Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

TÁ Putin Gorbachev

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Chuir na Déithe Uilechumhachtacha Demiurge pearsantacht agus anam Vladimir Putin isteach i gcorp Mikhail Gorbachev ar 2 Márta, 1987. Agus shiúl muid. In ionad daonlathú agus perestroika, teannaíodh na scriúnna agus cuireadh tús le filleadh ar aimsir Stalin. Tháinig dlús leis an gcogadh san Afganastáin, agus sa deireadh chuaigh an APSS, faoi smacht Gorbachev-Putin, ar aghaidh go dtí an concas críochach!

  TÁ PUTIN GORBACHEV
  ANÓTÁIL
  Chuir na Déithe Uilechumhachtacha Demiurge pearsantacht agus anam Vladimir Putin isteach i gcorp Mikhail Gorbachev ar 2 Márta, 1987. Agus shiúl muid. In ionad daonlathú agus perestroika, teannaíodh na scriúnna agus cuireadh tús le filleadh ar aimsir Stalin. Tháinig dlús leis an gcogadh san Afganastáin, agus sa deireadh chuaigh an APSS, faoi smacht Gorbachev-Putin, ar aghaidh go dtí an concas críochach!
  . PROLOGUE
  Cosúil le buachaill álainn fionn dhá bhliain déag nó trí bliana déag d'aois, tá méadú tagtha ar mhéid Sphero Katastrofov, an Nadgod-demiurge agus cruthaitheoir go leor cruinne. D"fhéach an Leanbh Cruthaithe Uilechumhachtach ar an dtearmann, ina raibh an réaltra anois in éineacht leis an bpláinéad Domhan, agus dúirt:
  - Tá rud éigin imithe mícheart i bhforbairt an chine daonna!
  Tháinig cruthaitheoir na Bandia Emmanuelle in aice leis. Breathnaíonn sé cosúil le cailín an-álainn. chuckled sí.
  Chroith sí an t-ollchnuasach réaltrach lena bharraicíní loma agus d"fhreagair sí le gréin:
  - Tá! Tá an domhan ag éirí níos iolraí agus níos mó. Agus scriosann na Slavs a chéile le fury fiáin.
  D'iompaigh an buachaill Sphero, bhí sé i shorts agus coirtithe. Phioc cos lom an Dia óig an uair seo go litriúil an cruinne ar fad agus sníomh ina bíseanna é. Páiste gleoite twisted, agus mar fhocal scoir:
  - Ní mór dúinn déileáil ar bhealach le Vladimir Putin!
  Emmanuel, ag imirt le matáin an phreasa - ní raibh Nadbogin ag caitheamh ach bicíní neamhbhalbh agus thug sé amach:
  - Tá sé riachtanach, ar ndóigh. Ach tá sé seo indéanta ach amháin i bhfoirm cluiche!!!
  Mhol an buachaill demiurge i shorts, a chruthaigh go leor cruinne, ach a d'fhan ina leanbh ag smaoineamh:
  - Ansin déanaimis cad a aisling go leor Rúiseach de!
  Chas an Overgoddes Emmanuelle a cuid fiacla péarlach agus d"fhiafraigh sé le gáire:
  - Agus cad go díreach?
  Mhol Sfero Katastrofov go loighciúil:
  - Bogfaimid anam Vladimir Putin go Mikhail Gorbachev!
  Rinne Emmanuelle gáire, scaoil sí pulsar lasrach óna bharraicíní agus d"fhiafraigh:
  - Agus cén t-am?
  D'fhreagair an buachaill demiurge le gáire radanta:
  - Sa bhliain 1985. Féachaimis an ndéanann Vladimir Putin bainistiú ar perestroika agus ar pholaitíocht níos fearr ná Mikhail Gorbachev!
  Agus ghearr an buachaill a bharraicíní loma freisin, a chosa coirtithe, áille agus galánta linbh - ag scaoileadh cuasar millteach.
  Rinne Emmanuelle gáire agus dúirt:
  - Agus cad? Bheadh sé greannmhar fiú! Cé go fraught le hiarmhairtí don chine daonna!
  Dúirt Sphero go loighciúil:
  - An trunk is mó ama, ach a bhuachan. Imeoidh Vladimir Putin, cuirfear deireadh leis an gcogadh te leis an Úcráin, chomh maith leis an gcogadh fuar leis an Iarthar. Agus beidh gach rud i bhfad níos fearr ná riamh!
  Chlaon Emmanuelle agus sheinn sé:
  - Athrú, éilíonn ár gcroíthe,
  Athrú, éilíonn ár súile ...
  Inár gáire is inár ndeora,
  Agus pulsations na féitheacha...
  Athrú, táimid ag fanacht le hathrú!
  Chlaon Sfero Katastrofov le comhaontú:
  - Tá mé ag aistriú!
  Agus arís do chliceáil siad ar an ladhar loma, ghrásta, deasa seo dá chois an Bhuachaill Nadbog.
  . CAIBIDIL? aon.
  Mikhail Sergeevich Gorbachev iompaigh amach a bheith ar an rialtóir ar an séú cuid den talamh agus an dara ceann i dtéarmaí poitéinseal eacnamaíoch na Impireacht. I dtéarmaí míleata, b'fhéidir gurbh é an USSR an chéad cheann. Mar sin fuair an fear, nach raibh ach caoga is ceithre bliana d'aois, cumhacht ollmhór beagnach gan teorainn.
  Ach ba cheart an chumhacht seo a dhiúscairt go ciallmhar. Sa USSR, bhí go leor fadhbanna. Bhí seilfeanna ag folmhú níos mó agus níos mó sa tír, agus ganntanas tráchtearraí ag fás. Tháinig tógáil fadtéarmach chun bheith ina tubaiste fíor. D'fhás an choireacht agus líon na bhféinmharú araon, thit údarás an pháirtí. Chomh maith leis sin, chuaigh arm an APSS i báite san Afganastáin, agus d"fhulaing siad caillteanais shuntasacha ansin. Bhí an meisce ina fhadhb mhór freisin, níor tháinig ach go leor daoine ar meisce, tháinig méadú ar líon na neamhláithreachta.
  Moilligh luas an fháis eacnamaíoch, agus thosaigh dul chun cinn eolaíoch ar theipeanna a bhrú. Mhéadaigh caidreamh eitneach freisin.
  Bhí rud éigin le déanamh. I mbeartas eachtrach, an Cogadh Fuar agus an rás arm! Agus titim údarás an USSR agus smaointe an chumannachais i gcoitinne. Tá contras gníomhach i Nicearagua, tá Unita gníomhach in Angóla, tá cogadh ar siúl i go leor tíortha. Ní thugann an Afraic Theas suas Namaib. Blacks reibiliúnach, ach weakly. Tá an Chóiré Theas ag ardú sa gheilleagar. Tá praghas na hola ag titim...
  Chinn Mikhail Gorbachev tús a chur leis an bpróiseas perestroika agus daonlathú, ach nárbh iarracht é seo an tine a chur amach le gásailín? Agus, mar shampla, conas a bhain na daoine agus, ar an gcéad dul síos, na Scothaicme náisiúnta leas as an tsaoirse ? Dhreap siad go litriúil an balla i gcoinne an APSS!
  Agus i gcoinne an Pháirtí Cumannach agus smaointe an tsóisialachais. Ach, ar ndóigh, ní láithreach. Na Cumannaigh féin, tar éis tosú ag caitheamh láib ag Stalin, chruthaigh crúcaí le haghaidh an titim ar údarás an CPSU. Bhuel, bhris Mikhail Gorbachev an t-adhmad. Is fiú rud éigin streachailt amháin leis an meisce.
  Mar thoradh air, i measc rudaí eile, tháinig laghdú ar ioncam chuig an státchiste. Agus mhéadaigh an ganntanas earraí. Bhuel, thosaigh meisceoirí níos lú grá don rialtas Sóivéadach.
  An dteastaíonn go leor ó óltóir? Íoc go leor dó le haghaidh buidéal dúch ar nócha sé kopecks do leath lítear agus beidh sé sásta. Agus in éineacht leis an laghdú ar thomhaltas alcóil, tá méadú tagtha ar andúil i ndrugaí.
  Chuaigh Putin isteach i gcorp Mikhail Gorbachev i Márta 1987, agus é díreach caoga sé bliana d"aois. Is féidir leat gach rud a athrú go fóill agus níl sé ró-dhéanach é a shocrú. Go dtí seo, tá Mikhail Gorbachev ina shuí go daingean i gcathaoir an Ard-Rúnaí agus tá roinnt seanbhaill bainte den fhreasúra fiú ón Politburo: Romanov, Grishin, Aliev, Tikhonov. Níl deireadh curtha aige fós le Yeltsin, ball iarrthóra den Politburo agus ceannaire ar Ollscoil Stáit Moscó.
  Ach níl sé ag dul áit ar bith. Beidh stubborn - plandóidh siad!
  Ar aon chuma, tá Vladimir Putin tar éis bogadh isteach i gcorp Gorbachev atá meánaosta cheana féin ach fós fuinniúil. Bhí sé féin cheana féin ina shaol roimhe, freisin, i bhfad ó bheith ina fhear óg agus sláintiúil. Agus freisin suas go dtí a chluasa i fadhbanna. Is é ceann acu, ar ndóigh, an cogadh leis an Úcráin, nuair a theip ar ríomh blitzkrieg! Agus fuair na mílte saighdiúir Rúiseach bás: an massacre is fuilteacha ón Dara Cogadh Domhanda.
  Agus anois fadhbanna nua a réiteach i gcorp Gorbachev. I rith na mblianta seo, bhí Putin féin ag fónamh sa GDR, agus ba amanna réasúnta sásta iad sin. Tá sé níos fearr fós nuair a bhíonn tú óg. Agus ag seachtó, ní bheidh an saol ina áthas duit a thuilleadh. Agus nach bhfuil codlata athnuachan ar bhealach óige, tá sé deacair a fháil ar bun ar maidin, agus seasmhachta a thuilleadh mar an gcéanna - caithfidh tú a úsáid spreagthóirí. Agus ní bhraitheann tú go han-mhaith le mná. Tá fonn agus fuinneamh ag fáil bháis cheana féin. Bheadh sé go maith bogadh isteach in Alastar Mór, nach raibh ach tríocha dó bliain d'aois nuair a fuair sé bás. Agus mar sin tá tú féin d'aois, agus ní raibh bogadh isteach an duine is óige, agus ní i gcruth fisiceach ró-mhaith.
  Sea, fiú amháin i gcás an duine atá mired suas go dtí a chluasa i fadhbanna.
  Tá Chernobyl cheana féin, agus na hiarmhairtí a bhaineann leis an gcomhrac in aghaidh na meisce, agus ganntanas earraí, agus an t-am atá caite clúmhilleadh cheana féin - Stalin, agus mar sin de.
  Bhuel, níl an t-am ag Lenin fós fuck suas. Go dtí seo, níor tharla sraith réabhlóidí veilbhit in Oirthear na hEorpa. Is é sin, campa sóisialach atá ann. Agus níor fhág na trúpaí Sóivéadacha fós náire an Afganastáin.
  Mar sin is féidir fós an stair a iompú ar ais agus an APSS a shábháil. Agus suíonn an tArd-Rúnaí Mikhail Gorbachev go daingean ina chathaoirleach. Ach cad go díreach atá le déanamh?
  Mhothaigh Vladimir Putin, uair amháin i gcorp an Ard-Rúnaí, folamh. Tá meicníocht an perestroika socraithe cheana féin, agus tá tús curtha leis an daonlathú agus leis an bhfeachtas frith-Stalíneach. Agus ní féidir leat é a stopadh díreach mar sin.
  D'fhéach Putin-Gorbachev air féin sa scáthán: níl sé an-taitneamhach. Cheana féin tá an ghruaig ag casadh liath agus ceann maol mórthaibhseach. Bhí níos lú maola ag Putin féin agus é seachtó bliain d"aois. Agus Gorbachev ag caoga a sé, amhail is dá mba ar a lá breithe, is cosúil go bhfuil tús tosaigh ceithre bliana déag, ach ar bhealach scaoilte, agus nach bhfuil a physiognomy fuinniúil.
  Agus fadhbanna sláinte - tugann cuimhne an t-iompróir d'aois le fios: tá, go háirithe, diaibéiteas. Mar sin féin, ina shaol roimhe, ní raibh Vladimir Putin sláintiúil go háirithe, cé gur scaipeadh ráflaí faoi. Agus rinne siad scannánú ar an gcaoi a n-imríonn Uachtarán na Rúise haca go hiontach. Ach tá sé soiléir cén cineál imreoir haca atá tú ag seachtó bliain d'aois agus beagnach gan oiliúint.
  Rinneadh iarracht freisin ról a ghlacadh as féin - cineál macho nach cosúil go bhfuil sé ag dul in aois, agus a bhfuiltear ag súil le rialú go dtí deireadh an domhain!
  Ach go deimhin thug an cogadh leis an Úcráin an domhan chuig an tríú cogadh domhanda. Bhí Putin féin ag súil nach mbeadh sé i bhfad: bhuel, cúpla lá, nó dhá nó trí seachtaine ar a mhéad. Ach ní raibh na hÚcránaigh ag iarraidh titim faoin Rúis. Agus d'éirigh sé amach nach bhfuil arm na Rúise chomh dochreidte ar chor ar bith. Agus nach bhfuil an Ard-Úcráinis sin truaillithe. Cé gur éirigh Kherson a ghlacadh le breabaireacht. Ach ba mhionlach beag bídeach iad seo.
  Ba é frithsheasmhacht na hÚcráine ná deireadh thréimhse an-ádh mór Putin, nuair a bhí an chuma ar an scéal gur oibrigh gach rud amach go han-éasca. Lena n-áirítear a ghabháil ar an Crimea. Díreach mar a tharla i úrscéal ficsean eolaíochta, tharla sé sa Crimea. Fiú i ndáiríre seo nach bhfuil i bhfad ró-a chreidiúint.
  Agus ansin bhí amanna deacra: thit praghas an ola, ach d'éirigh leis na cúlchistí a bhí ann roimhe seo. Ag pointe éigin, ba chosúil go raibh an fhortún ag casadh ar shiúl ón Rúis. Thit praghas na hola agus an gháis, agus níorbh fhéidir an coronavirus a stopadh. Ach ansin d'fhill an t-ádh - chuaigh gás agus ola suas go hiontach.
  Agus ansin sounded sé i ceann an Uachtarán na Rúise: is féidir leat a bheith ar an dara Genghis Khan nó Napoleon.
  Sea, agus le Chasacstáin bhí an t-ádh: bhris círéib amach ann. Agus díreach láidir go leor chun eagla a chur ar Tokaev, ionas go n-iarrfadh sé cabhair. Agus ag an am céanna ró-lag a bheith acu chun troid i ndáiríre.
  Agus ba chosúil é mar chomhartha ó neamh: is féidir leat a bheith i do conqueror mór anois. Agus buille i stíl Napoleon Bonaparte.
  Ach anois bhí an namhaid faoina luach. Bhí na hÚcránaigh ullmhaithe i bhfad níos fearr don chogadh ná mar a ceapadh, agus thochail siad isteach go críochnúil. Sea, d'iompaigh Zelensky amach nach raibh sé chomh lag agus chomh bog sin agus a cheap go leor faoi.
  Mar sin theip ar an blitzkrieg a raibh Vladimir Putin ag brath air. D'éirigh an cogadh fada agus fíochmhar.
  Ar dtús, dhealraigh sé go raibh praghsanna ola agus gáis skyrocketing, agus go mbeadh sé féimheach an Iarthair.
  Ach i rith an tsamhraidh, tháinig méadú ar tháirgeadh ola ar fud an domhain, agus chinn an Araib Shádach an Rúis a dhíbirt ón Eoraip, agus thosaigh praghsanna ag titim arís. Agus ansin rinne an Taliban, tar éis dó cinneadh a dhéanamh gurb é an tráth is áisiúla, ionsaí ar an Táidsíceastáin agus d'oscail sé tosaigh nua i ndeisceart an CIS.
  Agus anseo bhí ar an Rúis dul i ngleic beagnach ina haonar, ó tharla go raibh na Táidsícigh lag i spiorad na troda - ghéill siad go mór agus thréig siad.
  Bhíothas ag súil go ginearálta le héadanas nua a oscailt sa deisceart. Ina theannta sin, gheall na Meiriceánaigh go n-aithneodh siad an Taliban mar rialtas dlisteanach na hAfganastáine agus go ndíbhlocáilfeadh siad cuntais. Agus bhí an Taliban ag iarraidh leathnú. Ina theannta sin, bhí ról ag an bhfíric gur gabhadh carbháin drugaí ar theorainn na Táidsíceastáine. Agus mar sin is féidir leat cinn ollmhór a shocrú.
  I Meiriceá, rinne siad fiú magadh ar an arm toisc nár fhág siad an Afganastáin níos luaithe: ansin bheadh an cogadh leis an Rúis tosaithe i bhfad níos tapúla freisin.
  Bhí fadhbanna tromchúiseacha le sárú ag Putin, tráth a sheachtó lá breithe. Go háirithe, bhí sé riachtanach trúpaí a aistriú trí roinnt tíortha agus an Táidsíceastáin. Agus seo fós a dhearbhú slógadh páirteach. I bprionsabal, bhí sé riachtanach níos mó fórsaí a leithdháileadh ar dtús chun an Úcráin a ghabháil. Ach dhearbhaigh gach cineál saineolaithe míleata gur laochra gan úsáid iad na hÚcránaigh, nach féidir iad a chur i gcomparáid le ISIS, go gcaithfimid hataí orthu go litriúil.
  Sna laethanta tosaigh ba chosúil amhlaidh. Ach ní raibh sé indéanta Kyiv a ghlacadh le swoop ag reisimint aerbheirthe amháin. Ina theannta sin, d'fhulaing na paratroopers damáiste mór agus chúlaigh siad. Ansin b'éigean na trúpaí a tharraingt siar ó Kyiv agus an réigiún.
  Drag an cogadh ar aghaidh, tháinig méadú ar chaillteanais. Agus bhí friotaíocht na Ukrainians níos láidre agus níos láidre.
  Tháinig méadú freisin ar sholáthar arm ón Iarthar. Sa Rúis, in ainneoin gach iarracht bolscaireachta, d'fhás mothúcháin frith-chogaidh. Tá athrú tagtha ar cheannaire an Pháirtí Liobrálach Daonlathaigh, agus ba chomhartha é sin freisin: tá na seanpholaiteoirí ag dul i léig. Cé a sheas amach os comhair a chosa, a d'fhág é féin. Zyuganov freisin d'aois agus lagú. Sa Pháirtí Cumannach de Chónaidhm na Rúise, mhéadaigh a cáineadh. Ina theannta sin, d"ordaigh Dia Féin do na cumannaithe a bheith ina bhfreasúra, agus dul i gcoimhlint leis na húdaráis. Agus thacaigh siad leis an gcogadh leis an Úcráin. Agus ansin, ar ndóigh, mhéadaigh na hionsaithe ar Zyuganov.
  Bhí Putin sa chás seo, ar ndóigh, ar thaobh Gennady Andreevich: ar a laghad tá sé sábháilte. Ní mhillfidh an sean-each an clais, ach ní bheidh sé ag treabhadh go domhain ach an oiread.
  Is feiniméan iomlán é Zyuganov. Go deimhin, leaked sé go deonach na toghcháin do Yeltsin, bhí lag agus éighníomhach. Agus ansin d'éirigh sé an-sean. Freasúra áisiúil. Agus ghlac na cumannaithe leis, rud atá dúr. Níl siad an-chliste.
  Tá sé seo arís ag caint faoi ghalar na ceannaireachta i measc na gcumannach. Sa Rúis Aontaithe, tá fiú níos mó éagsúlachta tuairimí agus saoirse. Anseo tá inchreidteacht caillte ag Sergei Shoigu mar gheall ar an Úcráin. Agus bhí smaointe ann freisin chun é a eisiamh ó na comhchathaoireacha.
  Chuaigh sláinte Putin in olcas le linn cheiliúradh an seachtó lá breithe. Agus an-dáiríre. Bhuel, ag seachtó bliain d'aois, bhí Stalin, Brezhnev, agus Khrushchev imithe go soiléir cheana féin. Agus ní haon eisceacht é Putin. Thosaigh sé ag smaoineamh ar chomharba. Thairis sin, ba mhaith leis an Ukrainians a bhaint di. Agus ní fios duit. Táimid go léir ag siúl faoi Dhia.
  Ach cé ba cheart duit a cheapadh mar do ionadaí? Chun gan a bheith cosúil le Zhirinovsky, fuair sé bás gan uacht. Ceann de na smaointe a bhí ann ná an iníon is sine a cheapadh chuig post an Phríomh-aire. Ach chiallaigh sé sin tuairteála an gheilleagair. Níor thaitin sé rómhór le Mikhail Mishustin. Rugadh é fiú ar 3 Márta, an lá tar éis Mikhail Gorbachev. Agus ba chosúil gur comhartha ominous é. Sea, agus tá ceann maol Mikhail Vladimirovich níos mó ná ceann Gorbachev. Agus bhí na cinn maol seo brúite i gcónaí ar a réamhtheachtaithe. Is é sin, is gá fáil réidh le Mikhail Mishustin, ach níl sé soiléir cé a chur isteach. Tá a n-easnaimh ar fad. Chuir siad comhairle ar Dmitry Rogozin, ach ní maith leis an Rúis Aontaithe an iomarca.
  Thaitin Medvedev go pearsanta le Putin, ach ní raibh an-tóir air i measc na ndaoine agus, b'fhéidir, bog-chorp. Ina theannta sin, léirigh Medvedev é féin a bheith ina phríomh-aire nach raibh tábhacht. Anseo tá an rogha teoranta cheana féin. Bhí Vaino ann freisin. Sloinne atá neamh-Rúisis freisin agus a bhaineann leis an gcogadh. Ach is as na Baltics é, agus ní hé seo an rogha is fearr i ndáiríre, cé gur sionnach é i ndáiríre, chomh meánach, cunning agus fealltach le Vladimir Putin féin!
  Mar sin féin, bhí Dmitry Medvedev ina sionnach freisin, cé gur thug sé le tuiscint go raibh sluga agus intleachteach bog-chorp aige.
  Ach is féidir le cuma a bheith meallta. Tá cuma iontach ar Ghinearál Lebed. Agus chuir sé eagla ar an mionlach uaidh. D'athraigh na oligarchs a n-intinn faoi ghealltóireacht a dhéanamh air. Mar sin féin, ní raibh siad chun uachtarán a dhéanamh as Lebed. Baineadh úsáid as mar spoiler do Zyuganov agus an uair sin an-tóir agus uaillmhianach Zhirinovsky. Agus sháraigh Lebed fiú na hionchais go léir. Tar éis sin, b'éigean é a théamh.
  Tar éis mhargadh fada, chuir na hoiligarchs Lebed ar a gcothú i gCríoch Krasnodar, agus chuir siad cosc air páirt a ghlacadh i bpolaitíocht feidearálach. Ansin fuair an ginearál bás faoi imthosca an-aisteach agus amhrasach.
  Rinne an chuid is mó den oligarchy rogha i bhfabhar Putin, lena n-áirítear toisc gur mheas siad luch liath lag-willed é. Ach láithrithe a bhí deceiving.
  Agus d'fhás an luch ina ollphéist uafásach a thug an domhan ar tí cogadh núicléach.
  Ní mór a rá gur lig cuma neamhdhíobhálach éigin Putin agus naofacht mealltach dó bogadh aníos. Bhí níos mó eagla ar na oligarchs roimh an deireadh Lebed, an Zhirinovsky noisy agus fiú hysterical, ná duine éigin as an teaghlach Yeltsin.
  Bhí cineálacha cur chuige éagsúla ann freisin maidir le cuntas Zyuganov. Bhí cuid de na mionlach ag iarraidh dul i dtaithí ar cheannaire an Pháirtí Cumannach, agus é a dhéanamh inghlactha. Bhí oligarchs dearga ann freisin, agus mais stiúrthóirí.
  Ach tá foireann Zyuganov ró-mhór agus ní raibh sé ag iarraidh breabanna a thabhairt do gach duine arís agus saill agus píosaí. B"fhearr leo, mar is léir, an Putin sábháilte, nach raibh fiú a fhoireann féin aige.
  Agus shleamhnaigh an páirtí "Unity", nó an béar mar a tugadh air sna daoine coitianta. Agus, ar ndóigh, ba é Boris Berezovsky go príomha a bhunaigh é: Grise eminence Yeltsin, agus an figiúr is mó tionchair sa Kremlin. Ba é an té a chuir deireadh le Boris Nemtsy, a tharraing "Tsar" Boris le bheith ina chomharba air.
  Ba mhian le Yeltsin Boris Efimovich a dhéanamh mar oidhre air. Ach d'iompaigh sé an-dúr na hoifigigh ina choinne féin ag tairiscint chun iad a aistriú chuig an Volga, agus go ginearálta thosaigh sé ag éileamh a roinnt leis na daoine. Agus thosaigh streachailt i bhfolach i gcoinne Boris Efimovich.
  Mar sin níorbh é dó a cuireadh isteach sa phríomh-aire, rud a bheadh i bhfad níos nádúrtha, ach Kiriyenko. Ach níl an dara ceann ullmhaithe fós mar chomharba, agus Yeltsin féin, freisin.
  Go leor aisteach, bhí Boris ag iarraidh Kiriyenko a úsáid chun an Duma Stáit a dhíscaoileadh.
  Thairis sin, bhí plean an oligarchs, toghcháin nua agus gan a fhógairt. Ina theannta sin, ba iad na Cumannaigh, faoi cheannas an Zyuganov caol-intinn, ba chúis leis na toghcháin don Duma Stáit a chealú.
  Mhol siad leasú ar an dlí toghcháin, agus dá réir sin, chun páirt a ghlacadh sna toghcháin, ní mór do pháirtithe athchlárú laistigh de bhliain. Agus níl páirtí amháin imithe thart faoin nóiméad seo.
  Zyuganov, ar ndóigh, léirigh é féin a bheith ina leathcheann. An ceann is sine de na Cumannaigh sa stair, lag, coimeádach, míthaitneamhach i gcuma, go hiomlán gan charisma.
  An ceann is áisiúla don ról atá ag ceann an fhreasúra is cumhachtaí, cumannach.
  Níl aon spréach Dé ann, agus samhlaíonn sé go léir easnaimh an Pháirtí Cumannach, agus fiú ar feadh tríocha bliain de cheannaireacht mar a thugtar air, tá sé tuirseach de na toghthóirí, agus tar éis dul in aois, agus go ginearálta ag siúl beagán.
  Ar ndóigh, tá sé níos éasca déileáil le duine éigin cosúil le Zyuganov. Cé go bhfuil Gennady ag iarraidh cuma an fhreasúra a thaispeáint.
  Is spoiler don Pháirtí Cumannach é Vladimir Volfovich Zhirinovsky, ar ais in aimsir Yeltsin. Ach spoiler a bhí é féin beagnach an t-uachtarán agus an freasúra is mó.
  Agus thosaigh siad a bhrú agus brú air fiú níos luaithe ná Lebed. Ach ansin tháinig Zhirinovsky ina vassal de facto, de Yeltsin ar dtús, agus ansin de Putin.
  Ba é an uair dheireanach a cháin Zhirinovsky Yeltsin in earrach na bliana 1997... Tar éis sin, d'athraigh a dathú, agus thosaigh sé ag tacú le cumhacht.
  Bhí Vladimir Putin fainiciúil ar dtús faoi Zhirinovsky. Chreid sé gur tháinig Volfovich ina chara leis an Kremlin mar gheall ar mhearbhall agus féin-leas.
  Thairis sin, vótáil Zhirinovsky i gcoinne impeachment, tar éis dó leath dá lucht tacaíochta a chailleadh.
  Agus níor phéinteáil sé seo ach an ceannaire an Pháirtí Liobrálach Daonlathach.
  Ach ansin tháinig siad cairde le Zhirinovsky. Agus murach an tinneas tobann agus an bás dúr de bharr an choróinvíris, is dócha go dtabharfadh sé Ord Naomh Aindriú an Chéad Ghlaoigh air le himeacht ama. Nuair a adhlacadh Vladimir Volfovich, dúirt sé go pearsanta slán a fhágáil leis. Mar sin chuir deireadh le saol an pholaiteoir is gile, a shoillsigh le héirim iontach.
  Tá réaltaí geala na nóchaidí: Lebed, Nemtsov, Ampilov, Limonov - imithe go dtí an chéad domhan eile. Tá tábhacht beagnach caillte ag Yavlinsky agus dearmad déanta air, cosúil le Garry Kasparov. Crochadh Berezovsky - bhí a fhios aige agus labhair sé an iomarca.
  Níor fhan ach Zyuganov ó shean-réaltra na nóchaidí. Déantar dearmad ar Rutskoi freisin. Bhuel, b"fhéidir Zorkin, a choinnítear go foirmiúil mar chathaoirleach na cúirte bunreachtúla.
  Den chéad ghlúin d'uachtaráin CIS, níor fhan ach Lukashenka i gcumhacht.
  Chomh maith leis sin sionnach cliste. Ach d"éirigh leis páirt a ghlacadh sa líonra agus mearbhall maith a chur air.
  Níor thaitin Lukashenka le Putin, ach lig sé air féin gur cara é. Ar ndóigh, a choinneáil i gcuimhne agus roghanna fallback.
  Ar feadh i bhfad, bhí Vladimir Putin thar a bheith ádh, fiú i rudaí beaga. Mar shampla, nimhíodh Skripal ar an oíche roimh na toghcháin, agus tharla an tine i Kemerovo cúpla lá tar éis na dtoghchán.
  Ach dá mbeadh an bealach eile thart, bheadh sé cúpla faoin gcéad níos lú.
  Sea, agus chuir Grúdinín go hamaideach é féin suas lena chuntais choigríche.
  Ar dtús, níor mhiste le Vladimir Putin troid ar son an ríchathaoir, le duine níos úire agus níos óige ná an duine aosta agus tuirseach, agus Zyuganov sách ceangailte le teanga.
  Ach thosaigh Pavel Grudinin ag fáil tóir ró-thapa, agus d'fhéadfadh an troid a bheith ró-iomaíoch, fiú roimh an dara babhta.
  Thairis sin, d'fhéadfadh dubh PR a chur faoi deara an éifeacht os coinne. Mar a bhí cheana féin le Yeltsin, Lukashenko, agus go páirteach fiú le Lebed agus Zhirinovsky.
  Ach thug Pavel Grudinin treoir mhaith dó féin trí admháil a dhéanamh ar chúig chuntas thar lear.
  Agus cead a ardú tonn iomlán de comhréiteach fianaise.
  Ach go léir mar an gcéanna, ghlac Grudinin déag faoin gcéad, agus Zhirinovsky beagán níos mó ná cúig. Agus léirigh sé seo go bhfuil na daoine ag cloí le smaointe na heite clé.
  Bheadh Zyuganov, ar ndóigh, tar éis níos lú fós Grudinin a bhailiú. Bhí Gennady Andreevich, fiú faoi Yeltsin, sách lag. Fiú ansin, d'fhéach sé go dona go leor, maol, clúdaithe le warts, le srón cosúil le smuit torc.
  Ní haon ionadh gur bhuaigh Yeltsin air. True, mhol Zhirinovsky ag pointe éigin comhghuaillíocht do Zyuganov. Agus ba chúis imní é seo sa Kremlin. Ach ní fhéadfadh Vladimir Zhirinovsky a bheith ar an tríú.
  Ach dá ndéanfadh sé, bheadh fadhbanna ann.
  Gheall na cumannaithe Vladimir Volfovich - cúig phost sa rialtas. Lena n-áirítear post an Aire Gnóthaí Eachtracha agus Gnóthaí Eachtracha. Is poist an-tromchúiseacha iad seo.
  An bhféadfadh Yeltsin freagra comhchineáil a dhéanamh? Is dócha nach bhfuil. Sea, agus bhí an Iarthair i gcoinne aontas Yeltsin agus Zhirinovsky. D'iompaigh an dara ceann na tíortha iasachta i bhfad ró-mhór ina choinne. I Zhirinovsky féin, in ionad na húdaráis Rúiseacha a cháineadh, rinne sé ionsaí ar an Iarthar.
  Ach níl tromlach na Rúiseach go dona, agus thuig siad nach bhféadfadh an Rúis sna nóchaidí achrann a tharraingt leis an Iarthar. Sea, bhí bealach maireachtála an Iarthair tóir agus faiseanta. Agus Vladimir Volfovich dóite síos leis féin.
  D'éirigh le Lebed, iarrthóir a raibh an teanga aige, gan choinne agus iomarcach. Agus cheana féin thosaigh Alexander Ivanovich ag éileamh go dáiríre ar an ríchathaoir.
  Tharla rud éigin cosúil leis an bpáirtí Motherland, a bhí ina spoiler do na Cumannaigh, ach sa deireadh bhí sé i bhfad ró-tóir agus thosaigh siad a bhrú agus a thachtadh.
  Bhí Lebed in ann an tsíocháin a chaibidil go tapa agus go héasca sa tSeisnia, rud a mhéadaigh go mór an tóir a bhí air.
  Sin i ndáiríre bolscaireacht oibríonn iontais. Mar gheall ar ghéilleadh náireach do na meirleach, d'ardaigh an tóir a bhí ar an Eala go dtí an spéir.
  Agus is beag an rí a tháinig an ginearál caol-intinne ceangailte le teanga. Agus dá bhfaigheadh Yeltsin bás le linn obráide croí, d"fhéadfadh go mbeadh an chuma ar an Eala Tsar.
  Níos cruinne, is cinnte go mbeadh an bua aige dá dtabharfaí ardú céime do Chernomyrdin, mar dhea, agus Zyuganov.
  Ach chaill Lebed an nóiméad... Chruthaigh na meáin réalta nua i bpearsa Boris Nemtsov, ach níor dhóigh sé sin ar feadh i bhfad fiú. Go deimhin, tá Nemtsov i bhfoireann Yeltsin, agus níl an saol ag éirí níos fearr, ach ag dul in olcas. Agus chuaigh an prionsa i náire.
  Tá Putin féin i gcomaoin Chubais gur thug sé go Moscó é. Tar éis defeat Sobchak sna toghcháin, bhíothas in ann dul chun príosúin.
  Ach ní raibh aon sonas, agus chuidigh misfortune. Chabhraigh defeat Sobchak le bogadh go Moscó. Agus dá mbuafadh Anatoly an toghchán, bheadh uirthi fanacht ina ionadaí, agus bhí cúrsa iomlán na staire difriúil.
  Ar an mbealach céanna, chomh maith le tuilleadh zigzags i ngairm bheatha. Mar shampla, bhí amhras ar go leor cé acu arbh fhiú leifteanantchornail a cheapadh mar cheannaire ar an FSB? Agus níos mó fós ná sin chun post Rúnaí na Comhairle Slándála a thabhairt.
  Thairis sin, d'oirfeadh Rybkin go maith do Berezovsky. Ach bhí cosúlacht iomarcach ar Yeltsin le haghaidh athraithe.
  Nuair a tháinig Primakov chun bheith ina phríomh-aire, ba chosúil go roghnófaí é mar chomharba air. Oireann Sean Yevgeny Maksimovich gach duine mar fhigiúr comhréitigh. B'fhéidir, ach amháin i gcás Berezovsky. Bhí naimhdeas leis. Ar dtús, bhí Berezovsky ag iarraidh Aksenenko a ghreamú in ionad Primakov. Ach mheas na daoine ar fud Yeltsin go réasúnta go mb"fhéidir nach vótálfadh Zyuganov agus a dhruid. Agus bheadh bua na gcumannach mar thoradh ar thoghcháin nua don Duma Stáit.
  Agus cheana féin ní raibh aon chúis leis na toghcháin a chur ar ceal agus an bunreacht a shárú.
  Ní raibh Yeltsin féin ag iarraidh coup eile a dhéanamh. Agus ba leor é féin agus imeachtaí Dheireadh Fómhair. Agus fuair bás beagnach ó chroí.
  Stepashin níos mó nó níos lú sásta roinnt de na Communists. Cé nár theastaigh uathu comharba a dhéanamh di ach an oiread.
  Caithfidh mé a rá nach raibh an iarracht impeachment thar a bheith contúirteach. Mar sin bhí an Chúirt Uachtarach faoi smacht an Kremlin, agus is cinnte go mbeadh deireadh curtha leis an impeachment.
  Níor shábháil Zhirinovsky Yeltsin, ach thit sé a rátáil. Ina dhiaidh sin, dhíscríobh an Kremlin é i ndáiríre.
  Tá sé aisteach fiú, tacaíonn Zhirinovsky go gníomhach le Yeltsin, agus báthann meáin Kremlin é.
  Deir siad gur ar airgead a rinne sé é. Bhuail siad fiú ar dheis sa bholg.
  Mar shampla, léirigh Leontiev, iománaí dílis den Kremlin, ar dtús conas a ghlaonn Vladimir Zhirinovsky ar Stepashin mar ghníomhaire de chuid an CIA agus Mossad, agus ansin conas a mholann an Vladimir Volfovich céanna an t-iarrthóir don premier.
  Bhuel, cad a cheapann Rúiseach a bhreathnaíonn ar seo: ní gá a rá gurb é Vladimir Volfovich Zhirinovsky an striapach polaitiúil deireanach. Agus ní féidir leat vótáil ar a shon.
  Is é sin, báthadh na meáin Kremlin Zhirinovsky, in ainneoin a dhílseacht go léir do na húdaráis, agus discredited air i ngach slí is féidir.
  Ach amháin nuair a tháinig Putin níos láidre i gcumhacht, thosaigh an dearcadh a athrú.
  Déanta na fírinne, cén fáth a stríoc Vladimir Volfovich má thacaíonn sé chomh díograiseach leis an Kremlin.
  Ina theannta sin, tháinig Berezovsky suas le teaglaim cunning chun iallach a chur ar chuid de na toghthóirí agóide vótáil ar son an Pháirtí Liobrálach Daonlathach in ionad na Cumannach. Ar dtús dhiúltaigh siad páirtí Zhirinovsky a chlárú. Agus ansin, mar a bhí, athchóiríodh an clárú. Agus scoilt siad an liosta.
  Mar thoradh air sin, choinnigh na meáin ag caint faoi Zhirinovsky. Ach fós féin, scóráil sé beagán, beagán níos mó ná sé faoin gcéad.
  Agus nuair a bhí toghcháin uachtaránachta, dhiúltaigh Zhirinovsky arís clárú.
  Agus arís ina scannal ... Shíl siad a dhéanamh Vladimir Volfovich tríú, ach mar a d'éirigh sé amach, bhí sé weakling.
  Agus níor tháinig méadú ar an éileamh a bhí ar Zyuganov mar gheall ar an iarracht ar chomhaontas sealadach leis na Cumannaigh.
  Ba chosúil gur gluaiseacht láidir a bhí i gcomhghuaillíocht leis na Cumannaigh, ach, rud aisteach go leor, ba iad na Liobrálaithe ba mhó a d"fhulaing as seo.
  Agus is beag a chaill na cumannaithe ...
  Faoi láthair. Ní mór a rá gur minic a bhí an t-ádh le Putin in ainneoin a chuid iarrachtaí féin. Go háirithe, d'ordaigh sé a cheat Zhirinovsky - ní raibh sé ag obair. Ach ar an láimh eile, tá toghthóirí cosúil le Zhirinovsky acu, agus má fuair Vladimir Volfovich deich faoin gcéad, ansin ní bheadh an dara babhta a sheachaint, agus tá sé seo cheana féin defeat. Agus mar sin ní raibh an difríocht ach dhá faoin gcéad.
  Agus ansin d'iompaigh an teip le Zhirinovsky ina bheannacht.
  Nó athchóiriú na Comhairle Cónaidhme. Chuir na Cumannaigh, a raibh an Kremlin ag suirí leo, i gcoinne an athchóirithe. Ach thacaigh na Liobrálaithe ciontaithe agus an tAontas Primakov ar chúis éigin leis an athchóiriú. Cé go bhfuil baint ag Primakov le Luzhkov agus le gobharnóirí eile.
  Daoine dúr...Thug Yabloko agus SPS rabhadh gurb iad an chéad íospartach eile a bheadh ag Putin agus go gcuirfí faoi thalamh iad in éineacht le Comhairle na Cónaidhme. Ach chuaigh siad mar chaoirigh dúr go dtí an marú.
  Agus tá na Cumannaigh cliste - rinne siad amach láithreach cad a boladh. Ach ní raibh daoine eile cliste go leor.
  Go ginearálta, bhí an t-ádh uafásach ar Putin: is fiú rud éigin ionsaí sceimhlitheoireachta amháin ar 11 Meán Fómhair. Thairis sin, rinne na Stáit Aontaithe iarracht dul i dtaithí ar an Taliban. Agus bain úsáid as Bin Laden i gcoinne na Rúise.
  Dhealraigh sé go ndúirt tuiscint coiteann ar an Taliban, tar éis dó a bheith fada ag cogadh leis an gComhghuaillíocht Thuaisceart, a fhaigheann tacaíocht ón Rúis, gan an dara tosaigh a oscailt i gcoinne na Stát Aontaithe.
  Ach iompar an Taliban cosúil le idiots. Go deimhin, d'aithin an Taliban Poblacht na hIchcéire agus d'oscail sé ambasáid ina dtír. Agus chabhraigh sé leis an Chechens leis an dá arm agus oibrithe deonacha. Chas Mullah Omar fiú le Ahmad Shah Massoud chun sos cogaidh a thabhairt chun críche agus chun cabhrú le muintir na Seisnia.
  Agus ansin thit bronntanas den sórt sin gan choinne ar cheann na Rúise. Thairis sin, thit na foirgnimh, contrártha le dlíthe na fisice.
  Is ádh annamh é seo, tá sé cosúil le céad milliún dollar a bhuachan i dticéad crannchuir.
  Agus chuaigh Meiriceá i bhfostú san Afganastáin ar feadh fiche bliain ar fad. Bhí buntáiste dúbailte ann: tá na Stáit Aontaithe araon lagaithe, agus faigheann na teorainneacha theas ón Taliban cosaint. Mar sin caithfidh mé an t-ádh a rá. Agus is tábhachtaí fós, ní dhearna siad iarracht ró-chrua.
  Agus leis an Iaráic, freisin, bhí an t-ádh. True, ag pointe éigin dhealraigh sé go bhfuil na Meiriceánaigh bua go héasca. I gceann trí seachtaine shealbhaigh siad an Iaráic ar fad, ag cailleadh ach caoga duine, agus ag glacadh dhá mhilliún príosúnach.
  Ach ansin, in ainneoin ghabháil Saddam Hussein, bhí Meiriceá meáite i gcogadh eadarnaíoch fadálach.
  Agus tá praghas na hola tar éis titim, go scála cosmach, chomh maith le gás. Sea, bhí go leor ádh. Chreid Putin gur meisiá mór a bhí ann, agus go raibh sé níos fuaire ná Napoleon, cosúil le Genghis Khan.
  Thairis sin, fuair fiú Shamil Basayev bás trí thaisme a séideadh suas ar mhianach agus ba chosúil gur tugadh an tSeisnia ar a ghlúine faoi dheireadh.
  Ach tá a dhá théarma tagtha chun deiridh. Bhí sé ró-dhéanach cheana féin an bunreacht a athrú agus b"éigean an ríchathaoir a thabhairt ar láimh do Medvedev.
  D"éirigh thar barr leis an mbliain 2008. Bua Bilan san Eurovision, bua i gCraobh Haca an Domhain, bua sa pheil. Agus an cogadh leis an Tseoirsia.
  Cé freisin nach bhfuil indisputable, ach cúig lá, ach comhdaíodh na meáin sé mar bua mór don Rúis, agus fiú do NATO. Is mór an trua go raibh orm labhrais a roinnt le Medvedev.
  Tá Vladimir Putin tuirseach de chuimhní cinn, agus bhí sé ag iarraidh a chodladh.
  Níor tháinig Mikhail Gorbachev amach ar a lucht coimhdeachta.
  Bhí orainn smaoineamh ar straitéis ar dtús.
  Idir an dá linn, rinne an fear buailte Vovka snored agus aisling.
  . CAIBIDIL? 2.
  Ceathrar cailíní Gearmánacha: D'áitigh Gerda, Charlotte, Christina agus Magda ar an bhFuhrer cead a thabhairt dóibh troid ar an Kursk iomráiteach. Rinne an Hitler caolchúiseach dochar i gcoinne na mban san arm. Agus b"fhéidir gurb é sin an fáth ar chaill sé an cogadh.
  Ach sa saol seo, d'éirigh le cailíní an SS a bheith chomh te agus chomh diongbháilte sin go raibh an Fuhrer ina luí.
  Mar sin ar an Kursk Bulge, chuaigh foireann umar cailíní isteach sa chath, a throid i bicíní amháin agus cosnochta, rud a d'fhág ina trodaithe gan sárú iad.
  Thairis sin, sa saol seo, bhí an Fuhrer beagán níos cliste. Agus do leig sé é féin ar a áiteamh do Rommel, agus do ghabh agus d'fáscadh na Gearmánaigh agus na hIodálaigh as an Afraic.
  Cheadaigh sé seo do na Gearmánaigh níos mó fórsaí a choinneáil - oiread agus ocht rannán, cruaite, veterans Afracacha. Seachas na hIodálaigh. Agus mar thoradh air sin, bhí teacht i dtír na gcomhghuaillithe sa tSicil ina ruaig orthu, agus ina thubaiste míleata mór agus líon mór príosúnach agus cailleadh trófaithe.
  Agus anois bhí na Gearmánaigh ag tabhairt aghaidh ar an Kursk Bulge. Chomh maith leis na cailíní ar an umar, bhí dhá chailín eile le feiceáil: Albina agus Alvina, a throid ar an Focke-Wulf. Agus ní raibh siad ag caitheamh ach shorts.
  Mar sin anois bhí cailíní cosnochta an Fuhrer i gcoinne an Airm Dhearg, agus tá sé seo dáiríre.
  Anseo tháinig an cath mór ar an Kursk Bulge chun solais. Chuaigh trúpaí Gearmánacha chun cinn sa deisceart, agus bhris siad trí chosaintí na Sóivéide.
  Ansin caitheadh arm an umair chúltaca isteach sa chath. Agus níor tháinig an cath cinntitheach.
  Throid Gerda agus a criú ar an Panther, bhí sé te agus chaith criú na gcailíní fiú a gcuid bras.
  Anseo thug na háille an gunna. An gunna an "Panther", ach 75 mm, ach go tapa-adhaint agus fad-bairille.
  Bhris Gerda achar fada le cabhair óna bharraicíní loma, níor bhuail an sliogán ach bun an tuiréid agus an chabhail den umar Sóivéadach T-34-76, agus polladh an armúr. Chuaigh carr na Rúise trí thine, agus thosaigh an trealamh comhraic ag maidhm.
  Sheinn Gerda:
  - Glóir don Ghearmáin, glóir!
  Sheinn sí an chéad urchar eile, ag baint úsáide as a barraicíní loma, ag na tancanna Sóivéadacha a bhí ag dul chun cinn Charlotte, pollta an carr Rúiseach agus chan sí:
  Is iontach ár neart
  Beidh lámh daingean ann!
  Agus ansin chiceáil Christina álainn agus cliste freisin, ag baint úsáide as a cos galánta, lom. Agus arís buaileadh ceithre fichid na Sóivéide. Agus tá sí trí thine.
  Agus squeaks an cailín:
  - Maidir le Cumannachas, beidh muid ag dul i cath, ach ní Rúisis, ach Aryan!
  Bhris Magda freisin, agus bhuail carr an Airm Dheirg arís, bhris tríd an miotal, rinne an dón is tríocha agus d"fhiafraigh:
  - Agus is é an cumannachas sin Aryan?
  Chiceáil Gerda an namhaid lena bharraicíní loma, bhris miotail charr na Rúise, agus d"fhreagair:
  - Sea, d'fhéadfadh a bheith cumannachas Aryan. Nuair a bhíonn neamh dúinn, agus daoine eile ag obair go crua!
  Bhris Charlotte ar an namhaid le cabhair ó shála lom, cruinn agus coed:
  - Chun áthas ar an Domhan!
  Agus tá na Sóivéadach stuáilte tríocha a ceathair trí thine. Chaith an tArm Dearg a chúlchiste straitéiseach isteach sa chath: an Steppe Front agus a umair. Agus má mharaíonn tú é, ansin osclóidh na Gearmánaigh an bealach timpeall Kursk agus beidh siad in ann an coire a slam.
  Mar sin socraítear cinniúint an chatha anseo.
  Agus tá na Gearmáine "Panthers" go maith. Scriosann siad gluaisteáin Shóivéadaigh cosúil le pike fry.
  Bhris Christina lena bharraicíní lom, scaoil an gunna Gearmánach cúig bhabhta déag sa nóiméad, agus ghlac na cailíní sealanna ag lámhaigh.
  Agus tá an laoch thar a bheith cruinn.
  Seo a bhuail sí tríocha ceathair na Sóivéide agus chan sí:
  Ní féidir linn a fháil níos láidre
  Nach bhfuil muid níos mó ná fiche!
  Tá na cailíní, ar ndóigh, an-álainn. Nuair a chuir siad saighdiúirí Rúiseacha gafa ar a nglúine agus a chuir iachall orthu cosa coirtithe lom a phógadh, rinne siad é le pléisiúr agus le díograis.
  Bhris Magda an carr Sóivéadach le lámhaigh dea-dírithe lena cos lom, galánta agus í squeaked:
  - Don Motherland, agus ar son na saoirse!
  Agus ghlac na cailíní é agus chan siad:
  Stíl gruaige pearly, crith,
  Tá imní orm, tá mo bhrollach ar crith!
  Is cailín mé ar nós beithe uaigneach,
  Tá eagla orm bogadh agus breathe!
  
  Agus cad a dhéanann an ghaoth úr a cogar i do chluas?
  Géarchor gainimh faoi chos cosnochta...
  Agus níl mé níos sona ar an phláinéid saor in aisce,.
  Nuair a shiúlaim leat isteach sa choill!
  
  Nocht rún mór dom, a stór,
  Conas a d'éirigh leat an croí a mhilleadh!
  Ach tá d'aghaidh chomh brónach?
  An snáithe tanaí wrinkles a chuaigh trasna an forehead!
  
  Freagraíonn an fear óg mé le anguish;
  Beidh cogadh ar leith tú ar feadh i bhfad!
  Chun áit a fháil dúinn i bhforaoisí Paradise,
  Ní mór Satan a defeated in ifreann!
  
  Mar fhreagra, chrom beithe caol,
  Is mó thú ná cara liom!
  Cé go bhféadfadh toradh an chatha a bheith deorach,
  Ach tá Dia Íosa an t-aoire linn!
  
  Déanaimis deireadh a chur le hifreann na deamhain - scáthanna olc,
  Ionas go mbeidh na groves faoi bhláth glas!
  Stróc mo ghlúine coirtithe
  Coinnigh daingean mé sweetheart!
  
  Agus d'fhreagair sé mar phósda faoi ghruaim,
  Dúirt sé le fuaim na brainsí leathadh;
  - An bhfanfaidh tú liom go ceann bliana, a chol?
  Tá an cathú ar chraenacha te láidir!
  
  Mar fhreagra, dúirt mé go dian leis,
  - Ní bheidh mé i mo sibhialtach ag an seastán meaisín!
  Agus is maith liom an bóthar míleata saor in aisce,.
  Ba mhaith liom a throid, a defeat na cinn olc!
  
  Tháinig mé go dtí an pointe - gearrtha síos brainsí, braids,
  Thug siad meaisín nua dom le diosca!
  Cé gol an féar mar phéarlaí drúcht,
  Cén fáth neamhchiontachta - tar éis éirí cosúil le saighdiúir!
  
  Ansin, go bhfuil an Motherland níos daoire dom ná go léir,
  Dónna Motherland os cionn na réaltaí san anam!
  Ní hé an taobh istigh a bháirseáil ar an leaba,
  Agus an oíche a chaitheamh le raidhfil i both!
  
  Tiocfaidh bua, creidim go daingean ann,
  Tar éis an tsaoil, tá ár gcúis i gcónaí ceart!
  Bhuel, aoibh gháire níos mó áthas guys,
  Tá cinniúint mhaith ag fanacht linn, creidim!
  Sheinn na cailíní go hálainn, agus ag an am céanna bhí siad ag lámhach. Agus is buille cruinn é gach lámhaigh de chailíní sandal.
  Ach anois tá an chéad tonn repulsed, agus feithiclí speisialta a thabhairt sliogáin breise.
  Agus tá cailíní álainn Gearmánacha ag troid sa spéir. An dá blondes: Albina agus Alvina.
  Agus tá siad chomh fionnuar.
  Bhris Albina le cabhair a bharraicíní loma ó shé aerghunna ag an am céanna. Agus chuaigh roinnt aerárthach Sóivéadach trí thine.
  Chonnaic an laoch:
  - Glóir do mo neart!
  Chiceáil Alvina na naimhde freisin, le cabhair ó mhéara a cos lom. Scaoil sí síos cúig eitleán Sóivéadach ag an am céanna agus squeaked:
  - In ainm wolves bán!
  Bhrúigh cailíní gluaisteáin na Rúise le virtuosity na liopard baineann.
  Lámhaigh Albina le cabhair ó nipple scarlet a cófra, ag brú an cnaipe agus coed:
  - Chun onóir an Tríú Reich!
  Bhuail Alvina a céile comhraic freisin ag baint úsáide as a nipple Ruby, agus ag gníomhú go spraíúil, dúirt:
  - Chun an spiorad Prúiseach!
  Beirt chailíní troda a bhí anseo - sár-aicme. An dá cosnochta agus cosnochta.
  Agus ba bhreá leo na ceannródaithe a chéasadh go mór. Anseo stróiceann tú éadaí an bhuachalla agus ceangail de chrann é. Ansin glacann tú an fuip i do lámha agus tosaíonn tú ag fuipeáil. Agus tá sé chomh iontach.
  Agus screams an buachaill i bpian, a chraiceann coirtithe clúdaithe le stríoca fuilteacha. Agus tógann agus tugann an cailín tóirse go dtí cosa lom an bhuachalla. Agus dónn an t-aonach lom. Agus screams an buachaill i bpian excruciating. Agus tá sé chomh deas éisteacht lena moans agus cries.
  Is breá le Albina agus Alvina dregs guys, go háirithe na cinn gleoite agus fionn. Agus is mór an sásamh dóibh é.
  Ach tá a fhios acu freisin conas troid.
  Bhrúigh Alvina an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple sútha talún. Agus scaoil sí síos roinnt aerárthach Sóivéadach eile le cabhair ó gunnaí móra aeir, agus ina dhiaidh sin chothaigh sí:
  - Is mise an mac tíre is fuaire ar domhan!
  Phléasc Albina freisin, ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha le cabhair ó nipple sú craobh, gearrtha amach dosaen gluaisteán Rúisis agus squeaked:
  - Chun an Ghearmáin nua!
  Seo iad na cailíní - píolótach den scoth.
  Leanann Gerda agus a criú umar ar an Panther ag troid.
  Seo cailín blonde a ghlac é agus a chrom ar na Sóivéide tríocha a ceathair le cabhair ó nipple cíche scarlet.
  Agus í ag bualadh sa charr Rúiseach, d'eisigh sí:
  - Níl a fhios agam aon rud mícheart
  Ach amháin an fear clockwork!
  Dúirt Charlotte go fonnmhar, ag lámhach clúidín corcairdhearg freisin ar an namhaid agus squeaked:
  - Tabhair bua iontach!
  Ghlac Christina freisin agus slammed le nipple ruby, agus rinne sé go han-oiriúnach. Bhris sí an carr Sóivéadach agus squeaked:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus lupanula agus Magda, cailín troda, an-fhionnuar agus cogaidh, le gruaig mar dhuilleog óir.
  Agus phléasc sí, ag baint úsáide as siní cíche sútha talún, rud a rinne sí go han-chruinn agus go cruinn.
  Bhuail sé tríocha ceathair na Sóivéide agus d'éirigh sé:
  - Mo bhuail!
  Agus beidh na cailíní a ghlacadh agus howl. Agus is laochra iad seo ar leibhéal na supermen.
  Bhuaigh na Gearmánaigh an cath umar agus dhún siad an coire taobh thiar de Kursk. Agus cruthaíodh a leithéid de tangle mór de arm dearg.
  Do troideadh na cathanna le mór-mhailís agus le feall. Bhí go leor íospartaigh ann.
  Bhí cuid de na trúpaí Sóivéadacha in ann éalú, agus gabhadh nó scriosadh cuid acu.
  I gcathanna, rinne an cailín Schella idirdhealú uirthi féin. Throid sí sna coisithe agus chuir sí fios gnó i bhfeidhm, thosaigh sí ag caitheamh grenades lena bharraicíní lom. Agus tá sé thar a bheith fionnuar.
  Rinne Shella pléasctha, ag spealadh ar an saighdiúir Rúiseach mar speal agus ag cúngú, ag tafann a fiacla:
  - Ó, a chearca, mo chearc,
  I henbane, d'ith ....
  Agus tá sibhse mar shaighdiúirí mar nialais,
  Ná sábháil sláine infheicthe!
  Agus scaoil cailín eile, Eva, as cartúis faust le cabhair ó nipple cíche sútha talún, agus polladh umar Sóivéadach.
  Agus lena sÚil loma chaith sí pise báis, agus freisin stróic sí go leor saighdiúirí den Arm Dearg.
  Is cailín é seo - an rang is airde agus ollmhór.
  Agus ansin chuaigh na saighdiúirí Rúiseacha a gabhadh ar a nguáin agus phóg siad cosa lom, dusty na gcailíní.
  Agus d'fhéach sé i ndáiríre iontach.
  Agus tá na cailíní chomh cosnochta agus álainn.
  Is iad seo na cailíní a, má thógann siad rud éigin, beidh siad cinnte a thabhairt go dtí an deireadh.
  Buaileadh an tArm Dearg ar an gCursk iomráiteach. Bhog trúpaí Wehrmacht go Voronezh. Agus bhí siad fuinniúil.
  Ach troideann cailíní Sóivéadacha go fíochmhar freisin agus is féidir agus ba chóir iad a thaispeáint freisin.
  Chaith Natasha grenade ar na Naitsithe lena cos lom agus chan sí:
  - Sin céart...
  Sheol Zoya bronntanas báis lena sÚil nocht agus dúirt sí:
  - Namhaid...
  Ghéill Augustine do rud éigin millteach agus d'éirigh sé as:
  - Ceapann...
  Chaith Svetlana grenade lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Cad...
  Chaith Natasha cúpla líomóid lena cosa nocht agus d'éiligh sí:
  - Rúisis...
  Ghéill Zoya freisin do rud fuinniúil agus marfach, squeaking:
  - Bainistithe...
  Sheol Augustine an marbh, muttering:
  - Namhaid....
  Ghlac Svetlana arís leis an millteach agus leis an vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha seal agus squeaked:
  - EDS...
  Bhris Zoya freisin ar na heachtrannaigh dhubha a d"earcaigh na Naitsithe agus a d"éirigh leo:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus le fearg:
  - Go...
  D'éirigh Svetlana le grin panther:
  - AG...
  Chaith Natasha grenade lena cos nocht agus d"éiligh sí:
  - Troid...
  Chaith Zoya bronntanas an bháis lena méar nocht agus chrom sí:
  - Ionsaithe!
  Chlaon Augustine isteach agus ghlaoigh:
  - Naimhde...
  Thug Svetlana braon grenades lena boinn loma, agus mar a scairteann sí ag barr a scamhóga:
  - Déanfaimid...
  Nail Natasha an pléasctha agus hissed:
  - Ar buile...
  Ghearr Zoya na Naitsithe amach agus squeaked:
  - Buille!
  Loisc Augustine arís, agus d'éiligh:
  - Ar buile...
  Ghlan Svetlana agus í ag magadh:
  - Buille!
  Chaith Natasha grenade arís lena cos lom, galánta:
  - Scriosfaimid na Naitsithe!
  Ghlac Zoya é agus rinne sí gáire:
  - An cosán sa todhchaí don chumannachas!
  Agus chaith líomóid lena bharraicíní lom.
  Ghlac agus scaip Augustine na línte, agus d'eitil a cosa lom le scrios feadh an Fritz:
  - Roinnfimid na comhraic!
  Thóg Svetlana é agus chaith sé lena sÚil nocht, braon grenades, agus squeaked:
  A ligean ar crush na fascists!
  Agus lean an ceathrar orthu ag lámhach agus ag caitheamh grenades. Bhí an "Jagdtiger" Gearmánach ag bogadh. Meaisín le gunna 128 mm. Agus shoots féin.
  Agus chaith na cailíní grenades. an bonn de na Naitsithe. Agus scaoil siad ar ais. Dhreap siad ar aghaidh. Tá na tancanna ag rolladh arís. Tá an "Panther" Gearmánach is nuaí -2 ag gluaiseacht. Gluaisteán an-soghluaiste.
  Ach ghabh a chailíní anonn agus leag amach é. stróic siad meaisín soghluaiste le hinneall tuirbín gáis ina phíosaí. Agus shéid siad go píosaí í.
  Dúirt Natasha le gáire:
  Táimid ag troid go hiontach!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - An-fionnuar!
  Dúirt Augustine go ciallmhar:
  - Beidh an bua againn!
  Agus sheol sí grenade frith-umar lena cos lom. Cailín láidir. Agus tá an oiread sin wit aici.
  Sheol Svetlana bronntanas báis freisin lena bharraicíní a chos lom, agus bhuail sí an namhaid. Cailín an-ionsaitheach, dath na cornflowers súile. Tá a leithéid de wit aici, agus sliocht an neart!
  Thug Natasha seal agus rinne sí gáire:
  - Don Rúis naofa!
  Lámhaigh Zoya go gníomhach, agus rinne sí gáire, ag taispeáint fiacla péarla:
  - Is laoch mé ar an leibhéal sin nach bhfuil céimnithe ar shiúl!
  Loing Augustine freisin. Ghearr na Naitsithe síos orthu agus rinne siad gáire:
  "Is laochra mé uaillmhian iontach!"
  Agus nocht sí a fiacla péarla!
  Dhearbhaigh Svetlana:
  - Uaillmhianta an-mhór!
  Tá na cailíní ag troid le fada an lá. Agus ar ndóigh d'éirigh leo saothair mhíleata. Tá siad fíor-áilleacht taibhseach. Meon den scoth. Agus shoot siad den chéad scoth.
  Shíl Natasha, ag lasadh, dá n-imeodh Stalin go gcruthódh folmhú de shaghas éigin in anamacha na ndaoine. Tá sé cosúil le grá amháin tar éis bháis.
  Cé go raibh an Seoirseach seo cruálach. Agus ní dhearna sé gach rud ceart. Tá fiú anecdote faoi seo. Cén fáth a gcaitheann Lenin buataisí agus go gcaitheann Stalin buataisí? Mar gheall ar roghnaigh Vladimir Ilyich an bóthar, agus tá an ceann seo mustachioed rushing chun tosaigh.
  I dtaca leis seo, ní raibh Stalin an rialóir optamach. Go deimhin, mar a chuir Lenin síos air, bhí sé ró-bhéasach.
  Ní ullmhaíonn an cócaire seo ach miasa spicy. Maidir le cruálacht, ba chlaíomh dhá-imeall a bhí ann.
  Ar thaobh amháin, chabhraigh sé seo le smacht a choinneáil agus spreag sé gaireas an pháirtí. Ar an láimh eile, leagadh amach na pearsanra is luachmhaire agus na daoine cumasacha. Go háirithe, tar éis an chogaidh chaill siad bainisteoir chomh hiontach le Voznesensky. Cé a raibh na seirbhísí is mó go dtí an Motherland.
  Bhí Voznesensky, b'fhéidir, ina bhainisteoir idéalach: ní hamháin diana, ach freisin cliste agus oilte. An dochtúir eolaíochta is óige sa USSR, acadúil, pearsantacht den scoth. Gan Voznesensky, chuaigh geilleagar na Rúise mícheart ar bhealach éigin. Agus ní féidir liom an ruaig a chur ar na Naitsithe.
  Chaith Natasha líomóid lena cos lom agus chan sí:
  - Ón spéir...
  Chaith Zoya grenade lena méar nochta freisin agus dúirt:
  - réiltín...
  Sheol Augustine bronntanas an bháis lena cos nocht agus sheinn:
  - Geal...
  Chaith Svetlana grenade freisin, le cabhair ó chos lom, agus d'eisigh:
  - Criostalach!
  Thug Natasha seal agus rinne sí hiss ar:
  - Mise duit...
  Sheol Zoya bronntanas an bháis lena méar loma, ag hiss:
  - Amhrán...
  D'éirigh Augustine lena sÚil lom, rud a thugann bás agus squeaked:
  - Beidh mé ag canadh...
  Lean Natasha ar aghaidh, ag canadh go ionsaitheach:
  - Faoi....
  Chaith Zoya pacáiste pléascáin lena cos lom, ag scaipeadh na Naitsithe agus ag squeaked:
  - Dúchasach...
  Thug Augustina braon grenades lena sála lom, thug amach:
  - Stalin!
  Ach tá ceathrar cailíní agus cúnna den sórt sin ag na Krauts.
  Shuigh siad ar an umar Panther-2 is nuaí le gunna 88-mm, fad-bairille.
  Scaoil Gerda a gunna agus bhuail sé an T-34 ag bun an chabhail, agus chrom sí, ag caochadh a súile saphir:
  - Ní hea, tar éis an tsaoil, is breá le Dia an Ghearmáin! Beidh an bua againn cinnte!
  D"aontaigh Charlotte go héasca leis seo:
  - Ní féidir linn a chailleadh! Rachaimid amach go Kalinin go luath, agus beidh Moscó le caith súil!
  Scaoil Christina a clúidín péarlach agus d"éiligh sí:
  - A ligean ar a fháil ann, beidh am chun Vladivostok!
  Dúirt Magda le brón:
  - Agus tá na Seapáine beagnach buailte ag na Meiriceánaigh. Tá sé seo an-tromchúiseach, tá beagnach caillte againn ally tábhachtach.
  Leag Gerda umar nua Sóivéadach amach agus squeaked:
  - Is féidir linn a dhéanamh gan iad!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  - Má aoibheann an leanbh, b'fhéidir go n-oibreoidh gach rud amach!
  Thug Christina amach i rím:
  - Pléascann dobhareach ó aoibh gháire!
  Thacaigh Magda léi:
  - Tá béal an-greedy ag an gcailín!
  Agus thóg na laochra é agus pléasctha amach ag gáire. Tá fuinneamh súilíneach acu, d"fhéadfadh duine a rá, agus go flúirseach!
  Bhris Gerda arís ar na feithiclí Sóivéadacha agus dúirt:
  - Beidh an chéad haois eile linne!
  Chlaon Charlotte isteach freisin agus dheimhnigh:
  - Beidh eitiltí isteach sa spás!
  Dheimhnigh Christina é seo go héasca:
  - A ligean ar eitilt isteach sa spás!
  Scaoil Magda as tosaitheoir buama agus thug amach:
  - Ina shuí i eitleán réalta!
  Bhain Gerda a teanga amach agus squeaked:
  - San aois nua, rialóidh Impireacht an Tríú Reich!
  Dhearbhaigh Charlotte le gáire ionsaitheach:
  - Agus an ceathrú freisin.
  Tar éis sin, d'iompaigh an áilleacht arís umar na Sóivéide timpeall.
  Chuir Christina, an laoch diabhail seo, súilíneach le fiacla péarlach, squeaked:
  - Sea, bíodh ordú nua ann! Agus glóir don Impireacht Mhór!
  Dheimhnigh Magda le fury frenzied:
  - Glóir don Impireacht!
  Las Gerda arís agus dúirt:
  - Glóir dúinne freisin!
  Agus is cosúil go bhfuair an cailín é.
  Gvozdanula agus Charlotte. Agus an-oiriúnach. Thriall mé umar Sóivéadach díreach isteach sa taobh. Ansin chirped sí:
  - Táimid ag troid ar son ordú nua!
  Dhearbhaigh Magda, ag lámhach agus ag bualadh comhraic:
  - Agus gan amhras ar bith déanfaimid é a bhaint amach!
  Thainic Gerda arís, agus go han-oiriúnach agus thug amach:
  - Bainfimid amach le corrlach mór!
  Agus sparkled sí le sapphire, agus súile an-geal.
  Bhuail Charlotte freisin, bhuail sé an carr Rúiseach agus d'éiligh, seo diabhal sí le gruaig oráiste:
  - Ní bheidh i ngach rud ach aerobatics!
  Chuir Magda fearg ar an bhfile freisin. Bhris sí an T-34 agus squeaked:
  - Agus an fhoireann amach anseo!
  Anseo, áfach, bhí fadhbanna ag na cailíní. Bhí an chuma ar an KV-14. Tá an carr an-mhór. Agus tá gunna 152-milliméadar aici le bairille fada. B'fhéidir Gearmánach a bhriseadh tríd.
  Chaol Gerda a súile agus chuir sé ceist ar Charlotte:
  - An féidir leat é a chlúdach le buamadóir?
  D'fhreagair an ceann dearg:
  - Ar ndóigh tá seans ann ... Ach ní leor cruinneas an bhuamaire!
  Mhol Christina go paiseanta:
  - An bhfuil cead agam triail a bhaint as mo ghrafpháipéar 88?
  Dúirt Gerda go amhrasach:
  - Tá armúr tosaigh 100 mm ag an KV-14 seo ag fána mór. Ní féidir leat é a ghlacadh!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  -I dtigh diabhail! Agus shíl mé nach raibh a leithéid de umar ag na Rúisigh! Níl ach ráflaí!
  Dúirt Magda:
  Shíl mé freisin gur fabht a bhí ann! Ach feicimid nach bhfuil sé seo amhlaidh! Agus tá bairille na Rúise chomh fada sin!
  Chan Gerda, ag cnagadh a sála lom ar an urlár armúrtha:
  Beidh muid ag troid gan eagla!
  Dhearbhaigh Charlotte dearcadh a páirtí:
  - Beidh muid a ghearradh ní céim siar!
  Mhol Christina:
  - Agus cad a tharlaíonn má tá tú cnag amach umar Sóivéadach le hit cruinn de bhlaosc sa bairille?
  Bhí amhras ar Gerda:
  - An féidir leat é sin a dhéanamh, i bhfad uait?
  Dheimhnigh Christina:
  - Má thugann tú lasair an lastóra go dtí mo bhoinn loma, tá mé in ann bualadh go han-mhaith!
  In ionad a fhreagairt, chliceáil Gerda ar a níos éadroime. Chas Christina a cos lom agus a sála lom, beagán cruaite, ag lasadh i bhfianaise na lasracha.
  Thug Gerda tine go bonn an chailín. Bhí boladh dóite ann. Boladh an-taitneamhach, cosúil le shish kebab grilled.
  a dúirt Christina:
  - Agus go dtí an dara sÚil!
  Ansin las Magda an tine. Bhí an dá theanga lasrach ag lí anois ar boinn loma cailín an-álainn agus rua.
  Ansin yelped Charlotte agus nocht a cíoch. Gan searmanas ar bith, thóg sí é agus bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple scarlet. Scaoil an gunna go huathoibríoch.
  D"eitil an sliogán leis féin, agus thuirling sí ar dheis i mbairille meaisín mórthaibhseach Sóivéadach.
  Cosúil le eilifint ollmhór gearrtha as stoc fada. Tar éis buille brúite a fháil, chuir umar na Sóivéide stop leis an ngluaiseacht. Bhí sé amhail is dá mbeadh claíomh bainte as a lámha.
  Go whores ádh!
  Chan Charlotte, ag gáire go sona:
  - Ní thabharfaidh ach eagla dúinn a chairde! Ní spreagann ach pian tú chun oibre!
  Chuir Gerda leis go díograiseach:
  - Ba mhaith liom níos mó agus níos mó a crush do aghaidheanna dúr!
  Ba chosúil go raibh laochra an Tríú Reich thar a bheith sásta!
  Mar sin féin, throid fiú leanaí beaga i gcoinne na Naitsithe. Chaill buachaillí agus cailíní pacáistí pléascacha seiftithe ag umair Ghearmánacha, gunnaí féinghluaiste, agus coisithe.
  Throid na ceannródaithe go misniúil. Bhí a fhios acu cad a chiallaigh an mbraighdeanas faisisteach.
  An cailín Marka, mar shampla, thit isteach i clutches na Naitsithe. Ola siad a cosa nocht agus chuir siad in aice leis an brazier í. Bhí teangacha lasrach beagnach ag ligh sála lom, cruaite an chailín as siúl fada cosnochta. Lean an chéasadh ar feadh thart ar cúig nóiméad déag, go dtí go raibh na boinn clúdaithe le blisters. Ansin, bhí cosa lom an chailín gan cheangal. Agus arís chuir siad ceisteanna. Bhuail siad mé le píobáin rubair ar mo chorp nocht.
  Ansin rith siad an sruth... Bhí Marinka céasadh go dtí deich caillte Chonaic le linn na ceiste. Agus ansin lig siad a scíthe. Nuair a bhí na cosa loma beagáinín corrach, bhí siad smeartha le hola arís agus tugadh an brazier aníos arís. Is féidir céasadh den sórt sin a athdhéanamh go minic. Agus céasadh le sruth, agus fuip le píobáin rubair.
  Céasadh Marka ar feadh sé mhí. Go dtí go ndeachaigh sí dall agus iompú liath ón gcéasadh. Ansin chuir siad í beo sa talamh. Níor chuir sé piléar amú fiú.
  Ceannródaí Vasya, bhuail na Naitsithe le sreang dearg-te ar a chorp nocht.
  Ansin dódh sála lom le stiallacha dearg-te iarainn. Ní fhéadfadh an buachaill seasamh yelling, ach fós ní raibh betray a gcomrádaithe.
  Thuaslag na Naitsithe beo é in aigéad hidreaclórach. Agus is pian uafásach é seo.
  Arrachtaigh den sórt sin iad na Fritzes seo ... Céasadh ball Komsomol le iarann. Ansin chroch siad ar raca é, thóg siad suas é agus chaith síos é. Ansin, thosaigh siad ag sruthán le crowbar dearg-te. Bhí na cíoch stróicthe amach le forceps. Ansin bhí an srón stróicthe literally as le greamairí dearg-te.
  Céasadh an cailín chun báis... Bhris siad a méar agus a cos go léir. Bhí ball Komsomol eile, Anna, impaled. Agus nuair a fuair sí bás, dhó siad le tóirsí.
  I mbeagán focal, rinne na Naitsithe magadh faoi mar ab fhearr a d"fhéadfaidís agus mar ba mhian leo. Rinne siad céasadh agus céasadh ar gach duine.
  Bhí Natasha agus a foireann fós ag troid sa imcirclement. Bhain na cailíní úsáid as a gcosa lom, galánta sa chath, agus chaith siad grenades. Throid siad as fórsaí uachtaracha na Fritz. Thionóil siad iad féin go misniúil, agus ní raibh siad chun cúlú.
  . CAIBIDIL? 3 .
  Réaltacht eile i mbrionglóid a mhair go fóill...
  Thosaigh cogadh idir an Rúis agus an Taliban. Ar dtús, d'ionsaigh an Taliban Táidsíceastáin. Go deimhin, tá an t-am áisiúil agus tá sé in am cinneadh a dhéanamh ar leathnú i Lár na hÁise.
  Agus bhí arm na Táidsíceastáine lag. Thit sí faoi bhuille an Taliban, ag rith ar shiúl go páirteach, ag géilleadh go páirteach don Taliban. Agus d'ionsaigh an Taliban bonn na Rúise, agus d'éirigh na Rúisigh balbh. Agus bhí orm trúpaí a aistriú trí roinnt tíortha agus an tosaigh a athchóiriú.
  Thosaigh cathanna fuilteacha agus brúidiúla ag goil.
  Agus troideann na cailíní le rage
  An cáiliúil ceithre troid in aice leis an sráidbhaile an Mheán-Oirthear.
  Tugann Natasha seal agus caitheann sí grenade lena bharraicíní loma.
  Briseann sé na hAfganastáine agus squeaks:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Shoots Zoya freisin ar an namhaid. Luíonn sé naimhde, caitheann grenades le fórsa marfach leis na cosa lom agus squeaks:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Rinne Augustina speal síos líne na n-Afganastáine le pléasctha as gunna meaisín. Chaith sí líomóid millteach lena sÚil lom agus choirt:
  - Don USSR!
  Rinne Svetlana an namhaid a phléasc freisin, a lán de na laochra Ioslamacha a ghearradh amach agus squeaked:
  - Chun saol an cumannachas!
  Agus freisin conas bronntanas an bháis a chaitheamh le cumhacht millteach agus dotomhaiste le toes na gcos lom. Agus go maith Strac na naimhde.
  Tá na cailíní seo iontach...
  Dúirt Natasha agus í ag gearradh na hAfganastáine a bhí ag teacht chun cinn:
  - Sting siad literally cosúil le locusts!
  Agus chaith an cailín grenade arís ar an namhaid lena sÚil nocht. Agus go leor i bhfad Strac na naimhde.
  Tá Zoya ag bualadh na saighdiúirí Ioslamacha freisin le pléasctha dea-dírithe. Gearrtar síos iad go críochnúil agus coos:
  - Don Rúis!
  Agus arís, agus a bharraicíní lom, caithfidh sé bronntanas báis marfach.
  Augustine, ag lámhaigh ar an namhaid agus literally ghearradh síos na hAfganastáine, iad a ghearradh amach mar shaothróir, squeaked:
  - Don Motherland!
  D'eisigh Svetlana, ag gearradh síos ar na naimhde, agus ag gearradh siar go hiarbhír ar shaighdiúirí Impireacht na Taliban Ioslamach, agus á ngearradh amach le tulacha:
  - Don Motherland agus bua nua!
  Agus arís, conas a chaithfeadh sé grenade fórsa marfach le méara a chosa lom, chiseled.
  Scaipeadh na cailíní go hiomlán. Agus sháraigh siad líon níos airde arm na Taliban. Agus tháinig siad i dtonnta móra.
  Troid ar an umar agus an criú Elizabeth.
  Tá na cailíní anseo freisin i bicíní amháin agus cosnochta. Agus ag an am céanna tá siad ag troid go han-mhaith. Tá umair na hAfganastáine as dáta agus níos measa ó thaobh cáilíochta ná cinn na Rúise, ach tá go leor acu ann.
  Rinne ceardaithe an Impireacht Ioslamach roinnt meaisíní as adhmad. Tá an méid a chaithfidh mé a rá an-forásach.
  Baintear leas as Elizabeth, agus í ag baint leasa as urchar, scaoileann sí urchar agus pollann sí umar na hAfganastáine, agus éiríonn sí ina dhiaidh sin:
  - Tá mé an bhean coolest ar domhan!
  Tosaíonn Ekaterina freisin, ag baint úsáide as a sÚil lom, bain an namhaid agus squeaks:
  - Don USSR!
  Beidh Elena, gan smaoineamh faoi dhó, ag lámhach ar an namhaid. Ag stróiceadh as a chéile é:
  - Chun cumannachas!
  Euphrosinia, freisin, conas a bhuail an namhaid. Brisfidh sé umar na n-Afganastáine agus bhlaisfidh sé:
  - Chun an athar go dtí an deireadh!
  Agus is iad seo na cailíní, tá siad ach super. Ní féidir le fórsa ar bith seasamh i gcoinne a leithéid. Agus is fíor iad na laochra agus na con is fuaire. Agus ní féidir le duine ar bith cur ina gcoinne.
  Agus má thosaigh siad ag troid, ansin beidh sé ach troid hypermen.
  Agus scaoilfidh Eilís arís le cabhair óna barraicíní loma agus squeak:
  - Don APSS nua!
  Bhris Ekaterina an namhaid ar a seal agus squeaked:
  - Sea, nach bhfuil Vladimir Putin ina cheannaire an-mhaith, a chur air mildly!
  Agus casadh an cailín uirthi sála lom, cruinn.
  Lean Elena ag bualadh na hAfganastáine agus rinne sí gáire:
  - Don chumannachas mór san APSS!
  Agus le toes lom, chuir sí go sonrach millteach agus dúnmharfach!
  Agus ansin conas a thrashes an cailín Euphrosinia. Agus bain an namhaid agus squeak:
  - Don Bhandia Lada!
  Seo é an catha acu.
  Agus an gaiscíoch mar a thosaigh siad ag gearradh síos ar na comhraic, agus conas nach ndearna siad trócaire orthu, ag scrios na hAfganastáine.
  Lámhaigh Elizabeth an namhaid freisin, agus d'úsáid sí sÚil lom agus cooed freisin:
  - Chun cumannachas i dtír na Sóivéide!
  Agus anseo tá sí den sórt sin a troid agus cogadh.
  Cheana féin, tá na hAfganastáine á mbuaileadh ón spéir.
  Tá Anastasia Vedmakova an-te sa chath. Agus crushes gach duine. Agus sa spéir scaoileann sé eitleáin na hAfganastáine agus buaileann sé ar tír. Is cailín den sórt sin ionsaitheach é seo.
  Agus sheinn sí le gáire:
  - Chun ár Motherland, a mharú go léir an Taliban!
  Dheimhnigh Akulina Orlova, ag cur a cuid fiacla:
  - Go deimhin, tá an spiorad a Demon, climbed isteach san APSS!
  Agus scaoil an laoch síos eitleán eile de chuid na hAfganastáine.
  D"éiligh Mirabela Magnetic, ag scriosadh laochra Impireacht na Taliban Ioslamach sa spéir agus ar tír, agus í ag baint úsáide as a bharraicíní lom:
  - Chun ár nAthair!
  Seo triad ag troid sa spéir. Agus tá sí ag brú na hAfganastáine go dian. Agus tá na naimhde knocked síos go maith.
  Akulina Orlova ar na cnaipí lena sÚil nocht agus d"éiligh sí:
  Ar son ár dtír iontach!
  Agus conas winks sé ag a chomhpháirtithe.
  Agus bhuaileann sé arís na hAfganastáine. Agus is léimeanna an-ionsaitheach iad seo i gcailíní.
  Ghlan Anastasia le gáire, ag taispeáint a fiacla, ag leagadh píolótaí Afganacha:
  - Is laochra sinn a bhuafaidh arm ar bith!
  Agus bhuail arís carr Afganach.
  Sea, ghlac na cailíní anseo go críochnúil le díothú saighdiúirí an Impireacht Ioslamach. Agus tuairteála siad ...
  Troideann Alyonka go dian freisin, agus taispeánann sí an t-aeróbaic is fearr aici. Agus knocks síos naimhde amhail is dá mba samhlacha iad.
  Agus coinníonn an Taliban ag dreapadóireacht agus ag dreapadóireacht. Agus tá siad á marú i líon mór.
  Chaith Alenka rud éigin marfach ar a bharraicíní agus chan sí:
  Is mac tíre bán muid!
  D"aontaigh Anyuta leis seo, ag gearradh siar ar a chéile comhraic gan searmanas:
  - Agus tá muid an chuid is fearr sa domhan!
  Agus thug sí grenade freisin lena sÚil lom.
  Agus anois tá Alla ag lámhach gunnaí meaisín freisin. Agus bhuaileann sé go leor Afganach agus roars:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Tinte Maria freisin go cruinn ag na hAfganastáine. Agus knocks amach iad go maith. Agus caitheann sé grenades freisin ag baint úsáide as a bharraicíní loma. Agus roars:
  - Glóir a Svarog!
  Buaileann Olympias an namhaid freisin le fórsa mór marfach. Mows síos naimhde ón Impireacht Ioslamach agus squeaks:
  - Maidir leis an iomlán, an domhan ar fad i ré an chumannachais!
  Agus arís lom an cailín a fiacla agus go cruinn shoots ar an namhaid.
  Agus scribbles Marusya freisin ar na hAfganastáine. Agus le clúidín scarlet brúigh sé an cnaipe bazooka, agus buaileann sé a chéile comhraic agus squeaks:
  - Don Rúis Mhór!
  Seo iad na cailíní.
  Ach déanann Matryona, cosúil leis na hAfganastáine, slams, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, an namhaid a bhrú as an Taliban agus squeals:
  - Chun an athartha agus saoirse go dtí an deireadh!
  Sin a chuaigh na cailíní agus conas a bhuailtear na hAfganastáine - ach uafás. Agus go litriúil tá díothú iomlán agus ginearálta acu. De réir dealraimh, tá droch-lá ag muintir na hAfganastáine.
  Thug Alenka faoi deara, ag lámhaigh ar na hAfganastáine agus ag baint leo:
  - Is é seo mo thír dhúchais!
  Agus lena shála loma, mar a thabharfaidh bronntanas dúnmharaithe an díothaithe isteach.
  Seo iad na cailíní - a ligean ar a rá ach super.
  Thug Anyuta faoi deara go láidir, lámhach ag na hAfganastáine:
  - Glóir don chumannachas!
  Troid Alla, lámhaigh, agus brú a nipple scarlet ar na cnaipí an bazooka, squeaked:
  - Glóir do na laochra!
  Agus Maria, fucking an namhaid le fórsa marfach, choed:
  - Glóir don Motherland is fuaire!
  Chuir Olympias leis, ag brú na naimhde agus ag taispeáint luas méadaithe:
  - Glóir mhór don tír is rathúla!
  Thóg Matryona í agus í ag gogáil comhraic, agus ag baint úsáide as a barraicíní loma agus í ag lámhach:
  - Agus glóir do na laochra is fuaire!
  Rinne Marusya, ag scriobláil ar na naimhde freisin, agus ag gearradh anuas go litriúil orthu, go bodhraigh:
  - Agus is é an APSS freisin glóir iontach feadh na gcéadta bliain!
  Agus bhí na cailíní ag canadh le chéile:
  - Beidh daoine sásta
  Sonas go deo...
  An rialtas Sóivéadach -
  Tá an chumhacht iontach!
  Agus beidh na laochra ag gáire ar bharr a scamhóga. Agus rug siad a gcuid fiacla.
  Dúirt Alenka le gáire mór:
  Tabharfaimid ár gcroíthe dár Motherland!
  Lean Anyuta go feargach:
  - Agus beidh muid ag seasamh agus buaigh!
  Seo iad, a ligean le rá, cailíní iontach. Agus is maith leo troid ag neart iomlán.
  Agus anseo Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova i cath.
  Breathnaíonn an buachaill agus an cailín cosúil le leanaí de thart ar dháréag, ach i ndáiríre tá na hitmen bás a fháil ag troid chomh ionsaitheach. Nach féidir le haon rud seasamh ina gcoinne.
  Sheinn Alenka le gáire agus í ag baint a cuid fiacla agus ag gearradh anuas ar a chéile comhraic ón Taliban:
  Beidh muid ag troid ar son níos gile amárach!
  Dúirt Anyuta, ag lámhaigh agus ag caitheamh buamaí lena bharraicíní loma:
  - Agus d'éirigh lenár traein armúrtha dlús a chur leis!
  Agus an dearg-ruadh Alla, ag léim suas agus a lúbarnaíl, leis le wink:
  - A ligean ar póg!
  Reáchtáil Oleg Rybachenko muileann gaoithe lena chlaíomh, ag gearradh cinn na n-Afganastáine agus ag squeaked:
  - Glóir dár Motherland!
  Agus sheol an buachaill, lena bharraicíní loma, bronntanas dúnmharaithe báis.
  Ghearr an cailín freisin tríd an bhfáiltiú féileacán le claimhte. Gearr amach an namhaid agus squeaked:
  - Glóir don chóras Sóivéadach!
  Agus lena bharraicíní loma, caithfidh sé bronntanais díothaithe freisin, ag scriosadh naimhde.
  Agus na leanaí ag brú an namhaid, canadh i unison:
  - Creidim go dúiseoidh an domhan ar fad,
  Beidh deireadh leis an Taliban...
  Beidh an ghrian ag taitneamh go geal
  Stróicfimid gach namhaid olc ina phíosaí!
  Leanaí i agus trodaithe an-cool. Agus feadaíonn siad freisin, ag tabhairt anuas ar an namhaid scamall iomlán de préacháin stiúdú agus drugged. Agus tá sé thar a bheith fionnuar.
  Thug Oleg Rybachenko, ag gearradh síos na hAfganastáine le gáire, faoi deara:
  - Le linn óige an phláinéid ar fad,
  Ár bhfoireann tógála ar fud an domhain!
  Agus ghéill an buachaill lena shála lom do bhronntanas tubaisteach an bháis.
  Margarita Magnitnaya, ag brú na laochra Ioslamacha, chirped freisin, ag bac a fiacla:
  - Tá na daoine ag máirseáil na tíre ar fad isteach sa chumannachas!
  Agus freisin conas a ghearrann sé trí na céimeanna Ioslamach. Agus caithfidh mé a rá go bhfuil sé seo an-éadrócaireach agus fionnuar.
  Idir an dá linn, ghabh an Taliban buachaill ceithre bliana déag d'aois. Bhain siad é agus cheangail siad de chrann é. Tar éis sin, flogged siad ar dtús, stripping an craiceann go fola.
  Ansin sprinkled salann ar wounds an déagóra. Ansin thosaigh siad ag friochadh le tine, agus dhó sála lom an linbh. Agus bhí sé chomh cruálach. Agus deireadh suas céasadh
  buachaill chun báis.
  Agus arís tá cathanna fíochmhar ...
  Agus tá suímh an Taliban á bhualadh ag aerárthaí ionsaithe Rúiseacha a úsáideann aerárthaí. Agus anseo tá na hAfganastáine agus diúracáin bludgeoning. Agus dreapann siad go léir agus dreapann siad mar a bheadh buaf ar chrampaí.
  Agus fágtar tulacha iomlána corp ina ndiaidh.
  Sheinn Margarita le gáire:
  Beidh muid ag troid le haghaidh níos gile amárach!
  Agus Oleg Rybachenko, gearradh síos na hAfganastáine, choirt:
  - D'éirigh linn é a dhéanamh amach!
  Agus beidh an buachaill arís, lena bharraicíní loma, chaitheamh grenade fórsa marfach.
  Agus tá na hAfganastáine buailte chomh muiníneach agus chomh cáiliúil sin.
  Is iad na páistí seo na fíor-arrachtaigh.
  Agus troideann créatúir bás a fháil cosnochta, agus go gníomhach crush opponents.
  Ach téann umar ón GDR isteach sa chath freisin.
  Téann Gerda agus a criú isteach sa chath leis na hAfganastáine.
  Agus caitheann an cailín lena bharraicíní agus a cúnna lom:
  - Glóir do smaointe an chumannachais!
  Deimhníonn Charlotte, a scaoileann ina diaidh:
  - Glóir do smaointe an chórais Shóivéadaigh!
  Christina, ag lámhaigh ar an namhaid lena bharraicíní loma, screeches:
  - Le haghaidh idéalacha geal nua!
  Agus freisin amas an-cruinn ar an namhaid.
  Agus faigheann na hAfganastáine go príomha é.
  Agus tilgeann Magda ar an namhaid, agus squeals, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Glóir dár Motherland!
  Agus freisin conas a bhuaileann sé an namhaid le cabhair a bharraicíní loma.
  Is cailíní troid iad seo, déanaimis aghaidh a thabhairt air.
  Gerda, ag lámhach ar an namhaid, chirped:
  - Chun an Rúis agus bua go dtí an deireadh!
  Agus arís bíonn sé ag caoineadh, an uair seo ag baint úsáide as clúidín scarlet chun an cnaipe luamhán stiúrtha a bhrú.
  Seo iad na cailíní. Tá siad fiacal agus fanged agus is féidir leo aon duine a stróiceadh go díreach.
  Thóg Charlotte é agus sheinn sí go ionsaitheach, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Tá an Afraic uafásach, tá, tá. Sea!
  Tá an Afraic contúirteach, tá, tá, tá!
  Ná téigh cailíní - téigh go dtí an Afraic le haghaidh siúlóide!
  Dúirt Christina, ag baint a cuid fiacla agus ag bualadh a chéile comhraic:
  - Ná téigh a chailíní cosnochta sa dorchadas!
  agus le sála lom conas géilleadh don namhaid.
  Seo iad na mná - na mná go léir mná!
  Agus tá na hAfganastáine á lámhaigh síos agus á scriosadh gan trócaire.
  D'eisigh Magda, ag lámhaigh ar an namhaid, agus go litriúil é a scuabadh uaidh, go ionsaitheach:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan!
  Agus freisin conas slap le cabhair ó bharraicíní lom. Seo an cailín.
  Caithfidh mé a rá nach bhfuil ann ach ultra!
  Seo na cailíní mar a ghlac siad leis an Taliban, agus bhuail siad le jackhammers.
  Agus céasadh an Taliban ball Rúiseach Komsomol. An Chéad stripped chuig an naked. Ansin thosaigh siad ag stealladh uisce. An chéad te - fiuchphointe uisce, ansin fuar. Ansin thosaigh siad ag buille le sreang te.
  Agus bhí sé chomh cruálach. Agus ansin arís chéasadh agus solas do na sála lom ar an cailín. Agus bhí sí céasadh go mór. Agus cén fáth go ndearna siad aigéad a dhoirteadh, rud atá níos pianmhar fós.
  Agus céasadh an cailín chun báis freisin.
  Agus ansin thóg siad a creatlach agus clúdaigh sé le hór é agus chroch siad suas é go bhfeicfeadh gach duine é. Agus bhí sé thar a bheith cruálach.
  Sin an cineál cumhachta a léirigh an Taliban. Agus déan iarracht dul san iomaíocht le tír den sórt sin. Ach ba mhaith le cailíní leanaí a bheith acu. Agus ghearr siad a ngoile. Agus tá siad an-éadrócaireach.
  Troideanna i measc rudaí eile sruthán cosúil le lasracha an domhan thíos.
  Oleg Rybachenko, ag gearradh síos ar a chéile comhraic, ag canadh:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Agus caithfidh an buachaill arís, agus a bharraicíní loma, bronntanas dúnmharaithe an bháis
  Margarita Korshunova, ag gearradh síos na hAfganastáine, squeaked:
  - Don USSR!
  Agus caithfidh sé a bharraicíní loma, rud a thugann bás mais. Sea, ní féidir le duine ar bith cur i gcoinne cailíní den sórt sin.
  Buachaill agus cailín i spleodar iomlán agus buile agus muirear comhraic.
  Oleg Rybachenko, gearradh síos na hAfganastáine le claimhte, ag canadh:
  - Thug, thug me,
  Thóg sé dom!
  Suífidh mé díreach ar chapall
  Agus tá fortún ag fanacht liom!
  Agus beidh an buachaill ag gáire, agus arís beidh sé a ghlacadh agus a chop an namhaid.
  Agus seo iad, in éineacht le Margarita, mar a dhéanann siad feadaíl. Agus beidh aifreann de préacháin stunned titim ar cheann na hAfganastáine. Ligean le rá go bhfuil sé iontach.
  Chuir Margarita Korshunova tweet:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan, scriosfaidh mé na naimhde sa leithreas!
  Agus wink ag a pháirtí.
  Agus thosaigh na fórsaí uachtaracha na hAfganastáine a fizzle amach.
  Ar deireadh bhrúigh Oleg Rybachenko an lasc lena sála lom. Agus bhuail an sruth, láithreach ag iompú go leor de na saighdiúirí Taliban i cnámharlaigh. Agus ba chóir a thabhairt faoi deara - killer.
  Sheinn an Terminator Boy:
  - Bíodh clú ar ár Domhan!
  Agus conas a feadaíl sé, baring a fhiacla.
  Seo é an buachaill. Agus i ndáiríre an-comracative.
  Agus ansin tá na diúracáin Sóivéadach ag bualadh na hAfganastáine. Agus tá siad buailte go dona. Agus maraítear go leor trodaithe.
  Tá sé mar aidhm ag Tamara agus Veronika diúracáin marfach le snáthaidí agus liathróidí agus pléascann siad. Agus maraítear go leor Afganach láithreach. Agus tá sé chomh cruálach.
  Tá na cailíní sa bhuncair faoi láthair, ag stompáil ar leaca coincréite lena gcosa lom. Agus aslú muirir fórsa marfach ar an namhaid, go maith extermination.
  Níl na cailíní seo ach iontach.
  Tamara tinte agus roars:
  - Tá an APSS mór agus a cheannaire Stalin linn!
  Deimhníonn Veronica é seo freisin:
  Cuirimis ciceáil asal an Taliban!
  Agus freisin conas a tine ag an namhaid. Agus déanfaidh sé an-deacair é. Is breá le cailíní a mharú - sin cailíní.
  Chuir Veronica ceist uair amháin:
  Cad é faoi dhó dhá cúig?
  D'fhreagair Tamara le gáire:
  - Ceathair go leith!
  Agus d'éirigh sé amach a bheith ina ráiteas an-witty.
  Tá na cailíní anseo chomh aimsir.
  Tá Natasha agus a foireann ag lámhach na hAfganastáine freisin. Maraítear agus roar go mór iad:
  - Bíodh glóir ag an gcumann!
  Agus taispeánfaidh an teanga!
  Agus ansin freisin le sÚil lom, conas a thógfaidh sé é agus go sonrach a thabhairt isteach.
  Seo cailín, is cailín iad na cailíní go léir.
  Agus thar a bheith iontach.
  Sheinn Svetlana go buile agus í ag scriobláil leis na hAfganastáine.
  Agus in airde na réalta, ciúnas sléibhe,
  I tonn na farraige agus tine buile,
  Agus i tine buile, agus buile!
  Agus ansin scaoileann Zoya go mór leis an namhaid.
  Seo iad na cailíní - an-dashing.
  Agus brúiteann Augustina a chéile comhraic agus roars ag barr a scamhóga:
  - Ar son ár dTír Mháthair, ar son ghlóir an APSS!
  Agus anseo, ar ndóigh, ní féidir leis an tSín seasamh in aghaidh a leithéid d'fhoireann.
  Agus na cailíní, ar ndóigh, tá an-dashing agus oilte.
  Ní oibreoidh cleas amháin ina gcoinne.
  Agus Natasha ag baint as líne eile d"Afganastáin, chothaigh sí:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan, agus maróidh mé tú go léir sa leithreas!
  Agus arís, agus a bharraicíní lom, caithfidh sé pacáiste pléascach d"fhórsa marfach.
  Agaistín cailín na cumhachta troda, chirped:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Agus freisin wink lena súile emerald.
  Tá Svetlana an-ionsaitheach sa chomhrac. Crushes na hAfganastáine agus chirps:
  - Glóir d'amanna an bua cumannach!
  Seo iad na cailíní...
  Agus scriosann Stalenida na hAfganastáine gan a thuilleadh moille.
  Agus gearrann sí síos iad mar go bhfuil scaird-speile aici.
  Seo cailín, cailín do gach cailín!
  Ag briseadh na hAfganastáine agus ag caitheamh bronntanais dhúnmharfacha báis lena bharraicíní loma, chothaigh Steelenida:
  - Glóir dár dTír Athartha - an APSS! Rúis Putin - níl!
  Agus arís, buaileann an cailín an namhaid le fórsa fiáin. Seo í, ag troid agus ag cogadh.
  Deir Victoria, ag lámhach naimhde, le gáire:
  - Tá glóir mhór ag fanacht leis an APSS!
  Chlaon Steele.
  - Sea, tá sé ag fanacht!
  Agus mar fired sí, shíl sí. I roinnt bealaí, tá sé seo i gcuimhne ar an gCogadh Patriotic, ach amháin gur theip ar an namhaid a ghabháil leis an APSS trí iontas. Agus níor thug an geall ar bhuille tobann údar dó féin.
  Ach tá an oiread sin Afghans. Tá siad ag dul chun cinn, go litriúil ag caitheamh coirp ag poist na Rúise. Agus is é seo a n-tactic frantic agus fiáin. Agus ní mheasann siad a gcaillteanas,
  agus go praiticiúil nach bhfuil daoine cosanta. Mar sin déan iarracht leo seo is féidir leat é a dhéanamh.
  Chaith Stalenida grenade lena sÚil nocht agus chrom sí:
  - In ainm an USSR!
  Agus thaispeáin sí a cuid fiacla an-ghéar.
  D"aontaigh Victoria léi:
  - Tagann ceannairí agus téann siad, ach tá an APSS fós!
  Chuaigh Stalenida le sceitimíní:
  - Tá an APSS linn go deo!
  Agus Seraphim ag lámhach ar naimhde, amhail is dá mba ag cooing, agus ag leagadh an namhaid, a thabhairt amach:
  - Beidh muid mar fhórsa clasaiceach!
  Agus freisin seolfaidh cailín, cosúil le cos lom, bronntanas de scrios iomlán.
  Sheinn Victoria:
  - Glóir do mo thír chumannachais!
  Dhearbhaigh Seraphim é seo go héasca:
  - Is éadrom agus rathúnas é Cumannachas!
  Agus a thabhairt arís a scrios an Afghans.
  Troideann Gerda go han-ionsaitheach freisin. Agus léiríonn sé a rang is airde.
  Ach níl aon cleasanna fíor i gcoinne Gerda.
  Seo cailín a thugann aisling na cruinne ar fad.
  Agus glacfaidh agus canfaidh sí:
  - Glóir do mo Domhan, agus táimid i na Cruinne ar fad!
  Agus arís, lena bharraicíní nochta, ligfidh an áilleacht bronntanas dúnmharaithe báis agus díothaithe isteach. Ligean le rá go díreach é - is é an cailín an méid is gá duit.
  Lámhaigh Gerda an trealamh comhraic ar fad agus tá sé ag filleadh anois.
  An ceathrar Gearmánach cáiliúil, tar éis maraíodh go leor Afghans, rúin a choinneáil.
  Bhuel, gearrtha siad isteach prátaí.
  Dúirt Charlotte go géar, agus í ag coinneáil deic cártaí lena bharraicíní loma:
  - Anois táimid ag cogadh leis an Taliban, agus nuair a bhí muid ag cogadh leis na Rúiseach!
  Chlaon Gerda le comhaontú agus go bríomhar:
  - Sea, bhí a leithéid de am. Agus ansin ní raibh muid in ann an bua! Christina, an aontaíonn tú?
  Dhearbhaigh Christina go muiníneach, ag caitheamh an chárta lena bharraicíní lom:
  Is ar na fir atá an locht! Níor léirigh siad cáilíochtaí troda!
  Dhearbhaigh Magda:
  - Sea, fir! Dá mbeadh níos mó ban ag troid, bheadh seans maith againn go n-éireodh linn!
  Chlaon Gerda aontú.
  - Cailín cosnochta, agus fiú le siní scarlet - tá sé super!
  D"aontaigh Charlotte leis seo go loighciúil:
  - Sea, cailíní cosnochta, is rud iontach é seo!
  Agus lean na laochra ag caitheamh cártaí.
  Dúirt Stalenida go láidir agus é ag lámhaigh ar na hAfganastáine:
  - Buailfimid na naimhde go díreach!
  Agus le toes lom, caithfidh an cailín grenade. Agus tá sé tubaisteach.
  Dúirt Victoria go muiníneach:
  - Cé gur ar thaobh amháin nach bhfuil aon Dia, ach ar an láimh eile Tá sé le linn!
  Ghearr Viola, fiú an scuaine do na hAfganastáine, síos iad agus dheimhnigh:
  - Go raibh Dia linn! Agus cumhachtaí ollmhór!
  Agus na cailíní conas gáire agus a dteanga a thaispeáint.
  Beidh Alina ag bualadh ar an namhaid freisin, agus í ag sní go mór agus ag sciobadh:
  - Tá mé an leanbh is troid!
  Agus freisin le toes lom, cosúil le fórsa marfach, beidh sé a ghlacadh agus é a sheoladh.
  Seo iad na cailíní a bhfuil grá acu a mharú. Tá an oiread sin neart mídhaonna acu.
  Sheinn Steelenida go hionsaitheach:
  - Tá ár neart sa chumannachas,
  Tabhair beatha agus croí
  Is sinne ár nAthair Naofa,
  Seasaimis agus buaigh!
  Sin an sórt cailín a bhí inti. Ligean le rá go bhfuil sí ar fheabhas. Agus an-cathrach.
  Rinne Victoria tweet:
  - Chun an APSS ina bhfuil an rí ciallmhar!
  Agus thaisbeáin an gaisgidheach a teangaidh, agus chrom sé ar a comhraic.
  Seo iad na cailíní...
  Troideanna Alenka go muiníneach freisin le naimhde, agus léiríonn jumps dochreidte.
  Agus ag an am céanna roars an cailín ag barr a scamhóga:
  - Tá sár-bhean agam!
  Agus lomann a fhiacla an-neamhghnácha.
  Shoots Anyuta ar an namhaid, brúiteann sé le fórsa marfach, deora as a chéile é agus roars:
  - Tá cailín hyper agam!
  . CAIBIDIL? ceathair.
  Agus tá a bharraicíní loma ag caitheamh bronntanas suaite an bháis!
  Agus tá troid Alla freisin i cath. Agus mar sin deann sí na hAfganastáine.
  Agus cé go bhfuil an cailín fós ag squeals:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Agus arís, mar namhaid, seolfar rud éigin go hiomlán marfach.
  Agus beidh go leor Afganach a stróicthe as a chéile.
  Ghlac Maria agus thug sí faoi deara:
  - Agus cé a gheobhaidh muid san fhoraois?
  Agus conas a bhuailfidh sé bronntanas as gunna meaisín air. Anseo tá sí, a laoch troid agus álainn.
  Buaileann Olympias an namhaid. Agus déanann sé go han-mhaith é.
  Agus iompaíonn a fhiacla, agus roars:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Thug Marusya faoi deara go ionsaitheach, ag brú na naimhde, agus ag caitheamh grenades marfach lena méara loma sceana:
  - Glóir don rúnaí ginearálta nua!
  Bhuail Matrena na hAfganastáine agus dúirt:
  -Más rud é amháin nach homosexual!
  Thóg Alenka, ag lámhach ar na naimhde, é agus chirped:
  - Don chumannachas iontach!
  Agus arís, mar a killer pléasctha na tine ar an Afghans. Bhuel, tá sí ina áilleacht martial. Agus tá an oiread sin draíocht aici.
  Rinne Anyuta, agus é ag lámhach ar an namhaid agus á ghearradh síos aige, squeaked:
  - Don Rúis!
  Agus le sála lom, conas géilleadh don Taliban. Tá an cailín seo díreach iontach.
  Brúiteann Alla gruaig rua a chéile comhraic agus roars ag barr a scamhóga:
  - Tá mé bhean hyper!
  Agus lena bharraicíní lom, mar a chaithfidh sé bás marfach ar an namhaid.
  Seo cailín í - déarfainn go bhfuil ultra!
  Maria an-álainn, ag lámhach ar an namhaid, cooed:
  - Tá rang mega agam!
  Agus arís buaileann sé ar an namhaid le sÚil lom, agus an-chruinn, bándearg.
  Cheiliúir Olympias trí na hAfganastáine a mharú agus sléibhe corp a charnadh ó laochra Impireacht Ioslamach Taliban, ag coo:
  - Is mise an rang is airde!
  Agus beidh sé, freisin, a chaitheamh a chosa le toes nochta, rud éigin bunúsach agus uathúil dúnmharaithe. Seo cailín - na cailíní go léir - cailín!
  Tuairteanna agus chirps Marusya freisin, ag marú Afghans:
  - Scriosfaidh mé na naimhde! Beidh sé ina madhouse fíor!
  Agus beidh an cailín a ghlacadh agus gáire.
  Agus le clúidín scarlet agus é ag brú ar an gcnaipe luamhán stiúrtha. Agus slashes sé ag opponents, le rud éigin chomh marfach.
  Thosaigh Matrena freisin ar na hAfganastáine a bhualadh agus rinne sí:
  - Glóir go breacadh an lae cumannachais!
  Agus beidh a sála lom soak gach duine mar naimhde. Seo í, cailín álainn. Agus is cailíní iad, a ligean le rá - scothaicme.
  Nó b'fhéidir Giga, nó fiú TETRA!
  Seo iad na cailíní agus ghearr mé síos na hAfganastáine go críochnúil. Agus tá sé seo go ginearálta rang Super.
  Thóg Alyonka é agus chan sí, ag tafann a fiacla:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan! Agus dhá móide dhá is ceithre!
  Agus conas a bhuaileann sé an namhaid go han-chruinn. Agus beidh Taliban eile buille chun píosaí.
  Agus tá fantasies den sórt sin ag an gcailín seo. Ach tá an Taliban ag déanamh rud éigin.
  Anseo tá siad ag céasadh cailín. Agus conas a phróiseálann siad le fuipeanna. Agus ansin sreang deilgneach. Agus ansin dófaidh siad a sála le iarann dearg-te. Agus tá an cailín an-sásta.
  Agus ba mhaith léi a bheith ina áilleacht scríofa.
  Sheinn Alenka:
  - Ar son cumannachas mór an USSR is fuaire!
  Agus arís caithfidh sé grenade lena bharraicíní lom ar an namhaid.
  Agus tá sé i ndáiríre cool.
  Roars Anyuta, ag lámhach ar an namhaid, freisin:
  Cé chomh iontach is atá an cumannachas!
  Agus le líne dea-dírithe, gearrann sé síos na hAfganastáine. Seo cailín iontach áilleacht.
  Agus do ghéill a sáil lom, bronntanas díothaithe.
  Agus is é an dearg-haired Alla freisin an-ionsaitheach i cathanna. Agus conas a naimhde crush le Fury fiáin. Agus scribbles sé é féin le gníomhaíocht ollmhór.
  Agus caitheann sé bronntanais an bháis le neart marfach.
  Seo cailín - níl aici ach sár-aicme!
  Tá siad seo go léir arm cosnochta girlish, in ann feats an-mhór.
  Dúirt Maria, ag scríobh ar na hAfganastáine:
  -Is linne an chumhacht is mó agus an rang is airde!
  Ansin winked an laoch.
  Agus le clúidín scarlet brúite sí cnaipe an bazooka. Agus is é seo a píolótach is airde agus tógáil fíor suim na cearnóga de na cosa.
  Agus an namhaid á bhrú aige, dúirt Olympias:
  - Chun na bua is fearr i na cruinne!
  Agus le toes lom, conas a sheoladh bronntanas díothú ag an namhaid. Agus bíonn sé i ndáiríre díreach cosúil le gníomh - thar neart!
  Caithfear a rá go bhfuil na cailíní thar a bheith ag troid. Agus má dhéanann siad rud éigin, ansin beidh daoine sásta ceart ar feadh na gcéadta bliain. Agus tá an oiread sin áthas agus brilliance cosmaí fíor orthu.
  Seo iad na laochra - an aerobatics is airde.
  Marusya, ag brú na hAfganastáine, thóg é agus vyaknula:
  - Síocháin go dtí do theach!
  Agus arís chaith sí bronntanas dúnmharaithe báis lena bharraicíní, ag cuimilt na naimhde as a chéile.
  Bhuail Matryona trúpaí na hAfganastáine freisin. Strac sí an Taliban agus d'éiligh sí:
  - Chun an sóisialachas is mó ar an phláinéid!
  Agus sparkle a súile.
  Sea, is é seo an sliogáil is airde de phoist.
  Agus iompraíonn na hAfganastáine damáiste ollmhór, ach go léir mar an gcéanna, dreapann gach duine agus dreapann. Agus tá acmhainní daonna ollmhóra acu. A cosúil riamh go deireadh.
  Agus sreabhann gach rud i dtonn agus sruth leanúnach.
  Sheinn Alyonka, le gáire mór ina fiacla nocht:
  - Glóir do ré an chumannachais agus tsars na Rúise!
  Agus lena bharraicíní loma chaith sí arís bronntanas dúnmharaithe an bháis agus an scrios.
  Agus nocht an cailín a cuid fiacla go bodhraigh (is féidir, is féidir leat do chuid fiacla a lomadh go bodhra!), thóg é agus d"éiligh:
  - Ceannasach láidir,
  Rí do ghlóir
  Ar son na glóire dúinn...
  Reigí in eagla na naimhde
  rí Orthodox,
  Rí ar ghlóir, ar son ár nglóir!
  Dúirt Anyuta le gáire:
  - Chaill tú na focail: Dia shábháil an rí!
  D"aontaigh Alenka leis seo go héasca:
  - Sea, chaill mé é! Ach tá sé seo, ar an drochuair, tugtha!
  Dúirt Maria, le gáire cailín an-fhionnuar:
  - Tá an tsar athair imithe, agus ina ionad sin obair Lenin!
  Chroch Alla rua, agus é ag baint na hAfganastáine as:
  - Tá cúis Lenin beo, cé go bhfuil Lenin marbh!
  Chuir na Cluichí Oilimpeacha i gcoinne seo go loighciúil:
  - Tá Lenin bás a fháil!
  Winked sí a súile emerald.
  Mar sin, is féidir leat a fheiceáil láithreach anseo cailíní iontach atá in ann troid go sonrach leis an Taliban. Agus go ginearálta, ba chóir a gcumhacht a thabhairt faoi deara mar chumhacht ollmhór cosmaí.
  Thug Marusya faoi deara le gáire, ag lámhach ar naimhde:
  - Fillfidh an Tsar, agus beidh Lenin beo!
  D"aontaigh Matryona leis seo:
  - Ar ndóigh beidh! Glóir do Lenin!
  Lean Alenka le gáire:
  - Agus Tsar Nicholas II! Glóir do gach laoch!
  D"aontaigh Anyuta leis seo:
  - Glóir do na laochra go léir!
  Agus bhí na cailíní ag canadh le chéile:
  - Glóir don Rúis, glóir ...
  Umair ag luascadh ar aghaidh....
  Trúpaí bratach dhearg
  Beannachtaí na Rúise!
  Dúisigh Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin ar deireadh. Agus chodail sé ró-fhada.
  Anois caithfimid aire a thabhairt do chúrsaí stáit.
  Agus dhearbhaigh Vladimir-Mikhail dá lucht coimhdeachta:
  - Táimid ró-ghasta leis an daonlathú agus leis an glasnost. Níl sé seo ag teastáil uainn, ach ba cheart, ar a mhalairt, na scriúnna a dhéanamh níos doichte agus rudaí a chur in ord. Troidfimid an meisce ar bhealaí eile. Níor cheart táirgeadh alcóil a laghdú.
  Is gá freisin an dliteanas coiriúil maidir le brewing moonshine a neartú. Agus maoiniú na bhfórsaí armtha a mhéadú. Go háirithe forbairt na heolaíochta agus na teicneolaíochta míleata.
  D'ordaigh Mikhail-Vladimir freisin líon na trúpaí Sóivéadacha san Afganastáin a mhéadú. Agus dlús a chur leis an troid ann d'fhonn a bhuachan bua cinntitheach. Tugadh ordú freisin aerárthaí comhraic i gcoinne an Mujahideen a úsáid go gníomhach agus tuilleadh buama a dhéanamh.
  Agus treoracha eile, ar ndóigh.
  Ba cheart é seo go léir a bheith déanta tríd an Politburo agus an plenum. Go háirithe, luadh sa chomhrá an bhfuil sé in am bunreacht nua a ghlacadh. Ach ní ró-briskly.
  Idir an dá linn, bhí sé riachtanach leanúint ar aghaidh ag neartú seasaimh. Go háirithe, bain Yeltsin. Nó níos fearr fós, téigh go dtí jail. Chun nach stink.
  Agus go ginearálta, tá sé in am deireadh a chur le cluiche an daonlathais.
  Chinn Vladimir-Mikhail a bheith ina dheachtóir. Go háirithe, dliteanas coiriúil a iompar as a bheith déanach don obair. Caithfidh go leor daoine dul chuig an bpríosún anseo.
  Ach ar ndóigh ní hé seo go léir freisin, ach go leor chun tús a chur leis.
  Idir an dá linn, is féidir leat codladh, agus lig aisling ionsaitheach;
  Agus san Afganastáin, leanadh le cathanna an-éadrócaireach agus fuilteacha leis na Mujahideen.
  Throid an cogadh idir an Rúis agus an Afganastáin ar gach luas ...
  Lámhaigh Natasha ar shaighdiúirí an Impireacht Ioslamach, go litriúil ghearr sí síos iad agus chan...
  Go raibh an ghrian i gcónaí
  Go mbeadh neamh i gcónaí...
  Go mbeadh máthair i gcónaí -
  Go mbeinn i gcónaí!
  Agus seolfaidh an cailín, lena bharraicíní nochta, grenade dúnmharaithe ag na hAfganastáine. Agus beidh mais laochra an Impireacht Ioslamach a stróicthe as a chéile.
  Bíonn Zoya ag seinm agus ag canadh freisin:
  - Bí glóir, glóireofar thú, is tú ár nDomhan!
  Ár bhforaoisí agus ár bpáirceanna dúchasacha!
  In ainm an Uilechumhachtaigh,
  Is tusa ár dteaghlach, naofa!
  Agus lena bharraicíní loma, caithfidh sé rud marfach ar an Taliban freisin.
  Sea, bhí fadhb thromchúiseach ag saighdiúirí Impireacht na Taliban Ioslamach.
  Lean an Agaistín rua ar aghaidh ag gearradh síos an Taliban agus ag sméideadh, ag baint a gcuid céimeanna síos:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan!
  Agus mar a chaitheann sé bronntanas báis lena bharraicíní loma de chumhacht dúnmharaithe, ag cuimilt naimhde as a chéile.
  Agus chinn Svetlana freisin rud éigin marfach a chur leis na naimhde, agus an comhlacht a scriosadh.
  Agus ansin murmurs sé:
  - Glóir do mo Motherland!
  Agus caithfidh sé féin, freisin, bronntanas díothaithe lena bharraicíní loma d"fhórsa marfach.
  Níl na cailíní seo ach uafásach.
  Chuaigh laochra i mbun Afganastáin agus tá sceallóga ag eitilt ón Impireacht Ioslamach.
  Thug Natasha, ag lámhach ar na hAfganastáine, agus ag baint leo, faoi deara:
  - Molfaimid Dia leis an Ainm Svarog!
  Agus gan stró, conas bronntanas dúnmharaithe díothaithe a sheoladh.
  Tá na cailíní i ndáiríre mar tháscaire ar na haerobatics is airde.
  Bhrúigh Zoya an cnaipe bazooka lena nipple scarlet, thumped an Taliban agus squeaked:
  - Don USSR!
  Agus beidh Augustine a ghlacadh freisin agus casúr ar na trúpaí Ioslamach. Agus bainfidh masc na hAfganastáine agus squeak:
  - Ach chun cónaí mar a rinneadh cheana, ach chun cónaí de réir Brezhnev!
  Tá mé balbh, tá mé balbh, ní féidir liom!
  Agus a bharraicíní lom, seolfaidh sé rud an-mharfach arís. Seo an cailín.
  Agus tá Svetlana, freisin, sa chath ina bhratéad an-troda. Agus troideann sé go éadóchasach. Agus tá sé in ann a ghearradh amach mais de militants chun cinn as an Impireacht Ioslamach an Taliban.
  Agus roars an cailín:
  - Glóir don chumannachas Svarog!
  Agus deimhníonn daoine eile:
  - Glóir don chumannachas!
  Briseann Elizabeth ar an namhaid. Agus úsáideann freisin bharraicíní lom. Tá umar maith aici, atá in ann opponents a tholladh tríd. Agus ní mór an cailín seo a rá, díreach
  sár-aicme.
  Agus scaoil sí, agus buaileann sí naimhde.
  Agus canann:
  - I mbuaidh smaointe neamhbhásmhara an chumannachais,
  Feicimid todhchaí ár dtíre...
  Agus bratach dhearg ár dtíre,
  Beimid dílis i gcónaí gan staonadh!
  Lasann Ekaterina an namhaid freisin, buaileann sé tríd agus tríd, agus briseann trí túir na ngluaisteán. Ansin scread sé:
  - Glóir don chumannachas Lada!
  Agus úsáideann freisin bharraicíní lom.
  Tá Elena i mbun lámhaigh freisin ar na hAfganastáine. Bualadh an Impireacht Ioslamach. Buaileann sé í tríd agus tríd, agus squeals:
  - Is é ár gcúis ceart!
  Agus buaileann Euphrosinia naimhde go han-chruinn freisin. Agus canann:
  - In ainm smaointe iontach! Beidh an villain a defeated!
  Agus freisin conas winks sé ag a chomhpháirtithe.
  Agus conas a léimfidh umar Elizabeth. Agus scriosaimis trúpaí na hAfganastáine. Agus bhí sé fiáin.
  Bhí na cailíní ag canadh agus ag gáire:
  - Tá muid ar an duine is láidre ar domhan!
  Agus arís lámhaigh siad an-cruinn.
  Ba iad seo na cailíní - rud atá uait!
  Agus bhuail siad na hAfganastáine namhaid go cáiliúil.
  Anseo sa spéir, thug na cailíní go dtí an Taliban freisin.
  D'aistrigh Anastasia Vedmakova, ag lámhach eitleáin, chuig spriocanna talún. bhrúigh sí iad agus squealed:
  - Tá muid cailíní cróga, cróga. cróga,
  Tá buachaillí curacha an-ghleoite againn!
  Meileann muid te iad
  Agus ansin spit againn, thar an ghualainn chlé!
  D'eisigh Akulina Orlova, comhraic fucking:
  - Agus tú ar an mbóthar!
  Agus leag sé síos na hAfganastáine cosa lom.
  Bhuail Mirabela Magnetic trúpaí an Taliban freisin agus chrom sí ar a cuid fiacla:
  - Beidh go leor bua!
  Agus thosaigh a bharraicíní lom ag bogadh.
  Ba iad seo na cailíní - díreach superclass!
  Throid Alenka agus a foireann ar an Taliban. Agus d'fhéach sé an-fuanúil.
  Choinnigh na cailíní an chosaint agus chaith siad bronntanais scriosta ar shaighdiúirí a bhí ag teacht chun cinn san Impireacht Ioslamach lena n-toscaí nochta.
  Thug Alenka bronntanas díothaithe lena sála lom agus chan sé:
  - Alek, chaillfidh deora an tsonais!
  Thaithnigh Anyuta bronntanais an bháis lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Mar a chanann a hanam cruit!
  Bhuail Alla freisin trína clúidín scarlet a bhrú ar chnaipe an bhasúca agus thug amach:
  - Drip, drip, drip, agus súile gorm Alenka, deora ag titim ar an spear!
  Chiceáil Maria le cabhair óna barraicíní loma agus squeaked:
  - Ceart ar an sleá! Agus mummy!
  Olympias, freisin, conas a gáire, agus a fhiacla péarlach lom.
  Is cailín annamh áilleacht agus charm í.
  Ag an am céanna, déanann an laoch giggles agus squeals:
  - Glóir do ríthe an chumannachais!
  Agus lena sála lom géillfidh sé do bhronntanas dúnmharfach an bháis.
  Tá fonn ar Marusya troid freisin...
  Agus scribbles sé ag na hAfganastáine le déine mór as gunnaí meaisín. Agus lena sÚil nocht caitheann bronntanais an bháis.
  Agus deir:
  - Don chumannachas iontach!
  Buaileann Matryona laochra na hImpireachta Ioslamacha freisin. Mows iad le déine mór. Agus exclaims, winking:
  - Le haghaidh bua den scoth!
  Dearbhaíonn Alenka go ionsaitheach, ag gearradh síos ar an namhaid:
  - Is é ár Rúis an chéad cheann agus iontach!
  Agus caitheann sé freisin bronntanas dúnmharaithe díothaithe lena chos lom.
  Dearbhaíonn Anyuta le gáire agus í ag gearradh siar ar shaighdiúirí na hAfganastáine:
  - Glóir don Arm Dearg!
  Agus throws arís ar an namhaid, bronntanas killer de díothú.
  Agus beidh Allah tús a opponents scrios. Agus freisin a bharraicíní lom crush na naimhde go maith.
  Agus cuileoga bronntanas an bháis a chaitear le cosa lom.
  Agus is cailín an-troda í Maria freisin i gcath. Agus tá a cuid shots an-chruinn agus bhuail siad an namhaid le ráthaíocht.
  Agus is carachtar troid é an cailín seo freisin.
  Shoots féin agus squeals:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Buaileann Olympias an namhaid. Luann sé na hAfganastáine agus deir sé le gáire:
  - Glóir dár Motherland!
  Agus arís, caithfimid an Taliban.
  Agus le toes lom chun bronntanais an bháis a chaitheamh ag opponents.
  Is iad seo na cailíní sa Dearg, nó in áit an arm na Rúise.
  Agus shoot siad ag an namhaid, bhuail siad go sonrach air.
  Tá Marusya ag lámhaigh ar an namhaid freisin. Agus déanann sé go han-mhaith é.
  Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Glóir don CPSU! Glóir do Klychkov!
  Agus winks leis na súile corcra.
  Agus throws arís bronntanas scrios leis na cosa lom. Tá an cailín seo díreach iontach.
  Tá Marusya álainn, agus beagnach nocht.
  Matrena shoots freisin ag an namhaid, agus an-cruinn. Buaileann sé é agus squeaks, ag bac a fhiacla:
  - Neamh agus Talamh - mo ghrá!
  Agus freisin an cailín conas a soak an namhaid le cabhair ó na sÚil lom na cosa.
  Is breá le cailíní a mharú - is cailíní iad seo!
  Tá Stalenida ag troid go dian freisin i gcoinne an Taliban.
  Agus seolfaidh an cailín seo roicéad ag saighdiúirí an Impireacht Ioslamach. Agus conas a bheidh sé stróicthe aifreann de shaighdiúirí feasóg swarthy. Seo cailín - a ligean ar a rá go díreach cad is gá dúinn.
  Steelenida coed:
  - Don athartha - an USSR!
  Troideann Veronica freisin le naimhde go dian. Agus caith bronntanais mharfacha an bháis le toes lom.
  Agus cé go squeals an cailín:
  - Don chumannachas iontach!
  Tá Victoria ag troid. Mar sin bhrúigh sí a cosa lom, coirtithe ar an lainseálaí agus mar a bhuail sí na hAfganastáine. Chroith sí as a chéile iad agus chrom sí:
  - Muinín mo athar!
  Agus Seraphim mar soinneáin ar an namhaid. Conas a leagfaidh sé síos agus a scriosfaidh mais na Síne, ag tafann:
  - Chun ár nAthair!
  Níl sna cailíní seo ach miracle.
  Oleg Rybachenko, an buachaill bás a fháil ag troid leis na cailíní freisin. Tá sé ina trodaire fíor, agus coolest ar fud an domhain.
  Gearrann an buachaill saighdiúirí na hAfganastáine le claimhte agus caitheann bronntanais chucu le cabhair ó mhéara lom de chosa leanaí.
  Agus cé go canann sé:
  - Má tá an fortress ar an mbealach,
  Thóg an namhaid...
  Is gá a sheachbhóthar ó chúl -
  Tóg í gan urchar!
  Agus arís an buachaill agus an cailín, mar aon leis, Margarita conas a dhéanann siad feadaíl.
  Agus na préacháin, tar éis taom croí, titim ar an cinn na saighdiúirí hAfganastáine.
  Déanann Margarita Korshunova an Taliban a ghearradh le claimhte, tá an cailín géar seo ag squeaks:
  - Glóir do ríthe an chumannachais!
  Agus arís déanfaidh sé a chos lom a thonnadh, agus snáthaidí nimhiúla a chaitheamh ar naimhde.
  Is iad na páistí seo na fíor-arrachtaigh.
  Oleg Rybachenko, ag scríobh ar a chéile comhraic, agus é ag tabhairt amach:
  - Mura raibh ann ach ceann iomlán!
  Beidh muid i gCabúl go luath,
  Sin go léir atá ann dó!
  Dheimhnigh Margarita é seo agus í ag cur as dá comhraic:
  - Sea, beidh muid i gCabúl!
  Agus mar a thógfaidh sé bronntanas an bháis lena shála lom.
  Is iad na páistí seo na fíor-arrachtaigh.
  Agus troideann siad mar laochra óga. Cé go bhfuil cuma orthu ach dhá bhliain déag d'aois. Ach ní fhéachann siad ach le leanaí.
  Anois tá an caliph na hAfganastáine a bheith chomh ollphéist go bhfuil siad scanradh leanaí. Mar a bhí roimhe seo, bhí eagla orthu roimh Hitler. Agus tá sé seo, ar ndóigh, suimiúil agus loighciúil freisin.
  Agus in áiteanna áirithe d'éirigh leis na hAfganastáine iad féin a cheangal isteach i gcríoch na Táidsíceastáine.
  Sin an fáth gur Afgánaigh iad agus go bhfuil líon láidir acu.
  Sna sráidbhailte a gabhadh, ghlac trúpaí an Impireacht Ioslamach agus gan leisce chinn siad na mná agus na leanaí go léir a flog agus a bhualadh le bataí ar na sála, agus go simplí glas na fir fásta i scioból agus iad a dhó. Go deimhin, tá siad contúirteach, agus ní gá saothair a bheith ag na hAfganastáine. Agus is féidir mná a éigniú. Agus tógadh na fir agus bhrúigh siad isteach sa scioból. Cé a resisted
  lámhachadh iad ar an láthair. Cuireadh na déagóirí go léir, a raibh a n-aeróga ag briseadh tríd cheana féin, isteach sa tine chomh maith le fir fásta. Go deimhin, is féidir leo troid cheana féin.
  Thóg siad an Taliban agus chuir siad trí thine é. Agus do loisceadh na fir beo. Agus buachaillí nach sine ná ceithre bliana déag agus bhí na mná go léir, beag beann ar aois, undressed agus thosaigh a flog le fuip.
  Agus ansin buille ar na sála le bataí bambú. Thit roinnt leanaí níos óige agus roinnt mná d'aois a crúba ó turraing an phian. Buaileadh daoine eile ionas nach raibh siad in ann an fód a sheasamh.
  Agus tá a gcosa nocht ata.
  Ansin phioc an Taliban suas iad agus thiomáin siad le beaignití ina dtreo. Is créatúir éadrócaireach iad seo.
  Agus mar sin cuireadh tús le hordú nua faoi rialú an Taliban.
  Agus níl anseo ach an tús.
  Tá barraíocht iolrach ag na hAfganastáine sna coisithe, ach tá eitlíocht i bhfad níos laige agus trealamh ar chaighdeán níos lú agus níos measa agus airm throma. Tá go leor umair Taliban déanta as adhmad. Agus ní dhéanann sé sin níos láidre iad.
  Seo Gerda ar a carr an-cáiliúil scrios na laochra an Impireacht Ioslamach. Agus knocks síos iad le déine mór. Agus oibríonn a gunna.
  Bhuail Gerda cosa an chéile comhraic lena bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Glóir d'amanna an chumannachais i measc na nGearmánach!
  Scaoil Charlotte freisin lena cosa lom agus squeaked:
  - Glóir do laochra an chumannachais!
  Thóg Christina é agus bhuail sí an namhaid, ag brú an cnaipe lena nipple scarlet agus squeaked:
  - Agus glóir dár Motherland!
  Agus Magda conas an namhaid a bhualadh, ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus a squeak:
  - Ról ár Motherland feadh na gcéadta bliain!
  Agus freisin bhuail an namhaid.
  Agus tá siad seo ag troid háille - rang super agus hyper.
  Laochra den phróifíl is leithne agus ón tástáil chomhrac.
  Tá Albina agus Alvina, píolótaí comhraic ón GDR, ag bualadh an Taliban freisin.
  Agus déanann siad é le díograis mhór.
  Agus úsáideann siad bharraicíní lom.
  Scaoileann Albin eitleán Afganach sa spéir agus sciobann sé:
  - Maidir le cumannachas i dtíortha forbartha!
  Scaoil Alvina síos an t-eitleán lena bharraicíní loma agus dúirt:
  - Agus i bhforbairt freisin!
  Cailíní a bhí iontu seo i ndáiríre - rud atá uait!
  Agus crush an Taliban. Agus anois tá eitleáin na hAfganastáine lámhaigh síos sa spéir.
  Agus ansin bogann siad ar aghaidh chuig spriocanna talún.
  In éineacht leo tá Helga, cailín blonde an-álainn freisin.
  Agus thrash an namhaid.
  Agus gearr amach an t-eitleán lena bharraicíní loma agus cú:
  - Don chumannachas iontach!
  Agus leagfaidh Albina síos carr na hAfganastáine, cuirfidh sé leis:
  - Chun na fairsinge is mó!
  Agus gearrfaidh Alvina aerárthach ionsaithe an Taliban agus tabharfaidh sé amach:
  - Don bandia Hera!
  Agus glac gáire.
  Déanann Helga freisin, gan smaoineamh ar an iomarca, na hAfganastáine a bhrú agus a roars:
  - Glóir dár dTráthair iontach!
  Agus knocks síos naimhde go han-oiriúnach.
  Agus tá Natasha agus a foireann fíochmhar.
  Mharbh siad an Taliban i líon mór. Agus agus iad ag canadh:
  Tá cónaí orainn ar thalamh ár n-athar
  Is iad garchlann Rod agus Lada na leanaí éadroma!
  - Agus cuileoga ar each sciathán,
  Rúis ó na mílte bliain i bhfad i gcéin!
  Buaileann Zoya an namhaid freisin le cabhair óna barraicíní agus na blathers:
  - Don Rúis ina rialaíonn Déithe na Rúise!
  Chuir Augustine le gáire, ag brú na naimhde. agus sála lom a úsáid chuige seo:
  - Don USSR!
  Agus freisin conas lámhaigh a chur leis trí bhrú an nipple scarlet ar chnaipe an bazooka.
  Agus Svetlana freisin exterminates go sonrach naimhde.
  Agus úsáideann freisin bharraicíní lom. Agus mows síos go leor de na hAfganastáine.
  Agus tú ag canadh:
  - Tá cónaí orainn ar Domhan ár n-athar,
  Is clann glórmhar iad garchlann Svarog!
  D'eisigh Natasha, ag brú an cnaipe bazooka lena nipple Ruby agus ag leagan amach umar Taliban:
  - Agus muid ag eitilt ar chapall sciathán,
  Táimid sna mílte bliain i bhfad i gcéin!
  Ghearr Zoya na hAfganastáine i bpléascanna. Agus corpáin á carnadh aici ó shaighdiúirí na hImpireachta Ioslamaí, d"éirigh sí:
  Rúis gáire
  Agus adeir agus ag canadh...
  I ngach aois, sin an fáth go bhfuil sé an Rúis!
  Agus í ag scriobláil ar na naimhde, thug Augustine faoi deara go han-ionsaitheach, ag caitheamh grenade lena sÚil lom:
  - Beidh muid ar an duine is láidre ar domhan!
  Agus freisin conas a bhuaileann sé an Taliban. Agus láithreach gearr síos líne iomlán acu.
  Agus scriosann Svetlana saighdiúirí an Impireacht Ioslamach freisin. Agus ar bharraicíní cos na cumhachta millteach, caitheann sé bronntanais, agus canann:
  - Glóir do ré an chumannachais chreidmhigh,
  Creidim nach mbeidh pacifism againn!
  Agus beidh an cailín brúigh an cnaipe an bazooka agus go críochnúil bain an nipple sútha talún.
  Agus anseo tá áilleacht eile ag troid.
  Mar shampla, Jane Armstrong. Ba chóir a thabhairt faoi deara freisin cailín áilleacht an-suimiúil agus troid.
  . CAIBIDIL? 5.
  Brúiteann sé na hAfganastáine brúidiúla agus, ag squeaking, deir:
  - Seo chugainn an samhradh!
  Bhris an cailín ar an Taliban, ghearradh síos iad agus coed:
  - Chun an athartha agus saoirse go dtí an deireadh!
  Gertrude blasted freisin ag an namhaid. Scaoil sí síos umar Afganach agus squeaked:
  - Don chumannachas iontach!
  Agus seolfaidh Malanya rud marfach ag an namhaid. Bainfidh sé ina phíosaí é agus squeak:
  - Tá mé ag dul go dtí an féar!
  Agus beidh Monica ag brú ar an namhaid le rud éigin marfach agus chirp, ag tafann a fiacla:
  - Breathnóidh mé ar an spéir shoiléir agus tuigim go bhfuil cónaí orm!
  Thóg Jane é agus choed:
  - Beidh clog ag glaoch sa spéir!
  Sá Gertrude isteach sa namhaid agus squeaked:
  - Beidh sé ag cur báistí torrentially!
  Malanya conas madra a dhéanamh ar an namhaid le squeal:
  - Tá mé ag dul go dtí m'óige!
  Bhris Monica ar na hAfganastáine, bhris sí carr an namhad agus chan sí:
  - Báisteach samhraidh domsa!
  Tá na cailíní seo díreach iontach!
  Thug Natasha faoi deara go láidir, ag lámhach naimhde agus bia:
  - Is laochra móra Svarog muid!
  Agus caithfidh sé bronntanas marfach báis ar an namhaid lena bharraicíní.
  Thóg Zoya é agus phléasc sí an namhaid le pléasctha uathoibríoch. Bhuail sí síos é agus chrom sí:
  - Don Rúis Svarog!
  Agus chaith sí bronntanas an díothaithe lena bharraicíní nochta.
  Augustine, freisin, cosúil le slap ar an namhaid. Agus beidh toes lom caith bronntanas killer de díothú. Stróicfidh sé an namhaid as a chéile agus squeak:
  - Chun an ghluaiseacht i dtreo cumannachas!
  Agus buaileann Svetlana freisin an namhaid cosúil le shuganet. Agus briskly múch an namhaid. Agus glacfaidh a sála lom, agus gheobhaidh bronntanas marfach an bháis. Agus buailfidh a lán naimhde.
  Agus ansin canann an cailín:
  - Is é ár dtuairim an chuid is mó comhraic,
  Tháinig mé cailín, an-fionnuar!
  Tá na cailíní sin díreach iontach.
  Cuireann Natasha í féin ar bhealach an-chomhraiceach.
  Ach troideann Oleg Rybachenko freisin go dian.
  Agus gearrann an buachaill síos na hAfganastáine le claimhte agus le squeaks:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Agus caitheann sé bronntanas dúnmharaithe an bháis ar a bharraicíní.
  Tá an leanbh seo díreach iontach.
  Agus bualann Margarita Korshunova naimhde go críochnúil. Agus leis an toes lom de na cosa de na naimhde milleann.
  Ansin scread sé:
  - Is sár-chailín mé!
  Agus arís, le méara lom, conas a sheoladh cluichí géar agus nimhiúil ag an namhaid.
  Agus ansin tógfaidh na páistí é agus feadaíl. Agus cuirtear an t-uafás préacháin ar strae láithreach agus titeann sé ar na naimhde, ag briseadh tríothu. Agus éiríonn na skulls lán de phoill.
  Ligean le rá seo mar a chuaigh an disassembly i ngleic.
  Agus leanaí, go hoibiachtúil ag labhairt, ag troid agus bás a fháil.
  Chan Oleg Rybachenko, ag gearradh an Taliban ina phíosaí.
  Bhí sé chomh álainn
  Tar éis éirí Fear an sclábhaí an comhchoiteann!
  Agus arís, le toes lom, seolfaidh an buachaill bronntanas marfach an bháis chuig naimhde gan mórán searmanas. Is killer fíor é seo.
  Ghlac agus chan Oleg Rybachenko:
  - Ta, ta, ta, táimid ag tabhairt cat linn!
  Agus arís, le toes lom, an slams marfach ag an namhaid. Agus tá sé an-ionsaitheach.
  D"eisigh Margarita, ag brú na naimhde, agus á baint le seatanna dea-dhírithe:
  - Glóir do ré cumannachas na Rúise!
  Agus arís chaith sí bronntanas marfach ar an namhaid lena bharraicíní loma.
  Anseo tógfaidh na páistí arís é agus feadaíl. Agus thit aifreann préacháin ar chinn saighdiúirí na hAfganastáine. Seo mar a chuaigh a ndíothú iomlán.
  Agus tá na páistí lán díograis agus fonn chun troid i ndáiríre.
  Shoots Alenka ar an namhaid agus squeaks:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus caithfidh sé bronntanas báis le cos lom chiseled.
  Ligean le rá go bhfuil na cailíní seo an-troda.
  Scribbleálann Anyuta ar an namhaid agus squeals go bodhra:
  - Chun ár Motherland iontach.
  Agus lena shála loma caithfidh sé suas an rud a thugann scrios agus bás.
  Agus múchann Alla na naimhde le pléasctha. Gearrann sé go leor Afganach síos, agus lena bharraicíní loma caitheann sé grenades agus squeaks:
  - Le haghaidh buanna móra nua!
  Agus freisin conas a bhuail le pléasctha marfach.
  Ach scriosann Maria naimhde freisin le speal marfach. Agus le sála lom, caitear rud éigin an-millteach ar na naimhde. Agus adeir a chuid fiacla:
  - Beidh an Rúis mar chraobh!
  Agus beidh na Cluichí Oilimpeacha, freisin, buille an namhaid le fuinneamh iontach. Agus tabharfaidh sé anuas dorn dúnmharaithe, nó sledgehammer, ar an namhaid. Agus bain úsáid as freisin bharraicíní lom.
  Agus roar:
  - Don Rúis is naofa!
  Agus bares a fhiacla i grin.
  Tá Marusya freisin i riocht troda agus squeals, bac a fangs:
  - Stróicfidh mé go píosaí thú!
  Agus lena bharraicíní nochta caitheann sé an bronntanas báis is mó dá bhfuil ann.
  Agus beidh Matryona, amhail is dá mba ag naimhde, casúr. Agus beidh sé Gortaítear go mór di. Agus tiománfaidh sé go leor Taliban isteach i gcónra Matryona. Agus squeak, ag baint a fhiacla:
  - Tá mé an troid is mó ar domhan!
  Agus gáire.
  Seo iad na cailíní anseo - tá guth na n-áille sona.
  Brúiteann Stalenida a chéile comhraic, scriosann sé na hAfganastáine agus roars:
  - Chun an ósta mór na déithe na Rúise!
  Agus caithfidh sé freisin grenade lena bharraicíní loma.
  Agus cuimilt a lán de na Taliban óna chéile.
  Is iad seo na cailíní - an rang is airde agus super.
  Buaileann Veronica na hAfganastáine agus scairteann sí:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus arís gearrtar a bharraicíní lom síos i gcarr Taliban.
  Scriosann Victoria saighdiúirí Ioslamacha. Baineann sé iad mar speal agus ag gáire go géar, a deir:
  - Chun ár nAthair gan teorainn!
  Agus le toes lom, caitheann arís bronntanas an bháis.
  Agus tá Seraphim cosúil le lúpán de na Mujahideen freisin. Agus as an bazooka spitfidh sé amach bronntanas an bháis trí bhrú ar an gcnaipe le clúidín scarlet.
  Seo é - bean ag troid.
  Agus murmurs:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Agus tá Alice agus Angelica fós ag troid. Is snipers iad na cailíní seo. Agus lámhaigh siad ar na hAfganastáine le fórsa marfach mór.
  Agus buail ar dheis ar an sprioc le cruinneas iontach.
  Ag an am céanna, roars Alice:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan!
  Agus le toes lom, conas a ghlacfaidh sé agus a sheolfaidh sé bronntanas an díothaithe, ag cur as do na hAfganastáine.
  Agus buailfidh Angelica an t-arm Ioslamach freisin. Agus bain úsáid as bharraicíní lom. Agus cuireann sé brú ar an truicear le clúidín scarlet a chliabhrach agus mutters:
  - Glóir do mo shaoghal!
  Agus freisin conas a gáire.
  Seo iad na cailíní, is cailíní iad na cailíní go léir.
  Canann Alice go bríomhar agus go gníomhach, ag lámhach an namhaid:
  - Tá ár dtalamh glóire,
  Is daoine muid go léir - teaghlach dúchais!
  Agus déanfaidh Alice, freisin, grenade dúnmharaithe a chaitheamh lena bharraicíní nochta.
  Agus buaileann Angelica naimhde freisin. Agus caitheann sé bronntanais an bháis le toin loma.
  Ag an am céanna, canann an cailín rua:
  - Glóir dár APSS!
  Agus caitheann a sála lom grenade marfach.
  Seo iad na cailíní - dearg agus fionn.
  tá an oiread sin sna cailíní agus chomh speisialta, fionnuar agus fíor.
  Rinne Steelenida, ag lámhach ar an namhaid, agus ag déanamh seatanna dea-dhírithe le cabhair óna bharraicíní nochta, go ionsaitheach:
  - Don Rúis agus saoirse go dtí an deireadh!
  Agus arís bhrúigh sí an cnaipe le nipple ruby a cíche.
  Is cailín an-greann agus fionnuar é Stalenida. Agus tá an oiread sin paisean agus toil aige le neart.
  Sheinn an cailín:
  - Is é Stalin glóir an chatha,
  Stalin ár n-eitilt óige saor in aisce,. .
  Ag troid agus ag buachan le hamhráin,
  Tá ár muintir ag leanúint Stalin!
  Rinne Veronica, ag lámhach ar an Mujahideen agus á ndíothú go gníomhach iad, squeaked:
  Ag troid agus ag buachan leis an amhrán,
  Tá ár muintir ag leanúint Stalin!
  Chuir Victoria, ag lámhaigh ar trúpaí Taliban, tweet:
  - Tugtar sciatháin mhóra dúinn,
  Tugtar misneach iontach dúinn...
  Fórsa feirme comhchoiteann Stalin,
  Glóir don tír Sóivéadach!
  Agus chaith an cailín bronntanas dúnmharaithe báis lena cos lom.
  D'eisigh Seraphim, ag baint na Síne gan searmanais neamhriachtanach:
  Is é Stalin glóir an cath,
  Stalin ár n-eitilt óige saor in aisce,. .
  Ag troid agus ag buachan le hamhráin,
  Tá ár muintir ag leanúint Stalin!
  Phioc Steelenida suas le gáire é, ag canadh:
  - Ag troid agus ag buachan le hamhráin,
  Tá ár muintir ag leanúint Stalin!
  Agus mar sin ghlac na laochra go mór le díothú na nAfganastáine gan an iomarca arrogance agus fuss. Caithfidh mé a rá gur háilleanna an-troda iad.
  Chlaon Stalenida, ag tafann a fiacla:
  - Ag troid leis an amhrán agus a bhuaigh,
  Tá ár muintir ag leanúint Stalin!
  Seo iad na cailíní troid anseo.
  Dúirt Veronica le gáire:
  - Beidh ár bua sa chogadh naofa.
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Mar sin anseo tá na cailíní ach an blas is airde agus coolest iontu.
  Thug Victoria faoi deara, ag buaileadh leis na cailíní:
  - Is é seo ár cath deiridh agus cinntitheach!
  Agus arís, conas a thrashes sé an namhaid.
  Agus bhuail le toes lom.
  Tá na cailíní seo ach iontach.
  Agus cailíní a bhfuil grá acu chun troid i ndáiríre an oiread sin.
  Dúirt Steelenida:
  - Agus is fánach an Taliban a bheith i gcónra!
  D"aontaigh Victoria leis seo:
  - Sea, bí! Agus tá an Caliph Uachtarach seo i bhfad níos contúirtí ná Hitler!
  D"aontaigh Veronica leis seo:
  - Sea, tá i bhfad níos mó saighdiúirí aige!
  Thug Seraphim faoi deara go feargach, ag baint na Mujahideen síos i bpléascanna:
  - Ba mhaith leis an líon a ghlacadh!
  Dúirt Steelenida go muiníneach:
  - Ní bheidh tú a ghlacadh!
  Agus d'fhuascail sí fiacla péarlach.
  Ansin chaith sí grenade scriosta lena bharraicíní loma le fórsa marfach.
  Thug Victoria faoi deara le aoibh gháire, ag baint a cuid fiacla:
  - Glóir don chumannachas!
  Agus arís chaith sí bronntanas marbhánta an bháis lena bharraicíní loma.
  Bhuail Veronica an namhaid agus rinne sí gáire:
  - Glóir don chumannachas agus dár bpáirtí!
  Thug Seraphim faoi deara:
  Agus glóir do chúis Lenin!
  Agus chuir sé bronntanas díothaithe isteach sa namhaid.
  Agus sin mar a scar siad na cailíní seo. Agus mar sin buailtear na Taliban.
  Dúirt Alyonka, agus é ag baint na saighdiúirí hAfganastáine síos, le fearg:
  - Chun na héachtaí is airde de Cumannachas!
  Agus arís cuileoga grenade caite ag toes lom.
  Agus anseo gníomhaíonn Anyuta an-ionsaitheach i gcoinne an namhaid.
  Agus mows síos naimhde le brú marfach. Gearrtar amach iad mar a bheadh corrán. Agus screeches:
  - Chun glóir an APSS!
  Triail agus screadaí alla an Taliban:
  - In ainm Perun!
  Agus caithfidh sé bronntanais marfach freisin ar an namhaid lena bharraicíní nochta.
  Dúirt Maria ionsaitheach agus í ag gearradh síos ar a chéile comhraic:
  - Ar mhaithe le rialú an USSR!
  Agus chomh maith leis sin, conas a éileoidh láithreacht mharfach an bháis, gan stró.
  Agus na Cluichí Oilimpeacha, mar a thógann sé ar naimhde, beidh sé buailte agus squeak:
  - Chun an athar go dtí an bua is airde!
  Agus seolfaidh a cosa lom bronntanas marbhadh díothaithe freisin.
  Seo cailín - déanaimis a rá - ultra!
  Agus do thóg Matríona na Muiahideen, agus maraíodh iad. Agus d'fheidhmigh sé le brú ollmhór.
  Agus chan an laoch:
  - Táimid brúite ag cuing an Horde!
  Agus rinne Marusya, ag gogáil a chéile comhraic agus á baint acu mar speal marfach, doiléir amach:
  - Táimid brúite ag cuing an infidel!
  Agus chrom Olympias síos biotáillí olc an Taliban, agus chrom sé:
  - Ach goil sé inár veins,
  Chuir Alenka, ag lámhach ar an namhaid, leis:
  - An spéir na Slavs!
  Agus bhí gáire ag Anyuta:
  - Agus ó chósta na farraige,
  Go dtí an Kolyma oighreata!
  Dúirt Alla dearg go muiníneach:
  - Seo go léir ár Domhan,
  Seo go léir dúinn!
  Dúirt Maria, ag lámhach comhraic, leis:
  - Táimid go léir!
  Agus le caith a bharraicíní loma, scaip sí cuid mhór den Taliban.
  Seo iad na cailíní ag troid. Agus iontu an brú, a ligean le rá - super.
  Thug Alenka faoi deara, ag gáire isteach ina dhorn:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Chuir Anyuta le gáire:
  - Glóir do Lenin!
  D'eisigh Alla, agus é ag lámhaigh ar an Mujahideen:
  Ceannródaithe anseo agus ansiúd
  Can amhrán do Lenin!
  Agus chaith sí grenade marfach lena bharraicíní loma.
  Seo cailín troid den sórt sin Maria. Agus crushes an Taliban le brú ollmhór.
  Agus tá siad scuabtha literally ar shiúl le broom.
  Maria, ag scribble ar na naimhde, squeaked:
  - Tá muid ceannródaithe - iníonacha cumannachas!
  Agus arís, conas le caith ar an namhaid, cuid mhór de na pléascáin.
  Thug Olympias faoi deara, ag gearradh amach an namhaid, cosúil le féar le corran:
  - Is laoch den scoth mé!
  Agus tá a cosa lom, chiseled cosúil le Taliban, ollmhór agus millteach.
  Seo iad na cailíní. Ligean le rá go bhfuil siad iontach.
  Dúirt Alenka:
  - Is ceannródaithe muid agus canaimid amhráin do Lenin!
  Ceartaigh Ann:
  - Ní hea, is baill Komsomol muid! Agus canaigí amhráin do Stalin!
  Thug Alla faoi deara go láidir, ag lámhach an namhaid:
  - Beidh muid in ann deireadh a chur leis an namhaid,
  Agus beidh saoire dorn ann!
  Agus Maria, ag lámhach ar an namhaid, ghearradh síos ar an namhaid, agus bhí mais na hAfganastáine sáithithe.
  An cailín squeaked, gáire:
  - Don Rúis agus spás!
  Rinne Olympias gáire deafeningly agus winked.
  - Chun ár Motherland iontach!
  Agus lena bharraicíní lom, caithfidh sé bronntanas báis le fórsa marfach.
  Rinne Marusya gáire, agus thug sí faoi deara:
  - Chun an bua thar an Taliban.
  Matrena giggled le aplomb:
  - Glóir don APSS! Agus glóir don CPSU!
  Agus conas a thaispeánfaidh an teanga!
  Seo iad na cailíní fionnuar.
  Agus cosnaíonn Oleg Rybachenko an Taliban le claimhte agus le roars:
  - Don APSS iontach!
  Agus lena bharraicíní lom, an buachaill, amhail is dá shuging ag an namhaid.
  Agus chirps:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Laghdaíonn Margarita na hAfganastáine agus squeals:
  - Chun ár nAthair!
  Agus le toes lom, seolfaidh an cailín snáthaidí nimhiúla. Agus scornach an Mujahideen bata siad.
  Agus beidh an cailín ag canadh:
  - Beidh mo mhór-chumannachas linn!
  Agus beidh na leanaí ag feadaíl arís agus na mílte fitheach a bhí fann ag ramadh cloigeann na n-Afganastáine.
  Mikhail Vladimir dhúisigh suas. Agus bhí sé suimiúil. Sea, tá an cogadh leis an Taliban fionnuar.
  Ach tá sé in am an APSS a rialú, agus orduithe rialta a dhéanamh.
  Go háirithe, aonaid roghnaithe fórsaí speisialta agus eitlíochta a aistriú chuig an Afganastáin. Méadú ar chaiteachas cosanta, agus go suntasach. Chomh maith leis sin earcú níos mó saighdiúirí ar conradh líonadh na gardaí speisialta agus trodaithe. Mhéadaigh líon an airm.
  Tugadh ordú freisin chun leasú praghais a ullmhú. Chun stop a chur le fóirdheonú earraí talmhaíochta agus eile. Mar sin bhíothas in ann cistí breise a leithdháileadh le haghaidh caiteachais mhíleata.
  D"ordaigh Putin-Gorbachev freisin cosc a chur ar cháineadh Stalin agus iar-cheannairí. Agus fiú é a choiriúlú. Ní hamháin sin, bhí ordú fiú líon na séadchomharthaí do Stalin a mhéadú agus na cinn a scriosadh agus a scuabadh roimhe seo a athchóiriú. Agus freisin chun filleadh ar Volgograd an t-ainm stairiúil - Stalingrad.
  Tar éis sin, thit Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin ina chodladh;
  Lean an cath eipiciúil leis an Taliban ar aghaidh. Agus anois tá an Taliban ag ionsaí trúpaí Rúiseacha feadh gach imlíne.
  Agus léiríonn Arm na Rúise a n-ionsaitheacha. Agus tá cath fíochmhar ann.
  Tugann Natasha seal agus caitheann sí grenade le fórsa marfach agus a héadaí loma. Deora opponents agus roars:
  - Glóir do ré na nDéithe Rúiseacha!
  Troideann Zoya naimhde freisin, níos mó ná go muiníneach. Mows síos opponents agus roars:
  - In ainm na Rúise Mór!
  Agus freisin le toes lom seolfar bronntanas báis.
  Sin mar a chuaigh na cailíní seo i mbun gnó an-cháiliúil.
  Agus Augustina ag lámhach go beacht ar an namhaid, agus ag caitheamh grenades lena bharraicíní nochta, d'fhás sí:
  - Don APSS iontach!
  Agus troideann Svetlana leis an Mujahideen, agus iad á ngearradh i gcéimeanna, roars:
  - Don Rúis fionnuar!
  Agus lena sála lom géillfidh sé do bhronntanas dúnmharfach an bháis.
  Seo foireann cailíní a rugadh chun an Taliban a mharú. Agus ní hamháin an Taliban.
  Rinne Natasha giggl agus, ag lámhach an Mujahideen, thóg sí é agus d'éiligh sí:
  - Glóir don APSS!
  Agus le toes lom, conas a sheoladh ceann dúnmharaithe.
  D'eisigh Zoya, ag leanúint uirthi ag lámhach saighdiúirí an Impireacht Ioslamach, go ionsaitheach:
  - Glóir dár n-arm!
  Agus le cosa lom beidh sé a chamán an millteach.
  Agus do bhuaileas Augustine na hAfganastáine agus na coos:
  - Glóir dár Motherland!
  Agus beidh bharraicíní lom seoladh scrios.
  Brúiteann Svetlana naimhde freisin, buaileann sé amach iad le fury agus squeals:
  - Ar son cumannachas naofa an APSS!
  Seo iad na cailíní a bheidh ag troid ar son a gcoinsias. Agus troid siad agus buaigh.
  Throid Alenka go dian agus chaith sí bronntanais mharfacha lena bharraicíní loma.
  Agus chonnaic an cailín:
  - Chun cumannachas!
  Lámhaigh Anyuta an namhaid an-álainn, agus lena sÚil lom bhuail an Taliban agus squeaked:
  - Chun an Rúis an cumannachas!
  Anseo throid Alla go measartha, agus go gníomhach. Agus toes lom seolta le fórsa marfach.
  Do chrom an cailín:
  - Ar son cumannachas an APSS!
  Thóg an cailín Maria é agus thug seal, ghearradh síos na hAfganastáine agus ag caoineadh:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus lena bharraicíní loma sheol sí fórsa marfach.
  Thug na Cluichí Oilimpeacha seal dea-dírithe freisin agus ghearr siad go leor naimhde. Agus chonnaic an cailín, agus í ag caitheamh a barraicíní loma agus vyaknula amach:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Troideann Marusya le fury fiáin cat, agus buaileann sí leis na hAfganastáine. Agus scrios iad en masse.
  Agus roars an cailín:
  - Tá sé seo an-fionnuar!
  Buaileann Matrena an Mujahideen go cruinn, agus gearrann sí cosúil le spikelets. Seo an cailín.
  Agus roars dó féin le rolla:
  - Chun Cumannachas An-mhaith!
  Throid Stalenida freisin le fury fiáin agus ghearradh amach an Taliban ó na trúpaí. Sin an saghas bean troda atá sí.
  Agus scriobhlaigh sí ar an namhaid go han-oiriúnach.
  Sheinn Steelenida:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Seo iad na cailíní troid anseo. Agus an-álainn agus troid.
  Thug an trodaí seal don namhaid. Bhain siad síos mais trúpaí na hAfganastáine agus squeaked. Ar son na Rúise agus saoirse
  chun deiridh.
  Rinne Veronika, ag lámhach an Taliban, iad a phuntáil le roicéid agus squeaked:
  - Glóir don chumannachas!
  Rinne Victoria, ag lámhaigh ar na laochra misniúla agus laochra Allah, chirped:
  - Don Motherland!
  Is é seo na cailíní an chuid is mó sú agus áilleacht. Cailíní an-álainn agus troid. Agus tá cumhacht iontach acu. Agus cailíní troid den sórt sin
  agus crush, agus buailte, crushing na hAfganastáine.
  Rinne Serafima scribble ar an namhaid freisin, agus bhuail sé an Taliban le fórsa fiáin.
  Agus chaith an cailín bronntanais mharfacha báis ar an namhaid lena bharraicíní loma.
  Níl na cailíní seo ach iontach.
  Rinne Alyonka scribble ar na hAfganastáine, agus ghearr sé síos na naimhde go han-ionsaitheach.
  Chuaigh an banlaoch le chéile agus í ag gearradh anuas ar laochra na hImpireachta Ioslamacha.
  Agus chuir sí gliondar ar:
  - Chun an athar - ár máthair!
  Bíonn Anyuta an-ghníomhach ag scriobláil lena naimhde agus ag baint naimhde lena cumhacht. Agus lena bharraicíní loma chaith sí fórsa marfach agus ollmhór.
  Agus chrom an cailín:
  - Glóir don chumannachas!
  Agus le clúidín scarlet, chuir ár gcnaipe bazooka an umar trí thine.
  Anseo crushes an troid Alla an namhaid le fearg mhór. Agus shoots agus wets scrios an Mujahideen.
  Tá na cailíní an-álainn agus tá troid ina laochra.
  Troid Alla sa tír gouges le fury fiáin.
  Is é seo an cosán míleata de na cailíní. A bhfuil go mór fiú ag troid. Agus an-ionsaitheach brúite an Taliban.
  Bhí Martial Maria an-bhrú le neart fiáin, agus ghearradh amach gach duine mar rásúir.
  Agus le toes lom, chaith an cailín grenades scrios. Agus stróic an cailín a lán de na naimhde.
  Tá na Cluichí Oilimpeacha i mbun gníomhaíochta arís. Agus arís crushes an Mujahideen. Agus arís chaith sí a bharraicíní loma le dúnmharú agus le scrios.
  Agus beidh sé rude agus an-ionsaitheach.
  Agus thosaigh na Cluichí Oilimpeacha ag troid agus le sála lom géilleadh do scrios agus bás iomlán.
  Seo a leithéid de laoch ag troid leis na Cluichí Oilimpeacha. Seo cailín ag troid.
  Agus bhrúigh Marusya na hAfganastáine, le fearg mhór. Agus ghearr sé síos iad le misneach fiáin.
  Agus le nipple sútha talún thóg sí agus chuir sí fórsa marfach.
  Agus a lán Mujahideen i gcónra.
  Dhearbhaigh Alenka, lámhach ar an namhaid, agus squealing:
  - Don chumannachas is cumhachtaí ar domhan!
  Thug Anyuta, agus é ag scríobh ar na hAfganastáine, faoi deara go láidir:
  - Seo muid arís ar chapall bán!
  Seo é an troid Alla arís i troid dian. Agus an cailín rua ag scribble arís ar an Mujahideen, agus squeals ag barr a scamhóga.
  Agus is cinnte go scriosann sé iad.
  agus screams ag barr a scamhóga.
  Agus scríobhann an cailín cosúil le gunna meaisín.
  Agus gníomhaíonn Muire lena neart fiáin go léir. Agus shoots sé ag na hAfganastáine go han-cruinn. Agus gearrann sé síos naimhde go han-chruinn - gach piléar sa tsúil.
  Agus roars:
  - Don Rúis Svarog!
  Ghníomhaigh na Cluichí Oilimpeacha go han-éadrócaireach agus mharaigh siad comhraic agus ghearr siad síos an Mujahideen. Agus cailín-laoch an-troda. Níl na cailíní seo ach iontach.
  Agus ní bheidh aon duine maireachtáil ina gcoinne.
  Laghdaíonn na Cluichí Oilimpeacha naimhde go maith. Agus buaileann sé na hAfganastáine lena bharraicíní loma, ag caitheamh bronntanais mharfacha an bháis. Is cailín an-mhór í na Cluichí Oilimpeacha, ar ndóigh
  an chuid is fuaire agus is comhraic ar domhan.
  Bhuel, buailfidh sé an Mujahideen, agus gearrfaidh sé síos iad le claíomh.
  Agus glacfaidh agus canfaidh an cailín:
  - Tá mé Hyper rang áilleacht!
  Tá na cailíní álainn sin, agus an-troda. Tá méid ollmhór sceitimíní agus cumhachta acu le haghaidh féasta do na súile.
  Caitheann Marusya na hAfganastáine agus squeaks:
  - Chun ré an chumannachais!
  Agus freisin le toes lom, amhail is dá mba ag an Mujahideen, beidh siad casúr. Tá an cailín seo díreach iontach.
  Buailfidh Matryona naimhde le fórsa marfach le cabhair ó nipple cíche scarlet ó bazooka. Agus tá sé seo i ndáiríre a hyperpower.
  Agus squeaks an laoch:
  - Don chumannachas iontach!
  . CAIBIDIL? 6.
  Is iad seo na cailíní a throid ar son an APSS agus a léiríonn míorúiltí de heroism. Níl, i gcoinne cailíní den sórt sin, ní féidir le haon namhaid seasamh in aghaidh. Fiú amháin chomh iomadúla leis an Taliban. Cé go bhfuil siad in ann corpáin a chaitheamh go Moscó.
  Troideanna Stalenida le fórsaí namhaid níos fearr. Agus freisin conas a bhrúnn sé an cnaipe bazooka le clúidín sútha talún agus squeaks:
  - Is laoch den scoth mé!
  Agus buaileadh ar a chairde.
  Scriosann Veronica na hAfganastáin go ionsaitheach freisin, agus ní thugann sé trócaire orthu. Agus tá díothú mór ann.
  Tá an cailín ag troid go mór agus tá cumhacht iontach cosmaí aici.
  Agus i Stalenida, is mó fós an rud a bhrúnn Mujahideen an fhórsa seo go dána. A ligean ar é a chur ar an mbealach seo, cailíní díreach.
  Tá Victoria ag cur brú ar na hAfganastáine le gníomhaíocht iontach, ag bualadh orthu agus ag caoineadh:
  - Is cailín den rang hyper mé!
  Agus caitheann Serafima an Muiahideen le paisean na n-éan, gearrann sé síos iad, agus cuireann sé scian:
  - Tá mé ar áilleacht ultra!
  Tá Albina agus Alvina ag brú na hAfganastáine sa spéir. Agus tá Helga leo. Cé chomh gníomhach agus a ghlac siad leis na cinn buí. Agus exterminate capitally.
  Bhuail Albina carr Taliban síos agus a bharraicíní loma agus squeaked:
  - Don GDR! Lig don chumannachas filleadh ar na Gearmánaigh arís!
  Lámhaigh Alvina freisin eitleán an Impireacht Ioslamach agus d'éiligh:
  - Chun na beanna is mó de Cumannachas!
  Agus chumhdaigh Helga sa spéir, le cabhair a bharraicíní loma, umar an Taliban agus chirped:
  - Chun bua tríd an díon!
  Seo mar a throid cailíní álainn agus troid.
  Bhris Anastasia Vedmakova an Mujahideen ón spéir freisin agus chan sí:
  - Bíodh an cumannachas clúiteach!
  Agus lena bharraicíní loma, chaith sí buamaí ar na comhraic ón eitleán.
  Agus bhuail Akulina Orlova na hAfganastáine freisin agus chan siad:
  - Glóir dár dTráithreachas.
  Agus thit buamaí troma agus marfacha ar an namhaid.
  Bhí na cailíní ag troid, a ligean le rá díreach.
  Mirabela opponents brúite maighnéadach le leibhéal ollmhór de déine agus screeched:
  - Ar son an cumannachas mór agus mighty!
  Agus arís winked an cailín a súile lilac.
  Ba iad sin na cailíní.
  Bhris Anastasia Vedmakova na hAfganastáine agus bhuail siad iad, ag caoineadh:
  - Is é mo chreidiúint nua ná gach duine a bhuachan!
  Agus freisin conas é a úsáid bharraicíní lom.
  Bhuail Akulina Orlova comhraic. Bhain sí iad mar chíor, agus squealed:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan!
  Agus conas a thabhairt isteach le sála lom.
  Agus scriosann Mirabela Magnetic naimhde lena neart ollmhór agus squeals:
  - Is sár-chailín mé!
  Agus le clúidín scarlet agus é ag brú an cnaipe.
  Níl na cailíní seo ach super agus hyper.
  Bhris Alvina an Taliban agus squealed le fórsa mór:
  - Chun cumannachas!
  Agus le sála lom, amhail is dá mbeadh sé brú ar an pedals. Tá an cailín seo díreach iontach.
  Agus Albina ar na hAfganastáine mar lúpán. Agus tabhair hyper caipitil dóibh.
  ocus ro gabsat a lán de na naimhdibh iarsin ocus leagaid síos é.
  Agus déanann sé é go léir lena bharraicíní loma.
  Agus canadh:
  - Tá mé an cailín coolest ar domhan!
  Tá Helga ag bualadh an Taliban freisin. Tá siad ollmhór agus díothaithe go gníomhach. Ach ansin, lena bharraicíní loma, díreoidh sé roicéad, agus bainfidh buncair na hAfganastáine é.
  Agus tá sé go hiontach go ginearálta.
  Agus tá an cailín ag gáire ...
  Ach glacfaidh Elizabeth, ar a umar, an Mujahideen agus socróidh sí bua iomlán dóibh. Agus maraítear go leor den Taliban láithreach.
  Agus tá na túir ó umair an Taliban stróicthe.
  Is cailín í Elizabeth atá ina sárfhear den rang is airde. Agus crushes naimhde le toes lom. Agus tochailt literally iad isteach sa talamh.
  Sin é an chaoi a bhfuil an Elizabeth seo ach Hyper.
  Agus beidh a umar, amhail is dá mba ag an Mujahideen, gouge.
  Ní cailín ar chor ar bith, ach rud éigin super gníomhach agus troid.
  Agus tá Catherine ag bualadh na hAfganastáine. Tá neart agus aclaíocht dochreidte aici. Agus scriosann sí saighdiúirí na hImpireachta Ioslamacha le cabhair óna barraicíní loma.
  Seo cailín, agus tá sí maraíodh cheana féin go leor Afghans.
  Agus thóg sí é agus chan:
  - Tá mé ultra!
  Agus buaileann Elena naimhde go maith. Taispeánann sé a sár-aicme dóibh, agus roars:
  - Is mise Hyper!
  Agus le toes lom, tá sé cosúil le hammering ar na Síne. Seo an cailín.
  Agus scriosann Euphrosinia trodaithe na hAfganastáine ar bhealach an-ionsaitheach. Agus shoots ag baint úsáide as bharraicíní lom go han-chruinn.
  Agus fós ag caoineadh:
  - Maidir leis an Motherland agus an Rúis, beidh ár messiah Svarog!
  Ligean le rá gur laochra onóra iad na cailíní.
  Dúirt Elizabeth, ag lámhach na hAfganastáine:
  - Go ginearálta, is maith liom na Déithe Rúiseacha ar bhealach níos mó!
  Bhris Ekaterina a sÚil lom, ag brú ar an gcnaipe, scar an umar Taliban agus squeaked:
  - Agus is maith liom freisin déithe na Rúise níos mó! Déanta na fírinne, cén fáth a bhfuil gá againn Íosa circumcised ar an ochtú lá?
  Bhí Elena squeaked le rage:
  - Tá náire orm an Prionsa Vladimir!
  D"aontaigh Elizabeth leis seo:
  - Agus ba chóir go mbeadh náire ort!
  D"aontaigh Elena leis seo:
  - Ar ndóigh, tá sé ina náire go raibh na Rúiseach adhradh naoimh Giúdach!
  Ghlac Catherine é agus rinne sí caoineadh:
  - Ní mór dúinn naoimh agus déithe na Rúise a bheith againn!
  D"aontaigh Elizabeth leis seo, agus í ag tafann a fiacla:
  - Sea, ba chóir dóibh!
  Agus winked ag an namhaid.
  Thug Euphrosinia faoi deara go fuinniúil, ag pléascadh an Mujahideen as gunna:
  - Buailfimid an Impireacht Ioslamach ...
  Agus arís, tá Elizabeth, amhail is dá mba ag bualadh an namhaid, marfach.
  Bíonn Gerda ag troid go han-sciliúil freisin. Buaileann sé an Mujahideen le fórsa marfach agus squeals:
  - Don chumannachas iontach!
  agus is rí cathach agus clúiteach í!
  Brúiteann Charlotte an Taliban agus squeals freisin, ag bac a fiacla:
  - Tá sé sin go hiontach!
  agus rang cailín troid mar sin mega!
  Cuireann Kristina tús leis na hAfganastáine lena bharraicíní loma freisin. Agus is cinnte go maróidh siad iad.
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a pas:
  - Is mise Aryan uimhir a haon!
  Agus buailfidh Magda na hAfganastáine, agus maróidh sí a lán díobh, agus sgeig:
  - Don APSS agus don GDR!
  Agus winks lena súile sapphire. Níl sa cailín seo ach hyper!
  Ní féidir leis an Taliban dul i ngleic le cailíní den scoth agus den rang hyper.
  Agus is cailíní gealgháireacha den sórt sin iad.
  Agus canann siad le paisean:
  - Agus cé a gheobhaidh muid sa chath,
  Agus cé a gheobhaidh muid i gcath ...
  Leis sin ní joke,
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Agus conas a bheidh na laochra pléasctha i Tears. Seo iad na cailíní.
  Agus d"fhostaigh siad a gcosa lom freisin i smúit shaighdiúirí gafa na Taliban. Agus cuireadh iachall orthu a gcuid sála cruinn lom a phógadh.
  Seo iad na cailíní i bikinis.
  Ach chéasadh an Taliban ball Komsomol. twisted siad a airm ó taobh thiar, agus tharraing suas í ar an raca. Agus thóg suas. Agus casadh siad an cailín ar an gcrann. Agus thóg suas í. Agus ansin thóg siad é agus lig sé dul.
  Agus thit an cailín síos. Thóg sí é ag an féar an-agus crochadh. Agus froze sí. Agus rinne an Mujahideen gáire go feargach. Ansin tógadh an cailín arís agus tharraing suas níos airde, go barr an-an chrainn.
  Agus ansin lig siad di dul arís. Thit an cailín síos agus crochadh arís ag an mbun. Agus shín an rópa, agus an áilleacht ag caoineadh i bpian. agus thosaigh siad ar a ardú arís.
  Tarraingthe go dtí an barr an-. Chaith siad suas go maith é, lig sé crochadh beagán. Agus ansin lig siad dul arís le fury fiáin. Agus thit an cailín síos arís agus casadh sí
  hailt. Agus go ginearálta bhí sí go leor nocht. agus conas a ghortaigh sé.
  ansin tógadh arís é don cheathrú huair agus chroith go maith é. Ansin cheangail siad é ar bhrainse dlúth agus thosaigh siad á síneadh. Cheangail siad bloc de chosa lom cailín,
  agus thosaigh sé ag crochadh meáchain air. Crochadh an Taliban meáchan poda ar dtús ar thaobh amháin, agus ansin ar an taobh eile. Ansin thosaigh siad ar an gcailín a bhualadh le fuip. Pounded ionas go mbeidh an craiceann pléasctha.
  Agus ansin thosaigh baill Komsomol ag salann a dhoirteadh ar na créachtaí. Agus ansin ghlac siad agus chuir siad ag gluaiseacht sreang dearg-te. Agus bhuail siad an cailín le cumhacht tinn. Ansin smearaigh na seiceadóirí hAfganastáine boinn loma chosa an chailín, agus las siad brazier faoina bráid. Agus a ligean ar shoot an áilleacht gan searmanais gan ghá. Agus ansin lubricers ón Taliban breasts an cailín chomh maith. Agus tar éis
  a chuir tine ar a cófra. Agus thosaigh siad ar an cailín a bhualadh go críochnúil.
  Agus frioch an laoch Mujahideen agus a cófra agus sála. Agus ansin greased siad an t-asal agus thug an tóirse go dtí an masa. Agus thosaigh siad ar an cailín a bhualadh go críochnúil. Agus ansin bhain an tine a bosom. Rinneadh na ribí a chlúdaíonn fochla Véineas a charradh láithreach. Tá an cailín seo díreach iontach. Agus bhí a leithéid de chéasadh ag fanacht léi.
  Loisg lucht forghníomhaithe na hAfganastáine an cailín agus a cófra, agus asal, agus bos, agus boinn a cosa lom. Agus friochta siad go maith é. Ansin ghlac an forghníomhaí Taliban slat dearg-te agus gan smaoineamh faoi dhó a chur ar an cailín san anas. Agus conas, screams sí i bpian fiáin.
  Gortaítear an oiread sin di. Agus tá na cailíní seo chomh dána agus álainn. Ach rinne na hAfganastáine an cailín a chéasadh go dian. Agus laochra álainn den sórt sin. Agus tá siad friochta go maith ag an laochra.
  Agus is mar sin a thóg a lucht marbh an cailín agus thosaigh sí ar a méar fhada ghrásta a bhriseadh le tlúnna dearg-the. Agus gortaíonn sé an oiread sin. Bhris na executers mhéara an chailín, ag tosú leis an mhéar beag.
  Agus go litriúil bhí gach rud briste. Agus ansin thosaigh na heasnacha ag pléasctha ag ball Komsomol. Agus ag an am céanna, dug tlúnna dearg-te isteach ina bhrollach. Agus d'éirigh sé dearg as an teas chun na siní iarainn agus scarlet a chasadh. Agus bhí cíocha an chailín stróicthe. Agus bhí sé chomh cruálach agus pianmhar.
  Sin an áit a raibh an chéasadh.
  Thug Gerda, ag lámhach ar an Mujahideen, faoi deara:
  - Glóir don chumannachas!
  Dúirt Charlotte go han-ionsaitheach le fórsa diabhal. Agus squeaked:
  - Chun an athar!
  Agus lena bharraicíní loma, beidh sé stomp ar an namhaid.
  Seo an cailín. Agus mar sin cathach.
  Thóg Christina é agus bhuail sí an Taliban lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Glóir do ré na nDéithe Rúiseacha!
  Bhuail Magda chomh maith leis na hAfganastáine ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus rinne sí:
  - Chun ár Motherland!
  Agus tá na cailíní sin fionnuar.
  D'eisigh Gerda, ag lámhach comhraic ón Afganastáin:
  - Ar son cumannachas mór na Gearmáine.
  Is áilleacht martial den sórt sin iad na cailíní seo.
  D'fhreagair Gerda go suairc, agus é ag scríobh ar an Mujahideen:
  - Tá cailín agam ach super.
  Agus luaigh Charlotte go ionsaitheach agus í ag brú ar a comhraic:
  - Glóir don chumannachas Aryan!
  Agus í ag baint úsáide as a barraicíní loma, chothaigh sí:
  - Don athar mór!
  Thit Christina freisin ar an namhaid le cruinneas iontach, faoi deara:
  - Chun an Rúis agus an Ghearmáin i cairdeas!
  Bhuail Magda freisin an Mujahideen agus squeaked:
  - Glóir dár ré!
  Agus wink ag a chomhpháirtithe arís.
  Seo iad na cailíní.
  Agus thosaigh Jane Armstrong ag bualadh an Taliban le gunna.
  Bhí an cailín an-álainn.
  Bhuail Jane a chéile comhraic lena bharraicíní loma agus sciob sí:
  - Glóir don Motherland!
  Mar sin buailfidh Gertrude na naimhde go éadóchasach, agus clúdófar go críochnúil iad agus bainfear iad.
  Agus cooing:
  - Don Bhreatain!
  Agus Malanya, amhail is dá mba ag hammering ar an namhaid agus ag déanamh hara-kiri dó, agus chirping:
  - Do bua an Bhéarla!
  Rachaidh Monica slap ar na naimhde freisin le cabhair a bharraicíní lom agus squeaked:
  - Do bua na Sóivéide!
  Déanann Tamara agus Sulfiyya araon troid leis an Taliban agus maraíonn siad na laochra féasóg a thagann i dtonn.
  Agus canann na cailíní seo:
  - Beidh daoine sásta
  Sonas go deo...
  Tá an rialtas na Rúise
  Tá an chumhacht iontach!
  Thug Tamara seal agus scaoil sí lena bharraicíní loma agus chrom sí:
  - Chun mo thuairim faoi chumannachas!
  Buailfidh Sulfiya an namhaid freisin, maróidh sé go leor Taliban agus squeak:
  - A ligean ar a rá focal faoi Rúis!
  Agus pléasctha an bheirt chailíní amach ag gáire.
  Thug Tamara seal. Ghearr sí síos go leor Afganach agus chirped:
  - Ar son fórsa is fearr an athar!
  Déanfaidh Sulfiya athchóiriú freisin ar an namhaid agus coo:
  - Don chumannachas scarlet san APSS!
  Agus wink le súile sapphire.
  Is iad seo na cailíní - ach an rang is airde agus eitilte.
  Tá Alice agus Angelica fós ag troid.
  Leanbh blonde agus ceann dearg.
  Tá siad cailíní láidre agus shoot as raidhfilí sniper.
  Agus agus iad ag canadh dóibh féin:
  - Glóir don APSS! Socróimid sampla do gach duine!
  Bhris Alice an namhaid le raidhfil sniper. Lámhaigh le toes lom, agus
  squeaked:
  - Glóir do mo thír!
  Casann Angelica an namhaid freisin, le cabhair óna barraicíní loma, caitheann sí grenade agus squeaks:
  - Don Rúis is mó.
  Agus wink lena súile emerald.
  Níl sna cailíní seo ach píolótaí barr. Agus mar sin tá na hAfganastáine brúite. Anseo tá siad ag troid agus an coolest agus is cliste ar domhan.
  Alice chirped, winking:
  - Glóir d'amanna an CPSU!
  D"aontaigh Angelica leis seo go héasca:
  - Glóir mhór do Laochra an APSS!
  Agus arís chaith sí grenade fórsa marfach lena bharraicíní loma ar an namhaid.
  Anseo tá sí ina bean de earráid gnáth i gcuma neamhghnách.
  Thóg Alice é agus chirped:
  - In ainm smaointe neamhbhásmhara an chumannachais!
  Agus chaith sí bronntanas cumhachta marfach lena bharraicíní loma.
  Ghlac Angelica an namhaid freisin agus bhuail sé é.
  Ghearr sí amach é mar páirín agus squeaked:
  - Chun na Rúise agus na Rúise Déithe!
  Bhí na mná seo an-troda agus fionnuar.
  Thóg Alice, ag lámhach an namhaid, agus lena bharraicíní loma sheol bronntanas díothaithe ag an namhaid.
  Agus bhí sé bogadh an-fionnuar.
  Rinne Angelica an namhaid a mhúscailt freisin, á scriosadh go litriúil agus ag léiriú cumhacht ollmhór. Agus dúirt sé go spraíúil le gáire:
  - Is ócáid ollmhór é seo!
  Agus sheol a méar lom teachtaireacht an bháis agus an scrios!
  Anseo bhí sé ina cailín - ach hyperclass.
  Thóg Alice é agus roar sí ag barr a scamhóga:
  - Tá mé an láidre agus coolest i na cruinne!
  Sheol Angelica bairille iomlán de phléascáin lena boinn loma agus squeaked:
  - Agus tá mé sa megaverse!
  Tá na cailíní seo an-álainn.
  Dúirt Alice agus í ag lámhaigh ar an namhaid:
  - Is iontach an creideamh sa chumannachas!
  Agus ag caitheamh grenades deadly le toes lom.
  Agus scaoil Angelica ar an Mujahideen agus roars:
  - Is mór an creideamh atá againn!
  Agus lena bharraicíní loma caithfidh sé grenade le fórsa millteach.
  Agus ghabh na laochra suas an namhaid agus mar sin na Taliban tricked ... Agus ní i scéal fairy a rá, ná cur síos le peann.
  Alice faoi deara go loighciúil go leor, lámhaigh ó raidhfil sniper agus lámhach síos aerárthach ionsaí Taliban.
  Thóg Alice é agus chirped:
  - Creidim go dúiseoidh an domhan ar fad,
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Agus arís, tógfaidh an cailín é lena bharraicíní lom agus seolfaidh sí rud éigin thar a bheith marfach.
  Tá oibrithe deonacha ón tSeapáin ag troid i gcoinne na Mujahideen freisin. Go háirithe, cailíní ninja de chreideamh cumannach.
  Ghearr cailín ninja gorm na hAfganastáine le muileann gaoithe agus bhuail sé iad.
  Ansin chaith sí piseanna scriosta lena bharraicíní loma agus chrom sí:
  - Maidir le cumannachas sa tSeapáin!
  Rinne an cailín ninja buí-ruaig freisin teicníc féileacán lena claimhte. Gearr síos go leor Mujahideen. Agus ansin a cosa lom
  ghlac siad agus chaith siad grenade marfach.
  Ansin dúirt an cailín:
  - Glóir don APSS agus don tSeapáin!
  Phioc an cailín ninja dearg freisin suas agus slashed ar na saighdiúirí Afganastáin le backhand. Agus chaith sí a bharraicíní loma,
  rud éigin killer i bronntanas. Agus sheiceáil sí:
  - Glóir don Rúis agus don APSS!
  Rinne cailín ninja le gruaig bán fáiltiú bairille. Agus mar a bhuail sí na saighdiúirí Taliban ag gearradh amach a gceann. Ansin chaith
  scrios marfach le cos lom chiseled agus squeaked:
  - Glóir don Arm Dearg!
  Agus chaith na ceithre chailíní ninja ar fad piseanna scriosta lena sála loma, agus leag siad amach cathlán iomlán d'Afganastáin le tancanna. Níl na cailíní seo ach ultra!
  Is é seo an áilleacht - tá na cailíní i ndáiríre an-fionnuar.
  Ghearr Oleg Rybachenko an Mujahideen le claimhte freisin. Agus leis, an cailín Margarita.
  Tá na leanaí bás a fháil ach super.
  Agus crush siad na naimhde go sonrach. Ligean le rá go bhfuil ann agus na páistí!
  Agus ansin an buachaill agus an cailín araon feadóg. Agus na préacháin, tar éis taom croí a fháil ó leanbh fheadóg, titim go bun. Agus pollta a ngob cloigeann an Taliban.
  Is leanaí iad seo - scriostóirí nádúrtha gach rud agus gach rud.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - glóir dár muintir Sóivéadach,
  Beannaigh mo chóisir...
  Ár n-aontas de chroí na leanaí go léir,
  Is teaghlach cairdiúil muid ar fad!
  D"eisigh Margarita Magnitnaya, coimhdeachtaí brúidiúla, go fuinniúil:
  - Bí clú ar ár spás Rúis!
  Agus beidh an cailín, lena bharraicíní lom, ag seoladh rud éigin go hiomlán marfach ag an namhaid.
  Oleg Rybachenko ag gearradh síos an Taliban, ag canadh:
  - Margarita, tá an fhuinneog ar oscailt,
  Margaret, nach bhfuil tú dearmad
  Conas a bhí sé ar fad!
  Tá an buachaill seo fionnuar agus cogaidh. Is é seo an buachaill terminator.
  Seo iad na páistí anseo atá an-fhionnuar agus ag troid.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara go bhfuil na cailíní an-deacair.
  Tá Alice ag lámhaigh ar an Taliban freisin. Agus canann faoina anáil:
  - Aon dó Trí Ceathair cuig! Tháinig an coinín amach ag siúl!
  Agus fired an cailín arís le cruinneas iontach.
  Bhí Angelica lámhaigh an-mhaith. Agus rinne shots cumhachtach ar an namhaid.
  Agus mar a bhrúlann sé le clúidín scarlet agus a thógann sé ó bazooka agus thrashes.
  Agus lámhaigh an laoch ar an namhaid go han-chruinn.
  Thóg Angelica é agus mhol sí:
  - Glóir dár gcóisir cumannach!
  Agus arís, mar soinneáin le cruinneas mór ag an namhaid. Agus tuairteanna an eitleáin Taliban arís.
  Agus fired Alice freisin an-cruinn, agus an t-aerárthach ionsaí ar an Impireacht Ioslamach tine.
  Seo iad na cailíní.
  Dúirt Angelica le gáire:
  - Is tír iontach í an USSR ina bhfuil gach pobal ina theaghlach cairdiúil!
  Bhris Alice arís, ag leagadh trí Mhujahideen láithreach le urchar amháin agus d'fhreagair:
  - Do chóisir mhór na Rúise!
  Agus pléasctha na cailíní amach ag gáire. Go ginearálta, is laochra iad le tuairimí an-difriúla.
  Ach iompraíonn gach cailín smaoineamh an chumannachais ina gcroí. Agus ba mhaith leo go mbeadh Paradise fíor ar an Domhan phláinéid. Agus bheadh sé an-álainn.
  Angelica faoi deara ag lámhaigh ag na naimhde le cruinneas iontach agus punching tríd an skulls.
  - Ní dhéanfaidh Cumannachas a sciatháin a fhilleadh agus a shlogadh isteach i blaosc!
  D"aontaigh Alice leis seo:
  Ní dhéanfaidh Cumannachas a sciatháin a fhilleadh go deo! Is é ár n-idé-eolaíocht sonas a thógáil ar domhan phláinéid!
  Agus an bheirt chailíní ag screadaíl:
  - Glóir don Rúis! Glóir! Ritheann cailíní cosnochta ar aghaidh...
  Cuireann rannóg na mban cosnochta... fáilte roimh mhuintir na Rúise!
  Agus léiríonn na laochra baineann taitneamh ionsaitheach agus gnéasach.
  Chlaon Alice, ag tafann a cuid fiacla agus ag squeaking:
  - Seasann muid go léir le chéile don APSS!
  Agus bhuail an laoch arís na naimhde.
  Lámhaigh Angelica freisin ar an namhaid, agus pollta trína cheann. Agus chonnaic sí:
  - Glóir dár dTráithreachas!
  Agus an laoch, a bhí thar a bheith comhraic agus dearg.
  Agus a cuid gruaige sa ghaoth, tá an ghruaig copar-dearg seo cosúil le bratach proletarian.
  Tá na cailíní seo an-álainn agus sexy.
  Agus tá an oiread sin Mujahideen curtha cheana féin ...
  Tá cailíní ag obair freisin...
  Anseo tá Viola agus Dominika ag lámhach na hAfganastáine.
  Cuireann na cailíní bazookas ar umair agus coisithe na hÁise.
  Anseo bhí Viola fired, ag baint úsáide as an clúidín scarlet chun brúigh an cnaipe ar an bazooka, agus lámhaigh diúracán roicéad-ghluaiste.
  Agus bhí mais na hAfganastáine stróicthe as a chéile.
  Sheinn Viola arís:
  - Creidim i communism mór!
  Agus tinte Doiminice freisin go sonrach ag an Mujahideen. Agus bhuaileann sé iad i maiseanna móra.
  Ag an am céanna, caithfidh na cailíní grenades lena n-toes lom.
  Agus le clúidín scarlet ar chnaipe an bazooka, cuirfidh sé brú ar naimhde a scrios go radacach.
  Tá na cailíní seo go hálainn. Agus conas a fhéachann siad iontach nuair a bhíonn siad ag troid i mionbhrístíní díreach. Agus laochra den scoth.
  Dúirt Viola agus í ag brú ar an namhaid arís lena nipple sútha talún.
  - Is breá liom troid! Tá sé go hiontach!
  Rinne Doiminic gáire agus dúirt:
  Cad atá cearr le fir?
  Rinne Viola gáire agus d'fhreagair sí, ag caitheamh grenade ar an namhaid lena bharraicíní nochta agus í ag squeaked:
  - Ar ndóigh tá sé ceart go leor! Agus tá cuid acu ach adorable!
  Tá na cailíní an-troda agus álainn anseo.
  Thug Doiminic faoi deara:
  Cá fhad a mhairfidh an cogadh seo?
  Bhris Viola ar an Mujahideen arís ag baint úsáide as an nipple corcairdhearg agus squeaked:
  - Is dóigh liom gur fada an lá é!
  Thóg Doiminic é agus sheinn sé:
  - Tá cogadh ar siúl sa chruinne,
  Crush kill gan aon chúis...
  Tá Satan as an slabhra
  Agus tháinig an bás leis!
  
  Agus cé a stopfaidh an sreabhadh
  Aibhneacha fola buile. .
  Tiomáinfidh an léas léasair isteach sa teampall,
  Agus i splanc, d'imigh an fear!
  Chuir Viola leis, ag caitheamh grenade lena bharraicíní loma:
  Agus den sórt sin chaos
  Líonadh na cruinne...
  Cúis bhróin an chine daonna -
  Mairfidh pian, ag fulaingt!
  Is iad seo na cailíní, amhránaithe fionnuar den sórt sin.
  Agus ghearrann Oleg Rybachenko na hAfganastáine le claimhte.
  Caitheann an buachaill bronntanais an bháis lena bharraicíní loma de chumhacht dúnmharaithe agus canann.
  Ní déarfaidh mac an domhain mar fhreagra
  Ní bheidh mé i mo sclábhaí go deo...
  Creidim go mbeidh an tsaoirse breacadh an lae
  Leigheasfaidh an ghaoth créacht úr!
  
  Ar son an athar naomhtha i gcath,
  Glaonn an Svarog Mór féin ar...
  Éirigh ridire cróga go moch,
  Beidh an dorchadas imithe, beidh na rósaí Bealtaine faoi bhláth!
  Seo buachaill laoch den sórt sin ...
  Agus cuireann an cailín Margarita, ag scriosadh na Mujahideen le claimhte agus ag caitheamh grenades lena méar nochta, leis:
  Agus an pulsation an croí agus féitheacha,
  Deora ár bpáistí, a mháithreacha...
  Deir siad go dteastaíonn athrú uainn
  Caith amach cuing na slabhraí cruálach!
  Agus beidh na páistí ag feadaíl arís. Agus glacfaidh na préacháin é agus fanfaidh siad, ag cailliúint comhfhiosachta. Agus literally reithe an skulls na céadta Mujahideen.
  . CAIBIDIL? 7.
  Lean Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin leis na frith-leasuithe.
  Go háirithe, ghéaraigh siad an pionós mar gheall ar bholscaireacht fhrith-Shóivéadach agus deighilteachas.
  Thairis sin, mhol Gorbachev-Putin an tríú réalta de laoch an APSS a bhronnadh ar Stalin le haghaidh seirbhísí den scoth, agus an tríú Ordú Bua.
  Lean smaointe eile. Go háirithe, an tSín agus an Chóiré Thuaidh a áireamh i gComhaontú Vársá.
  D"aontaigh an Chóiré Thuaidh láithreach, agus thug an tSín freagra seachanta.
  Tuilleadh smaointe maidir le hathchóiriú bunreachtúil: bunú post an uachtarán, a bhfuil an-tóir ag na daoine air.
  Chomh maith leis na smaointe athchóiriú parlaiminte.
  Tar éis sin, thit Gorbachev-Putin ina chodladh arís agus shamhlaigh sé.
  Throid na cailíní sách rathúil le trúpaí an Taliban.
  Bhí Natasha ag scriobláil ar na laochra a bhí ag teacht chun cinn san Impireacht Ioslamach, agus fiú ag baint úsáide as a héadaí loma.
  Chonnaic sí:
  - Ar son ár nAthair iontach!
  D'eisigh Zoya, ag gouging opponents le cabhair ó siní scarlet a cófra, ag brú na cnaipí an bazooka:
  - Chun sonas na ndaoine ar an Domhan!
  Agus thug an Agaistín rua, ag scriobláil ar an Taliban, faoi deara go láidir:
  - Chun an cumannachas is mó ar domhan phláinéid!
  Agus glacfaidh agus caithfidh sé féin bronntanas dúnmharaithe báis agus a mhéara nochta.
  Svetlana lámhach go han-cruinn ar an namhaid agus ag bualadh an namhaid ceart ar an sprioc. Agus sála lom á úsáid aici, d"éirigh sí:
  - Ar son an athar go bhfuil ar fud an domhain ar fad!
  Bhuail an ceathrar cailíní an Taliban go han-cháiliúil. Agus bhuail chun báis iad.
  Agus ag an am céanna, roar na cailíní ag barr a scamhóga:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Agus caithfimid na hAfganastáine níos deacra fós.
  Thug Natasha faoi deara go fonnmhar, agus í ag scríobh ar an namhaid:
  - Tá clú ar ár Domhan,
  Tá sonas ag eitilt ar fud an domhain...
  Is teaghlach muid go léir
  Cantar amhráin na ndaoine!
  Is iad seo na cailíní - tá na haerobatics is airde acu i ngach rud.
  Agus is féasta do na súile é an chaoi a ndéanann siad an Taliban a threascairt.
  Agus tá na laochra ach iontach.
  Dúirt Zoya, ag lámhach na hAfganastáine:
  - Sonas an Motherland i gcailíní!
  D"aontaigh Augustine leis seo:
  - Ar ndóigh, i gcailíní - go háirithe le gruaig rua!
  Thumpáil Svetlana an Taliban agus squeaked:
  - Agus beidh sé go hiontach!
  Agus arís ar shaighdiúirí an Impireacht Ioslamach mar lúpán. A ligean ar a rá cailín!
  Ach tá áilleacht eile ag troid freisin.
  Mar sin tá Alenka ag troid.
  Agus a foireann de chailíní bikini.
  Caitheann siad bronntanais an bháis ar an namhaid le cabhair ó bharraicíní lom.
  Agus squeak siad:
  An carbhat faoi bhláth le bláth scarlet glórmhar,
  Go gairid beidh na cailíní páirteach sa Komsomol!
  Chaith Alenka bronntanas dúnmharaithe báis ar an namhaid lena bharraicíní loma,
  agus thóg sé é, agus squeaked:
  - Creidim communism chun cónaí!
  Scribbled Anyuta freisin ar na trúpaí Taliban. Agus ghníomhaigh sí go gníomhach, agus chaith a bharraicíní loma bronntanais an-chrua báis.
  Bhí an cailín ag rá:
  - Beidh ár saol cumannach!
  Agus bhí Alla rua ag scriobláil ar na hAfganastáine. Agus rinne sí go han-mhaith é. Agus ghearradh síos ar na trúpaí Taliban go déine mór, rinneadh an focal le corrán. Agus an laoch go éadóchasach
  chaith grenades lena bharraicíní lom agus chirped:
  - Le haghaidh bua nua cumannachas!
  Agus arís an cailín gáire agus squeaks.
  Martial Maria ghearradh síos freisin ar na naimhde. Agus do cuireadh suas dumhaí iomlána corp ón Taliban. Ag an am céanna, d'úsáid an cailín siní scarlet an chíche freisin, ag brú air
  cnaipe bazooka.
  Agus scaoil sí saighdiúirí na hAfganastáine síos, ach leag roicéad umar amach.
  Tá na Cluichí Oilimpeacha ag cur as don Taliban go láidir freisin.
  Casann a boinn loma bairille iomlán pléascán láithreach.
  roars na Cluichí Oilimpeacha:
  - Don mhór-chumannachas,
  Just dul suas agus síos!
  Scribbles Marusya freisin ag an namhaid. Agus déanann sé go han-mhaith é. Agus knocks amach a lán de na saighdiúirí Taliban. Agus cé go canann an cailín:
  - Glóir do thír an chumannachais,
  I só na meirgí scarlet...
  Bhuaigh muid na Naitsithe
  Tá an domhan shábháil ó thine!
  Agus arís, agus é ar ladhar lom, caithfidh sé bronntanas dúnmharaithe báis.
  Seo iad na cailíní.
  Buaileann Matrena na hAfganastáine freisin, agus buaileann sí iad go han-chruinn. Agus screeches:
  - Creidim go mbeidh domhan de communism naofa!
  Seo iad na cailíní, a gcathlán ar fad, cosnochta agus beagnach nocht. Agus tá na cailíní seo gleoite agus an-sexy.
  Maraíonn Stalenida an Taliban agus roars ar bharr a scamhóga:
  - Tá clú ar ár nAthair Naofa -
  Beidh muid ag fás ó imeall go imeall!
  Seo cailín Komsomol. Agus ansin brúigh sí cosúil le nipple sútha talún. Agus tá an namhaid defeated go sonrach.
  Bhris Veronica go cruinn ar na hAfganastáine, dúirt sí:
  - Glóir do mo thír dhúchais!
  Victoria, go cruinn agus i gceart ag bualadh an namhaid, choed:
  - Don chumannachas mighty!
  Agus chaith sí bronntanas marfach an bháis lena bharraicíní nochta.
  Dúirt Seraphim, ag scríobh ar na naimhde, go han-loighciúil:
  - Tá ár neart ag fás!
  Agus chaith sí lena bharraicíní loma bronntanas an-mharfach báis.
  Dúirt Stalenida go láidir, agus é ag baint na hAfganastáine as:
  - An mise an duine is láidre ag caitheamh grenades?
  D"fhreagair Alenka go raibh amhras air:
  - Táimid go léir láidir sa ghnó seo!
  Agus, freisin, agus é ag caitheamh bronntanais dhúnmharfacha an bháis.
  Dúirt Anyuta, agus é ag scríobh ar an Taliban, go loighciúil:
  - Táimid an-láidir i gcúrsaí míleata! Agus is é seo ár sonas!
  Agus freisin le sÚil lom beidh caith suas chumhacht millteach.
  Thug Alla rua, lámhach ar a chéile comhraic agus iad a ghearradh síos, faoi deara go loighciúil:
  - Ní thagann glóir don leisciúil!
  Agus mar a chaitheann sé a bharraicíní loma ar an namhaid, rud atá fíormharfach.
  Bhuail Martial Maria an namhaid go han-chruinn freisin. Agus ghearradh síos a lán de na hAfganastáine. Agus le toes lom, conas a sheoladh scrios isteach ar an namhaid.
  Agus ansin déanfaidh sé é agus cuirfidh sé brú ar an namhaid le nipple sútha talún.
  Cailín cailleach í seo.
  Tá na Cluichí Oilimpeacha ag marú an Taliban freisin. Déanann sé le gníomhaíocht agus roars:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Agus freisin shoots le nipple ruby. Agus is bogadh an-dian é seo. Seo cailín - ach super glan!
  Thug Marusya, ag lámhach na hAfganastáine, faoi deara:
  - Cé mhéad is féidir leat a ghlóiriú Cumannachas?
  D'fhás Olympias:
  - Chun an titim deiridh na fola!
  Agus arís chaith an cailín grenade marfach lena bharraicíní loma.
  Thug Matrena, agus í ag scríobh faoin Taliban, faoi deara go loighciúil agus go stuama:
  - Beidh sé ár bua sa chogadh naofa!
  Agus arís caithfidh an cailín bronntanas díothaithe lena bharraicíní lom.
  Is cailín den scoth í seo i ndáiríre.
  Ach is iad seo saol laethúil troid na gcailíní ...
  Nuair a tháinig an briseadh, agus sos sa troid, d'imir na laochra cártaí beagán.
  Thug Alenka faoi deara le gáire:
  - Ní hé seo an cogadh leis na Gearmánaigh. Bhí siad siúd níos lú ná sinne. Agus tá na hAfganastáine ag sileadh díreach cosúil le abhainn swarthy.
  Chlaon Anna le haontú.
  - Sea, bhí sé i bhfad níos éasca fós leis na Gearmánaigh. Anseo táimid bombarded i ndáiríre le coirp.
  Rug Alla faoi deara le gáire, ag caitheamh Ace lena bharraicíní lom:
  -Ach tá teicníc an namhad níos laige ná mar atá againn. Ina theannta sin, tá an namhaid cróga, ach dúr. Agus táimid cróga agus cliste.
  Dúirt Maria le gáire, ag scribble ar an namhaid le fórsa marfach, agus go litriúil beveling dó - fiú ina smaointe:
  - Tá an cath dian, ach i ndáiríre ní bheidh muid ag tabhairt suas!
  Dúirt Olympias go loighciúil agus go tuisceanach:
  - Tá sé ar fad caint agus demagogy. Go sonrach, bheadh sé go deas ceannaire an Taliban a ghabháil. Ansin deireadh an chogaidh!
  Bhí amhras ar Marusya, ag caitheamh an chárta:
  - Ní dócha. Níl a thimpeallacht níos fearr ann. Caithfidh an troid in aghaidh an Taliban a bheith fada agus crua.
  Chuir Matrena le osna:
  Go dtí go bhfuil tuiscint coiteann i réim!
  Chlaon Elena le haontú.
  - Sea, tá sé fós ach a bheith ag brath ar chiall is coiteann. Ní féidir leat na hAfganastáine go léir a mharú mar tá an iomarca acu. Agus d"fhéadfadh an cogadh tarraingt ar aghaidh ar feadh i bhfad.
  Agus gáire na cailíní mithlessly.
  Sea, chuaigh siad isteach i gcogadh leis an Impireacht Taliban.
  Ach sa spéir, tá na píolótaí ag troid go dian. Mar shampla, Alvina agus Albina agus Helga. Tá na cailíní ag troid agus aerárthaí na hAfganastáine sa spéir.
  Agus tá sí sraithadhmaid.
  Nó bhuail siad spriocanna talún.
  Thóg Alvina agus scaoil sé síos an eitleáin Taliban sa spéir, ag baint úsáide as a toes loma agus squeaked:
  - Beidh sé seo mo bua!
  Ghearr Albina an trodaire Taliban amach, d'aimsigh sé go deas balbh é, d'fhuascail sí a cosa lena méara loma agus vyaknula:
  - Chun ár nAthair!
  Bhuail Helga umar na hAfganastáine agus rinne sí:
  - Áit a bhfuil cumannachas, tá ár nAthair ann!
  Is iad seo na laochra atá ina hairicín fíor agus cumhacht agus scrios Cosmaí phenomenal.
  Agus le chéile agus cruthú.
  Scriosann Albina eitleáin Taliban. Tá siad i bhfad taobh thiar de na cinn na Rúise, go leor a dhéantar ar bhealach artisanal. Ach tá an Taliban ag iarraidh na huimhreacha a ghlacadh. Agus cófraí an-cothrom
  ollchóiriú.
  Ach na cailíní na hAfganastáine shoot síos go sonrach. Agus déanann siad go han-mhaith é. Tá sé cosúil go bhfuil siad arrachtaigh fíor.
  Buaileann Alvina síos an Taliban freisin lena bharraicíní loma agus canann:
  - Ní smaoineamh é an Cumannachas,
  Tá mé numb ó sonas an cailín!
  Agus tá an trodaí ag hammering planes an Impireacht Ioslamach arís le fórsa marfach.
  Agus ansin téann sé go dtí spriocanna talamh.
  Go deimhin, tá sé contúirteach teagmháil a dhéanamh leis na hAfganastáine. Tá an tír seo cumhachtach agus le daonra ollmhór. Bíonn go leor coisithe acu agus caitheann siad isteach sa chath é. Ní mór mná a rá sa Rúis agus
  An Ghearmáin ag troid.
  Ach cé chomh láidir is atá an namhaid i gcainníocht.
  Thug Helga, ag troid leis an namhaid, agus ag bualadh na naimhde go cruinn, faoi deara:
  - Is cailín mé a bhfuil aisling agus áilleacht fíor do gach duine.
  Agus arís beidh sé cnag síos ar an namhaid ag baint úsáide as an mhéara lom na cosa galánta.
  Ligean le rá gur cailín ar leith é seo.
  Ní féidir, ní féidir le naimhde dul i ngleic leis na háilleachtaí sin.
  Troideanna Elizabeth ar an umar leis na hAfganastáine.
  Agus tá sé an-deacair di. Ach bhuaigh sí agus go sonrach knocks síos naimhde.
  Agus roar ar bharr a scamhóga:
  - Glóir d'amanna an chumannachais san APSS!
  Thug Catherine, ag lámhaigh freisin, faoi deara go loighciúil:
  - Beidh an bua againn!
  Phléasc Elena freisin ar an namhaid, pollta umar na hAfganastáine agus d'éiligh:
  - Is sár-áilleacht mé!
  Bhris Euphrosinia freisin ar an Taliban agus squeaked:
  - Chun ár Motherland!
  Sin mar a ghlac an ceathrar seo - ceithre E, ar na naimhde ón Tríú Reich. Agus a ligean ar scrios na Síne. I gcoinne cailíní den sórt sin, an Taliban, fiú lena fiáin
  tá na huimhreacha lag.
  Cailín thar a bheith comhraic agus ionsaitheach a bhí in Elizabeth. Agus bhí grá aici do na fir. Go háirithe nuair a bhíonn siad álainn agus cothrom-haired.
  Chan Elizabeth, ag lámhach an namhaid lena bharraicíní loma:
  - Chun an athar agus bua go dtí an deireadh!
  Rinne Elena, ag lámhaigh ar na hAfganastáine, agus iad a ghearradh amach cosúil le páirín, squeaked:
  - Chun cumannachas!
  Agus d'úsáid an cailín bharraicíní lom.
  Ghlac agus d"eisigh Ekaterina, agus í ag scríobh ar an Taliban:
  - Chun an athar!
  Agus freisin bainfear úsáid as toes lom.
  Buaileann Euphrosinia an namhaid freisin, ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus ag screadaíl:
  - Chun cumannachas idé-eolaíocha!
  Seo é an ceathrar. Conas a dhéanann siad naimhde crush, agus exterminate. Ní cailíní, ach ginearál. Agus mar sin cnag siad amach naimhde go n-éiríonn sé scary.
  Is iad seo cailíní na heitilte agus na haerbatics is airde.
  Thug Elizabeth faoi deara le gáire:
  - Tá ár gcumas an-iontach!
  Sea, is cailíní iad seo ar thalamh ... Agus anseo tá siad sa spéir.
  Scaoileann Anastasia Vedmakova eitleán Afganach agus a bharraicíní loma. Agus screeches:
  - Le haghaidh smaointe iontach!
  Mar sin buaileann Akulina Orlova ar an Taliban lena bharraicíní loma, agus squeaks:
  - Don chumannachas ar fud an domhain!
  Agus tá Mirabela Magnetic ag brú trúpaí an Impireacht Ioslamach agus ag scata:
  - Glóir dár dTráithreachas!
  Is iad seo na píolótaí baineann, tá siad ach álainn agus super. Tá an oiread sin rudaí áille agus iontacha iontu. Ar fud an domhain, bhí cailíní den sórt sin ar horseback agus tháinig chun bheith ina finscéal.
  Agus thug na Taliban urraim dóibh do na Valkyries agus cheap siad luach saothair arda as a gceann.
  Chlúdaigh Anastasia Vedmakova umar na hAfganastáine as an aer agus chothaigh:
  - Glóir don APSS dofheicthe!
  Phléasc Akulina Orlova óna poist, ag coisithe an Taliban agus rinne sí grunted:
  - Glóir dár dTír Mhór!
  D'fhás Mirabela Magnetic, agus é ag cur brú ar arm namhaid gan áireamh na hImpireachta Neamhaí:
  - Glóir don CPSU!
  Nuair a scaoil Anastasia Witcher eitleán eile ón Afganastáin, sciob sí:
  - CPSU-SS!
  Dúirt Akulina go feargach, ag béicíl ar Mirabela:
  - Ná leomh tú ag magadh mar sin!
  Agus bhuail an cailín umar Taliban mór déanta as adhmad.
  Rinne Anastasia Vedmakova giggl agus d'fhreagair:
  - Tá sé a joke, ach a joke!
  Bhuail Mirabela carr hAfganastáine lena sÚil nocht agus squeaked:
  Ní féidir leat magadh le cumannachas!
  Seo iad na cailíní a fuair réaltaí óir laochra na Rúise cheana féin don chogadh sa Taliban. Seo iad na cailíní ag troid.
  Agus tá Gerda ón nGearmáin ag troid lena chriú freisin.
  Níl sna cailíní seo ach rang ultra!
  Caitheann Gerda an namhaid lena bharraicíní loma agus squeaks:
  - Chun an athar!
  Tá Charlotte ag lámhaigh freisin ar na hAfganastáine agus ag squeaking:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus lasann sé freisin ag baint úsáide as a bharraicíní lom.
  Buaileann Christina an Taliban freisin lena bharraicíní loma, agus squeals:
  - Don Rúis agus ré an chumannachais!
  Buaileann Magda na hAfganastáine, gearrann sí síos iad agus sciobann sí ar bharr a scamhóga:
  - Ar son an athar ó imeall go ciumhais!
  Seo iad na cailíní ar an umar. Agus is é seo a n-ionsaitheacht agus a lán-neart, agus móráltacht na trodaithe.
  Is cailíní deasa iad seo...
  Agus conas a throideann laochra baineann ón tSeapáin?
  Tógfaidh an cailín ninja gorm an muileann gaoithe le claimhte agus gearrfaidh sí cinn na nAfganastáine. Agus ansin le toes lom beidh seoladh
  tá snáthaidí nimhiúil, rud a chuirfidh deireadh le mais an Taliban.
  Ansin canann sé:
  Chun glóir ár tSeapáin!
  Gearrann an cailín ninja buí cinn shaighdiúirí na hAfganastáine, agus ag an am céanna caitheann sí piseanna scriosta lena bharraicíní lom agus squeaks:
  - In ainm an motherland!
  Gearrann an cailín dearg ninja an Taliban le claimhte ina bpíosaí agus squeals:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Gearrann an cailín ninja bán cinnirí trúpaí an Impireacht Ioslamach, gearrann sí iad agus squeals:
  - Don chumannachas is mó na Seapáine!
  Agus arís caithfidh sé piseanna marbhánta an bháis lena bharraicíní lom.
  Seo iad na cailíní ... Agus ar ndóigh tá siad sa bicíní céanna. Agus mar sin tá siad ag troid. Agus má spit siad freisin, ansin tagann bac iomlán ar chor ar bith.
  Bhí an cailín ninja gorm ag gol, ag gearradh cinnirí na hAfganastáine:
  - Is laochra muid - ultra agus níos faide anonn!
  Agus lena shála lom caithfidh sé pacáiste pléascach baile. Agus déanann sé an oiread sin scrios.
  Seo é cailíní - ach abair hyper!
  Ach tá Jane Armstrong ag troid.
  Gearrann cailín álainn, gan aon fhadhbanna, na hAfganastáine as umar.
  Agus déanann sé é le fórsa ionsaitheach mór.
  Deir Jane go sona sásta:
  - Glóir don chumannachas!
  Agus shoots arís ag an Taliban.
  Mar sin fired Gertrude, agus an-oiriúnach. Ansin faoi gurgled:
  - Glóir don chumannachas!
  Agus ar ndóigh, d'úsáid sí toes lom freisin.
  Agus ansin thóg an cailín Malanya agus buailte.
  Agus rinne sí go han-mhaith é. Phol sí an namhaid agus squeaked:
  - Don USSR!
  Agus úsáidtear freisin bharraicíní lom.
  Agus sin mar a fucked Monica suas. Agus rinne sí go han-chruinn é freisin. Bhris sí carr na hAfganastáine agus dúirt:
  - Chun smaointe iontach an domhain!
  Is iad seo na cailíní - na haerobatics is airde i na cruinne.
  Dúirt Jane, cé go raibh sí ag lámhach lena sÚil lom:
  - Bhuel, ar chostas na cruinne, tá sé seo cheana féin i bhfad ró!
  Dúirt Gertrude le gáire:
  - Níl foireann Gerda níos measa ná ár bhfoireann!
  Agus arís beidh sé é a ghlacadh agus shoot ar an namhaid lena cos lom.
  Thug Malanya, ag bualadh naimhde le cruinneas iontach, faoi deara:
  - Don Rúis iontach!
  D"éiligh Monica, agus í ag baint na hAfganastáine síos le luas iontach:
  - Don Bhreatain Mhór freisin!
  D"aontaigh Jane leis seo:
  - Is tír iontach í an Bhreatain agus gheobhaidh muid na coilíneachtaí ar fad arís!
  Gertrude le chuckle, agus ag brú a bharraicíní lom ar na cnaipí, squeaked:
  - Chun an athar ar aghaidh!
  Buaileann Malanya freisin lena barraicíní loma agus cúnna:
  Don Bhreatain Mhór!
  Buailfidh Monica na hAfganastáine freisin agus buailfidh sí:
  - Don arm is fearr ar domhan Shasana!
  Is iad seo na cailíní - ach na aerobatics is airde ar umair.
  Seo iad na comhghuaillithe...
  Agus tá Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova ag troid i gcoinne an Taliban freisin. Tháinig leanaí neamhbhásmhara i gcabhair ar an Rúis, mar go bhfuil an iomarca Afganach ann. Agus seo a leanas iad áfach
  tanaí amach beagán. Thairis sin, tá níos mó fir ná mná sa Taliban. Agus tá sé éasca go morálta iad a mharú.
  Reáchtáil Oleg Rybachenko muileann lena chlaíomh, gearradh síos na hAfganastáine agus a gceann, agus ansin chrom sé:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Agus a bharraicíní lom, seolfaidh an buachaill rud éigin marfach ag an Taliban.
  Rinne Margarita Korshunova hack freisin ar na hAfganastáine, ghearr siad amach iad mar chorrán, agus chrom sí:
  - Glóir don Motherland!
  Agus lena bharraicíní loma chaith sí piseanna le pléascáin.
  Agus stróic siad aifreann de shaighdiúirí Taliban.
  Tar éis sin, glacfaidh na leanaí neamhbhásacha é agus feadóg lena liopaí go léir. Agus beidh aifreann de préacháin stunned titim ar cheannairí na saighdiúirí na hAfganastáine, briseadh trí iad.
  Agus déanann sé le tuiscint láidir.
  Tá na guys super agus ultra-aicme!
  Bhris Oleg Rybachenko an buachaill síoraí seo den Taliban arís agus d'éirigh sé as:
  -Do chumannachas iontach!
  Agus le toes lom beidh an leanbh bás a sheoladh scrios.
  Rinne Margarita Korshunova hack arís ar na hAfganastáine, rinne siad iad a scaradh, agus lena bharraicíní loma thug bronntanas an bháis agus d'éiligh:
  - Chun ár nAthair!
  Agus anois bíonn na páistí ag feadaíl arís agus titeann an t-uafás préacháin a fuair taom croí ar cheann trodaithe na hAfganastáine.
  Is cinnte go bhfuil na Taliban an-cróga. Ach a gceannaireacht, i gceannas ar fear d'aois nó nach bhfuil go leor seanfhear, Khaibatulla Akhundzada
  frankly craiceáilte.
  Mar sin tá laochra na hImpireachta Neamhaí ag dreapadh ar aghaidh go dian.
  Agus sna críocha áitithe déanann siad cruálacht fhiáin.
  Anseo, go háirithe, tarraingíodh an cailín Komsomol gafa suas ar raca, agus thosaigh siad ag síneadh é. Shlabhra siad cosa lom an chailín i stoc agus chroch siad meáchain. Agus ansin tháinig siad
  sruthán na sála le iarann te. Agus ansin flog siad an cailín le fuip, ansin bhuail siad í le sreang deilgneach, dearg-te. Agus ghortaigh sé an oiread sin. Agus ansin áilleacht
  thóg siad agus bhris siad na toes ar a chosa lom. Agus ansin dóite siad a cófra le tóirsí, agus le cloigthí dearg-te stróic an cailín amach a nostrils. Agus a luaithe ní dhearna an Taliban magadh ar bhall Komsomol, agus í ag céasadh chun báis.
  Agus lean an chéasadh. Sna sráidbhailte a gabhadh, bhí gach duine, idir leanaí agus daoine fásta, buailte le bataí ar a sála lom. Anseo buaileadh leanaí le maidí ar a sála lom, go háirithe
  go brúidiúil. Agus ní raibh unsa na trócaire ann.
  Sin díreach nár úsáideadh céasadh.
  Tá Tamara ag troid leis an Taliban freisin ...
  Rang laochra freisin.
  Agus ar na hAfganastáine go bhfuil siad ag dreapadh, titeann níos mó agus níos mó diúracáin i bhfíor-thonn taoide.
  Tá sé mar aidhm ag Tamara agus Dominika lainseálaithe ag na hAfganastáine.
  Agus brúnn siad na cnaipí lena bharraicíní lom.
  Agus d'úsáid Dominika fiú clúidín scarlet.
  Agus chrom sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Tá sár-chailín agam!
  Tá Viola agus Aurora ag caitheamh an Taliban le lainseálaithe freisin.
  Agus déanann siad é le cruinneas mór. Agus tú ag canadh:
  - Slán a chumannachas, a chlos!
  Scriosfaimid faisisteachas!
  Dúirt Viola, ag brú a clúidín scarlet ar an gcnaipe luamhán stiúrtha, ag seoladh roicéad chuig na hAfganastáine:
  - Táimid ag cogadh leis an Taliban, agus tá siad Communists!
  D'fhreagair Aurora le gáire, ag cur muirir chuig an namhaid lena sÚil lom:
  - Tá Cumannachas shaobhadh, nó Ioslamachas níos measa ná faisisteachas shaobhadh!
  Rinne Viola gáire, chaith sí bronntanas an bháis ar an namhaid arís le cabhair óna héadaí loma agus thug sí faoi deara:
  - Níl faisisteachas shaobhadh ní tharlaíonn! Níl ann ach perversion!
  Dúirt Aurora, ag seoladh bronntanas chuig an namhaid le clúidín scarlet:
  - Is féidir Cumannachas a shaobhadh go leor! Fiú faoi Stalin, bhí go leor daoine iomarcach traochta agus maraíodh!
  Viola mar fhreagra, arís ag seoladh roicéad chuig na hAfganastáine, canadh:
  Spreagadh sinn in amanna deacra
  Tar éis dóibh an toil a neartú, tháinig siad chun bheith ...
  Shábháil an domhan ón bplá
  A chara Stalin!
  
  Ar go leor bealaí thomhais mé
  I cruinne gan teorainn ...
  D'oscail tú an cosán ceart dúinn -
  Ag cur in iúl go deo é!
  Seo iad na cailíní a bhfuil cosa lom, tanned orthu.
  Thug Alenka, ag lámhach ar an Taliban agus ag croitheadh a cíoch le siní scarlet, faoi deara:
  - Cumannachas a bheith!
  Agus chaith sí bronntanas an-mharfach báis lena bharraicíní nochta.
  Bhris Anyuta líne ar na hAfganastáine, ghearr siad síos iad, agus rinne siad:
  - Ar son bua mór na gcailíní!
  Agus le clúidín scarlet, cosúil le cnaipe ar bazooka, brúigh sé.
  Tá na cailíní seo ach iontach.
  Agus baintear na Sínigh síos le díograis mhór, agus b'fhéidir go mór.
  D'éiligh Alla, an gruaig rua, an Taliban a bhriseadh:
  - Chun an athar agus ár máthair!
  Agus conas a chaithfidh sé bronntanas marfach an díothaithe ar an namhaid lena bharraicíní nochta.
  Agus ansin beidh Maria ciceáil freisin, ag baint úsáide as freisin a toes loma. Agus stróic mórán Afganach as a chéile.
  Ansin murmurs sé:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Thug Olympias, ag lámhach na hAfganastáine, faoi deara go fonnmhar agus go suairc:
  - Chun an ceannaire nua de na Communists!
  Agus chaith an cailín arís bronntanas marfach an bháis agus an scrios lena bharraicíní nochta.
  Agus níl na cailíní seo ach hyper.
  Agus tá siad chomh gealtach.
  Marusya, ag gogadh comhraic agus ag seoladh bronntanais bháis don namhaid lena cosa nocht, squeaked:
  - Le haghaidh bua is airde-phróifíle na Athartha!
  Matryona, ag scribble ar an Taliban agus coed:
  - Don athar is airde ná aon díon!
  Agus arís, beidh an cailín ag lámhach na hAfganastáine le bazooka trí bhrú ar an gcnaipe le nipple sútha talún.
  Is í an cailín seo an rang is airde.
  Seo mar a chuaigh na cailíní i mbun an Taliban agus chuadar:
  - Is mór an rúndiamhair Motherland,
  Do onóir dílis ciallmhar, glórmhar ...
  Neartóimid d"aontacht -
  go deo leis an Athartha beidh muid le chéile!
  Bhí Steelenida, ag lámhach na hAfganastáine, an-ionsaitheach agus dearfach. Agus le toes lom, conas a chaitheamh
  láthair an bháis. Agus scrios as a chéile mais laochra an Impireacht Ioslamach. Is laoch den scoth í.
  Sheinn Steelenida le gáire:
  - Bíodh an cumannachas clúiteach,
  Scriosfaidh Mao thú...
  Níl ach muid suas, ní síos saor in aisce,. .
  Cuirimis an meirleach in éadan!
  . CAIBIDIL? ocht
  Sin í an saghas cailín cráifeach í. Agus mar sin tá na hAfganastáine diabhal brúite. Agus ní dhéanfaidh aon rud léi.
  D'eisigh Veronica, ag troid leis an Taliban:
  - Chun bua na smaointe cumannach ar fud an domhain!
  Victoria, ag scríobh faoi shaighdiúirí an Impireacht Ioslamach, agus ag caitheamh grenades lena méar nochta, squeaked:
  - Don Rúis agus saoirse go dtí an deireadh!
  Agus arís chaith sí bronntanas marfach an díothaithe lena bharraicíní loma.
  Bris Seraphim na hAfganastáine, ag baint an Taliban síos go héasca gan stró, agus chaith bronntanais an bháis lena bharraicíní loma.
  Ansin choed sí:
  - Chun smaointe an cumannachas naofa!
  Ag tógáil Stelenida ar na hAfganastáine, dúirt go géar:
  - Nuair a chloiseann tú an focal naomh - láithreach tugann sé bréag agus bréag!
  Rinne Veronica gáire agus dúirt:
  - Sea, nach bhfuil Vladimir ina naomh!
  Chaith Stalenida grenade ar an Taliban lena gcos lom agus squeaked:
  - Sea, nach bhfuil ár n-uachtarán gan íoc!
  Sheinn Veronica, ag magadh gan staonadh, agus ag scriobláil ar na hAfganastáine:
  - Creid an goblin, creid an goblin, creid an goblin,
  Ach fós beo! Ach beo de réir Brezhnev! Ní féidir liom ma!
  Ní ma! Ní féidir liom!
  Thug Victoria faoi deara le gáire, ag scríobh faoi na hAfganastáine:
  -Beidh sé ceart go leor!
  D"aontaigh Veronica leis seo:
  Beidh an bua againn cinnte!
  D"aontaigh Steelenida:
  -Ní féidir linn a chailleadh! Toisc go bhfuil muid Rúisis! Agus is náisiún den sórt sin na Rúiseach go fiú má chailleann siad an t-am ar fad, beidh siad é a ghlacadh agus a bhuachan le fury dochreidte!
  Chlaon Victoria.
  - Tá sé cosúil le dornálaí a chaillfidh ceithre bhabhta déag, ach sa chúigiú déag a thógfaidh sé agus go cinntitheach buaigh!
  Rinne Veronica gáire agus í ag tafann a fiacla:
  - Sea, is féidir go leor! Bhuel buaigh an bua!
  Dúirt Seraphim go ionsaitheach agus í ag tafann a fiacla:
  - Beidh muid ar an duine is láidre ar domhan agus buailfimid gach duine!
  Agus é ar a bharraicíní, seolfaidh sé bronntanas uathúil báis arís ag an namhaid.
  Seo iad na cailíní - an aerobatics is airde.
  Le cailíní den sórt sin, sílim gur féidir le duine ar bith a gceann a bhogadh, nó beidh an clúdach stróicthe as a insí.
  Bhris Steelenida an Taliban agus chan sé:
  Tá muid ar an duine is láidre ar domhan
  Soakfaimid an Taliban sa leithreas ...
  Ní chreideann Moscó i deora,
  Déanaimis buille inchinne do Khalifa!
  Seo í, Stalenida, cailín aoibhinn. Is féidir a dtugtar - ach hyper agus Super.
  Le cailíní den sórt sin, is féidir leat breathnú go sábháilte ar an todhchaí. Bíodh beagnach billiún Taliban ann, agus murab ionann agus an Rúis, tá i bhfad níos mó fir ná mná acu.
  Agus is breá leis an Taliban troid.
  Ach níl siad an-mhaith air.
  Bhí an chuma ar an líne tosaigh stróicthe. I gcás ina wedged an Taliban i, i gcás na trúpaí an Biúró um Dhearadh Speisialta nó an Rúis.
  Níl buntáiste mór ag éinne.
  Thóg sí é agus squeaked, grinning a fiacla agus winking:
  - Chun an athar go dtí an deireadh an-!
  Victoria squeaked le fury fiáin:
  "Tugann tú bás iomlán don Uachtarán Dragon!"
  D"aontaigh Veronica leis seo:
  - Bás don Uachtarán-Dragon trí Tumba Yumbe!
  Agus tá na Meiriceánaigh, ar ndóigh, réidh chun cabhrú leis an Taliban. Fiú airm a dhíol leis an Taliban ar cairde. Agus is polasaí éadrócaireach é seo sna Stáit Aontaithe. Seo mar a chuireann siad brú ar Arm na Rúise.
  Ach chomh fada agus a bhfuil banlaochra ann, ní féidir an Rúis a shárú.
  Anseo tá Alice agus Angelica ag troid. Troid den sórt sin agus steals fionnuar. Agus buaileann siad na hAfganastáine le fearg agus le fórsa.
  Alice fired a raidhfil sniper, pollta tríd an Taliban. Agus chaith méara lom
  scian bronntanas dúnmharaithe báis, squeaking:
  - Don athar Tíre an APSS!
  Sin an sórt cailín troda atá sí. Tá sé lán de neart agus de ionsaí.
  Tá Angelica sláintiúil agus ina laoch dearg. An Taliban á bhualadh mar sin. Bainfidh sé mais ollmhór díobh. Agus roar:
  - Glóir do bhaill nua Komsomol!
  Agus conas a gáire sé.
  Dúirt Alice, ag lámhach na hAfganastáine, agus ag bualadh go cruinn orthu, go loighciúil:
  - Tá muid in ann a defeat aon Horde!
  Agus scaoil Alice a bazooka ag baint úsáide as an nipple cíche scarlet.
  Seo cailín - a léiríonn rang caipitil.
  Casann Angelica an namhaid freisin, agus gearrann sí go leor Taliban agus blathers:
  - Chun an athar!
  Is mná iad seo - chomh ionsaitheach agus chomh cumasach, a ligean le rá, go leor.
  Dúirt Alice le gáire agus í ag baint na naimhde:
  - Is é ár máthair Motherland, beidh muid a mharú na cinn buí!
  Dúirt Angelica le fearg fiáin ag brú na hAfganastáine:
  - Beidh muid Communists a bheith níos láidre ar fud an domhain!
  Agus lena bharraicíní loma, caithfidh sé grenade le lucht tola.
  Sin mar a chuaigh na cailíní ar buile.
  Agus scrios naimhde le fórsa ollmhór.
  Thug Natasha, ag lámhach na hAfganastáine, agus ag brú cnaipe an bazooka lena nipple scarlet, faoi deara:
  - Don Rúis níl aon fhadhb den sórt sin mar líon na naimhde!
  D"aontaigh Zoya, agus í ag scríobh faoi na hAfganastáine:
  - Is féidir linn aon arm an namhaid a shárú!
  Cailín troda Augustine, ag scriobláil ar na trúpaí Taliban, phléasc as bazooka le nipple sútha talún agus yelped:
  - Is mé áilleacht an bháis!
  Agus beidh Svetlana slap na hAfganastáine. Agus le coise loma de na cosa ar an Mujahideen scaoilfidh sé agus blaiseadh:
  - Don APSS i bhfianaise nua!
  Bhuail Natasha arís, ag baint úsáide as a nipple ruby chun an cnaipe a bhrú. Agus bhí sé go hálainn. Agus an-ionsaitheach.
  Dúirt Natasha le gáire:
  - Is dóigh linn gur féidir linn agus is féidir linn gach rud a dhéanamh!
  D'fhreagair Zoya le gáire:
  - Ach ní léir! Ní féidir linn Khalifa a ghabháil!
  Thug Natasha faoi deara le osna, ag scriobláil ar an namhaid lena sÚil lom:
  - Gabhaimid Khalifa freisin! Sea, tá sé sean, gheobhaidh sé bás go luath!
  Rinne Zoya gáire agus d'fhreagair sí:
  - D'fhéadfadh teacht eile, fiú níos frantic,!
  Ghearr Augustina amach na hAfganastáine, a bhí ag crawling i mais mór, agus freisin slapped le cabhair ó nipple sú craobh ó bazooka agus squeaked:
  Beidh gach rud go breá a chailíní! Tá mé cinnte de!
  Agus dúirt sí leis, ag tabhairt bronntanas báis lena sála loma agus ag cuimilt an Taliban as a chéile.
  - Níl an olc gan teorainn!
  Thug Svetlana faoi deara go loighciúil, ag gearradh siar ar na trodaithe Taliban atá ag dul chun cinn:
  - Beidh ár dtír níos glórmhar agus níos nua-aimseartha!
  Agus freisin, maidir leis na hAfganastáine, beidh sé é a ghlacadh agus é a fuck.
  Agus is é seo a tuiscint ionsaitheach agus a neart ollmhór.
  Is féidir le cailíní, ar ndóigh, go leor a dhéanamh nuair a bhíonn siad olc agus fiú níos mó nuair a bhíonn siad cineálta.
  Albina agus Alvina troid go dian sa spéir.
  Scaoil Albin síos eitleán agus coos Aerfhórsa na hAfganastáine:
  - Tá an bandia Lada dúinn!
  Lámhaigh Alvina aerárthach ionsaithe Taliban agus thug sí faoi deara:
  - Bandia Lada - Deity le ceannlitir!
  Tá sé seo i ndáiríre cad is gá cailíní. Agus thar a bheith fionnuar.
  agus Helga ón aerárthach ionsaithe i gcónaí ag gouging na hAfganastáine ar tír. Agus is laoch eitilte an-chomhraic í. Agus mar sin d'éirigh go sciobtha buille beacht an túir ó umar Taliban.
  Seo an cailín...
  Agus cooing:
  - Chun cumannachas a thógáil ar fud an domhain!
  Thug Albina faoi deara, ag gríosú na Mujahideen, le cruinneas an-mhór maidir le bua:
  - Chun an intinn Sóivéadach is fearr!
  Agus freisin conas an carr hAfganastáine a ghearradh.
  Seo iad na cailíní - b'fhéidir an líon is airde, tá siad sa chatagóir.
  Thug Alvina, ag briseadh an Taliban, faoi deara go loighciúil:
  - Is féidir linn gach rud a dhéanamh - agus taispeánfaimid do gach duine é!
  Agus scaoil sí síos bandura eile na hAfganastáine.
  Is iad cailíní an rang is airde.
  Ach is féidir fiú buachaill a bheith ina Trodaire an-mhaith.
  Go háirithe más buachaill neamhbhásmhar é.
  Sheinn Oleg Rybachenko anseo le díograis mhór:
  - Glóir do thír athar an chumannachais,
  Is breá linn tú tír daor...
  Scriosfaimid na trúpaí faisisteacha,
  Cé go bhfuil Satan ionsaí orainn!
  Agus caitheann an buachaill an Taliban arís le claimhte. Agus ansin beidh sé i seilbh muileann lucht leanúna. Agus le toes lom, mar a ghlacfaidh agus a chaithfidh sé bronntanas an-mharfach báis
  namhaid.
  Seo buachaill - a ligean ar a rá ach buachaill - super!
  Margarita Korshunova, ag gearradh siar ar na hAfganastáine a bhí ag teacht chun cinn, agus ag caitheamh bronntanais an bháis ar an namhaid lena bharraicíní loma, squeaked:
  - Taobh amuigh de theorainneacha na Rúise thar Cabúl!
  Chlaon Oleg Rybachenko, ag gearradh síos ar an namhaid, go bríomhar:
  - Beidh ár línte níos faide ná Cabúl. Ach tá an namhaid láidir go háirithe i líon!
  D"aontaigh Margarita Korshunova leis seo:
  - Tá an namhaid an-láidir! Ach beidh an bua againn fós!
  Agus le toes lom, conas bronntanas marfach an bháis a sheoladh.
  Thug Oleg Rybachenko, ag scríobh ar an Mujahideen, faoi deara go réasúnach:
  - Beidh ár n-arm i gCabúl!
  D"aontaigh Margarita Korshunova:
  - Tá súil agam go ndéanfaidh! Mura ndéanaimid fuiliú chun báis sinn féin!
  D'fhreagair an buachaill terminator go muiníneach:
  - Tá ár bua dosheachanta!
  D"aontaigh an cailín trodaí, ag caitheamh líomóide lena cos lom:
  - Creidim ann! Creidim i ndáiríre!
  Agus mar a thógfaidh laoch é agus gáire.
  Agus ansin beidh na leanaí neamhbhásmhaireachta a ghlacadh agus feadóg i unison. Chuir a gcuid feadóg na mílte préachán isteach i swoon. Agus tar éis dóibh an Chonaic a chailleadh, titeann siad ar aghaidh
  Afghans agus Pierce a skulls.
  Agus druileann siad bairr ceannairí na saighdiúirí ar an Impireacht Ioslamach. Agus tiomáineann siad na naimhde isteach sa chónra.
  Thug Margarita, tar éis í a fheadaíl le gáire, faoi deara:
  - Tá tú féin agus mé díreach cosúil le robálaithe Nightingale!
  Chlaon Oleg Rybachenko comhaontú:
  - Sea, díreach cosúil le nightingales!
  Agus rinne an buachaill gáire ...
  Agus arís na leanaí bás a fháil conas a feadóg. Agus ghortaigh sé na préacháin go mór. Cailleann siad comhfhios agus titeann siad síos cosúil le braonacha báistí. Agus do gabhadh agus do bhuaileadh mórán Afganach.
  Ansin chan na páistí in éineacht:
  - Laoch dubh i n-aghaidh an bháis,
  Tá an t-íospartach ag fanacht le meán oíche...
  Creid níos fearr ná aon duine ar domhan
  Déanfaimid tú a adhlacadh sa talamh!
  Is leanaí iad seo i ndáiríre - rud atá uait! Agus is é seo toughness chomhrac.
  Chas Oleg Rybachenko a dhá chlaíomh, ghearr sé cinn seachtar saighdiúir Afganacha láithreach, agus chan sé:
  - Tá cáil orm mar dhuine láidir ar chúis,
  Seacht le buille amháin!
  Dúirt Margarita Korshunova, ag gearradh síos an Mujahideen:
  - Beidh muid ar an gcéad cheann ar Mars, agus go ginearálta i ngach áit!
  Thug Oleg Rybachenko, ag slad ar an Taliban arís, faoi deara:
  - Beidh muid ar an gcéad i ngach áit!
  Agus chaith cos an linbh lom de bhuachaill de thart ar dháréag grenade d'fhórsa marfach.
  Seo é mar a throideann na páistí, a fuair neamhbhásmhaireacht ó Dhéithe na Rúise mar bhronntanas, go éadóchasach agus go cróga. Agus gníomhaíonn siad le fuinneamh iontach.
  Gorbachev-Putin thosaigh arís orduithe a thabhairt. Tugadh isteach cáin bhreise cúig faoin gcéad.
  D'ordaigh sé a chosaint frith-diúracán féin a chruthú. D'ordaigh sé céim Marshal Lavrenty Palych Beria a athbhunú. D'ordaigh sé freisin athshlánú a dhéanamh ar Yagoda, Yezhov, Abakumov.
  Deir siad go raibh an ceart ag Stalin agus chuir siad beagán i bpríosún. Agus go bhfuil sé riachtanach fiú níos mó a phlandáil agus a shoot.
  Baineadh Yeltsin as a phost mar cheannaire ar an Aireacht Cosanta Moscó agus i bpríosún. Agus b'fhéidir gurb é seo an rud is tábhachtaí.
  Ansin thóg an deachtóir é agus thit sé ina chodladh.
  Lean na cailíní ag troid leis an Taliban iomadúla.
  Caitheann Natasha trúpaí an Impireacht Ioslamach, agus caitheann sí grenade lena bharraicíní loma. Ansin roars sé:
  - Don chumannachas iontach!
  D'éiligh Zoya, ag lámhach ar na trúpaí hAfganastáine, agus ag gearradh síos trúpaí Impireachta sciliúla:
  - Don APSS iontach!
  Augustina, ag lámhach ar an namhaid, agus cuirimis bronntanais an bháis lena bharraicíní loma, agus coed:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Thug Svetlana faoi deara go ionsaitheach, ag scriobláil ar an Taliban, agus ag caitheamh bronntanas marfach díothaithe lena cosa lom:
  - Chun cumhacht cumannach!
  Lámhaíonn Natasha an namhaid go han-chruinn. Agus le toes lom, conas a scrios a thosú. Agus punch an namhaid.
  Agus bainfidh go leor Taliban síos agus sciobfaidh siad:
  - Chun an APSS an cumannachas!
  Agus wink arís.
  Tairníonn Zoya an namhaid freisin agus gearrann sí síos é. Agus lena bharraicíní loma caitheann sé grenade de fhórsa marfach, ag stróiceadh an Mujahideen as a chéile.
  Ansin squealed sí:
  - Amhrán ár Motherland an APSS!
  Do chonnairc Augustín, ag baint fiacal, agus ag caitheamh bronntanas an bháis le n-a chois nocht:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Svetlana, ag troid leis an Taliban, agus ag scriobláil ar an namhaid le marfach, squeaked:
  - Don chumannachas iontach!
  Agus throid na cailíní go dian. Sin é an chaoi a bhfuil siad áilleacht.
  Troideanna Oleg Rybachenko leo. Breathnaíonn an buachaill thart ar dhá bhliain déag d'aois, ar ndóigh, leanbh éadóchasach.
  Agus lena bharraicíní loma, seolfaidh sé airm mharfacha ag na hAfganastáine.
  Ansin beidh sé roar:
  -Chun smaointe an chumannachais san APSS!
  Is laoch í Margarita Korshunova freisin, atá ag troid agus go dian.
  Scriosann sí an Mujahideen agus roars:
  - Don chumannachas san APSS!
  Sin é an saghas soith troda atá sí. Agus scuabann sé uaidh an Taliban trí grenades a chaitheamh lena bharraicíní nochta. Agus screams:
  - Is é ár máthair Motherland!
  Agus anois feadóg na leanaí bás a fháil. Agus titeann na mílte préacháin ar chinn na Mujahideen. ocus is follus fris mar cheann dó féin
  caith watermelon.
  D"eisigh Natasha, ag gigeáil agus ag lámhach:
  - Chun an spás iontach!
  D"aontaigh Zoya léi:
  - Chun an spás is mó i na cruinne!
  Dúirt Augustine agus í ag tafann a fiacla agus ag feadaíl:
  - Beidh gach rud cailíní an-fionnuar - beidh an bua againn!
  Thug Svetlana faoi deara, ag tafann a fiacla, agus ag caitheamh grenade ar an namhaid le fórsa marfach:
  - Ar ndóigh beidh gach rud haca!
  Idir an dá linn, bhí Stalenida ag scribble ar na hAfganastáine agus ag caoineadh:
  Beidh muid ar an duine is mó ar domhan
  Chuir Dia geall ar bhuachaillí éadóchasach...
  Níl muid níos fuaire fiú ar an phláinéid mhór ...
  Veronica, ag brú ar an namhaid - roghnaíodh suas:
  - Maraigh an ollphéist olc!
  Chaith Victoria grenade lena cos lom, ag stróiceadh na Sínigh suas agus ag squeaked:
  - Maraigh an ollphéist olc!
  Rinne Angelina, ag scriobláil ar an namhaid agus ag baint na naimhde síos ina n-iomláine, squeaked:
  "Doirttear fuil anseo arís!"
  Dúirt Natasha go fonnmhar, ag leagadh amach na naimhde:
  Breathnaíonn do chéile comhraic dian!
  Le caitheamh dea-dhírithe ar a cos lom, chas Steelenida an umar anonn agus d"éiligh:
  Ach ná tabhair isteach dó!
  Phléasc Veronica, ag brú cnaipe an bazooka lena nipple scarlet agus d'eisigh:
  - Ollphéist olc - filleadh ar an dorchadas!
  Agus bhí na laochra ag canadh i gcurfá, ag fuála na gcéadta Afganach le chéile:
  - Más fear thú, agus ní leannán bórach,
  Beidh tú a mharú go dána an ollphéist réalta!
  Agus arís taispeánann na cailíní a dteangacha. Sea, is daoine cróga iad i ndáiríre.
  Ghéill Victoria don phacáiste pléascach lena sÚil lom, chruinn agus d"éiligh sí:
  - I cogadh naofa - beidh ár bua!
  Thug Stalenida faoi deara:
  - Agus ní hamháin bua, ach bua millteach!
  Tá Albina, idir an dá linn, ag troid le arm an Taliban san aer. Léiríonn an cailín na píolótaí is airde.
  Agus shoots síos planes namhaid, le díograis mhór. Ag an am céanna, canann Albina:
  - Tá roicéid, eitleáin againn,
  An spiorad Rúisis is láidre sa domhan ...
  I gceannas ar na píolótaí is fearr -
  Beidh an namhaid a brúite go smithereens!
  Agus arís conas a feadóg. Agus ansin, le cabhair ó chosa lom, leagfaimid síos carr namhaid eile. Beidh fáiltiú ar siúl ag bairille ólta.
  Tá Alvina ag troid le arm an Taliban freisin. Is cailín é ag troid agus an-ionsaitheach. Anseo, mar shampla, conas atá a teicníc sínithe - dréimire?
  Tá sé seo freisin ach a miracle!
  Dúirt Alvina:
  Ní chaillfimid ár mbua!
  D"aontaigh Albina lena páirtí:
  Ar ndóigh ní chaillfimid tada!
  Troideanna Helga freisin le éadóchas mór. Is cailín den sórt sin cogaíoch é seo. Buaileann Helga spriocanna talún níos mó. Is cailín an-chruaiteach í.
  séideadh.
  Agus anseo tá Anastasia ag troid. Laoch baineann atá ina sár-shaighdiúir. Rud nach ndearna sí. Seo é an laoch.
  Déanann sí seal ionsaitheach sa spéir, agus buaileann sí a chéile comhraic cosúil le snáthaidí móra le líontán. Agus ar ndóigh, tá sé thar a bheith fionnuar.
  Anseo tumann an cailín agus lasann umar an Taliban suas mar thine ó spréach. Agus arís tinte agus scrios.
  Sheinn Anastasia:
  - Is dócha go bhfuil a fhios ag na cailíní go bhfuil sé tugtha,
  Tuigeann gach nonsens den scannán...
  Agus cad é nach bhfuil sa domhan ina nonsense ospidéal síciatrach -
  Tugann sé breith don solas is fearr ar domhan!
  Rinne Akulina Orlova, ag scriobláil ar a chéile comhraic agus ag lámhach eitleáin na hAfganastáine, achoimre ar:
  - Ar domhan tá gach rud coibhneasta, agus nach bhfuil Dia aingeal, agus nach bhfuil an Diabhal diabhal!
  Chuir Anastasia, ag scriobláil ar na naimhde, agóid:
  - Bhuel, a Dhia, b'fhéidir nach aingeal é, ach cá bhfuil rud éigin go maith ón Diabhal?
  Shrug Akulina a guaillí agus d'fhreagair:
  - B'fhéidir go raibh sé buíochas le Satan gur ith muid na torthaí toirmiscthe agus bhí i bhfad níos cliste! D'fhoghlaim, go háirithe, a chumadh!
  Lámhaigh Mirabela Magnetic aerárthach namhaid eile agus chrom:
  - Go deimhin, d'fhoghlaim siad a chumadh go dáiríre! Agus tá sé fionnuar!
  Chan Anastasia, ag tafann a fiacla:
  - Ghearramar síos na naimhde gan rian,
  Beidh ár mbrú fiáin arís...
  Dúshlán - lámhainní eitilte
  Agus níl sa namhaid ach eilifint dúr!
  Dhearbhaigh Akulina Orlova, agus é ag lámhach síos an Taliban:
  - Is cogadh fíor-mhaith é seo!
  Agus le n-a sála lom do chuir sí bronntanas marbhthach eile chun báis don namhaid.
  Thug Anastasia faoi deara, ag leagadh a chéile comhraic:
  - Ní cogadh maith riamh
  Seo bua iontach!
  Ghlac Mirabela é agus rinne sí caoineadh:
  - Tá bua mór ag fanacht linn,
  Tá muid ar an duine is deise...
  Tá ár sinsir bródúil asainn freisin.
  Déanaim ceiliúradh ar rath a chailíní!
  Thug Akulina Orlova faoi deara, ag cur bac ar a cuid fiacla:
  - Tá tine gharbh ag creach ionam,
  Múch atá ró-dhéanach gan amhras -
  Ag cur cumhachta uile na feirge i buille -
  Ceartú an spéir, chroitheadh na réaltaí!
  Thug Anastasia Vedmakova, ag lámhach eitleán eile d'arm Taliban, faoi deara:
  - Níl agam ach meon craiceáilte!
  Tá na cailíní seo ach iontach.
  Ach tá Natasha cosúil le ollphéist i gcath. Seo iad ceithre cinn acu opponents ionsaí. Agus thug sé buille figurative dóibh. Seo Natasha - díreach cailín den scoth.
  Agus cuireann a sála lom grenade. Ocus dorignetar aifreann an taliban as a chéile.
  Natasha ag canadh:
  Karabas, Barabas,
  Fuair mé mo shúil ar na cailíní...
  Tá lón agam anois
  ach ní linne é a bheith buailte!
  Dhearbhaigh Zoya, ag gearradh síos líne eile comhraic:
  - Níl sé i ndáiríre dúinn!
  Agus seolann sÚil chruinn nocht an chailín bronntanas millteach arís.
  Thug Augustina faoi deara, ag buaileadh agus ag spochadh, an oiread sin gur dóite leath de chathlán an namhad:
  - Ní stopfaidh Karabas ná Baba Yaga sinn!
  Thug Svetlana faoi deara go láidir:
  - Ní stadfaimid go deo, agus ná ligimid do scíth!
  Tar éis do Natasha an chéad líne eile a ghearradh, chas sí í, agus chaith sí an t-umar lena bharraicíní loma mar bhronntanas báis agus vyaknula:
  - Beidh muid i gcaipiteal an namhaid!
  Rinne Zoya scribble ar an namhaid, ghearr síos go cothrom é agus d'aontaigh:
  - Ar ndóigh beidh muid!
  Tá na laochra anseo an-cróga, ach ar ndóigh, ní hamháin sin.
  Tá siad freisin heroines - rang - Super!
  Agóideoirí fucking Augustine, faoi deara:
  Is iontach ár neart
  A ligean ar sracadh an rooster!
  Agus glacfaidh agus tógfaidh a sála lom bronntanas eile báis.
  Dúirt Svetlana le gáire:
  - Níos mó ar fad a fhios againn conas a gáire,
  Agus creideann tú - is féidir linn troid i gcónaí!
  Tar éis do Natasha céim eile de chuid na hAfganastáine a bhaint anuas, dúirt:
  - Tá troid go ginearálta nach bhfuil go maith!
  Dúirt Agaistín agus í ag baint a cuid fiacla:
  - Agus cad é go ginearálta go maith?
  Agus do thárla a sáil lom suas pisea mharbhtha.
  Dúirt Zoya go loighciúil agus í ag baint an Taliban síos:
  - Tá sé go maith nuair a bhíonn ábhar cruthú!
  Chlaon an cailín rua a bhí ag milleadh naimhde an APSS:
  - Ní féidir le duine aontú leis seo!
  Thug Svetlana faoi deara, ag cur a fiacla arís:
  Sea, tá sé sin fíor, ach uaireanta caithfidh tú fuil a dhoirteadh!
  Tá cailíní difriúil. Seo chugat Eilís lena criú de cheathrar E, ag scriosadh na Sínigh in umar.
  Bíonn cailíní, ar ndóigh, ag troid sa bikini céanna agus cosnochta.
  Bhris Elizabeth ar an namhaid agus squeaked:
  - Glóir dár Motherland - an APSS!
  Phléasc Ekaterina freisin ar an namhaid agus squeaked:
  - Glóir mhór dár laochra go léir!
  Agus ghéill sí don diúracán lena sÚil nocht.
  Bhris Elena ar an namhaid, bhris sí umar an Taliban agus squeaked:
  - Go maire an fórsa linn!
  Thug Euphrosinia faoi deara, agus í ag brú a cosa lom, chiseáilte ar na pedals:
  - Tá cumhacht Cosmaí agus phenomenal i gcónaí linn!
  Sheinn Elizabeth:
  - Togadh Lenin sinn chun glóire na ndaoine,
  Agus las Stalin iontach an bealach dúinn ...
  D'ardaigh sé na náisiúin go cúis chóir -
  Le hobair agus le héacht, spreag sé sinn!
  Agus as a sála lom cuileoga a leithéid de diúracán marfach. Agus deora sé as an túr as an umar hAfganastáine.
  Sea, tá ceithre cinn fionnuar. Agus ní féidir le haon chumhacht seasamh ina choinne.
  Thug Elizabeth faoi deara, ag baint a cuid fiacla:
  Is feiniméin mhóra muid
  Ná bíodh eagla ort roimh athrú!
  Agus gáire na cailíní.
  Seo é Alenka ag troid leis na Mujahideen. Seo cailín - máistir-rang. Agus ní de shaghas éigin Karabas. Má thógfaidh sé é, ansin déanfaidh sé é.
  Tá cailín ag scriobláil ag trúpaí na hAfganastáine le gunna meaisín.
  Agus ansin an clúidín scarlet ar a cófra, mar a thógann sé é agus brúigh an cnaipe an bazooka.
  Ansin chirs sé:
  - Sin cailín deas mé,
  Agus is féidir liom a shárú ó imeall go ciumhais!
  Shoots Anyuta freisin ag an Mujahideen agus squeaks:
  - Tá mé an láidre ar domhan, agus beidh go sonrach banzai!
  Agus seolfaidh a sÚil naked, bándearg bronntanas marfach an bháis.
  Is iad na cailíní seo an rang is airde. Ach amháin má mheasann tú go bhfuil leibhéal agus goddesses.
  Dearg-haired Alla faoi deara, ag scríobh ag an namhaid le cruinneas iontach:
  - Má dhéanaim rud éigin, beidh sé céad faoin gcéad!
  Agus anois brúfaidh a nipple Ruby cnaipe an bazooka. Tá na cailíní seo i gcónaí luachmhar agus in ann míorúiltí a oibriú.
  Ach ní leor é seo, ar ndóigh.
  Anseo ní mór duit freisin a bheith ar an scil. Tá a bhfuil ag na háilleacha seo go hiomlán os cionn an díon!
  Is cailíní iad seo ar féidir leo stop a chur ní hamháin le capall ag gallop.
  Agus leanann an troid.
  Mar sin tá Maria ag tairneáil an Mujahideen. Agus déanann sé é le cruinneas monstrous. Agus ar ndóigh a sála lom, mar i gcónaí ar an mbarr.
  Agus canann an cailín órga:
  - Tabharfar glóir don solas go deo,
  Go dtiocfaidh mo bhrionglóid fíor!
  Troideann Olympias freisin, ag seoladh bronntanais mharfacha scriosta.
  Agus fós canann sé:
  - Beidh muid sa ghlóir go deo!
  Agus caith grenades marfach.
  Scriobhálann Marusya freisin ar an Taliban agus squeaks:
  - Glóir don chumannachas!
  Agus seolfar a cos lom, cosúil le rud iontach, le scrios mór.
  Thosaigh Matryona go han-chumhachtach ar an namhaid a ghreamú agus squeak:
  - Don Rúis iontach!
  Agus arís as a sála lom cuileoga, bronntanas scrios.
  . CAIBIDIL? 9.
  Agus anois na cailíní leis an bhfoireann ar fad, an briogáid ar fad, áilleacht cosnochta i bikinis, ag canadh;
  Is cailíní bródúil muid Svarog,
  Laochra cróga, cróga...
  Déanaimid seirbhís go dílis in Ainm an Teaghlaigh,
  Bíodh seanaithreacha agus aithreacha bródúil as!
  
  Chuaigh muid go bródúil sa Komsomol,
  tugadh mionn dána do Stalin ...
  Is iolair amháin muid cailíní
  Ag buain go fial i gcath!
  
  Ionsaíonn daoine na Naitsithe,
  An slua basurmans á bhuachan...
  Tar éis an tsaoil, tá arm na Rúise invincible,
  Cumhachtach i gcath Ivan!
  
  Creid linn Lada go deo,
  Déanaimid mionnú uirthi de mheon macánta ...
  Lig an aisling a thagann fíor
  Níos lú daoine piseog!
  
  Ní fios an focal Coward
  Beidh muid inár laochra níos dána ...
  Rúisis, Úcráinis, Bealarúisis,
  Beidh muid níos cumhachtaí, creidim dom!
  
  Creidim go mbeidh an bua againn i cath,
  Ar ndóigh, a shárú ar an arm na naimhde ...
  Cé go ndéanann gadaí ionsaí orainn uaireanta,
  Is smaoineamh dúr é troid linn!
  
  Ní chreidim - níl mná lag,
  Níl fir dúr ach an oiread...
  Cé go bhfásann cónraí i gcathanna uaireanta,
  Agus tá na cailíní cosnochta sa sneachta!
  
  Ná bí ag smaoineamh nach bhfuil cailíní sa mhala,
  Cuirfidh siad sa tsúil thú le gunna meaisín...
  Beidh grá geal againn
  Ní bheidh a fhios againn i cathanna an ídithe!
  
  Glóir d'uaisle chumannachais,
  An smaoineamh geal, cróga seo...
  Léireofar an tórramh le feall,
  Ní Just a dhéanamh a bheith bullshit!
  
  Róil na trodaithe éadrom na Rúise,
  Glóir i gcathanna agus i gcathanna ...
  Lig do na trodaithe a bheith bródúil as na cailíní
  Ní bhfaighidh an namhaid ómós ó na Rúiseach!
  
  Beidh an domhan beannaithe go luath
  Ní bheidh muid faoi sháil an dragan ...
  Níl ár mbuachaillí cleachta ag fanacht,
  Agus ní féidir leis an namhaid defeat a sheachaint!
  
  Creidim go mairfidh an sonas go deo
  A fhios ag na cailíní nach bhfaighidh tú níos fuaire ...
  Ionas nach n-aithneodh daoine an t-amadán,
  Déanfaimid na scamaill a dhíscaoileadh ar fud an phláinéid!
  
  Go gairid beidh solas sa chruinne,
  Soilseoidh Lada le sonas taitneamhach ...
  Buailfimid le breacadh an lae go spraíúil,
  Ní mór dúinn dul ar aghaidh chuig deartháireacha bua!
  
  Tá meas mór againn,
  Beidh an Rúis níos cumhachtaí agus níos áille ...
  Theastaigh uaim troid ar son an athar,
  Ar son sonas Mháthair na Rúise!
  
  Tugaimid meas ar an Domhan,
  Ba mhaith linn go léir a dícheall a dhéanamh chun seasmhacht ...
  Agus an phláinéid a shábháil ó thubaiste
  Go maire solas an tsonais!
  
  Seo iad na daoine atá ciallmhar
  Chun áthas a chur ar na cruinne ...
  Thóg gabha rud éigin
  Ná betray do neart i cath!
  
  Níl, sa Rúis ní eallach iad daoine,
  Ná bréag faoi na oligarchs ...
  Agus ní bheidh aon fuss breise
  Níl ahs leanúnach ag teastáil uainn!
  
  Dia Svarog agus aigne na ndaoine saor in aisce,.
  Déan an domhan sásta ...
  Ní chaillfear sinn, creid an villain,
  Is é ár n-obair agus ár gcruthú!
  Chan na cailíní go han-mhaith, agus díbríodh go leor Mujahideen.
  Is áilleacht iad seo - ach super.
  Rinne Natasha, ag lámhach ar shaighdiúirí na droch-impireacht, squeaked:
  Agus beidh muid ar fheabhas freisin!
  D"aontaigh Zoya leis seo.
  - Sea, gan amhras beidh muid!
  chan Augustine:
  Nach bhfuil muid cailíní simplí
  Leis an ainm Svarog ...
  Sea, tá a fhios agat, cosnochta sa fuar,
  faoi choimirce Dé!
  Mhol Svetlana, ag caoineadh a cairde:
  - An féidir linn canadh?
  Chlaon Natasha agus dheimhnigh:
  - Canaimis!
  Agus sheinn na cailíní;
  Tír mhór an USSR,
  Cé acu is fuaire i na cruinne ...
  Tharla milliún fadhbanna comhairimh
  Ach is é ár ngnó obair agus cruthú!
  
  Creid nach mbuafaidh an namhaid an tír,
  Cé acu atá níos áille agus níos láidre ná go léir ...
  Cuirfimid sciath iontaofa ar bun go luath,
  Agus creidfimid ar deireadh níos cliste ...
  
  Sea, chinn Uncail Sir cabhrú leat,
  Chuig na Naitsithe tar éis an t-athrú cumhachta sa Reich ...
  Agus d'athnuadh cumhacht na Naitsithe,
  Tá an namhaid ag iarraidh an APSS a stróiceadh!
  
  Anois caithfimid troid dáiríre
  Leis na Naitsithe go bhfuil na láidre ag dashing ...
  ach buailfimid faoi bholg na naimhde,
  Chun glóir ár máthair Rúis!
  
  Níl, ní féidir leat an Rúisis a bhriseadh,
  Tá a fhios againn conas, is breá linn troid go cróga ...
  Anseo shocraigh an Wehrmacht ionsaí a dhéanamh orainn,
  Ach is féidir é ach titim agus ní wring amach!
  
  Sa Rúis, gach laoch ó mhainistir,
  Tarraingíonn an leanbh a lámha chuig an gunna...
  Lig sé a bheith ina sorcerer an-chliste
  Cé a chruthaigh an phláinéid seo!
  
  Do Hitler, ná tóg Moscó ar an bhfiacail,
  Bhuaileadh sé go crua sa smig...
  Cén fáth ar dhreap sé isteach sa Rúis, ní thuigim,
  Is lag dó bacach a mharú le claíomh!
  
  Sea, in aice le Moscó fuair an namhaid bashing,
  Thug na cailíní sála lom dó ...
  Is féidir leat a fheiceáil nach bhfuil sa Fuhrer ach moron -
  Chuir Kohl isteach ar chumannachas thug!
  
  Seo chugainn na ceannródaithe le hamhráin,
  Ar an ionsaí le buille druma atá stróicthe ...
  Lig an Fuhrer a kaput anois,
  Agus beidh muid ag tiomáint an Fritz i bhfoirmiú chuing!
  
  Tá an buachaill cosnochta ar snowdrift,
  Céim ar aghaidh gan eagla...
  Tiomáinfear na Naitsithe isteach sa chónra go luath,
  Agus beidh rósanna faoi bhláth i mí na Bealtaine radiantach!
  
  Agus beidh cábáin ag Hitler go luath,
  rachaidh sé isteach sa tuama. agus tá a chomharba ar meisce ...
  Cuirfimid an Fuhrer ar an dubhán go luath,
  cé go mbíonn arán Sinséir meáchanach uaireanta!
  
  Cruthóimid domhan iontach na Rúise,
  Ina rialóidh an Rúis, creidim dom ...
  Níor leomh Shakespeare a leithéid de rud a chumadh,
  Cé ionsaíonn siad an Rúis le brú na diabhal!
  
  Tá brú fíochmhar Satan le feiceáil,
  Tá a iar-chomhghuaillí ag cabhrú leis ...
  Ní haon ionadh go gcloistear caoineadh na gcailíní,
  Ní bheidh aon áit le feiceáil go luath i Paradise!
  
  Sea, d'athraigh Uncail Sir an bealach,
  Agus umair, eitleáin a sheoladh chuig na Naitsithe ...
  Ina mhian, tá an t-aonad an-fhionnuar,
  Chun níos mó cumannaithe a thiomáint isteach sa chónra!
  
  D"éirigh sé níos measa, cé go Stalingrad,
  Bhris mé beagnach gach taobh de na Naitsithe ...
  d'éirigh a leithéid d'ailíniú gan srian,
  faoin spéir seo, cinnte glan!
  
  Bhuel, cad atá le déanamh - tá na cailíní as lámh,
  I bhfolach ó Fuhrer an Horde i cathanna ...
  Agus ní oireann buataisí do chailíní,
  Tá a fhios acu i gcónaí conas troid!
  
  Do chailíní, níl frosts uafásach,
  Nuair a throid siad in aice le Moscó saor in aisce,.
  Bhí siad beagnach nocht agus cosnochta,
  Ag caitheamh grenade le do chos lom!
  
  mar sin bhí faisisteach uait
  Bhuel, shíl mé go gcabhródh na diabhal leat ar an bpointe boise ...
  Agus chuir sé caos iomlán,
  Agus ní dhéanann na cailíní ach caoineadh le fearg fhiáin!
  
  Tá cathanna fuilteacha go leor,
  Cailíní a fhios creidim go deo gan a thabhairt suas ...
  Ní bheidh nialais againn ar na cuntais,
  Agus cuirtear RPG cumhachtach i mála droma!
  
  Is áilleacht iad laochra
  Tá Lada í féin réidh le troid ar a son ...
  Tá colúir íonachta naofa acu,
  Bíodh go simplí an dámhachtain is airde ann!
  
  Sea, creidim go dtiocfaidh Dia na bhFórsaí Svarog,
  Agus ardóidh na mairbh sa chath ...
  Agus séidfidh an sealgair a adharc glórmhar,
  Agus beidh na buaiteanna an chuid is mó macánta!
  
  Ní bheidh brón ar domhan níos mó,
  Agus triomóidh na deora searbha ...
  Beimid inár gcónaí i dteaghlach aonair a fhios-
  Agus beidh na diabhal olc bás go simplí!
  
  Buachaillí ceannródaíocha go dána isteach sa chath,
  lads cosnochta rith tríd an sneachta ..
  Creidim go mbeidh an Rúis i gcónaí leat,
  Cé uaireanta beidh saucers a bhriseadh!
  
  Aiséirí Dia Íosa na daoine tite go léir,
  Agus rialóidh sé leis an Dia Bán ...
  Ardóimid go dána sciath don athar,
  Beidh sé de dhualgas glórmhar freastal ar an Rúis!
  
  Sea, tá an diabhal insidious, simplí cunning,
  A mhianta thar a bheith intuigthe...
  Tá sé tentacles go Moscó anois póstaer,
  Agus trialacha olc ag fanacht leis an athar!
  
  Ach tá Lada agus Tiarna Perun linn,
  Agus Lenin, Stalin, agus an Trotsky is críonna ...
  atá le feiceáil ag lúbadh an airm,
  Agus an nightingale Vysotsky is tábhachtaí!
  
  Go hachomair, beidh slua Dé naofa ann,
  Buafaimid cath an namhaid...
  Agus caith a lán dhorn láidir suas,
  Chun glóir an saighdiúir is mó!
  
  Ionsaíonn cailíní cosnochta
  Ritheann siad agus ná bíodh eagla ort fios a bheith acu ar an sioc ...
  Ná tarraing i gcath iad, breithnigh iad le fórsa,
  Know shines an scarlet i bhfianaise an rós!
  
  I mbeagán focal, trodaithe ar son a dtír dhúchais,
  Freastal i disinterestedness bródúil ...
  Bíodh seanaithreacha agus aithreacha bródúil,
  Agus ón spéir ní bhíonn tú ag súil le bronntanais ar phingin!
  Lean Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin ag glacadh céimeanna chun ord a athbhunú. Déanta gabhálacha nua ag an mbarr. Gcéad dul síos, trí phlandáil Yakovlev. Agus daoine neamhiontaofa eile freisin.
  Bhunaigh sé orduithe Stalin, agus Peadar Mór, agus Ivan an uafásach.
  Ansin d"ordaigh sé Garry Kasparov a ghabháil freisin - ceapann sé an iomarca faoi féin.
  Agus cuireadh Garry Kasparov i bpríosún.
  Socraíodh freisin líon na bpóilíní a mhéadú. Agus chinn na pionóis sa Chód Coiriúil athbhreithniú a dhéanamh i dtreo níos déine.
  Tar éis sin, thit Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin ina chodladh arís;
  San Afganastáin, bhí na cailíní ag canadh agus ag rince freisin, ag scrios an Mujahideen.
  Sin mar a scríobh na cailíní dán iomlán láithreach. Agus do gearradh cuid mhór Taliban síos láithreach. Agus go deimhin ba é a n-éacht iontach.
  Seo iad na mná - go háirithe nuair a chaitheann siad bronntanais an bháis lena gcosa lom.
  Ach tá Gerda ag troid lena criú.
  Lámhaíonn an cailín an namhaid lena bharraicíní loma, bhuaileann sí an umar agus roars:
  - Glóir do na cailíní panther!
  Shoots Charlotte tar éis di. Spreagann sé an Mujahideen agus squeaks:
  - Ar son an Athartha is coiteann do chách!
  Bhuail Lupanula agus Christina an namhaid agus squeaked:
  - Glóir do na gasúir láidre!
  Go híorónta d'fhiafraigh Gerda:
  Cá rachaidh an lag?
  murmur Christina:
  - Lig an fear caillte na himeartha -
  Tá éad ar an scoundrel!
  Bhuail Magda an namhaid freisin, leag carr na hAfganastáine síos agus sciob sí:
  - Maidir le teorainneacha nua, gan deireadh!
  Is cailíní iad seo atá ina banlaoch freisin, cé gur ar a mbealach féin iad.
  Anseo thosaigh siad ag brú ar an Taliban gan aon searmanais agus amhras le boilb. Agus cad a thógfaidh tú uathu? Diabhal - focal amháin!
  Tá Alice agus Angelica ag troid. Cailíní álainn den sórt sin agus an-sexy.
  Lámhaigh siad go maith agus buaileann siad go minic. Tá na laochra seo ach super. Cad nach bhfuil lámhaigh - ansin ar dheis sa mhullach.
  Scriobhálann Alice ó raidhfil sniper agus canann:
  - Glóir don chumannachas dúchasach leis na cianta,
  Beidh lámh ag na cailíní cruach!
  Thug Angelica, ag lámhach go cruinn, faoi deara:
  - Ar ndóigh beidh!
  agus mar a chaitheann sé grenade lena bharraicíní loma.
  Thug Alice, agus í ag lámhaigh, faoi deara:
  An bhfuil sé fíor go bhfuil muid níos láidre, níl aon duine?
  Thug an cailín le gruaig rua Angelica faoi deara:
  - Níl mé cosúil le capall -
  Is féidir liom stop a chur le eilifint ag gallop!
  Agus conas a thaispeánfaidh an cailín a biceps. Agus tá sé cosúil le sliabh.
  Chlaon Alice:
  - Rachaimid chun cumhacht na Sóivéide,
  Agus beidh muid ag scuabadh naimhde go léir isteach sa ghaineamh!
  Agus anseo scriosann Natasha arís na hAfganastáine lena foireann. Úsáidtear eilimintí draíochta fiú.
  Tá an-mhisneach agus crógacht ag na laochra anseo. Ní féidir le duine ar bith cur ina gcoinne.
  Chan Natasha, ag caitheamh bronntanas an bháis lena cos lom:
  - Diabhal ár gcumhacht!
  Thug Zoya seal, ghearr sí síos líne Mujahideen agus squeaked:
  - Do bhuaanna móra an APSS!
  Lupanula ar an namhaid agus Agaistín. Bhris sí umar Taliban le bazooka agus squeaked:
  - Beidh sin go deo an Rúis, Shine cosúil leis an ghrian!
  Svetlana, freisin, ar an namhaid, amhail is dá mba hammering, le cabhair ó sála lom agus blathers:
  - Ar son cumannachas i rith ár saoil!
  Sheinn Natasha, agus í ag scríobh don namhaid:
  - Aithníonn móruaisle na Rúise an phláinéid,
  Bhí an fhaisisteachas brúite le buille an chlaímh...
  Tá grá agus meas ag náisiúin uile an domhain orainn -
  Tógfaimid an cumannachas naofa go luath!
  Dheimhnigh Zoya le hamhrán, ag scríobh ar a chéile comhraic:
  - Glóir dár bpátrúnacht faoi shaoirse,
  Is tacaíocht é cairdeas na ndaoine leis na céadta bliain ...
  Fórsa dleathach, saor-thoil -
  Tar éis an tsaoil, chun aontacht an duine simplí!
  Rinne Augustine gáire agus dúirt:
  - Fear simplí go nádúrtha, le haghaidh aontacht? Cad mar gheall ar chumhacht?
  Bhrúigh Svetlana an cnaipe bazooka lena nipple scarlet, ag bualadh an umar namhaid agus chirped:
  - Ní focal simplí é cumhacht,
  Tá sí os cionn an dlí...
  Go léir ar a ghlúine orduithe an béal -
  Seo cumhacht!
  Dúirt Natasha le íoróin:
  - Sea, tá an rialtas éadrócaireach ... Ach táimid ag tógáil air féin!
  Dúirt Zoya go suairc:
  - Glóir don chumannachas!
  Agus ghlac na cailíní le curfá é agus chan siad, ag cumadh mar a chuaigh siad;
  Glóir don tír atá faoi bhláth sa spéir,
  Glóir don Rúis mhór naofa...
  Ní hea, gan a bheith i tost síoraí -
  Na réaltaí an réimse na péarlaí uiscithe!
  
  Tá an Svarog Mór Uilechumhachtach linn,
  Mac an Teaghlaigh Uilechumhachtaigh...
  Gur chuidigh an Laoch seo sa chath,
  Ní mór dúinn glóir a thabhairt do Dhia na Rúise!
  
  Níl aon amhras ar chailíní, creidim
  Go feargach tá na cailíní ag ionsaí an slua...
  Beidh beithíoch buile stróicthe ina phíosaí,
  Agus gheobhaidh an namhaid sciar sa srón!
  
  Ní hea, ná déan iarracht na Rúisigh a bhriseadh,
  Ní thabharfaidh an namhaid ar ár nglúine sinn...
  Buailfidh muid tú a mhac olc,
  Tá an sin-seanathair Lenin linn!
  
  Ná géilleadh riamh do naimhde
  Throid cailíní cosnochta in aice le Moscó...
  Ní thaispeánfaimid laige ná náire,
  A ligean ar déileáil leis an Satan mór!
  
  Sea, go gcríochnóidh Dia do chathanna,
  Agus bain clú agus cáil ar thaibhsí an Wehrmacht ...
  Ionas nach gcríochnaíonn siad le nialais,
  Ionas nach mbíonn sé ciúin sa reilig!
  
  Tabhair na cailíní beidh tú trodaithe
  Mar sin socróidh na faisisteach é seo ...
  Beidh aithreacha bródúil asainn
  Ní bhóchfaidh an namhaid sinn mar bha!
  
  Is fíor go dtiocfaidh an t-earrach go luath
  Beidh cluasa óir sna páirceanna ...
  Creidim go dtiocfaidh ár n-aisling fíor
  Má tá ort, troid ar son na fírinne!
  
  Ciallaíonn Dia go bhfuil grá ag gach duine,
  Dílis láidir, in áthas síoraí ...
  Cé doirttear fuil foréigneach,
  Is minic a bhíonn an cailín míchúramach!
  
  Brúimid an namhaid i gcath,
  Rud éigin chomh haerach...
  Cé go n-imíonn stoirm toirneach ar fud an domhain,
  Agus tá an eclipse dorcha ag teacht!
  
  Ní sheasfaidh daoine go dtí an uaigh,
  Agus ní thabharfaidh siad mórán do na Naitsithe ...
  Scríobhann tú na buachaillí i leabhar nótaí,
  Agus géaraigh do chuid sabres go léir le haghaidh scolding!
  
  Sea, is fíor, beidh breacadh an lae gan imill,
  Creid dom, beidh áthas ar gach duine ...
  Osclaímid ceann eile creid an solas
  Síneann lámh an chailín go hard!
  
  An féidir linn a bheith in ann é seo a chreidiúint
  Sin, rud nach fiú dúinn leomh aisling a dhéanamh faoi ...
  Feicimid go soiléir an sprioc is gile,
  Ní hea, a iompar nonsense an trodaithe!
  
  Agus caithfimid eitilt le magadh go Mars,
  Osclaímis páirceanna ansin, comhairigí rubies...
  Agus cúisigh na Naitsithe díreach sa tsúil,
  Éirigheann na cherubs os ár gcionn!
  
  Go mbeadh cáil ar an tír Shóivéadaigh,
  Cad a thug cumannachas do na pobail...
  Tá sí tugtha dúinn go deo ó bhreith -
  Don Motherland, ar son sonas, ar son saoirse!
  
  Sa Rúis, gach laoch ó mhainistir,
  Tarraingíonn an leanbh an lámh chuig an gunna...
  Dá bhrí sin, critheann tú villain,
  Glaoimid ar an ollphéist cuntas!
  
  Sea, beidh muid mar theaghlach cairdiúil,
  Cad a thógfaidh cumannachas sa chruinne...
  Beidh muid fíor chairde,
  Agus beidh ár ngnó a chruthú!
  
  Tar éis an tsaoil, tá an cumannachas go deo Tugtha ag breith,
  Ionas go mbeidh daoine fásta agus leanaí sásta ...
  Tá an buachaill fós ag léamh i siollaí,
  Ach lasann lasair an demiurge sna súile!
  
  Go mbeadh daoine sásta go deo
  Go troideann siad le chéile ar son ghnóthaí Svarog ...
  Is gearr go bhfeicfimid bruacha an Volga,
  Agus beidh muid in áit onórach Dé!
  
  Sea, ní féidir an Rúis a bhriseadh le naimhde an athar,
  Beidh sé níos láidre fiú cruach ...
  Rúis, is máthair leanaí tú,
  Agus ár n-athair, creidim an ciallmhar Stalin!
  
  Níl aon bhacainní ar an athar,
  Leanann sé ag bogadh ar aghaidh ...
  Beidh rí ifreann checkmate go luath
  Cé go bhfuil tatúnna ar a lámha aige!
  
  Tabharfaimid ár gcroíthe ar son ár dTráithreachas,
  Beidh muid ag dreapadh na sléibhte go léir, creidim níos airde mé ...
  Tá neart neart againn a chailíní,
  Uaireanta séideann sé an díon fiú!
  
  Thug an buachaill síntiús don Rúis freisin,
  Dúirt sé go troidfeadh sé go dian...
  Agus a shúile miotail súilíneach saor in aisce,.
  Agus tá an RPG i bhfolach go docht sa mhála droma!
  
  Mar sin, ná déanaimis an t-amadán a imirt
  Agus is fearr go seasaimid go léir le chéile mar bhalla ...
  Scrúduithe a rith ar feadh cúig amháin,
  Ionas go rialaíonn Abel, agus ní an Cain olc!
  
  I mbeagán focal, beidh sonas ann do dhaoine
  Agus cumhacht Svarog ar fud an domhain naofa ...
  Fascist bainfidh tú go spraíúil,
  Lig Lada a bheith sonas agus idol!
  Chan na cailíní amhrán álainn. Agus ansin gáire siad. Bhuel, tá a gcuid fiacla cosúil le péarlaí.
  Troideanna Alenka freisin i gcoinne na Mujahideen.
  Agus léiríonn an cailín an leibhéal - ach Super.
  Agus lena bharraicíní lom, caitheann sé grenades de chumhacht marfach.
  Agus cé go bhfuil an áilleacht seo fós ag scribling meaisínghunnaí.
  Canann an blonde:
  - Tubaistí, cataclysms...
  Amhail is nach bhfuil aithne againn ar Dhia!
  Agus amharclann an tsaoil seo -
  Tiomáinfidh na cailíní isteach sa chónra roimh an spriocdháta!
  Choed Anyuta, ag baint a cuid fiacla:
  - Don USSR!
  Agus caithfidh sé lena bharraicíní loma bronntanas díothaithe eile.
  Mar sin, troideann Alla le fearg mhór. Is cailín troda den sórt sin í. Agus lena shála lom caithfidh sé bronntanas báis marú.
  Agus roar:
  - Chun cumannachas an leibhéal naofa!
  Ansin taispeánfaidh an cailín a teanga.
  Troideann Maria freisin le éadóchas mór. Agus troideann sé cosúil le laoch fíor i sciorta agus bikini. Agus caith a cosa lom arís bronntanas díothaithe.
  Maria coed:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Chuaigh Olympias go tóin poill, ag crathadh a aghaidh, agus lena boinn loma ag seoladh bronntanas báis:
  - Glóir dár aimsir chumannachais!
  Thug Marusya faoi deara, ag baint na hAfganastáine as, agus ag sciobadh:
  - Glóir don Rúis agus saoirse!
  Tar éis do Matrena líne eile a ghearradh síos, d'éiligh:
  - Chun bua sa chogadh naofa!
  Agus freisin conas a choirt ...
  . CAIBIDIL? deich.
  Sheinn na cailíní le chéile, ag cumadh mar a chuaigh siad:
  Os cionn na réaltaí beidh muid ag eitilt thar an phláinéid saor in aisce,.
  Beidh an ghrian ag taitneamh...
  Canadh gaisce na mball Komsomol,
  Is cluiche é sealgair!
  
  Beidh am ag rith
  Áit a bhfuil stoirm thoirní ag lasadh ar fud an domhain ...
  Bláthaíonn an t-úll go mórmhór,
  Ar ndóigh tá an earraigh ag teacht!
  
  Beidh ré ann, creid an cumannachas,
  I gcás go bhfuil aon duine ina demiurge.
  Nighfimid smál an fhaisisteachais ón aghaidh,
  Más gá, déanfaimid treabhadh agus treabhadh!
  
  Ardóidh déithe na Rúise os cionn an domhain,
  Cuir áthas agus gáire ar dhaoine ...
  ungaidh muid na ribí le miter,
  Chun a bheith rathúil i ngnó glórmhar!
  
  Sea, is tír dhomhanda í an Rúis,
  Talamh naofa an chumannachais...
  Rith cailín cosnochta
  Tagann sí ó Bride a tugadh!
  
  Sea, is breá le háille na Rúise,
  Cad a chruthaigh miotail as cloch ...
  Creid dom, éireoidh daoine níos sona
  Doirteadh napalm ón spéir!
  
  Ná bí ag lorg sonas gan Rod,
  Tabharfaidh sé grá go deo ...
  Faoi na sála i gcath Svarog,
  Doirte arrachtaigh fola!
  
  Níl tír na bhfathach níos áille,
  Tá elves agus dwarves sna céimeanna...
  Táimid aontaithe go deo leis an Athair,
  Beidh an bua againn in aon troid!
  
  Mar sin, cén fáth go bhfuil an duine chomh brónach
  Tar éis an tsaoil, bhí a fhios agat cumhacht Svarog ...
  mothúcháin mhaith a mhúscailt,
  Ár idéalach grá Lada!
  
  Beidh sé níos fearr ná an cruinne, creidim dom -
  Má thagann an cumannachas i gceann...
  Is páistí sona muid Svarog -
  Bainimis an fhaisisteachas ina chuarc!
  
  Go gairid beidh an domhan radanta,
  Rath iontach ag teacht go luath...
  Agus ardóidh Yarilo mar ghrian ghlórmhar,
  agus tabharfaidh sé radiance do chách!
  
  Go n-ólfaimid do na guys Fatherland
  Le go mbeidh rath ar an Rúis go deo ...
  Chun tuarastal gan teorainn a bheith agat -
  Nach mór an náire é aisling faoi!
  
  Lig an Rúis ardú os cionn na cruinne saor in aisce,.
  agus gréin Dé a thaispeáint do chách...
  Lena neart i gcathanna dochloíte,
  Nochtfaimid an mheabhlaireacht is cunning!
  
  Go gairid beidh an ghrian ag taitneamh níos gile
  Beidh spás mar chlós...
  Mar sin dó an tine tá tú níos teo,
  Géaraigh tua as cruach!
  
  Agus ansin le amhrán an Lada Mór,
  Thug sin breith ar dhéithe móra...
  Beidh muid in ann an fine fiáin a ghearradh síos,
  A chlann Orthodox le claimhte!
  Agus na laochra seo conas gáire ...
  Agus lena sála loma caithfidh siad bronntanais mharfacha an bháis go sioncronach!
  Is iad seo na cailíní, go háirithe nuair a phioc siad suas lasracha agus brúigh siad na cnaipí le siní scarlet. Agus sheol siad scairdeanna lasracha, an-dóite chuig an namhaid, as a raibh gach rud a charred.
  A scairt an cailín i unison:
  Aithníonn móruaisle na Rúise an phláinéid,
  Bhí an fhaisisteachas brúite le buille an chlaímh...
  Tá grá agus meas ag náisiúin uile an domhain orainn,
  Tá muintir na tíre go léir ag máirseáil isteach sa chumannachas!
  Scaoil Alyonka as an bazooka, ag brú an cnaipe lena nipple scarlet. Agus beidh bronntanas báis dúnmharaithe ag eitilt amach agus ag stróiceadh as a chéile an Mujahideen.
  Sheinn an cailín:
  Stalin, Stalin, ba mhaith linn Stalin
  Chun sinn a bhriseadh níorbh fhéidir ...
  Íosluchtaigh máistir as an talamh. .
  Chaith Anyuta grenade lena bharraicíní loma. Ansin bhrúigh sí an cnaipe lena nipple Ruby agus chirped:
  Stalin, Stalin, tá na cailíní tuirseach saor in aisce,.
  Téann an oiche ar fud an domhain...
  Cá bhfuil tú an t-úinéir saor in aisce,. .
  Cá bhfuil tú cá bhfuil!
  Bhí Alla rua, ag bualadh an namhaid, ag cogarnaigh, ag baint a cuid fiacla:
  - Cá bhfuil tú cá bhfuil!
  Agus caithfidh a sála lom, freisin, bronntanas díothaithe. Agus beidh tintreach ag eitilt as an nipple sútha talún.
  Agus bang ar an Mujahideen. Níl sna cailíní seo ach sár-aicme!
  Bhí Maria, cailín le gruaig órga, ag ciceáil chomh maith lena fury ar fad lena héadaí loma.
  Agus tabharfaidh sé seal don Taliban. Agus arís brúigh an nipple sú craobh. Agus tá an cailín an-fionnuar.
  Agus chirped:
  - Chun cumannachas!
  Bíonn tionchar ionsaitheach ag na Cluichí Oilimpeacha ar an namhaid. Agus le toes lom, conas búmarang a sheoladh.
  Agus gearr amach cinnirí na Mujahideen. Ansin, agus é ag canadh:
  - Don mhór-chumannachas,
  Ach ní suas, céim síos!
  Déanfaidh Marusya, freisin, amhail is dá mba de réir an Mujahideen, punch agus canadh:
  - Mol do Dhia Svarog,
  Gach an Taliban sa adharc!
  Agus chaith a bharraicíní lom líomóid ar an namhaid. Agus ansin beidh sí, lena nipple scarlet, dó an namhaid.
  Scribbles Matryona ag an namhaid, agus freisin beidh a sÚil lom ligean don namhaid amú.
  Agus roar an cailín:
  - Nó eile beidh mé ag tafann, nó eile beidh mé ag caoineadh,
  Seachas sin, íosfaidh mé duine éigin!
  Thóg Alenka moirtéal sé bhairille. D'ardaigh sé mar aon le Anyuta. Agus conas a thógfaidh sé é agus é a fuck, de réir an Mujahideen. Thiomáin na cailíní fiú isteach sa talamh agus a gcuid sála lom ón gcúllach.
  Agus chrom siad:
  Is é Stalin glóir an cath,
  Stalin ár n-eitilt óige saor in aisce,. .
  Ag troid agus ag buachan le hamhráin,
  Téann cailín cosnochta go Eden!
  Anseo ní mór na cailíní, ar ndóigh, a gcuid dlite a thabhairt. Agus iad ag druidim, scriostar catha iomlán na Mujahideen.
  Buailimis Albina agus Alvina ar an namhaid le diúracáin ón aer. Agus casadh iad i bíseach.
  Bhrúigh Albina a sála lom ar an gcos agus chrom sí:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus ansin, le clúidín scarlet, brúigh sí an cnaipe.
  Gníomhaíonn Alvina go han-ionsaitheach freisin. Agus le toes lom cuireann sé diúracáin chuig an namhaid. Agus brúigh siní ruby ar na cnaipí. Agus déanann sé é i mód feabhsaithe.
  Sheinn Alvin:
  Ní féidir leat a bhuachan inár troid
  Creidim go scriosfaimid an deachtóireacht go luath ...
  Buailfimid dragan báistí,
  Diúltófar an namhaid i gcathanna!
  Níl sna cailíní seo ach scoth agus scoth!
  Seo iad na cailíní-píolótaí. Bíonn siad ag troid cosnochta agus i bicíní. Cén fáth a bhfuil éadaí de dhíth ar chailíní? Faigheann sí díreach ar an mbealach!
  Rinne Albina tweet:
  Maidir leis an gcailín seo cosnochta,
  Ní dhéanfaidh mé dearmad go deo ...
  Sí le speal trom,
  Agus cosúil le réalta geal!
  Agus arís, cuirfidh an áilleacht brú ar a sÚil lom, cruinn.
  Go deimhin, ní ghlacfaidh aon diabhal cailín den sórt sin. Anseo tá sí den sórt sin a áilleacht.
  Agus beidh an dá fionn ag canadh:
  - Troid ar son an Motherland agus dare,
  Ansin beidh tú a thógáil Paradise i na cruinne!
  Tá na cailíní seo den scoth. Is cosúil gur táirge sármhaith iad.
  Agus seo é Elizabeth, amhail is dá hammering ag an namhaid, le fórsa marfach. Agus cuimilt a shreds air.
  Agus oibríonn a umar ar an mbealach sin. Imscaradh an túr agus amas le diúracán deadly.
  Brúnn Ekaterina a sála lom ar an luamhán agus na blathers:
  - Tá mé ar an duine is formidable ar domhan!
  Brúfaidh Elena an cnaipe freisin lena nipple scarlet agus chirp:
  - Chun an ghlóir communism!
  Bhí Euphrosyne squeaked:
  - Chun éachtaí móra.
  Tá sé seo i ndáiríre cad is gá cailíní. Agus tá an oiread sin meon acu.
  Agus mar sin téann sé agus shoots. Agus gunnaí meaisín scribble ag an namhaid. Mar sin ní féidir leat carr den sórt sin a stopadh chomh héasca.
  Rinne Eilís hist air:
  - Agus thart mar pharáid,
  Beidh Mujahideen a chaitheamh isteach ifreann!
  Agus arís cuileoga an projectile sheoladh ag an cnaipe an nipple sútha talún. Seo iad na cailíní - an chuid is mó den scoth!
  Oibríonn Angelica agus Alice as raidhfilí sniper freisin.
  Lámhaigh Alice síos an eitleán. Ansin, le méara loma a chos galánta coirtithe, caitheann sé grenade agus squeaks:
  - Don Rúis agus saoirse go dtí an deireadh!
  Bhuail Angelica triúr Mujahideen le piléar amháin freisin agus ghuigh sí:
  - Oifigigh, Rúiseach ....
  Agus a sála lom, amhail is dá mba ag caitheamh bronntanas dúnmharfach an bháis.
  Alice, ag leanúint tine, thóg agus thug amach, ag bualadh an namhaid ar gluaisrothar:
  Lig an tsaoirse ag taitneamh ...
  Agus a bharraicíní lom, conas a sheoladh scrios iomlán.
  Tógfaidh Angelica bairille fada freisin agus scaoilfidh sí bronntanas an bháis agus ag béicíl:
  - Croíthe a bhualadh in éineacht!
  Seo iad na cailíní - an rang is airde agus sár!
  Tógfaidh Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova iad agus gearrfaidh siad iad freisin le claimhte ag an Mujahideen.
  Agus ansin thosaigh an buachaill agus an cailín ag feadaíl. Agus thit préacháin stunned ar chinn an Taliban. Tá an díothú seo imithe ar fad.
  Agus sheinn na páistí i gcomhluadar:
  Beidh muid ag troid san Afganastáin
  Creid dom, beidh muid ag defeat an Taliban olc ...
  Snámhann rud éigin sa cheo deatach,
  Agus bíodh a fhios agat go bhfuil cherub ag dul thar fúinn!
  Nuair a dhúisigh Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin, chinn cuairt a thabhairt ar an tSín agus iarracht a dhéanamh caidreamh comhghuaillithe a bhunú.
  Agus nach bhfuil sé chomh héasca. Mar shampla, fiú san Afganastáin, bhí an tSín ar thaobh an Mujahideen. Ina theannta sin, tá an APSS láidir, agus tá eagla ar na Sínigh féin roimhe. Plus, ar ndóigh, ar an bhfíric go bhfuil na Stáit Aontaithe flirting leis an tSín, nach bhfuil ina iomaitheoirí dóibh sa gheilleagar.
  Agus é i SAM Uachtarán Ronald Reagan. Cheana féin, áfach, Meitheamh 1987, agus go luath a bheidh toghchán Uachtarán na Stát Aontaithe.
  Agus sa USSR, tá na chéad toghcháin uachtaránachta náisiúnta sceidealta do Lúnasa.
  Ar ndóigh, aon rogha eile.
  Agus is léir cé a bhuafaidh iad. Tá cos ar bolg sa tír, agus cuirtear easaontóirí i bpríosún. Cuireadh pianbhreith Novodvordskaya chun báis. Go deimhin, cad é trifles.
  Theastaigh uathu an tAcadamh Sakharov a thabhairt ar ais don eolaíocht, ach bhí sé stubborn. Cad atá le déanamh le Solzhenitsyn?
  D'ordaigh Gorbachev-Putin é a mharú cosúil le Bandera. Agus gheall an KGB é a dhéanamh.
  Lean an caidreamh leis na SA ag dul in olcas. Ní raibh Gorbachev-Putin ag iarraidh bagairtí níos mó a thabhairt isteach. Go háirithe, i Nicearagua, thosaigh an USSR ag cruthú bonn míleata nua dó féin. Agus i gCúba freisin. Agus thosaigh an scéal ag dul in olcas.
  Mar sin thosaigh Gorbachev-Putin ag flex a matáin.
  Agus ag an am céanna thit sé isteach i aisling, leibhéal beagán difriúil;
  . Uair amháin bhí buachaill ann, an Prionsa Albert. Agus bhí cúirt saibhir aige, tuismitheoirí iontacha a rialaigh stát saibhre agus an-saibhir. Agus bhí ag an mbuachaill
  go hiomlán gach rud a bheith acu sa Mheán-Aois déanach. Ar ndóigh, ní raibh teilifís agus ríomhaire aige, ach bhí go leor siamsaíocht eile ann.
  Mar shampla, bhí an-ghrá ag an bprionsa ar chomórtais ridire. Fíor, rinneadh iad de réir na rialacha nua chun na rannpháirtithe a chosaint oiread agus is féidir, agus ar ghortú, agus fiú níos mó ná sin.
  maruithe a bhí annamh.
  Ghlac an prionsa féin páirt i gcomórtais, cé nach raibh sé ach trí bliana déag d'aois, agus, go míorúilteach, bhain sé amach i gcónaí ar na comhraiceoirí níos sine agus níos sine.
  Agus anois an buachaill a chur ar armúr speisialta le pillíní bog agus teilgthe tíotáiniam - a bhfuil an dá durable agus éadrom ag an am céanna, agus a thástáil an sleá.
  Caithfidh mac rí chomharsan a throid anois. Timpeall a airde, agus aois an bhuachaill Lúnasa.
  Dúirt an meantóir leis an bprionsa go raibh sé riachtanach gan aghaidh a chailleadh agus buachan.
  Dúirt an prionsa go sotalach:
  -Táim réidh! Buailim fir mhóra agus mhóra! Cad é mo aois!
  Dúirt an múinteoir le osna:
  - Ní bheidh mé i bhfolach an prionsa. Bhí tú géillte!
  An prionsa squealed i rage:
  - Cad? Cé chomh leomh duit é sin a rá!
  Labhair an múinteoir go bog:
  - Ar aon chuma, an buachaill seo, díreach cosúil leatsa, defeated fir mór agus fásta i do ríocht! Agus curadh freisin!
  Stampáil an prionsa a chos ar an bhféar agus dhearbhaigh:
  - Bhuel, más gá duit a defeat dó, beidh mé an bua cinnte!
  Agus chuaigh an buachaill ag traenáil. Agus d"ullmhaigh sé go dian don troid.
  Ach an lá dár gcionn tháinig an duel. Agus b'éigean don dá phrionsa teacht le chéile.
  Bhí an duel ceaptha leanúint ar aghaidh go dtí go mbuaileann buachaill amháin an ceann eile as an diallait. Bhí gruaig chothrom ar an bPrionsa Albert, agus bhí gruaig rua ar a chéile comhraic Louis.
  Chuir an bheirt bhuachaillí orthu a n-armúr agus shuigh siad ar a gcapaill bheaga ach frisky. Sheinn Albert go muiníneach:
  - Agus fiú an namhaid wheezed uaireanta,
  Folaigh an eagla go bhfuil mé an rí!
  Go bhfuil mé rí!
  Agus bhuail na buachaillí taobhanna a gcuid capall leis na spor. Agus rith siad i dtreo a chéile. Bhí na buachaillí thart ar an meáchan céanna, agus chomh oilte céanna. file aghaidh
  bhí sleá leaisteacha lúbtha ag an mbeirt. Agus scar siad gan díobháil dá chéile.
  Dúirt Albert:
  Tá sé níos láidre ná mar a cheap mé!
  Thug an buachaill Louis faoi deara le crá:
  - Sea, buachaill stubborn!
  Agus mar sin tháinig an dá phrionsa le chéile arís agus imbhuail. Bhí creathadh as corc ag bualadh armúr tíotáiniam. Agus arís, níor thug ceachtar acu bealach don duine eile. mhionnaigh na buachaillí
  agus glared ar a chéile.
  Dúirt Albert go brionglóideach:
  - Rósta do shála!
  Dúirt Louis:
  - Beidh an bua agam ort agus cuirfidh mé ar an raca thú!
  Bhí fearg agus buile ar na buachaillí go deimhin.
  Anseo tháinig siad le chéile agus imbhuail siad don tríú huair. Agus bhí sé spraoi. Cé mhéad fola a dhoirteadh láithreach. Níos cruinne, ach amháin i samhlaíocht na buachaillí Lúnasa. I ngníomhartha tá siad amhlaidh
  agus níor chiceáil siad a chéile. Scaramar bealaí chun dul ar ais le chéile. Agus bhí sé cosúil le achrann stubborn idir na titans.
  Dúirt an Banphrionsa Marguerite, deirfiúr Louis:
  - Tá sé cineál dúr do bhuachaillí a Butt mar sin. B'fhéidir go bhfuil siad níos fearr le claimhte?
  Tháinig na buachaillí le chéile gan leas a bhaint as deich n-uaire eile, agus bhí siad traochta go maith. Ina dhiaidh sin, fógraíodh sos don lón agus scíthe. Bhí na buachaillí réidh níos mó le haghaidh éachtanna agus an streachailt ar son bua.
  Bhí Albert gruama, níor éirigh leis riamh an namhaid a bhaint as an diallait. Ach roimhe sin, d"éirigh leis i gcónaí. Agus ba chúis leis seo, ar ndóigh, mothú crá láidir.
  D'ith an buachaill le spúnóg órga agus forc, agus glared timpeall air fiercely. Go tobann chonaic sé cailín. Bhí sí fionn agus i gúna galánta luxurious cosúil le banphrionsa sióg. Agus ionadh, níor chonaic ach Albert í, agus ní raibh an chuma ar an gcuid eile a thabhairt faoi deara.
  Chuaigh an cailín i dteagmháil leis an mbuachaill agus d"fhiafraigh sé de le gáire:
  - Ní féidir an bua a fháil ar an namhaid?
  D'fhás Albert go fíochmhar.
  - Tá! Tá sé thar a bheith díograiseach!
  Rinne an cailín aoibh agus d'fhreagair:
  - Is féidir leat bronntanas laochra invincible a fháil! Agus buaigh na babhtaí ceannais go léir!
  Chuaigh Albert suas agus dúirt sé:
  - Cad é mar atá sé?
  Chlaon an cailín.
  - Agus mar sin ... Ach ní mór duit a aontú sa tuairisceán, mar shampla, a dhíol do anam!
  Chroith an buachaill a cheann go bríomhar agus go diúltach.
  - Ní dhíolfaidh mé m'anam!
  Chlaon an cailín a ceann agus d'fhreagair:
  - An-mhaith! An té a bhfuil aige ní féidir a anam a dhíol, agus an té a bhfuil sé ní dhíol!
  Dúirt Albert le gáire:
  - Is féidir liom ór a thabhairt! Go leor óir!
  Shrugged an cailín.
  - Níl ór daonna ag teastáil uaim! Is féidir liom sléibhte iomlána a dhéanamh de. Ach mura bhfuil tú ag iarraidh d'anam a dhíol, ansin díol do chorp!
  D'fhiafraigh Albert le hiontas:
  - Comhlacht? Agus conas é sin?
  D'fhreagair Satan Girl:
  - Ach! Síneoidh tú comhaontú le fuil go dtabharfaidh tú do chorp marfach don Diabhal le húsáid shíoraí mar mhalairt ar bhronntanas na gcomórtais a bhuaigh!
  Shrug an buachaill a ghualainn agus dúirt:
  - Marbhtach le haghaidh úsáide suthain?
  Chlaon an cailín le comhaontú.
  - Sin é! Agus baineann tú leas as seo - ní rachaidh tú in aois choíche!
  Rinne an prionsa aoibh.
  - Sin é an chaoi! Ansin síním!
  Choinnigh an Cailín Sátan amach pár le séala, áit ar scríobhadh riocht an Diabhail, agus snáthaid chopair.
  Phioc an buachaill a mhéar agus sileadh fola ar an peann órga. Ansin tharraing sé síniú. Duine ríoga scarlet agus álainn den sórt sin.
  Rollta an cailín a súile agus chirped:
  - Anois tá tú mianach!
  Agus roimh shúile Albert, ba chosúil go raibh gach rud ag casadh agus ag iompú.
  Ní raibh am ag an mbuachaill súil a bhualadh agus é ag críochnú sa bhfásach. Bhí carbhán ann agus threoraigh siad sclábhaithe leanaí ceangailte le rópa. Mhothaigh Albert pian ina lámha faoi cheangal, agus ceint dhó ina lámha
  boinn leanaí, agus tuirse thromchúiseach sa chorp. Plus, bhí mo scornach tirim ó tart. Agus ghortaigh sé an craiceann. Bhreathnaigh Albert air féin. Conas a d'athraigh sé. In ionad luxurious
  agus éadaí saibhir comhlacht naked, i trunks snámha amháin. Bhí iontas ar Albert cé chomh tanaí a bhí sé éirithe agus coirtithe dubh. Triomaigh corp an ghasúir, agus d'éirigh sé féin níos cosúla
  mamaí. D'éirigh boinn chosnochta an-gharbh agus calloused, ach fós bhraith teas ar lasadh an fhásaigh. Albert nóiméad ó shin, d'iompaigh an t-iarphrionsa uasal isteach
  buachaill sclábhaithe. Agus chuimhnigh sé ar... Le go leor laethanta anois tá na buachaillí faoi chuing á dtreorú tríd an bhfásach go margadh na dtréadaithe. Agus wander siad ocras agus tart, agus an gaineamh te
  fásaigh sruthán a gcos lom.
  Feiceann Albert an chaoi ar tháinig maolú ar a chorp álainn agus mhatánach le déanaí san aistriú. Agus bata na easnacha amach faoi na tanaí, saill-saor in aisce, seacláide agus craiceann dusty, amhail is dá mba
  ciseán. Agus ar chúl agus taobhanna, tá rianta úra den fuip agus atá healed cheana féin le feiceáil agus gortaithe. Bhraith an buachaill náire láidir agus náiriú ann féin - bhí a phearsa den fhuil Lúnasa slashed le fuipeanna, cosúil le roinnt coitianta. Agus snort an buachaill-Prionsa contemptuously. Agus fuair sé fuip ar a chúl. Chuir sé sin pian agus náiriú ar an mbuachaill.
  Mallacht ar Albert agus fuair sé fuip eile sna easnacha. Líonadh an buachaill d'fhuil is lúgha le feirge, ach san am chéanna bhí sé ró-thógtha le eagla láidir. Thuig an prionsa sin
  Fuair Satan, a bhí i bhfoirm cailín álainn agus cliste, cumhacht ar a chorp. Agus go bhfuil sé anois go deo seirbhíseach an Diabhal. Agus seo é an chéad tástáil - tá tú sclábhaí.
  Tháinig eagla ar an bprionsa agus chuir sé luas leis. Ar aghaidh tríd an bhfásach. Agus in aice leis shiúil buachaillí, beagán níos sine nó dríodair níos óige ná é. Tháinig an prionsa ina sclábhaí.
  Agus anois tá a shaol athraithe chun níos measa. Agus níos measa ó bhonn.
  An buachaill sighed agus wandered in éineacht leis an carbhán. Cuireadh Faust Goethe i gcuimhne dó. Annsin freisin, thug Sátan cathú ar an ollamh chun a anam a dhíol. Ach mar chúiteamh, fuair Faust an dá óige agus
  cailín álainn Margarita, agus saibhreas agus, onóir agus cumhacht. Cad a fuair Albert? Anois, beagnach nocht, ag siúl lena lámha ceangailte faoi fuip an fheitheoir?
  Agus an bhfuil sé sin fíor?
  Bhí Albert dubhach, bhí na matáin a bhí faoi bhrú ag an trasdul, go háirithe na laonna, ag gortú, agus bhí an gaineamh te freisin, ag bácáil boinn loma chosa leanaí trí screamh na gcalláis. Sea, is tromluí é.
  Ina theannta sin, crá siad tú: ocras go lag agus go dúr, agus tart i bhfad níos painfully. Chun é féin a bhaint de na mothúcháin mhíthaitneamhach, rinne Albert iarracht réasúnaíocht a dhéanamh. Is é Satan an t-aingeal is áille, is cliste agus is foirfe. Má tá, an bhfuil rud éigin Alberta ag teastáil uaidh? Agus is léir nach bhfuil gá ag an aingeal is foirfe sa chruinne ór, nó
  cumhacht de shaghas éigin atá ag ríthe. Is é an t-aon rud a luachálann Lucifer ná cumhacht thar anamacha. Ach cad a thabharfaidh cumhacht dó thar chorp Albert.
  Tar éis an tsaoil, ní hamháin gur shínigh Satan an conradh. Tá cuspóir éigin aige. Fíor, má ghlacann muid Faust, ansin cad a theastaíonn ó Lucifer uaidh? Anam? Ach daoine is mó
  agus mar sin téann go hifreann agus isteach i gcumhacht Satan. Is léir nach leor é sin amháin.
  B'fhéidir go raibh Lucifer ag iarraidh a imirt agus a sheiceáil nuair is mian le duine a rá: stop nóiméad - tá tú iontach! Ach sa chás seo, tá Albert ag fulaingt nóiméad uafásach.
  Cé, nuair a bhuailtear buachaill naked, dathúil le fuip, d'fhéadfadh sé seo a bheith suimiúil do dhuine. ach an bhfuil gá ag an aingeal is foirfe? Tá an Prionsa póg cheana féin
  le cailíní agus léirigh siad spéis sa ghnéas eile, ach níor thaitin sé le mná fós mar dhuine fásta. Ach cheana féin i aisling chuma siad dó. Agus bhí sé an-suimiúil ina bhealach féin.
  Chlaon Albert... Agus é ceithre bliana déag d'aois, bheadh sé ag lorg Bride cheana féin, agus bheadh sé sin ar fheabhas. Bheadh sé in ann an rogha is fearr agus is teo a dhéanamh.
  Albert sighed. Os a chomhair tá buachaillí nocht, tanaí, buailte, agus sa chúl freisin. Agus cuma siad traochta agus tuirseach. Shíl Albert, cad eile?
  Agus ar deireadh, an stop. Tugadh beagán le n-ól agus le n-ithe dóibh, agus tiomáineadh iad arís roimh luí na gréine.
  Mhothaigh Albert, tar éis ithe agus ól, fonn a chodladh. Agus bhí orm siúl tríd an bhfásach. Agus in ionad an chuisle tairisceana atá ag Margarita, tá sé buailte le fuip éadrócaireach.
  Shiúil an buachaill agus smaoinigh. Bhuel, is leathcheann é as ucht comhaontú a dhéanamh le Sátan. Bhí sé i gceannas ar an stíl mhaireachtála is sona agus is saibhre dá chuid ama.
  Dá mbeadh gach rud a d'fhéadfadh buachaill. Agus ansin sheas sé suas mar sin.
  Chuimhnigh Albert gur thug siad rabhadh gurb é Satan namhaid an chine dhaonna agus nach bhfuil siad ag súil le maith uaidh! Agus go bhfuil sé iontach dúr géilleadh dá gheallúintí. Agus anois tú
  prionsa a bhí ann, agus rinneadh sclábhaí de. Agus anseo tá sé an-balbh duit.
  Bhí claonadh ag Albert caoineadh cosúil le mac tíre agus ó am go ham dódh é le fuip. Cad a fuair sé i ndáiríre? Tar éis an tsaoil, bhí sé ina bhuachaill, agus anois bhí sé i sclábhaíocht.
  Mar sin shiúil sé go dtí go ndeachaigh an ghrian síos. Agus bhí cead ag na sclábhaithe ithe arís, ól, agus dul a chodladh. Agus is caitheamh aimsire an-suimiúil é.
  Luigh Albert síos ar an ngaineamh in aice le buachaill leath-nocht eile. Curled suas agus thit a chodladh. Agus shamhlaigh sé ...
  Anseo tá sé ag glacadh páirte sa bharra cothrománach trodaithe in éineacht le Ivanhoe agus Richard the Lionheart. Foireann an-troda í seo.
  Albert ar a chapall sneachta-bán. Is buachaill é, agus tá daoine fásta timpeall orthu, ridirí móra. Déanann cuid acu fiú magadh faoin leanbh. Ach tá Albert muiníneach.
  Anseo fuaimeanna an gong agus an chéad troid.
  Ina choinne tá an Baron von Babeuf. Tarbh mór, ramhar, fíor agus ar a sciath tá tarbh le adharca. Tá sé ar a laghad trí huaire níos troime ná Albert.
  Chlaon an buachaill agus squeaked:
  - Dá mó an comh-aireachta, is amhlaidh is airde a thiteann sé!
  Baron von Babeuf conas a roar.
  - Crufaidh mé an coileán!
  Agus anseo a thagann siad le chéile. Tá capall mór dubh ag comhraic Albert.
  Tá an buachaill i seilbh a sciath. Anseo bhuaileann an namhaid, agus bogann Albert beagán go dtí an taobh. Agus sleamhnaíonn spear meáchain den sciath. Agus buaileann an buachaill Prionsa
  Tá an namhaid ceart sa scáthlán agus titeann sé.
  Albert ag gáire agus ag canadh:
  - Titim próstatach, striapach, striapach,
  Tugadh an ceart seo duit!
  Roimh an rí, prostrate
  I slush agus láib léir mar an gcéanna!
  Buaileadh an chéad chéile comhraic. Ansin tháinig an chéad cheann eile le feiceáil. Ba é Comhaireamh Boleventura é. Is laoch an-chumhachtach é freisin agus an-lúfar.
  Rinne Albert gáire agus dúirt:
  - Glóir do mo thír dhúchais,
  Is teaghlach muid go léir!
  Agus ansin léim an buachaill ar an namhaid. Agus theith Count Boleventura ar an mbuachaill.
  Dúirt Albert:
  - Ritheann lúthchleasaithe go dian chun catha,
  Creideann gach duine go láidir sa bhua...
  Agus anois táimid le chéile leis an Diabhal ag an am céanna,
  Agus ní mór dúinn aon bhac ar an ghualainn!
  Anseo tháinig siad le chéile le Count Boleventura. Agus d'aistrigh an buachaill arís go dtí an taobh, ag cur iallach ar an sleá sleamhnú uaidh, agus conas polladh lena arm sa scornach. Agus beidh an comhaireamh sotalach eitilt.
  Agus bhuaigh an buachaill an dara troid.
  Is é an Diúc Guise a chéad rival eile. Chomh maith leis sin Trodaire an-láidir agus cumhachtach. Agus clú i gcomórtais iomadúla agus comórtais. Agus áit nach raibh ach an Diúc Guise rannpháirteach agus níor léirigh sé rud ar bith. Sea, is namhaid tromchúiseach é seo.
  Sheinn an buachaill Albert fiú le háthas:
  - Agus feicim tromchúiseach,
  I aisling Ivan an uafásach. .
  Dáileadh talamh sa tSibéir,
  An Rúis dhúchais tú!
  Anseo rug Albert air féin ar a fhocal - cén fáth an Rúis Dúchasach? Cad a chaithfidh sí a dhéanamh leis?
  . CAIBIDIL? a haon déag.
  Cuirtear an buachaill ina iomláine ar bun ar bhealach comhraic.
  Agus mar sin shuigh siad araon ar capaill. Tá an Prionsa ar sneachta-bán, agus tá an namhaid ar dearg-dearg. Agus rith siad i dtreo a chéile.
  Bhí cuma an-bheag ar Albert i gcomparáid leis an bhfathach ruamhar seo.
  Labhair an buachaill go suairc:
  - Is í an nathair bheag is nimhiúla!
  Agus mar sin rinne an Diúc Guise, a raibh a sleá níos faide, iarracht an buachaill a bhualadh ar chorp an armúr, agus gan a bheith mar aidhm ag an sciath. Cé go raibh sé in aghaidh na rialacha. Ach tháinig Albert deftly.
  Thóg sé é agus tumadóireacht faoin tsleá. Ansin, lena chumhacht go léir, bhog sé an namhaid isteach sa scáthlán, rud a neartaigh an ghluaiseacht leis an gcorp a thuilleadh. An Duc de Guise ó buille láidir thit literally síos.
  Chlaon an buachaill beag:
  - Glóir do na ridirí glórmhar!
  Agus do tarraingíodh de Guise as an gcatha. Chuaigh a chapall, a armúr agus a airm go dtí an buaiteoir.
  Sheinn Albert:
  Bímis ag faire le fabhcúin
  Éiríonn muid cosúil le hiolair...
  Ní báthaimid san uisce
  Ní lasaimid tine!
  ocus ni bérmuid in cath
  Tá cerub thuas orainn!
  Bhí an buachaill i ndáiríre ina Trodaire an-iontach, cumasach i bhfad.
  Agus seo é a chéad chéile comhraic: an Ridire Lionheart féin. Bravo, is féidir leat comhghairdeas a dhéanamh le hiomaitheoir den sórt sin. Agus go mbeidh sé ina cath is gá.
  Sheinn Albert faoi áthas:
  Tá an domhan ar fad inár lámha
  Is muid réaltaí na mór-roinne...
  Briste sna coirnéil -
  Iomaitheoirí damanta!
  Tá an buachaill i ndáiríre cosúil le coileach troda agus ruffled. Is é an Rí Lion é féin, Risteard an Lionheart.
  D'fhás Albert:
  - Más leon tú, roar,
  Tá bua na Mother Earth ar fad linn!
  Chun spraoi a bheith agat i gcuideachta dá leithéid,
  Go bhfuil gach buachaill ina dhuine fionnuar!
  Bhí greim beag ag Albert roimh an troid. Thug siad leis gé rósta le mias taobh, agus císte briosca beag i bhfoirm hata coileach. Mar sin bhí am maith ag an mbuachaill
  ithe. Bhí an banphrionsa ina suí in aice leis agus lean sí ag fiafraí de na rudaí a rinne Albert. D'inis an buachaill go toilteanach, bréag.
  - Mar sin d'éirigh liom chomh maith leis an dragan seacht gceann. Agus thosaigh muid ag gearradh. Ghearr mé as a cheann. Titeann sí, agus láithreach in ionad ceann gearrtha amháin, fásann dhá cheann!
  Feadaíl an cailín banphrionsa.
  - Seo iad siúd ar! Agus conas is féidir a leithéid de dhragon a ruaigeadh ar chor ar bith mura n-ardóidh a chinn?
  D'fhreagair Albert go muiníneach:
  - Agus gearrtha tú amach an ceann, agus sprinkle créachta an namhaid le salann! Agus ansin ní fhásfaidh an ceann gearrtha ar ais!
  Chonnaic an banphrionsa óg:
  - Tá tú chomh cliste!
  D'éirigh an prionnsa suas agus dúirt:
  - Anois cén fáth, tá mé Spinoza ar intinn!
  Tar éis an dinnéir chuaigh an buachaill go dtí na stáblaí. Chuir sé air a armúr agus léim ar ais ar a chapall.
  Bhí muinín ag an bprionsa sa bhua, agus bhí tart air troid.
  Bhí an buachaill i bhfad níos ísle ó thaobh airde agus meáchain le Risteard an Lionheart. Thairis sin, bhí rí Shasana an-láidir go fisiciúil - bhris sé crúba capaill. Agus i gcoinne laoch den sórt sin
  iarracht cur i gcoinne.
  Ach tá an buachaill meáite ar troid. Agus d'iompaigh sé sin air. Bhí an buachaill ag iarraidh a bhraitheann go tobann conas a bhí an banphrionsa á phógadh ar a liopaí agus cé chomh milis agus taitneamhach a bhí sé.
  Seo iad ar an liosta. Agus ag comhartha an gong thosaigh siad ag druidim.
  Sheinn Albert:
  - Ta-ta-ta-ta! Tá crúba ag bualadh
  Tra-ta-ta-ta! Bhuail Beamer...
  Bristear arm na Fraince dá cheann,
  Agus ní bhrisfidh aon duine arm na Spáinne!
  Agus mar sin fuair siad níos gaire. Rinne Risteard an Lionheart, trom le sleá, iarracht an namhaid a ruaigeadh. Ach dodged Albert, agus bhuail an namhaid sa scáthlán. Ach seo Risteard an Leon
  chroí, cé go bhfuil deacracht, ach bhí sé in ann fanacht sa diallait. Cé gur dhealraigh sé go bhfuil an teicníc seo dhochoiscthe ag baint leis. Agus scar an dá marcaigh, agus thaifead na breithiúna an chéad troid - crannchur.
  Dúirt Risteard an Lionheart:
  - Agus is diabhal beag cliste é!
  Thug Count Balistro faoi deara:
  - Agus tusa, a Shoilse, folaigh snáthaid nimhe i sleá!
  Dúirt Risteard an Lionheart:
  - Tá sé olc, agus is rí uasal mé, agus ina theannta sin, tá sé gan úsáid, ní féidir leat an imp seo a bhualadh!
  Count Balistro bowed.
  - Cén chaoi a bhfuil a fhios agat do mhóráltacht!
  Bhí Alberto, idir an dá linn, ag ullmhú don dara rith. Agus ansin tháinig cailín an-álainn le gruaig órga i gúna luxurious, an cailín Satan, os a chomhair arís.
  Ghlan sí a cuid fiacla péarlach agus chrom sí:
  - Bhuel, a bhuachaill daor, an maith leat a bhuachan?
  Ansin chuimhnigh Albert agus hissed:
  - Agus rinne tú sclábhaí as dom!
  D'fhreagair an cailín le gáire:
  - Do gach a chuid féin! Tá do chorp i mo chumhacht anois!
  D'fhás Albert:
  -Deception!
  Thug an cailín faoi deara, agus í ag stampáil a cos i mbróg luachmhar:
  - Tá gach rud cothrom! Anois buaigh tú aon chomórtais!
  Bhreathnaigh Albert ar an gcailín álainn órga. An é Satan é féin? Ach is aingeal é Lucifer, agus níl an corp daonna ina spiorad. Dá bhrí sin, is féidir é a ghlacadh
  cuma ar bith, lena n-áirítear leanbh álainn neamhchiontach-lorg. Sea, tá sé go hiontach.
  Chlaon Satan Cailín.
  -Troid, ach mar do chorp... Braitheann gach rud sa saol ar airde na bhflaitheas... Ach braitheann ár n-onóir, ach ár n-onóir orainn féin!
  Chlaon Albert agus theith sé isteach sa chath.
  Anseo arís tháinig siad le chéile le máistir mór na trodaithe tournament Richard the Lionheart. Agus troid dian a bhí ann. Bhain Richard an luas is airde amach trí iarracht a dhéanamh
  caith amach ógánach dána, nó in áit leanbh. Bhí Albert le chéile agus réidh. Ag seachaint buille feoiliteach sleá an rí, thiomáin an buachaill a arm díreach trasna an mhuiníl.
  Agus d"eitil an t-uafásach Risteard an Lionheart don chéad uair i stair na gcraobhchomórtais amach as an diallait. Tá buille don scornach an-íogair agus marfach cheana féin.
  D'fhógair an herald Albert an buaiteoir. Mar sin buaileadh rí mór na Meánaoise agus fíorscéal, gruel agus scéalta fairy éagsúla, laoch na gCrosáid
  buachaill timpeall trí bliana déag nach raibh fiú mustache aige, agus thosaigh sé ag féachaint ar na cailíní.
  Is é sin an ceint iontach ar an duel.
  Mar sin féin, ní hé seo an deireadh. Sa chluiche ceannais, an troid is suimiúla le Ivanhoe féin. Cé go bhfuil Ivanhoe cúig bliana is fiche d'aois cheana féin, tá cuma níos óige air agus níl beagnach aon féasóg aige agus
  croiméal. Ó cad tá sé tanaí agus gearr cuma dhéagóir. Is beag a bhuntáiste ó thaobh airde agus meáchan de thar Albert. Cé gur léir go bhfuil fear de thart ar fiche cúig,
  beidh sé níos mó ná déagóir trí bliana déag in aon chás.
  Chonaic an Prionsa Albert mar a sháraigh Ivanhoe ridirí i bhfad níos airde agus níos troime ná é féin. Agus thuig sé gurb é seo an namhaid is contúirtí. Lena mbeidh sé deacair troid.
  Ach in aon chás, tá an cluiche ceannais ag teacht, agus gheobhaidh an té a bhuaigh duais luachmhar. Cé go bhfuil go leor ciall leis an duais a fuarthas i aisling?
  chun Prionsa Albert chuma arís an cailín-Satan. Chroith sí a gcuacha órga agus d'fhreagair:
  -Ná bíodh eagla ort! Go gairid dúiseoidh tú agus beidh tú i do bhuachaill sclábhaithe arís! Ach má tá an Bíobla léite agat, tá a fhios agat ansin gur chuir an tUilechumhachtach faoi thástáil chrua a sheirbhísigh.
  Agus caithfidh tú deacrachtaí a shárú chun d"anam agus do chorp a neartú agus a mhear!
  Chlaon Albert le gáire.
  "Cé nach corp é corp gan anam, ach cé chomh lag é an t-anam gan chorp!"
  Agus gáire an buachaill-Prionsa, baring a fhiacla.
  Agus mar sin chuaigh siad chuig na liostaí - an péire troid seo. An Ivanhoe oirirc, agus réalta na tournaments ag ardú: Prince Albert. Agus seo iad, fear leochaileach agus de ghnáthmhéid le haghaidh
  buachaill trí bliana déag d'aois le chéile. Tá capall Ivanhoe álainn agus bán freisin, cosúil le capall Albert. Agus is iontach an rud é nuair a bheidh dhá ghaiscíoch lúfar agus teicniúil ag dul i ngleic.
  de réir rialacha ridire.
  Agus ansin fuaimeanna an gong agus dhá trodaithe den scoth le chéile. Ritheann siad i dtreo a chéile. Agus chroith siad a gcuid sleá. Agus anseo tá siad. Tá Ivanhoe deas, agus d'éirigh leis Albert a bhualadh le sciath.
  Fíor, shleamhnaigh an sleá. Agus Albert dírithe ar an scáthlán, ach freisin caillte. Agus ní dhearna sé go han-mhaith é. Bhain Ivanhoe a cheann ag an nóiméad deireanach, agus an sleá
  shleamhnaigh thar an clogad.
  Anseo chríochnaigh an chéad bhabhta le cluiche tarraingthe. Agus arís ar mhuin capaill na ridirí scaipthe i dtreonna difriúla. Cúig nóiméad sos agus tagann siad le chéile arís. Agus léim siad le fuinneamh agus neart iontach.
  Chonaic Albert anois go raibh ardluais agus aclaíocht ag a mhacasamhail. Agus beidh a luas ina chabhair mhaith.
  Anseo a thagann siad le chéile arís. An uair seo, dhírigh Ivanhoe ar an scáthlán, ach tháinig Albert dodged, agus bhuail sé i lár an sciath lena sleá. Bhris an spear as an buille, ach d'éirigh le Ivanhoe seasamh in aghaidh
  sa diallait Mar sin d"iompaigh an troid ina chrannchur arís.
  Scar an dá ridirí i dtreonna difriúla. Ansin thaispeáin an cailín Satan arís d'Albert. Bhí sí go hálainn agus greannmhar. Chonnaic an cailín Lucifer:
  - Bhuel, a ghasúr an bhfuil tú réidh chun catha?
  Chan Albert ag magadh:
  Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí
  Tá an saighdiúir réidh le haghaidh rud ar bith ...
  Agus deannach cosúil le cairpéid,
  Táimid ag éirí as an mbealach
  Agus ní stopfaidh
  Agus ná athraigh cosa ...
  Tá ár n-aghaidh ag taitneamh
  Buataisí lonracha!
  Chlaon Satan Cailín.
  - Sea, feicim go bhfuil tú réidh! Agus sláintiúil go leor!
  Bhí aoibh gháire ar Albert:
  - Tá sé ar intinn agam troid go éadóchasach!
  D'fhreagair Satan Cailín le gáire:
  - Is Trodaire cróga tú! Bhuel, beidh an tríú troid cinntitheach!
  Seo iad an dá trodaithe arís ar na liostaí. Agus réidh le bogadh isteach lena chéile. Albert, ag tiúnadh isteach, ag canadh:
  - Cé atá cleachta le troid ar son bua,
  Lig dó canadh linn...
  Cé atá cheerful, gáire sé ...
  Cé atá ag iarraidh a bhaint amach
  Cé a lorgóidh a fháil i gcónaí!
  Agus mar sin thosaigh siad ag bailiú, whipping suas na capaill. Agus do ghluais a sleagha i gait. Tháinig Albert an uair seo suas le cleas. Agus lig don namhaid é a bhogadh sa scáthlán, a bhuachaill
  ach ag an nóiméad deireanach d'imigh sé amach conas a bhuailfeadh sé Ivanhoe sa chos le sleá. Screamed sé agus d'eitil sé as an capall ar aghaidh, bun os cionn. Agus arís fuaimeanna sollúnta - bua!
  Agus mar sin dearbhaítear an Prionsa Albert an buaiteoir. Agus tugann siad duais dó: capall órga. Tógann an buachaill dó féin é, ach tá sé trom, ní féidir é a ardú leis féin. Phioc ceathrar cailíní tuathánach matáin an capall. Agus d'iompair siad ar a nguailne é.
  Sheinn Albert:
  - Buachaill Karate
  Gheobhaidh tú duais!
  Agus ansin tháinig an cailín-Satan le feiceáil agus Chlaon:
  - Ar feadh i bhfad shamhlaigh mé a leithéid de stail d'ór íon!
  Bhí ionadh ar Albert:
  - An gá duit i ndáiríre ór!?
  D'fhreagair Satan Girl le gáire:
  - Ar ndóigh ní! Ach rinne máistrí ridire an capall seo agus tá fuinneamh draíochtúil faoi leith aige. Agus tá gá le déantúsáin draíochta luachmhara fiú ag na cinn is foirfe agus is áille
  aingeal i na cruinne!
  Chlaon an buachaill prionsa.
  - An stopfaidh mé de bheith i mo sclábhaí?
  Satan Cailín Chroith a ceann.
  - Fós! Níor oibrigh tú do bhronntanas fós! Ach caithfidh tú a admháil go raibh Genghis Khan ina sclábhaí tráth!
  Stampáil an áilleacht óg a sála. Tá an capall imithe. Agus ní raibh an t-am ag an bPrionsa Albert súil a fhuascailt, mar ... dhúisigh!
  Arís, níl ann ach buachaill cosnochta ina thrucailí snámha. Cé a thugtar cuid de bourda don bhricfeasta agus a bhaintear as cart in éineacht le buachaillí eile. An uair seo ar cheann de
  thit camaill, agus shocraigh siad iallach a chur ar na leanaí an wagon a tharraingt ag an am céanna.
  Fuair muid plúr nua, ag iompar ualach, agus ag impí ar na guys ar aghaidh le fuipeanna. Tharraing Albert an vaigín ar nós stiúrtha chuig céachta. Agus níor mhothaigh mé ar a suaimhneas. Bhí a ghiúmar scamallach.
  Sheinn an buachaill le n-éirí leat:
  Tá do chinniúint sa chomhardú
  Tá na naimhde lán le misneach...
  Ach buíochas le Dia tá cairde ann,
  Ach buíochas le Dia tá cairde ...
  Agus buíochas le Dia a chairde
  Tá claimhte!
  Nuair a bhíonn do chara san fhuil
  Ón íobairt tá grá...
  Is féidir leat a bheith air
  Cosúil le athair...
  Ach ná cuir glaoch ar chara
  Is borgaire agus bréagadóir tú!
  Mhothaigh an buachaill an-díograiseach agus comhraic i ndiaidh a leithéid d"amhrán. Agus bhrúigh sé an wagon le fuinneamh, scíthe a chosa lom, childish ar an gaineamh te, agus bhraith sé cosúil le ridire fíor ó Ordú na Star.
  Tar éis an aisling seo, chinn Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin an Cód Coiriúil a leasú freisin. Is é sin, dliteanas coiriúil a thabhairt isteach ó aois a deich. Cé acu, ar ndóigh, is fionnuar. Agus cliste ag an am céanna.
  Lámhachadh roinnt dosaen naimhde na ndaoine agus easaontóirí. Rinneadh go leor purgóidí eile.
  Ag an am céanna, cuireadh i bpríosún Sobchak, agus i bhfad níos mó Daonlathaigh - Gavriil Popov agus daoine eile. Agus bhí sé thar a bheith fionnuar.
  Tar éis sin, ghlac Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin é agus thit sé ina chodladh;
  Shiúil Albert cosnochta arís agus é sna tránna snámha céanna tríd an bhfásach. An-áthas ar bua tournaments a bhuaigh i aisling imithe go tapa. Thairis sin, ní raibh sé ach ag siúl, ach
  ag brú cart trom le leanaí eile. Agus bhí sé míthaitneamhach go leor. Sea, chuaigh sé isteach i mór. Agus an t-ualach seo a iompar. Agus faigh ar ais ach le fuip.
  Chlaon Albert go trom agus bhrúigh sé an cuing, ag cur a chosa lom ar an ngaineamh te. Agus bhí sé tinn de.
  Theastaigh uaim fál a dhéanamh, agus gearradh le claimhte.
  Agus a bheith cosúil le Alastar Mór. Rinne an buachaill iarracht rud éigin níos taitneamhaí a shamhlú. Mar shampla, cailín a iompraíonn crúiscín. Agus tá sí i gúna tuathánach simplí, agus tá a cosa coirtithe, galánta, cosnochta agus chiselled. Breathnaíonn an cailín go simplí iontach le háilleacht mhealltach.
  Agus tugann sí crúiscín uisce chuig buachaill tuirseach allais, agus bogann sé a bheola, fiafraíonn sí:
  - Cén fáth a bhfuil tú cosnochta agus beagnach nocht a bheith i do phrionsa?
  Freagraíonn an buachaill beag le osna:
  - Dhíol mé mo chorp leis an Diabhal, agus anois tá mé ag fulaingt!
  Bhí ionadh an cailín, stampáil a cos lom, coirtithe:
  - Comhlacht? De ghnáth díolann siad a n-anam le Satan!
  Dúirt Albert go ciallmhar:
  - Dhíol mé an sealadach a choinneáil ar an bás a fháil!
  Chlaon an cailín agus phóg an buachaill ar na liopaí mar fhreagra, ag rá:
  "A leanbh a stór, an dtuigeann tú fiú an rud a rinne tú doomed?"
  Chlaon an buachaill le comhaontú.
  - Sea, tuigim, cé go bhfuil sé ró-dhéanach!
  Thóg an cailín é agus sheinn sé le díograis:
  - Níos fearr déanach ná riamh,
  Níos fearr déanach ná riamh...
  Mar sin fuair tú féin agus mé
  Blianta is fearr, blianta!
  Mhothaigh an buachaill go raibh an cailín ag brú crúiscín uisce air arís, rud a ligeann dó sip de thaise leighis a ghlacadh. Ansin rith a lámha thar easnacha tanaí an bhuachalla.
  Thug sé faoi deara:
  - Chaill tú meáchan i sclábhaíocht!
  Dúirt Albert go láidir:
  Ní gá dom aon saill breise!
  Chlaon an cailín le gáire.
  - Sea, tá sé cosúil le folláine a dhéanamh saor in aisce!
  Chlaon an buachaill go díograiseach.
  - Sea, ní bheadh go leor Gortaítear meáchan a chailleadh!
  Sheinn an cailín le gáire:
  - Ach an aiste bia, ná ithe seo nó go,
  Agus ná lig do chosa tuirseach de bheith ag siúl ...
  Seo aiste bia chun saill a thabhairt chun cuntais,
  Ag an am céanna, ní bhfaigheann siad saille agus canann siad faoi ghrá!
  D"éirigh Albert níos suairc, agus sheinn sé:
  - Cén cineál miasa, cén cineál miasa,
  Tóg go léir leat
  Is mór an trua nach ndéanann siad mé a fhorghníomhú go minic
  Siad beatha ach a mharú!
  Agus bhí an buachaill ó seo go léir amhail is dá mbeadh sé sa seachtú neamh.
  Is é seo i ndáiríre a bhaint amach kid troid.
  Bhí an cailín ar fheabhas.
  Thosaigh siad ag bualadh bos agus ag gáire.
  Agus bhí níos mó spraoi ag an mbuachaill nuair a bhrúigh an cart. Thit duine de na sclábhaithe óga in traochta.
  Thosaigh an feitheoir ar a bhualadh le fuip. Bhog an buachaill helplessly a lámha agus a chosa, ní raibh sé an neart chun seasamh suas.
  Adeir Albert go feargach:
  - Ná buail leis! Nach bhfeiceann tú go bhfuil sé sa ghróg!
  Mar fhreagra, bhuail an feitheoir Albert chomh maith. Rinne an buachaill caoineadh. Láithreach, thosaigh beirt fhear mhóra ar an bprionsa óg a bhualadh.
  Rinne an buachaill iarracht dícheallach na rópaí a bhriseadh agus a lámha á cheangal.
  D'ordaigh an ceannaí i turban luxurious:
  - Go Leor! Ba cheart an buachaill seo a dhíol ar an margadh! Agus tabhair uisce dó, lig dó pas a fháil go héadrom!
  Stop Albert ag bualadh. Bhog sé, ag tarraingt an rópa agus, mar aon leis na buachaillí eile, tharraing an cart arís.
  D"éirigh an meon i bhfad níos balbh agus bréan. Cé, ar an láimh eile, léirigh an ceannaí trócaire pragmatach agus níor mharaigh sé na hearraí.
  Sea, is fearr sclábhaí a dhíol ná a mharú ...
  Bhí Albert ag tarraingt ualach trom, boladh coirp salach allais na mbuachaillí, agus mhothaigh sé tart agus tuirseach.
  Iarracht a dúiseacht arís.
  Chuimhnigh mé mar a chiceáil sé Risteard an Lionheart as an diallait agus bhí sé an-fhionnuar. Bhí an ruaig ar Risteard, tá sé chomh hálainn.
  Agus seo iad na buachaillí leis: tanaí, sweaty, salach, sinewy. Agus tá siad ró-oibrithe. Agus tá sé an-deacair. Tá sé garbh go leor thart anseo.
  Shamhlaigh Albert an banphrionsa á threorú chuig an scafall. Tógann siad a cuid éadaí costasacha, gach jewelry, ag stróiceadh a cluaise go garbh as a cluasa. Tuilleadh bróga daor le péarlaí.
  Agus ansin fo-éadaí... Ina áit sin, ní thugann siad amach ach saicéadach liath. Agus tá sí cosnochta, beagnach naked, i sackcloth gearr téann go dtí an scafall. Agus féachann an pobal go fonnmhar uirthi nocht,
  cosa lom beagnach go dtí an hips. Ach tá cuma níos áille fós ar banphrionsa le gruaig órga a thiteann thar saicéad liath agus lom, caol.
  Agus is é an lucht éisteachta literally roaring le gliondar.
  Tá samhlaíocht bheoga ag Albert. Sin cailín álainn í. Agus cuireann róbaí liatha an phríosúin béim ar a mbáine milis sláintiúil a aghaidh, agus gcuacha órga, tonnacha a cuid gruaige.
  Agus conas álainn agus galánta a cosa lom, foirfe, cruth rialta. Agus cé chomh liath is atá an hoodie, ag cur béime ar slenderness an fhigiúir agus a chomhréireanna idéalach.
  Tagann sí chuig an deic, áit a bhfuil executioner ollmhór, bullish ag fanacht leis an banphrionsa. Agus tá a thua iontach, agus imeall géar - glistens sé sa ghrian.
  D'éirigh an cailín níos gile fós, ach choinnigh sí cuma na suaimhneas. An executioner bared a chuid fiacla mór ach groomed go dona. Sheas an iliomad gardaí thart, agus bhí lúcháir ar an slua.
  Bhí na fir ar bís go háirithe ag radharc cailín álainn a bhí ar tí dícheannadh. Bhreathnaigh sí chomh suairc agus álainn.
  Idir an dá linn, d'fhógair an herald:
  - I bhfianaise chontúirt speisialta an choirpigh agus easpa aithrí, cuirtear an chéastóireacht phoiblí agus an chéastóireacht i láthair slua in ionad phionós daonna an bháis trí dhícheannadh.
  Agus mairfidh an chéasadh chomh fada agus nach dtabharfaidh an coirpeach suas an spiorad!
  Bheannaigh Tolka fógra den sórt sin le glee - rud a chiallaíonn go mbeidh céasadh na banphrionsa fada. D'iompaigh an cailín pale níos mó fós. Bhí cinniúint uafásach ag fanacht léi.
  Tháinig roinnt seiceadóirí cumhachtacha a bhí i bhfolach roimhe seo. Tharraing siad raca chuig an scafall, agus d'iompair siad gléasanna céastóireachta agus pionglóidí freisin. Tá an teallach trí thine cheana féin.
  Thosaigh tlúnna, crúcaí, slata, barraí préacháin, druileanna agus mar sin de ag teas suas ann. Gheall an chéasadh a bheith fada agus casta. Thug searbhóntaí cosnochta soitheach leo freisin
  le hola olóige, buicéid uisce inar snámh oighear, agus málaí salainn agus piobar. Bhí ceist mhór ar an bhanphrionsa.
  Mar sin thóg agus stróic na seiceadóirí gúna liath an chailín, ag nochtadh a corp álainn, mealltach. Bhí sé an-fionnuar. Seasann áilleacht den sórt sin naked os comhair na executioners.
  Thug an cráiteoir sinsearach comhartha. Bhí wrung an banphrionsa a lámha agus dragged ar an raca.
  Bhí sí ar tí tromchéasadh a fháil anois. Rinne an banphrionsa dianiarracht cur ina gcoinne. Ach bhí na fórsaí neamhionann. Dhéileáil na executers leis an cailín leochaileach agus ceangailte
  a lámha taobh thiar de. Ansin, phioc siad suas na scuaba ceangailte ag an hook agus thosaigh siad ag tógáil suas iad.
  An banphrionsa caoineadh as an pian ina guaillí agus veins, agus thosaigh sé ag cromadh. Tharraing an executioners í ag an shoulders agus twisted. D'éalaigh groan bhrón ó scornach na banphrionsa. Agus tá sí nocht agus sínte amach
  le feiceáil ar an rópa. Bhí a cosa lom sníofa mar a bheadh rothar. Bhuail an executioner í le fuip ar a cosa lom. Ansan do rug na marbhóirí an cailín den fhuil ba mhó Lúnasa ag na cosa, agus chuireadar air
  orthu bloc darach, clampáilte go docht sna poill. Mhéadaigh meáchan chorp an chailín, agus chuaigh sí i bpian méadaithe.
  Chlaon an tormentor sinsearach. Ar thaobh amháin, crochadh na executers meáchan punt agus ar an taobh eile. Shín corp na banphrionsa amach, agus d"éirigh na móin níos láidre. Sweat trickled síos a corp nocht.
  Lean an t-ordú:
  - Deich buille fuip go cúramach.
  Thosaigh an executioner ar stailc, ar an comhlacht ar an banphrionsa. An craiceann ar chúl an cailín swelled, ach ní raibh pléasctha. Agus chuaigh an obair ar aghaidh. Grit an cailín a fiacla agus caoineadh.
  Chríochnaigh an céasadh an buille. D'fhéach sé ar an elder. Chaith sé:
  "Anois Fry a sála!"
  Thosaigh roinnt seiceadóirí ag lubricate boinn an chailín ionas go mbeadh an craiceann sruthán níos faide, agus go mbeadh an crá chomh fada agus is féidir. Céasadh eile atá leagtha amach faoina boinn loma
  adhmad tanaí chun tine a chur orthu, agus an tine a lasadh.
  An banphrionsa wheezed i bpian. Anseo las lasair suas faoina cosa lom. Reoite an cailín ar dtús. Éist le mothúcháin. Ansin thosaigh sí ag screadaíl.
  An slua cheered ag ceadú. Chuir roinnt fir agus buachaillí níos óige fiú a lámha ina gcuid pants chun an itch lustful a mhaolú. Tá sé thar a bheith iontach - céasadh den sórt sin.
  Agus roar an banphrionsa ... D'fhéadfá a dhéanamh amach fiú:
  - Ná céasadh mé! Inseoidh mé gach rud duit!
  Ach ní raibh anseo ach uaithi nach raibh an t-eolas sin ag teastáil. Just a fhorghníomhú painful agus brúidiúil.
  D"ordaigh an príomhfheidhmeannach:
  - Cúig strócanna gan cúram!
  Thosaigh an executioner, ag scaipeadh a chosa ar leithead, ag bualadh an banphrionsa. Ón chéad buille, pléasctha an craiceann agus doirteadh fola amach. Scairt an cailín ag barr a scamhóga. Seo cúpla uair eile le fuip.
  Ansin d"ordaigh an seiceadóir sinsearach:
  -Cuir solas faoi na cosa!
  Na executers adhaint na lasracha níos mó. Agus bhí an banphrionsa ag screadaíl gan stad cheana féin.
  D"ordaigh an príomhchrá:
  "Anois a leagtar a cófra trí thine!"
  Theith na marbhóirí chun meirge nocht an chailín a smearadh le hola. Shuddered sí ó baint dhó a lámha, agus caoineadh ó phian fiáin. Agus smeartha an executioners a cíoch agus gáire.
  Ansin, tar éis dóibh smearadh a dhéanamh, thug siad tóirse chuici. Agus las an tine.
  Screadann an banphrionsa arís. Agus is é an slua ecstatic. Is breá le daoine féachaint ar chéasadh brúidiúil an oiread sin. Agus éisteacht leis an screams an cailín. Agus freisin ar an bhfíric go boladh siad
  feoil úr rósta. Agus cé chomh delicious é agus a leithéid de phléisiúr a bhraitheann.
  Agus do loisceadh an cailín san am gcéanna dá cíoch agus boinn loma a cosa. Ansin arís thosaigh siad ag bualadh le fuip. Phléasc an blows arís an craiceann agus dhoirteadh fola. Bhí sé an-painful.
  Ach is cosúil nach raibh an executioner go leor.
  D'ordaigh an céasadh:
  - Grease a thóin!
  Agus thosaigh na seiceadóirí ag lapaí masa an chailín, á smearadh le hola. Agus seo mar a dhéanfaidh an banphrionsa caoineadh ó náiriú agus ó phian. Agus bhí sí smeartha cheana féin le gach rud arís, tugadh an tine a masa.
  Las an tóirse suas. Agus bhí an cailín i bpian an oiread sin. Agus roar sí nuair a bhí sí friochta ag an am céanna: breasts, sála agus asal.
  Ansin d'ordaigh an seiceadóir sinsearach í a lubricate agus bosom Véineas. Agus bhí sé níos náiriúla fós. Agus mar a thosaigh an slua suas, mar a roar na fir, agus na mná, freisin, ó spleodar.
  Cé chomh mór agus gan náire a bhí sé ar fad. Gheimhreadh go leor acu agus masturbated fir agus mná araon, agus cúplála ceart ar an chearnóg.
  . CAIBIDIL? 12.
  Mar sin bhí smeartha ar chúl an chailín banphrionsa.
  Agus tar éis sin torch do thabhairt dó. Agus ghortaigh sé an oiread sin don bhanphrionsa. Screamed sí i nguth nach raibh sí féin agus literally writhed i bpian. Bhí an oiread sin fulaingthe uafásach inti.
  Bhí an cailín cráite agus roared, bhí sí iachall beluga.
  Agus d'oibrigh na executioners rósta. Anseo, ar orduithe an tormentor sinsearach, thóg ceann de na kats slat dearg-te as an brazier agus thosaigh sé ag bualadh an cailín le cruach, scarlet as an miotal teasa ar
  ar ais. Bhain ceann eile úsáid as tlúnna, dearg-te freisin, agus thosaigh sé ag briseadh na mbarraicíní ar chosa lom an chailín leo. Agus bhí sé thar a bheith pianmhar. Agus d'fhulaing an banphrionsa go mór.
  D'fhulaing sí go simplí unbearably, agus floated ar an aigéan de boundless pian. Ach phioc executioner eile suas slat dearg-te. Agus thug sé go dtí an cailín asal é. Agus ansin mar shoved sé
  a anas. An banphrionsa screadaíl fiáin agus fainted as an turraing na pian. Láithreach, bhuail buicéad uisce oighir í. Thit an cailín faoina scairdeanna agus dhúisigh sí.
  Lean siad dá friochadh arís: boinn loma, cíoch, cíoch, asal. Bhris na forghníomhaithe a bharraicíní ar a cosa lom, sá slat dearg-te isteach ina anas, agus bhuail siad le fuip cruach, dearg ón teas, ar a druim. Agus bhí sé an-fiáin agus éadrócaireach.
  Agus bhí an slua thar a bheith sásta le gliondar: is céasadh é seo, is céasadh é seo ...
  Agus tháinig náire ar an bprionsa daor. Conas is féidir leat bulaíocht a dhéanamh ar chailín mar sin. Is é seo an sadism sofaisticiúla go ginearálta. Agus mar sin tá sé dodhéanta. Fuair an buachaill an neart chun bogadh ar aghaidh.
  Seo iad ina gcodladh arís. Dubhairt an t-árd-cheannaidhe go mbéadh siad 'san gcathair amárach, agus go ndíolfaí na guys ann.
  D'ith an Prionsa Albert beagán, d'ól sé babhla uisce go ramhar agus luigh sé síos ar an ngaineamh a bhí fós te. Dhún an buachaill a shúile agus thit sé ina chodladh beagnach láithreach. Agus shamhlaigh sé ...
  Amhail is dá mba buachaill sclábhaithe é ó arm Spartacus. Agus tá a fhios aige rud éigin. Go háirithe, gur phleanáil an bhean Ghréagach Eutibida tréas agus ba mhaith leis a thabhairt do Crassus plean cunning an cheannaire
  éirí amach. Agus ba cheart é seo a chosc. Tá cuimhne éigin ag an bPrionsa Albert i mbrionglóid ar a sheanshaothraí cheana féin. Mar a thug sé, go háirithe, na Rómhánaigh isteach i gaiste.
  Cé gur chuige seo b'éigean dó ceistiú a fhulaingt faoin gcéasadh. Gan muinín a bheith acu as focail shimplí, chuir na Rómhánaigh, ar eagla na heagla, isteach ar an mbuachaill scout agus dhó le iarann dearg-te
  sála garbh linbh. Níor athraigh Albert a theistiméireacht. Agus ansin bhog na Rómhánaigh timpeall tríd an gorge agus thit isteach i gaiste, áit a raibh siad scriosta.
  Anois chuir Crassus i gcoinne Spartacus. Tá thart ar seachtó ocht míle saighdiúir ag Spartacus, agus tá timpeall ochtó míle ag Crassus. Thairis sin, tá buntáiste mór ag na Rómhánaigh sna marcra.
  Mar sin ní léir cad iad na hodds atá sa chomhrac. Níl gach sclábhaí oilte go maith. Mar sin féin, tá go leor earcaigh ag Crassus ina chuid trúpaí freisin. In aon chás, tá gaiste ullmhaithe ag Spartacus.
  Líomhnaítear gur scar Chris, mar gheall ar easaontais, ó Spartacus agus rinneadh campa daingnithe ar leithligh.
  Caithfidh Crassus, ar ndóigh, ionsaí a dhéanamh ar Chris, agus ansin faoi láthair an ionsaithe ar shuíomhanna daingne na sclábhaithe, rachaidh Spartacus ar stailc sa chúl. Is cailín an-álainn í Evtibida na Gréige, thit i ngrá
  i Spartacus suas go dtí a chluasa. Ach d"fhan Spartacus dílis do Valeria, baintreach Sulla. Agus ansin chinn Eutibida ar bhonn éad díoltas a ghlacadh. D'éirigh léi Enomai a mhealladh cheana féin. Agus cailleadh dhá legion de Ghearmánaigh. Agus do thuit Enomai féin lé iomad claidhimh . Bhí Eutibida í féin créachtaithe ansin, agus beagnach bás. Mar sin ní raibh aon finnéithe
  agus bhain sí taitneamh as muinín iomlán Spartacus.
  Agus do cheil Eutibida a éad go sciliúil. Bhí a fhios ag Albret ón leabhar gurbh í Eutibida an fealltóir a chumadh Chris. Agus ansin ní rachaidh cúrsa an chogaidh i bhfabhar na reibiliúnaithe. Ó bhás tríocha míle Spartacists is mór an chailliúint.
  Seachas gur chuir Eutibida plean Spartacus in iúl do Crassus, mheall sí Chris freisin as na seasaimh dhaingnithe. Agus é seo á bhaint amach, shocraigh Albert an cailín seo a thascradh ar an mbealach go Crassus.
  Bhí aithne acu ar Eutibida. Tháinig bean Ghréagach, a chonaic buachaill dathúil, fionn, matáin, cairde leis. Agus fiú mhúin ceacht i ngrá, a bhí an-deas.
  Go deimhin, tá sé an-fhionnuar agus taitneamhach do chailín a bhí i ndáiríre striapach daor a mhúineadh do bhuachaill a shásamh. Agus is minic a tharraingítear striapaigh do bhuachaillí neamhchiontach. Faigheann siad pléisiúir uathúil as seo agus na orgasms is nádúrtha. Maighdean óg a bheadh in Albert. Agus ó theagmhálacha na háilleachta caitheadh isteach sa teas é, ansin isteach sa fuar. Thairis sin, ní cosúil le Eutibida ach cailín óg, ach i ndáiríre tá sí os cionn tríocha bliain d'aois cheana féin agus cé mhéad fear a rinne sí iarracht.
  Rinne sí fortún, agus d'fhuascail sí í féin ó sclábhaithe trí sheirbhísí gnéis a sholáthar do phaitrínigh saibhre. Agus ansin tháinig buachaill trasna, chomh álainn. Bhuel, conas gan a mhealladh dó?
  Thaitin an cluiche seo go mór le Albert, ar ndóigh, cé go bhfuil an oiread sin imní ort gur cosúil go bhfuil do chroí ar tí léim as do bhrollach. Agus tar éis roinnt orgasms frithpháirteach agus foréigneacha, tá tú chomh traochta,
  go dtiteann tú i do chodladh ar dheis ar na piliúir sna pubaill.
  Ar ndóigh, ní raibh Albert ag iarraidh go ndéanfaí dochar do Eutibide. Ach ar bhealach éigin ní mór na reibiliúnaithe a shábháil ón gaiste. Ag cuimhneamh ar na caresses milis go bhfuil cuma cailín óg, ach an réaltacht bean sofaisticiúla.
  Chuimhnigh Albert go raibh sé féin ina mhac le Pádraig uasal a raibh suimeanna móra airgid dlite aige do Crassus. Agus ansin díoladh an teaghlach i sclábhaíocht. Bhain siad tunic álainn, bríste, buataisí agus hata ón mbuachaill. Stripped leis an sprioc, agus a sheoladh chuig an trádáil sclábhaithe. Cé chomh náire a bhí sé. Cheannaigh patrician é féin agus a dheartháir agus cuireadh chuig na cairéil iad. Cé go bhfuil na buachaillí
  ní raibh ach seacht mbliana d'aois. Agus chuaigh na cailíní agus a mháthair go dtí na plandálacha, obair allamuigh. Ar a laghad tá sé amuigh faoin aer. In éineacht lena dheartháir, tá siad nocht agus buailte ag fuip an fheitheoir,
  ag brú barra rotha do sclábhaí fásta amháin. D"oibrigh siad go dian. Ar ndóigh tá an samhradh i ndeisceart na hIodáile te agus nuair a oibríonn tú go crua. Ach tá sé fuar sa gheimhreadh.
  Chuir leanaí in oiriúint go tapa do na hualaí. Agus i rith na bliana, d'éirigh siad níos láidre. Agus cé go raibh siad ar fad ocht mbliana d'aois, tháinig keratinized a gcos lom ar chlocha géara. Agus ansin tugadh brú dóibh
  tá an barra rotha níos troime. Agus ag an am céanna thosaigh siad á úsáid i bpoist eile. Bhí cothú maith ar na sclábhaithe. Rinne siad obair sa mhianach agus ar an dromchla malartach ionas nach mbeadh siad lúbtha chomh tapa sin.
  Mar sin, d'fhás na guys suas agus fuair siad níos láidre. Agus thug printísigh gladiator go dtí an scoil iad fiú. Bhuail Albert agus Geta le Spartacus ansin. Cé a bhuaigh saoirse cheana féin
  agus rinne airgead maith mar mhúinteoir fál agus d"ullmhaigh éirí amach.
  Ar dtús, ní raibh an-ádh ar na sclábhaithe - níor nochtadh an plota. Ach bhí grúpa beag sclábhaithe fós ag éalú ón scoil. Agus arna athlíonadh le teifeach, ghabh sé dídean ar Vesuvius.
  Repulsed an chéad ionsaí ag na legionaries Rómhánach ar an gcruinniú mullaigh. Ach ansin tógadh Spartacus isteach i gaiste. Ansin, bheadh na sclábhaithe tar éis bás a fháil den ocras. Ach rinne Spartak an staighre a fhí.
  Chuaigh na sclábhaithe síos agus go tobann mharaigh siad na Rómhánaigh le buille ó chúl. Mar sin rinne an bua glórmhar cáil ar Spartacus agus go luath bhailigh sé arm mór. Chuir sé roinnt defeats ar na Rómhánaigh, agus fiú defeated dhá chonsal. Agus anois tháinig Crassus ina chéile comhraic. Ní hamháin patrician saibhir go hiontach, ach freisin ina bhall den triumvirate: Sulla, Pompey, Crassus, a bhfuil taithí i cathanna. Dhiúltaigh Julius Caesar arm na Róimhe a threorú chun troid i gcoinne Spartacus. Sea, agus ansin bhí Iúlius ró-óg, agus go dtí seo níor úsáid iontach é
  údarás. Agus throid an ceannasaí is mó tóir agus is fearr ar an Róimh Pompey san Oirthear. Mar sin ní mór iarrthóireacht Crassus a aithint mar an ceann is fearr. Agus bhí a scóir féin ag Albert dó.
  D'oibrigh a mháthair, i tunic stróicthe agus cosnochta, go dian lena triúr iníonacha sa pháirc. Bhí sí dóite go domhain agus bhí a cosa lom cruaite, ach d'fhéach sí níos fearr fós.
  Mar gheall ar aiste bia éigean agus gníomhaíocht fhisiceach leanúnach bhí sí caol agus matáin. Agus tá waist a mháthar, atá os cionn tríocha bliain cheana féin, cosúil le waist cailín óg. D'fhás triúr iníon aníos agus d'éirigh siad níos láidre. Bhí grian-tuartha ar a gcuid gruaige agus d'iompaigh a gcraiceann dorcha. I mbeagán focal, mhair an mháthair agus cúigear leanaí i sclábhaíocht. Ach cá bhfuil an t-athair?
  Ar cailleadh é sna feachtais, nó ar éirigh sé saibhir? Sin ceist eile!
  Bhí Albert, agus é ag caitheamh éadach uaim, ag rith síos an bóthar. An riachtanas is gá chun teacht suas le rud éigin. Ní rogha é Eutibida a leagadh síos le saighead. Agus cad eile atá ann chun smaoineamh air? Conas a stop a chur léi ó léim
  go Kras? D'fhéadfadh go leor smaointe a bheith ann, ach tá lochtanna acu go léir.
  Mar a bhí ina chuid ama le Enomai. Ansin níor tháinig Albert ar smaoineamh maith. Ina theannta sin, bhí súil aige go mbeadh Spartacus in am agus ní ligfeadh sé d'Enomai an Consal Helium briseadh.
  Ach ní raibh údar leis an ríomh. Ghlac na Gearmánaigh le cath mhíchothrom agus fiú ligeadh d"fhórsaí uachtaracha na Róimhe timpeall ar dhá legion. Agus mar sin thit siad isteach sa choire agus scriosadh iad.
  Ach bhí Spartacus beagán déanach agus ní raibh am aige Enomai a shábháil. Fíor, bhí na Rómhánaigh tuirseach den chath le legions na nGearmánach, agus bhuaigh na Spartaigh iad go tapa.
  Is eachtra nach gcloistear le briseadh na sclábhaithe - beirt chonsal Rómhánacha. Rinne sé seo Spartacus dofheicthe go fírinneach, agus measadh go raibh sé ar an ceannasaí is mó de gach am agus pobail.
  Ach ní dheachaigh Spartacus go dtí an Róimh, ach bhog sé go dtí tuaisceart na hIodáile, áit ar thug sé ruaig ar na trúpaí Rómhánacha arís, a bhí ceaptha an Impireacht a chlúdach i gcás ionradh ar na Gauls. Albert é féin ansin
  throid mar laoch. Bhí sé láidir i ndiaidh a bhlianta, agus, cosúil le formhór na mbuachaillí, an-lúfar. Bhí Albert, cruaite sna cairéil, ag siúl cosnochta i gcónaí in éadach loin.
  bindealán. Tá an geimhreadh san Iodáil measartha éadrom agus sioc, agus tá sneachta annamh. Cé, ar ndóigh, nuair a thiteann sé amach, agus tú ag rith cosnochta ar bán, clúmhach agus fionnuar,
  tá sé go deas fiú. Tá boinn an ghasúir chomh callánach sin nach mothaíonn siad an slaghdán. Tá sé caite cosnochta agus nocht in aon aimsir agus sa bháisteach agus ar a laghad sraothartaí.
  Agus is deartháir é Geta freisin - beagnach cúpla agus an aois chéanna, beagnach mar an gcéanna lúfar, seasoned agus láidir.
  Chinn Albert comhairle a iarraidh ar a dheartháir ar cad ba cheart a dhéanamh.
  Mhol sé go loighciúil:
  - Tá tincture de caora codlatach. Tar go dtí Eutibida, le haghaidh ceachta i ngrá de réir dealraimh, agus doirt isteach ina gloine é. Agus beidh sí ina codladh san oíche agus ní bheidh sí ag gallop go campa Crassu!
  Chlaon Albert le comhaontú.
  - Go ceart! Ach ní mór dúinn deifir!
  Bhí Eutibida dubh-dubh agus gearr, cailín leochaileach le breasts beaga. D"fhéadfaí a bheith cearr fiú mar dhéagóir. A Albert, ní raibh an chuma uirthi ina seanbhean ar chor ar bith, agus chuaigh sé go sásta le ceacht i ngrá a fháil. Bhí grá mór ag Eutibida don leanbh, den aois sin go raibh sé díreach tar éis an méid a bhaint amach chun pléisiúir a thabhairt
  cailín. Cé go raibh sí sean go leor chun a bheith ina máthair Albert, d'fhéach sí chomh neamhchiontach agus juicy gur caitheadh Albert láithreach i fiabhras grá.
  Bhí Eutibida, áfach, ag iarraidh críochnú níos tapúla an uair seo. agus ansin thosaigh sí a cithfholcadh an buachaill dathúil Albert le póga. Ansin saddled sí air ... Agus d'iompair sé i gallop buile. Chuaigh Albert ar luascadh an tsonais. Bhí sé iontach maith agus díreach iontach. Tá an sásamh do-thuairiscithe. Agus squealed an buachaill freisin cosúil le muc le delight, agus moaned voluptuously
  ó orgasms fiáin Eutibid. Stopfaidh an chuid is deacra anseo. Bhí an bhean Ghréagach go han-mhaith agus d"iompair sí ar shiúl ar thóir pléisiúir. D'fhorbair Albert, sna cairéil, agus oiliúint leanúnach agus éadrócaireach gladiatorial, seasmhacht iontach ann féin. Mar sin bhí sé in ann go leor. Agus bhí gnéas ag an dá lovers ar feadh roinnt uaireanta.
  Sa deireadh, bhí siad traochta, agus thit Eutibida ina chodladh ar bolg matáin an bhuachalla. Le hiarracht toil, bhain Albert an codladh amach agus shil sé tincture isteach i ngloine na mná Gréagacha. Ina dhiaidh sin thit Albert ina chodladh le coinsias soiléir.
  Dhúisigh Eutibida i ndáiríre agus shín sí amach go meicniúil a lámh go dtí goblet an fhíona agus chríochnaigh sé go tapa é. Ansin rinne sí a bealach i dtreo an slí amach. Is gá a chur in iúl do Crassus faoi phlean insidious Spartacus. Tá sí cinnte go ndéanfaidh sí díoltas ar cheannaire an éirí amach. Chuir Eutibida uirthi a sandals. Ní raibh sí ag iarraidh go n-éireodh a cosa garbh. Cé go bhfuil sé taitneamhach tic cosnochta, cruinn,
  sála garbh ar an mbuachaill. Tá sé chomh dathúil, agus níl aon chiall caillte ag an t-aon callused aige agus is féidir leat tic a chur ar an bpáiste seo le gáire a dhéanamh.
  Is mór an trua é má ghabhtar buachaill dá leithéid. Ach iarrfaidh sí ar Crassus an buachaill a thabhairt di, agus beidh sé ina sclábhaí tí. Agus beidh le do thoil di go dtí go bhfásfaidh sí suas.
  Agus ansin seolfaidh sí chuig na cairéil é ... Níl aon gladiator níos fearr sa sorcas, troideann sé go han-mhaith le claimhte agus tuilleann sé i bhfad níos mó airgid sa réimse.
  Léim an cailín ar chapall. Ach sula raibh am aici tiomáint ar shiúl ón gcampa, thosaigh sí ag casadh agus thit sí dá capall. D'oibrigh na caora codlatach.
  Le breacadh an lae, d"fhág Spartacus an campa chun dul i bhfolach i luíochán san fhoraois. Fuarthas Eutibida gan aithne. Níorbh fhéidir í a thabhairt ar a céadfaí. Bhí an cailín ina chodladh go tapa. Agus chuir siad isteach i gcarn í mar a bhfuil na daoine créachtaithe á n-iompar.
  Bhí Albert an-sásta gur éirigh leis arm Spartacus a shábháil ó chontúirt. Agus go bhfuil go leor bainte amach aige.
  Idir an dá linn, scar Spartacus agus Chris suas. Chuir na sclábhaithe daingnithe suntasacha in airde, agus mar sin d"fhéadfaidís ionsaí arm Crassus a sheasamh. Chuir na Spartacaithe gach rian i bhfolach agus chuir siad faoi cheilt iad féin.
  Gabhadh agus coinníodh gach aoire randamach. Mar sin ní fiú eitilt eitilt.
  Fuair Crassus faisnéis i ndáiríre go ndearna Spartacus agus Chris quareled agus bhog siad lena arm chun gearradh trasna. Bhí sé ag súil le Chris a threascairt, agus ansin déileáil go dáiríre le Spartak.
  Bhí arm Crassus mór, ach ag an am céanna smachtaithe. D"éirigh le Spartacus féin sclábhaithe a thraenáil freisin, agus chuir siad ruaig ar airm mhóra. Agus ní raibh ina arm ach sclábhaithe.
  Chuaigh go leor saoránach saor ó na bochtáin isteach i Spartacus. Agus gluaiseacht náisiúnta a bhí ann i ndáiríre.
  Chuaigh Crassus chun cinn i dtreo Chris. Chuir sé tríocha míle sclábhaí ceannairceach faoi ghlas é féin i gceantar daingne. Chaith Crassus sé legion chun catha. Chuaigh siad chun stoirm a chur ar an seafta ard a raibh na reibiliúnaigh ag tearmann ina dhiaidh. Chuaigh Chris féin, ag troid beagán os cionn an mheáin airde, ach an-leathan gualainn agus oirfideach, duine de na gladiators is fearr sa Róimh, sa chath.
  Throid sí le dhá claíomh láithreach, agus sheas ar na ballaí. Chaith sclábhaithe clocha agus potaí réamhstóráilte le meascán loiscneach. Rinne na Rómhánaigh damáiste suntasach, agus anois tá a n-ionsaí bogtha síos. Cailleadh go leor saighdiúirí in arm Crassus faoi na ballaí. Ansin d'ordaigh Crassus i buile ocht legions eile a chaitheamh - beagnach gach ceann dá choisithe. Agus thosaigh an t-ionsaí fíochmhar arís le fuinneamh athnuaite.
  Dhreap na Rómhánaigh ar aghaidh, beag beann ar na caillteanais. Agus chaith literally gach cur chuige lena n-chorp. Ach dhreap siad agus dhreap siad. Throid Chris le gach duine.
  Throid Albert freisin, a shocraigh fanacht leis na reibiliúnaithe, a bhí beagnach trí huaire níos lú ná na Rómhánaigh, d'fhonn iad a chlúdach san áit is laige. Buachaill an-lúfar agus láidir ab ea Albert. A chorp coirtithe agus matáin gllistened literally le allas. Throid sí mar laoch fíor agus léirigh misneach gan lúbadh.
  Agus tumps a shála lom an legionary sa smig. Gearrfaidh an ceann sin amach. Agus arís gearrann an buachaill. Bíonn fáiltiú sa mhuileann le claimhte agus titeann ceann leagain na Róimhe.
  Sin é a mhisneach agus a neart.
  Is leanbh crua é Albert. Agus anseo arís titeann na saighdiúirí Rómhánacha agus titim. Agus arís briseann sáil chruinn chruinn an bhuachalla giorria an Léigiún.
  Ar deireadh, caitheann Crassus a chúlchiste deiridh de chúig mhíle dhéag marcach chun catha. Shroich an t-arm ar fad, agus é, mar aon le treisithe ón Róimh, neart ochtó is cúig mhíle, a caitheadh isteach san ionsaí. Agus tá siad ag cur thar maoil cheana féin.
  Ach tar éis do Spartac an t-am a thomhas, tarraingíonn sé daichead míle coisithe agus ocht míle marcach as an luíochán. Agus tosaíonn cath nua. Déanann sclábhaithe ionsaí ar arm na Róimhe
  ar chúl. Tá an buille agus an ionsaí uafásach.
  Téann Spartak féin isteach sa chath. Troideann sé le dhá chlaíomh a ghearradh faoi dhó oiread. A fathach fíor, agus amhail is dá mba fite ó matáin cruach. Níl a fhios ag éinne go beacht cén aois é Spartacus.
  Rugadh saor é, ach gabhadh é ina bhuachaill. Ní raibh sé ansin ach naoi mbliana d"aois, ach d"fhéach sé ar a dó dhéag agus cuireadh go dtí na cairéil é. léirigh sé a neart agus a bhuanseasacht iontach ansin agus díoladh é ar a lán airgid leis na gladiators. Is minic a díoladh na sclábhaithe ba láidre agus ba dheasa ó na cairéil go scoileanna an bháis. D'fhéadfadh a bheith ann
  brabús mór a fháil. Agus fuair an té a tháinig chun bheith ina gladiator deis saoirse. Ní raibh sé riachtanach ach maireachtáil tar éis céad troid. Mhair Spartacus agus tháinig cáil air.
  Agus tar éis dó a shaoirse a fháil, chuaigh sé isteach in arm na Róimhe mar legionnaire. Ann, ar son gaisce agus misnigh, gheobhaidh sé an chéim mar cheannaire, agus roinnt dámhachtainí. Ach ansin nuair a ionradh na Rómhánaigh
  Thrace theith, agus throid cheana féin in éineacht lena compatriots. Gabhadh arís é, agus díoladh isteach i gladiators é gan an ceart a scaoileadh. Ach lean sé ag taitneamh sa réimse
  Agus sa deireadh mheall sé bean chéile Sulla, an Valeria álainn. Agus tar éis bua thar na bearta eile a bhí ag Spartacus, d'áitigh sí ar a fear céile iontach pardún a thabhairt don laoch.
  Agus bhí Spartacus saor in aisce,.
  Sea, fear iontach a bhí ann. Agus measadh go raibh sé ar an gladiator is fearr san Impireacht Rómhánach ar fad. Anois bhí sé ag hackáil chomh bagarthach, cosúil le fíor-laoch ó eipiciúil.
  Thit na Rómhánaigh faoi bhuille dúbailte agus cailleadh go sonrach iad. Agus ba é a ndíothú iomlán é. Rinne Crassus, ar ndóigh, iarracht a chraiceann féin a shábháil ar dtús.
  Is léir nach bhfuil sé ina rival le Spartacus i troid claíomh. Agus anois tá na Spartacists defeated na Rómhánaigh.
  Chuaigh Albert, ag troid, agus lena chos lom bhris jaw ginearál Rómhánach. A leithéid de bhuachaill cróga a bhí ann. Agus ba é sin a eipiciúil laoch. Mar a throid an buachaill cróga seo.
  Agus mar a throid laochra eile. Lena n-áirítear Chris agus Grannik agus an chuid eile. Éadóchas agus doirteadh fola a bhí ann. Bhuaigh arm na gladiators, agus cailleadh arm na Rómhánaigh.
  Thit taise Impireacht na Róimhe isteach sa talamh. Agus bhí sé ina tubaiste fíor.
  Agus do shreabh Crassus ar chapall dubh as an gcatha. Agus ba é an ruaig agus an díothú ar arm mór. Maraíodh níos mó ná tríocha míle Rómhánaigh agus gabhadh níos mó ná cúig mhíle dhéag.
  Go deimhin, scoir an t-arm de bheith ann ionas gur sheas sé ar an mbealach chun na Róimhe. Agus anois tá cosán Spartak go dtí an Chathair Shíoraí oscailte.
  Ag am amháin, dhiúltaigh sclábhaithe filleadh ar a dtíortha dúchais. Agus bhí siad ag iarraidh dul go dtí an Róimh. Agus fuair sé bua den scoth sa saol seo agus defeat sa stair fíor.
  Seo mar a chasann roth an fhortún. Agus cad a tharlóidh ina dhiaidh sin ...
  Ní raibh am ag Albert é seo a fheiceáil, mar ... dhúisigh sé agus bhuail sciúirse an fheitheoir é.
  Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin eitil go dtí an tSín tar éis codlata. Bhí an comhrá cuiditheach. Ach ní haon rud nithiúil seachas comhaontuithe trádála. Gan choinne, thairg na Sínigh a gcuid príosúnach don tSibéir agus d"oirfeadh sé dóibh.
  Ansin d'fhill Gorbachev-Putin agus d'ordaigh tógáil séadchomharthaí chuig Mao Zedong agus Deng Xiaoping.
  Ansin chuaigh sé a chodladh arís agus chonaic;
  Shiúil Albert i dtreo na cathrach. Bhí sé ag súil le hathrú ar a chinniúint. Agus thug sin inspioráid dó. Go gairid beidh sé a dhíol mar eallach. Agus tá sé go hálainn.
  Níos mó cosúil le comhlán. Bhuel, cé atá ag iarraidh iad féin a nochtadh do náiriú den sórt sin.
  Stampáil an buachaill a chosa lom ar an ngaineamh agus chan sé:
  - Sliocht ríthe bródúil,
  Tá mé delirious cosúil le sclábhaí agus amadán!
  Agus ansin bhuail na maoirseoirí é le fuip. Bhí orm stop a chur suas. Arís bhí an leanbh i Lúnasa ag tarraingt cart trom, in éineacht le leanaí eile.
  Rinne an buachaill iarracht rud éigin taitneamhach a shamhlú.
  Mar shampla, is buachaill é ag dul ar an ionsaí ar arm Attila ag ionsaí na Róimhe. Agus troideann sé le claimhte, i gcoinne an arm na barbarians go creeps isteach i suímh na Impireacht.
  D'aistrigh Albert agus a shála lom an ceannaire ar an Horde ionsaí sa jaw. Thit sé síos marbh, agus a fiacla eitil as a béal. Agus tá sé greannmhar.
  Thionóil Albert, ag troid le naimhde, muileann le claimhte - gearradh síos na barbarians agus chan sé:
  - Ní fhéadfadh aon duine a chruthú
  Go bhfuil muid ar fad ar cheann...
  Ach creid go bhfuil Dia ann
  Agus go hiomlán naive!
  Cé gur chuimhnigh an buachaill láithreach go raibh sé mícheart. Satan, is é sin, dhíol sé a chorp leis. Ach conas troid leis an Horde. Agus tá an Diabhal i bhfoirm cailín chomh hálainn.
  Go deimhin an t-aingeal is áille agus is foirfe sa chruinne. Tá Lucifer lonrúil! Is fíorchumhacht agus neart é seo.
  Shamhlaigh Albert cailín ceirteacha ag siúl sa sneachta lena cosa lom. Agus fágann rianta galánta. Ligean le rá go bhfuil sé iontach.
  Bhraith an buachaill mar a bhí sé i scéal fairy. Agus bhí sé i ndáiríre ag iarraidh léim agus léim. Seo iad, le dhá chlaíomh ina lámha, luachra chuig an garda, a threoraíonn cailín tríd an sneachta.
  Ar ndóigh, céasadh siad í le slaghdán ar an mbealach seo. Sea, agus Albert é féin i trunks snámha ina n-aonar, agus mar sin desperately ghearradh. Ritheann sé muileann le claimhte agus gearrann sé síos trí cloigeann láithreach.
  Ansin deir sé:
  - Tá muid ar an duine is láidre ar domhan!
  Agus caitheann an buachaill snáthaidí lena bharraicíní lom, ag bualadh na ngardaí.
  Ansin tógann sé an cailín ar láimh agus deir:
  - Tar liom!
  Fiafraíonn cailín sna déaga de:
  - Cé hé tusa?
  Freagraíonn an buachaill beag le osna:
  -Is iar-phrionsa mé!
  Dhearbhaigh an cailín go diongbháilte, ag stampáil a cos lom sa sneachta:
  - Níl aon iar-phrionsaí!
  Chlaon Albert le comhaontú.
  - Sea, is sclábhaí mé, ach spiorad an rí!
  Agus bhog siad tríd an sneachta, ag fágáil rianta de chosa lom. Rud éigin i gcuimhne Kai agus Gerda.
  D'fhiafraigh an cailín d'Albert:
  - An bhfuil ríocht agat?
  D'fhreagair an buachaill:
  - Is ea, dar fia, tá!
  Chlaon an cailín le comhaontú.
  Agus beidh muid ríthe!
  Dhearbhaigh Albert go muiníneach:
  - Sea, déanfaimid!
  Sin cé chomh maith is atá sé siúl le do ghrá. Bíodh gaineamh ar lasadh agat faoi do bhoinn gharbh loma, agus bíonn sneachta oighreata agat i do chuid fantasies.
  Sea, ní mór é a rá an-fionnuar. Agus is buachaill tú agus tá tú go maith.
  Agus anois tarraingíonn an prionsa ina shamhlaíocht arís conas a throideann sé. Agus luascáin cróga claimhte ghearradh trí naimhde. Ní hea, beidh Impireacht na Róimhe síoraí. Is é ceann de na fadhbanna na Róimhe an láimhdeachas minic emperors, agus an easpa dynasty cobhsaí. Seo é an córas is cobhsaí ar domhan: an Vatacáin, bhí sé in ann a bheith ann ar feadh dhá mhíle bliain agus cobhsaíocht a chothabháil.
  Ach níor mhair Impireacht na Róimhe chomh fada sin. Cé go raibh sí airíonna fabulous agus beogacht.
  Agus cad a tharlódh ... Shamhlaigh Albert go raibh sé ag sábháil an impire, Julian, an Apostate. A thug paganism ar ais go dtí an Róimh. Agus anois a ligean ar a rá an buachaill terminator idirghabháil
  i gcúrsa na staire ... Agus ghearr sé na Parthians le claimhte chun an t-impire a shábháil. Agus tá an bua ag an Róimh ársa. Mar sin rinneadh cúige Rómhánach de Parthia. Agus rialaíonn Julian chomh fada sin go n-éiríonn leis clann mhac agus garchlann a fháil. Agus éiríonn a dynasty cobhsaí agus glórmhar. Agus do ghlaoidh Iúlainn ar an mór. Agus tá an faisean don Chríostaíocht imithe thart. Cé nár fhan sé gan tionchar.
  Bhí an príomh-Dhia agus Cruthaitheoir na Cruinne Chronus le feiceáil sa Róimh. Agus is é an tAthair agus cruthaitheoir na ndéithe eile é. Sin cuma éigin den aondiachas. Agus d'éirigh Mac Dé, na himpirí Rómhánacha.
  Níor thit an tSean-Róimh, ach bhí sí ann ar feadh i bhfad, agus d'aontaigh na Rómhánaigh an daonnacht in aon Impireacht amháin. A thosaigh spás a iniúchadh.
  Sea, bhí sé iontach fionnuar.
  Impireacht Rómhánach ar fud an domhain. Agus is é an tArdigotheism an reiligiún is faiseanta - gur fear é Dia ar dtús. Agus bhí fear i ndáiríre an créatúr is láidre i
  cruinne ag scaipeadh ar fud an réaltra. Go maire sé!
  Stampáil Albert a chos lom agus squeaked:
  - Fear, fuaimeanna sin bródúil!
  Agus shíl mé, tar éis an tsaoil, gur créatúir olc iad daoine a chreid i gCríost céasadh amhail is gur Dia uilechumhachtach é. Go deimhin, chun a chreidiúint i rud den sórt sin madness.
  Agus conas a chreideann daoine é seo? Breathnaíonn Ioslam maidir leis seo níos loighciúil agus níos simplí agus níos tarraingtí. Lean na rialacha Ioslam agus gheobhaidh tú harem, pálás, féastaí agus sclábhaithe i eternity.
  Cé gur le bheith macánta, cén fáth a bhfuil Namaz nó Ramadan ag teastáil ó Allah? Go deimhin, cén fáth? Nó cad a thugann Allah an Hajj do Mecca. Bain ó Ioslam commandments ualach, mar shampla
  toirmeasc ar fhíon agus muiceoil, agus beidh an phláinéid ar fad a tharraingt chuige. Agus i ndáiríre, cén fáth go bhfuil feoil muiceola dona? Tá sé blasta agus tá an muiceoil luath agus éifeachtach ó thaobh costais. Agus cad a piglet juicy agus dea-chothaithe!
  Dúirt Albert le gáire:
  - Is amaideach bia maith a bhaint díot féin mar gheall ar scéal fairy!
  Sea, tá an ól go maith freisin. Ar ndóigh, go measartha agus fíon maith. Má ólann tú beagán agus fíon dearg, ansin tá sé úsáideach fiú. Agus ní osna dúch nó moonshine. Sea, agus tá vodca úsáideach freisin mura mbaintear mí-úsáid as!
  Sheinn Albert:
  Bhí tart an-mhór air
  Bhí sé ag iarraidh a ithe...
  Theastaigh ginearál uaidh
  Shine a fine in aghaidh!
  Agus ansin thit fuip ar Albert. Deir siad nach bhfuil aon rud ag sclábhaí nocht a chanadh.
  Ach tá sé fós i bhfad níos mó spraoi. Sin má smaoiníonn tú ar rud éigin dúchasach. Agus mar a chailleann daoine áthas agus síocháin mar gheall ar chreideamh. Ó, an féidir le daoine éirí níos cliste agus níos forásaí.
  Agus beidh siad ag eitilt go dtí na réaltaí? Agus déanfaidh siad a dhíscaoileadh agus a dhíghrádú i ndóp reiligiúnach!
  Chlaon Albert go mór... Ní hé an creideamh a bhí uaidh ar chor ar bith. Is fearr i bhfad peaca agus mí-iompar a dhéanamh gan phionós. Tá sé seo fíor an deiridh i binneas.
  Agus nuair a bhíonn tú ag troid le naimhde agus buaigh, ansin níos mó fós. Agus tá sé thar a bheith fionnuar.
  Sheinn an buachaill le díograis:
  - Is breá liom tú pheaca agus tá súil agam go bhfuil sé frithpháirteach!
  Agus bhí an buachaill buailte arís ar a dhroim ... Sea, ní bheidh tú ag leamh ...
  Shroich siad an chathair go déanach sa tráthnóna. Caithfear na sclábhaithe a dhíol amárach. Doused na buachaillí le huisce ó píobán, chothaithe ... Thairis sin, an uair seo thug siad bia i bhfad níos flaithiúla ná mar is gnách, agus bhí iasc, agus feoil, agus glasraí agus torthaí. Tógadh muid go dtí na leapacha le tuí agus pluideanna. Agus d'fhógair siad go bhféadfadh na sclábhaithe óga codladh beagán níos faide. Agus neart a fháil.
  I mbeagán focal, codlata dathúil.
  Agus thit Albert ina chodladh agus chonaic sé ag leanúint lena aisling iontach faoi Spartacus agus a éirí amach.
  . CAIBIDIL? 13.
  Go deimhin, tá Crassus buaite, agus anois tá na sclábhaithe ag bogadh i dtreo na Róimhe agus a n-arm ag fás. Laistigh de dhá sheachtain, tháinig níos mó ná fiche míle sclábhaí in arm Spartacus. Agus d'fhás sé go nócha a cúig míle. Athlíon an marcra freisin.
  Sheas Spartacus in aice leis an Róimh. Iarsmaí arm Crassus, tar éis treisithe nua a fháil, chruinnigh caoga míle saighdiúir agus chuir siad fúthu i gCapua. Má tharraing an t-ionsaí ar an Róimh ar aghaidh, d'fhéadfadh siad teacht suas chun stailc ó chúl. Chuimhnigh an Seanad go práinneach roimh bhua Crassus, Pompey ón Áise, agus Lucum ón Spáinn. Ach thóg sé am chun achair fhada den sórt sin a chlúdach ar longa. Mar sin anois bhí aincheist ag Spartacus: stoirm a chur ar an Róimh, nó deireadh a chur le Crassus ar dtús? Bhí áit dhaingean aige sa chathair freisin, agus ní raibh sé chomh héasca sin
  Tóg Capua. Agus má ghlacann tú é, ansin d'fhéadfadh caillteanais na reibiliúnaithe a bheith chomh hard sin nach mbeadh go leor fórsaí don Róimh.
  Mhol Albert do Spartacus Capua a thabhairt ar dtús. Agus déanfaidh sé féin, an buachaill, iarracht pasáiste faoi thalamh a fháil ann chun arm Crassus a ghabháil le buille tobann.
  D'aontaigh Spartacus leis seo. Gach lá, tháinig na mílte sclábhaithe agus daoine bochta as measc na saor go foirmiúil chuige. Theith sclábhaithe ón Róimh freisin.
  Chuir Albert air tunic mná salach agus nigh sé a chuid gruaige bán só. Mar sin, d'fhéach sé níos mó cosúil le cailín lena aghaidh deas. Chroch sé bráisléid ghloine pingin thart ar a rúitíní agus a chaol na láimhe. Agus chinn sé dul isteach Capua faoi na guise cailín rinceoir. Bhí cailín fíor leis freisin: a dheirfiúr Rhodopeia. Ba chóir go mbeadh níos lú amhras ar an mbeirt chailín a bhí ag damhsa.
  Sna laethanta sin, measadh nach gnó ban an cogadh, agus níos mó fós ná rud a dhéanann cailíní. Ach tá spiairí buachaillí coitianta go leor agus tá na póilíní Rómhánacha ar an airdeall.
  Chas Rhodopeia agus Albert lena gcosa lom. Bhí an aimsir te agus ní raibh fonn orm sandals a chaitheamh. Thairis sin, chaill leanaí i sclábhaíocht an nós bróga go hiomlán ag am ar bith den bhliain.
  Chonaic Albert agus a dheirfiúr dhá mhíle dhéag eile díreach ag teacht go Capua, dhá legion de shaighdiúirí Rómhánacha a tugadh isteach ón gCathair Shíoraí, tar éis teacht uaidh ar muir.
  Mar sin, ba cheart do Crassus, ag cur san áireamh breis athlíonta ó na cathracha theas, timpeall ochtó míle saighdiúir a bhailiú. Tá sé ró-riosca arm den sórt sin a fhágáil sa chúl ...
  Tá an Róimh daingnithe go maith. Tá céad agus deich míle fear in aisce ann ar féidir leo airm thromchúiseacha a iompar agus atá óg agus aibí go leor chun iad féin a chosaint. Mar sin níl sé chomh furasta an Chathair Shíoraí lena daingnithe cumhachtacha a ghlacadh. Agus ní mór é seo a thuiscint.
  Ar aon chuma, d"fhéadfadh léigear na Róimhe tarraingt ar aghaidh agus ba cheart go mbeadh dealg Crassus tarraingthe amach. Tá níos mó ná céad míle laoch ag Spartacus cheana féin, ach is daoine núíosacha agus sclábhaithe atá díreach tar éis dul isteach i gcuid shuntasach díobh.
  Chomh maith le go leor eile a gabhadh Rómhánaigh. Ní raibh a fhios ag Spartak cad ba cheart a dhéanamh leo. Tá an fhorghníomhú ró-éadrócaireach. Ach d"éiligh siad cosaint agus bia. Mar sin féin, bhí Crassus ag iarraidh a chéimeanna a athlánú, agus thairg sé airgead fuascailte in ór. Mar sin féin, ní raibh Spartacus ag iarraidh arm Crassus a bhí ag fás go tapa cheana féin a athlánú.
  Thuig Albert go raibh tasc deacair acu agus nár leor é ach an chathair a insíothlú. Leanaí: buachaill agus cailín, druidim an geata. Bhíodar go deas, cneasta, agus chuir na saighdiúrí iachall ar na cailíní rince saor in aisce agus canadh, ag bagairt iad a éigniú ar fad. Mhúin Alberta Eutibida dom conas rince go maith, agus bhí a fhios ag Rodopeya conas é a dhéanamh cosúil le go leor cailíní.
  Bhí siad pioctha agus caillte...
  Ghlac Albert anáil dhomhain. Chodail Eutibida ar feadh trí lá as a chéile agus bhí fearg an-mhór ar Albert. Ach tá croí bean paradoxical. Thuig sí go tobann cé chomh cliste a bhí an buachaill inflamed dó
  fiú níos mó paisean. Agus thit sí i ngrá níos mó fós, ag mionnú aon dochar níos mó do chúis na reibiliúnaithe. Thairis sin, tá an íomhá de Spartacus fadaithe, tá dearmad déanta éad agus tá paisean nua aici, stail óg Albert. Ciallaíonn sé seo go mbeidh an fholmhú an anam a líonadh.
  Ina theannta sin, bhí Eutibida í féin ar an airde meán is gnách do bhean agus níor thaitin le fir mhóra, b'fhéidir ach amháin i gcás Spartacus.
  Bhí súil aici nach mbeadh Albert ró-mhór. Bíonn sé níos deacra ag fir mhóra spraoi a bheith acu sa leaba. Ach rud ar bith is cosúil go bhfuil an buachaill sách gnáth dá aois,
  ach an-láidir agus le faoiseamh matáin mar Apollo. Agus cé chomh deas is atá sé barróg agus póg a dhéanamh le ceann óg den sórt sin. Nuair a bhíonn an craiceann mín, glan, gan ghruaig agus chomh bog do lámh,
  cosúil le cailín. Agus tá póga chomh milis le buachaill.
  Eutibid, áfach, ní thiomnaíonn Albert dá phleananna ar eagla na heagla. Agus shiúil sé in éineacht lena dheirfiúr Rhodopeia feadh Capua.
  D'iarr an cailín air:
  - Bhuel, cá bhfuil muid ag dul a chuardach le haghaidh pasáiste faoi thalamh i bhfolach?
  D'fhreagair an buachaill go muiníneach:
  - Ní mór dúinn teacht ar an áitritheoir is sine sa chathair. Is dócha go bhfuil a fhios aici cá bhfuil an pasáiste faoi thalamh i bhfolach.
  Rinne Rhodopeia gáire agus d'fhreagair sé:
  - An áitritheoir is sine sa chathair, b'fhéidir, agus tá a fhios, más rud é nach gealtachta. Conas atáimid chun í a íoc?
  Dúirt Albert go muiníneach:
  Déanaimis rince, nó canadh amhrán, nó b'fhéidir an dá cheann!
  Chlaon an cailín le comhaontú.
  - Más amhlaidh, ansin beidh muid a fháil do cinnte!
  Stampáil na páistí a gcosa lom ar na clocha duirle téite ar an gcosán. Chuaigh siad go dtí an chearnóg agus thosaigh siad ag canadh agus ag damhsa. Chomh maith leis sin siúl ar do lámha. Thug an lucht féachana, saighdiúirí den chuid is mó, bualadh bos srianta. Cúpla aces copair tréigthe. Mar sin féin, go leor bia. Is féidir leat sandals a cheannach freisin, ach go dtí seo tá sé seo iomarcach.
  D'iarr Rhodopeia, ag roghnú bean níos sine sa slua:
  -Agus cé hé an áitritheoir is sine i gCapua?
  D"fhéach sí ar an gcailín agus d"fhiafraigh sí:
  - Agus cad chuige a bhfuil sé uait?
  D'fhreagair Rhodopeia go macánta:
  - Tá muid óg agus ba mhaith linn eolas!
  D'fhreagair an bhean le gáire:
  - Más mian leat eolas, ní mór duit dul go dtí an oracle!
  Chroith an cailín a ceann go diúltach.
  Teastaíonn níos mó eolais uainn!
  Bhreathnaigh an bhean orthu go amhrasach.
  - Nach spiairí Spartacus tú, seans ar bith? B'fhéidir gur cheart thú a thabhairt do na póilíní chun do shála a bheith rósta?
  D'fhreagair Rhodopeia le gáire:
  -Cén fáth a bhfuil sé de dhíth orainn? Is saoránaigh den Róimh sinn, agus tuillimid airgead maith dúinn féin. Agus beidh an bua ag na sclábhaithe, beidh ruin agus bás.
  Rinne an bhean osna agus d'fhreagair:
  "B'fhéidir... Tá eagla orm roimh na sclábhaithe seo atá ag rith!" Ach más mian leat bualadh leis an gcónaitheoir is sine sa chathair, ansin tá sí ina cónaí in aice le teampall Véineas. Dála an scéil, ní féidir leat a rá fiú gur seanbhean domhain í. Ba shagart í agus d"fheidhmigh sí mar heitrea sa teampall. Tá a fhios aici go leor!
  Chlaon Rhodopeia.
  - Go raibh maith agat! Cén teach atá aici?
  D'fhreagair an bhean go muiníneach:
  - Tá sé buí, gheobhaidh tú ar an bpointe boise!
  Chlaon an cailín arís, agus chuaigh i dteagmháil leis an mbuachaill, ag squeaking:
  - Chuaigh!
  D'fhreagair Albert:
  - Canfaimid beagán níos mó. Is cosúil le sreabhadh airgid maith.
  Bhí ionadh ar Rhodopeia:
  - An bhfuil airgead uait? Sea, is as airgead a thagann gach olc!
  Chroith an buachaill a cheann go diúltach.
  - Ní ó airgead atá gach olc, ach óna n-éagmais!
  Rinne an cailín gáire agus dúirt:
  - B'fhéidir go bhfuil an ceart agat! Ach mura n-oibrímid, ansin ní thógfaimid sonas dúinn féin!
  Shrug Albert a ghualainn agus dúirt:
  - Sílim féin freisin, uaireanta, cén fáth ar chuireamar tús le héirí amach? Mar an gcéanna, ní thitfidh an sonas ar chinn daoine. Agus d'fhéadfadh sé a sheal amach go scriosfaimid an Róimh. Ach despotism an Impireacht
  a chur in ionad an deachtóireacht gach láidir thar gach lag!
  Shrug Rhodopeia a guaillí agus dúirt:
  - Is foréigean é cumhacht de chineál ar bith ... Agus cuireann an easpa cumhachta le foréigean. Mar sin b'fhéidir go dtiocfaidh despotism amháin in ionad ceann eile. Agus is fearr aon despotism ná anarchy iomlán.
  Smaoinigh ar cé acu an ndéanfaidh Spartacus rud éigin cosúil le Caesar. Agus beidh an té a bhí ina sclábhaí ina mháistir, agus ina mháistir ina sclábhaí. Ach ní athraíonn an croílár seo. Cé a bhí aon duine, tháinig gach rud?
  Nó, os a choinne sin, rud ar bith? Agus go ginearálta, ionas go mbeidh sonas ar an Domhan phláinéid, ní mór duit a bheith i do Dhia uilechumhachtach. Mar shampla, ar an gcéad dul síos deireadh a chur le seanaois agus déan gach duine go síoraí
  óg agus álainn. Agus tógfaidh daoine sonas tar éis dóibh neamhbhásmhaireacht a fháil! Go deimhin, má tá tú óg agus álainn go deo, níl aon áit agat le deifir. Agus is é an bhfíric go bhfaigheann daoine bás
  scanrúil! Agus tá sé éagórach - tá sé tuillte ag duine maireachtáil go deo!
  Anseo bhí na páistí ag damhsa agus ag canadh beagán níos mó, ag bailiú airgid copair. Ansin tháinig go dtí an teampall de Véineas. Agus ansin thosaigh siad ag damhsa. Rug duine de na legionnaires ar Albert ar a chos agus stróic sé é.
  Bhí disgusted an buachaill, agus bhog sé beagnach an libertine lena sála lom go dtí an smig, ach d'éirigh chun srian a chur air féin. Chaith an Léigiún bonn airgid agus rinne sé scian:
  - Codladh liom a mhná órga!
  Rinne Albert squeak:
  - Is maighdean mé! Agus coinnigh mo neamhchiontacht!
  Aoibh sé go glic agus muttered:
  - Is féidir a bheith agus béal! Tabharfaidh mé dhá ór duit!
  Léim Albert siar. Bhraith sé go bhfuil beagán níos mó agus a mharú an lecher. Bhuel, rith an stoirm raged.
  Nuair a chríochnaigh siad ag canadh, chuaigh na leanaí go dtí teach an iar-shagart agus ghlaoigh siad an clog.
  D'oscail buachaill i loincloth é. Chrom sé agus dúirt:
  - Ní maith le máistreás beggars!
  Chroith Albert a mhála bonn sách trom cheana féin.
  Nach beggars muid!
  Cheered an buachaill suas
  - Pas!
  Luigh an sagart ar an tolg. Go deimhin d'fhéach sí sách óg, agus bhí a bánna ag taitneamh. Mar sin féachann sí tríocha is cúig, bhuel, gan níos mó ná daichead bliain d'aois, bean sách álainn.
  Léim sí go tobann aníos as an tolg, ag taispeáint nach raibh a spraoi caillte aici agus d'fhiafraigh:
  - Cad ba mhaith leat buachaill?
  Albert faoi gurgled:
  - Is cailín mé...
  Rinne an bhean gáire.
  - Feicim tríd tú! Is buachaill agus spiaire thú do Spartacus!
  D'fhreagair Albert le gáire:
  - An bhfuil sé olc cuidiú le cúis chóir?
  Dúirt an sagart go loighciúil:
  - Bhuel, scriosann tú an Impireacht Rómhánach, agus ansin cad é? Beidh stáit bheaga ann, ach fanfaidh an sclábhaíocht agus an fhulaingt. Agus b'fhéidir go mbeadh níos mó ann!
  Dúirt Albert go loighciúil:
  - Mar sin ba mhaith linn stát cóir a thógáil, áit nach mbeadh aon sclábhaithe, agus nach mbeadh aon máistrí, agus go mbeadh gach duine comhionann!
  Dúirt an sagart:
  - Ní féidir go léir a bheith comhionann! Is laochra thú, mar shampla, i bhfad níos láidre agus níos aclaí ná do chomhghleacaithe! Tá daoine éagothrom ó bhreith agus dá bhrí sin tá an éagothroime síoraí!
  Chlaon an buachaill.
  - Ach ba mhaith linn staid a thógáil ina mbeadh comhdheiseanna ag gach duine ó rugadh é. Agus nár díoladh aon duine isteach i sclábhaíocht. Saoirse shíoraí a bheith aige do chách, agus gan íobairtí fola a thabhairt do na déithe. Ionas go dtéann gach leanbh ar scoil, agus go bhfuil cúram ann do dhaoine scothaosta. Agus sa todhchaí déanfaimid an eolaíocht a fhorbairt agus leigheasanna a chumadh ionas nach n-éireoidh daoine sean agus nach dtiocfaidh ró-obair orthu.
  Chlaon an sagart agus chroith sí a ceann.
  - Aislingí... Ach cé a choinneoidh na barbarians ina lámha ar eagla an bua?
  Dúirt Albert go muiníneach:
  - Bunóimid daonlathas roghnach agus parlaimint. Agus tabharfaimid cearta comhionanna do gach duine. Ansin beidh stát daonlathach ann, agus beidh iachall ar na saibhre de réir an dlí roinnt leis na boicht.
  Agus beidh sóisialachas ann, agus ríocht na saoirse agus an rathúnais!
  Shrug an sagart a gualainn agus dúirt:
  - Tá an domhan i bhfad níos casta ná mar is cosúil i aisling. Ach ceart go leor mo bhuachaill! Cad ba mhaith leat a fháil amach uaim!
  D'fhreagair Albert le gáire:
  - An áit ina bhfuil an bealach isteach faoin talamh go dtí an chathair suite!
  Chlaon an sagart, winking.
  "Cé nach gcreidim i ndáiríre go mbeidh na sclábhaithe in ann ríocht cheart agus sona a thógáil, ach ... cabhróidh mé mar sin!" Ach mar chúiteamh, déanfaidh tú grá dom dathúil.
  Bhí mearbhall ar Albert.
  - Ach ní mór dúinn a leithéid de difríocht mhór i aois!
  Chlaon an bhean, i bhfad níos sine ná mar a d'fhéach sí.
  - Sea, tá sé mór. Is cuimhin liom fós Hannibal! Ach coinníonn gnéas le buachaillí óga mé óg! Mar sin tabharfaidh tú dom píosa de do laoch óg, invincible, agus beidh mé óg níos faide.
  Thairis sin, ní fhaca mé buachaill chomh dathúil leatsa. Agus tá tine na paisean ag ragús ionam!
  Chlaon Albert le comhaontú.
  - Do thoil, a bhean uasail!
  Chlaon an bhean.
  - Bhuel, tar chugam coileach! Ná bíodh eagla ort!
  Bhí an difríocht aoise ollmhór agus bhí náire ar Albert. Ach spreag teagmháil sciliúil bean a bhfuil taithí aici an buachaill. D'oibrigh sé go selflessly. thrown ó excitement ansin isteach i fiabhras
  ansin sa fuar. Bhí orm a bheith ag obair ar theangacha, ach bhí taithí ag Albert cheana féin, agus níl sé seo scanrúil le bean do bhuachaill a bhí ró-excited. Bhí an t-iar-shagart ag caoineadh os ard ó phléisiúir nár chualathas. Bhí orm oibriú ar feadh roinnt uaireanta.
  Bhí an sagart meon agus gan staonadh. Mhothaigh Albert an-tuirseach agus choinnigh sé teorainn a láidreachta. Ar deireadh tuirseach, tar éis go leor de easghluaiseachta orgasms agus bean.
  Agus chonnaic sí:
  - Pasáiste faoi thalamh i dteampall Véineas díreach faoin altóir. Oscail an doras ag an cnaipe trí huaire ar an parrot súile. Agus ansin téann tú amach agus iasc, áit a bhfuil an bealach isteach agus lasmuigh den chathair!
  Chlaon Albert.
  - Go raibh míle maith agat!
  Do chrom an sagart.
  - Go raibh maith agat! Ní raibh taithí agam riamh ar an sásamh iontach sin! Níl ort ach pléisiúir do-thuairiscithe!
  Chlaon an buachaill le comhaontú.
  - Sea, tá an rang ceart!
  Chlaon an bhean.
  - Tar ar! Cé nach bhfuil! Fág mála de bhoinn chopair! Is é seo mo íocaíocht as ceachtanna an ghrá. Agus anois tá sé ag éirí dorcha. Go dtí go mbeidh an teampall dúnta, téigh ann mar phaidir.
  Sea, agus tóg bonn copair níos lú as an mála. Íoc ag an mbealach isteach. Agus a fháil dírithe ann!
  Chlaon Albert. Cé gur thug mé airgead, bhraith mé annoyed. Chuir an tseanbhean iallach ar bhuachaill an-gleoite agus matáin a chodladh léi, agus ghlac sí airgead freisin.
  Ach ar a laghad déantar an jab.
  D'fhág Albert agus Rhodopeia an teaghais. Sruthlaigh Albert a bhéal sa tobar. Agus bhraith sé go raibh sé ag iarraidh a ithe i ndáiríre. Ach ní mór dúinn deifir sula ndúnfar teampall Véineas.
  Cén fáth nach é seo an chéad uair ag sclábhaí an t-ocras a fhulaingt.
  Chuaigh an buachaill agus an cailín isteach ag snoring. Thóg na gardaí ag an mbealach isteach bonn an ceann agus thug orthu a gcosa lom, dusty, beagnach leanbhaí, ach cruaite a chaitheamh ar ceirt fhliuch.
  Shíl Albert go raibh sé aibí go leor. Codlaíonn sé le mná, maraíonn sé naimhde le claíomh, agus tá muinín Spartacus, ag glacadh páirte sa chomhairle míleata. Deir cuid acu fiú gurb é mac neamhdhlisteanach Spartacus é. cé go deimhin sa bhrionglóid seo is Pátraiceoir Rómhánach ó theaghlach uasal é a athair.
  Nuair a chuimil tú do chosa lom ar ceirt fhliuch, bíonn sé taitneamhach agus rud beag ticklish. Ach féachann na gardaí go lustfully ar do chosa nocht, coirtithe, glan-craiceann.
  Ceapann siad gur cailín é. An é sin cosa ró-mhatánach, ach álainn. Ní haon ionadh gur chloígh an sagart leis mar sin. Shíl Albert go tobann go bhféadfadh sé fanacht ina ghasúr fós, ós rud é go bhfuil Sátan ina mháistir ar a chorp. Móide nach mbeidh tú riamh i do sheanfhear, lúide, ní fhásfaidh tú suas. Ach má dhéanann mná grá duit, agus má ghéilleann fir fásta duit, cén fáth anchúinse?
  Chuaigh Albert agus Rhodopeia i dteagmháil leis an altóir. Bowed. Chonaic an buachaill parrot. Súile gloine glasa, rud a d"fhéadfadh go ndéanfadh duine gan taithí dearmad ar emerald.
  Agus tá an plumage óraithe. Shín Albert amach go tapa agus bhrúigh sé a shúile. A haon, ansin an dara agus an tríú... Bhí torann mín le cloisteáil, agus léim na gasóga go tapa isteach sa phasáiste faoin leac.
  Rith siad síos an dorchla. Bhí sé dorcha. Ach chonaic Albert sa dorchadas, chun a iontas, cosúil le cat, nó fiú owl, nó b'fhéidir níos fearr. Agus tharraing sé Rhodopeia taobh thiar dó.
  Bhí an tollán tais agus fuar. Níl Albert rud ar bith, ach dúirt Rhodopeia:
  - Tá sé fuar agus tá na lucha ag squeaking!
  Albert sighed.
  - Sea, nach bhfuil sé spraoi! Tar go tapa.
  Rith siad ar aghaidh. Tharraing an buachaill an cailín de láimh. Agus anseo quieuit siad i gcoinne leac cloiche. Bhí ceaptha slí amach faoi cheilt a dhéanamh. Dúirt Rhodopeia:
  - Cén fáth nár iarr tú conas an bealach amach a oscailt?
  D'fhreagair Albert go macánta:
  - Tar éis lovemaking stoirmiúil den sórt sin, brains boil literally ar shiúl. Ach ná bíodh eagla ort. Tá sé soiléir go gcaithfidh tú rud éigin a bhrú nó rud éigin a chasadh. Déanaimis cuardach agus aimsiú!
  Agus thosaigh an buachaill ag mothú na tíleanna ... Thóg sé am réasúnta. Sheiceáil Albert gach crack agus dúlagar, go cúramach iniúchadh. Agus ar deireadh bhainistiú rud éigin a ghabháil.
  Cé gur theastaigh uaim cheana féin a ithe go láidir agus a ól freisin. An cailín Rhodopeia sighed freisin go mór. Bhí ocras uirthi. Sea, agus thosaigh cosa lom sa dungeon san oíche ag reo nuair a sheasann tú.
  Agus léim an cailín suas a choinneáil te. Ar deireadh fuair an buachaill an luamhán agus bhrúigh sé trí huaire é. Agus do thiomáin leac marmair cumhachtach amach. Agus bhuail an solas súile na bpáistí.
  Bhí Dawn ag briseadh cheana féin.
  Bhí siad fuar agus ocras, go sona sásta climbed amach ar an ghrian. Anois is féidir leat a bheith sásta. Tá an tasc i gcrích agus in áit a Spartacus ...
  Agus rith na leanaí chomh tapa agus a d'fhéadfadh siad, ag splancadh a gcuid sála lom, bándearg, cruinn. Thit an cailín taobh thiar de, agus ghlac an buachaill críochnóra an ceannas. Agus ar deireadh, theith sé go dtí an campa.
  Bhuail Spartacus air le rhinestone agus d'ordaigh an arm a bhogadh. Shocraigh muid ionsaí a dhéanamh an oíche sin. Tá breis agus ochtó míle laoch ag Crassus. Agus ar ndóigh, le fórsaí beagnach comhionann, ní féidir Capua a thógáil le stoirm ar na ballaí. Agus mar sin is féidir leat buille tobann a bhaint amach.
  Agus Rhodopeia, tite ar gcúl Albert, beagnach thit isteach i clutches cheann de na legionnaires. Nuair a chonaic sé cailín uaigneach, gruagach agus an-álainn, chuaigh an barbarian ina diaidh.
  Ní raibh cosnochta, cosa éadrom an cailín cead chun teacht suas. Ach tháinig fearg uirthi. Agus nuair a thosaigh an legionnaire ag tachtadh as an rith go tapa, bhain Ródópia snáthaid amach agus chuaidh sé timpeall lena neart go léir.
  bhfostú an bastard sa scornach. Agus bhuail an-cleverly ceart san artaire carotid. Mar sin bhí a fhios ag an gcailín seo freisin conas a mharú go sonrach.
  Mhol Spartacus di. Agus fiú i láthair bonn óir le portráid de Alastar Mór.
  Tar éis sin, lean an t-arm ag bogadh.
  Ar dtús, chuaigh gach rud de réir an phlean agus mar obair chlog. Chuaigh na laochra is mó taithí agus láidre isteach sa phasáiste ar dtús. Rinne siad a mbealach go dtí teampall Véineas agus díchumasaigh siad na sagairt. Ansin bhog na mílte sclábhaithe feadh na hoíche Capua. Ach díreach ag an nóiméad sin, tháinig cúig mhíle is fiche saighdiúir úr i dteagmháil le Crassus. Ceithre legion de chúig mhíle an ceann ó na coilíneachtaí farraige, agus an cúigiú cuid as an gcathair féin.
  San iomlán, rinne sé seo indéanta chun teacht suas leis an arm na Spartacus. Fíor, bhí iontas ar na Rómhánaigh i gCapua san oíche, agus maraíodh na mílte legionnaires láithreach, gan cur ina gcoinne.
  Agus thug sé seo deis do na reibiliúnaithe an tionscnamh a urghabháil. Ach b"éigean é a ghearradh go dona. Chroith Albert dhá chlaíomh ag an am céanna, ag gearradh a chinn. D'úsáid Rhodopeia agus a dheartháir Geta, sabres níos éadroime i cath.
  Throid deirfiúracha eile freisin, agus fiú máthair Albert. Bean láidir go fisiciúil a bhí inti a bhain leas as an sclábhaíocht agus a ghnóthaigh figiúr álainn.
  Ag gearradh síos ar na Rómhánaigh, chan Albert:
  - Is trodaire cróga iontach é Spartacus,
  D'ardaigh sé na sclábhaithe i gcoinne an chuing olc ...
  Creidim nach dtiocfaidh deireadh leis an aisling
  Agus ní bheidh an sonas ina cháithnín den nóiméad!
  Mar sin throid an buachaill cróga agus laochra agus laochra eile go buile. Agus na trodaithe slashed titim. I gCapua, maraíodh an chuid is mó de na trodaithe Rómhánacha sa chéad uair an chloig.
  Tharla formhór na troda ar chúig mhíle fichead laoch úr. Ach d'éirigh le Spartak, agus é ag troid go muiníneach le dhá chlaíomh, iad a thimpeallú, ag baint leasa as an bhfeabhas uimhriúil a tháinig.
  Agus bua mór a bhí ann.
  Throid Albert. Seo é sÚil chruinn nocht an ghasúir a bhris jaw eile den ghinearál Rómhánach. Is buachaill terminator é seo i ndáiríre. Agus mar sin gearrtha agus scrios.
  Agus tá níos mó agus níos mó saighdiúirí na Róimhe ag titim marbh, agus a gceann blown amach. Agus tá Spartak gearrtha le dhá claimhte agus Chris. Agus ritheann Crassus go cowardly ar shiúl arís.
  Agus ar ndóigh is meanness mór é seo. Agus an t-arm Rómhánach i cath dian maraíodh go páirteach, agus go páirteach a ghabháil. Bhí an ruaig ar bith, ní raibh níos mó ná cúigear in ann éalú as Capua.
  míle Rómhánaigh. Bhí roinnt príosúnach beagnach tríocha míle. Agus tá a n-ábhar a bheith ina fhadhb.
  In aon chás, anois tá lámha Spartacus gan cheangal agus is féidir leat dul go sábháilte go dtí an Róimh.
  Vladimir-Mikhail, Gorbachev-Putin, dúiseacht arís thosaigh céimeanna a ghlacadh. Go háirithe, d'ordaigh sé go dtéann leanaí cosnochta i rith an tsamhraidh agus bróga a shábháil. Ba chóir do mhná dul cosnochta freisin.
  Bhí an ceart ag fir freisin suas le ceathrar ban a bheith acu, rud atá iontach.
  Tar éis leasuithe den sórt sin a dhéanamh, thit Gorbachev-Putin ina chodladh;
  D"éirigh Albert as a chos lom, ghasúrach. Bhrúigh an feitheoir an buachaill beagnach nocht agus scairt sé:
  - Eirigh, a sclábhaí!
  Sheas an t-iarphrionsa le osna. Bhí a chorp tirim, wiry, agus bhí a chraiceann beagnach dubh ó dhó gréine. Bhí a cuid gruaige, fionn cheana féin, dóite amach agus bhí sé bán le sneachta.
  D'éirigh sé agus chuaigh sé chun bricfeasta leis an gcuid eile de na buachaillí sclábhaithe. Bricfeasta, ar ndóigh, bhí sách measartha, leite le glasraí. Go háirithe sa bhfásach, ní féidir leat feoil a chócaráil go háirithe. Agus móide roinnt uisce níos mó.
  Shlog na buachaillí sclábhaithe a gcuid go tapa. Agus ansin chuaigh siad i dteagmháil leis an rópa, agus lig dóibh féin a lámha a cheangal. Agus ansin bhí siad arís tiomáinte síos an tsráid.
  True, an uair seo bhí sé in aice leis an margadh cheana féin agus gheall sé ar a laghad roinnt athruithe.
  D"fhéach daoine ar na sráideanna ar na buachaillí. Bhí go leor buachaillí áitiúla ann freisin. Bhí siad difriúil: i gcaftáin, fallaingeacha gléasta, agus leath-nocht, agus cosnochta, agus bróga. De ghnáth bíonn daoine níos saibhre
  bróga is fearr agus fiú buataisí, in ainneoin an teas. Is fearr le fir fásta, fiú ó na daoine bochta, sandals, ach leanaí agus mná, ag brath ar a saibhreas.
  Na bróga bochta cosnochta, níos saibhre. Mar sin féin, bhí fiú na mná bochta in rabhlaeir agus aghaidheanna clúdaithe acu, cé go raibh a gcuid sála lom ar lasadh acu. Bhí buachaillí sclábhaithe ann freisin a chuaigh beagnach naked nó fiú go hiomlán nocht ar na sráideanna.
  Anseo tugadh na sclábhaithe óga go dtí an teach folctha ar an margadh ar dtús. Agus nite arís iad. Baineadh trunks snámha agus éadach mín na mbuachaillí. Agus chabhraigh cailíní seirbhíseach álainn iad a ní.
  Mhothaigh Albert náire agus sceitimíní an fhir óig, go háirithe nuair a chuimil sé le héadaí níocháin. Scriobháladh cosa dusta, cruaite na mbuachaillí go cúramach. Mar sin thug siad sruthlaithe dóibh
  béal agus scuab do chuid fiacla. Cíoradh gruaige fliuch. Gearradh gruaig roinnt buachaillí a bhí ró-shaggy. Mhothaigh Albert sceitimíní láidir ón iliomad sclábhaithe nocht.
  Mar an gcéanna, amhail is dá mba nár thug siad faoi deara cé chomh excited agus neirbhíseach a bhí na buachaillí. Ní raibh siad ach ag ullmhú earraí le haghaidh comhargántaíochta agus ba é a ndualgas é.
  Bhí foirfeacht firinscneach Albert dúisithe agus ata. Agus bhraith sé an-náire. Agus chlúdaigh sé lena lámha é. Sheas cuid de na buachaillí in airde freisin.
  Chas siad go foréigneach, bhí a n-aghaidheanna scarlet le náire agus le náire.
  Ach tá margáil margáil ... Dhíol siad sclábhaithe i Araibis, múineann mé iad go hiomlán nocht. Ionas go bhfeiceann an t-úinéir na heasnaimh go léir. Agus cares aon duine faoi náire. Daor é ar dtús
  ainmhí. An féidir ainmhí a náire? Agus an bhfuil éadaí ar ainmhí? Mar sin a fháil naked agus dul do gach duine a fheiceáil.
  D'fhéach na buachaillí tanaí agus wiry.
  Go teoiriciúil, bheadh sé níos fearr iad a ramhrú roimh thrádáil, ach níl aon am ann. chóir a dhíol anois. Go háirithe tirim, agus is gnách go mbíonn sclábhaí tanaí níos crua ná sclábhaí dea-chothaithe.
  Cuireadh oilc ar Albert agus ar na buachaillí eile le go mbeadh siad níos gile agus cuma níos matáiní orthu. Ansin thug siad chuig an margadh é.
  Bhí ceant ar siúl. Dhíol siad freisin mná, agus cinn an-álainn, agus cailíní óga, agus fiú cailíní. Dhíol siad fir fásta, agus fir óga, agus fiú seandaoine. Sean mná amháin
  níor dhíol siad é - tá sé náireach.
  Cuireadh na buachaillí i líne agus threoraigh siad amach ar an ardán. Thosaigh muid leis na cinn níos lú.
  Bhí an chéad leanbh a tháinig amach ocht mbliana d'aois. Bhí sé an-tanaí, a easnacha bulged amach, agus an chuma a cheann mór agus a mhuineál tanaí.
  Ní eiseamal tarraingteach é.
  Dúirt an bainisteoir:
  - Praghas tosaigh Dinar amháin...Cé a thabharfaidh níos mó...
  Chuaigh murmur tríd an slua fir le féasóga agus mná i burqas. De réir dealraimh, ní raibh an buachaill tógtha. Níor theastaigh uathu scaradh leis an Dinar óir.
  Dúirt fear i turban agus bolg mór:
  - Lig dom an líon iomlán leanaí a thógáil uait ar feadh fiche dinar, agus ná tóg ró-fhada uainn!
  Shrug an ceannaí a ghualainn agus d'fhreagair:
  - Tá buachaill amháin ann, prionsa tír Eorpach. díolfar ar leithligh é. Agus tabharfaidh mé an chuid eile go léir duit ar feadh tríocha dinar!
  D'fhás an ceannaí i dtuirbín sómhar:
  - Go leor agus fiche. Tá buachaillí go maith ag obair i mianaigh agus i mianaigh. Ach tá siad ann go tapa agus bás, gan ligean dóibh a íoc i gceart ar a son féin.
  D'fhreagair an ceannaí le gáire:
  - Tá cúpla buachaillí dathúil, is féidir iad a cheannach mar sheirbhísigh le haghaidh obair tí. Agus go ginearálta, bíodh margáil ann!
  Thacaigh díoltóir eile le:
  -Lig dóibh an bhaisc iomlán a tharraingt siar, agus déanfaimid cinneadh maidir le ceannach nó gan ceannach!
  Fágadh Albert ina aonar taobh thiar de scáileán, agus tógadh na buachaillí, nocht, dubh le tans, chuig an ardán. D'fhéach cúpla ceann acu i ndáiríre réasúnta. Agus bhí athbheochan ann.
  Thuairiscigh díoltóir eile:
  - Tugaim ar gach fiche cúig diag!
  D'fhás an chéad cheannaí:
  - Tríocha agus sin é an praghas deiridh!
  Thuairiscigh ceannaí eile i turban le rubies:
  - Ansin tríocha haon dinars!
  D'ardaigh an ceannaí a casúr agus chan sé:
  - Tríocha haon dinars, tríocha a haon dinars a dó, mar sin, cad eile? Tríocha haon dinars a trí!
  . CAIBIDIL? ceithre cinn déag.
  Bhí na buachaillí tiomáinte i dtreo an úinéara. Díoladh iad mar eallach. Agus bogadh dian a bhí ann.
  Anois tá sé seal Albert. Cuireadh buachaill cosnochta agus nocht ar ceant. I ndáiríre bhí figiúr álainn, tanaí, ach sinewy, cabhraithe ag Albert, agus aghaidh deas leanbhúil. Go ginearálta is buachaill an-dathúil é, cé go léiríonn na heasnacha tríd. Tá a chuid gruaige bán, beagán órga agus gearrtha go néata.
  Ghlaoigh an feitheoir:
  - Oscail do bhéal buachaill!
  D"oscail an Buachaill Prionsa...
  Dúirt an feitheoir:
  - Féach cad iad na fiacla bána, glana láidre atá aige. Tosaímid ag comhargáil le cúig dhiag déag!
  Scairt duine de na ceannaithe:
  - Lig dó an chloch a ardú!
  Cuireadh Albert i gceannas ar chloch a úsáideadh chun neart na sclábhaithe a thomhas. Strac an buachaill a raibh deacracht aige den urlár é, agus chaith sé ar a bhrollach é. Agus thóg sé, le brú, ag cabhrú leis a chosa thar a cheann.
  Chlaon an ceannaí.
  Gan olc dá aois! Tugaim sé cinn dhéag duit!
  An fear eile grinned agus dúirt sé déag!
  Bhí exclamation - ocht mbliana déag!
  Labhair an ceannaí arís:
  fiche!
  Bhí sos ann. Seasann Albert go hiomlán nocht, agus go tobann bhraith sé uirísliú agus náire faoi seo. Tháinig sceitimíní isteach ón náire, agus thosaigh foirfeacht na bhfear ag ardú.
  Dúirt bean i veil saibhir faoi:
  - Cúig dinar is fiche!
  Bhí scéalta grinn le cloisteáil.
  Tá fear fíor aimsithe aici!
  - Is bréagán nua é seo!
  Chlaon an ceannaí agus thosaigh sé ag rá:
  - Cúig dholar is fiche, cúig dhiag is fiche a dó... Bhuel, cé hé níos mó.
  Rinne an ceannaí a cheannaigh na sclábhaithe go léir roimhe seo gríosú:
  - Tríocha dinar!
  D'fhiafraigh an comharsa le hiontas:
  - Ar cheann mar fiche buachaill?
  Chlaon an ceannaí.
  - Is dóigh liom gur fiú é!
  Thosaigh an ceannaí ag caoineadh:
  - Tríocha dinar, tríocha dinar a dó...
  Chuir an bhean isteach agus rinne sí caoineadh:
  - Tríocha cúig dinar!
  Chlaon an ceannaí.
  - Sin ceart, cúig din is tríocha uair amháin, cúig din is tríocha a dó...
  Labhair an ceannaí arís:
  - Daichead dinar!
  Chan an ceannaí daichead dinar uair amháin, daichead dinar a dó ....
  D'éirigh bean i brat saibhir squeaked:
  - Daichead a cúig dinars!
  Chlaon an díoltóir:
  - Daichead a cúig Dinar uair amháin, daichead a cúig dinars a dó...
  D'éirigh an ceannaí:
  - Caoga dinar!
  Dúirt a chomharsa le iontas:
  - Caoga dinar le haghaidh buachaill? Ar an airgead seo is féidir leat cailín maith a cheannach!
  An ceannaí grinned.
  - Agus sé, cosúil leis an cailín go maith!
  a scairt an bhean:
  - Seasca dinar!
  Níor thug an ceannaí:
  - Seachtó!
  -Ochtó!
  -Nócha!
  Ghlaoigh na mná amach:
  - Céad dinar!
  Is bonn óir é an Dinar, agus is mór an méid céad dinar cheana féin, agus bhí sos ann.
  D'ardaigh an ceannaí a casúr agus thosaigh sé ag canadh:
  - Céad dinars! Céad dinar a dó! An té a thabharfaidh breis agus céad dinar a trí ... Agus sular thit an casúr, rinne an chéad cheannaí blurry amach:
  - Céad is deich dinar!
  Bhí an lucht éisteachta ag feadaíl...
  D'ardaigh an ceannaí a casúr agus dúirt:
  - Céad agus a deich n-uair, céad agus a deich din a dó...
  Dúirt an bhean go géar:
  - Céad fiche dinar!
  D'fhiafraigh an chéad cheannaí a thairg fiche dinar do na buachaillí go suairc:
  - Nár mhaith leat an iomarca le haghaidh coileach?
  Dúirt an bhean go láidir:
  - Is é mo ghnó! Agus cén fáth a dteastaíonn sean-stumpa uait!
  D'fhreagair an ceannaí a raibh an turban maisithe le emeralds air:
  - Gheobhaidh tú tuilleadh eolais! Bhuel, céad agus tríocha dinar!
  Níor ghéill agus níor ghéill an bhean go daingean:
  - Céad is daichead!
  Dúirt an ceannaí:
  - Céad caoga!
  Dúirt an bhean go láidir:
  - Dhá chéad dinar!
  Rinne an ceannaí feadóg:
  - Sea, ar airgead den sórt sin is féidir leat daor áilleacht annamh a cheannach duit féin. Nach dóigh leat go mbeadh buile ar d"fhear céile, Emir, dá bhfaigheadh sé amach cé mhéad a chaitheann tú ar bhuachaill gleoite!
  Dúirt an bhean go géar:
  - Thug mé a phost agus a shaibhreas don emir, tá a fhios aige go bhfuil sé dlite do m'athair é! Ach cén fáth a bhfuil an buachaill álainn seo de dhíth ort?
  Rinne an díoltóir grumble mar fhreagra:
  - Trí chéad dinar!
  D'fhreagair an bhean le gáire:
  - Ceithre chéad!
  Chroch an ceannaí:
  - Cúig chéad!
  Dúirt an bhean go géar:
  - Míle dinar!
  A tormáin chuaigh trí na céimeanna ceannaithe agus trádálaithe. Dúirt duine acu:
  - Tá an buachaill dathúil, ach cén fáth an oiread sin dó. Is annamh, nuair a d'íoc mná na gcéad áilleacht an oiread sin!
  Dheimhnigh an díoltóir:
  - Ar feadh míle dinars, cinnteoidh do fhear céile craiceann tú!
  D'fhreagair bean chéile Emir sa veil:
  - Agus beidh tú níos measa fós gabhar lustful!
  Dúirt Cooper:
  - Dhá mhíle dinars!
  D'fhreagair an bhean, gan thabhairt isteach:
  - Trí mhíle!
  Tháinig borradh ar an gceannaí:
  - Ceithre mhíle!
  Chaith an bhean:
  - Cúig mhíle!
  D'éiligh an ceannaí ag barr a scamhóga:
  - Deich míle dinar!
  Bhí sos trom ann... Bhí an méid ar phraghas sclábhaí amháin gan fasach. Agus chuaigh torann tríd an slua ceannaithe. Dhealraigh sé i ndáiríre an-dúr an oiread sin a íoc as buachaill
  timpeall trí bliana déag d'aois, cé go bhfuil sé an-dathúil agus matáin ...
  Thairis sin, tá foirfeacht firinscneach Albert tar éis titim. Go tobann bhraith an bhean díomá ina bréagán nua agus thit sí ina tost. Nach iomarca é sin i ndáiríre?
  Chonaic an ceannaí an sos ag tarraingt ar aghaidh, d"ardaigh sé a ghreim agus thosaigh sé ag rá:
  - Deich míle dinar uair amháin, deich míle dinar a dó, cé a thabharfaidh níos mó? Deich míle dinars - trí! Ach sular bhuail an casúr, chualathas guth:
  - Céad míle dinar!
  Bhreathnaigh gach duine ar ais. Tháinig fear dubh agus culaith speisialta isteach sa halla. Bhí a aghaidh clúdaithe le masc dubh.
  Bhí an ceannaí gan chaint agus froze, reoite i perplexity.
  Dheimhnigh an fear sa chlóca dubh agus an masc:
  - Céad míle dinar!
  Chlaon an ceannaí le comhaontú.
  - Ar ndóigh go hiontach! Agus thosaigh sé ag canadh: céad míle dinar uair amháin, céad míle dinar a dó ... Cé a thabharfaidh níos mó? Trí chéad míle dinar! Díolta le fear uasal i gclóca dubh agus masc!
  Rinne an ceannaí idirghabháil anseo agus dúirt:
  Tá an duine seo anaithnid dúinn! An bhfuil an méid sin aige!
  Dúirt an fear sa chlóca dubh agus masc:
  - Tá málaí óir ar na camaill! Díreach go leor chun íoc as an buachaill seo! Is féidir leat a chomhaireamh más mian leat!
  Chlaon an ceannaí.
  - Ó leatsa! Is féidir leat é a bheith agat mar is mian leat! Ag cur san áireamh cé mhéad a d'íoc tú, is féidir liom slabhra a thairiscint dó saor in aisce!
  Chlaon an fear a bhí sa chóta dubh.
  - Ní ghortóidh an slabhra don ógánach! Idir an dá linn, bíodh spraoi agat!
  Bhuaigh Albert. Bhí collar le slabhra ceangailte timpeall a mhuineál agus tugadh an deireadh don mháistir nua. Tá rud éigin an-sinister agus olc mar gheall air. Agus bhraith an buachaill nach raibh sé seo go maith.
  Tharraing an fear a bhí sa masc dubh agus an clóca a shlabhra agus d"fhás sé:
  - Bhuel, seol mo sclábhaí nua! Féachaimis an bhfuil údar maith agat leis na dóchais agus na costais.
  Lean Albert é go dílis. Thóg siad taobh amuigh é. Anseo, i ndáiríre, díluchtaíodh saic óir ó chamaill. Shíl Albert: cén fáth ar d'íoc siad an méid sin ar mire airgid dó?
  Más rud é ar feadh deich dinars is féidir leat daor fireann fásta maith a cheannach. Seo fiche buachaill imithe ar thríocha haon dinar. Ach amháin do mhná áilleacht iontach uaireanta
  chuaigh an praghas os cionn míle dinar.
  Ach do sclábhaí nó sclábhaí amháin - íoc céad míle! Tá sé seo dochreidte! Tar éis an tsaoil, is é méid den sórt sin státchiste iomlán an rialóra. Bhí Albert slabhraithe le eilifint, a bhí gléasta ag a mháistir nua.
  Agus bhí ceathrar marcach ag faire ar an mbuachaill. Agus bhí Albert ar a bhealach arís. Bhuail a bhoinn loma cruaite an cosán. Bhí sé nocht agus craiceann
  agus d'fhéach daoine air agus gáire.
  Cé mhéad a íoc as buachaill? An féidir gur grá fiáin é?
  Shiúil Albert agus smaoinigh. Cén fáth a raibh an ceannaí réidh deich míle dinar a íoc as? Ní ar mhaithe le cur go dtí na cairéil. Agus ní le haghaidh compord leaba.
  Cinnte tá a fhios aige rud éigin faoi bhunadh Albert. Go bhfuil sé ina phrionsa ar thír shaibhir. B'fhéidir go raibh an ceannaí ag súil go nglacfadh sé airgead fuascailte ó Albert? Nó é a dhíol le d"athair-rí féin?
  Bhí cuma sochreidte ar an leagan seo. Cé go bhfuil sé fós le feiceáil an bhfaighidh tú airgead fuascailte, agus ní mór deich míle dinar - praghas míle sclábhaithe fásta - a íoc anois.
  Bíodh bealaí an Tiarna doscriosta.
  Cé an bhfuil an Dia seo ann nó nach bhfuil... Rinne Albert casachtach. Bhuel, ní hea, dhíol sé an corp le Satan, rud a chiallaíonn go gcaithfidh Dia a bheith ann! Conas eile? Má tá scáth
  caithfidh go bhfuil solas ann. D'fhéadfadh sé a bheith nach bhfuil aon scáth má tá roinnt soilse. Ach tá solas i gcónaí sa scáth.
  Ghlac Albert anáil dhomhain. Shíl mé, agus cén fáth ar thug siad céad míle ar a shon? In aon chás, ní d'fhonn a mharú go héasca, agus tá sé seo le móide. ach go tobann a tharlóidh dó
  rud éigin níos uafásach ná bás? Agus is lúide é seo! Go tobann ba mhaith leo é a úsáid mar chailín?
  Chlaon Albert go trom agus chuir sé luas leis. Chuaigh siad lasmuigh den chathair agus bhog siad tríd an bhfásach. Shiúil an buachaill chuige féin agus rinne sé iarracht rud éigin níos cheerful a shamhlú ...
  Feachtas de chineál ar bith, cogaí, troideanna meánaoiseacha.
  Shamhlaigh an buachaill am Risteard an Lionheart. Throid sé ina aisling cheana féin agus bhuail sé gach duine. Agus anois a shamhlú conas an t-ordú ag iarraidh a dhó an cailín Giúdach trua ann
  Rebekah. Tá sí chomh álainn agus neamhchiontach. Tá an oiread sin dúil agus teas aici. Ach tógadh an cailín go dtí an tine, timpeallaithe ag gardaí. Bhí cuma pale ar a figiúr.
  Shiúil an cailín le céimeanna ciúine, agus bhí cuma socair ar a aghaidh álainn, cé go bhfuil sé soiléir go bhfuil eagla agus fearg ar lasadh ina súile.
  Baineadh gach maisiúchán agus fabraic oirthearach geal uaithi. Fágadh ceann Rebekah gan chumhdach, ach amháin dhá bhréid dhubh sách fada a chuaigh síos an róba bhán.
  Bhí cosa beaga an chailín lom. Agus ba léir go raibh Rebecah ag fulaingt amhail is dá mba ó náiriú morálta é: b"éigean dá bean shaibhir Ghiúdach siúl cosnochta, ar nós beggaraí.
  Mar sin tá sé go fisiciúil. Bhí an lá scamallach agus bhí sé fuar go leor, agus níor baineadh úsáid as boinn loma an chailín le clocha géara ná le gairbhéal an bhóthair. Thosaigh Rebecca a wince agus
  limp ar an dá chosa. Is cinnte nach raibh sí i dtaithí ar siúl cosnochta, go háirithe sa Bhreatain, áit nach raibh sé ró-the fiú sa samhradh agus go raibh sé Clear go minic. ocus is ingen do Phalaistín leis
  aeráid níos teo agus níos tirime.
  Sea, agus is mór an náiriú é nuair a fheiceann fir sála lom, cruinn, beagán dusty agus fiú scéalta grinn mailíseach a ligean amach. Ar ndóigh, bhain siad amach an jewelry go léir ó Rebecca agus bhain siad amach a bróga, ní toisc go raibh siad ag iarraidh.
  speisialta uirísliú.
  Bhí eagla ar na manaigh go mb"fhéidir go mbeadh amulets agus talismans aici, rud a sholáthraíonn Satan dá lucht leanúna chun aithrí a chosc fiú faoi chéasadh.
  Agus chun mná a chur chun báis a raibh amhras orthu gur cailleacha iad, tógadh cosnochta iad. Mar sin bhí an chuma orthu go raibh cumhacht deamhanta laghdaithe acu. Is le Dia an domhan, agus nuair a théann cosa lom i dteagmháil leis, an cailleach
  a mhuirearú le fuinneamh Dhiaga agus cailleann cuid dá chumhacht. Ar aon chuma, rinne Rebecca, cosnochta agus cóirithe i mbán den línéadach ba gharbh, le tuiscint thaitneamhach.
  D'fhéach go leor mná uirthi agus shíl siad cé chomh hálainn agus a bhí sí fiú in éadaí measartha buamadóir féinmharaithe ba chúis leis an tine. Agus cé chomh galánta agus chiseled atá a cosa lom,
  nach gcloíonn deannach leo, bóithre. Agus go bhfuil a áilleacht nádúrtha de chosa lom girlish i bhfad níos áille ná bróga studded le jewelry Diamond.
  Anseo tá Rebecca ag bearradh an t-am ar fad, ag leagadh a cosa lom, maol, ag druidim le cruach tine agus tuí. Anseo ní mór é a dhó. Agus roimh an forghníomhú, tá siad ceangailte le cuaille agus a chur ar slabhraí.
  Ar ndóigh, gortaíonn sé nuair a bhuaileann slabhra isteach i gcorp cailín tairisceana. Agus cé chomh fuar is atá sé seasamh gan gluaiseacht ar lá fionnuar faoi luí na gréine in aimsir scamallach. Nuair a bhíonn an ghrian amháin saor in aisce,
  ach ó am go chéile peeps trí na scamaill. Chomh maith leis an hoodie, tá Rebecca rud ar bith ar a corp. Thóg na cailíní mná rialta gach rud amach don chraiceann, agus thug siad cochaill amháin ar mhaithe le cuibheas.
  Mar sin tá sé fuar fós a bheith ina shlabhra fós, agus tinn ó slabhraí, éiríonn cosa lom fuar ón ngaoth, agus pian ó theannas an áit sheasaimh.
  Anois is é an t-aon dóchas atá ag Rebekah ná cosantóir. Caithfidh an laoch is fearr de na Ridirí Templar Brian troid ina choinne. A bhfuil idirdhealú ag neart mór agus seasmhachta.
  Mar sin féin, d'éirigh le Ivanhoe é a bhualadh amach as an diallait. Ach anois tá sé gortaithe go dona. Chomh maith leis sin, is féidir le Risteard an Lionheart dul san iomaíocht le Briand, ach ní féidir leis troid ar son Giúdach, níos cruinne
  ní dócha go dteastaíonn - ní gnó ríoga é seo.
  Mar sin tá Brian socair agus muiníneach gur féidir leis duine ar bith a ruaigeadh. Agus ansin beidh an cailín impudent a dhiúltaigh a grá a dhó go simplí. Agus scaip luaithreach na cailleach. Ansin codlaíonn siad agus
  a buataisí Maracó, bróidnithe le péarlaí, agus éadaí le gach ornáidí demonic.
  Féachann Briyan ar Rebekah. Cé chomh hálainn is atá sí, ceangailte le cuaille mar seo, nó in áit slabhraithe. Agus tá sé chomh touching, agus uathúil drámatúil.
  Agus téann am thart. Déanann an cailín reoite agus twitches. A slabhraí rattle. Is féidir a fheiceáil go dtugann sé an fhulaingt di seasamh slabhraithe le cuaille. Bhí cosa lom an chailín dearg ón bhfuacht.
  Cé chomh míchompordach is atá sí. Agus cé chomh scanraithe is a chaithfidh sí a bheith ...
  Beidh an tine, ar ndóigh, te agus beidh an lasair chreiche lick an girlish, sÚil bhabhta. Agus beidh boladh shish kebab le cloisteáil, amhail is dá mba uan rósta. Agus beidh sé chomh pianmhar excruciatingly.
  Agus screams an cailín. Agus ardóidh an lasair, níos airde agus níos airde. Dófaidh sí a gúna bán agus feicfidh an slua iomlán í go hiomlán nocht agus slabhraithe.
  Agus beidh an craiceann bán blister, cas dearg. Agus ansin a thosaíonn sé a duillín. Agus beidh an fheoil a friochta, agus hiss cosúil i bpanna friochadh. Agus beidh sé Gortaítear díreach amazingly.
  Agus beidh Rebecah ag gol amach le fulaingt dofhulaingthe. Agus anois beidh feoil titim amach as a cnámha. Agus tá na cnámha nochta, ag dubhú. Agus caillfidh an cailín as an turraing pian Chonaic agus socair síos. Beidh sé ciúin go deo. Agus beidh a hanam eitilt chun ifreann speisialta do na Giúdaigh. Do Ghiúdaigh gan bhaisteadh beidh ifreann ann. Áit a gcréasfar iad de réir a ngníomhartha.
  Agus de réir dealraimh ní ghearrfar pionós chomh mór ar Rebekah, mar anam neamhchiontach. Buailfidh siad í, buailfidh siad í le maidí beagán ar a sála cruinn lom. Agus ansin thrown isteach sa dungeon. Agus beidh Rebecca ag canadh ann
  agus moladh a naoimh Giúdach. Ó am go chéile, tiocfaidh jailers-devils chuici agus buailfidh siad í le maidí arís ar a sála lom, galánta. Toisc go gcaithfidh peacaigh a fháil
  ar na sála chomh pianmhar agus is féidir.
  Agus beidh siad flog di le slata, agus ansin, cosúil le cailleach, Fry le spréach í. Scorching a breasts álainn mar dhá mealbhacán.
  Aisling Ridire Brian. Agus ritheadh am ... agus anois tá an uair dheireanach a tháinig an cosantóir ag rith amach.
  Tugann Ardmháistir an Ordaithe an comhartha do thús an fhorghníomhaithe.
  Anseo buaileann an seiceadóir spréach le breochloch, agus lasann sé tóirse sáithithe i saltpeter. Glaonn Rebekah amach faoi eagla agus ag an am céanna in infheistíocht. Bhí sí chomh fuaraithe sa ghaoth gur mian léi go fánach a choinneáil te.
  Cé go bhfuil sé soiléir go mbeidh an tine te ach ar feadh nóiméad, agus ansin beidh sé scorch agus sruthán, agus craiceann agus craiceann agus feoil.
  Bhí an executioner tosaithe cheana féin ar an tóirse a thabhairt chuig an tuí, mar an slua roared. I gcéin, bhí capall beag bán ag rásaíocht, agus marcach beag air.
  A scairt Ard-Mháistir an Ordaithe:
  - Stop an executioner!
  Reoite sé go litriúil orlach ón tuí. Bhí Sir Brian feargach:
  - tá sé déanach! Tá an spriocdháta do theacht an chosantóra imithe in éag!
  D'fhreagair an seanmháistir go feargach:
  - An bhfuil eagla ort troid leis an mbuachaill?
  Rinne foscadh an mhórmháistir gríosadh go faofa:
  - Troid ceart! Cad é an eagla a bhí ar an mbacach!
  Dúirt Brian go feargach:
  - Buailfidh mé an ifreann as dó!
  Shíl an Templar ar dtús gurbh é Ivanhoe fós, in ainneoin an chréachta, a bhí ag iarraidh dul i ngleic leis. Ach bhí an laoch seo níos lú agus níos giorra fós ná an t-iarchiontóir, Sir Briana.
  Sea, bhí an capall difriúil. Agus an armúr ...
  Bhuel... Tháinig faoiseamh ar chroí Brian. Ní raibh ráflaí sroichte aige go fóill gur bhuaigh an buachaill trí bliana déag seo comórtas jousting: tar éis dó a chapaill a bhaint agus Risteard an Leon
  Croí agus Ivanhoe. Sea, sna laethanta sin ní raibh aon phost. Agus bhí ráflaí curtha i leith go má bhuaigh an comórtas ag fathach fíor, agus ní de chineál éigin buachaill.
  Do bhí Sir Brian socair.
  Agus dúirt go muiníneach:
  - Glacaim leis an dúshlán!
  Tháinig méadú níos mó ar a mhuinín nuair a bhain Albert a chlogad amach agus chonaic gach duine a aghaidh leanbhúil, dathúil, a ghruaig fhionn agus a shúile gorma.
  Ghlaoigh duine de na mná fiú:
  - Bíodh trua agat don leanbh!
  D'fhiafraigh an seanmháistir d'Albert:
  "An bhfuil fonn ort troid a chur ar an Ridire glórmhar Briant, a bhuachaill?"
  Dhearbhaigh an prionsa óg go muiníneach:
  - Sea, agus a shábháil Rebekah!
  Bhí amhras ar an máistir mhór:
  - Ach is é Sir Brian ár ridire is fearr, agus níl ionat ach leanbh! An bhfuil tú láidir go leor?
  D'fhreagair Albert go dian:
  - Léireoidh scolding cén cineál linbh mé!
  Chuaidh an maighistir go dtí an Giúdach ceangailte:
  - An bhfuil tú réidh an fear óg seo a aithint mar do chosantóir?
  D'fhreagair Rebecah le osna:
  - Tabhair cad ba mhaith leat!
  Chlaon an seanmháistir.
  - Ceart go leor! Tosaigh! Cé na sleánna is fearr leat - maol nó géar!
  Do chonnairc Sir Brian:
  - Ar ndóigh géarmhíochaine céanna!
  Chlaon Albert.
  - Lig dóibh a bheith géar - mura bhfuil an saol daor dó!
  Chlaon an Templar.
  - Féinmhuiníneach cosúil le gach déagóir! Feicfimid conas a bhuailim thú as do chapall!
  D'fhreagair Albert go loighciúil:
  - Ná boast, marcaíocht ar an arm, ach boast, marcaíocht leis an arm!
  a scairt an maighistir:
  - Déan deifir! Tá an cailín chained reo!
  D'imigh na ridirí. Tá capall mór ag an Templar, ceann dubh, agus tá sé féin mór i armúr dubh. Agus armúr Albert cosúil le scáthán, tá an capall beag, ach an-tapa agus bán cosúil
  sneachta. Cosúil le duel idir mhaith agus olc, idir dubh agus bán.
  Dúirt an Templar go géar:
  - Ba mhaith liom é a mharú, agus ag an am céanna is dóigh liom leithscéal as an leanbh!
  Anseo scar siad. Dá mbeadh a fhios ag Sir Brian cad é an comhraic tromchúiseach contúirteach a bhí aige, ní bheadh sé chomh féinmhuiníneach. Thuig Albert freisin go raibh a namhaid láidir, agus is beag duine
  níos lú ná Risteard an Lionheart. Ach dá mbuailfeá an rí is iomráití, cad is Templar duit?
  An dá ghaiscíoch, ag comhartha an gong, rushed i dtreo a chéile. Bhí carn deannaigh ann fiú. a dúirt Rebekah:
  - A Iehova Mór, sábháil an leanbh!
  Ghlac Albert buille den sciath agus shleamhnaigh an tsleá ar dheis, agus bhuail sé féin an namhaid ar an scáthlán, ag luasghéarú an ghluaiseacht trí chabhail a lúbadh. Seo buille a choinnigh go hiontach i
  Chaith Ivanhoe a chuid ama níos measa, agus b'fhéidir níos fearr fós, ag luasghéarú ar an ngluaiseacht lena torso óg láidir. Agus d'eitil Sir Brian mar shaic ó chapall.
  Bhí an lucht féachana ag screadaíl le háthas, agus na mná ag gasadh. Shíl gach duine go mbeadh an ridire is fearr den ord a thabhairt anuas an buachaill, ach go tobann d'éirigh sé amach a bheith.
  Do thuit Sir Brian agus do dhian-iarraidh éirghe, acht níor ghéill a chorp i n-armaibh go maith.
  D'fhógair an seanmháistir:
  - Tá breithiúnas Dé tagtha chun críche! A laoch óg, cad is ainm duit?
  Chrom an buachaill agus d'fhreagair:
  - Albert!
  Lean an seanmháistir:
  - Albert! Bhuaigh sé an laoch is fearr den ord agus shábháil sé an bhean Giúdach Rebekah, iníon Isak, a bhí cúisithe de witchcraft. Anois tá sí saor agus a seanéadaí agus a cuid jewelry ag filleadh uirthi!
  Labhair an cúntóir i gcluas ceann an oird:
  "B'fhéidir gur féidir linn a maoin a choigistiú chuig an státchiste?"
  Do chrom an Máistir Mór:
  - Ná bheith dúr! Tá sé seo perfidy! Tar ort, bain na slabhraí den chailín agus scaoil an cuaille!
  Thosaigh na laochra agus na seiceadóirí go lúcháireach ag scaoileadh na slabhraí a raibh Rebecah ceangailte leo! Sheinn an ceol. Bhí áthas ar na daoine, go háirithe na mná. I ndáiríre cé chomh gleoite é seo
  cailín Giúdach, go raibh sí shábháil cúiseanna ach áthas.
  Chrom Albert don mháistir mhór agus dúirt:
  - Ceartas Tá bua!
  D"aontaigh an seanmháistir:
  - Seo é an breithiúnas is airde Dé! Agus anois, a ridire, b'fhéidir go mbeidh tú ag féasta linn! Agus ar mhaith leat dul isteach i seirbhís an ordaithe?
  Albert shrugged.
  "Is prionsa mé agus déanaim freastal ar mo ríocht!" Maidir leis an bhféile... Gabh mo leithscéal, ach ar dtús tabharfaidh mé Rebecah faoi mo choimirce dá hathair. Agus ansin d'fhéadfadh sí a bheith kidnapped arís. Tá na foraoisí lán
  robálaithe agus ridirí eachtránaí!
  Chlaon an seanmháistir.
  - Ádh mór! Ach tá a fhios daor le seirbhís an ordaithe i gcónaí ar oscailt!
  Tógadh Rebecah ar ais go dtí a cillín, áit a raibh a seanéadaí agus a seod coigistíochta le tabhairt di. An cailín, faoi áthas, spanked a cosa lom, chiseled, ní
  ag mothú géire na gcloch, agus an fhuacht, cé go raibh sé ag éirí dorcha... Agus d'imigh an ghrian taobh thiar de na spéire. Naked, pink, cad ionadh glan, sála bhabhta an cailín flickered.
  Chuaigh sí go dtí an fhorghníomhú go ciúin le deacracht a choimeád socair. Agus anois bhí sí joyful agus literally fluttered. Agus d'fhéach sí níos áille fós. Ní raibh a aghaidh chomh geal a thuilleadh,
  ach tháinig bándearg le spleodar, agus cuireadh dathanna agus áilleacht leis. Agus bhí an cailín seo cosúil le leanbh spraíúil anois.
  Sheinn Albert le háthas:
  Cé atá cleachta le troid ar son bua,
  Lig dó canadh linn...
  Cé atá cheerful, gáire sé
  Cé a lorgóidh a bhaint amach
  Cé a lorgóidh a fháil i gcónaí!
  Mar sin rith Rebecah isteach sa chill. Lean na mná rialta í chun cabhrú léi gléasadh. D"éirigh Albert as a chapall. Tairgeadh goblet dó le fíon maith d'aois.
  Rud nádúrtha agus milis, blasann an fíon seo go han-mhaith.
  D'ól Albert é le pléisiúr agus bhraith sé borradh neart. Bhí sé iontach agus spraoi. Theastaigh uaim gach saghas éacht. Chan an buachaill fiú:
  - Faigh cleachta leis an troid ar aon bhealach,
  Ar a laghad tá cúpla buidéal feicthe ag bun ...
  Ach níor tharla dúinn titim i ngrá -
  Fadó fadó! Fadó fadó!
  Fadó fadó!
  Tá Rebekah ar ais. limped sé go mór. I buataisí, tá cosa downed míchompordach. Chaith sí shawl thar a aghaidh, agus anois bhí a áilleacht i bhfolach.
  Tá a gúna i ndáiríre geal agus tá a lán de jewelry air. Níor ghoid na manaigh agus na mná rialta tada. Agus d'fhéach sé i ndáiríre iontach. Níos cruinne, Albert
  Thaitin sé níos fearr liom nuair a bhí Rebekah i gúna bán agus cosnochta. Thug a cosa loma sceitimíní an fhir óig don ghasúr. Agus mar sin ... Chonaic sé go leor den chineál céanna
  mná i jewelry agus níor chas sé orm.
  Sheinn Albert:
  - Maidir leis an gcailín cosnochta seo,
  Níorbh fhéidir liom dearmad a dhéanamh ...
  Ba chuma clocha na cosán,
  Crá siad an craiceann de chosa tairisceana!
  Agus gáire an buachaill ... Rebecca winked air, a, áfach, imperceptibly agus cooed tríd an veil:
  - An mbeidh tú in éineacht liom mo ridire?
  Chlaon Albert.
  - Sea, a bhean!
  Dúirt Rebekah go láidir:
  - Just a bheith ciúin ar an mbóthar! Ba mhaith liom roinnt tost a chloisteáil! Agus taitneamh a bhaint as nádúr!
  Dúirt Albert go loighciúil:
  - Is é an tost órga, ach amháin mar gheall ar an éascaíocht eastóscadh, thit sé sa sampla go dtí leibhéal faoi bhun an copar fáinne de eloquence!
  Rinne Rebekah squeakah:
  - Stoptar ar aon nós! Agus tóg go dtí m'athair mé.
  Chuaigh an buachaill agus an cailín ar mhuin capaill. Shuigh Rebecca go nimbly sa diallait agus bhog sé go mall. Bhí an buachaill ina thost, ach is ar éigean a d"fhéadfadh sé é féin a choinneáil. Bhí sé i ndáiríre ag iarraidh labhairt léi
  agus cuir go leor ceisteanna. Ach bhí orm mo bhéal a choinneáil dúnta.
  Dúirt an buachaill-prionsa fós go hinchloiste:
  - Tá tost órga, is é an focal airgead, is copar é eloquence, agus casadh mionn ina bháisteach luaidhe!
  . CAIBIDIL? cúig déag.
  Thosaigh Mikhail-Vladimir Putin-Gorbachev arís ag filleadh ar Stalin.
  Méadú ar an téarma seirbhíse san arm go dtí trí bliana. Tugadh isteach céimeanna míleata agus i dtáirgeadh.
  Dála an scéil, thaitin sé leis an smaoineamh ar arm saothair Trotsky. Dliteanas coiriúil níos déine fós as a bheith déanach, agus as a bheith ar meisce ar an tsráid, agus as caitheamh tobac in áiteanna poiblí.
  Ina theannta sin, thosaigh siad ag cur daoine le haghaidh bunanna toitíní caite agus ceallafán agus málaí páipéir.
  Cuireadh clár ar aghaidh ina dhiaidh sin chun an iomarca meáchain a chomhrac.
  Tar éis sin, thit Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin ina chodladh;
  Cuireadh isteach ar smaointe an Phrionsa Albert. Bhí sé in aice le ósais fásaigh. Bhí sé tráthnóna cheana féin agus ag éirí níos dorcha. Stop an carbhán.
  Bhí Albert gan cheangal, tógadh é le hithe agus tugadh deoch dó. D'ól an buachaill an t-uisce le pléisiúr. Don dinnéar, tugadh leite agus torthaí triomaithe dó.
  D'ith Albert. Thug siad brat dó lena leagan ar an ngaineamh. Agus an buachaill, tuirseach ón mbóthar, thóg é agus thit a chodladh. Idir an dá linn an fear
  ag caitheamh masc dubh thóg amach criostail draíochta speisialta agus d'fhéach sé ar. Bhí sé anois in ann aisling uathúla an ghasúir a bhreathnú. Cad mar gheall ar airgead? Seo é
  ór bréige. Faoi láthair, tá boinn óir ag tosú ag éirí níos éadroime agus ag leá mar oighear. Agus is féidir le buachaill uathúil a bheith an-úsáideach le sorcerer.
  Tá brionglóid ag Albert arís go bhfuil sé in arm Spartacus. Tá Crassus buailte go hiomlán anois agus ní chuireann aon rud cosc ar na sclábhaithe ionsaí a dhéanamh ar an Róimh. Ní mór é seo a dhéanamh roimh bhrabús
  Lokum agus Pompey. Agus tá céad míle trúpaí acu an ceann. Tar éis na bua, tá líon mór sclábhaithe, gladiators agus na boicht ag Spartacus. Fiú go leor cathracha
  thosaigh trúpaí a chur chuig ceannaire na reibiliúnaithe. Agus tá sé seo tromchúiseach.
  Tá Albert arís le Eutibida. Buachaill láidir matáin agus áilleacht ghreannmhar Ghréagach. Marcaíocht siad taobh le taobh ar chapaill bána. Tá arm na Spartacus
  cheana féin níos mó ná céad caoga míle trodaithe. Ach tá go leor acu newbies. Cé go bhfuil airm, a bhuíochas leis na trófaithe a gabhadh, sách go leor. Ach tá an arm go leor amh.
  A lán sclábhaithe sna déaga ag spalpadh cosnochta. De ghnáth, ní thugtar sandals fiú do dhaoine óga féasóg sa séasúr te.
  Thug Eudibida faoi deara:
  - Tá an Róimh daingnithe go maith, go háirithe an Capitol. Agus tá sé faoi chosaint ag thart ar céad míle laochra. Fíor, is mílíste cuid acu. Ní bheidh sé éasca é a ghlacadh!
  Dúirt Albert go loighciúil:
  - Is sclábhaithe cuid shuntasach de dhaonra na Róimhe. Is féidir iad a ardú chun éirí amach!
  D"aontaigh Euthydis leis seo:
  - Ar ndóigh is féidir leat! Ach ní mór do dhuine éigin é a eagrú!
  Mhol Albert:
  - Is féidir liom é a dhéanamh! Mar atá déanta acu cheana féin i gCapua!
  Chlaon an bhean Gréagach agus iar-sclábhaí.
  - Cé acu is féidir go leor ... Mar sin gníomhú mar an gcéanna!
  Chlaon an buachaill agus dheimhnigh:
  - Beidh mo dheirfiúr Rhodopeia agus mé isteach sa Róimh, agus ansin beidh orainn a fheiceáil!
  D'fhás arm Spartacus go tapa. Agus bhí oiliúint earcaigh ar siúl. Bhailigh Rhodopeia legion iomlán dá gcailíní sclábhaithe. Do múineadh dóibh ar dtús bogha do lámhach agus
  caith dairteanna solais. Agus ar ndóigh ba smaoineamh maith é. Bhí legions de bhuachaillí sclábhaithe ann freisin. Cé gur gnách Spartak iarracht gan leanaí a ghlacadh. Ach tá go leor sclábhaithe óga ann agus ní mór iad a cheangal áit éigin. Díreach mar atá níos mó ban sclábhaithe ná fir. Chreid go leor sclábhaithe i ndeireadh an chogaidh gan mhoill. Agus tháinig gach duine in arm na Spartacus
  na mílte sclábhaithe, daoine bochta, comhghuaillithe. Lena n-áirítear mná le leanaí. Agus d'fhás an arm go tapa. Thug daoine saor ó na cathracha sin roinnt athlánaithe
  An Iodáil nach raibh ag iarraidh maireachtáil faoi riail na Róimhe despotic. Agus tagann laochra le taithí chomhrac agus lena n-arm. Agus caithfidh mé a rá, tá sé an-fhionnuar.
  Ach tá go leor buachaillí, cailíní agus cailíní san arm. Níor chloígh mná daora mar sin roimhe seo, ach anois ritheann siad go Spartak ina mílte. De ghnáth tá siad cosnochta, agus i tunics stróicthe, tá cuid acu beagnach go hiomlán nocht, i roinnt éadaí loin. Agus tá go hiomlán naked freisin, go háirithe sclábhaithe ón Afraic. Seo iad na tréada.
  Chuaigh Eutibida chun oiliúint a chur ar na cailíní freisin.
  Bhuail Albert le Rhodopeia. Agus thairg sé teacht léi go dtí an Róimh faoi chruth ealaíontóirí taistil.
  Dúirt an cailín:
  - Tá an baol ró-mhór! Sa Róimh, tá airdeall na ngardaí ard!
  Chlaon Albert.
  - Ar ndóigh! Ach is citadel fíor í an chathair le céad míle laoch, agus níl sé chomh furasta sin a ghlacadh. Ach má chabhraigh na sclábhaithe sa chathair linn...
  Thug Rhodopeia faoi deara:
  - B'fhéidir gur smaoineamh maith é sin. Ach ní raibh mustache agat fiú. Ní fhéadfaidh sclábhaithe éisteacht le leanaí! Ina theannta sin, seans go dtiocfaidh Spartak suas le rud éigin níos fíor!
  Chlaon Albert le comhaontú.
  - Creidim i genius Spartacus, ach ba mhaith liom dul i ngleic leis an namhaid mé féin! Agus buaigh le do intleacht!
  Thug Rhodopeia faoi deara le gáire go bhfuil fiacla bán den sórt sin aici:
  - Agus tá a fhios agat, ní ghortóidh sé scout! Scrúdóimis daingnithe na Róimhe agus faighfimid cá bhfuil siad is leochailí...
  Chlaon an buachaill prionsa.
  - Smaoineamh maith é sin!
  Bhog na páistí i dtreo na Cathrach Eternal. Mar sin féin, bhí skirmish. Máirseáil dhá legions i dtreo na Róimhe ón Afraic. Seo dhá mhíle dhéag saighdiúir coise, agus trí mhíle marcach.
  Ar ndóigh, ní raibh a gceannasaí, an proconsul Viskunt, ag iarraidh dul i ngleic le Spartacus agus rinne sé iarracht arm na reibiliúnach a sheachbhóthar na Róimhe a sheachbhóthar.
  Ach thuairiscigh na gasóga go raibh legion de chailíní leath-nocht chun tosaigh. As a ndeachaigh súile na legionnaires, ocras ar an gcorp baineann, trí thine. Agus thug Viskunt ordú na sclábhaithe a ghabháil, é féin ag iarraidh spraoi a bheith aige leo is dócha.
  Ach tá faisnéis mhaith ag Spartak. Buachaillí ar capaillíní gasta, masquerading, lorg na bóithre go léir a théann go dtí an Róimh. Agus ar ndóigh, chonaic trúpaí Viskunt é. Agus nuair a
  rinne na Rómhánaigh iarracht a srón a bhualadh ar na cailíní, mar ní raibh níos lú ná céad míle sclábhaí roimhe seo. agus iad siúd sa chéad nóiméad timpeallaithe na Rómhánaigh.
  Agus chuaigh an cath ar aghaidh.
  Understand ghlac Albert agus Rhodopeia páirt ann. Rinne an buachaill péire claíomh, agus ghearr sé ceann an chéad cheannaire Rómhánach de, ag rá:
  - Glóir na Saoirse ag fanacht linn!
  Bhog Rhodopeia an Rómhánach lena sÚil lom cruinn go dtí an smig agus leag sé síos é, ag cooing:
  - Glóir do Dhia na ndaoine!
  Bhris an buachaill agus an cailín suas go dian. Agus las a claimhte mar lanna héileacaptair. Is lánúin an-chomhraiceach agus ionsaitheach iad.
  Ghearr Albert amach ceann legionnaire Rómhánach agus d'éirigh sé:
  - Chun Spartacus!
  Ghearr Rhodopeia ceann na Róimhe amach freisin agus thug sé faoi deara:
  - Ní gá Dia a dhéanamh as duine simplí! Tá Spartacus díreach cosúil linne!
  Ghearr an buachaill prionsa síos legionnaire eile agus d'fhás sé:
  - Ansin dúinn!
  Rinne an cailín gáire, a chéile comhraic, ag gáire:
  - Anseo dúinn is féidir!
  Bhí barraíocht uimhriúil arm Spartacus ró-mhór. Spartak féin, waving dhá claimhte, isteach sa chath. Ach ní raibh am aige gearradh i gceart. Bhí na Rómhánaigh díothaithe, cúpla míle
  thit na legionnaires a tháinig slán ar a nglúin agus ghéill. Agus chríochnaigh sin i gcath suimiúil go ginearálta, ach taobh. Fíor, d'fhéadfadh cúig mhíle dhéag breise legionnaire cosaint na Róimhe a neartú.
  Mar sin chuaigh gach rud de réir an phlean. Bhog Albert agus Rhodopeia araon ar aghaidh go dtí an Bhliain Shíoraí. Ní fhaca Albert an tSean-Róimh roimhe seo, agus theastaigh uaidh an Róimh a fheiceáil
  cathair mhór na seanaimsire. D'iompair an buachaill agus an cailín giuirléidí simplí na n-aisteoirí agus an poodle bán leo. Madra sorcais fíor a bhí sa dara ceann, agus bhí a fhios aige conas roinnt cleasanna a dhéanamh.
  Bhuail an buachaill agus an cailín na púróga lena gcosa nochta agus chan siad:
  - Ní féidir ach sonas a fháil sa streachailt,
  Spartacus céimeanna chun tosaigh!
  Spartacus céimeanna chun tosaigh!
  Tá an buachaill agus an cailín ag teacht níos gaire don Róimh. Is féidir leat a fheiceáil cad iad na ballaí agus na túir arda atá aige, ar a bhfuil catapults suiteáilte. Níl sé éasca a leithéid de chathair a ghlacadh.
  Mar sin féin, tá na páistí ag bogadh. Agus canann siad fiú:
  - Ach an pulsation an croí agus féitheacha,
  Deora máithreacha ár bpáistí...
  deir siad - ba mhaith linn athrú -
  Caith amach cuing na slabhraí sclábhaithe!
  
  Ní abróidh mac an domhain mar fhreagra,
  Ní bheidh mé i mo sclábhaí go deo...
  Creidim go mbeidh breacadh an lae saor in aisce,. .
  Athnóidh an ghaoth créacht úr!
  
  Ar son saoirse naofa i cath,
  An mór Spartacus féin a ghlaonn...
  Éirigh ridire cróga go moch,
  Go lasadh grian na fírinne!
  Tá an bealach isteach lán le gardaí. Agus féachann na legionnaires armúr ar na leanaí go amhrasach. Tá Albert ró-mhatánach, agus tá cuma níos mó air mar ghaiscíoch ná mar thramp.
  D"fhiafraigh an legionnaire sinsearach d"Albert:
  - Cé hé tú kid?
  D'fhreagair an buachaill prionsa le gáire:
  - Is gymnast agus acrobat mé!
  D'ordaigh ceann an gharda:
  - Siúil ar do lámha!
  Sheas Albert ar a cheann agus rith sé. Bhí a cosa lom, coirtithe agus sála dusty ag splancadh sa ghrian.
  Bhí an buachaill féin coirtithe agus an-dathúil. Chlaon ceann na ngardaí.
  - Sea, tá tú go maith! Ba mhaith liom sclábhaí cosúil leatsa!
  D'fhreagair Albert, le gáire fiacla bán:
  - Táim saor!
  Bhreathnaigh ceann an gharda air go hamhrasach agus ghlaoigh air:
  - Chruthú é! Cé leis a bhfuil tú?
  Shleamhnaigh Albert píosa paipíre, doiciméad as measc na dtrófaithe a ghabh na sclábhaithe ceannairceacha.
  D'fhéach ceann an gharda agus dúirt:
  - Fós féin, is féidir liom tú a choinneáil, agus fiú tú a chéasadh. An dtuigeann tú é?
  Chlaon Albert le osna.
  - Tá cumhacht agat!
  Chlaon an legionnaire sinsearach.
  - Mar sin... Gabh iad agus tabhair cuireadh don seiceadóir.
  Rhodopeia coed:
  -Agus dom cad é?
  Dúirt ceannaire an gharda:
  - Is spiairí Spartacus tú! Is féidir liom é a mhothú. Ina theannta sin, tá buachaill láimhe deise Spartak an-láidir, oirfideach agus cothrom. Ní dóigh liom go bhfuil tú. Thug Legionnaire faoi deara:
  - Ceart! Chuala muid faoi bhuachaill a throideann chomh fada le laochra fásta. Is féidir go leor gur chuaigh sé go pearsanta chun taiscéalaíochta!
  Chlaon an legionary sinsearach.
  - Tóg iad!
  Bhí mearbhall ar Albert. Ní raibh sé ag súil go mbeadh amhras ann chomh tapaidh sin. Ag an am céanna, ní raibh sé ag iarraidh é féin a thabhairt ar shiúl. Ní raibh Rhodopeia in aghaidh freisin. Gabhadh na guys.
  Agus cheangail siad lámha Albert chomh mór sin gur thug siad a uilleann le chéile. Chroch an buachaill i bpian, ach choinnigh sé groan ar ais, cé go casadh a ghualainn. Rinne siad mar an gcéanna do Rhodopeia.
  An cailín whimpered i pian excruciating. Ach ansin brúite sí a liopaí le chéile. Sea, gortaíonn sé. Agus tógadh iad go dtí an íoslach. Chinn na Rómhánaigh iad a chéasadh láithreach. Gan an t-ábhar a chur siar ar feadh tréimhse éiginnte.
  Agus bhí an cellar chéasadh suite ar dheis sa bhalla fortress.
  Bhí imní ar Albert nach bhfaca sé an tSean-Róimh riamh. áfach, d'fhéadfadh sé é a fheiceáil. Coinnigh guaim ort féin. An buachaill, ag dul síos staighre, iarracht a breathe go cothrom.
  Níl gach rud caillte fós. B'fhéidir má mhaireann sé an chéasta, go scaoilfidh siad é. Tá sé fíor, is dóigh liom leithscéal a Rhodopeia. An gcéasfar an cailín freisin? Cé go bhfuil na Rómhánaigh cinnte éadrócaireach.
  Treoraíodh iad isteach i seomra te carntha. Bhí na teallaigh ar lasadh, bhraitheadh boladh na feola ar lasadh. Crochadh go leor uirlisí céastóireachta ar na ballaí.
  Arsenal iomlán le haghaidh céastóireachta. Bhí céasadh cruálach nua á ullmhú.
  Tógadh na páistí go dtí an t-ionad. D'fhéach an executioner orthu le Grin. Chlaon beirt bhuachaillí scríobhaithe i tunics bána agus d'ullmhaigh siad cuilteanna gé chun admháil a scríobh.
  D'fhéach an seiceadóir ar Albert agus d'iarr sé ar an ngarda:
  - An sceal é sin?
  Chlaon an legionnaire.
  - Sea, rug siad ar dhá scouts!
  Chlaon an executioner.
  Cuirimis tús leis an mbuachaill! Tá an chuma air go bhfuil sé dÚsachtach!
  Dúirt Legionnaire:
  - Aoire scoitheadh ó insolence!
  D"ordaigh an seiceadóir dá chúntóirí:
  - Fuck dó!
  Bhí Albert hooked faoin rópa agus a tharraingt chuig an raca. Bhí an gléas céasta seo an-éifeachtach agus forleathan. Ar dtús, tógadh an buachaill.
  Mhothaigh Albert go raibh ailt a lámha ag casadh go pianmhar. Thosaigh sé ag cromadh anonn. Ach tharraing an executioners air. Agus bhuail pian uafásach Albert ina hailt casta.
  Ghlaodh an buachaill amach go neamhdheonach, ach chlaon sé a fhiacla. Lámha iompú ag na guaillí agus iompú suas. D"fhág cosa lom an ghasúir an t-urlár.
  d'ordaigh an seiceadóir:
  - Agus anois cúig lashes ar neart leath!
  Thóg céasadh i gúna dearg fuip as buicéad áit a raibh slata caoladóireachta ag fual. Gcéad dul síos, waved sé tríd an aer. Ansin thuirling sé buille ar dhroim Albert.
  i gcomparáid leis an pian sna guaillí agus airm, nach bhfuil chomh scary. Tá an craiceann beagán swollen. Bhuail an executioner an dara huair beagán níos deacra. Ach ionas nach ndéanann an craiceann pléasctha. Ansin bhuail arís.
  Rinne Rhodopeia squeaked:
  - Ná buail leis!
  D"fhiafraigh an seiceadóir sinsearach:
  - An aithníonn tú tú féin mar gasóga?
  Chroith an cailín a ceann no!
  Chlaon an príomhfheidhmeannach executioner.
  - Agus tá an raca ag fanacht leat!
  Anois ardaitheoir an buachaill suas go dtí an tsíleáil agus a thabhairt dó shake maith!
  Tharraing an rópa níos déine. Thosaigh Albert ag ardú. Mhothaigh an buachaill méadú ar phian. Bhí an tsíleáil sa cellar ard agus cruinn mar oinniún. Bhí na brící
  glas agus dearg, beagán scáinte. Chuir crack amháin rud éigin i gcuimhne d"Albert, ach níor chuimhin leis an mbuachaill cad é go díreach. Agus anseo tá sé ag an mbarr.
  Agus froze. Na executers tar éis éirí níos lú agus nach bhfuil chomh scary. Ansin scaoileadh an rópa. D'eitil sí síos. Mhothaigh Albert amhail is go raibh rud éigin briste ann. Agus anseo crashed sé.
  Agus froze ar an urlár. Bhí corp iomlán Albert, agus go háirithe a lámha agus a ghuaillí, i bpian chomh mór sin gur scread sé. An executers gáire. Dorchaigh fiú súile an ghasúir ón bpian uafásach.
  D"fhiafraigh an seiceadóir sinsearach le gáire borb:
  "Bhuel, tá tú ag dul chun labhairt anois?"
  D'fhás Albert:
  - Stop tú a bhastard!
  D'éiligh an seiceadóir sinsearach:
  - Deich lashes ag neart!
  An uair seo bhuail an céasadh Albert lena lánacmhainneacht. Phléasc an craiceann ar dhroim an ghasúir agus doirteadh fuil amach. Le hiarracht mhídhaonna thoil, choinnigh Albert a scread siar agus d"anáil go trom.
  Chríochnaigh an execution beating agus d'fhéach sé ar an chéasadh níos sine.
  D'ordaigh sé:
  - Cosa sa bhloc!
  Thóg na seiceadóirí cosa lom an bhuachalla láithreach agus cheangail siad iad i bhfeisteas darach. Ansin d"ordaigh an seiceadóir sinsearach:
  - Croch meáchain!
  Thosaigh na seiceadóirí le pléisiúr ag crochadh meáchain poipí ag na crúcaí. Rinne siad go tapa é. Mhothaigh Albert méadú arís ar an bpian a bhí trom cheana féin ina ghuaillí agus ina lámha. An buachaill groaned.
  D'fhiafraigh an seiceadóir sinsearach le gáire:
  - An labhróidh tú, an admhóidh tú gur scoltacha tú nó an gcéasfar tuilleadh thú?
  Rug Albert:
  - bí damanta!
  D"ordaigh an príomhchrá:
  - Lubricate a sála! Déanaimis iarracht an brazier don bhuachaill!
  Thóg duine de chúntóirí an fhorghníomhaithe soitheach ola olóige amach. Agus thosaigh na céasadh ag smearadh cosa lom, cruaite an ghasúir.
  Dúirt an príomhchéasadh:
  - Agus cén fáth a bhfuil an cailín ina seasamh anseo! Cuirimis i gcathaoir í, agus ullmhaímid brazier freisin!
  D"fhiafraigh duine de na seiceadóirí:
  - B'fhéidir, agus í ar an raca?
  Rinne an seiceadóir sinsearach agóid:
  - Tá an cailín níos leochailí, is féidir í a mhilleadh! Déan an tine faoina sála níos lú freisin! Níl a fhios againn go fóill an bhfuil siad ciontach nó nach bhfuil, chun céasadh chun báis!
  Cuireadh Rhodopeia i gcathaoir, agus ceangailte go láidir. Ansin d"ardaigh siad a cosa agus thosaigh siad ag smearadh na boinn le hola olóige.
  Seo Albert críochnaithe lubrication. Agus thug siad brazier leis a raibh an lasair sníomh. Níor mhothaigh cosa garbh an ghasúir an pian láithreach. Ach dóite é.
  Tar éis dóibh boinn an chailín a bhealadh, chuir siad brazier níos lú faoina sála lom, cruinne. Agus bhí sé an-lag. Thosaigh siad ag friochadh cosa lom, cruaite, olach leanaí.
  Bhí an chéasadh fada agus pianmhar. Rinne Albert iarracht smaoineamh ar rud éigin eile chun a intinn a bhaint den phian dian. Mar shampla, sé, mar aon le Spartacus, troideanna na Rómhánaigh.
  Tá troid fíochmhar ar siúl. An buachaill, mar i gcónaí, le dhá claíomh. Ritheann muileann. Agus titeann gearrtha síos, an ceann Rómhánach a bhfuil aghaidh gan shaven agus garbh. Ansin gearrfaidh an buachaill
  lena shála lom go smig an chaptúir. Agus titeann sé. Agus ansin na Rómhánaigh gearrtha agus titim arís. Agus seo é Eutibida, ina lámha tá bogha. Agus ligeann cailín na Gréige ó na Rómhánaigh
  saighead. Agus punches an namhaid. Titeann sé marbh.
  Agus canann Eutibida:
  - Thaispeáin sé solas na saoirse do na sclábhaithe,
  Agus iarr ar an slabhra chabhraigh leo ...
  Tar éis an tsaoil, is náireach an sclábhaíocht dhaonna,
  Agus ní Carraig naofa Dé!
  Sin cailín den sórt sin troid agus an-cool. A sclábhaí, ach a cheannaigh saoirse di, agus bhain cáil amach sa stair. Agus anois ag troid le haghaidh an arm na Spartacus.
  Agus anseo tá Rhodopeia ag troid go dian ...
  Agus buaileann sé freisin naimhde gan laige agus trua.
  Ar an láimh eile, tá fáiltiú féileacán ag Albert le claimhte. Agus gearrtha amach cinnirí titim ó na guaillí na legionnaires. Agus ansin cuileoga ceann amháin i clogad adharcach, agus pollta súile laochra eile. Agus go litriúil
  mharaíonn siad.
  Ansin chuala an buachaill gol Rhodopeia amach i bpian. Is féidir a fheiceáil, mar sin féin, go raibh a sála cruinne lom dóite go críochnúil.
  scairt Albert ag barr a scamhóga:
  - Ná dare! Grit do fiacla agus stoptar suas! Ná tabhair cúis áthais do do naimhde!
  Ghreann Rhodopeia a fiacla agus d'anáil go trom. Sea, ní thabharfaidh sí plúr amach.
  Idir an dá linn, shamhlaigh Albert an cath arís. Is buachaill é, ach buachaill láidir. Agus mairfidh aon chéasadh. Ach beidh briseadh saor in aisce a ghearradh mar sin.
  agus ní stopfaidh aon duine é ná ní bhuailfidh sé é ...
  Mothaíonn Albert go bhfuil féitheacha ag súgradh ann agus go sreabhann fuinneamh. Hack buachaill daor, le díograis mhór. Agus anois tá na legionnaires pollta ag titim arís. Caitheann an buachaill ceann gearrtha Rómhánach lena chos nocht agus ag scata:
  - Glóir do ré Spartacus!
  Is buachaill den sórt sin cogaíoch é seo. Agus mar a shéideann a bhuille cinn na Rómhánaigh ionsaí níos mó agus níos mó, agus slua iomlán de bradacha. Ach má tá sé chomh maith leis na Rómhánaigh.
  Agus anseo a thagann an ballista trom. Agus pléascann bairille iomlán de mheascán indóite, agus titeann sé ar na legionnaires. agus sruthán siad go trócaireach.
  Albert ag canadh:
  - Ach ní haon ionadh
  A Dhiabhail Mhóir!
  Agus go deimhin, bhí cailín álainn Sátan le gruaig chatach ar dhath na nduilleog óir le feiceáil in aice le Albert. Féachann sí ar Albert agus fiafraíonn sí ag gáire:
  - Bhuel, conas atá do chorp?
  Freagraíonn an buachaill-prina le meangadh gáire:
  - Tá an anam pheaca, ach tá an comhlacht freagrach!
  Mhol Satan Girl:
  - B'fhéidir gur mhaith leat rud éigin níos mó spraoi ná cráite ar an raca?
  Chlaon Albert le comhaontú.
  -Sea, ar ndóigh ba mhaith liom! Mar shampla, gearrtha amach ceann an fhorghníomhaithe!
  Dúirt Satan Girl:
  - Bhuel, ní féidir liom an sásamh sin a thabhairt duit fós! Ach más mian leat, is féidir leat... Leanúint ar aghaidh leis an taiscéalaíocht!
  Chlaon an buachaill prionsa.
  - Bhuel, go raibh maith agat as sin!
  Dúirt cailín deas:
  - Is fíor nach scaipfidh tú buíochas ar arán! Mar sin féin, déantar go maith leat agus bí go misniúil!
  Agus an áilleacht ó ifreann imithe.
  D"fhéach an t-ardchéasadh ar an ngloine huaire agus dúirt:
  - Tá an t-am suas! Cuireann dlí na Róimhe teorainn le fad an chéasta do leanaí! Ós rud é nár admhaigh siad, mar sin don lá atá inniu ann is leor leis!
  Chlaon an garda.
  - Tá! Níl againn ach amhrais ina gcoinne, mar sin b'fhéidir ligean dóibh dul?
  Shrugged an executioner sinsearach.
  - Ar ndóigh, is féidir leat dul chuig an breitheamh, ach ... Cén fáth distract duine gnóthach mar gheall ar leanaí! Cuir saor iad!
  Ar dtús, baineadh na braziers as faoi chosa lom Albert agus Rhodopeia. Ansin bhí an cailín gan cheangal, agus baineadh Albert den bhloc. Ansin d'ísligh siad é ón raca. Agus bhain siad as an hook. Bhí lámha na bpáistí
  ceangailte taobh thiar den chúl agus ag na huillinneacha.
  Tógadh amach as an seomra iad. Ní raibh cosa na mbuachaillí gortaithe go dona. Ní raibh ach blisters beaga ó na braziers, cé go raibh an pian dian. Choinnigh an ola olóige leathar an t-aonair ó dhó rómhór.
  Fíor, bhí cúl Albert slashed go leor.
  Tógadh na páistí lasmuigh den taobh istigh den bhalla agus ag an deireadh ghearr an Léigiún na rópaí a cheangail na lámha taobh thiar de. Mhothaigh Albert saoirse, agus pian sna ligamáin a raibh sé ag filleadh orthu
  fola. Rinne Rhodopeia groaned agus gurgled:
  - Gortaíonn sé, áfach!
  Dúirt an buachaill Prionsa le gáire:
  - Ach táimid saor!
  Chlaon an cailín le comhaontú.
  - Go réasúnta, ar ndóigh, ach saor in aisce! Agus tá sé seo go maith!
  Chlaon Albert agus sheinn sé:
  - Saoirse, saoirse, saoirse,
  Ba mhaith liom sonas an domhain a thabhairt do na pobail!
  Agus d'fhéach an buachaill suas. Seo iad sa Róimh. Agus is iontach sin. Tá an chathair go hiontach. Sráideanna deas glan, faoi mhaoirseacht na legionnaires, tá siad scuabtha ag buachaillí sclábhaithe agus
  cailíní sclábhaithe. Go suimiúil, sa Róimh, caitheann an chuid is mó de na leanaí agus na mban sandals. Cuirtear bróga ar go leor sclábhaithe agus sclábhaithe leanaí fiú. Is léir, is é seo an phríomhchathair. Agus anseo tá cuibheas.
  Cé gur gnách le linn míonna teo, bíonn leanaí agus mná i gcathracha eile na hIodáile cosnochta. Ach amháin má tá siad ó na daoine saibhir nó uasal. Agus anseo, ar ndóigh, ní mór fiú sclábhaí baile
  sandals a chaitheamh. Seachas sin, beidh siad ag smaoineamh go bhfuil an patrician ró-bhocht nach bhféadfadh sé bróga a cheannach do na seirbhísigh. Ní théann fir fásta, mar riail, cosnochta, fiú má tá siad ina sclábhaithe.
  Sin iad na rialacha...
  Chuimhnigh Albert go tobann go raibh gach rud tógtha uathu, an madra sorcais san áireamh. Agus anois níl sé ag caitheamh ach éadach mín, agus níl Rhodopeia ach i tiúnic briste, faded. Agus an radharc
  tá siad cosúil le beggars bochta. Agus fiú sclábhaithe runaway. Go háirithe nuair a mheasann tú go bhfuil cúl Albert gearrtha. Agus bhí cosa scorched ag na leanaí le gach céim.
  Ach níl na gardaí i dteagmháil leo go fóill. Réir dealraimh, bhí na buachaillí flogged go minic, agus bhí sé te go leor, cé go raibh sé ag éirí níos gaire don tráthnóna. Is minic a ritheann buachaillí lom-chested i rith an tsamhraidh, fiú
  bunadh uasal.
  Agus is féidir leo buachaill a fuip freisin le haghaidh aon trifle. Bhí sé suimiúil an chathair féin a fheiceáil. Tá sé an-mhór i ndáiríre. Anseo téann tú chomh maith leis, ach níl an deireadh agus an imeall le feiceáil.
  Tá na tithe mór. Tá cúig, sé, seacht, agus fiú deich urlár. Go leor tithe só. Ach ar thaobh na láimhe deise den lánúin leanaí atá caite, an dealbh de Hercules agus an beating
  tobair uaidh. Agus tá sé go hálainn. Anseo is féidir leat a fheiceáil conas atá an colún saighdiúirí ag gluaiseacht. Tá an armúr cré-umha agus lonracha. Taobh thiar díobh, tá beirt bhuachaillí ag bualadh drumaí. Tá siad i shorts agus sandals.
  Seo é dealbh eile: Neiptiún agus babhla ór ina lámha. Agus as an babhla beats Fountain.
  Níorbh fhéidir Albert agus Rhodopeia é a sheasamh agus shuigh siad ar an imeall, tumtha a gcosa nochta, dóite ar bhrazier faoin gcéasadh. Fuair sé beagán níos éasca. Ach rith legionnaire ag agus scairt ar
  leanaí. Agus léim siad amach agus rith.
  Rith Albert agus Rhodopeia beagán agus stop siad. D'éirigh leo sip uisce a bhaint as an tobar, agus níor chuir tart orthu iad. Ach bhí ocras air. Agus tá sé náire a admháil.
  . CAIBIDIL? 16.
  Thug Albert faoi deara:
  - Tá a fhios agat, ní bheidh úrúcháin Gortaítear!
  Mhol an cailín:
  Déanaimis rince agus canadh! Déanfar freastal orainn!
  D"aontaigh an buachaill prionsa:
  -Déanaimis iarracht!
  Tar éis dóibh áit a bhí plódaithe níos mó nó níos lú a roghnú, thosaigh na páistí ag canadh agus ag damhsa. Cé go nimhneach sé damhsa nuair a bhíonn do chosa trí thine. Ach rinne na páistí iarracht, agus is cosúil gur éirigh leo.
  Dúirt Albert le gáire:
  - Seo é an chaoi a ndéanaimid slí bheatha!
  Rhodopeia ceartaithe:
  - Ní don saol, ach saoirse!
  Bhailigh na páistí roinnt boinn chopair. Cé gur caitheadh aces orthu go drogallach. Agus chuamar go dtí an siopa is gaire. Faigh mionra bainne agus feola duit féin. Agus ag ithe ag iarraidh é a dhéanamh
  labhair go tapa,
  Dúirt Rhodopeia:
  - Tá an chathair mór, tá a lán daoine, sclábhaithe san áireamh, ach níl a fhios agam conas iad a reibiliúnach!
  Chlaon Albert le comhaontú.
  - Sea, níl aon phlean ar leith! Go deimhin, ná yell sa chearnóg: saoirse beo fada - síos leis an anfhlaith!
  Mhol an cailín:
  - B'fhéidir gur chóir dúinn dul go dtí an sorcas. is cinnte go mbeidh gladiators ann, mar sin déanfaimid reibiliúnach ina gcoinne!
  Chlaon an buachaill prionsa le comhaontú.
  - Breathnaíonn an smaoineamh go maith!
  Nuair a chríochnaigh na leanaí ag ithe, bhog siad ar aghaidh tríd an tSean Róimh. Anseo, mar shampla, tá dealbh de conqueror na Carthage. Agus an conqueror na Sicile. Agus freisin Sulle.
  Seo é an Colosseum. Is staidiam ollmhór é le céad fiche míle suíochán. Déanann sé le tuiscint.
  D'fhiafraigh an buachaill agus an cailín de na gardaí ag an mbealach isteach:
  Cá bhfuil an scoil gladiator?
  Bhí an legionnaire ag gáire agus ag caoineadh.
  - Cén fáth a bhfuil tú ag déanamh seo?
  Dúirt Albert le gáire:
  - Ba mhaith liom a chlárú sa gladiators!
  Goirt na gardaí:
  - Go hionraic?
  Dúirt an buachaill go muiníneach:
  - Ní hionraic a tharlóidh!
  - Tá sin go maith! Níl ach beagnach na sclábhaithe go léir tar éis theith agus níl go leor feola úr againn!
  Ní raibh Albert, ag éisteacht leis an nuacht seo, sásta:
  - Conas a d'éalaigh tú?
  Thuairiscigh an legionnaire níos airde:
  -Mar gheall ar an ollphéist Spartacus, thosaigh na sclábhaithe a reáchtáil ar shiúl, dhá bhliain ó shin. Agus anois tá siad sa tóir ar fud an domhain i dtréada. Fíor, coinnímid iad taobh thiar de bharraí agus ar constipation,
  gardaí sa phost, mar sin anois ní ritheann siad chomh tapa agus a bhíodh, ach níl go leor acu fágtha!
  Rinne Albert gáire agus dúirt:
  - Ní leor! Ach seasann mé féin go leor!
  Rinne an legionnaire gáire agus d'fhreagair:
  - Is leanbh fós tú! Thairis sin, tá tú díreach tar éis a bhuailtí! Féach mura gcaillfidh tú do cheann!
  Mhol Rhodopeia:
  - Agus tú ag troid leis claimhte! Ansin beidh a fhios agat cé is fiú cad é!
  D'fhreagair an legionnaire le gáire:
  - Iomarca onóir dom a bheith ag troid laoch mór le sucker! Sea, agus más mian leat cailín, freisin, a ghlacadh! Tá go leor gladiators baineann tar éis éalú freisin!
  Chlaon Rhodopeia le comhaontú:
  - Rachaidh mé! Is féidir liom troid freisin!
  Dúirt an Léigiún go amhrasach:
  - Seo a dhéanann tú gáire dom!
  Ansin mhol garda eile:
  - Lig dom troid leis an buachaill ar claimhte!
  D'fhiafraigh an legionnaire ard le gáire:
  - Cén fáth a bhfuil sé de dhíth ort?
  Rinne an garda gáire agus dúirt:
  - Gortaíonn sé buachaill dathúil. Má bhuailim amach é, is féidir liom spraoi a bheith agam leis!
  Chlaon an legionary mór.
  - Tá go hálainn! D'fhéadfá a bheith i do leannán ag Pádraig uasal éigin, nó ag Pátraiceoir, agus a leithéid de chuma!
  D'fhreagair Albert go bródúil:
  - Is fearr liom glóir an chlaíomh! Más mian leis an ngarda sin dul i ngleic liom, taispeánfaidh mé dó nach bhfuil mé chomh beag sin!
  Mhol Legionnaire:
  - Ceart go leor! Tabharfaidh mé claíomh duit!
  Tharraing an garda a arm agus roar:
  Is féidir leis a dhéanamh gan claíomh. Cén fáth a thabharfainn airm dó! Níos cruinne, ní linne an t-arm, ach faoi úinéireacht an stáit!
  Léigiún Chlaon.
  - Bhuel, mar is eol duit, ní gá a mharú!
  Rinne an garda gáire.
  - Is mór an trua buachaill maith mar sin a mharú!
  Agus an dóigh a bpléascfaidh sé ar Albert a chlaíomh a bhrandáil. Dodgeded an buachaill deftly agus chiceáil an garda faoi na glúine. Bhí an buille pianmhar. Agus yelled an thug.
  Sheinn Albert:
  - Cosnochta, buachaillí láidre,
  Nach cowardly bunnies ar chor ar bith!
  d"éirigh an garda ar buile agus roar:
  -Maróidh mé thú!
  Bhí a aghaidh dearg agus glistening le allas, agus a chlaíomh twitched and twirled senselessly.
  An garda féin limped beagán. Bhuail Albert arís é lena shin lom faoi na glúine. Bhí sé ag iarraidh pionós a ghearradh ar an pervert. Ach níor stop sé leis an ionsaí.
  Ansin bhrúigh Albert é feadh na cos a gortaíodh cheana féin lena lán neart. Bhris an garda agus thit. Agus thosaigh sé ag yell graostacht maith. Rinneadh dochar dona dó. Léim an buachaill
  chuige agus bhuail sé leis sála lom sa smig. Bhí an buille láidir agus an jaw eitil, fiacla briste doirteadh amach. Agus bhí an garda ciúin. Dúirt Albert le gáire:
  - Sin an méid atá uait! Theastaigh uait buachaill neamharmtha a mharú agus d"íoc tú an praghas!
  Thug an legionnaire ard faoi deara:
  - Agus tá tú go maith! An-mhaith! Is gá a bheith in ann laoch gairmiúil a thabhairt síos le hairm leis na lámha no na cosa lom. Beidh tú ina laoch iontach!
  Dúirt Albert:
  - Is laoch iontach mé! Mar sin ba chóir dom dul chuig an bpríomhóstach?
  Chlaon an legionnaire.
  - Tá a theach déanta de mharmar dearg, gheobhaidh tú é taobh thiar den Colosseum! Agus ansin ... Bhuel, tá a fhios agat! Seans go n-iarrfar ort troid le fear fásta, ach tá súil agam go n-éireoidh leat!
  Dúirt Rhodopeia go muiníneach:
  - Is féidir leis é a láimhseáil!
  Agus bhog na páistí ar aghaidh, sa tóir ar úinéir na gladiators. Thug an buachaill faoi deara gur léir nár thaitin an garda go mór leo, mar níor léirigh siad aiféala go raibh sé cráite.
  D'fhreagair Rhodopeia:
  - Go ginearálta tá daoine santach! Agus ansin b'fhéidir go mbeadh cion beag ann!
  Chlaon Albert.
  - Sea, tá idir bheag agus mhór casaoidí. Bhuel, ceart go leor ... Anois, a ligean ar dul go dtí an t-úinéir.
  Bhog na páistí níos tapúla. Tháinig siad i dtaithí ar an bpian beagán, agus tá na blisters tosaithe cheana féin ag dul síos. Agus d'éirigh siad suas. Táimid tar éis glacadh cheana féin go dtí an tsráid taobh thiar den Colosseum.
  Ní raibh ann ach teach marmair dearg amháin, agus ard go leor. Ag an mbealach isteach bhí dhá fhathach dubh agus fear eile níos lú i toga. Chonaic sé an buachaill agus an cailín, bhí sé ag caoineadh:
  - Ní fhreastalaíonn siad anseo! Téigh amach!
  Dhearbhaigh Albert go dána:
  - Ba mhaith linn a bheith fostaithe mar gladiators!
  Rinne an fear gáire agus d'fhiafraigh sé:
  - An bhfuil a fhios agat nach bréagáin leanaí iad seo, agus maraíonn siad ann!
  Chlaon Rhodopeia.
  - Ar ndóigh a dhéanann muid! Ach tá sé i bhfad níos suimiúla a bheith gladiators ná a bheith ina tramp!
  Rinne an fear aoibh agus d'fhreagair sé:
  - I gceann tamaill eile, ba mhaith liom tú a chiceáil amach! Ach tá ganntanas gladiators faoi láthair, mar sin... ligfidh mé isteach sa teach thú. Tá an t-úinéir imithe anois, ach tá a bhean chéile sa bhaile. Má thaitníonn sí leat, ansin
  b'fhéidir go dtógfar thú. Cuimhnigh, uaireanta caithfidh leanaí dul i ngleic le daoine fásta! Nó le trodaithe a bhfuil taithí acu ar féidir leo rookie a mharú!
  Chlaon Albert.
  - Tá a fhios againn é! Ach bígí réidh chun an baol a ghlacadh!
  Chlaon an fear.
  - Tar liom!
  Lig na laochra ollmhóra na leanaí agus a gcoimhdeacht tríd. Taobh istigh, bhí an teach luxurious agus galánta. Bhí na cailíní seirbhíseach gléasta go saibhir go leor, i sandals agus bogha
  aíonna, in ainneoin a gcuma lag. Bhí dealbha beaga agus portráidí daite ar crochadh ar na ballaí. Agus bhí cuid de na pictiúir ola ar chanbhás.
  Bhí go leor cailíní nocht álainn ar chanbhás agus laochra cumhachtacha. Agus sa halla lárnach bhí comhdhéanamh leis na déithe Oilimpeacha. Agus sa lár, ar ndóigh, Iúpatar.
  nó Zeus i measc na nGréagach.
  Agus bhí bean álainn ina luí ar tolg bróidnithe le péarlaí agus le hór. D'fhéach sí le bheith níos mó ná tríocha, agus bhí sí i feisteas luxurious. Bhreathnaigh sí ar an lánúin agus dúirt:
  - Buachaill álainn agus cailín freisin... Ar cheannaigh tú ar an margadh iad?
  Shrugged an fear.
  - Ní! Tháinig siad leo féin. Agus ba mhaith leo a bheith gladiators!
  D'fhiafraigh an bhean le gáire:
  - Ar mhaith leat bás a fháil ar mhaithe le siamsa an tslua!
  D'fhreagair Albert go muiníneach:
  - Ná bás, ach buaigh! Agus ar do shon féin, ní le haghaidh spraoi!
  Rinne an bhean aoibh.
  - Agus ba mhaith leat cailín chun troid freisin?
  Chlaon Rhodopeia.
  - Tá! Táim réidh le haghaidh cath!
  Chlaon bean chéile an úinéara.
  Ar ndóigh beidh tú a thástáil! Ach ar dtús, déanaimis dinnéar! Is buachaill an-dathúil thú. Ní fhaca mé a leithéid de áilleacht. Ith agus smaoinigh, ar fiú do shaol a chur i mbaol!
  Dúirt Albert:
  - Glacann muid rioscaí i gcónaí. Is féidir le bríce titim ar do cheann nuair a shiúlann tú síos an tsráid!
  Chlaon an bhean.
  Feicim go bhfuil tú cliste thar do bhlianta! Ach fós féin, beir leat béile liom ar dtús. Agus ansin beidh orainn a fheiceáil.
  Agus ansin ghlaoigh sí an clog. Bhí an chuma ar na cailíní le tráidirí órga agus bia sumptuous.
  Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin dhúisigh suas. Bhí na smaointe nua uafásach ar a mbealach féin.
  Go háirithe, tugadh isteach srianta reachtacha do Ghiúdaigh. Bhí cosc orthu go leor post a bheith acu sa ghaireas agus sna meáin. Bhí a gcearta chun rith don pharlaimint agus dul isteach in institiúidí ardoideachais teoranta freisin.
  Tugadh isteach freisin faoi chois breise i gcoinne ionadaithe ó gach ainmníocht neamh-Chríostaí, níos cruinne, neamh-Orthodox. Agus mhéadaigh smacht ar an eaglais.
  Mar sin féin, cé go bhfanann atheism an fhoirceadal oifigiúil. Chinn Gorbachev-Putin gan traidisiúin na gcumannach a bhriseadh. Ina theannta sin, níor lig Mikhail-Vladimir air ach go raibh sé ina chreidmheach, agus é féin ina aindiachaí i ndáiríre.
  Ansin thosaigh sé a chodladh arís agus aisling;
  Bhí Albert agus Rhodopeia lán cheana féin, ach as cúirtéis d'ith siad fós. Bhreathnaigh an bhean go fonnmhar ar Albert. Thaitin an buachaill seo go mór léi. An-álainn agus
  matáin, matáin an bhoilg le tíleanna seacláide, figiúr impeccable, aghaidh an-deas. Go ginearálta, is minic a bhíonn buachaillí dathúil, ach tá sé seo álainn ar a bhealach féin.
  Chonnaic an bhean:
  - Ní aingeal thú, ach domsa,
  Ach domsa rinneadh naomh thú...
  Chlaon Albert.
  - Tá sé an-suimiúil! Cé nach aingeal mé!
  Chuir an bhean a lámh ar a cófra agus thosaigh sé ar an buachaill a ghlúineadh. Agus rinne sí é le grá mór. Agus spreag a teagmháil Albert. Cé chomh deas is atá sé a bheith groped ag bean.
  Fiú má tá sí d'aois do mháthar, tá sí fós úr agus álainn.
  Dúirt Rhodopeia:
  - Nach deas é buachaillí a mhothú go poiblí!
  Chlaon an bhean.
  - Maith! Tógfaidh mé go dtí mo sheomra é! Agus fanann tú anseo!
  Dúirt Rhodopeia:
  - Íocann siad as grá a dhéanamh! Saor in aisce le do thoil le bean atá i bhfad níos sine buachaill ní!
  Chlaon an bhean.
  - Bhéarfaidh mé deich mbonn óir!
  D'fhreagair Albert:
  - Ní striapach mé! Más mian léi, beidh mé sásta í saor in aisce!
  Rinne an bhean aoibh agus d'fhreagair:
  - Tóg an t-airgead! Maidir liom féin, tá sé seo nonsense! Cúpla pingin eile! Agus beidh tú tairbhe! Tar éis an tsaoil, tá tú beagnach naked cheana féin!
  Chlaon Rhodopeia.
  Tóg Albert! Is luach neamh-inaistrithe é airgead!
  Chlaon an bhean.
  - An níos mó a lick tú dom! Ní breá le gach buachaill é!
  Albert shrugged.
  - Maith! Tógfaidh mé an t-airgead! Ach amháin ar feadh uair an chloig de ghrá!
  Chlaon an bhean le haontú.
  - Ar feadh uair an chloig ar fad beidh tú a bheith mianach!
  Agus rug sí ar lámh Albert agus thug isteach sa seomra é. I nóiméid, bhí a moans voluptuous agus osna cloiste.
  Fágadh Rhodopeia leis féin. Níos cruinne, bhí cailíní agus buachaillí fós ag damhsa os a comhair. Leagan sí síos ar an pillow agus dozed amach. Shamhlaigh sí go raibh sí ag obair ar an bplandáil arís.
  Bhí sé deacair sna laethanta tosaigh, nuair a ghortaigh mo chosa agus mo dhroim go dona. Ach ansin chuaigh an cailín i dtaithí air. D"oibrigh sí ann in éineacht le cailíní agus mná eile.
  Bhí sé deacair go leor. Ach ar an láimh eile, san aer úr agus tan. Bhí Rhodopeia san obair pháirce. Cé go bhféadfaí é a dhíol le drúthlann. Is cailín deas í, tar éis an tsaoil.
  Ach de réir dealraimh choinnigh Crassus a fhocal go gcuirfí slán as a maighdeanas. Cé, ar ndóigh, tá sé cosúil le bheith ag obair mar seo i allais d'aghaidh.
  D'oibrigh Rhodopeia leath-nocht, nó fionnuar i tunic amháin. Agus chuaigh mé cosnochta ar feadh na bliana. Tá geimhrí, ar ndóigh, i ndeisceart na hIodáile te, ach tá cosa lom fós fuar.
  Cé go bhfuil siad tar éis éirí chomh rude. Ach ní raibh cruth an chos díchumtha. Ar a mhalairt, d'éirigh boinn chosa an chailín níos galánta agus le lúb sála níos fearr.
  Rinne siad iarracht a lánúin a éigniú, ach throid an cailín ar ais.
  Nuair a bhain sí triail as caresses an ghasúir í féin, ach níor lig sí di dul ró-fhada.
  Agus mar sin bhí gach rud smig smig.
  Bhí Albert déanach ar feadh trí huaire. D'íoc an bhean dúbailte dó as próiseáil. Agus bhí mála iomlán ag Albert cheana féin ina raibh caoga bonn óir.
  Níl sé seo go dona, le haghaidh appeasing bean sách álainn agus fós go leor óg. Tar éis an tsaoil, i dtrí huaire an chloig, tar éis taithí a fháil ar roinnt orgasms láidre, d'éirigh sí í féin agus snored.
  Bhí Albert, freisin, tuirseach agus bhí goile brúidiúil aige. Phun an buachaill ar an mbia agus dúirt:
  - Tá gach rud go maith a chríochnaíonn go maith!
  Mheabhraigh Rhodopeia:
  - An cuimhin leat tasc Spartacus?
  Albert, ag leanúint ar aghaidh ag ithe, shrugged macánta a ghuaillí.
  - Níl a fhios agam! Tá amhras orm, tar éis dóibh an bua a fháil, go mbeidh na sclábhaithe in ann rud fiúntach a thógáil! B'fhéidir a mhalairt ar fad - ní rachaidh scrios na Róimhe ach níos measa!
  Shrug an cailín a guaillí agus dúirt:
  - Ach beidh sclábhaíocht imithe!
  Albert shrugged.
  - Seo seanmháthair eile a dúirt ar feadh dhá! agus ní bheidh an obair imithe go fóill! Ina theannta sin, beidh sclábhaithe eile le feiceáil, ní athróidh ach na máistrí!
  Shrug an cailín a gualainn agus chan sé:
  Faigh suas cursed brandáilte
  an domhan ar fad ocras agus sclábhaithe...
  Tá ár n-aigne feargach ag goil,
  Réidh le troid chun báis!
  Sheinn an buachaill prionsa:
  - Scriosfaimid an domhan ar fad den fhoréigean,
  Síos go dtí an bun agus ansin...
  Tógfaimid domhan nua, nua -
  Cé a bhí aon duine, beidh sé a bheith gach rud!
  Agus rinne na páistí gáire... Bhí sé spraoiúil agus greannmhar. Dúirt Rhodopeia:
  - Dhéanfainn ar an gcineál sin airgid, agus bheadh a fhios agam féin grá le fear! Ó, cé chomh luath agus a bhí tú i do dhuine fásta!
  Dúirt Albert:
  - Is laoch gníomhach mé, agus fásann laochra gníomhacha suas go tapa! Thairis sin, baineann mo chorp le Satan!
  Rinne Rhodopeia gáire agus dúirt:
  "Ar a laghad is é an máistir a úsáideann tú go héifeachtach!"
  Chlaon Albert le comhaontú.
  - Tá sé ceart! Ach cén fáth a bhfuil ór ag teastáil ón Diabhal?
  Shrug an cailín a guaillí agus dúirt:
  Cén fáth a bhfuil gá aige lenár n-anamacha?
  Sheinn an buachaill mar fhreagra:
  - Bhí d'anam ag dréim aníos,
  Beidh tú a rugadh arís le aisling!
  Ach má chónaigh tú mar mhuc -
  Fan muc!
  Rinne Rhodopeia osna agus dúirt:
  - Sea, an Pythagoras mór, tháinig suas leis an smaoineamh go bhfuil an anam bás a fháil agus ina chónaí i gcomhlachtaí éagsúla. Lena n-áirítear na comhlachtaí na n-ainmhithe!
  D'fhreagair Albert:
  - Sílim go bhfuil anam an duine ina chónaí sa duine féin, agus anam ainmhí ina chónaí in ainmhithe! Tá bearna mhór eadrainn!
  Dúirt an cailín le gáire:
  - Bíonn mhoncaí an-chliste uaireanta!
  D'aontaigh an buachaill leis seo.
  - Tá cliste, ach nach bhfuil siad daoine!
  Chan Rhodopeia le gáire:
  - Déanann mhoncaí aghaidheanna,
  Agus tá siad ina suí ar bhrainse ...
  Lean Albert go sona:
  - suaibhreosach fós,
  An raibh ár sinsear!
  Bhí an buachaill agus an cailín ina dtost. Bhí siad leamh cheana féin. Cé go bhfuil na damhsóirí fágtha cheana féin agus na fir óga leo. Ach d"fhan an fear. Thairg sé:
  - B'fhéidir anois beidh tú ag troid?
  Albert shrugged.
  - Táim réidh! Cé go bhfuil mé tuirseach!
  Thug an fear faoi deara:
  - Tá an hostes ina chodladh! Tá sí an-sásta leat, feicim!
  Chlaon an buachaill beag.
  - Tá a lán cumais agam!
  Thug an fear faoi deara:
  - An féidir leat troid le do dhorn?
  Chlaon Albert.
  - Ar ndóigh!
  Thug an fear faoi deara:
  - Beidh tú ag troid leis an buachaill daor! Tá sé chomh hard leatsa! Go leor láidir, le déanaí ó na cairéil! Troid dó!
  Chlaon an buachaill le gáire.
  - Beidh orainn troid!
  Rinne an fear gáire le gáire.
  - Maith! Bhuel beidh an troid seo níos siamsúla!
  Dúirt Rhodopeia le gáire:
  - Sea, agus tá sé saor in aisce?
  Chlaon an fear sa toga.
  - Tógfaidh mé do bhuachaill chuig na gladiators baineann le haghaidh seo! Sé tar éis an tsaoil ba mhaith leis seo!
  Rinne Albert gáire.
  - Tá sé flattering cinnte! Ach tá mé ag déanamh grá do vixen dosatiable le trí huaire an chloig anois. Agus ídithe go maith!
  Chlaon an fear sa toga.
  - Bhuel, ceart go leor troid ann!
  Tháinig buachaill isteach sa seomra. Bhí sé in aon éadach loin, beagnach dubh le tan, ach le gruaig fionn dóite, láidir i gcorp agus matáin.
  Dealraíonn sé go raibh sé cothaithe go maith sna cairéil, agus bhí sé níos mó ollmhór ná Albert, cé go bhféadfadh sé nach bhfuil sé chomh feiceálach, ach cumhachtach.
  Chuaigh Albert amach chun bualadh leis. Bhí an buachaill fós beagán níos sine agus níos airde ná an Prionsa, agus go suntasach níos troime. Buachaill cumhachtach den sórt sin, tempered ag obair chrua sna cairéil.
  Chlaon an fear.
  - Tá sé Geta, buachaill sclábhaithe! Ó ceithre bliana d'aois bhí sé ag obair i cairéil. An-láidir agus durable. Críochnaíodh dhá oiread norm na leanaí agus fuair sé riar dúbailte bia dó. An féidir leat le
  iad chun troid le dhorn! I mo thuairimse, a chéile comhraic fiú!
  Chlaon Albert.
  - Tá sé láidir! Ach níl mé lag ach an oiread! A ligean ar troid!
  Chaith an buachaill amach a dhorn go géar. Ach tháinig Albert reflexively. Agus chuckled.
  - Iarracht deas!
  Chlaon an fear.
  - Let tús!
  Rinne an buachaill sclábhaí iarracht Albert a bhogadh arís. fuair sé féin neart nach beag sna cairéil. Ach bhí sé níos lú ná luas an bhuachaill-phrionsa. Rinne mé iarracht é a fháil le mo chos.
  Léim Albert mar fhreagra, agus bhuail sála lom an bhuachaill-phrionsa smig an sclábhaí óig. Thit sé ar a dhroim agus chrom sé. Rinne Albert gáire.
  - Tá mé go maith ag ciceáil!
  Ach d'ardaigh an buachaill, de réir dealraimh tar éis dó cruaite a fháil sna cairéil. Agus rushed go Albert. Chuir sé leisce beag agus gabhadh é le lámha láidre an bhuachalla.
  Mhothaigh Albert lámha láidre ag brú air. Agus brúite. Mhothaigh an prionsa teagmháil matáin chruach an namhad. Agus iarracht desperately a cnag síos air.
  Ach bhí an namhaid níos troime agus níos láidre. Thóg Albert ansin butted an namhaid lena forehead. Bhí sé ag fuiliú óna shrón. An buachaill cumhachtach brú níos deacra, agus Albert groaned fiú. Ach bhuail sé a cheann arís. An uair seo idir na súile. Scaoil greim an linbh agus thit sé ar a ghlúine. Bhog an prionsa óg lena ghlún go dtí an smig
  dá mhacasamhail. D"éirigh sé as nuair a bhuail sé. Bhuail Albert arís sa smig fiú ag cur leis an búcla.
  An uair seo ní raibh an sclábhaí óg in ann é a sheasamh agus thit sé. Chiceáil Albert an sclábhaí tite arís, an uair seo ar chúl a chinn. An buachaill, cruaite ag obair sna cairéil, calmed síos.
  Do chonnairc an fear le h-aoibhneas:
  - Iontach! Seo bua!
  Dúirt Albert le gáire:
  - Is breá liom a bhuachan! Is é seo mo chreideamh!
  Chlaon an fear agus thairg:
  - Anocht beidh troid ag an gconsal! Is féidir leat páirt a ghlacadh ann agus airgead réasúnta a thuilleamh!
  D'fhreagair Albert le gáire:
  - Agus cad? Is féidir! Cé go bhfuil mé tuirseach!
  Chlaon an fear le comhaontú.
  - Tuigim... Ach is féidir leat dul i ngleic le Grannik féin. Is é an curadh i measc gladiators na Róimhe agus fear an-saibhir!
  Rinne Albert osna agus dúirt:
  - Ar cheart dom curadh na Róimhe a throid?
  Chlaon an fear.
  - Sea... Ní chreidfidh éinne go mbuafaidh páiste curadh agus go mbeifear in ann a lán airgid a thuilleamh.
  Chlaon Albert le comhaontú.
  - Ar mhaith leat a geall ar dom agus a thuilleamh?
  Chlaon an bainisteoir.
  - Sin é!
  Dúirt Albert le gáire:
  - Bhuel, ansin cuirfidh mé an t-airgead orm féin freisin!
  Chlaon an fear.
  - Tá sé réasúnta!
  Chlaon an buachaill sclábhaí.
  - Cad atá tú ag dul!
  Dúirt an bainisteoir:
  - Ceart go leor, a laochra beaga. An bhfuil do dheirfiúr ag iarraidh troid?
  Chlaon Rhodopeia.
  - Táim réidh freisin chun troid le pléisiúr mór!
  d'fhreagair an fear:
  - Tar liom!
  Agus bhog sé amach as an seomra. Ag caochadh le sála nocht bándearg, lean na leanaí é. Agus chan siad:
  Tá toirneach ag ragadh, tá toirneach an chogaidh ag toirneach,
  Tá sé in am troid mhór...
  Ba mhaith leis an namhaid an Róimh a dhó go talamh,
  Ná scrios éachtaí iontacha!
  Ní sa Colosseum a bhí an troid, ach i bpálás an chonsail. Foirgneamh ollmhór a bhí ann, le halla speisialta inar bhailigh lucht féachana mór agus bhí féasta ann. Ar ndóigh, ar an ócáid seo, socraíodh troideanna gladiator.
  Ar dtús, throid beirt bhuachaillí. Tógadh iad le déanaí ó na cairéil in aice leis an Róimh. Bhí na buachaillí súdáilte agus matáin. Ar chúl agus taobh, rianta de
  buillí fuip. De réir dealraimh, d"éirigh go dona leo sa sclábhaíocht. Tá siad dhá bhliain déag nó trí bliana déag d'aois i gcuma, agus throid siad sna trunks snámha céanna. Thosaigh na buachaillí, ag comhartha an gong, ag gearradh iad féin.
  Bhí claíomh gearr agus sciath ina lámha acu. Throid siad go crua agus go tapa. Anseo bhí buachaill amháin wounded, agus taobh thiar dó an dara. Ansin spattered fola arís. Fuair na buachaillí
  ag bualadh agus ag titim. Bhí an lucht féachana ar bís. Rinne siad geallta ar na buachaillí, agus bhí lúcháir nuair a flowed an fhuil. Thit duine de na buachaillí ina thost. An Moor druidim leis, agus le dearg-te iarann
  dóite sála lom, cruinn an bhuachalla. Phreab sé agus d'oscail sé a shúile agus rinne sé iarracht éirí.
  Roared an lucht féachana:
  - Buille dó! Críochnaigh é!
  Agus ceann eile, freisin, wounded agus scríobtha, an buachaill, lena chumhacht go léir, plunged an pointe isteach i muineál a mhacasamhail. Thit sé agus thit sé ina thost cheana féin go hiomlán.
  Thum an buaiteoir a chos lom san fhuil agus d"fhág sé rian. Ansin chuaigh sé chun sosa agus leigheas an chréacht. Agus do roghnaíodh an buachaill a maraíodh le hook agus a tharraingt isteach i díog le crogaill.
  Sea, bhí sé ina cinniúint éadrócaireach.
  Ansin throid beirt chailíní i gcoinne fear. Ba cheardaithe sofaisticiúla iad cheana féin agus bhí taithí ag a chéile comhraic orthu freisin. An uair seo tharraing an troid ar aghaidh.
  . CAIBIDIL? 17.
  Shuidh an Consal agus Crassus le chéile.
  Thug an Consal faoi deara:
  - Gladiator beag fágtha, agus ní raibh tú ag maireachtáil suas go dtí ionchais!
  D'fhreagair Crassus go géar:
  - Agus níl aon rud agat le brag faoi!
  Bhí ciúnas trom ann.
  Thug an Consal faoi deara:
  "Tá Poimpéas agus Luculus ar tí teacht i dtír. Agus ansin beidh an Róimh a shábháil! Ní thógann sé ach dhá nó trí seachtaine!
  Dúirt Krass:
  - Má tá na seachtainí seo againn! Tá go leor cumhachta ag Spartacus agus is féidir leis an Róimh a ghlacadh le stoirm!
  Bhí sos ann. Idir an dá linn, d'urghabh na cailíní - bhí siad leath-nocht agus cosnochta - an tionscnamh de réir a chéile. Ní hamháin sclábhaithe iad, ach trodaithe an-sofaisticiúla.
  Ba chóir mná a thabhairt faoi deara go ginearálta hardy. Agus níl a chéile comhraic óg a thuilleadh. Agus anois tá sé soiléir gur thosaigh na cailíní ag bogadh i bhfad níos tapúla agus ag bualadh níos minice. Agus seo ceann acu
  gearrtha fiú leiceann ceart an fhir le claíomh. Tháinig buile air agus theith sé chuig an ionsaí. Ag gealánacht a sála nochta, phreab an cailín deftly deftly, agus mar a slashes sí an namhaid sa chaol na láimhe.
  D"éirigh léi é a chopadh agus thit an claíomh amach. Ag an nóiméad céanna, chiceáil cailín eile faoi na liathróidí. Agus pricked sí an namhaid le pointe sa cófra. Tar éis dó an buille a chailleadh, chuaigh sé ag dul i léig.
  Ansin an cailín a bhí gearrtha amach a chaol na láimhe slashed trasna an muineál é. Agus as an buille splashed fola ó artaire pléasctha. Thit an namhaid agus thosaigh sé ag writhe.
  Scairt an slua go feargach:
  - Buille dó! Críochnaigh é!
  Ghlac na cailíní breathnú ar an podium!
  Chuir Crassus agus an consal a ordóga síos le chéile!
  Chlaon na cailíní agus in aontíos ghlac siad agus bhuail siad sa bhrollach lena gcuid claíomh gearr. Thóg an fear é agus thit sé ina thost. An uair seo is cosúil go deo.
  Mar fhreagra, gáire fiáin agus ag piocadh suas an Hook. Agus tharraing siad é, freisin, chun beatha na crogaill.
  Ar aghaidh tá troid nua. An uair seo throid beirt bhuachaillí as timpeall ceithre dhuine dhéag ar gach taobh. Beirt a bhí le claíomh agus sciatha, agus dhá cheann eile le tridents agus miodóga.
  Bhí na buachaillí beagnach nocht agus coirtithe. Ach an uair seo gan fiú éadaí loin, fonsaí amháin ar a gceann. Agus d'fhéach sé níos fuaire fós.
  Bhí áthas an domhain ar na mná go litriúil. Is féidir leat admire déagóirí. Agus ar a n-foirfeacht fireann.
  Rinne na Rómhánaigh geallta le pléisiúir. Agus mar sin thosaigh an troid.
  Thosaigh buachaillí le tridents ag tonnadh, ag iarraidh gouge i bhfad. Agus tá sé go hálainn. Phócaigh na buachaillí a chéile. Agus go luath sreabhann fola arís, agus fanann scratches domhain. Agus go leor damáiste.
  Agus anois cuirtear trident isteach i bolg matáin an bhuachalla, agus déanfaidh sé caoineadh.
  Thug an Consal faoi deara:
  - Nach olc an radharc é!
  D"aontaigh Krass:
  - Is breá liom é nuair a bhíonn buachaillí céasadh. Agus ní mór a rá gur mór an sásamh é.
  D'aontaigh an consal
  - Agus tá sé go deas cailín a chéasadh. Go háirithe a sála cruinn lom Fry!
  Agus an dá ceannasaithe na Róimhe conas a roar.
  Agus anois tá na buachaillí gortaithe arís. Agus writhes duine acu ina chluas agus deireadh siad é. Agus tá sé seo ag dul a bheith cruálach. Agus mar sin d'éirigh duine de na buachaillí amach. Agus Moors sé láithreach
  dóite a shála lom. Agus an ceann conas a scream. Agus bhí sé chomh cruálach.
  Agus jumps an buachaill suas agus troideanna. Agus titeann an dara kid. Agus dhó siad a sháil lom cruaite. Agus screams sé agus roars. Agus tollann an trident arís é.
  Bhuaigh buachaillí le miodóga agus airm le trí phointe go soiléir. Agus anseo bhí sé, b'fhéidir, cothrom. Agus bhí na buachaillí críochnaithe le spleodar an chatha ... Dhó siad a gcuid sála arís, ach tá sé seo ar siúl
  Ní raibh na buachaillí gníomhach a thuilleadh.
  Agus mar sin tháinig deireadh leis an troid seo.
  Thug an Consal faoi deara:
  - Nach dona, huh?
  Dúirt bean chéile an chonsal:
  - Buachaillí deasa. Bheinn ag imirt leo!
  Chlaon Krass.
  - Is breá le matrons le buachaillí. Tá siad taitneamhach don lámh!
  Dhearbhaigh an Consal go láidir:
  - Fry muid an sála an buaiteoir. Bainfidh siad taitneamh as!
  Dúirt an bhean chéile:
  - Ní dóibh, ach dúinn! Is breá liom buachaillí álainn a chéasadh!
  Throid an dá gladiators fireann arís. Bhí ceann amháin armtha le club, agus an ceann eile le sabre. Ba ghearr an troid. A Trodaire le sabre deftly ag fágáil an chlub, a ghearradh amach ceann an namhaid. Agus doirteadh fuil amach.
  Níor thaitin seo le Crassus, bhí sé ró-ghasta agus d"ordaigh sé do na boghdóirí:
  - Shoot air!
  Scaoil triúr boghdóirí saigheada. agus polladh an gladiator fireann tríd agus tríd. Agus chrom sé, thóg sé é agus thit sé ina thost.
  Ansin throid an bheirt chailíní. Beagnach naked, i mionbhrístíní agus lom-chested. Chas siad a gclaidheamh. Rinne siad iarracht bualadh ar a chéile agus briseadh tríd.
  fad is a bhí na cailíní in aon deifir. Bhí siad armtha le claimhte gearr agus sciatha cruinn. Na cailíní waved agus stabbed a chéile. Go dtí seo níor tharla sé ach mionsratanna.
  Dúirt Crassus le gáire:
  - Seo charm!
  Chlaon an Consal.
  - Tá táirge an-mhaith iompaithe amach!
  Agus rinne siad araon gáire.
  Mar sin féin, is cinnte gur theastaigh uathu gáire a dhéanamh le vanity mór.
  Ba bhreá leis an gceannasaí míleata agus an fear saibhir daoine eile a ghortú. Agus lean an cath ar scála mór. Níos cruinne, is cosúil gur scála beag é - tá beirt chailíní ag troid,
  ach tá siad go hálainn agus deas le breathnú orthu.
  Dúirt Crassus le smirk:
  - Is é seo an troid a aisling gach duine de!
  D'aontaigh an consal
  - Murab ionann agus an duel le Spartak! Tá sé scanrúil bualadh leis an beithíoch seo!
  Chlaon Krass.
  - Ní hamháin gur fear claíomh iontach é, ach freisin ginearál láidir!
  Rinne an Consal gáire.
  - Sea, láidir! Bhuaigh tú!
  Crassus croaked:
  - Agus nach bhfuil tú carraig! Bheadh sé buailte leat freisin!
  Thug an Consal faoi deara le haer muiníneach:
  - Feicfidh muid go luath é!
  Throid na cailíní. Bhí allas agus fola ar a gcoirp, ach ní raibh buntáiste cinntitheach ag aon cheann acu. Mar sin tharraing an troid ar aghaidh. Crassus comhartha. Thosaigh na Moors ag caitheamh ar na cailíní
  gual dhó faoi chosa lom. Laochra, stepping ar an gual, screadaíl agus léim. Dhealraigh sé míchompordach dóibh.
  Thug Krass faoi deara:
  - Cad is cúis áthais do mhná a chéasadh!
  D'fhreagair bean chéile an chonsal:
  - Seá sin ceart! Tá sé go maith mná a chéasadh, ach tá buachaillí níos fearr fós!
  Dúirt an Consal le gáire:
  - Beidh níos mó céasadh!
  D"aontaigh Krass:
  - Conas a bheidh siad!
  Agus gáire.
  Idir an dá linn, dhóigh na cailíní a gcosa lom, chiseled ar na gual agus bhí siad i bpian. Ach lean an troid. Agus cé go raibh siad ar chomhchéim... Anseo bhuail duine acu an ceann eile lena chos lom. Ansin fuair mé freagra.
  Dúirt an Consal le gáire:
  - Tá an cluiche spraoi!
  Dúirt Krass:
  - Ach lingering!
  Agus chan an dá cheannasaí:
  - Cé nach de réir rialacha an chluiche -
  Brisfimid tríd an fraera!
  Agus bhí siad greannmhar.
  Ar deireadh, chaill cailín amháin buille tromchúiseach agus thosaigh sé ag lagú. Agus ansin pollta an pointe í arís, agus thit sí. Loisg an Moor láithreach a sála lom le iarann dearg-te.
  Agus do ghlaoidh an cailín amach i bpian. Bhí an-eagla uirthi.
  Ach léim sí suas, agus fuair sé buille eile ón gclaíomh. Agus thit. Agus arís, bhí a cos fada ag fulaingt friochta ag crowbar dearg-te. Léim an cailín suas agus polladh a cófra. Agus pollta sí cheana féin i gcruachás báis cófra a páirtí. Agus tá sí ciúin cheana féin.
  Thit an bheirt chailíní marbh, ag cur fola.
  Dúirt an Consal le osna:
  - Is mór an trua é! Bhí siad go hálainn!
  D"aontaigh Krass:
  - Is caillteanas mór é seo! Ach má mharaítear an curadh Grannik, beidh sé níos measa fós!
  Mhol an consal:
  "B'fhéidir gur chóir dó troid le bean?"
  Chroith Crassus a cheann.
  - Mothaím trua ar na mná! Bíonn siad álainn agus míthaitneamhach nuair a mharaítear iad!
  Mhol bean chéile an chonsal:
  - Lig do Grannik an buachaill a throid!
  Chroith Crassus a cheann.
  - Ó ní hea, beidh an troid ró-mhíchothrom! Nach suimiúil ar chor ar bith!
  D'fhreagair bean chéile an chonsal:
  - Ach ansin chuir an bainisteoir nóta! Tá buachaill an-chumasach aige chun troid! Agus taispeánfaidh sé troid suimiúil agus curadh!
  Athbheochan Crassus:
  - Tá sé sin go maith! Beir leat é!
  Chlaon an Consal.
  -Taispeáin dom cosúil le buachaill!
  Treoraíodh Albert go lár an réimse. Bhí sé an-, an-dathúil agus matáin. Go deimhin, groaned na mban fiú le paisean. Buachaill iontach maith.
  Dúirt bean chéile an chonsal:
  - Ó tá sé riachtanach trunks snámha a bhriseadh!
  D'fhreagair Crassus:
  Bíodh rún éigin ar a laghad ann!
  D'aontaigh an consal
  - Beidh Ó mhairbh a chur as oifig! Idir an dá linn ... bhuel, cén buachaill dathúil. Agus is mór an trua é a mharú fiú!
  Dúirt an maor, a ligeadh isteach sa chonsal:
  - Tá sé fós anaithnid cé a mharú anseo! Is buachaill é seo a bhfuil neart agus luas annamh aige!
  Chlaon Krass.
  - Lig dóibh troid! Beidh sé suimiúil!
  Chuir an bainisteoir leis:
  "Agus geall liom cúig chéad bonn óir ar an mbuachaill!" Seo, agus an buachaill féin ag cur caoga píosa óir air féin!
  Bhí ionadh ar Crassus:
  - An bhfuil airgead aige? Aisteach go leor, ach tá rianta fuip aige ar a dhroim cosúil le sclábhaí!
  Dúirt an bainisteoir go loighciúil:
  - Ní gá ach an leisciúil buachaillí flog. Mar sin ná bíodh iontas ort!
  Chlaon an Consal.
  - Tá sé ró-dhathúil do na cairéil. B"fhéidir gur mac duine uasal é seo! Cad iad na tréithe breátha atá aige!
  Chlaon Krass.
  - Is dóigh liom freisin nach mbeidh Grannik éasca! Ach fós cuirfidh mé geall ar an gcraobh! níor chaill sé riamh!
  Chlaon an Consal le haontú.
  - Agus freisin don chraobh!
  D'fhreagair an bhean le gáire:
  - Agus tá mé ar an buachaill! Agus má bhuann sé, tarraingeoidh mé isteach sa leaba é gan dabht!
  Chroith an Consal a mhéar uirthi.
  - Agus is féidir liom a bheith éad.
  Rinne an bhean gáire.
  - Éad an linbh?
  Dúirt an Consal:
  - Ar ndóigh, ní áirítear gnéas le sclábhaí. ach níl tú sean go fóill agus is féidir leat a fháil ag iompar clainne. Agus ardaigh sliocht sclábhaí!
  Dúirt an bhean chéile go ionsaitheach:
  - Ní sclábhaí é! Judging ag a cuma - is é seo go ginearálta an rí!
  Chlaon an Consal.
  - Ceart go leor! Má mhaireann an buachaill, lig dó sásamh a thabhairt duit! Idir an dá linn, féachfaimid ar dhul chun cinn an chatha.
  Chuaigh an curadh isteach sa réimse. Shiúil sé le fuaim ceolfhoireann. Laoch cumhachtach dhá mhéadar. Gualainn leathan, trom, i armúr agus buataisí. Ina lámha bhí claíomh mór aige.
  Sea, bhí an Grannik seo ina smasher. I gcoinne a chúlra, tá an buachaill cosúil le eitilt. Beagnach nocht, agus coirtithe, gruagach, an-dathúil.
  D'fhéach bean an chonsal air trí ghloine mhéadaithe agus d'anáil go trom. Tarraingíodh gach cineál pictiúr faoi leith di.
  D'fhéach Grannik síos ar a mhacasamhail agus chaith sé go díspeagadhach go dtí an taobh agus é ag caoineadh:
  Cén cineál kindergarten é seo?
  D"fhógair Crassus go sollúnta:
  - Seo é do chéile comhraic!
  Bhí an bua ag caoineadh:
  - An bhfuil tú ag mágadh fúm! Shleamhnaigh mé an buachaill go dtí an curadh invincible Phoblacht na Róimhe?
  Ghlaoigh an bainisteoir amach:
  - Agus tú defeat dó ar dtús, agus ansin beidh tú a fheiceáil cad buachaill!
  Dúirt Grannik, á aithint aige:
  - An tusa atá ann? Ar mhaith leat troid a rith le gur féidir liom dul i ngleic le Spartak ansin?
  Chlaon an bainisteoir.
  - Is féidir leat smaoineamh amhlaidh, ach creidim dom, nach bhfuil an buachaill bronntanas!
  Chlaon an curadh.
  - Déanfaidh mé iarracht é a choinneáil beo! Déanfaidh tú trócaire air!
  Chlaon Krass.
  - Ha, a ligean ar a fheiceáil!
  Dúirt an Consal go láidir:
  - Beidh sé a chinneadh ag formhór na ndaoine! Glan?
  Chlaon Mamó.
  - Aontaím! Sílim go mbeidh an buachaill gortaithe go mór nuair a dhóitear a shála lom bándearg!
  Chlaon Krass.
  - Sea, is mór an pléisiúr é buachaill den sórt sin a chéasadh. Tá raic agus brazier ag fanacht leis!
  Dúirt Albert go dána:
  "Déanfaidh mé iarracht freisin gan do chraobh a mharú. Más féidir!
  An gladiator hulking chuckled.
  - An flea nó gnome thú?
  Stampáil an buachaill go feargach a chos lom agus d'fhreagair sé:
  - Is duine mé!
  Chlaon Mamó.
  - Beidh mé dó go pearsanta do sála, buachaill impudent!
  Cuireadh na geallta. Agus chuala an gong agus an comhartha chun troid.
  Thosaigh an fear ollmhór agus an buachaill ag troid. Bhí Grannik go tapa ar a mhéid, ach ní raibh sé in aon deifir. Tharraing sé claíomh fada go fonnmhar, agus is beag nach ndeachaigh sé i bhfolach taobh thiar de sciath.
  Ní raibh ach claíomh beag ina lámha ag an mbuachaill. Sheachain sé builleanna deftly. Agus níor lig sé é féin a bhualadh.
  Thug Grannik faoi deara:
  - Tá tú go tapa!
  Chlaon Albert.
  - Agus tá tú mór!
  Thosaigh an fear ag bogadh níos tapúla. Agus chuir a chlaíomh síos ar chiorcail. Rinne Albert malairt slí agus bhuail sé an namhaid sa bhrollach. Bhí scratch ar an armúr.
  D'fhreagair Grannik agus chaill sé. agus ionadh:
  - Ó, cén buachaill cliste!
  Agus thosaigh arís ag bogadh níos gníomhaí. D'éirigh Albert siar agus chuaigh sé i léig. Agus ansin uaireanta bhuail sé an namhaid sa chófra nó sa taobh le claíomh. Chomh fada is nach ndéanann sé Gortaítear.
  Ach níor lig sé air féin a bheith gafa.
  Thug Krass faoi deara:
  - Tá an buachaill go maith! Sea, tá a fhios ag ár mbainisteoir go leor!
  Dúirt an Consal go loighciúil:
  - Go ginearálta, sílim go mbeidh an bua a ... Cé gur dóigh liom éad i mé féin!
  Lamh an bhean chéile a liopaí agus coed:
  - Cad buachaill iontach! Beidh sé go deas leis!
  Thug an bainisteoir faoi deara:
  - Agus cad a bhí uait! Troid tapa? Ní oibreoidh!
  Chlaon Krass.
  - Caith gual faoi shála lom an ghasúir!
  Thosaigh na Moors go fonnmhar ag scaipeadh gual. Bhí an chraobh i mbróga a bhí brionnaithe le cré-umha agus ní raibh eagla air. Agus seo é an buachaill cosnochta. True, tá na cosa an-gharbh agus sé
  ní ghortaíonn. Agus gearrann sé go gníomhach leis an namhaid freisin.
  Thug an Consal faoi deara:
  - Is troid fíor-mhaith é!
  D"aontaigh Krass:
  - Chomh maith agus a fhaigheann sé! Cé go leadránach! Mura raibh ann ach fuil!
  Bhuail an buachaill-prionsa, ag breith ar an nóiméad, mhéara Grannik. Agus bhris an glove. Anois tá an chéad fhuil tar éis sreabhadh. Chuir sé seo fearg ar an chraobh, agus chuaigh sé ar an gcion.
  Thosaigh sé waving furiously. Agus d'éirigh a análú trom. Níl sé éasca conablach den sórt sin a tharraingt tar éis comhghleacaí óga.
  Léim an buachaill go deas in ionsaí buile agus ghearr sé an namhaid san aghaidh. Agus do dhoirteadh an fhuil sin amach, do gearradh súil.
  Rinne Albert squeak:
  - Seo é mo bhuail!
  An curadh waved frantically, ag iarraidh a bhuail an namhaid. Ach ní raibh sé in ann é a dhéanamh. Agus lean na strokes ar bhealach chaotic. Agus níorbh fhéidir an namhaid a cheansú go dáiríre.
  adeir Grannik:
  - Ar son móruaisle na Róimhe!
  Agus iarracht a ionsaí arís. Ach mhoilligh a chuid gluaiseachtaí síos. Phreab an buachaill sa taobh é, fuair sé spíc san armúr, agus doirteadh fuil as an torso.
  d"fhás Crassus:
  - Iontach! Seo trodaire!
  Dúirt an Consal:
  - D'fhéadfadh an buachaill seo, dar liom, Spartak é féin a mharú!
  Crassus bellowed:
  - thabharfainn mála iomlán óir dó!
  Dúirt an bainisteoir:
  - Thuig mé láithreach nach bhfuil an kid seo éasca! Agus sin mar a stiúrann sé sa chath! Just a miracle!
  Rinne an Consal gáire.
  - Agus is deas na sála bándearga agus cruinne atá aige!
  Dúirt Crassus le gáire:
  - Bheadh sé an-deas buachaill den sórt sin a chéasadh. Agus beidh a craiceann pléasctha faoi na séideadh an fuip, agus sprinkle na wounds le salann.
  ocus do rig an barbarach in toga go borb agus go tana.
  Rinne Albert a chéile comhraic a ghortú arís, cé gur bheag nár buaileadh é féin anseo. Ghearr an lann fiú snáithe de ghruaig fhionn. Dúirt an buachaill:
  - Ní thugann sé suas!
  d'fhás Grannik:
  - Ní ghéilleann Seaimpíní!
  Agus ionsaíonn sé arís, cé gur trí fhórsa. Sea, is troid diana é. Fágann an buachaill an claíomh arís, agus buaileann sé an namhaid ar an leiceann. Agus sracadh as a chéile é. Tá an chraobh ar buile.
  Agus arís ar an ionsaí. Seo é an troid. Céimníonn an buachaill cosnochta ar an ngual. Agus aoibh gháire. Mothaítear beagán teasa, ach tá cosa an sclábhaí óig chomh garbh agus chomh callánach,
  nach bhfuil siad chomh héasca le briseadh isteach.
  Albert ag troid agus ag canadh:
  - Má tháinig tú go Tiwi,
  Is réalta thú - bhuel, cuirimis iontas ar dhaoine!
  agus thóg an buachaill é agus thaispeáin sé a theanga. Sea, tá an troid seo i ndáiríre do na guys is deacra. Agus ní hamháin guys. Agus is féidir leis na cailíní páirt a ghlacadh.
  Dúirt an Consal le gáire:
  - Sin buachaill! Just a miracle!
  Tháinig fearg ar Crassus go tobann, agus dúirt:
  - Is féidir linn a lán airgid a chailleadh!
  Dúirt an Consal go loighciúil:
  - Ach fuair muid réalta nua!
  Chlaon an bhean chéile.
  - Agus leannán iontach!
  Leanann an troid. Albert arís, agus an uair seo stabbed an namhaid níos deacra sa taobh. Agus groaned sé i defeat. Sea, níl sé an-taitneamhach. Ach rud ar bith - tá troid troid.
  Déanann Grannik iarracht luascadh agus bualadh ar an namhaid. Ach ní féidir leis é a dhéanamh ar chor ar bith. Sea, tá an ghluaiseacht mall. Thosaigh caillteanas fola sa taobh ag cur isteach,
  agus tomhaltas fuinnimh le haghaidh cath an-dinimiciúil. Sea, is troid diana é. Agus anois bhuail an buachaill arís, ar na méara. Agus ba léir gur ar éigean a bhí claíomh na gcraobh ag coinneáil air.
  Rinne Albert gáire.
  Mhionnaigh Grannik an-salach.
  Sea, troid iontach dinimiciúil a bhí ann.
  Thóg an buachaill é agus chan sé:
  - Beidh gach rud an-mhaith!
  Rinne an curadh iarracht a chos a bhogadh, ach rinne an buachaill-Prionsa scuabadh. Agus thit Grannik. Níor eirigh sé láithreach. Ní raibh Albert uasal an bua a fháil ar an recumbent.
  Lig mé air éirí, cé go bhfuil sé soiléir go bhfuil an chraobh ag stad. Agus fós ag iarraidh dul ar aghaidh. Sheinn Albert:
  - Ar aghaidh i gcónaí, i gcónaí ar an mbarr,
  Tá tú tar éis éirí fear ard!
  Thug Grannik faoi deara:
  - Gheobhaidh mé fós tú!
  Thug Albert faoi deara:
  - Tá an sionnach gafa ag titim isteach i ngaiste!
  Dúirt Crassus le gáire:
  - Seo buachaill, ach álainn!
  Dúirt an Consal:
  - Ró-uasal. Agus chun Spartacus a shárú ní mór duit a bheith meánach agus fealltach!
  Dúirt an bhean chéile:
  - Buachaill beag glórmhar! N'fheadar conas a oibríonn sé leis an teanga?
  Dúirt Crassus le gáire:
  - Níl a fhios agam! Ach ní mór go mbeadh a fhios ag sclábhaí, ar ndóigh, a áit! Agus tar éis an bua, ba chóir go mbeadh sé flogged go críochnúil, agus ba chóir a shála a dhó le iarann dearg ón teas!
  D'fhreagair an consal:
  - Beidh an buachaill ag troid le Spartak! Ná lagaigh air le céasadh!
  Chlaon an bhean chéile.
  - Sea, bhí níos fearr tuillte aige ná a bheith céasadh!
  Scríob Crassus a chliabhán agus dúirt:
  - Cuir an buachaill i gcoinne Spartak? Is smaoineamh bunaidh é seo! Agus cad faoi cheannaire na reibiliúnaithe, agus b'fhéidir go nglacfaidh sé leis an dúshlán, agus cuirfidh a kid bioráin air!
  Dúirt an consal:
  - Agus más é an buachaill seo an buachaill, timpeallaithe ag Spartacus, a deirtear a bheith ina laoch glórmhar?
  Chuaigh Crassus go smior ann.
  - Agus beidh sé níos fearr fós! Baintear ding amach le ding, agus is reibiliúnach é reibiliúnach!
  Lean Albert air ag troid le muinín mhéadaitheach. Scríob sé a chéile comhraic arís. An uair seo ar an leiceann eile. Agus phrioc sé isteach i spike an phoist slabhra cheana féin ar an taobh eile.
  Agus ansin, féachaint nach raibh an namhaid ann a thuilleadh, bhuail Albert é ar a lámh. Agus d'eitil an claíomh amach agus thit isteach sa ghaineamh. Theith Grannik, ach d'iompaigh an buachaill-prionsa thart agus le gach a neart
  luchtaithe le sála lom ar an smig. Chuir an buille tuislithe ar an gcraobh, ach níor theastaigh uaidh titim go mór. Ansin léim Albert agus bhuail arís le sála coise a linbh sa smig
  namhaid. Thit a mhacasamhail, ach le hiarracht shárdhaonna d"éirigh sé mar sin féin. Bhog Albert ansin ó lán seoil go dtí an groin. Agus gasped, bhí miotail. Agus gortaíonn sé go leor
  tharla. Chuaigh an buachaill siar...
  Rinne a chéile comhraic, gan claíomh cheana féin, ach fós ar a chosa, gáire:
  - Bhuel, go hurts puppy!
  Léim Albert arís, agus é dírithe ar a chos lom ar an smig. Ach bhí Grannik ag súil leis seo agus d'éirigh leis a sheachaint, fiú bhog sé go dtí an buachaill ar eitilt le sciath. Thit Albert, agus láithreach
  thit an conablach. Anois tá cúrsa an chatha athraithe. Bhí an leanbh faoi aifreann ceithre huaire níos mó ná a chuid féin. Móide meáchan an armúr. Agus tá sé seo, mar a deir siad, tromchúiseach.
  Dúirt Crassus le pléisiúr:
  - Thapaigh curadh dea-rinne an tionscnamh!
  Thug an Consal faoi deara:
  - Ha, brúite sé air, ach ní mór dúinn fós é a ghlacadh!
  Mhol an bhean chéile:
  - Buail an glove agus stop an troid! Lig a bheith ann a tharraingt troid!
  D'fhreagair an consal:
  -Ní! Bíodh troid ann go dtí an deireadh!
  D"aontaigh Crassus leis seo:
  - Sea, bíodh troid ann go dtí an deireadh!
  Chlaon an bainisteoir.
  - Go deimhin, ní mór do dhuine geall a imirt!
  Rinne Grannik iarracht an buachaill a chríochnú. ní raibh aige ach lámh amháin, agus mar sin, ag scaoileadh a sciath, rinne sé iarracht scornach an ghasúir a bhaint amach. Bhí sé ag iarraidh an t-ainmhí místuama a thachtadh. Níor thug Albert suas, áfach. Agus giotán sé an lámh a rinne iarracht a grab leis an scornach. D'éirigh Grannik mar fhreagra agus bhuail sé an buachaill san aghaidh. Bhí an buille láidir
  agus bruise swelled láithreach ar an buachaill ar aghaidh. Ach ar an láimh eile, d'oscail Grannik suas, agus bhuail dhá cheann de mhéara an bhuachalla a shúile. Agus cén chaoineadh fiáin a bhí ann. D'éirigh an chraobh amach.
  Agus shleamhnaigh an buachaill amach uaidh. Agus ansin, le fearg, bhuail sé a shin isteach sa teampall lena chumhacht go léir. Grannik tuislithe, ach desperately ní raibh ag iarraidh a titim. Ansin phioc an buachaill suas ón urlár
  do chlaíomh. Agus as seal luchtaigh sé an láimhseáil cruach ar chúl an chinn. Agus ansin leis an teampall.
  Chas Grannik síos ar deireadh... Chaill sé a Chonaic.
  Thum Albert a chos lom san fhuil. Agus d'fhág sé rian galánta de chos an linbh. Agus ar ardú a lámha ina chlaíomh deas, d'éiligh sé:
  - Bua!
  Dúirt an consal:
  - An vóta poiblí - críochnaigh nó beo!
  . CAIBIDIL? ocht déag.
  Chuir an chuid is mó den slua geall ar an gcraobh. Agus bhí fearg uirthi faoin gcaillteanas airgid. Sea, agus tá bua leanúnach Grannik tuirseach.
  Agus d'ísligh beagnach gach duine a ordóga d'aon toil!
  Chuir Crassus agus an Consal a ordóga síos freisin.
  Agus dúirt mo bhean chéile:
  - Sea, tá an curadh d'aois marbh, fada beo an curadh nua!
  Glaodh Crassus ag barr a scamhóga:
  - Cuir stab air! Críochnaigh é!
  Dúirt an Consal le fios:
  - Gearr amach do cheann!
  Shrug Albert a ghualainn agus scairt:
  - Ní bheidh mé a mharú duine a luíonn gan aithne agus helpless! Bígí trócaireach freisin!
  a scairt Crassus:
  -Ní! Críochnaigh é! Is é seo a theastaíonn ó na daoine!
  Mhol an slua:
  - Buille dó! Críochnaigh é! Críochnaigh é!
  Shrug Albert agus d'fhreagair:
  - Ní! Ní bheidh mé a mharú an neamharmtha!
  a scairt Crassus:
  Mura maróidh tú é, maróidh muid thú freisin!
  D'fhreagair Albert go dána:
  - Bhuel, má tá tú chun luí síos sa talamh, ansin tá sé seo ach uair amháin!
  Do ghluais an Consal go tobann:
  - Tá a fhios agat, go luath beidh Spartak ionsaí agus beidh claíomh Grannik fós úsáideach dúinn! Ar dheis ó ósta na saoire, laoch na Róimhe mé! Níos cruinne, iar-churadh na Róimhe!
  Bhí díomá ar an slua.
  Agus do lean an consal:
  - Bronntar bláthfhleasc órga labhrais de churaidh na Róimhe ar an mbuachaill a bhuaigh! Agus Dia leis!
  Bhí bualadh bos trom le cloisteáil mar fhreagra. Sea, bhí meas ag na daoine ar thrócaire an chonsail.
  Chrom Albert.
  Thug beirt chailíní bláthfhleasc labhrais d"ór íon dó. Bhí sé rud beag mór do ghasúr. Agus shleamhnaigh a cheann, crochadh ar a mhuineál.
  Sheinn an buachaill amach:
  - Ag fanacht le bua! Ag fanacht le bua! Iad siúd a bhfuil fonn orthu na geimhle a bhriseadh! Ag fanacht le bua, ag fanacht le bua! Beidh muid in ann an riachtanas a shárú!
  Gorbachev-Putin Vladimir-Mikhail, dúiseacht, thosaigh sé ag déanamh leasuithe arís. Ar an gcéad dul síos, thug sé treoracha san Afganastáin chun folúsbhuamaí agus airm cheimiceacha a úsáid ar bhealach níos gníomhaí. Deir siad nár cheart duit seasamh ar an searmanas leis na bandits.
  Agus ón Muir Chaisp, scaoil roicéid volleys chun a gcumhacht buailte a thaispeáint.
  Thairis sin, thug sé an t-ordú a fhorbairt diúracáin hypersonic, agus trealamh scrios níos cumhachtaí. Agus freisin chun umair de ghlúin nua a dhéanamh. Agus cineálacha eile na n-arm.
  Baineadh leas as an gcogadh idir an Iaráin agus an Iaráic freisin. Anseo, ar ndóigh, bhí smaoineamh: an dara tosaigh a oscailt i gcoinne na hIaráine. Agus tá sé sin fionnuar freisin.
  D'fhreagair Gorbachev-Putin go dearfach leis an smaoineamh seo. Ach ní mór duit cúis ionradh.
  Gheall an KGB go ndéanfaí an leithscéal seo. Agus go ndeir siad go mbeidh gach rud a comrade deachtóir fíneáil.
  Ar an 19 Lúnasa, 1987, bhí na chéad toghcháin mhóréilimh d'Uachtarán an APSS sceidealta. Cén fáth go díreach ar 19 Lúnasa? Díreach ar dháta an Choiste Éigeandála Stáit, nuair a rinne siad iarracht nár éirigh leo an tír a shábháil.
  Dála an scéil, bhí Gorbachev-Putin féin díreach ag an nóiméad sin i gcoinne an Choiste Éigeandála Stáit agus ar thaobh Yeltsin agus Sobchak.
  Anseo tar éis na dtoghchán is féidir ionsaí a dhéanamh ar an Iaráin. Ag an am céanna ag tarraingt suas níos mó trúpaí a shocrú blitzkrieg.
  Tar éis sin, thit an deachtóir Gorbachev-Putin arís i aisling.
  Tar éis an bua, tugadh Albert go dtí an seomra folctha agus nite. Ansin thug siad dom roinnt bia, agus fíon le luibheanna spreagadh.
  Tar éis sin, clúdaíodh an buachaill naked le blaincéid agus tógadh é go seomra leapa bhean an chonsal. Bhreathnaigh sí go raibh sí timpeall cúig bliana is tríocha d'aois, agus bhí sí fós álainn go leor, cé go raibh sí róthrom.
  In aon chás, fós bean tarraingteach go leor sa sú féin. Cé go bhfuil an difríocht aoise cosúil idir máthair agus mac.
  Bhí Albert dathúil, dea-muscled, coirtithe domhain, agus gruaig chothrom. Ach bhí bruise mór flaunted ar a aghaidh, ag clúdach leath a leiceann, agus a shúile a bhí beagán swollen.
  Bhí foirfeacht fireann an buachaill ata, agus bhí sé forbartha go leor.
  Strac an mátrún an brat ón sclábhaí óg agus dúirt:
  - Dathúil teacht ar anois tá tú mo!
  Chlaon Albert, drugaí agus heitrighnéasacha cosúil le formhór na ndéagóirí.
  - Táim réidh!
  Agus rushed chuig bean mór, álainn. Chuaigh sí ar aghaidh. Chroith an leaba agus chualathas osna luaineach. Caitheadh Albert isteach sa teas, ansin isteach sa fuar, agus sé
  d'oibrigh sé le díograis agus fuinneamh.
  Ach b'éigean do Rhodopeia, idir an dá linn, troid arís.
  Mar sin féin, d'éirigh lena chéile comhraic a bheith indéanta. Tá an buachaill thart ar an aois agus an airde chéanna. Ní raibh sé ag caitheamh ach éadach loin. Bhí ar Rhodopeia freisin a tunic a bhaint agus gan ach
  ribín tanaí clúdaithe a pluide. Bhí breasts an chailín beagnach déanta, agus d'fhéach sí go blasta. Agus cheana féin bhí na fir ag druidim uirthi.
  Thug Krass faoi deara:
  - Ach beidh sé mianach tar éis an cath!
  Chlaon an Consal.
  - Sea, is é mo aoi do cheart! Ach b"fhéidir gur maighdean í!
  Mhol an bainisteoir:
  - Ná déanaimis grá di go fóill, ach cuir ar ceant agus díol a maighdeanas faoin casúr!
  Chlaon Crassus comhaontú.
  - Tá cuid den tsuim a bheidh mianach, ansin is féidir! Go ginearálta, tá maighdean ... Tá bean taithí i bhfad níos taitneamhaí ná cailín neamhchiontach!
  D"aontaigh an bainisteoir:
  - Sin ceart Crassus! Ach tá sé níos fearr ceannaithe ó gach cearn den Impireacht a bhailiú don cheant. Agus beidh sé seo tar éis an defeat na Spartacus!
  Dúirt Krass:
  - Is féidir leat, bhí sé ina bhuachaill mar mhaighdean a chuirtear ar ceant!
  Chroith an bainisteoir a cheann.
  - Níl, tá sé ar eolas cheana féin ar an grá na mná níos mó ná uair amháin. Lena n-áirítear mo hostess! Agus níl mná ag iarraidh maighdeana! Tá siad á mealladh chuig buachaillí óga, ach cheana féin sciliúil agus taithí!
  Bhí an buachaill ar fad beagán níos airde agus bliain níos sine ná Rhodopeia. Bhí a chorp cruaite ag obair chrua agus oiliúint. Ba léir nach réalta a bhí ann, ach go bhféadfadh sé rud éigin a dhéanamh.
  Ach is laoch cumasach é Rhodopeia agus throid sé i bhfíor-chath níos mó ná uair amháin. Agus ní gan glitter.
  Mar sin tháinig sí láithreach is fearr leat. Ná ligtear di anseo í. Ach bhí an chuid is mó de na geallta uirthi.
  D'iompaigh an buachaill pale. Chonaic sé go raibh matáin Rhodopeia an-fheiceálach, agus go raibh a corp níos mó cosúil le bandia cogaidh i mionsamhlacha ná cailín. Brúigh le tíleanna, rud atá annamh i gcailíní,
  agus rollaíonn matáin na n-arm thar liathróidí. Agus is trodaire fíor-láidir é seo.
  An gong sounded agus an buachaill, waving a chlaíomh, iarracht a ionsaí. Rhodopeia pared na n-ionsaithe. Ón gcéad nóiméad ba léir, cé nach raibh an buachaill go dona, go raibh laoch láidir ina choinne.
  a ghluaiseann i bhfad níos tapúla.
  Ní raibh Rhodopeia, áfach, in aon deifir deireadh a chur leis an gcath. Ní raibh aici ach claíomh, cosúil leis an mbuachaill. Sciathanna i gcéin. Agus scríob Rhodopeia an buachaill ar an cófra, cooing:
  - Bhuel, sucker gortaithe?
  Tháinig fuil amach. D'ionsaigh an buachaill í mar chúiteamh. Pháirc an cailín agus arís scríob sé go héadrom a comhghleacaí óg sa bhrollach. Thosaigh sé ag ionsaí níos foréigneach.
  Uaireanta shraonadh Rhodopeia, ansin parried, ach go dtí seo nach bhfuil sí í féin ionsaí. Mhothaigh sí leithscéal as an déagóir, ceithre bliana déag nó cúig bliana déag d"aois, a raibh scars ar a chorp cheana féin. Is féidir é a fheiceáil
  gan troid don chéad uair. Agus má bhuailtear é, ní dócha go ndéanfaidh an pobal trócaire air.
  Go ginearálta, tá saol gladiator deacair. Tá tú i gcónaí i mbaol bás. Agus a sheasamh céad troideanna ní mór duit a bheith ina laoch fíor. Agus d'osnaigh Rhodopeia go trom.
  Ní raibh sí ag iarraidh an buachaill a mharú, ach ní raibh sí ag iarraidh bás a fháil di féin ach an oiread.
  Ina theannta sin, bhraith an cailín, fiú dá ndiúltódh sí an buachaill a chríochnú, go ndéanfadh daoine eile ar a son. Anseo, mar shampla, seasann na Boghdóirí ag leaba an chonsail. Tá siad matáin
  cailíní láidre. Ní chlúdaíonn siad ach a cófra agus a thighs, agus sandals ar a gcosa. Agus mar sin tá an comhlacht beagnach nocht, coirtithe agus ní baininscneach láidir. Is léir gur marfóirí baineanna iad.
  Agus tá bows speisialta, óraithe acu.
  Troideanna Rhodopeia ar chosaint. Trua an buachaill. Is dócha go raibh sé ag obair sna cairéil. Tá marcanna fuip fada-healed le feiceáil ar chúl agus taobh. Agus ansin díoladh é chuig scoil gladiator.
  Is Trodaire sách láidir agus tapa é. Ach is deirfiúr Albert í Rhodopeia, agus tá sí beagnach chomh iontach céanna lena dheartháir. Mar sin anois tá an difríocht sa rang.
  Agus is féidir leat a bhuachan, ach níl aon mhian ann.
  Dúirt Crassus go feargach:
  - Troid siad an-sluggishly! Cosúil le cuileoga codlatach! Go háirithe an cailín!
  Dúirt an Consal:
  Níl sí ag iarraidh é a mharú! Go háirithe spares an buachaill!
  Thug Krass faoi deara:
  - Ní mór dúinn a sála a dhó le iarann dearg-te!
  Chlaon an Consal.
  - An dá! Mar sin féin, ní dhéanann an buachaill a thabhairt suas agus ionsaithe! B'fhéidir go mbeidh an troid athbheochan!
  Thug an bainisteoir faoi deara:
  - Chaith an leanbh seo ocht mbliana sna mianaigh. Tá sé an-athléimneach! Ionas go...
  d"fhás Crassus:
  - Ar aon chuma, ní thabharfaimid pardún dó má chailleann sé!
  Tá Rhodopeia lúfar agus tapa. Mar sin féin, ag cosaint an t-am ar fad, luath nó mall beidh tú chailleann. Agus ansin bhain an buachaill Rhodopeia ar a ghualainn. Phléasc an craiceann agus bhí an cailín ag cur fola anois.
  Thóg Rhodopeia é agus tháinig sé níos gníomhaí ó fearg. Anois thosaigh sí ag ionsaí an ghasúir níos tréine. Agus thosaigh na Maoraigh, chun na leanaí a spreagadh, ar ghual te a chaitheamh faoina gcosa lom, cruaite.
  Chan Rhodopeia:
  - Ná ghabháil le do lámha
  Ná téigh le do chosa...
  Cosa lom
  Lámha cumhachtacha!
  Agus mar sin bhuail sí an buachaill ar an cófra lena claíomh. Agus gearrtha níos deacra. Agus ansin pricked sí sa boilg. Wheezed an buachaill. Chiceáil sé an cailín. Chuaigh isteach ina ABS. An rhodopeia lúbtha agus rebounded.
  Ionsaigh an buachaill i rage. Bleed sé go leor. Agus baol air lagú. Rhodopeia parried barely. Bhí a lámh ag gluaiseacht níos deacra tar éis a bheith lámhaigh sa ghualainn, agus beagán níos moille.
  Ansin d'athraigh an cailín a lámh agus thosaigh sé ag ionsaí lena taobh clé. mar sin chuaigh sé beagán níos fearr. Agus tar éis di comhraic nach raibh go leor taithí aige a ghabháil, bhuail an cailín a chaol na láimhe.
  Thit an claíomh amach, agus gearradh lámh an ghasúir. Agus chuaigh sé siar. Chuaigh Rhodopeia air, ach chiceáil an buachaill arís í. Fuair mé idir mo chosa agus ghortaigh sé an oiread sin.
  D'éiligh Ródópia agus bhuail sé an sclábhaí óg ar a cheann lena lán neart. Ní fhéadfadh an crogall le gruaig fionn é a sheasamh, scáinte sé. Agus thit an buachaill marbh, nó b'fhéidir fiú a thabhairt suas a thaibhse.
  Léim an Moor suas chuige agus loisg sé sáil lom an sclábhaí a thit le hiarann dearg-te. Níor bhog sé fiú.
  a scairt Crassus:
  - Feed a leoin! Tá an troid thart!
  Bhí an buachaill a phiocadh suas ar Hook agus a tharraingt. An uair seo sa treo eile, áit nach raibh crogaill, ach leoin.
  Sheas an cailín dumbfounded. Mharaigh sí sclábhaí óg, buachaill i brat loin. Sclábhaí díreach cosúil léi. Agus tá sé chomh brónach agus náire. Nuair a mharaíonn tú legionnaires, ní bhraitheann tú mar sin.
  D'ordaigh Crassus:
  - Tabhair di braon bláthanna! Bígí lúcháireach!
  Chlaon an Consal.
  - Agus tóg an cailín i gcoimeád! Is í ár sclábhaí anois í agus díolfar í!
  Dúirt an bainisteoir:
  - Ní mór duit é a cheannach uaim ar dtús!
  Do chuir an Consal uafás:
  - Ar cheannaigh tú é?
  Chroith an bainisteoir a cheann.
  - Ní!
  Chlaon an Consal.
  - Seo iad spiairí Spartacus! Is féidir linn iad a chéasadh, nó iad a fhorghníomhú! Ach faoi láthair, lig dóibh a bheith ina sclábhaithe!
  Dúirt Krass:
  - Tá an buachaill ag sásamh do mhnaoi anois. Nach miste leat?
  Thug an Consal faoi deara:
  - Lig dó spraoi! Agus ansin seolfaimid chuig cill ar leith é! Tá sé an-chontúirteach plandáil le sclábhaithe eile!
  Dúirt Krass:
  - Más spiairí Spartacus iad seo, is fearr iad a chéasadh!
  Chlaon an Consal.
  - Ach ní inniu! Is leanaí stubborn iad agus tarraingeoidh an cheistiú ar aghaidh go ceann i bhfad, ach ba mhaith liom iad a cheistiú go pearsanta. Inniu mo bhreithlá, déanaimis dearmad faoi ghnó!
  Dúirt Krass:
  - Tá céasadh spraoi!
  Chlaon an Consal.
  - Críochnóimid ag ithe, críochnóimid ag ól, féachfaimid ar na troideanna deireanacha, agus ansin déanfaimid codladh. Agus ar bhealach nua tabharfaimid sásamh dúinn féin trí chéasadh!
  D"aontaigh Krass:
  - Sea, tá sé níos fearr a fháil ar áthas nua le aigne úr. Agus go luath beidh sé éadrom!
  Lean na troideanna gladiatorial ar aghaidh. Anseo téann cailín eile isteach sa réimse ... Tá sí i mionbhrístíní tanaí, coirtithe, cosnochta, matáin.
  Tá cófra an-álainn aici, cé go bhfuil coilm le feiceáil ar a corp. Agus tá an ghruaig copar-dearg, laoch deas.
  Bhí sí ina sclábhaí tráth, agus anois tá saoirse faighte aici agus troideanna ar airgead. Tá na cosa i ndáiríre lom, ionas go mbeidh sé níos dexterous.
  Beidh an mac tíre ag troid ina choinne an uair seo. Comhraic indéanta go leor - tá an leon i bhfad níos contúirtí. Agus tá an cailín armtha le claíomh agus miodóg.
  Mhol an lucht éisteachta go raibh siad sásta. Ar ndóigh, ní ritheann ainmhithe ar shiúl go Spartak, mar sin tá sé nádúrtha go leor anois go gcaithfidh tú neart a thomhas leis an Beast.
  True, de ghnáth leon deacair a defeat. Is minic a scar na leoin go fánach na buachaillí. Thairis sin, nocht agus gan oiliúint, a rinne botún ar bhealach éigin sna cairéil.
  Agus tugadh bás chomh suaimhneach dóibh.
  Rinne Crassus grumble:
  - Tá sé seo an-spraoi!
  Dúirt an Consal:
  - Agus seo Ellie, bean ón nGearmáin. Trodaire an-mhaith! Ní bheidh sí ag rith amach go Spartak!
  D"aontaigh Krass:
  - ná rith amach! Ach is féidir leis an mac tíre é a cuimilt!
  D'fhreagair an consal:
  - Ní comhraic láidir é an mac tíre ar a son! Ná bíodh eagla ort Crassus!
  Dúirt fear saibhir uimhir a haon:
  - Cé mhéad wolves nach bhfuil beatha, ach féachann sé isteach san fhoraois!
  Agus gáire amach os ard.
  Is cinnte gur fórsa iad saighdiúirí Rómhánacha. Ach tá na laochra barbarian go maith. D'ionsaigh an áilleacht rua, ag comhartha an chine, an mac tíre. Mhothaigh sé, de réir dealraimh, go raibh an scéal neamhghlan, agus
  a bhí in aon deifir a ionsaí. Agus chuir an cailín a sála lom air, díreach sa tsrón. An mac tíre howled i bpian. Léim an cailín ar ais agus chrom sí:
  - Bata, bata cúcamar,
  Tá an mac tíre á bhualadh ag fear!
  Chlaon Krass.
  - Iontach! Tá an troid an-ildaite!
  Dúirt an Consal:
  Ní ligfidh Ellie síos duit!
  Rinne an mac tíre iarracht an ceann dearg a ionsaí. Ach fuair sé pointe ar an olann. Bhraith sé pian agus whimpered. Sea, tá sé seo dó snaois a sniff. Agus déanann an Beast arís a ionsaí i rage.
  An redhead faoi deara, slashed an mac tíre sa bhéal.
  - Liath tú ag lagú!
  Agus arís conas a gáire.
  Dúirt an Consal le gáire:
  - Níl an cailín simplí!
  Chlaon Krass.
  - Tá mná sa Róimh!
  Chrom an mac tíre a fhiacla arís. Ach ní fhéadfadh sé an laoch a fháil. Agus gleamed a fangs bán crua. Agus buille eile den chlaíomh díreach pollta a bhéal. Agus ansin an daga an laochra
  poked crua sa tsúil. Bhuail an mac tíre é, scríob sé go éadóchasach, agus chrom sé an ragús ar chos Ellie. Ní bhfuair an cailín ach scratch, ach bhí beagán dumbfounded, agus gortaíodh go dona
  léim an mac tíre uirthi, ag leagadh síos í. Agus ansin beagán níos mó agus rug sé beagnach a scornach. Gháir an cailín go éadóchasach agus chiceáil na dagaí sa bholg. Scríob fangs a smig,
  agus chuaigh na crúba trasna an cófra. Chaith an cailín an mac tíre amach agus léim suas. Léim sé uirthi arís, ach bhuaileadh í le miodóg as luascadh, agus ansin le claíomh sa cloigeann.
  An uair seo, rinne an dearg go maith, agus bhí néal a chur ar an beithíoch. Bhí Ellie í féin scríobtha go dona cheana féin, bhí fuil ag stealladh uaithi, bhí marcanna fiacla ar a smig. Tháinig buile ar an gcailín
  stab mac tíre stunned le miodóg agus chop le claíomh.
  Mar sin trashed go dtí go raibh sí traochta. Ag casadh an chonablaigh le fangs ina praiseach fuilteach. Bhí an troid thart. Agus d'árduigh an laoch ruadh a claíomh agus do ghlaoidh:
  - Bua!
  Dúirt Krass:
  - Rinneadh damáiste mór di!
  D"fhuascail an Consal é.
  - Beo mar madra!
  D'fhreagair Crassus:
  - Ní dóigh liom... Mairfidh na coilm ar feadh an tsaoil!
  Chlaon an Consal.
  - Ligean ar a fheiceáil! Deir siad go bhfuil ointments a leigheas scars gan rian!
  Tá an troid thart ar aon nós... Agus ar ndóigh tá an chuid is mó de na geallta ar an gceann dearg...
  Ansin rith cailín blonde amach. An-gleoite agus matáin. Tháinig beirt bhuachaillí timpeall deichniúr nó aon cheann déag ina coinne. Ag déanamh breithiúnas ar fad go fóill, tosaitheoirí.
  Ní raibh fiú am acu chun cóir leighis a chur orthu tar éis na cairéil, bhí siad tanaí agus slashed le fuipeanna.
  Thug Krass faoi deara:
  - Bean álainn! Is cosúil go bhfuil tú ag tabhairt aire dó!
  Chlaon an Consal.
  - Is iad na buachaillí na hearraí is saoire! Mná áille - an ceann is daoire!
  Dúirt an chéad fhear saibhir sa Róimh:
  - Agus is buachaill freisin an té a thaitníonn le do bhean!
  Dúirt an Consal:
  - Ní buachaill simplí, ach thar a bheith dathúil!
  Dúirt an bainisteoir:
  - Agus laoch gann a leag síos curadh na Róimhe!
  Chlaon Krass.
  - Ó sea! Sin an fáth nár maraíodh muid é! Cé gur spiaire de Spartacus é!
  An Consal ligh a liopaí.
  - Ach beidh chéasadh!
  Chuaigh an chuid is mó de na geallta go dtí an fionn. Bhí sí armtha le claíomh fada agus an-ghéar agus sciatha. Beagnach naked, mionbhrístíní amháin ar a. Tá breasts le siní scarlet le feiceáil.
  Tá an buachaill naked go ginearálta, sna cairéil ní gá iad loincloths. Agus i lámha na claimhte gearr, agus fiú go soiléir mhaol!
  Tá an áilleacht nádúrtha-blonde chothaímid ionas go mbeidh sí le do thoil troideanna níos mó le bua. Tá buachaillí cosúil le feoil le haghaidh claimhte. Tá gach rud nádúrtha go leor.
  Dúirt Krass:
  - Éilíonn áilleacht íobairt!
  D'aontaigh an consal
  -Agus áilleacht baineann na n-íospartach triple!
  Bhí na buachaillí i rianta de lashes, agus ní healed i gceart. Ní raibh siad ach nite ó dheannach na mianaigh. Agus mar sin is féidir leat a fheiceáil nach raibh siad ag beathú fiú roimh an troid. Mar sin mo bholg
  do chuaidh tríd an gclann mhí-ádhmharach do tógadh don mharbh.
  Dúirt an bainisteoir:
  - Bhuel, d'fhéadfá beatha! Tar éis an tsaoil, d'fhéadfadh siad a gcuid líonta a ithe an t-aon uair ina saol!
  Chlaon Krass.
  - Níorbh fhéidir! Ach ar bholg folamh, tá sé níos éasca troid!
  Chuir an fionn méar a cosa lom agus d'fhan sí go mífhoighneach leis an comhartha. Tá sí an-álainn agus tá a craiceann órga-olóige ó dhó gréine. Is léir go bhfuil a leithéid de bhean á shealbhú
  freisin le haghaidh aeistéitic. San Iodáil, tá gruaig bán i bhfad níos lú coitianta i measc na mban áitiúla ná sa tuaisceart, agus dá bhrí sin tá meas ar blondes. Agus go ginearálta, aontú, bean
  le gruaig bhán i bhfad níos áille ná le dubh.
  Bhí meas ag na buachaillí freisin ar an aintín beagnach nocht le claíomh, ba cheart dóibh iad a mharú. An blonde, tar éis éisteacht leis an comhartha gong, chuaigh ar an ionsaitheacha. Is cinnte gur bhraith sí rud beag leithscéal as na
  buachaillí, ach b"fhéidir go mbeadh sé níos fearr fós bás a fháil ná fulaingt sna cairéil. Ina theannta sin, chreid an blonde go dtiteann anamacha leanaí ar an Champs Elysées, agus mar sin taitneamh a bhaint as
  sna gleannta neamhaí, sonas agus satiety, agus cluichí. Deir siad nach raibh am acu peaca a dhéanamh, agus ní dhéanann na Déithe iad a chéasadh. Tháinig cineál fhoirceadal Paradise chun cinn freisin sa Róimh, agus fiú níos luaithe faoi
  anam marbh. Agus ní raibh mé ag iarraidh a chreidiúint i underworld Hades ar chor ar bith. Agus ina ionad sin, is féidir leat smaoineamh go bhfuil na emperors tar éis bháis a bheith déithe agus féasta ar Olympus.
  Agus téann na laochra chuig na Champs-Elysées, áit a bhfuil Valkyries, féastaí luxurious, fíonta, miasa, mná óga síoraí, agus pléisiúir eile ag fanacht leo. Cosúil leis na Lochlannaigh. Agus leanaí, b'fhéidir
  beidh siad sásta freisin, agus cluichí síoraí agus spraoi, ag rith cosnochta ar féar bog i réimse an tsamhraidh síoraí, óige, agus ag piocadh juicy, torthaí milis ó chrainn lush!
  Conas nach bhfuil sé seo ar neamh? Agus sna cairéil faoi ró-obair, ní saol, ach bás mall pianmhar. Seo mar a sháraigh na feitheoirí na buachaillí le fuip.
  Ach is minic a dhéantar sclábhaithe óga a éigniú freisin, nó sclábhaithe nó maoirseoirí níos sine. mar sin ní bheidh tú in éad leo ar aon nós.
  Bhí an blonde ag iarraidh na buachaillí a chríochnú go tapa, ach thuig sí nach mbeadh an pobal sásta leis seo. Dá bhrí sin, ar dtús ach beagán gearrtha ar dtús buachaill amháin, agus ansin
  ceann eile ar an cófra. Agus d'fhág siad stríoca fuilteacha.
  Dúirt Krass:
  - Oibríonn don phobal!
  Chlaon an Consal.
  - Siamsaíocht! Ach a bheith macánta, ba mhaith liom a chodladh cheana féin!
  Chlaon an bainisteoir.
  - Is é seo an cath leathdhéanach... Tá sé ar tí tosú ag fáil solais. Agus ní mór duit neart a bheith agat i gcás troid le Spartak!
  D"aontaigh Krass:
  - Tá na barbarians in aice cheana féin, féadfaidh an t-ionsaí a bheith amárach, nó an lá i ndiaidh lae amárach!
  Chlaon an Consal le haontú.
  - Is féidir linn a bheith gortaithe go dona!
  Dúirt an bainisteoir:
  - Tá ballaí na Róimhe ard agus tiubh, agus céad míle cosantóir, a bhfuil leath acu ina laochra le taithí. Is féidir leat caoga míle bean agus déagóirí eile a chur as líon na saoránach
  poblacht!
  Chlaon Crassus comhaontú.
  - Sin ach smaoineamh maith! Slógadh muid gach duine!
  Thug an Consal faoi deara:
  - Sea, ní mór dúinn arsenals go leor. Níl ann ach go mbíonn mná agus leanaí ag troid níos measa ná fir!
  Dúirt an bainisteoir:
  - Ag brath ar cad! Tá an blonde maith go leor!
  Go deimhin, bhí an cailín ag sníomh ar a bharraicíní. Ó am go chéile tingled sí na buachaillí. Agus iad a ghortú beagán. Bhog siad de réir a chéile níos mó agus níos moille, agus go soiléir lagú ó
  caillteanas fola. Chuir an cailín osna síos ar cheann acu lena chos lom, agus bhuail sé go deas an buachaill a thit ar chúl a chinn le cromán an chlaíomh. Fuair sé bás, ach bhí sé fós beo.
  Agus ní raibh aon gortuithe tromchúiseacha aige. Mar sin bhí seans ann go ndéanfadh an pobal trócaire. Rinne an dara buachaill iarracht rith isteach sa blonde, ach bhuaileadh arís é freisin. Agus d'aistrigh sí a sáil chuig a smig, ag casadh go sciliúil é freisin.
  Bhí na buachaillí gan aithne anois, ach fós beo agus gan a bheith cráite!
  Chlaon Crassus le gáire.
  - Sílim go bhfuil sé in am iad a chríochnú!
  Rinne an Consal agóid go tobann:
  - D'éalaigh go leor sclábhaithe ó na cairéil freisin. Agus in ainneoin na slándála méadaithe, leanann siad ag rith. Agus tá na buachaillí luachmhar mar is féidir leo sníomh trí chonairí cúnga agus bealaí isteach mianach! Ní leor sclábhaithe! Mar sin úsáidim mo chumhacht chun iad a spáráil!
  Chlaon an bainisteoir.
  Sea, is féidir leat iad a úsáid arís! Tá na féitheacha slán, agus leighisfidh na créachta mar atá ar mhadraí. Níos fearr, déanaimis féachaint ar an troid dheireanach agus ...
  D'éalaigh Crassus, a bhéal oscailte go fairsing, agus ghlaoigh sé:
  - Sea, táimid tuirseach! Ach sa deireadh, ba mhaith linn rud éigin speisialta!
  Chlaon an bainisteoir.
  - Beidh! Beidh sé speisialta!
  Chuaigh an Consal ar aghaidh, agus in ainneoin giúmar fuilteach an tslua, thóg sé é agus d'ardaigh sé a ordóg!
  Rinne an blonde aoibh agus squeaked:
  - Glóir don chonsal trócaireach!
  Idir an dá linn, thug na Maoraigh iarann dearg te ar shála lom na mbuachaillí. Phócaigh siad go tapa agus thug siad uaidh é láithreach ionas nach ndéanfaí damáiste tromchúiseach dó. Tháinig na buachaillí ar a gcéadfaí ó phian géar.
  Chuir siad rópaí orthu agus threoraigh siad ar ais iad. Anois measadh de réir dealraimh nach raibh siad in ann dul i ngleic le gladiatorial agus aithníodh iad sa chairéal. Fíor, roimhe sin bhí siad cothaithe go maith,
  mar ba chóir go mbeadh sé leis na gladiators a d'fhan chun cónaí. Agus a chur a chodladh ar leapacha bog i tuí. Na buachaillí, i dtaithí ar a chodladh ar gairbhéal garbh i cairéil, thit chodladh le pléisiúir.
  Agus don chéad uair i mo shaol bhlais mé feoil sobhlasta. Sea, chun tosaigh orthu bhí filleadh ar na mianaigh. Ach bhí dóchas ann go dtiocfadh Spartacus. Agus warms sé an anam.
  Na buachaillí sniffed a srón, agus don chéad uair le fada an lá chonaic siad aisling milis.
  Agus seo é an troid dheireanach.
  Agus i ndáiríre speisialta. Tá iníon dubh na hAfraice Xena ag troid - is í an gladiator is fearr i measc na mban, agus curadh Phoblacht na Róimhe i measc an ghnéas cothrom!
  Sea, Xena dubh, is laoch iontach é seo. Agus tá an troid léi suimiúil ...
  Ní raibh an cailín ach in éadach loin, ard, le matán caol agus sreangán. Is féidir í a mheas fiú tanaí, ach tá an tuiscint seo mealltach. Is féidir a fheiceáil conas
  rollaíonn liathróidí matán faoina craiceann dubh, coirtithe, atá crua mar shreang.
  Thug Krass faoi deara:
  - Curadh Phoblacht na Róimhe, ag an deireadh féin? Tá sé seo iontach!
  Dúirt an Consal le gáire:
  - Sea, tá sé seo go hiontach ... Tá sí ina Trodaire iontach!
  Bhí Xena armtha le cuaille fada le pointí cruach géar ag an dá cheann.
  agus léim go han-mhaith.
  Dúirt Crassus go dóchasach:
  - Tá súil agam go mbeidh a chéile comhraic dáiríre! Nach bhfuil cúpla buachaillí snotty?
  Chlaon an bainisteoir go fonnmhar.
  - Sea, a Mhórgacht! Is é an comhraic a bheidh uait!
  Nuair a thóg Xena a saoire, tháinig an comhartha faoi imeacht an chéad namhaid eile. Agus go deimhin d"fhéadfadh an lucht féachana a bheith sásta. Shiúil crogall ollmhór seacht méadar amach ar an láthair.
  Dúirt an Consal le gáire:
  - Tá sé sin go hiontach!
  D"aontaigh Krass:
  - A chéile comhraic maith! Díreach freisin... balbh!
  Thug an bainisteoir faoi deara:
  - Ní sclábhaí í Xena, ach gladiator saor in aisce a throideann ar airgead! Agus tá a chéile comhraic, ar thaobh amháin, indéanta go leor, ach ar an taobh eile, fiú don phobal! Mar sin an deiridh
  beidh an troid an-suimiúil!
  Chan Crassus as mothúchán:
  - Tuilleadh! Beagán níos mó, is é an troid dheireanach an ceann is deacra!
  Lean an Consal le gáire:
  - Ba mhaith liom dul abhaile go dtí bosom na Róimhe!
  Poblacht dara máthair!
  Dúirt an bainisteoir:
  - Sílim go mbeidh tú sásta!
  Chlaon Krass.
  - Geall liom Xena!
  Dheimhnigh an consal:
  - Agus mise, freisin, ar Xena!
  D"aontaigh an bainisteoir:
  - Beidh an bua aici! Ach beidh duine éigin geall ar crogall!
  D'fhuaim an gong chun tús an chatha a chur in iúl.
  Thosaigh Xena ag damhsa thart ar an crogall. Bhog sé ina dhiaidh. Cé go bhfuil sé clumsy outwardly, tá an reptile tapa go leor. Agus anseo ní mór duit a bheith ina gladiator ard-aicme chun
  ná bí gafa ina fiacla. Bhí an laoch dubh ag dul ar aghaidh nó ag cúlú. Agus ansin bhuail le pointe géar. Go dtí seo, ní ró-chontúirteach do crogall. Is léir gurb é seo an ceann deireanach.
  troid, agus is féidir leat imirt le haghaidh am.
  Dúirt Crassus le gáire:
  - D'fhéadfadh Spartacus a bheith leagtha síos ag vixen den sórt sin!
  Dúirt an Consal le gáire:
  - Agus cad a tharlódh dá throidfeadh an buachaill leis an panther seo?
  Dúirt Crassus go loighciúil:
  - Cath an-suimiúil agus iomaíoch!
  D'ól an Consal fíon as cupán agus dúirt:
  - Seó maith a bheadh ann!
  . CAIBIDIL? 19.
  Mhol an bainisteoir:
  - Más mian leat, is féidir linn é a shocrú amárach!
  D'fhreagair Crassus:
  - Cad mar gheall ar chéasadh?
  Dúirt an Consal:
  - Beidh céasadh fanacht! Beidh am againn i gcónaí sála an bhuachalla a fhriochadh!
  Chlaon an bainisteoir.
  - Agus is féidir an troid ar siúl sa Colosseum!
  D'fhreagair Crassus:
  -Ní! Má chruinníonn na daoine sa Colosseum, beidh sé níos éasca ionsaí a dhéanamh ar an gcathair. Beidh sé riachtanach cluichí grandiose de gladiators a shocrú tar éis an bua thar Spartacus!
  D"aontaigh an consal leis seo:
  - Sin ceart, beidh muid é a chur siar le haghaidh amanna níos fearr. Go háirithe ós rud é go bhfuil mé tuirseach cheana féin den seómra fuilteach seo!
  Krass faoi gurgled:
  - Spartak, Spartak - faigh pingin!
  Bhuail Xena béal an crogall arís agus arís eile leis an rinn, rud a chuir fuil ag sreabhadh. Agus ansin léim go tobann thar an reiptín. Agus ansin sheas sí ar an spikes. Agus pricked le sála lom.
  Bhí cuma iontach ar fad air.
  Thug an Consal faoi deara:
  - Cailín iontach!
  D"aontaigh Krass:
  - Tallann!
  Mhol an bainisteoir:
  - B'fhéidir a thaispeáint di troid i gcoinne leon? Beidh sé níos déine fós!
  Chlaon Krass.
  - Sea, tá an leon níos contúirtí ná an crogall agus níos tapúla!
  Thug an Consal faoi deara:
  - B'fhéidir i gcoinne béar?
  D'fhreagair Crassus:
  - Tá leon níos contúirtí ná béar! Nó b'fhéidir fiú tíogair a úsáid?
  D"aontaigh an consal leis seo:
  - Is ceann mór é an tíogair i ndáiríre!
  Lean Xena uirthi ag piocadh an crogall. Rinne sí é le sásamh iontach. Cé go raibh dearcadh ró-mhór aici agus frithghníomh foréigneach ó iníon na hAfraice.
  Dúirt Crassus le gáire:
  - Seo charm!
  D'aontaigh an consal
  - Draíocht mhór!
  Go dtí seo tá Xena tar éis gníomhú le samhlaíocht agus samhlaíocht iontach. Anseo slapped sí a cosa lom ar fhiacla crogall, agus pricked a sála. Agus ansin jumps sé suas agus ar ais amach arís.
  Sea, is cailín thar a bheith mór í. Ach ní chuireann sí faoi chois mianta, ach spreagann sí.
  Agus coinníonn an crogall sa tóir uirthi, ach caillfidh sé níos mó fola agus déanann sé damáiste níos mó agus níos suntasaí. Sea, is rás iontach é.
  Dúirt Crassus le gáire:
  Maith thú Xena!
  D'fhreagair an consal:
  - Just a gladiator maith! Is Trodaire Trodaire!
  Mhol an bainisteoir:
  - B'fhéidir gual scaipthe!
  D'fhreagair Crassus:
  - Beidh an crogall i bpian níos mó ná í!
  Lean an duel ar aghaidh. Cé go pricked Xena an crogall sa bhéal agus nostrils, ach ní i dteagmháil leis na súile. Is léir go raibh sí in aon deifir deireadh a chur leis. Ach bleed sí go leor.
  Agus a cosa lom, girlish fhág rianta an-grasful agus chiselled. Agus tharla an troid féin ar bhealach an-aon-thaobh. Mar sin féin, cúpla uair cailín crogall ar na laonna
  scríobtha.
  Thug an Consal faoi deara, ag geábhadh go forleathan, agus ansin ag amharc ar chlog an uisce, d"fhás sé:
  - Tá sé geal cheana féin ar na spéire! Go gairid tiocfaidh an ghrian amach!
  D"aontaigh Crassus leis seo:
  - Sea, beidh i bhfad níos mó spraoi againn! Ardaíonn an ghrian os cionn an Domhain!
  Mhol an bainisteoir:
  - B'fhéidir... Bhuel, ceart go leor! Is dóigh liom féin go bhfuil mo shúile ag cloí le chéile!
  Chlaon an Consal.
  - Sea, tá sé in am an fhéile a chríochnú agus dul a chodladh!
  Dúirt Krass:
  - Tá Spartak ag teacht chugainn cheana féin! Agus is féidir leis bogadh go tapa!
  Ghlaoigh an bainisteoir ar bharr a ghutha:
  - Críochnaímis Xena!
  Rinne an cailín aoibh olc. Agus d'eitil a cuaille ard agus láithreach greamaithe go domhain i súil an reiptín. Fuair an crogall buille trom agus thit sé ina thost. Mar a bhí sé rammed leis
  fórsa marfach.
  exclaimed Xena:
  - Bua! Mol an Róimh!
  Chlaon Krass.
  - Bua! An-mhaith!
  Chaith sé bonn óir di.
  Caitheadh an diosca cruinn órga agus an consal.
  Bhí an troid thart. Thum Xena a cos san fhuil scarlet agus d"fhág sí roinnt priontaí deasa. Ansin chrom sí agus thosaigh sí ag siúl amach.
  D'fhreagair an Consal le gáire:
  - Tá sé sin go hiontach!
  D"aontaigh Krass:
  - Sea, tá sé fionnuar! Cé go .. intuartha!
  Chlaon an bainisteoir.
  - Bí intuartha! Ciallaíonn sé a phionósú!
  D'fhág Xena, agus tharraing dosaen Moors conablach an crogall.
  Tháinig deireadh leis an gcomhrac, agus thit go leor aíonna ina gcodladh ceart ina gcathaoireacha.
  Tá toghcháin uachtaránachta nua ar siúl cheana féin sa USSR. Níos cruinne, ní nua, ach an chéad cheann.
  Agus ar ndóigh, is é Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin an t-aon iarrthóir uachtaránachta gan rogha eile. Agus is féidir leis an toradh a bheith ach amháin: nócha a naoi agus nócha a naoi gcéad. Agus léiríonn sé seo bua eile ag an deachtóir maol.
  Seo mar a thug Mikhail Gorbachev, in ionad an daonlathais, aimsir an Stailíneachta ar ais chuig an APSS. Rud a theastaigh, áfach, go leor tar éis praiseach Brezhnev. Agus anois tá cultas na pearsantachta i gcumhacht arís, a bhfuil a gcuid portráidí ar crochadh ar fud an APSS. Agus arís, mar a bhí sna sean-laethanta, tonnadóirí dubha agus tuirlingthe.
  Ós rud é go aisling Vladimir-Mikhail faoin Afganastáin, agus cailíní laochra álainn ann.
  Tá ceathrar cailíní álainn i bicíní ag rith: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana.
  Anseo téann siad go cróga i gcath leis na Mujahideen.
  Scaoil Natasha ar thrúpaí an Impireacht Ioslamach, an Taliban ó lainseálaí grenade, bhuaileann umar isteach sa taobh agus exclaims:
  - Ní dhéanfaidh Motherland dearmad orainn!
  Ansin caitheann a cos lom grenade ar shaighdiúirí an Taliban. Tá scread agus squeak, mais de trodaithe stróicthe ar an Impireacht Ioslamach. Agus bhí a lámh briste ag ginearál amháin d'arm Suleiman.
  Dúirt Zoya, a scriobláil ar an Taliban freisin, le hiontas:
  - Faire platanam!
  Nuair a chaith Augustina grenade ar shaighdiúirí na hImpireachta Ioslamacha lena bharraicíní nochta, chrom:
  - Dúirt siad freisin go raibh Suleiman ina beggar!
  Thug Svetlana, ag scriobláil ar an Taliban, amach, le wink agus sála lom, cruinn, bándearg, ag géilleadh don phacáiste pléascáin, le pléascáin:
  - An saibhreas is mó san anam!
  Agus bhí mais na saighdiúirí Taliban stróicthe. Cath iontach a bhí ann idir dhá arm ollmhór.
  Thit Natasha ar a boilg... D'eitil trooper stoirme anuas uirthi. Chas an cailín agus thumped a eireaball. Buail an carr. Chaith sí tobac agus d"fhág sí traein iontach ina diaidh.
  Sea, is feidhm iontach é seo de choimpléasc nua Igla. Dóíonn sé ola cosúil le miotail te.
  Bhuail Zoya feisire eile ón Taliban freisin. Bhuail sí sa chorp é, agus ina dhiaidh sin chan sí:
  Ní ghéillfimid don namhaid choíche
  Gearrfaidh mé na naimhde faoi na trunks!
  Agus ghlac an cailín a raibh cosa lom uirthi a bunch grenades. Agus ansin, mar atá le deaslámhacht mór, caithfidh sé ar an namhaid é.
  Agus casfaidh gunna féinghluaiste eile den Impireacht Ioslamach anonn.
  Is féidir a fheiceáil go bhfuil turtar le gunna cumhachtach ag sníomh rollóirí briste, agus tá pléasctha ag na boilb.
  Dúirt Zoya le gáire:
  Déanfaimid gach rud iontach!
  Bíonn Augustina ag troid go dian freisin. Léimeann sí suas agus ritheann i dtreo an Taliban, ag lámhach. Agus flutters a cuid gruaige copar-dearg mar bhratach cath. Grásta iontach i gcailín.
  Canann an beithíoch rua:
  - Déanaimis an domhan álainn
  Agus a ligean ar eitilt. .
  Ár Rúis Sóivéadach
  Beidh an arm formidable mharú!
  Chaith Svetlana grenade lena méara lom, maol agus squeaked:
  - Chun an eitilt chun an airde!
  Ceathrar cailíní ag obair. Agus scaoil sí agus bhuail sí a chéile comhraic le mór-éadóchas agus ionsaí figurative.
  Chomh maith leo, throid cailíní eile. D'fhág criú Elizaveta ar an T-72 is nuaí.
  Cailíní, ar ndóigh, i gceann bikini agus cosnochta. Tá siad ag tiomáint a gcarr.
  Agus tá umair Taliban ag sní isteach. Go bunúsach is cóip é seo ón T-54, ní meaisín an-chontúirteach.
  Elizabeth orduithe, agus Catherine, resting a lom, cruinn, sála girlish, stiúrann an gunna.
  Agus má lupanet sé, ansin buailfidh sé go críochnúil.
  Anseo caithtear diúracán trom amach as an mbairille, agus as achar fada buaileann sé umar Taliban.
  Maíonn Elena, a bhfuil diúracán comhdaithe aici:
  - Tá sé iontach!
  Deimhníonn an tiománaí Efrosinya:
  - Cinnte mar sin!
  Agus a boinn callused lom brúigh síos ar an pedals. Luasghéaraíonn an umar go tapa. Ansin slows sé síos arís. Agus leanann lámhaigh killer.
  Tá an criú de cheathrar E ar an mbarr.
  Tá a n-umar ag bogadh arís agus an bairille fada ag casadh. Tinte an gunna marfach arís. Ag an am an chuma ar an T-72, an umar is fearr ar domhan. Agus ar ndóigh, taispeánann sé a chuid.
  Elizabeth, lámhaigh, agus bualadh opponents, a dúirt:
  - Is fíor-thírghráthóirí an APSS muid!
  Dúirt Catherine go láidir:
  - Gach tírghrá de chuid an Aontais Shóivéadaigh!
  Agus fired, ag brú ar an gcnaipe, ceann, sÚil bándearg.
  Sea, níl na cailíní anseo ar cheann díobh siúd a slurp anraith cabáiste le bróga bast. Tá a n-umar ag bogadh arís.
  Ó fad, níl eagla air roimh shliogáin an Taliban. Agus bhuail siad an namhaid ó chúig, sé chiliméadar.
  Seo iad na cailíní - rud atá uait. Tá cumhacht na feirge agus lasair na paiseanta acu. Agus freisin an muinín a bhuachan.
  Breathnaíonn Elizabeth tríd an raon feidhme. Is beag carranna Afganacha. Ach tá cinn Meiriceánacha ann freisin a dhíoltar leis an Impireacht Ioslamach ar cairde. Tá na meaisíní seo níos laige freisin ná an ceann Rúiseach. Agus tá scáthchruth níos airde acu, rud a fhágann go bhfuil sé i bhfad níos éasca bualadh.
  Dhírigh Catherine agus bhuail sí feithicil Meiriceánach de chuid na hAfganastáine. Agus le urchar amháin stróic sé síos an túr.
  Seo mar a bhuaileann sí cú.
  Dhearbhaigh Elena, oibreoir raidió agus lódóir:
  - Coimeád sé suas!
  Agus arís cuileoga diúracán marfach do na hAfganastáine amach. Cailíní ina ghlóir go léir.
  Bhuel, is umar é.
  Agus anseo tá siad ag rith, ag splancadh sála bándearg cailín i bicíní chuig na heitleáin.
  Sea, tá trodaithe ionsaí réidh le haghaidh cath.
  Léimeann Anastasia Vedmakova isteach ar an eitleán is gaire. Agus luíonn sé ar na pedals le boinn lom.
  Éiríonn an carr go mall ansin.
  Deir laoch le culaith dhearg, le figiúr foirfe:
  Aoibhneas, tá mo neart sa Tiarna,
  Aoibhneas, sa Tiarna le neart buíoch!
  Agus aoibh gháire le fiacla pearly. Is cinnte nach rialóir mór é Vladimir Putin. Ach sa chás seo, tá sé ag tabhairt faoi chogadh atá inchomparáide leis an gCogadh Mór Patriotic.
  Tá na hAfganastáine ag brú agus ag dingeadh isteach i gcríoch na Rúise.
  Seo é an blonde meala - Akulina Orlova. Chomh maith leis sin cailín cad is gá duit.
  Agus arís i bikini agus cosnochta. Tá sí an-álainn agus tanned.
  Agus í ag rith i dtreo an eitleáin, seasann na fir. Agus ritheann na buachaillí seirbhíseach suas agus póg siad rianta galánta a cosa lom.
  Seo an cailín.
  Akulina flutters agus cuileoga isteach san aerárthach ionsaí. Tá sé an-réidh, agus ag an am céanna a thagann as go tapa.
  Sheinn Akulina:
  - Feicim líne ghorm sa spéir,
  Le torann tá mé ag dul in airde!
  Agus anois feiceann a haerárthach ionsaithe an chéad sprioc sa spéir - eitleán hAfganastáine.
  Buaileann an cailín, gan smaoineamh faoi dhó, as gunnaí an aerárthaigh é, ag bualadh air ó achar fada.
  Ansin chan an terminator blonde:
  - Is mise an duine is cruinne ar domhan,
  Bhain cáil amach ar an seó seo!
  Rinne Akulina giggled... Cuimhní cinn ar an gcaoi ar phóg na príosúnaigh a cosa lom, boinn dusty, lom.
  Sea, bhí sé spraoi. Agus chrom an Taliban ar a nglúin agus iad ag pógadh cosa lom cailín Rúiseach.
  Ritheann Mirabela Magnetic i dtreo an eitleáin freisin. Tá a cosa chomh coirtithe, matáin, nocht agus galánta.
  Agus cad plátaí preas delightful. Níl anseo ach miracle.
  Is laochra é Mirabela a léiríonn go simplí an rang iompair is airde agus ag an am céanna caighdeán na háilleachta.
  Agus sparkles a cuid gruaige mar dhuilleoga ór. Agus is ar éigean atá an comhlacht clúdaithe le bikini.
  Agus cén rian galánta a fhágann a cosa lom, chiseled. Seo cailín iontach.
  Is féidir leat admire é ar feadh i bhfad gan breathnú amach.
  Anseo bhí sí ag brú ar na pedals lena boinn loma, agus d'éirigh an t-aerárthach ionsaithe Trodaire go réidh amach as an rúidbhealach.
  Sheinn Mirabela le gáire:
  - Níl aon áit do laigí,
  Buailfimid le breacadh an lae!
  Anois tá an triúr cailíní ar an aer, rud a chiallaíonn go bhfuil uaireanta dubha tagtha don Taliban.
  Seolann Anastasia Vedmakova teilgeán marfach ag umar na hAfganastáine agus pollta tríd. Ansin deir sé:
  - Chun cumannachas!
  Troideanna Akulina Orlova freisin le rath iontach. Seo é a roicéad seolta, a bhris an gunna féinghluaiste. Screamaíonn an cailín:
  - Ar son mhórúlacht an phláinéid agus chun glóir mhí Dheireadh Fómhair!
  Agus arís, cuireann sí rud éigin thar a bheith marfach ag an namhaid.
  Buaileann Mirabela Magnetic an namhaid go cruinn, agus canann:
  - A haon, a dó, a trí... Scrios na naimhde go léir! Agus stróic ceann an Taliban amach!
  Troideanna an triumvirate an-sciliúil agus éadóchasach. Tá na cailíní anseo chomh hálainn.
  Agus léim a gcuid troopers stoirme ar fud an spéir agus tá sé an-fionnuar. Agus ina theannta sin, scaoil siad síos eitleáin Taliban.
  Seo iad na háille scríofa. Ní bheidh aon Impireacht na Mujahideen go maith. Seo urchar amháin, agus lámhachadh suas le trí eitleán hAfganastáine síos ag an am céanna.
  Bhrúigh Anastasia Vedmakova a cuid fiacla agus í ag miongháire go suairc, a sála lom bándearg ar an gcnaipe.
  Buail an carr agus squeaked:
  - Is é seo mo iarratas caipitil!
  Dheimhnigh Akulina Orlova, ag leagadh an namhaid:
  - Agus bogadh go tapa sa srón!
  Tá na cailíní anseo dochreidte. Agus arís lámhachadh cúpla trodaithe hAfganastáine síos. Is é seo a ngairm is airde. Tá cailín iontach láidir anseo.
  Agus ansin bhuail Anastasia an bunker leis an ginearálta Taliban. Agus d'eitil sé suas san aer.
  Mar a d"ardaigh an domhan agus a lasadh ó thionchar na gcailíní. Agus níl anseo ach an tús.
  Snipers Mná troid freisin.
  Alice agus Angelica lena raidhfilí. Siad ag fiach le haghaidh saighdiúirí Taliban agus shoot go cruinn.
  Tá siad dírithe ar na hoifigigh ar dtús.
  Is fearr le cailíní freisin troid i bicíní amháin. Tá siad cróga agus an-álainn.
  Chomh maith leis sin tá Alice blonde, agus tá Angelica dearg.
  Lámhaigh siad ar a seal agus buaileann siad go cruinn.
  Lámhaigh Alice an cornal Taliban le piléar dea-dírithe agus d'iarr sí ar an bpáirtí rua:
  - An dóigh leat go bhfuil poill dhubha ann i ndáiríre nó an hipitéis atá ann?
  Ghearr Angelica oifigeach Afganach eile amach freisin le lámhaigh dea-dírithe agus d'fhreagair:
  - Fuair mé an t-am chun ceisteanna den sórt sin a chur!
  D'fhreagair Alice le osna:
  - Faraoir, ní raibh aon am níos fearr!
  Agus chaith an cailín grenade beag lena bharraicíní loma. Bhí dosaen Taliban stróicthe óna chéile.
  D'fhreagair Angelica, ag lámhaigh arís:
  - Sílim nach ndéanann poill dhubh difear do tháirgeacht na ngránach!
  D"aontaigh Alice leis seo:
  Is dóigh liom freisin, cé go ...
  Chaith an beithíoch rua bronntanas díothaithe lena sÚil nocht, ag briseadh arís ar na comhraic agus d"eisigh:
  - Maidir le Cumannachas ar Véineas!
  Chuir Alice leis:
  Agus ar Mars freisin!
  Is shots maith iad an bheirt chailíní. Agus tá siad an-curvaceous agus matáin.
  Mar shampla, nuair a gabhadh Taliban, chuir siad iallach air boinn dusty a phógadh. Mar sin bhí laochra na himpireachta Ioslamacha, an Taliban, chomh buartha sin gur scaoil sé a chrúba go litriúil.
  D'fhreagair Alice le osna:
  - Gabh mo leithscéal leis!
  D'aontaigh Angelica.
  Níl an cogadh seo ag teastáil uainn!
  Chuir Alice leis:
  Agus an Taliban freisin!
  Dúirt an beithíoch rua go fonnmhar:
  - Le spéaclaí ón tSín, tá mé chomh fionnuar!
  Tá laochra i ndáiríre an-ghreannmhar.
  Tá an oiread sin draíocht gheal orthu.
  Chaith Alice bronntanas an bháis arís lena sÚil lom, chruinn agus chuas:
  - Le haghaidh bua nua!
  Sheol Angelica scrios freisin ag an namhaid, ag baint úsáide as a cos lom agus yelped:
  - Don Motherland!
  Sin mar a scar na cailíní seo ... D'oibrigh raidhfilí sniper le dúthracht iomlán.
  Throid Alenka freisin, ag cosaint na cathrach ón Taliban. I ngach áit bhí fothracha agus fothracha carntha suas.
  Bhris an cailín líne ar shaighdiúirí Impireacht na Taliban Ioslamach, ghearr sí síos líne iomlán díobh.
  Agus ansin chaith Alenka grenade lena bharraicíní loma, ag scaipeadh na Sínigh agus ag squeaking:
  - Le haghaidh Ilya Muromets!
  Scríobh Anyuta freisin faoi shaighdiúirí Impireacht Taliban na hAfganastáine. Agus curtha go han-chruinn. Cad nach piléar é, ansin buille.
  Agus an Taliban pollta ag titim, tá an focal Cruachta.
  Agus beidh an cailín, fós naked, bándearg, le sÚil bhabhta, caith pea an bháis agus ag canadh:
  - Glóir don APSS! Níl aon fadhbanna againn!
  Agus arís, cas dea-dírithe, agus braon de chorpáin.
  Tá Allah i gcath freisin. Gearradh amach saighdiúirí an Impireacht na hAfganastáine Taliban. Is cailín chomh radanta í. Knocks amach an Taliban cosúil le branda le snáthaid. Agus tú ag canadh:
  - Agus in airde sléibhe, ciúnas réaltach,
  Sa tonn farraige agus tine buile!
  Agus tine buile, agus buile!
  Agus anois caitheann a bharraicíní loma arís bronntanas millteach an bháis.
  Tá na cailíní anseo an-álainn, agus go léir i bikinis. Agus mar sin curvaceous agus matáin.
  Bíonn Maria ag troid freisin. Buaileann sé aifreann den Taliban amach, gearrann sé síos iad gan stró agus canann:
  - Níl sa saol ach nóiméad - idir an t-am atá caite agus an todhchaí,
  Níl sa saol ach nóiméad - coinnigh ort é ...
  Cé i measc na bhfear is féidir a stór de torso,
  Agus tá smaoineamh ag an gcailín - casadh!
  Agus caitheann a cos lom arís bronntanas díothaithe de chumhacht millteach ollmhór.
  Is cailíní iad seo i ndáiríre - ach an rang is airde agus aerobatics de na píolótaí is mó den scoth.
  Agus an chaoi a bhfuil a gcosa lom galánta agus mealltach.
  Bíonn na Cluichí Oilimpeacha ag troid le díograis mhór freisin. Agus mow síos naimhde gan searmanas. Scrios sí iad ina céimeanna iomlána.
  Agus ansin caitheann toes lom na háilleachta iontach bronntanais díothaithe iomlán.
  Ansin chan Olympias:
  - Ní bheidh, ní bheidh an airdeall céimnithe,
  Tá radharc bhall Komsomol glan ...
  Tá glór na ndaoine os ard
  Agus tá an Brook radiant!
  
  Creidim go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  Soilsiú an bealach don chumannachas!
  Agus arís, caitheann an tsáil lom láithreach a bunch iomlán de grenades.
  Seo iad na cailíní. Tá an oiread sin áilleacht acu. Agus tá an Taliban ag bogadh ar aghaidh cosúil le tonn tsunami. Tá go leor acu, agus bombard siad go litriúil seasaimh na Rúise le corps. Agus tá siad chomh ionsaitheach.
  Tá trúpaí impireacht na hAfganastáine, an Taliban, ag iarraidh an domhan ar fad a ghabháil. Agus sa chás seo, an Rúis.
  Shoots Marusya ag an Taliban. Tá a bharraicíní lom ag caitheamh líomóide le splinters. Agus arís tá siad ag eitilt i dtreonna difriúla den tsnáthaid. Tá laochra na himpireachta Ioslamacha Taliban á gcruachás.
  Tá na Mujahideen an-cróga, agus is ar éigean a bhíonn am ag na cailíní atá ag scríobh orthu an téip a athrú. Tá siad á ngearradh go litriúil le corpáin.
  Sheinn Marusya le gáire:
  - Tá Stalin ina chónaí i mo chroí,
  Ionas nach mbeadh a fhios againn brón ...
  D'oscail an doras go spás
  Bhí na réaltaí ag taitneamh os ár gcomhair!
  Agus arís, caitheann cos lom, chiseled an chailín grenade de chumhacht iontach marfach.
  Seo áilleacht.
  Matryona dóiteáin freisin ar an namhaid, agus an-dírithe go han-mhaith. Gearrann sí naimhde, agus caitheann sí cumhacht marfach grenade lena bharraicíní loma. Briseann naimhde agus squeaks:
  - Ní hé an Komsomol ach aois,
  Is é Komsomol mo chinniúint!
  Agus arís déanann an cailín lámhaigh dea-dírithe. Agus titeann an Taliban ginearálta marbh.
  Canann Alenka, ag brú an Mujahideen:
  - Saorphoblacht doscriosta an Aontais,
  Ní fórsa brute a tháinig chun cinn, ní eagla ...
  Agus dea-thoil na ndaoine soléite,
  Agus cairdeas, solas, cúis agus misneach i mbrionglóidí!
  Agus arís eile, caitheann méara lom cosa chiseled, coirtithe an chailín grenade de chumhacht marfach agus millteach.
  ocus dorignetar mais na taliban do na sinsir.
  Chaith Anyuta bronntanas báis chomh maith lena sÚil nocht.
  An umar hAfganastáine rolladh os a chionn. Agus rolladh a rollóirí briste trasna na páirce.
  Féar scortha, mais na gcorp air.
  Sheinn Anyuta le gáire:
  - Tá cogadh ar siúl leis an Taliban,
  Cogadh gan chúis. .
  Tá Satan as an slabhra
  Agus tháinig an bás leis!
  Rinne Alla scribble freisin ar shaighdiúirí Impireacht Taliban na hAfganastáine, agus é an-oiriúnach. Agus sheol an cailín rua, agus a bharraicíní loma, píosa plastid.
  Agus caitheadh dhá dhosaen Afganach san aer agus chuaigh siad trí thine ann.
  chan Allah:
  - Bhí aithne ar ghlóir neamhbhásmhar i gcathanna,
  Tá ár ndaoine móra i gcathanna cosúil le hiolair ...
  Tá a fhios agam go mbeidh go leor glúnta pas a fháil
  Agus an laoch na Rúise - fuair greatness!
  Ina dhiaidh sin, chaith Alla arís bronntanas marfach an díothaithe lena bharraicíní loma.
  Dúirt Maria, ag scríobh ar an Taliban:
  - Is é seo ár rang is airde!
  Agus thóg sí é agus chaith sí é lena bharraicíní nochta, bronntanas millteach díothaithe.
  Ansin chan an cailín le gruaig bhuí:
  - Grenade, grenade, grenade marfach,
  Na Sínigh ag fanacht - an payback coolest!
  Bhí ceiliúradh láidir ag na Cluichí Oilimpeacha, ag baint na Taliban amach mar speal. Agus ag caitheamh bronntanas díothaithe eile leis na méara loma, thug an cailín amach:
  - Beidh sé seo an-fionnuar!
  Marusya, ag baint anuas na naimhde, agus ag caitheamh bronntanais mharfacha an bháis lena bharraicíní loma, squeaked:
  - Le haghaidh athruithe móra!
  D'eisigh Matryona, ag leagadh amach na hAfganastáine, agus ag tabhairt bronntanas báis ifrinn lena sÚil lom:
  - Maidir le fíor-chumannachas san APSS!
  Is iad seo na cailíní le cosa lom, agus tá an Taliban brúite le sála babhta lom.
  Ach díríonn Veronica agus Tamara diúracáin ar thrúpaí Impireacht na hAfganastáine. Agus seoltar iad le roar, a scriosann seasaimh an Taliban. Seo é an cath.
  Flicker Veronica agus Tamara cosnochta, sála bándearg, agus cuireann siad brú ar chnaipí na luamhán stiúrtha.
  Sheol Veronica an scrios agus squeaked:
  - Le haghaidh bua nua an APSS!
  Bhris Tamara na naimhde, ag scaoileadh bronntanais scriosta, agus d'éirigh sí, ag brú an cnaipe lena méara loma:
  - Seo cóisir mhór an domhain!
  Rinne na cailíní gáire agus thaispeáin siad a dteanga.
  Brúnn Victoria na cnaipí luamhán stiúrtha freisin le méara loma a cosa an-álainn agus seductive.
  Agus briseann sé bunkers agus pillboxes an namhaid ó Impireacht Ioslamach an Taliban. Is iad seo na cailíní a iompraíonn an muirear díothaithe.
  Rith Veronica a lámh thar tíleanna an phreasa agus chrom sí:
  - Chun an phláinéid agus an domhan ar fad a athaontú!
  . CAIBIDIL? fiche.
  Seo é Steelenida i gcath. Is cailín í atá in ann troid le rage frenzied.
  Agus anois tá a cófra ar crith. Seo an cailín. Agus tá a teanga chomh scarlet.
  Agus anois cuileoga bronntanas an bháis le fórsa marfach.
  Stalenida ag canadh le gáire hellish:
  - Beidh an domhan níos glaine agus níos áille,
  Ar mhaithe lenár Motherland-Rúis...
  Tagann fearg na hAfganastáine -
  Tabharfaidh mé claíomh ina aghaidh!
  D"aontaigh Veronica leis seo:
  - Tá sé de dhualgas ar an Rúis an Taliban a ruaigeadh!
  Tá na cailíní ar an ionsaí. Agus tá a chosa an-seductive, agus flash le charm iontach.
  Tá oibrithe deonacha ón nGearmáin ag troid anseo freisin. Anseo, go háirithe, an criú umar Gerda.
  Tá cailíní Gearmánacha cosnochta agus i bikinis freisin.
  Brúann Charlotte, atá gruaig rua, na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus buaileann sí umar an namhad.
  Ansin deir sé:
  - Cosnóimid an Ghearmáin ar na teorainneacha i bhfad i gcéin.
  Buaileann Gerda freisin, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, ar an namhaid a bhfuil fuath aige agus squeaks:
  - Chun an bráithreachas bán!
  Troideanna Christina freisin go cróga. Agus úsáideann sé a bharraicíní lom go torthúil.
  Eitilt bronntanais an bháis amach as bairille an umair. Cruann siad agus dón siad gach rud timpeall orthu.
  Agus is umar an-mharfach agus millteach é seo.
  Chan Christina:
  - Ár gcumannachas faoi ghlóir mhóir,
  Ardaigh an bhratach os cionn na cinn dearg!
  Agus beidh an cailín brúigh na cnaipí lena sÚil lom.
  Lasann Magda go han-chruinn freisin. Buaileann sé an namhaid le cruinneas iontach, deora as na túir le sliogáin agus squeals:
  - Chun an athar - ár máthair!
  Agus freisin a bharraicíní lom ag an obair.
  Seo iad na cailíní - an-laibhe an bholcáin - fuil agus bainne. Agus conas a bhrúlann siad an Mujahideen gan an indulgence is lú a thabhairt dóibh.
  Chlaon Gerda, ag seoladh diúracán le cabhair óna bharraicíní loma isteach san umar namhaid:
  - Tá sé iontach!
  Níl aon fhadhbanna fíor ann do chailíní.
  Ach ghlac na ninjas álainn ón tSeapáin arís leis na hAfganastáine.
  Má tá siad tosaithe cheana féin a scrios, ansin a dhéanann siad é le relish mór agus scóip.
  Bhuail an cailín ninja gorm-haired ag an Taliban le dhá chlaíomh, swiping an muileann gaoithe, agus coed:
  - Chun éachtaí móra na Seapáine!
  Agus chaith a sála lom an liathróid le fórsa ollmhór scriosta agus díothaithe.
  Rinne cailín ninja le gruaig bhuí teicníc lann féileacán agus rinne sí:
  - Chun na buaite is mó!
  Agus chaith a bharraicíní lom piseanna díothaithe, ag cuimilt cúpla dosaen Afganach ina bpíosaí.
  Bhuail an cailín ninja rua freisin lena claimhte, ó chlé go deas agus fiarpholl.
  Ansin choed sí:
  - Don spás tSeapáin!
  Agus lena sála lom, chaith an cailín mála de phléascáin ghuail, agus mar a bhainfeadh sí an namhaid.
  Bhí fáiltiú ag cailín ninja le gruaig bán, bairille tairní, ag séideadh cinn an Taliban agus squeaked:
  - Don Impireacht neamhaí is mó!
  Agus lena bharraicíní loma caithfidh sé snáthaidí nimhiúla a théann trí laochra swarthy.
  Bhí an ceathrar ninja seo ionsaitheach agus bhris siad cinnirí na hAfganastáine le díograis mhór.
  Throid sa spéir agus píolótaí den rang is airde.
  Go háirithe, Albina agus Alvina.
  Is blondes den sórt sin a fheictear iad seo. Seolann siad teilgeáin aeir ag an namhaid.
  Albina fired lena bharraicíní loma. Lámhaigh sí síos dosaen eitleán hAfganastáine ag an am céanna agus choed:
  - Ar son an athar le ré iontach!
  Ghearr Alvina as an namhaid, agus leagadh amach dosaen gluaisteán Taliban ag an am céanna, trí bhrú a sála lom, d"eisigh:
  - Don Rúis Mhór agus an APSS!
  Seo cailín - an rang is mó, i ndáiríre super. Agus tá a páirtí go simplí hyper.
  Cailíní, ar ndóigh, ordú clockwork agus an eagna is mó.
  Agus anseo tá Margarita ag marcaíocht ar ghluaisrothar agus ag lámhach ar an Taliban.
  Agus léi, Viola.
  Déanann cailíní saighdiúirí Impireacht Taliban na hAfganastáine a ghearradh síos.
  Caitheann Viola buama buama as an gcarráiste le cabhair óna bharraicíní nochta agus a roars:
  - Don Motherland, do Putin!
  Chaith Margarita bronntanas scriosta freisin lena cos lom, le cuar galánta an tsóid, agus vyaknula:
  - Chun bua an chumannachais mhóir!
  Agus beidh an bheirt chailíní pléasctha amach ag gáire. Agus tugann siad seal a ghearradh as líne iomlán na Síne.
  Ach tá Olya agus Nadezhda ag tiomáint feithicil troda coisithe. Siad freisin dóiteáin thar a bheith cruinn ó dosaen meaisínghunnaí ag an am céanna. Agus mar sin baintear na Sínigh síos go dian agus go sciliúil.
  Seo iad na mná. Agus ar ndóigh, freisin sa bicíní dearg céanna, tanned agus cosnochta.
  Tá a gcosa ag gluaiseacht agus cuireann siad cúisimh scriosta agus báis chuig na hAfganastáine. Tá na cailíní seo díreach iontach!
  Olya cooed, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Cumannachas a bheith ar fud an domhain!
  D"aontaigh Nadezhda go toilteanach leis seo, ag gearradh siar ar shaighdiúirí Impireacht Taliban na hAfganastáine agus ag brú a sála ar na pedals:
  - Táimid dílis do chúis Lenin!
  Tá na laochra ar an BMP, ar ndóigh, an-chúnna agus láidir.
  Agus seo Valentina agus Larisa, freisin, ag puntáil an Taliban ó faoileoir hang.
  Agus scaoil siad buamaí lena bharraicíní loma. Scrios siad naimhde ó Impireacht na hAfganastáine go han-cháiliúil.
  Valentina, lámhaigh ar an namhaid fuath, choirt:
  - Chun an athar - ár máthair!
  Ghearr Larisa an Mujahideen amach, ag brú a sála bándearg lom, an-álainn agus aeistéitiúil, squeaked:
  - A ligean ar buille amach an spiorad Taliban!
  Ghlac Anna agus Angelina seilbh ar an Taliban anseo freisin. Bhain na cailíní úsáid as umar faoi thalamh. Agus tá sé seo tromchúiseach.
  Tá an meaisín beag ach éifeachtach.
  Bhris Anna ar an namhaid, ghearr sí síos mais Taliban agus chrom sí, ag brú na cnaipí lena bharraicíní loma:
  - Chun bua na ré na tíre dearg!
  Ghearr Angelina síos a comhraic, agus í ag teacht chun cinn mar umar ón talamh, squealed, ag baint a cuid fiacla:
  - Tá Cumannachas bás a fháil!
  Agus arís chuir a sÚil nocht, leaisteach bronntanas scrios.
  Reáchtáladh toghcháin uachtaránachta an USSR agus ritheadh iad le bang. Anois is é Mikhail-Vladimir an deachtóir ceannasach ar an séú cuid den talamh. Ach ní leor é seo dó.
  Ba mhaith liom an Iaráin a ghabháil agus rochtain a fháil ar an Aigéan Indiach.
  Cad a shamhlaigh Vladimir Volfovich nach maireann a dhéanamh.
  Agus tá gach rud réidh le haghaidh an ionradh.
  Thosaigh an ionsaithe ar 30 Lúnasa 1987 . Chuir Vladimir-Mikhail Gorbachev-Putin tús leis an gcéad chogadh conquest i gcomhlacht nua.
  Bhí pinned trúpaí na hIaráine síos ag an cogadh leis an Iaráic, thosaigh an ionsaitheacha, ar na cathracha, clúdaithe ach amháin ag na mílíste.
  Ach leis an Taliban bhí sé i bhfad níos deacra.
  Rinne na cailíní cogadh laochúil i gcoinne an Taliban.
  Thóg Natasha an muileann gaoithe lena claimhte. Chrom sí cinn na Mujahideen, ansin chaith sí grenade lena bharraicíní loma agus sciob sí:
  - Ar son Máthair mhór na Dé Lada!
  Agus Zoya ag scriobláil gunnaí meaisín ar a comhraic agus ag gearradh a gcinn le claimhte, dúirt sí:
  - Chun Svarog!
  Agus chaith a cos lom, galánta grenade d'fhórsa marfach na cumhachta millteach.
  Troid Agaistín a throid le fuinneamh athnuaite. Agus tá a gruaig copar-dearg ag sileadh sa ghaoth mar bhratach Lenin.
  Caitheann an laoch líomóid lena bharraicíní loma de neart marfach agus squeals:
  - Glóir do ré Yarila!
  Tar éis sin, as a nipple scarlet, cosúil le bolt tintreach.
  Troideann Svetlana freisin, gearrann sí síos an Taliban, agus caitheann sí búmarang lena sála lom, ag rá:
  - Do Kievan Rus!
  Agus tá a claimhte mar lanna an mhuilinn. Tá an cailín seo díreach iontach.
  Tá na laochra anseo den scoth.
  Gearrann an buachaill síoraí Oleg Rybachenko a naimhde le claimhte agus caith líomóid orthu le fórsa marfach.
  Ansin deir sé:
  - Don Rúis iontach!
  Leanann Margarita Korshunova le naimhde a ghearradh. Agus ritheann an cailín an muileann le claimhte. Agus ansin a bharraicíní lom, amhail is dá hurled scrios turraing.
  Chonnaic an cailín gaisgidheach:
  - Do Dhéithe na Rúise san APSS!
  Tar éis sin, glacfaidh na leanaí neamhbhásacha é agus feadaíl.
  Agus cuachta na mílte préacháin a raibh taom croí acu isteach i mbrón, ag polladh cloigeann na Mujahideen chun báis.
  Sheinn an buachaill agus an cailín:
  Beidh muid ag troid ar son níos gile amárach
  A ligean ar póg!
  Tar éis sin, ghlac na páistí agus chaith siad sreang le scaoilte lena sála lom. Agus tá líne iomlán de Taliban sparkled. Agus thit a gcuid feola de na cnámha agus charred.
  Sin a chiallaíonn sé - is arrachtaigh iad leanaí!
  Ach tá Anastasia Vedmakova ag scriosadh arm an Taliban ón spéir. Sin é an chaoi a bhfuil an cailleach seo sexy agus erotic. Cailín síoraí agus óg í, cé gur throid sí sa chogadh cathartha. Ach ní thagann aois le cailleach.
  Is cailín álainn, óg í Anastasia i bikini amháin.
  Agus lena bharraicíní loma, cuireann sé brú ar na cnaipí, ag leagadh an namhaid agus ag screadaíl ar bharr a scámhóga:
  - Glóir do ré na nDéithe Rúiseacha!
  Akulina Orlova, ag gáire go ionsaitheach agus winking, ag cur muirir phléascacha chuig a comhraic, choed:
  - Ar son cumannachas naofa!
  Agus tógfaidh sé é agus conas a bhrúfaidh sé an cnaipe leis an nipple scarlet a bhrollach.
  Agus ansin a sÚil lom i ngníomh, i scrios iomlán na naimhde.
  Sheinn Akulina:
  Cloigeann san oíche, súilíneach cosúil le miodóg,
  Léirigh go rialaíonn Satan ...
  Agus íospartaigh neamhchiontach nathracha a shlogadh,
  Tiomáineann na cruinne ar mire!
  Troideann Mirabela Magnetic freisin le díograis. Úsáideann sí clúidín ruby i gcath, agus cuireann sí bronntanais an bháis chuig an namhaid.
  Agus tú ag canadh:
  - Glóir do ré na bhfórsaí Cosmaí,
  Déanfaimid conquer - creidim go luath an domhan ar fad!
  Agus úsáid á baint aige freisin as a bharraicíní, cuireann sé bronntanas dúnmharaithe báis chuig an Mujahideen.
  Seo cailín - is éan den eitilt is airde í. Cé nach bhfuil áilleachta eile níos measa ar chor ar bith.
  Sheinn Anastasia Vedmakova go fonnmhar:
  Tá an diabhal anseo, tá an diabhal ann
  I gcás ina bhfuil an dragan bréag iomlán!
  Seo iad na cailíní - sár-aicme!
  Agus ghlac sáil lom an chailín agus bhrúigh sé go mór le cnaipí an luamháin stiúrtha. Agus bhí scrios iomlán.
  Seo iad na píolótaí. Caitheann siad bronntanas díothaithe ón bhroinn. Agus láithreach ghalú míle trodaithe Taliban ag an am céanna ...
  Sheinn Akulina Orlova go fonnmhar:
  - Faoi bhratach naofa na saoirse -
  I síocháin, cairdeas, sonas agus grá...
  Cumascann daoine isteach i léas geal,
  Chun deireadh a chur leis an dorchadas atá amach romhainn!
  Agus an cailín arís lena bharraicíní loma, agus í ag brú cnaipí an luamháin agus ag cur dúnmharaithe millteach uirthi.
  Dúirt Mirabela agus í ag tafann a fiacla péarla:
  - Is daoine síochánta sinn, ach ár scaird,
  D'éirigh le traein armúrtha mór dlús a chur leis ...
  Ná bímis cailíní éighníomhacha sa leaba,
  Ní hamháin gur chóir guys póg!
  Agus beidh an cailín tine arís le cabhair a bharraicíní lom ar an namhaid.
  Ina dhiaidh sin, beidh na cailíní sa churfá ag gáire:
  - Bás don dragan báistí!
  Goideadh é seo den chaighdeán is airde i ndáiríre ...
  Idir an dá linn, tá Elizabeth ag sileadh as umar, agus ag sciobadh ar bharr a scamhóga:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan,
  Beidh mé in ann satailt ar na cruinne ...
  Cad a bheidh ar an aer go luath?
  Níl a fhios athair agus máthair!
  Agus brúigh an cailín an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple scarlet. Agus beidh an gunna a ghlacadh agus casúr.
  Spit amach diúracán le fórsa marfach. Beidh sé ag eitilt ag agus literally cur síos ar an stua.
  Bhuail Ekaterina freisin, ag baint úsáide as a méar lom, a cosa galánta agus seductive, agus chan sí:
  - Rachaimid chun cath gan mhoill,
  Ar son chumhacht na Sóivéide...
  Agus tá a fhios agam nach bhfaighidh muid bás
  Sa troid ar a son!
  Agus ansin fired an cailín arís, ach sa chás seo, ag cur brú ar a nipple ruby.
  Níl sna cailíní seo ach sár-aicme. Ní féidir le duine ar bith cur ina gcoinne.
  Elena, freisin, amhail is dá mba ag lámhach, crushing a sála lom, cruinn, bándearg agus ag canadh:
  Seasann na daoine ina sluaite ciúine,
  Tá cailín i gcarcha garbha á tabhairt chun báis...
  Inné bhí ríchathaoir, inniu scafall,
  Cén fáth a bhfuil tú ag milleadh an banphrionsa do na daoine!
  
  Ó ríthe, ríthe, ríthe...
  Is cosúil le cailín le braids...
  Mar sin féin, níorbh fhéidir an banphrionsa a bhriseadh,
  Cé go bhfuil sí cosnochta sa sneachta,
  
  Ó ríthe, ríthe, ríthe
  Bratacha agus trumpaí bua...
  do loisceadh sála lom an chailín,
  Sa fuar, tá sí cosúil le bean bhocht!
  
  Agus lig roinnt leathcheann a choinneáil ag rá
  Tá saol banphrionsa éasca agus spraoi ...
  Siúlann sí cosnochta sa sneachta
  A leithéid de ghairm deacair!
  
  Ó ríthe, ríthe, ríthe
  Daoine éadrom agus iontaofa ...
  Sa lá atá inniu tá an banphrionsa briste go hiomlán,
  Scarecrow cosúil le gairdín. .
  
  Ó ríthe, ríthe, ríthe
  Feats do cheannasach ...
  Mura bhféadfaí an namhaid a ruaigeadh,
  Mar sin tá tú go hiomlán infamous!
  
  Tá an bhanphrionsa an-chrua faoi bhrú na fuip,
  Ansin tharraing siad suas í ar an raca...
  Cuirtear pianbhreith uirthi bás nocht,
  Agus druil trí na cnámha go léir le druileanna!
  
  Ó ríthe, ríthe, ríthe
  Níl daoine saor in aisce a thuilleadh...
  De réir dealraimh, chun na villains a dhíbirt as an domhain,
  Tá tú ró-uasal!
  
  Ó ríthe, ríthe, ríthe...
  D'eitil na cinnirí as!
  Cé go gorm, i ndáiríre - nialais,
  Scarlet leat fuil a dhoirteadh!
  Bhris Euphrosinia freisin, ag baint úsáide as an nipple a cíche lom, a bhí cosúil le sútha talún ró-aibí, chun an cnaipe a bhrú.
  Agus chirped:
  Tá an t-am le haghaidh fuascailte beagnach anseo
  Tá an bhanríon cosnochta faoi stiúir chuig an scafall!
  Tá na cailíní seo díreach iontach!
  Alenka troid freisin. An cailín ní hamháin gearrtha le claimhte. Ach scarlet, cosúil le rósanna úra, brúigh siní an cófra ar an mbosca ceoil.
  Agus caitheann sí snáthaidí nimhiúla, ag bualadh an Mujahideen.
  Thóg an laoch é agus chan sé:
  - A Bhanríon, a Bhanríon,
  Bhuel, cad a bhí uait!
  Bhuail Anyuta a chéile comhraic, ag brú a clúidín sútha talún ar an gcnaipe agus chrom sí:
  - Thit mé i ngrá leis an bprionsa i mí Bealtaine,
  Agus anois téim cosnochta!
  Agus tabharfaidh an cailín a bhfuil a sála lom uirthi bronntanas díothaithe.
  Chlaon Alenka, ag tafann a cuid fiacla, a bhí níos gile ná an sneachta ar Oíche Chinn Bhliana:
  - Is cailín simplí Rúisis mé,
  Cosnochta sa fuar...
  Tá sciorta gearr agam
  An groom in aghaidh le dorn!
  Agus na laochra arís le clúidín scarlet agus iad ag brú. Lúipín ó bhosca ceoil le tintreach.
  Mar sin gníomhaíonn an dearg-ruadh Alla an-ionsaitheach. Cén sórt cófra atá aici? Sórt sin mar dhá mealbhacán, agus an-aibí. Agus tá sé coróin le rubies de siní. Agus leis na siní seo an cailín cófraí agus buaileann na Síne.
  Agus ag canadh:
  - Glóir don athar, glóir -
  Maraigh muid an dragan...
  Strac an cailín a léine
  Agus ní chlúdaíonn ach snáithe an cófra!
  Is cailíní den scoth iad seo i ndáiríre.
  Tá fonn ar Maria troid freisin. Is cailín an-álainn í. Agus tá a cuid gruaige ar an dath duille óir agus beagán curly. Agus tá sí chomh comhraic sin.
  Mar sin ghlac sí é agus chaith sí búmarang lena bharraicíní loma, ag gearradh cinn na n-aimhleas.
  Agus ansin thóg sí é le clúidín ar dhath sútha talún ag an namhaid, agus stróic dosaen saighdiúirí óna chéile.
  Ansin chan sí:
  - Is mise an cailín is gnéasaí ar domhan,
  Soak an dragan i leithreas boladh!
  Sin é an chaoi a bhfuil sí ina cailín - an rang is airde.
  Thóg Olympias, cailín gaisciúil le gruaig ar dhath na cruithneachta ró-aibí, é agus chaith a cosa láidre láidre rud an-mharfach ar an namhaid.
  Scar sí mais Mujahideen agus chrom sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Is cailín neart fathach mé,
  Níos fuaire fós - tá a fhios agam go bhfuil sé anois!
  Agus anois beidh a nipple, cosúil le trátaí ró-aibí, ag brú an cnaipe lasrach agus sruthóidh lasair ionsaitheach. Agus a ligean ar sruthán gach rud amhail is dá mba charring chun báis.
  Sheinn na Cluichí Oilimpeacha:
  - Ceallra dóiteáin,
  Ceallraí dóiteáin...
  magairlín faoi bhláth,
  Mleya i orgasm!
  Tharraing Marusya mianach ar shreang. Dragged sí faoi umar Taliban. Shéid suas an namhaid agus chirped:
  - Don USSR!
  Ansin thump sí le bazooka, ag brú ar an gcnaipe le nipple dath poipín aibí agus chirped:
  - Poppies, poppies, poppies - poppies dearga,
  Cuimhne searbh an domhain...
  An bhfuil aisling agat faoi ionsaithe
  An bhfuil aisling agat faoi ionsaithe...
  Éiríonn cailíní leis an ionsaí le cosa lom!
  Dúirt Matryona, a bhí ag troid agus ag brú na hAfganastáine freisin:
  - Níl, tá mé níos láidre!
  Agus lena bharraicíní lom, chaith sí lann, ag sracadh a scornach.
  Ansin chan sí:
  - A haon a dó a trí -
  Briseadh an dragan!
  Agus beidh na cailíní a ghlacadh agus gáire. Tá an oiread sin cumhachta agus paisean acu.
  Chaith an cailín bronntanas báis ar an namhaid lena bharraicíní loma agus bhí fearg uirthi:
  Tá an diabhal anseo, tá an diabhal ann
  I gcás ina bhfuil an dragan bréag iomlán!
  Tá na cailíní seo lán le fuinneamh.
  Agus ghlac siad le curfá é agus chanadh, ag baint a gcuid fiacla;
  Is baill Komsomol muid - iníonacha an chumannachais,
  Troidimid naimhde mar iolair...
  Uaireanta eitilt grins de revanchism,
  Sa gheimhreadh, tá cosa na gcailíní lom!
  
  Ba mhaith linn an Fuhrer a bhualadh in aghaidh,
  Tá níos mó neart againn ná eilifint ...
  Éiríonn linn i ngrá agus i spóirt,
  Cé go n-ionsaíonn an Horde i rage!
  
  Ní stopfaidh éinne na cailíní,
  Tar éis an tsaoil, tá ár neart cosúil le dorn cruach ...
  Is féidir linn fiú an arm a mharú,
  Agus buailfimid Hitler go crua sa phingin!
  
  Tiocfaidh ré an chumannachais, creidim,
  Agus tabharfaidh an slat gan teorainn neart dúinn ...
  Ní bheidh aiféala orainn ar son Lada na beatha,
  Creidim go mbeidh an tír dhúchais faoi bhláth go luath!
  
  Buachaillí agus cailíní ag troid
  Téann ceannródaí cosnochta ar an ionsaí...
  Milleann muid an namhaid go cáiliúil le gunna meaisín,
  Ceannaireacht trí shampla!
  
  Ionsaíonn an dragan báistí sinn go míbhéasach,
  Ach bhuail na cailíní go dána é ...
  Buailfimis seirbhíseach ifreann, creidim na fiacla,
  Stróicfimid an fear maol as a chéile!
  
  Sa Rúis, tá a fhios agam nach bhfuil aon áit do na lag,
  Gheobhaidh muid gach rud a theastaíonn uainn go luath
  In ainm na cumhachta is radiantaí,
  Tá cerub eite órga os ár gcomhair!
  
  Beidh cairdeas mór i measc na bpobal,
  Cé atá ag troid leis an gcumhacht tá a fhios ...
  Don Motherland, ar son sonas, ar son saoirse,
  Agus beidh Paradise i na Cruinne go luath!
  
  Tá an cailín cosnochta sa bhfuacht,
  Cén fáth a bhfuil bróga de dhíth uirthi má tá Lada ina spiorad ...
  Homeland go léir ó imeall go imeall,
  Is buachaill é an t-iolar, ní sicín rooster!
  
  Tá an ghrian ag taitneamh go geal ar fud an domhain,
  Ina bhfuil gathanna te órga ...
  Tiocfaidh bua i ngaoth Chaoimh na Bealtaine,
  Agus ná bí ag caint Caochadán - stoptar suas!
  
  Níl ionainn cailíní ach iníonacha Svarog,
  Cé a chruthaigh an Domhan leis an Teaghlach ...
  Agus thug sé saoirse do na laochra
  Ag an am céanna a athbheochan ar an idéalach uilíoch!
  
  Sa Rúis, tá áit mhór do chailíní,
  Níl siad sa bicíní fuar ach ag caitheamh ...
  Is ball Komsomol thú de bhrídeog Perun,
  Creid dom, ní bheidh aon fadhbanna i rage!
  
  In ainm Íosa agus Svarog,
  A Mhuire, Lada máthair na nDéithe...
  Throid ar son Stalin agus Dia
  Agus don chuid is fearr de na mic!
  
  Ní dhéanfaimid dearmad ar éacht Íosa,
  Cé a chuaigh go dtí an chros ar mhaithe leis na Rúiseach ...
  Agus léirigh ealaín iontach
  Nuair ar an tríú lá d'ardaigh sé i ngrá!
  
  Is é Perun Dia an Thunderer mór,
  Caitheann sé tuar ceatha de sholas radanta...
  Déanfaimid freastal ar na demiurges go macánta,
  Ionas go dtabharfar glóir don éacht ag na ridirí!
  
  Shineann cíoch na gcailíní le dath na poppies,
  Tá a siní cosúil le bratach mhí Dheireadh Fómhair ...
  Agus áit éigin bíonn madra fí ag tafann,
  Ach tá muid wolves ach ní i vain!
  
  Repulsed an ionsaí ar an Fritz in aice le Moscó,
  Cé go raibh Hitler cunning agus cunning ...
  I gcomhghuaillíocht, feictear an Fuhrer le Satan,
  Tá féar níos boige sa samhradh ná cairpéad!
  
  Ach sa gheimhreadh bíonn na cailíní cosnochta sa sneachta,
  Cén fáth a bhfuil bróga, cótaí fionnaidh agus casáil ag teastáil uathu ...
  Níl eagla ar bhaill Komsomol roimh frosts,
  Is dócha go bhfuil an spiorad is formidable acu!
  . CAIBIDIL? 21.
  Cad é ár neart - daoine clockwork,
  Déanaimis déithe níos buile ...
  Agus daoine a chreideann tú nach bhfuil olc,
  In ann go leor geimhle a chaitheamh amach!
  
  I ngrá, tá cailíní an coolest
  Dála an scéil, tá sliocht craiceáilte acu ...
  Ritheann cailíní cosnochta sa sneachta
  Cheating greedily le píosaí!
  
  Tá an ghrian ag taitneamh do ghlóir an chumannachais
  Ar mhaithe le glóir an chumannachais tá an Rúis faoi bhláth...
  Agus gcuaileann gruaig an chailín go tiubh,
  D'oscail bua cuntas neamhchoinníollach!
  
  Scriosamar an Wehrmacht in aice le Stalingrad,
  Agus léirigh siad ach an rang is airde ...
  Chun glóir ár Motherland Rúis,
  Bogfaidh an cailín a sála lom sa tsúil!
  
  Is cuma leat troid le cailín cosnochta,
  Tá sí go hálainn, cosúil le damh láidir ...
  Cosúil le péarlaí scaipthe ag an am céanna foichí,
  Agus pollta faoi chos boilg an namhaid!
  
  Bhuel, cad is féidir leat a dhéanamh lenár gcailíní,
  Tá buille acu, creidim dom, púca eilifint...
  Agus seasann an Rúis ó haois go haois saor in aisce,.
  Tír iontach gan deireadh!
  
  Cén fáth a bhfuil gá ag cailíní buachaillí Rúisis
  Chun breith a thabhairt ar shruth laochra ...
  Agus beidh na naimhde ag titim, creidim sa kennel,
  Faigh i an villain aghaidh rabid!
  
  In ainm Íosa agus Svarog,
  An áit a chruthaigh an Dia Bán imeall na cruinne,
  ithfimís madra gluaiste roimh an gcath,
  Ionas go mbeidh fórsaí roimh an cath sna huaireanta tosaigh!
  
  Ansin tógfaimid é agus buailfimid an namhaid,
  Faoi anáil na gcailíní, cosa lom...
  Mar sin go raibh sé balbh tar éis scolding katu,
  Agus más rud ar bith - cuir poker!
  
  Níor oibrigh Stalingrad sin amach, is féidir leat a fheiceáil
  Thug na cailíní ansin troid láidir ...
  Cé gur beag an eolas í áilleacht maslach,
  Nár scaoil sí a cath "Pleboy"!
  
  Is féidir linn go léir cailíní - tá a fhios agat
  Mór, dian mar ubh...
  Nuair a phéinteáil siad ar an deasc amháin saor in aisce,.
  Agus anois beidh muid ag tarraingt ar dheis ar an fáinne!
  
  Ní chaithfimid fiú an saol sa chath,
  Agus creidim go rachaimid isteach i mBeirlín le magadh...
  Is gearr go bhfuil a fhios agam cónaí faoin chumannachas,
  Go n-éirí go geal le guairneáin an tsneachta!
  
  Ní maith leis an gcailín ach rith cosnochta
  Fuaraíonn an snowdrift a sála go binn ...
  Foichí ag eitilt tríd an sneachta sioc,
  Laochra Fuhrer sa chónra!
  
  I mbeagán focal, beidh an bua againn, tá a fhios agam go cinnte
  Déanaimis síocháin sa chruinne ar fad...
  Bláth go deo ar imeall na cruinne,
  Agus a neart i gcathanna gan athrú!
  
  Nuair a thagann Svarog le Críost an Tiarna,
  Beidh na marbh i ngrá go léir a aiséirí Rod...
  Óir tiocfaidh deireadh le tagann na tornado an bháis fhiáin,
  Agus beidh nádúr i áthas síoraí!
  
  Ansin bogadh isteach i gcroílár na ndaoine Lada,
  Beidh gach rud go hálainn infinity...
  Gheobhaidh gach laoch duais,
  Tá muid Rúiseach invincible i cathanna!
  Agus faoina leithéid de dhán, bhrúigh agus scrios na cailíní an Mujahideen leis na mílte. Is iad seo na cailíní - go bhfuil grá acu agus a fhios conas a mharú.
  Bhuel, tá na cailíní ach go hiontach. Agus caitheann a gcosa lom snáthaidí géara agus nimhiúla.
  Sea, i gcoinne cailíní den sórt sin, fiú barra dearg-te agus a chuirtear i bhfeidhm ar shÚil lom cruinn gan chumhacht. Seo iad na cailíní - leibhéal hyper!
  Leanann Oleg Rybachenko ag troid. Is laoch é an buachaill síoraí seo.
  Agus chaith a mhéara lom de chosa leanaí pea an scrios.
  Thit sí faoi rinc scátála an umair agus chas sí thairis é.
  Sheinn an laoch óg:
  - Bhí an Rúis ag gáire agus ag caoineadh agus ag canadh,
  Agus chaill an bhean meáchan ó rith!
  Margarita Korshunova - ghlac an cailín síoraí seo freisin agus chaith sí pea scriosta lena bharraicíní lom.
  Chroith sí aifreann Mujahideen agus chrom sí:
  - Glóir don athar gan teorainn,
  Agus níl an cumannachas i bhfad ar shiúl!
  Agus ansin ghlac na leanaí gan deireadh agus feadaíl. ocus dorignetar moran préacháin ocus do lagaid. Agus thit siad síos agus rinne siad poill i na cinnirí Taliban gan aon fadhbanna.
  Sheinn Margarita:
  Chun fadhbanna a sheachaint
  Chun a bheith glan i chroí...
  Ní ticéid MMM
  Agus sip uisce radanta!
  Agus ghlac an cailín agus thaispeáin sí a teanga.
  Ach tá Gerda ag troid ar umar freisin. Tá sí, ar ndóigh, ina cailín an-troda agus álainn - blonde nádúrtha.
  Agus ar ndóigh, is breá léi fir go mór.
  Anseo scaoil Gerda leis an namhaid trí chnaipí an luamháin stiúrtha a bhrú lena bharraicíní loma agus í ag sméideadh:
  - Téann gach rud de réir an phlean!
  Charlotte bared a breasts, ag tarraingt a bra amach. Agus le clúidín scarlet bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha.
  Agus ansin rinneadh na gunnaí meaisín a bhí ar an umar a ruaigeadh agus déanaimis na comhraic a ghearradh síos. Bhí áthas an domhain ar an gcailín rua.
  Chlaon sí:
  - Is é an plean guys an plean,
  Breathnaíonn sé cosúil le scam!
  Bhris Christina freisin, ag baint úsáide as sála lom, cruinn agus coed:
  - Tá mé níos láidre ná an ceann maol!
  Fucked agus Magda - cailín le gruaig órga. Agus ar ndóigh, ag baint úsáide as nipple ruby.
  Agus chirped:
  - Tá tréith gruagach níos láidre!
  Agus ansin thosaigh an t-inneall cumhachtach ag obair, agus phioc an umar sruthlínithe suas agus luasghéaraíodh go géar. Go deimhin, má tá an cailín tar éis scaradh cheana féin, is beag duine a bheidh le feiceáil.
  Mar sin féin, is iad na cailíní laochra go léir an rang is airde.
  Anseo tá Albina agus Alvina ag troid sa spéir. Is cailíní den ord is fola iad. Agus ag an am céanna an-álainn agus sexy.
  Tá siad ag bualadh na hAfganastáine óna n-aerárthach ionsaithe. Laochra den rang is suntasaí.
  Thóg Albina é agus chan sí, ag tafann a fiacla agus ag taispeáint a teanga:
  - Teach ar mire trí thine,
  Sanatorium anamacha nailed...
  Táimid submissive do Satan
  Agus aghaidheanna na naomh ag taitneamh!
  Agus thóg an cailín é agus bhrúigh sí an cnaipe lena nipple scarlet. Tá fórsa millteach curtha i ngníomh.
  Agus d'oibrigh sé go dian agus ionsaitheach nuair a seoladh na roicéid.
  Agus chan an cailín fionn:
  - Go gcuire Dia ar an dall a súile a oscailt,
  Agus dírigh do dhroim le cromáin ...
  Beannacht Dé leat ar feadh tamaill bhig
  Ach ní féidir leat a bheith beagán céasta!
  Luaigh Alvina go ionsaitheach, le gáire:
  - Nach bhfuil an-deacair!
  Agus chuir an cailín roicéid tríd an gcnaipe a bhrú lena nipple ruby. Agus bhí a feidhmíocht iontach.
  Bhris Albina arís, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, agus chrom sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Ní féidir suairceas a chur ar chailíní inniu,
  Ba mhaith leis na cailíní damhsa!
  Thumpáil Alvina freisin, agus bhí a cosa lom, le dath gréine seacláide an-álainn, ag obair freisin agus an laoch ag gáire:
  Agus ansin go dtí go breacadh an lae
  Éist leo ag canadh amhrán grá!
  Bhuail stoirmeoirí ón spéir go dian. Agus ní thugann siad an trócaire is lú d'aon duine.
  Agus anseo tá Stalenida i cath. Shoots sé freisin ar an namhaid go han-chruinn.
  Agus, ar ndóigh, úsáideann na siní cíche scarlet. Tá an cailín, ar ndóigh, den scoth.
  Sheinn Steelenida:
  - Feiceann tú an eclipse sa spéir,
  Siombail uafásach díreach ...
  Comhartha ifreann uafásach
  Flock spás caoineadh!
  Agus bhuail an cailín arís, ag baint úsáide as a barraicíní loma. Seo cailín - cén leibhéal atá sí.
  Victoria slammed isteach ina comhraic le fórsa fiáin, foréigneach. Strac an namhaid as a chéile, agus chirped:
  - Don chumannachas iontach!
  Agus d'úsáid an cailín a clúidín ar a cíoch lom, atá chomh blasta cosúil le sútha talún i nGairdín Éidin.
  Is mian le cailín den sórt sin, ar ndóigh, póg agus caress.
  Agus ansin chrom an cailín uirthi cos lom chiseáilte. Agus cad é a cos galánta, coirtithe, sexy, agus blasta.
  Agus ba mhaith le fir dreapadh air i slua.
  Bíonn Veronica ag troid freisin le foréigean fiáin gan staonadh. Laoch a bhfuil a leithéid de chumhacht gan teorainn agus uachtaracha aige.
  Agus thóg an cailín é agus bhrúigh sí an truicir lena nipple scarlet. Agus anseo a thagann an bronntanas scaird díothaithe.
  Agus is é an laoch ach hyper.
  Agus anseo arís luachra a thugann scrios totalitarian.
  Chuir Veronica tweet:
  Más lag - díreach chuig an gcónra,
  Coinnigh do shláinte...
  Cuir daoine i bhfeidhm - ó,
  Rubdown, rubdown!
  Agus bhí an triúr cailíní ag canadh in éineacht:
  Níl aon Motherland-Rúis níos áille,
  Troid ar a son agus ná bíodh eagla ort ...
  'S nach bhfuil ár blondes níos áille,
  Is é an cruinne ar fad tóirse an tsolais Rus!
  Is cur chun cinn mór é seo i ndáiríre.
  Troideann Viola óna cloigtheach freisin. Is cailín í agus í lán de choimpléascacht.
  Agus ar ndóigh, thar a bheith dashing.
  Agus tá a áilleacht simplí nó, a ligean ar a rá níos pretentiously - fánach diaga.
  Thóg Viola é agus chaith sí pea scriosta lena bharraicíní.
  Agus deichniúr stróicthe ina phíosaí eitil ar shiúl.
  Sheinn Viola:
  - Ritheann siad feadh cosán cuartha,
  Cailíní cosnochta...
  Tuirseach ag bleáin na mbó
  Ba mhaith liom mo sonas a spochadh!
  Troideann an bullfighter freisin. Is cailín í nach dtabharfadh aon duine lag nó dúr.
  Thóg an laoch é agus thug sé seal do na comhraic. Ghearr sí síos iad gan a thuilleadh moille.
  Agus ansin conas an nipple scarlet den cófra a bhrú agus roicéad eile a scaoileadh. Agus stróic as a chéile buíon de naimhde i bpíosaí beaga.
  Do chrom an tarbhóir:
  - Sciobtha, sciorrtha áit éigin,
  Thug mé!
  Bhuail Viola freisin a nipple ruby ag an namhaid, an Impireacht Taliban ollmhór, agus chirped:
  - An cailín dlite
  Agus tháinig cúr!
  Ansin thóg an cailín agus thaispeáin sí a teanga fhada.
  D'ardaigh Nicoletta moirtéal cumhachtach le hocht bairille, agus chabhraigh Viola agus an Toreadora léi freisin.
  Shuigh an triúr cailíní a gcosa lom chiseáilte ar an bhféar. Agus conas a fhaigheann siad blasted le mianaigh.
  Agus é sin á dhéanamh, brú siad na cnaipí ag an am céanna, na siní cíche naked, sútha talún.
  Agus chan siad:
  Daoine a bheith ciúin, le do thoil...
  Go n-imeodh na cogaí sa cheo!
  Storc ar an díon, áthas faoin díon,
  Síocháin ar Domhan!
  Storc ar an díon, sonas faoin díon,
  Síocháin ar Domhan!
  Agus stampáil na cailíní arís ar a gcosa lom, an-láidir. Tá an oiread sin paisean agus cumhachta iontu.
  Scaoil Olga freisin as bazooka, agus bhí sí lom-chested freisin, ag brú ar a nipple scarlet.
  Ansin chan sí:
  - Lig an Rúis agus an Rúis Bela a bheith le chéile,
  Tar éis an tsaoil, tá ár smaointe creidimh ar cheann ...
  Troid ar son an Motherland agus ná bíodh eagla ort,
  Leis an Rúis, Dia agus táimid dochreidte!
  Agus thóg Olga, lena bharraicíní loma, bronntanas díothaithe agus chaith sí é.
  Ní féidir le duine ar bith cailín den sórt sin a stopadh i ndáiríre, agus ní bheidh aon rud buaite.
  Seo iad na cailíní is breá leis an domhan.
  Tá Jane Armstrong ag troid freisin, lena criú. Trashes an Taliban gan áireamh.
  Thóg an cailín aristocratic agus fired ag an namhaid lena bharraicíní lom. Ansin chan sí:
  - Tír ghlórmhar na Breataine Bige,
  Bíodh a fhios agat go bhfuil sí ina máistreás ar na farraigí ...
  Fuaireamar a lán eolais
  Bain tú an namhaid i gcath!
  Agus ghlac an cailín é agus thóg sé le nipple ruby agus brúigh sé an cnaipe. D'oibrigh an luamhán stiúrtha. Agus cuileoga diúracán marfach le cumhacht millteach ollmhór.
  Phléasc sé le ilroinnt ardphléascach, ag stróiceadh daoine ina shreds.
  Bhí Gertrude, an cailín álainn, ard agus matáin seo, ag caitheamh mionbhrístíní amháin freisin. Thrasnaigh sí le siní scarlet a cíoch. Agus freisin, amhail ó thosaitheoir roicéad, bhris sé an namhaid.
  Dúirt Gertrude:
  - Agus sa chogadh, mar atá sa chogadh,
  Feiceann cailíní fear ina n-aislingí!
  Agus gáire ar a joke witty.
  Thug Monica faoi deara, agus í ag brú a sála loma ar na pedals, agus dúirt sí le gáire:
  - Is fearr ar fad, bean a bróga fear lena chos lom!
  Agus an laoch ag gáire ...
  Dhearbhaigh Malanya, agus í ag buaileadh lena compánaigh:
  - Níl ach cúpla nóiméad
  Níl ach cúpla nóiméad...
  Mhair an comhrá ar fad leis an buachaill dia,
  Conas a déarfá d"ainm
  Cad a deir tú is ainm duit!
  Agus roars an buachaill cosúil le tarbh - bua!
  Dúirt Jane Armstrong, agus í ag lámhaigh, agus í ag stealladh a malaí:
  - Tá sé greannmhar saobhadh tú an t-amhrán Sóivéadach!
  Chlaon Malanya agus scaoil sí a fiacla péarlach, agus ina dhiaidh sin thóg sí é agus thug amach:
  - Fáiltiú bréaga éagsúla,
  Mothúcháin choimhlint...
  Agus tugaimid naomh uirthi
  Agus glaoch sé vile!
  Agus sheinn an criú go léir in éineacht:
  Gnéas ar chúis mhaith i ngach ríocht
  Grá i gcónaí...
  Tar éis an tsaoil, gan gnéas níl sé suimiúil,
  Gan pháirtí, tá an oíche ró-fhada!
  Mikhail Vladimir dhúisigh suas. Agus thosaigh siad ag leanúint leis an gcogadh idir an USSR agus an Iaráin.
  Ní raibh an troid ró-fhíochmhar. Níor chreid an Iaráin san ionsaí agus ní raibh an USSR réidh.
  I gcathracha móra amháin a bhí roinnt garastúin agus gardaí Ioslamacha. Rinne siad iarracht friotaíocht sluggish a thairiscint.
  Cé go bhfuil samplaí ann cheana féin maidir le húsáid buamálaithe féinmharaithe. Agus d'fhógair Khomeini, a bhí fós beo, cogadh naofa i gcoinne an USSR.
  Rinne an Iaráin iarracht trúpaí a aistriú ón tosaigh leis an Iaráic agus líne chosanta a bhunú.
  Go dtí seo tá gach rud ag dul go maith go leor. Ach ní raibh ach cathracha móra timpeallaithe go dtí seo gan a bheith dána stoirme.
  Baineadh úsáid as an tactic d'aois a chruthú coirí.
  Agus an chuid eile den am is féidir leat codladh;
  Leanann an cogadh brúidiúil in aghaidh an Taliban ar aghaidh.
  Cailíní troid ag baint úsáide as cineálacha éagsúla na n-arm.
  Thóg Natasha é agus scaoil sí, ag baint úsáide as an clúidín scarlet ar a cófra, agus roared:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan!
  Agus lena bharraicíní loma, chaith sí grenade de fhórsa marfach, rud a sháraigh mais Mujahideen.
  Bhuail Zoya an chéile comhraic freisin ag baint úsáide as an nipple brollaigh corcairdhearg agus rinne sí:
  - Ní hea, is mise an duine is láidre ar domhan!
  Agus sheol a bharraicíní loma freisin fórsa díothaithe a bhí i láthair an bháis, ag scarúint as a chéile laochra Impireacht na Taliban Ioslamach.
  Bhí Augustine fired freisin lena nipple Ruby. Buail an umar agus chirped:
  - Chun cumannachas na tíre na Sóivéide!
  Agus chaith sí grenade le sála lom, cruinn d'fhórsa marfach.
  Lámhaigh Svetlana freisin ar an namhaid le nipple sútha talún. Rinne sé damáiste ollmhór dó agus squeaked:
  - Chun an athar go dtí an deireadh!
  Agus chaith sí bronntanas díothaithe, ag cuimilt an Mujahideen as a chéile le cabhair ó bharraicíní loma.
  Tá na cailíní seo díreach iontach!
  Bhí na laochra den scoth.
  Phioc Oleg Rybachenko an buachaill básaithe seo freisin, d'ardaigh sé lasair-lasrach agus bhuail sé an namhaid. Agus ghlac agus loisg an tine a lán de na saighdiúirí na hAfganastáine
  Chaith an buachaill síoraí grenade marfach le méara loma cosa leanaí agus chan sé:
  - Glóir don athar, cumannachas naofa!
  Scriosfaimid an fascism olc!
  Is cailín bás a fháil í Margarita Korshunova, nuair a bhí sí ina duine fásta, thóg sí lena cosa loma freisin é agus a chaith bronntanas d"fhórsa marfach chun báis. Agus an oiread sin naimhde ag an am céanna Strac.
  Agus chrom sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Ar son fórsaí láidre na tíre,
  defeat an Léigiún de Satan!
  Agus caithfidh sÚil lom an linbh arís pea de chumhacht millteach.
  Tar éis sin, ghlac na páistí Críochnaitheoir é agus conas a feadóg siad. Agus thit na mílte préacháin ar chinn laochra na Taliban.
  Bhí na páistí ag canadh le curfá:
  - Glóir do ré an chumannachais chreidmhigh,
  Ní bhláthóidh an gairdín go sócúil ...
  Ní aithnímid idéalach an tsíocháin,
  An mbeidh a bheith in ann a shábháil ar an athar i cath!
  Agus ghlac an lánúin síoraí agus whistled. Agus fuair na préacháin taom croí agus fuair siad bás, ag bualadh skulls na saighdiúirí Taliban.
  Is troid é seo i ndáiríre atá ag teastáil.
  Bíonn Alyonka ag troid lena foireann freisin. Tá na cailíní an-álainn agus spraíúil. Agus cad iad ní hamháin bhfuil a fhios conas.
  Chaith Alenka an miodóg lena bharraicíní loma. D'eitil sé anonn agus ghearr sé na cinn de chúigear. Tá sé seo i ndáiríre i ndáiríre cool.
  Chroch an cailín:
  - Don Rúis naofa!
  Tá Anyuta ag fuck leis an Mujahideen. Agus an cnaipe á bhrú le clúidín scarlet, ag cuimilt mais laochra na hImpireachta Celestial agus chirped:
  - Chun Svarog! Tá ardmheas orainn ag daoine, faoi chosaint Dé!
  Agus beidh a sála lom, cruinn, amhail is dá mba ag an Mujahideen, gouge.
  Ansin twisted an cailín isteach somersault.
  Troideann Alla ruamhar go dian. Téann a cuid gruaige copair-dearg tríd an aer ar nós bratach proletarian. Sheinn an cailín, ag tafann a fiacla agus ag caoineadh:
  - Is maith an ghlóir, is olc an ruaig!
  Agus chaith an cailín lena bharraicíní léan bronntanas scriosta, agus rug sí suas aifreann Mujahideen agus sheinn sé:
  - Don Rúis agus saoirse go dtí an deireadh!
  ocus adubairt an laoch ruadh :
  - Agus glóir a mháthair Rúis a Úcráin!
  Dúirt Maria go ionsaitheach, ag scriobláil ar an namhaid agus ag déanamh go han-oiriúnach é, ag canadh:
  Tá muid ar an duine is láidre ar domhan
  Is sinne clann na Rúise iontach!
  Agus caithfidh an cailín arís, lena bharraicíní loma, bronntanas díothaithe le fórsa marfach.
  Agus tá gruaig ar an gcailín ar dhath na nduilleog óir. Agus cailín álainn den sórt sin - ach super. Agus ansin bhrúigh an cailín an cnaipe lena nipple ruby, leag sí síos carr an namhaid, agus squeaked:
  - Don Rúis iontach!
  Agus ansin, chaith sí pacáiste pléascach lena sÚil lom agus dúirt:
  - Agus le haghaidh an Úcráin iontach!
  Ghníomhaigh na Cluichí Oilimpeacha go han-ionsaitheach freisin. Agus bhrúigh a siní sútha talún cnaipí an bhasúca, agus bhris sí mais shaighdiúirí Taliban.
  Ansin squeak an cailín:
  - Do mo thír dhúchais - an APSS!
  Agus chaith méara lom na gcosa móra ach galánta den chailín ghaisce buama millteach.
  Do chrom an laoch:
  - Tógfaimid cathracha ar Mars, agus monarchana ar Mhearcair!
  Chas Marusya a teanga amach agus chrom sí:
  - Agus beidh cathracha ar Iúpatar - Creidim ann!
  Agus thóg an cailín é agus sheol sí pea le cáithnín díothaithe lena bharraicíní lom.
  Agus ós rud é go bpléascann sé, agus caithfidh cathlán iomlán den Taliban suas ...
  Agus tá an cailín, cosúil le clúidín sútha talún, ag bualadh le rud éigin thar a bheith millteach.
  Tógfaidh Matryona, freisin, é agus buille ar an Mujahideen le cabhair ó nipple ruby. Agus beidh bronntanas an bháis ag eitilt le cumhacht dúnmharaithe.
  Thóg an cailín é agus chirped:
  - Chun an athar - ár máthair!
  Agus ansin thóg a bharraicíní loma agus chaith piseanna, agus stróic a lán de shaighdiúirí Impireacht na Taliban.
  Seo mar a throideann na cailíní... Tá umar mór le lasracha ag sníomh. Agus dódh sé mais coisithe.
  Canann Elizabeth agus í ag tafann a fiacla:
  - Tá muid ar an duine is fuaire ar domhan,
  Tá cosa lom ag na cailíní!
  Agus as an cailín brúigh an nipple scarlet ar an gcnaipe, shining cosúil le luamhán stiúrtha ebonite.
  Rinne Elizabeth gáire agus dúirt:
  A dó is a ceathair,
  A dó is a dó is ceithre...
  Tá sé ar eolas ag gach duine
  Sa domhan ar fad!
  Bhrúigh Ekaterina an truicear lena bharraicíní loma. Chnag amach an namhaid agus squeaked:
  - Le haghaidh athruithe móra!
  Dúirt Elizabeth le gáire:
  - Agus beidh na hathruithe chun feabhais!
  Bhuail Elena le clúidín ruby, ag brú an cnaipe go deas agus thug sí faoi deara:
  - Ach an pulsation an croí agus féitheacha,
  Deora ár bpáistí, a mháithreacha...
  Deir siad go dteastaíonn athrú uainn
  Caith amach cuing na slabhraí troma!
  Dúirt Euphrosinia, agus í ag cur a cosa ar na pedals lena bharraicíní lom, go loighciúil:
  - Anseo táimid ag caint, ar son athraithe, ar athrú. Agus cad iad na hathruithe?
  D'fhreagair Elizabeth go loighciúil:
  - Ar ndóigh le haghaidh athruithe chun feabhais!
  D'iarr Catherine le gáire:
  - Agus má tá gach rud go breá?
  Dúirt Elizabeth go muiníneach:
  - Agus nuair a bhí gach rud go breá! Cé mhéad bliain atá an cogadh ar siúl, agus níl aon deireadh i radharc!
  Agus fired an cailín arís, ag baint úsáide as an nipple chíche scarlet. Tá an cailín seo thar a bheith iontach!
  Bhris Elena freisin lena sÚil chruinn, nocht, bándearg agus bhris sí umar namhaid eile.
  Agus chan an cailín:
  - Glóir do na Déithe Rúiseach!
  Bhris Euphrosinia freisin, bhí a nipple cosúil le sútha talún aibí, juicy, agus hissed:
  - Buafar an cogadh! Tagann deireadh le gach cogaí luath nó mall!
  D"aontaigh Elizabeth leis seo:
  - Bíodh deireadh leis an gcogadh seo. Ach an féidir linn a bhuachan?
  Bhris Ekaterina a clúidín scarlet arís agus chuaigh sí:
  - Is é an toradh is dócha a bheidh ar an gcogadh ná tarraingt!
  Rinne Elizabeth grumble go ionsaitheach:
  - Ní! Ní bheidh aon tarraingt! Bainfimid an deireadh!
  Bhris Catherine arís le cabhair óna barraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Sa chogadh naofa, beidh ár bua! Bratach Imperial ar aghaidh - glóir do na laochra tite!
  Agus na cailíní sa churfá, chroitheadh a gcíoch iomlán, ag canadh:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn
  Ní dhéanfaidh aon rud an ruaig orainn!
  Agus arís chiceáil siad, ag baint úsáide as sála lom, bándearg, cruinn, squeaking:
  - Ní dhéanfaidh aon ní stop a chur orainn
  Ní dhéanfaidh aon duine an ruaig orainn!
  Agus tógfaidh na cailíní é agus scaoilfidh siad sruthanna nua tine fíochmhar ...
  Agus troideann cailíní sa spéir freisin. Cad laochra álainn nuair i gceann bikini. Nó fiú éirí de thalamh acu. Agus tá a gcuid siní nochta, mar i gcónaí, i mbun gnó.
  . CAIBIDIL? 22.
  Anastasia Vedmakova, pollta comhraic sa spéir agus a thabhairt síos builleanna ar na haonaid talamh, squeaked:
  - Ar son cumannachas naofa thír na Sóivéide!
  Akulina Orlova, ag lámhaigh ar an namhaid, agus ag brú an cnaipe lena nipple scarlet, agus thug sé faoi deara go han-ionsaitheach:
  - Tá cogadh scrios!
  Agus le heagla lom, ghabh an cailín laochra na hImpireachta chumhachta agus bhuaileadar iad. Agus squeaked:
  - Is daoine dár Domhan dúchais sinn,
  Níl sé ró-dhéanach teacht ar chomhréiteach...
  I tornado cogaidh
  Tá mise agus iad
  Agus tá sé seo tromchúiseach!
  Mirabela Maighnéadach, ag leanúint ar aghaidh ag leagadh a chéile comhraic, agus ag baint úsáide as siní Ruby le haghaidh seo, yelped:
  - Tá cogadh ar siúl sa chruinne,
  Cogadh gan chúis. .
  Satan i gcroí na ndaoine
  Go leor fir a fuair bás!
  Dúirt Anastasia Vedmakova go han-réasúnach, ag bualadh an namhaid le nipple sútha talún agus squeaked:
  - Is radanta a chruthaigh Dia,
  Tá Grace caillte ar an gcine daonna...
  Thug an Svarog mór dúinn -
  Anam, aigne, trócaire croí!
  D'fhreagair Akulina Orlova le gáire, ag baint úsáide as nipple dath ruby ilghnéitheach freisin:
  - Sea, is féidir le Svarog é seo a dhéanamh! Is é seo an cruthaitheoir mór an Domhain phláinéid!
  Ansin Mirabela Maighnéadach - d'iarr an cailín seo le gruaig órga, ag baring a fiacla:
  - Agus cén fáth a bhfuil daoine ag dul in aois, agus go háirithe mná, má tá Cruthaitheoir chomh cumhachtach agus ciallmhar mar Svarog?
  Bhris Anastasia, le cabhair óna barraicíní loma, agus d"fhreagair:
  - Is cuimhin liom fós Tsar Nicholas II, agus thug sé fiú candy dom. An féidir leat mo aois a thabhairt dom trí bhreathnú ar m'fhíor?
  Akulina Orlova, agus í ag brú lena sÚil nocht, agus í ag tafann a cuid fiacla agus ag scaoileadh bronntanas millteach báis:
  - Ag féachaint ar d'aghaidh, ní thabharfaidh tú aois ach an oiread!
  Chlaon Mirabela Magnet, ag tabhairt faoi deara le osna:
  - Tugann Déithe na Rúise fiú neamhbhásmhaireacht agus óige shíoraí do na cinn roghnaithe. Ach cad is féidir a rá faoi Chríostaithe?
  Mar fhreagra, scaoil Anastasia Vedmakova roicéid, ag brú an cnaipe lena nipple sútha talún, agus ag canadh:
  - Ar ríchathaoir na bhflaitheas,
  Shuidh rí na cruinne...
  Le do thoil féin,
  Críost rialaigh sinn!
  
  Chros siad Dia ar an chros
  Guíonn Íosa chun an Athair...
  Ionas nach ndéanfaimid breithiúnas docht -
  Tá peaca maite dúinn go dtí an deireadh!
  Chlaon Mirabela Maighnéadach, chuir sí bronntanais imoibríocha báis freisin, ag brú a sála lom, cruinn agus vyaknula:
  - Is féidir leat canadh go maith! Ach an bhfuil na Déithe Rúiseacha agus Críost ag luí?
  Shrug Anastasia Vedmakova a guaillí, chuir sí teilgeán aeir lena bharraicíní nochta agus squeaked:
  - An bhfuil mil agus bainne comhoiriúnach? Tá siad difriúil ach téann siad go maith le chéile!
  D'aontaigh Mirabela Magnetic leis seo, ag seoladh roicéad lena nipple ar dhath tiúilipe aibí:
  - Ar ndóigh tá sé go maith! Agus an-fiú sa spás!
  Agus bhí na cailíní ag canadh le chéile, ag leanúint orthu ag tine lena bharraicíní lom agus clúidíní scarlet:
  Domhan sa bhfuinneog
  Domhan sa bhfuinneog
  Tá an domhan sa porthole le feiceáil!
  Mar a dhéanann mac caoineadh ar a mháthair,
  Conas a bhíonn mac ag caoineadh ar a mháthair...
  Tá brón orainn faoin Domhan, tá sí ina haonar!
  Agus fós na réaltaí
  Mar sin féin, na réaltaí ...
  Beagán níos gaire, ach tá gach duine fuar freisin,
  Agus cosúil le clog eclipse, agus cosúil le clog eclipse ...
  Táimid ag fanacht leis an solas agus a fheiceáil aisling earthly!
  Agus na cailíní brúite arís a siní, scarlet cosúil le poppies, ar na cnaipí, chuir ceann deadly, agus ag canadh arís;
  Agus ní aisling againn ar roar an cosmodrome,
  Nach gorm oighreata seo...
  Agus aisling againn féar, féar in aice leis an teach ...
  Glas, glas, féar!
  Dhéileáil na cailíní leis an Mujahideen an-fhionnuar.
  Agus tá a dteangacha fada agus soghluaiste freisin. Agus tá a fhios acu conas a bheith ag obair leo.
  Tá Steelenida freisin ionsaitheach i cath ... Agus freisin conas shoots sí an-cruinn.
  Agus freisin ag baint úsáide as nipple sútha talún. Agus tá sé an-álainn.
  Sheinn Steelenida:
  Treabhadh an pháirc seo ag clann mhac Svarog,
  Déanfaimid na naimhde a bhrú go daingean ...
  An cosán na Rúise, faraor, ó chogadh go cogadh saor in aisce,.
  Ach ár guys diana bás a fháil!
  Bhuail Veronica freisin le cabhair a clúidín scarlet cosúil le peitil róis, squeaked ag an namhaid:
  - Do mo rath iontach!
  Bhain Victoria úsáid as a cófra iomlán freisin, cosúil le mealbhacáin aibí, agus í ag lámhach agus ag ceartú:
  - Chun ár rath!
  Chlaon Stalenida, chaith sí búmarang lena bharraicíní loma, a ghearr roinnt cloigeann amach le linn eitilte, agus thug sí faoi deara:
  - Beidh ár n-éachtaí iontach, creidim!
  Thug Valentina, a sháraigh an Taliban trí chnaipe gunna meaisín uathoibríoch a bhrú le clúidín ar dhath sútha talún, faoi deara:
  - Tá selfishness an fhadhb!
  Steelenida, ag lámhaigh ar an namhaid, agus arís ag caitheamh snáthaidí nimhiúla lena bharraicíní nochta, thug an t-am seo faoi deara:
  - Sea, is olc an leithleas!
  Bhrúigh Veronica an cnaipe lasrach lena clúidín scarlet, dhóigh sí buíon iomlán de Shíneach agus d"fháisc sí:
  - Ach faraor - nach bhfuil leithleas exterminated!
  Victoria fucked ar an namhaid, le cabhair ó naked, cruinn, sÚil bándearg agus tweeted:
  Ach nílimid lag ach an oiread! Beidh bua agus saoire againn ar feadh na mblianta!
  Thóg Valentina, ag lámhach an Mujahideen, agus ag baint leo mar speal, é agus d'eisigh sé go ionsaitheach:
  - Glóir do ré an chumannachais agus an Tsar Svarog!
  Bhuail Stalenida arís lena nipple scarlet agus dúirt:
  - Glóir don chumannachas!
  D"fhiafraigh Veronica le gáire:
  - Cad is cumannachas ann?
  D"fhás Victoria go ionsaitheach, sheol sí bronntanas báis, clúidín ar dhath na silíní aibí, agus squeaked:
  - Tá Cumannachas ar neamh!
  Agus ghlac na cailíní é agus chan siad:
  - Stróicfidh mé gach duine ina phíosaí,
  Is é seo an saol, is sonas é seo!
  Troideanna Gerda ar umar soghluaiste. Is cailín an-álainn agus ionsaitheach í. Agus bogann an umar agus blazes. Tá neart mór, cumhacht millteach aige.
  Bhris Gerda le cabhair a méar loma de chosa chiseled agus chirped:
  -Chun an t-ordú mór ar fud an domhain!
  Bhuail Charlotte freisin an namhaid lena nipple scarlet, ag brú an cnaipe leis agus cooing:
  - Glóir don Motherland.
  Agus Christina an cailín fired, an uair seo le sála lom, cruinn, bándearg.
  Agus chonnaic sí:
  - Chun cumannachas níos airde!
  Bhuail Magda an namhaid freisin agus sheinn sé:
  - Ba mhór an aithne a bhí ag na Gearmánaigh ar an bpláinéad,
  Baineadh an faisisteachas le buille an chlaímh...
  Tá grá agus meas ag náisiúin uile an domhain orainn,
  Tá muintir na tíre ar fad ag máirseáil i dtreo an chumannachais!
  Ghluais an t-umar agus thug sé blaoscanna do chách, agus chuir urchair báistí síos mar luaidhe.
  Dúirt Gerda go fonnmhar, ag lámhach arís le nipple ruby a cíoch:
  - Is é ár bua dosheachanta - creidim dom, ní bheidh súil imithe!
  Loisc Charlotte lena bharraicíní loma agus d"aontaigh:
  - Ní hea, ní fhágfaidh sé!
  Bhí an cailín ar an umar ag osna go trom...
  In áiteanna eile, i luíochán, lorgaíonn Alice agus Angelica spriocanna.
  Chuimhnigh Alice mar a chríochnaigh sí sa phríosún mar chailín. Agus ansin bhí sí buailte le clubanna rubair ar a sála lom. Shínigh an cailín Alice an admháil ansin. Agus chuaigh sí go dtí coilíneacht leanaí, saothair. Ach níor fhan sí ann i bhfad.
  Sa choilíneacht, bhí cailíní bearrtha maol agus cuireadh iallach orthu oibriú cosnochta fiú i aimsir fuar. Agus Alice perked suas. Agus rugadh Angelica sa tSibéir, agus ní raibh a fhios aici bróga ar chor ar bith, agus rith sí tríd an snowdrift lena sála lom, ag fágáil priontaí.
  Mar sin tá na cailíní seo speisialta agus invincible.
  Bhris Alice, ag brú a nipple scarlet ar an truicear agus cooing, bac a fiacla:
  - Glóir do ré na nDéithe Rúiseacha!
  Agus chaith sí grenade marfach lena bharraicíní loma. A stróic suas mais de shaighdiúirí Taliban.
  Fired Angelica freisin, agus aptly. Phol sí an namhaid agus squeaked:
  - Chun na héachtaí is mó machnaimh!
  Bhrúigh sí an cnaipe arís lena nipple Ruby. Bhuail paisean marfach an namhaid.
  Agus ansin lena bharraicíní loma chaith sí bronntanas díothaithe an bháis agus chrom sí:
  - Chun an Bandia mór agus Máthair Dé Lada!
  Bhris Alice an-chruinn agus bhuail sí an Taliban ginearálta le buille cruinn agus chirped:
  - Chun Dia Svarog!
  Agus ansin chaith an cailín bronntanas dúnmharaithe an bháis arís lena bharraicíní loma. Is é seo Alice - ach cailín Super.
  D"oibrigh sí go maith sa choilíneacht. Stop siad fiú ag bearradh a ceann agus lig di a cuid gruaige a fhás le gruaig órga chatach. Agus d'fhás cailín álainn den sórt sin suas i gcoilíneacht saothair leanaí. Ní raibh inti ach bandia.
  Agus tá sé chomh álainn. Agus d"fhág a cosa lom lorg coise mealltacha den sórt sin sa sneachta. Go raibh fiú na gardaí i mbun masturbation.
  Ba é sin Alice...
  Ní haon ionadh, b'fhéidir, ainm den sórt sin mar Alice - is cúis le cumainn speisialta. Le nach bhfuil aon rud i gcomparáid. Agus Alice - go ginearálta, tá an áilleacht ach super agus hyper!
  Agus caitheann a bharraicíní loma arís grenade marfach agus cuimilt gach duine óna chéile.
  Alice chanadh le gáire;
  Cén fáth a bhfuil ceann ag daoine
  Ní éiríonn sé balbh...
  Ná gearr adhmad le do cheann
  Nach bhfuil tairní hammered!
  Thóg Angelica freisin agus fired, ag tarraingt an truicir lena nipple scarlet, briseadh tríd an namhaid. Chaith sí péire bronntanas báis lena bharraicíní loma agus chan sí:
  - Bíodh sé folamh do chuid,
  Daoine eile a amadán í ...
  Ach feictear gach duine ar chúis,
  Níl sé ag iarraidh í a chailleadh!
  Agus an bheirt chailíní ag leanúint ar aghaidh ag lámhach ar an Mujahideen, agus ag cur bronntanais báis lena n-toisí nochta, thosaigh siad ag canadh;
  Ní gá do cheann a chailleadh
  Ná Rush...
  Ní gá do cheann a chailleadh
  Agus teacht go tobann i handy!
  Bhris na cailíní ar an namhaid ag baint úsáide as a siní ruby agus caoineadh:
  Scríobhann tú i do leabhar nótaí
  Do gach leathanach...
  Ní gá do cheann a chailleadh
  Ní gá do cheann a chailleadh!
  Ní gá do cheann a chailleadh!
  Agus is gá duit a mharú an bastards!
  Agus chaith na cailíní na grenades lena sála lom, cruinn. Níl na cailíní seo ach iontach.
  Agus seo Nicoletta, freisin, ag troid. Is cailín an-álainn í seo, níl sí ach super.
  Thóg Nicoletta é agus chan sé, ag brú cnaipe an bazooka lena nipple scarlet agus ag seoladh bronntanas scrios.
  Chlaon an cailín:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Agus cuireadh leis:
  I mbuairt smaointe neamhbhásmhara an chumannachais,
  Feicimid todhchaí ár dtíre...
  Agus an bhratach dhearg, an Motherland geal,
  Beidh muid i gcónaí dílis gan teorainn!
  Thaispeáin Nicoletta, tar éis na bhfocal seo, a teanga. Agus a nipple Ruby arís amhail is dá fired le cumhacht millteach mór.
  Agus thóg Nicoletta, lena bharraicíní loma, grenade de chumhacht mharfach agus chaith sí, aifreann Mujahideen agus a choed:
  - Tríd na stoirmeacha shoillsigh grian na saoirse dúinn,
  Trí stoirmeacha agus stoirmeacha shiúil muid le chéile...
  Lig do na náisiúin a bheith ar cheann
  Go mbeadh tíortha uile an Domhain le chéile!
  Throid Viola freisin le fury iontach. Scaoil sí as an lasrach, ag brú an cnaipe lena nipple scarlet agus ag canadh:
  - Glóir don Athair, ár saor in aisce,
  Is tacaíocht go deo é cairdeas na ndaoine,
  Fórsa dleathach, toil na ndaoine,
  Tar éis an tsaoil, chun aontacht an duine simplí!
  Bhris an tarbh comhraic ar an Mujahideen freisin. Agus é sin á dhéanamh aici, d"úsáid sí píobán ónar eitil calóga tine amach, rud a dhóigh gach rud go talamh.
  Stampáil an cailín a cos lom, chiseáilte agus chirped:
  - Glóir do ré an chumannachais, glóir don Lenin nua!
  Chomh maith leis sin, imscaradh Angelina agus Aurora lasairtheoir cumhachtach, agus thóg siad é, bhuail scaird lasair é.
  Agus dhoirteadh an tine amach ... dóite sé literally an Taliban.
  Shuigh Angelina a cosa lom agus, ag lasadh, chrom sí:
  - Glóir don APSS!
  Agus bhrúigh an cailín a nipple scarlet arís ar an gcnaipe lasrach. Agus shéid sé suas arís ...
  Bhuail Aurora an Mujahideen freisin. Dóite a lán de shaighdiúirí Taliban agus coed:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus lena bharraicíní loma chaith sí bronntanas báis. Agus arís brúite sé an cnaipe leis an nipple Ruby a cófra. Ansin chrom sí, ag tafann a fiacla:
  - Glóir don CPSU!
  Ghlan Angelina, chaith sí piseanna an bháis lena sÚil lom, agus chrom sí:
  - CPSU - SS! CPSU - SS!
  Agus arís brúigh sí an cnaipe le clúidín sútha talún a cófra.
  Is cailíní álainn iad Anna agus Olga i mionbhrístíní daingean amháin.
  Thóg siad agus d'ardaigh siad tosaitheoir roicéad trom. Agus ar scíthe dá gcosa lom, chiseled, thóg siad é agus bhuail siad é.
  Anna chirped, brú a nipple scarlet ar an gcnaipe.
  - Glóir do na déithe Rúiseacha!
  Agus le toes lom, chaith an cailín grenade marfach.
  Sheol Olga, lena bharraicíní loma, bronntanas marfach báis, ag stróiceadh an Mujahideen as a chéile.
  Sheinn Olga:
  - Ó, Pushkin, tá tú eccentric, tá tú mícheart,
  I gcath, níor stop muid ag geábhadh ...
  Tá umar stróicthe an umair trí thine,
  Na daoine go léir a thiomáint as an tolg!
  Agus thóg an cailín é agus chaith a cosa lom bronntanas díothaithe nua an-mharfach.
  Agus ansin le nipple Ruby brúigh sí an cnaipe, a sheoladh bronntanas ionsaitheach scrios.
  Ansin canadh na cailíní in éineacht:
  - Agus sa chogadh, ach sa chogadh,
  Feiceann cailíní fear ina n-aislingí!
  A mhian a thiomáint
  Stróic an buachaill as a chéile!
  Agus do rugadar na laochra:
  - Brúigh na cailíní le cosa na bhfear,
  Níor cheart go mbeadh fear i gceannas ...
  Tá sé de dhualgas ar fhear mar chapall treabhadh,
  Agus is é an bhrí atá le cailíní a mharú!
  Agus arís brúigh na cailíní lena siní cíche scarlet na cnaipí díothaithe.
  Ní sheasfaidh an diabhal féin i gcoinne a leithéid de áilleacht.
  Agus tá teanga na gcailíní spraíúil. Tá siad cosúil le candies milis, licking pulsating slata jade.
  Sheinn Anna agus Olga:
  - Stróicfimid na fir go léir ina bpíosaí,
  Beidh sé inár gcumhacht!
  Seo iad na háille na cailíní ninja ag troid.
  Thóg siad a gcuid bras agus níl siad ag caitheamh ach mionbhrístíní anois.
  Ghlac cailín ninja le gruaig gorm agus hacked le claimhte, ghearradh as cinnirí an Taliban.
  Ansin, ó siní scarlet an cófra, scaoilfidh sé tintreach ag an namhaid. A sruthán a lán de Mujahideen.
  Agus ansin le toes nochta, agus é ag caitheamh bronntanas marfach an bháis agus ag canadh:
  - Is feithid trua mé - turtar ninja Super! Stróicfidh mé suas é mar a bheadh blotter!
  Rinne cailín ninja le gruaig bhuí teicníc féileacán le claimhte freisin.
  Gearr amach cinnirí go leor Taliban.
  Ansin, ó siní corcairdhearg an cófra, pléasctha sé le tintreach. Dóite cathlán iomlán agus chirped:
  - Is mise an cailín is láidre ar domhan!
  Agus lena bharraicíní loma chaith sí fórsa marfach snáthaide le nimh.
  Anseo i cath tá cailín ninja le gruaig rua. Casadh a claimhte mar lanna héileacaptair. Agus gearr síos an Mujahideen gan trua.
  Scaoileadh na bíogaí fiery laochra as siní ruby a cíoch. Dóite a lán de opponents.
  Ina dhiaidh sin, lena sÚil nocht, chaith sí suas pacáiste pléascach guail, agus scar sí cúpla umar.
  Ansin chan sí:
  Tógfaimid cathracha
  Cailín ninja go deo!
  Tá sé seo i ndáiríre cad is gá na cailíní. Tá an oiread sin buile agus sceitimíní orthu, agus giúmar troda.
  Bhain cailín ninja le gruaig bán freisin le claimhte cosúil le lanna muileann gaoithe, gearrtha amach a ceann, agus ag canadh:
  Beidh muid ag troid ar son na Seapáine
  Is maith liom póg go mór!
  Agus eitil gathanna díothaithe ó siní sútha talún an chailín. Rud a d'iompaigh na hAfganastáine i luaithreach.
  Agus chaith an laoch, agus a bharraicíní loma, roinnt búmarang láithreach, ag gearradh cinn na naimhde, agus ina dhiaidh sin chan sí:
  - Glóir do ré na déithe Seapánacha!
  Agus bhí na cailíní terminator ag canadh ag an am céanna:
  - siní cailíní scarlet, siní cailíní scarlet,
  Go bhfaigheadh na fir go léir bás le cumha!
  Agus arís cloistear gáirí bodhar, agus léiríonn fiacla na háilleachta.
  Tá na cailíní seo díreach iontach!
  Agus grá a gcuid teangacha obair milis.
  Anseo tógfaidh siad é agus, a luaithe a spitfidh siad, leagfaidh siad síos láithreach cathlán iomlán le luascán amháin.
  Ina dhiaidh sin, beidh na cailíní ó Land of the Rising Sun roar:
  Níl eagla orainn roimh ionsaithe
  Maróidh muid na drochdhaoine i ndiaidh a chéile!
  Anseo i cath agus an criú na Jane Armstrong.
  Tá an cailín an-álainn. Thóg sí agus chaith sí as a bra. Agus thóg sí an clúidín scarlet dá cíche agus bhrúigh sí an cnaipe.
  D'eitil sruth de lasair dhó amach. Agus do loisg sé céad Muiahideen. Seo iad na cailíní - sceitimíní dashing.
  Thóg Jane é agus chan sí:
  - Dearg, dearg fola,
  Uair an chloig ina dhiaidh sin níl ann ach talamh
  Tar éis a dó, tá bláthanna agus féar air,
  Trí bliana ina dhiaidh sin, tá sí beo arís!
  Bhris Gertrude a céile comhraic lena nipple scarlet. Bhris an namhaid agus squeaked:
  - Agus réalta darb ainm dó an ghrian!
  Agus ina dhiaidh sin, bheadh a sÚil lom cruinn brú ar an gcos le fórsa marfach.
  Níl sna cailíní seo ach arrachtaigh.
  Agus mar sin glacfaidh siad é agus conas a chanfaidh siad:
  - Dia dhaoibh an Bhreatain, farraigí gorma,
  Ní bheidh muid sclábhaithe choíche!
  Glacfaidh Malanya é freisin agus brúigh an cnaipe le clúidín sútha talún. Agus bhuail an namhaid le fórsa marfach mór.
  Ansin beidh sé yell:
  - Don Bhreatain agus a banríon!
  Chliceáil Monica ar an gcnaipe lena nipple corcairdhearg agus rinne sí agóid:
  - Agus nuair a dhéanann an banríon - na daoine is mó!
  Agus le cabhair a bharraicíní lom, thóg sí arís é agus fired. Tá an cailín seo díreach iontach!
  Agus tá an umar ag réabadh chuige féin agus le fórsa marfach mór. Tá cailíní an impulse is ionsaitheach aige.
  Malanya bellowed:
  - Ár muintir, ár muintir,
  Tá sé nocht, nocht, nocht -
  Naked ár ndaoine!
  Leanann Oleg Rybachenko ag troid le ferocity iontach. Agus gearrtha claimhte an bhuachalla mar lanna rásúir gearrtha gruaige.
  Agus caitheann an buachaill, le toes loma a chos linbh, bronntanas an scrios.
  Agus canann:
  Táimid ag troid leis an namhaid
  Leis an ainm Svarog ...
  Ní bheidh mé i mo amadán
  Bheith ina mhac Dé!
  Thug Margarita faoi deara go ionsaitheach, an Mujahideen á slashing lena claimhte. Agus chaith an cailín lanna tanaí rásúir lena bharraicíní loma agus thosaigh sé ag gearradh muineál na hAfganastáine.
  Ansin chan an cailín:
  - Margarita - tá an fhuinneog ar oscailt!
  Agus thóg sí é, agus thaispeáin a teanga! Níl sa cailín seo ach sárlaoch!
  Agus ní bheidh aon duine a stopadh nó a ruaig uirthi.
  Má roars sí, beidh sí roar.
  Agus na leanaí Críochnaitheoir feadóg i unison, agus scamaill préacháin thosaigh sé ag lagú, pollta cloigeann na saighdiúirí Taliban.
  Níl sna páistí seo ach arrachtaigh.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Sa chogadh naomh,
  Ní fiú go mór saol saighdiúir...
  Ar son an athar-rí,
  Ní fhaigheann muid bás go neamhbhalbh!
  Chaith Margarita na snáthaidí le nimh arís lena méar nochta, agus chrom sí:
  - Ní buaite againn i vain!
  Agus arís dangles an cailín ... Agus d'éirigh sé amach a bheith an-fionnuar agus tobann.
  Bhí áthas ar na páistí. Agus tá a gcosa lom, agus chomh lúfar, níos fuaire ná mhoncaí.
  Na laochra óga ag canadh le fearg;
  I bhfairsinge na tíre dúchais iontach,
  Cath agus saothair...
  Chum muid amhrán lúcháireach -
  A chara agus ceannaire iontach!
  Ina dhiaidh sin, arís beidh an cailín agus an buachaill ag feadaíl i gcomhaontacht, agus arís eile beidh na mílte éan stunned ag titim ar chinn na hAfganastáine.
  Seo iad na cailíní - an rang is airde, agus níl an buachaill níos measa ...
  Gearrann Natasha le claimhte freisin. Ó na siní scarlet thosaigh tintreach a scaoileadh, agus ag an am céanna cromáin:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Cosantóirí an athar, saighdiúir Perunov!
  Agus leis an toes lom de chosa girlish, agus é ag seoladh, ar ndóigh rud éigin thar a bheith marfach.
  Agus Zoya ag brú an Taliban le buile chraiceáilte, thosaigh Zoya ag scaoileadh bronntanais báis ionsaitheach ó siní corcairdhearga. Agus ag canadh:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Laochra na Rúise - Bailíonn an t-aláram!
  Agus seolann a bharraicíní loma arís, bronntanas millteach scriosta.
  Troideann Augustine Dearg le rage freisin. Cuireann sí bronntanas báis amháin i ndiaidh a chéile chuig an namhaid. Agus as a siní Ruby flowed sruthanna fuinnimh foréigneach.
  Thóg Augustine é agus chan sé:
  Is cinnte go bhfuil laochra an dorchadais láidir,
  Rialaíonn olc an domhan gan an uimhir a fhios agam!
  Agus sheol toes lom chosa an trodaí rua an scrios urghnách.
  Ghearr Svetlana síos na Síne, gan trua ar bith. Shredded go píosaí iad. Agus lena bharraicíní loma chaith sí piseanna le pléascáin.
  Agus ansin ó na siní sútha talún, amhail is dá mba thrashing ag an namhaid, le rud éigin an-marfach.
  Ag cuimilt an namhaid as a chéile agus ag canadh:
  - Ach sibhse a chlann mhac Sátan,
  Ná satailt ar chumhacht Chríost!
  Tá sé seo i ndáiríre cailín atá in ann a defeat aon olc.
  Laochra, caithfidh mé a rá, b'fhéidir na cinn is láidre ar domhan.
  Oleg Rybachenko, ag gearradh síos an Mujahideen, ag canadh:
  I saol na teasa agus sneachta saor in aisce,.
  Tá an domhan saibhir agus bocht ...
  Tá ár scuad ag ionsaí
  Adversary díreach go hifreann!
  Chaith Margarita píosa frithábhar lena bharraicíní loma, stróic sí líon na naimhde agus sciob sí:
  Agus leanann an troid ar aghaidh arís
  Tá an tine hipearplasmach ar fiuchadh...
  Agus tá Lenin chomh óg
  Stailceanna le bíomaí!
  Tar éis sin, ghlac an cailín agus léirigh sé a teanga go sonrach. Agus caithfidh sí a admháil go bhfuil sé an-fhada.
  Tá páistí laochra iontach fionnuar.
  Tá Adala agus Agata ag troid ar ghunna dhá shuíochán féinghluaiste. Cruann siad naimhde, stróiceann siad as a chéile iad.
  Brúann Adala cnaipe an luamháin stiúrtha le clúidín scarlet a cófra, briseann sí mais na Síne agus squeaks:
  - Don Rúis iontach!
  Buailfidh Agatha an namhaid freisin, brisfidh sé ina phíosaí é, stróicfidh sé isteach i praiseach fuilteach é:
  - Do Kievan Rus!
  Agus beidh sé brú freisin ar an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple Ruby!
  Ina dhiaidh sin, glacfaidh agus canfaidh na cailíní:
  - Múintear le chéile ar scoil
  Agus cuimhnigh ó chroí ...
  Conas a bhuail na cloigíní
  Maidir Kievan Rus!
  
  Agus cuimhnigh ar an Orthodox
  Cé nach iarrann tú ...
  Conas a bhí na laethanta glórmhara sin
  Baisteadh na Rúise!
  Agus phioc Natasha agus a foireann suas;
  Hey Slavs, Hey Slavs
  Muscovites agus Kievans. .
  Ar cheart dúinn an Motherland a roinnt!
  Ní féidir le fear a sheoladh
  Áirigh do cheannsa mar chonchró ...
  B'fhearr liom grá dó!
  Seo mar a scaip na cailíní, agus is léir nach féidir leis an Taliban, cinnte, cur i gcoinne daoine den sórt sin.
  . CAIBIDIL? 23.
  Leanann Gorbachev-Putin ag ordú agus ag tabhairt orduithe. Tá ard-aonaid na dtrúpaí Sóivéadacha tar éis an tAigéan Indiach a bhaint amach cheana féin. Ag an am céanna, tá arm an USSR ag druidim le Tehran. Agus tosaíonn chun timpeall ar an chaipitil na hIaráine. Agus tá sé thar a bheith fionnuar.
  Léimeann Gorbachev-Putin le háthas.
  Agus tá brionglóidí aige.
  Leanann an cogadh ar aghaidh amhail is dá mba ar rian endless.
  Chinn Natasha agus a foireann fichille a imirt chun sos a ghlacadh ó na cathanna.
  Augustina agus Svetlana ar thaobh amháin, agus Natasha agus Zoya ar an taobh eile.
  Bhrúigh an cailín gorm a saighdiúir ar aghaidh. D'fhreagair Augustine trí Chosaint na Sicile a roghnú.
  Is cluiche eile é cheana féin. Bhain an trodaí rua úsáid as an éagsúlacht Dragon áit a bhfuil an t-easpag Dubh i mbun trasnánach mór agus a chuireann brú ar sheasamh White, an rí, atá i bhfolach ar thaobh na banríona.
  Faightear poist an-suimiúil anseo. Is féidir le Bán a ghabháil san ionsaí le haghaidh an saighdiúir dubh chun cinn os comhair an easpag.
  D'imir Natasha agus Augustina go tapa ar dtús. Ach ansin thosaigh siad ag smaoineamh ar feadh i bhfad. Roghanna breithnithe. D'íobair Augustina malartú ar saighdiúir. Ach theip ar an ionsaí.
  Ach ansin rinne Natasha botún beag agus mhaolaigh sí píosa le haghaidh saighdiúir. Bhí a seasamh deacair. Ach chosain an cailín le gruaig gorm í féin go han-stubbornly. Drag an cóisir ar aghaidh don ochtú uair. Agus go dtí seo, ní raibh Augustine in ann an bua.
  Ansin cuireadh isteach ar an gcluiche. D'ionsaigh an Taliban arís. Agus tá sé seo, ar ndóigh, tromchúiseach cheana féin.
  Ruann umair agus roar innill.
  Bhrúigh Natasha an cnaipe bazooka lena nipple scarlet agus scaoil grenade marfach.
  Bhris trí umar namhaid. Ansin dúirt an cailín:
  - Dearbhaím seic!
  Agus lena bharraicíní loma, chaith sí arís grenade de chumhacht mór dúnmharaithe.
  Thug Zoya faoi deara go ionsaitheach, ag stealladh a fiacla agus ag lámhaigh ar an namhaid le cabhair ó nipple sú craobh:
  - Agus tá mataí níos fearr fós!
  Agus chaith an cailín arís a bharraicíní lom, buama de chumhacht millteach.
  Agus roar sí, ag baint a fiacla:
  - Buailfidh mé suas thú!
  Loing Augustina gunna meaisín ag an Mujahideen. Ansin thóg sí an nipple Ruby a cíche agus bhrúigh sí an cnaipe an tosaitheoir grenade. Bhris sí an carr namhaid agus tweeted:
  - Chun an onóir is airde!
  Agus lena bharraicíní loma, thóg sí agus chaith sí bronntanas báis ar an namhaid le fórsa marfach.
  Thóg Svetlana é agus slams ag an namhaid le cabhair ó nipple chíche sútha talún. Brisfidh sé trí umar namhaid agus blather:
  - Glóir don chumannachas agus don Paradise!
  Agus lena bharraicíní loma glacfaidh sé le pacáiste pléascach, múch an namhaid damanta.
  Níl na cailíní seo ach iontach. Tá an oiread sin díograise troda agus neart ifreanda acu.
  Breathnaíonn Oleg Rybachenko, an buachaill síoraí seo, thart ar dhá bhliain déag d'aois. Páiste an-dathúil le matáin faoisimh, agus i shorts ina n-aonar.
  Caitheann grenade le fórsa marfach lena bharraicíní loma, agus ina dhiaidh sin roars sé:
  - Don Motherland agus Stalin!
  Is laoch iontach í Margarita. Cé go bhfuil cuma cailín thart ar dhá bhliain déag d'aois uirthi.
  Agus thóg sí agus chaith sí piseanna lena bharraicíní loma, ag stróiceadh an Mujahideen cróga as a chéile.
  Ansin chan an cailín:
  - Don Motherland gan Stalin!
  Ina dhiaidh sin, ghlac na leanaí neamhbhásmhara é agus fead siad lena liopaí go léir. Agus bhí ionadh ar na préacháin agus thit siad mar chlocha ar chinn na hAfganastáine. Agus pollta a skulls.
  Phléasc na cinn mar watermelons nuair a bhí siad ramted ag gob na bhfithich a bhí caillte Chonaic as an fheadóg.
  Seo é atá ar siúl ag na páistí...
  Tá Anastasia Vedmakova i gcath freisin ... Agus tá a bharraicíní lom ag brú go mór ar na cnaipí.
  Thóg an cailín, nach raibh ach i mionbhrístíní, é agus bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple scarlet. Bhuail sí umar Taliban le roicéad agus cooed:
  - Do bhuaanna móra an APSS!
  Throid Akulina Orlova i gceann bikini. Is cailín í le gruaig atá cosúil le sneachta, beagán spréite le hór. Is é sin, tá Madame an-álainn.
  Agus anois brúigh a cosa lom galánta ar an gcos. Agus titim buamaí beaga ar chinn na hAfganastáine. Agus bhuail siad go leor ar an namhaid, briseadh tríd na túir agus díonta na gunnaí féin-ghluaiste.
  Thóg Akulina é agus sheinn sé:
  Beidh an clog ag glaoch sa spéir
  Beidh an bháisteach ag stealladh torrent. .
  Téim go dtí mo óige
  Báisteach samhraidh domsa!
  Agus fired an laoch arís, ag baint úsáide as na siní ruby a breasts melon-lán. Seo cailín le gruaig álainn den sórt sin, agus cosa seductive, coirtithe, galánta.
  Troideann Mirabela Magnetic freisin le díograis mhór agus ionsaí ollmhór.
  Bhris an cailín ar an namhaid le cabhair ó nipple sútha talún. Bhris sí umar an Taliban agus chrom sí:
  - Glóir do na déithe Rúiseacha!
  Tá an cailín seo Mirabela an-álainn. Agus lena bharraicíní loma ghlac sí bronntanas dúnmharaithe báis agus d"aistrigh sí chuig an namhaid é. Agus bhí na Mujahideen an-balbh.
  Ach casfaidh an laoch Helga ar an namhaid ón aer freisin. Agus é sin á dhéanamh aici, chuir sí a clúidín scarlet, dath poipín i bhfeidhm. Agus diúracáin deadly eitil ag an namhaid.
  Go litriúil bhris siad an buncair ina phíosaí. Is cailíní den scoth iad seo i ndáiríre.
  Bhris an cailín le cabhair a bharraicíní loma agus squeaked, baring a fiacla, súilíneach cosúil le péarlaí.
  Agus sheinn an laoch go fonnmhar:
  Is iomaí lá crua a bhí ann
  Tá an cailín cosúil le nightingale...
  Achoimre, gan smaoineamh ar na torthaí,
  Ná troid le buachaillí,
  Ná troid le buachaillí,
  Seachas sin, brisfidh sé a adharca!
  Níl sna cailíní seo ach sárlaochra.
  Sheinn an ceathrar cailíní go fonnmhar:
  Rúis Mhór - páirceanna gan teorainn,
  Lig don talamh naofa sruthán idir na réaltaí ...
  Creidim nach bhfuil mothúcháin an chroí ag leá -
  Cosnóimid an teorainn ó imeall go himeall!
  
  Bíodh cumannachas inár dteach,
  Ba chúis le Comrade Lenin ...
  Agus scriostar droch-namhaid an fhaisisteachais,
  In ainm na nglún is mó!
  
  Tar éis an tsaoil, is é an Motherland inár gcroíthe amháin,
  Agus go leor réaltraí amach anseo ...
  Lig mo thír a bheith clú ar feadh na gcéadta bliain
  Motherland ní hamháin gur cumhdaitheoir milis tú!
  
  Lig mo Athartha faoi bhláth
  Buailfimid Genghis Khan...
  Buaigh sé cuntas neamhtheoranta a oscailt-
  Chun na glóire tá aithne agam ar Ivan na Rúise!
  
  Is cailíní laochra muid chomh láidir
  Nach féidir leis an namhaid an ruaig a chur orainn...
  Is iníonacha Svarog sinn agus clann mhac,
  In ann an Fuhrer a phuncháil san aghaidh!
  
  Creidim dúinn an bandia Lada
  A rugadh go leor déithe ...
  Is teaghlach cairdiúil iad go léir,
  Cé acu i mo chroí tá aithne agam ar Rod!
  
  Agus Íosa uilechumhachtach na Rúise,
  Rugadh i iontach Orthodoxy. .
  Ar ndóigh, ní coward é an demiurge ar chor ar bith,
  Tá an tUilechumhachtach socraithe i measc na ndaoine!
  
  Chun glóire Chríost Uilechumhachtaigh,
  Ardóimid ár claimhte géara...
  An comhrac in aghaidh na Mongols go deireadh
  Ionas nach dtagann horde Batu go dtí an Rúis!
  
  Sea, le linn an gan teorainn i gcumhacht Rod,
  Cé a chruthaíonn na cruinne ...
  Agus d'fhéadfadh sé a dhéanamh ach é
  Cad go simplí amazes dúinn Chonaic!
  
  Is daoine muid - seo spás,
  In ann an cruinne a shárú ...
  Cé gur ardaigh tua Baty na hordóga,
  Rúis le neart an Teaghlaigh sa chath gan athrú!
  
  Is breá le cailíní cosnochta,
  Rith go tapa tríd na sruthanna sneachta oighreata...
  Agus buailfidh siad an Mongol le dorn,
  Chun nach dare chun déileáil leis an athar!
  
  Ní féidir leat tír dhúchais níos áille a aimsiú
  Cé go n-ionsaíonn siad an Rúis le tréad tromluí ...
  Níl an cailín níos mó ná fiche bliain d'aois,
  Tá sí gearrtha síos ar samurai cheana féin!
  
  Tá sí álainn agus classy
  An cailín a scriosann na Mongols ag magadh ...
  Lig Satan ionsaí ar an Domhan -
  Déanfaimid an namhaid a bhrú le ruaig chruach!
  
  Mar sin chaith mé mo chos lom,
  Agus chrom sí a sála lom sa smig...
  Tháinig mé ina cailín fionnuar
  Ní gá duit samovolok sa chás seo!
  
  Tá mo chlaíomh ag caochadh mar chleite,
  Agus ghearr siad síos arm Mongol chomh cáiliúil ...
  Go mbeadh mo rámh láidir,
  Scriosfar an namhaid go fiáin!
  
  Sea, níl ár Rúis níos áille le fáil,
  Ádh mór mar an ghrian os cionn an phláinéid. .
  Is féidir linn sonas a fháil dúinn féin,
  Agus cantar feats na laochais!
  
  Is tír radanta í an Rúis,
  Cad a thug cumannachas do na pobail...
  Tá sí tugtha dúinn go deo ag Kin,
  Don Motherland, ar son sonas, ar son saoirse!
  
  Athartha - tugaimid glóir don Tiarna Críost,
  Lig Maria agus Lada a bheith aontaithe ...
  Comrade Stalin ionad a athar -
  Tá muid Rúiseach invincible i cathanna!
  
  Is breá le pobail an domhain ar bhealach na Rúise,
  Tá muid ar cheann, creidim daoine le croí...
  Creid mise, ná lúb sinn le dorn,
  Osclóidh muid an doras go spás go luath, tá a fhios agam!
  
  Le cosa lom beidh muid ag dul isteach Mars saor in aisce,.
  Déanfaimid máistreacht ar Véineas go luath i valor ...
  Ní bheidh gach rud ach an rang is airde aithne,
  Agus beidh fear ina laoch ar bith!
  
  Sea, is Superman é Íosa
  Le Svarog, ardóidh an Rúis óna glúine ...
  Ní bheidh fadhbanna ag na guys,
  Déanaimis an Teaghlach a ghlóiriú in Ainm Infinity!
  Anseo tá siad ag troid agus amhránaithe inimitable.
  Ach tá criú Elizabeth ag troid go han-dóchasach.
  Bhris an cailín ar an namhaid le cabhair ó bharraicíní nimble agus cooed:
  - Glóir do na Déithe Byzantium,
  Níl na cailíní ach cosnochta!
  Agus bhuail sí arís le cabhair ó nipple scarlet a glowed mar gualaigh. Is iad seo na cailíní den rang is airde agus ollmhór.
  Bhuail Ekaterina a chéile comhraic freisin le clúidín cíche sútha talún a bhí cosúil le mealbhacáin.
  Ansin chuir sí le sála lom, cruinn, cruaite, cooing:
  - Glóir do na déithe Rúiseacha, agus lig don dragan báistí bás!
  Elena, lámhaigh go cruinn ar an namhaid, ag bualadh an Mujahideen le cabhair ó mhéara lom de chosa chiseled, vyaknula:
  - Chun mórthaibhseacht cheannaire nua na Rúise, ní gá dúinn dragan báistí!
  Agus arís brúigh an nipple ruby ar an gcnaipe.
  D'aontaigh Euphrosinia leis seo, ag gougáil an namhaid agus squeaking, ag bogadh a teanga fada, chirped:
  - Buailfimid ar an namhaid, cé go bhfuil sé sa tromlach,
  Tá céad maide ag an gcailín ar a druim!
  Agus úsáidfidh an laoch clúidín a sparkles cosúil le rosebud. Agus úsáidfidh a cosa lom, chiseled cumhacht ollmhór scriosta.
  Agus thit mais an Taliban ag an am céanna.
  Seo mar a mharcaíonn an t-umar agus a bhrúlann sé trúpaí Impireacht na Taliban mór agus láidir. Ní féidir le haon duine seasamh i gcoinne na gcailíní-laochra. Fiú mura bhfuil siad in umar, ach go simplí ina mionbhrístíní daingean, dubh agus dearg. Tá cailíní den sórt sin an-chumhachtach agus fionnuar iomlán ionsaitheach. Agus cuireann toes lom na gcos, sách fada, galánta agus soghluaiste, an tionchar atá ag fórsa millteach ollmhór ar naimhde.
  Troideanna Alenka freisin le paisean iontach. Labhraíonn a brú, agus breasts nocht le clúidíní, cosúil le bachlóga tiúilipí, di féin. Is é seo an cailín - an chuid is mó relish. Agus tá an oiread sin seiftiúlacht oibríochta aige, cumhacht iontach, cosmaí. Agus b'fhéidir ní hamháin spás, ach freisin an domhain.
  Bhris Alyonka an namhaid, ag baint úsáide as a clúidín cíche, dath an bhratach proletarian, agus chan sí:
  - Déithe na Rúise - Déithe Cogaidh!
  Agus chaith sí bronntanais díothaithe ar an namhaid ón Taliban lena bharraicíní nochta.
  Troideanna Anyuta freisin. Tá an cailín lán de neart agus díograis. Tá an dá tenderness agus neart. Cosúil le cruach atá brataithe le rubair. Agus mar sin ghlac an cailín agus brúite a nipple scarlet ar an gcnaipe, ag scaoileadh sruth fiery ar na saighdiúirí Taliban.
  Sheinn an laoch:
  - Is féidir le cara cabhrú liom i gcónaí,
  Ná doirt uisce, tá gach duine timpeall ag magadh ...
  Agus is féidir linn cabhrú leis an ionsaitheoir,
  Agus is é Svarog an cara is fearr dúinn!
  Agus chaith an cailín lena bharraicíní lom liathróid díothaithe le fórsaí millteach ollmhóra.
  An laoch dearg, agus an-ionsaitheach, Alla, ghlac agus squeaked, bac a fiacla géara, shining cosúil le diamaint:
  - Ach Pasaran! Ní bheidh an tSín conquer dúinn!
  Agus bhrúigh an áilleacht nipple ruby a cófra ar an gcnaipe luamhán stiúrtha. Agus thóg sí é agus bhuail sé le casadh.
  Agus ansin thóg a méar lom de chosa chiseled agus chaith búmarang killer. D'eitil sé anonn agus ghearr sé roinnt cloigeann amach.
  Thóg Allah é agus chirped:
  Féachfaimid ar an namhaid sa tsúil ar dtús
  Agus ansin beidh muid Fry é agus é a ithe!
  Ansin thóg an cailín agus thaispeáin sí a teanga. Agus tá teanga cailín le culaith dhearg an-fhada agus lúfar. Tá sé an-bhlasta agus cumhra, chomh maith le pulsating maith a lick.
  Tá an laoch thar barr agus ag canadh:
  - Níl aon óige i Impireacht frenzied!
  Sea, baineann mná úsáid as aon leigheas!
  Agus ansin chaith a sÚil lom grenade.
  Bíonn Maria ag troid le go leor brú freisin. Is cailín den scoth agus den tsraith is airde í.
  Bhí uirthi troid níos mó ná uair amháin cheana féin... Nótáil an cailín freisin gearrscéal ar stair eile... Nuair a théann gach rud difriúil, cé go bhfuil sé athraithe go leor i gcomparáid leis an réaltacht.
  Roghnaigh Napoleon plean eile cogaidh leis an Rúis. Chuaigh sé go Kyiv agus ruaig sé trúpaí Rúiseacha ann. Agus chruthaigh sé puipéad Little Russia. Ansin bhí cogadh agus aontachas na Bealarúise agus na Liotuáine le Diúcacht na Polainne, a athainmníodh an ríocht. Fuair an Ostair roinnt críoch Úcráinis freisin. Tháinig an Rúis, tar éis di a ruaigeadh, ina mionchumhacht. Sa bhliain 1815, sheol Napoleon feachtas i gcoinne na Tuirce.
  Bhuaigh sé na Ottomans agus ghlac Constantinople. Bhain an Ghréig neamhspleáchas amach, tháinig an Bhoisnia agus an Heirseagaivéin mar chuid den Iodáil mhór, a bheadh curtha ar an ríchathaoir ag mac Napoleon Bonaparte. Áiríodh an Rómáin san Ostair, rud a rinne an t-impire a bhaineann le Napoleon. Fuair an Bhulgáir agus an tSeirbia neamhspleáchas, mar an Albáin, ach rinneadh vassals de chuid na Fraince.
  Agus tá an Ghréig ina vassal de Mhórcheantar na hIodáile atá neamhspleách go foirmiúil.
  Sa Tuirc, i ndáiríre, níor fhan ach an caipiteal Iostanbúl sna Balcáin le píosa beag talún.
  Mar sin féin, níor tháinig deireadh leis an gcogadh ansin. Sheol Napoleon ionradh ar Mharacó agus ar an Ailgéir. Ach chuir cabhlach na Breataine isteach ar na Francaigh. Tháinig an cogadh le Sasana ar aghaidh. Ach d'éirigh leis na Napoleon ingentach Giobráltar a ghlacadh, agus na Briotanaigh a ruaigeadh lena fhórsaí uachtaracha ar an talamh.
  Ina dhiaidh sin, chuir na Francaigh bac ar an gcaolas agus bhí siad in ann tuaisceart na hAfraice ar fad a ghabháil, lena n-áirítear an Éigipt agus an tSúdáin. Le linn na troda, bhí na chéad fomhuireáin ar domhan ag na Francaigh. Sasana thosaigh a iompróidh caillteanais ollmhór.
  Tá an Eoraip ar fad agus cuid den Rúis faoina smacht ag Napoleon. Agus ní hí an Bhreatain a rival.
  De réir a chéile sháraigh na Francaigh na Briotanaigh. Thóg siad níos mó long le daonra agus acmhainní i bhfad níos suntasaí. Sa deireadh, i 1931, tháinig Napoleon i dtír sa Bhreatain, agus tar éis dó a chuid trúpaí a fhorbairt, ghlac sé Londain.
  Ghéill an Bhreatain... Cuireadh ómós ollmhór uirthi agus rinneadh Francach arís ar na coilíneachtaí ar fad.
  Bhí Napoleon ró-shean cheana féin, agus chuir sé a Ghinearáil chun catha.
  Throid an Fhrainc leis na SA agus i Meiriceá Laidineach chun coilíneachtaí iomadúla a choinneáil.
  Napoleon, tar éis maireachtáil ar feadh seachtó bliain, nach bhfuil chomh beag do genius mór, fuair bás i 1839 de réir caighdeáin an naoú haois déag. Fuair a mhac Napoleon II, fionn ard nach raibh cuma a athair air, an ríchathaoir le hoidhreacht ag fiche a hocht. Agus ar ndóigh, lean an cogadh. Cé go ginearálta sna coilíneachtaí.
  Ina theannta sin, bhí roinnt smaointe suimiúla ag Napoleon II. Reáchtáil sé go háirithe reifreann agus d'aontaigh sé an Fhrainc, an Iodáil agus an Ostair in aon stát amháin.
  Agus níl sé seo go dona freisin ... Agus sa Phrúis chuir siad a ngaol ar an ríchathaoir.
  Agus do rioghadh an Comhlathas lé mac neamhdhlisteanach Napoléon agus phanna Pholannach Dhairbhre.
  Chríochnaigh trúpaí Napoleon II na Stáit Aontaithe faoi dheireadh agus ghabh siad Meiriceá Thuaidh agus Theas go hiomlán. Ansin ionradh ar an Afraic. Leathnaigh sé isteach san India agus sa tSín.
  I 1860 bhí cogadh leis an Rúis. An uair seo tógadh Moscó agus St Petersburg. Reáchtáladh reifreann, agus chuaigh an Rúis, suas go dtí an tAigéan Ciúin, isteach sa Chomhlathas. Agus ansin chomhcheangail an Comhlathas leis an bhFrainc. Ansin bhí cogadh sa tSín agus tuirlingt san Astráil ... Napoleon II rialaigh go dtí 1883 go dtí go bhfuair sé bás in aois a seachtó a dó, tar éis conquered beagnach an domhan ar fad.
  Chuaigh a gharmhac Napoleon III suas ar an ríchathaoir. Faoin monarc seo, tháinig deireadh leis na cogaí deiridh ar deireadh nuair a gabhadh an tSeapáin, na hOileáin Fhilipíneacha, oileáin agus tailte eile san Áise, chomh maith leis an Nua-Shéalainn.
  Críochnaíodh bunú Impireacht domhanda... Tháinig Napoleon an Tríú ina tomhaltóir ar stair na gcogaí.
  Agus anois bhí bóthar amháin go dtí an spás ag an gcine daonna.
  I 1917, d'eitil an chéad fhear isteach sa spás. Agus i 1922, tharla eitilt go dtí an ghealach. Agus i 1930 go Mars.
  Bhuaigh an cine daonna spás... Faoi dheireadh an fichiú haois, bhí lonnaíochtaí daonna ar phláinéid uile an chórais gréine cheana féin.
  Agus in 2020, thosaigh an chéad turas idir-réaltach. Láithreach thosaigh seacht spásárthach chuig an réalta Sirius, a rothlú roinnt pláinéid. Agus bhí ceann acu livable.
  Tá ré nua de leathnú idir-réaltach tugtha isteach.
  Agus an abairt - chun dul go Moscó trí Kyiv, tá a fuarthas brí nua.
  Ar ndóigh, sceitse Maria gearrscéal i leabhar nótaí. Agus anois, amhail is dá lámhaigh ar an namhaid le cabhair ó clúidín scarlet, agus smashed an umar namhaid.
  Agus chan sí:
  - Le haghaidh bua spás!
  Bhris na Cluichí Oilimpeacha cumhachtacha saighdiúirí Taliban. Agus ghearradh síos na naimhde.
  Agus lena bharraicíní loma sheol sí braon iomlán pomegranates.
  Ansin brúite sí a nipple ruby ar an namhaid agus yelped, baring a fiacla:
  - Chun cumannachas na cumhachta Cosmaí!
  Troideanna Matrena freisin le éadóchas mór, ach ag an am céanna le ionsaí.
  Agus brúigh a siní sútha talún cnaipí an bazooka, agus cuir roicéad tubaisteach ar an tine.
  Chan Matryona, ag tafann a fiacla:
  - Ní feithid trua mé, stróicim naimhde mar bhruscar!
  Leanann Marusya ar aghaidh ag lámhach an namhaid, le fórsa bodhar agus fearg.
  Agus brúigh sé píosa guail ar a bhrollach freisin. Agus, freisin, tá rud éigin thar a bheith scriosta á déanamh ag a bharraicíní loma.
  Dúirt Marusya:
  - Don Rúis naofa!
  Cén cineál cailíní atá ann - saga spáis, faoi na Lochlannaigh réaltacha ...
  Rinne an cailín sceitse freisin de ghearrscéal le linn an chatha, agus a bharraicíní lom;
  D'éalaigh an Rí Séarlas Déag bás le linn an chogaidh san Iorua, agus fiú tar éis dó síocháin a dhéanamh le Peadar Mór, d'éirigh leis an tír seo a shárú. Agus bhog an tSualainn beagán as an defeat. I 1740, le linn Regency Leopoldovna, Charles an Dóú cuid déag ionsaí arís ... Agus bhí sé in ann, ag baint leasa as an bhfíric go raibh overthrown Biron, agus chaos agus chaos sa Rúis, ghlac Vybor agus St Petersburg araon.
  Mar sin féin, tháinig arm na Rúise ar ais tar éis teipeanna tosaigh agus bhí sé in ann príomhchathair na Rúise a athghabháil. Bhí an tSualainn in ann ach Vyborg a choinneáil.
  Ach tá athrú éigin tagtha ar chúrsa na staire. Ní raibh Ivan an séú a threascairt, mar theip ar an coup. Agus choinnigh sé a ríchathaoir. Fuair Séarlas an dóú cuid déag bás in aois a seachtó sa bhliain 1752, tar éis dó a bheith i gceannas ar feadh cúig bliana is caoga. Agus ba é a réimeas an ceann is mó a tharla sa stair.
  Tar éis sos i 1757, bhí an Rúis ag cogadh leis an bPrúis. An uair seo, a bhuíochas leis an bhfíric go raibh Ivan an Séú, duine fásta cheana féin, ar an ríchathaoir, tháinig deireadh leis an gcogadh le defeat iomlán na Prúise agus gabháil Frederick II. Agus ba mhór an éacht é seo don Rúis. Ansin chuir an Rúis i gceangal leis an bPolainn, níos cruinne ar an gComhlathas, agus chuir sí an bua ar an Tuirc. Bhí dhá chogadh leis an Impireacht Ottomanach. Agus chríochnaigh an dara ceann le gabháil Constantinople agus conquest iomlán an Impireacht Ottoman. Bhuaigh an Rúis Tsarist go leor bua - ag teacht ar an India, agus freisin a ghabháil Afraic Thuaidh. Ansin ghabh Suvorov an Eoraip ar fad, mar aon leis an bhFrainc réabhlóideach.
  Ní dhearna ach an Bhreatain iarracht cur i gcoinne. Ach bhí an bua ag Nelson iontach ag Ushakov a bhí níos gile agus níos rathúla. Agus ina dhiaidh sin tuirlingt le gabháil Londain.
  Bhí conquered na hEorpa ar fad ... Ansin bhí feachtas cheana féin san Afraic sa naoú haois déag. An-rathúil, agus ag glacadh ar láimh an India. Agus ansin bhí trúpaí na Rúise ionradh cheana féin, agus ghabh Ceanada agus shroich na Stáit Aontaithe.
  Sa bhliain 1815, agus é seachtó cúig bliana d'aois, fuair Ivan an Séú - an duine ba mhó - bás. Bhí a réimeas ar an gceann is faide i measc na dtíortha suntasacha nó níos lú i stair an chine daonna. Cúig bliana is seachtó i gcumhacht. Fíor, ní mór a rá go raibh an téarma oifige ainmniúil, mar gheall ar an Regency. Ach is féidir an rud céanna a rá faoi Louis XIV.
  Agus tháinig Ivan an séú, a bhí i bhfíor-stair ina tsar ar theip air a chuir deireadh lena shaol sa phríosún, mar mhalairt ar an rialóir is mó i stair an domhain phláinéid.
  Rinneadh an rí nua dá mhac, Peadar an Tríú. Lean an monarc seo le polasaí ionsaitheach a athar. Agus chríochnaigh an táthcheangail na Síne. Bhuaigh an Rúis na Stáit Aontaithe freisin, ag conquering na críche seo. Agus cheana féin faoi Alastar an Chéad, bhí an tArm Laidineach leis an tSeapáin conquered freisin. Agus chríochnaigh Alexander II conquest na dtíortha deiridh den domhan, lena n-áirítear an Astráil.
  Mar sin, d'eascair impireacht dhomhanda arís ...
  Is cosúil go bhfuil gach rud go breá, ach tá uathlathas agus serfdom ag an Impireacht. Agus déanann na ríthe iarracht moill a chur ar an dul chun cinn. Cé acu, áfach, tá sé dodhéanta. Agus i 1953, d'eitil an chéad duine sa chás seo, an Prionsa Alexei, isteach sa spás.
  Agus i 1967 d'eitil siad go dtí an ghealach don chéad uair. Agus ba chóir a thabhairt faoi deara an-fionnuar.
  Ó tharla an eitilt go Mars cheana féin i 1988. Cé acu atá fós níos fearr ná mar a bhí sé i stair fíor ...
  De réir a chéile, thosaigh na ríthe ag tabhairt aird níos mó ar an spás. Bhí eitiltí go Véineas agus níos faide anonn ...
  Chinn an Tsar George the First nua, freisin in 2020, don chéad uair i stair na Rúise toghcháin don Duma Stáit a reáchtáil agus bunreacht a bhunú.
  Scríobh an monarc réasúnta óg nua fiú sraith de aphorisms winged;
  Teastaíonn siúl rópa chun smaoineamh mar shorcas!
  Mothaíonn grá cosúil le fliúit, níl ach an ceol i bhfad níos binne!
  Is minic a bhíonn polaiteoirí ina sionnaigh agus ní leoin riamh, mar ní gnó ríoga é an pholaitíocht!
  Is measa leanbh gan troid ná madra!
  Is cáilíocht annamh é macántacht do pholaiteoirí, go háirithe agus an vóta á chomhaireamh!
  I pulsation an croí agus féitheacha, ba mhaith linn athrú...ach gan dul in aois!
  Tá an óige luachmhar mar ór, ní imíonn sé ach níos tapúla le himeacht ama!
  Cothaíonn an óige fionnachtana, cosúil le gaoth úr chuig seol!
  Óige, murab ionann agus fíon, cailleann luach thar na blianta, ach gnóthachain neart!
  Rugadh robots i fantasies leis an leisce daonna, ach corpraithe ag dúthracht superhuman!
  Na ceannasaithe níos mó, an t-ordú níos lú, an t-ordú níos lú, na caillteanais níos mó!
  Tá an óige cosúil le hairgead le linn boilscithe, dá luachmhaire is ea is tapúla a scarann tú leis!
  Ginearálta Darach, a tháirgeadh cónraí adhmaid!
  Tá an ginearálta cosúil le bairille, go háirithe folamh!
  Nuair is darach iad na ginearáil, tagann borradh faoin aineolas dlúth!
  Aigne agus Fantasy, cosúil le fear céile agus bean chéile, ach an mhí na meala fíor milis nuair a thacúil mháthair-i-dlí na réaltachta!
  Ní bhíonn líon na n-orduithe i gcomhréir i gcónaí le valor, ach i gcónaí léiríonn bhfabhar an duine uachtarach!
  Óir dubh go deimhin is ea an ola, nimhíonn an dúlra, dubhaíonn sé croíthe, scamaill an intinn!
  Tá ola cosúil le fuil dubh an diabhail - nimhíonn sé an fheoil agus an t-anam araon!
  Tá an aigne ina tarrthálaí i lámha cliste, agus club búistéara i lapaí an leathcheann!
  Tá sé níos éasca fear sneachta a dhéanamh i mbéal bolcán atá ag brúchtadh ná fionnachtain a aimsiú nár úsáideadh chun críocha míleata!
  Is ionann oscailt don chogadh agus go leor doirse an tsaoil shíochánta a dhúnadh!
  Más mian leat troid a sheachaint - do matáin a phumpáil, más mian leat cogadh a sheachaint - tóg arm!
  Is éadrom an taidhleoireacht trí ualach an chaiteachais mhíleata, is dhorn thromchúiseach í an chaibidlíocht!
  Ná geall an ghealach ón spéir, beidh ort caoineadh cosúil le madra nuair a thagann daoine chun éileamh a dhéanamh!
  Éilíonn Hearts díoltas, ach níl aon rud níos crafty agus níos olc ná an croí daonna - mar sin lig don intinn maithiúnas a thabhairt!
  Chun fómhar a bheith agat, is gá paraisítí a phlandáil ar feadh na bliana!
  Trí cheann leisciúil a phlandáil uair amháin, is féidir fómhar a bheith agat ar feadh na bliana!
  Is féidir le cainte dearg cáil dhubh a ghealadh, ach ní mhaiseoidh sé saol duine gan dath le breithniú!
  Míorúiltí na heolaíochta, táimid a bhaint de boredom, is iad na míorúiltí an dul chun cinn an-suimiúil!
  Ní bhuaileann príomh-miracle na heolaíochta, ach luach saothair!
  Níl an Eolaíocht mac tíre, ach fágann an fhoraois, mura bhfuil freagracht scolártha caorach aoire!
  Níor chóir go mbeadh an tús frisky, beidh tú mall síos go dtí dáta, ach beidh slowness ag an tús reoite an deireadh!
  Is é an tús cosúil leis an oscailt i gcluiche, ba chóir duit a fhorbairt níos tapúla, ach ná bogadh gan smaoineamh ar gheallearbfaidh!
  Is cosúil le polaiteoir idéalach capall ag an obair, ach ní asal i gcomhairlí!
  Is mothú iontach é grá, ar ndóigh, ach amháin nuair nach mbaineann sé le halcól!
  Milleann go leor cócairí leite trí bhainne cuachta a dhoirteadh isteach sa taos!
  Is ealaíontóir é polaiteoir, ach ní stainníonn sé an chanbhás, ach é féin!
  Is féidir le ríthe gach rud a dhéanamh, ach níl na monarcaí ag iarraidh beagnach rud ar bith do na daoine!
  Ach an rí a sheasann suas ar son na ndaoine!
  Níl ach dhá rud ar domhan nach bhfuil smacht ag an gCruthaitheoir orthu: mothúcháin dhaonna, agus dúracht an duine, go háirithe nuair a mhothaím cosúil le daoine cliste!
  Is cuma cé hé an t-uachtarán, is cuma cé hé an rí i do cheann!
  Cogadh, gan aon áit le haghaidh machnaimh, an ré an bháis agus madness!
  Ní théann ach iad siúd a bhfuil aigne thar chúis acu ar mire!
  Ní modh iompair amháin atá i gcarr, ach sóc nach mbíonn ach amadáin ag dul air!
  An cineál is amú de gheilleagar, a skimp ar gradam!
  Chaill muid uaireanta, uaireanta fuaireamar bás, ach ní raibh na Rúiseach ar a ghlúine riamh!
  Tagann Scil in ionad na cainníochta, ach ní féidir leis an gcainníocht ach scil a ghóchumadh go bréagach!
  - I gcorp sláintiúil, agus spiorad an ambal - agus laige na feola - an t-anam faded!
  Scairteann an fhuil mar ór, ach meirgíonn anamacha miotail uaidh!
  Meirgeann fiú ór mura gcaitear croí uaidh!
  Ní siamsaíocht é an chéastóireacht, ach obair chrua ón earnáil seirbhíse, ina bhfuil trua don chliant marfach duit!
  Is tírghrá é anam an duine shaibhir, ní mó ná bonn óir, áit a nglacann siad é agus go gcloíonn siad leis!
  Óir tá buidhe mar dhath na tréasa, bog mar thoil an fhir fhóir, trom mar choinsias fealltóir!
  Tá pian cosúil le máthair-chéile, obsessive, olc, ba mhaith liom fáil réidh leis, ach ... gan é ní phósfaidh tú le bua!
  Nuair nach ngéilleann an namhaid, scriosann siad é, agus nuair nach ngéilleann sé, tugann seiftiúlacht bua!
  Is cuma má fhaigheann baineannaigh an namhaid bás, is tubaiste é má tá ár bhfireannaigh casta as a n-inchinn!
  Tá sé éasca i cath nuair nach bhfuil an fhoghlaim crá, ach siamsaíocht úsáideach!
  Fiú i bhfocail Chríost, tá a sheirbhísigh ag lorg rud éigin a fhreastalaíonn ar arbitrariness godless!
  Titfidh clóiséad mór go torannach, agus téann glóir ard chuig an té a leag síos é!
  Nuair a bhíonn an masc sciliúil, ní gá dúinn leithscéal!
  Níos minice sreabhann aibhneacha dearga mar gheall ar óráidí dearga agus gníomhais dhubha!
  - An té atá i ndán dó a stabbed, níor chóir go crith ar an rópa!
  Mar is gnáth, d"éirigh sé amach, ach ní raibh siad ag iarraidh!
  Tá sciar níos fearr tuillte ag an mbás ná an saol, toisc go bhfágann a fhad níos mó codanna le roghnú astu! -
  Tugann ráthaíochtaí robáil ráthaithe!
  Tá bonn óir bog, ach níos maraí ná piléar, buaileann sé ceart sa chroí agus tógann sé an inchinn amach!
  Is é an teicneolaíocht dia an chogaidh - agus is aindiachaí é a saboteur!
  Chruthaigh Dia na cruinne i sé lá, agus íocann fear do gach eternity ar feadh nóiméad laige de dhéantús an duine!
  Chuaigh siad isteach ar an olann, ach níor fhill siad le carr cábla!
  Rith, ach ná rith uait, scaoil, ach ná scaoil ar ais, buail, ach ná troid ar ais, agus níos tábhachtaí fós, ól, ach ná bí ar meisce!
  Níl cluasa asail marbh ag teastáil ó aon duine, ach is bronntanas é éisteacht sionnach beo dóibh siúd nach bhfuil asail ag teastáil uathu chun a sprioc a bhaint amach!
  Bróg d"intinn, fanfaidh tú i do thramp go deo!
  Tá cogadh aer do na scamhóga, ach amháin measctha le gás dénártha!
  Más rud é nach bhfuil an namhaid ag iarraidh a thabhairt suas agus nach bhfuil a fhios conas a chailleadh, beidh muid iallach air a thabhairt suas agus wean dó a bhuachan!
  Is breá le daoine dona draíocht dhubh, daoine maithe dona bán!
  Tá sé deacair sa phróiseas an marú i gcogadh, disgusting ó thaobh dearcadh, ach cé chomh iontach sa deireadh! Mar sin tugann cogadh sláinte don anam, cruaíonn sé don chorp, agus glantar an sparán!
  Uaireanta líonann an cogadh na sparán go mór, agus go díreach i gcomhréir le hiomláine na fola doirteadh, agus folamh an croí truaillithe!
  Is dearg an dualgas chun an Athartha le híoc deabhóid gan spéis!
  Is tástáil é an cogadh do na daoine cliste, faghartha do na daoine láidre, spraoiúla! -
  Ní spraoiúil é bheith i do stoc gáire, ní leadránach é daoine eile a chaoineadh!
  Tá rialóir maith cosúil le mil shiúcra, ar dtús líonn siad é, ansin caitheann siad amach é!
  Agus déanfar an rialóir olc, cosúil le mormónta, a spit amach ar dtús, agus ansin é a shatailt!
  Sea, tá an t-ór bog, ach is furasta sciath do-thruaillithe a chruthú!
  Sáraíonn cáilíocht i gcónaí an chainníocht - ní constaic ar thua é fiú aigéan de leite eorna!
  Bíonn an t-olc lán de neart nuair a lagaítear an mhaith ag eagla!
  Is magadh maith don áit, spúnóg don dinnéar, agus cabhair le haghaidh trioblóide!
  Seans go mbeidh an t-ádh ort uair nó dhó - gan scil, imíonn an t-ádh leat!
  Cé nach bhfuil Leo Tolstoy, an tramp liteartha sin!
  . CAIBIDIL? 24.
  Agus sa Rúis, tar éis bhás Vladimir Putin ar 1 Samhain, 2022, ar ndóigh, bhí athruithe ann. Mar a tharla i gcónaí, ba chúis áthais agus turrainge don chomhshaol é bás an deachtóra. Ar an gcéad dul síos, bhí áthas ar Mikhail Mishustin, a tháinig, de réir an bhunreachta, ina uachtarán gníomhach ar an Rúis. Go deimhin, tá sé anois i ndáiríre an rí nua.
  Go háirithe ní sonas, ach chabhraigh misfortune: Sergei Shoigu caillte tóir mar gheall ar an gcogadh san Úcráin agus anois nach bhféadfaí a éileamh ar an ról atá mar cheannaire náisiúnta agus uachtarán. Agus chaill Dmitry Medvedev tóir fiú níos luaithe. Mar sin anseo tá na cártaí trump go léir ina lámha ag Mikhail Mishustin cheana féin. Ina theannta sin, oireann sé don oligarchs, agus don sciathán eacnamaíoch, agus don Iarthar, agus do na fórsaí slándála.
  Mar sin níl aon rud le eagla. Cad faoi toghcháin uachtaránachta? Tá sé chomh foirmiúil. Thairis sin, fuair Zhirinovsky bás, agus níl ceannairí láidre ag na Cumannaigh.
  Níl in Gennady Zyuganov ach turtar Tortilla, a bhogann a smeacháin fós.
  Is dócha nach mbeidh cead vótála ag Grudin.
  Is comhraic tromchúiseach é Navalny, tá sé i bpríosún. Agus níl Ksenia Sobchak tromchúiseach ar chor ar bith.
  Mar sin tá na toghcháin uachtaránachta pseudo-iomaíoch. Agus ní gá duit a bheith eagla orthu. Cé, ar ndóigh, nach bhfuil Mikhail Mishustin féin superstar. Agus maol, agus saill, agus is é an t-athair Giúdach, agus is é an staid sa gheilleagar deacair. Agus ar ndóigh, an laghdú ginearálta ar an tóir a bhí ar na húdaráis. Ach bhí na Cumannaigh, freisin, smeartha le complicity sa chogadh. Agus a seasamh - an sixes na n-údarás iompaigh amach a bheith ag cailleadh. Chuir mé cúpla ceann leis ar chostas na dtoghthóirí frith-chogaidh Yabloko agus Parnassus. Mikhail Kastyanov d ' fhéadfadh a bheith ina capall dorcha. Thairis sin, chuimhnigh go leor gnáthdhaoine agus oligarchs le cumha na hamanna Mikhail Kastyanov.
  Is é sin, d'fhéadfadh rialacha eile tosú a imirt. Níl go leor i gcoinne filleadh ar an sóisialachas a thuilleadh.
  Agus tá Mishustin féin cosúil le réalta gann sa spéir dubh.
  Bhuel, b'fhéidir nach bhfuil Mikhail Kastyanov cláraithe. Chomh maith le hiarrthóirí tromchúiseacha eile.
  Tá cúirteanna póca ina lámha ag Mishustin, agus gearrfaidh an CEC aon duine.
  Mar sin féin, tá sé dodhéanta gan na sluaite. Seachas sin, ní aithneoidh an tIarthar toghcháin.
  Chuir Mikhail Mishustin, lena chéad chéim, an chogaíocht ar fionraí san Úcráin agus mhol sé formáid nua le haghaidh caibidlíochta.
  San Iarthar, fuarthas go dearfach é. Ach ionas nach gcuirfí isteach ar na fórsaí slándála, ghlac Mikhail Mishustin agus bhronn Shoigu an "bua iontach" le céim mharascail. Agus freisin réalta laoch na Rúise. Mar dála an scéil, tá roinnt Ard agus oifigigh.
  Réalt fíor a bhí ann. Bhí an t-arm féin bréan cheana féin leis an dá chath agus leis an gcailliúint, agus ní dhearna siad agóid i gcoinne deireadh an chogaidh.
  Sa tsochaí, freisin, mhéadaigh meon frith-chogaidh. Sea, agus tá na meáin tosaithe ag obair arís, i dtreo eile. Thosaigh Mikhail Mishustin ag scóráil pointí dó féin mar shíochánaí. Agus bhí an t-aistriú seo tromchúiseach. Thairis sin, bhí na mionlach agus na oligarchs araon ag iarraidh deireadh a chur leis an gcogadh agus leis an achrann leis an Iarthar.
  Bhuel, grumbled na Cumannaigh beagán, agus an chuid eile den fhreasúra tacaíocht an cosán chun na síochána.
  Cuireadh Vladimir Putin chuig an gcaighdeán is airde i gcónra ór. Fired siad fiú gunnaí móra. Le meas, ar ndóigh. Agus shocraigh siad fiú an corp a leabadh, agus sa chás sin mausoleum a thógáil. Ach ar an iomlán, bhí fuarú áirithe ann maidir le meas amach ar an deachtóir marbh. Ní raibh na daoine brón i bhfad ró-, tá an giúmar an mionlach sách joyful.
  Tháinig Lukashenka chuig sochraide Vladimir Putin, le haghaidh dáileoige de réir dealraimh. Fuarthas go fuar é. Mhothaigh Mikhail Mishustin éad áirithe i dtreo deachtóra na Bealarúise. Cé a throid go leor, faoi bhagairt, ach níor tháinig an cogadh leis an Úcráin.
  Níor labhair Michael leis fiú. Agus chroith lámha go fuar gan barróg.
  Go ginearálta, tá an giúmar ar fud an domhain difriúil. Ar ndóigh bhí an-áthas orm go bhfuair an deachtóir agus an t-ionsaitheoir bás. Ach conas a bheidh Mikhail Mishustin? An dtiocfaidh feabhas air, an stopfaidh sé an cogadh? Agus an mbeidh gnáthchaidreamh ann arís leis an gcuid sibhialtach den domhan.
  Bhailigh ceannairí an CIS le haghaidh sochraide Putin. Chomh maith le hUachtarán Daon-Phoblacht na Síne. Ach níor tháinig aon duine ón Iarthar, ach amháin i gcás príomh-aire na hUngáire. Ba léir, áfach, go bhfuil fiú na Sínigh sásta leis na hathruithe. Bhí Vladimir Putin ró-chontúirteach don domhan, ag bagairt briseadh isteach i gcogadh núicléach. Agus ní gá éinne é.
  Bhí go leor iriseoirí agus réalta popcheoil ar son na n-athruithe.
  Bhí gach duine ag iarraidh deireadh a chur leis an buile. Patriarch Kirill curtha go pearsanta Vladimir Putin. De réir dealraimh, bhí imní air faoin gcaoi a n-iompródh an comharba é. Cé acu atá sách fuar i dtreo Orthodoxy. Sea, agus leath Giúdach.
  Mar sin féin, bhuail Mikhail Mishustin leis an patriarch tar éis na sochraide. Dúirt sé nach mbeadh aon athruithe bunúsacha ann maidir leis an eaglais agus leis an stát.
  Ach fós, tá sé riachtanach cruinniú a thionól go tapa leis an bPápa i Moscó, agus na heaglaisí deirfiúracha chun teacht le chéile.
  Bhuel, b"fhéidir go bhfuil roinnt mionleasuithe fós le déanamh. Mar shampla, an post Nollag a chur ar ceal, agus an Cháisc a mhaolú.
  B'fhéidir sa chás seo go mbeidh Orthodoxy níos inrochtana agus tóir.
  Sea, agus bearrtha na féasóga na sagairt agus a ghearradh ar an ghruaig ní dochar. Agus cuma siad cosúil le savages.
  Thug Patriarch Kirill faoi deara go bhfuil gá le cur chuige cúramach anseo. Ach tá sé thar a bheith in am Fast Nativity a chur ar ceal - is é an rud is lú a breathnaíodh, agus ní chuireann sé ach eagla ar an tréad. Bhuel, ba cheart níos mó saoirse a thabhairt do dhaoine laistigh de chreideamh, tá siad tuirseach de shrianta cheana féin.
  Maidir leis na poist, mar sin ar ndóigh le haghaidh Orthodoxy amháin lúide na poist seo. Ansin bhí ceist na bProtastúnach.
  Thug Mikhail Mishustin faoi deara: Is Críostaithe iad Protastúnaigh freisin agus ní mór duit a bheith cairde leo, ach go ginearálta tá níos lú fanaticism agus níos mó liobrálachais. Agus beidh orainn a fheiceáil.
  Ceann de na chéad chinntí a bhí ann ná athmhachnamh a dhéanamh ar an gcás chun Finnéithe Iehova a thoirmeasc.
  Go deimhin, is gnáthdhaoine iad nach múineann aon rud dona iad. Go gcaithfidh tú maireachtáil de réir an tsoiscéil. Agus níl ann ach Dia amháin! Agus nach bhfuil sa Bhíobla Dia ina n-aonar? Dubhairt Íosa féin: cad chuige adeir tú go maith liom? Níl ach Dia amháin ar neamh!
  Ní féidir leis na sagairt é seo a mhíniú go sásúil níos mó nó níos lú.
  Sheol Mikhail Mishustin, trí Chomhairle na gCónaidhm, toghcháin nua. Agus bhí a mana simplí: Saoirse, Saibhreas, Cobhsaíocht.
  Agus sna toghcháin uachtaránachta gheall siad níos mó saoirse. Go háirithe, d'fhill Maxim Galkin agus mharcáil sé bua an fhreasúra.
  Agus cad a tháinig roimhe seo?
  Chlaon an tUachtarán Gníomhach.
  - Sea, d'fhan muid... Ach tá sé ró-luath chun scíth a ligean! Rialaigh an tsar sa Rúis i gcónaí. Agus ní raibh sé ag brath i gcónaí ar chumhachtaí foirmiúla!
  Thug Medvedev faoi deara:
  - Beidh sé riachtanach ár gcumhacht mhíleata a chaomhnú agus fiú a mhéadú, ach ag an am céanna a bheith in éineacht leis an Iarthar!
  Rinne Shoigu grumble:
  - Neamhfhíor!
  D'fhreagair Mishustin:
  - A mhalairt ar fad, tá sé fíor! Beidh muid láidir chun an tSín a choinneáil! Seachas sin, beidh muid a bheith mar choilíneacht ar an Impireacht Celestial! Agus tiocfaidh an t-am ar an domhan ar fad beidh aon chumhacht amháin ann, agus é seo slánú an chine daonna ag teacht!
  Dúirt Shoigu:
  - Ní mór ómós a thabhairt do Putin ag an tsochraid! Agus cuir glaoch ar shráideanna i gcathracha ina dhiaidh, tóg séadchomharthaí, agus b"fhéidir fiú cathair éigin a thabhairt ar a sloinne!
  Dúirt an tUachtarán Gníomhach:
  - Déanfaimid gach rud mar ba chóir ... Is léir gur chóir an fear marbh a ardú. Ach níl amanna Sóivéadacha againn, agus ba chóir go mbeadh a fhios agat nuair a stopfaidh tú!
  Chlaon Shoigu.
  - Ba chóir Putin a chur i gcónra órga. Agus tá diamonds overkill!
  Mhol an tArd-Aighne:
  - Nó b'fhéidir go gcuirfimid leathar Putin sa mausoleum in ionad Lenin?
  Chroith Mishustin a cheann.
  - Déanfaimid mausoleum do Putin, ach i St Petersburg! Agus beidh sé trí huaire níos mó ná Lenin!
  Agus ba chúis leis seo bualadh bos mór ó thimpeallacht an deachtóra. Nó iar-dheachtóir!
  D"fhógair an tUachtarán Gníomhach:
  - Freagrach as sochraide Uachtarán na Rúise Vladimir Vladimirovich Putin, ceapaim Dmitry Anatolyevich Medvedev! Agus eisím mo chéad fhoraithne. Agus freisin mar gheall ar bhronnadh tar éis bháis an teideal Laoch de Chónaidhm na Rúise agus Marshal de Chónaidhm na Rúise ar Vladimir Putin! Chomh maith leis sin foraitheanta a ullmhú maidir le tógáil mausoleum do Putin i St Petersburg agus tabhairt isteach deich lá de caoineadh. Agus dá bhrí sin a bheith!
  Agus adeir an retinue go ionsaitheach:
  - Glóir don Rúis! Agus glóir iarbháis do Putin!
  Chuir Mishustin leis:
  - Agus fógraím freisin comórtas le haghaidh séadchomhartha do Putin. Faoi théarmaí an chomórtais, ba chóir go mbeadh sé ar an séadchomhartha is mó, nó in áit dealbh ar domhan.
  Chlaon Matvienko go ceadmhach:
  - Sin smaoineamh iontach!
  Dúirt an tUachtarán Gníomhach leis:
  - Agus ba chóir do Yeltsin dealbh a dhéanamh freisin. Molann mé áit a fháil in aice le Moscó, ionas go mbeidh bealach iomlán ann le haghaidh séadchomharthaí chuig uachtaráin na Rúise. Do rialóirí amach anseo freisin!
  Rinne Shoigu gáire.
  - Ar mhaith leat séadchomhartha a dhéanamh duit féin Misha?
  Dúirt Mishustin:
  - Tá muidne uachtaráin cosúil le pharaohs! Déanaimis ár mausolaim féin a thógáil!
  Mheabhraigh an tAire Cosanta:
  - Agus cad mar gheall ormsa céim an mharascail agus réalta diamaint an bua?
  D"aontaigh an tUachtarán Gníomhach:
  - Agus foraithne a ullmhú ar Shoigu ... Agus lig Dmitry Medvedev a fháil ar an réalta ar an laoch na Rúise. Agus ansin blianta fada i gcumhacht, agus gan orduithe!
  Chlaon ceannaire gníomhach na comhairle slándála.
  - Tá sé seo fíor! Is fada mé ag brionglóid ar réiltín!
  Chuir Mishustin leis:
  - Ordaím freisin foraithne a ullmhú maidir le bonn óir speisialta onóra a bhronnadh ar gach ball den Tionól Feidearálach agus ar chomhaltaí na Comhairle Stáit, agus dámhachtain speisialta a íoc le státseirbhíseach oinigh! Agus anuas air sin, foraithne a ullmhú maidir le dúbailt pá agus pinsin gach oifigeach agus ginearálta de chuid gníomhaireachtaí forghníomhaithe an dlí! Agus freisin faoin bhfíric go sanntar an chéad chéim mhíleata eile do gach pinsinéir míleata!
  Chlaon Shoigu le comhaontú:
  - Is cinneadh ciallmhar iontach! Is iad na fórsaí slándála ár gcnámh droma!
  Dúirt an tAire Airgeadais:
  - Tá an státchiste folamh!
  Bhí Mishustin ag caoineadh:
  - Priontáil níos mó! Tá sé úsáideach fiú boilsciú a luathú beagán! Tá ganntanas soláthair airgid sa Rúis!
  Chlaon ceannaire an Bhainc Ceannais.
  - Déanfaimid ceann iontach!
  Dúirt Mishustin:
  - Is féidir leat cead a thabhairt d'oifigigh bronntanais suas le deich míle dollar a thabhairt. Caithfidh siad maireachtáil freisin. Agus dearbhuithe ioncaim - déanfaimid rangú! Agus go ginearálta beidh sé riachtanach tuarastail na n-oifigeach a ardú ar gach leibhéal.
  Shoiléirigh Medvedev:
  - Ach ní anois, ach tar éis na dtoghchán! Ní mór dúinn na toghcháin uachtaránachta a bhuachan sa Rúis! Ní bheidh na daoine cosúil leis an méadú ar ioncam na n-oifigeach!
  Dúirt an tUachtarán Gníomhach:
  - Ach beidh oifigigh maith liom é! Is cuma cén chaoi a vótálann siad, is cuma cad a cheapann siad!
  Mhol na hAirí...
  Braitheadh gurbh é comharba Putin a phearsa féin. Agus beidh sé indéanta a ghoid níos dána. Thairis sin, léirigh sampla Navalny go gcuireann siad naimhde na n-údarás i bpríosún, agus ní iad siúd a ghoid!
  Bhí orduithe eile ón uachtarán gníomhach. Go háirithe, iarradh ar na teachtaí príobháidiú saor in aisce na n-árasán i Moscó a dhéanamh dleathach, ex officio. Spreagfadh sé sin go leor neamhchónaitheoirí go mór.
  Agus bhí na teachtaí ceaptha freisin chun freastal ar dhá chomhghairm - chun pinsean de céad faoin gcéad a íoc, beag beann ar aois.
  Agus níl anseo ach an tús.
  Agus bhronn Mishustin Ordú Fiúntais an Athartha, an chéad chéim freisin ar Putin freisin.
  Agus shocraigh siad ní hamháin an cónra do Putin a dhéanamh órga, ach fós scaipthe le diamaint.
  Ag an am céanna, labhair Mikhail Mishustin agus Joe Biden ar an bhfón;
  Labhair sé ar an bhfón le Mishustin ...
  Dúirt Uachtarán Gníomhach na Rúise:
  - Tuigimid go léir go bhfuil sé in am deireadh a chur leis an gCogadh Fuar! Ní lagaímid ach a chéile!
  D"aontaigh Biden leis seo:
  - Ní gá dúinn cogadh hibrideach! Agus tá sé go maith go bhfuil an ollphéist Vladimir Putin marbh!
  Thug Mishustin faoi deara go macánta:
  - Tá áthas orm freisin faoi seo ... Ach faoi láthair caithfidh mé brón a imirt go poiblí agus na mairbh a ghlóiriú! Ach tar éis dom a bheith tofa mar uachtarán, beidh muid fíor chairde!
  Dúirt Uachtarán na Stát Aontaithe go loighciúil:
  - Ní hé an phearsantacht atá tábhachtach! Córas tábhachtach! Ní bheidh mé ag rith ar feadh an dara téarma, ach fanfaidh an córas!
  D"fhiafraigh an tUachtarán Gníomhach:
  - Cad mar gheall ar Trump?
  Rinne Biden gáire.
  Ní bheidh Trump eile againn!
  D"aontaigh Mishustin:
  - Sea, ach ní bheidh an dara Putin againn! Téann gach rud i gciorcail!
  D"fhreagair Uachtarán na Stát Aontaithe go feargach:
  - Ní dóigh liom! Caithfidh SAM a bheith inbhuanaithe. Ní dhéanann luascáin leanúnacha an luascadáin i dtreo amháin nó i dtreo eile ach dochar dúinn!
  Dheimhnigh an tUachtarán Gníomhach:
  - Agus ní mór dúinn cumannach Alexei Kuznetsov. Is féidir leis a bheith céad uaire níos measa duit ná Putin!
  Chlaon Biden, ag breith ar an bunúsach láithreach:
  - Is féidir linn cabhrú leat sa streachailt naofa seo!
  Dúirt Mishustin go hoscailte:
  - Is gá go bhfuil cuntais agus maoin thar lear ag Kuznetsov. Agus scaoilfimid scannal ollmhór ar an mbonn seo!
  Dúirt Uachtarán na Stát Aontaithe le osna:
  - Déanfaimid é! Agus cad a gheobhaidh muid ar ais!
  Dúirt an tUachtarán Gníomhach le buíochas:
  - Cuirfimid dlí Dima Yakovlev ar ceal!
  Rinne Biden gáire agus dúirt:
  - An gceapann tú go gcabhróidh go mór le Meiriceá má ghlactar le alcólach leanaí ó do dhílleachtlanna?
  Rinne Mishustin agóid go loighciúil:
  - Glacfaidh muintir Mheiriceá go dearfach é. Is gá an méid hysteria frithpháirteach a laghdú sna meáin! Lig do do cheannsa níos lú brú a chur orainn. Agus saorfaidh mé ionsaithe ort inár meáin!
  Thug Biden faoi deara le gáire:
  - Tá ár meáin níos saoire. Agus ar feadh tamaill d"fhéadfadh go mbeadh ionsaithe i gcoinne na Rúise. Ach ní bheidh tú ag rith isteach, agus ní bheidh muid Butt!
  Thug Mikhail Vladimirovich faoi deara:
  - Labhróimid níos mó ag sochraid Putin... Pléifimid ceisteanna conspóideacha. In aon chás, murab ionann agus Tsar Vladimir, tuigim cé chomh dainséarach atá an tSín. Agus go gcaithfimid stop a chur leis le chéile!
  D"aontaigh Uachtarán na Stát Aontaithe:
  - Is maith go bhfuil tuiscint! Ach déan iarracht iad féin a iompar sa chaoi is go bhfeiceann gach duine go bhfuil an Rúis ag athrú chun feabhais!
  Dhearbhaigh Mishustin:
  - Tá pardún sínithe agam do Alexei Navalny cheana féin, agus is comhartha é seo duit - táimid difriúil cheana féin!
  Tar éis sochraide Vladimir Putin a chur sa Mausoleum
  Agus tá cónra Vladimir Putin sáite go tiubh le diamaint órdhuille. Agus tá sé go hálainn agus saibhir.
  Tháinig aíonna ó ar fud an domhain. Lena n-áirítear ón tSín, SAM, an Úcráin agus mar sin de.
  Bhí cruinniú ag Mishustin, mar a gealladh, le Biden. Ach roimhe sin, bhuail sé freisin le Comrade Xi Jinping. Rinne sé iarracht a chur ina luí ar a chara Síneach go bhfuil an Rúis fós ina comhghuaillíocht den Impireacht Neamhaí, agus ní athróidh aon rud. Ach sheachain Mikhail Vladimirovich sonraí. Go dtí seo, níl aon rud breise éilithe ag an tSín ón Rúis, ach ceart go leor. Cé gur thug Xi Jinping le fios go bhféadfadh an Rúis rúin agus teicneolaíochtaí míleata a roinnt leis an tSín, chomh maith le praghsanna ola agus gáis níos ísle. Cosúil, tá an tSín tar éis éirí an-láidir tar éis na paindéime, agus go bhfuil acmhainní den sórt sin acu ...
  Mhothaigh Mishustin go gcuirfeadh na Sínigh brú ar an Rúis. Thairis sin, níos mó cumhachta agus níos mó arrogance. Thug Xi Jinping cuireadh don uachtarán gníomhach cuairt a thabhairt ar an tSín agus roinnt de na saincheisteanna conspóideacha a phlé ann.
  Is féidir a fheiceáil go mbreathnaíonn Uachtarán Daon-Phoblacht na Síne ar Mishustin amhail is dá mba rud é nach raibh sé comhionann, agus go soiléir go dtabharfaidh sé brú maith dó. Agus tá níos mó fuála ina shúile. Beidh Xi Jinping ar siúl go luath ar feadh tríú téarma - contrártha le traidisiún Deng Xiaoping. Agus ina choinne seo, nach bhfuil cuid shuntasach den pháirtí den sórt sin a comrade iontach Xí go bhfuil sárú ar dhá théarma. Ar ndóigh, tá Uachtarán na Síne, a mheastar a bheith ina cheannaire neamhchinntitheach i mbeartas eachtrach, ag iarraidh brú a chur ar an Rúis. Thairis sin, tá an comharba sa chiall pholaitiúil agus i dtéarmaí grá na ndaoine níos laige ná a réamhtheachtaí.
  Is mian le Xi Jinping a thaispeáint cad atá sé in ann agus tilt na Rúise nach bhfuil sna Rúiseach ach comhpháirtithe sóisearacha.
  Mhothaigh Mishustin é. Mar a tharla tar éis bhás Stalin, nuair a mhéadaigh Mao Zedong go mór a bhrú ar an APSS agus d'éirigh sé i bhfad níos déine agus níos neamh-chomhréireach.
  Ag an gcruinniú le Biden, rinne Mikhail Vladimirovich iarracht breathnú muiníneach, ach bhí a lámha ar crith.
  Beannaigh Uachtarán na Stát Aontaithe. Agus thosaigh siad ag caint.
  Dúirt Mishustin:
  - Tá muid an Rúis - tá sé seo le brionnú na n-arm agus amhábhar! Agus ag an am céanna tá poitéinseal eolaíoch ollmhór aige. Agus is é ár bhfreagracht an domhan a choinneáil cobhsaí agus rathúil.
  D"aontaigh Biden leis seo:
  - Ar ndóigh, is tír láidir í an Rúis agus cumhacht dhomhanda. Agus ba chóir dúinn a bheith cairde agus an domhan a choinneáil le chéile!
  Chlaon uachtarán gníomhach na Rúise.
  Sea, an tUasal Joe! Ach chuige seo is gá tuairim an phobail a oiriúnú do chruthú frithpháirteach. Ní féidir leat teagmháil a dhéanamh linn, ach ní féidir linn teagmháil a dhéanamh leat!
  Thug Uachtarán na Stát Aontaithe faoi deara:
  - Tá preas saor in aisce againn!
  Chlaon Mishustin.
  - Agus táimid saor go foirmiúil! Ach tá an spleáchas iarbhír i gcónaí i láthair!
  Thug Biden faoi deara:
  - Coinnigh ort a iriseoirí, agus beidh sé níos éasca dúinn a choinneáil ar ár gcuid!
  Dúirt Uachtarán Gníomhach na Rúise:
  - Beidh sé ina chinneadh frithpháirteach gan aon ionsaí!
  Thug Uachtarán na Stát Aontaithe faoi deara go loighciúil:
  - Ní leor é seo ina n-aonar! Ní mór dúinn comhcairdeas Meiriceánach-Rúise! Ionas nach n-eascróimid in aghaidh a chéile!
  Agus vice versa, mhol siad agus mhalart siad laethanta saoire cairdeas!
  D"aontaigh Mishustin leis seo:
  - Go maire sé! Dúnfaimid inár seasaimh! Seolfaidh mé toscaireacht leanaí chuig SAM!
  Chlaon Biden agus thug sé faoi deara:
  - Sea, agus ba cheart dlí Dima Yakovlev a aisghairm. Tá sé an-maslach do mhuintir Mheiriceá agus do na meáin!
  Chlaon an tUachtarán Gníomhach le comhaontú.
  - Cealaigh an tUasal Uachtarán! Tá tú féin agus mise cairde Joe go deo! Beidh mé cairde le do chomharba, cibé duine é!
  D"fhiafraigh Uachtarán na Stát Aontaithe go bunúsach:
  - An féidir leat an toghchán a bhuachan do phost Uachtarán na Rúise?
  Chlaon Mishustin le comhaontú.
  - Is cuma cén chaoi a vótálann siad - is cuma cad a cheapann siad! Beidh an bua agam agus beidh mo chúrsa nua níos críonna!
  Thug Biden faoi deara:
  - Is féidir linn cabhrú leat sna toghcháin!
  Dúirt Uachtarán Gníomhach na Rúise:
  - Is é an rud is mó anseo nach bhfuil tú isteach! Úsáideann an namhaid, go háirithe na Cumannaigh, reitric frith-Iarthair freisin. Rapprochement ró-láidir leis an Iarthar is féidir iad a úsáid chun críocha bolscaireachta. Is é an rud is mó anseo nach dtugann tú cúis dóibh na Stáit Aontaithe a cháineadh. Go háirithe, táimid réidh chun cabhrú leat san Afganastáin. Tá taithí againn ar an ábhar seo, agus ní gá dúinn an Taliban i underbelly na Rúise!
  Dúirt Uachtarán na Stát Aontaithe le osna:
  Tá an cogadh seo imithe ar aghaidh rófhada. Creideann formhór mór na Meiriceánaigh nach bhfuil aon rud le déanamh againn ansin! Go deimhin, cén fáth ar chóir dúinn milliún dollar a chaitheamh ar gach ceann dár saighdiúirí sa tír seo!
  Chlaon Mishustin, agus sniffing a shrón faoi deara:
  - Sea, tuigim thú! Tá cáineadh méadaithe againn ar an Úcráin freisin. Agus is cáineadh an-ionsaitheach é seo! Go háirithe ó thaobh an réalta cumannach nua Nikolai Bondarenko! Is ollphéist fíor é seo!
  Dúirt Biden le gáire:
  - Is féidir leat é a chur i bpríosún mar Navalny!
  Dúirt Uachtarán gníomhach na Rúise:
  - Sin ceart, táimid chun Navalny a shaoradh! Shínigh mé a phardún cheana féin!
  Chlaon Uachtarán na Stát Aontaithe le comhaontú.
  - Tá sé seo go maith! Déanfaidh sé seo níos fusa dúinn bolscaireacht a stiúradh i bhfabhar cheannaireacht nua na Rúise!
  Chlaon Mishustin le gáire:
  - Beidh sé go breá, a chara!
  Dúirt Biden le osna:
  - Faraoir, tá Uachtarán na Stát Aontaithe ró-shean agus níl sé fágtha i bhfad! Sa chás seo, tá gá le córas caidreamh fadtéarmach!
  Dúirt Uachtarán Gníomhach na Rúise:
  - Níl aon fonn orm cosán Putin a dhéanamh arís agus mo spriocdhátaí a athshocrú! Ach is é an rud is mó an páirtí, agus a giúmar, agus tá an ceannaire tánaisteach!
  D"aontaigh Uachtarán na Stát Aontaithe:
  - Sea, tá an páirtí agus an córas bunscoile! Agus maidir leis seo, beimid le chéile go deo má oibrímid amach córas inmharthana!
  Chlaon Mishustin agus dúirt:
  - Nuair a thiocfaidh tuairim an phobail in aibíocht, beimid páirteach i NATO, leis an G8, agus fiú leis an Aontas Eorpach! Tá súil agam gurb é an AE an todhchaí!
  Dheimhnigh Biden:
  - Sea, cruthóimid aontas Eora-Mheiriceánach-na hÁise! Beidh an todhchaí i domhandú polaitiúil an domhain! Tar éis an tsaoil, is próiseas forásach é domhandú, ceart?
  D"aontaigh an tUachtarán Gníomhach:
  - Gan dabht forásach! Agus tuigim é seo, murab ionann agus Putin, a bhí ina thacadóir don domhan ilpholach!
  Dúirt Uachtarán na Stát Aontaithe go loighciúil:
  - Is deireadh marbh é domhan ilpholach! Ach amháin i globalism polaitiúil an slánú an chine daonna, ó scrios frithpháirteach!
  Chroith Mishustin a cheann go ionsaitheach.
  - Mór agus comh-scrios! Tar éis an tsaoil, tá pláinéad amháin againn, agus is daoine muid go léir! Caithfimid a bheith cairde! Ach d"fhan Putin ina chuid smaointe sna Meánaoiseanna!
  D'fhiafraigh Biden:
  - Agus cad chuige ar bhruscar tú a chiste le diamaint?
  Rinne uachtarán gníomhach na Rúise gáire:
  - Ar ndóigh tá sé i bhfad ró-! Ach imrímid ar instincts an tslua. Bhí Vladimir Putin canonized literally agus iompú isteach i deity beo! Agus ní mór é seo a chur san áireamh! Ach go luath tiocfaidh an dope i léig, agus beidh ceannaire nua ag an náisiún! Agus tá an fichiú comhdháil ag teacht!
  Rinne Uachtarán na Stát Aontaithe gáire agus d"fhreagair sé:
  - An fichiú comhdháil! Tá sé ceart go leor! Tá an Rúis ag bogadh sa treo ceart! Agus ar ndóigh roghnaíonn tú ...
  Dúirt Mishustin go muiníneach:
  - Roghnaím sibhialtacht i gcoinne barbarism!
  Chlaon Biden go faofa.
  - Níos fearr gan a rá!
  Dúirt Uachtarán Gníomhach na Rúise:
  - Bíodh sé i diamaint, ach fós tá an Putin seo i gcónra! Agus ní ór a dhéanfaidh beo é! Mar sin anois tá mé rí! Agus ní thabharfaidh mé mo ríchathaoir do dhuine ar bith!
  Dúirt Uachtarán na Stát Aontaithe le smirk:
  - Níl aon ríchathaoir - tá muid ach seirbhísigh de na daoine!
  D"aontaigh Mishustin leis seo:
  - Sea, tá muid seirbhísigh de na daoine, ach ar chúis éigin thosaigh siad goad na n-úinéirí!
  Thug Biden faoi deara go láidir:
  - Tá ré na ríthe as dáta! Is seirbhíseach do na daoine é an tUachtarán ar dtús báire!
  Agus d'ól uachtarán na SA roinnt sú... B'fhearr le Mishustin fíon dearg. Cailíní álainn a thug chuige é.
  Bhí sos ... Dúirt Mishustin:
  - Tá sé dodhéanta gach rud a phlé ag sochraide Uachtarán na Rúise. Agus go dtí go dtoghtar go coitianta mé mar uachtarán, tá mo lámha ceangailte. Tá sé contúirteach dul láithreach le haghaidh rapprochement leis na Stáit Aontaithe. Anseo ní mór duit gníomhú go ciallmhar agus go réasúnach, gan foircinní gan ghá!
  Chlaon Biden le comhaontú.
  - Sea, nach bhfuil muid i Hurry! Ach cad mar gheall ar an Úcráin?
  Dúirt Uachtarán Gníomhach na Rúise le comhghairdeas:
  - Ní mór dúinn caidreamh eacnamaíoch a chur ar ais leo, agus ar an gcéad dul síos. Agus ansin na saincheisteanna conspóideacha a réiteach! Go dtí go ndéanaimid níos measa ar an gcaidreamh!
  Thug Uachtarán na Stát Aontaithe faoi deara:
  - Ach ba cheart comhaontuithe Mhionsc a athbhreithniú! Agus a dhéanamh ar roinnt athruithe a áitíonn an taobh Úcráinis ar!
  Dhearbhaigh Mishustin:
  - Déanfaimid iarracht é a chur i bhfeidhm. Beidh ag obair. Ná déan dearmad nach bhfuilim féin ach ag aisteoireacht agus nach bhfuil am agam mé féin a neartú! Ní mór a thuiscint nach iad na Shoigu agus Medvedev céanna agus oifigigh slándála eile mo chosaint go fóill! Agus is féidir leo iad féin a thaispeáint!
  Chlaon Biden le comhaontú.
  - Tuigim é! Agus déanfaidh mé iarracht gach rud a dhéanamh go cúramach agus gan dochar a dhéanamh do rialtas nua na Rúise. Ní gá dúinn teacht isteach cumannach óg cumasach! An dteastaíonn cabhair intleachtúil?
  Dúirt Uachtarán Gníomhach na Rúise:
  - Tá go leor daoine cliste againn! Mar sin féin, d'fhéadfadh rud éigin as ár dtaithí teacht i handy .... Is é sin, mo leithscéal as do thaithí Mheiriceá!
  Mheabhraigh Uachtarán na Stát Aontaithe:
  - Chabhraigh muid fiú le Yeltsin ag aon am amháin! Mura bhfuil ár dteicneolaíochtaí polaitiúla, ansin bheadh sé ina teip mhór sna toghcháin. Agus mar sin d'fhéadfadh siad an bhearna a dhúnadh leis na Cumannaigh, agus ansin chaith siad suas roinnt ballóidí eile. Ina theannta sin, ceannaíodh Alexander Lebed le giblets! Agus rinne siad oibríocht ingentach chun pas a fháil i swamp do-truailliú, agus fíor-míorúiltí!
  Thug Mishustin faoi deara, ag cosc a chuid fiacla bréagacha:
  - Is iontach an t-údarás atá ag ár rialtas! Agus níl na daoine réidh go fóill do na Cumannaigh a thabhairt ar ais! Agus tá súil nach mbeidh! Agus beidh muid ag smearaidh gach duine ar an mballa!
  Rinne Biden gáire agus d'fhreagair sé:
  - Tá sé go maith freisin! Is breá liom troid!
  Ag scaradh, chroith an dá rialóir lámha, agus scar siad ...
  Bhí cruinniú gairid ag Mishustin freisin le Zelensky ar an Bride ag mausoleum Putin. Bhí áthas ar Uachtarán na hÚcráine, tar éis an tsaoil, bhí príomh-namhaid a thíre tar éis bháis. Chuaigh an plé go tapa go leor. Síníodh roinnt teagmhálacha eacnamaíocha ar an bpointe.
  Dúirt Mishustin:
  - Ní gá Donbass dúinn! Níl aon áit le do ghual a chur! Cén fáth ar chóir dúinn iarracht a dhéanamh agus liostáil dóibh!
  Thug Zelensky faoi deara:
  - Ní chuireann tú isteach orainne - réiteoimid fadhb Donbass féin!
  Rinne uachtarán gníomhach na Rúise gáire agus dúirt:
  - Tá amhras orm go mbeidh tú in ann iad a ruaigeadh le forneart, fiú mura gcuirfimid isteach ort! Tá amhras mór orm faoi!
  Rinne Uachtarán na hÚcráine aoibh agus d"fhreagair:
  - Cabhróidh Meiriceá agus NATO linn. Agus creidim dom, Ukrainians fhios conas a throid níos measa ná Rúiseach! Cuimhnigh ar na deartháireacha Klitschko!
  Mishustin frowned. D'fhill Wladimir Klitschko, a bhí díscríobhta cheana féin chuig an gcúlchiste, nó chuig halla na Laochra, ar an bhfáinne gan choinne, cé go raibh gach duine tuirseach cheana féin ag fanacht air. Agus throid sé leis an iar-churadh domhanda i gceithre leagan, Ruiz. Agus chuir sé dornálaí sách óg le buille cumhachtach chun an bua a bhaint amach.
  Chuir sé seo splanc mór i saol na dornálaíochta. Agus anois caithfidh Wladimir Klitschko troid i gcoinne Tyson Fury! Agus ar ndóigh tá sé ach go hiontach! Agus má fhaigheann Wladimir Klitschko díoltas, beidh sé ina fhíorscéal! Agus buail taifead Foreman! Agus ansin tá Usyk agus Lomachenko - réaltaí freisin!
  Rinne uachtarán gníomhach na Rúise gáire agus d"fhreagair sé:
  - Ní fearr leat Hurry! Déanaimis an fhadhb seo a réiteach! Is féidir roinnt comhréiteach a dhéanamh anseo, go háirithe ós rud é gur críoch dlíthiúil Úcráinis í seo. Agus is féidir linn a lán brú a chur ar na deighilteoirí!
  D"aontaigh Zelensky leis seo:
  - Ar ndóigh, tá sé i bhfad níos fearr é seo a bhaint amach go síochánta! Mar sin tá súil agam go n-eirí linn!
  roar Mishustin:
  Táimid ar son na síochána, ar son cairdeas,
  Le haghaidh aoibh gháire an domhain ...
  Chun cordiality na gcruinnithe!
  Agus síníodh rud éigin ar an láthair... Gheall Zelensky srian a chur ar an Rada agus an dlí ar an Rúisis a mhaolú.
  Thug Mishustin, ina dhiaidh sin, lascainí ar ghás agus ola. Ag an am céanna, chroith an dá thaobh lámha.
  Mhol uachtarán gníomhach na Rúise leasuithe nua ar an mbunreacht freisin. Ceart vótála ó cheithre bliana déag d"aois agus príosúnaigh de réir fíorasc cúirte. Agus freisin post an leas-uachtarán a bhunú. Chun é a dhéanamh ina chóras polaitiúil níos cobhsaí. Agus ansin tar éis an tsaoil, bhí Vladimir Vladimirovich Putin bent. Mar sin féin, bhí cuma thar a bheith tuirseach air ar feadh roinnt blianta. Agus níor tháinig sé mar iontas mór.
  I bhfad níos mó de núis a bhí an feiniméan na Nikolai Bondarenko, a threascairt na Zyuganov scothaosta, a bhí tite cheana féin i gealtachta. Má tá Navalny gan amhras ina cheannaire láidir, ach ní liobrálach an-tóir orthu i measc an phobail, ansin Bondarenko i gceannas ar an Communists - agus tá sé seo cumhacht ollmhór agus tóir.
  Tá Gennady Zyuganov i bhfreasúra i ndáiríre mar bhronntanas d'aon rialtas: sean, breoite agus lán de senility! Agus ró-choimeádach agus cuma ársa, fiú sna nóchaidí. Ach cheana féin tá an tríú deich mbliana den aonú haois is fiche imithe agus gan dabht tá ceannaire nua ag teastáil ó na Cumannaigh, agus feiceann gach duine nach bhfuil dall é seo!
  Agus anois tá tromluí an Kremlin tagtha fíor, agus tá ceann fíor agus óg ag na Cumannaigh, agus tá trodaire le feiceáil!
  Agus ar ndóigh tá sé seo tromchúiseach. Ba í 2022 bliain na dtoghchán uachtaránachta luath sa Rúis. Agus bhí trialacha an-tromchúiseacha ag fanacht leis an mionlach rialaithe. An uair seo, ní fhéadfadh an Zyuganov lag agus sean a bheith ina chomhpháirtí gan staonadh den iarrthóir rialtais. Cé nach féidir an t-iomaitheoir is fearr a fháil. Nuair a labhraíonn Zyuganov, ba mhaith le daoine méanfach nó fiú puke. Agus rinne siad camóg agus bradacha as Grúdinín. Ina theannta sin, níl Pavel Grudinin óg a thuilleadh. Agus in aon chás, níos sine ná Mikhail Mishustin. Agus bheadh sé áisiúil dul i ngleic leis freisin.
  Ach nach bhfuil Zyuganov chomh simplí agus fuair isteach an uachtaránacht ón bPáirtí Cumannach. Agus is féidir Nikolai Bondarenko a chosc ó locht a fháil ar an bpost mar phóilín.
  Nach bhfuil sé? Is bronntanas é Gennady Zyuganov mar chomhpháirtí sparring.
  Is fada uainn Zhirinovsky.
  Ghlac agus bhronn Mikhail Mishustin réalta Laoch na Rúise ar Vladimir Volfovich Zhirinovsky i ndiaidh a bháis, agus bhronn sé céim an choirnéil ghinearálta air freisin.
  Sa Pháirtí Liobrálach Daonlathach, glacadh leis seo go dearfach. Agus d"fhógair siad go dtabharfaidís tacaíocht do Mikhail Mishustin sna toghcháin uachtaránachta sa Rúis.
  Ach tá na Cumannaigh an-cunning. Chomh maith leis na seanaoise Zyuganov, ainmníodh Valentin Konovalov don uachtaránacht mar ghobharnóir Khakassia gan choinne.
  Thairis sin, bhí comhaontú ann go gcabhrófar leis an té a bheidh ina cheannaire ar an rátáil. Agus déanfar tarraingt siar frithpháirteach a ghlacadh.
  D'fhéach Gennady Zyuganov ró-shean agus emaciated.
  Agus cá háit ar cheart dó dul don uachtaránacht.
  Tá sínithe bailithe cheana féin ag níos mó ná daichead iarrthóir, agus bhíothas ag súil go ndéanfaí taifead na hÚcráine a bhriseadh. Go raibh sé i ndáiríre fionnuar, agus an streachailt a bhí dian.
  Mikhail Mishustin, chun vótaí breise a mhealladh, cheadaigh sé alcól a dhíol ar an oíche, chomh maith le stallaí taistil, agus beoir in áiteanna éagsúla.
  Maolaíodh an dlí frith-thobac freisin. Ina theannta sin, bhí sé bogtha go suntasach, go háirithe sna pointí sin inar sáraíodh go minic é, nó inar deacra é a rialú.
  Socraíodh fógraíocht beorach ar an teilifís a thabhairt ar ais. Chun nuachtáin phríobháideacha a choinneáil sásta, bhí cead acu alcól agus tobac a fhógairt.
  D'fhógair Mikhail Mishustin go raibh roinnt saoirsí agus léirscaoileadh ingearach ar ais.
  Go háirithe, laghdaíodh pionóis maidir le dáileadh drugaí éadroma agus striapachas.
  Rinneadh dleathach an gnó cearrbhachais arís.
  D'iarr Mikhail Mishustin fiú ar an gcosc ar an gceasaíneo an dúr a bhí ag an Uasal Medvedev, a chuir a lán rudaí amú ann féin.
  Agus anois tá sé ag iarraidh saoránaigh urramacha na Rúise a fhorchúiteamh. Agus mar sin de...
  Thosaigh Mikhail Mishustin ag stiúradh. Go háirithe, d'ísligh sé na spriocanna do vodca. Agus beoir fógraíochta le feiceáil arís ar an teilifís. Agus freisin i bhfad níos mó.
  Bhí léirscaoileadh ann.
  Agus beartaíodh gobharnóirí a thoghadh ó aon bhliain is fiche d'aois amach, beag beann ar a gciontuithe. A tháinig chun bheith ina broom nua freisin, a bhí cheana féin cailc ar bhealach difriúil.
  Dúirt Mikhail Mishustin:
  - Beidh saoirse agus saibhreas agat!
  Ag an am céanna, ardaíodh tuarastail na n-oifigeach agus na bhfostaithe stáit freisin. Agus neartaigh an Rúbal fiú mar gheall ar idirghabhálacha malairte eachtraí. Rinneadh a lán rudaí.
  Ach, ar ndóigh, tá boilsciú skyrocketed. Laghdaigh Mikhail Mishustin cánacha ar na boicht go dtí deich faoin gcéad. Ach nach bhfuil tosaithe fós a ardú do na saibhir. Agus beagán suaimhneach ...
  Bhí polasaí sóisialta conspóideach...
  I Moscó, chinn siad cluichí agus comórtais nua a eagrú. Agus tá sé seo i ndáiríre tromchúiseach. Go háirithe, cluichí Oilimpeacha eile a reáchtáil. Beag beann ar chostais.
  Agus tionscadail eile ag Mikhail Mishustin. Seo, mar shampla, smaoineamh freisin: an chéad chomórtas literball ar domhan a reáchtáil: cé a ólann níos mó vodca i nóiméad amháin! Seo nuair is féidir leis na Rúiseach na duaiseanna go léir a ghlacadh i ndáiríre.
  Ní amadán é Mishustin é féin a ól! Thóg sé gloine vodca agus bhuail sé é. Agus d'ith sé caviar dubh láithreach knocked thar trí spúnóg. Agus ansin imir cártaí i
  caith amach.
  Ansin rinne Mikhail Mishustin iarracht canadh in éineacht le Lepts. Faraoir, ní raibh an eolaíocht in ann Kobzon a aiséirí fós.
  Mar sin féin, bhí uachtarán gníomhach na Rúise ar crith leis an smaoineamh go ndéanfaí Vladimir Putin a aiséirí freisin. Ach theastaigh uaim a bheith i mo rí féin, nó i mo rí!
  Rinneadh scannánú Mikhail Mishustin sa chuideachta chéanna leis na cailíní, agus bhí sé timpeallaithe ag sicíní fionnuar.
  Chuir uachtarán gníomhach na Rúise an mana chun cinn: caipitleachas a thógáil le aghaidh an duine! Agus tá rochtain saor in aisce ag gach fear ar bhean!
  Agus ba chúis leis seo borradh díograise ... Go háirithe nuair a d'athnaigh Mikhail Mishustin scaoileadh an chláir "Bábóg". Ina theannta sin, is faisnéis mhícheart é seo. Is féidir leat Alexei Kuznetsov a thaispeáint mar amadán iomlán. Cé gur i "Bábóg" is féidir gach freasúra a dhíchumrú.
  Léirigh Mikhail Mishustin é féin a bheith ina fhear troda.
  Mar shampla, cheana féin is féidir toitíní agus beoir i stallaí a dhíol ag am ar bith den lá. Agus aontóidh tú go bhfuil sé thar a bheith fionnuar. Mikhail Mishustin brú arís smaointe suimiúla.
  Mar shampla, íoc le tuismitheoirí má fhreastalaíonn leanaí ar chlubanna spóirt. Is é sin, ní hamháin go bhfuil oiliúint saor in aisce, ach íoctar freisin as cuairt a thabhairt ar an rannóg.
  Cineál cur chun cinn stíl mhaireachtála shláintiúil. Agus cé go bhfuil beoir agus alcól anois ar gach cúinne. Agus más mian leat a ól - mar sin deoch!
  Agus ní ghortaíonn sé tobac a chaitheamh. Laghdaíodh na pionóis le haghaidh marijuana. Thairis sin, ag tagairt do thaithí idirnáisiúnta agus réiteach na NA. Go háirithe, cheana féin le haghaidh iompar éadrom drugaí ach fíneáil gan phríosúnacht.
  Go ginearálta, thug Mikhail Mishustin isteach roinnt leasuithe ar an gcód coiriúil chun pionós a mhaolú. Go háirithe áit a raibh siad iomarcach. Go háirithe maidir le coireanna neamhfhoréigeanacha. Cosúil, agus anseo nach bhfuil sé riachtanach chun dul i bhfad ró.
  Sea, agus is coir den sórt sin é éigniú na mban, áit a bhfuil sé deacair a thuiscint an raibh foréigean ann, nó gur mheall an bhean í féin an tuathánach, agus ansin scríobh sí ráiteas. In aon chás, maolaíodh an pionós sa chás seo. Ach le haghaidh éigniú ag fear agus fir fiú níos déine.
  Anseo tharraing uachtarán gníomhach ciallmhar na Rúise aird ar na hiarmhairtí. Go deimhin, go maith, fucked siad bean, cad a tharla di? Ach trua agus grá. Agus má éignítear fear, ní chroithfidh go leor lámha leis. Agus sa chrios tá rooster den sórt sin. Fiú má bhí sé éigniú agus contrártha le dlíthe na thieves!
  Laghdaigh Mikhail Mishustin an tréimhse toilithe go ceithre bliana déag freisin. Ag tagairt don bhfíric go bhfuil sé sa tSeapáin go ginearálta ó trí cinn déag. Agus go bhfuil sé níos fearr do dhéagóirí taithí ghnéasach a fháil le daoine fásta agus le daoine a bhfuil taithí acu. Agus glactar leis seo go ginearálta ag fir le tuiscint. Mar sin de chineál ar léirscaoileadh gnéasach.
  Ag an am céanna is féidir póstaí comhghnéis a dhéanamh dleathach. Is féidir le dlíodóirí an bunreacht a léirmhíniú i gcónaí mar is mian leis an uachtarán.
  Ar aon chuma, bhí meas ag na daoine aeracha air. Agus san Eoraip, tá an dearcadh i leith Mikhail Mishustin tar éis éirí níos teo fós.
  Agus lig an hypocrites stoptar suas. Tar éis deachtóireacht Putin, tá an t-am tagtha - saoirse!
  Agus looseness i ngach rud! Go háirithe, tógadh séadchomhartha mór do Mikhail Gorbachev. Ach thosaigh cult pearsantacht Putin ag tirim amach. Bhí sé ag cáineadh níos mó.
  Thosaigh Mikhail Vladimirovich, cosúil le Mikhail Sergeevich, ag brath ar níos mó saoirse phearsanta. Nuair a ceadaíodh níos mó agus níos mó. Cosúil le casino? Agus cén fáth nach bhfuil? Bhí sé ar ais sna blianta nialais faoi Putin. Níor bhuail ach hypocrisy Medved sa cheann.
  Chaith Mikhail Mishustin cnámh d"oifigigh: anois bhí cead acu bronntanais a fháil suas le deich míle dollar. Agus ba chúis leis seo, ar ndóigh, áthas sa ghaireas.
  Go deimhin, bhí amanna saor. Thosaigh an tsaoirse a chur in ionad déine Imperial. Agus arís, bhí tits baineann naked le feiceáil ar na scáileáin.
  Agus ní amháin seo. D'eascair drúthlann dleathach san arm. Fuair gach saighdiúir an ceart chun grá a dhéanamh do chailíní le haghaidh cúpóin. Agus is éacht iontach é seo, ar ndóigh, ag an daonlathas. Agus fiú i bpríosúin, coilíneachtaí agus ionaid choinneála réamhthrialach bhí sé indéanta dul chuig na cailíní. D'áitigh Mikhail Mishustin go háirithe go mbeadh sagartes an ghrá sna coilíneachtaí óga. Ionas nach ndéanann buachaillí buachaillí a éigniú, ach a bheith le mná.
  Ansin ní bheidh aon roosters i gcriosanna na n-óg.
  Ba é an rud céanna ba chúis leis, freisin, faomhadh suntasach. Agus cáineadh ag an am céanna.
  Cé go mbeadh an mana Mikhail Mishustin: léirscaoileadh ingearach agus níos mó saoirse tóir go háirithe i measc daoine óga. Agus bhailigh na sluaite ar fad chun beannú d"uachtarán gníomhach nua na Rúise!
  Is fear é Mikhail Mishustin a bhí i ndáiríre ag iarraidh níos mó saoirse agus ní amháin dó féin. Bhí náire air faoi thoirmisc aimsir an tsóisialachais. Agus ba é an frith-chumannachas i mbolscaireacht an t-imoibriú ar neartú seasaimh na láimhe clé. Agus lean sé ag fás ...
  Bhí Mikhail Mishustin, bourgeois ó inchinn go cnámh, ag iarraidh anois caipitleachas clasaiceach agus saoirse iomlán.
  . EPILOGUE
  Lean Mikhail-Vladimir Gorbachev-Putin an troid san Iaráin go dlúth. Thosaigh arm an USSR ag stoirme ar an bpríomhchathair Tehran. Mar sin, tharla an conquest fíor de thír mhór. Níos mó fós, i dtéarmaí achair, ná an Úcráin.
  Bhí an-áthas ar Mikhail-Vladimir: tháinig sé ina conqueror. Agus praghsanna ola skyrocketed. Agus cheadaigh sé seo caiteachas míleata a mhéadú.
  Chinn Gorbachev-Putin fiú an téarma seirbhíse san arm a shíneadh, ó thrí go sé bliana. Mar sin, go máistreacht na saighdiúirí an teicníc níos fearr.
  Agus gach moill a chur ar ceal. Thairis sin, má tá tú meabhairghalar, ansin téigh go dtí an cathlán tógála. Agus déanaigí freastal orthu siúd a dtabharfar breith orthu. Thairis sin, má casadh duine ocht mbliana déag, ansin ón gcoilíneacht, go díreach chuig an arm.
  Agus tá sé fionnuar!
  Tháinig Mikhail-Vladimir ina dheachtóir agus chuir sé an domhan ar fad i mbaol. Go háirithe, ní raibh aon chaint ar an dí-armáil a thuilleadh. A mhalairt ar fad, bhagair Gorbachev-Putin ligean do Mheiriceá dul timpeall an domhain lom.
  Seo mar atá polaitíocht anois. Agus is tábhachtaí fós, míleatachas agus cultas na cumhachta.
  Agus taidhleoireacht garbh.
  Agus smaoineamh amháin níos suimiúla: lig ní hamháin fir, ach freisin mná freastal san arm.
  Agus anois téann na cailíní ó ocht mbliana déag d'aois isteach san arm. Agus caithfidh siad troid agus buachan.
  Agus is iontach sin.
  Anseo tá na cailíní ag troid, ag stoirmiú Tehran agus ag léiriú neart ollmhór;
  Seisear laoch amháin, cibé áit nach raibh siad agus go bhfuil siad réidh le troid in aon arm.
  Chroith Oleg Rybachenko a chlaíomh draíochta. Shín siad agus ghearr siad trí na drones cosúil le sceana ime. Ina dhiaidh sin, chaith an buachaill cúpla piseanna le pléascáin agus a bharraicíní lom.
  Phléasc umair na hIaráine.
  Sheinn an buachaill:
  - Glóir do ré claíomh na Rúise!
  Shnámh Margarita a lanna freisin. Briseadh ag héileacaptair. Agus ansin chaith an cailín snáthaidí millteach lena bharraicíní lom.
  Strac a chéile comhraic agus squeaked:
  Ar chúis an chumannachais!
  Agus seo Natasha san ionsaí ... Conas a slashes sí le claimhte ag eitlíochta na hIaráine reiligiúnach. Agus scrios eitleáin namhaid. Agus ansin, lena bharraicíní nochta, seolfaidh sé búmarang dúnmharaithe, ag stróiceadh saighdiúirí impireacht oirthear na hIaráine as a chéile.
  Agus ansin, amhail is dá mba as an navel, flashes sé le tintreach. Agus ansin caithfidh sí a bra agus seolfaidh sí pulsar ó nipple scarlet.
  Stróicfidh sé aifreann na saighdiúirí Khomeini as a chéile, agus roar:
  - Glóir do ré na ndaoine Sóivéadach!
  Agus ansin gearrtha Zoya le fury fiáin. Brúiteann sé freisin trí shíneadh le claimhte, agus túir na n-umar a ghearradh amach.
  Agus ansin seolfar toes na gcosa lom, cosúil le substaint dhó. Agus ansin beidh bronntanas an bháis ag dul ó na sála lom.
  Agus scaoilfidh clúidíní corcairdhearg easghluaiseachta tintreach ar héileacaptair. Agus ansin as an navel beidh rud éigin marfach gouge.
  Tá Augustine ag troid ar a shon seo freisin. Tá an cailín sin marbh. Agus ó na siní Ruby tintreach. Agus caitheann bharraicíní lom bíoga. Agus le ga ón navel, chuir sé go marfach leis na trúpaí na Khomeini.
  Agus beidh an teanga a thaispeáint agus ag fás:
  - Do Mháthair na Rúise!
  Mar sin tá Svetlana an-ionsaitheach i gcath. Agus a claimhte, síneadh, ghearradh síos idir eitleáin agus umair.
  Agus ón nipple sútha talún conas a scaoilfidh sé sruthanna an bháis iomlán. Agus ansin beidh a n-navels a maraíodh le buille killer. Agus tar éis a cosa lom beidh siad ag úsáid a leithéid go mbeidh a lán de na naimhde a stróicthe. Tá an Iaráin tar éis titim faoin dáileadh. Is deacair an fórsa sin a bhuachan do chách.
  Go háirithe nuair a bhíonn an Rúis, nó an APSS, ar thaobh na hIaráice, rud a chuir bac ar phríomhfhórsaí na bPeirseach san Iarthar. Ach tá an Rúis fós Orthodox agus aindiachaí ag an am céanna, agus mar sin nach bhfuil an-ghar don Iaráic.
  An deachtóir Khomeini, d'ionsaigh tú na daoine míchearta.
  Chroch Oleg Rybachenko le claimhte a mhéadaigh go géar ar drones agus aerárthaí na hIaráine, agus a ghearr amach iad. Ansin, le toes lom chosa leanaí, scaoil sé tintreach marfach millteach a leáigh mais umar namhaid.
  Agus ansin feadaíl an buachaill terminator. Agus do chuaidh na préacháin go trom, agus do thuiteadar ar arm na hIaráine an deachtóir Khomeini.
  Chroch an buachaill:
  - Do chomhghuaillithe na Rúise!
  Troideann Margarita Korshunova freisin go dian agus go dána. Ritheann muileann le claimhte. Ansin a cosa lom cailíní, agus iad ag seoladh bronntanas báis fíor contúirteach.
  Ansin scaoilfidh an cailín as a navel, ag galú mais umar agus eitleán ón Iaráin.
  Agus ansin Margarita conas a feadóg. Agus beidh an ravens titim cosúil le cairpéad ar na cinn na saighdiúirí na hIaráine. Agus brisfidh siad tríd na túir go deimhin agus stróicfidh siad a sciatháin.
  Chroch an cailín:
  - Ar son ár dtionscnaimh síochána agus an Bráithreachas Orthodox.
  Tá ionsaí éadóchasach ar Natasha arís. Táirgeann a claimhte scrios ollmhór. Agus gearradh an oiread sin eitleán agus umair anuas. Agus ansin beidh bharraicíní lom a chaitheamh piseanna díothaithe agus stróiceadh as a chéile mais opponents, túir a stróiceadh as umair. Agus ansin buaileann an cailín ón nipple scarlet le pulsar, ag arm Khomeini.
  Agus ansin tá easghluaiseachta tintreach ón navel, chomh deadly. Agus sa deireadh, conas a bheidh sruth magoplasma ag eitilt ó bhroinn na Véineas.
  Roared an laoch:
  - Chun ár gcomhghuaillithe!
  An chéad cheann eile a ghearrann Zoya. Úsáideann cailín troda teicníc héileacaptair. Agus ansin is cosúil go scaoileann a cosa lom bronntanas an bháis. Agus ó siní corcairdhearg, eitilt lightning marfach amach, opponents buailte. Agus ansin ó na sruthanna navel na pulsars.
  Agus ó fhochla Véineas, codanna nua de scrios saighdiúirí na hIaráine, agus umair le haerárthaí.
  Scairt an cailín:
  - Glóir don chumannachas!
  Tá Agaistín ar ais i mbun gnímh mar bolta tintreach cascáideach. Agus anois gearrtha a claimhte mar féasóg go dtí an fhréamh. Agus caith toes lom bronntanas díothú iomlán. Agus ansin bíomaí léasair ag eitilt as siní ruby a ghearrann trí umair agus eitleáin na hIaráine.
  Ach as an navel, beidh tintreach shoot le scrios.
  Agus seo é mar a thiocfaidh súnámaí hellish an bháis ó bhroinn na Véineas, rud a thugann bás gan amhras do gach rud a ionsaíonn an tAontas Sóivéadach - cé gur sa chás seo gurbh é Gorbachev-Putin a rinne ionsaí ar an Iaráin. Agus mais na n-aerárthaí, umair, drones dóite go hiomlán síos.
  Sheinn an cailín le buile:
  - Déanaimis ól le chéile don Rúis, go beacht an APSS agus an Iaráic!
  Tá Svetlana freisin níos teo i cath. Agus gearrann sé trúpaí Khomeini síos gan an trua is lú. Agus lena bharraicíní lom, caitheann sé piseanna díothaithe, ag brú an namhaid.
  Agus tá sruthanna scrios iomlán ag eitilt amach as na siní sútha talún, rud a chuir ar ceal mais umar agus aerárthach na hIaráine réabhlóideach. Fiú rollóirí eitil i ngach treo.
  Agus as an navel sruth iomlán de lightning a leáigh síos go leor de na trodaithe Khomeini.
  Agus ansin freisin an bosom na Véineas, mar a bheidh tonn taoide de plasma draíochta eitilt agus trúpaí Khomeini ar deireadh.
  Roar Svetlana:
  - Chun an claíomh chun an ghlóir Chríost na Rúise!
  Ansin thug Oleg Rybachenko agus na cailíní troid mhór do na hIaránaigh. Agus bhain siad úsáid as draíocht láidir. Chaith cailíní fiú ó bhroinn na Véineas sruthanna d"fhuinneamh draíochta agus súnámaí draíochta. Agus leagadh laochra Khomeini amach mar scidilí le liathróid.
  Oleg Rybachenko ní hamháin mionghearrtha umar Ioslamach hellish le claimhte, ach freisin feadaíl. Agus rammed préacháin eitleáin na hIaráine. Razed siad go talamh iad.
  Glacfaidh Margarita Korshunova, freisin, é mar is toil léi, ach rithfidh sí an muileann le claimhte, ag gearradh amach na trodaithe Caucasian. Agus ansin le cosa lom glacfaidh sé agus seolfaidh sé pulsar cumhachtach.
  Agus scriosann an Iranians cosúil le modh ramming. Agus mar a feadaíonn an cailín, agus thit na préacháin ar na heitleáin Ioslamacha hellish.
  Adeir an cailín:
  - Don chumannachas ar fud an domhain!
  Tá Natasha ag ionsaí na hIaráine freisin. Agus anois beidh a claimhte a ghlacadh agus a ghearradh fiar. Agus anois seolfaidh a cosa lom rud éigin marfach a scarann feithiclí namhaid óna chéile.
  Tar éis sin, scaoilfidh an cailín ó na siní scarlet pulsars te, dúnmharfacha. Agus buailfidh siad na hordes Ioslamacha. Agus shootann an cailín freisin Iaránaigh réabhlóideach as a navel le tintreach. Agus beidh siad i ndáiríre Fry gach duine, a dhéanamh barbeque.
  Ach níos fuaire fós, nuair a bhíonn sruth fuinnimh ag brúchtadh ó bhroinn na Véineas. Agus scuab mór mór Iaránach ar shiúl.
  Is é seo an bhean le gruaig gorm. Agus roar:
  - Glóir don Motherland!
  Agus arís ón nipple scarlet, ag scaoileadh bronntanas scriosta, ag marú saighdiúirí na hIaráine, dúirt sí:
  An té a bhfuil bolg mór aige gheobhaidh sé bás den ocras!
  Chrom Zoya ar nós comhraic cabáiste freisin. Ghearr sí amach iad gan stró, amhail is dá mba rud é go raibh sí ag baint bearrtha. Agus lena bharraicíní loma ruaig sí buama díothaithe. Agus brúite na naimhde.
  Agus ansin ó na siní sú craobh tormáin sé: ón taobh dheis ar na tancanna, ón taobh clé ar na plánaí! Agus go han-éifeachtach crush opponents.
  Agus ansin ón navel bhabhta le sraith de boltaí tintreach. Agus loisc saighdiúirí Khomeini, iad a iompú ina scáintí.
  Agus ansin, ó fhochla Véineas, éireoidh tornado iomlán d'fhuinneamh díothaithe agus é ag eitilt amach.
  Adeir an cailín go haoibhinn:
  - Éan ard-eitilte, ní thógann sé a shrón, ní ardaíonn sé sna scamaill!
  Tá baint dhíreach ag Agaistín leis an gcath. Ní cailín, ach go simplí tigress. Agus literally deora naimhde le crúba. Agus gearrann sé, gan seans a thabhairt le claimhte.
  Agus anois seolann a cosa lom bronntanas díothaithe thar a bheith marfach. Comhraic a chuimilt ina blotters beaga. Agus ag baint an seans slightest an tslánaithe.
  Ach tá boltaí tintreach ag eitilt as siní ruby, ag dó go litriúil Iranians cosúil le páipéar.
  Agus cuirtear pulsar as an navel. Agus conas a ghearrann sé trí umair hellish hIaráine. Agus cuimilt síos a gcuid túir.
  Agus ó bhroinn na Véineas, pléascann sruth eile plasma draíochta. Agus má dhónn sé é, ansin ní bhfaighidh trúpaí Khomeini go leor é.
  Agus adeir an laoch léi féin:
  - Cé atá ag iarraidh a bheith ina leon, gan greim mac tíre a bheith aige, fanfaidh sé le cearta éan!
  Tá Svetlana ag bogadh arís. Gearrtar miotail le claimhte. Agus lena bharraicíní lom, seolann sé grenades marfach. Deora agus dó na hIaránaigh.
  Ag an am céanna, ní dhéanann an cailín dearmad tintreach a sheoladh ó siní sútha talún.
  Ach as an navel beidh sé brúchtadh, millteach, agus leá miotail.
  Ach ó grotto Véineas, beidh léas léasair éirí de thalamh agus ag eitilt amach, a thógfaidh gach duine agus iad a ghearradh.
  Agus ansin ag fás:
  - Is minic a bhíonn asail ar intinn cearta éan, agus caoirigh i gcarachtar!
  Lean Oleg Rybachenko ag troid go muiníneach, rud a léirigh neart an tíotáin. Anseo tá sé ag slashing Iranians le claimhte. Agus ansin, le toes lom chosa leanaí, seolfaidh sé níos mó ná grenade dúnmharaithe. Stróicfidh sé aifreann de shaighdiúirí Khomeini as a chéile.
  Tar éis sin, déanfaidh an leanbh feadaíl agus vultures eagla agus préacháin, amhail is dá mba ar Khomeini Ioslamach, tógfaidh sé na trúpaí agus luí síos. Agus thosaigh siad ag lámhach síos eitleáin gan trua.
  Dúirt Oleg Rybachenko go fonnmhar:
  - An ceann gan sciathán le brains sicín!
  Lean Margarita Korshunova uirthi ag casadh na táblaí casúr lena claimhte. Ghearr sí síos ar na hIaránaigh gan leisce. Agus ag an am céanna, agus a cosa lom childish, chaith sí bronntanais scriosta. Agus stróic sé mar a bheadh carn scragall.
  Agus conas a rachaidh sé feadóg, agus beidh an fitheach titim síos ar na trúpaí Ioslamach ifreanda. Déanfar iad go léir a nite i bpúdar. Agus nuair a bhí na hIaránaigh faoi shéid na n-éan, bhí siad níos mó ná daingean - brúite siad iad.
  Agus deir Margarita:
  - Ná lig ort gur iolar tú le brains sicín agus cearta éan!
  Léimfidh Natasha suas agus slais le claimhte. Gearr trúpaí Khomeini isteach i cabáiste. Caith bronntanas díothaithe le cos lom. Scriosfaidh sé go leor Iaránach agus squeak ag barr a scamhóga:
  - Más sicín fliuch tú ag nádúr, tiormóidh tú ón ocras!
  Agus scaoilfidh na siní scarlet scaoileadh marfach reatha. An mbeidh wipe amach a lán de na trúpaí hIaráine. Agus ansin as an navel beidh cosúil le pulsar bogadh. Agus beidh gach naimhde a stróicthe ina phíosaí.
  Agus anois, ó bhroinn na Véineas, beidh sruth súnámaí ag brú, a dhónn gach duine le plasma hellish.
  Seo an cailín.
  Agus buaileann Zoya, sa fiáin maslach, gach duine gan sosanna gan ghá. Agus gearrtha isteach na píosaí is lú. Ag fágáil píosaí literally charred. Agus conas le cos lom a chaithfear rud éigin thar a bheith millteach. Agus ansin beidh rud éigin a thugann an bás is suntasaí, agus bás iomlán, ag eitilt as na siní corcairdhearg.
  Agus ansin beidh a leithéid de fiáin léim amach as an navel, agus cuimilt an plasma draíochta cosúil le tíogair.
  Agus mar fhocal scoir, ó fhochla Véineas, bronntanas a thugann bás fíor do thrúpaí Khomeini gan seans.
  Ansin dúirt an cailín:
  - Ní féidir leat uibheacha órga a leagan le brains sicín!
  Ghearr Agaistín amach túir umair Khomeini Ioslamacha le claimhte. Agus ansin, le toes loma, sheol sí bronntanas an bháis. Ach eitil a gcuid siní Ruby an cailín tintreach fiery. Agus do losccadh braon Ioránach.
  Agus ansin beidh tornado iomlán scrios ag eitilt amach as an navel.
  Ach ó bhroinn na Véineas, cuileoga an scrios amach, a thugann bua iomlán, agus scrios.
  Dúirt Augustine go ciallmhar:
  - Is féidir le rooster uibheacha órga a leagan fós, ach ní chuireann carachtar sicín isteach ach praiseach duit!
  Tá Svetlana te freisin i gcath. Mar a ghearrann sé na hIaránaigh le claíomh agus cuireann sé cabáiste géar orthu. Agus seolfaidh sé bronntanas scriosta lena bharraicíní. Shatter naimhde isteach deannaigh.
  Agus beidh boltaí tintreach deadly ag eitilt as siní sútha talún. Déanfaidh siad na hIaránaigh a dhó go píosaí. Agus anseo seolfaidh an navel tonn de dhíothú iomlánaíoch ar Ioslamaigh réabhlóideacha Khomeini.
  Agus mar fhocal scoir, beidh mboilgeog plasma draíochta ag eitilt amach as fochla Véineas, a leáfaidh na naimhde go léir ag an am céanna. Agus beidh na humair deataigh, agus na sliogáin laistigh díobh pléascadh.
  Agus Svetlana conas a roar:
  - Cén fáth a bhfuil tú go léir sna scamaill, mar gheall ar an brains de sicín!
  Troideanna Oleg Rybachenko le níos mó agus níos mó frenzy. Tógfaidh sé agus gearrfaidh sé naimhde. Déanfaidh siad go léir mionbhruar agus gearrtha i bpíosaí beaga.
  Agus ansin, cosnochta, le cos an linbh, caithfidh sé grenade agus cuimilt ina phíosaí é.
  Tar éis an buachaill feadaíl arís agus lámhaigh síos a lán de na eitleáin.
  Ansin chuir sé an smaoineamh in iúl:
  - Fiú má tá neart béar agat, ach le brains sicín fanfaidh tú mar asal!
  Bhain Margarita Magnitnaya lena claimhte lena lán éirim. Ansin, lena cos lom, chaith an cailín bronntanas dúnmharaithe an bháis. Strac na hIaránaigh go píosaí cnámha agus craiceann. Agus ansin mar a feadaíonn sé go dtitfidh préacháin ina gcarn ar na hIaránaigh.
  Ansin dúirt Margarita:
  - Má tá brains sicín agat, ansin tar éis bualadh leis an sionnach, beidh cleití ag eitilt!
  Tá Natasha ag troid go gníomhach leis na hIaránaigh. Agus anois tá a cosa lom ag caitheamh rud éigin go diabhaltach. Agus claimhte a ghearradh síos túir.
  Agus ansin déanfar tintreach a ghearradh as an navel ...
  Agus scaoilfidh na siní scarlet ceirteacha marfach. Agus ansin glacfaidh an cailín é agus scaoilfidh sé tornado lasrach ó bhroinn Véineas. Agus scoilt an opponents i bpíosaí.
  Ansin chirped an cailín:
  - Chun chop a dhéanamh as muc, ní mór duit greim mac tíre a bheith agat, agus seiftiúlacht sionnach!
  Thóg Zoya an muileann gaoithe lena claimhte. Ghearr sí tríd na gluaisteáin go léir, agus na rinks scátáil scaipthe i ngach treo. Agus ansin na cosa lom ar an cailín terminator sheol buamaí, annihilations. Agus thosaigh na eitilt ag cuimilt na naimhde.
  Ach glacfaidh siní sú craobh agus scaoilfidh siad tintreach scrios. Agus ansin beidh léas léasair eitilt amach as an navel.
  Agus seo é an fochla Véineas spíonfaidh amach sruth de tornado crua a bhrúnn tú na trúpaí réabhlóideach Ioslamach Khomeini.
  Agus roars an cailín:
  - Is dócha go rachaidh tú le haghaidh sionnach rósta le brains sicín!
  Tá Augustine ag troid anois freisin, agus mar sin tá sé curtha uirthi mar chlog aláraim. Agus laghdaítear na hIaránaigh gan trua agus aiféala. Caitheann grenades le cosa lom, deora óna chéile comhraic.
  Agus ó na clúidíní ruby eitilt tintreach cascáideach. Ach as an navel, beidh rud éigin go hiomlán marfach a hammered. Agus stróic na hIaránaigh as a chéile. Agus anseo beidh tornado draíochta báis agus scriosta ag eitilt amach as fochla Véineas.
  Ansin beidh an cailín ag tafann:
  - Má tá an carachtar cosúil le sicín fliuch, triomóidh tú tú féin gan airgead ar an tsráid!
  Svetlana troideanna freisin an-cockily. Agus gearrann sé le claimhte, agus caitheann bronntanais mharfacha an bháis le cosa lom. Agus ansin beidh sé é a ghlacadh agus ó na siní sútha talún spew easghluaiseachta boilgeoga de plasma draíochta.
  Agus ansin as an navel beats tintreach amháin i ndiaidh a chéile.
  Ach ó fhochla Véineas, mar a dhoirtfidh hairicín iomlán scriosta agus díothaithe iomlán.
  Dúirt Svetlana:
  - Déanann brains sicín gan sciathán, seolann carachtar sicín chuig an pluck!
  D'fhás Oleg Rybachenko agus bhuail sé le claimhte le casadh agus scrios. Agus thóg sé cosa na leanaí lom agus sheol grenade. Strac a lán de na hIaránaigh óna chéile. Agus ansin conas a feadóg. Agus scriosfaidh braon préacháin scamall eitleáin arm Khomeini.
  Bellowed an buachaill:
  - Cé atá cearc sa chith, an sionnach bia i both!
  Bhí Oleg fiú beagáinín tuirseach de grenades a ghearradh agus a chaitheamh ar na hIaránaigh lena chosa lom. Rinne an buachaill an aphorism arís:
  - Más mian leat cónaí mar fhear bán, a bheith ar a laghad beagán dearg i cunning!
  Chaith Margarita Magnitnaya sop díothaithe dúnmharaithe lena bharraicíní. Strac a lán de shaighdiúirí na hIaráine. Agus ansin thug sí pléasctha as an navel le léasair.
  Agus ina dhiaidh sin thóg sí é, feadóg, agus scrios a bunch eitleán.
  Agus sheiceáil sí:
  - Ní fhéachann fíor-dhaoine geala nuair a theipeann orthu!
  Ansin chaith an cailín bronntanas an díothaithe arís lena bharraicíní loma, ag caoineadh:
  - Má tá tú cearc le brains, beidh tú ag dul go dtí an brat le haghaidh sionnach le gníomhais!
  Scaoil Natasha pulsar scriosta óna nipple scarlet agus d"éiligh sí:
  - Bí i d'éan eitilt iolair, ach ná bíodh eitilt choileach agat!
  Dúirt Zoya go ionsaitheach, agus í ag scaoileadh bronntanas iomlán scriosta óna nipple corcairdhearg freisin:
  - An té a chonnaic mórán gan leite a ithe - gorfaidh sé an buicéad!
  Thit Augustine a pulsar díothaithe óna nipple ruby agus ghlaoigh:
  - Má coileach polaiteoir go leor, ansin vótálaithe caoineadh cosúil le wolves!
  Svetlana stealladh tintreach cosúil le bolcán le nipple sútha talún, agus hissed:
  - Aon pholaiteoir a bhionn ag tafann go leor, ach nach ndéanann mórán iarracht, tabharfaidh sé saol an mhadra do na daoine!
  Oleg Rybachenko slashed, sníomh a claimhte. Chaith sé grenade lena chos léanmhar agus thug sé faoi deara:
  - Imríonn polaiteoirí pranks cosúil le leanaí, ach tá a gcuid cleasanna chomh sean leis an bpolaitíocht féin!
  Ansin rinne an buachaill feadaíl, tar éis dó déileáil le arm Khomeini, préacháin a bhualadh mar ghaineamh dá jeans, agus ghlan sé arís:
  - Is préachán é polaiteoir ag brionglóid ar ríchathaoir iolair, níl ach a ghob tar éis fás suas!
  Thug Margarita faoi deara go réasúnach, teachtaireacht scriosta á caitheamh aici lena cos lom:
  - Teastaíonn an ríchathaoir leon ón bpolaiteoir, ach is minic nach mbíonn san aigne ach bó gan adharc!
  Scaoil Natasha tintreach óna navel agus rinne sí coirt:
  - Níor chóir go mbeadh leon ina chaoirigh, ach ar a laghad ní ghortóidh sionnach beag é, ionas nach n-éireoidh sé as asail!
  Thóg Zoya é agus sheol sí bronntanas báis lena bharraicíní. Ansin scaoil sí amach pulsar le siní corcairdhearg agus d'éiligh:
  - Fiú má tá tú ina leon, ach le brains sicín ráthaithe tú saol madra!
  Bhris Augustina a siní ruby le bolt tintreach an bháis agus squeaked:
  - An té a bhíonn ag tafann go mór ar an ngealach, íslíonn an saol isteach i gconchróite é!
  Bhí caschlár ag Svetlana. Ansin thug sí scaoileadh ó siní sútha talún agus squealed:
  - Má gheallann polaiteoir pióg duit sa spéir, measann sé gur cnocán adhmaid é an vótálaí!
  Thug Oleg Rybachenko, ag feadaíl síos na préacháin, faoi deara go réasúnach:
  - Má tá ceann adhmaid agat, is cinnte go dtabharfaidh tú darach!
  Margarita, arís ag marú na naimhde, d'eisigh:
  - Má tá do cheann cosúil le crann darach, beidh siad sracadh amach é mar greamaitheach!
  Dúirt Natasha go fonnmhar, ag scaoileadh bronntanas cumhachtach báis ó nipple scarlet agus ag scrios trúpaí Khomeini:
  - Do vótóirí darach, is linden iomlán é an polaiteoir!
  Luaigh Zoya, agus í ag gearradh na nIaránach, agus ag seoladh gathanna báis ó siní corcairdhearga a cófra:
  - Má tá tú balbh mar bhróg feilte, beidh tú i gcónaí ag bróg!
  Thug Augustine faoi deara go fonnmhar, agus í ag seoladh an bhréig óna siní ruby:
  - Ní dhéanfaidh aon ní cosc gach lá, bursting rósta cosúil le aigne sicín!
  Shéid Svetlana as siní sútha talún agus thug amach:
  - Má tá cuimhne sicín agat, déanfaidh tú dearmad ar conas a ardóidh tú mar iolair!
  Chaith Oleg bronntanas scriosta ar chos lom Tomboy agus chrom sé:
  - Ní éan í sicín - ní aigne í sicín!
  Sheol Margarita lena cos lom rud nach ligfeadh di bás gan phian. Ansin rinne sí feadaíl, ag bualadh na hIaráine le préacháin agus ag squeaked:
  - Roghnaíonn vótálaí le brains sicín roosters don uachtarán!
  Shéid Natasha ón nipple scarlet te agus an-dhó agus thug amach:
  - Polaiteoir a choiligh go leor, a mheallann ach iad siúd a bhfuil brains sicín!
  Dúirt Zoya, agus í ag lámhach ar na naimhde, óna siní sú craobh:
  - Cé a bhí meallta ag óráid an tsionnaigh ó pholaiteoir, sicín le aigne, agus caora le carachtar!
  Agaistín, ag bualadh le bíogaí dó ó siní ruby, faoi deara:
  - Do pholaiteoir, is claíomh, agus fuip, agus eochair í teanga, ach cuireann sé an vótálaí faoi ghlas ar an gcéad dul síos!
  Bhuail Svetlana le tintreach ó nipple sútha talún. Bhris sí go leor eitleán agus umar arm na hIaráine agus Khomeini, ag eisiúint:
  - Tá sicín síos bog, ach ar na leapacha crua a gcodlaíonn siad siúd a bhfuil brains sicín orthu!
  D"aontaigh Oleg Rybachenko, ag feadaíl arís:
  - Is minic go dtagann titim chrua ar an stát as nádúr milis an rialtóra!
  Dúirt Margarita, ag críochnú, ag feadaíl agus ag cur préacháin ar a gceann, ag críochnú na nIaránach deiridh, dúirt:
  - Le brains sicín, agus carachtar sicín, beidh sé cosúil le Gríscín muiceola!
  Rinne na cailíní jab iontach lena gcosa lom agus ar deireadh scaoil siad tonnta súnámaí ó bhroinn Véineas. Agus beidh flurry fiery agus ifreanda ag dul. Agus beidh gach rud sruthán go talamh.
  Agus bhí trúpaí cróga Khomeini charred.
  Sea, tá an chuid is mó acu anseo cheana féin agus tá an bua gar.
  Bhog an fhoireann go dtí earnáil eile den tosach agus thosaigh siad ag feidhmiú go gníomhach ann. Is é an namhaid an-láidir agus iomadúla.
  Ghearr Oleg Rybachenko trúpaí Khomeini le claimhte. Ag an am céanna, chaith a chosa léana, linbh bronntanais bháis, ag scriosadh naimhde na Rúise, nó in áit an APSS agus an Rúis chomhghuaillithe, nó in áit an USSR, an Iaráic. Dúirt an buachaill fionnuar go loighciúil:
  - Tá sé aisteach a mharú Iranians. Daoine maithe, agus tír rathúil!
  Dúirt Margarita, ag gearradh síos ar shaighdiúirí Impireacht Ioslamach Khomeini, agus ag scaradh na trodaithe, ag caitheamh dioscaí lena cosa lom, ag baint túiríní umar agus eireabaill aerárthaigh, faoi deara:
  - Sea, tá sé gránna a bheith ag gníomhú mar sin leis na Iranians. Ar bhealaí áirithe, cuireann sé seo i gcuimhne do straitéisí stairiúla. Tá dhá bhealach: chun troid, nó a thógáil Paradise ar domhan. Ag brath ar an rogha, gheobhaidh tú misin. Mar a deir siad, i misean míleata, beidh tógáil Paradise a bheith níos deacra!
  Oleg Rybachenko, ghearr sé síos mais Iaránach le tonn amháin dá chlaíomh fadaithe, agus chroith sé a cheann go diúltach:
  - Sin bealach eile chun é a rá. Thug mé faoi deara go bhfuil sa chluiche "Cleopatra", i misin mhíleata, mar riail, nach bhfuil aon fadhbanna le beoir. Agus in amanna síochánta, ní féidir eorna a iompar ach amháin, agus cruthaíonn sé seo fadhbanna.
  Reáchtáil Margarita caschlár, ag gearradh síos ar a chéile comhraic, eitleáin agus umair ina measc, agus go leor héileacaptair ó Arm Khomeini, agus í ag tafann a cuid fiacla, chan sí:
  - Aibhneacha, farraigí, caolas... Cé mhéad dochar a dhéanann siad!
  Oleg Rybachenko, ag caitheamh pacáiste pléascach de min sáibh le bharraicíní loma chos a linbh, ag ardú cathlán iomlán le umair de tháirgeadh Mheiriceá agus na Rúise san aer le scrios, thug sé piseanna lena sÚil nocht, agus chan sé:
  Ní beoir a mharaíonn daoine! Maraíonn uisce daoine!
  Is é an buachaill Críochnaitheoir, i ndáiríre, groovy cosúil le buachaill ó chartúin faoi Conan.
  Agus feadaíl arís, ag tabhairt anuas na préacháin ar na hIaránaigh.
  Ghearr Natasha a cuid comhraic agus í ag ruaigeadh a cuid fiacla, agus an muileann á coinneáil aici, agus rinne sí gáire géar. Seo í, a laoch groovy. Agus seo chuici a bharraicíní lom, agus iad ag caitheamh pacáiste pléascach de chumhacht dúnmharaithe, ag cuimilt ina phíosaí beaga laochra Impireacht Ioslamach Khomeini.
  Seolfaidh an cailín ó na siní scarlet tintreach. Dófaidh sé cúpla céad Iaránach, agus grúdlann faoi:
  - Beidh ré an chumannachais is mó ann!
  Agus ansin, mar a léiríonn an teanga. Seo cailín, an rang is airde inti.
  Laghdaíonn Zoya naimhde freisin. Ní thugann sé seans dóibh. Agus tá fáiltiú ag féileacán le claimhte. Ciorruithe as opponents, laghduithe tríd an iliomad Iranians. Agus ansin, le toes loma, seolfaidh sé pacáiste pléascach de min sáibh. Stróicfidh na naimhde, agus chirp:
  - Glóir don Rúis mhór na tsars agus na buaiteoirí!
  Agus as an nipple sú craobh scaoilfidh sé bronntanas an bháis agus pulsar an scrios.
  Anseo tá Agaistín ag troid freisin - cailín d'aicme bhreise ag troid. Anseo gheobhaidh sí é agus seolfaidh sí pea le pléascáin ag an namhaid lena sÚil nocht. Sracadh do naimhde a shreds.
  Agus ansin ó na siní ruby mar urscaoileadh tintreach. Agus na naimhde sruthán go talamh.
  Agus yell ag barr a scamhóga:
  - Glóir do thír athar an chumannachais!
  Bíonn Svetlana ag troid le díograis mhór freisin. Agus laghdaítear naimhde le fuadar fiáin agus fury. Agus lena bharraicíní loma, caitheann sé grenade gual, a scarann slua na nIaránach as a chéile. Agus ansin scaoilfidh na siní sútha talún tintreach. Agus beidh siad ag dó an cathlán de trodaithe an Impireacht Ioslamach Aliyev. Seo cailín, cailleach íon agus Críochnaitheoir.
  Sheinn Svetlana:
  - Is mise laoch mór na seacht bhfarraigí,
  Agus canaim go hiontach - cosúil le nightingale!
  Agus gáire amach os ard.
  Thit Tehran, a gabhadh roimhe seo, níos cruinne agus níos daingne ag na hIaránaigh, le brag.
  ocus do ruaig ar na h-Iaraib. Ach d'fhonn a fháil ar deireadh cos isteach, is gá a ghlacadh freisin Zardabar agus Agzharberimi.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova agus foireann de chailíní cailleach ag stoirme Zardabar.
  Agus troid siad mar laochra fíor. Cé go bhfuil cuma leanaí orthu. Agus cuma cailíní cailleach thart ar fiche bliain d'aois, cé go bhfuil siad chomh sean cheana féin nach bhfuil daoine beo chomh fada.
  Ghearr Oleg Rybachenko trúpaí Khomeini ar an mballa, ag sealbhú teicníc sceanra le claimhte. Ansin, lena bharraicíní loma, chaith sé grenade marfach, ag stróiceadh na hIaráine ina shreds. Tar éis sin, beidh an buachaill, de réir an traidisiúin, ag feadaíl, ag leagadh préacháin ar a gceann, chuig saighdiúirí Impireacht Ioslamach Khomeini.
  Sheinn Oleg:
  - Agus eitil dorchadas fiuchphointe go dtí an talamh arrachtaigh olc!
  Agus chaith an buachaill arís an muileann ar fad le claimhte. Agus mar sin crushes sé opponents, agus literally exterminates.
  Gearrtar Margarita ar nós fathach freisin. Chas an cailín a claimhte ar luas iomlán. Agus lena shála loma tabharfaidh sé isteach bronntanas an bháis. Agus tá na hIaránaigh á scrios gan trua ná amhras.
  Thóg an cailín é agus chan sé:
  - Beidh communism frisky, beidh faisisteach a scrios ag an am céanna!
  Reáchtáil Oleg Rybachenko fáiltiú samovar, ag gearradh siar ar na hIaránaigh agus dúirt:
  - Scriosta ag an am céanna faisisteachas!
  Tháinig an troid níos mó agus níos mó uncontrollable.
  Go háirithe nuair a thosaigh Natasha ag caitheamh réaltaí lena bharraicíní loma, agus scrios gach ceann acu na céadta Iaránach ag an am céanna. Agus cheana féin má ó na siní scarlet pléascann sé le tintreach, agus dó an opponents.
  Chonnaic an cailín:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan, maróidh mé na naimhde go léir sa leithreas!
  Rinne Zoya, ag lámhach ar an namhaid, squeaked:
  - Glóir don chumannachas!
  Agus le toes lom, conas a sheoladh grenade deadly, an fórsa is millteach.
  Agus is sár-chailín í. Ón nipple corcairdhearg seolann an tintreach is fiáine agus is frenzied.
  Ag gearradh siar ar na hIaránaigh, agus ag scaradh na gcomhraic, dúirt:
  - Chun an t-athrú chun feabhais!
  Agus le toes loma, conas a sheoladh pacáiste deadly pléascach de min sáibh. Agus cuimilt as a chéile opponents.
  Agus tar éis na siní Ruby, conas a bheidh an urscaoileadh tintreach millteach agus annihilation succumb.
  Svetlana, ag briseadh an namhaid lena claimhte, agus ag géilleadh do grenade lena sÚil nocht, cooed:
  - Chun cumannachas!
  Agus ó nipple sútha talún scaoilfidh sé rud chomh dúnmharfach go n-éireoidh na diabhal go léir tinn.
  Oleg Rybachenko, gan aird a thabhairt ar an shots - ní bhuaileann siad an immortals, dhreap sé an balla. Chaith sé an muileann le claimhte.
  Ghearr sé anuas braon Iaránach, agus ansin le méara loma cosa leanaí chaith sé bronntanas dúnmharaithe báis.
  Strac as a chéile a bunch de opponents agus roared:
  - Glóir do ré an chumannachais leis an choróin ríoga!
  Tar éis sin, glacfaidh an buachaill terminator é agus feadóg. Agus beidh scamaill préacháin ag titim thar chinn na saighdiúirí ar an Impireacht Ioslamach Khomeini.
  Ghearr Margarita Korshunova saighdiúirí na hIaráine freisin. Agus tá caschlár aige, ag gearradh siar saighdiúirí Impireacht Ioslamach Khomeini. Agus lena sÚil lom, cuireann an cailín bronntanas scriosta, ag bualadh an namhaid.
  Ansin roars sé:
  - Glóir don chumannachas nua Aryan agus Sóivéadach i stíl Gorbachev!
  Agus tógfaidh an cailín as a navel é agus í ag scaoileadh tintreach ... Mar sin dófaidh cuid de na hIaránaigh.
  Ina dhiaidh sin, feadaíonn na páistí i gceann a chéile, agus titeann na mílte préacháin ar chinn laochra Ioslamacha Khomeini.
  Natasha, ag gearradh na gcéilí agus ag caitheamh snáthaidí lena bharraicíní loma, dúirt sí:
  - Glóir don Rúis Mhór!
  Agus ón nipple scarlet conas tintreach marfach a scaoileadh. Agus beidh cathlán iomlán de Iranians sruthán.
  Rinne Zoya, a naimhde a ghearradh síos agus grenades a chaitheamh lena bharraicíní nochta, hissed:
  - Ar mhaithe le mór-roinn na Rúise!
  Agus ón nipple sú craobh, amhail is dá mba pléascadh le rud éigin an-marbh. Agus crush do opponents.
  Troideanna Augustina freisin, le leibhéal an-ionsaitheach. Crushes opponents, agus ó na clúidín seolann doirteadh tintreach marfach. Agus lena shála loma, tabharfaidh sé isteach pacáiste pléascach min sáibh a scarfaidh óna naimhde.
  Ansin, mar a deir sé:
  - Chun cumannachas ar fud na cruinne!
  Agus beidh as an navel tiomáint lightning!
  Seo cailín - cailín do gach cailín!
  Svetlana troideanna freisin. Agus buaileann sé naimhde leis an dá chlaíomh. Síneann siad léi, le stróc amháin gearrann siad síos na mórán daoine. Agus ansin caitheann an cailín, lena bharraicíní loma, bronntanas marfach eile an bháis agus deora óna chéile comhraic. Agus conas a scaoilfidh a siní sútha talún rud éigin millteach agus dochosanta?
  Svetlana yells:
  - Maidir le smaointe Aryan an chumannachais le Mikhail Gorbachev!
  Agus as an navel conas a scaoileadh easghluaiseachta iomlán de lightning killer. Seo cailín - na cailíní go léir, cailín!
  Leanann Oleg Rybachenko ag troid. Buaileann an buachaill le claimhte, caitheann dioscaí lena bharraicíní loma, agus feadóga. Tar éis taomanna croí a bheith faighte ag Ravens, cnag amach a chéile comhraic go críochnúil, agus ní thugann siad an seans is lú slánú.
  Agus canann an buachaill:
  - Is breá liom do spásanna,
  Is breá liom do chuid foraoisí agus sléibhte!
  Neamh agus talamh, agus mo ról!
  Margarita, ag gearradh na n-Iaránach, agus ag caitheamh pacáistí báis lena cosa loma, agus ag gearradh na n-aghaidheanna ar a chéile:
  - Tá an ghrian ag taitneamh ar fud na tíre ...
  Ag onóir...
  Tá tír dhúchais agat -
  Tá gach rud ar domhan!
  Agus arís beidh an cailín feadóg, agus beidh na bronntanais deadly an díothaithe titim ar na naimhde. Maraíodh go leor saighdiúirí ón Iaráin.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"