Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

פוטין הולך לגורבצ'וב

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    האלים הדמיורגים הכל יכול שלחו את אישיותו ונשמתו של ולדימיר פוטין לתוך גופו של מיכאיל גורבצ'וב ב-2 במרץ 1987. ואנחנו הולכים. במקום דמוקרטיזציה ופרסטרויקה, הידקו הברגים והחלה חזרה לתקופתו של סטלין. המלחמה באפגניסטן התחזקה, ובסופו של דבר המשיכה ברית המועצות, בשליטת גורבצ'וב-פוטין, לכיבוש הטריטוריאלי!

  פוטין הולך לגורבצ'וב
  הערה
  האלים הדמיורגים הכל יכול שלחו את אישיותו ונשמתו של ולדימיר פוטין לתוך גופו של מיכאיל גורבצ'וב ב-2 במרץ 1987. ואנחנו הולכים. במקום דמוקרטיזציה ופרסטרויקה, הידקו הברגים והחלה חזרה לתקופתו של סטלין. המלחמה באפגניסטן התחזקה, ובסופו של דבר המשיכה ברית המועצות, בשליטת גורבצ'וב-פוטין, לכיבוש הטריטוריאלי!
  . פּרוֹלוֹג
  בדומה לילד יפהפה, בלונדיני, בן שתים עשרה או שלוש עשרה, גדל ספרו קטסטרופוב, הנאדגוד-דמיורג ויוצר יקומים רבים. ילד הבורא הכול יכול הביט בכף היד, שהכילה כעת את הגלקסיה יחד עם כדור הארץ, והעיר:
  - משהו השתבש בהתפתחות האנושות!
  היוצר של האלה עמנואל הופיע לידו. הוא נראה בחורה יפה מאוד. היא צחקה.
  היא טלטלה את צביר העל הגלקטי באצבעותיה החשופות וענתה בחיוך:
  - כן! העולם הופך יותר ויותר רב קוטבי. והסלאבים מחסלים זה את זה בזעם פראי.
  הילד ספרו הסתובב, הוא היה במכנסיים קצרים ושזוף. רגלו היחפות של האל הצעיר הרימה הפעם ממש את היקום כולו וסובב אותו לספירלות. ילד מעוות, חמוד, וסיכם:
  - אנחנו חייבים איכשהו להתמודד עם ולדימיר פוטין!
  עמנואל, משחק בשרירי העיתונות - נדבוגין לבש רק ביקיני גלוי ומסר:
  - זה הכרחי, כמובן. אבל זה אפשרי רק בצורה של משחק!!!
  הילד הדמיורג' במכנסיים קצרים, שיצר הרבה מאוד יקומים, אבל נשאר ילד בחשיבה, הציע:
  - אז בואו נעשה מה שהרבה רוסים חולמים עליו!
  אלת-העל עמנואל הבזיקה בשיניה הפניניות ושאלה בחיוך:
  - ומה בדיוק?
  ספרו קטסטרופוב הציע באופן הגיוני למדי:
  - בואו נעביר את נשמתו של ולדימיר פוטין למיכאיל גורבצ'וב!
  עמנואל צחקקה, שחררה פולסר לוהט מאצבעות רגליה החשופות ושאלה:
  - ובאיזה שעה?
  הנער הדמיורג' ענה בחיוך קורן:
  - בשנת 1985. בואו נראה אם ולדימיר פוטין מנהל את הפרסטרויקה והפוליטיקה טוב יותר ממיכאיל גורבצ'וב!
  והילד גם חטף את אצבעותיו החשופות, רגליו השזופות, הילדותיות היפות והחינניות - שחרר קוואזר הרסני.
  עמנואל צחקקה והעיר:
  - ומה? זה אפילו יהיה מצחיק! למרות רצוף השלכות על האנושות!
  ספרו העיר בהיגיון:
  - גזירת הזמן העיקרית, פשוט תנצח. ולדימיר פוטין ייעלם, המלחמה החמה עם אוקראינה תסתיים, כמו גם המלחמה הקרה עם המערב. והכל יהיה הרבה יותר טוב מבעבר!
  עמנואל הנהנה ושרה:
  - שינוי, ליבנו דורש,
  שינוי, העיניים שלנו דורשות...
  בצחוק שלנו ובדמעות שלנו,
  והפעימות של הוורידים...
  שינוי, אנחנו מחכים לשינוי!
  ספרו קסטרופוב הנהן בהסכמה:
  - אני מעביר!
  ושוב הם לחצו על אצבעות רגליו החשופות, החינניות והמיומנות של שתי רגליו של נער נאדבוג.
  . פֶּרֶק? אחד.
  מיכאיל סרגייביץ' גורבצ'וב התברר כשליט של החלק השישי של הארץ והשני מבחינת הפוטנציאל הכלכלי של האימפריה. במונחים צבאיים, ברית המועצות הייתה אולי הראשונה. אז האיש, שהיה בקושי בן חמישים וארבע, קיבל כוח עצום כמעט בלתי מוגבל כמעט.
  אבל יש להיפטר מכוח זה בחוכמה. בברית המועצות היו הרבה בעיות. המדפים התרוקנו יותר ויותר בארץ, והמחסור בסחורות הלך וגדל. בנייה לטווח ארוך הפכה לאסון של ממש. גם הפשיעה וגם מספר המתאבדים גדלו, סמכות המפלגה נפלה. כמו כן, צבא ברית המועצות נתקע באפגניסטן, וסבל שם אבדות משמעותיות. גם שכרות הפכה לבעיה גדולה, אנשים רבים פשוט הפכו לשיכורים, מספר ההיעדרויות גדל.
  קצב הצמיחה הכלכלי הואט, וההתקדמות המדעית החלה לרסק כישלונות. גם היחסים האתניים הסלימו.
  היה צריך לעשות משהו. במדיניות החוץ, המלחמה הקרה ומרוץ החימוש! ונפילת הסמכות של ברית המועצות ורעיונות הקומוניזם בכלל. קונטרה פעילים בניקרגואה, יוניטה פעילה באנגולה, מתנהלת מלחמה במדינות רבות. דרום אפריקה לא מוותרת על נמיביה. השחורים מורדים, אבל חלשים. דרום קוריאה עולה בכלכלה. מחיר הנפט יורד...
  מיכאיל גורבצ'וב החליט להתחיל בתהליך של פרסטרויקה ודמוקרטיזציה, אבל האם זה לא היה ניסיון לכבות את השריפה עם בנזין? ואיך, למשל, העם וקודם כל האליטות הלאומיות ניצלו את החופש ? הם ממש טיפסו על החומה נגד ברית המועצות!
  ונגד המפלגה הקומוניסטית ורעיונות הסוציאליזם. אבל, כמובן, לא מיד. הקומוניסטים עצמם, לאחר שהחלו לזרוק בוץ על סטלין, יצרו ווים לנפילת סמכות ה-CPSU. ובכן, מיכאיל גורבצ'וב שבר את העץ. מאבק אחד בשכרות שווה משהו.
  זה, בין היתר, הוביל לירידה בהכנסות לאוצר. והגדיל את המחסור בסחורות. ובכן, שיכורים התחילו לאהוב פחות את הממשלה הסובייטית.
  האם שתיין צריך הרבה? שלם לו מספיק על בקבוק דיו בתשעים ושש קופיקות בחצי ליטר והוא יהיה מרוצה. ויחד עם הירידה בצריכת אלכוהול, התמכרות לסמים גברה.
  פוטין נכנס לגופו של מיכאיל גורבצ'וב במרץ 1987, רק בגיל חמישים ושש. אתה עדיין יכול לשנות הכל ועדיין לא מאוחר לתקן את זה. עד כה, מיכאיל גורבצ'וב יושב איתן בכיסא המזכיר הכללי ואף הוציא מספר חברים ותיקים מהאופוזיציה מהפוליטביורו: רומנוב, גרישין, אלייב, טיכונוב. הוא עדיין לא חיסל את ילצין, מועמד חבר הלשכה המדינית וראש האוניברסיטה הממלכתית של מוסקבה.
  אבל הוא לא הולך לשום מקום. יהיו עקשנים - הם ישתלו!
  בכל מקרה, ולדימיר פוטין עבר לגופו של גורבצ'וב כבר בגיל העמידה אך עדיין האנרגטי. גם הוא עצמו כבר היה בחייו הקודמים, רחוק מלהיות צעיר ובריא. וגם עד אוזניו בבעיות. אחד מהם הוא כמובן המלחמה עם אוקראינה, כשחישוב הבליצקריג נכשל! ועשרות אלפי חיילים רוסים מתו: הטבח העקוב מדם מאז מלחמת העולם השנייה.
  ועכשיו לפתור בעיות חדשות בגופו של גורבצ'וב. בשנים אלו שירת פוטין עצמו ב-GDR, ואלו היו זמנים משמחים יחסית. זה אפילו יותר טוב כשאתה צעיר. ובגיל שבעים, החיים כבר לא מהווים שמחה בשבילך. ושינה לא מרעננת בצורה צעירה, קשה לקום בבוקר, והסיבולת כבר לא זהה - צריך להשתמש בחומרים ממריצים. ואתה לא מרגיש טוב עם נשים. הרצון והאנרגיה כבר גוססים. זה יהיה טוב לעבור לאלכסנדר הגדול, שהיה רק בן שלושים ושתיים במותו. וכך אתה בעצמך זקן, ולא עברת לקטן, ולא בכושר גופני טוב מדי.
  כן, גם באדם שקוע עד אוזניו בבעיות.
  יש כבר צ'רנוביל, וההשלכות של המאבק בשכרות, ומחסור בסחורה, והעבר המושמץ ממילא - סטאלין וכו'.
  ובכן, לנין עדיין לא הספיק להזדיין. עד כה לא התרחשה סדרה של מהפכות קטיפה במזרח אירופה. כלומר, יש מחנה סוציאליסטי. והחיילים הסובייטים עדיין לא עזבו את אפגניסטן בבושת פנים.
  אז עדיין אפשר להחזיר את ההיסטוריה לאחור ולהציל את ברית המועצות. והמזכיר הכללי מיכאיל גורבצ'וב יושב איתן בכיסאו. אבל מה בדיוק צריך לעשות?
  ולדימיר פוטין, פעם בגופו של המזכיר הכללי, הרגיש ריק. מנגנון הפרסטרויקה כבר יצא לדרך, והדמוקרטיזציה והקמפיין האנטי-סטליניסטי החלו. ואי אפשר לעצור את זה סתם ככה.
  פוטין-גורבצ'וב הסתכל על עצמו במראה: הוא לא נעים במיוחד. כבר השיער מאפיר וראש קירח מרשים. לפוטין עצמו הייתה פחות קרחת בגיל שבעים. ולגורבצ'וב בגיל חמישים ושש, כאילו ביום ההולדת שלו, נראה שיש לו התחלה של ארבע עשרה שנים, אבל איכשהו רופף, והפיזיונומיה שלו לא כריזמטית.
  ובעיות בריאותיות - הזיכרון של הנשא הוותיק מעיד: יש, במיוחד, סוכרת. עם זאת, בחייו הקודמים, ולדימיר פוטין לא היה בריא במיוחד, אם כי שמועות נפוצו עליו. והם צילמו מבוים איך נשיא רוסיה משחק הוקי נהדר. אבל ברור איזה סוג של שחקן הוקי אתה בגיל שבעים ולמעשה ללא הכשרה.
  היה גם ניסיון לשחק תפקיד מעצמו - מעין מאצ'ו שלא נראה שהוא מזדקן, ומצפה לשלוט עד סוף העולם!
  אבל אכן המלחמה עם אוקראינה הובילה את העולם למלחמת העולם השלישית. פוטין עצמו ציפה שזה לא ייקח הרבה זמן: ובכן, כמה ימים, או מקסימום שבועיים או שלושה. אבל האוקראינים לא רצו ליפול תחת רוסיה. והתברר שהצבא הרוסי בכלל לא כל כך בלתי מנוצח. והגנרלים האוקראינים לא כל כך מושחתים. למרות חרסון הצליח לקחת על ידי שוחד. אבל אלה התבררו כמיעוט זעיר.
  ההתנגדות של אוקראינה סימנה את סופה של תקופת המזל הפנומנלית של פוטין, כאשר נראה היה שהכל מסתדר בקלות רבה. כולל כיבוש חצי האי קרים. בדיוק כמו ברומן מדע בדיוני, זה קרה בחצי האי קרים. אפילו במציאות זה לא יותר מדי להאמין.
  ואז היו זמנים קשים: מחיר הנפט ירד, אבל העתודות לשעבר ניצלו. בשלב מסוים נראה היה שההון מתרחק מרוסיה. מחיר הנפט והגז צנח, ולא ניתן היה לעצור את נגיף הקורונה. אבל אז חזר המזל - הגז והנפט עלו בצורה מדהימה.
  ואז זה נשמע בראשו של נשיא רוסיה: אתה יכול להפוך לג'ינגיס חאן או נפוליאון השני.
  כן, ועם קזחסטן היה מזל: פרצה שם מהומה. ובדיוק חזק מספיק כדי להפחיד את טוקאיב, כדי שיבקש עזרה. ובאותו הזמן חלש מכדי להילחם באמת.
  וזה נראה כמו אות משמיים: עכשיו אתה יכול להפוך לכובש גדול. ומכה בסגנון נפוליאון בונפרטה.
  רק עכשיו זלזלו באויב. התברר שהאוקראינים היו מוכנים הרבה יותר למלחמה מהצפוי, והתעמקו היטב. כן, התברר שזלנסקי כלל אינו חלש ורך גוף כפי שרבים חשבו עליו.
  אז מלחמת הבזק שעליה סמך ולדימיר פוטין נכשלה. המלחמה הפכה ממושכת ועזה.
  בתחילה נראה היה שמחירי הנפט והגז מרקיעים שחקים, וזה יפשט את הרגל של המערב.
  אבל בקיץ גדלה תפוקת הנפט בעולם, וסעודיה החליטה להדיח את רוסיה מאירופה, והמחירים החלו לרדת שוב. ואז הטליבאן, לאחר שהחליט שהרגע הוא הנוח ביותר, תקף את טג'יקיסטן ופתח חזית חדשה בדרום חבר העמים.
  וכאן נאלצה רוסיה להילחם כמעט לבדה, מכיוון שהטג'יקים התבררו כחלשים ברוח הלחימה - הם נכנעו באופן מסיבי ונטשו.
  בדרך כלל הייתה צפויה פתיחת חזית חדשה בדרום. יתרה מכך, האמריקאים הבטיחו להכיר בטליבאן כממשלה הלגיטימית של אפגניסטן ולבטל את חסימת החשבונות. והטליבאן רצה להתרחב. בנוסף, שיחקה תפקיד גם לעובדה שנתפסו שיירות סמים בגבול הטג'יקי. וכך אתה יכול לארגן פריצת דרך ענקית.
  באמריקה אפילו נזפו בצבא על שלא עזבו את אפגניסטן מוקדם יותר: אז גם המלחמה עם רוסיה הייתה מתחילה הרבה יותר מהר.
  פוטין, בזמן יום הולדתו השבעים, התמודד עם בעיות חמורות. בפרט, היה צורך להעביר כוחות דרך מספר מדינות וטג'יקיסטן. ועל כך עדיין מצהירים על התגייסות חלקית. באופן עקרוני, היה צורך בתחילה להקצות כוחות נוספים לכיבוש אוקראינה. אבל כל מיני מומחים צבאיים הבטיחו שהאוקראינים הם לוחמים חסרי תועלת לחלוטין, שאי אפשר להשוות אותם עם דאעש, שממש נזרוק עליהם כובעים.
  בימים הראשונים זה נראה כך. אבל זה לא היה אפשרי לקחת את קייב בהטיה על ידי גדוד מוטס אחד. יתרה מכך, לצנחנים נגרם נזק כבד ונסוג. אז היה צריך להסיג את הכוחות מקייב ומהאזור.
  המלחמה התארכה, ההפסדים גדלו. וההתנגדות של האוקראינים הלכה והתחזקה.
  גם אספקת הנשק מהמערב גדלה. ברוסיה, למרות כל מאמצי התעמולה, גברו הרגשות נגד המלחמה. מנהיג המפלגה הליברל-דמוקרטית השתנה, וזה גם היה איתות: הפוליטיקאים הוותיקים הולכים ומתפוגגים. מי יצא מול רגליו, מי בעצמו עזב. גם זיוגנוב הזדקן ונחלש. במפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית התגברה הביקורת שלו. בנוסף, אלוהים עצמו הורה לקומוניסטים להיות באופוזיציה, ולהסתכסך עם השלטונות. והם תמכו במלחמה עם אוקראינה. ואז, כמובן, התגברו ההתקפות על זיוגנוב.
  פוטין במצב הזה, כמובן, היה בצד של גנאדי אנדרייביץ': לפחות הוא בטוח. הסוס הזקן לא יקלקל את התלם, אבל גם לא יחרוש לעומק.
  זיוגנוב היא תופעה שלמה. למעשה, הוא הדליף מרצונו את הבחירות לילצין, היה חלש ופסיבי. ואז הוא הזדקן מאוד. אופוזיציה נוחה. והקומוניסטים סבלו אותו, וזה טיפשי. הם לא מאוד חכמים.
  זה שוב מדבר על מחלת המנהיגות בקרב הקומוניסטים. ברוסיה המאוחדת, יש עוד יותר מגוון דעות וחירות. כאן סרגיי שויגו איבד אמינות בגלל אוקראינה. והיו גם רעיונות להדיר אותו מהכיסאות המשותפים.
  מצבו הבריאותי של פוטין הידרדר במהלך חגיגת יום ההולדת השבעים. וברצינות רבה. ובכן, בגיל שבעים, סטלין, ברז'נייב וחרושצ'וב כבר עברו בבירור. ופוטין אינו יוצא דופן. התחילו לחשוב על יורש. יתר על כן, האוקראינים רוצים להסיר אותו. ואי אפשר לדעת. כולנו הולכים תחת אלוהים.
  אבל את מי כדאי למנות כמחליף? כדי לא להיות כמו של ז'ירינובסקי, הוא מת ללא צוואה. אחד הרעיונות היה למנות את הבת הבכורה לתפקיד ראש הממשלה. אבל זה אומר להרוס את הכלכלה. מיכאיל מישוסטין לא אהב את זה יותר מדי. הוא אפילו נולד ב-3 במרץ, יום אחרי מיכאיל גורבצ'וב. וזה נראה כמו סימן מבשר רעות. כן, וראשו הקירח של מיכאיל ולדימירוביץ' גדול יותר מזה של גורבצ'וב. והקרחים האלה תמיד מחצו את קודמיהם. כלומר, יש צורך להיפטר ממיכאיל משוסטין, אך לא ברור את מי להכניס. לכולם יש את החסרונות שלהם. הם יעצו לדמיטרי רוגוזין, אבל רוסיה המאוחדת לא אוהבת אותו יותר מדי.
  פוטין אישית חיבב את מדבדב, אבל הוא לא היה פופולרי בקרב העם ואולי, בעל גוף רך. בנוסף, מדבדב הראה את עצמו כראש ממשלה חסר חשיבות. כאן המבחר כבר מוגבל. היה גם Vaino. גם שם משפחה שאינו רוסי וקשור למלחמה. אבל הוא מהבלטים, וזו באמת לא האפשרות הטובה ביותר, למרות שהוא באמת שועל, מרושע, ערמומי ובוגדני כמו ולדימיר פוטין עצמו!
  עם זאת, דמיטרי מדבדב היה גם שועל, אם כי כלפי חוץ הוא עשה רושם של שבלול ואינטלקטואל רך.
  אבל מראה יכול להטעות. הגנרל לבד הוא אדיר מאוד במראהו. וזה הפחיד ממנו את האליטה. האוליגרכים שינו את דעתם לגבי ההימורים עליו. עם זאת, הם לא התכוונו לעשות נשיא מלבד. הוא שימש כספוילר עבור זיוגנוב וז'ירינובסקי הפופולרי והשאפתני. ולבד אפילו עלה על כל הציפיות. לאחר מכן, היה צריך לחמם אותו.
  לאחר עסקה ארוכה, האוליגרכים הכניסו את לבד להאכלה בטריטוריית קרסנודר, ואסרו עליו להשתתף בפוליטיקה הפדרלית. ואז הגנרל מת בנסיבות מוזרות וחשודות מאוד.
  רוב האוליגרכיה בחרה לטובת פוטין, כולל בגלל שהם ראו בו עכבר חלש רצון ואפור. אבל החזות הטעתה.
  והעכבר גדל למפלצת איומה שהביאה את העולם לסף מלחמה גרעינית.
  יש לומר שהמראה הבלתי מזיק משהו של פוטין ועדינות המתעתעת אפשרו לו להתקדם למעלה. האוליגרכים פחדו יותר מלבד החמור, ז'ירינובסקי הרועש ואפילו ההיסטרי, מאשר ממישהו ממשפחת ילצין.
  היו גם גישות שונות לחשבון של זיוגנוב. חלק מהאליטה רצה להרגיל את מנהיג המפלגה הקומוניסטית, ולהפוך אותו למקובל. היו גם אוליגרכים אדומים, והמון במאים.
  אבל הצוות של זיוגנוב גדול מדי והוא לא רצה לתת שוחד לכולם שוב ושמנים וחתיכות. הם העדיפו, כפי שנראה, את פוטין הבטוח, שאפילו לא היה לו צוות משלו.
  והחליק את מפלגת "אחדות", או הדוב כפי שנקרא בפשוטי העם. וכמובן, היא נוצרה בעיקר על ידי בוריס ברזובסקי: הוד גריז של ילצין, והדמות המשפיעה ביותר בקרמלין. הוא זה שחיסל את בוריס נמצ'י, ש"הצאר" בוריס משך להיות יורשו.
  ילצין באמת רצה להפוך את בוריס אפימוביץ' ליורש שלו. אבל בטיפשות רבה הפנה את הפקידים נגד עצמו בכך שהציע להעבירם לוולגה, ובאופן כללי החל לדרוש לחלוק עם האנשים. והחל מאבק נסתר נגד בוריס אפימוביץ'.
  אז לא הוא הוכנס לראש הממשלה, מה שהיה הרבה יותר טבעי, אלא קיריינקו. אבל איש עדיין לא הכין את האחרון כיורש, וגם ילצין עצמו.
  באופן מוזר, בוריס רצה להשתמש בקיריינקו כדי לפזר את דומא המדינה.
  יתר על כן, הייתה תוכנית של האוליגרכים, בחירות חדשות ולא להכריז. יתרה מכך, הקומוניסטים, ובראשם זיוגנוב צר האופקים, הולידו בעצמם את ביטול הבחירות לדומא הממלכתית.
  הם הציעו תיקון לחוק הבחירות, לפיו על מנת לקחת חלק בבחירות, על המפלגות להירשם מחדש תוך שנה. ואף מפלגה אחת לא עברה עד הרגע הזה.
  זיוגנוב, כמובן, הראה את עצמו כאידיוט. ראש הקומוניסטים הוותיק בהיסטוריה, חלש, שמרן, לא נעים למראה, נטול כריזמה לחלוטין.
  הכי נוח לתפקיד ראש האופוזיציה הקומוניסטית החזקה ביותר.
  אין בו ניצוץ של אלוהים, והוא מסמל את כל החסרונות של המפלגה הקומוניסטית, ואפילו במשך שלושים שנות מנהיגות כביכול, נמאס לו מציבור הבוחרים, והזדקן, ובכלל הולך מעט.
  כמובן שהכי קל להתמודד עם מישהו כמו זיוגנוב. למרות שגנאדי מנסה להראות את חזות האופוזיציה.
  ולדימיר וולפוביץ' ז'ירינובסקי הוא ספוילר למפלגה הקומוניסטית, עוד בתקופתו של ילצין. אבל ספוילר שבעצמו כמעט הפך לנשיא ולאופוזיציה העיקרית.
  והם התחילו למעוך וללחוץ אותו עוד קודם מלבד. אבל אז הפך ז'ירינובסקי לווסאל דה פקטו, תחילה של ילצין, ואחר כך של פוטין.
  הפעם האחרונה שז'ירינובסקי ביקר את ילצין הייתה באביב 1997... לאחר מכן התחלף צבעו, והוא החל לתמוך בשלטון.
  ולדימיר פוטין חשש בתחילה מז'ירינובסקי. הוא האמין שוולפוביץ' הפך לחבר של הקרמלין בגלל פחדנות ואינטרס אישי.
  יתר על כן, ז'ירינובסקי הצביע נגד ההדחה, לאחר שאיבד מחצית מתומכיו.
  וזה גם לא צייר את מנהיג המפלגה הליברל-דמוקרטית.
  אבל אז הם התיידדו עם ז'ירינובסקי. ואלמלא המחלה הפתאומית והמוות המטופש מנגיף הקורונה, אז כנראה שהוא היה נותן לו לאורך זמן את מסדר אנדרו הקדוש הראשון. כאשר נקבר ולדימיר וולפוביץ', הוא נפרד ממנו באופן אישי. כך תמו חייו של הפוליטיקאי המבריק ביותר, שהאיר בשנינות רבה.
  הכוכבים הבהירים של הניינטיז: לבד, נמצוב, אמפילוב, לימונוב - הלכו לעולם הבא. יבלינסקי כמעט איבד חשיבות ושכח, כמו גארי קספרוב. ברזובסקי נתלה - הוא ידע ודיבר יותר מדי.
  רק זיוגנוב נשאר מהגלקסיה הישנה של שנות התשעים. גם רוטסקוי נשכח. ובכן, אולי זורקין, הנשמר באופן רשמי כיו"ר בית המשפט לחוקה.
  מבין הדור הראשון של נשיאי חבר העמים, רק לוקשנקה נשאר בשלטון.
  גם שועל חכם. אבל הוא הצליח להשתלב ברשת ולבלבל אותו היטב.
  פוטין לא אהב את לוקשנקה, אבל כלפי חוץ הוא העמיד פנים שהוא חבר. באופן טבעי, תוך התחשבות ואפשרויות החזרה.
  במשך זמן רב, ולדימיר פוטין היה בר מזל נורא, אפילו בדברים קטנים. לדוגמה, סקריפאל הורעל ערב הבחירות, והשריפה בקמרובו אירעה כמה ימים לאחר הבחירות.
  אבל אם זה היה הפוך, זה היה נמוך בכמה אחוזים.
  כן, וגרודינין בטיפשות קבע את עצמו עם חשבונות החוץ שלו.
  בהתחלה, לוולדימיר פוטין לא היה אכפת להילחם על כס המלכות, עם מישהו רענן וצעיר יותר מהקשיש והעייף, ודי מקושר לשון זיוגנוב.
  אבל פאבל גרודינין החל לצבור פופולריות מהר מדי, והקרב עלול להפוך לתחרותי מדי, עוד לפני הסיבוב השני.
  יתר על כן, יחסי ציבור שחורים עלולים לגרום להשפעה הפוכה. כפי שהיה כבר עם ילצין, לוקשנקו, ובחלקו אפילו עם לבד וז'ירינובסקי.
  אבל פאבל גרודינין נתן לעצמו הובלה טובה בכך שהתוודה לחמישה חשבונות בחו"ל.
  ומותר להעלות גל שלם של ראיות מתפשרות.
  אבל בכל זאת, גרודינין לקח שלושה עשר אחוז, וז'ירינובסקי קצת יותר מחמישה. וזה הראה שהעם דבק ברעיונות השמאלניים.
  זיוגנוב, כמובן, היה אוסף אפילו פחות גרודינין. גנאדי אנדרייביץ', אפילו תחת ילצין, היה חלש למדי. גם אז, הוא נראה די רע, קירח, מכוסה יבלות, עם אף שדומה לחוטם של חזיר.
  לא פלא שלצין ניצח אותו. נכון, ז'ירינובסקי הציע בשלב מסוים ברית לזיוגנוב. וזה עורר דאגה בקרמלין. אבל ולדימיר ז'ירינובסקי לא יכול היה להיות השלישי.
  אבל אם כן, אז יהיו בעיות.
  הקומוניסטים הבטיחו לוולדימיר וולפוביץ' - חמישה תפקידים בממשלה. כולל תפקיד שר הפנים והחוץ. אלו פוסטים מאוד רציניים.
  האם ילצין יכול להגיב בעין? כנראה שלא. כן, והמערב היה נגד האיחוד של ילצין וז'ירינובסקי. האחרון הפנה את המדינות הזרות נגדו יותר מדי. בז'ירינובסקי עצמו, במקום לבקר את השלטונות הרוסיים, הוא תקף את המערב.
  אבל רוב הרוסים לא רעים, והם הבינו שרוסיה בשנות התשעים לא יכלה לעורר עימות עם המערב. כן, אורח החיים המערבי היה פופולרי ואופנתי. ולדימיר וולפוביץ' נשרף לבדו.
  הצלחתו של לבד, מועמד די לשון, הייתה בלתי צפויה ומוגזמת. וכבר אלכסנדר איבנוביץ' החל לתבוע ברצינות את כס המלוכה.
  משהו דומה קרה עם מפלגת המולדת, שהייתה ספוילר לקומוניסטים, אבל בסופו של דבר היא זכתה לפופולריות רבה מדי והם החלו למחוץ ולחנוק אותה.
  לבד גם הצליח לשאת ולתת במהירות ובקלות על שלום בצ'צ'ניה, מה שהגדיל בחדות את הפופולריות שלו.
  זו באמת תעמולה עושה פלאים. כניעה מבישה לשודדים, העלתה את הפופולריות של הברבור לשמיים.
  והגנרל בעל הלשון, צר האופקים, כמעט הפך למלך. ואם ילצין היה מת במהלך ניתוח לב, אז אולי הצאר סוואן היה מופיע.
  ליתר דיוק, הוא בהחלט היה מנצח אם צ'רנומירדין, ובכן, וזיוגנוב בקושי היו מקודמים.
  אבל לבד החמיץ את הרגע... התקשורת יצרה כוכב חדש בדמותו של בוריס נמצוב, אבל גם זה לא בער לאורך זמן. למעשה, נמצוב בקבוצה של ילצין, והחיים לא משתפרים, אלא רק הולכים ומחמירים. והנסיך נכנס לחרפה.
  פוטין עצמו חייב לצ'ובאיס שלקח אותו למוסקבה. לאחר תבוסתו של סובצ'ק בבחירות, אפשר היה להיכנס לכלא.
  אבל לא היה אושר, וחוסר המזל עזר. תבוסתו של סובצ'ק עזרה לעבור למוסקבה. ואם אנטולי ינצח בבחירות, היא תצטרך להישאר סגנית, וכל מהלך ההיסטוריה היה שונה.
  באותו אופן, כמו גם זיגזגים נוספים בקריירה. למשל, רבים הטילו ספק אם כדאי למנות סגן אלוף לתפקיד ראש ה-FSB? ועוד יותר לתת את תפקיד מזכיר מועצת הביטחון.
  יתרה מכך, ריבקין התאים למדי לברזובסקי. אבל לילצין היה גירוד מוגזם לשינוי.
  כשפרימקוב הפך לראש ממשלה, נראה היה שהוא ייבחר ליורשו. יבגני מקסימוביץ' הזקן התאים לכולם כדמות פשרה. אולי, חוץ מברזובסקי. הייתה לו איבה. בהתחלה ברזובסקי רצה להדביק את אקזננקו במקום את פרימקוב. אבל הסובבים את ילצין חשבו באופן סביר שזיוגנוב וסיעתו אולי לא יצביעו. ובחירות חדשות לדומא הממלכתית יובילו לניצחון הקומוניסטים.
  וכבר לא הייתה סיבה לבטל את הבחירות ולהפר את החוקה.
  ילצין עצמו לא רצה לעשות הפיכה נוספת. והוא ואירועי אוקטובר הספיקו. וכמעט מת מהלב.
  סטפשין סיפק פחות או יותר חלק מהקומוניסטים. למרות שגם הם לא רצו להפוך את היורשת שלה.
  אני חייב לומר שניסיון ההדחה לא היה מסוכן במיוחד. אז בית המשפט העליון היה בשליטת הקרמלין, ובוודאי היה מסיים את ההדחה.
  ז'ירינובסקי לא הציל את ילצין, אלא הוריד את הדירוג שלו. לאחר מכן, הקרמלין למעשה הוריד אותו.
  זה אפילו מוזר, ז'ירינובסקי תומך בילצין באופן פעיל, והתקשורת בקרמלין מטביעה אותו.
  אומרים שהוא עשה את זה בשביל כסף. הם אפילו פגעו ישר בבטן.
  לדוגמה, לאונטייב, בן חסות נאמן של הקרמלין, הראה תחילה כיצד ולדימיר ז'ירינובסקי קורא לסטפשין סוכן של ה-CIA והמוסד, ולאחר מכן כיצד אותו ולדימיר וולפוביץ' מעניק מחמאות על המועמד לראשות הממשלה.
  ובכן, מה יחשוב רוסי שיצפה בזה: מובן מאליו שלדימיר וולפוביץ' ז'ירינובסקי הוא הזונה הפוליטית האחרונה. ואתה לא יכול להצביע על זה.
  כלומר, התקשורת בקרמלין הטביעה את ז'ירינובסקי, למרות כל נאמנותו לשלטונות, והכפישה אותו בכל דרך אפשרית.
  רק כשפוטין התחזק בשלטון, הגישה החלה להשתנות.
  למעשה, למה לחנוק את ולדימיר וולפוביץ' אם הוא תומך בקנאות כה רבה בקרמלין.
  בנוסף, ברזובסקי הגיע עם שילוב ערמומי כדי לאלץ חלק מבוחרים המחאה להצביע למפלגה הליברלית-דמוקרטית במקום לקומוניסטים. תחילה הם סירבו לרשום את מפלגתו של ז'ירינובסקי. ואז, כביכול, הרישום שוחזר. והם פיצלו את הרשימה.
  כתוצאה מכך, התקשורת המשיכה לדבר על ז'ירינובסקי. אבל בכל זאת, הוא קלע קצת, קצת יותר משישה אחוזים.
  וכשהיו בחירות לנשיאות, ז'ירינובסקי שוב סירב להירשם.
  ושוב שערורייה... הם חשבו להפוך את ולדימיר וולפוביץ' למקום השלישי, אבל כפי שהתברר, הוא היה חלש.
  והניסיון לברית זמנית עם הקומוניסטים רק הביא לעלייה בפופולריות של זיוגנוב.
  ברית עם הקומוניסטים נראתה כמו מהלך חזק, אבל, למרבה הפלא, הליברלים סבלו מזה הכי הרבה.
  והקומוניסטים איבדו מעט...
  לבינתיים. יש לומר שלעתים קרובות היה לפוטין מזל למרות מאמציו שלו. בפרט, הוא הורה לרמות את ז'ירינובסקי - זה לא עבד. אבל מצד שני, יש להם בוחרים דומים לז'ירינובסקי, ואם ולדימיר וולפוביץ' יקבל עשרה אחוזים, אז לא היה נמנע סיבוב שני, וזו כבר תבוסה. וכך ההבדל היה רק שני אחוזים.
  ואז הכישלון עם ז'ירינובסקי הפך לברכה.
  או הרפורמה במועצת הפדרציה. הקומוניסטים, שעמם פלירטט הקרמלין, התנגדו לרפורמה. אבל הליברלים הפגועים וגוש פרימקוב תמכו משום מה ברפורמה. אמנם פרימקוב קשור ללוז'קוב ומושלים אחרים.
  אנשים טיפשים...יאבלוקו ו-SPS הזהירו שהם יהיו הקורבן הבא של פוטין וייקברו יחד עם מועצת הפדרציה. אבל הם הלכו כמו כבשה טיפשה לטבח.
  והקומוניסטים חכמים - הם מיד הבינו איך זה מריח. אבל אחרים לא היו מספיק חכמים.
  באופן כללי, לפוטין היה מזל נורא: מתקפת טרור אחת ב-11 בספטמבר שווה משהו. יתרה מכך, ארצות הברית ניסתה להרגיל את הטליבאן. ולהשתמש בבן לאדן נגד רוסיה.
  נראה היה שהשכל הישר אמר לטליבאן, לאחר שהיה במלחמה עם הברית הצפונית, שנתמכת על ידי רוסיה, לא לפתוח חזית שנייה נגד ארצות הברית.
  אבל הטליבאן התנהג כמו אידיוטים. למעשה, הטליבאן הכירו ברפובליקה של איצ'קריה ופתחו את שגרירותה בארצם. והוא עזר לצ'צ'נים גם בנשק וגם במתנדבים. מולה עומר אף פנה לאחמד שאה מסעוד כדי לסכם הפסקת אש ולעזור לתושבי צ'צ'ניה.
  ואז מתנה בלתי צפויה כזו נפלה על ראשה של רוסיה. יתרה מכך, הבניינים, בניגוד לחוקי הפיזיקה, קרסו.
  זה מזל כל כך נדיר, זה כמו לזכות במאה מיליון דולר בכרטיס לוטו.
  ואמריקה נתקעה באפגניסטן במשך עשרים שנה תמימות. הייתה תועלת כפולה: גם ארצות הברית נחלשת, וגם הגבולות הדרומיים מהטליבאן מקבלים הגנה. אז אני חייב לומר בר מזל. והכי חשוב, הם לא התאמצו יותר מדי.
  וגם עם עיראק היה מזל. נכון, בשלב מסוים נראה היה שהאמריקאים מנצחים בקלות. תוך שלושה שבועות הם כבשו את כל עיראק, איבדו רק חמישים איש ולקחו שני מיליון שבויים.
  אבל אז, למרות לכידתו של סדאם חוסיין, אמריקה הייתה שקועה במלחמת גרילה ממושכת.
  ומחיר הנפט ירד, בקנה מידה קוסמי, כמו גם הגז. כן, היה הרבה מזל. פוטין האמין שהוא משיח גדול, ושהוא מגניב יותר מנפוליאון, כמו ג'ינגיס חאן.
  יתרה מכך, אפילו שמיל בסייב מת בפיצוץ עצמו בטעות על מוקש ונראה היה שצ'צ'ניה ירדה לבסוף על ברכיה.
  אבל שתי הקדנציות שלו הגיעו לסיומן. כבר היה מאוחר מדי לשנות את החוקה והיה צריך למסור את כס המלכות למדבדב.
  שנת 2008 התגלתה כמוצלחת ביותר. ניצחון של בילן באירוויזיון, ניצחון באליפות העולם בהוקי, הצלחה בכדורגל. והמלחמה עם גאורגיה.
  אמנם גם אין עוררין, רק חמישה ימים, אבל התקשורת הגישה את זה כניצחון גדול לרוסיה, ואפילו לנאט"ו. חבל שנאלצתי לחלוק זרי דפנה עם מדבדב.
  ולדימיר פוטין נמאס מזיכרונות, והוא רצה לישון.
  מיכאיל גורבצ'וב לא יצא לפמלייתו.
  היינו צריכים לחשוב על אסטרטגיה תחילה.
  בינתיים, הרוצח של וובקה נחר וחלם.
  . פֶּרֶק? 2.
  ארבע בנות גרמניות: גרדה, שרלוט, כריסטינה ומגדה שכנעו את הפיהרר לאפשר להן להילחם על בולט קורסק. היטלר צר האופקים היה בעל דעות קדומות נגד נשים בצבא. ואולי בגלל זה הוא הפסיד במלחמה.
  אבל בעולם הזה, הבנות מה-SS התבררו כל כך לוהטות ומשכנעות שהפיהרר השתכנע.
  אז על בליטת קורסק, צוות טנק של בנות יצא לקרב, שנלחם רק בביקיני אחד ויחפים, מה שהפך אותן ללוחמות חסרות תקדים.
  חוץ מזה, בעולם הזה הפיהרר היה קצת יותר חכם. והוא הרשה לעצמו לשכנע את רומל, ולקח ופינה את הכוחות הגרמנים והאיטלקים מאפריקה.
  זה איפשר לגרמנים להחזיק יותר כוחות - עד שמונה דיוויזיות, ותיקים אפריקאים קשוחים. חוץ מהאיטלקים. וכתוצאה מכך, נחיתת בעלות הברית בסיציליה התבררה כסבל עבורם, ואסון צבאי גדול ומספר עצום של שבויים ואובדן גביעים.
  ועכשיו הגרמנים עמדו מול בליטת קורסק. בנוסף לבנות על הטנק, הופיעו עוד שתי בנות: אלבינה ואלווינה, שלחמו על הפוק-וולף. והם לבשו רק מכנסיים קצרים.
  אז עכשיו הבנות היחפות של הפיהרר היו נגד הצבא האדום, וזה רציני.
  כאן התפתח הקרב הגרנדיוזי על בליטה קורסק. כוחות גרמנים התקדמו בדרום, ופרצו את ההגנות הסובייטיות.
  אז הושלך צבא הטנקים המילואים לקרב. והקרב המכריע התגלגל.
  גרדה והצוות שלה נלחמו על הפנתר, היה חם והצוות של הבנות אפילו השליכו את החזיות.
  הנה היפות הביאו את האקדח. האקדח של ה"פנתר", 75 מ"מ בלבד, אך מהיר ירי וארוך קנה.
  גרדה ירתה ממרחק רב בעזרת בהונותיה החשופות, הפגז פשוט פגע בקת הצריח והגוף של הטנק T-34-76 הסובייטי, וניקח את השריון. המכונית הרוסית עלתה באש, וערכת הלחימה החלה להתפוצץ.
  גרדה שרה:
  - תהילה לגרמניה, תהילה!
  היא שיחקה את הזריקה הבאה, בעזרת בהונותיה החשופות, בטנקים הסובייטיים המתקדמים שרלוט, פילחה את המכונית הרוסית ושרה:
  הכוח שלנו גדול
  תהיה יד איתנה!
  ואז גם כריסטינה היפה והחכמה בעטה, באמצעות רגלה החיננית והיחפה. ושוב נפגע שלושים וארבע הסובייטים. והיא בוערת.
  והילדה חורקת:
  - למען הקומוניזם, נצא לקרב, אך לא רוסי, אלא ארי!
  גם מגדה ירתה, ושוב פגעה במכונית של הצבא האדום, פרצה את המתכת, עוררה את שלושים וארבעה ושאלה:
  - וכי הקומוניזם הוא ארי?
  גרדה בעטה באויב בבהונותיה החשופות, שברה את המתכת של המכונית הרוסית, וענתה:
  כן, קומוניזם יכול להיות ארי. כשגן עדן הוא בשבילנו, בעוד שאחרים עובדים קשה!
  שרלוט ירתה לעבר האויב בעזרת עקב חשוף ועגול והשתוללה:
  - לשמחה עלי אדמות!
  והמרופד הסובייטי שלושים וארבע עולה באש. הצבא האדום השליך את המילואים האסטרטגיים שלו לקרב: חזית הערבות והטנקים שלה. ואם תהרוג אותו, אז הגרמנים יפתחו את הדרך סביב קורסק ויוכלו לטרוק את הדוד.
  אז גורל הקרב נחרץ כאן.
  וה"פנתרים" הגרמניים טובים. הם משמידים מכוניות סובייטיות כמו דג פייק.
  כריסטינה ירתה באצבעות רגליה החשופות, התותח הגרמני ירה חמישה עשר כדורים בדקה, והבנות ירו בתורו.
  והלוחם מדויק ביותר.
  כאן היא הכתה את הסובייטים שלושים וארבע ושרה:
  אי אפשר למצוא אותנו חזקים יותר
  אנחנו לא יותר מעשרים!
  הבנות, כמובן, מאוד יפות. כשהניחו חיילים רוסים שבויים על ברכיהם ואילצו אותם להתנשק, רגליים שזופות חשופות, הם עשו זאת בהנאה ובהתלהבות.
  מגדה ריסקה את המכונית הסובייטית עם ירייה מכוונת היטב ברגלה החשופה והחיננית וצרחה:
  - למען המולדת, ולמען החופש!
  והבנות לקחו אותו ושרו:
  תסרוקת פנינה ורועדת,
  אני מודאג, החזה שלי רועד!
  אני ילדה כמו ליבנה ביישנית,
  אני מפחדת לזוז ולנשום!
  
  ומה הרוח הרעננה לוחשת לך באוזן?
  חול מתכווץ מתחת לרגליים יחפים...
  ואין אני מאושר יותר על הפלנטה,
  כשאני הולך איתך לתוך היער!
  
  תגלה לי סוד גדול, אהובי,
  איך הצלחת לכשף את הלב!
  אבל הפנים שלך כל כך עצובות?
  חוט הקמטים הדק ביותר עבר על המצח!
  
  הצעיר עונה לי בייסורים;
  מלחמה תפריד ביניכם להרבה זמן!
  למצוא לנו מקום ביערות גן העדן,
  יש להביס את השטן בגיהנום!
  
  בתגובה, ליבנה דקיקה הנהנה,
  אתה יותר מחבר בשבילי!
  למרות שתוצאות הקרב עשויות להיות דומעות,
  אבל אלוהים ישוע הרועה איתנו!
  
  בואו נפזר את הגיהנום של השדים - צללים מרושעים,
  כדי שהחורשים יפרחו בירוק!
  לטף את הברכיים השזופות שלי
  תחזיק אותי חזק מתוקה!
  
  והוא ענה כמו עלמה בצחוק,
  אמר לקול התפשטות ענפים;
  - האם תחכה לי שנה, יונה?
  הפיתוי של עגורים לוהטים הוא חזק!
  
  בתגובה, אמרתי לו בקפדנות רבה,
  - אני לא אהיה אזרח בעמדת המכונות!
  ואני אוהב את הדרך הצבאית,
  אני רוצה להילחם, להביס את הרעים!
  
  הגעתי לנקודה - לקצץ ענפים, צמות,
  נתנו לי מכונה חדשה עם דיסק!
  למרות שהעשב בוכה כמו פניני טל,
  למה תמימות - הפכה להיות כמו חייל!
  
  ואז, שהארץ המולדת יקרה לי יותר מכולם,
  ארץ מולדת מעל הכוכבים בוערת בנפש!
  זה לא מבפנים לדובר על המיטה,
  ולבלות את הלילה עם רובה בצריף!
  
  הניצחון יגיע, אני מאמין בו בתוקף,
  אחרי הכל, המטרה שלנו תמיד צודקת!
  ובכן, חייכו יותר בשמחה חבר'ה,
  גורל טוב מחכה לנו, תאמין לי!
  הבנות שרו יפה, ובמקביל הן צילמו. וכל זריקת בנות סנדל היא להיט מדויק.
  אבל עכשיו הגל הראשון נהדף, וכלי רכב מיוחדים מביאים פגזים נוספים.
  ובנות גרמניות יפות נלחמות בשמיים. שתי הבלונדיניות: אלבינה ואלווינה.
  והם כל כך מגניבים.
  אלבינה ירתה בעזרת בהונותיה החשופות משישה רובי אוויר בבת אחת. וכמה מטוסים סובייטים עלו באש.
  הלוחם הילל:
  - תפארת כוחי!
  אלווינה בעטה גם באויבים, בעזרת אצבעות רגלה היחפות. היא הפילה חמישה מטוסים סובייטיים בבת אחת וצרחה:
  - בשם הזאבים הלבנים!
  בנות מחצו מכוניות רוסיות בווירטואוזיות של נקבות נמר.
  אלבינה ירתה בעזרת הפטמה הארגמנית של החזה שלה, לחצה על הכפתור והשתוללה:
  - לכבוד הרייך השלישי!
  אלווינה גם חבטה את יריבתה באמצעות פטמת האודם שלה, והתנהגה בשובבות, אמרה:
  - למען הרוח הפרוסית!
  אלה היו שתי בנות נלחמות - כיתה על. גם יחף וגם חשוף חזה.
  והם אהבו מאוד לייסר את החלוצים. כאן אתה קורע את הבגדים של הילד וקושר אותו לעץ. ואז אתה לוקח את השוט בידיים שלך ומתחיל להקציף אותו. וזה כל כך נהדר.
  והילד צורח מכאב, עורו השזוף מכוסה פסים מדממים. והילדה לוקחת ומביאה לפיד לרגליו היחפות של הילד. והסוליה החשופה נשרפת. והילד צורח מכאבי תופת. וזה כל כך נחמד להקשיב לגניחותיו ולבכייו.
  אלבינה ואלווינה אוהבים את השטויות של בחורים, במיוחד חמודים ובלונדינים. וזה כל כך תענוג גדול עבורם.
  אבל הם גם יודעים להילחם.
  אלווינה לחצה על כפתור הג'ויסטיק עם פטמת התות שלה. והיא הפילה עוד כמה מטוסים סובייטים בעזרת תותחי אוויר, ולאחר מכן היא השתוללה:
  - אני הזאב הכי מגניב בעולם!
  גם אלבינה פוצצה, לחצה על כפתור הג'ויסטיק בעזרת פטמת פטל, חתכה תריסר מכוניות רוסיות וצרחה:
  - לגרמניה חדשה!
  הנה הבנות - טייס מצטיין.
  גרדה וצוות הטנק שלה על הפנתר ממשיכים להילחם.
  הנה בחורה בלונדינית שלקחה אותו ודפקה על הסובייטית שלושים וארבע בעזרת פטמת חזה ארגמן.
  ופגעה במכונית הרוסית, היא הוציאה:
  - אני לא יודע שום דבר רע
  חוץ מבחור השעון!
  שרלוט העירה בשנינות, גם ירתה פטמת ארגמן לעבר האויב וצרחה:
  - תן ניצחונות גדולים!
  כריסטינה גם לקחה וטרקה עם פטמת אודם, ועשתה את זה בצורה מאוד מתאימה. היא ריסקה את המכונית הסובייטית וצרחה:
  - לגבולות חדשים!
  ולופנולה ומגדה, ילדה לוחמת, מאוד מגניבה ולוחמת, עם שיער כמו עלי זהב.
  והיא פוצצה, באמצעות פטמות חזה תות, מה שעשתה בצורה מאוד מדויקת ומדויקת.
  זה פגע בסובייטים שלושים וארבע וצירק:
  - המכה שלי!
  והבנות יקחו וייללו. ואלה הם לוחמים ברמת סופרמן.
  הגרמנים ניצחו בקרב הטנקים וסגרו את הדוד מאחורי קורסק. ונוצר סבך כה גדול של צבאות אדומים.
  הקרבות התנהלו בזדון ובזעם רב. היו הרבה קורבנות.
  חלק מהחיילים הסובייטים הצליחו להימלט, וחלקם נתפסו או הושמדו.
  בקרבות הבחין הילדה שלה. היא לחמה בחיל הרגלים ויישמה את הידע, החלה לזרוק רימונים באצבעותיה החשופות. וזה מגניב במיוחד.
  שלה פרצה, פוזלת את החייל הרוסי כמו חרמש והשתוללה, חושפת את שיניה:
  - הו, חינבן, חינבן שלי,
  חיננתי, אכלתי....
  ואתם החיילים כמו אפסים,
  אין לשמור על שלמות גלויה!
  ונערה אחרת, אווה, ירתה ממחסנית פאוסט בעזרת פטמת חזה תות, וניקבה טנק סובייטי.
  ובעקב החשוף היא זרקה אפונת מוות, וגם קרעה חיילים רבים של הצבא האדום.
  זו ילדה - המעמד הגבוה והקולוסאלי.
  ואז החיילים הרוסים השבויים כרעו ברך ונישקו את רגליהן החשופות והמאובקות של הבנות.
  וזה נראה ממש מעולה.
  והבנות כל כך יחפות ויפות.
  אלה הבנות שאם הן יתפסו משהו, הן בהחלט יביאו את זה עד הסוף.
  הצבא האדום ספג תבוסה גדולה בבולט קורסק. חיילי הוורמאכט עברו לוורונז'. והם היו אנרגטיים.
  אבל גם בנות סובייטיות נלחמות בחירוף נפש ואפשר וצריך גם להראות אותן.
  נטשה השליכה רימון על הנאצים ברגלה יחפה ושרה:
  - זה נכון...
  זויה השיקה מתנת מוות בעקב החשוף והוסיפה:
  - אויב...
  אוגוסטינוס נכנע למשהו הרסני וצחק:
  -חושב...
  סבטלנה זרקה רימון באצבעותיה החשופות וצרחה:
  - מה...
  נטשה זרקה כמה לימונים ברגליה היחפות וצעקה:
  - רוסית...
  זויה גם נכנעה למשהו אנרגטי וקטלני, וצווחה:
  - מנוהל...
  אוגוסטינוס השיק את הקטלני, ממלמל:
  - אויב....
  סבטלנה שוב נכנעה לוויאקנולה ההרסנית:
  - לשבור!
  נטשה נתנה סיבוב וצרחה:
  - WHO...
  זויה גם ירתה לעבר הזרים השחורים שהנאצים גייסו וצרחה:
  - תעז!
  אוגוסטינוס דיבר בכוח ובזעם:
  - זה...
  סבטלנה נכנעה בחיוך של פנתר:
  - AT...
  נטשה זרקה רימון ברגל יחפה וצעקה:
  - להילחם...
  זויה זרקה את מתנת המוות באצבעותיה החשופות ומלמלה:
  - תקיפות!
  אוגוסטינוס צלצל ומלמל:
  - אויבים...
  סבטלנה נתנה חבורה של רימונים עם סוליותיה החשופות, ואיך היא צועקת בשיא ריאותיה:
  - נו...
  נטשה נעצה את הפרץ ולחשה:
  - זועם...
  זויה ניתקה את הנאצים וצרחה:
  - להיות ב!
  אוגוסטין ירה שוב וצעק:
  - זועם...
  סבטלנה צייצה כשהיא ירתה:
  - להיות ב!
  נטשה זרקה שוב רימון ברגלה החיננית והיחפה, צייצה:
  - נשמיד את הנאצים!
  זויה לקחה את זה וצייצה:
  - הדרך העתידית לקומוניזם!
  וזרקה לימון באצבעותיה החשופות.
  אוגוסטינוס לקח ופיזר את השורות, ורגליה החשופות עפו בהרס לאורך הפריץ:
  - נחלק את היריבים!
  סבטלנה לקחה אותו וזרקה אותו בעקב החשוף שלה, חבורה של רימונים, וצרחה:
  בואו נרסק את הפשיסטים!
  והארבעה המשיכו לירות ולזרוק רימונים. ה"יגדטיגר" הגרמני זז. מכונה עם אקדח 128 מ"מ. ויורה בעצמו.
  והבנות זרקו רימונים. ערער את הנאצים. והם ירו בחזרה. הם טיפסו קדימה. הטנקים מתגלגלים שוב. ה"פנתר" הגרמני החדש ביותר -2 זז. רכב נייד מאוד.
  אבל הבנות שלו השתלטו והפילו אותו. הם קרעו לגזרים מכונה ניידת עם מנוע טורבינת גז. והם פוצצו אותה לרסיסים.
  נטשה העירה בצחוק:
  אנחנו נלחמים מצוין!
  זויה הסכימה עם זה:
  - מגניב מאוד!
  אוגוסטינוס ציין בחוכמה:
  - אנחנו ננצח!
  והיא שיגרה רימון נ"ט ברגל יחפה. ילדה חזקה. ויש לה כל כך הרבה שנינות.
  סבטלנה גם שיגרה מתנת מוות עם בהונות רגלה היחפה, ופגעה באויב. ילדה מאוד אגרסיבית, עם עיניים בצבע של פרחים. יש לה כל כך שנינות, ומעבר של כוח!
  נטשה נתנה סיבוב וחייכה:
  - לרוסיה הקדושה!
  זויה ירתה בצורה מאוד פעילה וחייכה, והראתה שיני פנינה:
  - אני לוחם באותה רמה שאינה מתפוגגת!
  גם אוגוסטינוס ירה. כיסח את הנאצים וגרגר:
  "אני לוחם בעל שאפתנות גדולה!"
  והיא חשפה את שיני הפנינה שלה!
  סבטלנה אישרה:
  - שאיפות גדולות מאוד!
  הבנות נלחמות הרבה מאוד זמן. וכמובן שהם הצליחו בעבודה צבאית. הן יפות מדהימות לחלוטין. מוח מצטיין. והם יורים במחלקה ראשונה.
  נטשה, יורה, חשבה שאם סטלין נעלם, יווצר איזושהי ריקנות בנפשם של אנשים. זה כאילו אדם אהוב מת.
  למרות שהגיאורגי הזה היה אכזרי. והוא לא עשה הכל כמו שצריך. יש אפילו אנקדוטה על זה. מדוע לנין נועל מגפיים וסטלין נועל מגפיים? כי ולדימיר איליץ' בחר בדרך, והמשופם הזה ממהר קדימה.
  בהקשר זה, סטלין לא היה השליט האופטימלי. ואכן, כפי שתיאר זאת לנין, זה היה גס מדי.
  השף הזה מכין רק מנות חריפות. במונחים של אכזריות, זו הייתה חרב פיפיות.
  מצד אחד, זה עזר לשמור על המשמעת והמריץ את המנגנון המפלגתי. מצד שני, האנשים היקרים ביותר והאנשים המסוגלים ביותר הודחו. בפרט, לאחר המלחמה הם איבדו מנהל כה גדול כמו ווזנסנסקי. למי היו השירותים הגדולים ביותר למולדת.
  ווזנסנסקי היה, אולי, מנהל אידיאלי: לא רק קשוח, אלא גם חכם ומשכיל. הדוקטור הצעיר ביותר למדע בברית המועצות, אקדמאי, אישיות יוצאת דופן. בלי ווזנסנסקי, הכלכלה הרוסית השתבשה איכשהו. ואני לא יכול להביס את הנאצים.
  נטשה זרקה לימון ברגל יחפה ושרה:
  - מהשמיים...
  זויה גם זרקה רימון באצבעותיה החשופות ואמרה:
  -כוכבית...
  אוגוסטינוס השיקה מתנת מוות ברגלה יחפה ושרה:
  - בהיר...
  סבטלנה גם השליכה רימון, בעזרת רגל יחפה, והוציאה:
  - גבישי!
  נטשה פנתה וסירשה:
  - אני אליך...
  זויה השיקה את מתנת המוות באצבעותיה החשופות, לוחשת:
  -שיר...
  אוגוסטין נכנעה בעקב החשוף, מה שמביא את המוות וצרחה:
  - אני אשיר...
  נטשקה המשיכה, שרה באגרסיביות:
  - על אודות....
  זויה זרקה חבילת פיצוץ ברגלה יחפה, פיזרה את הנאצים וצרחה:
  -יליד...
  אוגוסטינה נתנה חבורה של רימונים בעקב החשוף שלה, ומסרה:
  - סטאלין!
  אבל לקראוטים יש ארבע בנות וכלבי גרייהאונד כאלה.
  הם ישבו על הטנק החדש ביותר של פנתר-2 עם אקדח 88 מ"מ, קנה ארוך.
  גרדה ירתה בתותח שלה ופגעה ב-T-34 בתחתית גוף הספינה, וצייצה, ממצמצת בעיניה הספיריות:
  - לא, הרי אלוהים אוהב את גרמניה! בהחלט ננצח!
  שרלוט הסכימה בקלות עם זה:
  - אנחנו לא יכולים להפסיד! בקרוב נצא לקלינין, ומוסקבה תהיה במרחק זריקת אבן!
  כריסטינה חשפה את ציפורני הפנינה שלה וצעקה:
  - בוא נגיע לשם, יהיה זמן לולדיווסטוק!
  מגדה ציינה בצער:
  - והיפנים כמעט הובסו על ידי האמריקאים. זה חמור מאוד, כמעט איבדנו בעל ברית חשוב.
  גרדה דפקה טנק סובייטי חדש וצרחה:
  - אנחנו יכולים להסתדר בלעדיהם!
  שרלוט ציחקקה והעיר:
  - אם התינוק יחייך, אולי הכל יסתדר!
  כריסטינה מסרה בחריזה:
  - היפופוטם פרץ מחיוך!
  מגדה תמכה בה:
  - לילדה יש פה חמדן מאוד!
  והלוחמים לקחו אותו ופרצו בצחוק. יש להם אנרגיה נוצצת, אפשר לומר, ובשפע!
  גרדה ירתה שוב לעבר כלי הרכב הסובייטיים וצעקה:
  - המאה הבאה תהיה שלנו!
  גם שרלוט צלצלה ואישרה:
  - יהיו טיסות לחלל!
  כריסטינה אישרה זאת בקלות:
  - בוא נטוס לחלל!
  מגדה ירתה ממשגר פצצות ומסרה:
  - יושב במטוס כוכב!
  גרדה הוציאה את לשונה וצרחה:
  - במאה החדשה תשלוט אימפריה של הרייך השלישי!
  שרלוט עם חיוך אגרסיבי אישרה:
  - וגם הרביעי.
  לאחר מכן, היופי שוב הפך את הטנק הסובייטי.
  כריסטינה, הלוחמת השטנית הזו, נוצצת עם שיני פנינה, צרחה:
  - כן, שיהיה סדר חדש! ותפארת לאימפריה הגדולה!
  מגדה אישרה בזעם מטורף:
  - תהילה לאימפריה!
  גרדה ירתה שוב ואמרה:
  - תהילה גם לנו!
  וכנראה שהילדה קיבלה את זה.
  גווזדנולה ושרלוט. ומאוד מתאים. ניקבתי טנק סובייטי ישר לצד. ואז היא צייצה:
  - אנו נלחמים למען סדר חדש!
  מגדה, שיורה ופגע ביריבים, אישרה:
  - וללא כל ספק נשיג זאת!
  גרדה שוב מסמרה, ובאופן מאוד מתאים ומסרה:
  - נשיג בהפרש גדול!
  והיא נוצצת בספיר ובעיניים בהירות מאוד.
  גם שרלוט ירתה, פגעה במכונית הרוסית וצעקה, זו היא-שטן עם שיער כתום:
  - הכל יהיה רק אווירובטיקה!
  גם מגדה ירתה בזעם מטורף. היא ריסקה את ה-T-34 וצרחה:
  - והצוות העתידי!
  אולם כאן היו לבנות בעיות. ה-KV-14 הופיע. המכונית גדולה מאוד. ויש לה אקדח של 152 מילימטר עם קנה ארוך. אולי גרמני לפרוץ.
  גרדה צמצמה את עיניה ושאלה את שרלוט:
  - אתה יכול לכסות אותו במפציץ?
  הג'ינג'י ענה:
  - כמובן שיש סיכוי... אבל הדיוק של המחבל אינו מספיק!
  כריסטינה הציעה בלהט:
  תן לי לנסות את נייר ה-88 שלי?
  גרדה העירה בספקנות:
  - ל-KV-14 הזה יש שריון קדמי של 100 מ"מ בשיפוע גדול. אתה לא יכול לקחת אותו!
  שרלוט חייכה והעיר:
  -לעזאזל! ואני חשבתי שלרוסים אין טנק כזה! רק שמועות!
  מגדה אמרה:
  גם אני חשבתי שזה באג! אבל אנחנו רואים שזה לא המקרה! והקנה של הרוסי כל כך ארוך!
  גרדה שרה וטפחה בעקב החשוף שלה על רצפת השריון:
  נילחם בלי פחד!
  שרלוט אישרה את הגישה של בן זוגה:
  - נקצץ אף צעד אחורה!
  כריסטינה הציעה:
  - ומה אם תדפוק טנק סובייטי עם פגיעה מדויקת של פגז בקנה?
  גרדה פקפקה:
  - אתה יכול לעשות את זה, ממרחק גדול?
  כריסטינה אישרה:
  - אם אתה מביא להבה של מצית לסוליות החשופות שלי, אז אני בהחלט מסוגל להכות טוב מאוד!
  במקום לענות, גרדה לחצה על המצית שלה. כריסטינה עיקמה את רגלה היחפה והעקב החשוף, המוקשה מעט, הבליח לאור הלהבות.
  גרדה העלתה אש על סוליית הילדה. היה ריח שריפה. ריח נעים מאוד, כמו שיש קבב בגריל.
  כריסטינה לחשה:
  - ואל העקב השני!
  ואז מגדה הדליקה את האש. שתי לשונות הלהבה ליקקו כעת את סוליותיה החשופות של ילדה יפה מאוד ואדמוני שיער.
  ואז שרלוט צעקה וחשפה את שדיה. בלי שום טקס, היא לקחה אותו ולחצה על כפתור הג'ויסטיק עם הפטמה הארגמנית שלה. האקדח ירה אוטומטית.
  הפגז עף מעצמו, ונחת ממש בקנה של מכונה סובייטית מרשימה.
  כמו פיל ענק חתוך חדק ארוך. לאחר שקיבל מכה מוחצת, הטנק הסובייטי עצר את התנועה. זה היה כאילו חרב הופלה מידיו.
  הזונות ברות המזל האלה!
  שרלוט שרה, מחייכת בשמחה:
  - רק הפחד ייתן לנו חברים! רק כאב מניע אותך לעבוד!
  גרדה הוסיפה בהתלהבות:
  - אני רוצה יותר ויותר לרסק את הפרצופים המטופשים שלך!
  נראה היה שהלוחמים של הרייך השלישי היו מרוצים מאוד!
  עם זאת, אפילו ילדים קטנים נלחמו נגד הנאצים. נערים ונערות השליכו חבילות נפץ מאולתרות לעבר טנקים גרמניים, תותחים מתנייעים וחיל רגלים.
  החלוצים נלחמו באומץ רב. הם ידעו מה פירוש השבי הפשיסטי.
  הילדה מרינקה, למשל, נפלה לציפורני הנאצים. הם שימנו את רגליה היחפות והניחו אותה ליד הפלטה. לשונות של להבה כמעט ליקקו את העקבים החשופים והקשוחים של הילדה מהליכה ארוכה יחפה. העינויים נמשכו כחמש עשרה דקות, עד שהסוליות כוסו בשלפוחיות. ואז, רגליה היחפות של הילדה התירו. ושוב שאלו שאלות. הם הכו אותי עם זרנוקי גומי על גופי העירום.
  ואז הם עברו את הזרם... מארינקה עונתה עד עשר אובדן הכרה במהלך החקירה. ואז נתנו לה לנוח. כשהרגליים היחפות היו קצת מתעוותות, הן נמרחו שוב בשמן והעלה הפלטה שוב. עינוי כזה יכול לחזור על עצמו פעמים רבות. ועינויים בזרם, ומצליפים עם זרנוקי גומי.
  מארינקה עונה במשך שישה חודשים. עד שהתעוורה והאפירה מהעינויים. ואז קברו אותה בחיים באדמה. אפילו לא בזבז כדור.
  החלוץ ואסיה, הנאצים הצליפו בחוט אדום לוהט על גופו העירום.
  ואז עקבים חשופים נשרפו עם רצועות ברזל לוהטות. הילד לא יכול היה לסבול את הצעקות, אבל עדיין לא בגד בחבריו.
  הנאצים הפילו אותו חי בחומצה הידרוכלורית. וזה כאב נורא.
  הפריטים האלה הם כאלה מפלצות... חבר קומסומול עונה עם ברזל. אחר כך תלו אותו על מתלה, הרימו אותו והשליכו אותו למטה. לאחר מכן, הם החלו לבעור עם ברך אדום לוהט. השדיים נתלשו עם מלקחיים. ואז האף ממש נקרע עם צבת לוהטת.
  הילדה עונתה למוות... הם שברו לה את כל האצבעות והרגל. חברת קומסומול אחרת, אנה, שופדה. וכאשר היא מתה, הם בערו בלפידים.
  בקיצור, הנאצים לעגו ככל יכולתם וכפי שרצו. הם עינו ועינו את כולם.
  נטשה והצוות שלה עדיין נלחמו בכיתור. הבנות השתמשו ברגליהן החשופות והחינניות בקרב, וזרקו רימונים. הם נלחמו מול הכוחות העליונים של הפריץ. הם החזיקו את עצמם באומץ רב, ולא התכוונו לסגת.
  . פֶּרֶק? 3.
  עוד מציאות בחלום שעדיין נמשך...
  פרצה מלחמה בין רוסיה לטליבאן. ראשית, הטליבאן תקף את טג'יקיסטן. למעשה, הזמן נוח והגיע הזמן להחליט על התרחבות במרכז אסיה.
  וצבא טג'יקיסטן היה חלש. היא התמוטטה תחת מכות הטליבאן, חלקה ברחה, חלקה נכנעה לטליבאן. והטליבאן תקף את הבסיס הרוסי, והרוסים נעשו מטומטמים. והייתי צריך להעביר כוחות דרך כמה מדינות ולשקם את החזית.
  קרבות עקובים מדם ואכזרי החלו לרתוח.
  והבנות נלחמות בזעם
  ארבעת המפורסמים נלחמים ליד כפר המזרח התיכון.
  נטשה נותנת סיבוב, וזורקת רימון באצבעותיה החשופות.
  שובר את האפגנים וחורק:
  - תהילה לעידן הקומוניזם!
  זויה גם יורה באויב. מכסחת אויבים, זורק רימונים בכוח קטלני ברגליים יחפות וחריקות:
  - למען המולדת, אמנו!
  אוגוסטינה חרמשה לאורך קו האפגנים עם פרץ מקלע. היא זרקה לימון הרסני בעקב החשוף שלה ונבחה:
  - למען ברית המועצות!
  סבטלנה גם פוצצה את האויב, קטעה הרבה לוחמים איסלאמיים וצרחה:
  - לעולם הקומוניזם!
  וגם איך לזרוק מתנת מוות בעוצמה הרסנית ובלתי ניתנת למדידה באצבעות רגליים יחפות. וקרע ביסודיות את האויבים.
  הבנות האלה מדהימות...
  נטשה העירה בעודה מכסחת את האפגנים המתקדמים:
  - הם ממש עוקצים כמו ארבה!
  והילדה שוב השליכה רימון לעבר האויב בעקב החשוף. ודי קרע את האויבים.
  זויה גם מכה את החיילים האסלאמיים במתפרץ מכוון היטב. מכסח אותם ביסודיות ומתכרבל:
  - למען רוסיה!
  ושוב, בבהונות חשופות, הוא יזרוק מתנת מוות רוצחת.
  אוגוסטין, ירה לעבר האויב וממש מכסח את האפגנים, חותך אותם כמו מטפח, צחק:
  - למולדת!
  סבטלנה, כורתת את האויבים, ולמעשה מכסחת את חיילי אימפריית הטליבאן האסלאמית, ומפילה אותם עם תלים, הוציאה:
  - למולדת ולניצחונות חדשים!
  ושוב, איך הוא יזרוק רימון של כוח קטלני באצבעות רגליו החשופות והמסותתות.
  הבנות התפזרו לגמרי. והם פגעו במספרים העליונים של צבא הטליבאן. והם הגיעו בגלים גדולים.
  להילחם על הטנק והצוות של אליזבת.
  גם הבנות כאן בביקיני אחד בלבד ויחפות. ויחד עם זאת הם נלחמים טוב מאוד. הטנקים של אפגניסטן מיושנים ואיכותם גרועים יותר מהרוסים, אבל יש לא מעט כאלה.
  בעלי המלאכה של האימפריה האסלאמית הכינו כמה מכונות מעץ. מה שאני חייב לומר הוא מאוד מתקדם.
  אליזבת, משתמשת באצבעותיה החשופות, יורה ירייה ומחוררת טנק אפגני, ולאחר מכן היא נוהמת:
  - אני האישה הכי מגניבה בעולם!
  יקטרינה גם בועטת, באמצעות העקב החשוף שלה, מרסקת את האויב וחורקת:
  - למען ברית המועצות!
  אלנה, בלי לחשוב פעמיים, תירה על האויב. קורע אותו וחורק:
  - למען הקומוניזם!
  גם אופרוסיניה, איך לפגוע באויב. ישבור את הטנק של האפגנים ויחטוף:
  - למען המולדת עד הסוף!
  ואלה הבנות, הן פשוט סופר. שום כוח לא יכול לעמוד נגד כאלה. והם באמת הלוחמים והכלבים הכי מגניבים. ואף אחד לא יכול להתנגד להם.
  ואם הם התחילו להילחם, אז זה יהיה רק קרב של היפרמנים.
  ואליזבת תירה שוב בעזרת בהונותיה החשופות ותחריק:
  - למען ברית המועצות החדשה!
  יקטרינה גם ירתה על האויב בתורה וצרחה:
  - כן, ולדימיר פוטין אינו מנהיג טוב במיוחד, בלשון המעטה!
  והילדה עיקמה את עקבה החשוף והעגול.
  אלנה המשיכה להכות את האפגנים וצייצה:
  - למען הקומוניזם הגדול בברית המועצות!
  ובאצבעות רגליים חשופות, היא הוסיפה ספציפית הרסנית ורצחנית!
  ואז איך הילדה אופרוסיניה מרביץ. ותרסק את האויב וצריק:
  - לאלה לאדה!
  הנה שדה הקרב שלהם.
  והלוחם איך התחילו לכסח את המתנגדים, ואיך לא נתנו להם רחמים, השמידו את האפגנים.
  אליזבת ירתה גם באויב, וגם השתמשה בעקב חשוף והשתוללה:
  - למען הקומוניזם בארץ הסובייטים!
  והנה היא אישה כל כך לוחמת ולוחמת.
  כבר עכשיו, אפגנים נדחסים מהשמיים.
  אנסטסיה Vedmakova לוהטת מאוד בקרב. ומרסקת את כולם. ובשמיים הוא יורה מטוסים אפגניים ופוגע ביבשה. זו בחורה כל כך תוקפנית.
  והיא שרה בצחוק:
  - למען מולדתנו, הרוג את כל הטליבאן!
  אקולינה אורלובה אישרה וחשפה שיניים:
  - למעשה, הרוח היא שד, טיפס לברית המועצות!
  והלוחם הפיל עוד מטוס אפגני.
  מירבלה מגנטיק, השמידה את לוחמי אימפריית הטליבאן האסלאמית בשמיים וביבשה, תוך כדי שימוש בהונותיה החשופות, צעקה:
  - למען מולדתנו!
  הנה שלישייה נלחמת בשמיים. והיא דופקת את האפגנים בעוצמה רבה. והאויבים מופלים ביסודיות.
  אקולינה אורלובה על הכפתורים עם עקבה החשוף וצעקה:
  למדינה הגדולה שלנו!
  ואיך הוא קורץ לשותפיו.
  ושוב מפיל את האפגנים. ואלה קפיצות מאוד אגרסיביות אצל בנות.
  אנסטסיה צייצה בחיוך, הראתה את שיניה והפילה טייסים אפגנים:
  - אנחנו לוחמים שינצחו כל צבא!
  ושוב דפק מכונית אפגניסטן.
  כן, הבנות כאן נטלו ביסודיות את השמדת חיילי האימפריה האסלאמית. והם מתרסקים...
  גם אליונקה נלחמת נואשות, ומראה את מיטב האירובטיקה שלה. ומפיל אויבים כאילו הם דוגמניות.
  והטליבאן ממשיכים לטפס ולטפס. והם נהרגים במספרים עצומים.
  אלנקה זרקה את בהונותיה החשופות משהו קטלני ושרה:
  אנחנו זאבים לבנים!
  אניוטה הסכימה עם זה, כיסחה יריבים ללא טקס:
  - ואנחנו הכי טובים בעולם!
  והיא גם נתנה רימון בעקב החשוף.
  ועכשיו אלא גם יורה במקלעים. ודופק הרבה אפגנים ושאגים:
  - תהילה לעידן הקומוניזם!
  גם מריה יורה בצורה מדויקת מאוד לעבר האפגנים. ומפיל אותם ביסודיות. והוא גם זורק רימונים באמצעות בהונותיו החשופות. ושאג:
  - תהילה לסווארוג!
  אולימפיאס גם פוגעת באויב בכוח רב וקטלני. מכסח אויבים מהאימפריה האסלאמית וחורק:
  - לכל העולם כולו בעידן הקומוניזם!
  ושוב הילדה חושפת שיניים ויורה במדויק לעבר האויב.
  וגם מארוסיה משרבטת על האפגנים. ובפטמה ארגמנית הוא לוחץ על כפתור הבזוקה, ודופק יריבים וחורק:
  - למען רוסיה הגדולה!
  הנה הבנות.
  אבל מטריונה, כמו האפגנים, טורחת, באמצעות בהונותיה החשופות, מוחצת את האויב מהטליבאן וצווחת:
  - למען המולדת והחופש עד הסוף!
  זה הלכו הבנות ואיך דוחסים את האפגנים - פשוט זוועה. ויש ממש השמדה מוחלטת וכללית שלהם. ככל הנראה, האפגנים עוברים יום רע מאוד.
  אלנקה ציינה, ירה לעבר האפגנים וכיסחה אותם:
  - זו מולדתי!
  ובעקבו החשוף, איך מתנת ההשמדה הרצחנית תיכנע.
  הנה הבנות - בואו נגיד סופר.
  אניוטה ציינה באגרסיביות, שירה לעבר האפגנים:
  - תהילה לקומוניזם!
  נלחמה באללה, ירתה ולחיצה על פטמתה הארגמנית על כפתורי הבזוקה, חרקה:
  - תהילה לגיבורים!
  ומריה, מזיין את האויב בכוח קטלני, השתוללה:
  - תהילה למולדת המגניבה ביותר!
  אולימפיאס הוסיפה, מוחצת את האויבים והראתה מהירות מוגברת:
  - תהילה גדולה למדינה המשגשגת ביותר!
  מטריונה, חרקה יריבים והשתמשה באצבעותיה החשופות בעת ירי, לקחה אותו וצרחה:
  - ותפארת ללוחמים המגניבים ביותר!
  מארוסיה, שרבט גם הוא על האויבים, וממש מכסח אותם, התהדר בחריש אוזניים:
  - וגם ברית המועצות היא תהילה גדולה במשך מאות שנים!
  והבנות שרו ביחד:
  - אנשים יהיו מאושרים
  אושר לנצח...
  הממשלה הסובייטית -
  הכוח גדול!
  והלוחמים יצחקו ממעל ריאותיהם. והם חשפו שיניים.
  אלנקה אמרה בחיוך גדול:
  אנו ניתן את ליבנו עבור מולדתנו!
  אניוטה המשיכה בזעם:
  - ונעמוד וננצח!
  הנה הן, בוא נגיד, בנות נפלאות. והם מאוד אוהבים להילחם במלוא הכוח.
  והנה אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה בקרב.
  הילד והילדה נראים כמו ילדים בני שתים עשרה בערך, אבל למעשה הרוצחים האלמותיים נלחמים בצורה כל כך אגרסיבית. ששום דבר לא יכול לעמוד מולם.
  אלנקה, חושפת שיניים והורידה מתנגדים מהטליבאן, שרה בחיוך:
  נילחם על מחר בהיר יותר!
  אניוטה, שיורה וזורקת פצצות באצבעותיה החשופות, הוסיפה:
  - ורכבת השריון שלנו הצליחה להאיץ!
  ואללה הג'ינג'ית, קופצת ומתפתלת, הוסיפה בקריצה:
  - בוא נתנשק!
  אולג ריבצ'נקו ניהל טחנת רוח עם חרבותיו, חתך את ראשיהם של האפגנים וחריק:
  - תהילה למולדתנו!
  והילד, בבהונותיו החשופות, שיגר מתנת מוות רצחנית.
  הילדה גם חתכה את קבלת הפנים של הפרפר עם חרבות. חתך את האויב וחריק:
  - תהילה לשיטה הסובייטית!
  ובאצבעותיו החשופות, הוא גם יזרוק מתנות השמדה, השמדת אויבים.
  והילדים, מוחצים את האויב, שרו בקול:
  אני מאמין שכל העולם יתעורר,
  יהיה סוף לטליבאן...
  השמש תזרח בעוצמה
  אנחנו נקרע את כל האויבים הרעים לגזרים!
  ילדים בלוחמים מגניבים מאוד. והם גם שורקים, מורידים על האויב ענן שלם של עורבים המומים ומסוממים. וזה מגניב במיוחד.
  אולג ריבצ'נקו, הפיל את האפגנים בחיוך, ציין:
  - איתנו הנוער של כל הפלנטה,
  צוות הבנייה העולמי שלנו!
  והילד עם העקב החשוף נכנע למתנת המוות ההרסנית.
  גם מרגריטה מגניטניה, מוחצת את הלוחמים האיסלאמיים, צייצה וחשפה שיניים:
  - העם מצעיד את כל הארץ לקומוניזם!
  וגם איך הוא חותך את השורות האסלאמיות. ואני חייב לומר שזה מאוד אכזרי ומגניב.
  בינתיים, הטליבאן לכד ילד בן ארבע עשרה. הם הפשיטו אותו וקשרו אותו לעץ. לאחר מכן, הם מלקות לראשונה, הפשיטו את העור לדם.
  אחר כך זרקו מלח על פצעיו של המתבגר. אחר כך התחילו לטגן באש, ושרפו את עקביו החשופים של הילד. וזה היה כל כך אכזרי. ובסופו של דבר מעונה
  ילד למוות.
  ושוב יש קרבות עזים...
  ועמדות הטליבאן נפגעות על ידי מטוסי תקיפה רוסיים המשתמשים במטוסים. והנה האפגנים והטילים מטפטפים. וכולם מטפסים ומטפסים כמו קרפדה על התכווצויות.
  ותלוליות שלמות של גופות נשארות מאחור.
  מרגריטה שרה בחיוך:
  נילחם על מחר בהיר יותר!
  ואולג ריבצ'נקו, שחיסל את האפגנים, נבח:
  - הצלחנו להבין את זה!
  והילד שוב, בבהונותיו החשופות, יזרוק רימון של כוח קטלני.
  והאפגנים האלה גורסים בביטחון ובמפורסמים כל כך.
  הילדים האלה הם המפלצות האמיתיות.
  ויצורים בני אלמוות נלחמים ברגליים יחפות, ומרסקים באופן פעיל מאוד יריבים.
  אבל גם טנק מה-GDR נכנס לקרב.
  גרדה והצוות שלה נכנסים לקרב עם האפגנים.
  והילדה יורה באצבעות הרגליים החשופות שלה ומתהדרת:
  - תהילה לרעיונות הקומוניזם!
  שרלוט, שיורה אחריה, מאשרת:
  - תהילה לרעיונות השיטה הסובייטית!
  כריסטינה, יורה לעבר האויב באצבעות רגליה החשופות, צווחת:
  - לאידיאלים בהירים חדשים!
  וגם פוגע בצורה מדויקת מאוד באויב.
  והאפגנים מקבלים את זה בגדול.
  ומגדה יורה על האויב, וצווחת, חושפת שיניים:
  - תהילה למולדתנו!
  וגם איך הוא מחבט את האויב בעזרת בהונותיו החשופות.
  אלו בנות נלחמות, בואו נודה בזה.
  גרדה, שירתה לעבר האויב, צייצה:
  - לרוסיה ולניצחון עד הסוף!
  ושוב הוא מחבט, הפעם באמצעות פטמה ארגמנית בלחיצה על כפתור הג'ויסטיק.
  הנה הבנות. הם בעלי שיניים ובעלי ניבים ויכולים לקרוע כל אחד ישר.
  שרלוט לקחה אותו ושרה באגרסיביות, חושפת שיניים:
  - אפריקה איומה, כן, כן. כן!
  אפריקה מסוכנת, כן, כן, כן!
  אל תלכו בנות - סעו לאפריקה לטייל!
  כריסטינה, חושפת שיניים ומחבטת את יריבתה, אמרה:
  - אל תלכו בנות יחפות בחושך!
  ובעקב חשוף איך להיכנע לאויב.
  הנה הנשים - כל הנשים הנשים!
  והאפגנים מופלים ומשמידים ללא רחמים.
  מגדה, ירתה לעבר האויב, וממש סחפה אותו, פרסמה באגרסיביות:
  - אני הכי חזק בעולם!
  וגם איך לסטור בעזרת בהונות חשופות. הנה הילדה.
  אני חייב לומר שזה פשוט אולטרה!
  הנה הבנות איך הן השתלטו על הטליבאן, והן היכו בפטישים.
  והטליבאן עינו חבר קומסומול רוסי. תחילה פשטה לעירומים. ואז הם התחילו לשפוך מים. קודם חמים - מים רותחים, אחר כך קרים. ואז הם התחילו להכות בחוט חם.
  וזה היה כל כך אכזרי. ואז שוב עינויים ואור לעקבים החשופים של הילדה. והיא עברה עינויים קשים. ולמה הם שפכו חומצה, וזה עוד יותר כואב.
  וגם הילדה עונתה למוות.
  ואז לקחו את השלד שלה וכיסו אותו בזהב ותלו אותו לעיני כל. וזה היה אכזרי ביותר.
  זה סוג הכוח שהטליבאן הפגין. ולנסות להתחרות במדינה כזו. אבל בנות רוצות להביא ילדים לעולם. והם חתכו את הבטן. והם מאוד אכזריים.
  קרבות בין היתר בוערים כמו להבות השאול.
  אולג ריבצ'נקו, שהפחית את היריבים, שר:
  - תהילה לעידן הקומוניזם!
  והילד שוב, בבהונותיו החשופות, יזרוק את מתנת המוות הרצחנית
  מרגריטה קורשונובה, כרתה את האפגנים, צרחה:
  - למען ברית המועצות!
  והוא יזרוק את בהונותיו החשופות, מה שמביא מוות המוני. כן, אף אחד לא יכול לעמוד בפני בנות כאלה.
  ילד וילדה בהתרגשות מלאה וזועמת והסתערות קרבית.
  אולג ריבצ'נקו, כרת את האפגנים בחרבות, שר:
  הביא, הביא אותי,
  זה לקח אותי!
  אני פשוט אשב על סוס
  והמזל מחכה לי!
  והילד יצחק, ושוב יקח ויקצוץ את האויב.
  והנה הם, יחד עם מרגריטה, איך הם שורקים. ומסה של עורבים המומים תיפול על ראשי האפגנים. בוא נגיד שזה מעולה.
  מרגריטה קורשונובה צייצה:
  - אני הכי חזק בעולם, אשמיד את האויבים בשירותים!
  וקורץ לבן זוגו.
  והכוחות העליונים של האפגנים החלו להשתולל.
  אולג ריבצ'נקו לבסוף לחץ על המתג בעקב החשוף שלו. והזרם היכה, והפך מיד הרבה חיילי טליבאן לשלדים. ויש לציין - רוצח.
  The Terminator Boy שר:
  -תנו לכדור הארץ שלנו להיות מפורסם!
  ואיך הוא שורק, חושף שיניים.
  הנה הילד. ובאמת מאוד קרבי.
  ואז יש את הטילים הסובייטים שפוגעים באפגנים. והם נפגעו קשות. והרבה לוחמים נהרגים.
  תמרה ורוניקה מכוונות טילים קטלניים עם מחטים וכדורים ומתפוצצות. והרבה אפגנים נהרגים מיד. וזה כל כך אכזרי.
  הבנות כרגע נמצאות בבונקר, רועות על לוחות בטון ברגליים יחפות. ולעורר מטענים של כוח קטלני על האויב, תוך השמדה יסודית.
  הבנות האלה פשוט מדהימות.
  תמרה יורה ושואגת:
  - ברית המועצות הגדולה ומנהיגה סטלין איתנו!
  ורוניקה גם מאשרת את זה:
  בואו נבעוט בתחת של הטליבאן!
  וגם איך לירות על האויב. וזה יקשה מאוד. בנות אוהבות להרוג - זה בנות.
  ורוניקה שאלה פעם שאלה:
  מה זה פעמיים שתיים חמש?
  תמרה ענתה בצחוק:
  - ארבע וחצי!
  והתברר שזו אמירה שנונה מאוד.
  הבנות כאן כל כך מתוחות.
  גם נטשה והצוות שלה יורים לעבר האפגנים. בגדול הם נהרגים ושואגים:
  -תנו לקומוניזם להתפאר!
  והשפה תראה!
  ואז גם עם עקב חשוף, איך הוא ייקח את זה ובאופן ספציפי ייכנע.
  זו ילדה, כל הבנות הן בת.
  ואימתני ללא מידה.
  סבטלנה שרה בזעם ושרבטה על האפגנים.
  ובמרומי הכוכבים, דממת הרים,
  בגל הים ובאש הזועמת,
  ובאש זועמת, ובאש זועמת!
  ואז זויה יורה נואשות לעבר האויב.
  אלה הבנות - מאוד נועזות.
  ואוגוסטינה מוחצת יריבים ושואגת בכל ריאותיה:
  - למען מולדתנו, לתפארת ברית המועצות!
  וכאן, כמובן, סין לא יכולה להתנגד לצוות כזה.
  והבנות, כמובן, מאוד נועזות ומיומנות.
  אף טריק אחד לא יעבוד נגדם.
  נטשה, כיסחה שורה נוספת של אפגנים, כילתה:
  - אני הכי חזק בעולם, ואני אהרוג את כולכם בשירותים!
  ושוב, בבהונות חשופות, הוא יזרוק חבילת נפץ של כוח קטלני.
  אוגוסטין הבחורה הזו בעלת כוח הלחימה, צייץ:
  - תהילה לימי הקומוניזם!
  וגם לקרוץ בעיני האזמרגד שלו.
  סבטלנה מאוד אגרסיבית בקרב. מועך את האפגנים ומצייצת:
  - תהילה לזמני הניצחון הקומוניסטי!
  הנה הבנות...
  וסטלנדידה מחסלת את האפגנים ללא הילולה נוספת.
  ומכסחת אותם כאילו יש לה באמת חרמש מטוסי קרב.
  זו ילדה, ילדה לכל הבנות!
  תוך כדי ריסק האפגנים וזרקה מתנות מוות רצחניות באצבעותיה החשופות, יללה סטילנידה:
  - תהילה לארצנו - ברית המועצות! רוסיה של פוטין - לא!
  ושוב, הנערה מחבטת את האויב בכוח פראי. הנה היא, לוחמת ולוחמת.
  ויקטוריה, יורה על אויבים, אומרת בחיוך:
  - תהילה גדולה מחכה לברית המועצות!
  סטיל הנהנה.
  - כן, הוא מחכה!
  ובזמן שהיא ירתה, היא חשבה. במובנים מסוימים, זה מזכיר את המלחמה הפטריוטית, אלא שהאויב לא הצליח לתפוס את ברית המועצות בהפתעה. וההימור על מכה פתאומית לא הצדיק את עצמו.
  אבל יש כל כך הרבה אפגנים. הם מתקדמים, ממש זורקים גופות על עמדות רוסיות. וזו הטקטיקה התזזיתית והפרועה שלהם. והם לא מתחשבים בהפסדים שלהם,
  ואנשים כמעט אינם מוגנים. אז נסה עם אלה אתה יכול לעשות את זה.
  סטלנידה זרקה רימון בעקב החשוף וצייצה:
  - בשם ברית המועצות!
  והיא הראתה את שיניה החדות מאוד.
  ויקטוריה הסכימה איתה:
  - מנהיגים באים והולכים, אבל ברית המועצות נשארת!
  סטלנידה השתוללה מהתרגשות:
  - ברית המועצות איתנו לנצח!
  שרפים, יורים על אויבים, כאילו משתוללים ומפילים את האויב, יתנו:
  - נהיה כוח קלאסי!
  וגם ילדה, כמו רגל יחפה, תשיק מתנה של הרס מוחלט.
  ויקטוריה שרה:
  - תהילה לארץ הקומוניזם שלי!
  שרפים אישרו זאת בקלות:
  - קומוניזם הוא אור ושגשוג!
  ושוב נותן כדי להשמיד את האפגנים.
  גרדה גם נלחמת באגרסיביות רבה. והוא מראה את המעמד הגבוה ביותר שלו.
  אבל אין טריקים אמיתיים נגד גרדה.
  זו בחורה שנותנת את החלום של כל היקום.
  והיא תיקח ותשיר:
  - תהילה לכדור הארץ שלי, ואנחנו בכל היקום!
  ושוב, באצבעות רגליה החשופות, היפהפייה תכניס פנימה הווה רצחני של מוות והשמדה. בוא נגיד את זה ישר - הבחורה היא מה שאתה צריך.
  גרדה ירתה בכל ערכת הלחימה ועכשיו היא חוזרת.
  ארבעת הגרמנים המפורסמים, לאחר שהרגו אפגנים רבים, שומרים סודות.
  ובכן, הם חתכו לתפוחי אדמה.
  שרלוט, מחזיקה חפיסת קלפים באצבעותיה החשופות, העירה בחומרה:
  - עתה אנו במלחמה עם הטליבאן, וכאשר היינו במלחמה עם הרוסים!
  גרדה הנהנה בהסכמה ונמרצות:
  - כן, הייתה תקופה כזו. ואז לא יכולנו לנצח! כריסטינה, את מסכימה?
  כריסטינה הכריזה בביטחון, וזרקה את הכרטיס באצבעותיה החשופות:
  זו אשמתם של הגברים! הם לא הראו תכונות לחימה!
  מגדה אישרה:
  - כן אדוני! אם עוד נשים היו נלחמות, אז היה לנו סיכוי אמיתי להצליח!
  גרדה הנהנה בהסכמה.
  - ילדה יחפה, ואפילו עם פטמות ארגמן - זה סופר!
  שרלוט הסכימה באופן הגיוני עם זה:
  - כן, בנות יחפות, זה משהו אדיר!
  והלוחמים המשיכו לזרוק קלפים.
  סטלנדידה העירה באגרסיביות בעת ירי לעבר האפגנים:
  - אנחנו נפגע ישירות באויבים!
  ובאצבעות רגליים חשופות הילדה תזרוק רימון. וזה הרסני.
  ויקטוריה אמרה בביטחון:
  - אמנם מצד אחד אין אלוהים, אבל מצד שני הוא איתנו!
  ויולה, אפילו התור לאפגנים, כיסחה אותם ואישרה:
  - יהי אלוהים איתנו! וכוחות אדירים!
  והבנות איך לצחוק ולהראות את הלשון שלהן.
  אלינה גם תדפוק על האויב, תכסח אותו ותחרוק:
  - אני המותק הכי נלחם!
  וגם בבהונות חשופות, כמו כוח קטלני, הוא ייקח אותו וישגר אותו.
  אלה הבנות שאוהבות להרוג. יש להם כל כך הרבה כוח לא אנושי.
  סטילנידה שרה בתוקפנות:
  - הכוח שלנו הוא בקומוניזם,
  תן חיים ולב
  אנחנו ארץ המולדת הקדושה שלנו,
  בואו נעמוד וננצח!
  זו סוג הילדה שהיא הייתה. בוא נגיד שהיא נהדרת. ומאוד לוחמני.
  ויקטוריה צייצה:
  - לברית המועצות שבה המלך החכם!
  והלוחמת הראתה את לשונה, וקרצה למתנגדיה.
  הנה הבנות...
  אלנקה גם נלחמת בביטחון עם אויבים, ומראה קפיצות מדהימות.
  ובאותו זמן הילדה שואגת בשיא ריאותיה:
  - יש לי סופר ליידי!
  וחושף את שיניו הפניניות מאוד.
  אניוטה יורה באויב, מועך אותו בכוח קטלני, קורע אותו ושואג:
  - יש לי ילדת היפר!
  . פֶּרֶק? ארבע.
  ואצבעותיה החשופות זורקות הלם מוות!
  והלחימה באללה היא גם בקרב. וכך היא מחבטת את האפגנים.
  ובעוד הילדה עדיין צווחת:
  - תהילה לימי הקומוניזם!
  ושוב, כאויב, משהו קטלני לחלוטין ישגר.
  והרבה אפגנים ייקרעו לגזרים.
  מריה, שרבטה על חיילי האימפריה האסלאמית, לקחה וציינה:
  - ואת מי נמצא ביער?
  ואיך הוא יפגע בו במתנה ממכונת ירייה. הנה היא, איזו לוחמת לוחמת ויפה.
  אולימפיאס יורה באויב. והוא עושה את זה מצוין.
  וחושף שיניו, ושואג:
  - תהילה לימי הקומוניזם!
  מארוסיה הבחינה באגרסיביות, מחצה את האויבים וזרקה רימונים קטלניים באצבעותיה החשופות של סכינים:
  - תהילה למזכיר הכללי החדש!
  מטרנה חבטה את האפגנים ואמרה:
  -אם רק לא הומוסקסואל!
  אלנקה, ירה לעבר האויבים, לקחה אותו וצייצה:
  - למען הקומוניזם הגדול!
  ושוב, בתור פרץ אש רוצח על האפגנים. ובכן, היא יפיפייה לחימה. ויש לה כל כך הרבה קסם.
  אניוטה, שגם ירה לעבר האויב וכיסחה אותו, חרקה:
  - למען רוסיה!
  ועם עקב חשוף, איך להיכנע לטליבאן. הילדה הזו פשוט ממש מדהימה.
  אלה ג'ינג'ית מוחצת יריבים ושואגת בכל ריאותיה:
  - אני גברת היפר!
  ובאצבעות רגליו החשופות, איך יזרוק מוות קטלני על האויב.
  הנה היא ילדה - נניח שיש אולטרה!
  מריה יפה מאוד, יורה לעבר האויב, אמרה:
  - יש לי מגה כיתה!
  ושוב הוא מכה באויב בעקב ורוד חשוף ועגול מאוד.
  אולימפיאדה נחגגה על ידי טבח באפגנים וערימת הר של גופות מלוחמי האימפריה האסלאמית של הטליבאן, כשהם משתוללים:
  - אני המעמד הגבוה ביותר!
  וגם הוא יזרוק את רגליו באצבעות רגליים חשופות, משהו רצחני מיסודו וייחודי. הנה ילדה - כל הבנות - ילדה!
  מארוסיה גם מתרסק ומצייצת, והורג אפגנים:
  - אני אשמיד את האויבים! זה יהיה בית משוגעים אמיתי!
  והילדה תיקח את זה ותצחק.
  ועם פטמה ארגמנית כשהוא לוחץ על כפתור הג'ויסטיק. והוא פוגע ביריבים, עם משהו כל כך קטלני.
  מטרנה גם התחילה להכות את האפגנים והשתוללה:
  - תהילה לשחר הקומוניזם!
  והעקב החשוף שלה יספוג את כולם כמו אויבים. הנה היא, איזו ילדה יפה. והן בנות, נניח - סופר קלאס.
  או אולי גיגה, או אפילו TETRA!
  אלה הבנות ואני חתכתי את האפגנים ביסודיות. וזה בכלל סופר קלאס.
  אליונקה לקחה אותו ושרה, חושפת שיניים:
  - אני הכי חזק בעולם! ושתיים ועוד שתיים זה ארבע!
  ואיך הוא פוגע באויב בצורה מדויקת מאוד. ויפוצץ עוד טאליבן לרסיסים.
  ולילדה הזו יש פנטזיות כאלה. אבל הטליבאן עושים משהו.
  הנה הם מענים ילדה. ואיך הם מעבדים עם שוטים. ואז תיל תיל. ואז הם ישרפו את העקבים שלה עם ברזל לוהט. והילדה מאוד מרוצה.
  והיא רוצה להיות יפהפייה כתובה.
  אלנקה שרה:
  - למען הקומוניזם הגדול של ברית המועצות המגניבה ביותר!
  ושוב יזרוק רימון באצבעותיו החשופות על האויב.
  וזה ממש מגניב.
  אניוטה, היורה לעבר האויב, שואגת גם היא:
  כמה גדול הקומוניזם!
  ובקו מכוון היטב, הוא מכסח את האפגנים. הנה ילדה יפהפיה.
  והעקב החשוף שלה נכנע, מתנת השמדה.
  ואלה הג'ינג'ית גם אגרסיבית מאוד בקרבות. ואיך לרסק אויבים בזעם פראי. והוא משרבט את עצמו בפעילות עצומה.
  ובאצבעות רגליים חשופות הוא זורק מתנות מוות בכוח קטלני.
  זו ילדה - פשוט יש לה סופר קלאס!
  כל אלה הם צבא יחף ילדותי, המסוגל להישגים גדולים מאוד.
  מריה, שכתבה על האפגנים, ציינה:
  -הכוח הגדול ביותר הוא שלנו והמעמד הגבוה ביותר!
  ואז קרץ הלוחם.
  ובפטמה ארגמנית היא לחצה על הכפתור של הבזוקה. וזהו הטייס הגבוה ביותר שלה והבנייה האמיתית של סכום ריבועי הרגליים.
  אולימפיאס, מוחצת את האויב, צרחה:
  - על הניצחונות הטובים ביותר ביקום!
  ובאצבעות רגליים חשופות, איך לשגר מתנת השמדה לעבר האויב. וזה באמת הופך להיות ממש כמו פעולה - מעבר לכוח!
  יש לומר שהבנות נלחמות בצורה קיצונית. ואם הם יעשו משהו, אז אנשים יהיו מאושרים ממש במשך מאות שנים. ויש להם כל כך הרבה שמחה וברק קוסמי אמיתי.
  הנה הלוחמים - האווירובטיקה הגבוהה ביותר.
  מארוסיה, מוחץ את האפגנים, לקח אותו ווויאקנולה:
  - שלום לביתך!
  ושוב זרקה מתנת מוות רצחנית באצבעות רגליה, קורעת את האויבים לגזרים.
  מטריונה פגעה גם בחיילים האפגנים. היא קרעה את הטליבאן וצעקה:
  - לסוציאליזם הגדול ביותר על פני כדור הארץ!
  ועיניה נוצצות.
  כן, זו ההפגזה הגבוהה ביותר של עמדות.
  והאפגנים נושאים נזקים עצומים, אבל בכל זאת, כולם מטפסים ומטפסים. ויש להם משאבי אנוש עצומים. שנראה שלעולם לא ייגמר.
  והכל זורם בגל ובזרם מתמשך.
  אליונקה, עם חיוך גדול בשיניה החשופות, שרה:
  - תהילה לעידן הקומוניזם והצארים הרוסים!
  ובבהונותיה החשופות זרקה שוב את המתנה הרצחנית של מוות והרס.
  והילדה חשפה את שיניה בצורה מחרישת אוזניים (כן, אתה יכול לחשוף שיניים בחריש אוזניים!), לקחה את זה וצעקה:
  - ריבון חזק,
  מלכות לתפארת
  לתפארתנו...
  שלטו בפחד מפני אויבים
  מלך אורתודוקסי,
  מלכות לתפארת, לתפארת שלנו!
  אניוטה העירה בצחוק:
  - פספסת את המילים: אלוהים ישמור את המלך!
  אלנקה הסכימה בקלות עם זה:
  - כן, התגעגעתי! אבל זה, למרבה הצער, מובן מאליו!
  מריה, בחיוך של ילדה מגניבה מאוד, העירה:
  - האב הצאר איננו, ובמקומו עבודת לנין!
  אלה אדמונית השיער צייצה, מכסחת את האפגנים:
  - סיבת לנין חיה, למרות שלנין מת!
  האולימפיאדה התנגדה לכך באופן הגיוני:
  - לנין הוא בן אלמוות!
  היא קרצה את עיניה האזמרגד.
  אז אתה יכול מיד לראות כאן בנות נפלאות שמסוגלות להילחם ספציפית בטליבאן. ובכלל, יש לציין את כוחם ככוח קוסמי אדיר.
  מרוסיה ציין בחיוך, ירה לעבר אויבים:
  - ישוב הצאר, ולנין יחיה!
  מטריונה הסכימה עם זה:
  - ברור שכן! תהילה לנין!
  אלנקה המשיכה בחיוך:
  - והצאר ניקולאי השני! תהילה לכל הגיבורים!
  אניוטה הסכימה עם זה:
  - תהילה לכל הגיבורים!
  והבנות שרו ביחד:
  - תהילה לרוסיה, תהילה...
  טנקים שועטים קדימה....
  חיילי דגל אדום
  שלום לעם הרוסי!
  ולדימיר-מיכאיל גורבצ'וב-פוטין סוף סוף התעורר. והוא ישן יותר מדי זמן.
  עכשיו אנחנו צריכים לדאוג לענייני המדינה.
  ולדימיר-מיכאיל הצהיר בפני פמלייתו:
  - אנחנו ממהרים מדי עם הדמוקרטיזציה והגלאסנוסט. אנחנו לא צריכים את זה, אלא צריך, להיפך, להדק את הברגים ולעשות סדר בדברים. נילחם בשכרות בדרכים אחרות. אין להפחית את ייצור האלכוהול.
  יש צורך גם לחזק את האחריות הפלילית לבישול ירח. ולהגדיל את המימון של הכוחות המזוינים. במיוחד פיתוח טכנולוגיה מדעית וצבאית.
  מיכאיל-ולדימיר גם הורה להגדיל את מספר החיילים הסובייטים באפגניסטן. ולהגביר את הלחימה שם כדי לזכות בניצחון מכריע. כמו כן ניתנה הוראה להשתמש באופן פעיל במטוסי קרב נגד המוג'אהדין ולהפציץ יותר.
  והנחיות נוספות, כמובן.
  כל זה היה צריך להתבצע באמצעות הפוליטביורו והמליאה. במיוחד נגעה השיחה בשאלה האם הגיע הזמן לאמץ חוקה חדשה. אבל לא בזריזות מדי.
  בינתיים היה צורך להמשיך ולחזק עמדות. בפרט, הסר את ילצין. או יותר טוב, ללכת לכלא. כדי לא להסריח.
  ובכלל, הגיע הזמן לסיים את משחק הדמוקרטיה.
  ולדימיר-מיכאיל החליט להיות דיקטטור. בפרט, לנהל אחריות פלילית על איחור לעבודה. הרבה אנשים צריכים ללכת לכלא כאן.
  אבל כמובן שזה גם לא הכל, אבל מספיק בתור התחלה.
  בינתיים, אתה יכול לישון, ולתת למשהו אגרסיבי לחלום;
  ובאפגניסטן נמשכו קרבות אכזריים ועקובים מדם עם המוג'אהדין.
  המלחמה בין רוסיה לאפגניסטן התנהלה בכל המהירויות...
  נטשה ירתה לעבר חיילי האימפריה האסלאמית, ממש כיסחה אותם ושרה...
  שהשמש תמיד תהיה
  שתמיד יהיה גן עדן...
  שתמיד תהיה אמא -
  שתמיד אהיה!
  והילדה, בבהונותיה החשופות, תשגר רימון רצחני לעבר האפגנים. והמוני הלוחמים של האימפריה האסלאמית תקרעו לגזרים.
  זויה גם יורה ושרה:
  - תתפאר, תתפאר, אתה כדור הארץ שלנו!
  היערות והשדות המקומיים שלנו!
  בשם הקב"ה,
  אתם המשפחה היקרה והקדושה שלנו!
  ובאצבעות רגליו החשופות הוא גם יזרוק משהו קטלני על הטליבאן.
  כן, חיילי אימפריית הטליבאן האסלאמית התמודדו עם בעיה רצינית.
  אוגוסטינוס הג'ינג'י המשיך לכסח את הטליבאן וצייץ, כיסח את שורותיהם:
  - אני הכי חזק בעולם!
  ואיך הוא זורק מתנת מוות באצבעותיו החשופות של כוח רצחני, קורע אויבים.
  וסבטלנה גם החליטה להוסיף משהו קטלני לאויבים, ולהרוס את הגופה.
  ואז הוא ממלמל:
  - תהילה למולדתי!
  וגם הוא יזרוק מתנת השמדה באצבעותיו החשופות של כוח קטלני.
  הבנות האלה פשוט נוראיות.
  לוחמים תפסו את אפגניסטן וצ'יפס עף מהאימפריה האסלאמית.
  נטשה, יורה לעבר האפגנים וכיסחה אותם, ציינה:
  - נשבח את אלוהים בשם סווארוג!
  ובאצבעות רגליים חשופות, איך להשיק מתנת השמדה רצחנית.
  הבנות הן באמת אינדיקטור של האירובטיקה הגבוהה ביותר.
  זויה לחצה על כפתור הבזוקה עם הפטמה הארגמנית שלה, חבטה בטליבאן וצרחה:
  - למען ברית המועצות!
  ואוגוסטינוס גם ייקח ויפגע על הכוחות האיסלאמיים. והמסכה של האפגנים תתנפץ ותחריק:
  - אבל לחיות כבעבר, אבל לחיות לפי ברז'נייב!
  אני מטומטם, אני מטומטם, אני לא יכול!
  ובאצבעות רגליו החשופות, הוא שוב ישיק משהו קטלני ביותר. הנה הילדה.
  וגם סבטלנה בקרב היא פרחח לוחם מאוד. והוא נלחם נואשות. והיא מסוגלת לנתק מסה של חמושים מתקדמים מהאימפריה האסלאמית של הטליבאן.
  והילדה שואגת:
  - תהילה לקומוניזם Svarog!
  ואחרים מאשרים:
  - תהילה לקומוניזם!
  אליזבת יורה באויב. וגם משתמש בהונות חשופות. יש לה טנק טוב, המסוגל לחדור יריבים דרכו. והילדה הזאת חייבת להיאמר, פשוט
  כיתה על.
  והיא יורה, ומכה יריבים.
  ושר:
  - בניצחון הרעיונות האלמותיים של הקומוניזם,
  אנחנו רואים את העתיד של המדינה שלנו...
  והדגל האדום של ארצנו,
  תמיד נהיה נאמנים ללא אנוכיות!
  יקטרינה גם יורה לעבר האויב, פוגעת בו ופורצת דרך מגדלי המכוניות. ואז הוא צורח:
  - תהילה לקומוניזם לאדה!
  וגם משתמש בהונות חשופות.
  אלנה גם יורה לעבר האפגנים. דיש את האימפריה האסלאמית. זה פוגע בה עד הסוף, וצווח:
  - המטרה שלנו צודקת!
  וגם Euphrosinia פוגע באויבים בצורה מדויקת מאוד. ושר:
  - בשם הרעיונות הגדולים! הנבל יובס!
  וגם איך הוא קורץ לשותפיו.
  ואיך הטנק של אליזבת יקפוץ. ובואו נשמיד את החיילים האפגנים. וזה היה פראי.
  הבנות שרו ושאגו:
  - אנחנו הכי חזקים בעולם!
  ושוב הם ירו בצורה מדויקת מאוד.
  אלה היו הבנות - מה שאתה צריך!
  והם דשים את אפגני האויב באופן מפורסם.
  כאן בשמיים נתנו הבנות גם לטליבאן.
  אנסטסיה Vedmakova, הפילה מטוסים, עברה למטרות קרקע. היא מחצה אותם וצווחה:
  - אנחנו הבנות אמיצות, אמיצות. אַמִיץ,
  יש לנו בנים מתולתלים חמודים מאוד!
  אנחנו טוחנים אותם חמים
  ואז אנחנו יורקים, מעבר לכתף שמאל!
  אקולינה אורלובה, יריבות מזוינות, פרסמה:
  - תוך כדי הכביש!
  והפיל את האפגנים ברגליים יחפות.
  Mirabela Magnetic גם הפילה את חיילי הטליבאן וצייצה, וחשפה שיניים:
  - יהיו הרבה ניצחונות!
  ואצבעותיה החשופות החלו לזוז.
  אלו היו הבנות - פשוט סופר-קלאס!
  אלנקה והצוות שלה נלחמו בטאליבן. וזה נראה מאוד כריזמטי.
  הבנות שמרו על ההגנה והשליכו מתנות הרס לעבר החיילים המתקדמים של האימפריה האסלאמית בבהונותיהם החשופות.
  אלנקה נתנה מתנת השמדה בעקב החשוף ושרה:
  - אלק, מזיל דמעות של אושר!
  אניוטה זרקה מתנות מוות באצבעות רגליה החשופות וצרחה:
  - איך נפשה שרה נבל!
  אלה גם חבטה בלחיצה על פטמתה הארגמנית על כפתור הבזוקה ומסרה:
  - טפטוף, טפטוף, טפטוף, ועיניה הכחולות של אלנקה, דמעות יורדות על החנית!
  מריה בעטה בעזרת בהונותיה החשופות וצרחה:
  - ממש על החנית! ואמא!
  גם אולימפיאס, איך לצחוק, ולחשוף את שיניו הפניניות.
  היא ילדה עם יופי וקסם נדירים.
  במקביל, הלוחם מצחקק וצווח:
  - תהילה למלכי הקומוניזם!
  ובעקבו החשוף הוא ייכנע למתנת המוות הרצחנית.
  מארוסיה גם להוטה להילחם...
  והוא משרבט על האפגנים בעוצמה רבה ממקלעים. ובעקבו החשוף זורק מתנות מוות.
  ואומר:
  - למען הקומוניזם הגדול!
  מטריונה מנצחת גם את לוחמי האימפריה האסלאמית. מכסחת אותם בעוצמה רבה. וקורא בקורץ:
  - על ניצחונות יוצאי דופן!
  אלנקה מכריזה באגרסיביות, מכסחת את האויב:
  - רוסיה שלנו היא הראשונה והגדולה!
  והוא גם זורק בכף רגלו היחפה מתנת השמדה רצחנית.
  אניוטה מכריזה בצחקוק כשהיא מנתקת את שורות החיילים האפגנים:
  - תהילה לצבא האדום!
  ושוב זורק על האויב, מתנת השמדה רוצחת.
  ואללה יתחיל להשמיד יריבים. וגם בהונותיה החשופות מוחצות את האויבים ביסודיות.
  ומתנת המוות המושלכת ברגליים יחפות זבובים.
  ומריה היא גם ילדה מאוד לוחמת בקרב. והזריקות שלה מאוד מדויקות ופוגעות באויב בערבון.
  והילדה הזו היא גם דמות לוחמת.
  יורה בעצמו וצווח:
  - תהילה לעידן הקומוניזם!
  אולימפיאס יורה באויב. הוא מכסח את האפגנים ואומר בחיוך:
  - תהילה למולדתנו!
  ושוב, בואו נדרש את הטליבאן.
  ובאצבעות רגליים חשופות לזרוק מתנות מוות על היריבים.
  אלה הבנות באדום, או יותר נכון הצבא הרוסי.
  והם יורים על האויב, הם פגעו בו במיוחד.
  גם מארוסיה יורה לעבר האויב. והוא עושה את זה טוב מאוד.
  הילדה צורחת בקצה ריאותיה:
  - תהילה ל-CPSU! תהילה לקליצ'קוב!
  וקורץ בעיניים סגולות.
  ושוב זורק מתנת הרס ברגליים יחפות. הבחורה הזו פשוט מדהימה.
  מארוסיה יפה, וכמעט עירומה.
  מטרנה גם יורה באויב, ובדיוק רב. זה פוגע בו וחורק, חושף את שיניו:
  - שמים וארץ - אהובי!
  וגם הילדה איך להשרות את האויב בעזרת העקב החשוף של הרגליים.
  בנות אוהבות להרוג - אלו בנות!
  סטלנדידה גם נלחמת באינטנסיביות נגד הטליבאן.
  והילדה הזו תשגר רקטה לעבר חיילי האימפריה האסלאמית. ואיך זה יקרע מסה של חיילים בעלי זקן שחורים. זו בחורה - בוא נגיד מה אנחנו צריכים.
  סטילנידה אמרה:
  - למען המולדת - ברית המועצות!
  ורוניקה גם נלחמת עם אויבים נואשות. וזורק מתנות מוות קטלניות באצבעות רגליים חשופות.
  ובעוד הילדה צווחת:
  - למען הקומוניזם הגדול!
  ויקטוריה נלחמת. אז היא לחצה את רגליה החשופות והשזומות על המשגר ואיך היא חבטה את האפגנים. היא קרעה אותם לגזרים והשתוללה:
  - סמוך על מולדתי!
  ושרפים כתקיעה על האויב. איך הוא ישכיב וישמיד את המסה של הסינים, נובחים:
  - למען מולדתנו!
  הבנות האלה הן פשוט נס.
  אולג ריבצ'נקו, גם הילד האלמותי הזה רב עם הבנות. הוא לוחם אמיתי והכי מגניב בעולם.
  הילד כורת חיילים אפגנים בחרבות ומשליך לעברם מתנות בעזרת אצבעות חשופות של רגלי ילדים.
  ובזמן שהוא שר:
  - אם המבצר בדרך,
  האויב בנה...
  יש צורך לעקוף מאחור -
  קח אותה בלי זריקה!
  ושוב הילד והילדה, יחד איתו, מרגריטה איך הם שורקים.
  והעורבים, לאחר התקף לב, נופלים על ראשיהם של חיילים אפגנים.
  מרגריטה קורשונובה חותכת את הטליבאן בחרבות, הילדה הנועזת הזו חורקת:
  - תהילה למלכי הקומוניזם!
  ושוב יניף ברגלו היחפה, וישליך מחטים רעילות על אויבים.
  הילדים האלה הם המפלצות האמיתיות.
  אולג ריבצ'נקו, שרבט על יריבים, כפי שהוא ימסור:
  - אילו רק היה ראש שלם!
  בקרוב נהיה בקאבול,
  זה כל מה שיש בזה!
  מרגריטה אישרה זאת על ידי השמדת מתנגדיה:
  - כן, אנחנו נהיה בקאבול!
  ואיך ייקח את מתנת המוות בעקב החשוף.
  הילדים האלה הם המפלצות האמיתיות.
  והם נלחמים כמו גיבורים צעירים. למרות שהם נראים רק בני שתים עשרה. אבל הם רק נראים כמו ילדים.
  עכשיו הח'ליף של אפגניסטן הפך למפלצת כזו שהם מפחידים ילדים. כמו קודם שהיה זמן, הם נבהלו מהיטלר. וזה כמובן גם מעניין והגיוני.
  ובכמה מקומות הצליחו האפגנים להשתלב בשטח טג'יקי.
  זו הסיבה שהם אפגנים וחזקים במספרים.
  בכפרים שנכבשו כבשו חיילי האימפריה האסלאמית וללא היסוס החליטו להלקות ולהכות את כל הנשים והילדים במקלות על העקבים, ופשוט לנעול את הגברים הבוגרים באסם ולשרוף אותם. למעשה, הם מסוכנים, והאפגנים אינם זקוקים לעבודה. ואפשר לאנוס נשים. והאנשים נלקחו ודחפו לתוך האסם. מי התנגד
  הם נורו במקום. גם כל בני הנוער, שהאנטנות שלהם כבר פרצו, הושלכו למדורה יחד עם גברים בוגרים. למעשה, הם כבר יכולים להילחם.
  הם לקחו את הטליבאן והציתו אותו. והגברים נשרפו חיים. ובנים בני פחות מארבע עשרה וכל הנשים, ללא קשר לגיל, התפשטו והתחילו להלקות בשוט.
  ואז מכים על העקבים עם מקלות במבוק. כמה ילדים צעירים וכמה נשים זקנות שמטו את פרסותיהם מהלם הכאב. אחרים הוכו כדי שלא יכלו לעמוד.
  והרגליים היחפות שלהם נפוחות.
  ואז הטליבאן אסף אותם והסיע אותם בכידונים לכיוונם. אלו יצורים אכזריים.
  וכך החל סדר חדש בשליטת הטליבאן.
  וזו רק ההתחלה.
  לאפגנים יש עליונות מרובה בחי"ר, אבל תעופה חלשה הרבה יותר וציוד ונשק כבד באיכות פחות ופחות גרועה. טנקים רבים של טליבאן עשויים מעץ. וזה לא מחזק אותם.
  כאן גרדה על המכונית שלה מפורסמת מאוד הורסת את לוחמי האימפריה האסלאמית. ומפיל אותם בעוצמה רבה. והאקדח שלה עובד.
  גרדה פגעה ברגלי היריבה באצבעות רגליה החשופות וצייצה:
  - תהילה לימי הקומוניזם בקרב הגרמנים!
  שרלוט גם ירתה ברגליה היחפות וצרחה:
  - תהילה לגיבורי הקומוניזם!
  כריסטינה לקחה אותו וסטרה לאויב, לחצה על הכפתור עם פטמתה הארגמנית וצרחה:
  - ותפארת למולדתנו!
  ומגדה איך לפגוע באויב, באמצעות בהונותיה החשופות ולחרוק:
  - תפקידה של מולדתנו במשך מאות שנים!
  וגם לפגוע באויב.
  ואלה יפהפיות לוחמות - סופר והיפר קלאס.
  לוחמים מהפרופיל הרחב ביותר וממבחן הקרב.
  גם אלבינה ואלווינה, טייסי קרב מה-GDR, דוחסים את הטליבאן.
  והם עושים את זה בהתלהבות רבה.
  והם משתמשים בהונות חשופות.
  אלבין מפיל מטוס אפגני בשמיים וצווח:
  - לקומוניזם במדינות מפותחות!
  אלווינה הפילה את המטוס באצבעות רגליה החשופות והוסיפה:
  - וגם בפיתוח!
  אלו היו באמת בנות - מה שאת צריכה!
  ולרסק את הטליבאן. ועכשיו מטוסים אפגנים מופלים בשמיים.
  ואז הם ממשיכים למטרות קרקעיות.
  איתם הלגה, גם היא בחורה בלונדינית מאוד יפה.
  ולהכות את האויב.
  וחתך את המטוס באצבעות הרגליים החשופות שלו וקול:
  - למען הקומוניזם הגדול!
  ואלבינה תפיל את המכונית האפגנית, תשרוף אותה ותוסיף:
  - למרחבים הגדולים ביותר!
  ואלווינה תחתוך את מטוס התקיפה של הטליבאן ותמסור:
  - לאלה הרה!
  ותצחק.
  גם הלגה, בלי לחשוב יותר מדי, מוחצת את האפגנים ושואגת:
  - תהילה למולדתנו הגדולה!
  ומפיל אויבים בצורה מאוד מתאימה.
  ונטשה והצוות שלה עזים.
  הם טובחים בטליבאן במספרים גדולים. ובזמן שהם שרים:
  אנחנו חיים על אדמת אבינו
  הנכדים של רוד ולאדה הם הילדים הקלים!
  - ועף על סוס מכונף,
  רוסיה מאלפי שנים רחוקות!
  זויה גם מחבטת באויב בעזרת אצבעותיה החשופות והקשקושים:
  - לרוסיה בה שולטים האלים הרוסיים!
  הוסיף אוגוסטינוס בחיוך, מוחץ את האויבים. ושימוש בעקבים חשופים בשביל זה:
  - למען ברית המועצות!
  וגם איך להוסיף זריקה על ידי לחיצה על הפטמה הארגמנית על הכפתור של הבזוקה.
  וסבטלנה גם מחסלת אויבים באופן ספציפי.
  וגם משתמש בהונות חשופות. ומכסח הרבה אפגנים.
  תוך כדי שירה:
  - אנו חיים על כדור הארץ של אבינו,
  הנכדים של Svarog הם ילדים מפוארים!
  נטשה, שלחצה על כפתור הבזוקה עם פטמת האודם שלה והפילה את טנק הטליבאן, הוציאה:
  - ואנחנו עפים על סוס מכונף,
  אנחנו במילניום הרחוק!
  זויה חותכת את האפגנים בהתפרצויות. וערמה גופות מחיילי האימפריה האסלאמית, היא צרחה:
  רוסיה צחקה
  ובכה ושר...
  בכל הגילאים, זו הסיבה שזו רוסיה!
  אוגוסטינוס, שרבט לעבר האויבים, ציין באגרסיביות רבה, כשהיא זורקת רימון בעקב החשוף:
  - אנחנו נהיה החזקים בעולם!
  וגם איך הוא מכה את הטליבאן. ומיד לכסח שורה שלמה מהם.
  וסבטלנה גם מחסלת את חיילי האימפריה האסלאמית. ובאצבעות רגליהם החשופות של כוח הרס, הוא זורק מתנות ושר:
  - תהילה לעידן האמונה הקומוניזם,
  אני מאמין שלא יהיה לנו פציפיזם!
  והילדה תלחץ על הכפתור של הבזוקה ותנפץ ביסודיות את פטמת התות.
  והנה עוד יפות נלחמות.
  למשל, ג'יין ארמסטרונג. יש לציין גם ילדת יופי מאוד מעניינת ונלחמת.
  . פֶּרֶק? 5.
  הוא מרסק את האפגנים הלוחצים ואומר בצווח:
  - הנה בא הקיץ!
  הנערה ירתה לעבר הטליבאן, חתכה אותם והשתוללה:
  - למען המולדת והחופש עד הסוף!
  גרטרוד גם התפוצצה לעבר האויב. היא הפילה טנק אפגני וצרחה:
  - למען הקומוניזם הגדול!
  ומלניה תשגר משהו קטלני לעבר האויב. ירסק אותו לחתיכות ויחריק:
  - אני הולך לדשא!
  ומוניקה תחבט באויב במשהו קטלני ותציוץ, חושפת את שיניה:
  - אסתכל אל השמים הבהירים ואבין שאני חי!
  ג'יין לקחה את זה והשתוללה:
  - פעמון יצלצל בשמים!
  גרטרוד דחפה את האויב וצרחה:
  - יירד גשם זלעפות!
  מלניה איך להכליל את האויב בצווחת:
  - אני הולך לילדות שלי!
  מוניקה ירתה לעבר האפגנים, ריסקה את מכוניתו של האויב ושרה:
  - גשם קיץ בשבילי!
  הבנות האלה פשוט מדהימות!
  נטשה ציינה באגרסיביות, תוך כדי ירי לעבר אויבים ומזון:
  - אנחנו הלוחמים הגדולים של סווארוג!
  והוא ישליך מתנת מוות קטלנית על האויב באצבעותיו החשופות.
  זויה לקחה אותו והתפוצצה לעבר האויב בפרץ אוטומטי. היא הפילה אותו וצרחה:
  - לרוסיה סווארוג!
  והיא זרקה את מתנת ההשמדה באצבעותיה החשופות.
  גם אוגוסטינוס, כמו סטירה על האויב. ואצבעות רגליים חשופות יזרקו מתנה רוצחת של השמדה. יקרע את האויב ויחרק:
  - למען התנועה לקראת קומוניזם!
  וגם סבטלנה פוגעת באויב כמו שוגאנט. ותכבה בזריזות את האויב. והעקב החשוף שלה יקח, ומתנת המוות הקטלנית תמצא. והרבה אויבים יפגעו.
  ואז הילדה שרה:
  - ההשקפה שלנו היא הקרבית ביותר,
  הפכתי לילדה, מגניב מאוד!
  הבנות האלה פשוט מדהימות.
  נטשה מעמידה את עצמה בצורה מאוד קרבית.
  אבל גם אולג ריבצ'נקו נלחם נואשות.
  והילד כורת את האפגנים בחרבות וחריקות:
  - תהילה לעידן הקומוניזם!
  ובאצבעות רגליים חשופות הוא זורק מתנת מוות רצחנית.
  הילד הזה פשוט מדהים.
  ומרגריטה קורשונובה גורסת ביסודיות אויבים. ובאצבעות הרגליים החשופות של הרגליים של האויבים הורס.
  ואז הוא צורח:
  - אני סופר ילדה!
  ושוב, באצבעות חשופות, איך להשיק משחקים חדים ורעילים לעבר האויב.
  ואז הילדים ייקחו את זה וישרוקו. ומסת העורבים המומה בבת אחת ונופלת על האויבים, פורצת דרכם. והגולגולות נעשות מלאות חורים.
  נניח שכך התנהל הפירוק בקרב.
  וילדים, מבחינה אובייקטיבית, נלחמים ובני אלמוות.
  אולג ריבצ'נקו שר וקצץ את הטליבאן לחתיכות.
  זה היה כל כך יפה
  האדם הפך לעבד של הקולקטיב!
  ושוב, בבהונות חשופות, הילד ישלח מתנת מוות קטלנית לאויבים בלי הרבה טקס. זה באמת רוצח.
  אולג ריבצ'נקו לקח ושר:
  - טה, טה, טה, אנחנו לוקחים איתנו חתול!
  ושוב, באצבעות רגליים חשופות, ההרוג הקטלני באויב. וזה מאוד אגרסיבי.
  מרגריטה, מוחצת את האויבים ומכסחת אותם ביריות מכוונות היטב, פרסמה:
  - תהילה לעידן הקומוניזם הרוסי!
  ושוב היא השליכה מתנת מוות קטלנית על האויב באצבעותיה החשופות.
  כאן הילדים ייקחו את זה שוב וישרוקו. והמוני עורבים נפלו על ראשי החיילים האפגנים. כך התנהלה ההשמדה המוחלטת שלהם.
  והילדים מלאי התלהבות ורצון להילחם באמת.
  אלנקה יורה על האויב וצווחקת:
  - למען המולדת, אמנו!
  והוא יזרוק מתנת מוות ברגל חשופה ומסותתת.
  בוא נגיד שהבנות האלה מאוד נלחמות.
  אניוטה משרבטת על האויב וצווחת מחריש אוזניים:
  - בשביל המולדת הגדולה שלנו.
  ובעקבו החשוף יעיף את המביא חורבן ומוות.
  ואללה מכבה את האויבים בהתפרצויות. הוא מכסח הרבה אפגנים, ובאצבעותיו החשופות הוא זורק רימונים וחורק:
  - לניצחונות גדולים חדשים!
  וגם איך להכות עם פרץ קטלני.
  אבל מריה גם מפילה אויבים עם חרמש רוצח. ועם עקב חשוף, משהו מאוד הרסני נזרק לעבר האויבים. וחושף שיניים אומר:
  - רוסיה תהיה האלופה!
  וגם האולימפיאדה תנצח את האויב באנרגיה רבה. והוא יפיל אגרוף רצחני, או פטיש, על האויב. וגם להשתמש בהונות חשופות.
  ושאג:
  - לרוסיה הקדושה ביותר!
  וחושף את שיניו בחיוך.
  גם מארוסיה נמצאת בעמדת לחימה וצווחת, חושפת את ניבים:
  - אני אקרע אותך לגזרים!
  ובבהונותיו החשופות הוא זורק את המתנה הקטלנית ביותר של המוות.
  ומטריונה, כמו על אויבים, יפטיש. וזה ממש יכאב לה. והוא יסיע הרבה טליבאן לארון המתים של מטריונה. וחורק, חושף שיניים:
  - אני הכי נלחם בעולם!
  ולצחוק.
  אלו הבנות כאן - קולן של היפות קולני.
  סטלנדידה גם מוחצת יריבים, מחסלת את האפגנים ושואגת:
  - עבור החבורה הגדולה של האלים הרוסיים!
  והוא גם יזרוק רימון בבהונותיו החשופות.
  ולקרוע הרבה טליבאן.
  אלו הבנות - המעמד הכי גבוה וסופר.
  ורוניקה מכה את האפגנים וצועקת:
  - למען המולדת, אמנו!
  ושוב אצבעותיה החשופות נכרתות על ידי מכונית של טליבאן.
  ויקטוריה הורסת חיילים איסלאמיים. הוא מכסח אותם כמו חרמש ומחייך באגרסיביות, אומר:
  - לארץ מולדתנו חסרת הגבולות!
  ובאצבעות רגליים חשופות, שוב זורק את מתנת המוות.
  וגם שרפים הוא כמו לופאנט של המוג'אהדין. ומהבזוקה הוא ינוק את מתנת המוות בלחיצה על הכפתור עם פטמת ארגמן.
  הנה הוא - אישה לוחמת.
  וממלמלים:
  - תהילה לעידן הקומוניזם!
  ואליס ואנג'ליקה עדיין נלחמות. הבנות האלה צלפים. והם יורים על האפגנים בכוח קטלני רב.
  ופגע בדיוק על המטרה בדיוק אדיר.
  במקביל, אליס שואגת:
  - אני הכי חזק בעולם!
  ובאצבעות רגליים חשופות, איך הוא ייקח וישיק את מתנת ההשמדה, שיחסל את האפגנים.
  ואנג'ליקה תפגע גם בצבא האסלאמי. ולהשתמש בהונות חשופות. והוא לוחץ על ההדק עם הפטמה הארגמנית של חזהו וממלמל:
  - תהילה לעולם שלי!
  וגם איך לצחוק.
  הנה הבנות, כל הבנות הן בנות.
  אליס שרה באגרסיביות ואקטיבית, יורה על האויב:
  - ארצנו מהוללת,
  כולנו עמים - משפחה ילידית!
  וגם אליס תזרוק רימון רצח בבהונותיה החשופות.
  ואנג'ליקה גם דוחסת אויבים. ובאצבעות רגליים חשופות הוא זורק מתנות מוות.
  במקביל, הנערה הג'ינג'ית שרה:
  - תהילה לברית המועצות שלנו!
  והעקב החשוף שלה זורק רימון קטלני.
  הנה הבנות - אדומות ובלונדיניות.
  יש כל כך הרבה בבנות האלה וכל כך מיוחד, מגניב ונכון.
  סטילנידה, ירתה לעבר האויב ויצרה יריות מכוונות היטב בעזרת אצבעותיה החשופות, השתוללה באגרסיביות:
  - למען רוסיה והחופש עד הסוף!
  ושוב היא לחצה על הכפתור עם פטמת האודם של חזה.
  סטלינדה היא בחורה גרייהאונד ומגניבה מאוד. ויש בו כל כך הרבה תשוקה ורצון עם כוח.
  הילדה שרה:
  - סטלין הוא תהילת הקרב,
  סטלין של טיסת הנוער שלנו...
  נלחמים ומנצחים עם שירים,
  האנשים שלנו עוקבים אחרי סטלין!
  ורוניקה, שירתה לעבר המוג'אהדין והכחידה אותם באופן פעיל, צרחה:
  נלחם ומנצח עם השיר,
  האנשים שלנו עוקבים אחרי סטלין!
  ויקטוריה, שירתה לעבר חיילי הטליבאן, צייצה בטוויטר:
  - נותנים לנו כנפיים ענקיות,
  אומץ רב ניתן לנו...
  שפע החווה הקיבוצית של סטלין,
  תהילה למדינה הסובייטית!
  והילדה זרקה ברגל יחפה מתנת מוות רצחנית.
  שרפים, מכסחים את הסינים ללא טקסים מיותרים, הוציאו:
  סטלין הוא תהילת הקרב,
  סטלין של טיסת הנוער שלנו...
  נלחמים ומנצחים עם שירים,
  האנשים שלנו עוקבים אחרי סטלין!
  סטילנידה הרימה אותו בחיוך, שרה:
  - נלחמים ומנצחים עם שירים,
  האנשים שלנו עוקבים אחרי סטלין!
  וכך באמת נטלו הלוחמים את השמדת האפגנים בלי יותר מדי יהירות ורעש. אני חייב לומר שהם יפים מאוד נלחמים.
  סטלידה צייצה וחשפה שיניים:
  - נלחמים עם השיר ומנצחים,
  האנשים שלנו עוקבים אחרי סטלין!
  אלו הבנות הלוחמות כאן.
  ורוניקה אמרה בחיוך:
  - יהיה נצחוננו במלחמת הקודש.
  והיא הראתה את לשונה.
  אז כאן הבנות הן פשוט הטעם הכי גבוה ומגניב בהן.
  ויקטוריה ציינה, קורצת לילדות:
  - זהו הקרב האחרון והמכריע שלנו!
  ושוב, איך הוא מכה את האויב.
  והכה באצבעות רגליים חשופות.
  הבנות האלה פשוט נהדרות.
  ובנות שכל כך אוהבות להילחם באמת.
  סטילנידה לחשה:
  - וזה טריוויאלי עבור הטליבאן להיות בארון קבורה!
  ויקטוריה הסכימה עם זה:
  - כן, תהיה! והח'ליף העליון הזה הרבה יותר מסוכן מהיטלר!
  ורוניקה הסכימה עם זה:
  - כן, יש לו הרבה יותר חיילים!
  שרפים ציין בכעס, מכסח את המוג'אהדין בפרצי:
  - המספר רוצה לקחת!
  סטילנידה אמרה בביטחון:
  - אתה לא תיקח את זה!
  והיא הבזיקה שיני פנינה.
  ואז היא השליכה רימון הרס באצבעותיה החשופות בכוח קטלני.
  ויקטוריה ציינה בחיוך, חושפת שיניים:
  - תהילה לקומוניזם!
  ושוב זרקה את מתנת המוות הקטלנית באצבעותיה החשופות.
  ורוניקה סטרה לאויב וצייצה:
  - תהילה לקומוניזם ולמפלגתנו!
  שרפים ציינו:
  ותפארת למטרה של לנין!
  ושלח מתנת השמדה לתוך האויב.
  וככה הם נפרדו מהבנות האלה. וכך גורסים את הטליבאן.
  אליונקה, כיסחה את החיילים האפגנים, ציינה בזעם:
  - על ההישגים הגבוהים ביותר של הקומוניזם!
  ושוב רימון שנזרק על ידי זבובים חשופים.
  וכאן אניוטה פועלת באגרסיביות רבה נגד האויב.
  ומכסח אויבים בלחץ קטלני. חותך אותם כמו מגל. וצרחות:
  - לתפארת ברית המועצות!
  אללה הלוחמת של הטליבאן גורת וצווחת:
  - בשם פרון!
  והוא גם ישליך על האויב מתנות רצחניות בבהונותיו החשופות.
  מריה התוקפנית העירה כשהיא כיסחה את היריבים:
  - למען השליטה בברית המועצות!
  וגם בבהונות חשופות, איך ההווה הקטלני של המוות ייכנע.
  והאולימפיאדה, כשהיא מתמודדת עם אויבים, היא תפגע ותחריק:
  - למען המולדת לניצחון הגבוה ביותר!
  וגם רגליה היחפות ישלחו מתנת השמדה רוצחת.
  הנה בחורה - בוא נגיד - אולטרה!
  ומטריונה לקחה את המוג'אהדין, ובואו נהרוג אותם. ופעל בלחץ אדיר.
  והלוחם שר:
  - נמחצים בעול עדר!
  ומרוסיה, נוקר יריבים ומכסח אותם כמו חרמש רוצח, פלט:
  - אנו לחוצים בעול הכופר!
  ואולימפיאס, שחטפה את הרוחות הרעות של הטליבאן, חרקה:
  אבל זה רותח לנו בעורקים,
  אלנקה, שירה לעבר האויב, הוסיפה:
  - שמי הסלאבים!
  ואניוטה צייצה בחיוך:
  - ומחוף הים,
  לקולימה הקפואה!
  אלה הג'ינג'י הוסיף בביטחון:
  כל זה הוא כדור הארץ שלנו,
  כל זה אנחנו!
  מריה, יורה לעבר יריבים, הוסיפה:
  - כולנו!
  ובזריקת אצבעותיה החשופות, היא פיזרה הרבה טאליבן.
  הנה הבנות הנלחמות. ובהם הלחץ, נניח - סופר.
  אלנקה ציינה, צוחקת באגרופה:
  - תהילה לעידן הקומוניזם!
  אניוטה הוסיפה בצחוק:
  - תהילה לנין!
  אלא, שירה לעבר המוג'אהדין, פרסם:
  חלוצים פה ושם
  שירו שיר ללנין!
  והיא זרקה רימון קטלני באצבעות רגליה החשופות.
  זו ילדה כל כך לוחמת מריה. ומרסק את הטליבאן בלחץ אדיר.
  והם ממש נסחפים עם מטאטא.
  מריה, שרבטה על האויבים, צרחה:
  - חלוצות אנחנו - בנות הקומוניזם!
  ושוב, איך לזרוק על האויב, חלק גדול של חומרי נפץ.
  אולימפיאס ציינה, כרתה את האויב, כמו דשא עם מגל:
  - אני לוחם סופר קלאס!
  ורגליה החשופות והמסותתות הן כמו טליבאן, ענקיות והרסניות.
  הנה הבנות. בוא נגיד שהם מעולים.
  אלנקה אמרה:
  - אנחנו חלוצים ושרים ללנין שירים!
  אן תיקנה:
  - לא, אנחנו חברי קומסומול! ולשיר שירים לסטלין!
  אלה ציין באגרסיביות, ירה לעבר האויב:
  - נוכל לגמור את האויב,
  ויהיה חג אגרוף!
  ומריה, יורה על האויב, מכסחת את האויב, והמוני האפגנים היו ספוגים.
  הילדה צרחה וחייכה:
  - למען רוסיה והחלל!
  אולימפיאס צחקה מחריש אוזניים וקרצה.
  - למען מולדתנו הגדולה!
  ובאצבעות רגליו החשופות, הוא יזרוק מתנת מוות בכוח קטלני.
  מארוסיה ציחקקה וציין באגרסיביות:
  - על הניצחון על הטליבאן.
  מטרנה צחקקה באדישות:
  - תהילה לברית המועצות! ותפארת CPSU!
  ואיך תראה הלשון!
  אלו הבנות המגניבות.
  ואולג ריבצ'נקו דופק את הטליבאן בחרבות ובשאגות:
  - לברית המועצות הגדולה!
  ובאצבעות רגליו החשופות, הילד, כאילו מתכווץ באויב.
  וציוץ:
  - תהילה לעידן הקומוניזם!
  מרגריטה חותכת את האפגנים וצווחת:
  - למען מולדתנו!
  ובאצבעות רגליים חשופות, הילדה תשגר מחטים רעילות. ואת הגרון של המוג'אהדין הם תוקעים.
  והילדה תשיר:
  - הקומוניזם הגדול שלי יהיה איתנו!
  והילדים ישרוקו שוב ואלפי עורבים שהתעלפו נגחו את גולגולות האפגנים.
  מיכאיל ולדימיר התעורר. וזה היה מעניין. כן, המלחמה עם הטליבאן מגניבה.
  אבל הגיע הזמן למשול בברית המועצות, ולבצע פקודות קבועות.
  בפרט, להעביר יחידות נבחרות של כוחות מיוחדים ותעופה לאפגניסטן. להגדיל את הוצאות הביטחון, ובאופן משמעותי. גם לגייס עוד חיילים חוזה מילאו את השומרים והלוחמים המיוחדים. מספר הצבא גדל.
  כמו כן ניתנה הוראה להכין רפורמת מחירים. להפסיק לסבסד סחורות חקלאיות ואחרות. זה איפשר להקצות כספים נוספים להוצאות צבאיות.
  פוטין-גורבצ'וב גם הורה לאסור על ביקורת על סטלין ומנהיגי העבר. ואפילו להפליל את זה. לא רק זה, הייתה הוראה אפילו להגדיל את מספר האנדרטאות לסטלין ולשקם את אלה שנהרסו ונסחפו בעבר. וגם להחזיר לוולגוגרד את השם ההיסטורי - סטלינגרד.
  לאחר מכן נרדם מיכאיל-ולדימיר גורבצ'וב-פוטין;
  הקרב האפי עם הטליבאן נמשך. ועכשיו הטליבאן תוקפים חיילים רוסים בכל ההיקפים.
  והצבא הרוסי משקף את ההתקפה שלהם. ויש קרב עז.
  נטשה נותנת סיבוב וזורקת רימון בכוח קטלני באצבעותיה החשופות. קורע יריבים ושאג:
  - תהילה לעידן האלים הרוסיים!
  זויה גם נלחמת באויבים, יותר מאשר בביטחון. מכסח יריבים ושאג:
  - בשם רוסיה הגדולה!
  וגם עם בהונות חשופות ישיקו מתנת מוות.
  כך הבנות האלה הגיעו לעניינים מפורסמים מאוד.
  אוגוסטינה, גם היא ירתה בצורה מדויקת מאוד לעבר האויב, וזורקת רימונים באצבעותיה החשופות, נהמה:
  -עבור ברית המועצות הגדולה!
  וסבטלנה נלחמת עם המוג'אהדין, דופקת אותם בדרגות, שואגת:
  - לרוסיה המגניבה!
  ובעקבו החשוף הוא ייכנע למתנת המוות הרצחנית.
  מדובר בצוות של בנות שנולדו להרוג את הטליבאן. ולא רק הטליבאן.
  נטשה ציחקקה ויורה לעבר המוג'אהדין, לקחה אותו וצעקה:
  - תהילה לברית המועצות!
  ובאצבעות רגליים חשופות, איך לשגר אחד רצחני.
  זויה, שהמשיכה לירות לעבר חיילי האימפריה האסלאמית, פרסמה באגרסיביות:
  - תהילה לצבאנו!
  וברגליים יחפות הוא ישליך את ההרסני.
  ואוגוסטינוס מרביץ את האפגנים ומתלהם:
  - תהילה למולדתנו!
  ואצבעות רגליים חשופות יגרמו להרס.
  סבטלנה גם מוחצת אויבים, דופקת אותם בזעם וצווחות:
  - למען הקומוניזם הקדוש של ברית המועצות!
  אלו הבנות שילחמו על מצפונן. והם נלחמים ומנצחים.
  אלנקה נלחמה מאוד וזרקה מתנות קטלניות באצבעותיה החשופות.
  והילדה השתוללה:
  - למען הקומוניזם!
  אניוטה ירתה יפה מאוד באויב, ובעקבה החשוף פגעה בטליבאן וצרחה:
  - למען רוסיה של הקומוניזם!
  כאן נאבקה אלה בצניעות רבה ובאופן אקטיבי. ואצבעות רגליים חשופות שוגרו בכוח קטלני.
  הילדה נהמה:
  - למען הקומוניזם של ברית המועצות!
  הילדה מריה לקחה אותו ונתנה סיבוב, כיסחה את האפגנים ונהמה:
  - למען המולדת, אמנו!
  ובאצבעותיה החשופות היא הפעילה כוח קטלני.
  האולימפיאדה גם נתנה תפנית מכוונת היטב וכיסחה הרבה אויבים. והילדה השתוללה, זורקת את בהונותיה החשופות ואת הוויאקנולה:
  - למען המולדת, אמנו!
  מארוסיה נלחם בזעם פראי של חתול, ויורה באפגנים. ולהרוס אותם בהמוניהם.
  והילדה שואגת:
  - זה מאוד מגניב!
  מטרנה פוגעת בצורה מדויקת מאוד במוג'אהדין, ומכסחת כמו קוצים. הנה הילדה.
  ושואג לעצמו בגלגול:
  - על קומוניזם טוב מאוד!
  גם סטלנדידה נלחמה בזעם פרוע וניתקה את הטליבאן מהחיילים. זו סוג האישה הלוחמת שהיא.
  והיא שרבטה על האויב כראוי מאוד.
  סטילנידה שרה:
  - תהילה לעידן הקומוניזם!
  אלו הבנות הלוחמות כאן. ומאוד יפה ונלחם.
  הלוחם נתן תור לאויב. כיסח המוני חיילים אפגנים וחריק. לרוסיה ולחופש
  לסיום.
  ורוניקה, ירתה לעבר הטליבאן, חבטה בהם ברקטות וחרקה:
  - תהילה לקומוניזם!
  ויקטוריה, שירתה לעבר הלוחמים האמיצים וההרואיים של אללה, צייצה:
  - למען המולדת!
  זה הבנות הכי מיץ ויופי. בנות מאוד יפות ונלחמות. ויש להם כוח אדיר. ובחורות נלחמות כאלה
  ולכתוש, ולדוש, לרסק את האפגנים.
  סראפימה גם שרבטה על האויב, והפילה את הטליבאן בכוח פראי.
  והילדה השליכה מתנות מוות קטלניות על האויב באצבעותיה החשופות.
  הבנות האלה פשוט מדהימות.
  אליונקה שרבט על האפגנים, וכיסח באגרסיביות רבה את האויבים.
  הלוחמת השתוללה כשהיא כרתה את לוחמי האימפריה האסלאמית.
  והיא שאגה:
  - למען המולדת - אמנו!
  אניוטה פעילה מאוד בשרבוט עם אויבים ובכיסוח אויבים בכוחה. ובאצבעותיה החשופות זרקה כוח קטלני ועצום.
  והילדה צייצה:
  - תהילה לקומוניזם!
  ועם פטמה ארגמן, כפתור הבזוקה שלנו הצית את הטנק.
  כאן אלה הלוחמת מוחצת את האויב בזעם רב. ויריות והרטיבות מחסלות את המוג'אהדין.
  הבנות האלה מאוד יפות והלוחמות הפכו לגיבורות.
  נלחמים באללה בארץ בזעם פראי.
  זו הדרך הצבאית של הבנות. שהם מאוד אפילו נלחמים. וריסק באגרסיביות רבה את הטליבאן.
  מרטיאל מריה הייתה מאוד מוחצת מכוח פראי, וחתכה את כולם כמו תער.
  ובאצבעות רגליים חשופות זרקה הילדה רימוני הרס. והילדה קרעה הרבה אויבים.
  האולימפיאדה שוב בפעולה. ושוב מוחץ את המוג'אהדין. ושוב זרקה את בהונותיה החשופות ברצח והרס.
  וזה יהיה גס ואגרסיבי מאוד.
  והאולימפיאדה החלה להילחם ובעקב חשוף נכנעה להרס ולמוות מוחלט.
  הנה ילדה-גיבורה כל כך לוחמת באולימפיאדה. הנה ילדה נלחמת.
  ומרוסיה מחצה את האפגנים, בזעם רב. וכיסח אותם באומץ פרוע.
  ועם פטמת תות היא לקחה ושלחה כוח קטלני.
  והרבה מוג'אהדין בארון מתים.
  אלנקה הכריזה, ירה לעבר האויב וצווחה:
  - למען הקומוניזם החזק ביותר בעולם!
  אניוטה, שרבטה על האפגנים, ציינה באגרסיביות:
  - הנה אנחנו שוב על סוס לבן!
  הנה אלוה הנלחם שוב בקרב קשה. והילדה האדמונית שוב משרבטת על המוג'אהדין, וצווחת בשיא ריאותיה.
  וזה בהחלט הורס אותם.
  וצורח בקצה העליון של ריאותיו.
  והילדה משרבטת כמו מקלע.
  ומרי פועלת בכל כוחה הפרוע. והוא יורה באפגנים בצורה מדויקת מאוד. וזה מכסח אויבים בצורה מדויקת מאוד - כל כדור בעין.
  ושאג:
  - לרוסיה סווארוג!
  האולימפיאדה פעלה באכזריות רבה והרגה יריבים וכיסחה את המוג'אהדין. וילדה-גיבורה מאוד לוחמת. הבנות האלה פשוט מדהימות.
  ואף אחד לא ישרוד נגדם.
  האולימפיאדה מכסחת ביסודיות אויבים. והוא מפיל את האפגנים באצבעות רגליו החשופות, זורק מתנות מוות קטלניות. האולימפיאדה היא, כמובן, ילדה מאוד
  המגניב והקרבי מכולם בעולם.
  ובכן, הוא יסטור את המוג'אהדין, ויכסח אותם בחרב.
  והילדה תיקח ותשיר:
  - אני כיתת יופי היפר!
  הבנות האלה כל כך יפות, ומאוד נלחמות. יש להם מידה עצומה של ריגוש וכוח לחגיגה לעיניים.
  מארוסיה יורה לעבר האפגנים וחורק:
  - לעידן הקומוניזם!
  וגם באצבעות רגליים חשופות, כאילו ליד המוג'אהדין, הם יפטישו. הבחורה הזו פשוט מדהימה.
  מטריונה תפגע באויבים בכוח קטלני בעזרת פטמת חזה ארגמן מבזוקה. וזה באמת כוח ההיפר שלה.
  והלוחם חורק:
  - למען הקומוניזם הגדול!
  . פֶּרֶק? 6.
  אלו הבנות שנלחמות למען ברית המועצות ומגלות ניסים של גבורה. לא, נגד בחורות כאלה, אף אויב לא יכול להתנגד. אפילו רבים כמו הטליבאן. למרות שהם מסוגלים לזרוק גופות למוסקבה.
  סטליידה נלחמת עם כוחות אויב עדיפים. וגם איך הוא לוחץ על כפתור הבזוקה עם פטמת תות וחורק:
  - אני לוחם מעמד על!
  ולקרוץ לחברים שלו.
  גם ורוניקה הורסת באגרסיביות את האפגנים, ולא נותנת להם רחמים. ויש השמדה גדולה.
  הילדה מאוד נלחמת ויש לה כוח קוסמי פנומנלי.
  ובסטלינדה, מה שמוחץ באומץ את המוג'אהדין של הכוח הזה הוא אפילו יותר. בואו נגיד את זה ככה, בנות סטרייטיות.
  ויקטוריה דופקת את האפגנים בפעילות רבה, מכה אותם ושואגת:
  - אני ילדת היפר כיתה!
  וסראפימה מחבטת את המוג'אהדין בתשוקה של שועל, מכסחת אותם וצווחת:
  - אני סופר יפה!
  אלבינה ואלווינה מוחצות את האפגנים בשמיים. והלגה איתם. כמה פעיל הם לקחו את הצהובים. ולהכחיד בבירה.
  אלבינה הפילה מכונית של טליבאן באצבעותיה החשופות וצרחה:
  - עבור ה-GDR! תן לקומוניזם לחזור שוב לגרמנים!
  אלווינה גם הפילה את מטוס האימפריה האסלאמית וצעק:
  - לפסגות הגדולות של הקומוניזם!
  והלגה בשמיים, בעזרת בהונותיה החשופות, כיסתה את טנק הטאליבן וצייצה:
  - לנצחונות דרך הגג!
  כך נלחמו בנות נלחמות ויפות.
  אנסטסיה וודמקובה גם מחצה את המוג'אהדין מהשמיים ושרה:
  - תן לקומוניזם להיות מפורסם!
  ובאצבעותיה החשופות היא זרקה פצצות על היריבים מהמטוס.
  וגם אקולינה אורלובה דשה את האפגנים ושרה:
  - תהילה לארצנו.
  והטיל פצצות כבדות משקל וקטלניות על האויב.
  אלה היו בנות לוחמות, נניח ישר.
  Mirabela Magnetic מחצה את היריבים בעוצמה עצומה וצרחה:
  - למען הקומוניזם הגדול והאדיר!
  ושוב הנערה קרצה את עיניה הלילך.
  אלו היו הבנות.
  אנסטסיה וודמקובה חבטה את האפגנים והיכתה אותם באגרופים, יללה:
  - האמונה החדשה שלי היא לזכות בכולם!
  וגם איך להשתמש בהונות חשופות.
  אקולינה אורלובה דשה יריבים. היא כיסחה אותם כמו מסרק, וצווחה:
  - אני הכי חזק בעולם!
  ואיך לוותר עם עקב חשוף.
  ומירבלה מגנטיק מפילה אויבים בכוחה העצום ובצרחות:
  - אני סופר ילדה!
  ועם פטמה ארגמנית כשהוא לוחץ על הכפתור.
  הבנות האלה פשוט סופר והיפר.
  אלווינה מחצה את הטליבאן וצווחה בעוצמה רבה:
  - למען הקומוניזם!
  ובעקבים חשופים, כאילו ילחץ על הדוושות. הבחורה הזו פשוט מדהימה.
  ואלבינה על האפגנים בתור לופאנט. ותן להם היפר הון.
  ויקח הרבה אויבים בבת אחת וישכיב אותו.
  והוא עושה הכל באצבעות רגליו החשופות.
  ו שיר:
  - אני הבחורה הכי מגניבה בעולם!
  הלגה גם דופקת את הטליבאן. הם קולוסאליים ומשמידים באופן פעיל. אבל אז, בבהונותיו החשופות, הוא יכוון רקטה, והבונקר האפגני ירסק אותה.
  וזה בכלל מעולה.
  והילדה צוחקת...
  אבל אליזבת, על הטנק שלה, תתמודד על המוג'אהדין ותסדר להם תבוסה מוחלטת. והרבה מהטליבאן ייהרגו בבת אחת.
  והמגדלים מהטנקים של הטליבאן נקרעים.
  אליזבת היא ילדה שהיא סופרמן ברמה הגבוהה ביותר. ומרסק אויבים בבהונות חשופות. וממש חופר אותם באדמה.
  ככה אליזבת הזו היא פשוט היפר.
  והטנק שלה, כאילו על ידי המוג'אהדין, ינקר.
  לא ילדה בכלל, אבל משהו סופר פעיל ונלחם.
  וקתרין גורסת את האפגנים. יש לה כוח וזריזות מדהימים. והיא, בעזרת בהונותיה החשופות, מחסלת את חיילי האימפריה האסלאמית.
  זו ילדה, והיא כבר הרגה כל כך הרבה אפגנים.
  והיא לקחה אותו ושרה:
  - אני אולטרה!
  ואלנה גורסת ביסודיות אויבים. מראה להם את כיתת העל שלו ושאג:
  - אני היפר!
  ובאצבעות רגליים חשופות, זה כמו להכות על הסינים. הנה הילדה.
  ואופרוסיניה מחסלת את לוחמי אפגניסטן בצורה מאוד אגרסיבית. ויורה באמצעות בהונות חשופות בצורה מדויקת מאוד.
  ובעודו מגרגרים:
  - עבור המולדת ורוסיה, יהיה משיח סווארוג שלנו!
  בוא נגיד שהבנות הן לוחמות כבוד.
  אליזבת, שירתה לעבר האפגנים, העירה:
  - באופן כללי, אני איכשהו אוהב יותר את האלים הרוסיים!
  יקטרינה ירתה בעקב החשוף שלה, לחצה על הכפתור, הרסה את טנק הטאליבן וצרחה:
  - ואני גם אוהב יותר אלים רוסים! למעשה, מדוע אנו צריכים את ישוע שנימול ביום השמיני?
  אלנה צרחה מזעם:
  - אני מתבייש בנסיך ולדימיר!
  אליזבת הסכימה עם זה:
  - ואתה צריך להתבייש!
  אלנה הסכימה עם זה:
  - ודאי, חבל שהרוסים סגדו לקדושים יהודים!
  קתרין לקחה את זה ונהמה:
  - חייבים להיות לנו קדושים ואלים רוסיים!
  אליזבת הסכימה עם זה, חושפת שיניים:
  - כן, הם צריכים!
  וקרץ לאויב.
  אופרוסיניה ציינה במרץ, כשהיא מפוצצת את המוג'אהדין מתותח:
  - נביס את האימפריה האסלאמית...
  ושוב, אליזבת, כאילו מחבטת את האויב, היא קטלנית.
  גרדה גם נלחמת במיומנות רבה. הוא מכה את המוג'אהדין בכוח קטלני ובצרחות:
  - למען הקומוניזם הגדול!
  והיא מלך כל כך לוחמני ומפורסם!
  שרלוט גם מוחצת את הטליבאן וצווחת, חושפת שיניים:
  - נהדר!
  וכיתה ילדה לוחמת כזו מגה!
  קריסטינה גם בועטת באפגנים באצבעותיה החשופות. והם בהחלט יהרגו אותם.
  ויקח ויעבור:
  - אני ארי מספר אחת!
  ומגדה תכה את האפגנים, ותרצח הרבה מהם ותשרש:
  - עבור ברית המועצות וה-GDR!
  וקורץ בעיניו הספיריות. הבחורה הזו פשוט היפר!
  לא, הטליבאן לא יכול להתמודד עם בנות סופר והיפר מעמדות.
  והן בנות כל כך לוחמניות.
  והם שרים בתשוקה:
  - ואת מי נמצא בקרב,
  ואת מי נמצא בקרב...
  עם זה לא יתבדח,
  בואו נקרע את זה!
  ואיך יפרצו הלוחמים בבכי. הנה הבנות.
  והם גם תקעו את רגליהם היחפות בחרטומים של חיילי הטליבאן השבויים. ואילץ אותם לנשק את עקביהם החשופים והעגולים.
  הנה הבנות בביקיני.
  אבל הטליבאן עינה חבר קומסומול. הם סובבו את זרועותיה מאחור ומשכו אותה על המדף. והרים. והם עיקמו את הילדה על העץ. והרים אותה. ואז הם לקחו אותו ושחררו אותו.
  והילדה נפלה. היא לקחה אותו ליד הדשא ונתלתה. והיא קפאה. והמוג'אהדין צחקו בכעס. ואז הילדה נלקחה שוב ונגררה למעלה גבוה יותר, עד לראש העץ.
  ואז שחררו אותה שוב. הילדה התמוטטה ושוב נתלתה בתחתית. והחבל נמתח, והיופי יילל מכאב. והם התחילו להרים אותה שוב.
  נמשך עד לפסגה. הם הקיאו את זה טוב, נתנו לזה להיתקע קצת. ואז הם הרפו שוב בזעם פראי. והילדה שוב התמוטטה והיא התפתלה
  מפרקים. ובכלל היא הייתה עירומה למדי. ואיך זה כאב.
  ואז הוא הועלה שוב בפעם הרביעית ונער היטב. אחר כך תיקנו אותו על ענף צפוף והתחילו למתוח אותו. הם חיברו בלוק לרגליים יחפות של ילדה,
  והתחיל לתלות עליו משקולות. הטליבאן תלה משקולת פוד תחילה בצד אחד, ולאחר מכן בצד השני. ואז הם התחילו להכות את הילדה בשוט. חבטה כך שהעור התפוצץ.
  ואז החלו חברי קומסומול לשפוך מלח על הפצעים. ואז הם לקחו והניעו חוט לוהט. והם הכו את הילדה בכוח חולני. אחר כך מרחו התליינים האפגנים את כפות רגליה החשופות של הילדה, והדליקו תחתיה פלטה. ובואו נצלם את היופי בלי טקסים מיותרים. ואז שיכו התליינים מהטליבאן גם את שדי הילדה. ואחרי
  שהצית את החזה שלה. והם התחילו להכות את הילדה ביסודיות.
  ומטגנים את לוחמת המוג'אהדין ואת החזה והעקבים שלה. ואז הם משמנים את התחת והביאו את הלפיד אל הישבן. והם התחילו להכות את הילדה ביסודיות. ואז האש נגעה בחיקה. השערות המכסות את מערת ונוס נחרכו בבת אחת. הבחורה הזו פשוט מדהימה. ועינויים כאלה חיכו לה.
  תליינים אפגנים שרפו את הנערה ואת חזה, ואת ישבנה וחיקה ואת כפות רגליה היחפות. והם טיגנו אותו ביסודיות. ואז התליין של הטליבאן לקח חכה לוהטת ובלי לחשוב פעמיים הכניס את הילדה לפי הטבעת. ואיך, היא צורחת מכאב פראי.
  זה כל כך פגע בה. והבנות האלה כל כך שובבות ויפות. אבל האפגנים עינו את הילדה קשות. ולוחמים כל כך יפים. והם מטוגנים ביסודיות על ידי הלוחם.
  וכך נלקחה הילדה על ידי התליינים שלה והחלה לפרוץ את אצבעותיה הארוכות והחינניות במלקחיים לוהטים. וזה כל כך כואב. התליינים שברו את אצבעותיה של הילדה, החל באצבע הקטנה.
  וממש הכל היה שבור. ואז החלו הצלעות להתפוצץ אצל חבר הקומסומול. ובאותו הזמן, מלקחיים לוהטים חפרו בחזהו. וזה נעשה אדום מהחום לסובב את פטמות הברזל והארגמן. ושדיה של הילדה נתלשו. וזה היה כל כך אכזרי וכואב.
  שם היו העינויים.
  גרדה, שירתה לעבר המוג'אהדין, הבחינה:
  - תהילה לקומוניזם!
  שרלוט העירה באגרסיביות רבה בכוח שטני. וחריק:
  - למען המולדת!
  ובאצבעות רגליו החשופות, הוא ידרוך על האויב.
  הנה הילדה. וכל כך לוחמני.
  כריסטינה לקחה אותו וחבטה בטליבאן באצבעותיה החשופות וצרחה:
  - תהילה לעידן האלים הרוסיים!
  מגדה גם התנפלה על האפגנים באמצעות בהונותיה החשופות והשתוללה:
  - למען מולדתנו!
  והבנות האלה כל כך מגניבות.
  גרדה, שירתה על יריבים מאפגניסטן, פירסמה:
  - למען הקומוניזם הגדול של גרמניה.
  הבנות האלה הן כל כך יפהפיות לחימה.
  גרדה השיבה בעליזות, שרבטה על המוג'אהדין:
  יש לי ילדה פשוט מעולה.
  ושרלוט ציינה באגרסיביות כשירתה לעבר יריבתה:
  - תהילה לקומוניזם הארי!
  ובאמצעות אצבעותיה החשופות, היא השתוללה:
  - למען המולדת הגדולה!
  כריסטינה גם נפלה על האויב בדיוק רב, ציינה:
  - לרוסיה ולגרמניה בידידות!
  מגדה גם חבטה את המוג'אהדין וצרחה:
  - תהילה לעידן שלנו!
  ושוב לקרוץ לשותפיו.
  הנה הבנות.
  וג'יין ארמסטרונג החלה לפגוע בטליבאן עם תותח.
  הילדה הייתה מאוד יפה.
  ג'יין חבטה את יריבתה באצבעות רגליה החשופות וצרחה:
  - תהילה לארץ המולדת!
  אז גרטרוד תפגע נואשות באויבים, והם יכוסו וירוסקו היטב.
  והשתוללות:
  - עבור בריטניה!
  ומלניה, כאילו היכה באויב ועושה אותו חרא-קירי, ומצייצת:
  - לניצחונות אנגלית!
  מוניקה תטפח גם על האויבים בעזרת בהונותיה החשופות וצרחה:
  - לניצחונות סובייטים!
  גם תמרה וגם סולפיה נלחמות בטליבאן והורגות את הלוחמים המזקנים שמגיעים בגלים.
  והבנות האלה שרות:
  - אנשים יהיו מאושרים
  אושר לנצח...
  לממשלת רוסיה יש
  הכוח גדול!
  תמרה נתנה סיבוב וירתה באצבעות רגליה החשופות והשתוללה:
  - על דעתי על קומוניזם!
  סולפיה גם תפגע באויב, תהרוג הרבה טליבאן ותחריק:
  - נגיד מילה על רוסיה!
  ושתי הבנות פרצו בצחוק.
  תמרה נתנה תור. היא כיסחה הרבה אפגנים וצייצה:
  - למען הכוח הטוב ביותר של המולדת!
  סולפיה גם תשנה את האויב ותמהר:
  - לקומוניזם ארגמן בברית המועצות!
  ולקרוץ בעיניים ספיר.
  אלו הבנות - פשוט המעמד והטיסה הגבוהה ביותר.
  אליס ואנג'ליקה עדיין נלחמות.
  מותק בלונדינית וג'ינג'ית.
  הן בנות חזקות ויורות מרובי צלפים.
  ובזמן שהם שרים לעצמם:
  - תהילה לברית המועצות! נשמש דוגמה לכולם!
  אליס ירתה לעבר האויב ברובה צלפים. נורה באצבעות רגליים חשופות, ו
  חרק:
  - תהילה לארצי!
  אנג'ליקה גם מטיחת את האויב, בעזרת בהונותיה החשופות, זורקת רימון וחורקת:
  - עבור רוסיה הגדולה ביותר.
  וקורץ בעיני האזמרגד שלו.
  הבנות האלה הן פשוט טייסות מובילות. וכך האפגנים נמחצים. כאן הם נלחמים והכי מגניבים ואינטליגנטיים בעולם.
  אליס צייצה וקורצת:
  - תהילה לזמני ה-CPSU!
  אנג'ליקה הסכימה בקלות עם זה:
  - תהילה גדולה לגיבורי ברית המועצות!
  ושוב היא השליכה רימון של כוח קטלני באצבעותיה החשופות לעבר האויב.
  כאן היא אשה של טעות רגילה במראה יוצא דופן.
  אליס לקחה את זה וצייצה:
  - בשם הרעיונות האלמותיים של הקומוניזם!
  והיא זרקה מתנה של כוח קטלני באצבעותיה החשופות.
  גם אנג'ליקה לקחה את האויב וחבטה אותו.
  היא חתכה אותו כמו נייר זכוכית וצרחה:
  - לרוסיה ולאלים הרוסים!
  הנשים האלה היו מאוד לוחמות ומגניבות.
  אליס, שירתה לעבר האויב, לקחה ובבהונותיה החשופות שיגרה מתנת השמדה לעבר האויב.
  וזה היה מהלך מאוד מגניב.
  אנג'ליקה גם חקרה את האויב, ממש השמידה אותו והפגינה כוח עצום. ואמר בשעשוע בחיוך:
  - זה אירוע ענק!
  ואצבעותיה החשופות שיגרו מסר של מוות והרס!
  כאן זו הייתה ילדה - פשוט היפרקלאס.
  אליס לקחה את זה ושאגה על ראש ריאותיה:
  - אני הכי חזק ומגניב ביקום!
  אנג'ליקה שיגרה חבית שלמה של חומר נפץ עם סוליותיה החשופות וצרחה:
  - ואני במגה-ורס!
  הבנות האלה מאוד יפות.
  אליס העירה בזמן שירתה באויב:
  - האמונה בקומוניזם היא גדולה!
  וזריקת רימונים קטלניים באצבעות רגליים חשופות.
  ואנג'ליקה יורה על המוג'אהדין ושואגת:
  - אמונתנו גדולה מאוד!
  ובאצבעותיו החשופות יזרוק רימון בכוח הרס.
  והלוחמים תפסו את האויב וכך הטליבאן האלה רימו... ולא באגדה לומר, ולא לתאר בעט.
  אליס הבחינה בהגיון למדי, ירתה מרובה צלפים והפילה מטוס תקיפה של הטליבאן.
  אליס לקחה את זה וצייצה:
  אני מאמין שכל העולם יתעורר,
  יהיה סוף לפשיזם...
  והשמש תזרח
  מאירים את הדרך לקומוניזם!
  ושוב, הילדה תיקח את זה בבהונותיה החשופות ותשיק משהו קטלני ביותר.
  גם מתנדבים מיפן נלחמים נגד המוג'אהדין. בפרט, בנות נינג'ה מאמונות קומוניסטיות.
  נערת נינג'ה כחולת שיער חתכה את האפגנים עם טחנת רוח והצליפה בהם.
  ואז היא זרקה אפונת הרס באצבעותיה החשופות וצרחה:
  - למען הקומוניזם ביפן!
  גם נערת הנינג'ה צהבת השיער ביצעה טכניקת פרפר עם החרבות. לחתוך הרבה מוג'אהדין. ואז רגליה היחפות
  הם לקחו וזרקו רימון קטלני.
  ואז הילדה אמרה:
  - תהילה לברית המועצות וליפן!
  גם נערת הנינג'ה האדמונית הרימה וחתכה את החיילים האפגנים עם גב היד. והיא זרקה את בהונותיה החשופות,
  משהו רוצח במתנה. והיא בדקה:
  - תהילה לרוסיה ולברית המועצות!
  נערת נינג'ה עם שיער לבן ביצעה קבלת פנים בחבית. ואיך היא פגעה בחיילי הטליבאן בכריתת ראשם. ואז זרק
  הרס קטלני עם רגל חטובה וחריקה:
  - תהילה לצבא האדום!
  וכל ארבע בנות הנינג'ה הקיאו אפונת הרס בעקביהן החשופות, והפילו גדוד שלם של אפגנים עם טנקים. הבנות האלה פשוט אולטרה!
  זה יופי - הבנות באמת מאוד מגניבות.
  אולג ריבצ'נקו גם חותך את המוג'אהדין בחרבות. ואיתו, הילדה מרגריטה.
  הילדים האלמותיים האלה פשוט סופר.
  והם מרסקים את האויבים במיוחד. נגיד את זה שם והילדים!
  ואז גם הילד וגם הילדה שורקים. והעורבים, לאחר שקיבלו התקף לב משריקת ילד, נופלים לתחתית. והמקור שלהם חודר את גולגולות הטליבאן.
  אלה ילדים - מטבע הדברים הורסים של הכל והכל.
  אולג ריבצ'נקו שר:
  - לפאר את עמנו הסובייטי,
  שלום למסיבה שלי...
  האיחוד שלנו של הלבבות של כל הילדים,
  כולנו משפחה ידידותית!
  מרגריטה מגניטניה, יריבים מוחצים, פרסמה במרץ:
  - היו מפורסמים ברוסיה החלל שלנו!
  והילדה, בבהונותיה החשופות, תשגר משהו קטלני לחלוטין לעבר האויב.
  אולג ריבצ'נקו, שהפיל את הטליבאן, שר:
  - מרגריטה, החלון פתוח,
  מרגרט, לא שכחת
  איך הכל היה!
  הילד הזה כל כך מגניב ומלחמתי. זה הילד המחסל.
  אלה הילדים כאן שהם מאוד מגניבים ונלחמים.
  יש לציין שהבנות מאוד קשות.
  אליס יורה גם לעבר הטליבאן. ושר תחת נשימתו:
  - אחת שתיים שלוש ארבע חמש! הארנב יצא לטייל!
  והילדה ירתה שוב בדיוק רב.
  אנג'ליקה הייתה זריקה טובה מאוד. ועשה יריות חזקות לעבר האויב.
  ואיך הוא לוחץ בפטמה ארגמן ולוקח אותה מבזוקה ומחטיף.
  והלוחם ירה באויב בדיוק רב.
  אנג'ליקה לקחה את זה והשתוללה:
  - תהילה למפלגה הקומוניסטית שלנו!
  ושוב, בתור פיצוץ בדיוק רב לעבר האויב. ומטוס הטאליבן מתרסק שוב.
  וגם אליס ירתה בצורה מדויקת מאוד, ומטוס התקיפה של האימפריה האסלאמית עלה באש.
  אלו הבנות.
  אנג'ליקה העירה בצחקוק:
  - ברית המועצות היא ארץ נהדרת שבה כל העמים הם משפחה ידידותית!
  אליס ירתה שוב, הפילה שלושה מוג'אהדין בבת אחת בירייה אחת וענתה:
  - למסיבה הגדולה של רוסיה!
  והבנות פרצו בצחוק. באופן כללי, הם לוחמים עם דעות שונות מאוד.
  אבל כל הבנות נושאות את רעיון הקומוניזם בלב. והם רוצים שיהיה גן עדן אמיתי על כדור הארץ. וזה יהיה מאוד יפה.
  אנג'ליקה ציינה על ידי ירי לעבר האויבים בדיוק רב וחבטה דרך הגולגולות.
  - הקומוניזם לעולם לא יקפל את כנפיו ויזחל לתוך קליפה!
  אליס הסכימה עם זה:
  הקומוניזם לעולם לא יקפל את כנפיו! האידיאולוגיה שלנו היא לבנות אושר על פני כדור הארץ!
  ושתי הבנות צועקות:
  - תהילה לרוסיה! תִפאֶרֶת! בנות יחפות רצות קדימה...
  חטיבת הנשים היחפות... מברכת את העם הרוסי!
  והלוחמות מראות עונג אגרסיבי ומיני.
  אליס צחקה, חושפת שיניים וחורקת:
  - כולנו עומדים יחד למען ברית המועצות!
  והלוחם שוב היכה את האויבים.
  גם אנג'ליקה ירתה לעבר האויב, וחבטה בראשו. והיא השתוללה:
  - תהילה לארצנו!
  והלוחם, היה קרבי ואדום ביותר.
  ושערה ברוח, השיער האדום-נחושת הזה מתנופף כמו דגל פרולטארי.
  הבנות האלה מאוד יפות וסקסיות.
  וכל כך הרבה מוג'אהדין כבר נקברו...
  יש גם בנות שעובדות...
  כאן ויולה ודומיניקה יורים על האפגנים.
  הבנות יורות בזוקים לעבר טנקים וחיל רגלים אסיאתי.
  כאן נורתה ויולה, תוך שימוש בפטמה הארגמנית כדי ללחוץ על הכפתור על הבזוקה, וירה טיל מונע רקטי.
  והמוני האפגנים נקרעו לגזרים.
  ויולה שרה שוב:
  - אני מאמין בקומוניזם גדול!
  ודומיניקה גם יורה במיוחד לעבר המוג'אהדין. ומפיל אותם במסות גדולות.
  במקביל יזרקו הבנות רימונים בבהונותיהם החשופות.
  ועם פטמת ארגמן על הכפתור של הבזוקה, הוא ילחץ על אויבים להשמיד באופן קיצוני.
  הבנות האלה כל כך יפות. וכמה הם נראים נהדר כשהם נלחמים רק בתחתונים. ולוחמים מהמעמד הגבוה ביותר.
  העירה ויולה בעודה ירתה שוב לעבר האויב עם פטמת התות שלה.
  - אני אוהב להילחם! זה מעולה!
  דומיניקה צחקקה והעיר:
  מה רע בגברים?
  ויולה צחקה וענתה, זרקה רימון לעבר האויב באצבעות רגליה החשופות וצרחה:
  - ברור שזה בסדר! וחלקם פשוט מקסימים!
  אלו בנות מאוד לוחמות ויפות כאן.
  דומיניקה ציינה:
  כמה זמן תימשך המלחמה הזו?
  ויולה ירתה שוב לעבר המוג'אהדין באמצעות פטמת הארגמן וצרחה:
  - אני חושב שזה הרבה זמן!
  דומיניקה לקחה את זה ושרה:
  - מלחמה משתוללת ביקום,
  למחוץ להרוג ללא סיבה...
  השטן יצא מהשרשרת
  והמוות בא איתו!
  
  ומי יעצור את הזרם
  נהרות מטורפים לעזאזל..
  קרן הלייזר תיכנס לתוך המקדש,
  וברגע הבזק האיש נעלם!
  ויולה הוסיפה וזרקה רימון באצבעות רגליה החשופות:
  וכאוס כזה
  מילא את היקום...
  חלקה העצוב של האנושות -
  לסבול כאב, סבל!
  אלו הבנות, זמרות כל כך מגניבות.
  ואולג ריבצ'נקו חותך אפגנים בחרבות.
  הילד זורק מתנות מוות באצבעותיו החשופות של כוח רצחני ושר.
  בן האדמה יגיד לא בתגובה
  לעולם לא אהיה עבד...
  אני מאמין שהחופש יתעורר
  הרוח תרפא פצע טרי!
  
  למען ארץ המולדת הקדושה בקרב,
  סווארוג הגדול עצמו קורא...
  קום אביר אמיץ בשעות המוקדמות,
  החושך ייעלם, הוורדים של מאי יפרחו!
  זה ילד כזה גיבור...
  והילדה מרגריטה, שהורסת את המוג'אהדין בחרבות וזורקת רימונים באצבעותיה החשופות, מוסיפה:
  והפעימה של הלב והוורידים,
  דמעות של הילדים, האמהות שלנו...
  אומרים שאנחנו רוצים שינוי
  השלך את עול השלשלאות האכזריות!
  והילדים שוב ישרוקו. והעורבים יקחו את זה ויתעלפו, יאבדו את ההכרה. וממש לטרוף את הגולגולות של מאות רבות של מוג'אהדין.
  . פֶּרֶק? 7.
  מיכאיל-ולדימיר גורבצ'וב-פוטין המשיך ברפורמות נגד.
  בפרט, הם החמירו את העונש על תעמולה ובדלנות אנטי-סובייטית.
  יתר על כן, גורבצ'וב-פוטין הציע להעניק לסטלין את הכוכב השלישי של גיבור ברית המועצות עבור שירותים יוצאי דופן, ואת מסדר הניצחון השלישי.
  רעיונות אחרים באו בעקבותיו. בפרט, לכלול בהסכם ורשה גם את סין וגם את צפון קוריאה.
  צפון קוריאה הסכימה מיד, וסין נתנה תשובה מתחמקת.
  רעיונות נוספים לרפורמה חוקתית: הקמת משרת הנשיא, הנבחרת על ידי העם.
  כמו גם רעיונות הרפורמה הפרלמנטרית.
  לאחר מכן, גורבצ'וב-פוטין נרדם שוב וחלם.
  הבנות לחמו בהצלחה רבה עם חיילי הטליבאן.
  נטשה שרבטה על הלוחמים המתקדמים של האימפריה האסלאמית, ואף משתמשת בהונותיה החשופות.
  היא השתוללה:
  - למען מולדתנו הגדולה!
  זויה, נוקפת יריבים בעזרת פטמות ארגמן בחזה, לוחצת על כפתורי הבזוקה, הנפיקה:
  - למען האושר של אנשים על פני כדור הארץ!
  ואוגוסטינוס הג'ינג'י, שרבט על הטליבאן, ציין באגרסיביות:
  - עבור הקומוניזם הגדול ביותר על פני כדור הארץ!
  וגם הוא ייקח וישליך מתנת מוות רצחנית באצבעות רגליו החשופות.
  סבטלנה יורה בצורה מדויקת מאוד על האויב ופוגעת באויב ממש במטרה. ובעזרת עקב חשוף, היא צרחה:
  - למען המולדת כי על כל העולם!
  ארבע הבנות דחסו את הטליבאן בצורה מפורסמת מאוד. והיכה אותם למוות.
  ובאותו הזמן, הבנות שאגו בכל הכוח:
  - תהילה לעידן הקומוניזם!
  ובואו נדש את האפגנים עוד יותר חזק.
  נטשה ציינה בשנונה רבה, שרבטה על האויב:
  - כדור הארץ שלנו מפורסם,
  האושר עף על פני כדור הארץ...
  כולנו משפחה
  שרים את שירי העם!
  אלו הבנות - יש להן את האווירובטיקה הכי גבוהה בכל דבר.
  ואיך שהם מרסקים את הטליבאן זה חגיגה לעיניים.
  והלוחמים פשוט מעולים.
  זויה, שירתה לעבר האפגנים, צייצה:
  - אושר המולדת בבנות!
  אוגוסטינוס הסכים עם זה:
  - כמובן, אצל בנות - במיוחד עם שיער אדום!
  סבטלנה חבטה בטליבאן וצרחה:
  - וזה יהיה נהדר!
  ושוב על חיילי האימפריה האסלאמית בתור לופאנט. בוא נגיד ילדה!
  אבל גם יפהפיות אחרות נלחמות.
  אז אלנקה נלחמת.
  וצוות בנות הביקיני שלה.
  הם זורקים מתנות מוות על האויב בעזרת אצבעות רגליים חשופות.
  והם חורקים:
  העניבה פרחה עם פרח ארגמן מפואר,
  בקרוב הבנות יצטרפו לקומסומול!
  אלנקה זרקה מתנת מוות רצחנית על האויב באצבעותיה החשופות,
  ולקח אותו, וחריק:
  אני מאמין שהקומוניזם יחיה!
  אניוטה שרבטה גם על חיילי הטליבאן. והיא פעלה באופן פעיל, ואצבעותיה החשופות זרקו מתנות מוות קשות מאוד.
  הילדה אמרה:
  - העולם שלנו יהיה קומוניסטי!
  ואללה הג'ינג'ית שרבטה על האפגנים. והיא עשתה את זה מצוין. וכסח את חיילי הטליבאן בעוצמה רבה, המילה נעשתה במגל. והלוחם נואש
  זרקה רימונים באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - לניצחונות חדשים של הקומוניזם!
  ושוב הילדה צוחקת וחורקת.
  גם מרטיאל מריה כיסחה את האויבים. והוקמו ערימות שלמות של גופות מהטליבאן. במקביל, הילדה השתמשה גם בפטמות הארגמן של השד, והצמידה אותו
  כפתור בזוקה.
  והיא הפילה חיילים אפגנים, אבל רקטה הפילה טנק.
  האולימפיאדה גם מחסלת באגרסיביות את הטליבאן.
  סוליותיה החשופות זורקות חבית שלמה של חומר נפץ בבת אחת.
  האולימפיאדה שואגת:
  - למען הקומוניזם הגדול,
  רק לעלות ולרדת!
  מארוסיה משרבט גם על האויב. והוא עושה את זה מצוין. ומפילה הרבה חיילי טליבאן. ובזמן שהילדה שרה:
  - תהילה למדינת הקומוניזם,
  בפאר של באנרים ארגמן...
  ניצחנו את הנאצים
  העולם ניצל מאש!
  ושוב, בבהונות חשופות, הוא יזרוק מתנת מוות רצחנית.
  הנה הבנות.
  מטרנה יורה גם באפגנים, ופוגעת בהם בצורה מדויקת מאוד. וצרחות:
  - אני מאמין שיהיה עולם של קומוניזם קדוש!
  הנה הבנות, כל הגדוד שלהן, יחפות וכמעט עירומות. והבנות האלה חמודות ומאוד סקסיות.
  סטלינדה הורגת את הטליבאן ושאגת על ראש ריאותיו:
  - מולדתנו הקדושה מפורסמת -
  אנחנו נצמח מקצה לקצה!
  הנה נערת קומסומול. ואז היא לוחצת כמו פטמת תות. והאויב מובס במיוחד.
  ורוניקה ירתה בצורה מדויקת מאוד לעבר האפגנים, היטלטלה:
  - תהילה לארץ מולדתי!
  ויקטוריה, שפגעה בצורה מדויקת ונכונה באויב, אמרה:
  - למען קומוניזם אדיר!
  והיא זרקה את מתנת המוות הרוצחת באצבעותיה החשופות.
  שרפים, שכתבו על האויבים, העירו בהגיון רב:
  - כוחנו הולך וגדל!
  והיא זרקה באצבעותיה החשופות מתנת מוות קטלנית ביותר.
  סטלנדידה העירה באגרסיביות, וכיסחה את האפגנים:
  - אני הכי חזק בזריקת רימונים?
  אלנקה ענתה בספק:
  - כולנו חזקים בעסק הזה!
  וגם, כשהוא זורק מתנות מוות רצחניות.
  אניוטה, שרבטה על הטליבאן, העירה באופן הגיוני למדי:
  - אנחנו חזקים מאוד בענייני צבא! וזה האושר שלנו!
  וגם עם עקב חשוף יזרוק כוח הרס.
  אלה ג'ינג'י, יורה על יריבים ומכסח אותם, ציינה בהגיון:
  - תהילה לא באה לעצלנים!
  ואיך הוא זורק את בהונותיו החשופות על האויב, משהו קטלני לחלוטין.
  גם מרטיאל מריה פגעה באויב בצורה מדויקת מאוד. וכיסח הרבה אפגנים. ובאצבעות רגליים חשופות, איך לשגר הרס לתוך האויב.
  ואז הוא ייקח את זה ויפעיל לחץ על האויב עם פטמת תות.
  זו בחורה לוחמנית.
  האולימפיאדה הורגת גם את הטליבאן. עושה את זה בפעילות ושאגות:
  - תהילה לימי הקומוניזם!
  וגם יורה עם פטמת אודם. וזה מהלך קשה מאוד. הנה בחורה - פשוט סופר נקייה!
  מארוסיה, שירה לעבר האפגנים, ציין:
  - עד כמה אתה יכול לפאר את הקומוניזם?
  אולימפיאס נהמה:
  - עד טיפת הדם האחרונה!
  ושוב זרקה הילדה רימון קטלני באצבעותיה החשופות.
  מטרנה, שכתבה על הטליבאן ציינה באופן הגיוני ושנון:
  - זה יהיה נצחוננו במלחמת הקודש!
  ושוב תזרוק הילדה את מתנת ההשמדה באצבעותיה החשופות.
  זו באמת ילדה מהמעמד הגבוה ביותר.
  אבל אלו הם חיי היומיום הלוחמים של בנות...
  כשהגיעה ההפסקה, והפוגה בלחימה, שיחקו הלוחמים מעט בקלפים.
  אלנקה ציינה בחיוך:
  - זו לא מלחמה עם הגרמנים. אלה היו קטנים מאיתנו. והאפגנים האלה פשוט זורמים כמו נהר שחור.
  אנה הנהנה בהסכמה.
  - כן, עדיין היה הרבה יותר קל עם הגרמנים. כאן אנחנו בעצם מופגזים בגופות.
  אלה האדמונית ציינה בצחקוק, זורקת אס באצבעותיה החשופות:
  -אבל הטכניקה של האויב חלשה יותר משלנו. בנוסף, האויב אמיץ, אבל טיפש. ואנחנו אמיצים וחכמים.
  מריה העירה בצחקוק, שרבטה על האויב בכוח קטלני, וממש שיפפה אותו - אפילו במחשבותיה:
  - הקרב קשה, אבל אנחנו ממש לא נוותר!
  אולימפיאס העירה בהיגיון ובשיקול דעת:
  - הכל דיבורים ודמגוגיה. באופן ספציפי, זה יהיה נחמד ללכוד את מנהיג הטליבאן. ואז סוף המלחמה!
  מארוסיה פקפק, זרקה את הכרטיס:
  - זה לא סביר. שם הסביבה שלו לא טובה יותר. המאבק נגד הטליבאן יצטרך להיות ארוך וקשה.
  מטרנה הוסיפה באנחה:
  עד שהשכל הישר ינצח!
  אלנה הנהנה בהסכמה.
  - כן, נותר רק להסתמך על השכל הישר. אתה לא יכול להרוג את כל האפגנים כי יש יותר מדי מהם. והמלחמה עלולה להימשך זמן רב.
  והבנות צחקו ללא רחמים.
  כן, הם נכנסו למלחמה עם אימפריית הטליבאן.
  אבל בשמיים, הטייסים נלחמים נואשות. למשל, אלווינה ואלבינה והלגה. הבנות נלחמות ומטוסים אפגניים בשמיים.
  והיא דיקט.
  או שהם פוגעים במטרות קרקע.
  אלווינה לקחה והפילה את מטוס הטאליבן בשמיים, תוך שימוש בהונותיה החשופות וצרחה:
  - זה יהיה הניצחון שלי!
  אלבינה קטעה את לוחם הטליבאן, הטילה אותו בזריזות, פזלה את רגליה באצבעותיה החשופות ובוויאקנולה:
  - למען מולדתנו!
  הלגה חבטה בטנק האפגני והשתוללה:
  - היכן שיש קומוניזם, ישנה מולדתנו!
  אלו הם הלוחמים שהם הוריקן אמיתי וכוח והרס קוסמי פנומנלי.
  וביחד ויצירה.
  אלבינה הורסת את מטוסי הטאליבן. הם הרחק מאחורי הרוסים, רבים עשויים בצורה אומנותית. אבל הטליבאן מנסים לקחת את המספרים. ולוחץ מאוד אחיד
  לְשַׁפֵּץ.
  אבל הבנות של האפגנים יורים במיוחד. והם עושים את זה מצוין. זה כאילו הם מפלצות אמיתיות.
  אלווינה גם מפילה את הטליבאן בבהונותיה החשופות ושרה:
  - קומוניזם הוא לא רק רעיון,
  אני קהה מהאושר של הילדה!
  והלוחם שוב פוגע במטוסי האימפריה האסלאמית בכוח קטלני.
  ואז זה הולך למטרות קרקעיות.
  אכן, מסוכן ליצור קשר עם האפגנים. המדינה הזו חזקה ועם אוכלוסייה עצומה. יש להם הרבה חיל רגלים והם זורקים אותו לקרב. נשים חייבות להיאמר ברוסיה ו
  גרמניה נלחמת.
  אבל כמה חזק האויב בכמות.
  הלגה, שנלחמה עם האויב, ופגעה במדויק באויבים, ציינה:
  - אני בחורה שהיא חלום אמיתי ויופי לכולם.
  ושוב הוא יפיל את האויב באמצעות האצבעות החשופות של רגליים חינניות.
  נניח שזו בחורה ספציפית.
  לא, אויבים לא יכולים להתמודד עם יפים כאלה.
  אליזבת על הטנק נלחמת עם האפגנים.
  וזה מאוד קשה לה. אבל היא מנצחת ובאופן ספציפי מפילה אויבים.
  ושאג בשיא ריאותיו:
  - תהילה לזמני הקומוניזם בברית המועצות!
  קתרין, גם יורה, ציינה באופן הגיוני:
  - אנחנו ננצח!
  אלנה גם התפוצצה לעבר האויב, פילחה את הטנק האפגני וצעקה:
  - אני סופר יפה!
  יופרוסיניה ירתה גם לעבר הטליבאן וצרחה:
  - למען מולדתנו!
  כך תפסו הארבעה - ארבעת ה-E הזו את האויבים מהרייך השלישי. ובואו נשמיד את הסינים. נגד בנות כאלה, הטליבאן, אפילו עם הפראי שלהם
  המספרים חלשים.
  אליזבת הייתה ילדה קרבית ואגרסיבית ביותר. והיא אהבה גברים. במיוחד כשהן יפות ובהירות שיער.
  אליזבת שרה, יורה על האויב באצבעותיה החשופות:
  - למען המולדת והניצחון עד הסוף!
  אלנה, ירתה לעבר האפגנים וחתכה אותם כמו נייר זכוכית, צרחה:
  - למען הקומוניזם!
  והילדה השתמשה בהונות חשופות.
  יקטרינה, שרבטה על הטליבאן, לקחה והוציאה:
  - למען המולדת!
  וגם בהונות חשופות ישמשו.
  יופרוסיניה גם מחבטת את האויב, משתמשת בהונותיה החשופות וצורחת:
  - לקומוניזם אידיאולוגי!
  הנה הארבעה. איך הם מרסקים אויבים, ומשמידים. לא בנות, אלא גנרלים. וכך הם דופקים אויבים שזה הופך להיות מפחיד.
  אלו הן בנות מהגבוהות הטיסה והאווירובטיקה.
  אליזבת ציינה בצחקוק:
  - היכולות שלנו מאוד גדולות!
  כן, אלו בנות ביבשה... והנה הן בשמיים.
  אנסטסיה וודמקובה מפילה מטוס אפגני באצבעות רגליה החשופות. וצרחות:
  - לרעיונות מעולים!
  אז אקולינה אורלובה מכה בטליבאן באצבעות רגליה החשופות וחורקת:
  - למען הקומוניזם בכל העולם!
  ומירבלה מגנטיק דופקת את חיילי האימפריה האסלאמית וצווחת:
  - תהילה לארצנו!
  אלו הטייסות, הן פשוט מקסימות וסופר. יש בהם כל כך הרבה דברים יפים ונפלאים. בכל העולם נערות כאלה היו רכובות על סוסים והפכו לאגדה.
  והטליבאן כיבדו אותם על הוולקירים ומינו פרס גבוה לראשיהם.
  אנסטסיה וודמקובה כיסתה את הטנק האפגני מהאוויר והשתוללה:
  - תהילה לברית המועצות בלתי מנוצחת!
  אקולינה אורלובה התפוצצה מעמדותיה, לעבר חיל הרגלים של הטליבאן ורטנה:
  - תהילה למולדתנו הגדולה!
  מירבלה מגנטיק, כשהיא מכה באינספור צבא האויב של האימפריה השמימית, נהמה:
  - תהילה ל-CPSU!
  אנסטסיה וויצ'ר, לאחר שהפילה מטוס אפגני נוסף, צרחה:
  - CPSU-SS!
  אקולינה העירה בכעס וצעקה לעבר מירבלה:
  - שלא תעז להתלוצץ ככה!
  והילדה פגעה בטנק טאליבן גדול עשוי עץ.
  אנסטסיה וודמקובה ציחקקה וענתה:
  - זו בדיחה, רק בדיחה!
  מירבלה פגעה במכונית אפגניסטן בעקב החשוף וצרחה:
  אתה לא יכול להתבדח עם קומוניזם!
  אלו הבנות שכבר קיבלו את כוכבי הזהב של גיבורי רוסיה על המלחמה בטאליבן. אלו הבנות הנלחמות.
  וגם גרדה מגרמניה נלחמת עם הצוות שלה.
  הבנות האלה פשוט אולטרה קלאס!
  גרדה יורה על האויב באצבעות רגליה החשופות וחורקת:
  - למען המולדת!
  שרלוט גם יורה לעבר האפגנים וצווחקת:
  - למען המולדת, אמנו!
  והוא גם יורה באמצעות בהונותיו החשופות.
  כריסטינה גם מכה את הטליבאן באצבעות רגליה החשופות וצווחת:
  - לרוסיה ולעידן הקומוניזם!
  מגדה מכה את האפגנים, חותכת אותם וצווחת על ראש ריאותיה:
  - למען המולדת מקצה לקצה!
  הנה הבנות על הטנק. וזו תוקפנותם ומלא כוחם, וגדולת הלוחמים.
  אלו בנות יפות...
  ואיך לוחמות מיפן נלחמות?
  נערת הנינג'ה הכחולה תיקח את טחנת הרוח בחרבות ותכרת את ראשיהם של האפגנים. ואז עם בהונות חשופות יושק
  מחטים הן רעילות, אשר יפלח את מסת הטליבאן.
  ואז הוא שר:
  לתפארת יפן שלנו!
  נערת הנינג'ה הצהובה כורתת את ראשיהם של חיילים אפגנים, ובמקביל זורקת אפונת הרס באצבעותיה החשופות וחורקת:
  - בשם המולדת!
  נערת הנינג'ה האדומה חותכת את הטליבאן בחרבות לחתיכות וצווחת:
  - תהילה לימי הקומוניזם!
  נערת הנינג'ה הלבנה חותכת את ראשי חיילי האימפריה האסלאמית, חותכת אותם וצווחת:
  - עבור הקומוניזם הגדול ביפן!
  ושוב יזרוק את אפונת המוות הקטלנית בבהונותיו החשופות.
  אלו הבנות... וכמובן שהן באותו ביקיני. וכך הם נלחמים. ואם גם יורקים אז בכלל מגיעה סתימה מוחלטת.
  נערת הנינג'ה הכחולה צייצה, כרתה ראשים אפגנים:
  - אנחנו לוחמים - אולטרה ומעבר!
  ובעקב החשוף הוא יזרוק חבילת נפץ תוצרת בית. וזה עושה כל כך הרבה הרס.
  הנה זה בנות - רק תגידו היפר!
  אבל ג'יין ארמסטרונג נלחמת.
  בחורה יפהפייה, בלי שום בעיות, גוזרת את האפגנים מטנק.
  והוא עושה את זה בכוח אגרסיבי גדול.
  ג'יין אומרת בשמחה:
  - תהילה לקומוניזם!
  ושוב יורה על הטליבאן.
  אז גרטרוד ירתה, ובאופן מאוד מתאים. ואז בערך גרגר:
  - תהילה לקומוניזם!
  וכמובן, היא גם השתמשה בהונות חשופות.
  ואז הילדה מלניה לקחה וחבטה.
  והיא עשתה את זה מצוין. היא פילחה את האויב וצרחה:
  - למען ברית המועצות!
  וגם השתמשו בהונות חשופות.
  וככה מוניקה דפקה. וגם היא עשתה את זה בצורה מאוד מדויקת. היא ריסקה את המכונית האפגנית ומלמלה:
  - לרעיונות הגדולים של העולם!
  אלו הן הבנות - האווירובטיקה הגבוהה ביותר ביקום.
  ג'יין, אף שיורה בעקב החשוף שלה, העירה:
  - ובכן, על חשבון היקום, זה כבר יותר מדי!
  גרטרוד אמרה בצחוק:
  - הצוות של גרדה לא יותר גרוע משלנו!
  ושוב ייקח אותו ויירה באויב ברגלו החשופה.
  מלניה, החובטת באויבים בדיוק רב, ציינה:
  - לרוסיה הגדולה!
  מוניקה, כיסחה את האפגנים במהירות עצומה, צעקה:
  - גם לבריטניה הגדולה!
  ג'יין הסכימה עם זה:
  - בריטניה היא ארץ נהדרת ואנחנו נחזיר את כל המושבות!
  גרטרוד בצחקוק, ולחצה על בהונותיה החשופות על הכפתורים, צרחה:
  - למען המולדת קדימה!
  גם מלניה חובטת באצבעות הרגליים החשופות ומתהדרת:
  עבור בריטניה הגדולה!
  מוניקה תפגע גם באפגנים ותבלבל:
  - לצבא הטוב בעולם של אנגליה!
  אלו הן הבנות - רק האווירובטיקה הגבוהה ביותר בטנקים.
  הנה בעלות הברית...
  וגם אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה נלחמים נגד הטליבאן. ילדים בני אלמוות נחלצו לעזרת רוסיה, מכיוון שיש יותר מדי אפגנים. ובכל זאת עוקב אחריהם
  לדלל מעט. יתרה מכך, בטליבאן יש יותר גברים מנשים. וזה קל מבחינה מוסרית להרוג אותם.
  אולג ריבצ'נקו ניהל טחנה עם חרבותיו, חתך את האפגנים ואת ראשיהם, ואז צייץ:
  - תהילה לימי הקומוניזם!
  ובאצבעות רגליים חשופות, הילד ישגר משהו קטלני לעבר הטליבאן.
  גם מרגריטה קורשונובה פרצה לאפגנים, כרתה אותם כמו מגל והשתוללה:
  - תהילה למולדת!
  ובאצבעותיה החשופות זרקה אפונה עם חומר נפץ.
  וקרע מסה של חיילי טליבאן.
  לאחר מכן, ילדי האלמוות ייקחו אותו וישרוקו בכל השפתיים. ומסה של עורבים המומים תיפול על ראשיהם של חיילים אפגנים, ותפרוץ דרכם.
  וזה עושה רושם חזק.
  החבר'ה האלה הם סופר ואולטרה קלאס!
  אולג ריבצ'נקו שוב חתך את הילד הנצחי הזה של הטליבאן וצחק:
  -לקומוניזם גדול!
  ובאצבעות רגליים חשופות הילד האלמותי ישיק את ההרס.
  מרגריטה קורשונובה שוב פרצה אל האפגנים, ניתחה אותם, ובבהונותיה החשופות נתנה את מתנת המוות וצעקה:
  - למען מולדתנו!
  ועכשיו הילדים שוב שורקים והמוני עורבים שקיבלו התקף לב נופלים על ראשם של הלוחמים האפגנים.
  הטליבאן בהחלט אמיצים מאוד. אבל המנהיגות שלהם, שבראשה עומד איש זקן או לא ממש זקן, Khaibatulla Akhundzada
  למען האמת מטורף.
  אז הלוחמים של האימפריה השמימית מטפסים נואשות קדימה.
  ובשטחים הכבושים עושים אכזריות פרועה.
  כאן, במיוחד, נערת קומסומול שנתפסה נמשכה על מתלה, והם החלו למתוח אותו. הם כבלו את רגליה היחפות של הילדה בסטוק ותלו משקולות. ואז הם הפכו
  לשרוף את העקבים עם ברזל חם. ואז הם הכו את הילדה בשוט, ואז הכו אותה בחוט דוקרני, לוהט. וזה כאב כל כך. ואז יופי
  הם לקחו ושברו את אצבעות רגליהם היחפות. ואז שרפו את החזה שלה בלפידים, ובמלקחיים לוהטים תלשה הילדה את נחיריה. וברגע שהטליבאן לא לעג לחברת קומסומול, עינה אותה למוות.
  והעינויים נמשכו. בכפרים שנכבשו כולם, ילדים ומבוגרים כאחד, הוכו במקלות על עקביהם החשופים. כאן ילדים הוכו במקלות על עקביהם החשופים, במיוחד
  באכזריות. ולא היה בזה גרם של רחמים.
  זה רק מה שלא השתמשו בעינויים.
  תמרה גם נלחמת בטליבאן...
  גם כיתת לוחמים.
  ועל האפגנים שהם מטפסים, נופלים עוד ועוד טילים בגל גדות אמיתי.
  תמרה ודומיניקה מכוונות משגרים לעבר האפגנים.
  והם לוחצים על הכפתורים בבהונותיהם החשופות.
  ודומיניקה אפילו השתמשה בפטמה ארגמן.
  והיא צייצה, חושפת את שיניה:
  - יש לי סופר ילדה!
  ויולה ואורורה גם מפוצצות את הטליבאן עם משגרים.
  והם עושים את זה בדיוק רב. תוך כדי שירה:
  - שלום לקומוניזם שלנו, שלום!
  אנחנו נשמיד את הפשיזם!
  ויולה, לוחצת על פטמתה הארגמנית על כפתור הג'ויסטיק, שולחת רקטה לעבר האפגנים, העירה:
  - אנחנו במלחמה עם הטליבאן, והם קומוניסטים!
  אורורה השיבה בצחקוק, שלחה מטענים לעבר האויב בעקב החשוף שלה:
  - קומוניזם מעוות, או איסלמיזם גרוע יותר מפאשיזם מעוות!
  ויולה צחקה, זרקה שוב את מתנת המוות על האויב בעזרת בהונותיה החשופות וציינה:
  - פשיזם לא סוטה לא קורה! זה פשוט סטייה!
  אורורה, ששלחה מתנה לאויב עם פטמה ארגמן, ציינה:
  - קומוניזם יכול להיות מעוות למדי! אפילו תחת סטאלין, הרבה אנשים מיותרים היו מותשים ונהרגו!
  ויולה בתגובה, שוב שלחה רקטה לאפגנים, שרה:
  נתן לנו השראה בזמנים קשים
  לאחר שחזק את הרצון, הם הפכו...
  הציל את העולם מהמגפה
  חבר סטלין היקר!
  
  במובנים רבים מדדתי
  ביקום אינסופי...
  פתחת לנו את הדרך הנכונה -
  מצביע על זה לנצח!
  הנה הבנות עם רגליים חשופות ושזופות.
  אלנקה, יורה לעבר הטליבאן והרעידה את שדיה בפטמות ארגמן, ציינה:
  - קומוניזם להיות!
  והיא זרקה מתנת מוות מאוד קטלנית באצבעותיה החשופות.
  אניוטה ירתה קו לעבר האפגנים, כיסחה אותם והשתוללה:
  - על הניצחונות הגדולים של הבנות!
  ועם פטמה ארגמנית, כמו כפתור על בזוקה, הוא ילחץ.
  הבנות האלה פשוט נהדרות.
  והסינים מכוסים בהתלהבות רבה ואולי גדולה.
  אלה ג'ינג'י, שניפץ את הטליבאן, צעק:
  - למען המולדת ולאמנו!
  ואיך הוא ישליך את מתנת ההשמדה הקטלנית על האויב בבהונותיו החשופות.
  ואז גם מריה תבעט, גם באמצעות בהונותיה החשופות. ולקרוע הרבה אפגנים.
  ואז הוא ממלמל:
  - תהילה לעידן הקומוניזם!
  אולימפיאס, שירה לעבר האפגנים, ציינה בלהט ובעליזות:
  - למנהיג החדש של הקומוניסטים!
  והילדה שוב זרקה את המתנה הקטלנית של מוות והרס באצבעותיה החשופות.
  והבנות האלה פשוט היפר.
  והם כל כך לוחמניים.
  מרוסיה, חורקת יריבים ומשגרת מתנות מוות לעבר האויב ברגליה היחפות, צרחה:
  - על הניצחונות הכי גבוהים של המולדת!
  מטריונה, שרבטה על הטליבאן והשתוללה:
  - לארץ המולדת הגבוהה מכל קורת גג!
  ושוב, הילדה תירה על האפגנים עם בזוקה על ידי לחיצה על הכפתור עם פטמת תות.
  הילדה הזו היא הגבוהה ביותר מכל המעמדות.
  כך תפסו הבנות את הטליבאן והשתוללו:
  - ארץ המולדת היא תעלומה גדולה,
  כבודך החכם הנאמן, המפואר...
  נחזק את אחדותך -
  לנצח עם ארץ המולדת נהיה ביחד!
  סטילנידה, שירה לעבר האפגנים, הייתה מאוד אגרסיבית וחיובית. ובאצבעות רגליים חשופות, איך לזרוק
  הווה של מוות. ולקרוע לגזרים את המוני הלוחמים של האימפריה האסלאמית. היא לוחמת מהמעמד הגבוה ביותר.
  סטילנידה שרה בחיוך:
  - תן לקומוניזם להיות מפורסם,
  מאו יהרוס אותך...
  רק אנחנו למעלה, לא למטה..
  בואו נבעוט בפני השודד!
  . פֶּרֶק? שמונה
  זו סוג של ילדה לוחמנית שהיא. וכך האפגנים הארורים האלה נמחצים. ושום דבר לא יעשה איתה.
  ורוניקה, הנלחמת בטאליבן, פירסמה:
  - למען ניצחון הרעיונות הקומוניסטיים בכל העולם!
  ויקטוריה, שכתבה על חיילי האימפריה האסלאמית, וזרקה רימונים באצבעותיה החשופות, צרחה:
  - למען רוסיה והחופש עד הסוף!
  ושוב זרקה את מתנת ההשמדה הקטלנית באצבעותיה החשופות.
  שרפים ריסקה את האפגנים, כיסחה את הטליבאן בקלות רבה, וזרקה מתנות מוות באצבעותיה החשופות.
  ואז היא השתוללה:
  - לרעיונות הקומוניזם הקדוש!
  בניין סטליניה על האפגנים, העיר בחריפות:
  - כאשר אתה שומע את המילה קדוש - מיד נותן לה שקר ושקר!
  ורוניקה צחקקה ואמרה:
  - כן, ולדימיר אינו קדוש!
  סטלניה השליכה רימון לעבר הטליבאן ברגל יחפה וצרחה:
  - כן, הנשיא שלנו אינו מצטיין!
  ורוניקה, מתנדנדת בחוסר יציבות ומשרבטת על האפגנים, שרה:
  - תאמין לגובלין, תאמין לגובלין, תאמין לגובלין,
  אבל עדיין חי! אבל חי לפי ברז'נייב! אני לא מא!
  לא אמא! אני לא יכול!
  ויקטוריה ציינה בצחקוק, וכתבה על האפגנים:
  -יהיה בסדר!
  ורוניקה הסכימה עם זה:
  בהחלט ננצח!
  סטילנידה הסכימה:
  - אנחנו לא יכולים להפסיד! כי אנחנו רוסים! והרוסים הם אומה כזו שגם אם הם יפסידו כל הזמן, הם יקחו את זה וינצחו בזעם מדהים!
  ויקטוריה הנהנה.
  - זה כמו מתאגרף שיפסיד ארבעה עשר סיבובים, אבל בחמישה עשר הוא ייקח את זה וינצח באופן מכריע!
  ורוניקה צחקה וחשפה שיניים:
  - כן, זה בהחלט אפשרי! ובכן נצח נצח!
  שרפים העירה באגרסיביות וחשפה את שיניה:
  - אנחנו נהיה החזקים בעולם וננצח את כולם!
  ובאצבעות רגליים חשופות, הוא ישיק שוב מתנת מוות ייחודית לעבר האויב.
  הנה הבנות - האירובטיקה הגבוהה ביותר.
  עם בחורות כאלה, אני חושב שכל אחד יכול להזיז את הראש, או שהמכסה ייקרע מהצירים שלו.
  סטילנידה מחצה את הטליבאן ושרה:
  אנחנו הכי חזקים בעולם
  נטבול את הטליבאן בשירותים...
  מוסקבה לא מאמינה בדמעות,
  בואו לתת לח'ליפה מכה מוחית!
  הנה היא, סטלנדידה, ילדה מענגת. שאפשר לקרוא לזה - פשוט היפר וסופר.
  עם בנות כאלה, אתה יכול להסתכל בבטחה אל העתיד. שיהיו כמעט מיליארד טליבאן, ובניגוד לרוסיה, יש להם הרבה יותר גברים מנשים.
  והטליבאן אוהבים להילחם.
  אבל הם לא ממש טובים בזה.
  קו החזית נראה קרוע. היכן שהטליבאן נדבק, היכן החיילים של לשכת העיצוב המיוחדת או רוסיה.
  לאף אחד אין יתרון גדול.
  היא לקחה אותו וצרחה, מחייכת שיניה וקורצת:
  - למען המולדת עד הסוף!
  ויקטוריה צרחה בזעם פראי:
  "אתה נותן לנשיא הדרקון מוות מוחלט!"
  ורוניקה הסכימה עם זה:
  - מוות לדרקון הנשיא באמצעות טומבה יומבה!
  והאמריקאים, כמובן, מוכנים לעזור לטליבאן. אפילו למכור נשק לטליבאן באשראי. וזו מדיניות אכזרית בארצות הברית. כך הם לוחצים על הצבא הרוסי.
  אבל כל עוד יש בו גיבורות נשיות, אז אי אפשר להתגבר על רוסיה.
  כאן אליס ואנג'ליקה נלחמות. כזה לחימה וגניבות מגניבות. והם דוחסים את האפגנים בזעם ובכוח.
  אליס ירתה ברובה הצלפים שלה וחבטה באגרופים את הטליבאן. וזרק אצבעות חשופות
  סכין מתנת מוות רצחנית, חורקת:
  - למען ארץ המולדת של ברית המועצות!
  זו סוג הנערה הנלחמת שהיא. הוא מלא בכוח ותוקפנות כאחד.
  אנג'ליקה בריאה ולוחמת ג'ינג'ית. כל כך מחבט את הטליבאן. זה ידפוק מסה עצומה מהם. ושאג:
  - תהילה לחברי קומסומול החדשים!
  ואיך הוא צוחק.
  אליס, שירתה לעבר האפגנים ופגעה בהם במדויק, העירה בהיגיון:
  - אנחנו מסוגלים להביס כל עדר!
  ואליס ירתה את הבזוקה שלה באמצעות פטמת החזה הארגמן.
  הנה ילדה - שמראה מעמד הון.
  אנג'ליקה גם מתנפלת על האויב ומכסחת הרבה טליבאן ומפלפלים:
  - למען המולדת!
  אלו נשים - כל כך תוקפניות ומסוגלות, נניח, להרבה.
  אליס העירה בחיוך כשהיא כיסחה את האויבים:
  - מולדת היא אימנו, נהרוג את הצהובים!
  אנג'ליקה העירה בזעם פראי מוחצת את האפגנים:
  - אנחנו הקומוניסטים נתחזק בעולם!
  ובאצבעותיו החשופות יזרוק רימון עם מטען טולה.
  ככה הבנות התעצבנו.
  ולהשמיד אויבים בכוח אדיר.
  נטשה, ירתה לעבר האפגנים ולחצה על כפתור הבזוקה עם פטמתה הארגמנית, ציינה:
  - עבור רוסיה אין בעיה כמו מספר האויבים!
  זויה, שרבטה על האפגנים, הסכימה:
  - נוכל להביס כל צבא של האויב!
  הנערה הלוחמת אוגוסטינוס, שרבטה על חיילי הטליבאן, התפוצצה מבזוקה עם פטמת תות וצעקה:
  - אני יפי המוות!
  וסבטלנה תסטור לאפגנים. ובאצבעות רגליים חשופות על המוג'הידין הוא ירפה ויקשקש:
  - לברית המועצות באור חדש!
  נטשה חבטה שוב, השתמשה בפטמת האודם שלה כדי ללחוץ על הכפתור. וזה היה יפה. ומאוד אגרסיבי.
  נטשה אמרה בצחוק:
  - אנחנו חושבים שאנחנו יכולים ואנחנו יכולים לעשות הכל!
  זויה ענתה בחיוך:
  - אבל לא כולם! אנחנו לא יכולים לתפוס את ח'ליפה!
  נטשה הבחינה באנחה, שרבטה לעבר האויב בעקב החשוף:
  - בואו נתפוס גם את ח'ליפה! כן, הוא זקן, הוא ימות בקרוב!
  זויה צחקה והשיבה:
  - עוד, תזזיתי עוד יותר, עשוי לבוא!
  אוגוסטינה כרתה את האפגנים, שזחלו במסה גדולה, וגם סטרה בעזרת פטמת פטל מבזוקה וחרקה:
  הכל יהיה בסדר בנות! אני בטוח בזה!
  והיא הוסיפה, נותנת מתנת מוות בעקביה החשופים וקרעה את הטליבאן.
  - הרוע אינו אינסופי!
  סבטלנה ציינה בהגיון, וכיסחה את לוחמי הטליבאן המתקדמים:
  - ארצנו תהפוך ליותר מפוארת ומודרנית!
  וגם, לגבי האפגנים, הוא ייקח את זה ויזיין את זה.
  וזו ההבנה התוקפנית והכוח העצום שלה.
  בנות, כמובן, יכולות לעשות הרבה כשהן מרושעות ואפילו יותר כשהן טובות.
  אלבינה ואלווינה נלחמות מאוד בשמיים.
  אלבין מפיל מטוס של חיל האוויר האפגני ומתמרמר:
  - האלה לאדה היא בשבילנו!
  אלווינה הפילה מטוס תקיפה של הטליבאן וציין:
  - האלה לאדה - אלוהות עם אות גדולה!
  זה באמת מה שבנות צריכות. ומגניב במיוחד.
  והלגה ממטוס התקיפה ממשיכה לחקור את האפגנים ביבשה. והיא לוחמת טיסה קרבית מאוד. וכך קרע בזריזות את הפגיעה המדויקת של המגדל מטנק הטליבאן.
  הנה הילדה...
  והשתוללות:
  - לבניית קומוניזם בכל העולם!
  אלבינה ציינה, תוך שהיא מסיתה את המוג'אהדין, בדיוק רב של תבוסה:
  - למיטב המוחות הסובייטיים!
  וגם איך לחתוך את המכונית האפגנית.
  הנה הבנות - אולי הכי גבוהות, הן הקטגוריה.
  אלווינה, שריסקה את הטליבאן, ציינה באופן הגיוני:
  - אנחנו יכולים לעשות הכל - ונראה את זה לכולם!
  והיא הפילה עוד בנדורה אפגניסטן.
  בנות הן המעמד הגבוה ביותר.
  אבל אפילו ילד יכול להיות לוחם טוב מאוד.
  במיוחד אם זה ילד בן אלמוות.
  כאן שר אולג ריבצ'נקו בהתלהבות רבה:
  - תהילה למולדת הקומוניזם,
  אוהבים אותך מדינה יקרה...
  נשמיד את הכוחות הפשיסטים,
  למרות שהשטן תוקף אותנו!
  והילד שוב מחבט את הטליבאן בחרבות. ואז הוא יחזיק טחנת מניפה. ובאצבעות רגליים חשופות, איך הוא ייקח ויזרוק מתנת מוות קטלנית מאוד
  יָרִיב.
  זה בן - בואו נגיד בן - סופר!
  מרגריטה קורשונובה, שגזרה את האפגנים המתקדמים וזרקה מתנות מוות על האויב באצבעותיה החשופות, צרחה:
  - מעבר לגבולות הרוסים מעבר לקאבול!
  אולג ריבצ'נקו, הפיל את האויב, הנהן במרץ:
  - יהיו הקווים שלנו מעבר לקאבול. אבל האויב חזק במיוחד במספרים!
  מרגריטה קורשונובה הסכימה עם זה:
  - האויב חזק מאוד! אבל אנחנו עדיין ננצח!
  ובאצבעות רגליים חשופות, איך להשיק מתנת מוות קטלנית.
  אולג ריבצ'נקו, שכתב על המוג'אהדין, ציין באופן רציונלי למדי:
  - הצבא שלנו יהיה בקאבול!
  מרגריטה קורשונובה הסכימה:
  - אני מקווה שזה יקרה! אם לא נדמם למוות בעצמנו!
  נער המחסל ענה בביטחון:
  - הניצחון שלנו הוא בלתי נמנע!
  הנערה הלוחמת, זורקת לימון ברגל יחפה, הסכימה:
  - אני מאמין בזה! אני באמת מאמין!
  ואיך ייקח את זה לוחם ויצחק.
  ואז הילדים בני האלמוות ייקחו את זה וישרוקו בקול אחד. השריקות שלהם הביאו אלפים רבים של עורבים להתעלף. והם, לאחר שאיבדו את ההכרה, נופלים
  אפגנים ומחוררים את הגולגולות שלהם.
  והם קודחים את צמרות ראשיהם של חיילי האימפריה האסלאמית. והם דוחפים את היריבים לארון הקבורה.
  מרגריטה, לאחר ששרקה בצחקוק, ציינה:
  - אתה ואני בדיוק כמו שודדי זמיר!
  אולג ריבצ'נקו הנהן בהסכמה:
  - כן, ממש כמו זמירים!
  והילד צחק...
  ושוב הילדים האלמותיים איך לשרוק. וזה כאב מאוד לעורבים. הם מאבדים את ההכרה ונופלים כמו טיפות גשם. והרבה אפגנים נלקחו והכו.
  ואז הילדים שרו פה אחד:
  - לוחם שחור מול המוות,
  הקורבן מחכה לשעת חצות...
  תאמין יותר מכל אחד בעולם
  אנחנו נקבור אותך באדמה!
  אלה באמת ילדים - מה שאתה צריך! וזוהי קשיחות לחימה.
  אולג ריבצ'נקו הניף את שתי החרבות שלו, כרת את ראשיהם של שבעה חיילים אפגנים בבת אחת ושר:
  יש לי מוניטין של גבר חזק מסיבה כלשהי,
  שבעה במכה אחת!
  מרגריטה קורשונובה, כריתה את המוג'אהדין, ציינה:
  - אנחנו נהיה הראשונים על מאדים, ובכלל בכל מקום!
  אולג ריבצ'נקו, שחטף שוב את הטליבאן, ציין:
  - אנחנו נהיה הראשונים בכל מקום!
  ורגל הילד החשוף של ילד כבן שתים עשרה זרקה רימון של כוח קטלני.
  כך נלחמים הילדים, שקיבלו אלמוות מהאלים הרוסים במתנה, נואשות ובגבורה. והם פועלים באנרגיה אדירה.
  גורבצ'וב-פוטין שוב החל לתת פקודות. הוכנס מס נוסף של חמישה אחוזים.
  הוא הורה ליצור הגנה משלו נגד טילים. הוא הורה להחזיר את דרגתו של המרשל לברנטי פאליץ' בריה. הוא גם הורה לשקם את יגודה, יז'וב, אבקומוב.
  אומרים שסטלין צדק והם כלאו קצת. ושצריך לשתול עוד יותר ולירות.
  ילצין הודח מתפקידו כראש משרד ההגנה של מוסקבה ונכלא. וזה אולי הדבר הכי חשוב.
  ואז הדיקטטור לקח אותו ונרדם.
  הבנות המשיכו להילחם עם הטליבאן הרבים.
  נטשה יורה לעבר חיילי האימפריה האסלאמית, וזורקת רימון באצבעותיה החשופות. ואז הוא שואג:
  - למען הקומוניזם הגדול!
  זויה, ירתה לעבר החיילים האפגניים וכיסחה את החיילים של אימפריה מיומנת, צעקה:
  - לברית המועצות הגדולה!
  אוגוסטינה, יורה על האויב, ובואי נזרוק מתנות מוות באצבעותיה החשופות, והשתוללה:
  - למען המולדת, אמנו!
  סבטלנה ציינה באגרסיביות, שרבטה על הטליבאן וזרקה ברגליים יחפות מתנת השמדה רוצחת:
  - לכוח קומוניסטי!
  נטשה יורה על האויב בדיוק רב. ובאצבעות רגליים חשופות, איך להתחיל הרס. ותכה את האויב.
  והרבה טליבאן יכסחו ויחרקו:
  - למען ברית המועצות של הקומוניזם!
  ושוב לקרוץ.
  זויה גם מסמרה את האויב ומכסחת אותו. ובאצבעותיו החשופות הוא זורק רימון של כוח קטלני, קורע לגזרים את המוג'אהדין.
  ואז היא צווחה:
  -המנון מולדתנו ברית המועצות!
  אוגוסטינוס השתוללה, חושפת שיניים וזורקת את מתנת המוות ברגלה היחפה:
  - למען המולדת, אמנו!
  סבטלנה, נלחמת בטליבאן, ושרבטה על האויב בקטלנית, צרחה:
  - למען הקומוניזם הגדול!
  והבנות נלחמו חזק. ככה הם יפים.
  אולג ריבצ'נקו נלחם איתם. הילד נראה בערך בן שתים עשרה, כמובן, ילד נואש.
  ובבהונותיו החשופות, הוא ישגר נשק קטלני לעבר האפגנים.
  ואז זה ישאג:
  -לרעיונות הקומוניזם בברית המועצות!
  מרגריטה קורשונובה היא גם לוחמת, לוחמת וקשוחה.
  היא מחסלת את המוג'אהדין ושואגת:
  - למען הקומוניזם בברית המועצות!
  זו סוג של כלבה לוחמת שהיא. והוא סוחף את הטליבאן בזריקת רימונים באצבעותיו החשופות. וצורח:
  - מולדת היא אימנו!
  ועכשיו שורקים הילדים בני האלמוות. ואלפי עורבים נופלים על ראשי המוג'אהדין. וזה מאוד מגניב ומגניב כמו ראש לעצמו
  לזרוק אבטיח.
  נטשה, מצחקקת ויורה, הוציאה:
  - לחלל הגדול!
  זויה הסכימה איתה:
  - לחלל הגדול ביותר ביקום!
  אוגוסטינוס העיר, חושפת שיניים ושרקה:
  - הכל יהיה מאוד מגניב בנות - אנחנו ננצח!
  סבטלנה ציינה, חושפת שיניים וזרקה רימון לעבר האויב בכוח קטלני:
  - ברור שהכל יהיה הוקי!
  בינתיים, סטלניה שרבטה על האפגנים ונהמה:
  אנחנו נהיה הגדולים בעולם
  אלוהים הימר על בחורים נואשים...
  אנחנו לא מגניבים יותר אפילו על הפלנטה הגדולה...
  ורוניקה, מוחצת את האויב - הרימה:
  - הרוג את המפלצת הרעה!
  ויקטוריה זרקה רימון ברגל יחפה, קורעת את הסינים וצרחה:
  - הרוג את המפלצת הרעה!
  אנג'לינה, שרבטה על האויב וכיסחה את האויבים בשורות שלמות, צרחה:
  "שוב נשפך כאן דם!"
  נטשה הוסיפה בשנינות והדיחה את האויבים:
  היריב שלך נראה קשוח!
  בזריקה מכוונת היטב של רגלה היחפה, הפכה סטילנידה את הטנק וצעקה:
  אבל אל תיכנעו לו!
  ורוניקה פוצצה, לחצה על הכפתור של הבזוקה עם הפטמה הארגמנית שלה והוציאה:
  - מפלצת רעה - חזור לחושך!
  והלוחמים שרו במקהלה, תפרו יחד מאות אפגנים:
  - אם אתה גבר, ולא כינה פחדנית,
  אתה תהרוג באומץ את מפלצת הכוכב!
  ושוב הבנות מראות את לשונן. כן, הם באמת האמיצים שבאמיצים.
  ויקטוריה נכנעה לחבילת הנפץ עם עקבה החשוף והעגול וצעקה:
  - במלחמת הקודש - יהיה נצחוננו!
  סטלנדידה ציינה:
  - ולא סתם ניצחון, אלא ניצחון מוחץ!
  אלבינה, בינתיים, נלחמת בצבא הטליבאן באוויר. הילדה מפגינה את הטייסים הגבוהים ביותר.
  ומפיל מטוסי אויב, בהתלהבות רבה. במקביל, אלבינה שרה:
  יש לנו רקטות, מטוסים,
  הרוח הרוסית החזקה בעולם...
  בראש הטייסים הטובים ביותר -
  האויב יימחץ לרסיסים!
  ושוב איך לשרוק. ואז, בעזרת רגליים יחפות, נפיל עוד מכונית אויב. חבית שיכור תקיים קבלת פנים.
  אלווינה גם נלחמת בצבא הטליבאן. הוא ילדה נלחמת ומאוד תוקפנית. הנה, למשל, איך טכניקת החתימה שלה - סולם?
  גם זה פשוט נס!
  אלווינה סיננה:
  לא נפספס את הניצחון שלנו!
  אלבינה הסכימה עם בן זוגה:
  כמובן שלא נפספס כלום!
  גם הלגה נלחמת בייאוש רב. זו ילדה כל כך לוחמנית. הלגה פוגעת יותר במטרות הקרקע. היא ילדה מאוד הורסת.
  מכות.
  והנה אנסטסיה נלחמת. לוחמת שהיא סופר ותיקה. מה שהיא לא עשתה. הנה הלוחם.
  היא עושה סיבוב אגרסיבי בשמיים, ומפילה יריבים כמו שפיריות עם רשת. וכמובן, זה מאוד מגניב.
  כאן הילדה צוללת וטנק הטליבאן נדלק כמו אש מניצוץ. ושוב שריפות והרס.
  אנסטסיה שרה:
  - כנראה הבנות יודעות שזה ניתן,
  תבין את כל השטויות של הסרט...
  ומה לכל הרוחות זה לא שטות של בית חולים פסיכיאטרי -
  מוליד את האור הכי טוב בעולם!
  אקולינה אורלובה, שרבטה על יריבים והפילה מטוסים אפגנים, סיכמה:
  - בעולם הכל יחסי, ואלוהים אינו מלאך, והשטן אינו שטן!
  אנסטסיה, שרבטה על האויבים, התנגדה:
  - נו, אלוהים, אולי לא מלאך, אבל איפה משהו טוב מהשטן?
  אקולינה משכה בכתפיה והשיבה:
  - אולי בזכות השטן אכלנו את הפרי האסור והפכנו הרבה יותר חכמים! למד, במיוחד, להמציא!
  מירבלה מגנטיק הפילה מטוס אויב נוסף והינהנה:
  - למעשה, הם למדו להמציא ברצינות! וזה מגניב!
  אנסטסיה שרה, חושפת שיניים:
  - כרתנו את האויבים ללא עקבות,
  שוב יהיה הלחץ הפרוע שלנו...
  מאותגר - כפפה בטיסה
  והאויב הוא רק פיל טיפש!
  אקולינה אורלובה, בזמן שהפילה את הטליבאן, אישרה:
  - זו מלחמה ממש טובה!
  ובעקב החשוף היא שלחה עוד מתנת מוות רצחנית לאויב.
  אנסטסיה שמה לב והדיחה את היריבים:
  - מלחמה היא אף פעם לא טובה
  זהו ניצחון גדול!
  מירבלה לקחה אותו ונהמה:
  - ניצחון גדול מחכה לנו,
  אנחנו הכי יפים...
  גם הסבים שלנו גאים בנו.
  אני חוגג את ההצלחה של הבנות!
  אקולינה אורלובה ציינה, חושפת שיניים:
  - אש משתוללת משתוללת בי,
  לכבות שזה ללא ספק מאוחר מדי -
  לשים את כל כוחו של הזעם במכה -
  מתקן את השמים, מרעיד את הכוכבים!
  אנסטסיה וודמקובה, שהפילה מטוס נוסף של צבא הטליבאן, ציינה:
  - פשוט יש לי טמפרמנט מטורף!
  הבנות האלה פשוט נהדרות.
  אבל נטשה היא כמו מפלצת בקרב. הנה ארבעה מהם יריבים מותקפים. ונתן להם מכה פיגורטיבית. זו נטשה - פשוט ילדת סופר כיתה.
  והעקב החשוף שלה שולח רימון. והמסה של הטליבאן נקרעה בבת אחת.
  נטשה שרה:
  קראבאס, בראבאס,
  שמתי עין על הבנות...
  אני אוכל צהריים עכשיו
  אבל להכות זה לא בשבילנו!
  זויה אישרה, כיסחה שורה נוספת של יריבים:
  - זה ממש לא בשבילנו!
  והעקב העירום והעגול של הילדה שוב שולח מתנה של כוח הרס.
  אוגוסטינה ציינה, קורצת וירקה, עד כדי כך שמחצית מגדוד האויב נשרף:
  - לא קראבס ולא באבא יאגה יעצרו אותנו!
  סבטלנה ציינה באגרסיביות:
  - לעולם לא נעצור, ואל נרגע!
  נטשה, לאחר כיסחה את השורה הבאה, הפכה אותו, זרקה את הטנק באצבעותיה החשופות כמתנת מוות ו-vyaknula:
  - נהיה בבירת האויב!
  זויה שרבטה על האויב, כיסחה אותו כהוגן והסכימה:
  - ברור שנעשה!
  הלוחמים כאן מאוד אמיצים, אבל כמובן, לא רק זה.
  הן גם גיבורות - קלאסה - סופר!
  מתנגדים מזוינים של אוגוסטינוס, ציינו:
  הכוח שלנו גדול
  בואו לקרוע את התרנגול!
  והעקב החשוף שלה יקח ותרים עוד מתנת מוות.
  סבטלנה העירה בצחוק:
  - יותר מכל אנחנו יודעים לצחוק,
  ואתה מאמין - אנחנו תמיד יכולים להילחם!
  נטשה, לאחר כיסחה דרגה אפגנית נוספת, ציינה:
  - קרב הוא בדרך כלל לא טוב!
  אוגוסטינוס העיר וחשפה שיניים:
  - ומה טוב בכלל?
  והעקב החשוף שלה העלה אפונת מוות רצחנית.
  זויה העירה בהיגיון, וכיסחה את הטליבאן:
  - טוב כשיש עניין של יצירה!
  הנערה הג'ינג'ית המחסלת את אויבי ברית המועצות הנהנה:
  - אי אפשר שלא להסכים עם זה!
  סבטלנה ציינה, חושפת את שיניה שוב:
  כן, זה נכון, אבל לפעמים צריך לשפוך דם!
  בנות שונות. הנה אליזבת עם צוות הארבעה שלה, הורסת את הסינים בטנק.
  בנות, כמובן, נלחמות באותו ביקיני ויחפות.
  אליזבת ירתה לעבר האויב וצרחה:
  - תהילה למולדתנו - ברית המועצות!
  יקטרינה גם התפוצצה לעבר האויב וצרחה:
  - תהילה גדולה לכל גיבורינו!
  והיא נכנעה לקליע בעקב החשוף.
  אלנה ירתה לעבר האויב, ריסקה את טנק הטאליבן וצרחה:
  - יהי הכוח איתנו!
  Euphrosinia הבחינה, לוחצת על רגליה החשופות והמסותתות על הדוושות:
  - כוח קוסמי ופנומנלי תמיד איתנו!
  אליזבת שרה:
  - גידלו אותנו לנין לתפארת העם,
  וסטלין הגדול האיר לנו את הדרך...
  הוא העלה את האומות למטרה צודקת -
  לעבודה ולהישג, הוא נתן לנו השראה!
  ומהעקב החשוף שלה עף קליע קטלני כזה. והוא קורע את המגדל מהטנק האפגני.
  כן, ארבע זה מגניב. ושום כוח לא יכול לעמוד נגד זה.
  אליזבת ציינה, חושפת את שיניה:
  אנחנו תופעות גדולות
  אל תפחד משינוי!
  והבנות צוחקות.
  הנה אלנקה נלחמת עם המוג'אהדין. הנה ילדה - כיתת אמן. ולא איזה קרבאס. אם זה ייקח את זה, אז זה ייקח את זה.
  ילדה משרבטת על חיילים אפגנים עם מקלע.
  ואז את הפטמה הארגמנית של החזה שלו, כשהוא לוקח אותה ולוחץ על הכפתור של הבזוקה.
  ואז הוא מצייץ:
  זו איזו בחורה מגניבה אני,
  ואני יכול להתגבר מקצה לקצה!
  אניוטה יורה גם על המוג'אהדין וצווחקת:
  - אני הכי חזק בעולם, ויהיה במיוחד בנזאי!
  והעקב העירום והוורוד שלה ישלח מתנת מוות קטלנית.
  הבנות האלה הן המעמד הגבוה ביותר. אלא אם כן אתה מחשיב שיש רמה ואלות.
  אלה ג'ינג'י ציינה, וכתבה לעבר האויב בדיוק רב:
  - אם אעשה משהו, זה יהיה מאה אחוז!
  ועכשיו פטמת האודם שלה תלחץ על הכפתור של הבזוקה. הבנות האלה תמיד בעלות ערך ומסוגלות לחולל ניסים.
  אבל זה, כמובן, לא מספיק.
  גם כאן אתה צריך את המיומנות. מה שיש ליפיפיות האלה הוא לגמרי מעל הגג!
  אלו בנות שיכולות לעצור לא רק סוס בדהירה.
  והמאבק נמשך.
  אז מריה נועלת את המוג'אהדין. והוא עושה את זה בדיוק מפלצתי. וכמובן העקבים החשופים שלה, כמו תמיד למעלה.
  והילדה הזהובה שרה:
  -האור יתפאר לנצח,
  שהחלום שלי יתגשם!
  אולימפיאס גם נלחמת ושולחת מתנות הרס קטלניות.
  ובכל זאת הוא שר:
  - נהיה בתפארת לנצח!
  וזורק רימונים קטלניים.
  מארוסיה גם משרבטת על הטליבאן וחורקת:
  - תהילה לקומוניזם!
  וכף רגלה היחפה, כמו משהו נפלא, תשגר, בהרס רב.
  מטריונה החלה בעוצמה רבה לנקר את האויב ולחרוק:
  - לרוסיה הגדולה!
  ושוב זבובי העקב החשופים שלה, מתנת הרס.
  . פֶּרֶק? 9.
  ועכשיו שרו הבנות עם כל הצוות, כל החטיבה, יפהפיות יחפות בביקיני;
  אנחנו בנות גאות של סווארוג,
  לוחמים אמיצים, אמיצים...
  אנו משרתים נאמנה בשם המשפחה,
  תנו לסבים ואבות להיות גאים!
  
  הצטרפנו בגאווה לקומסומול,
  סטלין קיבל שבועה נועזת...
  אנחנו הבנות רק נשרים
  קציר בנדיבות בקרב!
  
  אנשים תוקפים את הנאצים,
  מביס המוני בסורמנים...
  אחרי הכל, הצבא הרוסי הוא בלתי מנוצח,
  עוצמתי בקרב על איוון!
  
  תאמיני איתנו לאדה לנצח,
  נשבעים לה באמונה גדולה...
  תן לחלום להתגשם
  פחות אנשי אמונות טפלות!
  
  לעולם אל תכיר את המילה פחדן
  אנחנו נהיה לוחמים נועזים יותר...
  רוסית, אוקראינית, בלארוסית,
  נהיה חזקים יותר, תאמין לי!
  
  אני מאמין שננצח בקרב,
  כמובן, להתגבר על צבא האויבים ...
  למרות שלפעמים גנב תוקף אותנו,
  לריב איתנו זה רעיון טיפשי!
  
  לא, אל תאמין לי - נשים אינן חלשות,
  גם גברים לא טיפשים...
  למרות שלפעמים גדלים ארונות קבורה בקרבות,
  והבנות יחפות בשלג!
  
  אל תחשוב שבנות לא במצח,
  יכניסו אותך לעין עם מקלע...
  תהיה לנו אהבה בהירה
  לא נדע בקרבות התשישות!
  
  תהילה לקומוניזם רבותי,
  הרעיון הבהיר והאמיץ הזה...
  ההמון ישתקף בזעם,
  רק אל תהיה שטות!
  
  תפקידים של לוחמים רוסים קלים,
  מפואר בקרבות ובקרבות...
  תנו ללוחמים להיות גאים בבנות
  האויב לא יקבל מחווה מהרוסים!
  
  העולם יתברך בקרוב
  לא נהיה מתחת לעקב הדרקון...
  הבנים שלנו לא רגילים לחכות,
  והאויב לא יכול להימנע מתבוסה!
  
  אני מאמין שהאושר יימשך לנצח
  הכירו את הבנות שלא תמצאו מגניבות יותר...
  כדי שאנשים לא יכירו את הטיפש,
  אנחנו נפזר את העננים מעל הפלנטה!
  
  בקרוב יהיה אור ביקום,
  לאדה תאיר באושר נעים ...
  נפגוש בשעשוע את השחר,
  אנחנו צריכים ללכת קדימה לניצחון אחים!
  
  אנחנו מעריצים המון,
  רוסיה תהפוך לחזקה ויפה יותר...
  רציתי להילחם למען המולדת,
  לאושרה של אמא רוסיה!
  
  אנו מביאים הערצה לכדור הארץ,
  כולנו רוצים לשאוף לקביעות...
  ולהציל את כדור הארץ מאסון
  יהי רצון שאור האושר ימלוך!
  
  אלה האנשים החכמים
  לעשות שמחה ביקום...
  נפחים בנו משהו
  אל תבגוד בכוחכם בקרב!
  
  לא, ברוסיה אנשים הם לא בקר,
  לעולם אל תשכב תחת האוליגרכים...
  ולא תהיה התעסקות נוספת
  אנחנו לא צריכים ahs קבוע!
  
  אלוהים סווארוג והמוח של אנשים,
  לשמח את העולם...
  לא נוצח, תאמין לנבל,
  זו העבודה והיצירה שלנו!
  הבנות שרו טוב מאוד, והרבה מוג'אהדין הושמדו.
  אלו יפות - פשוט סופר.
  נטשה, שירתה על חיילי אימפריית הרשע, צרחה:
  וגם אנחנו נהיה נהדרים!
  זויה הסכימה עם זה.
  - כן, ללא כל ספק נעשה!
  אוגוסטינוס שר:
  אנחנו הבנות לא פשוטות
  עם השם של סווארוג...
  כן, אתה יודע, יחפים בקור,
  תחת חסות אלוהים!
  סבטלנה הציעה, קורצת לחבריה:
  - אנחנו יכולים לשיר?
  נטשה הנהנה ואישרה:
  - בוא נשיר!
  והבנות שרו;
  המדינה הגדולה של ברית המועצות,
  מה הכי מגניב ביקום...
  קרו מיליון ספירת בעיות
  אבל העסק שלנו הוא עבודה ויצירה!
  
  תאמין שהאויב לא ינצח את המדינה,
  מה יותר יפה וחזק מהכל...
  בקרוב נציב מגן אמין,
  וסוף סוף נאמין חכם יותר...
  
  כן, הדוד אדוני החליט לעזור,
  לנאצים לאחר חילופי השלטון ברייך...
  וכוחם של הנאצים התחדש,
  האויב רוצה לקרוע את ברית המועצות!
  
  עכשיו אנחנו צריכים להילחם ברצינות
  עם הנאצים שהחזקים זורקים...
  אבל אנחנו נכה מתחת לבטן האויבים,
  לתפארת אמנו רוסיה!
  
  לא, אתה פשוט לא יכול לשבור את הרוסית,
  אנחנו יודעים איך, אנחנו אוהבים להילחם באומץ...
  כאן הוורמאכט החליט לתקוף אותנו,
  אבל זה יכול רק להתמוטט ולא להתעקם!
  
  ברוסיה, כל לוחם מאבוס,
  הילד מושך את ידיו אל האקדח...
  תן לזה להיות מכשף חכם מאוד
  מי יצר את הכוכב הזה!
  
  עבור היטלר, אל תיקח את מוסקבה על השן,
  הוא קיבל מכה חזקה בחוטם...
  למה הוא טיפס לרוסיה, אני לא מבין,
  חלש לו להרוג חיידק בחרב!
  
  כן, ליד מוסקבה האויב קיבל מכה,
  הבנות נתנו לו עקב חשוף...
  אתה יכול לראות שהפיהרר הוא פשוט מטומטם -
  קוהל פלש לקומוניזם נתן!
  
  הנה באים החלוצים עם שירים,
  בהתקפה עם מכת תוף נקרעים ...
  תן לפיהרר להיות קפוט עכשיו,
  ואנחנו נסיע את הפריץ בצורת שבויים!
  
  הילד יחף על סחף שלג,
  צועדים קדימה בלי פחד...
  הנאצים ייגרמו בקרוב לארון המתים,
  ורדים יפרחו במאי זוהר!
  
  ולהיטלר בקרוב יהיו בקתות,
  הוא ייכנס לקבר. והיורש שלו שיכור...
  אנחנו שמים את הפיהרר על הקרס בקרוב,
  אם כי לפעמים לחם ג'ינג'ר עוקצני כבד משקל!
  
  ניצור עולם רוסי נפלא,
  שבה תשלוט רוסיה, תאמין לי...
  שייקספיר לא העז להלחין דבר כזה,
  למרות שהם תוקפים את רוסיה בלחץ השדים!
  
  הלחץ העז של השטן נראה,
  בעל בריתו לשעבר עוזר לו...
  לא פלא שהבנות נשמעות נאנקות,
  לא יהיה מקום להיראות בקרוב בגן עדן!
  
  כן, הדוד אדוני שינה את המסלול,
  וטנקים, מטוסים נשלחים לנאצים...
  בשאיפה שלו, היחידה מגניבה מאוד,
  להכניס עוד קומוניסטים לארון הקבורה!
  
  זה החמיר, למרות שסטלינגרד,
  ריסקתי כמעט את כל הצדדים של הנאצים...
  נוצרה יישור חסר רסן שכזה,
  מתחת לשמים האלה, בהחלט נקי!
  
  ובכן, מה לעשות - הבנות יוצאות משליטה,
  מתחבא מפני הפיהרר של העדה בקרבות...
  ומגפיים לא מתאימות לבנות,
  הם תמיד יודעים להילחם!
  
  עבור בנות, כפור אינו נורא,
  כשהם לחמו ליד מוסקבה,
  היו כמעט עירומים ויחפים,
  לזרוק רימון ברגל יחפה!
  
  אז רצית פשיסט
  ובכן, חשבתי שהשטנים יעזרו לך מיד...
  ושתל כאוס מוחלט,
  והבנות רק גונחות מכעס פרוע!
  
  יש קרבות די עקובים מדם,
  בנות יודעות לנצח מאמינות לא לוותר...
  לא יהיו לנו אפסים בחשבונות,
  ו-RPG חזק מוכנס לתרמיל!
  
  לוחמים הם יופי
  לאדה עצמה מוכנה להילחם עבורם...
  יש להם יונים של טוהר קדוש,
  שיהיה פשוט הפרס הגבוה ביותר!
  
  כן, אני מאמין שאלוהי הכוחות סווארוג יבוא,
  והמתים בקרב יקומו...
  והצייד יתקע בקרנו המפוארת,
  והזכייה תהיה הכי כנה!
  
  לא יהיה עוד צער על פני כדור הארץ,
  ודמעות מרות יתייבשו...
  נחיה במשפחה יחידנית,
  והשדים הרעים פשוט ימותו!
  
  נערים חלוצים באומץ לקרב,
  בחורים יחפים ממהרים בשלג ..
  אני מאמין שרוסיה תמיד תהיה איתך,
  אם כי לפעמים תחתיות ישברו!
  
  אלוהים ישוע יקים לתחייה את כל הנופלים,
  וישלוט עם האל הלבן...
  נרים באומץ מגן לארץ המולדת,
  זו תהיה חובה מפוארת לשרת את רוסיה!
  
  כן, השטן ערמומי, פשוט ערמומי,
  רצונותיו המובנים מאוד...
  הוא פוסטר עכשיו למוסקבה,
  וניסויים מרושעים מחכים לארץ המולדת!
  
  אבל לאדה ולורד פרון איתנו,
  ולנין, סטלין וטרוצקי החכם ביותר...
  מה שניתן לראות מכופף את הצבא,
  והזמיר החשוב ביותר ויסוצקי!
  
  בקיצור, יהיו שלל אלים קדושים,
  ננצח בקרב היריב...
  ולהרים הרבה אגרופים חזקים,
  לתפארת החייל הגדול ביותר!
  
  בנות תוקפות יחפות
  הם רצים ולא מפחדים לדעת את הכפור ...
  אל תמשוך אותם לקרב, התחשב בהם בכוח,
  דע שהארגמן זורח באור של ורד!
  
  בקיצור, לוחמים למען מולדתם,
  משרת בחוסר עניין גאה ...
  תנו לסבים ואבות להיות גאים,
  ומהשמיים לא מצפים למתנות בפרוטה!
  ולדימיר-מיכאיל גורבצ'וב-פוטין המשיך לנקוט בצעדים להשבת הסדר על כנו. עשה מעצרים חדשים בצמרת. קודם כל, על ידי שתילת Yakovlev. וגם אנשים לא אמינים אחרים.
  הקים את המסדרים של סטלין, ופיטר הגדול, ואיבן האיום.
  ואז הוא הורה לעצור גם את גארי קספרוב - הוא חושב יותר מדי על עצמו.
  וגארי קספרוב נכלא.
  כמו כן הוחלט להגדיל את מספר השוטרים. והעונשים בחוק הפלילי החליטו לשנות לכיוון של החמרה.
  לאחר מכן נרדם שוב ולדימיר-מיכאיל גורבצ'וב-פוטין;
  באפגניסטן גם הבנות שרו ורקדו והשמידו את המוג'אהדין.
  כך כתבו הבנות שיר שלם בבת אחת. והרבה מאוד טליבאן נכסחו בבת אחת. וזה אכן היה ההישג יוצא הדופן שלהם.
  אלו הנשים - במיוחד כשהן זורקות מתנות מוות ברגליים יחפות.
  אבל גרדה נלחמת עם הצוות שלה.
  הילדה יורה על האויב באצבעות רגליה החשופות, דופקת את הטנק ושואגת:
  - תהילה לבנות הפנתרים!
  שרלוט יורה אחריה. מסית את המוג'אהדין וחורק:
  - לארץ המולדת המשותפת לכולם!
  לופנולה וכריסטינה פגעו באויב וצרחו:
  -תהילה לחבר'ה החזקים!
  גרדה שאלה באירוניה:
  לאן ילכו החלשים?
  כריסטינה מלמלה:
  תן למפסיד לבכות -
  הנבל מקנא!
  מגדה גם פגעה באויב, הפילה מכונית אפגנית וצרחה:
  - לגבולות חדשים, בלי סוף!
  מדובר בבנות שהן גם גיבורות, אם כי בדרכן שלהן.
  כאן החלו לרסק את הטליבאן בלי שום טקסים וספקות בזחלים. ומה תיקח מהם? לעזאזל - מילה אחת!
  אליס ואנג'ליקה נלחמות. בנות כל כך יפות ומאוד סקסיות.
  הם יורים טוב ופוגעים לעתים קרובות. הלוחמים האלה פשוט סופר. מה זה לא זריקה - אז ישר במצח.
  אליס משרבטת מרובה צלפים ושרה:
  - קומוניזם יליד תהילה במשך מאות שנים,
  לבנות הפלדה תהיה יד!
  אנג'ליקה, שירתה במדויק, ציינה:
  - ברור שכן!
  ואיך הוא זורק רימון באצבעותיו החשופות.
  אליס, תוך כדי ירי, ציינה:
  זה נכון שאנחנו חזקים יותר, אין אף אחד?
  גיבורת הנערה האדומה אנג'ליקה ציינה:
  אני לא כמו סוס -
  אני יכול לעצור פיל בדהירה!
  ואיך הילדה תראה את הדו-ראשי שלה. והוא כמו הר.
  אליס צייצה:
  - נלך על כוחם של הסובייטים,
  ואנחנו נסחוף את כל האויבים לחול!
  והנה נטשה שוב הורסת את האפגנים עם הצוות שלה. אפילו אלמנטים של קסם משמשים.
  הלוחמים כאן הם בעלי אומץ רב ואומץ רב. אף אחד לא יכול לעמוד בפניהם.
  נטשה שרה, זורקת מתנת מוות ברגלה יחפה:
  - שטני כוחנו!
  זויה נתנה סיבוב, כיסחה את קו המוג'אהדין וצרחה:
  - על הניצחונות הגדולים של ברית המועצות!
  לופנולה על האויב ואוגוסטינוס. היא ריסקה טנק של טליבאן עם בזוקה וצרחה:
  - זו תהיה לנצח רוסיה, תזרח כמו השמש!
  גם סבטלנה, לעבר האויב, כאילו היכה, בעזרת עקב חשוף ופליטים:
  - לקומוניזם במהלך חיינו!
  נטשה, שרבטה על האויב, שרה:
  - גדולתו של הרוסי מכירה בכוכב הלכת,
  הפשיזם נמחץ במכת חרב...
  אנחנו אהובים ומוערכים על ידי כל אומות העולם -
  בקרוב נבנה קומוניזם קדוש!
  זויה אישרה בשיר, ושרבטה על היריבים:
  - תהילה לפטרונות שלנו בחופשיות,
  ידידות של עמים היא תמיכה במשך מאות שנים ...
  כוח חוקי, רצון חופשי -
  הרי לאחדות של אדם פשוט!
  אוגוסטינוס ציחקק והעיר:
  - אדם פשוט באופן טבעי, לאחדות? מה עם כוח?
  סבטלנה לחצה על כפתור הבזוקה עם פטמתה הארגמנית, פגעה בטנק האויב וצייצה:
  - כוח היא לא מילה פשוטה,
  היא מעל החוק...
  כולם על הברכיים מצווים על הפה -
  זה כוח!
  נטשה אמרה באירוניה:
  - כן, הממשלה אכזרית... אבל אנחנו בונים אותה בעצמנו!
  זויה אמרה בהתרגשות:
  - תהילה לקומוניזם!
  והבנות לקחו אותו במקהלה ושרו, והלחינו תוך כדי;
  תהילה למדינה הפורחת בשמים,
  תהילה לרוסיה הקדושה הגדולה...
  לא, לא להיות בשקט נצחי -
  כוכבי שדה הפנינים הושקו!
  
  סווארוג הכול יכול הגדול איתנו,
  בן למשפחה האדירה הכל יכול...
  שהלוחם הזה עזר בקרב,
  עלינו לפאר את האל הרוסי!
  
  לבנות אין ספק, תאמין לי
  בזעם הבנות תוקפות את ההמון...
  חיה מטורפת תקרע לגזרים,
  והאויב יקבל חלק באף!
  
  לא, אל תנסה לשבור את הרוסים,
  האויב לא יוריד אותנו על הברכיים...
  ננצח אותך בן רשע,
  הסבא רבא לנין איתנו!
  
  לא לעולם אל תיכנע לאויבים
  נערות יחפות לחמו ליד מוסקבה...
  לא נגלה חולשה ובושה,
  בואו נתמודד עם השטן הגדול!
  
  כן, אלוהים סיים את הקרבות שלך,
  ולנפץ את המוני הוורמאכט בצורה מפורסמת...
  כדי שהם לא יגמרו עם אפסים,
  כדי שלא יהיה שקט בבית הקברות!
  
  תן לבנות שתרצה לוחמים
  אז הפשיסטים יסדרו את זה...
  אבות יהיו גאים בנו
  היריב לא יחלב אותנו כמו פרות!
  
  נכון שעוד מעט יגיע האביב
  יהיו אוזני זהב בשדות...
  אני מאמין שהחלום שלנו יתגשם
  אם אתה צריך, להילחם על האמת!
  
  אלוהים מתכוון שכל האנשים אוהבים,
  נאמן חזק, בשמחה נצחית...
  למרות שדם אלים נשפך,
  לעתים קרובות הילדה לא זהירה!
  
  אנו מוחצים את האויב בקרב,
  משהו כל כך אוורירי...
  למרות שסופת רעמים משתוללת על העולמות,
  והליקוי החשוך מגיע!
  
  לא, אנשים יעמדו לקבר,
  והם לא ייכנעו קצת לנאצים...
  אתה כותב את הבנים במחברת,
  ותשחז את כל הצברים שלך על נזיפה!
  
  כן, זה נכון, יהיה שחר בלי קצוות,
  תאמין לי שכולם יקבלו שמחה...
  אנחנו פותחים עוד תאמינו לאור
  ידה של הילדה נמתחת גבוה!
  
  האם נוכל להאמין בזה
  זה, שעליו אנחנו אפילו לא מעזים לחלום...
  אנו רואים בבירור את המטרה הבהירה ביותר,
  לא, תשא את הלוחמים שטויות!
  
  ואנחנו חייבים לטוס בצחוק למאדים,
  בואו נפתח שם שדות, נספור אודמים...
  ולהאשים את הנאצים בעין,
  המוני כרובים מתנשאים מעלינו!
  
  שהמדינה הסובייטית תהיה מפורסמת,
  מה נתן את הקומוניזם לעמים...
  היא ניתנת לנו לנצח מלידה -
  למען המולדת, למען האושר, למען החופש!
  
  ברוסיה, כל לוחם מאבוס,
  התינוק מושך את הידית אל האקדח...
  לכן, אתה רועד נבל,
  אנחנו מחייבים את המפלצת!
  
  כן, נהיה משפחה ידידותית,
  מה הקומוניזם יבנה ביקום...
  נהיה חברים אמיתיים,
  והעסק שלנו יהיה יצירה!
  
  אחרי הכל, הקומוניזם ניתן לנצח מלידה,
  כדי שמבוגרים וילדים יהיו מאושרים...
  הילד עדיין קורא בהברות,
  אבל להבת הדמיורג' זורחת בעיניים!
  
  שאנשים יהיו מאושרים לנצח
  שיחד הם נלחמים על ענייני סווארוג ...
  בקרוב נראה את גדות הוולגה,
  ונהיה במקום הכבוד ה'!
  
  כן, רוסיה לא יכולה להישבר על ידי אויבי המולדת,
  זה יהיה חזק יותר אפילו פלדה ...
  רוסיה, את אמא לילדים,
  ואבינו, תאמין לסטלין החכם!
  
  אין מחסומים לארץ המולדת,
  זה ממשיך להתקדם...
  מלך הגיהנום ישחק מט בקרוב
  למרות שיש לו קעקועים על הידיים!
  
  אנו ניתן את ליבנו עבור מולדתנו,
  נטפס על כל ההרים, תאמין לי גבוה יותר...
  לנו הבנות יש הרבה כוח,
  לפעמים זה אפילו נושף את הגג!
  
  הילד גם נתן מנוי לרוסיה,
  אמר שהוא יילחם בחירוף נפש...
  ועיניו נוצצות מתכת,
  וה-RPG מוסתר היטב בתרמיל!
  
  אז בואו לא נשחק טיפש
  ועדיף שכולנו נעמוד יחד כקיר...
  עובר בחינות לחמישה בלבד,
  כדי שהבל שולט, ולא קין הרשע!
  
  בקיצור, יהיה אושר לאנשים
  והכוח של סווארוג על העולם הקדוש...
  פשיסטים שאתה מרסק בשובבות,
  תן לאדה להיות אושר ואליל!
  הבנות שרו שיר יפה. ואז הם צחקו. ובכן, השיניים שלהם כמו פנינים.
  אלנקה גם נלחמת נגד המוג'אהדין.
  והילדה מדגימה את הרמה - פשוט סופר.
  ובאצבעות רגליו החשופות, הוא זורק רימוני כוח קטלני.
  ובעוד היופי הזה עדיין משרבט מקלעים.
  הבלונדינית שרה:
  - קטסטרופות, אסונות...
  כאילו אנחנו לא מכירים את אלוהים!
  והתיאטרון של החיים האלה -
  יסיע את הבנות לארון הקבורה לפני המועד האחרון!
  אניוטה השתוללה, חושפת את שיניה:
  - למען ברית המועצות!
  והוא יזרוק בבהונותיו החשופות עוד מתנת השמדה.
  אז אלה נלחם בזעם רב. היא ילדה כל כך לוחמת. ובעקבו החשוף הוא יקיף מתנת מוות רוצחת.
  ושאג:
  - למען קומוניזם ברמה הקדושה!
  ואז הילדה תראה את לשונה.
  גם מריה נלחמת בייאוש רב. והוא נלחם כמו גיבור אמיתי בחצאית ובביקיני. ורגליה החשופות שוב זורקות את מתנת ההשמדה.
  מריה אמרה:
  - תהילה לימי הקומוניזם!
  אולימפיאס גרגרה, חושפת את פניה, ובסוליותיה החשופות שולחת מתנת מוות:
  - תהילה לתקופות הקומוניזם שלנו!
  מרוסיה ציין, כיסח את האפגנים וצווח:
  - תהילה לרוסיה ולחופש!
  מטרנה, לאחר שגזרה שורה נוספת, צעקה:
  - לנצחונות במלחמת הקודש!
  וגם איך לנבוח...
  . פֶּרֶק? עשר.
  הבנות שרו ביחד, והלחינו תוך כדי:
  מעל הכוכבים נטוס על פני כדור הארץ,
  השמש הבהירה תזרח...
  גבורתם של חברי קומסומול מושרת,
  הופך צייד למשחק!
  
  הזמן יזהר
  במקום שבו סופת רעמים נוצצת על העולם...
  התפוח פורח בכמויות גדולות,
  כמובן שהאביב מגיע!
  
  יהיה עידן, תאמין לקומוניזם,
  איפה כל אדם הוא דמיורג.
  נשטוף את כתם הפשיזם מהפנים,
  במידת הצורך נחרוש ונחרוש!
  
  אלים רוסים יעלו מעל העולם,
  תביא לאנשים שמחה וצחוק...
  נמשח את השערות עם מצנפת,
  להצליח בעסק מפואר!
  
  כן, רוסיה היא מדינת עולם,
  ארץ קודש לקומוניזם...
  ילדה יחפה רצה
  היא באה מכלה שנתנה!
  
  כן, אוהב את היופי של רוסיה,
  מה יצר מתכת מאבן...
  תאמין לי, אנשים יהפכו למאושרים יותר
  תן לנפאלם לזרום מהשמיים!
  
  אל תחפש אושר בלי רוד,
  הוא ייתן לנצח אהבה...
  מתחת לעקב בקרב סווארוג,
  דם מפלצות נשפך!
  
  אין ארץ יפה יותר של ענקים,
  יש לו אלפים וגמדים בשורות...
  אנו מאוחדים לנצח עם ארץ המולדת,
  ננצח בכל קרב!
  
  אז למה האדם כל כך עצוב
  אחרי הכל, ידעת את הכוח של Svarog ...
  לעורר רגשות טובים,
  אידיאל אהבת הלאדה שלנו!
  
  זה יהפוך טוב יותר מהיקום, תאמין לי -
  אם הקומוניזם ישתלט...
  אנחנו ילדים מאושרים של סווארוג -
  בואו ננפץ את הפשיזם לקוורקים!
  
  בקרוב כדור הארץ יהיה זוהר,
  הצלחה גדולה בקרוב...
  ויאירלו יקום כשמש זוהרת,
  וייתן זוהר לכולם!
  
  בואו נשתה בשביל החבר'ה של ארץ המולדת
  כדי שרוסיה תפרח לנצח...
  לקבל משכורת אינסופית -
  על כך לא בושה לחלום!
  
  תן לרוסיה להתעלות מעל היקום,
  ולהראות לכולם את חיוך אלוהים...
  עם כוחו בקרבות בלתי נדלים,
  נחשוף את ההטעיה הכי ערמומית!
  
  בקרוב השמש תזרח יותר
  החלל יהפוך לחצר...
  אז תבער את האש אתה לוהט יותר,
  חידד גרזן מפלדה!
  
  ואז עם השיר של הלאדה הגדולה,
  זה הוליד אלים אדירים...
  נוכל לכרות את שבט הפרא,
  בנים אורתודוקסים עם חרבות!
  והלוחמים האלה איך לצחוק...
  ועם העקבים החשופים שלהם הם יזרקו באופן סינכרוני מתנות מוות קטלניות!
  אלה הבנות, במיוחד כשהן הרימו להביורים ולחצו על הכפתורים עם פטמות ארגמן. והם שלחו סילונים לוהטים, בוערים מאוד לעבר האויב, שהכל חרוך ממנו.
  הילדה צעקה פה אחד:
  גדולתה של הרוסית מכירה בכדור הארץ,
  הפשיזם נמחץ במכת חרב...
  אנחנו אהובים ומוערכים על ידי כל אומות העולם,
  האנשים בכל הארץ צועדים לתוך קומוניזם!
  אליונקה ירתה מהבזוקה, לחצה על הכפתור עם פטמתה הארגמנית. ומתנת מוות רצחנית תעוף החוצה ותקרע את המוג'אהדין.
  הילדה שרה:
  סטלין, סטלין, אנחנו רוצים את סטלין
  לשבור אותנו לא יכול היה...
  קום אדון מכדור הארץ...
  אניוטה זרקה רימון באצבעותיה החשופות. ואז היא לחצה על הכפתור עם פטמת האודם שלה וצייצה:
  סטלין, סטלין, הבנות עייפות,
  הגניחה עוברת את כל הארץ...
  איפה אתה הבעלים, איפה...
  איפה אתה איפה!
  אלה אדמונית השיער, מחבטת באויב, מתה, חושפת שיניים:
  - איפה אתה איפה!
  וגם העקב החשוף שלה יעיף מתנה של השמדה. וברק יעוף מתוך פטמת התות.
  ודפוק על המוג'אהדין. הבנות האלה פשוט סופר כיתה!
  גם מריה, ילדה עם שיער זהוב, בעטה בכל זעמה באצבעותיה החשופות.
  והוא ייתן תור לטליבאן. ושוב לוחצים על פטמת הפטל. והילדה מאוד מגניבה.
  וצייצת:
  - למען הקומוניזם!
  האולימפיאדה משפיעה בצורה אגרסיבית על האויב. ובאצבעות רגליים חשופות, איך לשגר בומרנג.
  וכרתו את ראשי המוג'אהדין. ואז, כשהוא שר:
  - למען הקומוניזם הגדול,
  רק למעלה, לא מדרגה למטה!
  גם מארוסיה, כאילו על פי המוג'אהדין, יחבט ותשיר:
  - השבח לאל סווארוג,
  כל הטליבאן בקרן!
  ואצבעותיה החשופות זרקו לימון על האויב. ואז היא, עם הפטמה הארגמנית שלה, תשרוף את האויב.
  מטריונה משרבטת על האויב, וגם העקב החשוף שלה ייתן לאויב לבזבז.
  והילדה תשאג:
  - אחרת אני אנבח, או שמא יללל,
  אחרת, אני אוכל מישהו!
  אלנקה לקחה מרגמה בעלת שש חביות. העלה אותו יחד עם אניוטה. ואיך הוא ייקח את זה ויזיין אותו, לפי המוג'אהדין. הבנות אפילו נסעו בקרקע עם עקביהן החשופות מהרתיעה.
  והם צייצו:
  סטלין הוא תהילת הקרב,
  סטלין של טיסת הנוער שלנו...
  נלחמים ומנצחים עם שירים,
  ילדה יחפה הולכת לעדן!
  כאן הבנות, כמובן, חייבות לקבל את המגיע להן. כשהם מתנגשים, אז כל שדה הקרב של המוג'אהדין נהרס.
  אלבינה ואלווינה בואו נפגע באויב בטילים מהאוויר. וסובב אותם לספירלה.
  אלבינה לחצה על עקבה החשוף על הדוושה וצייצה:
  - למען המולדת, אמנו!
  ואז, עם פטמה ארגמנית, היא לוחצת על הכפתור.
  גם אלווינה פועלת באגרסיביות רבה. ובאצבעות רגליים חשופות הוא שולח טילים לעבר האויב. ופטמות אודם לוחצות על הכפתורים. והוא עושה את זה במצב משופר.
  אלווין שר:
  אתה לא יכול לנצח בקרב שלנו
  אני מאמין שנפיל את הדיקטטורה בקרוב...
  ננצח את דרקון הגשם,
  האויב יידחה בקרבות!
  הבנות האלה פשוט סופר ומעמד מעולה!
  הנה הבנות-טייסות. הם נלחמים יחפים ובביקיני. למה בנות צריכות בגדים? היא פשוט מפריעה!
  אלבינה צייצה:
  על הילדה הזו יחפה,
  אני לעולם לא אשכח...
  היא עם חרמש כבד,
  וכמו כוכב בהיר!
  ושוב, היפהפייה תלחץ על עקבה החשוף והעגול.
  למעשה, אף שטן לא ייקח ילדה כזו. הנה היא כזו יפיפייה.
  ושתי הבלונדיניות ישירו:
  - להילחם על המולדת ולהעז,
  אז תבנה גן עדן ביקום!
  הבנות האלה מהשורה הראשונה. נראה שהם מוצר סופר.
  והנה אליזבת, כאילו פוצחת על האויב, בכוח קטלני. ותקרע אותו לגזרים.
  והטנק שלה עובד ככה. פורס את המגדל ופוגע עם קליע קטלני.
  יקטרינה לוחצת על עקבה החשוף על הידית ומפטפטת:
  - אני הכי אימתני בעולם!
  אלנה גם תלחץ על הכפתור עם הפטמה הארגמנית שלה ותצייץ:
  - לתפארת הקומוניזם!
  יופרוסין חרק:
  - להישגים גדולים.
  זה באמת מה שבנות צריכות. ויש להם כל כך הרבה טמפרמנט.
  וכך הוא רוכב ויורה. ומקלעים משרבטים על האויב. אז אתה לא יכול לעצור מכונית כזו כל כך בקלות.
  אליזבת לחשה:
  - ומסביב כמו מצעד,
  מוג'אהדין יושלך לגיהנום!
  ושוב הקליע שנשלח בלחיצה על זבובי פטמת התות. הנה הבנות - הכי על קלאס!
  אנג'ליקה ואליס גם עובדות מרובי צלפים.
  אליס מפילה את המטוס. ואז, באצבעות חשופות של רגלו החיננית והשזופה, הוא זורק רימון וחורק:
  - למען רוסיה והחופש עד הסוף!
  אנג'ליקה גם פירחה שלושה מוג'אהדין עם כדור אחד וגרגרה:
  - קצינים, רוסים....
  והעקב החשוף שלה, כאילו זורקת מתנת מוות רצחנית.
  אליס, ממשיכה לירות, לקחה ומסרה, פוגעת באויב על אופנוע:
  תן לחופש לזרוח...
  והבהונות החשופות שלה, איך להשיק הרס מוחלט.
  אנג'ליקה גם תיקח ותירה מחבית ארוכה, תשחרר מתנת מוות ותצעק:
  - גורם ללבבות לפעום בקול!
  הנה הבנות - המעמד הכי גבוה וסופר!
  אולג ריבצ'נקו ומרגריטה קורשונובה ייקחו אותם וגם כרתו אותם בחרבות במוג'אהדין.
  ואז התחילו הילד והילדה לשרוק. ועורבים המומים נפלו על ראשי הטליבאן. ההשמדה הזו עברה לחלוטין.
  והילדים שרו פה אחד:
  נילחם באפגניסטן
  תאמין לי, אנחנו נביס את הטליבאן הרשע...
  משהו צף בערפל העשן,
  ודע כי כרוב מרחף מעלינו!
  מיכאיל-ולדימיר גורבצ'וב-פוטין, לאחר שהתעורר, החליט לבקר בסין ולנסות לכונן יחסי בעלות ברית.
  וזה לא כל כך קל. למשל, אפילו באפגניסטן, סין הייתה בצד של המוג'אהדין. בנוסף, ברית המועצות חזקה, והסינים עצמם מפחדים ממנה. בנוסף, כמובן, העובדה שארצות הברית מפלרטטת עם סין, שאינה מתחרה לה בכלכלה.
  בהיותו בנשיא ארה"ב רונלד רייגן. כבר, לעומת זאת, יוני 1987, ובקרוב תהיה בחירתו של נשיא ארצות הברית.
  ובברית המועצות, הבחירות הראשונות לנשיאות ברחבי הארץ מתוכננות לאוגוסט.
  כמובן, אין אלטרנטיבה.
  וברור מי יזכה בהם. יש דיכויים במדינה, ומתנגדים כלואים. נובודוורדסקאיה נידון למוות. בעצם, מה זה זוטות.
  הם רצו להחזיר את האקדמאי סחרוב למדע, אבל הוא היה עקשן. מה לעשות עם סולז'ניצין?
  גורבצ'וב-פוטין הורה להרוג אותו כמו בנדרה. והק.ג.ב הבטיח לעשות את זה.
  היחסים עם ארה"ב המשיכו להידרדר. גורבצ'וב-פוטין לא רצה להיכנע יותר ואיומים גדושים. בפרט, בניקרגואה החלה ברית המועצות ליצור לעצמה בסיס צבאי חדש. וגם בקובה. והמצב החל להסלים.
  אז החל גורבצ'וב-פוטין להגמיש את שריריו.
  ובאותו הזמן הוא נפל לתוך חלום, רמה קצת אחרת;
  . פעם היה ילד, הנסיך אלברט. והיה לו בית דין עשיר, הורים נפלאים ששלטו במדינה משגשגת ועשירה מאוד. ולילד היה
  ממש כל מה שיש בימי הביניים המאוחרים. כמובן, לא היו לו טלוויזיה ומחשב, אבל היו הרבה בילויים אחרים.
  לדוגמה, הנסיך אהב מאוד טורנירים אבירים. נכון, הם בוצעו על פי הכללים החדשים על מנת להגן ככל האפשר על המשתתפים, ועל פגיעה, ואף יותר מכך.
  רציחות היו נדירות.
  הנסיך עצמו השתתף בטורנירים, למרות שהיה רק בן שלוש עשרה, ולמרבה הפלא הוא תמיד ניצח יריבים מבוגרים יותר ויותר.
  ועכשיו הילד לבש שריון מיוחד עם רפידות רכות וטיטניום יצוק - שהוא גם עמיד וגם קל בו זמנית, ובדק את החנית.
  בנו של מלך שכן חייב כעת להילחם בו. הגובה שלו בערך, וגילו של הילד המנומס.
  המנטור אמר לנסיך שיש צורך לא לאבד פנים ולנצח.
  הנסיך אמר ביהירות:
  -אני מוכן! ניצחתי גברים גדולים וגדולים! מה הגיל שלי!
  המורה העיר באנחה:
  - לא אסתיר את הנסיך. אתה נכנעת!
  הנסיך צווח בזעם:
  - מה? איך אתה מעז לומר את זה!
  המורה דיבר בשקט:
  - מכל מקום, הנער הזה, בדיוק כמוך, ניצח בממלכתך גברים גדולים ובוגרים! וגם אלוף!
  הנסיך רקע ברגלו על הדשא והכריז:
  - ובכן, אם אתה צריך להביס אותו, אני בהחלט אנצח!
  והילד הלך להתאמן. והוא התכונן חזק לקרב.
  אבל למחרת הגיע הדו-קרב. ושני הנסיכים היו צריכים להתכנס זה עם זה.
  הדו-קרב היה אמור להימשך עד שילד אחד יפיל את השני מהאוכף. הנסיך אלברט היה בהיר שיער, בעוד ליריבו לואי היה שיער אדום.
  שני הבנים לבשו את השריון והתיישבו על הסוסים הקטנים אך העליזים שלהם. אלברט שר בטון בטוח:
  - ואפילו האויב צנח לפעמים,
  מסתיר את הפחד שאני המלך!
  שאני מלך!
  והבנים פגעו בדפנות סוסיהם עם הדורבנים. והם רצו זה לקראת זה. הבנים היו בערך באותו משקל, ומאומנים באותה מידה. משורר התמודד
  לשניהם היו חניתות אלסטיות כפופות. והם נפרדו מבלי לפגוע זה בזה.
  אלברט העיר:
  הוא יותר חזק ממה שחשבתי!
  הילד לואיס ציין בעצבנות:
  - כן, ילד עקשן!
  וכך שוב התאחדו שני הנסיכים והתנגשו. היה רעשן מפקק שפגע בשריון טיטניום. ושוב, אף אחד לא נתן את מקומו לשני. הבנים נשבעו
  והביטו אחד בשני.
  אלברט אמר בחלומות:
  - צלו את העקבים!
  לואי העיר:
  - אני אנצח אותך ואשים אותך על המדף!
  הבנים אכן כעסו וזעמו.
  כאן הם התכנסו והתנגשו בפעם השלישית. וזה היה כיף. כמה דם נשפך בבת אחת. ליתר דיוק, רק בדמיונם של הבנים האוגוניים. במעשים הם כאלה
  ולא העיפו אחד את השני. נפרדנו כדי לחזור להיות ביחד. וזה היה כמו עימות עיקש בין הטיטאנים.
  הנסיכה מרגריט, אחותו של לואי, העירה:
  - זה די טיפשי שבנים ילחצו ככה. אולי הם טובים יותר עם חרבות?
  הבנים התכנסו ללא הועיל עשר פעמים נוספות, ומותשים לחלוטין. לאחר מכן, הוכרזה הפסקה לארוחת צהריים ומנוחה. הבנים היו עוד יותר מוכנים למעללים ולמאבק על הניצחון.
  אלברט היה קודר, הוא מעולם לא הצליח להפיל את האויב מהאוכף. אבל לפני כן, זה תמיד הצליח. וזה, כמובן, גרם לתחושת רוגז עז.
  הילד אכל בכפית ומזלג זהב, והביט סביבו בעוז. פתאום הוא ראה ילדה. היא הייתה בלונדינית ובשמלה יוקרתית אלגנטית כמו נסיכת פיות. ולמרבה ההפתעה, רק אלברט ראה אותה, והשאר לא הבחינו.
  הילדה ניגשה אל הילד ושאלה אותו בחיוך:
  - לא יכול להביס את האויב?
  אלברט נהם בעוז.
  - כן! הוא עקשן ביותר!
  הילדה חייכה והשיבה:
  - אתה יכול לקבל את המתנה של לוחם בלתי מנוצח! ולנצח בכל התמודדויות הטורניר!
  אלברט התרומם ומלמל:
  - איך זה?
  הילדה הנהנה.
  - וכך... אבל אתה צריך להסכים בתמורה, למשל, למכור את נשמתך!
  הילד הניד בראשו במרץ ובצורה שלילית.
  - לא, אני לא אמכור את נשמתי!
  הילדה הנהנה בראשה והשיבה:
  - כל הכבוד! רק מי שיש לו יכול למכור את נשמתו, ומי שיש לו לא ימכור!
  אלברט אמר בחיוך:
  - אני יכול לתת זהב! הרבה זהב!
  הילדה משכה בכתפיה.
  - אני לא צריך זהב אנושי! אני יכול לעשות מזה הרים שלמים. אבל אם אתה לא רוצה למכור את נשמתך, אז תמכור את גופך!
  אלברט שאל בהפתעה:
  - גוף? ואיך זה?
  נערת השטן השיבה:
  - אבל! תחתום על הסכם בדם שבתמורה למתנה של זכייה בטורנירים, תיתן את גופך התמותה לשטן לשימוש נצחי!
  הילד משך בכתפיו והעיר:
  - בן תמותה לשימוש תמידי?
  הילדה הנהנה בהסכמה.
  - זהו זה! ואתה מרוויח מזה - לעולם לא תזדקן!
  הנסיך חייך.
  - זה איך! ואז אני חותם!
  נערת השטן הושיטה קלף עם חותם, שבו נכתב מצבו של השטן, ומחט נחושת.
  הילד דקר באצבעו וטפטף דם על עט הזהב. ואז הוא צייר חתימה. אדם מלכותי כל כך ארגמן ויפה.
  הילדה גלגלה את עיניה וצייצה:
  - עכשיו אתה שלי!
  ולנגד עיניו של אלברט נראה שהכל הסתחרר והתהפך.
  הילד לא הספיק למצמץ עין כשהגיע בסופו של דבר למדבר. הייתה שם שיירה והם הובילו ילדים עבדים קשורים בחבל. אלברט חש כאב בידיו הכבולות, ותחושת צריבה בחשופותיו
  סוליות ילדים, ועייפות קשה בגוף. בנוסף, הגרון שלי היה יבש מצמא. וזה פגע בעור. אלברט הציץ בעצמו. איך הוא השתנה. במקום יוקרתי
  ובגדים עשירים בגוף עירום, בבגדי שחייה בלבד. אלברט הופתע עד כמה רזה הוא נעשה ושזוף שחור. גופו של הילד התייבש, והוא עצמו נעשה דומה יותר
  אִמָא. סוליות יחפות הפכו מחוספסות מאוד ויבלות, אך עדיין חשו את החום הבוער של המדבר. אלברט לפני דקה, הנסיך האציל לשעבר הפך ל
  ילד עבד. והוא נזכר... כבר ימים רבים מובלים את הנערים השבויים דרך המדבר לשוק העבדים. והם משוטטים רעבים וצמאים, והחולות החמים
  מדבריות שורפים את רגליהם היחפות.
  אלברט רואה איך הגוף הכל כך יפה והשרירי שלו לאחרונה התכלה במעבר. והצלעות בולטות מתחת לעור הדק, נטול השומן, השוקולד והמאובק, כאילו
  סַל. ובגב ובצדדים נראים ונפגעים עקבות טריים של השוט וכבר נרפא. הנער חש בושה והשפלה חזקה בעצמו - דמותו של הדם הנכבד נחתכה בשוטים, כמו איזה פשוטי העם. והנער-הנסיך נחר בבוז. וקיבל שוט על הגב. זה שרף את הילד מכאב והשפלה כאחד.
  אלברט קילל וקיבל עוד שוט בצלעות. הנער בעל הדם הנכבד ביותר התמלא בכעס, אך בו בזמן הוצף אותו פחד עז. הנסיך הבין את זה
  השטן, שקיבל דמות של ילדה יפה וחכמה, קיבל כוח על גופו. ושעכשיו הוא לעד משרת השטן. והנה המבחן הראשון - אתה עבד.
  הנסיך התכווץ מפחד והאיץ את צעדיו. המשיך דרך המדבר. ולידו הלכו בנים, או מבוגרים קצת יותר או שרירים צעירים ממנו. הנסיך הפך לעבד.
  ועכשיו חייו השתנו לרעה. וגרוע באופן קיצוני.
  הילד נאנח והסתובב יחד עם השיירה. הוא נזכר בפאוסט של גתה. גם שם פיתה השטן את הפרופסור למכור את נשמתו. אבל בתמורה, פאוסט קיבל גם נעורים וגם
  הילדה היפה מרגריטה, ועושר, כבוד וכוח. מה קיבל אלברט? עכשיו, כמעט עירום, הולך עם ידיו קשורות מתחת לשוט של המשגיח?
  והאם זה נכון?
  אלברט היה מדוכא, השרירים שנמתחו בעקבות המעבר, במיוחד השוקיים, כואבים, וגם החול היה לוהט, ואפה את כפות רגליהם החשופות של ילדים מבעד לקרום היבלות. כן, זה סיוט.
  בנוסף, הם מייסרים אותך: רעב חלש וטיפשי, וצמא הרבה יותר כואב. כדי להסיח את דעתו מהתחושות הלא נעימות, ניסה אלברט לנמק. השטן הוא המלאך הכי יפה, אינטליגנטי ומושלם. אם כן, האם הוא צריך משהו אלברטה? וברור שהמלאך הכי מושלם ביקום לא צריך זהב, או
  סוג של כוח שיש למלכים. הדבר היחיד שלוציפר מעריך הוא כוח על נשמות. אבל מה ייתן לו כוח על גופו של אלברט.
  אחרי הכל, זה לא רק שהשטן חתם על החוזה. יש לו איזושהי מטרה. נכון, אם ניקח את פאוסט, אז מה לוציפר צריך ממנו? נֶפֶשׁ? אבל רוב האנשים
  וכך הולך לגיהנום ולכוח השטן. ברור שרק זה לא מספיק.
  אולי לוציפר רצה לשחק ולבדוק מתי אדם רוצה לומר: תפסיק רגע - אתה גדול! אבל במקרה הזה, אלברט חווה רגע נורא.
  למרות שכאשר ילד עירום וחתיך מוכה בשוט, זה עשוי להיות מעניין עבור מישהו. אבל האם המלאך המושלם ביותר צריך את זה? הנסיך כבר התנשק
  עם בנות והראה עניין במין השני, אבל עדיין לא אהב נשים כמבוגר. אבל כבר בחלום הם הופיעו אליו. וזה היה מאוד מעניין בדרכו שלו.
  אלברט נאנח... בגיל ארבע עשרה הוא כבר יחפש כלה, וזה יהיה נהדר. הוא יוכל לעשות את הבחירה הטובה והחמה ביותר.
  אלברט נאנח. לפניו נערים עירומים, רזים, מוצפים, וגם מאחור. והם נראים מותשים ועייפים. אלברט חשב, מה הלאה?
  ולבסוף, העצירה. הם קיבלו מעט לשתות ולאכול, והוסעו שוב לפני השקיעה.
  אלברט, לאחר שאכל ושתה, חש רצון לישון. והייתי צריך ללכת דרך המדבר. ובמקום החיבוק הרך של מרגריטה, הוא מצליף בשוט אכזרי.
  הילד הלך וחשב. ובכן, איזה אידיוט הוא שהסכים לעסקה עם השטן. הוא ניהל את אורח החיים המאושר והעשיר ביותר לתקופתו.
  היה כל מה שילד יכול לרצות. ואז הוא קם ככה.
  אלברט נזכר שהם הזהירו שהשטן הוא אויב המין האנושי ואל תצפו ממנו לטוב! ושזה מאוד טיפשי להיכנע להבטחותיו. ועכשיו אתה
  היה נסיך, והפך לעבד. והנה זה מאוד מטומטם בשבילך.
  אלברט נטה ליילל כמו זאב ומדי פעם נשרף בשוט. מה הוא באמת קיבל? אחרי הכל, הוא היה ילד, ועכשיו הוא היה בעבדות.
  אז הוא הלך עד שהשמש שקעה. והורשו לעבדים לאכול שוב, לשתות וללכת לישון. וזה בילוי מאוד מעניין.
  אלברט נשכב על החול ליד עוד ילד חצי עירום. התכרבל ונרדם. והוא חלם...
  כאן הוא משתתף בסרגל הלוחמים האופקי יחד עם איבנהו וריצ'רד לב הארי. זו קבוצה מאוד לוחמת.
  אלברט על סוסו הלבן כשלג. הוא ילד, ומסביב מבוגרים, אבירים גדולים. חלקם אפילו צוחקים על הילד. אבל אלברט בטוח בעצמו.
  כאן נשמע הגונג והקרב הראשון.
  נגדו עומד הברון פון באבוף. שור כזה גדול, שמן, אמיתי ועל המגן שלו שור עם קרניים. הוא כבד לפחות פי שלושה מאלברט.
  הילד הנהן וצחק:
  - ככל שהארון גדול יותר, כך הוא נופל חזק יותר!
  הברון פון באבוף איך לשאוג:
  - אני ארסק את הגור!
  והנה הם באים יחד. ליריבו של אלברט יש סוס שחור ענק.
  הילד מחזיק את המגן שלו. כאן האויב מכה, ואלברט זז מעט הצידה. וחנית כבדת משקל מחליקה מהמגן. והנער הנסיך מכה
  האויב נמצא ממש במגן והוא נופל.
  אלברט צוחק ושר:
  - ליפול להשתטח, להשתטח, להשתטח,
  ניתנה לך הזכות הזו!
  לפני המלך, השתטח
  ברפש ובבוץ בכל זאת!
  היריבה הראשונה הובסה. ואז הופיע הבא. זה היה הרוזן מבולנטורה. הוא גם לוחם חזק מאוד ודי זריז.
  אלברט ציחקק והעיר:
  - תהילה לארץ מולדתי,
  כולנו משפחה!
  ואז הילד קפץ על האויב. והרוזן מבולנטורה מיהר לעבר הנער.
  אלברט גיגר:
  - ספורטאים ממהרים בחירוף נפש לקרב,
  כולם מאמינים מאוד בניצחון...
  ועכשיו אנחנו ביחד עם השטן באותו זמן,
  ויש לנו כל מחסום על הכתף!
  הנה הם הגיעו יחד עם הרוזן בולונטורה. ושוב הנער זז הצידה, אילץ את החנית להחליק, ואיך לחורר עם הנשק שלו ממש בגרון. והספירה המתנשאת תעוף.
  והילד ניצח בקרב השני.
  יריבו הבא הוא הדוכס מגיז. גם לוחם חזק וחזק מאוד. ומפורסם במספר רב של טורנירים ותחרויות. ושם רק הדוכס מגיז לא השתתף ולא הראה כלום. כן, זה אויב רציני.
  הילד אלברט אפילו שר בהנאה:
  ואני רואה רציני,
  בחלומו של איוון האיום...
  אדמה בסיביר חולקה,
  אתה יליד רוסיה!
  כאן אלברט תפס את עצמו במילה שלו - למה ילידת רוסיה? מה היא קשורה אליו?
  . פֶּרֶק? אחד עשר.
  הנער בכללותו ערוך בצורה קרבית.
  וכך ישבו שניהם על סוסים. הנסיך על לבן כשלג, והאויב על אדום-אדום. והם רצו זה לקראת זה.
  אלברט נראה קטן מאוד בהשוואה לענק אדום השיער הזה.
  הילד דיבר באגרסיביות:
  - הנחש הקטן הוא הרעיל ביותר!
  וכך ניסה הדוכס מגיז, שחניתו הייתה ארוכה יותר, לפגוע בילד בגוף השריון, ולא לכוון אל המגן. למרות שזה היה בניגוד לכללים. אבל אלברט התחמק בזריזות.
  הוא לקח אותו וצלל מתחת לחנית. ואז, בכל כוחו, הוא העביר את האויב לתוך המצחייה, וחיזק עוד יותר את התנועה עם הגוף. הדוכס דה גיז ממכה חזקה ממש נפל למטה.
  הילד הקטן צייץ:
  - תהילה לאבירים המפוארים!
  ודה-גיז נגרר משדה הקרב. הסוס, השריון וכלי הנשק שלו הלכו למנצח.
  אלברט שר:
  אנחנו צופים עם בזים
  אנחנו ממראים כמו נשרים...
  אנחנו לא טובעים במים
  אנחנו לא שורפים באש!
  ואנחנו לא גונחים בקרב
  כרוב מעלינו!
  הילד באמת התגלה כלוחם גדול מאוד, המסוגל להרבה.
  והנה היריב הבא שלו: האביר לב הארי עצמו. בראבו, אתה יכול לברך את עצמך עם מתחרה כזה. ושזה יהיה קרב שהוא הכרחי.
  אלברט שר בשמחה:
  כל העולם בידיים שלנו
  אנחנו הכוכבים של היבשות...
  מרוסק בפינות -
  מתחרים ארורים!
  הילד הוא באמת כמו תרנגול לוחם ומפורר. זה מלך האריות עצמו, ריצ'רד לב הארי.
  אלברט נהם:
  - אם אתה אריה, אז שאג,
  הניצחון של כל אמא אדמה איתנו!
  ליהנות בחברה כזו,
  שכל ילד הוא אדם מגניב!
  אלברט אכל חטיף קטן לפני הקרב. הביאו לו אווז צלוי עם תוספת, ועוגת ביסקוויטים קטנה בצורת כובע צרור. אז הילד נהנה
  לאכול. הנסיכה ישבה לידו וכל הזמן שאלה על אילו הישגים אלברט ביצע. הילד סיפר ברצון, משקר.
  - אז הסתדרתי עם הדרקון בעל שבעת הראשים. והתחלנו לחתוך. כרתתי לו את הראש. היא נופלת, ומיד במקום ראש חתוך אחד צומחים שניים!
  נערת הנסיכה שרקה.
  - הנה אלה! ואיך בכלל אפשר להביס דרקון כזה אם ראשיו רק גדלים?
  אלברט ענה בביטחון:
  - ואתה כרת את הראש, ומפזר את פצע האויב במלח! ואז הראש החתוך לא יצמח בחזרה!
  הנסיכה הצעירה ביללה:
  - אתה כל כך חכם!
  הנסיך התנפח ואמר:
  - נו למה, אני שפינוזה בראש!
  לאחר ארוחת הערב הלך הילד לאורוות. הוא לבש את השריון וקפץ בחזרה על סוסו.
  הנסיך שידר ביטחון בניצחון, וצמא לקרב.
  הילד היה נחות משמעותית בגובה ובמשקל מריצ'רד לב הארי. יתר על כן, מלך אנגליה היה חזק מאוד פיזית - הוא שבר פרסות. ונגד גיבור כזה
  לנסות להתנגד.
  אבל הילד נחוש להילחם. וזה הדליק אותו. הילד רצה להרגיש פתאום איך הנסיכה מנשקת אותו על השפתיים וכמה זה מתוק ונעים.
  הנה הם ברשימה. ובאותו של הגונג הם התחילו להתקרב.
  אלברט שר:
  - טא-טה-טה-טה! פרסות דופקות
  טרא-טה-טה-טה! פגיעת בימר...
  הצבא הצרפתי מרוסק לראשו,
  ואף אחד לא ישבור את צבא ספרד!
  וכך הם התקרבו. ריצ'רד לב הארי, כבד בחנית, ניסה לדקור את האויב. אבל אלברט התחמק, ופגע באויב במגן. אבל זה ריצ'רד האריה
  לב, אמנם בקושי, אבל הצליח להישאר באוכף. למרות שנראה שאי אפשר לעמוד בפני הטכניקה הזו. ושני הרוכבים נפרדו, והשופטים רשמו את הקרב הראשון - תיקו.
  ריצ'רד לב הארי נהם:
  - והוא שטן קטן וחכם!
  הרוזן באליסטרו ציין:
  - ואתה, הוד מלכותך, מחביא מחט עם רעל בחנית!
  ריצ'רד לב הארי אמר:
  - זה שפל, ואני מלך אציל, וחוץ מזה, זה חסר תועלת, אתה לא יכול להכות את האימפ הזה!
  הרוזן באליסטרו השתחווה.
  - איך אתה יודע את הוד מלכותך!
  אלברטו, בינתיים, התכונן לריצה השנייה. ואז הופיעה לפניו שוב ילדה יפה מאוד עם שיער זהוב בשמלה מפוארת, נערת השטן.
  היא הבזיקה בשיני הפנינה שלה והשתוללה:
  - נו, ילד יקר שלי, אתה אוהב לזכות?
  ואז נזכר אלברט ולחש:
  - ועשית ממני עבד!
  הילדה ענתה בחיוך:
  - על טעם ועל ריח! הגוף שלך עכשיו בכוחי!
  אלברט נהם:
  -הונאה!
  הילדה ציינה, רקעת ברגליה בנעל יקרה:
  - הכל הוגן! עכשיו אתה זוכה בכל טורנירים!
  אלברט הביט בנערה זהובה היפה. האם זה השטן עצמו? אבל לוציפר הוא מלאך, ואין לו גוף אנושי שהוא רוח. לכן, זה יכול לקחת
  כל הופעה, כולל ילד יפהפה תמים למראה. כן, זה מרשים.
  נערת השטן הנהן.
  -הילחם, אבל לגבי הגוף שלך... הכל בחיים תלוי בגבהים השמימיים... אבל כבודנו, אבל כבודנו תלוי רק בנו!
  אלברט הנהן ומיהר לקרב.
  כאן הם שוב התאחדו עם המאסטר הגדול של קרבות הטורנירים ריצ'רד לב הארי. וזה היה קרב קשה. ריצ'רד השיג מהירות שיא על ידי ניסיון
  לזרוק ילד נועז, או יותר נכון ילד. אלברט היה מורכב ומוכן. התחמק מהמכה הטורפת של חנית המלך, הילד נהג בנשקו ישר על הצוואר.
  וריצ'רד לב הארי האדיר, לראשונה בתולדות קרבות הטורניר, עף מהאוכף. מכה בגרון כבר מאוד רגישה וקטלנית.
  הכרוז הכריז על אלברט כמנצח. אז המלך הגדול של ימי הביניים ואגדה אמיתית, דיסים וסיפורי אגדות שונים, גיבור מסעי הצלב, הובס
  רק ילד כבן שלוש עשרה שאפילו לא היה לו שפם, ורק התחיל להסתכל על הבנות.
  כזו היא התחושה הגדולה של הדו-קרב.
  עם זאת, זה לא הסוף. בגמר, הקרב הכי מעניין עם איבנהו עצמו. למרות שאיבנהו כבר בן עשרים וחמש, הוא נראה צעיר יותר וכמעט אין לו זקן.
  שפם. ממה שהוא רזה ונמוך נראה כמו נער. היתרון שלו בגובה ובמשקל על אלברט קטן. למרות שברור שגבר כבן עשרים וחמש,
  יהיה גדול יותר מנער בן שלוש עשרה בכל מקרה.
  הנסיך אלברט ראה כיצד איבנהו ניצח אבירים גבוהים וכבדים ממנו בהרבה. והוא הבין שזה האויב הכי מסוכן. עם מי יהיה קשה להילחם.
  אבל בכל מקרה הגמר מגיע, ומי שיזכה יקבל פרס יקר. אם כי יש הגיון רב בפרס המתקבל בחלום?
  לנסיך אלברט שוב הופיעה הילדה-שטן. היא נענעה את תלתליה הזהובים וענתה:
  -אל תפחד! עוד מעט תתעורר ותהיה שוב בן עבדים! אבל אם קראת את התנ"ך, אז אתה יודע שהקב"ה העמיד את עבדיו למבחן אכזרי.
  ואתה צריך להתגבר על קשיים כדי להתחזק ולמתן את הנשמה והגוף שלך!
  אלברט הנהן בחיוך.
  "אמנם גוף ללא נשמה אינו גוף, אבל כמה חלשה היא הנשמה ללא גוף!"
  והנער-הנסיך צחק וחשף את שיניו.
  וכך הם הלכו לרשימות - הזוג הלוחם הזה. איבנהו המהולל, והכוכב העולה של הטורנירים: הנסיך אלברט. והנה הם, אדם שביר ובגודל רגיל עבור
  ילד בן שלוש עשרה מתכנסים יחד. הסוס של איבנהו יפהפה וגם לבן, כמו של אלברט. וזה נהדר כששני לוחמים זריזים וטכניים הולכים להילחם.
  לפי חוקי אבירים.
  ואז נשמע הגונג ושני לוחמים מצטיינים מתכנסים. הם רצים אחד לעבר השני. והם מנענעים את חניתותיהם. והנה הם כאן. איבנהו מיומן, והצליח לפגוע באלברט במגן.
  נכון, החנית החליקה. ואלברט כיוון למגן, אבל גם החטיא. והוא לא עשה את זה כל כך טוב. איבנהו הסיר את ראשו ברגע האחרון, ואת החנית
  החליק מעל הקסדה.
  כאן הסתיים הסיבוב הראשון בתיקו. ושוב על גב סוסים האבירים התפזרו לכיוונים שונים. חמש דקות של הפסקה והם מתאחדים שוב. והם קופצים באנרגיה ובעוצמה רבה.
  אלברט ראה כעת שלמקבילו יש מהירות גבוהה וזריזות. והמהירות שלו תעזור טוב.
  הנה הם מתאחדים שוב. הפעם, איבנהו כיוון אל המגן, אך אלברט התחמק, ופגע במרכז המגן בחניתו. החנית נשברה מהמכה, אבל איבנהו הצליח להתנגד
  באוכף אז הקרב הפך שוב לתיקו.
  שני האבירים נפרדו לכיוונים שונים. ואז הופיעה שוב נערת השטן בפני אלברט. היא הייתה יפה ומצחיקה. נערת לוציפר צרחה:
  - נו, ילד שלי אתה מוכן לקרב?
  אלברט שר בצחוק:
  החייל תמיד בריא
  החייל מוכן לכל דבר...
  ואבק כמו שטיחים,
  אנחנו יוצאים מהדרך
  ולא יפסיק
  ואל תחליף רגליים...
  הפנים שלנו זורחות
  מגפיים מבריקים!
  נערת השטן הנהן.
  - כן, אני רואה שאתה מוכן! ודי בריא!
  אלברט צייץ בחיוך:
  - אני מתכוון להילחם נואשות!
  נערת השטן ענתה בחיוך:
  - אתה לוחם אמיץ! ובכן, הקרב השלישי יהיה מכריע!
  הנה שני הלוחמים שוב ברשימות. ומוכנים לעבור לגור אחד עם השני. אלברט, מכוון, שר:
  - מי רגיל להילחם על הניצחון,
  תן לו לשיר איתנו...
  מי עליז, הוא צוחק...
  מי שרוצה להשיג
  מי שמחפש תמיד ימצא!
  וכך הם התחילו להתאסף, מצליפים את הסוסים. וחניתותיהם נעו בהליכה. אלברט הפעם המציא טריק. ותן לאויב להזיז אותו במגן, ילד
  רק ברגע האחרון הוא התחמק איך הוא יפגע ברגל של איבנהו עם חנית. הוא צרח ועף מהסוס קדימה, הפוך. ושוב נשמע חגיגי - ניצחון!
  וכך הנסיך אלברט מוכרז כמנצח. ונותנים לו פרס: סוס זהב. הילד לוקח את זה לעצמו, אבל הוא כבד, אי אפשר להרים אותו לבד. ארבע בנות איכרים שריריות הרימו את הסוס. והם נשאו אותו על כתפיהם.
  אלברט שר:
  - ילד קראטה
  תקבלו פרס!
  ואז הופיעה הילדה-שטן והינהנה:
  - הרבה זמן חלמתי על סוס כזה מזהב טהור!
  אלברט הופתע:
  - אתה באמת צריך זהב!?
  נערת השטן השיבה בחיוך:
  - ברור שלא! אבל הסוס הזה נוצר על ידי אדונים אבירים ויש בו אנרגיה קסומה מיוחדת. וחפצים קסומים יקרי ערך נדרשים אפילו למושלמים והיפים ביותר
  מלאך ביקום!
  הנסיך הילד הנהן.
  - האם אפסיק להיות עבד?
  ילדת השטן הנידה בראשה.
  - עדיין לא! עדיין לא עשית את המתנה שלך! אבל אתה חייב להודות שג'ינגיס חאן היה פעם עבד!
  היפהפייה הצעירה רקעה בעקביה. הסוס נעלם. והנסיך אלברט לא הספיק למצמץ עין, שכן... התעורר!
  שוב, הוא רק ילד יחף בבגדי השחייה שלו. נותנים לו מנת בורדה לארוחת בוקר ורתום לעגלה יחד עם עוד בנים. הפעם אחד מ
  גמלים נפלו, והם החליטו להכריח את הילדים למשוך את העגלה במקביל.
  מצאנו קמח חדש, סוחבים מטען ודוחקים בחבר'ה להמשיך בשוטים. אלברט משך את העגלה כמו הגה אל מחרשה. ולא הרגשתי בנוח בכלל. מצב רוחו היה מעונן.
  הילד שר כדי להתעודד:
  גורלך באיזון
  אויבים מלאים באומץ...
  אבל תודה לאל שיש חברים,
  אבל תודה לאל שיש חברים...
  ותודה לאל חברים
  יש חרבות!
  כשהחבר שלך בדם
  מהקרבה יש אהבה...
  אתה יכול להיות הוא
  כמו אבא...
  אבל אל תתקשר לחבר
  אתה פחדן ושקרן!
  הילד הרגיש מאוד נלהב ולוחמני אחרי שיר כזה. והוא דחף את העגלה באנרגיה, מניח את רגליו החשופות והילדותיות על החול הלוהט, והרגיש כמו אביר אמיתי ממסדר הכוכב.
  לאחר החלום הזה, ולדימיר-מיכאיל גורבצ'וב-פוטין החליט לתקן גם את החוק הפלילי. דהיינו להנהיג אחריות פלילית מגיל עשר. וזה, כמובן, מגניב. וחכם בו זמנית.
  כמה עשרות אויבים של האנשים ומתנגדי המשטר נורו. בוצעו טיהורים רבים אחרים.
  במקביל נכלא סובצ'ק, ועוד דמוקרטים רבים - גבריאל פופוב ואחרים. וזה היה מגניב במיוחד.
  לאחר מכן, ולדימיר-מיכאיל גורבצ'וב-פוטין לקח אותו ונרדם;
  אלברט שוב הלך יחף ובאותם בגד שחייה במדבר. שמחת הניצחונות בטורניר שזכתה בחלום נעלמה במהירות. יתר על כן, הוא לא סתם הלך, אלא
  לדחוף עגלה כבדה עם ילדים אחרים. וזה היה די לא נעים. כן, הוא נכנס למגמה. ותשא בנטל הזה. וחוזרים רק עם שוט.
  אלברט נאנח בכבדות ודחף את העול, מניח את רגליו היחפות על החול הלוהט. והוא נמאס מזה.
  רציתי לגדר, ולחתוך בחרבות.
  ולהיות כמו אלכסנדר הגדול. הילד ניסה לדמיין משהו נעים יותר. למשל, ילדה הנושאת כד. והיא בשמלת איכרים פשוטה, ורגליה שזופות, חינניות, יחפות ומסותתות. הילדה נראית פשוט נפלא עם יופי שובה לב.
  והיא מביאה קנקן מים לילד עייף ומיוזע, ומרטיבת את שפתיו, שואלת:
  - למה אתה יחף וכמעט עירום בהיותך נסיך?
  הילד הקטן עונה באנחה:
  - מכרתי את גופי לשטן, ועכשיו אני סובל!
  הילדה הופתעה, רקעה את רגלה השזופה והיחפה:
  - גוף? בדרך כלל הם מוכרים את נשמתם לשטן!
  אלברט אמר בחוכמה:
  - מכרתי את הזמני כדי לשמור על האלמותי!
  הילדה הנהנה ונישקה את הילד על השפתיים בתגובה, ואמרה:
  "ילד יקר, האם אתה בכלל מבין למה נגזרת על עצמך?"
  הילד הנהן בהסכמה.
  - כן, אני מבין, למרות שכבר מאוחר מדי!
  הילדה לקחה אותו ושרה בהתלהבות:
  - עדיף מאוחר מאשר לעולם לא,
  עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...
  אז אתה ואני קיבלנו
  השנים הכי טובות, שנים!
  הילד הרגיש שהילדה שוב דוחפת לו קנקן מים, ומאפשרת לו ללגום מלחות מרפאה. ואז ידיה עוברות על הצלעות הרזות של הילד.
  הוא ציין:
  - ירדת במשקל בעבדות!
  אלברט אמר בנחרצות:
  אני לא צריך שום שומן מיותר!
  הילדה הנהנה בחיוך.
  - כן, זה כמו לעשות כושר בחינם!
  הילד הנהן בהתלהבות.
  - כן, רבים לא יזיקו לרדת במשקל!
  הילדה שרה בחיוך:
  - אבל הדיאטה, אל תאכל את זה או את זה,
  ואל תיתן לרגליים שלך להתעייף מהליכה...
  הנה דיאטה להביא בחשבון את השומן,
  יחד עם זאת, הם לא משמינים ושרים על אהבה!
  אלברט נעשה עליז יותר, והוא שר:
  - איזה סוג של מנות, איזה סוג של מנות,
  קח את הכל איתך
  חבל שהם לא מוציאים אותי להורג לעתים קרובות
  הם מאכילים רק כדי להרוג!
  והילד היה מכל זה כאילו היה ברקיע השביעי.
  זה באמת ההישג של ילד לוחם.
  הילדה הייתה נהדרת.
  הם התחילו למחוא כפיים ולצחוק.
  ודחיפת העגלה הפכה למהנה יותר עבור הילד. אחד העבדים הצעירים התמוטט באפיסת כוחות.
  המשגיח החל להכות אותו בשוט. הילד הזיז בחוסר אונים את ידיו ורגליו, לא היה לו כוח לעמוד.
  אלברט צעק בזעם:
  - אל תרביץ לו! אתה לא רואה שהוא בגרוג!
  בתגובה, פגע המשגיח גם באלברט. הילד יילל. מיד החלו שני גברים גדולים להכות את הנסיך הצעיר.
  הילד ניסה נואשות לשבור את החבלים שקושרים את ידיו.
  הסוחר בטורבן מפואר הורה:
  - מספיק! צריך למכור את הילד הזה בשוק! ותן לו מים, שיעבור בקלילות!
  אלברט הפסיק להכות. הוא זז, משך בחבל ויחד עם שאר הבנים גרר שוב את העגלה.
  מצב הרוח נעשה הרבה יותר מטומטם ומלוכלך. אמנם, מצד שני, הסוחר גילה רחמים פרגמטיים ולא שחט את הסחורה.
  כן, עדיף עבד למכור מאשר להרוג...
  אלברט סחב מטען כבד, הריח דרך נחיריו ריח של גופות מזיעות ומלוכלכות של בנים, וחש צמא ועייף.
  ניסיתי להתעורר שוב.
  נזכרתי איך הוא העיף את ריצ'רד לב הארי מהאוכף וזה היה מאוד מגניב. ריצ'רד הובס, זה כל כך יפה.
  והנה הבנים איתו: רזים, מיוזעים, מלוכלכים, מגידים. והם עמוסים מדי. וזה מאוד קשה. זה היה די קשה כאן.
  אלברט דמיין את הנסיכה מובלת אל הפיגום. הם מורידים את בגדיה היקרים, כולם תכשיטים, קורעים בגסות את העגילים שלה מהאוזניים. עוד נעליים יקרות עם פנינים.
  ואז תחתונים... במקום זאת, הם מחלקים רק שק אפור. והיא יחפה, כמעט עירומה, בשק קצר הולכת אל הפיגום. והציבור מביט בה בשקיקה עירומה,
  רגליים חשופות כמעט עד הירכיים. אבל נסיכה עם שיער זהוב שנופל על שק אפור ורגליים חשופות ודקות נראית אפילו יותר יפה.
  והקהל ממש שואג מרוב עונג.
  לאלברט יש דמיון מלא חיים. זו איזו ילדה יפה היא. וגלימות הכלא האפורות מדגישות את לובן פניה המתוק והבריא, ואת תלתלי שערה הזהובים והגליים.
  וכמה יפה וחיננית רגליה היחפות, גזרה מושלמת וקבועה. וכמה הקפוצ'ון אפור, תוך שימת דגש על רזה של הדמות והפרופורציות האידיאליות שלה.
  היא מגיעה לסיפון, שם מחכה לנסיכה תליין ענק ושורי. והגרזן שלו גדול, וחדי קצה - הוא נוצץ בשמש.
  הילדה הפכה חיוורת עוד יותר, אך שמרה על מראה של רוגע. התליין חשף את שיניו הגדולות אך המטופחות בצורה גרועה. שומרים רבים עמדו מסביב, והקהל שמח.
  הגברים התרגשו במיוחד למראה ילדה יפהפייה שעמדה להיערף. היא נראתה כל כך נוגעת ללב ויפה.
  בינתיים הכריז המבשר:
  - לאור הסכנה המיוחדת של הפושע והעדר החרטה, עונש המוות ההומני בעריפת ראשים מוחלף בעינויים פומביים ובעינויים בנוכחות המון.
  והעינוי יימשך כל עוד הפושע לא יוותר על הרוח!
  טולקה בירך הודעה כזו בשמחה - מה שאומר שעינוי הנסיכה יהיה ארוך. הילדה החווירה עוד יותר. חיכה לה גורל נורא.
  הופיעו כמה תליינים רבי עוצמה, שהוסתרו בעבר. הם גררו מתלה אל הפיגום, וגם נשאו מכשירי עינויים ומלקחיים. האח כבר בוער.
  החלו להתחמם בו מלקחיים, ווים, מוטות, ברבים, מקדחים וכדומה. העינויים הבטיחו להיות ארוכים ומורכבים. גם משרתות יחפות הביאו כלי
  עם שמן זית, דליי מים שבהם צף קרח ושקיות מלח ופלפל. הנסיכה עמדה בפני חקירה קשה.
  אז התליינים לקחו וקרעו את גלימתה האפורה של הילדה, וחשפו את גופה היפה והפתייני. זה היה מאוד מגניב. יופי כזה עומד עירום מול התליינים.
  המענה הבכיר נתן סימן. הנסיכה סחטה את ידיה ונגררה על המתלה.
  היא עמדה לחוות עינויים קשים כעת. הנסיכה ניסתה נואשות להתנגד. אבל הכוחות לא היו שווים. התליינים התמודדו עם הילדה השברירית וקשרו
  ידיה מאחור. לאחר מכן, הם הרימו את המברשות המחוברות באמצעות הקרס והחלו להרים אותן.
  הנסיכה יללה מהכאב בכתפיה ובוורידים, והחלה להתכופף. התליינים משכו אותה בכתפיה והתפתלו. גניחה נוגה נמלטה מגרונה של הנסיכה. והיא עירומה ונמתחת
  הופיע על החבל. רגליה היחפות הסתובבו כמו אופניים. התליין היכה אותה בשוט על רגליה החשופות. אחר כך תפסו התליינים ברגליים את ילדת הדם הכי נאה, ולבשו
  עליהם גוש אלון, מהודק בחוזקה בחורים. משקל גופה של הילדה עלה, והיא יללה בכאב מוגבר.
  המענה הבכיר הנהן. מצד אחד תלו התליינים משקולת קילו ומצד שני. גופה של הנסיכה נמתח, והגניחות התחזקו. זיעה זלגה על גופה העירום.
  הפקודה באה:
  - עשר מכות שוטים בזהירות.
  התליין החל להכות, על גופה של הנסיכה. העור על גבה של הילדה התנפח, אך לא פרץ. והעבודה נמשכה. הילדה חרקה שיניים ויללה.
  המענה סיים להכות. הסתכל על הבכור. הוא זרק:
  "עכשיו לטגן לה את העקבים!"
  כמה מוציאים להורג החלו לשמן את סוליות הנערה כדי שהעור ישרף זמן רב יותר, והייסורים יימשכו זמן רב ככל האפשר. מענים אחרים מונחים מתחת לסוליותיהם החשופות
  עצים דקים כדי להצית אותם, ולהצית את האש.
  הנסיכה צנחה מכאב. כאן נדלקה להבה מתחת לרגליה היחפות. הילדה קפאה בהתחלה. הקשיבו לרגשות. ואז היא התחילה לצרוח.
  הקהל הריע באישור. כמה גברים ונערים צעירים יותר אפילו הכניסו את ידיהם למכנסיים כדי להקל על הגירוד התאוותני. זה ממש נהדר - עינוי כזה.
  והנסיכה שאגה... אפשר אפילו להבחין:
  - אל תענה אותי! אני אספר לך הכל!
  אבל כאן רק ממנה לא היה צורך במידע. פשוט הוצאה להורג כואבת ואכזרית.
  התליין הראשי הורה:
  - חמש פעימות ללא טיפול!
  התליין, פרש את רגליו לרווחה, החל להכות את הנסיכה. מהמכה הראשונה, העור פרץ ודם נשפך החוצה. הילדה צרחה על ריאותיה. הנה עוד כמה פעמים עם שוט.
  ואז הורה התליין הבכיר:
  -הוסף אור מתחת לרגליים!
  התליינים הציתו את הלהבות יותר. והנסיכה כבר צרחה בלי הפסקה.
  המענה הראשי הורה:
  "עכשיו הצית את החזה שלה באש!"
  התליינים מיהרו למרוח את החזה העירום של הילדה בשמן. היא נרעדה מנגיעות ידיה הבוערות, ויללה מכאב פראי. והתליינים מרחו את שדיה וצחקו.
  ואז, לאחר שסיימו למרוח, הביאו לה לפיד. והאש התלקחה.
  הנסיכה שוב צורחת. והקהל מתלהב. אנשים כל כך אוהבים לצפות בעינויים אכזריים. ולשמוע את הצרחות של הילדה. וגם העובדה שהם מריחים
  בשר צלוי טרי. וכמה שזה טעים וכזה תענוג להרגיש.
  והילדה נשרפה באותו הזמן גם שדיה וגם כפות רגליה החשופות. ואז שוב הם התחילו להכות בשוט. המכות שוב פרצו את העור ושפכו דם. זה היה מאוד כואב.
  אבל כנראה שהתליין הזה לא הספיק.
  המענה הורה:
  - תשמן לה את התחת!
  והתליינים החלו לכפות את ישבנה של הילדה, מורחים אותם בשמן. וכך תיילל הנסיכה מהשפלה ומכאב. והיא כבר נמרחה בהכל שוב, האש הובאה אל ישבנה.
  הלפיד נדלק. והילדה סבלה כל כך הרבה. והיא שאגה כשהיא מטוגנת בו זמנית: חזה, עקבים ותחת.
  ואז הורה התליין הבכיר לשמן אותה ואת חיק נוגה. וזה היה אפילו יותר משפיל. ואיך הקהל התחיל, איך הגברים שאגו, וגם הנשים, מהתרגשות.
  כמה גרנדיוזי וחסר בושה הכל נראה. רבים גם התנדנדו ואוננו גברים ונשים כאחד, והזדווגו ממש על הכיכר.
  . פֶּרֶק? 12.
  אז חזה של נערת הנסיכה נמרח.
  ואחרי זה הובא לו לפיד. וזה כל כך כאב לנסיכה. היא צרחה בקול שלא היה שלה וממש התפתלה מכאב. היה בה כל כך הרבה סבל נורא.
  הילדה התייסרה ושאגה, היא הוכרחה על ידי בלוגה.
  והתליינים עבדו צלויים. כאן, בהוראת המענה הבכיר, אחד החתולים הוציא מוט לוהט מהפלטה והחל להכות את הילדה בפלדה, ארגמן מהמתכת החמה.
  חזור. אחר השתמש במלקחיים, גם הם לוהטים, והחל לשבור איתם את אצבעות רגליה היחפות של הילדה. וזה היה מאוד כואב. והנסיכה סבלה מאוד.
  היא פשוט סבלה בצורה בלתי נסבלת, וצפה על האוקיינוס של כאב ללא גבול. אבל תליין אחר הרים חכה לוהטת. והביא את זה לתחת של הילדה. ואחר כך כשהוא דחף
  פי הטבעת שלה. הנסיכה צרחה בפראות והתעלפה מהלם הכאב. מיד פגע בה דלי מי קרח. הילדה נפלה מתחת למטוסיו והתעוררה.
  הם המשיכו לטגן אותה שוב: סוליות חשופות, שדיים, חזה, ישבן. התליינים שברו את אצבעות רגליה היחפות, דחפו מוט לוהט לתוך פי הטבעת והכו אותה בשוט פלדה, אדום מהחום, על גבה. וזה היה מאוד פראי ואכזרי.
  והקהל היה נפעם מרוב עונג: זה עינוי, זה עינוי...
  והנסיך העבד נעשה גועל. איך אפשר להציק לבחורה ככה. זה בדרך כלל סדיזם מתוחכם. ולכן זה בלתי אפשרי. הילד מצא את הכוח להמשיך הלאה.
  הנה הם שוב ישנים. הסוחר הראשי אמר שמחר הם יהיו בעיר, והחבר'ה ימכרו שם.
  הנסיך אלברט אכל מעט, שתה בתאווה קערת מים ונשכב על החול החם עדיין. הילד עצם את עיניו ונרדם כמעט מיד. והוא חלם...
  כאילו הוא עבד מצבא ספרטקוס. והוא יודע משהו. במיוחד, שהאישה היוונית יוטיבידה תכננה בגידה ורוצה לתת לקראסוס את התוכנית הערמומית של המנהיג
  מרידות. וצריך למנוע זאת. לנסיך אלברט בחלום כבר יש קצת זיכרון ממעלליו הקודמים. איך הוא, במיוחד, הוביל את הרומאים למלכודת.
  למרות שבשביל זה הוא נאלץ לסבול חקירה בעינויים. מבלי לסמוך על מילים פשוטות, הרומאים, ליתר בטחון, מלקות את נער הצופים ושרפו אותו במגהץ לוהט.
  עקבים מחוספסים של ילד. אלברט לא שינה את עדותו. ואז הרומאים נעו דרך הערוץ ונפלו במלכודת, שם הם הושמדו.
  עכשיו ספרטקוס התנגד על ידי קראסוס. לספרטקוס יש כשבעים ושמונה אלף חיילים, ולקראסוס יש כשמונים אלף. יתרה מכך, לרומאים יש יתרון גדול בחיל הפרשים.
  אז הסיכויים בלחימה אינם ברורים. לא כל העבדים מאומנים היטב. עם זאת, לקראסוס יש גם מגויסים רבים בכוחותיו. בכל מקרה, ספרטקוס הכין מלכודת.
  לכאורה, כריס, עקב חילוקי דעות, נפרד מספרטקוס והפך למחנה מבוצר בנפרד.
  קראסוס, כמובן, חייב לתקוף את כריס, ואז ברגע ההסתערות על העמדות המבוצרות של העבדים, ספרטקוס יכה מאחור. Evtibida היוונית היא ילדה יפה מאוד, התאהבה
  בספרטקוס עד אוזניו. אבל ספרטקוס נשאר נאמן לוולריה, אלמנתה של סולה. ואז אוטיבידה החליטה על בסיס קנאה לנקום. היא כבר הצליחה לפתות את אנומאי. ושני לגיונות גרמנים נספו. ואנומאי עצמו נפל מנוקב בחרבות רבות. אוטיבידה עצמה נפצעה אז וכמעט מתה. אז לא היו עדים
  והיא נהנתה מהביטחון המלא של ספרטקוס.
  ואוטיבידה הסתירה במיומנות את קנאתה. אלברט ידע מהספר שאוטיבידה הוא הבוגד שיפליל את כריס. ואז מהלך המלחמה לא יפנה לטובת המורדים. מאז מותם של שלושים אלף ספרטציסטים הוא אבדה גדולה.
  מלבד העובדה שאוטיבידה העבירה את התוכנית של ספרטקוס לקרסוס, היא גם פיתתה את כריס מהעמדות המבוצרות. משהבין זאת, החליט אלברט ליירט את הבחורה הזו בדרך לקראסוס.
  הם הכירו את אוטיבידה. אישה יוונית שראתה ילד נאה, בלונדיני ושרירי, התיידדה איתו. ואפילו לימד שיעור באהבה, שהיה נחמד מאוד.
  למעשה, ללמד ילד לרצות אישה זה מאוד מגניב ומהנה עבור ילדה שהייתה למעשה זונה יקרה. ולעתים קרובות זונות נמשכות לנערים תמימים. הם מקבלים פשוט תענוג ייחודי מזה ומהאורגזמות הטבעיות ביותר. אלברט יהיה בתול צעיר. ומנגיעות היופי הוא נזרק אל החום, ואז אל הקור. יתרה מכך, אוטיבידה נראית רק כמו בחורה צעירה, אבל למעשה היא כבר בת יותר משלושים וכמה גברים היא ניסתה.
  היא הרוויחה הון, וגאללה את עצמה מעבדות על ידי מתן שירותים מיניים לפטריציים עשירים. ואז נתקל ילד, כל כך יפה. ובכן, איך לא לפתות אותו?
  אלברט, כמובן, מאוד אהב את המשחק הזה, למרות שאתה כל כך מודאג עד שנראה שהלב שלך עומד לקפוץ מהחזה שלך. ואחרי כמה אורגזמות הדדיות ואלימות, אתה כל כך מותש,
  שאתה נרדם ממש על הכריות באוהלים.
  אלברט, כמובן, לא רצה שאוטיבייד יפגע. אבל איכשהו חייבים להציל את המורדים מהמלכודת. זוכרים את הליטופים העדינים שנראים כמו ילדה צעירה, אבל מציאות של אישה מתוחכמת.
  אלברט זכר שהוא עצמו היה בנו של פטריציאן אציל שהיה חייב סכומי כסף גדולים לקראסוס. ואז המשפחה נמכרה לעבדות. הם הורידו מהילד טוניקה יפה, מכנסיים, מגפיים וכובע. פשט למטרה, ונשלח לסחר בעבדים. כמה מביך זה היה. הוא ואחיו נקנו על ידי פטריציאן ונשלחו למחצבות. למרות שהבנים
  היה רק בן שבע. והילדות והאמא הלכו למטעים, עבודת שדה. לפחות זה באוויר הפתוח. יחד עם אחיו הם עירומים ומצליפים בשוט של המשגיח,
  דוחף מריצה לעבד בוגר אחד. הם עבדו קשה. הקיץ כמובן בדרום איטליה חם וכשעובדים קשה. אבל בחורף קר.
  ילדים הסתגלו במהירות לעומסים. ובמהלך השנה הם התחזקו. ולמרות שכולם היו בני שמונה, רגליהם היחפות הפכו לקרטיניות על אבנים חדות. ואז נתנו להם דחיפה
  המריצה כבדה יותר. ובמקביל החלו להשתמש בו בעבודות אחרות. העבדים היו מוזנים היטב. הם החליפו עבודה במכרה ועל פני השטח כדי שלא יתכופפו כל כך מהר.
  אז החבר'ה גדלו והתחזקו. והם אפילו נלקחו לבית הספר על ידי חניכי גלדיאטורים. שם פגשו אלברט וגטה את ספרטקוס. מי כבר זכה בחופש
  והרוויח כסף טוב כמורה לסייף והכין מרד.
  בתחילה, לעבדים לא היה מזל גדול - העלילה נחשפה. אבל גזרה קטנה של עבדים עדיין נמלטה מבית הספר. ומלא בבורחים, הוא מצא מקלט על וזוב.
  ההתקפה הראשונה של הלגיונרים הרומאים על הפסגה נהדפה. אבל אז ספרטקוס נלקח למלכודת. שם, העבדים היו מתים מרעב. אבל ספרטק ניחשה לשזור את המדרגות.
  העבדים ירדו ופתאום הרגו את הרומאים במכה מאחור. אז הניצחון המפואר הפך את ספרטקוס למפורסם ועד מהרה הוא אסף צבא גדול. הנחיל מספר תבוסות לרומאים, ואף הביס שני קונסולים. ועכשיו קראסוס הפך ליריב שלו. לא רק פטריצית עשירה להפליא, אלא גם חבר בטריומווירט: סולה, פומפיוס, קראסוס, בעל ניסיון בקרבות. יוליוס קיסר סירב להוביל את הצבא הרומי להילחם בספרטקוס. כן, ואז יוליוס היה צעיר מדי, ועד כה לא השתמש נהדר
  רָשׁוּת. והמפקד הפופולרי והטוב ביותר של רומא פומפיוס לחם במזרח. אז יש להכיר במועמדותו של קראסוס כטובה ביותר. ולאלברט היו ציונים משלו בשבילו.
  אמו, בטוניקה קרועה ויחפה, עבדה קשה עם שלוש בנותיה בשטח. היא נכוותה עמוקות מהשמש וכפות רגליה היחפות היו קשות, אבל היא נראתה אפילו טוב יותר.
  דיאטה מאולצת ופעילות גופנית מתמדת הפכו אותה לרזה ושרירית. והמותניים של אמו, שהיא כבר מעל שלושים, נעשו כמו של ילדה צעירה. שלוש בנות גדלו והתחזקו. שערם היה מולבן בשמש ועורם הפך כהה. בקיצור, האם וחמישה ילדים בעבדות שרדו. אבל איפה האבא?
  האם הוא נספה בקמפיינים, או שהתעשר? זו שאלה אחרת!
  אלברט, לבוש רק בגד חלצי, רץ במורד הכביש. צריך להמציא משהו. רק להפיל את אוטיבידה עם חץ היא לא אופציה. ועל מה עוד יש לחשוב? איך למנוע ממנה לקפוץ
  לקרס? אולי יש הרבה רעיונות, אבל לכולם יש פגמים.
  כמו בזמנו עם אנומאי. ואז אלברט לא הגה רעיון טוב. בנוסף, הוא קיווה שספרטקוס יגיע בזמן ולא ייתן לאנומאי הקונסול הליום להישבר.
  אבל החישוב לא היה מוצדק. הגרמני קיבל קרב לא שוויוני ואף אפשר לכוחות העליונים של רומא להקיף שני לגיונות. וכך הם נפלו לתוך הקדירה והושמדו.
  אבל ספרטקוס איחר מעט ולא הספיק להציל את אנומאי. נכון, לרומאים נמאס מהקרב עם לגיונות הגרמנים, והספרטקיסטים שלהם הביסו אותם במהירות.
  שבירת העבדים - שני קונסולים רומיים - היא אירוע שלא נשמע. זה הפך את ספרטקוס לבלתי מנוצח באמת, והוא נחשב למפקד הגדול ביותר בכל הזמנים והעמים.
  אך ספרטקוס לא נסע לרומא, אלא עבר לצפון איטליה, שם הביס שוב את החיילים הרומאים, שהיו אמורים לכסות את האימפריה במקרה של פלישה של הגאלים. אלברט עצמו אז
  נלחם כמו גיבור. הוא היה חזק מעבר לשנים שלו, וכמו רוב הבנים, זריז מאוד. אלברט, שהתקשה במחצבות, הלך תמיד יחף בבד חלציים.
  תַחְבּוֹשֶׁת. החורף באיטליה מתון וקפוא למדי, ושלג נדיר. אם כי, כמובן, כשהוא נופל, ואתה רץ יחף על לבן, רך וקריר,
  זה אפילו נחמד. סוליותיו של הילד כה קשות עד שהן אינן מרגישות את הקור. הוא נלבש יחף ועירום בכל מזג אוויר ובגשם ולפחות מתעטש.
  וגטה הוא גם אחיו - כמעט תאום ובאותו גיל, כמעט אותו זריז, ותיק וחזק.
  אלברט החליט לבקש עצה מאחיו מה לעשות.
  הוא הציע באופן הגיוני למדי:
  - יש לנו תמיסת פירות יער מנומנמים. בואי לאוטיבידה, כביכול לשיעור אהבה, ומזג אותה לכוס. והיא תישן בלילה ולא תדהר למחנה של קראסו!
  אלברט הנהן בהסכמה.
  - נכונה! אבל אנחנו חייבים למהר!
  אוטיבידה הייתה שחורת שיער ונמוכה, ילדה שברירית עם חזה קטן. היא אפילו יכולה להיחשב בטעות כמתבגרת. לאלברט היא לא נראתה בכלל אישה זקנה, והוא הלך בשמחה לקבל שיעור אהבה. אוטיבידה אהבה את הילד בהנאה רבה, בגיל כזה שהוא בדיוק הגיע לגודל כדי להעניק הנאה
  נערה. למרות שהיא הייתה מבוגרת מספיק כדי להיות אמו של אלברט, היא נראתה כל כך תמימה ועסיסית עד שאלברט נזרק מיד לקדחת אהבה.
  עם זאת, אוטיבידה רצתה לסיים מהר יותר הפעם. ושם החלה להרעיף נשיקות על הילד החתיך אלברט. ואז היא אוכף אותו... ונשאה אותו בדהירה זועמת. אלברט רכב על נדנדת האושר. הוא היה מדהים ופשוט נפלא. אין לתאר את התענוג. וגם הילד צווח כמו חזיר בהנאה, וגנח בחושניות
  מהאורגזמות הפראיות של יוטיביד. החלק הקשה ביותר ייעצר כאן. האישה היוונית הייתה טובה מאוד והיא נסחפה במרדף אחר ההנאה. אלברט, במחצבות, ואימונים מתמידים ואכזריים של גלדיאטורים, פיתח סיבולת פנומנלית בעצמו. אז הוא היה מסוגל להרבה. ושני האוהבים קיימו יחסי מין במשך כמה שעות.
  בסופו של דבר הם היו מותשים, ואוטיבידה נרדמה על בטנו השרירית של הילד. אלברט, במאמץ של רצון, התגבר על השינה וטפטף תמיסת לכוס האישה היוונית. לאחר מכן אלברט נרדם במצפון נקי.
  אוטיבידה ממש התעוררה והושיטה את ידה מכנית אל גביע היין וסיימה אותו במהירות. אחר כך היא עשתה את דרכה לעבר היציאה. יש צורך ליידע את קראסוס על התוכנית הערמומית של ספרטקוס. היא בטוחה שתנקום במנהיג המרד. אוטיבידה נעלה את הסנדלים. היא לא רצתה שהרגליים שלה יהיו מחוספסות. למרות שנעים לדגדג יחף, עגול,
  עקב מחוספס לילד. הוא כל כך חתיך, והסוליה המיובלת שלו לא ממש איבדה שום תחושה ואתה יכול לדגדג את הילד הזה לצחוק.
  חבל אם ילד כזה נתפס. אבל היא תבקש מקרסוס לתת לה את הילד, והוא יהפוך לשפחה הבית שלה. וימצא חן בעיניה עד שתגדל.
  ואז היא תשלח אותו למחצבות... אין גלדיאטור טוב יותר בקרקס, הוא נלחם טוב מאוד עם חרבות ומרוויח הרבה יותר כסף בזירה.
  הילדה קפצה על סוס. אך בטרם הספיקה להתרחק מהמחנה, החלה להסתחרר ונפלה מסוסה. פירות היער המנומנמים עבדו.
  עם עלות השחר, ספרטקוס עזב את המחנה כדי להסתתר במארב ביער. אוטיבידה נמצאה מחוסרת הכרה. לא ניתן היה להחזיר אותה לעשתונותיה. הילדה ישנה שינה עמוקה. והכניסו אותה לעגלה לשם מעבירים את הפצועים.
  אלברט היה מרוצה מאוד מכך שהצליח להציל את צבא ספרטקוס מסכנה. ושהוא השיג הרבה.
  בינתיים, ספרטקוס וכריס נפרדו. העבדים הקימו ביצורים משמעותיים, ולכן יכלו לעמוד במתקפת צבאו של קראסוס. ספרטציסטים הסתירו את כל העקבות והתחפשו.
  כל הרועים האקראיים נתפסו ונעצרו. אז אפילו זבוב לא יעוף.
  קראסוס באמת קיבל מידע שספרטקוס וכריס הסתכסכו ועברו עם הצבא שלו לחתוך. הוא ציפה למחוץ את כריס, ואז להתמודד ברצינות עם ספרטק.
  הצבא של קראסוס היה גדול, אך יחד עם זאת ממושמע. ספרטקוס עצמו הצליח גם לאמן עבדים, והם הביסו צבאות גדולים. ובצבאו לא היו רק עבדים.
  אזרחים חופשיים רבים מהעניים הצטרפו לספרטקוס. וזו הייתה באמת תנועה ארצית.
  קראסוס התקדם לעבר כריס. הוא עם שלושים אלף עבדים סוררים נעל את עצמו בשטח מבוצר. קראסוס השליך שישה לגיונות לקרב. הם הלכו להסתער על הפיר הגבוה שמאחוריו מצאו המורדים מחסה. כריס עצמו, שנלחם בגובה מעט מעל הממוצע, אך רחב כתפיים ומיומן, אחד הגלדיאטורים הטובים ביותר ברומא, מיהר לקרב.
  היא נלחמה בשתי חרבות בבת אחת, ועמדה על הקירות. עבדים השליכו אבנים וסירים מאוחסנו מראש עם תערובת מבעיר. הרומאים סבלו מנזק משמעותי, וכעת התקפה שלהם נתקעה. חיילים רבים של צבא קראסוס נספו מתחת לחומות. ואז קראסוס הורה בחמת זעם לזרוק שמונה לגיונות נוספים - כמעט את כל חיל הרגלים שלו. והתקיפה העזה התחדשה במרץ מחודש.
  הרומאים טיפסו קדימה, ללא קשר להפסדים. וממש זרקו את כל הגישות עם הגופות שלהם. אבל הם טיפסו וטיפסו. כריס נלחם עם כולם.
  גם אלברט נלחם, שהחליט להישאר עם המורדים, שהיו נחותים כמעט פי שלושה מהרומאים, כדי לכסות אותם במקום החלש ביותר. אלברט היה ילד מאוד זריז וחזק. גופו השזוף והשרירי ממש נוצץ מזיעה. היא נלחמה כמו גיבורה אמיתית והראתה אומץ לב בלתי מתפשר.
  והעקב החשוף שלו חובט את הלגיונר בסנטר. זה יחתוך. ושוב הילד חותך. הטחנה מקיימת קבלת פנים עם חרבות וראשו הכרות של נופל רומאי.
  זה האומץ והכוח שלו.
  אלברט הוא ילד קשוח. והנה שוב החיילים הרומאים נופלים ונופלים. ושוב העקב החשוף והעגול של הילד-הנסיך שובר את הלסת של הלגיונר.
  לבסוף, קרסוס משליך את העתודה האחרונה שלו, המונה חמישה עשר אלף פרשים לקרב. כל הצבא, והוא, יחד עם תגבורת מרומא, הגיע לכוח של שמונים וחמישה אלף, שנזרקו לתקיפה. והם כבר עולים על גדותיהם.
  אבל ספרטק, לאחר שניחש את הרגע בזמן, מסיג מהמארב ארבעים אלף חיילי רגלים ושמונה אלף פרשים. וקרב חדש מתחיל. עבדים תוקפים את הצבא הרומי
  לאחור. גם המכה וגם ההסתערות איומות.
  ספרטק עצמו יוצא לקרב. הוא נלחם עם שתי חרבות כדי לחתוך פי שניים. ענק אמיתי, וכאילו ארוג משרירי פלדה. אף אחד לא יודע בדיוק בן כמה ספרטקוס.
  הוא נולד חופשי, אך נתפס כילד. הוא היה אז רק בן תשע, אבל הוא נראה בן שתים עשרה ונשלח למחצבות. שם הוא הראה את כוחו וסיבולתו יוצאי הדופן ונמכר בהרבה כסף לגלדיאטורים. העבדים החזקים והמיומנים ביותר נמכרו לעתים קרובות מהמחצבות לבתי הספר למוות. יכול היה להיות
  להשיג רווח גדול. ומי שהפך לגלדיאטור קיבל הזדמנות לחופש. היה צורך לשרוד רק לאחר מאה קרבות. ספרטקוס שרד והתפרסם.
  ולאחר שקיבל את חירותו, הצטרף לצבא הרומי כלגיונר. שם, על גבורה ואומץ, הוא יקבל דרגת centurion, וכמה פרסים. אבל אז כשהרומאים פלשו
  תראקיה ברח, ונלחם כבר יחד עם בני ארצו. הוא נתפס שוב, ונמכר לגלדיאטורים ללא זכות שחרור. אבל המשיך לזרוח בזירה
  ובסופו של דבר פיתה אותו אשתו של סולה, ולריה היפה. ואחרי עוד ניצחון מהדהד של ספרטקוס, היא שכנעה את בעלה האדיר לפרגן לגיבור.
  וספרטקוס שוב היה חופשי.
  כן, הוא היה איש גדול. והוא נחשב לגלדיאטור הטוב ביותר בכל האימפריה הרומית. עכשיו הוא פרץ בצורה כל כך מאיימת, כמו גיבור אמיתי מאפוס.
  הרומאים נפלו מכה כפולה וניספו במיוחד. וזו הייתה ההשמדה המוחלטת שלהם. קראסוס, כמובן, ניסה קודם כל להציל את עורו שלו.
  ברור שבקרב חרב הוא לא יריב לספרטקוס. ועכשיו הספרטציסטים הביסו את הרומאים.
  אלברט, נלחם, לקח ובכף רגלו היחפה שבר את הלסת של גנרל רומי. כזה ילד אמיץ הוא היה. וזה היה האפוס ההירואי שלו. איך הילד האמיץ הזה נלחם.
  ואיך לוחמים אחרים נלחמו. כולל כריס וגרניק והשאר. זה היה ייאוש ושפיכות דמים. צבא הגלדיאטורים ניצח, וצבא הרומאים נספה.
  הלחות של האימפריה הרומית נפלה לתוך האדמה. וזה היה ממש אסון.
  וקראסוס על סוס שחור זרם הרחק משדה הקרב. וזה היה תבוסה והשמדה של צבא גדול. יותר משלושים אלף רומאים נהרגו ויותר מחמישה עשר אלף נתפסו.
  למעשה, הצבא חדל להתקיים כך שהוא עמד בדרך לרומא. ועכשיו דרכו של ספרטק לעיר הנצח פתוחה.
  פעם, עבדים סירבו לחזור לארצות מולדתם. והם רצו לנסוע לרומא. וקיבל ניצחון יוצא דופן בעולם הזה ותבוסה בהיסטוריה האמיתית.
  כך מסתובב גלגל המזל. ומה יקרה אחר כך...
  אלברט לא הספיק לראות זאת, כי...הוא התעורר והוכה ממכת המשגיח.
  מיכאיל-ולדימיר גורבצ'וב-פוטין טס לסין לאחר שינה. השיחה הייתה בונה. אבל שום דבר קונקרטי מלבד הסכמי סחר. באופן בלתי צפוי, הסינים הציעו את האסירים שלהם לסיביר וזה התאים להם.
  ואז חזר גורבצ'וב-פוטין והורה על בניית אנדרטאות למאו דזה-דונג ודנג שיאופינג.
  אחר כך הלך שוב לישון וראה;
  אלברט הלך לכיוון העיר. הוא ציפה לשינוי בגורלו. וזה נתן לו השראה. בקרוב הוא יימכר כמו בקר. וזה יפה.
  יותר כמו גס. ובכן, מי רוצה לחשוף את עצמו להשפלה כזו.
  הילד רקע ברגליו היחפות על החול ושר:
  - צאצא גאה של מלכים,
  אני משתולל כמו עבד וטיפש!
  ואחר כך הכו אותו המשגיחים בשוט. הייתי צריך לשתוק. שוב, הילד המנומס משך עגלה כבדה, יחד עם ילדים אחרים.
  הילד ניסה לדמיין משהו נעים.
  לדוגמה, הוא ילד שהולך להתקפה על צבאו של אטילה שתוקף את רומא. והוא נלחם בחרבות, נגד צבא הברברים שמתגנב לעמדות האימפריה.
  אלברט בעקב החשוף הזיז את מנהיג ההמון התוקף בלסת. הוא נפל מת, ושיניה עפו מפיה. וזה מצחיק.
  אלברט, נלחם עם אויבים, החזיק בטחנה בחרבות - כרת את הברברים ושר:
  - אף אחד לא יכול היה להוכיח
  שכולנו אחד...
  אבל תאמין שיש אלוהים
  ונאיבי לחלוטין!
  למרות שהילד נזכר מיד שטעה. השטן, כלומר, הוא מכר לו את גופתו. אבל איך להילחם עם ההמון. והשטן בדמות ילדה כל כך יפה.
  באמת המלאך הכי יפה ומושלם ביקום. לוציפר זוהר! זה באמת כוח וחוזק.
  אלברט דמיין ילדה בסחבות צועדת בשלג ברגליה היחפות. ומשאיר עקבות חינניות. בוא נגיד שזה מעולה.
  הילד הרגיש כאילו הוא בסיפור אגדה. והוא באמת רצה לקפוץ ולקפוץ. הנה הם, עם שתי חרבות בידיהם, ממהרים אל השומר, שמוביל ילדה דרך השלג.
  כמובן, הם מענים אותה בקור בדרך זו. כן, ואלברט עצמו בבגדי שחייה לבד, וכל כך חתוך נואשות. הוא מנהל טחנה עם חרבות וכורת שלושה ראשים בבת אחת.
  ואז הוא אומר:
  - אנחנו הכי חזקים בעולם!
  והילד זורק מחטים באצבעותיו החשופות, פוגע בשומרים.
  ואז הוא לוקח את הילדה בזרועותיו ואומר:
  - בוא איתי!
  נערה מתבגרת שואלת אותו:
  - מי אתה?
  הילד הקטן עונה באנחה:
  -אני נסיך לשעבר!
  הילדה הכריזה בנחישות, רקעת ברגלה יחפה בשלג:
  - אין נסיכים לשעבר!
  אלברט הנהן בהסכמה.
  - כן, עבד אני, אבל רוח המלך!
  והם, משאירים עקבות של רגליים יחפות, נעו דרך השלג. משהו שמזכיר את קאי וגרדה.
  הילדה שאלה את אלברט:
  - יש לך ממלכה?
  הילד ענה:
  - כן יש!
  הילדה הנהנה בהסכמה.
  ואנחנו נהיה מלכים!
  אלברט אישר בביטחון:
  - כן אנחנו כן!
  כמה טוב ללכת עם האהבה שלך. תן במציאות שיש לך חול בוער מתחת לסוליות הגסות החשופות שלך, ובפנטזיות שלך יש לך שלג קפוא.
  כן, זה חייב להיאמר מאוד מגניב. ואתה בן ואתה בסדר.
  ועכשיו הנסיך שוב מצייר בדמיונו איך הוא נלחם. ובגבורה מניף חרבות חותכות אויבים. לא, האימפריה הרומית תהיה נצחית. אחת הבעיות של רומא היא התחלופה התכופה של הקיסרים, והיעדר שושלת יציבה. הנה המערכת היציבה ביותר בעולם: הוותיקן, הצליח להתקיים אלפיים שנה תוך שמירה על יציבות.
  אבל האימפריה הרומית לא החזיקה מעמד כל כך הרבה זמן. למרות שהיו לה תכונות וחיוניות מדהימים.
  ומה יקרה... אלברט דמיין שהוא מציל את הקיסר, יוליאן, הכופר. מי החזיר את הפגאניות לרומא. ועכשיו נניח שהנער המסיים מתערב
  במהלך ההיסטוריה... והוא חותך את הפרתים בחרבות כדי להציל את הקיסר. ורומא העתיקה מנצחת. אז פרתיה הפכה למחוז רומאי. וג'וליאן שולט כל כך הרבה זמן שהוא מצליח לרכוש בנים ונכדים. והשושלת שלו הופכת יציבה ומפוארת. וג'וליאן נקרא הגדול. והאופנה לנצרות חלפה. למרות שזה לא נשאר ללא השפעה.
  האל הראשי ובורא היקום כרונוס הופיע ברומא. והוא האב והבורא של אלים אחרים. זה מראית עין של מונותאיזם. ושם קמו בני האלוהים, הקיסרים הרומים.
  רומא העתיקה לא קרסה, אלא הייתה קיימת במשך זמן רב, והאנושות אוחדה על ידי הרומאים לאימפריה אחת. שהתחיל לחקור את החלל.
  כן, זה היה ממש מגניב.
  האימפריה הרומית העולמית. והארכיגומותאיזם הפך לדת הכי אופנתית - שאלוהים הוא קודם כל אדם. והאדם באמת הפך ליצור החזק ביותר בו
  היקום המתפשט על פני הגלקסיה. שיהיה כך!
  אלברט רקע ברגלו היחפה וצחק:
  - בנאדם, זה נשמע גאה!
  וחשבתי שאחרי הכל, אנשים הם יצורים אומללים שהאמינו במשיח הצלוב כאילו הוא אלוהים כל יכול. למעשה, להאמין בדבר כזה זה טירוף.
  ואיך אנשים מאמינים בזה? האסלאם בהקשר זה נראה הגיוני יותר ופשוט יותר ומושך יותר. פעל לפי כללי האסלאם ותמצא הרמון, ארמון, סעודות ועבדים לנצח.
  אם כי למען האמת, למה אללה צריך נמאז או רמדאן? אכן, למה? או מה נותן לאללה החאג' למכה. הסר מהאסלאם מצוות מכבידות כגון
  איסור על יין וחזיר, וכל הפלנטה תימשך אליו. ובאמת, למה בשר חזיר רע? זה טעים והחזיר מוקדם וחסכוני. ואיזה חזרזיר עסיסי ומאוכל היטב!
  אלברט אמר בחיוך:
  - זה טיפשי למנוע מעצמך אוכל טוב בגלל אגדה!
  כן, גם לשתות זה טוב. כמובן, במתינות ויין טוב. אם אתה שותה מעט ויין אדום, אז זה אפילו שימושי. ולא אנחת דיו או ירח. כן, וגם וודקה שימושית אם לא מנוצלת לרעה!
  אלברט שר:
  הוא היה מאוד צמא
  הוא רצה לאכול...
  הוא רצה גנרל
  להבריק אצבע בפנים!
  ואז נפל שוט על אלברט. אומרים שאין שום דבר לעבד עירום לשיר.
  אבל זה עדיין הרבה יותר כיף. זה אם אתה חושב על משהו מקומי. ואיך אנשים מאבדים שמחה ושלווה בגלל אמונה. אה, האם אנשים באמת יכולים להיות חכמים ומתקדמים יותר.
  והאם הם יעופו לכוכבים? והם יתמוססו וידרדרו בסם דתי!
  אלברט נאנח בכבדות... הדת היא בכלל לא מה שהוא רצה. עדיף בהרבה לחטוא ולהתנהג בצורה לא נכונה ללא עונש. זה באמת האולטימטיבי במתיקות.
  וכשאתה נלחם עם אויבים ומנצח, אז אפילו יותר. וזה מגניב במיוחד.
  הילד שר בהתלהבות:
  - אני אוהב אותך חטא ואני מקווה שזה הדדי!
  והילד שוב הוצלף על הגב... כן, לא תשתעמם...
  הם הגיעו לעיר בשעת ערב מאוחרת. יש למכור את העבדים מחר. הבנים נשטפו במים מזרנוק, האכילו אותם... יתר על כן, הפעם הם נתנו אוכל הרבה יותר בנדיבות מהרגיל, ודגים, ובשר, וירקות ופירות. לקחו אותנו למיטות עם קש ושמיכות. והם הודיעו שהעבדים הצעירים יכולים לישון עוד קצת. ולצבור כוח.
  בקיצור, לישון יפה.
  ואלברט נרדם וראה את המשך חלומו הנפלא על ספרטקוס ועל התקוממותו.
  . פֶּרֶק? 13.
  למעשה, קראסוס מובס, ועכשיו העבדים נעים לעבר רומא וצבאם גדל. תוך שבועיים הגיעו יותר מעשרים אלף עבדים לצבא ספרטקוס. וזה גדל לתשעים וחמישה אלף. גם הפרשים התחדשו.
  ספרטקוס עמד ליד רומא. שרידי צבא קראסוס, לאחר שקיבלו תגבורת חדשה, אספו חמישים אלף חיילים והתיישבו בקפואה. אם ההתקפה על רומא תימשך, הם עלולים לעלות להכות מאחור. הסנאט, שנבהל מתבוסתו של קראסוס, הזכיר בדחיפות את פומפיוס מאסיה ואת לוקום מספרד. אבל לקח זמן לכסות מרחקים כל כך ארוכים על ספינות. אז עכשיו ספרטקוס עמד בפני דילמה: להסתער על רומא, או לסיים את קראסוס ראשון? הוא גם תפס עמדה מבוצרת בעיר, וזה לא היה כל כך קל
  קח את קפואה. ואם אתה לוקח את זה, אז ההפסדים של המורדים יכולים להיות כל כך גבוהים שלא יהיו מספיק כוחות לרומא.
  אלברט יעץ לספרטקוס לקחת קודם את קאפואה. והוא, הילד, ינסה למצוא שם מעבר תת קרקעי כדי ללכוד את צבאו של קראסוס במכה פתאומית.
  ספרטקוס הסכים עם זה. מדי יום הגיעו אליו אלפי עבדים ועניים מקרב החופשיים. גם עבדים ברחו מרומא.
  אלברט לבש טוניקה של אישה מלוכלכת ושטף את שיערו הלבן והשופע. אז הוא נראה יותר כמו בחורה עם הפנים היפות שלה. הוא תלה צמידי זכוכית פרוטה סביב קרסוליו ופרקי הידיים. והוא החליט להיכנס לקפואה במסווה של נערה רקדנית. הייתה איתו גם ילדה אמיתית: אחותו רודופיה. שתי הבנות הרוקדות היו אמורות לעורר פחות חשד.
  באותם ימים, מלחמה נחשבה לא עסק של נשים, ויותר מכך לא משהו שבנות עושות. אבל מרגלים נפוצים למדי והמשטרה הרומית נמצאת בכוננות.
  רודופיה ואלברט היכו ברגליהם היחפות. מזג האוויר היה חם ולא רציתי לנעול סנדלים. יתר על כן, ילדים בעבדות איבדו לחלוטין את ההרגל של נעליים בכל עת של השנה.
  אלברט ואחותו ראו עוד 12,000 נוספים בדיוק מגיעים לקפואה, שני לגיונות חיילים רומיים שהובאו מעיר הנצח, לאחר שהגיעו משם דרך הים.
  אז קראסוס, תוך התחשבות בעוד התחדשות מערי הדרום, צריך לאסוף כשמונים אלף חיילים. להשאיר צבא כזה בעורף זה מסוכן מדי...
  רומא מבוצרת היטב. יש בה מאה ועשרת אלפים אנשים חופשיים שיכולים לשאת נשק רציני והם צעירים ובוגרים מספיק כדי להגן על עצמם. אז עיר הנצח עם הביצורים החזקים שלה לא כל כך קל לקחת. ואת זה יש להבין.
  בכל מקרה, המצור על רומא עלול להיגרר והקוץ של קראסוס היה צריך להימשך החוצה. לספרטקוס יש כבר יותר ממאה אלף לוחמים, אבל חלק ניכר מהם הם חדשים, ועבדים שזה עתה הצטרפו.
  ועוד הרבה רומאים שבויים. ספרטק לא ידע מה לעשות איתם. ההוצאה להורג אכזרית מדי. אבל הם דרשו הגנה ומזון. עם זאת, קראסוס, שרצה לחדש את שורותיו, הציע כופר בזהב. עם זאת, ספרטקוס לא רצה לחדש את הצבא שכבר הלך וגדל במהירות של קראסוס.
  אלברט הבין שיש להם משימה קשה ושלא מספיק רק לחדור לעיר. ילדים: ילד וילדה, התקרבו לשער. הם היו יפים, בהירי שיער, והחיילים הכריחו את הבנות לרקוד בחינם ולשיר, ואיימו לאנוס אותן לגמרי. אלברטה אוטיבידה לימדה אותי לרקוד טוב, ורודופיה ידעה לעשות את זה כמו הרבה בנות.
  הם נצבטו והחמיצו...
  אלברט נשם נשימה עמוקה. אוטיבידה ישנה שלושה ימים רצופים וכעסה מאוד על אלברט. אבל הלב של אישה הוא פרדוקסלי. היא הבינה פתאום כמה חכם הילד נדלק עליו
  אפילו יותר תשוקה. והיא התאהבה עוד יותר, ולא נשבעה עוד פגיעה במטרת המורדים. יתרה מכך, דמותה של ספרטקוס דעכה, הקנאה נשכחה ויש לה תשוקה חדשה, סוס צעיר אלברט. זה אומר שריקנות הנשמה תתמלא.
  בנוסף, אוטיבידה עצמה הייתה בגובה הממוצע הרגיל לאישה ולא אהבה גברים גדולים, אולי מלבד ספרטקוס.
  היא קיוותה שאלברט לא יהיה גדול מדי. גברים גדולים מקשים על כיף במיטה. אבל שום דבר שהילד לא נראה די נורמלי לגילו,
  רק חזק מאוד ועם הקלה שרירית כמו אפולו. וכמה זה נחמד לחבק ולהתנשק עם צעירה כזו. כאשר העור חלק, נקי, חסר שיער וכל כך רך למגע,
  כמו בת. ונשיקות כל כך מתוקות עם ילד.
  אולם, אלברט אינו מקדיש לתוכניותיו ליתר בטחון. והוא הלך יחד עם אחותו רודופיה לאורך קאפואה.
  הילדה שאלה אותו:
  - ובכן, היכן נחפש מעבר תת-קרקעי נסתר?
  הילד ענה בביטחון:
  - אנחנו צריכים למצוא את התושבים העתיקים ביותר של העיר. היא כנראה יודעת היכן מסתתר המעבר התת-קרקעי.
  רודופיה צחקקה והשיבה:
  - התושב המבוגר ביותר של העיר, אולי, ויודע, אם לא שיגעון. איך נשלם לה?
  אלברט אמר בביטחון:
  בוא נרקוד, או נשיר שיר, או אולי שניהם!
  הילדה הנהנה בהסכמה.
  - אם כן, אז נמצא את זה בוודאות!
  ילדים רקעו ברגליהם היחפות על אבני המרצפת המחוממות של המדרכה. הם הלכו לכיכר והתחילו לשיר ולרקוד. גם ללכת על הידיים. הקהל, רובו חיילים, מחיאות כפיים מאופקות. כמה אסי נחושת נטושים. בכל מקרה, מספיק אוכל. אפשר לקנות גם סנדלים אבל בינתיים זה מיותר.
  Rhodopeia, שבחרה אישה מבוגרת בקהל, שאלה:
  -ומיהו התושבים העתיקים ביותר של קאפואה?
  היא הסתכלה על הילדה ושאלה:
  - ולמה אתה צריך את זה?
  רודופיה ענתה בכנות:
  - אנחנו צעירים ורוצים ידע!
  האישה ענתה בחיוך:
  - אם אתה רוצה ידע, אתה צריך ללכת לאורקל!
  הילדה הנידה בראשה לשלילה.
  אנחנו צריכים עוד ידע!
  האישה הביטה בהם בחשדנות.
  - אתם לא במקרה מרגלים של ספרטקוס? אולי צריך למסור אותך למשטרה כדי שיצלו את העקבים?
  רודופיה ענתה בחיוך:
  -למה אנחנו צריכים את זה? אנחנו אזרחים חופשיים של רומא, ואנחנו מרוויחים כסף טוב לעצמנו. והעבדים ינצחו, יהיה חורבן ומוות.
  האישה נאנחה והשיבה:
  "אולי... אני עצמי מפחד מהעבדים הנמלטים האלה!" אבל אם אתה רוצה לפגוש את התושב המבוגר ביותר של העיר, אז היא גרה ליד מקדש ונוס. אגב, אתה אפילו לא יכול לומר שהיא אישה זקנה עמוקה. היא הייתה כוהנת ושימשה כהטרו במקדש. היא יודעת הרבה!
  רודופיה הנהנה.
  - תודה! איך הבית שלה?
  האישה השיבה בביטחון:
  - זה צהוב, אתה תמצא אותו מיד!
  הילדה הנהנה שוב, והתקרבה אל הילד, חורקת:
  - הלך!
  אלברט השיב:
  - בוא נשיר עוד קצת. נראה כמו תזרים כסף טוב.
  רודופיה הופתעה:
  - האם אתה צריך כסף? כן, כל רוע בא מכסף!
  הילד הניד בראשו לשלילה.
  - כל רע אינו מכסף, אלא מהיעדרם!
  הילדה ציחקקה והעיר:
  - אולי אתה צודק! אבל אם לא נעבוד, אז לא נבנה לעצמנו אושר!
  אלברט משך בכתפיו והעיר:
  - גם אני חושב לפעמים, למה התחלנו במרד? עם זאת, האושר לא ייפול על ראשיהם של אנשים. ואולי יתברר שנחריב את רומא. אבל העריצות של האימפריה
  יוחלף בדיקטטורה של כל חזק על כל חלש!
  רודופיה משכה בכתפיה והעיר:
  - כל סוג של כוח הוא אלימות... והיעדר כוח מוליד אלימות. אז אולי עריצות אחת תחליף את השנייה. וכל עריצות עדיפה על אנרכיה מוחלטת.
  תחשוב אם ספרטקוס יהפוך למשהו כמו קיסר. ומי שהיה עבד יהפוך לאדון, ואדון לעבד. אבל המהות של זה לא משתנה. מי לא היה אף אחד, הפך להכל?
  או להיפך, כלום? ובכלל, כדי שיהיה אושר על כדור הארץ, אתה צריך להיות אלוהים כל יכול. למשל, קודם כל לבטל את הזקנה ולהפוך את כל האנשים לנצח
  צעיר ויפה. ואנשים יבנו אושר לאחר קבלת אלמוות! ואכן, אם אתה לנצח צעיר ויפה, אז אין לך לאן למהר. והעובדה שאנשים מתים היא
  מַפְחִיד! וזה לא הוגן - מגיע לאדם לחיות לנצח!
  כאן הילדים רקדו ושרו עוד קצת, אוספים כסף נחושת. ואז הגיע למקדש ונוס. ואז הם התחילו לרקוד. אחד הליגיונרים תפס את אלברט ברגלו וליטף אותו.
  הילד נגעל, והוא כמעט הזיז את הליברטין בעקב החשוף שלו אל הסנטר, אבל הצליח לרסן את עצמו. הלגיונר זרק מטבע כסף ושינן:
  - שכבו איתי גבירותיי זהוב!
  אלברט צחק:
  - אני בתולה! ותשמור על התמימות שלי!
  הוא חייך בערמומיות ומלמל:
  - יכול להיות ובפה! אני אתן לך שני זהב!
  אלברט קפץ אחורה. הוא הרגיש את זה עוד קצת והרוג את הזועם. ובכן, הסופה השתוללה חלפה.
  כשסיימו לשיר, הלכו הילדים לביתה של הכוהנת לשעבר וצלצלו בפעמון.
  פתח אותו ילד בבד חלציים. הוא השתחווה והעיר:
  - פילגש לא אוהבת קבצנים!
  אלברט ניער את שקית המטבעות הכבדה למדי שלו.
  אנחנו לא קבצנים!
  הילד התעודד
  - תעבור!
  הכוהנת שכבה על הספה. היא אכן נראתה די צעירה, והלבנים שלה זהרו. אז היא נראית שלושים וחמש, ובכן, לא יותר מבת ארבעים, אישה יפה למדי.
  היא קפצה בפתאומיות מהספה, הראתה שלא איבדה את שובבותה ושאלה:
  - מה אתה רוצה ילד?
  אלברט בערך גרגר:
  - אני ילדה...
  האישה צחקה.
  - אני רואה אותך! אתה ילד ומרגל עבור ספרטקוס!
  אלברט ענה בחיוך:
  - האם זה רע לעזור למטרה צודקת?
  הכוהנת ציינה בהגיון:
  - נו, אתה הורס את האימפריה הרומית, ואז מה? יהיו מדינות קטנות, אבל העבדות והסבל יישארו. ואולי יש עוד!
  אלברט העיר בהיגיון:
  - אז אנחנו רוצים לבנות מדינה צודקת, שבה לא יהיו עבדים, ולא יהיו אדונים, וכולם יהיו שווים!
  הכוהנת העירה:
  - כולם לא יכולים להיות שווים! אתה, למשל, לוחם חזק וזריז הרבה יותר מבני גילך! אנשים אינם שווים מלידה ולכן אי השוויון הוא נצחי!
  הילד הנהן.
  - אבל אנחנו רוצים לבנות מדינה שבה לכולם יהיו הזדמנויות שוות מלידה. ושאף אחד לא נמכר לעבדות. שיהיה חופש נצחי לכולם, ולא להביא קורבנות עקובים מדם לאלים. כדי שכל הילדים הולכים לבית הספר, ויש טיפול בקשישים. ובעתיד נפתח מדע ונמציא תרופות כדי שאנשים לא יזדקנו ויעבדו יתר על המידה.
  הכוהנת הנהנה והנידה בראשה.
  - חלומות... אבל מי יחזיק את הברברים בידיהם במקרה של ניצחון?
  אלברט אמר בביטחון:
  - נקים דמוקרטיה אלקטיבית ופרלמנט. וניתן זכויות שוות לכולם. אז תהיה מדינה דמוקרטית, והעשירים ייאלצו על פי חוק לחלוק עם העניים.
  ויהיה סוציאליזם, וממלכת החירות והשגשוג!
  הכוהנת משכה בכתפיה והעיר:
  - העולם הרבה יותר מסובך ממה שהוא נראה בחלומות. אבל בסדר ילד שלי! מה אתה רוצה לדעת ממני!
  אלברט ענה בחיוך:
  - המקום בו נמצאת הכניסה התת קרקעית לעיר!
  הכוהנת הנהנה, קורצת.
  "אמנם אני לא באמת מאמין שהעבדים יוכלו לבנות ממלכה צודקת ושמחה, אבל... אז אני אעזור!" אבל בתמורה, תעשה איתי אהבה נאה.
  אלברט היה מבולבל.
  - אבל יש לנו הבדל כל כך גדול בגיל!
  האישה, מבוגרת בהרבה ממה שהיא נראתה, הנהנה.
  - כן זה גדול. אני עדיין זוכר את חניבעל! אבל סקס עם בנים צעירים שומר אותי צעיר! אז אתה תיתן לי חלק מהנעורים שלך, גיבור בלתי מנוצח, ואני אשאר צעיר יותר.
  חוץ מזה, מעולם לא ראיתי ילד נאה כמוך. ואש התשוקה משתוללת בי!
  אלברט הנהן בהסכמה.
  - רצונך, גברתי!
  האישה הנהנה.
  - נו, בוא אלי תרנגול! אל תפחד!
  הפרש הגילאים היה עצום ואלברט היה נבוך. אבל המגע המיומן של אישה מנוסה עורר את הילד. הוא עבד ללא אנוכיות. נזרק מהתרגשות ואז לחום
  ואז בקור. הייתי צריך לעבוד על שפות, אבל לאלברט כבר היה ניסיון, וזה לא מגעיל עם אישה עבור ילד מתרגש מדי. הכוהנת לשעבר גנחה בקול מהנאה שלא נשמעה. הייתי צריך לעבוד כמה שעות.
  הכוהנת הייתה טמפרמנטית ובלתי פוסקת. אלברט הרגיש עייף נורא ונשאר על גבול כוחו. סוף סוף עייף, לאחר שנמאס לו ממפל אורגזמות ואישה.
  והיא השתוללה:
  - מעבר תת קרקעי במקדש ונוס ישירות מתחת למזבח. פתח את הדלת על ידי לחיצה שלוש פעמים על עיני התוכי. ושם יוצאים לדוג, איפה הכניסה ומחוץ לעיר!
  אלברט הנהן.
  - תודה רבה לך!
  נהמה הכוהנת.
  - תודה! מעולם לא חוויתי תענוג מדהים כזה! פשוט תענוג שאין לתאר!
  הילד הנהן בהסכמה.
  - כן, זה המעמד הנכון!
  האישה הנהנה.
  - בחייך! למרות שלא! השאירו שקית של מטבעות נחושת! זה יהיה התשלום שלי עבור שיעורי האהבה. ועכשיו מתחיל להחשיך. עד שהמקדש ייסגר, לכו לשם כתפילה.
  כן, וקח מטבע נחושת קטן יותר מהשקית. משלמים בכניסה. ותתמצא שם!
  אלברט הנהן. למרות שנתתי כסף, הרגשתי מוטרד. הזקנה הכריחה ילד מאוד חמוד ושרירי לשכב איתה, וגם לקחה כסף בשביל זה.
  אבל לפחות העבודה בוצעה.
  אלברט ורודופיה עזבו את הבית. אלברט שטף את פיו במזרקה. והוא הרגיש שהוא באמת רוצה לאכול. אבל עלינו למהר לפני שמקדש נוגה ייסגר.
  מדוע אין זו הפעם הראשונה שעבד סובל רעב.
  הילד והילדה נכנסו לנחירות. השומרים בכניסה לקחו כל אחד מטבע וגרמו להם לנגב את רגליהם החשופות, המאובקות, כמעט ילדותיות, אך הקשוחות על סמרטוט רטוב.
  אלברט חשב שהוא די בוגר. הוא שוכב עם נשים, הורג אויבים בחרב, והוא איש סודו של ספרטקוס, הלוקח חלק במועצה הצבאית. יש אפילו אומרים שהוא בנו הבלתי חוקי של ספרטקוס. למרות שלמעשה בחלום זה אביו הוא פטריציאי רומי ממשפחת אצולה.
  כאשר משפשפים את הרגליים היחפות על סמרטוט רטוב, זה נעים ומעט מדגדג. אבל השומרים מסתכלים בתאווה על רגליך העירומות, השזופות, נקיות העור.
  הם חושבים שהוא בת. זה רגליים שריריות מדי, אבל יפות. לא פלא שהכוהנת דבקה בו כך. אלברט חשב לפתע שהוא עדיין יכול להישאר ילד, מכיוון שהשטן הוא אדון גופו. בנוסף שלעולם לא תהפוך לזקן, מינוס, לא תגדל. אבל אם נשים אוהבות אותך, וגברים בוגרים מצייתים, אז למה להתחרפן?
  אלברט ורודופיה התקרבו אל המזבח. שָׁחוּחַ. הילד ראה תוכי. עיניים של זכוכית ירוקה, שאדם לא מנוסה עלול בהחלט לטעות כאזמרגד.
  והנוצות מוזהבות. אלברט הושיט את ידו במהירות ולחץ על עיניו. אחד, אחר כך שני ושלישי... רעש חלק נשמע, וילדי הצופים קפצו במהירות למעבר מתחת ללוח.
  הם רצו במסדרון. זה היה חשוך. אבל אלברט בחושך, להפתעתו, ראה כמו חתול, או אפילו ינשוף, או אולי טוב יותר. והוא משך את רודופיה מאחוריו.
  המנהרה הייתה לחה וקרה. אלברט הוא כלום, אבל רודופיה העירה:
  - קר והעכברים חורקים!
  אלברט נאנח.
  - כן, זה לא כיף! בוא מהר.
  הם רצו הלאה. הילד משך את הילדה ביד. והנה הם נחו על לוח אבן. הייתה אמורה להיות יציאה תת קרקעית מוסווית. Rhodopeia העיר:
  - למה לא שאלת איך פותחים את היציאה?
  אלברט ענה בכנות:
  - אחרי התעלסות סוערת כזו, המוח ממש רותח. אבל אל תפחד. ברור שצריך ללחוץ על משהו או לסובב משהו. בואו לחפש ולמצוא!
  והילד התחיל להרגיש את האריחים... זה לקח זמן הגון. אלברט בדק כל סדק ודיכאון, בדק בקפידה. ולבסוף הצליח לתפוס משהו.
  למרות שכבר רציתי לאכול חזק וגם לשתות. גם הילדה רודופיה נאנחה בכבדות. היא הייתה רעבה. כן, ורגליים יחפות בצינוק בלילה התחילו לקפוא כשאתה עומד במקום.
  והילדה קפצה להתחמם. לבסוף הילד מצא את הידית ולחץ עליה שלוש פעמים. ולוח שיש חזק נסע. והאור פגע בעיני הילדים.
  השחר כבר עלה.
  הם היו קרים ורעבים, טיפסו בשמחה אל השמש. עכשיו אתה יכול להיות מאושר. המשימה הושלמה ודווקא לספרטקוס ...
  והילדים רצו הכי מהר שהם יכולים, מהבהבים בעקבים החשופים, הורודים והעגולים שלהם. הילדה ירדה מאחור, והנער המסיים לקח את ההובלה. ולבסוף, מיהר למחנה.
  ספרטקוס פגש אותו עם אבן חן והורה לצבא לנוע. החלטנו לתקוף באותו לילה. לקרסוס יש למעלה משמונים אלף לוחמים. וכמובן, בכוחות כמעט שווים, לא ניתן לכבוש את קאפואה בסערה על הקירות. וכך אתה יכול להכות מכה פתאומית.
  ורודופיה, בפיגור מאחורי אלברט, כמעט נפלה בציפורניו של אחד הליגיונרים. כשראה נערה מתבגרת בודדה, בהירת שיער ויפה מאוד, מיהר אחריה הברברי.
  רגליים יחפות וקלות של הילדה לא אפשרו להדביק את הקצב. אבל היא כעסה. וכשהלגיונר החל להיחנק מריצה מהירה, רודופיה הוציאה מחט והסתובבה בכל הכוח
  תקע את הממזר בגרון. ופגע בצורה חכמה מאוד בעורק הצוואר. אז גם הילדה הזו ידעה להרוג ספציפית.
  ספרטקוס שיבח אותה. ואף הציג מטבע זהב עם דיוקנו של אלכסנדר מוקדון.
  לאחר מכן המשיך הצבא לנוע.
  בתחילה הכל הלך לפי התוכנית וכמו שעון. הלוחמים המנוסים והחזקים ביותר נכנסו ראשונים למעבר. הם עשו את דרכם למקדש נוגה והשביתו את הכוהנים. ואז אלפי עבדים נעו לאורך הלילה קפואה. אבל בדיוק באותו רגע, עשרים וחמישה אלף חיילים טריים התקרבו לקראסוס. ארבעה לגיונות של חמשת אלפים כל אחד ממושבות הים, וחמישי מהעיר עצמה.
  בסך הכל, זה איפשר להדביק את הצבא של ספרטקוס. נכון, הרומאים בקפואה הופתעו בלילה, ואלפים רבים של לגיונרים נהרגו מיד, שלא הצליחו להתנגד.
  וזה איפשר למורדים לתפוס את היוזמה. אבל היה צריך לחתוך אותו די גרוע. אלברט הניף שתי חרבות בבת אחת, כרת ראשים. רודופיה והאח גטה, השתמשו בצברים קלים יותר בקרב.
  גם אחיות אחרות נלחמו, ואפילו אמו של אלברט. היא הייתה אישה חזקה פיזית שהרוויחה מעבדות וזכתה לדמות יפה.
  אלברט, שחיסל את הרומאים, שר:
  ספרטקוס הוא לוחם אמיץ נהדר,
  הוא העלה את העבדים נגד עול הרע...
  אני מאמין שהחלום לא ייגמר
  והאושר לא יהיה חלקיק של הרגע!
  אז הילד האמיץ ולוחמים ולוחמים אחרים נלחמו בזעם. והלוחמים החתוכים נופלים. בקאפואה נהרגו רוב הלוחמים הרומאים בשעה הראשונה.
  רוב הלחימה התרחשה על עשרים וחמישה אלף לוחמים טריים. אבל ספרטק, שנלחם בביטחון בשתי חרבות, הצליח להקיף אותם, תוך ניצול העליונות המספרית שהגיעה.
  וזה היה ניצחון גדול.
  אלברט נלחם. הנה העקב העירום והעגול של הילד שבר לסת נוספת של הגנרל הרומי. זה באמת ילד קטלני. וכך לחתוך ולהרוס.
  ועוד ועוד חיילי רומא נופלים מתים, וראשיהם מפוצצים. וספרטק נחתך בשתי חרבות וכריס. וקראסוס בורח שוב בפחדנות.
  וכמובן שזו רשעות גדולה. והצבא הרומי בקרב קשה נהרג בחלקו, ובחלקו נשבה. השבר היה מוחלט, לא יותר מחמישה יכלו לברוח מקפואה.
  אלף רומאים. כמה אסירים היו כמעט שלושים אלף. והתוכן שלהם הפך לבעיה.
  בכל מקרה, עכשיו ידיו של ספרטקוס התירו ואתה יכול ללכת בבטחה לרומא.
  ולדימיר-מיכאיל, גורבצ'וב-פוטין, שהתעורר שוב החל לנקוט בצעדים. במיוחד הוא הורה לילדים ללכת יחפים בקיץ ולשמור נעליים. גם נשים צריכות ללכת יחפות.
  גם לגברים יש את הזכות להחזיק עד ארבע נשים, וזה מגניב.
  לאחר שערך רפורמות כאלה, נרדם גורבצ'וב-פוטין;
  אלברט התעורר ממכה על רגליו החשופות והנערות. המשגיח דחף בגסות את הילד הכמעט עירום וצעק:
  - קום, עבד!
  הנסיך לשעבר קם באנחה. גופו היה יבש, פרוע, ועורו היה כמעט שחור מכוויות שמש. שערה, שכבר בלונדיני, היה שרוף והיה לבן כשלג.
  הוא קם והלך לארוחת בוקר עם שאר העבדים. ארוחת הבוקר, כמובן, הייתה צנועה למדי, דייסה עם ירקות. במיוחד במדבר, אי אפשר לבשל בשר במיוחד. ובנוסף עוד קצת מים.
  הנערים העבדים בלעו את מנתם במהירות. ואז הם התקרבו אל החבל, והרשו לעצמם לקשור את ידיהם. ואז שוב הסיעו אותם ברחוב.
  נכון, הפעם זה כבר היה קרוב לשוק והוא הבטיח לפחות כמה שינויים.
  אנשים ברחוב הסתכלו על הבנים. היו גם הרבה נערים מקומיים. הם היו שונים: בקאפטנים, חלוקים, עירומים למחצה, ויחפים ונעליים. בדרך כלל אנשים עשירים יותר
  העדיפו נעליים ואפילו מגפיים, למרות החום. גברים מבוגרים, אפילו מהעניים, העדיפו סנדלים, אבל ילדים ונשים, בהתאם לעושר שלהם.
  העניים יחפים, נעליים עשירות יותר. עם זאת, אפילו הנשים העניות היו בסרבל ופנים מכוסות, למרות שהן התהדרו בעקבים החשופים שלהן. היו גם נערים עבדים שכמעט עירומים או אפילו עירומים לגמרי תקעו ברחובות.
  כאן נלקחו העבדים הצעירים לראשונה לבית המרחץ בשוק. ושטף אותם שוב. בגד השחייה והחלציים של הבנים הוסרו. והם נעזרו בכביסה על ידי בנות משרתות יפות.
  אלברט חש את הבושה וההתרגשות של הצעיר, במיוחד כששפשפו אותו במגבות רחצה. כפות רגליהם המאובקות והקשוחות של הבנים קרצוף בקפידה במיוחד. אז הם נתנו להם שטיפה
  את הפה ולצחצח שיניים. שיער רטוב מסורק. כמה בנים מדובללים מדי הסתפרו. אלברט חש התרגשות חזקה מהמון העבדים העירומים.
  אותו דבר, כאילו לא שמו לב כמה הבנים נרגשים ועצבניים. הם רק הכינו סחורה למיקוח וזו הייתה חובתם.
  השלמות הגברית של אלברט הייתה מתעוררת ונפוחה. והוא הרגיש מאוד בושה. והוא כיסה אותו בידיו. גם כמה מהנערים עמדו זקופים.
  הם התעוותו באלימות, פניהם היו ארגמן מבושה ומבוכה.
  אבל מיקוח זה מיקוח... הם מוכרים עבדים בערבית, אני מלמד אותם עירומים לגמרי. כדי שהבעלים יראה את כל החסרונות. ולאף אחד לא אכפת מבושה. תעבדי את זה קודם
  בעל חיים. האם חיה יכולה להתבייש? והאם לחיה יש בגדים? אז תהיו עירומים ולכו שכולם יראו.
  הבנים נראו רזים ומחוספסים.
  בתיאוריה, עדיף לפטם אותם לפני המסחר, אבל אין זמן. צריך להימכר עכשיו. יבש במיוחד, ועבד רזה הוא בדרך כלל עמיד יותר מאשר עבד ניזון היטב.
  אלברט ושאר הבנים היו משומן כדי לגרום להם לזרוח ולהיראות שריריים יותר. אחר כך הביאו אותו לשוק.
  הייתה מכירה פומבית. הם מכרו גם נשים, ויפות מאוד, ונערות צעירות, ואפילו בנות. הם מכרו גם גברים מבוגרים וגם צעירים ואפילו זקנים. רק נשים זקנות
  הם לא מכרו את זה - זה מגעיל.
  הנערים עמדו בתור והובילו החוצה אל הרציף. התחלנו עם הקטנים יותר.
  הילד הראשון שיצא היה בן שמונה. הוא היה רזה מאוד, צלעותיו בלטות החוצה, וראשו נראה גדול וצווארו דק.
  לא דגימה מושכת.
  המנהל אמר:
  - מחיר התחלתי דינר אחד...מי יתן יותר...
  רחש עבר בקהל הגברים עם הזקן ונשים בבורקות. ככל הנראה, הילד לא התרשם. הם לא באמת רצו להיפרד מדינר הזהב.
  אדם בטורבן ובטן גדולה אמר:
  - תן לי לקחת ממך את כל מנת הילדים בעשרים דינר, ואל תקח מאיתנו יותר מדי זמן!
  הסוחר משך בכתפיו וענה:
  - יש ילד אחד, הנסיך של מדינה אירופית. זה יימכר בנפרד. ואתן לך את כל השאר תמורת שלושים דינר!
  הסוחר בטורבן מפואר נהם:
  - מספיק ועשרים. בנים טובים לעבודה במכרות ובמכרות. אבל הם שם במהירות ומתים, לא מאפשרים להם לשלם על עצמם כראוי.
  הסוחר ענה בחיוך:
  - זוג בנים נאים, אפשר לקנות אותם כמשרתים לעבודות בית. ובכלל שיהיה מיקוח!
  סוחר אחר תמך:
  -תנו להם למשוך את כל המנה, ונחליט אם לקנות או לא לקנות!
  אלברט נותר לבדו מאחורי מסך, והבנים, עירומים, שחורים עם שזופים, נלקחו לרציף. כמה מהם באמת נראו הגונים. והייתה התעוררות.
  סוחר אחר דיווח:
  - אני נותן בעד כל עשרים וחמישה דינרים!
  הסוחר הראשון נהם:
  - שלושים וזה המחיר הסופי!
  סוחר אחר בטורבן עם אודם דיווח:
  - אז שלושים ואחד דינר!
  הסוחר הרים את הפטיש שלו וקרא:
  - שלושים ואחד דינר פעמים, שלושים ואחד דינר שני, נו, מה עוד? שלושים ואחד דינר שלושה!
  . פֶּרֶק? ארבעה עשר.
  הנערים הוסעו לעבר הבעלים. הם נמכרו כמו בקר. וזה היה מהלך קשה.
  עכשיו תורו של אלברט. ילד יחף ועירום הועמד למכירה פומבית. לאלברט באמת הייתה דמות יפה, אמנם רזה, אבל גידית, מובלטת, ופנים מתוקות, ילדותיות ויפות. הוא בדרך כלל ילד נאה מאוד, למרות שהצלעות נראות מבעד. שיערו לבן, מעט זהוב וחתוך למשעי.
  המשגיח קרא:
  - פתח את הפה שלך ילד!
  הנסיך הילד פתח...
  המשגיח קרא:
  - תראה איזה שיניים לבנות, נקיות וחזקות יש לו. אנחנו מתחילים להתמקח עם חמישה עשר דינר!
  אחד הסוחרים צעק:
  - תן לו להרים את האבן!
  אלברט הובל לאבן ששימשה למדידת כוחם של העבדים. הילד בקושי קרע אותו מהרצפה, והשליך אותו על חזהו. והרים, בדחיפה, עוזר עם הרגליים מעל הראש.
  הסוחר הנהן.
  לא רע לגילו! אני נותן לך שישה עשר דינר!
  האיש השני חייך ואמר שבע עשרה!
  נשמעה קריאה - שמונה עשרה!
  הסוחר דיבר שוב:
  עשרים!
  הייתה הפסקה. אלברט עומד עירום לגמרי, ופתאום הוא הרגיש משפיל ומתבייש בכך. התרגשות החלה מבושה, והשלמות הגברית החלה לעלות.
  אישה עם רעלה עשירה גרגרה על:
  - עשרים וחמישה דינרים!
  נשמעו בדיחות מגוחכות.
  היא מצאה גבר אמיתי!
  - זהו צעצוע חדש!
  הסוחר הנהן והחל לומר:
  - עשרים וחמישה דינר פעמים, עשרים וחמישה דינרים שניים... נו, מי יותר.
  הסוחר שקנה קודם לכן את כל העבדים רטן:
  - שלושים דינר!
  שאל השכן בהפתעה:
  - לאחד כמו לעשרים בנים?
  הסוחר הנהן.
  - אני מרגיש שזה שווה את זה!
  הסוחר החל ליילל:
  - פי שלושים דינר, שלושים דינר פעמיים...
  האישה קטעה ונהמה:
  - שלושים וחמישה דינרים!
  הסוחר הנהן.
  - נכון, שלושים וחמישה דינר פעם אחת, שלושים וחמישה דינר שני...
  הסוחר דיבר שוב:
  - ארבעים דינר!
  הסוחר שר פעם אחת ארבעים דינר, ארבעים דינר שניים....
  אישה עם רעלה עשירה חרקה:
  - ארבעים וחמישה דינרים!
  הסוחר צלצל:
  - ארבעים וחמישה דינר פעם אחת, ארבעים וחמישה דינר שני...
  הסוחר נהם:
  - חמישים דינר!
  השכן שלו אמר בהפתעה:
  - חמישים דינר לילד? בכסף הזה אתה יכול לקנות ילדה טובה!
  הסוחר חייך.
  - והוא, כמו הילדה טובה!
  האישה צעקה:
  - שישים דינר!
  הסוחר לא הניב:
  - שבעים!
  -שמונים!
  -תִשׁעִים!
  הנשים קראו:
  - מאה דינר!
  דינר הוא מטבע עשוי זהב, ומאה דינר זה כבר כמות נכבדה, והייתה הפסקה.
  הסוחר הרים את הפטיש והחל לשיר:
  - מאה דינר פעמים! מאה דינר שניים! מי שיתן יותר ממאה דינר שלושה... ולפני נפילת הפטיש פלט הסוחר הראשון:
  - מאה ועשרה דינרים!
  הקהל שרק...
  הסוחר הרים את הפטיש ואמר:
  - מאה ועשרה דינר פעמים, מאה ועשרה דינרים שניים...
  האישה אמרה בחומרה:
  - מאה ועשרים דינר!
  הסוחר הראשון שהציע עשרים דינר עבור הבנים שאל בסרקזם:
  - אתה לא רוצה יותר מדי בשביל תרנגול?
  האישה אמרה בנחרצות:
  - זה העסק שלי! ולמה אתה צריך גדם ישן!
  ענה הסוחר עם הטורבן המעוטר באבני אמרלד:
  - אתה תגלה עוד! ובכן, מאה ושלושים דינר!
  האשה לא נכנעה ונהמה בתקיפות:
  - מאה וארבעים!
  הסוחר מלמל:
  - מאה וחמישים!
  האישה אמרה בנחרצות:
  - מאתיים דינר!
  הסוחר שרק:
  - כן, בכסף כזה אתה יכול לקנות לעצמך עבד בעל יופי נדיר. אתה לא חושב שבעלך, אמיר, יכעס אם הוא יגלה כמה אתה מוציא על ילד חמוד!
  האישה העירה בחומרה:
  - הבאתי לאמיר את מעמדו ועושרו, הוא יודע שהוא חייב את זה לאבי! אבל למה אתה צריך את הילד היפה הזה?
  הסוחר רטן בתגובה:
  - שלוש מאות דינר!
  האישה ענתה בחיוך:
  - ארבע מאות!
  הסוחר נבח:
  - חמש מאות!
  האישה אמרה בחומרה:
  - אלף דינר!
  רעש עבר בשורות הסוחרים והסוחרים. אחד מהם העיר:
  - הילד נאה, אבל למה לו כל כך. לעתים רחוקות, כשנשות היפות הראשונות שילמו כל כך הרבה!
  הסוחר אישר:
  - תמורת אלף דינר, בעלך בהחלט יעור אותך!
  אשתו של האמיר בצעיף השיבה:
  - ותהיה עז תאוותנית עוד יותר גרועה!
  קופר נהם:
  - אלפיים דינר!
  האישה, מבלי להיכנע, השיבה:
  - שלושה אלף!
  הסוחר פרץ:
  - ארבעת אלפים!
  האישה זרקה:
  - חמשת אלפים!
  הסוחר צעק בראש מעייניו:
  - עשרת אלפים דינרים!
  הייתה הפסקה כבדה... הסכום במחיר של עבד אחד היה חסר תקדים. ורעש עבר בקהל הסוחרים. זה באמת נראה מאוד טיפשי לשלם כל כך הרבה עבור ילד
  כבן שלוש עשרה, אם כי נאה ושרירי מאוד ...
  יתרה מכך, השלמות הגברית של אלברט נפלה. האישה חשה לפתע מאוכזבת מהצעצוע החדש שלה ושתקה. זה לא באמת יותר מדי?
  הסוחר, שראה את ההפוגה מתארכת, הרים את הפטיש והחל לומר:
  - עשרת אלפים דינר פעם אחת, עשרת אלפים דינר שניים, מי יתן יותר? עשרת אלפים דינרים - שלושה! אבל בטרם פגע הפטיש נשמע קול:
  - מאה אלף דינר!
  כולם הביטו לאחור. גבר בשחור וחליפה מיוחדת נכנס לאולם. פניו היו מכוסים במסכה שחורה.
  הסוחר היה חסר מילים וקפא, קפוא בתמיהה.
  האיש בגלימה השחורה ובמסכה אישר:
  - מאה אלף דינר!
  הסוחר הנהן בהסכמה.
  - כמובן מעולה! ופתח במזמור: מאה אלף דינר פעם אחת, מאה אלף דינר שניים... מי יתן יותר? שלוש מאות אלף דינר! נמכר לג'נטלמן בגלימה שחורה ומסכה!
  כאן התערב הסוחר ואמר:
  האדם הזה לא מוכר לנו! האם יש לו כמות כזו עצומה!
  האיש בגלימה השחורה ובמסכה אמר:
  - יש שקיות זהב על הגמלים! מספיק כדי לשלם עבור הילד הזה! אתה יכול לספור אם אתה רוצה!
  הסוחר הנהן.
  - משלך! אתה יכול להחזיק בו איך שאתה רוצה! בהתחשב בכמה שילמת, אני יכול להציע לו שרשרת בחינם!
  האיש במעיל השחור הנהן.
  - השרשרת לא תזיק לצעיר! בינתיים, תהנו!
  אלברט התכווץ. צווארון עם שרשרת הוצמד לצווארו והקצה נמסר למאסטר החדש. יש בו משהו מאוד מרושע ורע. והילד הרגיש שזה לא טוב.
  האיש במסכה השחורה ובגלימה משך את השרשרת שלו ונהם:
  - ובכן, שלח את העבד החדש שלי! בוא נראה אם אתה מצדיק את התקוות והעלויות.
  אלברט הלך אחריו בצייתנות. לקחו אותו החוצה. כאן למעשה פרקו שקי זהב מגמלים. אלברט חשב: למה שילמו עבורו סכום כסף מטורף שכזה?
  אם בעשרה דינרים אפשר לקנות עבד זכר מבוגר טוב. הנה עשרים בנים נעלמו תמורת שלושים ואחד דינר. רק לנשים בעלות יופי מופלא לפעמים
  המחיר עלה על אלף דינר.
  אבל על עבד או עבד אחד - שלם מאה אלף! זה לא יעלה על הדעת! הרי סכום כזה הוא כל האוצר של השליט. אלברט היה כבול לפיל, שעליו עלה אדונו החדש.
  וארבעה פרשים התבוננו בנער בדריכות. ואלברט היה שוב בדרכו. סוליותיו החשופות והקשוחות סטר על המדרכה. הוא היה עירום ורזה
  ואנשים הסתכלו עליו וצחקו.
  כמה לשלם על ילד? יכול להיות שזו אהבה פרועה?
  אלברט הלך וחשב. מדוע היה מוכן הסוחר לשלם עבורו עשרת אלפים דינרים? לא בשביל להישלח למחצבות. ולא לנוחות המיטה.
  אין ספק שהוא יודע משהו על מוצאו של אלברט. שהוא הנסיך של מדינה עשירה. אולי הסוחר ציפה לקחת כופר מאלברט? או למכור אותו לאבי המלך שלך?
  גרסה זו נראתה סבירה למדי. אמנם נותר לראות אם תקבל כופר, ויש לשלם כעת עשרת אלפים דינרים - מחירם של אלף עבדים בוגרים.
  יהי רצון שדרכי ה' יהיו בלתי ניתנים לבירור.
  אם כי אם האל הזה קיים או לא... אלברט השתעל. ובכן, לא, הוא מכר את הגוף לשטן, מה שאומר שאלוהים חייב להתקיים! איך עוד? אם יש צל
  חייב להיות אור. יכול להיות שאין צל אם יש כמה אורות. אבל תמיד יש אור בצל.
  אלברט נשם נשימה עמוקה. חשבתי, ולמה נתנו על זה מאה אלף? בכל מקרה, לא על מנת להרוג כל כך בקלות, וזה יתרון. אבל פתאום קורה לו
  משהו יותר נורא ממוות? וזה מינוס! פתאום הם רוצים להשתמש בו בתור ילדה?
  אלברט נאנח בכבדות והאיץ את צעדיו. הם יצאו מחוץ לעיר ועברו במדבר. הילד הלך לעצמו וניסה לדמיין משהו יותר עליז...
  כל סוג של מערכה, מלחמות, קרבות מימי הביניים.
  הילד דמיין את תקופתו של ריצ'רד לב הארי. שם הוא כבר נלחם בחלומו והביס את כולם. ועכשיו דמיינו איך המסדר רוצה לשרוף שם את הילדה היהודייה האומללה
  רבקה. היא כל כך יפה ותמימה. יש לה כל כך הרבה קסם וחום. אבל הילדה נלקחה למדורה, מוקפת בשומרים. דמותה נראתה חיוורת.
  הילדה הלכה בצעדים שקטים, ופניה היפות נראו רגועים, למרות שברור שהפחד והכעס מתלקחים בעיניה.
  כל העיטורים והבדים המזרחיים הבהירים הוסרו ממנה. ראשה של רבקה נותר חשוף, מלבד שתי צמות שחורות, ארוכות למדי, שירדו בחלוק הלבן.
  רגליה הקטנות של הילדה היו חשופות. וניכר היה שרבקה סובלת כאילו מהשפלה מוסרית: היהודייה העשירה שלה נאלצה ללכת יחפה, כמו פשוט קבצן.
  כך זה פיזית. התברר שהיום היה מעונן והיה די קריר, והסוליות החשופות של הילדה לא היו רגילות לאבנים חדות ולחצץ של הכביש. רבקה התחילה להתכווץ ו
  צולע על שתי הרגליים. היא בהחלט לא הייתה רגילה ללכת יחפה, במיוחד בבריטניה, שם אפילו בקיץ לא היה חם מדי ולעתים קרובות היה מעונן. והוא בת פלסטין עם
  אקלים חם ויבש יותר.
  כן, וזה משפיל כשגברים רואים עקבים חשופים, עגולים ומעט מאובקים ואפילו פולטים בדיחות זדוניות. כמובן שהורידו מרבקה את כל התכשיטים וחלצו לה את הנעליים, לא בגלל שרצו.
  להשפיל במיוחד.
  הנזירים פחדו שאולי יהיו לה קמעות וקמעות, שהשטן מספק לחסידיו כדי למנוע חזרה בתשובה אפילו בעינויים.
  ובגין הוצאתן להורג של נשים שנחשדו כמכשפות, הן נלקחו יחפות. אז נראה שהם הפחיתו את הכוח הדמוני. האדמה היא של אלוהים, וכאשר רגליים יחפות נוגעות בה, המכשפה
  נטען באנרגיה אלוהית ומאבד חלק מכוחה. בכל מקרה, רבקה, יחפה ולבושה בלבן מפשתן גס ביותר, עשתה רושם נוגע ללב.
  נשים רבות הביטו בה ותהו כמה יפה היא אפילו בבגדיו הצנועים של מחבל מתאבד הובילו לשריפה. וכמה חינניות ומסותתות רגליה היחפות,
  שאליהם לא נדבק אבק, כבישים. ושהיופי הטבעי שלה של רגליים ילדות חשופות הרבה יותר יפה מנעליים משובצות בתכשיטי יהלומים.
  כאן רבקה צולעת כל הזמן, מפילה את רגליה החשופות והעדינות, מתקרבת לערימה של עצי הסקה וקש. כאן זה חייב להישרף. ולפני ההוצאה להורג קושרים אותם למוט ושמים עליהם שרשראות.
  כמובן, זה כואב כששרשרת נדבקת לגוף של ילדה עדינה. וכמה קריר זה לעמוד ללא תנועה ביום קריר בשקיעה במזג אוויר מעונן. כשהשמש רק
  מציץ רק מדי פעם דרך העננים. בנוסף לקפוצ'ון, לרבקה אין שום דבר על הגוף. בנות הנזירות הורידו הכל לעור, ונתנו קפוצ'ון אך ורק לשם הגינות.
  אז זה עדיין קריר לעמוד דומם בשלשלאות, חולה בשלשלאות, רגליים יחפות מתקררות מהרוח וכואבות מהמתח של עמידה.
  כעת התקווה היחידה של רבקה היא למגן. הלוחם הטוב ביותר של האבירים הטמפלרים בריאן חייב להילחם נגדו. מה שמייחד כוח וסיבולת גדולים.
  עם זאת, איבנהו הצליח להפיל אותו מהאוכף. אבל עכשיו הוא פצוע קשה. כמו כן, ריצ'רד לב הארי יכול להתחרות עם בריאנד, אבל הוא לא יכול להילחם עבור יהודיה, ליתר דיוק
  לא סביר לרצות - זה לא עסק מלכותי.
  אז בריאן רגוע ובטוח שהוא יכול להביס כל אחד. ואז הילדה החצופה שדחתה את אהבתו פשוט תישרף. ולפזר את האפר של המכשפה. ואז הם ישנים ו
  מגפי מרוקו שלה, רקומים בפנינים, ובגדים עם כל הקישוטים השדים.
  בריאן מסתכל על רבקה. כמה היא יפה, קשורה למוט כזה, או יותר נכון כבולה. וזה נראה כמה נוגע ללב, ודרמטי באופן ייחודי.
  והזמן עובר. הילדה קופאת ומתעוותת. השרשראות שלה מרעישות. ניתן לראות שמסב לה סבל לעמוד כבולה למוט. רגליה היחפות של הילדה היו אדומות מהקור.
  כמה לא נוח לה. וכמה היא בטח מפחדת...
  האש, כמובן, תתחמם והלהבה תלקק טורפת את העקב הילדותי והעגול. וריח של שיש קבב יישמע, כאילו צולים כבש. וזה יהפוך לכאוב עד כדי כך.
  והילדה צורחת. והלהבה תעלה, יותר ויותר. היא תשרוף את גלימתה הלבנה וכל הקהל יראה אותה עירומה לגמרי וכבולה.
  והעור הלבן יהיה שלפוחית, יהפוך לאדום. ואז זה מתחיל להחליק. והבשר יטגן, ושרק כמו במחבת. וזה פשוט יכאב בצורה מדהימה.
  ורבקה תצעק בסבל בלתי נסבל. ועכשיו יירד בשר מעצמותיה. והעצמות חשופות, משחירות. והילדה מהלם הכאב תאבד את ההכרה ותרגע. זה יהיה שקט לנצח. ונשמתה תעוף לגיהנום מיוחד ליהודים. עבור יהודים לא טבולים יהיה גיהנום. היכן יתייסרו על פי מעשיהם.
  וכנראה שרבקה, כנפש תמימה, לא תיענש כל כך חמור. הם ילחפו אותה, ירביצו לה במקלות מעט על עקביה החשופים והעגולים. ואז נזרק לתוך הצינוק. ורבקה תשיר שם
  ולשבח את קדושיהם היהודים. מדי פעם יבואו אליה סוהרים-שטנים וירביצו לה במקלות על עקביה החשופים והאלגנטיים. כי חוטאים חייבים לקבל
  על העקבים כואבים ככל האפשר.
  והם ילחפו אותה במוטות, ואחר כך, כמו מכשפה, יטגנו אותה בניצוץ. חורכת את שדיה היפים כמו שני מלונים.
  האביר בריאן חלם. והזמן עבר...ועכשיו השעה האחרונה להגעתו של המגן אוזלת.
  המאסטר הגדול של המסדר נותן את האות לתחילת ההוצאה להורג.
  כאן התליין מכה ניצוץ בצור, ומדליק לפיד ספוג במלח. רבקה זועקת בפחד ובו בזמן בהשקעה. היא הייתה כל כך צוננת ברוח שהיא פשוט רוצה להתחמם באופן טריוויאלי.
  אמנם ברור שהאש תתחמם רק לרגע, ואז היא תחרוך ותישרף, ועור ועור ובשר.
  התליין כבר החל להביא את הלפיד אל הקש, כשהקהל שאג. מרחוק דוהר סוס לבן קטן ועליו רוכב קטן.
  רב המאסטר של המסדר צעק:
  - עצור את התליין!
  הוא קפא ממש סנטימטר מהקש. סר בריאן התמרמר:
  - הוא מאחר! פג המועד האחרון להגעת המגן!
  הסבא ענה בכעס:
  - אתה מפחד להילחם בילד?
  פמלייתו של רב המאסטר מלמלה באישור:
  - להילחם נכון! ממה פחד הפחדן!
  בריאן אמר בכעס:
  - אני אנצח אותו לעזאזל!
  הטמפלרי חשב בהתחלה שזה עדיין איבנהו, למרות הפצע, שרצה להילחם בו. אבל הלוחם הזה היה אפילו קטן יותר ונמוך יותר מהעבריין לשעבר, סר בריאנה.
  כן, הסוס היה שונה. והשריון...
  ובכן... לבו של בריאן הוקל. עדיין לא הגיעו אליו שמועות שילד זה בן שלוש עשרה זכה בטורניר תחרויות: לאחר שהפיל את סוסיו ואת ריצ'רד האריה
  לב ואיבנהו. כן, באותם ימים לא היה דואר. ושמועות יוחסו שאם הטורניר יזכה ענק אמיתי, ולא איזה ילד.
  אז סר בריאן היה רגוע.
  ואמר בביטחון:
  - אני מקבל את האתגר!
  הביטחון העצמי שלו גבר עוד יותר כאשר אלברט הוריד את הקסדה וכולם ראו את פניו הילדותיות, הנאות, שיערו הבלונדיני ועיניו הכחולות.
  אחת הנשים אפילו צעקה:
  - רחם על הילד!
  הגדול שאל את אלברט:
  "האם אתה באמת רוצה להילחם בסר בריאנט המפואר, ילד?"
  הנסיך הצעיר הכריז בביטחון:
  - כן, והצילו את רבקה!
  רב המאסטר פקפק:
  - אבל סר בריאן הוא האביר הטוב ביותר שלנו, ואתה רק ילד! האם אתה חזק מספיק?
  אלברט ענה בחומרה:
  - נזיפה תראה איזה ילד אני!
  רב המאסטר פנה אל היהודיה הכבולה:
  - האם אתה מוכן לזהות את הצעיר הזה כמגן שלך?
  ענתה רבקה בגניחה:
  - תן מה שאתה רוצה!
  רב המאסטר הנהן.
  - אז בסדר! להתחיל! איזה חניתות אתם מעדיפים - קהה או חדה!
  סר בריאן נבח:
  - כמובן אותו חריף!
  אלברט הנהן.
  - יהיו חדים - אם החיים אינם יקרים לו!
  הטמפלר ציחקק.
  - בטוח בעצמו כמו כל בני נוער! בוא נראה איך אני מפיל אותך מהסוס שלך!
  אלברט ענה בהגיון:
  - אל תתפאר, רוכב על הצבא, אלא התפאר, רוכב עם הצבא!
  רב המאסטר צעק:
  - הזדרז! הילדה הכבולה קופאת!
  האבירים הסתלקו. לטמפלר יש סוס גדול, שחור, והוא עצמו גדול בשריון שחור. והשריון של אלברט הוא כמו מראה, הסוס קטן, אבל מהיר מאוד ולבן כמו
  שֶׁלֶג. כמו דו-קרב בין טוב לרע, בין שחור ללבן.
  הטמפלר העיר בחריפות:
  - אני רוצה להרוג אותו, ובה בעת אני מרחם על הילד!
  כאן הם נפרדו. אם סר בריאן היה יודע איזה יריב רציני ומסוכן יש לו, הוא לא היה כל כך בטוח בעצמו. אלברט גם הבין שאויבו חזק, ומעט
  נחות מריצ'רד לב הארי. אבל אם ניצחת את המלך האגדי ביותר, מהו טמפלר עבורך?
  שני הלוחמים, בסימן הגונג, מיהרו זה לעבר זה. הייתה אפילו ערימת אבק. רבקה לחשה:
  - הו יהוה הגדול, הציל את הילד!
  אלברט חטף מכה במגן והחליק מהחנית ימינה, והוא עצמו פגע באויב במגן, האיץ את התנועה על ידי כיפוף גוף הספינה. זו מכה שהחזיקה בצורה מבריקה
  איבנהו בילה את זמנו לא יותר גרוע, ואולי אפילו טוב יותר, בהאצת התנועה עם פלג הגוף העליון והצעיר שלו. וסר בריאן עף כמו שק מסוס.
  הקהל צרח בהנאה, והנשים התנשפו. כולם חשבו שהאביר הטוב ביותר במסדר יפיל את הילד, אבל פתאום התברר שזה...
  סר בריאן נפל וניסה נואשות לקום, אך גופו בשריון לא ציית היטב.
  רב המאסטר הכריז:
  - גזר דינו של אלוהים התקיים! לוחם צעיר, איך קוראים לך?
  הילד השתחווה וענה:
  - אלברט!
  רב המאסטר המשיך:
  - אלברט! הוא הביס את מיטב לוחם המסדר והציל את האישה היהודייה רבקה, בתו של איסק, שהואשמה בכישוף. עכשיו היא חופשיה והבגדים והתכשיטים הישנים שלה חוזרים אליה!
  העוזר לחש באוזנו של ראש המסדר:
  "אולי נוכל להחרים את רכושה לאוצר?"
  רב המאסטר נהם:
  - אל תהיה טיפש! זו בגידה! קדימה, תורידו את השרשראות מהילדה ותתרו את המוט!
  לוחמים ותליינים החלו בשמחה לפרוק את השלשלאות שבהן נכבלה רבקה! המוזיקה התנגנה. האנשים היו מאושרים, במיוחד הנשים. באמת כמה זה חמוד
  ילדה יהודייה, זה שהיא ניצלה גורם רק לשמחה.
  אלברט השתחווה לרב המאסטר ואמר:
  - הצדק ניצח!
  הגדול הסכים:
  - הנה זה הדין העליון של אלוהים! ועכשיו, אביר שלי, אולי תשתתף איתנו! והאם תרצו להיכנס לשירות ההזמנה?
  אלברט משך בכתפיו.
  "אני נסיך ואני משרת את הממלכה שלי!" באשר למשתה... סלח לי, אבל קודם אמסור את רבקה תחת משמרתי לאביה. ואז היא עלולה להיחטף שוב. היערות מלאים
  שודדים ואבירים הרפתקנים!
  רב המאסטר הנהן.
  - בהצלחה! אבל יודע היקר לשירות ההזמנה תמיד פתוח!
  רבקה נלקחה חזרה לתאה, שם היו אמורים לקבל את בגדיה הישנים ותכשיטים שהוחרמו. הילדה, בשמחה, הכתה את רגליה החשופות והמסותתות, לא
  מרגישים את חדות האבנים, ואת הקור, למרות שהחשיך ירד... והשמש נעלמה מאחורי האופק. עירומה, ורודה, איזה נעלי עקב נקיות ועגולות להפתיע של הילדה ריצדו.
  היא הלכה להורג בשקט עם קושי לשמור על קור רוח. ועכשיו היא שמחה וממש פרפרה. והיא נראתה אפילו יותר יפה. פניה כבר לא היו כה חיוורות,
  אבל הפך ורוד מהתרגשות, והוסיף צבעים ויופי. והילדה הזו דמתה כעת לילד שובב.
  אלברט שר בהנאה:
  מי שרגיל להילחם על הניצחון,
  תן לו לשיר איתנו...
  מי עליז, הוא צוחק
  מי שמחפש ישיג
  מי שמחפש תמיד ימצא!
  אז רבקה רצה לתא. הנזירות עקבו אחריה כדי לעזור לה להתלבש. אלברט ירד מסוסו. הציעו לו גביע עם יין מיושן טוב.
  דבר טבעי ומתוק, היין הזה טעים מאוד.
  אלברט שתה אותו בהנאה וחש גל של כוח. הוא היה נהדר ומהנה. רציתי כל מיני הישגים. הילד אפילו שר:
  - התרגל ללחימה בכל דרך,
  לפחות כמה בקבוקים ראו את התחתית...
  אבל לא במקרה התאהבנו -
  לפני זמן רב! לפני זמן רב!
  לפני זמן רב!
  רבקה חזרה. הוא צלע בכבדות. במגפיים, רגליים מופלות אינן נוחות. היא השליכה צעיף על פניה, ועתה הוסתר יופיה.
  השמלה שלה ממש בהירה ויש עליה הרבה תכשיטים. הנזירים והנזירות לא גנבו דבר. וזה נראה ממש מעולה. ליתר דיוק, אלברט
  אהבתי יותר כשרבקה הייתה בחלוק לבן ויחפה. רגליה היחפות גרמו לילד להתרגשות של בחור צעיר. וכך... הוא ראה הרבה דברים דומים
  נשים בתכשיטים וזה לא הדליק אותי.
  אלברט שר:
  על הילדה היחפה הזאת,
  לא יכולתי לשכוח...
  זה נראה כמו אבני המדרכה,
  הם מענים את עורן של רגליים רכות!
  והילד צחק... רבקה קרצה לעברו, אשר, עם זאת, באופן בלתי מורגש והשתולל מבעד לצעיף:
  - האם תלווה אותי אביר שלי?
  אלברט הנהן.
  - כן גבירתי!
  רבקה אמרה בנחרצות:
  - רק תהיה בשקט בכביש! אני רוצה לשמוע קצת שקט! ולהנות מהטבע!
  אלברט העיר בהיגיון:
  - דממה זהב, רק בגלל קלות החילוץ, היא נפלה בדגימה לרמה מתחת לנחושת המצלצלת של רהיטות!
  רבקה צרחה:
  - שתוק בכל מקרה! וקח אותי לאבא שלי.
  הילד והילדה רכבו על סוסים. רבקה ישבה בזריזות על האוכף וזזה לאט. הילד שתק, אבל בקושי הצליח להכיל את עצמו. הוא באמת רצה לדבר איתה
  ושואלים הרבה שאלות. אבל הייתי צריך לסתום את הפה.
  הילד-הנסיך עדיין אמר בקול:
  - שתיקה זהב, המילה כסף, רהיטות היא נחושת, וקללות הופכות לגשם עופרת!
  . פֶּרֶק? חֲמֵשׁ עֶשׂרֵה.
  מיכאיל-ולדימיר פוטין-גורבצ'וב החל שוב לחזור לסטליניזם.
  הגדיל את תקופת השירות בצבא לשלוש שנים. הציג דרגות צבאיות ובייצור.
  אגב, הוא אהב את הרעיון של צבאות העבודה של טרוצקי. החמרה נוספת באחריות הפלילית על איחור, ועל הופעה שיכורה ברחוב ועל עישון במקומות ציבוריים.
  בנוסף, הם החלו לשתול אנשים עבור בדלי סיגריות זרוקים, צלופן ושקיות נייר.
  בשלב הבא הועלתה תוכנית למאבק במשקל עודף.
  לאחר מכן נרדם מיכאיל-ולדימיר גורבצ'וב-פוטין;
  מחשבותיו של הנסיך אלברט נקטעו. הוא היה ליד נווה מדבר. כבר היה ערב והחשיך. השיירה נעצרה.
  אלברט התפרק, נלקח לאכול ונתן לשתות. הילד שתה את המים בהנאה. לארוחת ערב נתנו לו דייסה ופירות יבשים.
  אלברט אכל. הם נתנו לו שמיכה להניח על החול. והילד, עייף מהדרך, לקח אותו ונרדם. בינתיים האיש
  לבוש מסכה שחורה הוציא גביש קסם מיוחד והביט בו. כעת הוא היה מסוגל להתבונן בחלומותיו הייחודיים של הילד. מה לגבי כסף? זה
  זהב מזויף. כרגע, מטבעות זהב מתחילים להיות קלים יותר ולהימס כמו קרח. וילד ייחודי יכול להיות מאוד שימושי למכשף.
  אלברט שוב חולם שהוא בצבא ספרטקוס. קראסוס מובס כעת לחלוטין ושום דבר לא מונע מהעבדים לתקוף את רומא. זה חייב להיעשות לפני הרווח
  לוקום ופומפיוס. ויש להם מאה אלף חיילים כל אחד. לאחר הניצחונות, יש לספרטקוס חידוש עצום של עבדים, גלדיאטורים ועניים. אפילו ערים רבות
  החלו לשלוח חיילים למנהיג המורדים. וזה רציני.
  אלברט שוב עם אוטיבידה. ילד שרירי חזק ויופי יווני חינני. הם רוכבים זה לצד זה על סוסים לבנים. לצבא ספרטקוס יש
  כבר יותר ממאה וחמישים אלף לוחמים. אבל רבים מהם הם חדשים. למרות שנשק, בזכות הגביעים שנכבשו, מספיקים בהחלט. אבל הצבא די גולמי.
  הרבה עבדים מתבגרים מכים ברגליים יחפות. בדרך כלל, לצעירים חסרי זקן לא נותנים אפילו סנדלים בעונה החמה.
  אודיבידה ציין:
  - רומא מבוצרת היטב, במיוחד הקפיטול. והוא מוגן על ידי כמאה אלף לוחמים. נכון, חלקם הם מיליציה. זה לא יהיה קל לקחת את זה!
  אלברט העיר בהיגיון:
  - חלק ניכר מאוכלוסיית רומא הם עבדים. אפשר לגדל אותם למרד!
  Euthydis הסכים עם זה:
  - כמובן שאתה יכול! אבל מישהו צריך לארגן את זה!
  אלברט הציע:
  - אני יכול לעשות את זה! כפי שכבר עשו בקפואה!
  האישה היוונית והעבד לשעבר הנהנו.
  - וזה בהחלט אפשרי... אז פעל אותו דבר!
  הילד הנהן ואישר:
  - אחותי רודופיה ואני נחדור לרומא, ואחר כך נראה!
  צבא ספרטקוס גדל במהירות. ובדרך הייתה הכשרת המתגייסים. רודופיאה צברה לגיון שלם של השפחות שלהם. תחילה לימדו אותם לירות קשת ו
  לזרוק חצים קלים. וכמובן שזה היה רעיון טוב. היו גם לגיונות של נערים עבדים. למרות שבדרך כלל ספרטק השתדל לא לקחת ילדים. אבל יש הרבה עבדים צעירים והם צריכים להיות מחוברים איפשהו. בדיוק כמו שיש אפילו יותר נשים עבדות מגברים. עבדים רבים האמינו בסופה הקרוב של המלחמה. וכולם הגיעו לצבא ספרטקוס
  אלפי עבדים, עניים, בעלי ברית. כולל נשים עם ילדים. והצבא גדל במהירות. חידוש מסוים ניתן על ידי אנשים חופשיים מאותן ערים
  איטליה שלא רצתה לחיות תחת שלטונה של רומא הרודנית. ולוחמים מגיעים עם ניסיון קרבי ועם הנשק שלהם. ואני חייב לומר, זה ממש מגניב.
  אבל יש הרבה בנים, בנות ובנות בצבא. נשות עבדים לא נדבקו כך בעבר, אבל עכשיו הן רצות לספרטק בעשרות אלפים. בדרך כלל הם יחפים, ובטוניקות קרועות, חלקם עירומים כמעט לגמרי, בחלקם בבגדי חלציים. ויש גם עירומים לגמרי, במיוחד עבדים מאפריקה. הנה העדרים.
  יוטיבידה גם הלכה לאמן את הבנות.
  אלברט פגש את רודופיה. והוא הציע לבוא איתה לרומא במסווה של אמנים נודדים.
  הילדה העירה:
  - הסיכון גדול מדי! ברומא, ערנות השומרים גבוהה!
  אלברט הנהן.
  - כמובן! אבל העיר היא מצודה אמיתית עם מאה אלף לוחמים, ולא כל כך קל לקחת אותה. אבל אם העבדים בתוך העיר עזרו לנו...
  Rhodopeia ציינה:
  אולי זה רעיון טוב. אבל אפילו לא היה לך שפם. אסור לעבדים להקשיב לילדים! יתר על כן, ספרטק עשוי להמציא משהו אמיתי יותר!
  אלברט הנהן בהסכמה.
  - אני מאמין בגאונות של ספרטקוס, אבל אני רוצה להילחם באויב בעצמי! ולנצח עם ההמצאה שלך!
  רודופיה הבחינה בחיוך שיש לה שיניים לבנות כאלה:
  - ואתה יודע, לא יזיק לצפייה! בואו נבחן את הביצורים של רומא ונמצא היכן הם הכי פגיעים...
  הנסיך הילד הנהן.
  - זה רעיון טוב!
  הילדים נעו לכיוון עיר הנצח. עם זאת, הייתה התכתשות. שני לגיונות צעדו מאפריקה לעבר רומא. אלו שנים עשר אלף חיילים רגלים ושלושת אלפים פרשים.
  מפקדם, הפרוקונסול ויסקונט, כמובן, לא רצה להשתתף בקרב עם ספרטקוס וניסה לעקוף את צבא המורדים שעקף את רומא.
  אבל הצופים דיווחו שיש לפנים גדוד של בנות עירומות למחצה. שממנו עלו עיני הלגיונרים, רעבים לגוף הנשי, באש. וויסקונט נתן פקודה ללכוד את העבדים, בעצמו כנראה רצה להשתעשע איתם.
  אבל לספרטק יש אינטליגנציה טובה. בנים על סוסי פוני מהירים, מתחפשים, מחפשים את כל הדרכים שהולכות לרומא. וכמובן, הכוחות של ויסקונט הבחינו בזה. ומתי
  הרומאים ניסו לדחוף את אפם לבנות, שכן לפניהם היו לא פחות ממאה אלף עבדים. ואלה שבדקות הראשונות הקיפו את הרומאים.
  והקרב נמשך.
  תבין אלברט ורודופיה השתתפו בו. הנער הניף זוג חרבות, וכרת את ראשו של המאה ה-רומית באומרו:
  - תהילת החופש מחכה לנו!
  רודופיה הזיזה את הרומאית בעקב החשוף והעגול שלה אל הסנטר והפילה אותו, מתהדרת:
  - תהילה לאלוהי העם!
  הילד והילדה נפרדו ברצינות. והחרבות שלהם הבזיקו כמו להבי מסוק. הם זוג מאוד קרבי ואגרסיבי.
  אלברט כרת את ראשו של לגיונר רומי וצחק:
  - בשביל ספרטקוס!
  Rhodopeia גם חתכה את ראשו של הרומאי וציינה:
  - אין צורך לעשות אלוהים מאדם פשוט! ספרטקוס הוא בדיוק כמונו!
  הנסיך הילד גזר ליגיונר נוסף ונהם:
  - אז בשבילנו!
  הילדה, קיצצה יריבים, ציחקקה:
  - כאן בשבילנו זה אפשרי!
  העליונות המספרית של צבא ספרטקוס הייתה גדולה מדי. ספרטק עצמו, הניף שתי חרבות, נכנס לקרב. אבל לא היה לו זמן לחתוך כמו שצריך. הרומאים הושמדו, כמה אלפים
  הלגיונרים ששרדו נפלו על ברכיהם ונכנעו. וכך הסתיים בקרב מעניין באופן כללי, אך צדדי. נכון, חמישה עשר אלף ליגיונרים נוספים יכולים לחזק את ההגנה על רומא.
  אז הכל הלך לפי התוכנית. גם אלברט וגם רודופיה עברו לשנת הנצח. אלברט מעולם לא ראה את רומא העתיקה לפני כן, והוא רצה לראות את העצם
  העיר הגדולה של העת העתיקה. הילד והילדה נשאו עמם את החפצים הפשוטים של השחקנים והפודל הלבן. האחרון היה כלב קרקס אמיתי, והוא ידע לעשות כמה טריקים.
  הילד והילדה סטר על חלוקי הנחל ברגליהם היחפות ושרו:
  - רק במאבק ניתן למצוא אושר,
  ספרטקוס צועד קדימה!
  ספרטקוס צועד קדימה!
  הילד והילדה מתקרבים לרומא. ניתן לראות אילו חומות ומגדלים גבוהים יש לו, עליהם מותקנות בליסטראות. לא קל לקחת עיר כזו.
  עם זאת, הילדים זזים. והם אפילו שרים:
  - אבל פעימות הלב והוורידים,
  דמעות של אמהות ילדינו...
  הם אומרים - אנחנו רוצים שינוי -
  השלך את עול שרשראות העבדים!
  
  בן האדמה יגיד לא בתגובה,
  לעולם לא אהיה עבד...
  אני מאמין שיהיה חופש עם שחר -
  הרוח תרענן פצע רענן!
  
  לחופש קדוש בקרב,
  ספרטקוס הגדול עצמו קורא...
  קום אביר אמיץ בשעות המוקדמות,
  תן לשמש של האמת לזרוח!
  הכניסה מלאה בשומרים. והלגיונרים בשריון מביטים בילדים בחשדנות. אלברט שרירי מדי, ונראה יותר כמו לוחם מאשר נווד.
  הליגיונר הבכיר שאל את אלברט:
  - מי אתה ילד?
  הנסיך הילד ענה בחיוך:
  - אני מתעמל ואקרובט!
  ראש המשמר הורה:
  -לך על הידיים!
  אלברט עמד על ראשו ורץ. רגליה החשופות והשזומות עם עקבים מאובקים הבזיקו בשמש.
  הילד עצמו היה שזוף ונאה מאוד. ראש השומרים הנהן.
  - כן, אתה טוב! הייתי רוצה שיהיה לי עבד כמוך!
  אלברט, בחיוך של שיניים לבנות, ענה:
  - אני חופשי!
  ראש השומר הביט בו בחשדנות ומלמל:
  - הוכח זאת! האישיות של מי אתה?
  אלברט החליק פיסת פפירוס, מסמך מבין הגביעים שנתפסו על ידי העבדים המורדים.
  ראש השומר הביט והעיר:
  בכל זאת, אני יכול לעצור אותך, ואפילו לענות אותך. האם אתה מבין זאת?
  אלברט הנהן באנחה.
  - יש לך כוח!
  הליגיונר הבכיר הנהן.
  - אז... תעצרו אותם והזמינו את התליין.
  רודופיה צרחה:
  -ואני בשביל מה?
  ראש המשמר העיר:
  - אתם מרגלים של ספרטקוס! אני יכול להרגיש את זה. יתרה מכך, יד ימינו של ספרטק הוא חזק מאוד, מיומן ובהיר שיער. אני לא חושב שאתה. הליגיונר ציין:
  - ימין! שמענו על ילד שנלחם עד ללוחמים מבוגרים. בהחלט יתכן שהוא באופן אישי הלך לסיור!
  הלגיונר הבכיר הנהן.
  - קח אותם!
  אלברט היה מבולבל. הוא לא ציפה שיחשדו אותו כל כך מהר. יחד עם זאת, הוא לא רצה למסור את עצמו. גם רודופיה לא התנגדה. הבחורים נלכדו.
  והם קשרו את ידיו של אלברט, עד כדי כך שהם חיברו את המרפקים. הילד נאנק מכאבים, אך עצר גניחה, למרות שכתפיו התעוותו. הם עשו את אותו הדבר עבור Rhodopeia.
  הילדה ייבבה בכאבי תופת. אבל אז היא הצמידה את שפתיה זו לזו. כן, זה כואב. והם נלקחו למרתף. הרומאים החליטו לענות אותם מיד. לא לדחות את העניין ללא הגבלת זמן.
  ומרתף העינויים היה ממוקם ממש בחומת המבצר.
  אלברט התעצבן על כך שמעולם לא ראה את רומא העתיקה. עם זאת, הוא עשוי לראות את זה. לא להיבהל. הילד, שירד למטה, ניסה לנשום בצורה שווה.
  עדיין לא הכל אבוד. אולי אם הוא ישרוד את העינויים, ישחררו אותו. זה נכון, אני מרחם על רודופיה. האם גם הילדה תעונה? למרות שהרומאים בהחלט אכזריים.
  הם הובלו לחדר שהצטבר לוהט. הקמינים בערו, ריח של בשר בוער הורגש. מכשירי עינויים רבים נתלו על הקירות.
  ארסנל שלם לעינויים. עינויים אכזריים חדשים הוכנו.
  הילדים נלקחו למרכז. התליין הביט בהם בחיוך. שני נערים סופרים עם טוניקות לבנות הנהנו והכינו קולמוסי אווז כדי לכתוב וידויים.
  התליין הביט באלברט ושאל את השומר:
  - זה צופית?
  הליגיונר הנהן.
  - כן, הם תפסו שני צופים!
  התליין הנהן.
  בואו נתחיל עם הילד! הוא נראה כאילו הוא משוגע!
  הלגיונר העיר:
  - שוט נגמל מחוצפה!
  התליין הורה לעוזריו:
  - תזיין אותו!
  אלברט היה מכור מתחת לחבל ונגרר למתלה. מכשיר העינויים הזה היה מאוד יעיל ונרחב. ראשית, הילד גדל.
  אלברט הרגיש את מפרקי ידיו מתפתלים בכאב. הוא התחיל להתכופף. אבל התליינים משכו אותו. וכאב גיהנום פילח את אלברט במפרקים מעוותים.
  הילד זעק בעל כורחו, אך החזק את שיניו. ידיים הסתובבו בכתפיים והפנו למעלה. רגליו היחפות של הילד עזבו את הרצפה.
  הורה התליין:
  - ועכשיו חמש מלקות בחצי כוח!
  מענה בחלוק אדום לקח שוט מדלי שבו מוטות נצרים הטילו שתן. ראשית, הוא נופף באוויר. ואז הוא הנחית מכה על גבו של אלברט.
  בהשוואה לכאב בכתפיים ובזרועות, לא כל כך מפחיד. העור מעט נפוח. התליין היכה פעם שנייה קצת יותר חזק. אבל כדי שהעור לא יתפוצץ. ואז הכה שוב.
  רודופיה חרקה:
  - אל תרביץ לו!
  התליין הבכיר שאל:
  - האם אתה מזהה את עצמך כצופים?
  הילדה הנידה בראשה לא!
  התליין הראשי הנהן.
  - והמתלה מחכה לך!
  עכשיו הרימו את הילד לתקרה ותנערו אותו היטב!
  החבל נמתח יותר. אלברט החל להתרומם. הילד חש עלייה בכאב. התקרה במרתף הייתה גבוהה ומעוגלת כמו בצל. הלבנים היו
  ירוק ואדום, מעט סדוקים. סדק אחד הזכיר לאלברט משהו, אבל הילד לא זכר מה בדיוק. והנה הוא בראש.
  וקפאה. התליינים הפכו קטנים יותר ולא כל כך מפחידים. ואז שוחרר החבל. היא עפה למטה. אלברט הרגיש כאילו משהו נשבר בו. והנה זה התרסק.
  וקפא על הרצפה. כל גופו של אלברט, ובמיוחד זרועותיו וכתפיו, סבלו כל כך עד שהוא צרח. התליינים צחקו. אפילו עיניו של הילד חשכו מהכאב הנורא.
  שאל התליין הבכיר בחיוך שפל:
  "טוב, אתה מתכוון לדבר עכשיו?"
  אלברט נהם:
  - שתוק ממזר!
  התליין הבכיר צעק:
  - עשרה ריסים במלוא העוצמה!
  הפעם היכה המענה את אלברט בכל הכוח. העור על גבו של הילד פרץ ודם נשפך החוצה. במאמץ בלתי אנושי של רצון, אלברט עצר את צעקתו ונשם בכבדות.
  התליין סיים להכות והביט במענה המבוגר.
  הוא הזמין:
  - רגליים בבלוק!
  התליינים לקחו מיד את רגליו היחפות של הילד ותיקנו אותן במתקן מעץ אלון. ואז הורה התליין הבכיר:
  - תלו משקולות!
  התליינים בהנאה החלו לתלות משקולות פוד על הווים. הם עשו את זה מהר. אלברט הרגיש שוב עלייה בכאב החזק ממילא בכתפיו ובזרועותיו. הילד נאנק.
  התליין הבכיר שאל בחיוך:
  - האם תדבר, האם תודה שאתה צופית או יענו אותך עוד?
  אלברט שאג:
  - לעזאזל!
  המענה הראשי הורה:
  - תשמן את עקביו! בואו ננסה את הפלטה לילד!
  אחד מעוזרי התליין הוציא כלי שמן זית. והמענה החלו למרוח את רגליו החשופות והקשוחות של הילד.
  המענה הראשי העיר:
  - ולמה הילדה עומדת כאן! בואו נשים אותה על כיסא, ונכין גם פלטה!
  אחד התליינים שאל:
  אולי, והיא על המדף?
  התליין הבכיר התנגד:
  - הילדה שברירית יותר, אפשר להכות אותה בנפש! הפוך את האש מתחת לעקבים שלה גם קטנה יותר! אנחנו עדיין לא יודעים אם הם אשמים או לא, בעינויים למוות!
  Rhodopeia הונחה על כיסא, ונקשרה בחוזקה. אחר כך הרימו את רגליה והחלו למרוח את הסוליות בשמן זית.
  הנה אלברט סיים את הסיכה. והביאו פלטה שהלהבה מסתובבת בה. רגליו המחוספסות והיבלות של הילד לא חשו מיד בכאב. אבל זה נשרף.
  לאחר שסיימו לשמן את סוליות הילדה, הם שמו פלטה קטנה יותר מתחת לעקבים החשופים והעגולים שלה. והוא היה חלש מאוד. הם התחילו לטגן את כפות רגליהם החשופות, הקשוחות והמשומנות של ילדים.
  העינוי היה ארוך וכואב. אלברט ניסה לחשוב על משהו אחר שיסיר את דעתו מהכאב העז. לדוגמה, הוא, יחד עם ספרטקוס, נלחם ברומאים.
  יש מאבק עז מתנהל. הילד, כמו תמיד, עם שתי חרבות. מנהל טחנה. ונופל קצוץ, ראשו של רומאי בעל פנים לא מגולחות ומחוספסות. ואז הילד יגבה
  עם עקבו החשוף אל סנטרו של המאה הקודמת. והוא נופל. ואז הרומאים חותכים ונופלים שוב. והנה אוטיבידה, בידיה קשת. והילדה היוונית מרשה מהרומאים
  חֵץ. ומכה את האויב. הוא נופל מת.
  ואוטיבידה שרה:
  - הוא הראה את אור החירות לעבדים,
  ושאל הרשת עזרה להם...
  אחרי הכל, עבדות אנושית היא בושה,
  ולא הסלע הקדוש של אלוהים!
  זו ילדה כל כך לוחמת ומגניבה מאוד. שפחה, אבל שקנתה לה חירות, והתפרסמה בהיסטוריה. ועכשיו נלחם למען צבא ספרטקוס.
  והנה רודופיה נלחמת נואשות...
  והוא גם מכה אויבים בלי חולשה ורחמים.
  אלברט, לעומת זאת, עורך קבלת פנים של פרפר עם חרבות. וראשים כרותים נופלים מכתפי הלגיונרים. ואז אחד בקסדת קרניים עף, ומנקב את עיניהם של לוחמים אחרים. וממש
  הורג אותם.
  ואז שמע הילד את רודופיה זועקת מכאב. ניתן לראות, בכל זאת, עקביה החשופים והעגולים נשרפו ביסודיות.
  אלברט צעק במלוא ריאותיו:
  - אל תעז! לחרוק שיניים ולשתוק! אל תיתן לאויביך סיבה לשמוח!
  רודופיה חרקה שיניים ונשמה בכבדות. כן, היא לא תמסור קמח.
  אלברט, בינתיים, דמיין שוב את הקרב. הוא ילד, אבל ילד חזק. ויסבול כל עינוי. אבל היציאה לחופשי תיחתך ככה.
  ואף אחד לא יעצור אותו או יביס אותו...
  אלברט מרגיש ורידים מנגנים בו ואנרגיה זורמת. פריצת ילד עבדים, בהתלהבות רבה. ועכשיו הליגיונרים המנוקבים שוב נופלים. הילד זורק את ראשו הכרות של רומאי ברגל יחפה וצווח:
  - תהילה לעידן ספרטקוס!
  זה ילד כל כך לוחמני. ואיך מכותיו נושפות את ראשיהם של עוד ועוד רומאים תוקפים, וקהל שלם של נוכלים. אבל אם זה גם הרומאים.
  והנה באה הבליסטה הכבדה. וחבית שלמה של תערובת בעירה מתפוצצת, ונופלת על הלגיונרים. והם נשרפים ללא רחמים.
  אלברט שר:
  - אבל אין פלא
  השטן המשפחתי שלי!
  ואכן, נערת שטן יפהפייה עם שיער מתולתל בצבע עלה זהב הופיעה ליד אלברט. היא מביטה באלברט וצוחקת שואלת:
  - נו, איך הגוף שלך?
  הילד-הנסיך בחיוך עליז עונה:
  - הנשמה חטאה, אבל הגוף אחראי!
  נערת השטן הציעה:
  - אולי אתה רוצה משהו יותר כיפי מאשר מיוסר על המתלה?
  אלברט הנהן בהסכמה.
  -כן, ברור שאני רוצה! למשל, כרתו את ראש התליין!
  נערת השטן אמרה:
  - ובכן, אני עדיין לא יכול לתת לך את התענוג הזה! אבל אם אתה רוצה, אתה יכול... המשך לחקור!
  הנסיך הילד הנהן.
  - ובכן, תודה לך על זה!
  ילדה יפה אמרה:
  - נכון שלא תמרח תודה על לחם! עם זאת, כל הכבוד ותתנהג באומץ!
  והיופי מהגיהנום נעלם.
  המענה הראשי הביט בשעון החול ואמר:
  - זמן תם! חוק רומא מגביל את משך העינויים לילדים! מכיוון שהם לא הודו, אז להיום זה מספיק איתו!
  השומר הנהן.
  - כן! יש לנו רק חשדות נגדם, אז אולי לשחרר אותם?
  התליין הבכיר משך בכתפיו.
  - כמובן, אתה יכול לפנות לשופט, אבל ... למה להסיח את דעתו של אדם עסוק בגלל ילדים! שחרר אותם לחופשי!
  ראשית, הפלטה הוסרו מתחת לרגליהם היחפות של אלברט ורודופיה. אחר כך התנתקה הילדה, ואלברט הוצא מהבלוק. אחר כך הורידו אותו מהמתלה. והם הורידו את הקרס. ידי הילדים היו
  קשור מאחורי הגב ובמרפקים.
  הם הוצאו מהחדר. רגליהם של הבנים לא נפגעו קשות. רק שלפוחיות קטנות מהפלטה, אם כי הכאב היה עז. שמן הזית מנע מהעור של הסוליה להישרף יותר מדי.
  נכון, גבו של אלברט היה חתוך למדי.
  הילדים נלקחו מחוץ לחלק הפנימי של החומה ובסוף חתך הלגיונר את החבלים שקשרו את הידיים מאחור. אלברט חש חופש, וכאב ברצועות שאליהן הוא חוזר
  דָם. רודופיה נאנקה וגרגרה:
  - אבל זה כואב!
  הנסיך הילד אמר בחיוך:
  - אבל אנחנו חופשיים!
  הילדה הנהנה בהסכמה.
  - באופן יחסי, כמובן, אבל חינם! וזה טוב!
  אלברט הנהן ושר:
  - חופש, חופש, חופש,
  אני רוצה לתת את האושר של העולם לעמים!
  והילד הרים את מבטו. הנה הם ברומא. וזה נהדר. העיר באמת נהדרת. רחובות נקיים למדי, תחת השגחת לגיונרים, הם נסחפים על ידי נערי עבדים ו
  עבדות. מעניין, ברומא, רוב הילדים והנשים נועלים סנדלים. אפילו עבדים רבים וילדים עבדים נעליים. ברור שזו הבירה. וכאן יש הגינות.
  למרות שבדרך כלל בחודשים החמים יותר, ילדים ונשים בערים אחרות באיטליה יחפים. אלא אם כן הם מהאנשים העשירים או האצילים. וכאן, כמובן, גם עבד בית חייב
  לנעול סנדלים. אחרת יחשבו שהפטריציאן עני מכדי שלא יוכל לקנות נעליים למשרתים. גברים בוגרים, ככלל, אינם הולכים יחפים, גם אם הם עבדים.
  אלו הכללים...
  אלברט נזכר פתאום שהכל נלקח מהם, כולל כלב הקרקס. ועכשיו הוא לובש רק חלציים, ורודופיה רק בטוניקה מרופטת ודהויה. והנוף
  הם כמו קבצנים עניים. ואפילו עבדים נמלטים. במיוחד כשחושבים שהגב של אלברט חתוך. ולילדים היו רגליים חרוכות בכל צעד.
  אבל השומרים לא נגעו בהם עדיין. ככל הנראה, הנערים הולמו לעתים קרובות, והיה די חם, למרות שהתקרב לערב. בנים בכלל רצים לעתים קרובות עם חזה חשוף בקיץ, אפילו
  מוצא אצילי.
  והם יכולים גם להצליף בבן לכל דבר מה בכך. היה מעניין לראות את העיר עצמה. זה באמת מאוד גדול. כאן אתה הולך לאורכו, אבל הקצה והקצה אינם נראים.
  הבתים גדולים. יש חמש, שש, שבע ואפילו עשר קומות. הרבה אחוזות יוקרה. אבל על יד ימין של זוג ילדי העבר, הפסל של הרקולס והמכות
  מזרקה ממנו. וזה יפה. כאן תוכלו לראות איך עמוד החיילים נע. השריון ברונזה ומבריק. מאחוריהם, שני נערים מכים בתופים. הם במכנסיים קצרים וסנדלים.
  הנה עוד פסל: נפטון ובידיו קערה מוזהבת. ומהקערה פועמת מזרקה.
  אלברט ורודופיה לא יכלו לסבול את זה וישבו על הקצה, טבלו את רגליהם היחפות, נשרפו על פלטה בעינויים. זה נעשה קצת יותר קל. אבל לגיונר עבר וצעק לעברו
  יְלָדִים. והם קפצו ורצו.
  אלברט ורודופיה רצו מעט ועצרו. הם הצליחו ללגום מים מהמזרקה, והם לא התייסרו בצמא. אבל זה היה רעב. וזה מביך להודות.
  . פֶּרֶק? 16.
  אלברט ציין:
  - אתה יודע, רענון לא יזיק!
  הילדה הציעה:
  בואו לרקוד ולשיר! ישרתו אותנו!
  הנסיך הילד הסכים:
  -בוא ננסה!
  לאחר שבחרו מקום צפוף יותר או פחות, הילדים התחילו לשיר ולרקוד. למרות שזה כואב לרקוד כשהרגליים בוערות. אבל הילדים ניסו, ונראה שהם הצליחו.
  אלברט העיר בצחקוק:
  - כך אנו מתפרנסים!
  רודופיה תוקנה:
  - לא לכל החיים, אלא לחופש!
  הילדים אספו כמה מטבעות נחושת. למרות שאסים נזרקו עליהם בעל כורחו. והלכנו לחנות הקרובה. תביאי לעצמך פשטידות חלב ובשר. ואוכלת מנסה לעשות את זה
  שוחח במהירות,
  Rhodopeia העיר:
  - העיר גדולה, יש הרבה אנשים, כולל עבדים, אבל אני לא יודע איך למרוד בהם!
  אלברט הנהן בהסכמה.
  - כן, אין תוכנית ספציפית! למעשה, אל תצעקו בכיכר: יחי החופש - למטה עם העריץ!
  הילדה הציעה:
  אולי כדאי שנלך לקרקס. אין ספק שיהיו שם גלדיאטורים, אז אנחנו נמרד נגדם!
  הנסיך הילד הנהן בהסכמה.
  - הרעיון נראה טוב!
  הילדים, לאחר שסיימו לאכול, עברו דרך רומא העתיקה. הנה, למשל, פסל של כובש קרתגו. וכובש סיציליה. וגם סולה.
  הנה הקולוסיאום. זה אצטדיון ענק עם מאה ועשרים אלף מושבים. עושה רושם.
  הילד והילדה שאלו את השומרים בכניסה:
  איפה בית הספר לגלדיאטורים?
  הליגיונר קימט את מצחו ונהם.
  - למה אתה עושה את זה?
  אלברט אמר בחיוך:
  - אני רוצה להירשם לגלדיאטורים!
  השומרים בקעו:
  - בכנות?
  הילד אמר בביטחון:
  - כנה לא קורה!
  - זה טוב! כמעט כל העבדים ברחו ואין לנו מספיק בשר טרי!
  אלברט, ששמע את החדשות האלה, לא היה מרוצה:
  - איך ברחת?
  הליגיונר הגבוה יותר דיווח:
  -בגלל המפלצת הזו ספרטקוס, העבדים החלו לברוח, לפני שנתיים. ועכשיו הם ממש מסתחררים בעדרים. נכון, אנחנו שומרים אותם מאחורי סורג ובריח ועל עצירות,
  הציבו שומרים, אז עכשיו הם לא רצים מהר כמו קודם, אבל לא נשארו מספיק מהם!
  אלברט ציחקק והעיר:
  - לא מספיק! אבל אני לבד עומד הרבה!
  הליגיונר צחק וענה:
  - אתה עדיין ילד! חוץ מזה, הרגע הצליפו אותך! תראה אם אתה לא מאבד את הראש!
  Rhodopeia הציעה:
  - ואתה נלחם בו בחרבות! אז תדע מי שווה מה!
  הליגיונר ענה בחיוך:
  - יותר מדי כבוד בשבילי להילחם בלוחם גדול עם פראייר! כן, ואם אתה רוצה גם בחורה, קח! גלדיאטורות רבות גם ברחו!
  רודופיה הנהנה בהסכמה:
  - אני אלך! גם אני יכול להילחם!
  הלגיונר העיר בספקנות:
  - הנה אתה מצחיק אותי!
  ואז שומר אחר הציע:
  תן לי להילחם עם הנער בחרבות!
  שאל הליגיונר הגבוה בחיוך:
  - למה אתה צריך את זה?
  השומר ציחקק והעיר:
  - זה כואב ילד נאה. אם אני דופק אותו, אני יכול ליהנות איתו!
  הלגיונר הגדול הנהן.
  - כן יפה! יכולת להפוך למאהב של איזה פטריצית אצילית, או פטריצית, עם מראה כזה!
  אלברט ענה בגאווה:
  - אני מעדיף את תהילת החרב! אם השומר הזה רוצה להילחם בי, אז אני אראה לו שאני לא כל כך קטן!
  הליגיונר הציע:
  - אז בסדר! אני אתן לך חרב!
  השומר שלף את נשקו ושאג:
  הוא יכול להסתדר בלי חרב. למה שאתן לו נשק! ליתר דיוק, הנשק הוא לא שלנו, אלא בבעלות המדינה!
  לגיון הנהן.
  - נו, כידוע, רק אל תהרוג!
  השומר ציחקק.
  - חבל להרוג ילד טוב כזה!
  ואיך הוא יתנפל על אלברט מנופף בחרבו. הילד התחמק בזריזות ובעט בשומר מתחת לברך. המכה הייתה כואבת. והבריון צעק.
  אלברט שר:
  - יחפים, בנים חזקים,
  לא ארנבות פחדניות בכלל!
  השומר זעם ושאג:
  -אני אהרוג אותך!
  פניו היו אדומות ונוצצות מזיעה, וחרבו התעוותה והתפתלה ללא היגיון.
  השומר עצמו צלע מעט. אלברט היכה אותו שוב עם השוק החשוף שלו מתחת לברך. הוא רצה להעניש את הסוטה. אבל הוא לא עצר את ההתקפה.
  ואז אלברט דחף אותו לאורך הרגל הפצועה כבר בכל הכוח. השומר נשבר ונפל. והוא התחיל לצעוק גסות טובה. הוא ניזוק קשות. הילד קפץ
  אליו והכה אותו בעקב חשוף בסנטר. המכה הייתה חזקה והלסת עפה, שיניים שבורות נשפכו החוצה. והשומר היה שקט. אלברט אמר בחיוך:
  - זה מה שאתה צריך! רצית להרוג ילד לא חמוש ושילמת את המחיר!
  הליגיונר הגבוה ציין:
  - ואתה טוב! טוב מאוד! יש צורך להיות מסוגל להפיל לוחם מקצועי עם נשק בידיים חשופות וברגליים יחפות. אתה תהיה לוחם גדול!
  אלברט העיר:
  - אני לוחם גדול! אז האם עלי ללכת למארח הראשי?
  הליגיונר הנהן.
  - הבית שלו עשוי משיש אדום, תמצאו אותו מאחורי הקולוסיאום! ואז... ובכן, אתה יודע! אולי תתבקש להילחם באדם בוגר, אבל אני מקווה שתצליח!
  Rhodopeia הצהירה בביטחון:
  - הוא יכול להתמודד עם זה!
  והילדים המשיכו הלאה, בחיפוש אחר בעל הגלדיאטורים. הילד שם לב שכמובן לא מאוד אהבו את השומר, שכן הם לא הביעו חרטה על כך שהוא נכה.
  רודופיה השיבה:
  - אנשים בדרך כלל אנוכיים! ואז עלולה להיות עבירה קטנה!
  אלברט הנהן.
  - כן, יש גם תלונות קטנות וגם גדולות. ובכן, בסדר... עכשיו בוא נלך לבעלים.
  הילדים זזו מהר יותר. הם התרגלו קצת לכאב, והשלפוחיות כבר החלו לרדת. והם עלו מדרגה. כבר יצאנו לרחוב מאחורי הקולוסיאום.
  היה רק בית שיש אדום אחד, ודי גבוה. בכניסה עמדו שני ענקים שחורים ועוד אדם קטן יותר בטוגה. כשראה את הילד והילדה, הוא נהם:
  - הם לא משרתים כאן! צא החוצה!
  אלברט הכריז באומץ:
  - אנחנו רוצים להתקבל לעבודה כגלדיאטורים!
  האיש קימט את מצחו ושאל:
  - אתה יודע שאלו לא צעצועי ילדים, והם הורגים שם!
  רודופיה הנהנה.
  - ברור שאנחנו עושים! אבל להיות גלדיאטורים זה הרבה יותר מעניין מאשר להיות נווד!
  האיש חייך וענה:
  -בזמן אחר, הייתי מעיף אותך! אבל יש מחסור בגלדיאטורים כרגע, אז... אני אתן לך להיכנס הביתה. הבעלים איננו עכשיו, אבל אשתו בבית. אם היא מחבבת אותך, אז
  אתה עלול להילקח. רק זכרו, לפעמים ילדים צריכים להילחם עם מבוגרים! או עם לוחמים מנוסים שיכולים להרוג טירון!
  אלברט הנהן.
  - אנחנו יודעים את זה! אבל היו מוכנים לקחת את הסיכון!
  האיש הנהן.
  - עקוב אחריי!
  הלוחמים הענקים נתנו לילדים ולליווי שלהם לעבור. בפנים הבית היה יוקרתי ואלגנטי. המשרתות היו לבושות די עשיר, בסנדלים וקידות
  אורחים, למרות המראה הגרוע שלהם. על הקירות היו תלויים פסלים קטנים ודיוקנאות צבעוניים. וחלק מהציורים היו שמן על בד.
  היו הרבה נערות עירומות ויפות על קנבס ולוחמים אדירים. ובאולם המרכזי הייתה חיבור עם האלים האולימפיים. ובמרכז, כמובן, יופיטר.
  או זאוס בין היוונים.
  ואישה יפה שכבה על ספה רקומה בפנינים וזהב. היא נראתה לא יותר משלושים, והיא לבושה בלבוש יוקרתי. היא הביטה בזוג והעיר:
  - גם ילד יפה וגם ילדה... קניתם אותם בשוק?
  האיש משך בכתפיו.
  - לא! הם הגיעו מעצמם. והם רוצים להיות גלדיאטורים!
  שאלה האישה בחיוך:
  - האם אתה באמת רוצה למות בשביל השעשוע של הקהל!
  אלברט ענה בביטחון:
  - אל תמות, אלא תנצח! ולמענך, לא בשביל הכיף!
  האישה חייכה.
  - וגם את הילדה רוצה להילחם?
  רודופיה הנהנה.
  - כן! אני מוכן לקרב!
  אשתו של הבעלים הנהנה.
  כמובן שתיבדקו! אבל קודם, בואו נאכל ארוחת ערב! אתה ילד נאה מאוד. יופי כזה עוד לא ראיתי. אכלו ותחשבו, האם כדאי לסכן את חייכם!
  אלברט העיר:
  - אנחנו תמיד לוקחים סיכונים. לבנה יכולה ליפול על הראש שלך כשאתה הולך ברחוב!
  האישה הנהנה.
  אני רואה שאתה חכם מעבר לשנים שלך! אבל בכל זאת, קח איתי ארוחה קודם. ואז נראה.
  ואז היא צלצלה בפעמון. הופיעו בנות עם מגשי זהב ואוכל מפואר.
  מיכאיל-ולדימיר גורבצ'וב-פוטין התעורר. הרעיונות החדשים היו איומים בדרכם שלהם.
  במיוחד הוכנסו הגבלות חקיקה ליהודים. נאסר עליהם להחזיק בתפקידים רבים במנגנון ובתקשורת. כמו כן, הוגבלו זכויותיהם להתמודד לפרלמנט ולהיכנס למוסדות להשכלה גבוהה.
  דיכויים נוספים הוכנסו גם נגד נציגי כל העדות הלא-נוצריות, ליתר דיוק, לא-אורתודוכסיות. והשליטה בכנסייה גברה.
  עם זאת, בעוד האתאיזם נשאר הדוקטרינה הרשמית. גורבצ'וב-פוטין החליט שלא לשבור את מסורות הקומוניסטים. יתר על כן, מיכאיל-ולדימיר רק העמיד פנים שהוא מאמין, בעוד שהוא עצמו היה למעשה אתאיסט.
  אחר כך החל שוב לישון ולחלום;
  אלברט ורודופיה כבר היו שבעים, אבל מתוך נימוס הם עדיין אכלו. האישה הביטה בערגה באלברט. היא מאוד אהבה את הילד הזה. יפה מאוד ו
  שרירי בטן עם אריחי שוקולד, דמות ללא דופי, פנים יפות מאוד. באופן כללי, בנים הם לעתים קרובות נאים, אבל זה יפה בדרכו שלו.
  האישה צרחה:
  אתה לא מלאך, אלא בשבילי,
  אבל בשבילי הפכת לקדוש...
  אלברט הנהן.
  - זה מאוד מעניין! למרות שאני לא מלאך!
  האישה הניחה את ידה על חזה והחלה ללוש את הילד. והיא עשתה את זה באהבה גדולה. והמגע שלה ריגש את אלברט. כמה נחמד להיות מישוש על ידי אישה.
  גם אם היא בגיל של אמך, היא עדיין רעננה ויפה.
  Rhodopeia העיר:
  - לא נעים להרגיש בנים בציבור!
  האישה הנהנה.
  - טוב! אני אקח אותו לחדר שלי! ואתה נשאר כאן!
  Rhodopeia העיר:
  - הם משלמים על עשיית אהבה! חופשי לרצות אישה שהיא ילד מבוגר בהרבה לא יעשה זאת!
  האישה הנהנה.
  - אני אתן עשרה מטבעות זהב!
  אלברט השיב:
  - אני לא זונה! אם היא רוצה, אשמח אותה בחינם!
  האישה חייכה והשיבה:
  - קח את הכסף! בשבילי זה שטויות! עוד לא מעט פרוטות! ואתה תרוויח! אחרי הכל, אתה כבר כמעט עירום!
  רודופיה הנהנה.
  קח את אלברט! כסף הוא ערך שאינו ניתן להעברה!
  האישה הנהנה.
  - ככל שתלקק אותי יותר! לא כל הבנים אוהבים את זה!
  אלברט משך בכתפיו.
  - טוב! אני אקח את הכסף! אבל רק לשעה אחת של אהבה!
  האישה הנהנה בהסכמה.
  - שעה שלמה אתה תהיה שלי!
  והיא תפסה את ידו של אלברט ולקחה אותו לחדר. תוך דקות נשמעו גניחותיה ואנחותיה החושניות.
  רודופיה נותרה לבדה. ליתר דיוק, בנות ובנים עדיין רקדו מולה. היא נשכבה על הכרית ונמנמה. היא חלמה שהיא שוב עובדת על המטע.
  זה היה קשה ממש בימים הראשונים, כשהרגליים והגב שלי כאבו מאוד. אבל אז הילדה התרגלה לזה. היא עבדה שם יחד עם עוד בנות ונשים.
  זה היה די קשה. אבל מצד שני, באוויר הצח ושיזוף. רודופיה הייתה בעבודת השטח. למרות שאפשר למכור אותו לבית בושת. היא בחורה יפה, אחרי הכל.
  אבל כנראה קראסוס עמד במילתו שבתוליה תישמר. אם כי, כמובן, זה כמו לעבוד ככה בזיעת הפנים.
  רודופיה עבדה חצי עירומה, או מגניבה בטוניקה אחת. והלכתי יחף כל השנה. החורף, כמובן, בדרום איטליה חמים, אבל הרגליים היחפות עדיין קרות.
  למרות שהם נהיו כל כך גסים. אבל צורת כף הרגל לא הייתה מעוותת. להיפך, כפות הרגליים של הילדה הפכו אלגנטיות יותר ועם כיפוף עקב טוב יותר.
  הם ניסו לאנוס את בני הזוג שלה, אבל הילדה נלחמה בחזרה.
  פעם אחת היא ניסתה בעצמה את הליטופים של הילד, אבל היא לא נתנה לה ללכת רחוק מדי.
  וכך הכל היה סנטר סנטר.
  אלברט איחר בשלוש שעות. האישה שילמה לו כפול עבור העיבוד. ואלברט כבר היה שק שלם ובו חמישים מטבעות זהב.
  זה לא רע, בשביל לפייס אישה די יפה ועדיין די צעירה. אחרי הכל, תוך שלוש שעות, לאחר שחוותה כמה אורגזמות חזקות, היא מיצתה את עצמה ונחרה.
  גם אלברט היה עייף והיה לו תיאבון אכזרי. הילד התנפל על האוכל וציין:
  - הכל טוב שנגמר בטוב!
  רודופיה נזכרה:
  - אתה זוכר את המשימה של ספרטקוס?
  אלברט, המשיך לאכול, משך בכנות בכתפיו.
  - אני לא יודע! יש לי ספק שאחרי שניצחו העבדים יוכלו לבנות משהו שווה! אולי להיפך - השמדת רומא רק תחמיר!
  הילדה משכה בכתפיה ואמרה:
  - אבל העבדות תיעלם!
  אלברט משך בכתפיו.
  - זו עוד סבתא אמרה לשניים! והעבודה עדיין לא תיעלם! בנוסף יופיעו עבדים אחרים, רק האדונים ישתנו!
  הילדה משכה בכתפיה ושרה:
  קום ארור ממותג
  כל עולם הרעב והעבדים...
  המוח הממורמר שלנו רותח,
  מוכן להילחם עד המוות!
  הנסיך הילד שר:
  - נהרוס את כל עולם האלימות,
  למטה לתחתית ואז...
  נבנה עולם חדש וחדש -
  מי שלא היה אף אחד, הוא יהפוך להכל!
  והילדים צחקו... היה כיף ומצחיק. Rhodopeia העיר:
  - הייתי רוצה כסף מהסוג הזה, ואני בעצמי אדע אהבה עם גבר! הו, כמה מוקדם הפכת למבוגר!
  אלברט העיר:
  - אני גיבור פעיל, וגיבורים פעילים גדלים מהר! יתר על כן, הגוף שלי שייך לשטן!
  רודופיה צחקקה והעיר:
  "לפחות המאסטר הוא זה שמשתמש בך ביעילות!"
  אלברט הנהן בהסכמה.
  - זה נכון! אבל למה השטן צריך זהב?
  הילדה משכה בכתפיה ואמרה:
  למה הוא צריך את הנשמות שלנו?
  הילד שר בתגובה:
  - נשמתך שאפה למעלה,
  אתה תיוולד מחדש עם חלום!
  אבל אם חיית כמו חזיר -
  תישאר חזיר!
  רודופיה נאנחה והעיר:
  - כן, פיתגורס הגדול, הגה את הרעיון שהנשמה היא בת אלמוות וחיה בגופים שונים. כולל גופות של בעלי חיים!
  אלברט השיב:
  - אני חושב שנפשו של אדם חיה באדם עצמו, ונשמת חיה חיה בבעלי חיים! יש בינינו פער גדול!
  הילדה אמרה בחיוך:
  - קופים הם לפעמים מאוד חכמים!
  הילד הסכים לכך.
  - יש חכמים, אבל הם לא אנשים!
  רודופיה שרה בחיוך:
  - קופים עושים פרצופים,
  והם יושבים על ענף...
  אלברט המשיך בשמחה:
  - קלות דעת עדיין,
  היו אבותינו!
  גם הילד וגם הילדה שתקו. הם כבר היו משועממים. למרות שהרקדנים כבר עזבו והצעירים איתם. אבל האיש נשאר. הוא הציע:
  - אולי עכשיו תילחם?
  אלברט משך בכתפיו.
  - אני מוכן! למרות שאני עייף!
  האיש ציין:
  - המארחת ישנה! היא מאוד מרוצה ממך, אני מבין!
  הילד הקטן הנהן.
  - יש לי הרבה יכולות!
  האיש ציין:
  - אתה יכול להילחם באגרופים?
  אלברט הנהן.
  - כמובן!
  האיש ציין:
  - אתה תילחם עם העבד! הוא בערך כמוך! די חזק, לאחרונה מהמחצבות! תלחם בו באגרוף!
  הילד הנהן בחיוך.
  - נצטרך להילחם!
  האיש ציחקק בחיוך.
  - טוב! ובכן הקרב הזה הולך להיות משעשע יותר!
  רודופיה העירה בצחקוק:
  - כן, וזה בחינם?
  האיש בטוגה הנהן.
  אני אקח את הילד שלך לגלדיאטורות בשביל זה! הוא אחרי כל זה רוצה!
  אלברט ציחקק.
  - זה בהחלט מחמיא! אבל אני מתעלס עם שועל שלא יודע שובע כבר שלוש שעות. ותשוש לגמרי!
  האיש בטוגה הנהן.
  - טוב, בסדר תילחם בזה!
  ילד נכנס לחדר. הוא היה לבוש חלציים בודד, כמעט שחור עם שיזוף, אבל עם שיער בלונדיני שרוף, חזק בגוף ושרירי.
  נראה שהוא ניזון היטב במחצבות, והוא היה מסיבי יותר מאלברט, למרות שהוא אולי לא בולט, אבל חזק.
  אלברט יצא לקראתו. הילד עדיין היה קצת יותר מבוגר וגבוה מהנסיך, וכבד במידה ניכרת. ילד כל כך חזק, מאוזן בעבודה קשה במחצבות.
  האיש הנהן.
  - זה גטה, עבד! מגיל ארבע עבד במחצבות. חזק מאוד ועמיד. השלים כפול מנורמת הילדים וקיבל על כך מנה כפולה של אוכל. אתה יכול עם
  להם להילחם באגרופים! לדעתי יריב ראוי!
  אלברט הנהן.
  - הוא חזק! אבל גם אני לא חלש! בוא נילחם!
  הילד זרק את אגרופו בחדות. אבל אלברט התחמק ברפלקסיביות. וציחקק.
  - ניסיון יפה!
  האיש הנהן.
  - בואו נתחיל!
  העבד ניסה להזיז שוב את אלברט. הוא עצמו צבר כוח ניכר במחצבות. אבל הוא היה נחות ממהירותו של הילד-הנסיך. ניסיתי להשיג את זה עם הרגל שלי.
  אלברט קפץ בתגובה, והעקב החשוף של הילד-הנסיך פגע בסנטרו של העבד הצעיר. הוא נפל על הגב והתעוות. אלברט ציחקק.
  - אני טוב בבעיטה!
  אבל הילד, שכנראה קיבל התקשות במחצבות, קם. ומיהר אל אלברט. הוא היסס מעט והוא נתפס בידיו החזקות של הנער-העבד.
  אלברט הרגיש ידיים חזקות לוחצות אותו. ולחוץ. הנסיך חש במגע של שרירי הפלדה של האויב. וניסה נואשות להפיל אותו.
  אבל האויב היה כבד וחזק יותר. אלברט לקח ואז היכה את האויב במצחו. הוא דימם מהאף. הילד החזק נלחץ חזק יותר, ואלברט אפילו נאנק. אבל הוא שוב היכה בראשו. הפעם בין העיניים. אחיזתו של הילד התרופפה והוא צנח על ברכיו. הנסיך הצעיר בכל כוחו העביר את ברכו אל הסנטר
  למקבילו. הוא התנודד כשנפגע. אלברט חבט שוב בסנטר אפילו הוסיף לאבזם.
  הפעם העבד הצעיר לא עמד בזה ונפל. אלברט בעט שוב בעבד שנפל, הפעם על העורף. הילד, שהתקשה מעבודה במחצבות, נרגע.
  האיש שאג בהנאה:
  - מדהים! הנה ניצחון!
  אלברט אמר בחיוך:
  - אני אוהב לנצח! זו האמונה שלי!
  האיש הנהן והציע:
  - הערב יהיה קרב בקונסול! אתה יכול לקחת חלק בזה ולהרוויח כסף הגון!
  אלברט ענה בחיוך:
  - ומה? זה אפשרי! למרות שאני עייף!
  האיש הנהן בהסכמה.
  אני מבין... אבל אתה יכול להילחם בגרניק עצמו. הוא האלוף בין הגלדיאטורים של רומא ואיש עשיר מאוד!
  אלברט נאנח והעיר:
  - האם עלי להילחם באלוף רומא?
  האיש הנהן.
  - כן... אף אחד לא יאמין שילד ינצח אלוף ושאפשר יהיה להרוויח הרבה כסף.
  אלברט הנהן בהסכמה.
  - אתה רוצה להמר עליי ולהרוויח?
  המנהל הנהן.
  - זהו זה!
  אלברט העיר בחיוך:
  - נו, אז אשים את הכסף גם על עצמי!
  האיש הנהן.
  - זה סביר!
  העבד הנהן.
  - מה אתה עומד ל!
  המנהל ציין:
  בסדר, הלוחמים הקטנים שלי. אחותך רוצה להילחם?
  רודופיה הנהנה.
  - גם אני מוכן להילחם בהנאה רבה!
  האיש ענה:
  - עקוב אחריי!
  ויצא מהחדר. כשהם מרצדים עם עקבים עירומים ורודים, הילדים עקבו אחריו. והם שרו:
  רעם משתולל, רעם המלחמה רועם,
  הגיע הזמן לריב גדול...
  האויב רוצה לשרוף את רומא עד היסוד,
  אל תהרוס הישגים גדולים!
  הלחימה לא הייתה בקולוסיאום, אלא בארמון הקונסול. זה היה בניין ענק, עם אולם מיוחד שבו התאסף קהל רב והייתה משתה. כמובן שבהזדמנות זו נערכו קרבות גלדיאטורים.
  ראשית, שני נערים רבו. הם נלקחו לאחרונה מהמחצבות ליד רומא. הבנים היו שזופים ושריריים. על הגב והצדדים, עקבות של
  פעימות של שוטים. ככל הנראה, הם נעשו די גרועים בעבדות. הם בני שתים עשרה או שלוש עשרה למראה, והם נלחמו באותם בגד שחייה. הבנים, בסימן הגונג, החלו לחתוך את עצמם.
  היו בידיהם חרב קצרה ומגן. הם נלחמו חזק ומהר. כאן נפצע ילד אחד, ומאחוריו השני. ואז שוב ניתז דם. הבנים קיבלו
  מכה ונפילה. הקהל רחש. הם עשו הימורים על הבנים, ושמחו כשהדם זרם. אחד הנערים השתתק. המור ניגש אליו, ובאמצעות ברזל לוהט
  שרף את העקב החשוף והעגול של הילד. הוא התעוות ופקח את עיניו וניסה לקום.
  הקהל שאג:
  - תביס אותו! סיים את זה!
  ואחר, גם הוא פצוע ושרוט, הילד, בכל כוחו, צלל את הקצה בצווארו של עמיתו. הוא נפל ושתק כבר לגמרי.
  המנצח טבל את רגלו היחפה בדם והשאיר חותם. אחר כך הלך לנוח ולרפא את הפצע. והילד ההרוג נאסף עם קרס ונגרר לתעלה עם תנינים.
  כן, זה היה גורל אכזרי.
  ואז שתי בנות נלחמו נגד גבר. הן כבר היו אומנות מתוחכמות למדי וגם היריב שלהן היה מנוסה. הפעם הקרב נמשך.
  . פֶּרֶק? 17.
  הקונסול וקראסוס ישבו יחד.
  הקונסול ציין:
  - גלדיאטור קטן נשאר, ולא עמדת בציפיות!
  קראסוס ענה בחומרה:
  - ואין לך במה להתפאר!
  השתררה דממה כבדה.
  הקונסול ציין:
  "פומפי ולקולוס עומדים לנחות. ואז רומא תינצל! זה לוקח רק שבועיים או שלושה!
  קראס העיר:
  - אם יש לנו את השבועות האלה! לספרטקוס יש הרבה כוח והוא יכול לכבוש את רומא בסערה!
  הייתה הפסקה. בינתיים, הבנות - הן היו עירומות למחצה ויחפות - תפסו בהדרגה את היוזמה. הם לא רק עבדים, אלא לוחמים מאוד מתוחכמים.
  יש לציין נשים קשוחות בדרך כלל. והיריב שלהם כבר לא צעיר. ועכשיו ברור שהבנות התחילו לנוע הרבה יותר מהר ולהכות לעתים קרובות יותר. והנה אחד מהם
  אפילו לחתוך את לחיו הימנית של האיש בחרב. הוא זעם ומיהר להתקפה. כשהיא מבריקה בעקב החשוף שלה, הבחורה קפצה בזריזות, ואיך היא חותכת את האויב בפרק כף היד.
  היא הצליחה לחתוך אותו והחרב נפלה. באותו רגע, בחורה אחרת בעטה מתחת לביצים. והיא דקרה את האויב עם נקודה בחזה. הוא, לאחר שהחטיא את המכה, התנודד.
  ואז הבחורה שחתכה את פרק כף היד שלו חתכה אותו בצווארו. ומהמכה ניתז דם מעורק מתפוצץ. האויב נפל והחל להתפתל.
  הקהל צעק בזעם:
  - תביס אותו! סיים את זה!
  הבנות הסתכלו על הפודיום!
  קראסוס והקונסול הורידו את האגודלים יחד!
  הבנות הנהנו וביחד לקחו ודקרו בחזה בחרבותיהן הקצרות. האיש לקח אותו ושתק. הפעם זה נראה כמו נצח.
  בתגובה, צחוק פרוע והרמת הקרס. והם גררו גם אותו להאכיל את התנינים.
  הבא הוא קרב חדש. הפעם נלחמו שני נערים כבן ארבע עשרה בכל צד. שניים היו עם חרבות ומגנים, ושניים נוספים עם טריידנטים ופגיונות.
  הבנים היו כמעט עירומים ושזופים. רק שהפעם בלי חלציים אפילו, רק חישוקים על הראש. וזה נראה אפילו יותר מגניב.
  הנשים ממש שמחו. אתה יכול להעריץ בני נוער. ועל השלמות הגברית שלהם.
  הרומאים עשו הימורים בהנאה. וכך התחיל הקרב.
  נערים עם טריידנטים החלו לנופף, ורצו לנקר מרחוק. וזה די יפה. הבנים דחפו זה את זה. ועד מהרה שוב זורם דם, ונשארו שריטות עמוקות. והרבה נזק.
  ועתה נדחק תלושה אל בטנו השרירית של הנער, והוא יילל.
  הקונסול ציין:
  - מחזה לא רע!
  קראס הסכים:
  - אני אוהב את זה כשבנים מעונים. ויש לומר תענוג גדול.
  הקונסול הסכים
  - וזה נחמד לענות בחורה. במיוחד העקבים החשופים והעגולים שלה מטגנים!
  ושני מפקדי רומא איך לשאוג.
  ועכשיו הבנים שוב כואבים. ואחד מהם מתפתל באוזנו וגומרים אותו. וזה הולך להיות אכזרי. וכך התעלף אחד הבנים. והוא מיד מור
  שרף את העקב החשוף שלו. והאחד איך לצרוח. וזה היה כל כך אכזרי.
  והילד קופץ ונלחם. והילד השני נופל. והם שורפים את עקבו החשוף המוקשה. והוא צורח ושואג. והטריידנט חודר אותו שוב.
  בנים עם פגיונות וכלי נשק עם שלוש נקודות ניצחו בבירור. והנה זה היה, אולי, הוגן. והבנים גמרו בהתרגשות הקרב... הם שוב שרפו את העקבים שלהם, אבל זה על
  הבנים כבר לא היו פעילים.
  וכך הסתיים הקרב הזה.
  הקונסול ציין:
  לא נורא, הא?
  אשת הקונסול העירה:
  - בנים נחמדים. הייתי משחק איתם!
  קראס הנהן.
  - מטרוניות אוהבות עם בנים. הם נעימים למגע!
  הקונסול הכריז באגרסיביות:
  - בואו נטגן את העקבים של המנצח. הם ייהנו מזה!
  האישה העירה:
  - לא להם, אלא לנו! אני אוהב לענות בנים יפים!
  שני הגלדיאטורים הגברים נלחמו שוב. האחד היה חמוש באלות, והשני בצבר. הקרב היה קצר. לוחם עם חרב עוזב בזריזות את המועדון, חתך את ראשו של האויב. ודם נשפך החוצה.
  קראסוס לא אהב את זה, זה היה מהיר מדי והוא הורה לקשתים:
  - תירה בו!
  שלושה קשתים ירו חיצים. וניקב את הגלדיאטור הזכר דרך קבע. והוא התעוות, לקח אותו ושתק.
  ואז שתי הבנות רבו. כמעט עירום, בתחתונים וחשוף חזה. הם הניפו את חרבותיהם. הם ניסו להכות אחד את השני ולפרוץ.
  בזמן שהבנות לא מיהרו. הם היו חמושים בחרבות קצרות ובמגנים עגולים. הבנות נופפו ודקרו זו את זו. עד כה זה גרם רק לשריטות קלות.
  קראסוס העיר בחיוך:
  - זה קסם!
  הקונסול הנהן.
  - יצא מוצר טוב מאוד!
  ושניהם צחקו.
  עם זאת, הם בהחלט רצו לצחוק ביהירות רבה.
  גם המפקד הצבאי וגם העשיר אהבו לפגוע באנשים אחרים. והקרב נמשך בקנה מידה גדול. ליתר דיוק, זה נראה בקנה מידה קטן - שתי בנות נלחמות,
  אבל הם יפים ונחמדים למראה.
  קראסוס העיר בחיוך:
  - זה הקרב שכולם חולמים עליו!
  הקונסול הסכים
  - בניגוד לדו-קרב עם ספרטק! זה מפחיד לפגוש את החיה הזאת!
  קראס הנהן.
  - הוא לא רק סייף גדול, אלא גם גנרל חזק!
  הקונסול ציחקק.
  - כן, חזק! הביס אותך!
  קראסוס קרקר:
  - ואתה לא מתנדנד! הוא היה מרביץ לך גם!
  הקונסול ציין באווירה בטוחה:
  - נראה אותו בקרוב!
  הבנות נלחמו. גופם נוצץ מזיעה ודם, אך לאף אחד לא היה יתרון מכריע. אז הקרב נמשך. קראסוס סימן. המורים החלו לזרוק על הבנות
  שריפת גחלים תחת רגליים יחפות. לוחמים, שדרכו על הגחלים, צרחו וקפצו. זה נראה להם לא נוח.
  קראס ציין:
  - איזה תענוג לענות נשים!
  אשתו של הקונסול השיבה:
  - כן זה נכון! לענות נשים זה טוב, אבל בנים אפילו יותר טובים!
  הקונסול אמר בחיוך:
  - יהיו עוד עינויים!
  קראס הסכים:
  - איך הם יהיו!
  וצחק.
  הבנות, בינתיים, שרפו את רגליהן החשופות והמסותתות על הגחלים והן סבלו מכאבים. אבל המאבק נמשך. ובעודם בשוויון נפש... הנה פגעה האחת בשנייה ברגלה היחפה. ואז קיבלתי תשובה.
  הקונסול אמר בחיוך:
  - המשחק מהנה!
  קראס העיר:
  - אבל משתהה!
  ושני המפקדים שרו:
  - אם כי לא לפי כללי המשחק -
  בואו לפרוץ את הפראורה!
  והם היו מצחיקים.
  לבסוף, ילדה אחת החמיצה מכה רצינית והחלה להיחלש. ואז הנקודה פילחה אותה שוב, והיא נפלה. המורה מיד שרף את עקבה החשוף עם ברזל לוהט.
  והילדה צעקה מכאב. היא פחדה מאוד.
  אבל היא קפצה, וקיבלה מכה נוספת מהחרב. ונפל. ושוב, רגלה ארוכת הסבל טוגנה על ידי ברזל לוהט. הילדה קפצה ממקומו וחורצה בחזה. והיא כבר ביסורת המוות פילחה את חזהו של בן זוגה. והיא כבר שקטה.
  שתי הבנות התמוטטו מתות ומדממות.
  הקונסול העיר באנחה:
  - חבל! הם היו יפהפיות טובות!
  קראס הסכים:
  - זו אבדה גדולה! אבל אם האלוף גרניק ייהרג, זה יהיה אפילו יותר גרוע!
  הקונסול הציע:
  "אולי הוא צריך להילחם באישה?"
  קראסוס הניד בראשו.
  - אני מרחם על הנשים! הם יפים ולא נעימים כשהם נהרגים!
  אשתו של הקונסול הציעה:
  תן לגרניק להילחם בילד!
  קראסוס הניד בראשו.
  - אוי לא, הקרב יהיה לא שוויוני מדי! לא מעניין בכלל!
  אשתו של הקונסול השיבה:
  - רק אז שלח המנהל פתק! יש לו ילד מאוד מוכשר להילחם בו! והוא יראה קרב מעניין ואלוף!
  קראסוס התחדש:
  - זה טוב! תביא את זה כמו זה!
  הקונסול הנהן.
  -הראה לי כמו ילד!
  אלברט הובל למרכז הזירה. הוא היה מאוד מאוד נאה ושרירי. למעשה, הגברות אפילו נאנקו בתשוקה. ילד טוב להפליא.
  אשת הקונסול העירה:
  - ממנו יש צורך לשבור גזעי שחייה!
  קראסוס השיב:
  שיהיה לפחות איזה סוד!
  הקונסול הסכים
  - מן המתים יוסר! בינתיים... ובכן, איזה ילד חתיך. וחבל אפילו להרוג אותו!
  הדייל, שהתקבל לקונסול, העיר:
  - עדיין לא ידוע מי יהרוג את מי כאן! זהו ילד בעל כוח ומהירות נדירים!
  קראס הנהן.
  - תן להם להילחם! זה יהיה מעניין!
  המנהל הוסיף:
  "והמרתי על הילד על חמש מאות מטבעות זהב!" הנה, והנער עצמו שם על עצמו חמישים זהב!
  קראסוס הופתע:
  - יש לו כסף? מוזר, אבל יש לו עקבות של שוט על הגב כמו עבד!
  המנהל ציין בהגיון:
  - רק העצלנים אינם מלקות בנים. אז אל תתפלאו!
  הקונסול הנהן.
  הוא נאה מדי למחצבות. אולי זה בנו של אדם אציל! איזה תכונות משובחות יש לו!
  קראס הנהן.
  - גם אני מרגיש שגרניק לא יהיה קל! אבל אני עדיין מהמר על האלופה! הוא מעולם לא הפסיד!
  הקונסול הנהן בהסכמה.
  - וגם לאלופה!
  האישה ענתה בחיוך:
  - ואני על הילד! ואם הוא ינצח, אז אני בהחלט אגרור אותו למיטה!
  הקונסול ניער אליה באצבעו.
  - ואני יכול לקנא.
  האישה צחקה.
  - מקנא בילד?
  הקונסול העיר:
  - כמובן, סקס עם עבד לא נחשב. אבל את עדיין לא זקנה ואת יכולה להיכנס להריון. ותגדל צאצא של עבד!
  האישה העירה באגרסיביות:
  - זה לא עבד! אם לשפוט לפי המראה שלו - זה בכלל המלך!
  הקונסול הנהן.
  - בסדר! אם הילד ישרוד, תן לו לתת לך הנאה! בינתיים, נראה את התקדמות הקרב.
  האלופה נכנסה לזירה. הוא הלך לצלילי תזמורת. לוחם אדיר בן שני מטרים. רחב כתפיים, כבד, בשריון ובמגפיים. בידיו החזיק חרב גדולה.
  כן, הגרניק הזה היה מרסק. על הרקע שלו, הילד הוא כמו זבוב. כמעט עירום, ושזוף, בהיר שיער, נאה מאוד.
  אשת הקונסול הביטה בו דרך זכוכית מגדלת ונשמה בכבדות. צוירו ממנה כל מיני תמונות נחשקות.
  גרניק השפיל את מבטו אל עמיתו וירק בצידה בזלזול ונהם:
  איזה מין גן ילדים זה?
  קראסוס הכריז חגיגית:
  - זה היריב שלך!
  אלוף נהם:
  - אתה צוחק עלי! החלקתי את הילד לאלוף הבלתי מנוצח של הרפובליקה הרומית?
  המנהל קרא:
  - ואתה תביס אותו קודם, ואחר כך תראה איזה ילד!
  גרניק, שזיהה אותו, העיר:
  - זה אתה? האם אתה רוצה לארגן קרב חולף כדי שאוכל להתמודד עם ספרטק?
  המנהל הנהן.
  - אתה יכול לחשוב כך, אבל תאמין לי, הילד הזה הוא לא מתנה!
  האלופה הנהנה.
  - אני אנסה להשאיר אותו בחיים! תרחם עליו!
  קראס הנהן.
  - הא, בוא נראה!
  הקונסול קבע בתוקף:
  - זה יוכרע על ידי רוב העם! ברור?
  סבתא הנהנה.
  - אני מסכים! אני חושב שהילד ייפגע מאוד כשהעקבים החשופים והורודות שלו ישרפו!
  קראס הנהן.
  - כן, תענוג גדול לייסר נער כזה. מתלה ומפלטה מחכים לו!
  אלברט העיר באומץ:
  "אני גם אנסה לא להרוג את האלוף שלך. אם אפשר!
  הגלדיאטור העצוב ציחקק.
  - אתה פרעוש או גמד?
  הילד רקע בכעס ברגלו היחפה וענה:
  - אני אנושי!
  סבתא הנהנה.
  - אני אישית אשרוף לך את העקבים, ילד חצוף!
  ההימור הונח. והגונג נשמע והאות להילחם.
  האיש הענק והילד החלו לריב. גרניק היה מהיר למידותיו, אבל הוא לא מיהר. הוא נופף בילל בחרב ארוכה, וכמעט לא הסתתר מאחורי מגן.
  לילד הייתה בידיו רק חרב קטנה. הוא נמנע בזריזות ממכות. והוא לא נתן לעצמו להכות.
  גרניק ציין:
  - אתה מהיר!
  אלברט הנהן.
  - ואתה גדול!
  האיש החל לנוע מהר יותר. והחרב שלו תיארה מעגלים. אלברט עשה מעקף ופגע בחזהו של האויב. הייתה שריטה על השריון.
  גרניק ענה והחטיא. ומופתע:
  - אוי, איזה ילד חכם!
  ושוב התחיל לנוע בצורה פעילה יותר. אלברט נסוג והתחמק. ואז לפעמים הוא מכה את האויב בחזה או בצד עם חרב. כל עוד זה לא כואב.
  אבל הוא לא נתן לעצמו להיתפס.
  קראס ציין:
  - הילד טוב! כן, המנהל שלנו יודע הרבה!
  הקונסול ציין בהגיון:
  - בכלל, אני חושב שהניצחון יהיה שלו... למרות שאני חש קנאה בעצמי!
  האשה ליקקה את שפתיה והשתוללה:
  - איזה ילד נפלא! יהיה נחמד איתו!
  המנהל ציין:
  - ומה רצית! קרב מהיר? לא יעבוד!
  קראס הנהן.
  - זרוק גחלים מתחת לעקביו החשופים של הילד!
  המורים החלו בשקיקה לפזר גחלים. האלוף היה במגפיים שחושלו בארד והוא לא פחד. והנה הילד היחף. נכון, הרגליים גסות מאוד והוא
  לא כואב. והוא גם חותך באופן פעיל את האויב.
  הקונסול ציין:
  - זה קרב ממש טוב!
  קראס הסכים:
  - הכי טוב שיש! למרות משעמם! לו רק היה דם!
  הילד-הנסיך, שתפס את הרגע, הכה באצבעותיו של גרניק. ושבר את הכפפה. עכשיו הדם הראשון זרם. זה הכעיס את האלוף, והוא יצא למתקפה.
  הוא התחיל לנופף בזעם. ונשימתו נעשתה כבדה. לא קל לגרור פגר כזה אחרי מקביל צעיר.
  הילד צלל בזריזות בהתקפה זועמת וחתך את האויב בפניו. והדם הזה נשפך החוצה, גבה נחתכה.
  אלברט צחק:
  - זה הלהיט שלי!
  האלוף נופף בטירוף, מנסה לפגוע באויב. אבל הוא לא הצליח לעשות את זה. והמכות באו בעקבותיו באופן כאוטי. ולא ניתן היה לתפוס את האויב ברצינות.
  גרניק צעק:
  - לגדולתה של רומא!
  וניסה לתקוף שוב. אבל תנועותיו האטו. הילד דקר אותו בצדו, מצא חוד בשריון, ודם נשפך מהגו.
  קראסוס נהם:
  - מהמם! הנה לוחם!
  הקונסול העיר:
  הילד הזה, אני חושב, יכול להרוג את ספרטק בעצמו!
  קראסוס שאג:
  - הייתי נותן לו שק שלם של זהב!
  המנהל העיר:
  - מיד הבנתי שהילד הזה לא קל! וככה הוא מוביל בקרב! פשוט נס!
  הקונסול ציחקק.
  - וזה נחמד לטגן עקבים ורודים ועגולים כמו שיש לו!
  קראסוס העיר בחיוך:
  - יהיה נחמד מאוד לענות ילד כזה. ותתפקע עורה מתחת למכות השוט, ויפזר את הפצעים במלח.
  והברברי בטוגה ציחקק בצורה מאוד טיפשית ודקיקה.
  אלברט שוב פצע את יריבו, למרות שהוא עצמו כמעט נפגע כאן. הלהב אפילו חתך קווצת שיער בלונדיני. הילד העיר:
  - הוא לא מוותר!
  גרניק נהם:
  - אלופים לא מוותרים!
  והוא תוקף שוב, אם כי בכוח. כן, זה קרב קשה. הילד שוב עוזב את החרב, ומכה את האויב על הלחי. וקרע אותו לגזרים. האלופה זועם.
  ושוב בהתקפה. הנה הקרב. הילד דורך יחף על הפחם. ומחייך. מעט חום מורגש, אבל רגליה של השפחה הצעירה כל כך גסות ומיושלות,
  שלא כל כך קל לחדור אליהם.
  אלברט נלחם ושר:
  אם הגעתם לטיווי,
  אתה כוכב - ובכן, בואו נפתיע אנשים!
  ולקח אותו הנער והראה את לשונו. כן, הקרב הזה הוא באמת עבור החבר'ה הקשים ביותר. ולא רק בחורים. והבנות יכולות לקחת חלק.
  הקונסול אמר בחיוך:
  - זה ילד! פשוט נס!
  קראסוס קימט לפתע את מצחו והעיר:
  - אנחנו יכולים להפסיד הרבה כסף!
  הקונסול ציין בהגיון:
  אבל יש לנו כוכב חדש!
  האישה הנהנה.
  - ומאהב נפלא!
  המאבק נמשך. אלברט שוב, והפעם דקר את האויב חזק יותר בצדו. והוא נאנק בתבוסה. כן, זה לא ממש נעים. אבל כלום - קרב הוא קרב.
  גרניק מנסה להתנדנד ולפגוע באויב. אבל הוא לא יכול לעשות את זה בכלל. כן, התנועה איטית. אובדן הדם בצד החל להשפיע,
  וצריכת אנרגיה לקרב דינמי מאוד. כן, זה קרב קשה. ועכשיו הילד היכה שוב, באצבעות. והיה ברור שהחרב של האלוף בקושי מחזיקה מעמד.
  אלברט ציחקק.
  גרניק נשבע מלוכלך מאוד.
  כן, זה היה קרב דינמי להפליא.
  הילד לקח את זה ושר:
  - הכל יהיה טוב מאוד!
  האלוף ניסה להזיז את רגלו, אבל הילד-הנסיך ביצע סוויפ. וגרניק נפל. הוא לא קם מיד. אלברט באצילות לא היכה את השוכב.
  נתתי לו לקום, למרות שברור שהאלופה מזעזעת. ועדיין מנסה להתקדם. אלברט שר:
  - תמיד קדימה, תמיד למעלה,
  הפכת לגבר גבוה!
  גרניק ציין:
  אני עדיין אתפוס אותך!
  אלברט ציין:
  - השועל נתפס בנפילה למלכודת!
  קראסוס אמר בחיוך:
  - זה ילד, פשוט מקסים!
  הקונסול העיר:
  - אצילי מדי. וכדי להביס את ספרטקוס אתה צריך להיות מרושע ובוגדני!
  האישה העירה:
  - ילד קטן לתפארת! מעניין איך זה עובד עם הלשון?
  קראסוס העיר בחיוך:
  - אני לא יודע! אבל עבד, כמובן, חייב לדעת את מקומו! ואחרי הניצחון יש להלקות אותו ביסודיות, ולשרוף את עקביו בברזל אדום מהחום!
  הקונסול השיב:
  - הילד ילחם עם ספרטק! אל תחליש אותו בעינויים!
  האישה הנהנה.
  - כן, היה מגיע לו יותר מסתם עינויים!
  קראסוס גירד את מצחו והעיר:
  - לשים את הילד נגד ספרטק? זה רעיון מקורי! ומה עם מנהיג המורדים, ואולי הוא יקבל את האתגר, והילד שלו יסתום אותו!
  הקונסול העיר:
  - ואם הנער הזה הוא הנער אשר, מוקף בספרטקוס, נחשב ללוחם מפואר?
  קראסוס ציחקק בטורף.
  - וזה יהיה אפילו טוב יותר! טריז נדפק עם טריז, ומורד הוא מורד!
  אלברט המשיך להילחם בביטחון הולך וגובר. הוא שוב שרט את יריבו. הפעם על הלחי השנייה. והוא דקר בשפיץ של דואר שרשרת כבר בצד השני.
  ואז, כשראה שהאויב כבר לא שם, אלברט היכה אותו בזרועו. והחרב עפה החוצה ונפלה בחול. גרניק מיהר, אבל הילד-הנסיך הסתובב בכל כוחו
  נטען בעקב חשוף לסנטר. המכה הדהימה את האלוף, אבל הוא לא רצה נואשות ליפול. ואז אלברט קפץ והיכה שוב עם עקב כף רגלו של ילדו בסנטר
  אוֹיֵב. מקבילו נפל, אך במאמץ על אנושי בכל זאת קם. לאחר מכן עבר אלברט מהתנופה המלאה למפשעה. והתנשף, הייתה מתכת. וזה כואב מאוד
  קרה. הילד נסוג...
  יריבו, כבר בלי חרב, אבל עדיין על רגליו, חייך:
  ובכן, זה כואב לגור!
  אלברט קפץ שוב, מכוון את רגלו היחפה אל הסנטר. אבל גרניק ציפה לזה והצליח להתחמק, אפילו עבר לילד בטיסה עם מגן. אלברט נפל, ומיד
  הפגר נפל. כעת השתנה מהלך הקרב. הילד היה תחת מסה גדולה פי ארבעה משלו. בנוסף משקל השריון. וזה, כמו שאומרים, חמור.
  קראסוס העיר בהנאה:
  - אלוף כל הכבוד תפס את היוזמה!
  הקונסול ציין:
  - הא, הוא מחץ אותו, אבל אנחנו עדיין צריכים לקחת את זה!
  האישה הציעה:
  - זרוק את הכפפה והפסק את הקרב! שיהיה תיקו לחימה!
  הקונסול השיב:
  -לֹא! שיהיה קרב עד הסוף!
  קראסוס הסכים עם זה:
  - כן, שיהיה קרב עד הסוף!
  המנהל הנהן.
  - למעשה, ההימור של מישהו חייב לשחק!
  גרניק ניסה לגמור את הילד. הייתה לו רק יד אחת, ולכן, תוך שהוא משחרר את המגן שלו, הוא ניסה להגיע לגרונו של הילד. הוא רצה לחנוק את החיה החצופה. אלברט, לעומת זאת, לא ויתר. והוא נשך את היד שניסתה לתפוס אותו בגרונו. גרניק בתגובה קם והיכה את הילד בפניו. המכה הייתה חזקה
  ומיד התנפחה חבורה על פניו של הילד. אבל גרניק, לעומת זאת, נפתח, ושתיים מאצבעותיו של הילד פגעו בעיניו. ואיזו יללה פרועה זו הייתה. האלופה נרתעה.
  והילד חמק מתחתיו. ואז, בזעם, הטיח את השוק שלו לתוך המקדש בכל הכוח. גרניק התנודד, אבל לא רצה נואשות ליפול. ואז הילד הרים מהרצפה
  החרב שלך. ומתוך סיבוב הוא העמיס את ידית הפלדה על גב הראש. ואחר כך הוסיפו לבית המקדש.
  גרניק סוף סוף נרגע... הוא התעלף לאחר שאיבד את הכרתו.
  אלברט טבל את רגלו היחפה בדם. והשאיר חותם אלגנטי של רגל של ילד. והרים את ידיו בחרבו הימנית, הוא צעק:
  - ניצחון!
  הקונסול קרא:
  - ההצבעה הציבורית - סיימו או חיו!
  . פֶּרֶק? שמונה עשרה.
  רוב הקהל הימר על האלופה. והיא כעסה על אובדן הכסף. כן, והניצחונות המתמידים של גרניק עייפים.
  וכמעט כולם הורידו פה אחד את האגודלים למטה!
  קראסוס והקונסול גם הורידו את האגודלים.
  ואשתי העירה:
  - כן, האלוף הישן מת, יחי האלוף החדש!
  קראסוס צעק בראש ריאותיו:
  - תדקור אותו! סיים את זה!
  הקונסול נהם:
  - קצץ את הראש שלך!
  אלברט משך בכתפיו וצעק:
  - לא אהרוג אדם השוכב מחוסר הכרה וחסר אונים! תהיה גם רחום!
  קראסוס צעק:
  -לֹא! סיים את זה! זה מה שהעם רוצה!
  הקהל הריע:
  - תביס אותו! סיים את זה! סיים את זה!
  אלברט משך בכתפיו וענה:
  - לא! אני לא אהרוג את הלא חמושים!
  קראסוס צעק:
  אם לא תהרוג אותו, אנחנו נהרוג גם אותך!
  אלברט ענה באומץ:
  - ובכן, אם אתה צריך לשכב באדמה, אז זה רק פעם אחת!
  הקונסול התרכך פתאום:
  - אתה יודע, בקרוב ספרטק יתקוף והחרב של גרניק עוד תועיל לנו! בזכות מארח החג, אני אלוף רומא היקר! ליתר דיוק, אלוף רומא לשעבר!
  הקהל יילל באכזבה.
  והקונסול המשיך:
  - לילד הזוכה מוענק זר דפנה זהב של אלוף רומא! ואלוהים יהיה איתו!
  מחיאות כפיים סוערות נשמעו בתגובה. כן, האנשים העריכו את רחמיו של הקונסול.
  אלברט השתחווה.
  שתי בנות נתנו לו זר דפנה מזהב טהור. הוא היה קצת גדול בשביל ילד. והחליק את ראשו, נתלה על צווארו.
  הילד שר:
  - מחכה לניצחון! מחכה לניצחון! אלה שכמהים לשבור את הכבלים! מחכה לניצחון, מחכה לניצחון! נוכל להתגבר על הצורך!
  גורבצ'וב-פוטין ולדימיר-מיכאיל, שהתעורר, החל לבצע שוב רפורמות. קודם כל, הוא נתן הוראות באפגניסטן להשתמש בפצצות ואקום ובנשק כימי בצורה פעילה יותר. הם אומרים שאסור לעמוד בטקס עם השודדים.
  ומהים הכספי, רקטות ירו מטחים כדי להראות את כוח הפגיעה שלהם.
  בנוסף, הוא נתן פקודה לפתח טילים היפרסוניים וציוד השמדה חזק יותר. וגם לעשות טנקים של דור חדש. ועוד סוגי נשק.
  גם המלחמה בין איראן לעיראק נגעה. כאן, כמובן, היה רעיון: לפתוח חזית שנייה נגד איראן. וגם זה מגניב.
  גורבצ'וב-פוטין הגיב בחיוב לרעיון הזה. אבל אתה צריך סיבה לפלוש.
  הקג"ב הבטיח להמציא את העילה הזו. ושאומרים הכל יהיה בסדר חבר דיקטטור.
  ב-19 באוגוסט 1987 נקבעו הבחירות הפופולריות הראשונות של נשיא ברית המועצות. למה דווקא ב-19 באוגוסט? בדיוק בתאריך של ועדת החירום הממלכתית, כשניסו להציל את המדינה ללא הצלחה.
  אגב, גורבצ'וב-פוטין עצמו היה בדיוק באותו רגע נגד ועדת החירום הממלכתית ובצדם של ילצין וסובצ'אק.
  כאן אחרי הבחירות אפשר לתקוף את איראן. במקביל, משיכת חיילים נוספים כדי לארגן מלחמת בזק.
  לאחר מכן, הרודן גורבצ'וב-פוטין שוב נפל בחלום.
  לאחר הניצחון, אלברט נלקח לשירותים ונשטף. אחר כך נתנו לי קצת אוכל, ויין עם עשבי תיבול מעוררים.
  לאחר מכן, הילד העירום כוסה בשמיכות ונלקח לחדר השינה של אשת הקונסול. היא נראתה כבת שלושים וחמש, והיא עדיין הייתה די יפה, אם כי עם עודף משקל.
  בכל מקרה, עדיין אישה די מושכת במיץ עצמו. למרות שהפרש הגילאים הוא כמו בין אמא לבן.
  אלברט היה נאה, שריר היטב, שזוף עמוק ובהיר שיער. אבל חבורה גדולה התהדרה על פניו, כיסתה חצי מלחיו, ועיניו היו מעט נפוחות.
  השלמות הגברית של הילד הייתה נפוחה, והייתה די מפותחת.
  המטרונית תלשה את הרעלה מהעבד הצעיר ולחשה:
  - נאה יאללה עכשיו אתה שלי!
  אלברט, מסומם והטרוסקסואל כמו רוב בני הנוער, הנהן.
  - אני מוכן!
  ומיהר אל אישה גדולה ויפה. היא צעדה קדימה. המיטה רעדה ואנחות חושניות נשמעו. אלברט נזרק לחום, אחר כך לקור, והוא
  עבד בהתלהבות ובאנרגיה רבה.
  אבל רודופיה, בינתיים, נאלצה להילחם שוב.
  עם זאת, היריבה שלה התבררה כאפשרית. הילד בערך באותו גיל וגובה. הוא לבש רק בגד חלציים. רודופיה גם נאלצה להוריד את הטוניקה ורק
  סרט דק כיסה את ירכיה. שדיה של הילדה כמעט נוצרו, והיא נראתה מעוררת תיאבון. וכבר הפציעו עליה הגברים.
  קראס ציין:
  - אבל זה יהיה שלי אחרי הקרב!
  הקונסול הנהן.
  - כן, האורח שלי הוא זכותך! אבל אולי היא בתולה!
  המנהל הציע:
  - בוא לא נאהב אותה עדיין, אלא נעמיד למכירה פומבית ונמכור את בתוליה מתחת לפטיש!
  קראסוס הנהן בהסכמה.
  - יש חלק מהסכום יהיה שלי, אז זה אפשרי! באופן כללי, בתולות הן... אישה מנוסה היא הרבה יותר מהנה מבחורה תמימה!
  המנהל הסכים:
  - נכון קראסוס! אבל עדיף לאסוף סוחרים מכל רחבי האימפריה למכירה הפומבית. וזה יהיה אחרי התבוסה של ספרטקוס!
  קראס העיר:
  - אתה יכול, זה היה ילד בתור בתול שהוצע למכירה פומבית!
  המנהל הניד בראשו.
  - לא, הוא כבר הכיר את אהבתה של אישה יותר מפעם אחת. כולל המארחת שלי! ונשים לא רוצות בתולות! הם נמשכים לנערים צעירים, אבל כבר מיומנים ומנוסים!
  הילד היה כולו קצת יותר גבוה ומבוגר בשנה מרודופיה. גופו הוקשח מעבודה קשה ואימונים. היה ברור שזה לא כוכב, אבל הוא יכול לעשות משהו.
  אבל Rhodopeia הוא לוחם מוכשר וכבר נלחם בקרב אמיתי יותר מפעם אחת. ולא בלי נצנצים.
  אז היא הפכה מיד לפייבוריטית. שלא תכיר אותה כאן. אבל רוב ההימורים היו עליה.
  הילד החוויר. הוא ראה שהשרירים של רודופיה בולטים מאוד, וגופה דומה יותר לאלת מלחמה במיניאטורה מאשר לילדה. לחץ עם אריחים, דבר נדיר אצל בנות,
  ושרירי הזרועות מתגלגלים על כדורים. וזה לוחם ממש חזק.
  הגונג נשמע והילד, מניף את חרבו, ניסה לתקוף. Rhodopeia הפכה את ההתקפות. מהדקה הראשונה היה ברור שלמרות שהילד לא רע, יש נגדו לוחם חזק.
  שזז הרבה יותר מהר.
  אולם רודופיה לא מיהרה לסיים את הקרב. הייתה לה רק חרב, כמו הילד. מגנים מרחוק. ורודופיה שרטה את הילד על החזה, משתוללת:
  - ובכן, פראייר כאב?
  יצא דם. הילד תקף אותה בתמורה. הילדה פרגנה ושוב שרטה קלות את עמיתה הצעיר בחזה. הוא החל לתקוף באלימות רבה יותר.
  Rhodopeia לפעמים הסטה, ואז פרגנה, אבל עד כה היא עצמה לא תקפה. היא ריחמה על הנער, בן ארבע עשרה או חמש עשרה, שכבר היו לו צלקות בגופו. אפשר לראות אותו
  לא נלחם בפעם הראשונה. ואם הוא נדפק, אין סיכוי שהציבור ירחם.
  באופן כללי, החיים של גלדיאטור קשים. אתה כל הזמן בסכנת מוות. וכדי לעמוד במאה קרבות אתה צריך להיות גיבור אמיתי. ורודופיה נאנחה בכבדות.
  היא לא רצתה להרוג את הילד, אבל היא גם לא רצתה למות בעצמה.
  יתרה מכך, הילדה הרגישה שגם אם תסרב לגמור את הילד, אחרים יעשו זאת עבורה. כאן, למשל, עומדים הקשתים במיטת הקונסול. הם שריריים
  בנות חזקות. הם מכסים רק את החזה והירכיים, וסנדלים לרגליהם. וכך הגוף כמעט עירום, שזוף ולא נשי חזק. ברור שהן רוצחות נשים.
  ויש להם קשתות מיוחדות ומוזהבות.
  Rhodopeia נלחם בהגנה. חבל על הילד. הוא כנראה עבד במחצבות. סימני שוט שהחלימו לאורך זמן נראים בגב ובצדדים. ואז הוא נמכר לבית ספר לגלדיאטורים.
  הוא לוחם די חזק ומהיר. אבל רודופיה היא אחותו של אלברט, ולוחמת גדולה כמעט כמו אחיו. אז עכשיו ההבדל הוא בכיתה.
  ואפשר לנצח, אבל אין חשק.
  קראסוס העיר בכעס:
  - הם נלחמים באיטיות רבה! כמו זבובים ישנוניים! במיוחד הילדה!
  הקונסול העיר:
  היא לא רוצה להרוג אותו! חוסך במיוחד על הילד!
  קראס ציין:
  - עלינו לשרוף את עקביה במגהץ לוהט!
  הקונסול הנהן.
  - שניהם! עם זאת, הילד לא מוותר ותוקף! אולי הקרב יחייא!
  המנהל ציין:
  הילד הזה בילה שמונה שנים במכרות. הוא מאוד עמיד! אז זה...
  קראסוס נהם:
  - מכל מקום, לא נסלח לו אם יפסיד!
  רודופיאה זריזה ומהירה. עם זאת, הגנה כל הזמן, במוקדם או במאוחר תפספס. ואז הילד הסיר את הרודופיה על הכתף. העור פרץ והילדה דיממה כעת.
  רודופיה לקחה את זה והפכה פעילה יותר מכעס. כעת היא החלה לתקוף את הילד ביתר שאת. והמורים, כדי לעודד את הילדים, החלו לזרוק גחלים לוהטות מתחת לרגליהם החשופות והקשוחות.
  רודופיה שרה:
  - אל תתפוס עם הידיים
  אל תגיעו עם הרגליים...
  רגליים יחפות
  ידיים חזקות!
  וכך היא הכתה את הילד על החזה בחרבה. ולחתוך חזק יותר. ואז היא דקרה בבטן. הילד צנח. הוא בעט בילדה. נכנסה לה לבטן. הרודופיה התכופפה והתאוששה.
  הילד תקף בזעם. הוא דימם די הרבה. והוא הסתכן בהיחלשות. רודופיה בקושי פרגנה. ידה נעה חזק יותר לאחר שנורה בכתף, וקצת יותר לאט.
  ואז הילדה החליפה את ידה והחלה לתקוף בשמאלה. אז זה הלך קצת יותר טוב. ואחרי שתפסה יריב עדיין לא מספיק מנוסה, הילדה חבטה בפרקי הידיים שלה.
  החרב נפלה, וידו של הילד נחתכה. והוא צעד אחורה. רודופיה ניגשה אליו, אבל הילד בעט בה שוב. נכנס לי בין הרגליים וזה כאב לי כל כך.
  צעקה רודופיה והיכתה את השפחה הצעירה בראשה בכל כוחה. החרק עם השיער הבלונדיני לא עמד בזה, הוא נסדק. והילד התמוטט מת, או אולי אפילו ויתר על רוחו.
  המור קפץ אליו ושרף את עקבו החשוף של העבד שנפל במגהץ לוהט. הוא אפילו לא זז.
  קראסוס צעק:
  - האכיל את האריות שלו! הקרב הסתיים!
  הילד נאסף על וו ונגרר. הפעם בכיוון השני, שם לא היו תנינים, אלא אריות.
  הילדה עמדה המומה. היא הרגה שפחה צעירה, ילד בבד חלצי. שפחה בדיוק כמוה. וזה כל כך עצוב ומביך. כשאתה הורג לגיונרים אתה לא מרגיש ככה.
  קראסוס הורה:
  - תן לה צרור פרחים! תן לשמוח!
  הקונסול הנהן.
  - וקח את הילדה למעצר! עכשיו היא שפחה שלנו ותימכר!
  המנהל העיר:
  - אתה צריך לקנות אותו ממני קודם!
  הקונסול קימט את מצחו:
  - האם קנית את זה?
  המנהל הניד בראשו.
  - לא!
  הקונסול הנהן.
  - אלו הם המרגלים של ספרטקוס! אנחנו יכולים לענות אותם, או להוציא אותם להורג! אבל לעת עתה, שיהיו עבדים!
  קראס העיר:
  - הילד משמח כעת את אשתך. לא אכפת לך?
  הקונסול ציין:
  - תן לו ליהנות! ואז נשלח אותו לתא נפרד! לשתול עם עבדים אחרים זה מאוד מסוכן!
  קראס העיר:
  - אם אלה מרגלים של ספרטקוס, אז עדיף לענות אותם!
  הקונסול הנהן.
  - אבל לא היום! הם ילדים עקשנים והחקירה תימשך עוד הרבה זמן, אבל אני רוצה לחקור אותם אישית. היום יום ההולדת שלי, בואו נשכח מהעסקים!
  קראס העיר:
  - עינויים זה כיף!
  הקונסול הנהן.
  - נסיים לאכול, נסיים לשתות, נראה את הקרבות האחרונים, ואחר כך נישן. ובדרך חדשה נעניק לעצמנו הנאה בעינויים!
  קראס הסכים:
  - כן, עדיף לקבל תענוג חדש בראש רענן. ובקרוב יהיה אור!
  קרבות הגלדיאטורים נמשכו. הנה עוד בחורה נכנסת לזירה... היא בכמה תחתונים דקים, שזופה, יחפה, שרירית.
  יש לה חזה יפה מאוד, אם כי צלקות נראות על גופה. והשיער אדום-נחושת, לוחם יפה.
  היא הייתה פעם שפחה, ועכשיו היא זכתה בחופש ונלחמת על כסף. הרגליים ממש חשופות, כך שהוא מיומן יותר.
  הזאב יילחם נגדה הפעם. יריב סביר למדי - האריה מסוכן הרבה יותר. והילדה חמושה בחרב ופגיון.
  הקהל הריע באישור. כמובן, בעלי חיים לא בורחים לספרטק, אז זה די טבעי שעכשיו אתה צריך למדוד כוח עם החיה.
  נכון, בדרך כלל קשה להביס אריה. לעתים קרובות האריות קרעו באופן טריוויאלי את הבנים. יתר על כן, עירום ולא מאומן, שאיכשהו עשה טעות במחצבות.
  וניתן להם מוות עליז שכזה.
  קראסוס רטן:
  - זה ממש כיף!
  הקונסול העיר:
  - וזו אלי, אישה מגרמניה. לוחם טוב מאוד! היא לא תברח לספרטק!
  קראס הסכים:
  - אל תברח! אבל הזאב יכול לקרוע אותו!
  הקונסול השיב:
  - הזאב אינו יריב חזק עבורה! אל תפחד קראסוס!
  איש עשיר מספר אחד העיר:
  - כמה זאבים לא ניזונים, אבל הוא מסתכל לתוך היער!
  ולצחוק בקול רם.
  חיילים רומאים הם בהחלט כוח. אבל הלוחמים הברברים טובים. היפהפייה הג'ינג'ית, בסימן המירוץ, תקף את הזאב. הוא, כנראה, הרגיש שהעניין טמא, ו
  לא מיהר לתקוף. והילדה הטילה אותו בעקב החשוף שלה, ממש באף. הזאב יילל מכאב. הילדה קפצה אחורה והשתוללה:
  - מקל, מקל מלפפון,
  הזאב מוכה על ידי אדם!
  קראס הנהן.
  - מהמם! הקרב מאוד צבעוני!
  הקונסול העיר:
  אלי לא תאכזב אותך!
  הזאב ניסה לתקוף את הג'ינג'י. אבל יש לו נקודה על הצמר. הוא חש כאב וייבב. כן, זה בשבילו לרחרח את הרחה. והחיה שוב מנסה לתקוף בזעם.
  הג'ינג'י שם לב, חתך את הזאב בפה.
  - אפור חלש אתה!
  ושוב איך לצחוק.
  הקונסול העיר בחיוך:
  - הבחורה הזאת לא פשוטה!
  קראס הנהן.
  - יש נשים ברומא!
  הזאב שוב קרע את שיניו. אבל הוא לא הצליח להשיג את הלוחם. והניבים הלבנים שלו נצצו בחוזקה. ומכה נוספת של החרב פשוט פילחה את פיו. ואז הפגיון של הלוחם
  ננעץ חזק בעין. הזאב חטף מכה, שרט נואשות ותקע את הבולמוס ברגל של אלי. הילדה קיבלה רק שריטה, אך הייתה המומה קלה, ונפצעה קשה
  הזאב קפץ עליה והפיל אותה. ואז עוד קצת והוא כמעט אחז בגרונו. הילדה טלטלה נואשות ובעטה בפגיונות בבטן. ניבים גירדה את סנטרה,
  והטפרים עברו על החזה. הילדה זרקה את הזאב וקפצה ממקומה. הוא קפץ עליה שוב, אך נפגע בפגיון מנדנדה, ולאחר מכן בחרב בגולגולת.
  הפעם, הג'ינג'י הצליח היטב, והחיה הייתה המומה. אלי עצמה כבר הייתה שרוטה קשות, דם נשפך ממנה, היו סימני שיניים על סנטרה. הילדה נרתעה
  לדקור זאב המום בפגיון ולקצוץ עם חרב.
  כל כך נחבטה עד שהיתה מותשת. הופכים את הפגר עם ניבים לבלאגן עקוב מדם. הקרב הסתיים. והלוחמת אדומת השיער הרימה את חרבה וצעקה:
  - ניצחון!
  קראס העיר:
  - היא נפגעה קשות!
  הקונסול נופף בו.
  - חי כמו כלב!
  קראסוס השיב:
  - לא נראה לי... הצלקות יחזיקו מעמד כל החיים!
  הקונסול נאנח.
  - בוא נראה! אומרים שיש משחות שמרפאות צלקות ללא זכר!
  הקרב הסתיים בכל מקרה... ורוב ההימור, כמובן, הוא על הג'ינג'י...
  ואז ילדה בלונדינית ברחה החוצה. מאוד חמוד ושרירי. נגדה הגיעו שני בנים בני עשר או אחת עשרה בערך. אם לשפוט לפי הכל די שקט, מתחילים.
  אפילו לא היה להם זמן לטפל בהם אחרי המחצבות, הם היו רזים וחתוכים בשוטים.
  קראס ציין:
  - אישה יפה! נראה שאתה מטפל בזה!
  הקונסול הנהן.
  - בנים הם הסחורה הזולה ביותר! נשים יפות - הכי יקרות!
  העשיר הראשון של רומא העיר:
  - ומי שמשמח את אשתך הוא גם בן!
  הקונסול העיר:
  - לא ילד פשוט, אבל נאה בצורה יוצאת דופן!
  המנהל העיר:
  - ולוחם נדיר שהניח את אלוף רומא!
  קראס הנהן.
  - הו כן! בגלל זה לא הרגנו אותו! למרות שהוא מרגל של ספרטקוס!
  הקונסול ליקק את שפתיו.
  - אבל יהיו עינויים!
  רוב ההימורים הלכו לבלונדינית. היא הייתה חמושה בחרב ובמגנים ארוכה וחדה מאוד. כמעט עירומה, רק תחתונים עליה. שדיים עם פטמות ארגמן נראים.
  הילד הוא בדרך כלל עירום, במחצבות הם לא צריכים בדים. ובידי חרבות קצרות, ואפילו בוטה בעליל!
  היופי הטבעי בלונדינית מוקיר כדי שהיא תשמח יותר קרבות עם ניצחונות. בנים הם כמו בשר עבור חרבות. הכל די טבעי.
  קראס העיר:
  -יופי דורש הקרבה!
  הקונסול הסכים
  -והיופי הנשי של קורבנות משולשים!
  הנערים היו עם עקבות של ריסים, ולא נרפאו כראוי. הם נשטפו רק מאבק המכרות. וכך אתה יכול לראות שהם אפילו לא האכלו לפני הקרב. אז הבטן שלי
  הילדים האומללים שנלקחו לטבח נפלו.
  המנהל העיר:
  - ובכן, אתה יכול להאכיל! אחרי הכל, הם יכלו לאכול שבעים בפעם היחידה בחייהם!
  קראס הנהן.
  - יכול! אבל על בטן ריקה, קל יותר להילחם!
  הבלונדינית מיששה את רגליה היחפות וחיכתה בקוצר רוח לאות. היא מאוד יפה והעור שלה זהוב-זית מכוויות שמש. ברור שאישה כזו מוחזקת
  גם לאסתטיקה. באיטליה, שיער לבן נפוץ הרבה פחות בקרב נשים מקומיות מאשר בצפון, ולכן בלונדיניות זוכות להערכה. ובכלל, מסכימה, אישה
  עם שיער לבן זה הרבה יותר יפה מאשר עם שחור.
  הבנים גם העריצו את הדודה הכמעט עירומה בחרב, שאמורה להרוג אותם. הבלונדינית, לאחר ששמעה את אות הגונג, יצאה למתקפה. היא בהחלט ריחמה קצת על אלה
  בנים, אבל אולי עדיין עדיף למות מאשר לסבול במחצבות. בנוסף, הבלונדינית האמינה שנשמות הילדים נופלות בשאנז אליזה, וכך נהנות
  בעמקים שמימיים, אושר ושובע, ומשחקים. הם אומרים שלא היה להם זמן לחטוא, והאלים לא מייסרים אותם. מעין תורת גן עדן קמה גם ברומא, ועוד קודם לכן בערך
  נשמה אלמוות. ולא רציתי להאמין בעולם התחתון של האדס בכלל. ובמקום זאת, אתה יכול לחשוב שהקיסרים לאחר המוות הופכים לאלים וחוגגים באולימפוס.
  והגיבורים הולכים לשאנז אליזה, שם מחכים להם ולקיריות, סעודות מפוארות, יינות, מנות, נשים צעירות לנצח ועוד הנאות. קצת כמו הוויקינגים. וילדים, אולי
  הם גם יהיו שמחים, ומשחקים נצחיים ומהנים, לרוץ יחפים על דשא רך בתחום הקיץ הנצחי, הילדות, ולקטוף פירות עסיסיים ומתוקים מעצים שופעים!
  איך זה לא גן עדן? ובמחצבות בעבודת יתר, לא חיים, אלא מוות איטי וכואב. כך קוצצו הבנים על ידי המשגיחים בשוט.
  אבל לעתים קרובות גם עבדים צעירים נאנסים, או עבדים מבוגרים או משגיחים. כך שבכל מקרה לא תקנא בהם.
  הבלונדינית רצתה לגמור את הבנים במהירות, אבל היא הבינה שהציבור לא יאשר את זה. לכן, בהתחלה רק מעט לחתוך קודם ילד אחד, ולאחר מכן
  אחר על החזה. והשאיר להם פסים עקובים מדם.
  קראס העיר:
  - עובד למען הציבור!
  הקונסול הנהן.
  - מבדר! אבל למען האמת, אני כבר רוצה לישון!
  המנהל הנהן.
  - זה הקרב הלפני אחרון... זה עוד מעט מתחיל להיות אור. ואתה צריך שיהיה לך כוח במקרה של קרב עם ספרטק!
  קראס הסכים:
  - הברברים כבר קרובים, ייתכן שהסתערות תהיה מחר, או מחרתיים!
  הקונסול הנהן בהסכמה.
  אנחנו עלולים להיפגע קשות!
  המנהל העיר:
  - חומות רומא גבוהות ועבות, ומאה אלף מגינים, שמחציתם לוחמים מנוסים. אפשר לשים עוד חמישים אלף נשים ובני נוער מתוך מספר האזרחים
  רפובליקות!
  קראסוס הנהן בהסכמה.
  - זה פשוט רעיון טוב! אנחנו מגייסים את כולם!
  הקונסול ציין:
  כן, יש לנו מספיק ארסנלים. רק שנשים וילדים נלחמים יותר מגברים!
  המנהל העיר:
  - תלוי במה! הבלונדינית די טובה!
  ואכן, הילדה הסתובבה על בהונותיה. מפעם לפעם היא עקצנה את הבנים. ופגע בהם קצת. הם נעו בהדרגה לאט יותר ויותר, וברור שנחלשו מ
  איבוד דם. הנערה באנחה הפילה אחד מהם ברגלה היחפה, והטיחה במיומנות את הילד שנפל על עורפו עם ידית החרב. הוא התעלף, אבל עדיין היה בחיים.
  ולא היו לו פציעות חמורות. אז היה סיכוי שהציבור ירחם. הילד השני ניסה להיתקל בבלונדינית, אך גם הוא נפגע שוב. והיא הזיזה את עקבה אל סנטרו, גם כיבה אותו במיומנות.
  הבנים היו עכשיו מחוסרי הכרה, אבל עדיין בחיים ולא נכים!
  קראסוס הנהן בחיוך.
  אני חושב שהגיע הזמן לסיים אותם!
  הקונסול התנגד לפתע:
  - גם הרבה עבדים ברחו מהמחצבות. ולמרות האבטחה המוגברת, הם ממשיכים לרוץ. והבנים יקרי ערך כי הם יכולים לזחול דרך מסדרונות צרים וכניסות מוקשים! עבדים זה לא מספיק! אז אני משתמש בכוח שלי כדי לחסוך מהם!
  המנהל הנהן.
  כן, אתה יכול להשתמש בהם שוב! הוורידים שלמים, והפצעים יגלידו כמו אצל כלבים. מוטב, בואו נראה את הקרב האחרון ו...
  קראסוס פיהק, פיו פעור לרווחה, ומלמל:
  - כן, אנחנו עייפים! אבל בסופו של דבר, אנחנו רוצים משהו מיוחד!
  המנהל הנהן.
  - יהיה! זה יהיה מיוחד!
  הקונסול צעד קדימה, ולמרות מצב הרוח צמא הדם של הקהל, הוא לקח אותו והרים את האגודל!
  הבלונדינית חייכה וצרחה:
  - תהילה לקונסול הרחום!
  בינתיים הביאו המורים ברזל לוהט לעקבים החשופים של הבנים. הם חיטטו במהירות ומיד לקחו אותו כדי לא לפגוע בו ברצינות. הנערים התעשתו מכאב חריף.
  הם שמו עליהם חבלים והובילו אותם בחזרה. כעת הם ככל הנראה נחשבו לא מסוגלים במיוחד לקרב גלדיאטורים וזוהו במחצבה. נכון, לפני כן הם היו מוזנים היטב,
  כמו שצריך להיות עם הגלדיאטורים שנותרו לחיות. ולהרדים על מיטות רכות בקש. הנערים, שהורגלו לישון על חצץ גס במחצבות, נרדמו בהנאה.
  ולראשונה בחיי טעמתי בשר טעים. כן, לפניהם הייתה חזרה למכרות. אבל הייתה תקווה שספרטקוס יגיע. וזה מחמם את הנשמה.
  הבנים ריחחו את אפם, ולראשונה מזה זמן רב ראו חלומות מתוקים.
  והנה הקרב האחרון.
  ובאמת מיוחד. הבת השחורה של אפריקה זינה נלחמת - היא הגלדיאטור הטוב ביותר בקרב נשים, והאלופה של הרפובליקה הרומית בקרב המין ההוגן!
  כן, זינה שחורה, זו לוחמת נהדרת. והריב איתה מעניין...
  הילדה הייתה רק בבגד חלציים, גבוהה, עם שרירים רזים ומגושם. היא אפילו יכולה להיחשב רזה, אבל הרושם הזה מטעה. ניתן לראות כיצד
  כדורי שרירים מתגלגלים מתחת לעורה השחור והשזוף, קשים כחוט.
  קראס ציין:
  - אלוף הרפובליקה הרומית, ממש בסוף? זה נהדר!
  הקונסול העיר בחיוך:
  - כן, זה מרשים... היא לוחמת נפלאה!
  זינה הייתה חמושה במוט ארוך עם נקודות פלדה חדות בשני הקצוות.
  וקפץ טוב מאוד.
  קראסוס אמר בתקווה:
  - אני מקווה שהיריבה שלה תהיה רצינית! לא זוג בנים מחורבנים?
  המנהל הנהן בשקיקה.
  - כן הוד מעלתך! היריב יהיה מה שאתה צריך!
  כשזינה עזבה אותה, נשמע האות על יציאת האויב הבא. ואכן הקהל יכול היה להיות מרוצה. תנין ענק באורך שבעה מטרים זחל החוצה אל הזירה.
  הקונסול העיר בחיוך:
  - נהדר!
  קראס הסכים:
  - יריב טוב! פשוט מדי... מטומטם!
  המנהל ציין:
  - זינה אינה שפחה, אלא גלדיאטור חופשי שנלחם על כסף! והיריב שלה, מצד אחד, די ריאלי, אבל מצד שני, ראוי לציבור! אז הגמר
  הקרב יהיה מעניין מאוד!
  קראסוס שר מתוך רגש:
  - עוד קצת! עוד קצת, הקרב האחרון הוא הקשה ביותר!
  הקונסול המשיך בחיוך:
  - אני רוצה ללכת הביתה אל חיק רומא!
  אמא שנייה של הרפובליקה!
  המנהל העיר:
  - אני חושב שתהיה מרוצה!
  קראס הנהן.
  אני מהמר על זינה!
  הקונסול אישר:
  - וגם אני על זינה!
  המנהל הסכים:
  - היא תנצח! אבל מישהו יהמר על תנין!
  הגונג נשמע לאות תחילת הקרב.
  זינה התחילה לרקוד סביב התנין. הוא זז אחריה. למרות שהוא מגושם כלפי חוץ, הזוחל הוא מהיר למדי. וכאן אתה צריך להיות גלדיאטור ברמה גבוהה כדי לעשות זאת
  אל תיתפס בשיניים שלה. הלוחם השחור התקדם או נסוג. ואחר כך פגע בנקודה חדה. עד כה, לא מסוכן מדי עבור תנין. ברור שזה האחרון.
  להילחם, ואתה יכול לשחק על הזמן.
  קראסוס אמר בחיוך:
  - ספרטקוס יכול היה להיות מונח על ידי שועלה כזו!
  הקונסול העיר בחיוך:
  - ומה יקרה אם הילד ילחם עם הפנתר הזה?
  קראסוס ציין באופן הגיוני למדי:
  - קרב מאוד מעניין ותחרותי!
  הקונסול שתה יין מספל והעיר:
  - זו תהיה הופעה טובה!
  . פֶּרֶק? 19.
  המנהל הציע:
  - אם תרצה, נוכל לארגן את זה מחר!
  קראסוס השיב:
  - מה לגבי עינויים?
  הקונסול העיר:
  - עינויים יחכו! תמיד יהיה לנו זמן לטגן את העקבים של הילד!
  המנהל הנהן.
  - ואת הקרב אפשר לקיים בקולוסיאום!
  קראסוס השיב:
  -לֹא! אם האנשים יתאספו בקולוסיאום, יהיה קל יותר לתקוף את העיר. יהיה צורך לארגן משחקים גרנדיוזיים של גלדיאטורים לאחר הניצחון על ספרטקוס!
  הקונסול הסכים לכך:
  - נכון, נדחה את זה לזמנים טובים יותר. במיוחד שכבר נמאס לי מהמחזה המחורבן הזה!
  קראס על גרגר:
  - ספרטק, ספרטק - קבלו פרוטה!
  זינה פגעה בפיו של התנין מספר פעמים עם קצהו, וגרמה לדם לזרום. ואז קפץ בפתאומיות מעל הזוחל. ואז היא עמדה על הדוקרנים. ודוקר בעקבים חשופים.
  הכל נראה ממש נהדר.
  הקונסול ציין:
  - ילדה מהממת!
  קראס הסכים:
  - כישרון!
  המנהל הציע:
  אולי תראה לה להילחם באריה? זה יהיה אפילו יותר קשה!
  קראס הנהן.
  - כן, האריה מסוכן יותר מהתנין ומהיר יותר!
  הקונסול ציין:
  אולי נגד דוב?
  קראסוס השיב:
  - אריה מסוכן יותר מדוב! או אולי אפילו להשתמש בנמר?
  הקונסול הסכים לכך:
  - הנמר הוא באמת ראש גדול!
  זינה המשיכה לדקור את התנין. היא עשתה את זה בהנאה רבה. למרות שהייתה לה גם גישה סוחפת וגם תגובה אלימה מצד הבת של אפריקה.
  קראסוס אמר בחיוך:
  - זה קסם!
  הקונסול הסכים
  - קסם גדול!
  זינה פעלה עד כה בדמיון ובדמיון רב. כאן היא טפחה ברגליה היחפות על שיניו של תנין, ודקרה בעקביה. ואז זה קופץ למעלה וחוזר החוצה שוב.
  כן, היא בחורה ממש סוחפת. רק שהיא לא מדכאת רצונות, אלא מרגשת.
  והתנין ממשיך לרדוף אחריה, אבל מאבד עוד ועוד דם וגורם לנזק משמעותי יותר ויותר. כן, זה מרוץ נהדר.
  קראסוס העיר בחיוך:
  את נהדרת זינה!
  הקונסול השיב:
  - פשוט גלדיאטור טוב! לוחם הוא לוחם!
  המנהל הציע:
  - אולי תפזר גחלים!
  קראסוס השיב:
  - התנין יכאב יותר ממנה!
  הדו-קרב נמשך. בעוד זינה דקרה את התנין בפה ובנחיריים, אך לא נגעה בעיניים. ברור שהיא לא מיהרה לגמור אותו. אבל היא דיממה הרבה.
  ורגליה החשופות והנערות הותירו עקבות חינניות ומסותתות מאוד. והקרב עצמו התרחש בצורה מאוד חד צדדית. עם זאת, כמה פעמים ילדה תנין על השוקיים
  שרוט.
  הקונסול ציין, פיהק רחב, ואז הציץ בשעון המים, נהם:
  - כבר בהיר באופק! עוד מעט השמש תצא!
  קראסוס הסכים עם זה:
  - כן, יהיה לנו הרבה יותר כיף! השמש זורחת מעל כדור הארץ!
  המנהל הציע:
  - אולי... ובכן, בסדר! אני עצמי מרגיש שהעיניים שלי נדבקות זו לזו!
  הקונסול הנהן.
  - כן, הגיע הזמן לסיים את המשתה וללכת לישון!
  קראס העיר:
  - ספרטק כבר מגיע אלינו! והוא יכול לנוע מהר!
  המנהל צעק בשיא קולו:
  - בוא נסיים את זינה!
  הילדה חייכה חיוך מרושע. והמוט שלה עף גבוה ומיד ננעץ עמוק לתוך עין הזוחל. התנין ספג מכה קשה והשתתק. כאילו נגחו איתו
  כוח קטלני.
  זינה קראה:
  - ניצחון! שבחו את רומא!
  קראס הנהן.
  - ניצחון! כל הכבוד!
  הוא השליך לה מטבע זהב.
  הדיסק העגול הזהוב והקונסול נזרקו.
  הקרב הסתיים. זינה טבלה את רגלה בדם הארגמן והשאירה כמה טביעות יפות. ואז היא השתחווה והתחילה ללכת.
  הקונסול ענה בחיוך:
  - זה די מרשים!
  קראס הסכים:
  - כן, זה מגניב! למרות ש.. צפוי!
  המנהל הנהן.
  - היה צפוי! זה אומר להיענש!
  זינה הלכה, ותריסר מורים גררו את פגר התנין.
  הקרב הסתיים, ואורחים רבים נרדמו ישר בכיסאותיהם.
  בחירות חדשות לנשיאות כבר מתקיימות בברית המועצות. ליתר דיוק, לא חדש, אלא הראשון.
  וכמובן, מיכאיל-ולדימיר גורבצ'וב-פוטין הוא המועמד היחיד לנשיאות ללא אלטרנטיבה. והתוצאה יכולה להיות רק אחת: תשעים ותשע ותשעים ותשע מאיות. וזה מראה על ניצחון נוסף של הדיקטטור הקירח.
  כך החזיר מיכאיל גורבצ'וב, במקום הדמוקרטיה, את זמני הסטליניזם לברית המועצות. אולם, רבים רצו לאחר הבלגן של ברז'נייב. ועכשיו פולחן האישיות שוב בשלטון, שדיוקנאותיו תלויים בכל רחבי ברית המועצות. ושוב, כמו בימים עברו, משפכים שחורים ונחיתות.
  מאז ולדימיר-מיכאיל חולם על אפגניסטן, ונערות לוחמות יפות נמצאות שם.
  ארבע בחורות יפות בביקיני רצות: נטשה, זויה, אוגוסטינה, סבטלנה.
  כאן הם משתתפים באומץ בקרב עם המוג'אהדין.
  נטשה יורה על חיילי האימפריה האסלאמית, הטליבאן ממשגר רימונים, דופקת טנק הצידה וקוראת:
  - מולדת לא תשכח אותנו!
  ואז רגלה היחפה זורקת רימון לעבר חיילי הטליבאן. נשמעת צרחה וחריקה, המוני לוחמים קרועים של האימפריה האסלאמית. וגנרל אחד מצבאו של סולימאן נתלש לו את היד.
  זויה, שגם שרבטה על הטליבאן, ציינה בהפתעה:
  - שעון פלטינה!
  אוגוסטינה, השליכה רימון על חיילי האימפריה האסלאמית באצבעותיה החשופות, הנהנה:
  - אמרו גם שסלימאן קבצן!
  סבטלנה, שרבטה על הטליבאן, נתנה בקריצה ובעקב חשוף, עגול וורוד, נכנעה לחבילת הפיצוץ, עם חומרי נפץ:
  - העושר העיקרי בנפש!
  והמוני חיילי הטליבאן נקרעו לגזרים. זה היה קרב גרנדיוזי בין שני צבאות ענקיים.
  נטשה נפלה על בטנה... לוחם סער עף עליה. הילדה הסתובבה וחבטה בזנבו. פגע במכונית. היא עישנה והשאירה אחריה רכבת מפוארת.
  כן, מדובר באפליקציה מרשימה של מתחם איגלה החדש. זה שורף שמן כמו מתכת לוהטת.
  זויה פגעה גם בחייל סער אחר של הטליבאן. היא הכתה אותו בגופו, ולאחר מכן שרה:
  לעולם לא ניכנע לאויב
  אני אחתוך את היריבים מתחת לגזעים!
  והילדה ברגליים יחפות חיבקה חבורה של רימונים. ואז, כמו בזריזות רבה, הוא ישליך אותו על האויב.
  ועוד אקדח מתנייע של האימפריה האסלאמית יתהפך.
  ניתן לראות שצב עם תותח חזק מסובב גלילים שבורים, והזחלים פרצו.
  זויה העירה בחיוך:
  אנחנו נעשה הכל נהדר!
  גם אוגוסטינה נלחמת נואשות. היא קופצת ורצה לכיוון הטליבאן, יורה. ושערה האדום-נחושת מתנופף כמו דגל קרב. חן מרשים בנערה.
  החיה האדומה שרה:
  - בואו נעשה את העולם יפה
  ובוא נעוף...
  רוסיה הסובייטית שלנו
  הצבא האדיר יהרוג!
  סבטלנה, שירתה באגרסיביות לעבר יריבים וכיסחה אותם כמו חרמש, גם זרקה רימון באצבעותיה החשופות והעקשניות וצרחה:
  - לטיסה לגבהים!
  ארבע בנות עבדו. והיא ירתה והיכתה יריבים בייאוש רב ובהסתערות פיגורטיבית.
  בנוסף אליהם, נלחמו עוד בנות. הצוות של אליזבטה יצא על ה-T-72 החדש ביותר.
  בנות כמובן בביקיני אחד ויחפות. הם נוהגים במכונית שלהם.
  וטנקי הטליבאן מתגנבים פנימה. זה בעצם עותק מה-T-54, לא מכונה מסוכנת במיוחד.
  אליזבת פוקדת, וקתרין, מניחה את עקביה החשופים, העגולים והילדותיים, מכוונת את האקדח.
  ואם הוא לופאנט, אז הוא יפגע בו ביסודיות.
  כאן יורקים קליע כבד מהקנה, וממרחק רב הוא פוגע בטנק של טליבאן.
  אלנה, שהגישה קליע, צועקת:
  - זה אדיר!
  הנהג אפרוסיניה מאשר:
  - בהחלט כך!
  והסוליות החשופות והיבלות שלה לוחצות על הדוושות. הטנק מאיץ במהירות. ואז זה שוב מאט. ובעקבותיה ירייה רוצחת.
  הצוות של ארבעה E נמצא בראש.
  הטנק שלהם שוב זז והקנה הארוך מסתובב. התותח הקטלני יורה שוב. בזמן הופעת ה-T-72, הטנק הטוב בעולם. וכמובן, הוא מראה את שלו.
  אליזבת, יורה ופוגעת ביריבים, מעירה:
  - אנחנו פטריוטים אמיתיים של ברית המועצות!
  קתרין אמרה בנחרצות:
  - כל הפטריוטים של ברית המועצות!
  וירה, לחיצה על הכפתור, ראש, עקב ורוד.
  כן, הבנות כאן הן לא מאלה שמזלפות מרק כרוב עם נעלי באסט. הטנק שלהם שוב בתנועה.
  מרחוק הוא לא מפחד מפגיעות טליבאן. והם פגעו באויב מחמישה, שישה קילומטרים.
  הנה הבנות - מה שאת צריכה. יש להם כוח של כעס ושלהבת תשוקה. וגם הביטחון לנצח.
  אליזבת מביטה דרך המשקוף. יש מעט מכוניות אפגניות. אבל יש גם אמריקאים שנמכרים לאימפריה האסלאמית באשראי. מכונות אלו גם חלשות יותר מהרוסית. ויש להם צללית גבוהה יותר, מה שמקל הרבה יותר על הפגיעה.
  קתרין כיוונה ופגעה ברכב אפגני מתוצרת אמריקאית. ובירייה אחת פירק את המגדל.
  כך היא מכה גרייהאונד.
  אלנה, מפעילת רדיו ומטעינה, אישרה:
  - תמשיך עם זה!
  ושוב טיל קטלני עבור האפגנים עף החוצה. בנות במלוא הדרו.
  ובכן, זה טנק.
  והנה הם רצים, מהבהבים עקבים ורודים של ילדה בביקיני למטוסים.
  כן, לוחמי התקפה מוכנים לקרב.
  אנסטסיה וודמקובה קופצת למטוס הקרוב. ונשענת על הדוושות עם סוליות חשופות.
  לאחר מכן המכונית ממריאה לאט.
  לוחם עם חליפה אדומה, עם גזרה מושלמת, אומר:
  שמחה, כוחי בה',
  שמחה, בה' בכוח מעריך!
  ומחייך עם שיני פנינה. ולדימיר פוטין הוא בהחלט לא שליט גדול. אבל במקרה הזה, הוא מנהל מלחמה הדומה למלחמה הפטריוטית הגדולה.
  האפגנים דוחפים ונדחסים לשטח הרוסי.
  הנה בלונדינית הדבש - אקולינה אורלובה. גם בחורה מה שאתה צריך.
  ושוב בביקיני ויחפה. היא מאוד יפה ושזופה.
  כשהיא רצה לכיוון המטוס, הגברים בוהים. והנערים המשרתים רצים ומנשקים את עקבותיה החינניות של רגליה היחפות.
  הנה הילדה.
  אקולינה מרפרפת וטסה לתוך מטוס התקיפה. זה מאוד חלק, ובו בזמן יורד מהר.
  אקולינה שרה:
  אני רואה קו כחול בשמיים,
  ברעש אני צובר גובה!
  ועכשיו מטוס התקיפה שלה רואה את המטרה הראשונה בשמיים - מטוס אפגני.
  הנערה, מבלי לחשוב פעמיים, מפילה אותו מתותחי המטוס, מכה בו ממרחק רב.
  ואז שרה המחסלת הבלונדינית:
  אני הכי מדויק בעולם,
  התפרסם בתוכנית הזו!
  אקולינה ציחקקה... זיכרונות עברו על איך האסירים נישקו את רגליה היחפות, סוליות חשופות ומאובקות.
  כן, היה כיף. והטליבאן זחלו על ברכיהם מנשקים את רגליה היחפות של ילדה רוסייה.
  גם מירבלה מגנטיק רצה לעבר המטוס. רגליה כל כך שזופות, שריריות, עירומות וחינניות.
  ואיזה צלחות עיתונות מענגות. זה רק נס.
  מירבלה היא לוחמת שפשוט מפגינה את הרמה הגבוהה ביותר של התנהגות ובו זמנית את רמת היופי.
  ושערה נוצץ כמו עלי זהב. והגוף בקושי מכוסה בביקיני.
  ואיזה עקבות חינניות משאירות רגליה החשופות והמסותתות. זו בחורה מדהימה.
  אתה יכול להעריץ אותו במשך זמן רב מבלי להסיט את מבטו.
  כאן היא לחצה על הדוושות בסוליותיה החשופות, ומטוס התקפת הקרב המריא בצורה חלקה מהמסלול.
  מירבלה שרה בצחוק:
  - אין מקום לחולשות,
  נפגוש את השחר!
  כעת כל שלוש הבנות באוויר, מה שאומר שהגיעו שעות שחורות לטליבאן.
  אנסטסיה וודמקובה שולחת קליע קטלני לעבר טנק אפגני ומחוררת אותו דרכו. ואז הוא אומר:
  - למען הקומוניזם!
  גם אקולינה אורלובה נלחמת בהצלחה רבה. הנה הרקטה שלה ששוגרה, שניפצה את האקדח המתנייע. הילדה צורחת:
  - לגדולת כדור הארץ ולתפארת אוקטובר!
  ושוב, היא שולחת משהו קטלני ביותר לעבר האויב.
  Mirabela Magnetic מכה במדויק את האויב, ושרה:
  - אחת, שתיים, שלוש... השמידו את כל האויבים! ולקרוע את הראש של הטליבאן!
  הטריומווירט נלחם במיומנות ובנואשות רבה. הבנות כאן פשוט כל כך יפות.
  וכוחות הסער שלהם קופצים על פני השמים וזה מאוד מגניב. וחוץ מזה, הם מפילים מטוסי טליבאן.
  הנה היפות שנכתבו. שום אימפריה של המוג'אהדין לא תהיה טובה. הנה ירייה אחת, ועד שלושה מטוסים אפגנים הופלו בבת אחת.
  אנסטסיה וודמקובה, חושפת שיניים וחייכה בחביבות, לחצה את עקבה החשוף והוורוד על הכפתור.
  פגע במכונית וחריק:
  - זו בקשת ההון שלי!
  אקולינה אורלובה אישרה, והפילה את האויב:
  - ותזוז מהר באף!
  הבנות כאן לא אמין. ושוב הופלו כמה לוחמים אפגנים. זה המקצוע הכי גבוה שלהם. ילדה עם כוח ענק כאן.
  ואז אנסטסיה פגעה בבונקר עם הגנרל הטליבאן. והוא עף לאוויר.
  איך האדמה קמה והתלקחה מהשפעתן של הבנות. וזו רק ההתחלה.
  גם צלפים נלחמות.
  אליס ואנג'ליקה עם הרובים שלהן. הם צדים אחר חיילי הטליבאן ויורים בצורה מדויקת.
  הם מכוונים קודם כל לקצינים.
  גם בנות מעדיפות להילחם רק בביקיני אחד. הם אמיצים ויפים מאוד.
  גם אליס היא בלונדינית, ואנג'ליקה אדומה.
  הם יורים בתורם ופוגעים במדויק.
  אליס הפילה את הקולונל של הטליבאן בכדור מכוון היטב ושאלה את בן הזוג ג'ינג'י:
  - האם לדעתך באמת קיימים חורים שחורים או שזו רק השערה?
  אנג'ליקה גם חתכה קצין אפגני אחר עם ירייה מכוונת היטב וענתה:
  - מצאתי את הזמן לשאול שאלות כאלה!
  אליס ענתה באנחה:
  - אבוי, לא היה זמן טוב יותר!
  והילדה זרקה רימון קטן באצבעותיה החשופות. תריסר טליבאן נקרעו לגזרים.
  ענתה אנג'ליקה וירתה שוב:
  - אני חושב שחורים שחורים לא משפיעים על תפוקת הדגנים!
  אליס הסכימה עם זה:
  אבל גם אני חושב כך...
  החיה האדומה זרקה מתנת השמדה בעקב החשוף, שוב שברה את היריבים והוציאה:
  - למען הקומוניזם על ונוס!
  אליס הוסיפה:
  וגם על מאדים!
  שתי הבנות זריקות טובות. והם מאוד עקומים ושריריים.
  לדוגמה, כאשר טליבאן נתפס, הם הכריחו אותו לנשק סוליות מאובקות. אז הלוחם של האימפריה האסלאמית, הטליבאן, היה כל כך מודאג שהוא ממש שמט את פרסותיו.
  אליס השיבה באנחה:
  - מצטער בשבילו!
  אנג'ליקה הסכימה.
  אנחנו לא צריכים את המלחמה הזאת!
  אליס הוסיפה:
  וגם הטליבאן!
  החיה ג'ינג'ית העירה בשנון:
  - עם משקפיים מסין, אני כל כך מגניב!
  לוחמים הם למעשה מאוד מצחיקים.
  יש להם כל כך הרבה קסם בהיר.
  אליס שוב זרקה את מתנת המוות בעקב החשוף והעגול שלה והשתוללה:
  - לניצחונות חדשים!
  אנג'ליקה גם פתחה השמדה לעבר האויב, כשהיא משתמשת ברגל יחפה וצעקה:
  - למען המולדת!
  כך נפרדו הבנות האלה... רובי צלפים עבדו במסירות מלאה.
  אלנקה גם נלחמה והגנתה על העיר מפני הטליבאן. בכל מקום היו חורבות והריסות נערמו.
  הילדה ירתה קו לעבר חיילי אימפריית הטליבאן האסלאמית, כיסחה שורה שלמה מהם.
  ואז אלנקה זרקה רימון באצבעותיה החשופות, פיזרה את הסינים וצווחה:
  - עבור איליה מורומטס!
  אניוטה כתבה גם על חיילי אימפריית הטליבאן האפגנית. ושתלו בצורה מאוד מדויקת. מה זה לא כדור, אז פגיעה.
  והטליבאן החבוטים נופלים, המילה נערמה.
  והילדה, עדיין עירומה, ורודה, עם עקב עגול, תזרוק אפונת מוות ותשיר:
  - תהילה לברית המועצות! אין לנו בעיות!
  ושוב, סיבוב מכוון היטב, וחבורה של גופות.
  גם אללה נמצא בקרב. מנתק את חיילי האימפריה האפגנית הטליבאן. היא ילדה כל כך קורנת. דופק את הטליבאן כמו מותג עם מחט. תוך כדי שירה:
  - ובמרומי ההרים, דממה זרועת כוכבים,
  בגל הים ואש זועמת!
  וזעם, ואש זועמת!
  ועכשיו אצבעותיה החשופות שוב זורקות את מתנת המוות הרצחנית וההרסנית.
  הבנות כאן מאוד יפות, וכולן בביקיני. וכל כך עקום ושרירי.
  גם מריה נלחמת. הוא מפיל מסה של טליבאן, מכסח אותם בקלות רבה ושר:
  החיים הם רק רגע - בין העבר לעתיד,
  החיים הם רק רגע - תחזיקו בהם...
  מי מבין הגברים יכול להתפאר בפלג גוף עליון,
  ולילדה יש רעיון - ספין!
  ורגלה היחפה שוב זורקת מתנת השמדה של כוח הרס עצום.
  אלו באמת בנות - רק המעמד הגבוה ביותר והאירובטיקה של הטייסים המצטיינים ביותר.
  ואיך רגליהם היחפות חינניות ומפתות.
  גם האולימפיאדה נלחמת בהתלהבות רבה. ולכסח אויבים בלי טקס. היא הורסת אותם בשורות שלמות.
  ואז האצבעות החשופות של היופי המפואר זורקות מתנות של השמדה מוחלטת.
  ואז אולימפיאס שרה:
  - לא, המשמר לא יתפוגג,
  הנוף של חבר קומסומול נקי ...
  קול העם רם
  והנחל זוהר!
  
  אני מאמין שכל העולם יתעורר
  יהיה סוף לפשיזם
  והשמש תזרח
  מאירים את הדרך לקומוניזם!
  ושוב, העקב החשוף מעלה מיד חבורה שלמה של רימונים.
  הנה הבנות. יש בהם כל כך הרבה יופי. והטליבאן מתקדמים כמו גל צונאמי. יש הרבה כאלה, והם ממש מפציצים עמדות רוסיות בגופות. והם כל כך תוקפניים.
  חיילי האימפריה האפגנית, הטליבאן, מנסים לכבוש את כל העולם. ובמקרה הזה, רוסיה.
  מארוסיה יורה לעבר הטליבאן. בהונותיה החשופות זורקות לימון עם רסיסים. ושוב הם עפים לכיוונים שונים של המחט. הלוחמים של האימפריה האסלאמית טליבאן נתפרים.
  המוג'אהדין מאוד אמיצים, ולבנות המשרבטות עליהם בקושי יש זמן להחליף את הקלטת. הם ממש מופלטים בגופות.
  מרוסיה שרה בחיוך:
  סטלין חי בליבי,
  כדי שלא נדע עצב...
  פתח את הדלת לחלל
  הכוכבים זרחו מעלינו!
  ושוב, רגלה החשופה והמסותבת של הילדה זורקת רימון בעל כוח קטלני גדול.
  הנה יופי.
  מטריונה גם יורה לעבר האויב, ומכוונת היטב. היא מכסחת אויבים, וזורקת כוח קטלני של רימון באצבעותיה החשופות. שובר יריבים וחריקות:
  - הקומסומול הוא לא רק גיל,
  קומסומול הוא הגורל שלי!
  ושוב הילדה עושה זריקה מכוונת היטב. והגנרל המת של הטליבאן נופל.
  אלנקה שרה, מוחצת את המוג'אהדין:
  - איחוד רפובליקות חופשיות בלתי ניתנות להריסה,
  זה לא היה כוח גס שהתגייס, לא פחד...
  והרצון הטוב של אנשים נאורים,
  וידידות, אור, הגיון ואומץ בחלומות!
  ושוב, האצבעות החשופות של רגליה המסותתות והשזומות של הילדה זורקות רימון של כוח קטלני והרסני.
  והמוני הטליבאן הולכים לאבות.
  אניוטה זרקה גם מתנת מוות בעקב החשוף.
  הטנק האפגני התהפך. והגלילים השבורים שלו התגלגלו על פני השדה.
  דשא חרוך, עליו מסה של גופות.
  אניוטה שרה בחיוך:
  - מלחמה משתוללת עם הטליבאן,
  מלחמה בלי סיבה...
  השטן יצא מהשרשרת
  והמוות בא איתו!
  אלא שרבט גם על חיילי אימפריית הטליבאן האפגנית, ובאופן מאוד מתאים. והילדה הג'ינג'ית, עם בהונותיה החשופות, השיקה חתיכת פלסטיד.
  ושני תריסר אפגנים הושלכו לאוויר ועלו שם באש.
  אללה שר:
  - תהילת אלמוות הייתה ידועה בקרבות,
  האנשים הגדולים שלנו בקרבות הם כמו נשר...
  אני יודע שיעברו דורות רבים
  והלוחם של רוסיה - מצא גדלות!
  לאחר מכן, אלה שוב זרקה את מתנת ההשמדה הקטלנית באצבעותיה החשופות.
  מריה, שכתבה על הטליבאן, ציינה:
  - זה המעמד הגבוה ביותר שלנו!
  והיא לקחה אותו וזרקה אותו באצבעותיה החשופות, מתנת השמדה הרסנית.
  ואז הבחורה עם השיער הצהוב שרה:
  - רימון, רימון, רימון קטלני,
  הסינים מחכים - ההחזר המגניב ביותר!
  האולימפיאדה חגגה באגרסיביות, כיסחה את הטליבאן כמו חרמש. והילדה זרקה עוד מתנת השמדה באצבעות חשופות:
  - זה יהיה מאוד מגניב!
  מרוסיה, מכסחת את האויבים וזורקת מתנות מוות קטלניות באצבעותיה החשופות, צרחה:
  - לשינויים גדולים!
  מטריונה, שהדיחה את האפגנים ונתנה מתנה של מוות גיהנום בעקב החשוף שלה, הוציאה:
  - למען קומוניזם אמיתי בברית המועצות!
  אלו הבנות עם רגליים חשופות, והטליבאן לחוץ עם עקבים עגולים חשופים.
  אבל ורוניקה ותמרה מכוונות טילים לעבר חיילי האימפריה האפגנית. והם משוגרים בשאגה, הורסים את עמדות הטליבאן. הנה הקרב.
  ורוניקה ותמרה מרצדות יחפות, עקבים ורודים, ולוחצות על כפתורי הג'ויסטיקים.
  ורוניקה השיקה את ההרס וצרחה:
  - לניצחונות חדשים של ברית המועצות!
  תמרה מחצה את האויבים, שחררה מתנות הרס, וצעקה, לוחצת על הכפתור באצבעותיה החשופות:
  - זו המסיבה הגדולה של העולם!
  הבנות צחקו והראו את לשונן.
  ויקטוריה גם לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק באצבעות חשופות של רגליה היפות והמפתות.
  ושובר את הבונקרים והפילבוקסים של האויב מהאימפריה האסלאמית של הטליבאן. אלו הבנות הנושאות את מטען ההשמדה.
  ורוניקה העבירה את ידה על אריחי הדפוס וצייצה:
  - לאיחוד מחדש של הפלנטה והעולם כולו!
  . פֶּרֶק? עשרים.
  הנה סטילנידה בקרב. היא ילדה שמסוגלת להילחם בזעם מטורף.
  ועכשיו החזה שלה רועד. הנה הילדה. והלשון שלה כל כך ארגמן.
  ועכשיו מתנת המוות עפה בכוח קטלני.
  סטלניה שרה בחיוך גיהנום:
  - העולם יהפוך לנקי ויפה יותר,
  למען מולדתנו-רוסיה...
  אפגניסטן בא בזעם -
  אני אתן לו חרב בפנים!
  ורוניקה הסכימה עם זה:
  - רוסיה מחויבת להביס את הטליבאן!
  הבנות נמצאות בהתקפה. והרגליים שלהם מפתות מאוד, ומבליקות בקסם רב.
  גם מתנדבים מגרמניה נלחמים כאן. כאן, במיוחד, צוות הטנק של גרדה.
  גם בנות גרמניות יחפות ובביקיני.
  שרלוט ג'ינג'ית לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות ופוגעת בטנק האויב.
  ואז הוא אומר:
  - נגן על גרמניה בגבולות רחוקים.
  גרדה גם יורה, באמצעות בהונותיה החשופות, לעבר האויב השנוא וחורקת:
  - בשביל האחווה הלבנה!
  גם כריסטינה נלחמת באומץ רב. והוא משתמש בבהונות החשופות שלו בצורה מאוד פרודוקטיבית.
  מתנות מוות עפות מהקנה של הטנק. הם מרסקים ושורפים את כל מה שמסביבם.
  וזה טנק מאוד קטלני והרסני.
  כריסטינה שרה:
  - הקומוניזם שלנו בתפארת גדולה,
  הרם את הבאנר מעל האדומים!
  והילדה תלחץ על הכפתורים בעקב החשוף.
  גם מגדה יורה בצורה מאוד מדויקת. פוגע באויב בדיוק רב, קורע את המגדלים בפגזים ובצרחות:
  - למען המולדת - אמנו!
  וגם בהונותיה החשופות בעבודה.
  הנה הבנות - עצם הלבה של הר הגעש - דם וחלב. ואיך הם מרסקים את המוג'אהדין מבלי לתת להם שמץ של פינוק.
  גרדה צייצה, ושלחה קליע בעזרת בהונותיה החשופות לתוך טנק האויב:
  - זה עוצר נשימה!
  אין בעיות אמיתיות לבנות.
  אבל הנינג'ות היפות מיפן שוב תפסו את האפגנים.
  אם הם כבר התחילו להרוס, אז הם עושים זאת בהנאה רבה ובהיקף.
  נערת הנינג'ה כחולת השיער חתכה את הטליבאן בשתי חרבות, סחפה את טחנת הרוח והשתוללה:
  - על ההישגים הגדולים של יפן!
  והעקב החשוף שלה העיף את הכדור בכוח אדיר של הרס והשמדה.
  ילדת נינג'ה עם שיער צהוב ביצעה טכניקת להבי פרפר וצעקה:
  - לזכיות הגדולות ביותר!
  ואצבעותיה החשופות זרקו אפונה של השמדה, וקרעה כמה עשרות אפגנים לגזרים.
  גם נערת הנינג'ה האדומה חתכה בחרבותיה, משמאל לימין ובאלכסון.
  ואז היא השתוללה:
  - לחלל יפן!
  ובעקב החשוף זרקה הילדה שקית של חומר נפץ פחם, ואיך היא תנפץ את האויב.
  נערת נינג'ה עם שיער לבן ערכה קבלת פנים, חבית מסמרים, נושפה את ראשי הטליבאן וצרחה:
  - לאימפריה השמימית הגדולה ביותר!
  ובאצבעות רגליו החשופות הוא יזרוק מחטים רעילות שחודרות דרך לוחמים שחורים.
  ארבע בנות הנינג'ה הללו התגלו כאגרסיביות וקיצצו את ראשי אפגניסטן בהתלהבות רבה.
  נלחם בשמיים וטייסים מהמעמד הגבוה ביותר.
  בפרט, אלבינה ואלווינה.
  אלו בלונדיניות כל כך מקסימות. הם משגרים קליעי אוויר לעבר האויב.
  אלבינה ירתה באצבעותיה החשופות. היא הפילה תריסר מטוסים אפגנים בבת אחת והשתוללה:
  - לארץ המולדת של עידן גדול!
  אלווינה קטעה את האויב, והדיחה תריסר מכוניות של טליבאן בבת אחת, פשוט על ידי לחיצה על העקב החשוף שלה, הוציאה:
  - למען רוסיה הגדולה ביותר וברית המועצות!
  זו ילדה - הכיתה הכי גדולה, ממש סופר. ובן הזוג שלה פשוט היפר.
  בנות, כמובן, סדר שעון והחוכמה הגדולה ביותר.
  והנה מרגריטה רוכבת על אופנוע ויורה על הטליבאן.
  ואיתה, ויולה.
  בנות מכסחות את החיילים של אימפריית הטליבאן האפגנית.
  ויולה זורקת פצצה מהכרכרה בעזרת בהונותיה החשופות ושאגות:
  - למען המולדת, למען פוטין!
  מרגריטה גם השליכה מתנת הרס ברגל יחפה, עם עיקול חינני של הסוליה, ו-vyaknula:
  - למען נצחונו של הקומוניזם הגדול!
  ושתי הבנות יפרצו בצחוק. והם נותנים סיבוב שחותך שורה שלמה של סינים.
  אבל אוליה ונדיז'דה נוהגות ברכב לחי"ר. הם גם יורים בצורה מדויקת ביותר מתריסר מקלעים בבת אחת. וכך הסינים מכסחים נואשות ובמיומנות.
  הנה הנשים. וכמובן, גם באותו ביקיני אדום, שזופה ויחפה.
  רגליהם בתנועה ושולחות האשמות של הרס ומוות לאפגנים. הבנות האלה פשוט מדהימות!
  אוליה השתוללה, חושפת שיניים:
  - קומוניזם יהיה בכל העולם!
  נדז'דה הסכימה לכך ברצון, כיסחה את חיילי אימפריית הטליבאן האפגנית ולחץ על עקבה על הדוושות:
  - אנו נאמנים למטרה של לנין!
  הלוחמים ב-BMP הם, כמובן, כלבי גרייהאונד וחזקים מאוד.
  והנה גם ולנטינה ולריסה, חובטים בטליבאן מרחפן.
  והם מפילים פצצות באצבעות הרגליים החשופות. הם הורסים אויבים מהאימפריה האפגנית בצורה מפורסמת מאוד.
  ולנטינה, ירתה לעבר האויב השנוא, נבחה:
  - למען המולדת - אמנו!
  לריסה, חתכה את המוג'אהדין, לוחצת על עקבה החשוף, הוורוד היפה והאסתטי, חורקה:
  - בואו ננצח את רוח הטליבאן!
  גם אנה ואנג'לינה לקחו על עצמם את הטליבאן כאן. הבנות השתמשו בטנק תת קרקעי. וזה רציני.
  המכונה קטנה אך יעילה.
  אנה ירתה לעבר האויב, כיסחה גוש של טליבאן וצייצה, לוחצת על הכפתורים באצבעותיה החשופות:
  - לניצחונות עידן הארץ האדומה!
  אנג'לינה, כיסחה את יריביה ויצאה כמו טנק מהאדמה, צווחה וחשפה שיניים:
  - קומוניזם הוא אלמוות!
  ושוב העקב העירום והאלסטי שלה שלח מתנת הרס.
  הבחירות לנשיאות בברית המועצות נערכו ועברו ברעש גדול. כעת מיכאיל-ולדימיר הוא הדיקטטור הריבוני של החלק השישי של הארץ. אבל זה לא מספיק לו.
  אני רוצה ללכוד את איראן ולקבל גישה לאוקיאנוס ההודי.
  לעשות את מה שלדימיר וולפוביץ' המנוח חלם עליו.
  והכל מוכן לפלישה.
  המתקפה החלה ב-30 באוגוסט 1987. מלחמת הכיבוש הראשונה התחילה על ידי ולדימיר-מיכאיל גורבצ'וב-פוטין בגוף חדש.
  החיילים האיראנים נתקעו במלחמה עם עיראק, המתקפה החלה, על הערים, מכוסות רק על ידי המיליציות.
  אבל עם הטליבאן זה היה הרבה יותר קשה.
  הבנות ניהלו מלחמת גבורה נגד הטליבאן.
  נטשה לקחה את טחנת הרוח בחרבותיה. היא כרתה את ראשי המוג'אהדין, ואז זרקה רימון באצבעותיה החשופות וצרחה:
  - עבור לאדה הגדולה של אם האלים!
  זויה, שרבטה מקלעים לעבר יריביה וכרתה את ראשיהם בחרבות, צרחה:
  - בשביל סווארוג!
  ורגלה החשופה והחיננית השליכה רימון של כוח קטלני של כוח הרס.
  נלחם באוגוסטין נלחם במרץ מחודש. ושערה האדום-נחושת מתנופף ברוח כמו הדגל של לנין.
  הלוחמת זורקת לימון באצבעותיה החשופות של כוח קטלני וצווחת:
  - תהילה לעידן ירילה!
  אחרי זה, מהפטמה הארגמנית שלה, כמו ברק.
  סבטלנה גם נלחמת, חותכת את הטליבאן ומקיאה בומרנג בעקב החשוף שלה, ואומרת:
  - עבור קייבאן רוס!
  וחרבותיה כמו להבי טחנה. הבחורה הזו פשוט מדהימה.
  הלוחמים כאן הם מהמעמד הגבוה ביותר.
  הילד הנצחי אולג ריבצ'נקו כורת יריבים בחרבות ומשליך עליהם לימון בכוח קטלני.
  ואז הוא אומר:
  - לרוסיה הגדולה!
  מרגריטה קורשונובה ממשיכה לחתוך אויבים. והילדה מנהלת את הטחנה בחרבות. ואז בהונותיה החשופות, כאילו הטיחו הרס הלם.
  הילדה הלוחמת צרחה:
  - לאלים רוסים בברית המועצות!
  לאחר מכן, ילדי האלמוות ייקחו את זה וישרוקו.
  ואלפי עורבים שעברו התקף לב התכרבלו לתוך התעלפות, וחבטו למוות בגולגולות המוג'אהדין.
  הילד והילדה שרו:
  נילחם למען מחר בהיר יותר
  בוא נתנשק!
  לאחר מכן, הילדים לקחו וזרקו חוט עם פריקה בעקבים החשופים. ושורה שלמה של טליבאן נצצה. ובשרם נפל מהעצמות ונחרך.
  זה מה שזה אומר - ילדים הם מפלצות!
  אבל אנסטסיה וודמקובה הורסת את צבא הטליבאן מהשמיים. עד כדי כך סקסית ואירוטית המכשפה הזו. היא ילדה נצחית וצעירה, למרות שלחמה במלחמת האזרחים. אבל להיות מכשפה לא מזדקן.
  אנסטסיה היא בחורה יפה וצעירה בביקיני אחד בלבד.
  ובאצבעות רגליו החשופות, הוא לוחץ על הכפתורים, מפיל את האויב וצווח בקצה ריאותיו:
  - תהילה לעידן האלים הרוסיים!
  אקולינה אורלובה, מחייכת באגרסיביות וקורצת, שולחת מטעני חבלה לעבר יריביה, צרחה:
  - למען הקומוניזם הקדוש!
  והוא יקח את זה ואיך ילחץ על הכפתור עם הפטמה הארגמנית של החזה שלו.
  ואז העקב החשוף שלה בפעולה, בהשמדה מוחלטת של אויבים.
  אקולינה שרה:
  גולגולת בלילה, נוצצת כמו פגיון,
  הראה שהשטן שולט...
  ולבלוע קורבנות תמימים של נחשים,
  משגע את היקום!
  גם מירבלה מגנטיק נלחמת בהתלהבות. היא משתמשת בפטמת אודם בקרב, ושולחת מתנות מוות לאויב.
  תוך כדי שירה:
  - תהילה לעידן הכוחות הקוסמיים,
  אנחנו נכבוש - אני מאמין שבקרוב כל העולם!
  וגם באמצעות בהונותיו החשופות, הוא שולח מתנת מוות רצחנית למוג'אהדין.
  זו ילדה - היא ציפור בגובה רב. למרות שיופיים אחרים אינם גרועים יותר.
  אנסטסיה וודמקובה שרה בהתלהבות:
  השטן כאן, השטן שם
  איפה הדרקון הוא שקר מוחלט!
  אלו הבנות - סופר קלאס!
  והעקב החשוף של הילדה לקח ולחץ בעוצמה רבה על כפתורי הג'ויסטיק. והיה הרס מוחלט.
  הנה הטייסים. הם זורקים מתנת השמדה מהרחם. ומיד התנדפו בבת אחת אלף לוחמי טליבאן...
  אקולינה אורלובה שרה בהתלהבות:
  - תחת הדגל הקדוש של החירות -
  בשלום, ידידות, אושר ואהבה...
  עמים מתמזגים לאורה בהירה,
  לפזר את החושך שלפנינו!
  ושוב הילדה בבהונותיה החשופות, כשהיא לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק ושולחת רצח והרס.
  מירבלה העירה וחשפה את שיניה הפניניות:
  אנחנו אנשים שלווים, אבל המטוס שלנו,
  רכבת משוריינת גדולה הצליחה להאיץ...
  בואו לא נהיה בנות פסיביות במיטה,
  לא רק בחורים צריכים להתנשק!
  והילדה תירה שוב בעזרת בהונותיה החשופות לעבר האויב.
  לאחר מכן, הבנות במקהלה יצעקו:
  - מוות לדרקון הגשם!
  זה באמת נגנב ברמה הגבוהה ביותר...
  אליזבת, בינתיים, יורה מטנק וצווחת בקצה ריאותיה:
  - אני הכי חזק בעולם,
  אני אצליח לרמוס את היקום...
  מה יעלה לאוויר בקרוב?
  אבא ואמא לא יודעים!
  והילדה תלחץ על כפתור הג'ויסטיק עם הפטמה הארגמנית שלה. והאקדח יקח ויפטיש.
  ירוק קליע בכוח קטלני. הוא יטוס ליד ויתאר את הקשת, פשוטו כמשמעו.
  יקטרינה גם חבטה, באמצעות אצבעותיה החשופות, רגליה החינניות והמפתות, ושרה:
  - נצא לקרב בקרוב,
  על כוחם של הסובייטים...
  ואני יודע שלא נמות
  במאבק על זה!
  ואז הילדה ירתה שוב, אבל במקרה הזה, לחצה על פטמת האודם שלה.
  הבנות האלה פשוט סופר כיתה. אף אחד לא יכול לעמוד בפניהם.
  גם אלנה, כאילו יורה, מוחצת את העקב החשוף, העגול והוורוד שלה ושרה:
  האנשים עומדים בהמון דומם,
  ילדה בסחבות גס מובלת להורג...
  אתמול היה כס מלכות, היום פיגום,
  למה אתה הורס את הנסיכה לאנשים!
  
  הו מלכים, מלכים, מלכים...
  נראית כמו ילדה עם צמות...
  עם זאת, לא ניתן היה לשבור את הנסיכה,
  למרות שהיא יחפה בשלג,
  
  הו מלכים, מלכים, מלכים
  דגלי ניצחון וחצוצרות...
  עקביה החשופים של הילדה נשרפו,
  בקור היא נראית כמו אישה מסכנה!
  
  ותן לאיזה אידיוט להמשיך להגיד
  חיי הנסיכה קלים ומהנים...
  היא הולכת יחפה בשלג
  מקצוע כל כך קשה!
  
  הו מלכים, מלכים, מלכים
  עממי קליל ואמין...
  היום הנסיכה שבורה לגמרי,
  דחליל כמו גן...
  
  הו מלכים, מלכים, מלכים
  מעלה את הריבון שלך...
  אם לא ניתן היה להביס את האויב,
  אז אתה לגמרי ידוע לשמצה!
  
  הנסיכה מוכתת מאוד בשוט,
  ואז הם משכו אותה על המדף...
  היא נידונה למות עירומה,
  וקדח דרך כל העצמות עם מקדחות!
  
  הו מלכים, מלכים, מלכים
  אנשים כבר לא חופשיים...
  ככל הנראה, כדי לגרש את הנבלים מהאדמה,
  אתה אצילי מדי!
  
  הו מלכים, מלכים, מלכים...
  הראשים עפו!
  אם כי כחול, למעשה - אפסים,
  סקרלט אתה שופך דם!
  Euphrosinia גם ירתה, באמצעות פטמת החזה החשוף שלה, שנראה כמו תות בשל מדי, כדי ללחוץ על הכפתור.
  וצייצת:
  זמן הגאולה כמעט כאן
  המלכה היחפה מובלת אל הפיגום!
  הבנות האלה פשוט מדהימות!
  גם אלנקה נלחמת. הילדה לא רק חותכת בחרבות. אבל ארגמן, כמו ורדים טריים, פטמות החזה לוחצות על האקורדיון.
  והיא זורקת מחטים רעילות ופוגעת במוג'אהדין.
  הלוחם לקח אותו ושר:
  מלכה, הו מלכה,
  נו, מה רצית!
  אניוטה חבטה את יריבתה, גם לחצה על פטמת התות שלה על הכפתור וצייצה:
  - התאהבתי בנסיך במאי,
  ועכשיו אני הולך יחף!
  והילדה עם עקבה החשוף תיכנע למתנת השמד.
  אלנקה צייצה, חושפת את שיניה, שהיה לבן יותר משלג בערב השנה החדשה:
  אני בחורה רוסייה פשוטה,
  יחפים בקור...
  יש לי חצאית קצרה
  החתן בפנים עם אגרוף!
  ושוב הלוחמים עם פטמת ארגמן כשהם לוחצים. לופאנט מאקורדיון עם ברק.
  אז אלה ג'ינג'י מתנהג באגרסיביות רבה. איזה חזה יש לה? כגון שני מלונים, ומאוד בשל. והוא עטור אודם של פטמות. ועם הפטמות האלה הילדה לוחצת ומכה את הסינים.
  ושירה:
  - תהילה לארץ המולדת, תהילה -
  בוא נהרוג את הדרקון...
  הילדה קרעה את החולצה שלה
  ורק חוט מכסה את החזה!
  אלו באמת בנות מהמעמד הגבוה ביותר.
  גם מריה להוטה להילחם. היא ילדה מאוד יפה. והשיער שלה בצבע עלה זהב ומעט מתולתל. והיא כל כך קרבית.
  אז היא לקחה אותו ובאצבעותיה החשופות זרקה בומרנג, כרתה את ראשיהם של היריבים.
  ואז היא לקחה אותו עם פטמה בצבע תות לעבר האויב, וקרעה תריסר חיילים לגזרים.
  ואז היא שרה:
  אני הבחורה הכי סקסית בעולם,
  להשרות את הדרקון בשירותים מסריחים!
  ככה היא ילדה - המעמד הכי גבוה.
  אולימפיאס, ילדה גיבורה עם שיער בצבע של חיטה בשלה מדי, לקחה אותו וברגליים החשופות והחזקות שלה השליכה משהו קטלני ביותר על האויב.
  היא קרעה גוש של מוג'אהדין והשתוללה, חושפת את שיניה:
  - אני ילדת כוח ענק,
  אפילו יותר מגניב - אני יודע שזה הפך להיות!
  ועכשיו הפטמה שלה, כמו עגבנייה בשלה מדי, תלחץ על כפתור מטיל הלהבים וזרם של להבה אגרסיבית יזרום. ובואו נשרוף הכל כאילו חרך למוות.
  האולימפיאדה שרה:
  - סוללת אש,
  סוללת אש...
  סחלב פורח,
  מלייה באורגזמה!
  Marusya משך מוקש על חוט. גרר אותה מתחת לטנק של טליבאן. פוצץ את האויב וצייץ:
  - למען ברית המועצות!
  ואז היא חבטה עם בזוקה, לחצה על הכפתור עם פטמה בצבע פרג בשל וצייצה:
  - פרגים, פרגים, פרגים - פרגים אדומים,
  זיכרון מר של כדור הארץ...
  האם אתה חולם על פיגועים
  האם אתה חולם על פיגועים...
  בנות ממהרות להתקפה ברגליים יחפות!
  מטריונה, גם נלחמת ומחצה את האפגנים, ציינה:
  - לא, אני חזק יותר!
  ובאצבעותיה החשופות, היא זרקה להב וקרעה את גרונה.
  ואז היא שרה:
  - אחת שתיים שלוש -
  לשבור את הדרקון!
  והבנות ייקחו את זה ויצחקו. יש להם כל כך הרבה כוח ותשוקה.
  הילדה השליכה מתנת מוות על האויב באצבעות רגליה החשופות וצייצה בזעם:
  השטן כאן, השטן שם
  איפה הדרקון הוא שקר מוחלט!
  הבנות האלה מלאות באנרגיה.
  וַיִּקְחוּ אוֹתָהּ בְּמִקְהָלָה וַיִּשְׁרוּ, חָשְׂמוֹת שִׁנֵיהֶם;
  אנחנו חברי קומסומול - בנות הקומוניזם,
  אנחנו נלחמים באויבים כמו נשרים...
  לפעמים חיוכים של התחדשות עפים,
  בחורף, רגליהן של הבנות חשופות!
  
  אנחנו רוצים להכות את הפיהרר בפרצוף,
  יש לנו יותר כוח מפיל...
  אנחנו מצליחים באהבה ובספורט,
  למרות שההמון תוקף בזעם!
  
  אף אחד לא יעצור את הבנות,
  אחרי הכל, הכוח שלנו הוא כמו אגרוף פלדה ...
  אנחנו יכולים אפילו להרוג את הצבא,
  ואנחנו נכה את היטלר חזק בגרוש!
  
  עידן הקומוניזם יגיע, אני מאמין,
  והמוט האינסופי ייתן לנו כוח...
  לא נתחרט למען לאדה של החיים,
  אני מאמין שהארץ תפרח בקרוב!
  
  בנים ובנות נלחמים
  חלוץ יחף יוצא להתקפה...
  אנחנו מוחצים את האויב בצורה מפורסמת עם מקלע,
  מובילים בדוגמה!
  
  דרקון הגשם תוקף אותנו בגסות,
  אבל הבנות היכו אותו באומץ...
  בואו נדפוק את משרת הגיהנום, אני מאמין לשיניים,
  אנחנו נקרע את האיש הקירח!
  
  ברוסיה, אני יודע שאין מקום לחלשים,
  נקבל את כל מה שאנחנו רוצים בקרוב
  בשם הכוח הזוהר ביותר,
  מעלינו כרוב בעל כנפי זהב!
  
  תהיה ידידות גדולה בין העמים,
  מי שנלחם עם הכוח יודע...
  בשביל המולדת, בשביל האושר, בשביל החופש,
  ובקרוב יהיה גן עדן ביקום!
  
  הילדה יחפה בקור,
  למה היא צריכה נעליים אם לאדה היא רוח...
  מולדת הכל מקצה לקצה,
  הנשר הוא ילד, לא אפרוח תרנגול!
  
  השמש זורחת בבהירות על פני העולם,
  שבו קרניים חמות זהובות ...
  הניצחון יבוא ברוח הליטוף של מאי,
  ואל תדבר דממה - שתוק!
  
  אנחנו הבנות רק בנות של סווארוג,
  מי ברא את כדור הארץ עם המשפחה...
  ונתן ללוחמים חופש
  בבת אחת להחיות את האידיאל האוניברסלי!
  
  ברוסיה יש מקום מרווח לבנות,
  הם בביקיני הקר רק לובשים...
  אתה חבר קומסומול של הכלה של פרון,
  תאמין לי, לא יהיו בעיות בזעם!
  
  בשם ישו וסברוג,
  מרי, לאדה אם האלים...
  נלחם למען סטלין ואלוהים
  ולטובת הבנים!
  
  לא נשכח את הישגו של ישוע,
  מי הלך לצלב למען הרוסים...
  והראה אמנות גדולה
  כאשר ביום השלישי הוא קם מאוהב!
  
  פרון הוא אלוהים הרעם הגדול,
  מטיל קשתות של אור זוהר...
  נשרת את הדמיורגים ביושר,
  כדי שההישג יתפאר על ידי האבירים!
  
  שדי הבנות זוהרים בצבע של פרגים,
  הפטמות שלה הן כמו הדגל של אוקטובר...
  ואיפשהו כלב מרושע נובח,
  אבל אנחנו זאבים פשוט לא בכדי!
  
  הדפה את מתקפת הפריץ ליד מוסקבה,
  למרות שהיטלר היה ערמומי וערמומי...
  בברית, הפיהרר נראה עם השטן,
  הדשא רך יותר בקיץ משטיח!
  
  אבל בחורף הבנות יחפות בשלג,
  למה הם צריכים נעליים, מעילי פרווה ומעטפת...
  חברי קומסומול לא מפחדים מכפור,
  כנראה יש להם את הרוח האדירה ביותר!
  . פֶּרֶק? 21.
  מה הכוח שלנו - אנשי שעון,
  בואו נהפוך לאלים זועמים יותר...
  ואנשים שאתה מאמין שהם לא רעים,
  מסוגל לזרוק כבלים רבים!
  
  באהבה, בנות הן הכי מגניבות
  אגב, יש להם קטע מטורף...
  בנות רצות יחפות בשלג
  בוגד בחמדנות עם חתיכות!
  
  השמש זורחת לתפארת הקומוניזם
  לתפארת הקומוניזם רוסיה פורחת...
  והשיער של הילדה מסתלסל בעבותות,
  ויקטורי פתחה חשבון ללא תנאי!
  
  הרסנו את הוורמאכט ליד סטלינגרד,
  והם הראו את המעמד הגבוה ביותר...
  לתפארת מולדתנו רוסיה,
  הילדה תזיז את העקב החשוף שלה בעין!
  
  תיזהר מלריב עם בחורה יחפה,
  היא יפה, כמו שור חזק...
  כמו פנינים מפוזרות בבת אחת צרעות,
  וחבט מתחת לרגל הבטן של האויב!
  
  ובכן, מה אתה יכול לעשות לבנות שלנו,
  יש להם מכה, תאמין לי, חיטום של פיל...
  ורוסיה עומדת ממאה למאה,
  ארץ נהדרת בלי סוף!
  
  למה בנות צריכות בחורים רוסים
  להוליד זרם של גיבורים...
  והאויבים יפלו, האמינו בכלבייה,
  קבל בפנים נבל משתולל!
  
  בשם ישו וסברוג,
  היכן שהאל הלבן ברא את קצה היקום,
  בוא נאכל כלב תנועה לפני הקרב,
  כדי שיהיו כוחות לפני הקרב בשעות המוקדמות!
  
  אז ניקח את זה ונפגע ביריב,
  מתחת לנשימה של הבנות, ברגליים יחפות...
  אז שזה היה מטומטם אחרי שגערתי בקאטו,
  ואם כבר - תוסיפו פוקר!
  
  שסטלינגרד לא הצליח, אתה יכול לראות
  הבנות שם נלחמו חזק...
  למרות שקצת יודע יופי מעליב,
  לא ירתה בקרב שלה "פלבוי"!
  
  כולנו הבנות יכולות - אתה יודע
  גדול, קשה כמו ביצה...
  כשהם ציירו רק על השולחן,
  ועכשיו נמשוך ישר על הטבעת!
  
  לא נחסוך אפילו חיים בקרב,
  ואני מאמין שניכנס לברלין בצחוק...
  בקרוב אני יודע לחיות תחת קומוניזם,
  בואו לקבל את מערבולת שלג מתפתלת!
  
  הילדה רק אוהבת לרוץ יחפה
  סחף השלג מצנן במתיקות את העקבים שלה...
  צרעות עפות דרך השלג הכפור,
  הלוחם של פיהרר בארון הקבורה!
  
  בקיצור, אנחנו ננצח, אני יודע בוודאות
  בואו נעשה שלום בכל היקום...
  לפרוח לנצח בקצה היקום,
  עם כוחו בקרבות ללא שינוי!
  
  כשסווארוג בא עם ישו האדון,
  כל המתים המאוהבים יקומו לתחייה רוד...
  כי המוני הטורנדו של המוות הפראי יסתיימו,
  והטבע יהיה בשמחה נצחית!
  
  אז תעבור ללב האנשים לאדה,
  הכל יהיה יפה עד אינסוף...
  כל לוחם יקבל פרס,
  אנחנו הרוסים בלתי מנוצחים בקרבות!
  ותחת שיר כזה, הבנות מחצו והשמידו את המוג'אהדין באלפים. אלו הבנות - שהן אוהבות ויודעות להרוג.
  ובכן, הבנות פשוט נהדרות. ורגליהם היחפות זורקות מחטים חדות ורעילות.
  כן, נגד בנות כאלה, אפילו ברך לוהט אדום ומוחל על עקב חשוף ועגול הוא חסר אונים. הנה הבנות - רמה גבוהה!
  אולג ריבצ'נקו ממשיך להילחם. הילד הנצחי הזה הוא פשוט גיבור.
  ואצבעות רגליו החשופות של ילדים זרקו אפונת הרס.
  היא נפלה מתחת למשטח ההחלקה של הטנק והפכה אותו.
  הלוחם הצעיר שר:
  - רוסיה צחקה ובכתה ושרה,
  והאישה ירדה במשקל מריצה!
  מרגריטה קורשונובה - גם הילדה הנצחית הזו לקחה ובאצבעותיה החשופות זרקה אפונת הרס.
  היא קרעה מסה של מוג'אהדין וצייצה:
  - תהילה לארץ המולדת חסרת הגבולות,
  והקומוניזם לא רחוק!
  ואז הילדים האינסופיים לקחו ושרקו. ומסה גדולה של עורבים היו המומים והתעלפו. והם נפלו ועשו חורים בראשי הטאליבן בלי שום בעיה.
  מרגריטה שרה:
  כדי למנוע בעיות
  להיות טהור בלב...
  לא כרטיסי MMM
  ולגימה של מים זוהרים!
  ולקחה הנערה והראתה את לשונה.
  אבל גרדה גם נלחמת על טנק. היא, כמובן, בחורה מאוד לוחמת ויפה - בלונדינית טבעית.
  וכמובן, היא מאוד אוהבת גברים.
  כאן ירתה גרדה לעבר האויב בלחיצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - הכל הולך לפי התוכנית!
  שרלוט חשפה את שדיה, משכה את החזייה. ובפטמה ארגמנית היא לחצה על כפתור הג'ויסטיק.
  ואז המקלעים על הטנק הוכתשו ובואו נכסח את היריבים. הילדה הג'ינג'ית הייתה מאוד מרוצה.
  היא צייצה:
  חבר'ה התוכנית היא התוכנית,
  זה נראה כמו הונאה!
  כריסטינה גם ירתה, תוך שימוש בעקב חשוף ועגול והשתוללה:
  - אני יותר חזק מהקירח!
  דפוק ומגדה - ילדה עם שיער זהוב. וכמובן, באמצעות פטמת אודם.
  וצייצת:
  - תכונה שעירה חזקה יותר!
  ואז המנוע החזק התחיל לעבוד, והמיכל היעיל הרים והאיץ בחדות. ואכן, אם הילדה כבר נפרדה, אז מעטים ייראו לאיש.
  עם זאת, כל בנות הלוחמות הן המעמד הגבוה ביותר.
  כאן אלבינה ואלווינה נלחמות בשמיים. הן בנות מהסדר העקוב מדם. ובו בזמן מאוד יפה וסקסי.
  הם פוגעים באפגנים ממטוס התקיפה שלהם. לוחמים מהמעמד המרשים ביותר.
  אלבינה לקחה אותו ושרה, חושפת שיניים והראתה את לשונה:
  - בית משוגע בוער,
  סנטוריום של נשמות ממוסמר...
  אנחנו כנועים לשטן
  ופני הקדושים מאירים!
  והילדה לקחה אותו ולחצה על הכפתור עם הפטמה הארגמנית שלה. כוח הרס הופעל.
  וזה עבד מאוד קשה ואגרסיבי כשהרקטות שוגרו.
  והבחורה הבלונדינית שרה:
  - חלילה לעיוורים לפקוח עיניים,
  ויישר את הגב בגבנון...
  אלוהים יברך אותך קצת
  אבל אי אפשר להצטלב קצת!
  אלווינה ציינה באגרסיביות, בצחקוק:
  - לא מאוד קשה!
  והילדה שלחה רקטות על ידי לחיצה על הכפתור עם פטמת האודם שלה. והביצוע שלה היה מעולה.
  אלבינה ירתה שוב, משתמשת בהונותיה החשופות, וצייצה וחשפה את שיניה:
  - אי אפשר לפייס בנות היום,
  הבנות רוצות לרקוד!
  גם אלווינה חבטה, ורגליה החשופות, עם שיזוף שוקולד יפה מאוד, גם הן היו בעבודה והלוחמת צייצה:
  ואז עד אור הבוקר
  שמע אותם שרים שיר אהבה!
  חיילי הסער פגעו מהשמיים בעוצמה רבה. והם לא נותנים לאיש שמץ של רחמים.
  והנה סטלנידה בקרב. הוא גם יורה על האויב בצורה מדויקת מאוד.
  וכמובן, משתמש בפטמות החזה הארגמן. הילדה, כמובן, היא סופר קלאסה.
  סטילנידה שרה:
  - אתה רואה את הליקוי בשמיים,
  סמל נורא של ישיר...
  סימן גיהנום נורא
  יללת חלל צאן!
  והילדה שוב חבטה, תוך שימוש בהונותיה החשופות. זו בחורה - באיזו רמה היא.
  ויקטוריה התנפלה על יריבתה בכוח פראי ואלים. קרע את האויב וציוץ:
  - למען הקומוניזם הגדול!
  והילדה השתמשה בפטמה שלה על שדיה החשופים, שהיא כל כך מעוררת תיאבון כמו תותים בגן העדן.
  ילדה כזו, כמובן, רוצה לנשק וללטף.
  ואז הנערה הניפה את רגלה החשופה והמסותתת. ומה הרגל שלה חיננית, שזופה, סקסית ומעוררת תיאבון.
  וגברים רוצים לטפס עליו בהמון.
  ורוניקה גם נלחמת בתוקפנות פרועה ובלתי פוסקת. לוחם בעל כוח כל כך אינסופי ועליון.
  והילדה לקחה אותו ולחצה על ההדק עם הפטמה הארגמנית שלה. והנה מגיעה מתנת ההשמדה הסילון.
  והלוחם פשוט היפר.
  והנה שוב ממהר מה שמביא הרס טוטליטרי.
  ורוניקה צייצה:
  אם שברירי - מיד אל הארון,
  שמור על הבריאות שלך...
  החל אנשים - הו,
  נשמט, נשמט!
  והבנות שלושתן שרו ביחד:
  אין יותר מולדת-רוסיה יפה,
  תילחם בשבילה ואל תפחד...
  והבלונדיניות שלנו לא יותר יפות,
  היקום כולו הוא לפיד של אור רוס!
  זה באמת קידום גדול.
  ויולה גם נלחמת ממגדל הפעמונים שלה. היא ילדה בעלת גוון עור פשוט מסנוור.
  וכמובן, מקסים ביותר.
  והיופי שלה פשוט או, נניח ביומרה יותר - אלוהי באופן טריוויאלי.
  ויולה לקחה אותו ובאצבעותיה החשופות זרקה אפונת הרס.
  ועשרה אנשים קרועים לגזרים עפו משם.
  ויולה שרה:
  - הם רצים לאורך שביל מעוקל,
  בנות רגליים יחפות...
  נמאס לחלוב פרות
  אני רוצה להקניט את האושר שלי!
  גם לוחם השוורים נלחם. היא בחורה שאף אחד לא יקרא חלשה או טיפשה.
  הלוחם לקח אותו ונתן תור ליריבים. היא כיסחה אותם בלי להתערב.
  ואז איך ללחוץ על הפטמה הארגמנית של החזה ולשחרר רקטה נוספת. ותקרע מחלקה של יריבים לחתיכות קטנות.
  לוחם השוורים צחק:
  - החלקה, החלקה איפשהו,
  הביא אותי!
  ויולה גם הטיחה את פטמת האודם שלה לעבר האויב, אימפריית הטליבאן העצומה, וצייצה:
  - הילדה הייתה חייבת
  והקצף הגיע!
  ואז לקחה הילדה והראתה את לשונה הארוכה.
  ניקולטה הרימה מרגמה חזקה עם שמונה חביות, וגם ויולה והטוראדורה עזרו לה.
  כל שלוש הבנות הניחו את רגליהן החשופות והמסותתות על הדשא. ואיך הם מפוצצים במוקשים.
  תוך כדי כך, הם לחצו בו זמנית על הכפתורים, פטמות חזה עירומות, תותים.
  והם שרו:
  אנשים בבקשה תהיו בשקט, תהיו בשקט...
  תן למלחמות לגווע בערפל!
  חסידה על הגג, שמחה מתחת לגג,
  שלום בעולם!
  חסידה על הגג, אושר מתחת לגג,
  שלום בעולם!
  והבנות שוב רקעו ברגליהם החשופות והחזקות מאוד. יש בהם כל כך הרבה תשוקה ועוצמה.
  אולגה ירתה גם מבזוקה, וגם עם חזה חשוף, לוחצת על פטמתה הארגמנית.
  ואז היא שרה:
  - תן לרוסיה ולבלה רוסיה להיות ביחד,
  אחרי הכל, המחשבות האמוניות שלנו הן אחת...
  תילחם למען המולדת ואל תפחד,
  עם רוסיה, אלוהים ואנחנו בלתי מנוצחים!
  ואולגה, בבהונותיה החשופות, לקחה וזרקה את מתנת השמד.
  אף אחד לא באמת יכול לעצור בחורה כזו, ושום דבר לא ינצח.
  אלו הבנות שכדור הארץ אוהב.
  גם ג'יין ארמסטרונג נלחמת, עם הצוות שלה. אין ספור הטליבאן הזה מחבט.
  נערת האצולה לקחה וירתה לעבר האויב באצבעותיה החשופות. ואז היא שרה:
  - המדינה המפוארת של בריטניה,
  דע שהיא המאהבת של הים...
  קיבלנו הרבה ידע
  אתה מרסק את היריב בקרב!
  והילדה לקחה אותו ולקחה אותו עם פטמת אודם ולחצה על הכפתור. הג'ויסטיק עבד. וקלון קטלני עף בכוח הרס עצום.
  הוא התפוצץ בפיצול חומר נפץ, קרע אנשים לגזרים.
  גם גרטרוד, הילדה היפה, הגבוהה והשרירית הזו, לבשה רק תחתונים. היא חבטה בפטמות הארגמן של שדיה. וגם, כמו משגר רקטות, הוא ריסק את האויב.
  גרטרוד צייצה:
  - ובמלחמה, כמו במלחמה,
  בנות רואות בחור בחלומותיהן!
  ולצחוק מהבדיחה השנונה שלו.
  מוניקה שמה לב, לוחצת על עקביה החשופים על הדוושות, והכריזה בשנינות בצחוק:
  - הכי טוב, אישה מנעלה גבר ברגל יחפה!
  והלוחם צוחק...
  מלניה הכריזה וקרצה לחברותיה:
  - רק כמה דקות
  רק כמה דקות...
  כל השיחה נמשכה עם האלוהים,
  איך אתה אומר את שמך
  מה אתה אומר שמך!
  והילד שואג כמו שור - ניצחון!
  ג'יין ארמסטרונג, תוך כדי ירי, העירה, קימטה את גבותיה:
  - זה מצחיק שעיוותת את השיר הסובייטי!
  מלניה הינהנה וחשפה את שיני הפנינה שלה, ולאחר מכן לקחה אותה ומסרה:
  - מגוון של קבלת שקרים,
  התנגשות ברגשות...
  ואנחנו קוראים לה קדושה
  ותקרא לזה שפל!
  וכל הצוות שר בקול:
  סקס מסיבה טובה בכל הממלכות
  אהוב בכל עת...
  אחרי הכל, בלי סקס זה לא מעניין,
  בלי בן זוג, הלילה ארוך מדי!
  מיכאיל ולדימיר התעורר. והם התחילו לעקוב אחר המלחמה בין ברית המועצות לאיראן.
  הלחימה לא הייתה עזה מדי. איראן לא האמינה בתקיפה וברית המועצות לא הייתה מוכנה.
  רק בערים הגדולות היו כמה כוחות מצב ושומרים איסלאמיים. הם ניסו להציע התנגדות איטית.
  למרות שכבר היו דוגמאות לשימוש במחבלים מתאבדים. וחומיני, שעדיין היה בחיים, הכריז על מלחמת קודש נגד ברית המועצות.
  איראן ניסתה להעביר כוחות מהחזית עם עיראק ולהקים קו הגנה.
  עד כה הכל הלך מספיק טוב. אבל ערים גדולות הוקפו עד כה רק בלי שהעזו להסתער.
  נעשה שימוש בטקטיקה הישנה של יצירת דוודים.
  ובשאר הזמן אתה יכול לישון;
  המלחמה האכזרית נגד הטליבאן נמשכת.
  בנות נלחמות באמצעות סוגים שונים של כלי נשק.
  נטשה לקחה אותו וירתה, תוך שימוש בפטמת החזה הארגמן, ושאגה:
  - אני הכי חזק בעולם!
  ובאצבעותיה החשופות, היא השליכה רימון של כוח קטלני, שקרע גוש של מוג'אהדין.
  זויה גם היכתה את היריבה באמצעות פטמת החזה הארגמן והשתוללה:
  - לא, אני הכי חזק בעולם!
  וגם בהונותיה החשופות שיגר כוח השמדה נוכח מוות, שקרע לגזרים את הלוחמים של אימפריית הטליבאן האסלאמית.
  אוגוסטין ירה גם עם פטמת האודם שלה. פגע בטנק וצייצת:
  - למען הקומוניזם של מדינת הסובייטים!
  והיא זרקה רימון עם עקב חשוף ועגול של כוח קטלני.
  סבטלנה גם ירתה באויב עם פטמת תות. גרם לו נזק עצום וחריק:
  - למען המולדת עד הסוף!
  והיא זרקה מתנת השמדה, קורעת את המוג'אהדין בעזרת בהונות חשופות.
  הבנות האלה פשוט מדהימות!
  הלוחמים היו מהמעמד הגבוה ביותר.
  אולג ריבצ'נקו גם הרים את הילד האלמותי הזה, הרים להביורים ופגע באויב. והאש לקחה ושרפה הרבה חיילים אפגנים
  הילד הנצחי זרק רימון קטלני באצבעות רגליהם החשופות של ילדים ושר:
  - תהילה לארץ המולדת, קומוניזם קדוש!
  נשמיד את הפאשיזם הרשע!
  מרגריטה קורשונובה היא ילדה בת אלמוות, שכשהייתה בוגרת, גם לקחה אותו בבהונותיה החשופות וזרקה מתנה של כוח קטלני למוות. וכל כך הרבה אויבים נקרעו בבת אחת.
  והיא צרחה, חושפת את שיניה:
  - לכוחות האדירים של המדינה,
  הבס את לגיון השטן!
  והעקב החשוף של ילד יזרוק שוב אפונה של כוח הרסני.
  אחרי זה, ילדי הטרמינטור לקחו את זה ואיך הם שורקים. ואלפי עורבים נפלו על ראשי לוחמי הטליבאן.
  הילדים שרו במקהלה:
  - תהילה לעידן האמונה הקומוניזם,
  הגינה לא תפרח בשפע...
  איננו מכירים באידיאל הפציפיזם,
  יצליח להציל את המולדת בקרב!
  והזוג הנצחי לקח ושרק. והעורבים קיבלו התקף לב והתעלפו, חבטו בגולגולות של חיילי הטליבאן.
  זה באמת מאבק שצריך.
  גם אליונקה נלחמת עם הצוות שלה. הבנות מאוד יפות ושובבות. ומה הם פשוט לא יודעים איך.
  אלנקה זרקה את הפגיון באצבעותיה החשופות. הוא עף וכרת את ראשיהם של חמישה. זה ממש ממש מגניב.
  הילדה צרחה:
  - לרוסיה הקדושה!
  אניוטה מזדיין עם המוג'אהדין. ולחיצה על הכפתור עם פטמה ארגמן, קורעת את המוני הלוחמים של האימפריה השמימית וציוץ:
  - בשביל סווארוג! אנו זוכים להערכה רבה על ידי אנשים, תחת חסות אלוהים!
  והעקב החשוף והעגול שלה, כאילו על ידי המוג'אהדין, יתקע.
  ואז הילדה התפתלה לסלטה.
  אלה ג'ינג'י נלחם נואשות. שערה האדום-נחושת מתנופף באוויר כמו כרזה פרולטרית. הילדה שרה, חושפת שיניים וצייצה:
  - תהילה זה טוב, תבוסה זה רע!
  והילדה בבהונותיה החשופות זרקה מתנת הרס, קרעה מסה של מוג'אהדין ושרה:
  - למען רוסיה והחופש עד הסוף!
  והלוחם הג'ינג'י הוסיף:
  - ותהילה לאמא רוסיה לאוקראינה!
  מריה העירה באגרסיביות, שרבטה על האויב ועשתה זאת בצורה מאוד מתאימה, שרה:
  אנחנו הכי חזקים בעולם
  אנחנו הילדים של רוסיה הגדולה!
  והילדה שוב, בבהונותיה החשופות, תשליך מתנת השמדה בכוח קטלני.
  ולילדה יש שיער בצבע עלה זהב. ובחורה כל כך יפה - פשוט סופר. ואז הילדה לחצה על הכפתור עם פטמת האודם שלה, הפילה את המכונית של האויב וצרחה:
  - לרוסיה הגדולה!
  ואז, היא זרקה חבילת נפץ עם עקבה החשוף והוסיפה:
  - ולמען אוקראינה הגדולה!
  גם האולימפיאדה פעלה בצורה אגרסיבית ביותר. ופטמות התות שלה לחצו על כפתורי הבזוקה, וריסקו את מסת חיילי הטליבאן.
  ואז הילדה צרחה:
  - למולדתי - ברית המועצות!
  והאצבעות החשופות של רגליה הגדולות אך החינניות של הנערה הגיבורה השליכו פצצה הרסנית.
  הלוחם צחק:
  - נבנה ערים על מאדים, ומפעלים על מרקורי!
  מרוסיה הוציאה את לשונה וצייצה:
  - ויהיו ערים על צדק - אני מאמין בזה!
  והילדה לקחה אותו ובאצבעותיה החשופות שיגרה אפונה עם חלקיק השמדה.
  ומכיוון שהוא מתפוצץ, וגדוד שלם של הטליבאן יקיא...
  והילדה, כמו פטמת תות, דופקת משהו הרסני ביותר.
  גם מטריונה תיקח את זה ותכה את המוג'אהדין בעזרת פטמת אודם. ומתנת מוות תעוף בכוח רצחני.
  הילדה לקחה אותו וצייצה:
  - למען המולדת - אמנו!
  ואז אצבעותיה החשופות לקחו וזרקו אפונה, וקרעה הרבה חיילים של אימפריית הטליבאן.
  כך נלחמות הבנות... טנק גדול עם להביורים זוחל. והוא שורף המון חיל רגלים.
  אליזבת שרה, חושפת שיניים:
  - אנחנו הכי מגניבים בעולם,
  לבנות יש רגליים יחפות!
  ומהילדה לוחצת על הפטמה הארגמנית על הכפתור, זורחת כמו ג'ויסטיק אבוניט.
  אליזבת ציחקקה ואמרה:
  שניים שניים זה ארבע,
  שתיים שתיים זה ארבע...
  זה ידוע לכולם
  בכל העולם!
  יקטרינה לחצה על ההדק באצבעותיה החשופות. הפיל את האויב וחריק:
  - לשינויים גדולים!
  אליזבת העירה בחיוך:
  - והשינויים יהיו לטובה!
  אלנה חבטה עם פטמת אודם, לחצה בזריזות על הכפתור וציינה:
  - אבל פעימות הלב והוורידים,
  דמעות של הילדים, האמהות שלנו...
  אומרים שאנחנו רוצים שינוי
  זרוק את עול השלשלאות הכבדות!
  יופרוסיניה, הניחה את רגליה על הדוושות באצבעותיה החשופות, העירה באופן הגיוני למדי:
  - כאן אנחנו מדברים, לשינוי, לשינוי. ומה השינויים?
  אליזבת ענתה בהיגיון:
  - כמובן לשינויים לטובה!
  קתרין שאלה בחיוך:
  - ואם הכל בסדר?
  אליזבת אמרה בביטחון:
  - וכשהכל היה בסדר! כמה שנים נמשכת המלחמה, ואין קץ באופק!
  והילדה ירתה שוב, כשהיא משתמשת בפטמת החזה הארגמן. הילדה הזו סופר מדהימה!
  אלנה גם ירתה בעקב העירום, הוורוד והעגול שלה וריסק עוד טנק אויב.
  והילדה שרה:
  - תהילה לאלים הרוסים!
  גם יופרוסיניה ירתה, הפטמה שלה הייתה כמו תות שדה בשל ועסיסי, וסישה:
  - המלחמה תנצח! כל המלחמות מסתיימות במוקדם או במאוחר!
  אליזבת הסכימה עם זה:
  תן למלחמה הזאת להיגמר. אבל האם אנחנו יכולים לנצח?
  יקטרינה ירתה שוב באמצעות הפטמה הארגמנית שלה והשתוללה:
  - התוצאה הסבירה ביותר של המלחמה היא תיקו!
  אליזבת רטנה בתוקפנות:
  - לא! לא תהיה הגרלה! נגיע לסוף!
  קתרין ירתה שוב בעזרת בהונותיה החשופות וצייצה:
  - במלחמת הקודש יהיה נצחוננו! דגל אימפריאלי קדימה - תהילה לגיבורים שנפלו!
  והבנות במקהלה, רועדות את שדיהן המלאים, שרו:
  - אף אחד לא יעצור אותנו
  שום דבר לא יביס אותנו!
  ושוב הם בעטו, תוך שימוש בעקבים חשופים, ורודים, עגולים, וצווחים:
  - שום דבר לא יעצור אותנו
  אף אחד לא יביס אותנו!
  והבנות ייקחו את זה וישחררו זרמים חדשים של אש עזה...
  וגם בנות נלחמות בשמיים. איזה לוחמים יפים כשהם בביקיני אחד. או אפילו להוריד להם את החזיות. והפטמות החשופות שלהם, כמו תמיד, בעסק.
  . פֶּרֶק? 22.
  אנסטסיה וודמקובה, היכתה יריבים בשמיים והפילה מכות על יחידות הקרקע, צרחה:
  - למען הקומוניזם הקדוש של מדינת הסובייטים!
  אקולינה אורלובה, יורה לעבר האויב, ולחצה על הכפתור עם פטמתה הארגמנית, וציינה באגרסיביות רבה:
  - יש מלחמת הרס!
  ובאצבעות רגליים חשופות, לקחה הנערה ודפקה את לוחמי האימפריה האדירה. וחריק:
  - אנחנו אנשים של כדור הארץ המולד שלנו,
  עוד לא מאוחר להתפייס...
  בטורנדו של מלחמה
  יש אני והם
  וזה רציני!
  Mirabela Magnetic, שהמשיכה להפיל יריבים, והשתמשה בפטמות אודם לשם כך, צעקה:
  - מלחמה משתוללת ביקום,
  מלחמה בלי סיבה...
  שטן בליבם של אנשים
  גברים רבים מתו!
  אנסטסיה וודמקובה העירה ברציונליות רבה, מכה את האויב בפטמת תות וצרחה:
  - זוהר שאלוהים ברא,
  החסד נשפכה על המין האנושי...
  סווארוג הגדול נתן לנו -
  רחמים נשמה, שכל, לב!
  אקולינה אורלובה ענתה בצחקוק, גם היא ירתה באמצעות פטמה בצבע אודם בעל פנים:
  - כן, Svarog יכול לעשות את זה! זהו היוצר הגדול של כדור הארץ!
  ואז מירבלה מגנטיק - הבחורה הזו עם השיער הזהוב, שאלה, חושפת שיניים:
  - ולמה אנשים מזדקנים, ובעיקר נשים, אם יש בורא חזק וחכם כמו סווארוג?
  אנסטסיה ירתה, בעזרת בהונותיה החשופות, וענתה:
  - אני עדיין זוכר את הצאר ניקולאי השני, והוא אפילו נתן לי ממתקים. אתה יכול לתת לי את הגיל שלי על ידי התבוננות בדמות שלי?
  אקולינה אורלובה, לוחצת בעקב החשוף שלה, ציינה בחשיפת שיניה ושחררה מתנת מוות הרסנית:
  - אם תסתכל על הפנים שלך, גם אתה לא נותן גיל!
  מירבלה מגנט הנהנה, וציינה באנחה:
  - האלים הרוסים אפילו נותנים אלמוות ונעורים נצחיים לנבחרים. אבל מה אפשר לומר על נוצרים?
  אנסטסיה וודמקובה, בתגובה, ירתה רקטות, לחצה על הכפתור עם פטמת התות שלה ושרה:
  - על כס המלכות השמימי,
  מלך היקום ישב...
  לפי רצונך,
  המשיח שלט בנו!
  
  הם צלבו את אלוהים על הצלב
  ישוע מתפלל לאבא...
  כדי לא לשפוט אותנו לחומרה -
  החטא סלח לנו עד הסוף!
  מירבלה מגנטיק הנהנה, גם שלחה מתנות תגובתיות של מוות, לוחצת על עקבה החשוף והעגול ועל הוויאקנולה:
  - אתה יכול לשיר היטב! אבל האם האלים הרוסיים וישו תואמים?
  אנסטסיה וודמקובה משכה בכתפיה, שלחה קליע אוויר באצבעותיה החשופות וצרחה:
  - האם דבש וחלב תואמים? הם שונים אבל הולכים טוב ביחד!
  מירבלה מגנטיק הסכימה עם זה, ושלחה רקטה עם הפטמה שלה בצבע של צבעוני בשל:
  - ברור שזה טוב! ואפילו מאוד בחלל!
  והבנות שרו בקול, ממשיכות לירות באצבעות הרגליים החשופות ובפטמות הארגמן:
  כדור הארץ בחלון
  כדור הארץ בחלון
  האדמה באשנב נראית לעין!
  כשבן מתאבל על אמו,
  איך בן מתאבל על אמו...
  אנחנו עצובים על כדור הארץ, היא לבד!
  ובכל זאת הכוכבים
  עם זאת, הכוכבים...
  קצת יותר קרוב, אבל לכולם גם קר,
  וכמו שעון ליקוי, וכמו שעון ליקוי...
  אנחנו מחכים לאור ורואים חלומות ארציים!
  והבנות שוב לחצו את פטמותיהן, ארגמן כמו פרגים, על הכפתורים, שלחו אחת קטלנית ושרו שוב;
  ואנחנו לא חולמים על שאגת הקוסמודרום,
  לא הכחול הקפוא הזה...
  ואנחנו חולמים על דשא, דשא ליד הבית...
  ירוק, ירוק, דשא!
  הבנות התמודדו עם המוג'אהדין מאוד מגניב.
  וגם הלשון שלהם ארוכה וניידת. והם יודעים איך לעבוד איתם.
  סטילנידה גם אגרסיבית בקרב... וגם איך היא יורה בצורה מאוד מדויקת.
  וגם באמצעות פטמת תות. וזה מאוד יפה.
  סטילנידה שרה:
  את השדה הזה חרשו בניו של סווארוג,
  נרסק בתקיפות את היריבים...
  הדרך של רוסיה, אבוי, ממלחמה למלחמה,
  אבל החבר'ה הקשוחים האלמותיים שלנו!
  ורוניקה גם הטיחה בעזרת פטמתה הארגמנית כמו עלה כותרת של ורד, חרקה לעבר האויב:
  - על ההצלחות המגניבות שלי!
  ויקטוריה השתמשה גם בחזה המלא שלה, כמו מלונים בשלים, בעת הצילום ותיקנה:
  - למען הצלחתנו!
  סטלידה הנהנה, זרקה בומרנג באצבעותיה החשופות, שחתך כמה ראשים תוך כדי מעוף, וציינה:
  - ההצלחות שלנו יהיו עצומות, אני מאמין!
  ולנטינה, שהכתה את הטליבאן בלחיצה על הכפתור של מקלע אוטומטי עם פטמה בצבע תות, ציינה:
  - אנוכיות היא הבעיה!
  סטילנידה, יורה לעבר האויב, ושוב זורקת מחטים רעילות באצבעותיה החשופות, ציינה הפעם:
  - כן, אנוכיות היא רעה!
  ורוניקה לחצה על כפתור להביורים עם הפטמה הארגמנית שלה, שרפה מחלקה שלמה של סינים וחרקה:
  - אבל אבוי - אנוכיות לא נמחקת!
  ויקטוריה דפקה את האויב, בעזרת עקב עירום, עגול וורוד וצייצה:
  אבל גם אנחנו לא חלשים! יהיה לנו ניצחון וחג לעידנים!
  ולנטינה, ירתה לעבר המוג'אהדין וכיסחה אותם כמו חרמש, לקחה אותו והוציאה באגרסיביות:
  -תהילה לעידן הקומוניזם והצאר סווארוג!
  סטלידה חבטה שוב בפטמתה הארגמן והעיר:
  - תהילה לקומוניזם!
  ורוניקה שאלה בחיוך:
  - מה זה קומוניזם?
  ויקטוריה נהמה באגרסיביות, שלחה מתנת מוות, פטמה בצבע של דובדבנים בשלים, וצרחה:
  - קומוניזם הוא גן עדן!
  והבנות לקחו אותו ושרו:
  אני אקרע את כולם לגזרים,
  אלה החיים, זה האושר!
  גרדה נלחמת על טנק נייד. היא ילדה מאוד יפה ותוקפנית. והטנק זז ומתלקח. יש לו הרבה כוח הרסני.
  גרדה ירתה בעזרת אצבעותיה החשופות של רגליה המסותתות וצייצה:
  -למען הסדר הגדול בעולם!
  שרלוט גם חבטה את האויב עם פטמתה הארגמנית, לחצה איתה על הכפתור והשתוללה:
  - תהילה למולדת.
  וכריסטינה הילדה ירתה, הפעם עם עקב חשוף, עגול, ורוד.
  והיא השתוללה:
  - למען קומוניזם גבוה יותר!
  גם מגדה חבטה באויב ושרה:
  - גדולתם של הגרמנים הכירה את כדור הארץ,
  הפשיזם הובס במכת חרב...
  אנחנו אהובים ומוערכים על ידי כל אומות העולם,
  תושבי המדינה כולה צועדים לקראת הקומוניזם!
  הטנק זז והרעיף על כולם פגזים, וכדורים ירדו כמו עופרת.
  גרדה העירה בשנינות, ויורה שוב עם פטמת האודם של חזה:
  - נצחוננו בלתי נמנע - תאמין לי, התקווה לא תיעלם!
  שרלוט ירתה באצבעותיה החשופות והסכימה:
  - לא, הוא לא יעזוב!
  הילדה על הטנק נאנחה בכבדות...
  במקום אחר, במארב, אליס ואנג'ליקה מחפשות מטרות.
  אליס זכרה איך היא הגיעה לכלא כילדה. ושם היא הוכתה באלות גומי על עקביה החשופים. הילדה אליס חתמה אז על ההודאה. והיא הלכה למושבת ילדים, עבודה. אבל היא לא נשארה שם הרבה זמן.
  במושבה נערות גילחו קרחות ונאלצו לעבוד יחפות גם במזג אוויר קר. ואליס התרוממה. ואנג'ליקה נולדה בסיביר, והיא לא הכירה נעליים בכלל, ורצה דרך סחף השלג עם עקביה החשופים, והשאירה הדפסים.
  אז הבנות האלה מיוחדות ובלתי מנוצחות.
  אליס ירתה, לוחצת על פטמתה הארגמנית על ההדק ומתקששת, חושפת את שיניה:
  - תהילה לעידן האלים הרוסיים!
  והיא זרקה רימון קטלני באצבעות רגליה החשופות. מה שקרע המוני חיילי טליבאן.
  גם אנג'ליקה ירתה, ובאופן די הולם. היא פילחה את האויב וצרחה:
  - להישגי המחשבה הגדולים ביותר!
  היא לחצה שוב על הכפתור עם פטמת האודם שלה. היכה את האויב בתשוקה קטלנית.
  ואז בבהונותיה החשופות זרקה את מתנת ההשמדה של המוות וצרחה:
  - לאלה הגדולה ואם האלים לאדה!
  אליס ירתה בצורה מדויקת מאוד ופגעה בגנרל הטליבאן במכה מדויקת וצייצה:
  - למען אלוהים סווארוג!
  ואז הילדה שוב זרקה את מתנת המוות הרצחנית באצבעותיה החשופות. זו אליס - פשוט סופר גירל.
  היא עבדה היטב במושבה. הם אפילו הפסיקו לגלח את ראשה ואפשרו לה לגדל את שיערה עם שיער זהוב ומתולתל. וילדה כל כך יפה גדלה במושבת ילדים, עבודה. היא הייתה רק אלילה.
  וזה כל כך יפה. וכפות רגליה היחפות השאירו עקבות מפתות כאלה בשלג. שאפילו השומרים עסקו באוננות.
  זאת הייתה אליס...
  לא פלא, אולי, שם כזה כמו אליס - גורם לאסוציאציות מיוחדות. שאיתו שום דבר לא משתווה. ואליס - בכלל, היופי פשוט סופר והיפר!
  ואצבעותיה החשופות שוב זורקות רימון קטלני ומפרקות את כולם.
  אליס שרה בחיוך;
  למה לאנשים יש ראש
  זה לא נהיה יותר מטומטם...
  אל תחצוץ עצים עם הראש
  מסמרים לא נקושים!
  אנג'ליקה גם לקחה וירתה, לוחצת על ההדק עם פטמתה הארגמנית, פרצה דרך האויב. היא העיפה זוג מתנות מוות באצבעותיה החשופות ושרה:
  תן לזה להיות ריק עבור חלק,
  אחרים מטעים אותה...
  אבל כולם רואים סיבה,
  לא רוצה לאבד אותה!
  ושתי הבנות, המשיכו לירות לעבר המוג'אהדין, ושלחו מתנות מוות בבהונותיהן החשופות, התחילו לשיר;
  לא צריך לאבד את הראש
  אל תמהר...
  לא צריך לאבד את הראש
  ופתאום בא שימושי!
  הבנות ירו לעבר האויב באמצעות פטמות האודם שלהן ויללו:
  אתה כותב במחברת שלך
  לכל עמוד...
  לא צריך לאבד את הראש
  לא צריך לאבד את הראש!
  לא צריך לאבד את הראש!
  ואתה צריך להרוג את הממזרים!
  והבנות השליכו את הרימונים בעקביהן החשופים והעגולים. הבנות האלה פשוט מדהימות.
  והנה גם ניקולטה נלחמת. זו בחורה מאוד יפה, היא פשוט מעולה.
  ניקולטה לקחה אותו ושרה אותו, לוחצת על הכפתור של הבזוקה עם הפטמה הארגמנית שלה ושלחה מתנת הרס.
  הילדה צייצה:
  - תהילה לימי הקומוניזם!
  והוסיף:
  בניצחון הרעיונות האלמותיים של הקומוניזם,
  אנחנו רואים את העתיד של המדינה שלנו...
  והכרזה האדומה, המולדת הבהירה,
  תמיד נהיה נאמנים עד אין קץ!
  ניקולטה, אחרי המילים האלה, הראתה את לשונה. ושוב פטמת האודם שלה כאילו נורתה בכוח הרס רב.
  וניקולטה, באצבעותיה החשופות, לקחה וזרקה רימון של כוח קטלני, קרעה גוש של מוג'אהדין והשתוללה:
  - מבעד לסערות זרחה לנו שמש החופש,
  דרך סערות וסערות הלכנו יחד...
  תנו לאומות להיות אחד
  תנו לכל מדינות כדור הארץ להיות ביחד!
  גם ויולה נלחמה בזעם רב. היא ירתה מהלהביור, לחצה על הכפתור עם פטמתה הארגמנית ושרה:
  - תהילה לארץ המולדת, החופשית שלנו,
  ידידות של עמים היא תמיכה לנצח,
  כוח חוקי, רצון העם,
  הרי לאחדות של אדם פשוט!
  לוחם השוורים ירה גם על המוג'אהדין. בכך היא השתמשה בצינור שממנו עפו פתיתי אש, שממש שרפו הכל עד היסוד.
  הילדה רקעה את רגלה החשופה והמסותתת וצייצה:
  - תהילה לעידן הקומוניזם, תהילה ללנין החדש!
  אנג'לינה ואורורה גם פרסו מטיל להביורים רב עוצמה, ולקחו אותו, חבטו אותו בסילון להבה.
  והאש נשפכה... זה ממש שרף את הטליבאן.
  אנג'לינה הניחה את רגליה היחפות ובירי, צייצה:
  - תהילה לברית המועצות!
  והילדה שוב לחצה על פטמתה הארגמנית על כפתור מפל הלהבים. וזה שוב התפוצץ...
  אורורה פגעה גם במוג'אהדין. שרף הרבה חיילי טליבאן והשתולל:
  - לגבולות חדשים!
  ובאצבעותיה החשופות זרקה מתנת מוות רצחנית. ושוב הוא לחץ על הכפתור עם פטמת האודם של החזה שלו. ואז היא צייצה וחשפה שיניים:
  - תהילה ל-CPSU!
  אנג'לינה קרצה, זרקה את אפונת המוות בעקב החשוף וצייצה:
  - CPSU - SS! CPSU - SS!
  ושוב היא לוחצת על הכפתור עם פטמת התות של החזה שלה.
  אנה ואולגה הן בחורות יפות בתחתונים צמודים בלבד.
  הם לקחו והעלו משגר רקטות כבד. והניחו את רגליהם החשופות והמסותתות, לקחו אותו וחבטו אותו.
  אנה צייצה ולחצה על פטמתה הארגמנית על הכפתור.
  - תהילה לאלים הרוסים!
  ובאצבעות רגליים חשופות זרקה הילדה רימון קטלני.
  אולגה, בבהונותיה החשופות, שיגרה מתנת מוות קטלנית, ממש קורעת את המוג'אהדין.
  אולגה שרה:
  - הו, פושקין, אתה אקסצנטרי, אתה טועה,
  בקרב, לא הפסקנו לפהק...
  הטנק הקרוע של הטנק עולה באש,
  להבריח את כל האנשים מהספה!
  והילדה לקחה אותו וברגליה היחפות זרקה מתנת השמדה חדשה, קטלנית מאוד.
  ואז עם פטמת אודם היא לחצה על הכפתור, ושלחה מתנה אגרסיבית של הרס.
  ואז הבנות שרו בקול:
  - ובמלחמה, אבל במלחמה,
  בנות רואות בחור בחלומותיהן!
  הרצון שלו לנהוג
  תקרע את הילד!
  והלוחמים שאגו:
  - למחוץ את הבנות ברגליים של גברים,
  בחור לא צריך להיות אחראי...
  אדם, כמו סוס, מחויב לחרוש,
  והמשמעות של בנות היא להרוג!
  ושוב ילחצו הבנות עם פטמות החזה הארגמן על כפתורי ההשמדה.
  השטן עצמו לא יעמוד נגד יפים כאלה.
  ולשונות הבנות שובבות. הם כמו סוכריות מתוקות, מלחכות מוטות ירקן פועמים.
  אנה ואולגה שרו:
  - נקרע את כל הגברים לגזרים,
  זה יהיה בכוחנו!
  הנה היופי של בנות הנינג'ה הנלחמות.
  הם הורידו את החזיות ועכשיו הם לובשים רק תחתונים.
  נערת נינג'ה עם שיער כחול לקחה ופרצה בחרבות, כרתה את ראשי הטליבאן.
  ואז, מהפטמות הארגמניות של החזה, הוא ישחרר ברק לעבר האויב. ששורפים הרבה מוג'אהדין.
  ואז באצבעות רגל חשופות, כשהוא זורק מתנת מוות רצחנית ושר:
  - אני חרק אומלל - צב נינג'ה סופר! אני אקרע את זה כמו מכתש!
  גם נערת נינג'ה עם שיער צהוב ביצעה טכניקת פרפר עם חרבות.
  כרתו את ראשיהם של טליבאן רבים.
  ואז, מהפטמות הארגמניות של החזה, הוא פרץ בברק. שרף גדוד שלם וצייץ:
  - אני הילדה הכי חזקה בעולם!
  ובאצבעותיה החשופות זרקה את הכוח הקטלני של מחט עם רעל.
  כאן בקרב היא ילדת נינג'ה עם שיער אדום. החרבות שלה מסתובבות כמו להבי מסוק. ולחתוך את המוג'אהדין בלי רחמים.
  הפולסרים הלוהטים של הלוחמת שוחררו מפטמות האודם של שדיה. שרף הרבה יריבים.
  לאחר מכן, בעקב החשוף שלה, היא השליכה חבילת נפץ של פחם, וקרעה לגזרים כמה טנקים.
  ואז היא שרה:
  אנחנו נבנה ערים
  ילדת נינג'ה לנצח!
  זה באמת מה שהבנות צריכות. יש להם כל כך הרבה זעם והתרגשות, ומצב רוח קרבי.
  גם ילדת נינג'ה עם שיער לבן חתכה בחרבות כמו להבי טחנת רוח, חתכה את ראשיה ושרה:
  נילחם למען יפן
  אני מאוד אוהבת להתנשק!
  וקרני השמדה עפו מפטמות התות של הילדה. מה שהפך את האפגנים לאפר ממש.
  והלוחמת, בבהונותיה החשופות, זרקה כמה בומרנגים בבת אחת, כרתה את ראשי האויבים, ולאחר מכן שרה:
  - תהילה לעידן האלים היפנים!
  ובנות הטרמינטור שרו מיד:
  - פטמות בנות ארגמן, פטמות בנות ארגמן,
  תן לכל הגברים פשוט למות מגעגועים!
  ושוב נשמעים צחקוק מחריש אוזניים, והשיניים של היפהפייה נראות.
  הבנות האלה פשוט מדהימות!
  ואוהב את לשונם עבודה מתוקה.
  הנה הם יקחו אותו, וברגע שהם יורקים, מיד יניחו גדוד שלם בתנופה אחת.
  לאחר מכן ישאגו הבנות מארץ השמש העולה:
  אנחנו לא מפחדים מפיגועים
  נהרוג את הרעים כולם ברצף!
  כאן בקרב והצוות של ג'יין ארמסטרונג.
  הילדה מאוד יפה. היא לקחה וזרקה את החזייה. והיא לקחה את הפטמה הארגמנית של חזה ולחצה על הכפתור.
  זרם של להבה בוערת עף החוצה. והוא שרף מאה מוג'אהדין. הנה הבנות - התרגשות מסחררת.
  ג'יין לקחה את זה ושרה:
  - דם אדום, אדום,
  כעבור שעה זה רק נחיתה
  אחרי שתיים, יש פרחים ודשא על זה,
  שלוש שנים לאחר מכן, היא שוב חיה!
  גרטרוד חבטה את יריבתה בפטמתה הארגמנית. ריסק את האויב וחריק:
  - וכוכב בשם השמש בוער!
  ואחרי זה, העקב החשוף והעגול שלה היה לוחץ על הדוושה בכוח קטלני.
  הבנות האלה הן פשוט מפלצות.
  ועל כן יקחו אותו וכיצד ישירו:
  שלום בריטניה, ים כחול,
  לעולם לא נהיה עבדים!
  גם מלניה תיקח אותו ותלחץ על הכפתור עם פטמת תות. ופגע באויב בכוח קטלני גדול.
  ואז זה יצעק:
  - לבריטניה ולמלכתה!
  מוניקה לחצה על הכפתור עם פטמתה הארגמנית והתנגדה:
  - ואיפה המלכה - העם העיקרי!
  ובעזרת בהונותיה החשופות היא לקחה אותו שוב וירתה. הילדה הזו פשוט מדהימה!
  והטנק ממהר לעצמו ובכוח קטלני גדול. יש בו בנות בעלות הדחף האגרסיבי ביותר.
  מלניה שאג:
  - האנשים שלנו, האנשים שלנו,
  הוא עירום, עירום, עירום -
  עירומים האנשים שלנו!
  אולג ריבצ'נקו ממשיך להילחם באכזריות רבה. והחרבות של הילד חתוכות כמו סכיני גילוח חותכות שיער.
  והילד, עם הבהונות החשופות של רגליים ילדותיות, זורק את מתנת ההרס.
  ושר:
  אנחנו נלחמים באויב
  עם השם של סווארוג...
  אני לא אהיה טיפש
  להיות בן אלוהים!
  מרגריטה ציינה באגרסיביות, שחתכה את המוג'אהדין בחרבותיה. והילדה זרקה סכיני גילוח דקים באצבעותיה החשופות והתחילה לחתוך את צווארם של האפגנים.
  ואז הילדה שרה:
  - מרגריטה - החלון פתוח!
  והיא לקחה אותו, והראתה את לשונה! הבחורה הזו היא פשוט לוחמת על!
  ואף אחד לא יעצור או יביס אותה.
  אם היא שואגת, היא תשאג.
  וילדי הטרמינטור שרקו פה אחד, וענני עורבים החלו להתעלף, חבטו בגולגולות של חיילי הטליבאן.
  הילדים האלה הם פשוט מפלצות.
  אולג ריבצ'נקו שר:
  - במלחמת הקודש,
  החיים של חייל לא שווים...
  למען האב-מלך,
  אנחנו לא מתים לשווא!
  מרגריטה שוב זרקה את המחטים עם רעל באצבעותיה החשופות, וצייצה:
  - אנחנו מנצחים לא בכדי!
  ושוב הילדה משתלשלת... והתברר שזה מגניב ופתאומי במיוחד.
  הילדים פשוט היו מרוצים. וכפות רגליהם חשופות, וכל כך זריזות, קרירות יותר מקופים.
  הלוחמים הצעירים שרו בזעם;
  במרחבי המולדת הנפלאה,
  מזג בקרב ובעבודה...
  הלחנו שיר משמח -
  הו חבר ומנהיג גדול!
  לאחר מכן, שוב הילדה והילד ישרוקו בקול, ושוב יפלו אלפי ציפורים המומות על ראשם של האפגנים.
  אלו הבנות - המעמד הגבוה ביותר, והילד לא יותר גרוע...
  גם נטשה חותכת בחרבות. מהפטמות הארגמניות החלו לשחרר ברק, ובו בזמן לזמזם:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  מגן המולדת, חייל פרונוב!
  ועם האצבעות החשופות של רגליים ילדותיות, כשהיא יוצאת, ללא ספק משהו קטלני ביותר.
  זויה, מוחצת את הטליבאן בזעם מטורף, החלה גם היא לשחרר מתנות של מוות אגרסיבי מפטמות ארגמן. ותוך כדי שירה:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  גיבורי רוסיה - אוסף את האזעקה!
  ואצבעותיה החשופות יוצאות שוב, הווה הרסני מאוד של הרס.
  גם אוגוסטינוס האדום נלחם בזעם. היא שולחת מתנת מוות אחת אחרי השנייה לעבר האויב. ומפטמות האודם שלה זרמו זרמים של אנרגיה אלימה.
  אוגוסטינוס לקח את זה ושר:
  לוחמי החושך בוודאי חזקים,
  הרוע שולט בעולם מבלי לדעת את המספר!
  ואצבעות רגליו החשופות של הלוחם הג'ינג'י השיקו את ההרס יוצא הדופן.
  סבטלנה גזרה את הסינים, בלי שום רחמים. גרסו אותם לחתיכות. ובאצבעותיה החשופות זרקה אפונה עם חומר נפץ.
  ואחר כך מפטמות התות, כאילו חובטות באויב, עם משהו מאוד קטלני.
  קורע את האויב ושר:
  אבל אתם בני השטן,
  אל תרמסו את כוחו של המשיח!
  זו באמת בחורה שמסוגלת להביס כל רוע.
  לוחמים, אני חייב לומר, אולי החזקים בעולם.
  אולג ריבצ'נקו, כרת את המוג'אהדין, שר:
  בעולם של חום ושלג,
  העולם גם עני וגם עשיר...
  הנבחרת שלנו תוקפת
  היריב ישר לעזאזל!
  מרגריטה זרקה חתיכת אנטי-חומר באצבעות רגליה החשופות, קרעה מסה של אויבים וצרחה:
  והקרב ממשיך שוב
  האש ההיפרפלזמית רותחת...
  ולנין כל כך צעיר
  מכה עם קורות!
  לאחר מכן, הילדה לקחה והראתה את לשונה במיוחד. והיא חייבת להודות שזה ארוך מאוד.
  ילדי לוחמים הם ממש מגניבים.
  עדאלה ואגאטה נלחמות על אקדח דו-מושבי הנעה עצמי. הם דורסים אויבים, קורעים אותם לגזרים.
  עדאלה לוחצת על כפתור הג'ויסטיק עם הפטמה הארגמנית של חזה, שוברת את מסת הסינים וחורקת:
  - לרוסיה הגדולה!
  אגתה גם תכה באויב, תרסק אותו לגזרים, תקרע אותו לבלגן עקוב מדם ותבלבל:
  - עבור קייבאן רוס!
  והוא גם ילחץ על כפתור הג'ויסטיק עם פטמת האודם שלו!
  לאחר מכן, הבנות ייקחו וישירו:
  - לימדו יחד בבית הספר
  ולזכור בעל פה...
  איך צלצלו הפעמונים
  על קייבאן רוס!
  
  והאורתודוכסים זוכרים
  את מי אתה לא שואל...
  איך היו ימי הזוהר ההם
  הטבילה של רוסיה!
  ונטשה וצוותה הרימו;
  היי סלאבים, היי סלאבים
  מוסקובים וקייבים...
  האם אנחנו צריכים לחלוק את המולדת!
  לא יכול לשלוח בחור
  ספור את שלך כמלונה...
  אני מעדיף לאהוב אותו!
  כך התפזרו הבנות, וברור שהטליבאן, בוודאי, לא יכול להתנגד לאנשים כאלה.
  . פֶּרֶק? 23.
  גורבצ'וב-פוטין ממשיך לפקד ולתת פקודות. היחידות המתקדמות של הכוחות הסובייטים כבר הגיעו לאוקיינוס ההודי. במקביל, צבא ברית המועצות מתקרב לטהראן. ומתחיל להקיף את בירת איראן. וזה מגניב במיוחד.
  גורבצ'וב-פוטין קופץ בהנאה.
  ויש לו חלומות.
  המלחמה נמשכת כאילו במסלול אינסופי.
  נטשה והצוות שלה החליטו לשחק קצת שחמט כדי לקחת הפסקה מהקרבות.
  אוגוסטינה וסבטלנה מצד אחד, ונטשה וזויה מצד שני.
  הנערה כחולת השיער דחפה קדימה את חייל המלך שלה. אוגוסטינוס הגיב בבחירת ההגנה הסיציליאנית.
  זה כבר עוד משחק. הלוחם אדום השיער השתמש בווריאציה של הדרקון שבו הבישוף של שחור תופס אלכסון גדול ומפעיל לחץ על עמדתו של לבן, המלך, שמסתתר על צד המלכה.
  מתקבלות כאן עמדות מעניינות מאוד. לבן יכול לתפוס בהתקפה עבור הפיון השחור שהוקדם מול הבישוף.
  נטשה ואוגוסטינה שיחקו מהר בהתחלה. אבל אז הם התחילו לחשוב הרבה זמן. אופציות נחשבות. אוגוסטינה הקריבה תמורה תמורת פיון. אבל ההתקפה נכשלה.
  אבל אז נטשה עשתה טעות קלה והטעתה חתיכה עבור פיון. מעמדה נהיה קשה. אבל הילדה עם השיער הכחול הגנה על עצמה בעקשנות רבה. המסיבה נמשכה בשעה השמינית. ועד כה, אוגוסטין לא הצליח לנצח.
  ואז המשחק הופסק. הטליבאן תקף שוב. וזה, כמובן, כבר רציני.
  טנקים שואגים ומנועים שואגים.
  נטשה לחצה על כפתור הבזוקה עם פטמתה הארגמן וירתה רימון קטלני.
  פרץ דרך טנק אויב. ואז הילדה צעקה:
  - אני מצהיר על המחאה!
  ובבהונותיה החשופות, היא שוב השליכה רימון בעל כוח רצחני רב.
  זויה ציינה באגרסיביות, חושפת שיניים וירתה לעבר האויב בעזרת פטמת פטל:
  - ומאטינג אפילו טוב יותר!
  והילדה שוב זרקה את בהונותיה החשופות, פצצה של כוח הרס.
  והיא שאגה, חושפת את שיניה:
  - אני ארביץ לך!
  אוגוסטינה ירתה במקלע לעבר המוג'אהדין. אחר כך היא לקחה את פטמת האודם של חזה ולחצה על הכפתור של מטיל הרימונים. היא ריסקה את מכונית האויב וצייצה:
  - לכבוד העליון!
  ובאצבעותיה החשופות לקחה וזרקה מתנת מוות לעבר האויב בכוח קטלני.
  סבטלנה לקחה אותו ומטיחה באויב בעזרת פטמת חזה תות. יפרוץ דרך טנק אויב ויחטוף:
  - תהילה לקומוניזם ולגן עדן!
  ובבהונותיו החשופות הוא ייקח בחבילת נפץ, יכבה את האויב הארור.
  הבנות האלה פשוט מדהימות. יש להם כל כך הרבה התלהבות לחימה וחוזק תופת.
  אולג ריבצ'נקו, הילד הנצחי הזה, נראה בערך בן שתים עשרה. ילד נאה מאוד עם שרירי הקלה, ובמכנסיים קצרים לבד.
  זורק רימון בכוח קטלני באצבעות רגליו החשופות, ולאחר מכן הוא שואג:
  - למען המולדת וסטלין!
  מרגריטה לוחמת מגניבה מאוד. למרות שהיא נראית כמו ילדה כבת שתים עשרה.
  וגם היא לקחה וזרקה אפונה באצבעותיה החשופות, קורעת את המוג'הידין האמיץ.
  ואז הילדה שרה:
  - למען המולדת בלי סטלין!
  לאחר מכן, ילדי האלמוות לקחו אותו ושרקו בכל שפתיהם. והעורבים היו המומים וירדו כמו ברד על ראשי האפגנים. וניקבו את גולגולותיהם.
  ראשים פרצו כמו אבטיחים כאשר נגחו אותם מקורם של עורבים שאיבדו את הכרתם מהשריקה.
  זה מה שהילדים עשו...
  גם אנסטסיה Vedmakova נמצאת בקרב... ואצבעותיה החשופות לוחצות מאוד על הכפתורים.
  הילדה, שהייתה רק בתחתונים, לקחה אותו ולחצה על כפתור הג'ויסטיק עם הפטמה הארגמנית שלה. היא פגעה בטנק של טליבאן עם רקטה והשתוללה:
  - על הניצחונות הגדולים של ברית המועצות!
  אקולינה אורלובה נלחמה בביקיני אחד. היא ילדה עם שיער שהוא כמו שלג, קצת מפוזר בזהב. כלומר, מאדאם מאוד יפה.
  ועכשיו רגליה היחפות והחינניות לוחצות על הדוושה. ופצצות קטנות נופלות על ראשי האפגנים. והם די פגעו באויב, פורצים את המגדלים והגגות של רובים מונעים.
  אקולינה לקחה את זה ושרה:
  הפעמון יצלצל בשמיים
  הגשם יירד סוער...
  אני הולך לילדות שלי
  גשם קיץ בשבילי!
  והלוחמת ירתה שוב, תוך שימוש בפטמות האודם של שדיה המלאים במלונים. הנה בחורה עם שיער כל כך יפה, ורגליים מפתות, שזופות וחינניות.
  גם מירבלה מגנטיק נלחמת בהתלהבות רבה ובאגרסיביות עצומה.
  הילדה ירתה לעבר האויב בעזרת פטמת תות. היא ריסקה את טנק הטליבאן והשתוללה:
  - תהילה לאלים הרוסים!
  הילדה הזו מירבלה מאוד יפה. ובבהונותיה החשופות היא לקחה והעבירה לאויב מתנת מוות רצחנית. והמוג'אהדין היו מאוד מטומטמים.
  אבל הלגה הלוחמת תכה גם על האויב מהאוויר. בכך היא מרחה את פטמתה הארגמנית, בצבע פרג. וטילים קטלניים עפו לעבר האויב.
  הם ממש ניפצו את הבונקר לרסיסים. אלו באמת בנות סופר כיתה.
  הילדה ירתה בעזרת בהונותיה החשופות וחרקה, חושפת שיניים, נוצצות כמו פנינים.
  והלוחם שר בהתלהבות:
  היו הרבה ימים קשים
  הילדה היא כמו זמיר...
  לסיכום, בלי לחשוב על התוצאות,
  אל תלחם איתה בחורים,
  אל תלחם איתה בחורים,
  אחרת, הוא ישבור את קרניו!
  הבנות האלה פשוט לוחמות על.
  כל ארבע הבנות שרו בהתלהבות:
  רוסיה הגדולה - שדות אינסופיים,
  תן לארץ הקודש לשרוף בין הכוכבים...
  אני מאמין שרגשות הלב לא נמסים -
  נגן על הגבול מקצה לקצה!
  
  שיהיה קומוניזם בבית שלנו,
  מה שהוליד את החבר לנין...
  והאויב המרושע של הפשיזם מושמד,
  בשם גדולי הדורות!
  
  אחרי הכל, המולדת בליבנו היא אחת,
  ובעתיד לגלקסיות רבות...
  תן למדינה שלי להיות מפורסמת במשך מאות שנים
  מולדת אתה לא רק עטיפה מתוקה!
  
  תן לארץ המולדת שלי לפרוח
  ננצח את ג'ינגיס חאן...
  זכיות פתחו חשבון ללא הגבלה-
  לתפארת אני מכיר את איבן הרוסי!
  
  אנחנו בנות לוחמות כל כך חזקות
  שהיריב לא יכול להביס אותנו...
  אנחנו הבנות של סווארוג ובניו,
  מסוגל להכות את הפיהרר בפניו!
  
  בשבילנו האלה לאדה אני מאמין
  מי הוליד אלים רבים...
  כל האנשים הם משפחה ידידותית,
  שבלב שלי אני מכיר את רוד!
  
  וישו הרוסי הכל יכול,
  נולד באורתודוקסיה הגדולה...
  כמובן, הדמיורג' אינו פחדן כלל,
  הקב"ה התיישב בעם!
  
  לתפארת המשיח הכול יכול,
  נרים את חרבותינו החדות...
  להילחם במונגולים עד הסוף
  כדי שהעדר של באטו לא יגיע לרוסיה!
  
  כן, איתנו רוד האינסופי בכוח,
  מי יוצר את היקום...
  והוא פשוט יכול היה לעשות את זה
  מה שפשוט מדהים אותנו התודעה!
  
  אנחנו אנשים - זה החלל,
  מסוגל לכבוש את היקום...
  למרות שגרזן בייטי עקץ את ההמונים,
  רוסיה עם כוחה של המשפחה בקרב ללא שינוי!
  
  בנות מאוד אוהבות יחפות,
  למהר בזריזות דרך שלג הקפוא...
  והם ינצחו את המונגולי באגרוף,
  לא להעז להתמודד עם המולדת!
  
  אי אפשר למצוא מולדת יפה יותר
  למרות שהם תוקפים את רוסיה בלהקה מסויטת...
  הילדה בת לא יותר מעשרים,
  היא כבר חתכה סמוראים!
  
  היא יפה וקלאסה
  הילדה שהורסת את המונגולים בצחוק...
  תן לשטן לתקוף את כדור הארץ -
  אנו נמחץ את האויב בפלדה!
  
  אז נופפתי ברגל יחפה,
  והיא תקעה את עקבה החשוף בסנטר...
  הפכתי לילדה כל כך מגניבה
  אתה לא צריך סמובולוק במקרה הזה!
  
  החרבות שלי מרצדות כמו נוצה,
  והם כרתו את הצבא המונגולי בצורה כל כך מפורסמת...
  שהמשוט שלי יהיה חזק,
  האויב יושמד בפראות!
  
  כן, רוסיה שלנו לא יפה יותר למצוא,
  נהדרת כמו השמש מעל כדור הארץ...
  אנחנו יכולים למצוא אושר לעצמנו,
  ושרים מעללי גבורה!
  
  רוסיה היא מדינה קורנת,
  מה נתן את הקומוניזם לעמים...
  היא ניתנת לנו לנצח על ידי קין,
  למען המולדת, למען האושר, למען החופש!
  
  ארץ המולדת - אנו מפארים את האדון המשיח,
  תן למריה ולאדה להיות מאוחדים...
  החבר סטלין החליף את אביו -
  אנחנו הרוסים בלתי מנוצחים בקרבות!
  
  עמי העולם אוהבים את הדרך הרוסית,
  אנחנו אחד, תאמינו לאנשים עם לב...
  תאמין לי, אל תכופף אותנו באגרוף,
  בקרוב נפתח את הדלת לחלל, אני יודע!
  
  ברגליים יחפות ניכנס למאדים,
  בקרוב נשלוט על ונוס בגבורה...
  הכל יהיה רק מעמד הידע הגבוה ביותר,
  ואדם יהפוך לכל גיבור!
  
  כן ישו הוא סופרמן
  עם סווארוג, רוסיה תקום מברכיה...
  לחבר'ה לא יהיו בעיות,
  בואו לפאר את המשפחה בשם האינסוף!
  כאן הם זמרים נלחמים ואינם ניתנים לחיקוי.
  אבל הצוות של אליזבת נלחם מאוד נואש.
  הנערה ירתה לעבר האויב בעזרת אצבעות רגליים זריזות והשתוללה:
  - תהילה לאלים של ביזנטיון,
  הבנות פשוט יחפות!
  והיא חבטה שוב בעזרת פטמה ארגמנית שזוהרה כמו פחם. אלו בנות המעמד הגבוה והקולוסאלי.
  יקטרינה גם סטרה ליריבה בפטמת חזה תות שנראתה כמו מלונים.
  אחר כך היא הוסיפה בעקב חשוף, עגול, מוקשה, משתוללת:
  - תהילה לאלים הרוסים, ותנו לדרקון הגשם למות!
  אלנה, יורה בצורה מדויקת מאוד לעבר האויב, פוגעת במוג'אהדין בעזרת אצבעות חשופות של רגליים מסותתות, vyaknula:
  - בשביל גדולתו של המנהיג החדש של רוסיה, אנחנו לא צריכים דרקון גשם!
  ושוב לחץ על פטמת האודם על הכפתור.
  יופרוסיניה הסכימה עם זה, חרקה את האויב וצרחה, הזיזה את לשונה הארוכה, צייצה:
  - נביס את האויב, למרות שהוא ברוב,
  לילדה יש מאה מקלות על הגב!
  והלוחם ישתמש בפטמה שנוצצת כמו פקעת ורדים. ורגליה החשופות והמסותתות ישתמשו בכוח הרס עצום.
  והמוני הטליבאן התמוטטו בבת אחת.
  כך הטנק רוכב ומוחץ את חיילי אימפריית הטליבאן הגדולה והחזקה. אף אחד לא יכול לעמוד מול הבנות-לוחמות. גם אם הם לא בטנק, אלא פשוט בתחתונים הצמודים, השחורים והאדומים שלהם. בנות כאלה הן מאוד חזקות ומגניבות מלאות תוקפנות. והבהונות החשופות של הרגליים, ארוכות למדי, חינניות וניידות, מפעילות את ההשפעה של כוח הרס עצום על היריבים.
  גם אלנקה נלחמת בתשוקה רבה. הלחץ שלה, והשדיים העירומים עם הפטמות, כמו ניצני צבעונים, מדברים בעד עצמם. זו הילדה - הכי מתענגת. ויש לו כל כך הרבה כושר המצאה מבצעי, כוח פנומנלי, קוסמי. ואולי לא רק החלל, אלא גם כדור הארץ.
  אליונקה חבטה את האויב, תוך שימוש בפטמת החזה שלה, בצבע הדגל הפרולטרי, ושרה:
  - אלים רוסים - אלי מלחמה!
  והיא השליכה מתנות השמדה על האויב מהטליבאן בבהונותיה החשופות.
  גם אניוטה נלחמת. הילדה מלאה בכוח והתלהבות. יש בו גם רוך וגם חוזק. כמו פלדה מצופה גומי. וכך לקחה הילדה ולחצה על הפטמה הארגמנית שלה על הכפתור, ושחררה זרם לוהט על חיילי הטליבאן.
  הלוחם שר:
  - חבר תמיד יכול לעזור לי,
  אל תשפכו מים, כולם מסביב צוחקים...
  ואנחנו יכולים לעזור לתוקפן,
  ומבחינתנו Svarog הוא החבר הכי טוב!
  והילדה בבהונותיה החשופות זרקה כדור השמדה בכוחות הרס אדירים.
  הלוחמת ג'ינג'ית, והמאוד תוקפנית, אלה, לקחה וצרחה, חושפת את שיניה החדות, זורחת כמו יהלומים:
  - אבל פסארן! סין לא תכבוש אותנו!
  והיפהפייה לחצה על פטמת האודם של החזה שלה על כפתור הג'ויסטיק. והיא לקחה אותו וחבטה אותו בפיתול.
  ואז אצבעותיה החשופות של רגליה המסותתות לקחו וזרקו בומרנג קטלני. הוא עף וחתך כמה ראשים.
  אללה לקח את זה וצייץ:
  קודם נסתכל לאויב בעיניים
  ואז נטגן אותו ונאכל אותו!
  ואז הילדה לקחה והראתה את לשונה. והלשון של ילדה עם חליפה אדומה היא ארוכה וזריזה מאוד. הוא מאוד טעים וריחני, כמו גם פועם אוהב ללקק.
  הלוחם סופר ושר:
  - אין ילדות באימפריה תזזיתית!
  כן, נשים משתמשות בכל תרופה!
  ואז העקב החשוף שלה זרק רימון.
  גם מריה נלחמת בלחץ רב. היא ילדה מהמעמד והסדרה הגבוהים ביותר.
  היא כבר נאלצה להילחם יותר מפעם אחת... הילדה גם ציינה סיפור קצר על היסטוריה אלטרנטיבית... כשהכל הולך אחרת, למרות שזה השתנה לא מעט בהשוואה למציאות.
  נפוליאון בחר בתוכנית חלופית למלחמה עם רוסיה. הוא נסע לקייב והביס שם חיילים רוסים. והוא יצר בובה רוסיה הקטנה. אז הייתה מלחמה והצטרפות בלארוס וליטא לדוכסות פולין, ששמה שונה לממלכה. אוסטריה קיבלה גם קצת שטח אוקראיני. רוסיה, לאחר שהובסה, הפכה למעצמה קטנה. בשנת 1815 פתח נפוליאון במערכה נגד טורקיה.
  הביס את העות'מאנים וכבש את קונסטנטינופול. יוון זכתה בעצמאות, בוסניה והרצגובינה הפכה לחלק מאיטליה הגדולה, שהייתה מונחת על כס המלוכה על ידי בנו של נפוליאון בונפרטה. רומניה נכללה באוסטריה, מה שהפך את הקיסר לקשור לנפוליאון. בולגריה וסרביה זכו לעצמאות, כמו אלבניה, אך הפכו לווסלים של צרפת.
  ויוון היא וסאל של איטליה הגדולה העצמאית באופן רשמי.
  בטורקיה, למעשה, רק הבירה איסטנבול נותרה בבלקן עם פיסת אדמה קטנה.
  עם זאת, המלחמה לא הסתיימה שם. נפוליאון פתח בפלישה למרוקו ולאלג'יריה. אבל הצי הבריטי הפריע לצרפתים. המלחמה עם אנגליה נמשכה. אבל נפוליאון הגאוני הצליח לכבוש את גיברלטר, ולהביס את הבריטים עם כוחותיו העליונים ביבשה.
  לאחר מכן חסמו הצרפתים את המיצר והצליחו לכבוש את כל צפון אפריקה, כולל גם מצרים וגם סודאן. במהלך הלחימה היו לצרפתים הצוללות הראשונות בעולם. אנגליה החלה לשאת בהפסדים אדירים.
  לנפוליאון יש את כל אירופה וחלק מרוסיה בשליטתו. ובריטניה היא לא יריבתה.
  בהדרגה גברו הצרפתים על הבריטים. הם בנו יותר ספינות עם אוכלוסייה ומשאבים משמעותיים פי כמה. בסופו של דבר, ב-1931, נחת נפוליאון בבריטניה, ולאחר שפיתח את חייליו, כבש את לונדון.
  בריטניה נכנעה... הוטל עליה מחווה ענקית וכל המושבות הפכו שוב לצרפתיות.
  נפוליאון כבר היה זקן מדי, ושלח את הגנרלים שלו לקרב.
  צרפת נלחמה עם ארה"ב ובאמריקה הלטינית כדי לשמור על מושבות רבות.
  נפוליאון, לאחר שחי שבעים שנה, וזה לא כל כך מעט עבור גאון גדול, מת ב-1839 לפי אמות המידה של המאה התשע-עשרה. בנו נפוליאון השני, בלונדיני גבוה שלא נראה כמו אביו, ירש את כס המלוכה בגיל עשרים ושמונה. וכמובן, המשיך במלחמה. בעוד בכלל במושבות.
  בנוסף, לנפוליאון השני היו כמה רעיונות מעניינים. במיוחד הוא ערך משאל עם ואיחד את צרפת, איטליה ואוסטריה למדינה אחת.
  וזה גם לא רע... ובפרוסיה שמו את קרוב משפחתם על כס המלכות.
  וחבר העמים נשלט על ידי בנו הבלתי חוקי של נפוליאון והפננה הפולנית של ולנסיה.
  חיילי נפוליאון השני סיימו בסופו של דבר את ארצות הברית וכבשו את צפון ודרום אמריקה כולה. ואז פלשה לאפריקה. הוא התרחב להודו וסין.
  בשנת 1860 הייתה מלחמה עם רוסיה. הפעם נלקחו מוסקבה וסנט פטרבורג. נערך משאל עם, ורוסיה, ממש עד האוקיינוס השקט, נכנסה למדינות חבר העמים. ואז חבר העמים התמזג עם צרפת. אז הייתה מלחמה בסין ונחיתה באוסטרליה... נפוליאון השני שלט עד 1883 עד שמת בגיל שבעים ושתיים, לאחר שכבש כמעט את כל העולם.
  נכדו נפוליאון השלישי עלה לכס המלכות. תחת מונרך זה, המלחמות האחרונות הסתיימו לבסוף עם כיבוש יפן, הפיליפינים, איים ואדמות אחרות באסיה, כמו גם ניו זילנד.
  הושלמה הקמתה של אימפריה עולמית... נפוליאון השלישי הפך למשלים של תולדות המלחמות.
  ועכשיו לאנושות הייתה דרך אחת לחלל.
  בשנת 1917, האדם הראשון טס לחלל. ובשנת 1922 התקיימה טיסה לירח. ובשנת 1930 למאדים.
  האנושות כבשה את החלל... בסוף המאה העשרים כבר היו יישובים אנושיים בכל כוכבי הלכת של מערכת השמש.
  ובשנת 2020 החלה המשלחת הבין-כוכבית הראשונה. מיד התחילו שבע ספינות חלל אל הכוכב סיריוס, שסובב כמה כוכבי לכת. ואחד מהם היה ראוי למגורים.
  עידן חדש של התפשטות בין-כוכבית הוביל.
  והביטוי - לנסוע למוסקבה דרך קייב, קיבל משמעות חדשה.
  מריה, כמובן, שרטטה סיפור קצר במחברת. ועכשיו, כאילו יורה על האויב בעזרת פטמה ארגמן, וריסק את טנק האויב.
  והיא שרה:
  - לניצחונות בחלל!
  האולימפיאדה האדירה מחצה את חיילי הטליבאן. וכיסח את האויבים.
  ובאצבעותיה החשופות היא השיקה צרור שלם של רימונים.
  ואז היא לחצה את פטמת האודם שלה על האויב וצעקה, חושפת את שיניה:
  - למען הקומוניזם של הכוח הקוסמי!
  גם מטרנה נלחמת בייאוש רב, אך במקביל בתוקפנות.
  ופטמות התות שלה לוחצות על הכפתורים של הבזוקה, ויורים רקטה הרסנית.
  מטריונה שרה, חושפת שיניים:
  - אינני חרק אומלל, אני קורע אויבים כמו סכך!
  מארוסיה ממשיכה לירות לעבר האויב, בכוח מחריש אוזניים ובזעם.
  והוא גם לוחץ חתיכת פחם על החזה שלו. וגם האצבעות החשופות שלה עושות משהו משמיד ביותר.
  מרוסיה מלמל:
  - לרוסיה הקדושה!
  איזה סוג של בנות יש - סאגת חלל, על ויקינגים כוכבים ...
  הילדה גם שרטטה סיפור קצר במהלך הקרב, בבהונותיה החשופות;
  המלך צ'ארלס ה-12 נמלט ממוות במהלך המלחמה בנורבגיה, ואפילו לאחר שעשה שלום עם פיטר הגדול, הוא הצליח לכבוש את המדינה הזו. ושוודיה זזה מעט מהתבוסה. בשנת 1740, בתקופת המלכות של לאופולדובנה, תקף שוב צ'ארלס ה-12... והוא הצליח, תוך ניצול העובדה שבירון הופל, וכאוס וכאוס ברוסיה, כבש גם את וויבור וגם את סנט פטרבורג.
  עם זאת, הצבא הרוסי התאושש לאחר כישלונות ראשוניים והצליח לכבוש מחדש את בירת רוסיה. שוודיה הצליחה לשמור רק על ויבורג.
  אבל מהלך ההיסטוריה השתנה במקצת. איוון השישי לא הופל, מכיוון שההפיכה נכשלה. והוא שמר על כסאו. צ'ארלס השנים-עשר מת בגיל שבעים ב-1752, לאחר ששלט במשך חמישים וחמש שנים. ושלטונו היה רווי האירועים בהיסטוריה.
  לאחר הפסקה ב-1757, רוסיה הייתה במלחמה עם פרוסיה. הפעם, הודות לעובדה שאיוון השישי, כבר מבוגר, היה על כס המלכות, המלחמה הסתיימה עם התבוסה המוחלטת של פרוסיה ומעצרו של פרידריך השני. וזה התברר כהישג עצום עבור רוסיה. ואז רוסיה סיפחה את פולין, ליתר דיוק את חבר העמים, והביסה את טורקיה. היו שתי מלחמות עם האימפריה העות'מאנית. והשני הסתיים בכיבוש קונסטנטינופול ובכיבוש המוחלט של האימפריה העות'מאנית. רוסיה הצארית זכתה בניצחונות רבים - הגיעה להודו, וגם כבשה את צפון אפריקה. ואז סובורוב כבש את אירופה כולה, יחד עם צרפת המהפכנית.
  רק בריטניה ניסתה להתנגד. אבל נלסון המבריק הובס על ידי אושקוב המבריק והמצליח יותר. ובעקבותיה נחיתה עם כיבוש לונדון.
  כל אירופה נכבשה... אז כבר היה מסע באפריקה במאה התשע-עשרה. מאוד מצליח, ומשתלט על הודו. ואז הכוחות הרוסיים כבר פלשו, וכבשו את קנדה והגיעו לארצות הברית.
  בשנת 1815, בגיל שבעים וחמש, מת איוון השישי - הגדול מכולם. שלטונו היה הארוך ביותר מבין מדינות משמעותיות יותר או פחות בהיסטוריה של האנושות. שבעים וחמש שנים בשלטון. נכון, יש לומר שתקופת הכהונה הייתה סמלית, בגלל העוצר. אבל אותו הדבר ניתן לומר על לואי ה-14.
  ואיבן השישי, שהיה בהיסטוריה האמיתית צאר כושל שסיים את חייו בכלא, לחילופין הפך לשליט הגדול ביותר בהיסטוריה של כדור הארץ.
  בנו, פיטר השלישי, הפך למלך החדש. מונרך זה המשיך במדיניות התוקפנית של אביו. והשלים את ההשתלטות על סין. רוסיה ניצחה גם את ארצות הברית וכבשה את השטח הזה. וכבר תחת אלכסנדר הראשון נכבש גם הצבא הלטיני עם יפן. ואלכסנדר השני השלים את כיבוש מדינות העולם האחרונות, כולל אוסטרליה.
  כך, שוב קמה אימפריה עולמית...
  הכל נראה בסדר, אבל לאימפריה יש אוטוקרטיה וצמיתות. והמלכים מנסים להאט את ההתקדמות. מה, עם זאת, בלתי אפשרי. ובשנת 1953, האדם הראשון במקרה הזה, הנסיך אלכסיי, טס לחלל.
  ובשנת 1967 הם טסו לירח בפעם הראשונה. ויש לציין את זה מאוד מגניב.
  מאז הטיסה למאדים התרחשה כבר ב-1988. וזה עדיין טוב יותר ממה שהיה בהיסטוריה האמיתית...
  בהדרגה החלו המלכים לשים לב יותר לחלל. היו טיסות לוונוס ומעבר לו...
  הצאר החדש ג'ורג' הראשון, אף הוא ב-2020, החליט לראשונה בתולדות רוסיה לקיים בחירות לדומא הממלכתית ולכונן חוקה.
  המונרך הצעיר יחסית החדש אפילו רשם שורה של פרשיות מכונפות;
  חשיבה כמו קרקס דורשת הליכה על חבל דק!
  אהבה היא תחושה כמו חליל, רק שהמוזיקה הרבה יותר מתוקה!
  פוליטיקאים הם לעתים קרובות שועלים ולעולם לא אריות, כי פוליטיקה היא לא עסק מלכותי!
  ילד בלי קרב גרוע יותר מכלב!
  כנות היא תכונה נדירה עבור פוליטיקאים, במיוחד כאשר סופרים את הקולות!
  בפעימת הלב והוורידים, אנחנו רוצים שינוי...אבל לא הזדקנות!
  לנעורים אין מחיר כמו זהב, הוא רק דוהה מהר יותר עם הזמן!
  נוער מקדם תגליות, כמו משב רוח רענן למפרש!
  הנוער, בניגוד ליין, מאבד מערכו עם השנים, אך צובר כוח!
  רובוטים בפנטזיות נולדו מעצלנות אנושית, אך מגולמים בחריצות על אנושית!
  ככל שיותר מפקדים, פחות סדר, פחות סדר, יותר הפסדים!
  ילדות היא כמו כסף בזמן אינפלציה, ככל שיש ערך רב יותר, כך תיפרדו ממנו מהר יותר!
  גנרלים אלון, מייצרים ארונות קבורה מעץ!
  הגנרל הוא כמו חבית, ריק במיוחד!
  כאשר הגנרלים הם אלונים, בורות צפופה פורחת!
  שכל ופנטזיה, כמו בעל ואישה, רק ירח הדבש הוא באמת מתוק כאשר החמות התומכת של המציאות!
  מספר הפקודות אינו תמיד פרופורציונלי לגבורה, אלא תמיד משקף את טובתו של הממונה!
  שמן הוא אכן זהב שחור, מרעיל את הטבע, משחיר לבבות, מעיב על המוח!
  שמן הוא כמו הדם השחור של השטן - הוא מרעיל גם את הבשר וגם את הנשמה!
  המוח הוא מציל חיים בידיים חכמות, ומועדון קצבים בכפותיו של אידיוט!
  קל יותר לעשות איש שלג בפיו של הר געש מתפרץ מאשר למצוא תגלית שלא שימשה למטרות צבאיות!
  פתיחה למלחמה היא בגדר סגירת דלתות רבות לחיים שלווים!
  אם אתה רוצה להימנע מקרב - דחף את השרירים שלך, אם אתה רוצה להימנע ממלחמה - תקים צבא!
  הדיפלומטיה מקל על נטל ההוצאות הצבאיות, משא ומתן הוא אגרופים כבדי משקל!
  אל תבטיח לירח מהשמיים, תצטרך ליילל כמו כלב כשאנשים באים לדרוש!
  הלבבות דורשים נקמה, אבל אין דבר ערמומי ורע יותר מהלב האנושי - אז תן למוח לתת מחילה!
  כדי לקבל קציר, יש צורך לשתול טפילים כל השנה!
  על ידי שתילת עצל פעם אחת, אתה יכול לקבל קציר כל השנה!
  דיבור אדום יכול לטייח מוניטין שחור, אבל הוא לא יעטר את חייו של חסר צבע לשיקול דעת!
  ניסי המדע, אנחנו משוללים מהשעמום, ניסי הקידמה מעניינים מאוד!
  הנס העיקרי של המדע אינו מכה, אלא מתגמל!
  המדע אינו זאב, אלא עוזב את היער, אם אין אחריות מלומדת רועה צאן!
  ההתחלה לא צריכה להיות עליז, אתה תאט עד לדייט, אבל איטיות בהתחלה תקפיא את הסוף!
  ההתחלה היא כמו הפתיחה במשחק, כדאי להתפתח מהר יותר, אבל אל תזוז בלי לחשוב על פיונים!
  פוליטיקאי אידיאלי הוא כמו סוס בעבודה, אבל לא חמור במועצות!
  אהבה היא, כמובן, תחושה נפלאה, רק כשהיא לא חלה על אלכוהול!
  טבחים רבים מקלקלים דייסה על ידי יציקת חלב מכורבל לתוך הבצק!
  פוליטיקאי הוא אמן, רק שהוא לא מכתים את הבד, אלא את עצמו!
  מלכים יכולים לעשות הכל, אבל מלכים לא רוצים כמעט כלום עבור העם!
  רק המלך שעומד למען העם!
  יש רק שני דברים בעולם שאינם בשליטת הבורא: רגשות אנושיים, וטיפשות אנושית, במיוחד כשאני מרגיש כמו אנשים חכמים!
  זה לא משנה מי הנשיא, מה שחשוב זה מי המלך בראש שלך!
  מלחמה, אין מקום להרהור, עידן המוות והטירוף!
  רק מי שיש לו שכל מעבר להיגיון משתגע!
  רכב הוא לא רק כלי תחבורה, אלא מותרות שרק טיפשים מתקמצנים!
  הכלכלה הבזבזנית ביותר, לחסוך ביוקרה!
  לפעמים הפסדנו, לפעמים מתנו, אבל הרוסים מעולם לא כרעו ברך!
  מיומנות מחליפה כמות, אבל כמות יכולה רק לזייף מיומנות כוזבת!
  - בגוף בריא, ורוח העמבל - וחולשת הבשר - דעכה הנפש!
  דם זורח כמו זהב, אבל נשמות מתכת מחלידות ממנו!
  אפילו זהב מחליד אם לא יוצקים ממנו לב!
  עינויים הם לא בידור, אלא עבודה קשה ממגזר השירותים, בו הרחמים על הלקוח קטלניים עבורכם!
  נשמתו של עשיר היא פטריוטית, לא יותר מזו של מטבע זהב, שם לוקחים אותו ודבקים בו!
  זהב הוא צהוב כצבע הבגידה, רך כרצונו של אופורטוניסט, כבד כמצפונו של בוגד!
  כאב הוא כמו חמות, אובססיבי, מגעיל, אני רוצה להיפטר ממנו, אבל ... בלעדיו לא תתחתן עם ניצחון!
  כשהאויב לא נכנע, הם משמידים אותו, וכשהוא לא נכנע, כושר ההמצאה מביא לניצחון!
  זה לא משנה אם הנקבות של האויב ימותו, זה אסון אם הזכרים שלנו עיוותו את המוח שלהם!
  זה קל בקרב כאשר הלמידה אינה ייסורים, אלא בידור שימושי!
  אפילו במילותיו של ישו, משרתיו מחפשים משהו שמשרת שרירותיות חסרת אלוהים!
  ארון גדול ייפול ברעש, ותפארת רמה מגיעה למי שהפיל אותו!
  כשהמסכה מיומנת, אנחנו לא צריכים תירוץ!
  לעתים קרובות יותר נהרות אדומים זורמים בגלל נאומים אדומים ומעשים שחורים!
  - מי שנועד להידקר, לא ירעד על החבל!
  כמו תמיד, התברר, אבל הם לא רצו!
  למוות מגיע נתח טוב יותר מהחיים, כי משך הזמן שלו משאיר לאין ערוך יותר חלקים לבחירה! -
  ערבויות לתת מובטח נשדד!
  מטבע עשוי זהב הוא רך, אבל קטלני יותר מכדור, הוא פוגע ישר בלב ומוציא את המוח!
  הטכנולוגיה היא אל המלחמה - והחבלן שלה הוא אתאיסט!
  אלוהים ברא את היקום בשישה ימים, והאדם משלם לנצח נצחים עבור חולשה דקה מעשה ידי אדם!
  הם נכנסו על הצמר, אבל לא חזרו עם רכבל!
  רוץ, אבל אל תברח, ירה, אבל אל תירה בחזרה, הכה, אבל אל תלחם בחזרה, והכי חשוב, שתה, אבל אל תשתכר!
  אף אחד לא צריך אוזניים של חמור מת, אבל שמיעת שועל חי היא מתנה למי שלא צריך חמורים כדי להשיג את מטרתו!
  נעל את דעתך, אתה לנצח תישאר נווד!
  מלחמה היא אוויר לריאות, אבל רק מעורבת בגז בינארי!
  אם האויב לא רוצה לוותר ולא יודע להפסיד, נכריח אותו לוותר ונגמל אותו כדי לנצח!
  אנשים רעים אוהבים קסם שחור, אנשים רעים טובים לבנים!
  להרוג במלחמה זה קשה בתהליך, מגעיל בתפיסה, אבל כמה נהדר בסופו של דבר! אז מלחמה מביאה בריאות לנפש, התקשות לגוף ומנקה את הארנק!
  לפעמים המלחמה ממלאת את הארנקים בגדול, וביחס ישיר למלוא הדם השפוך, ולריקנות הלב המושחת!
  החובה למולדת אדומה בתשלום של מסירות נפש חסרת עניין!
  מלחמה היא מבחן לחכמים, מזג לחזקים, כיף לשוטים! -
  להיות צחוק זה לא כיף, לגרום לאחרים לבכות זה לא משעמם!
  שליט טוב הוא כמו דבש ממותק, קודם הם מלקקים אותו, ואז יורקים אותו החוצה!
  והשליט הרשע, כמו לענה, תחילה יירק, ואחר כך ירמס!
  כן, זהב הוא רך, אבל מגן בלתי חדיר מחשל בקלות!
  האיכות תמיד עולה על הכמות - אפילו אוקיינוס של דייסת שעורה אינו מהווה מכשול לגרזן!
  הרוע מלא בכוח כשהטוב נחלש מפחד!
  בדיחה טובה למקום, כפית לארוחת ערב, ועזרה לצרות!
  ייתכן שיהיה לך מזל פעם או פעמיים - ללא מיומנות, המזל נעלם!
  מי לא ליאו טולסטוי, הנווד הספרותי הזה!
  . פֶּרֶק? 24.
  וברוסיה, לאחר מותו של ולדימיר פוטין ב-1 בנובמבר 2022, כמובן, חלו שינויים. מותו של הדיקטטור, כמו תמיד, התברר כשמחה והלם עבור הסביבה. קודם כל, מיכאיל מישוסטין היה מאושר, שלפי החוקה הפך לנשיא בפועל של רוסיה. למעשה, עכשיו הוא באמת המלך החדש.
  במיוחד לא אושר, אבל חוסר המזל עזר: סרגיי שויגו איבד את הפופולריות בגלל המלחמה באוקראינה וכעת לא יכול היה לתבוע את תפקיד המנהיג הלאומי והנשיא. ודמיטרי מדבדב איבד את הפופולריות עוד קודם לכן. אז הנה למיכאיל מישוסטין כבר יש את כל קלפי המנצח בידיים. יתרה מכך, הוא מתאים גם לאוליגרכים וגם לאגף הכלכלי וגם למערב ולכוחות הביטחון.
  אז אין מה לחשוש. מה עם הבחירות לנשיאות? זה כל כך רשמי. יתר על כן, ז'ירינובסקי מת, ולקומוניסטים אין מנהיגים חזקים.
  גנאדי זיוגנוב הוא רק צב טורטיה, שעדיין מזיז את סנפיריו.
  סביר להניח שגרודין לא יורשה להצביע.
  נבלני הוא יריב רציני, הוא בכלא. וקסניה סובצ'ק לא רצינית בכלל.
  אז הבחירות לנשיאות הן פסבדו-תחרותיות. ואתה לא צריך לפחד מהם. אם כי, כמובן, מיכאיל מישוסטין עצמו אינו כוכב על. וקירח, ושמן, והאב יהודי, והמצב במשק קשה. וכמובן, הירידה הכללית בפופולריות של הרשויות. אבל גם הקומוניסטים נמרחו בשותפות במלחמה. ועמדתם - התברר ששישיות השלטונות מפסידות. הוספתי כמה על חשבון ציבור הבוחרים נגד המלחמה של יבלוקו ופרנסוס. מיכאיל קסטיאנוב יכול להיות סוס אפל. יתר על כן, הזמנים של מיכאיל קסטיאנוב נזכרו על ידי אנשים רגילים ואוליגרכים רבים בנוסטלגיה.
  כלומר, חוקים אחרים יכולים להתחיל לשחק. רבים אינם מתנגדים עוד לחזרה לסוציאליזם.
  ומשוסטין עצמו הוא כמו כוכב עמום בשמים שחורים.
  ובכן, מיכאיל קסטיאנוב עלול שלא להיות רשום. כמו גם מועמדים רציניים אחרים.
  למשוסטין יש מגרשי כיס בידיו, וה-CEC יחתוך כל אחד.
  עם זאת, אי אפשר בלי המונים. אחרת, המערב לא יכיר בבחירות.
  מיכאיל מישוסטין, בצעד הראשון שלו, השעה את פעולות האיבה באוקראינה והציע מתכונת חדשה למשא ומתן.
  במערב זה התקבל בחיוב. אבל כדי שכוחות הביטחון לא יתעצבנו, לקח מיכאיל משוסטין והעניק לשויגו על "הניצחון הגדול" בדרגת מרשל. וגם הכוכב של גיבור רוסיה. כמו אגב, מספר גנרלים וקצינים.
  זה היה שיח אמיתי. לצבא עצמו כבר נמאס גם בקרבות וגם בהפסדים, והם לא הפגינו נגד סוף המלחמה.
  גם בחברה התגבר הרגש האנטי-מלחמתי. כן, והתקשורת התחילה לעבוד שוב, בכיוון אחר. מיכאיל מישוסטין החל לצבור לעצמו נקודות בתור משכין שלום. והמהלך הזה היה רציני. יתרה מכך, גם האליטה וגם האוליגרכים רצו בסיום המלחמה ובעימות עם המערב.
  ובכן, הקומוניסטים רטנו מעט, ושאר האופוזיציה תמכו בדרך לשלום.
  ולדימיר פוטין נקבר בסטנדרט הגבוה ביותר בארון קבורה מוזהב. הם אפילו ירו בתותחים. בכבוד כמובן. והם אפילו החליטו לחנוט את הגופה, ובמקרה כזה לבנות מאוזוליאום. אבל בסך הכל, הייתה צמרמורת מסוימת בכבוד החיצוני לרודן המת. האנשים לא התאבלו יותר מדי, מצב הרוח של האליטה משמח למדי.
  לוקשנקה הגיע להלוויה של ולדימיר פוטין, ככל הנראה בשביל נדבה. הוא התקבל בקרירות. מיכאיל מישוסטין חש קנאה מסוימת כלפי הדיקטטור הבלארוסי. מי שנלחם הרבה, איים, אבל לא נכנס למלחמה עם אוקראינה.
  מייקל אפילו לא דיבר איתו. ולחץ ידיים בקרירות בלי לחבק.
  באופן כללי, מצב הרוח בעולם שונה. הרוב כמובן שמח שהדיקטטור והתוקפן מתו. אבל איך יהיה מיכאיל מישוסטין? האם הוא ישתפר, האם יפסיק את המלחמה? והאם יהיו שוב יחסים נורמליים עם החלק התרבותי של העולם.
  ראשי חבר העמים התכנסו להלווייתו של פוטין. כמו גם נשיא הרפובליקה העממית של סין. אבל איש לא הגיע מהמערב, מלבד ראש ממשלת הונגריה. עם זאת היה ברור שאפילו הסינים מרוצים מהשינויים. ולדימיר פוטין היה מסוכן מדי לעולם, ואיים לפרוץ למלחמה גרעינית. ואף אחד לא צריך את זה.
  עיתונאים וכוכבי פופ רבים היו בעד השינויים.
  כולם רצו לשים קץ לטירוף. הפטריארך קיריל קבר באופן אישי את ולדימיר פוטין. ככל הנראה, הוא חשש כיצד יתנהג היורש. שזה די קר כלפי האורתודוקסיה. כן, וחצי יהודי.
  עם זאת, מיכאיל משוסטין נפגש עם הפטריארך לאחר ההלוויה. הוא קבע כי לא יהיו שינויים מהותיים ביחס לכנסייה ולמדינה.
  אבל עדיין, יש צורך לקיים במהירות פגישה עם האפיפיור במוסקבה, ועם כנסיות אחיות כדי להתפייס.
  ובכן, אולי עדיין יש לבצע כמה רפורמות קטנות. לדוגמה, לבטל את פוסט חג המולד, ולרכך את חג הפסחא.
  אולי במקרה הזה האורתודוקסיה תהפוך לנגישה ופופולרית יותר.
  כן, וגילוח זקנם של הכוהנים וגזירת השיער לא מזיק. והם נראים כמו פראים.
  הפטריארך קיריל ציין כי יש צורך בגישה זהירה כאן. אבל הגיע הזמן לבטל את צום המולד - הוא הכי פחות נצפה, וזה רק מפחיד את הצאן. ובכן, צריך לתת לאנשים יותר חופש בתוך הדת, הם כבר עייפים מהגבלות.
  לגבי הפוסטים, אז כמובן לאורתודוקסיה רק מינוס הפוסטים הללו. ואז הייתה שאלת הפרוטסטנטים.
  מיכאיל מישוסטין ציין: גם הפרוטסטנטים הם נוצרים וצריך להיות חברים איתם, אבל באופן כללי יש פחות פנאטיות ויותר ליברליות. ונראה.
  אחת ההחלטות הראשונות הייתה לשקול מחדש את המקרה לאסור את עדי יהוה.
  למעשה, הם בחורים נורמליים למדי שלא מלמדים שום דבר רע. שאתה צריך לחיות לפי הבשורה. ויש רק אלוהים אחד! וכי בתנ"ך אלוהים אינו לבד? ישוע עצמו אמר: למה אתה קורא לי טוב? יש רק אלוהים אחד בשמיים!
  הכוהנים אינם יכולים להסביר זאת בצורה מספקת יותר או פחות.
  מיכאיל מישוסטין, באמצעות מועצת הפדרציות, השיק בחירות חדשות. והסיסמה שלו הייתה פשוטה: חופש, עושר, יציבות.
  ובבחירות לנשיאות הם הבטיחו חופש גדול יותר. במיוחד חזר מקסים גלקין וסימן את ניצחון האופוזיציה.
  ומה קדם לזה?
  הנשיא בפועל הינהן.
  - כן, חיכינו... אבל עוד מוקדם להירגע! הצאר תמיד שלט ברוסיה. וזה לא תמיד היה תלוי בסמכויות פורמליות!
  מדבדב ציין:
  - יהיה צורך לשמר ואף להגביר את כוחנו הצבאי, אך במקביל להיות יחד עם המערב!
  שויגו רטן:
  - לא אמיתי!
  מישוסטין השיב:
  - להיפך, זה אמיתי! נהיה חזקים להכיל את סין! אחרת, נהפוך למושבה של האימפריה השמימית! ויבוא הזמן בכל העולם יהיה כוח יחיד, ובזה באה ישועת האנושות!
  שויגו העיר:
  - צריך לכבד את פוטין בהלוויה! ולקרוא על שמו לרחובות בערים, לבנות אנדרטאות, ואולי אפילו לתת לאיזו עיר את שם משפחתו!
  הנשיא בפועל אמר:
  - נעשה הכל כפי שצריך... ברור שצריך לרומם את המת. אבל אין לנו זמנים סובייטים, ואתה צריך לדעת מתי להפסיק!
  שויגו הנהן.
  - צריך לקבור את פוטין בארון זהב. ויהלומים זה מוגזם!
  היועץ המשפטי לממשלה הציע:
  - או שאולי נחנט את פוטין במוזוליאום במקום לנין?
  מישוסטין הניד בראשו.
  - אנחנו נעשה מאוזוליאום לפוטין, אבל בסנט פטרבורג! וזה יהיה פי שלושה מלנין!
  וזה גרם למחיאות כפיים גדולות מסביבתו של הדיקטטור. או דיקטטור לשעבר!
  הנשיא בפועל הודיע:
  - אחראי להלוויה של נשיא רוסיה ולדימיר ולדימירוביץ' פוטין, אני ממנה את דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב! ואני מוציא את הצו הראשון שלי. וגם על הענקת התואר שלאחר המוות של גיבור הפדרציה הרוסית ומרשל הפדרציה הרוסית לוולדימיר פוטין! הכינו גם גזירות על בניית מאוזוליאום לפוטין בסנט פטרבורג והנהגת עשרה ימי אבל. ולכן תהיה!
  והפמליה צעקה באגרסיביות:
  - תהילה לרוסיה! ותהילה שלאחר המוות לפוטין!
  מישוסטין הוסיף:
  - ואני גם מכריז על תחרות לאנדרטה לפוטין. לפי תנאי התחרות, זה צריך להיות האנדרטה הגדולה ביותר, או יותר נכון פסל בעולם.
  מטווינקו הנהן באישור:
  - זה רעיון טוב!
  הנשיא בפועל הוסיף:
  - וגם ילצין צריך לעשות פסל. אני מציע למצוא מקום ליד מוסקבה, כדי שיהיה מסלול שלם לאנדרטאות לנשיאי רוסיה. גם לשליטים עתידיים!
  שויגו ציחקק.
  - אתה רוצה לעשות אנדרטה לעצמך מישה?
  מישוסטין העיר:
  - אנו הנשיאים דומים לפרעונים! בואו נבנה את המאוזוליאום שלנו!
  שר הביטחון נזכר:
  - ומה איתי דרגת מרשל וכוכב היהלום של הניצחון?
  הנשיא בפועל הסכים:
  - ותכין גזירה על שויגו... ויתנו לדמיטרי מדבדב לקבל את כוכב גיבור רוסיה. ואז כל כך הרבה שנים בשלטון, וללא פקודות!
  ממלא מקום ראש מועצת הביטחון הנהן.
  - זה נכון! מזמן חלמתי על כוכבית!
  מישוסטין הוסיף:
  - אני מורה גם להכין צו על הענקת כל חברי האסיפה הפדרלית וחברי מועצת המדינה אות כבוד מיוחד זהב, ותשלום פרס מיוחד לעובד מדינה של כבוד! ובנוסף לכך, הכינו גזירה על הכפלת השכר והפנסיה של כל הקצינים והאלופים של רשויות החוק! וגם על זה שכל הגמלאים הצבאיים מקבלים את הדרגה הצבאית הבאה!
  שויגו הנהן בהסכמה:
  - זו החלטה נבונה נהדרת! כוחות הביטחון הם עמוד השדרה שלנו!
  שר האוצר העיר:
  - האוצר ריק!
  מישוסטין נהם:
  - הדפס עוד! זה אפילו שימושי כדי להאיץ מעט את האינפלציה! יש מחסור בהיצע כסף ברוסיה!
  ראש הבנק המרכזי הנהן.
  - אנחנו נעשה אחד נהדר!
  מישוסטין העיר:
  - אתה יכול לאפשר לפקידים לתת מתנות עד עשרת אלפים דולר. הם גם צריכים לחיות. והצהרות הכנסה - נסווג! ובכלל יהיה צורך להעלות את שכר הפקידים בכל הרמות.
  מדבדב הבהיר:
  - אבל לא עכשיו, אלא אחרי הבחירות! אנחנו חייבים לנצח בבחירות לנשיאות ברוסיה! העם לא יאהב את העלייה בהכנסה של הפקידים!
  הנשיא בפועל העיר:
  - אבל פקידים יאהבו את זה! זה לא משנה איך הם מצביעים, זה משנה איך הם חושבים!
  השרים מחאו כפיים...
  הורגש שיורשו של פוטין הוא האדם שלו. ואפשר יהיה לגנוב ביתר עוז. יתרה מכך, הדוגמה של נבלני הראתה שהם כולאים את אויבי השלטונות, ולא את אלו שגונבים!
  היו פקודות אחרות של הנשיא בפועל. במיוחד התבקשו הצירים להכשיר את ההפרטה החופשית של דירות במוסקבה, בעצמו. זה יתן השראה רבה להרבה תושבים שאינם תושבים.
  וגם הסגנים היו אמורים לשרת שני כינוסים - לשלם קצבה של מאה אחוז, ללא קשר לגיל.
  וזו רק ההתחלה.
  ומשוסטין העניק לאחר מותו לפוטין גם את מסדר ההצטיינות למולדת, תואר ראשון.
  והם החליטו לא רק להפוך את הארון של פוטין לזהוב, אלא עדיין זרוע יהלומים.
  במקביל, מיכאיל מישוסטין וג'ו ביידן שוחחו בטלפון;
  הוא דיבר בטלפון עם משוסטין...
  הנשיא בפועל של רוסיה אמר:
  - כולנו מבינים שהגיע הזמן לשים קץ למלחמה הקרה! אנחנו רק מחלישים אחד את השני!
  ביידן הסכים עם זה:
  - אנחנו לא צריכים מלחמה היברידית! וטוב שהמפלצת הזאת ולדימיר פוטין מת!
  מישוסטין ציין בכנות:
  - גם אני שמח על זה... אבל לעת עתה עלי לשחק יגון ברבים ולפאר את המתים! אבל אחרי שאבחר לנשיא, נהיה חברים אמיתיים!
  נשיא ארצות הברית ציין באופן הגיוני:
  - זה לא האישיות שחשובה! מערכת חשובה! אני לא אתמודד לקדנציה שנייה, אבל המערכת תישאר!
  הנשיא בפועל שאל:
  - מה עם טראמפ?
  ביידן ציחקק.
  לא יהיה לנו עוד טראמפ!
  מישוסטין הסכים:
  - כן, אבל לא יהיה לנו פוטין שני! הכל הולך במעגלים!
  נשיא ארצות הברית השיב בכעס:
  - אני חושב שלא! ארה"ב חייבת להיות בת קיימא. התנודות הקבועות של המטוטלת לכיוון זה או אחר רק פוגעות בנו!
  הנשיא בפועל אישר:
  - ויש לנו קומוניסט אלכסיי קוזנצוב. הוא יכול להפוך בשבילך פי מאה יותר גרוע מפוטין!
  ביידן, קלט מיד את המהות, הנהן:
  - נוכל לעזור לך במאבק הקדוש הזה!
  מישוסטין הצהיר בגלוי:
  - יש צורך שלקוזנצוב יהיו חשבונות ורכוש בחו"ל. ועל בסיס זה נשחרר שערורייה ענקית!
  נשיא ארצות הברית אמר באנחה:
  - אנחנו נעשה את זה! ומה נקבל בתמורה!
  הנשיא בפועל אמר בהתלהבות:
  - נבטל את חוק דימה יעקבלב!
  ביידן צחק והעיר:
  - אתה חושב שאימוץ ילדים של אלכוהוליסטים מבתי היתומים שלך יעזור מאוד לאמריקה?
  מישוסטין התנגד באופן הגיוני:
  - זה יתקבל בחיוב על ידי העם האמריקאי. יש צורך להפחית את מידת ההיסטריה ההדדית בתקשורת! תן לשלך להפעיל עלינו פחות לחץ. ואני אקפיא התקפות עליך בתקשורת שלנו!
  ביידן ציין בחיוך:
  - התקשורת שלנו חופשית יותר. ובמשך זמן מה ייתכנו התקפות נגד רוסיה. אבל אתה לא תיתקל, ואנחנו לא נתקע!
  מיכאיל ולדימירוביץ' ציין:
  - נדבר יותר בהלוויה של פוטין... נדון בנושאים שנויים במחלוקת. בכל מקרה, בניגוד לצאר ולדימיר, אני מבין כמה סין מסוכנת. ושאנחנו צריכים לעצור אותו ביחד!
  נשיא ארצות הברית הסכים:
  - טוב שיש הבנה! אבל נסו להתנהג בצורה כזו שכולם יוכלו לראות שרוסיה משתנה לטובה!
  מישוסטין אישר:
  - כבר חתמתי על חנינה לאלכסיי נבלני, וזהו אות לך - אנחנו כבר שונים!
  לאחר הלוויה של ולדימיר פוטין הוכנס למוזוליאום
  וארון הקבורה של ולדימיר פוטין משובץ בעבותות ביהלומי עלי זהב. וזה יפה ועשיר.
  אורחים הגיעו מרחבי העולם. כולל מסין, ארה"ב, אוקראינה וכן הלאה.
  משוסטין, כפי שהובטח, קיים פגישה עם ביידן. אבל לפני כן, הוא גם נפגש עם החבר שי ג'ינפינג. הוא ניסה לשכנע את חברו הסיני שרוסיה היא עדיין בעלת ברית של האימפריה השמימית, ושום דבר לא ישתנה. אבל מיכאיל ולדימירוביץ' נמנע מפרטים. עד כה, סין לא דרשה שום דבר נוסף מרוסיה, אבל בסדר. למרות ששי ג'ינפינג רמז שרוסיה יכולה לחלוק סודות וטכנולוגיות צבאיות עם סין, כמו גם להוריד את מחירי הנפט והגז. כמו, סין התחזקה מאוד אחרי המגיפה, ושיש לה משאבים כאלה...
  מישוסטין הרגיש שהסינים יגבירו את הלחץ על רוסיה. יתר על כן, יותר כוח ויותר יהירות. שי ג'ינפינג הזמין את הנשיא בפועל לבקר בסין ולדון בכמה מהנושאים השנויים במחלוקת שם.
  ניתן לראות שנשיא הרפובליקה העממית של סין מסתכל על מישוסטין כאילו הוא לא שווה ערך, וברור שהוא הולך לתת לו סחיטה טובה. ויש עוד צמרמורת בעיניים. שי ג'ינפינג יתמודד בקרוב לכהונה שלישית - בניגוד למסורת של דנג שיאופינג. וכנגד זה, חלק לא מבוטל מהמפלגה הוא לא חבר כל כך גדול שי ששני קדנציות מופרות. מטבע הדברים, נשיא סין, הנחשב למנהיג חסר החלטיות במדיניות החוץ, רוצה להפעיל לחץ על רוסיה. יתרה מכך, היורש במובן הפוליטי ומבחינת אהבת האנשים חלש יותר מקודמו.
  שי ג'ינפינג רוצה להראות למה הוא מסוגל ולהטות את רוסיה שהרוסים הם רק שותפים זוטרים.
  מישוסטין הרגיש את זה. כמו לאחר מותו של סטלין, כאשר מאו דזה-דונג הגביר בחדות את הלחץ שלו על ברית המועצות והפך להרבה יותר קשוח וחסר פשרות.
  בפגישה עם ביידן, מיכאיל ולדימירוביץ' ניסה להיראות בטוח, אבל ידיו רעדו.
  נשיא ארצות הברית בירך. והם התחילו לדבר.
  מישוסטין אמר:
  - אנחנו רוסיה - זה מחושל של נשק וחומרי גלם! ויחד עם זאת יש לו פוטנציאל מדעי עצום. והאחריות שלנו היא לשמור על יציב העולם ומשגשג.
  ביידן הסכים עם זה:
  - כמובן, רוסיה היא מדינה חזקה ומעצמה עולמית. ואנחנו צריכים להיות חברים ולשמור על העולם ביחד!
  הנשיא הרוסי בפועל הנהן.
  כן מר ג'ו! אבל בשביל זה יש צורך לכוון את דעת הקהל ליצירה הדדית. אסור לך לגעת בנו, אבל אסור לנו לגעת בך!
  נשיא ארצות הברית ציין:
  - יש לנו עיתונות חופשית!
  מישוסטין הנהן.
  - ואנחנו חופשיים באופן רשמי! אבל התלות בפועל קיימת תמיד!
  ביידן ציין:
  - שמור על העיתונאים שלך, ויהיה לנו קל יותר לשמור על שלנו!
  הנשיא בפועל של רוסיה אמר:
  - זו תהיה החלטה הדדית ללא התקפה!
  נשיא ארצות הברית ציין באופן הגיוני:
  - זה לבד לא מספיק! אנחנו צריכים ידידות אמריקאית-רוסית משותפת! כדי שלא נקום אחד נגד השני!
  ולהיפך, הם שיבחו והחליפו חגי ידידות!
  מישוסטין הסכים עם זה:
  - שיהיה כך! נסגור בעמדות שלנו! אני אשלח משלחת של ילדים לארה"ב!
  ביידן הנהן וציין:
  - כן, ויש לבטל את חוק דימה יעקבלב. הוא מאוד פוגע בעם האמריקאי ובתקשורת!
  הנשיא בפועל הינהן בהסכמה.
  - בטל אדוני הנשיא! אתה ואני החברים של ג'ו לנצח! אני אהיה חבר עם היורש שלך, מי שלא יהיה!
  נשיא ארצות הברית שאל בתמצית:
  - האם אתה יכול לנצח בבחירות לתפקיד נשיא רוסיה?
  מישוסטין הנהן בהסכמה.
  - זה לא משנה איך הם מצביעים - זה משנה איך הם חושבים! אני אנצח והקורס החדש שלי יהיה חכם יותר!
  ביידן ציין:
  - נוכל לעזור לך בבחירות!
  הנשיא בפועל של רוסיה העיר:
  - העיקר כאן אתה לא מתערב! גם האויב, במיוחד הקומוניסטים, משתמשים ברטוריקה אנטי-מערבית. התקרבות חזקה מדי למערב הם יכולים להשתמש למטרות תעמולה. העיקר כאן הוא שלא תיתן להם סיבה לבקר את ארה"ב. בפרט, אנחנו מוכנים לעזור לך באפגניסטן. יש לנו ניסיון בעניין הזה, ואנחנו לא צריכים את הטליבאן בבטן רוסיה!
  נשיא ארצות הברית העיר באנחה:
  המלחמה הזו נמשכה יותר מדי זמן. הרוב המכריע של האמריקאים מאמינים שאין לנו מה לעשות שם! אכן, למה שנוציא מיליון דולר על כל אחד מהחיילים שלנו במדינה הזו!
  מישוסטין הנהן, והרחרח את אפו ציין:
  - כן אני מבין אותך! גם הביקורת הגוברת על אוקראינה. וזו ביקורת מאוד תוקפנית! במיוחד מהצד של הכוכב הקומוניסטי החדש ניקולאי בונדרנקו! זו מפלצת אמיתית!
  ביידן ציין בחיוך:
  - אתה יכול לכלוא אותו כמו נבלני!
  הנשיא בפועל של רוסיה העיר:
  - נכון, אנחנו הולכים לשחרר את נבלני! כבר חתמתי על הסליחה שלו!
  נשיא ארצות הברית הנהן בהסכמה.
  - זה טוב! זה יקל עלינו לנהל תעמולה לטובת ההנהגה הרוסית החדשה!
  מישוסטין הנהן בחיוך:
  - יהיה בסדר, ידידי!
  ביידן העיר באנחה:
  - אבוי, נשיא ארצות הברית זקן מדי ולא נשאר לו הרבה זמן! במקרה זה יש צורך במערכת יחסים ארוכת טווח!
  הנשיא בפועל של רוסיה העיר:
  - אין לי רצון לחזור על דרכו של פוטין ולאפס את המועדים שלי! אבל העיקר הוא המפלגה, ומצב הרוח שלה, והמנהיג הוא משני!
  נשיא ארצות הברית הסכים:
  - כן, המפלגה והמערכת הם ראשוניים! ובעניין זה, נהיה ביחד לנצח אם נקים מערכת בת קיימא!
  מישוסטין הנהן והעיר:
  - כשדעת הקהל תבשיל, נצטרף לנאט"ו, ל-G8 ואפילו לאיחוד האירופי! אני מקווה שהאיחוד האירופי יהיה העתיד!
  ביידן אישר:
  - כן, ניצור איחוד אירו-אמריקאי-אסיאתי! העתיד יהיה בגלובליזציה הפוליטית של העולם! אחרי הכל, גלובליזציה היא תהליך מתקדם, נכון?
  הנשיא בפועל הסכים:
  - ללא ספק מתקדם! ואני מבין את זה, בניגוד לפוטין, שהיה תומך של עולם רב קוטבי!
  נשיא ארצות הברית ציין באופן הגיוני:
  - עולם רב קוטבי הוא מבוי סתום! רק בגלובליזם הפוליטי של הצלת האנושות, מהרס הדדי!
  מישוסטין הניד בראשו באגרסיביות.
  - הרס גדול והדדי! אחרי הכל, יש לנו פלנטה אחת, וכולנו אנשים! אנחנו צריכים להיות חברים! אבל פוטין נשאר ברעיונותיו בימי הביניים!
  ביידן שאל:
  - ולמה זרקת את ארון הקבורה שלו ביהלומים?
  הנשיא בפועל של רוסיה ציחקק:
  - ברור שזה יותר מדי! אבל אנחנו משחקים על האינסטינקטים של הקהל. ולדימיר פוטין ממש הוכרז כקדוש והפך לאלוהות חיה! וצריך לקחת זאת בחשבון! אבל בקרוב הסם ישכך, ולאומה יהיה מנהיג חדש! והקונגרס העשרים מגיע!
  נשיא ארצות הברית ציחקק והשיב:
  - הקונגרס העשרים! זה בסדר! רוסיה צועדת בכיוון הנכון! וכמובן שאתה בוחר...
  מישוסטין אמר בביטחון:
  - אני בוחר בציוויליזציה נגד הברבריות!
  ביידן הנהן באישור.
  - עדיף לא לומר!
  הנשיא בפועל של רוסיה העיר:
  - שיהיה ביהלום, אבל עדיין פוטין הזה נמצא בארון קבורה! וזהב לא יחיה אותו! אז עכשיו אני המלך! ואני לא אתן את כסא המלכות שלי לאף אחד!
  נשיא ארצות הברית אמר בחיוך:
  - אין כס המלכות - אנחנו רק משרתים של העם!
  מישוסטין הסכים עם זה:
  - כן, אנו משרתים של העם, אבל משום מה הם התחילו להדביק את הבעלים!
  ביידן ציין באגרסיביות:
  - עידן המלכים מיושן! הנשיא הוא קודם כל משרת העם!
  ונשיא ארה"ב שתה קצת מיץ... מישוסטין העדיף יין אדום. זה הובא אליו על ידי בנות יפות.
  הייתה הפסקה... מישוסטין העיר:
  - אי אפשר לדון בהכל בהלוויה של נשיא רוסיה. ועד שאבחר לנשיא, ידי כבולות. מסוכן ללכת מיד להתקרבות לארצות הברית. כאן צריך לפעול בחוכמה ובסבירות, ללא הקצנה מיותרת!
  ביידן הנהן בהסכמה.
  - כן, אנחנו לא ממהרים! אבל מה עם אוקראינה?
  ממלא מקום נשיא רוסיה, אמר בשמחה:
  - עלינו לשקם איתם את היחסים הכלכליים, וקודם כל. ואז לפתור את הבעיות השנויות במחלוקת! עד שנחמיר את היחסים!
  נשיא ארצות הברית ציין:
  - אבל צריך לבדוק את הסכמי מינסק! ולעשות מספר שינויים שהצד האוקראיני מתעקש עליהם!
  מישוסטין אישר:
  - ננסה ליישם את זה. יעבוד. אל תשכחי שאני בעצמי רק משחקת ולא הספקתי לחזק את עצמי! צריך להבין שאותם שויגו ומדבדב וגורמי ביטחון אחרים הם עדיין לא בני חסותי! והם יכולים להראות את עצמם!
  ביידן הנהן בהסכמה.
  - אני מבין! ואני אנסה לעשות הכל בזהירות ולא לפגוע בממשלת רוסיה החדשה. אנחנו לא צריכים את הגעתו של קומוניסט צעיר ומוכשר! רוצה עזרה אינטלקטואלית?
  הנשיא בפועל של רוסיה העיר:
  - יש לנו מספיק אנשים חכמים! עם זאת, משהו מהניסיון שלנו עשוי להועיל.... כלומר, תסלחו לי מהניסיון האמריקאי שלכם!
  נשיא ארצות הברית נזכר:
  - אפילו עזרנו לילצין פעם אחת! אם לא הטכנולוגיות הפוליטיות שלנו, אז זה יהיה כישלון גדול בבחירות. וכך הם יכלו לסגור את הפער מול הקומוניסטים, ואז הם זרקו עוד כמה פתקים. בנוסף, אלכסנדר לבד נקנה עם גפנים! והם ביצעו פעולה גאונית כדי לעבור ביצה בלתי חדירה, ונסים אמיתיים!
  מישוסטין ציין, וחשף את שיניו המלאות:
  - סמכות ממשלתנו גדולה! והעם עדיין לא מוכן לשובם של הקומוניסטים! ומקווה שלעולם לא יהיה! ונמרח את כולם על הקיר!
  ביידן צחק והשיב:
  - זה גם טוב! אני אוהב לחימה!
  בעת הפרידה, שני השליטים לחצו ידיים ונפרדו...
  משוסטין גם ערך פגישה קצרה עם זלנסקי על הכלה במאוזוליאום של פוטין. נשיא אוקראינה נראה שמח, אחרי הכל, האויב העיקרי של ארצו מת. הדיון עבר די מהר. כמה מגעים כלכליים נחתמו ממש במקום.
  מישוסטין העיר:
  - דונבאס אינו נחוץ לנו! אין איפה לשים את הפחם שלך! למה אנחנו צריכים לנסות ולהירשם עבורם!
  זלנסקי ציין:
  - אתה פשוט אל תפריע לנו - אנחנו נפתור את הבעיה של דונבאס בעצמנו!
  הנשיא בפועל של רוסיה ציחקק והעיר:
  - אני בספק אם תצליחו להביסם בכוח, גם אם לא נתערב לכם! אני מאוד בספק!
  נשיא אוקראינה חייך וענה:
  - אמריקה ונאט"ו יעזרו לנו. ותאמינו לי, האוקראינים יודעים להילחם לא יותר גרוע מהרוסים! זכרו את האחים קליצ'קו!
  מישוסטין קימט את מצחו. ולדימיר קליצ'קו, שכבר נמחק למילואים, או להיכל התהילה, חזר במפתיע לזירה, למרות שלכולם כבר נמאס לחכות לזה. והוא נלחם עם אלוף העולם לשעבר בארבע גרסאות, רואיז. והוא שלח מתאגרף צעיר יחסית עם מכה חזקה לנוקאאוט.
  זה עשה סנסציה גדולה בעולם האיגרוף. ועכשיו ולדימיר קליצ'קו צריך להילחם במשחק חוזר עם טייסון פיורי! וכמובן שזה פשוט מעולה! ואם ולדימיר קליצ'קו ינקום, הוא יהפוך לאגדה אמיתית! ולנצח את השיא של פורמן! ואז יש את אוסיק ולומאצ'נקו - גם כוכבים!
  הנשיא בפועל של רוסיה ציחקק והשיב:
  - עדיף לא למהר! בואו נפתור את הבעיה הזו! כמה פשרות אפשריות כאן, במיוחד מכיוון שמדובר בטריטוריה אוקראינית חוקית. ואנחנו יכולים להפעיל לחץ רב על הבדלנים!
  זלנסקי הסכים עם זה:
  - כמובן, הרבה יותר טוב להשיג זאת בשלווה! אז אני מקווה שנסתדר!
  מישוסטין שאג:
  אנחנו בעד שלום, בעד חברות,
  לחיוכים של העולם...
  על לבביות הפגישות!
  ומשהו נחתם במקום... זלנסקי הבטיח לרסן את הראדה ולרכך את החוק בשפה הרוסית.
  משוסטין, בתורו, נתן הנחות על גז ונפט. במקביל, שני הצדדים לחצו ידיים.
  הנשיא בפועל של רוסיה הציע גם תיקונים חדשים לחוקה. זכות הצבעה מגיל ארבע עשרה ואסירים לפי פסק דין של בית המשפט. וגם להקים את תפקיד סגן הנשיא. להפוך אותה למערכת פוליטית יציבה יותר. ואחרי הכל, ולדימיר ולדימירוביץ' פוטין היה כפוף. עם זאת, הוא נראה עייף מאוד במשך כמה שנים. וזה לא בא בהפתעה גדולה.
  מטרד הרבה יותר היה תופעת ניקולאי בונדרנקו, שהפיל את זיוגנוב הקשיש, שכבר נקלע לשיגעון. אם נבלני הוא ללא ספק מנהיג חזק, אבל לא ליברל מאוד פופולרי בקרב העם, אז בונדרנקו הוביל את הקומוניסטים - וזו העוצמה והפופולריות העצומה.
  גנאדי זיוגנוב הוא באמת אופוזיציה כזו שמתנה לכל ממשלה: זקן, חולה ומלא סניליות! ושמרני מדי ונראה ארכאי, אפילו בניינטיז. אבל כבר עבר העשור השלישי של המאה העשרים ואחת והקומוניסטים ללא ספק זקוקים למנהיג חדש, וכל מי שאינו עיוור רואה זאת!
  ועכשיו הסיוט של הקרמלין התגשם, ולקומוניסטים יש סיוט אמיתי וצעיר, והופיע לוחם לוחם!
  וזה כמובן חמור. שנת 2022 התבררה כשנת הבחירות המוקדמות לנשיאות ברוסיה. ולאליטה השלטת המתינו משפטים רציניים מאוד. הפעם, זיוגנוב החלש והזקן כבר לא יכול היה להיות שותף ספירה של המועמד לממשלה. למרות שלא ניתן למצוא את המתחרה הטוב ביותר. כשזיוגאנוב מדבר, אנשים רוצים לפהק או אפילו להקיא. ועשו נוכל ונוכל מגרודינין. בנוסף, גם פאבל גרודינין כבר לא צעיר. ומכל מקום מבוגר מיכאיל משוסטין. וגם יהיה נוח להילחם איתו.
  אבל זיוגנוב לא כל כך פשוט ונכנס לנשיאות מהמפלגה הקומוניסטית. וניתן למנוע מניקולאי בונדרנקו למצוא פגם בתפקיד כשוטר.
  לא כך? גנאדי זיוגנוב הוא מתנה כשותף ספירה.
  ז'ירינובסקי מתגעגע מאוד.
  מיכאיל מישוסטין לקח והעניק לאחר מותו את ולדימיר וולפוביץ' ז'ירינובסקי עם הכוכב של גיבור רוסיה, וגם העניק דרגת קולונל גנרל.
  במפלגה הליברלית דמוקרטית זה התקבל בחיוב. והם הודיעו שהם יתמכו במיכאיל משוסטין בבחירות לנשיאות ברוסיה.
  אבל הקומוניסטים מאוד ערמומיים. בנוסף לזיוגנוב הקשיש הסנילי, ולנטין קונובלוב היה מועמד באופן בלתי צפוי לנשיאות כמושל חאקאסיה.
  יתרה מכך, הייתה הסכמה שמי שיהפוך למוביל הרייטינג ייעזר. ותינקט נסיגה הדדית.
  גנאדי זיוגנוב נראה זקן וצלול מדי.
  ולאן הוא צריך ללכת על הנשיאות.
  יותר מארבעים מועמדים כבר אספו חתימות, והיה צפוי שהשיא של אוקראינה יישבר. שזה באמת נהיה מגניב, והמאבק היה עז.
  מיכאיל משוסטין, כדי למשוך קולות נוספים, התיר מכירת אלכוהול בלילה, כמו גם דוכני טיול ובירה במקומות שונים.
  גם החוק נגד טבק הוקל. יתרה מכך, הוא רוכך באופן משמעותי, במיוחד באותן נקודות שבהן הוא הופר לרוב, או שהיה קשה יותר לשלוט בו.
  הוחלט להחזיר את פרסום הבירה בטלוויזיה. כדי לשמח עיתונים פרטיים, הם הורשו לפרסם אלכוהול וטבק.
  מיכאיל מישוסטין הכריז על החזרת מספר חירויות וליברליזציה אנכית.
  במיוחד הופחתו העונשים על הפצת סמים קלים וזנות.
  עסק ההימורים שוב עבר לחוקיות.
  מיכאיל מישוסטין אפילו כינה את איסור הקזינו כטיפשותו של מר מדבדב, שבעצמו בזבז שם הרבה דברים.
  ועכשיו הוא רוצה להחזיר את האזרחים המכובדים של רוסיה. וכן הלאה...
  מיכאיל מישוסטין החל לנווט. במיוחד הוא הוריד את המטרות לוודקה. ושוב הופיעה בירה פרסומית בטלוויזיה. וגם הרבה יותר.
  הייתה ליברליזציה.
  והוצע לבחור מושלים מגיל עשרים ואחת, ללא קשר להרשעותיהם. מה שהפך גם למטאטא חדש, שכבר היה גיר בצורה אחרת.
  מיכאיל מישוסטין אמר:
  - יהיה לך חופש ועושר!
  במקביל הועלתה גם שכרם של הפקידים ועובדי המדינה. והרובל אף התחזק עקב התערבויות במטבע חוץ. נעשו הרבה דברים.
  אבל, כמובן, האינפלציה זינקה. מיכאיל משוסטין הוריד את המסים על העניים לעשרה אחוזים. אבל עדיין לא התחילו לגייס לעשירים. ונרגע קצת...
  המדיניות החברתית התבררה שנויה במחלוקת...
  במוסקבה החליטו לארגן משחקים ותחרויות חדשות. וזה באמת רציני. בפרט, לקיים משחקים אולימפיים אלטרנטיביים. בלי קשר לעלויות.
  ופרויקטים נוספים של מיכאיל משוסטין. הנה, למשל, גם רעיון: לקיים את תחרות הליטרבול הראשונה בעולם: מי שותה יותר וודקה בדקה אחת! זה המקום שבו הרוסים באמת יכולים לקחת את כל הפרסים.
  מישוסטין הוא לא טיפש לשתות בעצמו! הוא לקח כוס וודקה והפיל אותה. והוא אכל קוויאר שחור בבת אחת שהפיל שלוש כפות. ואז שיחק קלפים פנימה
  לזרוק.
  ואז ניסה מיכאיל מישוסטין לשיר יחד עם לפטס. אבוי, המדע עדיין לא הצליח להחיות את קובזון.
  עם זאת, הנשיא בפועל של רוסיה רעד מהמחשבה שגם ולדימיר פוטין יקום לתחייה. אבל רציתי להיות מלך בעצמי, או מלך!
  מיכאיל מישוסטין צולם באותה חברה עם הבנות, והוא היה מוקף בגוזלים מגניבים.
  הנשיא בפועל של רוסיה העלה את הסיסמה: בניית קפיטליזם עם פנים אנושיות! ולכל גבר יש גישה חופשית לאישה!
  וזה גרם לנחשול של התלהבות... במיוחד כשמיכאיל משוסטין חידש את יציאת התוכנית "בובות". יתר על כן, זהו מידע מוטעה טוב. אתה יכול להראות את אלכסיי קוזנצוב כטיפש מוחלט. למרות שב"בובות" כל ההתנגדות יכולה להיות מעוותת.
  מיכאיל מישוסטין הראה את עצמו כבחור לוחם.
  לדוגמה, כבר ניתן למכור סיגריות ובירה בדוכנים בכל שעה של היום. ותסכימו שזה מגניב במיוחד. מיכאיל מישוסטין שוב דוחף רעיונות מעניינים.
  למשל, לשלם להורים אם ילדים לומדים במועדוני ספורט. כלומר, לא רק ההדרכה היא בחינם, אלא גם בתשלום עבור הביקור במדור.
  מעין קידום אורח חיים בריא. ובעוד בירה ואלכוהול נמצאים עכשיו בכל פינה. ואם אתה רוצה לשתות - אז שתה!
  ולא מזיק לעשן. העונשים על מריחואנה הופחתו. יתרה מכך, הכוונה לניסיון הבינלאומי ולהחלטת האו"ם. בפרט, כבר על הובלת סמים קלים רק קנס ללא מאסר.
  באופן כללי, מיכאיל משוסטין הכניס מספר תיקונים לקוד הפלילי כדי להקל בעונש. במיוחד איפה שהם היו מוגזמים. במיוחד עבור פשעים לא אלימים. כאילו, וכאן אין צורך ללכת רחוק מדי.
  כן, ואונס נשים הוא פשע כזה, שקשה להבין אם הייתה אלימות, או שהאישה עצמה פיתתה את האיכר, ואז שרבטה הצהרה. בכל מקרה, העונש במקרה זה הקל. אבל על אונס על ידי אדם וגברים אפילו קשוחים.
  כאן הפנה הנשיא בפועל החכם של רוסיה את תשומת הלב להשלכות. למעשה, טוב, הם דפקו אישה, מה קרה לה? רק רחמים ואהבה. ואם אדם נאנס, אז רבים לא ילחצו לו יד. ובאזור יש תרנגול כזה. גם אם הוא נאנס ובניגוד לחוקי הגנבים!
  מיכאיל משוסטין גם צמצם את תקופת ההסכמה לארבע עשרה שנים. בהתייחס לעובדה שביפן הוא בכלל בן שלוש עשרה. ושעדיף לבני נוער להתנסות מינית עם מבוגרים ואנשים מנוסים. וזה מקובל בדרך כלל על גברים בהבנה. אז סוג של ליברליזציה מינית.
  במקביל ניתן להכשיר נישואים חד מיניים. החוקה תמיד יכולה להתפרש על ידי עורכי דין כפי שהנשיא רוצה.
  בכל מקרה, ההומואים העריכו את זה. ובאירופה, היחס למיכאיל משוסטין נעשה חם עוד יותר.
  ותנו לצבועים לשתוק. אחרי הדיקטטורה של פוטין, הגיע הזמן - חופש!
  ורפיון בכל דבר! במיוחד נבנתה אנדרטה גדולה למיכאיל גורבצ'וב. אבל פולחן האישיות של פוטין החל להתייבש. הוא ספג יותר ויותר ביקורת.
  מיכאיל ולדימירוביץ', כמו מיכאיל סרגייביץ', החל להסתמך על חופש אישי גדול יותר. כשהותר עוד ועוד. כמו קזינו? ולמה לא? זה היה עוד בשנות האפס תחת פוטין. רק צביעות פגעה בראשו של מדבד.
  מיכאיל מישוסטין זרק עצם לפקידים: כעת הם הורשו לקבל מתנות עד עשרת אלפים דולר. וזה, כמובן, גרם לשמחה במנגנון.
  למעשה, היו זמנים פנויים. החומרה האימפריאלית החלה להיות מוחלפת בחופש. ושוב, ציצים עירומים של נשים הופיעו על המסכים.
  ולא רק זה. בצבא קמו בתי בושת חוקיים. כל חייל קיבל את הזכות להתעלס עם בנות תמורת תלושים. וזה, כמובן, הישג גדול של הדמוקרטיה. ואפילו בבתי כלא, מושבות ובתי מעצר קדם משפט אפשר היה ללכת לבנות. במיוחד מיכאיל מישוסטין התעקש שכוהנות האהבה יהיו במושבות נוער. כדי שבנים לא יאנסו בנים, אלא יהיו עם נשים.
  אז לא יהיו תרנגולים באזורי הצעירים.
  אותו דומה גרם גם הוא לאישור ניכר. וגינוי בו זמנית.
  למרות שהסיסמה של מיכאיל משוסטין: ליברליזציה אנכית ויותר חופש תהיה פופולרית במיוחד בקרב צעירים. והמונים שלמים של אנשים התאספו לברך את הנשיא בפועל החדש של רוסיה!
  מיכאיל מישוסטין הוא אדם שבאמת רצה יותר חופש ולא רק לעצמו. הוא נגעל מהאיסורים של ימי הסוציאליזם. והתגובה לחיזוק עמדות השמאל הייתה אנטי-קומוניזם בתעמולה. והוא המשיך לגדול...
  מיכאיל מישוסטין, בורגני ממוח ועד עצם, רצה כעת קפיטליזם קלאסי וחופש מוחלט.
  . אֶפִּילוֹג
  מיכאיל-ולדימיר גורבצ'וב-פוטין עקב מקרוב אחר הלחימה באיראן. צבא ברית המועצות החל להסתער על בירת טהראן. כך התרחש הכיבוש האמיתי של מדינה גדולה. אפילו יותר גדול, מבחינת שטח, מאוקראינה.
  מיכאיל-ולדימיר היה מרוצה מאוד: הוא הפך לכובש. ומחירי הנפט זינקו. וזה איפשר להגדיל את ההוצאות הצבאיות.
  גורבצ'וב-פוטין אף החליט להאריך את תקופת השירות בצבא, משלוש לשש שנים. כדי שהחיילים שלטו טוב יותר בטכניקה.
  ולבטל את כל העיכובים. יתרה מכך, אם אתה חולה נפש, אז לך לגדוד הבנייה. ויהיו הנידונים לשרת. יתרה מכך, אם מגיעים לגיל שמונה עשרה, אז מהמושבה, ישירות לצבא.
  וזה מגניב!
  מיכאיל-ולדימיר הפך לרודן ואיים על העולם כולו. במיוחד לא היה עוד דיבור על פירוק נשק. להיפך, גורבצ'וב-פוטין איים לתת לאמריקה להסתובב חשופה בעולם.
  כך הפכה הפוליטיקה. והכי חשוב, מיליטריזם ופולחן הכוח.
  ודיפלומטיה גסה.
  ועוד רעיון מעניין: לתת לא רק גברים, אלא גם נשים לשרת בצבא.
  ועכשיו הבנות מגיל שמונה עשרה הולכות לצבא. והם צריכים להילחם ולנצח.
  וזה נהדר.
  כאן הבנות נלחמות, מסתערות על טהרן ומפגינות עוצמה אדירה;
  אחד שישה גיבורים, בכל מקום שלא היו ומוכנים להילחם בכל צבא.
  אולג ריבצ'נקו הניף את חרבותיו הקסומות. הם התארכו וחתכו את המל"טים כמו סכיני חמאה. לאחר מכן, הילד זרק כמה אפונה עם חומר נפץ באצבעותיו החשופות.
  טנקים איראניים התפוצצו.
  הילד שר:
  - תהילה לעידן החרב הרוסית!
  גם מרגריטה הניפה את להביה. נחתך לעבר מסוקים. ואז הילדה זרקה מחטים הרסניות באצבעותיה החשופות.
  קרע את היריבים וצחק:
  למען הקומוניזם!
  והנה נטשה בהתקפה... איך היא חותכת בחרבות בתעופה של איראן הדתית. ולהשמיד מטוסי אויב. ואז, בבהונותיו החשופות, הוא ישגר בומרנג רצחני, שיקרע לגזרים את חיילי האימפריה המזרחית, האיראנית.
  ואז, כאילו מהטבור, הוא מהבהב בברק. ואז היא תזרוק את החזייה שלה ותשיק פולסר מפטמה ארגמן.
  יקרע את המוני חיילי חומייני, וישאג:
  - תהילה לעידן העם הסובייטי!
  ואז זויה חתכה בזעם פראי. הוא גם מוחץ על ידי התארכות בחרבות, וכריתת מגדלי הטנקים.
  ואז אצבעות הרגליים החשופות, כמו חומר בוער, ישוגרו. ואז מתנת מוות תלך מהעקב החשוף.
  ופטמות ארגמן ישחררו מפל של ברק על מסוקים. ואז מהטבור יתקע משהו קטלני.
  גם אוגוסטינוס נלחם על זה. הילדה הזאת קטלנית. ומפטמות האודם ברק. ואצבעות רגליים חשופות זורקות פולסרים. ועם קרן מהטבור, הוא הוסיף אנושות את חיילי חומייני.
  והלשון תראה ותנהם:
  - בשביל אמא רוסיה!
  אז סבטלנה מאוד אגרסיבית בקרב. והחרבות שלה, מתארכות, כרתו גם מטוסים וגם טנקים.
  ומפטמת התות איך זה ישחרר את זרמי המוות המוחלט. ואז הטבורים שלהם ייהרגו במכת רצח. ואחרי רגליה היחפות ישתמשו כאלה שהרבה אויבים ייקרעו. איראן נפלה תחת ההפצה. להוכיח לכולם שקשה לנצח בכוח.
  במיוחד כשרוסיה, או ליתר דיוק ברית המועצות, נמצאת בצד של עיראק, שכבלה את הכוחות העיקריים של הפרסים במערב. אבל רוסיה עדיין אורתודוקסית ואתאיסטית בו זמנית, ולכן לא מאוד קרובה לעיראק.
  דיקטטור חומייני, תקפת את האנשים הלא נכונים.
  אולג ריבצ'נקו חתך בחרבות שהתארכו בחדות לעבר המל"טים וכלי הטיס של איראן, וחתך אותם. ואז, עם אצבעות רגליהם החשופות של ילדים, הוא שיחרר ברק קטלני והרסני שהמיס מסה של טנקי אויב.
  ואז שורק הילד המחסל. והמוני העורבים נפלו להתעלפות עמוקה, ונפלו על צבאו האיראני של הרודן חומייני.
  הילד צחק:
  - למען בעלות בריתה של רוסיה!
  גם מרגריטה קורשונובה נלחמת נואשות ובאומץ. מנהל טחנה עם חרבות. ואז רגליה הנערות החשופות, כשהן משיקות מתנה של מוות אמיתי ומסוכן.
  ואז הילדה תירה פריקה מהטבור שלה, לאדות מסה של טנקים ומטוסים איראניים.
  ואז מרגריטה איך לשרוק. והעורבים יפלו כמו שטיח על ראשיהם של חיילים איראנים. והם למעשה יפרצו את המגדלים ויקרעו להם את הכנפיים.
  הילדה צרחה:
  - על יוזמות השלום שלנו ועל האחווה האורתודוקסית.
  נטשה שוב נמצאת במתקפה נואשת. החרבות שלה מייצרות הרס מסיבי. וכל כך הרבה מטוסים וטנקים נחתכו. ואז בהונות חשופות יזרקו אפונה של השמדה ותקרעו מסה של יריבים, ויקרעו מגדלים מטנקים. ואז הילדה מהפטמה הארגמנית מכה בפולסר, בצבא של חומייני.
  ואז יש מפל של ברק מהטבור, כל כך קטלני. ובסופו של דבר, איך זרם של מגופלזמה יעוף מחיק נוגה.
  הלוחם שאג:
  - למען בעלי בריתנו!
  הבא חתכים זויה. ילדה לוחמת משתמשת בטכניקת מסוק. ואז נראה כי רגליה היחפות פולטות את מתנת המוות. ומפטמות ארגמן, ברק קטלני עפים החוצה, מכים יריבים. ואז מהטבור זרמי פולסרים.
  ומהמערה של ונוס, חלקים חדשים מהשמדת החיילים האיראנים, וטנקים עם מטוסים.
  הילדה צרחה:
  - תהילה לקומוניזם!
  אוגוסטין חוזר לפעולה כמו ברק מדורג. ועכשיו חרבותיה חתוכות כמו זקן עד השורש. ואצבעות רגליים חשופות זורקות מתנה של השמדה מוחלטת. ואז קרני לייזרים עפות מתוך פטמות אודם שחתכו טנקים ומטוסים איראניים.
  אבל מהטבור, ברק יירה בהרס.
  וכך יבוא צונאמי גיהנום של מוות מחיק נוגה, שיביא מוות ללא ספק לכל מה שתוקף את ברית המועצות - למרות שבמקרה הזה היה זה גורבצ'וב-פוטין שתקף את איראן. והמוני המטוסים, הטנקים, המל"טים נשרפו לחלוטין.
  הילדה שרה בזעם:
  - נשתה יחד למען רוסיה, ליתר דיוק ברית המועצות ועיראק!
  סבטלנה גם לוהטת יותר בקרב. והוא מקצץ את חיילי חומייני בלי שמץ של רחמים. ובבהונותיו החשופות, הוא זורק אפונה של השמדה, מוחץ את האויב.
  וזרמים של הרס מוחלט עפים מתוך פטמות התות, שהפכו את מסת הטנקים והמטוסים של איראן המהפכנית. אפילו גלילים עפו לכל הכיוונים.
  ומהטבור זרם שלם של ברק שהמיס הרבה מהלוחמים של חומייני.
  ואז גם חיק נוגה, כגל גדות של פלזמה קסומה יעוף וכוחותיו של חומייני יסתיימו.
  סבטלנה שאגה:
  - על החרב לתפארת המשיח הרוסי!
  אולג ריבצ'נקו והבנות נתנו אז קרב גדול לאיראנים. והם השתמשו בקסם חזק. בנות אפילו מחיק נוגה זרקו זרמים של אנרגיה קסומה וצונאמי של קסם. והלוחמים של חומייני הודחקו כמו כדורים עם כדור.
  אולג ריבצ'נקו לא רק קצץ טנקים אסלאמיים גיהנומיים בחרבות, אלא גם שרק. ועורבים תקפו מטוסים איראניים. הם הרסו אותם על הקרקע.
  גם מרגריטה קורשונובה תקח את זה כרצונה, אבל היא תנהל את הטחנה בחרבות, ותנתק את הלוחמים הקווקזים. ואז ברגליים יחפות הוא ייקח וישגר פולסר חזק.
  והורס את האיראנים כמו שיטת חבטה. ואיך הילדה שורקת, והעורבים נפלו על מטוסי הגיהנום האיסלאמיים.
  הילדה צעקה:
  - למען הקומוניזם בכל העולם!
  נטשה תוקפת גם את האיראנים. ועתה ייקחו וחתכו חרבותיה באלכסון. ועכשיו רגליה היחפות ישגרו משהו קטלני שמקרע את רכבי האויב לגזרים.
  לאחר מכן, הילדה מהפטמות הארגמניות תשחרר פולסרים חמים ורצחניים. והם יפגעו בהמוני האסלאם. והילדה גם יורה מהטבור באיראנים מהפכניים בברק. והם באמת יטגנו את כולם, יכינו מנגל.
  אבל אפילו קריר יותר, כשזרם של אנרגיה מתפרץ מחיק נוגה. ולסחוף מסה גדולה של איראנים.
  זו הגברת עם שיער כחול. ושאג:
  - תהילה למולדת!
  ושוב מהפטמה הארגמנית, שחררה מתנת הרס, הרג חיילים איראנים, היא הוסיפה:
  מי שיש לו בטן גדולה ימות מרעב!
  זויה גם קצצה כמו מתנגדי כרוב. היא חתכה אותם בקלות רבה, כאילו היא מסירה שיבים. ובאצבעותיה החשופות השליכה פצצת השמדה. וריסק את האויבים.
  ואז מפטמות הפטל זה רועם: מימין על הטנקים, משמאל על המטוסים! וביעילות רבה לרסק יריבים.
  ואז מהטבור העגול עם סדרה של ברקים. ולשרוף את חיילי חומייני, ולהפוך אותם לפצפוצים.
  ואז, מהמערה של ונוס, טורנדו שלם של אנרגיית השמדה תמריא ותעוף החוצה.
  הילדה צעקה שנונה:
  - ציפור עפה גבוה, היא לא מרימה את אפה, היא לא מרחפת בעננים!
  אוגוסטינוס מעורב ישירות בקרב. לא ילדה, אלא פשוט נמרה. וממש קורע אויבים עם טפרים. והוא חותך, לא נותן הזדמנות עם חרבות.
  ועכשיו רגליה היחפות משיקות מתנת השמדה קטלנית ביותר. קורעים את היריבים לספוגיות קטנות. ומונעים את הסיכוי הקל ביותר לישועה.
  אבל ברקים עפים מתוך פטמות האודם, ממש שורפים את האיראנים כמו נייר.
  ופולסר נזרק מהטבור. ואיך זה חוצה טנקים איראניים גיהנום. ולהרוס את המגדלים שלהם.
  ומחיק נוגה מתפרץ זרם נוסף של פלזמה קסומה. ואם ישרוף אותו, אז חיילי חומייני לא ימצאו אותו מספיק.
  והלוחמת אומרת לעצמה:
  - מי שרוצה להפוך לאריה, בלי אחיזה של זאב, יישאר עם זכויות ציפורים!
  סבטלנה שוב בתנועה. חותך מתכת עם חרבות. ובאצבעות רגליו החשופות הוא משגר רימונים קטלניים. קורע ושורף את האיראנים.
  יחד עם זאת, הילדה לא שוכחת לשלוח ברק מפטמות תות.
  אבל מהטבור הוא יתפרץ, יהרוס ותמיס מתכת.
  אבל מהמערה של ונוס תמריא ותעוף החוצה קרן לייזר שתיקח את כולם ותחתוך אותם.
  ואז נוהם:
  - לזכויות ציפורים לרוב יש חמורים בראש, וכבשים באופיים!
  אולג ריבצ'נקו המשיך להילחם בביטחון רב, והפגין את כוחו של טיטאן. כאן הוא חותך את האיראנים בחרבות. ואז, עם אצבעות רגליהם החשופות של ילדים, הוא ישגר יותר מרימון רצחני. יקרע מסה של חיילי חומייני.
  לאחר מכן, הילד ישרוק ונשרים ועורבים מפוחדים, כאילו על חומייני האיסלאמי, ייקחו את החיילים וישכבו. והם התחילו להפיל מטוסים בלי רחמים.
  אולג ריבצ'נקו העיר בשנון:
  - חסר הכנפיים עם המוח של תרנגולת!
  מרגריטה קורשונובה המשיכה לסובב את הפטיפונים עם חרבותיה. היא כרתה את האיראנים ללא היסוס. ובמקביל, ברגליים ילדותיות חשופות, היא זרקה מתנות הרס. ונקרע כמו ערימת נייר כסף.
  ואיך זה ישרוק, והעורב ייפול על חיילי התופת האיסלאמיים. כולם יישטפו לאבקה. וכשהאיראנים היו תחת מכות הציפורים, הם היו יותר מהדוקים - הם מחצו אותם.
  ומרגריטה אומרת:
  - אל תעמיד פנים שאתה נשר עם מוח תרנגולת וזכויות ציפורים!
  נטשקה תקפוץ ותחתוך בחרבות. קוצצים את חיילי חומייני לכרובים. לזרוק מתנת השמדה ברגל יחפה. הוא יחסל הרבה איראנים ויחרק על קצה המזלג:
  - אם אתה עוף רטוב מטבעך, תתייבש מרעב!
  ומהפטמות הארגמניות ישחררו פריקה קטלנית של זרם. יחסל הרבה חיילים איראנים. ואז מהטבור כמו פולסר יזוז. וכל היריבים ייקרעו לגזרים.
  ועכשיו, מחיק נוגה, יתפרץ זרם צונאמי, ששורף את כולם בפלזמה גיהנומית.
  הנה הילדה.
  וזויה, בהתקפה הפרועה, מנצחת את כולם בלי הפסקות מיותרות. וחותכים לחתיכות הכי קטנות. משאירים חתיכות חרוכים ממש. ואיך ברגל יחפה ייזרק משהו הרסני להפליא. ואז משהו שמביא את המוות הכי מרשים, ומוות מוחלט, יעוף מהפטמות הארגמניות.
  ואז פרא כזה יקפוץ מהטבור, ויקרע את הפלזמה הקסומה כמו נמר.
  ולסיכום, ממערת ונוס, מתנה שמביאה מוות אמיתי לחיילי חומייני ללא סיכוי.
  ואז הילדה צעקה:
  - אי אפשר להטיל ביצי זהב עם מוח עוף!
  אוגוסטינוס חתך את המגדלים של טנקי חומייני האיסלאמיים בחרבות. ואז, בבהונות חשופות, היא השיקה מתנת מוות. אבל פטמות האודם שלהם של הילדה עפו ברק לוהט. ושרף חבורה של איראנים.
  ואז טורנדו שלם של הרס תעוף מהטבור.
  אבל מחיק נוגה עף החורבן החוצה, שמביא ניצחון מוחלט, והרס.
  אוגוסטינוס ציין בחוכמה:
  - תרנגול עדיין יכול להטיל ביצי זהב, אבל האופי של תרנגולת רק מכניס אותך לבלגן!
  סבטלנה גם לוהטת בקרב. איך הוא חותך איראנים בחרבות וכותש אותם לכרוב חמוץ. ובבהונותיו החשופות ישלח מתנת חורבן. נפץ אויבים לאבק.
  וברקים קטלניים יעופו מתוך פטמות התותים. הם ישרפו את האיראנים לגזרים. והנה הטבור ישלח גל של השמדה טוטליטרית של האיסלאמיסטים המהפכניים של חומייני.
  ולסיכום, בועה של פלזמה קסומה תעוף ממערת ונוס, שתמיס את כל האויבים בבת אחת. והטנקים יעשנו, והפגזים שבתוכם יתפוצצו.
  וסבטלנה איך לשאוג:
  - למה כולכם בעננים, כי מוח של תרנגולת!
  אולג ריבצ'נקו נלחם עם עוד ועוד טירוף. הוא ייקח ויחתוך אויבים. כולם יתפוררו וחתכו לחתיכות קטנות.
  ואז, יחף, ברגל של ילד, הוא יזרוק רימון ויקרע אותו לגזרים.
  לאחר שהילד שרק שוב והפיל הרבה מטוסים.
  ואז הוא השמיע את הרעיון:
  - גם אם יש לך כוח של דוב, אבל עם מוח עוף תישאר חמור!
  מרגריטה מגניטניה חתכה בחרבותיה בכל כוחה. ואז, ברגל יחפה, השליכה הילדה את מתנת המוות הרצחנית. קרע את האיראנים לחתיכות עצמות ועור. ואז איך זה שורק שעורבים יפלו בערמות על האיראנים.
  ואז מרגריטה צעקה:
  - אם יש לך מוח עוף, אז לאחר הפגישה עם השועל, נוצות יעופו!
  נטשה נלחמת באיראנים באופן פעיל מאוד. ועכשיו רגליה היחפות זורקות משהו רצחני בצורה שטנית. וחרבות כרתו מגדלים.
  ואז ברק ייחתך מהטבור...
  והפטמות הארגמניות ישחררו פולסרים קטלניים. ואז הילדה תיקח את זה ותפלוט טורנדו לוהט מחיק נוגה. ולחלק את היריבים לחתיכות.
  ואז הילדה צייצה:
  - כדי לעשות צלע מחזיר, אתה צריך אחיזה של זאב, ותושיה שועל!
  זויה לקחה את טחנת הרוח בחרבותיה. היא חתכה את כל המכוניות, ומשטחי ההחלקה היו פזורים לכל הכיוונים. ואז הרגליים היחפות של נערת המחסל שיגרו פצצות, השמדה. והמעופפים התחילו לקרוע את האויבים.
  אבל פטמות פטל יקחו ויפלטו ברק של הרס. ואז קרן לייזר תעוף מהטבור.
  והנה המערה של ונוס תפלוט זרם של טורנדו קשה שמוחץ את חיילי חומייני האיסלאמיים המהפכניים.
  והילדה שואגת:
  - סביר להניח שתלכו על שועל צלוי עם מוח עוף!
  אוגוסטין גם נלחם עכשיו, אז היא מדליקה את זה כמו שעון מעורר. וחותך את האיראנים בלי רחמים וחרטה. זורק רימונים ברגליים יחפות, קורע יריבים.
  ומפטמות האודם עפים ברק מדורג. אבל מהטבור, משהו קטלני לחלוטין ייפגע. ולקרוע את האיראנים לגזרים. והנה טורנדו קסום של מוות והרס תעוף ממערת נוגה.
  ואז הילדה תנבח:
  - אם הדמות היא כמו של עוף רטוב, תתייבש בלי כסף ברחוב!
  סבטלנה גם נלחמת בעצבנות רבה. והוא חותך בחרבות, וזורק מתנות מוות רצחניות ברגליים יחפות. ואז הוא ייקח את זה ומפטמות התות יפלוט מפל בועות של פלזמה קסומה.
  ואז מהטבור מכה ברק אחד אחרי השני.
  אבל מהמערה של ונוס, איך יישפך הוריקן של הרס מוחלט והשמדה מוחלטת.
  סבטלנה צעקה:
  - מוח עוף עושה חסר כנפיים, אופי עוף שולח לגריפה!
  אולג ריבצ'נקו נהם וחתך בחרבות עם פניות והרס. והוא לקח את רגליהם של הילדים החשופים ושגר רימון. קרע הרבה איראנים. ואז איך לשרוק. וחבורה של עורבים תמחץ ענן של מטוסים של צבא חומייני.
  הילד שאג:
  - מיהו תרנגולת במקלחת, אוכל השועל ההוא בצריף!
  לאולג אפילו קצת נמאס לחתוך ולזרוק רימונים על האיראנים ברגליו היחפות. הילד חזר על הפרשה:
  - אם אתה רוצה לחיות כמו לבן, תהיה לפחות קצת אדום בערמומיות!
  מרגריטה מגניטניה זרקה אצבע רצחנית של השמדה באצבעותיה החשופות. קרע הרבה חיילים איראנים. ואז היא נתנה פרץ מהטבור בלייזר.
  ואחרי זה היא לקחה אותו, שרקה והשמידה חבורה של מטוסים.
  והיא בדקה:
  - אנשים לבנים אמיתיים לא נראים חיוורים כשהם נכשלים!
  ואז הילדה שוב זרקה את מתנת ההשמדה באצבעותיה החשופות, מצייצת:
  - אם אתה תרנגולת עם שכל, תלך למרק בשביל שועל עם מעשים!
  נטשה שיחררה פולסאר של הרס מהפטמה הארגמנית שלה וצעקה:
  - תהיה מעוף של ציפור נשר, אבל אין לך מעוף של זין!
  זויה העירה באגרסיביות, והפילה גם מתנת הרס מוחלט מפטמתה הארגמנית:
  - מי שמתרברב בלי לאכול דייסה - יערער על הדלי!
  אוגוסטינוס הפיל את דוס ההשמדה שלה מפטמת האודם שלה ומלמל:
  - אם פוליטיקאי מתרפק הרבה, הבוחרים אז מייללים כמו זאבים!
  סבטלנה פולטת ברק כמו הר געש עם פטמת תות, ולחשה:
  - פוליטיקאי שנובח הרבה, אבל מנסה מעט, יביא את האנשים לחיי כלב!
  אולג ריבצ'נקו חתך, סובב את חרבותיו. הוא זרק רימון בכף רגלו החשופה והילדותית וציין:
  - פוליטיקאים עושים קונדס כמו ילדים, אבל הטריקים שלהם ישנים כמו הפוליטיקה עצמה!
  ואז שרק הילד, לאחר שהתמודד עם צבאו של חומייני, הפיל עורבים כמו חול מהמכנסיים שלו, ושוב גרגר:
  - פוליטיקאי הוא עורב החולם על כס נשר, רק שמקורו לא גדל!
  מרגריטה ציינה באופן רציונלי, והשליכה גם מסר של הרס ברגלה יחפה:
  - הפוליטיקאי רוצה את כס האריה, אבל המוח הוא לרוב רק פרה חסרת קרניים!
  נטשה שיחררה ברק מהטבור שלה ונבחה:
  - אריה לא צריך להיות כבשה, אבל לפחות שועל קטן לא יפגע בו, כדי לא לגמור בחמורים!
  זויה לקחה אותו ובבהונותיה החשופות השיקה מתנת מוות. ואז היא ירקה פולסר עם פטמות ארגמן וצעקה:
  - גם אם אתה אריה, אבל עם מוח תרנגולת מובטחים לך חיי כלב!
  אוגוסטינה חבטה את פטמות האודם שלה בברק של מוות וצרחה:
  - מי שנובח הרבה על הירח, החיים מורידים אותו למלונה!
  סבטלנה החזיקה פטיפון. ואז היא נתנה הפרשה מפטמות תותים וצווחה:
  - אם פוליטיקאי מבטיח לך עוגה בשמים, אז הוא מחשיב את הבוחר כנקר!
  אולג ריבצ'נקו, שרק את העורבים, ציין באופן רציונלי:
  - אם יש לך ראש עץ, אז אתה בהחלט נותן אלון!
  מרגריטה, ששחטה שוב את האויבים, פרסמה:
  - אם אתה ראש כמו עץ אלון, הם יקרעו אותו כמו דביק!
  נטשה העירה בשנינות, שחררה מתנת מוות עוצמתית מפטמה ארגמן והרסה את חיילי חומייני:
  - עבור מצביעי אלונים, הפוליטיקאי הוא טיליה גמורה!
  זויה, שחתכה את האיראנים ושלחה קרני מוות מהפטמות הארגמניות של החזה שלה, ציינה:
  - אם אתה מטומטם כמו מגף לבד, אתה תמיד תהיה נעול!
  אוגוסטינוס ציין בשנינות, ושלח אבדון מפטמות האודם שלה:
  - שום דבר לא מונע כל יום, צלי מתפקע כמו מוח עוף!
  סבטלנה נשפה מפטמות התותים ומסרה:
  - אם יש לך זיכרון עוף, אתה תשכח איך לרחף כמו נשר!
  אולג זרק ברגל יחפה של ילד מתנת הרס וצחק:
  - תרנגולת היא לא ציפור - מוח עוף אינו מוח!
  מרגריטה בכף רגלה היחפה שיגרה משהו שלא ייתן לה למות בלי כאב. ואז היא שרקה, מכה את האיראנים עם עורבים וצרחה:
  - בוחר עם מוח עוף בוחר תרנגולים לנשיא!
  נטשה מהפטמה הארגמנית נשפה חמה ושורפת מאוד ונתנה:
  - פוליטיקאי שמתעסק הרבה, מושך רק את מי שיש לו מוח עוף!
  זויה, שירתה לעבר האויבים, מפטמות הפטל שלה, העירה:
  - את מי פיתה נאום השועל של פוליטיקאי, תרנגולת בעלת שכל, וכבשה בעלת אופי!
  אוגוסטינוס, חובט בפולסרים בוערים מפטמות האודם, ציין:
  - עבור פוליטיקאי, השפה היא גם חרב, וגם שוט, וגם מפתח, אבל הוא שם את הבוחר במנעול ובראשון!
  סבטלנה הכתה ברק מפטמת תות. היא מחצה הרבה מטוסים וטנקים של צבא איראן וחומיני, והוציאה:
  - פלומת עוף היא רכה, אבל על איזה מיטות קשות ישנים בעלי מוח עוף!
  אולג ריבצ'נקו הסכים ושרק שוב:
  - אופיו העדין של השליט מביא לרוב לנפילה קשה של המדינה!
  מרגריטה, מסיימת, שורקת ושולחת עורבים על הראש, מסיימת את האיראנים האחרונים, הוסיפה:
  - עם מוח עוף, ואופי של עוף, זה יהפוך כמו צלעות חזיר!
  הבנות עשו עבודה מאוד מגניבה ברגליים היחפות ולבסוף שחררו גלי צונאמי מחיק נוגה. ותעבור שטף לוהט ותופת. והכל יישרף עד היסוד.
  וחיילותיו האמיצים של חומייני היו חרוכים.
  כן, כאן החלק הארי שלהם כבר נטחן והניצחון קרוב.
  הצוות עבר למגזר אחר בחזית והחל לפעול שם באופן פעיל. האויב חזק מאוד ורב.
  אולג ריבצ'נקו כרת את חיילי חומייני בחרבות. במקביל, רגליו החשופות והילדותיות זרקו מתנות מוות, והשמידו את אויביה של רוסיה, או יותר נכון את ברית המועצות ובעלות הברית רוסיה, או ליתר דיוק את ברית המועצות, עיראק. הילד המגניב ציין בהגיון:
  - זה מוזר להרוג איראנים. אנשים טובים, ומדינה משגשגת!
  מרגריטה, כרתה את חיילי האימפריה האסלאמית חומייני, ונתחה את הלוחמים, זרקה דיסקים ברגליה היחפות, כרתה צריחי טנקים וזנבות מטוסים, ציינה:
  - כן, זה מכוער להתנהג ככה עם האיראנים. במובנים מסוימים, זה מזכיר אסטרטגיות היסטוריות. ישנן שתי דרכים: להילחם, או לבנות גן עדן עלי אדמות. בהתאם לבחירה, אתה מקבל משימות. כמו שאומרים, במשימה צבאית, בניית גן עדן תהיה קשה יותר!
  אולג ריבצ'נקו, כרת מסה של איראנים בגל אחד של חרבותיו המוארכות, והניד בראשו לשלילה:
  - זו דרך אחרת לומר זאת. שמתי לב שבמשחק "קליאופטרה", במשימות צבאיות, ככלל, אין בעיות עם בירה. ובזמנים שלווים, שעורה אפשר להעביר רק, וזה יוצר בעיות.
  מרגריטה החזיקה פטיפון, כרתה יריבים, כולל מטוסים וטנקים, והרבה מסוקים מצבא חומייני, וחשפה שיניים, היא שרה:
  - נהרות, ימים, מיצרים... כמה נזק הם גורמים!
  אולג ריבצ'נקו, זרק חבילת נפץ של נסורת באצבעות רגליו החשופות של ילדו, העלה לאוויר גדוד שלם עם טנקים מייצור אמריקאי ורוסי בהרס, נתן לו אפונה בעקב החשוף ושר:
  זו לא בירה שהורגת אנשים! מים הורגים אנשים!
  נער המחסל הוא, למעשה, גרובי כמו נער מסרט מצויר על קונאן.
  ושוב שורק, מוריד את העורבים על האיראנים.
  נטשה, חתכת יריבים וחשפה שיניים, אוחזת בטחנה, חייכה באגרסיביות. הנה היא, איזו לוחמת גרובי. והנה בהונותיה החשופות, כשהם זורקים חבילת נפץ של כוח רצחני, קורעים לחתיכות קטנות את לוחמי האימפריה האסלאמית חומייני.
  הילדה מהפטמות הארגמניות תשלח ברק. הוא ישרוף כמה מאות איראנים ויגרגר סביב:
  - יהיה עידן של הקומוניזם הגדול ביותר!
  ואז, כפי שמראה הלשון. זו ילדה, המעמד הכי גבוה בה.
  זויה גם גוזרת אויבים. לא נותן להם סיכוי. ופרפר מקיים קבלת פנים עם חרבות. חותך יריבים, חותך בין עשרות איראנים. ואז, בבהונות חשופות, הוא ישיק חבילת נפץ של נסורת. יקרע את האויבים ויצייץ:
  - תהילה לרוסיה הגדולה של הצארים והמנצחים!
  ומפטמת הפטל הוא ישחרר את מתנת המוות ואת דופק ההרס.
  כאן גם אוגוסטינוס נלחם - ילדה לוחמת ממעמד נוסף. הנה היא תיקח אותו ותשגר אפונה עם חומר נפץ לעבר האויב בעקב החשוף שלה. קרע את האויבים שלך לגזרים.
  ואז מפטמות האודם כהפרשת ברק. ולשרוף את האויבים עד היסוד.
  ולצעוק בקצה ריאותיו:
  - תהילה למולדת הקומוניזם!
  גם סבטלנה נלחמת בהתלהבות רבה. וחותך אויבים בטירוף פראי וזעם. ובאצבעות רגליו החשופות הוא זורק רימון גחלים, שמפרק את קהל האיראנים. ואז פטמות התות ישחררו ברק. והם ישרפו את גדוד הלוחמים של האימפריה האסלאמית של אלייב. הנה ילדה, מכשפה טהורה וקטלנית.
  סבטלנה שרה:
  - אני הלוחם הגדול של שבעת הימים,
  ואני שרה מדהים - כמו זמיר!
  ולצחוק בקול רם.
  טהראן, שנכבשה בעבר, ליתר דיוק מבוצרת ונכבשה על ידי האיראנים, נפלה בחבטה.
  והאיראנים הובסו. אבל כדי להשיג סוף סוף דריסת רגל, יש צורך לקחת גם את זרדבר ואגז'רבימי.
  אולג ריבצ'נקו, מרגריטה קורשונובה וצוות של נערות מכשפות מסתערים על זרדבאר.
  והם נלחמים כמו גיבורים אמיתיים. למרות שהם נראים כמו ילדים. ונערות מכשפות נראות בערך בנות עשרים, למרות שהן כבר כל כך מבוגרים שאנשים לא חיים כל כך הרבה זמן.
  אולג ריבצ'נקו כרת את חיילי חומייני על הקיר, כשהוא מחזיק בטכניקת דיונון עם חרבות. ואז, בבהונותיו החשופות, הוא השליך רימון קטלני, וקרע את האיראנים לגזרים. לאחר מכן, הילד, על פי המסורת, ישרוק, מפיל עורבים על ראשם, לחיילי האימפריה האסלאמית חומייני.
  אולג שר:
  - וחושך רותחת עפה לארץ המפלצות הרעות!
  והילד שוב בילה את כל הטחנה בחרבות. וכך הוא מוחץ יריבים, וממש מחסל.
  גם מרגריטה קצוצה כמו ענק. הילדה הניפה את חרבותיה במלוא המהירות. ובעקבו החשוף הוא ייכנע למתנת המוות. והאיראנים מושמדים ללא רחמים וללא ספק.
  הילדה לקחה אותו ושרה:
  - יהיה קומוניזם זדוני, הפשיזם יושמד מיד!
  אולג ריבצ'נקו ערך קבלת פנים סמוברית, קיצץ את האיראנים וציין:
  - השמיד בבת אחת את הפשיזם!
  הקרב הפך יותר ויותר בלתי נשלט.
  במיוחד כשנטשה החלה לזרוק כוכבים באצבעות רגליה החשופות, שכל אחד מהם השמיד מאות איראנים בבת אחת. וכבר אם מהפטמות הארגמניות הוא מתפרץ בברק, ושורף את המתנגדים.
  הילדה צרחה:
  - אני הכי חזק בעולם, אני אהרוג את כל האויבים בשירותים!
  זויה, ירתה לעבר האויב, צרחה:
  - תהילה לקומוניזם!
  ובאצבעות רגליים חשופות, איך לשגר רימון קטלני, הכוח ההרסני ביותר.
  והיא ילדת סופר. מהפטמה הארגמנית משגר את הברק הפרוע והמטורף ביותר.
  אוגוסטינוס, קטע את האיראנים וניתח את המתנגדים, התנשף:
  - לשינוי לטובה!
  ובאצבעות רגליים חשופות, איך לשגר חבילת נפץ קטלנית של נסורת. ולקרוע יריבים.
  ואחרי פטמות האודם, איך תיכנע פריקת הברקים וההשמדה ההרסניים.
  סבטלנה, שניפצה את האויב בחרבותיה, ונכנעה לרימון בעקב החשוף שלה, אמרה:
  - למען הקומוניזם!
  ומפטמת תות זה ישחרר דבר כזה רצחני שכל השדים נהיים חולים.
  אולג ריבצ'נקו, לא שם לב ליריות - הם לא פגעו בבני האלמוות, טיפס על הקיר. ביליתי את הטחנה בחרבות.
  הוא חתך חבורה של איראנים, ואז זרק באצבעות רגליים חשופות של ילדים מתנת מוות רצחנית.
  קרע חבורה של יריבים ושאג:
  - תהילה לעידן הקומוניזם עם הכתר המלכותי!
  לאחר מכן, הילד המסיים ייקח את זה וישרוק. וענני עורבים יפלו מעל ראשיהם של חיילי האימפריה האסלאמית חומייני.
  מרגריטה קורשונובה גם חותכת חיילים איראנים. והוא מחזיק פטיפון, מנתק את חיילי האימפריה האסלאמית חומייני. ובעקב החשוף שלה, הילדה שולחת מתנת הרס ופוגעת באויב.
  ואז הוא שואג:
  - תהילה לקומוניזם הארי והסובייטי החדש בנוסח גורבצ'וב!
  והילדה תיקח את זה מהטבור שלה כשהיא משחררת ברק... אז חבורה שלמה של איראנים תישרף.
  לאחר מכן, הילדים שורקים בקול אחד, ואלפי עורבים נופלים על ראשי הלוחמים האסלאמיים של חומייני.
  נטשה, קוצצת יריבים וזורקת מחטים באצבעותיה החשופות, מיהרה:
  - תהילה לרוסיה הגדולה!
  ומהפטמה הארגמנית איך לשחרר ברק קטלני. וגדוד שלם של איראנים יישרף.
  זויה, כורתת אויבים וזורקת רימונים באצבעותיה החשופות, סיננה:
  - לגדולתה של רוסיה!
  ומפטמת הפטל, כאילו היא מתפוצצת במשהו מאוד קטלני. ותמחץ את היריבים שלך.
  גם אוגוסטינה נלחמת, במידה קיצונית של אגרסיביות. מועך יריבים, ומפטמות האודם שולח פריקות של ברק קטלני. ובעקבו החשוף, הוא ייכנע לחבילה נפיצה של נסורת שקורעת אויבים.
  ואז, כמו שכתוב:
  - לקומוניזם בכל היקום!
  ומהטבור יניע ברק!
  זו ילדה - ילדה לכל הבנות!
  גם סבטלנה נלחמת. וחותך אויבים בשתי החרבות. הם מאריכים איתה, במכה אחת מכסחים עשרות אנשים. ואז הילדה, בבהונותיה החשופות, זורקת מתנת מוות נוספת, קטלנית וקורעת יריבים. ואיך פטמות התות שלה ישחררו משהו הרסני ובלתי ניתן לחיקוי?
  סבטלנה צועקת:
  - לרעיונות האריים של הקומוניזם מאת מיכאיל גורבצ'וב!
  ומהטבור איך לשחרר מפל שלם של ברק רוצח. זו ילדה - כל הבנות, ילדה!
  אולג ריבצ'נקו ממשיך להילחם. הילד פורץ בחרבות, זורק דיסקים באצבעות רגליו החשופות ושורק. עורבים, לאחר שקיבלו התקפי לב, דופקים יריבים ביסודיות, ואינם נותנים את הסיכוי הקל ביותר לישועה.
  והילד שר:
  אני אוהב את המרחבים שלך,
  אני אוהב את היערות וההרים שלך!
  שמים וארץ, והתפקיד שלי!
  מרגריטה, קוצצת את האיראנים וזורקת חבילות מוות ברגליה היחפות, וחותכת את המתנגדים בקשקוש:
  - השמש זורחת על הארץ...
  כִּבּוּד...
  יש לך ארץ מולדת -
  הכל בעולם הוא!
  ושוב תשרוק הילדה, ומתנות ההשמדה הקטלניות יפלו על האויבים. חיילים איראנים רבים נהרגו.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"