke underligt, at pigerne stønner,
  Der vil snart ikke være noget sted at se i paradis!
  
  Ja, onkel Sir ændrede ruten,
  Og kampvogne, fly sendes til nazisterne ...
  I hans ambition er enheden meget cool,
  At drive flere kommunister i kisten!
  
  Det blev værre, selvom Stalingrad,
  Jeg knuste stort set alle sider af nazisterne ...
  en sådan uhæmmet tilpasning opstod,
  under denne himmel, absolut rent!
  
  Nå, hvad skal man gøre - pigerne er ude af hånden,
  Gemmer sig for hordens Fuhrer i kampe ...
  Og støvler passer ikke til piger,
  De ved altid, hvordan de skal kæmpe!
  
  For piger er frost ikke forfærdeligt,
  Da de kæmpede i nærheden af Moskva,
  Var næsten nøgen og barfodet,
  Kaster en granat med din bare fod!
  
  så du ville have en fascist
  Nå, jeg troede, at djævle ville hjælpe dig med det samme...
  Og plantede totalt kaos,
  Og pigerne stønner kun af vild vrede!
  
  Der er ganske blodige kampe,
  Piger ved for altid at tro ikke at give op ...
  Vi vil ikke have nuller på regnskabet,
  Og et kraftfuldt RPG bliver lagt i en rygsæk!
  
  Krigere er skønhed
  Lada er selv klar til at kæmpe for dem ...
  De har duer af hellig renhed,
  Lad der simpelthen være den højeste pris!
  
  Ja, jeg tror, at Krafternes Gud Svarog vil komme,
  Og de døde i kamp vil opstå...
  Og jægeren vil blæse i sit herlige horn,
  Og gevinsterne vil være de mest ærlige!
  
  Der vil ikke være mere sorg på Jorden,
  Og bitre tårer vil tørre ud...
  Vi vil leve i en enkelt familie,
  Og de onde djævle vil simpelthen dø!
  
  Pioneer drenge frimodigt i kamp,
  barfodede drenge skynder sig gennem sneen ..
  Jeg tror, at Rusland altid vil være med dig,
  Selvom underkopper nogle gange går i stykker!
  
  Gud Jesus vil genoplive alle de faldne,
  Og vil regere med den hvide gud...
  Vi vil frimodigt rejse et skjold for fædrelandet,
  Det vil være en herlig pligt at tjene Rusland!
  
  Ja, djævelen er lumsk, simpelthen snu,
  Hans meget forståelige ønsker...
  Han er fangarme til Moskva nu plakat,
  Og onde prøvelser venter på fædrelandet!
  
  Men Lada og Lord Perun er med os,
  Og Lenin, Stalin og den klogeste Trotskij...
  Som kan ses bøjet hæren,
  Og den vigtigste nattergal Vysotsky!
  
  Kort sagt, der vil være et væld af hellige guder,
  Vi vil vinde modstanderens kamp ...
  Og kaste en masse stærke næver op,
  Til ære for den største soldat!
  
  Piger angriber barfodet
  De løber og er ikke bange for at kende frosten ...
  Træk dem ikke i kamp, betragte dem med magt,
  Vid, at den skarlagen skinner i lyset af en rose!
  
  Kort sagt, kæmpere for deres hjemland,
  Tjen i uinteresseret stolt...
  lad bedstefædre og fædre være stolte,
  Og fra himlen forventer du ikke gaver for en krone!
  Vladimir-Mikhail Gorbatjov-Putin fortsatte med at tage skridt til at genoprette orden. Foretog nye arrestationer i toppen. Først og fremmest ved at plante Yakovlev. Og andre upålidelige mennesker også.
  Etablerede Stalins og Peter den Stores og Ivan den Forfærdeliges ordener.
  Så beordrede han også arrestationen af Garry Kasparov - han tænker for meget på sig selv.
  Og Garry Kasparov blev fængslet.
  Det blev også besluttet at øge antallet af politi. Og straffene i straffeloven besluttede at revidere i retning af skærpelse.
  Herefter faldt Vladimir-Mikhail Gorbatjov-Putin i søvn igen;
  I Afghanistan sang og dansede pigerne også og udryddede Mujahideen.
  Sådan skrev pigerne et helt digt på én gang. Og rigtig mange Taliban blev mejet ned på én gang. Og det var i sandhed deres ekstraordinære præstation.
  Det er kvinderne - især når de kaster dødsgaver med bare fødder.
  Men Gerda kæmper med sit mandskab.
  Pigen skyder mod fjenden med sine bare tæer, slår tanken ud og brøler:
  - Ære til panterpigerne!
  Charlotte skyder efter hende. Opildner Mujahideen og knirker:
  - For Fædrelandet fælles for alle!
  Lupanula og Christina slog fjenden og knirkede:
  - Ære til de stærke fyre!
  Gerda spurgte ironisk:
  Hvor vil de svage tage hen?
  Christina mumlede:
  - Lad taberen græde -
  Slyngelen misunder!
  Magda ramte også fjenden, væltede en afghansk bil og knirkede:
  - For nye grænser, uden ende!
  Det er piger, der også er heltinder, om end på hver deres måde.
  Her begyndte de at knuse Taleban uden nogen ceremonier og tvivl med larver. Og hvad vil du tage fra dem? Damn - ét ord!
  Alice og Angelica kæmper. Sådanne smukke og meget sexede piger.
  De skyder godt og rammer ofte. Disse krigere er bare super. Hvad er ikke et skud - så lige i panden.
  Alice skribler fra en snigskytteriffel og synger:
  - Ære indfødt kommunisme i århundreder,
  Pigerne af stål vil have en hånd!
  Angelica, der skød præcist, bemærkede:
  - Selvfølgelig vil det!
  og hvordan han kaster en granat med sine bare tæer.
  Alice, mens hun skød, bemærkede:
  Er det rigtigt, at vi er stærkere, der er ingen?
  Den rødhårede pigehelt Angelica bemærkede:
  - Jeg er ikke som en hest -
  Jeg kan stoppe en elefant i galop!
  Og hvordan pigen vil vise sine biceps. Og han er som et bjerg.
  Alice kvidrede:
  - Vi vil gå efter Sovjets magt,
  Og vi vil feje alle fjender i sandet!
  Og her ødelægger Natasha igen afghanerne med sit hold. Selv elementer af magi bruges.
  Krigerne her er af stort mod og tapperhed. Ingen kan modstå dem.
  Natasha sang og kastede en dødsgave med sin bare fod:
  - Djævelsk vores magt!
  Zoya gav en tur, mejede ned af Mujahideen-linjen og knirkede:
  - For Sovjetunionens store sejre!
  Lupanula om fjenden og Augustin. Hun smadrede en Taliban-tank med en bazooka og knirkede:
  - Det vil for evigt være Rusland, skinner som solen!
  Svetlana også mod fjenden, som om han hamrede, ved hjælp af en bar hæl og pladder:
  - For kommunismen i vores levetid!
  Natasha skriblede til fjenden og sang:
  - Russerens storhed anerkender planeten,
  Fascismen blev knust med et sværdslag...
  Vi er elsket og værdsat af alle nationer i verden -
  Vi vil snart bygge hellig kommunisme!
  Zoya bekræftede med en sang og skriblede på modstanderne:
  - Ære til vores patronym frit,
  Folks venskab er en støtte i århundreder ...
  Lovlig magt, fri vilje -
  Når alt kommer til alt, for en simpel persons enhed!
  Augustin grinede og bemærkede:
  - En simpel mand naturligvis, for enhed? Hvad med magt?
  Svetlana trykkede på bazooka-knappen med sin skarlagenrøde brystvorte, ramte fjendens kampvogn og kvidrede:
  - Magt er ikke et simpelt ord,
  Hun er hævet over loven...
  Alle på deres knæ kommanderer munden -
  Dette er magt!
  Natasha sagde med ironi:
  - Ja, regeringen er grusom... Men vi bygger den selv!
  Zoya sagde begejstret:
  - Ære til kommunismen!
  Og pigerne tog det i kor og sang, mens de komponerede;
  Ære til landet, der blomstrer på himlen,
  Ære til det store hellige Rusland...
  Nej, ikke for at være i evig stilhed -
  Stjernerne på perlemarken vandede!
  
  Den store Almægtige Svarog er med os,
  Søn af den almægtige formidable familie...
  At denne kriger hjalp i kampen,
  Vi skal prise den russiske Gud!
  
  Piger er ikke i tvivl, tro mig
  Pigerne angriber rasende horden...
  Et galt dyr vil blive revet i stykker,
  Og fjenden får del i næsen!
  
  Nej, prøv ikke at knække russerne,
  Fjenden vil ikke bringe os i knæ...
  Vi vil besejre dig onde søn,
  Oldefar Lenin er med os!
  
  Nej aldrig bukke under for fjender
  Barfodede piger kæmpede nær Moskva...
  Vi vil ikke vise svaghed og skam,
  Lad os tage os af den store Satan!
  
  Ja, Gud fuldend dine kampe,
  Og smadre horderne af Wehrmacht berømt ...
  Så de ikke ender med nuller,
  Så der ikke er stille på kirkegården!
  
  Giv de piger, du vil kæmpere
  Så fascisterne vil arrangere dette ...
  Fædre vil være stolte af os
  Modstanderen vil ikke malke os som køer!
  
  Det er rigtigt, at foråret snart kommer
  Der vil være ører af guld på markerne ...
  Jeg tror på, at vores drøm vil gå i opfyldelse
  Hvis du er nødt til det, så kæmp for sandheden!
  
  Gud betyder, at alle mennesker elsker,
  Trofast stærk, i evig glæde ...
  Selvom der udgydes voldsomt blod,
  Ofte er pigen uforsigtig!
  
  Vi knuser fjenden i kamp,
  Noget så luftigt...
  Selvom et tordenvejr raser over verdener,
  Og den mørke formørkelse kommer!
  
  Nej, folk vil stå til graven,
  Og de vil ikke give efter for nazisterne en smule ...
  Du skriver drengene i en notesbog,
  Og slib alle dine sabler for at skælde ud!
  
  Ja, det er sandt, der vil være en daggry uden kanter,
  Tro mig, alle vil få glæde ...
  Vi åbner en anden tro lyset
  Pigens hånd strækker sig højt!
  
  Kan vi være i stand til at tro dette
  Det, som vi ikke engang tør drømme om ...
  Vi ser klart det lyseste mål,
  Nej, bær fighterne med sludder!
  
  Og vi må flyve sjovt til Mars,
  Lad os åbne marker der, tælle rubiner...
  Og anklage nazisterne lige i øjet,
  Horder af keruber svæver over os!
  
  Må det sovjetiske land blive berømt,
  Hvad gav kommunismen til folkene...
  Hun er for evigt givet til os ved fødslen -
  For fædrelandet, for lykke, for frihed!
  
  I Rusland, hver kriger fra en krybbe,
  Babyen trækker håndtaget til pistolen...
  Derfor skælver du skurk,
  Vi stiller monsteret til ansvar!
  
  Ja, vi vil være en venlig familie,
  Hvad kommunismen vil bygge i universet...
  Vi vil blive sande venner,
  Og vores forretning vil være skabelse!
  
  Når alt kommer til alt, er kommunismen for evigt givet ved fødslen,
  Så voksne og børn er glade ...
  Drengen læser stadig i stavelser,
  Men demiurgens flamme skinner i øjnene!
  
  Må folk være lykkelige for evigt
  At de sammen kæmper for Svarogs anliggender ...
  Vi vil snart se Volgas bredder,
  Og vi vil være på Guds ærefulde sted!
  
  Ja, Rusland kan ikke brydes af fædrelandets fjender,
  Det vil være stærkere selv stål ...
  Rusland, du er mor til børn,
  Og vores far, tro den kloge Stalin!
  
  Der er ingen barrierer for fædrelandet,
  Det bliver ved med at gå fremad...
  Helvedes konge skal snart skakmat
  Selvom han har tatoveringer på hænderne!
  
  Vi vil give vores hjerter for vores fædreland,
  Vi vil bestige alle bjergene, tro mig højere ...
  Vi piger har en masse styrke,
  Nogle gange blæser det endda i taget!
  
  Drengen gav også et abonnement til Rusland,
  Sagde han ville kæmpe hårdt...
  Og hans øjne funklende metal,
  Og RPG'et er gemt tæt i rygsækken!
  
  Så lad os ikke spille fjols
  Og det er bedre, at vi alle står sammen som en mur ...
  Bestå eksamener for kun fem,
  Så Abel regerer, og ikke den onde Kain!
  
  Kort sagt, der vil være lykke for mennesker
  Og Svarogs magt over den hellige verden...
  Fascister du legende smadrer,
  Lad Lada være lykke og et idol!
  Pigerne sang en smuk sang. Og så grinede de. Tja, deres tænder er som perler.
  Alenka kæmper også mod Mujahideen.
  Og pigen demonstrerer niveauet - bare super.
  Og med sine bare tæer kaster han granater af dødbringende kraft.
  Og mens denne skønhed stadig skribler med maskingeværer.
  Blondinen synger:
  - Katastrofer, katastrofer...
  Som om vi ikke kender Gud!
  Og dette livs teater -
  Vil køre pigerne i kisten inden deadline!
  Anyuta kurrede og blottede sine tænder:
  - For USSR!
  Og han vil kaste endnu en udslettelsesgave med sine bare tæer.
  Så Alla kæmper med stor raseri. Hun er sådan en kæmpende pige. Og med sin bare hæl vil han kaste en morderisk dødsgave op.
  Og brøl:
  - For kommunisme på det hellige plan!
  Så vil pigen vise sin tunge.
  Maria kæmper også med stor desperation. Og han kæmper som en rigtig helt i nederdel og bikini. Og hendes bare ben kaster igen udslettelsesgaven.
  Maria kurrede:
  - Ære til kommunismens tider!
  Olympias klukkede om, blottede sit ansigt og sendte med sine bare såler en dødsgave:
  - Ære til vores tid med kommunisme!
  Marusya bemærkede, mejede afghanerne ned og hvinede:
  - Ære til Rusland og frihed!
  Matrena, efter at have skåret endnu en linje ned, råbte:
  - For sejre i den hellige krig!
  Og også hvordan man gøer ...
  . KAPITEL? ti.
  Pigerne sang i kor og komponerede, mens de gik:
  Over stjernerne vil vi flyve over planeten,
  Den klare sol vil skinne...
  Komsomol-medlemmernes heltemod sunget,
  Forvandler en jæger til et spil!
  
  Tiden vil være voldsom
  Hvor et tordenvejr funkler over verden ...
  Æblet blomstrer i løs vægt,
  Selvfølgelig kommer foråret!
  
  Der vil komme en æra, tro kommunismen,
  Hvor enhver person er en demiurg.
  Vi vil vaske fascismens plet væk fra ansigtet,
  Om nødvendigt pløjer og pløjer vi!
  
  Russiske guder vil hæve sig over verden,
  Bring folk glæde og latter...
  vi vil salve hårene med en gering,
  At få succes i en glorværdig forretning!
  
  Ja, Rusland er et verdensland,
  Kommunismens hellige land...
  Barfodet pige løb
  Hun kommer fra en brud givet!
  
  Ja, elsker Ruslands skønheder,
  Hvad skabte metal af sten ...
  Tro mig, folk bliver gladere
  Lad napalm strømme fra himlen!
  
  Led ikke efter lykke uden Rod,
  Han vil give evig kærlighed ...
  Under hælen i slaget ved Svarog,
  Spildt monsterblod!
  
  Der er ikke noget smukkere land af giganter,
  Den har alfer og dværge i rækken...
  Vi er for evigt forenet med fædrelandet,
  Vi vil vinde i enhver kamp!
  
  Så hvorfor er personen så ked af det
  Trods alt kendte du kraften i Svarog ...
  fremkalde gode følelser,
  Vores Lada kærlighedsideal!
  
  Det vil blive bedre end universet, tro mig -
  Hvis kommunismen tager over...
  Vi er Svarog glade børn -
  Lad os smadre fascismen til kvarker!
  
  Snart vil jorden stråle,
  Stor succes kommer snart...
  Og Yarilo vil stå op som en strålende sol,
  og vil give udstråling til alle!
  
  Lad os drikke for Fædrelandsfyrene
  For at Rusland skal blomstre for evigt...
  At have en uendelig løn -
  Som det ikke er en skam at drømme om!
  
  Lad Rusland hæve sig over universet,
  og vis alle Guds grin...
  Med sin styrke i uforgængelige kampe,
  Vi vil afsløre det mest snedige bedrag!
  
  Snart vil solen skinne stærkere
  Rummet bliver som en gårdhave...
  Så brænd ilden du er varmere,
  Slib en økse af stål!
  
  Og så med sangen om den store Lada,
  Det fødte mægtige guder...
  Vi vil være i stand til at fælde den vilde stamme,
  Ortodokse sønner med sværd!
  Og disse krigere hvordan man griner ...
  Og med deres bare hæle vil de synkront kaste dødelige dødsgaver op!
  Det er pigerne, især når de hentede flammekastere og trykkede på knapperne med karminrøde brystvorter. Og de sendte brændende, meget brændende jetfly mod fjenden, hvorfra alt var forkullet.
  Pigen råbte i kor:
  Russernes storhed anerkender planeten,
  Fascismen blev knust med et sværdslag...
  Vi er elsket og værdsat af alle nationer i verden,
  Folket i hele landet marcherer ind i kommunismen!
  Alyonka skød fra bazookaen og trykkede på knappen med sin karminrøde brystvorte. Og en morderisk dødsgave vil flyve ud og rive Mujahideen i stykker.
  Pigen sang:
  Stalin, Stalin, vi vil have Stalin
  At knække os kunne ikke...
  Rejs mester fra jorden...
  Anyuta kastede en granat med sine bare tæer. Så trykkede hun på knappen med sin rubin brystvorte og kvidrede:
  Stalin, Stalin, pigerne er trætte,
  Stønnen går over hele jorden...
  Hvor er du ejer, hvor...
  Hvor er du hvor!
  Rødhårede Alla, tæskede mod fjenden, kurrede og blottede sine tænder:
  - Hvor er du hvor!
  Og hendes bare hæl vil også kaste en udslettelsesgave op. Og lyn vil flyve ud af jordbærvorten.
  Og bank på Mujahideen. Disse piger er bare super klasse!
  Maria, en pige med gyldent hår, sparkede også af hele sit raseri med sine bare tæer.
  Og han vil give Taleban en tur. Og tryk igen på hindbærvorten. Og pigen er meget sej.
  Og kvidrede:
  - For kommunismen!
  OL påvirker fjenden aggressivt. Og med bare tæer, hvordan man starter en boomerang.
  Og hugge hovederne af Mujahideen. Så, mens han synger:
  - For stor kommunisme,
  Kun op, ikke et skridt ned!
  Marusya vil også, som om ifølge Mujahideen, slå og synge:
  - Pris Gud Svarog,
  Alle Taleban i hornet!
  Og hendes bare tæer kastede en citron mod fjenden. Og så vil hun, med sin skarlagenrøde brystvorte, brænde fjenden.
  Matryona skribler til fjenden, og også hendes bare hæl vil lade fjenden sløse.
  Og pigen vil brøle:
  - Eller også gøer jeg, eller også hyler jeg,
  Ellers spiser jeg nogen!
  Alenka tog en seks-løbet morter. Rejste den sammen med Anyuta. Og hvordan han vil tage det og kneppe det, ifølge Mujahideen. Pigerne kørte endda i jorden med deres bare hæle fra rekylen.
  Og de kvidrede:
  Stalin er slagets herlighed,
  Stalin af vores ungdomsflugt...
  Kæmpe og vinde med sange,
  Barfodet pige tager til Eden!
  Her skal pigerne selvfølgelig have deres ret. Mens de slår ned, bliver hele Mujahideens slagmark revet ned.
  Albina og Alvina lad os ramme fjenden med missiler fra luften. Og sno dem til en spiral.
  Albina trykkede sin bare hæl på pedalen og kvidrede:
  - For Fædrelandet, vor Moder!
  Og så trykker hun på knappen med en skarlagenrød brystvorte.
  Alvina optræder også meget aggressivt. Og med bare tæer sender han missiler mod fjenden. Og rubin brystvorter trykker på knapperne. Og han gør det i en forbedret tilstand.
  Alvin sang:
  Du kan ikke vinde i vores kamp
  Jeg tror, at vi snart vil vælte diktaturet ...
  Vi vil besejre regnens drage,
  Fjenden vil blive afvist i kampe!
  Disse piger er bare super og i topklasse!
  Her er pigepiloterne. De kæmper barfodet og i bikini. Hvorfor har piger brug for tøj? Hun er bare i vejen!
  Albina tweetede:
  Om denne pige barfodet,
  Jeg vil aldrig glemme...
  Hun med en tung le,
  Og som en lysende stjerne!
  Og igen vil skønheden trykke på hendes bare, runde hæl.
  Faktisk vil ingen djævel tage sådan en pige. Her er hun sådan en skønhed.
  Og begge blondiner vil synge:
  - Kæmp for fædrelandet og tør,
  Så bygger du et paradis i universet!
  Disse piger er i top. De ser ud til at være et super produkt.
  Og her er Elizabeth, som om han hamrede på fjenden med dødelig kraft. Og rive ham i stykker.
  Og hendes tank fungerer sådan. Udløser tårnet og rammer med et dødbringende projektil.
  Ekaterina presser sin bare hæl på håndtaget og pladrer:
  - Jeg er den mest formidable i verden!
  Elena vil også trykke på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte og kvidre:
  - Til kommunismens ære!
  Euphrosyne knirkede:
  - For store præstationer.
  Det er virkelig, hvad piger har brug for. Og de har så meget temperament.
  Og så rider han og skyder. Og maskingeværer skribler mod fjenden. Så du kan ikke stoppe sådan en bil så let.
  Elizabeth hvæsede:
  - Og rundt som en parade,
  Mujahideen vil blive kastet i helvede!
  Og igen sendte projektilet ved at trykke på jordbærvorten flyver. Her er pigerne - den mest superklasse!
  Angelica og Alice arbejder også fra snigskytterifler.
  Alice skyder flyet ned. Så kaster han med bare fingre af sit yndefulde, solbrune ben en granat og knirker:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Angelica gennemborede også tre Mujahideen med en kugle og gurglede:
  - Officerer, russere....
  Og hendes bare hæl, som om hun kastede en morderisk dødsgave.
  Alice fortsatte med at skyde, tog og gav ud og ramte fjenden på en motorcykel:
  Lad friheden skinne...
  Og hendes bare tæer, hvordan man lancerer total ødelæggelse.
  Angelica vil også tage og skyde fra en lang tønde, frigive en dødsgave og råbe:
  - Få hjerterne til at slå i forening!
  Her er pigerne - den højeste klasse og super!
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova vil tage dem og også skære dem med sværd ved Mujahideen.
  Og så begyndte drengen og pigen at fløjte. Og forbløffede krager faldt på Talibans hoveder. Denne udryddelse er gået totalt.
  Og børnene sang i kor:
  Vi vil kæmpe i Afghanistan
  Tro mig, vi vil besejre de onde Taleban ...
  Noget flyder i tågen af røg,
  Og vid, at en kerub svæver over os!
  Mikhail-Vladimir Gorbatjov-Putin, efter at have vågnet op, besluttede at besøge Kina og forsøge at etablere allierede forbindelser.
  Og det er ikke så nemt. For eksempel, selv i Afghanistan, var Kina på Mujahideens side. Plus, USSR er stærk, og kineserne selv er bange for det. Plus selvfølgelig det faktum, at USA flirter med Kina, som ikke er en konkurrent til dem i økonomien.
  Mens han var i den amerikanske præsident Ronald Reagan. Allerede dog juni 1987, og snart vil være valget af USA's præsident.
  Og i USSR er det første landsdækkende præsidentvalg planlagt til august.
  Selvfølgelig intet alternativ.
  Og det er klart, hvem der vinder dem. Der er undertrykkelse i landet, og dissidenter er fængslet. Novodvordskaya blev dømt til døden. Faktisk, hvad er bagateller.
  De ønskede at returnere akademiker Sakharov til videnskaben, men han var stædig. Hvad skal man gøre med Solsjenitsyn?
  Gorbatjov-Putin beordrede ham til at blive dræbt ligesom Bandera. Og KGB lovede at gøre det.
  Forholdet til USA fortsatte med at forværres. Gorbatjov-Putin ønskede ikke at give efter mere og bunkede med trusler. Især i Nicaragua begyndte USSR at skabe en ny militærbase for sig selv. Og også i Cuba. Og situationen begyndte at eskalere.
  Så Gorbatjov-Putin begyndte at bøje sine muskler.
  Og samtidig faldt han ind i en drøm, et noget andet niveau;
  . Der var engang en dreng, prins Albert. Og han havde et rigt hof, vidunderlige forældre, der styrede en velstående og meget rig stat. Og det havde drengen
  absolut alt at have i senmiddelalderen. Selvfølgelig havde han ikke et tv og en computer, men der var mange andre underholdninger.
  For eksempel var prinsen meget glad for ridderturneringer. Sandt nok blev de udført i henhold til de nye regler for at beskytte deltagerne så meget som muligt, og til skade, og endnu mere.
  drab var sjældne.
  Prinsen selv deltog i turneringer, selvom han kun var tretten år gammel, og mirakuløst besejrede han altid ældre og ældre modstandere.
  Og nu tog drengen speciel rustning på med bløde puder og støbt titanium - som er både holdbart og let på samme tid, og testede spyddet.
  Sønnen af en nabokonge skal nu bekæmpe ham. Omtrent hans højde og den høje drengs alder.
  Mentoren fortalte prinsen, at det var nødvendigt ikke at tabe ansigt og vinde.
  Prinsen sagde arrogant:
  -Jeg er klar! Jeg slog store og store mænd! Hvad er min alder!
  Læreren bemærkede med et suk:
  - Jeg vil ikke skjule prinsen. Du blev bukket under!
  Prinsen skreg rasende:
  - Hvad? Hvor vover du at sige det!
  Læreren talte sagte:
  - I hvert fald besejrede denne dreng, ligesom du, store og voksne mænd i dit rige! Og også en mester!
  Prinsen stampede sin fod i græsset og erklærede:
  - Nå, hvis du har brug for at besejre ham, vil jeg helt sikkert vinde!
  Og drengen gik for at træne. Og han forberedte sig hårdt til kampen.
  Men dagen efter kom duellen. Og de to prinser måtte konvergere med hinanden.
  Duellen skulle fortsætte, indtil den ene dreng slår den anden ud af sadlen. Prins Albert var lyshåret, mens hans modstander Louis havde rødt hår.
  Begge drenge tog deres rustning på og satte sig på deres små, men friske heste. Albert sang i en selvsikker tone:
  - Og selv fjenden hvæsede til tider,
  Skjuler frygten for, at jeg er kongen!
  At jeg er en konge!
  Og drengene ramte siderne af deres heste med sporerne. Og de løb hen imod hinanden. Drengene var omtrent samme vægt og lige trænede. Digter stod over for
  begge havde elastiske spyd bøjet. Og de skiltes uden at såre hinanden.
  Albert bemærkede:
  Han er stærkere end jeg troede!
  Drengen Louis bemærkede med ærgrelse:
  - Ja, stædige dreng!
  Og så kom de to prinser sammen igen og stødte sammen. Der var en ranglen fra kork, der ramte titanium panser. Og igen, ingen af dem gav efter for den anden. Drengene svor
  og stirrede på hinanden.
  Albert sagde drømmende:
  - Steg dine hæle!
  Louis bemærkede:
  - Jeg vil vinde dig og sætte dig på stativet!
  Drengene var virkelig vrede og rasende.
  Her stødte de sammen og stødte sammen for tredje gang. Og det var sjovt. Hvor meget blod blev udgydt på én gang. Mere præcist, kun i de høje drenges fantasi. I gerninger er de sådan
  og smed ikke hinanden ud. Vi gik fra hinanden for at komme sammen igen. Og det var som en stædig konfrontation mellem titanerne.
  Prinsesse Marguerite, søster til Louis, bemærkede:
  - Det er lidt dumt for drenge at tude sådan. Måske er de bedre med sværd?
  Drengene kom sammen til ingen nytte ti gange mere og var fuldstændig udmattede. Herefter blev der annonceret pause til frokost og hvile. Drengene var yderligere klar til bedrifter og kampen om sejren.
  Albert var dyster, han formåede aldrig at slå fjenden ud af sadlen. Men før det lykkedes det altid. Og dette vakte selvfølgelig en følelse af stærk ærgrelse.
  Drengen spiste med en gylden ske og gaffel og stirrede heftigt omkring sig. Pludselig så han en pige. Hun var blond og i en elegant luksuriøs kjole som en feprinsesse. Og overraskende nok var det kun Albert, der så hende, og resten så ikke ud til at bemærke det.
  Pigen henvendte sig til drengen og spurgte ham med et smil:
  - Kan du ikke besejre fjenden?
  Albert knurrede heftigt.
  - Ja! Han er ekstremt ihærdig!
  Pigen smilede og svarede:
  - Du kan få en uovervindelig krigers gave! Og vind alle turneringskampene!
  Albert vågnede op og mumlede:
  - Hvordan er det?
  Pigen nikkede.
  - Og så ... Men du skal til gengæld acceptere at for eksempel sælge din sjæl!
  Drengen rystede kraftigt og negativt på hovedet.
  - Nej, jeg vil ikke sælge min sjæl!
  Pigen nikkede med hovedet og svarede:
  - Godt klaret! Kun den, der har, kan sælge sin sjæl, og den, der har den, vil ikke sælge!
  Albert sagde med et smil:
  - Jeg kan give guld! Masser af guld!
  Pigen trak på skuldrene.
  - Jeg har ikke brug for menneskeguld! Jeg kan lave hele bjerge af det. Men hvis du ikke vil sælge din sjæl, så sælg din krop!
  Albert spurgte overrasket:
  - Krop? Og hvordan er det?
  Satan Girl svarede:
  - Men! Du vil underskrive en aftale med blod om, at du i bytte for gaven ved at vinde turneringer vil give din dødelige krop til Djævelen til evig brug!
  Drengen trak på skuldrene og bemærkede:
  - Dødelig til evig brug?
  Pigen nikkede indforstået.
  - Det er det! Og det nyder du godt af - du bliver aldrig gammel!
  Prinsen smilede.
  - Sådan! Så skriver jeg under!
  Satanpigen rakte et pergament frem med et segl, hvor Djævelens tilstand var skrevet, og en kobbernål.
  Drengen prikkede sin finger og dryppede blod på den gyldne kuglepen. Så tegnede han en underskrift. Sådan en skarlagenrød og smuk kongelig person.
  Pigen himlede med øjnene og kvidrede:
  - Nu er du min!
  Og foran Alberts øjne syntes alt at dreje og vende.
  Drengen havde ikke tid til at blinke med et øje, da han endte i ørkenen. Der var en campingvogn, og de førte børneslaver bundet med et reb. Albert følte smerte i sine bundne hænder og en brændende fornemmelse i hans bare
  børns såler, og voldsom træthed i kroppen. Derudover var min hals tør af tørst. Og det gjorde ondt i huden. Albert kiggede på sig selv. Hvordan han har ændret sig. I stedet for luksuriøse
  og rigt tøj nøgen krop, kun i badebukser. Albert var overrasket over, hvor tynd han var blevet og solbrændt. Drengens krop tørrede op, og han selv blev mere som
  mor. Barfodssåler blev meget ru og hårdhændede, men mærkede stadig den brændende varme fra ørkenen. Albert for et minut siden blev den tidligere adelige prins til
  slavedreng. Og han huskede... I mange dage nu er de fangede drenge blevet ført gennem ørkenen til slavemarkedet. Og de vandrer sultne og tørstige, og det varme sand
  ørkener brænder deres bare fødder.
  Albert ser, hvordan hans nyligt så smukke og muskuløse krop er blevet afmagret i overgangen. Og ribbenene stikker som om under det tynde, fedtfrie, chokolade- og støvede skind
  kurv. Og på ryggen og siderne er friske spor af pisken og allerede helet synlige og sårede. Drengen følte en stærk skam og ydmygelse i sig selv - hans person af det høje blod blev skåret med piske, som en almindelig mand. Og drengeprinsen fnyste foragtende. Og fik en pisk på ryggen. Det brændte drengen med både smerte og ydmygelse.
  Albert bandede og fik endnu en pisk i ribbenene. Drengen af det mest ophøjede blod var fyldt med vrede, men på samme tid blev han overvældet af stærk frygt. Det indså prinsen
  Satan, der tog form af en smuk og klog pige, fik magt over sin krop. Og at han nu for evigt er Djævelens tjener. Og her er den første test - du er en slave.
  Prinsen krympede af frygt og satte farten op. Flyttede videre gennem ørkenen. Og ved siden af ham gik drenge, enten lidt ældre eller affald yngre end ham. Prinsen blev slave.
  Og nu har hans liv ændret sig til det værre. Og radikalt værre.
  Drengen sukkede og vandrede sammen med campingvognen. Han blev mindet om Goethes Faust. Også dér fristede Satan professoren til at sælge sin sjæl. Men til gengæld fik Faust både ungdom og
  smukke pige Margarita, og rigdom og, ære og magt. Hvad fik Albert? Nu, næsten nøgen, gående med hænderne bundet under opsynsmandens pisk?
  Og er det sandt?
  Albert var deprimeret, musklerne anstrengt af overgangen, især læggene, gjorde ondt, og sandet var også varmt og bagte de bare børns fodsåler gennem hård hud. Ja, det er et mareridt.
  Plus, de plager dig: svagt og dumt sult og meget mere smertefuldt tørst. For at distrahere sig selv fra de ubehagelige fornemmelser forsøgte Albert at ræsonnere. Satan er den smukkeste, mest intelligente og perfekte engel. Hvis ja, har han brug for noget Alberte? Og det er klart, at den mest perfekte engel i universet ikke behøver guld, eller
  en slags magt, som konger har. Det eneste Lucifer værdsætter er magt over sjæle. Men hvad vil give ham magt over Alberts krop.
  Det er jo ikke kun, at Satan underskrev kontrakten. Han har et eller andet formål. Sandt nok, hvis vi tager Faust, hvad har Lucifer så brug for fra ham? Sjæl? Men de fleste mennesker
  og så går til helvede og ind i Satans magt. Det er klart, at kun dette ikke er nok.
  Måske ville Lucifer lege og tjekke, hvornår en person vil sige: stop et øjeblik - du er fantastisk! Men i dette tilfælde oplever Albert et frygteligt øjeblik.
  Selvom når en nøgen, smuk dreng bliver slået med en pisk, kan dette være interessant for nogen. men har den mest perfekte engel brug for dette? Prinsen har allerede kysset
  med piger og viste interesse for det modsatte køn, men kunne endnu ikke lide kvinder som voksen. Men allerede i en drøm viste de sig for ham. Og det var meget interessant på sin egen måde.
  Albert sukkede... I en alder af fjorten år ville han allerede lede efter en brud, og det ville være fantastisk. Han ville være i stand til at træffe det bedste og hotteste valg.
  Albert sukkede. Foran ham står nøgne, tynde, piskede drenge, og bagpå også. Og de ser udmattede og trætte ud. Albert tænkte, hvad så?
  Og endelig stoppet. De fik lidt at drikke og spise og blev kørt igen inden solnedgang.
  Efter at have spist og drukket følte Albert et ønske om at sove. Og jeg måtte gå gennem ørkenen. Og i stedet for Margaritas ømme omfavnelse, bliver han pisket af en grusom pisk.
  Drengen gik og tænkte. Nå, sikke en idiot han er for at gå med til en aftale med Satan. Han førte den lykkeligste og rigeste livsstil for sin tid.
  Havde alt, hvad en dreng kunne ønske sig. Og så rejste han sig sådan.
  Albert huskede, at de advarede om, at Satan er menneskeslægtens fjende og ikke forventer godt af ham! Og at det er meget dumt at bukke under for hans løfter. Og nu dig
  var prins og blev slavedreng. Og her er det meget dumt for dig.
  Albert var tilbøjelig til at hyle som en ulv og fra tid til anden blev han brændt af en pisk. Hvad fik han egentlig? Han var trods alt en dreng, og nu var han i slaveri.
  Så han gik, indtil solen gik ned. Og slaverne fik lov til at spise igen, drikke og gå i seng. Og det er et meget interessant tidsfordriv.
  Albert lagde sig på sandet ved siden af en anden halvnøgen dreng. Krøllede sig sammen og faldt i søvn. Og han drømte...
  Her deltager han i den vandrette bar af kæmpere sammen med Ivanhoe og Richard Løvehjerte. Dette er et meget kæmpende hold.
  Albert på sin snehvide hest. Han er en dreng, og rundt omkring er voksne, store riddere. Nogle gør endda grin med barnet. Men Albert er selvsikker.
  Her lyder gongongen og det første slag.
  Mod ham står baron von Babeuf. Sådan en stor, fed, rigtig tyr og på hans skjold er en tyr med horn. Han er mindst tre gange tungere end Albert.
  Drengen nikkede og knirkede:
  - Jo større kabinettet er, jo højere falder det!
  Baron von Babeuf hvordan man brøler:
  - Jeg knuser hvalpen!
  Og her kommer de sammen. Alberts modstander har en kæmpe sort hest.
  Drengen holder sit skjold. Her slår fjenden til, og Albert bevæger sig lidt til siden. Og et vægtigt spyd glider af skjoldet. Og prinsen slår til
  fjenden er lige i visiret, og han falder.
  Albert griner og synger:
  - Fald liggende, liggende, liggende,
  Du har fået denne ret!
  Foran kongen, læg dig ned
  I sjap og mudder alligevel!
  Den første modstander blev slået. Så dukkede den næste op. Det var greven af Boleventura. Han er også en meget magtfuld kriger og ret adræt.
  Albert grinte og bemærkede:
  - Ære til mit fædreland,
  Vi er alle familie!
  Og så sprang drengen på fjenden. Og greven af Boleventura skyndte sig hen til drengen.
  Albert purrede:
  - Atleter skynder sig voldsomt ind i kamp,
  Alle tror stærkt på sejr...
  Og nu er vi sammen med Djævelen på samme tid,
  Og vi har enhver barriere på skulderen!
  Her kom de sammen med grev Boleventura. Og igen flyttede drengen sig til siden, tvang spydet til at glide af, og hvordan man pierce med sit våben lige i halsen. Og den arrogante greve vil flyve.
  Og drengen vandt den anden kamp.
  Hans næste rival er hertugen af Guise. Også en meget stærk og kraftfuld fighter. Og berømt i adskillige turneringer og konkurrencer. Og hvor kun hertugen af Guise ikke deltog og ikke viste noget. Ja, det er en alvorlig fjende.
  Drengen Albert sang endda i glæde:
  - Og jeg ser en alvorlig,
  I Ivan den Forfærdeliges drøm...
  Jord i Sibirien fordelt,
  Du indfødte Rusland!
  Her tog Albert sig selv på ordet - hvorfor indfødte Rusland? Hvad har hun med ham at gøre?
  . KAPITEL? elleve.
  Drengen som helhed er sat op på en stridbar måde.
  Og så sad de begge på heste. Prinsen er på snehvid, og fjenden er på rød-rød. Og de løb hen imod hinanden.
  Albert virkede meget lille i forhold til denne rødhårede kæmpe.
  Drengen talte aggressivt:
  - Den lille slange er den giftigste!
  Og så hertugen af Guise, hvis spyd var længere, forsøgte at ramme drengen på panserkroppen og ikke sigte mod skjoldet. Selvom det var imod reglerne. Men Albert undgik behændigt.
  Han tog den og dykkede under spyddet. Derefter flyttede han med al sin magt fjenden ind i visiret, hvilket yderligere styrkede bevægelsen med kroppen. Duc de Guise fra et stærkt slag faldt bogstaveligt talt ned.
  Den lille dreng kvidrede:
  - Ære til de herlige riddere!
  Og de Guise blev slæbt fra slagmarken. Hans hest, rustning og våben gik til vinderen.
  Albert sang:
  Vi ser med falke
  Vi svæver som ørne...
  Vi drukner ikke i vand
  Vi brænder ikke i ild!
  Og vi stønner ikke i kamp
  En kerub er over os!
  Drengen viste sig virkelig at være en meget stor fighter, der var i stand til meget.
  Og her er hans næste modstander: Ridderen Løvehjerte selv. Bravo, du kan lykønske dig selv med sådan en konkurrent. Og at det bliver en kamp, der er nødvendig.
  Albert sang i glæde:
  Hele verden er i vores hænder
  Vi er stjernerne på kontinenterne...
  smadret i hjørnerne -
  Forbandede konkurrenter!
  Drengen er virkelig som en kæmpende og pjusket hane. Det er Løvernes Konge selv, Richard Løvehjerte.
  Albert knurrede:
  - Hvis du er en løve, så brøl,
  Hele Moder Jords sejr er med os!
  At have det sjovt i sådan et selskab,
  At hver dreng er en sej person!
  Albert fik en lille snack inden kampen. De bragte ham en gåsstegt med tilbehør og en lille kiksekage i form af en hanehat. Så drengen havde det godt
  spise. Prinsessen sad ved siden af ham og blev ved med at spørge om, hvad Albert udførte bedrifter. Drengen fortalte villigt og lyver.
  - Så jeg kom overens med den syvhovedede drage. Og vi begyndte at skære. Jeg skar hovedet af ham. Hun falder, og straks i stedet for ét skåret hoved vokser to!
  Prinsessepigen fløjtede.
  - Her er dem på! Og hvordan kan sådan en drage overhovedet besejres, hvis dens hoveder kun øges?
  Albert svarede selvsikkert:
  - Og du hugger hovedet af, og drysser fjendens sår med salt! Og så vil det afskårne hoved ikke vokse ud igen!
  Den unge prinsesse kurrede:
  - Du er så klog!
  Prinsen pustede op og sagde:
  - Nu hvorfor, jeg har Spinoza i tankerne!
  Efter middagen gik drengen til stalden. Han tog sin rustning på og sprang tilbage på sin hest.
  Prinsen udstrålede selvtillid til sejren og en tørst efter kamp.
  Drengen var betydeligt ringere end Richard Løvehjerte i højde og vægt. Desuden var kongen af England meget fysisk stærk - han knækkede hestesko. Og imod sådan en helt
  forsøge at gøre modstand.
  Men drengen er fast besluttet på at kæmpe. Og det tændte ham. Drengen ville pludselig mærke, hvordan prinsessen kyssede ham på læberne, og hvor sødt og behageligt det var.
  Her er de på listen. Og på gongongens signal begyndte de at nærme sig.
  Albert sang:
  - Ta-ta-ta-ta! Hovene hamrer
  Tra-ta-ta-ta! Beamer ramt...
  Den franske hær er smadret i hovedet,
  Og ingen vil knække Spaniens hær!
  Og så kom de tæt på. Richard Løvehjerte, tung med et spyd, forsøgte at prikke fjenden. Men Albert undgik og ramte fjenden i visiret. Men denne Richard Løven
  hjerte, dog med besvær, men var i stand til at blive i sadlen. Selvom det så ud til, at denne teknik er uimodståelig. Og begge ryttere skiltes, og dommerne noterede den første kamp - uafgjort.
  Richard Løvehjerte knurrede:
  - Og han er en klog lille djævel!
  Grev Balistro bemærkede:
  - Og du, Deres Majestæt, gemmer en nål med gift i et spyd!
  Richard Løvehjerte sagde:
  - Det er sjofel, og jeg er en ædel konge, og desuden er det ubrugeligt, du kan ikke ramme denne imp!
  Grev Balistro bukkede.
  - Hvordan kender du din majestæt!
  Alberto forberedte sig i mellemtiden til det andet løb. Og så dukkede en meget smuk pige med gyldent hår i en luksuriøs kjole, Satan-pigen, op foran ham igen.
  Hun blinkede med sine perlefarvede tænder og kurrede:
  - Nå, min kære dreng, kan du lide at vinde?
  Så huskede Albert og hvæsede:
  - Og du gjorde mig til en slave!
  Pigen svarede med et smil:
  - Til hver sit! Din krop er nu i min magt!
  Albert knurrede:
  -Bedrag!
  Pigen bemærkede og stampede sin fod i en dyrebar sko:
  - Alt er fair! Nu vinder du alle turneringer!
  Albert så på den smukke guldhårede pige. Er det Satan selv? Men Lucifer er en engel og har ikke en menneskelig krop, der er en ånd. Derfor kan det tage
  ethvert udseende, inklusive et smukt uskyldigt udseende barn. Ja, det er imponerende.
  Satan Girl nikkede.
  -Kæmp, men hvad angår din krop... Alt i livet afhænger af de himmelske højder... Men vores ære, men vores ære afhænger af os alene!
  Albert nikkede og skyndte sig i kamp.
  Her kom de igen sammen med den store mester i turneringskampe Richard Løvehjerte. Og det var en hård kamp. Richard fik topfart ved at prøve
  smide en dristig ung, eller rettere et barn. Albert var samlet og klar. Drengen undgik det kødædende slag fra kongens spyd og kørte sit våben lige over halsen.
  Og den mægtige Richard Løvehjerte fløj for første gang i turneringskampenes historie ud af sadlen. Et slag i halsen er allerede meget følsomt og dødeligt.
  Herolden erklærede Albert for vinderen. Så middelalderens store konge og en ægte legende, forskellige vællinger og eventyr, korstogenes helt, blev besejret
  bare en dreng på omkring tretten, som ikke engang havde overskæg, og som lige begyndte at se på pigerne.
  Sådan er duellens store sensation.
  Dette er dog ikke enden. I finalen den mest interessante kamp med Ivanhoe selv. Selvom Ivanhoe allerede er femogtyve år gammel, ser han yngre ud og har næsten intet skæg og
  overskæg. Fra hvad han er tynd og lav ligner han en teenager. Hans fordel i højde og vægt i forhold til Albert er lille. Selvom det er klart, at en mand på omkring femogtyve,
  vil under alle omstændigheder være større end en teenager på tretten.
  Prins Albert så, hvordan Ivanhoe besejrede meget højere og tungere riddere end ham selv. Og han forstod, at dette er den farligste fjende. Med hvem det bliver svært at kæmpe med.
  Men under alle omstændigheder kommer finalen, og den, der vinder, får en værdifuld præmie. Selvom der er meget mening i præmien modtaget i en drøm?
  til Prins Albert dukkede atter pige-Satan op. Hun rystede sine gyldne krøller og svarede:
  -Vær ikke bange! Snart vil du vågne op og være en slavedreng igen! Men hvis du har læst Bibelen, så ved du, at den Almægtige udsatte sine tjenere for en grusom prøvelse.
  Og du er nødt til at overvinde vanskeligheder for at blive stærkere og temperere din sjæl og krop!
  Albert nikkede med et smil.
  "Selvom et legeme uden en sjæl ikke er et legeme, men hvor svag er sjælen uden et legeme!"
  Og drengen-prinsen lo og blottede sine tænder.
  Og så gik de til listerne - dette kæmpende par. Den berømte Ivanhoe og turneringernes stigende stjerne: Prins Albert. Og her er de, en skrøbelig mand og af almindelig størrelse til
  13 år gammel dreng mødes. Ivanhoes hest er smuk og også hvid, ligesom Alberts. Og det er fantastisk, når to adrætte og tekniske krigere skal kæmpe.
  efter ridderlige regler.
  Og så lyder gongongen, og to fremragende kæmpere mødes. De løber hen mod hinanden. Og de ryster med deres spyd. Og her er de. Ivanhoe er fingernem, og det lykkedes at ramme Albert med et skjold.
  Sandt nok gled spyddet. Og Albert sigtede mod visiret, men savnede også. Og han gjorde det ikke særlig godt. Ivanhoe fjernede sit hoved i sidste øjeblik og spydet
  gled over hjelmen.
  Her endte første runde uafgjort. Og igen på hesteryg spredte ridderne sig i forskellige retninger. Fem minutters pause og de samles igen. Og de hopper med stor energi og styrke.
  Albert så nu, at hans modstykke havde høj fart og smidighed. Og hans hurtighed vil være en god hjælp.
  Her kommer de sammen igen. Denne gang sigtede Ivanhoe mod visiret, men Albert undgik og ramte midten af skjoldet med sit spyd. Spydet brød fra slaget, men Ivanhoe formåede at gøre modstand
  i sadlen Så kampen blev til uafgjort igen.
  Begge riddere skiltes i hver sin retning. Så viste Satan-pigen sig igen for Albert. Hun var smuk og sjov. Lucifer-pigen kurrede:
  - Nå, min dreng, er du klar til kamp?
  Albert sang for sjov:
  Soldaten er altid sund
  Soldaten er klar til alt...
  Og støv som fra tæpper,
  Vi kommer af vejen
  Og vil ikke stoppe
  Og skift ikke ben...
  Vores ansigter skinner
  Skinnende støvler!
  Satan Girl nikkede.
  - Ja, jeg kan se, du er klar! Og ret sundt!
  Albert kvidrede med et smil:
  - Jeg har tænkt mig at kæmpe desperat!
  Satan pigen svarede med et smil:
  - Du er en modig kæmper! Nå, den tredje kamp bliver afgørende!
  Her er begge kæmpere igen på listerne. Og klar til at flytte sammen med hinanden. Albert, der stemte ind, sang:
  - Hvem er vant til at kæmpe for sejren,
  Lad ham synge med os...
  Hvem er glad, griner han ...
  Hvem ønsker at opnå
  Hvem søger vil altid finde!
  Og så begyndte de at samle sig og piskede hestene op. Og deres spyd bevægede sig i en gang. Albert kom denne gang med et trick. Og lad fjenden flytte ham i visiret, dreng
  først i allersidste øjeblik undgik han, hvordan han ville slå Ivanhoe i benet med et spyd. Han skreg og fløj af hesten fremad, på hovedet. Og igen lyder højtideligt - sejr!
  Og derfor er prins Albert erklæret som vinder. Og de giver ham en præmie: en gylden hest. Drengen tager det for sig selv, men han er tung, han kan ikke løftes alene. Fire muskuløse bondepiger hentede hesten. Og de bar ham på deres skuldre.
  Albert sang:
  - Karate dreng
  Du modtager en præmie!
  Og så dukkede satan-pigen op og nikkede:
  - Jeg drømte længe om sådan en hingst af rent guld!
  Albert blev overrasket:
  - Har du virkelig brug for guld!?
  Satan Girl svarede med et smil:
  - Selvfølgelig ikke! Men denne hest blev lavet af ridderlige mestre og har en speciel magisk energi i sig. Og værdifulde magiske artefakter er nødvendige for selv de mest perfekte og smukke
  engel i universet!
  Drengen prins nikkede.
  - Vil jeg holde op med at være slave?
  Satans pige rystede på hovedet.
  - Ikke endnu! Du har ikke brugt din gave endnu! Men du må indrømme, at Djengis Khan engang var en slave!
  Den unge skønhed stampede i hælene. Hesten er forsvundet. Og prins Albert havde ikke tid til at blinke med et øje, da ... vågnede!
  Igen er han bare en barfodet dreng i sine badebukser. Som får en portion bourda til morgenmad og spændt til en vogn sammen med andre drenge. Denne gang en af
  kameler faldt, og de besluttede at tvinge børnene til at trække vognen på samme tid.
  Vi fandt nyt mel, bar et læs og opfordrede fyrene til med piske. Albert trak vognen som en stut til en plov. Og jeg følte mig slet ikke tilpas. Hans humør var overskyet.
  Drengen sang for at muntre op:
  Din skæbne er i balance
  Fjender er fulde af mod...
  Men gudskelov er der venner,
  Men gudskelov er der venner...
  Og gudskelov venner
  Der er sværd!
  Når din ven er i blodet
  Fra offer er der kærlighed...
  Du kan være ham
  Som en far...
  Men ring ikke til en ven
  Du er en kujon og en løgner!
  Drengen følte sig meget entusiastisk og stridbar efter sådan en sang. Og han skubbede vognen med energi, hvilede sine bare, barnlige fødder på det varme sand, og følte sig som en rigtig ridder fra Stjerneordenen.
  Efter denne drøm besluttede Vladimir-Mikhail Gorbatjov-Putin også at ændre straffeloven. Nemlig at indføre strafansvar fra man er ti år. Hvilket selvfølgelig er fedt. Og smart på samme tid.
  Flere dusin fjender af folket og dissidenter blev skudt. Mange andre udrensninger blev gennemført.
  På samme tid blev Sobchak fængslet, og mange flere demokrater - Gavriil Popov og andre. Og det var ekstremt fedt.
  Derefter tog Vladimir-Mikhail Gorbatjov-Putin den og faldt i søvn;
  Albert gik igen barfodet og i samme badebukser gennem ørkenen. Glæden ved turneringssejre vundet i en drøm forsvandt hurtigt. Desuden gik han ikke bare, men
  skubbe en tung vogn med andre børn. Og det var ret ubehageligt. Ja, han kom ind på en major. Og bære denne byrde. Og kom kun tilbage med en pisk.
  Albert sukkede tungt og skubbede til åget og hvilede sine bare fødder på det varme sand. Og han var træt af det.
  Jeg ville hegne og hugge med sværd.
  Og vær som Alexander den Store. Drengen prøvede at forestille sig noget mere behageligt. For eksempel en pige, der bærer en kande. Og hun er i en enkel bondekjole, og hendes ben er solbrune, yndefulde, barfodet og mejslet. Pigen ser simpelthen vidunderlig ud med fængslende skønhed.
  Og hun bringer en kande vand til en træt, svedig dreng, og fugter hans læber og spørger:
  - Hvorfor er du barfodet og næsten nøgen som prins?
  Den lille dreng svarer med et suk:
  - Jeg solgte min krop til Djævelen, og nu lider jeg!
  Pigen blev overrasket og stampede sin solbrune, bare fod:
  - Krop? Normalt sælger de deres sjæle til Satan!
  Albert sagde klogt:
  - Jeg solgte det midlertidige for at beholde det udødelige!
  Pigen nikkede og kyssede drengen på læberne som svar og sagde:
  "Kære barn, forstår du overhovedet, hvad du har dømt dig selv til?"
  Drengen nikkede indforstået.
  - Ja, jeg forstår det, selvom det er for sent!
  Pigen tog den og sang med entusiasme:
  - Bedre sent end aldrig,
  Bedre sent end aldrig...
  Så du og jeg fik
  Bedste år, år!
  Drengen følte, at pigen skubbede ham en kande vand igen, så han kunne tage en slurk helbredende fugt. Så løber hendes hænder hen over drengens tynde ribben.
  Han bemærkede:
  - Du tabte dig i slaveri!
  Albert udtalte eftertrykkeligt:
  Jeg har ikke brug for ekstra fedt!
  Pigen nikkede med et smil.
  - Ja, det er ligesom at dyrke fitness gratis!
  Drengen nikkede entusiastisk.
  - Ja, mange ville ikke skade at tabe sig!
  Pigen sang med et smil:
  - Men kosten, spis ikke dette eller hint,
  Og lad ikke dine ben blive trætte af at gå...
  Her er en diæt til at bringe fedt til regnskab,
  Samtidig bliver de ikke fede og synger om kærlighed!
  Albert blev mere munter, og han sang:
  - Hvilken slags retter, hvilken slags retter,
  Tag det hele med dig
  Det er ærgerligt, at de ikke henretter mig tit
  De fodrer bare for at dræbe!
  Og drengen var fra alt dette, som om han var i den syvende himmel.
  Dette er virkelig præstationen af et kæmpende barn.
  Pigen var fantastisk.
  De begyndte at klappe i hænderne og grine.
  Og det blev sjovere for drengen at skubbe vognen. En af de unge slaver kollapsede i udmattelse.
  Tilsynsmanden begyndte at slå ham med en pisk. Drengen bevægede hjælpeløst sine arme og ben, han havde ikke kræfter til at rejse sig.
  Albert råbte indigneret:
  - Slå ham ikke! Kan du ikke se han er i groggen!
  Som svar ramte tilsynsmanden også Albert. Drengen hylede. Straks begyndte to store mænd at slå den unge prins.
  Drengen forsøgte desperat at bryde rebene, der bandt hans hænder.
  Købmanden i en luksuriøs turban beordrede:
  - Nok! Denne dreng burde sælges på markedet! Og giv ham vand, lad ham passere let!
  Albert holdt op med at slå. Han bevægede sig, trak i rebet og slæbte sammen med de andre drenge vognen igen.
  Stemningen blev meget mere dum og dårlig. Skønt købmanden på den anden side viste pragmatisk barmhjertighed og ikke slagtede varerne.
  Ja, en slave er bedre at sælge end at dræbe ...
  Albert slæbte et tungt læs, lugtede gennem næseborene lugten af svedige, snavsede drengekroppe og følte sig tørstig og træt.
  Forsøgte at vågne op igen.
  Jeg huskede, hvordan han sparkede Richard Løvehjerte ud af sadlen, og det var meget sejt. Richard blev besejret, det er så smukt.
  Og her er drengene med ham: tynde, svedige, snavsede, senede. Og de er overanstrengte. Og det er meget svært. Det har været ret barskt her omkring.
  Albert forestillede sig, at prinsessen blev ført hen til stilladset. De tager hendes dyre tøj af, alle smykker, og river groft hendes øreringe ud af hendes ører. Yderligere dyre sko med perler.
  Og så undertøj... I stedet uddeler de kun gråt sæk. Og hun er barfodet, næsten nøgen, i en kort sæk går hen til stilladset. Og offentligheden ser ivrigt på hende nøgen,
  bare ben næsten til hofterne. Men en prinsesse med gyldent hår, der falder over en grå sæk og bare, slanke ben, ser endnu smukkere ud.
  Og publikum bogstaveligt talt brøler af glæde.
  Albert har en levende fantasi. Det er en smuk pige hun er. Og de grå fængselsklæder fremhæver hendes søde, sunde hvidhed i ansigtet og de gyldne, bølgede krøller i hendes hår.
  Og hvor smuk og yndefuld hendes bare fødder, perfekte, regelmæssige form. Og hvor grå er hættetrøjen, der understreger figurens slankhed og dens ideelle proportioner.
  Hun kommer til dækket, hvor en kæmpestor, bullish bøddel venter på prinsessen. Og hans økse er stor og skarpladt - den glimter i solen.
  Pigen blev endnu blegere, men beholdt udseendet af ro. Bøddelen blottede sine store, men dårligt velplejede tænder. Talrige vagter stod omkring, og mængden glædede sig.
  Mændene var især begejstrede over synet af en smuk pige, der var ved at blive halshugget. Hun så så rørende og smuk ud.
  I mellemtiden meddelte herolden:
  - I lyset af den kriminelles særlige fare og den manglende omvendelse erstattes den humane dødsstraf ved halshugning af offentlig tortur og tortur i nærværelse af en folkemængde.
  Og torturen vil vare, så længe forbryderen ikke opgiver ånden!
  Tolka hilste sådan en meddelelse med glæde - hvilket betyder, at torturen af prinsessen bliver lang. Pigen blev endnu mere bleg. En frygtelig skæbne ventede hende.
  Flere magtfulde, tidligere skjulte bødler dukkede op. De slæbte et stativ til stilladset og bar også torturanordninger og tang. Pejsen brænder allerede.
  Tænger, kroge, stænger, koben, bor og så videre begyndte at varme op i den. Torturen lovede at blive lang og indviklet. Barfodede tjenestepiger medbragte også et fartøj
  med olivenolie, spande med vand, hvori is flød, og poser med salt og peber. Prinsessen stod over for et alvorligt forhør.
  Så bødlerne tog og rev pigens grå kappe af og blottede hendes smukke, forførende krop. Det var meget fedt. Sådan en skønhed står nøgen foran bødderne.
  Den ældre plageånd gav et tegn. Prinsessen blev vred sine hænder og slæbt på stativet.
  Hun var ved at opleve alvorlig tortur nu. Prinsessen forsøgte desperat at gøre modstand. Men kræfterne var ulige. Bødderne klarede den skrøbelige pige og bandt
  hendes hænder bagved. Derefter tog de de tilsluttede børster op ved krogen og begyndte at løfte dem op.
  Prinsessen hylede af smerten i sine skuldre og årer og begyndte at bøje sig. Bødderne trak hende i skuldrene og vred sig. Et sørgmodigt støn slap ud af prinsessens hals. Og hun er nøgen og udstrakt
  dukkede op på rebet. Hendes bare fødder snurrede som en cykel. Bøddelen slog hende med en pisk på hendes bare ben. Så greb bødlerne pigen af det mest ophøjede blod ved benene og tog på
  paa dem en Egeklods, stramt spændt i Hullerne. Vægten af pigens krop steg, og hun hylede af øget smerte.
  Den ældre plageånd nikkede. På den ene side hængte bødderne et pund vægt og på den anden side. Prinsessens krop strakte sig ud, og stønene blev stærkere. Sveden piblede ned af hendes nøgne krop.
  Ordren fulgte:
  - Ti slag piske med omhu.
  Bøddelen begyndte at slå på prinsessens krop. Huden på ryggen af pigen hævede, men bristede ikke. Og arbejdet fortsatte. Pigen bed tænderne sammen og hylede.
  Torturisten var færdig med at slå. Så på den ældste. Han kastede:
  "Styr nu hendes hæle!"
  Nogle bødler begyndte at smøre pigens såler, så huden ville brænde længere, og plagen ville vare så længe som muligt. Andre torturister lagde sig ud under deres bare såler
  tyndt træ til at sætte ild til dem og brænde ilden.
  Prinsessen hvæsede af smerte. Her lyste en flamme op under hendes bare fødder. Pigen frøs først. Lyttet til følelser. Så begyndte hun at skrige.
  Publikum jublede i godkendelse. Nogle yngre mænd og drenge lægger endda hænderne i bukserne for at lindre den lystige kløe. Det er virkelig fantastisk - sådan tortur.
  Og prinsessen brølede... Du kunne endda se:
  - Du må ikke torturere mig! Jeg skal fortælle dig alt!
  Men her var det bare fra hende, der ikke var behov for information. Bare en smertefuld og brutal henrettelse.
  Overbødlen beordrede:
  - Fem slag uden pleje!
  Bødlen spredte sine ben bredt og begyndte at slå prinsessen. Fra det første slag sprang huden og blodet væltede ud. Pigen skreg helt op i lungerne. Her er et par gange mere med en pisk.
  Så beordrede overbødlen:
  -Føj et lys under benene!
  Bødderne antændte flammerne mere. Og prinsessen skreg allerede uafbrudt.
  Hovedpineren beordrede:
  "Sæt nu ild til hendes bryst!"
  Bødderne skyndte sig at smøre pigens nøgne buste med olie. Hun rystede af sine hænders brændende berøringer og hylede af vild smerte. Og bødderne smurte hendes bryster og lo.
  Da de var færdige med at smøre, bragte de en fakkel til hende. Og ilden brændte.
  Prinsessen skriger igen. Og publikum er ekstatiske. Folk elsker så meget at se brutal tortur. Og høre skrigene fra pigen. Og også det faktum, at de lugter
  friskstegt kød. Og hvor er det lækkert og sådan en fornøjelse at føle.
  Og pigen blev forbrændt på samme tid både sine bryster og de bare fodsåler. Så begyndte de igen at slå med en pisk. Slagene sprængte igen huden og hældte blod. Det var meget smertefuldt.
  Men tilsyneladende var denne bøddel ikke nok.
  Torturisten beordrede:
  - Smør hendes røv!
  Og bødderne begyndte at pote pigens balder og smøre dem med olie. Og sådan vil prinsessen hyle af ydmygelse og smerte. Og hun var allerede smurt med alt igen, ilden blev bragt til hendes balder.
  Fakkelen lyste op. Og pigen havde så mange smerter. Og hun brølede, når hun blev stegt på samme tid: bryster, hæle og røv.
  Så beordrede den øverste bøddel at smøre hende og Venus' skød. Og det var endnu mere ydmygende. Og hvordan mængden startede op, hvordan mændene brølede, og kvinderne også af begejstring.
  Hvor så storladent og skamløst det hele ud. Mange både rykkede og onanerede både mænd og kvinder, og parrede sig lige på pladsen.
  . KAPITEL? 12.
  Så barmen på prinsessepigen blev udtværet.
  Og derefter blev der bragt en fakkel til ham. Og det gjorde så ondt for prinsessen. Hun skreg med en stemme, der ikke var hendes egen og bogstaveligt talt vred sig af smerte. Der var så meget frygtelig lidelse i hende.
  Pigen blev plaget og brølede, hun blev tvunget af en hvidhval.
  Og bødderne arbejdede ristede. Her tog en af katerne, efter ordre fra den ældre plageånd, en rødglødende stang frem fra brændeovnen og begyndte at slå pigen med stål, skarlagenrød fra det varme metal på
  tilbage. En anden brugte en tang, også rødglødende, og begyndte at knække tæerne på pigens bare fødder med dem. Og det var ekstremt smertefuldt. Og prinsessen led meget.
  Hun led simpelthen uudholdeligt og flød på havet af grænseløs smerte. Men en anden bøddel tog en rødglødende stang. Og bragte den til pigens røv. Og så som han skubbede
  hendes anus. Prinsessen skreg vildt og besvimede af smertechokket. Straks ramte en spand isvand hende. Pigen faldt under hans jetfly og vågnede.
  De fortsatte med at stege hende igen: bare såler, bryster, barm, røv. Bødderne brækkede hendes tæer på hendes bare fødder, stak en rødglødende stang ind i hendes anus og slog hende med en stålpisk, rød af varmen, på ryggen. Og det var meget vildt og grusomt.
  Og mængden var helt begejstret af glæde: dette er tortur, det er tortur ...
  Og slaveprinsen blev væmmet. Hvordan kan man mobbe sådan en pige. Dette er generelt sofistikeret sadisme. Og det er altså umuligt. Drengen fandt styrken til at komme videre.
  Her sover de igen. Overkøbmanden sagde, at i morgen ville de være i byen, og fyrene ville blive solgt der.
  Prins Albert spiste lidt, drak grådigt en skål med vand og lagde sig på det stadig varme sand. Drengen lukkede øjnene og faldt i søvn næsten med det samme. Og han drømte...
  Som om han var en slavedreng fra Spartacus-hæren. Og han ved noget. Især at den græske kvinde Eutibida planlagde forræderi og ønsker at give Crassus lederens snedige plan
  opstande. Og dette bør forhindres. Prins Albert har allerede i en drøm en hukommelse om sine tidligere bedrifter. Hvordan han især førte romerne i en fælde.
  Selvom han for dette måtte udstå forhør under tortur. Uden at stole på simple ord, piskede romerne, for en sikkerheds skyld, spejderdrengen og brændte den med et glødende jern
  ru hæle af et barn. Albert ændrede ikke sit vidnesbyrd. Og så bevægede romerne sig rundt gennem kløften og faldt i en fælde, hvor de blev ødelagt.
  Nu blev Spartacus modarbejdet af Crassus. Spartacus har omkring otteoghalvfjerds tusinde soldater, og Crassus har omkring firs tusinde. Desuden har romerne en stor fordel i kavaleriet.
  Så oddsene i kamp er uklare. Ikke alle slaver er veluddannede. Crassus har dog også mange rekrutter i sine tropper. Under alle omstændigheder har Spartacus forberedt en fælde.
  Angiveligt skilte Chris sig på grund af uenigheder fra Spartacus og blev en befæstet lejr separat.
  Crassus skal selvfølgelig angribe Chris, og i det øjeblik, hvor slaverne angribes, vil Spartacus slå bagud. Græske Evtibida er en meget smuk pige, blev forelsket
  i Spartacus op til ørerne. Men Spartacus forblev tro mod Valeria, Sullas enke. Og så besluttede Eutibida på baggrund af jalousi at tage hævn. Hun har allerede formået at forføre Enomai. Og to legioner af tyskere omkom. Og Enomai selv faldt gennemboret af mange sværd. Eutibida selv blev derefter såret og døde næsten. Så der var ingen vidner
  og hun nød Spartacus' fulde tillid.
  Og Eutibida skjulte dygtigt sin jalousi. Albret vidste fra bogen, at det var Eutibida, der var forræderen, der ville ramme Chris. Og så vil krigens gang ikke vende til fordel for oprørerne. Siden tredive tusinde spartakisters død er et stort tab.
  Udover det faktum, at Eutibida overbragte Spartacus plan til Crassus, lokkede hun også Chris ud af de befæstede stillinger. Da han indså dette, besluttede Albert at opsnappe denne pige på vej til Crassus.
  De kendte Eutibida. En græsk kvinde, der så en smuk, blond, muskuløs dreng, blev venner med ham. Og endda undervist i en lektion i kærlighed, hvilket var meget rart.
  Faktisk er det meget cool og sjovt at lære en dreng at behage en kvinde for en pige, der faktisk var en dyr prostitueret. Og prostituerede er ofte tiltrukket af uskyldige drenge. De får simpelthen unik fornøjelse af dette og de mest naturlige orgasmer. Albert ville være en ung jomfru. Og fra berøring af skønheden blev han kastet ind i varmen, derefter i kulden. Desuden ligner Eutibida kun en ung pige, men faktisk er hun allerede over tredive år gammel, og hvor mange mænd har hun prøvet.
  Hun tjente en formue og forløste sig selv fra slaver ved at levere seksuelle tjenester til velhavende patriciere. Og så kom en dreng på tværs, så smuk. Nå, hvordan skal man ikke forføre ham?
  Albert kunne selvfølgelig rigtig godt lide dette spil, selvom du er så bekymret, at det ser ud til, at dit hjerte er ved at springe ud af dit bryst. Og efter flere gensidige og voldsomme orgasmer, er du så udmattet,
  at man falder i søvn lige på puderne i teltene.
  Albert ønskede selvfølgelig ikke, at Eutibide skulle skade. Men på en eller anden måde skal oprørerne reddes fra fælden. At huske de blide kærtegn, der ligner en ung pige, men virkeligheden af en sofistikeret kvinde.
  Albert huskede, at han selv var søn af en adelig patricier, der skyldte store pengebeløb til Crassus. Og så blev familien solgt til slaveri. De tog en smuk tunika, bukser, støvler og en hat af drengen. Strippet til målet, og sendt til slavehandel. Hvor var det pinligt. Han og hans bror blev købt af en patricier og sendt til stenbruddene. Selvom drengene
  var kun syv år gammel. Og pigerne og moderen gik til plantagerne, markarbejde. Det er i hvert fald ude i det fri. Sammen med sin bror er de nøgne og pisket af tilsynsmandens pisk,
  skubbe en trillebør for en voksen slave. De arbejdede hårdt. Sommeren i det sydlige Italien er selvfølgelig varm, og når du arbejder hårdt. Men det er koldt om vinteren.
  Børn tilpassede sig hurtigt belastningen. Og i løbet af året blev de stærkere. Og selvom de alle var otte år, blev deres bare fødder keratiniserede på skarpe sten. Og så fik de et skub
  trillebøren er tungere. Og samtidig begyndte de at bruge det i andre job. Slaverne blev godt mætte. De skiftede arbejde i minen og på overfladen, for at de ikke skulle bøjes så hurtigt.
  Så fyrene voksede op og blev stærkere. Og de blev endda taget til skolen af gladiatorlærlinge. Der mødte Albert og Geta Spartacus. Som allerede har vundet frihed
  og tjente gode penge som fægtelærer og forberedte et oprør.
  I starten var slaverne ikke særlig heldige - plottet blev afsløret. Men en lille afdeling af slaver flygtede alligevel fra skolen. Og fyldt op med flygtninge søgte han tilflugt til Vesuv.
  Det første angreb fra de romerske legionærer på toppen blev slået tilbage. Men så blev Spartacus taget i en fælde. Der ville slaverne være døde af sult. Men Spartak gættede på at væve trappen.
  Slaverne gik ned og dræbte pludselig romerne med et slag bagfra. Så den glorværdige sejr gjorde Spartacus berømt, og snart samlede han en stor hær. Påførte romerne flere nederlag og besejrede endda to konsuler. Og nu blev Crassus hans modstander. Ikke kun en fabelagtig rig patricier, men også et medlem af triumviratet: Sulla, Pompey, Crassus, som har erfaring i kampe. Julius Cæsar nægtede at lede den romerske hær for at bekæmpe Spartacus. Ja, og så var Julius for ung, og indtil videre ikke brugt stor
  myndighed. Og den mest populære og bedste kommandant for Rom Pompejus kæmpede i østen. Så Crassus' kandidatur må anerkendes som det bedste. Og Albert havde sine egne scoringer til ham.
  Hans mor, i en revet tunika og barfodet, arbejdede hårdt med sine tre døtre i marken. Hun var dybt solskoldet og hendes bare fødder var hærdede, men hun så endnu bedre ud.
  En tvungen diæt og konstant fysisk aktivitet gjorde hende slank og muskuløs. Og taljen på hans mor, der allerede er over tredive, er blevet som en ung piges. Tre døtre voksede op og blev stærkere. Deres hår var solbleget, og deres hud blev mørk. Kort sagt overlevede moderen og fem børn i slaveri. Men hvor er faderen?
  Omkom han i felttogene, eller blev han rig? Det er et andet spørgsmål!
  Albert, kun iført lændeklæde, løb ned ad vejen. Skal finde på noget. Bare det at vælte Eutibida med en pil er ikke en mulighed. Og hvad er der ellers at tænke på? Sådan forhindrer du hende i at hoppe
  til Kras? Der kan være mange ideer, men alle har mangler.
  Som i sin tid med Enomai. Så kom Albert ikke på en god idé. Derudover håbede han, at Spartacus ville være i tide og ikke ville lade Enomai konsulen Helium bryde.
  Men regnestykket var ikke berettiget. Tyskeren accepterede et ulige slag og tillod endda Roms overlegne styrker at omringe to legioner. Og så faldt de i gryden og blev ødelagt.
  Men Spartacus var lidt forsinket og havde ikke tid til at redde Enomai. Sandt nok var romerne trætte af kampen med tyskernes legioner, og deres spartakister besejrede dem hurtigt.
  At bryde slaverne - to romerske konsuler - er en uhørt begivenhed. Dette gjorde Spartacus virkelig uovervindelig, og han blev betragtet som den største kommandør af alle tider og folk.
  Men Spartacus tog ikke til Rom, men flyttede til det nordlige Italien, hvor han igen besejrede de romerske tropper, som skulle dække imperiet i tilfælde af en invasion af gallerne. Albert selv da
  kæmpede som en helt. Han var stærk ud over sine år og, som de fleste drenge, meget adræt. Albert, hærdet i stenbruddene, gik altid barfodet i lændeklæde.
  bandage. Vinteren i Italien er ret mild og frostig, og sne er sjælden. Selvom det selvfølgelig falder ud, og du løber barfodet på hvidt, luftigt og køligt,
  det er endda rart. Drengens såler er så hårde, at de ikke mærker kulden. Han bæres barfodet og nøgen i al slags vejr og i regn og i det mindste nyser.
  Og Geta er også hans bror - næsten en tvilling og på samme alder, næsten den samme adrætte, garvede og stærke.
  Albert besluttede at spørge sin bror til råds om, hvad han skulle gøre.
  Han foreslog ganske logisk:
  - Vi har en tinktur af søvnige bær. Kom til Eutibida, angiveligt for en lektion i kærlighed, og hæld det i hendes glas. Og hun vil sove om natten og vil ikke galoppere til Crassus lejr!
  Albert nikkede indforstået.
  - Korrekt! Men vi skal skynde os!
  Eutibida var sorthåret og lav, en skrøbelig pige med små bryster. Hun kunne endda forveksles med en teenager. For Albert virkede hun slet ikke som en gammel kvinde, og han gik gerne for at modtage en lektion i kærlighed. Eutibida elskede barnet med stor fornøjelse, af en sådan alder, at han lige havde nået størrelsen til at give glæde
  pige. Selvom hun var gammel nok til at være Alberts mor, så hun så uskyldig og saftig ud, at Albert straks blev kastet ud i en kærlighedsfeber.
  Eutibida ville dog afslutte hurtigere denne gang. og der begyndte hun at overøse den smukke dreng Albert med kys. Så sadlede hun ham ... Og bar ham i en rasende galop. Albert red på lykkens sving. Han var fantastisk god og bare vidunderlig. Fornøjelsen er ubeskrivelig. Og drengen hvinede også som en gris af glæde og stønnede vellystig
  fra Eutibids vilde orgasmer. Det sværeste stopper her. Den græske kvinde var meget god, og hun blev revet med af jagten på fornøjelse. Albert, i stenbrudene, og gladiatorernes konstante og grusomme træning, udviklede fænomenal udholdenhed i sig selv. Så han var i stand til meget. Og begge kærester havde sex i flere timer.
  Til sidst var de udmattede, og Eutibida faldt i søvn på drengens muskuløse mave. Albert overvandt søvnen ved en viljeanstrengelse og dryppede tinktur ned i den græske kvindes glas. Hvorefter Albert faldt i søvn med god samvittighed.
  Eutibida vågnede virkelig og rakte mekanisk hånden ud mod bægeret med vin og blev hurtigt færdig med det. Så gik hun mod udgangen. Det er nødvendigt at informere Crassus om Spartacus lumske plan. Hun er sikker på, at hun vil hævne sig på oprørets leder. Eutibida tog sine sandaler på. Hun ville ikke have, at hendes ben skulle blive ru. Selvom det er behageligt at kildre barfodet, rund,
  hård hæl til drengen. Han er så smuk, og hans hårde sål har ikke helt mistet nogen fornemmelse, og du kan kildre denne knægt til at grine.
  Det er ærgerligt, hvis sådan en dreng bliver fanget. Men hun vil bede Crassus om at give hende drengen, og han vil blive hendes husslave. Og vil glæde hende, indtil hun bliver voksen.
  Og så vil hun sende ham til stenbruddene ... Der er ingen bedre gladiator i cirkus, han kæmper meget godt med sværd og tjener meget flere penge i arenaen.
  Pigen hoppede på en hest. Men inden hun nåede at køre væk fra lejren, begyndte hun at spinde og faldt af hesten. De søvnige bær virkede.
  Ved daggry forlod Spartacus lejren for at gemme sig i et baghold i skoven. Eutibida blev fundet bevidstløs. Det var ikke muligt at bringe hende til fornuft. Pigen sov hurtigt. Og de satte hende i en vogn, hvor de sårede bliver transporteret.
  Albert var meget glad for, at det lykkedes ham at redde Spartacus-hæren fra fare. Og at han har opnået meget.
  I mellemtiden gik Spartacus og Chris fra hinanden. Slaverne opførte betydelige befæstninger og kunne derfor modstå angrebet fra Crassus hær. Spartakister gemte alle spor og forklædte sig.
  Alle tilfældige hyrder blev fanget og tilbageholdt. Så ikke engang en flue vil flyve.
  Crassus modtog virkelig information om, at Spartacus og Chris skændtes og flyttede med sin hær for at skære på tværs. Han forventede at knuse Chris og derefter for alvor handle med Spartak.
  Crassus hær var stor, men samtidig disciplineret. Spartacus selv formåede også at træne slaver, og de besejrede store hære. Og i hans hær var ikke kun slaver.
  Mange frie borgere fra de fattige sluttede sig til Spartacus. Og det var virkelig en landsdækkende bevægelse.
  Crassus rykkede frem mod Chris. Han med tredive tusinde oprørske slaver låste sig inde i et befæstet område. Crassus kastede seks legioner i kamp. De gik for at storme den høje skakt, bag hvilken oprørerne søgte tilflugt. Chris selv, kæmpende lidt over middelhøjde, men meget bredskuldret og fingernem, en af de bedste gladiatorer i Rom, skyndte sig i kamp.
  Hun kæmpede med to sværd på én gang og stod på væggene. Slaver kastede forlagrede sten og gryder med brændende blanding. Romerne led betydelig skade, og nu kørte deres angreb fast. Mange soldater fra Crassus hær omkom under murene. Så beordrede Crassus i raseri at kaste otte legioner mere - næsten hele sit infanteri. Og det voldsomme overfald genoptog med fornyet kraft.
  Romerne klatrede frem, uanset tabene. Og bogstaveligt talt smed alle tilgange med deres lig. Men de klatrede og klatrede. Chris kæmpede med alle.
  Albert kæmpede også, som besluttede at blive hos oprørerne, som var næsten tre gange ringere end romerne, for at dække dem på det svageste sted. Albert var en meget adræt og stærk dreng. Hans solbrune og muskuløse krop glimtede bogstaveligt talt af sved. Hun kæmpede som en rigtig helt og viste ubønhørligt mod.
  Og hans bare hæl dunker legionæren i hagen. Den vil skære ud. Og igen skærer drengen. Møllen holder reception med sværd og det fældede hoved af et romersk fald.
  Det er hans mod og styrke.
  Albert er et hårdt barn. Og her falder og falder de romerske soldater igen. Og igen knækker drengeprinsens bare, runde hæl legionærens kæbe.
  Til sidst kaster Crassus sin sidste reserve på femten tusinde ryttere i kamp. Hele hæren, og den, sammen med forstærkninger fra Rom, nåede en styrke på femogfirs tusinde, kastet ind i angrebet. Og de flyder allerede over.
  Men Spartak, efter at have gættet tidspunktet i tiden, trækker fyrre tusinde infanterister og otte tusinde ryttere tilbage fra bagholdet. Og en ny kamp begynder. Slaver angriber den romerske hær
  bagud. Både slaget og angrebet er forfærdeligt.
  Spartak selv går i kamp. Han kæmper med to sværd for at skære dobbelt så meget. En rigtig kæmpe, og som vævet af stålmuskler. Ingen ved præcis, hvor gammel Spartacus er.
  Han blev født fri, men blev fanget som dreng. Han var dengang kun ni år gammel, men han så ud til at være tolv og blev sendt til stenbruddene. der viste han sin ekstraordinære styrke og udholdenhed og blev solgt for mange penge til gladiatorerne. De stærkeste og mest behændige slaver blev ofte solgt fra stenbruddene til dødens skoler. Der kunne være
  få et stort overskud. Og den, der blev gladiator, fik en chance for frihed. Det var kun nødvendigt at overleve efter hundrede kampe. Spartacus overlevede og blev berømt.
  Og efter at have modtaget sin frihed sluttede han sig til den romerske hær som legionær. Der vil han for tapperhed og mod modtage rang af centurion og adskillige priser. Men så da romerne invaderede
  Thrakien flygtede og kæmpede allerede sammen med sine landsmænd. Han blev igen fanget og blev solgt til gladiatorer uden ret til at blive løsladt. Men fortsatte med at skinne i arenaen
  Og til sidst blev han forført af konen til Sulla, den smukke Valeria. Og efter endnu en rungende sejr for Spartacus, overtalte hun sin formidable mand til at benåde helten.
  Og Spartacus var fri igen.
  Ja, han var en stor mand. Og han blev betragtet som den bedste gladiator i hele Romerriget. Nu hackede han så truende, som en rigtig helt fra et epos.
  Romerne faldt under et dobbelt slag og omkom specifikt. Og det var deres totale udryddelse. Crassus forsøgte selvfølgelig at redde sit eget skind først.
  Det er klart, at han i en sværdkamp ikke er en rival til Spartacus. Og nu besejrede spartakisterne romerne.
  Albert, kæmpende, tog og brækkede med sin bare fod kæben på en romersk general. Sådan en modig dreng var han. Og det var hans helteepos. Hvordan denne modige dreng kæmpede.
  Og hvordan andre krigere kæmpede. Inklusiv Chris og Grannik og resten. Det var desperation og blodsudgydelser. Gladiatorhæren vandt, og romernes hær omkom.
  Romerrigets fugt faldt i jorden. Og det var en sand katastrofe.
  Og Crassus på en sort hest strømmede væk fra slagmarken. Og det var nederlag og udryddelse af en stor hær. Mere end tredive tusinde romere blev dræbt og mere end femten tusinde blev taget til fange.
  Faktisk ophørte hæren med at eksistere, så den stod på vej til Rom. Og nu er Spartaks vej til den evige stad åben.
  På et tidspunkt nægtede slaver at vende tilbage til deres hjemlande. Og de ville til Rom. Og modtog en enestående triumf i denne verden og et nederlag i den virkelige historie.
  Sådan drejer lykkehjulet. Og hvad sker der så...
  Albert havde ikke tid til at se dette, fordi ... han vågnede og blev slået af opsynsmandens svøbe.
  Mikhail-Vladimir Gorbatjov-Putin fløj til Kina efter at have sovet. Samtalen var konstruktiv. Men intet konkret andet end handelsaftaler. Uventet tilbød kineserne deres fanger til Sibirien, og det passede dem.
  Så vendte Gorbatjov-Putin tilbage og beordrede opførelsen af monumenter til Mao Zedong og Deng Xiaoping.
  Så gik han i seng igen og så;
  Albert gik mod byen. Han forventede en ændring i sin skæbne. Og det gav ham inspiration. Snart bliver han solgt som kvæg. Og det er smukt.
  Mere som groft. Tja, hvem ønsker at udsætte sig selv for sådan en ydmygelse.
  Drengen stampede sine bare fødder i sandet og sang:
  - En stolt efterkommer af konger,
  Jeg er vild som en slave og et fjols!
  Og så slog tilsynsmændene ham med en pisk. Jeg var nødt til at holde kæft. Igen trak det høje barn en tung vogn sammen med andre børn.
  Drengen prøvede at forestille sig noget behageligt.
  For eksempel er han en dreng, der går til angreb på Attilas hær, der angriber Rom. Og han kæmper med sværd, mod den hær af barbarer, der kryber ind i imperiets positioner.
  Albert med sin bare hæl flyttede lederen af den angribende horde i kæben. Han faldt død ned, og hendes tænder fløj ud af hendes mund. Og det er sjovt.
  Albert, der kæmpede med fjender, holdt en mølle med sværd - skar barbarerne ned og sang:
  - Ingen kunne bevise
  At vi alle er ét...
  Men tro, at der er en Gud
  Og fuldstændig naiv!
  Selvom drengen straks huskede, at han tog fejl. Satan, det vil sige, han solgte sit legeme til ham. Men hvordan kæmper man med horden. Og Djævelen i form af en pige er så smuk.
  Virkelig den smukkeste og mest perfekte engel i universet. Lucifer er lysende! Dette er virkelig kraft og styrke.
  Albert forestillede sig en pige i klude, der gik i sneen med sine bare fødder. Og efterlader yndefulde spor. Lad os bare sige, at det er fantastisk.
  Drengen følte, at han var i et eventyr. Og han ville rigtig gerne hoppe og hoppe. Her er de, med to sværd i hænderne, skynder sig hen til vagten, som fører en pige gennem sneen.
  Selvfølgelig torturerer de hende med kulde på denne måde. Ja, og Albert selv i badebukser alene, og så desperat skåret. Han driver en mølle med sværd og hugger tre hoveder ned på én gang.
  Så siger han:
  - Vi er de stærkeste i verden!
  Og drengen kaster nåle med sine bare tæer og rammer vagterne.
  Så tager han pigen i armene og siger:
  - Kom med mig!
  En teenagepige spørger ham:
  - Hvem er du?
  Den lille dreng svarer med et suk:
  -Jeg er en tidligere prins!
  Pigen erklærede resolut og stampede med bare fod i sneen:
  - Der er ingen tidligere prinser!
  Albert nikkede indforstået.
  - Ja, jeg er en slave, men kongens ånd!
  Og de efterlod spor af bare fødder og bevægede sig gennem sneen. Noget der minder om Kai og Gerda.
  Pigen spurgte Albert:
  - Har du et kongerige?
  Drengen svarede:
  - Ja der er!
  Pigen nikkede indforstået.
  Og vi vil være konger!
  Albert bekræftede selvsikkert:
  - Ja vi vil!
  Så godt er det at gå med sin kærlighed. Lad dig i virkeligheden have brændende sand under dine bare ru såler, og i dine fantasier har du iskold sne.
  Ja, det må siges meget fedt. Og du er en dreng, og du har det godt.
  Og nu tegner prinsen igen i sin fantasi, hvordan han kæmper. Og modigt svinger sværd skærer gennem fjender. Nej, Romerriget vil være evigt. Et af Roms problemer er den hyppige udskiftning af kejsere og manglen på et stabilt dynasti. Her er det mest stabile system i verden: Vatikanet, var i stand til at eksistere i to tusinde år og samtidig bevare stabiliteten.
  Men Romerriget varede ikke så længe. Selvom hun havde fantastiske egenskaber og vitalitet.
  Og hvad ville der ske ... Albert forestillede sig, at han reddede kejseren, Julian, den frafaldne. Hvem bragte hedenskabet tilbage til Rom. Og lad os nu sige, at terminator-drengen griber ind
  i historiens løb ... Og han hugger partherne med sværd for at redde kejseren. Og det gamle Rom er sejrrigt. Så Parthia blev en romersk provins. Og Julian regerer så længe, at det lykkes ham at skaffe sønner og børnebørn. Og hans dynasti bliver stabilt og herligt. Og Julian blev kaldt den store. Og moden for kristendommen er gået. Selvom det ikke forblev uden indflydelse.
  Den vigtigste Gud og skaberen af universet Chronus dukkede op i Rom. Og han er Faderen og skaberen af andre guder. Det er en antydning af monoteisme. Og der opstod Guds Sønner, de romerske kejsere.
  Det antikke Rom brød ikke sammen, men eksisterede derimod i lang tid, og menneskeheden blev forenet af romerne til et enkelt imperium. Som begyndte at udforske rummet.
  Ja, det var rigtig fedt.
  Verdensomspændende Romerrige. Og Archigomoteisme er blevet den mest fashionable religion - at Gud først og fremmest er en mand. Og mennesket blev virkelig det stærkeste væsen i
  universet breder sig over galaksen. Må det være sådan!
  Albert stampede med bare fod og knirkede:
  - Mand, det lyder stolt!
  Og jeg tænkte, at folk trods alt er elendige skabninger, der troede på Kristus korsfæstet, som om han var en almægtig Gud. Faktisk er det galskab at tro på sådan noget.
  Og hvordan tror folk på det? Islam ser i denne henseende mere logisk og enklere og mere attraktiv ud. Følg islams regler, og du vil finde et harem, et palads, fester og slaver i evigheden.
  Selvom for at være ærlig, hvorfor har Allah brug for Namaz eller Ramadan? Ja, hvorfor? Eller hvad giver Allah Hajj til Mekka. Fjern fra islam byrdefulde bud som f.eks
  et forbud mod vin og svinekød, og hele planeten vil blive tiltrukket af det. Og egentlig, hvorfor er svinekød dårligt? Det er velsmagende, og svinekødet er tidligt og omkostningseffektivt. Og hvilken saftig og velnæret pattegrise!
  Albert sagde med et smil:
  - Det er tåbeligt at fratage sig selv god mad på grund af et eventyr!
  Ja, det er også godt at drikke. Selvfølgelig med måde og god vin. Hvis du drikker lidt og rødvin, så er det endda nyttigt. Og ikke blæksuk eller måneskin. Ja, og vodka er også nyttig, hvis den ikke bliver misbrugt!
  Albert sang:
  Han var meget tørstig
  Han ville spise...
  Han ville have en general
  Glans en finger i ansigtet!
  Og så faldt der en pisk på Albert. De siger, at der ikke er noget for en nøgen slave at synge.
  Men det er stadig meget sjovere. Det er hvis du tænker på noget indfødt. Og hvordan mennesker mister glæde og fred på grund af tro. Åh, kan folk virkelig blive klogere og mere progressive.
  Og vil de flyve til stjernerne? Og de vil opløses og nedbrydes i et religiøst dop!
  Albert sukkede tungt... Religion er slet ikke, hvad han ville. Det er langt bedre at synde og opføre sig dårligt ustraffet. Dette er virkelig den ultimative sødme.
  Og når du kæmper med fjender og vinder, så endnu mere. Og det er ekstremt fedt.
  Drengen sang med begejstring:
  - Jeg elsker dig synd, og jeg håber, det er gensidigt!
  Og drengen blev igen pisket på ryggen ... Ja, du kommer ikke til at kede dig ...
  De ankom til byen sidst på aftenen. Slaverne skal sælges i morgen. Drengene blev overhældt med vand fra en slange, fodret ... Desuden gav de denne gang meget mere generøst mad end normalt, og det var fisk og kød og grøntsager og frugter. Vi blev taget i seng med halm og tæpper. Og de meddelte, at de unge slaver kunne sove lidt længere. Og få styrke.
  Kort sagt, sov smukt.
  Og Albert faldt i søvn og så fortsættelsen af hans vidunderlige drøm om Spartacus og hans opstand.
  . KAPITEL? 13.
  Faktisk er Crassus besejret, og nu bevæger slaverne sig mod Rom, og deres hær vokser. Inden for to uger ankom mere end tyve tusinde slaver til Spartacus-hæren. Og det voksede til femoghalvfems tusinde. Kavaleriet blev også fyldt op.
  Spartacus stod i nærheden af Rom. Efter at have modtaget nye forstærkninger, samlede resterne af hæren fra Crassus halvtreds tusinde soldater og slog sig ned i Capua. Hvis angrebet på Rom trak ud, kunne de komme op for at slå bagfra. Senatet, skræmt over Crassus' nederlag, tilbagekaldte hurtigt Pompejus fra Asien og Lucum fra Spanien. Men det tog tid at tilbagelægge så lange afstande på skibe. Så nu stod Spartacus over for et dilemma: at storme Rom, eller at afslutte Crassus først? Han indtog også en befæstet stilling i byen, og det var ikke så let
  tage Capua. Og hvis man tager det, så kan oprørernes tab være så store, at der ikke ville være styrker nok til Rom.
  Albert rådede Spartacus til at tage Capua først. Og han, drengen, vil forsøge at finde en underjordisk passage der for at fange Crassus hær med et pludseligt slag.
  Spartacus var enig i dette. Hver dag ankom tusinder af slaver og fattige blandt de formelt frie til ham. Slaver flygtede også fra Rom.
  Albert tog en snavset kvindetunika på og vaskede sit hvide, frodige hår. Så han lignede mere en pige med sit smukke ansigt. Han hængte penny-glasarmbånd om hans ankler og håndled. Og han besluttede at komme ind i Capua under dække af en dansepige. Han havde også en rigtig pige med: hans søster Rhodopeia. De to dansepiger burde have vakt mindre mistanke.
  I de dage blev krig ikke betragtet som en kvindeforretning, og endnu mere ikke noget, piger gør. Men drengespioner er ret almindelige, og det romerske politi er i alarmberedskab.
  Rhodopeia og Albert slog med deres bare fødder. Vejret var varmt, og jeg gad ikke have sandaler på. Desuden mistede børn i slaveri fuldstændig vanen med sko på ethvert tidspunkt af året.
  Albert og hans søster så yderligere tolv tusinde lige ankomme til Capua, to legioner af romerske soldater hentet ind fra den evige stad, der var ankommet derfra ad søvejen.
  Så Crassus, under hensyntagen til noget mere genopfyldning fra de sydlige byer, skulle samle omkring firs tusinde soldater. At efterlade sådan en hær bagved er for risikabelt...
  Rom er godt befæstet. Den har hundrede og ti tusinde frie mænd, der kan bære seriøse våben og er unge og modne nok til at forsvare sig selv. Så den evige stad med sine kraftige fæstningsværker er ikke så let at tage. Og dette skal forstås.
  Under alle omstændigheder kunne belejringen af Rom trække ud, og Crassus' torn skulle være trukket ud. Spartacus har allerede mere end hundrede tusinde krigere, men en betydelig del af dem er nytilkomne og slaver, der lige er kommet med.
  Plus mange flere fangede romere. Spartak vidste ikke, hvad de skulle stille op med dem. Henrettelse er for grusom. Men de krævede beskyttelse og mad. Imidlertid tilbød Crassus en løsesum i guld, der ønskede at genopbygge sine rækker. Spartacus ønskede dog ikke at genopbygge den allerede hurtigt voksende hær af Crassus.
  Albert forstod, at de havde en svær opgave, og at det ikke var nok bare at infiltrere byen. Børn: en dreng og en pige nærmede sig porten. De var smukke, lyshårede, og soldaterne tvang pigerne til at danse gratis og synge og truede med at voldtage dem helt. Alberta Eutibida lærte mig at danse godt, og Rodopeya vidste, hvordan man gjorde det ligesom mange piger.
  De blev klemt og savnet...
  Albert tog en dyb indånding. Eutibida sov i tre dage i træk og var meget vred på Albert. Men en kvindes hjerte er paradoksalt. Hun indså pludselig, hvor smart drengen var betændt over for ham
  endnu mere passion. Og hun blev endnu mere forelsket og sværgede ikke længere at skade oprørernes sag. Desuden er billedet af Spartacus falmet, jalousi er glemt, og hun har fået en ny passion, en ung hingst Albert. Det betyder, at sjælens tomhed vil blive fyldt.
  Derudover var Eutibida selv af den sædvanlige gennemsnitlige højde for en kvinde og kunne ikke lide store mænd, måske bortset fra Spartacus.
  Hun håbede, at Albert ikke ville blive for stor. Store mænd gør det sværere at have det sjovt i sengen. Men intet synes drengen at være helt normalt for sin alder,
  kun meget stærk og med en muskuløs relief som Apollo. Og hvor er det dejligt at kramme og kysse med sådan en ung. Når huden er glat, ren, hårløs og så blød at røre ved,
  som en pige. Og kys er så søde med en dreng.
  Eutibid dedikerer Albert dog ikke til sine planer for en sikkerheds skyld. Og han gik sammen med sin søster Rhodopeia langs Capua.
  Pigen spurgte ham:
  - Jamen, hvor skal vi lede efter en skjult underjordisk passage?
  Drengen svarede selvsikkert:
  - Vi skal finde byens ældste indbygger. Hun ved sikkert, hvor den underjordiske gang er gemt.
  Rhodopeia fnisede og svarede:
  - Den ældste indbygger i byen, måske, og kender, hvis ikke sindssyge. Hvordan skal vi betale hende?
  Albert sagde selvsikkert:
  Lad os danse, eller synge en sang, eller måske begge dele!
  Pigen nikkede indforstået.
  - Hvis ja, så finder vi det helt sikkert!
  Børn stampede deres bare fødder på fortovets opvarmede brosten. De gik hen til pladsen og begyndte at synge og danse. Gå også på dine hænder. Publikum, for det meste soldater, gav et behersket bifald. Et par forladte kobber-esser. Anyway, mad nok. Du kan også købe sandaler, men det er indtil videre overflødigt.
  Rhodopeia, der valgte en ældre kvinde i mængden, spurgte:
  -Og hvem er den ældste indbygger i Capua?
  Hun så på pigen og spurgte:
  - Og hvorfor har du brug for det?
  Rhodopeia svarede ærligt:
  - Vi er unge og vil have viden!
  Kvinden svarede med et smil:
  - Hvis du vil have viden, skal du til oraklet!
  Pigen rystede negativt på hovedet.
  Vi har brug for mere viden!
  Kvinden kiggede mistænksomt på dem.
  - Er I ikke tilfældigt spioner af Spartacus? Måske skulle du afleveres til politiet for at få stegt hælene?
  Rhodopeia svarede med et smil:
  - Hvorfor har vi brug for det? Vi er frie borgere i Rom, og vi tjener gode penge til os selv. Og slaverne vil vinde, der vil ske ruin og død.
  Kvinden sukkede og svarede:
  "Måske... jeg er selv bange for disse løbske slaver!" Men hvis du vil møde den ældste beboer i byen, så bor hun i nærheden af Venus-templet. Forresten kan man ikke engang sige, at hun er en dyb gammel kvinde. Hun var præstinde og tjente som hetero ved templet. Hun ved meget!
  Rhodopeia nikkede.
  - Tak! Hvordan er hendes hus?
  Kvinden svarede selvsikkert:
  - Den er gul, du finder den med det samme!
  Pigen nikkede igen og nærmede sig drengen og knirkede:
  - Gik!
  Albert svarede:
  - Lad os synge lidt mere. Det virker som en god pengestrøm.
  Rhodopeia blev overrasket:
  - Har du brug for penge? Ja, alt ondt kommer fra penge!
  Drengen rystede negativt på hovedet.
  - Alt ondt er ikke fra penge, men fra deres fravær!
  Pigen fnisede og bemærkede:
  - Måske har du ret! Men hvis vi ikke arbejder, så bygger vi ikke lykke for os selv!
  Albert trak på skuldrene og bemærkede:
  - Jeg tænker også nogle gange, hvorfor startede vi et oprør? Alligevel vil lykke ikke falde på folks hoveder. Og det kan vise sig, at vi vil ødelægge Rom. Men imperiets despoti
  erstattes af diktatur af enhver stærk over enhver svag!
  Rhodopeia trak på skuldrene og bemærkede:
  - Enhver form for magt er vold... Og manglen på magt avler vold. Så måske vil det ene despoti erstatte det andet. Og enhver despoti er bedre end fuldstændig anarki.
  Tænk på, om Spartacus bliver noget som Cæsar. Og hvem der var en slave, vil blive en herre, og en herre en slave. Men essensen af dette ændrer sig ikke. Hvem var ingen, blev til alt?
  Eller omvendt ingenting? Og generelt, for at der kan være lykke på planeten Jorden, skal du være en almægtig Gud. For eksempel, først og fremmest afskaffe alderdommen og gøre alle mennesker til evigt
  ung og smuk. Og folk vil bygge lykke efter at have modtaget udødelighed! Faktisk, hvis du er evigt ung og smuk, så har du ingen steder at skynde dig. Og det er det faktum, at folk dør
  skræmmende! Og det er uretfærdigt - en person fortjener at leve evigt!
  Her dansede og sang børnene lidt mere og samlede kobberpenge ind. Så kom til Venus tempel. Og så begyndte de at danse. En af legionærerne tog Albert ved benet og strøg ham.
  Drengen var væmmet, og han flyttede næsten libertinen med sin bare hæl til hagen, men formåede at holde sig tilbage. Legionæren kastede en sølvmønt og hvæsede:
  - Sov hos mig mine damer gyldne!
  Albert knirkede:
  - Jeg er jomfru! Og behold min uskyld!
  Han smilede listigt og mumlede:
  - Kan være og mund! Jeg giver dig to guld!
  Albert sprang tilbage. Han følte, at lidt mere og dræbe lecher. Nå, stormen rasede forbi.
  Da de var færdige med at synge, gik børnene hen til den tidligere præstindes hus og ringede på.
  Den blev åbnet af en dreng i lændeklæde. Han bukkede og bemærkede:
  - Fruen kan ikke lide tiggere!
  Albert rystede sin i forvejen ret tunge pose mønter.
  Vi er ikke tiggere!
  Drengen muntrede op
  - Bestå!
  Præstinden lå på sofaen. Hun så faktisk ret ung ud, og hendes hvide skinnede. Så hun ser femogtredive ud, ja, ikke mere end fyrre år gammel, en ret smuk kvinde.
  Hun sprang brat op fra sofaen og viste, at hun ikke havde mistet sin legesyg og spurgte:
  - Hvad vil du dreng?
  Albert gurglede omkring:
  - Jeg er en pige...
  Kvinden lo.
  - Jeg ser dig igennem! Du er en dreng og en spion for Spartacus!
  Albert svarede med et smil:
  - Er det dårligt at hjælpe en retfærdig sag?
  Præstinden bemærkede logisk:
  - Nå, du ødelægger Romerriget, og hvad så? Der vil være små stater, men slaveri og lidelse vil forblive. Og der kan være flere!
  Albert bemærkede logisk:
  - Så vi vil bygge en retfærdig stat, hvor der ikke ville være nogen slaver, og der ikke ville være nogen herrer, og alle ville være lige!
  Præstinden bemærkede:
  - Alle kan ikke være lige! Du er for eksempel en meget stærkere og mere adræt kriger end dine jævnaldrende! Mennesker er ulige fra fødslen, og derfor er ulighed evig!
  Drengen nikkede.
  - Men vi vil bygge en stat, hvor alle ville have lige muligheder fra fødslen. Og at ingen blev solgt til slaveri. At have evig frihed for alle, og ikke at bringe blodige ofre til guderne. Så alle børn går i skole, og der er ældrepleje. Og i fremtiden vil vi udvikle videnskab og opfinde medicin, så folk ikke bliver gamle og overanstrenger sig.
  Præstinden nikkede og rystede på hovedet.
  - Drømme... Men hvem vil holde barbarerne i deres hænder i tilfælde af sejr?
  Albert sagde selvsikkert:
  - Vi vil etablere et valgdemokrati og et parlament. Og vi vil give lige rettigheder til alle. Så vil der være en demokratisk stat, og de rige bliver ved lov tvunget til at dele med de fattige.
  Og der vil være socialisme, og frihedens og velstandens rige!
  Præstinden trak på skuldrene og bemærkede:
  - Verden er meget mere kompliceret, end den ser ud til i drømme. Men okay min dreng! Hvad vil du vide fra mig!
  Albert svarede med et smil:
  - Stedet hvor den underjordiske indgang til byen ligger!
  Præstinden nikkede blinkende.
  "Selvom jeg ikke rigtig tror på, at slaverne vil være i stand til at bygge et retfærdigt og lykkeligt kongerige, men ... Så jeg hjælper!" Men til gengæld vil du elske mig smuk.
  Albert var forvirret.
  - Men vi har så stor forskel på alder!
  Kvinden, der var meget ældre end hun så ud, nikkede.
  - Ja, det er stort. Jeg husker stadig Hannibal! Men sex med unge drenge holder mig ung! Så du vil give mig et stykke af din ungdom, uovervindelige helt, og jeg vil være ung længere.
  Desuden har jeg aldrig set så smuk en dreng som dig. Og passionens ild raser i mig!
  Albert nikkede indforstået.
  - Deres vilje, frue!
  Kvinden nikkede.
  - Nå, kom til mig hane! Vær ikke bange!
  Aldersforskellen var enorm, og Albert var flov. Men den dygtige berøring af en erfaren kvinde vækkede drengen. Han arbejdede uselvisk. kastet af spænding og derefter i feber
  så i kulden. Jeg skulle arbejde med sprog, men Albert havde allerede erfaring, og det er ikke ulækkert med en kvinde for en overspændt dreng. Den tidligere præstinde stønnede højlydt af uhørt fornøjelse. Jeg skulle arbejde i flere timer.
  Præstinden var temperamentsfuld og ubarmhjertig. Albert følte sig frygtelig træt og holdt sig på grænsen af sin styrke. Endelig træt, efter at have fået nok af en kaskade af orgasmer og en kvinde.
  Og hun kurrede:
  - En underjordisk gang i Venus tempel direkte under alteret. Åbn døren ved at trykke tre gange på papegøjens øjne. Og der skal man ud og fiske, hvor er indgangen og udenfor byen!
  Albert nikkede.
  - Mange tak!
  Præstinden knurrede.
  - Tak skal du have! Jeg har aldrig oplevet så fantastisk fornøjelse! Bare en ubeskrivelig fornøjelse!
  Drengen nikkede indforstået.
  - Ja, det er den rigtige klasse!
  Kvinden nikkede.
  - Kom nu! Selvom nej! Efterlad en pose kobbermønter! Dette vil være min betaling for læren om kærlighed. Og nu er det ved at blive mørkt. Indtil templet er lukket, gå dertil som en bøn.
  Ja, og tag en mindre kobbermønt fra posen. Betal ved indgangen. Og bliv orienteret der!
  Albert nikkede. Selvom jeg gav penge, følte jeg mig irriteret. Den gamle kvinde tvang en meget sød og muskuløs dreng til at sove hos hende og tog også penge for det.
  Men jobbet er i det mindste gjort.
  Albert og Rhodopeia forlod boligen. Albert skyllede sin mund i springvandet. Og han følte, at han virkelig gerne ville spise. Men vi skal skynde os, før Venus-templet lukkes.
  Hvorfor er det ikke første gang for en slave at udholde sult.
  Drengen og pigen gik i snorken. Vagterne ved indgangen tog hver en mønt og fik dem til at tørre deres bare, støvede, næsten barnlige, men hærdede fødder på en våd klud.
  Albert troede, han var ret moden. Han sover med kvinder, dræber fjender med et sværd og er en fortrolig af Spartacus, der deltager i militærrådet. Nogle siger endda, at han er den uægte søn af Spartacus. selvom hans far faktisk i denne drøm er en romersk patricier fra en adelig familie.
  Når du gnider dine bare fødder på en våd klud, er det behageligt og lidt kildrende. Men vagterne ser lystigt på dine nøgne, solbrændte, renhudede ben.
  De tror, han er en pige. Er det for muskuløse ben, men smukke. Ikke underligt, at præstinden klyngede sig sådan til ham. Albert troede pludselig, at han stadig kunne forblive en dreng, eftersom Satan er herre over hans krop. Plus at du aldrig bliver en gammel mand, minus, du bliver ikke voksen. Men hvis kvinder elsker dig, og voksne mænd adlyder, hvorfor så flippe ud?
  Albert og Rhodopeia nærmede sig alteret. Bukkede. Drengen så en papegøje. Øjne af grønt glas, som en uerfaren person godt kan forveksle med en smaragd.
  Og fjerdragten er forgyldt. Albert rakte hurtigt ud og trykkede øjnene sammen. En, så en anden og en tredje... Der lød en jævn lyd, og spejderbørnene sprang hurtigt ind i gangen under pladen.
  De løb ned ad korridoren. Det var mørkt. Men Albert i mørket, til sin overraskelse, så som en kat, eller endda en ugle, eller måske bedre. Og han trak Rhodopeia bag sig.
  Tunnelen var fugtig og kold. Albert er ingenting, men Rhodopeia bemærkede:
  - Det er koldt, og musene knirker!
  Albert sukkede.
  - Ja, det er ikke sjovt! Kom hurtigt.
  De løb videre. Drengen trak pigen i hånden. Og her hvilede de mod en stenplade. Der skulle være en skjult underjordisk udgang. Rhodopeia bemærkede:
  - Hvorfor spurgte du ikke, hvordan man åbner udgangen?
  Albert svarede ærligt:
  - Efter sådan en stormende elskov koger hjerner bogstaveligt talt væk. Men vær ikke bange. Det er klart, at du skal trykke på noget eller dreje noget. Lad os søge og finde!
  Og drengen begyndte at mærke fliserne ... Det tog en anstændig tid. Albert undersøgte hver revne og depression og undersøgte omhyggeligt. Og til sidst lykkedes det at fange noget.
  Selvom jeg allerede ville spise stærkt og også drikke. Pigen Rhodopeia sukkede også tungt. Hun var sulten. Ja, og bare fødder i fangehullet om natten begyndte at fryse, når du står stille.
  Og pigen sprang op for at holde varmen. Til sidst fandt drengen håndtaget og trykkede på det tre gange. Og en kraftig marmorplade kørte af sted. Og lyset ramte børnenes øjne.
  Daggry var allerede ved at bryde op.
  De var kolde og sultne, klatrede glade ud i solen. Nu kan du være glad. Opgaven er afsluttet og snarere til Spartacus ...
  Og børnene løb så hurtigt de kunne og blinkede med deres bare, lyserøde, runde hæle. Pigen kom bagud, og terminator-drengen tog føringen. Og til sidst skyndte han sig til lejren.
  Spartacus mødte ham med en rhinsten og beordrede hæren til at flytte. Vi besluttede at angribe samme aften. Crassus har over firs tusinde krigere. Og selvfølgelig kan Capua med næsten lige store kræfter ikke tages med storm på væggene. Og så kan du slå et pludseligt slag.
  Og Rhodopeia, der sad bagefter Albert, faldt næsten i kløerne på en af legionærerne. Da barbaren så en ensom, lyshåret og meget smuk teenagepige, skyndte han sig efter hende.
  Barfodede, lette ben på pigen tillod ikke at indhente. Men hun blev vred. Og da legionæren begyndte at blive kvalt af hurtig løb, tog Rhodopeia en nål frem og vendte sig om med al sin kraft
  stak bastarden i halsen. Og meget smart ramt lige i halspulsåren. Så denne pige vidste også, hvordan man specifikt dræber.
  Spartacus roste hende. Og præsenterede endda en guldmønt med et portræt af Alexander den Store.
  Herefter fortsatte hæren med at bevæge sig.
  I første omgang gik alt efter planen og som smurt. De mest erfarne og stærke krigere kom først ind i passagen. De tog vejen til Venus tempel og gjorde præsterne invalide. Derefter flyttede tusinder af slaver henover natten Capua. Men netop i det øjeblik nærmede femogtyve tusinde friske soldater sig Crassus. Fire legioner på fem tusinde hver fra havkolonierne og en femte fra selve byen.
  I alt gjorde dette det muligt at indhente Spartacus-hæren. Det er rigtigt, at romerne i Capua blev overrumplet om natten, og mange tusinde legionærer blev dræbt med det samme uden at gøre modstand.
  Og dette gjorde det muligt for oprørerne at gribe initiativet. Men det skulle skæres ret dårligt. Albert viftede med to sværd på én gang og skar hovederne af. Rhodopeia og bror Geta brugte lettere sabler i kamp.
  Andre søstre kæmpede også, og endda Alberts mor. Hun var en fysisk stærk kvinde, som nød godt af slaveriet og fik en smuk figur.
  Albert, der fældede romerne, sang:
  - Spartacus er en stor tapper kæmper,
  Han rejste slaverne mod det onde åg...
  Jeg tror, at drømmen ikke vil ende
  Og lykke vil ikke være en partikel i øjeblikket!
  Så den modige dreng og andre krigere og krigere kæmpede rasende. Og de nedskårne krigere falder. I Capua blev de fleste af de romerske krigere dræbt i den første time.
  De fleste af kampene fandt sted på femogtyve tusinde friske krigere. Men Spartak, der selvsikkert kæmpede med to sværd, formåede at omringe dem og udnyttede den numeriske overlegenhed, der var kommet.
  Og det var en stor sejr.
  Albert kæmpede. Her er den nøgne, runde hæl af drengen, der brækkede en anden kæbe på den romerske general. Dette er virkelig en terminator dreng. Og så skær og ødelægge.
  Og flere og flere soldater fra Rom falder døde, og med deres hoveder blæst af. Og Spartak er skåret med to sværd og Chris. Og Crassus stikker fejt af igen.
  Og det er selvfølgelig en stor ondskab. Og den romerske hær i en hård kamp blev delvist dræbt og delvist taget til fange. Ruten var fuldstændig, ikke mere end fem kunne flygte fra Capua.
  tusinde romere. Nogle fanger var næsten tredive tusinde. Og deres indhold er blevet et problem.
  I hvert fald, nu er Spartacus hænder løst, og du kan trygt tage til Rom.
  Vladimir-Mikhail, Gorbatjov-Putin, vågnede op igen begyndte at tage skridt. Især beordrede han børn til at gå barfodet om sommeren og spare sko. Kvinder bør også gå barfodet.
  Mænd fik også ret til at have op til fire koner, hvilket er fedt.
  Efter at have foretaget sådanne reformer faldt Gorbatjov-Putin i søvn;
  Albert vågnede af et piskeslag på sine bare, drengeagtige fødder. Tilsynsmanden skubbede groft til den næsten nøgne dreng og råbte:
  - Stå op, slave!
  Den tidligere prins rejste sig med et suk. Hans krop var tør, trådet, og hans hud var næsten sort af solskoldning. Hendes hår, der allerede var blondt, var udbrændt og var hvidt som sne.
  Han stod op og gik til morgenmad med resten af slavedrengene. Morgenmaden var selvfølgelig ret beskeden, grød med grøntsager. Især i ørkenen kan du ikke tilberede kød specielt. Og plus lidt mere vand.
  Slavedrengene slugte hurtigt deres portion. Og så nærmede de sig rebet og lod sig binde hænderne. Og så blev de igen kørt ned ad gaden.
  Sandt nok, denne gang var det allerede tæt på markedet, og det lovede i det mindste nogle ændringer.
  Folk på gaden kiggede på drengene. Der var også mange lokale drenge. De var forskellige: i kaftaner, morgenkåber og halvnøgne og barfodet og sko. Normalt er folk rigere
  foretrak sko og endda støvler, trods varmen. Voksne mænd, selv fra de fattige, foretrak sandaler, men børn og kvinder, afhængigt af deres rigdom.
  De fattige barfodet, rigere sko. Men selv de stakkels kvinder var i overalls og tildækkede ansigter, selvom de pralede med deres bare hæle. Der var også drengeslaver, der næsten nøgne eller endda helt nøgne strandede i gaderne.
  Her blev de unge slaver først ført til badehuset på markedet. Og vaskede dem igen. Drengenes badebukser og lændeklæder blev fjernet. Og de fik hjælp til at vaske af smukke tjenestepiger.
  Albert mærkede den unge mands skam og begejstring, især når han blev gnedet med vaskeklude. Drengenes støvede, hærdede fødder blev skrubbet særligt omhyggeligt. Så de gav dem en skylning
  munden og børste tænder. Vådt hår kæmmet. Nogle for pjuskede drenge fik deres hår klippet. Albert følte stærk begejstring fra de mange nøgne slaver.
  Det samme, som om de ikke lagde mærke til, hvor spændte og nervøse drengene var. De var bare ved at forberede varer til forhandling, og det var deres pligt.
  Alberts maskuline perfektion var vakt og hævet. Og han skammede sig meget. Og han dækkede det med sine hænder. Nogle af drengene stod også oprejst.
  De rykkede voldsomt, deres ansigter var skarlagenrøde af skam og forlegenhed.
  Men at forhandle er at forhandle ... De sælger slaver på arabisk, jeg lærer dem helt nøgne. Så ejeren ser alle manglerne. Og ingen bekymrer sig om skam. Slave det først
  dyr. Kan et dyr skamme sig? Og har et dyr tøj? Så bliv nøgen og gå for alle at se.
  Drengene så tynde og sprøde ud.
  I teorien ville det være bedre at fede dem op før handel, men der er ingen tid. skal sælges nu. Især tør, og en mager slave er normalt mere hårdfør end en velnæret.
  Albert og de andre drenge blev olieret op for at få dem til at skinne og fremstå mere muskuløse. Så bragte de det på markedet.
  Der var en auktion i gang. De solgte også kvinder, og meget smukke, og unge piger og endda piger. De solgte både voksne mænd og unge mænd og endda gamle mennesker. Kun gamle kvinder
  de solgte det ikke - det er ulækkert.
  Drengene blev stillet op og ført ud på perronen. Vi startede med de mindre.
  Det første barn, der kom ud, var otte år. Han var meget tynd, hans ribben bulede ud, og hans hoved virkede stort og halsen tynd.
  Ikke et attraktivt eksemplar.
  Lederen sagde:
  - En dinar startpris...Hvem vil give mere...
  En mumlen gik gennem mængden af mænd med skæg og kvinder i burka. Tilsyneladende var drengen ikke imponeret. De havde ikke rigtig lyst til at skille sig af med gulddinaren.
  En mand i turban og stor mave sagde:
  - Lad mig tage hele partiet børn fra dig for tyve dinarer, og tag ikke for meget tid fra os!
  Købmanden trak på skuldrene og svarede:
  - Der er én dreng, prinsen af et europæisk land. det vil blive solgt separat. Og jeg vil give dig resten for tredive dinarer!
  Købmanden i en luksuriøs turban knurrede:
  - Nok og tyve. Drenge er gode til at arbejde i miner og miner. Men de er der hurtigt og dør, og de tillader dem ikke at betale ordentligt for sig selv.
  Købmanden svarede med et smil:
  - Et par drenge er flotte, de kan købes som tjenere til husarbejde. Og generelt, lad der være forhandling!
  En anden købmand understøttede:
  -Lad dem trække hele partiet tilbage, så beslutter vi, om vi vil købe eller ej!
  Albert blev efterladt alene bag en skærm, og drengene, nøgne, sorte med solbrune, blev ført til perronen. Et par af dem så virkelig anstændige ud. Og der var en vækkelse.
  En anden købmand rapporterede:
  - Jeg giver for alle femogtyve dinarer!
  Den første købmand knurrede:
  - Tredive og det er den endelige pris!
  En anden købmand i en turban med rubiner rapporterede:
  - Så enogtredive dinarer!
  Købmanden løftede sin hammer og sang:
  - Enogtredive dinar gange, enogtredive dinarer to, ja, hvad mere? Enogtredive dinarer tre!
  . KAPITEL? fjorten.
  Drengene blev kørt mod ejeren. De blev solgt som kvæg. Og det var et hårdt træk.
  Nu er det Alberts tur. En barfodet og nøgen dreng blev sat på auktion. Albert havde virkelig en smuk, omend tynd, men senet, præget figur og et sødt, barnligt, smukt ansigt. Han er generelt en meget smuk dreng, selvom ribbenene viser sig. Hans hår er hvidt, let gyldent og pænt klippet.
  Tilsynsmanden råbte:
  - Åbn din mund dreng!
  The Boy Prince åbnede...
  Tilsynsmanden udbrød:
  - Se hvilke hvide, rene, stærke tænder han har. Vi begynder at forhandle med femten dinarer!
  En af købmændene råbte:
  - Lad ham løfte stenen!
  Albert blev ført hen til en sten, der blev brugt til at måle slavernes styrke. Drengen rev den med besvær fra gulvet og smed den på sit bryst. Og løftede, med et skub, og hjalp med fødderne over hovedet.
  Købmanden nikkede.
  Ikke dårligt for hans alder! Jeg giver dig seksten dinarer!
  Den anden mand grinede og sagde sytten!
  Der lød et udråb - atten!
  Købmanden talte igen:
  Tyve!
  Der var en pause. Albert står helt nøgen, og pludselig følte han sig ydmygende og skamfuld over dette. Spændingen satte ind af skam, og den mandlige perfektion begyndte at stige.
  En kvinde i et rigt slør klukkede om:
  - Femogtyve dinarer!
  Der blev hørt latterlige vittigheder.
  Hun har fundet en rigtig mand!
  - Dette er et nyt legetøj!
  Købmanden nikkede og begyndte at sige:
  - Femogtyve dinarer gange, femogtyve dinarer to... Nå, hvem er mere.
  Købmanden, der tidligere købte alle slaverne, gryntede:
  - Tredive dinarer!
  Naboen spurgte overrasket:
  - For én som for tyve drenge?
  Købmanden nikkede.
  - Jeg føler, det er det værd!
  Købmanden begyndte at hyle:
  - Tredive dinarer gange, tredive dinarer to...
  Kvinden afbrød og knurrede:
  - Femogtredive dinarer!
  Købmanden nikkede.
  - Det er rigtigt, femogtredive dinarer én gang, femogtredivedinarer to...
  Købmanden talte igen:
  - Fyrre dinarer!
  Købmanden sang fyrre dinarer én gang, fyrre dinarer to....
  En kvinde i et rigt slør knirkede:
  - Femogfyrre dinarer!
  Købmanden sagde:
  - Femogfyrre dinarer én gang, femogfyrre dinarer to...
  Købmanden knurrede:
  - Halvtreds dinarer!
  Hans nabo sagde overrasket:
  - Halvtreds dinarer for en dreng? For disse penge kan du købe en god pige!
  Købmanden grinte.
  - Og han, ligesom pigen er god!
  Kvinden råbte:
  - Tres dinarer!
  Købmanden gav ikke efter:
  - Halvfjerds!
  - Firs!
  -Halvfems!
  Kvinderne råbte:
  - Hundrede dinarer!
  En dinar er en mønt lavet af guld, og hundrede dinarer er allerede et betydeligt beløb, og der var en pause.
  Købmanden løftede sin hammer og begyndte at synge:
  - Hundrede dinar gange! Et hundrede dinarer to! Hvem vil give mere end hundrede dinarer tre ... Og før hammeren faldt, udbrød den første købmand:
  - Et hundrede og ti dinarer!
  Publikum fløjtede...
  Købmanden løftede sin hammer og sagde:
  - Et hundrede og ti dinarer gange, et hundrede og ti dinarer to...
  Kvinden sagde hårdt:
  - Et hundrede og tyve dinarer!
  Den første købmand, der tilbød tyve dinarer for drengene, spurgte sarkastisk:
  - Vil du ikke have for meget for en hane?
  Kvinden sagde eftertrykkeligt:
  - Det er min sag! Og hvorfor har du brug for en gammel stub!
  Købmanden med turbanen prydet med smaragder svarede:
  - Du finder ud af mere! Nå, hundrede og tredive dinarer!
  Kvinden gav sig ikke og knurrede bestemt:
  - Et hundrede og fyrre!
  Købmanden mumlede:
  - Et hundrede og halvtreds!
  Kvinden sagde eftertrykkeligt:
  - To hundrede dinarer!
  Købmanden fløjtede:
  - Ja, for sådanne penge kan du købe dig en slave af sjælden skønhed. Tror du ikke, din mand, Emir, ville blive rasende, hvis han fandt ud af, hvor meget du bruger på en sød dreng!
  Kvinden bemærkede hårdt:
  - Jeg bragte emiren hans stilling og rigdom, han ved, at han skylder min far det! Men hvorfor har du brug for denne smukke dreng?
  Købmanden brokkede sig som svar:
  - Tre hundrede dinarer!
  Kvinden svarede med et smil:
  - Firehundrede!
  Købmanden gøede:
  - Fem hundrede!
  Kvinden sagde hårdt:
  - Tusind dinarer!
  En rumlen gik gennem rækken af købmænd og handlende. En af dem bemærkede:
  - Drengen er smuk, men hvorfor så meget for ham. Sjældent, når kvinderne i de første skønheder betalte så meget!
  Købmanden bekræftede:
  - For tusinde dinarer vil din mand helt sikkert flå dig!
  Emirens kone i sløret svarede:
  - Og du bliver endnu værre lysten ged!
  Cooper knurrede:
  - To tusinde dinarer!
  Kvinden svarede uden at give efter:
  - Tre tusinde!
  Købmanden buldrede:
  - Fire tusinde!
  Kvinden kastede:
  - Fem tusinde!
  Købmanden råbte for alvor:
  - Ti tusinde dinarer!
  Der var en tung pause ... Beløbet for prisen for én slave var uden fortilfælde. Og en larm gik gennem skaren af købmænd. Det virkede virkelig dumt at betale så meget for en dreng
  omkring tretten år gammel, omend meget smuk og muskuløs ...
  Desuden er Alberts maskuline perfektion faldet. Kvinden følte sig pludselig skuffet over sit nye legetøj og blev stille. Er det virkelig ikke for meget?
  Købmanden, da han så pausen trække ud, løftede hammeren og begyndte at sige:
  - Ti tusind dinarer én gang, ti tusinde dinarer to, hvem vil give mere? Ti tusinde dinarer - tre! Men før hammeren havde slået, lød en stemme:
  - Et hundrede tusinde dinarer!
  Alle så sig tilbage. En mand i sort og et særligt jakkesæt kom ind i hallen. Hans ansigt var dækket af en sort maske.
  Købmanden var målløs og frøs, stivnet i forvirring.
  Manden i den sorte kappe og maske bekræftede:
  - Et hundrede tusinde dinarer!
  Købmanden nikkede indforstået.
  - Selvfølgelig fantastisk! Og han begyndte med en sang: hundrede tusinde dinarer én gang, hundrede tusinde dinarer to ... Hvem vil give mere? Tre hundrede tusinde dinarer! Solgt til en herre i sort kappe og maske!
  Her greb købmanden ind og sagde:
  Denne person er ukendt for os! Har han sådan et kæmpe beløb!
  Manden i den sorte kappe og maske sagde:
  - Der er poser med guld på kamelerne! Lige nok til at betale for denne dreng! Du kan tælle, hvis du vil!
  Købmanden nikkede.
  - Fra din! Du kan eje det, som du vil! I betragtning af hvor meget du har betalt, kan jeg tilbyde en kæde til ham gratis!
  Manden i den sorte frakke nikkede.
  - Kæden vil ikke skade for den unge! I mellemtiden, hav det sjovt!
  Albert rystede. En krave med kæde blev spændt om hans hals og enden blev overdraget til den nye mester. Der er noget meget uhyggeligt og ondt over ham. Og drengen følte, at det ikke var godt.
  Manden i den sorte maske og kappe trak sin kæde og knurrede:
  - Nå, send min nye slave! Lad os se, om du retfærdiggør forhåbningerne og omkostningerne.
  Albert fulgte pligtskyldigt efter ham. De tog ham udenfor. Her blev der nemlig losset sække med guld fra kameler. Albert tænkte: hvorfor betalte de så vanvittigt mange penge for ham?
  Hvis du for ti dinarer kan købe en god voksen mandlig slave. Her er tyve drenge væk for enogtredive dinarer. Kun for kvinder med vidunderlig skønhed nogle gange
  prisen gik over tusinde dinarer.
  Men for én slave eller slave - betal hundrede tusinde! Dette er utænkeligt! Et sådant beløb er jo hele herskerens skatkammer. Albert blev lænket til en elefant, som blev monteret af hans nye herre.
  Og fire ryttere iagttog vagtsomt drengen. Og Albert var på vej igen. Hans bare, hærdede såler slog fortovet. Han var nøgen og tynd
  og folk så på ham og lo.
  Hvor meget skal man betale for en dreng? Kan det være vild kærlighed?
  Albert gik og tænkte. Hvorfor var købmanden parat til at betale ti tusinde dinarer for det? Ikke for at blive sendt til stenbruddene. Og ikke for sengekomfort.
  Han ved sikkert noget om Alberts oprindelse. At han er prinsen af et rigt land. Måske forventede købmanden at tage en løsesum fra Albert? Eller sælge det til din egen far-konge?
  Denne version så ret plausibel ud. Selvom det stadig er uvist, om du får en løsesum, og ti tusinde dinarer - prisen for tusind voksne slaver - skal betales nu.
  Må Herrens veje være uransagelige.
  Selvom om denne Gud eksisterer eller ej... Albert hostede. Nå, nej, han solgte kroppen til Satan, hvilket betyder, at Gud må eksistere! Hvordan ellers? Hvis der er en skygge
  der skal være lys. Det kan være, at der ikke er skygge, hvis der er flere lys. Men der er altid lys i skyggen.
  Albert tog en dyb indånding. Jeg tænkte, og hvorfor gav de hundrede tusinde for det? I hvert fald ikke for at dræbe så let, og det er et plus. men pludselig ske for ham
  noget mere forfærdeligt end døden? Og dette er et minus! Pludselig vil de bruge ham som pige?
  Albert sukkede tungt og satte farten op. De gik uden for byen og bevægede sig gennem ørkenen. Drengen gik for sig selv og prøvede at forestille sig noget mere muntert ...
  Enhver form for kampagne, krige, middelalderkampe.
  Drengen forestillede sig Richard Løvehjertes tid. Der kæmpede han allerede i sin drøm og besejrede alle. Og forestil dig nu, hvordan ordenen vil brænde den uheldige jødiske pige der
  Rebekka. Hun er så smuk og uskyldig. Hun har så meget charme og varme. Men pigen blev ført til ilden, omringet af vagter. Hendes skikkelse så bleg ud.
  Pigen gik med stille skridt, og hendes smukke ansigt virkede roligt, selvom det er tydeligt, at frygt og vrede blusser i hendes øjne.
  Alle dekorationer og lyse orientalske stoffer blev fjernet fra hende. Rebekkas hoved blev efterladt utildækket, bortset fra to sorte, ret lange fletninger, der gik ned i den hvide kappe.
  Pigens små fødder var bare. Og det var tydeligt, at Rebekka led som af en moralsk ydmygelse: hendes rige jødiske kvinde blev tvunget til at gå barfodet som en tigger.
  Sådan er det fysisk. Dagen viste sig at være overskyet og det var ret køligt, og pigens bare såler var ikke vant til skarpe sten og grus på vejen. Rebecca begyndte at ryste sig og
  slap på begge ben. Hun var bestemt ikke vant til at gå barfodet, især i Storbritannien, hvor det selv om sommeren ikke var for varmt, og det ofte var overskyet. Og han er datter af Palæstina med
  varmere og tørrere klima.
  Ja, og det er ydmygende, når mænd ser bare, runde, lidt støvede hæle og endda udsender ondsindede vittigheder. De tog selvfølgelig alle smykkerne fra Rebecca af og tog hendes sko af, ikke fordi de havde lyst.
  særlig ydmyge.
  Munkene var bange for, at hun kunne have amuletter og talismaner, som Satan forsyner sine tilhængere for at forhindre omvendelse selv under tortur.
  Og til henrettelse af kvinder, der mistænkes for at være hekse, blev de taget barfodet. Så de så ud til at have reduceret dæmonisk magt. Jorden er Guds, og når bare fødder rører ved den, heksen
  er ladet med guddommelig energi og mister en del af sin styrke. I hvert fald gjorde Rebecca, barfodet og klædt i hvidt af det groveste hør, et rørende indtryk.
  Mange kvinder kiggede på hende og undrede sig over, hvor smuk hun var selv i det beskedne tøj af en selvmordsbomber førte til branden. Og hvor yndefuld og mejslet hendes bare fødder er,
  hvortil støv ikke klæber, veje. Og at hendes naturlige skønhed med bare pigeben er meget smukkere end sko besat med diamantsmykker.
  Her halter Rebecca hele tiden, slår sine bare, ømme ben ned, nærmer sig en stak brænde og halm. Her skal det brændes. Og inden henrettelsen bliver de bundet til en pæl og sat på kæder.
  Det gør selvfølgelig ondt, når en kæde stikker ind i en øm pigekrop. Og hvor er det køligt at stå ubevægelig på en kølig dag ved solnedgang i overskyet vejr. Når solen kun er
  kigger kun af og til gennem skyerne. Ud over hættetrøjen har Rebecca intet på kroppen. Nonnepigerne tog alt af til huden, og gav en hættetrøje rent for anstændighedens skyld.
  Så det er stadig køligt at stå stille lænket, og syg af lænker, bare fødder bliver kolde af vinden og smerter af spændingen i en stående stilling.
  Nu er Rebekkas eneste håb på en beskytter. Den bedste kriger af Tempelridderne Brian skal kæmpe mod ham. Hvilket udmærker sig ved stor styrke og udholdenhed.
  Det lykkedes dog Ivanhoe at slå ham ud af sadlen. Men nu er han alvorligt såret. Også Richard Løvehjerte kan konkurrere med Briand, men han kan ikke kæmpe for en jødisk mere præcist
  er usandsynligt at ville - dette er ikke en kongelig forretning.
  Så Brian er rolig og sikker på, at han kan besejre enhver. Og så vil den uforskammede pige, der afviste hans kærlighed, simpelthen blive brændt. Og spred heksens aske. Så sover de og
  hendes marokkanske støvler, broderet med perler, og tøj med alle dæmoniske ornamenter.
  Briyan ser på Rebekka. Hvor er hun smuk, bundet til en stang som denne, eller rettere lænket. Og det ser så rørende og enestående dramatisk ud.
  Og tiden går. Pigen fryser og rykker. Hendes kæder rasler. Det kan ses, at det giver hende lidelse at stå lænket til en pæl. Pigens bare fødder var røde af kulde.
  Hvor er hun utilpas. Og hvor må hun være bange...
  Ilden vil selvfølgelig varme, og flammen vil rovdyr slikke den pigeagtige, runde hæl. Og duften af shish kebab vil blive hørt, som om du steger lam. Og det vil blive så uhyggeligt smertefuldt.
  Og pigen skriger. Og flammen vil stige, højere og højere. Hun vil brænde sin hvide kappe, og hele mængden vil se hende helt nøgen og lænket.
  Og den hvide hud vil blære, blive rød. Og så begynder det at glide. Og kødet bliver stegt, og suser som i en stegepande. Og det vil bare gøre utroligt ondt.
  Og Rebekka vil råbe i ulidelig lidelse. Og nu vil der falde kød fra hendes knogler. Og knoglerne er blotlagte, sorte. Og pigen fra smertechokket vil miste bevidstheden og falde til ro. Der vil være stille for evigt. Og hendes sjæl vil flyve til et særligt helvede for jøderne. For udøbte jøder vil der være helvede. Hvor de vil blive pint efter deres gerninger.
  Og tilsyneladende vil Rebekka, som en uskyldig sjæl, ikke blive straffet så hårdt. De vil piske hende, slå hende med pinde lidt på hendes bare, runde hæle. Og så smidt i fangehullet. Og Rebecca vil synge der
  og prise deres jødiske helgener. Fra tid til anden vil fangevogtere-djævle komme til hende og slå hende med stokke igen på hendes bare, elegant formede hæle. For syndere skal modtage
  på hælene så smertefuldt som muligt.
  Og de vil piske hende med stænger og så, som en heks, stege hende med en gnist. Svider hendes smukke bryster som to meloner.
  Ridder Brian drømte. Og tiden gik ... og nu er den sidste time af forsvarerens ankomst ved at løbe ud.
  Ordenens Stormester giver signalet til påbegyndelsen af henrettelsen.
  Her slår bødlen en gnist med en flint og tænder en fakkel gennemvædet med salpeter. Rebekka råber af frygt og samtidig i investering. Hun var så kold i vinden, at hun simpelthen bare trivielt ønsker at holde varmen.
  Selvom det er klart, at ilden kun vil varme et øjeblik, og så vil den svide og brænde, og hud og hud og kød.
  Bøddelen var allerede begyndt at bringe faklen til halmen, mens folkemængden brølede. I det fjerne ræsede en lille hvid hest, og på den var der en lille rytter.
  Ordenens stormester råbte:
  - Stop bødlen!
  Han frøs bogstaveligt talt en tomme fra halmen. Sir Brian var indigneret:
  - Han er sent på den! Fristen for forsvarerens ankomst er udløbet!
  Stormesteren svarede vredt:
  - Er du bange for at slås med drengen?
  Stormesterens følge mumlede bifaldende:
  - Kæmp rigtigt! Hvad var kujonen bange for!
  Brian sagde vredt:
  - Jeg slår ham for helvede!
  Tempelherren troede først, at det stadig var Ivanhoe, trods såret, der ville bekæmpe ham. Men denne kriger var endnu mindre og kortere end den tidligere gerningsmand, Sir Briana.
  Ja, hesten var anderledes. Og rustningen...
  Nå... Brians hjerte var lettet. Rygterne havde endnu ikke nået ham, at denne dreng på tretten havde vundet en dystturnering: at have slået sine heste og Richard Løven af.
  Hjerte og Ivanhoe. Ja, dengang var der ingen post. Og rygter blev tilskrevet, at hvis turneringen blev vundet af en rigtig kæmpe, og ikke en slags dreng.
  Så Sir Brian var rolig.
  Og selvsikkert sagde:
  - Jeg tager imod udfordringen!
  Hans selvtillid steg endnu mere, da Albert tog hjelmen af, og alle så hans barnlige, smukke ansigt, blonde hår og blå øjne.
  En af kvinderne råbte endda:
  - Hav medlidenhed med barnet!
  Stormesteren spurgte Albert:
  "Vil du virkelig kæmpe mod den herlige Sir Briant, dreng?"
  Den unge prins erklærede selvsikkert:
  - Ja, og red Rebekka!
  Stormesteren tvivlede:
  - Men Sir Brian er vores bedste ridder, og du er bare et barn! Er du stærk nok?
  Albert svarede hårdt:
  - At skælde ud vil vise, hvad det er for et barn, jeg er!
  Stormesteren vendte sig mod den bundne jøde:
  - Er du klar til at genkende denne unge mand som din beskytter?
  Rebekka svarede med et støn:
  - Giv hvad du vil!
  Stormesteren nikkede.
  - Ok så! Kom igang! Hvilke spyd foretrækker du - stumpe eller skarpe!
  Sir Brian gøede:
  - Selvfølgelig samme akutte!
  Albert nikkede.
  - Lad dem være skarpe - hvis livet ikke er ham kært!
  Templaren grinede.
  - Selvsikker som alle teenagere! Lad os se, hvordan jeg slår dig af din hest!
  Albert svarede logisk:
  - pral ikke, rid på hæren, men pral, rid med hæren!
  Stormesteren råbte:
  - Skynd dig! Den lænkede pige fryser!
  Ridderne rejste. Templaren har en stor hest, en sort, og han er selv stor i sort rustning. Og Alberts rustning er som et spejl, hesten er lille, men meget hurtig og hvid som
  sne. Som en duel mellem godt og ondt, mellem sort og hvid.
  Tempelmanden bemærkede hårdt:
  - Jeg vil slå ham ihjel, og samtidig har jeg ondt af barnet!
  Her skiltes de. Hvis Sir Brian havde vidst, hvilken alvorlig og farlig modstander han havde, ville han ikke have været så selvsikker. Albert forstod også, at hans fjende var stærk og få
  ringere end Richard Løvehjerte. Men hvis du besejrede den mest legendariske konge, hvad er en templar for dig?
  Begge krigere skyndte sig efter gongongens signal mod hinanden. Der var endda en bunke støv. Rebekka hviskede:
  - O store Jehova, red barnet!
  Albert tog et slag mod skjoldet og gled af spyddet til højre, og han ramte selv fjenden på visiret og fremskyndede bevægelsen ved at bøje skroget. Dette er et slag, der glimrende holdt ind
  Ivanhoe brugte sin tid ikke værre, og måske endda bedre, på at accelerere bevægelsen med sin stærke, unge torso. Og Sir Brian fløj som en sæk fra en hest.
  Publikum skreg af fryd, og kvinderne gispede. Alle troede, at ordenens bedste ridder ville fælde drengen, men pludselig viste det sig at være...
  Sir Brian faldt og forsøgte desperat at rejse sig, men hans krop i rustning adlød ikke godt.
  Stormesteren meddelte:
  - Guds dom er faldet! Ung kriger, hvad er dit navn?
  Drengen bukkede og svarede:
  - Albert!
  Stormesteren fortsatte:
  - Albert! Han besejrede ordenens bedste kriger og reddede den jødiske kvinde Rebekka, datter af Isak, som blev anklaget for hekseri. Nu er hun fri, og hendes gamle tøj og smykker vender tilbage til hende!
  Assistenten hviskede i øret på ordenschefen:
  "Måske kan vi konfiskere hendes ejendom til statskassen?"
  Stormesteren knurrede:
  - Vær ikke dum! Dette er perfidskab! Kom nu, tag kæderne af pigen og løs stangen!
  Krigere og bødler begyndte glædeligt at afvikle de lænker, som Rebekka var lænket med! Musikken spillede. Folk var glade, især kvinderne. Hvor er det virkelig sødt
  en jødisk pige, at hun blev frelst, forårsager kun glæde.
  Albert bøjede sig for stormesteren og sagde:
  - Retfærdigheden har sejret!
  Stormesteren var enig:
  - Her er det Guds højeste dom! Og nu, min ridder, måske vil du feste med os! Og vil du gerne komme i bestillingens tjeneste?
  Albert trak på skuldrene.
  "Jeg er en prins, og jeg tjener mit rige!" Med hensyn til festen... Undskyld mig, men først vil jeg overgive Rebekka under min vagt til hendes far. Og så kunne hun blive kidnappet igen. Skovene er fulde
  røvere og eventyrerriddere!
  Stormesteren nikkede.
  - Held og lykke! Men ved kære til service af ordren er altid åben!
  Rebekka blev ført tilbage til sin celle, hvor hun skulle have sit gamle tøj og konfiskerede juveler. Pigen, i glæde, slog sine bare, mejslede ben, ikke
  mærker stenenes skarphed, og kulden, selvom det var ved at blive mørkt... Og solen forsvandt bag horisonten. Nøgne, lyserøde, hvilke overraskende rene, runde hæle af pigen flimrede.
  Hun gik stille til henrettelsen med svært ved at bevare roen. Og nu var hun glad og bogstaveligt talt flagrede. Og hun så endnu smukkere ud. Hendes ansigt var ikke længere så bleg,
  men blev lyserød af spænding og tilføjede farver og skønhed. Og denne pige lignede nu et legende barn.
  Albert sang med glæde:
  Hvem er vant til at kæmpe for sejren,
  Lad ham synge med os...
  Hvem er munter, griner han
  Hvem søger vil opnå
  Hvem søger vil altid finde!
  Så Rebekka løb ind i cellen. Nonnerne fulgte efter hende for at hjælpe hende med at klæde sig på. Albert steg af hesten. Han blev tilbudt en bæger med god lagret vin.
  En naturlig og sød ting, denne vin smager meget godt.
  Albert drak den med fornøjelse og mærkede en bølge af styrke. Han var fantastisk og sjov. Jeg ville have alle mulige bedrifter. Drengen sang endda:
  - Væn dig til at kæmpe på nogen måde,
  I det mindste et par flasker har set bunden ...
  Men vi blev ikke tilfældigvis forelskede -
  For lang tid siden! For lang tid siden!
  For lang tid siden!
  Rebekka er tilbage. Han haltede tungt. I støvler er nedadrettede ben ubehagelige. Hun kastede et sjal over ansigtet, og nu var hendes skønhed skjult.
  Hendes kjole er virkelig lys og har mange smykker på. Munkene og nonnerne stjal ikke noget. Og det så rigtig godt ud. Mere præcist, Albert
  Jeg kunne bedre lide det, når Rebekka var i hvid kjortel og barfodet. Hendes bare fødder gav drengen en ung mands begejstring. Og så ... Han så en masse lignende
  kvinder i smykker, og det tændte mig ikke.
  Albert sang:
  - Om denne barfodede pige,
  Jeg kunne ikke glemme...
  Det så ud som stenene på fortovet,
  De plager huden af ømme ben!
  Og drengen lo ... Rebecca blinkede til ham, som dog umærkeligt og kurrede gennem sløret:
  - Vil du ledsage mig min ridder?
  Albert nikkede.
  - Ja, min frue!
  Rebekka sagde eftertrykkeligt:
  - Bare vær stille på vejen! Jeg vil gerne høre lidt stilhed! Og nyd naturen!
  Albert bemærkede logisk:
  - Stilhed er gylden, kun på grund af den lette udvinding faldt den i prøven til et niveau under veltalenhedens klingende kobber!
  Rebekka knirkede:
  - Hold kæft alligevel! Og tag mig til min far.
  Drengen og pigen red på hesteryg. Rebecca sad smidigt i sadlen og bevægede sig langsomt. Drengen var tavs, men han kunne næsten ikke holde sig tilbage. Han ville virkelig tale med hende
  og stille en masse spørgsmål. Men jeg måtte holde min mund.
  Dreng-prinsen sagde stadig hørbart:
  - Stilhed er gylden, ordet er sølv, veltalenhed er kobber, og bande bliver til blyregn!
  . KAPITEL? femten.
  Mikhail-Vladimir Putin-Gorbatjov begyndte igen at vende tilbage til stalinismen.
  Øget tjenestetiden i hæren til tre år. Introducerede militære rækker og i produktion.
  Forresten kunne han godt lide ideen om Trotsskys arbejderhære. Yderligere skærpet strafansvar for at komme for sent, og for at optræde fuld på gaden og for at ryge på offentlige steder.
  Yderligere begyndte de at plante folk for smidte cigaretskod og cellofan- og papirposer.
  Dernæst blev fremsat et program til bekæmpelse af overvægt.
  Derefter faldt Mikhail-Vladimir Gorbatjov-Putin i søvn;
  Prins Alberts tanker blev afbrudt. Han var tæt på en ørkenoase. Det var allerede aften og blev mørkere. Karavanen standsede.
  Albert blev løsnet, taget for at spise og fik en drink. Drengen drak vandet med fornøjelse. Til aftensmaden fik han grød og tørret frugt.
  Albert spiste. De gav ham et tæppe at lægge på sandet. Og drengen, træt af vejen, tog den og faldt i søvn. Imens manden
  iført en sort maske tog en speciel magisk krystal frem og så på den. Han var nu i stand til at observere drengens unikke drømme. Hvad med penge? Dette er
  falsk guld. Lige nu begynder guldmønter at blive lettere og smelte som is. Og en unik dreng kan være meget nyttig for en troldmand.
  Albert drømmer igen, at han er i Spartacus-hæren. Crassus er nu fuldstændig besejret, og intet forhindrer slaverne i at angribe Rom. Dette skal gøres før overskud
  Lokum og Pompejus. Og de har hundrede tusinde tropper hver. Efter sejrene har Spartacus en enorm opfyldning af slaver, gladiatorer og fattige. Selv mange byer
  tropper begyndte at blive sendt til oprørernes leder. Og det er alvorligt.
  Albert er igen sammen med Eutibida. En stærk muskuløs dreng og en yndefuld græsk skønhed. De rider side om side på hvide heste. Spartacus hær har
  allerede mere end hundrede og halvtreds tusinde krigere. Men mange af dem er nybegyndere. Selvom våben, takket være de erobrede trofæer, er ganske nok. Men hæren er ret rå.
  En masse teenageslaver, der slår med bare fødder. Normalt får skægløse unge ikke engang sandaler i den varme årstid.
  Eudibida bemærkede:
  - Rom er godt befæstet, især Capitol. Og det er beskyttet af omkring hundrede tusinde krigere. Sandt nok er nogle af dem militser. Det bliver ikke nemt at tage det!
  Albert bemærkede logisk:
  - En betydelig del af Roms befolkning er slaver. De kan opdrages til oprør!
  Euthydis var enig i dette:
  - Selvfølgelig kan du! Men nogen skal organisere det!
  Albert foreslog:
  - Jeg kan gøre det! Som de allerede har gjort i Capua!
  Den græske kvinde og eksslaven nikkede.
  - Hvilket er meget muligt ... Så gør det samme!
  Drengen nikkede og bekræftede:
  - Min søster Rhodopeia og jeg trænger ind i Rom, og så må vi se!
  Spartacus hær voksede hurtigt. Og på farten var træningen af rekrutter. Rhodopeia samlede en hel legion af deres slavepiger. De blev først lært at skyde bue og
  kaste lyspile. Og det var selvfølgelig en god idé. Der var også legioner af slavedrenge. Selvom Spartak normalt forsøgte ikke at tage børn. Men der er mange unge slaver, og de skal knyttes et sted. Ligesom der er endnu flere kvindelige slaver end mænd. Mange slaver troede på den nært forestående afslutning på krigen. Og alle ankom til Spartacus-hæren
  tusinder af slaver, fattige mennesker, allierede. Herunder kvinder med børn. Og hæren voksede hurtigt. Noget genopfyldning blev givet af gratis folk fra disse byer
  Italien, der ikke ønskede at leve under det despotiske Roms styre. Og krigere kommer med kamperfaring og med deres våben. Og jeg må sige, det er virkelig fedt.
  Men der er mange drenge, piger og piger i hæren. Slavekvinder holdt ikke sådan før, men nu løber de til Spartak i titusindvis. Normalt er de barfodede, og i afrevne tunikaer er nogle næsten helt nøgne, i nogle lændeklæder. Og der er også helt nøgne, især slaver fra Afrika. Her er besætningerne.
  Eutibida gik også for at træne pigerne.
  Albert mødte Rhodopeia. Og han tilbød at komme med hende til Rom under dække af omrejsende kunstnere.
  Pigen bemærkede:
  - Risikoen er for stor! I Rom er vagternes årvågenhed høj!
  Albert nikkede.
  - Selvfølgelig! Men byen er et rigtigt citadel med hundrede tusinde krigere, og det er ikke så nemt at tage den. Men hvis slaverne inde i byen hjalp os...
  Rhodopeia bemærkede:
  - Måske er det en god idé. Men du havde ikke engang et overskæg. Slaver må ikke lytte til børn! Desuden kan Spartak finde på noget mere virkeligt!
  Albert nikkede indforstået.
  - Jeg tror på Spartacus' genialitet, men jeg vil selv bekæmpe fjenden! Og vind med din opfindsomhed!
  Rhodopeia bemærkede med et smil, at hun har sådanne hvide tænder:
  - Og du ved, det vil ikke skade at spejde! Lad os undersøge Roms befæstninger og finde ud af, hvor de er mest sårbare...
  Drengen prins nikkede.
  - Det er en god ide!
  Børnene bevægede sig i retning af den evige stad. Der var dog en træfning. To legioner marcherede mod Rom fra Afrika. Disse er tolv tusinde fodsoldater og tre tusinde ryttere.
  Deres kommandant, prokonsul Viskunt, ønskede selvfølgelig ikke at gå i kamp med Spartacus og forsøgte at omgå oprørshæren, der gik uden om Rom.
  Men spejderne rapporterede, at der var en legion af halvnøgne piger forude. Hvorfra legionærernes øjne, sultne til kvindekroppen, brød i brand. Og Viskunt gav ordre til at fange slaverne, der sikkert selv ville have det sjovt med dem.
  Men Spartak har god intelligens. Drenge på hurtige ponyer, maskerende, ser efter alle de veje, der går til Rom. Og selvfølgelig opdagede Viskunts tropper det. Og når
  romerne forsøgte at stikke næsen af pigerne, da der før dem var ikke mindre end hundrede tusinde slaveslaver. og dem i de allerførste minutter omringede romerne.
  Og kampen fortsatte.
  Forstå Albert og Rhodopeia deltog i det. Drengen viftede med et par sværd og huggede hovedet af den romerske centurion og sagde:
  - Frihedens Glory of Freedom venter på os!
  Rhodopeia flyttede romeren med sin blottede, runde hæl til hagen og slog ham kurrende ned:
  - Ære være folkets guder!
  Drengen og pigen slog op for alvor. Og deres sværd blinkede som knivene på en helikopter. De er et meget stridbart og aggressivt par.
  Albert skar hovedet af en romersk legionær og knirkede:
  - For Spartacus!
  Rhodopeia skar også hovedet af romeren og bemærkede:
  - Ingen grund til at gøre Gud ud af en simpel person! Spartacus er ligesom os!
  Drengen prins skar endnu en legionær ned og knurrede:
  - Så for os!
  Pigen, der huggede modstandere, fnisede:
  - Her er det muligt for os!
  Spartacus-hærens numeriske overlegenhed var for stor. Spartak selv, viftede med to sværd, gik ind i slaget. Men han havde ikke tid til at skære ordentligt. Romerne blev udryddet, et par tusinde
  de overlevende legionærer faldt på knæ og overgav sig. Og så endte i en generelt interessant, men sidekamp. Sandt nok kunne yderligere femten tusinde legionærer styrke forsvaret af Rom.
  Så alt gik efter planen. Både Albert og Rhodopeia gik videre til det evige år. Albert havde aldrig set det antikke Rom før, og han ville se selve det
  antikkens største by. Drengen og pigen bar skuespillernes simple ejendele og den hvide puddel med sig. Sidstnævnte var en rigtig cirkushund, og han vidste, hvordan man lavede nogle tricks.
  Drengen og pigen slog småstenene med deres bare fødder og sang:
  - Kun i kampen kan lykke findes,
  Spartacus går foran!
  Spartacus går foran!
  Drengen og pigen kommer tættere på Rom. Du kan se, hvilke høje mure og tårne den har, hvorpå der er installeret katapulter. Det er ikke let at tage sådan en by.
  Børnene flytter dog. Og de synger endda:
  - Men pulseringen af hjertet og venerne,
  Tårer af vores børns mødre...
  de siger - vi vil have forandring -
  Smid slavelænkenes åg af!
  
  Jordens søn vil sige nej som svar,
  Jeg bliver aldrig slave...
  Jeg tror, der vil være frihed daggry -
  Vinden vil opfriske et friskt sår!
  
  For hellig frihed i kamp,
  Den store Spartacus kalder selv...
  Opstå tapper ridder i de tidlige timer,
  Lad sandhedens sol skinne!
  Indgangen er fuld af vagter. Og legionærerne i rustning ser mistroisk på børnene. Albert er for muskuløs og ligner mere en kriger end en vagabond.
  Seniorlegionæren spurgte Albert:
  - Hvem er dit barn?
  Prinsen svarede med et smil:
  - Jeg er gymnast og akrobat!
  Vagtchefen beordrede:
  - Gå på dine hænder!
  Albert stod på hovedet og løb. Hendes bare, solbrune ben med støvede hæle blinkede i solen.
  Drengen selv var solbrændt og meget smuk. Lederen af vagterne nikkede.
  - Ja, du er god! Jeg vil gerne have en slave som dig!
  Albert svarede med et smil af hvide tænder:
  - Jeg er fri!
  Vagtchefen så mistænksomt på ham og mumlede:
  - Bevis det! Hvis personlighed er du?
  Albert smuttede et stykke papyrus, et dokument blandt de trofæer, som de oprørske slaver havde beslaglagt.
  Vagtchefen kiggede og bemærkede:
  - Alligevel kan jeg tilbageholde dig og endda torturere dig. Forstår du det?
  Albert nikkede med et suk.
  - Du har magt!
  Seniorlegionæren nikkede.
  - Så... Arrestér dem og inviter bødlen.
  Rhodopeia kurrede:
  -Og mig for hvad?
  Vagtchefen bemærkede:
  - I er spioner af Spartacus! Jeg kan føle det. Desuden er Spartaks højre hånd dreng meget stærk, fingernem og lyshåret. Det tror jeg ikke du er. Legionær bemærkede:
  - Ret! Vi har hørt om en dreng, der kæmper så langt som voksne krigere. Det er meget muligt, at han personligt gik til rekognoscering!
  Seniorlegionæren nikkede.
  - Tag dem!
  Albert var forvirret. Han forventede ikke at blive mistænkt så hurtigt. Samtidig ville han ikke give sig selv væk. Rhodopeia gjorde heller ikke modstand. Fyrene blev fanget.
  Og de bandt Alberts hænder, så meget, at de førte deres albuer sammen. Drengen stønnede af smerte, men holdt et støn tilbage, selvom hans skuldre vred sig. De gjorde det samme for Rhodopeia.
  Pigen klynkede af ulidelig smerte. Men så pressede hun sine læber sammen. Ja, det gør ondt. Og de blev taget i kælderen. Romerne besluttede at torturere dem med det samme. Ikke at udsætte sagen på ubestemt tid.
  Og torturkælderen lå lige i fæstningsmuren.
  Albert var irriteret over, at han aldrig så det antikke Rom. dog kan han se det. Gå ikke i panik. Drengen, der gik nedenunder, forsøgte at trække vejret jævnt.
  Alt er endnu ikke tabt. Måske vil de lade ham gå, hvis han overlever torturen. Det er rigtigt, jeg har ondt af Rhodopeia. Vil pigen også blive tortureret? Selvom romerne bestemt er grusomme.
  De blev ført ind i et varmt ophobet rum. Pejsene brændte, lugten af brændende kød kunne mærkes. Talrige torturinstrumenter blev hængt på væggene.
  Et helt arsenal for tortur. En ny grusom tortur var ved at blive forberedt.
  Børnene blev kørt til centeret. Bødlen så på dem med et grin. To skriverdrenge i hvide tunikaer nikkede og forberedte gåsepinde til at skrive skriftemål.
  Bøddelen så på Albert og spurgte vagten:
  - Er det en spejder?
  Legionæren nikkede.
  - Ja, de fangede to spejdere!
  Bøddelen nikkede.
  Lad os starte med drengen! Han ser ud som om han er sindssyg!
  Legionæren bemærkede:
  - Pisk vænnet af uforskammethed!
  Bøddelen beordrede sine assistenter:
  - Fuck ham!
  Albert blev hægtet under rebet og slæbt hen til stativet. Denne torturanordning var meget effektiv og udbredt. Først blev drengen opdraget.
  Albert mærkede hans hænders led vride sig smertefuldt. Han begyndte at bøje sig. Men bødderne trak ham. Og helvedes smerte gennemborede Albert i snoede led.
  Drengen råbte ufrivilligt, men sammenbidte tænderne. Hænderne vendte ved skuldrene og vendte op. Drengens bare fødder forlod gulvet.
  bødlen beordrede:
  - Og nu fem vipper på halv styrke!
  En torturist i en rød kjortel tog en pisk fra en spand, hvor flettede stænger tissede. Først vinkede han gennem luften. Så fik han et slag på Alberts ryg.
  sammenlignet med smerter i skuldre og arme, ikke så skræmmende. Huden er let hævet. Bødlen slog en anden gang lidt hårdere. Men så huden ikke brister. Så tryk igen.
  Rhodopeia knirkede:
  - Slå ham ikke!
  Overbødlen spurgte:
  - Kan du genkende dig selv som spejdere?
  Pigen rystede på hovedet nej!
  Overbøddelen nikkede.
  - Og stativet venter på dig!
  Løft nu drengen op til loftet og ryst ham godt!
  Rebet trak sig strammere. Albert begyndte at løfte sig. Drengen mærkede en øget smerte. Loftet i kælderen var højt og afrundet som et løg. Murstenene var
  grøn og rød, let revnet. En revne mindede Albert om noget, men drengen huskede ikke præcist hvad. Og her er han i toppen.
  Og frøs. Bødderne er blevet mindre og ikke så skræmmende. Så blev rebet sluppet. Hun fløj ned. Albert følte det, som om noget var gået i stykker i ham. Og her styrtede det ned.
  Og frøs på gulvet. Hele Alberts krop, og især hans arme og skuldre, havde så store smerter, at han skreg. Bødderne lo. Selv drengens øjne blev mørke af den frygtelige smerte.
  Bøddelen spurgte med et modbydeligt smil:
  "Nå, skal du snakke nu?"
  Albert knurrede:
  - Hold kæft din skide!
  Den overordnede bøddel råbte:
  - Ti vipper med fuld styrke!
  Denne gang ramte torturisten Albert med al sin magt. Huden på drengens ryg sprang, og blodet løb ud. Med en umenneskelig viljeanstrengelse holdt Albert sit skrig tilbage og trak vejret tungt.
  Bødlen var færdig med at slå og så på den ældre torturist.
  Han beordrede:
  - Ben i blokken!
  Bødderne tog straks drengens bare fødder og fikserede dem i et egetræsarmatur. Så beordrede overbødlen:
  - Hæng vægte!
  Bødderne begyndte med fornøjelse at hænge puddelvægte i krogene. De gjorde det hurtigt. Albert mærkede igen en stigning i de i forvejen stærke smerter i sine skuldre og arme. Drengen stønnede.
  Bøddelen spurgte med et smil:
  - Vil du tale, vil du indrømme, at du er spejder, eller vil du blive tortureret yderligere?
  Albert brølede:
  - vær forbandet!
  Hovedpineren beordrede:
  - Smør hans hæle! Lad os prøve fyrfadet til drengen!
  En af bødlens assistenter tog et kar med olivenolie frem. Og torturerne begyndte at smøre drengens bare, hærdede fødder.
  Hovedtorturisten bemærkede:
  - Og hvorfor står pigen her! Lad os sætte hende i en stol, og også forberede en fyrfad!
  En af bødderne spurgte:
  - Måske, og hende på stativet?
  Overbøddelen protesterede:
  - Pigen er mere skrøbelig, hun kan blive lemlæstet! Gør også ilden under hendes hæle mindre! Vi ved endnu ikke, om de er skyldige eller ej, til at torturere ihjel!
  Rhodopeia blev lagt i en stol, og stærkt bundet. Så løftede de hendes ben og begyndte at smøre sålerne med olivenolie.
  Her er Albert færdig med at smøre. Og de medbragte et fyrfad, hvormed flammen snurrede. Drengens ru, hårdhændede fødder mærkede ikke umiddelbart smerten. Men det brændte.
  Da de var færdige med at smøre pigens såler, satte de en mindre brazier under hendes bare, runde hæle. Og han var meget svag. De begyndte at stege børns nøgne, hærdede, olierede fødder.
  Torturen var lang og smertefuld. Albert prøvede at tænke på noget andet for at få tankerne væk fra den intense smerte. For eksempel kæmper han sammen med Spartacus mod romerne.
  Der foregår en hård kamp. Drengen, som altid, med to sværd. driver en mølle. Og falder skåret ned, hovedet af en romer med et ubarberet og ru ansigt. Så vil drengen oplade
  med sin bare hæl til centurionens hage. Og han falder. Og så skærer og falder romerne igen. Og her er Eutibida, i hendes hænder er en bue. Og den græske pige lader fra romerne
  pil. Og slår fjenden. Han falder død.
  Og Eutibida synger:
  - Han viste frihedens lys til slaverne,
  Og spørg kæden hjalp dem ...
  Menneskets slaveri er trods alt skamfuldt,
  Og ikke Guds hellige Klippe!
  Det er sådan en kæmpende og meget sej pige. En slave, men som købte hende frihed og blev berømt i historien. Og kæmper nu for Spartacus-hæren.
  Og her kæmper Rhodopeia desperat ...
  Og han slår også fjender uden svaghed og medlidenhed.
  Albert derimod holder sommerfugle-reception med sværd. Og afskårne hoveder falder fra skuldrene på legionærer. Og så flyver en i en hornhjelm og gennemborer øjnene på andre krigere. Og bogstaveligt talt
  dræber dem.
  Så hørte drengen Rhodopeia råbe af smerte. Det kan ses, alligevel var hendes bare, runde hæle grundigt brændt.
  Albert råbte helt i lungerne:
  - Tør ikke! Bit tænderne sammen og hold kæft! Giv ikke dine fjender en grund til at glæde sig!
  Rhodopeia bed tænderne sammen og trak vejret tungt. Ja, hun vil ikke give mel.
  Albert forestillede sig i mellemtiden kampen igen. Han er en dreng, men en stærk dreng. Og vil udholde enhver tortur. Men at bryde fri vil blive skåret sådan.
  og ingen vil stoppe ham eller besejre ham ...
  Albert mærker vener spille i ham, og energien flyder. Slave boy hack, med stor entusiasme. Og nu falder de gennemborede legionærer igen. Drengen kaster det fældede hoved af en romer med sin bare fod og hviner:
  - Ære til Spartacus-æraen!
  Det er sådan en krigerisk dreng. Og hvordan hans slag blæser hovedet af flere og flere angribende romere og en hel skare af slyngler. Men hvis det også er romerne.
  Og her kommer den tunge ballista. Og en hel tønde brændbar blanding eksploderer, og falder på legionærerne. og de brænder nådesløst.
  Albert synger:
  - Men ikke så mærkeligt
  Min beslægtede djævel!
  Og faktisk dukkede en smuk satan-pige med krøllet hår farven som bladguld op ved siden af Albert. Hun ser på Albert og spørger grinende:
  - Nå, hvordan er din krop?
  Drengeprinsen svarer med et muntert smil:
  - Sjælen har syndet, men kroppen er ansvarlig!
  Satan Girl foreslog:
  - Måske vil du have noget sjovere end pint på stativet?
  Albert nikkede indforstået.
  -Ja, selvfølgelig vil jeg! Skær for eksempel bødlens hoved af!
  Satan Girl sagde:
  - Jamen, den fornøjelse kan jeg ikke give dig endnu! Men hvis du vil, kan du... Fortsæt udforskningen!
  Drengen prins nikkede.
  - Nå, tak for det!
  Smuk pige sagde:
  - Det er rigtigt, at du ikke spreder tak på brød! Du er dog godt klaret og opfører dig modigt!
  Og skønheden fra helvede forsvandt.
  Hovedtorturisten så på timeglasset og sagde:
  - Tiden er gået! Romloven begrænser varigheden af tortur for børn! Da de ikke tilstod, så for i dag er det nok med ham!
  Vagten nikkede.
  - Ja! Vi har kun mistanke mod dem, så måske lade dem gå?
  Bøddelen trak på skuldrene.
  - Selvfølgelig kan du henvende dig til dommeren, men ... Hvorfor distrahere en travl person på grund af børn! Slip dem fri!
  Først blev fyrfaderne fjernet under Albert og Rhodopeias bare fødder. Så blev pigen løsnet, og Albert blev fjernet fra blokken. Så sænkede de det fra stativet. Og de tog krogen af. Det var børnenes hænder
  bundet bag ryggen og ved albuerne.
  De blev taget ud af lokalet. Drengenes ben kom ikke voldsomt til skade. Kun små vabler fra fyrfaderne, selvom smerterne var voldsomme. Olivenolien holdt sålens læder fra at brænde for meget.
  Sandt nok var Alberts ryg temmelig skåret.
  Børnene blev taget uden for den inderste del af væggen, og til sidst skar legionæren rebene, der bandt hænderne bagved. Albert følte frihed og smerte i ledbåndene, som han vendte tilbage til
  blod. Rhodopeia stønnede og klukkede:
  - Det gør dog ondt!
  Prinsen sagde med et smil:
  - Men vi har fri!
  Pigen nikkede indforstået.
  - Relativt, selvfølgelig, men gratis! Og det her er godt!
  Albert nikkede og sang:
  - Frihed, frihed, frihed,
  Jeg ønsker at give verdens lykke til folkene!
  Og drengen så op. Her er de i Rom. Og det er fantastisk. Byen er virkelig fantastisk. Temmelig rene gader, under opsyn af legionærer, bliver de fejet af slavedrenge og
  slavepiger. Interessant nok bærer de fleste børn og kvinder sandaler i Rom. Selv mange slaver og børneslaver er skoet. Det er klart, at dette er hovedstaden. Og her er der anstændighed.
  Selvom det normalt er i de varmere måneder, er børn og kvinder i andre italienske byer barfodede. Medmindre de er fra de rige eller ædle mennesker. Og her skal selvfølgelig også en husslave
  bære sandaler. Ellers vil de mene, at patricieren er for fattig til, at han ikke kunne købe sko til tjenestefolkene. Voksne mænd går som regel ikke barfodet, selvom de er slaver.
  Det er reglerne...
  Albert huskede pludselig, at alt var blevet taget fra dem, inklusive cirkushunden. Og nu er han kun iført lændeklæde, og Rhodopeia er kun i en laset, falmet tunika. Og udsigten
  de er som fattige tiggere. Og endda løbske slaver. Især når man tænker på, at Alberts ryg er skåret over. Og børnene havde brændte fødder for hvert skridt.
  Men vagterne har ikke rørt dem endnu. Tilsyneladende blev drengene ofte pisket, og det var ret varmt, selvom det nærmede sig aften. Drenge løber generelt ofte med bar overkrop om sommeren, endda
  ædel oprindelse.
  Og de kan også piske en dreng for enhver bagatel. Det var interessant at se selve byen. Det er virkelig meget stort. Her går man langs den, men enden og kanten er ikke synlige.
  Husene er store. Der er fem, seks, syv og endda ti etager. Masser af luksus palæer. Men på højre hånd af fortidens børnepar, statuen af Herkules og tæsk
  springvand fra det. Og det er smukt. Her kan du se, hvordan kolonnen af soldater bevæger sig. Rustningen er bronze og skinnende. Bag dem slår to drenge på trommer. De er i shorts og sandaler.
  Her er endnu en statue: Neptun og i hans hænder en forgyldt skål. Og fra skålen slår et springvand.
  Albert og Rhodopeia kunne ikke holde det ud og satte sig på kanten, dyppede deres bare fødder, brændte på et fyrfad under tortur. Det blev lidt nemmere. Men en legionær gik forbi og råbte ad
  børn. Og de sprang af og løb.
  Albert og Rhodopeia løb lidt og stoppede. Det lykkedes dem at tage en tår vand fra springvandet, og de blev ikke plaget af tørst. Men den var sulten. Og det er pinligt at indrømme.
  . KAPITEL? 16.
  Albert bemærkede:
  - Du ved, forfriskning vil ikke skade!
  Pigen foreslog:
  Lad os danse og synge! Vi bliver serveret!
  Drengprinsen var enig:
  -Lad os prøve!
  Efter at have valgt et sted, der var mere eller mindre overfyldt, begyndte børnene at synge og danse. Selvom det gør ondt at danse, når fødderne brænder. Men børnene prøvede, og det ser ud til at være lykkedes.
  Albert bemærkede med et grin:
  - Sådan lever vi!
  Rhodopeia korrigeret:
  - Ikke for livet, men friheden!
  Børnene samlede nogle kobbermønter. Selvom der modvilligt blev kastet esser efter dem. Og vi gik til den nærmeste butik. Få dig nogle mælke- og kødtærter. Og spiser og prøver at gøre det
  snakkede hurtigt,
  Rhodopeia bemærkede:
  - Byen er stor, der er mange mennesker, inklusive slaver, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal gøre oprør!
  Albert nikkede indforstået.
  - Ja, der er ingen konkret plan! Faktisk må du ikke råbe på pladsen: længe leve friheden - ned med tyrannen!
  Pigen foreslog:
  - Måske skulle vi tage i cirkus. der vil helt sikkert være gladiatorer der, så vi vil gøre oprør mod dem!
  Drengen prins nikkede indforstået.
  - Ideen ser god ud!
  Efter at have spist færdig tog børnene videre gennem det antikke Rom. Her er for eksempel en statue af erobreren af Karthago. Og erobreren af Sicilien. Og også Sulle.
  Her er Colosseum. Det er et kæmpe stadion med hundrede og tyve tusinde pladser. Gør indtryk.
  Drengen og pigen spurgte vagterne ved indgangen:
  Hvor er gladiatorskolen?
  Legionæren rynkede panden og knurrede.
  - Hvorfor gør du det her?
  Albert sagde med et smil:
  - Jeg vil tilmelde mig gladiatorerne!
  Vagterne udklækkede:
  - Ærligt talt?
  Drengen sagde selvsikkert:
  - Ærlig sker ikke!
  - Det er godt! Bare næsten alle slaverne er flygtet, og vi har ikke nok frisk kød!
  Albert, da han hørte denne nyhed, var ikke glad:
  - Hvordan flygtede du?
  Den højere legionær rapporterede:
  -På grund af dette monster Spartacus begyndte slaverne at stikke af for to år siden. Og nu triller de bogstaveligt talt i flokke. Sandt nok holder vi dem bag tremmer og ved forstoppelse,
  udstationerede vagter, så nu løber de ikke så stærkt som før, men der er ikke nok af dem tilbage!
  Albert grinte og bemærkede:
  - Ikke nok! Men jeg alene står mange!
  Legionæren lo og svarede:
  - Du er stadig et barn! Desuden er du lige blevet pisket! Se om du ikke taber hovedet!
  Rhodopeia foreslog:
  - Og du bekæmper ham med sværd! Så ved du, hvem der er hvad værd!
  Legionæren svarede med et grin:
  - For meget ære for mig at kæmpe mod en stor kriger med en sucker! Ja, og hvis du også vil have en pige, så tag! Mange kvindelige gladiatorer er også flygtet!
  Rhodopeia nikkede indforstået.
  - Jeg vil gå! Jeg kan også kæmpe!
  Legionæren bemærkede skeptisk:
  - Her får du mig til at grine!
  Så foreslog en anden vagt:
  - Lad mig kæmpe med drengen på sværd!
  Den høje legionær spurgte med et smil:
  - Hvorfor har du brug for det?
  Vagten grinede og bemærkede:
  - Det gør ondt smuk dreng. Hvis jeg slår ham ud, kan jeg have det sjovt med ham!
  Den store legionær nikkede.
  - Ja smukt! Du kunne være blevet elsker af en adelig patricier, eller en patricier, med sådan et udseende!
  Albert svarede stolt:
  - Jeg foretrækker sværdets herlighed! Hvis den vagt vil kæmpe mod mig, så skal jeg vise ham, at jeg ikke er så lille!
  Legionær foreslog:
  - Ok så! Jeg vil give dig et sværd!
  Vagten trak sit våben og brølede:
  Han kan klare sig uden sværd. Hvorfor skulle jeg give ham våben! Mere præcist er våbnet ikke vores, men statsejet!
  Legion nikkede.
  - Nå, som du ved, bare lad være med at dræbe!
  Vagten grinede.
  - Det er ærgerligt at dræbe sådan en god dreng!
  Og hvordan han vil kaste sig over Albert, der vifter med sit sværd. Drengen undgik behændigt og sparkede vagten under knæet. Slaget var smertefuldt. Og bøllen råbte.
  Albert sang:
  - Barfodet, stærke drenge,
  Slet ikke feje kaniner!
  vagten blev rasende og brølede:
  -Jeg dræber dig!
  Hans ansigt var rødt og glitrende af sved, og hans sværd rykkede og snurrede meningsløst.
  Vagten selv haltede lidt. Albert slog ham igen med sit bare skinneben under knæet. Han ville straffe perversen. Men han stoppede ikke angrebet.
  Så skubbede Albert ham langs det allerede skadede ben med al sin magt. Vagten knækkede og faldt. Og han begyndte at råbe en god uanstændighed. Han blev stærkt beskadiget. Drengen sprang
  til ham og slog ham med en bar hæl i hagen. Slaget var stærkt og kæben fløj, knækkede tænder væltede ud. Og vagten var stille. Albert sagde med et smil:
  - Det er hvad du har brug for! Du ville dræbe en ubevæbnet dreng og betalte prisen!
  Den høje legionær bemærkede:
  - Og du er god! Meget godt! Det er nødvendigt at kunne nedlægge en professionel kriger med våben med bare hænder og bare fødder. Du vil være en stor kriger!
  Albert bemærkede:
  - Jeg er en stor kriger! Skal jeg så gå til hovedværten?
  Legionæren nikkede.
  - Hans hus er lavet af rød marmor, du finder ham bag Colosseum! Og så ... Nå, du ved! Du kan blive bedt om at kæmpe mod en voksen mand, men jeg håber du klarer dig!
  Rhodopeia sagde selvsikkert:
  - Han kan klare det!
  Og børnene gik videre i jagten på ejeren af gladiatorerne. Drengen bemærkede, at de åbenbart ikke brød sig om vagten, da de ikke udtrykte fortrydelse over, at han var forkrøblet.
  Rhodopeia svarede:
  - Folk er generelt egoistiske! Og så kan der være tale om en lille forseelse!
  Albert nikkede.
  - Ja, der er både små og store klagepunkter. Nå, okay ... Lad os nu gå til ejeren.
  Børnene bevægede sig hurtigere. De vænnede sig lidt til smerterne, og blærerne er allerede begyndt at gå ned. Og de steg op. Vi er allerede gået på gaden bag Colosseum.
  Der var kun ét rødt marmorhus og ret højt. Ved indgangen stod to sorte kæmper og en anden mindre mand i en toga. Da han så drengen og pigen, knurrede han:
  - De tjener ikke her! Gå ud!
  Albert erklærede frimodigt:
  - Vi vil gerne ansættes som gladiatorer!
  Manden rynkede panden og spurgte:
  - Ved du, at det ikke er børnelegetøj, og de dræber der!
  Rhodopeia nikkede.
  - Selvfølgelig gør vi det! Men at være gladiatorer er meget mere interessant end at være en vagabond!
  Manden smilede og svarede:
  - I en anden tid ville jeg have smidt dig ud! Men der er mangel på gladiatorer lige nu, så... jeg lukker dig ind i huset. Ejeren er væk nu, men hans kone er hjemme. Hvis hun kan lide dig, så
  du kan blive taget. Bare husk, nogle gange skal børn slås med voksne! Eller med erfarne kæmpere, der kan dræbe en rookie!
  Albert nikkede.
  - Vi ved det! Men vær klar til at tage risikoen!
  Manden nikkede.
  - Følg mig!
  De gigantiske krigere lod børnene og deres eskorte komme igennem. Indenfor var huset luksuriøst og elegant. Tjenestepigerne var klædt ganske rigt, i sandaler og buede
  gæster på trods af deres dårlige udseende. Der var små statuer og farvede portrætter hængt på væggene. Og nogle af malerierne var olie på lærred.
  Der var mange smukke nøgne piger på lærreder og mægtige krigere. Og i den centrale hal var der en komposition med de olympiske guder. Og i midten, selvfølgelig, Jupiter.
  eller Zeus blandt grækerne.
  Og en smuk kvinde lå på en sofa broderet med perler og guld. Hun så ikke ud til at være mere end tredive, og hun var i luksuriøs påklædning. Hun så på parret og bemærkede:
  - Også en smuk dreng og en pige... Købte du dem på markedet?
  Manden trak på skuldrene.
  - Ikke! De kom af sig selv. Og de vil gerne være gladiatorer!
  Kvinden spurgte med et smil:
  - Vil du virkelig dø for publikums morskab!
  Albert svarede selvsikkert:
  - Dø ikke, men vind! Og for din egen skyld, ikke for sjov!
  Kvinden smilede.
  - Og vil din pige også slås?
  Rhodopeia nikkede.
  - Ja! Jeg er klar til kamp!
  Ejerens kone nikkede.
  Selvfølgelig bliver du testet! Men først, lad os spise aftensmad! Du er en meget smuk dreng. Jeg har aldrig set sådan en skønhed. Spis og tænk, er det værd at risikere dit liv!
  Albert bemærkede:
  - Vi tager altid risici. En mursten kan falde ned på dit hoved, når du går ned ad gaden!
  Kvinden nikkede.
  Jeg kan se, du er klog ud over dine år! Men tag alligevel et måltid med mig først. Og så får vi se.
  Og så ringede hun på klokken. Piger dukkede op med gyldne bakker og overdådig mad.
  Mikhail-Vladimir Gorbatjov-Putin vågnede. De nye ideer var forfærdelige på hver deres måde.
  Især blev der indført lovgivningsmæssige restriktioner for jøder. De blev forbudt at besidde mange poster i apparatet og i medierne. Deres rettigheder til at stille op til parlamentet og komme ind på de videregående uddannelsesinstitutioner var også begrænset.
  Yderligere undertrykkelse blev også indført mod repræsentanter for alle ikke-kristne trosretninger, mere præcist, ikke-ortodokse. Og kontrollen over kirken steg.
  Men mens ateisme forblev den officielle doktrin. Gorbatjov-Putin besluttede ikke at bryde kommunisternes traditioner. Desuden udgav Mikhail-Vladimir sig kun for at være troende, mens han selv faktisk var ateist.
  Så begyndte han at sove igen og drømme;
  Albert og Rhodopeia var allerede mætte, men af høflighed spiste de stadig. Kvinden så længselsfuldt på Albert. Hun kunne virkelig godt lide denne dreng. Meget smuk og
  muskuløse mavemuskler med chokoladefliser, en upåklagelig figur, et meget smukt ansigt. Generelt er drenge ofte smukke, men det er smukt på sin egen måde.
  Kvinden kurrede:
  - Du er ikke en engel, men for mig,
  Men for mig blev du en helgen ...
  Albert nikkede.
  - Det er meget interessant! Selvom jeg ikke er en engel!
  Kvinden lagde sin hånd på sit bryst og begyndte at ælte drengen. Og hun gjorde det med stor kærlighed. Og hendes berøring ophidsede Albert. Hvor er det dejligt at blive famlet af en kvinde.
  Selvom hun er på din mors alder, er hun stadig frisk og smuk.
  Rhodopeia bemærkede:
  - Det er ikke rart at mærke drenge offentligt!
  Kvinden nikkede.
  - Godt! Jeg tager ham med til mit værelse! Og du bliver her!
  Rhodopeia bemærkede:
  - De betaler for at elske! Fri til at behage en kvinde, der er meget ældre dreng vil ikke!
  Kvinden nikkede.
  - Jeg giver ti guldmønter!
  Albert svarede:
  - Jeg er ikke en prostitueret! Hvis hun vil, vil jeg glæde hende gratis!
  Kvinden smilede og svarede:
  - Tag pengene! For mig er det noget vrøvl! En hel del flere øre! Og du vil gavne! Du er jo allerede næsten nøgen!
  Rhodopeia nikkede.
  Tag Albert! Penge er en ikke-overførbar værdi!
  Kvinden nikkede.
  - Jo mere du slikker mig! Ikke alle drenge elsker det!
  Albert trak på skuldrene.
  - Godt! Jeg tager pengene! Men kun for en times kærlighed!
  Kvinden nikkede indforstået.
  - I en hel time vil du være min!
  Og hun greb Alberts hånd og tog ham med ind i rummet. På få minutter blev hendes vellystige støn og suk hørt.
  Rhodopeia blev efterladt alene. Mere præcist dansede piger og drenge stadig foran hende. Hun lagde sig på puden og døsede hen. Hun drømte, at hun arbejdede på plantagen igen.
  Det var svært i de allerførste dage, hvor mine ben og ryg gjorde meget ondt. Men så vænnede pigen sig til det. Hun arbejdede der sammen med andre piger og kvinder.
  Det var ret hårdt. Men på den anden side i frisk luft og solbrun. Rhodopeia var i feltarbejdet. Selvom det kunne sælges til et bordel. Hun er trods alt en smuk pige.
  Men tilsyneladende holdt Crassus sit ord om, at hendes mødom ville blive skånet. Selvom det selvfølgelig er som at arbejde sådan i dit ansigts sved.
  Rhodopeia arbejdede halvnøgen eller køligt i én tunika. Og jeg gik barfodet året rundt. Vintrene i det sydlige Italien er selvfølgelig varme, men bare fødder er stadig kolde.
  Selvom de er blevet så uhøflige. Men fodens form var ikke skæmmet. Tværtimod blev pigens fodsåler mere elegante og med en bedre hælbøjning.
  De forsøgte at voldtage hendes par, men pigen kæmpede tilbage.
  Engang prøvede hun selv drengens kærtegn, men hun lod hende ikke gå for langt.
  Så alt var hage og hage.
  Albert kom for sent i tre timer. Kvinden betalte ham det dobbelte for behandling. Og Albert havde allerede en hel pose med halvtreds guldmønter.
  Det er ikke dårligt, for at formilde en ret smuk og stadig ret ung kvinde. Efter at have oplevet flere stærke orgasmer på tre timer, udmattede hun sig selv og snorkede.
  Albert var også træt og havde en brutal appetit. Drengen kastede sig over maden og bemærkede:
  - Alt er godt, der ender godt!
  Rhodopeia huskede:
  - Kan du huske Spartacus' opgave?
  Albert fortsatte med at spise og trak ærligt på skuldrene.
  - Jeg ved ikke! Jeg tvivler på, at efter at have vundet, vil slaverne være i stand til at bygge noget værd! Måske tværtimod - at ødelægge Rom bliver kun værre!
  Pigen trak på skuldrene og sagde:
  - Men slaveriet vil forsvinde!
  Albert trak på skuldrene.
  - Det er en anden bedstemor, der er sagt for to! og arbejdet vil stadig ikke forsvinde! Derudover vil andre slaver dukke op, kun mestrene vil ændre sig!
  Pigen trak på skuldrene og sang:
  Rejs dig forbandet mærket
  hele verden af sultne og slaver...
  Vores indignerede sind koger,
  Klar til at kæmpe til døden!
  Prinsen sang:
  - Vi vil ødelægge hele voldens verden,
  Ned til bunden og så...
  Vi vil bygge en ny, ny verden -
  Hvem var ingen, han vil blive alt!
  Og børnene lo... Det var sjovt og sjovt. Rhodopeia bemærkede:
  - Jeg ville for den slags penge, og jeg ville selv kende kærlighed med en mand! Åh, hvor blev du tidligt voksen!
  Albert bemærkede:
  - Jeg er en aktiv helt, og aktive helte vokser hurtigt op! Desuden tilhører min krop Satan!
  Rhodopeia fnisede og bemærkede:
  "Det er i hvert fald mesteren, der bruger dig effektivt!"
  Albert nikkede indforstået.
  - Det er rigtigt! Men hvorfor har Djævelen brug for guld?
  Pigen trak på skuldrene og sagde:
  Hvorfor har han brug for vores sjæle?
  Drengen sang som svar:
  - Din sjæl stræbte opad,
  Du bliver født på ny med en drøm!
  Men hvis du levede som et svin -
  Bliv en gris!
  Rhodopeia sukkede og bemærkede:
  - Ja, den store Pythagoras, kom på ideen om, at sjælen er udødelig og lever i forskellige kroppe. Inklusiv dyrs kroppe!
  Albert svarede:
  - Jeg tror, at et menneskes sjæl bor i personen selv, og et dyrs sjæl bor i dyr! Der er et stort hul mellem os!
  Pigen sagde med et smil:
  - Aber er nogle gange meget smarte!
  Drengen var enig i dette.
  - Der er smarte, men de er ikke mennesker!
  Rhodopeia sang med et smil:
  - Aber laver ansigter,
  Og de sidder på en gren...
  Albert fortsatte glad:
  - Men alligevel useriøst,
  Var vores forfædre!
  Både drengen og pigen var tavse. De kedede sig allerede. Selvom danserne allerede er gået og de unge mænd med dem. Men manden blev. Han tilbød:
  - Måske kæmper du lige nu?
  Albert trak på skuldrene.
  - Jeg er klar! Selvom jeg er træt!
  Manden bemærkede:
  - Værtinden sover! Hun er meget glad for dig, kan jeg se!
  Den lille dreng nikkede.
  - Jeg har mange evner!
  Manden bemærkede:
  - Kan du kæmpe med næverne?
  Albert nikkede.
  - Selvfølgelig!
  Manden bemærkede:
  - Du vil kæmpe med slavedrengen! Han er lige så høj som dig! Ret stærk, for nylig fra stenbruddene! Kæmp ham!
  Drengen nikkede med et smil.
  - Vi bliver nødt til at kæmpe!
  Manden grinede med et smil.
  - Godt! Nå, denne kamp bliver mere underholdende!
  Rhodopeia bemærkede med et grin:
  - Ja, og det er gratis?
  Manden i togaen nikkede.
  - Jeg tager din dreng med til de kvindelige gladiatorer for det her! Han efter alt dette ønsker!
  Albert grinte.
  - Det er bestemt smigrende! Men jeg har elsket med en umættelig vixen i tre timer nu. Og helt udmattet!
  Manden i togaen nikkede.
  - Nå, okay kæmpe i det!
  En dreng kom ind i værelset. Han var i et enkelt lændeklæde, næsten sort med solbrun, men med brændt blond hår, stærk i kroppen og muskuløs.
  Det ser ud til, at han blev godt fodret i stenbruddene, og han var mere massiv end Albert, selvom han måske ikke er så fremtrædende, men magtfuld.
  Albert gik ud for at møde ham. Drengen var stadig lidt ældre og højere end prinsen og mærkbart tungere. Sådan en stærk dreng, tempereret af hårdt arbejde i stenbruddene.
  Manden nikkede.
  - Det er Geta, slaveknægt! Fra han var fire år arbejdede han i stenbrud. Meget stærk og holdbar. Gennemførte det dobbelte af børnenormen og modtog en dobbelt portion mad for det. Kan du med
  dem til at kæmpe med knytnæver! Jeg synes en værdig modstander!
  Albert nikkede.
  - Han er stærk! Men jeg er heller ikke svag! Lad os kæmpe!
  Drengen smed knytnæven skarpt ud. Men Albert undgik refleksivt. Og grinede.
  - Godt forsøgt!
  Manden nikkede.
  - Lad os begynde!
  Slavinden forsøgte at flytte Albert igen. han fik selv betydelig styrke i stenbruddene. Men han var ringere end drengeprinsens hurtighed. Forsøgte at få det med min fod.
  Albert sprang som svar, og drengeprinsens bare hæl ramte hagen på den unge slave. Han faldt på ryggen og rykkede. Albert grinte.
  - Jeg er god til at sparke!
  Men drengen, der tilsyneladende havde fået hærdning i stenbruddene, rejste sig. Og skyndte sig til Albert. Han tøvede lidt, og han blev fanget af drengeslavens stærke hænder.
  Albert mærkede stærke hænder klemme ham. Og trykket. Prinsen mærkede berøringen af fjendens stålmuskler. Og forsøgte desperat at slå ham ned.
  Men fjenden var tungere og stærkere. Albert tog derefter fjenden med sin pande. Han blødte fra næsen. Den magtfulde dreng klemte hårdere, og Albert stønnede endda. Men han slog hovedet igen. Denne gang mellem øjnene. Knægtens greb løsnede sig, og han faldt på knæ. Den unge prins flyttede med al sin kraft sit knæ til hagen
  til sin modpart. Han vaklede, da han blev ramt. Albert slog igen i hagen og tilføjede endda spændet.
  Denne gang kunne den unge slave ikke holde det ud og faldt. Albert sparkede igen til den faldne slave, denne gang på baghovedet. Drengen, hærdet af arbejde i stenbruddene, faldt til ro.
  Manden brølede af glæde:
  - Fantastiske! Her er en sejr!
  Albert sagde med et smil:
  - Jeg elsker at vinde! Dette er min trosbekendelse!
  Manden nikkede og tilbød:
  - I aften bliver der kamp ved konsulen! Du kan deltage i det og tjene ordentlige penge!
  Albert svarede med et smil:
  - Og hvad? Er det muligt! Selvom jeg er træt!
  Manden nikkede indforstået.
  - Jeg forstår... Men du kan kæmpe mod Grannik selv. Han er mester blandt gladiatorerne i Rom og en meget rig mand!
  Albert sukkede og bemærkede:
  - Skal jeg kæmpe mod Roms mester?
  Manden nikkede.
  - Ja... Ingen vil tro, at et barn vil besejre en mester, og at det vil være muligt at tjene mange penge.
  Albert nikkede indforstået.
  - Vil du satse på mig og tjene?
  Lederen nikkede.
  - Det er det!
  Albert bemærkede med et smil:
  - Jamen, så sætter jeg også pengene på mig selv!
  Manden nikkede.
  - Det er rimeligt!
  Slavinden nikkede.
  - Hvad skal du!
  Lederen udtalte:
  - Okay, mine små krigere. Vil din søster slås?
  Rhodopeia nikkede.
  - Jeg er også klar til at kæmpe med stor fornøjelse!
  manden svarede:
  - Følg mig!
  Og flyttede ud af rummet. Flimrende med nøgne, lyserøde hæle fulgte børnene efter ham. Og de sang:
  Torden raser, krigens torden tordner,
  Det er tid til en stor kamp...
  Fjenden ønsker at brænde Rom ned til grunden,
  Ødelæg ikke store præstationer!
  Kampene var ikke i Colosseum, men i konsulens palads. Det var en kæmpe bygning, med en særlig sal, hvor et stort publikum samledes, og der var fest. Ved denne lejlighed blev der naturligvis arrangeret gladiatorkampe.
  Først kæmpede to drenge. De blev for nylig taget fra stenbruddene nær Rom. Drengene var solbrune og muskuløse. På bagsiden og siderne spor af
  slag af piske. Tilsyneladende blev de ret dårlige i slaveri. De er tolv eller tretten år af udseende, og de kæmpede i de samme badebukser. Drengene begyndte efter gongongens signal at skære sig selv.
  De havde et kort sværd og et skjold i hænderne. De kæmpede hårdt og hurtigt. Her blev den ene dreng såret, og bag ham den anden. Så sprøjtede blodet igen. Drengene modtog
  slå og falde. Publikum summede. De satsede på drengene og glædede sig, når blodet flød. En af drengene tav. Maureren nærmede sig ham, og det med et glødende jern
  brændte drengens nøgne, runde hæl. Han rykkede og åbnede øjnene og prøvede at rejse sig.
  Publikum brølede:
  - Slå ham! Afslut det!
  Og en anden, også såret og skrabet, kastede drengen med al sin magt spidsen ind i halsen på sin modpart. Han faldt og tav allerede fuldstændig.
  Vinderen dyppede sin bare fod i blodet og efterlod et aftryk. Så gik han til ro og helede såret. Og den dræbte dreng blev samlet op med en krog og slæbt ned i en grøft med krokodiller.
  Ja, det var en grusom skæbne.
  Så kæmpede to piger mod en mand. De var i forvejen ret sofistikerede kunsthåndværkere, og deres modstander var også erfaren. Denne gang trak kampen ud.
  . KAPITEL? 17.
  Konsulen og Crassus sad sammen.
  Konsulen bemærkede:
  - Gladiator lidt tilbage, og du levede ikke op til forventningerne!
  Crassus svarede hårdt:
  - Og du har ikke noget at prale af!
  Der var en tung stilhed.
  Konsulen bemærkede:
  "Pompey og Luculus er ved at lande. Og så vil Rom blive reddet! Det tager kun to eller tre uger!
  Krass bemærkede:
  - Hvis vi har disse uger! Spartacus har en masse magt, og han kan tage Rom med storm!
  Der var en pause. Imens greb pigerne - de var halvnøgne og barfodede - gradvist initiativet. De er ikke bare slaver, men meget sofistikerede kæmpere.
  Kvinder skal bemærkes generelt hårdføre. Og deres modstander er ikke længere ung. Og nu er det klart, at pigerne begyndte at bevæge sig meget hurtigere og slog oftere. Og her er en af dem
  selv skære mandens højre kind med et sværd. Han blev rasende og skyndte sig til angrebet. Pigen studsede behændigt af med sin bare hæl, og hvordan hun hugger fjenden i håndleddet.
  Det lykkedes hende at hugge den, og sværdet faldt ud. I samme øjeblik sparkede en anden pige under boldene. Og hun prikkede fjenden med en spids i brystet. Efter at have misset slaget vaklede han.
  Så huggede pigen, der havde skåret hans håndled af, ham over halsen. Og fra slaget sprøjtede blod fra en bristende arterie. Fjenden faldt og begyndte at vride sig.
  Publikum råbte rasende:
  - Slå ham! Afslut det!
  Pigerne tog et kig på podiet!
  Crassus og konsulen satte tommelfingeren ned sammen!
  Pigerne nikkede og tog i kor og stak dem i brystet med deres korte sværd. Manden tog den og tav. Denne gang ser det ud til at være evigt.
  Som svar vilde grin og løfte krogen. Og de slæbte ham også for at fodre krokodillerne.
  Det næste er en ny kamp. Denne gang kæmpede to drenge på omkring fjorten på hver side. To var med sværd og skjolde, og to mere med trefork og dolke.
  Drengene var næsten nøgne og solbrændte. Kun denne gang uden lige lændeklæder, kun bøjler på hovedet. Og det så endnu køligere ud.
  Kvinderne var bogstaveligt talt henrykte. Du kan beundre teenagere. Og på deres mandlige perfektion.
  Romerne lavede væddemål med fornøjelse. Og så begyndte kampen.
  Drenge med trefork begyndte at vinke, og ønskede at grave på afstand. Og det er ret smukt. Drengene prikkede til hinanden. Og snart flyder blodet igen, og der forbliver dybe ridser. Og en masse skader.
  Og nu bliver en trefork stukket ind i drengens muskuløse mave, og han vil hyle.
  Konsulen bemærkede:
  - Ikke et dårligt skue!
  Krass var enig:
  - Jeg elsker det, når drenge bliver tortureret. Og det må siges at være en stor fornøjelse.
  Konsulen var enig
  - Og det er rart at torturere en pige. Især hendes bare, runde hæle yngel!
  Og begge Roms befalingsmænd hvordan man brøler.
  Og nu har drengene ondt igen. Og en af dem vrider sig i hans øre, og de gør ham af. Og det her bliver grusomt. Så en af drengene besvimede. Og han maurer straks
  brændte hans bare hæl. Og den, hvordan man skriger. Og det var så grusomt.
  Og drengen hopper op og slås. Og det andet barn falder. Og de brænder hans bare hærdede hæl. Og han skriger og brøler. Og treforken gennemborer ham igen.
  Drenge med dolke og våben med tre point vandt klart. Og her var det måske retfærdigt. Og drengene var færdige i kampens spænding ... De brændte deres hæle igen, men det er på
  Drengene var ikke længere aktive.
  Og sådan sluttede denne kamp.
  Konsulen bemærkede:
  - Ikke dårligt, hva'?
  Konsulens kone bemærkede:
  - Søde drenge. Jeg ville lege med dem!
  Krass nikkede.
  - Matroner elsker drenge. De er behagelige at røre ved!
  Konsulen erklærede aggressivt:
  - Lad os stege hælene på vinderen. De vil nyde det!
  Hustruen bemærkede:
  - Ikke til dem, men til os! Jeg elsker at torturere smukke drenge!
  De to mandlige gladiatorer kæmpede igen. Den ene var bevæbnet med en kølle, og den anden med en sabel. Kampen var kort. En fighter med en sabel, der behændigt forlader køllen, skar hovedet af fjenden. Og blodet løb ud.
  Crassus kunne ikke lide dette, det var for hurtigt, og han beordrede bueskytterne:
  - Skyd ham!
  Tre bueskytter affyrede pile. og gennemborede den mandlige gladiator igennem og igennem. Og han rykkede, tog den og tav.
  Så sloges de to piger. Næsten nøgen, i trusser og bar overkrop. De svingede deres sværd. De forsøgte at slå hinanden og bryde igennem.
  mens pigerne ikke havde travlt. De var bevæbnet med korte sværd og runde skjolde. Pigerne vinkede og stak hinanden. Indtil videre har det kun givet mindre ridser.
  Crassus bemærkede med et smil:
  - Det her er en charme!
  Konsulen nikkede.
  - Det blev et rigtig godt produkt!
  Og de lo begge to.
  Dog ville de bestemt grine med stor forfængelighed.
  Både militærchefen og rigmanden elskede at såre andre mennesker. Og kampen fortsatte i stor skala. Mere præcist ser det ud til at være en lille skala - to piger slås,
  men de er smukke og flotte at se på.
  Crassus bemærkede med et smil:
  - Det er kampen, som alle drømmer om!
  Konsulen var enig
  - I modsætning til duellen med Spartak! Det er skræmmende at møde dette udyr!
  Krass nikkede.
  - Han er ikke kun en stor sværdkæmper, men også en stærk general!
  Konsulen grinede.
  - Ja, stærk! besejrede dig!
  Crassus kvækkede:
  - Og du rocker ikke! Han ville også have slået dig!
  Konsulen bemærkede med selvsikker luft:
  - Vi ses snart!
  Pigerne kæmpede. Deres kroppe glimtede af sved og blod, men ingen havde en afgørende fordel. Så kampen trak ud. Crassus signalerede. Maurerne begyndte at kaste efter pigerne
  brændende kul under bare fødder. Krigere, der trådte på kullene, skreg og sprang. Det virkede ubehageligt for dem.
  Krass bemærkede:
  - Sikke en fornøjelse at torturere kvinder!
  Konsulens kone svarede:
  - Ja det er rigtigt! Det er godt at torturere kvinder, men drenge er endnu bedre!
  Konsulen sagde med et smil:
  - Der bliver mere tortur!
  Krass var enig:
  - Hvordan bliver de!
  Og grinede.
  Pigerne brændte i mellemtiden deres bare, mejslede ben på kullene, og de havde ondt. Men kampen fortsatte. Og mens de var på lige fod ... Her ramte den ene den anden med sin bare fod. Så fik jeg svar.
  Konsulen sagde med et smil:
  - Spillet er sjovt!
  Krass bemærkede:
  - Men dvælende!
  Og begge befalingsmænd sang:
  - Dog ikke efter spillereglerne -
  Lad os bryde igennem fraeraen!
  Og de var sjove.
  Til sidst missede en pige et alvorligt slag og begyndte at svækkes. Og så gennemborede spidsen hende igen, og hun faldt. Maureren brændte straks hendes bare hæl med et glødende jern.
  Og pigen græd af smerte. Hun var meget bange.
  Men hun sprang op og fik endnu et slag fra sværdet. Og faldt. Og igen blev hendes langmodige ben stegt af et rødglødende koben. Pigen sprang op, og hendes bryst blev gennemboret. Og hun allerede i dødsangst gennemborede brystet på sin partner. Og hun er allerede stille.
  Begge piger kollapsede døde, blødende.
  Konsulen bemærkede med et suk:
  - Det er en skam! De var gode skønheder!
  Krass var enig:
  - Det er et stort tab! Men hvis mesteren Grannik bliver dræbt, bliver det endnu værre!
  Konsulen foreslog:
  "Måske skulle han slås med en kvinde?"
  Crassus rystede på hovedet.
  - Jeg har ondt af kvinderne! De er smukke og ubehagelige, når de bliver dræbt!
  Konsulens kone foreslog:
  -Lad Grannik kæmpe mod drengen!
  Crassus rystede på hovedet.
  - Åh nej, kampen bliver for ulige! Slet ikke interessant!
  Konsulens kone svarede:
  - Først da sendte lederen en seddel! Han har en meget talentfuld dreng at kæmpe! Og han vil vise en interessant kamp og en mester!
  Crassus genoplivet:
  - Det er godt! Bring det gerne!
  Konsulen nikkede.
  -Vis mig som en dreng!
  Albert blev ført til midten af arenaen. Han var meget, meget smuk og muskuløs. Faktisk stønnede damerne endda af lidenskab. En fantastisk god dreng.
  Konsulens kone bemærkede:
  - Fra det er det nødvendigt at brække badebukser!
  Crassus svarede:
  Lad der i det mindste være en hemmelighed!
  Konsulen var enig
  - Fra de døde vil blive fjernet! I mellemtiden ... sikke en smuk dreng. Og det er ærgerligt overhovedet at slå ham ihjel!
  Bestyreren, som blev optaget hos konsulen, bemærkede:
  - Det er endnu uvist, hvem der vil dræbe hvem her! Dette er en dreng med sjælden styrke og hurtighed!
  Krass nikkede.
  - Lad dem kæmpe! Det bliver interessant!
  Lederen tilføjede:
  "Og jeg væddede fem hundrede guldmønter på drengen!" Her, og drengen selv lægger halvtreds stykker guld på sig selv!
  Crassus var overrasket:
  - Har han penge? Mærkeligt, men han har spor af en pisk på ryggen som en slave!
  Lederen bemærkede logisk:
  - Kun de dovne piskes ikke drenge. Så bliv ikke overrasket!
  Konsulen nikkede.
  - Han er for smuk til stenbruddene. Måske er dette søn af en ædel person! Hvilke fine funktioner han har!
  Krass nikkede.
  - Jeg føler også, at Grannik ikke bliver let! Men jeg vil stadig satse på mesteren! han tabte aldrig!
  Konsulen nikkede indforstået.
  - Og også for mesteren!
  Konen svarede med et smil:
  - Og jeg er på drengen! Og hvis han vinder, så vil jeg helt sikkert trække ham i seng!
  Konsulen rystede med fingeren af hende.
  - Og jeg kan være jaloux.
  Kvinden lo.
  - Jaloux på barnet?
  Konsulen bemærkede:
  - Selvfølgelig tæller sex med en slave ikke. men du er ikke gammel endnu, og du kan blive gravid. Og opfostre afkom af en slave!
  Hustruen bemærkede aggressivt:
  - Det er ikke en slave! At dømme efter hans udseende - dette er generelt kongen!
  Konsulen nikkede.
  - Okay! Hvis drengen overlever, så lad ham give dig glæde! I mellemtiden vil vi se kampens fremskridt.
  Mesteren kom ind i arenaen. Han gik til lyden af et orkester. Mægtig to meter kriger. Bredskuldret, tung, i panser og støvler. I sine hænder holdt han et stort sværd.
  Ja, denne Grannik var en smadder. På sin baggrund er drengen som en flue. Næsten nøgen, og solbrændt, lyshåret, meget smuk.
  Konsulens kone så på ham gennem et forstørrelsesglas og trak vejret tungt. Der blev tegnet alle mulige eftertragtede billeder af hende.
  Grannik så ned på sin modpart og spyttede foragtende til siden og knurrede:
  Hvad er det for en børnehave?
  Crassus meddelte højtideligt:
  - Dette er din modstander!
  Mesteren knurrede:
  - Laver du sjov med mig! Jeg smuttede drengen til den uovervindelige mester i den romerske republik?
  Lederen råbte:
  - Og du besejrer ham først, og så vil du se, hvilken dreng!
  Grannik genkendte ham og bemærkede:
  - Det er dig? Vil du arrangere en pasningskamp, så jeg derefter kan kæmpe med Spartak?
  Lederen nikkede.
  - Det kan du tro, men tro mig, denne dreng er ikke en gave!
  Mesteren nikkede.
  - Jeg vil prøve at holde ham i live! Du vil forbarme dig over ham!
  Krass nikkede.
  - Ha, lad os se!
  Konsulen udtalte eftertrykkeligt:
  - Det afgøres af flertallet af folket! Klar?
  Bedstemor nikkede.
  - Jeg er enig! Jeg tror, at drengen vil blive meget såret, når hans bare, lyserøde hæle er brændt!
  Krass nikkede.
  - Ja, det er en stor fornøjelse at plage sådan en dreng. Et stativ og en fyrfad venter på ham!
  Albert bemærkede frimodigt:
  "Jeg vil også prøve ikke at dræbe din mester. Hvis det er muligt!
  Den store gladiator klukkede.
  - Er du en loppe eller en nisse?
  Drengen stampede vredt med bare fod og svarede:
  - Jeg er et menneske!
  Bedstemor nikkede.
  - Jeg vil personligt brænde dine hæle, uforskammet dreng!
  Indsatserne blev placeret. Og gongongen lød og signalet om at kæmpe.
  Den enorme mand og drengen begyndte at slås. Grannik var hurtig i forhold til sin størrelse, men han havde ikke travlt. Han viftede hylende med et langt sværd og gemte sig næsten ikke bag et skjold.
  Drengen havde kun et lille sværd i hænderne. Han undgik behændigt slag. Og han lod sig ikke slå.
  Grannik bemærkede:
  - Du er hurtig!
  Albert nikkede.
  - Og du er stor!
  Manden begyndte at bevæge sig hurtigere. Og hans sværd beskrev cirkler. Albert gjorde en omvej og ramte fjenden i brystet. Der var en ridse på rustningen.
  Grannik svarede og savnede. og overrasket:
  - Åh, hvilken smart dreng!
  Og igen begyndte at bevæge sig mere aktivt. Albert trak sig tilbage og undgik. Og så nogle gange ramte han fjenden i brystet eller i siden med et sværd. Så længe det ikke gør ondt.
  Men han lod sig ikke fange.
  Krass bemærkede:
  - Drengen er god! Ja, vores leder ved meget!
  Konsulen bemærkede logisk:
  - Generelt tror jeg, at sejren bliver hans ... Selvom jeg føler jalousi i mig selv!
  Konen slikkede sig om læberne og kurrede:
  - Hvilken vidunderlig dreng! Det bliver dejligt med ham!
  Lederen bemærkede:
  - Og hvad ville du! Hurtig kamp? Vil ikke virke!
  Krass nikkede.
  - Smid kul under drengens bare hæle!
  Maurerne begyndte ivrigt at sprede kul. Mesteren var i støvler smedet med bronze, og han var ikke bange. Og her er barfodets dreng. Sandt nok er benene meget ru og han
  gør ikke ondt. Og han skærer også aktivt fjenden.
  Konsulen bemærkede:
  - Det er en rigtig god kamp!
  Krass var enig:
  - Så godt som det bliver! Selvom det er kedeligt! Hvis bare der var blod!
  Drengen-prinsen fangede øjeblikket og slog Granniks fingre. Og knækkede handsken. Nu er det første blod løbet. Dette gjorde mesteren vred, og han gik i offensiven.
  Han begyndte at vinke rasende. Og hans vejrtrækning blev tung. Det er ikke let at slæbe sådan en kadaver efter en ung modpart.
  Drengen dykkede behændigt i et rasende angreb og skar fjenden i ansigtet. Og det blod løb ud, et øjenbryn blev skåret.
  Albert knirkede:
  - Det her er mit hit!
  Mesteren vinkede febrilsk og forsøgte at ramme fjenden. Men han kunne ikke gøre det. Og strøgene fulgte på kaotisk vis. Og det var ikke muligt for alvor at kroge fjenden.
  Grannik råbte:
  - For Roms storhed!
  Og forsøgte at angribe igen. Men hans bevægelser aftog. Drengen prikkede ham i siden og fandt en spids i rustningen, og blodet løb ud af torsoen.
  Crassus knurrede:
  - Fantastisk! Her er en fighter!
  Konsulen bemærkede:
  - Denne dreng, tror jeg, kunne dræbe Spartak selv!
  Crassus brølede:
  - Jeg ville give ham en hel pose guld!
  Lederen bemærkede:
  - Jeg indså straks, at denne knægt ikke er let! Og sådan fører han i kamp! Bare et mirakel!
  Konsulen grinede.
  - Og det er dejligt at stege så lyserøde og runde hæle, som han har!
  Crassus bemærkede med et smil:
  - Det ville være meget rart at torturere sådan en dreng. Og hendes hud vil briste under piskens slag og drysse sårene med salt.
  Og barbaren i togaen fnisede meget dumt og tyndt.
  Albert sårede igen sin modstander, skønt han selv nærmest blev ramt her. Klingen skar endda en streng blond hår af. Drengen bemærkede:
  - Han giver ikke op!
  Grannik knurrede:
  - Mestre giver ikke op!
  Og han angriber igen, dog med magt. Ja, det er en hård kamp. Drengen forlader igen sværdet og slår fjenden på kinden. Og rev den fra hinanden. Mesteren er rasende.
  Og igen på angrebet. Her er kampen. Drengen træder barfodet på kullet. Og smiler. Lidt varme mærkes, men benene på den unge slave er så ru og hårdhændede,
  at de ikke er så nemme at trænge igennem.
  Albert kæmper og synger:
  - Hvis du kom til Tiwi,
  Du er en stjerne - ja, lad os overraske folk!
  og drengen tog den og viste sin tunge. Ja, denne kamp er virkelig for de hårdeste fyre. Og ikke kun fyre. Og pigerne kan være med.
  Konsulen sagde med et smil:
  - Det er en dreng! Bare et mirakel!
  Crassus rynkede pludselig panden og bemærkede:
  - Vi kan tabe mange penge!
  Konsulen bemærkede logisk:
  - Men vi har fået en ny stjerne!
  Konen nikkede.
  - Og en vidunderlig elsker!
  Kampen fortsætter. Albert igen, og denne gang stak fjenden hårdere i siden. Og han stønnede i nederlag. Ja, det er ikke særlig hyggeligt. Men intet - en kamp er en kamp.
  Grannik forsøger at svinge og ramme fjenden. Men det kan han slet ikke. Ja, bevægelsen er langsom. Tabet af blod i siden begyndte at påvirke,
  og energiforbrug til en meget dynamisk kamp. Ja, det er en hård kamp. Og nu slog drengen igen, på fingrene. Og det var tydeligt, at mesterens sværd knap holdt fast.
  Albert grinte.
  Grannik svor meget beskidt.
  Ja, det var en fantastisk dynamisk kamp.
  Drengen tog den og sang:
  - Alt bliver meget godt!
  Mesteren forsøgte at bevæge sin fod, men drengen-prinsen udførte et feje. Og Grannik faldt. Han rejste sig ikke med det samme. Albert slog ædelt ikke liggende.
  Jeg lader ham rejse sig, selvom det er tydeligt, at mesteren er svimlende. Og prøver stadig at komme videre. Albert sang:
  - Altid fremad, altid på toppen,
  Du er blevet en høj mand!
  Grannik bemærkede:
  - Jeg fanger dig stadig!
  Albert bemærkede:
  - Ræven bliver grebet ved at falde i en fælde!
  Crassus sagde med et smil:
  - Det er en dreng, bare dejlig!
  Konsulen bemærkede:
  - For ædel. Og for at besejre Spartacus skal du være ond og forræderisk!
  Hustruen bemærkede:
  - Herlig lille dreng! Jeg spekulerer på, hvordan det fungerer med tungen?
  Crassus bemærkede med et smil:
  - Jeg ved ikke! Men en slave skal selvfølgelig kende sin plads! Og efter sejren skulle han piskes grundigt, og hælene skulle brændes med rødt jern fra varmen!
  Konsulen svarede:
  - Drengen vil kæmpe med Spartak! Svække ham ikke med tortur!
  Konen nikkede.
  - Ja, han fortjente bedre end bare at blive tortureret!
  Crassus kløede sig i panden og bemærkede:
  - Sætte drengen mod Spartak? Dette er en original idé! Og hvad med lederen af oprørerne, og måske vil han tage imod udfordringen, og hans barn vil holde ham fast!
  Konsulen bemærkede:
  - Og hvis denne dreng er drengen, der, omgivet af Spartacus, er kendt for at være en herlig kriger?
  Crassus klukkede kødædende.
  - Og det bliver endnu bedre! En kile er slået ud med en kile, og en rebel er en rebel!
  Albert fortsatte med at kæmpe med stigende selvtillid. Han kløede sin modstander igen. Denne gang på den anden kind. Og han prikkede ind i spidsen af ringbrynje allerede på den anden side.
  Og så, da han så, at fjenden ikke længere var der, slog Albert ham på armen. Og sværdet fløj ud og faldt i sandet. Grannik skyndte sig, men drengen-prinsen vendte sig om og med al sin magt
  ladet med en bar hæl til hagen. Slaget vaklede mesteren, men han ønskede desperat ikke at falde. Så sprang Albert og slog igen med hælen på sit barns fod i hagen
  fjende. Hans modstykke faldt, men med en overmenneskelig indsats rejste han sig alligevel. Albert bevægede sig derefter fra fuld gang til lysken. Og gispede, der var metal. Og det gør meget ondt
  skete. Drengen trak sig tilbage...
  Hans modstander, allerede uden et sværd, men stadig på fødderne, grinede:
  - Jamen, det gør ondt på hvalpen!
  Albert sprang igen og rettede sin bare fod mod hagen. Men Grannik forventede dette og formåede at undvige, flyttede endda til drengen på flugt med et skjold. Albert faldt, og straks
  kadaveret faldt. Nu har slagets gang ændret sig. Barnet var under en masse fire gange større end hans egen. Plus vægten af rustningen. Og dette er, som de siger, alvorligt.
  Crassus bemærkede med glæde:
  - En godt gået mester tog initiativet!
  Konsulen bemærkede:
  - Ha, han knuste ham, men vi mangler stadig at tage det!
  Konen foreslog:
  - Drop handsken og stop kampen! Lad der være lodtrækning!
  Konsulen svarede:
  -Ikke! Lad der blive kamp til det sidste!
  Crassus var enig i dette:
  - Ja, lad der blive kamp til det sidste!
  Lederen nikkede.
  - Faktisk skal nogens væddemål spille!
  Grannik forsøgte at afslutte drengen. han havde kun én hånd, og derfor, idet han slap sit skjold, forsøgte han at nå drengens hals. Han ville kvæle det uforskammede dyr. Albert gav dog ikke op. Og han bed hånden, der forsøgte at gribe ham i halsen. Grannik som svar rejste sig og slog drengen i ansigtet. Slaget var stærkt
  og et blåt mærke hævede straks på drengens ansigt. Men Grannik åbnede sig derimod, og to af drengens fingre ramte hans øjne. Og sikke et vildt hyl det var. Mesteren vigede tilbage.
  Og drengen gled ud under ham. Og så slog han i raseri sit skinneben i tindingen af al sin magt. Grannik vaklede, men ville desperat ikke falde. Så løftede drengen sig fra gulvet
  dit sværd. Og fra et sving læssede han stålhåndtaget på baghovedet. Og så tilføjet til templet.
  Grannik faldt endelig til ro... Han besvimede efter at have mistet bevidstheden.
  Albert dyppede sin bare fod i blodet. Og efterlod et elegant aftryk af en barnefod. Og han løftede sine hænder i sit højre sværd og råbte:
  - Sejr!
  Konsulen udbrød:
  - Folkeafstemningen - afslut eller lev!
  . KAPITEL? atten.
  Det meste af publikum satsede på mesteren. Og hun var vred over tabet af penge. Ja, og Granniks konstante sejre er trætte.
  Og næsten alle sænkede enstemmigt tommelfingeren!
  Crassus og konsulen satte også tommelfingeren ned.
  Og min kone sagde:
  - Ja, den gamle mester er død, længe leve den nye mester!
  Crassus råbte helt i lungerne:
  - Stik ham! Afslut det!
  Konsulen knurrede:
  - Skær dit hoved af!
  Albert trak på skuldrene og råbte:
  - Jeg vil ikke slå en person ihjel, der ligger bevidstløs og hjælpeløs! Vær også barmhjertig!
  Crassus råbte:
  -Ikke! Afslut det! Det er, hvad folket vil have!
  Publikum jublede:
  - Slå ham! Afslut det! Afslut det!
  Albert trak på skuldrene og svarede:
  - Ikke! Jeg vil ikke dræbe ubevæbnede!
  Crassus råbte:
  Hvis du ikke dræber ham, dræber vi også dig!
  Albert svarede frimodigt:
  - Jamen, hvis du skal lægge dig ned i jorden, så er det kun én gang!
  Konsulen blev pludselig blød:
  - Du ved, snart vil Spartak angribe, og Granniks sværd vil stadig være nyttigt for os! Til højre for ferieværten, jeg kære forkæmper for Rom! Mere præcist, den tidligere mester i Rom!
  Publikum hylede i skuffelse.
  Og konsulen fortsatte:
  - Den vindende dreng tildeles en gylden laurbærkrans af Roms mester! Og Gud være med ham!
  Som svar hørtes tordnende bifald. Ja, folket værdsatte konsulens barmhjertighed.
  Albert bukkede.
  To piger gav ham en laurbærkrans af rent guld. Han var lidt stor til en dreng. Og gled hovedet, hang om halsen.
  Drengen sang ud:
  - Venter på sejr! Venter på sejr! Dem, der længes efter at bryde lænkerne! Venter på sejr, venter på sejr! Vi vil være i stand til at overvinde behovet!
  Gorbatjov-Putin Vladimir-Mikhail, vågnede op, begyndte at lave reformer igen. Først og fremmest gav han instruktioner i Afghanistan om at bruge vakuumbomber og kemiske våben mere aktivt. De siger, at man ikke skal stå på ceremoni med banditterne.
  Og fra Det Kaspiske Hav affyrede raketter salver for at vise deres slagkraft.
  Yderligere gav han ordre til at udvikle hypersoniske missiler og mere kraftfuldt destruktionsudstyr. Og også at lave tanke af en ny generation. Og andre typer våben.
  Krigen mellem Iran og Irak blev også berørt. Her var der selvfølgelig en idé: at åbne en anden front mod Iran. Og det er også fedt.
  Gorbatjov-Putin reagerede positivt på denne idé. Men du har brug for en grund til at invadere.
  KGB lovede at fremstille dette påskud. Og at de siger, at alt bliver fint kammerat diktator.
  Den 19. august 1987 var det første folkevalg af USSR's præsident planlagt. Hvorfor lige præcis den 19. august? Lige på datoen for statens nødudvalg, da de uden held forsøgte at redde landet.
  Forresten var Gorbatjov-Putin selv netop i det øjeblik imod statens nødudvalg og på Jeltsin og Sobchaks side.
  Her efter valget er det muligt at angribe Iran. Samtidig trækker flere tropper op for at arrangere en blitzkrieg.
  Herefter faldt diktatoren Gorbatjov-Putin igen i en drøm.
  Efter sejren blev Albert taget på toilettet og vasket. Så gav de mig noget mad og vin med stimulerende urter.
  Derefter blev den nøgne dreng dækket med tæpper og ført til konsulens kones soveværelse. Hun så ud til at være omkring femogtredive år gammel, og hun var stadig ret smuk, omend overvægtig.
  I hvert fald stadig en ganske attraktiv kvinde i selve juicen. Selvom aldersforskellen er som mellem mor og søn.
  Albert var smuk, velmuskuleret, dybt solbrændt og lyshåret. Men et stort blåt mærke viste sig i hans ansigt og dækkede halvdelen af hans kind, og hans øjne var lidt hævede.
  Den mandlige perfektion af drengen var hævet og var ret udviklet.
  Matronen rev sløret af den unge slave og hviskede:
  - Smuk kom nu, du er min!
  Albert, bedøvet og heteroseksuel som de fleste teenagere, nikkede.
  - Jeg er klar!
  Og skyndte sig hen til en stor, smuk kvinde. Hun trådte frem. Sengen rystede, og der hørtes vellystige suk. Albert blev kastet ud i varmen, så ud i kulden, og han
  arbejdet med stor entusiasme og energi.
  Men Rhodopeia blev i mellemtiden tvunget til at kæmpe igen.
  Hendes modstander viste sig dog at være mulig. Drengen er omtrent samme alder og højde. Han var kun iført lændeklæde. Rhodopeia måtte også tage sin tunika af og kun
  et tyndt bånd dækkede hendes lår. Pigens bryster var næsten dannet, og hun så ret appetitlig ud. Og allerede var mændene afviklet på hende.
  Krass bemærkede:
  - Men det bliver min efter slaget!
  Konsulen nikkede.
  - Ja, min gæst har din ret! Men hun er måske jomfru!
  Lederen foreslog:
  - Lad os ikke elske hende endnu, men læg på auktion og sælge hendes mødom under hammeren!
  Crassus nikkede indforstået.
  - Der er en del af summen bliver min, så er det muligt! Generelt er jomfruer ... En erfaren kvinde er meget sjovere end en uskyldig pige!
  Lederen var enig:
  - Det er rigtigt Crassus! Men det er bedre at samle købmænd fra hele imperiet til auktionen. Og dette vil være efter Spartacus' nederlag!
  Krass bemærkede:
  - Det kan du godt, det var en jomfru-dreng sat på auktion!
  Lederen rystede på hovedet.
  - Nej, han har allerede kendt en kvindes kærlighed mere end én gang. Inklusiv min værtinde! Og kvinder vil ikke have jomfruer! De er tiltrukket af unge drenge, men allerede dygtige og erfarne!
  Drengen var alle lidt højere og et år ældre end Rhodopeia. Hans krop blev hærdet af hårdt arbejde og træning. Det var tydeligt, at det ikke var en stjerne, men han kunne gøre noget.
  Men Rhodopeia er en dygtig kriger og har allerede kæmpet i en rigtig kamp mere end én gang. Og ikke uden glitter.
  Så hun blev straks en favorit. Lad hende ikke blive kendt her. Men de fleste væddemål var på hende.
  Drengen blev bleg. Han så, at Rhodopeias muskler var meget fremtrædende, og hendes krop var mere som en krigsgudinde i miniature end en pige. Pres med fliser, hvilket er sjældent hos piger,
  og armmusklerne ruller hen over bolde. Og dette er en rigtig stærk fighter.
  Gongen lød, og drengen, viftede med sit sværd, forsøgte at angribe. Rhodopeia parerede angrebene. Fra første minut var det klart, at selvom drengen ikke var dårlig, var der en stærk kriger imod ham.
  som bevæger sig meget hurtigere.
  Rhodopeia havde dog ikke travlt med at afslutte slaget. Hun havde kun et sværd, ligesom drengen. Skjolde i det fjerne. Og Rhodopeia kløede drengen på brystet og kurrede:
  - Nå, sutter ondt?
  Der kom blod ud. Drengen angreb hende til gengæld. Pigen parerede og kløede igen let sin unge modpart i brystet. Han begyndte at angribe mere voldsomt.
  Rhodopeia afbøjede nogle gange og parerede derefter, men indtil videre har hun ikke selv angrebet. Hun havde ondt af teenageren på fjorten eller femten år, som allerede havde ar på kroppen. Han kan ses
  ikke kæmper for første gang. Og hvis han bliver slået ud, er det usandsynligt, at offentligheden har nåde.
  Generelt er livet for en gladiator svært. Du er konstant i fare for at dø. Og for at modstå hundrede kampe skal du være en rigtig helt. Og Rhodopeia sukkede tungt.
  Hun ville ikke dræbe drengen, men hun ville heller ikke selv dø.
  Desuden følte pigen, at selvom hun nægtede at afslutte drengen, ville andre gøre det for hende. Her står bueskytterne for eksempel ved konsulens seng. De er muskuløse
  stærke piger. De dækker kun deres bryst og lår, og sandaler på deres fødder. Og så er kroppen nærmest nøgen, solbrændt og ikke feminin stærk. Det er klart, at de er kvindelige mordere.
  Og de har specielle, forgyldte sløjfer.
  Rhodopeia kæmper i forsvaret. Skam drengen. Han arbejdede sikkert i stenbruddene. Langt helede piskemærker er synlige på bagsiden og siderne. Og så blev han solgt til en gladiatorskole.
  Han er en ret stærk og hurtig fighter. Men Rhodopeia er Alberts søster, og næsten lige så stor en kæmper som hans bror. Så nu er forskellen i klassen.
  Og du kan vinde, men der er ingen lyst.
  Crassus bemærkede vredt:
  - De kæmper meget trægt! Som søvnige fluer! Især pigen!
  Konsulen bemærkede:
  Hun vil ikke slå ham ihjel! Skåner især drengen!
  Krass bemærkede:
  - Vi skal brænde hendes hæle med et glødende strygejern!
  Konsulen nikkede.
  - Begge! Drengen giver dog ikke op og angriber! Måske vil kampen genoplives!
  Lederen bemærkede:
  - Denne knægt tilbragte otte år i minerne. Han er meget robust! Så det...
  Crassus knurrede:
  - Vi vil i hvert fald ikke benåde ham, hvis han taber!
  Rhodopeia er adræt og hurtig. Men forsvare hele tiden, før eller siden vil du savne. Og så fjernede drengen Rhodopeia på skulderen. Huden sprængtes, og pigen blødte nu.
  Rhodopeia tog det og blev mere aktiv af vrede. Nu begyndte hun at angribe drengen kraftigere. Og maurerne begyndte, for at muntre børnene op, at kaste varme kul under deres bare, hærdede ben.
  Rhodopeia sang:
  - Må ikke fanges med hænderne
  Ræk ikke med fødderne...
  Bare fødder
  Kraftige hænder!
  Og så slog hun drengen på brystet med sit sværd. Og skær hårdere. Og så prikkede hun i maven. Drengen hvæsede. Han sparkede pigen. Kom ind i hendes mavemuskler. Rhodopeia bøjede og studsede tilbage.
  Drengen angreb i raseri. Han blødte ret meget. Og han risikerede at svækkes. Rhodopeia parerede knap. Hendes hånd bevægede sig hårdere efter at være blevet skudt i skulderen, og lidt langsommere.
  Så skiftede pigen hånd og begyndte at angribe med venstre. så det gik lidt bedre. Og efter at have fanget en stadig utilstrækkeligt erfaren modstander, slog pigen sine håndled.
  Sværdet faldt ud, og drengens hånd blev skåret over. Og han trådte tilbage. Rhodopeia gik imod ham, men drengen sparkede hende igen. Kom mellem mine ben og det gjorde så ondt.
  Rhodopeia råbte og slog den unge slave i hovedet af al sin magt. Klokken med blondt hår kunne ikke holde det ud, den revnede. Og drengen kollapsede død, eller måske endda opgav sit spøgelse.
  Maureren sprang op til ham og brændte den faldne slaves bare hæl med et glødende jern. Han rørte sig ikke engang.
  Crassus råbte:
  - Giv hans løver mad! Kampen er slut!
  Drengen blev samlet op på en krog og slæbt. Denne gang i den anden retning, hvor der ikke var krokodiller, men løver.
  Pigen stod målløs. Hun dræbte en ung slave, en dreng i lændeklæde. En slave ligesom hende. Og det er så trist og pinligt. Når man dræber legionærer, har man det ikke sådan.
  Crassus beordrede:
  - Giv hende en bundt blomster! Lad os glæde dig!
  Konsulen nikkede.
  - Og tag pigen i forvaring! Hun er nu vores slave og vil blive solgt!
  Lederen bemærkede:
  - Du skal købe det hos mig først!
  Konsulen rynkede panden:
  - Har du købt det?
  Lederen rystede på hovedet.
  - Ikke!
  Konsulen nikkede.
  - Det er Spartacus' spioner! Vi kan torturere dem eller henrette dem! Men for nu, lad dem være slaver!
  Krass bemærkede:
  - Drengen glæder nu din kone. Har du ikke noget imod det?
  Konsulen bemærkede:
  - Lad ham have det sjovt! Og så sender vi ham til en separat celle! Det er meget farligt at plante sammen med andre slaver!
  Krass bemærkede:
  - Hvis disse er spioner af Spartacus, så er det bedre at torturere dem!
  Konsulen nikkede.
  - Men ikke i dag! Det er stædige børn, og afhøringen vil trække ud i lang tid, men jeg vil gerne afhøre dem personligt. I dag er det min fødselsdag, lad os glemme alt om forretning!
  Krass bemærkede:
  - Tortur er sjovt!
  Konsulen nikkede.
  - Vi spiser færdig, drikker færdig, vi ser de sidste kampe, og så sover vi. Og på en ny måde vil vi give os selv glæde ved tortur!
  Krass var enig:
  - Ja, det er bedre at få en ny fornøjelse med frisk sind. Og snart bliver det lyst!
  Gladiatorkampene fortsatte. Her kommer endnu en pige ind i arenaen ... Hun er i nogle tynde trusser, solbrændt, barfodet, muskuløs.
  Hun har et meget smukt bryst, selvom ar er synlige på hendes krop. Og håret er kobberrødt, en smuk kriger.
  Hun var engang slave, og nu har hun fået frihed og kæmper for pengene. Benene er virkelig bare, så den er mere fingernem.
  Ulven vil kæmpe imod hende denne gang. En ganske mulig modstander - løven er meget farligere. Og pigen er bevæbnet med et sværd og en dolk.
  Publikum jublede i godkendelse. Dyr løber selvfølgelig ikke væk til Spartak, så det er helt naturligt, at du nu skal måle styrke med udyret.
  Sandt nok er en løve normalt svær at besejre. Ofte rev løverne trivielt drengene fra hinanden. Desuden nøgne og utrænede, som på en eller anden måde lavede en fejl i stenbruddene.
  Og de fik sådan en glædelig død.
  Crassus brokkede sig:
  - Det her er virkelig sjovt!
  Konsulen bemærkede:
  - Og det er Ellie, en kvinde fra Tyskland. Rigtig god fighter! Hun vil ikke løbe væk til Spartak!
  Krass var enig:
  - løb ikke væk! Men ulven kan rive den i stykker!
  Konsulen svarede:
  - Ulven er ikke en stærk modstander for hende! Vær ikke bange Crassus!
  Rig mand nummer et bemærkede:
  - Hvor mange ulve spiser ikke, men han kigger ind i skoven!
  Og grine højt.
  Romerske soldater er bestemt en styrke. Men de barbariske krigere er gode. Den rødhårede skønhed angreb ulven på signal fra løbet. Han følte tilsyneladende, at sagen var uren, og
  havde ikke travlt med at angribe. Og pigen anklagede ham med sin bare hæl, lige i næsen. Ulven hylede af smerte. Pigen sprang tilbage og kurrede:
  - Stick, stick agurk,
  Ulven bliver slået af en mand!
  Krass nikkede.
  - Fantastisk! Kampen er meget farverig!
  Konsulen bemærkede:
  Ellie vil ikke svigte dig!
  Ulven forsøgte at angribe den rødhårede. Men han fik et point på ulden. Han følte smerte og klynkede. Ja, det er for ham at snuse. Og udyret forsøger igen at angribe i raseri.
  Den rødhårede bemærkede, huggede ulven i munden.
  - Grå din svækkelse!
  Og igen hvordan man griner.
  Konsulen bemærkede med et smil:
  - Denne pige er ikke simpel!
  Krass nikkede.
  - Der er kvinder i Rom!
  Ulven slog tænderne igen. Men han kunne ikke få krigeren. Og hans hvide hugtænder skinnede hårdt. Og endnu et slag med sværdet gennemborede hans mund. Og så krigens dolk
  stukket hårdt i øjet. Ulven fik et slag, kløede desperat og hægtede binge på Ellies ben. Pigen fik kun en ridse, men var lettere fortumlet og alvorligt kvæstet
  ulven sprang på hende og væltede hende. Og så lidt mere, og han tog næsten fat i halsen. Pigen rykkede desperat og sparkede dolkene i maven. Hugtænder kløede sig i hagen,
  og kløerne gik hen over brystet. Pigen smed ulven og sprang op. Han sprang på hende igen, men blev ramt med en dolk fra en gynge, og derefter med et sværd i kraniet.
  Denne gang klarede den rødhårede det godt, og udyret var lamslået. Ellie selv var allerede slemt ridset, blod løb fra hende, der var tændermærker på hagen. Pigen blev rasende
  stik en bedøvet ulv med en dolk og hug med et sværd.
  Så tæsket, indtil hun var udmattet. At forvandle slagtekroppen med hugtænder til et blodigt rod. Kampen var forbi. Og den rødhårede kriger løftede sit sværd og råbte:
  - Sejr!
  Krass bemærkede:
  - Hun blev alvorligt beskadiget!
  Konsulen vinkede det af.
  - Lev som en hund!
  Crassus svarede:
  - Det tror jeg ikke... Arrene vil vare hele livet!
  Konsulen sukkede.
  - Lad os se! De siger, at der er salver, der heler ar uden spor!
  Kampen er alligevel slut... Og de fleste indsatser er selvfølgelig på de rødhårede...
  Så løb en blond pige ud. Meget sød og muskuløs. Mod hende kom to drenge på omkring ti eller elleve. At dømme efter alle helt stille, begyndere.
  De havde ikke engang tid til at behandle dem efter stenbruddene, de var tynde og skåret med piske.
  Krass bemærkede:
  - Smuk kvinde! Det ser ud til, at du tager dig af det!
  Konsulen nikkede.
  - Drenge er de billigste varer! Smukke kvinder - de dyreste!
  Den første rige mand i Rom bemærkede:
  - Og den, der behager din kone, er også en dreng!
  Konsulen bemærkede:
  - Ikke en simpel dreng, men usædvanlig smuk!
  Lederen bemærkede:
  - Og en sjælden kriger, der nedlagde Roms mester!
  Krass nikkede.
  - Oh yeah! Det er derfor, vi ikke dræbte ham! Selvom han er en spion af Spartacus!
  Konsulen slikkede sig om læberne.
  - Men der bliver tortur!
  De fleste væddemål gik til blondinen. Hun var bevæbnet med et langt og meget skarpt sværd og skjolde. Næsten nøgen, kun trusser på hende. Bryster med karminrøde brystvorter er synlige.
  Drengen er generelt nøgen, i stenbruddene har de ikke brug for lændeklæder. Og i hænderne på korte sværd, og endda tydeligt stumpe!
  Den naturlige skønhedsblondine er værdsat, så hun vil glæde flere kampe med sejre. Drenge er som kød til sværd. Alt er ganske naturligt.
  Krass bemærkede:
  -Skønhed kræver ofre!
  Konsulen var enig
  -Og den kvindelige skønhed af tredobbelte ofre!
  Drengene var i spor af vipper og helede ikke ordentligt. De blev kun vasket af minernes støv. Og så du kan se, at de ikke engang fodrede før kampen. Altså min mave
  de uheldige børn, der blev ført til slagtningen, faldt igennem.
  Lederen bemærkede:
  - Nå, du kunne fodre! De kunne jo spise sig mætte for den eneste gang i deres liv!
  Krass nikkede.
  - Kunne! Men på tom mave er det nemmere at kæmpe!
  Blondinen fingerede på sine bare fødder og ventede utålmodigt på signalet. Hun er meget smuk og hendes hud er gylden-oliven fra solskoldning. Det er tydeligt, at sådan en kvinde bliver holdt tilbage
  også til æstetik. I Italien er hvidt hår meget mindre almindeligt blandt lokale kvinder end i norden, og derfor er blondiner værdsat. Og generelt enig, kvinde
  med hvidt hår er meget smukkere end med sort.
  Drengene beundrede også den næsten nøgne tante med et sværd, som skulle dræbe dem. Blondinen, efter at have hørt Gong-signalet, gik i offensiven. Hun havde bestemt lidt ondt af disse
  drenge, men det kan stadig være bedre at dø end at lide i stenbruddene. Derudover troede blondinen, at børns sjæle falder på Champs Elysees og nyder det
  i himmelske dale, lykke og mæthed og spil. De siger, at de ikke havde tid til at synde, og guderne plager dem ikke. En slags paradislære opstod også i Rom, og endnu tidligere ca
  udødelig sjæl. Og jeg ville slet ikke tro på Hades underverden. Og i stedet kan man tro, at kejserne efter døden bliver guder og holder fest på Olympen.
  Og heltene tager til Champs-Elysees, hvor valkyrier, luksuriøse fester, vine, retter, evigt unge kvinder og andre fornøjelser venter dem. Lidt ligesom vikingerne. Og børn, måske
  de vil også være glade og evige lege og sjove, løbe barfodet på blødt græs i den evige sommers, barndoms rige og plukke saftige, søde frugter fra frodige træer!
  Hvordan er dette ikke himlen? Og i stenbruddene under overarbejde, ikke liv, men en langsom og smertefuld død. Sådan blev drengene hugget af tilsynsmændene med en pisk.
  Men ofte bliver unge slaver også voldtaget, eller ældre slaver eller tilsynsmænd. så du vil ikke misunde dem alligevel.
  Blondinen ønskede hurtigt at afslutte drengene, men hun forstod, at offentligheden ikke ville godkende dette. Derfor, i første omgang kun lidt skære først en dreng, og derefter
  en anden på brystet. Og efterlod dem blodige striber.
  Krass bemærkede:
  - Arbejder for offentligheden!
  Konsulen nikkede.
  - Underholdende! Men for at være ærlig, vil jeg allerede sove!
  Lederen nikkede.
  - Dette er næstsidste kamp... Det er ved at begynde at blive lyst. Og du skal have styrke i tilfælde af en kamp med Spartak!
  Krass var enig:
  - Barbarerne er allerede nær, overfaldet kan være i morgen, eller i overmorgen!
  Konsulen nikkede indforstået.
  - Vi kan komme alvorligt til skade!
  Lederen bemærkede:
  - Roms mure er høje og tykke, og hundrede tusinde forsvarere, hvoraf halvdelen er erfarne krigere. Du kan sætte yderligere 50.000 kvinder og teenagere ud af antallet af borgere
  republikker!
  Crassus nikkede indforstået.
  - Det er bare en god idé! Vi mobiliserer alle!
  Konsulen bemærkede:
  - Ja, vi har arsenaler nok. Det er bare, at kvinder og børn kæmper værre end mænd!
  Lederen bemærkede:
  - Det kommer an på hvad! Blondinen er ret god!
  Pigen snurrede faktisk på tæerne. Fra tid til anden prikkede hun til drengene. Og såre dem lidt. De bevægede sig gradvist mere og langsommere, og svækkedes tydeligt fra
  blodtab. Pigen med et suk væltede en af dem med sin bare fod og slog behændigt den faldne dreng på baghovedet med sværdgrebet. Han besvimede, men var stadig i live.
  Og han havde ingen alvorlige skader. Så der var en chance for, at offentligheden ville forbarme sig. Den anden dreng forsøgte at løbe ind i blondinen, men blev også ramt igen. Og hun flyttede sin hæl til hans hage og slog den også dygtigt af.
  Drengene var nu bevidstløse, men stadig i live og ikke forkrøblede!
  Crassus nikkede med et smil.
  - Jeg synes, det er på tide at gøre dem færdige!
  Konsulen indvendte pludselig:
  - En masse slaver flygtede også fra stenbruddene. Og trods den øgede sikkerhed fortsætter de med at køre. Og drengene er værdifulde, fordi de kan kravle gennem smalle korridorer og minepladser! Slaver er ikke nok! Så jeg bruger min magt til at skåne dem!
  Lederen nikkede.
  Ja, du kan bruge dem igen! Venerne er intakte, og sårene vil hele som på hunde. Bedre, lad os se den sidste kamp og...
  Crassus gabede med vidt åben mund og mumlede:
  - Ja, vi er trætte! Men i sidste ende vil vi have noget særligt!
  Lederen nikkede.
  - Vil være! Det bliver specielt!
  Konsulen trådte frem, og trods folkemængdens blodtørstige humør tog han den og løftede tommelfingeren!
  Blondinen smilede og knirkede:
  - Ære til den barmhjertige konsul!
  I mellemtiden bragte maurerne et rødglødende jern til drengenes bare hæle. De prikkede hurtigt og tog det straks væk for ikke at beskadige det alvorligt. Drengene kom til fornuft af akut smerte.
  De satte reb på dem og førte dem tilbage. Nu blev de tilsyneladende anset for ikke at være særlig dygtige til gladiatorkampe og blev identificeret i stenbruddet. Sandt nok, før det var de godt mætte,
  som det burde være med de gladiatorer, der var tilbage at leve. Og lagt til at sove på bløde senge i halm. Drengene, der var vant til at sove på groft grus i stenbrud, faldt i søvn med fornøjelse.
  Og for første gang i mit liv smagte jeg lækkert kød. Ja, foran dem var en tilbagevenden til minerne. Men der var håb om, at Spartacus ville komme. Og det varmer sjælen.
  Drengene snusede til næsen, og for første gang i lang tid så de søde drømme.
  Og her er den sidste kamp.
  Og virkelig speciel. Den sorte datter af Afrika Xena kæmper - hun er den bedste gladiator blandt kvinder og den romerske republiks mester blandt det smukke køn!
  Ja, sorte Xena, dette er en fantastisk kriger. Og kampen med hende er interessant ...
  Pigen var kun i lændeklæde, høj, med slanke muskler og trådet. Hun kan endda betragtes som tynd, men dette indtryk er vildledende. Det kan ses hvordan
  muskulatur ruller under hendes sorte, solbrune hud, der er hårde som en ledning.
  Krass bemærkede:
  - Mester af den romerske republik, til allersidst? Dette er godt!
  Konsulen bemærkede med et smil:
  - Ja, det er imponerende ... Hun er en vidunderlig fighter!
  Xena var bevæbnet med en lang stang med skarpe stålspidser i begge ender.
  og hoppede meget godt.
  Crassus sagde håbefuldt:
  - Jeg håber, at hendes modstander vil være seriøs! Ikke et par snottede drenge?
  Lederen nikkede ivrigt.
  - Ja, Deres majestæt! Modstanderen vil være, hvad du har brug for!
  Da Xena tog afsked, lød signalet om den næste fjendes udgang. Og så kunne publikum være tilfredse. En syv meter stor krokodille kravlede ud i arenaen.
  Konsulen bemærkede med et smil:
  - Det er fantastisk!
  Krass var enig:
  - En god modstander! Bare for... dum!
  Lederen bemærkede:
  - Xena er ikke en slave, men en fri gladiator, der kæmper for penge! Og hendes modstander er på den ene side ganske gennemførlig, men på den anden side værdig for offentligheden! Så finalen
  kampen bliver meget interessant!
  Crassus sang af følelser:
  - Noget mere! Lidt mere, den sidste kamp er den sværeste!
  Konsulen fortsatte med et smil:
  - Jeg vil hjem til Roms skød!
  Republikkens anden mor!
  Lederen bemærkede:
  - Jeg tror, du bliver glad!
  Krass nikkede.
  - Jeg satser på Xena!
  Konsulen bekræftede:
  - Og jeg også på Xena!
  Lederen var enig:
  - Hun vil vinde! Men nogen vil satse på en krokodille!
  Gongen lød for at signalere starten på slaget.
  Xena begyndte at danse rundt om krokodillen. Han flyttede efter hende. Selvom det er udvendigt klodset, er krybdyret ret hurtigt. Og her skal du være en gladiator af høj klasse for at kunne
  ikke blive fanget i hendes tænder. Den sorte kriger rykkede enten frem eller trak sig tilbage. Og slog så med en skarp spids. Indtil videre ikke for farligt for en krokodille. Det er klart, at dette er den sidste.
  kæmpe, og du kan spille for tid.
  Crassus sagde med et smil:
  - Spartacus kunne være blevet lagt ned af sådan en vixen!
  Konsulen bemærkede med et smil:
  - Og hvad ville der ske, hvis drengen ville slås med denne panter?
  Crassus bemærkede ganske logisk:
  - Meget interessant og konkurrencedygtig kamp!
  Konsulen drak vin af en kop og bemærkede:
  - Det ville være et godt show!
  . KAPITEL? 19.
  Lederen foreslog:
  - Hvis du vil, kan vi arrangere det i morgen!
  Crassus svarede:
  - Hvad med tortur?
  Konsulen bemærkede:
  - Tortur vil vente! Vi vil altid have tid til at stege drengens hæle!
  Lederen nikkede.
  - Og kampen kan holdes i Colosseum!
  Crassus svarede:
  -Ikke! Hvis folk samles i Colosseum, bliver det lettere at angribe byen. Det vil være nødvendigt at arrangere grandiose spil med gladiatorer efter sejren over Spartacus!
  Konsulen accepterede dette:
  - Det er rigtigt, vi udsætter det til bedre tider. Især da jeg allerede er træt af dette forbandede skuespil!
  Krass om gurglede:
  - Spartak, Spartak - få en skilling!
  Xena slog krokodillens mund flere gange med spidsen, hvilket fik blodet til at flyde. Og sprang så brat over krybdyret. Og så stod hun på piggene. Og prikket med bare hæle.
  Det hele så rigtig godt ud.
  Konsulen bemærkede:
  - Skøn pige!
  Krass var enig:
  - Talent!
  Lederen foreslog:
  - Måske vise hende kampen mod en løve? Det bliver endnu hårdere!
  Krass nikkede.
  - Ja, løven er farligere end krokodillen og hurtigere!
  Konsulen bemærkede:
  - Måske mod en bjørn?
  Crassus svarede:
  - En løve er farligere end en bjørn! Eller måske endda bruge en tiger?
  Konsulen accepterede dette:
  - Tigeren er virkelig et stort hoved!
  Xena fortsatte med at stikke krokodillen. Hun gjorde det med stor fornøjelse. Selvom hun både havde en overvældende holdning og en voldsom reaktion fra Afrikas datter.
  Crassus sagde med et smil:
  - Det her er en charme!
  Konsulen var enig
  - Stor charme!
  Xena har indtil videre optrådt med stor fantasi og fantasi. Her slog hun sine bare fødder på en krokodilles tænder og prikkede i hælene. Og så hopper den op og ud igen.
  Ja, hun er en virkelig overvældende pige. Kun hun undertrykker ikke lyster, men ophidser.
  Og krokodillen bliver ved med at jage efter hende, men mister mere og mere blod og påfører mere og mere betydelig skade. ja, det er et fantastisk løb.
  Crassus bemærkede med et smil:
  Du er fantastisk Xena!
  Konsulen svarede:
  - Bare en god gladiator! En fighter er en fighter!
  Lederen foreslog:
  - Måske spredes kul!
  Crassus svarede:
  - Krokodillen vil have mere ondt end hende!
  Duellen fortsatte. Mens Xena prikkede krokodillen i munden og næseborene, men rørte ikke øjnene. Hun havde tydeligvis ikke travlt med at gøre ham færdig. Men hun blødte meget.
  Og hendes bare, pigelige ben efterlod meget yndefulde og mejslede spor. Og selve kampen foregik på en meget ensidig måde. Dog et par gange en krokodillepige på læggene
  ridset.
  Konsulen bemærkede, gabende bredt og så et blik på vanduret og knurrede:
  - Det er allerede lyst i horisonten! Snart kommer solen frem!
  Crassus var enig i dette:
  - Ja, vi skal have det meget sjovere! Solen stiger op over Jorden!
  Lederen foreslog:
  - Måske... Nå, okay! Jeg føler selv, at mine øjne hænger sammen!
  Konsulen nikkede.
  - Ja, det er tid til at afslutte festen og gå i seng!
  Krass bemærkede:
  - Spartak kommer allerede til os! Og han kan bevæge sig hurtigt!
  Bestyreren råbte højt:
  - Lad os gøre Xena færdig!
  Pigen smilede ondt. Og hendes stang fløj højt og stak straks dybt ind i krybdyrets øje. Krokodillen fik et voldsomt slag og blev stille. Som han blev ramt med
  dødelig kraft.
  Xena udbrød:
  - Sejr! Ros Rom!
  Krass nikkede.
  - Sejr! Godt klaret!
  Han smed hende en guldmønt.
  Den gyldne runde skive og konsulen blev kastet.
  Kampen var forbi. Xena dyppede sin fod i det skarlagenrøde blod og efterlod nogle smukke aftryk. Så bukkede hun og begyndte at gå.
  Konsulen svarede med et smil:
  - Det er ret imponerende!
  Krass var enig:
  - Ja, det er fedt! Selvom .. forudsigelig!
  Lederen nikkede.
  - Vær forudsigelig! Det betyder at blive straffet!
  Xena gik, og et dusin maurere slæbte kadaveret af krokodillen.
  Kampen sluttede, og mange gæster faldt i søvn lige i deres stole.
  Nye præsidentvalg finder allerede sted i USSR. Mere præcist, ikke ny, men den første.
  Og selvfølgelig er Mikhail-Vladimir Gorbatjov-Putin den eneste præsidentkandidat uden et alternativ. Og resultatet kan kun blive ét: nioghalvfems og nioghalvfems hundrededele. Og dette viser endnu en triumf for den skaldede diktator.
  Sådan returnerede Mikhail Gorbatjov i stedet for demokrati stalinismens tider til USSR. Hvilket dog mange ønskede efter Bresjnev-rodet. Og nu er personlighedskulten ved magten igen, hvis portrætter er ophængt over hele USSR. Og igen, som i gamle dage, sorte tragte og landinger.
  Siden Vladimir-Mikhail drømmer om Afghanistan, og smukke krigerpiger er der.
  Fire smukke piger i bikini løber: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana.
  Her går de modigt i kamp med Mujahideen.
  Natasha skyder på tropperne fra det islamiske imperium, Taliban fra en granatkaster, banker en tank i siden og udbryder:
  - Fædrelandet vil ikke glemme os!
  Så kaster hendes bare fod en granat mod Taleban-soldaterne. Der er et skrig og et knirken, en masse af iturevne krigere fra det islamiske imperium. Og en general fra Suleimans hær fik sin arm revet af.
  Zoya, der også skrev om Taleban, bemærkede med overraskelse:
  - Platin ur!
  Augustina, der med sine bare tæer kastede en granat mod det islamiske imperiums soldater, nikkede:
  - De sagde også, at Suleiman var en tigger!
  Svetlana, der skrev om Taleban, gav ud med et blink og en bar, rund, lyserød hæl, idet hun bukkede under for eksplosionspakken med sprængstoffer:
  - Den største rigdom i sjælen!
  Og massen af Taliban-soldater blev revet fra hinanden. Det var en storslået kamp mellem to kolossale hære.
  Natasha faldt på maven... En stormtropper fløj hen over hende. Pigen vendte sig om og bankede med halen. Ramte bilen. Hun røg og efterlod et pragtfuldt tog.
  Ja, dette er en imponerende anvendelse af det nye Igla-kompleks. Det brænder olie som varmt metal.
  Zoya ramte også en anden Taleban stormtropper. Hun slog ham i kroppen, hvorefter hun sang:
  Vi vil aldrig overgive os til fjenden
  Jeg vil skære modstanderne under stammerne!
  Og pigen med bare fødder omfavnede en flok granater. Og så vil han, som med stor behændighed, kaste den mod fjenden.
  Og endnu en selvkørende pistol fra det islamiske imperium vil vende om.
  Det kan ses, at en skildpadde med en kraftig kanon snurrer ødelagte ruller, og larverne er sprængt.
  Zoya bemærkede med et smil:
  Vi vil gøre alt godt!
  Augustina kæmper også desperat. Hun hopper op og løber mod Taleban og skyder. Og hendes kobberrøde hår flagrer som et kampbanner. Imponerende ynde hos en pige.
  Det rødhårede udyr synger:
  - Lad os gøre verden smuk
  Og lad os flyve...
  Vores sovjetrusland
  Den formidable hær vil dræbe!
  Svetlana, der aggressivt skød mod modstandere og klippede dem som en le, kastede også en granat med sine bare, ihærdige fingre og knirkede:
  - Til flugten til højderne!
  Fire piger arbejdede. Og hun skød og tæskede modstandere med stor desperation og figurativt angreb.
  Ud over dem kæmpede andre piger. Elizavetas besætning tog afsted på den nyeste T-72.
  Piger selvfølgelig i én bikini og barfodet. De kører deres bil.
  Og Taliban-kampvognene sniger sig ind. Dette er dybest set en kopi fra T-54, ikke en særlig farlig maskine.
  Elizabeth kommanderer, og Catherine, der hviler sine bare, runde, pigeagtige hæle, styrer pistolen.
  Og hvis han lupanet, så vil han ramme den grundigt.
  Her spyttes et tungt projektil ud af løbet, og på lang afstand rammer det en Taleban-tank.
  Elena, der har sendt et projektil, udbryder:
  - Det er kolossalt!
  Chaufføren Efrosinya bekræfter:
  - Helt sikkert!
  Og hendes bare, hårdhændede såler trykker ned på pedalerne. Tanken accelererer hurtigt. Så bremses det igen. Og et dræberskud følger.
  Besætningen på fire E er på toppen.
  Deres tank bevæger sig igen, og den lange tønde drejer. Den dødbringende kanon skyder igen. På tidspunktet for udseendet af T-72, den bedste tank i verden. Og selvfølgelig viser han sit.
  Elizabeth, skyder og slår modstandere, bemærker:
  - Vi er sande patrioter i USSR!
  Catherine sagde eftertrykkeligt:
  - Alle Sovjetunionens patrioter!
  Og fyrede, trykke på knappen, hovedet, pink hæl.
  Ja, pigerne her er ikke en af dem, der slurver kålsuppe med bastsko. Deres tank er på farten igen.
  På afstand er han ikke bange for Taleban-granater. Og de ramte fjenden fra fem, seks kilometer.
  Her er pigerne - hvad du har brug for. De har vredens kraft og lidenskabens flamme. Og også selvtilliden til at vinde.
  Elizabeth kigger gennem kikkerten. Der er få afghanske biler. Men der er også amerikanske solgt til det islamiske imperium på kredit. Disse maskiner er også svagere end den russiske. Og de har en højere silhuet, som gør det meget nemmere at ramme.
  Catherine sigtede og ramte et amerikansk fremstillet afghansk køretøj. Og med et skud rev tårnet ned.
  Sådan rammer hun greyhound.
  Elena, en radiooperatør og læsser, bekræftede:
  - Bliv ved!
  Og igen flyver et dødbringende projektil for afghanerne ud. Piger i al deres herlighed.
  Nå, det er en tank.
  Og her løber de og blinker med lyserøde hæle af en pige i bikini til flyene.
  Ja, angrebskæmpere er klar til kamp.
  Anastasia Vedmakova hopper ind i det nærmeste fly. Og hviler på pedalerne med bare sål.
  Bilen letter derefter langsomt.
  En kriger med et rødt jakkesæt, med en perfekt figur, siger:
  Glæde, min styrke er i Herren,
  Glæde, i Herren med styrke værdsætte!
  Og smiler med perlefarvede tænder. Vladimir Putin er bestemt ikke nogen stor hersker. Men i dette tilfælde fører han en krig, der kan sammenlignes med den store patriotiske krig.
  Afghanerne presser og kiler sig ind på russisk territorium.
  Her er honningblondinen - Akulina Orlova. Også en pige, hvad du har brug for.
  Og igen i bikini og barfodet. Hun er meget smuk og solbrændt.
  Mens hun løber mod flyet, stirrer mændene. Og tjenerdrengene løber op og kysser de yndefulde spor af hendes bare fødder.
  Her er pigen.
  Akulina flagrer og flyver ind i angrebsflyet. Den er meget glat, og kommer samtidig hurtigt af.
  Akulina sang:
  - Jeg ser en blå streg på himlen,
  Med larm vinder jeg højde!
  Og nu ser hendes angrebsfly det første mål på himlen - et afghansk fly.
  Pigen slår ham uden at tænke sig om to gange ud af flykanonerne og rammer ham på lang afstand.
  Så sang den blonde terminator:
  - Jeg er den mest nøjagtige i verden,
  Blev berømt på dette show!
  Akulina fnisede... Minderne blinkede forbi om, hvordan fangerne kyssede hendes bare fødder, bare, støvede såler.
  Ja, det var sjovt. Og Taliban kravlede på knæ og kyssede en russisk piges bare fødder.
  Mirabela Magnetic løber også mod flyet. Hendes ben er så solbrune, muskuløse, nøgne og yndefulde.
  Og hvilke dejlige presseplader. Dette er blot et mirakel.
  Mirabela er en kriger, der simpelthen demonstrerer den højeste klasse af adfærd og samtidig skønhedsstandarden.
  Og hendes hår funkler som bladguld. Og kroppen er knap dækket af en bikini.
  Og hvilke yndefulde spor efterlader hendes bare, mejslede ben. Dette er en fantastisk pige.
  Du kan beundre den i lang tid uden at kigge væk.
  Her trykkede hun på pedalerne med sine bare såler, og jagerangrebsflyet lettede jævnt fra landingsbanen.
  Mirabela sang med et grin:
  - Der er ikke plads til svagheder,
  Vi vil møde daggry!
  Nu er alle tre piger i luften, hvilket betyder, at der er kommet sorte timer for Taleban.
  Anastasia Vedmakova sender et dødbringende projektil mod en afghansk kampvogn og gennemborer det. Så siger han:
  - For kommunismen!
  Akulina Orlova kæmper også med stor succes. Her er hendes raket affyret, som smadrede den selvkørende pistol. Pigen skriger:
  - Til planetens storhed og til oktobers ære!
  Og igen sender hun noget ekstremt dødbringende mod fjenden.
  Mirabela Magnetic rammer fjenden præcist og synger:
  - En, to, tre... Ødelæg alle fjender! Og riv Talibans hoved af!
  Triumviratet kæmper meget dygtigt og desperat. Pigerne her er bare så smukke.
  Og deres stormtropper hopper hen over himlen, og det er meget fedt. Og desuden skyder de Taliban-fly ned.
  Her er skønhederne skrevet. Intet imperium af Mujahideen vil være godt. Her er ét skud, og hele tre afghanske fly blev skudt ned på én gang.
  Anastasia Vedmakova, blottede sine tænder og smilede kærligt, trykkede sin bare, lyserøde hæl på knappen.
  Ramte bilen og knirkede:
  - Dette er min kapitalanmodning!
  Akulina Orlova bekræftede og slog fjenden ned:
  - Og bevæg dig hurtigt i næsen!
  Pigerne her er utrolige. Og igen blev et par afghanske krigere skudt ned. Dette er deres højeste erhverv. En pige med kolossal styrke her.
  Og så ramte Anastasia bunkeren med Taleban-generalen. Og han fløj op i luften.
  Hvordan jorden rejste sig og brændte af pigernes påvirkning. Og dette er kun begyndelsen.
  Kvindelige snigskytter kæmper også.
  Alice og Angelica med deres rifler. De jager efter Taleban-soldater og skyder præcist.
  De sigter først og fremmest mod betjentene.
  Piger foretrækker også kun at kæmpe i én bikini. De er modige og meget smukke.
  Også Alice er blond, og Angelica er rød.
  De skyder på skift og rammer præcist.
  Alice skød Taleban-obersten ned med en velrettet kugle og spurgte den rødhårede partner:
  - Tror du, at sorte huller virkelig eksisterer, eller er det bare en hypotese?
  Angelica afskar også en anden afghansk officer med et velrettet skud og svarede:
  - Jeg fandt tiden til at stille sådanne spørgsmål!
  Alice svarede med et suk:
  - Ak, der var ingen bedre tid!
  Og pigen kastede en lille granat med sine bare tæer. Et dusin Taleban blev revet fra hinanden.
  Angelica svarede og skød igen:
  - Jeg tror, at sorte huller ikke påvirker udbyttet af korn!
  Alice var enig i dette:
  Det synes jeg dog også...
  Det rødhårede dyr kastede en udslettelsesgave med sin bare hæl og knækkede igen modstanderne og udsendte:
  - For kommunismen på Venus!
  Alice tilføjede:
  Og også på Mars!
  Begge piger er gode skud. Og de er meget buede og muskuløse.
  For eksempel, da en Taliban blev taget til fange, tvang de ham til at kysse støvede såler. Så krigeren fra det islamiske imperium, Taliban, var så bekymret, at han bogstaveligt talt tabte hovene.
  Alice svarede med et suk:
  - Undskyld for ham!
  Angelica var enig.
  Vi har ikke brug for denne krig!
  Alice tilføjede:
  Og Taliban også!
  Det rødhårede udyr bemærkede vittigt:
  - Med briller fra Kina er jeg så sej!
  Krigere er faktisk meget sjove.
  De har så meget lys charme.
  Alice kastede igen dødsgaven med sin bare, runde hæl og kurrede:
  - Til nye sejre!
  Angelica lancerede også ødelæggelse mod fjenden ved at bruge sin bare fod og råbte:
  - For Fædrelandet!
  Det var sådan disse piger skiltes ... Sniperrifler arbejdede med fuld dedikation.
  Alenka kæmpede også og forsvarede byen fra Taleban. Overalt var ruiner og ruiner hobet op.
  Pigen skød en linje mod soldaterne fra det islamiske Taleban-imperium, mejede en hel række af dem ned.
  Og så kastede Alenka en granat med sine bare tæer, spredte kineserne og knirkede:
  - For Ilya Muromets!
  Anyuta skrev også om soldaterne fra det afghanske Taleban-imperium. Og plantet meget præcist. Hvad er ikke en kugle, så et hit.
  Og de udstansede Taleban falder, ordet er stablet.
  Og pigen, stadig nøgen, lyserød, med en rund hæl, vil kaste en dødsært og synge:
  - Ære til USSR! Vi har ingen problemer!
  Og igen, en velrettet drejning, og en flok lig.
  Allah er også i kamp. Afskærer soldaterne fra det afghanske imperium Taliban. Hun er sådan en strålende pige. Slår Taliban ud som et mærke med en nål. Mens du synger:
  - Og i bjerghøjderne, stjerneklar stilhed,
  I havets bølge og rasende ild!
  Og rasende, og rasende ild!
  Og nu kaster hendes bare tæer igen dødens morderiske og ødelæggende gave.
  Pigerne her er meget smukke, og alle i bikini. Og så buet og muskuløs.
  Maria kæmper også. Han slår en masse Taleban ud, mejer dem med stor lethed og synger:
  - Livet er kun et øjeblik - mellem fortiden og fremtiden,
  Livet er kun et øjeblik - hold fast i det ...
  Hvem blandt mænd kan prale af en torso,
  Og pigen har en idé - spin!
  Og hendes bare fod kaster igen en udslettelsesgave af kolossal destruktiv kraft.
  Det er virkelig piger - bare den højeste klasse og kunstflyvning af de mest fremragende piloter.
  Og hvordan deres bare fødder er yndefulde og forførende.
  OL kæmper også med stor entusiasme. Og slå fjender ned uden ceremoni. Hun ødelægger dem i hele rækker.
  Og så kaster de bare tæer af den storslåede skønhed gaver af total udslettelse.
  Så sang Olympias:
  - Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Udsigten fra Komsomol-medlemmet er ren ...
  Folkets stemme er høj
  Og bækken stråler!
  
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Og igen kaster den bare hæl straks en hel masse granater op.
  Her er pigerne. De har så meget skønhed. Og Taliban bevæger sig fremad som en tsunamibølge. Der er mange af dem, og de bombarderer bogstaveligt talt russiske stillinger med lig. Og de er så aggressive.
  Tropperne i det afghanske imperium, Taliban, forsøger at erobre hele verden. Og i dette tilfælde Rusland.
  Marusya skyder mod Taleban. Hendes bare tæer kaster en citron med splinter. Og igen flyver de i forskellige retninger af nålen. Krigerne fra det islamiske imperium Taliban bliver syet.
  Mujahideen er meget modige, og pigerne, der skribler på dem, har knap nok tid til at skifte båndet. De bliver bogstaveligt talt slynget med lig.
  Marusya sang med et smil:
  - Stalin bor i mit hjerte,
  Så vi ikke kender sorg ...
  Åbnede døren til rummet
  Stjernerne skinnede over os!
  Og igen kaster pigens bare, mejslede ben en granat med stor dødbringende kraft.
  Her er en skønhed.
  Matryona skyder også mod fjenden, og meget velrettet. Hun mejer fjender ned og kaster granatdødelig kraft med sine bare tæer. Bryder modstandere og knirker:
  - Komsomol er ikke kun alder,
  Komsomol er min skæbne!
  Og igen laver pigen et velrettet skud. Og den døde Taliban-general falder.
  Alenka synger og knuser Mujahideen:
  - Unionens uforgængelige frie republikker,
  Det var ikke brutal force, der samledes, ikke frygt ...
  Og de oplyste menneskers gode vilje,
  Og venskab, lys, fornuft og mod i drømme!
  Og endnu en gang kaster de bare fingre på pigens mejslede, solbrune ben en granat af dødelig og ødelæggende kraft.
  Og Talebans masse går til forfædrene.
  Anyuta smed også en dødsgave med sin bare hæl.
  Den afghanske kampvogn væltede. Og hans ødelagte ruller rullede hen over marken.
  Forbrændt græs, masse af lig på det.
  Anyuta sang med et smil:
  - En krig raser med Taleban,
  Krig uden grund...
  Satan er væk fra kæden
  Og døden kom med ham!
  Alla skrev også om soldaterne fra det afghanske Taleban-imperium, og meget passende. Og den rødhårede pige affyrede med sine bare tæer et stykke plastid.
  Og to dusin afghanere blev kastet op i luften og brød i brand der.
  Allah sang:
  - Udødelig herlighed var kendt i kampe,
  Vores store folk i kampe er som en ørn ...
  Jeg ved, at der vil gå mange generationer
  Og Ruslands kriger - fandt storhed!
  Derefter kastede Alla igen den dødelige gave til udslettelse med sine bare tæer.
  Maria, der skrev om Taleban, bemærkede:
  - Det er vores højeste klasse!
  Og hun tog den og kastede den med sine bare tæer, en ødelæggende gave til udslettelse.
  Så sang pigen med gult hår:
  - Granat, granat, dødelig granat,
  Kineserne venter - den fedeste tilbagebetaling!
  De olympiske lege fejredes aggressivt og klippede Taleban som en le. Og da hun kastede endnu en udslettelsesgave med bare fingre, gav pigen ud:
  - Det her bliver meget fedt!
  Marusya, der mejede fjenderne ned og kastede dødelige dødsgaver med sine bare tæer, knirkede:
  - Til store forandringer!
  Matryona, der slog afghanerne ud og gav en helvedes dødsgave med sin bare hæl, udstedte:
  - For ægte kommunisme i USSR!
  Det er pigerne med bare ben, og Taleban er presset med bare runde hæle.
  Men Veronica og Tamara retter missiler mod det afghanske imperiums tropper. Og de bliver affyret med et brøl og ødelægger Talebans positioner. Her er kampen.
  Veronica og Tamara flimrer barfodet, lyserøde hæle og lægger pres på knapperne på joystickets.
  Veronica lancerede ødelæggelsen og knirkede:
  - For nye sejre i USSR!
  Tamara knuste fjenderne, frigav ødelæggelsesgaver og råbte og trykkede på knappen med sine bare fingre:
  - Dette er verdens store fest!
  Pigerne lo og viste deres tunger.
  Victoria trykker også på joystick-knapperne med bare fingre på hendes meget smukke og forførende ben.
  Og bryder fjendens bunkere og æsker fra Talebans islamiske imperium. Det er pigerne, der bærer anklagen om udslettelse.
  Veronica førte sin hånd over pressens fliser og kvidrede:
  - Til genforeningen af planeten og hele verden!
  . KAPITEL? tyve.
  Her er Steelenida i kamp. Hun er en pige, der er i stand til at kæmpe med vanvittigt raseri.
  Og nu ryster hendes bryst. Her er pigen. Og hendes tunge er så skarlagenrød.
  Og nu flyver dødsgaven med dødelig kraft.
  Stalenida synger med et helvedes smil:
  - Verden bliver renere og smukkere,
  Af hensyn til vores fædreland-Rusland...
  Afghaner kommer i raseri -
  Jeg giver ham et sværd i ansigtet!
  Veronica var enig i dette:
  - Rusland er forpligtet til at besejre Taleban!
  Pigerne er til angreb. Og deres ben er meget forførende, og blinker med stor charme.
  Her kæmper også frivillige fra Tyskland. Her er især kampvognsbesætningen af Gerda.
  Tyske piger er også barfodet og i bikini.
  Rødhårede Charlotte trykker på joystick-knapperne med sine bare tæer og rammer fjendens kampvogn.
  Så siger han:
  - Vi vil beskytte Tyskland på fjerne grænser.
  Gerda skyder også med sine bare tæer mod den forhadte fjende og knirker:
  - For det hvide broderskab!
  Christina kæmper også meget bravt. Og han bruger sine bare tæer meget produktivt.
  Dødsgaver flyver ud af tankens tønde. De knuser og brænder alt omkring dem.
  Og dette er en meget dødbringende og destruktiv tank.
  Christina sang:
  - Vores kommunisme i stor herlighed,
  Løft banneret over de røde!
  Og pigen vil trykke på knapperne med sin bare hæl.
  Magda fyrer også meget præcist. Rammer fjenden med stor nøjagtighed, river tårnene af med granater og hvin:
  - For Fædrelandet - vor mor!
  Og også hendes bare tæer på arbejde.
  Her er pigerne - selve vulkanens lava - blod og mælk. Og hvordan de knuser Mujahideen uden at give dem den mindste nydelse.
  Gerda kvidrede og sendte et projektil ved hjælp af sine bare tæer ind i fjendens kampvogn:
  - Det er betagende!
  Der er ingen reelle problemer for piger.
  Men de smukke ninjaer fra Japan tog igen afghanerne op.
  Hvis de allerede er begyndt at ødelægge, så gør de det med stor velbehag og omfang.
  Den blåhårede ninja-pige huggede på Taleban med to sværd, strygede vindmøllen og kurrede:
  - For Japans store præstationer!
  Og hendes bare hæl kastede bolden med kolossal kraft af ødelæggelse og tilintetgørelse.
  En ninjapige med gult hår udførte en sommerfuglebladsteknik og råbte:
  - For de største gevinster!
  Og hendes bare tæer kastede en ært af udslettelse og rev et par dusin afghanere i stykker.
  Den rødhårede ninja-pige huggede også med sine sværd, fra venstre mod højre og skråt.
  Så kurrede hun:
  - Til rummet Japan!
  Og med sin bare hæl smed pigen en pose kulsprængstoffer, og hvordan hun ville smadre fjenden.
  En ninjapige med hvidt hår holdt en reception, en tønde søm, blæste Talibans hoveder af og knirkede:
  - For det største himmelske imperium!
  Og med sine bare tæer vil han kaste giftige nåle, der trænger gennem sorte krigere.
  Disse fire ninja-piger viste sig at være aggressive og huggede afghanske hoveder af med stor entusiasme.
  Kæmpede i himlen og piloter af højeste klasse.
  Især Albina og Alvina.
  Det er så charmerende blondiner. De affyrer luftprojektiler mod fjenden.
  Albina skød med sine bare tæer. Hun skød et dusin afghanske fly ned på én gang og kurrede:
  - For en stor æras fædreland!
  Alvina afskar fjenden og slog et dusin Taleban-biler ud på én gang, ved blot at trykke på hendes bare hæl, udsendte:
  - For det mest store Rusland og USSR!
  Dette er en pige - den bedste klasse, virkelig super. Og hendes partner er simpelthen hyper.
  Piger, selvfølgelig, urværk orden og den største visdom.
  Og her kører Margarita på motorcykel og skyder mod Taleban.
  Og med hende, Viola.
  Piger mejer soldaterne fra det afghanske Taleban-imperium.
  Viola kaster en bombebombe fra vognen ved hjælp af sine bare tæer og brøler:
  - For fædrelandet, for Putin!
  Margarita smed også en ødelæggelsesgave op med sin bare fod, med en yndefuld kurve af sålen og vyaknula:
  - For den store kommunismes sejr!
  Og begge piger vil bryde ud i grin. Og de giver en tur, der afskar en hel række kinesere.
  Men Olya og Nadezhda kører et infanteri kampvogn. De skyder også ekstremt præcist fra et dusin maskingeværer på én gang. Og så bliver kineserne desperat og dygtigt mejet ned.
  Her er kvinderne. Og selvfølgelig også i samme røde bikini, solbrændt og barfodet.
  Deres ben er i bevægelse og sender anklager om ødelæggelse og død til afghanerne. Disse piger er bare fantastiske!
  Olya kurrede og blottede sine tænder:
  - Kommunisme skal være over hele verden!
  Nadezhda var villigt enig i dette, mejede soldaterne fra det afghanske Taliban-imperium ned og pressede hælen på pedalerne:
  - Vi er tro mod Lenins sag!
  Krigerne på BMP er selvfølgelig meget greyhounds og stærke.
  Og her er Valentina og Larisa også, der banker på Taleban fra et dragefly.
  Og de smider bomber med deres bare tæer. De ødelægger fjender fra det afghanske imperium meget berømt.
  Valentina, der skød mod den forhadte fjende, gøede:
  - For Fædrelandet - vor mor!
  Larisa, der skar Mujahideen af, trykkede sin blottede, meget smukke og æstetiske lyserøde hæl, knirkede:
  - Lad os slå Taleban-ånden ud!
  Anna og Angelina tog også imod Taleban her. Pigerne brugte en underjordisk tank. Og det er alvorligt.
  Maskinen er lille, men effektiv.
  Anna skød mod fjenden, mejede en masse Taleban ned og kvidrede, mens hun trykkede på knapperne med sine bare tæer:
  - For sejrene i det røde lands æra!
  Angelina, der mejede sine modstandere ned og dukkede op som en tank fra jorden, hvinede og blottede sine tænder:
  - Kommunismen er udødelig!
  Og igen sendte hendes nøgne, elastiske hæl en ødelæggelsesgave.
  Præsidentvalget i USSR blev afholdt og bestået med et brag. Nu er Mikhail-Vladimir den suveræne diktator i den sjette del af landet. Men det er ikke nok for ham.
  Jeg vil fange Iran og få adgang til Det Indiske Ocean.
  At gøre, hvad afdøde Vladimir Volfovich drømte om.
  Og alt er klar til invasionen.
  Offensiven begyndte den 30. august 1987. Den første erobringskrig startede af Vladimir-Mikhail Gorbatjov-Putin i et nyt organ.
  De iranske tropper blev fastklemt af krigen med Irak, offensiven begyndte, mod byerne, kun dækket af militserne.
  Men med Taliban var det meget sværere.
  Pigerne førte en heroisk krig mod Taliban.
  Natasha tog vindmøllen med sine sværd. Hun huggede hovederne af Mujahideen, kastede derefter en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - For den store Guds Moder Lada!
  Zoya, der skriblede maskingeværer mod sine modstandere og skar deres hoveder af med sværd, kurrede:
  - For Svarog!
  Og hendes bare, yndefulde ben kastede en granat af dødbringende kraft af ødelæggende kraft.
  Augustin kæmper med fornyet kraft. Og hendes kobberrøde hår flagrer i vinden som Lenins banner.
  Krigeren kaster en citron med sine bare tæer af dødelig styrke og hviner:
  - Ære til Yarilas æra!
  Efter det, fra hendes skarlagenrøde brystvorte, som et lyn.
  Svetlana kæmper også, skærer Taleban ned og kaster en boomerang op med sin bare hæl og siger:
  - For Kievan Rus!
  Og hendes sværd er som knivene på en mølle. Denne pige er bare fantastisk.
  Krigerne her er af højeste klasse.
  Den evige dreng Oleg Rybachenko hugger modstandere ned med sværd og kaster en citron efter dem med dødelig kraft.
  Så siger han:
  - For det store Rusland!
  Margarita Korshunova fortsætter med at skære fjender. Og pigen driver møllen med sværd. Og så hendes bare tæer, som om hun kastede chokødelæggelse.
  Krigerpigen kurrede:
  - For russiske guder i USSR!
  Derefter vil de udødelige børn tage det og fløjte.
  Og tusindvis af krager, der fik et hjerteanfald, faldt i svime og slog Mujahideens kranier ihjel.
  Drengen og pigen sang:
  Vi vil kæmpe for en lysere morgen
  Lad os kysse!
  Derefter tog og kastede børnene en wire med udflåd med deres bare hæle. Og en hel række af Taliban funklede. Og deres kød faldt af knoglerne og forkullede.
  Det er det, det betyder - børn er monstre!
  Men Anastasia Vedmakova ødelægger Taleban-hæren fra himlen. Så sexet og erotisk er denne heks. Hun er en evig og ung pige, selvom hun kæmpede i borgerkrigen. Men at være heks ældes ikke.
  Anastasia er en smuk, ung pige i kun én bikini.
  Og med sine bare tæer trykker han på knapperne, slår fjenden omkuld og skriger helt i lungerne:
  - Ære til de russiske guders æra!
  Akulina Orlova grinede aggressivt og blinkede og sendte sprængladninger mod sine modstandere og kurrede:
  - For hellig kommunisme!
  Og han vil tage det, og hvordan han vil trykke på knappen med den karminrøde brystvorte.
  Og så hendes bare hæl i aktion, i total ødelæggelse af fjender.
  Akulina sang:
  Kraniet om natten, funklende som en dolk,
  Viste, at Satan regerer...
  Og sluger uskyldige ofre for slanger,
  Driver universet til vanvid!
  Mirabela Magnetic kæmper også med entusiasme. Hun bruger en rubin brystvorte i kamp og sender dødsgaver til fjenden.
  Mens du synger:
  - Ære til de kosmiske kræfters æra,
  Vi vil erobre - jeg tror snart hele verden!
  Og også ved hjælp af sine bare tæer sender han en morderisk dødsgave til Mujahideen.
  Dette er en pige - hun er en fugl af højeste flyvning. Selvom andre skønheder på ingen måde er værre.
  Anastasia Vedmakova sang entusiastisk:
  Djævelen er her, djævelen er der
  Hvor dragen er en komplet løgn!
  Det er pigerne - super klasse!
  Og pigens bare hæl tog og trykkede med stor kraft på joystickets knapper. Og der var fuldstændig ødelæggelse.
  Her er piloterne. De smider en udslettelsesgave fra livmoderen. Og straks fordampede tusinde Taliban-krigere på én gang ...
  Akulina Orlova sang entusiastisk:
  - Under frihedens hellige banner -
  I fred, venskab, lykke og kærlighed...
  Folk smelter sammen i en lys stråle,
  For at fordrive mørket forude!
  Og pigen igen med sine bare tæer, mens hun trykker på knapperne på joysticket og sender morderisk og ødelæggende.
  Mirabela bemærkede og blottede sine perlefarvede tænder:
  - Vi er fredelige mennesker, men vores jetfly,
  Et stort pansret tog formåede at accelerere ...
  Lad os ikke være passive piger i sengen,
  Ikke kun fyre skal kysse!
  Og pigen vil igen skyde ved hjælp af sine bare tæer mod fjenden.
  Derefter vil pigerne i kor råbe:
  - Død over regndragen!
  Dette blev virkelig stjålet af højeste standard ...
  Elizabeth skyder i mellemtiden fra en kampvogn og hviner helt i lungerne:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Jeg vil være i stand til at trampe universet ...
  Hvad kommer snart i luften?
  Far og mor ved det ikke!
  Og pigen vil trykke på joystick-knappen med sin skarlagenrøde brystvorte. Og pistolen vil tage og hamre.
  Spyt et projektil ud med dødelig kraft. Han vil flyve forbi og bogstaveligt talt beskrive buen.
  Ekaterina dunkede også med sine bare fingre, sine yndefulde og forførende ben og sang:
  - Vi går snart i kamp,
  For sovjeternes magt...
  Og jeg ved, at vi ikke dør
  I kampen for det!
  Og så skød pigen igen, men i dette tilfælde trykkede hun på hendes rubin brystvorte.
  Disse piger er bare super klasse. Ingen kan modstå dem.
  Også Elena, som om hun skyder, knuser sin bare, runde, lyserøde hæl og synger:
  Folket står i en tavs skare,
  En pige i grove klude bliver ført til henrettelse...
  I går var der en trone, i dag et stillads,
  Hvorfor ødelægger du prinsessen for folket!
  
  Åh konger, konger, konger...
  Ligner en pige med fletninger...
  Men prinsessen kunne ikke knækkes,
  Selvom hun er barfodet i sneen,
  
  Åh konger, konger, konger
  Sejrsflag og trompeter...
  Pigens bare hæle var brændt,
  I kulden ligner hun en stakkels kvinde!
  
  Og lad en idiot blive ved med at sige
  Prinsesselivet er nemt og sjovt...
  Hun går barfodet i sneen
  Sådan et svært erhverv!
  
  Åh konger, konger, konger
  Lette og pålidelige folk ...
  I dag er prinsessen helt knust,
  Fugleskræmsel som en have...
  
  Åh konger, konger, konger
  Består din suveræne...
  Hvis fjenden ikke kunne besejres,
  Så du er fuldstændig berygtet!
  
  Prinsessen er meget hårdt pisket af pisken,
  Så trak de hende op på stativet...
  Hun er dømt til at dø nøgen,
  Og bor gennem alle knoglerne med bor!
  
  Åh konger, konger, konger
  Folk er ikke længere frie...
  Tilsyneladende for at fordrive skurkene fra jorden,
  Du er for ædel!
  
  Åh konger, konger, konger...
  Hovederne fløj af!
  Selvom blå, faktisk - nuller,
  Scarlet du udgød blod!
  Euphrosinia skød også ved hjælp af brystvorten på hendes bare bryst, der lignede et overmodent jordbær, til at trykke på knappen.
  Og kvidrede:
  Tiden for forløsning er næsten her
  Den barfodede dronning føres til stilladset!
  Disse piger er bare fantastiske!
  Alenka kæmper også. Pigen skærer ikke kun med sværd. Men skarlagen, som friske roser, trykker brystvorterne på harmonikaen.
  Og hun smider giftige nåle ud og rammer Mujahideen.
  Krigeren tog den og sang:
  - Dronning, åh dronning,
  Nå, hvad ville du!
  Anyuta tæskede sin modstander og trykkede også sin jordbærvorte på knappen og kvidrede:
  - Jeg blev forelsket i prinsen i maj,
  Og nu går jeg barfodet!
  Og pigen med sin bare hæl vil give efter for udslettelsesgaven.
  Alenka kvidrede og blottede sine tænder, som var hvidere end sne nytårsaften:
  - Jeg er en simpel russisk pige,
  Barfodet i kulden...
  Jeg har en kort nederdel
  Brudgommen i ansigtet med en knytnæve!
  Og krigerne igen med en skarlagenrød brystvorte, mens de presser. Lupanet fra en harmonika med lyn.
  Så den rødhårede Alla optræder meget aggressivt. Hvilken slags bryst har hun? Såsom to meloner, og meget moden. Og den er kronet med rubiner af brystvorter. Og med disse brystvorter trykker pigen og slår kineseren.
  Og synger:
  - Ære til fædrelandet, ære -
  Lad os dræbe dragen...
  Pigen rev sin skjorte
  Og kun en tråd dækker brystet!
  Det er virkelig piger af højeste klasse.
  Maria er også ivrig efter at kæmpe. Hun er en meget smuk pige. Og hendes hår er bladguld og let krøllet. Og hun er så stridbar.
  Så hun tog den og kastede med sine bare tæer en boomerang og skar hovedet af modstanderne.
  Og så tog hun den med en jordbærfarvet brystvorte mod fjenden og rev et dusin soldater fra hinanden.
  Så sang hun:
  - Jeg er den mest sexede pige i verden,
  Læg dragen i blød i et ildelugtende toilet!
  Sådan er hun en pige - den højeste klasse.
  Olympias, en heroisk pige med hår farven af overmoden hvede, tog det og kastede med sine bare, stærke ben noget ekstremt dødeligt mod fjenden.
  Hun rev en masse Mujahideen fra hinanden og kurrede og blottede sine tænder:
  - Jeg er en kæmpe styrke pige,
  Endnu sejere - jeg ved, det er blevet!
  Og nu vil hendes brystvorte, som en overmoden tomat, trykke på flammekasterknappen, og en strøm af aggressiv flamme vil flyde. Og lad os brænde alt, som om det forkullede til døde.
  OL sang:
  - Brandbatteri,
  Brandbatteri...
  blomstrende orkidé,
  Mleya i en orgasme!
  Marusya trak en mine op på en wire. Slæbte hende ind under en Taleban-tank. Sprængte fjenden i luften og kvidrede:
  - For USSR!
  Så bankede hun med en bazooka, trykkede på knappen med en brystvorte i farven som en moden valmue og kvidrede:
  - Valmuer, valmuer, valmuer - røde valmuer,
  Bittert minde om jorden...
  Drømmer du om angreb
  Drømmer du om angreb...
  Piger skynder sig til angrebet med bare fødder!
  Matryona, der også kæmpede og knuste afghanerne, bemærkede:
  - Nej, jeg er stærkere!
  Og med sine bare tæer kastede hun et blad og rev hendes hals over.
  Så sang hun:
  - Et to tre -
  Bryd dragen!
  Og pigerne vil tage det og grine. De har så meget magt og passion.
  Pigen kastede en dødsgave mod fjenden med sine bare tæer og kvidrede af raseri:
  Djævelen er her, djævelen er der
  Hvor dragen er en komplet løgn!
  Disse piger er fulde af energi.
  Og de tog det i kor og sang, blottede deres tænder;
  Vi er Komsomol-medlemmer - kommunismens døtre,
  Vi kæmper mod fjender som ørne...
  Nogle gange flyver revanchismens grin,
  Om vinteren er pigernes fødder bare!
  
  Vi vil slå Führeren i ansigtet,
  Vi har mere styrke end en elefant...
  Vi lykkes i kærlighed og sport,
  Selvom horden angriber i raseri!
  
  Ingen vil stoppe pigerne,
  Vores styrke er trods alt som en stålnæve ...
  Vi kan endda dræbe hæren,
  Og vi vil ramme Hitler hårdt i skillingen!
  
  Kommunismens æra vil komme, tror jeg,
  Og den uendelige stang vil give os styrke ...
  Vi vil ikke fortryde af hensyn til livets Lada,
  Jeg tror, at fædrelandet snart vil blomstre!
  
  Drenge og piger slås
  En barfodet pioner går til angreb...
  Vi knuser fjenden berømt med et maskingevær,
  Gå foran med et godt eksempel!
  
  Regndragen angriber os groft,
  Men pigerne slog ham dristigt ...
  Lad os slå helvedes tjener ud, jeg tror på tænderne,
  Vi vil rive den skaldede mand fra hinanden!
  
  I Rusland ved jeg, at der ikke er plads til de svage,
  Vi får snart alt, hvad vi ønsker
  I den mest strålende krafts navn,
  Over os er en guldvinget kerub!
  
  Der vil være stort venskab blandt folkene,
  Hvem kæmper med magten ved...
  For fædrelandet, for lykke, for frihed,
  Og der vil snart være paradis i universet!
  
  Pigen er barfodet i kulden,
  Hvorfor har hun brug for sko, hvis Lada er en ånd ...
  Hjemland alt fra kant til kant,
  Ørnen er en dreng, ikke en hanekylling!
  
  Solen skinner klart over verden,
  I hvilke gyldne varme stråler ...
  Sejren vil komme i vinden af majs kærtegn,
  Og tal ikke dummy - hold kæft!
  
  Vi piger er bare døtre af Svarog,
  Hvem skabte jorden med familien ...
  Og gav krigerne frihed
  På én gang genoplive det universelle ideal!
  
  I Rusland er der et rummeligt sted for piger,
  De er i den kolde bikini kun iført ...
  Du er et Komsomol-medlem af Peruns brud,
  Tro mig, der vil ikke være nogen problemer i et raseri!
  
  I Jesu og Svarogs navn,
  Mary, Lada gudernes mor...
  Kæmpede for Stalin og Gud
  Og for de bedste sønner!
  
  Vi vil ikke glemme Jesu bedrift,
  Hvem gik til korset for russernes skyld ...
  Og viste stor kunst
  Da han på den tredje dag rejste sig forelsket!
  
  Perun er Gud den store tordenmand,
  Kaster regnbuer af strålende lys...
  Vi vil tjene demiurgerne ærligt,
  Så bedriften vil blive glorificeret af ridderne!
  
  Pigernes bryster skinner med farven af valmuer,
  Hendes brystvorter er som banneret i oktober...
  Og et sted gøer en ond hund,
  Men vi er ulve simpelthen ikke forgæves!
  
  Afviste Fritz' angreb nær Moskva,
  Selvom Hitler var snedig og snu ...
  I alliance ses Fuhrer med Satan,
  Græs er blødere om sommeren end tæpper!
  
  Men om vinteren er pigerne barfodede i sneen,
  Hvorfor har de brug for sko, pelsfrakker og et hylster ...
  Komsomol-medlemmer er ikke bange for frost,
  De har nok den mest formidable ånd!
  . KAPITEL? 21.
  Hvad er vores styrke - urværk mennesker,
  Lad os blive mere rasende guder...
  Og folk du tror ikke er dårlige,
  I stand til at kaste mange lænker af sig!
  
  Forelskede er piger de sejeste
  Forresten har de en skør passage ...
  Piger løber barfodet i sneen
  Snyd grådigt med brikker!
  
  Solen skinner til ære for kommunismen
  Til kommunismens ære blomstrer Rusland...
  Og pigens hår krøller tykt,
  Victory åbnede en ubetinget konto!
  
  Vi ødelagde Wehrmacht nær Stalingrad,
  Og de viste bare den højeste klasse ...
  Til ære for vores fædreland Rusland,
  Pigen vil flytte sin bare hæl i øjet!
  
  Pas på med at slås med en barfodet pige,
  Hun er smuk, som en okse er stærk ...
  Som perler spredt på én gang hvepse,
  Og slog under fjendens maveben!
  
  Nå, hvad kan du gøre ved vores piger,
  De har et slag, tro mig, en elefants stik ...
  Og Rusland står fra århundrede til århundrede,
  Uendeligt fantastisk land!
  
  Hvorfor har piger brug for russiske fyre
  At føde en strøm af helte ...
  Og fjenderne vil falde, tro på kennelen,
  Få den rabiate skurk i ansigtet!
  
  I Jesu og Svarogs navn,
  Hvor den hvide gud skabte kanten af universet,
  Lad os spise en bevægelseshund før kampen,
  Så der er kræfter før slaget i de tidlige timer!
  
  Så tager vi den og rammer modstanderen,
  Under pigernes ånde, med bare fødder...
  Så det var dumt efter at have skældt ud på katu,
  Og hvis noget - tilføj en poker!
  
  At Stalingrad ikke lykkedes, kan du se
  Pigerne der kæmpede hårdt ...
  Selvom en lille viden om skønhed er fornærmende,
  Skød ikke hendes kamp "Pleboy"!
  
  Det kan vi alle piger - du ved
  Stor, hård som et æg...
  Når de kun malede på skrivebordet,
  Og nu trækker vi lige i ringen!
  
  Vi vil ikke spare engang liv i kampen,
  Og jeg tror på, at vi kommer ind i Berlin i sjov ...
  Jeg ved snart at leve under kommunismen,
  Lad os få sneens hvirvelvinde til at sno sig!
  
  Pigen kan kun lide at løbe barfodet
  Snedriven køler sødt hendes hæle ...
  Hvepse flyver gennem den frostklare sne,
  Fuhrers kriger i kisten!
  
  Kort sagt, vi vinder, det ved jeg med sikkerhed
  Lad os skabe fred i hele universet...
  Blomstre for evigt kanten af universet,
  Med sin styrke i kampe uændret!
  
  Når Svarog kommer med Kristus, Herren,
  Alle de forelskede døde vil blive genoplivet Rod...
  For horderne af den vilde døds tornado vil ende,
  Og naturen vil være i evig glæde!
  
  Så bevæg dig ind i hjertet af mennesker Lada,
  Alt vil være smukt i det uendelige...
  Hver kriger vil modtage en belønning,
  Vi russere er uovervindelige i kampe!
  Og under sådan et digt knuste og udryddede pigerne Mujahideen i tusindvis. Det er pigerne - som de elsker og ved, hvordan de skal dræbe.
  Tja, pigerne er bare fantastiske. Og deres bare fødder kaster skarpe og giftige nåle.
  Ja, mod sådanne piger er selv en rødglødende koben og påført en bar, rund hæl magtesløs. Her er pigerne - hyperniveau!
  Oleg Rybachenko fortsætter med at kæmpe. Denne evige dreng er simpelthen en helt.
  Og hans bare fingre af børns fødder kastede en ært af ødelæggelse.
  Hun faldt under skøjtebanen på tanken og vendte den om.
  Den unge kriger sang:
  - Rusland lo og græd og sang,
  Og kvinden tabte sig af at løbe!
  Margarita Korshunova - denne evige pige tog også og kastede med sine bare tæer en ært af ødelæggelse.
  Hun rev en masse Mujahideen fra hinanden og kvidrede:
  - Ære til det grænseløse fædreland,
  Og kommunismen er ikke langt væk!
  Og så tog de uendelige børn og fløjtede. Og en stor masse krager blev bedøvet og besvimede. Og de faldt ned og lavede huller i Talibans hoveder uden problemer.
  Margarita sang:
  For at undgå problemer
  At være ren i hjertet...
  Ikke MMM-billetter
  Og en tår strålende vand!
  Og pigen tog og viste sin tunge.
  Men Gerda kæmper også på en kampvogn. Hun er selvfølgelig en meget kæmpende og smuk pige - en naturlig blondine.
  Og selvfølgelig elsker hun mænd meget.
  Her skød Gerda mod fjenden ved at trykke på joystickets knapper med sine bare tæer og kvidrede:
  - Alt går efter planen!
  Charlotte blottede sine bryster og trak sin bh af. Og med en skarlagenrød brystvorte trykkede hun på joysticket.
  Og så blev maskingeværerne på tanken tæsket og lad os meje modstanderne ned. Den rødhårede pige var meget tilfreds.
  Hun kvidrede:
  - Planen er planen,
  Det ligner et fupnummer!
  Christina skød også med en bar, rund hæl og kurrede:
  - Jeg er stærkere end den skaldede!
  Fucked og Magda - en pige med gyldent hår. Og selvfølgelig ved at bruge en rubin brystvorte.
  Og kvidrede:
  - En behåret egenskab er stærkere!
  Og så begyndte den kraftige motor at arbejde, og den strømlinede tank tog fart og accelererede kraftigt. Faktisk, hvis pigen allerede er skilt, så vil få synes for nogen.
  Alle krigerpiger er dog den højeste klasse.
  Her kæmper Albina og Alvina på himlen. De er piger af den blodigste orden. Og på samme tid meget smuk og sexet.
  De rammer afghanerne fra deres angrebsfly. Krigere af den mest imponerende klasse.
  Albina tog den og sang, blottede sine tænder og viste sin tunge:
  - Skøre hus i brand,
  Sanatorium af sjæle naglet...
  Vi er underdanige Satan
  Og de helliges ansigter skinner!
  Og pigen tog den og trykkede på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte. En destruktiv kraft er blevet aktiveret.
  Og det arbejdede meget hårdt og aggressivt, da raketterne blev affyret.
  Og den blonde pige sang:
  - Gud forbyde de blinde at åbne deres øjne,
  Og ret ryggen pukkelrygget ...
  Gud velsigne dig en lille smule
  Men man kan ikke blive lidt korsfæstet!
  Alvina påpegede aggressivt med et grin:
  - Ikke særlig svært!
  Og pigen sendte raketter ved at trykke på knappen med sin rubin brystvorte. Og hendes præstation var fantastisk.
  Albina skød igen med sine bare tæer og kvidrede og blottede sine tænder:
  - Piger kan ikke formildes i dag,
  Pigerne vil danse!
  Alvina dunkede også, og hendes bare ben, med en meget smuk chokoladebrun, var også på arbejde, og krigeren kvidrede:
  Og så indtil daggry
  Hør dem synge en kærlighedssang!
  Stormtroopers ramte meget hårdt fra himlen. Og de giver ingen den mindste nåde.
  Og her er Stalenida i kamp. Den skyder også meget præcist mod fjenden.
  Og bruger selvfølgelig de skarlagenrøde brystvorter. Pigen er selvfølgelig super klasse.
  Steelenida sang:
  - Du ser formørkelsen på himlen,
  Frygteligt symbol på direkte...
  Forfærdeligt helvede tegn
  Flok rum hyl!
  Og pigen tæskede igen med sine bare tæer. Dette er en pige - hvilket niveau er hun.
  Victoria slog ind i sin modstander med vild, voldsom kraft. rev fjenden fra hinanden og kvidrede:
  - For stor kommunisme!
  Og pigen brugte sin brystvorte på sine bare bryster, hvilket er så appetitligt som jordbær i Edens Have.
  Sådan en pige vil selvfølgelig gerne kysse og kærtegne.
  Og så viftede pigen med sin bare, mejslede fod. Og hvad hendes ben er yndefuldt, solbrændt, sexet og appetitligt.
  Og mænd ønsker at klatre på den i en menneskemængde.
  Veronica kæmper også med vild og ubarmhjertig aggression. En kriger, der besidder en så uendelig og suveræn magt.
  Og pigen tog den og trykkede på aftrækkeren med sin skarlagenrøde brystvorte. Og her kommer tilintetgørelsens jetgave.
  Og krigeren er bare hyper.
  Og her haster igen det, der bringer totalitær ødelæggelse.
  Veronica tweetede:
  Hvis svag - straks til kisten,
  Hold dit helbred...
  Anvend folk - åh,
  Nedslidning, nedslidning!
  Og pigerne sang alle tre i kor:
  Der er ikke noget smukkere fædreland-Rusland,
  Kæmp for hende og vær ikke bange...
  Og vores blondiner er ikke smukkere,
  Hele universet er en lys fakkel Rus!
  Dette er virkelig en stor forfremmelse.
  Viola kæmper også fra sit klokketårn. Hun er en pige med simpelthen blændende teint.
  Og selvfølgelig ekstremt flot.
  Og hendes skønhed er simpelthen eller, lad os sige mere prætentiøst - trivielt guddommelig.
  Viola tog den og kastede med sine bare tæer en ødelæggelsesært.
  Og ti mennesker revet i stykker fløj væk.
  Viola sang:
  - De løber langs et buet spor,
  Bare fødder piger...
  Træt af at malke køer
  Jeg vil drille min lykke!
  Tyrefægteren kæmper også. Hun er en pige, som ingen ville kalde svag eller dum.
  Krigeren tog den og gav en tur til modstanderne. Hun mejede dem ned uden videre.
  Og så hvordan man trykker på den skarlagenrøde brystvorte og frigiver endnu en raket. Og riv en deling af modstandere fra hinanden i små stykker.
  Tyrefægteren knirkede:
  - Skred, skred et sted,
  Bragte mig!
  Viola slog også sin rubin brystvorte mod fjenden, det enorme Taleban-imperium, og kvidrede:
  - Pigen skyldte
  Og der kom skum!
  Så tog pigen og viste sin lange tunge.
  Nicoletta rejste en kraftig morter med otte tønder, og Viola og Toreadora hjalp hende også.
  Alle tre piger hvilede deres bare, mejslede ben på græsset. Og hvordan de bliver sprængt med miner.
  Ved at gøre det trykkede de samtidigt på knapperne, nøgne, jordbærbrystvorter.
  Og de sang:
  Folk vær stille, vær stille...
  Lad krigene gå til grunde i tågen!
  Stork på taget, glæde under taget,
  Fred på jord!
  Stork på taget, lykke under taget,
  Fred på jord!
  Og pigerne stampede igen deres bare, meget stærke ben. Der er så meget passion og kraft i dem.
  Olga skød også fra en bazooka, og også med bar overkropp, og pressede hendes skarlagenrøde brystvorte.
  Så sang hun:
  - Lad Rusland og Bela Rusland være sammen,
  Vores trostanker er trods alt én ...
  Kæmp for fædrelandet og vær ikke bange,
  Med Rusland er Gud og vi uovervindelige!
  Og Olga, med sine bare tæer, tog og kastede udslettelsesgaven.
  Ingen kan virkelig stoppe sådan en pige, og intet vil vinde.
  Det er de piger, jorden elsker.
  Jane Armstrong kæmper også med sit mandskab. Dette utallige Taleban tæsker.
  Den aristokratiske pige tog og skød mod fjenden med sine bare tæer. Så sang hun:
  - Det herlige land Storbritannien,
  Ved, at hun er havets elskerinde ...
  Vi fik en masse viden
  Du smadrer modstanderen i kamp!
  Og pigen tog den og tog den med en rubin brystvorte og trykkede på knappen. Joysticket virkede. Og et dødbringende projektil flyver med kolossal destruktiv kraft.
  Det eksploderede med højeksplosiv fragmentering og rev folk i stykker.
  Gertrude, denne smukke, høje og muskuløse pige, var også kun iført trusser. Hun tæskede med de karminrøde brystvorter. Og også, som fra en raketkaster, smadrede den fjenden.
  Gertrude kvidrede:
  - Og i krigen, som i krigen,
  Piger ser en fyr i deres drømme!
  Og griner af hans vittige joke.
  Monica lagde mærke til det, trykkede sine bare hæle på pedalerne og erklærede vittigt med et grin:
  - Det bedste af det hele er, at en kvinde sko en mand med sin bare fod!
  Og krigeren ler...
  Malanya erklærede og blinkede til sine ledsagere:
  - Bare et par minutter
  Bare et par minutter...
  Hele samtalen varede med gudedrengen,
  Hvordan siger du dit navn
  Hvad siger du, at du hedder!
  Og drengen brøler som en tyr - sejr!
  Jane Armstrong bemærkede, mens hun skød, og rynkede øjenbrynene:
  - Det er sjovt, du forvrængede den sovjetiske sang!
  Malanya nikkede og blottede sine perletænder, hvorefter hun tog den og gav ud:
  - En række forskellige løgnemodtagelser,
  Følelser konflikter...
  Og vi kalder hende helgen
  Og kald det modbydeligt!
  Og hele besætningen sang i kor:
  Sex med god grund i alle kongeriger
  Elsket til enhver tid...
  Når alt kommer til alt, uden sex er det ikke interessant,
  Uden en partner er natten for lang!
  Mikhail Vladimir vågnede. Og de begyndte at følge krigen mellem USSR og Iran.
  Kampene var ikke for voldsomme. Iran troede ikke på angrebet, og USSR var ikke klar.
  Kun i store byer var der nogle garnisoner og islamiske vagter. De forsøgte at yde træg modstand.
  Selvom der allerede har været eksempler på brugen af selvmordsbombere. Og Khomeini, der stadig var i live, erklærede en hellig krig mod USSR.
  Iran forsøgte at overføre tropper fra fronten med Irak og etablere en forsvarslinje.
  Indtil videre er alt gået godt nok. Men store byer har indtil videre kun været omringet uden at turde storme.
  Den gamle taktik med at skabe kedler blev brugt.
  Og resten af tiden kan du sove;
  Den brutale krig mod Taliban fortsætter.
  Piger kæmper med forskellige typer våben.
  Natasha tog den og skød ved hjælp af den skarlagenrøde brystvorte og brølede:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Og med sine bare tæer kastede hun en granat af dødbringende kraft, som rev en masse Mujahideen op.
  Zoya bankede også modstanderen ved hjælp af den karminrøde brystvorte og kurrede:
  - Nej, jeg er den stærkeste i verden!
  Og også hendes bare tæer lancerede en udslettelsesstyrke, der var til stede for døden, og rev krigerne fra det islamiske Taleban-imperium fra hinanden.
  Augustine skød også med sin rubin brystvorte. Ramte tanken og kvidrede:
  - For sovjetlandets kommunisme!
  Og hun kastede en granat med en bar, rund hæl af dødelig kraft.
  Svetlana skød også mod fjenden med en jordbærvorte. Påførte ham enorm skade og knirkede:
  - For Fædrelandet til det sidste!
  Og hun kastede en udslettelsesgave og rev Mujahideen fra hinanden ved hjælp af bare tæer.
  Disse piger er bare fantastiske!
  Krigerne var af højeste klasse.
  Oleg Rybachenko samlede også denne udødelige dreng op, rejste en flammekaster og ramte fjenden. Og ilden tog og brændte en masse afghanske soldater
  Den evige dreng kastede en dødbringende granat med de bare fingre på børns ben og sang:
  - Ære være fædrelandet, hellige kommunisme!
  Vi vil ødelægge den onde fascisme!
  Margarita Korshunova er en udødelig pige, der, da hun var voksen, også tog den med sine bare tæer og kastede en gave med dødbringende magt ihjel. Og så mange fjender rev på én gang.
  Og hun knirkede og blottede sine tænder:
  - For landets mægtige kræfter,
  Besejr Satans Legion!
  Og den nøgne hæl af et barn vil igen kaste en ært af destruktiv kraft.
  Derefter tog terminatorbørnene det, og hvordan de fløjter. Og tusindvis af krager faldt i hovedet på Taliban-krigerne.
  Børnene sang i kor:
  - Ære til troskommunismens æra,
  Haven vil ikke blomstre frodigt ...
  Vi anerkender ikke pacifismens ideal,
  Vil være i stand til at redde fædrelandet i kamp!
  Og det evige par tog og fløjtede. Og kragerne fik et hjerteanfald og besvimede og slog Taliban-soldaternes kranier.
  Det er virkelig en kamp, der er brug for.
  Alenka kæmper også med sit hold. Pigerne er meget smukke og legesyge. Og hvad de bare ikke ved hvordan.
  Alenka kastede dolken med sine bare tæer. Han fløj hen og skar hovedet af fem. Det her er virkelig rigtig fedt.
  Pigen knirkede:
  - For hellige Rusland!
  Anyuta knepper med Mujahideen. Og trykke på knappen med en skarlagenrød brystvorte, rive massen af krigere fra det himmelske imperium og kvidrede:
  - For Svarog! Vi bliver holdt højt af mennesker, under Guds beskyttelse!
  Og hendes blottede, runde hæl, som ved Mujahideen, vil revne.
  Så snoede pigen sig i en saltomortale.
  Rødhårede Alla kæmper desperat. Hendes kobberrøde hår flagrer gennem luften som et proletarisk banner. Pigen sang, blottede sine tænder og kvidrede:
  - Ære er godt, nederlag er dårligt!
  Og pigen kastede med sine bare tæer en ødelæggelsesgave, rev en masse Mujahideen op og sang:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Og den rødhårede kriger tilføjede:
  - Og ære til moder Rusland til Ukraine!
  Maria bemærkede aggressivt, skriblede til fjenden og gjorde det meget passende og sang:
  Vi er de stærkeste i verden
  Vi er børn af det store Rusland!
  Og pigen vil igen med sine bare tæer kaste en udslettelsesgave med dødelig kraft.
  Og pigen har hår i farven af bladguld. Og sådan en smuk pige - bare super. Og så trykkede pigen på knappen med sin rubin brystvorte, væltede fjendens bil og knirkede:
  - For det store Rusland!
  Og så smed hun en eksplosiv pakke med sin bare hæl og tilføjede:
  - Og for det store Ukraine!
  OL optrådte også ekstremt aggressivt. Og hendes jordbærnipler trykkede på bazookaens knapper og smadrede massen af Taliban-soldater.
  Så knirkede pigen:
  - For mit hjemland - USSR!
  Og de bare fingre på den heroiske piges store, men yndefulde ben kastede en ødelæggende bombe.
  Krigeren knirkede:
  - Vi vil bygge byer på Mars, og fabrikker på Merkur!
  Marusya rakte tungen ud og kvidrede:
  - Og der kommer byer på Jupiter - jeg tror på det!
  Og pigen tog den og med sine bare tæer affyrede en ært med en udslettelsespartikel.
  Og da det eksploderer, og en hel bataljon af Taliban vil kaste op ...
  Og pigen, som en jordbærbryst, hamrer med noget ekstremt ødelæggende.
  Matryona vil også tage det og slå på Mujahideen ved hjælp af en rubin brystvorte. Og en dødsgave vil flyve med morderisk kraft.
  Pigen tog den og kvidrede:
  - For Fædrelandet - vor mor!
  Og så tog hendes bare tæer og kastede en ært og rev en masse soldater fra Taleban-imperiet.
  Sådan kæmper pigerne... En stor tank med flammekastere kravler. Og han brænder en masse infanteri.
  Elizabeth synger og blotter sine tænder:
  - Vi er de sejeste i verden,
  Pigerne har bare fødder!
  Og fra pigen trykker den skarlagenrøde brystvorte på knappen, der skinner som ebonit joystick.
  Elizabeth fnisede og sagde:
  To og to er fire,
  To og to er fire...
  Det er kendt af alle
  I hele verden!
  Ekaterina trykkede på aftrækkeren med sine bare tæer. Slåede fjenden ud og knirkede:
  - For store forandringer!
  Elizabeth bemærkede med et smil:
  - Og ændringerne vil være til det bedre!
  Elena tæskede med en rubin brystvorte, trykkede behændigt på knappen og bemærkede:
  - Men pulseringen af hjertet og venerne,
  Tårer fra vores børn, mødre...
  De siger, at vi ønsker forandring
  Smid åget af tunge lænker!
  Euphrosinia, der satte sine fødder på pedalerne med sine bare tæer, bemærkede ganske logisk:
  - Her taler vi, for forandring, for forandring. Og hvad er ændringerne?
  Elizabeth svarede logisk:
  - Selvfølgelig for ændringer til det bedre!
  Catherine spurgte med et smil:
  - Og hvis alt er i orden?
  Elizabeth sagde selvsikkert:
  - Og da alt var godt! Hvor mange år har krigen ikke stået på, og der er ingen ende i sigte!
  Og pigen skød igen ved at bruge den skarlagenrøde brystvorte. Denne pige er super sej!
  Elena skød også med sin nøgne, lyserøde, runde hæl og smadrede en anden fjendtlig kampvogn.
  Og pigen sang:
  - Ære til de russiske guder!
  Euphrosinia brændte også, hendes brystvorte var som et modent, saftigt jordbær og hvæsede:
  - Krigen vil blive vundet! Alle krige slutter før eller siden!
  Elizabeth var enig i dette:
  - Lad denne krig være forbi. Men kan vi vinde?
  Ekaterina skød igen med sin skarlagenrøde brystvorte og kurrede:
  - Det mest sandsynlige udfald af krigen er uafgjort!
  Elizabeth brokkede sig aggressivt:
  - Ikke! Der bliver ingen lodtrækning! Vi når slutningen!
  Catherine skød igen ved hjælp af sine bare tæer og kvidrede:
  - I den hellige krig vil der være vores sejr! Kejserligt flag frem - ære til de faldne helte!
  Og pigerne i kor rystede på brystet og sang:
  - Ingen vil stoppe os
  Intet vil besejre os!
  Og igen sparkede de med bare, lyserøde, runde hæle og knirkede:
  - Intet vil stoppe os
  Ingen vil besejre os!
  Og pigerne vil tage det og frigive nye strømme af voldsom ild ...
  Og piger kæmper også i himlen. Hvilke smukke krigere, når de er i én bikini. Eller endda tage deres bh'er af. Og deres blottede brystvorter er som altid i gang.
  . KAPITEL? 22.
  Anastasia Vedmakova, der slog modstandere i himlen og sænkede slag på jordenhederne, knirkede:
  - For den hellige kommunisme i sovjetlandet!
  Akulina Orlova, der skyder mod fjenden og trykkede på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte, og bemærkede meget aggressivt:
  - Der er en ødelæggelseskrig!
  Og med bare tæer tog og tæskede pigen det mægtige imperiums krigere. Og knirkede:
  - Vi er mennesker fra vores oprindelige jord,
  Det er ikke for sent at forene...
  I en tornado af krig
  Der er mig og dem
  Og det er alvorligt!
  Mirabela Magnetic, der fortsatte med at slå modstandere ned og brugte rubin brystvorter til dette, råbte:
  - En krig raser i universet,
  Krig uden grund...
  Satan i folks hjerter
  Mange mænd er døde!
  Anastasia Vedmakova bemærkede meget rationelt, ramte fjenden med en jordbærvorte og knirkede:
  - Det er strålende, at Gud skabte,
  Nåde er blevet udgydt over menneskeheden...
  Den store Svarog gav os -
  Sjæl, sind, hjerte barmhjertighed!
  Akulina Orlova svarede med et grin, mens hun også affyrede med en brystvorte i farven som en facetteret rubin:
  - Ja, det kan Svarog! Dette er den store skaber af planeten Jorden!
  Så spurgte Mirabela Magnetic - denne pige med gyldent hår, mens hun blottede sine tænder:
  - Og hvorfor bliver folk gamle, og især kvinder, hvis der findes en så mægtig og klog Skaber som Svarog?
  Anastasia skød ved hjælp af sine bare tæer og svarede:
  - Jeg husker stadig zar Nicholas II, og han gav mig endda slik. Kan du give mig min alder ved at se på min figur?
  Akulina Orlova, der trykkede med sin bare hæl, bemærkede ved at blotte sine tænder og frigav en ødelæggende dødsgave:
  - Når du ser på dit ansigt, giver du heller ikke alder!
  Mirabela Magnet nikkede og bemærkede med et suk:
  - De russiske guder giver endda udødelighed og evig ungdom til de udvalgte. Men hvad kan man sige om kristne?
  Anastasia Vedmakova, som svar, affyrede raketter, trykkede på knappen med sin jordbærvorte og sang:
  - På den himmelske trone,
  Universets konge sad...
  Efter egen vilje,
  Kristus regerede os!
  
  De korsfæstede Gud på korset
  Jesus beder til Faderen...
  For ikke at dømme os strengt -
  Synden har tilgivet os til enden!
  Mirabela Magnetic nikkede, sendte også reaktive dødsgaver, trykkede hendes bare, runde hæl og vyaknula:
  - Du kan godt synge! Men er de russiske guder og Kristus forenelige?
  Anastasia Vedmakova trak på skuldrene, sendte et luftprojektil med sine bare tæer og knirkede:
  - Er honning og mælk kompatible? De er forskellige, men passer godt sammen!
  Mirabela Magnetic var enig i dette og sendte en raket med sin brystvorte i farven som en moden tulipan:
  - Selvfølgelig er det godt! Og meget jævn i rummet!
  Og pigerne sang i kor og fortsatte med at skyde med deres bare tæer og karminrøde brystvorter:
  Jord i vinduet
  Jord i vinduet
  Jorden i koøjen er synlig!
  Som en søn sørger over sin mor,
  Hvordan en søn sørger over sin mor...
  Vi er kede af Jorden, hun er alene!
  Og dog stjernerne
  Men stjernerne...
  Lidt tættere på, men alle er også kolde,
  Og som et formørkelsesur, og som et formørkelsesur...
  Vi venter på lyset og ser jordiske drømme!
  Og pigerne trykkede igen deres brystvorter, skarlagenrøde som valmuer, på knapperne, sendte en dødbringende en og sang igen;
  Og vi drømmer ikke om kosmodromets brøl,
  Ikke denne isnende blå...
  Og vi drømmer om græs, græs nær huset ...
  Grøn, grøn, græs!
  Pigerne håndterede Mujahideen meget sejt.
  Og deres tunger er også lange og mobile. Og de ved, hvordan de skal arbejde med dem.
  Steelenida er også aggressiv i kamp ... Og også hvordan hun skyder meget præcist.
  Og også bruge en jordbær brystvorte. Og det er meget smukt.
  Steelenida sang:
  Denne mark blev pløjet af Svarogs sønner,
  Vi vil hårdt knuse modstanderne ...
  Ruslands vej, desværre, fra krig til krig,
  Men vores udødelige hårde fyre!
  Veronica smækkede også ved hjælp af sin skarlagenrøde brystvorte som et rosenblad og knirkede til fjenden:
  - For mine fede succeser!
  Victoria brugte også sit fulde bryst, som modne meloner, når hun skyder og korrigerede:
  - For vores succes!
  Stalenida nikkede, kastede en boomerang med sine bare tæer, som skar adskillige hoveder af under flugten og bemærkede:
  - Vores succeser bliver kolossale, tror jeg!
  Valentina, der tæskede Taleban ved at trykke på knappen på et automatisk maskingevær med en jordbærfarvet brystvorte, bemærkede:
  - Egoisme er problemet!
  Steelenida, der skyder mod fjenden og igen kastede giftige nåle med sine bare tæer, bemærkede denne gang:
  - Ja, egoisme er dårligt!
  Veronica trykkede på flammekasterknappen med sin skarlagenrøde brystvorte, brændte en hel gruppe kinesere og knirkede:
  - Men ak - egoisme udryddes ikke!
  Victoria kneppede på fjenden ved hjælp af en nøgen, rund, pink hæl og tweetede:
  Men vi er heller ikke svage! Vi vil have sejr og ferie i evigheder!
  Valentina, der skød mod Mujahideen og klippede dem som en le, tog den og udsendte aggressivt:
  -Ære til kommunismens og zar Svarogs æra!
  Stalenida bankede igen med sin skarlagenrøde brystvorte og bemærkede:
  - Ære til kommunismen!
  Veronica spurgte med et smil:
  - Hvad er kommunisme?
  Victoria knurrede aggressivt, sendte en dødsgave, en brystvorte i farven som modne kirsebær og knirkede:
  - Kommunisme er himlen!
  Og pigerne tog den og sang:
  - Jeg vil rive alle i stykker,
  Dette er livet, det er lykke!
  Gerda kæmper på en mobil kampvogn. Hun er en meget smuk og aggressiv pige. Og tanken bevæger sig og flammer. Det har en masse stor, destruktiv kraft.
  Gerda skød ved hjælp af sine bare fingre af mejslede ben og kvidrede:
  -For den store orden i verden!
  Charlotte tæskede også fjenden med sin skarlagenrøde brystvorte, trykkede på knappen med den og kurrede:
  - Ære til fædrelandet.
  Og pigen Christina fyrede, denne gang med en bar, rund, lyserød hæl.
  Og hun kurrede:
  - For højere kommunisme!
  Magda slog også fjenden og sang:
  - Tyskernes storhed kendte planeten,
  Fascismen blev besejret med et sværdslag...
  Vi er elsket og værdsat af alle nationer i verden,
  Folket i hele landet marcherer mod kommunismen!
  Tanken bevægede sig og overøste alle med granater, og kugler regnede ned som bly.
  Gerda bemærkede vittigt og skød igen med den rubinerede brystvorte:
  - Vores sejr er uundgåelig - tro mig, håbet forsvinder ikke!
  Charlotte skød med sine bare tæer og indvilligede:
  - Nej, han går ikke!
  Pigen på tanken sukkede tungt...
  Et andet sted, i baghold, søger Alice og Angelica efter mål.
  Alice huskede, hvordan hun endte i fængsel som pige. Og der blev hun slået med gummikøller på de bare hæle. Pigen Alice underskrev derefter tilståelsen. Og hun tog til en børne-, arbejdskoloni. Men hun blev der ikke længe.
  I kolonien blev piger barberet skaldet og tvunget til at arbejde barfodet selv i koldt vejr. Og Alice vågnede op. Og Angelica blev født i Sibirien, og hun kendte slet ikke sko, og løb gennem snedriven med sine bare hæle og efterlod aftryk.
  Så disse piger er specielle og uovervindelige.
  Alice fyrede, trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på aftrækkeren og kurrede og blottede sine tænder:
  - Ære til de russiske guders æra!
  Og hun kastede en dødbringende granat med sine bare tæer. Som rev en masse Taliban-soldater op.
  Angelica fyrede også, og ganske passende. Hun gennemborede fjenden og knirkede:
  - For de største tanker!
  Hun trykkede på knappen igen med sin rubin brystvorte. Slog fjenden i en dødelig lidenskab.
  Og så kastede hun med sine bare tæer dødens udslettelsesgave og knirkede:
  - For den store Gudinde og Guds Moder Lada!
  Alice skød meget præcist og ramte Taleban-generalen med et præcist hit og kvidrede:
  - For Gud Svarog!
  Og så smed pigen igen den morderiske dødsgave med sine bare tæer. Det her er Alice - bare en super pige.
  Hun arbejdede godt i kolonien. De holdt endda op med at barbere hendes hoved og gav hende lov til at vokse sit hår med gyldent, krøllet hår. Og sådan en smuk pige voksede op i en børnekoloni. Hun var bare en gudinde.
  Og det er så smukt. Og hendes bare fødder efterlod sådanne forførende fodspor i sneen. At selv vagterne var i gang med onani.
  Det var Alice...
  Ikke underligt, måske et navn som Alice - forårsager særlige foreninger. som intet kan sammenlignes med. Og Alice - generelt er skønheden bare super og hyper!
  Og hendes bare tæer kaster igen en dødbringende granat og river alle fra hinanden.
  Alice sang med et smil;
  Hvorfor har folk et hoved
  Det bliver ikke dummere...
  Skær ikke træ med hovedet
  Søm bliver ikke slået!
  Angelica tog også og skød, trykkede på aftrækkeren med sin skarlagenrøde brystvorte og brød igennem fjenden. Hun smed et par dødsgaver med sine bare tæer og sang:
  - Lad det være tomt for nogle,
  Andre narrer hende...
  Men alle bliver set af en grund,
  Vil ikke miste hende!
  Og begge piger, der fortsatte med at skyde mod Mujahideen og sendte dødsgaver med deres bare tæer, begyndte at synge;
  Ingen grund til at tabe hovedet
  Skynd dig ikke...
  Ingen grund til at tabe hovedet
  Og pludselig komme til nytte!
  Pigerne skød mod fjenden ved hjælp af deres rubin brystvorter og hylede:
  Du skriver i din notesbog
  For hver side...
  Ingen grund til at tabe hovedet
  Ingen grund til at tabe hovedet!
  Ingen grund til at tabe hovedet!
  Og du skal dræbe bastarderne!
  Og pigerne smed granaterne med deres bare, runde hæle. Disse piger er bare fantastiske.
  Og her er Nicoletta også og kæmper. Det er en meget smuk pige, hun er bare super.
  Nicoletta tog den og sang den, trykkede på knappen på bazookaen med sin skarlagenrøde brystvorte og sendte en ødelæggelsesgave.
  Pigen kvidrede:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og tilføjede:
  I sejren for kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden for vores land...
  Og det røde banner, det lyse moderland,
  Vi vil altid være uendeligt trofaste!
  Nicoletta viste efter disse ord sin tunge. Og hendes rubin brystvorte igen, som om den blev affyret med stor destruktiv kraft.
  Og Nicoletta, med sine bare tæer, tog og kastede en granat af dødelig kraft, rev en masse Mujahideen fra hinanden og kurrede:
  - Gennem stormene skinnede frihedens sol for os,
  Gennem storme og storme gik vi sammen...
  Lad nationerne blive ét
  Lad alle jordens lande være sammen!
  Viola kæmpede også med stor raseri. Hun skød fra flammekasteren, trykkede på knappen med sin karminrøde brystvorte og sang:
  - Ære til fædrelandet, vores frie,
  Folks venskab er en støtte for evigt,
  Lovlig magt, folkets vilje,
  Når alt kommer til alt, for en simpel persons enhed!
  Tyrefægteren skød også mod Mujahideen. I den forbindelse brugte hun en slange, hvorfra der fløj ildflager ud, som bogstaveligt talt brændte alt ned til jorden.
  Pigen stampede sin bare, mejslede fod og kvidrede:
  - Ære til kommunismens æra, ære til den nye Lenin!
  Angelina og Aurora indsatte også en kraftig flammekaster, og tog den, tæskede den med en flammestråle.
  Og ilden væltede ud... Det brændte bogstaveligt talt Taleban.
  Angelina hvilede sine bare fødder og ildede og kvidrede:
  - Ære til USSR!
  Og pigen trykkede igen sin skarlagenrøde brystvorte på flammekasterknappen. Og det blæste op igen...
  Aurora ramte også Mujahideen. Brændte en masse Taleban-soldater og kurrede:
  - For nye grænser!
  Og med sine bare tæer kastede hun en morderisk dødsgave. Og igen trykkede han på knappen med den rubinerede brystvorte. Så kvidrede hun og blottede sine tænder:
  - Ære til SUKP!
  Angelina blinkede, smed dødens ært med sin bare hæl og kvidrede:
  - CPSU - SS! CPSU - SS!
  Og igen trykker hun på knappen med jordbærvorten på brystet.
  Anna og Olga er smukke piger i kun stramme trusser.
  De tog og rejste en tung raketkaster. Og de hvilede deres bare, mejslede ben, tog den og tæskede den.
  Anna kvidrede og trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på knappen.
  - Ære til de russiske guder!
  Og med bare tæer kastede pigen en dødbringende granat.
  Olga lancerede med sine bare tæer en dødsgave, der bogstaveligt talt rev Mujahideen fra hinanden.
  Olga sang:
  - Åh, Pushkin, du er en excentriker, du tager fejl,
  I kamp holdt vi ikke op med at gabe ...
  Tankens revne tank brænder,
  Driver alle mennesker op af sofaen!
  Og pigen tog den og kastede med sine bare fødder en ny, meget dødelig udslettelsesgave.
  Og så med en rubin brystvorte trykkede hun på knappen og sendte en aggressiv ødelæggelsesgave.
  Så sang pigerne i kor:
  - Og i krigen, men i krigen,
  Piger ser en fyr i deres drømme!
  Hans lyst til at køre
  Riv drengen fra hinanden!
  Og krigerne brølede:
  - Knus pigerne med mænds fødder,
  En fyr burde ikke have ansvaret...
  En mand er som en hest forpligtet til at pløje,
  Og meningen med piger er at dræbe!
  Og igen vil pigerne med deres skarlagenrøde brystvorter trykke på udslettelsesknapperne.
  Djævelen selv vil ikke stå imod sådanne skønheder.
  Og pigernes tunger er legende. De er som søde slik, der slikker pulserende jade-stænger.
  Anna og Olga sang:
  - Vi river alle mændene i stykker,
  Det vil være i vores magt!
  Her er skønheden af ninja-pigerne, der kæmper.
  De tog deres bh'er af og har nu kun trusser på.
  En ninjapige med blåt hår tog og huggede med sværd og skar hovedet af Taliban.
  Derefter, fra de skarlagenrøde brystvorter, vil den frigive lyn mod fjenden. Som brænder en masse Mujahideen.
  Og så med bare tæer, mens han kaster en morderisk dødsgave og synger:
  - Jeg er et elendigt insekt - en super ninjaskildpadde! Jeg river den i stykker som en blotter!
  En ninjapige med gult hår udførte også en sommerfugleteknik med sværd.
  Skær hovedet af mange Taliban.
  Så fra brystvortens karminrøde brystvorter sprængtes det af lyn. Brændte en hel bataljon og kvidrede:
  - Jeg er den stærkeste pige i verden!
  Og med sine bare tæer kastede hun den dødelige kraft af en nål med gift.
  Her i kamp er en ninjapige med rødt hår. Hendes sværd snurrer som knivene på en helikopter. Og fælde Mujahideen uden medlidenhed.
  Krigerens brændende pulsarer blev løsladt fra rubinbrystvorterne på hendes bryster. Brændte mange modstandere.
  Derefter kastede hun med sin bare hæl en eksplosiv pakke kul op og rev et par tanke fra hinanden.
  Så sang hun:
  Vi vil bygge byer
  Ninja pige for evigt!
  Det er virkelig, hvad pigerne har brug for. De har så meget raseri og spænding og et kæmpe humør.
  En ninja-pige med hvidt hår huggede også med sværd som vindmøllevinger, skar deres hoveder af og sang:
  Vi vil kæmpe for Japan
  Jeg kan rigtig godt lide at kysse!
  Og udslettelsesstråler fløj fra pigens jordbærvorter. Hvilket bogstaveligt talt forvandlede afghanerne til aske.
  Og krigeren kastede med sine bare tæer adskillige boomerange på én gang og skar fjendernes hoveder af, hvorefter hun sang:
  - Ære til de japanske guders æra!
  Og terminatorpigerne sang med det samme:
  - skarlagenrøde piger, skarlagenrøde piger,
  Lad alle mennesker bare dø af længsel!
  Og igen høres øredøvende grin, og skønhedens tænder viser sig.
  Disse piger er bare fantastiske!
  Og elsker deres tunger søde arbejde.
  Her vil de tage det, og så snart de spytter, vil de straks nedlægge en hel bataljon med et sving.
  Derefter vil pigerne fra Land of the Rising Sun brøle:
  Vi er ikke bange for angreb
  Vi dræber alle de onde i træk!
  Her i kamp og besætningen på Jane Armstrong.
  Pigen er meget smuk. Hun tog og smed sin bh. Og hun tog den skarlagenrøde brystvorte og trykkede på knappen.
  En strøm af brændende flamme fløj ud. Og han brændte hundrede Mujahideen. Her er pigerne - fantastisk spænding.
  Jane tog den og sang:
  - Rødt, rødt blod,
  En time senere er det bare land
  Efter to er der blomster og græs på den,
  Tre år senere er hun i live igen!
  Gertrude tæskede sin modstander med sin skarlagenrøde brystvorte. Smadrede fjenden og knirkede:
  - Og en stjerne ved navn solen brænder!
  Og derefter ville hendes bare, runde hæl trykke på pedalen med dødelig kraft.
  Disse piger er bare monstre.
  Og så vil de tage det og hvordan de vil synge:
  - Hil Storbritannien, blåt hav,
  Vi bliver aldrig slaver!
  Malanya vil også tage den og trykke på knappen med en jordbærnippel. Og ramte fjenden med stor dødbringende kraft.
  Så vil den råbe:
  - For Storbritannien og hendes dronning!
  Monica klikkede på knappen med sin karminrøde brystvorte og protesterede:
  - Og hvor gør dronningen - hovedfolkene!
  Og ved hjælp af sine bare tæer tog hun den igen og skød. Denne pige er bare fantastisk!
  Og tanken suser til sig selv og med stor dødbringende kraft. Det har piger med den mest aggressive impuls.
  Malanya brølede:
  - Vores folk, vores folk,
  Han er nøgen, nøgen, nøgen -
  Nøgne vores folk!
  Oleg Rybachenko fortsætter med at kæmpe med stor vildskab. Og drengens sværd skar som barberblade klippede hår.
  Og drengen, med de bare tæer af barnlige fødder, kaster ødelæggelsens gave.
  Og synger:
  Vi kæmper mod fjenden
  Med navnet Svarog ...
  Jeg vil ikke være et fjols
  At blive en Guds søn!
  Margarita bemærkede aggressivt og huggede Mujahideen med sine sværd. Og pigen kastede tynde barberblade med sine bare tæer og begyndte at skære halsen over på afghanerne.
  Så sang pigen:
  - Margarita - vinduet er åbent!
  Og hun tog den og viste sin tunge! Denne pige er bare en super kriger!
  Og ingen vil stoppe eller besejre hende.
  Hvis hun brøler, vil hun brøle.
  Og terminator-børnene fløjtede i kor, og skyer af krager begyndte at besvime og slog Taliban-soldaternes kranier.
  Disse børn er bare monstre.
  Oleg Rybachenko sang:
  - I den hellige krig,
  En soldats liv er ikke værd...
  For faderkongens skyld,
  Vi dør ikke forgæves!
  Margarita kastede igen nålene med gift med sine bare fingre og kvidrede:
  - Vi vinder ikke forgæves!
  Og igen dingler pigen... Og det viste sig at være ekstremt sejt og brat.
  Børnene var bare glade. Og deres fødder er bare, og så adrætte, køligere end aber.
  De unge krigere sang af raseri;
  I det vidunderlige hjemlands vidder,
  Behersket i kamp og arbejde...
  Vi komponerede en glad sang -
  O store ven og leder!
  Derefter vil pigen og drengen igen fløjte i kor, og igen vil tusindvis af bedøvede fugle falde på afghanernes hoveder.
  Det er pigerne - den højeste klasse, og drengen er ikke værre ...
  Natasha skærer også med sværd. Fra de skarlagenrøde brystvorter begyndte at frigive lyn, og samtidig nynne:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Fædrelandets forsvarer, Perunov-soldat!
  Og med de bare tæer af pigelige ben, som det lancerer, åbenbart noget ekstremt dødeligt.
  Zoya, der knuste Taleban med vanvittigt raseri, begyndte også at frigive gaver af aggressiv død fra røde brystvorter. Og mens du synger:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Heroes of Russia - samler alarmen!
  Og hendes bare tæer starter igen, en meget ødelæggende gave af ødelæggelse.
  Red Augustine kæmper også med raseri. Hun sender den ene dødsgave efter den anden til fjenden. Og fra hendes rubin brystvorter flød strømme af voldsom energi.
  Augustin tog den og sang:
  Mørkets krigere er helt sikkert stærke,
  Ondskab styrer verden uden at kende tallet!
  Og de bare tæer på benene på den rødhårede kriger lancerede den bærende ekstraordinære ødelæggelse.
  Svetlana skar kineserne ned uden nogen medlidenhed. Hakkede dem i stykker. Og med sine bare tæer kastede hun ærter med sprængstof.
  Og så fra jordbærvorterne, som om du tæsker mod fjenden med noget meget dødeligt.
  At rive fjenden fra hinanden og synge:
  - Men I Satans sønner,
  Tramp ikke på Kristi kraft!
  Dette er virkelig en pige, der er i stand til at besejre enhver ondskab.
  Krigere må jeg sige, måske de stærkeste i verden.
  Oleg Rybachenko, der fældede Mujahideen, sang:
  I en verden af varme og snefald,
  Verden er både fattig og rig...
  Vores hold angriber
  Modstander lige til helvede!
  Margarita kastede et stykke antistof med sine bare tæer, rev en masse fjender op og knirkede:
  Og kampen fortsætter igen
  Den hyperplasmiske ild koger...
  Og Lenin er så ung
  Slår med bjælker!
  Derefter tog pigen og viste sin tunge specifikt. Og hun må indrømme, at den er meget lang.
  Krigerbørn er virkelig seje.
  Adala og Agata kæmper på en to-sædet selvkørende pistol. De knuser fjender, river dem fra hinanden.
  Adala trykker på knappen på joysticket med den skarlagenrøde brystvorte, knækker massen af kinesere og knirker:
  - For det store Rusland!
  Agatha vil også slå mod fjenden, knuse ham i stykker, rive ham i et blodigt rod og plage:
  - For Kievan Rus!
  Og han vil også trykke på joystick-knappen med sin rubin brystvorte!
  Derefter vil pigerne tage og synge:
  - Undervist sammen i skolen
  Og husk udenad...
  Hvordan klokkerne ringede
  Om Kievan Rus!
  
  Og de ortodokse husker
  Hvem spørger du ikke...
  Hvordan var de herlige dage
  Dåb af Rusland!
  Og Natasha og hendes hold samlede op;
  Hej slaver, hej slaver
  Moskovitter og Kievanere...
  Skal vi dele fædrelandet!
  Kan ikke sende en fyr
  Tænk din som en kennel...
  Jeg vil hellere elske ham!
  Sådan spredte pigerne sig, og det er klart, at Taleban bestemt ikke kan modstå sådanne mennesker.
  . KAPITEL? 23.
  Gorbatjov-Putin fortsætter med at kommandere og give ordrer. De avancerede enheder af de sovjetiske tropper har allerede nået Det Indiske Ocean. Samtidig nærmer USSR-hæren sig Teheran. Og begynder at omringe Irans hovedstad. Og det er ekstremt fedt.
  Gorbatjov-Putin hopper af glæde.
  Og han har drømme.
  Krigen fortsætter som på et uendeligt spor.
  Natasha og hendes hold besluttede at spille noget skak for at tage en pause fra kampene.
  Augustina og Svetlana på den ene side, og Natasha og Zoya på den anden.
  Den blåhårede pige skubbede sin kongebonde frem. Augustin reagerede ved at vælge det sicilianske forsvar.
  Det er allerede et andet spil. Den rødhårede kriger brugte Dragon-variationen, hvor Sorts biskop indtager en stor diagonal og lægger pres på Hvids position, kongen, som gemmer sig på dronningens side.
  Meget interessante stillinger opnås her. Hvid kan fange i angrebet for den sorte bonde, der rykker frem foran biskoppen.
  Natasha og Augustina spillede hurtigt i starten. Men så begyndte de at tænke længe. Overvejede muligheder. Augustina ofrede et bytte for en bonde. Men angrebet mislykkedes.
  Men så lavede Natasha en lille fejl og tabte en brik til en bonde. Hendes stilling blev vanskelig. Men pigen med blåt hår forsvarede sig meget stædigt. Festen trak ud i ottende time. Og indtil videre har Augustine ikke kunnet vinde.
  Så blev spillet afbrudt. Taliban angreb igen. Og dette er selvfølgelig allerede alvorligt.
  Tanke brøler og motorer brøler.
  Natasha trykkede på bazooka-knappen med sin skarlagenrøde brystvorte og affyrede en dødbringende granat.
  Brød gennem en fjendtlig kampvogn. Så råbte pigen:
  - Jeg erklærer en check!
  Og med sine bare tæer kastede hun igen en granat af stor morderisk kraft.
  Zoya bemærkede aggressivt, blottede sine tænder og skød mod fjenden ved hjælp af en hindbærvorte:
  - Og måtter er endnu bedre!
  Og pigen kastede igen sine bare tæer, en bombe af ødelæggende kraft.
  Og hun brølede og blottede sine tænder:
  - Jeg slår dig!
  Augustina affyrede et maskingevær mod Mujahideen. Så tog hun rubin brystvorten og trykkede på knappen på granatkasteren. Hun smadrede fjendens bil og tweetede:
  - For den højeste ære!
  Og med sine bare tæer tog hun og kastede en dødsgave mod fjenden med dødbringende magt.
  Svetlana tog den og slår mod fjenden ved hjælp af en jordbærbryst. Vil bryde gennem en fjendtlig kampvogn og blather:
  - Ære til kommunismen og paradiset!
  Og med sine bare tæer vil han tage med en eksplosiv pakke, slukke den forbandede fjende.
  Disse piger er bare fantastiske. De har så meget kampentusiasme og infernalsk styrke.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng, ser omkring tolv år gammel ud. En meget smuk knægt med aflastningsmuskler, og i shorts alene.
  Kaster en granat med dødelig kraft med sine bare tæer, hvorefter han brøler:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Margarita er en meget sej kriger. Selvom hun ligner en pige på omkring tolv år gammel.
  Og hun tog også og kastede en ært med sine bare tæer og rev den modige Mujahideen fra hinanden.
  Så sang pigen:
  - For fædrelandet uden Stalin!
  Derefter tog de udødelige børn det og fløjtede med alle deres læber. Og kragerne var lamslåede og faldt som hagl på afghanernes hoveder. Og gennemborede deres kranier.
  Hoveder brast som vandmeloner, når de blev ramt af næb fra ravne, der havde mistet bevidstheden fra fløjten.
  Det er hvad børnene har lavet...
  Anastasia Vedmakova er også i kamp ... Og hendes bare tæer trykker meget berømt på knapperne.
  Pigen, som kun var i trusser, tog den og trykkede på joysticket med sin skarlagenrøde brystvorte. Hun ramte en Taliban-tank med en raket og kurrede:
  - For Sovjetunionens store sejre!
  Akulina Orlova kæmpede i én bikini. Hun er en pige med hår, der er som sne, lidt drysset med guld. Det vil sige, Madame er meget smuk.
  Og nu trykker hendes yndefulde bare fødder på pedalen. Og små bomber falder på afghanernes hoveder. Og de rammer stort set fjenden og bryder igennem tårnene og tagene på selvkørende kanoner.
  Akulina tog den og sang:
  Klokken vil ringe på himlen
  Regnen vil vælte voldsomt...
  Jeg går til min barndom
  Sommerregn for mig!
  Og krigeren skød igen ved at bruge rubinvorterne på hendes melonfyldte bryster. Her er en pige med så smukt hår og forførende, solbrune, yndefulde ben.
  Mirabela Magnetic kæmper også med stor entusiasme og kolossal aggression.
  Pigen skød mod fjenden ved hjælp af en jordbærvorte. Hun smadrede Taleban-tanken og kurrede:
  - Ære til de russiske guder!
  Denne pige Mirabela er meget smuk. Og med sine bare tæer tog hun og overførte til fjenden en morderisk dødsgave. Og Mujahideen var meget dumme.
  Men krigeren Helga vil også hamre på fjenden fra luften. Ved at gøre det påførte hun sin skarlagenrøde, valmuefarvede brystvorte. Og dødelige missiler fløj mod fjenden.
  De slog bogstaveligt talt bunkeren i stykker. Det er virkelig super klasse piger.
  Pigen skød ved hjælp af sine bare tæer og knirkede, blottede tænder, funklende som perler.
  Og krigeren sang entusiastisk:
  Der var mange hårde dage
  Pigen er som en nattergal...
  Opsummeret, uden at tænke på resultaterne,
  Kæmp ikke drenge med hende,
  Kæmp ikke drenge med hende,
  Ellers vil han brække hornene af!
  Disse piger er bare super krigere.
  Alle fire piger sang entusiastisk:
  Det store Rusland - endeløse marker,
  Lad det hellige land brænde mellem stjernerne...
  Jeg tror, at hjertets følelser ikke smelter -
  Vi vil beskytte grænsen fra kant til kant!
  
  Lad der være kommunisme i vores hus,
  Hvilket gav anledning til kammerat Lenin ...
  Og fascismens onde fjende er ødelagt,
  I de største generationers navn!
  
  Når alt kommer til alt, er fædrelandet i vores hjerter ét,
  Og i fremtiden til mange galakser...
  Lad mit land være berømt i århundreder
  Motherland du er ikke bare en sød indpakning!
  
  Lad mit fædreland blomstre
  Vi vil besejre Genghis Khan...
  Vinder åbner en ubegrænset konto-
  Til ære, jeg kender den russiske Ivan!
  
  Vi er krigerpiger så stærke
  At modstanderen ikke kan besejre os ...
  Vi er døtre af Svarog og sønner,
  I stand til at slå Fuhrer i ansigtet!
  
  For os gudinde Lada tror jeg
  som fødte mange guder...
  Alle mennesker er en venlig familie,
  Hvilket i mit hjerte kender jeg Rod!
  
  Og den almægtige russiske Jesus,
  Født i stor ortodoksi...
  Selvfølgelig er demiurgen slet ikke en kujon,
  Den Almægtige har slået sig ned blandt folket!
  
  Til den almægtige Kristi ære,
  Vi vil løfte vores skarpe sværd...
  Kæmp mod mongolerne til det sidste
  Så at horden af Batu ikke kommer til Rusland!
  
  Ja, med os den uendelige magt Rod,
  Hvem skaber universet...
  Og han kunne bare gøre det
  Hvad simpelthen forbløffer os bevidsthed!
  
  Vi er mennesker - det er plads,
  I stand til at erobre universet...
  Selvom Baty-øksen pirrede horderne,
  Rusland med familiens styrke i kampen uændret!
  
  Piger er meget glade for barfodet,
  Skynd dig hurtigt gennem de iskolde snedriver...
  Og de vil slå mongolen med en knytnæve,
  At ikke turde beskæftige sig med Fædrelandet!
  
  Du kan ikke finde et smukkere hjemland
  Selvom de angriber Rusland med en mareridtsagtig flok ...
  Pigen er ikke mere end tyve år gammel,
  Hun har allerede skåret samurai ned!
  
  Hun er smuk og stilfuld
  Pigen, der i spøg ødelægger mongolerne ...
  Lad Satan angribe jorden -
  Vi vil knuse fjenden med en stålsejlads!
  
  Så jeg viftede med bare fod,
  Og hun stak sin bare hæl i hagen ...
  Jeg blev sådan en sej pige
  Du behøver ikke samovolok i dette tilfælde!
  
  Mine sværd flimrer som en fjer,
  Og de fældede den mongolske hær så berømt ...
  Må min åre være stærk,
  Fjenden vil blive ødelagt vildt!
  
  Ja, vores Rusland er ikke smukkere at finde,
  Fantastisk som solen over planeten...
  Vi kan finde lykke for os selv,
  Og der synges heltemod!
  
  Rusland er et strålende land,
  Hvad gav kommunismen til folkene...
  Hun er for evigt givet til os af Kin,
  For fædrelandet, for lykke, for frihed!
  
  Fædreland - vi priser Herren Kristus,
  Lad Maria og Lada blive forenet ...
  Kammerat Stalin erstattede sin far -
  Vi russere er uovervindelige i kampe!
  
  Verdens folk elsker den russiske måde,
  Vi er ét, tro folk med hjerte...
  Tro mig, bøj os ikke med en knytnæve,
  Vi åbner snart døren til rummet, jeg ved det!
  
  Med bare fødder går vi ind på Mars,
  Vi vil snart mestre Venus i tapperhed ...
  Alt vil kun være den højest kendte klasse,
  Og en mand vil blive enhver helt!
  
  Ja, Jesus er Superman
  Med Svarog vil Rusland rejse sig fra sine knæ ...
  Fyrene vil ikke have problemer,
  Lad os glorificere familien i det uendelige navn!
  Her er de kæmpende og uforlignelige sangere.
  Men besætningen på Elizabeth kæmper meget desperat.
  Pigen skød mod fjenden ved hjælp af smidige tæer og kurrede:
  - Ære til guderne i Byzans,
  Pigerne er bare barfodede!
  Og hun tæskede igen ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte, der glødede som et kul. Det er pigerne af den højeste og kolossale klasse.
  Ekaterina slog også sin modstander med en brystvorte med jordbær, der lignede meloner.
  Så tilføjede hun med en bar, rund, hærdet hæl, kurrende:
  - Ære til de russiske guder, og lad regndragen dø!
  Elena skyder meget præcist mod fjenden og rammer Mujahideen ved hjælp af bare fingre af mejslede ben, vyaknula:
  - For storheden af den nye leder af Rusland har vi ikke brug for en regndrage!
  Og tryk igen på rubin brystvorten på knappen.
  Euphrosinia var enig i dette, skar fjenden og knirkede, bevægede sin lange tunge og kvidrede:
  - Vi vil besejre fjenden, selvom han er i flertal,
  Pigen har hundrede pinde på ryggen!
  Og krigeren vil bruge en brystvorte, der funkler som en rosenknop. Og hendes bare, mejslede ben vil bruge kolossal ødelæggelseskraft.
  Og Talibans masse kollapsede med det samme.
  Sådan kører kampvognen og knuser tropperne i det store og stærke Taleban-imperium. Ingen kan stå imod pigekrigerne. Også selvom de ikke er i en tank, men blot i deres stramme, sorte og røde trusser. Sådanne piger er meget kraftfulde og seje fulde af aggression. Og de bare tæer på benene, ret lange, yndefulde og mobile, anvender virkningen af kolossal destruktiv kraft på modstandere.
  Alenka kæmper også med stor passion. Hendes pres og nøgne bryster med brystvorter, som tulipanknopper, taler for sig selv. Dette er pigen - den mest relish. Og den har så meget operationel opfindsomhed, fænomenal, kosmisk kraft. Og måske ikke kun rummet, men også jorden.
  Alyonka tæskede fjenden ved at bruge sin brystvorte, farven på det proletariske banner, og sang:
  - Russiske guder - krigsguder!
  Og hun kastede udslettelsesgaver mod fjenden fra Taleban med sine bare tæer.
  Anyuta kæmper også. Pigen er fuld af energi og entusiasme. Den har både ømhed og styrke. Som stål belagt med gummi. Og så tog pigen og trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på knappen og udløste en brændende strøm på Taleban-soldaterne.
  Krigeren sang:
  - En ven kan altid hjælpe mig,
  Spild ikke vand, alle omkring spøger ...
  Og vi kan hjælpe aggressoren,
  Og for os er Svarog den bedste ven!
  Og pigen med sine bare tæer kastede en udslettelseskugle med kolossale ødelæggende kræfter.
  Den rødhårede og meget aggressive kriger Alla, tog og knirkede, blottede sine skarpe tænder og skinnede som diamanter:
  - Men Pasaran! Kina vil ikke erobre os!
  Og skønheden trykkede den rubinerede brystvorte på joystick-knappen. Og hun tog den og tæskede den med et vrid.
  Og så tog hendes bare fingre af mejslede ben og kastede en dræber boomerang. Han fløj hen og skar adskillige hoveder af.
  Allah tog det og kvidrede:
  Vi ser fjenden i øjnene først
  Og så steger vi den og spiser den!
  Så tog pigen og viste sin tunge. Og tungen på en pige med et rødt jakkesæt er meget lang og adræt. Han er meget velsmagende og velduftende, såvel som pulserende kan lide at slikke.
  Krigeren er super og sang:
  - Der er ingen barndom i et vanvittigt imperium!
  Ja, kvinder bruger ethvert middel!
  Og så kastede hendes bare hæl en granat.
  Maria kæmper også med et stort pres. Hun er en pige af højeste klasse og serie.
  Hun har allerede måtte kæmpe mere end én gang... Pigen noterede også en novelle om en alternativ historie... Når alt går anderledes, selvom det har ændret sig en del i forhold til virkeligheden.
  Napoleon valgte en alternativ krigsplan med Rusland. Han tog til Kiev og besejrede russiske tropper der. Og han skabte en marionet Lille Rusland. Så var der krig og Hviderusland og Litauens tiltrædelse af hertugdømmet Polen, som blev omdøbt til kongeriget. Østrig fik også noget ukrainsk territorium. Rusland, efter at være blevet besejret, blev en mindre magt. I 1815 indledte Napoleon en kampagne mod Tyrkiet.
  Besejrede osmannerne og indtog Konstantinopel. Grækenland fik uafhængighed, Bosnien-Hercegovina blev en del af det store Italien, som ville være blevet sat på tronen af søn af Napoleon Bonaparte. Rumænien var med i Østrig, hvilket gjorde kejseren i familie med Napoleon. Bulgarien og Serbien opnåede uafhængighed, ligesom Albanien, men blev vasaller af Frankrig.
  Og Grækenland er en vasal af det formelt uafhængige Storitalien.
  I Tyrkiet var der faktisk kun hovedstaden Istanbul tilbage på Balkan med et lille stykke jord.
  Krigen sluttede dog ikke der. Napoleon lancerede en invasion af Marokko og Algeriet. Men den britiske flåde blandede sig i franskmændene. Krigen med England trak ud. Men den geniale Napoleon formåede at indtage Gibraltar, og besejre briterne med sine overlegne styrker på land.
  Herefter blokerede franskmændene sundet og var i stand til at erobre hele det nordlige Afrika, inklusive både Egypten og Sudan. Under kampene havde franskmændene verdens første ubåde. England begyndte at lide store tab.
  Napoleon har hele Europa og en del af Rusland under sin kontrol. Og Storbritannien er ikke hendes rival.
  Efterhånden overvandt franskmændene briterne. De byggede flere skibe med en befolkning og ressourcer mange gange større. Til sidst, i 1931, landede Napoleon i Storbritannien, og efter at have udviklet sine tropper tog han London.
  Storbritannien overgav sig ... En kæmpe hyldest blev pålagt hende, og alle kolonierne blev franske igen.
  Napoleon var allerede for gammel og sendte sine generaler i kamp.
  Frankrig kæmpede med USA og i Latinamerika for at beholde adskillige kolonier.
  Napoleon, der havde levet i halvfjerds år, hvilket ikke er så lidt for et stort geni, døde i 1839 efter det nittende århundredes standarder. Hans søn Napoleon II, en høj blondine, der ikke lignede sin far, arvede tronen som otteogtyve. Og selvfølgelig fortsatte krigen. Mens man generelt er i kolonierne.
  Derudover havde Napoleon II nogle interessante ideer. Især holdt han en folkeafstemning og forenede Frankrig, Italien og Østrig til én stat.
  Og det er heller ikke dårligt ... Og i Preussen sætter de deres slægtning på tronen.
  Og Commonwealth blev styret af den uægte søn af Napoleon og den polske panna af Valencia.
  Napoleon II's tropper afsluttede til sidst USA og erobrede både Nord- og Sydamerika fuldstændigt. Så blev Afrika invaderet. Det udvidede sig til Indien og Kina.
  I 1860 var der krig med Rusland. Denne gang blev Moskva og Skt. Petersborg taget. Der blev afholdt en folkeafstemning, og Rusland, helt op til Stillehavet, gik ind i Commonwealth. Og så fusionerede Commonwealth med Frankrig. Så var der krig i Kina og landgang i Australien ... Napoleon II regerede indtil 1883, indtil han døde i en alder af tooghalvfjerds, efter at have erobret næsten hele verden.
  Hans barnebarn Napoleon III besteg tronen. Under denne monark endte de sidste krige endelig med erobringen af Japan, Filippinerne, andre øer og lande i Asien samt New Zealand.
  Dannelsen af et verdensimperium blev fuldført... Napoleon den Tredje blev fuldender af krigens historie.
  Og nu havde menneskeheden én vej til rummet.
  I 1917 fløj den første mand ud i rummet. Og i 1922 fandt en flyvning til månen sted. Og i 1930 til Mars.
  Menneskeheden erobrede rummet... Ved slutningen af det tyvende århundrede var der allerede menneskelige bosættelser på alle planeterne i solsystemet.
  Og i 2020 begyndte den første interstellare ekspedition. Straks startede syv rumskibe til stjernen Sirius, som roterede flere planeter. Og en af dem var beboelig.
  En ny æra med interstellar ekspansion er blevet indledt.
  Og udtrykket - at tage til Moskva gennem Kiev, har fået en ny betydning.
  Maria skitserede selvfølgelig en novelle i en notesbog. Og nu, som om at skyde mod fjenden ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte, og smadrede fjendens tank.
  Og hun sang:
  - For sejre i rummet!
  De mægtige OL knuste Taliban-soldaterne. Og mejede fjenderne ned.
  Og med sine bare tæer lancerede hun en hel masse granatæbler.
  Så pressede hun sin rubin brystvorte på fjenden og råbte og blottede sine tænder:
  - For den kosmiske magts kommunisme!
  Matrena kæmper også med stor desperation, men samtidig med aggression.
  Og hendes jordbærnipler trykker på bazookaens knapper og affyrer en ødelæggende raket.
  Matryona sang og blottede sine tænder:
  - Jeg er ikke et elendigt insekt, jeg river fjender i stykker som en blotter!
  Marusya fortsætter med at skyde på fjenden med øredøvende kraft og raseri.
  Og han trykker også et stykke kul på sit bryst. Og også hendes bare tæer gør noget ekstremt tilintetgørende.
  Marusya mumlede:
  - For hellige Rusland!
  Hvilken slags piger er der - en rumsaga, om stjernernes vikinger ...
  Pigen skitserede også en novelle under kampen med sine bare tæer;
  Kong Karl den Tolvte undslap døden under krigen i Norge, og selv efter at have sluttet fred med Peter den Store, lykkedes det ham at erobre dette land. Og Sverige rykkede lidt fra nederlaget. I 1740, under Leopoldovnas regentskab, angreb Karl den Tolvte igen ... Og han var i stand til, ved at udnytte det faktum, at Biron blev væltet, og kaos og kaos i Rusland, tog både Vybor og St. Petersborg.
  Den russiske hær kom sig dog efter indledende fiaskoer og var i stand til at generobre Ruslands hovedstad. Sverige kunne kun beholde Vyborg.
  Men historiens gang har ændret sig noget. Ivan den sjette blev ikke væltet, da kuppet mislykkedes. Og han beholdt sin trone. Karl den tolvte døde i en alder af halvfjerds i 1752 efter at have regeret i femoghalvtreds år. Og hans regeringstid var den mest begivenhedsrige i historien.
  Efter en pause i 1757 var Rusland i krig med Preussen. Denne gang, takket være det faktum, at Ivan den Sjette, der allerede var voksen, var på tronen, endte krigen med Preussens fuldstændige nederlag og arrestationen af Frederick II. Og dette viste sig at være en kæmpe præstation for Rusland. Så annekterede Rusland Polen, nærmere bestemt Commonwealth, og besejrede Tyrkiet. Der var to krige med det osmanniske rige. Og den anden endte med erobringen af Konstantinopel og den fuldstændige erobring af det osmanniske rige. Det tsaristiske Rusland vandt mange sejre - nåede Indien og erobrede også Nordafrika. Derefter erobrede Suvorov hele Europa sammen med det revolutionære Frankrig.
  Kun Storbritannien forsøgte at gøre modstand. Men den geniale Nelson blev besejret af den mere geniale og succesrige Ushakov. Og efterfulgt af en landing med erobringen af London.
  Hele Europa blev erobret ... Så var der allerede et felttog i Afrika i det nittende århundrede. Meget vellykket, og overtager Indien. Og så havde de russiske tropper allerede invaderet, og erobret Canada og nået USA.
  I 1815, i en alder af femoghalvfjerds, døde Ivan den Sjette - den største. Hans regeringstid var den længste blandt mere eller mindre betydningsfulde lande i menneskehedens historie. Femoghalvfjerds år ved magten. Sandt nok skal det siges, at embedsperioden var nominel på grund af regenten. Men det samme kan siges om Ludvig XIV.
  Og Ivan den sjette, som i den virkelige historie var en mislykket tsar, der endte sit liv i fængsel, blev alternativt den største hersker i planeten Jordens historie.
  Hans søn, Peter den Tredje, blev den nye konge. Denne monark fortsatte sin fars aggressive politik. Og gennemførte overtagelsen af Kina. Rusland besejrede også USA og erobrede dette område. Og allerede under Alexander den Første blev den latinske hær med Japan også erobret. Og Alexander II fuldførte erobringen af de sidste lande i verden, inklusive Australien.
  Således opstod et verdensimperium igen ...
  Alt ser ud til at være fint, men imperiet har autokrati og livegenskab. Og kongerne forsøger at bremse fremskridtet. Hvilket dog er umuligt. Og i 1953 fløj den første person i dette tilfælde, prins Alexei, ud i rummet.
  Og i 1967 fløj de til månen for første gang. Og det skal bemærkes meget cool.
  Siden flyvningen til Mars fandt sted allerede i 1988. Hvilket stadig er bedre, end det var i den virkelige historie ...
  Efterhånden begyndte kongerne at være mere opmærksomme på rummet. Der var fly til Venus og videre ...
  Den nye zar George den Første besluttede også i 2020 for første gang i Ruslands historie at afholde valg til statsdumaen og etablere en forfatning.
  Den nye relativt unge monark nedskrev endda en række bevingede aforismer;
  At tænke som et cirkus kræver at gå i snor!
  Kærlighed er en følelse som en fløjte, kun musikken er meget sødere!
  Politikere er ofte ræve og aldrig løver, for politik er ikke en kongelig forretning!
  Et barn uden kamp er værre end en hund!
  Ærlighed er en sjælden egenskab for politikere, især når man tæller stemmen op!
  I hjertets og venernes pulsering ønsker vi forandring...men ikke aldring!
  Ungdom er uvurderlig som guld, den falmer kun hurtigere med tiden!
  Ungdom fremmer opdagelser, som en frisk brise til et sejl!
  Ungdom, i modsætning til vin, mister værdi med årene, men får styrke!
  Robotter i fantasier blev født af menneskelig dovenskab, men legemliggjort af overmenneskelig flid!
  Jo flere befalingsmænd, jo mindre orden, jo mindre orden, jo flere tab!
  Barndom er som penge under inflation, jo mere værdifuld, jo hurtigere skiller du dig af med dem!
  Egeneraler, lav trækister!
  Generalen er som en tønde, især tom!
  Når generaler er egetræer, blomstrer tæt uvidenhed!
  Sind og fantasi, ligesom mand og kone, kun bryllupsrejsen er virkelig sød, når den støttende svigermor af virkeligheden!
  Antallet af ordrer er ikke altid proportionalt med tapperhed, men afspejler altid den overordnedes gunst!
  Olie er i sandhed sort guld, forgifter naturen, sværter hjerter, forplumrer sindet!
  Olie er som djævelens sorte blod - den forgifter både kødet og sjælen!
  Sindet er en livredder i smarte hænder, og en slagterklub i poterne på en idiot!
  Det er nemmere at lave en snemand i mundingen af en vulkan i udbrud end at finde en opdagelse, der ikke er blevet brugt til militære formål!
  At åbne for krig er ensbetydende med at lukke mange døre til et fredeligt liv!
  Hvis du vil undgå en kamp - pump dine muskler, hvis du vil undgå en krig - byg en hær op!
  Diplomati lettes af byrden af militærudgifter, forhandlinger er tunge næver!
  Lov ikke månen fra himlen, du bliver nødt til at hyle som en hund, når folk kommer for at stille et krav!
  Hjerter kræver hævn, men intet er mere listigt og ondt end menneskehjertet - så lad sindet give tilgivelse!
  For at få en høst er det nødvendigt at plante parasitter hele året rundt!
  Ved at plante en doven én gang, kan du få en høst året rundt!
  Rød tale kan hvidvaske et sort ry, men det vil ikke pryde livet for en farveløs til overvejelse!
  Videnskabens mirakler, vi er berøvet kedsomhed, fremskridtets mirakler er meget interessante!
  Videnskabens vigtigste mirakel slår ikke til, men belønner!
  Videnskaben er ikke en ulv, men forlader skoven, hvis der ikke er et videnskabeligt ansvar fårehyrde!
  Starten skal ikke være frisk, du vil sænke farten til en date, men langsomhed i begyndelsen vil fryse slutningen!
  Begyndelsen er som åbningen i et spil, du bør udvikle dig hurtigere, men bevæg dig ikke uden at tænke på bønder!
  En ideel politiker er som en hest på arbejde, men ikke et æsel i råd!
  Kærlighed er selvfølgelig en skøn følelse, kun når det ikke gælder alkohol!
  Mange kokke forkæler grød ved at hælde koaguleret mælk i dejen!
  En politiker er en kunstner, kun han pletter ikke lærredet, men sig selv!
  Konger kan alt, men monarker vil næsten ingenting for folket!
  Kun kongen, der står op for folket!
  Der er kun to ting i verden uden for Skaberens kontrol: menneskelige følelser og menneskelig dumhed, især når jeg føler mig som smarte mennesker!
  Det er lige meget, hvem præsidenten er, det, der betyder noget, er, hvem kongen er i dit hoved!
  Krig, intet sted for eftertanke, dødens og galskabens æra!
  Kun dem, der har et sind ud over fornuften, bliver skøre!
  En bil er ikke bare et transportmiddel, men en luksus, som kun fjolser sparer på!
  Den mest spildte form for økonomi, at spare på prestige!
  Nogle gange tabte vi, nogle gange døde vi, men russerne knælede aldrig ned!
  Færdighed erstatter kvantitet, men kvantitet kan kun falsk forfalske færdigheder!
  - I en sund krop, og ambalens ånd - og kødets svaghed - falmede sjælen!
  Blod skinner som guld, men metalsjæle ruster af det!
  Selv guld ruster, hvis der ikke støbes et hjerte fra det!
  Tortur er ikke underholdning, men hårdt arbejde fra servicesektoren, hvor medlidenhed med klienten er fatal for dig!
  En rig mands sjæl er patriotisk, ikke mere end en guldmønts, hvor de tager den og holder sig til den!
  Guld er gult som farven på forræderi, blødt som en opportunists vilje, tungt som en forræders samvittighed!
  Smerte er som en svigermor, obsessiv, grim, jeg vil gerne slippe af med den, men ... uden den bliver du ikke gift med sejr!
  Når fjenden ikke overgiver sig, ødelægger de ham, og når han ikke overgiver sig, bringer opfindsomhed sejr!
  Det er lige meget, om fjendens hunner dør, det er en katastrofe, hvis vores hanner har fordrejet deres hjerner!
  Det er nemt i kamp, når læring ikke er pine, men nyttig underholdning!
  Selv med Kristi ord leder hans tjenere efter noget, der tjener gudløs vilkårlighed!
  Et stort skab vil falde støjende, og højlydt ære går til den, der væltede det!
  Når masken er dygtig, behøver vi ikke en undskyldning!
  Oftere flyder røde floder på grund af røde taler og sorte gerninger!
  - Hvem der er bestemt til at blive stukket, skal ikke skælve på rebet!
  Som altid viste det sig, men det ville de ikke!
  Døden fortjener en bedre andel end livet, fordi dens varighed efterlader uforlignelig flere dele at vælge imellem! -
  Garantier giver garanteret røvet!
  En mønt lavet af guld er blød, men mere dødbringende end en kugle, den rammer lige i hjertet og tager hjernen ud!
  Teknologi er krigens gud - og dens sabotør er ateist!
  Gud skabte universet på seks dage, og mennesket betaler for al evighed for et minuts menneskeskabt svaghed!
  De kom ind på ulden, men kom ikke tilbage med en svævebane!
  Løb, men løb ikke væk, skyd, men skyd ikke tilbage, slå, men kæmp ikke tilbage, og vigtigst af alt, drik, men bliv ikke fuld!
  Ingen har brug for et dødt æsels ører, men at høre en levende ræv er en gave til dem, der ikke har brug for æsler for at nå deres mål!
  Sko dit sind, du vil for altid forblive en vagabond!
  Krig er luft for lungerne, men kun blandet med binær gas!
  Hvis fjenden ikke vil give op og ikke ved, hvordan han skal tabe, vil vi tvinge ham til at give op og afvænne ham for at vinde!
  Dårlige mennesker elsker sort magi, gode dårlige mennesker hvide!
  At dræbe i en krig er hårdt i processen, ulækkert i opfattelsen, men hvor fantastisk i sidste ende! Så krig bringer sundhed til sjælen, hærder kroppen og renser pengepungen!
  Nogle gange fylder krigen pengepungerne meget, og i direkte proportion til fylden af det spildte blod og tomheden i det korrupte hjerte!
  Pligten over for Fædrelandet er rød med betaling af uegennyttig hengivenhed!
  Krig er en test for de smarte, temperering for de stærke, sjov for tåber! -
  At være til grin er ikke sjovt, at få andre til at græde er ikke kedeligt!
  En god lineal er som sukkerholdig honning, først slikker de den, så spytter de den ud!
  Og den onde hersker vil, ligesom malurt, først blive spyttet ud og derefter trampet ned!
  Ja, guld er blødt, men et uigennemtrængeligt skjold er let smedet!
  Kvalitet overgår altid kvantitet - selv et hav af byggrød er ikke en hindring for en økse!
  Ondskab er fuld af styrke, når det gode svækkes af frygt!
  En vittighed er godt for stedet, en ske til middag og hjælp til ballade!
  Du kan være heldig en eller to gange - uden dygtighed forsvinder heldet!
  Hvem er ikke Leo Tolstoj, den litterære vagabond!
  . KAPITEL? 24.
  Og i Rusland, efter Vladimir Putins død den 1. november 2022, var der selvfølgelig ændringer. Diktatorens død viste sig som altid at være både glæde og chok for miljøet. Først og fremmest glædede Mikhail Mishustin, som ifølge forfatningen blev Ruslands fungerende præsident. Faktisk er han nu for alvor den nye konge.
  Især ikke lykke, men ulykke hjalp: Sergei Shoigu mistede popularitet på grund af krigen i Ukraine og kunne nu ikke gøre krav på rollen som national leder og præsident. Og Dmitry Medvedev mistede popularitet endnu tidligere. Så her har Mikhail Mishustin allerede alle trumfkortene i hænderne. Desuden passer han både til oligarkerne og den økonomiske fløj, og Vesten og sikkerhedsstyrkerne.
  Så der er ikke noget at frygte. Hvad med præsidentvalget? Det er så formelt. Desuden døde Zhirinovsky, og kommunisterne har ikke stærke ledere.
  Gennady Zyuganov er bare en tortillaskildpadde, som stadig bevæger sine svømmefødder.
  Grudin får højst sandsynligt ikke lov til at stemme.
  Navalnyj er en seriøs modstander, han er i fængsel. Og Ksenia Sobchak er slet ikke seriøs.
  Så præsidentvalget er pseudo-konkurrencepræget. Og du behøver ikke være bange for dem. Selvom Mikhail Mishustin selvfølgelig ikke selv er en superstjerne. Og skaldet og fed, og faderen er jøde, og situationen i økonomien er svær. Og selvfølgelig den generelle nedgang i myndighedernes popularitet. Men også kommunisterne var smurt ind i krigen. Og deres position - myndighedernes seksere viste sig at tabe. Jeg tilføjede et par stykker på bekostning af anti-krigsvælgerne i Yabloko og Parnassus. Mikhail Kastyanov kunne være en mørk hest. Desuden blev Mikhail Kastyanovs tider husket af mange almindelige mennesker og oligarker med nostalgi.
  Det vil sige, at andre regler kunne begynde at spille. Mange er ikke længere imod en tilbagevenden til socialismen.
  Og Mishustin selv er som en svag stjerne på en sort himmel.
  Nå, Mikhail Kastyanov er muligvis ikke registreret. Samt andre seriøse kandidater.
  Mishustin har lommebaner i hænderne, og CEC vil skære enhver.
  Det er dog umuligt uden folkemængder. Ellers vil Vesten ikke anerkende valg.
  Mikhail Mishustin suspenderede med sit første skridt fjendtlighederne i Ukraine og foreslog et nyt format for forhandlinger.
  I Vesten blev det modtaget positivt. Men for at sikkerhedsstyrkerne ikke skulle blive kede af det, tog Mikhail Mishustin og tildelte Shoigu for den "store sejr" med rang som marskal. Og også stjernen til Ruslands helt. Som i øvrigt en række generaler og officerer.
  Det var en rigtig starfall. Militæret selv var allerede trætte af både kampe og tab, og de protesterede ikke mod krigens afslutning.
  Også i samfundet blev antikrigsstemningen intensiveret. Ja, og medierne er begyndt at arbejde igen, i en anden retning. Mikhail Mishustin begyndte at score point til sig selv som fredsstifter. Og dette skridt var alvorligt. Desuden ønskede både eliten og oligarkerne afslutningen på krigen og konfrontation med Vesten.
  Nå, kommunisterne brokkede sig lidt, og resten af oppositionen støttede vejen til fred.
  Vladimir Putin blev begravet til højeste standard i en forgyldt kiste. De affyrede endda kanoner. Med respekt, selvfølgelig. Og de besluttede endda at balsamere liget, i så fald at bygge et mausoleum. Men i det hele taget var der en vis kuldegysning i den ydre respekt for den døde diktator. Folket sørgede ikke for meget, elitens stemning er ret glad.
  Lukasjenka kom til begravelsen af Vladimir Putin, tilsyneladende for en uddeling. Han blev modtaget koldt. Mikhail Mishustin følte en vis jalousi over for den hviderussiske diktator. Som kæmpede meget, truede, men kom ikke ind i krigen med Ukraine.
  Michael talte ikke engang med ham. Og koldt gav hånden uden at kramme.
  Generelt er stemningen i verden anderledes. De fleste er selvfølgelig glade for, at diktatoren og aggressoren døde. Men hvordan vil Mikhail Mishustin være? Vil han få det bedre, vil han stoppe krigen? Og vil der igen være normale forhold til den civiliserede del af verden.
  SNG-cheferne samledes til Putins begravelse. Samt præsidenten for Folkerepublikken Kina. Men ingen kom fra Vesten, undtagen Ungarns premierminister. Det var dog tydeligt, at selv kineserne er glade for ændringerne. Vladimir Putin var for farlig for verden og truede med at bryde ind i en atomkrig. Og ingen har brug for det.
  Mange journalister og popstjerner var for forandringen.
  Alle ville have en ende på galskaben. Patriark Kirill begravede personligt Vladimir Putin. Tilsyneladende var han bekymret for, hvordan efterfølgeren ville opføre sig. Hvilket er ret koldt over for ortodoksi. Ja, og halvt jødisk.
  Mikhail Mishustin mødtes dog med patriarken efter begravelsen. Han udtalte, at der ikke ville ske grundlæggende ændringer i forhold til kirken og staten.
  Men alligevel er det nødvendigt hurtigt at holde et møde med paven i Moskva og søsterkirker for at forene.
  Nå, måske mangler nogle mindre reformer stadig at blive gennemført. For eksempel at aflyse juleposten, og blødgøre påsken.
  Måske i dette tilfælde vil ortodoksi blive mere tilgængelig og populær.
  Ja, og at barbere skægget af præsterne og klippe håret gør ikke ondt. Og de ligner vilde.
  Patriark Kirill bemærkede, at en forsigtig tilgang er nødvendig her. Men det er på høje tid at aflyse fødselsfasten - den er den mindst observerede, og den skræmmer kun flokken væk. Nå, folk burde have mere frihed indenfor religion, de er allerede trætte af restriktioner.
  Med hensyn til indlæggene, så selvfølgelig for ortodoksien kun minus disse indlæg. Så var der spørgsmålet om protestanterne.
  Mikhail Mishustin bemærkede: Protestanter er også kristne, og du skal være venner med dem, men generelt er der mindre fanatisme og mere liberalisme. Og vi får se.
  En af de første beslutninger var at genoverveje sagen om at forbyde Jehovas Vidner.
  Faktisk er de ganske normale fyre, der ikke underviser i noget dårligt. At du skal leve efter evangeliet. Og der er kun én Gud! Og at i Bibelen er Gud ikke alene? Jesus sagde selv: hvorfor kalder du mig god? Der er kun én Gud i himlen!
  Det kan præsterne ikke forklare mere eller mindre tilfredsstillende.
  Mikhail Mishustin lancerede gennem Federationsrådet et nyt valg. Og hans slogan var enkelt: Frihed, Rigdom, Stabilitet.
  Og ved præsidentvalget lovede de større frihed. Især Maxim Galkin vendte tilbage og markerede oppositionens triumf.
  Og hvad gik forud for dette?
  Den fungerende præsident nikkede.
  - Ja, vi ventede... Men det er for tidligt at slappe af! Zaren har altid regeret i Rusland. Og det var ikke altid afhængigt af formelle beføjelser!
  Medvedev bemærkede:
  - Det bliver nødvendigt at bevare og endda øge vores militære magt, men samtidig være sammen med Vesten!
  Shoigu brokkede sig:
  - Uvirkeligt!
  Mishustin svarede:
  - Tværtimod, det er ægte! Vi vil være stærke til at begrænse Kina! Ellers bliver vi en koloni af det himmelske imperium! Og tiden vil komme i hele verden, der vil være en enkelt magt, og i denne kommer menneskehedens frelse!
  Shoigu bemærkede:
  - Putin skal hyldes ved begravelsen! Og kald gader i byer efter ham, byg monumenter, og måske endda giv en by hans efternavn!
  Den fungerende præsident sagde:
  - Vi vil gøre alt, som det skal ... Det er klart, at den døde skal ophøjes. Men vi har ikke sovjetiske tider, og du bør vide, hvornår du skal stoppe!
  Shoigu nikkede.
  - Putin burde begraves i en gylden kiste. Og diamanter er overkill!
  Rigsadvokaten foreslog:
  - Eller måske balsamerer vi Putin i mausoleet i stedet for Lenin?
  Mishustin rystede på hovedet.
  - Vi vil lave et mausoleum for Putin, men i Sankt Petersborg! Og det vil være tre gange mere end Lenin!
  Og dette vakte store bifald fra diktatorens miljø. Eller en tidligere diktator!
  Den fungerende præsident meddelte:
  - Ansvarlig for begravelsen af den russiske præsident, Vladimir Vladimirovich Putin, udnævner jeg Dmitry Anatolyevich Medvedev! Og jeg udsteder mit første dekret. Og også om den posthume tildeling af titlen Helt i Den Russiske Føderation og Marshal af Den Russiske Føderation til Vladimir Putin! Forbered også dekreter om opførelse af et mausoleum for Putin i Skt. Petersborg og indførelse af ti dages sorg. Og vær derfor!
  Og følget råbte aggressivt:
  - Ære til Rusland! Og posthum ære til Putin!
  Mishustin tilføjede:
  - Og jeg udskriver også en konkurrence om et monument over Putin. I henhold til konkurrencevilkårene skulle det være det største monument, eller rettere sagt en statue i verden.
  Matvienko nikkede anerkendende:
  - Det er en god ide!
  Den fungerende præsident tilføjede:
  - Og Jeltsin burde også lave en statue. Jeg foreslår at finde et sted i nærheden af Moskva, så der er en hel rute for monumenter til Ruslands præsidenter. Også for fremtidige herskere!
  Shoigu grinede.
  - Vil du lave et monument over dig selv Misha?
  Mishustin bemærkede:
  - Vi præsidenter er beslægtet med faraoer! Lad os bygge vores egne mausoleer!
  Forsvarsministeren mindede om:
  - Og hvad med mig rang af marskal og sejrs diamantstjerne?
  Den fungerende præsident var enig:
  - Og forberede et dekret om Shoigu ... Og lad Dmitry Medvedev modtage stjernen fra Ruslands helt. Og så så mange år ved magten, og uden ordrer!
  Den fungerende leder af sikkerhedsrådet nikkede.
  - Det er rigtigt! Jeg har længe drømt om en stjerne!
  Mishustin tilføjede:
  - Jeg beordrer også at udarbejde et dekret om at tildele alle medlemmer af forbundsforsamlingen og medlemmer af statsrådet en særlig æresmedalje af guld og at udbetale en særlig pris til en æres embedsmand! Og oven i købet, forberede et dekret om fordobling af lønninger og pensioner for alle officerer og generaler fra retshåndhævende myndigheder! Og også om, at alle militære pensionister tildeles den næste militære rang!
  Shoigu nikkede indforstået:
  - Det er en god beslutning! Sikkerhedsstyrkerne er vores rygrad!
  Finansministeren bemærkede:
  - Skatkammeret er tomt!
  Mishustin knurrede:
  - Print mere! Det er endda nyttigt at accelerere inflationen lidt! Der er mangel på pengemængde i Rusland!
  Chefen for centralbanken nikkede.
  - Vi laver en fantastisk en!
  Mishustin bemærkede:
  - Du kan tillade embedsmænd at give gaver op til ti tusinde dollars. De skal også leve. Og indkomsterklæringer - vi klassificerer! Og generelt vil det være nødvendigt at hæve lønningerne til embedsmænd på alle niveauer.
  Medvedev præciserede:
  - Men ikke nu, men efter valget! Vi skal vinde præsidentvalget i Rusland! Folket vil ikke lide stigningen i embedsmændenes indkomst!
  Den fungerende præsident bemærkede:
  - Men embedsmænd vil kunne lide det! Det er lige meget hvordan de stemmer, det er lige meget hvordan de tænker!
  Ministrene klappede...
  Man mente, at Putins efterfølger var hans egen person. Og det vil være muligt at stjæle mere modigt. Desuden viste eksemplet med Navalnyj, at de fængsler myndighedernes fjender, og ikke dem, der stjæler!
  Der var andre ordrer fra den fungerende præsident. Især blev de deputerede bedt om at legalisere den frie privatisering af lejligheder i Moskva, ex officio. Det ville inspirere mange udlændinge meget.
  Og suppleanterne skulle også aftjene to indkaldelser - at betale en pension på hundrede procent uanset alder.
  Og dette er kun begyndelsen.
  Og Mishustin tildelte Putin posthumt også Fortjenstordenen for Fædrelandet, første grad.
  Og de besluttede ikke kun at gøre kisten til Putin gylden, men stadig strøet med diamanter.
  Samtidig talte Mikhail Mishustin og Joe Biden over telefonen;
  Han talte i telefon med Mishustin ...
  Ruslands fungerende præsident sagde:
  - Vi forstår alle, at det er på tide at afslutte den kolde krig! Vi svækker kun hinanden!
  Biden var enig i dette:
  - Vi har ikke brug for en hybridkrig! Og det er godt, at dette monster Vladimir Putin er død!
  Mishustin bemærkede ærligt:
  - Det er jeg også glad for ... Men indtil videre skal jeg spille sorg offentligt og forherlige de døde! Men efter jeg er blevet valgt til præsident, vil vi blive sande venner!
  USA's præsident bemærkede logisk:
  - Det er ikke personligheden, der betyder noget! Vigtigt system! Jeg vil ikke stille op for en anden periode, men systemet forbliver!
  Den fungerende præsident spurgte:
  - Hvad med Trump?
  Biden grinede.
  Vi vil ikke have endnu en Trump!
  Mishustin var enig:
  - Ja, men vi får ikke en anden Putin! Alt går i ring!
  USA's præsident svarede vredt:
  - Jeg tror nej! USA skal blive bæredygtig. Pendulets konstante sving i den ene eller den anden retning skader os kun!
  Den fungerende præsident bekræftede:
  - Og vi har en kommunist Alexei Kuznetsov. Han kan blive hundrede gange værre for dig end Putin!
  Biden, der straks fangede essensen, nikkede:
  - Vi kan hjælpe dig i denne hellige kamp!
  Mishustin udtalte åbent:
  - Det er nødvendigt, at Kuznetsov har konti og ejendom i udlandet. Og vi vil udløse en kæmpe skandale på dette grundlag!
  USA's præsident sagde med et suk:
  - Vi gør det! Og hvad får vi til gengæld!
  Den fungerende præsident sagde indbydende:
  - Lad os annullere Dima Yakovlevs lov!
  Biden lo og bemærkede:
  - Tror du, at adoptionen af børn af alkoholikere fra jeres børnehjem vil hjælpe Amerika i høj grad?
  Mishustin indvendte logisk:
  - Det vil blive modtaget positivt af det amerikanske folk. Det er nødvendigt at mindske graden af gensidigt hysteri i medierne! Lad din lægge mindre pres på os. Og jeg vil fastfryse angreb på dig i vores medier!
  Biden bemærkede med et smil:
  - Vores medier er friere. Og i nogen tid kan der være angreb mod Rusland. Men du vil ikke løbe ind i, og vi vil ikke støde!
  Mikhail Vladimirovich bemærkede:
  - Vi taler mere ved Putins begravelse... Vi vil diskutere kontroversielle spørgsmål. Under alle omstændigheder forstår jeg, i modsætning til zar Vladimir, hvor farligt Kina er. Og at vi skal stoppe ham sammen!
  USA's præsident var enig:
  - Det er godt, at der er forståelse! Men prøv at opføre dig på en sådan måde, at alle kan se, at Rusland ændrer sig til det bedre!
  Mishustin bekræftede:
  - Jeg har allerede underskrevet en benådning for Alexei Navalnyj, og dette er et signal til dig - vi er allerede anderledes!
  Efter begravelsen af Vladimir Putin sat i mausoleet
  Og Vladimir Putins kiste er tykt besat med bladguld diamanter. Og det er smukt og rigt.
  Der ankom gæster fra hele verden. Herunder fra Kina, USA, Ukraine og så videre.
  Mishustin holdt som lovet et møde med Biden. Men inden da mødtes han også med kammerat Xi Jinping. Han forsøgte at overbevise sin kinesiske ven om, at Rusland stadig er en allieret af det himmelske imperium, og intet vil ændre sig. Men Mikhail Vladimirovich undgik detaljer. Indtil videre har Kina ikke krævet noget yderligere fra Rusland, men okay. Selvom Xi Jinping antydede, at Rusland kunne dele militære hemmeligheder og teknologier med Kina, samt lavere olie- og gaspriser. Ligesom Kina er blevet meget stærk efter pandemien, og at de har sådanne ressourcer ...
  Mishustin mente, at kineserne ville øge presset på Rusland. Desuden mere magt og mere arrogance. Xi Jinping inviterede den fungerende præsident til at besøge Kina og diskutere nogle af de omstridte spørgsmål der.
  Det kan ses, at præsidenten for Folkerepublikken Kina ser på Mishustin, som om han ikke var en ligemand, og han kommer helt klart til at give ham et godt pres. Og der er mere kuldegysninger i hans øjne. Xi Jinping stiller inden længe for en tredje periode - stik imod Deng Xiaopings tradition. Og imod dette er en væsentlig del af partiet ikke så stor en kammerat Xi, at to valgperioder bliver overtrådt. Naturligvis ønsker den kinesiske præsident, som anses for at være en ubeslutsom leder i udenrigspolitikken, at lægge pres på Rusland. Desuden er efterfølgeren i politisk forstand og med hensyn til menneskers kærlighed svagere end sin forgænger.
  Xi Jinping vil vise, hvad han er i stand til og vippe Rusland, at russerne bare er juniorpartnere.
  Mishustin mærkede det. Som efter Stalins død, da Mao Zedong kraftigt øgede sit pres på USSR og blev meget mere sej og kompromisløs.
  Ved mødet med Biden forsøgte Mikhail Vladimirovich at se selvsikker ud, men hans hænder rystede.
  USA's præsident hilste. Og de begyndte at snakke.
  Mishustin sagde:
  - Vi er Rusland - dette er en smedje af våben og råmaterialer! Og samtidig har det et enormt videnskabeligt potentiale. Og det er vores ansvar at holde verden stabil og velstående.
  Biden var enig i dette:
  - Selvfølgelig er Rusland et stærkt land og en verdensmagt. Og vi burde være venner og holde verden sammen!
  Den fungerende russiske præsident nikkede.
  Ja hr. Joe! Men for dette er det nødvendigt at indstille den offentlige mening til gensidig skabelse. Du må ikke røre os, men vi må ikke røre dig!
  USA's præsident bemærkede:
  - Vi har en fri presse!
  Mishustin nikkede.
  - Og vi er formelt frie! Men den egentlige afhængighed er altid til stede!
  Biden bemærkede:
  - Behold jeres journalister, så bliver det nemmere for os at beholde vores!
  Ruslands fungerende præsident udtalte:
  - Det bliver en gensidig beslutning uden angreb!
  USA's præsident bemærkede logisk:
  - Dette alene er ikke nok! Vi har brug for et fælles amerikansk-russisk venskab! Så vi ikke rejser os mod hinanden!
  Og omvendt, de roste og udvekslede ferier af venskab!
  Mishustin var enig i dette:
  - Må det være sådan! Vi lukker i vores positioner! Jeg sender en delegation af børn til USA!
  Biden nikkede og bemærkede:
  - Ja, og Dima Yakovlevs lov bør ophæves. Han er meget stødende over for det amerikanske folk og medierne!
  Den fungerende præsident nikkede indforstået.
  - Annuller hr. præsident! Du og jeg er Joes venner for evigt! Jeg vil være venner med din efterfølger, hvem han end er!
  USA's præsident spurgte i det væsentlige:
  - Kan du vinde valget til posten som Ruslands præsident?
  Mishustin nikkede indforstået.
  - Det er lige meget, hvordan de stemmer - det er lige meget, hvordan de tænker! Jeg vil vinde og min nye bane bliver klogere!
  Biden bemærkede:
  - Vi kan hjælpe dig ved valget!
  Ruslands fungerende præsident bemærkede:
  - Det vigtigste her er, at du ikke blander dig! Fjenden, især kommunisterne, bruger også anti-vestlig retorik. For stærk tilnærmelse til Vesten kan de bruge til propagandaformål. Det vigtigste her er, at du ikke giver dem en grund til at kritisere USA. Især er vi klar til at hjælpe dig i Afghanistan. Vi har erfaring i denne sag, og vi har ikke brug for Taleban i Ruslands underliv!
  USA's præsident bemærkede med et suk:
  Denne krig har varet for længe. Langt de fleste amerikanere mener, at vi ikke har noget at gøre der! Ja, hvorfor skulle vi bruge en million dollars på hver af vores soldater i dette land!
  Mishustin nikkede og snusede til sin næse og bemærkede:
  - Ja, jeg forstår dig! Vi har også øget kritik af Ukraine. Og det er en meget aggressiv kritik! Især fra den nye kommunistiske stjerne Nikolai Bondarenkos side! Dette er et rigtigt monster!
  Biden bemærkede med et smil:
  - Du kan fængsle ham som Navalnyj!
  Ruslands fungerende præsident bemærkede:
  - Det er rigtigt, vi skal befri Navalnyj! Jeg har allerede skrevet under på hans benådning!
  USA's præsident nikkede indforstået.
  - Det er godt! Dette vil gøre det lettere for os at føre propaganda til fordel for den nye, russiske ledelse!
  Mishustin nikkede med et smil:
  - Det bliver fint, min ven!
  Biden bemærkede med et suk:
  - Ak, USA's præsident er for gammel, og han har ikke længe tilbage! I dette tilfælde er der brug for et langsigtet relationssystem!
  Ruslands fungerende præsident bemærkede:
  - Jeg har intet ønske om at gentage Putins vej og nulstille mine deadlines! Men det vigtigste er partiet og dets humør, og lederen er sekundær!
  USA's præsident var enig:
  - Ja, partiet og systemet er primært! Og i denne henseende vil vi være sammen for evigt, hvis vi udarbejder et levedygtigt system!
  Mishustin nikkede og bemærkede:
  - Når den offentlige mening modnes, vil vi slutte os til NATO, G8 og endda EU! Jeg håber, at EU bliver fremtiden!
  Biden bekræftede:
  - Ja, vi vil skabe en Euro-amerikansk-asiatisk union! Fremtiden vil være i verdens politiske globalisering! Globalisering er trods alt en progressiv proces, ikke?
  Den fungerende præsident var enig:
  - Uden tvivl progressiv! Og det forstår jeg, i modsætning til Putin, der var tilhænger af en multipolær verden!
  USA's præsident bemærkede logisk:
  - En multipolær verden er en blindgyde! Kun i den politiske globalisme af menneskehedens frelse, fra gensidig ødelæggelse!
  Mishustin rystede aggressivt på hovedet.
  - Stor og gensidig ødelæggelse! Vi har trods alt én planet, og vi er alle mennesker! Vi skal være venner! Men Putin forblev i sine ideer i middelalderen!
  Biden spurgte:
  - Og hvorfor strøede du hans kiste med diamanter?
  Ruslands fungerende præsident grinede:
  - Selvfølgelig er det for meget! Men vi spiller på publikums instinkter. Vladimir Putin blev bogstaveligt talt kanoniseret og forvandlet til en levende guddom! Og det skal der tages højde for! Men snart vil dopet aftage, og nationen vil have en ny leder! Og den tyvende kongres kommer!
  USA's præsident grinede og svarede:
  - Tyvende kongres! Det er fint! Rusland bevæger sig i den rigtige retning! Og du vælger selvfølgelig...
  Mishustin sagde selvsikkert:
  - Jeg vælger civilisation mod barbari!
  Biden nikkede bifaldende.
  - Bedre ikke at sige!
  Ruslands fungerende præsident bemærkede:
  - Lad det være i en diamant, men alligevel er denne Putin i en kiste! Og guld vil ikke gøre ham i live! Så nu er jeg konge! Og jeg vil ikke give min trone til nogen!
  USA's præsident sagde med et smil:
  - Der er ingen trone - vi er bare folkets tjenere!
  Mishustin var enig i dette:
  - Ja, vi er folkets tjenere, men af en eller anden grund begyndte de at pirre ejerne!
  Biden bemærkede aggressivt:
  - Kongernes æra er forældet! Præsidenten er først og fremmest folkets tjener!
  Og den amerikanske præsident drak noget juice... Mishustin foretrak rødvin. Det blev bragt til ham af smukke piger.
  Der var en pause ... Mishustin bemærkede:
  - Det er umuligt at diskutere alt ved begravelsen af Ruslands præsident. Og indtil jeg bliver folkevalgt præsident, er mine hænder bundet. Det er farligt straks at gå efter en tilnærmelse til USA. Her skal du handle klogt og fornuftigt, uden unødvendige ekstremer!
  Biden nikkede indforstået.
  - Ja, vi har ikke travlt! Men hvad med Ukraine?
  Ruslands fungerende præsident sagde indbydende:
  - Vi skal genoprette de økonomiske forbindelser med dem, og først og fremmest. Og løs så de kontroversielle spørgsmål! Indtil vi forværrer forholdet!
  USA's præsident bemærkede:
  - Men Minsk-aftalerne bør revideres! Og lav en række ændringer, som den ukrainske side insisterer på!
  Mishustin bekræftede:
  - Vi vil forsøge at gennemføre det. Vil arbejde. Glem ikke, at jeg selv kun er skuespil og ikke har haft tid til at styrke mig! Det skal forstås, at de samme Shoigu og Medvedev og andre sikkerhedsembedsmænd endnu ikke er mine proteger! Og de kan vise sig!
  Biden nikkede indforstået.
  - Jeg forstår det! Og jeg vil forsøge at gøre alt omhyggeligt og ikke skade den nye russiske regering. Vi har ikke brug for ankomsten af en ung og talentfuld kommunist! Vil du have intellektuel hjælp?
  Ruslands fungerende præsident bemærkede:
  - Vi har kloge mennesker nok! Noget fra vores erfaring kan dog komme til nytte.... Det vil sige, undskyld mig fra din amerikanske erfaring!
  USA's præsident mindede om:
  - Vi hjalp endda Jeltsin på et tidspunkt! Hvis ikke vores politiske teknologier, så ville det være en stor fiasko ved valget. Og så kunne de lukke hullet til kommunisterne, og så kastede de et par stemmesedler op. Plus, Alexander Lebed blev købt med indmad! Og de udførte en genial operation for at passere en uigennemtrængelig sump, og virkelige mirakler!
  Mishustin bemærkede og blottede sine falske tænder:
  - Vores regerings autoritet er stor! Og folket er endnu ikke klar til kommunisternes tilbagevenden! Og det vil forhåbentlig aldrig! Og vi vil smøre alle på væggen!
  Biden lo og svarede:
  - Det er også godt! Jeg elsker kamp!
  Ved afskeden gav begge herskere hånden og skiltes ...
  Mishustin holdt også et kort møde med Zelensky om bruden ved Putins mausoleum. Ukraines præsident så glad ud, trods alt var hans lands hovedfjende død. Diskussionen gik ret hurtigt. Nogle økonomiske kontakter blev underskrevet lige på stedet.
  Mishustin bemærkede:
  - Donbass er ikke nødvendigt for os! Der er ingen steder at sætte dit kul! Hvorfor skulle vi prøve at abonnere på dem!
  Zelensky bemærkede:
  - Du blander dig bare ikke i os - vi løser selv problemet med Donbass!
  Ruslands fungerende præsident grinede og bemærkede:
  - Jeg tvivler på, at du vil være i stand til at besejre dem med magt, selvom vi ikke blander os i dig! Det tvivler jeg stærkt på!
  Ukraines præsident smilede og svarede:
  - Amerika og NATO vil hjælpe os. Og tro mig, ukrainere ved, hvordan man kæmper, ikke værre end russere! Husk Klitschko-brødrene!
  Mishustin rynkede panden. Wladimir Klitschko, der allerede var blevet afskrevet til reservatet eller til famehallen, vendte uventet tilbage til ringen, selvom alle allerede var trætte af at vente på det. Og han kæmpede med den tidligere verdensmester i fire versioner, Ruiz. Og han sendte en forholdsvis ung bokser med et kraftigt slag på knockout.
  Dette gjorde et stort sprøjt i bokseverdenen. Og nu skal Wladimir Klitschko kæmpe i en omkamp med Tyson Fury! Og det er selvfølgelig bare fantastisk! Og hvis Wladimir Klitschko tager hævn, bliver han en rigtig legende! Og slog Foremans rekord! Og så er der Usyk og Lomachenko - også stjerner!
  Ruslands fungerende præsident grinede og svarede:
  - Du må hellere ikke skynde dig! Lad os løse dette problem! Nogle kompromiser er mulige her, især da dette er et lovligt ukrainsk territorium. Og vi kan lægge et stort pres på separatisterne!
  Zelensky var enig i dette:
  - Selvfølgelig er det meget bedre at opnå dette fredeligt! Så jeg håber vi kommer sammen!
  Mishustin brølede:
  Vi er for fred, for venskab,
  For verdens smil...
  For mødernes hjertelighed!
  Og noget blev underskrevet på stedet... Zelensky lovede at dæmme op for Radaen og blødgøre loven om det russiske sprog.
  Mishustin gav til gengæld rabatter på gas og olie. Samtidig gav begge sider hånd.
  Ruslands fungerende præsident foreslog også nye ændringer til forfatningen. Ret til at stemme fra fjorten år og fanger ved domstolsdom. Og også etablere posten som næstformand. At gøre det til et mere stabilt politisk system. Og så var Vladimir Vladimirovich Putin trods alt bøjet. Han havde dog set ekstremt træt ud i flere år. Og det kom ikke som den store overraskelse.
  Meget mere generende var fænomenet Nikolai Bondarenko, der væltede den ældre Zyuganov, som allerede var faldet i sindssyge. Hvis Navalnyj utvivlsomt er en stærk leder, men ikke en meget populær liberal blandt folket, så ledede Bondarenko kommunisterne - og det er kolossal magt og popularitet.
  Gennady Zyuganov er i sandhed sådan en opposition, at en gave til enhver regering: gammel, syg og fuld af senilitet! Og for konservativ og ser arkaisk ud, selv i halvfemserne. Men allerede det tredje årti af det enogtyvende århundrede er gået, og kommunisterne har utvivlsomt brug for en ny leder, og alle, der ikke er blinde, ser dette!
  Og nu er Kremls mareridt gået i opfyldelse, og kommunisterne har et rigtigt og ungt et, og en kæmpende kæmper er dukket op!
  Og det er selvfølgelig alvorligt. 2022 viste sig at være året for det tidlige præsidentvalg i Rusland. Og meget alvorlige retssager ventede den herskende elite. Denne gang kunne den svage og gamle Zjuganov ikke længere være regeringskandidatens sparringspartner. Selvom den bedste konkurrent ikke kan findes. Når Zyuganov taler, vil folk gabe eller endda brække sig. Og de lavede en skurk og en slyngel af Grudinin. Derudover er Pavel Grudinin heller ikke længere ung. Og i hvert fald ældre end Mikhail Mishustin. Og det ville også være praktisk at kæmpe med ham.
  Men Zyuganov er ikke så enkel og kom ind i præsidentposten fra kommunistpartiet. Og Nikolai Bondarenko kan forhindres i at finde fejl på posten som politimand.
  Er det ikke? Gennady Zyuganov er en gave som sparringspartner.
  Zhirinovsky er meget savnet.
  Mikhail Mishustin tog og tildelte posthumt Vladimir Volfovich Zhirinovsky med stjernen fra Helten i Rusland og tildelte også rang som oberstgeneral.
  I det liberale demokratiske parti blev dette modtaget positivt. Og de meddelte, at de ville støtte Mikhail Mishustin ved præsidentvalget i Rusland.
  Men kommunisterne er meget snedige. Ud over den ældre senile Zyuganov blev Valentin Konovalov uventet nomineret til præsidentposten som guvernør i Khakassia.
  Desuden var der enighed om, at den, der bliver leder af ratingen, vil blive hjulpet. Og en gensidig tilbagetrækning vil blive taget.
  Gennady Zyuganov så for gammel og afmagret ud.
  Og hvor skal han gå hen for præsidentposten.
  Mere end fyrre kandidater har allerede samlet underskrifter, og det var forventet, at Ukraines rekord ville blive slået. At det virkelig blev fedt, og kampen var hård.
  Mikhail Mishustin tillod, for at tiltrække flere stemmer, salg af alkohol om natten samt omrejsende boder og øl forskellige steder.
  Antitobaksloven blev også lempet. Desuden blev den blødgjort betydeligt, især på de punkter, hvor den oftest blev overtrådt, eller det var sværere at kontrollere den.
  Det blev besluttet at returnere reklamen for øl på tv. For at holde private aviser glade fik de lov til at reklamere for alkohol og tobak.
  Mikhail Mishustin annoncerede tilbagevenden af en række friheder og vertikal liberalisering.
  Især blev straffene for distribution af lette stoffer og prostitution nedsat.
  Spillevirksomheden blev igen legaliseret.
  Mikhail Mishustin kaldte endda kasinoforbuddet for hr. Medvedevs dumhed, som selv spildte en masse ting der.
  Og nu vil han tjene de respektable borgere i Rusland tilbage. Og så videre...
  Mikhail Mishustin begyndte at styre. Især sænkede han målene for vodka. Og reklameøl dukkede igen op i fjernsynet. Og også meget mere.
  Der var liberalisering.
  Og det blev foreslået at vælge guvernører fra en og tyve år, uanset deres overbevisning. Som også blev til en ny kost, som allerede var kridt på en anden måde.
  Mikhail Mishustin sagde:
  - Du vil have frihed og rigdom!
  Samtidig blev lønningerne til embedsmænd og statsansatte også sat op. Og rublen blev endda styrket på grund af valutainterventioner. Der blev gjort en masse ting.
  Men selvfølgelig er inflationen skudt i vejret. Mikhail Mishustin reducerede skatten på de fattige til ti procent. Men er endnu ikke begyndt at hæve til de rige. Og slappede lidt af...
  Socialpolitik viste sig at være kontroversiel...
  I Moskva besluttede de at organisere nye spil og konkurrencer. Og det her er virkelig alvorligt. Især at afholde alternative olympiske lege. Uanset omkostninger.
  Og andre projekter af Mikhail Mishustin. Her er for eksempel også en idé: at afholde verdens første literball-konkurrence: hvem drikker mere vodka på et minut! Det er her, russerne virkelig kan tage alle præmierne.
  Mishustin er ikke et fjols til at drikke sig selv! Han tog et glas vodka og væltede det. Og han spiste sort kaviar med det samme væltet tre skeer. Og så spillede kort ind
  smid væk.
  Så forsøgte Mikhail Mishustin at synge sammen med Lepts. Ak, videnskaben kunne endnu ikke genoplive Kobzon.
  Den fungerende præsident i Rusland rystede dog ved tanken om, at Vladimir Putin også ville genopstå. Men jeg ville selv være en konge, eller en konge!
  Mikhail Mishustin blev filmet i samme selskab med pigerne, og han var omgivet af seje unger.
  Ruslands fungerende præsident fremsatte sloganet: opbygning af kapitalisme med et menneskeligt ansigt! Og enhver mand har fri adgang til en kvinde!
  Og dette forårsagede en bølge af entusiasme ... Især da Mikhail Mishustin genoptog udgivelsen af programmet "Dolls". Desuden er dette en god misinformation. Du kan vise Alexei Kuznetsov som et komplet fjols. Selvom i "Dolls" kan al opposition blive vansiret.
  Mikhail Mishustin viste sig som en kæmpende fyr.
  For eksempel kan allerede cigaretter og øl i boder sælges på ethvert tidspunkt af dagen. Og du vil være enig i, at det er ekstremt fedt. Mikhail Mishustin skubber igen interessante ideer.
  Betal for eksempel forældre, hvis børn går i sportsklubber. Det vil sige, at ikke bare træning er gratis, men også betalt for at besøge afsnittet.
  En slags fremme af en sund livsstil. Og mens øl og alkohol nu er på hvert hjørne. Og hvis du vil drikke - så drik!
  Og det skader ikke at ryge. Straffen for marihuana er blevet reduceret. Desuden med henvisning til internationale erfaringer og FN-resolution. Især allerede for transport af lette stoffer kun en bøde uden fængsel.
  Generelt indførte Mikhail Mishustin en række ændringer til straffeloven for at mildne straffen. Især hvor de var overdrevne. Især for ikke-voldelige forbrydelser. Ligesom, og her er det ikke nødvendigt at gå for langt.
  Ja, og voldtægt af kvinder er sådan en forbrydelse, hvor det er svært at forstå, om der var vold, eller om kvinden selv forførte bonden og derefter skrev en udtalelse. I hvert fald blev straffen i denne sag mildnet. Men for voldtægt af en mand og mænd endda hærdet.
  Her gjorde den kloge fungerende præsident i Rusland opmærksom på konsekvenserne. Faktisk, ja, de kneppede en kvinde, hvad skete der med hende? Kun medlidenhed og kærlighed. Og hvis en mand bliver voldtaget, så vil mange ikke give ham hånd. Og i zonen er der sådan en hane. Også selvom han blev voldtaget og i strid med tyvenes love!
  Mikhail Mishustin reducerede også samtykkeperioden til fjorten år. Med henvisning til, at han i Japan generelt er fra tretten. Og at det er bedre for teenagere at få seksuel erfaring med voksne og erfarne mennesker. Og dette er generelt accepteret af mænd med forståelse. Altså en slags seksuel liberalisering.
  Samtidig er det muligt at legalisere ægteskaber af samme køn. Grundloven kan altid fortolkes af advokater, som præsidenten ønsker det.
  Det satte de homoseksuelle i hvert fald pris på. Og i Europa er holdningen til Mikhail Mishustin blevet endnu varmere.
  Og lad hyklerne holde kæft. Efter Putins diktatur er tiden kommet - frihed!
  Og løshed i alt! Især blev der bygget et stort monument til Mikhail Gorbatjov. Men dyrkelsen af Putins personlighed begyndte at tørre ud. Han blev i stigende grad kritiseret.
  Mikhail Vladimirovich begyndte ligesom Mikhail Sergeevich at stole på større personlig frihed. Når mere og mere blev tilladt. Ligesom et kasino? Og hvorfor ikke? Det var tilbage i nul-årene under Putin. Kun hykleriet ramte Medved i hovedet.
  Mikhail Mishustin kastede en knogle til embedsmænd: nu fik de lov til at modtage gaver op til ti tusinde dollars. Og det vakte naturligvis glæde i apparatet.
  Faktisk var der frie tider. Imperialistisk strenghed begyndte at blive erstattet af frihed. Og igen dukkede nøgne hunmejser op på skærmene.
  Og ikke kun dette. Lovlige bordeller opstod i hæren. Hver soldat fik ret til at elske med piger for kuponer. Og dette er selvfølgelig en stor præstation for demokratiet. Og selv i fængsler, kolonier og arresthuse var det muligt at gå til pigerne. Især Mikhail Mishustin insisterede på, at kærlighedens præstinder var i ungdomskolonier. Så drenge voldtager ikke drenge, men er sammen med kvinder.
  Så vil der ikke være haner i ungezonerne.
  Den samme lignende forårsagede også betydelig godkendelse. Og fordømmelse på samme tid.
  Selvom Mikhail Mishustins slogan: vertikal liberalisering og mere frihed ville være populært især blandt unge. Og hele skarer af mennesker samledes for at hilse på Ruslands nye fungerende præsident!
  Mikhail Mishustin er en mand, der virkelig ønskede mere frihed og ikke kun for sig selv. Han var væmmet af socialismens tiders forbud. Og reaktionen på styrkelsen af venstrefløjens positioner var antikommunisme i propagandaen. Og han blev ved med at vokse...
  Mikhail Mishustin, en borgerlig fra hjerne til knogle, ønskede nu klassisk kapitalisme og fuldstændig frihed.
  . EPILOG
  Mikhail-Vladimir Gorbatjov-Putin fulgte tæt kampene i Iran. USSR-hæren begyndte at storme Teherans hovedstad. Således fandt den virkelige erobring af et stort land sted. Endnu større, arealmæssigt, end Ukraine.
  Mikhail-Vladimir var meget tilfreds: han blev en erobrer. Og oliepriserne steg i vejret. Og dette gjorde det muligt at øge militærudgifterne.
  Gorbatjov-Putin besluttede endda at forlænge tjenesteperioden i hæren, fra tre til seks år. Så soldaterne mestrede teknikken bedre.
  Og annuller alle forsinkelser. Desuden, hvis du er psykisk syg, så gå til byggebataljonen. Og lad dem, der dømmes, tjene. Desuden, hvis man fylder atten, så fra kolonien, direkte til hæren.
  Og det er fedt!
  Mikhail-Vladimir blev en diktator og truede hele verden. Især var der ikke længere tale om nedrustning. Tværtimod truede Gorbatjov-Putin med at lade Amerika gå rundt i verden uden røv.
  Sådan er politik blevet. Og vigtigst af alt, militarisme og magtdyrkelsen.
  Og groft diplomati.
  Og endnu en interessant idé: Lad ikke kun mænd, men også kvinder tjene i hæren.
  Og nu går pigerne fra de atten år i hæren. Og de skal kæmpe og vinde.
  Og det er fantastisk.
  Her kæmper pigerne, stormer Teheran og demonstrerer kolossal styrke;
  Én seks helte, hvor end de ikke har været og er klar til at bekæmpe enhver hær.
  Oleg Rybachenko viftede med sine magiske sværd. De forlængede og skar gennem dronerne som smørknive. Derefter kastede drengen et par ærter med sprængstof med sine bare tæer.
  Iranske kampvogne eksploderede.
  Drengen sang:
  - Ære til det russiske sværds æra!
  Margarita viftede også med knivene. Skåret ned mod helikoptere. Og så kastede pigen destruktive nåle med sine bare tæer.
  Rekkede modstandere fra hinanden og knirkede:
  For kommunismens sag!
  Og her er Natasha i angrebet ... Hvordan hun hugger med sværd på det religiøse Irans luftfart. Og ødelægge fjendens fly. Og så vil han med sine bare tæer lancere en morderisk boomerang, der river soldaterne fra det østlige, iranske imperium fra hinanden.
  Og så, som fra navlen, blinker det af lyn. Og så vil hun smide sin bh og starte en pulsar fra en skarlagenrød brystvorte.
  Vil rive massen af Khomeinis soldater fra hinanden og brøle:
  - Ære til det sovjetiske folks æra!
  Og så skar Zoya med vildt raseri. Den knuser også ved at forlænge den med sværd og skære tankenes tårne af.
  Og så vil tæerne på bare ben, som et brændende stof, blive lanceret. Og så vil en dødsgave gå fra den bare hæl.
  Og crimson brystvorter vil frigive en kaskade af lyn på helikoptere. Og så kommer der noget dødbringende ud af navlen.
  Augustine kæmper også for dette. Den pige er dødbringende. Og fra rubinvorterne lyn. Og bare tæer kaster pulsarer. Og med en stråle fra navlen føjede han fatalt til Khomeinis tropper.
  Og tungen vil vise sig og knurre:
  - For Moder Rusland!
  Så Svetlana er meget aggressiv i kamp. Og hendes sværd, der blev længere, huggede både fly og kampvogne ned.
  Og fra jordbærvorten, hvordan den vil frigive strømmene af total død. Og så vil deres navler blive dræbt med et dræberslag. Og efter hendes bare fødder vil de bruge sådan, at en masse fjender vil blive revet fra hinanden. Iran er faldet ind under distributionen. At bevise for alle, at kraft er svær at vinde.
  Især når Rusland, eller rettere USSR, er på Iraks side, som lænkede persernes hovedstyrker i Vesten. Men Rusland er stadig ortodoks og ateistisk på samme tid, og derfor ikke særlig tæt på Irak.
  Diktator Khomeini, du angreb de forkerte mennesker.
  Oleg Rybachenko huggede med sværd, der blev kraftigt forlænget ved Irans droner og fly, og skar dem af. Så udløste han med de bare tæer af børns fødder et dødbringende, ødelæggende lyn, der smeltede en masse af fjendtlige kampvogne.
  Og så fløjter terminator-drengen. Og massen af krager faldt i en dyb besvimelse og faldt over diktatoren Khomeinis iranske hær.
  Drengen knirkede:
  - For Ruslands allierede!
  Margarita Korshunova kæmper også desperat og dristigt. Driver en mølle med sværd. Så hendes bare pigeben, da de lancerer en gave til en ægte og farlig død.
  Så vil pigen affyre en udledning fra sin navle og fordampe en masse iranske kampvogne og fly.
  Og så Margarita hvordan man fløjter. Og ravnene vil falde som et tæppe på hovedet på iranske soldater. Og de vil faktisk bryde igennem tårnene og rive deres vinger af.
  Pigen knirkede:
  - For vores fredsinitiativer og det ortodokse broderskab.
  Natasha er igen i et desperat angreb. Hendes sværd producerer massiv ødelæggelse. Og så mange fly og kampvogne blev skåret ned. Og så vil bare tæer kaste ærter af udslettelse og rive en masse modstandere fra hinanden og rive tårne fra kampvogne. Og så slår pigen fra den skarlagenrøde brystvorte med en pulsar mod Khomeinis hær.
  Og så er der en kaskade af lyn fra navlen, så dødbringende. Og til sidst, hvordan en strøm af magoplasma vil flyve fra Venus' skød.
  Krigeren brølede:
  - For vores allierede!
  Næste snit Zoya. Kamppige bruger en helikopterteknik. Og så synes hendes bare fødder at udsende dødens gave. Og fra blodrøde brystvorter flyver dødelige lyn ud og slår modstandere. Og så fra navlen strømme af pulsarer.
  Og fra Venus grotte, nye dele af ødelæggelsen af iranske soldater og kampvogne med fly.
  Pigen skreg:
  - Ære til kommunismen!
  Augustine er tilbage i aktion som et kaskadende lyn. Og nu skar hendes sværd som et skæg til roden. Og bare tæer kaster en gave af total udslettelse. Og så flyver laserstråler ud af rubin-nipler, der skærer gennem iranske kampvogne og fly.
  Men fra navlen vil lyn skyde med ødelæggelse.
  Og sådan vil en helvedes tsunami af død komme fra Venus' skød, og bringe utvivlsomt død til alt, hvad der angriber Sovjetunionen - selvom det i dette tilfælde var Gorbatjov-Putin, der angreb Iran. Og massen af fly, kampvogne, droner brændte fuldstændigt ned.
  Pigen sang af raseri:
  - Lad os drikke sammen for Rusland, nærmere bestemt USSR og Irak!
  Svetlana er også varmere i kamp. Og han hugger Khomeinis tropper ned uden den mindste medlidenhed. Og med sine bare tæer kaster han udslettelsesærter og knuser fjenden.
  Og strømme af total ødelæggelse flyver ud af jordbærvorterne, som væltede massen af tanks og fly fra det revolutionære Iran. Selv ruller fløj i alle retninger.
  Og fra navlen en hel strøm af lyn, der smeltede en masse af Khomeinis kæmpere om.
  Og så også Venus' skød, da en flodbølge af magisk plasma vil flyve, og Khomeinis tropper vil ende.
  Svetlana brølede:
  - For sværdet til ære for den russiske Kristus!
  Oleg Rybachenko og pigerne gav derefter en stor kamp mod iranerne. Og de brugte stærk magi. Piger selv fra Venus skød kastede strømme ud af magisk energi og en tsunami af magi. Og Khomeinis krigere blev slået ud som kegler med en bold.
  Oleg Rybachenko huggede ikke kun helvedes islamiske kampvogne med sværd, men fløjtede også. Og krager vædrede iranske fly. De jævnede dem med jorden.
  Margarita Korshunova vil også tage det, som hun vil, men hun vil køre møllen med sværd og afskære de kaukasiske krigere. Og så vil han med bare fødder tage og affyre en kraftig pulsar.
  Og ødelægger iranerne som en rammemetode. Og hvordan pigen fløjter, og kragerne faldt på de helvedes islamiske fly.
  Pigen råbte:
  - For kommunismen over hele verden!
  Natasha angriber også iranerne. Og nu vil hendes sværd blive taget og skåret skråt. Og nu vil hendes bare fødder affyre noget dødbringende, der river fjendens køretøjer fra hinanden.
  Derefter vil pigen fra de skarlagenrøde brystvorter frigive varme, morderiske pulsarer. Og de vil ramme de islamiske horder. Og pigen skyder også revolutionære iranere fra sin navle med lyn. Og de vil virkelig stege alle, lave en grill.
  Men endnu køligere, når en strøm af energi bryder ud fra Venus' skød. Og feje en stor masse af iranere væk.
  Dette er damen med blåt hår. Og brøl:
  - Ære til fædrelandet!
  Og igen fra den skarlagenrøde brystvorte, frigivet en ødelæggelsesgave, dræbte iranske soldater, tilføjede hun:
  Den, der har en stor mave, dør af sult!
  Zoya huggede også som kålmodstandere. Hun skar dem af med stor lethed, som om hun var ved at fjerne spåner. Og med sine bare tæer slyngede hun en udslettelsesbombe. Og knuste fjenderne.
  Og så buldrer det fra hindbærvorterne: fra højre på tankene, fra venstre på flyene! Og meget effektivt knuse modstandere.
  Og så fra den runde navle med en række lyn. Og forbrænd Khomeinis soldater og forvandle dem til knitrende.
  Og så, fra Venus grotte, vil en hel tornado af udslettelsesenergi lette og flyve ud.
  Pigen råbte vittigt:
  - En højtflyvende fugl, den løfter ikke næsen, den svæver ikke i skyerne!
  Augustine er direkte involveret i kampen. Ikke en pige, men blot en tiger. Og bogstaveligt talt river fjender med kløer. Og han skærer uden at give en chance med sværd.
  Og nu lancerer hendes bare fødder en ekstremt dødelig udslettelsesgave. At rive modstandere i små blotters. Og fratage den mindste chance for frelse.
  Men lyn flyver ud af rubin brystvorter og brænder bogstaveligt talt iranere som papir.
  Og en pulsar bliver smidt ud af navlen. Og hvordan den skærer igennem helvedes iranske kampvogne. Og rive deres tårne ned.
  Og fra Venus' skød bryder endnu en strøm af magisk plasma ud. Og hvis han brænder det, så vil Khomeinis tropper ikke finde det nok.
  Og krigeren siger til sig selv:
  - Hvem ønsker at blive en løve, uden at have en ulvs greb, forbliver med fuglerettigheder!
  Svetlana er på farten igen. Skærer metal med sværd. Og med sine bare tæer affyrer han dødbringende granater. River og brænder iranerne.
  På samme tid glemmer pigen ikke at sende lyn fra jordbærvorter.
  Men fra navlen vil det bryde ud, ødelæggende og smelte metal.
  Men fra Venus grotte vil en laserstråle lette og flyve ud, som vil tage alle og skære dem.
  Og så knurrer:
  - Fuglerettigheder har oftest æsler i tankerne, og får i karakter!
  Oleg Rybachenko fortsatte med at kæmpe meget selvsikkert og demonstrerede styrken af en titan. Her er han ved at hugge iranere med sværd. Og så vil han med de bare tæer af børns fødder affyre mere end en morderisk granat. Vil rive en masse af Khomeinis soldater fra hinanden.
  Derefter vil ungen fløjte, og skræmte gribbe og krager, som på islamisk Khomeini, vil tage tropperne og lægge sig ned. Og de begyndte at skyde fly ned uden medlidenhed.
  Oleg Rybachenko bemærkede vittigt:
  - Den vingeløse med en kyllings hjerne!
  Margarita Korshunova fortsatte med at dreje pladespillerne med sine sværd. Hun fældede iranerne uden tøven. Og samtidig smed hun med bare barnlige fødder ødelæggelsesgaver. Og rev som en bunke folie.
  Og hvordan den vil fløjte, og ravnen vil falde ned over de infernalske islamiske tropper. Alle vil blive vasket til pulver. Og når iranerne var under fuglenes slag, var de mere end stramme - de knuste dem.
  Og Margarita siger:
  - Lad være med at foregive at være en ørn med hønsehjerne og fuglerettigheder!
  Natashka vil hoppe op og hugge med sværd. Hak Khomeinis tropper i kål. Kast en udslettelsesgave med en bar fod. Han vil udrydde en masse iranere og knirke på toppen af hans lunger:
  - Hvis du er en våd kylling af natur, vil du tørre ud af sult!
  Og fra de skarlagenrøde brystvorter vil frigive en dødelig udledning af strøm. Vil udslette en masse iranske tropper. Og så fra navlen som en pulsar vil bevæge sig. Og alle modstandere vil blive revet i stykker.
  Og nu vil der fra Venus skød bryde en tsunamistrøm ud, som brænder alle med helvedes plasma.
  Her er pigen.
  Og Zoya slår i den vilde offensiv alle uden unødvendige pauser. Og skær i de mindste stykker. Efterlader bogstaveligt talt forkullede stykker. Og hvordan med en bar fod vil noget utroligt ødelæggende blive kastet. Og så vil noget, der bringer den mest imponerende død, og total død, flyve ud af de karminrøde brystvorter.
  Og så vil sådan en vild hoppe ud af navlen og rive det magiske plasma som en tiger.
  Og som konklusion, fra Venus grotte, en gave, der bringer ægte død til Khomeinis tropper uden en chance.
  Så råbte pigen:
  - Man kan ikke lægge guldæg med hønsehjerne!
  Augustin skar tårnene af islamiske Khomeini kampvogne af med sværd. Og så lancerede hun med bare tæer en dødsgave. Men deres rubin brystvorter af pigen fløj brændende lyn. Og brændte en flok iranere.
  Og så vil en hel tornado af ødelæggelse flyve ud af navlen.
  Men fra Venus' skød flyver ødelæggelsen ud, som bringer fuldstændig sejr og ødelæggelse.
  Augustin bemærkede klogt:
  - En hane kan stadig lægge guldæg, men karakteren af en kylling får dig kun i rod!
  Svetlana er også varm i kampen. Hvordan han skærer iranere med sværd og knuser dem til sur kål. Og med sine bare tæer vil han sende en ødelæggelsesgave. Knus fjender til støv.
  Og dødbringende lyn vil flyve ud af jordbærnipler. De vil brænde iranerne i stykker. Og her vil navlen sende en bølge af totalitær udryddelse af Khomeinis revolutionære islamister.
  Og afslutningsvis vil en boble af magisk plasma flyve ud af Venus grotte, som vil smelte alle fjender på én gang. Og tankene vil ryge, og granaten inde i dem vil eksplodere.
  Og Svetlana hvordan man brøler:
  - Hvorfor er I alle i skyerne, fordi hjernen på en kylling!
  Oleg Rybachenko kæmper med mere og mere vanvid. Han vil tage og skære fjender. De vil alle smuldre og skære i små stykker.
  Og så, barfodet, med en barnefod, vil han kaste en granat og rive den i stykker.
  Efter drengen fløjtede igen og skød en masse fly ned.
  Så kom han med ideen:
  - Selv hvis du har en bjørns styrke, men med hønsehjerne forbliver du et æsel!
  Margarita Magnitnaya huggede med sine sværd af al sin magt. Så kastede pigen med sin bare fod dødens morderiske gave. Rev iranerne i stykker af knogler og hud. Og så hvordan det fløjter, at krager vil falde i dynger på iranerne.
  Så råbte Margarita:
  - Hvis du har hønsehjerne, vil fjer flyve efter mødet med ræven!
  Natasha bekæmper iranerne meget aktivt. Og nu kaster hendes bare fødder noget djævelsk morderisk. Og sværd huggede tårne ned.
  Og så bliver lynet hugget fra navlen ...
  Og de karminrøde brystvorter vil frigive dødelige pulsarer. Og så vil pigen tage den og udsende en brændende tornado fra Venus' skød. Og del modstanderne i stykker.
  Så kvidrede pigen:
  - For at lave en kotelet ud af en gris, skal du have fat i en ulv, og en ræve opfindsomhed!
  Zoya tog vindmøllen med sine sværd. Hun skar igennem alle bilerne, og skøjtebanerne spredte sig i alle retninger. Og så affyrede terminatorpigens bare fødder bomber, udslettelse. Og de, der fløj, begyndte at rive fjenderne i stykker.
  Men hindbær brystvorter vil tage og udsende lyn af ødelæggelse. Og så vil en laserstråle flyve ud af navlen.
  Og her er Venus grotte vil spy ud en strøm af hård tornado, der knuser de revolutionære islamiske Khomeini tropper.
  Og pigen brøler:
  - Højst sandsynligt går du efter en stegt ræv med kyllingehjerne!
  Augustine kæmper også nu, så hun har det på som et vækkeur. Og skærer iranerne uden medlidenhed og beklagelse. Kaster granater med bare fødder, river modstandere fra hinanden.
  Og fra rubin brystvorterne flyver kaskadende lyn. Men fra navlen vil der blive hamret noget helt dødbringende. Og rive iranerne fra hinanden. Og her vil en magisk tornado af død og ødelæggelse flyve ud af Venus grotte.
  Så vil pigen gø:
  - Hvis karakteren er som en våd kylling, vil du tørre dig uden penge på gaden!
  Svetlana kæmper også meget kækt. Og han hugger med sværd og kaster morderiske dødsgaver med bare fødder. Og så vil han tage det og fra jordbærvorterne vil spytte en kaskade af bobler af magisk plasma.
  Og så slår det ene lyn efter det andet fra navlen.
  Men fra Venus grotte, hvordan en orkan af total ødelæggelse og fuldstændig udslettelse vil strømme ud.
  Svetlana råbte:
  - Kyllingehjerne gør vingeløse, kyllingekarakter sender til plukket!
  Oleg Rybachenko knurrede og huggede med sværd med drejninger og ødelæggelse. Og han tog de bare børns ben og affyrede en granat. rev en masse iranere fra hinanden. Og så hvordan man fløjter. Og en flok krager vil knuse en sky af fly fra Khomeinis hær.
  Drengen brølede:
  - Hvem er en kylling i bruseren, den rævemad i en hytte!
  Oleg var endda lidt træt af at hugge og kaste granater mod iranerne med sine bare fødder. Drengen gentog aforismen:
  - Hvis du vil leve som en hvid mand, så vær i hvert fald lidt rød i list!
  Margarita Magnitnaya kastede en morderisk udslettelse af udslettelse med sine bare tæer. rev en masse iranske soldater. Og så gav hun et udbrud fra navlen med en laser.
  Og efter det tog hun den, fløjtede og ødelagde en masse fly.
  Og hun tjekkede:
  - Rigtige hvide mennesker ser ikke blege ud, når de fejler!
  Så kastede pigen igen udslettelsesgaven med sine bare tæer og kvidrede:
  - Hvis du er en kylling med hjerner, vil du gå til bouillon for en ræv med dåd!
  Natasha frigav en ødelæggelsespulsar fra sin skarlagenrøde brystvorte og råbte:
  - Vær en fugl af en ørneflugt, men hav ikke en haneflugt!
  Zoya bemærkede aggressivt og tabte også en gave til fuldstændig ødelæggelse fra sin karminrøde brystvorte:
  - Den der haner meget uden at spise grød - han galer på spanden!
  Augustin tabte sin udslettelsespulsar fra sin rubin brystvorte og mumlede:
  - Hvis en politiker haner meget, hyler vælgerne så som ulve!
  Svetlana spyede lyn som en vulkan med en jordbærvorte og hvæsede:
  - En politiker, der bjæffer meget, men forsøger lidt, vil bringe folk til livs!
  Oleg Rybachenko huggede og drejede sine sværd. Han kastede en granat med sin bare, barnlige fod og bemærkede:
  - Politikere laver sjov som børn, men deres tricks er lige så gamle som selve politik!
  Så fløjtede drengen, efter at have behandlet Khomeinis hær, bankede krager som sand af sine jeans og spindede igen:
  - En politiker er en krage, der drømmer om en ørnetrone, kun dens næb er ikke blevet voksen!
  Margarita bemærkede rationelt og sendte også et besked om ødelæggelse med sin bare fod:
  - Politikeren vil have løvens trone, men sindet er ofte kun en hornløs ko!
  Natasha slap lyn fra sin navle og gøede:
  - En løve skal ikke være et får, men en lille ræv vil i hvert fald ikke skade ham, for ikke at ende i æsler!
  Zoya tog den og lancerede med sine bare tæer en dødsgave. Så spyttede hun en pulsar ud med røde brystvorter og råbte:
  - Også selvom du er en løve, men med hønsehjerne er du garanteret et hundeliv!
  Augustina tæskede sine rubinvorter med et dødslyn og knirkede:
  - Hvem gøer meget ad månen, livet sænker ham ned i en kennel!
  Svetlana holdt en pladespiller. Så gav hun et udflåd fra jordbærvorter og hvinede:
  - Hvis en politiker lover dig en kage i himlen, så betragter han vælgeren som en spætte!
  Oleg Rybachenko, der fløjtede ned kragerne, bemærkede rationelt:
  - Hvis du har et træhoved, så giver du helt sikkert eg!
  Margarita, der igen slagtede fjenderne, udsendte:
  - Hvis du er hovedet som et egetræ, river de det af som klistret!
  Natasha bemærkede vittigt og frigav en stærk dødsgave fra en skarlagenrød brystvorte og ødelagde Khomeinis tropper:
  - For vælgere af egetræer er politikeren en komplet lind!
  Zoya, der huggede iranerne og sendte dødsstråler fra de karminrøde brystvorter, bemærkede:
  - Hvis du er dum som en filtstøvle, bliver du altid skoet!
  Augustin bemærkede vittigt og sendte undergang fra hendes rubin brystvorter:
  - Intet forhindrer hver dag, bristende steg som et kyllingsind!
  Svetlana blæste ud af jordbærvorterne og gav ud:
  - Hvis du har en kyllingehukommelse, vil du glemme, hvordan du svæver som en ørn!
  Oleg kastede en tomboys bare fod en ødelæggelsesgave og knirkede:
  - En kylling er ikke en fugl - et kyllingsind er ikke et sind!
  Margarita med sin bare fod lancerede noget, der ikke ville lade hende dø uden smerte. Så fløjtede hun, slog iranerne med krager og knirkede:
  - En vælger med kyllingehjerne vælger haner til præsident!
  Natasha fra den skarlagenrøde brystvorte blæste varmt og meget brændende og gav ud:
  - Politiker, der haner meget, tiltrækker kun dem, der har kyllingehjerne!
  Zoya, der skyder mod fjenderne fra sine hindbærvorter, bemærkede:
  - Hvem blev forført af en politikers rævetale, en kylling med et sind og et får med en karakter!
  Augustin, der bankede med brændende pulsarer fra rubin brystvorter, bemærkede:
  - For en politiker er sprog både et sværd, og en pisk og en nøgle, men han sætter vælgeren under lås og slå i første omgang!
  Svetlana slog med et lyn fra en jordbærvorte. Hun knuste en masse fly og tanks fra Irans og Khomeinis hær og udsendte:
  - Kyllingedun er blødt, men på sikke hårde senge sover dem med kyllingehjerne!
  Oleg Rybachenko var enig og fløjtede igen:
  - Herskerens milde natur fører ofte til et hårdt fald for staten!
  Margarita afsluttede, fløjtede og sendte krager på hovedet og afsluttede de sidste iranere, tilføjede:
  - Med kyllingehjerne, og karakter af en kylling, bliver den som en svinekotelet!
  Pigerne gjorde et meget sejt stykke arbejde med deres bare fødder og udløste endelig tsunamibølger fra Venus' skød. Og en brændende og infernalsk byge vil gå. Og alt vil brænde ned til grunden.
  Og Khomeinis tapre tropper blev forkullet.
  Ja, her er deres hovedpart allerede blevet malet, og sejren er tæt på.
  Holdet flyttede til en anden del af fronten og begyndte at operere aktivt der. Fjenden er meget stærk og talrig.
  Oleg Rybachenko huggede Khomeinis tropper ned med sværd. Samtidig kastede hans bare, barnlige fødder dødsgaver og ødelagde Ruslands fjender, eller rettere USSR og det allierede Rusland, eller rettere USSR, Irak. Den seje dreng bemærkede logisk:
  - Det er mærkeligt at dræbe iranere. Gode mennesker og et velstående land!
  Margarita, der fældede soldaterne fra det islamiske imperium Khomeini og dissekere jagerflyene, kastede skiver med sine bare fødder, afskar tanktårne og flyhaler, bemærkede:
  - Ja, det er grimt at opføre sig sådan med iranerne. På nogle måder minder dette om historiske strategier. Der er to måder: at kæmpe eller at bygge et paradis på jorden. Afhængigt af valget får du missioner. Som de siger, i en militær mission vil det være sværere at bygge et paradis!
  Oleg Rybachenko, huggede en masse iranere ned med en bølge af sine langstrakte sværd og rystede negativt på hovedet:
  - Det er en anden måde at sige det på. Jeg har bemærket, at i spillet "Cleopatra", i militære missioner, er der som regel ingen problemer med øl. Og i fredelige tider kan byg kun transporteres, og det skaber problemer.
  Margarita holdt en drejeskive, skar modstandere ned, inklusive fly og kampvogne, og en masse helikoptere fra Khomeinis hær, og blottede sine tænder, sang hun:
  - Floder, have, stræder... Hvor meget skade de forårsager!
  Oleg Rybachenko, der kastede en eksplosiv pakke savsmuld med de bare tæer på sit barns fod, løftede en hel bataljon med kampvogne af amerikansk og russisk produktion i luften med ødelæggelse, gav den en ært med sin bare hæl og sang:
  Det er ikke øl, der slår folk ihjel! Vand dræber mennesker!
  Terminator-drengen er faktisk groovy som en dreng fra en tegneserie om Conan.
  Og fløjter igen og bringer kragerne ned på iranerne.
  Natasha, der huggede modstandere og blottede sine tænder, holdt møllen, grinede aggressivt. Her er hun, hvilken groovy kriger. Og her er hendes bare tæer, mens de kaster en eksplosiv pakke af morderisk magt og river krigerne fra det islamiske imperium Khomeini i små stykker.
  Pigen fra de skarlagenrøde brystvorter vil sende et lyn. Han vil brænde et par hundrede iranere og spinder omkring:
  - Der kommer en æra med den største kommunisme!
  Og så, som tungen viser. Dette er en pige, den højeste klasse i hende.
  Zoya skærer også fjender ned. Giver dem ikke en chance. Og en sommerfugl holder reception med sværd. Afskærer modstandere, skærer gennem snesevis af iranere. Og så vil han med bare tæer lancere en eksplosiv pakke savsmuld. Vil rive fjenderne og kvidre:
  - Ære til det store Rusland af zarer og vindere!
  Og fra hindbærvorten vil den frigive dødens gave og ødelæggelsens pulsar.
  Her kæmper Augustine også - en kamppige af en ekstra klasse. Her vil hun tage den og affyre en ært med sprængstoffer mod fjenden med sin bare hæl. Riv dine fjender i stykker.
  Og så fra rubinvorterne som et lynudladning. Og brænd fjenderne ned til jorden.
  Og råb helt i lungerne:
  - Ære være kommunismens fædreland!
  Svetlana kæmper også med stor entusiasme. Og skærer fjender med vild vanvid og raseri. Og med sine bare tæer kaster han en granat af kul, som river skaren af iranere fra hinanden. Og så udløser jordbærvorterne lyn. Og de vil brænde bataljonen af krigere fra det islamiske imperium Aliyev. Her er en pige, en ren heks og en terminator.
  Svetlana sang:
  - Jeg er den store kriger af de syv have,
  Og jeg synger fantastisk - som en nattergal!
  Og grine højt.
  Teheran, der tidligere var erobret, mere præcist befæstet og besat af iranerne, faldt med et brag.
  Og iranerne blev besejret. Men for endelig at få fodfæste, er det nødvendigt også at tage Zardabar og Agzharberimi.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova og et hold heksepiger stormer Zardabar.
  Og de kæmper som sande helte. Også selvom de ligner børn. Og heksepiger ser omkring tyve år gamle ud, selvom de allerede er så gamle, at folk ikke lever så længe.
  Oleg Rybachenko skar Khomeinis tropper ned på væggen og holdt en blæksprutteteknik med sværd. Så kastede han med sine bare tæer en dødbringende granat og rev iranerne i stykker. Derefter vil drengen ifølge traditionen fløjte og vælte krager på deres hoveder til soldaterne fra det islamiske imperium Khomeini.
  Oleg sang:
  - Og kogende mørke fløj til de onde monstres land!
  Og drengen brugte igen hele møllen med sværd. Og så knuser han modstandere og udrydder bogstaveligt talt.
  Margarita er også hakket som en kæmpe. Pigen svingede sine sværd i fuld fart. Og med sin bare hæl vil han give efter for dødens gave. Og iranerne bliver ødelagt uden medlidenhed eller tvivl.
  Pigen tog den og sang:
  - Der vil være sprælsk kommunisme, fascismen vil blive ødelagt med det samme!
  Oleg Rybachenko holdt en samovar-reception, hvor han huggede iranere og bemærkede:
  - Ødelagde med det samme fascismen!
  Kampen blev mere og mere ukontrollabel.
  Især da Natasha begyndte at kaste stjerner med sine bare tæer, som hver ødelagde hundredvis af iranere på én gang. Og allerede hvis fra de skarlagenrøde brystvorter brister det med lyn og brænder modstanderne.
  Pigen kurrede:
  - Jeg er den stærkeste i verden, jeg vil dræbe alle fjenderne på toilettet!
  Zoya, der skød mod fjenden, knirkede:
  - Ære til kommunismen!
  Og med bare tæer, hvordan man affyrer en dødbringende granat, den mest ødelæggende kraft.
  Og hun er en super pige. Fra den karminrøde brystvorte affyrer det vildeste og vildeste lyn.
  Augustin, der huggede iranerne ned og dissekere modstanderne, gispede:
  - Til forandring til det bedre!
  Og med bare tæer, hvordan man lancerer en dødbringende eksplosiv pakke savsmuld. Og rive modstandere fra hinanden.
  Og efter rubinvorterne, hvordan vil udledningen af destruktiv lyn og udslettelse bukke under.
  Svetlana, der smadrede fjenden med sine sværd og bukkede under for en granat med sin bare hæl, kurrede:
  - For kommunismen!
  Og fra en jordbærvorte vil den frigive en så morderisk ting, at alle djævle bliver syge.
  Oleg Rybachenko, der ikke var opmærksom på skuddene - de ramte ikke de udødelige, klatrede op på væggen. Brugte møllen med sværd.
  Han skar en flok iranere ned, og så kastede han med de bare fingre på børns ben en morderisk dødsgave.
  rev en flok modstandere fra hinanden og brølede:
  - Ære til kommunismens æra med kongekronen!
  Derefter vil terminator-drengen tage det og fløjte. Og skyer af krager vil falde over hovedet på soldaterne fra det islamiske imperium Khomeini.
  Margarita Korshunova skærer også iranske soldater. Og han holder en drejeskive og afskærer soldaterne fra det islamiske imperium Khomeini. Og med sin bare hæl sender pigen en ødelæggelsesgave og rammer fjenden.
  Så brøler han:
  - Ære til den nye ariske og sovjetiske kommunisme i Gorbatjovs stil!
  Og pigen vil tage det fra sin navle, mens hun slipper lyn ... Så en hel flok iranere vil brænde.
  Derefter fløjter børnene i kor, og tusindvis af krager falder på hovedet af Khomeinis islamiske krigere.
  Natasha, der huggede modstandere og kastede nåle med sine bare tæer, kurrede:
  - Ære til det store Rusland!
  Og fra den skarlagenrøde brystvorte hvordan man slipper et dødbringende lyn. Og en hel bataljon af iranere vil brænde.
  Zoya, der huggede fjender ned og kastede granater med sine bare tæer, hvæsede:
  - For Ruslands storhed!
  Og fra hindbærvorten, som om den sprængte med noget meget dødbringende. Og knus dine modstandere.
  Augustina kæmper også med en ekstrem grad af aggressivitet. Knuser modstandere og sender udladninger af dødbringende lyn fra rubinvorterne. Og med sin bare hæl vil han give efter for en eksplosiv pakke savsmuld, der river fjender fra hinanden.
  Så, som der står:
  - For kommunismen i hele universet!
  Og fra navlen vil drive lyn!
  Dette er en pige - en pige for alle piger!
  Svetlana kæmper også. Og hugger fjender med begge sværd. De forlænger med hende, med et slag slår de snesevis af mennesker ned. Og så kaster pigen med sine bare tæer en anden, dødelig dødsgave og river modstandere fra hinanden. Og hvordan vil hendes jordbær brystvorter frigive noget destruktivt og uforligneligt?
  Svetlana råber:
  - For de ariske ideer om kommunisme af Mikhail Gorbatjov!
  Og fra navlen hvordan man slipper en hel kaskade af dræberlyn. Dette er en pige - alle pigerne, pige!
  Oleg Rybachenko fortsætter med at kæmpe. Drengen hugger med sværd, kaster skiver med sine bare tæer og fløjter. Ravne, der har modtaget hjerteanfald, slår modstandere grundigt ud og giver ikke den mindste chance for frelse.
  Og drengen synger:
  - Jeg elsker dine rum,
  Jeg elsker dine skove og bjerge!
  Himmel og jord, og min rolle!
  Margarita, der huggede iranerne og smed dødspakker med sine bare fødder og skærer modstandere, plaskede:
  - Solen skinner over landet ...
  Hæder...
  Du har et hjemland -
  Alt i verden er!
  Og igen vil pigen fløjte, og de dødelige gaver til udslettelse vil falde på fjenderne. Mange iranske soldater blev dræbt.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"