Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

U-Putin Uya E-Gorbachev

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    I-Almighty Demiurge Gods yathumela ubuntu nomphefumulo ka-Vladimir Putin emzimbeni kaMikhail Gorbachev ngo-March 2, 1987. Futhi siyahamba. Esikhundleni sentando yeningi kanye ne-perestroika, izikulufi zaqiniswa futhi kwaqala ukubuyela ezikhathini zikaStalin. Impi yase-Afghanistan yashuba, futhi ekugcineni i-USSR, ngaphansi kokulawula kukaGorbachev-Putin, yaqhubekela phambili ekunqobeni indawo!

  U-PUTIN UYA E-GORBACHEV
  ISICHAZELO
  I-Almighty Demiurge Gods yathumela ubuntu nomphefumulo ka-Vladimir Putin emzimbeni kaMikhail Gorbachev ngo-March 2, 1987. Futhi siyahamba. Esikhundleni sentando yeningi kanye ne-perestroika, izikulufi zaqiniswa futhi kwaqala ukubuyela ezikhathini zikaStalin. Impi yase-Afghanistan yashuba, futhi ekugcineni i-USSR, ngaphansi kokulawula kukaGorbachev-Putin, yaqhubekela phambili ekunqobeni indawo!
  . PROLOGUE
  Ufana nomfana omuhle, onezinwele ezimhloshana oneminyaka eyishumi nambili noma eyishumi nantathu ubudala, uSphero Katastrofov, uNadgod-demiurge kanye nomdali wendawo yonke eminingi, uye wanda ngosayizi. Ingane yoMdali uSomandla yabuka intende yesundu, manje eyayiqukethe umthala kanye neplanethi enguMhlaba, yase ithi:
  - Kukhona okungahambanga kahle ekuthuthukisweni kwesintu!
  Eduze kwakhe kwavela umdali kaNkulunkulukazi u-Emmanuelle. Ubukeka eyintombazane enhle kakhulu. Ehleka kancane.
  Wanyakazisa i-galactic supercluster ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi waphendula ngokusineka:
  - Yebo! Umhlaba uya ngokuya uba ngama-multipolar. Futhi amaSlav aqothula omunye nomunye ngokufutheka okukhulu.
  Waphenduka umfana wakwaSphero, wayegqoke isikhindi eshukiwe. Unyawo lukaNkulunkulu osemncane olungenalutho lwacosha manje indawo yonke ngokoqobo futhi lwayisonta laba yizingongolo. Ingane esontekile, enhle, futhi yaphetha:
  - Kufanele ngandlela thile sibhekane noVladimir Putin!
  U-Emmanuel, edlala ngemisipha yomshini wokunyathelisa - uNadbogin wayegqoke i-bikini e-frank kuphela futhi waphuma:
  - Kuyadingeka, kunjalo. Kodwa lokhu kungenzeka kuphela ngesimo somdlalo !!!
  Umfana we-demiurge ogqoke izikhindi, owadala ama-universe amaningi, kodwa wahlala eyingane ekucabangeni, waphakamisa:
  - Khona-ke masenze lokho abantu abaningi baseRussia abaphupha ngakho!
  Unkulunkulukazi u-Emmanuelle wakhanyisa amazinyo akhe amaparele futhi wabuza ngokumamatheka:
  - Futhi kuthiwani ngempela?
  USfero Katastrofov uphakamise ngokunengqondo:
  - Ake sihambise umphefumulo kaVladimir Putin kuMikhail Gorbachev!
  U-Emmanuelle wagigitheka, wakhipha i-pulsar evuthayo ezinzwaneni zakhe ezingenalutho futhi wabuza:
  - Futhi ngasiphi isikhathi?
  Umfana we-demiurge waphendula ngokumamatheka okukhazimulayo:
  - Ngo-1985. Ake sibone ukuthi uVladimir Putin uphatha i-perestroika nepolitiki kangcono kunoMikhail Gorbachev!
  Futhi umfana waphinde wahlwitha izinzwane zakhe ezingenalutho, imilenze yakhe yengane eshukiwe, emihle futhi enomusa - ekhulula i-quasar ebhubhisayo.
  U-Emmanuelle wagigitheka futhi wathi:
  - Yini futhi? Kungahlekisa ngisho! Nakuba igcwele imiphumela esintwini!
  U-Sphero waphawula ngokunengqondo:
  - Isiqu esikhulu sesikhathi, vele uwine. UVladimir Putin uzophela, impi eshisayo ne-Ukraine izophela, kanye nempi ebandayo neNtshonalanga. Futhi konke kuzoba ngcono kakhulu kunangaphambili!
  U-Emmanuelle wavuma ngekhanda futhi wacula:
  - Shintsha, izinhliziyo zethu zifuna,
  Shintsha, amehlo ethu afuna...
  Ekuhlekeni kwethu nasezinyembezini zethu,
  Nokushayeka kwemithambo...
  Shintsha, silindele ushintsho!
  USfero Katastrofov wavuma ngekhanda:
  - Ngiyadlulisela!
  Baphinda futhi bachofoza lezinzwane ezingenalutho, ezinomusa, ezinobuqili kuzo zombili izinyawo zoMfana waseNadbog.
  . ISAHLUKO? eyodwa.
  UMikhail Sergeevich Gorbachev waba umbusi wengxenye yesithupha yezwe futhi owesibili mayelana namandla omnotho wombuso. Ngokwemibandela yezempi, i-USSR mhlawumbe yayiyiyokuqala. Ngakho-ke indoda, eyayineminyaka engamashumi amahlanu nane ngokulambisa, yathola amandla amakhulu cishe angenamkhawulo.
  Kodwa la mandla kufanele alahlwe ngokuhlakanipha. E-USSR, kwakukhona izinkinga eziningi. Amashalofu ayelokhu echitheka kakhulu ezweni, futhi ukuntuleka kwempahla kwakukhula. Ukwakhiwa kwesikhathi eside kwaba inhlekelele yangempela. Kokubili ubugebengu kanye nenani lokuzibulala kwakhula, igunya leqembu lehla. Futhi, ibutho lase-USSR labhajwa e-Afghanistan, futhi lalahlekelwa kakhulu lapho. Ukudakwa nakho kwaba yinkinga enkulu, abantu abaningi bavele baba izidakwa, isibalo sokulova sakhula.
  Ijubane lokukhula komnotho lehla, futhi intuthuko yesayensi yaqala ukuqeda ukwehluleka. Ubudlelwano bezinhlanga nabo banda.
  Kwakufanele kwenziwe okuthile. Kunqubomgomo yangaphandle, iMpi Yomshoshaphansi kanye nomjaho wezikhali! Nokuwa kwegunya le-USSR kanye nemibono yamaKhomanisi ngokujwayelekile. I-Contras iyasebenza eNicaragua, i-Unita iyasebenza e-Angola, kunempi eqhubekayo emazweni amaningi. INingizimu Afrika ayiyiyeki iNamibia. Abansundu bayavukela, kodwa ngobuthaka. INingizimu Korea iyakhula emnothweni. Intengo kawoyela iyehla...
  UMikhail Gorbachev wanquma ukuqala inqubo ye-perestroika nentando yeningi, kodwa ingabe lokhu kwakungewona umzamo wokucima umlilo ngophethiloli? Futhi, ngokwesibonelo, abantu kanye, okokuqala nje, izikhulu zezwe zayisebenzisa kanjani inkululeko ? Bagibela ngokoqobo udonga ngokumelene ne-USSR!
  Futhi ngokumelene neQembu LamaKhomanisi kanye nemibono ye-socialism. Kodwa-ke, hhayi ngokushesha. AmaKhomanisi ngokwawo, eseqalile ukuphonsa udaka kuStalin, adala izingwegwe zokuwa kwegunya le-CPSU. Nokho, uMikhail Gorbachev waphula izinkuni. Umzabalazo owodwa wokudakwa kuwufanele okuthile.
  Lokhu, phakathi kwezinye izinto, kuholele ekwehleni kwemali engenile kumgcinimafa. Futhi andise ukushoda kwezimpahla. Nokho, izidakwa zaqala ukuwuthanda kancane uhulumeni waseSoviet.
  Ingabe ophuzayo udinga okuningi? Umkhokhele okwanele ibhodlela likayinki ngamakopeki angamashumi ayisishiyagalolunye nesithupha ngengxenye yelitha futhi uzokwaneliseka. Futhi kanye nokwehla kophuzo oludakayo, ukuluthwa kwezidakamizwa kuye kwanda.
  U-Putin wangena emzimbeni kaMikhail Gorbachev ngo-March 1987, eneminyaka engamashumi amahlanu nesithupha. Usengashintsha yonke into futhi akukephuzi kakhulu ukuyilungisa. Kuze kube manje, uMikhail Gorbachev uhlezi ngokuqinile esihlalweni sikaNobhala Jikelele futhi usekhiphe ngisho nenani lamalungu amadala aphikisayo ePolitburo: Romanov, Grishin, Aliev, Tikhonov. Akakaqedi u-Yeltsin, ilungu le-Politburo kanye nenhloko ye-Moscow State University.
  Kodwa akayi ndawo. Bayoba nenkani - bayotshala!
  Kunoma ikuphi, uVladimir Putin usengene emzimbeni kaGorbachev osekhulile kodwa osenamandla. Yena ngokwakhe wayesevele ekhona empilweni yakhe yangaphambili, futhi, kude nokuba yinsizwa futhi enempilo. Futhi kuze kufike ezindlebeni zakhe ezinkingeni. Enye yazo, yiqiniso, impi ne-Ukraine, lapho ukubalwa kwe-blitzkrieg kuhlulekile! Futhi amashumi ezinkulungwane zamasosha aseRussia afa: ukubulawa kwabantu abaningi kakhulu kusukela ngeMpi Yezwe II.
  Futhi manje ukuxazulula izinkinga ezintsha emzimbeni Gorbachev. Phakathi nale minyaka, uPutin ngokwakhe wakhonza e-GDR, futhi lezo kwakuyizikhathi ezijabulisayo uma kuqhathaniswa. Kungcono ngisho usemncane. Futhi eminyakeni engamashumi ayisikhombisa, impilo ayiseyona intokozo kuwe. Futhi ubuthongo abuqabuli ngendlela yobusha, kunzima ukuvuka ekuseni, futhi ukubekezela akusafani - kufanele usebenzise izikhuthazi. Futhi awuzizwa kahle uma unabantu besifazane. Isifiso namandla sekuvele kuyafa. Kungaba kuhle ukuthuthela ku-Alexander Omkhulu, owayeneminyaka engamashumi amathathu nambili kuphela lapho efa. Futhi ngakho-ke wena usumdala, futhi awuzange ungene komncane, futhi awukho esimweni esihle kakhulu somzimba.
  Yebo, ngisho nakumuntu oboshelwe ezindlebeni zakhe ngezinkinga.
  Kukhona kakade eChernobyl, kanye nemiphumela yokulwa nokudakwa, nokuntuleka kwempahla, kanye nesikhathi esedlule esinyundekile - uStalin, njalonjalo.
  Nokho, uLenin akakabi naso isikhathi sokudlala. Kuze kube manje, uchungechunge lwama-velvet revolution alukenzeki eMpumalanga Yurophu. Okusho ukuthi, kunekhempu ye-socialist. Futhi amasosha aseSoviet awakayishiyi i-Afghanistan ehlazweni.
  Ngakho-ke kusengenzeka ukubuyisela emuva umlando futhi ulondoloze i-USSR. Futhi uNobhala Jikelele uMikhail Gorbachev uhlezi ngokuqinile esihlalweni sakhe. Kodwa yini ngempela okumelwe yenziwe?
  UVladimir Putin, owake waba emzimbeni kaNobhala Jikelele, wazizwa engenalutho. Indlela ye-perestroika isivele iqalile, futhi ukubusa ngentando yeningi kanye nomkhankaso wokulwa no-Stalinist usuqalile. Futhi awukwazi ukukumisa kanjalo nje.
  U-Putin-Gorbachev wazibuka esibukweni: akajabulisi kakhulu. Kakade izinwele ziphenduka zibe mpunga kanye nekhanda elihlaba umxhwele elinempandla. UPutin ngokwakhe wayenempandla encane eneminyaka engamashumi ayisikhombisa ubudala. Futhi u-Gorbachev eneminyaka engamashumi amahlanu nesithupha, njengokungathi ngosuku lwakhe lokuzalwa, ubonakala eqala iminyaka eyishumi nane, kodwa ngandlela-thile ekhululekile, futhi i-physiognomy yakhe ayiyona i-charismatic.
  Futhi izinkinga zempilo - inkumbulo yenkampani endala iphakamisa: kukhona, ikakhulukazi, isifo sikashukela. Kodwa-ke, empilweni yakhe yangaphambili, uVladimir Putin wayengenampilo ikakhulukazi, nakuba amahemuhemu asakazwa ngaye. Futhi baqopha ukuthi uMongameli waseRussia udlala kahle kanjani i-hockey. Kodwa kuyacaca ukuthi uluhlobo luni lomdlali we-hockey oneminyaka engamashumi ayisikhombisa ubudala futhi ngaphandle kokuqeqeshwa.
  Kuphinde kwaba nomzamo wokubamba iqhaza elivela kuyena - uhlobo lobudoda olungabonakali luguga, futhi olulindele ukubusa kuze kube sekupheleni komhlaba!
  Kodwa ngempela impi ne-Ukraine yaholela umhlaba empini yezwe yesithathu. U-Putin ngokwakhe wayelindele ukuthi ngeke kube isikhathi eside: kahle, izinsuku ezimbalwa, noma amasonto amabili noma amathathu. Kodwa ama-Ukraine ayengafuni ukuwela ngaphansi kweRussia. Futhi kwavela ukuthi ibutho laseRussia alikho nhlobo elingenakunqotshwa. Futhi ojenene base-Ukraine abakhohlakele kangako. Nakuba uKherson ekwazile ukuthatha ngokufumbathisa. Kodwa laba kwavela ukuthi babeyidlanzana elincane.
  Ukumelana ne-Ukraine kwaphawula ukuphela kwenkathi kaPutin yenhlanhla emangalisayo, lapho yonke into yayibonakala isebenza kalula kakhulu. Kubandakanya ukuthunjwa kweCrimea. Njengasenovelini yesayensi eqanjiwe, kwenzeka eCrimea. Ngisho eqinisweni lalokhu akukuningi ukukholelwa.
  Futhi-ke kwaba nezikhathi ezinzima: intengo kawoyela yawa, kodwa izinqolobane zangaphambili zahlenga. Ngesinye isikhathi, kwakubonakala sengathi ingcebo yayifulathela iRussia. Intengo kawoyela negesi yehla, futhi i-coronavirus ayikwazanga ukumiswa. Kodwa-ke inhlanhla yabuya - igesi namafutha kwenyuke ngendlela emangalisayo.
  Futhi-ke kwezwakala ekhanda likaMongameli waseRussia: ungaba uGenghis Khan wesibili noma uNapoleon.
  Yebo, futhi neKazakhstan yaba nenhlanhla: kwaqubuka isiphithiphithi lapho. Futhi uqine ngokwanele ukwesabisa uTokaev, ukuze acele usizo. Futhi ngesikhathi esifanayo buthaka kakhulu ukuthi kufanele ulwe ngempela.
  Futhi kwakubonakala njengesibonakaliso esivela ezulwini: manje ungaba umnqobi omkhulu. Futhi ukushaya ngesitayela sikaNapoleon Bonaparte.
  Kuphela manje isitha sase sithathwa kancane. Abantu base-Ukraine bavele bayilungele impi kangcono kunalokho obekulindelwe, futhi bemba kahle. Yebo, uZelensky akazange abe buthakathaka futhi enomzimba othambile njengoba abaningi babecabanga ngaye.
  Ngakho-ke i-blitzkrieg uVladimir Putin ayethembele kuyo yehluleka. Impi yathatha isikhathi eside futhi yaba nzima.
  Ekuqaleni, kwakubonakala sengathi amanani kawoyela negesi ayekhuphuka kakhulu, futhi yayizowafeza amazwe aseNtshonalanga.
  Kodwa ehlobo, ukukhiqizwa kukawoyela emhlabeni kwanda, futhi iSaudi Arabia yanquma ukuxosha iRussia eYurophu, futhi amanani aqala ukwehla futhi. Khona-ke amaTaliban, esenqume ukuthi lesi sikhathi sasingcono kakhulu, ahlasela iTajikistan futhi avula i-front entsha eningizimu yeCIS.
  Futhi lapha iRussia kwadingeka ilwe cishe yodwa, njengoba amaTajik abonakala ebuthakathaka emoyeni wokulwa - azinikela kakhulu futhi ashiya.
  Ukuvulwa kwendawo entsha eseningizimu bekulindelwe ngokujwayelekile. Ngaphezu kwalokho, abaseMelika bathembise ukuqaphela iTaliban njengohulumeni osemthethweni wase-Afghanistan futhi bavule ama-akhawunti. Futhi amaTaliban ayefuna ukwanda. Ngaphezu kwalokho, iqiniso lokuthi amakharavani ezidakamizwa abanjwe emngceleni weTajik nawo abambe iqhaza. Futhi ukuze ukwazi ukuhlela impumelelo enkulu.
  EMelika, baze bahlambalaza amasosha ngokungahambi e-Afghanistan ngaphambili: khona-ke impi neRussia nayo yayizoqala ngokushesha okukhulu.
  UPutin, ngesikhathi sokuzalwa kwakhe iminyaka engamashumi ayisikhombisa, wabhekana nezinkinga ezinkulu. Ikakhulukazi, kwakudingeka ukudlulisa amasosha emazweni amaningana kanye Tajikistan. Futhi ngenxa yalokhu basamemezela ukuhlanganisa ingxenye. Eqinisweni, kwakudingeka ekuqaleni kwabelwe amabutho amaningi ukuze kuthunjwe i-Ukraine. Kodwa zonke izinhlobo zochwepheshe bezempi zaqinisekisa ukuthi ama-Ukrainian angamaqhawe angenamsebenzi ngokuphelele, ukuthi angeke aqhathaniswe ne-ISIS, ukuthi sizobaphonsa ngokoqobo izigqoko.
  Ezinsukwini zokuqala kwakubonakala kunjalo. Kodwa kwakungenakwenzeka ukuthatha i-Kyiv nge-swoop ngebutho elilodwa lezindiza. Ngaphezu kwalokho, ama-paratrooper abe nomonakalo omkhulu ahlehla. Khona-ke amasosha kwadingeka ahoxiswe Kyiv kanye nesifunda.
  Impi yaqhubeka, ukulahlekelwa kwanda. Futhi ukumelana kwama-Ukraine kwaqina futhi kwaqina.
  Ukutholakala kwezikhali ezivela emazweni aseNtshonalanga nakho kwanda. E-Russia, naphezu kwayo yonke imizamo ye-propaganda, imizwa yokulwa nempi yakhula. Umholi weLiberal Democratic Party useshintshile, kanti lokhu bekubuye kube wuphawu: osopolitiki abadala bayaphela. Owaphuma phambi kwezinyawo zakhe, owahamba yena. UZyuganov naye usekhulile futhi waba buthaka. EQenjini LamaKhomanisi laseRussian Federation, ukugxekwa kwakhe kwaqina. Ngaphezu kwalokho, uNkulunkulu Uqobo Lwakhe wayala amakhomanisi ukuthi aphikisane, futhi angqubuzane neziphathimandla. Futhi basekela impi ne-Ukraine. Futhi-ke, ukuhlasela kweZyuganov kwashuba.
  U-Putin kulesi simo, eqinisweni, wayesohlangothini lukaGennady Andreevich: okungenani uphephile. Ihhashi elidala ngeke lonakalise imisele, kodwa futhi ngeke lilime lijule.
  I-Zyuganov iyinto yonke. Eqinisweni, ngokuzithandela waputshuza ukhetho ku-Yeltsin, wayebuthakathaka futhi engenzi lutho. Wabe esemdala kakhulu. Ukuphikiswa okulula. Futhi amakhomanisi ambekezelela, okuwubulima. Abahlakaniphe kakhulu.
  Lokhu kuphinde kukhulume ngesifo sobuholi phakathi kwamakhomanisi. E-United Russia, kunemibono ehlukahlukene nakakhulu nenkululeko. Lapha uSergei Shoigu ulahlekelwe ukwethembeka ngenxa ye-Ukraine. Kwabuye kwavela nemibono yokuthi angamkhiphela ngaphandle kosihlalo.
  Impilo kaPutin yonakala ngesikhathi kugujwa iminyaka engamashumi ayisikhombisa. Futhi sina kakhulu. Nokho, lapho ngineminyaka engamashumi ayisikhombisa, uStalin, uBrezhnev noKhrushchev base bedlule ngokucacile. Futhi uPutin akahlukile. Waqala wacabanga umuntu ozongena esikhundleni. Ngaphezu kwalokho, abase-Ukraine bafuna ukuyisusa. Futhi ngeke wazi. Sonke sihamba ngaphansi kukaNkulunkulu.
  Kodwa ubani okufanele umqoke esikhundleni sakho? Ukuze angafani noZhirinovsky, wafa ngaphandle kwentando. Omunye wemibono bekuwukuthi kuqokwe indodakazi endala esikhundleni sikandunankulu. Kodwa lokho kwakusho ukuwohloka komnotho. UMikhail Mishustin akakuthandanga kakhulu. Waze wazalwa ngo-March 3, ngosuku olulandelayo uMikhail Gorbachev. Futhi kwakubonakala njengophawu olusabekayo. Yebo, futhi ikhanda likaMikhail Vladimirovich likhulu kunelikaGorbachev. Futhi la makhanda anempandla ahlala echoboza abandulelayo. Okusho ukuthi, kuyadingeka ukususa uMikhail Mishustin, kodwa akucaci ukuthi ubani ozofaka. Bonke banokushiyeka kwabo. Beluleka uDmitry Rogozin, kodwa i-United Russia ayimthandi kakhulu.
  U-Putin wayemthanda uMedvedev ngokwakhe, kodwa wayengadumile phakathi kwabantu futhi, mhlawumbe, enomzimba othambile. Ngaphezu kwalokho, uMedvedev wazibonakalisa engundunankulu ongabalulekile. Lapha ukukhetha sekuvele kunqunyelwe. Kwakukhona noVaino. Futhi isibongo okungesona esaseRussia futhi esihlotshaniswa nempi. Kodwa uvela eBaltics, futhi lokhu akuyona inketho engcono kakhulu, nakuba empeleni eyimpungushe, enenhliziyo embi, enobuqili futhi ekhohlisayo njengoVladimir Putin ngokwakhe!
  Kodwa-ke, uDmitry Medvedev naye wayeyimpungushe, nakuba ngaphandle wanikeza umbono we-slug kanye nongqondongqondo onomzimba othambile.
  Kodwa ukubukeka kungakhohlisa. UGeneral Lebed uyesabeka kakhulu ngokubukeka. Futhi kwamethusa abaphezulu. Ama-oligarchs ashintsha imiqondo yawo mayelana nokubheja ngaye. Nokho, babengeke benze umongameli eLebed. Yayisetshenziswa njenge-spoiler ye-Zyuganov kanye ne-Zhirinovsky eyayidume kakhulu ngaleso sikhathi. Futhi uLebed waze wedlula konke obekulindelwe. Ngemva kwalokho, kwakufanele ishiswe.
  Ngemva kokuxoxisana isikhathi eside, ama-oligarchs abeka uLebed ukuba adliwe eKrasnodar Territory, futhi amenqabela ukuba ahlanganyele ezombusazwe zombuso. Khona-ke ujenene wafa ngaphansi kwezimo ezingavamile nezisolisayo.
  Iningi le-oligarchy lenze ukukhetha elivuna uPutin, okuhlanganisa nokuthi lalimbheka njengegundane elibuthakathaka, elimpunga. Kodwa ukubonakala kwakukhohlisa.
  Futhi igundane lakhula laba isilo esibi esaletha umhlaba onqenqemeni lwempi yenuzi.
  Kumele kushiwo ukuthi ukubukeka kukaPutin okungenangozi ngandlela-thile nobumnene obukhohlisayo kwamvumela ukuba akhuphukele phezulu. Ama-oligarchs ayesaba kakhulu i-Lebed engasemuva, iZhirinovsky enomsindo futhi enomsindo, kunomuntu ovela eqenjini lomndeni wakwaYeltsin.
  Kwakukhona nezindlela ezahlukene ze-akhawunti ye-Zyuganov. Ingxenye yezikhulu yayifuna ukujwayela umholi weQembu LamaKhomanisi, futhi imenze amukeleke. Kwakukhona nama-oligarch abomvu, kanye nenqwaba yabaqondisi.
  Kodwa iqembu likaZyuganov likhulu kakhulu futhi wayengafuni ukufumbathisa wonke umuntu futhi amafutha nezicucu. Bakhetha, njengoba kwakubonakala, uPutin ophephile, owayengenalo ngisho neqembu lakhe.
  Futhi washelela iqembu "Ubumbano", noma ibhere njengoba lalibizwa abantu abavamile. Futhi-ke, yakhiwa ngokuyinhloko ngu-Boris Berezovsky: I-Yeltsin's eminence grise, kanye nomuntu onamandla kakhulu e-Kremlin. Nguye owaqeda u-Boris Nemtsy, lowo "Tsar" u-Boris amdonsa ukuba abe yindlalifa yakhe.
  Yeltsin wayefuna ngempela ukwenza Boris Efimovich indlalifa yakhe. Kodwa ngobuwula waphendulela izikhulu ngokumelene naye ngokuzidlulisela eVolga, futhi ngokuvamile waqala ukufuna ukwabelana nabantu. Futhi umzabalazo ezifihliwe waqala ngokumelene Boris Efimovich.
  Ngakho kwakungeyena owafakwa kundunankulu, okwakungaba ngokwemvelo kakhulu, kodwa uKiriyenko. Kodwa akekho noyedwa osalungiselele lesi sakamuva njengomlandeli, kanye noYeltsin ngokwakhe, futhi.
  Ngokudabukisayo, u-Boris wayefuna ukusebenzisa uKiriyenko ukuze ahlakaze i-State Duma.
  Ngaphezu kwalokho, kwakukhona uhlelo lwama-oligarchs, ukhetho olusha hhayi ukumemezela. Ngaphezu kwalokho, amaKhomanisi, eholwa uZyuganov onomqondo omncane, abangela ukuhoxiswa kokhetho ku-State Duma.
  Baphakamise ukuthi kube nokuchitshiyelwa komthetho wokhetho, okuthi ukuze abambe iqhaza okhethweni, amaqembu kufanele abhalise kabusha ungakapheli unyaka. Futhi akukho nelilodwa iqembu elingakaze lidlule ngalesi sikhathi.
  UZyuganov, vele, wazibonakalisa eyisilima. Inhloko endala yamaKhomanisi emlandweni, ibuthaka, idla ngoludala, ayijabulisi ngokubukeka, ayinaso nhlobo i-charisma.
  Okulungele kakhulu indima yenhloko yeqembu eliphikisayo lamakhomanisi elinamandla kakhulu.
  Ayikho inhlansi kaNkulunkulu kuye, futhi ufanekisela konke ukushiyeka kweQembu LamaKhomanisi, futhi ngisho neminyaka engamashumi amathathu yalokho okubizwa ngokuthi ubuholi, ukhathele ngabavoti, futhi usekhulile, futhi ngokuvamile uhamba kancane.
  Yiqiniso, kulula ukubhekana nomuntu onjengoZyuganov. Nakuba uGennady ezama ukukhombisa ukubukeka kwabaphikisayo.
  U-Vladimir Volfovich Zhirinovsky ungumphangi weQembu LamaKhomanisi, emuva ngesikhathi sika-Yeltsin. Kodwa umphangi owacishe waba ngumongameli kanye nabaphikisi abakhulu.
  Baqala ukumchoboza nokumcindezela ngaphambi kukaLebede. Kodwa-ke uZhirinovsky waba isikhulu se-de facto, okokuqala kaYeltsin, bese kuba nguPutin.
  Okokugcina uZhirinovsky egxeka u-Yeltsin entwasahlobo ka-1997 ... Ngemva kwalokho, umbala wakhe washintsha, futhi waqala ukusekela amandla.
  UVladimir Putin ekuqaleni wayexwaye uZhirinovsky. Wayekholelwa ukuthi uVolfovich waba umngane weKremlin ngenxa yobugwala nokuzicabangela yena yedwa.
  Ngaphezu kwalokho, uZhirinovsky wavotela ngokumelene nokuthweswa icala, elahlekelwe ingxenye yabasekeli bakhe.
  Futhi lokhu akuzange kupende umholi weLiberal Democratic Party.
  Kodwa ke baba umngane Zhirinovsky. Futhi ukube bekungengenxa yokugula okungazelelwe nokufa okuyisiphukuphuku okuvela ku-coronavirus, mhlawumbe ngabe wamnikeza i-Order of St. Andrew the First-Called ngokuhamba kwesikhathi. Lapho uVladimir Volfovich engcwatshwa, yena mathupha wavalelisa kuye. Yaphela kanjalo-ke impilo kasopolitiki owayegqame kakhulu, owayekhanya ngobuhlakani obukhulu.
  Izinkanyezi ezikhanyayo ze-nineties: Lebed, Nemtsov, Ampilov, Limonov - baye emhlabeni olandelayo. Yavlinsky cishe ulahlekelwe ukubaluleka futhi ukhohliwe, njengoGarry Kasparov. U-Berezovsky walengiswa - wayazi futhi ekhuluma kakhulu.
  NguZyuganov kuphela owasala emthaleni omdala we-nineties. URutskoi naye ukhohliwe. Hhayi-ke, mhlawumbe uZorkin, ogcinwe ngokusemthethweni njengosihlalo wenkantolo yomthethosisekelo.
  Esizukulwaneni sokuqala sikamongameli we-CIS, nguLukashenka kuphela owasala emandleni.
  Futhi impungushe ehlakaniphile. Kodwa ukwazile ukungena kwi-network wamdida kahle.
  U-Putin akazange amthande uLukashenka, kodwa ngaphandle wazenza umngane wakhe. Ngokwemvelo, ukukhumbula kanye nezinketho zokubuyela emuva.
  Kwaphela isikhathi eside, uVladimir Putin waba nenhlanhla enkulu, ngisho nasezintweni ezincane. Isibonelo, uSkripal wadliswa ushevu ngobusuku bangaphambi kokhetho, futhi umlilo eKemerovo wenzeka ezinsukwini ezimbalwa ngemva kokhetho.
  Kodwa ukube bekungenye indlela, bekungaba ngamaphesenti ambalwa ngaphansi.
  Yebo, futhi uGrudinin ngobuwula wazibekela ama-akhawunti akhe angaphandle.
  Ekuqaleni, u-Vladimir Putin wayengenandaba nokulwela isihlalo sobukhosi, nomuntu omusha futhi omncane kunomdala futhi okhathele, futhi kunalokho uZyuganov oboshwe ngolimi.
  Kodwa uPavel Grudinin waqala ukuthandwa ngokushesha, futhi impi ingase ibe nokuncintisana kakhulu, ngisho nangaphambi komzuliswano wesibili.
  Ngaphezu kwalokho, i-PR emnyama ingabangela umphumela ophambene. Njengoba kwakunjalo kakade ngoYeltsin, Lukashenko, futhi ngokwengxenye ngisho noLebed noZhirinovsky.
  Kodwa uPavel Grudinin wazinikeza ukuhola okuhle ngokuvuma ama-akhawunti amahlanu phesheya.
  Futhi kuvunyelwe ukuphakamisa igagasi lonke lobufakazi bokuyekethisa.
  Kodwa noma kunjalo, uGrudinin wathatha amaphesenti ayishumi nantathu, futhi uZhirinovsky kancane kancane kunezinhlanu. Futhi lokhu kwabonisa ukuthi abantu banamathele emibonweni yesokunxele.
  UZyuganov, vele, ngabe waqoqa i-Grudinin encane. UGennady Andreevich, ngisho nangaphansi kukaYeltsin, wayebuthakathaka. Nalapho, wayebukeka emubi, enempandla, egcwele izinsumpa, enekhala elifana nekhala lengulube.
  Akumangalisi ukuthi uYeltsin wamehlula. Yiqiniso, uZhirinovsky ngesinye isikhathi uhlongoze umfelandawonye kuZyuganov. Futhi lokhu kubangele ukukhathazeka eKremlin. Kodwa uVladimir Zhirinovsky akakwazanga ukuba ngowesithathu.
  Kodwa uma kwenzeka, khona-ke kuzoba nezinkinga.
  AmaKhomanisi athembisa uVladimir Volfovich - izikhundla ezinhlanu kuhulumeni. Kuhlanganisa nesikhundla sikaNgqongqoshe Wezangaphakathi Nezangaphandle. Lezi izikhala ezibucayi kakhulu.
  Ingabe u-Yeltsin angaphendula ngendlela efanayo? Cishe cha. Yebo, futhi iNtshonalanga yayimelene nenyunyana ye-Yeltsin noZhirinovsky. Lesi sakamuva samphendulela kakhulu amazwe angaphandle. E-Zhirinovsky ngokwakhe, esikhundleni sokugxeka iziphathimandla zaseRussia, wahlasela iNtshonalanga.
  Kodwa iningi labantu baseRussia alibi, futhi baqonda ukuthi iRussia eminyakeni yamashumi ayisishiyagalolunye ayikwazanga ukudonsa ukungqubuzana neNtshonalanga. Yebo, indlela yokuphila yaseNtshonalanga yayidumile futhi isemfashinini. Futhi uVladimir Volfovich washisa yedwa.
  Impumelelo ka-Lebed, ikhandidethi elixhunywe ulimi, ibingalindelekile futhi idlulele. Futhi kakade u-Alexander Ivanovich waqala ukuthatha isihlalo sobukhosi sina.
  Kwenzeka into efanayo ngeqembu le-Motherland, elaliyizisulu zamakhomanisi, kodwa ekugcineni lathola ukuthandwa kakhulu futhi baqala ukulichoboza nokuliklinya.
  U-Lebed wakwazi futhi ukuxoxisana ngokushesha futhi kalula ngokuthula e-Chechnya, okwandisa kakhulu ukuthandwa kwakhe.
  Lokho kuyinkulumo-ze ngempela isebenza izimanga. Ukuzinikela okulihlazo ezigebengwini, kuphakamisele esibhakabhakeni udumo lweNkonjane.
  Nojenene onolimi, onomqondo omncane wacishe waba yinkosi. Futhi ukube u-Yeltsin washona ngesikhathi sokuhlinzwa kwenhliziyo, kungenzeka ukuthi u-Tsar Swan wavela.
  Ngokunembayo, ngokuqinisekile wayezowina ukube uChernomyrdin, kahle, noZyuganov wayengeke akhushulwe esikhundleni.
  Kodwa u-Lebed uphuthelwe isikhathi ... Abezindaba badala inkanyezi entsha kumuntu ka-Boris Nemtsov, kodwa ngisho nalokho akuzange kushise isikhathi eside. Eqinisweni, uNemtsov useqenjini likaYeltsin, futhi impilo ayibi ngcono, kodwa iya iba yimbi kakhulu. Nesikhulu sangena ehlazweni.
  UPutin ngokwakhe ukweleta uChubais ukuthi wamyisa eMoscow. Ngemva kokunqotshwa kukaSobchak okhethweni, kwakungenzeka ukuya ejele.
  Kodwa injabulo yayingekho, futhi kwasiza amashwa. Ukunqotshwa Sobchak kwasiza ukuthuthela eMoscow. Futhi uma u-Anatoly ephumelele ukhetho, kwakuzodingeka ahlale iphini, futhi yonke inkambo yomlando yayihlukile.
  Ngendlela efanayo, kanye namanye ama-zigzag emsebenzini. Ngokwesibonelo, abaningi babengabaza ukuthi kwakufanele yini ukuqoka uLieutenant colonel esikhundleni senhloko ye-FSB? Futhi ngisho nangaphezulu ukunikeza isikhundla sokuba uNobhala woMkhandlu Wezokuphepha.
  Ngaphezu kwalokho, uRybkin wamfanela kahle uBerezovsky. Kodwa u-Yeltsin wayenokulunywa ngokweqile koshintsho.
  Lapho uPrimakov eba undunankulu, kwakubonakala sengathi uzokhethwa esikhundleni sakhe. U-Old Yevgeny Maksimovich wayefanele wonke umuntu njengesibalo sokuyekethisa. Mhlawumbe, ngaphandle kukaBerezovsky. Kwakukhona ubutha naye. Ekuqaleni, uBerezovsky wayefuna ukunamathela ku-Aksenenko esikhundleni sikaPrimakov. Kodwa labo abaseduze noYeltsin bacabanga ukuthi uZyuganov neqembu lakhe bangase bangavoti. Futhi ukhetho olusha ku-State Duma lwaluzoholela ekunqobeni kwamakhomanisi.
  Futhi kakade sasingekho isizathu sokukhansela ukhetho futhi siphule umthethosisekelo.
  U-Yeltsin ngokwakhe wayengafuni ukwenza enye impi. Futhi yena kanye nemicimbi ka-Okthoba bekwanele. Futhi wacishe wafa ngenhliziyo.
  UStepashin waneliseka kancane amanye amakhomanisi. Nakuba babengafuni ukumthatha esikhundleni.
  Mangisho ukuthi umzamo wokukhipha icala ubungeyona ingozi. Ngakho-ke iNkantolo Ephakeme yayingaphansi kokulawulwa yi-Kremlin, futhi ngokuqinisekile yayiyokuqeda ukuthweswa icala.
  U-Zhirinovsky akazange asindise u-Yeltsin, kodwa wehlisa isilinganiso sakhe. Ngemuva kwalokho, i-Kremlin yamsula ngempela.
  Kuyamangaza ukuthi, uZhirinovsky usekela uYeltsin ngenkuthalo, futhi abezindaba baseKremlin bamminzisa.
  Bathi wenzela imali. Baze bashaya khona esiswini.
  Ngokwesibonelo, u-Leontiev, i-protege ethembekile ye-Kremlin, waqala wabonisa ukuthi uVladimir Zhirinovsky ubiza kanjani uStepashin i-ejenti ye-CIA ne-Mossad, bese kuthi u-Vladimir Volfovich ofanayo uncoma kanjani umuntu ozokhethwa njengoNdunankulu.
  Hhayi-ke, uzocabangani umRussia obuka lokhu: akusho ukuthi uVladimir Volfovich Zhirinovsky ungowokugcina, isifebe sezombangazwe. Futhi awukwazi ukukuvotela lokho.
  Okungukuthi, abezindaba baseKremlin baminza uZhirinovsky, naphezu kwakho konke ukwethembeka kwakhe kuziphathimandla, futhi bamlahla ngazo zonke izindlela.
  Kuphela lapho uPutin eba namandla emandleni, isimo sengqondo saqala ukushintsha.
  Eqinisweni, kungani ukuklinya uVladimir Volfovich uma ngentshiseko isekela Kremlin.
  Ngaphezu kwalokho, u-Berezovsky weza nenhlanganisela yobuqili ukuze aphoqelele ingxenye yabavoti ababhikishayo ukuthi bavotele i-Liberal Democratic Party esikhundleni samakhomanisi. Okokuqala benqaba ukubhalisa iqembu likaZhirinovsky. Futhi-ke, njengokungathi, ukubhaliswa kwabuyiselwa. Futhi bahlukanisa uhlu.
  Ngenxa yalokho, abezindaba babelokhu bekhuluma ngoZhirinovsky. Kodwa noma kunjalo, uthole amaphuzu amancane, ngaphezudlwana kwamaphesenti ayisithupha.
  Futhi lapho kukhona ukhetho likamongameli, Zhirinovsky waphinda wenqaba ukubhalisa.
  Futhi futhi ihlazo ... Bacabanga ukwenza uVladimir Volfovich wesithathu, kodwa njengoba kwavela, wayengumuntu obuthakathaka.
  Futhi umzamo wokusebenzelana kwesikhashana namakhomanisi kwaholela ekwandeni kokuthandwa kukaZyuganov.
  Umfelandawonye namakhomanisi kwabonakala kuyisinyathelo esiqinile, kodwa, ngokuxakile, ama-liberal ahlupheka kakhulu kulokhu.
  Futhi amakhomanisi alahlekelwa kancane...
  Okwamanje. Kumele kushiwo ukuthi uPutin wayevame ukuba nenhlanhla naphezu kwemizamo yakhe. Ikakhulukazi, wayala ukukopela Zhirinovsky - ayizange isebenze. Kodwa ngakolunye uhlangothi, banabavoti abafanayo noZhirinovsky, futhi uma uVladimir Volfovich ethola amaphesenti ayishumi, khona-ke umzuliswano wesibili ngeke ugwenywe, futhi lokhu sekuvele kunqotshiwe. Futhi ngakho umehluko wawungamaphesenti amabili kuphela.
  Futhi-ke ukwehluleka noZhirinovsky kwaphenduka isibusiso.
  Noma ukuguqulwa koMkhandlu Wenhlangano. AmaKhomanisi, i-Kremlin eyayidlala ngawo ngothando, aphikisana nalolu shintsho. Kodwa ama-liberals acasuliwe kanye ne-Primakov bloc ngesizathu esithile basekela ukuguqulwa. Nakuba Primakov ixhunywe Luzhkov nabanye ababusi.
  Abantu abayiziphukuphuku ... u-Yabloko kanye ne-SPS baxwayise ngokuthi bazoba isisulu esilandelayo sikaPutin futhi bazongcwatshwa kanye ne-Federation Council. Kodwa baya ekuhlatshweni njengezimvu eziyisiwula.
  Futhi amaKhomanisi ahlakaniphile - ngokushesha athola ukuthi kunuka kanjani. Kodwa abanye babengahlakaniphi ngokwanele.
  Ngokuvamile, u-Putin wayenenhlanhla enkulu: ukuhlasela okukodwa kwamaphekula ngo-September 11 kuwufanele okuthile. Ngaphezu kwalokho, i-United States yazama ukujwayela amaTaliban. Futhi usebenzise uBin Laden ngokumelene neRussia.
  Kwakubonakala sengathi ingqondo ephusile yatshela amaTaliban, ekubeni kudala elwa neNorthern Alliance, esekelwa yiRussia, ukuthi ingavuli impi yesibili ngokumelene ne-United States.
  Kepha amaTaliban aziphatha njengezilima. Eqinisweni, iTaliban yaqaphela iRiphabhulikhi yase-Ichkeria futhi yavula inxusa layo ezweni labo. Futhi wasiza Chechens kokubili izikhali namavolontiya. U-Mullah Omar waze waphendukela ku-Ahmad Shah Massoud ukuze avale isivumelwano futhi asize abantu baseChechnya.
  Futhi-ke isipho esinjalo esingalindelekile sawela ekhanda laseRussia. Ngaphezu kwalokho, izakhiwo, ngokuphambene nemithetho ye-physics, zawa.
  Lena inhlanhla eyivelakancane, kufana nokuwina ikhulu lezigidi zamarandi ithikithi lelotho.
  Futhi iMelika yanamathela e-Afghanistan iminyaka engamashumi amabili yonke. Kube nenzuzo ephindwe kabili: i-United States ibuthakathaka, futhi imingcele eseningizimu evela eTaliban ithola ukuvikeleka. Ngakho kufanele ngithi nhlanhla. Futhi okubaluleke kakhulu, abazange bazame kakhulu.
  Futhi nge-Iraq, futhi, kwaba nenhlanhla. Yiqiniso, ngesinye isikhathi kwakubonakala sengathi amaMelika awina kalula. Emasontweni amathathu bathatha yonke i-Iraq, balahlekelwa abantu abangamashumi amahlanu kuphela, futhi bathatha iziboshwa eziyizigidi ezimbili.
  Kodwa-ke, naphezu kokuthunjwa kukaSaddam Hussein, iMelika yayingene shí empini yabashokobezi eyathatha isikhathi eside.
  Futhi intengo kawoyela yehlile, yafinyelela esikalini se-cosmic, kanye negesi. Yebo, bekunenhlanhla enkulu. UPutin wayekholelwa ukuthi wayengumesiya omkhulu, nokuthi wayepholile kunoNapoleon, njengoGenghis Khan.
  Ngaphezu kwalokho, ngisho noShamil Basayev washona ngokuziqhumisa ngephutha emayini futhi kwabonakala sengathi iChechnya yagcina iguqe ngamadolo.
  Kodwa imibandela yakhe emibili isiphelile. Kwase kwephuze kakhulu ukushintsha umthethosisekelo kwadingeka ukuthi isihlalo sobukhosi sinikezwe uMedvedev.
  Unyaka ka-2008 waba yimpumelelo kakhulu. Ukunqoba kukaBilan ku-Eurovision, ukunqoba ku-World Hockey Championship, impumelelo ebholeni. Futhi impi neGeorgia.
  Nakuba futhi engenakuphikiswa, izinsuku ezinhlanu kuphela, kodwa abezindaba bafaka njengokunqoba okukhulu kweRussia, ngisho ne-NATO. Kuyadabukisa ukuthi kwadingeka ngihlanganyele ama-laurels noMedvedev.
  UVladimir Putin ukhathele izinkumbulo, futhi wayefuna ukulala.
  UMikhail Gorbachev akazange aphume eqenjini lakhe.
  Bekumele sicabange isu kuqala.
  Phakathi naleso sikhathi, i-hitman kaVovka yahona futhi yaphupha.
  . ISAHLUKO? 2.
  Amantombazane amane aseJalimane: UGerda, uCharlotte, uChristina noMagda bancenga uFuhrer ukuba abavumele ukuba balwe e-Kursk salient. UHitler owayenomqondo omncane wayebandlulula abesifazane ebuthweni. Futhi mhlawumbe yingakho ehlulwe empini.
  Kodwa kuleli zwe, amantombazane avela e-SS ashisa kakhulu futhi ekholisa ukuthi uFuhrer wathonywa.
  Ngakho-ke ku-Kursk Bulge, iqembu lamantombazane lamathangi langena empini, elilwa nge-bikini eyodwa kuphela futhi lingenalutho, okwabenza baba ama-fighters angenakuqhathaniswa.
  Ngaphandle kwalokho, kulo mhlaba, i-Fuhrer yayihlakaniphe kancane. Futhi wazivumela ukuba athonywe uRommel, futhi wathatha futhi wakhipha amasosha aseJalimane namaNtaliyane e-Afrika.
  Lokhu kwavumela amaJalimane ukuthi agcine amabutho amaningi - izigaba eziyisishagalombili, eziqinile, omakadebona base-Afrika. Ngaphandle kwamaNtaliyane. Futhi ngenxa yalokho, ukufika kwabalingani eSicily kwaba umzila kubo, futhi inhlekelele enkulu yezempi kanye nenani elikhulu leziboshwa nokulahlekelwa ama-trophies.
  Futhi manje amaJalimane ayebhekene ne-Kursk Bulge. Ngaphezu kwamantombazane ethangini, kwavela amanye amantombazane amabili: u-Albina no-Alvina, abalwa ku-Focke-Wulf. Futhi babengagqokile lutho ngaphandle kwezikhindi.
  Ngakho manje amantombazane a-Fuhrer angenalutho ayemelene ne-Red Army, futhi lokhu kuyingozi.
  Lapha kwenzeka impi enkulu e-Kursk Bulge. Amasosha aseJalimane aqhubekela phambili eningizimu, futhi afohla izivikelo zaseSoviet.
  Khona-ke ibutho le-reserve tank laphonswa empini. Futhi impi ewujuqu yembuleka.
  UGerda neqembu lakhe balwa nePanther, kwakushisa futhi ithimba lamantombazane laze lalahla obhodisi babo.
  Lapha abahle beze nesibhamu. Isibhamu "Panther" 75 mm kuphela, kodwa ukudubula ngokushesha futhi eside-barreled.
  UGerda wadubula ekude ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho, igobolondo lavele lashaya isinqe sethangi le-T-34-76 laseSoviet, labhoboza izikhali. Imoto yaseRussia yavutha, futhi ikhithi yokulwa yaqala ukuqhunyiswa.
  UGerda wacula:
  - Inkazimulo eJalimane, inkazimulo!
  Wadlala ishothi elandelayo, esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho, emathangini aseSoviet athuthukayo uCharlotte, wabhoboza imoto yaseRussia futhi wacula:
  Amandla ethu makhulu
  Kuyoba khona isandla esiqinile!
  Khona-ke uChristina omuhle nohlakaniphile naye wakhahlela, esebenzisa unyawo lwakhe oluhle, olungenalutho. Futhi kwaphinde kwashaywa amashumi amathathu nane eSoviet. Futhi uyavutha.
  Futhi intombazane iyakhala:
  - Ngobukhomanisi, sizoya empini, kodwa hhayi isiRashiya, kodwa i-Aryan!
  UMagda naye wadubula, waphinde washaya imoto yeRed Army, wabhodloza insimbi, washisa amashumi amathathu nane futhi wabuza:
  - Futhi ukuthi ubukhomanisi yi-Aryan?
  UGerda wakhahlela isitha ngezinzwane zakhe ezingenalutho, waphula insimbi yemoto yaseRussia, waphendula:
  - Yebo, ubukhomanisi bungaba yi-Aryan. Lapho izulu likithi, kanti abanye basebenza kanzima!
  U-Charlotte wadubula isitha ngosizo lwesithende esingenalutho, esiyindilinga futhi esicolile:
  - Ngenjabulo Emhlabeni!
  Futhi iSoviet padded amashumi amathathu nane iyavutha. I-Red Army yaphonsa inqolobane yayo yamasu empini: i-Steppe Front kanye namathangi ayo. Futhi uma umbulala, khona-ke amaJalimane azovula indlela ezungeze i-Kursk futhi akwazi ukushaya i-boiler.
  Ngakho-ke isiphetho sempi sinqunywa lapha.
  Futhi ama-"Panthers" aseJalimane alungile. Baqothula izimoto zaseSoviet njenge-pike fry.
  UChristina wadubula ngezinzwane ezingenalutho, inganono yaseJalimane yadubula imizuliswano eyishumi nanhlanu ngomzuzu, amantombazane ashintshana ngokudubula.
  Futhi iqhawe linembe kakhulu.
  Lapha washaya amashumi amathathu nane eSoviet futhi wahlabelela:
  Asikwazi ukutholakala sinamandla
  Asingaphezu kwamashumi amabili!
  Amantombazane wona mahle kakhulu. Lapho bebeka amasosha aseRussia athunjiwe emadolweni abo futhi bewaphoqa ukuba baqabule, bengenalutho imilenze eshukiwe, bakwenza ngenjabulo nangomdlandla.
  UMagda uphihlize imoto yaseSoviet ngesibhamu esihloswe kahle ngomlenze wakhe ongenalutho, onomusa futhi wancwina:
  - Ngezwe likaMama, nenkululeko!
  Amantombazane ayithatha futhi ahlabelela:
  I-Pearly, izinwele zezinwele ezithuthumelayo,
  Ngikhathazekile, isifuba sami siyaqhaqhazela!
  Ngiyintombazane enjenge-birch enamahloni,
  Ngiyesaba ukunyakaza nokuphefumula!
  
  Kanti umoya omusha uhlebelani endlebeni yakho?
  Isihlabathi sishwaqeka ngaphansi kwezinyawo ezingenalutho...
  Futhi akukho engijabule kakhulu emhlabeni,
  Uma ngihamba nawe ehlathini!
  
  Ngembulele imfihlo enkulu sithandwa.
  Wakwazi kanjani ukuthakatha inhliziyo!
  Kodwa ubuso bakho budabukile?
  Intambo emibimbi emincane emincane yadlula ebunzini!
  
  Insizwa ingiphendula ngosizi;
  Impi izokuhlukanisa isikhathi eside!
  Ukuze usitholele indawo emahlathini epharadesi,
  USathane kumele ahlulwe esihogweni!
  
  Kuphendula u-birch ozacile wavuma ngekhanda,
  Ungaphezu komngane kimi!
  Nakuba umphumela wempi ungase ube nezinyembezi,
  Kodwa uNkulunkulu uJesu umalusi unathi!
  
  Masixoshe isihogo samademoni - izithunzi ezimbi,
  Ukuze izihlahla ziqhakaze ziluhlaza!
  Ushaye amadolo ami ashukiwe
  Ngibambe ungiqinise sthandwa!
  
  Wase ephendula njengentombi ehlekayo.
  Wathi emsindweni wamagatsha anwebekayo;
  - Uzongilinda unyaka, juba?
  Isilingo sama-hot cranes sinamandla!
  
  Ngimphendule, ngathi kuyena,
  - Ngeke ngibe yisakhamuzi endaweni yokuma umshini!
  Futhi ngiyawuthanda umgwaqo wamasosha,
  Ngifuna ukulwa, nginqobe ababi!
  
  Ngifike ephuzwini - ukusika amagatsha, ama-braids,
  Banginike umshini omusha onediski!
  Noma utshani bukhala njengamazolo.
  Kungani ubumsulwa - sekufana nesosha!
  
  Khona-ke, ukuthi i-Motherland ithandeka kakhulu kimi kunabo bonke,
  Izwe likaMama ngaphezu kwezinkanyezi liyasha emphefumulweni!
  Akuyona into engaphakathi ukuthi ugibele embhedeni,
  Futhi uchithe ubusuku nesibhamu eqhugwaneni!
  
  Ukunqoba kuzofika, ngikholelwa ngokuqinile kukho,
  Phela, imbangela yethu ihlale ilungile!
  Hhayi-ke, mamatheka ngenjabulo kakhudlwana bafo,
  Isiphetho esihle sisilindele, ngikholwe!
  Amantombazane acula kamnandi, ngesikhathi esifanayo adubula. Futhi wonke amashothi amantombazane e-sandal ashaya ngqo.
  Kodwa manje igagasi lokuqala liyanyanyiswa, futhi izimoto ezikhethekile ziletha amagobolondo engeziwe.
  Futhi amantombazane amahle aseJalimane alwa esibhakabhakeni. Bobabili ama-blondes: u-Albina no-Alvina.
  Futhi bapholile.
  U-Albina wadubula ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho ezibhamu zomoya eziyisithupha ngesikhathi esisodwa. Futhi izindiza eziningana zaseSoviet zavutha.
  Iqhawe lakhala:
  - Udumo emandleni ami!
  U-Alvina naye wakhahlela izitha, ngosizo lweminwe yonyawo lwakhe olungenalutho. Wadubula phansi izindiza ezinhlanu zaseSoviet ngasikhathi sinye futhi wamemeza:
  - Egameni lezimpisi ezimhlophe!
  Amantombazane aphihliza izimoto zaseRussia ngobuhle bezingwe zezinsikazi.
  U-Albina wadubula ngosizo lwengono ebomvu yesifuba sakhe, ecindezela inkinobho futhi waqukula:
  - Ukuze kuhlonishwe i-Third Reich!
  U-Alvina uphinde washaya imbangi yakhe esebenzisa ingono ye-ruby, futhi elingisa ngokudlala, wathi:
  - Ngomoya wamaPrussia!
  Lawa kwakungamantombazane amabili alwayo - i-super class. Kokubili kungafakwanga zicathulo kanye nesifuba esingenalutho.
  Futhi babekuthanda kakhulu ukuhlupha amaphayona. Nakhu uklebhula izingubo zomfana umbophela esihlahleni. Bese uthatha isiswebhu ezandleni zakho bese uqala ukusishaya. Futhi kukhulu kakhulu.
  Futhi umfana uklabalasa ngobuhlungu, isikhumba sakhe esibomvu sigcwele imivimbo enegazi. Intombazane ithatha futhi ilethe isibani ezinyaweni ezingenalutho zomfana. Futhi isole elingenalutho liyasha. Futhi umfana uyakhala ngobuhlungu obukhulu. Futhi kumnandi kakhulu ukulalela ukububula nokukhala kwakhe.
  U-Albina no-Alvina bayazithanda izinhlebo zabafana, ikakhulukazi abahle nabamhlophe. Futhi kuyinjabulo enkulu kubo.
  Kodwa futhi bayakwazi ukulwa.
  U-Alvina ucindezele inkinobho yenduku yokudlala ngengono yakhe yama-strawberry. Futhi wadubula ezinye izindiza eziningi zaseSoviet ngosizo lwezibhamu zomoya, okwathi ngemva kwalokho zakhala:
  - Ngiyimpisi ebanda kunazo zonke emhlabeni!
  U-Albina naye waqhuma, ecindezela inkinobho yenduku yokudlala ngosizo lwengono yokusajingijolo, wanqamula izimoto zaseRussia eziyishumi nambili futhi wancwina:
  - OkweJalimane entsha!
  Nanka amantombazane - umshayeli wendiza ovelele.
  UGerda kanye nabasebenzi bakhe ethangini ePanther bayaqhubeka nokulwa.
  Nansi intombazane e-blonde eyayithatha futhi yashaya iSoviet engamashumi amathathu nane ngosizo lwebele lesifuba esibomvu.
  Futhi eshaya imoto yaseRussia, wakhipha:
  - Angazi lutho olungalungile
  Ngaphandle komfana wewashi!
  U-Charlotte waphawula ngobuhlakani, futhi wadubula ingono ebomvu esitheni futhi wancwina:
  - Nikeza ukunqoba okukhulu!
  UChristina naye wathatha futhi washaya ingono yerubi, wakwenza kahle kakhulu. Waphihliza imoto yaseSoviet futhi yakhala:
  - Okwemingcele emisha!
  Futhi u-lupanula noMagda, intombazane elwa, epholile kakhulu futhi ethanda impi, enezinwele ezinjengeqabunga legolide.
  Futhi waqhumisa, esebenzisa izingono zamabele we-strawberry, akwenza ngokunembe kakhulu nangokunembile.
  Yashaya amashumi amathathu nane eSoviet futhi yakhala:
  - Ingoma yami!
  Futhi amantombazane azothatha futhi akhale. Futhi lawa angamaqhawe ezinga lama-supermen.
  AmaJalimane anqoba impi yethangi futhi avala ibhayela ngemuva kweKursk. Futhi isiphithiphithi esikhulu kangaka samabutho abomvu sakhiwa.
  Izimpi zaliwa ngonya olukhulu nolaka. Kwakukhona izisulu eziningi.
  Amanye amasosha aseSoviet akwazi ukuphunyuka, futhi amanye athunjwa noma abhujiswa.
  Ezimpini, intombazane uSchella wazihlukanisa. Walwa ebutho elihamba ngezinyawo futhi wasebenzisa ulwazi, waqala ukujikijela amabhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Futhi kupholile kakhulu.
  U-Shella wabhoka ngolaka, wacimeza isosha laseRussia njengesikele futhi likhala, likhipha amazinyo alo:
  - Oh, henbane, henbane yami,
  I henbane, ngadla ....
  Nani masosha nifana noziro,
  Ungalondolozi ubuqotho obubonakalayo!
  Futhi enye intombazane, u-Eva, yaxoshwa ku-cartridge e-faust ngosizo lwebele lesifuba se-strawberry, futhi yabhoboza ithangi laseSoviet.
  Futhi ngesithende sakhe esingenalutho waphonsa iphizi lokufa, futhi waklebhula amasosha amaningi e-Red Army.
  Lena intombazane - ikilasi eliphakeme kakhulu futhi elikhulu.
  Khona-ke amasosha aseRussia athunjiwe aguqa futhi aqabula izinyawo ezingenalutho, ezinothuli zamantombazane.
  Futhi kwakubukeka kukuhle ngempela.
  Futhi amantombazane awafakile izicathulo futhi mahle.
  Lawa amantombazane okuthi uma ethatha okuthile, nakanjani azofika ekugcineni.
  I-Red Army yabhekana nokunqotshwa okukhulu e-Kursk salient. Amasosha e-Wehrmacht athuthela eVoronezh. Futhi babenomdlandla.
  Kodwa amantombazane aseSoviet nawo alwa kanzima futhi angakwazi futhi kufanele aboniswe.
  UNatasha waphonsa ibhomu kumaNazi ngonyawo lwakhe olungenalutho futhi wahlabelela:
  - Kulungile...
  UZoya wethule isipho sokufa ngesithende sakhe esingenalutho futhi wengeza:
  - Isitha...
  U-Augustine wanqotshwa okuthile okulimazayo futhi wancwina:
  - Ucabanga...
  USvetlana wajikijela ibhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi wancwina:
  - Ini...
  UNatasha wajikijela amalamuni ambalwa ngezinyawo zakhe futhi wamemeza:
  - IsiRashiya ...
  U-Zoya ubuye wanqotshwa okuthile okunamandla nokubulalayo, ekhala:
  - Iphethwe...
  U-Augustine wethula okubulalayo, ekhononda:
  - Isitha....
  U-Svetlana uphinde wanqotshwa ukucekela phansi kanye ne-vyaknula:
  - Ikhefu!
  UNatasha waphenduka wamemeza:
  - I-WHO...
  UZoya uphinde wadubula abantu bangaphandle abansundu ababuthwa amaNazi futhi baklolodela:
  - Dare!
  U-Augustine wakhuluma ngamandla nangentukuthelo:
  - Lokho...
  USvetlana wanqotshwa ukuhleka kwe-panther:
  - AT...
  UNatasha waphonsa ibhomu ngonyawo lwakhe olungenalutho futhi wamemeza:
  - Yilwa...
  U-Zoya waphonsa isipho sokufa ngeminwe yakhe engenalutho futhi wabubula:
  - Ukuhlaselwa!
  U-Augustine wangena futhi wabubula:
  - Izitha...
  USvetlana unikeze inqwaba yamabhomu ngezinsimbi zakhe ezingenalutho, nendlela amemeza ngayo phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Sizokwenza...
  U-Natasha wabeka phansi futhi wahlabelela:
  - Ethukuthele...
  U-Zoya wanquma amaNazi futhi wamemeza:
  - Shaya!
  U-Augustine waphinde wadubula, futhi wamemeza:
  - Ethukuthele...
  USvetlana watshiyoza ngenkathi edubula:
  - Shaya!
  UNatasha waphinda waphonsa ibhomu ngonyawo lwakhe oluhle, olungenalutho, watshiyoza:
  - Sizobhubhisa amaNazi!
  U-Zoya wayithatha futhi watshiyoza:
  - Indlela yesikhathi esizayo eya kubukhomanisi!
  Futhi waphonsa ulamula ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  U-Augustine wathatha futhi wayihlakaza imigqa, futhi imilenze yakhe engenalutho yandiza ngokubhujiswa eduze kweFritz:
  - Sizohlukanisa abaphikisi!
  USvetlana wayithatha wayijikijela ngesithende esingenalutho, inqwaba yamabhomu, wancwina:
  Masichoboze ama-fascists!
  Futhi abane baqhubeka nokudubula nokujikijela amabhomu. I-"Jagdtiger" yaseJalimane yayihamba. Umshini onesibhamu esingu-128 mm. Futhi azidubule.
  Amantombazane ajikijela amabhomu. Walulaza amaNazi. Baphinde badubula. Bagibele phambili. Amathangi ayaginqa futhi. I-"Panther" -2 entsha yesiJalimane iyahamba. Imoto ehamba kakhulu.
  Kodwa amantombazane akhe amthatha futhi amkhipha. Badabule waba yizicucu umshini ohambayo onenjini ye-gas turbine. Basebemphephula waba yizicucu.
  U-Natasha waphawula ngokuhleka:
  Silwa kakhulu!
  UZoya wavumelana nalokhu:
  - Kuhle kakhulu!
  Augustine waphawula ngokuhlakanipha:
  - Sizowina!
  Futhi wethula ibhomu elilwa nethangi ngonyawo lwakhe olungenalutho. Intombazane enamandla. Futhi unobuhlakani obuningi.
  USvetlana futhi wethula isipho sokufa ngezinzwane zonyawo lwakhe olungenalutho, futhi washaya isitha. Intombazane enolaka kakhulu, enamehlo anombala wezimbali zommbila. Unobuhlakani obunjalo, nokudlula kwamandla!
  UNatasha waphenduka wahleka:
  - NgeRussia engcwele!
  U-Zoya wadubula kakhulu, futhi emamatheka, ebonisa amazinyo eparele:
  - Ngiyiqhawe lalelo zinga elingabuni!
  U-Augustine naye waxoshwa. Wanciphisa amaNazi futhi wagoqa:
  "Ngiyiqhawe lesifiso esikhulu!"
  Futhi waveza amazinyo akhe amaparele!
  USvetlana uqinisekise:
  - Izifiso ezinkulu kakhulu!
  Amantombazane asenesikhathi eside elwa. Futhi-ke baphumelela emsebenzini wezempi. Bangonobuhle abahle kakhulu. Ingqondo evelele. Futhi badubula isigaba sokuqala.
  U-Natasha, edubula, wacabanga ukuthi uma u-Stalin engasekho, uhlobo oluthile lobuze lwaluzokwakhiwa emiphefumulweni yabantu. Kufana nokuthi kushone othandekayo.
  Nakuba lesi siGeorgia sasinonya. Futhi akenzanga kahle konke. Kukhona ngisho i-anecdote mayelana nalokhu. Kungani uLenin egqoka amabhuzu futhi uStalin egqoka amabhuzu? Ngoba uVladimir Ilyich wakhetha umgwaqo, futhi lo mustachioed uyashesha phambili.
  Kulokhu, uStalin wayengeyena umbusi ongcono. Ngempela, njengoba uLenin akuchaza, kwakunonya kakhulu.
  Lo mpheki ulungisa izitsha ezibabayo kuphela. Mayelana nonya, kwakuyinkemba esika nhlangothi zombili.
  Ngakolunye uhlangothi, lokhu kwasiza ekugcineni isiyalo futhi kwashukumisa izinsiza zeqembu. Ngakolunye uhlangothi, izisebenzi ezibaluleke kakhulu nabantu abanekhono bakhishwa. Ikakhulukazi, ngemva kwempi balahlekelwa umphathi omkhulu njengoVoznesensky. Owayenezinkonzo ezinkulu kakhulu eMotherland.
  U-Voznesensky, mhlawumbe, wayengumphathi ofanelekayo: hhayi nje oqinile, kodwa futhi ohlakaniphile futhi ofundile. Udokotela omncane wesayensi e-USSR, i- academician, ubuntu obuvelele. Ngaphandle kweVoznesensky, umnotho waseRussia ngandlela-thile awuhambanga kahle. Futhi angikwazi ukunqoba amaNazi.
  UNatasha waphonsa ulamula ngonyawo lwakhe olungenalutho futhi wacula:
  - Kusuka esibhakabhakeni...
  UZoya naye wajikijela ibhomu ngeminwe engenalutho wathi:
  -Inkanyezi...
  U-Augustine wethula isipho sokufa ngonyawo lwakhe olungenalutho futhi wacula:
  - Bright...
  USvetlana naye waphonsa ibhomu, ngosizo lonyawo olungenalutho, futhi wakhipha:
  - I-Crystalline!
  UNatasha waphendula wathi:
  - Mina kuwe...
  UZoya wethula isipho sokufa ngeminwe yakhe engenalutho, ehayiza:
  - Ingoma...
  U-Augustine wanqotshwa ngesithende sakhe esingenalutho, okuletha ukufa futhi wancwina:
  - Ngizocula...
  UNatashka waqhubeka, ecula ngokufutheka:
  - Mayelana....
  U-Zoya waphonsa iphakheji yokuqhuma ngonyawo lwakhe olungenalutho, wahlakaza amaNazi futhi wancwina:
  - Umdabu...
  U-Augustina wanikeza inqwaba yamabhomu ngesithende sakhe esingenalutho, waphuma:
  - Stalin!
  Kodwa ama-Krauts anamantombazane amane nama-greyhound anjalo.
  Bahlala ethangini elisha le-Panther-2 elinesibhamu esingu-88 mm, esinombhobho omude.
  UGerda wadubula inganono yakhe washaya i-T-34 ngaphansi kwesiqu, watshiyoza, ecwayiza amehlo akhe esafire:
  - Cha, ngemva kwakho konke, uNkulunkulu uyayithanda iJalimane! Nakanjani sizowina!
  UCharlotte wavumelana nalokhu ngokushesha:
  - Asikwazi ukulahlekelwa! Ngokushesha sizophuma siye eKalinin, futhi iMoscow izoba yindawo yokulahla itshe!
  UChristina waveza ama-nippers akhe amaparele futhi wamemeza:
  - Masifike lapho, kuzoba nesikhathi sokuya eVladivostok!
  UMagda waphawula ngokuzisola:
  - Futhi amaJapane acishe anqotshwa abaseMelika. Lokhu kubi kakhulu, cishe sesilahlekelwe umlingani obalulekile.
  UGerda wakhipha ithangi elisha laseSoviet futhi waklewula:
  - Singenza ngaphandle kwabo!
  U-Charlotte wahleka futhi wathi:
  - Uma ingane imamatheka, mhlawumbe konke kuzohamba kahle!
  UChristina wanikeza imvumelwano:
  - Kwaqhuma imvubu ngokumamatheka!
  UMagda wamsekela:
  - Intombazane inomlomo ohahayo kakhulu!
  Namaqhawe ayithatha aqhuma insini. Banamandla acwazimulayo, omunye angase athi, futhi maningi!
  UGerda wadubula futhi ezimotweni zaseSoviet futhi wamemeza:
  - Ikhulu leminyaka elizayo lizoba elethu!
  U-Charlotte naye ungene futhi waqinisekisa:
  - Kuzoba khona izindiza eziya emkhathini!
  UChristina ukuqinisekisile lokhu:
  - Masindize siye emkhathini!
  UMagda uxoshe isiqhubi sebhomu futhi waphuma:
  - Ehlezi endizeni yenkanyezi!
  UGerda wakhipha ulimi lwakhe wancwina:
  - Ekhulwini elisha, umbuso we-Third Reich uzobusa!
  U-Charlotte nge-grin enolaka ukuqinisekisile:
  - Neyesine futhi.
  Ngemva kwalokho, ubuhle baphinde baphendukela ithangi laseSoviet.
  UChristina, leli qhawe likaSathane, elicwebezelayo ngamazinyo aluhlaza, lakhala:
  - Yebo, makube ne-oda elisha! Futhi inkazimulo eMbusweni Omkhulu!
  UMagda ukuqinisekisile ngokufutheka okukhulu:
  - Inkazimulo Embusweni!
  UGerda wadubula futhi wathi:
  - Inkazimulo nakithi!
  Futhi ngokusobala intombazane yayithola.
  Gvozdanula and Charlotte. Futhi kufanelekile kakhulu. Ngabhoboza ithangi laseSoviet ohlangothini. Wabe etshiyoza:
  - Silwela i-oda elisha!
  UMagda, edubula futhi eshaya abaphikisi, ukuqinisekisile:
  - Futhi ngaphandle kokungabaza sizokufeza!
  UGerda waphinda wabethela, futhi ngokufanele kakhulu futhi wanikela:
  - Sizozuza ngomkhawulo omkhulu!
  Futhi wayecwebezela ngesafire, futhi amehlo akhanya kakhulu.
  UCharlotte uphinde wadubula, washaya imoto yaseRussia wamemeza, lo ungudeveli onezinwele eziwolintshi:
  - Konke kuzoba i-aerobatics nje!
  UMagda naye wadubula ethukuthele egane unwabu. Waphihliza i-T-34 futhi wancwina:
  - Futhi iqembu elizayo!
  Nokho, lapha amantombazane ayenezinkinga. I-KV-14 yavela. Imoto inkulu kakhulu. Futhi unesibhamu esingamamilimitha angu-152 esinomgqomo omude. Mhlawumbe umJalimane ukubhoboza.
  UGerda wanciphisa amehlo akhe futhi wabuza uCharlotte:
  - Ungakwazi yini ukumboza ngebhomu?
  U-redhead waphendula:
  - Yebo kukhona ithuba ... Kodwa ukunemba kwebhomu akwanele!
  UChristina unikeze impendulo:
  - Ake ngizame iphepha lami lamagrafu angama-88?
  UGerda waphawula ngokungabaza:
  - Le KV-14 inezivikelo ezingaphambili ezingu-100 mm endaweni eyehlelayo enkulu. Ngeke umthathe!
  U-Charlotte wahleka futhi waphawula:
  -Hayi suka! Futhi ngacabanga ukuthi amaRussia ayengenalo ithangi elinjalo! Amahemuhemu kuphela!
  UMagda uthi:
  Nami ngacabanga ukuthi yibug! Kodwa siyabona ukuthi akunjalo! Futhi umgqomo waseRussia mude kakhulu!
  UGerda wacula, eshaya isithende sakhe esingenalutho phansi esitezi:
  Sizolwa ngaphandle kokwesaba!
  U-Charlotte uqinisekise isimo sengqondo somlingani wakhe:
  - Sizonqunywa hhayi isinyathelo emuva!
  UChristina uphakamise:
  - Futhi kuthiwani uma ukhipha ithangi laseSoviet ngokushaya okunembile kwegobolondo emgqonyeni?
  UGerda wangabaza:
  - Ungakwenza lokho, ukude?
  UChristina uqinisekise:
  - Uma uletha ilangabi le-lighter ematheni ami angenalutho, ngiyakwazi ukushaya kahle kakhulu!
  Esikhundleni sokuphendula, uGerda uchofoze ugesi wakhe. UChristina wasonta unyawo lwakhe olungenalutho futhi isithende sakhe esingenalutho, esiqinile kancane sasibenyezela ekukhanyeni kwelangabi.
  UGerda waletha umlilo ematheni entombazane. Kube nephunga elivuthayo. Iphunga elimnandi kakhulu, njenge-shish kebab eyosiwe.
  UChristina wathi:
  - Futhi esithendeni sesibili!
  UMagda wabe esebasa umlilo. Zombili izilimi zomlilo zase zikhotha amathe entombazane enhle kakhulu futhi ebomvu.
  Wabe esehayiza uCharlotte waveza amabele akhe. Ngaphandle kwanoma yimuphi umcimbi, wayithatha futhi wacindezela inkinobho ye-joystick ngengono yakhe ebomvu. Isibhamu saqhuma ngokuzenzakalelayo.
  Igobolondo landiza lodwa, futhi lahlala emgqonyeni womshini ohlaba umxhwele, waseSoviet.
  Njengendlovu enkulu inquma umboko omude. Ngemva kokushaywa kanzima, ithangi laseSoviet layeka ukunyakaza. Kwaba sengathi inkemba ikhishwe ezandleni zakhe.
  Lezo zifebe ezinenhlanhla!
  U-Charlotte wacula, ehleka ngenjabulo:
  - Ukwesaba kuphela kuzosinika abangane! Ubuhlungu kuphela obukushukumisela ukuba usebenze!
  UGerda wangeza ngentshiseko:
  - Ngifuna kakhudlwana ukuchoboza ubuso bakho abayiziphukuphuku!
  Amaqhawe oMbuso Wesithathu Abonakala ejabule kakhulu!
  Nokho, ngisho nezingane ezincane zalwa namaNazi. Abafana namantombazane bajikijela iziqhumane ezithuthukisiwe emathangini aseJalimane, izibhamu ezizishayelayo kanye namasosha ahamba ngezinyawo.
  Amaphayona alwa ngesibindi esikhulu. Babazi ukuthi kusho ukuthini ukuthunjwa kobuFascist.
  Ngokwesibonelo, intombazane uMarinka yawela ezandleni zamaNazi. Bamgcoba izinyawo ezingenalutho base bembeka eduze komshini wokusika ama-brazier. Izilimi ezivutha amalangabi zicishe zayikhotha izithende ezingenalutho, eziqinile ngenxa yokuhamba isikhathi eside ingafakile izicathulo. Ukuhlukunyezwa kwaqhubeka cishe imizuzu eyishumi nanhlanu, kwaze kwaba yilapho ematheni embozwe amabhamuza. Khona-ke, izinyawo zentombazane zazingenalutho. Baphinda futhi babuza imibuzo. Bangishaya ngamapayipi enjoloba emzimbeni wami onqunu.
  Khona-ke badlula okwamanje ... UMarinka wahlukunyezwa kwaze kwaba yishumi elahlekelwa ukwazi ngesikhathi ephenywa. Bese bemyeka aphumule. Lapho izinyawo ezingenalutho sezinyakaza kancane, zagcotshwa ngamafutha futhi futhi i-brazier yaphakanyiswa futhi. Ukuhlukunyezwa okunjalo kungaphindaphindwa izikhathi eziningi. Futhi ukuhlukunyezwa nge-current, kanye nesiswebhu ngamapayipi enjoloba.
  UMarinka wahlukunyezwa izinyanga eziyisithupha. Waze waba yimpumputhe futhi waba mpunga ngenxa yokuhlukunyezwa. Base bemmbela emhlabathini ephila. Akazange amoshe ngisho nenhlamvu.
  UPioneer Vasya, amaNazi abhaxabulwa ngocingo olubomvu olushisayo emzimbeni wakhe onqunu.
  Khona-ke izithende ezingenalutho zazishiswa ngemicu yensimbi eshisayo ebomvu. Umfana akakwazanga ukuma eklabalasa, kodwa noma kunjalo akazange akhaphele amaqabane akhe.
  AmaNazi amncibilikisa ephila nge-hydrochloric acid. Futhi lobu ubuhlungu obukhulu.
  Lawa maFritzes ayizilo ezinjalo... Ilungu le-Komsomol lahlukunyezwa ngensimbi. Base beyilengisa ku-rack, bayiphakamisa bayiphonsa phansi. Khona-ke, baqala ukuvutha nge-crowbar ebomvu. Amabele ayekhishwe ngezindlawu. Khona-ke ikhala ladatshulwa ngokoqobo ngodlawu olubomvu.
  Intombazane yahlukunyezwa yaze yafa... Bayiphuka yonke iminwe nomlenze. Elinye ilungu leKomsomol, u-Anna, wabethelwa. Futhi lapho efa, bavutha ngezimbaqa.
  Ngamafuphi, amaNazi ahlekisa ngokusemandleni awo nanjengoba ayefuna. Bahlukumeza futhi bahlukumeza wonke umuntu.
  U-Natasha nethimba lakhe babesalwa endaweni ezungezile. Amantombazane ayesebenzisa imilenze yawo engenalutho nenhle empini, futhi ajikijela amabhomu. Balwa namabutho aphakeme eFritz. Bazibamba ngesibindi kakhulu, futhi babengeke bahlehle.
  . ISAHLUKO? 3.
  Elinye iqiniso ephusheni elalisaqhubeka...
  Kwaqubuka impi phakathi kweRussia neTaliban. Okokuqala, amaTaliban ahlasela iTajikistan. Eqinisweni, isikhathi sifanelekile futhi sekuyisikhathi sokunquma ukwanda e-Asia Ephakathi.
  Futhi ibutho laseTajikistan lalibuthakathaka. Wawa ngaphansi kokushaywa amaTaliban, ngokwengxenye ebaleka, ngokwengxenye ezinikela kumaTaliban. Futhi amaTaliban ahlasela isizinda saseRussia, futhi amaRussia aba yisimungulu. Futhi kwadingeka ngidlulise amasosha emazweni amaningana futhi ngibuyisele impi.
  Izimpi ezichitha igazi nezinonya zaqala ukubila.
  Futhi amantombazane alwa ngokufutheka
  Izimpi ezine ezidumile eduze kwedolobhana laseMpumalanga Ephakathi.
  UNatasha unikeza ithuba, futhi uphonsa ibhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Uphula ama-Afghan futhi uyakhala:
  - Inkazimulo inkathi yobukhomanisi!
  UZoya naye udubula isitha. Ugawula izitha, ujikijela amabhomu ngamandla abulalayo ngezinyawo ezingenalutho kanye nokukhala:
  - Ngezwe Lobaba, umama wethu!
  U-Augustina wehla ngomugqa wama-Afghan ngokuqhuma kwesibhamu somshini. Waphonsa ulamula obhubhisayo ngesithende sakhe esingenalutho futhi wakhonkotha:
  - Okwe-USSR!
  USvetlana uphinde waqhumisa isitha, wanqamula inqwaba yamaqhawe amaSulumane futhi wancwina:
  - Okomhlaba wobukhomanisi!
  Futhi futhi indlela yokuphonsa isipho sokufa ngamandla abhubhisayo futhi angenakulinganiswa ngezinzwane zezinyawo ezingenalutho. Futhi wazidabula izitha.
  Lawa mantombazane ayamangaza...
  U-Natasha waphawula ngenkathi egawula ama-Afghan athuthukayo:
  - Zihlaba ngokoqobo njengezintethe!
  Intombazane yaphinde yajikijela isitha ngebhomu ngesithende esingenalutho. Futhi wadabula kakhulu izitha.
  U-Zoya uphinde ashaye amasosha amaSulumane ngokuqhuma okuhloswe kahle. Iwagawule ngokuphelele futhi alale:
  - ERussia!
  Futhi futhi, ngezinzwane ezingenalutho, uzophonsa umbulali isipho sokufa.
  Augustine, edubula isitha futhi egawula ama-Afghan ngokoqobo, ewasika njengomlimi, ekhala:
  - Okwe-Motherland!
  USvetlana, egawula izitha, futhi empeleni egawula amasosha ombuso wamaTaliban wamaSulumane, futhi ewakhipha ngezindunduma, wakhipha:
  - Okwezwe Lomama kanye nokunqoba okusha!
  Futhi futhi, wayezophonsa kanjani ibhomu lamandla abulalayo ngeminwe yemilenze yakhe engenalutho, ehlikihliwe.
  Amantombazane ahlakazeka ngokuphelele. Futhi bashaya izinombolo eziphakeme zebutho lamaTaliban. Futhi beza ngamagagasi amakhulu.
  Yilwa ethangini kanye nabasebenzi baka-Elizabeth.
  Amantombazane alapha nawo agqoke ibhikini eyodwa kuphela futhi angenazicathulo. Futhi ngesikhathi esifanayo balwa kahle kakhulu. Amathangi ase-Afghanistan aphelelwe yisikhathi futhi abi kakhulu ngekhwalithi kunawaseRussia, kodwa kukhona ambalwa awo.
  Izingcweti zombuso wamaSulumane zenza imishini ethile ngokhuni. Engifanele ukukusho kunenqubekela phambili kakhulu.
  U-Elizabeth, esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho, uqhumisa isibhamu futhi wabhoboza ithangi lase-Afghan, ngemva kwalokho uyagquma:
  - Ngingowesifazane opholile kunabo bonke emhlabeni!
  U-Ekaterina uphinde akhahlele, esebenzisa isithende esingenalutho, aphihlize isitha futhi akhwife:
  - Okwe-USSR!
  U-Elena, ngaphandle kokucabanga kabili, uzodubula isitha. Ukuyiklebhula nokuklabalaza:
  - Ngobukhomanisi!
  I-Euphrosinia, futhi, indlela yokushaya isitha. Uzophula ithangi lama-Afghan futhi aqhume:
  - Ezweni Lobaba kuze kube sekupheleni!
  Futhi lawa amantombazane, bavele super. Awekho amandla angamelana nabanjalo. Futhi zingamaqhawe apholile ngempela nama-greyhounds. Futhi akekho ongabaphikisa.
  Futhi uma beqala ukulwa, kuyoba nje ukulwa kwama-hypermen.
  Futhi u-Elizabeth uzophinde adubule ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho bese e-squeak:
  - Okwe-USSR entsha!
  U-Ekaterina naye wadubula isitha naye wamemeza:
  - Yebo, uVladimir Putin akayena umholi omuhle kakhulu, ukubeka ngobumnene!
  Futhi intombazane yasonta isithende sayo esingenalutho, esiyindilinga.
  U-Elena waqhubeka nokushaya ama-Afghan futhi watshiyoza:
  - Ngobukhomanisi obukhulu e-USSR!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, wanezela okulimazayo nokubulalayo ngokukhethekile!
  Futhi-ke ukuthi intombazane u-Euphrosinia ishaya kanjani. Bese uphihliza isitha futhi uklolode:
  - NgoNkulunkulukazi uLada!
  Nansi inkundla yabo yempi.
  Futhi iqhawe ukuthi baqala kanjani ukusika phansi abaphikisana nabo, nokuthi abazange babanike umusa, baqothule ama-Afghan.
  U-Elizabeth naye wadubula isitha, futhi wasebenzisa isithende esingenalutho futhi wagcoba:
  - Ngobukhomanisi ezweni lamaSoviet!
  Futhi nangu owesifazane olwayo futhi othanda impi.
  Kakade, ama-Afghan abhulwa esibhakabhakeni.
  U-Anastasia Vedmakova ushisa kakhulu empini. Futhi ucindezela wonke umuntu. Futhi esibhakabhakeni idubula phansi izindiza zase-Afghan futhi ishaye emhlabeni. Intombazane enolaka kanje.
  Futhi wacula ngokuhleka:
  - Ngezwe lethu, bulala wonke amaTaliban!
  U-Akulina Orlova uqinisekise, eveza amazinyo akhe:
  - Eqinisweni, umoya uyidemoni, wagibela e-USSR!
  Futhi iqhawe ladubula elinye indiza yase-Afghan.
  UMirabela Magnetic, ebhubhisa amaqhawe ombuso wamaTaliban wamaSulumane esibhakabhakeni nasemhlabeni, ngenkathi esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho, wamemeza:
  - Okwezwe lethu!
  Nansi impi yabathathu esibhakabhakeni. Futhi ushaya ama-Afghan ngomfutho omkhulu. Futhi izitha zidilizwe phansi.
  U-Akulina Orlova ezinkinobho ngesithende sakhe esingenalutho futhi wamemeza:
  Okwezwe lethu elikhulu!
  Nokuthi ucwayiza kanjani abalingani bakhe.
  Futhi aphinde awise phansi ama-Afghan. Futhi lokhu kugxuma okunolaka emantombazaneni.
  U-Anastasia watshiyoza ngokumamatheka, ebonisa amazinyo akhe, ewisa abashayeli bezindiza base-Afghan:
  - Singamaqhawe azonqoba noma yiliphi ibutho!
  Futhi waphinde washaya imoto yase-Afghan.
  Yebo, amantombazane alapha athatha ngokuphelele ukuqothulwa kwamasosha ombuso wamaSulumane. Futhi bayaphahlazeka...
  U-Alyonka naye ulwa ngokuphelelwa yithemba, futhi ubonisa i-aerobatics yakhe ehamba phambili. Futhi uwisa izitha sengathi ziyizibonelo.
  Futhi amaTaliban ayaqhubeka ekhuphuka futhi ekhuphuka. Futhi babulawa ngamanani amakhulu.
  U-Alenka waphonsa izinzwane zakhe ezingenalutho into ebulalayo futhi wahlabelela:
  Siyizimpisi ezimhlophe!
  U-Anyuta wavumelana nalokhu, egawula abaphikisi ngaphandle komcimbi:
  - Futhi singabangcono kakhulu emhlabeni!
  Futhi wanikeza ibhomu ngesithende sakhe esingenalutho.
  Futhi manje u-Alla usedubula nezibhamu ezingomshini. Futhi ikhipha ama-Afghan amaningi futhi ibhonga:
  - Inkazimulo inkathi yobukhomanisi!
  UMaria naye udubula ngokunembe kakhulu kwabase-Afghan. Bese ubakhipha ngokucophelela. Futhi uphonsa namabhomu esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho. Futhi uyaduma:
  - Udumo ku-Svarog!
  I-Olympias iphinde ishaye isitha ngamandla amakhulu, abulalayo. Ugawula izitha ezivela embusweni wamaSulumane futhi uyakhala:
  - Kuwo wonke umhlaba, ngesikhathi sobukhomanisi!
  Futhi futhi intombazane iveza amazinyo futhi idubula ngokunembile isitha.
  Futhi uMarusya ubuye abhale phansi ama-Afghan. Futhi ngengono ebomvu ucindezela inkinobho ye-bazooka, futhi akhiphe abamelene naye futhi akhwife:
  - OkweRussia Enkulu!
  Nazi izintombi.
  Kodwa u-Matryona, njengama-Afghan, uhlambalaza, esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho, uchoboza isitha esivela kumaTaliban futhi uyakhala:
  - Okwezwe Lobaba nenkululeko kuze kube sekupheleni!
  Yilokho amantombazane ahambayo nokuthi ama-Afghan abhulwa kanjani - ukwesaba nje. Futhi kukhona ukuqothulwa kwabo ngokoqobo nangokujwayelekile. Ngokusobala, ama-Afghan anosuku olubi kakhulu.
  U-Alenka waphawula, edubula ama-Afghan futhi ebagunda:
  - Leli yizwe lami!
  Futhi ngesithende sakhe esingenalutho, indlela isipho sokubulala esibhubhisayo siyongena ngayo.
  Nazi izintombi - ake sithi super.
  U-Anyuta waphawula ngobudlova, edubula ama-Afghan:
  - Udumo kubukhomanisi!
  Ilwa no-Alla, idubula, futhi icindezela ingono yakhe ebomvu ezinkinobho ze-bazooka, yakhala:
  - Inkazimulo kumaqhawe!
  Futhi uMaria, eshaya isitha ngamandla abulalayo, wacosha:
  - Inkazimulo ku-Motherland ebanda kunazo zonke!
  I-Olympias yengeza, ichoboza izitha futhi ikhombisa ijubane elengeziwe:
  - Inkazimulo enkulu ezweni elichuma kakhulu!
  U-Matryona, eqhulula izimbangi, futhi esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho lapho edubula, wakuthatha futhi wancwina:
  - Futhi inkazimulo kumaqhawe abanda kunazo zonke!
  UMarusya, naye ebhala phezu kwezitha, futhi ezisika ngokoqobo, wamemeza ngokuvala izindlebe:
  - Futhi i-USSR nayo iyinkazimulo enkulu amakhulu eminyaka!
  Amantombazane acula ngazwi linye:
  - Abantu bayojabula
  Injabulo ingunaphakade...
  Uhulumeni waseSoviet -
  Amandla makhulu!
  Futhi amaqhawe ayohleka phezulu kwamaphaphu awo. Futhi bakhiphe amazinyo abo.
  U-Alenka wathi ngokumamatheka okukhulu:
  Sizonikela ngezinhliziyo zethu ngoMama wethu!
  U-Anyuta waqhubeka ngokucasuka:
  - Futhi sizoma futhi siwine!
  Nazi, ake sithi, amantombazane amangalisayo. Futhi bathanda ngempela ukulwa ngamandla aphelele.
  Futhi nangu u-Oleg Rybachenko noMargarita Korshunova empini.
  Umfana nentombazane babukeka njengezingane ezineminyaka engaba yishumi nambili, kodwa empeleni ama-hitmen angafi alwa kakhulu. Ukuthi akukho okungamelana nabo.
  U-Alenka, eveza amazinyo akhe futhi enqamula abaphikisi beTaliban, wacula ngokumamatheka:
  Sizolwela ikusasa eliqhakazile!
  U-Anyuta, edubula futhi ejikijela amabhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho, wanezela:
  - Futhi isitimela sethu esihlomile sikwazile ukusheshisa!
  Futhi u-Alla onezinwele ezibomvu, egxuma futhi enyakaza, wengeza ngokucwayiza:
  - Ake kiss!
  U-Oleg Rybachenko wagijima i-windmill ngezinkemba zakhe, enquma amakhanda ama-Afghan futhi wancwina:
  - Inkazimulo Ezweni Lomama wethu!
  Futhi umfana, nezinzwane zakhe ezingenalutho, wethula isipho sokubulala sokufa.
  Intombazane iphinde yanqamula indawo yokwamukela uvemvane ngezinkemba. Sika isitha futhi wancwina:
  - Inkazimulo ohlelweni lwamaSoviet!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uyophinde aphonse izipho zokubhubhisa, abhubhise izitha.
  Futhi abantwana, bechoboza isitha, bahlabelela ngazwi linye:
  - Ngikholelwa ukuthi umhlaba wonke uzovuka,
  Kuzophela iTaliban...
  Ilanga lizokhanya kakhulu
  Sizoklebhula zonke izitha ezimbi zibe yizicucu!
  Izingane eziku-fighters ezipholile kakhulu. Futhi aphinde ashaye ikhwelo, ehlisela phezu kwesitha ifu lonke lamagwababa adubekile futhi adla izidakamizwa. Futhi kupholile kakhulu.
  U-Oleg Rybachenko, enciphisa ama-Afghan ngokumamatheka, waphawula:
  - Nathi intsha yomhlaba wonke,
  Ithimba lethu labakhi bomhlaba wonke!
  Futhi umfana owayenethende elingenalutho wanqotshwa isipho esibhubhisayo sokufa.
  UMargarita Magnitnaya, echoboza amaqhawe amaSulumane, naye watshiyoza, eveza amazinyo akhe:
  - Abantu bamasha izwe lonke belifaka kubukhomanisi!
  Futhi nokuthi unqamula kanjani ezinhlwini zamaSulumane. Futhi kufanele ngisho ukuthi lokhu kunonya futhi kupholile.
  Ngaleso sikhathi, amaTaliban athumba umfana oneminyaka eyishumi nane. Bamhlubula bambophela esihlahleni. Ngemva kwalokho, baqala ngokubhaxabula, bakhumula isikhumba saba yigazi.
  Ngemva kwalokho kwafafazwa usawoti ezilondeni zentsha. Base beqala ukuthosa ngomlilo, bashisa izithende zengane ezingenalutho. Futhi kwakunonya kakhulu. Futhi agcine ehlukunyeziwe
  umfana ukufa.
  Futhi kukhona izimpi eziqinile ...
  Futhi izikhundla zeTaliban zishaywa yizindiza zokuhlasela zaseRussia zisebenzisa izindiza. Futhi lapha ama-Afghan kanye nemicibisholo ibhidliza. Futhi zonke ziyakhuphuka futhi zigibele njengeselesele emajaheni.
  Futhi zonke izindunduma zezidumbu zisala ngemuva.
  U-Margarita wacula ngokumamatheka:
  Sizolwela ikusasa eliqhakazile!
  Futhi u-Oleg Rybachenko, egawula ama-Afghan, wakhonkotha:
  - Sikwazile ukukuthola!
  Futhi umfana, ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uzophonsa ibhomu lamandla abulalayo.
  Futhi lawa ma-Afghan abhulwa ngokuzethemba nangokudumile.
  Lezi zingane ziyizilo zangempela.
  Futhi izidalwa ezingafi zilwa zingafake zicathulo, futhi zichoboze kakhulu abaphikisi.
  Kodwa ithangi elivela e-GDR nalo lingena empini.
  UGerda neqembu lakhe bangena empini nama-Afghan.
  Futhi intombazane idubula ngezinzwane zayo ezingenalutho futhi ikhala:
  - Inkazimulo emibonweni yobukhomanisi!
  UCharlotte, owadubula ngemuva kwakhe, uyaqinisekisa:
  - Inkazimulo emibonweni yohlelo lweSoviet!
  UChristina, edubula isitha ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uyaklabalasa:
  - Ukuze uthole imibono emisha ekhanyayo!
  Futhi futhi ngokunembe kakhulu hits isitha.
  Futhi ama-Afghan ayithola ngosonhlamvukazi.
  Futhi uMagda udubula isitha, futhi uyakhala, eveza amazinyo akhe.
  - Inkazimulo Ezweni Lomama wethu!
  Futhi nokuthi usibhuqa kanjani isitha ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Amantombazane alwayo lawa, asibhekane nakho.
  UGerda, edubula isitha, watshiyoza:
  - For Russia kanye ukunqoba kuze kube sekupheleni!
  Futhi uyaphinda futhi, kulokhu esebenzisa ingono ebomvu ngokucindezela inkinobho yenduku yokudlala.
  Nazi izintombi. Zinamazinyo futhi zinamazinyo futhi zingadabula noma ubani aqonde.
  U-Charlotte wayithatha futhi wacula ngolaka, eveza amazinyo akhe:
  - I-Afrika imbi, yebo, yebo. Yebo!
  I-Afrika iyingozi, yebo, yebo, yebo!
  Ungahambi mantombazane - hamba uye e-Afrika uyoshaywa umoya!
  UChristina, eveza amazinyo akhe futhi eshaya imbangi yakhe, wathi:
  - Ungahambi amantombazane engafakile izicathulo ebumnyameni!
  futhi ngesithende esingenalutho ukuthi unganqotshwa kanjani isitha.
  Naba abesifazane - bonke abesifazane!
  Futhi ama-Afghan adutshulwa futhi abhujiswe ngaphandle kwesihe.
  UMagda, edubula isitha, futhi emshanela ngokoqobo, wakhipha ngobudlova:
  - Ngingonamandla emhlabeni!
  Futhi futhi indlela yokushaya ngempama ngosizo lwezinzwane ezingenalutho. Nansi intombazane.
  Mangisho ukuthi i-ultra nje!
  Nanka amantombazane ukuthi athatha kanjani amaTaliban, futhi ashaya ngama-jackhammer.
  Futhi amaTaliban ahlukumeza ilungu leKomsomol yaseRussia. Aqale akhumule abe nqunu. Base beqala ukuthela amanzi. Okokuqala ashisayo - amanzi abilayo, bese kubanda. Base beqala ukushaya ngocingo olushisayo.
  Futhi kwakunonya kakhulu. Futhi-ke futhi ukuhlushwa nokukhanya ezithendeni ezingenalutho zentombazane. Futhi wahlukunyezwa kanzima. Futhi kungani bethela i-asidi, ebuhlungu nakakhulu.
  Nentombazane nayo yahlukunyezwa yaze yafa.
  Base bethatha uhlaka lwamathambo akhe balumboza ngegolide baluphanyeka ukuze bonke balubone. Futhi kwakunonya ngokwedlulele.
  Yilolo hlobo lwamandla amaTaliban awabonisa. Futhi zama ukuncintisana nezwe elinjalo. Kodwa amantombazane afuna ukuba nezingane. Futhi bazisika izisu. Futhi banonya kakhulu.
  Izimpi phakathi kwezinye izinto zivutha njengamalangabi angaphansi komhlaba.
  U-Oleg Rybachenko, enciphisa abaphikisi, wacula:
  - Inkazimulo inkathi yobukhomanisi!
  Futhi umfana futhi, nezinzwane zakhe ezingenalutho, uzophonsa isipho sokubulala sokufa
  UMargarita Korshunova, enqamula ama-Afghan, wancwina:
  - Okwe-USSR!
  Futhi uyophonsa izinzwane zakhe ezingenalutho, okuletha ukufa kwabantu abaningi. Yebo, akekho ongamelana namantombazane anjalo.
  Umfana nentombazane begcwele injabulo nentukuthelo kanye nokulwa.
  U-Oleg Rybachenko, egawula ama-Afghan ngezinkemba, wahlabelela:
  - Ungilethe, wangiletha,
  Kwangithatha!
  Ngizohlala nje ehhashini
  Futhi inhlanhla ingilindile!
  Futhi umfana uzohleka, futhi futhi uzothatha futhi anqume isitha.
  Futhi nampa, kanye noMargarita, ukuthi bashaya kanjani ikhwela. Futhi inqwaba yamagwababa ethukile iyowela emakhanda ama-Afghan. Ake sithi kuhle.
  UMargarita Korshunova wabhala ku-Twitter:
  - Mina nginamandla emhlabeni, ngizobhubhisa izitha endlini yangasese!
  Futhi acwebise umlingani wakhe.
  Futhi amabutho aphakeme ase-Afghan aqala ukufiphala.
  U-Oleg Rybachenko wagcina ecindezele iswishi ngesithende sakhe esingenalutho. Futhi okwamanje kushaye, ngokushesha kuguqule amasosha amaningi eTaliban abe amathambo. Futhi kufanele kuqashelwe - umbulali.
  Umfana weTerminator wacula:
  -Umhlaba wethu mawudume!
  Kanti ushaya ikhwelo kanjani, eveza amazinyo.
  Nangu umfana. Futhi ngempela ukulwa kakhulu.
  Futhi-ke kukhona imicibisholo yaseSoviet eshaya ama-Afghan. Futhi bashaywe kanzima. Futhi inqwaba yabalwi iyabulawa.
  UTamara noVeronika bahlose imicibisholo ebulalayo ngezinaliti namabhola futhi iyaqhuma. Futhi abaningi base-Afghan babulawa ngokushesha. Futhi inonya kakhulu.
  Amantombazane kumanje ahlala endlini engaphansi, agxoba izindlawu zikakhonkolo ngezinyawo ezingenalutho. Futhi faka amacala abulalayo esitheni, aqothule ngokuphelele.
  Lamantombazane ayamangaza nje.
  UTamara uyavutha futhi uyabhonga:
  - I-USSR enkulu kanye nomholi wayo u-Stalin banathi!
  UVeronica naye uyakuqinisekisa lokhu:
  Ake sikhahlele imbongolo yeTaliban!
  Futhi nendlela yokudubula isitha. Futhi kuzokwenza kube nzima kakhulu. Amantombazane athanda ukubulala - lawo mantombazane.
  UVeronica wake wabuza umbuzo:
  Kuyini okuphindwe kabili okubili nesihlanu?
  UTamara waphendula ngokuhleka:
  - Ezine nengxenye!
  Futhi kwaba isitatimende esihlakaniphile kakhulu.
  Amantombazane alapha ashubile.
  UNatasha nethimba lakhe nabo badubula ama-Afghans. Babulawa kakhulu futhi bayabhonga:
  -Mabudunyiswe ubukhomanisi!
  Futhi ulimi luzobonakala!
  Futhi-ke futhi ngesithende esingenalutho, ukuthi uzosithatha kanjani futhi anikeze ngokuqondile.
  Intombazane lena, wonke amantombazane ayintombazane.
  Futhi okwesabekayo okungaphezu kokulinganisa.
  USvetlana wacula ngokucasuka, ebhalela abase-Afghan.
  Futhi ezindaweni eziphakeme zezinkanyezi, ukuthula kwentaba,
  Emanzini olwandle nomlilo ovuthayo,
  Futhi ngokufutheka, nomlilo ovuthayo!
  Bese kuthi uZoya adubule esitheni.
  Lawa ngamantombazane - agijima kakhulu.
  Futhi u-Augustina uchoboza abaphikisi futhi abhonge phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Ngezwe lethu likaMama, ngenxa yenkazimulo ye-USSR!
  Futhi lapha, yiqiniso, i-China ayikwazi ukumelana neqembu elinjalo.
  Futhi amantombazane, yiqiniso, agijima kakhulu futhi anekhono.
  Alikho nelilodwa iqhinga elizosebenza ngokumelene nabo.
  UNatasha, ehlisa omunye umugqa wama-Afghan, wacosha:
  - Nginamandla kunawo wonke emhlabeni, futhi ngizonibulala nonke endlini yangasese!
  Futhi, ngezinzwane ezingenalutho, uzophonsa iphakethe eliqhumayo lamandla abulalayo.
  Augustine le ntombazane enamandla okulwa, yatshiyoza:
  - Udumo ezikhathini zobukhomanisi!
  Futhi acwebise ngamehlo akhe esimaradi.
  USvetlana unolaka kakhulu empini. Ichoboza ama-Afghan futhi itshiyoze:
  - Udumo ezikhathini zokunqoba kwamakhomanisi!
  Nanka amantombazane...
  Futhi u-Stalenida uqothula ama-Afghan ngaphandle kokuphishekela.
  Futhi uwasika phansi sengathi une-jet fighter scythe ngempela.
  Lena intombazane, intombazane kuwo wonke amantombazane!
  Eshaya abantu base-Afghan futhi ephonsa izipho ezibulalayo zokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uSteelenida ukhohliwe:
  - Inkazimulo kuBaba wethu - i-USSR! IRussia kaPutin - cha!
  Futhi, intombazane ibhuqa isitha ngamandla angalawuleki. Nakhu elwa futhi ethanda impi.
  UVictoria, edubula izitha, usho ngokumamatheka:
  - Inkazimulo enkulu ilindele i-USSR!
  USteele wavuma ngekhanda.
  - Yebo, ulindile!
  Futhi njengoba edubula, wacabanga. Ngandlela-thile, lokhu kukhumbuza iMpi Yezwe, ngaphandle kokuthi isitha sehlulekile ukubamba i-USSR ngokuzumayo. Futhi ukubheja ngokushaywa kungazelelwe akuzange kuzithethelele.
  Kodwa maningi kakhulu ama-Afghan. Bayathuthuka, bejikijela izidumbu ngokoqobo ezindaweni zaseRussia. Futhi leli yisu labo eliyaluzayo nelingalawuleki. Futhi abacabangi ukulahlekelwa kwabo,
  futhi abantu empeleni abavikelekile. Ngakho zama nalezi ungakwenza.
  UStalenida wajikijela ibhomu ngesithende esingenalutho futhi watshiyoza:
  - Egameni le-USSR!
  Futhi waveza amazinyo akhe abukhali kakhulu.
  UVictoria wavumelana naye:
  - Abaholi beza bahambe, kodwa i-USSR isala!
  UStalenida wajabula kakhulu:
  - I-USSR inathi kuze kube phakade!
  AmaSerafi, edubula izitha, njengokungathi ayakhala, futhi ewisa isitha, azokhipha:
  - Sizoba amandla asendulo!
  Futhi intombazane, njengonyawo olungenalutho, izokwethula isipho sokubhujiswa okuphelele.
  UVictoria wacula:
  - Udumo ezweni lami lamaKhomanisi!
  USeraphim wakuqinisekisa lokhu:
  - UbuKhomanisi ukukhanya nokuchuma!
  Futhi ukunikeza futhi ukubhubhisa ama-Afghan.
  UGerda naye ulwa kakhulu. Futhi ukhombisa isigaba sakhe esiphezulu.
  Kodwa awekho amaqhinga angempela ngokumelene noGerda.
  Lena intombazane enikeza iphupho layo yonke indawo yonke.
  Futhi uzothatha futhi acule:
  - Udumo eMhlabeni wami, futhi sisendaweni yonke!
  Futhi futhi, ngezinzwane zakhe ezingenalutho, ubuhle buzovumela isipho esibulalayo sokufa nokubhujiswa. Asisho nje siqonde - intombazane uyidinga.
  UGerda wadubula yonke ikhithi yokulwa futhi manje uyabuya.
  AmaJalimane amane adumile, abulale ama-Afghan amaningi, agcina izimfihlo.
  Hhayi-ke, bagawula amazambane.
  U-Charlotte, ephethe idekhi yamakhadi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, waphawula ngokhahlo:
  - Manje silwa namaTaliban, futhi ngenkathi silwa namaRussia!
  UGerda wavuma ngekhanda evuma futhi ngamandla:
  - Yebo, kwakukhona isikhathi esinjalo. Futhi-ke asikwazanga ukunqoba! Christina, uyavuma?
  UChristina washo ngokuzethemba, ephonsa ikhadi ngezinzwane zakhe ezingenalutho:
  Iphutha lamadoda! Abazange babonise izimfanelo zokulwa!
  UMagda uqinisekise:
  - Yebo, madoda! Ukube abesifazane abaningi bebengalwa, besingaba nethuba langempela lokuphumelela!
  UGerda wavuma ngekhanda.
  - Intombazane engenalutho, ngisho nezingono ezibomvu - kuhle kakhulu!
  Ngokunengqondo uCharlotte wavumelana nalokhu:
  - Yebo, amantombazane angenalutho, lokhu kuyinto enkulu!
  Futhi amaqhawe aqhubeka nokujikijela amakhadi.
  UStalenida ukhulume kabi ngesikhathi edubula ama-Afghan:
  - Sizoshaya izitha ngqo!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, intombazane izophonsa ibhomu. Futhi kuyalimaza.
  UVictoria wathi ngokuzethemba:
  - Nakuba ngakolunye uhlangothi akekho uNkulunkulu, kodwa ngakolunye uhlangothi Unathi!
  U-Viola, ngisho nolayini wama-Afghan, wabagawula waqinisekisa:
  - Kwangathi uNkulunkulu angaba nathi! Futhi amandla amakhulu!
  Futhi amantombazane ahleka kanjani futhi abonise ulimi lwawo.
  U-Alina uzophinde ashaye isitha, asinqumele phansi futhi aklolode:
  - Ngiyingane elwa kakhulu!
  Futhi futhi ngezinzwane ezingenalutho, njengamandla abulalayo, uzoyithatha futhi ayivule.
  Lawa amantombazane athanda ukubulala. Banamandla angenabo ubuntu.
  USteelenida wacula ngobudlova:
  - Amandla ethu akuKhomanisi,
  Nikeza ukuphila nenhliziyo
  Siyizwe lethu elingcwele,
  Ake sime futhi siwine!
  Wayeyilolu hlobo lwentombazane. Ake sithi muhle. Futhi unodlame kakhulu.
  UVictoria wabhala kuTwitter:
  - Ukuze USSR lapho inkosi ehlakaniphile!
  Iqhawe lakhombisa ulimi, lacisha izimbangi zalo iso.
  Nanka amantombazane...
  U-Alenka naye ulwa ngokuzethemba nezitha, futhi ubonisa ukugxuma okumangalisayo.
  Futhi ngesikhathi esifanayo intombazane ibhonga phezulu kwamaphaphu ayo:
  - Nginowesifazane omkhulu!
  Futhi ekhiphe amazinyo akhe amaparele kakhulu.
  U-Anyuta udubula isitha, asichoboze ngamandla abulalayo, asihlukanise futhi abhonge:
  - Ngine-hyper girl!
  . ISAHLUKO? ezine.
  Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho ziphonsa isipho esishaqisayo sokufa!
  Futhi ukulwa no-Alla nakho kusempini. Futhi ngakho-ke ushaya ama-Afghan.
  Futhi ngenkathi intombazane isalokhu ikhala:
  - Udumo ezikhathini zamaKhomanisi!
  Futhi, njengesitha, kuzokwethulwa okuthile okubulalayo ngokuphelele.
  Futhi abaningi base-Afghan bazohlukaniswa.
  UMaria, ebhala emasosheni ombuso wamaSulumane, wathatha futhi waphawula:
  - Futhi ngubani esizomthola ehlathini?
  Futhi uzomshaya kanjani ngesipho esivela kumshini wesibhamu. Nansi iqhawe elingaka elilwayo futhi elihle.
  Ama-Olympias adubula isitha. Futhi ukwenza kahle kakhulu.
  Akhiphe amazinyo akhe, abhonge;
  - Udumo ezikhathini zamaKhomanisi!
  UMarusya waqaphela ngolaka, echoboza izitha, futhi ejikijela amabhomu abulalayo ngeminwe yakhe engenalutho yemimese:
  - Udumo kunobhala jikelele omusha!
  UMatrena washaya ama-Afghan wathi:
  -Uma kungenjalo ubungqingili!
  U-Alenka, edubula izitha, wayithatha futhi watshiyoza:
  - Ngobukhomanisi obukhulu!
  Futhi futhi, njengoba umbulali eqhuma umlilo kuma-Afghan. Hhayi-ke, ungunobuhle wezempi. Futhi unobuhle obungaka.
  U-Anyuta, naye edubula isitha futhi esisika, wanswininiza:
  - ERussia!
  Futhi ngesithende esingenalutho, indlela yokuzithoba kumaTaliban. Le ntombazane iyamangalisa ngempela.
  U-Alla onezinwele ezibomvu uchoboza abamelene naye futhi abhonge phezulu kwamaphaphu akhe:
  - I am lady hyper!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, ukuthi uyophonsa kanjani ukufa okubulalayo esitheni.
  Nansi intombazane - ake sithi kukhona i-ultra!
  UMaria omuhle kakhulu, edubula isitha, wamemeza:
  - Ngine-mega yekilasi!
  Futhi futhi ushaya isitha ngesithende esingenalutho, futhi esiyindilinga kakhulu, esipinki.
  Ama-Olympias agujwa ngokubulala ama-Afghan futhi anqwabelanisa intaba yezidumbu emaqhaweni oMbuso WamaSulumane WaseTaliban, ekhala:
  - Ngiyikilasi eliphezulu kakhulu!
  Futhi naye, uzophonsa izinyawo zakhe ngezinzwane ezingenalutho, into eyisisekelo futhi ebulalayo eyingqayizivele. Nansi intombazane - wonke amantombazane - intombazane!
  I-Marusya iphinde ishaye futhi itshiyoze, ibulale abantu base-Afghan:
  - Ngizobhubhisa izitha! Kuyoba uhlanya lwangempela!
  Nentombazane izoyithatha ihleke.
  Futhi ngengono ebomvu njengoba ecindezela inkinobho yenduku yokudlala. Futhi uhlaba izimbangi, ngento ebulalayo kakhulu.
  UMatrena naye waqala ukushaya ama-Afghan futhi wacosha:
  - Inkazimulo ekuntweleni kobukhomanisi!
  Futhi isithende sakhe esingenalutho sizocwilisa wonke umuntu njengezitha. Nansi intokazi enhle kangaka. Futhi bangamantombazane, ake sithi - super class.
  Noma mhlawumbe i-Giga, noma i-TETRA!
  Lawa amantombazane futhi nginqume ama-Afghan kahle. Futhi lokhu ngokuvamile ikilasi super.
  U-Alyonka wayithatha futhi wacula, eveza amazinyo akhe:
  - Ngingonamandla emhlabeni! Futhi okubili hlanganisa nokubili kunesine!
  Nokuthi usishaya kanjani isitha ngokunembe kakhulu. Futhi uzoshaya elinye iTaliban libe yizicucu.
  Futhi le ntombazane inamaphupho anjalo. Kodwa amaTaliban enza okuthile.
  Nakhu behlukumeza intombazane. Futhi bacubungula kanjani ngeziswebhu. Bese kuba nocingo oluhlabayo. Futhi-ke bayoshisa izithende zakhe ngensimbi eshisayo ebomvu. Futhi intombazane ijabule kakhulu.
  Futhi ufuna ukuba ubuhle obubhaliwe.
  U-Alenka wacula:
  - Ngobukhomanisi obukhulu be-USSR ebanda kunazo zonke!
  Futhi uyophinda aphonse ibhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho esitheni.
  Futhi kupholile ngempela.
  U-Anyuta, edubula isitha, naye uyabhonga:
  Bukhulu kangakanani ubukhomanisi!
  Futhi ngomugqa ohloswe kahle, usika phansi ama-Afghan. Nansi intombazane enhle kakhulu.
  Futhi isithende sakhe esingenalutho sanqotshwa, isipho sokubhujiswa.
  Futhi u-Alla onezinwele ezibomvu naye unolaka kakhulu ezimpini. Nendlela yokuchoboza izitha ngokufutheka kwasendle. Futhi uzibhala phansi ngomsebenzi omkhulu.
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho uphonsa izipho zokufa ngamandla abulalayo.
  Intombazane lena - inekilasi elihle kakhulu!
  Konke lokhu ibutho lamantombazane elingenazicathulo, elikwazi ukwenza izinto ezinhle kakhulu.
  UMaria, ebhala ngama-Afghans, waphawula:
  -Amandla amakhulu angawethu futhi isigaba esiphezulu!
  Labe seliqhweba iso iqhawe.
  Futhi ngengono ebomvu wacindezela inkinobho ye bazooka. Futhi lona umshayeli wakhe wendiza ophakeme kakhulu kanye nokwakhiwa kwangempela kwesamba sezikwele zemilenze.
  I-Olympias, echoboza isitha, yacosha:
  - Ukuze uthole ukunqoba okuhle kakhulu endaweni yonke!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, indlela yokwethula isipho sokuqothula esitheni. Futhi ngempela kuba njengesenzo - ngaphezu kwamandla!
  Amantombazane kumele kuthiwe alwa kakhulu. Futhi uma benza okuthile, khona-ke abantu bayojabula kanye amakhulu eminyaka. Futhi banenjabulo enkulu kanye nobuhlakani bangempela be-cosmic.
  Nawa amaqhawe - ama-aerobatics aphezulu kakhulu.
  UMarusya, echoboza ama-Afghan, wayithatha futhi vyaknula:
  - Ukuthula ekhaya lakho!
  Futhi waphinda waphonsa isipho sokubulala sokufa ngezinzwane zakhe, edwengula izitha.
  UMatryona uphinde washaya amasosha ase-Afghan. Wadabula amaTaliban futhi wamemeza:
  - Ngokuba socialism enkulu kunazo zonke emhlabeni!
  Namehlo akhe ayacwebezela.
  Yebo, lokhu ukugoqa okuphezulu kwezikhundla.
  Futhi ama-Afghan athwala umonakalo omkhulu, kodwa ngokufanayo, wonke umuntu uyakhuphuka futhi akhuphuke. Futhi banenqwaba yezinsiza zabantu. Okungathi akupheli.
  Futhi yonke into igeleza ngamagagasi kanye nomfudlana oqhubekayo.
  U-Alyonka, ngokumamatheka okukhulu emazinyweni akhe angenalutho, wacula:
  - Inkazimulo enkathini yamaKhomanisi nama-tsars aseRussia!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho waphinda waphonsa isipho sokubulala sokufa nokubhujiswa.
  Futhi intombazane yaveza amazinyo ayo ngokuvala izindlebe (yebo, ungakwazi ukukhipha amazinyo akho ngokuvala izindlebe!), Yawathatha futhi yamemeza:
  - Umbusi onamandla,
  Busa ngenkazimulo
  Ngenxa yodumo lwethu...
  Busa ngokwesaba izitha
  Inkosi yama-Orthodox,
  Busa ngenkazimulo, ngenkazimulo yethu!
  U-Anyuta waphawula ngokuhleka:
  - Uphuthelwe amagama athi: Nkulunkulu sindisa inkosi!
  U-Alenka wavumelana nalokhu ngokushesha:
  - Yebo, ngiphuthelwe! Kodwa lokhu, ngeshwa, kunikezwe!
  U-Maria, ngokumomotheka kwentombazane epholile, waphawula:
  - Ubaba we-tsar uhambile, futhi esikhundleni sakhe umsebenzi kaLenin!
  U-Alla onezinwele ezibomvu watshiyoza, egenca ama-Afghan:
  - Imbangela kaLenin iyaphila, nakuba uLenin efile!
  Ama-Olympics akuphikise lokhu ngokunengqondo:
  - ULenin akafi!
  Wacifa amehlo esimaradi.
  Ngakho-ke ungabona ngokushesha lapha amantombazane amangalisayo akwazi ukulwa ngqo namaTaliban. Futhi ngokuvamile, amandla abo kufanele aqashelwe njengamandla amakhulu e-cosmic.
  UMarusya waphawula ngokumamatheka, edubula izitha:
  - I-Tsar izobuya, futhi uLenin uzophila!
  UMatriona wavumelana nalokhu:
  - Yebo kuyoba! Inkazimulo kuLenin!
  U-Alenka waqhubeka ngokumamatheka:
  - Futhi Tsar Nicholas II! Udumo kuwo wonke amaqhawe!
  U-Anuta wavumelana nalokhu:
  - Inkazimulo kuwo wonke amaqhawe!
  Amantombazane acula ngazwi linye:
  - Inkazimulo eRussia, inkazimulo ...
  Amathangi aphuthuma phambili....
  Amasosha efulegi elibomvu
  Sanibonani bantu baseRussia!
  Ekugcineni uVladimir-Mikhail Gorbachev-Putin wavuka. Futhi walala isikhathi eside kakhulu.
  Manje sidinga ukunakekela izindaba zombuso.
  Futhi uVladimir-Mikhail watshela ithimba lakhe:
  - Sishesha kakhulu ngentando yeningi kanye ne-glasnost. Asikudingi lokhu, kodwa kufanele, ngokuphambene nalokho, siqinise izikulufu futhi sibeke izinto ngokuhlelekile. Sizolwa nokudakwa ngezinye izindlela. Ukukhiqizwa kotshwala akufanele kwehliswe.
  Kuyadingeka futhi ukuqinisa isibopho sobugebengu sokwenza utshwala benyanga. Futhi andise uxhaso lwamasosha. Ikakhulukazi isayensi nokuthuthukiswa kobuchwepheshe bezempi.
  UMikhail-Vladimir naye wayala ukwandisa inani lamasosha aseSoviet e-Afghanistan. Futhi uqinise ukulwa lapho ukuze uzuze ukunqoba okubalulekile. Kwaphinde kwanikezwa umyalelo wokuthi kusetshenziswe izindiza zokulwa ngokumelene ne-Mujahideen futhi kuqhume okuningi.
  Neminye imiyalelo, kunjalo.
  Konke lokhu bekumele kwenziwe ngePolitburo kanye neplenum. Ikakhulukazi, ingxoxo ithinte ukuthi sekuyisikhathi sokwamukela umthethosisekelo omusha. Kodwa hhayi ngokushesha kakhulu.
  Phakathi naleso sikhathi, kwakudingeka ukuqhubeka nokuqinisa izikhundla. Ikakhulukazi, susa i-Yeltsin. Noma kungcono, uye ejele. Ukuze unganuki.
  Futhi ngokujwayelekile, sekuyisikhathi sokuqeda umdlalo wentando yeningi.
  UVladimir-Mikhail wanquma ukuba umashiqela. Ikakhulukazi, ukwenza icala lobugebengu ngokufika sekwephuzile emsebenzini. Abantu abaningi kumele baye ejele lapha.
  Kodwa-ke lokhu futhi akukhona konke, kodwa kwanele ukuqala.
  Okwamanje, ungalala, futhi uvumele into enolaka iphuphe;
  Futhi e-Afghanistan, izimpi ezinonya kakhulu nezinegazi neMujahideen zaqhubeka.
  Impi phakathi kweRussia ne-Afghanistan yaliwa ngawo wonke amajubane...
  UNatasha wadubula amasosha oMbuso WamaSulumane, wawagenca wacula...
  Ilanga lingahlala likhona
  Izulu lihlale likhona...
  Kwangathi kungaba njalo umama -
  Sengathi ngihlala nginjalo!
  Futhi intombazane, ngezinzwane zayo ezingenalutho, izokhipha ibhomu elibulalayo e-Afghans. Futhi inqwaba yamaqhawe ombuso wamaSulumane izohlukaniswa phakathi.
  UZoya uphinde adubule futhi acule:
  - Khazimuliswa, ukhazinyuliswe, unguMhlaba wethu!
  Amahlathi namasimu ethu omdabu!
  NgeGama likaSomandla,
  Ungumndeni wethu othandekayo, ongcwele!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uzophinde aphonse into ebulalayo eTaliban.
  Yebo, amasosha ombuso wama-Islamic Taliban abhekane nenkinga enkulu.
  U-Augustine onezinwele ezibomvu waqhubeka nokugawula amaTaliban futhi watshiyoza, wehlisa izinga lawo:
  - Ngingonamandla emhlabeni!
  Futhi usiphonsa kanjani isipho sokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho zamandla okubulala, edwengula izitha.
  Futhi uSvetlana wanquma ukwengeza okuthile okubulalayo ezitheni, nokucekela phansi umzimba.
  Bese uyabubula:
  - Inkazimulo ezweni likaMama!
  Futhi naye, uyophonsa isipho sokuqothula ngezinzwane zakhe ezingenalutho zamandla abulalayo.
  Lawa mantombazane ayabi nje.
  Amaqhawe athatha i-Afghanistan kanti ama-chips andiza esuka embusweni wamaSulumane.
  UNatasha, edubula ama-Afghan, futhi ewasika, waphawula:
  - Sizodumisa uNkulunkulu ngeGama likaSvarog!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, indlela yokuqalisa isipho sokubulala sokuqothula.
  Amantombazane empeleni ayinkomba ye-aerobatics ephakeme kakhulu.
  U-Zoya ucindezele inkinobho ye-bazooka ngengono yakhe ebomvu, washaya i-Taliban futhi wancinda:
  - Okwe-USSR!
  Futhi u-Augustine uzothatha futhi ashaye ngesando amasosha amaSulumane. Futhi imaski yama-Afghan izophahlaza futhi incinene:
  - Kodwa ukuphila njengakuqala, kodwa ukuphila ngokuvumelana Brezhnev!
  Ngiyisimungulu, ngiyisimungulu, angikwazi!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uzophinda ethule into ebulala kakhulu. Nansi intombazane.
  Futhi uSvetlana, naye, empini uyiqhawe elilwa kakhulu. Futhi ulwa ngokuphelelwa yithemba. Futhi iyakwazi ukunqamula inqwaba yamasosha athuthukayo avela embusweni wamaSulumane weTaliban.
  Futhi intombazane iyabhonga:
  - Inkazimulo kubukhomanisi Svarog!
  Futhi abanye bayaqinisekisa:
  - Udumo kubukhomanisi!
  U-Elizabeth udubula isitha. Futhi isebenzisa izinzwane ezingenalutho. Unethangi elihle, elikwazi ukubhoboza izimbangi ngalo. Futhi le ntombazane kufanele kushiwo, nje
  super class.
  Futhi uyadubula, futhi ushaye izitha.
  Futhi uyacula:
  - Ekunqobeni kwemibono yokungafi yamaKhomanisi,
  Siyalibona ikusasa lezwe lethu...
  Futhi ibhanela elibomvu lezwe likaBaba wethu,
  Siyohlale sithembekile ngokuzidela!
  U-Ekaterina naye udubula isitha, asishaye sidlule, abhodloze imibhoshongo yezimoto. Bese ememeza:
  - Udumo kubukhomanisi Lada!
  Futhi isebenzisa izinzwane ezingenalutho.
  U-Elena naye udubula ama-Afghan. Ukubhula umbuso wamaSulumane. Iyamshaya ngapha nangapha, futhi iyakhala:
  - Imbangela yethu ilungile!
  Futhi i-Euphrosinia iphinde ishaye izitha ngokunembe kakhulu. Futhi uyacula:
  - Egameni lemibono emihle! Isikhohlakali sizohlulwa!
  Futhi nendlela abahlohla ngayo abalingani bakhe.
  Futhi ukuthi ithangi lika-Elizabeth lizogxuma kanjani. Futhi ake sibhubhise amasosha ase-Afghan. Futhi kwakusendle.
  Amantombazane acula futhi abhonga:
  - Sinamandla emhlabeni!
  Futhi baphinde badubula ngokunembe kakhulu.
  Lawa kwakungamantombazane - okudingayo!
  Futhi babhula izitha zase-Afghan ngokudumile.
  Lapha esibhakabhakeni, amantombazane nawo anikela kumaTaliban.
  U-Anastasia Vedmakova, edubula izindiza, washintshela ezindaweni ezihlosiwe. Wawachoboza wamemeza:
  - Thina mantombazane sinesibindi, sinesibindi. isibindi,
  Sinabafana abahle kakhulu abasontekile!
  Siwagaya ashise
  Bese sikhafula, phezu kwehlombe langakwesokunxele!
  U-Akulina Orlova, abaphikisi ababi, ukhishwe:
  - Ngenkathi sisendleleni!
  Futhi wawisa ama-Afghan ngezinyawo ezingenalutho.
  UMirabela Magnetic uphinde wawisa amasosha aseTaliban watshiyoza, eveza amazinyo:
  - Kuzoba nokunqoba okuningi!
  Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho zaqala ukunyakaza.
  Lawa kwakungamantombazane - asezingeni eliphezulu nje!
  U-Alenka nethimba lakhe balwa namaTaliban. Futhi kwakubukeka kuthakazelisa kakhulu.
  Amantombazane agcina ukuzivikela futhi ajikijela izipho zembubhiso emasosheni athuthukayo oMbuso WamaSulumane ngezinzwane zawo ezingenalutho.
  U-Alenka unikeze isipho sokubhujiswa ngesithende sakhe esingenalutho futhi wacula:
  - U-Alek, ukhala izinyembezi zenjabulo!
  U-Anuta ujikijele izipho zokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi wancwina:
  - Yeka ukuthi umphefumulo wakhe uhlabelela ihabhu!
  U-Alla uphinde wabhuquza ngokucindezela ingono yakhe ebomvu enkinobho ye-bazooka futhi wanikela:
  - Ukuconsa, ukuconsa, ukuconsa, kanye namehlo aluhlaza ka-Alenka, izinyembezi ziwela phezu komkhonto!
  U-Maria wakhahlela ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho wamemeza:
  - Right phezu komkhonto! Futhi umama!
  U-Olympias, naye, ukuthi uhleka kanjani, futhi waveza amazinyo akhe amaparele.
  Uyintombazane enobuhle obungavamile nokukhangayo.
  Ngesikhathi esifanayo, iqhawe liyagigitheka futhi liyakhala:
  - Udumo emakhosini amaKhomanisi!
  Futhi ngesithende sakhe esingenalutho uyonqotshwa isipho sokubulala esiwukufa.
  UMarusya naye ukulangazelela ukulwa...
  Futhi ubhala phansi ama-Afghan ngomfutho omkhulu ephuma ezibhamuni. Futhi ngesithende sakhe esingenalutho uphonsa izipho zokufa.
  Futhi uthi:
  - Ngobukhomanisi obukhulu!
  U-Matryona uphinde wahlula amaqhawe ombuso wamaSulumane. Izisika ngamandla amakhulu. Bese ebabaza, eqhweba iso:
  - Ukuze uthole ukunqoba okuvelele!
  U-Alenka ukhuluma ngobudlova, ehlisa isitha:
  - I-Russia yethu ingeyokuqala futhi enkulu!
  Futhi uphonsa nesipho sokubulala sokubhubhisa ngonyawo lwakhe olungenalutho.
  U-Anyuta usho ngokuhleka njengoba enqamula amasosha ase-Afghan:
  - Inkazimulo ku-Red Army!
  Futhi aphinde aphonse isitha, isipho sokubulala sokuqothula.
  Futhi uAllah Uzoqala ukubhubhisa abamelene nabo. Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho zichoboza izitha ngokuphelele.
  Futhi isipho sokufa esiphonswe ngezinyawo ezingenalutho siyandiza.
  Futhi uMaria naye uyintombazane elwa kakhulu empini. Futhi isibhamu sakhe sinembe kakhulu futhi sishaya isitha ngesiqinisekiso.
  Futhi le ntombazane ingumlingiswa wokulwa.
  Azidubule bese ekhala:
  - Inkazimulo inkathi yobukhomanisi!
  Ama-Olympias adubula isitha. Ugawula ama-Afghan futhi uthi ngokumamatheka:
  - Inkazimulo Ezweni Lomama wethu!
  Futhi futhi, ake sibhule amaTaliban.
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho ukuphonsa izipho zokufa kubaphikisi.
  Lawa amantombazane aseRed, noma kunalokho ibutho laseRussia.
  Futhi badubula isitha, bamshaya ngokuqondile.
  UMarusya naye udubula isitha. Futhi ukwenza kahle kakhulu.
  Intombazane imemeza phezulu kwamaphaphu ayo:
  - Inkazimulo ku-CPSU! Inkazimulo ku-Klychkov!
  Futhi ecwayiza ngamehlo ansomi.
  Futhi futhi uphonsa isipho sokubhujiswa ngezinyawo ezingenalutho. Iyamangalisa nje le ntombazane.
  I-Marusya yinhle, futhi icishe ibe nqunu.
  UMatrena uphinde adubule isitha, futhi ngokunembe kakhulu. Iyamshaya bese ikhala, iveze amazinyo akhe:
  - Izulu nomhlaba - sithandwa sami!
  Futhi futhi intombazane ukuthi ingacwilisa kanjani isitha ngosizo lwesithende esingenalutho semilenze.
  Amantombazane ayakuthanda ukubulala - lawa amantombazane!
  UStalenida naye ulwa kakhulu namaTaliban.
  Futhi le ntombazane izokwethula i-rocket emasosheni oMbuso WamaSulumane. Futhi izodabula kanjani inqwaba yamasosha anentshebe ebomvu. Intombazane lena - ake sisho esikudingayo.
  USteelenida wabhala:
  - Okwezwe Lobaba - i-USSR!
  UVeronica naye ulwa nezitha ngokuphelelwa yithemba. Futhi uphonsa izipho ezibulalayo zokufa ngezinzwane ezingenalutho.
  Futhi ngenkathi intombazane ikhala:
  - Ngobukhomanisi obukhulu!
  UVictoria uyalwa. Ngakho-ke wacindezela imilenze yakhe engenalutho, eshukiwe kusiqalisi nendlela awabhuqa ngayo ama-Afghan. Wawadabula wawakhamisa:
  - Thembela uBaba wami!
  Futhi uSeraphim njengokuqhuma esitheni. Uzolala kanjani futhi abhubhise inqwaba yamaShayina, ekhonkotha:
  - Okwezwe lethu!
  Lamantombazane ayisimangaliso nje.
  U-Oleg Rybachenko, lo mfana ongafi naye ulwa namantombazane. Uyiqhawe langempela, futhi ungumlwi opholile kunabo bonke emhlabeni.
  Umfana ugawula amasosha ase-Afghan ngezinkemba futhi awajikijele izipho ngosizo lweminwe engenalutho yemilenze yezingane.
  Futhi ngenkathi ecula:
  - Uma inqaba isendleleni,
  Isitha sakhe...
  Kudingeka ukudlula ukusuka ngemuva -
  Mthathe ngaphandle kokudutshulwa!
  Futhi futhi umfana nentombazane, kanye naye, uMargarita ukuthi bashaya kanjani ikhwela.
  Futhi amagwababa, abe nesifo senhliziyo, awela emakhanda amasosha ase-Afghan.
  UMargarita Korshunova usika amaTaliban ngezinkemba, le ntombazane egijimayo iyakhala:
  - Udumo emakhosini amaKhomanisi!
  Futhi uyophinda azulise unyawo lwakhe olungenalutho, futhi ajikijele izinaliti ezinobuthi ezitheni.
  Lezi zingane ziyizilo zangempela.
  U-Oleg Rybachenko, ebhala ngabaphikisi, njengoba ezokhipha:
  - Ukube bekukhona ikhanda lonke!
  Maduze sizoba seKabul,
  Yilokho kuphela okukhona kukho!
  UMargarita ukuqinisekisile lokhu ngokuqothula abaphikisi bakhe:
  - Yebo, sizoba seKabul!
  Futhi uzosithatha kanjani isipho sokufa ngesithende sakhe esingenalutho.
  Lezi zingane ziyizilo zangempela.
  Futhi balwa njengamaqhawe asemancane. Nakuba bebukeka beneminyaka eyishumi nambili kuphela. Kodwa babukeka njengezingane kuphela.
  Manje i-caliph yase-Afghanistan isiphenduke i-monster kangangokuthi yesaba izingane. Njengangaphambili kunesikhathi, babethuswa uHitler. Futhi lokhu, kunjalo, kuyathakazelisa futhi kunengqondo.
  Futhi kwezinye izindawo ama-Afghan akwazile ukuzitholela indawo yaseTajik.
  Yingakho bengama-Afghan futhi banamandla ngamanani.
  Emizaneni eyayithunjiwe, amabutho oMbuso WamaSulumane athatha futhi ngaphandle kokungabaza anquma ukubhaxabula futhi ashaye bonke abesifazane nezingane ngezinduku ezithendeni, futhi amane avalela amadoda amadala esibayeni futhi awashise. Eqinisweni, bayingozi, futhi ama-Afghan awadingi umsebenzi. Futhi abesifazane bangadlwengulwa. Athathwa amadoda aphushwa esibayeni. Ubani owaphikisa
  badutshulwe khona lapho. Bonke abasebasha, ababevele bebhodloza izimpondo zabo, baphonswe emlilweni kanye namadoda amadala. Eqinisweni, sebengakwazi kakade ukulwa.
  Bathathe oThalibani bathungele ngomlilo. Amadoda ashiswa ephila. Futhi abafana abaneminyaka engaphezu kweshumi nane futhi bonke abesifazane, kungakhathaliseki ubudala, bakhumula futhi baqala ukushaywa ngesiswebhu.
  Bese ushaya izithende ngezinti zoqalo. Izingane eziningi ezincane kanye nezalukazi eziningana zehla izinselo ngenxa yobuhlungu. Abanye bashaywa ukuze bangakwazi ukusukuma.
  Nezinyawo zabo ezingenalutho zivuvukele.
  Khona-ke amaTaliban abathatha futhi abahambisa nge-bayonet eya ngakubo. Lezi izidalwa ezinonya.
  Futhi ngakho kwaqala i-oda elisha ngaphansi kokulawulwa kweTaliban.
  Futhi lokhu kuyisiqalo nje.
  Abantu base-Afghan banokuphakama okuningana kwabahamba ngezinyawo, kodwa ukuhamba kwezindiza okubuthakathaka kakhulu kanye nemishini yekhwalithi ephansi futhi embi kakhulu nezikhali ezinzima. Amathangi amaningi eTaliban enziwe ngokhuni. Futhi lokho akubenzi baqine.
  Lapha uGerda emotweni yakhe edume kakhulu ubhubhisa amaqhawe ombuso wamaSulumane. Futhi abawise phansi ngomfutho omkhulu. Futhi isibhamu sakhe siyasebenza.
  U-Gerda washaya imilenze yombangi ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi watshiyoza:
  - Udumo ezikhathini zamaKhomanisi phakathi kwamaJalimane!
  U-Charlotte naye wadubula ngezinyawo zakhe ezingenalutho futhi wancwina:
  - Inkazimulo kumaqhawe wobukhomanisi!
  UChristina wayithatha washaya isitha ngempama, ecindezela inkinobho ngengono yakhe ebomvu waklebhula:
  - Futhi inkazimulo kuMamaland wethu!
  Futhi uMagda ukuthi angasishaya kanjani isitha, esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho futhi ancwine:
  - Indima ye-Motherland yethu amakhulu eminyaka!
  Futhi futhi ushaye isitha.
  Futhi laba balwa nobuhle - super and hyper class.
  Amaqhawe ephrofayili ebanzi kakhulu futhi evela ekuhlolweni kokulwa.
  U-Albina no-Alvina, abashayeli bezindiza bezempi abavela e-GDR, nabo babhula amaTaliban.
  Futhi bakwenza ngesasasa elikhulu.
  Futhi basebenzisa izinzwane ezingenalutho.
  U-Albin udubula phansi indiza yase-Afghan esibhakabhakeni bese ekhala:
  - Ngobukhomanisi emazweni athuthukile!
  U-Alvina udubule indiza ngezinzwane zakhe ezingenalutho wase engeza:
  - Futhi ekuthuthukiseni futhi!
  Lawa bekungamantombazane ngempela - okudingayo!
  Futhi uchoboze amaTaliban. Futhi manje izindiza zase-Afghan zidutshulwa esibhakabhakeni.
  Bese bedlulela ezindaweni ezihlosiwe.
  Kanye nabo kukhona u-Helga, naye intombazane enhle kakhulu eblonde.
  Futhi phahlaze isitha.
  Futhi anqamule indiza ngezinzwane zakhe ezingenalutho kanye ne-coo:
  - Ngobukhomanisi obukhulu!
  Futhi u-Albina uzowisa imoto yase-Afghan, ayenze ishise futhi engeze:
  - Ukuze uthole ama-expanses amakhulu kakhulu!
  Futhi u-Alvina uzosika indiza yokuhlasela yeTaliban futhi akhiphe:
  - Kunkulunkulukazi uHera!
  Bese ehleka.
  UHelga naye, ngaphandle kokucabanga kakhulu, uchoboza ama-Afghan futhi abhonge:
  - Inkazimulo kuBaba wethu omkhulu!
  Futhi uwisa izitha ngokufanele.
  Futhi uNatasha neqembu lakhe banolaka.
  Babulala amaTaliban ngobuningi. Futhi ngenkathi becula:
  Sihlala ezweni likababa
  Abazukulu bakaRod noLada bangabantwana abalula!
  - Futhi indiza ngehhashi elinamaphiko,
  I-Russia kusukela ezinkulungwaneni zeminyaka ezikude!
  U-Zoya uphinde ashaye isitha ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho kanye nokukhala:
  - ERussia lapho onkulunkulu baseRussia babusa khona!
  U-Augustine wanezela ngokumamatheka, echoboza izitha. nokusebenzisa izithende ezingenalutho kulokhu:
  - Okwe-USSR!
  Futhi nokuthi ungangeza kanjani isibhamu ngokucindezela ingono ebomvu enkinobho ye-bazooka.
  Futhi uSvetlana uqothula izitha ngokuqondile.
  Futhi isebenzisa izinzwane ezingenalutho. Futhi ugawula ama-Afghan amaningi.
  Ngenkathi ecula:
  - Siphila emhlabeni kababa wethu,
  Abazukulu bakaSvarog bangabantwana abakhazimulayo!
  UNatasha, ecindezela inkinobho ye-bazooka ngengono yakhe ye-ruby futhi ekhipha ithangi le-Taliban, wakhipha:
  - Futhi sindiza ngehhashi elinamaphiko,
  Sikule minyaka eyinkulungwane!
  UZoya unqamula ama-Afghan ngokuqhuma. Futhi eqoqa izidumbu emasosheni oMbuso WamaSulumane, wancwina:
  Ahleke uRussia
  Wakhala wacula...
  Kuyo yonke iminyaka, yingakho iRussia!
  U-Augustine, ebhala ezitheni, waphawula kakhulu, ephonsa ibhomu ngesithende sakhe esingenalutho:
  - Sizoba abanamandla emhlabeni!
  Futhi nokuthi uwashaya kanjani amaTaliban. Futhi masinyane sika umugqa wonke wabo.
  Futhi uSvetlana uqothula amasosha ombuso wamaSulumane. Futhi ngezinzwane ezingenalutho zemilenze yamandla okubhubhisa, uphonsa izipho, futhi ahlabelele:
  - Udumo enkathini yokukholwa kobukhomanisi,
  Ngikholwa ukuthi ngeke sibe ne-pacifism!
  Futhi intombazane izocindezela inkinobho ye-bazooka futhi iphihlize kahle ingono yama-strawberry.
  Naba abanye ubuhle belwa.
  Ngokwesibonelo, uJane Armstrong. Kufanele futhi kuqashelwe intombazane yobuhle ethakazelisa kakhulu futhi elwa.
  . ISAHLUKO? 5.
  Uchoboza ama-Afghan acindezelayo futhi, eqhweba, athi:
  - Nakhu kufika ihlobo!
  Intombazane yadubula amaTaliban, yabanquma futhi yakhala:
  - Okwezwe Lobaba nenkululeko kuze kube sekupheleni!
  UGertrude naye waqhuma isitha. Udubule ithange lase-Afghan wamemeza:
  - Ngobukhomanisi obukhulu!
  Futhi uMalanya uzokwethula into ebulalayo esitheni. Izoyiphahlaza ibe yizicucu bese ikhala:
  - Ngiya otshanini!
  Futhi uMonica uzoshaya isitha ngento ebulalayo futhi etshiyoza, eveze amazinyo akhe:
  - Ngizobheka isibhakabhaka esicacile futhi ngiqonde ukuthi ngiphila!
  UJane walithatha futhi walikhotha:
  - Insimbi izokhala esibhakabhakeni!
  U-Gertrude waphonseka esitheni wamemeza:
  - Lizokuna kakhulu!
  UMalanya ungenza kanjani isitha ngokukhala:
  - Ngiya ebuntwaneni bami!
  UMonica wadubula ama-Afghan, waphihliza imoto yesitha futhi wacula:
  - Imvula yasehlobo kimi!
  Lawa mantombazane ayamangaza nje!
  UNatasha waphawula ngobudlova, edubula izitha nokudla:
  - Singamaqhawe amakhulu aseSvarog!
  Futhi iyophonsa isipho esibulalayo sokufa esitheni ngezinzwane zayo ezingenalutho.
  UZoya wayithatha waqhumisa isitha ngokuqhuma okuzenzakalelayo. Wamwisa phansi wamemeza:
  - ERussia Svarog!
  Futhi waphonsa isipho sokubhubhisa ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Augustine, naye, njengempama esitheni. Futhi izinzwane ezingenalutho zizophonsa isipho sombulali sokubhubhisa. Izoklebhula isitha bese ikhala:
  - Ngomnyakazo obheke kubukhomanisi!
  Futhi uSvetlana ushaya isitha njenge-shunet. Futhi ucime isitha ngokushesha. Futhi isithende sakhe esingenalutho siyothatha, futhi isipho esibulalayo sokufa siyothola. Futhi kuzoshaya izitha eziningi.
  Bese intombazane icula:
  - Umbono wethu uphikisana kakhulu,
  Ngaba intombazane, cool kakhulu!
  Lawo mantombazane ayamangaza nje.
  UNatasha uzibeka ngendlela yokulwa kakhulu.
  Kodwa u-Oleg Rybachenko naye ulwa ngokuphelelwa yithemba.
  Futhi umfana ugawula ama-Afghan ngezinkemba kanye nokuncwina:
  - Inkazimulo inkathi yobukhomanisi!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho uphonsa isipho sokubulala sokufa.
  Iyamangalisa le ngane.
  Futhi uMargarita Korshunova ubhula izitha ngokuphelele. Futhi ngezinzwane ezingenalutho zemilenze yezitha zibhubhisa.
  Bese ememeza:
  - Ngiyintombazane enkulu!
  Futhi futhi, ngeminwe engenalutho, indlela yokuqalisa imidlalo ebukhali futhi enobuthi esitheni.
  Futhi-ke izingane zizoyithatha futhi zishaye amakhwela. Futhi inqwaba yamagwababa iyamangala ngaso leso sikhathi futhi iwela phezu kwezitha, ifohla kuzo. Futhi izikhakhayi zigcwala izimbobo.
  Ake sithi lokhu kwahamba kanjani ukuhlakazwa empini.
  Futhi izingane, ukukhuluma ngobuqotho, ukulwa nokungafi.
  U-Oleg Rybachenko wacula, enquma amaTaliban abe yizicucu.
  Kwakukuhle kakhulu
  Umuntu usephenduke isigqila seqoqo!
  Futhi, ngezinzwane ezingenalutho, umfana uzothumela isipho esibulalayo sokufa ezitheni ngaphandle komkhosi omningi. Umbulali ngempela lo.
  U-Oleg Rybachenko wathatha futhi wacula:
  - Ta, ta, ta, sihamba nekati!
  Futhi futhi, ngezinzwane ezingenalutho, obulalayo ushaya isitha. Futhi inolaka kakhulu.
  UMargarita, echoboza izitha, futhi ezisika ngezibhamu ezihloswe kahle, wakhipha:
  - Inkazimulo enkathini yobuKhomanisi baseRussia!
  Futhi waphinda waphonsa isipho esibulalayo sokufa esitheni ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Lapha izingane zizophinde ziyithathe futhi zishaye amakhwela. Futhi inqwaba yamagwababa yawela emakhanda amasosha ase-Afghan. Kuhambe kanje ukuqedwa kwabo ngokuphelele.
  Futhi izingane zigcwele umdlandla nesifiso sokulwa ngempela.
  U-Alenka udubula isitha futhi uyakhala:
  - Ezweni Lobaba, umama wethu!
  Futhi uyophonsa isipho sokufa ngonyawo olungenalutho, oluphundu.
  Ake sithi lamantombazane alwa kakhulu.
  U-Anyuta ubhalela isitha futhi uyakhala ngokuvala izindlebe:
  - Ngezwe lethu elikhulu loMama.
  Futhi ngesithende esingenalutho uyophonsa lokho okuletha ukubhujiswa nokufa.
  Futhi u-Alla ucisha izitha ngokuqhuma. Usika abantu abaningi base-Afghan, futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho ujikijela amabhomu futhi aklolode:
  - Ukuze uthole ukunqoba okukhulu okusha!
  Futhi nokuthi ungashaya kanjani ngokuqhuma okubulalayo.
  Kodwa uMaria naye uwisa izitha ngesikela elibulalayo. Futhi ngesithende esingenalutho, into ebhubhisa kakhulu iphonswa ezitheni. Futhi eveza amazinyo akhe uthi:
  - I-Russia izoba ngumpetha!
  Nama-Olympics nawo azoshaya isitha ngamandla amakhulu. Futhi uyokwehlisela isibhakela sokubulala, noma isando, phezu kwesitha. Futhi sebenzisa izinzwane ezingenalutho.
  Futhi bhonga:
  - NgeRussia engcwele kakhulu!
  Futhi ekhipha amazinyo ngokugedla.
  UMarusya naye usesikhundleni sokulwa futhi uyakhala, eveza amazinyo akhe:
  - Ngizokuklebhula ube yizicucu!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho uphonsa isipho esibulala kakhulu sokufa.
  Futhi uMatryona, njengokungathi usezitha, uzoshaya ngesando. Futhi kuzomlimaza ngempela. Futhi uzoshayela amaTaliban amaningi ebhokisini likaMatryona. Futhi squeak, eveza amazinyo akhe:
  - Ngiyimpi enkulu kunazo zonke emhlabeni!
  Bese ehleka.
  Lawa amantombazane lapha - izwi lobuhle linomsindo.
  I-Stalenida iphinde igxobe abaphikisi, iqothule ama-Afghan futhi ibhonge:
  - Ngesixuku esikhulu sonkulunkulu baseRussia!
  Futhi uzophonsa ibhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Futhi uhlukanise amaTaliban amaningi.
  Lawa amantombazane - isigaba esiphezulu futhi super.
  U-Veronica ushaya ama-Afghan futhi amemeze:
  - Ngezwe Lobaba, umama wethu!
  Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho zinqanyulwa yimoto yamaTaliban.
  UVictoria ubhubhisa amasosha amaSulumane. Uwasika njengesikela futhi esineka ngobudlova, uthi:
  - Ngezwe lethu elingenamkhawulo!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, futhi uphonsa isipho sokufa.
  Futhi uSeraphim ufana ne-lupanet ye-Mujahideen. Futhi kusukela ku-bazooka uzokhafula isipho sokufa ngokucindezela inkinobho enebele elibomvu.
  Nangu-ke owesifazane olwayo.
  Futhi bayabubula:
  - Inkazimulo inkathi yobukhomanisi!
  Futhi u-Alice no-Angelica basalwa. Lawa mantombazane angama-snipers. Futhi badubula ama-Afghan ngamandla amakhulu abulalayo.
  Futhi shaya ngqo kuthagethi ngokunemba okukhulu.
  Ngesikhathi esifanayo, u-Alice uyabhonga:
  - Ngingonamandla emhlabeni!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, ukuthi uzosithatha kanjani futhi ethule isipho sokuqothula, eqothula ama-Afghan.
  Futhi u-Angelica uzophinde ashaye ibutho lamaSulumane. Futhi sebenzisa izinzwane ezingenalutho. Futhi ucindezela inhlamvu nge ingono ebomvu esifubeni sakhe futhi ebubula:
  - Inkazimulo emhlabeni wami!
  Futhi nendlela ukuhleka.
  Nanka amantombazane, wonke amantombazane.
  U-Alice ucula ngobudlova nangentshiseko, edubula isitha:
  - Umhlaba wethu uyakhazinyuliswa,
  Sonke singabantu - umndeni wendabuko!
  Futhi u-Alice, naye, uzophonsa ibhomu elibulalayo ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Futhi u-Angelica ubhula izitha. Futhi ngezinzwane ezingenalutho uphonsa izipho zokufa.
  Ngesikhathi esifanayo, intombazane enezinwele ezibomvu icula:
  - Inkazimulo ku-USSR yethu!
  Futhi isithende sakhe esingenalutho siphonsa ibhomu elibulalayo.
  Nanka amantombazane - abomvu futhi blonde.
  kukhona okuningi kulawa mantombazane futhi akhethekile, apholile futhi ayiqiniso.
  USteelenida, edubula isitha, futhi edubula eqondiswe kahle ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho, waqhulula ngamandla:
  - For Russia kanye nenkululeko kuze kube sekupheleni!
  Waphinde wacindezela inkinobho ngengono yerubi yebele lakhe.
  UStalenida uyintombazane engwevu futhi epholile. Futhi inentshisekelo enkulu nentando ngamandla.
  Intombazane yacula:
  - UStalin uyinkazimulo yempi,
  Stalin wendiza yethu yentsha...
  Ukulwa nokuwina ngezingoma,
  Abantu bakithi balandela uStalin!
  U-Veronica, edubula i-Mujahideen futhi ebaqothula ngenkuthalo, wancwina:
  Ukulwa nokuwina ngengoma,
  Abantu bakithi balandela uStalin!
  UVictoria, edubula amasosha aseTaliban, wabhala kuTwitter:
  - Sinikezwa amaphiko amakhulu,
  Siphiwe isibindi esikhulu...
  Ubuningi bepulazi likaStalin,
  Inkazimulo ezweni lamaSoviet!
  Futhi intombazane yaphonsa isipho sokubulala ngokufa ngonyawo lwayo olungenalutho.
  USeraphim, egawula amaShayina ngaphandle kwemikhosi engadingekile, wakhipha:
  U-Stalin uyinkazimulo yempi,
  Stalin wendiza yethu yentsha...
  Ukulwa nokuwina ngezingoma,
  Abantu bakithi balandela uStalin!
  USteelenida wayithatha ngokumamatheka, ecula:
  - Ukulwa nokuwina ngezingoma,
  Abantu bakithi balandela uStalin!
  Ngakho-ke amaqhawe akuthatha ngempela ukuqothula ama-Afghan ngaphandle kokuzikhukhumeza nokuphikisana okukhulu. Mangisho ukuthi balwa kakhulu nobuhle.
  U-Stalenida watshiyoza, eveza amazinyo akhe:
  - Ukulwa nengoma nokuwina,
  Abantu bakithi balandela uStalin!
  Amantombazane alwayo lana.
  Kusho uVeronica emamatheka:
  - Kuyoba khona ukunqoba kwethu empini engcwele.
  Futhi waveza ulimi lwakhe.
  Ngakho-ke lapha amantombazane angamane ukunambitheka okuphezulu kakhulu nokupholile kuwo.
  UVictoria waphawula, ehlohla amantombazane:
  - Lena impi yethu yokugcina futhi ewujuqu!
  Futhi futhi, ukuthi usibhuqa kanjani isitha.
  Futhi ushaye ngezinzwane ezingenalutho.
  Amantombazane amahle nje.
  Namantombazane athanda ukulwa ngempela.
  USteelenida wabhala:
  - Futhi kuyinto encane ukuthi amaTaliban abe sebhokisini lomngcwabo!
  UVictoria wavumelana nalokhu:
  - Yebo, yiba! Futhi lo Caliph Ophakeme uyingozi kakhulu kunoHitler!
  UVeronica wavumelana nalokhu:
  - Yebo, unamasosha amaningi!
  USeraphim waphawula ngokucasuka, ehlikihla i-Mujahideen ngokuqhuma:
  - Inombolo ifuna ukuthatha!
  USteelenida wathi ngokuzethemba:
  - Ngeke ukuthathe!
  Futhi wacwayiza amazinyo pearly.
  Wabe esephonsa ibhomu lembubhiso ngezinzwane zalo ezingenalutho ngamandla abulalayo.
  UVictoria waphawula ngokumamatheka, eveza amazinyo akhe:
  - Udumo kubukhomanisi!
  Futhi waphinda waphonsa isipho esibulalayo sokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  U-Veronica washaya isitha futhi watshiyoza:
  - Udumo kubukhomanisi kanye neqembu lethu!
  USeraphim waphawula:
  Futhi inkazimulo ngenxa kaLenin!
  Futhi wathumela isipho sokuqothula esitheni.
  Bahlukana kanjalo lamantombazane. Futhi ngakho-ke amaTaliban abhulwa.
  U-Alyonka, ehlisa amasosha ase-Afghan, waphawula ngokufutheka:
  - Ukuze uthole impumelelo ephakeme kakhulu yobukhomanisi!
  Kuphinde kundiza ibhomu elijikijelwa izinzwane ezingenalutho.
  Futhi lapha u-Anyuta wenza ngobudlova kakhulu ngokumelene nesitha.
  Futhi ugawula izitha ngengcindezi ebulalayo. Azinqamule okwesikela. Futhi ama-screeches:
  - Ngenkazimulo ye-USSR!
  U-Alla wokulwa wamaTaliban ubhula futhi uklabalasa:
  - Egameni likaPerun!
  Futhi uyophonsa izipho zokubulala esitheni ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  U-Maria onolaka waphawula njengoba ehlehlisa abaphikisi:
  - Ngenxa yokulawula i-USSR!
  Futhi futhi ngezinzwane ezingenalutho, ukuthi isipho esibulalayo sokufa sizonqotshwa kanjani.
  Futhi ama-Olympics, njengoba ethatha izitha, azoshaya futhi answininize:
  - Ezweni Lobaba ekunqobeni okuphezulu kakhulu!
  Futhi izinyawo zalo ezingenalutho ziyothumela isipho sombulali sembubhiso.
  Nansi intombazane - ake sithi - ultra!
  Futhi uMatryona wathatha uMjahideen, futhi masibabulale. Futhi wenza ngengcindezi enkulu.
  Futhi iqhawe lacula:
  - Sichotshozwe ijoka lesixuku!
  Futhi uMarusya, eqhulula abaphikisi futhi ebasika njengesikeyi esibulalayo, waqhuma wathi:
  - Sicindezelwe ijoka lomuntu ongakholwayo!
  Futhi i-Olympias, igawula imimoya emibi yamaTaliban, yakhala:
  - Kepha ibilisa emithanjeni yethu,
  U-Alenka, edubula isitha, wanezela:
  - Isibhakabhaka samaSlav!
  Futhi u-Anyuta watshiyoza ngokumamatheka:
  - Futhi kusukela ogwini lolwandle,
  Ku-Kolyma ebandayo!
  U-Alla onezinwele ezibomvu wengeze ngokuzethemba:
  - Konke lokhu kunguMhlaba wethu,
  Konke lokhu ngathi!
  UMaria, edubula abaphikisi, wanezela:
  - Sonke!
  Futhi ngokuphonsa izinzwane zakhe ezingenalutho, wahlakaza iTaliban eningi.
  Nazi izintombi ezilwayo. Futhi kuzo ingcindezi, ake sithi - super.
  U-Alenka waphawula, ehleka esibhakeleni sakhe:
  - Inkazimulo inkathi yobukhomanisi!
  U-Anuta wengeza ngokuhleka:
  - Inkazimulo kuLenin!
  U-Alla, edubula i-Mujahideen, wakhipha:
  Amaphayona lapha nalaphaya
  Culela uLenin ingoma!
  Futhi waphonsa ibhomu elibulalayo ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Lena intombazane elwa kangaka uMaria. Futhi uchoboza amaTaliban ngengcindezi enkulu.
  Futhi bashanelwa ngokoqobo ngomshanelo.
  U-Maria, ebhala ezitheni, wancwina:
  - Singamaphayona - amadodakazi obukhomanisi!
  Futhi futhi, indlela yokuphonsa isitha, ingxenye enkulu yeziqhumane.
  U-Olympias waphawula, esika isitha, njengotshani obunesikela:
  - Ngiyiqhawe lekilasi eliphezulu!
  Futhi imilenze yakhe engenalutho, ekhihliziwe ifana neTaliban, inkulu futhi iyabhubhisa.
  Nazi izintombi. Ake sithi zinkulu.
  U-Alenka uthi:
  - Singamaphayona futhi siculela uLenin izingoma!
  U-Ann ulungisile:
  - Cha, singamalungu e-Komsomol! Futhi cula izingoma ku-Stalin!
  U-Alla waphawula ngolaka, edubula isitha:
  - Sizokwazi ukuqeda isitha,
  Futhi kuzoba neholidi lesibhakela!
  Futhi uMaria, edubula isitha, egawula isitha, futhi inqwaba yama-Afghan yacwiliswa.
  Intombazane yakhala, ihleka:
  - OkweRussia nendawo!
  U-Olympias wahleka ngokuvala izindlebe wacifa iso.
  - Ngezwe lethu elikhulu loMama!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uyophonsa isipho sokufa ngamandla abulalayo.
  UMarusya wagigitheka, futhi waphawula ngobudlova:
  - Ngokunqoba amaTaliban.
  U-Matrena wagigitheka ngokumangazayo:
  - Inkazimulo ku-USSR! Futhi inkazimulo ku-CPSU!
  Futhi ulimi luzobonakala kanjani!
  Lawa amantombazane apholile.
  Futhi u-Oleg Rybachenko ushaya amaTaliban ngezinkemba nokubhonga:
  - Okwe-USSR enkulu!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, umfana, njengokungathi ududula isitha.
  Futhi ukutshiyoza:
  - Inkazimulo inkathi yobukhomanisi!
  UMargarita unqamula ama-Afghan futhi uyakhala:
  - Okwezwe lethu!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, intombazane izokhipha izinaliti ezinobuthi. Futhi umphimbo Mujahideen banamathele.
  Futhi intombazane izocula:
  - Ubukhomanisi bami obukhulu buzoba nathi!
  Futhi izingane zizophinda futhi zishaye ikhwela futhi izinkulungwane zamagwababa aqulekile agaye ukhakhayi lwama-Afghan.
  UMikhail Vladimir wavuka. Futhi kwakuthakazelisa. Yebo, impi namaTaliban ipholile.
  Kodwa sekuyisikhathi sokubusa i-USSR, futhi wenze ama-oda avamile.
  Ikakhulukazi, ukudlulisa amayunithi akhethiwe amabutho akhethekile kanye nezindiza e-Afghanistan. Khulisa ukusetshenziswa kwemali kwezokuvikela, futhi kakhulu. Aphinde abuthe amasosha enkontileka engeziwe agcwalise onogada abakhethekile nabalwi. Inani lebutho landa.
  Kwaphinde kwakhishwa umyalelo wokulungisa ukuguqulwa kwentengo. Ukuyeka ukuxhasa impahla yezolimo nokunye. Lokhu kwenza kwaba nokwenzeka ukwaba izimali ezengeziwe zokusetshenziswa kwezempi.
  UPutin-Gorbachev uphinde wayala ukuthi kuvinjelwe ukugxekwa kukaStalin nabaholi bangaphambilini. Futhi ngisho nokwenza icala. Akukhona lokho kuphela, kwakukhona umyalo wokwandisa ngisho nenani lesikhumbuzo sikaStalin futhi ubuyisele lawo abhujiswe ngaphambili futhi ashanelwe. Futhi futhi ukubuyela eVolgograd igama lomlando - iStalingrad.
  Ngemva kwalokho, uMikhail-Vladimir Gorbachev-Putin walala;
  Impi eyingqophamlando namaTaliban yaqhubeka. Futhi manje amaTaliban ahlasela amasosha aseRussia kuyo yonke imingcele.
  Futhi ibutho laseRussia libonisa ukucasula kwabo. Futhi kukhona impi enzima.
  UNatasha unikeza ithuba futhi uphonsa ibhomu ngamandla abulalayo ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Izimbangi izinyembezi futhi uyabhonga:
  - Udumo enkathini Onkulunkulu Russian!
  UZoya naye ulwa nezitha, ngaphezu kokuzethemba. Ugawula abaphikisi futhi uyabhonga:
  - Egameni le-Great Russia!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho uzokwethula isipho sokufa.
  Lawa mantombazane angena kanjalo ebhizinisini adume kakhulu.
  U-Augustina, naye edubula ngokunembe kakhulu esitheni, futhi ejikijela amabhomu ngezinzwane ezingenalutho, wabhavumula:
  - Nge-USSR enkulu!
  Futhi uSvetlana ulwa noMujahideen, ebakhipha ngamanani, ebhonga:
  - OkweRussia epholile!
  Futhi ngesithende sakhe esingenalutho uyonqotshwa isipho sokubulala esiwukufa.
  Leli yiqembu lamantombazane azalelwe ukubulala amaTaliban. Futhi hhayi amaTaliban kuphela.
  UNatasha wagigitheka futhi, edubula uMjahideen, wayithatha futhi wamemeza:
  - Inkazimulo ku-USSR!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, indlela yokuqalisa umbulali.
  U-Zoya, eqhubeka nokudubula amasosha oMbuso WamaSulumane, wakhipha ngobudlova:
  - Udumo ebuthweni lethu!
  Futhi uyophonsa obhubhisayo ngezinyawo ezingenalutho.
  Futhi u-Augustine ushaya ama-Afghan futhi axoshe:
  - Inkazimulo Ezweni Lomama wethu!
  Futhi izinzwane ezingenalutho ziyoletha ukubhujiswa.
  USvetlana naye uchoboza izitha, azikhiphe ngolaka futhi aklolode:
  - Ngobukhomanisi obungcwele be-USSR!
  Lawa amantombazane azolwela unembeza wawo. Futhi bayalwa futhi banqobe.
  U-Alenka walwa kanzima futhi waphonsa izipho ezibulalayo ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Futhi intombazane yakhala:
  - Ngobukhomanisi!
  U-Anyuta wadubula isitha kahle kakhulu, futhi ngesithende sakhe esingenalutho washaya i-Taliban futhi wancwina:
  - OkweRussia yobuKhomanisi!
  Lapha u-Alla walwa ngesizotha futhi ekhuthele. Futhi izinzwane ezingenalutho ziqaliswe ngamandla abulalayo.
  Intombazane yakhala:
  - Ngobukhomanisi be-USSR!
  Intombazane uMaria yayithatha futhi yaphenduka, yasika ama-Afghan futhi yabhodla:
  - Ngezwe Lobaba, umama wethu!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho wakhipha amandla abulalayo.
  Ama-Olympics nawo anikeze ithuba elihloswe kahle futhi ehlisa izitha eziningi. Yakhala intombazane, yakhipha izinzwane zayo ezingenalutho kanye ne-vyaknula.
  - Ezweni Lobaba, umama wethu!
  UMarusya ulwa nolaka lwasendle lwekati, futhi udubula ama-Afghan. Futhi ababhubhise ngobuningi.
  Futhi intombazane iyabhonga:
  - Lokhu kuhle kakhulu!
  U-Matrena ushaya ngokunembe kakhulu i-Mujahideen, futhi ugunda njengama-spikelets. Nansi intombazane.
  Aphinde abhonge kuye ngomqulu.
  - Ngobukhomanisi obuhle kakhulu!
  U-Stalenida naye walwa ngokufutheka okukhulu futhi wanqamula amaTaliban emabuthweni. Yilolu hlobo lowesifazane olwayo.
  Futhi wabhala esitheni ngokufanele.
  USteelenida wacula:
  - Inkazimulo inkathi yobukhomanisi!
  Amantombazane alwayo la. Futhi enhle kakhulu futhi elwa.
  Iqhawe lanikeza ithuba esitheni. Wehlise inqwaba yamasosha ase-Afghan futhi ancwine. OkweRussia nenkululeko
  ukuqeda.
  UVeronika, edubula amaTaliban, wawashaya ngamarokhethi futhi wathi:
  - Udumo kubukhomanisi!
  UVictoria, edubula amaqhawe ka-Allah anesibindi namaqhawe, watshiyoza:
  - Okwezwe Lomama!
  Lona amantombazane ijusi kakhulu nobuhle. Amantombazane amahle kakhulu futhi alwayo. Futhi banamandla amakhulu. Namantombazane anjalo alwa
  futhi uchoboze, futhi ubhule, uchoboze ama-Afghan.
  USerafima naye wabhalela isitha, ekhipha amaTaliban ngamandla asendle.
  Futhi intombazane yajikijela isitha izipho ezibulalayo ngezinzwane zayo ezingenalutho.
  Lamantombazane ayamangaza nje.
  U-Alyonka wabhala kuma-Afghan, futhi wagawula izitha ngonya.
  Iqhawe lesifazane lakhala njengoba linqamula amaqhawe ombuso wamaSulumane.
  Futhi wamemeza:
  - Ezweni Lobaba - umama wethu!
  U-Anyuta usebenza kakhulu ekubhaleni nezitha futhi ehlisela phansi izitha ngamandla akhe. Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho waphonsa amandla abulalayo futhi amakhulu.
  Yakhala intombazane:
  - Udumo kubukhomanisi!
  Futhi ngengono ebomvu, inkinobho yethu ye-bazooka yokhela ithangi.
  Lapha u-Alla wokulwa uchoboza isitha ngokufutheka okukhulu. Futhi amahlumela kanye namanzi aqothula i-Mujahideen.
  Lamantombazane mahle kakhulu futhi ukulwa sekuphenduke amaqhawe.
  Ukulwa no-Alla ezweni kugcwele intukuthelo yasendle.
  Lena indlela yezempi yamantombazane. Okuyikhona ngisho ukulwa. Futhi wawachoboza kakhulu amaTaliban.
  UMartial Maria wayechoboza kakhulu ngamandla asendle, futhi wasika wonke umuntu njengensingo.
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, intombazane yajikijela amabhomu embubhiso. Nentombazane yadabula izitha eziningi.
  Ama-Olympics ayasebenza futhi. Aphinde agxobe amaMujahideen. Futhi waphinda waphonsa izinzwane zakhe ezingenalutho ngokubulala nokubhubhisa.
  Futhi kuyoba luhlaza futhi nolaka kakhulu.
  Futhi ama-Olympics aqala ukulwa futhi ngesithende esingenalutho sanqotshwa ukubhujiswa nokufa okuphelele.
  Nali iqhawe lentombazane elilwa kangaka kula maOlympics. Nansi intombi elwayo.
  Futhi uMarusya wawachoboza ama-Afghan, ngokufutheka okukhulu. Futhi wabagawula phansi ngesibindi.
  Futhi ngengono ye-strawberry wathatha futhi wathumela amandla abulalayo.
  Futhi amaningi Mujahideen ebhokisini.
  U-Alenka wamemezela, edubula isitha, futhi ekhala:
  - Ngobukhomanisi obunamandla kakhulu emhlabeni!
  U-Anyuta, ebhala kuma-Afghan, waphawula ngobudlova:
  - Nakhu futhi sigibele ihhashi elimhlophe!
  Nangu u-Alla olwayo futhi empini enzima. Futhi intombazane ebomvu iphinde ibhale kuMujahideen, futhi ikhala phezulu kwamaphaphu ayo.
  Futhi kuyababhubhisa nakanjani.
  futhi ememeza phezulu kwamaphaphu akhe.
  Futhi intombazane ibhala kuhle kwesibhamu somshini.
  Futhi uMariya wenza ngawo wonke amandla akhe. Futhi udubula ama-Afghan ngokunembe kakhulu. Futhi igawula izitha ngokunembe kakhulu - yonke inhlamvu esesweni.
  Futhi uyaduma:
  - ERussia Svarog!
  Ama-Olympics enze unya olukhulu futhi abulala abaphikisi futhi agawula ama-Mujahideen. Futhi intombazane elwa kakhulu-iqhawe. Lamantombazane ayamangaza nje.
  Futhi akekho oyosinda ngokumelene nabo.
  Ama-Olympics agawula izitha ngokuphelele. Futhi ukhipha ama-Afghan ngezinzwane zakhe ezingenalutho, ephonsa izipho ezibulalayo zokufa. I-Olympics, yebo, intombazane kakhulu
  ebanda kunazo zonke futhi ephikisana kakhulu emhlabeni.
  Hhayi-ke, uzobashaya ngempama abakwaMujahideen, abagawule ngenkemba.
  Futhi intombazane izothatha futhi ihlabelele:
  - Ngiyikilasi lobuhle Hyper!
  Lawa mantombazane mahle kakhulu, futhi alwa kakhulu. Banezinga elikhulu lesasasa namandla okwenza idili lamehlo.
  UMarusya udubula ama-Afghan futhi uyancwina:
  - Okwenkathi yobukhomanisi!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, njengokungathi ngama-Mujahideen, bazosando. Iyamangalisa nje le ntombazane.
  I-Matryona izoshaya izitha ngamandla abulalayo ngosizo lwengono yebele ebomvu evela ku-bazooka. Futhi lokhu ngamandla akhe amakhulu ngempela.
  Futhi iqhawe liyakhala:
  - Ngobukhomanisi obukhulu!
  . ISAHLUKO? 6.
  Lawa amantombazane alwela i-USSR futhi abonisa izimangaliso zobuqhawe. Cha, ngokumelene namantombazane anjalo, akukho sitha esingamelana naye. Ngisho namaTaliban amaningi. Nakuba bekwazi ukuphonsa izidumbu eMoscow.
  U-Stalenida ulwa namabutho ezitha eziphakeme. Futhi nokuthi uyicindezela kanjani inkinobho ye-bazooka ngengono ye-strawberry bese ekhala:
  - Ngiyiqhawe lekilasi eliphezulu!
  Futhi acimeze abangani bakhe.
  UVeronica, naye, ubhubhisa ama-Afghan ngobudlova, futhi akabaniki isihe. Futhi kukhona ukubhujiswa okukhulu.
  Intombazane ilwa kakhulu futhi inamandla amakhulu e-cosmic.
  Futhi e-Stalenida, yini echoboza ngesibindi i-Mujahideen yaleli butho nakakhulu. Ake sikubeke kanje, mantombazane aqondile.
  UVictoria ushaya abantu base-Afghan ngomsebenzi omkhulu, ebashaya futhi ebhonga:
  - Ngiyintombazane yekilasi eliphezulu!
  Futhi uSerafima ubhuqa amaMujahideen ngokushisekela kwevixe, awagawule, futhi ancinze:
  - Ngingubuhle ultra!
  U-Albina no-Alvina bachoboza ama-Afghan esibhakabhakeni. NoHelga unabo. Bawathathe ngenkuthalo aphuzi. Futhi qeda ngosonhlamvukazi.
  U-Albina wawisa imoto ye-Taliban ngezinzwane zakhe ezingenalutho wase ekhala:
  - Okwe-GDR! Ubukhomanisi mabubuyele kumaJalimane futhi!
  U-Alvina uphinde wadubula phansi indiza yoMbuso WamaSulumane futhi wamemeza:
  - Kuze kube iziqongo ezinkulu zamaKhomanisi!
  Futhi uHelga esibhakabhakeni, ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho, wavala ithangi leTaliban futhi watshiyoza:
  - Ukuze ukunqoba ngokusebenzisa ophahleni!
  Kwalwa kanjena namantombazane amahle.
  U-Anastasia Vedmakova naye uchoboze i-Mujahideen esibhakabhakeni futhi wahlabelela:
  - Vumela ubukhomanisi budume!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, wajikijela amabhomu kwabamelene naye endizeni.
  Futhi u-Akulina Orlova naye wabhula ama-Afghan futhi wahlabelela:
  - Udumo kuBaba wethu.
  Futhi wawisa amabhomu anesisindo nabulalayo esitheni.
  Lawa kwakungamantombazane alwayo, ake sithi siqonde.
  U-Mirabela Magnetic uchoboze abaphikisi bakhe ngezinga elikhulu kakhulu futhi waklolodela:
  - Ngobukhomanisi obukhulu nobunamandla!
  Yaphinda futhi intombazane yacifa amehlo ayo e-lilac.
  Kwakungamantombazane lawo.
  U-Anastasia Vedmakova washaya ama-Afghan futhi wawashaya, ehewula:
  - I-credo yami entsha ukunqoba wonke umuntu!
  Futhi nokuthi ungasebenzisa kanjani izinzwane ezingenalutho.
  U-Akulina Orlova wabhula abaphikisi. Wawasika njengekama, wamemeza:
  - Ngingonamandla emhlabeni!
  Nendlela yokunikela ngesithende esingenalutho.
  Futhi i-Mirabela Magnetic iwisa izitha ngamandla akhe amakhulu kanye nokukhala:
  - Ngiyintombazane enkulu!
  Futhi ngengono ebomvu njengoba ecindezela inkinobho.
  Lawa mantombazane angama-super and hyper.
  U-Alvina uchoboze amaTaliban futhi waklabalasa ngamandla amakhulu:
  - Ngobukhomanisi!
  Futhi ngezithende ezingenalutho, sengathi uzocindezela ama-pedals. Iyamangalisa nje le ntombazane.
  Futhi u-Albina kuma-Afghans njenge-lupanet. Futhi ubanike i-capital hyper.
  Futhi uzothatha izitha eziningi ngesikhathi esisodwa futhi amlalise phansi.
  Futhi ukwenza konke ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Futhi cula:
  - Ngiyintombazane epholile kunazo zonke emhlabeni!
  U-Helga naye ushaya amaTaliban. Zinkulu futhi ziqothula ngenkuthalo. Kodwa-ke, ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uzokhomba i-rocket, futhi i-bunker yase-Afghan izoyiphahlaza.
  Futhi ngokuvamile kuhle.
  Futhi intombazane iyahleka...
  Kodwa u-Elizabeth, ethangini lakhe, uzothatha i-Mujahideen futhi ahlele ukunqotshwa okuphelele kwabo. Futhi amaTaliban amaningi azobulawa ngesikhathi esisodwa.
  Futhi imibhoshongo evela emathangeni amaTaliban idatshuliwe.
  U-Elizabeth uyintombazane esezingeni eliphakeme kakhulu. Futhi uchoboza izitha ngezinzwane ezingenalutho. Futhi uzimba ngokoqobo emhlabathini.
  Unjalo nje lo Elizabeth Hyper.
  Futhi ithangi lakhe, sengathi nge-Mujahideen, lizogoba.
  Akuyona intombazane nhlobo, kodwa into esebenzayo futhi elwa kakhulu.
  Futhi uCatherine ubhula ama-Afghan. Unamandla amangalisayo nokushesha. Futhi yena, ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho, uqothula amasosha ombuso wamaSulumane.
  Intombazane lena, futhi isivele ibulale abantu abaningi base-Afghan.
  Futhi wayithatha futhi wahlabelela:
  - I am ultra!
  Futhi u-Elena ubhula izitha ngokuphelele. Ubakhombisa ikilasi lakhe eliphezulu, futhi uyabhonga:
  - NginguHyper!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, kufana nokushaya ngesando kumaShayina. Nansi intombazane.
  Futhi u-Euphrosinia uqothula ama-fighters ase-Afghanistan ngendlela enolaka kakhulu. Futhi amahlumela esebenzisa izinzwane ezingenalutho ngokunembe kakhulu.
  Futhi ngenkathi ihlanza:
  - Kuzwelonke kanye naseRussia, kuzoba nomesiya wethu weSvarog!
  Ake sithi amantombazane angamaqhawe okuhlonipha.
  U-Elizabeth, edubula ama-Afghans, wathi:
  - Ngokuvamile, ngandlela-thile ngithanda onkulunkulu baseRussia kakhulu!
  U-Ekaterina wadubula isithende sakhe esingenalutho, ecindezela inkinobho, wadiliza ithange le-Taliban futhi wancwina:
  - Futhi ngithanda onkulunkulu baseRussia kakhulu! Eqinisweni, kungani sidinga ukuba uJesu asokwe ngosuku lwesishiyagalombili?
  U-Elena waquma ngolaka:
  - Nginamahloni ngeNkosana uVladimir!
  U-Elizabeth wavumelana nalokhu:
  - Futhi kufanele ube namahloni!
  U-Elena wavumelana nalokhu:
  - Yiqiniso, kuyihlazo ukuthi amaRussia ayekhulekela osanta abangamaJuda!
  UCatherine wayithatha futhi wamemeza:
  - Kumelwe sibe nabangcwele nonkulunkulu baseRussia!
  U-Elizabeth wavumelana nalokhu, eveza amazinyo akhe:
  - Yebo, kufanele!
  Waciphiza isitha.
  U-Euphrosinia waphawula ngomdlandla, eqhumisa i-Mujahideen ngenganono:
  - Sizowunqoba umbuso wamaSulumane ...
  Futhi, u-Elizabeth, njengokungathi ushaya isitha, uyabulala.
  UGerda naye ulwa ngobuchule. Ishaya iMujahideen ngamandla abulalayo futhi ikhala:
  - Ngobukhomanisi obukhulu!
  futhi uyinkosi yezempi nedumile!
  U-Charlotte uphinde wachoboza amaTaliban futhi uyakhala, eveza amazinyo akhe:
  - Kuhle lokho!
  futhi i-mega yekilasi lentombazane elwa kangaka!
  U-Kristina futhi ukhahlela ama-Afghan ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Futhi nakanjani bazowabulala.
  Futhi uzothatha futhi adlule:
  - Ngingu-Aryan inombolo eyodwa!
  Futhi uMagda uzowashaya ama-Afghan, futhi abulale inqwaba yawo futhi ashaye ikhwelo.
  - Okwe-USSR kanye ne-GDR!
  Futhi ecwayiza ngamehlo akhe esafire. I-hyper nje le ntombazane!
  Cha, amaTaliban awakwazi ukubhekana namantombazane asezingeni eliphakeme nasezingeni eliphezulu.
  Futhi bangamantombazane alwayo.
  Futhi bahlabelela ngothando:
  - Futhi ngubani esizomthola empini,
  Futhi ubani esizomthola empini...
  Nalokho ngeke ihlaya,
  Masiyidabule!
  Kanti amaqhawe azokhala kanjani. Nazi izintombi.
  Futhi banamathisele izinyawo zabo ezingenalutho emakhaleni amasosha aseTaliban athunjiwe. Futhi wabaphoqa ukuthi baqabule izithende zabo eziyindilinga ezingenalutho.
  Nawa amantombazane agqoke amabhikini.
  Kodwa amaTaliban ahlukumeza ilungu leKomsomol. Bamsonta izingalo ngemuva, bamdonsela phezu kwe-rack. Futhi waphakamisa. Futhi basonta intombazane esihlahleni. Amphakamise. Base beyithatha bayidedela.
  Yawa phansi intombazane. Wayithatha otshanini wayilenga. Waze wabanda. Ahleke ngokucasuka uMjahideen. Yaphinde yathathwa intombazane yakhushulelwa phezulu, yaze yayofika esiqongweni sesihlahla.
  Base bemyeka futhi. Intombazane yawa yaphinde yalenga phansi. Yaze yelula intambo, nobuhle wakhala ngobuhlungu. basebeqala ukumphakamisa.
  Idonswe phezulu kakhulu. Bayiphose kahle, bayiyeke ilenga kancane. Base bededela futhi ngolaka olukhulu. Yaphinde yawa intombazane yasonteka
  amalunga. Futhi ngokujwayelekile wayenqunu impela. nokuthi kwakubuhlungu kanjani.
  yabuye yaphakanyiswa ngokwesine, yanyakaziswa kahle. Base bewubeka egatsheni eliminyene futhi baqala ukuwelula. Banamathisele ibhlokhi ezinyaweni ezingenalutho zentombazane,
  waqala ukulengisa izinsimbi kuso. AmaTaliban alengisa isisindo se-pood kuqala ngakolunye uhlangothi, bese kuthi kolunye. Base beqala ukuyishaya intombazane ngemvubu. Washaywa ukuze kuqhume isikhumba.
  Khona-ke amalungu e-Komsomol aqala ukuthela usawoti emanxebeni. Base bethatha ucingo base belunyakazisa. Futhi bayishaya intombazane ngamandla agulayo. Khona-ke ababulali base-Afghan bagcoba amathe ezinyawo zentombazane, futhi balayitha i-brazier ngaphansi kwayo. Futhi ake sidubule ubuhle ngaphandle kwemikhosi engadingekile. Futhi-ke ababulali baseTaliban bagcoba namabele entombazane. Futhi ngemva
  okwamshisa isifuba. Baqala ukuyishaya intombazane.
  Futhi gazinga iqhawe le-Mujahideen nesifuba nezithende zalo. Base beyigcoba imbongolo baletha ithoshi ezinqeni. Base beqala ukuyishaya intombazane. Khona-ke umlilo wathinta esifubeni sakhe. Izinwele ezimboze i-grotto yeVenus zashiswa kanye nje. Iyamangalisa nje le ntombazane. Futhi ukuhlukunyezwa okunjalo kwakumlindile.
  Ababulali base-Afghan bashisa intombazane nesifuba sayo, nembongolo yayo, nesifuba, namathe ezinyawo zayo ezingenalutho. Bawuthosa kahle. Khona-ke umbulali weTaliban wathatha induku ebomvu futhi ngaphandle kokucabanga kabili wafaka intombazane endunu. Futhi kanjani, umemeza ngenxa yobuhlungu obukhulu.
  Lokho kwamzwisa ubuhlungu kakhulu. Futhi lamantombazane agangile futhi mahle. Kodwa ama-Afghan ahlukumeza intombazane kanzima. Futhi amaqhawe amahle kangaka. Futhi zithoswe kahle yiqhawe.
  Ngakho-ke intombazane yathathwa ababulali bayo futhi yaqala ukugqabula iminwe yayo emide enomusa ngodlawu olubomvu. Futhi kubuhlungu kakhulu. Ababulali baphula iminwe yentombazane, baqala ngocikicane.
  Futhi ngokoqobo yonke into yayiphukile. Futhi-ke izimbambo zaqala ukuqhuma kulungu leKomsomol. Futhi ngesikhathi esifanayo, udlawu olubomvu lwangena esifubeni sakhe. Futhi yaba bomvu ngenxa yokushisa ukusonta insimbi nezingono ezibomvu. Namabele entombazane aqhanyuliwe. Futhi kwakunonya futhi kubuhlungu.
  Yilapho ukuhlukunyezwa okwakukhona.
  UGerda, edubula i-Mujahideen, waphawula:
  - Udumo kubukhomanisi!
  U-Charlotte waphawula ngobudlova kakhulu ngamandla anodeveli. Futhi wamemeza:
  - Okwezwe Lobaba!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uyonyathela isitha.
  Nansi intombazane. Futhi ezidlamlilo.
  UChristina wayithatha futhi washaya i-Taliban ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi wancwina:
  - Udumo enkathini Onkulunkulu Russian!
  UMagda uphinde washaya ama-Afghan esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho futhi wacofa:
  - Ngezwe lethu Lomama!
  Futhi lezi mantombazane zipholile kakhulu.
  UGerda, edubula abaphikisi base-Afghanistan, wakhipha:
  - Ngobukhomanisi obukhulu baseJalimane.
  Lawa mantombazane angonobuhle bempi.
  UGerda waphendula ngenjabulo, ebhala kuMujahideen:
  - Nginentombazane super nje.
  Futhi uCharlotte wakhomba ngolaka ngenkathi edubula imbangi yakhe:
  - Inkazimulo kumaKhomanisi wama-Aryan!
  Futhi esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho, wakhala:
  - Okwezwe Lobaba elikhulu!
  UChristina naye wawela esitheni ngokunemba okukhulu, waphawula:
  - ERussia naseJalimane ngobungane!
  UMagda naye washaya i-Mujahideen futhi wamemeza:
  - Inkazimulo enkathini yethu!
  Aphinde acikoze abalingani bakhe.
  Nazi izintombi.
  Futhi uJane Armstrong waqala ukushaya amaTaliban ngenganono.
  Intombazane yayiyinhle kakhulu.
  UJane wabhaxabula imbangi yakhe ngezinzwane ezingenalutho futhi wancwina:
  - Inkazimulo Ezweni Lobaba!
  Ngakho-ke uGertrude uzoshaya izitha ngokuphelelwa yithemba, futhi zizombozwa ngokuphelele futhi ziphihlizwe.
  Futhi ukukhala:
  - EBrithani!
  Futhi uMalanya, njengokungathi ushaya isitha futhi usenza i-hara-kiri, futhi etshiyoza:
  - Ngokunqoba kwesiNgisi!
  UMonica uzophinde ashaye izitha ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho bese ekhala:
  - Ngokunqoba kweSoviet!
  Bobabili uTamara noSulfiyya balwa namaTaliban futhi babulala amaqhawe anentshebe afika ngamagagasi.
  Futhi la mantombazane ayacula:
  - Abantu bayojabula
  Injabulo ingunaphakade...
  Uhulumeni waseRussia unakho
  Amandla makhulu!
  U-Tamara waphenduka wadubula ngezinzwane zakhe ezingenalutho wase ekhonkotha:
  - Ngombono wami mayelana nobukhomanisi!
  USulfiya uzophinde ashaye isitha, abulale amaTaliban amaningi futhi akhwife:
  - Ake sithi izwi mayelana Russia!
  Avele ahleke womabili amantombazane.
  UTamara wanikeza ithuba. Wehlise ama-Afghan amaningi futhi watshiyoza:
  - Ngamandla angcono kakhulu we-Fatherland!
  I-Sulfiya izophinde iqede isitha futhi iqhume:
  - Ngobukhomanisi obubomvu e-USSR!
  Futhi qwayiza ngamehlo esafire.
  Lawa amantombazane - isigaba esiphezulu kanye nendiza.
  U-Alice no-Angelica basalwa.
  Ingane eblonde nekhanda elibomvu.
  Bangamantombazane aqinile futhi badubula ngezibhamu ze-sniper.
  Futhi ngenkathi beziculela:
  - Inkazimulo ku-USSR! Sizobeka isibonelo kuwo wonke umuntu!
  U-Alice wadubula esitheni ngesibhamu se-sniper. Idutshulwe ngezinzwane ezingenalutho, futhi
  squeaked:
  - Udumo ezweni lami!
  U-Angelica naye ushaya isitha, ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho, uphonsa ibhomu futhi uyakhala:
  - Ukuze Russia enkulu.
  Aciphize ngamehlo akhe esimaradi.
  La mantombazane angabashayeli bezindiza abaphezulu. Futhi ngakho-ke ama-Afghan achotshoziwe. Lapha bayalwa futhi abapholile futhi abahlakaniphe kakhulu emhlabeni.
  U-Alice watshiyoza, ecwayiza:
  - Udumo ezikhathini ze-CPSU!
  U-Angelica wavumelana nalokhu:
  - Inkazimulo enkulu kumaHeroes we-USSR!
  Futhi waphinda waphonsa ibhomu lamandla abulalayo ngezinzwane ezingenalutho esitheni.
  Lapha ungowesifazane onephutha elivamile ngokubukeka okungavamile.
  U-Alice wayithatha futhi watshiyoza:
  - Egameni lemibono engafi yobukhomanisi!
  Futhi waphonsa isipho samandla abulalayo ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  U-Angelica naye wathatha futhi washaya isitha.
  Wayisika njenge-sandpaper futhi yakhala:
  - Onkulunkulu baseRussia nabaseRussia!
  Laba besifazane babelwa kakhulu futhi bepholile.
  U-Alice, edubula isitha, wathatha futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho wethula isipho sokubhubhisa esitheni.
  Futhi kwaba umnyakazo opholile kakhulu.
  U-Angelica waphinde washaya isitha, wasibhubhisa ngokoqobo futhi ebonisa amandla amakhulu. Futhi ngokudlala wathi ngokumamatheka:
  - Lona umcimbi omkhulu!
  Futhi iminwe yakhe engenalutho yakhipha isigijimi sokufa nokubhujiswa!
  Lapha kwakuyintombazane - i-hyperclass nje.
  U-Alice wayithatha futhi wabhonga phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Nginamandla futhi ngibanda kunawo wonke endaweni yonke!
  U-Angelica wethula umgqomo wonke weziqhumane ngamasoli akhe angenalutho wase ekhala:
  - Futhi ngise-megaverse!
  Amantombazane lawa mahle kakhulu.
  U-Alice waphawula lapho edubula isitha:
  - Ukukholwa kubukhomanisi kukhulu!
  Nokujikijela amabhomu abulalayo ngezinzwane ezingenalutho.
  Futhi u-Angelica udubula i-Mujahideen futhi ebhonga:
  - Ukholo lwethu lukhulu kakhulu!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho uyophonsa ibhomu ngamandla abhubhisayo.
  Futhi amaqhawe athatha isitha futhi kanjalo lamaTaliban akhohlisa ... Futhi hhayi enganekwaneni ukusho, noma ukuchaza ngepeni.
  U-Alice waqaphela ngokunengqondo, edubula ngesibhamu se-sniper futhi edubula indiza ehlasela i-Taliban.
  U-Alice wayithatha futhi watshiyoza:
  - Ngikholelwa ukuthi umhlaba wonke uzovuka,
  Kuzophela i-fascism...
  Nelanga lizokhanya
  Ukukhanyisa indlela yobukhomanisi!
  Futhi futhi, intombazane izoyithatha ngezinzwane zayo ezingenalutho futhi iqalise into ebulala kakhulu.
  Amavolontiya avela eJapan nawo alwa namaMujahideen. Ikakhulukazi, amantombazane angama-ninja wezinkolelo zamakhomanisi.
  Intombazane ye-ninja enezinwele eziluhlaza yasika abantu base-Afghan ngomshini wokugaya umoya futhi yabashaya ngesiswebhu.
  Khona-ke waphonsa uphizi wembubhiso ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi wamemeza:
  - Ngobukhomanisi eJapan!
  Intombazane ye-ninja enezinwele eziphuzi nayo yenze ubuciko bovemvane ngezinkemba zayo. Yehlisa iMujahideen eningi. Bese kuba nezinyawo zakhe ezingenalutho
  bathatha bajikijela ibhomu elibulalayo.
  Intombazane yathi:
  - Inkazimulo ku-USSR naseJapan!
  Intombazane ye-ninja enezinwele ezibomvu nayo yacosha futhi yashaya amasosha ase-Afghan nge-backhand. Futhi waphonsa izinzwane zakhe ezingenalutho,
  into ebulalayo kusipho. Futhi wabheka:
  - Inkazimulo eRussia nase-USSR!
  Intombazane ye-ninja enezinwele ezimhlophe yenza ukwamukela umgqomo. Nokuthi uwashaye kanjani amasosha aseTaliban ngokuwanquma amakhanda. Bese ephonsa
  imbubhiso ebulalayo ngonyawo olungenalutho olukhuphukile futhi oluncinizayo:
  - Inkazimulo ku-Red Army!
  Futhi wonke amantombazane amane e-ninja aphonsa ama-peas embubhiso ngezithende zawo ezingenalutho, futhi ashaya ibutho lonke lama-Afghan ngamathangi. Lawa mantombazane angama-ultra!
  Lona ubuhle - amantombazane apholile kakhulu.
  U-Oleg Rybachenko naye usika i-Mujahideen ngezinkemba. Futhi naye, intombazane uMargarita.
  Lezi zingane ezingafi zinhle kakhulu.
  Futhi bachoboza izitha ngokuqondile. Ake sithi lapho nezingane!
  Bese kuthi umfana nentombazane bobabili bashaye ikhwela. Futhi amagwababa, njengoba ethole isifo senhliziyo ngekhwela lomntwana, awela phansi. Futhi imilomo yabo ibhoboza izingebhezi zeTaliban.
  Lezi izingane - ababhubhisi ngokwemvelo yakho konke nakho konke.
  U-Oleg Rybachenko wacula:
  - dumisa abantu bethu baseSoviet,
  Sawubona umcimbi wami...
  Inyunyana yethu yezinhliziyo zabo bonke abantwana,
  Sonke siwumndeni onobungane!
  UMargarita Magnitnaya, izitha ezichotshozayo, wakhishwa ngamandla:
  - Idume ngendawo yethu yaseRussia!
  Futhi intombazane, ngezinzwane zayo ezingenalutho, izokwethula into ebulalayo ngokuphelele esitheni.
  U-Oleg Rybachenko, egawula amaTaliban, wacula:
  - UMargarita, iwindi livuliwe,
  Margaret, awukakhohlwa
  Kwakunjani konke!
  Lo mfana upholile futhi uyayithanda impi. Lona ngumfana we-terminator.
  Lezi zingane zalapha ezipholile futhi ezilwayo.
  Kumele kuqashelwe ukuthi amantombazane anzima kakhulu.
  U-Alice naye udubula amaTaliban. Futhi uhlabelela ngaphansi kokuphefumula kwakhe:
  - Kunye kubili kuthathu kune kuhlanu! UNogwaja waphuma ezohamba ngezinyawo!
  Yaphinda futhi intombazane yadubula ngokunemba okukhulu.
  U-Angelica wayengumdlali omuhle kakhulu. Futhi wenze isibhamu esinamandla esitheni.
  Nokuthi uyicindezela kanjani ngengono ebomvu ayithathe ku-bazooka ayishaye.
  Futhi iqhawe ladubula isitha ngokunembe kakhulu.
  U-Angelica wayithatha futhi wayikopisha:
  - Udumo ephathini yethu yamakhomanisi!
  Futhi futhi, njengokuqhuma ngokunemba okukhulu esitheni. Futhi indiza yeTaliban iyaphahlazeka futhi.
  Futhi u-Alice naye wadubula ngokunembe kakhulu, futhi indiza yokuhlasela yoMbuso WamaSulumane yavutha.
  Lawa amantombazane.
  U-Angelica waphendula ngokuhleka:
  - I-USSR iyizwe elimangalisayo lapho zonke izizwe ziwumndeni onobungane!
  U-Alice wadubula futhi, wawisa amaMujahideen amathathu ngasikhathi sinye ngesibhamu esisodwa waphendula:
  - Ngomcimbi omkhulu waseRussia!
  Avele ahleke amantombazane. Ngokuvamile, bangamaqhawe anemibono ehluke kakhulu.
  Kodwa wonke amantombazane anomqondo wobukhomanisi ezinhliziyweni zawo. Futhi bafuna kube nepharadesi langempela emhlabeni. Futhi kungaba kuhle kakhulu.
  U-Angelica waphawula ngokudubula ezitheni ngokunemba okukhulu nokubhoboza ogebhezini lwekhanda.
  - UbuKhomanisi abusoze busonge amaphiko bugasele egobolondweni!
  U-Alice wavumelana nalokhu:
  UbuKhomanisi abusoze basonga amaphiko abo! Umbono wethu uwukwakha injabulo emhlabeni!
  Futhi amantombazane womabili ayamemeza:
  - Inkazimulo Russia! Inkazimulo! Amantombazane angenalutho agijimela phambili ...
  Isigaba sabesifazane abangenalutho ... samukela abantu baseRussia!
  Futhi amaqhawe wesifazane abonisa ubudlova nokujabula ngokobulili.
  U-Alice waqhaqhazela, eveza amazinyo futhi encwina:
  - Sonke simelana ne-USSR!
  Laphinda futhi iqhawe lazibhuqa izitha.
  U-Angelica naye wadubula isitha, wasihlaba ekhanda. Futhi wamemeza:
  - Udumo kuBaba wethu!
  Futhi iqhawe, lalilwa ngokwedlulele futhi libomvu.
  Futhi izinwele zakhe zisemoyeni, lezi zinwele ezibomvu-zethusi zindindizela njengophawu lwabasebenzi.
  Lawa mantombazane mahle kakhulu futhi ayathandeka.
  Futhi amaMujahideen amaningi asevele angcwatshwa ...
  Kukhona namantombazane asebenzayo...
  Lapha uViola noDominika badubula ama-Afghans.
  Amantombazane adubula ama-bazooka emathangini kanye namasosha ahamba ngezinyawo ase-Asia.
  Lapha u-Viola waxoshwa, esebenzisa ingono ebomvu ukucindezela inkinobho ye-bazooka, futhi wadubula umcibisholo ophehlwa ngerokhethi.
  Futhi inqwaba yama-Afghan yahlukaniswa.
  U-Viola waphinda wacula:
  - Ngikholelwa kubukhomanisi obukhulu!
  Futhi i-Dominica iphinde iqhume ikakhulukazi ku-Mujahideen. Futhi ibakhipha ngobuningi.
  Ngesikhathi esifanayo, amantombazane azophonsa amabhomu ngezinzwane ezingenalutho.
  Futhi ngengono ebomvu enkinobho ye-bazooka, uzocindezela izitha aziqothule kakhulu.
  Mahle kabi lamantombazane. Futhi babukeka kahle kanjani uma belwa ngamaphenti nje. Namaqhawe esigaba esiphezulu.
  U-Viola waphawula ngesikhathi edubula isitha futhi ngengono yakhe yama-strawberry.
  - Ngiyakuthanda ukulwa! Kuhle!
  U-Dominica wagigitheka futhi waphawula:
  Kwenzenjani madoda?
  U-Viola wahleka futhi waphendula, ephonsa ibhomu esitheni ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi wancinda:
  - Yebo kulungile! Futhi ezinye ziyathandeka nje!
  Amantombazane alwayo futhi amahle la.
  UDominica waphawula:
  Kuyoze kube nini le mpi?
  U-Viola waphinda wadubula i-Mujahideen esebenzisa ingono ebomvu klebhu futhi wancwina:
  - Ngicabanga ukuthi sekuyisikhathi eside!
  UDominica wayithatha futhi wacula:
  - Impi iyaqhubeka endaweni yonke,
  Crush ukubulala ngaphandle kwesizathu...
  USathane uphumile eketangeni
  Futhi ukufa kwafika naye!
  
  Futhi ngubani ozomisa ukugeleza
  Igazi lemifula ehlanyayo..
  I-laser izongena ethempelini,
  Futhi ngokuphazima kweso, le ndoda yanyamalala!
  U-Viola wanezela, ephonsa ibhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho:
  Nesiphithiphithi esinjalo
  Igcwele indawo yonke...
  Okudabukisayo kwesintu -
  Bekezela ubuhlungu, ukuhlupheka!
  Lawa amantombazane, abaculi abapholile.
  Futhi u-Oleg Rybachenko usika abantu base-Afghan ngezinkemba.
  Umfana uphonsa izipho zokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho zamandla okubulala futhi acule.
  Indodana yomhlaba izophendula ithi cha
  Angisoze ngaba yisigqila...
  Ngikholwa ukuthi inkululeko izophuma
  Umoya uzopholisa isilonda esisha!
  
  Ngezwe likaBaba elingcwele empini,
  I-Great Svarog ngokwayo ibiza...
  Vuka iqhawe elinamandla ekuseni,
  Ubumnyama buzohamba, ama roses kaMeyi azoqhakaza!
  Iqhawe leli lomfana...
  Futhi intombazane uMargarita, ebhubhisa i-Mujahideen ngezinkemba futhi iphonsa amabhomu ngeminwe yayo engenalutho, iyanezela:
  Futhi ukushaya kwenhliziyo nemithambo,
  Izinyembezi zezingane zethu bomama...
  Bathi sifuna ushintsho
  Lahla ijoka lamaketanga anonya!
  Futhi izingane zizoshaya amakhwela futhi. Futhi amagwababa azoyithatha aquleke, alahlekelwe umqondo. Futhi ngokwezwi nezwi inqama izingebhezi zamakhulu amaningi Mujahideen.
  . ISAHLUKO? 7.
  UMikhail-Vladimir Gorbachev-Putin waqhubeka nezinguquko eziphikisayo.
  Ikakhulukazi, baqinisa isijeziso senkulumo-ze ye-anti-Soviet kanye nokuhlukana.
  Ngaphezu kwalokho, uGorbachev-Putin uhlongoze ukunikeza uStalin inkanyezi yesithathu yeqhawe le-USSR ngezinkonzo ezivelele, kanye ne-Order yesithathu Yokunqoba.
  Kwalandela eminye imibono. Ikakhulukazi, ukufaka ku-Warsaw Pact kokubili iChina neNyakatho Korea.
  INorth Korea yavuma ngokushesha, futhi iChina yanikeza impendulo egwemayo.
  Eminye imibono yokuguqulwa komthethosisekelo: ukusungulwa kwesikhundla sikamongameli, esikhethwa kakhulu ngabantu.
  Kanye nemibono yezinguquko ephalamende.
  Ngemva kwalokho, Gorbachev-Putin walala futhi waphupha.
  Amantombazane alwa ngempumelelo namasosha aseTaliban.
  UNatasha wabhala emaqhaweni athuthukayo ombuso wamaSulumane, waze wasebenzisa nezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Wakhala:
  - Ngezwe lethu elikhulu lobaba!
  U-Zoya, eshaya abaphikisi ngosizo lwezingono ezibomvu zesifuba sakhe, ecindezela izinkinobho ze-bazooka, ekhishwe:
  - Ngenjabulo yabantu emhlabeni!
  Futhi u-Augustine onezinwele ezibomvu, ebhala eTaliban, waphawula ngobudlova:
  - Ngobukhomanisi obukhulu kunabo bonke emhlabeni!
  Futhi, futhi, uzothatha futhi aphonse isipho sokubulala sokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  USvetlana edubula ngokunembe kakhulu esitheni futhi eshaya isitha ngqo ekuhlosweni. Futhi esebenzisa isithende esingenalutho, wancwina:
  - Ezweni Lobaba emhlabeni wonke!
  Amantombazane amane abhula amaTaliban edume kakhulu. Futhi wabashaya bafa.
  Futhi ngesikhathi esifanayo, amantombazane abhonga phezulu kwamaphaphu awo:
  - Inkazimulo inkathi yobukhomanisi!
  Futhi ake sibhule ama-Afghan kakhudlwana.
  UNatasha waphawula ngobuhlakani, ebhala esitheni:
  - Umhlaba wethu udumile,
  Injabulo indiza phezu kweplanethi...
  Sonke siwumndeni
  Kuhlatshelelwa izingoma zabantu!
  Lawa amantombazane - ane-aerobatics ephakeme kunazo zonke.
  Futhi ukuthi bawachoboza kanjani amaTaliban kuwumkhosi wamehlo.
  Futhi amaqhawe amahle nje.
  UZoya, edubula ama-Afghan, watshiyoza:
  - Injabulo ye-Motherland emantombazaneni!
  Augustine wavumelana nalokhu:
  - Yiqiniso, emantombazaneni - ikakhulukazi ngezinwele ezibomvu!
  U-Svetlana washaya i-Taliban futhi wancwina:
  - Futhi kuyoba kuhle!
  Futhi futhi emasosheni ombuso wamaSulumane njenge-lupanet. Ake sithi ntombazane!
  Kodwa nabanye onobuhle bayalwa.
  Ngakho u-Alenka uyalwa.
  Neqembu lakhe lamantombazane amabhikini.
  Bajikijela isitha izipho zokufa ngosizo lwezinzwane ezingenalutho.
  Futhi bayakhala:
  Ithayi laqhakaza imbali ebomvu ngokukhazimulayo,
  Ngokushesha amantombazane azojoyina i-Komsomol!
  U-Alenka waphonsa isipho sokubulala esibulalayo esitheni ngezinzwane zakhe ezingenalutho,
  walithatha, waklinya.
  - Ngikholelwa ukuthi ubuKhomanisi buzophila!
  U-Anyuta uphinde wabhalela amasosha eTaliban. Futhi wenza ngenkuthalo, futhi izinzwane zakhe ezingenalutho zaphonsa izipho ezinzima kakhulu zokufa.
  Intombazane yathi:
  - Umhlaba wethu uzoba ngamakhomanisi!
  Futhi u-Alla onezinwele ezibomvu wabhala kuma-Afghan. Futhi wakwenza kahle kakhulu. Futhi wagawula amabutho amaTaliban ngokushuba okukhulu, izwi lenziwa ngesikela. Futhi iqhawe ngokuphelelwa yithemba
  waphonsa amabhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi watshiyoza:
  - Ukuze uthole ukunqoba okusha kobukhomanisi!
  Iphinde ihleke intombazane.
  UMartial Maria naye wagawula izitha. Futhi zonke izindunduma zezidumbu ezivela eTaliban zamiswa. Ngesikhathi esifanayo, intombazane nayo yasebenzisa izingono ezibomvu zebele, icindezela
  inkinobho ye-bazooka.
  Futhi wadubula amasosha ase-Afghan, kodwa irokhethi lakhipha ithangi.
  Ama-Olympics nawo aqothula amaTaliban kabuhlungu.
  Izinyawo zakhe ezingenalutho ziphonsa wonke umgqomo weziqhumane ngesikhathi esisodwa.
  Ama-Olympics ayaduma:
  - Ngobukhomanisi obukhulu,
  Vele wehle uye phansi!
  UMarusya naye uklolodela isitha. Futhi ukwenza kahle kakhulu. Futhi ingqongqoza amasosha amaningi eTaliban. Futhi ngenkathi intombazane icula:
  - Inkazimulo ezweni lamaKhomanisi,
  Ngokunethezeka kwamabhanela abomvu...
  Sawanqoba amaNazi
  Izwe lisindisiwe emlilweni!
  Futhi, ngezinzwane ezingenalutho, uyophonsa isipho sokubulala sokufa.
  Nazi izintombi.
  UMatrena uphinde adubule ama-Afghan, futhi awashaye ngokunembe kakhulu. Futhi ama-screeches:
  - Ngikholwa ukuthi kuzoba nomhlaba wobukhomanisi obungcwele!
  Nanka amantombazane, ibutho lawo lonke, engafakile zicathulo futhi ecishe enqunu. Futhi lawa mantombazane mahle futhi ayathandeka kakhulu.
  UStalenida ubulala amaTaliban futhi abhonge phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Izwe Lethu Elingcwele lidumile -
  Sizokhula kusuka onqenqemeni kuye konqenqemeni!
  Nansi intombazane yakwaKomsomol. Bese ecindezela njengengono yama-strawberry. Futhi isitha sinqotshiwe ngokuqondile.
  U-Veronica wadubula ngokunembe kakhulu kwabase-Afghan, wacosha:
  - Inkazimulo Ezweni Lobaba wami!
  UVictoria, eshaya isitha ngokunembile nangendlela efanele, wacosha:
  - Ngobukhomanisi obunamandla!
  Futhi waphonsa isipho sombulali sokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  USeraphim, ebhala ngezitha, waphawula ngokunengqondo kakhulu:
  - Amandla ethu ayakhula!
  Futhi waphonsa ngezinzwane zakhe ezingenalutho isipho esiyingozi kakhulu sokufa.
  UStalenida washo ngolaka, ehlisa ama-Afghan:
  - Ingabe nginamandla kakhulu ekujikijeleni amabhomu?
  Impendulo ivela ku- Alenka:
  - Sonke sinamandla kuleli bhizinisi!
  Futhi, futhi, njengoba ephonsa izipho zokubulala zokufa.
  U-Anyuta, ebhala ku-Taliban, waphawula ngokunengqondo:
  - Sinamandla kakhulu ezindabeni zempi! Futhi lena injabulo yethu!
  Futhi futhi ngesithende esingenalutho uyophonsa amandla okubhubhisa.
  U-Alla onezinwele ezibomvu, edubula abamelene naye futhi ebagenca phansi, kuphawulwe ngokunengqondo:
  - Udumo alufiki kumavila!
  Futhi uphonsa kanjani izinzwane zakhe ezingenalutho esitheni, into ebulalayo ngokuphelele.
  UMartial Maria naye washaya isitha ngokunembe kakhulu. Futhi wagawula ama-Afghan amaningi. Futhi ngezinzwane ezingenalutho, indlela yokuqalisa ukubhujiswa esitheni.
  Futhi-ke uzoyithatha futhi acindezele isitha ngengono ye-strawberry.
  Intombazane eyisilwi le.
  Ama-Olympics nawo abulala amaTaliban. Ikwenza ngomsebenzi nokubhonga:
  - Udumo ezikhathini zamaKhomanisi!
  Futhi idubula ngengono yeruby. Futhi lesi isinyathelo esinzima kakhulu. Nansi intombazane - ihlanzeke kakhulu!
  UMarusya, edubula ama-Afghan, waphawula:
  - Ungabukhazimulisa kangakanani ubukhomanisi?
  U-Olympias wamemeza:
  - To the last drop of blood!
  Yaphinda futhi intombazane yaphonsa ibhomu elibulalayo ngezinzwane zayo ezingenalutho.
  UMatrena, ebhala ngeTaliban ngokunengqondo futhi ehlakaniphile waphawula:
  - Kuyoba ukunqoba kwethu empini engcwele!
  Futhi futhi intombazane izophonsa isipho sokubhubhisa ngezinzwane zayo ezingenalutho.
  Intombazane esezingeni eliphezulu ngempela le.
  Kepha lezi yimpilo yansuku zonke yokulwa yamantombazane ...
  Lapho kufika ikhefu, futhi kuthe ukuhlabana, amaqhawe adlala amakhadi kancane.
  U-Alenka waphawula ngokumamatheka:
  - Lena akuyona impi namaJalimane. Labo babebancane kunathi. Futhi lama-Afghan ageleza nje njengomfula ogcwele amanzi.
  Avume ngekhanda uAnna.
  - Yebo, kwakuselula kakhulu namaJalimane. Lapha empeleni sibhodlozwa ngezidumbu.
  U-Alla onezinwele ezibomvu waphawula ngokuhleka, ejikijela i-ace ngezinzwane zakhe ezingenalutho:
  -Kodwa indlela yesitha ibuthakathaka kuneyethu. Ngaphezu kwalokho, isitha sinesibindi, kodwa siyisiphukuphuku. Futhi sinesibindi futhi sihlakaniphile.
  U-Maria washo ngokuhleka, ebhala esitheni ngamandla abulalayo, futhi emthuka ngokoqobo - ngisho nasemicabangweni yakhe:
  - Impi inzima, kodwa ngeke siphele amandla!
  U-Olympias waphawula ngokunengqondo nangobuhlakani:
  - Konke ukukhuluma kanye ne-demagogy. Ngokuqondile, kungaba kuhle ukubamba umholi weTaliban. Khona-ke ukuphela kwempi!
  UMarusya wangabaza, ephonsa ikhadi:
  - Akwenzeki. Lapho indawo yakhe ayingcono. Ukulwa namaTaliban kuzomele kube yinde futhi kube nzima.
  UMatrena wangeza ngokuphefumulela phezulu:
  Kuze kunqobe umqondo ophusile!
  U-Elena wavuma ngekhanda.
  - Yebo, kuhlala kuphela ukuncika ekuhlakanipheni. Ngeke uwabulale wonke ama-Afghan ngoba maningi kakhulu. Futhi impi ingase idonse isikhathi eside.
  Ahleke amantombazane angajabule.
  Yebo, bangena empini nombuso wamaTaliban.
  Kodwa esibhakabhakeni, abashayeli bezindiza balwa kanzima. Ngokwesibonelo, u-Alvina no-Albina noHelga. Amantombazane alwa kanye nezindiza zase-Afghan esibhakabhakeni.
  Futhi uyi-plywood.
  Noma bafinyelela imigomo yaphansi.
  U-Alvina wathatha futhi wadubula indiza yeTaliban esibhakabhakeni, esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho futhi wancwina:
  - Lokhu kuzoba ukunqoba kwami!
  U-Albina wanqamula i-Taliban fighter, wamthukuthelisa, wavala imilenze yakhe ngeminwe engenalutho kanye ne-vyaknula:
  - Okwezwe lethu!
  U-Helga ushaye ithange lase-Afghan wacofa:
  - Lapho kukhona ubukhomanisi, kukhona uBaba wethu!
  Lawa amaqhawe ayisiphepho sangempela namandla amangalisayo we-cosmic kanye nokubhujiswa.
  Futhi ndawonye nokudala.
  U-Albina ucekela phansi izindiza zeTaliban. Zikude kakhulu nezaseRussia, eziningi zenziwa ngendlela yobuciko. Kepha amaTaliban azama ukuthatha izinombolo. Futhi ucindezela ngokulinganayo
  ukulungisa kabusha.
  Kepha amantombazane ase-Afghans adubula phansi ngokuqondile. Futhi bakwenza kahle kakhulu. Kufana nokuthi bayizilo zangempela.
  U-Alvina uphinde wawisa iTaliban ngezinzwane zakhe ezingenalutho bese ecula:
  - UbuKhomanisi akuwona nje umbono,
  Ngindikindiki ngenxa yenjabulo yentombazane!
  Futhi iqhawe liphinda lishaya izindiza zombuso wamaSulumane ngamandla abulalayo.
  Bese-ke iya ezindaweni ezihlosiwe.
  Ngempela, kuyingozi ukuxhumana nama-Afghan. Leli zwe linamandla futhi linabantu abaningi. Banenqwaba yamasosha ahamba ngezinyawo futhi bayiphonsa empini. Abesifazane kumele kushiwo eRussia futhi
  Germany ukulwa.
  Kodwa ukuthi isitha sinamandla kangakanani ngobuningi.
  UHelga, elwa nesitha, futhi eshaya izitha ngokunembile, waphawula:
  - Ngiyintombazane eyiphupho nobuhle bangempela kuwo wonke umuntu.
  Futhi uzophinde awise phansi isitha esebenzisa iminwe engenalutho yemilenze yomusa.
  Ake sithi lena intombazane ethile.
  Cha, izitha azikwazi ukubhekana nobuhle obunjalo.
  U-Elizabeth osethangini ulwa nama-Afghan.
  Futhi kunzima kakhulu kuye. Kodwa uyawina futhi awise izitha ngokukhethekile.
  Futhi abhonge phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Udumo ezikhathini zamaKhomanisi e-USSR!
  UCatherine, naye wadubula, waphawula ngokunengqondo:
  - Sizowina!
  U-Elena uphinde waqhumisa isitha, wabhoboza ithangi lase-Afghan futhi wamemeza:
  - I am a super ubuhle!
  U-Euphrosinia naye wadubula ebhekise kumaTaliban wahlaba umkhosi:
  - Ngezwe lethu Lomama!
  Yileyo ndlela lezi ezine - ezine ze-E, ezithatha ngayo izitha ezivela kuMbuso Wesithathu. Futhi ake sibhubhise amaShayina. Ngokumelene namantombazane anjalo, amaTaliban, ngisho nangendle yawo
  izinombolo zibuthakathaka.
  U-Elizabeth wayeyintombazane elwa kakhulu futhi enolaka. Futhi wayewathanda amadoda. Ikakhulukazi uma zizinhle futhi zinezinwele ezimhlophe.
  U-Elizabeth wacula, edubula isitha ngezinzwane zakhe ezingenalutho:
  - Okwezwe Lobaba kanye nokunqoba kuze kube sekupheleni!
  U-Elena, edubula ama-Afghan, futhi ewasika njengephepha le-sandpaper, wancwina:
  - Ngobukhomanisi!
  Intombazane yasebenzisa izinzwane ezingenalutho.
  U-Ekaterina, ebhala ku-Taliban, wathatha futhi wakhipha:
  - Okwezwe Lobaba!
  Futhi kuzosetshenziswa izinzwane ezingenalutho.
  I-Euphrosinia iphinde ishaye isitha, isebenzisa izinzwane ezingenalutho kanye nokuklolodela:
  - Ngobukhomanisi bemibono!
  Nazi ezine. Bachoboza kanjani izitha, futhi baqothule. Hhayi amantombazane, kodwa ojenene. Futhi ngakho bakhipha izitha ukuthi kuba scary.
  Lawa amantombazane endiza ephakeme kakhulu kanye ne-aerobatics.
  U-Elizabeth waphawula ngokugigitheka:
  - Amakhono ethu makhulu kakhulu!
  Yebo, lawa amantombazane asemhlabeni ... Futhi nampa asesibhakabhakeni.
  U-Anastasia Vedmakova udubula phansi indiza yase-Afghan ngezinzwane ezingenalutho. Futhi ama-screeches:
  - Ukuze uthole imibono emihle!
  Ngakho-ke u-Akulina Orlova ushaya i-Taliban ngezinzwane zakhe ezingenalutho, futhi uyakhala:
  - Ngobukhomanisi emhlabeni wonke!
  Futhi i-Mirabela Magnetic ishaya amasosha oMbuso WamaSulumane futhi iyakhala:
  - Udumo kuBaba wethu!
  Laba ngabashayeli bezindiza besifazane, bahle futhi bahle kakhulu. Kunezinto eziningi ezinhle nezimangalisayo kuzo. Emhlabeni wonke, amantombazane anjalo ayegibele amahhashi futhi aba yinganekwane.
  Futhi amaTaliban ayebahlonipha ngenxa yeValkyries futhi abeka imivuzo ephezulu yamakhanda abo.
  U-Anastasia Vedmakova wamboza ithangi lase-Afghan emoyeni futhi wacosha:
  - Inkazimulo ku-USSR ayinakunqotshwa!
  U-Akulina Orlova uqhume ezikhundleni zakhe, ebutho elihamba ngezinyawo laseTaliban futhi wakhononda:
  - Inkazimulo ezweni lethu elikhulu loMama!
  UMirabela Magnetic, eshaya ibutho lezitha ezingenakubalwa zoMbuso WaseZulwini, wabhodla:
  - Inkazimulo ku-CPSU!
  U-Anastasia Witcher, edubule enye indiza yase-Afghan, wamemeza:
  - I-CPSU-SS!
  U-Akulina washo ngokucasuka, ememeza kuMirabela:
  - Ungalinge udlale kanjalo!
  Futhi intombazane yashaya ithangi elikhulu le-Taliban elenziwe ngokhuni.
  U-Anastasia Vedmakova wagigitheka futhi waphendula:
  - Kuyihlaya, ihlaya nje!
  UMirabela ushaye imoto yase-Afghan ngesithende esingenalutho wase ekhala:
  Awukwazi ukwenza ihlaya ngobukhomanisi!
  Lawa amantombazane asevele athola izinkanyezi zegolide zamaqhawe aseRussia empini yeTaliban. Amantombazane alwayo lawa.
  Kanti noGerda waseGermany ulwa neqembu lakhe.
  Lawa mantombazane angama-ultra class nje!
  UGerda udubula isitha ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi uyakhala:
  - Okwezwe Lobaba!
  UCharlotte naye udubula ama-Afghan futhi uyancwina:
  - Ezweni Lobaba, umama wethu!
  Futhi udubula esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho.
  UChristina uphinde washaya iTaliban ngezinzwane ezingenalutho, futhi uyakhala:
  - ERussia kanye nenkathi yobukhomanisi!
  UMagda ushaya abantu base-Afghan, abanqume phansi bese ekhala phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Okwezwe Lobaba kusukela emaphethelweni kuya emaphethelweni!
  Nanka amantombazane ethangini. Futhi lokhu ulaka lwabo namandla agcwele, kanye nobukhulu fighters.
  Amantombazane amahle lawa...
  Futhi alwa kanjani amaqhawe wesifazane avela eJapane?
  Intombazane ye-ninja eluhlaza okwesibhakabhaka izothatha i-windmill ngezinkemba futhi inqume amakhanda ama-Afghan. Futhi-ke ngezinzwane ezingenalutho zizokwethula
  izinaliti zinobuthi, ezizobhoboza inqwaba yamaTaliban.
  Bese ecula:
  Ngenkazimulo yeJapan yethu!
  Intombazane ephuzi ye-ninja inquma amakhanda amasosha ase-Afghan, futhi ngesikhathi esifanayo iphonsa uphizi wembubhiso ngezinzwane zayo ezingenalutho kanye nokukhala:
  - Egameni le-motherland!
  Intombazane ebomvu ye-ninja isika i-Taliban ngezinkemba ibe yizicucu futhi ikhala:
  - Udumo ezikhathini zobukhomanisi!
  Intombazane emhlophe ye-ninja isika amakhanda amabutho oMbuso WamaSulumane, iwasike futhi inswininize:
  - Ngobukhomanisi obukhulu kunabo bonke eJapan!
  Futhi uyophinda aphonse uphizi obulalayo wokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Lawa amantombazane ... Futhi-ke asemabhikini afanayo. Futhi ngakho bayalwa. Futhi uma nazo zikhafula, khona-ke ukuvinjelwa okuphelele kufika nhlobo.
  Intombazane ye-ninja eluhlaza okwesibhakabhaka yayitshiyoza, inquma amakhanda ase-Afghan:
  - Singamaqhawe - ultra nangale!
  Futhi ngesithende sakhe esingenalutho uzophonsa iphakethe eliqhumayo elenziwe ekhaya. Futhi yenza umonakalo omkhulu.
  Nanka amantombazane - vele uthi hyper!
  Kodwa uJane Armstrong uyalwa.
  Intombazane enhle, ngaphandle kwezinkinga, inquma ama-Afghan ethangini.
  Futhi ukwenza ngamandla amakhulu anolaka.
  UJane ngenjabulo uthi:
  - Udumo kubukhomanisi!
  Futhi aphinde adubule eTaliban.
  Ngakho uGertrude wadubula, futhi ngokufanele kakhulu. Bese mayelana ne-gurgled:
  - Udumo kubukhomanisi!
  Futhi-ke, wayesebenzisa izinzwane ezingenalutho.
  Kwabe sekuthatha intombazane uMalaya yashaya.
  Futhi wakwenza kahle kakhulu. Wabhoboza isitha wathi:
  - Okwe-USSR!
  Futhi wasebenzisa izinzwane ezingenalutho.
  Futhi ngaleyo ndlela uMonica wahlanya. Futhi wakwenza ngokunembe kakhulu futhi. Waphihliza imoto yase-Afghan wase evungama:
  - Ngemibono emihle yomhlaba!
  Lawa ngamantombazane - i-aerobatics ephakeme kakhulu endaweni yonke.
  UJane, nakuba edubula ngesithende sakhe esingenalutho, waphawula:
  - Hhayi-ke, ngezindleko zendawo yonke, lokhu sekuvele kuningi kakhulu!
  UGertrude wathi ehleka:
  - Iqembu likaGerda alibi kakhulu kunelethu!
  Futhi uzophinde awuthathe futhi adubule esitheni ngomlenze ongenalutho.
  UMalanya, eshaya izitha ngokunemba okukhulu, waphawula:
  - Ukuze Russia enkulu!
  UMonica, ehlisa ama-Afghan ngesivinini esikhulu, wamemeza:
  - NgeGreat Britain futhi!
  UJane wavumelana nalokhu:
  - IBrithani iyizwe elihle futhi sizophinde sithole wonke amakoloni!
  U-Gertrude ehleka kancane, futhi ecindezela izinzwane zakhe ezingenalutho ezinkinobho, wamemeza:
  - For the Fatherland phambili!
  UMalanya, naye, ushaya ngezinzwane zakhe ezingenalutho kanye nokukhala:
  OkweGreat Britain!
  UMonica uzophinde ashaye ama-Afghan futhi aqhume:
  - Ukuze ibutho best in the world of England!
  Lawa amantombazane - ama-aerobatics aphezulu kakhulu emathangeni.
  Nawa amadlelandawonye...
  Futhi u-Oleg Rybachenko noMargarita Korshunova nabo balwa namaTaliban. Izingane ezingafi zasiza iRussia, njengoba kunama-Afghan amaningi kakhulu. Futhi uyabalandela
  mncane kancane. Ngaphezu kwalokho, kunamadoda amaningi kunabesifazane eTaliban. Futhi kulula ngokokuziphatha ukubabulala.
  U-Oleg Rybachenko wagijima isigayo ngezinkemba zakhe, egawula ama-Afghan namakhanda awo, wabe esetshiyoza:
  - Udumo ezikhathini zobukhomanisi!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, umfana uzokwethula okuthile okubulalayo eTaliban.
  UMargarita Korshunova naye wagebenga ama-Afghan, wawasika njengesikela, futhi wacosha:
  - Inkazimulo Ezweni Lomama!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho waphonsa uphizi ngeziqhumane.
  Futhi wahlukanisa inqwaba yamasosha eTaliban.
  Ngemva kwalokho, abantwana abangafi bayoyithatha futhi bashaye ikhwelo ngezindebe zabo zonke. Futhi inqwaba yamagwababa ethukile iyowela phezu kwamakhanda amasosha ase-Afghan, efohla phakathi kwawo.
  Futhi kwenza umbono onamandla.
  Laba bafana basezingeni eliphezulu futhi elisezingeni eliphezulu!
  U-Oleg Rybachenko uphinde washaya lo mfana waphakade weTaliban futhi wancwina:
  -Ngobukhomanisi obukhulu!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho umntwana ongafi uyokhipha imbubhiso.
  UMargarita Korshunova waphinde wagebenga ama-Afghan, wawahlakaza, futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho wanikeza isipho sokufa futhi wamemeza:
  - Okwezwe lethu!
  Futhi manje izingane ziphinde zishaye ikhwela futhi inqwaba yamagwababa athole isifo senhliziyo iwela ekhanda lama-fighters ase-Afghan.
  AmaTaliban ngokuqinisekile anesibindi kakhulu. Kodwa ubuholi babo, obuholwa ikhehla noma ikhehla elidala, uKhaibatulla Akhundzada
  ngokusobala uyahlanya.
  Ngakho-ke amaqhawe oMbuso Wezulu akhuphukela phambili ngokulangazela.
  Futhi ezindaweni ezihlaselwe abantu benza unya olukhulu.
  Lapha, ikakhulukazi, intombazane ebanjwe i-Komsomol yadonswa ku-rack, futhi baqala ukuyelula. Babopha izinyawo ezingenalutho zentombazane esitokisini balenga izinsimbi. Futhi-ke baba
  shisa izithende ngensimbi eshisayo. Base beyibhaxabula intombazane ngesiswebhu, base beyishaya ngocingo oluhlabayo, olubomvu olushisayo. Futhi kwakubuhlungu kakhulu. Bese kuba ubuhle
  bathatha futhi bephula izinzwane ezinyaweni zabo ezingenalutho. Base beshisa isifuba sakhe ngezimbaqa, futhi ngodlawu olubomvu olushisayo intombazane yakhipha amakhala. Futhi ngokushesha nje lapho amaTaliban engazange ahlekise ilungu leKomsomol, elihlukumeza laze lafa.
  Futhi ukuhlukunyezwa kwaqhubeka. Ezigodini ezithunjiwe, wonke umuntu, kokubili izingane kanye nabantu abadala, wayeshaywa ngezinduku ezithendeni ezingenalutho. Lapha izingane zazishaywa ngezinduku ezithendeni ezingenalutho, ikakhulukazi
  ngesihluku. Futhi kwakungekho nesihawu kulokho.
  Yilokho nje ukuhlukunyezwa akuzange kusetshenziswe.
  UTamara naye ulwa namaTaliban ...
  Futhi isigaba samaqhawe.
  Futhi kubantu base-Afghan abakhuphukayo, imicibisholo eyengeziwe iwela egagasini langempela.
  U-Tamara no-Dominika bahlose ukuqalisa ama-Afghans.
  Futhi bacindezela izinkinobho ngezinzwane zabo ezingenalutho.
  Futhi uDominika waze wasebenzisa ingono ebomvu tebhu.
  Watshiyoza, eveza amazinyo akhe.
  - Nginentombazane enhle kakhulu!
  U-Viola no-Aurora nabo bashaya i-Taliban ngeziqalisi.
  Futhi bakwenza ngokunemba okukhulu. Ngenkathi ecula:
  - Halala ubukhomanisi bethu, sichotho!
  Sizobhubhisa i-fascism!
  U-Viola, ecindezela ingono yakhe ebomvu enkinobho yenduku yokudlala, ethumela irokhethi kubantu base-Afghan, waphawula:
  - Sisempini namaTaliban, futhi angamaKhomanisi!
  U-Aurora waphendula ngokuhleka, ethumela amacala esitha ngesithende sakhe esingenalutho:
  - Ubukhomanisi obuhlanekezelwe, noma ubuSulumane bubi kakhulu kunobufascism obuhlanekezelwe!
  U-Viola wahleka, waphinda waphonsa isipho sokufa esitheni ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho futhi waphawula:
  - A fascism is hhayi uphendukezelwe akwenzeki! Ukuphendukezelwa nje!
  U-Aurora, ethumela isipho esitheni ngengono ebomvu, waphawula:
  - UbuKhomanisi bungaphendukezelwa impela! Ngisho nangaphansi kukaStalin, abantu abaningi abangenamandla bakhathala futhi babulawa!
  UViola ephendula, ephinda ethumela irokhethi kubantu base-Afghan, wacula:
  Wasikhuthaza ezikhathini ezinzima
  Sebeyenze intando yaba namandla, baba ...
  Usindise umhlaba osizini
  Comrade Stalin othandekayo!
  
  Ngezindlela eziningi ngalinganisa
  Emkhathini ongapheli...
  Usivulele indlela efanele -
  Ukuyikhomba kuze kube phakade!
  Nanka amantombazane anemilenze engenalutho, eshukiwe.
  U-Alenka, edubula amaTaliban futhi enyakazisa amabele akhe ngezingono ezibomvu, waphawula:
  - UbuKhomanisi buzoba!
  Futhi waphonsa isipho esibulalayo kakhulu sokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  U-Anyuta wadubula ulayini kubantu base-Afghan, wawagawula, waphinda wathi:
  - Ngokunqoba okukhulu kwamantombazane!
  Futhi ngengono ebomvu, njengenkinobho ye-bazooka, uzocindezela.
  Amantombazane amahle nje.
  Futhi amaShayina anqunywa phansi ngokukhulu, futhi mhlawumbe nomdlandla omkhulu.
  U-Alla onezinwele ezibomvu, eshaya iTaliban, wamemeza:
  - Ezweni Lobaba nomama wethu!
  Futhi uzosiphonsa kanjani isipho esibulalayo sokuqothula isitha ngezinzwane ezingenalutho.
  Futhi-ke uMaria uzokhahlela, futhi esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho. Futhi uhlukanise ama-Afghan amaningi.
  Bese uyabubula:
  - Inkazimulo inkathi yobukhomanisi!
  I-Olympias, idubula ama-Afghan, yaphawula ngentshiseko nangenjabulo:
  - Kumholi omusha wamaKhomanisi!
  Futhi intombazane yaphinde yaphonsa isipho esibulalayo sokufa nokubhubhisa ngezinzwane zayo ezingenalutho.
  Futhi lamantombazane angama-hyper.
  Futhi banempi kakhulu.
  UMarusya, eqhulula abaphikisi futhi ethula izipho zokufa esitheni ngezinyawo zakhe ezingenalutho, wancwina:
  - Ukuze uthole ukunqoba okuphakeme kakhulu kwe-Fatherland!
  U-Matryona, ebhala ku-Taliban futhi wacosha:
  - Okwezwe Lobaba eliphakeme kunanoma yiluphi uphahla!
  Futhi futhi, intombazane izodubula ama-Afghan nge-bazooka ngokucindezela inkinobho ngengono yama-strawberry.
  Le ntombazane iphakeme kunawo wonke amakilasi.
  Yile ndlela amantombazane athatha ngayo amaTaliban futhi ahlabelela:
  - I-Motherland iyimfihlakalo enkulu,
  Udumo lwakho oluthembekile nolukhazimulayo...
  Sizoqinisa ubunye benu -
  kuze kube phakade noBaba sizoba ndawonye!
  USteelenida, edubula ama-Afghan, wayenolaka kakhulu futhi elungile. Futhi ngezinzwane ezingenalutho, indlela yokuphonsa
  esikhona sokufa. Futhi uhlukanise inqwaba yamaqhawe ombuso wamaSulumane. Uyiqhawe lesigaba esiphezulu.
  USteelenida ucule ngokumamatheka:
  - Vumela ubukhomanisi budume,
  Mao uzobhubhisa...
  Thina kuphela siphezulu, hhayi phansi..
  Asikhahlele isigebengu ebusweni!
  . ISAHLUKO? ayisishiyagalombili
  Iwuhlobo lwentombazane elwayo lolo. Futhi ngakho-ke lawa ma-Afghan amabi achotshoziwe. Futhi akukho okuzokwenza ngaye.
  UVeronica, elwa namaTaliban, wakhipha:
  - Ukuze kunqobe imibono yamaKhomanisi emhlabeni wonke!
  UVictoria, ebhala ngamasosha oMbuso WamaSulumane, futhi ephonsa amabhomu ngeminwe yakhe engenalutho, wancwina:
  - For Russia kanye nenkululeko kuze kube sekupheleni!
  Futhi waphinda waphonsa isipho esibulalayo sokubhubhisa ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  USeraphim waphihliza ama-Afghan, wagawula amaTaliban kalula nje, futhi waphonsa izipho zokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Wabe ekhala:
  - Ngemibono yobukhomanisi obungcwele!
  Isakhiwo sase-Stelenida kuma-Afghans, sasho ngokhahlo:
  - Uma uzwa igama elithi saint - ngokushesha ulinikeza amanga namanga!
  U-Veronica wahleka futhi wathi:
  - Yebo, uVladimir akayena ongcwele!
  UStalenida wajikijela amaTaliban ibhomu ngonyawo olungenalutho wase ekhala:
  - Yebo, umongameli wethu akavelele!
  U-Veronica, enyakaza enganyakazi, futhi ebhala kuma-Afghan, wacula:
  - Kholwa i-goblin, kholwa i-goblin, kholwa i-goblin,
  Kodwa usaphila! Kodwa phila ngokusho kukaBrezhnev! Angazi ma!
  Hhayi ma! Ngeke ngikwazi!
  UVictoria waphawula ngokuhleka, ebhala ngama-Afghan:
  -Kuzolunga!
  UVeronica wavumelana nalokhu:
  Nakanjani sizowina!
  USteelenida wavuma:
  -Ngeke silahlekelwe! Ngoba singamaRussia! Futhi amaRussia ayisizwe kangangokuthi noma elahlekelwa ngaso sonke isikhathi, azoyithatha futhi ayinqobe ngokufutheka okumangalisayo!
  Avume ngekhanda uVictoria.
  - Kufana nomshayi-sibhakela ozolahlekelwa imizuliswano eyishumi nane, kodwa kweshumi nanhlanu uzoyithatha futhi ayiwine ngokuphelele!
  U-Veronica wahleka, eveza amazinyo akhe:
  - Yebo, kungenzeka! Well win win!
  USeraphim washo ngolaka, eveza amazinyo akhe:
  - Sizoba abanamandla emhlabeni futhi sizonqoba wonke umuntu!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, uyophinde ethule isipho esiyingqayizivele sokufa esitheni.
  Nawa amantombazane - i-aerobatics ephakeme kakhulu.
  Ngamantombazane anjalo, ngicabanga ukuthi noma ubani anganyakazisa amakhanda abo, noma isivalo sizodatshulwa amahinge aso.
  USteelenida uchoboze amaTaliban wacula:
  Sinamandla kakhulu emhlabeni
  Sizocwilisa amaTaliban endlini yangasese ...
  I-Moscow ayikholelwa ezinyembezini,
  Ake sinikeze uKhalifa ubuchopho!
  Nangu, uStalenida, intombazane ejabulisayo. Okungabizwa ngokuthi - hyper and super nje.
  Ngamantombazane anjalo, ungabheka ngokuphepha esikhathini esizayo. Makube khona cishe ibhiliyoni lamaTaliban, futhi ngokungafani neRussia, banamadoda amaningi kakhulu kunabesifazane.
  Futhi amaTaliban ayakuthanda ukulwa.
  Kodwa abakho kahle kakhulu kukho.
  Ulayini ongaphambili ubonakale udabukile. Lapho amaTaliban angenela khona, lapho amasosha eSpecial Design Bureau noma eRussia.
  Akekho onenzuzo enkulu.
  Wayithatha wayicikica, eciphiza amazinyo ecwayiza.
  - Ezweni Lobaba kuze kube sekupheleni!
  UVictoria waquma ngolaka olukhulu:
  "Unikeza uMongameli weDragon ukufa okuphelele!"
  UVeronica wavumelana nalokhu:
  - Ukufa kuMongameli-Dragon ngeTumba Yumbe!
  Futhi abaseMelika, vele, bakulungele ukusiza amaTaliban. Ngisho uthengisela amaTaliban izikhali ngesikweletu. Futhi lena inqubomgomo enonya e-United States. Yile ndlela abacindezela ngayo ibutho laseRussia.
  Kodwa inqobo nje uma kukhona amaqhawekazi wesifazane kuwo, khona-ke iRussia ayikwazi ukunqotshwa.
  Lapha u-Alice no-Angelica bayalwa. Ukulwa nokuphola okunjalo kuyantshontsha. Futhi babhula ama-Afghan ngokufutheka nangamandla.
  U-Alice wadubula isibhamu sakhe se-sniper, washaya amaTaliban. Futhi waphonsa iminwe
  ummese isipho esibulalayo sokufa, ukukhala:
  - Okwezwe lase-USSR!
  Injalo-ke intombazane elwayo. Igcwele kokubili amandla nolaka.
  U-Angelica unempilo futhi uyiqhawe elinezinwele ezibomvu. Ngakho-ke ukuhlukumeza amaTaliban. Kuzokhipha inqwaba yabo. Futhi bhonga:
  - Inkazimulo kumalungu amasha e-Komsomol!
  Kanti uhleka kanjani.
  U-Alice, edubula ama-Afghan, futhi ewashaya ngokunembile, waphawula ngokunengqondo:
  - Siyakwazi ukunqoba noma yiliphi iqembu!
  Futhi u-Alice waxosha i-bazooka yakhe esebenzisa ingono yebele ebomvu.
  Nansi intombazane - ekhombisa isigaba esikhulu.
  U-Angelica naye ugxeka isitha, futhi ugawula amaTaliban amaningi futhi uyakhala:
  - Okwezwe Lobaba!
  Laba ngabesifazane - banolaka futhi banekhono, ake sithi, kokuningi.
  U-Alice washo ngokumamatheka lapho egawula izitha:
  - Ubaba ungumama wethu, sizobulala abaphuzi!
  U-Angelica waphawula ngokufutheka okukhulu echoboza ama-Afghan:
  - Thina maKhomanisi sizoba namandla emhlabeni!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uzophonsa ibhomu nge-tola charge.
  Ahlanya kanjalo amantombazane.
  Futhi ubhubhise izitha ngamandla amakhulu.
  UNatasha, edubula ama-Afghan, futhi ecindezela inkinobho ye-bazooka ngengono yakhe ebomvu, waphawula:
  - ERussia ayikho inkinga efana nenani lezitha!
  UZoya, ebhala ngama-Afghan, wavuma:
  - Singanqoba noma yiliphi ibutho lesitha!
  Intombazane elwayo u-Augustine, ebhala emabuthweni e-Taliban, yaqhuma ku-bazooka ngengono yama-strawberry futhi yamemeza:
  - Ngingubuhle bokufa!
  Futhi uSvetlana uzoshaya ama-Afghan. Futhi ngezinzwane ezingenalutho zemilenze ku-Mujahideen uzodedela futhi aqhume:
  - Nge-USSR ngokukhanya okusha!
  U-Natasha waphinde washaya, esebenzisa ingono yakhe ye-ruby ukuze acindezele inkinobho. Futhi yayiyinhle. Futhi enolaka kakhulu.
  UNatasha wathi ehleka:
  - Sicabanga ukuthi singakwazi futhi singenza konke!
  UZoya waphendula ngokumamatheka:
  - Kodwa hhayi bonke! Asikwazi ukumbamba uKhalifa!
  UNatasha waqaphela ngokuphefumulela phezulu, ebhala esitheni ngesithende sakhe esingenalutho:
  - Masibambe uKhalifa futhi! Yebo, usekhulile, uzofa maduze!
  UZoya wahleka futhi waphendula:
  - Omunye, othukuthele nakakhulu, angase afike!
  U-Augustina unqamule ama-Afghan, ayekhasa ngobuningi, futhi waphinde washaya ngosizo lwengono lokusajingijolo ku-bazooka futhi wancwina:
  Konke kuzohamba kahle amantombazane! Ngiqinisekile ngakho!
  Futhi wengeza, enikeza isipho sokufa ngezithende zakhe ezingenalutho futhi eklebhula amaTaliban.
  - Ububi abupheli!
  U-Svetlana waphawula ngokunengqondo, egawula ama-Taliban fighters athuthukayo:
  - Izwe lethu liyoba elikhazimulayo futhi libe yisimanjemanje!
  Futhi futhi, ngokuqondene nama-Afghan, uzoyithatha futhi ayifake.
  Futhi lokhu ukuqonda kwakhe okunamandla namandla amakhulu.
  Amantombazane, kunjalo, angenza okuningi lapho engalungile futhi ngisho nangaphezulu uma enomusa.
  U-Albina no-Alvina balwa kanzima esibhakabhakeni.
  U-Albin udubule phansi indiza ye-Afghan Air Force futhi uyakhala:
  - Unkulunkulukazi uLada ungowethu!
  U-Alvina udubule indiza ehlasela iTaliban wathi:
  - Goddess Lada - UbuNkulunkulu ngohlamvu olukhulu!
  Yilokhu ngempela amantombazane akudingayo. Futhi kulula kakhulu.
  kanye noHelga ovela endizeni yokuhlasela ulokhu ehlaba ama-Afghan emhlabeni. Futhi uyiqhawe lendiza elilwa kakhulu. Futhi ngakho ngobuhlakani wadabula hit ngqo yombhoshongo ethangini leTaliban.
  Nansi intombazane...
  Futhi ukukhala:
  - Ukwakha ubukhomanisi emhlabeni wonke!
  U-Albina waphawula, egqugquzela i-Mujahideen, ngokunemba okukhulu kokunqotshwa:
  - Ngezingqondo ezinhle kakhulu zamaSoviet!
  Futhi futhi indlela yokusika imoto yase-Afghan.
  Nawa amantombazane - mhlawumbe aphezulu kakhulu, ayisigaba.
  U-Alvina, eshaya iTaliban, waphawula ngokunengqondo:
  - Singenza konke - futhi sizokukhombisa wonke umuntu!
  Futhi wadubula enye i-banddura yase-Afghan.
  Amantombazane yiwona asezingeni eliphezulu kakhulu.
  Kodwa ngisho nomfana angaba umlwi omuhle kakhulu.
  Ikakhulukazi uma kungumfana ongafi.
  Lapha u-Oleg Rybachenko wacula ngentshiseko enkulu:
  - Inkazimulo ezweni lamaKhomanisi,
  Siyakuthanda zwekazi...
  Sizobhubhisa amabutho ama-fascist,
  Nakuba uSathane esihlasela!
  Futhi umfana uphinde abhule amaTaliban ngezinkemba. Bese ebamba isigayo sefeni. Futhi ngezinzwane ezingenalutho, uzothatha kanjani futhi aphonse isipho esibulalayo kakhulu sokufa
  isitha.
  Lona ngumfana - ake sithi umfana - super!
  UMargarita Korshunova, enqamula ama-Afghan athuthukayo, futhi ephonsa izipho zokufa esitheni ngezinzwane zakhe ezingenalutho, waklewula:
  - Ngale kwemingcele yaseRussia ngale kweKabul!
  U-Oleg Rybachenko, enquma isitha, wavuma ngekhanda ngamandla:
  - Kuzoba nemigqa yethu ngale kweKabul. Kodwa isitha sinamandla ngokukhethekile ngamanani!
  UMargarita Korshunova wavumelana nalokhu:
  - Isitha sinamandla kakhulu! Kodwa sisazowina!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, indlela yokuqalisa isipho sokubulala sokufa.
  U-Oleg Rybachenko, ebhala ku-Mujahideen, waphawula ngokunengqondo:
  - Ibutho lethu lizoba seKabul!
  UMargarita Korshunova wavuma:
  - Ngithemba ukuthi kuzokwenzeka! Uma singophi thina ngokwethu!
  Umfana we-terminator waphendula ngokuzethemba:
  - Ukunqoba kwethu akunakugwenywa!
  Intombazane yeqhawe, iphonsa ulamula ngonyawo olungenalutho, yavuma:
  - Ngiyakholelwa kukho! Ngiyakholwa ngempela!
  Futhi ukuthi iqhawe lizoyithatha kanjani futhi lihleke.
  Futhi-ke izingane ezingafi zizoyithatha futhi zishaye ikhwela kanyekanye. Izimpempe zabo zaquba izinkulungwane zamagwababa. Base bequleka, bawa
  Afghans futhi babhoboze izingebhezi zabo.
  Futhi babhoboza iziqongo zamakhanda amasosha ombuso wamaSulumane. Futhi bakhiphela izitha ebhokisini.
  UMargarita, ngemva kokushaya ikhwela ngokuhleka, waphawula:
  - Mina nawe sifana nabaphangi be-nightingale!
  U-Oleg Rybachenko wavuma ngekhanda:
  - Yebo, njengama-nightingales!
  Wahleka umfana...
  Futhi futhi izingane ezingafi ukuthi zishaye kanjani ikhwela. Futhi kwalimaza kakhulu amagwababa. Aquleke awele njengamathonsi emvula. Futhi abaningi base-Afghan bathathwa futhi bashaywa.
  Khona-ke izingane zacula ngazwi linye:
  - Iqhawe elimnyama elibhekene nokufa,
  Umufi ulinde ihora laphakathi kwamabili...
  Kholwa kangcono kunanoma ubani emhlabeni
  Sizokumbela emhlabathini!
  Lezi yizingane ngempela - okudingayo! Futhi lokhu ukuqina kokulwa.
  U-Oleg Rybachenko wagawula izinkemba zakhe ezimbili, wanquma amakhanda amasosha ayisikhombisa ase-Afghan ngesikhathi esisodwa, futhi wahlabelela:
  - Nginedumela lokuba yindoda enamandla ngesizathu,
  Eziyisikhombisa ngegalelo elilodwa!
  UMargarita Korshunova, wehlisa i-Mujahideen, waphawula:
  - Sizoba ngabokuqala ku-Mars, futhi ngokujwayelekile yonke indawo!
  U-Oleg Rybachenko, ephinde washaya amaTaliban, waphawula:
  - Sizoba ngabokuqala yonke indawo!
  Futhi unyawo lomntwana ongenalutho lomfana olinganiselwa eshumini nambili lwaphonsa ibhomu elinamandla abulalayo.
  Yile ndlela izingane ezithola ngayo ukungafi konkulunkulu baseRussia njengesipho, zilwa ngokuphelelwa yithemba nangesibindi. Futhi benza ngamandla amakhulu.
  Gorbachev-Putin waphinda waqala ukunikeza oda. Sethule enye intela engamaphesenti amahlanu.
  Wayala ukuthi azakhele eyakhe i-anti-missile defense. Wayala ukubuyisela isikhundla sikaMarshal Lavrenty Palych Beria. Wabuye wayala ukuthi kulungiswe kabusha iYagoda, Yezhov, Abakumov.
  Bathi uStalin wayeqinisile futhi baboshwa kancane. Futhi ukuthi kuyadingeka ukutshala ngisho nangaphezulu futhi ukudubula.
  U-Yeltsin wasuswa esikhundleni sakhe njengenhloko yoMnyango Wezokuvikela waseMoscow futhi waboshwa. Futhi lokhu mhlawumbe kuyinto ebaluleke kakhulu.
  Khona-ke umashiqela wayithatha walala.
  Amantombazane aqhubeka nokulwa namaTaliban amaningi.
  UNatasha udubula amabutho oMbuso WamaSulumane, futhi uphonsa ibhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Bese ebhonga:
  - Ngobukhomanisi obukhulu!
  U-Zoya, edubula amabutho ase-Afghan, futhi ehlisa amabutho ombuso onekhono, wamemeza:
  - Okwe-USSR enkulu!
  Augustina, edubula isitha, futhi ake siphonse izipho zokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho, futhi ziphonse:
  - Ngezwe Lobaba, umama wethu!
  USvetlana waphawula ngolaka, ebhala ku-Taliban, futhi ephonsa isipho sokubulala sokuqothula ngezinyawo zakhe ezingenalutho:
  - Ngamandla amakhomanisi!
  UNatasha udubula isitha ngokunembe kakhulu. Futhi ngezinzwane ezingenalutho, ukuthi ungaqala kanjani ukubhujiswa. Futhi ushaye isitha.
  Futhi amaTaliban amaningi azoququda phansi futhi ancwine:
  - Okwe-USSR yamaKhomanisi!
  Aphinde aqhwebe iso.
  UZoya naye wabethela isitha futhi wasisika phansi. Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho uphonsa ibhomu lamandla abulalayo, ehlukanisa i-Mujahideen.
  Wabe ekhala:
  -Ihubo le-Motherland yethu yase-USSR!
  U-Augustine wahleka, eveza amazinyo akhe, futhi ephonsa isipho sokufa ngonyawo lwakhe olungenalutho:
  - Ngezwe Lobaba, umama wethu!
  USvetlana, elwa namaTaliban, futhi ebhala esitheni ngokubulala, waklolodela:
  - Ngobukhomanisi obukhulu!
  Futhi amantombazane alwa kanzima. Banjalo ke ubuhle.
  U-Oleg Rybachenko ulwa nabo. Umfana ubukeka eneminyaka engaba yishumi nambili, vele, eyingane ephelelwe ithemba.
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uzokwethula izikhali ezibulalayo kuma-Afghans.
  Khona-ke izobhonga:
  -Ngemibono yamaKhomanisi e-USSR!
  UMargarita Korshunova naye uyiqhawe, elwa futhi eqinile.
  Uqeda i-Mujahideen futhi uyabhonga:
  - Ngobukhomanisi e-USSR!
  Injalo-ke nondindwa olwayo. Futhi ushanela amaTaliban ngokujikijela amabhomu ngezinzwane ezingenalutho. Futhi uyamemeza:
  - Ubaba ungumama wethu!
  Futhi manje izingane ezingafi ziyakhala. Futhi izinkulungwane zamagwababa ziwela emakhanda eMujahideen. Futhi kupholile futhi kupholile njengekhanda kuye
  phonsa ikhabe.
  UNatasha, egigitheka futhi edubula, wakhipha:
  - Ngesikhala esikhulu!
  UZoya wavumelana naye:
  - Ukuze uthole isikhala esikhulu kunazo zonke endaweni yonke!
  U-Augustine waphawula, eveza amazinyo akhe futhi eshaya umlozi:
  - Konke kuzoba amantombazane amahle kakhulu - sizowina!
  USvetlana waphawula, eveza amazinyo akhe, futhi waphonsa ibhomu esitheni ngamandla abulalayo:
  - Yebo konke kuzoba i-hockey!
  Ngaleso sikhathi, u-Stalenida wayebhala kuma-Afghan futhi wagquma:
  Sizoba abakhulu emhlabeni
  UNkulunkulu wabhejwa kubafana abaphelelwe ithemba...
  Asipholile ngisho nakuplanethi enkulu ...
  U-Veronica, echoboza isitha - wathatha:
  - Bulala i-monster embi!
  UVictoria waphonsa ibhomu ngonyawo olungenalutho, waklebhula amaShayina futhi wancwina:
  - Bulala i-monster embi!
  U-Angelina, ebhala esitheni futhi egawula izitha ngamanani aphelele, wancwina:
  "Igazi liyachithwa futhi lapha!"
  UNatasha wanezela ngobuhlakani, ekhipha izitha:
  Umphikisi wakho ubukeka eqinile!
  Ngokujula okuqondiswe kahle konyawo lwakhe olungenalutho, uSteelenida waphendula ithangi wamemeza:
  Kodwa ungamvumeli!
  U-Veronica waqhuma, ecindezela inkinobho ye-bazooka ngengono yakhe ebomvu futhi wakhipha:
  - I-monster embi - buyela ebumnyameni!
  Futhi amaqhawe ahlabelela ngekhorasi, athunga ndawonye amakhulu ama-Afghan:
  - Uma uyindoda, hhayi intwala engamagwala,
  Uzobulala ngesibindi i-monster yenkanyezi!
  Aphinde futhi amantombazane aveze ulimi. Yebo, banesibindi ngempela kwabanesibindi.
  UVictoria wanqotshwa iphakethe lesiqhumane ngesithende sakhe esingenalutho, esiyindilinga futhi wamemeza:
  - Empini engcwele - kuyoba ukunqoba kwethu!
  U-Stalenida waphawula:
  - Futhi hhayi nje ukunqoba, kodwa ukunqoba okucindezelayo!
  U-Albina yena ulwa nebutho leTaliban emoyeni. Intombazane ikhombisa abashayeli bezindiza abaphezulu kakhulu.
  Futhi idubula izindiza zesitha, ngesasasa elikhulu. Ngesikhathi esifanayo, u-Albina uyacula:
  - Sinamarokhethi, izindiza,
  Umoya waseRussia onamandla kunayo yonke emhlabeni...
  Ematheni abashayeli bezindiza abahamba phambili -
  Isitha sizochotshozwa sibe yizigebengu!
  Futhi futhi indlela yokushaya ikhwela. Futhi-ke, ngosizo lwezinyawo ezingenalutho, sizowisa enye imoto yesitha. Umgqomo ophuzile uzobamba i-reception.
  U-Alvina naye ulwa nebutho leTaliban. Uyintombazane elwayo futhi enolaka. Lapha, isibonelo, injani indlela yakhe yokusayina - iladi?
  Lokhu futhi kuyisimangaliso nje!
  U-Alvina wabuza:
  Ngeke siphuthelwe ukunqoba kwethu!
  U-Albina wavumelana nomlingani wakhe:
  Yebo ngeke siphuthelwe lutho!
  UHelga naye ulwa ngokudangala okukhulu. Intombazane eyisilwi kanje. U-Helga ufinyelela amatshe aphansi ngaphezulu. Uyintombazane ehlukumezeka kakhulu.
  amagalelo.
  Futhi nangu u-Anastasia elwa. Iqhawe lesifazane eliwumakadebona omkhulu. Angakwenzanga. Nali iqhawe.
  Wenza ukuphenduka okunolaka esibhakabhakeni, futhi awise phansi abamelene naye njengojekamanzi ngenethi. Futhi-ke, kupholile kakhulu.
  Lapha intombazane iyatshuza futhi ithangi leTaliban livutha njengomlilo ophuma kunhlansi. Futhi futhi imililo nokubhujiswa.
  Anastasia wacula:
  - Mhlawumbe amantombazane ayazi ukuthi inikezwe,
  Qaphela wonke umbhedo wefilimu...
  Futhi yini emhlabeni akuwona umbhedo wesibhedlela sezengqondo -
  Izala ukukhanya okuhle kakhulu emhlabeni!
  U-Akulina Orlova, ebhala ngabaphikisi futhi edubula izindiza zase-Afghan, wafingqa:
  - Ezweni yonke into ihlobene, futhi uNkulunkulu akayona ingelosi, futhi uDeveli akayena udeveli!
  U-Anastasia, ebhala ezitheni, waphikisa:
  - Awu, Nkulunkulu, mhlawumbe hhayi ingelosi, kodwa iphi into enhle evela kuDeveli?
  U-Akulina waphakamisa amahlombe akhe futhi waphendula:
  - Mhlawumbe kwakungenxa kaSathane ukuthi sadla isithelo esenqatshelwe futhi sahlakanipha kakhulu! Ufunde, ikakhulukazi, ukusungula!
  UMirabela Magnetic udubule enye indiza yesitha wavuma ngekhanda:
  - Eqinisweni, bafunda ukusungula ngokungathí sina! Futhi kupholile!
  U-Anastasia wacula, eveza amazinyo akhe:
  - Sigawula izitha ngaphandle komkhondo,
  Kuzophinde kube nengcindezi yethu yasendle ...
  Inselele - igilavu endizeni
  Futhi isitha siyindlovu eyisiphukuphuku!
  U-Akulina Orlova, ngenkathi edubula amaTaliban, uqinisekise:
  - Lena impi enhle ngempela!
  Futhi ngesithende sakhe esingenalutho wathumela esinye isipho sokubulala esiwukufa esitheni.
  U-Anastasia waqaphela, ekhipha abaphikisi:
  - Impi ayikaze ibe yinhle
  Lokhu ukunqoba okukhulu!
  U-Mirabela wayithatha futhi wabhodla:
  - Silindelwe ukunqoba okukhulu,
  Sibahle kakhulu...
  Okhokho bethu nabo bayaziqhenya ngathi.
  Ngibungaza impumelelo yamantombazane!
  U-Akulina Orlova waphawula, eveza amazinyo akhe:
  - Umlilo ovuthayo uyavutha kimi,
  Cisha okungangabazeki ukuthi sekwephuze kakhulu -
  Ukubeka wonke amandla okufutheka ekushayeni -
  Ukulungisa isibhakabhaka, unyakazisa izinkanyezi!
  U-Anastasia Vedmakova, edubula enye indiza yebutho lamaTaliban, waphawula:
  - Ngimane nginomoya ohlanyayo!
  Amantombazane amahle nje.
  Kodwa uNatasha ufana ne-monster empini. Nazi ezine zazo ezihlasele izitha. Futhi wabanika ukushaywa okungokomfanekiso. Lona uNatasha - intombazane esezingeni eliphezulu.
  Futhi isithende sakhe esingenalutho sithumela ibhomu. Futhi inqwaba yamaTaliban yahlukaniswa kanyekanye.
  UNatasha uyacula:
  Karabas, Barabas,
  Ngibheke amantombazane...
  Ngidla isidlo sasemini manje
  kodwa ukushaywa akwethu!
  U-Zoya uqinisekisile, wehlisa omunye umugqa wabaphikisi:
  - Akukona okwethu ngempela!
  Futhi isithende esinqunu, esiyindilinga sentombazane siphinde sithumele isipho samandla okubhubhisa.
  U-Augustina waphawula, ecwayiza futhi ekhafula, kangangokuthi ingxenye yebutho lesitha yasha yangqongqa:
  - Akekho uKarabas noma uBaba Yaga ozosimisa!
  USvetlana waphawula ngobudlova:
  - Asisoze sayeka, futhi ungaphumuli!
  U-Natasha, ehlehlise umugqa olandelayo, wawuguqula, ephonsa ithangi ngezinzwane zakhe ezingenalutho njengesipho sokufa kanye ne-vyaknula:
  - Sizoba senhloko-dolobha yesitha!
  U-Zoya wabhalela isitha, wamsika phansi futhi wavuma:
  - Yebo sizokwenza!
  Amaqhawe lapha anesibindi kakhulu, kodwa-ke, hhayi lokho kuphela.
  Futhi bangamaqhawekazi - class - super!
  Augustine abaphikisi fucking, waphawula:
  Amandla ethu makhulu
  Asiklebhule iqhude!
  Futhi isithende sakhe esingenalutho sizothatha futhi silahle esinye isipho sokufa.
  USvetlana waphawula ngokuhleka:
  - Ngaphezu kwakho konke esikwaziyo ukuhleka,
  Futhi uyakholwa - singahlala silwa!
  UNatasha, ehlehlise elinye izinga lase-Afghan, waphawula:
  - Ukulwa ngokuvamile akukuhle!
  U-Augustine waphawula, eveza amazinyo akhe:
  - Futhi yini ngokuvamile enhle?
  Futhi isithende sakhe esingenalutho sakhipha ipizi elibulalayo lokufa.
  U-Zoya waphawula ngokunengqondo, egawula amaTaliban:
  - Kuhle uma kunendaba yendalo!
  Intombazane enezinwele ezibomvu eqothula izitha ze-USSR yavuma ngekhanda:
  - Umuntu akakwazi kodwa ukuvuma lokhu!
  USvetlana waphawula, eveza amazinyo akhe futhi:
  Yebo, lokho kuyiqiniso, kodwa ngezinye izikhathi kufanele uchithe igazi!
  Amantombazane ahlukile. Nangu u-Elizabeth neqembu lakhe labangu-E abane, becekela phansi amaShayina ethangini.
  Amantombazane, yiqiniso, alwa nge-bikini efanayo futhi angenazicathulo.
  U-Elizabeth wadubula isitha futhi wamemeza:
  - Inkazimulo Ezweni lethu - i-USSR!
  U-Ekaterina naye waqhumisa isitha futhi wakhwifa:
  - Inkazimulo enkulu kuwo wonke amaqhawe ethu!
  Futhi wanqotshwa iphrojekthi ngesithende sakhe esingenalutho.
  U-Elena wadubula esitheni, waphihliza ithangi leTaliban wamemeza:
  - Kwangathi amandla angaba nathi!
  U-Euphrosinia waqaphela, ecindezela izinyawo zakhe ezingenalutho, ezishicilele ezihlalweni:
  - Amandla we-cosmic namandla amangalisayo ahlala enathi!
  Elizabeth wacula:
  - Sakhuliswa nguLenin ngenxa yenkazimulo yabantu,
  Futhi uStalin omkhulu wasikhanyisela indlela ...
  Wavusa izizwe ngenjongo efanele.
  Ukuze sisebenze futhi senze okuthile, wasikhuthaza!
  Futhi kusukela esithendeni sakhe esingenalutho indiza enjalo ebulalayo indiza. Futhi udabula umbhoshongo ethangini lase-Afghan.
  Yebo, ezine zipholile. Futhi awekho amandla angamelana nakho.
  U-Elizabeth waphawula, eveza amazinyo akhe:
  Siyizigigaba ezinkulu
  Ungesabi ukushintsha!
  Ahleke amantombazane.
  Nangu u-Alenka elwa namaMujahideen. Nansi intombazane - i-master class. Futhi hhayi uhlobo oluthile lwe-Karabas. Uma izoyithatha, khona-ke izoyithatha.
  Intombazane ibhalela amasosha ase-Afghan ngesibhamu somshini.
  Bese kuba ingono ebomvu yesifuba sakhe, lapho eyithatha bese ecindezela inkinobho ye bazooka.
  Bese etshiyoza:
  - Yilokho engiyikho intombazane epholile,
  Futhi ngiyakwazi ukunqoba kusuka onqenqemeni kuye konqenqemeni!
  U-Anyuta uphinde adubule i-Mujahideen bese ekhala:
  - Nginamandla kunawo wonke emhlabeni, futhi kuzoba khona ngokukhethekile ibhanzai!
  Futhi isithende sakhe esinqunu, esipinki sizothumela isipho sokubulala sokufa.
  Lawa mantombazane ayikilasi eliphezulu kakhulu. Ngaphandle uma ubheka ukuthi kukhona izinga nonkulunkulukazi.
  U-Alla onezinwele ezibomvu waphawula, ebhala esitheni ngokunemba okukhulu:
  - Uma ngenza okuthile, kuyoba ngamaphesenti ayikhulu!
  Futhi manje ingono yakhe ye-ruby izocindezela inkinobho ye-bazooka. Lawa mantombazane ahlala eyigugu futhi ekwazi ukwenza izimangaliso.
  Kodwa lokhu, Yebo, akwanele.
  Lapha futhi udinga ukuba nekhono. Okunabo laba buhle kungaphezu kophahla ngokuphelele!
  Lawa amantombazane angakwazi ukumisa ihhashi kuphela lapho ligabavula.
  Futhi impi iyaqhubeka.
  Ngakho-ke uMaria ubethelela iMujahideen. Futhi ukwenza ngokunemba okwesabekayo. Futhi-ke izithende zakhe ezingenalutho, njengoba njalo phezulu.
  Futhi intombazane enezinwele ezisagolide iyacula:
  - Ukukhanya kuyokhazinyuliswa kuze kube phakade,
  Sengathi iphupho lami lingafezeka!
  I-Olympias nayo iyalwa, ithumela izipho ezibulalayo zembubhiso.
  Nokho uyacula:
  - Siyoba enkazimulweni kuze kube phakade!
  Futhi uphonsa amabhomu abulalayo.
  UMarusya uphinde abhale phansi kumaTaliban futhi aklolode:
  - Udumo kubukhomanisi!
  Futhi unyawo lwalo olungenalutho, njengento emangalisayo, luyoqala, ngokubhujiswa okukhulu.
  U-Matryona waqala ukugoqa isitha ngamandla futhi wancwina:
  - Ukuze Russia enkulu!
  Futhi kusukela esithendeni sakhe esingenalutho kuyandiza, isipho sokubhujiswa.
  . ISAHLUKO? 9.
  Futhi manje amantombazane neqembu lonke, wonke ama-brigade, onobuhle abangenazicathulo begqoke ama-bikini, bacula;
  Singamantombazane aziqhenyayo aseSvarog,
  Amaqhawe anesibindi...
  Sikhonza ngokwethembeka eGameni loMndeni,
  Okhokho nobaba mabaziqhenye!
  
  Sajoyina i-Komsomol ngokuziqhenya,
  U-Stalin wanikezwa isifungo esinesibindi ...
  Thina mantombazane singokhozi nje
  Ukuvuna ngokukhululekile empini!
  
  Abantu bahlasela amaNazi,
  Ukuhlula izindimbane zama-basurmans...
  Phela, ibutho laseRussia alinakunqotshwa,
  Unamandla empini ka-Ivan!
  
  Kholwa nathi Lada kuze kube phakade,
  Sifunga kuye ngokholo olukhulu...
  Malifezeke iphupho
  Bambalwa abantu abanezinkolelo-ze!
  
  Ungalazi igama igwala
  Sizoba ngamaqhawe anesibindi...
  IsiRashiya, isi-Ukraine, isiBelarusian,
  Sizoba namandla kakhulu, ngikholwe!
  
  Ngikholwa ukuthi sizonqoba empini,
  Yebo, ukunqoba ibutho lezitha ...
  Nakuba ngezinye izikhathi isela lisihlasela,
  Ukulwa nathi kuwumqondo oyisiphukuphuku!
  
  Cha, ungangikholwa - abesifazane ababuthakathaka,
  Namadoda awazona izilima...
  Nakuba ngezinye izikhathi amabhokisi akhula ezimpini,
  Futhi amantombazane agqoke izicathulo eqhweni!
  
  Ungacabangi ukuthi amantombazane awekho ebusweni,
  Bazokubeka esweni ngesibhamu somshini...
  Sizoba nothando olukhanyayo
  Ngeke sazi ezimpini zokukhathala!
  
  Udumo kumaKhomanisi manene,
  Lo mbono okhanyayo, onesibindi...
  Isixuku sizobonakala ngokufutheka,
  Ungabi yizinkunzi!
  
  Izindima zama-fighters aseRussia alula,
  Iyakhazimula ezimpini nasezimpini...
  Abalwa baziqhenye ngamantombazane
  Isitha ngeke sithole inkokhiso kumaRussia!
  
  Ngokushesha umhlaba uzobusiswa
  Ngeke sibe ngaphansi kwesithende sikadrako ...
  Abafana bethu abajwayele ukulinda,
  Futhi isitha asikwazi ukugwema ukunqotshwa!
  
  Ngikholwa ukuthi injabulo izohlala ingunaphakade
  Yazi amantombazane ngeke uwathole apholile ...
  Ukuze abantu bangasazi isiwula,
  Sizochitha amafu phezu kweplanethi!
  
  Ngokushesha kuyoba khona ukukhanya endaweni yonke,
  I-Lada izokhanyisa ngenjabulo ejabulisayo ...
  Sizohlangana ngokudlala ekuseni,
  Sidinga ukuya phambili ekunqobeni bazalwane!
  
  Siyabonga kakhulu,
  I-Russia izoba namandla futhi ibe yinhle kakhulu ...
  Ngangifuna ukulwela i-Fatherland,
  Ngenjabulo kaMama waseRussia!
  
  Siletha udumo emhlabeni,
  Sonke sifuna ukulwela ukungaguquguquki ...
  Futhi usindise iplanethi enhlekeleleni
  Kwangathi ukukhanya kwenjabulo kungabusa!
  
  Laba ngabantu abahlakaniphileyo
  Ukwenza injabulo endaweni yonke...
  Abakhandi bensimbi bakha okuthile
  Ungakhapheli amandla akho empini!
  
  Cha, eRussia abantu abazona izinkomo,
  Ungalokothi ulale ngaphansi kwama-oligarchs ...
  Futhi ngeke kube khona ingxabano eyengeziwe
  Asidingi ahs njalo!
  
  UNkulunkulu Svarog kanye nengqondo yabantu,
  Yenza umhlaba ujabule...
  Ngeke sihlulwe, kholwani isikhohlakali,
  Umsebenzi nendalo yethu!
  Amantombazane acula kahle kakhulu, futhi inqwaba yamaMujahideen yaqedwa.
  Laba ngobuhle - super nje.
  UNatasha, edubula amasosha ombuso omubi, wancwina:
  Futhi sizoba bahle futhi!
  UZoya wavumelana nalokhu.
  - Yebo, ngaphandle kokungabaza sizokwenza!
  Augustine wacula:
  Thina mantombazane asilula
  Ngegama likaSvarog ...
  Yebo, uyazi, ungafaki zicathulo emakhazeni,
  ngaphansi kwesivikelo sikaNkulunkulu!
  U-Svetlana uphakamise, ehlohla abangani bakhe:
  - Singacula?
  UNatasha wavuma ngekhanda futhi waqinisekisa:
  - Ake sicule!
  Futhi amantombazane ahlabelela;
  Izwe elikhulu le-USSR,
  Yikuphi ebanda kunazo zonke emhlabeni...
  Kwenzeke izinkinga zokubala eziyisigidi
  Kodwa ibhizinisi lethu ngumsebenzi nokudala!
  
  Kholwa ukuthi isitha ngeke silinqobe izwe,
  Okuhle futhi kunamandla ngaphezu kwakho konke ...
  Sizofaka isihlangu esithembekile maduze,
  Futhi ekugcineni sizokholwa ngobuhlakani ...
  
  Yebo, uMalume Sir wanquma ukusiza,
  KumaNazi ngemuva kokushintshwa kwamandla eReich ...
  Futhi amandla amaNazi avuselelwa,
  Isitha sifuna ukubhidliza i-USSR!
  
  Manje sekumele silwe kanzima
  NgamaNazi ukuthi abanamandla bayagijima ...
  kodwa sizogadla ngaphansi kwesisu sezitha,
  Ukuze inkazimulo kamama wethu Russia!
  
  Cha, awukwazi nje ukwephula isiRashiya,
  Siyazi kanjani, sithanda ukulwa ngesibindi ...
  Lapha i-Wehrmacht yanquma ukusihlasela,
  Kodwa ingabhidlika kuphela futhi ingaphumi!
  
  E-Russia, wonke amaqhawe avela emkhombeni,
  Ingane idonsa izandla zayo esibhamuni...
  Makube ngumthakathi ohlakaniphe kakhulu
  Ubani owadala le planethi!
  
  KuHitler, ungathathi iMoscow ngezinyo,
  Washayeka kabuhlungu ekhaleni...
  Kungani agibela eRussia, angiqondi,
  Kubuthakathaka kuye ukubulala i-bacillus ngenkemba!
  
  Yebo, eduze kwaseMoscow isitha sathola ukushaywa,
  Amantombazane amnika isithende esingenalutho ...
  Uyabona ukuthi i-Fuhrer imane nje iyi-moron -
  U-Kohl ungenelele kubukhomanisi wanikeza!
  
  Naba amavulandlela beza nezingoma,
  Ekuhlaseleni ngesigqi sesigubhu kudatshulwa ...
  Vumela i-Fuhrer ibe yi-kaput manje,
  Futhi sizoshayela iFritz ekuthunjweni!
  
  Umfana akagqokanga zicathulo phezu kweqhwa,
  Iya phambili ngaphandle kokwesaba...
  Ngokushesha amaNazi azophonswa ebhokisini lomngcwabo,
  Futhi ama-roses azoqhakaza ngoMeyi okhazimulayo!
  
  Futhi uHitler maduze uzoba namakhabethe,
  uzongena ethuneni. kanti umlandeli wakhe udakiwe...
  Sizofaka i-Fuhrer kuhhuku maduze,
  nakuba ngezinye izikhathi i-gingerbread enesisindo esiphundu!
  
  Sizokwenza umhlaba omuhle waseRussia,
  Lapho iRussia izobusa khona, ngikholwe ...
  UShakespeare akazange alinge ukuqamba into enjalo,
  Yize behlasela iRussia ngengcindezi yamadimoni!
  
  Ukucindezela kukaSathane okunamandla kuyabonakala,
  Uzakwabo wangaphambili uyamsiza...
  Akumangalisi ukuthi kuzwakala amantombazane abubula,
  Ngeke ibe khona indawo ezobonwa maduze epharadesi!
  
  Yebo, uMalume Sir washintsha indlela,
  Futhi amathangi, izindiza zithunyelwa kumaNazi ...
  Ngesifiso sakhe, iyunithi ipholile kakhulu,
  Ukushayela amakhomanisi amaningi ebhokisini!
  
  Kwaba kubi nakakhulu, nakuba iStalingrad,
  Ngachoboza kakhulu zonke izinhlangothi zamaNazi ...
  kwavela ukuhleleka okungalawuleki okunjalo,
  ngaphansi kwalesi sibhakabhaka, kuhlanzekile nakanjani!
  
  Hhayi-ke, kufanele ngenzenjani - amantombazane aphelile,
  Ukucasha kuFuhrer weqembu ezimpini ...
  Futhi amabhuzu awahambisani namantombazane,
  Bahlale bekwazi ukulwa!
  
  Emantombazaneni, isithwathwa asibi,
  Lapho belwa eduze kwaseMoscow,
  Cishe babenqunu futhi bengafakile izicathulo,
  Ukuphonsa ibhomu ngonyawo lwakho olungenalutho!
  
  ngakho ubufuna i-fascist
  Hhayi-ke, bengicabanga ukuthi odeveli bazokusiza ngaso leso sikhathi ...
  Futhi watshala isiphithiphithi esiphelele,
  Futhi amantombazane abubula kuphela ngokucasuka okukhulu!
  
  Kunezimpi ezichitha igazi impela,
  Amantombazane azi kuze kube phakade kholwa ukuthi ungayeki ...
  Ngeke sibe noziro kuma-akhawunti,
  Futhi i-RPG enamandla ifakwa esikhwameni!
  
  Amaqhawe ubuhle
  U-Lada ngokwakhe ulungele ukubalwela ...
  Banamajuba obungcwele obungcwele,
  Ake kube khona umklomelo ophakeme kakhulu!
  
  Yebo, ngikholwa ukuthi uNkulunkulu Webutho Svarog uzofika,
  Futhi abafele empini bayovuka...
  Umzingeli uyoshaya uphondo lwakhe olukhazimulayo,
  Futhi okuwinile kuzoba abathembeke kakhulu!
  
  Usizi ngeke lusaba khona emhlabeni,
  Nezinyembezi ezimunyu zizokoma...
  Sizohlala emndenini owodwa owaziyo-
  Futhi odeveli ababi bayomane bafe!
  
  Abafana abangamaphayona ngesibindi empini,
  abafana abangenalutho bagijima eqhweni ..
  Ngikholwa ukuthi iRussia iyohlala inawe,
  Nakuba ngezinye izikhathi amasoso azophulwa!
  
  UNkulunkulu uJesu uyovusa bonke abawile,
  Futhi uzobusa noNkulunkulu oMhlophe...
  Siyoliphakamisela ihawu loBaba ngesibindi,
  Kuyoba umsebenzi okhazimulayo ukukhonza eRussia!
  
  Yebo, udeveli unobuqili, unobuqili nje,
  Izifiso zakhe eziqondakalayo...
  Usethente eMoscow manje iphosta,
  Futhi izilingo ezimbi zilindele i-Fatherland!
  
  Kodwa uLada kanye neNkosi Perun banathi,
  Futhi uLenin, uStalin, kanye noTrotsky ohlakaniphe kakhulu...
  Okungabonakala kugobe ibutho,
  Futhi i-nightingale ebaluleke kakhulu i-Vysotsky!
  
  Ngamafuphi, kuzoba nenqwaba yonkulunkulu abangcwele,
  Sizoyinqoba impi yesitha ...
  Futhi uphonsa izibhakela eziningi ezinamandla,
  Ukuze inkazimulo isosha elikhulu kunawo wonke!
  
  Amantombazane ahlasela engagqokanga zicathulo
  Bagijima futhi bangesabi ukwazi isithwathwa ...
  Ungabadonseli empini, bacabangele ngamandla;
  Yazi okubomvu kukhanya ekukhanyeni kwe-rose!
  
  Ngamafuphi, abalwela izwe lakubo,
  Khonza ngokungenantshisekelo uyaziqhenya ...
  mabaqhayise obabamkhulu,
  Futhi kusukela esibhakabhakeni awulindele izipho ngesenti!
  UVladimir-Mikhail Gorbachev-Putin waqhubeka nokuthatha izinyathelo zokubuyisela ukuhleleka. Kuboshwe abasha phezulu. Okokuqala, ngokutshala Yakovlev. Nabanye abantu abangathembekile futhi.
  Wasungula imiyalo kaStalin, noPeter Omkhulu, no-Ivan the Terrible.
  Wabe eseyala ukuboshwa kukaGarry Kasparov naye - ucabanga kakhulu ngaye.
  Futhi uGarry Kasparov waboshwa.
  Kuphinde kwanqunywa ukuthi kwandiswe isibalo samaphoyisa. Futhi izinhlawulo ze-Criminal Code zanquma ukubukeza ngendlela yokuqina.
  Ngemva kwalokho, uVladimir-Mikhail Gorbachev-Putin waphinde walala;
  E-Afghanistan, amantombazane nawo acula futhi adansa, eqeda ama-Mujahideen.
  Asho kanjalo amantombazane abhala inkondlo yonke kanyekanye. Futhi amaTaliban amaningi agawulwa phansi kanyekanye. Futhi ngempela kwaba impumelelo yabo emangalisayo.
  Laba ngabesifazane - ikakhulukazi lapho bephonsa izipho zokufa ngezinyawo zabo.
  Kodwa uGerda ulwa neqembu lakhe.
  Intombazane idubula isitha ngezinzwane zayo ezingenalutho, ikhiphe ithangi futhi ibhonge:
  - Inkazimulo kumantombazane e-panther!
  UCharlotte udubula emva kwakhe. Ivuselela i-Mujahideen futhi ikhala:
  - Ezweni Lobaba elivamile kubo bonke!
  ULupanula noChristina bashaya isitha bakhala:
  -Udumo kubafana abanamandla!
  UGerda wabuza ngokumangazayo:
  Bazoyaphi ababuthakathaka?
  UChristina wabubula:
  - Akakhale owehluliwe -
  Isikhohlakali sinomona!
  UMagda waphinde washaya isitha, wawisa imoto yase-Afghan futhi yakhala:
  - Ukuze uthole imingcele emisha, ngaphandle kokuphela!
  Lawa amantombazane nawo angamaqhawekazi, nakuba ngendlela yawo.
  Lapha baqala ukuchoboza amaTaliban ngaphandle kwemikhosi nokungabaza ngamacimbi. Futhi uzothathani kubo? Damn - izwi elilodwa!
  U-Alice kanye no-Angelica bayalwa. Amantombazane amahle futhi amnandi kakhulu.
  Badubula kahle futhi bashaye njalo. Lawa maqhawe amaqhawe. Yini akuyona shot - ke kwesokudla ebunzini.
  U-Alice ubhala ngesibhamu se-sniper bese ecula:
  - Inkazimulo yobuKhomanisi bomdabu amakhulu eminyaka,
  Amantombazane ensimbi azoba nesandla!
  U-Angelica, edubula ngokunembile, waphawula:
  - Yebo kuyoba!
  nokuthi usiphonsa kanjani ibhomu ngezinzwane ezingenalutho.
  U-Alice, ngenkathi edubula, waphawula:
  Kuyiqiniso yini ukuthi sinamandla, akekho?
  Iqhawe lentombazane enezinwele ezibomvu u-Angelica liphawule:
  - Angifani nehhashi -
  Ngingamisa indlovu lapho igaloza!
  Futhi ukuthi intombazane izobonisa kanjani ama-biceps ayo. Futhi ufana nentaba.
  U-Alice wamemeza:
  - Sizohamba ngamandla amaSoviet,
  Futhi sizoshanela zonke izitha esihlabathini!
  Futhi lapha uNatasha uphinde wabhubhisa ama-Afghan neqembu lakhe. Kusetshenziswa ngisho nezakhi zomlingo.
  Amaqhawe alapha anesibindi esikhulu nesibindi. Akekho ongamelana nazo.
  UNatasha wacula, ephonsa isipho sokufa ngonyawo lwakhe olungenalutho:
  - Devilish amandla ethu!
  U-Zoya wanikeza ithuba, wehlisa umugqa we-Mujahideen futhi wancwina:
  - Ngokunqoba okukhulu kwe-USSR!
  Lupanula esitheni noAugustine. Waphihliza ithange le-Taliban nge-bazooka wase ekhala:
  - Lokho kuyoba iRussia kuze kube phakade, kukhanye njengelanga!
  U-Svetlana, naye, esitheni, njengokungathi ushaya ngesando, ngosizo lwesithende esingenalutho kanye nama-blathers:
  - Ngobukhomanisi ngesikhathi sokuphila kwethu!
  UNatasha, ebhala esitheni, wacula:
  - Ubukhulu baseRussia bubona iplanethi,
  I-Fascism yachotshozwa ngokushaywa kwenkemba ...
  Siyathandwa futhi saziswa yizizwe zonke zomhlaba -
  Ngokushesha sizokwakha ubukhomanisi obungcwele!
  U-Zoya uqinisekise ngengoma, ebhala ngabaphikisi:
  - Inkazimulo ku-patronymic yethu ngokukhululekile,
  Ubungane bezizwe busekela amakhulu eminyaka ...
  Amandla asemthethweni, inkululeko yokuzikhethela -
  Phela, ngenxa yobunye bomuntu olula!
  U-Augustine wahleka futhi wathi:
  - Indoda elula ngokwemvelo, ngenxa yobunye? Kuthiwani ngamandla?
  USvetlana ucindezele inkinobho ye-bazooka ngengono yakhe ebomvu, eshaya ithange lesitha futhi watshiyoza:
  - Amandla akulona igama elilula,
  Ungaphezu komthetho...
  Bonke emadolweni abo bayala umlomo -
  Amandla lawa!
  UNatasha wathi ngokubhuqa:
  - Yebo, uhulumeni unonya ... Kodwa siyakha ngokwethu!
  UZoya wathi ngokujabula:
  - Udumo kubukhomanisi!
  Amantombazane ayithatha ngokucula, ahlabelela, eqamba ehamba;
  Udumo malube ezweni eliqhakaza esibhakabhakeni,
  Inkazimulo kwiRussia enkulu engcwele...
  Cha, hhayi ukuba ekuthuleni okuphakade -
  Izinkanyezi zensimu yamaparele ziniselwe!
  
  USvarog omkhulu unathi,
  Indodana kaSomandla uMndeni owesabekayo...
  Ukuthi leli Qhawe lasiza empini,
  Kumelwe sidumise uNkulunkulu waseRussia!
  
  Amantombazane awakungabazi, ngikholwe
  Ngokufutheka amantombazane ahlasela isixuku ...
  Isilo esihlanyayo sizodwengulwa,
  Futhi isitha sizothola isabelo ekhaleni!
  
  Cha, ungazami ukwephula amaRussia,
  Isitha ngeke sisenze siguqe...
  Sizokuhlula ndodana embi,
  Umkhulu uLenin unathi!
  
  Cha ungalokothi unqotshwe izitha
  Amantombazane angenazicathulo alwe eduze kwaseMoscow...
  Ngeke sibonise ubuthakathaka namahloni,
  Ake sibhekane noSathane omkhulu!
  
  Yebo, uNkulunkulu aqedele izimpi zakho,
  Futhi shaya izixuku ze-Wehrmacht ngokudumile ...
  Ukuze bangagcini ngoziro,
  Ukuze kuthuleke emathuneni!
  
  Nikeza amantombazane ozowalwela
  Ngakho-ke ama-fascists azohlela lokhu ...
  Obaba bazoziqhenya ngathi
  Isitha ngeke sisisenge njengezinkomo!
  
  Kuyiqiniso ukuthi intwasahlobo izofika maduze
  Kuyoba khona izindlebe zegolide emasimini ...
  Ngikholwa ukuthi iphupho lethu lizofezeka
  Uma kufanele, lilwele iqiniso!
  
  UNkulunkulu usho ukuthi bonke abantu bathanda,
  Uqinile othembekile, enjabulweni yaphakade...
  Nakuba kuchithwa igazi elinobudlova,
  Ngokuvamile intombazane ayinaki!
  
  Sichoboza isitha empini,
  Kukhona okunomoya opholile...
  Noma izulu liduma emhlabeni wonke,
  Futhi ukufiphala kwelanga kuyeza!
  
  Cha, abantu bayokuma ethuneni,
  Futhi ngeke bazinikele kancane kumaNazi ...
  Ubhala abafana ebhukwini,
  Futhi ucije wonke ama-sabers akho ukuze uthethise!
  
  Yebo, kuyiqiniso, kuzoba nokusa okungenamphetho,
  Believe me, wonke umuntu uzothola injabulo...
  Sivula enye kholwa ukukhanya
  Isandla sentombazane sikhuphukela phezulu!
  
  Singakwazi yini ukukukholelwa lokhu
  Lokho, esingeke silokothe ukuphupha ngakho ...
  Sibona ngokucacile igoli eliqhakazile,
  Cha, thwala ama-fighters umbhedo!
  
  Futhi kufanele sindize ngokuhlekisa siye kuMars,
  Masivule amasimu lapho, sibale amarubi...
  Futhi ukhokhise amaNazi ngqo emehlweni,
  Izixuku zamakherubi zikhuphuka ngaphezu kwethu!
  
  Kwangathi izwe lamaSoviet lingaduma,
  Yini eyanika ubukhomanisi kubantu...
  Uphiwa phakade ngokuzalwa -
  Ngezwe likaMama, injabulo, inkululeko!
  
  E-Russia, wonke amaqhawe avela emkhombeni,
  Ingane idonsa isibambo esibhamuni...
  Ngakho-ke, uyathuthumela villain,
  Sibiza inunu ukuthi iphendule!
  
  Yebo, sizoba umndeni onobungane,
  Yini ubukhomanisi obuzokwakha endaweni yonke...
  Sizoba abangani beqiniso,
  Futhi ibhizinisi lethu lizoba indalo!
  
  Phela, ubuKhomanisi buhlala phakade Bunikezwa ngokuzalwa,
  Ukuze abantu abadala nezingane bajabule ...
  Umfana usafunda ngama-syllables,
  Kodwa ilangabi le-demiurge likhanya emehlweni!
  
  Kwangathi abantu bangajabula kuze kube phakade
  Ukuthi ndawonye balwela izindaba zaseSvarog ...
  Ngokushesha sizobona osebeni lweVolga,
  Futhi sizoba sendaweni ehloniphekile kaNkulunkulu!
  
  Yebo, iRussia ayikwazi ukuphulwa yizitha zeBaba.
  Izoba namandla ngisho nensimbi ...
  Russia, ungumama wezingane,
  Futhi baba wethu, kholwa uStalin ohlakaniphile!
  
  Azikho izithiyo ze-Fatherland,
  Ilokhu iqhubekela phambili...
  Inkosi yesihogo izoshesha maduze nje
  Yize enama-tattoos ezandleni zakhe!
  
  Sizonikela ngezinhliziyo zethu ngoMama wethu,
  Sizokhuphuka zonke izintaba, ngikholwe phezulu ...
  Thina mantombazane sinamandla amaningi,
  Kwesinye isikhathi ishaya nophahla!
  
  Umfana naye wanikeza isikhokhelo eRussia,
  Wathi uzolwa kanzima...
  Futhi amehlo akhe ensimbi ekhazimulayo,
  Futhi i-RPG ifihliwe ngokuqinile ku-knapsack!
  
  Ngakho-ke asingadlali isilima
  Futhi kungcono ukuthi sonke sime ndawonye njengodonga ...
  Ukuphasa izivivinyo ezinhlanu kuphela,
  Ukuze kubusa u-Abela, hhayi uKayini omubi!
  
  Ngamafuphi, kuyoba nenjabulo kubantu
  Futhi amandla kaSvarog phezu kwezwe elingcwele...
  AmaFascists uwaphihliza ngokudlalayo,
  Vumela uLada abe injabulo nesithixo!
  Amantombazane acula ingoma emnandi. Bese behleka. Amazinyo abo anjengamaparele.
  U-Alenka naye ulwa namaMujahideen.
  Futhi intombazane ibonisa izinga - nje super.
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uphonsa amabhomu anamandla abulalayo.
  Futhi ngenkathi lobu buhle zisabhala izibhamu zemishini.
  I-blonde iyacula:
  - Izinhlekelele, izinhlekelele...
  Sengathi asimazi uNkulunkulu!
  Futhi yaseshashalazini yale mpilo -
  Uzoshayela amantombazane ebhokisini lomngcwabo ngaphambi komnqamulajuqu!
  U-Anyuta ekhala, eveza amazinyo akhe:
  - Okwe-USSR!
  Futhi uyophonsa ngezinzwane zakhe ezingenalutho esinye isipho sembubhiso.
  Ngakho u-Alla ulwa ngokufutheka okukhulu. Injalo intombi elwayo. Futhi ngesithende sakhe esingenalutho uyophonsa umbulali isipho sokufa.
  Futhi bhonga:
  - Ngobukhomanisi bezinga elingcwele!
  Khona-ke intombazane izobonisa ulimi lwayo.
  UMaria naye ulwa ngokuphelelwa yithemba okukhulu. Futhi ulwa njengeqhawe langempela esiketini nasebhikini. Futhi imilenze yakhe engenalutho futhi iphonsa isipho sokuqothula.
  UMaria waphendula:
  - Udumo ezikhathini zobukhomanisi!
  U-Olympias wazulazula, eveza ubuso bakhe, futhi nezinyawo zakhe ezingenalutho ethumela isipho sokufa:
  - Udumo ezikhathini zethu zobukhomanisi!
  UMarusya waphawula, egawula ama-Afghan, futhi ekhala:
  - Inkazimulo yeRussia nenkululeko!
  UMatrena, esesike omunye umugqa, wamemeza:
  - Ukuze uthole ukunqoba empini engcwele!
  Futhi kanjani ukukhonkotha ...
  . ISAHLUKO? eziyishumi.
  Amantombazane acula ngazwi linye, eqamba njengoba ehamba:
  Ngenhla kwezinkanyezi sizondiza phezu kweplanethi,
  Lizokhanya ilanga...
  Ubuqhawe bamalungu e-Komsomol baculwa,
  Iguqula umzingeli abe umdlalo!
  
  Isikhathi sizohamba
  Lapho ukuduma kwezulu kukhazimula khona emhlabeni ...
  I-apula liqhakaza ngobuningi,
  Impela intwasahlobo iyeza!
  
  Kuyoba khona inkathi, kholwa ubukhomanisi,
  Lapho noma yimuphi umuntu ehlushwa yi-demiurge.
  Sizogeza ibala le-fascism ebusweni,
  Uma kunesidingo, sizolima futhi silime!
  
  Onkulunkulu baseRussia bazophakama ngaphezu komhlaba,
  Letha abantu injabulo nohleko...
  sizogcoba izinwele ngesigqoko;
  Ukuze uphumelele ebhizinisini elikhazimulayo!
  
  Yebo, iRussia iyizwe lomhlaba,
  Umhlaba ongcwele wamaKhomanisi...
  Intombazane engenalutho yagijima
  Uphuma kumakoti uphiwe!
  
  Yebo, thanda ubuhle baseRussia,
  Yini eyadala insimbi ngetshe ...
  Ngikholwe, abantu bazojabula kakhulu
  Vumela i-napalm ithulule esibhakabhakeni!
  
  Ungabheki injabulo ngaphandle kweRod,
  Uzokunika uthando kuze kube phakade...
  Ngaphansi kwesithende empini yaseSvarog,
  Izilo ezichithiwe igazi!
  
  Alisekho izwe elihle leziqhwaga,
  Inama-elves nama-dwarves erenki...
  Sihlangene nezwe loBaba kuze kube phakade,
  Sizowina kunoma iyiphi impi!
  
  Pho kungani lo muntu edabukile
  Phela, ubuwazi amandla kaSvarog ...
  vusa imizwa emihle,
  Uthando lwethu lweLada lufanelekile!
  
  Kuzoba ngcono kunomkhathi, ngikholwe -
  Uma ubuKhomanisi buthatha izintambo...
  Singabantwana bakwaSvarog abajabule -
  Masishaye i-fascism ibe ama-quarks!
  
  Ngokushesha umhlaba uzokhanya,
  Impumelelo enkulu iyeza maduze...
  Futhi u-Yarilo uzophuma njengelanga elikhazimulayo,
  futhi izonikeza ukukhazimula kubo bonke!
  
  Asiphuzeni bobaba
  Ukuze iRussia ichume phakade ...
  Ukuba nomholo ongapheli -
  Mayelana nakho akulona ihlazo ukuphupha!
  
  Vumela iRussia iphakame ngaphezu kwendawo yonke,
  futhi ubonise wonke umuntu ukuhleka kukaNkulunkulu ...
  Ngamandla ayo ezimpini ezingabhubhi,
  Sizokwembula inkohliso enobuqili kakhulu!
  
  Maduze ilanga lizokhanya kakhudlwana
  Isikhala sizoba njengegceke...
  Ngakho shisa umlilo ushisa kakhulu,
  Lola imbazo ngensimbi!
  
  Bese kuthi ngengoma ye-Great Lada,
  Lokho kwazala onkulunkulu abanamandla...
  Sizokwazi ukugawula isizwe sasendle,
  Amadodana angama-Orthodox anezinkemba!
  Futhi lawa maqhawe ahleka kanjani ...
  Futhi ngezithende zabo ezingenalutho bayophonsa ngokulinganayo izipho ezibulalayo zokufa!
  Lawa amantombazane, ikakhulukazi uma ethatha amalangabi bese ecindezela izinkinobho ezinezingono ezibomvu. Futhi bathumela izindiza ezinomlilo, ezivuthayo kakhulu esitheni, okwasha kuzo zonke izinto.
  Intombazane yamemeza ngazwi linye:
  Ubukhulu baseRussia bubona iplanethi,
  I-Fascism yachotshozwa ngokushaywa kwenkemba ...
  Siyathandwa futhi saziswa yizizwe zonke zomhlaba,
  Abantu bezwe lonke bamashela ebukhomanisi!
  U-Alyonka wadubula ku-bazooka, ecindezela inkinobho ngengono yakhe ebomvu. Futhi isipho esibulalayo sokufa sizondiza sihlukanise iMujahideen.
  Intombazane yacula:
  Stalin, Stalin, sifuna uStalin
  Ukusiphula asikwazanga...
  Vuka nkosi Emhlabeni...
  U-Anyuta wajikijela ibhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Wabe ecindezela inkinobho ngengono yakhe ye-ruby futhi watshiyoza:
  Stalin, Stalin, amantombazane akhathele,
  Ukububula kugcwele umhlaba wonke...
  Ukuphi umnikazi, lapho...
  Ukuphi lapho!
  U-Alla onezinwele ezibomvu, eshaya isitha, ekhala, eveza amazinyo akhe:
  - Ukuphi lapho!
  Futhi isithende sakhe esingenalutho, futhi, sizophonsa isipho sokubhujiswa. Futhi umbani uzondiza uphume ingono yama-strawberry.
  Futhi shaya i-Mujahideen. Lawa mantombazane angamakilasi aphezulu!
  UMaria, intombazane enezinwele ezisagolide, naye wakhahlela ngayo yonke intukuthelo yakhe ngezinzwane ezingenalutho.
  Futhi uzonikeza ithuba kumaTaliban. Futhi cindezela ingono yokusajingijolo. Futhi intombazane ipholile kakhulu.
  Futhi watshiyoza:
  - Ngobukhomanisi!
  Ama-Olympics athinta isitha ngamandla. Futhi ngezinzwane ezingenalutho, indlela yokuqalisa i-boomerang.
  Futhi anqume amakhanda Mujahideen. Bese, njengoba ecula:
  - Ngobukhomanisi obukhulu,
  Kuphela phezulu, hhayi isinyathelo phansi!
  UMarusya, naye, njengokungathi ngokusho kweMujahideen, uzoshaya futhi acule:
  - Dumisani uNkulunkulu Svarog,
  Wonke amaTaliban ophondweni!
  Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho zaphonsa ulamula esitheni. Bese-ke yona, ngengono yayo ebomvu, izoshisa isitha.
  U-Matryona ubhala esitheni, futhi nesithende sakhe esingenalutho sizovumela isitha sichithe.
  Futhi intombazane izobhonga:
  - Noma ngizokhala, noma ngikhale,
  Kungenjalo, ngizodla umuntu!
  U-Alenka wathatha udaka olunemigqomo eyisithupha. Ayiphakamise kanye no-Anyuta. Futhi uzoyithatha kanjani futhi ayifake, ngokusho kweMujahideen. Amantombazane aze ashayela phansi egqoke izithende ngenxa yokuhlehla.
  Futhi batshiyoza:
  U-Stalin uyinkazimulo yempi,
  Stalin wendiza yethu yentsha...
  Ukulwa nokuwina ngezingoma,
  Intombazane engenalutho iya e-Edene!
  Lapha-ke amantombazane kufanele anikezwe okufanele. Njengoba beqhuma, khona-ke yonke impi ye-Mujahideen idilizwa.
  U-Albina no-Alvina ake sishaye isitha ngemicibisholo evela emoyeni. Futhi uwasonte abe yi-spiral.
  U-Albina wacindezela isithende sakhe esinqunu esinyaweni futhi watshiyoza:
  - Ezweni Lobaba, umama wethu!
  Bese, ngengono ebomvu, ecindezela inkinobho.
  U-Alvina naye wenza ngobudlova kakhulu. Futhi ngezinzwane ezingenalutho uthumela imicibisholo esitheni. Futhi izingono ze-ruby zicindezela izinkinobho. Futhi ukwenza ngendlela ethuthukisiwe.
  U-Alvin wacula:
  Ngeke uphumelele empini yethu
  Ngikholwa ukuthi sizoketula umbuso wobushiqela maduze...
  Sizomnqoba udrako wemvula,
  Isitha sizokwaliwa ezimpini!
  Lawa mantombazane angama-super and top class!
  Nanka amantombazane-abashayeli bezindiza. Balwa bengagqokanga zicathulo futhi begqoke ibhikini. Kungani amantombazane edinga izingubo? Ungena nje endleleni!
  U-Albina wabhala ku-Twitter:
  Mayelana nale ntombazane engafakile izicathulo,
  Angisoze ngakhohlwa...
  Uphethe isikela elinzima,
  Futhi njengenkanyezi ekhanyayo!
  Futhi futhi, ubuhle buzocindezela isithende sakhe esingenalutho, esiyindilinga.
  Empeleni akekho usathane ozothatha intombazane enjalo. Nangu uNobuhle engaka.
  Futhi bobabili ama-blondes bazocula:
  - Lwela i-Motherland futhi ulinge,
  Khona-ke uyokwakha ipharadesi endaweni yonke!
  La mantombazane asezingeni eliphezulu. Kubonakala sengathi umkhiqizo super.
  Futhi nangu u-Elizabeth, njengokungathi ushaya isitha, ngamandla abulalayo. Amklebhule abe yizicucu.
  Futhi ithangi lakhe lisebenza kanjalo. Isebenzisa umbhoshongo futhi ishaye ngeprojectile ebulalayo.
  U-Ekaterina ucindezela isithende sakhe esingenalutho ku-lever futhi uyakhala:
  - Ngingowesabekayo kakhulu emhlabeni!
  U-Elena uzophinde acindezele inkinobho ngengono yakhe ebomvu nokutshiyoza:
  - Ukuze inkazimulo ubukhomanisi!
  U-Euphrosyne wabhala:
  - Ukuze uthole impumelelo enkulu.
  Yilokhu ngempela amantombazane akudingayo. Futhi banomoya omningi.
  Futhi ngakho uyagibela futhi adubule. Futhi izibhamu ezingontuluntulu zibhala phansi ezitheni. Ngakho awukwazi ukumisa imoto enjalo kalula.
  U-Elizabeth wabhala:
  - Futhi nxazonke njenge-parade,
  Mujahideen uzophonswa esihogweni!
  Futhi i-projectile ethunyelwe ngokucindezela izimpukane zengono ye-strawberry. Nawa amantombazane - i-superclass kakhulu!
  U-Angelica no-Alice baphinde basebenze ngezibhamu zama-sniper.
  U-Alice udubula phansi indiza. Khona-ke, ngeminwe engenalutho yomlenze wakhe omuhle, oshukiwe, uphonsa ibhomu futhi uyanswininiza:
  - For Russia kanye nenkululeko kuze kube sekupheleni!
  U-Angelica uphinde wabhoboza amaMujahideen amathathu ngenhlamvu eyodwa futhi wagwaja:
  - Amaphoyisa, amaRussia....
  Futhi isithende sakhe esingenalutho, njengokungathi uphonsa isipho sokubulala sokufa.
  U-Alice, eqhubeka nokudubula, wathatha futhi waphuma, eshaya isitha ngesithuthuthu:
  Inkululeko mayikhanye...
  Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho, indlela yokukhipha ukubhujiswa okuphelele.
  U-Angelica uzophinde athathe futhi adubule emgqonyeni omude, akhulule isipho sokufa futhi amemeze:
  - Ukwenza izinhliziyo zishaye ngazwi linye!
  Nawa amantombazane - isigaba esiphezulu futhi super!
  U-Oleg Rybachenko noMargarita Korshunova bazowathatha futhi bawanqume ngezinkemba e-Mujahideen.
  Kwathi umfana nentombazane baqala ukushaya amakhwela. Futhi amagwababa ethukile awela emakhanda amaTaliban. Lokhu kuqedwa sekuphelele.
  Futhi izingane zacula ngazwi linye:
  Sizolwa e-Afghanistan
  Ngikholwe, sizonqoba amaTaliban amabi ...
  Kukhona into entanta enkungwini yentuthu,
  Futhi yazini ukuthi ikherubi lindiza phezu kwethu!
  UMikhail-Vladimir Gorbachev-Putin, evukile, wanquma ukuvakashela eChina futhi azame ukusungula ubudlelwano obuhlangene.
  Futhi akulula kangako. Isibonelo, nase-Afghanistan, iChina yayisohlangothini lweMujahideen. Ngaphezu kwalokho, i-USSR inamandla, futhi amaShayina ngokwawo ayayesaba. Ngaphezu kwalokho, iqiniso lokuthi i-United States idlala ngothando neChina, engeyona incintisana nayo emnothweni.
  Ngenkathi ese-US uMongameli uRonald Reagan. Kakade, nokho, ngoJuni 1987, futhi maduze kuzoba ukhetho lukaMongameli wase-United States.
  Futhi e-USSR, ukhetho lokuqala lukamongameli lukazwelonke luhlelelwe u-August.
  Yiqiniso, akukho okunye.
  Futhi kuyacaca ukuthi bazowina bani. Kunezicindezelo ezweni, futhi abaphikisayo bayaboshwa. U-Novodvordskaya ugwetshwe intambo. Eqinisweni, yini ama-trifles.
  Babefuna ukubuyisela Academician Sakharov isayensi, kodwa wayenenkani. Yini okufanele uyenze nge-Solzhenitsyn?
  UGorbachev-Putin wayala ukuba abulawe njengoBandera. Futhi i-KGB yathembisa ukukwenza.
  Ubudlelwano ne-US baqhubeka buwohloka. U-Gorbachev-Putin wayengasafuni ukuphinda anikeze ezinye izinsongo. Ikakhulukazi, eNicaragua, i-USSR yaqala ukuzakhela isizinda esisha sezempi. Futhi eCuba futhi. Futhi isimo saqala ukushuba.
  Ngakho uGorbachev-Putin waqala ukuguqula imisipha yakhe.
  Futhi ngesikhathi esifanayo wawela ephusheni, izinga elithile elihlukile;
  . Kudala kwakukhona umfana, uPrince Albert. Futhi wayenenkantolo ecebile, abazali abamangalisayo ababebusa isimo esiphumelelayo nesicebile kakhulu. Nomfana wayenakho
  konke okufanele ube nakho ngasekupheleni kweNkathi Ephakathi. Yebo, wayengenayo i-TV ne-computer, kodwa zaziningi ezinye izinto zokuzijabulisa.
  Isibonelo, inkosana yayiyithanda kakhulu imiqhudelwano yama-knightly. Yiqiniso, kwenziwa ngokuvumelana nemithetho emisha ukuze kuvikelwe ababambiqhaza ngangokunokwenzeka, futhi ekulimazeni, futhi ngisho nangaphezulu.
  ukubulala bekuyivelakancane.
  Inkosana ngokwakhe wabamba iqhaza emiqhudelwaneni, nakuba wayeneminyaka eyishumi nantathu kuphela ubudala, futhi, ngokuyisimangaliso, wayehlale ehlula abaphikisi abadala nabadala.
  Futhi manje umfana ugqoke izikhali ezikhethekile ezinamaphedi athambile kanye ne-titanium ephonsiwe - ehlala isikhathi eside futhi elula ngesikhathi esisodwa, futhi wavivinya umkhonto.
  Indodana yenkosi engumakhelwane kufanele manje ilwe nayo. Cishe ubude bakhe, kanye neminyaka yomfana we-august.
  Umeluleki watshela inkosana ukuthi kwakudingeka ungalahlekelwa ubuso futhi uphumelele.
  Isho ngokuzidla inkosana.
  -Ngikulungele! Ngishaye amadoda amakhulu namakhulu! Ingakanani iminyaka yami!
  Uthisha waphendula ngokuphefumulela phezulu:
  - Ngeke ngifihle inkosana. Wanqotshwa!
  Inkosana yabhodla ngolaka:
  - Ini? Ungalokotha kanjani ukusho lokho!
  Uthisha wakhulumela phansi:
  - Kunoma yikuphi, lo mfana, njengawe, wanqoba amadoda amakhulu nabadala embusweni wakho! Nompetha futhi!
  Isikhulu sanyathela otshanini sathi:
  - Hhayi-ke, uma udinga ukumnqoba, ngokuqinisekile ngizowina!
  Nomfana wahamba wayoziqeqesha. Futhi wayilungiselela kanzima impi.
  Kodwa ngosuku olulandelayo kwafika duel. Futhi lezi zikhulu ezimbili kwadingeka zihlangane zodwa.
  Impi bekufanele iqhubeke kuze kube yilapho umfana oyedwa ekhipha omunye esihlalweni. INkosana u-Albert yayinezinwele ezimhlophe, kuyilapho umphikisi wakhe uLouis enezinwele ezibomvu.
  Bobabili abafana bagqoka izikhali zabo futhi bahlala emahhashini abo amancane kodwa athambile. U-Albert wacula ngezwi elinokuzethemba:
  - Futhi ngisho nesitha sasikhala ngezinye izikhathi,
  Ukufihla uvalo ukuthi ngiyinkosi!
  Ukuthi ngiyinkosi!
  Futhi abafana bashaya izinhlangothi zamahhashi abo ngama-spurs. Base begijima beqondana. Abafana babenesisindo esifanayo, futhi beqeqeshwe ngokulinganayo. Imbongi ibhekane
  bobabili babenemikhonto enwetshiwe egobile. Bahlukana bengalimazani.
  U-Albert waphawula:
  Unamandla kunalokho ebengikucabanga!
  Umfana uLouis waphawula ngokucasuka:
  - Yebo, umfana onenkani!
  Zase zihlangana futhi izikhulu ezimbili zashayisana. Kuzwakale umsindo kukhokho eshaya izikhali ze-titanium. Futhi futhi, akekho owavumela omunye. Bafunga abafana
  bese bebukana ngamehlo.
  U-Albert ngephupho wathi:
  - Gcoba izithende zakho!
  Louis waphawula:
  - Ngizokunqoba futhi ngikubeke endaweni yokubeka!
  Nangempela abafana babethukuthele begane unwabu.
  Lapha zahlangana zashayisana okwesithathu. Futhi kwakumnandi. Lingakanani igazi elachitheka kanyekanye. Ngokunembayo, kuphela emcabangweni wabafana be-august. Ngezenzo banjalo
  futhi abazange bakhahlelane ngaphandle. Sahlukana ukuze sibuyelane. Futhi kwakufana nokungqubuzana okunenkani phakathi kwama-titans.
  UPrincess Marguerite, udadewabo kaLouis, waphawula:
  - Kuwubuphukuphuku ukuthi abafana bashaye kanjalo. Mhlawumbe bangcono ngezinkemba?
  Abafana bahlangana kwanhlanga zimuka nomoya. Ngemva kwalokho, kwamenyezelwa ikhefu lokudla kwasemini nokuphumula. Abafana base bekulungele ukwenza izinto kanye nokulwela ukunqoba.
  U-Albert wayedangele, akazange akwazi ukukhipha isitha esihlalweni. Kodwa ngaphambi kwalokho, kwakuphumelela njalo. Futhi lokhu, yiqiniso, kwabangela umuzwa wokucasuka okunamandla.
  Umfana wadla ngesipuni segolide nemfoloko, wambuka kabi. Kusenjalo wabona intombazane. Wayemhlophe futhi egqoke ingubo ewubukhazikhazi njengenkosazana yenganekwane. Futhi ngokumangalisayo, u-Albert kuphela owambona, futhi bonke abanye babonakala bengaboni.
  Intombazane yasondela kumfana yambuza ngokumamatheka:
  - Awukwazi ukunqoba isitha?
  U-Albert wabhodla ngolaka.
  - Yebo! Uqine ngokwedlulele!
  Intombazane yamamatheka futhi yaphendula:
  - Ungathola isipho seqhawe elingenakunqotshwa! Futhi uwine zonke izimpi zomqhudelwano!
  U-Albert wathuka futhi wathi:
  - Kunjani?
  Yavuma ngekhanda intombazane.
  - Futhi ngakho ... Kodwa udinga ukuvumelana ngokubuyisela, isibonelo, ukuthengisa umphefumulo wakho!
  Umfana wanikina ikhanda ngamandla futhi kabi.
  - Cha, ngeke ngiwuthengise umphefumulo wami!
  Intombazane yanqekuzisa ikhanda yathi:
  - Wenze kahle! Onakho kuphela ongathengisa umphefumulo wakhe, futhi noma ubani onakho ngeke awuthengise!
  U-Albert wathi emamatheka:
  - Ngiyakwazi ukunikeza igolide! Igolide eliningi!
  Yaphakamisa amahlombe intombazane.
  - Angilidingi igolide lomuntu! Ngingazenza zonke izintaba ngakho. Kodwa uma ungafuni ukuthengisa umphefumulo wakho, ke uthengise ngomzimba wakho!
  U-Albert wabuza ngokumangala:
  - Umzimba? Futhi kanjani lokho?
  Impendulo ivela ku- Satan Girl:
  - Kodwa! Uzosayina isivumelwano ngegazi ukuthi uma unikeza isipho sokuwina imiqhudelwano, uzonikela ngomzimba wakho ofayo kuDeveli ukuze awusebenzise phakade!
  Umfana waphakamisa amahlombe futhi wathi:
  - Okufayo ukuze kusetshenziswe unomphela?
  Ivume ngekhanda intombazane.
  - Yilokho kuphela! Futhi uyazuza kulokhu - awusoze waguga!
  Yamamatheka inkosana.
  - Kunjalo! Bese ngisayina!
  Intombazane kaSathane yelula isikhumba esinophawu, lapho kwakulotshwe khona isimo sikaDeveli, nenaliti yethusi.
  Umfana wacofa umunwe waconsa igazi esibayeni segolide. Wabe esedweba isignesha. Umuntu wasebukhosini obomvu futhi omuhle kanje.
  Intombazane yahlahle amehlo futhi yatshiyoza:
  - Manje ungowami!
  Futhi phambi kwamehlo ka-Albert, yonke into yayibonakala iphenduka iphenduka.
  Umfana akabanga naso isikhathi sokucwayiza njengoba egcine esehlane. Kwakukhona umahamba-nendlwana futhi bahola izigqila zezingane eziboshwe ngentambo. U-Albert wezwa ubuhlungu ezandleni zakhe eziboshiwe, nomuzwa ovuthayo lapho engenalutho
  ematheni ezingane, nokukhathala okukhulu emzimbeni. Ngaphezu kwalokho, umphimbo wami womile ngenxa yokoma. Futhi kwalimaza isikhumba. U-Albert wazibuka. Ushintshe kanjani. Esikhundleni sokunethezeka
  nezingubo ezicebile zinqunu, eziqwini zokubhukuda kuphela. U-Albert wamangala ukuthi wayesezacile futhi waba mnyama. Umzimba womfana woma, naye wafana
  umama. Izinyawo ezingenalutho zaba lukhuni kakhulu futhi zaba namanxeba, kodwa zaqhubeka zizwa ukushisa okushisayo kwasogwadule. U-Albert emzuzwini odlule, inkosana yangaphambili ehloniphekile yaphenduka
  umfana oyisigqila. Futhi wakhumbula ... Sekuyizinsuku eziningi manje abafana abathunjiwe baholwa ogwadule beya emakethe yezigqila. Futhi bazulazula belambile futhi bomile, nezihlabathi ezishisayo
  izingwadule zishisa izinyawo ezingenalutho.
  U-Albert ubona ukuthi umzimba wakhe muva nje omuhle futhi onemisipha uwohloke kanjani ekuguqukeni. Futhi izimbambo ziphuma ngaphansi kwesikhumba esincanyana, esingenawo amafutha, ushokoledi nothuli, njengokungathi
  ubhasikidi. Futhi emhlane nasemaceleni, iminonjana emisha yesiswebhu futhi kakade iphulukisiwe ibonakala futhi ibuhlungu. Umfana wazizwa enamahloni anamandla nokululazeka kuye - umuntu wakhe wegazi elimangalisayo washaywa ngeziswebhu, njengomuntu ovamile. Nomfana-inkosana wahona ngokudelela. Futhi wathola isiswebhu emhlane. Lokho kwamshisa umfana ngobuhlungu nokululazeka.
  Wathuka uAlbert wathola esinye isiswebhu ezimbanjeni. Umfana wegazi lika-august wayegcwele intukuthelo, kodwa ngesikhathi esifanayo egcwele ukwesaba okukhulu. Inkosana yakubona lokho
  USathane, owathatha isimo sentombazane enhle nehlakaniphile, wathola amandla phezu komzimba wakhe. Futhi manje useyinceku kaSathane kuze kube phakade. Futhi nansi isivivinyo sokuqala - uyisigqila.
  Inkosana yaqhaqhazela ngokwesaba futhi yashesha ijubane layo. Waqhubekela phambili edabula ogwadule. Futhi eduze kwakhe kwakuhamba abafana, noma amadlozi amancane kunaye. Inkosana yaphenduka isigqila.
  Futhi manje impilo yakhe isishintshile yaba yimbi kakhulu. Futhi okubi kakhulu.
  Wabubula umfana wazulazula nekharavani. Wakhunjuzwa ngeFaust kaGoethe. Nalapho, uSathane walinga uprofesa ukuba athengise umphefumulo wakhe. Kodwa ngokubuyisela, uFaust wathola kokubili ubusha kanye
  intombazane enhle uMargarita, nengcebo kanye, udumo namandla. U-Albert watholani? Manje, cishe enqunu, ehamba eboshwe izandla zakhe ngaphansi kwesiswebhu sombonisi?
  Futhi kuyiqiniso lokho?
  U-Albert wayecindezelekile, imisipha eyayikhandleka ngenxa yoshintsho, ikakhulukazi amathole, yayibuhlungu, nesihlabathi naso sasishisa, sibhaka amathe ezinyawo zezingane oqweqwe lwazo. Yebo, kuyiphupho elibi.
  Ngaphezu kwalokho, bayakuhlukumeza: indlala ebuthakathaka futhi ewubuwula, futhi ukoma okubuhlungu kakhulu. Ukuze aziphazamise emizweni engathandeki, u-Albert wazama ukubonisana. USathane uyingelosi enhle kakhulu, ehlakaniphile futhi ephelele. Uma kunjalo, ingabe kukhona akudingayo e-Alberta? Futhi kusobala ukuthi ingelosi ephelele kunazo zonke endaweni yonke ayidingi igolide, noma
  uhlobo oluthile lwamandla amakhosi anawo. Okuwukuphela kwento uLucifer ayigugu ngayo amandla phezu kwemiphefumulo. Kodwa yini ezomnika amandla phezu komzimba ka-Albert.
  Phela akukhona nje ukuthi uSathane usayine isivumelwano. Unenjongo ethile. Yiqiniso, uma sithatha uFaust, khona-ke uLusifa udingani kuye? Umphefumulo? Kodwa abantu abaningi
  futhi kanjalo uya esihogweni futhi emandleni kaSathane. Kuyacaca ukuthi lokhu kuphela akwanele.
  Mhlawumbe uLusifa wayefuna ukudlala futhi ahlole lapho umuntu efuna ukuthi: yima isikhashana - umuhle! Kodwa kulokhu, u-Albert ubhekene nesikhathi esibi.
  Nakuba, lapho umfana onqunu, omuhle eshaywa ngesiswebhu, lokhu kungase kumthakazelise othile. kodwa ingabe ingelosi ephelele kunazo zonke iyakudinga lokhu? Inkosana isivele yaqabula
  namantombazane futhi wabonisa isithakazelo kwabobulili obuhlukile, kodwa wayengabathandi abesifazane njengomuntu omdala. Kodwa kakade ngephupho babonakala kuye. Futhi yayithakazelisa kakhulu ngendlela yayo.
  Wabubula u-Albert... Lapho eneminyaka eyishumi nane, wayezobe esefuna umakoti, futhi lokho kwakuyoba kuhle kakhulu. Wayezokwazi ukwenza ukukhetha okungcono kakhulu nokushisayo.
  Adonse umoya u-Albert. Phambi kwakhe kukhona abafana abanqunu, bazacile, abashaywe ngeziswebhu, nangemuva nakhona. Futhi babukeka bekhathele futhi bekhathele. U-Albert wacabanga, yini elandelayo?
  Futhi ekugcineni, ukuma. Baphuziswa kancane badla, baqhutshwa futhi lingakashoni ilanga.
  U-Albert, ngemva kokudla nokuphuza, waba nesifiso sokulala. Futhi kwadingeka ngihambe ogwadule. Futhi esikhundleni sokugona okunesisa kukaMargarita, ubhaxabulwa ngesiswebhu esinonya.
  Wahamba umfana wacabanga. Hhayi-ke, uyisilima esingaka sokuvuma isivumelwano noSathane. Waphila ukuphila okujabulisayo nokucebe kakhulu ngesikhathi sakhe.
  Ubenakho konke umfana angakufuna. Wabe esesukuma kanjalo.
  U-Albert wakhumbula ukuthi baxwayisa ngokuthi uSathane uyisitha sohlanga lwesintu futhi ningalindeli okuhle kuye! Nokuthi kuwubuwula kakhulu ukuthobela izithembiso zakhe. Futhi manje wena
  waba isikhulu, futhi waba umfana nceku. Futhi lapha kuyisimungulu kakhulu kuwe.
  U-Albert wayethambekele ekukhaleni njengempisi futhi ngezikhathi ezithile wayeshiswa isiswebhu. Utholeni ngempela? Phela wayesengumfana, manje wayesegqilaziwe.
  Wahamba laze lashona ilanga. Futhi izinceku zavunyelwa ukuba zidle futhi, ziphuze, futhi zilale. Futhi kuwukuzilibazisa okuthakazelisa kakhulu.
  U-Albert walala phansi esihlabathini eduze komunye umfana owayenqunu. Wazigoqa walala. Futhi waphupha...
  Lapha ubamba iqhaza kubha yama-fighters evundlile kanye no-Ivanhoe noRichard the Lionheart. Leli yiqembu elilwa kakhulu.
  U-Albert egibele ihhashi lakhe elimhlophe qhwa. Ungumfana, futhi nxazonke kukhona abantu abadala, amaqhawe amakhulu. Abanye baze bahlekise ngengane. Kodwa u-Albert uyazethemba.
  Lapha kuzwakala i-gong kanye nempi yokuqala.
  Omelene naye uBaron von Babeuf. Inkunzi enkulu kangaka, ekhuluphele, yangempela futhi esihlanguni sayo kunenkunzi enezimpondo. Usinda ngokuphindwe kathathu kuno-Albert.
  Umfana wavuma ngekhanda futhi wamemeza:
  - Uma ikhabethe lilikhulu, liwa kakhulu!
  U-Baron von Babeuf ubhonga kanjani:
  - Ngizowuchoboza umdlwane!
  Futhi nakhu behlangana ndawonye. Umphikisi ka-Albert unehhashi elikhulu elimnyama.
  Umfana uphethe isihlangu sakhe. Lapha isitha sigadla, futhi u-Albert uhamba kancane eceleni. Kushelela umkhonto osindayo esihlangu. Nomfana inkosana uyagadla
  isitha sikhona ku-visor futhi siyawa.
  U-Albert uyahleka futhi acule:
  - Khothama, uguqe, uguqe,
  Unikiwe leli lungelo!
  Phambi kwenkosi, niguqe
  Kumadaka nodaka kuyafana!
  Imbangi yokuqala yashaywa. Kwabe sekuvela olandelayo. Kwakuyi-Count of Boleventura. Uphinde abe yiqhawe elinamandla futhi elishesha kakhulu.
  U-Albert wahleka futhi wathi:
  - Udumo kuBaba wami,
  Sonke siwumndeni!
  Wabe esegxumela esitheni. Futhi u-Count of Boleventura waphuthuma umfana.
  U-Albert waphendula:
  - Abasubathi bagijimela empini,
  Wonke umuntu ukholelwa kakhulu ekunqobeni...
  Futhi manje sikanye noDeveli ngasikhathi sinye,
  Futhi sinanoma yisiphi isithiyo ehlombe!
  Lapha bahlangana ndawonye no-Count Boleventura. Waphinda futhi umfana wagudlukela eceleni, wawuphoqa umkhonto ukuba ushelele, nokuthi ugwaza kanjani ngesikhali sakhe emphinjeni. Futhi isibalo esizikhukhumezayo sizondiza.
  Futhi umfana wanqoba impi yesibili.
  Imbangi yakhe elandelayo nguDuke waseGuise. Futhi i-fighter enamandla kakhulu futhi enamandla. Futhi idume emiqhudelwaneni eminingi nemiqhudelwano. Futhi lapho kuphela uMbusi waseGuise engazange ahlanganyele futhi engabonisi lutho. Yebo, isitha esibi lesi.
  Umfana u-Albert waze wacula ngokujabula:
  - Futhi ngibona okujulile,
  Ephusheni lika-Ivan the Terrible...
  Umhlaba eSiberia usatshalaliswa,
  Wena Womdabu waseRussia!
  Lapha u-Albert wazibamba ezwini lakhe - kungani iRussia yoMdabu? Uhlangene ngani naye?
  . ISAHLUKO? ishumi nanye.
  Umfana ewonke uhlelwe ngendlela yokulwa.
  Base behlezi emahhashini bobabili. Inkosana igqoke okumhlophe qhwa, futhi isitha sigqoke okubomvu. Base begijima beqondana.
  U-Albert wayebonakala emncane kakhulu uma eqhathaniswa nalomdondoshiya onezinwele ezibomvu.
  Umfana wakhuluma ngolaka:
  - Inyoka encane inobuthi kakhulu!
  Futhi ngakho uMbusi waseGuise, umkhonto wakhe wawumude, wazama ukushaya umfana emzimbeni wezikhali, futhi akazange aqonde isihlangu. Yize kwakuphambene nemithetho. Kodwa u-Albert wagwema ngokuhlakanipha.
  Wayithatha wacwila ngaphansi komkhonto. Khona-ke, ngawo wonke amandla akhe, wahambisa isitha ku-visor, eqhubeka eqinisa ukunyakaza nomzimba. I-Duc de Guise kusukela ekushayeni okunamandla yawa ngokoqobo.
  Umfanyana watshiyoza:
  - Inkazimulo kuma-knights akhazimulayo!
  Futhi u-de Guise wahudulwa enkundleni yempi. Ihhashi lakhe, izikhali kanye nezikhali zaya kumnqobi.
  U-Albert wacula:
  Sibuka namakhothane
  Sindizela phezulu njengokhozi...
  Asiminzi emanzini
  Asishi emlilweni!
  Futhi asibubuli empini
  Ikherubi lingaphezu kwethu!
  Umfana ngempela waba iqhawe elikhulu kakhulu, elikwazi okuningi.
  Futhi nansi imbangi yakhe elandelayo: i-Knight Lionheart uqobo. Bravo, ungazihalalisela ngombangi onjalo. Futhi ukuthi kuzoba yimpi edingekayo.
  U-Albert wacula ngenjabulo:
  Umhlaba wonke usezandleni zethu
  Siyizinkanyezi zamazwekazi...
  Iphihlizwe emakhoneni -
  Izimbangi ezilahliwe!
  Umfana ngempela ufana neqhude elilwayo nelibhodlozekile. YiNgonyama iNkosi uqobo, uRichard the Lionheart.
  U-Albert waphendula:
  - Uma uyingonyama, bhonga,
  Ukunqoba kukaMama Womhlaba wonke kunathi!
  Ukuze ujabule enkampanini enjalo,
  Ukuthi wonke umfana ungumuntu opholile!
  U-Albert wayedla kancane ngaphambi kwempi. Bamlethela ihansi elosiwe elinesitsha esiseceleni, kanye nekhekhe lebhisikidi elincane elisesimweni sesigqoko esinamaqhude. Ngakho umfana waba nesikhathi esimnandi
  dla. Inkosazana yayihlezi eduze kwakhe futhi yayilokhu ibuza ngalokho u-Albert akwenza. Umfana wavuma ukuqamba amanga.
  - Ngakho ngahlangana nodrako onamakhanda ayisikhombisa. Futhi saqala ukusika. Ngamnquma ikhanda. Uyawa, futhi ngokushesha esikhundleni sekhanda elilodwa elisikiwe, kumila amabili!
  Ishaye ikhwela intombi yenkosi.
  - Nazi lezo ezivuliwe! Futhi udrako onjalo anganqotshwa kanjani nhlobo uma amakhanda akhe anda nje?
  U-Albert waphendula ngokuzethemba:
  - Futhi wena unqume ikhanda, futhi ufafaze isilonda isitha ngosawoti! Futhi-ke ikhanda elisikiwe ngeke likhule!
  Inkosazana encane yakhala:
  - Uhlakaniphe kakhulu!
  Yazikhukhumeza inkosi yathi:
  - Nu kungani, mina Spinoza engqondweni!
  Ngemva kwesidlo sakusihlwa umfana waya ezitebeleni. Wagqoka izikhali zakhe wagxuma wagibela ihhashi lakhe.
  Inkosana yakhipha ukuzethemba ekunqobeni, nokomela ukulwa.
  Umfana wayephansi kakhulu ngobude nesisindo kuRichard the Lionheart. Ngaphezu kwalokho, inkosi yaseNgilandi yayinamandla kakhulu ngokomzimba - yephula izicathulo zamahhashi. Futhi ngokumelene neqhawe elinjalo
  zama ukumelana.
  Kodwa umfana uzimisele ukulwa. Futhi lokho kwamvulela. Umfana wayefuna ukuzwa ngokuzumayo ukuthi inkosazana yayimqabula kanjani ezindebeni zomlomo nokuthi kwakumnandi futhi kumnandi kangakanani.
  Nampa abasohlwini. Kwathi lapho kukhala insimbi baqala ukusondela.
  U-Albert wacula:
  - Ta-ta-ta-ta! Izinselo zishaya ngamandla
  Tra-ta-ta-ta! I-Beamer hit...
  Ibutho laseFrance liphahlazekile ekhanda,
  Futhi akekho ozophula ibutho laseSpain!
  Base besondela. URichard the Lionheart, esinda ngomkhonto, wazama ukugwaza isitha. Kodwa u-Albert wagwema, futhi washaya isitha ku-visor. Kodwa lo Richard Ibhubesi
  inhliziyo, nakuba yayinzima, kodwa yakwazi ukuhlala esihlalweni. Nakuba kwakubonakala sengathi le nqubo ayinakuphikiswa. Futhi bobabili abagibeli bahlukana, futhi amajaji aqopha impi yokuqala - umdwebo.
  URichard the Lionheart wamemeza:
  - Futhi ungudeveli omncane ohlakaniphile!
  U-Count Balistro waphawula:
  - Nawe Mhlonishwa ufihla inaliti enoshevu emkhontoni!
  URichard the Lionheart uthi:
  - Kubi, futhi ngiyinkosi ehloniphekile, futhi ngaphandle kwalokho, akusizi ngalutho, awukwazi ukushaya le imp!
  Bala uBalistro wakhothama.
  - Wazi kanjani ubukhosi bakho!
  U-Alberto yena ubelungiselela i-run yesibili. Kwabe sekubonakala futhi phambi kwakhe intombazane enhle kakhulu enezinwele zegolide egqoke ingubo ewubukhazikhazi, intombazane kaSathane.
  Wakhanyisa amazinyo akhe amaparele futhi wakhala:
  - Awu, mfana wami othandekayo, uyathanda ukuwina?
  Khona-ke u-Albert wakhumbula futhi wahayiza:
  - Futhi ungenze isigqila ngami!
  Intombazane yaphendula ngokumamatheka:
  - Kulowo nalowo eyakhe! Umzimba wakho manje usemandleni ami!
  U-Albert waphendula:
  -Ukukhohlisa!
  Intombazane yaphawula, igxisha unyawo lwayo esicathulweni esiyigugu:
  - Konke kulungile! Manje usuwina noma yimiphi imiqhudelwano!
  U-Albert wabuka intombazane enhle enezinwele ezisagolide. Ingabe uSathane ngokwakhe? Kodwa uLusifa uyingelosi, futhi akanawo umzimba womuntu ongumoya. Ngakho-ke, kungathatha
  noma yikuphi ukubukeka, kuhlanganise nengane enhle ebukeka ingenacala. Yebo, kuyamangalisa.
  USathane Girl wavuma ngekhanda.
  -Yilwa, kodwa ngokuqondene nomzimba wakho ... Konke ekuphileni kuncike ezindaweni eziphakeme zasezulwini ... Kodwa udumo lwethu, kodwa udumo lwethu luncike kithi kuphela!
  U-Albert wavuma ngekhanda waphuthuma empini.
  Lapha baphinde bahlangana nompetha omkhulu wezimpi zomqhudelwano uRichard the Lionheart. Futhi kwaba ukulwa okunzima. URichard uthole isivinini esiphezulu ngokuzama
  lahla ingane encane enesibindi, noma kunalokho ingane. U-Albert wayeqoqwe futhi elungile. Evika ukushaywa komkhonto wenkosi, umfana waqhuba isikhali sakhe saqonda ngqo entanyeni.
  Futhi u-Richard the Lionheart onamandla okokuqala emlandweni wezimpi zomqhudelwano wandiza waphuma esihlalweni. Ukushaywa komphimbo sekuvele kuzwela kakhulu futhi kuyabulala.
  Ummemezeli umemezele u-Albert owinile. Ngakho inkosi enkulu yeNkathi Ephakathi kanye nenganekwane yangempela, ama-gruels ahlukahlukene kanye nezinganekwane, iqhawe leziMpi Zenkolo, lanqotshwa.
  umfana nje olinganiselwa eshumini nantathu owayengenawo ngisho amadevu, futhi waqala nje ukubuka amantombazane.
  Kunjalo ukuzwa okukhulu kwe-duel.
  Nokho, lokhu akusona isiphetho. Ekugcineni, impi ethakazelisa kakhulu no-Ivanhoe ngokwakhe. Nakuba u-Ivanhoe eseneminyaka engamashumi amabili nanhlanu ubudala, ubukeka esemncane futhi cishe akanazo nentshebe futhi
  amadevu. Kulokhu mncane futhi mfushane ubukeka njengebhungu. Inzuzo yakhe ngobude nesisindo ngaphezu kuka-Albert incane. Nakuba kusobala ukuthi indoda cishe engamashumi amabili nanhlanu,
  izoba nkulu kunentsha eneminyaka eyishumi nantathu kunoma yikuphi.
  UPrince Albert wabona ukuthi u-Ivanhoe wanqoba kanjani ama-knights amade kakhulu futhi asinda kakhulu kunaye. Futhi wayeqonda ukuthi lesi yisitha esiyingozi kakhulu. Ubani okuzoba nzima ukulwa naye.
  Kodwa noma ngabe yikuphi, kufika kowamanqamu, futhi noma ubani owinile uyothola umklomelo obalulekile. Nakuba kunomqondo omningi ngomklomelo otholwa ephusheni?
  kuNkosana Albert futhi kwavela intombazane-uSathane. Wanyakazisa ama-curls akhe asagolide futhi waphendula:
  -Ungesabi! Maduze uzovuka ube isigqila somfana futhi! Kodwa uma usulifundile iBhayibheli, uyazi ukuthi uMninimandla onke wavivinya izinceku zakhe ngonya.
  Futhi kufanele unqobe ubunzima ukuze uqine futhi uthukuthelise umphefumulo nomzimba wakho!
  U-Albert wavuma ngekhanda emamatheka.
  "Nakuba umzimba ongenawo umphefumulo ungewona umzimba, kodwa yeka ukuthi ubuthakathaka kanjani umphefumulo ngaphandle komzimba!"
  Futhi umfana-inkosana wahleka, eveza amazinyo akhe.
  Futhi ngakho baya ezinhlwini - leli pheya elilwa. I-Ivanhoe ebabazekayo, kanye nenkanyezi ekhulayo yemiqhudelwano: UPrince Albert. Futhi nakhu, indoda ebuthakathaka futhi enobukhulu obujwayelekile
  umfana oneminyaka eyishumi nantathu bahlangana ndawonye. Ihhashi lika-Ivanhoe lihle futhi limhlophe, njengelika-Albert. Futhi kuhle uma amaqhawe amabili asheshayo futhi ezobuchwepheshe ezolwa.
  ngokwemithetho knightly.
  Bese kuzwakala i-gong bese kuhlangana ama-fighters amabili avelele. Bagijime babhekane. Futhi banyakazisa imikhonto yabo. Futhi nampa. U-Ivanhoe unobuhlakani, futhi ukwazile ukushaya u-Albert ngesihlangu.
  Yiqiniso, umkhonto washelela. Futhi u-Albert wayehlose i-visor, kodwa futhi waphuthelwa. Futhi akenzanga kahle kakhulu. U-Ivanhoe wasusa ikhanda lakhe ngomzuzu wokugcina, nomkhonto
  washelela phezu kwesigqoko.
  Lapha umzuliswano wokuqala uphele ngokulingana. Aphinde futhi egibele amahhashi ama-knights ahlakazeka ngezindlela ezahlukene. Imizuzu emihlanu yekhefu bese behlangana futhi. Futhi bagxuma ngamandla amakhulu nangamandla.
  U-Albert wayesebona ukuthi uzakwabo wayenejubane elikhulu nokushesha. Futhi isivinini sakhe sizoba usizo oluhle.
  Nakhu behlangana futhi. Kulokhu, u-Ivanhoe waqondisa i-visor, kodwa u-Albert wavika, futhi washaya phakathi kwehawu ngomkhonto wakhe. Umkhonto wephuka ngenxa yokushaywa, kodwa u-Ivanhoe wakwazi ukumelana
  esihlalweni Ngakho impi yaphenduka yaba ukulingana futhi.
  Womabili ama-knights ahlukana ngezindlela ezahlukene. Khona-ke intombazane kaSathane yabonakala futhi ku-Albert. Wayemuhle futhi ehlekisa. Intombazane kaLucifer yakhala:
  - Awu, mfana wami usulungele impi?
  U-Albert wacula ngokuncokola:
  Isosha lihlale liphilile
  Isosha lilungele noma yini...
  Nothuli olufana nokhaphethi,
  Sesiyaphuma endleleni
  Futhi ngeke ame
  Futhi ungashintshi imilenze...
  Ubuso bethu buyakhazimula
  Amabhuzu acwebezelayo!
  USathane Girl wavuma ngekhanda.
  - Yebo, ngiyabona ukuthi usulungile! Futhi unempilo impela!
  U-Albert watshiyoza ngokumamatheka:
  - Ngihlose ukulwa ngokuphelelwa yithemba!
  USathane Girl waphendula ngokumamatheka:
  - Uyiqhawe elinesibindi! Hhayi-ke, impi yesithathu izoba ngesinqumo!
  Naba bobabili abalwi futhi ohlwini. Futhi silungele ukungena phakathi komunye nomunye. U-Albert, elalele, wacula:
  - Ubani ojwayele ukulwela ukunqoba,
  Akacule kanye nathi...
  Ubani ojabule, uyahleka ...
  Ubani ofuna ukuzuza
  Ofunayo uyohlala ethola!
  Base beqala ukubuthana, beshaya amahhashi. Imikhonto yabo yayinyakaza. U-Albert kulokhu uqhamuke neqhinga. Futhi vumela isitha simgudluze ku-visor, mfana
  kwathi ngomzuzu wokugcina wavika indlela azoshaya ngayo u-Ivanhoe ngomkhonto emlenzeni. Wadazuluka wandiza wehla ehhashini phambili, wabheka phansi. Futhi futhi kuzwakala nesizotha - ukunqoba!
  Ngakho-ke uPrince Albert umenyezelwa njengomnqobi. Futhi bamnika umklomelo: ihhashi legolide. Umfana uzithathela yena, kodwa uyasindwa, akakwazi ukuphakanyiswa yedwa. Amantombazane amane ampofu athatha ihhashi. Basebemthwala emahlombe abo.
  U-Albert wacula:
  - Umfana weKarate
  Uzothola umklomelo!
  Khona-ke intombazane-uSathane yavela futhi yavuma ngekhanda:
  - Sekuyisikhathi eside ngiphupha ihhashi elinjalo legolide elihlanzekile!
  U-Albert wamangala:
  - Ingabe udinga ngempela igolide!?
  USathane Girl waphendula ngokumamatheka:
  - Vele akunjalo! Kodwa leli hhashi lenziwa amakhosi ama-knightly futhi linamandla akhethekile omlingo kulo. Futhi izinto zobuciko zomlingo ezibalulekile ziyadingeka ngisho nangezinhle kakhulu futhi zinhle
  ingelosi endaweni yonke!
  Avume ngekhanda umfana inkosana.
  - Ingabe ngizoyeka ukuba yisigqila?
  USathane Girl wanikina ikhanda.
  - Hhayi okwamanje! Awukakasisebenzisi isipho sakho! Kodwa kufanele uvume ukuthi uGenghis Khan wake waba yisigqila!
  UNobuhle osemncane wanyathela izithende zakhe. Ihhashi selinyamalele. Futhi uPrince Albert wayengenaso isikhathi sokucwayiza iso, njengoba ... evuka!
  Nalapha futhi, usengumfana ongagqokanga zicathulo eziqwini zakhe zokubhukuda. Ubani onikezwa ingxenye ye-bourda ngesidlo sasekuseni futhi aboshelwe enqoleni kanye nabanye abafana. Lesi sikhathi esisodwa
  amakamela awela, futhi banquma ukuphoqa izingane ukuba zidonse inqola kanyekanye.
  Sathola impuphu entsha, ithwele umthwalo, futhi sikhuthaza abafana ngeziswebhu. U-Albert wadonsa inqola njengenqola eya egejeni. Futhi angizange ngizizwe ngikhululekile. Umoya wakhe wawuguqubele.
  Umfana wacula ukuze ajabule:
  Isiphetho sakho sisesilinganisweni
  Izitha zigcwele isibindi...
  Kodwa sibonga uNkulunkulu ukuthi kukhona abangani,
  Kodwa sibonga uNkulunkulu ukuthi kukhona abangani...
  Futhi sibonga uNkulunkulu bangane
  Kukhona izinkemba!
  Lapho umngane wakho esegazini
  Emhlatshelweni kukhona uthando...
  Ungaba nguye
  Njengobaba...
  Kodwa ungafoni umngane
  Uyigwala futhi ungumqambimanga!
  Umfana wazizwa enomdlandla futhi elwa kakhulu ngemva kwengoma enjalo. Futhi wayiphusha inqola ngamandla, ebeka izinyawo zakhe ezingenalutho, eziwubuntwana esihlabathini esishisayo, futhi wazizwa enjengengcweti yangempela evela ku-Order of the Star.
  Ngemuva kwaleli phupho, uVladimir-Mikhail Gorbachev-Putin wanquma nokuchibiyela Ikhodi Yobugebengu. Okungukuthi, ukwethula icala lobugebengu kusukela eminyakeni eyishumi. Okuyinto, yebo, epholile. Futhi uhlakaniphile ngesikhathi esifanayo.
  Kudutshulwe izitha eziningi zabantu nabaphikisana nabo. Kwenziwa okunye ukuhlanzwa okuningi.
  Ngesikhathi esifanayo, u-Sobchak uboshiwe, futhi abaningi bentando yeningi - Gavriil Popov nabanye. Futhi kwakupholile kakhulu.
  Ngemva kwalokho, uVladimir-Mikhail Gorbachev-Putin wayithatha futhi walala;
  U-Albert waphinde wahamba engagqokanga zicathulo naseziqwini ezifanayo zokubhukuda ogwadule. Injabulo yokunqoba kwemiqhudelwano iphumelele ephusheni yashabalala ngokushesha. Ngaphezu kwalokho, akazange nje ahambe, kodwa
  ukusunduza inqola esindayo nezinye izingane. Futhi kwakungemnandi neze. Yebo, wangena esikhungweni esikhulu. Futhi thwala lomthwalo. Futhi buyela emuva ngesiswebhu kuphela.
  U-Albert waphefumulela phezulu futhi wadudula ijoka, ebeka izinyawo zakhe ezingenalutho esihlabathini esishisayo. Futhi wayegula ngakho.
  Ngangifuna ukubiya, futhi ngigawule ngezinkemba.
  Futhi ube njengo-Alexander Omkhulu. Umfana wazama ukucabanga okuthile okujabulisayo. Ngokwesibonelo, intombazane ephethe ujeke. Futhi ugqoke ingubo elula yabalimi, futhi imilenze yakhe ishukiwe, inomusa, ingenazicathulo futhi i-shiselled. Intombazane ibukeka imangalisa nje ngobuhle obukhangayo.
  Futhi uletha ujeke wamanzi kumfana okhathele, ojulukayo, futhi emanzisa izindebe zakhe, abuze:
  - Kungani ungenazicathulo futhi ucishe unqunu uyinkosana?
  Umfana omncane uphendula ngokuphefumulela phezulu:
  - Ngathengisa umzimba wami kuDeveli, futhi manje ngiyahlupheka!
  Intombazane yamangala, ishaya ngonyawo lwakhe olushukiwe, olungenalutho:
  - Umzimba? Ngokuvamile bathengisa imiphefumulo yabo kuSathane!
  U-Albert ngokuhlakanipha wathi:
  - Ngathengisa okwesikhashana ukuze ngigcine ukungafi!
  Yavuma ngekhanda intombazane, yaqabula umfana ezindebeni zomlomo, yathi:
  "Mntanami, ngabe uyakuqonda lokho obuzibophezele kukho?"
  Avume ngekhanda umfana.
  - Yebo, ngiyaqonda, nakuba sekwephuze kakhulu!
  Intombazane yayithatha futhi yacula ngentshiseko:
  - Kungcono sekwephuzile kunanini ngaphambili,
  Kungcono sekwephuzile kunokungakaze...
  Ngakho mina nawe sathola
  Iminyaka emihle kakhulu, iminyaka!
  Umfana wezwa sengathi intombazane iphinda imphusha ujeke wamanzi, imvumela ukuthi aphuze umswakamo ophilisayo. Khona-ke izandla zakhe zigijima phezu kwezimbambo zomfana.
  Waphawula:
  - Ulahlekelwe isisindo ebugqilini!
  U-Albert wabhala ngokugcizelela:
  Angiwadingi amanye amafutha!
  Yavuma ngekhanda intombazane.
  - Yebo, kufana nokwenza ukuqina mahhala!
  Wavuma ngekhanda umfana ngesasasa.
  - Yebo, abaningi bebengeke balimaze ukunciphisa umzimba!
  Intombazane yacula ngokumamatheka:
  - Kodwa ukudla, ungadli lokhu noma lokhuya,
  Futhi ungavumeli imilenze yakho ikhathale ukuhamba...
  Nakhu ukudla okuzobangela amafutha,
  Ngesikhathi esifanayo, abakhuluphali futhi bacule ngothando!
  U-Albert wajabula kakhulu, futhi wahlabelela:
  - Hlobo luni lwezitsha, hlobo luni lwezitsha,
  Thatha konke nawe
  Kuyadabukisa ukuthi abangibulali njalo
  Badla ukuze babulale nje!
  Nomfana wayesuka kukho konke lokhu engathi usezulwini lesikhombisa.
  Lokhu ngempela impumelelo yengane elwayo.
  Intombazane yayiyinhle.
  Baqale bashaye izandla behleka.
  Nokuyiphusha inqola kwaba mnandi kakhulu kumfana. Enye yezigqila ezisencane yawa ngenxa yokukhathala.
  Umbonisi waqala ukumshaya ngesiswebhu. Umfana wavele wanyakazisa izingalo nemilenze, akabanga nawo amandla okusukuma.
  U-Albert wamemeza ngokucasuka:
  - Ungamshayi! Awuboni ukuthi use-grog!
  Ephendula, umbonisi washaya no-Albert. Wahayiza umfana. Ngokushesha, amadoda amabili amakhulu aqala ukushaya inkosana.
  Umfana wazama ngamandla ukugqabula izintambo eziboshwe izandla zakhe.
  Umthengisi ofake isigqoko sikanokusho wayala:
  - Kwanele! Lomfana kufanele adayiswe emakethe! Amnike amanzi, adlule kancane!
  U-Albert wayeka ukushaya. Anyakaze adonse intambo aphinde adonse inqola kanye nabanye abafana.
  Umoya waba isimungulu kakhulu futhi omubi. Nakuba, ngakolunye uhlangothi, umthengisi wabonisa umusa pragmatic futhi akazange azihlabe izimpahla.
  Yebo, isigqila singcono ukuthengisa kunokubulala ...
  U-Albert wayedonsa umthwalo osindayo, ehogela emakhaleni akhe iphunga lokujuluka, imizimba engcolile yabafana, futhi ezwa ukoma nokukhathala.
  Azame ukuvuka futhi.
  Ngakhumbula indlela amxosha ngayo uRichard the Lionheart esihlalo futhi kwakupholile kakhulu. URichard wehluliwe, muhle kakhulu.
  Naba abafana naye: mncane, ujulukile, ungcolile, unemisipha. Futhi basebenza ngokweqile. Futhi kunzima kakhulu. Bekunzima lapha.
  U-Albert wacabanga ukuthi inkosazana iholelwa esikafulani. Bamkhumula izingubo ezibizayo, bonke ubucwebe, bamkhiphe amacici ezindlebeni zakhe. Izicathulo ezibizayo ezengeziwe ezinamaparele.
  Futhi izingubo zangaphansi... Kunalokho, bakhipha indwangu yesaka empunga kuphela. Futhi akafakile izicathulo, cishe enqunu, egqoke isaka elifushane uya esikafini. Futhi umphakathi umbheke ngabomvu unqunu,
  imilenze engenalutho icishe ifike ezinqulwini. Kodwa inkosazana enezinwele ezisagolide eziwela phezu kwendwangu yesaka empunga nemilenze engenalutho, emincane ibukeka iyinhle nakakhulu.
  Futhi izethameli zibhonga ngokoqobo ngenjabulo.
  U-Albert unomcabango ocacile. Injalo intombi enhle. Nezingubo ezimpunga zasejele zigqamisa ubumhlophe bakhe obumnandi, obunempilo, kanye namagoqene asagolide, amagagasi ezinwele zakhe.
  Futhi yeka ukuthi zinhle futhi zinhle kangakanani izinyawo zakhe ezingenalutho, ziphelele, zimi kahle. Futhi ukuthi i-hoodie impunga kangakanani, igcizelela ubuncane besibalo kanye nezilinganiso zayo ezifanele.
  Uza emphemeni, lapho umbulali omkhulu, oyi-bullish elinde inkosazana. Futhi imbazo yakhe inkulu, futhi ibukhali - icwebezela elangeni.
  Le ntombazane yaphaphatheka nakakhulu, kodwa yagcina ukubukeka ezolile. Umbulali wakhipha amazinyo akhe amakhulu kodwa alungiswe kabi. Onogada abaningi basukuma, futhi isixuku sajabula.
  Amadoda ajatshuliswa kakhulu ukubona intombazane enhle eyayizonqunywa ikhanda. Wayebukeka ethinta inhliziyo futhi emuhle.
  Ngaleso sikhathi, ummemezeli umemezele:
  - Ngenxa yengozi ekhethekile yesigebengu kanye nokuntuleka kokuphenduka, isigwebo sokufa esinobuntu ngokunqunywa ikhanda sithathelwa indawo ukuhlukunyezwa nokuhlukunyezwa komphakathi phambi kwesixuku.
  Futhi ukuhlukunyezwa kuyohlala inqobo nje uma isigebengu singawuyeki umoya!
  U-Tolka wabingelela isimemezelo esinjalo ngokujabula - okusho ukuthi ukuhlukunyezwa kwenkosazana kuzoba isikhathi eside. Intombazane yaphaphatheka nakakhulu. Wayelindelwe isiphetho esibi.
  Kwavela ababulali abambalwa abanamandla, ababefihliwe ngaphambilini. Bahudula i-rack esikafulani, baphinde baphatha izinto zokuhlukumeza nezinsimbi. Iziko seliyavutha vele.
  Kwaqala ukushisa kuwo izindlawu, izingwegwe, izinduku, izinsimbi, izinsimbi nokunye. Ukuhlukunyezwa kwathembisa ukuthi kuzoba isikhathi eside futhi kuyinkimbinkimbi. Izincekukazi ezingafake zicathulo nazo zaletha umkhumbi
  namafutha omnqumo, amabhakede amanzi okwakuntanta kuwo iqhwa, nezikhwama zikasawoti kanye nopelepele. Inkosazana yabhekana nokuphenywa kanzima.
  Ngakho ababulali bayithatha bayiklebhula ingubo empunga yentombazane, baveza umzimba wayo omuhle, okhangayo. Bekupholile kakhulu. Ubuhle obunjalo buhamba nqunu phambi kwababulali.
  Umhlukumezi omkhulu wanikeza isibonakaliso. Inkosazana yayiklonye izandla yahudulelwa esigcawini.
  Wayesezohlushwa kanzima manje. Inkosazana yazama ngamandla ukwenqaba. Kodwa amandla ayengalingani. Ababulali babhekana nentombazane entekenteke base beboshwa
  izandla zakhe ngemuva. Khona-ke, bathatha amabhulashi axhunyiwe ngehhuku baqala ukuwaphakamisa.
  Yakhala inkosazana ngenxa yobuhlungu obusemahlombe nasemithanjeni, yaqala yagoba. Ababulali bamdonsa emahlombe bamsonta. Kuphunyuke emphinjeni wenkosazana ukububula okudabukisayo. Futhi unqunu futhi unwetshiwe
  kuvele entanjeni. Izinyawo zakhe ezingenalutho zaziphenduphenduka njengebhayisikili. Umbulali wamshaya ngesiswebhu emilenzeni engenalutho. Khona-ke ababulali babamba intombazane enegazi elikhulu kakhulu emilenzeni, bagqoka
  kuzo i-oki block, iboshwe ngokuqinile emigodini. Isisindo somzimba wentombazane sakhula, futhi yakhala izinhlungu ezikhulayo.
  Avume ngekhanda umhlukumezi omkhulu. Ngakolunye uhlangothi, ababulali babelenga isisindo sekhilogremu ngakolunye. Wanwebeka umzimba wenkosazana, kwaba namandla ukububula. Izithukuthuku zehla emzimbeni wakhe onqunu.
  I-oda lilandele:
  - Iziswebhu eziyishumi ngokucophelela.
  Umbulali waqala ukushaya, emzimbeni wenkosazana. Isikhumba emhlane wentombazane savuvukala, kodwa asizange siqhume. Waqhubeka umsebenzi. Intombazane yaququda amazinyo yakhala.
  Umhlukumezi waqeda ukushaya. Abuke umdala. Waphonsa:
  "Manje mthose izithende!"
  Abanye ababulali baqala ukugcoba ematheni entombazane ukuze isikhumba sishise isikhathi eside, futhi ukuhlushwa kwakuzohlala isikhathi eside ngangokunokwenzeka. Abanye abahlukumezi balala ngaphansi kwezinyawo zabo
  izinkuni ezacile zokuzithungela ngomlilo, zokheleke umlilo.
  Yakhala inkosazana izwa ubuhlungu. Lapha kwavutha ilangabi ngaphansi kwezinyawo zakhe ezingenalutho. Yaqala yabanda intombazane. Lalela imizwa. Wabe esedazuluka.
  Isixuku sajabula savuma. Ezinye izinsizwa nezinsizwa zize zifake izandla emabhulugweni ukuze ziqede ukulunywa okugcwele inkanuko. Kuhle ngempela - ukuhlukunyezwa okunjalo.
  Yabhonga inkosazana... Ungase uveze ukuthi:
  - Ungangihlukumezi! Ngizokutshela konke!
  Kodwa lapha kwakuvela kuye nje ukuthi ulwazi lwalungadingeki. Ukubulawa okubuhlungu nesihluku nje.
  Umbulali omkhulu wayala:
  - Imivimbo emihlanu ngaphandle kokunakekelwa!
  Umbulali, enweba imilenze yakhe, waqala ukushaya inkosazana. Kusukela ekushayeni kokuqala, isikhumba saqhuma futhi igazi laphuma. Intombazane yamemeza kakhulu. Nazi ezinye izikhathi ezimbalwa ngesiswebhu.
  Khona-ke umbulali omkhulu wayala:
  -Faka ukukhanya ngaphansi kwemilenze!
  Ababulali baphemba amalangabi ngaphezulu. Nenkosazane yayivele ihayize inganqamuki.
  Umshushisi omkhulu wayala:
  "Manje shisa isifuba sakhe!"
  Ababulali baphuthume ukuyogcoba isifuba sentombazane ngamafutha. Waqhaqhazela ngenxa yokushiswa yizandla zakhe, wakhala ngenxa yobuhlungu obukhulu. Nababulali bamgcoba amabele behleka.
  Kwathi sebeqedile ukugcoba bamlethela ithoshi. Nomlilo wavutha.
  Iyamemeza futhi inkosazana. Futhi isixuku sijabule. Abantu bathanda ukubuka ukuhlukunyezwa okunesihluku kakhulu. Futhi uzwe ukukhala kwentombazane. Futhi neqiniso lokuthi bayanuka
  inyama ethosiwe. Futhi ukuthi kumnandi kangakanani futhi kujabulisa ukuzizwa.
  Intombazane yasha kanyekanye amabele ayo namathe ezinyawo zayo zingenalutho. Baphinde baqala ukushaya ngesiswebhu. Amagalelo aphinda aqhuma isikhumba futhi achitha igazi. Kwakubuhlungu kakhulu.
  Kodwa ngokusobala lo mbulali wayengenele.
  Umhlukumezi wayala:
  - Gcoba imbongolo yakhe!
  Nababulali baqala ukumbambatha izinqe zentombazane, bezigcoba ngamafutha. Futhi ngale ndlela inkosazana izohewula ngenxa yokululazeka nobuhlungu. Futhi wayesegcotshwe ngakho konke futhi, umlilo walethwa ezinqeni zakhe.
  Ithoshi lakhanya. Intombazane yayizwa ubuhlungu obukhulu. Futhi wayebhonga lapho ethosiwe ngesikhathi esifanayo: amabele, izithende kanye nezimbongolo.
  Khona-ke umbulali omkhulu wayala ukuba amgcobe kanye nesifuba sikaVenus. Futhi kwakululaza nakakhulu. Futhi ukuthi isixuku saqala kanjani ukukhuphuka, ukuthi amadoda abhonga kanjani, nabesifazane, futhi, ngenxa yesasasa.
  Yeka ukuthi kwakubukeka kukuhle futhi kungabi namahloni kanjani konke. Abaningi bagxuma bashaya indlwabu abesilisa nabesifazane, futhi bakhwelana esigcawini.
  . ISAHLUKO? 12.
  Sagcotshwa-ke isifuba sendodakazi yenkosi.
  Emva kwalokho kwalethwa kuye isibani. Futhi kwaba buhlungu kakhulu enkosazaneni. Wadazuluka ngezwi okungelona elakhe futhi eshwaqa izinhlungu. Kwakukhona ukuhlupheka okubi kakhulu kuye.
  Intombazane yahlushwa futhi yabhonga, yaphoqwa yibheluga.
  Futhi ababulali basebenza bayosiwe. Lapha, ngomyalo womhlukumezi omkhulu, elinye lamakati lakhipha induku eshisayo e-brazier futhi laqala ukushaya intombazane ngensimbi, ebomvu ensimbi yokushisa.
  emuva. Omunye wasebenzisa udlawu, naye obomvu, waqala ukuphuka izinzwane ezinyaweni zentombazane ezingenalutho ngazo. Futhi kwakubuhlungu kakhulu. Yahlupheka kakhulu inkosazana.
  Wamane wahlupheka ngendlela engabekezeleleki, futhi wantanta phezu kolwandle lobuhlungu obungenamkhawulo. Kodwa omunye umbulali wacosha induku eshisayo. Wayiletha embongolweni yentombazane. Kwathi lapho eshova
  indunu yakhe. Yamemeza kakhulu inkosazana yaquleka ngenxa yobuhlungu. Ngokushesha, ibhakede lamanzi eqhwa lamshaya. Intombazane yawela ngaphansi kwejethi yayo futhi yavuka.
  Baqhubeka nokumthosa futhi: amathe, amabele, isifuba, imbongolo. Ababulali bahlephula izinzwane ezinyaweni zakhe ezingenalutho, bamfaka induku ebomvu endunu, bamshaya ngesiswebhu sensimbi, esibomvu ngenxa yokushisa, emhlane. Futhi kwakunonya kakhulu futhi kunonya.
  Futhi isixuku sajabula kakhulu ngenjabulo: lokhu ukuhlukunyezwa, lokhu ukuhlukunyezwa ...
  Yanengeka isikhulu lesigqila. Ungayihlukumeza kanjani intombazane kanje. Lokhu ngokuvamile kuyi-sadism eyinkimbinkimbi. Futhi ngakho akunakwenzeka. Umfana wathola amandla okuqhubekela phambili.
  Nampa sebelala futhi. Umthengisi omkhulu wathi kusasa bazobe besedolobheni, izinsizwa zizodayiswa khona.
  UPrince Albert wadla kancane, ngokuhaha waphuza indishi yamanzi futhi walala phansi esihlabathini esisafudumele. Umfana wavala amehlo wazumeka ngokushesha. Futhi waphupha...
  Njengokungathi uyisigqila sebutho laseSpartacus. Futhi kukhona akwaziyo. Ikakhulukazi, ukuthi owesifazane ongumGreki u-Eutibida wahlela ukuvukela umbuso futhi ufuna ukunikeza uCrassus uhlelo lobuqili lomholi.
  ukuvukela umbuso. Futhi lokhu kufanele kugwenywe. I-Prince Albert ephusheni isivele inenkumbulo ethile yezenzo zakhe zangaphambili. Ukuthi, ikakhulukazi, awaholela kanjani amaRoma ogibeni.
  Nakuba ngenxa yalokhu kwadingeka abekezelele ukuphenywa ngaphansi kokuhlushwa. Engawathembi amazwi alula, amaRoma, uma kwenzeka, abhaxabula umfana we-scout futhi amshisa ngensimbi eshisayo ebomvu.
  izithende zengane. U-Albert akazange ashintshe ubufakazi bakhe. Khona-ke amaRoma azungeza emhosheni futhi awela ogibeni, lapho abhujiswa khona.
  Manje uSpartacus wayephikiswa uCrassus. I-Spartacus inamasosha angaba yizinkulungwane ezingamashumi ayisikhombisa nesishiyagalombili, kanti uCrassus unezinkulungwane ezingamashumi ayisishiyagalombili. Ngaphezu kwalokho, amaRoma anenzuzo enkulu embuthweni wamahhashi.
  Ngakho amathuba okulwa awacacile. Akuzona zonke izigqila eziqeqeshwe kahle. Nokho, uCrassus unabo abaningi abaqashiwe embuthweni wakhe. Kunoma yikuphi, i-Spartacus ilungiselele ugibe.
  Ngokusobala, uChris, ngenxa yokungavumelani, wahlukana neSpartacus futhi waba ikamu elibiyelwe ngokwehlukana.
  UCrassus, vele, kufanele ahlasele uChris, bese kuthi ngesikhathi sokuhlasela ezindaweni eziqinile zezigqila, uSpartacus uzogadla ngemuva. I-Greek Evtibida iyintombazane enhle kakhulu, yathandana
  eSpartacus kuze kufike ezindlebeni zakhe. Kodwa uSpartacus wahlala ethembekile kuValeria, umfelokazi kaSulla. Futhi-ke u-Eutibida wanquma ngesisekelo somona ukuziphindiselela. Usekwazile ukuyenga u-Enomai. Futhi amalegiyona amabili amaJalimane abhubha. Futhi u-Enomayi yena wawa egwazwe izinkemba eziningi. U-Eutibida yena wabe elimala, wacishe wafa. Ngakho babengekho ofakazi
  futhi wajabulela ukuzethemba okuphelele kukaSpartacus.
  Futhi u-Eutibida wawufihla ngobuchule umona wakhe. U-Albret wayazi encwadini ukuthi kwakungu-Eutibida owayengumkhapheli owayezofaka uChris. Futhi-ke inkambo yempi ngeke iphenduke ivune abahlubuki. Selokhu kwashona amaSpartacists ayizinkulungwane ezingamashumi amathathu kuwukulahlekelwa okukhulu.
  Ngaphandle kweqiniso lokuthi u-Eutibida udlulisele uhlelo lweSpartacus kuCrassus, uphinde waheha uChris ezikhundleni eziqinile. Ebona lokhu, u-Albert wanquma ukunqamula le ntombazane endleleni eya eCrassus.
  Babemazi u-Eutibida. Owesifazane ongumGreki, ebona umfana omuhle, oyizinwele ezimhlophe, onemisipha, waba umngane wakhe. Waze wafundisa nesifundo sothando, esasimnandi kakhulu.
  Eqinisweni, ukufundisa umfana ukujabulisa owesifazane kuyinto epholile futhi ejabulisayo entombazaneni eyayiyisifebe esibizayo. Futhi izifebe zivame ukukhangwa abafana abangenacala. Bathola injabulo eyingqayizivele kulokhu kanye nama-orgasm emvelo kakhulu. U-Albert uzoba yintombi nto. Futhi ngenxa yokuthintwa kobuhle waphonswa ekushiseni, kwase kubanda. Ngaphezu kwalokho, u-Eutibida ubukeka njengentombazane encane kuphela, kodwa empeleni usengaphezu kweminyaka engamashumi amathathu ubudala nokuthi mangaki amadoda aye wazama.
  Wenza ingcebo, futhi wazihlenga ezigqilini ngokuhlinzeka ngezinsizakalo zocansi kumapatricians acebile. Kwabe sekufika umfana, omuhle kakhulu. Awu, ungamyengi kanjani?
  Yebo, u-Albert wawuthanda ngempela lo mdlalo, nakuba ukhathazeke kakhulu kangangokuthi kubonakala sengathi inhliziyo yakho isizophuma esifubeni sakho. Futhi ngemva kwama-orgasms amaningana ahlangene futhi anobudlova, ukhathele kakhulu,
  ukuthi ulale kahle emiqamelweni ematendeni.
  U-Albert, vele, wayengafuni ukuthi u-Eutibide alimaze. Kodwa ngandlela-thile izihlubuki kumelwe zisindiswe ogibeni. Ukukhumbula i-caress emnene ebukeka njengentombazane encane, kodwa iqiniso lowesifazane oyinkimbinkimbi.
  U-Albert wakhumbula ukuthi yena ngokwakhe wayeyindodana yomfundisi ohloniphekile owayekweleta uCrassus izizumbulu zemali. Futhi-ke umndeni wathengiswa ebugqilini. Bakhumula ingubo enhle, ibhulukwe, amabhuzu nesigqoko kumfana. Wahlubula umgomo, futhi wathunyelwa ekuhwebeni ngezigqila. Kwaba amahloni kanjani. Yena nomfowabo bathengwa umfundisi wabe esethunyelwa enkwalini. Nakuba abafana
  wayeneminyaka eyisikhombisa kuphela. Amantombazane nomama baya emasimini, emsebenzini. Okungenani iphumele ngaphandle. Kanye nomfowabo, banqunu, babhaxabulwa ngesiswebhu sombonisi.
  ukuphusha ibhala yesigqila esisodwa esikhulile. Basebenza kanzima. Ihlobo vele eningizimu ye-Italy liyashisa futhi uma usebenza kanzima. Kodwa kuyabanda ebusika.
  Izingane zazijwayela ngokushesha imithwalo. Futhi ngokuhamba konyaka, baqina. Futhi nakuba bonke babeneminyaka eyisishiyagalombili ubudala, izinyawo zabo ezingenalutho zafakwa amatshe abukhali. Base benikwa ukuphusha
  ibhala lisinda. Futhi ngesikhathi esifanayo baqala ukuyisebenzisa kweminye imisebenzi. Izigqila zazondlekile. Babeshintshana ngomsebenzi emayini nangaphezulu ukuze bangagobi ngokushesha.
  Ngakho abafana bakhula futhi baba namandla. Futhi baze bayiswa esikoleni ngabafundi be-gladiator. Lapho, u-Albert noGeta bahlangana noSpartacus. Oseyitholile inkululeko
  futhi wenza imali enhle njengothisha wokubiya futhi walungiselela ukuvukela.
  Ekuqaleni, izigqila azizange zibe nenhlanhla kakhulu - itulo ladalulwa. Kodwa ithimba elincane lezigqila lisaphunyuka esikoleni. Futhi egcwele ababaleki, waphephela eVesuvius.
  Ukuhlasela kokuqala kwebutho lamaRoma esiqongweni kwahoxiswa. Kodwa u-Spartacus wabe esefakwa ogibeni. Lapho, izinceku zaziyobulawa indlala. Kepha u-Spartak waqagela ukuluka izitebhisi.
  Izigqila zehla futhi zabulala amaRoma ngokuzumayo ngokushaya ngemuva. Ngakho ukunqoba okukhazimulayo kwenza uSpartacus waduma futhi ngokushesha waqoqa ibutho elikhulu. Wehlisela amaRoma amahlandla ambalwa, futhi wanqoba ngisho nama-consuls amabili. Futhi manje uCrassus waba umphikisi wakhe. Hhayi nje u-patrician ocebile kakhulu, kodwa futhi ilungu le-triumvirate: uSulla, uPompey, uCrassus, onolwazi ezimpini. UJulius Caesar wenqaba ukuhola ibutho lamaRoma ukulwa noSpartacus. Yebo, futhi uJulius wayesemncane kakhulu, futhi kuze kube manje akazange asebenzise okukhulu
  igunya. Futhi umkhuzi odume kakhulu nongcono kakhulu waseRoma uPompey walwa eMpumalanga. Ngakho ukukhethwa kukaCrassus kumele kubonwe njengokuhamba phambili. Futhi u-Albert wayenamaphuzu akhe amenzele wona.
  Unina, egqoke ingubo edabukile futhi engafakile izicathulo, wayesebenza kanzima namadodakazi akhe amathathu ensimini. Wayeshiswe yilanga futhi izinyawo zakhe ezingenalutho zaziqinile, kodwa wayebukeka engcono nakakhulu.
  Ukudla ngenkani nokuzivivinya njalo kwamenza wancipha futhi waba nemisipha. Nokhalo lukanina oseneminyaka engaphezu kwamashumi amathathu selufana nolwentombazane encane. Amadodakazi amathathu akhula futhi aba namandla. Izinwele zabo zazishiswe yilanga futhi isikhumba sabo saphenduka saba mnyama. Ngamafuphi, umama nezingane ezinhlanu ebugqilini basinda. Kodwa uphi ubaba?
  Ingabe wabhubha emikhankasweni, noma waceba? Lona omunye umbuzo!
  U-Albert, egqoke ibhande kuphela, wayegijima emgwaqeni. Kudingeka uqhamuke nokuthile. Ukuwisa nje i-Eutibida ngomcibisholo akuyona inketho. Futhi yini enye ongacabanga ngayo? Ungamvimba kanjani ukuthi angagxumi
  ku-Kras? Kungase kube nemibono eminingi, kodwa yonke inamaphutha.
  Njengasesikhathini sakhe no-Enomai. Khona-ke u-Albert akazange aqhamuke necebo elihle. Ngaphezu kwalokho, wayethemba ukuthi i-Spartacus izofika ngesikhathi futhi ngeke ivumele i-Enomai i-Consul Helium iphule.
  Kodwa ukubala akuzange kuthethelelwe. AmaJalimane amukela impi engalingani futhi aze avumela amabutho aphakeme aseRoma ukuba azungeze amalegiyona amabili. Futhi ngakho bawela embizeni futhi babhujiswa.
  Kodwa uSpartacus wayephuzile futhi wayengenaso isikhathi sokusindisa u-Enomai. Yiqiniso, amaRoma ayekhathele impi namabutho amaJalimane, futhi amaSpartacists awo awanqoba ngokushesha.
  Ukuphula izigqila - ama-consuls amabili aseRoma - kuyisenzakalo esingavamile. Lokhu kwenza uSpartacus wangahlulwa ngempela, futhi wayebhekwa njengomkhuzi omkhulu kunabo bonke ezikhathini nasezizweni.
  Kodwa u-Spartacus akazange aye eRoma, kodwa wathuthela enyakatho ye-Italy, lapho aphinda anqoba amabutho aseRoma, okwakufanele amboze umbuso uma kwenzeka kuhlasela amaGauls. U-Albert ngokwakhe ngaleso sikhathi
  walwa njengeqhawe. Wayenamandla ngaphezu kweminyaka yakhe, futhi, njengabafana abaningi, eshesha kakhulu. U-Albert, oqinile enkwalini, wayehlale ehamba engafake zicathulo ebhince indwangu.
  ibhandishi. Ubusika e-Italy abumnene futhi buyisithwathwa, futhi iqhwa alivamile. Noma kunjalo, lapho iwa, futhi ugijima ungagqoke izicathulo ezimhlophe, ezithambile futhi ezipholile,
  kumnandi. Izinyawo zomfana ziqinile kangangokuthi awezwa amakhaza. Ugqokwe engagqokile izicathulo futhi unqunu kunoma yisiphi isimo sezulu nasemvuleni futhi okungenani uyathimula.
  Futhi uGeta naye ungumfowabo - cishe iwele futhi uneminyaka efanayo, eshesha ngokufanayo, enongwe futhi eqinile.
  U-Albert wanquma ukucela iseluleko kumfowabo ngokuthi enzeni.
  Wasikisela ngokunengqondo:
  - Sine-tincture yamajikijolo obuthongo. Woza e-Eutibida, okuthiwa uzofunda ngezothando, futhi uwuthele engilazini yakhe. Futhi uzolala ebusuku futhi ngeke agijime ekamu likaCrassu!
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Impela! Kodwa kufanele sisheshe!
  U-Eutibida wayenezinwele ezimnyama futhi emfushane, intombazane entekenteke enamabele amancane. Angaze aqhathaniswe nentsha. Ku-Albert, wayengabonakali njengesalukazi, futhi waya ngenjabulo ukuze athole isifundo sothando. U-Eutibida wayeyithanda ingane ngenjabulo enkulu, yobudala kangangokuthi wayesanda kufinyelela usayizi wokunikeza injabulo
  intombazane. Nakuba ayekhule ngokwanele ukuba abe umama ka-Albert, wayebukeka emsulwa futhi enamanzi kangangokuthi u-Albert waphonswa umkhuhlane wothando ngokushesha.
  U-Eutibida, nokho, wayefuna ukuqeda ngokushesha kulokhu. futhi lapho waqala ukugeza umfana omuhle u-Albert ngokuqabula. Wase emfaka isihlalo ... Futhi wamthwala ngokugabavula okuthukuthele. U-Albert wagibela umjiko wenjabulo. Wayemuhle ngendlela emangalisayo futhi emangalisa nje. Ubumnandi abuchazeki. Nomfana naye wakhalisa okwengulube ngokujabula, wakhala kakhulu
  kusukela ku-orgasms yasendle ye-Eutibid. Ingxenye enzima kakhulu izoma lapha. Owesifazane ongumGreki wayemuhle kakhulu futhi ethatheka ukuphishekela injabulo. U-Albert, emigodini, kanye nokuqeqeshwa okuqhubekayo nonya kwe-gladiatorial, wahlakulela ukukhuthazela okumangalisayo kuye. Ngakho wayekwazi okuningi. Futhi bobabili abathandanayo benza ucansi amahora ambalwa.
  Ekugcineni, baphelelwa amandla, futhi u-Eutibida walala ngesisu somfana esinemisipha. U-Albert, ngomzamo wentando, wabunqoba ubuthongo futhi waconsa i-tincture engilazini yowesifazane ongumGreki. Ngemva kwalokho u-Albert walala enonembeza ohlanzekile.
  U-Eutibida wavuka ngempela futhi welula isandla sakhe esitsheni sewayini futhi waqeda ngokushesha. Wabe esengena indlela ebheke lapho kuphuma khona. Kuyadingeka ukwazisa uCrassus ngohlelo olucashile lwe-Spartacus. Uqinisekile ukuthi uzoziphindiselela kumholi wokuvukela umbuso. U-Eutibida wafaka izimbadada zakhe. Wayengafuni ukuthi imilenze yakhe ibe rough. Nakuba kumnandi ukukitaza ungenalutho, nxazonke,
  isithende esiqinile kumfana. Muhle kakhulu, futhi isolezwe lakhe alikakalahlekelwa umuzwa futhi ungakwazi ukukitaza le ngane ukuze ihleke.
  Kubuhlungu uma kubanjwa umfana onjalo. Kodwa uzocela uCrassus ukuthi amnike umfana, futhi uzoba isigqila sakhe sasendlini. Futhi izomjabulisa aze akhule.
  Khona-ke uzomthumela enkwalini ... Ayikho i-gladiator engcono esekisini, ulwa kahle kakhulu ngezinkemba futhi uhola imali eningi enkundleni.
  Intombazane yagxumela ihhashi. Kodwa ngaphambi kokuba athole isikhathi sokuhamba ekamu, waqala ukuphenduka wawa ehhashini lakhe. Amajikijolo obuthongo ayasebenza.
  Ekuseni, uSpartacus wasuka ekamu wayocasha endaweni yokucasha ehlathini. U-Eutibida utholwe equlekile. Kwakungakwazi ukumbuyisela ingqondo. Intombazane yayilele ubuthongo. Bamfaka enqoleni lapho kuthuthwa abalimele khona.
  U-Albert wajabula kakhulu ngokuthi wakwazi ukusindisa ibutho laseSpartacus engozini. Nokuthi usezuze lukhulu.
  Phakathi naleso sikhathi, uSpartacus noChris bahlukana. Izigqila zakha izinqaba ezibalulekile, ngakho-ke zazikwazi ukumelana nokuhlaselwa kwebutho laseCrassus. Ama-Spartacists afihle yonke imikhondo futhi azifihle.
  Bonke abelusi ababengahleliwe babanjwa futhi bavalelwa. Ngakho-ke ngeke kundiza ngisho nempukane.
  UCrassus wathola ulwazi lokuthi uSpartacus noChris baxabene futhi wahamba nebutho lakhe ukuze banqamule. Wayelindele ukuchoboza uChris, bese ebhekana ngokuqinile noSpartak.
  Ibutho likaCrassus lalilikhulu, kodwa ngesikhathi esifanayo liyalwa. U-Spartacus ngokwakhe wakwazi ukuqeqesha izigqila, futhi banqoba amabutho amakhulu. Futhi ebuthweni lakhe kwakungezona izigqila kuphela.
  Izakhamizi eziningi ezikhululekile ezivela kwabampofu zajoyina iSpartacus. Futhi ngempela kwakuyinhlangano yezwe lonke.
  UCrassus wadlulela kuChris. Yena kanye nezigqila ezihlubukayo eziyizinkulungwane ezingamashumi amathathu wazivalela endaweni enezivikelo eziqinile. UCrassus waphonsa amabutho ayisithupha empini. Bahamba bayohlasela umsele ophakeme amavukela-mbuso acashe ngawo. UChris ngokwakhe, elwa nobude obungaphezu kwesilinganiso, kodwa enamahlombe abanzi futhi enobuqili, omunye wama-gladiators angcono kakhulu eRoma, wagijimela empini.
  Walwa ephethe izinkemba ezimbili ngesikhathi esisodwa, wema ezindongeni. Izigqila zajikijela amatshe agcinwe ngaphambili nezimbiza ezinengxube ye-incendiary. AmaRoma abhekana nomonakalo omkhulu, futhi manje ukuhlasela kwawo kwancipha. Amasosha amaningi ebutho laseCrassus afa ngaphansi kwezindonga. Khona-ke uCrassus wayala ngokucasuka ukuthi aphonse amanye amabutho ayisishiyagalombili - cishe wonke amasosha akhe ahamba ngezinyawo. Futhi ukuhlasela okunonya kwaqala kabusha ngamandla avuselelwe.
  AmaRoma akhuphukela phambili, kungakhathaliseki ukulahlekelwa. Futhi waphonsa ngokoqobo zonke izindlela nezidumbu zabo. Kodwa bagibela bagibela. UChris walwa nawo wonke umuntu.
  U-Albert naye walwa, owanquma ukuhlala nabavukeli, ababengaphansi ngokuphindwe kathathu kunamaRoma, ukuze abasibekele endaweni ebuthakathaka. U-Albert wayengumfana oshesha kakhulu futhi onamandla. Umzimba wakhe osusukiwe futhi onemisipha wawucwebezela umjuluko. Walwa njengeqhawe langempela futhi wabonisa isibindi esingaguquki.
  Futhi isithende sakhe esingenalutho sishaya i-legionary esilevini. Lowo uzosika. Aphinde futhi umfana asike. Isigayo sinendawo yokwamukela izinkemba kanye nekhanda eligawuliwe lomRoma liwa.
  Lokho yisibindi namandla akhe.
  U-Albert uyingane eqinile. Nalapha futhi amasosha amaRoma ayawa futhi awa. Futhi futhi isithende esingenalutho, esiyindilinga se-boy-prince siphula umhlathi we-legionary.
  Ekugcineni, uCrassus uphonsa inqolobane yakhe yokugcina yabagibeli bamahhashi abayizinkulungwane eziyishumi nanhlanu empini. Ibutho lonke, futhi lona, kanye nama-reinforcements avela eRoma, lafinyelela amandla ayizinkulungwane ezingamashumi ayisishiyagalombili nanhlanu, aphonswa ekuhlaselweni. Futhi sezivele zichichima.
  Kodwa u-Spartak, ngemva kokuqagela isikhathi ngesikhathi, uhoxisa izinkulungwane ezingamashumi amane nabagibeli bamahhashi abayizinkulungwane eziyisishiyagalombili ekuqamekeleni. Futhi impi entsha iyaqala. Izigqila zihlasela ibutho lamaRoma
  ngemuva. Kokubili ukushaya nokuhlasela kubi.
  USpartak ngokwakhe uya empini. Ulwa ngezinkemba ezimbili ukuze asike ngokuphindwe kabili. Umdondoshiya wangempela, futhi sengathi ulukwe ngemisipha yensimbi. Akekho owazi kahle ukuthi uneminyaka emingaki i-Spartacus.
  Wazalwa ekhululekile, kodwa wabanjwa esengumfana. Ngaleso sikhathi wayeneminyaka eyisishiyagalolunye kuphela ubudala, kodwa wayebukeka eyishumi nambili futhi wathunyelwa enkwalini. lapho wabonisa amandla akhe angavamile nokukhuthazela futhi wathengiswa ngemali eningi kuma-gladiators. Izigqila ezinamandla nezihlakaniphe kakhulu zazivame ukudayiswa zisuka enkwalini ziye ezikoleni zokufa. Kungaba khona
  uthole inzuzo enkulu. Futhi lowo owaba yi-gladiator wathola ithuba lenkululeko. Kwadingeka kuphela ukusinda ngemva kwezimpi eziyikhulu. I-Spartacus yasinda futhi yaduma.
  Futhi ngemva kokuthola inkululeko yakhe, wajoyina ibutho lamaRoma njengebutho lempi. Lapho, ngenxa yobuqhawe nesibindi, uzothola isikhundla senduna yekhulu, kanye nemiklomelo eminingana. Kodwa kwathi lapho amaRoma ehlasela
  U-Thrace wabaleka, futhi walwa kakade kanye nabakubo. Waphinde wathunjwa, futhi wathengiswa kuma-gladiators ngaphandle kwelungelo lokukhululwa. Kodwa waqhubeka nokugqama enkundleni
  Futhi ekugcineni uyengwa umkaSulla, uValeria omuhle. Futhi ngemva kokunye ukunqoba okumangalisayo kwe-Spartacus, wancenga umyeni wakhe owesabekayo ukuba athethelele leli qhawe.
  Futhi uSpartacus wayesekhululekile futhi.
  Yebo, wayeyindoda enkulu. Futhi wayebhekwa njenge-gladiator engcono kakhulu kuwo wonke uMbuso WaseRoma. Manje wayegebenga ngendlela esongelayo, njengeqhawe langempela elivela emlandweni.
  AmaRoma ahlaselwa kabili futhi abhubha ngokukhethekile. Futhi kwaba ukubhujiswa kwabo ngokuphelele. UCrassus, vele, wazama ukusindisa isikhumba sakhe kuqala.
  Kuyacaca ukuthi empini yenkemba akayena imbangi ye-Spartacus. Futhi manje amaSpartacists anqoba amaRoma.
  U-Albert, elwa, wathatha futhi ngonyawo lwakhe olungenalutho waphula umhlathi wojenene waseRoma. Enjalo umfana onesibindi. Futhi leyo kwakuyi-epic yakhe yobuqhawe. Walwa kanjani lomfana.
  Nendlela amanye amaqhawe alwa ngayo. Kubandakanya uChris noGrannik nabanye. Kwakuwukuphelelwa ithemba nokuchitheka kwegazi. Ibutho lama-gladiators lanqoba, futhi ibutho lamaRoma labhubha.
  Umswakama woMbuso WaseRoma wawela emhlabathini. Futhi kwakuyinhlekelele yangempela.
  Futhi uCrassus ehhashi elimnyama wageleza esuka enkundleni yempi. Futhi kwaba ukunqotshwa nokuqothulwa kwebutho elikhulu. Kwabulawa amaRoma angaphezu kwezinkulungwane ezingamashumi amathathu kwathi abangaphezu kwezinkulungwane eziyishumi nanhlanu bathunjwa.
  Eqinisweni, leli butho lanqamuka ukuba libe khona kangangokuthi lama endleleni eya eRoma. Futhi manje indlela kaSpartak eya eDolobheni Laphakade ivuliwe.
  Ngesinye isikhathi, izigqila zenqaba ukubuyela emazweni azo. Futhi babefuna ukuya eRoma. Futhi wathola ukunqoba okuvelele kulo mhlaba kanye nokunqotshwa emlandweni wangempela.
  Liphenduka kanje isondo lenhlanhla. Futhi kuzokwenzakalani ngokulandelayo...
  U-Albert wayengenaso isikhathi sokukubona lokhu, ngoba ... wavuka washaywa yisishayo sombonisi.
  UMikhail-Vladimir Gorbachev-Putin wandizela eChina ngemuva kokulala. Ingxoxo yayiyakha. Kodwa akukho okuphathekayo ngaphandle kwezivumelwano zohwebo. Ngokungalindelekile, amaShayina anikela ngeziboshwa zawo eSiberia futhi kwawafanela.
  Ngemuva kwalokho uGorbachev-Putin wabuya futhi wayala ukwakhiwa kwezikhumbuzo zikaMao Zedong noDeng Xiaoping.
  Waphinda walala, wabona;
  U-Albert wahamba ebheke edolobheni. Wayelindele ushintsho esimisweni sakhe. Futhi lokho kwamnika ugqozi. Ngokushesha uzothengiswa njengezinkomo. Futhi yinhle.
  Okuningi njengokubi. Hhayi-ke, ubani ofuna ukuziveza ehlazweni elinje.
  Umfana wanyathela izinyawo zakhe ezingenalutho esihlabathini futhi wahlabelela:
  - Inzalo eziqhenyayo yamakhosi,
  Ngijabule njengesigqila nesiwula!
  Futhi-ke ababonisi bamshaya ngesiswebhu. Kwadingeka ngithule. Nalapha futhi ingane ka-august yayidonsa inqola esindayo, kanye nezinye izingane.
  Umfana wazama ukucabanga okuthile okujabulisayo.
  Isibonelo, ungumfana ohlasela ibutho lika-Attila elihlasela iRoma. Futhi ulwa ngezinkemba, ngokumelene nebutho lamaqaba angena ezikhundleni zombuso.
  U-Albert ngesithende sakhe esingenalutho wanyakazisa umholi weqembu elihlaselayo emhlathini. Wawa wafa, amazinyo akhe aphuma emlonyeni wakhe. Futhi kuyahlekisa.
  U-Albert, elwa nezitha, wabamba isigayo ngezinkemba - egawula ama-barbarians futhi wahlabelela:
  - Akekho owayengafakazela
  Ukuthi sonke simunye...
  Kodwa kholwa ukuthi ukhona uNkulunkulu
  Futhi nave ngokuphelele!
  Nakuba umfana washeshe wakhumbula ukuthi wayenephutha. USathane, okungukuthi, wathengisa ngomzimba wakhe kuye. Kodwa kanjani ukulwa neqembu. NoDeveli osesimweni sentombazane muhle kakhulu.
  Ingelosi enhle nephelele ngempela endaweni yonke. U-Lucifer uyakhanya! Lokhu kungamandla namandla ngempela.
  U-Albert wacabanga intombazane egqoke amanikiniki ihamba eqhweni ngezinyawo zayo ezingenalutho. Futhi ishiya iminonjana emihle. Ake sithi kuhle.
  Umfana wazizwa sengathi usenganekwaneni. Futhi wayefuna ngempela ukugxuma futhi agxume. Nampa, ephethe izinkemba ezimbili ezandleni zabo, ephuthuma kunogada, ohola intombazane eqhweni.
  Yebo, bamhlukumeza ngamakhaza ngale ndlela. Yebo, futhi u-Albert ngokwakhe eziqwini zokubhukuda yedwa, futhi wasika kakhulu. Ugijima umshini wokugaya izinkemba futhi unqamula amakhanda amathathu ngesikhathi esisodwa.
  Bese uthi:
  - Sinamandla emhlabeni!
  Futhi umfana uphonsa izinaliti ngezinzwane zakhe ezingenalutho, eshaya onogada.
  Bese ebamba intombazane izingalo bese ethi:
  - Hamba nami!
  Intombazane esemusha iyambuza:
  - Ungubani?
  Umfana omncane uphendula ngokuphefumulela phezulu:
  -Ngiyinkosana yangaphambili!
  Intombazane yasho ngokuqiniseka, igxoba ngonyawo lwayo eqhweni:
  - Azikho izikhulu zangaphambili!
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Yebo, ngiyisigqila, kodwa umoya wenkosi!
  Futhi bona, beshiya imikhondo yezinyawo ezingenalutho, bahamba eqhweni. Okuthile okusikhumbuza uKai noGerda.
  Intombazane yabuza u-Albert:
  - Ingabe unawo umbuso?
  Umfana waphendula:
  - Yebo ikhona!
  Ivume ngekhanda intombazane.
  Futhi sizoba amakhosi!
  U-Albert uqinisekise ngokuzethemba:
  - Yebo, sizokwenza!
  Kunjalo-ke ukuhamba nothando lwakho. Eqinisweni, vumela ukuthi ube nesihlabathi esivuthayo ngaphansi kwamasoli akho angenalutho, futhi emaphusheni akho uneqhwa elineqhwa.
  Yebo, kufanele kushiwo kuhle kakhulu. Futhi ungumfana futhi ukahle.
  Manje inkosana iphinda idwebe emcabangweni wayo ukuthi ilwa kanjani. Futhi ngesibindi usika izinkemba ezinqamula izitha. Cha, uMbuso WamaRoma uyoba phakade. Enye yezinkinga zaseRoma ukuhwebelana njalo kwababusi, kanye nokuntuleka kozalo oluzinzile. Nali uhlelo oluzinzile kakhulu emhlabeni: iVatican, yakwazi ukuba khona iminyaka eyizinkulungwane ezimbili ngenkathi igcina uzinzo.
  Kodwa uMbuso WaseRoma awuzange uhlale isikhathi eside kangako. Nakuba wayenezakhiwo ezinhle nobungqabavu.
  Futhi kwakuzokwenzekani ... U-Albert wacabanga ukuthi usindisa umbusi, uJulian, uMhlubuki. Owabuyisela ubuhedeni eRoma. Manje ake sithi umfana wesinqamuleli uyangenelela
  ngokuhamba komlando ... Futhi usika amaParthi ngezinkemba ukuze asindise umbusi. Futhi iRoma lasendulo liyanqoba. Ngakho iParthia yaba isifundazwe saseRoma. Futhi uJulian ubusa isikhathi eside kangangokuthi uyakwazi ukuthola amadodana nabazukulu. Futhi ubukhosi bakhe buzinza futhi bukhazimule. Futhi uJulian wayebizwa ngokuthi omkhulu. Futhi imfashini yobuKristu isidlulile. Nakuba ayizange ihlale ingenalo ithonya.
  UNkulunkulu oyinhloko noMdali Wendawo Yonke uChronus uvele eRoma. Futhi unguYise nomdali wabanye onkulunkulu. Lokho kufana nokufana kwe-monotheism. Futhi kwavela amadodana kaNkulunkulu, ababusi bamaRoma.
  IRoma yasendulo ayizange iwe, kodwa kunalokho yaba khona isikhathi eside, futhi isintu sahlanganiswa amaRoma saba umbuso owodwa. Okwaqala ukuhlola indawo.
  Yebo, bekupholile ngempela.
  UMbuso WaseRoma Womhlaba Wonke. Futhi i-Archigomotheism isiphenduke inkolo enemfashini kakhulu - ukuthi uNkulunkulu ungumuntu kuqala. Futhi umuntu ngempela waba isidalwa esinamandla kakhulu
  umkhathi usakazeka kuwo wonke umthala. Kwangathi kungaba njalo!
  U-Albert wanyathela ngonyawo lwakhe olungenalutho futhi wancwina:
  - Man, lokho kuzwakala ngokuziqhenya!
  Futhi ngacabanga ukuthi ngemva kwakho konke, abantu bayizidalwa ezidabukisayo ezazikholelwa kuKristu obethelwe esiphambanweni njengokungathi unguNkulunkulu uSomandla. Eqinisweni, ukukholelwa entweni enjalo kuwukusangana.
  Futhi abantu bakukholelwa kanjani lokhu? I-Islam mayelana nalokhu ibukeka inengqondo futhi ilula futhi ikhangayo. Landela imithetho yamaSulumane futhi uzothola i-harem, isigodlo, amadili nezigqila ingunaphakade.
  Nakuba uma ngikhuluma iqiniso, kungani u-Allah edinga iNamaz noma iRamadan? Ngempela, ngani? Noma yini eyenza u-Allah Hajj eMecca. Susa ku-Islam imiyalo enzima njenge
  ukuvinjelwa kwewayini nengulube, futhi yonke iplanethi izodonseleka kukho. Futhi ngempela, kungani inyama yengulube ingalungile? Imnandi futhi ingulube isheshe futhi iyonga. Futhi yeka ingulube enamanzi futhi eyondleke kahle!
  U-Albert wathi emamatheka:
  - Kuwubuwula ukuzincisha ukudla okumnandi ngenxa yenganekwane!
  Yebo, ukuphuza kuhle futhi. Yiqiniso, ngokulinganisela newayini elihle. Uma uphuza iwayini elincane nelibomvu, khona-ke liwusizo. Futhi hhayi ukububula kukayinki noma ukukhanya kwenyanga. Yebo, futhi i-vodka nayo iyasiza uma ingahlukumezi!
  U-Albert wacula:
  Wome kakhulu
  Wayefuna ukudla...
  Wayefuna ujenene
  Gcoba imfinjana ebusweni!
  Kwabe sekwehla isiswebhu ku-Albert. Bathi ayikho into yokucula isigqila esinqunu.
  Kodwa kusemnandi kakhulu. Lokho uma ucabanga ngento yomdabu. Nendlela abantu abalahlekelwa ngayo injabulo nokuthula ngenxa yokholo. Oh, ingabe abantu bangahlakanipha ngempela futhi baqhubekele phambili.
  Futhi ingabe bazondizela ezinkanyezini? Futhi zizoncibilika futhi zilulaze endaweni yenkolo!
  U-Albert waphefumulela phezulu... Inkolo ayikho nhlobo ayeyifuna. Kungcono kakhulu ukona nokuziphatha kabi ngaphandle kokujeziswa. Lokhu kuwukuphela kobumnandi ngempela.
  Futhi lapho ulwa nezitha futhi unqobe, ke nakakhulu. Futhi kupholile kakhulu.
  Umfana wacula ngentshiseko:
  - Ngiyakuthanda isono futhi ngithemba ukuthi mutual!
  Futhi umfana waphinde washaywa emhlane ... Yebo, ngeke uthole isithukuthezi ...
  Bafika edolobheni sekuhlwile. Izigqila kumele zithengiswe kusasa. Abafana bathelwa ngamanzi avela epayipini, baphakelwa ... Ngaphezu kwalokho, kulokhu bapha ukudla ngokuphana kakhulu kunokujwayelekile, nenhlanzi, nenyama, nemifino nezithelo. Sangeniswa emibhedeni enotshani nezingubo zokulala. Futhi bamemezela ukuthi izigqila ezisencane zingalala isikhashana. Futhi uthole amandla.
  Ngamafuphi, lala umuhle.
  Futhi u-Albert walala futhi wabona ukuqhubeka kwephupho lakhe elimangalisayo mayelana no-Spartacus nokuvukela kwakhe.
  . ISAHLUKO? 13.
  Eqinisweni, uCrassus unqotshiwe, futhi manje izigqila ziqhubekela eRoma futhi ibutho labo liyakhula. Phakathi namasonto amabili, kwafika izigqila ezingaphezu kwezinkulungwane ezingamashumi amabili ebuthweni laseSpartacus. Futhi yakhula yaba izinkulungwane ezingamashumi ayisishiyagalolunye nanhlanu. Amabutho amahhashi nawo agcwala.
  I-Spartacus yayimi eduze neRoma. Izinsalela zebutho likaCrassus, lapho zithole ukuqiniswa okusha, zabutha amasosha ayizinkulungwane ezingamashumi amahlanu futhi zahlala eCapua. Uma ukuhlasela kweRoma kuqhubeka, babengakhuphuka bazogadla ngemuva. ISigele, esathuswe ukunqotshwa kukaCrassus, ngokushesha sakhumbula uPompey wase-Asia, noLucum waseSpain. Kodwa kwathatha isikhathi ukuhamba amabanga amade kangako emikhunjini. Manje u-Spartacus wayebhekene nenkinga: ukugasela iRoma, noma ukuqeda uCrassus kuqala? Naye wayenesikhundla esiqinile edolobheni, futhi kwakungelula kangako
  thatha iCapua. Futhi uma uyithatha, khona-ke ukulahlekelwa kwabahlubuki kungaba phezulu kangangokuthi ngeke kube namandla anele eRoma.
  U-Albert weluleka uSpartacus ukuthi athathe iCapua kuqala. Futhi yena, umfana, uzozama ukuthola indawo engaphansi komhlaba ukuze abambe ibutho laseCrassus ngokushaya kungazelelwe.
  U-Spartacus wavumelana nalokhu. Nsuku zonke, izinkulungwane zezigqila nabantu abampofu abavela kwabakhululekile ngokusemthethweni babefika kuye. Izigqila nazo zabaleka eRoma.
  U-Albert wagqoka ingubo yowesifazane ongcolile futhi wageza izinwele zakhe ezimhlophe, eziwubukhazikhazi. Ngakho wayebukeka njengentombazane enobuso bayo obuhle. Walengisa amasongo engilazi ayisenti emaqakaleni nasezihlakaleni. Futhi wanquma ukungena eCapua ezenza intombazane edansa. Wayenentombazane yangempela naye: udadewabo uRhodopeia. Amantombazane amabili adansa kufanele ngabe abangele ukusola okuncane.
  Ngalezo zinsuku, impi yayibhekwa njengebhizinisi labesifazane, futhi ngaphezu kwalokho akuyona into eyenziwa amantombazane. Kodwa izinhloli zabafana zivame kakhulu futhi amaphoyisa aseRoma aqaphile.
  U-Rhodopeia no-Albert bashaya ngezinyawo ezingenalutho. Isimo sezulu sasifudumele futhi ngangingafuni ukugqoka izimbadada. Ngaphezu kwalokho, izingane ebugqilini zalahlekelwa ngokuphelele umkhuba wezicathulo nganoma yisiphi isikhathi sonyaka.
  U-Albert nodadewabo babona ezinye izinkulungwane eziyishumi nambili zifika nje eCapua, amalegiyona amabili amasosha aseRoma alethwe evela eDolobheni Laphakade, efike esuka lapho ngolwandle.
  Ngakho-ke uCrassus, ecabangela ukugcwaliswa okwengeziwe okuvela emadolobheni aseningizimu, kufanele abuthe amasosha angaba yizinkulungwane ezingamashumi ayisishiyagalombili. Ukushiya ibutho elinjalo ngemuva kuyingozi kakhulu...
  IRoma iqiniswe kahle. Inamadoda akhululekile ayizinkulungwane eziyikhulu neshumi angaphatha izikhali ezinzima futhi asemasha futhi avuthiwe ngokwanele ukuba azivikele. Ngakho iDolobha Laphakade elinezinqaba zalo ezinamandla akulula ukulithatha. Futhi lokhu kufanele kuqondwe.
  Kunoma yikuphi, ukuvinjezelwa kweRoma kwakungadonsa futhi iva likaCrassus bekufanele likhishwe. I-Spartacus isivele inamaqhawe angaphezu kwezinkulungwane eziyikhulu, kodwa ingxenye enkulu yawo isanda kufika, nezigqila ezisanda kujoyina.
  Kanye namaRoma amaningi athunjiwe. USpartak wayengazi ukuthi enzeni ngabo. Ukubulala kunonya kakhulu. Kodwa bafuna ukuvikelwa nokudla. Nokho, uCrassus, efuna ukugcwalisa izikhundla zakhe, wanikela ngesihlengo ngegolide. Nokho, uSpartacus wayengafuni ukugcwalisa ibutho laseCrassus elalivele likhula ngokushesha.
  U-Albert waqonda ukuthi babenomsebenzi onzima nokuthi kwakunganele ukungena nje edolobheni. Izingane: umfana nentombazane, basondele esangweni. Ayemahle, enezinwele ezimhlophe, futhi amasosha ayephoqa amantombazane ukuba adanse mahhala futhi acule, ewasongela ngokuthi azowadlwengula ngokuphelele. U-Alberta Eutibida wangifundisa ukudansa kahle, futhi uRodopeya wayazi ukuthi kwenziwa kanjani njengamantombazane amaningi.
  Bancishwa futhi baphuthelwa ...
  Adonse umoya kakhulu u-Albert. U-Eutibida walala izinsuku ezintathu zilandelana futhi emthukuthelele kakhulu u-Albert. Kodwa inhliziyo yomuntu wesifazane iyaxaka. Wavele wabona ukuthi umfana uhlakaniphe kangakanani kuye
  uthando nakakhulu. Futhi wathandana nakakhulu, engafunga ukuthi ngeke esaba imbangela yabavukeli. Ngaphezu kwalokho, isithombe sika-Spartacus siphelile, umona ukhohliwe futhi unothando olusha, i-stallion encane u-Albert. Lokhu kusho ukuthi ubuze bomphefumulo buyogcwala.
  Ngaphezu kwalokho, u-Eutibida ngokwakhe wayenobude obujwayelekile obujwayelekile kowesifazane futhi wayengathandi amadoda amakhulu, mhlawumbe ngaphandle kwe-Spartacus.
  Wayethemba ukuthi u-Albert wayengeke abe mkhulu kakhulu. Amadoda amakhulu akwenza kube nzima ukuzijabulisa embhedeni. Kodwa akukho lutho umfana okubonakala sengathi ujwayelekile ngeminyaka yakhe,
  kuphela enamandla kakhulu futhi nokukhululeka kwemisipha njengo-Apollo. Futhi yeka ukuthi kumnandi kanjani ukwanga nokuqabula nengane enjalo. Lapho isikhumba sibushelelezi, sihlanzekile, singenaboya futhi sithambile kakhulu lapho usithinta,
  njengentombazane. Futhi ukuqabula kumnandi kakhulu nomfana.
  U-Eutibid, nokho, u-Albert akazinikeli ezinhlelweni zakhe uma kwenzeka. Futhi wahamba nodadewabo uRhodopeia eduze kwaseCapua.
  Intombazane yambuza:
  - Hhayi-ke, sizobheka kuphi indawo ecashile engaphansi komhlaba?
  Umfana waphendula ngokuzethemba:
  - Sidinga ukuthola isakhamuzi endala yedolobha. Cishe uyazi lapho iphasishi elingaphansi komhlaba licashe khona.
  U-Rhodopeia wahleka futhi waphendula:
  - Umhlali omdala kakhulu wedolobha, mhlawumbe, futhi uyazi, uma kungenjalo ukusangana. Sizomkhokhela kanjani?
  Ngokuzethemba u-Albert wathi:
  Asidanse, noma sicule ingoma, noma mhlawumbe kokubili!
  Ivume ngekhanda intombazane.
  - Uma kunjalo, sizokuthola ngokuqinisekile!
  Izingane zazigxisha izinyawo zazo ezingenalutho ematsheni ashisayo ogandaganda. Bangena esigcawini baqala ukucula nokudansa. Hamba futhi ngezandla zakho. Izithameli, iningi lawo okungamasosha, zishaye ihlombe ezibambekile. Abambalwa bashiya ama-ace ethusi. Noma kunjalo, ukudla okwanele. Ungakwazi futhi ukuthenga izimbadada, kodwa kuze kube manje lokhu kuyinto engadingekile.
  URhodopeia, ekhetha owesifazane osekhulile esixukwini, wabuza:
  -Futhi ngubani isakhamuzi esidala saseCapua?
  Ibuke intombazane bese ibuza:
  - Futhi kungani uyidinga?
  Impendulo ivela ku- Rhodopeia:
  - Sibasha futhi sifuna ulwazi!
  Owesifazane waphendula ngokumamatheka:
  - Uma ufuna ulwazi, udinga ukuya ku-oracle!
  Intombazane yanikina ikhanda kabi.
  Sidinga ulwazi olwengeziwe!
  Lo wesifazane wababuka ngokusola.
  - Awuzona yini izinhloli ze-Spartacus nganoma yiliphi ithuba? Mhlawumbe kufanele unikelwe emaphoyiseni ukuze zosiwe izithende zakho?
  Impendulo ivela ku- Rhodopeia:
  -Kungani siyidinga? Siyizakhamizi zaseRoma ezikhululekile, futhi sizitholela imali enhle. Futhi izigqila ziyonqoba, kuyoba khona incithakalo nokufa.
  Owesifazane waphefumula futhi waphendula:
  "Mhlawumbe... Mina ngokwami ngiyazesaba lezi zigqila ezibalekile!" Kodwa uma ufuna ukuhlangana nomhlali omdala wedolobha, uhlala eduze kwethempeli laseVenus. Ngendlela, awukwazi ngisho nokusho ukuthi ungowesifazane osekhulile ojulile. Wayengumfundisikazi futhi ekhonza njenge-hetero ethempelini. Yazi okuningi!
  U-Rhodopeia wavuma ngekhanda.
  - Siyabonga! Injani indlu yakhe?
  Owesifazane waphendula ngokuzethemba:
  - Kuphuzi, uzokuthola ngokushesha!
  Intombazane yaphinda yanqekuzisa ikhanda, yasondela kumfana, ikhala.
  - Uhambile!
  Impendulo ivela ku- Albert:
  - Ake sicule kancane. Kubonakala sengathi imali enhle.
  I-Rhodopeia yamangala:
  - Ingabe udinga imali? Yebo, bonke ububi buvela emalini!
  Umfana wanikina ikhanda lakhe kabi.
  - Konke okubi akuveli emalini, kodwa ngenxa yokungabikho kwabo!
  Intombazane yahleka futhi yathi:
  - Mhlawumbe uqinisile! Kodwa uma singasebenzi, ngeke sizakhele injabulo!
  U-Albert waphakamisa amahlombe akhe futhi wathi:
  - Nami, futhi, ngezinye izikhathi ngicabanga, kungani saqala ukuvukela? Noma kunjalo, injabulo ngeke ibe phezu kwamakhanda abantu. Futhi kungase kuvele ukuthi sizoyibhubhisa iRoma. Kodwa i-despotism yombuso
  esikhundleni sobushiqela babo bonke abanamandla phezu kwabo bonke ababuthakathaka!
  U-Rhodopeia waphakamisa amahlombe akhe futhi wathi:
  - Noma yiluphi uhlobo lwamandla luwubudlova... Futhi ukuntuleka kwamandla kudala ubudlova. Ngakho mhlawumbe i-despotism eyodwa izothatha indawo yomunye. Futhi noma iyiphi i-despotism ingcono kunesiphithiphithi esiphelele.
  Cabanga ukuthi ngabe uSpartacus uzoba into efana noKhesari. Futhi owayeyisigqila uyoba inkosi, futhi inkosi kuyoba isigqila. Kodwa ingqikithi yalokhu ayishintshi. Ubani owayengeyena umuntu, waba yikho konke?
  Noma, ngokuphambene, akukho lutho? Futhi ngokuvamile, ukuze kube nenjabulo eplanethini enguMhlaba, udinga ukuba uNkulunkulu umninimandla onke. Isibonelo, okokuqala qeda ukuguga futhi wenze bonke abantu kube phakade
  mcane futhi muhle. Futhi abantu bayokwakha injabulo ngemva kokuthola ukungafi! Ngempela, uma usemncane futhi umuhle kuze kube phakade, awukho lapho ungaphuthuma khona. Futhi iqiniso lokuthi abantu bayafa
  ethusayo! Futhi akulungile - umuntu ufanelwe ukuphila phakade!
  Lapha izingane zadansa futhi zacula kancane, ziqoqa imali yethusi. Kwabe sekufika ethempelini likaVenus. Base beqala ukudansa. Omunye wamasosha wabamba u-Albert ngomlenze wamphulula.
  Umfana wayenengekile, futhi wacishe wahambisa i-libertine ngesithende esingenalutho esilevini, kodwa wakwazi ukuzibamba. Ibutho lajikijela uhlamvu lwesiliva futhi lahayiza:
  - Lala nami ladies golden!
  U-Albert waphendula:
  - Ngiyintombi nto! Futhi ugcine ubumsulwa bami!
  Wamamatheka ngobuqili futhi wabubula:
  - Kungaba kanye nomlomo! Ngizokunika amagolide amabili!
  U-Albert wagxumela emuva. Wezwa lokho kancane futhi abulale lecher. Kwadlula isiphepho.
  Kwathi sebeqedile ukucula izingane zaya endlini yalowo owayengumfundisi zashaya insimbi.
  Ivulwe umfana obebhince okhalweni. Wakhothama futhi wathi:
  - Unkosikazi akathandi izinxibi!
  U-Albert wanyakazisa isikhwama sakhe esasivele sisinda kakhulu sezinhlamvu zemali.
  Asizona izinxibi!
  Wajabula umfana
  - Dlula!
  Umfundisi walala esofeni. Ngempela wayebukeka esemncane, nabelungu bakhe babecwebezela. Ngakho ubukeka amashumi amathathu nanhlanu, awu, engadluli iminyaka engamashumi amane ubudala, engowesifazane omuhle impela.
  Avele agxume kusofa ekhombisa ukuthi akaphelelwa wumdlandla wabuza:
  - Ufunani mfana?
  U-Albert uthi:
  - Ngiyi ntombazane...
  Ahleke lo wesifazane.
  - Ngiyakubona! Ungumfana futhi uyinhloli ye-Spartacus!
  U-Albert waphendula ngokumamatheka:
  - Ingabe kubi ukusiza isizathu esifanele?
  Umpristikazi waphawula ngokunengqondo:
  - Awu, ubhubhisa uMbuso WaseRoma, bese kuthiwani? Kuyoba nezifunda ezincane, kodwa ubugqila nokuhlupheka kuyosala. Futhi kungase kube nokunye!
  U-Albert waphawula ngokunengqondo:
  - Ngakho sifuna ukwakha isimo esilungile, lapho bekungeke kube khona izigqila, futhi bekungeke kube namakhosi, futhi wonke umuntu uzolingana!
  Umpristikazi waphendula:
  - Konke akukwazi ukulingana! Ngokwesibonelo, wena uyiqhawe elinamandla nelishesha ukudlula ontanga yakho! Abantu abalingani kusukela ekuzalweni ngakho-ke ukungalingani kungunaphakade!
  Avume ngekhanda umfana.
  - Kodwa sifuna ukwakha umbuso lapho wonke umuntu eyoba namathuba alinganayo kusukela ekuzalweni. Nokuthi akekho owathengiswa ebugqilini. Ukuze ube nenkululeko yaphakade yawo wonke umuntu, futhi hhayi ukuletha imihlatshelo enegazi konkulunkulu. Ukuze zonke izingane ziye esikoleni, futhi kukhona ukunakekelwa kwasebekhulile. Futhi esikhathini esizayo sizothuthukisa isayensi futhi sisungule imithi ukuze abantu bangagugi futhi basebenze ngokweqile.
  Umfundisi wavuma ngekhanda wanikina ikhanda.
  - Amaphupho ... Kodwa ngubani ozobamba ama-barbarians ezandleni zabo uma kwenzeka ukunqoba?
  Ngokuzethemba u-Albert wathi:
  - Sizosungula intando yeningi yokuzikhethela kanye nephalamende. Futhi sizonika wonke umuntu amalungelo alinganayo. Khona-ke kuyoba nombuso wentando yeningi, futhi abacebile bayophoqwa umthetho ukuba babelane nabampofu.
  Futhi kuyoba khona i-socialism, nombuso wenkululeko nokuchuma!
  Umpristikazi waphakamisa amahlombe akhe futhi wathi:
  - Umhlaba uyinkimbinkimbi kakhulu kunalokho okubonakala emaphusheni. Kodwa kulungile mfana wami! Yini ofuna ukuyazi kimi!
  U-Albert waphendula ngokumamatheka:
  - Indawo lapho umnyango ongaphansi komhlaba wedolobha ukhona!
  Wavuma ngekhanda umfundisikazi, ecwayiza.
  "Nakuba ngingakholelwa ngempela ukuthi izigqila zizokwazi ukwakha umbuso onobulungisa nojabulisayo, kodwa ... Ngakho ngizosiza!" Kodwa ngokubuyisela, uzongenza uthando kimi muhle.
  U-Albert wayedidekile.
  - Kodwa sinomehluko omkhulu kangaka ngeminyaka!
  Owesifazane, owayemdala kakhulu kunalokho ayebukeka, wavuma ngekhanda.
  - Yebo kukhulu. Ngisamkhumbula uHannibal! Kodwa ucansi nabafana abancane lungigcina ngimncane! Ngakho-ke uzonginika ucezu lobusha bakho, iqhawe elingenakunqotshwa, futhi ngizoba mncane isikhathi eside.
  Ngaphandle kwalokho angikaze ngimbone umfana omuhle njengawe. Futhi umlilo wothando uyavutha kimi!
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Intando yakho, madam!
  Avume ngekhanda owesifazane.
  - Awu, woza kimi iqhude! Ungesabi!
  Umehluko weminyaka wawumkhulu futhi u-Albert wayenamahloni. Kodwa ukuthinta okunekhono kowesifazane onokuhlangenwe nakho kwamvusa umfana. Wasebenza ngokuzinikela. waphonswa injabulo wabe eseba umkhuhlane
  bese kubanda. Kwadingeka ngisebenze ngezilimi, kodwa u-Albert wayesevele enolwazi, futhi lokhu akunengeki ngowesifazane kumfana ojabule ngokweqile. Lo mfundisikazi wabubula kakhulu ngenxa yobumnandi obungabuzwa. Kwadingeka ngisebenze amahora amaningana.
  Umpristikazi wayenolaka futhi engayekethisi. U-Albert wazizwa ekhathele kakhulu futhi egcina amandla akhe. Ekugcineni ngikhathele, sekwanele ukuba ne-orgascade kanye nowesifazane.
  Futhi wamemeza:
  - Indawo engaphansi komhlaba ethempelini likaVenus ngqo ngaphansi kwe-altare. Vula umnyango ngokucindezela kathathu emehlweni kapholi. Futhi lapho niphuma niyodoba, iphi indlela yokungena nangaphandle komuzi!
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Ngibona kakhulu!
  Wabhavumula umfundisi.
  - Ngiyabonga! Angikaze ngiyizwe intokozo emangalisayo kangaka! Ubumnandi obungachazeki nje!
  Avume ngekhanda umfana.
  - Yebo, ikilasi elilungile!
  Avume ngekhanda owesifazane.
  - Woza! Nakuba cha! Shiya isikhwama sezinhlamvu zethusi! Lokhu kuzoba yinkokhelo yami yezifundo zothando. Futhi manje sekumnyama. Lize livalwe ithempeli, hamba lapho njengomthandazo.
  Yebo, futhi uthathe uhlamvu lwemali yethusi encane esikhwameni. Khokha emnyango. Futhi ziqondise lapho!
  Avume ngekhanda u-Albert. Nakuba nganginikela ngemali, ngazizwa ngicasukile. Isalukazi saphoqa umfana omuhle kakhulu nonemisipha ukuba alale naye, saphinde sathatha nemali.
  Kodwa okungenani umsebenzi usuphelile.
  U-Albert noRhodopeia bashiya indawo yokuhlala. U-Albert wageza umlomo wakhe emthonjeni. Futhi wezwa ukuthi ufuna ngempela ukudla. Kodwa kufanele sisheshe ngaphambi kokuba ithempeli likaVenus livalwe.
  Kungani kungaqali ukuthi isigqila sibekezelele indlala.
  Umfana nentombazane bangena behona. Onogada ababesemnyango bathatha uhlamvu lwemali ngamunye babenza basule izinyawo zabo ezingenalutho, ezinothuli, ezicishe zibe ezengane, kodwa eziqinile edwedweni elimanzi.
  U-Albert wacabanga ukuthi uvuthiwe impela. Ulala nabesifazane, ubulala izitha ngenkemba, futhi uyisifuba sikaSpartacus, ebamba iqhaza emkhandlwini wezempi. Abanye baze bathi uyindodana kaSpartacus engekho emthethweni. nakuba eqinisweni kuleli phupho uyise ungumRoma patrician ovela emndenini ohloniphekile.
  Uma uhlikihla izinyawo ezingenalutho enikinikini elimanzi, limnandi futhi lithika kancane. Kodwa onogada bakukhanukela bebuka imilenze yakho enqunu, eshukiwe, enesikhumba esihlanzekile.
  Bacabanga ukuthi uyintombazane. Ingabe leyo milenze enemisipha kakhulu, kodwa yinhle. Akumangalisi ukuthi umpristikazi wanamathela kuye kangaka. Ngokuphazima kweso u-Albert wacabanga ukuthi usengahlala engumfana, njengoba uSathane ebusa umzimba wakhe. Ngaphezu kwalokho ukuthi awusoze waba ikhehla, susa, ngeke ukhule. Kodwa uma abesifazane bekuthanda, futhi amadoda amadala ayalalela, pho kungani uthuka?
  U-Albert noRhodopeia basondela e-altare. Ukhotheme. Umfana wabona upholi. Amehlo engilazi eluhlaza, umuntu ongenalwazi angase enze iphutha nge-emerald.
  Nezimpaphe zigundiwe. U-Albert welula isandla ngokushesha futhi wacindezela amehlo akhe. Owodwa, kwalandela owesibili nowesithathu... Kwezwakala umsindo obushelelezi, futhi izingane ze-scout zagxuma ngokushesha ephasejini elingaphansi kwe-slab.
  Bagijima behla ngephaseji. Kwakumnyama. Kodwa u-Albert ebumnyameni, ngokumangala kwakhe, wabona njengekati, noma ngisho nesikhova, noma mhlawumbe okungcono. Futhi wadonsa uRhodopeia ngemuva kwakhe.
  Umhubhe wawunomswakama futhi ubanda. U-Albert akalutho, kodwa uRhodopeia waphawula:
  - Kuyabanda futhi amagundane ayakhala!
  Adonse umoya u-Albert.
  - Yebo, akumnandi! Woza masinyane.
  Baqhubeke begijima. Umfana wadonsa intombazane ngesandla. Futhi lapha baphumula phezu kwetshe. Bekufanele kube nendlela ephumayo ecashile engaphansi komhlaba. Impendulo ivela ku- Rhodopeia:
  - Kungani ungabuzanga ukuthi uvule kanjani ukuphuma?
  Impendulo ivela ku- Albert:
  - Ngemuva kokwenza uthando olunezivunguvungu ezinjalo, ubuchopho buyabila. Kodwa ungesabi. Kuyacaca ukuthi udinga ukucindezela okuthile noma ukuguqula okuthile. Masicinge futhi sithole!
  Futhi umfana waqala ukuzwa tile ... Kwathatha isikhathi ehloniphekile. U-Albert wahlola yonke imifantu nokucindezeleka, ephenya ngokucophelela. Futhi ekugcineni wakwazi ukubamba okuthile.
  Nakuba ngangivele ngifuna ukudla kakhulu futhi ngiphuze futhi. Intombazane uRhodopeia nayo yabubula kakhulu. Wayelambile. Yebo, futhi izinyawo ezingenalutho emgodini ebusuku zaqala ukubanda lapho umile.
  Yagxuma intombazane ukuze ifudumale. Ekugcineni umfana wayithola insimbi wayicindezela kathathu. Kwaphuma itshe lemabula elinamandla. Nokukhanya kwashaya amehlo ezingane.
  Kwase kuqala ukuntwela ezansi.
  Babegodola futhi belambile, begibela elangeni ngenjabulo. Manje ungajabula. Umsebenzi usuqediwe futhi kunalokho uye ku-Spartacus ...
  Futhi izingane zagijima ngokushesha ngangokunokwenzeka, zicwayiza izithende zazo ezingenalutho, ezibomvana, eziyindilinga. Intombazane yawa ngemuva, kwahola umfana wesinqamuleli. Futhi ekugcineni, waphuthuma ekamu.
  U-Spartacus wamhlangabeza nge-rhinestone futhi wayala ibutho ukuba lihambe. Sanquma ukuhlasela ngalobo busuku. UCrassus unamaqhawe angaphezu kwezinkulungwane ezingamashumi ayisishiyagalombili. Futhi-ke, ngamandla acishe alingane, iCapua ayikwazi ukuthathwa ngesivunguvungu ezindongeni. Futhi ngakho ungashaya igalelo ngokuzumayo.
  Futhi i-Rhodopeia, esele ngemuva kuka-Albert, yacishe yawela ekubanjweni kwenye ye-legionnaires. Lapho ibona intombazane enesizungu, enezinwele ezimhlophe futhi enhle kakhulu, iqaba lamjaha.
  I-Barefoot, imilenze ekhanyayo yentombazane ayizange ivumele ukubamba. Kodwa wathukuthela. Futhi lapho i-legionnaire iqala ukuminyanisa ngenxa yokugijima ngokushesha, uRhodopeia wakhipha inaliti futhi waphenduka ngamandla akhe onke.
  wanamathela umsunu emphinjeni. Futhi ngobuhlakani kakhulu hit ngqo emthanjeni we-carotid. Ngakho-ke le ntombazane yayikwazi ukubulala ngokuqondile.
  USpartacus wamncoma. Futhi waze wethula uhlamvu lwegolide nomfanekiso ka-Alexander Omkhulu.
  Ngemva kwalokho, ibutho laqhubeka nokunyakaza.
  Ekuqaleni, konke kwahamba ngokohlelo nanjengomsebenzi wewashi. Amaqhawe anamava nanamandla angena kuqala ephaseji. Bangena ethempelini likaVenus futhi bakhubaza abapristi. Khona-ke izinkulungwane zezigqila zahamba ebusuku eCapua. Kodwa ngaleso sikhathi, amasosha amasha ayizinkulungwane ezingamashumi amabili nanhlanu asondela eCrassus. Amabutho amane ezinkulungwane ezinhlanu lilinye livela emakoloni olwandle, kanye nengxenye yesihlanu yedolobha ngokwalo.
  Sekukonke, lokhu kwenza kwaba nokwenzeka ukubamba ibutho Spartacus. Yiqiniso, amaRoma eCapua ashaqeka ebusuku, futhi izinkulungwane eziningi zamasosha abulawa ngokushesha, zihluleka ukumelana.
  Futhi lokhu kwavumela amavukela-mbuso ukuba athathe isinyathelo. Kodwa kwakufanele isikwe kabi kakhulu. U-Albert wasikaza izinkemba ezimbili ngesikhathi esisodwa, enquma amakhanda. U-Rhodopeia nomfowabo u-Geta, basebenzisa ama-saber alula empini.
  Abanye odade balwa, ngisho nomama ka-Albert. Wayengowesifazane onamandla ngokomzimba owazuza ebugqilini futhi wazuza isibalo esihle.
  U-Albert, egawula amaRoma, wacula:
  - U-Spartacus uyiqhawe elikhulu elinesibindi,
  Wavusa izigqila ngokumelene nejoka elibi...
  Ngikholwa ukuthi iphupho ngeke liphele
  Futhi injabulo ngeke ibe yizinhlayiyana zamanje!
  Ngakho umfana onesibindi namanye amaqhawe namaqhawe alwa ngokufutheka. Futhi ama-fighters aqoshiwe ayawa. ECapua, iningi lamasosha aseRoma abulawa ngehora lokuqala.
  Iningi lempi yenzeke kumaqhawe asanda kuzalwa ayizinkulungwane ezingamashumi amabili nanhlanu. Kodwa uSpartak, elwa ngokuzethemba ngezinkemba ezimbili, wakwazi ukuzungeza, esebenzisa ngokunenzuzo ukuphakama kwezinombolo okwakufikile.
  Futhi kwaba ukunqoba okukhulu.
  U-Albert walwa. Nasi isithende esinqunu, esiyindilinga somfana sephule omunye umhlathi kajenene waseRoma. Impela umfana we-terminator. Ngakho usike futhi ucekele phansi.
  Futhi ayanda amasosha aseRoma awa afa, futhi amakhanda awo ephukile. Futhi uSpartak usikwe ngezinkemba ezimbili kanye noChris. Futhi uCrassus ngobugwala uyabaleka futhi.
  Futhi-ke lokhu kuwububi obukhulu. Futhi ibutho lamaRoma empini enzima labulawa ingxenye, futhi lithunjwa kancane. Umkhonyovu wawuphelele, kwakungaphunyuki kwabahlanu eCapua.
  amaRoma ayinkulungwane. Ezinye iziboshwa zazicishe zibe yizinkulungwane ezingamashumi amathathu. Futhi okuqukethwe kwabo sekuyinkinga.
  Kunoma yikuphi, manje izandla zikaSpartacus zithukululiwe futhi ungaya ngokuphepha eRoma.
  UVladimir-Mikhail, Gorbachev-Putin, evuka futhi waqala ukuthatha izinyathelo. Ikakhulukazi, wayala ukuthi izingane zihambe zingagqoke izicathulo ehlobo futhi zisindise izicathulo. Abesifazane nabo kufanele bahambe bengagqokanga zicathulo.
  Amadoda nawo athola ilungelo lokuba namakhosikazi afinyelela kwamane, okuyinto epholile.
  Ngemva kokwenza izinguquko ezinjalo, uGorbachev-Putin walala;
  U-Albert waphaphama ngenxa yokushaywa ezinyaweni zakhe ezingenalutho, eziwumfana. Umbonisi waphusha umfana owayecishe abe nqunu futhi wamemeza:
  - Vuka, sigqila!
  Wasukuma lowo owayeyinkosana ehefuzela. Umzimba wakhe wawusomile, unoboya, futhi isikhumba sakhe sasicishe sibe mnyama ngenxa yokushiswa yilanga. Izinwele zakhe, ezase zibomvu kakade, zase zishile futhi zazimhlophe njengeqhwa.
  Wavuka wayodla isidlo sasekuseni nezinye izigqila. Ibhulakufesi, yebo, lalingenasizotha, iphalishi elinemifino. Ikakhulukazi ogwadule, awukwazi ukupheka inyama ikakhulukazi. Futhi kanye namanzi engeziwe.
  Izigqila zagwinya isabelo sazo ngokushesha. Base besondela entanjeni, bazivumela ukuba bazibophe izandla. Base beqhutshwa futhi emgwaqeni.
  Yiqiniso, kulokhu kwase kuseduze nemakethe futhi yathembisa okungenani izinguquko ezithile.
  Abantu emigwaqweni babuke abafana. Nabafana bendawo babebaningi. Ayehlukile: ngama-caftan, izingubo zokugqoka, kanye nengxenye-nqunu, futhi angenazicathulo, nezicathulo. Ngokuvamile abantu bacebile
  izicathulo ezithandwayo ngisho namabhuzu, naphezu kokushisa. Amadoda amadala, ngisho nabampofu, akhetha izimbadada, kodwa izingane nabesifazane, kuye ngengcebo yabo.
  Abampofu abangenalutho, izicathulo ezicebile. Nokho, ngisho nabesifazane abampofu babegqoke ama-ovaroli nobuso obumboziwe, nakuba babebukisa ngezithende zabo. Kwakukhona nezigqila zabafana ezazicishe zibe nqunu noma zinqunu ngokuphelele ezitaladini.
  Lapha izigqila ezincane zaqale zayiswa endlini yokugeza emakethe. Futhi wawageza futhi. Kwakhishwa izigqoko zokubhukuda nezindwangu zabafana. Futhi basizwa ukugeza izincekukazi ezinhle.
  U-Albert wazizwa enamahloni futhi ejabule ngale nsizwa, ikakhulukazi lapho igcotshwa izindwangu zokugeza. Izinyawo zabafana ezazinothuli neziqinile zazikhuhlwa ngokucophelela. Ngakho babanikeza amanzi okugeza
  umlomo bese uxubha amazinyo akho. Izinwele ezimanzi zikanyiwe. Abanye abafana abamahlongandlebe babegundwe izinwele. U-Albert wezwa injabulo enkulu ngenxa yobuningi bezigqila ezinqunu.
  Ngokufanayo, sengathi ababoni ukuthi abafana babejabule futhi bethukile. Babelungisa nje izimpahla zokuxoxisana futhi kwakuwumsebenzi wabo.
  Ukuphelela kuka-Albert kowesilisa kwavuka futhi kwavuvukala. Futhi wazizwa enamahloni kakhulu. Futhi wayimboza ngezandla zakhe. Nabanye abafana bamile baqonde.
  Baqhaqhazela ngamandla, ubuso babo bubomvu ngokujabha nokuphoxeka.
  Kodwa ukuxoxisana kuwukuxoxisana ... Bathengisa izigqila ngesi-Arabhu, ngizifundisa zinqunu ngokuphelele. Ukuze umnikazi abone konke ukushiyeka. Futhi akekho onendaba nehlazo. Yikhonze kuqala
  isilwane. Ingabe isilwane singaba namahloni? Futhi ingabe isilwane sinezingubo? Ngakho hamba-ze uhambe ukuze bonke babone.
  Abafana babebukeka bezacile futhi benoboya.
  Ngokombono, kungaba ngcono ukuwakhuluphalisa ngaphambi kokuhweba, kodwa asikho isikhathi. kufanele ithengiswe manje. Ikakhulukazi esomile, futhi isigqila esiminyene ngokuvamile siqinile kunesondlekile.
  U-Albert nabanye abafana bagcotshwa ngamafutha ukuze bacwebezele futhi babonakale benemisipha. Babe sebeyiletha emakethe.
  Kwakunendali eyayiqhubeka. Baphinde badayisa abesifazane, nabahle kakhulu, namantombazane amancane, ngisho namantombazane. Bathengisa kokubili amadoda amadala, nezinsizwa, ngisho nabadala. Izalukazi kuphela
  abazange bayithengise - iyanengeka.
  Abafana bakleliswa bakhishwa bayongena emsamo. Saqala ngabancane.
  Ingane yokuqala eyaphuma yayineminyaka eyisishiyagalombili. Wayezacile, izimbambo zakhe ziqhumile, nekhanda lakhe libonakala likhulu nentamo yakhe izacile.
  Akusona isibonelo esikhangayo.
  Umphathi wathi:
  - Intengo yokuqala yedinar...Ubani ozonikeza okuningi...
  Kwaqubuka ukuvungama phakathi kwesixuku samadoda anentshebe nabesifazane abagqoke ama-burqas. Ngokusobala, umfana akazange ahlabeke umxhwele. Babengafuni ngempela ukuhlukana nedinari legolide.
  Indoda ethwele isiphandla nesisu esikhulu yathi:
  - Ake ngithathe iqoqo lonke lezingane kuwe ngamadinar angamashumi amabili, futhi ungathathi isikhathi esiningi kithi!
  Umthengisi waphakamisa amahlombe akhe futhi waphendula:
  - Kukhona umfana oyedwa, inkosana yezwe laseYurophu. izothengiswa yodwa. Futhi ngizokunika konke okunye ngamadinara angamashumi amathathu!
  Umthengisi ogqoke isigqoko sikanokusho wabhodla:
  - Kwanele namashumi amabili. Abafana bakulungele ukusebenza ezimayini nasezimayini. Kodwa bakhona ngokushesha futhi bayafa, bengabavumeli ukuba bazikhokhele kahle.
  Umthengisi uphendule ngokumamatheka:
  - Abafana abambalwa bahle, bangathengwa njengezinceku zomsebenzi wasendlini. Futhi ngokuvamile, makube khona ukuxoxisana!
  Omunye umthengisi usekelwe:
  -Bavumele bahoxise yonke inqwaba, futhi sizonquma ukuthi sithenge noma singathengi!
  U-Albert wasala yedwa ngemva kwesikrini, futhi abafana, benqunu, bemnyama bhuqe, bayiswa endaweni yesikhulumi. Umbhangqwana wabo wawubukeka uhloniphekile ngempela. Futhi kwaba khona imvuselelo.
  Omunye umthengisi ubike:
  - Nginikela ngawo wonke amadinara angamashumi amabili nanhlanu!
  Umthengisi wokuqala wabhodla:
  - Amashumi amathathu futhi inani lokugcina!
  Omunye umthengisi ofake isigqoko esinamarubi ubike:
  - Bese kuthi amadinara angamashumi amathathu nanye!
  Umthengisi waphakamisa isando sakhe wahlabelela:
  - Izikhathi zamadinari angamashumi amathathu nanye, amadinari angamashumi amathathu nanye nambili, kahle, yini enye? Dinar amashumi amathathu nanye!
  . ISAHLUKO? ishumi nane.
  Abafana baqhutshwa bebheke kumnikazi. Zathengiswa njengezinkomo. Futhi kwaba umnyakazo onzima.
  Manje sekuyithuba lika-Albert. Umfana ongafake zicathulo futhi enqunu wafakwa endalini. Ngempela u-Albert wayenomumo omuhle, noma ozacile, kodwa oqinile, oqoshiwe, nobuso obumnandi, obuyingane, obuhle. Ngokuvamile ungumfana omuhle kakhulu, nakuba izimbambo zibonakala. Izinwele zakhe zimhlophe, zisagolide kancane futhi zigundwe kahle.
  Umbonisi wamemeza:
  - Vula umlomo wakho mfana!
  Umfana uNkosana wavula...
  Umbonisi wababaza:
  - Bona ukuthi unamazinyo amhlophe, ahlanzekile, aqinile. Siqala ukuxoxisana ngamadinari ayishumi nanhlanu!
  Omunye wabathengisi wamemeza:
  - Makaphakamise itshe!
  U-Albert wayiswa etsheni elalisetshenziswa ukukala amandla ezigqila. Umfana ngobunzima wayidabula phansi, wayiphonsa esifubeni sakhe. Futhi waphakamisa, nge push, esiza ngezinyawo zakhe phezu kwekhanda lakhe.
  Umthengisi wavuma ngekhanda.
  Ayi kabi ngeminyaka yakhe! Ngikunika amadina ayishumi nesithupha!
  Yagiya enye indoda yathi ishumi nesikhombisa!
  Kwaba khona isibabazo - ishumi nesishiyagalombili!
  Umthengisi waphinda wakhuluma:
  Amashumi amabili!
  Kwathuleka kancane. U-Albert umi nqunu ngokuphelele, futhi ngokuphazima kweso wazizwa ehlazekile futhi enamahloni ngalokhu. Kwaqala ukujabula ngenxa yamahloni, kwaqala ukwanda ukuphelela kowesilisa.
  Owesifazane ogqoke iveyili ecebile wagubungula:
  - Dinar angamashumi amabili nanhlanu!
  Kwezwakala amahlaya ahlekisayo.
  Uthole indoda yangempela!
  - Leli ithoyizi elisha!
  Umthengisi wavuma ngekhanda futhi waqala ukuthi:
  - Izikhathi zamadinara angamashumi amabili nanhlanu, amadinara angamashumi amabili nanhlanu amabili... Hhayi-ke, ubani ongaphezu kwalokho.
  Umthengisi owathenga zonke izigqila ngaphambilini wabubula:
  - Dinar amashumi amathathu!
  Umakhelwane wabuza ngokumangala:
  - Komunye njengabafana abangamashumi amabili?
  Umthengisi wavuma ngekhanda.
  - Nginomuzwa wokuthi kuwufanele!
  Umthengisi waqala ukuhhewula:
  - Dinar izikhathi ezingamashumi amathathu, dinar amashumi amathathu nambili...
  Owesifazane waphazamisa futhi wabhodla:
  - Dinar angamashumi amathathu nanhlanu!
  Umthengisi wavuma ngekhanda.
  - Kunjalo, amadinari angamashumi amathathu nanhlanu kanye, amadinara angamashumi amathathu nanhlanu amabili...
  Umthengisi waphinda wakhuluma:
  - Amashumi amane amadina!
  Umthengisi wahlabelela amadina angamashumi amane kanye, amadina angamashumi amane nambili....
  Owesifazane ogqoke iveyili ecebile wancwina:
  - Amadinara angamashumi amane nanhlanu!
  Umthengisi ungene ngemvume:
  - Dinar angamashumi amane nanhlanu kanye, amadinara angamashumi amane nanhlanu nambili...
  Umthengisi wabhodla:
  - Dinar angamashumi amahlanu!
  Umakhelwane wakhe wathi ngokumangala:
  - Amadinari angamashumi amahlanu omfana? Ngale mali ungathenga intombazane enhle!
  Umthengisi wamamatheka.
  - Futhi yena, njengentombazane muhle!
  Owesifazane wamemeza:
  - Dinar angamashumi ayisithupha!
  Umthengisi akazange anikeze:
  - Amashumi ayisikhombisa!
  -Amashumi ayisishiyagalombili!
  -Amashumi ayisishiyagalolunye!
  Abesifazane bamemeza:
  - Ikhulu lamadina!
  Idinari uhlamvu lwemali olwenziwe ngegolide, futhi amadina ayikhulu aseyinani elikhulu, futhi kwaba khona isikhashana.
  Umthengisi waphakamisa isando sakhe waqala ukucula:
  - Izikhathi eziyikhulu zamadina! Ikhulu lamadinari amabili! Noma ngubani oyonikeza ngaphezu kwamadinari ayikhulu amathathu ... Futhi ngaphambi kokuwa kwesando, umthengisi wokuqala waqhuma:
  - Amadinari ayikhulu neshumi!
  Izithameli zashaya amakhwela...
  Umthengisi waphakamisa isando sakhe wathi:
  - Izikhathi eziyikhulu neshumi dinar, ikhulu neshumi dinar ezimbili...
  Owesifazane wathi ngesankahlu:
  - Ikhulu namashumi amabili dinar!
  Umthengisi wokuqala owanikela ngamadina angamashumi amabili kubafana wabuza ngokubhuqa:
  - Awufuni kakhulu i-cockerel?
  Owesifazane wathi ngokugcizelela:
  - Kuyibhizinisi lami! Futhi kungani udinga isiphunzi esidala!
  Umthengisi ogqoke isigqoko esihlotshiswe ngesimaragidu waphendula:
  - Uzothola okwengeziwe! Awu, ikhulu namashumi amathathu dinar!
  Owesifazane akazange avume futhi wagquma ngokuqinile:
  - Ikhulu namashumi amane!
  Umthengisi wabubula:
  - Ikhulu namashumi amahlanu!
  Owesifazane wathi ngokugcizelela:
  - Amakhulu amabili amadina!
  Umthengisi washaya ikhwela:
  - Yebo, ngemali enjalo ungazithengela isigqila sobuhle obungavamile. Awucabangi ukuthi umyeni wakho, u-Emir, angathukuthela uma engathola ukuthi uchitha malini kumfana omuhle!
  Owesifazane waphendula ngokhahlo:
  - Ngilethe u-emir isikhundla sakhe nengcebo, uyazi ukuthi ukweleta ubaba! Kodwa kungani umdinga lo mfana omuhle?
  Umthengisi wakhononda ekuphenduleni:
  - Amakhulu amathathu amadina!
  Owesifazane waphendula ngokumamatheka:
  - Amakhulu amane!
  Umthengisi wakhonkotha:
  - Amakhulu amahlanu!
  Owesifazane wathi ngesankahlu:
  - Inkulungwane yamadina!
  Kwaduma inhlokomo phakathi kwabathengisi nabahwebi. Omunye wabo waphawula:
  - Umfana muhle, kodwa kungani kangaka kuye. Akuvamile, lapho abesifazane bobuhle bokuqala bekhokha kakhulu!
  Umthengisi uqinisekise:
  - Ngezinkulungwane zamadina, umyeni wakho uzokuhlinza nakanjani!
  Umka-emir eveyili waphendula:
  - Futhi uyoba okubi nakakhulu imbuzi inkanuko!
  UCooper wabhala:
  - Izinkulungwane ezimbili zamadina!
  Owesifazane, ngaphandle kokuvuma, waphendula:
  - Izinkulungwane ezintathu!
  Umthengisi wavuma:
  - Izinkulungwane ezine!
  Owesifazane waphonsa:
  - Izinkulungwane ezinhlanu!
  Umthengisi wamemeza kakhulu:
  - Izinkulungwane eziyishumi zamadina!
  Kwaba nokuma kancane ... Inani lenani lesigqila esisodwa lalingakaze libonwe ngaphambili. Kwaba nomsindo esixukwini sabathengisi. Kwakubonakala kuwubuwula ngempela ukukhokhela umfana ongaka
  cishe iminyaka eyishumi nantathu, nakuba emuhle kakhulu futhi enemisipha ...
  Ngaphezu kwalokho, ukuphelela kuka-Albert kobudoda kwehlile. Owesifazane wavele wadumala ngethoyizi lakhe elisha wabe esethula. Ingabe lokho akukuningi ngempela?
  Umthengisi, ebona ukuma kancane ehudula, waphakamisa insimbi yakhe futhi waqala ukuthi:
  - Izinkulungwane eziyishumi zamadina kanye, izinkulungwane eziyishumi zamadinari ezimbili, ubani ozonikeza ngaphezulu? Izinkulungwane eziyishumi zamadina - ezintathu! Kodwa ngaphambi kokuba isando sishaywe, kwezwakala izwi:
  - Izinkulungwane eziyikhulu zamadina!
  Wonke umuntu wabheka emuva. Kwangena indoda egqoke izingubo ezimnyama nesudi ekhethekile ehholo. Ubuso bakhe babumbozwe isifihla-buso esimnyama.
  Umthengisi waphelelwa amazwi waqunywa yiqhwa, edidekile.
  Indoda egqoke ijazi elimnyama kanye nemaski iqinisekisile:
  - Izinkulungwane eziyikhulu zamadina!
  Umthengisi wavuma ngekhanda.
  - Yebo kuhle! Futhi waqala ngengoma: amadinari ayizinkulungwane eziyikhulu kanye, izinkulungwane eziyikhulu zamadinari ezimbili ... Ubani ozonikeza ngaphezulu? Amakhulu amathathu ezinkulungwane zamadina! Ithengiselwe umnumzane ogqoke ingubo emnyama kanye nemaski!
  Lapha umthengisi wangenelela wathi:
  Lomuntu asimazi! Ingabe unenani elikhulu kangaka!
  Indoda egqoke ingubo emnyama kanye nemaski yathi:
  - Kunezikhwama zegolide emakameleni! Sekwanele ukukhokhela lomfana! Ungabala uma ufuna!
  Umthengisi wavuma ngekhanda.
  - Kusuka kweyakho! Ungaba ngumnikazi wayo ngendlela ofuna ngayo! Uma ucabangela ukuthi ukhokhe malini, ngingamnikeza iketango mahhala!
  Yavuma ngekhanda indoda yejazi elimnyama.
  - Iketanga ngeke lilimaze osemncane! Okwamanje, zijabulele!
  Aqhwebe u-Albert. Ukhololo oluneketanga lwaluboshwe entanyeni yakhe futhi isiphetho sanikezwa umphathi omusha. Kukhona into embi kakhulu futhi embi ngaye. Futhi umfana wezwa ukuthi lokhu akukuhle.
  Indoda egqoke imaski emnyama nejazi yadonsa iketanga layo yabhodla:
  - Awu, thumela isigqila sami esisha! Ake sibone ukuthi uyawathethelela yini amathemba nezindleko.
  U-Albert wamlandela ngobuqotho. Bamkhiphele ngaphandle. Lapha, empeleni, amasaka egolide ayethululwa emakameleni. U-Albert wacabanga: kungani bamkhokhela imali engaka?
  Uma ngamadinari ayishumi ungathenga isigqila esihle sesilisa esikhulile. Nampa abafana abangamashumi amabili abahambe ngamadinar angamashumi amathathu nanye. Kuphela kwabesifazane bobuhle obumangalisayo ngezinye izikhathi
  intengo yadlula amadinari ayinkulungwane.
  Kodwa ngesigqila esisodwa noma isigqila - khokha izinkulungwane eziyikhulu! Lokhu kuyinto engacabangeki! Phela, inani elinjalo liyingcebo yonke yombusi. U-Albert wayeboshwe ngamaketanga endlovu, eyayigibele inkosi yakhe entsha.
  Abagadi bamahhashi abane baqapha umfana. Futhi u-Albert wayesesendleleni futhi. Izinyawo zakhe ezingenalutho, eziqinile zazishaya umgwaqo ogandayiwe. Wayenqunu futhi enciphile
  abantu bambuke bahleke.
  Malini ukukhokhela umfana? Kungaba uthando lwasendle?
  U-Albert wahamba wacabanga. Kungani umthengisi wayekulungele ukukhokha amadina ayizinkulungwane eziyishumi ngawo? Hhayi ngenxa yokuthunyelwa ezinkwalini. Futhi hhayi okokunethezeka kombhede.
  Impela kukhona akwaziyo ngemvelaphi ka-Albert. Ukuthi uyinkosana yezwe elicebile. Mhlawumbe umthengisi ubelindele ukuthatha isihlengo ku-Albert? Noma uyidayisele owakho ubaba-inkosi?
  Le nguqulo yayibukeka izwakala. Nakuba kusazobonakala ukuthi uzosithola yini isihlengo, futhi amadina ayizinkulungwane eziyishumi - inani lezigqila eziyinkulungwane ezikhulile - kufanele akhokhwe manje.
  Kwangathi izindlela zikaJehova zingaphezeki.
  Noma ngabe loNkulunkulu ukhona noma akekho... u-Albert wakhwehlela. Hhayi-ke, wathengisa ngomzimba kuSathane, okusho ukuthi kumelwe ukuba uNkulunkulu ukhona! Kanjani futhi? Uma kukhona isithunzi
  kumele kube khona ukukhanya. Kungenzeka ukuthi asikho isithunzi uma kukhona izibani eziningana. Kodwa kuhlale kunokukhanya ethunzini.
  Adonse umoya kakhulu u-Albert. Ngacabanga, futhi kungani benikele ngezinkulungwane eziyikhulu ngakho? Kunoma yikuphi, hhayi ukuze ubulale kalula, futhi lokhu kuhlanganisa. kodwa masinyane amehlele
  into embi ukwedlula ukufa? Futhi lokhu ukususa! Ngokuphazima kweso bafuna ukumsebenzisa njengentombazane?
  U-Albert waphefumulela phezulu futhi washeshisa ijubane lakhe. baphumela ngaphandle komuzi, badabula ogwadule. Umfana wahamba yedwa futhi wazama ukucabanga okuthile okujabulisayo ...
  Noma yiluphi uhlobo lomkhankaso, izimpi, ukulwa kwenkathi ephakathi.
  Umfana wacabanga isikhathi sikaRichard the Lionheart. Lapho wayesevele walwa ephusheni lakhe wanqoba wonke umuntu. Futhi manje cabanga ukuthi umyalo ufuna ukushisa kanjani intombazane engumJuda eneshwa lapho
  Rebekah. Muhle kakhulu futhi umsulwa. Unobuhle nokufudumala okuningi. Kodwa intombazane yayiswa emlilweni izungezwe onogada. Umzimba wakhe wawubonakala uphaphathekile.
  Ihambe izinyathela ezithule le ntombazane, nobuso bayo obuhle bubonakala buzolile, nakuba kusobala ukuthi uvalo nentukuthelo iyavutha emehlweni ayo.
  Yonke imihlobiso kanye nezindwangu ezikhanyayo zasempumalanga zasuswa kuye. Ikhanda likaRebheka lasala lingamboziwe, ngaphandle kwezilukwa ezimbili ezimnyama, ezinde ezehlela engutsheni emhlophe.
  Izinyawo ezincane zentombazane zazingenalutho. Futhi kwaba sobala ukuthi uRebheka wayehlupheka njengokungathi uthotshiswe ngokokuziphatha: owesifazane wakhe ocebile ongumJuda waphoqeleka ukuba ahambe engagqokanga zicathulo, njengomuntu ovamile oyisinxibi.
  Ngakho kungokomzimba. Ilanga laliguqubele futhi lalibanda kakhulu, kanti le ntombazanyana eyayingenalutho yayingajwayele ukujwayela amatshe acijile namatshe omgwaqo. URebheka waqala ukuqhweba futhi
  xhugela imilenze yomibili. Impela ubengajwayele ukuhamba engagqokanga zicathulo ikakhulukazi eBrithani, lapho ngisho nasehlobo bekungafudumali kakhulu futhi kuvame ukuguqubala. Futhi uyindodakazi yasePalestine nge
  isimo sezulu esifudumele futhi esomile.
  Yebo, futhi kuyaphoxa lapho amadoda ebona izithende ezingenalutho, eziyindilinga, ezinothuli kancane futhi aze adedele amahlaya amabi. Yebo, bakhumula bonke ubucwebe kuRebecca futhi bamkhumula izicathulo, hhayi ngoba befuna.
  ukuthobisa okukhethekile.
  Izindela zesaba ukuthi angase abe neziphandla nezintelezi, uSathane azinikeza abalandeli bakhe ukuze bavimbele ukuphenduka ngisho nalapho behlushwa.
  Nasekubulaweni kwabesifazane okusolwa ukuthi bayathakatha, bathathwa bengagqokile izicathulo. Ngakho babonakala bewanciphisa amandla amademoni. Umhlaba ungokaNkulunkulu, futhi lapho izinyawo ezingenalutho ziwuthinta, umthakathi
  ukhokhiswa amandla aBunkulunkulu futhi ulahlekelwa ingxenye yamandla awo. Kunoma ikuphi, uRebheka, engafakile izicathulo futhi egqoke ilineni elimhlophe elimahhadla, wenza umbono othinta inhliziyo.
  Abesifazane abaningi bambuka futhi bamangala ukuthi wayemuhle kangakanani ngisho nezingubo ezinesizotha zedelakufa elizibulele okuholela emlilweni. Futhi yeka indlela izinyawo zakhe ezingenalutho zibukeka kahle futhi ezikhangayo,
  lapho uthuli lunganamatheli, imigwaqo. Nokuthi ubuhle bakhe bemvelo bemilenze yamantombazane engenalutho buhle kakhulu kunezicathulo ezigcwele ubucwebe bedayimane.
  Nangu uRebheka exhuga ngaso sonke isikhathi, ewisa imilenze yakhe engenalutho, ethambile, esondela esitakini sezinkuni zokubasa notshani. Lapha kumele kushiswe. Futhi ngaphambi kokubulawa, baboshelwa esigxotsheni bese befakwa emaketangeni.
  Yebo, kubuhlungu lapho iketango linamathela emzimbeni wentombazane ethambile. Futhi ukuthi kubanda kangakanani ukuma unganyakazi ngosuku olupholile ekushoneni kwelanga esimweni sezulu esiguqubele. Lapho ilanga kuphela
  ngezikhathi ezithile kuphela ulunguza phakathi kwamafu. Ngaphandle kwe-hoodie, uRebecca akanalutho emzimbeni wakhe. Amantombazane angama-non akhipha yonke into esikhumbeni, futhi anikeza i-hoodie ngenxa yenhlonipho.
  Ngakho-ke kusabanda ukuma unganyakazi, futhi ugula ngenxa yamaketanga, izinyawo ezingenalutho zibanda ngenxa yomoya, futhi zibuhlungu ngenxa yokushuba kwesimo sokuma.
  Manje okuwukuphela kwethemba likaRebheka elomvikeli. Iqhawe elingcono kakhulu le-Knights Templar Brian kumele lilwe naye. Okuhlukaniswa ngamandla amakhulu nokubekezela.
  Nokho, u-Ivanhoe wakwazi ukumkhipha esihlalweni. Kodwa manje ulimele kanzima. Futhi, uRichard the Lionheart angaqhudelana noBriand, kodwa akakwazi ukulwela umJudakazi,
  cishe ngeke ufune - leli akulona ibhizinisi lasebukhosini.
  Ngakho uBrian uzolile futhi uyazethemba ukuthi anganqoba noma ubani. Futhi-ke intombazane engenangqondo eyala uthando lwakhe izovele ishiswe. Futhi uhlakaze umlotha womthakathi. Bese belala futhi
  amabhuzu akhe asemorocco, ahlotshiswe ngamaparele, nezingubo ezihlotshiswe ngamademoni.
  UBriyan ubheka uRebekah. Yeka ukuthi muhle kanjani, eboshelwe esigxotsheni kanje, noma-ke eboshwe ngamaketango. Futhi kubukeka kuthinta inhliziyo, futhi kumangalisa ngendlela ehlukile.
  Futhi isikhathi siyahamba. Intombazane iyagodola futhi inyakaze. Amaketango akhe ayakhenceza. Kuyabonakala ukuthi kumnikeza ukuhlupheka ukuma eboshelwe esigxotsheni. Izinyawo zentombazane zase zibomvu ngenxa yamakhaza.
  Yeka ukuthi akakhululekile. Futhi kufanele ukuthi wethukile kanjani...
  Umlilo, yiqiniso, uzofudumala futhi ilangabi lizokhotha isithende esiyindilinga, esiyindilinga. Futhi iphunga le-shish kebab lizozwakala, njengokungathi iwundlu eligazingiwe. Futhi kuzoba buhlungu kakhulu.
  Futhi intombazane iyamemeza. Futhi ilangabi liyokhuphuka, likhuphuke likhuphuke. Uyoshisa ingubo yakhe emhlophe futhi isixuku sonke siyombona enqunu ngokuphelele futhi eboshwe ngamaketanga.
  Futhi isikhumba esimhlophe sizoqhuma, sibe bomvu. Bese iqala ukushibilika. Futhi inyama izothoswa, futhi ihayize njengasepanini lokuthosa. Futhi kuzovele kube buhlungu ngendlela emangalisayo.
  Futhi uRebheka uyokhala ngokuhlupheka okungabekezeleleki. Manje inyama izowa emathanjeni akhe. Amathambo avele obala, abemnyama. Futhi intombazane evela ekushayweni kobuhlungu izolahlekelwa ukwazi futhi izolile. Kuyothula kuze kube phakade. Futhi umphefumulo wakhe uyondizela esihogweni esikhethekile samaJuda. KumaJuda angabhapathiziwe kuyoba nesihogo. Lapho beyohlushwa khona ngokwezenzo zabo.
  Futhi ngokusobala uRebeka, njengomphefumulo ongenacala, ngeke ajeziswe kanzima kangaka. Bayombhaxabula, bamshaye ngezinduku kancane ezithendeni zakhe ezingenalutho, eziyindilinga. Bese ephonswa emgodini. NoRebheka uzocula lapho
  futhi badumise abangcwele babo abangamaJuda. Ngezikhathi ezithile, ojele-odeveli bazofika kuye futhi bamshaye ngezinduku futhi ezithendeni zakhe ezingenalutho, ezimise kahle. Ngoba izoni kumelwe zamukele
  ezithendeni kubuhlungu ngangokunokwenzeka.
  Futhi bayomshaya ngezinduku, bese, njengomthakathi, Fry wakhe ngenhlansi. Eshisa amabele akhe amahle njengamakhabe amabili.
  Knight Brian waphupha. Futhi isikhathi sadlula ... futhi manje ihora lokugcina lokufika komvikeli liyaphela.
  Umphathi Omkhulu Wohlelo unikeza isignali yokuqala kokubulawa.
  Lapha umbulali ushaya inhlansi ngensengetsha, akhanyise ithoshi elifakwe ku-saltpeter. URebheka wakhala ngokwesaba futhi ngesikhathi esifanayo etshala imali. Wayegodole kakhulu emoyeni waze wafuna ukufudumala.
  Nakuba kusobala ukuthi umlilo uzofudumala isikhashana nje, bese ushisa futhi ushise, nesikhumba nesikhumba nenyama.
  Umbulali wayeseqalile ukuletha ithoshi esthini, njengoba isixuku sibhonga. Buqamama, ihhashi elincane elimhlophe laligijima, futhi phezu kwalo kwakunomgibeli omncane.
  UMphathi Omkhulu Wohlelo wamemeza:
  - Misa umbulali!
  Wabanda ngokoqobo i-intshi ukusuka otshanini. USir Brian wacasuka:
  - usephuzile! Umnqamulajuqu wokufika komvikeli uphelelwe yisikhathi!
  Umkhulu waphendula ngokucasuka:
  - Ingabe uyesaba ukulwa nomfana?
  Abalandela umkhulu bakhononda ngokuvuma:
  - Yilwa kahle! Igwala lalisabani!
  UBrian wathi ngokucasuka:
  - Ngizomshaya isihogo!
  U-Templar wacabanga ekuqaleni ukuthi u-Ivanhoe, naphezu kwesilonda, owayefuna ukulwa naye. Kodwa leli qhawe lalilincane futhi lifushane kuneselelesi sangaphambili, uSir Briana.
  Yebo, ihhashi lalihlukile. Futhi izikhali...
  Awu... Inhliziyo kaBrian yakhululeka. Amahemuhemu abengakafinyeleli kuye okuthi lo mfana oneminyaka eyishumi nantathu uwine umqhudelwano we-jousting: ekhiphe amahhashi akhe kanye noRichard the Lion.
  Inhliziyo kanye no-Ivanhoe. Yebo, ngalezo zinsuku lalingekho iposi. Futhi amahemuhemu ayethi uma umqhudelwano unqotshwa umdondoshiya wangempela, hhayi uhlobo oluthile lomfana.
  Ngakho uSir Brian wayezolile.
  Futhi ngokuzethemba wathi:
  - Ngiyayemukela inselele!
  Ukuzethemba kwakhe kwakhula nakakhulu lapho u-Albert ekhumula isigqoko sakhe futhi wonke umuntu ebona ubuso bakhe obunobungane, obuhle, izinwele ezimhlophe namehlo aluhlaza.
  Omunye wabesifazane waze wamemeza:
  - Yiba nesihawu ngengane!
  Ugogo wabuza u-Albert:
  "Ingabe ngempela ufuna ukulwa noSir Briant okhazimulayo, mfana?"
  Inkosana encane yamemezela ngokuzethemba:
  - Yebo, futhi usindise uRebeka!
  Ugogo wangabaza:
  - Kodwa uSir Brian uyingcweti yethu engcono kakhulu, futhi uyingane nje! Ingabe unamandla ngokwanele?
  Impendulo ivela ku- Albert:
  - Ukuthethiswa kuzobonisa ukuthi ngiyingane enjani!
  Ugogo waphendukela kuJudakazi oboshiwe:
  - Ingabe usukulungele ukubona le nsizwa njengomvikeli wakho?
  URebeka waphendula ngokububula:
  - Nikeza okufunayo!
  Avume ngekhanda umkhulu.
  - Kulungile ke! Qalisa! Iyiphi imikhonto oyithandayo - buthuntu noma ebukhali!
  USir Brian wabhodla:
  - Yebo acute efanayo!
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Mababe bukhali - uma impilo ingathandeki kuye!
  UThempeli wahleka.
  - Ukuzethemba njengabo bonke abantu abasha! Ake sibone ukuthi ngizokukhipha kanjani ehhashini lakho!
  Impendulo ivela ku- Albert:
  - Ungaziqhenyi, ugibele ibutho, kodwa ziqhayise, ugibele nebutho!
  Ugogo wamemeza:
  - Shesha! Intombazane eboshiwe iyabanda!
  Ahamba amaqhawe. Ithempeli linehhashi elikhulu, elimnyama, futhi lona likhulu eligqoke izikhali ezimnyama. Futhi izikhali zika-Albert zifana nesibuko, ihhashi lincane, kodwa lishesha kakhulu futhi limhlophe
  iqhwa. Njengombango phakathi kokuhle nokubi, phakathi kokumnyama nokumhlophe.
  UThempeli waphendula ngokhahlo:
  - Ngifuna ukumbulala, futhi ngesikhathi esifanayo ngidabukela ingane!
  Lapha behlukana. Ukube uSir Brian wayazi ukuthi unembangi ebucayi futhi eyingozi, ubengeke aze azethembe. U-Albert naye waqonda ukuthi isitha sakhe sinamandla, futhi simbalwa
  ngaphansi kukaRichard the Lionheart. Kepha uma wehlule inkosi edume kakhulu, siyini isifanekiso kuwe?
  Womabili amaqhawe, lapho ebona i-gong, agijimela omunye komunye. Kwaze kwagcwala izintuli. URebekah wahleba:
  - O Jehova Omkhulu, sindisa umntwana!
  U-Albert washaya isihlangu futhi washelela emkhontweni waya kwesokudla, futhi yena ngokwakhe washaya isitha ku-visor, esheshisa ukunyakaza ngokugoba isikebhe. Leli yigalelo elibambekile ngobuhlakani
  U-Ivanhoe akazange achithe isikhathi sakhe esibi kakhulu, futhi mhlawumbe kangcono nakakhulu, esheshisa ukunyakaza nge-torso yakhe eqinile, encane. NoSir Brian wandiza njengesaka ehhashi.
  Izilaleli zaklabalasa ngenjabulo, futhi abesifazane bahefuzela. Wonke umuntu wayecabanga ukuthi iqhawe elingcono kakhulu le-oda lalizomehlisa umfana, kodwa kungazelelwe kwaba...
  U-Sir Brian wawa wazama ngamandla ukusukuma, kodwa umzimba wakhe owawugqoke izivikelo awuzange ulalele kahle.
  Ugogo wamemezela:
  - Ukwahlulela kukaNkulunkulu kwenzekile! Iqhawe elincane, ungubani igama lakho?
  Umfana wakhothama futhi waphendula:
  - Albert!
  Ugogo waqhubeka:
  - Albert! Wanqoba iqhawe elingcono kakhulu le-oda futhi wasindisa owesifazane ongumJuda uRebekah, indodakazi ka-Isak, owayesolwa ngokuthakatha. Manje usekhululekile futhi izingubo zakhe ezindala nobucwebe zibuyela kuye!
  Umsizi wahleba endlebeni yenhloko yomyalelo:
  "Mhlawumbe singaphuca impahla yakhe kumgcinimafa?"
  Ugogo waphendula wathi:
  - Ungabi isilima! Lokhu kuyi-perfidy! Woza, khipha amaketango entombazaneni futhi uqaqe isigxobo!
  Amaqhawe nababulali baqala ngenjabulo ukukhulula amaketanga uRebheka ayeboshwe ngawo! Kwadlalwa umculo. Abantu babejabule, ikakhulukazi abesifazane. Ngempela muhle kanjani lokhu
  intombazane engumJuda, ukuthi isindisiwe kubangela injabulo kuphela.
  U-Albert wakhothama kugogo wathi:
  - Ubulungiswa bunqobile!
  Ugogo wavuma:
  - Nakhu ukwahlulela kukaNkulunkulu okuphezulu kakhulu! Manje, knight yami, mhlawumbe uzodla nathi! Futhi ungathanda ukufaka isevisi ye-oda?
  U-Albert waphakamisa amahlombe.
  "Ngiyinkosana futhi ngikhonza umbuso wami!" Mayelana nomkhosi... Uxolo, kodwa ngizoqale ngimnikele uRebheka kuyise. Futhi-ke angaphinde athunjwe futhi. Amahlathi agcwele
  abaphangi kanye Knights adventurer!
  Avume ngekhanda umkhulu.
  - Ngikufisela inhlanhla! Kodwa yazi othandekayo inkonzo oda uhlale evulekile!
  URebheka wabuyiselwa esitokisini sakhe, lapho ayezonikezwa khona izingubo zakhe ezindala kanye namatshe ayigugu. Intombazane, ngenjabulo, yashaya imilenze yayo engenalutho, ekhonjiwe, hhayi
  ezwa ubukhali bamatshe, namakhaza, nakuba kwase kuqala ukuhwalala... Nelanga lanyamalala ngemva komkhathizwe. Inqunu, ebomvana, izithende zentombazane ezihlanzekile ngokumangalisayo, eziyindilinga.
  Waya lapho abulawelwa khona ngokuthula kunzima ukuzibamba. Futhi manje wayesejabule futhi ephaphatheka ngokoqobo. Futhi wayebukeka emuhle nakakhulu. Ubuso bakhe babungasaphaphatheka kangako,
  kodwa waba pink ngokujabula, futhi wengeza imibala nobuhle. Futhi le ntombazane manje isifana nengane edlalayo.
  U-Albert wacula ngenjabulo:
  Ubani ojwayele ukulwela ukunqoba,
  Akacule kanye nathi...
  Ubani ojabule, uyahleka
  Ofunayo uzozuza
  Ofunayo uyohlala ethola!
  Ngakho uRebheka wagijimela esitokisini. Izindela zamlandela ukuze zimsize agqoke. U-Albert wehla ehhashini lakhe. Wanikezwa isitsha esinewayini elimnandi elidala.
  Into engokwemvelo nemnandi, leli wayini linambitheka kahle kakhulu.
  U-Albert wawuphuza ngenjabulo futhi wezwa ukuqina kwamandla. Wayemuhle futhi ejabulisa. Ngangifuna zonke izinhlobo zezenzo. Umfana waze wacula:
  - Zijwayeze ukulwa nganoma iyiphi indlela,
  Okungenani amabhodlela ambalwa abone phansi ...
  Kodwa asizange sithandane -
  Kudala! Kudala!
  Kudala!
  Ubuyile uRebheka. Waxhuga kakhulu. Emabhuzuni, imilenze eyehlisiwe ayikhululekile. Wajikijela itshali ebusweni, manje ubuhle bakhe bufihliwe.
  Ingubo yakhe ikhanya impela futhi inobucwebe obuningi kuyo. Izindela nezindela azizange zintshontshe lutho. Futhi kwakubukeka kukuhle ngempela. Funda kabanzi ngombungazi, u Albert
  Ngakuthanda kangcono lapho uRebheka egqoke ingubo emhlophe futhi engafakile izicathulo. Izinyawo zakhe ezingenalutho zanikeza umfana injabulo yensizwa. Futhi ngakho ... Wabona okuningi okufanayo
  abesifazane kwezobucwebe futhi akuzange kungivule.
  U-Albert wacula:
  - Mayelana nale ntombazane engenalutho,
  Angizange ngikhohlwe...
  Kwakungathi amatshe omgwaqo,
  Bahlupha isikhumba semilenze ethambile!
  Futhi umfana wahleka ... uRebecca wamgqolozela, okwathi, ngokungabonakali futhi wabhoboza iveyili:
  - Ingabe uzongiphelezela knight yami?
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Yebo, nkosikazi yami!
  U-Rebekah waphendula ngokugcizelela:
  - Vele uthule endleleni! Ngifuna ukuzwa ukuthula! Futhi ujabulele imvelo!
  U-Albert waphawula ngokunengqondo:
  - Ukuthula kuyigolide, kuphela ngenxa yokulula kokukhipha, kuwele kusampula kuye ezingeni elingaphansi kwethusi elikhalayo lokukhuluma kahle!
  URebekah wamemeza:
  - Thula noma kunjalo! Futhi ungiyise kubaba.
  Umfana nentombazane babegibele amahhashi. URebecca wahlala ngokukhulu ukuzithoba esihlalweni wanyakaza kancane. Wathula umfana kodwa wahluleka ukuzibamba. Wayefuna ngempela ukukhuluma naye
  futhi ubuze imibuzo eminingi. Kodwa kwadingeka ngivale umlomo wami.
  Umfana-inkosana namanje ngokuzwakalayo wathi:
  - Ukuthula kuyigolide, igama liyisiliva, ukuqephuza kuyithusi, futhi inhlamba iphenduka imvula yomthofu!
  . ISAHLUKO? eziyishumi nanhlanu.
  UMikhail-Vladimir Putin-Gorbachev waphinde waqala ukubuyela eStalinism.
  Inyuswe isikhathi sokusebenza embuthweni saba yiminyaka emithathu. Kwethulwe amazinga ezempi nasekukhiqizeni.
  By the way, wayethanda umbono Trotsky zabasebenzi. Icala elinzima lobugebengu lokufika sekwephuzile, nokubonakala udakiwe emgwaqeni, nokubhema ezindaweni zomphakathi.
  Ngaphezu kwalokho, baqala ukutshala abantu ukuze baphonse izinqamu zikagwayi namacellophane nezikhwama zamaphepha.
  Okulandelayo kwabekwa uhlelo lokulwa nesisindo eseqile.
  Ngemva kwalokho, uMikhail-Vladimir Gorbachev-Putin walala;
  Imicabango kaPrince Albert yaphazamiseka. Wayeseduze kwendawo evundile ewugwadule. Kwase kuhlwa futhi kuba mnyama. Ikharavani yama.
  U-Albert wakhululwa, wathathwa wayodla futhi waphuziswa. Umfana waphuza amanzi ngokujabula. Ngesidlo sakusihlwa, wayenikezwa uphuthu nezithelo ezomisiwe.
  U-Albert wadla. Bamnika ingubo yokulala ukuthi ayibeke esihlabathini. Futhi umfana, ekhathele endleleni, wayithatha walala. Kusenjalo indoda
  egqoke isifihla-buso esimnyama wakhipha ikristalu elikhethekile lomlingo wayibuka. Manje wayesekwazi ukubona amaphupho ayingqayizivele alo mfana. Kuthiwani ngemali? Lokhu
  igolide mbumbulu. Njengamanje, izinhlamvu zemali zegolide seziqala ukuba lula futhi zincibilike njengeqhwa. Futhi umfana oyingqayizivele angaba usizo kakhulu kumthakathi.
  U-Albert uphinde aphuphe ukuthi usebuthweni laseSpartacus. UCrassus manje usehlulwe ngokuphelele futhi akukho lutho oluvimbela izigqila ekuhlaseleni iRoma. Lokhu kumele kwenziwe ngaphambi kwenzuzo
  Lokum and Pompey. Futhi banamabutho ayizinkulungwane eziyikhulu ngamunye. Ngemuva kokunqoba, i-Spartacus inokugcwalisa izigqila, ama-gladiators nabampofu. Ngisho namadolobha amaningi
  amabutho aqala ukuthunyelwa kumholi wabavukeli. Futhi lokhu kubucayi.
  U-Albert usephinde e-Eutibida. Umfana oqinile onemisipha nobuhle bamaGreki obuhle. Bagibela izinhlangothi ngamahhashi amhlophe. Ibutho laseSpartacus linayo
  sebengaphezu kwezinkulungwane eziyikhulu namashumi amahlanu. Kodwa abaningi babo bangabasha. Nakuba izikhali, ngenxa yezindebe ezithunjiwe, zanele impela. Kodwa ibutho liluhlaza.
  Inqwaba yezigqila zentsha eshaya ngezinyawo ezingenalutho. Ngokuvamile, intsha engenantshebe ayinikezwa ngisho nezimbadada ngenkathi efudumele.
  U-Eudibida waphawula:
  - IRoma iqiniswe kahle, ikakhulukazi iCapitol. Futhi ivikelwe amaqhawe angaba yizinkulungwane eziyikhulu. Yiqiniso, abanye babo bangamasosha. Ngeke kube lula ukukuthatha!
  U-Albert waphawula ngokunengqondo:
  - Ingxenye ebalulekile yabantu baseRoma iyizigqila. Bangavuswa bavukele!
  U-Euthydis wavumelana nalokhu:
  - Yebo ungakwazi! Kodwa othile udinga ukuyihlela!
  U-Albert uphakamise:
  - Ngingakwazi ukuyenza! Njengoba sebevele benza eCapua!
  Owesifazane ongumGreki nowayeyisigqila bavuma ngekhanda.
  - Yikuphi okungenzeka ... Ngakho yenza okufanayo!
  Umfana wavuma ngekhanda futhi waqinisekisa:
  - Mina nodadewethu uRhodopeia sizongena eRoma, bese sizobona!
  Ibutho laseSpartacus lakhula ngokushesha. Kanti ekuhambeni bekuwukuqeqeshwa kwabazobuthwa. I-Rhodopeia yaqongelela ibutho lezigqilakazi zabo. Baqale bafundiswa ukudubula umnsalo futhi
  phonsa imicibisholo elula. Futhi-ke kwakuwumqondo omuhle. Kwakukhona namalegiyona wabafana abayizigqila. Nakuba ngokuvamile uSpartak wazama ukungathathi izingane. Kodwa kunezigqila eziningi ezincane futhi zidinga ukuxhunywa endaweni ethile. Njengoba nje kunezigqila zabesifazane abaningi kunabesilisa. Izigqila eziningi zazikholelwa ukuthi impi isizophela. Futhi wonke umuntu wafika ebuthweni laseSpartacus
  izinkulungwane zezigqila, abantu abampofu, abalingani. Kuhlanganisa nabesifazane abanezingane. Futhi ibutho lakhula ngokushesha. Okunye ukugcwalisa kwanikezwa abantu abakhululekile kulawo madolobha
  I-Italy eyayingafuni ukuphila ngaphansi kokubuswa yiRoma ebusayo. Futhi amaqhawe eza nesipiliyoni sokulwa kanye nezikhali zawo. Futhi kufanele ngisho, kupholile ngempela.
  Kodwa baningi abafana, amantombazane namantombazane ebuthweni. Abesifazane abayizigqila abazange banamathele kanjalo ngaphambili, kodwa manje bagijimela eSpartak ngamashumi ezinkulungwane. Ngokuvamile basuke bengagqokile izicathulo, kanti emajazini aklebhukile, abanye bacishe banqunu, kwezinye izindwangu eziwumbhinqo. Futhi kukhona nabanqunu ngokuphelele, ikakhulukazi izigqila ezivela e-Afrika. Nansi imihlambi.
  U-Eutibida naye wahamba wayoqeqesha amantombazane.
  U-Albert wahlangana noRhodopeia. Futhi wacela ukuza naye eRoma ngaphansi kwesihenqo sabaculi abajikelezayo.
  Intombazane yathi:
  - Ingozi inkulu kakhulu! ERoma, ukuqapha konogada kuphakeme!
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Kunjalo! Kodwa leli dolobha liyinqaba yangempela enamaqhawe ayizinkulungwane eziyikhulu, futhi akulula kangako ukulithatha. Kodwa uma izigqila phakathi komuzi zisisizile...
  U-Rhodopeia waphawula:
  - Mhlawumbe lowo umqondo omuhle. Kodwa ubungenawo ngisho amadevu. Izigqila zingase zingalaleli izingane! Ngaphezu kwalokho, i-Spartak ingase iqhamuke nokuthile okungokoqobo!
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Ngikholelwa ekuhlakanipheni kwe-Spartacus, kodwa ngifuna ukulwa nesitha ngokwami! Futhi uwine ngobuhlakani bakho!
  U-Rhodopeia waqaphela ngokumamatheka ukuthi unamazinyo amhlophe kanje:
  - Futhi uyazi, ngeke kubuhlungu ukuhlola! Ake sihlole izinqaba zaseRoma futhi sithole lapho zisengozini enkulu khona...
  Avume ngekhanda umfana inkosana.
  - Umbono omuhle lowo!
  Izingane zasuka zabheka ngaseDolobheni laPhakade. Nokho, kwaba khona ukuklwebhana. Amalegiyona amabili amasha abheke eRoma esuka e-Afrika. Laba bayizinkulungwane eziyishumi nambili abahamba ngezinyawo nabamahhashi abayizinkulungwane ezintathu.
  Umkhuzi wabo, umbusi uViskunt, wayengafuni ukulwa noSpartacus futhi wazama ukudlula ibutho lamavukela-mbuso eladlula iRoma.
  Kodwa ama-scouts abike ukuthi kukhona ibutho lamantombazane anqunu ngaphambili. Kusuka lapho amehlo ama-legionnaires, elambile emzimbeni wesifazane, avutha umlilo. Futhi uViskunt wanikeza umyalo wokubamba izigqila, yena ngokwakhe mhlawumbe efuna ukuzijabulisa nazo.
  Kepha uSpartak unobuhlakani obuhle. Abafana abagibele amahhashi asheshayo, abazenzisa, babheka yonke imigwaqo eya eRoma. Futhi-ke, amabutho kaViskunt ayibona. Futhi nini
  amaRoma azama ukucikica ikhala lawo emantombazaneni, njengoba ngaphambi kwawo kwakunezigqila ezingengaphansi kwezinkulungwane eziyikhulu. futhi labo abasemizuzwini yokuqala impela bazungeza amaRoma.
  Yaqhubeka impi.
  Qonda ukuthi u-Albert noRhodopeia babambe iqhaza kuwo. Umfana wakhipha izinkemba, wanquma ikhanda lenduna yekhulu yaseRoma, wathi:
  - Inkazimulo Yenkululeko isilindile!
  U-Rhodopeia wahambisa umRoma ngesithende sakhe esingenalutho, esiyindilinga esilevini futhi wamwisa phansi, ekhala:
  - Inkazimulo kuboNkulunkulu babantu!
  Umfana nentombazane bahlukana phakathi. Futhi izinkemba zabo zazicwebezela njengezinhlamvu zendiza enophephela emhlane. Bangumbhangqwana ophikisana kakhulu futhi unolaka.
  U-Albert wanquma ikhanda le-legionnaire yaseRoma futhi wancwina:
  - Okwe-Spartacus!
  U-Rhodopeia uphinde wanquma ikhanda lamaRoma futhi waphawula:
  - Asikho isidingo sokwenza uNkulunkulu ngomuntu olula! I-Spartacus ifana nathi!
  Inkosana yomfana yagawula elinye ibutho lempi futhi yabhodla:
  - Khona-ke ngathi!
  Intombazane, igawula izimbangi, yagigitheka:
  - Lapha ngathi kungenzeka!
  Ukuphakama kwezinombolo kwebutho le-Spartacus kwakukhulu kakhulu. USpartak ngokwakhe, ephakamisa izinkemba ezimbili, wangena empini. Kodwa wayengenaso isikhathi sokusika kahle. AmaRoma aqothulwa, izinkulungwane ezimbalwa
  ama legionnaire ayesindile aguqa ngamadolo azinikela. Futhi ngakho kwaphela impi ethokozisayo, kodwa eseceleni. Yiqiniso, amanye amasosha ayizinkulungwane eziyishumi nanhlanu ayengaqinisa ukuzivikela kweRoma.
  Ngakho konke kwahamba ngokohlelo. Bobabili u-Albert noRhodopeia baqhubekele kuNyaka Waphakade. U-Albert wayengakaze ayibone iRoma Yasendulo ngaphambili, futhi wayefuna ukuyibona yona kanye
  idolobha elikhulu lasendulo. Umfana nentombazane babephethe izinto ezilula zabalingisi kanye ne-poodle emhlophe. Owakamuva wayeyinja yangempela yesekisi, futhi wayekwazi ukwenza amaqhinga athile.
  Umfana nentombazane bashaya amatshe ngezinyawo ezingenalutho bacula:
  - Emzabalazweni kuphela lapho injabulo ingatholakala,
  Izinyathelo ze-Spartacus phambili!
  Izinyathelo ze-Spartacus phambili!
  Umfana nentombazane basondela eRoma. Ungabona ukuthi inaziphi izindonga eziphakeme nemibhoshongo, lapho kufakwa khona ama-catapults. Akulula ukuthatha idolobha elinjalo.
  Nokho, izingane ziyanyakaza. Futhi baze bacule:
  - Kepha ukushaya kwenhliziyo nemithambo,
  Izinyembezi zomama bezingane zethu...
  bathi - sifuna ushintsho -
  Susa ijoka lamaketango ezigqila!
  
  Indodana yomhlaba iyophendula ithi cha.
  Angisoze ngaba yisigqila...
  Ngikholwa ukuthi kuzoba nenkululeko ekuseni -
  Umoya uzoqabula isilonda esisha!
  
  Ukuze uthole inkululeko engcwele empini,
  U-Spartacus omkhulu ngokwakhe ubiza...
  Vuka iqhawe elinamandla ekuseni,
  Likhanye ilanga leqiniso!
  Umnyango ugcwele onogada. Namasosha agqoke izikhali abuka izingane ngezinsolo. U-Albert unemisipha kakhulu, futhi ubukeka njengeqhawe kune-tramp.
  Ibutho elikhulu lezempi labuza u-Albert:
  - Ungubani wena ngane?
  Umfana wenkosana waphendula emamatheka:
  - Ngingumqeqeshi wokuzivocavoca kanye ne-acrobat!
  Inhloko yonogada yathi:
  - Hamba ezandleni zakho!
  U-Albert wama ekhanda lakhe wagijima. Imilenze yakhe engenalutho, eshukiwe enezithende ezinothuli yayikhanya elangeni.
  Umfana ngokwakhe wayeshukiwe futhi emuhle kakhulu. Inhloko yonogada yavuma ngekhanda.
  - Yebo, umuhle! Ngingathanda ukuba nesigqila esinjengawe!
  U-Albert, emamatheka amazinyo amhlophe, waphendula:
  - Ngikhululekile!
  Ikhanda likanogada lambheka ngokusola, lavungama.
  - Ake usikhombise sibone! Ungumuntu okabani?
  U-Albert washeshisa ucezu lwe-papyrus, incwadi eyayiphakathi kwezindebe ezazithathwe izigqila ezihlubukayo.
  Inhloko yonogada yabheka futhi yathi:
  - Noma kunjalo, ngiyakwazi ukukuvalela, ngisho nokukuhlukumeza. Ingabe uyakuqonda?
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Unamandla!
  Ibutho elikhulu lavuma ngekhanda.
  - Ngakho... Babophe futhi umeme umbulali.
  I-Rhodopeia ihlanganisa:
  -Nami ngani?
  Inhloko yonogada yathi:
  - Niyizinhloli ze-Spartacus! Ngiyakuzwa. Ngaphezu kwalokho, umfana wesandla sokudla sika-Spartak unamandla kakhulu, unobuqili futhi unezinwele ezimhlophe. Angicabangi ukuthi unjalo. I-Legionnaire yaphawula:
  - Kulungile! Sike sizwe ngomfana olwa kuze kufike emaqhaweni. Kungenzeka ukuthi yena mathupha waya kohlola!
  Isikhulu samasosha savuma ngekhanda.
  - Bathathe!
  U-Albert wayedidekile. Wayengalindele ukuthi asolwe ngokushesha okungaka. Ngesikhathi esifanayo, wayengafuni ukuzidela. I-Rhodopeia nayo ayizange imelane. Bathunjwa abafana.
  Futhi babopha izandla zika-Albert, kangangokuthi bahlanganisa izindololwane zabo. Umfana wabubula ngenxa yobuhlungu, kodwa wazibamba, nakuba amahlombe akhe asonteka. Benza okufanayo naseRhodopeia.
  Ibibibitheka intombazane izwa ubuhlungu obukhulu. Kodwa wabe esecindezela izindebe zakhe ndawonye. Yebo, kubuhlungu. Base beyiswa egumbini elingaphansi. AmaRoma anquma ukubahlukumeza ngokushesha. Ukungaluhlehlisi udaba unomphela.
  Futhi igumbi lokuhlushwa lalikhona odongeni lwenqaba.
  U-Albert wacasulwa ukuthi akazange alibone iRoma Lasendulo. nokho, angase akubone. Ungabi novalo. Umfana, ehla, wazama ukuphefumula ngokulinganayo.
  Konke akukakalahleki. Mhlawumbe uma esinda ekuhlushweni bazomdedela ahambe. Kuyiqiniso, ngidabukela iRhodopeia. Ingabe intombazane nayo izohlushwa? Nakuba amaRoma ayenonya ngempela.
  Bangeniswa ekamelweni eligcwele ukushisa. Iziko zazivutha, kuzwakala iphunga lenyama evuthayo. Kwalengiswa amathuluzi amaningi okuhlukumeza ezindongeni.
  I-arsenal ephelele yokuhlukumeza. Kwakulungiselelwa ukuhlushwa okusha okunonya.
  Izingane ziyiswe kulesi sikhungo. Umbulali wababuka ngokusineka. Abafana ababili abangababhali abagqoke amajazi amhlophe banqekuzisa amakhanda futhi balungisa ama-goose quills ukuze babhale ukuvuma izono.
  Umbulali wabuka u-Albert futhi wabuza unogada:
  - Ingabe leyo scout?
  Ibutho lamasosha lavuma ngekhanda.
  - Yebo, babambe ama-scouts amabili!
  Avume ngekhanda umbulali.
  Ake siqale ngomfana! Ungathi uyahlanya!
  I-Legionnaire yaphawula:
  - Hlulisa isiswebhu ngokudelela!
  Umbulali wayala abasizi bakhe:
  - Mfeke!
  U-Albert wayeboshwe ngaphansi kwentambo futhi wahudulelwa endaweni yokubeka. Lo mshini wokuhlukumeza wawusebenza kakhulu futhi usabalele. Okokuqala, umfana wakhuliswa.
  U-Albert wezwa amalunga ezandla zakhe esonteka kabuhlungu. Waqala wagoba. Kodwa ababulali bamdonsa. Futhi ubuhlungu besihogo bagwaza u-Albert emalungeni asontekile.
  Umfana wakhala ngokungathandi, kodwa waqinisa amazinyo. Izandla zajika emahlombe zabheka phezulu. Izinyawo zomfana zashiya phansi.
  umbulali wayala:
  - Futhi manje imivimbo emihlanu ngamandla uhhafu!
  Umhlukumezi owayegqoke ingubo ebomvu wathatha isiswebhu ebhakedeni lapho izinduku zazichama khona. Aqale aqhwebe emoyeni. Wabe esegadla emhlane ka-Albert.
  uma kuqhathaniswa nobuhlungu obusemahlombe nasezingalweni, akwethusi kangako. Isikhumba sivuvukele kancane. Umbulali washaya okwesibili kakhudlwana. Kodwa ukuze isikhumba singaqhumi. Bese ushaya futhi.
  I-Rhodopeia yakhala:
  - Ungamshayi!
  Umphathi omkhulu wabuza:
  - Uyazibona njengama-scouts?
  Yanikina ikhanda intombi cha!
  Avume ngekhanda umbulali omkhulu.
  - Futhi i-rack ikulindile!
  Manje phakamisela umfana ophahleni futhi umnyakazise kahle!
  Intambo yaqina. U-Albert waqala ukusukuma. Umfana wezwa ubuhlungu bukhula. Isilingi segumbi elingaphansi komhlaba sasiphakeme futhi siyindilinga njengo-anyanisi. Izitini zazinjalo
  okuluhlaza nokubomvu, kuqhekeke kancane. Uqhekeko olulodwa lwakhumbuza u-Albert ngokuthile, kodwa umfana wayengakhumbuli ukuthi yini ngempela. Nangu esephezulu.
  Futhi iqhwa. Ababulali baye baba bancane futhi abesabi kangako. Yabe isidedelwa intambo. Wandizela phansi. U-Albert wezwa sengathi kukhona okuphukile kuye. Futhi lapha yaphahlazeka.
  Waze wabanda phansi. Umzimba wonke ka-Albert, ikakhulukazi izingalo namahlombe akhe, wawusezinhlungwini kangangokuthi wadazuluka. Bahleke ababulali. Kwabamnyama ngisho amehlo omfana ngenxa yobuhlungu obusabekayo.
  Umbulali omkhulu wabuza ngokumamatheka okubi:
  "Hhayi bo, uzokhuluma manje?"
  U-Albert waphendula:
  - Vala umlomo wena bastard!
  Umbulali omkhulu wamemeza:
  - Imivimbo eyishumi ngamandla aphelele!
  Kulokhu umhlukumezi washaya u-Albert ngawo wonke amandla akhe. Isikhumba emhlane womfana saqhuma kwagobhoza igazi. Ngomzamo wentando enonya, u-Albert wabamba ukumemeza kwakhe futhi waphefumulela phezulu.
  Umbulali waqeda ukushaya futhi wabheka umhlukumezi omdala.
  Wayala:
  - Imilenze ku block!
  Ngokushesha ababulali bathatha izinyawo ezingenalutho zomfana bazilungisa endaweni ye-oki. Khona-ke umbulali omkhulu wayala:
  - Lengisa izinsimbi!
  Ababulali ngenjabulo baqala ukulenga izinsimbi ze-pood ngamahhuku. Bakwenza ngokushesha. U-Albert waphinde wezwa ukwanda kobuhlungu obuvele buqatha emahlombe nasezingalweni zakhe. Wabubula umfana.
  Umbulali omkhulu wabuza ngokumamatheka:
  - Uzokhuluma, uzovuma ukuthi uyi-scout noma uzophinde uhlukunyezwe?
  U-Albert wavuma:
  - ukulahlwa!
  Umshushisi omkhulu wayala:
  - Gcoba izithende zakhe! Ake sizame i-brazier yomfana!
  Omunye wabasizi bomakhi wakhipha isitsha samafutha omnqumo. Futhi abahlukumezi baqala ukugcoba izinyawo ezingenalutho, ezilukhuni zomfana.
  Umshushisi omkhulu waphawula:
  - Futhi kungani intombazane imi lapha! Ake simbeke esihlalweni, futhi silungise brazier futhi!
  Omunye wababulali wabuza:
  - Mhlawumbe, futhi wakhe phezu yokubeka?
  Umbulali omkhulu uphikile:
  - Intombazane ibuthakathaka kakhulu, ingakhubazeka! Yenza umlilo ngaphansi kwezithende zakhe ube mncane futhi! Asikazi ukuthi banecala noma cha, lokuhlushwa kuze kube sekufeni!
  I-Rhodopeia yabekwa esihlalweni, yaboshwa kakhulu. Base beyiphakamisa imilenze yakhe baqala ukuyigcoba ematheni ngamafutha.
  Nangu u-Albert eseqedile ukugcoba. Base beletha ukhamba, ilangabi elijikeleza ngalo. Izinyawo zomfana ezimahhadlahhadla azizange zibuzwe ngokushesha ubuhlungu. Kodwa yasha.
  Ngemva kokuqeda ukugcoba ematheni entombazane, bafaka i-brazier encane ngaphansi kwezithende zayo ezingenalutho, eziyindilinga. Futhi wayebuthakathaka kakhulu. Baqala ukuthosa izinyawo zezingane ezingenalutho, eziqinile, ezigcotshwe ngamafutha.
  Ukuhlukunyezwa kwaba isikhathi eside futhi kubuhlungu. U-Albert wazama ukucabanga ngokunye ukuze asuse ingqondo yakhe ebuhlungwini obukhulu. Ngokwesibonelo, yena, kanye noSpartacus, balwa namaRoma.
  Kunempi eshubile. Umfana, njengenjwayelo, ephethe izinkemba ezimbili. Isebenza umshini wokugaya. Futhi iwa igawulwe phansi, ikhanda lomRoma onobuso obungagundiwe nobulukhuni. Khona-ke umfana uzokhokhisa
  ngesithende esingenalutho esilevini senduna yekhulu. Futhi uyawa. Khona-ke amaRoma asika futhi awe futhi. Futhi nangu u-Eutibida, ezandleni zakhe umnsalo. Futhi intombazane engumGreki ivumela amaRoma
  umcibisholo. Futhi ushaya isitha. Uwa phansi wafa.
  Futhi u-Eutibida uyacula:
  - Wabonisa ukukhanya kwenkululeko ezigqileni,
  Futhi ukubuza iketango labasiza ...
  Phela ukugqilazwa komuntu kuyihlazo,
  Futhi hhayi iDwala elingcwele likaNkulunkulu!
  Leyo intombazane elwa futhi epholile kakhulu. Isigqila, kodwa esathenga inkululeko yakhe, futhi yaduma emlandweni. Futhi manje silwela ibutho Spartacus.
  Futhi lapha i-Rhodopeia ilwa kakhulu ...
  Futhi futhi ushaya izitha ngaphandle kobuthakathaka nesihawu.
  Ngakolunye uhlangothi, u-Albert uphethe i-butterfly yokwamukela izinkemba. Futhi anqunywe amakhanda awe emahlombe ama-legionnaires. Bese kundiza oyedwa ogqoke isigqoko sezimpondo, abhoboze amehlo amanye amaqhawe. Futhi ngokwezwi nezwi
  uyababulala.
  Khona-ke umfana wezwa uRhodopeia ekhala ngobuhlungu. Kuyabonakala, nokho, izithende zakhe ezingenalutho, eziyindilinga zashiswa ngokuphelele.
  U-Albert wamemeza phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Ungalinge! Qinisa amazinyo uvale umlomo! Unganiki izitha zakho isizathu sokujabula!
  URhodopeia waququda amazinyo waphefumulela phezulu. Yebo, ngeke akhiphe ufulawa.
  U-Albert, ngakolunye uhlangothi, waphinda wayicabanga impi. Ungumfana, kodwa umfana onamandla. Futhi uyobekezelela noma yikuphi ukuhlushwa. Kodwa ukugqashula kuzonqunywa kanjalo.
  futhi akekho oyomvimba noma amehlule ...
  U-Albert uzwa imithambo idlala kuye futhi kugeleza amandla. I-slave boy hack, ngentshiseko enkulu. Futhi manje ama legionnaire agwaziwe ayawa futhi. Umfana uphonsa ikhanda eligawuliwe lomRoma ngonyawo olungenalutho bese ekhala:
  - Inkazimulo enkathini ye-Spartacus!
  Umfana onolaka kanje. Futhi indlela amagalelo akhe aphephetha ngayo emakhanda amaRoma aqhubeka ehlasela, kanye nesixuku sonke samakhohlakali. Kodwa uma futhi kungamaRoma.
  Futhi nansi i-ballista enzima. Futhi wonke umgqomo wengxube evuthayo uyaqhuma, futhi iwele kuma-legionnaires. futhi bavutha ngokungenasihawu.
  U-Albert uyacula:
  - Kodwa akumangalisi
  Sawubona Sathane!
  Futhi ngempela, intombazane enhle kaSathane enezinwele ezigoqene umbala weqabunga legolide yavela eduze kuka-Albert. Abuke u-Albert bese ehleka abuze:
  - Awu, unjani umzimba wakho?
  Umfana-inkosana onokumomotheka kwenjabulo uyaphendula:
  - Umphefumulo wonile, kodwa umzimba unesibopho!
  USathane Girl wasikisela:
  - Mhlawumbe ufuna okuthile okujabulisayo kunokuhlushwa ku-rack?
  Avume ngekhanda u-Albert.
  -Yebo, ngiyafuna! Ngokwesibonelo, nquma ikhanda lombulali!
  USathane Girl wathi:
  - Awu, angikwazi ukukunika leyo njabulo okwamanje! Kodwa uma ufuna, ungakwazi... Qhubeka nokuhlola!
  Avume ngekhanda umfana inkosana.
  - Awu, ngiyabonga ngalokho!
  Intombazane enhle yathi:
  - Kuyiqiniso ukuthi ngeke usakaze ukubonga ngesinkwa! Nokho, wenze kahle futhi uziphathe ngesibindi!
  Nobuhle obuvela esihogweni banyamalala.
  Umshushisi omkhulu wabuka ingilazi yehora wayesethi:
  - Siphelile isikhathi! Umthetho waseRoma ukhawulela isikhathi sokuhlushwa kwezingane! Njengoba bengavumanga ke okwanamuhla sekwanele ngaye!
  Avume ngekhanda unogada.
  - Yebo! Sibasola nje kuphela, mhlawumbe bahambe?
  Umbulali omkhulu waphakamisa amahlombe.
  - Yiqiniso, ungaphendukela kujaji, kodwa ... Kungani ukuphazamisa umuntu omatasa ngenxa yezingane! Bakhulule!
  Okokuqala, ama-braziers asuswa ngaphansi kwezinyawo ezingenalutho zika-Albert noRhodopeia. Khona-ke intombazane yakhululwa, futhi u-Albert wasuswa ebhulokhi. Bese beyehlisa erack. Base bekhumula ihuku. Izandla zabantwana zazinjalo
  eboshwe ngemuva nasezindololwaneni.
  Bakhishwe ekamelweni. Imilenze yabafana yayingalimele kakhulu. Amabhamuza amancane kuphela avela kuma-brazier, nakuba ubuhlungu babushubile. Amafutha omnqumo ayegcina isikhumba sewoli singashi kakhulu.
  Yiqiniso, umhlane ka-Albert wawudabukile.
  Izingane zakhishwa ngaphandle kwengxenye engaphakathi yodonga futhi ekugcineni ibutho lamasosha lasika izintambo ezazibophe izandla ngemuva. U-Albert wezwa inkululeko, nobuhlungu emisipha lapho ebuyela khona
  igazi. I-Rhodopeia yabubula futhi yagubha:
  - Kubuhlungu, nokho!
  Umfana wenkosana wathi emamatheka:
  - Kodwa sikhululekile!
  Ivume ngekhanda intombazane.
  - Ngokuqhathaniswa, kunjalo, kodwa mahhala! Futhi lokhu kuhle!
  U-Albert wavuma ngekhanda futhi wacula:
  - Inkululeko, inkululeko, inkululeko,
  Ngifuna ukunikeza injabulo yomhlaba kubantu!
  Wabheka phezulu umfana. Nampa eRoma. Futhi lokho kuhle. Idolobha lihle ngempela. Imigwaqo emihle ehlanzekile, ngaphansi kokuqondisa kwamasosha, ishanelwa abafana abayizigqila futhi
  amantombazane ayizigqila. Kuyathakazelisa ukuthi eRoma, iningi lezingane nabesifazane ligqoka izimbadada. Ngisho nezigqila eziningi nezingane zigqokile. Ngokusobala, lena inhloko-dolobha. Futhi lapha kukhona ukuhlonipha.
  Nakuba ngokuvamile phakathi nezinyanga ezifudumele, izingane nabesifazane bakwamanye amadolobha ase-Italy bangena zicathulo. Ngaphandle uma bevela kwabacebile noma abantu abahlonishwayo. Futhi lapha, yiqiniso, ngisho nesigqila sasekhaya kufanele
  gqoka izimbadada. Uma kungenjalo, bazocabanga ukuthi u-patrician umpofu kakhulu kangangokuthi akakwazanga ukuthengela izinceku izicathulo. Amadoda amadala, njengomthetho, awahambi engagqokile izicathulo, ngisho noma eyizigqila.
  Leyo yimithetho...
  Ngokungazelelwe u-Albert wakhumbula ukuthi konke kwakuthathwe kubo, kuhlanganise nenja yesekisi. Futhi manje ugqoke ibhande kuphela, futhi uRhodopeia ugqoke ingubo edabukile, ephelile. Futhi umbono
  bafana nezinxibi ezimpofu. Ngisho nezigqila ezibalekile. Ikakhulukazi uma ucabanga ukuthi iqolo lika-Albert lisikiwe. Futhi izingane zazishile izinyawo ngesinyathelo ngasinye.
  Kodwa onogada bebengakabathinti. Ngokusobala, abafana babevame ukubhaxabulwa, futhi kushisa kakhulu, nakuba kwase kuqala ukuhlwa. Abafana ngokuvamile bagijima bengenalutho-esifubeni ehlobo, ngisho
  umsuka omuhle.
  Futhi bangabhaxabula umfana nganoma iyiphi into encane. Kwakujabulisa ukubona idolobha ngokwalo. Impela inkulu kakhulu. Nakhu uhamba nayo, kodwa ukuphela kanye nomphetho akubonakali.
  Izindlu zinkulu. Kunezitezi ezinhlanu, eziyisithupha, eziyisikhombisa, ngisho neziyishumi. Izithabathaba eziningi zezithabathaba. Kodwa ngakwesokunene sombhangqwana wezingane ezedlule, isifanekiso sikaHercules nokushaywa
  umthombo kuwo. Futhi yinhle. Lapha ungabona ukuthi ikholomu yamasosha ihamba kanjani. Isivikelo siyithusi futhi siyacwebezela. Ngemva kwabo, abafana ababili bashaya izigubhu. Bagqoke izikhindi nezimbadada.
  Nasi esinye isifanekiso: UNeptune futhi ezandleni zakhe isitsha esinegolide. Futhi kusukela endishini kushaywa umthombo.
  U-Albert noRhodopeia abakwazanga ukukumela futhi bahlala onqenqemeni, bacwilisa izinyawo zabo ezingenalutho, bashiswa ku-brazier behlushwa. Kwaba lula kancane. Kodwa kwadlula ibutho lempi lamemeza
  izingane. Base begxuma babaleka.
  U-Albert noRhodopeia bagijima kancane bama. Bakwazi ukukha amanzi emthonjeni, futhi abazange bahlushwe ukoma. Kodwa lalilambile. Futhi kungamahloni ukuvuma.
  . ISAHLUKO? 16.
  U-Albert waphawula:
  - Uyazi, ukuqabuleka ngeke kubuhlungu!
  Intombazane yasikisela:
  Asidanse futhi sicule! Sizophakelwa!
  Inkosana yomfana yavuma:
  -Ake sizame!
  Ngemva kokukhetha indawo egcwele abantu abaningi, izingane zaqala ukucula nokudansa. Nakuba kubuhlungu ukudansa uma izinyawo zakho zivutha. Kodwa izingane zazama, futhi kubonakala sengathi ziphumelele.
  U-Albert waphawula ngokuhleka:
  - Siziphilisa ngale ndlela!
  I-Rhodopeia ilungisiwe:
  - Hhayi impilo, kodwa inkululeko!
  Izingane zaqoqa izinhlamvu zemali zethusi. Nakuba ama-aces ajikijelwa kubo ngokungathandi. Futhi saya esitolo esiseduze. Zitholele ubisi nophaya benyama. Nokudla uzama ukukwenza
  wakhuluma ngokushesha,
  Impendulo ivela ku- Rhodopeia:
  - Idolobha likhulu, kunabantu abaningi, kuhlanganise nezigqila, kodwa angazi ukuthi ngingabavukela kanjani!
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Yebo, alukho uhlelo oluthile! Eqinisweni, ungamemezi esigcawini: inkululeko ende - phansi nondlovukayiphikiswa!
  Intombazane yasikisela:
  - Mhlawumbe kufanele siye esekisini. ngokuqinisekile kuyoba khona ama-gladiators lapho, ngakho sizobavukela!
  Wavuma ngekhanda umfana inkosana.
  - Umbono ubukeka umuhle!
  Izingane seziqedile ukudla, zadlulela eRoma lasendulo. Lapha, ngokwesibonelo, kunesithombe somnqobi waseCarthage. Futhi umnqobi waseSicily. Futhi u-Sulle.
  Nansi iColosseum. Yinkundla yezemidlalo enkulu enezihlalo eziyizinkulungwane eziyikhulu namashumi amabili. Kwenza umbono.
  Umfana nentombazane babuza onogada emnyango:
  Sikuphi isikole se-gladiator?
  Wahwaqabala waquma ibutho lempi.
  - Kungani wenza lokhu?
  U-Albert wathi emamatheka:
  - Ngifuna ukubhalisa kuma-gladiators!
  Onogada bachamisela:
  - Ngokweqiniso?
  Umfana wathi ngokuzethemba:
  - Ukwethembeka akwenzeki!
  - Kuhle lokho! Cishe zonke izigqila sezibalekile futhi asinayo inyama eyanele!
  U-Albert, ezwa lezi zindaba, akazange ajabule:
  - Uphunyuke kanjani?
  I-legionnaire ende yabika:
  -Ngenxa yalesi silo iSpartacus, izigqila zaqala ukubaleka, eminyakeni emibili edlule. Futhi manje sebeyaluza ngokoqobo emihlambini. Yiqiniso, sibagcina bevalelwe futhi bequnjelwa,
  beka onogada, ngakho manje abagijimi ngokushesha njengakuqala, kodwa abasekho abanele babo abasele!
  U-Albert wahleka futhi wathi:
  - Akwanele! Kodwa mina ngedwa ngimi abaningi!
  I-Legionnaire yahleka futhi yaphendula:
  - Useyingane! Ngaphandle kwalokho, usanda kushaywa! Bheka ukuthi awulahlekelwa yini ikhanda lakho!
  I-Rhodopeia iphakamisa:
  - Futhi nilwa naye ngezinkemba! Khona-ke uzokwazi ukuthi ubani ofanele yini!
  U-Legionnaire waphendula ngokuhleka:
  - Udumo olukhulu kimi ukuthi ngilwe neqhawe elikhulu nge-sucker! Yebo, futhi uma ufuna intombazane, futhi, thatha! Abaningi be-gladiators besifazane nabo baphunyukile!
  U-Rhodopeia wavuma ngekhanda:
  - Ngizohamba! Nami ngingalwa!
  I-Legionary iphawule ngokungabaza:
  - Lapha ungenza ngihleke!
  Omunye unogada wabe esesikisela:
  - Ake ngilwe nomfana ngezinkemba!
  Ibutho lempi elide labuza ngokumamatheka:
  - Kungani uyidinga?
  Unogada wahleka futhi wathi:
  - Kubuhlungu umfana omuhle. Uma ngimkhipha, ngingajabula naye!
  Ibutho elikhulu lavuma ngekhanda.
  - Yebo muhle! Ubungase ube yisithandwa sikadokotela othile ohloniphekile, noma udokotela wezingane, obukeka kanje!
  U-Albert waphendula ngokuziqhenya:
  - Ngikhetha inkazimulo yenkemba! Uma lowo nogada efuna ukulwa nami, ngizombonisa ukuthi angimncane kangako!
  ULegionnaire uphakamise:
  - Kulungile ke! Ngizokunika inkemba!
  Unogada wakhipha isikhali sakhe wabhonga:
  Angenza ngaphandle kwenkemba. Bengizomnikani izikhali! Ngokuqondile, isikhali akusona esethu, kodwa sikahulumeni!
  Avume ngekhanda uLegion.
  - Awu, njengoba wazi, ungabulali nje!
  Ehleka kancane unogada.
  - Kubuhlungu ukubulala umfana omuhle kangaka!
  Futhi uzogadla kanjani ku-Albert ekhipha inkemba yakhe. Umfana wavika ngobuchule wakhahlela unogada ngaphansi kwedolo. Igalelo lalibuhlungu. Samemeza isigebengu.
  U-Albert wacula:
  - Barefoot, abafana abanamandla,
  Hhayi bo nogwaja abangamagwala!
  unogada wathukuthela wabhonga.
  -Ngizokubulala!
  Ubuso bakhe babubomvu futhi bucwebezela umjuluko, futhi inkemba yakhe yayinyakaza futhi inyakaza ngokungenangqondo.
  Naye unogada waxhuga kancane. U-Albert waphinda wamshaya ngesinqe esingenalutho ngaphansi kwedolo. Wayefuna ukujezisa umuntu okhohlakele. Kodwa akazange akumise ukuhlasela.
  U-Albert wabe esemphusha emlenzeni owawuvele ulimele ngawo wonke amandla akhe. Unogada waphuka wawa. Futhi waqala ukumemeza amanyala amahle. Wayelimele kakhulu. Wagxuma umfana
  kuye wamshaya ngesithende esingenalutho esilevini. Igalelo lalinamandla futhi umhlathi wandiza, amazinyo aphukile aphuma. Wathula unogada. U-Albert wathi emamatheka:
  - Yilokho okudingayo! Ubufuna ukubulala umfana ongahlomile wakhokha inani!
  I-legionnaire ende yaphawula:
  - Futhi umuhle! Kuhle kakhulu! Kuyadingeka ukuthi ukwazi ukwehlisa iqhawe eliqeqeshiwe elinezikhali ezinezandla ezingenalutho nezinyawo ezingenalutho. Uzoba iqhawe elikhulu!
  U-Albert waphawula:
  - Ngiyiqhawe elikhulu! Ngakho-ke kufanele ngiye kumsingathi omkhulu?
  Ibutho lamasosha lavuma ngekhanda.
  - Indlu yakhe yenziwe ngemabula ebomvu, uzomthola ngemuva kweColosseum! Bese ... Awu, uyazi! Ungase ucelwe ukulwa nendoda endala, kodwa ngithemba ukuthi uzokwazi!
  I-Rhodopeia yathi ngokuzethemba:
  - Angakwazi ukuyiphatha!
  Futhi izingane zaqhubekela phambili, zifuna umnikazi wama-gladiators. Umfana waqaphela ukuthi kusobala ukuthi babengamthandi kakhulu lo nogada, ngoba abazange babonise ukuzisola ngokuthi wayekhubazekile.
  Impendulo ivela ku- Rhodopeia:
  - Abantu ngokuvamile banobugovu! Futhi-ke kungase kube necala elincane!
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Yebo, kukhona kokubili izikhalazo ezincane nezinkulu. Awu, kulungile ... Manje ake siye kumnikazi.
  Izingane zahamba ngokushesha. Zajwayela izinhlungu kancane, namaqhubu aseqalile ukwehla. Base besukuma. Sesivele sangena emgwaqeni ongemuva kweColosseum.
  Kwakunendlu eyodwa kuphela yemabula ebomvu, futhi iphakeme kakhulu. Esangweni kwakumi imidondoshiya emibili emnyama nenye indoda encane egqoke i-toga. Ebona umfana nentombazane, wabhodla:
  - Abasebenzi lapha! Phuma!
  U-Albert wamemezela ngesibindi:
  - Sifuna ukuqashwa njengama-gladiators!
  Indoda yathuka yabuza:
  - Uyazi yini ukuthi lawa akuwona amathoyizi ezingane, futhi abulala lapho!
  U-Rhodopeia wavuma ngekhanda.
  - Yebo senza! Kodwa ukuba yi-gladiators kuyathakazelisa kakhulu kunokuba i-tramp!
  Yamamatheka indoda yaphendula:
  - Ngesinye isikhathi, ngabe ngikuxoshile! Kodwa kukhona ukushoda kwama-gladiators okwamanje, ngakho-ke... ngizokuvumela ukuba ungene endlini. Umnikazi akasekho manje, kodwa umkakhe usekhaya. Uma ekuthanda, ke
  ungathathwa. Khumbula nje, ngezinye izikhathi izingane kufanele zilwe nabantu abadala! Noma ngama-fighters anolwazi angabulala i-rookie!
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Siyazi! Kodwa lungele ukuthatha ingozi!
  Yavuma ngekhanda indoda.
  - Ngilandele!
  Amaqhawe amaqhawe avumela izingane kanye nabaphelekezeli ukuba badlule. Ngaphakathi, indlu yayiwubukhazikhazi futhi inhle. Izincekukazi zazivunule, zigqoke izimbadada, zikhotheme
  izivakashi, naphezu kokubukeka kwazo okubi. Kwakunezithombe ezincane nezithombe ezinemibala ezilenga ezindongeni. Futhi eminye yemidwebo bekungamafutha ekhanvasi.
  Kwakunamantombazane amaningi amahle anqunu emaseyili namaqhawe anamandla. Futhi ehholo eliphakathi kwakukhona ukwakheka nonkulunkulu bama-Olympic. Futhi phakathi nendawo, kunjalo, i-Jupiter.
  noma uZeyusi phakathi kwamaGreki.
  Kanti owesifazane omuhle wayelele kusofa ofekethisiwe ngamaparele negolide. Wayebukeka engadluli emashumini amathathu, futhi wayegqoke izingubo zikanokusho. Wabuka laba bashadikazi wathi:
  - Umfana omuhle nentombazane futhi... Ingabe uwathenge emakethe?
  Yaphakamisa amahlombe indoda.
  - Hhayi! Bafike bodwa. Futhi bafuna ukuba ama-gladiators!
  Owesifazane wabuza emamatheka:
  - Ingabe ufuna ngempela ukufela ukuzijabulisa kwesixuku!
  U-Albert waphendula ngokuzethemba:
  - Ungafi, kodwa ukunqoba! Futhi ngenxa yakho, hhayi ukuzijabulisa!
  Wamamatheka owesifazane.
  - Futhi nawe ntombazane ufuna ukulwa futhi?
  U-Rhodopeia wavuma ngekhanda.
  - Yebo! Ngiyilungele impi!
  Avume ngekhanda unkosikazi womnikazi.
  Yebo uzohlolwa! Kodwa okokuqala, ake sidle isidlo sakusihlwa! Umuhle mfana. Angikaze ngibubone ubuhle obunje. Yidla futhi ucabange, kufanelekile ukubeka impilo yakho engozini!
  U-Albert waphawula:
  - Sihlala sithatha izingozi. Isitini singawela ekhanda lakho uma uhamba emgwaqeni!
  Avume ngekhanda owesifazane.
  Ngiyakubona uhlakaniphile ngaphezu kweminyaka yakho! Kodwa noma kunjalo, thatha ukudla nami kuqala. Bese sizobona.
  Wabe eseshaya insimbi. Amantombazane aqhamuke namathileyi asagolide nokudla okuwubukhazikhazi.
  UMikhail-Vladimir Gorbachev-Putin wavuka. Imibono emisha yayimbi ngendlela yayo.
  Ikakhulukazi, imingcele yemithetho yethulwa kumaJuda. Babenqatshelwe ukubamba izikhundla eziningi emishinini nakwabezindaba. Amalungelo abo okungenela iphalamende nokungena ezikhungweni zemfundo ephakeme nawo abencane.
  Izicindezelo ezengeziwe zaphinde zethulwa ngokumelene nabameleli bawo wonke amahlelo angewona awobuKristu, ngokunembile, angewona ama-Orthodox. Nokulawula ibandla kwanda.
  Nokho, nakuba ukungakholelwa ebukhoneni bukaNkulunkulu kwahlala kuyimfundiso engokomthetho. UGorbachev-Putin wanquma ukungawephuli amasiko amaKhomanisi. Ngaphezu kwalokho, uMikhail-Vladimir wazenza ikholwa, kuyilapho yena ngokwakhe engakholelwa kuNkulunkulu.
  Waphinda walala waphupha;
  U-Albert noRhodopeia base besuthi kakade, kodwa ngenxa yokuhlonipha babesadla. Owesifazane wabuka ngokulangazela u-Albert. Wayemthanda kakhulu lomfana. Enhle kakhulu futhi
  imisipha, izicubu zesisu ezinamathayela kashokoledi, isibalo esihle, ubuso obuhle kakhulu. Ngokuvamile, abafana bavame ukubukeka, kodwa lokhu kuhle ngendlela yayo.
  Owesifazane wamemeza:
  - Awuyona ingelosi, kodwa kimi,
  Kodwa kimi waba ngcwele...
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Kuyathakazelisa kakhulu! Nakuba ngingeyona ingelosi!
  Owesifazane wabeka isandla sakhe esifubeni sakhe waqala ukuxova umfana. Futhi wakwenza ngothando olukhulu. Nokuthinta kwakhe kwamjabulisa u-Albert. Ave kumnandi ukubhebha umuntu wesifazane.
  Noma ngabe intanga kamama wakho, usefresh futhi emuhle.
  Impendulo ivela ku- Rhodopeia:
  - Akumnandi ukuzwa abafana phambi kwabantu!
  Avume ngekhanda owesifazane.
  - Kuhle! Ngizomyisa ekamelweni lami! Futhi uhlale lapha!
  Impendulo ivela ku- Rhodopeia:
  - Bakhokha ngokwenza uthando! Free ukujabulisa owesifazane osekhulile umfana ngeke!
  Avume ngekhanda owesifazane.
  - Ngizonika izinhlamvu zemali zegolide eziyishumi!
  Impendulo ivela ku- Albert:
  - Angisona isifebe! Uma efuna, ngizomjabulisa mahhala!
  Owesifazane wamamatheka futhi waphendula:
  - Thatha imali! Kimina, umbhedo lo! Amanye amasenti ambalwa! Futhi uzozuza! Phela usucishe unqunu!
  U-Rhodopeia wavuma ngekhanda.
  Thatha u-Albert! Imali iyinani elingadluliseki!
  Avume ngekhanda owesifazane.
  - Uma ungikhotha kakhulu! Akubona bonke abafana abayithandayo!
  U-Albert waphakamisa amahlombe.
  - Kuhle! Ngizothatha imali! Kodwa kuphela ihora elilodwa lothando!
  Wavuma ngekhanda owesifazane.
  - Ihora lonke uzoba ngowami!
  Futhi wabamba isandla sika-Albert wamngenisa ekamelweni. Emizuzwini embalwa, kuzwakale ukububula nokububula kwakhe okukhulu.
  URhodopeia wasala yedwa. Ngokunembayo, amantombazane nabafana babesadansa phambi kwakhe. Walala emqamelweni wazumeka. Waphupha esebenza emasimini futhi.
  Kwakunzima ezinsukwini zokuqala, lapho imilenze yami nomhlane wami ubuhlungu kakhulu. Kodwa intombazane yabe isijwayele. Wasebenza lapho kanye namanye amantombazane nabesifazane.
  Kwakunzima kakhulu. Kodwa ngakolunye uhlangothi, emoyeni omusha kanye ne-tan. I-Rhodopeia yayisemsebenzini wasensimini. Nakuba yayingathengiswa endaweni yezifebe. Yintombazane enhle phela.
  Kodwa ngokusobala uCrassus waligcina izwi lakhe lokuthi ubuntombi bakhe babuzosinda. Nakuba, kunjalo, kufana nokusebenza kanjena ngezithukuthuku zobuso bakho.
  I-Rhodopeia yasebenza i-half-nqunu, noma ipholile ngengubo eyodwa. Futhi ngangihamba ngingagqokanga zicathulo unyaka wonke. Ubusika, yiqiniso, eningizimu ye-Italy bufudumele, kodwa izinyawo ezingenalutho zisabanda.
  Nakuba sebeze badelela. Kodwa ukuma konyawo akuzange kuphazamiseke. Ngokuphambene nalokho, izinyawo zezinyawo zentombazane zaba zinhle kakhulu futhi zine-bend esithende esingcono.
  Bazama ukudlwengula izithandani zabo, kodwa intombazane yazilwela.
  Wake wazama ukuziphulula umfana, kodwa akazange amvumele ukuthi ahambe kakhulu.
  Ngakho-ke yonke into yayiyi-chin chin.
  U-Albert wayephuze amahora amathathu. Owesifazane wamkhokhela kabili ukuze acutshungulwe. Futhi u-Albert wayesenaso sonke isikhwama esinezinhlamvu zegolide ezingamashumi amahlanu.
  Lokhu akukubi, ngokujabulisa owesifazane omuhle futhi osemusha impela. Phela, emahoreni amathathu, ngemva kokuthola i-orgasm eqinile, waphelelwa amandla futhi wahona.
  U-Albert, naye, wayekhathele futhi enesifiso esinamandla sokudla. Umfana wagxumela ukudla wathi:
  - Konke kuhamba kahle lokho kuphetha kahle!
  I-Rhodopeia iyakhumbula:
  - Uyawukhumbula umsebenzi we-Spartacus?
  U-Albert, eqhubeka nokudla, ngokwethembeka waphakamisa amahlombe akhe.
  - Angazi! Ngiyangabaza ukuthi, lapho sezinqobile, izigqila zizokwazi ukwakha okuthile okubalulekile! Mhlawumbe ngokuphambene nalokho - ukubhubhisa iRoma kuzoba kubi kakhulu!
  Intombazane yaphakamisa amahlombe yathi:
  - Kodwa ubugqila buzonyamalala!
  U-Albert waphakamisa amahlombe.
  - Lona omunye ugogo wathi ezimbili! futhi umsebenzi ngeke usanyamalala! Ngaphezu kwalokho, kuzovela ezinye izigqila, amakhosi kuphela azoshintsha!
  Intombazane yaphakamisa amahlombe yacula:
  Asukume uthukiwe
  umhlaba wonke olambile nezigqila...
  Ingqondo yethu ethukuthele iyabila,
  Ulungele ukulwa kuze kube sekufeni!
  Inkosana yomfana yacula:
  - Sizobhubhisa wonke umhlaba wobudlova,
  Kwehle kuya phansi bese...
  Sizokwakha umhlaba omusha, omusha -
  Ubani owayengeyena umuntu, uyoba yikho konke!
  Nezingane zahleka... Kwakumnandi futhi kuhlekisa. Impendulo ivela ku- Rhodopeia:
  - Ngingathanda ngalolo hlobo lwemali, futhi mina ngokwami ngangizokwazi uthando nendoda! Oh, yeka ukuthi usheshe kangakanani ukuba umuntu omdala!
  U-Albert waphawula:
  - Ngiyiqhawe elisebenzayo, futhi amaqhawe asebenzayo akhula ngokushesha! Ngaphezu kwalokho, umzimba wami ungokaSathane!
  U-Rhodopeia wagigitheka futhi waphawula:
  "Okungenani yinkosi ekusebenzisa ngokuphumelelayo!"
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Kulungile! Kodwa kungani uDeveli edinga igolide?
  Intombazane yaphakamisa amahlombe yathi:
  Kungani edinga imiphefumulo yethu?
  Umfana waphendula wathi:
  - Umphefumulo wakho ubheke phezulu,
  Uzozalwa kabusha ngephupho!
  Kodwa uma ubuphila njengengulube -
  Hlala ingulube!
  U-Rhodopeia waphefumula futhi waphawula:
  - Yebo, uPythagoras omkhulu, weza nombono wokuthi umphefumulo awufi futhi uhlala emizimbeni ehlukene. Kuhlanganisa nemizimba yezilwane!
  Impendulo ivela ku- Albert:
  - Ngicabanga ukuthi umphefumulo womuntu uhlala kumuntu ngokwakhe, futhi umphefumulo wesilwane uhlala ezilwaneni! Kunegebe elikhulu phakathi kwethu!
  Intombazane yathi ngokumamatheka:
  - Izinkawu ngezinye izikhathi zihlakaniphe kakhulu!
  Umfana wavumelana nalokhu.
  - Kukhona abahlakaniphile, kodwa ababona abantu!
  U-Rhodopeia ucule ngokumamatheka:
  - Izinkawu zenza ubuso,
  Futhi bahlezi egatsheni...
  U-Albert waqhubeka ngenjabulo:
  - Kunzima okwamanje,
  Ngabe okhokho bethu!
  Bathule bobabili umfana nentombazane. Sebevele babhoreka. Yize abadansi sebehambile nezinsizwa ezihamba nabo. Kodwa indoda yasala. Wanikeza:
  - Mhlawumbe njengamanje uzolwa?
  U-Albert waphakamisa amahlombe.
  - Ngikulungele! Noma ngikhathele!
  Indoda yaphawula:
  - Umsingathi ulele! Ujabule kakhulu ngawe, ngiyabona!
  Umfanyana wavuma ngekhanda.
  - Nginamakhono amaningi!
  Indoda yaphawula:
  - Ungakwazi yini ukulwa ngezibhakela zakho?
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Kunjalo!
  Indoda yaphawula:
  - Uzolwa nomfana wesigqila! Mude njengawe! Iqine kakhulu, muva nje kusukela ezinkwalini! Mlwele ngenqindi!
  Avume ngekhanda umfana emamatheka.
  - Kuzodingeka silwe!
  Yahleka kancane indoda.
  - Kuhle! Phela le mpi izojabulisa kakhulu!
  U-Rhodopeia waphawula ngokuhleka:
  - Yebo, futhi kumahhala?
  Yavuma ngekhanda indoda yetoga.
  - Ngizothatha umfana wakho ngiye kuma-gladiators wesifazane ngalokhu! Yena phela ufuna lokhu!
  Ehleka kancane u-Albert.
  - Kuyajabulisa ngempela! Kodwa sekuphele amahora amathathu ngithandana nomuntu onganeliseki. Futhi kuphelile ngokuphelele!
  Yavuma ngekhanda indoda yetoga.
  - Awu, kulungile ukulwa kuwo!
  Kungene umfana ekamelweni. Wayebhince ibhande elilodwa, elicishe libe mnyama ngokubomvu, kodwa enezinwele ezibomvu ezishile, eqinile emzimbeni nasemisipha.
  Kubonakala sengathi wondlekile enkwalini, futhi wayemkhulu kuno-Albert, nakuba engase angavelele, kodwa enamandla.
  U-Albert waphuma wamhlangabeza. Umfana wayesemdala futhi emude kunenkosana, futhi esinda ngokuphawulekayo. Umfana onamandla kangaka, odinwe wumsebenzi onzima enkwalini.
  Yavuma ngekhanda indoda.
  - NguGeta, mfana wesigqila! Kusukela eneminyaka emine ubesebenza enkwalini. Iqinile kakhulu futhi ihlala isikhathi eside. Uqedele okuphindwe kabili okujwayelekile kwezingane futhi uthole ukudla okuphindwe kabili kukho. Ungakwazi nawe
  ukuthi balwe ngezibhakela! Ngicabanga umphikisi ofanelekayo!
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Unamandla! Kodwa nami anginamandla! Asilwe!
  Umfana waphonsa isibhakela sakhe kakhulu. Kodwa u-Albert wagwema. Futhi wahleka.
  - Zama okuhle!
  Yavuma ngekhanda indoda.
  - Ake siqale!
  Umfana oyisigqila wazama ukususa u-Albert futhi. yena ngokwakhe wazuza amandla amakhulu enkwalini. Kodwa wayengaphansi kwejubane lomfana-inkosana. Ngazama ukuyithola ngonyawo lwami.
  U-Albert wagxuma ephendula, futhi isithende esingenalutho somfana-inkosana sashaya isilevu sesigqila esincane. Wawa ngomhlane wadlikiza. Ehleka kancane u-Albert.
  - Ngikulungele ukukhahlela!
  Kodwa umfana, ngokusobala wathola ukuqina enkwalini, wavuka. Futhi waphuthuma ku-Albert. Wangabaza kancane wabe esebanjwa izandla eziqinile zomfana-sigqila.
  U-Albert wezwa izandla ezinamandla zimcindezela. Futhi wacindezela. Inkosana yezwa ukuthintwa kwemisipha yensimbi yesitha. Futhi wazama ngamandla ukumwisa.
  Kodwa isitha sasisinda futhi sinamandla. U-Albert wathatha wabe eseshaya isitha ngesiphongo sakhe. Wayephuma igazi ngamakhala. Umfana onamandla wacindezela kakhulu, futhi u-Albert waze wabubula. Kodwa waphinda walishaya ikhanda. Lesi sikhathi phakathi kwamehlo. Kwaxega ukubamba kwengane futhi yaguqa ngamadolo. Inkosana esencane ngamandla ayo onke yahambisa idolo esilevini
  kumlingani wakhe. Wadiyazela lapho eshaywa. U-Albert waphinda washaya isibhakela esilevini waze wengeza ibhande.
  Kulokhu le nceku encane ayikwazanga ukumelana nayo yawa. U-Albert waphinda wakhahlela isigqila esiwile, kulokhu engemuva kwekhanda. Umfana, ecikwa wumsebenzi enkwalini, wehlisa umoya.
  Indoda yabhonga ngokujabula:
  - Amazing! Nakhu ukunqoba!
  U-Albert wathi emamatheka:
  - Ngithanda ukunqoba! Lesi isivumokholo sami!
  Indoda yavuma ngekhanda futhi yanikela:
  - Tonight kuyoba ukulwa at the consul! Ungabamba iqhaza kulo futhi uthole imali ehloniphekile!
  U-Albert waphendula ngokumamatheka:
  - Yini futhi? Kungenzeka! Noma ngikhathele!
  Yavuma ngekhanda indoda.
  - Ngiyaqonda... Kodwa ungakwazi ukulwa noGrannik ngokwakhe. Ungumpetha phakathi kwama-gladiators aseRoma futhi uyindoda ecebe kakhulu!
  U-Albert waphefumula futhi wathi:
  - Ingabe kufanele ngilwe neqhawe laseRoma?
  Yavuma ngekhanda indoda.
  - Yebo ... Akekho ozokholelwa ukuthi ingane izonqoba umpetha nokuthi kuzokwazi ukuthola imali eningi.
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Ingabe ufuna ukungibheja futhi uhola?
  Avume ngekhanda umphathi.
  - Yilokho kuphela!
  U-Albert waphawula ngokumamatheka:
  - Hhayi-ke, ngizobeka imali kimi futhi!
  Yavuma ngekhanda indoda.
  - Kunengqondo!
  Umfana oyisigqila wavuma ngekhanda.
  - Uya nini!
  Umphathi wathi:
  - Kulungile, maqhawe ami amancane. Ingabe udadewenu ufuna ukulwa?
  U-Rhodopeia wavuma ngekhanda.
  - Ngiphinde ngilungele ukulwa ngentokozo enkulu!
  indoda yaphendula:
  - Ngilandele!
  Futhi wasuka ekamelweni. Zicwayiza ngezithende ezinqunu, ezipinki, izingane zamlandela. Futhi bacula:
  Izulu liyaduma, liyaduma lempi,
  Sekuyisikhathi sokulwa okukhulu...
  Isitha sifuna ukushisa iRoma phansi,
  Ungamoshi impumelelo enkulu!
  Impi yayingekho eColosseum, kodwa esigodlweni se-consul. Kwakuyisakhiwo esikhulu, sinehholo elikhethekile lapho kwakubuthana khona izilaleli eziningi futhi kube nedili. Yiqiniso, kulesi senzakalo, kwahlelwa ukulwa kwe-gladiator.
  Okokuqala, abafana ababili balwa. Basanda kuthathwa enkwalini eduze neRoma. Abafana babeshukiwe futhi benemisipha. Emhlane nasemaceleni, iminonjana ye
  ukushaywa kweziswebhu. Ngokusobala, baba kabi kakhulu ebugqilini. Baneminyaka eyishumi nambili noma eyishumi nantathu ubudala ngokubukeka, futhi balwa eziqwini ezifanayo zokubhukuda. Abafana, ngokubonisa i-gong, baqala ukuzisika.
  Babephethe inkemba emfishane nesihlangu ezandleni zabo. Balwa kanzima futhi ngokushesha. Lapha kwalimala umfana oyedwa, nowesibili ngemva kwakhe. Laphinda lachaphaza igazi. Abafana bamukele
  ukushaya nokuwa. Izithameli bezilokhu zibhuza. Babhejwa abafana, bajabule lapho igazi ligobhoza. Wathula omunye wabafana. UMoor wasondela kuye, futhi nensimbi eshisayo ebomvu
  washisa isithende esingenalutho, esiyindilinga somfana. Wadlikiza wavula amehlo wazama ukusukuma.
  Izithameli zibhonge:
  - Mshaye! Qede!
  Futhi omunye, naye owayelimele futhi waklwebheka, umfana, ngawo wonke amandla akhe, walifaka iphuzu entanyeni yozakwabo. Wawa wathula vele.
  Owinile wacwilisa unyawo lwakhe olungenalutho egazini washiya umkhondo. Wabe eseyophumula wapholisa inxeba. Nomfana obulewe wathathwa ngehhuku wahudulelwa emgodini onezingwenya.
  Yebo, kwakuyisiphetho esinonya.
  Khona-ke amantombazane amabili alwa nendoda. Basebevele beyizingcweti ezisezingeni eliphezulu futhi abaphikisana nabo babenolwazi. Kulokhu impi iqhubeke.
  . ISAHLUKO? 17.
  I-Consul kanye noCrassus bahlala ndawonye.
  I-Consul yaphawula:
  - IGladiator incane kwesokunxele, futhi awuzange uphile ngokuvumelana nalokho okulindele!
  Impendulo ivela ku- Crassus:
  - Futhi awunalutho lokuziqhayisa!
  Kwathula kwathi cwaka.
  I-Consul yaphawula:
  "UPompey noLuculus sebezofika phansi. Khona-ke iRoma izosindiswa! Kuthatha amasonto amabili noma amathathu kuphela!
  U-Krass waphawula:
  - Uma sinawo la maviki! U-Spartacus unamandla amaningi futhi angathatha iRoma ngesivunguvungu!
  Kwathuleka kancane. Khonamanjalo, amantombazane - abenqunu ingxenye futhi engafake zicathulo - kancane kancane athatha isinyathelo. Abazona nje izigqila, kodwa izilwi eziyinkimbinkimbi kakhulu.
  Abesifazane kufanele kuqashelwe ngokujwayelekile hardy. Futhi isitha sabo asisemusha. Futhi manje kuyacaca ukuthi amantombazane aqala ukuhamba ngokushesha futhi ashaye kaningi. Futhi nansi enye yazo
  waze wagamula indoda isihlathi sokudla ngenkemba. Wathukuthela waphuthuma ekuhlaseleni. Ikhanyisa isithende esingenalutho, intombazane yagxuma ngobuchule, nendlela esika ngayo isitha esihlakaleni.
  Wakwazi ukuyihlaba yawa inkemba. Ngaso leso sikhathi, enye intombazane yakhahlela ngaphansi kwamabhola. Waze wahlaba isitha ngephuzu esifubeni. Esephuthelwe ukushaya, wadiyazela.
  Yabe intombazane eyayimnqamule isihlakala yamgadla entanyeni. Futhi kusukela ekushayweni kwafafaza igazi emthanjeni oqhumayo. Isitha sawa saqala ukushwabana.
  Isixuku samemeza ngokufutheka:
  - Mshaye! Qede!
  Amantombazane abheke emsamo!
  UCrassus kanye nenxusa babeka izithupha zabo phansi ndawonye!
  Anqekuzisa amakhanda amantombazane kanyekanye athathe agwaze esifubeni ngezinkemba zawo ezimfishane. Indoda yayithatha yathula. Kulokhu kubonakala sengathi unomphela.
  Kuphendula uhleko oluqhumayo ecosha ihuku. Futhi bamhudula, futhi, ukuze baphakele izingwenya.
  Okulandelayo impi entsha. Kulokhu abafana ababili abalinganiselwa eshumini nane balwa ngapha nangapha. Ababili babephethe izinkemba nezihlangu, kanti abanye ababili bephethe imigexo emithathu neminsalo.
  Abafana bacishe banqunu futhi beshukiwe. Kulokhu kuphela bengenazo ngisho izindwangu ezikhalweni, amahukuhubhu kuphela emakhanda abo. Futhi kwakubukeka kupholile nakakhulu.
  Abesifazane babejabule ngokoqobo. Ungababaza intsha. Futhi ekupheleleni kwabo kwabesilisa.
  AmaRoma ayebheja ngentokozo. Yaqala ke impi.
  Abafana abanama-trident baqala ukuqhweba, befuna ukugxumela kude. Futhi yinhle impela. Abafana babhodlana. Futhi ngokushesha igazi liyagobhoza futhi, futhi kusele imihuzuko ejulile. Nomonakalo omkhulu.
  Manje i-trident iphonswa esiswini somfana esinemisipha, futhi uzohewula.
  I-Consul yaphawula:
  - Hhayi umbukwane omubi!
  UKrass wavuma:
  - Ngiyakuthanda lapho abafana behlukunyezwa. Futhi kumelwe kushiwo injabulo enkulu.
  Inxusa lavuma
  - Futhi kuhle ukuhlukumeza intombazane. Ikakhulukazi izithende zakhe ezingenalutho, eziyindilinga ziyathosa!
  Futhi bobabili abaphathi bamaRoma ukuthi babhonga kanjani.
  Futhi manje abafana bayalimala futhi. Futhi omunye wabo washwaqa endlebeni yakhe futhi baqede ngaye. Futhi lokhu kuzoba unya. Waquleka kanjalo omunye wabafana. Futhi ngokushesha uMoors
  washisa isithende sakhe esingenalutho. Futhi lowo ukumemeza kanjani. Futhi kwakunonya kakhulu.
  Agxume umfana alwe. Futhi ingane yesibili iyawa. Futhi bashisa isithende sakhe esingenalutho esiqinile. Futhi uyadazuluka futhi uyabhonga. Nonxantathu uyambhoboza futhi.
  Abafana abaphethe imimese nezikhali abanamaphuzu amathathu bawine ngokusobala. Futhi nakhu, mhlawumbe, kulungile. Futhi abafana base beqedile ngesasasa lempi ... Bashisa izithende zabo futhi, kodwa lokhu kuvuliwe
  Abafana babengasadlali.
  Yaphela kanjalo-ke le mpi.
  I-Consul yaphawula:
  - Akukubi, huh?
  Umka-consul wathi:
  - Abafana abahle. Bengizodlala nabo!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Matrons bathanda abafana. Amnandi ukuthintwa!
  I-Consul yamemezela ngobudlova:
  - Masithose izithende zomnqobi. Bayokujabulela!
  Unkosikazi wathi:
  - Hhayi kubo, kodwa kithi! Ngiyathanda ukuhlukumeza abafana abahle!
  Amadoda amabili e-gladiators aphinde alwa. Omunye wayehlome ngenduku, omunye ephethe isabha. Impi yayimfushane. I-fighter ene-saber ishiya iklabhu ngobuhlakani, inqume ikhanda lesitha. Negazi lachitheka.
  UCrassus akakuthandanga lokhu, kwakushesha kakhulu futhi wayala abacibisheli:
  - Mdubule!
  Abacibisheli abathathu badubula imicibisholo. futhi wabhoboza i-gladiator yesilisa ngapha nangapha. Watshikiza, wayithatha wathula.
  Khona-ke amantombazane amabili alwa. Icishe ibe nqunu, ifake amaphenti futhi ifake isifuba. Ajikijela izinkemba. Bazama ukushayana babhodloza.
  kuyilapho amantombazane ayengajahile. Ayehlome ngezinkemba ezimfushane namahawu ayindilinga. Amantombazane aqhweba agwazana. Kuze kube manje kubangele imihuzuko emincane kuphela.
  UCrassus waphawula ngokumamatheka:
  - Lena intelezi!
  Avume ngekhanda uConsul.
  - Kwavela umkhiqizo omuhle kakhulu!
  Bahleke bobabili.
  Nokho, ngokuqinisekile babefuna ukuhleka ngokukhulu ize.
  Bobabili umlawuli wamasosha kanye nesicebi babethanda ukulimaza abanye abantu. Futhi impi yaqhubeka ngezinga elikhulu. Ngokunembile, kubonakala kuyisilinganiso esincane - amantombazane amabili alwa,
  kodwa mahle futhi amahle ukuwabuka.
  UCrassus waphawula ngokumamatheka:
  - Lena impi wonke umuntu ayiphuphayo!
  Inxusa lavuma
  - Ngokungafani ne-duel ne-Spartak! Kuyethusa ukuhlangana nalesi silo!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Akayena nje umgadli omkhulu wenkemba, kodwa futhi ungujenene oqinile!
  Ahleke uConsul.
  - Yebo, eqinile! Ukunqobile!
  UCrassus wabhala:
  - Futhi ungazami! Ubezokushaya nawe!
  I-Consul yaphawula ngomoya othembekile:
  - Sizombona maduze!
  Amantombazane alwa. Imizimba yabo yayicwebezela izithukuthuku negazi, kodwa akekho owaba nenzuzo enkulu. Ngakho impi yadonsa. UCrassus usayine. AmaMoor aqala ukujikijela amantombazane
  amalahle avuthayo ngaphansi kwezinyawo ezingenalutho. Amaqhawe enyathela amalahle ahayiza agxume. Kwakubonakala kungakhululekile kubo.
  UKrass waphawula:
  - Yeka injabulo ukuhlukumeza abesifazane!
  Umka-consul waphendula:
  - Yebo, kunjalo! Ukuhlukumeza abesifazane kuhle, kodwa abafana bangcono nakakhulu!
  I-Consul yathi ngokumamatheka:
  - Kuyoba khona ukuhlushwa okwengeziwe!
  UKrass wavuma:
  - Bayoba kanjani!
  Ahleke.
  Amantombazane wona ashise imilenze yawo engenalutho, ekhohliwe emalahleni futhi ezwa ubuhlungu. Kodwa impi yaqhubeka. Futhi ngenkathi belingana ... Lapha omunye washaya omunye ngonyawo lwakhe olungenalutho. Ngabe sengithola impendulo.
  I-Consul yathi ngokumamatheka:
  - Umdlalo umnandi!
  U-Krass waphawula:
  - Kodwa qhubeka!
  Futhi bobabili abaphathi bacula:
  - Nakuba kungenjalo ngemithetho yomdlalo -
  Ake sidabule i-fraera!
  Futhi babehlekisa.
  Ekugcineni, enye intombazane yaphuthelwa igalelo elinzima futhi yaqala ukuba buthakathaka. Labe selimgwaza futhi, wawa. Ngokushesha umaMoor washisa isithende sakhe esingenalutho ngensimbi eshisayo ebomvu.
  Yakhala intombazane ngobuhlungu. Wayesaba kakhulu.
  Kodwa wagxuma, washaywa futhi ngenkemba. Futhi wawa. Futhi, umlenze wakhe obekezelayo wathoswa i-crowbar ebomvu. Intombazane yagxuma yabhobozwa isifuba. Futhi usevele wafa umunyu wabhoboza isifuba somlingani wakhe. Futhi usevele wathula.
  Womabili amantombazane adindilize ashona, opha.
  U-Consul waphendula ngokuphefumulela phezulu:
  - Kubi! Babengonobuhle!
  UKrass wavuma:
  - Lokhu ukulahlekelwa okukhulu! Kodwa uma umpetha uGrannik ebulawa, kuzoba kubi nakakhulu!
  I-consul yasikisela:
  "Mhlawumbe kumele alwe nomuntu wesifazane?"
  Anikine ikhanda uCrassus.
  - Ngidabukela abesifazane! Zinhle futhi azijabulisi uma zibulawa!
  Umka-consul wasikisela:
  -Vumela uGogo alwe nomfana!
  Anikine ikhanda uCrassus.
  - Hhayi-ke, ukulwa kuzobe kungalingani kakhulu! Ayithakaseli neze!
  Umka-consul waphendula:
  - Kuphela ngemva kwalokho umphathi wathumela inothi! Unomfana onesiphiwo sokulwa! Futhi uzobonisa ukulwa okuthakazelisayo nompetha!
  U-Crassus uvuselele:
  - Kuhle lokho! Letha injalo!
  Avume ngekhanda uConsul.
  -Ngibonise njengomfana!
  U-Albert uholelwe enkabeni yenkundla. Wayemuhle kakhulu futhi enemisipha. Eqinisweni izintokazi zaze zabubula inkanuko. Umfana omuhle ngendlela eyisimanga.
  Umka-consul wathi:
  - Kusuka kuwo kuyadingeka ukuphula iziqu zokubhukuda!
  Impendulo ivela ku- Crassus:
  Makube khona okungenani imfihlo!
  Inxusa lavuma
  - Kwabafileyo bayosuswa! Okwamanje ... kuhle, yeka umfana omuhle. Futhi kubuhlungu ngisho nokumbulala!
  Umphathi, owamukelwa ku-consul, waphawula:
  - Namanje akwaziwa ukuthi ubani ozobulala lapha! Lona umfana onamandla angavamile kanye nesivinini!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Bayeke balwe! Kuzoba mnandi!
  Umphathi wengeze ngokuthi:
  "Futhi ngibheje amakhulu amahlanu ezinhlamvu zegolide ngalo mfana!" Lapha, futhi umfana ngokwakhe uzibekela izingcezu zegolide ezingamashumi amahlanu!
  U-Crassus wamangala:
  - Ingabe unayo imali? Kuyamangaza, kodwa unemikhondo yesiswebhu emhlane njengesigqila!
  Umphathi waphawula ngokunengqondo:
  - Amavila kuphela angabashayi abafana. Ngakho ungamangali!
  Avume ngekhanda uConsul.
  - Muhle kakhulu ezinkwalini. Mhlawumbe le yindodana yomuntu ohloniphekile! Yeka izici ezinhle anazo!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Nginomuzwa wokuthi uGrannik ngeke abe lula! Kodwa ngisazobhejwa ngompetha! akazange alahlekelwe!
  U-Consul wavuma ngekhanda.
  - Futhi nangompetha!
  Unkosikazi waphendula ngokumamatheka:
  - Futhi ngiphezu komfana! Futhi uma ewina, khona-ke ngizomdonsela embhedeni nakanjani!
  UMthunywa amxhawula ngomunwe.
  - Futhi ngingaba nomona.
  Ahleke lo wesifazane.
  - Umona wengane?
  I-Consul yaphawula:
  - Yiqiniso, ubulili nesigqila akubali. kodwa awukakagugi futhi ungakhulelwa. Futhi ukhulise inzalo yesigqila!
  Umkami waphendula ngentukuthelo:
  - Akusona isigqila! Ngokubheka ukubukeka kwakhe - ngokuvamile lena inkosi!
  Avume ngekhanda uConsul.
  - Kulungile! Uma umfana esinda, makakujabulise! Okwamanje, sizobuka impi iqhubeka.
  Umpetha ungene enkundleni. Wahamba ezwa umsindo we-orchestra. Iqhawe lamamitha amabili elinamandla. Amahlombe abanzi, asindayo, ezigqoke zempi namabhuzu. Ezandleni zakhe wayephethe inkemba enkulu.
  Yebo, lo Grannik wayengumbhidlizi. Uma kubhekwa isizinda sakhe, umfana ufana nempukane. Cishe enqunu, futhi eshukiwe, enezinwele ezimhlophe, emuhle kakhulu.
  Unkosikazi wenxusa wambuka ngengilazi yokukhulisa waphefumulela phezulu. Zonke izinhlobo zezithombe ezifiselekayo zadwetshwa ngaye.
  U-Grannik wabheka phansi uzakwabo futhi wakhafula ngokudelela eceleni futhi wabhodla:
  Uhlobo luni lwenkulisa lolu?
  UCrassus umemezele ngokuzithoba:
  - Lona umphikisi wakho!
  U-Champion wabhodla:
  - Uyadlala! Ngishelelisele umfana kumpetha ongenakunqotshwa weRiphabhulikhi yaseRoma?
  Umphathi wamemeza:
  - Futhi uyamnqoba kuqala, bese uzobona ukuthi umfana!
  UGrannik, embona, waphawula:
  - Uwena? Ingabe ufuna ukuhlela impi edlulayo ukuze ngizobe ngibambana no-Spartak?
  Avume ngekhanda umphathi.
  - Ungacabanga kanjalo, kodwa kholwa kimi, lo mfana akasona isipho!
  Avume ngekhanda umpetha.
  - Ngizozama ukumgcina ephila! Uzomhawukela!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Ha, ake sibone!
  U-Consul wagcizelela kakhulu:
  - Kuzonqunywa iningi labantu! Sula?
  Avume ngekhanda ugogo.
  - Ngiyavuma! Ngicabanga ukuthi umfana uzolimala kakhulu lapho izithende zakhe ezingenalutho, ezibomvana zishiswa!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Yebo, kuyinjabulo enkulu ukuhlukumeza umfana onjalo. I-rack kanye ne-brazier imlindile!
  U-Albert waphendula ngesibindi:
  "Nami ngizozama ukungambulali umpetha wakho. Uma kwenzeka!
  I-gladiator ehulking yahleka.
  - Ingabe uyizeze noma i-gnome?
  Umfana wabhoka ngolaka waze waphendula wathi:
  - Ngingumuntu!
  Avume ngekhanda ugogo.
  - Ngizokushisa izithende zakho, mfana ongenangqondo!
  Kwabekwa izigxobo. Futhi i-gong kanye nesignali yokulwa.
  Indoda enkulu nomfana baqala ukulwa. UGogo wayeshesha usayizi wakhe, kodwa wayengajahile. Waphebeza ngenkemba ende, wacishe wangacasha ngemuva kwesihlangu.
  Umfana wayephethe inkemba encane kuphela ezandleni zakhe. Wayewagwema ngobuhlakani amagalelo. Futhi akazange avume ukushaywa.
  UGrannik waphawula:
  - Uyashesha!
  Avume ngekhanda u-Albert.
  - Futhi umkhulu!
  Indoda yaqala ukunyakaza ngokushesha. Futhi inkemba yakhe yachaza imibuthano. U-Albert wenza indlela yokuchezuka washaya isitha esifubeni. Kube nokuklwebheka kwezikhali.
  Ugogo waphendula wageja. futhi wamangala:
  - Oh, yeka umfana ohlakaniphile!
  Futhi waqala ukunyakaza ngenkuthalo. U-Albert wahlehla wavika. Futhi ngezinye izikhathi wayeshaya isitha esifubeni noma ohlangothini ngenkemba. Inqobo nje uma kungabuhlungu.
  Kodwa akazange azivumele ukuba abanjwe.
  UKrass waphawula:
  - Umfana muhle! Yebo, umphathi wethu wazi okuningi!
  I-Consul yaphawula ngokunengqondo:
  - Ngokuvamile, ngicabanga ukuthi ukunqoba kuyoba kwakhe ... Nakuba ngizizwa nginomhawu kimi!
  Unkosikazi wakhotha izindebe zakhe futhi wakhotha:
  - Yeka umfana omuhle! Kuzoba mnandi naye!
  Umphathi waphawula:
  - Futhi ubufunani! Ukulwa okusheshayo? Ngeke kusebenze!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Phonsa amalahle ngaphansi kwezithende ezingenalutho zomfana!
  AmaMoor aqala ngokulangazela ukuhlakaza amalahle. Umpetha ubegqoke amabhuzu akhelwe ngethusi futhi ubengesabi. Nangu umfana ongenazicathulo. Yiqiniso, imilenze inzima kakhulu futhi yena
  akulimazi. Futhi futhi ngenkuthalo usike isitha.
  I-Consul yaphawula:
  - Kuyimpi enhle ngempela!
  UKrass wavuma:
  - Kuhle njengoba kwenzeka! Nakuba kuyisicefe! Ukube bekunegazi nje!
  Inkosana yomfana, ibambe isikhathi, yashaya iminwe kaGrannik. Futhi waphula igilavu. Manje igazi lokuqala seligobhozile. Lokhu kwamthukuthelisa umpetha, waqhubeka nokuhlasela.
  Waqala waqhweba ngolaka. Futhi ukuphefumula kwakhe kwaba nzima. Akulula ukudonsa isidumbu esinjalo ngemva komlingani osemusha.
  Umfana watshuza ngobuhlakani ekuhlaseleni okuthukuthele wasika isitha ebusweni. Nalelogazi lachitheka, kwasikwa ishiya.
  U-Albert waphendula:
  - Lona ingoma yami!
  Umpetha waqhweba ngamandla ezama ukushaya isitha. Kodwa akakwazanga ukukwenza. Futhi imivimbo yayilandela ngendlela ephithizelayo. Futhi kwakungenakwenzeka ukuhuga isitha sina.
  UGogo wamemeza:
  - Ngobukhulu beRoma!
  Futhi wazama ukuhlasela futhi. Kodwa umnyakazo wakhe wehla. Umfana wamgwaza ohlangothini, wathola isipikili engutsheni yezikhali, kwagobhoza igazi emzileni.
  UCrassus wabhala:
  - Fabulous! Nansi isilwi!
  I-Consul yaphawula:
  - Lo mfana, ngicabanga, angabulala uSpartak ngokwakhe!
  U-Crassus wabhala:
  - Ngingamnika isikhwama sonke segolide!
  Umphathi waphawula:
  - Ngaqaphela ngokushesha ukuthi le ngane akulula! Futhi uhola kanjalo empini! Isimangaliso nje!
  Ahleke uConsul.
  - Futhi kuhle ukuthosa izithende ezipinki neziyindilinga njengoba enza!
  UCrassus waphawula ngokumamatheka:
  - Kungaba kuhle kakhulu ukuhlukumeza umfana onjalo. Futhi isikhumba sakhe siyoqhuma ngaphansi amagalelo isiswebhu, futhi afafaze amanxeba ngosawoti.
  Futhi i-barbarian e-toga yagigitheka kakhulu futhi izacile.
  U-Albert waphinde walimala isitha sakhe, nakuba yena ngokwakhe wacishe washaywa lapha. I-blade yaze yanquma umucu wezinwele ezi-blond. Umfana waphendula:
  - Akayeki!
  U-Grannik wabhodla:
  - Ompetha abangapheli amandla!
  Aphinde ahlasele ngamandla. Yebo, impi enzima. Umfana uphinde ashiye inkemba, futhi ashaye isitha esihlathini. Futhi wayiklebhula. Uthukuthele ugane unwabu.
  Futhi futhi ekuhlaseleni. Nansi impi. Umfana uhamba engafakile zicathulo elahleni. Futhi emamatheka. Kuzwakala ukushisa okuncane, kepha imilenze yesigqila esincane ilukhuni futhi inamanxeba;
  ukuthi akulula kangako ukungena.
  U-Albert uyalwa futhi acule:
  - Uma ufika ku-Tiwi,
  Uyinkanyezi - kahle, masimangale abantu!
  waluthatha umfana waveza ulimi. Yebo, le mpi ingeyabafana abaqine kakhulu. Futhi hhayi nje abafana. Futhi amantombazane angabamba iqhaza.
  I-Consul yathi ngokumamatheka:
  - Lowo umfana! Isimangaliso nje!
  UCrassus wahwaqabala, wathi:
  - Singalahlekelwa yimali eningi!
  I-Consul yaphawula ngokunengqondo:
  - Kodwa sinenkanyezi entsha!
  Avume ngekhanda unkosikazi.
  - Futhi umthandi omangalisayo!
  Impi iyaqhubeka. U-Albert waphinda, futhi kulokhu wagwaza isitha kakhudlwana ohlangothini. Futhi wabubula ngokwehlulwa. Yebo, akumnandi kakhulu. Kodwa lutho - ukulwa kuwukulwa.
  U-Grannik uzama ukushwiba futhi ashaye isitha. Kodwa akakwazi nhlobo ukukwenza. Yebo, ukunyakaza kuhamba kancane. Ukulahleka kwegazi ohlangothini kwaqala ukuba nomthelela,
  kanye nokusetshenziswa kwamandla kwempi enamandla kakhulu. Yebo, impi enzima. Futhi manje umfana waphinda washaya, eminweni. Futhi kwacaca ukuthi inkemba kampetha ibambekile ngokulambisa.
  Ehleka kancane u-Albert.
  UGogo ufunge ukungcola kakhulu.
  Yebo, kwakuyimpi enamandla ngendlela emangalisayo.
  Umfana wayithatha futhi wahlabelela:
  - Konke kuzoba kuhle kakhulu!
  Umpetha wazama ukunyakazisa unyawo lwakhe, kodwa umfana-inkosana wenza ukushanela. Futhi uGogo wawa. Akazange asukume ngaso leso sikhathi. U-Albert akazange amshayele u-recumbent.
  Ngimyeke asukume yize kucaca ukuthi umpetha uyagxamalaza. Futhi usazama ukuya phambili. U-Albert wacula:
  - Njalo phambili, njalo phezulu,
  Usuphenduke indoda ende!
  UGrannik waphawula:
  - Ngisazokubamba!
  U-Albert waphawula:
  - Impungushe ibanjwa ngokuwela ogibeni!
  UCrassus wathi emamatheka:
  - Lona umfana, omuhle nje!
  I-Consul yaphawula:
  - Kuhle kakhulu. Futhi ukuze unqobe i-Spartacus udinga ukuba nenhliziyo embi futhi ukhohlise!
  Unkosikazi wathi:
  - Umfana omncane okhazimulayo! Kazi kusebenza kanjani ngolimi?
  UCrassus waphawula ngokumamatheka:
  - Angazi! Kodwa-ke, isigqila kumelwe siyayazi indawo yaso! Futhi ngemva kokunqoba, kufanele abhaxabulwe ngokuphelele, futhi izithende zakhe kufanele zishiswe ngensimbi ebomvu ngenxa yokushisa!
  Impendulo ivela ku- Consul:
  - Umfana uzolwa noSpartak! Ungamenzi buthaka ngokumhlukumeza!
  Avume ngekhanda unkosikazi.
  - Yebo, wayefanelwe okungcono kunokuhlushwa nje!
  UCrassus wanwaya isiphongo sakhe futhi wathi:
  - Beka umfana ngokumelene Spartak? Lona umbono wokuqala! Futhi kuthiwani ngomholi wamavukela-mbuso, futhi mhlawumbe uzokwamukela inselele, futhi ingane yakhe izomcindezela!
  I-consul yaphawula:
  - Futhi uma lo mfana engumfana, ozungezwe ngu-Spartacus, odume njengeqhawe elikhazimulayo?
  UCrassus wahleka ngokudla inyama.
  - Futhi kuyoba ngcono nakakhulu! Isihluthulelo sikhishwa ngomcengezi, futhi ihlongandlebe liyisihlubuki!
  U-Albert waqhubeka nokulwa ngokuzethemba okwandayo. Waphinda wanwaya imbangi yakhe. Kulokhu kwesinye isihlathi. Futhi wabhoboza i-spike ye-chain mail kakade ngaphesheya.
  Kwathi lapho ebona ukuthi isitha asisekho, u-Albert wamshaya engalweni. Nenkemba yaphuma yawela esihlabathini. UGrannik wagijima, kodwa umfana-isikhulu waphenduka nangawo wonke amandla akhe
  eshaywe ngesithende esingenalutho esilevini. Igalelo lamphazamisa umpetha, kodwa wayengafuni ukuwa. Wabe esegxuma u-Albert waphinde washaya ngesithende sonyawo lwengane yakhe esilevini
  isitha. Uzakwabo wawa, kodwa ngomzamo onamandla angaphezu kwavamile wasukuma. U-Albert wabe esesuka ekujuleni waya emabeleni. Futhi wakhamisa, kwakukhona insimbi. Futhi kubuhlungu kakhulu
  kwenzeka. Umfana wahlehla...
  Umphikisi wakhe, owayesengenayo inkemba, kodwa esemi ngezinyawo, emamatheka:
  - Hhayi-ke, lokho kulimaza umdlwane!
  U-Albert waphinda wagxuma, eqondise ngonyawo lwakhe olungenalutho esilevini. Kodwa uGrannik wayekulindele lokhu futhi wakwazi ukubalekela, waze wathuthela kumfana endizeni ngesihlangu. U-Albert wawa, futhi ngokushesha
  isidumbu sawa. Manje inkambo yempi isishintshile. Ingane yayingaphansi kwesisindo esiphindwe kane kunesakhe. Kanye nesisindo sezikhali. Futhi lokhu, njengoba besho, kubucayi.
  UCrassus waphawula ngenjabulo:
  - Umpetha owenze kahle ulibambe iqhaza!
  I-Consul yaphawula:
  - Ha, wamchoboza, kodwa sisadinga ukukuthatha!
  Unkosikazi uphakamise ukuthi:
  - Beka igilavu futhi uyeke ukulwa! Makube khona umdonsiswano wokulwa!
  Impendulo ivela ku- Consul:
  -Cha! Makube khona ukulwa kuze kube sekugcineni!
  UCrassus wavumelana nalokhu:
  - Yebo, makube khona ukulwa kuze kube sekupheleni!
  Avume ngekhanda umphathi.
  - Eqinisweni, ukubheja kothile kufanele kudlale!
  UGogo wazama ukuqedela umfana. wayenesandla esisodwa, ngakho-ke, ekhulula ihawu lakhe, wazama ukufinyelela emphinjeni womfana. Wayefuna ukusiklinya lesi silwane esingenamandla. Nokho, u-Albert akazange aphele amandla. Wase eluma isandla esizama ukumbamba emphinjeni. Kuphendula uGogo wasukuma washaya umfana ebusweni. Igalelo lalinamandla
  kwavele kwavuvukala inxeba ebusweni bomfana. Kodwa uGrannik, ngakolunye uhlangothi, wavuleka, futhi iminwe emibili yomfana yashaya emehlweni akhe. Futhi kwaba ukuhhewula okungaka. Umpetha wahlehla.
  Futhi umfana waphuma ngaphansi kwakhe. Futhi-ke, ngokufutheka, washaya insimbi yakhe ethempelini ngawo wonke amandla akhe. UGrannik wadiyazela, kodwa engafuni ukuwa. Wase ecosha phansi umfana
  inkemba yakho. Futhi ephenduka walayisha isibambo sensimbi ngemuva kwekhanda. Bese wengeza ethempelini.
  Ekugcineni uGogo wehlisa umoya... Waquleka equlekile.
  U-Albert wacwilisa unyawo lwakhe olungenalutho egazini. Futhi ushiye isigxivizo esihle sonyawo lwengane. Futhi ephakamisa izandla zakhe enkembeni yakhe yesokudla, wamemeza:
  - Ukunqoba!
  I-consul yababaza:
  - Ivoti lomphakathi - qeda noma bukhoma!
  . ISAHLUKO? ishumi nesishiyagalombili.
  Iningi lesixuku labheja umpetha. Futhi wayethukuthele ngokulahlekelwa yimali. Yebo, futhi ukunqoba okuqhubekayo kukaGrannik kukhathele.
  Futhi cishe bonke ngazwilinye behlisa izithupha zabo phansi!
  UCrassus noConsul nabo babeka izithupha zabo phansi.
  Futhi umkami waphendula:
  - Yebo, iqhawe elidala lifile, phila isikhathi eside iqhawe elisha!
  UCrassus wamemeza phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Mgwaze! Qede!
  I-Consul yakhala:
  - Sika ikhanda lakho!
  U-Albert waphakamisa amahlombe akhe futhi wamemeza:
  - Ngeke ngibulale umuntu olele equlekile futhi engenakuzisiza! Yiba nomusa nawe!
  UCrassus wamemeza:
  -Cha! Qede! Yilokhu abantu abakufunayo!
  Isixuku sajabula:
  - Mshaye! Qede! Qede!
  U-Albert wathuka futhi waphendula:
  - Hhayi! Ngeke ngibulale ongahlomile!
  UCrassus wamemeza:
  Uma ungambulali sizokubulala nawe!
  U-Albert waphendula ngesibindi:
  - Hhayi-ke, uma kufanele ulale phansi, khona-ke lokhu kanye kuphela!
  I-Consul yathamba ngokuzumayo:
  - Uyazi, maduze uSpartak uzohlasela futhi inkemba kaGrannik isazoba usizo kithi! Ngakwesokudla somsingathi weholide, mina ingqwele ethandekayo yaseRoma! Ngokunembayo, owayengumpetha waseRoma!
  Isixuku sahayiza ngokudumala.
  Futhi u-consul waqhubeka:
  - Umfana owinile uklonyeliswa ngegolide, umqhele we-laurel wompetha waseRoma! Futhi uNkulunkulu abe naye!
  Kuzwakale kuduma ihlombe. Yebo, abantu bawazisa umusa wenxusa.
  U-Albert wakhothama.
  Amantombazane amabili amnika umqhele wegolide elicwengekileyo. Wayemkhulu kancane umfana. Futhi washelela ikhanda lakhe, walenga entanyeni yakhe.
  Umfana wacula:
  - Ilinde ukunqoba! Ilinde ukunqoba! Abafisa ukugqashula amaketango! Ilinde ukunqoba, ilinde ukunqoba! Sizokwazi ukunqoba isidingo!
  Gorbachev-Putin Vladimir-Mikhail, evuka, waqala ukwenza izinguquko futhi. Okokuqala, wanikeza imiyalelo e-Afghanistan yokusebenzisa amabhomu e-vacuum nezikhali zamakhemikhali ngenkuthalo. Bathi akufanele ume emcimbini nezigebengu.
  Futhi kusukela oLwandle lweCaspian, amarokhethi adubula ama-volley ukukhombisa amandla awo amangalisayo.
  Ngaphezu kwalokho, wanikeza umyalo wokwenza imicibisholo ye-hypersonic, kanye nemishini yokubhubhisa enamandla kakhulu. Futhi nokwenza amathangi esizukulwane esisha. Nezinye izinhlobo zezikhali.
  Impi phakathi kwe-Iran ne-Iraq nayo yathintwa. Lapha, kunjalo, kwakukhona umqondo: ukuvula i-front yesibili ngokumelene ne-Iran. Futhi lokho kuhle futhi.
  UGorbachev-Putin wasabela kahle kulo mbono. Kodwa udinga isizathu sokuhlasela.
  I-KGB yathembisa ukwenza lesi sizaba. Futhi bathi konke kuzolunga comrade dictator.
  Ngo-August 19, 1987, kwahlelwa ukhetho lokuqala oludumile lukaMongameli we-USSR. Kungani ngempela ngo-August 19? Ngosuku nje lweKomidi Lezimo Eziphuthumayo Lombuso, lapho bezama ukusindisa izwe.
  Phela, uGorbachev-Putin ngokwakhe ngaleso sikhathi wayemelene neKomidi Lezimo Eziphuthumayo Zombuso kanye nohlangothi lukaYeltsin noSobchak.
  Lapha ngemva kokhetho kungenzeka ukuhlasela i-Iran. Ngesikhathi esifanayo edonsa amabutho engeziwe ukuhlela blitzkrieg.
  Ngemva kwalokho, umashiqela Gorbachev-Putin waphinde wawela ephusheni.
  Ngemva kokunqoba, u-Albert wayiswa endlini yokugezela wagezwa. Babe sebenginika ukudla, newayini elinamakhambi avuselelayo.
  Ngemuva kwalokho umfana ubenqunu wabe esembozwa ngezingubo zokulala wayiswa ekamelweni likankosikazi wenxusa. Wayebukeka sengathi uneminyaka engamashumi amathathu nanhlanu ubudala, futhi wayesemuhle impela, nakuba ekhuluphele kakhulu.
  Kunoma yikuphi, namanje owesifazane okhangayo ejusi ngokwayo. Nakuba umehluko weminyaka ufana phakathi kukamama nendodana.
  U-Albert wayemuhle, enemisipha emihle, enesikhumba esijulile, enezinwele ezimhlophe. Kodwa ebusweni bakhe kwagqama inxeba elikhulu, elimboze ingxenye yesihlathi, namehlo akhe ayevuvukele kancane.
  Ukuphelela kowesilisa komfana kwakuvuvukele, futhi kwase kuthuthukile.
  Umatroni wadabula iveli esigqilini esincane futhi wahleba:
  - Handsome woza manje ungowami!
  U-Albert, owayedakiwe futhi ethanda ubulili obuhlukile njengeningi lentsha, wavuma ngekhanda.
  - Ngikulungele!
  Futhi waphuthuma kowesifazane omkhulu, omuhle. Adlulele phambili. Kwanyakaza umbhede kuzwakale ukuphefumulela phezulu. U-Albert waphonswa ekushiseni, wabe esephonswa emakhazeni, naye
  wasebenza ngomdlandla omkhulu namandla.
  Kodwa uRhodopeia, ngesikhathi esifanayo, waphoqeleka ukuba alwe futhi.
  Nokho, umphikisi wakhe wabonakala engenzeka. Umfana cishe ulingana nobude. Ubegqoke ibhande kuphela. U-Rhodopeia naye kwadingeka akhumule ingubo yakhe futhi kuphela
  umchilo omncane omboze amathanga. Amabele entombazane ayesecishe akheka, futhi wayebukeka ekhanga kakhulu. Futhi kakade amadoda ayegcwele kuye.
  UKrass waphawula:
  - Kodwa kuyoba okwami ngemva kwempi!
  Avume ngekhanda uConsul.
  - Yebo, isivakashi sami siyilungelo lakho! Kodwa kungenzeka ukuthi uyintombi nto!
  Umphathi uphakamise:
  - Masingamthandi okwamanje, kodwa sibeke endalini futhi sithengise ubuntombi bakhe ngaphansi kwesando!
  UCrassus wavuma ngekhanda.
  - Kukhona ingxenye isamba kuyoba eyami, ke kungenzeka! Ngokuvamile, izintombi ... Owesifazane onolwazi ujabulisa kakhulu kunentombazane engenacala!
  Umphathi wavuma:
  - Kulungile Crassus! Kodwa kungcono ukuqoqa abathengisi abavela kuwo wonke umbuso ukuze bathole indali. Futhi lokhu kuzoba ngemuva kokunqotshwa kweSpartacus!
  U-Krass waphawula:
  - Ungakwazi, kwaba umfana njengoba virgin wafakwa endalini!
  Anikine ikhanda umphathi.
  - Cha, useyazi kakade uthando lowesifazane izikhathi ezingaphezu kwesisodwa. Kuhlanganisa nomsingathi wami! Futhi abesifazane abazifuni izintombi! Bakhangwa abafana abancane, kodwa kakade banekhono futhi abanolwazi!
  Umfana wayemude kancane futhi emdala kunonyaka kuno-Rhodopeia. Umzimba wakhe waqiniswa ukusebenza kanzima nokuqeqeshwa. Kwakusobala ukuthi kwakungeyona inkanyezi, kodwa wayengenza okuthile.
  Kodwa uRhodopeia uyiqhawe elinamandla futhi usevele walwa impi yangempela izikhathi ezingaphezu kwesisodwa. Futhi hhayi ngaphandle kokucwebezela.
  Ngakho ngokushesha waba intandokazi. Angaziwa la. Kodwa ukubhejwa okuningi bekukhona.
  Umfana waphaphatheka. Wabona ukuthi imisipha ye-Rhodopeia yayivelele kakhulu, futhi umzimba wakhe wawufana nonkulunkulukazi wempi omncane kunentombazane. Cindezela ngamathayili, okuyivelakancane emantombazaneni,
  futhi imisipha yezingalo igingqa amabhola. Futhi lena i-fighter enamandla ngempela.
  Kwakhala ihubo umfana ephekula inkemba ezama ukuhlasela. U-Rhodopeia ukushaye indiva ukuhlaselwa. Kusukela ngomzuzu wokuqala kwacaca ukuthi yize lomfana engemubi kodwa likhona iqhawe elinamandla elimelene naye.
  ehamba ngokushesha kakhulu.
  Nokho, uRhodopeia wayengajahile ukuyiqeda impi. Wayenenkemba kuphela, njengomfana. Izihlangu ezikude. Futhi uRhodopeia wanwaya umfana esifubeni, ekhala:
  - Awu, i-sucker ilimele?
  Laphuma igazi. Umfana wamhlasela naye. Intombazane yagoqa futhi yaphinda yanwaya uzakwabo omncane esifubeni. Waqala ukuhlasela ngobudlova.
  Ngezinye izikhathi i-Rhodopeia yaphambuka, yabe isihlubuka, kodwa kuze kube manje yona ayizange ihlasele. Wadabukela ibhungu elineminyaka eyishumi nane noma eyishumi nanhlanu, owayevele enezibazi emzimbeni wakhe. Angabonwa
  hhayi ukulwa okokuqala. Futhi uma ekhishwa, mancane amathuba okuba umphakathi ube nesihe.
  Ngokuvamile, impilo ye-gladiator inzima. Uhlala usengozini yokufa. Futhi ukuze umelane nezimpi eziyikhulu udinga ukuba yiqhawe langempela. Futhi uRhodopeia waphefumula kakhulu.
  Wayengafuni ukumbulala umfana, kodwa wayengafuni nokufa yena.
  Ngaphezu kwalokho, intombazane yayinomuzwa wokuthi ngisho noma ingala ukuqeda umfana, abanye bayoyenzela yona. Lapha, isibonelo, abacibisheli bama embhedeni we-consul. Banemisipha
  amantombazane aqinile. Bamboza izifuba namathanga kuphela, nezimbadada ezinyaweni zabo. Futhi ngakho umzimba ucishe ube nqunu, ushukiwe futhi awunamandla wesifazane. Kuyacaca ukuthi bangababulali besifazane.
  Futhi baneminsalo ekhethekile, enegolide.
  I-Rhodopeia ilwela ukuzivikela. Mhawukele umfana. Cishe wayesebenza enkwalini. Izimpawu zesiswebhu eziphole isikhathi eside zibonakala ngemuva nasemaceleni. Futhi wabe esethengiswa esikoleni se-gladiator.
  Uyiqhawe elinamandla futhi elisheshayo. Kodwa u-Rhodopeia ungudadewabo ka-Albert, futhi cishe ungumlwi omkhulu njengomfowabo. Ngakho manje umehluko usekilasini.
  Futhi ungakwazi ukunqoba, kodwa asikho isifiso.
  UCrassus washo ngokucasuka:
  - Balwa ngokuvilapha kakhulu! Njengezimpukane ezozelayo! Ikakhulukazi intombazane!
  I-Consul yaphawula:
  Akafuni ukumbulala! Ikakhulukazi gcina umfana!
  UKrass waphawula:
  - Kumele simshise izithende ngensimbi eshisayo ebomvu!
  Avume ngekhanda uConsul.
  - Kokubili! Nokho, umfana akadikibali futhi uyahlasela! Mhlawumbe impi izovuka!
  Umphathi waphawula:
  - Le ngane yachitha iminyaka eyisishiyagalombili ezimayini. Uyakhuthazela kakhulu! Ukuze...
  UCrassus wabhala:
  - Kunoma yikuphi, ngeke simxolele uma elahlekelwa!
  I-Rhodopeia iyashesha futhi iyashesha. Nokho, ukuvikela ngaso sonke isikhathi, ngokushesha noma kamuva uzophuthelwa. Futhi-ke umfana wasusa i-Rhodopeia ehlombe. Isikhumba saqhuma intombazane yayisiphuma igazi.
  I-Rhodopeia yayithatha futhi yaqala ukusebenza ngenxa yentukuthelo. Manje waqala ukuhlasela umfana ngamandla. Futhi amaMoor, ukuze ajabulise izingane, aqala ukuphonsa amalahle ashisayo ngaphansi kwemilenze yawo engenalutho, eqinile.
  URhodopeia wacula:
  - Ungabambi ngezandla zakho
  Ungafiki ngezinyawo zakho...
  Izinyawo ezingenalutho
  Izandla ezinamandla!
  Futhi ngakho washaya umfana esifubeni ngenkemba yakhe. Futhi usike kakhudlwana. Bese ehlaba esiswini. Waheyiza umfana. Yakhahlela intombazane. Wangena ku-abs yakhe. I-rhodopeia yagoba futhi yaphindeka.
  Umfana uhlasele ngolaka. Wopha kakhulu. Futhi wazifaka engozini yokuba buthakathaka. I-Rhodopeia ayitholakali kalula. Isandla sakhe sasinyakaza kakhudlwana ngemva kokudutshulwa ehlombe, futhi sihamba kancane.
  Yabe intombazane yashintsha isandla yaqala ukuhlasela ngesinxele. ngakho kwaba ngcono kancane. Futhi njengoba ibambe umphikisi ongakabi nolwazi ngokwanele, intombazane yashaya izihlakala zayo.
  Yawa inkemba, futhi isandla somfana sanqunywa. Futhi wahlehla. U-Rhodopeia waya kuye, kodwa umfana wamkhahlela futhi. Wangena phakathi kwemilenze yami futhi kwaba buhlungu kakhulu.
  U-Rhodopeia wamemeza futhi washaya isigqila esincane ekhanda ngamandla akhe onke. Ingquza enezinwele ezimhloshana yayingakwazi ukumelana nayo, yaqhekeka. Futhi umfana wawa wafa, noma mhlawumbe waze waphuma isipoki sakhe.
  UMoor wagxumela kuye washisa isithende esingenalutho sesigqila esiwile ngensimbi eshisayo ebomvu. Akazange anyakaze.
  UCrassus wamemeza:
  - Yondla amabhubesi akhe! Impi isiphelile!
  Umfana walandwa ngehhuku wahudulwa. Kulokhu kwelinye icala, lapho kwakungekho zingwenya, kodwa amabhubesi.
  Yama ingquza intombazane. Wabulala incekukazi encane, umfana ebhince indwangu. Isigqila njengaye. Futhi kuyadabukisa futhi kuyabangela amahloni. Uma ubulala ama-legionnaire, awuzizwa ngaleyo ndlela.
  U-Crassus wayala:
  - Mnikeze izimbali eziningi! Ake nijabule!
  Avume ngekhanda uConsul.
  - Futhi bopha intombazane! Manje useyisigqila sethu futhi uzothengiswa!
  Umphathi waphawula:
  - Udinga ukuyithenga kimi kuqala!
  U-Consul waphendula:
  - Ingabe uyithengile?
  Anikine ikhanda umphathi.
  - Hhayi!
  Avume ngekhanda uConsul.
  - Lezi yizinhloli ze-Spartacus! Singabahlukumeza, noma sibabulale! Kodwa okwamanje, mababe yizigqila!
  U-Krass waphawula:
  - Umfana manje ujabulisa umkakho. Awunankinga?
  I-Consul yaphawula:
  - Mvumele ajabule! Bese sizomthumela esitokisini esihlukile! Ukutshala nezinye izigqila kuyingozi kakhulu!
  U-Krass waphawula:
  - Uma lezi kuyizinhloli ze-Spartacus, kungcono ukuzihlukumeza!
  Avume ngekhanda uConsul.
  - Kodwa hhayi namuhla! Bayizingane ezinenkani futhi ukuphenywa kuzodonsa isikhathi eside, kodwa ngifuna ukubaphenya mathupha. Namuhla usuku lwami lokuzalwa, ake sikhohlwe ngebhizinisi!
  U-Krass waphawula:
  - Ukuhlukunyezwa kumnandi!
  Avume ngekhanda uConsul.
  - Sizoqeda ukudla, sizoqeda ukuphuza, sizobuka izimpi zokugcina, bese silala. Futhi ngendlela entsha sizozijabulisa ngokuhlushwa!
  UKrass wavuma:
  - Yebo, kungcono ukuthola injabulo entsha ngomqondo omusha. Futhi maduze kuzokhanya!
  Izimpi zama-gladiatorial zaqhubeka. Nansi enye intombazane ingena enkundleni ... Igqoke amaphenti amancane, ashukiwe, angenazicathulo, anemisipha.
  Unesifuba esihle kakhulu, nakuba kubonakala izibazi emzimbeni wakhe. Futhi izinwele zibomvu-zethusi, iqhawe elihle.
  Wayeyisigqila, futhi manje usethole inkululeko futhi elwela imali. Imilenze ingenalutho ngempela, kangangokuthi i-dexterous more.
  Impisi izolwa naye kulokhu. Umphikisi ongenzeka - ibhubesi liyingozi kakhulu. Kanti intombi ihlome ngenkemba nenkemba.
  Izithameli zajabula zavuma. Yiqiniso, izilwane azibalekeli e-Spartak, ngakho-ke kungokwemvelo ukuthi manje udinga ukukala amandla nesilo.
  Yiqiniso, ngokuvamile ibhubesi kunzima ukulinqoba. Ngokuvamile amabhubesi abadabula kancane abafana. Ngaphezu kwalokho, benqunu futhi bengaqeqeshwanga, ngubani owenze iphutha ngandlela-thile emigodini.
  Futhi banikwa ukufa okujabulisayo.
  UCrassus wakhononda:
  - Lokhu kumnandi ngempela!
  I-Consul yaphawula:
  - Futhi lo ngu-Ellie, owesifazane waseJalimane. Umlwi omuhle kakhulu! Ngeke abalekele eSpartak!
  UKrass wavuma:
  - ungabalekeli! Kodwa impisi ingayiklebhula!
  Impendulo ivela ku- Consul:
  - Impisi ayisona isitha esiqinile kuye! Ungesabi Crassus!
  Indoda ecebile yokuqala yaphawula:
  - Zingaki izimpisi ezingadli, kodwa ubheka ehlathini!
  Bese ehleka kakhulu.
  Amasosha angamaRoma ngokuqinisekile angamabutho. Kodwa amaqhawe angamaqaba mahle. Ubuhle obubomvu, lapho kuboniswa umncintiswano, wahlasela impisi. Ngokusobala, wayenomuzwa wokuthi le ndaba yayingcolile, futhi
  wayengajahile ukuhlasela. Futhi intombazane yamshaya ngesithende esingenalutho, khona kanye ekhaleni. Impisi yakhala izwa ubuhlungu. Intombazane yeqa futhi yakhala:
  - Induku, ikhukhamba,
  Impisi ishaywa indoda!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Fabulous! Impi inemibala eminingi!
  I-Consul yaphawula:
  U-Ellie ngeke akudumaze!
  Impisi yazama ukuhlasela ubomvu. Kodwa wathola iphuzu ngovolo. Wezwa ubuhlungu wahayiza. Yebo, lokhu okwakhe ukuhogela isinemfu. Isilo futhi sizama ukuhlasela ngokucasuka.
  Ubomvu waqaphela, wasika impisi emlonyeni.
  - Gray wena buthakathaka!
  Futhi futhi indlela ukuhleka.
  I-Consul yaphawula ngokumamatheka:
  - Le ntombazane ayilula!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Kukhona abesifazane eRoma!
  Impisi yaphinda yanqamula amazinyo. Kodwa akakwazanga ukulithola iqhawe. Futhi amazinyo akhe amhlophe abenyezela kanzima. Futhi elinye igalelo lenkemba lavele lamhlaba emlonyeni. Bese kuba ummese weqhawe
  egqolozele kabuhlungu esweni. Impisi yashaya, yaklwebha kakhulu, futhi yaxhunywa ukuzitika emlenzeni ka-Ellie. Intombazane yathola ukuklwebheka kuphela, kodwa yathuka kancane, yalimala kanzima
  impisi yamgxumela, yamwisa. Bese kuthi kancane acishe abambe umphimbo. Intombazane yabhodla ngamandla yakhahlela amankemba esiswini. Amazinyo amnwaya isilevu,
  nezinzipho zawela esifubeni. Intombazane yalahla impisi yagxuma. Waphinde wagxumela kuye, kodwa washaywa ngenkemba evela kusyingi, nenkemba ogebhezini.
  Kulokhu, obomvu wenza kahle, futhi isilo sasimangele. Naye u-Ellie wayesezenwaya kabi, igazi laligobhoza kuye, kunezimpawu zamazinyo esilevini sakhe. Yathukuthela yagana unwabu
  gwaza impisi esamangele ngenkemba futhi uyinqume ngenkemba.
  Ngakho washaywa waze wakhathala. Ukuguqula isidumbu esinamazinyo sibe imfucumfucu enegazi. Impi isiphelile. Futhi iqhawe elinezinwele ezibomvu laphakamisa inkemba yalo futhi lamemeza:
  - Ukunqoba!
  U-Krass waphawula:
  - Wayelimele kakhulu!
  I-Consul yasiphakamisa.
  - Phila njengenja!
  Impendulo ivela ku- Crassus:
  - Angicabangi kanjalo... Izibazi zizohlala impilo yonke!
  Adonse umoya uConsul.
  - Asibone! Bathi kunezithako ezipholisa izibazi ngaphandle komkhondo!
  Impi isiphelile noma kunjalo... Futhi iningi lezigxobo, kunjalo, libomvu...
  Kwabe sekuphuma intombazane eblonde. Muhle kakhulu futhi unemisipha. Kwamelana laye abafana ababili abangaba litshumi kumbe eletshumi lanye. Ngokubheka konke kusamile, abaqalayo.
  Babengenaso ngisho isikhathi sokubelapha ngemva kwezinkwali, babezacile futhi behlinzwe ngeziswebhu.
  UKrass waphawula:
  - Owesifazane omuhle! Kubukeka sengathi uyayinakekela!
  Avume ngekhanda uConsul.
  - Abafana yizimpahla ezishibhe kakhulu! Abesifazane abahle - ababiza kakhulu!
  Isicebi sokuqala saseRoma sathi:
  - Futhi lowo ojabulisa umkakho futhi umfana!
  I-Consul yaphawula:
  - Hhayi umfana olula, kodwa muhle ngendlela engavamile!
  Umphathi waphawula:
  - Futhi iqhawe elingavamile elabeka phansi iqhawe laseRoma!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Ngempela! Yingakho singambulalanga! Yize eyinhloli yeSpartacus!
  UConsul wakhotha izindebe zakhe.
  - Kodwa kuyoba khona ukuhlukunyezwa!
  Ukubhejwa okuningi kwakuya kublonde. Wayehlome inkemba ende ebukhali nezihlangu. Ucishe wanqunu, iphenti kuphela kuye. Amabele anezingono ezibomvu ayabonakala.
  Umfana ngokuvamile unqunu, ezinkwalini azidingi izindwangu ezinqeni. Futhi ezandleni izinkemba iDemo, ngisho blunt ngokucacile!
  Ubuhle bemvelo-blonde buyaziswa ukuze ajabulise izimpi eziningi ngokunqoba. Abafana bafana nenyama yezinkemba. Konke kungokwemvelo.
  U-Krass waphawula:
  -Ubuhle budinga ukuzidela!
  Inxusa lavuma
  -Nobuhle besifazane bezisulu ezintathu!
  Abafana babenemivimbo, bengapholi kahle. Bagezwa kuphela othulini lwezimayini. Futhi ukuze ubone ukuthi abazange badle ngaphambi kokulwa. Ngakho isisu sami
  izingane ezinebhadi ezaziyiswa ekuhlatshweni zawa.
  Umphathi waphawula:
  - Awu, ungaphakela! Phela babekwazi ukudla basuthe okokuphela kwesikhathi ekuphileni kwabo!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Kungenzeka! Kodwa esiswini esingenalutho, kulula ukulwa!
  U-blonde wavala izinyawo zakhe ezingenalutho futhi walinda ngokuphelelwa isineke uphawu. Muhle kakhulu futhi isikhumba sakhe si-golden-olive ngenxa yokushiswa yilanga. Kuyacaca ukuthi ubanjwe umfazi onjalo
  futhi nge-aesthetics. E-Italy, izinwele ezimhlophe azivamile kakhulu phakathi kwabesifazane bendawo kunasenyakatho, ngakho-ke ama-blondes ayaziswa. Futhi ngokuvamile, vuma, wesifazane
  enezinwele ezimhlophe muhle kakhulu kunomnyama.
  Nabafana babebabaza u-anti owayecishe enqunu ephethe inkemba, okufanele ababulale. I-blonde, lapho izwa uphawu lwe-gong, yaqhubeka nokuhlasela. Impela wazisola kancane laba
  abafana, kodwa kusengcono ukufa kunokuhlupheka ezinkwalini. Ngaphezu kwalokho, i-blonde yayikholelwa ukuthi imiphefumulo yezingane iwela ku-Champs Elysees, ngakho-ke ujabulele
  ezigodini zasezulwini, injabulo nokusutha, kanye nemidlalo. Bathi ababanga naso isikhathi sokona, futhi oNkulunkulu abahlukumezi. A uhlobo imfundiso ipharadesi futhi kwavela eRoma, futhi ngisho nangaphambili mayelana
  umphefumulo ongafi. Futhi ngangingafuni nhlobo ukukholelwa endaweni engaphansi kweHayidesi. Futhi esikhundleni salokho, ungacabanga ukuthi ababusi ngemva kokufa baba onkulunkulu futhi badla i-Olympus.
  Futhi amaqhawe aya e-Champs-Elysees, lapho elindelwe khona ama-Valkyries, amadili kanokusho, amawayini, izitsha, abesifazane abasebasha phakade, nezinye izinjabulo. Kufana namaViking. Futhi izingane, mhlawumbe
  bayophinde bajabule, nemidlalo yaphakade kanye nobumnandi, begijima bengafake zicathulo otshanini obuthambile endaweni yehlobo laphakade, ubuntwana, nokukha izithelo ezinamanzi, ezimnandi ezihlahleni eziluhlaza!
  Kanjani leli akulona izulu? Futhi ezinkwalini ngaphansi kokusebenza ngokweqile, hhayi ukuphila, kodwa ukufa okuhamba kancane nokubuhlungu. Bagawulwa kanje abafana ngababonisi ngemvubu.
  Kodwa ngokuvamile izigqila ezincane nazo ziyadlwengulwa, noma izigqila ezindala noma ababonisi. ngakho ngeke ube nomona noma kunjalo.
  U-blonde wayefuna ukuqeda abafana ngokushesha, kodwa waqonda ukuthi umphakathi ngeke uvume lokhu. Ngakho-ke, ekuqaleni wasika kancane kuqala umfana oyedwa, bese
  omunye esifubeni. Futhi wabashiya imivimbo enegazi.
  U-Krass waphawula:
  - Isebenzela umphakathi!
  Avume ngekhanda uConsul.
  - Kuyajabulisa! Kodwa uma ngikhuluma iqiniso, sengivele ngifuna ukulala!
  Avume ngekhanda umphathi.
  - Lena impi engaphambi kwesikhathi... Sekuzoqala ukukhanya. Futhi udinga ukuba namandla uma kwenzeka ulwa no-Spartak!
  UKrass wavuma:
  - Amaqaba aseseduze, ukuhlasela kungase kube kusasa, noma ngakusasa!
  U-Consul wavuma ngekhanda.
  - Singalimala kakhulu!
  Umphathi waphawula:
  - Izindonga zaseRoma ziphakeme futhi ziwugqinsi, futhi abavikeli abayizinkulungwane eziyikhulu, ingxenye yabo engamaqhawe anolwazi. Ungabeka abanye besifazane abayizinkulungwane ezingamashumi amahlanu nabasha esibalweni sezakhamizi
  amariphabhulikhi!
  UCrassus wavuma ngekhanda.
  - Lowo umbono omuhle nje! Sihlanganisa wonke umuntu!
  I-Consul yaphawula:
  - Yebo, sinezikhali ezanele. Ukuthi nje abesifazane nezingane balwa kabi kunabesilisa!
  Umphathi waphawula:
  - Kuncike kulokho! I-blonde yinhle kakhulu!
  Nangempela intombazane yayiphotha izinzwane. Ezikhathini ezithile wayelokhu ekitaza abafana. Futhi babazwise ubuhlungu kancane. Bahamba kancane kancane kancane kancane, futhi ngokucacile baba buthaka ukusuka
  ukulahlekelwa igazi. Intombazane ehefuzela yawisa omunye wabo ngonyawo olungenalutho, futhi ngobuchule yashaya umfana owile ekhanda ngesihepha senkemba. Waquleka, kodwa wayesaphila.
  Futhi akazange abe nokulimala okubi kakhulu. Ngakho bekunethuba lokuthi umphakathi ube nesihe. Umfana wesibili wazama ukugijimela kublonde, kodwa waphinde washaywa. Futhi wahambisa isithende sakhe esilevini sakhe, futhi ngobuchule wasivala.
  Abafana base bequlekile, kodwa besaphila futhi bengakhubazekile!
  UCrassus wavuma ngekhanda emamatheka.
  - Ngicabanga ukuthi sekuyisikhathi sokuwaqeda!
  I-Consul iphikise ngokuzumayo:
  - Inqwaba yezigqila nayo yeqa enkwalini. Futhi naphezu kokuvikeleka okwandisiwe, bayaqhubeka nokusebenza. Futhi abafana babalulekile ngoba bayakwazi ukukhasa emihubheni emincane kanye nama-adits asemayini! Izigqila azanele! Ngakho ngisebenzisa amandla ami ukubasindisa!
  Avume ngekhanda umphathi.
  Yebo, ungazisebenzisa futhi! Imithambo iphelele, izilonda zizophola kuhle kwezinja. Okungcono, asibuke impi yokugcina futhi...
  UCrassus wazamula, wavula umlomo, wabubula:
  - Yebo, sikhathele! Kodwa ekugcineni, sifuna okuthile okukhethekile!
  Avume ngekhanda umphathi.
  - Ngizo! Kuyoba okukhethekile!
  Inxusa laphumela phambili, futhi naphezu kwesimo sesixuku sokuchitha igazi, lasithatha laphakamisa isithupha salo!
  I-blonde yamamatheka futhi yancwina:
  - Udumo ku-consul onomusa!
  Ngaleso sikhathi, amaMoor aletha insimbi eshisayo ezithendeni zabafana. Baphonse ngokushesha futhi ngokushesha bahamba nayo ukuze bangalimazi kakhulu. Abafana baphaphama ngenxa yobuhlungu obukhulu.
  Babafake izintambo babuye nabo. Manje ngokusobala babebhekwa njengabangakwazi kakhulu ukulwa ne-gladiatorial futhi bahlonzwa enkwalini. Yiqiniso, ngaphambi kwalokho babephakelwa kahle,
  njengoba kwakufanele kube ngama-gladiators asala ephila. Futhi balalisa emibhedeni ethambile etshanini. Abafana ababejwayele ukulala emagwababa enkwalini balala bejabule.
  Futhi okokuqala ngqa empilweni yami nganambitha inyama emnandi. Yebo, ngaphambi kwabo kwakuwukubuyela ezimayini. Kodwa kwakunethemba lokuthi u-Spartacus wayezofika. Futhi ifudumeza umphefumulo.
  Abafana bahogela amakhala, okokuqala emva kwesikhathi eside babona amaphupho amnandi.
  Futhi nansi impi yokugcina.
  Futhi ekhethekile ngempela. Indodakazi emnyama yase-Afrika u-Xena iyalwa - iyi-gladiator engcono kakhulu phakathi kwabesifazane, futhi ungumpetha weRiphabhulikhi yaseRoma phakathi kobulili obuhle!
  Yebo, uXena omnyama, iqhawe elikhulu leli. Futhi ukulwa naye kuyathakazelisa ...
  Intombazane yayibhince ikhilikithi kuphela, iyinde, inezicubu ezithambile futhi enobugwala. Angase abhekwe njengozacile, kodwa lo mbono uyakhohlisa. Kungabonakala kanjani
  amabhola emisipha aginqika ngaphansi kwesikhumba sakhe esimnyama, esishukiwe, esiqinile njengocingo.
  UKrass waphawula:
  - Champion of the Roman Republic, ekugcineni? Kuhle lokhu!
  I-Consul yaphawula ngokumamatheka:
  - Yebo, lokhu kuyamangalisa ... Uyiqhawe elimangalisayo!
  UXena ubehlome ngesigxobo eside esinamaphoyinti ensimbi acijile emikhawulweni yomibili.
  futhi wagxuma kahle kakhulu.
  UCrassus uthe ngethemba:
  - Ngithemba ukuthi umphikisi wakhe uzoba sína! Hhayi idlanzana abafana snotty?
  Umphathi wavuma ngekhanda ngokulangazela.
  - Yebo, ubukhosi bakho! Umphikisi uzoba yilokho okudingayo!
  Lapho u-Xena emthatha, kwazwakala isignali mayelana nokuphuma kwesitha esilandelayo. Nangempela abalaleli bebenganeliseka. Ingwenya enkulu engamamitha ayisikhombisa yaphuma yangena enkundleni.
  I-Consul yaphawula ngokumamatheka:
  - Kuhle lokho!
  UKrass wavuma:
  - Umphikisi omuhle! Kanjalo nje... yisilima!
  Umphathi waphawula:
  - U-Xena akasona isigqila, kodwa i-gladiator yamahhala elwela imali! Futhi omelene naye, ngakolunye uhlangothi, kungenzeka, kodwa ngakolunye, kufanelekile umphakathi! Ngakho okokugcina
  ukulwa kuzothakazelisa kakhulu!
  UCrassus ucule ngenxa yemizwa:
  - Abanye futhi! Kakhudlwana, impi yokugcina inzima kakhulu!
  U-Consul waqhubeka emamatheka:
  - Ngifuna ukuya ekhaya esifubeni saseRoma!
  Umama wesibili weRiphabhulikhi!
  Umphathi waphawula:
  - Ngicabanga ukuthi uzojabula!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Ngibheje ku-Xena!
  I-consul ikuqinisekisile:
  - Nami, futhi, ku-Xena!
  Umphathi wavuma:
  - Uzowina! Kodwa umuntu uzobhejwa ingwenya!
  Kwakhala i-gong ukukhombisa ukuqala kwempi.
  UXena waqala ukudansa ezungeza ingwenya. Wanyakaza emva kwakhe. Nakuba ingaphandle, isilwane esihuquzelayo siyashesha kakhulu. Futhi lapha udinga ukuba yi-gladiator esezingeni eliphezulu ukuze
  ungabanjwa emazinyweni akhe. Iqhawe elimnyama lalihamba phambili noma lihlehla. Bese eshaywa ngephuzu elicijile. Kuze kube manje, akuyona ingozi kakhulu kungwenya. Kusobala ukuthi ngeyokugcina lena.
  ukulwa, futhi ungakwazi ukudlala isikhathi.
  UCrassus wathi emamatheka:
  - I-Spartacus yayingabekwa phansi yi-vixen enjalo!
  I-Consul yaphawula ngokumamatheka:
  - Futhi bekuzokwenzekani uma umfana ezolwa nale panther?
  UCrassus waphawula ngokunengqondo:
  - Impi ethokozisayo kakhulu futhi enokuncintisana!
  I-Consul iphuze iwayini enkomishini futhi yaphawula:
  - Lokho kungaba umbukiso omuhle!
  . ISAHLUKO? 19.
  Umphathi uphakamise:
  - Uma ufuna, singayihlela kusasa!
  Impendulo ivela ku- Crassus:
  - Kuthiwani ngokuhlushwa?
  I-Consul yaphawula:
  - Ukuhlukunyezwa kuzolinda! Siyohlale sinesikhathi sokuthosa izithende zomfana!
  Avume ngekhanda umphathi.
  - Futhi impi ingabanjelwa eColosseum!
  Impendulo ivela ku- Crassus:
  -Cha! Uma abantu bebuthana eColosseum, kuzoba lula ukuhlasela idolobha. Kuzodingeka ukuhlela imidlalo emikhulu yama-gladiators ngemuva kokunqoba iSpartacus!
  I-consul yavumelana nalokhu:
  - Kulungile, sizokuhlehlisa ukuze kube nezikhathi ezingcono. Ikakhulukazi njengoba sengikhathele yilombukwane onegazi!
  I-Krass mayelana ne-gurgled:
  - Spartak, Spartak - thola penny!
  U-Xena washaya umlomo wengwenya izikhathi eziningana ngesihloko, okwenza igazi ligeleze. Futhi-ke kungazelelwe weqa phezu kwesilwane esihuquzelayo. Wabe esema phezu kwezikhonkwane. Futhi wagwazwa izithende ezingenalutho.
  Konke kwakubukeka kukuhle ngempela.
  I-Consul yaphawula:
  - Intombazane enhle!
  UKrass wavuma:
  - Ithalente!
  Umphathi uphakamise:
  - Mhlawumbe umbonise ukulwa kwakhe nengonyama? Kuzoba nzima nakakhulu!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Yebo, ibhubesi liyingozi kakhulu kunengwenya futhi liyashesha!
  I-Consul yaphawula:
  - Mhlawumbe ngokumelene nebhere?
  Impendulo ivela ku- Crassus:
  - Ibhubesi liyingozi ukwedlula ibhere! Noma mhlawumbe usebenzise ingwe?
  I-consul yavumelana nalokhu:
  - Ingwe iyinhloko enkulu ngempela!
  UXena waqhubeka nokuhlaba ingwenya. Wakwenza ngenjabulo enkulu. Nakuba ayenakho kokubili isimo sengqondo esicindezelayo nokusabela okunobudlova kwendodakazi yase-Afrika.
  UCrassus wathi emamatheka:
  - Lena intelezi!
  Inxusa lavuma
  - I-charm enkulu!
  U-Xena kuze kube manje wenze ngomcabango omkhulu nangemicabango. Lapha washaya izinyawo zakhe engazigqokile emazinyweni engwenya, wayihlaba izithende. Bese igxuma iphinde ihlehle futhi.
  Yebo, uyintombazane enamandla ngempela. Kuphela akacindezeli izifiso, kodwa uyajabulisa.
  Futhi ingwenya ilokhu imjaha, kodwa ilahlekelwa igazi eliningi futhi ibangela umonakalo omkhulu nakakhulu. yebo, umjaho omkhulu.
  UCrassus waphawula ngokumamatheka:
  Umuhle Xena!
  Impendulo ivela ku- Consul:
  - I-gladiator enhle nje! I-fighter i-fighter!
  Umphathi uphakamise:
  - Mhlawumbe uhlakaze amalahle!
  Impendulo ivela ku- Crassus:
  - Ingwenya izoba sezinhlungwini ezingaphezu kwayo!
  Idubule yaqhubeka. Ngenkathi uXena egwaza ingwenya emlonyeni nasemakhaleni, kodwa akazange awathinte amehlo. Kwacaca ukuthi akajahile ukumqeda. Kodwa wopha kakhulu.
  Futhi imilenze yakhe engenalutho, eyintombazane ishiya imikhondo emihle kakhulu futhi eqoshiwe. Futhi impi ngokwayo yenzeka ngendlela ebheke ohlangothini olulodwa kakhulu. Nokho, izikhathi ezimbalwa intombazane ingwenya ematholeni
  ngiklwebhekile.
  I-Consul yaphawula, izamula kakhulu, yabe ibheka iwashi lamanzi, yabhodla:
  - Sekuvele kukhanya emkhathizwe! Ngokushesha ilanga lizophuma!
  UCrassus wavumelana nalokhu:
  - Yebo, sizoba nokuzijabulisa okuningi! Ilanga liphuma ngaphezu komhlaba!
  Umphathi uphakamise:
  - Mhlawumbe... Hhayi-ke, kulungile! Mina ngokwami ngizwa sengathi amehlo ami anamathelene!
  Avume ngekhanda uConsul.
  - Yebo, sekuyisikhathi sokuqeda idili bese ulala!
  U-Krass waphawula:
  - I-Spartak isivele iza kithi! Futhi angahamba ngokushesha!
  Umphathi wamemeza ngezwi elikhulu:
  - Masiqedele u-Xena!
  Intombazane imamatheka kabi. Futhi isigxobo sakhe sandizela phezulu futhi ngaso leso sikhathi sangena sajula esweni lesilwane esihuquzelayo. Ingwenya yashaywa kanzima yathula. Njengoba wayehlaselwe
  amandla abulalayo.
  U-Xena wabhala:
  - Ukunqoba! Dumisani iRoma!
  UKrass wavuma ngekhanda.
  - Ukunqoba! Wenze kahle!
  Wamjikijela uhlamvu lwegolide.
  I-golden round disc kanye ne-consul baphonswa.
  Impi isiphelile. U-Xena wacwilisa unyawo lwakhe egazini elibomvu washiya ama-prints amahle. Wabe wakhothama waqala ukuhamba.
  U-Consul waphendula ngokumamatheka:
  - Kuyamangaza lokho!
  UKrass wavuma:
  - Yebo, kuhle! Nakuba .. kungenzeka!
  Avume ngekhanda umphathi.
  - Yiba nokubikezelwa! Kusho ukujeziswa!
  Wahamba uXena, ishumi nambili lamaMoor ahudula isidumbu sengwenya.
  Impi yaphela, futhi izivakashi eziningi zalala ezihlalweni zazo.
  Ukhetho olusha lukamongameli seluvele lwenzeka e-USSR. Ngokunembayo, hhayi okusha, kodwa okokuqala.
  Futhi-ke, uMikhail-Vladimir Gorbachev-Putin ukuphela kwekhandidethi likamongameli ngaphandle kokunye. Futhi umphumela ungaba munye kuphela: amashumi ayisishiyagalolunye nesishiyagalolunye namashumi ayisishiyagalolunye nesishiyagalolunye. Futhi lokhu kukhombisa okunye ukunqoba kukamashiqela onempandla.
  Yile ndlela uMikhail Gorbachev, esikhundleni sentando yeningi, wabuyisela izikhathi ze-Stalinism e-USSR. Nokho, abaningi ababekufuna ngemva kokuphazamiseka kukaBrezhnev. Futhi manje inkolo yobuntu iphinde ibe namandla, izithombe zazo zilengiswe kulo lonke elase-USSR. Futhi futhi, njengasezinsukwini zakudala, ama-funnels amnyama nokufika.
  Njengoba uVladimir-Mikhail ephupha nge-Afghanistan, futhi kukhona amantombazane amahle angamaqhawe.
  Amantombazane amane amahle e-bikini agijima: uNatasha, Zoya, Augustina, Svetlana.
  Lapha bahlanganyela ngesibindi empini namaMujahideen.
  U-Natasha udubula amasosha oMbuso WamaSulumane, amaTaliban ephuma esidubulini sebhomu, eshayisa ithangi eceleni bese ethi:
  - I-Motherland ngeke isikhohlwe!
  Khona-ke unyawo lwakhe olungenalutho luphonsa ibhomu emasosheni aseTaliban. Kukhona ukuklabalasa nokuklolodela, inqwaba yezilwi ezidabukile zombuso wamaSulumane. Futhi omunye ujenene webutho Suleiman wadatshulwa ingalo yakhe.
  U-Zoya, naye owabhala kuTaliban, waphawula ngokumangala:
  - Iwashi lePlatinum!
  U-Augustina, ephonsa ibhomu emasosheni oMbuso WamaSulumane ngezinzwane zakhe ezingenalutho, wavuma ngekhanda:
  - Baphinde bathi uSuleiman wayengumnxibi!
  USvetlana, ebhala ku-Taliban, wancama, ecisha iso kanye nesithende esingenalutho, esiyindilinga, esipinki, enqotshwa iphakethe lokuqhuma, ngeziqhumane:
  - Umcebo oyinhloko emphefumulweni!
  Futhi inqwaba yamasosha eTaliban yahlukaniswa phakathi. Kwakuyimpi enkulu phakathi kwamabutho amabili amakhulu.
  Wawa ngesisu uNatasha... Kwandiza isivunguvungu phezu kwakhe. Intombazane yaphenduka yashaya umsila wayo. Shaya imoto. Wabhema washiya isitimela esiwubukhazikhazi.
  Yebo, lolu uhlelo lokusebenza oluhlaba umxhwele lwe-Igla complex. Ishisa amafutha njengensimbi eshisayo.
  U-Zoya uphinde washaya omunye u-Taliban stormtrooper. Wamshaya emzimbeni, wabe esecula:
  Asisoze sazinikela esitheni
  Ngiyakugawula izitha ngaphansi kweziqu!
  Futhi intombazane eyayinezinyawo ezingenalutho yagone inqwaba yamabhomu. Futhi-ke, njengobuhlakani obukhulu, uzoyiphonsa esitheni.
  Futhi esinye isibhamu esizishayelayo sombuso wamaSulumane sizophenduka.
  Kuyabonakala ukuthi ufudu olunamandla inganono luphotha ama-roller aphukile, futhi amacimbi aqhumile.
  U-Zoya waphawula ngokumamatheka:
  Sizokwenza konke kube kuhle!
  U-Augustina naye ulwa kanzima. Agxume agijime ebheke eTaliban, edubula. Futhi izinwele zakhe ezibomvu-zethusi zindizela njengesibhengezo sempi. Umusa ohlaba umxhwele entombazaneni.
  Isilo esinezinwele ezibomvu siyacula:
  - Masenze umhlaba ube muhle
  Futhi asindize...
  IRussia yethu yaseSoviet
  Ibutho elesabekayo lizobulala!
  USvetlana, edubula abaphikisi bakhe ngobudlova futhi ebagunda njengesikela, waphonsa ibhomu ngeminwe yakhe engenalutho, eqinile futhi wancwina:
  - Ngendiza eya ezindaweni eziphakeme!
  Amantombazane amane asebenza. Futhi wadubula futhi washaya abaphikisi ngokudangala okukhulu nokuhlasela okungokomfanekiso.
  Ngaphezu kwabo, amanye amantombazane alwa. Iqembu lika-Elizaveta lihambe ku-T-72 entsha.
  Amantombazane, kunjalo, e-bikini eyodwa futhi angenazicathulo. Bahamba ngemoto yabo.
  Futhi amathangi eTaliban angena ngaphakathi. Lokhu ngokuyisisekelo ikhophi evela ku-T-54, hhayi umshini oyingozi kakhulu.
  U-Elizabeth uyala, futhi uCatherine, ephumula izithende zakhe ezingenalutho, eziyindilinga, ezinamahloni, uqondisa isibhamu.
  Futhi uma lupanet, khona-ke uzoyishaya kahle.
  Lapha kukhafulwa i-projectile esindayo emgqonyeni, futhi ukusuka kude ishaya ithangi le-Taliban.
  U-Elena, ofake iphrojekthi, uyababaza:
  - Kukhulu kakhulu!
  Umshayeli u-Efrosinya uyaqinisekisa:
  - Nakanjani kunjalo!
  Futhi amasoli akhe angenalutho, anamathanga acindezela phansi ezinyaweni. I-tank ishesha ngokushesha. Bese yehlisa futhi. Bese kulandela isibhamu sokubulala.
  Iqembu labane E liphezulu.
  Ithangi labo liyanyakaza futhi futhi umgqomo omude uyaphenduka. Inganono ebulalayo iyaqhuma futhi. Ngesikhathi sokuvela kwe-T-72, ithangi elingcono kakhulu emhlabeni. Futhi-ke, ubonisa eyakhe.
  U-Elizabeth, edubula, futhi eshaya abaphikisi, uyaphawula:
  - Singabalandeli beqiniso base-USSR!
  UCatherine washo ngokugcizelela:
  - Bonke abathanda izwe laseSoviet Union!
  Futhi wadubula, ngokucindezela inkinobho, ikhanda, pink isithende.
  Yebo, amantombazane alapha awawona awodwa adla isobho leklabishi ngezicathulo ze-bast. Ithangi labo liyahamba futhi.
  Ukude, akawesabi amagobolondo eTaliban. Futhi bashaya isitha ukusuka kumakhilomitha amahlanu, ayisithupha.
  Nanka amantombazane - okudingayo. Banamandla entukuthelo kanye nelangabi lothando. Nokuzethemba ukunqoba.
  U-Elizabeth ubheka yonke indawo. Zimbalwa izimoto zase-Afghan. Kodwa kukhona nabaseMelika abadayiselwa umbuso wamaSulumane ngesikweletu. Le mishini nayo ibuthakathaka kunowaseRussia. Futhi bane-silhouette ende, eyenza kube lula kakhulu ukuyishaya.
  UCatherine wayehlose futhi washaya imoto yase-Afghan eyenziwe eMelika. Futhi ngesibhamu esisodwa wadiliza umbhoshongo.
  Lena yindlela ashaya ngayo i-greyhound.
  U-Elena, u-opharetha werediyo nesilayishi, uqinisekise:
  - Qhubeka nomsebenzi omuhle!
  Futhi i-projectile ebulalayo yama-Afghan indiza ngaphandle. Amantombazane kuyo yonke inkazimulo yawo.
  Hhayi-ke, ithangi.
  Futhi nakhu begijima, izithende ezibomvana ezikhanyayo zentombazane egqoke ibhikini ezindizeni.
  Yebo, abahlaseli bayilungele impi.
  U-Anastasia Vedmakova ugxumela endizeni eseduze. Futhi uphumule phezu amaphedali nge soles angenalutho.
  Imoto bese isuka kancane.
  Iqhawe elinesudi ebomvu, elinomfanekiso ophelele, lithi:
  Thokoza, amandla ami akuJehova,
  Jabulani eNkosini ngamandla nokwazisa!
  Futhi uyamamatheka ngamazinyo pearly. UVladimir Putin ngokuqinisekile akayena umbusi omkhulu. Kodwa kulokhu, ulwa impi efana neMpi Yezwe Elikhulu.
  Ama-Afghan ayaphusha futhi azifaka endaweni yaseRussia.
  Nansi i-blonde ye-honey - Akulina Orlova. Futhi intombazane okudingayo.
  Futhi futhi ngebhikini kanye nezicathulo. Muhle kakhulu futhi ushukiwe.
  Njengoba egijima ebheke endizeni, amadoda agqolozele. Abafana bezinceku bagijima bamanga imikhondo yezinyawo zakhe ezingenalutho.
  Nansi intombazane.
  U-Akulina uyaphaphazela futhi andizele endizeni yokuhlasela. Ibushelelezi kakhulu, futhi ngesikhathi esifanayo iphuma ngokushesha.
  Akulina wacula:
  - Ngibona umugqa oluhlaza okwesibhakabhaka esibhakabhakeni,
  Ngomsindo ngiyakhula!
  Futhi manje indiza yakhe yokuhlasela ibona inhloso yokuqala esibhakabhakeni - indiza yase-Afghan.
  Intombazane, ngaphandle kokucabanga kabili, imkhiphela ngaphandle kwezibhamu zendiza, imshaye kude.
  Khona-ke i-terminator blonde yacula:
  - Nginembe kakhulu emhlabeni,
  Waduma kulo mbukiso!
  U-Akulina wagigitheka... Izinkumbulo zagcwala indlela iziboshwa eziqabula ngayo izinyawo zakhe engenalutho, engenalutho, ematheni anothuli.
  Yebo, bekumnandi. Futhi amaTaliban akhasa ngamadolo eqabula izinyawo ezingenalutho zentombazane yaseRussia.
  UMirabela Magnetic naye ugijima ebheke endizeni. Imilenze yakhe ishukiwe, inemisipha, inqunu futhi inomusa.
  Futhi yeka amnandi amapuleti okushicilela. Yisimangaliso lesi.
  UMirabela uyiqhawe elimane libonise izinga eliphezulu lokuziphatha futhi ngesikhathi esifanayo izinga lobuhle.
  Nezinwele zakhe zicwebezela njengeqabunga legolide. Futhi umzimba awumbozwanga yibhikini.
  Futhi yeka imikhondo emihle eshiya imilenze yakhe engenalutho, epholile. Lena intombazane emangalisayo.
  Ungakwazi ukuyithanda isikhathi eside ngaphandle kokubheka eceleni.
  Lapha wayecindezela amaphedali ngamasoli akhe angenalutho, futhi indiza ehlasela impi yasuka kahle emgwaqeni wezindiza.
  UMirabela wacula ngokuhleka:
  - Ayikho indawo yobuthakathaka,
  Sohlangana ukusa!
  Manje wonke amantombazane amathathu asemoyeni, okusho ukuthi amahora amnyama afikile kumaTaliban.
  U-Anastasia Vedmakova uthumela i-projectile ebulalayo ethangini lase-Afghan futhi alibhoboze. Bese uthi:
  - Ngobukhomanisi!
  U-Akulina Orlova naye ulwa ngempumelelo enkulu. Nali i-rocket yakhe eyethulwe, ephihlize isibhamu esizishayelayo. Intombazane iyamemeza:
  - Ngenxa yobukhulu beplanethi kanye nenkazimulo ka-Okthoba!
  Futhi, uthumela into ebulala kakhulu esitheni.
  UMirabela Magnetic ushaya kahle isitha, futhi uyacula:
  - One, ababili, abathathu ... Bhubhisa zonke izitha! Futhi udabule ikhanda leTaliban!
  I-triumvirate ilwa ngobuchule nangokudangala. Amantombazane alapha mahle nje.
  Futhi ama-stormtroopers abo agxuma esibhakabhakeni futhi kupholile kakhulu. Futhi ngaphandle kwalokho, badubula phansi izindiza zeTaliban.
  Naba bebhalwe ubuhle. Awukho umbuso weMujahideen ozoba muhle. Nakhu okukodwa, futhi kwadutshulwa izindiza ezintathu zase-Afghan ngesikhathi esisodwa.
  U-Anastasia Vedmakova, eveza amazinyo akhe futhi emamatheka, ecindezela isithende sakhe esingenalutho, esipinki enkinobho.
  Shaya imoto futhi yakhala:
  - Lesi isicelo sami esikhulu!
  U-Akulina Orlova uqinisekisile, ewisa isitha:
  - Futhi hamba ngokushesha ekhaleni!
  Izintombi zalapha azikholakali. Futhi amasosha ambalwa ase-Afghan adutshulwa futhi. Lona umsebenzi wabo ophakeme kakhulu. Intombazane enamandla amakhulu lapha.
  U-Anastasia wabe eseshaya i-bunker nojenene waseTaliban. Futhi wandiza phezulu emoyeni.
  Ukuthi umhlaba wavuka futhi wavutha kanjani ngenxa yethonya lamantombazane. Futhi lokhu kuyisiqalo nje.
  Abadubuli besifazane nabo bayalwa.
  U-Alice no-Angelica nezibhamu zabo. Bazingela amasosha eTaliban futhi badubula ngokunembile.
  Baqale baqonde emaphoyiseni.
  Amantombazane nawo akhetha ukulwa nge-bikini eyodwa kuphela. Banesibindi futhi bahle kakhulu.
  Futhi u-Alice blonde, kanti u-Angelica ubomvu.
  Badubula ngokushintshana futhi bashaye ngokunembile.
  U-Alice wadubula uColonel waseTaliban ngenhlamvu ehloswe kahle futhi wabuza uzakwethu onezinwele ezibomvu:
  - Ucabanga ukuthi izimbobo ezimnyama zikhona ngempela noma i-hypothesis nje?
  U-Angelica uphinde wasika esinye isikhulu sase-Afghan ngesibhamu esihloswe kahle saphendula:
  - Ngithole isikhathi sokubuza imibuzo enjalo!
  Impendulo ivela ku- Alice:
  - Maye, sasingekho isikhathi esingcono!
  Intombazane yaphonsa ibhomu ngezinzwane zayo ezingenalutho. AmaTaliban ayishumi nambili ahlukaniswa.
  U-Angelica waphendula, wadubula futhi:
  - Ngicabanga ukuthi imigodi emnyama ayithinti isivuno sokusanhlamvu!
  U-Alice wavumelana nalokhu:
  Nami ngicabanga kanjalo, noma...
  Isilo esinezinwele ezibomvu saphonsa isipho sokuqothula ngesithende saso esingenalutho, saphinde saphula abaphikisi futhi sakhipha:
  - Ngobukhomanisi kuVenus!
  U-Alice wengeza:
  Futhi naku-Mars!
  Womabili amantombazane amashothi amahle. Futhi zigobile kakhulu futhi zinemisipha.
  Isibonelo, lapho i-Taliban ithunjwa, bamphoqa ukuba aqabule amasoli anothuli. Ngakho iqhawe lombuso wamaSulumane, iTaliban, lalikhathazeke kangangokuthi lawa phansi ngokoqobo amanqina alo.
  Impendulo ivela ku- Alice:
  - Uxolo ngaye!
  Wavuma u-Angelica.
  Asiyidingi le mpi!
  U-Alice wengeza:
  Futhi amaTaliban nawo!
  Isilo esinezinwele ezibomvu saphawula ngobuhlakani:
  - Ngezibuko zaseChina, ngipholile kakhulu!
  Amaqhawe empeleni ahlekisa kakhulu.
  Banokuthandeka okuningi okukhanyayo.
  U-Alice waphinde waphonsa isipho sokufa ngesithende sakhe esingenalutho, esiyindilinga futhi epholile:
  - Ukuze uthole ukunqoba okusha!
  U-Angelica naye wethula ukubhujiswa esitheni, esebenzisa unyawo lwakhe olungenalutho futhi wamemeza:
  - Okwezwe Lomama!
  Lawa mantombazane ahlukana kanjalo ... Izibhamu ze-Sniper zasebenza ngokuzinikela okuphelele.
  U-Alenka naye walwa, evikela idolobha kumaTaliban. Yonke indawo kwakunamanxiwa namanxiwa anqwabelene.
  Intombazane yadubula ulayini emasosha ombuso wama-Islamic Taliban, yawasika phansi wonke umugqa.
  U-Alenka wabe esephonsa ibhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho, ehlakaza amaShayina futhi ekhala:
  - Ku-Ilya Muromets!
  U-Anyuta uphinde wabhala ngamasosha ombuso wase-Afghan Taliban. Futhi itshalwe ngokunembe kakhulu. Yini engeyona inhlamvu, bese kuba hit.
  Futhi amaTaliban ashaywe ngesibhakela ayawa, igama libekiwe.
  Futhi intombazane, isanqunu, ebomvana, enesithende esiyindilinga, izophonsa ipizi lokufa futhi icule:
  - Inkazimulo ku-USSR! Asinazinkinga!
  Futhi futhi, ukujika okuhloswe kahle, kanye nenqwaba yezidumbu.
  UAllah naye usempini. Unqamula amasosha oMbuso Wase-Afghan Taliban. Intombi ekhazimulayo. Ikhipha i-Taliban njengomkhiqizo onenaliti. Ngenkathi ecula:
  - Futhi ezintabeni eziphakeme, ukuthula kwezinkanyezi,
  Emagagasini olwandle nomlilo ovuthayo!
  Futhi nolaka, nomlilo ovuthayo!
  Futhi manje izinzwane zakhe ezingenalutho ziphinde ziphonse isipho sokufa esibulalayo nesibhubhisayo.
  Amantombazane alapha mahle kakhulu, futhi wonke agqoke amabhikini. Futhi ngakho curvaceous futhi kwemisipha.
  UMaria naye uyalwa. Ukhipha uquqaba lwamaTaliban, alisika kalula futhi acule:
  - Ukuphila umzuzwana nje - phakathi kwesikhathi esidlule nekusasa,
  Ukuphila umzuzwana nje - bambelela kukho ...
  Ubani phakathi kwabantu ongaziqhenya ngomzimba,
  Futhi intombazane inombono - spin!
  Futhi unyawo lwakhe olungenalutho luphinde luphonse isipho sokuqothula amandla amakhulu okubhubhisa.
  Lawa amantombazane ngempela - isigaba esiphezulu kanye ne-aerobatics yabashayeli bezindiza abavelele kakhulu.
  Futhi ukuthi izinyawo zabo ezingenalutho zinomusa futhi ziheha kanjani.
  Ama-Olympics nawo alwa ngomdlandla omkhulu. Futhi sika izitha ngaphandle komkhosi. Ubabhubhisa bonke.
  Bese kuthi-ke izinzwane ezingenalutho zobuhle obuhle ziphonse izipho zokuqothula ngokuphelele.
  U-Olympias wabe esecula:
  - Cha, umqaphi ngeke aphele,
  Umbono welungu le-Komsomol uhlanzekile ...
  Izwi labantu liyababa
  Futhi umfudlana uyakhazimula!
  
  Ngikholwa ukuthi umhlaba wonke uzovuka
  Kuzoba nokuphela kwe-fascism
  Nelanga lizokhanya
  Ukukhanyisa indlela yobukhomanisi!
  Futhi futhi, isithende esingenalutho ngokushesha siphonsa inqwaba yamabhomu.
  Nazi izintombi. Banobuhle obuningi. Futhi amaTaliban aya phambili njengegagasi le-tsunami. Ziningi zazo, futhi ziqhumisa ngokoqobo izikhundla zaseRussia ngezidumbu. Futhi banolaka.
  Amasosha ombuso wase-Afghan, amaTaliban, azama ukubamba umhlaba wonke. Futhi kulesi simo, eRussia.
  UMarusya udubula amaTaliban. Izinzwane zakhe ezingenalutho ziphonsa ulamula onezicucu. Futhi aphinde andizele ezinhlangothini ezahlukene yenaliti. Amaqhawe ombuso wamaSulumane iTaliban ayathungwa.
  Ama-Mujahideen anesibindi kakhulu, futhi amantombazane abhala kuwo awabi naso isikhathi sokushintsha i-tape. Impela bajikijelwa ngezidumbu.
  UMarusya ucule ngokumamatheka:
  - UStalin uhlala enhliziyweni yami,
  Ukuze singazi usizi ...
  Wavula umnyango esikhaleni
  Izinkanyezi zazikhanya ngaphezu kwethu!
  Futhi, umlenze ongenalutho, okhihliziwe wentombazane uphonsa ibhomu lamandla amakhulu abulalayo.
  Nabu ubuhle.
  U-Matryona futhi udubula isitha, futhi uhlose kahle kakhulu. Ugawula izitha, futhi uphonsa amandla okubulala amabhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Uphula izitha futhi uyaklolodela:
  - I-Komsomol akuyona nje iminyaka,
  I-Komsomol isiphetho sami!
  Futhi futhi intombazane yenza isibhamu esihloswe kahle. Futhi ujenene waseTaliban ofile uyawa.
  U-Alenka uyacula, echoboza i-Mujahideen:
  - Ama-republic amahhala eNyunyana,
  Kwakungewona amandla anonya ahlangana, angesabi ...
  Futhi intando enhle yabantu abakhanyiselwe,
  Futhi ubungane, ukukhanya, isizathu nesibindi emaphusheni!
  Futhi futhi, iminwe engenalutho yemilenze yentombazane ehlutshiwe, eshukiwe iphonsa ibhomu lamandla abulalayo futhi abhubhisayo.
  Futhi inqwaba yamaTaliban iya kokhokho.
  U-Anyuta naye waphonsa isipho sokufa ngesithende sakhe esingenalutho.
  Ithangi lase-Afghan lagingqika. Namarola akhe aphukile agingqika ebaleni.
  Utshani obuhanguliwe, izidumbu eziningi phezu kwawo.
  U-Anuta ucule ngokumamatheka:
  - Kuqubuka impi namaTaliban,
  Impi ngaphandle kwesizathu...
  USathane uphumile eketangeni
  Futhi ukufa kwafika naye!
  U-Alla uphinde wabhala emasosheni ombuso wase-Afghan Taliban, futhi ngokufanele. Futhi intombazane enezinwele ezibomvu, nezinzwane zayo ezingenalutho, yethula ucezu lwepulasitiki.
  Futhi ama-Afghan amabili nambili ajikijelwa emoyeni futhi avutha umlilo lapho.
  U-Allah wahlabelela:
  - Inkazimulo engafi yaziwa ezimpini,
  Abantu bakithi abakhulu ezimpini banjengokhozi ...
  Ngiyazi ukuthi izizukulwane eziningi zizodlula
  Futhi iqhawe laseRussia - wathola ubukhulu!
  Ngemva kwalokho, u-Alla waphinde waphonsa isipho esibulalayo sokubhubhisa ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  UMaria, ebhala kuTaliban, waphawula:
  - Leli ikilasi lethu eliphakeme kakhulu!
  Futhi walithatha waliphonsa ngezinzwane ezingenalutho, isipho esibhubhisayo sokubhubhisa.
  Yabe isicula intombazane enezinwele eziphuzi:
  - Ibhomu, ibhomu, amabhomu abulalayo,
  AmaShayina alindile - inkokhelo ebanda kunazo zonke!
  Ama-Olympics agubha ngamandla, egunda amaTaliban njengesikela. Futhi iphonsa esinye isipho sokubhubhisa ngeminwe engenalutho, intombazane yakhipha:
  - Lokhu kuzoba kuhle kakhulu!
  UMarusya, egenca izitha, futhi ephonsa izipho ezibulalayo zokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho, wancwina:
  - Ngezinguquko ezinkulu!
  UMatryona, ekhipha ama-Afghan, futhi enikeza isipho sokufa kwesihogo ngesithende sakhe esingenalutho, wakhipha:
  - Ngobukhomanisi bangempela e-USSR!
  Lawa amantombazane anemilenze engenalutho, kanti amaTaliban acindezelwe ngezithende eziyindilinga ezingenalutho.
  Kodwa uVeronica noTamara bakhomba imicibisholo emasosheni oMbuso Wase-Afghan. Futhi bethulwa ngokubhonga, becekela phansi izikhundla zamaTaliban. Nansi impi.
  U-Veronica no-Tamara bayacwayiza bengafake zicathulo, izithende eziphinki, futhi bacindezela izinkinobho zezinti zenjabulo.
  U-Veronica wethula ukubhujiswa futhi wamemeza:
  - Ngokunqoba okusha kwe-USSR!
  U-Tamara uchoboze izitha, ekhulula izipho zembubhiso, futhi wahayiza, ecindezela inkinobho ngeminwe yakhe engenalutho:
  - Lona iqembu elikhulu emhlabeni!
  Zihleke izintombi ziveze ulimi.
  UVictoria uphinde acindezele izinkinobho zenduku yokudlala ngeminwe engenalutho yemilenze yakhe emihle kakhulu futhi ehehayo.
  Futhi iphula ama-bunkers nama-pillboxes esitha avela embusweni wamaSulumane we-Taliban. Lawa amantombazane aphethe icala lokuqothula.
  U-Veronica wahambisa isandla sakhe phezu kwamathayili omshini futhi watshiyoza:
  - Ukuze kuhlanganiswe iplanethi nomhlaba wonke!
  . ISAHLUKO? amashumi amabili.
  Nangu uStelenida empini. Yintombazane ekwaziyo ukulwa nolaka olubi.
  Futhi manje isifuba sakhe siyaqhaqhazela. Nansi intombazane. Nolimi lwakhe lubomvu tebhu.
  Futhi manje isipho sokufa sindiza ngamandla abulalayo.
  U-Stalenida ucula ngokumamatheka okumangalisayo:
  - Umhlaba uzohlanzeka futhi ube muhle kakhulu,
  Ngenxa ye-Motherland yethu-Russia...
  I-Afghan iza ngolaka -
  Ngizomnika inkemba ebusweni!
  UVeronica wavumelana nalokhu:
  - IRussia inesibopho sokunqoba amaTaliban!
  Amantombazane ayahlasela. Futhi imilenze yabo iyayenga kakhulu, futhi ikhanya ngokukhanga okukhulu.
  Amavolontiya aseJalimane nawo alwa lapha. Lapha, ikakhulukazi, izisebenzi zamathangi zaseGerda.
  Amantombazane aseJalimane nawo angenazicathulo futhi egqoke ama-bikini.
  U-Charlotte onezinwele ezibomvu ucindezela izinkinobho zenduku yokudlala ngezinzwane zakhe ezingenalutho bese eshaya ithangi lesitha.
  Bese uthi:
  - Sizovikela iJalimane emingceleni ekude.
  UGerda uphinde adubule, esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho, esitheni esizondwayo futhi akhwife:
  - Ukuze ubuzalwane abamhlophe!
  UChristina naye ulwa ngesibindi. Futhi usebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho ngendlela ezuzisa kakhulu.
  Izipho zokufa zindiza ziphuma emgqonyeni wethangi. Bachoboza bashise yonke into ebazungezile.
  Futhi leli ithangi elibulalayo kakhulu futhi elibhubhisayo.
  UChristina wacula:
  - Ubukhomanisi bethu ngenkazimulo enkulu,
  Phakamisa isibhengezo ngaphezu kwezibomvu!
  Futhi intombazane izocindezela izinkinobho ngesithende sayo esingenalutho.
  UMagda naye udubula ngokunembe kakhulu. Ishaya isitha ngokunemba okukhulu, iklebhula imibhoshongo ngamagobolondo nokukhala:
  - Ezweni Lobaba - umama wethu!
  Futhi nezinzwane zakhe ezingenalutho emsebenzini.
  Nanka amantombazane - wona kanye udaka lwentaba-mlilo - igazi nobisi. Futhi bawachoboza kanjani amaMujahideen ngaphandle kokubanika nokuncane ukuzitika.
  UGerda watshiyoza, ethumela i-projectile ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho ethangini lesitha:
  - Kuyamangaza!
  Azikho izinkinga zangempela zamantombazane.
  Kodwa ama-ninjas amahle avela eJapane aphinde athatha ama-Afghan.
  Uma sebeqalile ukucekela phansi, bakwenza ngokukhulu ukujabula nobubanzi.
  Intombazane ye-ninja enezinwele eziluhlaza yahlaba i-Taliban ngezinkemba ezimbili, iswayipha umshini wokugaya umoya, futhi yakhala:
  - Ngempumelelo enkulu yaseJapan!
  Futhi isithende sakhe esingenalutho sajikijela ibhola ngamandla amakhulu okubhubhisa nokuqothula.
  Intombazane ye-ninja enezinwele eziphuzi yenza isu le-butterfly blade futhi yamemeza:
  - Ukuze uthole imiklomelo emikhulu!
  Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho zaphonsa ipizi yokuqothula, zadabula ama-Afghan ambalwa abe yizicucu.
  Intombazane ye-ninja enezinwele ezibomvu nayo yahlaba ngezinkemba zayo, ukusuka kwesobunxele kuya kwesokudla futhi i-obliquely.
  Wabe ekhala:
  - Ukuze isikhala Japan!
  Futhi ngesithende sayo esingenalutho, intombazane yajikijela isikhwama seziqhumane zamalahle, nokuthi izosiphahlaza kanjani isitha.
  Intombazane ye-ninja enezinwele ezimhlophe ibambe indawo yokwamukela izivakashi, umgqomo wezinzipho, iphephetha amakhanda amaTaliban futhi yakhala:
  - Ngombuso omkhulu wasezulwini!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho uyophonsa izinaliti ezinobuthi ezibhoboza amaqhawe aluhlaza.
  Lawa mantombazane amane e-ninja abe nolaka futhi anquma amakhanda ase-Afghan ngesasasa elikhulu.
  Walwa esibhakabhakeni kanye nabashayeli bezindiza bezinga eliphezulu.
  Ikakhulukazi, u-Albina no-Alvina.
  Lawa angama-blondes abukekayo. Bavula ama-air projectile esitheni.
  U-Albina wadubula ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Udubule izindiza zase-Afghan eziyishumi nambili ngasikhathi sinye futhi wamemeza:
  - Okwezwe Lobaba lenkathi enkulu!
  U-Alvina wanqamula isitha, futhi wakhipha izimoto zamaTaliban eziyishumi nambili ngasikhathi sinye, ngokucindezela nje isithende sakhe esingenalutho, wakhipha:
  - NgeRussia Enkulu kakhulu ne-USSR!
  Lena intombazane - isigaba esikhulu kunazo zonke, super ngempela. Futhi umlingani wakhe umane u-hyper.
  Amantombazane, kunjalo, ukuhleleka kwewashi nokuhlakanipha okukhulu kakhulu.
  Futhi nangu uMargarita egibele isithuthuthu futhi edubula eTaliban.
  Futhi naye, Viola.
  Amantombazane agawula amasosha ombuso wase-Afghan Taliban.
  U-Viola uphonsa ibhomu enqoleni ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho kanye nokubhonga:
  - Ngezwe likaMama, likaPutin!
  UMargarita naye waphonsa isipho sembubhiso ngonyawo lwakhe olungenalutho, ngejika elimnandi lamawoli, kanye ne-vyaknula:
  - Ngokunqoba kobukhomanisi obukhulu!
  Futhi womabili amantombazane azoqhuma yinsini. Futhi banikeza ithuba elinqamula umugqa wonke wamaShayina.
  Kodwa u-Olya noNadezhda bashayela imoto yokulwa yamasosha. Baphinde badubule ngokunembe ngokwedlulele kusukela ezibhamuni zomshini eziyishumi nambili ngesikhathi esisodwa. Ngakho-ke amaShayina agawulwa phansi ngobuchule nangekhono.
  Nampa abafazi. Futhi-ke, futhi ku-bikini efanayo ebomvu, e-tanned futhi engenazicathulo.
  Imilenze yabo iyanyakaza futhi ithumela amacala okucekela phansi nokufa kwabase-Afghan. Lawa mantombazane ayamangaza nje!
  U-Olya ukhohliwe, eveza amazinyo akhe:
  - UbuKhomanisi bube emhlabeni wonke!
  U-Nadezhda wavumelana nalokhu ngokuzithandela, ehlisa amasosha ombuso wase-Afghan Taliban futhi ecindezela isithende sakhe kuma-pedals:
  - Sithembekile kumbangela kaLenin!
  Amaqhawe e-BMP, vele, ama-greyhounds futhi anamandla.
  Nangu u-Valentina no-Larisa, nabo, beshaya i-Taliban ku-hang glider.
  Futhi bawisa amabhomu ngezinzwane zabo ezingenalutho. Babhubhisa izitha ezivela e-Afghan Empire ngokudume kakhulu.
  U-Valentina, edubula isitha esizondwayo, wakhonkotha:
  - Ezweni Lobaba - umama wethu!
  U-Larisa, enquma i-Mujahideen, ecindezela isithende sakhe esingenalutho, esihle kakhulu futhi esihle kakhulu, ekhala:
  - Ake sikhiphe umoya weTaliban!
  U-Anna no-Angelina nabo bathatha amaTaliban lapha. Amantombazane asebenzisa ithangi elingaphansi komhlaba. Futhi lokhu kubucayi.
  Umshini mncane kodwa uyasebenza.
  U-Anna wadubula esitheni, wehlisa inqwaba yamaTaliban futhi watshiyoza, ecindezela izinkinobho ngezinzwane zakhe ezingenalutho:
  - Ngokunqoba kwenkathi yezwe elibomvu!
  U-Angelina, ehlikihla abamelene naye, futhi ephuma njengethangi phansi, ekhala, eveza amazinyo akhe:
  - UbuKhomanisi abufi!
  Futhi futhi isithende sakhe esinqunu, esinwebekayo sathumela isipho sokubhujiswa.
  Ukhetho lukamongameli e-USSR lwabanjwa futhi lwaphasiswa ngesivinini. Manje uMikhail-Vladimir ungumashiqela ophethe ingxenye yesithupha yezwe. Kodwa lokhu akwanele kuye.
  Ngifuna ukubamba i-Iran futhi ngifinyelele e-Indian Ocean.
  Ukwenza lokho owaphupha uVladimir Volfovich ongasekho.
  Futhi yonke into isilungele ukuhlasela.
  Ukuhlasela kwaqala ngo-August 30, 1987. Impi yokuqala yokunqoba eyaqala uVladimir-Mikhail Gorbachev-Putin emzimbeni omusha.
  Amasosha ase-Irani avinjwa impi ne-Iraq, kwaqala ukuhlasela, emadolobheni, embozwe amasosha kuphela.
  Kodwa ngeTaliban kwakunzima kakhulu.
  Amantombazane alwa impi yobuqhawe ngokumelene namaTaliban.
  UNatasha wathatha umshini wokugaya umoya nezinkemba zakhe. Wanquma amakhanda e-Mujahideen, wabe esephonsa ibhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi wancwina:
  - KuMama kaNkulunkulu omkhulu uLada!
  U-Zoya, ebhala izibhamu ezingomshini kwabamelene naye futhi ebanquma amakhanda ngezinkemba, ekhala:
  - OkweSvarog!
  Futhi umlenze wakhe ongenalutho, onomusa waphonsa ibhomu lamandla abulalayo anamandla okubhubhisa.
  Ukulwa no-Augustine kulwa ngamandla avuselelwe. Futhi izinwele zakhe ezibomvu-zethusi ziphaphazela emoyeni njengebhanela likaLenin.
  Iqhawe lijikijela ulamula ngezinzwane zalo ezingenalutho zamandla abulalayo futhi liyakhala:
  - Inkazimulo enkathini ye-Yarila!
  Ngemva kwalokho, kusukela ingono yakhe ebomvu, njengokungathi umbani.
  USvetlana naye uyalwa, ugawula amaTaliban, futhi uphonsa i-boomerang ngesithende sakhe esingenalutho, ethi:
  - Ukuze Kievan Rus!
  Futhi izinkemba zalo zinjengezinsimbi zokusila. Iyamangalisa nje le ntombazane.
  Amaqhawe alapha angawesigaba esiphezulu.
  Umfana waphakade u-Oleg Rybachenko ugawula izitha ngezinkemba futhi uphonsa ilamula kubo ngamandla abulalayo.
  Bese uthi:
  - Ukuze Russia enkulu!
  UMargarita Korshunova uyaqhubeka nokusika izitha. Futhi intombazane igijima isigayo nezinkemba. Futhi-ke izinzwane zakhe ezingenalutho, njengokungathi ziphonsa imbubhiso eshaqisayo.
  Intombazane yeqhawe yakhala:
  - Onkulunkulu baseRussia e-USSR!
  Ngemva kwalokho, izingane ezingafi zizoyithatha futhi zishaye amakhwela.
  Futhi izinkulungwane zamagwababa anesifo senhliziyo azigoqe aquleka, ashaya ugebhezi lwekhanda loMujahideen ashona.
  Umfana nentombazane bacula:
  Sizolwela ikusasa eliqhakazile
  Asiqabulane!
  Ngemva kwalokho, izingane zathatha futhi zajikijela ucingo ngokukhishwa ngezithende ezingenalutho. Futhi umugqa wonke weTaliban wacwebezela. Futhi inyama yabo yawa emathanjeni futhi yasha.
  Yilokho okushiwo - izingane ziyizilo!
  Kodwa u-Anastasia Vedmakova ubhubhisa ibutho lamaTaliban esibhakabhakeni. Umnandi futhi uvusa inkanuko lo mthakathi. Uyintombazane yaphakade nencane, nakuba alwa empini yombango. Kodwa ukuba ngumthakathi akugugi.
  U-Anastasia uyintombazane enhle, esencane egqoke i-bikini eyodwa kuphela.
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, ucindezela izinkinobho, ewisa isitha futhi eklabalaza phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Inkazimulo enkathini yonkulunkulu baseRussia!
  U-Akulina Orlova, emoyizela ngolaka futhi ecwayiza, ethumela amacala aqhumayo kubaphikisi bakhe, wamemeza:
  - Ngobukhomanisi obungcwele!
  Futhi uzoyithatha futhi uzocindezela kanjani inkinobho ngengono ebomvu esifubeni sakhe.
  Bese-ke isithende salo esingenalutho sisebenza, ekubhujisweni ngokuphelele kwezitha.
  Akulina wacula:
  Ugebhezi lwekhanda ebusuku, lucwebezela njengenkemba,
  Kubonisiwe ukuthi uSathane uyabusa...
  Nokugwinya izisulu zezinyoka ezingenacala,
  Ihlanyisa umkhathi!
  UMirabela Magnetic naye ulwa ngomdlandla. Usebenzisa ingono yerubi empini, futhi uthumela izipho zokufa esitheni.
  Ngenkathi ecula:
  - Inkazimulo enkathini yamandla e-cosmic,
  Sizonqoba - ngiyakholwa maduzane umhlaba wonke!
  Futhi esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho, uthumela isipho sokubulala sokufa kuMujahideen.
  Lena intombazane - iyinyoni endiza kakhulu. Nakuba abanye ubuhle bengekho nakancane.
  U-Anastasia Vedmakova wacula ngentshiseko:
  Udeveli ukhona, usathane ukhona
  Lapho udrako engamanga aphelele!
  Lawa amantombazane - iklasi eliphezulu!
  Futhi isithende esingenalutho sentombazane sathatha futhi sacindezela ngamandla amakhulu ezinkinobho ze-joystick. Futhi kwaba nokubhujiswa okuphelele.
  Naba abashayeli bezindiza. Baphonsa isipho sokubhubhisa kusukela esizalweni. Futhi ngokushesha inkulungwane yama-Taliban fighters yahwamuka ngasikhathi sinye ...
  U-Akulina Orlova wacula ngentshiseko:
  - Ngaphansi kwebhanela elingcwele lenkululeko -
  Ngokuthula, ubungane, injabulo nothando...
  Abantu bahlangana babe ugongolo olukhanyayo,
  Ukuxosha ubumnyama obungaphambili!
  Futhi intombazane futhi ngezinzwane zayo ezingenalutho, njengoba icindezela izinkinobho ze-joystick futhi ithumela ukubulala nokubhubhisa.
  U-Mirabela waphawula, eveza amazinyo akhe aluhlaza:
  - Singabantu abanokuthula, kodwa indiza yethu,
  Isitimela esikhulu esihlomile sikwazile ukusheshisa ...
  Masingabi amantombazane angenzi lutho embhedeni,
  Akubona abafana kuphela okufanele baqabule!
  Futhi intombazane izodubula futhi ngosizo lwezinzwane zayo ezingenalutho esitheni.
  Ngemva kwalokho, amantombazane ekhorasi azomemeza:
  - Ukufa kudrako wemvula!
  Lokhu ngempela kwebiwe ngezinga eliphakeme kakhulu ...
  U-Elizabeth, ngakolunye uhlangothi, udubula ethangini, futhi ukhala phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Nginamandla kunawo wonke emhlabeni,
  Ngizokwazi ukunyathela umhlaba...
  Yini ezoba semoyeni maduze?
  Ubaba nomama abazi!
  Futhi intombazane izocindezela inkinobho ye-joystick ngengono yayo ebomvu. Futhi isibhamu uzothatha futhi isando.
  Khafula i-projectile enamandla abulalayo. Uzondiza futhi achaze i-arc ngokoqobo.
  U-Ekaterina naye washaya, esebenzisa iminwe yakhe engenalutho, imilenze yakhe emihle neyengayo, wabe esecula:
  - Sizoya empini maduze,
  Ngamandla amaSoviet...
  Futhi ngiyazi ukuthi ngeke sife
  Ekulweleni!
  Khona-ke intombazane yaphinde yadubula, kodwa kulokhu, icindezela ingono yakhe ye-ruby.
  Lawa mantombazane angama-super class. Akekho ongamelana nazo.
  U-Elena, naye, njengokungathi uyadubula, emchoboza ngesithende esingenalutho, esiyindilinga, esipinki futhi ecula:
  Abantu bame esixukwini esithule,
  Intombazane egqoke amanikiniki iholelwa ekubulaweni...
  Izolo bekunesihlalo sobukhosi, namuhla siyisikafula,
  Uyimoshelani inkosazane kubantu!
  
  Oh makhosi, makhosi, makhosi...
  Ibukeka njengentombazane enemiluko...
  Nokho, inkosazana ayikwazanga ukwephulwa.
  Noma engagqokanga zicathulo eqhweni,
  
  Oh makhosi, makhosi, makhosi
  Amafulegi okunqoba namacilongo...
  Izithende zentombazane zashiswa,
  Emakhazeni ubukeka engowesifazane ompofu!
  
  Futhi makulokhu kusho isilima
  Impilo kaPrincess ilula futhi imnandi...
  Uhamba engagqokanga zicathulo eqhweni
  Umsebenzi onzima kangaka!
  
  Oh makhosi, makhosi, makhosi
  Abantu abalula nabathembekile...
  Namuhla inkosazana iphukile ngokuphelele,
  I-Scarecrow njengengadi...
  
  Oh makhosi, makhosi, makhosi
  Ihambisana nenkosi yakho...
  Uma isitha sasingenakunqotshwa,
  Ngakho udume kabi!
  
  Inkosazana ishaywa kanzima ngesiswebhu,
  Base bemdonsela phezu kwe-rack...
  Ugwetshwe ukufa enqunu,
  Bese ubhoboza wonke amathambo ngokubhoboza!
  
  Oh makhosi, makhosi, makhosi
  Abantu abasakhululekile...
  Ngokusobala, ukuxosha ama-villains emhlabeni,
  Uhlonipheke kakhulu!
  
  Oh makhosi, makhosi, makhosi...
  Amakhanda andiza!
  Nakuba blue, eqinisweni - zero,
  Mbomvu uchithe igazi!
  U-Euphrosinia naye wadubula, esebenzisa ingono yebele lakhe elingenalutho, elalibukeka njengestrawberry esivuthwe ngokweqile, ukuze acindezele inkinobho.
  Futhi watshiyoza:
  Isikhathi sokuhlengwa sesisondele
  Indlovukazi engenalutho iholwa esikafulani!
  Lawa mantombazane ayamangaza nje!
  U-Alenka naye uyalwa. Intombazane ayigcini ngokusika ngezinkemba. Kodwa obomvu, njengama roses amasha, izingono zesifuba zicindezela ku-accordion.
  Futhi uphonsa izinaliti ezinobuthi, eshaya i-Mujahideen.
  Iqhawe layithatha lacula:
  - Indlovukazi, oh ndlovukazi,
  Awu, ubufunani!
  U-Anyuta uchoboze imbangi yakhe, waphinde wacindezela ingono yestrawberry enkinobho futhi watshiyoza:
  - Ngathandana nenkosana ngoMeyi,
  Futhi manje ngihamba ngingafake zicathulo!
  Futhi intombazane enesithende esingenalutho iyovuma isipho sokubhubhisa.
  U-Alenka watshiyoza, eveza amazinyo akhe, ayemhlophe kuneqhwa ngobusuku obandulela uNcibijane:
  - Ngiyintombazane elula yaseRussia,
  Ambambe izicathulo emakhazeni...
  Nginesiketi esifushane
  Umkhwenyana ebusweni ngesibhakela!
  Futhi amaqhawe futhi ngengono ebomvu njengoba ecindezela. I-Lupanet evela ku-accordion enombani.
  Ngakho u-Alla onezinwele ezibomvu wenza kabi kakhulu. Unesifuba esinjani? Njengamakhabe amabili, futhi avuthiwe kakhulu. Futhi ithweswe umqhele wamarubi ezingono. Nalezi zingono intombazane icindezela futhi ishaya amaShayina.
  Futhi ukucula:
  - Inkazimulo ezweni lobaba, inkazimulo -
  Asibulale udrako...
  Intombazane yaklebhula ihembe layo
  Futhi intambo kuphela evala isifuba!
  Lawa ngamantombazane asezingeni eliphezulu kakhulu.
  UMaria uzimisele ukulwa naye. Yintombazane enhle kakhulu. Futhi izinwele zakhe ziwumbala weqabunga legolide futhi zigoqene kancane. Futhi uyaphikisana kakhulu.
  Ngakho yalithatha futhi izinzwane zalo ezingenalutho waphonsa ibhoomerang, enquma amakhanda ezitha.
  Futhi wabe eseyithatha ngengono enombala we-strawberry esitheni, futhi waklebhula amasosha ayishumi nambili.
  Wabe esecula:
  - Ngiyintombazane ethanda kakhulu emhlabeni,
  Cwilisa udrako endlini yangasese enukayo!
  Uyintombazane kanjalo - isigaba esiphezulu.
  I-Olympias, intombazane eyiqhawe enezinwele ezinombala kakolweni ovuthwe ngokweqile, yayithatha futhi ngemilenze yayo engenalutho, eqinile yaphonsa into ebulala kakhulu esitheni.
  Wadabula uquqaba lweMujahideen futhi wacofa, eveza amazinyo akhe:
  - Ngiyintombazane enamandla amakhulu,
  Ngisho kupholile - ngiyazi ukuthi sekuyinto!
  Futhi manje ingono yakhe, njengotamatisi ovuthiwe, izocindezela inkinobho ye-flamethrower futhi umfudlana welangabi onolaka uzogeleza. Ake sishise yonke into kube sengathi isha kuze kube sekufeni.
  Ama-Olympics acule:
  - Ibhethri yomlilo,
  Ibhethri yomlilo...
  ukuqhakaza kwe-orchid,
  UMleya ku-orgasm!
  UMarusya wadonsa imayini ngocingo. Amdonsele ngaphansi kwethangi leTaliban. Baqhumisa isitha futhi batshiyoze:
  - Okwe-USSR!
  Wabe eseshaya nge-bazooka, ecindezela inkinobho enengono umbala we-poppy ovuthiwe futhi watshiyoza:
  - Poppies, poppies, poppies - poppies abomvu,
  Inkumbulo ebabayo yomhlaba...
  Uyaphupha uhlaselwa
  Uyaphupha uhlaselwa...
  Amantombazane aphuthuma ekuhlaseleni ngezinyawo ezingenalutho!
  UMatryona, naye elwa futhi echoboza ama-Afghan, waphawula:
  - Cha, nginamandla!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, wajikijela i-blade, waklebhula umphimbo wakhe.
  Wabe esecula:
  - Kunye kubili kuthathu -
  Phula udrako!
  Namantombazane azoyithatha ahleke. Banamandla amakhulu nothando.
  Intombazane yaphonsa isipho sokufa esitheni ngezinzwane zayo ezingenalutho futhi yatshiyoza ngokucasuka:
  Udeveli ukhona, usathane ukhona
  Lapho udrako engamanga aphelele!
  Lamantombazane agcwele amandla.
  Bawuthatha ngengoma, bacula, beveza amazinyo;
  Singamalungu e-Komsomol - amadodakazi obukhomanisi,
  Silwa nezitha njengokhozi...
  Kwesinye isikhathi ama-grins we-revanchism ayandiza,
  Ebusika, izinyawo zamantombazane zingenalutho!
  
  Sifuna ukushaya i-Fuhrer ebusweni,
  Sinamandla angaphezu kwendlovu ...
  Siyaphumelela othandweni nakwezemidlalo,
  Nakuba isixuku sihlasela ngolaka!
  
  Akekho ozomisa amantombazane,
  Phela amandla ethu anjengesibhakela sensimbi...
  Singabulala ngisho ibutho,
  Futhi sizomshaya kakhulu uHitler ngesenti!
  
  Inkathi yobuKhomanisi izofika, ngiyakholwa,
  Futhi induku engapheli izosinika amandla ...
  Ngeke sizisole ngenxa yeLada yokuphila,
  Ngikholwa ukuthi izwe lobaba lizoqhakaza maduze!
  
  Abafana namantombazane bayalwa
  Iphayona elingenazicathulo liyaqhubeka nokuhlasela...
  Sichoboza isitha ngokudumile ngesibhamu somshini,
  Ukuhola ngesibonelo!
  
  Udrako wemvula usihlasela ngesihluku,
  Kodwa amantombazane amshaya ngesibindi...
  Asikhiphe inceku yesihogo, ngikholwa amazinyo,
  Sizoklebhula impandla!
  
  E-Russia, ngiyazi ukuthi ayikho indawo yababuthakathaka,
  Sizothola konke esikufunayo maduze
  Egameni lamandla akhazimula kakhulu,
  Phezu kwethu kunekherubi elinamaphiko egolide!
  
  Kuyoba khona ubungane obukhulu phakathi kwezizwe,
  Abalwa ngamandla bayazi...
  Ngezwe likaMama, injabulo, inkululeko,
  Futhi maduze nje kuzoba nepharadesi endaweni yonke!
  
  Intombazane ayifakile izicathulo emakhazeni,
  Kungani edinga izicathulo uma uLada engumoya ...
  Izwe lonke ukusuka konqenqemeni kuye konqenqemeni,
  Ukhozi umfana, hhayi itshwele!
  
  Ilanga likhanya kakhulu emhlabeni,
  Lapho imisebe yegolide efudumele ...
  Ukunqoba kuzofika emoyeni we-caress kaMeyi,
  Futhi ungakhulumi dummy - thula!
  
  Thina mantombazane singamadodakazi kaSvarog,
  Ubani owadala umhlaba noMndeni...
  Futhi wanika amaqhawe inkululeko
  Ngaso leso sikhathi ivuselela inhloso yendawo yonke!
  
  E-Russia, kunendawo ebanzi yamantombazane,
  Bakwi-bikini ebandayo kuphela begqoke ...
  Uyilungu le-Komsomol likamakoti kaPerun,
  Ngikholwe, ngeke kube nezinkinga ngokufutheka!
  
  EGameni likaJesu noSvarog,
  UMariya, uLada umama woNkulunkulu ...
  Walwela uStalin noNkulunkulu
  Nakumadodana angcono kakhulu!
  
  Ngeke sikhohlwe isenzo sikaJesu,
  Ubani owaya esiphambanweni ngenxa yamaRussia ...
  Futhi wabonisa ubuciko obuhle
  Kwathi ngosuku lwesithathu wavuka othandweni!
  
  UPerun unguNkulunkulu uMduduzi omkhulu,
  Isakaza uthingo lokukhanya okukhazimulayo...
  Sizosebenzela ama-demiurges ngokwethembeka,
  Ukuze i-feat izokhazinyuliswa ama-knights!
  
  Amabele amantombazane acwebezela ngombala wopopi,
  Izingono zakhe zifana ne-banner ka-Okthoba...
  Futhi kwenye indawo inja enonya ikhonkotha,
  Kodwa siyizimpisi akulona ize!
  
  Waxosha ukuhlasela kweFritz eduze kwaseMoscow,
  Nakuba uHitler wayenobuqili futhi enobuqili ...
  Ngokubambisana, i-Fuhrer ibonakala noSathane,
  Utshani buthambile ehlobo kunokhaphethi!
  
  Kodwa ebusika amantombazane awanazicathulo eqhweni,
  Kungani bedinga izicathulo, amajazi oboya kanye ne-casing ...
  Amalungu e-Komsomol awesabi isithwathwa,
  Cishe banomoya owesabeka kakhulu!
  . ISAHLUKO? 21.
  Ayini amandla ethu - abantu bewashi,
  Ake sibe onkulunkulu abathukuthele kakhulu ...
  Futhi abantu okholelwa ukuthi ababi,
  Ikwazi ukulahla amaketanga amaningi!
  
  Othandweni, amantombazane apholile kakhulu
  Ngendlela, bane-passage ehlanya ...
  Amantombazane agijima engagqokanga zicathulo eqhweni
  Ukukopela ngokuhaha ngezicucu!
  
  Ilanga likhanya ukuze kukhazimuliswe ubukhomanisi
  Ukuze inkazimulo yobuKhomanisi iRussia iqhakaze...
  Futhi izinwele zentombazane zigoqeka kakhulu,
  Ukunqoba uvule i-akhawunti engenamibandela!
  
  Sabhubhisa i-Wehrmacht eduze kwaseStalingrad,
  Futhi babonise isigaba esiphakeme kakhulu ...
  Ukuze inkazimulo yezwe lethu laseRussia,
  Intombazane izonyakazisa isithende esingenalutho emehlweni!
  
  Qaphela ukuthi ungalwa nentombazane engenalutho,
  Muhle njengenkomo inamandla...
  Njengamaparele ahlakazekile ngesikhathi esisodwa iminyovu,
  Futhi washaywa ngaphansi komlenze wesisu sesitha!
  
  Awu, ungenzani emantombazaneni ethu,
  Bashaywa, ngikholwe, i-poke yendlovu ...
  Futhi iRussia imi kusukela ekhulwini kuya ekhulwini,
  Izwe elihle elingapheli!
  
  Kungani amantombazane adinga abafana baseRussia
  Ukuzala umfudlana wamaqhawe ...
  Nezitha zizowa, kholwani esbayeni,
  Ngena ebusweni sikhohlakali esinolaka!
  
  Egameni likaJesu noSvarog,
  Lapho uNkulunkulu oMhlophe adala khona umphetho wendawo yonke,
  Masidle inja enyakazayo ngaphambi kwempi,
  Ukuze kube namandla ngaphambi kwempi ekuseni!
  
  Khona-ke sizokuthatha futhi sishaye isitha,
  Ngaphansi kokuphefumula kwamantombazane, ngezinyawo ezingenalutho ...
  Kwaze kwaba yisimungulu ngemva kokuthethisa katu,
  Futhi uma kukhona - engeza i-poker!
  
  Ukuthi iStalingrad ayizange iphumelele, uyabona
  Amantombazane alapho alwe kanzima ...
  Nakuba ukwazi okuncane ukuthi ubuhle buyinhlamba,
  Akazange adubule impi yakhe "Pleboy"!
  
  Sonke amantombazane singakwazi - uyazi
  Enkulu, eqinile njengeqanda...
  Lapho bependa phezu kwedeski kuphela,
  Futhi manje sizodonsa ngqo eringini!
  
  Ngeke siyeke ngisho nokuphila empini,
  Futhi ngikholwa ukuthi sizongena eBerlin ngokuncokola ...
  Ngokushesha ngiyazi ukuphila ngaphansi kobukhomanisi,
  Masithole izivunguvungu zokusonteka kweqhwa!
  
  Intombazane ithanda ukugijima ingafake zicathulo kuphela
  Iqhwa lipholisa kamnandi izithende zakhe ...
  Imivi indiza eqhweni eliyisithwathwa,
  Iqhawe likaFuhrer ebhokisini!
  
  Ngamafuphi, sizowina, ngiyazi ngokuqinisekile
  Masenze ukuthula emhlabeni wonke...
  Qhosha kuze kube phakade emaphethelweni wendawo yonke,
  Ngamandla ayo ezimpini ezingashintshiwe!
  
  Lapho uSvarog eza noKristu iNkosi,
  Bonke abafileyo othandweni bayovuswa Rod...
  Ngoba izixuku zesishingishane sokufa kwendle zizophela,
  Futhi imvelo iyoba enjabulweni yaphakade!
  
  Bese ungena enhliziyweni yabantu uLada,
  Konke kuzoba kuhle ngokungapheli...
  Iqhawe ngalinye lizothola umvuzo,
  Thina maRussia asinakuhlulwa ezimpini!
  Futhi ngaphansi kwenkondlo enjalo, amantombazane achoboza futhi aqeda i-Mujahideen ngezinkulungwane. Lawa amantombazane - abathandayo futhi abakwazi ukubulala.
  Awu, amantombazane amahle nje. Futhi izinyawo zabo ezingenalutho ziphonsa izinaliti ezibukhali nezinobuthi.
  Yebo, ngokumelene namantombazane anjalo, ngisho ne-crowbar ebomvu eshisayo futhi isetshenziswe esithendeni esingenalutho, esiyindilinga asinamandla. Nawa amantombazane - izinga eliphezulu!
  U-Oleg Rybachenko uyaqhubeka nokulwa. Lomfana waphakade uyiqhawe nje.
  Futhi iminwe yakhe engenalutho yezinyawo zezingane yaphonsa ipizi yembubhiso.
  Wawela ngaphansi kwerenki yokushibilika ethangini waliphendula.
  Iqhawe elincane lacula:
  - IRussia yahleka futhi yakhala futhi yahlabelela,
  Futhi owesifazane wehla emzimbeni ngenxa yokugijima!
  UMargarita Korshunova - le ntombazane yaphakade nayo yathatha futhi izinzwane zayo ezingenalutho zaphonsa i-pea yokubhubhisa.
  Wadabula uquqaba lweMujahideen futhi watshiyoza:
  - Inkazimulo ezweni lobaba elingenamkhawulo,
  Futhi ubukhomanisi abukude!
  Futhi-ke izingane ezingapheli zathatha futhi zashaya amakhwela. Futhi inqwaba yamagwababa ethukile futhi yaquleka. Futhi bawa benza izimbobo emakhanda Taliban ngaphandle kwezinkinga.
  U-Margarita wacula:
  Ukuze ugweme izinkinga
  Ukuze ube msulwa enhliziyweni...
  Hhayi amathikithi e-MMM
  Nokuphuza amanzi akhazimulayo!
  Yathatha intombazane yakhombisa ulimi.
  Kodwa uGerda naye ulwela ithangi. Yena, yiqiniso, uyintombazane elwa kakhulu futhi enhle - blonde yemvelo.
  Futhi-ke, uwathanda kakhulu amadoda.
  Lapha uGerda wadubula isitha ngokucindezela izinkinobho zenduku yokudlala ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi watshiyoza:
  - Konke kuhamba ngohlelo!
  U-Charlotte waveza amabele akhe, ekhipha ubhodisi wakhe. Futhi ngengono ebomvu wacindezela inkinobho ye-joystick.
  Futhi-ke izibhamu zemishini ethangini zashaywa futhi masigebe phansi izimbangi. Intombazane ebomvu yayijabule kakhulu.
  Watshiyoza:
  - Ipulani guys icebo,
  Kubukeka sengathi umkhonyovu!
  UChristina uphinde wadubula, esebenzisa isithende esingenalutho, esiyindilinga futhi wacoshwa:
  - Nginamandla kunempandla!
  Fucked and Magda - intombazane enezinwele zegolide. Futhi-ke, usebenzisa ingono ye-ruby.
  Futhi watshiyoza:
  - Isici esinoboya sinamandla!
  Khona-ke injini enamandla yaqala ukusebenza, futhi ithangi elilula lathatha futhi lashesha kakhulu. Ngempela, uma intombazane isivele ihlukene, khona-ke bambalwa abazobonakala kunoma ubani.
  Kodwa-ke, wonke amantombazane angamaqhawe asezingeni eliphakeme kakhulu.
  Lapha u-Albina no-Alvina balwa esibhakabhakeni. Amantombazane anohlelo olugcwele igazi. Futhi ngesikhathi esifanayo enhle kakhulu futhi sexy.
  Bashaya ama-Afghan endizeni yabo yokuhlasela. Amaqhawe ekilasi elihlaba umxhwele kakhulu.
  U-Albina wayithatha wayicula, eveza amazinyo futhi eveza ulimi lwakhe:
  - Indlu ehlanyayo iyasha,
  I-Sanatorium yemiphefumulo ibethelwe...
  Sithobela uSathane
  Nobuso babangcwele buyakhazimula!
  Yaluthatha intombazane yacindezela inkinobho ngengono yayo ebomvu tebhu. Amandla abhubhisayo acushiwe.
  Futhi kwasebenza kanzima futhi enolaka lapho amarokhethi ethulwa.
  Futhi intombazane blonde yacula:
  - UNkulunkulu akavimbeli izimpumputhe ukuba zivule amehlo azo,
  Futhi uqondise imihlane yakho humpbacked ...
  UNkulunkulu akubusise kancane
  Kodwa awukwazi ukubethelwa kancane esiphambanweni!
  U-Alvina washo ngolaka, ehleka:
  - Akunzima kakhulu!
  Futhi intombazane yathumela amarokhethi ngokucindezela inkinobho ingono yeruby. Futhi ukusebenza kwakhe bekukuhle.
  U-Albina wadubula futhi, esebenzisa izinzwane zakhe ezingenalutho, futhi watshiyoza, eveza amazinyo akhe:
  - Amantombazane awakwazi ukushweleza namuhla,
  Amantombazane afuna ukudansa!
  U-Alvina naye waqhuma, futhi imilenze yakhe engenalutho, ene-chocolate tan enhle kakhulu, nayo yayisemsebenzini futhi iqhawe latshiyoza:
  Bese kuthi kusesekuseni
  Bezwe becula ingoma yothando!
  Ama-Stormtroopers ashaye kakhulu esibhakabhakeni. Futhi abaniki muntu nesihawu.
  Nangu uStalenida empini. Iphinde idubule isitha ngokunembe kakhulu.
  Futhi, kunjalo, isebenzisa izingono zebele ezibomvu. Intombazane, yebo, isezingeni eliphezulu.
  USteelenida wacula:
  - Ubona ukusitheka kwelanga esibhakabhakeni,
  Uphawu olusabekayo lokuqondile...
  Uphawu lwesihogo esibi
  Isikhala somhlambi siyakhala!
  Yaphinda futhi intombazane, isebenzisa izinzwane zayo ezingenalutho. Intombazane lena - ingakanani izinga.
  UVictoria washaya imbangi yakhe ngamandla anobudlova. Wadabula isitha, watshiyoza.
  - Ngobukhomanisi obukhulu!
  Futhi intombazane yasebenzisa ingono yayo emabeleni ayo angenalutho, okuyinto ekhanga kakhulu njengama-strawberries ensimini yase-Edene.
  Intombazane enjalo, yebo, ifuna ukuqabula nokuphulula.
  Yabe intombazane isikaza unyawo lwayo olungenalutho, olupholile. Futhi lokho umlenze wakhe onomusa, oshukiwe, ohehayo, futhi omnandi.
  Futhi amadoda afuna ukugibela kuso esixukwini.
  UVeronica naye ulwa nolaka olungapheli nolungapheli. Iqhawe elinamandla angapheli naphakeme.
  Intombazane yayithatha futhi yacindezela i-trigger ngengono yayo ebomvu. Futhi nakhu kufika isipho sendiza yokubhubhisa.
  Futhi iqhawe liyi-hyper.
  Futhi lapha futhi kuphuthuma lokho okuletha ukubhujiswa kobushiqela.
  U-Veronica wabhala ku-Twitter:
  Uma ubuthakathaka - ngokushesha ebhokisini,
  Gcina impilo yakho...
  Faka isicelo kubantu - oh,
  Gcoba, hlamba!
  Futhi amantombazane womathathu acula ngazwi linye:
  Alisekho i-Motherland-Russia enhle,
  Mlweleni ungesabi...
  Futhi ama-blondes ethu awawona mahle kakhulu,
  Indawo yonke iyithoshi lokukhanya Rus!
  Lokhu kuyiphromoshini enkulu ngempela.
  U-Viola ubuye alwe ekwi-bell tower yakhe. Intombazane enebala elikhazimulayo nje.
  Futhi-ke, kushesha kakhulu.
  Futhi ubuhle bakhe bumane noma, ake sisho ngokuzenzisa - ngokunganaki kwaphezulu.
  U-Viola wayithatha futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho waphonsa impisi yembubhiso.
  Futhi abantu abayishumi abadwenguliwe bandiza.
  U-Viola wacula:
  - Bagijima ngendlela egobile,
  Amantombazane angenalutho...
  Ukhathele ukusenga izinkomo
  Ngifuna ukugcona injabulo yami!
  Umlwi wezinkunzi naye uyalwa. Yintombazane ongeke ayibize ngobuthakathaka noma isilima.
  Iqhawe layithatha futhi lanikeza abameleli ithuba. Wawagawula ngaphandle kokuchitha isikhathi.
  Bese ucindezela kanjani ingono ebomvu yesifuba bese ukhulula elinye i-rocket. Futhi uklebhule iqembu lezitha libe yizicucu ezincane.
  I-bullfighter yakhala:
  - Ushibilikile, weqiwa kwenye indawo,
  Ungilethe!
  U-Viola uphinde washaya ingono yakhe ye-ruby esitheni, umbuso omkhulu wamaTaliban, futhi watshiyoza:
  - Intombazane yayikweleta
  Kwafika igwebu!
  Yabe ithatha intombazane yamkhombisa ulimi olude.
  UNicoletta wakhulisa udaka olunamandla olunemiphongolo eyisishiyagalombili, futhi uViola kanye neToreadora nabo bamsiza.
  Womathathu amantombazane abeka imilenze yawo engenalutho, eqhwayiwe otshanini. Futhi ukuthi ziqhunyiswa kanjani ngezimayini.
  Ngokwenza kanjalo, ngesikhathi esisodwa bacindezela izinkinobho, benqunu, izingono zebele le-strawberry.
  Futhi bacula:
  Bantu ngicela bathule, bathule...
  Izimpi mazibhubhe enkungwini!
  Unogolantethe ophahleni, injabulo ngaphansi kophahla,
  Ukuthula Emhlabeni!
  Unogolantethe ophahleni, injabulo ngaphansi kophahla,
  Ukuthula Emhlabeni!
  Amantombazane aphinde anyathela imilenze yawo engenalutho, enamandla kakhulu. Kunentshiseko enkulu namandla kuzo.
  U-Olga naye wadubula ku-bazooka, waphinde wafaka isifuba, ecindezela ingono yakhe ebomvu tebhu.
  Wabe esecula:
  - Vumela iRussia neBela Russia zibe ndawonye,
  Phela, imicabango yethu yokukholwa imunye...
  Lwela i-Motherland futhi ungesabi,
  NgeRussia, uNkulunkulu nathi asinakunqotshwa!
  Futhi u-Olga, nezinzwane zakhe ezingenalutho, wathatha futhi waphonsa isipho sokubhubhisa.
  Akekho ngempela ongamisa intombazane enjalo, futhi akukho lutho oluzowina.
  Lawa amantombazane athandwa wumhlaba.
  UJane Armstrong naye uyalwa, neqembu lakhe. Le Taliban engenakubalwa iyaqhuma.
  Intombazane yobukhosi yathatha futhi yadubula isitha ngezinzwane zayo ezingenalutho. Wabe esecula:
  - Izwe elikhazimulayo laseBrithani,
  Yazi uyinkosikazi yolwandle...
  Sithole ulwazi oluningi
  Uphahlaza isitha empini!
  Futhi intombazane yayithatha futhi yayithatha nge-ruby nipple futhi yacindezela inkinobho. Induku yokudlala isebenzile. Futhi i-projectile ebulalayo indiza ngamandla amakhulu okubhubhisa.
  Yayiqhuma iziqephu ezineziqhumane, zadabula abantu.
  UGertrude, le ntombazane enhle, ende futhi enemisipha, wayegqoke iphenti kuphela. Washaya ngezingono ezibomvu zamabele akhe. Futhi futhi, njengokuvela kusiqalisi serokhethi, yaphihliza isitha.
  UGertrude watshiyoza:
  - Nasempini, njengasempini;
  Amantombazane abona umfana emaphusheni awo!
  Futhi ahleke ihlaya lakhe elihlakaniphile.
  UMonica waqaphela, ecindezela izithende zakhe ezingenalutho kuma-pedals, futhi washo ngokuhlakanipha ehleka:
  - Okuhle kunakho konke, owesifazane ugqokisa indoda enonyawo olungenalutho!
  Futhi iqhawe liyahleka...
  Kusho uMalanya, ehlohla abangani bakhe:
  - Imizuzu embalwa nje
  Imizuzu embalwa nje...
  Yaphela yonke inkulumo nonkulunkulu,
  Ulibiza kanjani igama lakho
  Uthi ungubani igama lakho!
  Futhi umfana ubhonga njengenkunzi - ukunqoba!
  UJane Armstrong, ngenkathi edubula, waphawula, evula amehlo akhe:
  - Kuyahlekisa ukuthi uhlanekezele ingoma yamaSoviet!
  UMalanya wavuma ngekhanda waveza amazinyo akhe amaparele, ngemva kwalokho walithatha wakhipha:
  - Izinhlobonhlobo zokwamukela amanga,
  Imizwa iyangqubuzana...
  Futhi simbiza ngongcwele
  Futhi ukubize kabi!
  Neqembu lonke lacula ngazwi linye:
  Ucansi ngesizathu esihle kuyo yonke imibuso
  Kuthandwa zikhathi zonke...
  Phela ngaphandle kocansi akumnandi,
  Ngaphandle kozakwethu, ubusuku bude kakhulu!
  UMikhail Vladimir wavuka. Futhi baqala ukulandela impi phakathi kwe-USSR ne-Iran.
  Impi yayingenamandla kakhulu. I-Iran ayizange ikholelwe kulokhu kuhlasela futhi i-USSR yayingakakulungeli.
  Emadolobheni amakhulu kuphela kwakukhona izikaniso zamasosha kanye nonogada bamaSulumane. Bazama ukunikeza ukumelana okuvilaphayo.
  Nakuba sezivele zikhona izibonelo zokusebenzisa amabhomu azibulalayo. Futhi uKhomeini, owayesaphila, wamemezela impi engcwele ngokumelene ne-USSR.
  I-Iran yazama ukudlulisa amasosha ngaphambili ne-Iraq futhi yasungula umugqa wokuzivikela.
  Kuze kube manje konke kuhamba kahle ngokwanele. Kodwa amadolobha amakhulu kuze kube manje kuphela azungezwe ngaphandle kokulokotha ahlasele.
  Iqhinga elidala lokudala ama-boilers lasetshenziswa.
  Futhi isikhathi esisele ungalala;
  Impi enonya ngokumelene namaTaliban iyaqhubeka.
  Amantombazane alwa esebenzisa izinhlobo ezahlukene zezikhali.
  UNatasha wayithatha wayidubula, esebenzisa ingono ebomvu yesifuba, wabhonga:
  - Ngingonamandla emhlabeni!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, waphonsa ibhomu lamandla abulalayo, aklebhula inqwaba ye-Mujahideen.
  U-Zoya uphinde wabhaxabula ophikisana naye esebenzisa ingono yebele elibomvu futhi wayicosha:
  - Cha, nginamandla kunawo wonke emhlabeni!
  Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho zaqala amandla okubhubhisa akhona, ehlukanisa amaqhawe ombuso wama-Islamic Taliban.
  U-Augustine naye wadubula ingono yakhe ye-ruby. Shaya ithangi futhi utshiyoze:
  - Ngobukhomanisi bezwe lamaSoviet!
  Futhi waphonsa ibhomu ngesithende esingenalutho, esiyindilinga samandla abulalayo.
  USvetlana naye wadubula isitha ngengono yama-strawberry. Ibangele umonakalo omkhulu kuye futhi yakhala:
  - Ezweni Lobaba kuze kube sekupheleni!
  Futhi waphonsa isipho sokuqothula, edwengula uMjahideen ngosizo lwezinzwane ezingenalutho.
  Lawa mantombazane ayamangaza nje!
  Amaqhawe ayesezingeni eliphezulu kakhulu.
  U-Oleg Rybachenko naye wathatha lo mfana ongafi, waphakamisa i-flamethrower futhi washaya isitha. Futhi umlilo wathatha futhi washisa inqwaba yamasosha ase-Afghan
  Umfana waphakade waphonsa ibhomu elibulalayo ngeminwe engenalutho yemilenze yezingane futhi wahlabelela:
  - Inkazimulo ezweni lobaba, ubukhomanisi obungcwele!
  Sizobhubhisa i-fascism embi!
  UMargarita Korshunova uyintombazane engafi, okwathi lapho esekhulile, nayo yayithatha ngezinzwane zayo engenalutho futhi yaphonsa isipho samandla abulalayo ekufeni. Futhi izitha eziningi kangaka zadabula kanyekanye.
  Futhi waqhweba, eveza amazinyo akhe:
  - Ngamabutho anamandla ezwe,
  Nqoba iLegion kaSathane!
  Futhi isithende esingenalutho somntwana sizophinda siphonsa i-pea yamandla okubhubhisa.
  Ngemva kwalokho, izingane zesinqamuleli zayithatha nendlela ezishaya ngayo amakhwela. Futhi izinkulungwane zamagwababa zawela emakhanda amaqhawe aseTaliban.
  Izingane zacula ku-chorus:
  - Udumo enkathini yokukholwa kobukhomanisi,
  Ingadi ngeke iqhakaze ngokukhazimulayo ...
  Asiyiboni inhloso ye-pacifism,
  Uzokwazi ukusindisa i-Fatherland empini!
  Futhi umbhangqwana ongunaphakade wathatha futhi washaya amakhwela. Futhi amagwababa ahlaselwa yinhliziyo futhi aquleka, eshaya ukhakhayi lwamasosha aseTaliban.
  Impela lena impi edingekayo.
  U-Alyonka naye ulwa neqembu lakhe. Amantombazane mahle kakhulu futhi ayadlala. Futhi lokho nje abazi kanjani.
  U-Alenka waphonsa inkemba ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Wandiza wanquma amakhanda amahlanu. Lokhu kuhle ngempela.
  Intombazane yakhala:
  - NgeRussia engcwele!
  U-Anyuta uhlangana ne-Mujahideen. Futhi ucindezela inkinobho ngengono ebomvu, eklebhula inqwaba yamaqhawe oMbuso Wezulu futhi atshiyoze:
  - OkweSvarog! Sihlonishwa kakhulu ngabantu, ngaphansi kwesivikelo sikaNkulunkulu!
  Futhi isithende sakhe esingenalutho, esiyindilinga, njengokungathi nge-Mujahideen, sizogubha.
  Khona-ke intombazane yaphenduka i-somersault.
  U-Alla onezinwele ezibomvu ulwa ngokuphelelwa yithemba. Izinwele zakhe ezibomvu-zethusi zindiza emoyeni kuhle kwesibhengezo se-proletarian. Intombazane yacula, iveza amazinyo futhi itshiyoza:
  - Inkazimulo yinhle, ukunqotshwa kubi!
  Intombazane enezinzwane ezingenalutho yaphonsa isipho sokubhubhisa, yaklebhula inqwaba ye-Mujahideen futhi yahlabelela:
  - For Russia kanye nenkululeko kuze kube sekupheleni!
  Futhi iqhawe elinezinwele ezibomvu lanezela:
  - Futhi inkazimulo kumama waseRussia kuya e-Ukraine!
  U-Maria washo ngolaka, ebhalela isitha futhi ekwenza kahle kakhulu, ecula:
  Sinamandla kakhulu emhlabeni
  Singabantwana baseRussia enkulu!
  Futhi intombazane futhi, ngezinzwane zayo ezingenalutho, izophonsa isipho sokubhubhisa ngamandla abulalayo.
  Futhi intombazane inezinwele ezinombala weqabunga legolide. Futhi intombazane enhle kangaka - super nje. Khona-ke intombazane yacindezela inkinobho ngengono yerubi, yawisa imoto yesitha, yakhala:
  - Ukuze Russia enkulu!
  Futhi-ke, waphonsa iphakethe eliqhuma ngesithende sakhe esingenalutho futhi wengeza:
  - Futhi ngenxa ye-Ukraine enkulu!
  Ama-Olympics nawo asebenze kanzima kakhulu. Futhi izingono zakhe ze-strawberry zacindezela izinkinobho ze-bazooka, futhi zaphihliza inqwaba yamasosha e-Taliban.
  Khona-ke intombazane yakhala:
  - Okwezwe lakithi - i-USSR!
  Futhi iminwe engenalutho yemilenze emikhulu, kodwa enomusa yentombazane eyiqhawe yaphonsa ibhomu elibhubhisayo.
  Iqhawe lakhala:
  - Sizokwakha amadolobha ku-Mars, nezimboni ku-Mercury!
  UMarusya wakhipha ulimi lwakhe watshiyoza:
  - Futhi kuzoba namadolobha kuJupiter - ngiyakholelwa kuwo!
  Futhi intombazane yayithatha futhi ngezinzwane zayo ezingenalutho yethula ipizi enezinhlayiyana zokuqothula.
  Futhi njengoba iqhuma, futhi lonke ibutho lamaTaliban lizophonsa phezulu ...
  Futhi intombazane, njengengono yama-strawberry, ishaya into ebhubhisa kakhulu.
  U-Matryona, naye, uzoyithatha futhi ashaye i-Mujahideen ngosizo lwengono ye-ruby. Futhi isipho sokufa siyondiza ngamandla okubulala.
  Intombazane yayithatha futhi yatshiyoza:
  - Ezweni Lobaba - umama wethu!
  Futhi-ke izinzwane zakhe ezingenalutho zathatha futhi zaphonsa ipizi, futhi zadabula inqwaba yamasosha ombuso wamaTaliban.
  Alwa kanjena amantombazane... Kukhasa ithangi elikhulu elineziqhumiso zomlilo. Futhi ushisa inqwaba yamasosha ahamba ngezinyawo.
  U-Elizabeth uyacula, eveza amazinyo akhe:
  - Singabantu abapholile kunazo zonke emhlabeni,
  Amantombazane anezinyawo ezingenalutho!
  Futhi entombazaneni icindezela ingono ebomvu enkinobho, icwebezela njengenduku yokudlala ye-ebonite.
  U-Elizabeth wahleka futhi wathi:
  Ababili ngababili bane,
  Ababili ngababili bane...
  Kwaziwa yiwo wonke umuntu
  Emhlabeni wonke!
  U-Ekaterina ucindezele i-trigger ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Sikhiphe isitha saklinya:
  - Ukuze izinguquko ezinkulu!
  U-Elizabeth waphawula ngokumamatheka:
  - Futhi izinguquko zizoba ngcono!
  U-Elena ushaye ingono yerubi, ecindezela inkinobho ngobuchule futhi waphawula:
  - Kepha ukushaya kwenhliziyo nemithambo,
  Izinyembezi zezingane zethu bomama...
  Bathi sifuna ushintsho
  Lahla ijoka lamaketanga asindayo!
  U-Euphrosinia, ebeka izinyawo zakhe ezinyaweni ngezinzwane ezingenalutho, waphawula ngokunengqondo:
  - Lapha sikhuluma, ngoshintsho, ngoshintsho. Futhi yiziphi izinguquko?
  Impendulo ivela ku- Elizabeth:
  - Yebo izinguquko zibe ngcono!
  Kubuza uCatherine emamatheka:
  - Futhi uma konke kuhamba kahle?
  Ngokuzethemba u-Elizabeth wathi:
  - Futhi lapho konke kuhamba kahle! Mingaki iminyaka impi ilokhu iqhubeka, futhi ingapheli!
  Intombazane yadubula futhi, isebenzisa ingono yebele ebomvu. Le ntombazane inhle kakhulu!
  U-Elena uphinde wadubula ngesithende sakhe esinqunu, esipinki, esiyindilinga futhi waphihliza elinye ithangi lesitha.
  Futhi intombazane yahlabelela:
  - Inkazimulo Kunkulunkulu BaseRussia!
  U-Euphrosinia naye wadubula, ingono yakhe yayinjengesitrobheli esivuthiwe, esinojuzi, futhi yahayiza:
  - Impi izonqotshwa! Zonke izimpi ziphela ngokushesha noma kamuva!
  U-Elizabeth wavumelana nalokhu:
  - Mayiphele le mpi. Kodwa singanqoba?
  U-Ekaterina wadubula futhi esebenzisa ingono yakhe ebomvu futhi wacosha:
  - Umphumela wempi ongenzeka kakhulu ukudonsa!
  U-Elizabeth wakhononda ngobudlova:
  - Hhayi! Ngeke kube khona ukudonsa! Sizofika ekugcineni!
  UCatherine wadubula futhi ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho futhi watshiyoza:
  - Empini engcwele, kuyoba khona ukunqoba kwethu! Phambili ifulegi le-Imperial - inkazimulo kumaqhawe awile!
  Futhi amantombazane ekhorasi, enikina amabele awo agcwele, ahlabelela:
  - Akekho ozosivimba
  Akukho okuzosihlula!
  Baphinde bakhahlela, besebenzisa izithende ezingenalutho, ezipinki, eziyindilinga, bekhala:
  - Akukho okuzosivimba
  Akekho ozosinqoba!
  Futhi amantombazane azoyithatha futhi akhulule imifudlana emisha yomlilo onolaka ...
  Futhi amantombazane alwa esibhakabhakeni. Yeka amaqhawe amahle lapho e-bikini eyodwa. Noma bakhumule nobhodisi. Futhi izingono zabo eziveziwe, njengenjwayelo, zisebhizinisini.
  . ISAHLUKO? 22.
  U-Anastasia Vedmakova, eshaya abaphikisi esibhakabhakeni futhi ehlisela phansi amayunithi aphansi, wancwina:
  - Ngobukhomanisi obungcwele bezwe lamaSoviet!
  U-Akulina Orlova, edubula isitha, futhi ecindezela inkinobho ngengono yakhe ebomvu, futhi waphawula ngobudlova kakhulu:
  - Kukhona impi yembubhiso!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, intombazane yathatha futhi yawashaya amaqhawe ombuso onamandla. Futhi wamemeza:
  - Singabantu bomhlaba wethu wendabuko,
  Akukephuzi kakhulu ukubuyisana...
  Esivunguvungwini sempi
  Kukhona mina nabo
  Futhi lokhu kubucayi!
  UMirabela Magnetic, eqhubeka nokuwisa abaphikisi, futhi esebenzisa izingono ze-ruby kulokhu, wamemeza:
  - Impi iyaqhubeka endaweni yonke,
  Impi ngaphandle kwesizathu...
  USathane ezinhliziyweni zabantu
  Maningi amadoda afile!
  U-Anastasia Vedmakova waphawula ngokunengqondo kakhulu, eshaya isitha ngengono yesitrobheli futhi wancwina:
  - Kuyakhazimula ukuthi uNkulunkulu wadala,
  Umusa uchithekile phezu kwesintu...
  I-Svarog enkulu yasinika -
  Umphefumulo, ingqondo, isihe senhliziyo!
  U-Akulina Orlova waphendula ngokuhleka, futhi edubula esebenzisa ingono umbala werubi elinobuso:
  - Yebo, uSvarog angakwenza lokhu! Lona ngumdali omkhulu weplanethi enguMhlaba!
  Khona-ke i-Mirabela Magnetic - le ntombazane enezinwele zegolide, yabuza, iveza amazinyo ayo:
  - Futhi kungani abantu beguga, ikakhulukazi abesifazane, uma kukhona uMdali onamandla nohlakaniphile njengoSvarog?
  U-Anastasia wadubula, ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho, futhi waphendula:
  - Ngisakhumbula u-Tsar Nicholas II, futhi waze wanginika uswidi. Ungakwazi ukunginika iminyaka yami ngokubheka isibalo sami?
  U-Akulina Orlova, ecindezela ngesithende sakhe esingenalutho, ephawulwa ngokuveza amazinyo akhe, futhi ekhulula isipho esibhubhisayo sokufa:
  - Uma ubheka ubuso bakho, nawe ngeke unikeze iminyaka!
  UMirabela Magnet wavuma ngekhanda, ephawula ngokuphefumulela phezulu:
  - Onkulunkulu baseRussia baze banikeze ukungafi nobusha baphakade kwabakhethiweyo. Kodwa kuthiwani ngamaKristu?
  U-Anastasia Vedmakova, ephendula, wadubula amarokhethi, ecindezela inkinobho ngengono yakhe yama-strawberry, futhi wacula:
  -Esihlalweni sobukhosi sasezulwini,
  Inkosi yendawo yonke ihlezi...
  Ngentando yakho,
  UKristu wasibusa!
  
  Babethela uNkulunkulu esiphambanweni
  UJesu uyakhuleka kuBaba...
  Ukuze ungasahluleli ngokuqinile -
  Isono sisithethelele kuze kube sekupheleni!
  U-Mirabela Magnetic wavuma ngekhanda, futhi wathumela izipho ezisebenzayo zokufa, ecindezela isithende sakhe esingenalutho, esiyindilinga kanye ne-vyaknula:
  - Ungakwazi ukucula kahle! Kodwa ingabe onkulunkulu baseRussia noKristu bayahambisana?
  U-Anastasia Vedmakova waphakamisa amahlombe akhe, wathumela i-air projectile ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi wamemeza:
  - Ingabe uju nobisi kuyahambisana? Bahlukene kodwa bahambisana kahle!
  UMirabela Magnetic wavumelana nalokhu, wathumela irokhethi ngengono yakhe umbala we-tulip evuthiwe:
  - Yebo kuhle! Futhi ngisho nasemkhathini!
  Amantombazane ahlabelela ngazwi linye, eqhubeka nomlilo ngezinzwane ezingenalutho nezingono ezibomvu:
  Umhlaba efasiteleni
  Umhlaba efasiteleni
  Umhlaba osemgodini uyabonakala!
  Njengendodana ililela unina,
  Indodana ililela kanjani unina...
  Sidabukile ngoMhlaba, uyedwa!
  Nokho izinkanyezi
  Nokho, izinkanyezi...
  Kancane kancane, kodwa wonke umuntu uyabanda,
  Futhi njengewashi lokusitheka kwelanga, nanjengewashi lokusitheka kwelanga...
  Silindele ukukhanya futhi sibone amaphupho asemhlabeni!
  Namantombazane aphinde acindezela izingono zawo, ezibomvu okompompi, ezinkinobho, athumela ebulalayo, aphinde acule;
  Futhi asiphuphi ngokuduma kwe-cosmodrome,
  Hhayi lokhu okuluhlaza okwesibhakabhaka okubandayo...
  Futhi siphupha utshani, utshani eduze kwendlu ...
  Okuluhlaza, okuluhlaza, utshani!
  Amantombazane asebenzelana noMujahideen epholile kakhulu.
  Futhi nolimi lwabo lude futhi luhamba. Futhi bayakwazi ukusebenza nabo.
  USteelenida naye unolaka empini ... Futhi nokuthi udubula kanjani ngokunembe kakhulu.
  Futhi sebenzisa ingono ye-strawberry. Futhi yinhle kakhulu.
  USteelenida wacula:
  Le nsimu yalinywa amadodana kaSvarog,
  Sizochoboza ngokuqinile izitha ...
  Indlela yaseRussia, maye, kusukela empini kuya empini,
  Kodwa abafana bethu abangafi!
  U-Veronica naye washaya ngosizo lwengono yakhe ebomvu njenge-rose petal, wakhwifa esitheni:
  - Ngempumelelo yami epholile!
  UVictoria naye wasebenzisa isifuba sakhe esigcwele, njengamakhabe avuthiwe, lapho edubula futhi elungisa:
  - Ukuze siphumelele!
  U-Stalenida wavuma ngekhanda, waphonsa i-boomerang ngezinzwane zakhe ezingenalutho, eyanquma amakhanda amaningana ekundizeni, futhi waphawula:
  - Impumelelo yethu izoba yinkulu, ngiyakholwa!
  U-Valentina, owashaya i-Taliban ngokucindezela inkinobho yesibhamu esizenzakalelayo esinengono enombala we-sitrobheli, waphawula:
  - Ubugovu inkinga!
  USteelenida, edubula isitha, futhi ephinda ephonsa izinaliti ezinobuthi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, kulokhu waphawula:
  - Yebo, ubugovu kubi!
  U-Veronica ucindezele inkinobho yokuphonsa ilangabi ngengono yakhe ebomvu, washisa inqwaba yamaShayina futhi wancwina:
  - Kodwa maye - ubugovu abuqedwa!
  UVictoria wahlasela isitha, ngosizo lwesithende esinqunu, esiyindilinga, esipinki futhi wabhala kuTwitter:
  Kodwa nathi asibuthakathaka! Sizoba nokunqoba kanye neholide iminyaka!
  U-Valentina, edubula i-Mujahideen, futhi ebasika njenge-scythe, wayithatha futhi wayikhipha ngobudlova:
  -Inkazimulo enkathini yobukhomanisi kanye ne-Tsar Svarog!
  UStalenida waphinda washaya ingono yakhe ebomvu wathi:
  - Udumo kubukhomanisi!
  Kubuza uVeronica emamatheka:
  - Buyini ubukhomanisi?
  UVictoria wabhoka ngolaka, wathumela isipho sokufa, ingono enombala wama-cherry avuthiwe, futhi wancwina:
  - UbuKhomanisi buyizulu!
  Amantombazane ayithatha futhi ahlabelela:
  - Ngizodwengula wonke umuntu abe yizicucu,
  Lena impilo, lena injabulo!
  UGerda ulwela ithangi elingumahamba nendlwana. Yintombazane enhle kakhulu futhi enolaka. Futhi ithangi liyanyakaza futhi liyavutha. Inamandla amaningi amakhulu, abhubhisayo.
  UGerda wadubula ngosizo lweminwe yakhe engenalutho yemilenze ekhohliwe futhi watshiyoza:
  - Ukuze uthole ukuhleleka okukhulu emhlabeni!
  U-Charlotte uphinde wabhaxabula isitha ngengono yakhe ebomvu, ecindezela inkinobho ngayo futhi ekhala:
  - Inkazimulo Ezweni Lomama.
  Futhi uChristina intombazane wadubula, kulokhu ngesithende esingenalutho, esiyindilinga, esipinki.
  Futhi wamemeza:
  - Ngobukhomanisi obuphakeme!
  UMagda naye washaya isitha wacula:
  - Ubukhulu bamaJalimane babazi iplanethi,
  I-Fascism yanqotshwa ngokushaywa kwenkemba ...
  Siyathandwa futhi saziswa yizizwe zonke zomhlaba,
  Abantu bezwe lonke bamasha bebheke kubukhomanisi!
  Ithangi lanyakaza lathela wonke umuntu ngamagobolondo, nezinhlamvu zehla okomthofu.
  UGerda waphawula ngobuhlakani, wadubula futhi ngengono yerubi yebele lakhe:
  - Ukunqoba kwethu akunakugwenywa - ngikholelwe, ithemba ngeke lihambe!
  UCharlotte wadubula ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi wavuma:
  - Cha, ngeke ahambe!
  Intombazane esethangini yaphefumula kakhulu...
  Kwenye indawo, lapho becashe khona, u-Alice no-Angelica bafuna okubhekiselwe kubo.
  U-Alice wakhumbula indlela agcina evalelwe ngayo ejele esemncane. Futhi lapho washaywa ngezinduku zenjoloba ezithendeni zakhe ezingenalutho. Intombazane u-Alice yabe isisayina isivumo. Futhi waya endaweni yezingane, ikoloni. Kodwa akahlalanga isikhathi eside lapho.
  Esigodini, amantombazane ayegundwa impandla futhi ephoqelelwa ukuba asebenze engafakile izicathulo ngisho nalapho kubanda. Futhi u-Alice wavuma. Futhi u-Angelica wazalelwa eSiberia, futhi wayengazazi nhlobo izicathulo, futhi wagijima phakathi kweqhwa nezithende zakhe ezingenalutho, eshiya ama-prints.
  Ngakho lawa mantombazane akhethekile futhi awahlulwa lutho.
  U-Alice wadubula, ecindezela ingono yakhe ebomvu ku-trigger futhi ekhala, eveza amazinyo akhe:
  - Inkazimulo enkathini yonkulunkulu baseRussia!
  Futhi waphonsa ibhomu elibulalayo ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Okudabule inqwaba yamasosha eTaliban.
  U-Angelica naye wadubula, futhi ngokufanele. Wabhoboza isitha wathi:
  - Ukuze uthole impumelelo enkulu yokucabanga!
  Waphinda wacindezela inkinobho ngengono yakhe yerubi. Ushaye isitha ngentshiseko ebulalayo.
  Futhi-ke ngezinzwane zakhe ezingenalutho waphonsa isipho sembubhiso sokufa futhi wancwina:
  - Kunkulunkulukazi omkhulu kanye noMama kaNkulunkulu uLada!
  U-Alice udubule ngokunembe kakhulu futhi washaya ujenene we-Taliban ngokushaya okunembile nokutshiyoza:
  - KuNkulunkulu Svarog!
  Khona-ke intombazane yaphinde yaphonsa isipho sokubulala sokufa ngezinzwane zayo ezingenalutho. Lona ngu-Alice - intombazane enhle kakhulu.
  Wayesebenza kahle ekoloni. Bayeka ngisho nokugunda ikhanda lakhe futhi bamvumela ukuba akhulise izinwele zakhe ngezinwele ezisagolide, ezigoqene. Futhi intombazane enhle kangaka yakhulela endaweni yezingane, ikoloni. Wayengunkulunkulukazi nje.
  Futhi yinhle kakhulu. Futhi izinyawo zakhe ezingenalutho zazishiya izinyathelo eziyengayo eqhweni. Ukuthi nonogada bebeshaya indlwabu.
  Kwakungu-Alice lowo...
  Akumangalisi, mhlawumbe, igama elinjengo-Alice - libangela izinhlangano ezikhethekile. Okungaqhathanisi nalutho. Futhi u-Alice - ngokuvamile, ubuhle buyi-super and hyper!
  Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho ziphinde ziphonse ibhomu elibulalayo futhi zidabule wonke umuntu.
  U-Alice wacula ngokumamatheka;
  Kungani abantu benekhanda
  Akuzwakali...
  Ungagawuli izinkuni ngekhanda
  Izinzipho azishaywa!
  U-Angelica naye wathatha futhi wadubula, edonsa isibhamu ngengono yakhe ebomvu, ebhoboza isitha. Wajikijela izipho zokufa ngezinzwane zakhe ezingenalutho futhi wacula:
  - Makungabi nalutho kwabanye,
  Abanye bayamkhohlisa...
  Kodwa wonke umuntu ubonwa ngesizathu,
  Akafuni ukulahlekelwa nguye!
  Futhi womabili amantombazane, eqhubeka edubula kuMujahideen, futhi ethumela izipho zokufa ngezinzwane ezingenalutho, aqala ukucula;
  Asikho isidingo sokulahlekelwa ikhanda
  Ungajahi...
  Asikho isidingo sokulahlekelwa ikhanda
  Futhi ngokuzumayo woza kuwusizo!
  Amantombazane adubula isitha esebenzisa izingono zawo zeruby futhi akhala:
  Ubhala encwadini yakho yokubhalela
  Kuwo wonke amakhasi...
  Asikho isidingo sokulahlekelwa ikhanda
  Asikho isidingo sokulahlekelwa ikhanda lakho!
  Asikho isidingo sokulahlekelwa ikhanda lakho!
  Futhi udinga ukubulala ama-bastards!
  Amantombazane ajikijela amabhomu ngezithende ezingenalutho, eziyindilinga. Lamantombazane ayamangaza nje.
  Futhi nangu uNicoletta, naye, elwa. Intombazane enhle kakhulu lena, yinhle kakhulu.
  U-Nicoletta wayithatha wayicula, ecindezela inkinobho ye-bazooka ngengono yakhe ebomvu futhi ethumela isipho sembubhiso.
  Intombazane yatshiyoza:
  - Udumo ezikhathini zobukhomanisi!
  Futhi wengeza:
  Ekunqobeni kwemibono yokungafi yobuKhomanisi,
  Siyalibona ikusasa lezwe lethu...
  Futhi ibhanela elibomvu, i-Motherland ekhanyayo,
  Siyohlala sithembekile ngokungenamkhawulo!
  UNicoletta, ngemva kwala mazwi, wabonisa ulimi lwakhe. Futhi ingono yakhe ye-ruby futhi njengokungathi ikhishwe ngamandla amakhulu okubhubhisa.
  Futhi uNicoletta, ngezinzwane zakhe ezingenalutho, wathatha futhi waphonsa ibhomu lamandla abulalayo, waklebhula inqwaba ye-Mujahideen futhi wakhala:
  - Ngezivunguvungu ilanga lenkululeko lasikhanyisela,
  Phakathi kwezivunguvungu nezivunguvungu sasihamba ndawonye...
  Izizwe mazibe munye
  Wonke amazwe oMhlaba mawahlangane!
  UViola naye walwa ngolaka olukhulu. Wadubula kumjikijeli womlilo, ecindezela inkinobho ngengono yakhe ebomvu futhi ecula:
  - Inkazimulo ezweni loBaba, inkululeko yethu,
  Ubungane babantu buyisekelo kuze kube phakade,
  Amandla asemthethweni, intando yabantu,
  Phela, ngenxa yobunye bomuntu olula!
  Inkunzi yenkomo iphinde yadubula kuMujahideen. Ngokwenza kanjalo, wasebenzisa ipayipi okwaphuma kulo amalangabi omlilo, elashisa yonke into phansi.
  Intombazane yanyathela ngonyawo lwayo olunqunu, olushibhile futhi yatshiyoza:
  - Inkazimulo enkathini yobukhomanisi, inkazimulo kuLenin omusha!
  U-Angelina no-Aurora baphinde bathumela isishicileli somlilo esinamandla, basithatha, basishaya ngendiza yelangabi.
  Nomlilo wathulula... Wawashisa ngokoqobo amaTaliban.
  U-Angelina waphumula izinyawo zakhe ezingenalutho futhi, wadubula, watshiyoza:
  - Inkazimulo ku-USSR!
  Futhi intombazane yaphinde yacindezela ingono yayo ebomvu enkinobho ye-flamethrower. Kwaphinde kwaqhuma...
  I-Aurora iphinde yashaya i-Mujahideen. Ushise amasosha amaningi eTaliban futhi wacosha:
  - Okwemingcele emisha!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho waphonsa isipho sokubulala sokufa. Waphinde wacindezela inkinobho ngengono yerubi yesifuba sakhe. Wabe etshiyoza, eveza amazinyo akhe:
  - Inkazimulo ku-CPSU!
  U-Angelina wacisha iso, waphonsa ipizi yokufa ngesithende esingenalutho, futhi watshiyoza:
  - I-CPSU - SS! I-CPSU - SS!
  Aphinde acindezele inkinobho ngengono yestrawberry esifubeni sakhe.
  U-Anna no-Olga bangamantombazane amahle ngamabhulukwe aqinile kuphela.
  Bathatha futhi baphakamisa i-rocket launcher enzima. Futhi bephumula imilenze yabo engenalutho, eqoshiwe, bayithatha futhi bayishaye.
  U-Anna watshiyoza, ecindezela ingono yakhe ebomvu enkinobho.
  - Inkazimulo konkulunkulu baseRussia!
  Futhi izinzwane ezingenalutho, intombazane yajikijela ibhomu elibulalayo.
  U-Olga, ngezinzwane zakhe ezingenalutho, wethula isipho esibulalayo sokufa, ehlukanisa i-Mujahideen ngokoqobo.
  U-Olga wacula:
  - Oh, Pushkin, ungumuntu we-eccentric, unephutha,
  Empini asizange siyeke ukuzamula...
  Ithangi elidabukile liyavutha,
  Uxosha bonke abantu kusofa!
  Intombazane yayithatha futhi ngezinyawo zayo ezingenalutho yaphonsa isipho esisha, esibulalayo kakhulu sokubhubhisa.
  Futhi-ke ngengono yerubi wacindezela inkinobho, ethumela isipho esinolaka sokubhubhisa.
  Khona-ke amantombazane acula ngazwi linye:
  - Futhi empini, kodwa empini,
  Amantombazane abona umfana emaphusheni awo!
  Isifiso sakhe sokushayela
  Hlukanisa umfana!
  Abhonga amaqhawe:
  - Gcoba amantombazane ngezinyawo zamadoda,
  Umuntu wesilisa akufanele abe ophethe...
  Umuntu, njengehhashi, ubophekile ukulima,
  Futhi incazelo yamantombazane ukubulala!
  Futhi futhi amantombazane anezingono zawo zamabele abomvu azocindezela izinkinobho zokuqothula.
  Udeveli ngokwakhe ngeke amelane nobuhle obunjalo.
  Nezilimi zamantombazane ziyadlala. Afana namaswidi amnandi, akhotha izinduku ze-jade ezivunguzayo.
  U-Anna no-Olga bacula:
  - Sizodwengula wonke amadoda abe yizicucu,
  Kuyoba semandleni ethu!
  Naba ubuhle bamantombazane e-ninja alwa.
  Bakhumule obhodisi manje sebegqoke amaphenti kuphela.
  Intombazane ye-ninja enezinwele eziluhlaza yathatha futhi yagenca izinkemba, yanquma amakhanda amaTaliban.
  Khona-ke, ezingonweni ezibomvu zesifuba, izokhulula umbani esitheni. Ezishisa iMujahideen eningi.
  Futhi-ke ngezinzwane ezingenalutho, njengoba ephonsa isipho sokubulala sokufa futhi ahlabelele:
  - Ngiyisinambuzane esidabukisayo - ufudu olukhulu lwe-ninja! Ngizoyidabula njenge-blotter!
  Intombazane ye-ninja enezinwele eziphuzi nayo yenza ubuciko bovemvane ngezinkemba.
  Sika amakhanda amaTaliban amaningi.
  Kwase kusuka ezingonweni ezibomvu zesifuba, kwaqhuma umbani. Ushise ibutho lonke futhi watshiyoza:
  - Ngiyintombazane enamandla kunazo zonke emhlabeni!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho waphonsa amandla abulalayo enaliti ngobuthi.
  Lapha empini kukhona intombazane ye-ninja enezinwele ezibomvu. Izinkemba zakhe zizungeza njengezinsimbi zendiza enophephela emhlane. Futhi ugawule uMjahideen ngaphandle kozwelo.
  Ama-pulsars avuthayo akhishwe ezingonweni ze-ruby zamabele akhe. Ushise izimbangi eziningi.
  Ngemva kwalokho, ngesithende sakhe esingenalutho, waphonsa iphakethe lamalahle, futhi waklebhula amathangi ambalwa.
  Wabe esecula:
  Sizokwakha amadolobha
  Ninja girl kuze kube phakade!
  Yilokhu ngempela okudingwa amantombazane. Banolaka nenjabulo enkulu, nomoya wokulwa.
  Intombazane ye-ninja enezinwele ezimhlophe nayo iklajwe ngezinkemba ezingathi ama-windmill, yanquma amakhanda, yacula:
  Sizolwela iJapan
  Ngithanda ukuqabula kakhulu!
  Futhi imisebe yembubhiso yandiza isuka ezingonweni zamasitrobheli entombazane. Okwaguqula ngokoqobo ama-Afghan aba umlotha.
  Futhi iqhawe, ngezinzwane zalo ezingenalutho, laphonsa ama-boomerang amaningi ngesikhathi esisodwa, linquma amakhanda ezitha, okwathi ngemva kwalokho lahlabelela:
  - Inkazimulo enkathini yonkulunkulu baseJapane!
  Futhi amantombazane e-terminator ahlabelela ngaso leso sikhathi:
  - Izingono zamantombazane ezibomvu, izingono zamantombazane ezibomvu,
  Wonke amadoda avele afe ngokulangazelela!
  Kuphinde kuzwakale ukuhleka okuvala izindlebe, kubonakale amazinyo kanobuhle.
  Lawa mantombazane ayamangaza nje!
  Futhi bathande izilimi zabo umsebenzi omnandi.
  Lapha bazoyithatha futhi, ngokushesha nje lapho bekhafula, bayobe bebeka phansi ibutho lonke ngomjiko owodwa.
  Emva kwalokho, amantombazane aseZweni laseLangeni eliphumayo azobhonga:
  Asikwesabi ukuhlaselwa
  Sizobulala ababi bonke ngokulandelana!
  Lapha empini kanye nabasebenzi bakaJane Armstrong.
  Intombazane yinhle kakhulu. Wathatha walahla ubhodisi wakhe. Wathatha ingono ebomvu yebele wayicindezela inkinobho.
  Kwaphuma umfudlana welangabi elivuthayo. Futhi washisa ikhulu Mujahideen. Nanka amantombazane - ukujabula okukhulu.
  UJane wayithatha futhi wacula:
  - Igazi elibomvu, elibomvu,
  Ngemva kwehora sekuyizwe nje
  Ngemuva kwamabili, kuba nezimbali notshani kuwo,
  Ngemva kweminyaka emithathu, usephinde waphila!
  U-Gertrude wabhaxabula imbangi yakhe ngengono yakhe ebomvu. Uphihlize isitha futhi wancwina:
  - Futhi inkanyezi ebizwa ngokuthi ilanga liyashisa!
  Futhi ngemva kwalokho, isithende sakhe esingenalutho, esiyindilinga sasicindezela inyathela ngamandla abulalayo.
  La mantombazane ayizilo nje.
  Futhi ngakho bazoyithatha futhi bazocula kanjani:
  - Hail Britain, blue Seas,
  Asisoze saba yizigqila!
  UMalanya uzophinde ayithathe bese ecindezela inkinobho enengono yama-strawberry. Futhi ushaye isitha ngamandla amakhulu abulalayo.
  Khona-ke izomemeza:
  - OkweBrithani nendlovukazi yakhe!
  UMonica uchofoze inkinobho ngengono yakhe ebomvu futhi waphikisa:
  - Futhi kuphi indlovukazi - abantu main!
  Futhi ngosizo lwezinzwane zakhe ezingenalutho, waphinde wayithatha futhi wadubula. Le ntombazane iyamangalisa!
  Futhi ithangi ligijimela kulo futhi ngamandla amakhulu abulalayo. Inamantombazane anomfutho omkhulu kakhulu.
  UMalanya wabhala:
  - Abantu bethu, abantu bethu,
  Unqunu, unqunu, unqunu -
  Banqunu bakithi!
  U-Oleg Rybachenko uyaqhubeka nokulwa ngonya olukhulu. Futhi izinkemba zomfana zigunda okwezinsingo ezigunda izinwele.
  Futhi umfana, onezinzwane zezinyawo ezingenalutho, uphonsa isipho sembubhiso.
  Futhi uyacula:
  Silwa nesitha
  Ngegama likaSvarog ...
  Ngeke ngibe yisiwula
  Ukuba yindodana kaNkulunkulu!
  UMargarita waphawula ngolaka, ehlaba i-Mujahideen ngezinkemba zakhe. Futhi intombazane yaphonsa izinsingo ezincane ngezinzwane zayo ezingenalutho futhi yaqala ukusika izintamo zama-Afghan.
  Yabe icula intombazane:
  - UMargarita - iwindi livuliwe!
  Waluthatha, walukhombisa ulimi lwakhe! Le ntombazane iyiqhawe elikhulu!
  Futhi akekho oyomisa noma amehlule.
  Uma ibhonga izobhonga.
  Nezingane zesinqamuli zashaya amakhwela ngazwi linye, namafu amagwababa eqala ukuquleka, eshaya ukhakhayi lwamasosha aseTaliban.
  Lezi zingane ziyizilo nje.
  U-Oleg Rybachenko wacula:
  - Empini engcwele,
  Impilo yesosha ayibalulekile...
  Ngenxa yenkosi ubaba,
  Asifele ize!
  UMargarita waphinda waphonsa izinaliti ngoshevu ngeminwe yakhe engenalutho, futhi watshiyoza:
  - Thina ukunqoba hhayi ngeze!
  Futhi futhi intombazane iyalenga... Futhi kwaba kuhle kakhulu futhi kungazelelwe.
  Izingane zazijabule nje. Futhi izinyawo zabo azigqokile, futhi ziyashesha, zipholile kunezinkawu.
  Amaqhawe asemasha ahlabelela ngolaka;
  Ebubanzini bezwe lakubo elimangalisayo,
  Uthukuthele empini nasemsebenzini...
  Saqamba ingoma ejabulisayo -
  O umngane omkhulu nomholi!
  Ngemva kwalokho, intombazane nomfana bayophinde bashaye ikhwela ngazwi linye, futhi izinkulungwane zezinyoni ezimangele zizowela emakhanda ama-Afghan.
  Lawa ngamantombazane - isigaba esiphezulu, futhi umfana akabi nakakhulu ...
  UNatasha naye ugawula ngezinkemba. Kusuka ezingonweni ezibomvu kwaqala ukukhulula umbani, futhi ngesikhathi esifanayo kugquma:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Umvikeli we-Fatherland, isosha lasePerunov!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho zemilenze yamantombazane, njengoba iqala, ngokusobala into ebulala kakhulu.
  UZoya, echoboza amaTaliban ngokufutheka okukhulu, naye waqala ukukhulula izipho zokufa okunonya ezingonweni ezibomvu. Futhi ngenkathi ecula:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Amaqhawe aseRussia - iqoqa i-alamu!
  Futhi izinzwane zalo ezingenalutho ziqala futhi, isipho esibhubhisa kakhulu sembubhiso.
  U-Augustine obomvu naye ulwa ngokucasuka. Uthumela isipho sokufa ngemva kwesinye esitheni. Futhi kusukela ezingonweni zakhe ze-ruby kwakugeleza imifudlana yamandla anobudlova.
  Augustine wayithatha futhi wacula:
  Impela amaqhawe obumnyama anamandla;
  Ububi bubusa umhlaba ngaphandle kokwazi inombolo!
  Futhi izinzwane ezingenalutho zemilenze yeqhawe elinezinwele ezibomvu zaqala ukubhubhisa okumangalisayo.
  USvetlana wagawula amaShayina, ngaphandle kokuhawukelwa. Wawahlakaza abe yizicucu. Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho waphonsa uphizi ngeziqhumane.
  Bese kusuka ezingonweni ze-strawberry, njengokungathi ushaya isitha, ngento ebulalayo kakhulu.
  Ukuhlukanisa isitha nokucula:
  -Kodwa nina madodana kaSathane,
  Ungawanyatheli amandla kaKristu!
  Intombazane lena ekwaziyo ukunqoba noma yikuphi okubi.
  Amaqhawe, kufanele ngisho, mhlawumbe aqine kakhulu emhlabeni.
  U-Oleg Rybachenko, enciphisa i-Mujahideen, wacula:
  Emhlabeni wokushisa neqhwa,
  Umhlaba umpofu futhi ucebile...
  Isikwati sethu siyahlasela
  Isitha siqonde esihogweni!
  UMargarita waphonsa ucezu lwe-antimatter ngezinzwane zakhe ezingenalutho, waklebhula uquqaba lwezitha futhi wancwina:
  Futhi impi iyaqhubeka futhi
  Umlilo we-hyperplasmic uyabila...
  Futhi uLenin usemncane kakhulu
  Iziteleka ngemishayo!
  Ngemva kwalokho, intombazane yathatha futhi yabonisa ulimi lwayo ngokuqondile. Futhi kufanele avume ukuthi yinde kakhulu.
  Izingane zamaQhawe zipholile ngempela.
  U-Adala no-Agata balwa ngesibhamu esizishayelayo esinezihlalo ezimbili. Bachoboza izitha, bazihlukanise.
  U-Adala ucindezela inkinobho yenduku yokudlala ngengono ebomvu yesifuba sakhe, ephula inqwaba yamaShayina bese ekhala:
  - Ukuze Russia enkulu!
  U-Agatha naye uyogadla esitheni, asichoboze sibe yizicucu, asidabule esiphithiphithini esichitha igazi futhi abhodloze:
  - Ukuze Kievan Rus!
  Futhi uzocindezela inkinobho ye-joystick ingono yakhe ye-ruby!
  Ngemva kwalokho, amantombazane azothatha futhi acule:
  - Bafundiswa ndawonye esikoleni
  Futhi khumbula ngenhliziyo...
  Zakhala kanjani izinsimbi
  Mayelana neKievan Rus!
  
  Futhi ama-Orthodox ayakhumbula
  Ubani ongabuzi...
  Zazinjani lezo zinsuku ezikhazimulayo
  Ubhapathizo lwaseRussia!
  Futhi uNatasha nethimba lakhe bacosha;
  Sawubona Slavs, Sawubona Slavs
  I-Muscovites ne-Kievans ...
  Ngabe kufanele sihlanganyele iMotherland!
  Ayikwazi ukuthumela umfana
  Bala eyakho njengendlu yokulala...
  Kungcono ngimthande!
  Yile ndlela amantombazane ahlakazeka ngayo, futhi kusobala ukuthi amaTaliban, ngokuqinisekile, awakwazi ukumelana nabantu abanjalo.
  . ISAHLUKO? 23.
  UGorbachev-Putin uyaqhubeka nokuyala nokunikeza imiyalo. Amayunithi athuthukile amasosha aseSoviet asevele efinyelele oLwandlekazi i-Indian. Ngesikhathi esifanayo, ibutho lase-USSR lisondela eTehran. Futhi iqala ukuzungeza inhloko-dolobha yase-Iran. Futhi kupholile kakhulu.
  I-Gorbachev-Putin igxuma ngenjabulo.
  Futhi unamaphupho.
  Impi iqhubeka njengokungathi isendleleni engapheli.
  U-Natasha neqembu lakhe banquma ukudlala i-chess ukuze bathathe ikhefu ezimpini.
  U-Augustina noSvetlana ngakolunye uhlangothi, kanti uNatasha noZoya ngakolunye.
  Intombazane enezinwele eziluhlaza yaphusha iphini lenkosi yayo phambili. U-Augustine uphendule ngokukhetha iSicilian Defence.
  Sekungomunye umdlalo. Iqhawe elinezinwele ezibomvu lasebenzisa ukuhlukahluka kwe-Dragon lapho umbhishobhi Omnyama ethatha idayagonali enkulu futhi ebeka ingcindezi esikhundleni sikaMhlophe, inkosi, ecashe endaweni yendlovukazi.
  Izikhundla ezithakazelisayo kakhulu zitholakala lapha. Okumhlophe kungabamba ekuhlaselweni kwe-pawn emnyama ethuthukile phambi kombhishobhi.
  U-Natasha no-Augustina badlala ngokushesha ekuqaleni. Kodwa base beqala ukucabanga isikhathi eside. Izinketho ezicatshangelwe. U-Augustina wadela ukushintshisana nge-pawn. Kodwa ukuhlasela kwehlulekile.
  Kodwa uNatasha wenza iphutha elincane futhi waphambanisa ucezu lwe-pawn. Isikhundla sakhe saba nzima. Kodwa intombazane enezinwele eziluhlaza yazivikela ngenkani kakhulu. Umcimbi udonse ihora lesishiyagalombili. Futhi kuze kube manje, u-Augustine akakwazanga ukunqoba.
  Khona-ke umdlalo waphazamiseka. AbakwaTaliban baphinde bahlasela. Futhi lokhu, yebo, kakade sina.
  Amathangi ayabhonga nezinjini ziyabhonga.
  U-Natasha ucindezele inkinobho ye-bazooka ngengono yakhe ebomvu futhi waqhumisa ibhomu elibulalayo.
  Udabule ithangi lesitha. Khona-ke intombazane yamemeza:
  - Ngimemezela isheke!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, waphinda waphonsa ibhomu elinamandla okubulala.
  U-Zoya waphawula ngolaka, eveza amazinyo futhi edubula isitha ngosizo lwengono yokusajingijolo:
  - Futhi matting kungcono nakakhulu!
  Futhi intombazane yaphinde yaphonsa izinzwane zayo ezingenalutho, ibhomu lamandla okubhubhisa.
  Wabhonga eveza amazinyo akhe.
  - Ngizokushaya!
  U-Augustina wadubula isibhamu ebhekise kuMujahideen. Wabe esethatha ingono ye-ruby yebele lakhe futhi wacindezela inkinobho yesiqhumane sebhomu. Uphihlize imoto yesitha wabe esebhala kuTwitter:
  - Ukuze uthole udumo olukhulu!
  Futhi ngezinzwane zalo ezingenalutho, wathatha futhi waphonsa isipho sokufa esitheni ngamandla abulalayo.
  USvetlana wayithatha futhi washaya isitha ngosizo lwebele lebele le-strawberry. Izobhodloza ithangi lesitha bese ikhala:
  - Inkazimulo kubukhomanisi nepharadesi!
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho uzothatha nephakheji eliqhumayo, acime isitha esilahliwe.
  Lamantombazane ayamangaza nje. Banamandla amaningi okulwa namandla angapheli.
  U-Oleg Rybachenko, lo mfana waphakade, ubheka cishe iminyaka eyishumi nambili. Ingane ebukekayo enemisipha yokukhululeka, futhi izikhindi zodwa.
  Ujikijela ibhomu ngamandla abulalayo ngezinzwane zakhe ezingenalutho, emva kwalokho uyabhonga:
  - Okwezwe likaMama noStalin!
  UMargarita ungumbungazi ovelele. Yize ebukeka eyintombazane elinganiselwa eminyakeni eyishumi nambili.
  Naye futhi, wathatha futhi waphonsa ipizi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, wadabula uMjahideen onesibindi.
  Yabe icula intombazane:
  - Ngezwe likaMama ngaphandle kukaStalin!
  Ngemva kwalokho, izingane ezingafi zayithatha futhi zashaya amakhwela ngezindebe zazo zonke. Futhi amagwababa ethuka futhi ewa njengesichotho emakhanda ase-Afghan. Futhi babhoboza izikhakhayi zabo.
  Amakhanda aqhuma kuhle kwamakhabe ekhandwa imilomo yamagwababa alahlekelwe ingqondo ngenxa yokushaywa kwekhwela.
  Lokhu bekwenza izingane...
  U-Anastasia Vedmakova naye usempini ... Futhi izinzwane zakhe ezingenalutho zicindezela kakhulu izinkinobho.
  Intombazane, eyayifake iphenti kuphela, yayithatha yacindezela inkinobho ye-joystick ngengono yayo ebomvu. Ushaye ithange le-Taliban ngerokhethi futhi wacofa:
  - Ngokunqoba okukhulu kwe-USSR!
  U-Akulina Orlova walwa nge-bikini eyodwa. Intombazane enezinwele ezingathi yiqhwa, ifafazwe ngegolide elincane. Okusho ukuthi, uMama muhle kakhulu.
  Futhi manje izinyawo zakhe ezinhle ezingenalutho zicindezela i-pedal. Futhi amabhomu amancane awela emakhanda ase-Afghan. Futhi bashaya kakhulu isitha, bebhodloza imibhoshongo nophahla lwezibhamu ezizishayelela ngokwazo.
  U-Akulina wayithatha futhi wahlabelela:
  Insimbi izokhala esibhakabhakeni
  Imvula izona kakhulu...
  Ngiya ebuntwaneni bami
  Imvula yasehlobo kimi!
  Futhi iqhawe ladubula futhi, lisebenzisa izingono zerubi zamabele alo agcwele ikhabe. Nansi intombazane enezinwele ezinhle kangaka, nemilenze ehehayo, eshukiwe, nenhle.
  UMirabela Magnetic naye ulwa ngesasasa elikhulu nolaka olukhulu.
  Intombazane yadubula isitha ngosizo lwengono yama-strawberry. Waphihliza ithangi leTaliban futhi wacofa:
  - Inkazimulo konkulunkulu baseRussia!
  Yinhle kabi le ntombazane uMirabela. Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho wathatha futhi wadlulisela esitheni isipho sokubulala esiwukufa. Futhi amaMujahideen ayeyisimungulu kakhulu.
  Kodwa iqhawe elinguHelga lizophinde libethele isitha emoyeni. Ngokwenza kanjalo, wagcoba ingono yakhe ebomvu, enombala wepoppy. Futhi imicibisholo ebulalayo indizela esitheni.
  Baphihliza ngokoqobo umbhede waba izicucu. Lawa angamantombazane asezingeni eliphezulu ngempela.
  Intombazane yadubula ngosizo lwezinzwane zayo ezingenalutho yakhala iveza amazinyo, icwebezela njengamaparele.
  Futhi iqhawe lacula ngentshiseko:
  Kwakukhona izinsuku eziningi ezinzima
  Intombazane ifana ne-nightingale ...
  Ngafingqwa, ngaphandle kokucabanga imiphumela,
  Ungalwi naye abafana,
  Ungalwi naye abafana,
  Kungenjalo, uyogqashula izimpondo zakhe!
  La mantombazane angamaqhawe amakhulu.
  Omane amantombazane ahlabelela ngentshiseko:
  IRussia Enkulu - amasimu angapheli,
  Izwe elingcwele malishise phakathi kwezinkanyezi...
  Ngikholwa ukuthi imizwa yenhliziyo ayincibiliki -
  Sizovikela umngcele ukusuka onqenqemeni kuya konqenqemeni!
  
  Makube khona ubukhomanisi endlini yethu,
  Okwenze uComrade Lenin...
  Futhi isitha esibi se-fascism siyabhujiswa,
  Egameni lezizukulwane ezinkulu!
  
  Phela, iMotherland ezinhliziyweni zethu munye,
  Futhi esikhathini esizayo emithala eminingi...
  Izwe lami malidume amakhulu eminyaka
  I-Motherland awuyena nje usonga omnandi!
  
  Izwe likaBaba liqhakaze
  Sizomhlula uGenghis Khan...
  Uwina ukuvula i-akhawunti engenamkhawulo-
  Ngokukhazimulayo ngiyamazi u-Ivan waseRussia!
  
  Singamantombazane angamaqhawe anamandla
  Ukuthi isitha asikwazi ukusinqoba...
  Singamadodakazi kaSvarog namadodana,
  Ikwazi ukushaya iFuhrer ebusweni!
  
  Kithina Nkosikazi uLada ngiyakholwa
  Owazala onkulunkulu abaningi...
  Bonke abantu bawumndeni onobungane,
  Okusenhliziyweni yami ngiyazi Rod!
  
  Futhi uMninimandla onke waseRussia uJesu,
  Wazalelwa e-Orthodoxy enkulu ...
  Yebo, i-demiurge ayilona nhlobo igwala,
  USomandla uzinzile phakathi kwabantu!
  
  Enkazimulweni kaKristu uMninimandla onke,
  Sizophakamisa izinkemba zethu ezibukhali...
  Yilwa namaMongol kuze kube sekugcineni
  Ukuze isixuku saseBatu singafiki eRussia!
  
  Yebo, unathi ongapheli amandla Rod,
  Ubani odala indawo yonke...
  Futhi wayekwazi nje ukukwenza
  Okumane kusimangaze ukwazi!
  
  Singabantu - lesi isikhala,
  Ikwazi ukunqoba umkhathi...
  Nakuba imbazo kaBaty igawule izixuku,
  I-Russia ngamandla oMndeni empini ingashintshiwe!
  
  Amantombazane athanda kakhulu izicathulo,
  Shesha ngokushesha eqhweni elineqhwa...
  Futhi bayoshaya amaMongol ngesibhakela,
  Ukuze ungalinge ukubhekana ne-Fatherland!
  
  Awulitholi izwe lendabuko elihle kakhulu
  Noma behlasela iRussia ngomhlambi omubi ...
  Intombazane ayikho ngaphezu kweminyaka engamashumi amabili ubudala,
  Usevele wawasika amaSamurai!
  
  Muhle futhi usezingeni
  Intombazane ebhubhisa amaMongol ngokuncokola ...
  Vumela uSathane ahlasele umhlaba -
  Sizochoboza isitha ngomzila onensimbi!
  
  Ngakho nganyakazisa unyawo lwami olungenalutho,
  Futhi wamhlohla isithende esingenalutho esilevini ...
  Ngaba intombazane epholile
  Awudingi i-samovolok kuleli cala!
  
  Izinkemba zami zicwayiza njengophaphe,
  Futhi bagawula ibutho lamaMongol ngokudume kakhulu ...
  Kwangathi isigwedlo sami singaba namandla,
  Isitha sizobhujiswa ngonya!
  
  Yebo, iRussia yethu ayinhle kakhulu ukuyithola,
  Kuhle njengelanga ngaphezu kweplanethi...
  Singazitholela injabulo,
  Futhi kuculwa izigigaba zobuqhawe!
  
  I-Russia iyizwe elikhazimulayo,
  Yini eyanika ubukhomanisi kubantu...
  Siphiwe kuze kube phakade nguKin,
  Ngezwe likaMama, injabulo, inkululeko!
  
  Izwe likababa - siyakhazimulisa iNkosi uKristu,
  UMaria noLada mabahlangane...
  UComrade Stalin ungene esikhundleni sikayise -
  Thina maRussia asinakuhlulwa ezimpini!
  
  Abantu bomhlaba bayayithanda indlela yaseRussia,
  Simunye, kholwani ngabantu abanenhliziyo...
  Ngikholwe, ungasigobisi ngesibhakela,
  Ngokushesha sizovula umnyango wesikhala, ngiyazi!
  
  Ngezinyawo ezingenalutho sizongena eMars,
  Maduze sizoba yinkosi yeVenus ngobuqhawe ...
  Yonke into izoba yikilasi elinolwazi kakhulu,
  Futhi indoda izoba yinoma yiliphi iqhawe!
  
  Yebo uJesu unguSuperman
  Nge-Svarog, iRussia izovuka emadolweni ayo ...
  Abafana ngeke babe nezinkinga,
  Masikhazimulise Umndeni Ngegama Elingapheli!
  Lapha balwa nabaculi abalingiswa.
  Kodwa izisebenzi zika-Elizabeth zilwa ngokuphelelwa yithemba.
  Intombazane yadubula isitha ngosizo lwezinzwane ezithambile futhi yakhala:
  - Inkazimulo kubonkulunkulu baseByzantium,
  Amantombazane awafakile izicathulo!
  Waphinda wabhuquza ngosizo lwengono ebomvu ecwebezela okwelahle. Lawa amantombazane ekilasi eliphakeme kakhulu futhi elimangalisayo.
  U-Ekaterina uphinde washaya imbangi yakhe ngengono yebele ye-strawberry eyayibukeka njengamakhabe.
  Wabe esengeza ngesithende esingenalutho, esiyindilinga, esiqinile, ekhala:
  - Inkazimulo konkulunkulu baseRussia, futhi vumela udrako wemvula afe!
  U-Elena, edubula ngokunembe kakhulu esitheni, eshaya i-Mujahideen ngosizo lweminwe engenalutho yemilenze epholile, i-vyaknula:
  - Ngobukhulu bomholi omusha waseRussia, asidingi udrako wemvula!
  Futhi cindezela ingono yerubi enkinobho.
  U-Euphrosinia wavumelana nalokhu, equkula isitha futhi encwina, enyakazisa ulimi lwakhe olude, etshiyoza:
  - Sizosinqoba isitha nakuba sibaningi.
  Intombazane inezinduku eziyikhulu emhlane!
  Futhi iqhawe lizosebenzisa ingono ecwebezelayo njenge-rosebud. Futhi imilenze yalo engenalutho, ekhohliwe iyosebenzisa amandla amakhulu okubhubhisa.
  Futhi inqwaba yamaTaliban yawa ngaso leso sikhathi.
  Yile ndlela ithangi eligibela ngayo futhi lichoboze amasosha ombuso omkhulu nonamandla weTaliban. Akekho ongamelana namantombazane-amaqhawe. Ngisho noma bengekho ethangini, kodwa bamane bagqoke amabhulukwe abo aqinile, amnyama nabomvu. Amantombazane anjalo anamandla kakhulu futhi apholile agcwele ulaka. Futhi izinzwane ezingenalutho zemilenze, kunalokho, zinde, zinomusa futhi zihamba, zisebenzisa umthelela wamandla amakhulu abhubhisayo kubaphikisi.
  U-Alenka naye ulwa ngothando olukhulu. Ukucindezela kwakhe, namabele anqunu anezingono, njengama-tulip buds, ayazikhulumela. Lona intombazane - ejabulisa kakhulu. Futhi inobuhlakani obuningi bokusebenza, amandla amangalisayo, amandla e-cosmic. Futhi mhlawumbe hhayi kuphela isikhala, kodwa futhi umhlaba.
  U-Alyonka wabhaxabula isitha, esebenzisa ingono yebele, umbala wesibhengezo sabasebenzi, futhi wacula:
  - Onkulunkulu BaseRussia - Onkulunkulu Bempi!
  Futhi wajikijela izipho zokuqothula isitha ezivela eTaliban ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  U-Anyuta naye uyalwa. Intombazane igcwele amandla nomdlandla. Inakho kokubili ububele namandla. Njengensimbi eboshwe ngenjoloba. Futhi ngakho-ke intombazane yathatha futhi yacindezela ingono yayo ebomvu enkinobho, ikhulula umfudlana ovuthayo kumasosha aseTaliban.
  Iqhawe lacula:
  - Umngane angangisiza ngaso sonke isikhathi,
  Ungawachithi amanzi, wonke umuntu oseduze uyadlala ...
  Futhi singasiza umhlukumezi,
  Futhi kithina uSvarog ungumngane omkhulu!
  Futhi intombazane eyayingenalutho izinzwane yaphonsa ibhola lembubhiso ngamandla amakhulu abhubhisayo.
  Iqhawe elibomvu, futhi elinolaka kakhulu, u-Alla, lathatha futhi lancwina, liveza amazinyo alo abukhali, licwebezela njengamadayimane:
  - Kodwa Pasaran! I-China ngeke isinqobe!
  Futhi ubuhle bacindezela ingono yerubi esifubeni sakhe enkinobho ye-joystick. Wase eyithatha wayibhula ngetwist.
  Futhi-ke iminwe yakhe engenalutho yemilenze epholile yathatha futhi yajikijela i-boomerang ebulalayo. Wandiza wanquma amakhanda amaningana.
  UAllah wayithatha futhi yatshiyoza:
  Sizobheka isitha emehlweni kuqala
  Bese sizoyithosa siyidle!
  Yabe ithatha intombazane yakhombisa ulimi. Nolimi lwentombazane enesudi ebomvu lude kakhulu futhi luyashesha. He im esihlwabusayo kakhulu futhi enephunga elimnandi, kanye pulsating uthanda ukukhotha.
  Iqhawe linamandla futhi lihlabelele:
  - Abukho ubuntwana embusweni ophithizelayo!
  Yebo, abesifazane basebenzisa noma yiliphi ikhambi!
  Futhi-ke isithende sakhe esingenalutho saphonsa ibhomu.
  UMaria naye ulwa nengcindezi enkulu. Uyintombazane yezinga eliphezulu nochungechunge.
  Sekuvele kudingeke ukuthi alwe izikhathi ezingaphezu kwesisodwa... Intombazane iphinde yaphawula indaba emfushane ngomlando ohlukile... Lapho yonke into ihamba ngendlela ehlukile, nakuba ishintshile kancane uma iqhathaniswa nengokoqobo.
  UNapoleon wakhetha enye indlela yokulwa neRussia. Waya eKyiv futhi wanqoba amasosha aseRussia lapho. Futhi wakha unodoli waseRussia Encane. Kwabe sekuba nempi kanye nokungena kweBelarus neLithuania kuDuchy yasePoland, eyaqanjwa kabusha ngokuthi umbuso. I-Austria nayo yathola indawo ethile yase-Ukraine. I-Russia, ngemva kokunqotshwa, yaba amandla amancane. Ngo-1815, uNapoleon waqala umkhankaso wokulwa neTurkey.
  Wanqoba ama-Ottoman futhi wathatha iConstantinople. IGreece yathola inkululeko, iBosnia neHerzegovina yaba yingxenye ye-Italy enkulu, eyayizobekwa esihlalweni sobukhosi indodana kaNapoleon Bonaparte. IRomania yafakwa e-Austria, okwenza umbusi wahlobene noNapoleon. IBulgaria neSerbia zathola inkululeko, njenge-Albania, kodwa zaba ngaphansi kweFrance.
  Futhi iGrisi ingaphansi kweGreater Italy ezimele ngokusemthethweni.
  ETurkey, empeleni, inhloko-dolobha i-Istanbul kuphela yasala eBalkan nesiqephu esincane sezwe.
  Nokho, impi ayizange iphelele lapho. UNapoleon waqala ukuhlasela iMorocco ne-Algeria. Kodwa imikhumbi yaseBrithani yaphazamisa amaFulentshi. Impi neNgilandi yaqhubeka. Kodwa uNapoleon ohlakaniphile wakwazi ukuthatha iGibraltar, futhi anqobe amaBrithani namabutho akhe aphakeme emhlabeni.
  Ngemva kwalokho, amaFulentshi avimbe i-strait futhi akwazi ukuthumba yonke inyakatho ye-Afrika, kuhlanganise neGibhithe neSudan. Phakathi nempi, amaFulentshi ayenemikhumbi-ngwenya yokuqala emhlabeni. INgilandi yaqala ukuthwala ukulahlekelwa okukhulu.
  UNapoleon unalo lonke elaseYurophu nengxenye yeRussia ngaphansi kokulawula kwakhe. Futhi iBrithani ayiyona imbangi yakhe.
  Kancane kancane amaFulentshi anqoba amaNgisi. Bakha imikhumbi eminingi enesibalo sabantu kanye nezinsiza ezibaluleke kakhulu izikhathi eziningi. Ekugcineni, ngo-1931, uNapoleon wafika eBrithani, futhi ngemva kokuthuthukisa amasosha ayo, wathatha London.
  IBrithani yazinikela ... Wathweswa inkokhiso enkulu futhi wonke amakoloni aba amaFulentshi futhi.
  UNapoleon wayesekhulile kakade, futhi wathumela ojenene bakhe empini.
  IFrance yalwa ne-US kanye naseLatin America ukugcina amakoloni amaningi.
  UNapoleon, esephile iminyaka engamashumi ayisikhombisa, engeyona encane kakhulu kungqondongqondo omkhulu, wafa ngo-1839 ngezindinganiso zekhulu leshumi nesishiyagalolunye. Indodana yakhe uNapoleon II, i-blond ende eyayingafani noyise, yazuza isihlalo sobukhosi eneminyaka engamashumi amabili nesishiyagalombili. Futhi-ke, yaqhubeka impi. Nakuba ngokuvamile emakoloni.
  Ngaphezu kwalokho, uNapoleon II wayenemibono ethakazelisayo. Ikakhulukazi, wabamba inhlolovo futhi wahlanganisa iFrance, i-Italy, ne-Austria yaba izwe elilodwa.
  Futhi lokhu akukubi futhi ... Futhi ePrussia babeka isihlobo sabo esihlalweni sobukhosi.
  Futhi i-Commonwealth yayibuswa indodana engekho emthethweni kaNapoleon kanye ne-Polish panna yaseValencia.
  Amasosha kaNapoleon II ekugcineni aqeda i-United States futhi athumba iNyakatho neNingizimu Melika ngokuphelele. Khona-ke i-Afrika yahlaselwa. Yanda eNdiya naseChina.
  Ngo-1860 kwaba nempi neRussia. Kulokhu kwathathwa iMoscow neSt. Kwenziwa inhlolovo, futhi iRussia, yaze yayofika oLwandlekazini iPacific, yangenela iCommonwealth. Futhi-ke i-Commonwealth yahlanganiswa neFrance. Kwase kuba nempi eShayina futhi kwafika e-Australia ... uNapoleon II wabusa kwaze kwaba ngu-1883 waze washona eneminyaka engamashumi ayisikhombisa nambili, esenqobe cishe umhlaba wonke.
  Umzukulu wakhe uNapoleon III wathatha isihlalo sobukhosi. Ngaphansi kwale nkosi, izimpi zokugcina zagcina ziphelile ngokuthunjwa kweJapane, iPhilippines, ezinye iziqhingi namazwe ase-Asia, kanye neNew Zealand.
  Ukwakhiwa kombuso wezwe kwaqedwa ... uNapoleon Wesithathu waba umqedi womlando wezimpi.
  Futhi manje isintu sase sinomgwaqo owodwa oya emkhathini.
  Ngo-1917, umuntu wokuqala wandizela emkhathini. Futhi ngo-1922, indiza eya enyangeni yenzeka. Futhi ngo-1930 kuya kuMars.
  Isintu sanqoba indawo... Ekupheleni kwekhulu lamashumi amabili, ukuhlaliswa kwabantu kwase kukuwo wonke amaplanethi esimiso sonozungezilanga.
  Futhi ngo-2020, kwaqala uhambo lokuqala lwe-interstellar. Ngokushesha imikhumbi-mkhathi eyisikhombisa yaqala ukuya enkanyezini uSirius, eyayizungeza amaplanethi amaningana. Futhi enye yazo yayiphileka.
  Inkathi entsha yokwandiswa kwe-interstellar isingenisiwe.
  Futhi inkulumo - ukuya eMoscow ngokusebenzisa Kyiv, ithole incazelo entsha.
  U-Maria, kunjalo, udwebe indaba emfushane ebhukwini lokubhalela. Futhi manje, njengokungathi udubula isitha ngosizo lwengono ebomvu, futhi uphahlaze ithangi lesitha.
  Futhi wacula:
  - Ukuze uthole ukunqoba emkhathini!
  Ama-Olympics anamandla achoboza amasosha aseTaliban. Futhi wagawula izitha.
  Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho wethula isixha samapomegranati.
  Wabe ecindezela ingono yakhe ye-ruby esitheni futhi wamemeza, eveza amazinyo akhe:
  - Ukuze ubukhomanisi amandla cosmic!
  UMatrena naye ulwa ngokudangala okukhulu, kodwa ngesikhathi esifanayo ngobudlova.
  Futhi izingono zakhe zamasitrobheli zicindezela izinkinobho ze-bazooka, bese ziqhumisa irokhethi elimazayo.
  U-Matryona wacula, eveza amazinyo akhe:
  - Angisona isinambuzane esidabukisayo, ngiklebhula izitha njenge-blotter!
  UMarusya uyaqhubeka nokudubula isitha, ngamandla avala izindlebe nolaka.
  Futhi aphinde acindezele iqatha lelahle esifubeni sakhe. Futhi, futhi, izinzwane zakhe ezingenalutho zenza into ebhubhisa kakhulu.
  UMarusya wabhala:
  - NgeRussia engcwele!
  Hlobo luni lwamantombazane akhona - i-saga yesikhala, mayelana ne-stellar Vikings ...
  Intombazane iphinde yadweba indaba emfushane ngesikhathi sempi, ngezinzwane zayo ezingenalutho;
  INkosi uCharles yeshumi nambili yasinda ekufeni phakathi nempi yaseNorway, futhi ngisho nalapho yenza ukuthula noPeter Omkhulu, yakwazi ukunqoba lelizwe. NeSweden yasuka kancane ekuhlulweni. Ngo-1740, ngesikhathi sokubusa kukaLeopoldovna, uCharles weshumi nambili waphinde wahlasela ... Futhi wakwazi, esebenzisa iqiniso lokuthi uBiron wagumbuqelwa, futhi izinxushunxushu nezinxushunxushu eRussia, wathatha kokubili iVybor neSt.
  Kodwa-ke, ibutho laseRussia lalulama ngemva kokwehluleka kokuqala futhi lakwazi ukuphinda lithathe inhloko-dolobha yaseRussia. ISweden yakwazi ukugcina uVyborg kuphela.
  Kodwa inkambo yomlando isishintshile ngandlela-thile. U-Ivan wesithupha akazange agumbuqelwe, njengoba ukuketula umbuso kubhuntshile. Futhi wasigcina isihlalo sakhe sobukhosi. UCharles weshumi nambili washona eneminyaka engamashumi ayisikhombisa ngo-1752, esebuse iminyaka engamashumi amahlanu nanhlanu. Futhi ukubusa kwakhe kwakunezenzakalo eziningi emlandweni.
  Ngemva kokuhlaba ikhefu ngo-1757, iRussia yayilwa nePrussia. Ngalesi sikhathi, ngenxa yokuthi u-Ivan weSithupha, osekhulile kakade, wayesesihlalweni sobukhosi, impi yaphela ngokunqotshwa okuphelele kwePrussia nokuboshwa kukaFrederick II. Futhi lokhu kwaba impumelelo enkulu eRussia. Khona-ke iRussia yathatha iPoland, ngokuqondile i-Commonwealth, futhi yanqoba iTurkey. Kwakukhona izimpi ezimbili noMbuso Wase-Ottoman. Futhi eyesibili yaphela ngokuthunjwa kweConstantinople kanye nokunqotshwa okuphelele koMbuso Wase-Ottoman. I-Tsarist Russia yawina ukunqoba okuningi - ifinyelela eNdiya, futhi yathumba iNyakatho Afrika. Khona-ke uSuvorov wathumba lonke elaseYurophu, kanye neFrance yamavukelambuso.
  IBrithani kuphela eyazama ukumelana nayo. Kodwa uNelson okhaliphile wanqotshwa u-Ushakov ohlakaniphe kakhulu futhi ophumelelayo. Futhi kulandelwa ukufika ngokuthunjwa kweLondon.
  Yonke iYurophu yanqotshwa ... Khona-ke kwakukhona kakade umkhankaso e-Afrika ngekhulu leshumi nesishiyagalolunye. Iphumelele kakhulu, futhi ithatha i-India. Khona-ke amasosha aseRussia ayevele ehlasele, futhi athumba iCanada futhi afika e-United States.
  Ngo-1815, eneminyaka engamashumi ayisikhombisa nanhlanu, u-Ivan wesithupha - omkhulu kunabo bonke - wafa. Ukubusa Kwakhe kwakukude kunawo wonke phakathi kwamazwe abaluleke kakhulu emlandweni wesintu. Iminyaka engamashumi ayisikhombisa nanhlanu ephethe. Yiqiniso, kufanele kushiwo ukuthi isikhathi sokusebenza sasingokomthetho, ngenxa ye-regency. Kodwa okufanayo kungashiwo ngoLouis XIV.
  Futhi u-Ivan wesithupha, owayesemlandweni wangempela i-tsar ehlulekile owaqeda ukuphila kwakhe ejele, ngenye indlela waba umbusi omkhulu kunabo bonke emlandweni weplanethi enguMhlaba.
  Indodana yakhe, uPetru Wesithathu, yaba inkosi entsha. Le nkosi yaqhubeka nenqubomgomo yolaka kayise. Futhi uqedele ukuthatha iChina. I-Russia nayo yanqoba i-United States, yanqoba le ndawo. Futhi kakade ngaphansi kuka-Alexander Wokuqala, i-Latin Army neJapane nayo yanqotshwa. Futhi u-Alexander II waqeda ukunqoba kwamazwe okugcina omhlaba, kuhlanganise ne-Australia.
  Ngakho, kwaphinde kwavela umbuso wezwe ...
  Konke kubonakala kuhamba kahle, kodwa umbuso unokuzimela kanye ne-serfdom. Futhi amakhosi azama ukwehlisa inqubekela phambili. Okungukuthi, nokho, akunakwenzeka. Futhi ngo-1953, umuntu wokuqala kuleli cala, Prince Alexei, wandizela emkhathini.
  Futhi ngo-1967 bandizela enyangeni okokuqala. Futhi kufanele kuphawulwe cool kakhulu.
  Kusukela indiza eya ku-Mars yenzeka ngo-1988. Okusengcono kunalokho okwakuyikho emlandweni wangempela ...
  Kancane kancane, amakhosi aqala ukunaka kakhulu indawo. Bekunezindiza eziya eVenus nangale ...
  I-Tsar George the First entsha, nayo ngo-2020, yanquma okokuqala emlandweni waseRussia ukubamba ukhetho ku-State Duma futhi isungule umthethosisekelo.
  Inkosi entsha esanda kuqhathaniswa yaze yabhala phansi uchungechunge lwama-aphorisms anamaphiko;
  Ukucabanga njengesekisi kudinga ukuhamba ngentambo!
  Uthando umuzwa ofana nomtshingo, umculo kuphela omnandi kakhulu!
  Osopolitiki bavame ukuba yizimpungushe futhi abakaze bangamabhubesi, ngoba ukwenza ipolitiki akuyona ibhizinisi lasebukhosini!
  Izinyane elingaxabene libi kunenja!
  Ukwethembeka kuyikhwalithi eyivelakancane kosopolitiki, ikakhulukazi uma kubalwa ivoti!
  Ekushayeni kwenhliziyo nemithambo, sifuna ushintsho...kodwa hhayi ukuguga!
  Ubusha buyigugu njengegolide, buphela ngokushesha ngokuhamba kwesikhathi!
  Intsha ithuthukisa okutholakele, njengomoya omusha oya kuseyili!
  Intsha, ngokungafani newayini, ilahlekelwa inani phakathi neminyaka, kodwa ithola amandla!
  Amarobhothi asemaphusheni azalwa ngobuvila bomuntu, kodwa ahlanganiswe ukukhuthala okungaphezu komuntu!
  Uma abakhuzi bebaningi, ukuhleleka okuncane, ukuhleleka okuncane, ukulahlekelwa okukhulu!
  Ubuntwana bufana nemali ngesikhathi sokwehla kwamandla emali, lapho ibaluleke kakhulu, uhlukana nayo ngokushesha!
  Ojenene be-Oak, khiqizani amabhokisi omngcwabo enziwe ngokhuni!
  Ujenene ufana nomgqomo, ikakhulukazi ongenalutho!
  Lapho ojenene bengama-oki, ukungazi okuminyene kuyachuma!
  Ingqondo nephupho, njengendoda nomfazi, i-honeymoon kuphela emnandi ngempela lapho umkhwekazi osekelayo weqiniso!
  Inani lama-oda alihlali lilingana nobuqhawe, kodwa lihlala libonisa umusa wophakeme!
  Impela amafutha ayigolide elimnyama, afaka ushevu emvelweni, enza izinhliziyo zibe mnyama, afiphaze ingqondo!
  Amafutha anjengegazi elimnyama likadeveli - afaka ushevu kokubili enyameni nomphefumulo!
  Ingqondo ingumsindisi wempilo ezandleni ezihlakaniphile, kanye neklabhu yebhula ezidladleni zesilima!
  Kulula ukwenza indoda yeqhwa emlonyeni wentaba-mlilo eqhumayo kunokuba uthole okutholakele okungakasetshenziselwa izinjongo zempi!
  Ukuvulela impi kufana nokuvala iminyango eminingi yokuphila okunokuthula!
  Uma ufuna ukugwema ukulwa - pompa imisipha yakho, uma ufuna ukugwema impi - yakha ibutho!
  I-Diplomacy ilula ngenxa yomthwalo wemali yezempi, izingxoxo ziyizibhakela ezinesisindo!
  Ungathembisi inyanga evela esibhakabhakeni, kuzofanele ukhale njengenja lapho abantu beza ukuzokwenza isicelo!
  Izinhliziyo zifuna impindiselo, kodwa akukho okunobuqili nokubi ukwedlula inhliziyo yomuntu - ngakho-ke vumela ingqondo ithethelele!
  Ukuze uthole isivuno, kuyadingeka ukutshala ama-parasite unyaka wonke!
  Ngokutshala ivila kanye, ungathola isivuno unyaka wonke!
  Inkulumo ebomvu ingacasha igama elimnyama, kodwa ngeke ihlobise ukuphila komuntu ongenambala ukuze kucatshangelwe!
  Izimangaliso zesayensi, sincishwe isithukuthezi, izimangaliso zenqubekelaphambili zijabulisa kakhulu!
  Isimangaliso esikhulu sesayensi asishayi, kodwa siyavuza!
  Isayensi ayiyona impisi, kodwa ishiya ihlathi, uma kungekho mthwalo wezemfundo umalusi wezimvu!
  Ukuqala akufanele kube frisky, uzonciphisa idethi, kodwa ukunensa ekuqaleni kuzoba yiqhwa ekugcineni!
  Ukuqala kufana nokuvula emdlalweni, kufanele uthuthuke ngokushesha, kodwa unganyakazi ngaphandle kokucabanga ngama-pawn!
  Usopolitiki oqotho ufana nehhashi emsebenzini, kodwa hhayi imbongolo emikhandlwini!
  Uthando, yiqiniso, umuzwa omangalisayo, kuphela uma ungasebenzisi utshwala!
  Abapheki abaningi bonakalisa iphalishi ngokuthela ubisi olugobile enhlama!
  Usopolitiki uyiciko, kuphela akalingcolisi iseyili, kodwa yena uqobo!
  Amakhosi angenza konke, kodwa amakhosi angabafuni lutho abantu!
  Inkosi kuphela emele abantu!
  Zimbili kuphela izinto emhlabeni ezingaphezu kwamandla oMdali: imizwa yomuntu, nobuwula bomuntu, ikakhulukazi uma ngizizwa ngingabantu abahlakaniphile!
  Akukhathalekile ukuthi ngubani umongameli, okubalulekile ukuthi inkosi ingubani ekhanda lakho!
  Impi, ayikho indawo yokucabanga, inkathi yokufa nokuhlanya!
  Yilabo kuphela abanengqondo edlula ingqondo bayahlanya!
  Imoto ayiyona nje into yokuhamba, kodwa iwubukhazikhazi obugaxwa yiziwula kuphela!
  Uhlobo olusaphazayo kakhulu lomnotho, ukweqa udumo!
  Ngezinye izikhathi sasilahlekelwa, ngezinye izikhathi sife, kodwa amaRussia awazange aguqe!
  Ikhono lithatha indawo yenani, kodwa inani lingakhohlisa ngamanga kuphela ikhono lomgunyathi!
  - Emzimbeni onempilo, kanye nomoya we-ambal - kanye nobuthakathaka benyama - umphefumulo waphela!
  Igazi likhanya njengegolide, kodwa imiphefumulo yensimbi iyagqwala kulo!
  Ngisho negolide liyagqwala uma inhliziyo ingalahliwe!
  Ukuhlukunyezwa akuyona into yokuzijabulisa, kodwa ukuzikhandla okuvela emkhakheni wezinsizakalo, lapho ukuhawukela iklayenti kuyingozi kuwe!
  Umphefumulo womuntu ocebile unobuzwe, awukho ngaphezu kohlamvu lwegolide, lapho beluthatha banamathele kulo!
  Igolide liphuzi njengombala wokuvukela umbuso, lithambile njengentando kasomathuba, lisinda njengonembeza wembuka!
  Ubuhlungu bufana nomamazala, obunzima, obubi, ngifuna ukukususa, kodwa ... ngaphandle kwakho ngeke ushade ngokunqoba!
  Lapho isitha singazinikeli, siyasibhubhisa, futhi lapho singazinikeli, ubuhlakani buletha ukunqoba!
  Akunandaba noma kufa abesifazane besitha, kuyinhlekelele uma abesilisa bethu besonte ingqondo yabo!
  Kulula empini lapho ukufunda kungekona ukuhlushwa, kodwa ukuzijabulisa okuwusizo!
  Ngisho namazwi kaKristu, izinceku zakhe zifuna okuthile okusebenzelana nokungahloniphi uNkulunkulu!
  Ikhabethe elikhulu lizowa ngokuzwakalayo, futhi udumo olukhulu luya kulowo oliwisile!
  Lapho isifihla-buso sinekhono, asidingi izaba!
  Imvamisa kugeleza imifula ebomvu ngenxa yezinkulumo ezibomvu nezenzo ezimnyama!
  - Ubani omiselwe ukugwazwa, akufanele aqhaqhazele entanjeni!
  Njengenhlalayenza, kwavela, kodwa babengafuni!
  Ukufa kufanelwe isabelo esingcono kunokuphila, ngoba ubude bakho bushiya izingxenye eziningi ngokungenakuqhathaniswa ongakhetha kuzo! -
  Iziqinisekiso zinikeza okuqinisekisiwe okuphangiwe!
  Uhlamvu lwemali olwenziwe ngegolide luthambile, kodwa luyingozi kakhulu kunenhlamvu, lushaya enhliziyweni lukhiphe ubuchopho!
  Ubuchwepheshe bungunkulunkulu wempi - futhi umbhubhisi wabo akakholelwa kuNkulunkulu!
  UNkulunkulu wadala indawo yonke ngezinsuku eziyisithupha, futhi umuntu ukhokhela ingunaphakade umzuzu wobuthakathaka owenziwe umuntu!
  Bangena ngoboya, kodwa ababuyanga nemoto yamakhebula!
  Gijima, kodwa ungabaleki, dubula, kodwa ungaphindiseli emuva, ushaye, kodwa ungaphindi ulwe, futhi okubaluleke kakhulu, phuza, kodwa ungadakwa!
  Akekho odinga izindlebe zembongolo efile, kepha ukuzwa kwempungushe ephilayo kuyisipho kulabo abangadingi izimbongolo ukufeza umgomo wabo!
  Gcoba ingqondo yakho, uzohlala uyi-tramp kuze kube phakade!
  Impi ingumoya wamaphaphu, kodwa ixutshwe kuphela negesi kanambambili!
  Uma isitha singafuni ukuyeka futhi singazi ukuthi sihlulwe kanjani, sizosiphoqa ukuba sizinikele futhi simlumule ukuze siwine!
  Abantu ababi bathanda umlingo, abantu ababi abalungile bamhlophe!
  Ukubulala empini kunzima kule nqubo, kuyanyanyisa ekuboneni, kodwa yeka ukuthi kukhulu kangakanani ekugcineni! Ngakho impi iletha impilo emphefumulweni, ukuqina komzimba, nokuhlanza isikhwama semali!
  Ngezinye izikhathi impi igcwalisa izikhwama zemali ezinkulu, futhi ngokulingana okuqondile nokugcwala kwegazi elichithiwe, kanye nokungabi nalutho kwenhliziyo eyonakele!
  Umsebenzi we-Fatherland ubomvu ngokukhokhwa kokuzinikela okungenantshisekelo!
  Impi iyisivivinyo kwabahlakaniphile, esithambile kwabanamandla, esijabulisa iziwula! -
  Ukuba yinhlekisa akujabulisi, ukukhalisa abanye akujabulisi!
  Irula elihle lifana noju olunoshukela, liqale liyikhothe, bese liyikhafula!
  Umbusi omubi, njengomhlonyane, uyakukhafulwa kuqala, anyathelwe phansi.
  Yebo, igolide lithambile, kodwa isihlangu esingangeneki senziwa kalula!
  Ikhwalithi ihlale idlula ubuningi - ngisho nolwandle lwephalishi lebhali alisona isithiyo ezembeni!
  Ububi bugcwele amandla lapho okuhle kuncipha ngenxa yokwesaba!
  Ihlaya lilungele indawo, isipuni sesidlo sakusihlwa, nosizo lwezinkinga!
  Ungase ube nenhlanhla kanye noma kabili - ngaphandle kwekhono, inhlanhla iyahamba!
  Ubani ongeyena u-Leo Tolstoy, lowo mkhuba wokubhala!
  . ISAHLUKO? 24.
  Futhi eRussia, ngemva kokushona kukaVladimir Putin ngoNovemba 1, 2022, kunjalo, kwaba nezinguquko. Ukushona kukamashiqela, njengenjwayelo, kwaphenduka injabulo nokushaqeka kwemvelo. Okokuqala, uMikhail Mishustin wajabula, okwathi, ngokomthethosisekelo, waba ibamba likamongameli waseRussia. Eqinisweni, manje useyinkosi entsha ngempela.
  Ikakhulukazi hhayi injabulo, kodwa ishwa lasiza: USergei Shoigu walahlekelwa ukuthandwa ngenxa yempi yase-Ukraine futhi manje akakwazanga ukubiza indima yomholi kazwelonke nomongameli. Futhi uDmitry Medvedev walahlekelwa ukuthandwa ngisho nangaphambili. Ngakho lapha uMikhail Mishustin usenawo wonke amakhadi ecilongo ezandleni zakhe. Ngaphezu kwalokho, uvumelana kokubili ama-oligarchs, kanye nophiko lwezomnotho, kanye neNtshonalanga, kanye namabutho ezokuphepha.
  Ngakho akukho lutho okumelwe lwesabe. Kuthiwani ngokhetho lukamongameli? Kuhlelekile kakhulu. Ngaphezu kwalokho, uZhirinovsky wafa, futhi amaKhomanisi akanawo abaholi abaqinile.
  UGennady Zyuganov uwufudu lweTortilla, olusanyakazisa amaphiko alo.
  U-Grudin cishe ngeke avunyelwe ukuvota.
  U-Navalny ungumphikisi onzima, usejele. Futhi u-Ksenia Sobchak akathí sina nhlobo.
  Ngakho-ke ukhetho lukamongameli lunokuncintisana mbumbulu. Futhi akudingekile ukuba ubesabe. Nakuba, kunjalo, uMikhail Mishustin ngokwakhe akayona inkanyezi. Futhi impandla, namafutha, futhi ubaba ungumJuda, futhi isimo somnotho sinzima. Futhi-ke, ukwehla okujwayelekile kokuthandwa kweziphathimandla. Kodwa amakhomanisi nawo agcotshwa ngokuba nesandla empini. Futhi isikhundla sabo - abayisithupha beziphathimandla baphenduka belahlekelwa. Ngengeze abambalwa ngezindleko zabavoti abamelene nempi baseYabloko naseParnassus. UMikhail Kastyanov angaba ihhashi elimnyama. Ngaphezu kwalokho, izikhathi zikaMikhail Kastyanov zazikhunjulwa abantu abaningi abavamile kanye nama-oligarchs nge-nostalgia.
  Okusho ukuthi, eminye imithetho ingaqala ukudlala. Abaningi abasamelene nokubuyela ku-socialism.
  Futhi uMishustin ngokwakhe ufana nenkanyezi efiphele esibhakabhakeni esimnyama.
  Nokho, uMikhail Kastyanov kungenzeka angabhaliswa. Kanye namanye amakhandidethi abalulekile.
  UMishustin unezinkantolo zephakethe ezandleni zakhe, futhi i-CEC izosika noma ngubani.
  Nokho, akunakwenzeka ngaphandle kwezixuku. Uma kungenjalo, amazwe aseNtshonalanga ngeke avume ukhetho.
  UMikhail Mishustin, ngesinyathelo sakhe sokuqala, wamisa impi e-Ukraine futhi wenza isiphakamiso sefomethi entsha yezingxoxo.
  Emazweni aseNtshonalanga, yamukelwe kahle. Kodwa ukuze amabutho ezokuphepha angacasuki, uMikhail Mishustin wathatha futhi waklomelisa uShoigu "ngokunqoba okukhulu" ngesikhundla sikaMarshal. Futhi inkanyezi yeqhawe laseRussia. Ngendlela, inqwaba yojenene nezikhulu.
  Kwakuyinkanyezi yangempela. Amasosha ngokwawo ayesekhathele kokubili izimpi nokulahlekelwa, futhi awazange abhikishe ngokumelene nokuphela kwempi.
  Emphakathini, nakhona, imizwelo emelene nempi yashuba. Yebo, futhi abezindaba baqale ukusebenza futhi, ngendlela ehlukile. UMikhail Mishustin waqala ukuzitholela amaphuzu njengomenzi wokuthula. Futhi lesi sinyathelo sasibucayi. Ngaphezu kwalokho, ama-elite nama-oligarchs ayefuna ukuphela kwempi nokubhekana namazwe aseNtshonalanga.
  Nokho, amaKhomanisi akhononda kancane, futhi amanye aphikisayo asekela indlela yokuthula.
  UVladimir Putin wangcwatshwa ngezinga eliphakeme kakhulu ebhokisini elicwebeziwe. Baze baqhumisa inganono. Ngenhlonipho, kunjalo. Futhi baze banquma ukugqumisa isidumbu, lapho kwakhiwa khona i-mausoleum. Kodwa sekukonke, kwakukhona ukugodola okuthile ekuhlonipheni kwangaphandle umashiqela ofile. Abantu abazange badabuke kakhulu, isimo se-elite sijabulisa kakhulu.
  U-Lukashenka weza emngcwabeni kaVladimir Putin, ngokusobala ukuze uthole isipho. Wemukelwa ngamakhaza. UMikhail Mishustin wazizwa enomona othile kumbusi waseBelarusian. Ubani owalwa kakhulu, wasongela, kodwa akazange angene empini ne-Ukraine.
  UMichael akazange ngisho akhulume naye. Futhi ngokubandayo baxhawula ngaphandle kokugona.
  Ngokuvamile, isimo sengqondo emhlabeni sihlukile. Iningi liyajabula ukuthi umashiqela kanye nomhlukumezi bashonile. Kodwa uMikhail Mishustin uzoba njani? Ingabe uzoba ngcono, ingabe uzoyimisa impi? Futhi ingabe kuzophinde kube nobudlelwano obujwayelekile nengxenye yomhlaba ephucuzekile.
  Amakhanda e-CIS ahlangana emngcwabeni kaPutin. Kanye noMongameli weRiphabhulikhi Yabantu baseShayina. Kodwa akekho owavela eNtshonalanga, ngaphandle kukandunankulu waseHungary. Nokho, kwabonakala ukuthi ngisho namaShayina ajabule ngoshintsho. UVladimir Putin wayeyingozi kakhulu emhlabeni, esabisa ngokungena empini yenuzi. Futhi akekho oyidingayo.
  Izintatheli eziningi nezihlabani ze-pop bekungezoshintsho.
  Wonke umuntu wayefuna ukuqeda umsangano. UPatriarch Kirill wangcwatshwa mathupha uVladimir Putin. Ngokusobala, wayekhathazekile ngokuthi lowo ozongena esikhundleni wayezoziphatha kanjani. Okungenani kubanda ku-Orthodoxy. Yebo, futhi ingxenye yamaJuda.
  Nokho, uMikhail Mishustin wahlangana nenzalamizi ngemva komngcwabo. Uthe ngeke kube khona izinguquko ezibalulekile mayelana nebandla nohulumeni.
  Kodwa noma kunjalo, kubalulekile ukubamba ngokushesha umhlangano noPapa eMoscow, namasonto odade ukuze abuyisane.
  Hhayi-ke, mhlawumbe ezinye izinguquko ezincane zisazokwenziwa. Isibonelo, ukukhansela okuthunyelwe kukaKhisimusi, nokuthambisa iPhasika.
  Mhlawumbe kulokhu i-Orthodoxy izofinyeleleka kakhudlwana futhi idume.
  Yebo, futhi ukuphuca izintshebe zabapristi nokugunda izinwele akulimazi. Futhi babukeka njengama-savages.
  UPatriarch Kirill waphawula ukuthi indlela yokuqapha iyadingeka lapha. Kepha sekuyisikhathi sokukhansela i-Nativity Fast - ayibonwa kancane, futhi ithusa umhlambi kuphela. Hhayi-ke, abantu kufanele banikezwe inkululeko eyengeziwe ngaphakathi kwezenkolo, sebekhathele yimingcele.
  Ngokuphathelene nokuthunyelwe, khona-ke ku-Orthodoxy kuphela kukhishwe lezi zikhala. Kwase kuba nombuzo wamaProthestani.
  UMikhail Mishustin waphawula: AmaProthestani nawo angamaKristu futhi udinga ukuba umngane wawo, kodwa ngokuvamile kukhona ukushisekela okweqile kanye nenkululeko eyengeziwe. Futhi sizobona.
  Esinye sezinqumo zokuqala kwaba ukucutshungulwa kabusha kwecala lokuvinjelwa koFakazi BakaJehova.
  Eqinisweni, bangabafana abavamile abangafundisi lutho olubi. Ukuthi udinga ukuphila ngokwevangeli. Futhi munye kuphela uNkulunkulu! Futhi ukuthi eBhayibhelini uNkulunkulu akayedwa? UJesu ngokwakhe wathi: Kungani ungibiza ngokuthi ngimuhle? Munye kuphela uNkulunkulu ezulwini!
  Abapristi abakwazi ukuchaza lokhu ngendlela egculisayo noma engaphansi.
  UMikhail Mishustin, ngoMkhandlu Wezinhlangano, wethule ukhetho olusha. Futhi isiqubulo sakhe sasilula: Inkululeko, Ingcebo, Ukuzinza.
  Nasokhethweni lukamongameli bathembisa inkululeko enkulu. Ikakhulukazi, uMaxim Galkin wabuya futhi waphawula ukunqoba kwabaphikisayo.
  Futhi yini eyandulela lokhu?
  Ibamba likaMengameli livume ngekhanda.
  - Yebo, silindile ... Kodwa kusesekuseni kakhulu ukuba uphumule! I-tsar ibilokhu ibusa eRussia. Futhi kwakungaxhomekile ngaso sonke isikhathi emandleni asemthethweni!
  UMedvedev waphawula:
  - Kuzodingeka ukulondoloza ngisho nokwandisa amandla ethu ezempi, kodwa ngesikhathi esifanayo sibe ndawonye neNtshonalanga!
  UShoigu wakhononda:
  - Okungelona iqiniso!
  Impendulo ivela ku- Mishustin:
  - Ngokuphambene nalokho, kuyiqiniso! Sizoba namandla ukuqukatha iChina! Uma kungenjalo, sizoba ikoloni loMbuso Wezulu! Futhi isikhathi siyofika emhlabeni wonke kuzoba namandla owodwa, futhi kulokhu kuza insindiso yesintu!
  UShoigu waphawula:
  - UPutin udinga ukuhlonishwa emngcwabeni! Futhi ubize imigwaqo emadolobheni emva kwakhe, wakhe amatshe esikhumbuzo, futhi mhlawumbe unikeze idolobha elithile isibongo sakhe!
  Ibamba likaMongameli lithe:
  - Sizokwenza konke njengoba kufanele ... Kuyacaca ukuthi umuntu ofile kufanele aphakanyiswe. Kodwa asinazo izikhathi zamaSoviet, futhi kufanele wazi ukuthi ume nini!
  Avume ngekhanda uShoigu.
  - UPutin kufanele angcwatshwe ebhokisini legolide. Futhi amadayimane ayaqina!
  Ummeli Omkhulu wasikisela:
  - Noma mhlawumbe sizogqumisa u-Putin e-mausoleum esikhundleni sikaLenin?
  UMishustin anikine ikhanda.
  - Sizokwenza i-mausoleum kaPutin, kodwa eSt. Futhi izoba ngokuphindwe kathathu kunoLenin!
  Futhi lokhu kwabangela ihlombe elikhulu endaweni ezungezile yomashiqela. Noma owayengumashiqela!
  Ibamba likaMongameli limemezele:
  - Ubhekene nomngcwabo kaMongameli waseRussia uVladimir Vladimirovich Putin, ngiqoka uDmitry Anatolyevich Medvedev! Futhi ngikhipha isimemezelo sami sokuqala. Futhi mayelana nokuklonyeliswa kwangemva kokufa kwesihloko esithi Hero of the Russian Federation kanye noMarshal weRussian Federation kuVladimir Putin! Lungiselela futhi nemithetho yokwakhiwa kwe-mausoleum kaPutin eSt. Petersburg kanye nokwethulwa kwezinsuku eziyishumi zokulila. Ngakho-ke yiba!
  Futhi umlandeli wamemeza kakhulu:
  - Inkazimulo Russia! Futhi inkazimulo yangemva kokufa kuPutin!
  U-Mishustin wangeza:
  - Futhi ngimemezela umncintiswano wesikhumbuzo sikaPutin. Ngaphansi kwemibandela yomncintiswano, kufanele kube yitshe lesikhumbuzo esikhulu kunazo zonke, noma kunalokho isifanekiso emhlabeni.
  UMatvienko wavuma ngekhanda:
  - Umqondo omuhle lowo!
  Ibamba likaMongameli lingeze ngokuthi:
  - Futhi u-Yeltsin kufanele enze isifanekiso. Ngiphakamisa ukuthola indawo eduze kwaseMoscow, ukuze kube nomzila wonke wezikhumbuzo zomongameli baseRussia. Nakubabusi bakusasa!
  Kusho uShoigu ehleka.
  - Ingabe ufuna ukuzenzela isikhumbuzo Misha?
  UMishustin waphawula:
  - Thina bomongameli sifana noFaro! Asakhe awethu ama-mausoleum!
  UNgqongqoshe Wezokuvikela ukhumbule:
  - Futhi kuthiwani ngami isikhundla sika-marshal kanye nenkanyezi yedayimane yokunqoba?
  Ibamba likaMongameli livumile:
  - Futhi ulungiselele isimemezelo kuShoigu ... Futhi ake uDmitry Medvedev athole inkanyezi yeqhawe laseRussia. Bese kuba iminyaka eminingi kangaka emandleni, futhi ngaphandle kwemiyalo!
  Ibamba lenhloko yomkhandlu wezokuphepha livume ngekhanda.
  - Yiqiniso lokhu! Sekuyisikhathi eside ngiphupha inkanyezi!
  U-Mishustin wangeza:
  - Ngiyala futhi ukulungisa isimemezelo sokuklonyeliswa kwawo wonke amalungu oMkhandlu Kazwelonke kanye namalungu oMkhandlu Kazwelonke ngendondo ekhethekile yegolide yokuhlonishwa, kanye nokukhokhela isisebenzi sikahulumeni esihloniphekile umklomelo okhethekile! Futhi phezu kwalokho, lungiselela isimemezelo sokuphinda kabili amaholo nezimpesheni zazo zonke izikhulu nojenene bezinhlaka zokugcinwa komthetho! Futhi mayelana neqiniso lokuthi bonke abahola impesheni ezempi babelwa isikhundla esilandelayo sezempi!
  UShoigu wavuma ngekhanda:
  - Lesi yisinqumo esihlakaniphile! Amabutho ezokuphepha angumgogodla wethu!
  Ungqongqoshe wezeziMali uthe:
  - Indawo yengcebo ayinalutho!
  U-Mishustin wabuza:
  - Phrinta okwengeziwe! Kuyasiza ngisho ukusheshisa ukwehla kwamandla emali kancane! Kukhona ukuntuleka kwemali eRussia!
  Inhloko yeBhange Elikhulu ivume ngekhanda.
  - Sizokwenza okuhle kakhulu!
  UMishustin waphawula:
  - Ungavumela izikhulu ukuthi zinikeze izipho ezifika kumadola ayizinkulungwane eziyishumi. Badinga futhi ukuphila. Futhi izimemezelo zemali engenayo - sizozihlukanisa! Futhi ngokujwayelekile kuyodingeka ukuthi kukhushulwe amaholo ezikhulu kuwo wonke amazinga.
  UMedvedev wachaza:
  - Kodwa hhayi manje, kodwa ngemva kokhetho! Kufanele siwine ukhetho lukamongameli eRussia! Abantu ngeke bakuthande ukunyuswa kweholo lezikhulu!
  Ibamba likaMongameli liphawule kanje:
  - Kodwa izikhulu zizothanda! Akukhathalekile ukuthi bavota kanjani, kunendaba ukuthi bacabanga kanjani!
  Ongqongqoshe bashaye ihlombe...
  Kwaba nomuzwa wokuthi umlandeli kaPutin wayengumuntu wakhe. Futhi kuzokwazi ukweba ngesibindi. Ngaphezu kwalokho, isibonelo sikaNavalny sabonisa ukuthi babopha izitha zeziphathimandla, hhayi labo abantshontshayo!
  Kwaba neminye imiyalelo yebamba likamengameli. Ikakhulukazi, amasekela acelwa ukuba agunyaze ukuthengiswa kwamahhala kwamafulethi eMoscow, i-ex officio. Lokho kungakhuthaza abaningi abangebona izakhamuzi kakhulu.
  Futhi amasekela kwakufanele akhonze imihlangano emibili - ukuze akhokhe impesheni engamaphesenti ayikhulu, kungakhathaliseki ubudala.
  Futhi lokhu kuyisiqalo nje.
  Futhi uMishustin ngemuva kokushona kwakhe waklomelisa uPutin futhi ne-Order of Merit for the Fatherland, iziqu zokuqala.
  Futhi abazange banqume ukwenza ibhokisi likaPutin libe yigolide kuphela, kodwa namanje ligcwele amadayimane.
  Ngaso leso sikhathi, uMikhail Mishustin noJoe Biden bakhuluma ngocingo;
  Wakhuluma ocingweni noMishustin...
  Ibamba likaMongameli waseRussia lathi:
  - Sonke siyaqonda ukuthi sekuyisikhathi sokuqeda iMpi Yomshoshaphansi! Siqedana amandla kuphela!
  UBiden wavumelana nalokhu:
  - Asiyidingi impi ye-hybrid! Futhi kuhle ukuthi lesi silo uVladimir Putin ufile!
  UMishustin waphawula ngokwethembeka:
  - Ngiyajabula futhi ngalokhu ... Kodwa okwamanje kufanele ngidlale usizi emphakathini futhi ngidumise abafileyo! Kodwa ngemva kokukhethwa kwami njengomongameli, sizoba abangane beqiniso!
  UMongameli wase-United States waphawula ngokunengqondo:
  - Akubona ubuntu obubalulekile! Uhlelo olubalulekile! Ngeke ngingenele ihlandla lesibili, kodwa uhlelo luzosala!
  Ibamba likaMongameli libuze:
  - Kuthiwani ngoTrump?
  U-Biden wahleka.
  Ngeke sibe nomunye uTrump!
  U-Mishustin wavuma:
  - Yebo, kodwa ngeke sibe noPutin wesibili! Konke kuhamba ngemibuthano!
  UMongameli wase-United States waphendula ngokucasuka:
  - Ngicabanga ukuthi cha! I-US kumele ibe yizinzile. Ukuguquguquka okungapheli kwe-pendulum ohlangothini olulodwa noma kwenye kuyasilimaza kuphela!
  Ibamba likaMengameli likuqinisekisile:
  - Futhi sinekhomanisi u-Alexei Kuznetsov. Angaba kubi kuwe izikhathi eziyikhulu kunoPutin!
  U-Biden, ngokushesha wabamba i-essence, wavuma ngekhanda:
  - Singakusiza kulo mzabalazo ongcwele!
  U-Mishustin wabhala ngokusobala:
  - Kudingeka ukuthi uKuznetsov abe nama-akhawunti kanye nempahla phesheya. Futhi sizokhipha ihlazo elikhulu ngalesi sisekelo!
  UMongameli wase-United States washo ngokuphefumulela phezulu:
  - Sizokwenza! Futhi sizozuzani ngokubuyisela!
  Ibamba likaMengameli lasho ngokuthokoza:
  - Masikhansele umthetho kaDima Yakovlev!
  U-Biden wahleka futhi wathi:
  - Ucabanga ukuthi ukutholwa kwezingane zotshwala ezindlini zenu zezintandane kuyoyisiza kakhulu iMelika?
  U-Mishustin uphikise ngokunengqondo:
  - Izokwamukelwa kahle ngabantu baseMelika. Kudingekile ukunciphisa izinga le-hysteria mutual kwabezindaba! Okwakho makusenze sinciphe. Futhi ngizomisa ukuhlaselwa kwakho kwabezindaba zethu!
  U-Biden waphawula ngokumamatheka:
  - Imidiya yethu ikhululekile. Futhi isikhathi esithile kungase kube nokuhlaselwa ngokumelene neRussia. Kodwa ngeke uhlangabezane, futhi ngeke siqhubeke!
  UMikhail Vladimirovich waphawula:
  - Sizokhuluma kabanzi emngcwabeni kaPutin ... Sizoxoxa ngezindaba eziphikisanayo. Kunoma yikuphi, ngokungafani ne-Tsar Vladimir, ngiyaqonda ukuthi i-China iyingozi kangakanani. Futhi ukuthi sidinga ukummisa ndawonye!
  UMongameli wase-United States wavuma:
  - Kuhle ukuthi kukhona ukuqonda! Kodwa zama ukuziphatha ngendlela yokuthi wonke umuntu abone ukuthi iRussia iyashintsha ibe ngcono!
  U-Mishustin uqinisekise:
  - Sengivele ngisayine ukuxolelwa kuka-Alexei Navalny, futhi lokhu kuyisignali kuwe - sesivele sihlukile!
  Ngemuva komngcwabo kaVladimir Putin wabeka eMausoleum
  Futhi ibhokisi likaVladimir Putin ligcwele amadayimane amaqabunga egolide. Futhi yinhle futhi inothile.
  Kufike izihambeli ezivela emhlabeni jikelele. Kubandakanya kusuka e-China, USA, Ukraine njalonjalo.
  UMishustin, njengoba ethembisile, ubambe umhlangano noBiden. Kodwa ngaphambi kwalokho, uphinde wahlangana noComrade Xi Jinping. Wazama ukukholisa umngane wakhe waseShayina ukuthi iRussia isengumngane woMbuso Wezulu, futhi akukho okuzoshintsha. Kodwa uMikhail Vladimirovich wagwema imininingwane ethile. Kuze kube manje, iChina ayikafuni lutho olungeziwe eRussia, kodwa kulungile. Yize uXi Jinping eveze ukuthi iRussia ingabelana ngezimfihlo zempi nobuchwepheshe neChina, kanye nentengo ephansi kawoyela negesi. Njengokuthi, iChina isiqine kakhulu ngemuva kwalolu bhubhane, nokuthi banezinsiza ezinjalo ...
  UMishustin waba nomuzwa wokuthi amaShayina azoyicindezela iRussia. Ngaphezu kwalokho, amandla engeziwe kanye nokuzikhukhumeza okwengeziwe. U-Xi Jinping umeme umongameli obambile ukuthi avakashele eChina futhi baxoxe ngezinye zezinto ezibangwayo lapho.
  Kuyabonakala ukuthi uMengameli wePeople's Republic of China ubheka uMishustin sengathi akalingani, futhi kuzocaca ukuthi uzommpintsha kahle. Futhi kukhona ukugodola okwengeziwe emehlweni akhe. U-Xi Jinping maduze uzongenela ihlandla lesithathu - ngokuphambene nesiko likaDeng Xiaoping. Futhi ngokumelene nalokhu, ingxenye ebalulekile yeqembu akuyona i-comrade enkulu u-Xi kangangokuthi amagama amabili aphulwa. Njengokulindelekile, uMongameli waseShayina, othathwa njengomholi ongenasinqumo ngenqubomgomo yangaphandle, ufuna ukufaka ingcindezi eRussia. Ngaphezu kwalokho, umlandeli ngokomqondo wezombangazwe nasothandweni lwabantu ubuthakathaka kunowandulelayo.
  U-Xi Jinping ufuna ukukhombisa lokho akwazi ukukwenza futhi atshekise iRussia ukuthi amaRussia angozakwethu abancane.
  UMishustin wazizwa. Njengasemuva kokufa kukaStalin, lapho uMao Zedong ekhulisa kakhulu ingcindezi yakhe ku-USSR futhi waba namandla kakhulu futhi angayekethisi.
  Emhlanganweni noBiden, uMikhail Vladimirovich wazama ukubukeka ezethemba, kodwa izandla zakhe zaziqhaqhazela.
  UMongameli wase-United States wabingelela. Base beqala ukukhuluma.
  UMishustin uthi:
  - SiyiRussia - lokhu kungukwakhiwa kwezikhali nezinto zokusetshenziswa! Futhi ngesikhathi esifanayo inamandla amakhulu ngokwesayensi. Futhi kuwumthwalo wethu ukugcina umhlaba uzinzile futhi uphumelela.
  UBiden wavumelana nalokhu:
  - Yiqiniso, iRussia iyizwe eliqinile namandla omhlaba. Futhi kufanele sibe abangane futhi sigcine umhlaba undawonye!
  Ibamba likamongameli waseRussia lavuma ngekhanda.
  Yebo Mr Joe! Kodwa ngenxa yalokhu kuyadingeka ukuhlanganisa umbono womphakathi ekudalweni okuhlangene. Akumele usithinte, kodwa akufanele sikuthinte!
  UMongameli wase-United States waphawula:
  - Sinomshini wokunyathelisa wamahhala!
  U-Mishustin wavuma ngekhanda.
  - Futhi sikhululekile ngokusemthethweni! Kodwa ukuncika kwangempela kuhlala kukhona!
  U-Biden waphawula:
  - Gcina izintatheli zakho, futhi kuzoba lula ngathi ukugcina ezethu!
  Ibamba likaMongameli waseRussia lathi:
  - Kuyoba isinqumo sobabili ngaphandle kokuhlasela!
  UMongameli wase-United States waphawula ngokunengqondo:
  - Lokhu kukodwa akwanele! Sidinga ubungane obuhlangene baseMelika-Russian! Ukuze singavukelani!
  Futhi ngokuphambene nalokho, badumisa futhi bashintshanisa amaholide obungane!
  UMishustin wavumelana nalokhu:
  - Kwangathi kungaba njalo! Sizovala ezikhundleni zethu! Ngizothumela ithimba lezingane e-USA!
  U-Biden wavuma ngekhanda futhi waphawula:
  - Yebo, futhi umthetho kaDima Yakovlev kufanele uchithwe. Uyabacasula kakhulu abantu baseMelika kanye nabezindaba!
  Ibamba likaMengameli livume ngekhanda.
  - Khansela uMnu. President! Mina nawe singabangane bakaJoe kuze kube phakade! Ngizoba umngane nomlandeli wakho, noma ngabe ungubani!
  UMongameli wase-United States wabuza empeleni:
  - Ungakwazi yini ukunqoba ukhetho esikhundleni sikaMongameli waseRussia?
  UMishustin wavuma ngekhanda.
  - Akunandaba ukuthi bavota kanjani - kunendaba ukuthi bacabanga kanjani! Ngizowina futhi inkambo yami entsha izohlakanipha!
  U-Biden waphawula:
  - Singakusiza okhethweni!
  Ibamba likaMongameli waseRussia laphawula:
  - Into esemqoka lapha ukuthi ungaphazamisi! Isitha, ikakhulukazi amakhomanisi, nawo asebenzisa inkulumo emelene nabaseNtshonalanga. Ukuzwana okunamandla kakhulu neNtshonalanga bangakusebenzisa ngezinjongo zenkulumo-ze. Okubalulekile lapha ukuthi awubaniki isizathu sokugxeka i-United States. Ikakhulukazi, sikulungele ukukusiza e-Afghanistan. Sinolwazi kulolu daba, futhi asiwadingi amaTaliban ngaphansi kweRussia!
  UMongameli wase-United States waphawula ngokuphefumulela phezulu:
  Le mpi iqhubeke isikhathi eside kakhulu. Iningi labantu baseMelika likholelwa ukuthi akukho esingakwenza lapho! Ngempela, kungani kufanele sichithe isigidi samadola esosheni ngalinye lethu kuleli zwe!
  U-Mishustin wavuma ngekhanda, futhi wahogela ikhala lakhe waphawula:
  - Yebo, ngiyakuqonda! Siphinde sandise ukugxekwa kwe-Ukraine. Futhi lokhu ukugxeka okunolaka kakhulu! Ikakhulukazi ohlangothini lwenkanyezi entsha yamakhomanisi u-Nikolai Bondarenko! Isilo sangempela lesi!
  U-Biden waphawula ngokumamatheka:
  - Ungamvalela ejele njengoNavalny!
  Ibamba likamongameli waseRussia laphawula:
  - Kulungile, sizokhulula i-Navalny! Sengivele ngasayina ukuxolelwa kwakhe!
  Umongameli wase-United States wavuma ngekhanda.
  - Lokhu kuhle! Lokhu kuzokwenza kube lula ngathi ukwenza inkulumo-ze sivuna ubuholi obusha, baseRussia!
  U-Mishustin wavuma ngekhanda emamatheka:
  - Kuzolunga, mngane wami!
  UBiden waphawula ngokuphefumulela phezulu:
  - Maye, uMongameli wase-United States mdala kakhulu futhi akanaso isikhathi eside asele! Kulokhu, uhlelo lobudlelwano besikhathi eside luyadingeka!
  Ibamba likaMongameli waseRussia laphawula:
  - Anginaso isifiso sokuphinda indlela kaPutin futhi ngihlele kabusha izinsuku zami zokugcina! Kodwa into eyinhloko iqembu, futhi imizwa yalo, futhi umholi yesibili!
  UMongameli wase-United States wavuma:
  - Yebo, iqembu kanye nesistimu kuyinhloko! Futhi kulokhu, sizoba ndawonye kuze kube phakade uma senza uhlelo olusebenzayo!
  U-Mishustin wavuma ngekhanda futhi waphawula:
  - Uma umbono womphakathi uvuthwa, sizojoyina i-NATO, i-G8, kanye ne-European Union! Ngethemba ukuthi i-EU izoba yikusasa!
  U-Biden uqinisekise:
  - Yebo, sizokwakha inyunyana ye-Euro-American-Asian! Ikusasa liyoba senhlanganweni yezombangazwe emhlabeni! Phela ukuhwebelana kwembulunga yonke kuyinqubo eqhubekayo, akunjalo?
  Ibamba likaMongameli livumile:
  - Akungabazeki inqubekelaphambili! Futhi ngiyakuqonda lokhu, ngokungafani noPutin, owayengumsekeli womhlaba onama-multipolar!
  UMongameli wase-United States waphawula ngokunengqondo:
  - Umhlaba onama-multipolar uyisiphetho esifile! Kuphela ku-globalism yezombangazwe yokusindiswa kwesintu, ekubhujisweni okufanayo!
  UMishustin wanikina ikhanda ngolaka.
  - Ukubhujiswa okukhulu nokulinganayo! Phela sineplanethi eyodwa, futhi sonke singabantu! Kudingeka sibe abangane! Kodwa uPutin wahlala emibonweni yakhe ngeNkathi Ephakathi!
  UBiden wabuza:
  - Futhi kungani ulahle ibhokisi lakhe ngamadayimane?
  Umongameli osabambile waseRussia wahleka:
  - Yebo kuningi kakhulu! Kodwa sidlala ngomzwelo wesixuku. UVladimir Putin wenziwa waba ngcwele futhi waphenduka unkulunkulu ophilayo! Futhi lokhu kufanele kucatshangelwe! Kodwa maduzane i-dope izodamba, futhi isizwe sizoba nomholi omusha! Futhi ingqungquthela yamashumi amabili iyeza!
  UMongameli wase-United States wahleka futhi waphendula:
  - Ingqungquthela yamashumi amabili! Kulungile! I-Russia ihamba ngendlela efanele! Futhi-ke ukhetha ...
  Ngokuzethemba uMishustin wathi:
  - Ngikhetha impucuko ngokumelene nobuqaba!
  UBiden wavuma ngekhanda.
  - Kungcono ukungasho!
  Ibamba likaMongameli waseRussia laphawula:
  - Makube ngedayimane, kodwa namanje lo Putin usebhokisini lomngcwabo! Futhi igolide ngeke limenze aphile! Manje sengiyinkosi! Futhi ngeke nginike muntu isihlalo sami sobukhosi!
  UMongameli wase-United States washo ngokumomotheka:
  - Asikho isihlalo sobukhosi - siyizinceku nje zabantu!
  UMishustin wavumelana nalokhu:
  - Yebo, siyizinceku zabantu, kodwa ngesizathu esithile baqala ukugoqa abanikazi!
  U-Biden waphawula ngobudlova:
  - Inkathi yamakhosi isiphelelwe yisikhathi! UMengameli uyisisebenzi sabantu kuqala!
  Futhi umongameli waseMelika waphuza ijusi... uMishustin wayencamela iwayini elibomvu. Walethwa amantombazane amahle.
  Kube khona isikhashana ... u-Mishustin waphawula:
  - Akunakwenzeka ukuxoxa ngakho konke emngcwabeni kaMongameli waseRussia. Futhi ngize ngiqokwe njengomongameli, izandla zami ziboshiwe. Kuyingozi ukuya ngokushesha ukuze usondelane ne-United States. Lapha udinga ukwenza ngokuhlakanipha nangokunengqondo, ngaphandle kokweqisa okungadingekile!
  UBiden wavuma ngekhanda.
  - Yebo, asijahile! Kodwa kuthiwani nge-Ukraine?
  Ibamba likaMongameli waseRussia, ngokuthokoza lathi:
  - Kumele sibuyisele ubudlelwano bezomnotho nabo, futhi okokuqala nje. Bese uxazulula izinkinga eziyimpikiswano! Size sibhebhethekise ubudlelwano!
  UMongameli wase-United States waphawula:
  - Kodwa izivumelwano zaseMinsk kufanele zibuyekezwe! Futhi wenze izinguquko eziningi uhlangothi lwase-Ukraine oluphikelela kuzo!
  U-Mishustin uqinisekise:
  - Sizozama ukukusebenzisa. Kuzosebenza. Ungakhohlwa ukuthi mina ngokwami ngiyalingisa kuphela angibanga naso isikhathi sokuziqinisa! Kumelwe kuqondwe ukuthi abafana bakaShoigu noMedvedev kanye nezinye izikhulu zezokuphepha abakabi amaphrotheni ami! Futhi bangazibonakalisa!
  UBiden wavuma ngekhanda.
  - Ngiyakuqonda! Futhi ngizozama ukwenza konke ngokucophelela futhi ngingalimazi uhulumeni omusha waseRussia. Asikudingi ukufika kwekhomanisi elincane nelinekhono! Ufuna usizo lobuhlakani?
  Ibamba likaMongameli waseRussia laphawula:
  - Sinabantu abahlakaniphile abanele! Kodwa-ke, okuthile kokuhlangenwe nakho kwethu kungase kube usizo .... Okungukuthi, ngiyaxolisa kulokho okwenzeka eMelika!
  UMongameli wase-United States wakhumbula:
  - Saze samsiza uYeltsin ngesikhathi esisodwa! Uma kungebona ubuchwepheshe bethu bezepolitiki, kungaba ukwehluleka okukhulu okhethweni. Futhi ukuze bakwazi ukuvala igebe namakhomanisi, base-ke bephonsa amanye amavoti ambalwa. Ngaphezu kwalokho, u-Alexander Lebed wathengwa ngama-giblets! Futhi benza umsebenzi ohlakaniphile wokudlula ixhaphozi elingangeneki, nezimangaliso zangempela!
  U-Mishustin waphawula, eveza amazinyo akhe angamanga:
  - Igunya likahulumeni wethu likhulu! Futhi abantu abakakulungeli ukubuya kwamakhomanisi! Futhi ngethemba ngeke! Futhi sizogcoba wonke umuntu odongeni!
  U-Biden wahleka futhi waphendula:
  - Kuhle futhi! Ngiyakuthanda ukulwa!
  Lapho behlukana, bobabili ababusi baxhawula, futhi bahlukana ...
  UMishustin uphinde waba nomhlangano omfushane noZelensky kumakoti e-mausoleum kaPutin. UMongameli wase-Ukraine wayebukeka ejabule, phela isitha esikhulu sezwe lakhe sase sifile. Ingxoxo yahamba ngokushesha okukhulu. Abanye abathintwayo kwezomnotho basayinwe khona lapho.
  UMishustin waphawula:
  - Donbass akudingekile kithi! Akukho lapho ungabeka khona amalahle akho! Kungani kufanele sizame futhi sibabhalisele!
  UZelensky waphawula:
  - Awusiphazamisi - sizoyixazulula inkinga yeDonbass ngokwethu!
  Umongameli osabambile waseRussia wahleka futhi wathi:
  - Ngiyangabaza ukuthi uzokwazi ukubanqoba ngenkani, ngisho noma singakuphazamisi! Ngiyakungabaza kakhulu!
  UMongameli wase-Ukraine wamomotheka futhi waphendula:
  - IMelika kanye ne-NATO bazosisiza. Futhi kholwa yimi, abantu base-Ukrainian bayazi ukuthi bangalwa kanjani kabi kunabaseRussia! Khumbula abazalwane bakwaKlitschko!
  UMishustin wahwaqabala. U-Wladimir Klitschko, owayesebhalelwe kakade endaweni yokubhuka, noma ehholo lodumo, wabuyela eringini kungazelelwe, nakuba wonke umuntu wayesekhathele ukulinda. Futhi walwa nompetha womhlaba wangaphambili ezinguqulweni ezine, uRuiz. Futhi wathumela umshayisibhakela osemncane ngegalelo elinamandla kumngqimuzo womlalisa phansi.
  Lokhu kwenza omkhulu umsindo emhlabeni wesibhakela. Futhi manje uWladimir Klitschko kufanele alwe impinda noTyson Fury! Futhi-ke kuhle kakhulu! Futhi uma u-Wladimir Klitschko eziphindiselela, uzoba yinganekwane yangempela! Futhi wehlula irekhodi likaForeman! Futhi-ke kukhona Usyk futhi Lomachenko - futhi izinkanyezi!
  Ibamba likamongameli waseRussia lahleka kancane laphendula:
  - Kungcono ungasheshi! Masixazulule le nkinga! Okunye ukuyekethisa kungenzeka lapha, ikakhulukazi njengoba le kuyindawo esemthethweni yase-Ukraine. Futhi singafaka ingcindezi enkulu kuma-separatists!
  UZelensky wavumelana nalokhu:
  - Yebo, kungcono kakhulu ukufeza lokhu ngokuthula! Ngakho ngithemba ukuthi siyezwana!
  U-Mishustin wabhonga:
  Silwela ukuthula, ubungane,
  Ngenxa yokumamatheka komhlaba...
  Ukuze uthole ububele bemihlangano!
  Futhi okuthile kwasayinwa khona lapho ... uZelensky wathembisa ukunqanda iRada futhi athambise umthetho olimini lwesiRashiya.
  UMishustin yena wanikeza izaphulelo kugesi namafutha. Ngesikhathi esifanayo, izinhlangothi zombili zazixhawulana.
  Ibamba likamongameli waseRussia liphinde laphakamisa izichibiyelo ezintsha kumthethosisekelo. Ilungelo lokuvota kusukela eminyakeni eyishumi nane kanye neziboshwa ngesinqumo senkantolo. Futhi sungula isikhundla sokuba iphini likamongameli. Ukwenza kube uhlelo lwezepolitiki oluzinzile. Futhi emva kwalokho, uVladimir Vladimirovich Putin wayegobile. Nokho, wayebukeka ekhathele kakhulu iminyaka eminingana. Futhi akuzange kummangaze kakhulu.
  Okuningi okukhathazayo kwakuyisenzakalo sikaNikolai Bondarenko, owaketula uZyuganov osekhulile, owayesevele ehlanye. Uma ngokungangabazeki uNavalny engumholi onamandla, kodwa engeyena umuntu okhululekile othandwa kakhulu phakathi kwabantu, uBondarenko wahola amaKhomanisi - futhi lokhu kungamandla amakhulu nokuthandwa.
  UGennady Zyuganov ngempela ukuphikiswa okunjalo ukuthi isipho kunoma yimuphi uhulumeni: omdala, ogulayo futhi ogcwele ukuguga! Futhi i-conservative kakhulu futhi ibukeka i-archaic, ngisho nangama-nineties. Kodwa kakade ishumi lesithathu leminyaka lekhulu lamashumi amabili nanye selidlulile futhi amakhomanisi ngokungangabazeki adinga umholi omusha, futhi wonke umuntu ongeyona impumputhe uyakubona lokhu!
  Futhi manje iphupho elibi le-Kremlin selifezekile, futhi amaKhomanisi anewangempela nencane, futhi sekuvele isilwi esilwa!
  Futhi-ke lokhu kubucayi. Unyaka ka-2022 kwaba unyaka wokhetho lokuqala lukamongameli eRussia. Futhi izilingo ezinzima kakhulu zazilindele izikhulu ezibusayo. Ngalesi sikhathi, u-Zyuganov obuthakathaka futhi omdala wayengasakwazi ukuba umlingani wesikhashana wekhandidethi likahulumeni. Nakuba imbangi engcono kakhulu ingatholakali. Lapho uZyuganov ekhuluma, abantu bafuna ukuzamula noma ukuphusha. Futhi benza isigebengu nesigebengu eGrudinin. Ngaphezu kwalokho, uPavel Grudinin naye akasemusha. Futhi kunoma yikuphi, omdala kunoMikhail Mishustin. Futhi kungaba lula ukulwa naye futhi.
  Kodwa uZyuganov akalula kangako futhi wangena ehhovisi likamongameli weQembu LamaKhomanisi. Futhi u-Nikolai Bondarenko angavinjelwa ekutholeni iphutha esikhundleni njengephoyisa.
  Akuyona? UGennady Zyuganov uyisipho njengomlingani onakekelayo.
  Zhirinovsky uphuthelwe kakhulu.
  UMikhail Mishustin wathatha futhi waklonyeliswa ngemva kokufa kuka-Vladimir Volfovich Zhirinovsky ngenkanyezi ye-Hero yaseRussia, futhi waklonyelisa isikhundla sokuba nguColonel Jikelele.
  KuLiberal Democratic Party, lokhu kwamukelwe kahle. Futhi bamemezele ukuthi bazomeseka uMikhail Mishustin okhethweni lukamongameli eRussia.
  Kodwa amaKhomanisi anamaqhinga kakhulu. Ngaphezu kwe-Senile Zyuganov asebekhulile, uValentin Konovalov waqokwa ngokungalindelekile esikhundleni sikamongameli njengombusi waseKhakassia.
  Ngaphezu kwalokho, kwaba nesivumelwano sokuthi lowo ozoba umholi wokulinganisa uzosizwa. Futhi ukuhoxiswa okufanayo kuzothathwa.
  UGennady Zyuganov wayebukeka emdala kakhulu futhi ezacile.
  Futhi kufanele aye kuphi kwesobumongameli.
  Bangaphezu kwamashumi amane abazongenela ukhetho asebaqoqile amasignesha, kanti bekulindeleke ukuthi kwephulwe irekhodi lase-Ukraine. Ukuthi kwaba pholile ngempela, futhi umzabalazo wawushubile.
  UMikhail Mishustin, ukuze ahehe amavoti engeziwe, wavumela ukuthengiswa kotshwala ebusuku, kanye nezitolo zokuhamba, nobhiya ezindaweni ezahlukene.
  Umthetho wokulwa nogwayi nawo wawuxegisiwe. Ngaphezu kwalokho, yathamba ngokuphawulekayo, ikakhulukazi kulawo maphuzu lapho yayivame ukwephulwa khona, noma kwakunzima kakhulu ukuyilawula.
  Kwanqunywa ukuthi kubuyiswe ukukhangiswa kukabhiya kumabonakude. Ukuze agcine amaphephandaba angasese ejabule, ayevunyelwe ukukhangisa ngotshwala nogwayi.
  UMikhail Mishustin umemezele ukubuyiswa kwenqwaba yenkululeko nokukhululeka okuqondile.
  Ikakhulukazi, izijeziso zokusatshalaliswa kwezidakamizwa ezincane kanye nobufebe zehlisiwe.
  Ibhizinisi lokugembula laphinde lavunyelwa ngokomthetho.
  UMikhail Mishustin waze wabiza ukuvinjelwa kwekhasino ngobuwula bukaMnu Medvedev, naye owachitha izinto eziningi lapho.
  Futhi manje ufuna ukubuyisela izakhamuzi ezihloniphekile zaseRussia. Njalo njalo...
  UMikhail Mishustin waqala ukuqondisa. Ikakhulukazi, wehlisa izinhloso zevodka. Futhi ubhiya wokukhangisa waphinde wavela kumabonakude. Futhi nokunye okuningi.
  Kwaba nenkululeko.
  Futhi kwahlongozwa ukuthi kukhethwe ababusi abaneminyaka engamashumi amabili nanye, kungakhathaliseki ukuthi banamacala angakanani. Okubuye kwaba umshanelo omusha, owawuvele ushoki ngendlela ehlukile.
  UMikhail Mishustin wathi:
  - Uzoba nenkululeko nengcebo!
  Khona manjalo, kunyuswe amaholo ezikhulu nabasebenzi bakahulumeni. Futhi i-ruble yaze yaqiniswa ngenxa yokungenelela kokushintshaniswa kwamanye amazwe. Ziningi izinto ezenziwayo.
  Kodwa-ke, ukwehla kwamandla emali kuye kwanda kakhulu. UMikhail Mishustin wehlise izintela kwabampofu zaba ngamaphesenti ayishumi. Kodwa akakaqali ukukhulisa abacebile. Futhi ngakhululeka kancane...
  Inqubomgomo yezenhlalakahle ibe nempikiswano...
  E-Moscow, banquma ukuhlela imidlalo emisha nemincintiswano. Futhi lokhu kubucayi ngempela. Ikakhulukazi, ukubamba eminye imidlalo yama-Olympics. Kungakhathaliseki izindleko.
  Futhi amanye amaphrojekthi kaMikhail Mishustin. Lapha, isibonelo, futhi umqondo: ukubamba umncintiswano wokuqala we-literball emhlabeni: ophuza i-vodka eyengeziwe ngomzuzu owodwa! Yilapho amaRussia angathatha khona yonke imiklomelo.
  UMishustin akasona isiwula ukuziphuzela yena! Wathatha ingilazi yogologo wayishaya. Futhi wadla i-caviar emnyama ngesikhathi esisodwa washaya izipuni ezintathu. Bese edlala amakhadi phakathi
  Kulahle.
  Khona-ke uMikhail Mishustin wazama ukucula kanye noLepts. Maye, isayensi ayikwazanga ukuvusa u-Kobzon.
  Nokho, ibamba likamongameli waseRussia lathuthumela lapho licabanga ukuthi uVladimir Putin naye uzovuswa. Kodwa ngangifuna ukuba yinkosi mina, noma inkosi!
  UMikhail Mishustin wathwetshulwa enkampanini efanayo namantombazane, futhi wayezungezwe amatshwele apholile.
  Ibamba likamongameli waseRussia labeka isiqubulo esithi: ukwakha ubunxiwankulu ngobuso bomuntu! Futhi wonke umuntu wesilisa unokufinyelela mahhala kowesifazane!
  Futhi lokhu kwabangela ukwanda kwentshiseko ... Ikakhulukazi lapho uMikhail Mishustin eqala kabusha ukukhululwa kohlelo "Onodoli". Ngaphezu kwalokho, lolu ulwazi olungalungile. Ungabonisa u-Alexei Kuznetsov njengesiwula esiphelele. Nakuba ku-"Dolls" konke ukuphikiswa kungaphazamiseka.
  UMikhail Mishustin wazibonakalisa eyindoda elwayo.
  Isibonelo, kakade ugwayi nobhiya ezitebeleni kungathengiswa nganoma yisiphi isikhathi sosuku. Futhi uzovuma ukuthi kuhle kakhulu. UMikhail Mishustin uphinde uphushe imibono ethokozisayo.
  Isibonelo, khokhela abazali uma izingane zihambela amakilabhu ezemidlalo. Okusho ukuthi, akukhona nje ukuqeqeshwa mahhala, kodwa futhi kukhokhwa ngokuvakashela isigaba.
  Uhlobo lokugqugquzela indlela yokuphila enempilo. Futhi ngenkathi ubhiya notshwala sekukhona kuwo wonke amakhona. Futhi uma ufuna ukuphuza - ngakho phuza!
  Futhi akulimazi ukubhema. Izijeziso zensangu zehlisiwe. Ngaphezu kwalokho, kubhekiselwa kokuhlangenwe nakho kwamazwe ngamazwe kanye nesinqumo se-UN. Ikakhulukazi, kakade ukuthuthwa kwezidakamizwa ezilula kuphela inhlawulo ngaphandle kokuboshwa.
  Ngokuvamile, uMikhail Mishustin wethula izichibiyelo eziningi zekhodi yobugebengu ukuze kwehliswe isijeziso. Ikakhulukazi lapho babedlulele khona. Ikakhulukazi ubugebengu obungenalo udlame. Njengokuthi, futhi lapha akudingekile ukuya kude kakhulu.
  Yebo, futhi ukudlwengulwa kwabesifazane kuyicala elinjalo, lapho kunzima ukuqonda ukuthi kwakukhona ubudlova, noma owesifazane ngokwakhe wayenga umlimi, wabe esebhala isitatimende. Kunoma yikuphi, isijeziso kuleli cala sancishiswa. Kodwa ngenxa yokudlwengulwa yindoda namadoda kwaze kwaqina.
  Lapha umongameli oyibamba ohlakaniphile waseRussia wadonsela ukunakekela emiphumeleni. Eqinisweni bambhebha umuntu wesifazane, kwenzekani kuye? Isihawu nothando kuphela. Futhi uma indoda idlwengulwa, abaningi ngeke baxhawulane naye. Futhi endaweni kukhona iqhude elinjalo. Noma ngabe idlwenguliwe iphambene nemithetho yamasela!
  UMikhail Mishustin uphinde wanciphisa isikhathi sokuvuma saba yiminyaka eyishumi nane. Ebhekisela eqinisweni lokuthi eJapane ngokuvamile uneminyaka eyishumi nantathu. Futhi ukuthi kungcono ukuthi intsha ithole ulwazi locansi nabantu abadala kanye nabantu abanolwazi. Futhi lokhu ngokuvamile kwamukelwa amadoda anokuqonda. Ngakho uhlobo lokukhululeka ngokocansi.
  Ngesikhathi esifanayo kungenzeka ukuthi kusemthethweni imishado yobulili obufanayo. Umthethosisekelo ungahunyushwa ngaso sonke isikhathi ngabameli ngendlela umengameli ethanda ngayo.
  Kunoma yikuphi, izitabane zazikwazisa. Futhi eYurophu, isimo sengqondo ngoMikhail Mishustin sesifudumale nakakhulu.
  Nabazenzisi mabathule. Ngemva kobushiqela bukaPutin, isikhathi sesifikile - inkululeko!
  Nokuxega kukho konke! Ikakhulukazi, kwakhiwa isikhumbuzo esikhulu Mikhail Gorbachev. Kodwa inkolo yobuntu bukaPutin yaqala ukoma. Wayelokhu egxekwa kakhulu.
  UMikhail Vladimirovich, njengoMikhail Sergeevich, waqala ukuthembela enkululekweni yomuntu siqu. Lapho kuvunyelwe okwengeziwe. Njengekhasino? Futhi kungani kungenjalo? Kwakusemuva eminyakeni engu-zero ngaphansi kukaPutin. Ubuzenzisi kuphela obushaye uMedved ekhanda.
  UMikhail Mishustin waphonsa ithambo ezikhulwini: manje base bevunyelwe ukuthola izipho ezifika kumadola ayizinkulungwane eziyishumi. Futhi lokhu, yiqiniso, kwabangela injabulo ku-apparatus.
  Eqinisweni, kwakunezikhathi zokuphumula. Ukuqina kombuso kwaqala ukuthathelwa indawo inkululeko. Kwaphinde kwavela osisi besifazane abanqunu ezikrinini.
  Futhi hhayi lokhu kuphela. Kwavuka izifebe ezisemthethweni ebuthweni. Isosha ngalinye lathola ilungelo lokuthanda amantombazane ngamakhuphoni. Futhi lokhu, kunjalo, impumelelo enkulu yentando yeningi. Futhi ngisho nasemajele, amakholoni nasezikhungweni zokuboshwa ngaphambi kokuqulwa kwecala kwakungenzeka ukuya emantombazaneni. Ikakhulukazi uMikhail Mishustin wagcizelela ukuthi abefundisi bothando babe semakoloni ezingane. Ukuze abafana bangadlwenguli abafana, kodwa babe nabesifazane.
  Khona-ke ngeke abe khona amaqhude ezindaweni zabancane.
  Lokho okufanayo kwabangela, futhi, ukuvunyelwa okukhulu. Nokulahlwa ngesikhathi esifanayo.
  Nakuba isiqubulo sikaMikhail Mishustin: ukukhululeka okuqondile kanye nenkululeko eyengeziwe bekungathandwa ikakhulukazi phakathi kwabantu abasha. Futhi zonke izixuku zabantu zabuthana ukuzobingelela ibamba likamongameli omusha waseRussia!
  UMikhail Mishustin uyindoda eyayifuna inkululeko eyengeziwe hhayi yona kuphela. Wayenengwa ukuvinjelwa kwezikhathi ze-socialism. Futhi ukusabela ekuqinisweni kwezikhundla zesokunxele kwakuyi-anti-communism in propaganda. Futhi waqhubeka ekhula...
  UMikhail Mishustin, ongunxiwankulu ukusuka ebuchosheni kuye kwesinye, manje wayefuna ubunxiwankulu bakudala kanye nenkululeko ephelele.
  . I-EPILOGUE
  UMikhail-Vladimir Gorbachev-Putin walandela eduze impi yase-Iran. Ibutho lase-USSR laqala ukuhlasela inhloko-dolobha yaseTehran. Ngakho, ukunqotshwa kwangempela kwezwe elikhulu kwenzeka. Inkulu nakakhulu, ngokwendawo, kune-Ukraine.
  UMikhail-Vladimir wajabula kakhulu: waba umnqobi. Futhi amanani kawoyela akhuphuka. Futhi lokhu kwavumela ukwandisa ukusetshenziswa kwezempi.
  UGorbachev-Putin waze wanquma ukunweba isikhathi senkonzo yezempi, kusukela eminyakeni emithathu kuya kweyisithupha. Ukuze amasosha akwazi kangcono le nqubo.
  Futhi ukhansele konke ukubambezeleka. Ngaphezu kwalokho, uma ugula ngengqondo, hamba uye ebhetheni lokwakha. Abahlulelwayo mabakhonze. Ngaphezu kwalokho, uma umuntu ephenduka ishumi nesishiyagalombili, bese esuka ekoloni, ngqo ebuthweni.
  Futhi kupholile!
  UMikhail-Vladimir waba umashiqela futhi wasongela umhlaba wonke. Ikakhulukazi, yayingasekho inkulumo yokwehliswa kwezikhali. Ngokuphambene nalokho, uGorbachev-Putin wasabisa ngokuvumela iMelika ukuthi ihambe emhlabeni wonke ingenalutho.
  Sekunje ipolitiki. Futhi okubaluleke kakhulu, impi kanye nenkolo yamandla.
  Futhi rough diplomacy.
  Futhi omunye umqondo othakazelisayo: ungavumeli amadoda kuphela, kodwa nabesifazane bakhonze ebuthweni.
  Manje amantombazane aneminyaka eyishumi nesishiyagalombili aya empini. Futhi kufanele balwe futhi banqobe.
  Futhi lokho kuhle.
  Lapha amantombazane ayalwa, ahlasela iTehran futhi ekhombisa amandla amakhulu;
  Amaqhawe ayisithupha, nomaphi lapho engazange abe khona futhi alungele ukulwa nanoma yiliphi ibutho.
  U-Oleg Rybachenko wasikaza izinkemba zakhe zomlingo. Banweba futhi banqamula ama-drones njengemimese yebhotela. Ngemva kwalokho, umfana wajikijela amaphizi ambalwa ngeziqhumane ngezinzwane zakhe ezingenalutho.
  Kuqhume amathangi ase-Iranian.
  Umfana wacula:
  - Inkazimulo enkathini yenkemba yaseRussia!
  UMargarita naye wayevayizisa izindwani zakhe. Kushaywe izindiza ezinophephela emhlane. Khona-ke intombazane yaphonsa izinaliti ezibhubhisayo ngezinzwane zayo ezingenalutho.
  Wahlukanisa abaphikisi futhi waklolodela:
  Ngesizathu sobukhomanisi!
  Futhi nangu uNatasha ekuhlaselweni ... Ugawula kanjani ngezinkemba endizeni yezenkolo yase-Iran. Futhi ucekele phansi izindiza zezitha. Futhi-ke, ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uzokwethula i-boomerang ebulalayo, edwengula amasosha ombuso wasempumalanga, wase-Iranian.
  Bese kuba sengathi ivela enkabeni, ibaneka ngombani. Futhi-ke uzolahla ubhodisi wakhe futhi ethule i-pulsar engonweni ebomvu.
  Uzoklebhula inqwaba yamasosha kaKhomeini, abhonge:
  - Inkazimulo enkathini yabantu baseSoviet!
  Futhi-ke uZoya wasika ngokufutheka okukhulu. Iphinde igxobe ngokwandisa ngezinkemba, futhi inqume imibhoshongo yamathangi.
  Futhi-ke izinzwane zemilenze engenalutho, njengezinto ezivuthayo, zizokwethulwa. Futhi-ke isipho sokufa sizosuka esithendeni esingenalutho.
  Futhi izingono ezibomvu klebhu zizokhipha umbani ezindizeni ezinophephela emhlane. Bese kuthi enkabeni kuphume into ebulalayo.
  U-Augustine naye uyakulwela lokhu. Iyabulala leya ntombazane. Futhi kusukela ku-ruby ingono umbani. Futhi izinzwane ezingenalutho ziphonsa ama-pulsars. Futhi ngomsebe ovela enkabeni, wanezela ngokubulalayo emabuthweni aseKhomeini.
  Futhi ulimi luyobonisa futhi lubhonge:
  - NgoMama waseRussia!
  Ngakho uSvetlana unolaka kakhulu empini. Futhi izinkemba zakhe, zinwebeka, zigawula kokubili izindiza namathangi.
  Futhi kusukela ingono ye-strawberry ukuthi izokhulula kanjani imifudlana yokufa okuphelele. Khona-ke izinkaba zabo zizobulawa ngegalelo elibulalayo. Futhi ngemva kwezinyawo zakhe ezingenalutho bayosebenzisa kangangokuthi izitha eziningi ziyodabuka phakathi. I-Iran iwele ngaphansi kokusabalalisa. Ukufakazela wonke umuntu ukuthi amandla kunzima ukunqoba.
  Ikakhulukazi lapho iRussia, noma kunalokho i-USSR, isohlangothini lwe-Iraq, eyabopha amabutho amakhulu amaPheresiya eNtshonalanga. Kodwa iRussia iseyi-Orthodox futhi ingakholelwa kuNkulunkulu ngesikhathi esifanayo, ngakho-ke ayisondelene kakhulu ne-Iraq.
  Dictator Khomeini, uhlasele abantu abangalungile.
  U-Oleg Rybachenko wagawula ngezinkemba ezande kakhulu kuma-drones nasezindizeni zase-Iran, wazinqamula. Khona-ke, ngezinzwane zezinyawo zezingane, wadedela umbani obulalayo, obhubhisayo owancibilikisa inqwaba yamathange ezitha.
  Bese eshaya ikhwela umfana we-terminator. Futhi uquqaba lwamagwababa lwawela ekuqulekeni okujulile, futhi lwawela phezu kwebutho lama-Irani likamashiqela uKhomeini.
  Umfana wamemeza:
  - Kwabalingani baseRussia!
  UMargarita Korshunova naye ulwa ngokuphelelwa yithemba nangesibindi. Ugijima umshini wokugaya izinkemba. Khona-ke imilenze yakhe engenalutho yamantombazane, njengoba yethula isipho sokufa kwangempela nokuyingozi.
  Ngemuva kwalokho intombazane izokhipha okuphumayo enkabeni yayo, kuhwamulise inqwaba yamathangi nezindiza zase-Irani.
  Futhi-ke uMargarita indlela yokushaya ikhwela. Futhi amagwababa azowa njengokhaphethi emakhanda amasosha ase-Irani. Futhi bayobhodloza imibhoshongo futhi banqamule amaphiko abo.
  Intombazane yakhala:
  - Ngezinhlelo zethu zokuthula kanye nobuzalwane bama-Orthodox.
  U-Natasha uphinde wahlaselwa ngokuphelelwa yithemba. Izinkemba zalo ziveza incithakalo enkulu. Futhi izindiza eziningi namathangi anqanyuliwe. Khona-ke izinzwane ezingenalutho zizophonsa uphizi wokuqothula futhi zihlukanise inqwaba yabaphikisi, ziklebhule imibhoshongo emathangini. Bese kuthi intombazane ephuma engonweni ebomvu ishaye nge-pulsar, ebuthweni likaKhomeini.
  Bese kuba nokugeleza kombani ovela enkabeni, obulala kakhulu. Futhi ekugcineni, umfudlana we-magoplasma uzondiza kanjani usuka esifubeni seVenus.
  Labhonga iqhawe:
  - Kwabalingani bethu!
  Okulandelayo kusike uZoya. Intombazane elwayo isebenzisa inqubo yendiza enophephela emhlane. Bese kuthi-ke izinyawo zakhe ezingenalutho zibonakale zikhipha isipho sokufa. Futhi ezingonweni ezibomvu, umbani obulalayo uphuma, ushaya abaphikisi. Bese kusuka emifudlaneni yenkaba yama-pulsars.
  Futhi kusukela endaweni yaseVenus, izingxenye ezintsha zokubhujiswa kwamasosha ase-Irani, namathangi anezindiza.
  Intombazane yamemeza:
  - Udumo kubukhomanisi!
  U-Augustine usebuyile esenzweni njengombani ophumayo. Manje izinkemba zakhe zisika njengentshebe ezimpandeni. Futhi izinzwane ezingenalutho ziphonsa isipho sokuqothula ngokuphelele. Bese kundiza imisebe yama-lasers ephuma ezingonweni zerubi ezinqamula amathangi nezindiza zase-Iranian.
  Kodwa enkabeni, umbani uyodubula ngokubhubhisa.
  Futhi yile ndlela i-tsunami yesihogo yokufa ezovela ngayo esifubeni sikaVenus, ilethe ukufa okungangabazeki kukho konke okuhlasela iSoviet Union - nakuba kulokhu kwakunguGorbachev-Putin owahlasela i-Iran. Futhi inqwaba yezindiza, amathangi, ama-drones ashiswe ngokuphelele.
  Intombazane yacula ngokucasuka:
  - Masiphuze ndawonye eRussia, ngokuqondile i-USSR ne-Iraq!
  USvetlana naye ushisa kakhulu empini. Futhi ugawula amabutho kaKhomeini ngaphandle kokuzwela nokuncane. Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uphonsa uphizi wembubhiso, echoboza isitha.
  Futhi imifudlana yembubhiso ephelele indiza iphuma ezingonweni ze-strawberry, ezigumbuqele inqwaba yamathangi nezindiza ze-Iran yoguquko. Ngisho namarola ayendizela macala onke.
  Futhi kusukela enkabeni umfudlana wombani owancibilikisa inqwaba yezilwi zikaKhomeini.
  Futhi-ke nesifuba sikaVenus, njengoba igagasi elikhulu le-plasma elimlingo lizondiza futhi amabutho kaKhomeini azophela.
  USvetlana wabhonga:
  - Ukuze inkemba ibe yinkazimulo kaKristu waseRussia!
  U-Oleg Rybachenko namantombazane babe sebenikeza impi enkulu kuma-Irani. Futhi basebenzisa imilingo enamandla. Amantombazane ngisho nasesifubeni sikaVenus aphonsa imifudlana yamandla omlingo kanye ne-tsunami yomlingo. Namaqhawe kaKhomeini akhishwe kuhle kwama-skittles nebhola.
  U-Oleg Rybachenko akagcinanga nje ngokusika amathangi amaSulumane asesihogweni ngezinkemba, kodwa futhi washaya ikhwela. Futhi amagwababa ahlasela izindiza zase-Iran. Bawacekela phansi.
  UMargarita Korshunova, naye, uzoyithatha njengoba ethanda, kodwa uzogijima isigayo ngezinkemba, anqume ama-fighters aseCaucasia. Futhi-ke ngezinyawo ezingenalutho uzothatha futhi ethule i-pulsar enamandla.
  Futhi ubhubhisa ama-Irani njengendlela ye-ramming. Futhi ukuthi intombazane ishaya kanjani amakhwela, namagwababa awela ezindizeni zesihogo zamaSulumane.
  Intombazane yamemeza:
  - Ngobukhomanisi emhlabeni wonke!
  UNatasha naye uhlasela ama-Irani. Manje izinkemba zalo zizothathwa futhi zinqunywe ngokunganaki. Futhi manje izinyawo zakhe ezingenalutho zizokwethula okuthile okubulalayo okudabula izimoto zezitha.
  Ngemuva kwalokho, intombazane evela ezingonweni ezibomvu izokhipha ama-pulsars ashisayo, abulalayo. Futhi bayoshaya izindimbane Islamic. Futhi intombazane iphinde idubule ama-Irani aguquguqukayo enkabeni yakhe ngombani. Futhi bazothosa ngempela wonke umuntu, benze izoso.
  Kodwa kupholile nakakhulu, lapho umfudlana wamandla uqhuma esifubeni seVenus. Futhi ashanele isixuku esikhulu sama-Irani.
  Lena intokazi enezinwele eziluhlaza. Futhi bhonga:
  - Inkazimulo Ezweni Lomama!
  Futhi engonweni ebomvu, ekhipha isipho sembubhiso, ebulala amasosha ase-Irani, wengeza:
  Onesisu esikhulu uzobulawa indlala!
  UZoya naye waqoba njengabaphikisi beklabishi. Wawasika kalula nje, kwangathi ususa amashefa. Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho wajikijela ibhomu lembubhiso. Futhi echobozekile izitha.
  Futhi-ke kusuka ezingonweni zokusajingijolo kuyaduma: kusukela kwesokudla emathangeni, ukusuka kwesokunxele ezindizeni! Futhi ngempumelelo kakhulu ukuchoboza abaphikisi.
  Bese kusuka enkabeni eyindilinga ngochungechunge lwemibani yombani. Futhi ashise amasosha kaKhomeini, awenze amaqhuqhuva.
  Futhi-ke, kusukela endaweni eyi-Venus, inkanyamba yonke yamandla okubhubhisa izosuka futhi indize iphume.
  Intombazane yamemeza ngokuhlakanipha:
  - Inyoni endizela phezulu, ayiphakamisi ikhala, ayindizi emafini!
  U-Augustine uhileleke ngokuqondile kule mpi. Hhayi intombazane, kodwa i-tigress nje. Futhi udabula ngokoqobo izitha ngezinzipho. Futhi uyasika, anganiki thuba ngezinkemba.
  Futhi manje izinyawo zakhe ezingenalutho zikhipha isipho esiyingozi kakhulu sokubhubhisa. Ukudabula abaphikisi babe ama-blotter amancane. Futhi ukuncisha ithuba elincane lensindiso.
  Kepha imibani indiza iphuma ezingonweni zeruby, ishisa ngokoqobo ama-Irani njengephepha.
  Futhi i-pulsar iphonswa ngaphandle kwenkaba. Futhi ukuthi inqamula kanjani amathangi ase-Iranian ayisihogo. Futhi udilize imibhoshongo yabo.
  Futhi kusukela esifubeni seVenus, omunye umfudlana we-plasma omlingo uyaqhuma. Futhi uma eyishisa, amabutho kaKhomeini ngeke ayithole ngokwanele.
  Futhi iqhawe lizitshela ukuthi:
  - Ubani ofuna ukuba yibhubesi, angabambeki impisi, uzohlala enamalungelo ezinyoni!
  USvetlana usesendleleni futhi. Usika insimbi ngezinkemba. Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uqhumisa amabhomu abulalayo. Izinyembezi futhi zishisa ama-Irani.
  Ngesikhathi esifanayo, intombazane ayikhohlwa ukuthumela umbani kusuka ezingonweni ze-strawberry.
  Kodwa enkabeni izoqhuma, yonakale, futhi incibilike insimbi.
  Kodwa kusukela e-grotto ye-Venus, ugongolo lwe-laser luzosuka futhi lundize luphume, oluzothatha wonke umuntu futhi lubasike.
  Bese uyabhodla:
  - Amalungelo ezinyoni avame ukuba nezimbongolo engqondweni, nezimvu ngesimilo!
  U-Oleg Rybachenko waqhubeka nokulwa ngokuzethemba okukhulu, ebonisa amandla e-titan. Lapha uhlaba abantu base-Irani ngezinkemba. Futhi-ke, ngezinzwane ezingenalutho zezinyawo zezingane, uzokhipha okungaphezu kwebhomu elibulalayo. Uzohlakaza inqwaba yamasosha kaKhomeini.
  Ngemuva kwalokho, izinyane lizoshaya ikhwela namanqe ethukile namagwababa, kube sengathi ku-Islamic Khomeini, lizothatha amabutho lilale phansi. Baqala ukuwisa izindiza ngaphandle kwesihawu.
  U-Oleg Rybachenko waphawula ngokuhlakanipha:
  - Engenamaphiko enobuchopho benkukhu!
  UMargarita Korshunova waqhubeka nokuphotha ama-turntable ngezinkemba zakhe. Unqume ama-Irani ngaphandle kokungabaza. Futhi ngesikhathi esifanayo, enezinyawo ezingenalutho, waphonsa izipho zembubhiso. Futhi idabule njengenqwaba ye-foil.
  Futhi ukuthi lizokhala kanjani, futhi igwababa lizowela phezu kwamasosha amaSulumane angama-infernal. Zonke zizogezwa zibe yimpushana. Futhi lapho ama-Irani engaphansi kokushaywa yizinyoni, ayengaphezu kwamandla - awachoboza.
  Futhi uMargarita uthi:
  - Ungazenzi ukhozi olunobuchopho benkukhu namalungelo ezinyoni!
  UNatashka uzogxuma futhi agawule ngezinkemba. Qoba amabutho kaKhomeini abe amaklabishi. Phonsa isipho sokuqothula ngonyawo olungenalutho. Uzoqothula abantu abaningi base-Irani futhi ancinze phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Uma uyinkukhu emanzi ngokwemvelo, uzokoma ngenxa yendlala!
  Futhi kusukela ezingonweni ezibomvu kuzokhulula ukukhishwa okubulalayo kwamanje. Izoqeda inqwaba yamasosha ase-Iranian. Futhi-ke kusukela enkabeni njenge-pulsar izohamba. Futhi zonke izitha bayodwengulwa zibe yizicucu.
  Futhi manje, kusukela esifubeni seVenus, kuzoqhuma umfudlana we-tsunami, oshisa wonke umuntu nge-plasma yesihogo.
  Nansi intombazane.
  Futhi uZoya, ekucasuleni okusendle, ushaya wonke umuntu ngaphandle kokuhlaba ikhefu okungadingekile. Futhi uthathe izingcezu ezincane kakhulu. Ishiya izingcezu ezishiswe ngokoqobo. Futhi kanjani ngonyawo olungenalutho into ebhubhisa ngokumangalisayo izophonswa. Bese kuthi-ke into eletha ukufa okuhlaba umxhwele kakhulu, nokufa okuphelele, kuzondiza kuphume ezingonweni ezibomvu okwegazi.
  Bese kuthi-ke inkaba enjalo izogxuma iphume enkabeni, futhi idabule i-plasma yomlingo njengengwe.
  Futhi ekugcineni, kusukela ku-grotto yaseVenus, isipho esiletha ukufa kwangempela emabuthweni kaKhomeini ngaphandle kwethuba.
  Khona-ke intombazane yamemeza:
  - Awukwazi ukubeka amaqanda egolide ngobuchopho benkukhu!
  U-Augustine wanquma imibhoshongo yamathangi e-Islamic Khomeini ngezinkemba. Futhi-ke, ngezinzwane ezingenalutho, wethula isipho sokufa. Kodwa izingono zabo ze-ruby zentombazane zandiza umbani ovuthayo. Futhi washisa inqwaba yama-Irani.
  Bese kundiza yonke inkaba yembubhiso.
  Kodwa kusukela esifubeni sikaVenus, ukubhujiswa kuyandiza, okuletha ukunqoba okuphelele, nokubhujiswa.
  Augustine waphawula ngokuhlakanipha:
  - Iqhude lisengakwazi ukubeka amaqanda egolide, kodwa uhlamvu lwenkukhu lukufaka emanyaleni!
  USvetlana naye uyashisa empini. Ubasika kanjani abantu base-Irani ngezinkemba futhi abachoboze babe iklabishi elimuncu. Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho uyothumela isipho sokubhujiswa. Phihliza izitha zibe uthuli.
  Futhi imibani ebulalayo izondiza iphume ezingonweni zamasitrobheli. Bazowashisa ama-Irani abe yizicucu. Futhi lapha inkaba izothumela igagasi lokuqothulwa ngobushiqela kwama-Islamist kaKhomeini.
  Futhi ekugcineni, ibhamuza le-plasma yomlingo lizondiza liphuma endaweni yeVenus, elizoncibilikisa zonke izitha ngesikhathi esisodwa. Futhi amathangi azobhema, futhi amagobolondo angaphakathi kuwo azoqhuma.
  Futhi uSvetlana ukubhonga kanjani:
  - Kungani nonke nisemafwini, ngoba ubuchopho benkukhu!
  U-Oleg Rybachenko ulwa ngokufutheka okukhulu. Uzothatha azinqume izitha. Zonke zizodilika futhi zibe izingcezu ezincane.
  Futhi-ke, engafakile zicathulo, ngonyawo lomntwana, uyophonsa ibhomu futhi aliklebhule libe yizicucu.
  Emva kokuba umfana ephinde washaya ikhwela wadubula inqwaba yezindiza.
  Wabe esezwakalisa umqondo:
  - Noma unamandla ebhere, kodwa ngobuchopho benkukhu uzohlala uyimbongolo!
  UMargarita Magnitnaya wayesika izinkemba zakhe ngawo wonke amandla akhe. Khona-ke, ngonyawo lwayo, intombazane yaphonsa isipho sokubulala esiwukufa. Badabula ama-Irani aba yizicucu zamathambo nesikhumba. Bese kuthi-ke kukhale kanjani ukuthi amagwababa azowela izinqwaba kwabase-Irani.
  Khona-ke uMargarita wamemeza:
  - Uma unobuchopho bezinkukhu, khona-ke ngemva kokuhlangana nempungushe, izimpaphe zizondiza!
  UNatasha ulwa nama-Irani ngenkuthalo. Futhi manje izinyawo zakhe ezingenalutho ziphonsa into enobudemoni ebulalayo. Nezinkemba zigawula imibhoshongo.
  Khona-ke umbani uzonqunywa enkabeni ...
  Futhi izingono ezibomvu zizokhipha ama-pulsars abulalayo. Khona-ke intombazane izoyithatha futhi ikhiphe inkanyamba evuthayo esifubeni seVenus. Futhi uhlukanise abamelene nabo babe yizicucu.
  Yabe ikhala intombazane:
  - Ukwenza ingulube inqumle, udinga ukubamba impisi, kanye nobuchule bempungushe!
  U-Zoya wathatha umshini wokugaya umoya nezinkemba zakhe. Wanqamula zonke izimoto, namarenki e-skating asakazeke yonke indawo. Futhi-ke izinyawo ezingenalutho zentombazane ye-terminator yethula amabhomu, ukubhujiswa. Nalezo ezindizayo zaqala ukudabula izitha.
  Kodwa izingono ezisajingijolo zizothatha futhi zikhiphe umbani wokubhujiswa. Khona-ke ugongolo lwe-laser luzondiza luphume enkabeni.
  Futhi nansi i-grotto ye-Venus izokhafula umfudlana wesiphepho esinamandla esichoboza amasosha angama-Islamic Khomeini.
  Futhi intombazane iyabhonga:
  - Cishe uzofuna impungushe eyosiwe enobuchopho benkukhu!
  U-Augustine naye uyalwa manje, ngakho useyivulile njengewashi le-alamu. Futhi usika ama-Irani ngaphandle kwesihawu nokuzisola. Ujikijela amabhomu ngezinyawo ezingenalutho, udabula abaphikisi.
  Futhi kusukela ezingonweni ze-ruby zindiza umbani ophumayo. Kodwa enkabeni, kuyoshaywa into ebulalayo ngokuphelele. Futhi uhlukanise ama-Irani. Futhi lapha inkanyamba ewumlingo yokufa nokubhujiswa izondiza iphuma endaweni eyiVenus.
  Khona-ke intombazane izokhala:
  - Uma umlingiswa efana nenkukhu emanzi, uzokoma ngaphandle kwemali emgwaqeni!
  USvetlana naye ulwa ngokukhulu ukucasuka. Futhi usika ngezinkemba, futhi uphonsa izipho ezibulalayo zokufa ngezinyawo ezingenalutho. Futhi-ke uzoyithatha futhi kusukela ezingonweni ze-strawberry izokhafula i-cascade yamabhamuza we-plasma yemilingo.
  Bese kuthi ukusuka enkabeni kushaye imibani ilandelana.
  Kodwa kusukela e-grotto yeVenus, indlela isiphepho sokubhujiswa okuphelele kanye nokuqothulwa okuphelele kuzofika kanjani.
  USvetlana wamemeza:
  - Inkukhu ubuchopho kwenza amaphiko, inkukhu umlingiswa ithumela pluck!
  U-Oleg Rybachenko wabhodla futhi wagenca ngezinkemba ngokuphenduka nokubhubhisa. Futhi wathatha imilenze yezingane engenalutho futhi waqhumisa ibhomu. Kwahlukanisa abantu abaningi base-Irani. Bese ushaya kanjani ikhwela. Futhi inqwaba yamagwababa izochoboza ifu lezindiza zebutho likaKhomeini.
  Umfana wamemeza:
  - Ubani inkukhu eshaweni, lokho kudla kwempungushe endlini!
  U-Oleg wayesekhathele ngisho nokuqoba nokujikijela amabhomu kubantu base-Irani ngezinyawo zakhe ezingenalutho. Umfana waphinda i-aphorism:
  - Uma ufuna ukuphila njengomuntu omhlophe, okungenani ube bomvu kancane ngobuqili!
  U-Margarita Magnitnaya waphonsa insipho yokuqothula ngezinzwane zakhe ezingenalutho. Udabule amasosha amaningi ase-Iranian. Wabe eseqhuma enkabeni ngelaser.
  Futhi emva kwalokho yayithatha, yashaya ikhwela, futhi yacekela phansi inqwaba yezindiza.
  Futhi wabheka:
  - Abelungu bangempela ababukeki bephaphathekile uma behluleka!
  Khona-ke intombazane yaphinde yaphonsa isipho sokubhubhisa ngezinzwane zayo ezingenalutho, itshiyoza:
  - Uma uyinkukhu enobuchopho, uzoya kumhluzi wempungushe ngezenzo!
  UNatasha wakhipha i-pulsar yembubhiso engonweni yakhe ebomvu futhi wamemeza:
  - Yiba inyoni yokundiza kokhozi, kodwa ungabi nokundiza kweqhude!
  U-Zoya washo ngendluzula, waphinde wehlisa isipho sokubhujiswa ingono yakhe ebomvu klebhu:
  - Okhonkotha kakhulu engalidli uphuthu - uyokhala ebhakedeni!
  U-Augustine wehlisa i-pulsar yakhe yokuqothula engonweni yakhe ye-ruby futhi wabubula:
  - Uma usopolitiki ekhala kakhulu, abavoti bese bekhala njengezimpisi!
  USvetlana ekhamisa umbani njengentaba-mlilo enengono yama-strawberry, futhi wahayiza:
  - Usopolitiki okhonkotha kakhulu, kodwa ezama kancane, uzoletha abantu empilweni yenja!
  U-Oleg Rybachenko wagenca, ephotha izinkemba zakhe. Wajikijela ibhomu ngonyawo lwakhe olungenalutho, oluyingane futhi waphawula:
  - Osopolitiki badlala imigilingwane enjengezingane, kepha amaqhinga abo madala njengepolitiki uqobo!
  Wabe eseshaya ikhwela umfana, esebhekane nebutho likaKhomeini, ewisa amagwababa njengesihlabathi ebhulukweni lakhe, waphinde wacwenga:
  - Usopolitiki yigwababa eliphupha isihlalo sokhozi, uqhwaku lwalo kuphela alukakakhuli!
  UMargarita waphawula ngokunengqondo, futhi ephonsa umlayezo wembubhiso ngonyawo lwakhe olungenalutho:
  - Usopolitiki ufuna isihlalo sobukhosi sebhubesi, kepha ingqondo ivame ukuba yinkomo engenazimpondo!
  UNatasha wakhulula umbani enkabeni yakhe futhi wakhonkotha:
  - Ingonyama akufanele ibe imvu, kodwa okungenani impungushe encane ngeke ilimaze, ukuze ingagcini ngezimbongolo!
  U-Zoya wayithatha futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho wethula isipho sokufa. Wabe esekhafula i-pulsar enezingono ezibomvu futhi wamemeza:
  - Ngisho noma uyibhubesi, kodwa ngobuchopho benkukhu uqinisekisiwe impilo yenja!
  U-Augustina washaya izingono zakhe ze-ruby ngombani wokufa futhi wancwina:
  - Ubani okhonkotha kakhulu enyangeni, impilo imehlisela endlini yokulala!
  USvetlana wayephethe i-turntable. Wabe esekhipha okuphuma ezingonweni ze-strawberry futhi waklewula:
  - Uma usopolitiki ekuthembisa uphaya esibhakabhakeni, khona-ke ubheka umvoti njengesiqophamithi!
  U-Oleg Rybachenko, eshayela amagwababa ikhwela, waphawula ngokunengqondo:
  - Uma unekhanda lezinkuni, khona-ke uzonikeza i-oki nakanjani!
  UMargarita, ephinde ebulala izitha, wakhipha:
  - Uma unekhanda njengesihlahla se-oki, bazosiklebhula njengokunamathela!
  UNatasha waphawula ngobuhlakani, ekhulula isipho esinamandla sokufa engonweni ebomvu futhi ecekela phansi amasosha kaKhomeini:
  - Kubavoti be-oki, usopolitiki uyi-linden ephelele!
  UZoya, enquma ama-Irani, futhi ethumela imisebe yokufa evela ezingonweni ezibomvu zesifuba sakhe, waphawula:
  - Uma uyisimungulu njengebhuzu elizwayo, uzohlala ugqokile!
  U-Augustine waphawula ngokuhlakanipha, ethumela imbubhiso ezingonweni zakhe ze-ruby:
  - Akukho okuvimbela nsuku zonke, ukuqhuma okosiwe njengomqondo wenkukhu!
  USvetlana wakhipha izingono zama-strawberry futhi waphelelwa amandla:
  - Uma unenkumbulo yenkukhu, uzokhohlwa ukundiza njengokhozi!
  U-Oleg waphonsa unyawo olungenalutho lwe-tomboy isipho sembubhiso futhi wancwina:
  - Inkukhu ayiyona inyoni - ingqondo yenkukhu ayiyona ingqondo!
  UMargarita ngonyawo lwakhe olungenalutho wethula okuthile okwakungeke kumvumele afe ngaphandle kobuhlungu. Wabe eseshaya ikhwela, eshaya ama-Irani ngamagwababa futhi wancwina:
  - Umvoti onobuchopho benkukhu ukhetha amaqhude kumongameli!
  U-Natasha ovela engonweni ebomvu wavutha futhi washisa kakhulu futhi waphela:
  - Usopolitiki oqhuma kakhulu, uheha labo abanobuchopho bezinkukhu kuphela!
  U-Zoya, edubula izitha, ezingonweni zakhe ezisajingijolo, waphawula:
  - Ubani owayengwa inkulumo yempungushe yepolitiki, inkukhu enengqondo, nemvu enomlingisi!
  Augustine, eshaya ngama-pulsars avuthayo avela ezingonweni ze-ruby, waphawula:
  - Kosopolitiki, ulimi kokubili inkemba, nesiswebhu, nokhiye, kodwa ubeka umvoti ngaphansi kwengidi nokhiye kwasekuqaleni!
  USvetlana washaya ngombani engonweni yama-strawberry. Wachoboza izindiza eziningi namathangi ebutho lase-Iran nelaseKhomeini, wakhipha:
  - Inkukhu ithambile, kodwa yimiphi imibhede eqinile abalala kuyo labo abanobuchopho benkukhu!
  U-Oleg Rybachenko wavuma, eshaya umlozi futhi:
  - Ubumnene bombusi ngokuvamile buholela ekuweni kanzima kombuso!
  UMargarita, eqeda, eshaya ikhwela futhi ethumela amagwababa emakhanda abo, eqeda ama-Irani okugcina, wanezela:
  - Ngobuchopho benkukhu, kanye nomlingiswa wenkukhu, izoba njenge-chop yengulube!
  Amantombazane enza umsebenzi opholile kakhulu ngezinyawo zawo ezingenalutho futhi ekugcineni akhulula amagagasi e-tsunami esifubeni sikaVenus. Futhi i-flurry evuthayo ne-infernal izohamba. Futhi konke kuzosha kuphele.
  Futhi amabutho amaqhawe Khomeini ashiswa.
  Yebo, lapha inqwaba yabo isivele iphansi futhi ukunqoba kuseduze.
  Ithimba lathuthela kwenye ingxenye ye-front futhi laqala ukusebenza ngenkuthalo lapho. Isitha sinamandla kakhulu futhi sibaningi.
  U-Oleg Rybachenko wagawula amabutho kaKhomeini ngezinkemba. Ngesikhathi esifanayo, izinyawo zakhe ezingenalutho, zezingane zaphonsa izipho zokufa, zibhubhisa izitha zaseRussia, noma kunalokho i-USSR kanye neRussia ehlangene, noma kunalokho i-USSR, i-Iraq. Umfana opholile waphawula ngokunengqondo:
  - Kuyamangaza ukubulala ama-Irani. Abantu abalungile, nezwe eliphumelelayo!
  UMargarita, egawula amasosha ombuso wamaSulumane waseKhomeini, futhi ehlakaza abalwi, ejikijela ama-disc ngezinyawo zakhe engenalutho, enquma ama-turrets amathangi kanye nemisila yendiza, waphawula:
  - Yebo, kubi ukwenza kanjalo nama-Irani. Ngandlela thize, lokhu kusikhumbuza amasu omlando. Kunezindlela ezimbili: ukulwa, noma ukwakha ipharadesi emhlabeni. Kuye ngokukhetha, uthola ohambweni. Njengoba besho, emsebenzini wezempi, ukwakha ipharadesi kuyoba nzima kakhulu!
  U-Oleg Rybachenko, wanquma isixuku sabantu base-Irani ngegagasi elilodwa lezinkemba zakhe ezinde, futhi wanikina ikhanda lakhe kabi:
  - Leyo enye indlela yokusho. Ngiye ngabona ukuthi emdlalweni "Cleopatra", emisebenzini yezempi, njengomthetho, azikho izinkinga ngobhiya. Futhi ngezikhathi ezinokuthula, ibhali ingathuthwa kuphela, futhi lokhu kudala izinkinga.
  U-Margarita wabamba i-turntable, enciphisa abaphikisi, okuhlanganisa izindiza namathangi, nezindiza eziningi ezinophephela emhlane ezivela eButhweni Lezempi likaKhomeini, futhi eveza amazinyo akhe, wacula:
  - Imifula, izilwandle, izinkimbinkimbi... Yeka ukuthi zilimaza kangakanani!
  U-Oleg Rybachenko, ephonsa iphakheji eliqhumayo le-sawdust ngezinzwane ezingenalutho zonyawo lwengane yakhe, ephakamisa ibutho lonke elinamathangi okukhiqiza aseMelika naseRussia emoyeni ngokubhujiswa, wayinika ipizi ngesithende esingenalutho, futhi wahlabelela:
  Akuwona ubhiya obulala abantu! Amanzi abulala abantu!
  Umfana we-terminator, empeleni, u-groovy njengomfana ovela kukhathuni mayelana noConan.
  Aphinde ashaye amakhwela, ezehlisa amagwababa kubantu base-Irani.
  U-Natasha, enquma abaphikisi futhi eveza amazinyo akhe, ebambe isigayo, ehleka ngokufutheka. Nali iqhawe elingaka. Futhi nazi izinzwane zakhe ezingenalutho, njengoba bejikijela inqwaba yamandla okubulala, bedwengula amaqhawe ombuso wamaSulumane eKhomeini abe yizicucu ezincane.
  Intombazane evela ezingonweni ezibomvu izothumela umbani. Uzoshisa ama-Irani angamakhulu ambalwa, futhi athi:
  - Kuyoba khona inkathi yobukhomanisi obukhulu kunabo bonke!
  Futhi-ke, njengoba ulimi lubonisa. Lena intombazane, isigaba esiphakeme kunazo zonke kuyo.
  UZoya naye ugawula izitha. Akubaniki ithuba. Futhi uvemvane ubamba indawo yokwamukela izinkemba. Inqamula abaphikisi, inqamula inqwaba yabantu base-Irani. Futhi-ke, ngezinzwane ezingenalutho, uzokwethula iphakethe eliqhumayo le-sawdust. Uzoklebhula izitha, futhi atshiyoze:
  - Inkazimulo eRussia enkulu yama-tsars nabawinile!
  Futhi kusukela ingono yokusajingijolo izokhulula isipho sokufa kanye ne-pulsar yokubhujiswa.
  Lapha u-Augustine naye ulwa - intombazane elwa ekilasini elengeziwe. Lapha uzoyithatha bese ethula ipizi eneziqhumane esitheni ngesithende esingenalutho. Dabula izitha zakho zibe yizicucu.
  Bese kusuka ezingonweni ze-ruby njengokukhishwa kombani. Futhi ashise izitha phansi.
  Futhi amemeze phezulu kwamaphaphu akhe:
  - Inkazimulo Ezweni Lobaba lobuKhomanisi!
  USvetlana naye ulwa ngesasasa elikhulu. Futhi usika izitha ngokuhlanya nokucasuka. Futhi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, uphonsa ibhomu lamalahle, elihlukanisa isixuku sabantu base-Irani. Futhi-ke izingono ze-strawberry zizokhulula umbani. Futhi bazoshisa ibutho lama-fighters ombuso wamaSulumane wase-Aliyev. Nansi intombazane, isangoma esimsulwa nesinqamuli.
  USvetlana wacula:
  - Ngiyiqhawe elikhulu lezilwandle eziyisikhombisa,
  Futhi ngicula ngokumangalisayo - njenge-nightingale!
  Bese ehleka kakhulu.
  I-Tehran, eyayithunjwe phambilini, iqiniswe kahle kakhulu futhi ithathwe ama-Irani, yawa ngokuqhuma.
  Futhi ama-Irani anqotshwa. Kodwa ukuze ekugcineni uthole indawo, kubalulekile ukuthatha futhi Zardabar futhi Agzharberimi.
  U-Oleg Rybachenko, uMargarita Korshunova kanye nethimba lamantombazane athakathayo bagasela eZardabar.
  Futhi balwa njengamaqhawe eqiniso. Yize bebukeka njengezingane. Futhi amantombazane athakathayo abukeka engaba neminyaka engamashumi amabili ubudala, nakuba asebekhulile kangangokuthi abantu abaphili isikhathi eside.
  U-Oleg Rybachenko wagawula amasosha kaKhomeini odongeni, ephethe ubuciko be-cuttlefish ngezinkemba. Khona-ke, ngezinzwane zakhe ezingenalutho, waphonsa ibhomu elibulalayo, ladabula abase-Irani baba yizicucu. Ngemva kwalokho, umfana, ngokwesiko, uzoshaya ikhwelo, ewisa amagwababa emakhanda abo, ebhekise emasosheni ombuso wamaSulumane waseKhomeini.
  U-Oleg wacula:
  - Futhi ubumnyama obubilayo bandizela ezweni lezilo ezimbi!
  Umfana waphinda wachitha lonke igayo ephethe izinkemba. Futhi ngakho uchoboza abamelene naye, futhi uqothule ngokoqobo.
  UMargarita naye uqotshwe njengomdondoshiya. Intombazane yasho izinkemba zayo ngesivinini esikhulu. Futhi ngesithende esingenalutho uyonikela isipho sokufa. Futhi ama-Irani abhujiswa ngaphandle kwesihawu noma ukungabaza.
  Intombazane yayithatha futhi yacula:
  - Kuyoba khona ubukhomanisi obushisayo, i-fascism izobhujiswa ngesikhathi esisodwa!
  U-Oleg Rybachenko ubambe i-samovar reception, enquma ama-Irani futhi waphawula:
  - Ibhujiswe ngesikhathi esisodwa i-fascism!
  Impi yaya ngokuya ingalawuleki.
  Ikakhulukazi lapho uNatasha eqala ukuphonsa izinkanyezi ngezinzwane zakhe ezingenalutho, ngayinye eyabhubhisa amakhulu ama-Irani ngesikhathi esisodwa. Futhi kakade uma kusuka ezingonweni ezibomvu kuqhuma ngombani, futhi kushise abamelene nabo.
  Intombazane yakhala:
  - Mina nginamandla emhlabeni, ngizobulala zonke izitha endlini yangasese!
  U-Zoya, edubula isitha, wancwina:
  - Udumo kubukhomanisi!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, indlela yokuqalisa ibhomu elibulalayo, amandla abhubhisa kakhulu.
  Futhi uyintombazane enkulu. Kusuka ingono ebomvu klebhu ikhipha umbani ogqame kakhulu futhi ohlabayo.
  Augustine, egawula ama-Irani, futhi ehlakaza abaphikisi, waphefumula:
  - Ukuze ushintsho lube ngcono!
  Futhi ngezinzwane ezingenalutho, ukuthi ungaqala kanjani iphakethe eliqhumayo le-sawdust. Futhi dwengula abamelene nabo.
  Futhi ngemva kwezingono ze-ruby, ukukhishwa kombani obhubhisayo nokubhujiswa kuzophela kanjani.
  USvetlana, ephihliza isitha ngezinkemba zakhe, futhi wanqotshwa ibhomu ngesithende esingenalutho, wakhala:
  - Ngobukhomanisi!
  Futhi kusuka ingono ye-strawberry izokhulula into ebulalayo kangangokuthi wonke amademoni agula.
  U-Oleg Rybachenko, enganaki isibhamu - abashayi abangafi, bakhuphuka odongeni. Wachitha isigayo nezinkemba.
  Ugawule inqwaba yabantu base-Irani, wabe esephonsa imilenze yezingane ngeminwe engenalutho yokufa.
  Idabule inqwaba yabaphikisi futhi yabhonga:
  - Udumo enkathini yobukhomanisi ngomqhele wasebukhosini!
  Emva kwalokho umfana oyisinqamuleli uzoyithatha ayishaye ikhwela. Futhi amafu amagwababa azowela phezu kwamakhanda amasosha ombuso wamaSulumane waseKhomeini.
  UMargarita Korshunova naye usika amasosha ase-Iranian. Futhi uphethe i-turntable, enqamula amasosha ombuso wamaSulumane waseKhomeini. Futhi ngesithende sayo esingenalutho, intombazane ithumela isipho sokubhujiswa, ishaya isitha.
  Bese ebhonga:
  - Inkazimulo kubukhomanisi obusha be-Aryan neSoviet ngesitayela sikaGorbachev!
  Futhi intombazane izoyithatha enkabeni yayo njengoba ikhulula umbani ... Ngakho inqwaba yama-Irani izoshisa.
  Ngemva kwalokho, izingane zishaya amakhwela ngazwi linye, izinkulungwane zamagwababa ziwela emakhanda amaqhawe amaSulumane kaKhomeini.
  U-Natasha, enquma abaphikisi futhi ephonsa izinaliti ngezinzwane zakhe ezingenalutho, wacwilisa:
  - Inkazimulo ku-Great Russia!
  Futhi engonweni ebomvu indlela yokukhulula umbani obulalayo. Futhi ibutho lonke lama-Irani lizosha.
  U-Zoya, egawula izitha futhi ejikijela amabhomu ngezinzwane zakhe ezingenalutho, wahayiza:
  - Ngokuba ubukhulu Russia!
  Futhi kusukela ingono okusajingijolo, sengathi uqhunyiswa ngento ebulalayo kakhulu. Futhi uchoboze izimbangi zakho.
  U-Augustina naye uyalwa, ngezinga elidlulele lolaka. Ichoboza abaphikisi, futhi kusuka ezingonweni zerubi ithumela umbani obulalayo. Futhi ngesithende sakhe esingenalutho, uzovumela iphakethe le-sawdust eliqhumayo elidabula izitha.
  Khona-ke, njengoba ithi:
  - Ngobukhomanisi emhlabeni wonke!
  Futhi kusukela enkabeni kuzoshayela umbani!
  Lena intombazane - intombazane kuwo wonke amantombazane!
  USvetlana naye uyalwa. Futhi usika izitha ngazo zombili izinkemba. Zinweba naye, ngohlangothi olulodwa zigawula inqwaba yabantu. Bese intombazane, ngezinzwane zayo ezingenalutho, iphonsa esinye, isipho esibulalayo sokufa futhi idabule abaphikisi. Futhi izingono zakhe ze-strawberry zizoyikhulula kanjani into elimazayo futhi engenakulinganiswa?
  USvetlana uyaphendula:
  - Ngemibono yama-Aryan yobukhomanisi kaMikhail Gorbachev!
  Futhi kusukela enkabeni indlela yokukhulula yonke i-cascade yombani obulalayo. Lena intombazane - wonke amantombazane, ntombazane!
  U-Oleg Rybachenko uyaqhubeka nokulwa. Umfana ugenca izinkemba, ujikijela ama-disc ngezinzwane ezingenalutho, namakhwela. Amagwababa, njengoba ethole ukuhlaselwa yinhliziyo, akhipha abaphikisi kahle, futhi awanikezi nelincane ithuba lokusindiswa.
  Futhi umfana uyacula:
  - Ngiyazithanda izindawo zakho,
  Ngiyawathanda amahlathi nezintaba zakho!
  Izulu nomhlaba, nendima yami!
  U-Margarita, enquma ama-Irani, futhi ephonsa amaphasela okufa ngezinyawo zakhe ezingenalutho, futhi abanqamule abaphikisana nabo bakhala:
  - Ilanga likhanya ezweni ...
  Iyahlonipha...
  Unezwe lendabuko -
  Konke okusemhlabeni!
  Futhi futhi intombazane izoshaya ikhwela, futhi izipho ezibulalayo zokubhubhisa zizowela ezitheni. Amasosha amaningi ase-Iran abulawa.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"