Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Original Et Interpretatio Imperiorum 1

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Hoc opus novam operum seriem aperit: sub generali titulo "De ortu et lapsu imperiorum". Novissima scientia fictio nova, quae in genere actionis eximii scripta est, ostendit subiectum futurarum relationum hominum cum legatis aliarum humanarum civilium. Quod ex contione cum alienigenis expectat: pax, amicitia, stella frater- nitatis, an sine misericordia spatium bellorum.

  ORIGINAL ET INTERPRETATIO IMPERIORUM 1
  LIBER PRIMUS
  ARMAGEDDON OF LUCIFER!
  Introductio
  Hoc opus novam operum seriem aperit: sub generali titulo "De ortu et lapsu imperiorum". Novissima scientia fictio nova, quae in genere actionis eximii scripta est, ostendit subiectum futurarum relationum hominum cum legatis aliarum humanarum civilium. Quod ex contione cum alienigenis expectat: pax, amicitia, stella frater- nitatis, an sine misericordia spatium bellorum.
  ANNOTATIONES
  Near posterus...
  Terrae Terrae incursionem terribilem subiit. Immane imperium Stalzan imperium in globo fragili caeruleo superante evolvit, gravia servitutis vincula omnem humanitatem in aeternum ligare videbantur. Sed motus partium, quamvis terrore toto, non ab armis discedit. Spes nova resistendi fuit Leo Eraskandar et parva multitudo hominum ingeniorum paranormalium in se evolutionum. Provocatio ad tyrannidem cosmicam lata est. Via ad victoriam dura et longa est. Stalzani communem originem habent cum hominibus et multo longius progressi sunt quam scientifica et technologica, imperium creaverunt victoriarum ope, quarum magnitudo difficile est imaginari. Peculiarem vim habent etiam pugnantium cum viribus supernaturalibus. Multa alia, non minus aliena imperia sanguinaria, physiologice aliena sunt. Bellum magnum spatium incipit, intra Stelzanath quinta columna caput erigit. Fallax Pallas occasionem dat humanitati, et Eraskandar et amicis fere Omnipotentiae aditum adipiscendi facultatem. Sed ut praemium accipias quod necesse est ire: milia galaxiarum, universitates parallelas visita, centena negotia difficilia solve.
  PROLOGUS
  Cum armada tam innumerabilia appropinquat, terribile procul visum est quod nebula varia micans serpebat. Quaelibet autem scintilla est daemon ex mago magus evocatoris. Plus quam duodecim et dimidium miliones navicularum militarium praecipuarum classium, et parva infinita "culex fovea", attentis auxiliis singulis nunc venientibus, numerus eius vicies centena milia appropinquabat. Frons extenditur ad duas parsecas, in tanta scala, etiam praetoriae ultra-proelium sicut arenae in Sahara spectant.
  Proelium generale appropinquat: Stalzanat adversus multiformes "Coalation Salutis" est, quod pro constanti ratione perpetuae defensionis nuper statuit, ut classem ipsius crudelis aggressoris feriret. Hie tot naves sunt mirabiles, licet in pluribus sola impedimento varietatis efficaciter pugnent. Puta, exempli gratia, stellatus in modum psaltriae vel cum capistris longis pro chordis citharae, vel etiam duplice bass cum piscina turritae e altero bello mundano. Hoc potest et movet pusillanimes, sed verisimilius est risum movere quam metum.
  Adversarii sunt imperium, quod universalem potestatem esse dicit. Magnus Stalzanat, ubi omnia inserviunt bello, principale slogan est efficientia et utilitas. Dissimilis Coalitioni, Stalzan starships magnitudine tantum differunt. Forma et eadem fere est - valde predatory in aspectu, piscis profundus. Forsitan uno excepto: dimicationes quae apparent sicut densae pugiones ferro distincti.
  Stellae in hac mundi parte non nimis dense per coelum sparsae sunt, sed coloratae et propriae in luce sua. Horum autem luminum intuitus tristis affectus est, quasi oculos angelorum intuentes, quod animalia universi pro turpibus, vere feritate damnant.
  Stelzanath exercitus nullo festinante occurrere, tantum mobilia singula, celerius adhibita superiori celeritate hostem invasit, detrimentum intulit seseque recepit. Respondentes igni verberare conabantur, sed agiliores et perfectiores defensiones stalzans multo efficacius egerunt. Fodinae quae in cosmicae scalae - lembos et vastatores explosae sunt, quasi detonatae visae sunt. Sed hic velit ac magna dictum volutpat. Una ingentis pugnae coitionis percussa est, fumabat spisse, torquebatur, et terrore ingentem emissam conscendit velut ignis in silva siccitate.
  Alieni similes jerboas unguibus tantum loco caudae metu spargunt, stridens et raucus cordis stridor. Minora genera inter eas ministrantur, sicut bigeneri ursorum et anatum. Rostra ferino perversa sunt, rimas audiuntur, plumis distrahuntur, hic accensis. Hic unus anates ursi ad occiput, caput igneum fistulam involvens. Ibi ius faucium et spumas vapulat, statim venter aperitur, et volucris cadaver erupit, respersit sanguinem cum reliquiis infantis carnis exeuntis.
  Ierboas in sede sunt, modulorum subsidio quaerentes, sed ratio quae dat spem tenuem superstes incassum labefactari videtur. Communis eorum Ta-ka-ta stridore hystericam emittit;
  - O di quadrati circuli universalis, per ... .
  Fieri non potuit, ut infausta excellentia sua flamma super- texit. Caro rodent intelligentis in particulas elementarias intrita.
  Combusta est pugna, expulsis bullis aereis in vacuum transmissis, et postea explosis, in multa fragmenta spargens.
  Hypermarshal Stelzanath Big Cudgel iussit:
  - Procedite octingenta quinquaginta milia super-fregatis, necnon dimicationes praeruptae. Hostium terga equitamus.
  frigatae formationem servare conati sunt, enascentia distinctis lineis. Tectores missiles et dimicationes, una cum pugnatoribus, instar reticuli subtilis formabant. Initio magno intervallo hostes bombardare conati sunt, telo non iam novo rerum, sed perniciosissimo: thermoquark missilia. Velut magni pugni pugilatus militaris, longam laevam figito iacta et socium tuum in sinu serva. Confluentibus navibus sublatis, pars ultima stationum stellarum accurrerunt, tempore in praelium irrumpere conantes. Utilitatem eorum in ordinatione et maneuverabilitate utentes, Stalzani in solutiorem formationem virium sicut pugionem opponentes debilitaverunt. Inter alienos qui iter facere conati sunt, detrimenta augentur.
  Duo stellae pulchritudinis generalis Lira veliara in eam velocitatem furias. Hoc est genus pugnae starship ut, dissimile celoces conventionales, loco sclopeta, antennas emitteret, quae, in pugna adhibita, armaturas hostium exedunt. Hic sunt gravioplasmic fluctus per vacuum. Spatium nigrum ex motibus spatii inundantibus coloratur sicut aqua ex gasolino effuso. Actio valde perniciosa est. Tormenta alienigenarum infeliciter se obsistere detorquent, impedimentum in ducatu computatrali causant, vel etiam in summo ardore detonationem causant in annihilatione fusorum thermoquark missilium. Starships hostes sunt sicut pisces sub velo machinis olei, quidam eorum non ex metallo vel ceramico, sed originis biologicae et in foedissimis convulsionibus plane tortis.
  Hic alius navium pugnarum labare incipit, flammea quasi navis ingens cum diametro per latitudinem Channel dominorum rixa gasoline facta est. Nihil dicam de damnis ex minoribus stellis. Coalitio peregrinorum aperte nuptum est, ut videtur, novissimum telum stalzanorum - gravioplasma emissum, proprie spatium copiarum plurium centum imperiorum perculsa.
  Genhir Lupus ignem moderatur ut ante scanner certo ordine digitos movendo. Exterius stalzan generalis unius stellae spectat ut validum et heroicum hominem, facie iuvenis, aptissimum ad Nazi poster - "verum Aryan". Infensi pulcher guy, sed haec forma mala est - Lucifer. Stalzan petulanter renidet ut percutit. Sentit tumultum vulgi ex pluribus galaxiis collectum. Bene, augeantur fasciculum, auge terrorem. Cum purpureae copiae praelium intrant, victor, aliis laetus, aliis tristis finis erit.
  Coitio nonnihil tumultuose agit, loco disposito repulsa, decursiones obscurae, etiam duae praeliares, quamvis cosmicae distantiae, excaecatae, ad se invicem navigantes, tum fremitu, per undas gravitatis, in auribus aegre emittentes. arcte locati pugnatores conflixerunt.
  Fregere intus se, pugnae cellae, castra gurgustium, atria convivia eru- flicta. Omnia in celeritate aestus acciderunt, satis celeriter ad omnem evadendi occasionem, sed adhuc atrocemus lente, dans decies centena milia captivorum animantium casum insomnium timorem implacabilis mortis sentiendi.
  Hic est comitissa Feudi generis, simillima FLOS violarum cum rana rosea tibiis in cincinnis aureis, mortem gravem accipit, confitens... ad pugnam emitter. Computatorium hologram legit orationes et peccata alacer absolvit. Talis est religio huius gentis lepidi, telis summus technicus sacerdotis munere fungitur, sola intelligentia cybernetica consideratur, satis habet sanctitatis ac puritatis ut medium inter organismum vivum et omnipotentem Deum colat. Sacerdotis emittentes verba ultima erant:
  - Mundus non est expers venustatis, sed abominatio non est Deo immolata!
  Lira Velimara est gracilis et athletica comes consors peculiari modo, oratio compressa codicem qui duplicem personam gerit. Clypeus, qui encryptas ex possibilitate wiretapping praecepti potest, et accelerat transmissionem ordinis, impulsum magotelepathicum.
  Celoces, eversores, brigantini, et etiam unum spatium, hae naves a suo sidereo laeduntur vel funditus destruuntur. Lyra logice notat:
  - Fortitudo satis eruditionem compensare potest, at disciplina fortitudini numquam compensat!
  Iniecta eorum industriam thermoquark iam paene ad terminum (adhuc eius usus non perfectum est) reactoris deposuit et anxie expectat imperium. Multa centena milia hostium, maximae classis, iam deleta sunt, cum latissima fronte pugnatur.
  Mandatum est, festinant, se recipere constituunt ut ad stationes onerarias recharge - vasorum specialium stellarum.
  Et Hyper-Marschal Big Cudgel novas copias in proelium proiecit;
  Praesertim eius personalis navis praetoriae ultra-proelium Bulava
  Tunc duo alii gigantes "Supreme Acc" et "Red Right Hand" progressi sunt. In decem milia magnarum et parvarum sclopeta laxaverunt et emitterent. Plures stratis tutelae supra eas coniciebant: graviomatrix, campus magospatialis (rem in unam tantum partem commeabilis), vis ponderor. Omnes machinae cyberneticae in hyperplasma subaequabili laboraverunt, quae eas impedimento repugnantes effecit. Eodem tempore radarii ingentes adhibiti sunt, qui ipsi Iesuit snas pro electronicis hostium creaverunt.
  Mortifera eruptio pluit... Tres gigantes latius disseminare conati sunt ut quam efficacissime hostes exterminarent. Sunt fere invulnerabiles, sicut pila fulgura, volitans, urit populus vellus volitans in spatio, talis effectus funestus est in spatiis alienigenarum. Eos fugae fuga coegit. Innumerabiles pilae informes et moduli liberandi per vacuum dispergunt. Stalzany non attendit eis, tunc poterit eos absolvere. Damna tamen contemnenda hostibus comparata patiuntur.
  Sed simul in stellis ardentibus non est agitando et pavore. Evacuatio levissime procedit, quasi non sint organismi vivi, sed biorobotae. Preterea quasi in ludibrium mortis fortibus cantibus comitatur.
  Et hic est complexus Lyrae veliara: talis specialis tabellarius plasmatis gravitatis, quod evenit ut inopinatus secundum annihilationis potentiae. Incurrentes extemplo ac rursus proelium committunt.
  Starship maximam accelerationem consequitur, Lyra etiam stabilientem tenet ut in tergum non cadat. Clarissima adhuc, longa et densa volitans ab aere coma.
  Difficile est credere hanc virginem heroicam iam ducentos cyclos ferire. Quam nova et nitida facies est, nunc efferata voce movens, tum vice versa angelica vel lasciva. Multa post eam proelia sunt, sed numquam eas fatigare videbantur. Quaelibet nova pugna speciale quiddam est, cum ineffabili pulchritudine et saturitate exemplaris.
  Et nunc habent recentissimum telum secundum principium agendi, contra quod hostis veri simile est praesidium efficax invenire posse, saltem usque ad victoriam Stelzanath.
  Quam inops Tizti generis formidolosa est. Obcaecati, amittere partem. Adstare disci ab agone immisso, quod post duo momenta membra eius membratim per expansa galaxia spargi. Vel alia infelici victima, tres eversores in armis gravioplasmi pereuntis, trementes sicut naviculae sicut pueri.
  Generalis Vladimir Kramar corrigens intentionem emittentes (nec sine successu solum monoblock baculos e novo incinerato cruisario remanserunt), cum dolore notatur;
  - Facile est occidere, difficile est resurgere, et sine violentia vivere plerumque impossibile est!
  Lyra, sidereum sonum gubernans, alium exitii exitum ferens, et quasi navis ex onerariis conversa conversa, etiam in retis plasmatis implicatus est, indicabat:
  - Mors, tanquam fidelis amicus, certe veniet, sed si vis longiorem ambulem cum lubrica vita, devo- tionem tuam mentis et fortitudinis ostende!
  Gengir Lupus rauce latravit, lepide continuans versus verba:
  - Leges non scriptae stultis, sed etiam sanctiones pro stupro accipiunt pro hominibus callidi, qui has leges scripserunt!
  Resistentia ordinata diversa armada fracta est. Effugere in spatio similis est ruinae montis, turbo est qui scholam mediorum statim obtexit, pulsans et arripiens omnes simul... Insecutio coepit. Sicut luporum turba gregem ovium. Soli balcani multo plus mali sunt, quam lupi inclementes. Hoc illis ne superstes quidem est, sed demonstrandi inexplicabilem voluntatem et immitem furorem. Chase, crucifige, ne dimittas. Et quamvis multi filii parentes suos non exspectabunt (et hic creaturae ex eodem sexu ad duodecim sexum congregentur), sed matres, patres, neutri, eorum filii, filiae et quis alius novit. caedes, cum etiam ad perdices jaculantes peritiam et conatum requirit. Obstantia spatium inundatum et luminarium, causando perturbationes coronales, eminentias et vortices in superficie plasmatis. Singulae stellae etiam colores mutant, ex variis rebus externis, maxime terribile si creatura quae personalitatem habet vivus ardet et personalitas est mundus totus.
  Etiam vacuum clamare potest a tali fuga.
  Subito cuncta substiterunt, quasi nunquam incohata. Armada Purpurae Classis constellationis concrevit, et adversarii statim evanuerunt. Visum est sicut alae, et voltures spatia spatii adfixa sunt, nec movere potuerunt. Eodemque tempore nemo vel minimum tremorem vel salebra sensit. Omnia, quae acciderunt, extra physicam ordinariam rationem facta sunt.
  Acriter lyra.
  - Quis est iste, frigidus, qui nos prohibere curo?
  Genhir Lupus dissimulato odio respexit;
  - Non scio... Impossibile est in principio, quamquam ... - General-stalzan vocem deposuit, nimirum susurri territus, proditur per nervos circumcurrentibus glacialibus oculis, adiecit. - Sed solus Zorgi potest prohibere decies centena milia spatiis simul ut hoc.
  Lyra placide respondit, etiam dimittens;
  - Hoc sane molestum est, sed nemo potest prohibere homines vivos pugnare, et nos stalzans vincere possumus!
  Kramar Razorvirov, contumaciter oscitans et in os proiiciens quoddam fartum conditum refrigerate, fortiter manducans, sed simul in voce omnino intelligibili verbo complexus est;
  - Infinitus hostis est increatus morbus - exspecta inpedimenta!
  
  Caput 1
  Rursum hic fluit cruor, ut rivus;
  Adversarius lentus spectat.
  Sed non dabis ei
  Et monstrum reddes in tenebras.
  Stellarum fragmenta per nigram holosericam profundo caelestis vestis sparsa sunt scintillantes. Luminaria, iridescentia cum omnibus coloribus iridis, sphaeram coelestem ita densissime, ut soles plures ingentes in unum collisos, explosos, spargens in rore candido fulgenti, videatur.
  Planeta, inter serta stellarum innumeras volitans, parvulam speciem dat, inconspicuo dat. Spectat sicut granum fuscum ferri chalcitidis inter loca adamantina.
  In situ crateris gigantis formato ob ruinam erucae annihilationis, Colosseum Galacticum situm est. Alte superne scintillant tam immensae prominentiae hologrammi permanentis duellis, ut certaminis cursus nudo oculo e longinquo spatio sequi possit.
  In ipso medio stadio magnifico, ornatissimo stadio, pugna trux et excitans gladiatorum, quae sescentis hominum animos admovit, facta sunt.
  Victi corpus inermem horret sparsum cruentum.
  Cannonadium est in capite tuo, quasi opertus es ab unda explosivae, quae carnem in moleculas quae frangunt pergunt, ardent sicut fulgura bombarum minimaturae atomicae. Nisus voluntatis, atrox conatum me simul convellere - et nunc velum purpureum lente sedere videtur, sed ante oculos meos contortum non cessat. Haze, quasi bracchiis, inhaeret spatio circumjecto... Dolet, farinam in omni cella lacerato corpore.
  - Septem octo...
  Auditus, obvolutus, quasi per densum velamen, vox computatoris impassivi.
  - Novem decem...
  Surge cito, surge dure, alioquin veniet finis. Sed corpus resolutum est. Per fumosam fumosam caliginem, Hostes late conspicuus est. Ingens hoc monstrum tripodes diploroidum est. Crebras iam et longas crista levaverat, vivae GUillotinae perampla vi deferre parans. Duo forcipes ingentia latera praedatorias aperuerunt, tertium membrum longum, spinosum, caudam scorpionis detergens, retro aream arenam impatiens scalpendi. Ex sordido, striato rostrum viridi verrucis obtectum, flavum, stillavit saliva foetens - sibilantem ac fumantem in aere. lusus putidus institit supra nervum, cruentum corpus humanum.
  - Duodecim...
  Nunc verba graviter obtundunt, ut malleus in eardrums. Computatorium paulo tardius quam vexillum terrestre mensurae temporis considerat. Tredecim iam est knockout.
  In scissura secundi arbitrii natus est. Repente, dextro crure acrius tendens, laevo fonti utens, pardus furiali rabie evadens, fortissimum in nervum monstri medius monstri peregrini calcitrare validissimum tradidit, hybrida cancri et Magnesii Pii. rubeta. Ictus praeterea validus, acutus et praecisus, incidebat in insequentes bestiae motus. Monstrum sub-cosmos (habitaculum medium inter sidera energia electromagneticorum fluctuum repletum, sed in incolis rapax; non nauseans de edacitate omnium generum organicorum) leviter mersa est, sed non cecidit. Haec diploroidum varietas plura centra nervorum habet, quae ab aliis creaturis valde discernit. Ictus ad maximum eorum paralysin nonnisi ex parte effecit.
  Adversarius monstri, licet latos humeros et musculos sculptos, admodum puer erat, paene puer. Lineamenta faciei rubrae subtilis sunt, sed expressiva. Si dolore et furore non detorquentur, simplices videntur et mansueti. Ubi in arena apparuit, fragor destitutionis etiam per stat, quam homo gladiator placidus et innocens aspexit. Quanquam hoc iam non puer, sed furiosum animalculum, oculi eius tantum odii furiosi evomunt, ut nihil peius ultralaser incinerare viderentur. Ex ictu, Guido paene crus fregit, sed felem velocitate movere pergit, quamvis paulum claudicabat.
  Dolor cheetah frangere non potest, solum omnes occultas subsidia iuvenum organismi convocat, in quendam excessum introducit!
  In pueri capite, mille tympana pulsare videntur, industria invicta per venas et tendines fluit. Validorum antem acui corporis series mastodon secuta est. Respondens monstrum torsit forcipem suum, acutum et dimidium centri ponderis. Plerumque haec animalia reactionem praestigiatoris habent, sed certum ictum ad nodi nervum retardavit. Iuvenis pugnator, somersault factus, cristam terribilem reliquit et post monstrum finivit. Substituens genu, manumque unguibus mittens, iuvenis illud cubito percussit, totum suum pondus collocans et acutum corpus vertit. FRANGO fractum erat. In angulo iniuria, unguibus elisis, fontem parvum foetidum spargit, sanguineum bufonem. Etsi tactus liquoris e creaturae erupit momento tantum perduravit, iuvenis gladiator vehementer ardere sensit, vesicae rubrae statim pectus et brachium dextrum intumuerunt. Habui salire et disrumpere spatium. Clamor bestiae furialis, mixtura rugientis leonis, coaxatio ranae, et sibilus viperae. In ira furens accurrit monstrum, adulescens, mixto sanguine et sudore perfusus, fecit casdem somersaults et ad armaturam avolavit. Procurrente initio, totum suum pondus collocans, monstrum crista percussit, pectus hostium transfigere conatur. Iuvenis ictum effugit, densumque per reticulum perforatum crista. Per inertiam movere pergens, creatura cosmici inferni membrum suum in retis proximis cum impetu currenti immersit. Scintillae e saepe evolaverunt, sanies per corpus mastodon pervadit, metalli flammae odorem, et materiam organicam igneam inestimabiliter vilem fecit. Quodlibet animal terrenum mortuum esset, hoc autem repraesentativum faunae statim patet quod structuram corpoream prorsus habet diversam. Monstrum truncum statim evellere non potuit, et series celerium percussionum, sicut scapulas propellentium, secuta est. Attamen crimen electrostatic, levi mora, resistentiam alienae carnis superans, iuvenem pugnatorem graviler percussit. Saliens , reticens clamorem , ab omni venae et osse perforans dolore discerpens , adligat gladiator , et traiecto bracchiis super pectus impingens , stans meditari coepit . Eius immobilitas contra taedii incurvationis bestiae, et audientium quasi tempestas furens, insolita videbatur, tanquam parvus deus in inferno captus.
  Placidus puer, sicut superficies glacialis oceani, sciebat... Tantum unum monstrum movere potest. Plurimum ictu.
  Pecten in lacerationem carnis cruentae discerpens, diploroides cum tota mole sua in simiam petulantem glaber saliebat. Quomodo potes permittere te aliquod parvum Antistes conciliare tibi. Voluntas eius colligens, omnes chakras et industriam in unum trabem colligens, adulescens validum ictum in saltu egit. Haec ars antiqua Haar-Marad, quae paucis praesto est, potest eum occidere qui eam infert. Ictus in nervum nucleum gigantis pugnantis jam victus cecidit. Pondus et celeritas ipsius vim in motu energiae augebat, et hoc tempore, nervus terminationis non modo confractus, plures nervi maioris pediculi a concussione sunt avulsi. Metallum gigantis crystallum omnino paralyticum fuit.
  Cadaver avolavit in unam partem, iuvenis in altera.
  Judex cyberneticus submissa voce numeratur;
  - Unus duo tres...
  In lingua Stalzan numerabat.
  Uterque inmobilis iacebat pugnator, ultimo ictu monstrum iuvenis oppressit, sed ipse crus fregit. Sed conscientia non vacat gladiatori omnino languescere, et puer athletice superans dolorem stabant, elevatis in pugnis arma traiecta (signum victoriae in signo imperii Stalzan lingua).
  - Duodecim!... Tredecim! Aetas eius XX annis vel XV vernacula est. Hoc est in arena pugnans. Amisit ei propugnatorem sectoris Ihend-16 galacticae secundum SSK pugnans sine regula, particeps cum aestimatione 99:1:2 - Askezam verd Asoneta, cuius aetas annorum 77 est.
  Alicubi supra, fabula multicoloris lucis emicuit, umbras kaleidoscopicas incredibilem in iridis umbras dissolvens, totum spatium infinitum spatium absorbens.
  Hologrammum, quod pugnam praebuit, ad septem milia chiliometrorum supra testam theatri antiqui antiqui crevit. Iuvenis erat aspectus delectabilis. Vultu velato sanguine. Maxilla fracta tumens, naso complanato. bustum teritur, combustum et rasum, sanguis purpureus cum sudore manat. Pectus anhelat tensio, omnis spiritus dat costas fractis dolor fortis. Articuli manuum confracti sunt et intumescentes, fractis cruribus alterum, pollex alterius eliditur. Is vultus tui similis factus es per cibum molentem. Musculi tumores, non pro aetate, sicut pilae mercurialis ludunt. Massa adhuc carent, sed magnificentia subsidio et alte extractione luculenta sunt. Pulcher - nihil dicere. Apollo post pugnam Titanum.
  Fremitus obtusus centena milia gutturum sonorum, maxime creaturae humanae cum alis, truncis et aliis. Sonos innumeras efficiunt, ab humili frequentia usque ad iugis ultrasonicas. Cacophonia infernalis subito per sonos tonantes mensuratur. Solemne maximi Stalzan Imperii sonat. Musica est alta, expressa, formidabilis. Quamquam Lev antiphonae occupationi non placet, musica a computatro hyperplasmico simulata et in milibus instrumentorum musicorum imaginationem agitavit.
  Totum foetidum conlectus, venenosus viridis sanguis e victis fluxit, animali limite intelligens. Arachnides scavenger robots e ambulatione movens (khaki) delapsa est, protoplasmum fractum radendo. Monstrum iam videtur redivivo aptum.
  Quattuor ingentes milites in certamine fessae iuventutis accurrerunt. Visi sunt sicut erinacei ingentes cum saxis et rostris pro acus (tantum armamentarium gravem habuere).
  Praefectus crucis inertia post terga latebat. Cum manifesto confusus esset, non sperabat defensorem localem invictum iri ab aliquo terreno homine verberari. Manus eius densae trepide concussae sunt, dum numisma catenam in modum monstri simile fabuloso draconi tricipiti sistit. Praeses, ne repraesentativum minimi generis primatum attingeret, chirothecas tenuibus bracchiis retractabilium praebens laudum adhibebat, sine ingenti custodum velamine cadaverum. Et tunc Crux cito se recepit, saliens in piscinam alatam, tollensque velocitate testam tormentorum ex longo tormento proiecto.
  Stalzan bellatores formidolosi sua laser tormenta monstrat ut arenam Colossei stellaris excederet. Puer vacillans acie excessit. Mutilati pedes nudis vestigiis supersunt cruentis in superficie anuli hyperplastic. Quisque gradus est sicut in carbonibus calidis, damnat cum dolore, extenduntur ligamenta, omnia ossa et venae graviler dolent. Leo leniter insusurravit;
  - Vita est intentio doloris, mors liberatio ab eis, sed delectatio in tormento certaminis - merebitur immortalitatem!
  Conatus ut rectus servaret, ambulabat longi ANDRON in conchis, ac foeminae numerosae, similes tellure puellae, globulos varios et varios colores ad pedes ejus flores projiciebant. Mulieres generis Stalzanae solent esse pulcherrimae, altae, curvaceae, crinibus insignibus, mitris ornatae in variarum rerum alienarum specie, lapidibus pretiosis clavatae. Nonnulli autem lascivia blanditiis dimissi, per lasciviam iactatum, vestes etiam discerpentes, petulanter nutantes et blandas corporum partes ostentantes. Sine ulla haesitatione, ingenue motus corporis invitantes vel faciendo, terribiles hologras ex armillis vel inaribus electronicis instructos dimiserunt. Turpes impudicae, principiis moralibus omnino expertes, filii civilis cultus admodum pravae. Eraskandar renutu, quasi in carne, non unus aspectus humanus. Ac ne cessaret quidem, cum virtualis creaturae eum invasit, et pseudo-reales dentes in torso aut collo pluribus ordinibus clausis. Ex hologramis ozonam offert et leviter tantum missionem electricam verberat. Mares et feminae Stalzanath aegre ferunt quod homo non attendit ad terribilia projectiones et minas et contumelias adhibebant. Tantum ab oppugnanda iuventute superbum obice munito ad rem publicam tutandam. Sola una puella blanda risit simpliciter, manum blande iactans. Leo miratus est videre aliquid humanum in oculis pueri alieni, anima eius incalescit.
  Fuerunt enim dies cum parentes pueris laetitiam dabant, et risi respondentes dentes denudantes, usque ad momentum cum stalzani (quemadmodum ipsi vocant purpurei constellationis imperium - Stalzanat) contumeliose ac Iesuita occupaverunt. Terra. Fortis tamen etiam in carcere liber est; servus infirmus in solio!
  In exitu, Leo Iover Hermes occurrit, unus e adiutoribus ad praesidem systematis solaris, ut stella Laker-iv-10001133, PS-3 (PS-3, atmosphaera oxygenio-nitrogenia notat, frequentissima. et tam hominibus quam stalzans idoneus). Ridet, servus omnem exspectationem superavit. Sed alius homunculus - Figo Urlik - proprie est ira commotus. Sicut stultus multum pecuniae dissipavit. Furens imperat;
  - Perfice hoc statim rat vacuum-virens.
  Eius physiognomia emarcuit, quamquam omnes medicinae gestae, post seclusum pondus, Urlik iterum valde crassus est, ob pathologicam appetitum pingues et dulces ciborum. Quamuis Hermes Iovem servo suo pecuniam imponere non auderet, tamen puero huic apro non daturus est;
  - Oblitus es, Urlik, nunc haec res meas esse, et ad me iudicandum est - ei vivere an exstinguitur!
  Urlik grun-, quattuor menta pinguia trementia sicut gelata, quae vivam muscam capiuntur;
  - Tam periculosum est quam hyperlaser thermopreon-exantlaretur. Ubinam haec terra cimex tam bene pugnare discit? Certe unus est e membris factionis subterranei. - Hog-stalzan lubricum ex oleo spargit (e et in proelio assidue comedit), sonum levavit. - Et circumferas universum?
  Hermes adnuit, breves capillos leviter mutatos.
  - Ita ut iure meo. Magnas pugnator habet praeclaras factiones, multam pecuniam ab eo mereri potes. MARTIALIS Tali negotio est ubi Galli ponunt ova aurea. - Stalzan dominus dissimulavit callide et statim custodes iussit. "Nunc immobile sit!"
  Unus e musculis asperis e monstris elaboratis ingens erat, nubilo spumae emissa. Iuvenis illico implicatus est, biofoam contrivit et sicut lolligo suffocavit. Puer anhelans cecidit, sed statim a robots dure sustulit.
  - Duc eum ad centrum medicinae, et pone eum super pedes eius, et non levabit eum a genibus eius. Hermes turpiter iocum cachinnat.
  Puer barbare in capsulam coniectus est, quasi truncus in clibanum coniectus. Cyberneticarum creaturarum stridore;
  - Animal cuiusdam pretii onustus est!
  Urlik ocreis terens, rauce fremens;
  - Exi hinc fetet primas! Homo creatura est, cui etiam interitus impulsus dolet!
  Ordines robotici tacite una cum arca medica discesserunt.
  Subrisit Hermes, risit rapax rigens aquilino vultu.
  - Semper putavi homines inutiles esse pugnatores, nunc tantum miratus sum. Pueri etiam nostri naturaliter nati, sine hormonum titillatione, non aeque valent ad aetatem suam. Fortasse non est homo?
  Urlik dentes denudavit, molliter sibilavit, et libenter gredvit, sentiens repente telum in palmam transformatum. Statim aper factus est aper lentus; tenens quinque- dolatus radium sclopetum in manibus suis;
  - Scis, lex est de pudicitia generis. Saevitia debet occidi ne genus nostrum polluat. Sanguinis fusus est facile, praedae quidem facilius, sed caedes sistere vix potest, cum honor nationis adfectus est!
  Hermes digitos scindit et maculosus in eis apparuit aspidis cigar. Cum os anguis splendidi cigarette apertis anulis vel etiam octonis fumi cinerei ex eo evolavit;
  - Fagiram Sham novit quid agat. Codicem geneticum sane cohibere potes, sed hoc nobis nihil prodest. Lucrum in medium dividamus. Innocens est homo: gladiator servus. Ita nos magnas pecunias mereri nunciabimus. Nec quantum notitia.
  - Contactum ad contactum! - Urlik hic consentire contendit, praeceps velut globus sub rota exploditur. Et iam se vertit ad cessum, et repente iunxerat, nolens demissa vento.
  Directe supra caput advolavit latera vigilum coloniae, in modum pyramidis hexagonalis facta cum parte antica leviter elongata, radiis refulgens. Post eum sunt tres graviocycle plus movendi in modum piranhas cum quattuor rotis emittentes pro pinnulis. Irruerunt adeo ut mercatores Imperii Purpurei Constellationis pene ferirent. Fremebat tamen Hermes. - Pulsar botanicus. Deinde propius incumbebat ad auriculam Urlik exserentem quasi locatorem;
  - Ita, inquii, expecta, ventus in calcibus tuis concidit! Donec at est nulla. Nova sit amet proprietas culturalis e planeta Tellure adventare, ut tempus clientes exspectet.
  - Invenies. Inter Hymenoptera, ars primates glaber in altum postulat. Ars animalium, solum animalium!
  Et hinniebant duo scelerati cachinno fatuo. Hermes calcis citrei jellyfish de negotio suo festinans (organismus hybridorum fructus citri et terreni jellyfish!), et post fugam vultu saturo ululavit;
  - Defectivi singuli pleni sunt, vinum tantum bibere possunt! Et quis eorum non potest esse victoria? Noctis haec ridicula est!
  Socius misit et in os suum crustulam insiluit quae e synthesizer strata est - automationem in petitione telepathica tractavit.
  Tum armilla manu in Urlik emisit hologram trium dimensiva - monstrum alatum monstrum significativo gestu aliquid ostendit. Repente pinguis facies Stalzanis extendit et conversus, dives indutus, crassus tacite abierat.
  Hermes puellam muscularem dimidia nudam gestit, per figuras (cor confossum gladio longo numero super humero nudo), militavit in cohortibus anti - quasi phalanx poenalis in exercitu Stelzanath. Volabat ante se virgo, nudaque magnifica pectora nudans, coccineis ut glosa papillis fulgens. Pedes nudi adhuc erant pusulae e more maiorum dolentis ictum currentis per semitam metallicam candentis, quae in sidere Purpura solet anti-milites. Submissio penitus impulsa est, et extus puella quaedam (licet fessa venenosis viridibus oculis multo honestiorem aetatem prodiderat) cum devotione senis canis intuebatur.
  Faciam quodcumque dixeris domine. Media hora decem kulamans. - Longa, rosea lingua invitavit plenas lingebat, labra satin.
  - Si vis falcare, fatalibus est hoc facere. - Hermes e armilla (plasma computatorium cum multis muneribus traditum; possidet facultatem occidendi cum mini-laser et communicationem inter systemata stellarum servandi) cum brevi pulsus nuntio. Ex concretione hyperplasmi formata, sicut vigilia agone athletica bellatore confecta evanuit.
  - Hoc noctis tempus est amoris, id feres ad Pentagonum Begder rasa hoffi! Mixtura ursi et rhinocerotis cum auribus elephantis in hologram scintillantibus micant. - Mug suus!
  - Fiet! - Puella coxis molem movit et exuit in aerem, fugam continuit, socks trahens et digitos spargens.
  
  ***
  Hoc tempore iuvenis paralyticus ad centrum medicinae adductus est. Quamvis omnibus damnis sibi conscius esset. Cogitationes pueri fessi in patriam versae sunt...
  ...Ingemuit planeta eius serviens sub inquisitione (metallum principale e quo stellae statorum centies fortior quam Titanium fiunt) Quintus. Paulo ante discessum suum ad infinita spatia spatii, barbaricam purgationem vidit, quae decem milia hominum occidit, inter amicam suam Elenam. Sub imperio praesidis Fagiram Sham, stratae inaudita severitate, ut numquam antea, persequebantur. Omnes barbari, qui sine saltu adire conati sunt, ad quinque saltem milia viarum trucidati sunt. Et bonum est si ieiunium est: plerique crucibus in specie swastika, stellae sex acuminatae crucifixi sunt, vel infixerunt. Servi vivi, etas et sexus, pilis detralati vel suspensi, in acido dissoluti, et formicis mutandis edendis dati sunt. Erant etiam tormenta sapientissima ope nanotechnologiae et variis machinis virtualibus. Homines in foribus constituti sunt, sicut bruta animalia abutuntur. Fere omnes civitates majores et centra industrialia sub expugnatione planetae deletae sunt. Post curationem cum "puris" criminibus annihilatio, non una facilitas militaris et nulla planta in Tellure manserunt. Sub praetextu quod omnes procuratores hominum officium habere debent, mechanization omnino sunt privati, omnia fere manu facienda cogunt. Nonnulli servi ingentes structuris ornatis construere solebant. In Institutis educationis rarissimis, homines tantum scientiam elementariam edocti sunt, in gradu ludi litterarii. Etenim stultitia humilitati propior est, et mens viva, ut avis libera, libertatem intendit. Non mirum, semper reactionem contra vulgus hominum educatum fuit. Thesauri culturae terrenarum turpiter depraedati sunt, magisteria per alia systemata stellata dispersa sunt. Eodem tempore et ipsi dominos in captivorum camporum loco manserunt, multoque illis gravius quam illis, quos natura non ingenio dotavit. Quare? Quia indumentum et laceratio maledictio facta est, reliqua non ita possunt interdum detrectare ut superfluum sit. Maluerunt igitur humani generis repraesentativa ingenia celare. Sed adhuc inventi sunt utentes speculatores et detectores intelligentes. Planeta in unum continuum castra convertebat, in coloniam amplissimi imperii spatium. Quicquid volebant humaniter fecerunt. Horrendae erant officinas mortis, ubi caro mortuorum, vel etiam pejora viventium, REDIVIVUS EST.
  tantibus memoria; picta facie sicut pica, in secta nigra cum stalzanka spicis obtusis flavis, totis viribus verberat tunc adhuc pusillum puerum cum caestibus in facie. Sibilat aer dissectus, genae demersae de non alimento ardet igni, volo respondere, sed corpus invisi- bili compede vise campi. Modo non flere, non clamare, noli ostendere te terrere. habent, sed hoc quod caestus fiunt ex pelle humana naturali. Eadem pellis quae viva ex sociis tuis tita est!
  Leo evigilavit et ingemuit, aegre conversus, robots eum sedare conati sunt, asperis, multis compaginatis membris eum tenentes. Simul, tanquam in ludibrium gladiatoris vulnerati, ut puerulus, tenuibus et mechanicis vocibus iuvabant. Puer offensus sensit, se iam tantas abradit in vita sua visitare ut aksakal psychologice sentiret. Eraskandar insusurrans tumidis, fractis labiis;
  "Iudicia sunt vincula quae nimis leves cogitationes effugere possunt. Grave est onus officii, sed levitas etiam graviora conducit!
  In illo momento, porta sponte sua aperta est - plantam praedatoriam cum spinosis bracchiis in cubiculum repit. Medkiborgs, tanquam accepto mandato, digrediuntur. Proles monstrosa peregrinae florae velut omina nube pependit, e mediis acus umor umor veneni stillavit.
  Superans dolorem, Eraskandar exsiluit in tempore: purpureus immanis cactus vestigia repentina pernicitate nitebatur debiles iuventutis micare. Quamvis vulnera, leo iratus est; apparebat ei occisor plantam propositum suum elaborare. Instrumentum chirurgicum exortum est sicut sinister propeller in manu robot. Machina irruit ad impetum, sperans se invisum conficere. Eraskandar in tergum cecidit, et crure continuo utens vecte et intolerabili dolore horrens mediccyborgum in eum projecit. Cactus movens in scapulis trucis machinae volvendis captus est. Frusta disjecta carnivorae plantae torsit, liquidum flavescens fluidum. Optimus modus ad corrumpendum cyborgum est alium robotum in se iacere. Stultae machinae inter se frangant.
  Recordatus sum verba Guru: "In motu hostium utere industria. Dolor non impedit. Dolor tibi novas vires dabit!"
  Crepitus erat metalli, robots non-pugnae concrepuit, corpus leviter attrivit et concrevit, se orientare conatur. A sclopeto iactus e radio fere caput exuit. Solus instinctus superhumanus servatus, humi collabi coactus est.
  Medkiborg multo minus fortunatus fuit - ille simpliciter explosus est, fragmenta candentis addita exasperant iuveni os et pectus, sed hoc non amplius significans fuit. tigna metallica et plastica, foramine solido pulsandi. Scalpellum scalpellum extrahens e metallo volans membro et alterum instrumentum chirurgicum e mensa tollens, Lev eos in latronem sagittarios immisit. Quamvis iactus intuitivus et caecus fuit, ut videtur, ictus factus est, sicut torrens ululae secuta est, et deinde corpus spissum emicabat.
  Fuit Urlik. Eraskandar autem simile quid. Antistes pinguis nihil ei condonavit. Grabbing in cybernetico pulverario disco informato, post eum Leo immissa est. Ictus prorsus in fundo suillo feritur, graviter discerpens pinguem escam. Urlik fremit et impulit in apertum ostium glider armatae.
  Sicut Mercedis et Mig commixtio, currus in caelum roseum-smaragdum profunde ascendebat, fere adamantinas formans, quadrupes, tricolor cum duodecim draconibus in tecto concamerato. Tectum accelerare coepit, varia cavalcade monstrorum extraneorum volitans et coruscans in luce magica quattuor luminarium.
  Eraskandar deductum, ossa rupta cruda, sanguis e recentibus vulneribus stillans, reliquiae cactus praedatoriae incisi ad examen permanserunt, spinis scabentes in aurantiaco plastico durabili cum ornamentis caeruleis.
  - Misericordia est quod asinum ferire, non occipitium ferire. Tum porcus gibbon ne refectione quidem adiutus fuisset.
  Aliquam flaneres, certaminis cyborgs et custodes aborigines iam in scaenam advenerunt. Quod sine bis cogitans, hominem in solum proiecerunt, eum batones stimulo concusserunt. Pellis gladiatoris elastica e clade ultracurrentis fumabat, et dolor non erat intolerabilis - huiusmodi electricitatis ruit per nervos terminationes celeritatis hyperluminalis, cerebrum feriendi, conscientiam in somnum infernalem immittens.
  Eraskandar sine ullo gemitu pertulit. Tantum sudoris gutta ex alta fronte devolvitur, et inhumana contentio in iuvenibus oculis emicuit, quid constaret ostendit.
  Nihil aliud reddent, et eiulantes et maledicentes, nisi ut se humiliant. Melius est semel occidere, quam millies maledicere. Dum corpore infirmus es, confirma spiritum tuum, ne in imum humilitatis labaris. Foedissima non est dolor, qui te intus convertit, sed quem sub falsa ignavi parte invenisti.
  Medicina in imperio exculta est: ossa fracta sanabunt, cicatrices sine vestigio post regenerationem evanescunt. Sed invisibiles et acerbiores cicatrices animae humanae, quis deleri poterit?
  
  . Caput? 2
  Tu, homo, semper somniasti
  Invenire fratrem in ima spatii
  Putasti peregrinum "specimen"...
  Et monstrum est ab inferno!
  Res in planeta Terrae valde temporis facta est.
  Adveniente novo regimine in Russia celeri resuscitatio incepit. Patria cito zonas gratiae amissas antea reddidit. Contra SATO bloc, potens molis orientalis creata est, dux Magnus Russiae, socii eius juniores satellites Sitai, Andia et aliae nationes erant. Periculum directae conflictus armatorum inter duas acies militares crescebat. Tantum comminatio armorum nuclei usui retinuit armada, ferro horrida, letaliter. Novum bellum mundum tertium ad plenam ablatione hominum speciem biologicam ducere potuit. Duellum est cum tam lethalibus sclopis erucae ut accensus et jaculatorem et victimam cum secundis frangat.
  Collaboratio culminata est in prima massa armorum nuclei in Luna. Res erat sicut fons stricte compressus.
  ***
  Exterius, caput Magnae Russiae, Moscuae magnificum spectabat et simul satis pacificum. Aer solito metropolis recentis erat, currus electrici machinis combustionis internae substituti et multo minus strepitus effecti sunt. Multa virentia est, arbores ex omnibus continentibus, sunt palmae etiam Africae temperato caelo insertae. Mater Sedis crevit, multa skyscrapera et magnifica aedificia variarum compositionum, stratoria florum cum exoticis floribus, fontibus, autobahnis. Munda, urbs illa nitida; multum ornatu pueri ridentes, etiam ignari universalem iam gladium levaverunt super eos, qui innumeras humaniores civilitates occiderunt.
  Astronomus Russicus Valery Krivenko primus homo notavit motum objectorum volatilium insolitorum. Professor ordinarius reservatus pluries exclamavit;
  - Factum est! Factum est!
  Nimio gaudio, cum nihil aliud quam de inventione cogitas, festinans ad rem sensibilem referre, pro exitu, in thalamum volavit cum vestibus muliebribus. Quot feminae varias vestes colligere possunt, astrologus a pellibus paene oppressus, variarum fabricarum exempla. Hic etiam duo magnae utres unguenti Gallici in calvitio punditi ingruebant, paene fiebat modificatio teli binarii.
  Fortunate pro se, Krivenko informationem e mobili telephonico in Penitus effundere curavit priusquam uxor eius eum in capite volvente clavo plastico verberavit (aliam varietatem stellarum ex oculis eius graviler pulsatis). Indicium statim divulgatum est et mox UFOs ab omnibus statio vestigandis mundi conscripta sunt.
  Aliquot delphini informes subito a tergo Plutonis apparuerunt. Iudicantes per trajectoriam e centro galaxiae movebantur. Velocitas motus eorum ad celeritatem lucis accessit, et interesting figuras geometricae regulares habebant. Sicut piscis profundi-maris cum pinnulis symmetricis, qui clare conspicitur cum machinis recentioribus observationis. Hoc perquam usitatum est meteoritis ordinariis vel asteroids. Maxime logica suppositio fuit quod illa sint originis artificialis.
  Nuntius sensationalis mox per totam planetam diffusus est. Data celeri adventu vehiculorum volatilium unidentificatorum ab omnibus fere observatoriis in planeta Tellure mox confirmatae sunt.
  Paulatim retardatio objecta Martis orbitam attigit ac appropinquationem continuavit. Hoc multum backlash per orbem terrarum effecit...
  Consilium Securitatis repentina Moscuae instanter convenit. In exploratione spatio, Russia iam conspicue ante Civitates Americae Unitas erat. Quamquam generatim humanitas in sandbox fodit necdum solari temperando. Et aspectus fratrum in mente ambiguos effecit affectus.
  ***
  Consilium Securitatis post mediam noctem aperuit et valde motus est. Calidum capulus cum scelesto ministrante crine ancillis prope glacialem visum est contra fervorum aestuantium recessum. Primus locuturus erat vicepraeses Mareschal Gennady Polikanov.
  - Hostes longae naves nostris finibus appropinquaverunt. Eos armis nuclearibus statim oppugnare debemus. Si moramur, primum ferient, consequentiae perniciosae erunt. Bellum modernum contra duos superpunctores, alterum procrastinationis: alta pulso a quo nunquam surgis! Suffragium: noli dubitare et emungi omnibus instrumentis thermonuclearibus et experimentis criminibus annihilatione.
  Plures duces aderant consonantes. Sed praesidens Russiae Alexander Medvedev manum suam leniter iactabat, et omnes quiescebant. Hefty, perhaps even terrens dux patriae, qui tremit orbem, Locutus est in famoso solite demisso Basso;
  - Ego sententiam de Marescallo, sed cur opiniones habuit has esse praecise militares starships? Nos ne cum illis quidem attingere conamur, tum subito omnes huiusmodi extremistarum suppositionibus fuerunt. Nequaquam, ut chirurgus in operatione reprimendus et diligens est. Propono: inire pacem cum eis et explorare quinam sint et quid a nobis opus sint.
  - Dominus Praeses, si momentum admirationis amittimus, sero erit. Necesse est plenam potestatem percutere donec hostis paratus sit! - Mareschal Polikanov paene exclamavit, his verbis proferens et magnas pugnos articulos acutis quatiens.
  Medvedev, cuius latum facies ut impenetrabile manebat, ut pharaonis Aegyptii larva, non elevato sono, obiecit:
  - Melius scio ubi et quando ferire. Meo duce, Russia potentissima civitas in terris facta est, Civitates Foederatae divellens. Et hoc etiam accidit, quia non solum fortis, idoneus sum, sed etiam dux patiens. Nescimus veros alienas vires. Si ad nos volare potuerint, eorum technologici gradus multo altior est quam nostra. Post omnes, quattuor abhinc annis, guy Ivan Chernoslivov noster Russiae in superficiem Martis processit. Qui scit, comparatus alienigenis, nos lapis vetustate et caveman moribus. Eis signum radiophonicum mittes ut parati sumus ad eos contact.
  Minister Communicationis homo fragilis in headphones (audivit caput civitatis dum nuntios currentes ex toto orbe acciperet), oculis parvis astutiis vitreis specularibus obductis, adnuit:
  Ita Praeses Mr. Formam sapientiae es!
  Tantum infestus Polikanov cum duce contendere ausus est. Etsi sonum eius paulum emolliebat, irae tamen in eo male occultabatur;
  - Non puto rationem. Hos advenae non solum involant, mille annorum spatio arant. Cum videris, horror puto te perforabit. Tempus declarandi iuris bellici.
  - SIC. MARTIALIS Lex nunquam nocet. - Medvedev, dimidium tractus cum Titanio mole corporis sui factus, ad administrationis caput conversus est. - Spero te parum scriptibilem verbis pulchris exarasse.
  Caput, igneum parvis, callidissimis oculis, firmatum;
  - Ita, Domine Praeses, exemplaria parata habemus. Visne optio pugnax, mitior an neutra?
  Princeps autem gentis, post paulum moratus, in quo ore scyphi argenteo cum palma quam trulla (perspicuum signum timiditatis) leviter incubuisset, respondit:
  - Neutrum.
  - Ignosce, sapiens! - In dignitatc rufo se convertit iterum ad caput civitatis inclinans. Tum in conclave innixus, longis brachiis protensus, digitis pernicibus tincidunt pulsat. Appellatio facta est per monitorem ingens, in quem statim accurrerunt grex equorum in cursum immissum, lineis magnis litteratis factis.
  Praeses patriae et duos metros altos cum humeris ponderislifter nationis textum appellationis ad gentem perlegere coepit. Aliquoties Medvedev cessavit et postulavit ut hanc vel illam mutationem redderet.
  Princeps gentis mel non debet esse, ut non ligetur, sed absinthium, quod exspuere, non fieri.
  ***
  Fere tota galaxia stellarum hostium purgata est, et munitiones castelli planetarum interiit. Tamen singulae excursiones e castris hostium distinebant. Medium Givoram imperium adhuc validi stalzan imperii spatium acriter restitit. Complures milia galaxiarum sub magnetica huius maximi imperii violentia iam in totum vel ex parte ceciderunt. Givorama victarum ignominiosarumque gentium fata tristia sociare oportuit.
  Iamque globus quinque stellarum parvam navem quae in hyperjump ierat consecutus est. Ob parvitatem magnitudinis, in uno planetarum distantium vel etiam in terra in una basium secretorum hostium occultare simpliciter potuit. Haec galaxia erat una ex incertis et inexploratis, sicut foramen nigrum in hac parte spatii infiniti. Ergo tam parvum quam planeta Terra ne stellae in tabula indicata est.
  Nihilominus, ultra-sensitivo inquisitionis instrumento conscripta intensa fluctus radiophonica, quanta residua experimentorum nuclei, inclusa fluxus neutronis artificialis. Et spatia, scilicet, confluunt. Splendor fulguris in superficie lunae adhuc globi certaminis animum advertit, et tandem cursus spatii mutabatur. Mox apparuit ante eos alius cultus civilis ignotus.
  Praefectus starship, Lyra Velimara Generalis, ordinem dedit, secundum quem campum anti-radarem inactivare et Terram versus movere necesse erat. Magna et pulcherrima mulier picturas vitae in planeta caeruleo cum lucro spectavit. Duo ex legatis eius, et duces, etiam ad novum coelestem, noviter detectum, attente intuebantur. Computatorium iridea tres picturae dimensivas produxit, deinde fabrica cybernetica numerosas linguas humanas explicavit. Maxime feriebantur duces eximia specie stalzans. quae res quomodo cum iis ageret turbavit.
  Starships iam orbitam lunae ingressi sunt, et radiogramma e structuris cum urbanitate invitante susceptum est: negotium inire. Bella stellata adhuc haesitaverunt. Scilicet, encrypted telegraphum gravitatis iam ad centrum missum est, sed usque ad ...
  Lyra expectare statuit, dextrae manus digitos longos in pugnum deprimens, anulum cum minicomputato intus micans. Vox ea canorus sonabat, sicut machina sclopeta Schmeister erumpens;
  - Introibo tractatus cum fratribus nostris minoribus. Videat nos tota planeta et per omnes canales. Genhir Wolf!
  Ingens imperator vultu mali angeli refulsit oculos suos.
  - stationes erucae humanas in luna extrahere! Fremens Furor.
  "Imperator, resistere possunt, contentionem provocare. - Gengir imago holographica inclusa plasma computatoris ostendit, visum est fugam cuiusque photon in ea conspicuum esse, quam manifesta extractio esset. Generalis causaliter permanere. - Arma nuclei sunt sicut mus tigris in insidiis custodiens!
  Velimara subtiliter giggledas, juvenilis facies adeo pravitatis et vitiorum plena fuit, ut etiam Sanctus caput intuens amiserit. Stella Generalis cito locutus est:
  - Mus, utique, piscinam felem sequi potest, sed tantum ut Murka cum eo diutius ludere possit. Bellator fortis musicus talis est ut omnes post se flet, etiam qui plaudere noluerunt! "Ampoule Aperiens" consilium, vexillum operationis utere.
  - Quasar (Optime)! - Gengir in aere resurrexit et, sicut milvus (tantum sine alis plaudens), ad uterum properavit, ubi vehicula in portum "sopitis" in plena pugna prompta erant.
  Plures pugnatores Neutrino-classis e stellato exierunt et post campum camouflage latentes ad superficiem lunae prosilierunt.
  ***
  Primus minister in Primo Channel Russian locutus est. Pinguis hirsutis verrucis, quid in orbe Stat, astra advenas obiurgavit. Odiosa persona fuit, etiam ipsi Russi non sicut fures praecipuos oeconomos et oeconomos regionis. In USA, e contra, peregrini omni modo laudabantur, principale motivum - scilicet, quo altior mens humanior esse debet. Etiam theoriae erant eo sensu, ut denique alienigenis regiminibus dictaturae totalitariae finem imponerent, praesertim in Russia.
  Primus minister Lysomordov sciebat Medvedev et Polikanov fratres mente timuisse et eis placere, crucifixus est tota sua agilitate servili, graviter ad omne verbum inflans;
  - Hi pediculi lignarii, slug slug huc cum meta volitabant - Russiam in servitutem redigere. Eos volumus corrumpit, eos in atomorum dispergat. Sunt, etiam exterius, clamosae pilosae spurcae, ut aegrotae sint; Tales ludibria non merentur existere...
  Subito lusus vere verus interruptus est...
  In omnibus televisificis televisificis visa est imago pulchrae mulieris. Ipsa rectissima facies, risu margarita illuminata, oculi eius benignitate et dignitate fulgebant. Discrepabat a terrestribus feminae exemplaribus tantum in iride tricolor et colore fulgente fulgenti imperdiet. Mollis argenteus in voce, astra siren dixit:
  - Gaudeo salutatum vos, fratres nostri benigni mente, telluris incolae Telluris. Spes mea est contactum nostrum inter nos profuturum esse utriusque gentis. Et nunc petimus terram tuam pretioso sidere.
  Cogitationes cyberneticae omnia automatice translata sunt. Praeses Americae Foederatae Rei Publicae statim consensit, leviter inclinans et pileum suum elevatum;
  - Imo, terra nobiscum. Valde gaudemus te videre. America libera est patria, et sincera laetitia saluta!
  Medvedev movit caput cum risu benigno. Lenibat succossas in certamine summa , Dux rura , dixit ;
  - Nos, principium, non mentem, sed tu, siderea munientes, ab intimis Cosmi venere profundi. Forsitan orbis terrarum ambitus vobis venenosus est, an theoretica possibilitas nobis ex dignis natione vestris mortiferis virus inficiatur?
  Impositum Lyra magna risit;
  - Noli timere, homo. Iam omnia sedavimus, terra tua nobis satis apta est. Circulum pugnae stellarum et terram dividemus in territorio duarum potentiarum potentissimarum in planeta. Magnum conventum parate!
  ***
  Duae stationes pugnae USA et Russia in Luna erant. Uterque eorum triginta missilia thermonuclea et quinquaginta operarios habet. Non multum videtur, sed crimen megatonum quadringentorum et quinquaginta in scopulis recentissimae generationis insidentibus similes pistolae in templo volitantes.
  Clausus omnem communicationem cum mandato planeta, Gengir fecit contactum. Vox ferrea, lato stalzan umeroque potens:
  - Milites planetae Terrae, ut sacrificia tua inutilia vitemus, arma ponite et codicibus edatis, alioquin ad utilitatem vestram ad gloriam mentis nostre vim adhibebimus.
  - Nos aliena dictare non patiemur! - unanimiter responderunt ducibus Labutin et Rockefeller, qui ante paucos minutas Lenin apud Bourgeoisiam se mutuo spectabant.
  Lupus carnivore emicabat ocellos, vox ejus fortius cedere coepit.
  - Ne ut rideam, simiae, ars tua primitiva est. Progressus est granula grandinis, quanto celerior est altior, eo magis interitus, et solus ventus prudentiae potest nubes odii exstinguentis repellere.
  Generalis in quantis generantibus se convertit, operationem omnium cyberneticorum et electricorum unitatum destruendo. Discoloratus in invisibili oculo et antecedens coverage radar, pugnatores totam fere turmam "laser Beam" exposuerunt.
  Pugnatores sicut grex apes mutant ferae volavit, paene invisibilis, sed etiam magis creepy ad illud. Cum ad scopum ventum esset, truncos eminentes in densum armaturam emittere foderunt. Rugiens minax (sensit quasi daemones spiritus in eremo lunari evigilantes), pugnatores singularum virium intergalacticorum, cutem stationum stationum trabibus sclopetatorum incisam, celeriter intus penetrant. Plures lacus parvae inanibus, caestibus complanatae, in oppugnatione interfuerunt. Per arenosam superficiem taciti delabebantur, cum duodecim brevibus truncis horrens. Tales machinae facile epicenter explosionis nuclei transire et breves distantias interstellare volitare possent. Fluctus ultra-gravitatis veniebat e rostro lato, spatio flexo et terrorem faciens inter interdum vitales formas. Gingir duriuscula iussit;
  - Vacuum sterile (sine sanguine)!
  Stalzani omnes fere fundas utriusque lunae defensores cum auxilio lato-anguli stunorum sine damno inactivare curaverunt. Solus dux Armeticus unus evanuisse videbatur, quamquam gamma-scannarii totam stationem illustrabant. Stalzan brutum denudavit.
  - similis irradiata sphingas in uniformis abiit hyper reptans. Lustrare aequora.
  Quinque milia passuum ab ima piratam perditum lunarem invenerunt, et mille passibus, Armetii exercitus ducem perdite fugientem. Genhir suam virtutem ostendere cupiebat et facile, sicut milvus gallinae, Jan Rockefeller consecutus est. Ut communis intelligat quis ageret, Lupus stellatus avertit cyberium suum camouflage- Rockefeller, desperans, canem trabi iaculatoris experimentalem ad modum expressit, etiam penicillo ab atrox tensione coarctato. Quamquam laser automatum humanum nimis debile erat ac ne aerium armorum alieni aerium scalpere posset. Gigas facile excussit arma, et, fractis armis, Armeticus furibunda volitans se immiscuit armis. Os magnum in rictu venenato nudatum, et dentes patentes stalzan caerulei convertuntur.
  - Curris male, animal. Tali notitia, tu, servus pusillanimus, pecuniam pro pelvi mereri non potes cum dapibus.
  Admixto metu et gnbsp hiantes ; Subrisit Hermes, risit rapax rigens aquilino vultu.
  & eva, mussat dux;
  - Mane gaude, Stella daemonium. Nunc spatii vestri in photons conlidet, et cum Deus Iesus venerit, vos omnes daemones cosmici in gehennam tormentorum mittentur!
  - Aegrotus delirium supini primatis. Tela tua paralytici sunt! Gingir risit venenatus.
  "Ictum etiam ante te iussit, satanas, ultimatum optulisse. - Rockefeller, infeliciter conatus gigantis strangulationem foedare.
  Stalzan generalis digitos circulus sibilo ostendit;
  - Vos? Vacuum coegi! sine approbatione imperii? Non credo. Foramina nigra sunt sicut spuma - valde pusillanimes.
  - Ut primum vidi draconem septem tricipitem in ventre navis tuae, statim intellexi te esse servi diaboli, et suscepi officii. Dux timide maxillam suam rupit, trepidantemque continere non potuit.
  - Bastardus irradiatus!
  Valido pugni ictu, Gengir vitreum vitreum globulum cum galeis stellis et verberibus emblema confregit. Facies ducis caerulea versa est, oculi papaver e basibus suis. Vacuum vigorem et animam fulminis cursu exsorbent. Primum in historia terrae homo ab alieno monstro occisus est. Gigas fremens evomuit torrens convicia;
  - Nimis facile mortuus est! Excors simia sine tails, cerebro vacuo, pro lapsus corde! Etiam in photons confringent, et tunc colligent, et iterum per universum spargunt! Caeteros excruciant usu nanotechnologiae, tarde moriantur, mortem rogant ut Salvatorem, nemo contra nos membrum audebit erigere!
  ***
  Nuntiata de oppugnatione Armetica defecisse a lunae basi tantum veliara felicem fecit. Risus eius etiam latius factus est (incolae sunt expertes wimps). Sonabat ea vox confidentem, qualis est nata domina;
  - Strati! Ante terram, omnia arma nuclearibus dedere ac penitus exarmare debes. Si voluntarie non vis, vi te deprimemus, ut in Luna iam factum est. Da igitur arma tua, magnas auriculas, primates pingues!
  Medvedev pugnum densum aliquantum graviter levavit;
  - Non, nisi per crustulum meum.
  Lyra ridere pergit, sed risus nunc similis rictu pantherae;
  - Cur, cadaver, ad nostrum portum es?
  Per longum annos in potestate praesidis facetias amisit. Adulanti nimium dulcis arias torcularis solitus erat, sic ad literam insonuit;
  - Ostendam tibi corpus! An oblitus es de armis nuclei! Haec est terra nostra. Furor stellaris et lenones hinc exi!
  Inter duces subito intermisso, pugna (similis sclopeto Batman e spatio comico) emitter, imperio mentis obtemperans, in dextra manu ipso apparuit. Genuina ira in voce Stalzan fuit;
  "Nos non sexualiter abutuntur, modo inter se delectationem dederunt, et nos mittentes magnis momentis consectamur. Iam plus quam unum trillion Micro-organizati disciditis sicut vos in quarca!
  Graciles, aquilino-simi marescalli Polikanov explosi sunt verba lapsus:
  - Haec tibi dixi cohors scelerata! Parasiti stellae quae necesse est statim cum armis nuclearibus exstingui debent. Vide, hae actores minantur in iurgia nos frangere. Iam nos in lunam aggressi sunt. Adhuc lac in ore habent. Obsecro te, ut cum Accipitre 70 telis eos lacessas!
  Praeses procerus et ponderosus in urso manum scapulae imposuit adiutorio nimii furentis, cum magno nisu voluntatem suam sedare vocem curavit;
  - Adhuc praeses sum et est mihi praerogativa utrum armis nuclearibus uti necne. Auctoritate Summi Ducis, qui propter iuventutem concitati sunt, peregrinis ignoscere promitto.
  "Iste ubi erras, vir. Fallaces sunt apparentiae, nos multo antiquiores sumus quam tu in vita currendi, decipis! - Lyra nictavit coquettishly et, sine mutando sono, permansit - Vanum est tecum agere. Moscuae minimae potentiae crimen dimittemus ut intelligas quem continges. Ut elit fragor tua, iterum experiri potes.
  Stalzan femina lumbos suos sicut aspidis ad musicam fakir movit et risu glaciali risit, sicut cacumina adstricta, et crines in caput eius rubicundi facti sunt, indicatio passionis operata est. Miracula peregrinorum fucorum: fucus color mutat secundum modum. et sidus tigris modus postulabat sanguinem.
  Si Medvedev veniam peteret et veniam peteret, forte tunc forte Kali cosmici cor gelidum mollire potuisset, sed superbia supra rationem est. Quamvis non refert, quia dea mali Kali nescit misereri. Forsan satius est alto erecto mori capite, quam prosternere et tamen ab infenso hoste necari.
  Medvedev dixit:
  - Loquamur humaniter. Ad compromissas parati sumus.
  - Porcus primas! Non mutantur iudicia mea! Ultima momenta mundi tui exspirarunt blue Winnie the Pu! - Velimare ultima maledictio ab computatrali forma armillae incitata est. Vidit auctor in nervos valido, sed simul Amazonio spatium decens.
  Praeses literam increpuit, iubens impetum nuclei dare. Hoc clare conspicuum est in omnibus monitoriis et pluteis: erucae thermonucleares in denso examine ad stellas intergalacticos potentes volant. Earum milia sunt. Cauda longa ignea relinquunt, addita vasa accelerationem dant ad velocitatis spatium tertium. Sufficiat cuilibet armada. Videbatur quod omnia impedimenta in uia sua verrere possent. Advolavit, atrox visu - videtur, etiam ex jet evomendo rivos, vacuum ardere. Irruunt praedas ad naves hostium. Quam deceptionem... Quidam e purus a grav-lasers emissi sunt, quidam in campum vi haeserunt.
  Sed reditus iecit ne visibile est radars - celeritas excedit velocitatem photon a stella emitti!
  Medvedev oppugnationis tempus discere non habuit. Ignorantia quandoque est ultimus actus misericordiae Dei.
  Gehenna hyperplasmicus devoravit supremum Ducem potentissimum exercitum in planeta Tellure. Milia hominum in plasma evanuerunt antequam calamitatem quae acciderant comprehendere possent.
  Fungus fuscus gigas in altitudinem plusquam quingentorum chiliometrorum surrexit, et unda flatus, globum aliquoties circumiens, omnes fenestras etiam in Civitatibus Foederatis excussit. Ingentes tsunami undas concussione surgit. Scapus aquae plusquam centum-metri continentes omnes mersa decem millibus navium texit. Exstirpatae sunt munitiones virtutis, urbes in tenebras mersae, modo hinc atque inde ab igneis ignibus interruptae.
  Posthac nova aetas in tellure Terrae incohata est. Venit hora Draconis.
  . Caput 3
  Mundus opprimitur per formam malitiae;
  et tenebras celi mersit!
  Infernus inferi venit ad populum
  Armagedon triumphavit.
  Immanem ictum prorsus contrarium habuit effectum.
  Pro pactione strati strati uno impetu nobilis ; pugnabit contra stellar statiin. Etiam initio erroris US omne bellum peregrinis intervenientibus declaravit.
  In responsione decrevit de starship praetoriae ad opprimendum resistentiam planetae rebellis frangendo. Velamar lyra micans praedatorias, Lumine renidente oculos.
  "Pietatis primates" rursus in arboribus, in caveis asperis plasticis inserentur. Nos ab hoc flebili lapidis trunco omnia taedae foramina cimices terrestrium opprimemus et delebimus.
  - Fiat ita! Misericordia infirmitas est! ministri consonantes confirmaverunt.
  Mortis dea palmam injecit;
  - Quasar! Pollucis Annihilation!
  ***
  Interea in US parte telecommunicationis restituere curaverunt. Praeses adhuc magnae potestatis (post Russiam) Michael Curie concionem ad gentem legit. Sed eius conspectus in caelum versa est, non chartam. Horrida vultus Armekitanorum fuit, et languens rubor mersis ardebat genis. Sed vocis alacritas erat;
  - Nos, Telluris Telluris populus, nimis diu inter se inimicissimi fuimus, necati, decepti, inter se nocuerunt. Sed iam hora venit, cum humanitas eius contentionis oblivisci debet et in sacro certamine contra universum malum in unum coalescere. Experrecta vires inferni, tempus advenit, praedictum in Apocalypsi de turbine igneo a satana de coelo dejecto. Atque hoc arduum est iam tempus iudicii severi et crudelis iudicii. Omnipotens Dominus adiuvat ut in hora difficili sustineat, adiuvabit nos in labore ad debellandas legiones mortis a diabolo missas in terram peccatricem.
  Imago mico plasmate interrupta est...
  Ut caeco fulgore defluxit, siderea ira orta est ira. Tonitrua et fulgura projecit. stetere comae rectae, mutato colore furiali kaleidoscope;
  - Quomodo audes, miser aborigine, nos compara, magne stalzans, cum spiritibus et servis heroum tuorum. Summum genus sumus in toto Hyperverso. Nos sumus species a Deo electae ad omnia mundi vincendum et vincendum.
  Spatium harpyae manus longos, supernae tinctae in gestu minante clavos extendit.
  - De genibus! Vel minuto tantum photons e testa tua manebunt, et draconici nostri animam tuam in aeternum cruciabunt! Scito, simia in tuxedo, quod etiam mors servitus tibi infinita erit.
  Praeses Americae Foederatae Rei Publicae, dissimiles pluribus Decessoribus Suis ut vero Baptista, fidem Christianam graviter tulit;
  - Si Omnipotens statuerit me mori, hoc vitari non potest, sed coram daemonibus nunquam genuflectetur.
  Lyra iratus pugnum in proximum ducem totis viribus impulit. Magnus paludatus haesitavit. Vulnus inferni, quasi aspidis caudae aridi, sibilabat;
  - Convertere miseram communitatem huius patrii regis in cinerem nuclei. Hi bipes reptilia immani agonia mori debent. Im 'planum C ultro expugnandum iubeo.
  Unus ex ducibus trepidis obicitur;
  - Sine praecepto a centro, impossibile est species vivas organismi intelligentium omnino exterminare.
  Et non exterminabimus. - Formam cosmicam Kali in majus et prolixius fremebant. - Nimis humanus est omnes interficere, sub nostra captivitate gluconicae pro billions annorum laborent. Duos tres miliarda labori servili relinquemus. Nunc iubeo - hyperplasma !!!
  Velasara altum pectus peractum est, et draco septem capitatus in suo jumpsuit depictus videbatur ad vitam venire. Scintillae roseae et virides e faucibus apertis pluerunt sicut indicator cyberneticus abijt.
  Praeses Americae Foederatae Rei Publicae arma trans pectus suum texit.
  - Hic est Antichristi signum. Domine, da mihi virtutem cum dignitate mori. Animam meam do in manus tuas...
  Gradus militaris missilia velocitate proxima ad trabem levem volaverunt. Dux Armeticae evanuit statim ut sententiam suam finivit.
  In loco Hashington, lucida et violenta lucis coruscatio emicabat, deinde flos purpureus color purpureus apparuit. Septem petala hyperplasmica a gemma candida separata, in alta caeli alta lapsa. cum omnibus coloribus iridis decem secundis fulgebant, et tunc statim hebetabantur, defluebant tantum scintillae purpureas in stratosphaerio innatantes.
  In ictu oculi incenduntur decem milia hominum particulas elementarias dispergentes. Qui longius aberant, caeci erant, et velut taedae vivae accensae. Ignis graviter carnem humanam devoravit. Populi pelle extracta, comae in pulverem versae, capita exusta sunt. Flatus undam, quasi tabs, involutus globulus, multos vivos sepeliens, usque ad recenter, tales vivi et liberi homines in concretis calidis sepulchris. Turma flava, media nuda Texas ludi pueri pilam sequebatur, et unda gravitas per eos transiit, solum fraxinum silhouettes in gramine combusto relinquens. Pueri pauperes, quid de extremo tempore cogitant: fortasse matrem suam appellaverunt, vel unum heroum pelliculae, ludos computantes innumerabiles. Puella e cophino rediens in proximum mundum ibat subridens, quin etiam clamaret. Puer in photons solum discerptus, et tantum vitta arcus mirabiliter superstes in vortice atmosphaerico gerebat. Homines in hamaxosticho, albo et colore, obtriti sunt sicut muscae cogente, qui tunc in scapha volabant, per turbines Gehennae ultra stratosphaeram, et hoc pejorem et tardiorem mortem. Cum in vacuo refrigeranti aeris reliquias a piranha praedatorias devorante , homines capita in duralumin parietes verberant , et oculi e basibus suis cadunt .. Mors pauperes et billionaire , senator et vinctus , pellicula adaequavit . sidus et scavinger. Videbatur quod decies centena millia animarum in caelum ululaverunt, mundus inversus est et fortasse primum homines sensit quam tenuis vitae stamina sit et quantum inter se egent. Mater et puer sub ruderibus suffocati, tanta vi inter se cohaerentes, ut omnes inferorum vires avellere non possent.
  Ictus et in aliis locis Telluris Telluris. Praecipuum propositum fuit omnia maiora centra industriales, urbes delere, humanitatem scientiae, dignitatis privare, in statum primitivum mittere, homines in gregem pavidum converti. Humana technologia non valebat, systemata defensionis caeli recentiores ne agere quidem potuerunt in criminibus quae mortem omnibus rebus viventibus afferunt. Proelium verterunt in immisericordem, verberationem, annihilationem et thermoquark dona omnibus continentibus "genera" distributa.
  Auxilio electronicorum stalzani celeberrimas regiones superficiei terrae deleverunt, diu probatam rationem nidi bombing foventes. Nulla misericordia magis convenit in bello, quam tunica alba in mea! Summam clementiam in hostes, crudelitatem in sibi cognita rei militaris!
  Interim milia militum militarium militarium imperatoriae iam in superficie spargebant, copiis superstitibus conficiendis, et, si fieri posset, incolas togatos postea abusus servare conati sunt.
  ***
  Cum primum Alexander Medvedev iussit bellum incipere, eius vicepraeses Gennady Polikanov Kremlin reliquit. Iuxta mandatum Defensionis Ministerii, in eventu belli nuclei, praeses et vicarius eius in eadem aedificatione non debent esse propinquiores quam centum chiliometrorum inter se. Mareschallus Moscuam excedere curavit per cuniculum subterraneum ultra-celeriter vacuum et superstes post annihilationem et impulsum thermoquark. Iam ipse resistentiam cosmicam aggressionis ducet, praeses factus et summus dux. Honestum, sed grave onus. In intimis animae suae, Polikanov nimis mollem et inconditum praesidem semper reponere voluit, sed momento sensit instar Titanis Atlantis, cui totum pondus firmamenti scapulatum est. Etiam in re militari, accipiter crudelitatis et asperitatis dictus est marescallus, sed in hac re omnis voluntas ac voluntas inutilis erat. Omnino inviolabiles stellae alieni imperii copias potentissimas et fortissimas in terra exercitum inclementer exterminaverunt, ne minimam quidem occasionem dignae resistentiae praebentes. Eorum erucae, parvae, vel minimae magnitudine, velocitate fallaces et grandia in perniciosa potentia, omnia quae homines per multa saecula creaverant, incineravit. Ideo nuntius de millenis speciebus parvis, sed velocissimo aircraft, "novum" praesidem delectavit.
  - iubeo. Hostem repugno, ferrum calcitrare camarilla e airspace Russian! - Raucam in fracta voce celare, iubet.
  - Ita, Comes Praeses!
  Air mareschallus Vadim Valuev in unum ascendit ex experimentalis apparatus "Taran" cum sex bellis nuclei in tabula. Machina bestia tremit continentes. Tandem inimico aliquod saltem detrimentum inferre poterint. Ordo secutus est:
  - Pro victimis omnes peregrinos pugnatores mittite!
  Brevi sed validus Valuev hostes puerili motu aspexit. Utique hostis viribus terret, etiam pugnator ultra-repugnator "Taran-3" velut plumam iacit e procellis letalibus turbinibus atmosphaerae ab hypernucleare agitatae. Sed mundus nos revereatur et timeat, militaria sunt innumerabilia! Semper Russi pugnare potuerunt - Satanas destruetur!
  - Nos hostium arrogantiam prosternent! - Clamat memorans iuvenum marescallus.
  - Misericordia nulla est carnificibus, respondit gubernator dextro sedens. - Verremus spiritus malignos sidereos!
  Gubernatores in odio sinceri fuerunt. Nihilominus, notae infra illos tam superstitio fuit ut cor moeret. Nullus horror cinematographicus, nec unus blockbuster in stilo "Belli Mundi", ne centesimae quidem doloris, lacrimae et doloris in superficie terrae victae importare potuit. Nusquam tam FORMIDULOSUS erat, etiam in Mechnya, cum glandes supra caput sibilaverant, et e lento purpureo liquore ocreas extinxit. Nec sic in posterioribus proeliis Arfika et Thersitsky sinu, ubi ducis meruit, deinde epaulettes marescalli.
  Scilicet, stultum est megatonem in tantis scopis mittere crimina, sed elephantum columbarum iecit pungere non potes.
  Mundus sapiens Valuev immanitate celeritatis hostium aircraft percussus est. Ut primum in horizonte apparuerunt, postquam minimum secundum emerserunt, paene rami in fronte; Digitos vix tempus erat ut globulis premere. Marescallus omnia sex stipendiis nuclearibus accensus veritus est ne occasionem ignis iterum amplius haberet. Sine expectato imperio, reliqui gubernatores idem fecerunt, mille dona conventionales et nucleares mortis emittentes. Sed grav-laser trabibus pugnatoribus imperatoriae hostes facile paucos superstites telis effuderunt.
  Conatum deprimere hostem trabibus suis ope iaculatorum etiam periturum fuit. Intensio las-ignis non satis erat ad penetrandas parvas vis agrorum pugnantium obtegentes, et tormenta aircraft et missilia computatralia ne crepidines filiorum induerent. Solus ictus directus e missili thermonucleare opportuno talem machinam delere potuit, sed radios lucis computatrum-ductis custodiebant maiora quam clavis ad pugnantium appropinquationem.
  - Canes, canes vitiosi! Ego tecum agam! - Valuev exclamaverunt desperantes.
  Auribus suis ululatus implevit. Sed gubernatorem hostis clamorem hoc audito videtur. Incuria infantis crepundia quatiens, aliquot carros Russicos deiecit, et stalzans, ut patet, subsannavit, sadistice voluptatem extendit. Laseres eorum, quasi in ludibrio, "quartum" primum fecerunt, primum nasum, deinde caudam et alas abscindunt. Qui ejicere curaverunt, vi rete, experimentis ulterioribus, ut videtur, deprehensi sunt. Gubernatores autem quidam quasi globuli tennis et iactati sunt. Stalzani sunt sicut infantes mali, circum se stulte amant, cruciatu perfruentes. Genhir Lupus dimisit hologram cum facie bellus et dixit venenoso rictu:
  - Quid fractum est? Mortem celerem sperans ?!
  Vadim excusso capillo sudore madefacto et super tabulam erucae ignis deprimit tanta furore ut findatur plastica et claviaturae claviaturae titanium. Marescallus ingemuit.
  -Jackal!
  - Optime! Simia canere discit. Ego, Gengir Lupus, probe ludere monstrabo! - In voce stalzan nulla erat malitia, immo laetitia ludi pueri, qui fenestram in officio directoris fregisti cum bene intento e funda emissa.
  Structura terrifica sub dextro cornu iacuit et circa planum marescalli insensibili celeritate trahebatur. Vadim numquam tam velocitatem viderat, non pugnare cupiebat - turbo manibus tenere non poterat. Reliquum est ut omnia decidere et currere, molecula fieri et in aere calido dissolvere. In summa celeritate conversus, quindecim vicibus sono altiores, nobilis marescallus, cognomento Vulpis aeris, irruit... Ubi? Ex his...
  Pugnatores cum septem-coloribus emblematis (vexillum Imperii Stalzan) furiose oppugnaverunt omnia quae moventur et spiraverunt. Etiam lacus nuclei super-gravis et plana exusta sunt sicut papiliones in cascade laser trabes emissae per vehicula vel duo sedilia relative parva. Horum volucrum monstrorum species terroris singularis erat inter predones terrestres. Focus erat horroris, visio- nis et hyperphobiae schizoideae. Ad effectum augendum, stalzani in magnas tres-dimensionales hologras verterunt, qui magnitudinem pugnantium millies augent, augentes metum et psyche defensorum Telluris planetae supprimentes. Videbatur eiusmodi creaturae per caelum scatebant ut non unus moderator cinematographici horroris cum tali abominatione ascendere posset. Proiectiones quaedam coloris quasi materiales erant et proprie nubes disiectae.
  Marescallus anhelans ex cultro. Singulariter autem miraculum pugnans tensione quatiebat. Currus fumabat, summa celeritate expressens. Gengir non facile servare, circulos, octo figuras et polygona circum elit Russiae secare pergit, atmosphaeram velocitate sublucida secans et excellentiam technologicam fantasticam demonstrans. Ex ingenti frictione circa Constellationem Purpurae Slayer, corona lucis orta est. Vadim clausit oculos suos: anulus ignis ante oculos eius edebat.
  Melius est me nothum occidere. Desine me derides!
  lupus risit. Tam clare audibilis erat, ut si stalzan per cornu directe in aurem loqueretur.
  - Mors pro te est actus misericordiae. Et misericordia, ut maximus maximus dicit, limites lucri oeconomici non excedunt!
  Bulla hydrina flammea a pugnatore separata. Non obstante quod marescallus prima cosmica celeritate ferebatur, currus eius statim in medium igneum volavit, arcte in invisibili tela volitans.
  Genhir Lupus iterum risit, vultu suo complacito proiectus sicut infernus in windshield. Valuev oculos claudere voluit, sed palpebrae paralytae sunt, spuere voluit, at saliva in gutture adligat. Nunc, oculis glacialibus, statim rostrum laetum iuvenum extrinsecus stalzan et terribilem picturam totali interitus (per omnia visibilem vidit: tria dimensiva holograma in minimis eam prope demonstraverunt). Tegmen pellucidum torquebat animam, et electricum ictus et ignis gehennalis intus incendebant. Attamen eo tempore Mareschal Valuev non dolebat, quod nulla maior acerbitas erat quam horrenda scelera ab invasoribus in patria tellure commissis intueri.
  Ante oculos meos - primum baptismum ignis, insomnium novi anni impetus in caput Mechensk. Depravata oppugnatio vitiorum ducum in infernum convertit propter potentissimum et fortissimum exercitum in mundo. Immensa humilitas Magnae Nationis, quae innumerabiles turmas vicit, populos totius telluris pectore suo obtexit. Ille adhuc adulescens legatus sub piscina latebat. Superne ardentia stillicidia pellentesque escae stillabant, altiora pluribus locis transfixa, sinistrum crus, fragmentis percussum, in gelata coccineum versa. aures surdae factae sunt, nec amplius ex gravibus metallis explosiones sentiunt, sanguis exsiccatus est, gustus plumbeus in labiis congelatus, reliquiae dentium fractorum ore dolore hebeti dant. Dolore intolerabili rugire vis, sed sub ferreo sarcophago exire debes. Exit illic mors satanica globum, At Burgundia sordida nix gravem pustula vultum reficit, et venti stimuli pulmonem ambustum leniunt. Tum, per continuum doloris velum, cogitatio vibrat quod ibi sub piscina est sodalis tuus graviter vulneratus, qui dolore moritur, in aeno ambulando frixum. Tuque iterum igneum in infer- tionem, metra reptando facta sine fine, saxea sub plumbo furiali, decursis digitis ad miserabilem similitudinem fracti thoracis tunicae, et trahens centum ton corpus factum. Sergei residuum excerpere curarunt, sed amicus eius nunquam resipiscat, in perpetuum tacito claudo manens.
  Fluvius memoriae erumpit, tantum fragmenta difficilis militaris memoria commemorantur. Sed haec omnia marcescunt, sicut candela in explosione atomica.
  O bellum atrox!
  Saevit enorme monstri machinae, dividendo, vanificantes vitam a parvo ad magnum in perniciosa via. Parvus grex interfectoris aeroplanorum occultam basim Russicam in Antarctica aggressus est, duce Exercitus Generalis Nikolai Valuev, fratris Vadim. Nicolaus vix habebat tempus ut ultimos ordines daret. Sadist natus naturalis, Gengir Volk, imaginem utilitatis subterraneae Russiae de industria proiecit. Generalis Valuev repente in velum vidit imaginem Vadim vivam in facem septem coloratam ardentem. Ardentes artus putres de corpore cadunt, nigrantia per ossium monstrant. Imago Dantis Inferno frigidior est. Oculi fratrum parumper convenerunt, imago inter se prope volitans.
  "Noli dare..." Russicus marescallus susurravit in voce vix audibili. Dominus salvabit...
  Mare solidum ignis imaginem inundavit.
  ***
  Mini-thermoquark missilium (ex processu mergendi quarks - plusquam decies centena millia plus quam bomba hydrogenii simili pondere) cum hit in testudine multi-kilometri glaciei ferendi terrae motus monstri vim effecit, ita ut totius continentis densa in altum rimis tela diviserunt. Rivi lavae candentis e sub vitiis in crustae terrae manarunt, reliquiae glaciei fractae evanuerunt, graves procellae et tornados causantes. Ex plaga australi accedens, rivi vaporis aestus mirabiliter superstites naves quasi compositus merserunt, arbores altae, planae, altae montes in arenam fregerunt, et homines turbines in internecionem lapsi disparuerunt.
  ***
  In regionibus septentrionalibus, pugnatores galactici imperatorii suam methodicam trahentes continuaverunt, inter scuta militaria et civilia parum distinguentes. Potentissimi cyber-oratores insidentes eis rivos terrifici musici eardrums erumpentes evomuerunt. Cacophonia technogenica etiam firmissimum mentis structuram fregit. Genhir dentes tigridis denudans, deafeningly purgans.
  - Misericordia est quod terreni tam cito moriuntur.
  Efa Kovaleta socium suum praefectum decem stellae addidit;
  - Mihi ne tempus quidem est digitum movere, ut montes defoedati cadavera appareant. Misericordia est liberorum, quae mors non vacat scire. Digitos et digitos primum abscinde tibi cum laser!
  Anthropophagi imperator iugulo suo clavo acuto digito accurrit.
  - Nihil eorum, qui supersunt, calceos et paenulas induemus. Vide quam polita sit eorum pellis, praesertim in puellis.
  - Hic disponere potes honestum senatorium, cum hypersafari in primatibus glaber. - Clamavit voce magna, passione rutilans Ef dentibus.
  - Insidias mihi comparabo! Ventrem feminarum interficiam, liberos meos super eos, in intestinis equitant. Duo anthropophagi cum plasmate compsi et super tela risum effulserunt.
  "Ferrum" Mareschallus Gennady Polikanov proprie hystericus, impotens ira strangulavit "novum" praesidentem Russiae.
  - Damn! Itane tandem debiles sumus? Simpliciter cerebra nostra elidunt. Probabiliter, si Deo crederem, auxilium certe peterem. Sed non credo in huiusmodi fabulas mediocris, sicut hic in partibus transmarinis Michael Corydon, et non orabo! Monstra sidus adhuc a me deditionem non expectas!
  Repente lux in profundo munitum exivit parumper, deinde vox turpiter nota in varius audiebatur;
  - Ruteni, cedite! Animam tuam omnibus parcemus, qui tenuem speciem armorum sponte deponunt! Submissam vitam spondeo singulis diebus et tres epulas in labore prostant!
  Marescallus Russiae gestus significativos fecit, eum ad infernum mittit.
  - Russi numquam se dedunt! Pugnabimus ad periri finem aut moriemur stantes erectis capitibus !!!
  Marescallus paulo tranquillior iam ordo dedit.
  - Si mori ergo cum musica! Verte solemne illud, ad cuius melodias maiores nostri in oppugnatione perierunt!
  Interim Amazon siderea gaudio rumpebatur. Picturae strages et interitus turbidam laetitiam et ineffabilem beatitudinem attulit. Maxime excitans stridore furiosum quod homines morerentur, sicut duae guttae similes stalzans erant.
  - Quis alius in universo tantae felicitatis gloriari potest - ut suum genus necet?!
  Ea plane problemata mentis habuit. Quia visio colossalis interitus et cadaverum ambustorum archipelagos iam multis sanis invasoribus placuerunt. Ceterum terreni sunt sicut stalzani, sicut fratres minores. Sicut primaevae iuventutis sui generis. Et obiicere est: harpy haec insana crimen etiam ex ray tormentario plasma plantare potest.
  Lyra, non sentiens dumeta, Prostravit immanem juvenem, clamorem edit.
  - iubeo omnes nos adiungere! Et verte holograms magnarum toti victa tellure. Videant omnes primates superstites quam nos sumus!.. Hyperfuck erit!
  Una tamen stella ducum Kramar Razorvirov abrupte verba eius abscidit.
  - Bellum non lupanar. Surge, puluere te ipsum, et indue!
  Stella Kali ad laser sclopetis festinavit. Sed Kramar velocius evasit: telum septem dolabra in fronte reclinatum est, et duo capistra producta magnifica pectus transfixerunt.
  Acriter Lyra, nee aspidis tantum venenum exsibilare potuit ;
  - Finis usquam es. Frustra exstinguitur!
  Ubera nuda in tempestate sicut glaciesbergs. Si velimar talem facultatem habuisse, uno intuitu impudentem "moralistam" incineret. apparitores adligat. Rarissime inter duces.
  Efa Kovaleta, dextro oculo nictans, susurrabat;
  Quasar quam pugnator, nihil timet!
  Duellum miscebat letiferum nulla lenitatis casu. Rei per nuntium computatorium factum servatum est.
  - In montibus, quos terrestres Urales vocant, sub terra vis nuclearis plantae inventa est, ac tota retis communicationum subterraneae. Proventus scan indicant hostium mandatum post- hic situm est.
  ***
  Multi-dimensionalis imago holographica emicuit. Retis communicationum subterraneae cum accurata rerum minimorum extractione conspicua erat, ne minimam quidem occasionem effugeret.
  Duces et duces statim perciti sunt.
  - Istoc ubi opus est ut feriat. Nostrae nisl parati sunt.
  - Imo non feriet. Ibi dux simiae sarcinae Polkan est. Vivus accipiendus est. Experimenta in eo agemus, dolorem isotopes temptantes, et tunc eius animal refertum in museum mittemus. Heus, quid negligitis? Para terram in superficie. Sub nobis iam est haec planeta!
  Kramar horrendum telum subduxit, et, licet imminens promissio mortis clare scintillabat oculis Lyrae rabidi, audacter promulgavit;
  - Noli numerare! Bellum non est - Hyperfuck!
  - Post proelium nos ipsi oriemus! Veliara vocem leviter emollitam s. - Ostende mihi quid sis bonus!
  Titania, stellatus terribilis, omnia igne hyperplasmico totali inundans, sicut accipiter rapax rapax ad scissam planetae superficiem irruit.
  Primus contactus duorum cultuum interstellariorum fiebat.
  
  
  Caput 4
  Mori satius est cum dignitate ense;
  Pro virtute et honore pugnatum est;
  Quam vivere sicut pecudes flagello acti in praesepe .. .
  Multi gloriosi heroes in Russia!
  Problemata, magnae et parvae, quasi leves, et aliae, e contra, mole sua paratae sunt animum adulando et obtendo, ut salo fluctum quemque volvant. Pueri, ut scis, teenage, Psychen ita dispositam habent ut multo propensiores sint ad suas personales experientias dramatisizandas, obliviscentes circa quaestiones globales. Etiam parvum interdum, ut tumor carcinomati similis, celeriter crescens, cogitationes omnes implere minatur. Itaque Vladimir Tigrov quattuordecim annos natus, cum securis carnificis universalis super planetam ferebatur, in se immergitur; valde perturbatus est a recentissimis certe in schola. Pater eius est homo militaris professionalis et nuper ad Urales in Sverdlovsk regione commotus, familiam secum ferens. Et advenae, immo Moscoviae, hic non admodum amati sunt. Hic in schola ei praescribunt: ut oportet, caesum lacerare vestimenta et proterere chartophylacium. Imo, Tigres non infirmus est aut turpitudo, scivit bene pugnare pro sua aetate. Sed quid tu solus potes, cum contra te fuerint viginti homines? Yekaterinburg est urbs quae tradita est ut criminalis civitas, quamquam graues condiciones dictaturae Medvedev erat. Etiam in scholis eorum greges extiterunt ac strenue parasitizati sunt. Etiam tota regio specialem vitam egit, a reliqua Russia diversam. In scholis fere palam vodka bibebant et fumabant, se in bases et foricas injecerunt, camerarum custodiarum nunquam laboraverunt, et vigiles ... Omnes praeter latrones eam timuerunt. Vladimirus iuvenis activistarum nimis correctus evasit, athleta scelestus subculture studuit bene, et hoc satis erat ad odium furiosum ferum. Cum tu vapulabis, veneno cotidianis, aliquo modo non vere pacifice vivere vis, e contra omnes punire vis. Tam male volo...
  Sicut omnis fortis indoles, puer Vladimirus viderat vindictam contra vim superiorem et malam. Propositum natum est, ut machinam sclopetis patris subriperet (patet non sine causa sanguinis haereditarii militum in eo fluxisse), quod mox exsequi curavit. Macerare curavit, ostendens piratici facultatem, codicem cyberneticum domi tutum ubi arma reposita erant. Praecipuum hic memorandum est peculiaria intellegentiae artificialis, quibusdam programmatis subiectae, et perceptioni criticae realitatis omnino expertes. Vladimirus Vladimirus assumpto impetu sclopetorum "fox-3" systematis valli et pluribus clipeis decisivum gradum in scholam sumpsit. Inter parcum neglectum magnum quattuor historiarum aedificium tribus milibus hominum designatum est. Aliquot discipuli scholae altae iuncta fumantia, iuxta eos principale reum suum, ducem informal classium, Sergey Pontovy, trahebat. Vladimirus confidenter in hostem movit. Exspectantibus Tigres, dux exclamavit "Suher! Nostra verberantur!" ruebant. Volodya pugnus, propter disciplinam, non est validus pueriliter, ita Sergey duos livor profecto spondet. Verum, facies tota Tigrov novis livoribus et abrasionibus magnifice ornata est - mammoth turbam implere potes. Subsannaverunt superiores et discesserunt, ridiculo spectaculo frui volentes.
  Totus grex puerorum e schola introitus effusus est. Vladimirus non dubitavit. Extrahere parvam machinam ignem rapidum sub eius iaccam absconditum, Tigres ignem in peccatores ad se currentes aperuerunt. Discurrunt in diversa. Fortassis omnia strepitum terminata fuissent, sed multae carros prope cum latronibus veris adultis erant. Apparet, mafiosi loci mafiosi non meliorem locum pro spectaculi criminali invenimus quam schola? 13. Gangsterus ignis rediit. Automatic glandes bitumen coortum. Vladimirus somersault confecto post obeliscum marmoreum celare curavit. Veneficiis ebrii latrones magno impetu ad oppugnationem ruebant, non parvulum serio pugnatorem, quod quidem frustra erat. Ferventer mutans clips, iuvenis terminator media cohors occiditur et vulnerati sunt circiter viginti amplius militantes truculentissimi. Superstites latrones mortarium portatile explicare conati sunt, unus emissarius ex eo dimidiam domum demoliri potuit. Tametsi Tigrov antea tantum in iugis figendi et in ludis computatoriis iactum erat, incultus vis et furor insanus ictus superhumanae accurationis suae dederunt. mortarium explosum, incisurae latronum prope. Haec omnia reliquorum resistentia oppressit. Furens Vladimirus omnes clips emisit in pera suo, et solum postquam cessavit incendere. Fere omnes offa funebres et efficaces evaserunt, triginta novem homines (mafiosi plerumque locales) in cadavera verterunt. Aliquot pueri pueri decipientes victimae spectaculi etiam factae sunt. Fremuerunt et fremuerunt, acceptis variis iniuriae gradibus. Nihil inter pueros interfecti, nisi adulti latrones immeritam mortem invenerunt. Sed ex auctoritatibus criminalibus significantibus unus magnus mercator, nomine Vipera, veneno interiit.
  Mortuos, vulneratos et sanguinem intuens, Vladimirus resipiscit. Vehementer evomuit, adeo ut liquorem rubeum, tenacem naso effusum. Sed visus sanguinis sui, qui ad emissionem equi dosis adrenalini emissus erat, machinam sclopetis projecit et exagitavit, tanta celeritate, ut non territus puer, sed turbo incessus videretur. pulvis spirae. Tanta percussio tanta fuit ut iuvenem non statim capere conarentur. Ubi resipiscant, signa extulerunt etiam magnitudinem atque aetatem eius augentes.
  Vladimir Tigrov in saltuosa celare curo. Ob calefactionem globalem, autumnus largus et benevolus, fungorum et bacarum plenus erat. Nimirum, serius vel serius viridissimi numeri, vel potius vindices populi, proculdubio a vigilibus deprehensi sunt. Sed post initium primi belli interstellarii in hominum historia non fuit tempus tantis nugis.
  Iamque a culicibus morsus, noctu ieiunus et gelidus, per silvam matutinam lente puer intrusit. Erat autem aspectus eius terribilis. Schola uniformis pluribus in locis lacerata, unus calceus defuit (dum fugiendo perdidi). Praeterea ex ramis arboris exasperat, multis radicibus et conis, crure valde vulneratus est. Et tunc sunt culicibus. Morsus scabiem intolerabiliter. "Fortasse desinam?" cogitatio per caput meum emicuit. "Tunc Moscuam ad valetudinarium psychiatricum mittendum, deinde ad coloniam specialem.", similis est planta putrida. Et quomodo possum vivere tunc ego simpliciter existam ... Nemo ... Forsitan statim in coloniam detonso teenage sceleratorum circumdatam, ubi poenae manus mafiae inevitabiliter comprehendet, non remittetur pro cruento spectaculo et homicidio. Et in hoc casu, felix eris si te mox succidant, vel eos tristes demittere possint, omni hora, lente et dolens occidere, sine spe, quia secundum novam legem a Praeside ab aetate introductam. Duodecim, eleifend plenam obligationis criminalis usque ad vitam carceris et, in casibus singularibus, poenam mortis ferunt, haec non tam terribilis est (glans in templo et in proximo mundo es). Puer captus est. acuta snag nudo pede sanguis inter digitos natorum exibat. Tigres turbat, cuius vita Zn iam quidem finita non attendit. Quid eum manet in altero mundo? Pater eius non sicut sacerdotes, considerans eos esse grabatos et grabatos, licet aliquando baptizatus fuerit, et ad ecclesiam profectus est, accensis cereis. Vladimirus coluit patrem bellatoris et militis. Ipse bellorum virtualium expertus est, in speciali instrumento computatorio, galea electronic, paene absolutam illusionem pugnae fecit - immemorem usum puero. Sed ibi eos interficere non possunt, hic in silva, ubi ululatus luporum auditur, mors vera est.
  Semper aulicorum rege pejores sunt! pater dixit. Vladimirus semel diligenter biblia legit et sacerdotem rogavit: cur reliquiae et icones orthodoxae, contra vetitum Dei? Cur Deus in Bibliis tantum sanctus est, Patriarcha autem sanctissimus? Personam simplicem, etsi dignitate praeditam, altiorem esse supremo universitatis Creatore? Respondens sacerdos latravit: Credendum est, sicut a majoribus imperatum est, nec contradictiones quaeras. an vis anathematus esse?
  Insuavis aftertase manebat tanquam rima in armis fidei. Et conclusio per rationem logicam elementaria est: verisimile, Deus omnino non est, est nimium malum in terra. Exempli causa, Omnipotens talem abominationem culices crearet, et tantae Sibericae duplae sunt quantae Europaeae. Cur non habet sic homines laedere? Praesertim foeminas deformant - eas in tam vetulas convertunt ut taetrum intueri. Quid de morbis, de dolore, de lassitudine, quae etiam iuvenes et sanos experiuntur? Meliorem meretur homo: fecit computatores et in omni fere ludo minimus es, sed deus. Schola et vita, lusus et membrana docent quod vi mundum regit. Fortasse Buddhists recte ideae evolutionis spiritus. Gradus emendandi per transmigrationem animarum ab inferioribus ad superiora? In omni casu, melior est mors, quam semper in animalibus cum humana specie. Et si inuenias introitum alicui munitum et ibi abscondas? Pater mihi aliquid de his locis dixit... Videtur quod alicubi sint aditus occulti. Experiri necesse est!"
  Cor Vladimirus paulo calidius sensit.
  Starfleet General Lyra Velimara sumpsit eius mandatum auctum litem. Impatiens est ad operationem ducere personaliter ad hostium imperium capiendum virgam. Et potissime, bellator inferni volens occidere, occidere sic, facie ad faciem, nesciens verecundiam, directe in oculos victimae suae respiciens.
  Vere: victoria ut femina - splendore allicit, sed pretio terret!
  Hic nummorum civitas Yekaterinburg est, quamvis per signa immanis imperii stalzan, simplex pagus est. Non una tota domus. Etiam communicationes subterraneae non nisi a tantis ictibus bombarum thermoquark et nitrochargerorum obtritorum (incurationes e processu ruptionis glucon interpreon (quaestiones preons fiunt) vincula, reactiones decies centena milia pluries valent secundum potentiam perniciosae thermonuclearis, sed dissimilis fusione thermoquark, potentiam unius megatonis non excedens ab instabilitate processus in magna mole. ). Suburbia urbis et vicii vicine destruuntur etiam, in aliquibus tantum locis reliquiae aedificiorum apparent. Inter eos intolerabili cruciatu debiles debiles homines exusserunt. Qui supersunt, etiam tristiores et miseriores quam mortuos spectant, quia eorum passio describi non potest.
  Stalzans indutis litium pugnis immane vultu terrebat. Utraque secta cum anti-grav instructa est, a photon coegi quod tibi facultatem dat volare cum armamentario trabis et princeps plasma telorum. Arma pugnae lis capax est conchas anti-laci, et generatores potentes tantam vim agrorum creant ut, sub eorum operculo, ne quid timeas, etiam centum megatones thermonucleares percutiat. Principium huius fortissimae defensionis operandi est quod particulae, quae interitum portant, globum duobus dimensionibus ferendis in celeritate lucis desinere videntur movere, massam quietem amittere. Post hoc, facile depelluntur ab radiorum reflexivis supervenientibus velocitatem photon in mille excedentem. Verum, pugna ipsa lis vim campi non generat (promptus adhuc nimis plenus est), et si phalangem divellis, mori potes.
  Tamen Stalzan valde confidunt, et trabes e sidereo deductae omnes primos hostium cyberneticos avertunt, ita nunc nudus inops hostis manibus capi potest.
  Opulenta tormenta anti-aircraft subito e cellis camouflaged ad superficiem prosiliunt, 150 millimetre projectilia in advenas advenas imponere conantur. Haec non iam electronica, sed mechanica simplex est.
  Stalzans multo velocius reflectit: pulsus hyperplasmicus tormenta divulgavit et tractus donorum ruptionis subtilissimae investigator, quae vix e doliis effugere curavit. Lyra digito suo deridens minata est;
  - Inepta simia! Hypernuclei succus concisas in suo succo te manet!
  Gennady Polikanov ultimum proelium paravit. Finem prope iam esse sciebat. Inde ab initio impar pugna disparibus opibus et technicis fuit. Tellus planeta impotens fuit, sicut anthill sub brucus lacus. Quid marescallus in tali re? Tantum mori, sed mori ita, ut posteri superbi mortem ultimi praesidentis Russiae revocent. et cui fortasse non memorabuntur.
  Densa Titanium fores concidit, crepitu trabibus seclusa. Pila reniformi in vastum Imperii Aulam Strategic volavit. Custodes et duces post scuta armata propere desiliunt. Solus praesidens Polikanov superbe stans superbe mortem suscipere paratus est. Mors, quae nunc quasi omnium problematum remedium videbatur, modo intolerabilem mentis dolorem supprimebat, qui omnem corporis fessi particulam cruciabat. Nequam vetula falce figuram sumpsit fabulam, Et glacialis aura levis instar spiritus eius. At pila iridescens quiete iacebat, deinde melodiam audita est, puerili segnem vage simile. Sub sonis melodicis placidae ac purae musicae ultimus actus tragoediae cosmicae fiebat. Advenae blande aulam ingressi, turpes, molimine lites. Stella armata variis telis Invasores obumbratas obumbrat, ut truculentus daemones sub lumine quaesitorum portabilium. In aurantiaco ornatu igneo clarissimo princeps spatii terroristarum erat.
  Risus notus omina rupit ludibrium silentium;
  - Hic sunt, fortes, sed miseri sunt retrorsum, nudae primates telluris! Et hic parvus exercitus adhuc incorruptae potestati nostrae obicere conatur! Cavea tibi parata est in seminario simiarum.
  Pallida Polikanov ira commota est.
  - Vos iustus...
  Sed finire non poterat - verba non satis erant ad exprimendum omnem animum suum ad haec monstrorum turpia stella. Caput securitatis, locumtenens Generalem, citius portavit.
  - Occidere eos! Pugione ignis ab omnibus tormentorum generibus!
  Ignis hystericus perditus et peregrinus apertus est. Singuli populi sagittarii sinceri sunt in odio monstrorum, qui omnem vitam necant. Ex machinis sclopeta, grenade excussorum, tormentorum gravium machinarum, immo ex tormentorum laseris experimentis accensus. Sed haec omnia erant inutilia, sicut fragor liberorum contra piscinam Gladiator. Vis campi facili certamine humano stipendio reppulit. Ignis Belisarius in unda negligenter incineratus est pugnatoribus, quorum soli sceleta ardentia manebant. Praesidis ventus canem Energia (pastorem Germanum/Matiff mixtum) misit ad silhouettes cataphractos. Radius viridis radians in lato unda cane ambusta, et ossis nigricans compages quondam animalis pulcherrimi in pavimentum concretum solidatum plasticum coopertum collapsum est. Polikanov simul ambabus manibus accensus, 30-sagittae electromagneticae cum uranium nucleis et plasma flantibus emissis. Cum fluebat ammo, nugas jactabat inanes, Pectoraque duplicabat trans pectore bracchia.
  Lyra accessit, ridet tamen.
  - Hem, Polkan, latratu excutis? Nunc tu ultimi Ducum Russorum nobiscum venies. Te lorum ac patera pulmenti te exspectant.
  Marescallus Praeses firma voce (quamvis haec firmitas ei labori Titanico constaret) respondit:
  - Imo, fortis es cum arte infernali tua, et ideo praestare potes eos irridere eos qui vitam suam omnem Russiam servierunt, maculas calidas transeuntes ab Afghanistan ad deserta Arabiae. Demiror quid valeat aequo Marte paribus armis?
  - Multo magis quam tu, Antistes, cogita! Noster puer nudis manibus ducem tuum strangulabit! Veliara fecit "hircum" digitis. - potator...
  - Si homo esses, responderem ad verba tua. Marescallus pugnos tanta vi compressit ut articulos caeruleos vertat.
  - Nihil refert. Sum spatium generale, praefectum sidere ferio catervam. Sic bellator sum. Hem, Antistes, nonne me pugnare times?
  In femina stalzan delapsa est e certaminis sui certamine sicut fulgur. Erat omnino nuda. Altus (plus quam duo metra alta), lato humeris et figura muscularis super Russiae marescalli turritas. Exiliores et paulo breviores quam stalzanka, Polikanov fere squishy videbantur. Etsi gutta pinguis in nuda subsidiorum castra Lira Velimara non erat, centum viginti septem chiliogrammata appendit et, secundum vires, plus quam unum magnum equum collectivum praedii plene reponere potuit. Retro caput nutans contemptim exserta luxurioso pectore, Lyra ad marescallum movit. Polikanov per egregium ludum artium militarium in exercitu speciales copias et varios cursus speciales perrexit. Habebat zonam nigram, quartus dan in karate, et odium augebat vires. Mareschallus, omnem iram immittens, ictum plexu solari percussit. Lyra leviter mota est. Impulsu duris imbrice tegulis spatium furoris effrenate premunt. Polikanov ab osculo dextrorsum effugere curavit, sed velox ut fulgur et durus sicut malleus genu pulsavit eum contra tabulas armatas biancas. Manus aerea membra leviter atrocem impulsum emollivit. Stella domina laetae, gannitus bacchatur, grave crus in bellatorum pectore plantavit. Marescallus non tempus ictos habebat, ut duae costae fregerunt, et brachium interclusio flexa in arcum erat. Immane desuper ictu iugulate contudit. Omnes motus spatii tigris tam celeriter erant ut dominus cinguli nigri non tempus ageret. Adde veliara vis percussionum instar rabiosi mastodonis. Facile, sicut puer, 90 chiliogramma sustulit, Polikanov in brachio extenso immobiliter immobilem, iterumque in risum inextinguibili erupit.
  - Age, animal fortissime, quomodo pugnasti cum domina? Si vis esse, linge me tigris. Tum tibi cibum saepti bonum confirmo.
  Luxuriae coxis in libidinoso motu, os corallium apertum, lingua rosea mota, quasi cremor glaciem lambens.
  Vox puerilis sed firma interrupit stellam hetaera.
  Tace, pecus, ut marescallus vadat!
  Furor in furorem vertitur. Crine despectas iuvenis ostendit grave Medved-9 Impetum diripiet at illi. Validum hoc telum per novem et dimidium milia glandium explosivae per minutas infusum est, eas dispergendo in forma checkerboard. Lyra omnia genera armorum terrestrium studuit, et apparebat si ignem aperuissent, nullam salutis copiam nudam et apertam habituros, cum omni stalzans genere meliore superesset. Angelicam induens aspectum, ad puerum se convertit, ne praesidis manum lacertosam muliebrem dimitteret.
  - Mi puer, tam callidus es. Laudabile est quod vis praesidem tuum servare. Sed cogita quid opus sit eo, quod usquam tempus suum finitur. Meliora nobis coniunge.
  Lyra ad maximam risum laxavit. Splendebant dentes bulbi instar levium. Etiam pro ea, domina ferrea, prope centum pondo musculi praesidentis docta et ossa fracta in brachio extento difficile erat tenere, ut corpori eius premeret. Magnae mammae altae cum papillis coccineis contra faciem Polikanov pressi. Libidinosus in se cupiditatem marescallus repente sensit, tam luxuriosus bellator, validus corpus rapax intelligentis spirat passione. Sola vi voluntatis militaris perfidiam carnis vocationem comprimere debebam.
  Vladimir Tigrov difficultatem habebat impetum submachine sclopetum sustinens. Precula sudoris decurrerunt in faciem suam. Solus timor occidendi eius marescalli iuvenem a temptatione custodivit ut statim ignem aperiret.
  - Dimitte praesidis, peripsima!
  Veliara risisse, sed hoc tempus elatius ac scarier.
  - Imo non sum stultus ut scutum meum dimittam. Et si sapias, telum teipsum mittes. Fortis puer, hoc solum sub terra munitum non timuisti intrare. Tales nobis militibus opus est. Adhuc nihil tibi est cum hominibus, quia multos occidisti, licet viles, sed ad genus tuum. Oculos volvens, in nuntio vidi. - Dixit, renidens vel turpius veliara, mirantem pueri conspiciens. - Inimicus factus es tuis terrestribus in hac tellure. Hostis es! Et nos tam strenuos bellatores aestimamus quam vos. Te in vigilum indigenarum includemus.
  - Non, non prodam patriam, etiam si postea me iaciunt! Qui patriam suam non perdiderit, vitam suam numquam perdet!
  Tigres ad litteram hoc in alia condicione, non tam tragica, clamaverunt, probabiliter ridicula pathos, quae aliis vulgaribus hominibus videbantur. Cunctantibus manibus, telumque brevi decidere sensit. Polikanov id animadvertit et subvenire statuit.
  Noli timere, nemo te iaciet. Ego, Praeses Russiae, se defensionem esse denuntiabo. Omnia recte fecisti, iam pridem agere cum latronibus scholae et mafiae familiae localis. Et pro eo quod medicatum dominum Sinarum Viperam destruxisti, ordini fortitudinis tibi tribuo.
  Graviter anhelabat puer, brachia et crura magno labore tremens. Paulo plus - et immanis exitii machina e digitis trementibus sudantibus elabatur.
  Lyra hoc intellexit et ad congressum gradum sumpsit.
  - Age, age, infans, diligenter telum demitte.
  Non distulit adulescens donec "Ursus" e manibus elapsus est, et, paene cadens, initium puga pressit. Erumpit dolio accensus revoluto. Indicae indicis per aerem divisae sunt, sed reiecti sunt ut murum pellucidum ferirent.
  - Sero es! Euge, latinas, me agro tegere curo.
  Statim puer captus est.
  - Ne eum occidas. Libera stellae nostrae! - Ordinavit feminam generalem. Saga pupillae stellae ima factae sunt sicut foramen nigrum.
  Ille vero, avulsis vestium reliquiis, et costas ictu costas contusis, ut ex ore ejus sanguis concretus evolaret, eum in armamentarium cistam, maxime maxime periculosis captivis bellicis, invaserunt.
  Lustravit faciem Lyrae. Dentes denudavit et ardentes oculos in faciem marescalli Russici contusa defixit.
  - Modo te edo. Perdidisti, habes fateri. Longe et laboriose in cavea ferarum nostri morieris, spectans quomodo reliquiae speciei tuae minora fiant quam animalia, viliora pecudibus. Regina fiam tuae galaxiae pathicae, et omnes in infernum anti-spatii cades!
  - Immo hoc non fiet! Tu es, spatio furor, qui perdis et brevi peribis. Ultimo verbo Polikanov singultus, sanguis e fractis ossibus stillans.
  - Ebrietas es, primate! - Lyra labra enucleate late risu extendit, Pinoculi instar, et leviter excussit marescallum, quod ossa contusa mordere magis in carne scissa effecit. - Ego te curabo, servum te faciens, nos amabis. - Aspectus furoris magis languidus factus est, servus ludibrio in manibus est, quem coget implere omnes suas perversas phantasias, quanta sit.
  - Non! Crimen habemus edicti! - Marescallus pene ex dolore excessit.
  - Omnes cybernetici tui catuli mortui sunt! - Veliara contemnens aspectu conjecit Polikanov.
  - Ita mortuus est, sed currendo programmata manually eam sufflare potes!
  ***
  Bellator Russicus mortem non timet!
  Fatum malum in acie non terret!
  Cum hoste pro sancta Russia pugnabunt.
  et moriens vincet!
  Clarissima fulgura verba interrupit Praesidis Russiae Gennady Polikanov. Plurimum et perniciosissimum telum ab hominibus factis semper est factum. Gigatones energiae daemonum proruperunt, et homines et advenas peregrinos invadunt. Flatus uteri portum feriit unda hostis starship. Hoc tempore, stellata magna vis campi non operta est (ob desiderium energiae servandae, solum minimum radiorum tutelae in versa est). Fluctus antimatter eruptus facile per infirma munimenta transfixit et in fragmenta dissoluta stellatum concidit. Nonnullae bombae annihilationis quae in utero erant detonandi actae sunt - et nonnullae clariores lampades ortae sunt. Verum, per detonationem, crimina agunt in versione infirmata, quae aliquantum iam ingentem numerum victimarum redegit. Telum thermoquarkum, suo principio operandi, tale est ut omnibus externis influentiis maxime resistat. Talis eruca non explodet, etiam in inferno thermonucleare flammeo uteri solaris.
  General Gengir Volk actionem criminis in scopulo continentis Arficani vidit. Lyra genus Negroidum abstergere e facie planetae ut infimae iussit (complanatum nasum et cutem nigram furorem effervescere fecit). Doleroma-99 supergas adversus Arficans usus est. Celeriter septies velocius quam soni velocitas, haec toxin, per superficiem transversa, tersus areae cito perfecit, solum sine vestigio evanescere, in elementa innoxia corrumpi.
  Nuntia Lyrae Veliara mortem difficiles affectus excitavit. Hinc levis haec stella Harpyia vexavit omnes, Pro libito torsit. E contra, iactura totius classis praetoriae navis stellatae nimia considerari potuit in vincendo planetam respective inexcultam, immo sine praecepto e centro.
  Kramar Razorvirov, ridens malitiose, exsibilatur.
  - Probabiliter in parallelo universo Lyr non promovebitur. Inconveniens est quod magnus imperator placuerit! Enixe aliquid faciendum est. Imprimis, ut reliquias humanitatis conficias, vestigia sceleris abscondas.
  Gengir Volk molestia sibilabat, angustatis oculis, ore contorto;
  - Ita volui probare novum propositum tormenti cybernetici in illis, quod dicunt eventus mirabiles dat. In corporibus inogalactis utitur undequinquaginta miliones punctis.
  Repente inscriptio monitoris illuminata est: "Ob acerrimam rerum condicionem et necessitatem coacervare copias ad decretorium proelium cum potestate Ding, ordo est omnia secundaria operationes prohibere et ad Amor-976 procedere. sector, monstra Dol-45-32-87 quam celerrime!"
  Imperator Kramar inspiratus dixit:
  - Bellum aeternum virgo sine sanguine non potest perficere! Bellum cum avida meretricis manu - nunquam victoriam dat gratis!
  Gengir raucus, fremens;
  - Bene, otpulsarim, ungues abeamus! Ab hac cloaca!
  nascuntur milites Stalzani non disserendi, sed implendi credo, eo magis, ne hi quidem animo perquam foedissimi sunt. Tellurem semimortuam relinquens ulceribus cruentatam, stellae in hyperjumpum intraverunt.
  In planetis Telluris incolarum paene duodecim miliardis, minus quam una et dimidia miliarda supersunt, vulneratis et debilitantibus inclusis. Species humana reiecta centuriae.
  Prima igitur cognitio mundorum "rationabilium" facta est.
  Caput 5
  Super nos micat superficies coelestis;
  Ut magnes illecebrosa sublimia nos attrahunt.
  Vivere et volare ad planetas volumus...
  Sed quid fieri potest cum fracti sumus?
  Post cladem Din Imperii et impetum temporis quietis, Stalzani iterum in Terram redierunt. Quamvis plures planetae habitabiles in parte galaxiae ubi planeta humanus locatus est, omnes mundi culti in digitis unius manus numerari possent. Nimirum haec galaxia appellata est zona primavalis, secundarium obiectum expansionis et evolutionis consideratum, quamvis non pauciores planetae ad vitam et abusionem quam in aliqua alia regione convenientes essent. Itaque nuntius exsistentiae civilizationis relative provectae, et etiam a creaturis tam similibus stalzans habitatae, a summo imperii ductu seriam attentionem attraxit. Quod una e maioribus starships in pugna adhuc aucta cura in hac tellure amissa est. Decretum est de molli optione pro hominum deductione, de relinquendo consilium ad internitionem.
  Cum adhuc plures stellae potentissimi stellarum imperii in hac Universi parte ex intimis spatii emerserint, humanitas amplius vim resistendive cupidus non habuit. Ictus furiosi in ultimo impetu perculsi, voluntaria terrestrium resistendi sunt. Multi unum solum voluerunt - vivere vivere.
  Hoc tempore stalzani erant humaniores. Cum omnino similem originem habeant, simul, multo perfectiores, technice magis exculta quam homines, flexibilitatem et calliditatem hi super-anti homines ostendere potuerunt.
  Mox unum regimen in Terra constitutum est, et greges separatistarum localium militum stalzan sine labore in photons spargunt. Idque factum est iam assertum rogatu "lictorum" indigenarum. Pactiones commercii factae sunt inter imperium ingens stellarum et systematis solaris exiguum. Billions and billions of Kulamans were invested in the ruined oeconomia Terrae.
  Stalzany Venerem, Mercurium, Iovem et alios planetas solis systematis domavit. Viae celeritate fulminis paene aedificatae sunt, novae officinae aedificatae sunt, novae fruges, species faunae importatae, fames et morbus semel finem imposuit. Corrupti politici ac diurnanei Stalzans omnibus modis laudabant eorumque notiones benevolentiae, officii, amoris et iustitiae. Exitium catastrophicum a primo contactu attribuitur insanis corneis psychopath - Lira Velimara, qui posthume ad gradum ac tudo demotum est. Verum, servatis ordinibus (quae, secundum opiniones imperii purpurei constellationis, bonas casus reliquerunt ad curriculum in alio mundo in quo mortui eunt). Cum tandem patuit quod omnes gentes a stalzans victae, qui ejusdem originis erant tellures, invasores, erupit vehemens amoris unda inter utriusque mundi repraesentativa. Matrimonia orta sunt, liberi nati sunt. Veteres inimicitiae oblivioni videbantur, et novus orbis ante tellures aperiret.
  The "melymon" relationum interstellariorum abrupte finita. Princeps Consilium Superioris Sapientiae (sicut corpus gubernationis Stelzanath centralis appellabatur) legem mutavit. Iussu Imperatoris disciplina militaris introducta est, et praefectus ad custodiam progressus et peculi deputatus est. Fluxus peregrinatores ad Terram ad minimum redactus est, et deinde regimen visa super-strictum introducta est. Omnia beneficia cooperationis cum magno sidere imperio evasit in uno latere.
  Facultates systematis solaris solum fiscum ditavit, deinde oligarchi qui in Stelzanath pepererunt. Idem tamen fuit in omnibus aliis planetis, a gente Hunorum subiugata, qui se solos natos altissimi Dei nati, qui infinita diversis mundis vincere debent. Stalzani summam trium milium galaxiarum vicerunt, superaverunt et subiugaverunt paene quinque miliarda magnas et parvas civilizationes. Stalzan controllnbsp, Virgo aeterna, quae sine sanguine non potest perficere! Bellum cum avida meretricis manu - nunquam victoriam dat gratis!
  Trillions systemata siderum et planetarum ab ipso initio ceciderunt - stratores ab initio nullam occasionem tali armadae obsistere habuerunt. Et post bellum, quod ad signa purpuratorum imperatorum parva equestri proelio supererat, sola victoris clementia speraret. Sola vis in hac parte universi, quam superbos stalzans computare ac timere debent, est universale concilium iustitiae et moralis. Est quiddam simile vasti Super UN, in quo Zorgs dominantur et violinae principales agunt. Creaturae trisexuales, vetustissima civilizationis cum historia miliarda annorum. Hi fratres exculta mente bella non gerunt, nec aliquem vincere quaerunt, sed ordinem in universo servant, et solum in casu necessitatis vim habere possunt. Arma et machinamenta tam superant quam arma stalzanorum, ut etiam ipsi arrogantes et obstinati ne bellum contra Zorgs iniciant. Diu zorges siluerunt, non impedit, fortasse nimis diu. Sed cum stalzani extremam impietatis partem transgressi sunt, principiati pacifici in conflictu intervenerunt et partes bellicas separaverunt. Territorium hoc tempore captum a potenti Stelzanath tam ingens fuit ut plus quam una generatione indigerent ad mundum dominandum, assimilandum, et omnino superandum. Itaque post aliquot proeliis adversis novas communicationis interstellarii normas sine multa repugnantia acceperunt. Zorgs abusionem aliarum gentium, populorum non intercessit, sed eos parere coegit iurium omnium rationalium declarationibus. Humanam habitudinem ad quamlibet intelligentem vitae formam consequebantur, cuiuscumque sit molluscus, lacerta, arthropoda, vel etiam silex, magnesium et aliae materiae intelligentis formationes. Non omnes creaturae in universo structuram dapibus habent, Zorgs inclusis, varietas formarum vitae est infinite magna, adeo ut nemo etiam sciat proximum numerum omnium generum materiarum viventium. Multas restrictiones imponebant regulas ad pervictos orbes abusus, quas etiam superbi Stalzan et alia coloniarum imperia violare timuerunt. Inter Zorgs erant eorum heroes et missionarii, sacerdotes eorum, qui humanitatem, veritatem, humanitatem repraesentantibus aliis civilizationibus insinuare studebant. Inter eos, Des immer Conoradson, nobilissimus flos Zorg, aliis clarior factus est. Fuit dives et decens, sicut miles in media aevo, valde peritus et perquam ingeniosus. Stalzani eum timuerunt (per recentem in Sirmus systemate inspectionem, totum fasciculum abusus loci auctoritates commissos patefecit et renuntiationem prioris praesidis eiusque complicum consecutus est). Erat igitur casus ut fortuna hominum sublevare posset. Tametsi quid obsessio rectoris dabit? Mille anni iam elapsi sunt ab occupatione telluris, vicesimae praefectorum XXIX, et hic fortasse fuit improbissimus et crudelissimus, ceteri vero etiam procul a bonis latinas - non molles sunt stalzans! Ideo motus consilii secreti resistentiae constituit querelam seniori senatori mittere de nimia abusione incolarum planetae Terrae. Iuvenis pugnator motus resistentiae Leo Eraskandar existimatus est ad telegraphum tradendum. Ex superficie telluris Telluris hoc paene impossibile est.
  ***
  Panorama majestica spatii et ingens tabula tria dimensiva hologram galaxiae ornavit thronum palatii colossici. In hac ingenti compage mansit marescallus systematis solaris Fagiram Sham. Recentius status praesidis in hac tellure signanter upgraded est. Praesidis habitatio in Tibet erat, et palatium undique montibus ingentibus claudebatur. Munimentum palatii galacticum erat in monte edito infixo planitie, et facile indui potuit, indiscreta observatione visuali, tam a superficie terrae quam a spatio. Stalzan oligarchi luxum et pompam amabant. Aulae palatii statuis variorum heroum Stelzanath ornabantur. Multae picturae et imagines omnium generum plantarum robotarum ductae fuerunt, maxime originis non terrestres, nec non depictae creaturarum realium et mythicarum ex aliis planetis.
  Typice in actu perdiligenter depictae singulae tabulae ex micro-vulsis factae sunt et sicut in pellicula motae sunt. Multae mansiones musaeis similes sunt. Multa erant objecta telluris Telluris et varia armorum genera ex aliis Telluribus. Prope erant gladii et tormenta laser, secures lapideae et blasts, plasma et fundis, stellulae parvae et piratae saevi. More maiorum genera miscere consuevit ad vim et inclusivenitatem magni Stalzan imperii illustrandam. Ipse praefectus mundos et planetas mutare probavit, saliens ut vipera furens, gibbon pinguis quinquaginta planetarum (mediocris, uno et altero quoque anno) substitutus. Hoc rusticum rusticum coram complexionibus vel praeiudiciis non pertulit. Primo quidem decreto terrae incolas vetuit operari in quibusvis plantis ac officinis quae ad stalzans non pertinent, ob inoboedientiam, mortem, opificum ac familiae membra. Qui vias seu bases militares accesserunt sine transitu aliquot chiliometrorum apertae sunt ignis ad occidendum, et crater centum metrorum in diametro loco intrusoris manserunt. Servi, qui Veneris operam dant, omnino non sunt soluti, et qui obiecerunt in receptacula coniecti sunt, in singulos atomos asperserunt. Aliquando, propter homines cum parva copia oxygenii, eas in saccis pellucidis in Sole pro cachinnis dimiserunt. Mors illa tardissima et dolorosa fuit, oculi primo effluxerunt, deinde cutis et coma adusta sunt. A momento emissionis ad mortem, interdum in hebdomada vel etiam plura transierunt. Cum ad Solem appropinquavimus, calor paulatim augetur, sed non tam cito ut homo conscientiam amiserit quin totum fingitur experimentorum experimentorum experimentorum. Mutationem interdum fecerunt contrariae, paulatim torpore victimarum. Tormenti urbanus, ab infirmo phantasmate adhibitus, etiam usus est. Plerique in servitutem veniebant aut servi pro debitis serviebant. Aspera atque ferox ratio abusionis est, humiliatur iumento.
  ***
  Praefectus locorum copiarum obtinentium, Gerlock Generalis duo stellae, nuntiavit in proximis eventibus in planeta ward. Hic levia certamina cum fautoribus erant, quamvis in aliis planetis nulla clandestina bellica principia esse non possent. Stalzanorum potentia firmata est, et aperta certaminis species ubique fere oppressa est. Praeses inflatus sedit, figura ingens fere mergitur cum ingente sella nigra. Sella erat lapidibus pretiosis ornata et super aulam quasi solium regale exaltatum.
  Gerlock Shenu nuntiavit sono fortuito. Etiam in sono magis piger;
  - Temptarunt ignem securitatis robots lignariorum unitatis. Eorum ignis leviter laeditur unum roboti. Ex eo quinque interfecti, duo vulnerati, duo capti. Cetera non secuti sumus mandata tua. Omnes oppugnatores in camouflage erant causae quae contra fixatorem ultrarubrum tuentur, et motorcycles aeris sui facti. Praesent sagittis sollicitudin ante. Omnia denique forent, sed una emissa plaustrum spuma movit oleo. Totum agmen cum arboribus recentibus succisis spargitur et incluso ligno supervalabili, quod cito crescere non potest, comburit. Damna superaverunt 30 decies centena kulamans. Haec nos schedula exuit. Et in ceteris partibus omnia tranquilla sunt.
  Fagiram hystericam maxillam suam quatiens, fremuit;
  - Bene, iterum damnum significans permittitis, hoc vacuum ad punctum foraminum atrarum! In genere, si minimos gradus rebellium minimorum minimorum ope technicorum investigamus, stultum est talia damna ferre. L- 23 sector quis auctor fuit?
  - Hecky Wayne! - Breviter respondit Gerlok.
  Marescallus additus in leniore, fortasse etiam iners, sono;
  - Exstinguunt omnes clandestinos, qui intererant impetus. Et alia milia eorum, qui non communicaverunt, sicut triginta milia paganorum in arboribus crucifigerent, inde ab annis quinque.
  - kulamans unus pro mille? - Interrogata, leviter fugax Gerlock.
  Fagiram Sham iterum elata voce, unum e dente etiam magnitudine accrevit, micatque corona in modum turpis capitis;
  - Unus mille non sufficit! Arboribus confisi sexaginta milia obsidum reliquerunt. Strati sunt sicut canes, fustes et catenas amant! Melius est mares facere, ferociores sunt quam feminae locales.
  Gerlock balbutiebatur in sono amabilissimo, et index digitus eius automatice globulis plasmatis computatorii premebat:
  - Mira opinio. Possumusne novam notam meta-viri quae masculinum genus in terra delebit, et feminas ancillas ope robots et schedulis foecundabimus?
  Dente praesidis ad priorem magnitudinem rediit, et vox ad pigrum sonum rediit;
  - Non opus! Maribus etiam tantisper indigemus, corpore non tam pingue et elastico. Melius est pueris quibusdam mitior patria thalamis meis! Adhuc superesse non possunt!
  - Et si unus ex servis periclitatur et crucifixum contubernalem tollit? - Gerlok eiecit talem banalitatem iam perfecte sentiens quid responderet.
  Fagiram catus crepuit pugni, magnitudine peponum et corneis obtectus, cuticula obscure cinerea;
  "Tunc alia millia pro uno ablato servo, non decem millia" crucifigemus. Praeterea viginti millia primatum glaber infixit. Ut quisque videre potest nostram potentiam et crudelitatem. terreni contremiscunt.
  - In ore tuo est oceanus sapientiae, universitatis magnitudo! - adulanter dixit generalem sycophantam.
  Fagiram spectavit in altam fenestram caelatam, mixtisque smaragdis et pyropi in tabula aurea coopertam. Pocula ex diversis angulis spectata multiplicatum in aula regia incrementum dedit. In ea, quomodo executio facta sit: pueri duodecim a duodecim ad quattuordecim annos nati sunt verberibus obnoxii. Flagellis tunduntur in acidi fluorici admixtione cyamidine. Hoc scissa permisit viscera citius sanare. Per verbera, ipsi pueri numerum verberant, si perdiderit cruciatum, tum ab initio verberare coeperunt.
  - Hi sunt vigilum cadets indigenarum. In nugis videntur, sic sine mutilatione discursum sunt. - Explicatur, strabo Gerlok.
  Fagiram valde gavisus est intueri fuscum corpora muscularium puerorum flagello verberari. Sanguis ex nudis corporibus stillans, ne quis puerorum staret, exclamavit: significat nunc se ad mortem vapulare.
  - Hoc ipsum bonum est, illud amo cum laedunt, praesertim filios hominum. Eo quod spectent sicut stalzans facit processum tormenti multo iucundius. Qua voluptate excruciarem filium meum, sed tumulus ille me fugit ad praesidium remotum in extrema parte imperii perpetui. fremuit sadist absoluta potestate in humanitate praeditus.
  - Pueri non tam grati sunt! Nullus honos parentum. - Libenter confirmavit Gerlok, qui etiam experientiam negativam habuit. Intuentes blank, dux addidit. - Bonum est ut functiones prolis suscitandae ab munitionibus occupatae sint, et valores familiares priscae in Aetate Lapidea remanserunt!
  Ingens papilionem advolavit ad mutilum, puer inscius, supinus sedit. Coepi mordere. Placuit praesidi faciem rotundam et figurae subsidio
  Fagiram mandatum dedit carnificibus stalzan, hologramis in armillis illuminatis;
  - Obstrue eam et truncum suffla!
  Percussores scapulis palliati satis magni pendere linteis magnae familiae latrante;
  - Aures in summis, domine!
  - Quot cadets indigenae vigilum habemus? marescallus inquisivit raucum.
  - Tantum in urbe Roma quingenta milia. - Conclamant carnifices.
  - Deinde audi ordinem meum, omnes per ordines abi. pueri verberant pueros! Et ego vigilabo. - Fagiram acuta digitos ad iuvenem, corpore vulnerato. - Et hunc puerum, deinde resipisce illum. qui tormentis cyberneticis specialibus subicietur. Computatorium et micro-robotis, omnem cellam miseriam implebit. Ego personaliter accommodare ad limina doloris.
  Puer elatus, incitamento injectus, oculos aperuit, crines flavos cum brevi remigio concussit. Clamavit pueriliter perdite:
  - Miserere! Non faciam iterum!
  - Tace, addamus, ipse te nunc praeses curabit. - Minati sunt, ridentem ut animal et micantes coccineis, carnifices.
  Fagiram placuit, ventrem permulcet ingens;
  - Habeo aliquam ideam de dolore effectus, praesertim si micro-robotis aortae cruciabit et in nervi terminationes directe agunt. Quanquam e contra, nihil est melius, quam tale nihilum hominem tua manu verberare.
  - Hoc assentior! - Gerlok genas inflatas et Mimorum speciem sumpsit magnitudinis. - Si vis, possumus magnam venationem componere cum corralione hominum.
  Fagiram rostrum extendit in fortissima beatitudine;
  - Certum est. Da ceteris pueris aliam centum catenam hamatis nudis calcibus percutientem et innuere me eorum clamoribus audire cupio. Nam moeror et clamor mihi est optima musica.
  - Fiet, sed quid cum Heki? - Gerlock extendit manum suam et seminudam, nigram ex sunburn, sed simul ancilla flava vitreum recenter mixtam cervisiae localis ei tradidit.
  - Hecky Wayne ad privandum bono gradu pro anno. Non pugno bellum ludere, sed voluptati emolumento non intendo. - Marescallus constitit, et sine ulla voce dixit. - Haec est spes sola mali nuntii?
  - Nunc, est. Sed magna... - Gerlok haesitat et suffocatur in cervisia, fusca spargit nasum suum titillationem iniucundam.
  - Item, sed? - Fagimar statim erectus factus est, etiam paucas gradus in tegulis marmoreis variegatis sumpsit.
  - Rumores sunt quos Ministerium Amoris et Veritatis inspectionem parat. Bene, haec Dicasteria non habet magnam necessitudinem cum relativo tuo, in capite throni Donec Donec, Geller Velimara. in lutum evellent te. - Gerlock plane sollicitus erat, de sua cute magis sollicitus. Leges Stalzanath durae sunt, et anti-copiae inferorum essentialiter militaris sunt.
  - Nihil suus. Cum ad terrestres veniamus, praesertim nuper, peiorem praesidem posuerunt. Quo magis violationes et abusus potestatis, eo minus removeri verisimile est. Plus surripiamus! Tu supra consilium das - reverti!
  Fagiram constitit, pugnis in pinguibus lateribus innixus, theatralem pausam fecit, deinde tonitru resonavit;
  - Ordo est!!! Super gaudens!
  Prorex telluris risit sicut delirus. Generalis lymphatus, aures injucunde ridentibus laedunt, quod in Tellure fit nisi violenter insanos homines. At praeses ridens usque ad porcum crepitum sedato serio locutus est.
  - Technice destructio rebellium brevi tempore agitur. Nos, bellatores invictae Purpurae Constellationis, omnes "culces" simpliciter opprimere possumus, sed id non facimus. Uno modo, hic planeta verus fovea est, et bellum clandestinos solus delectat. Secundo opportunum est rebellibus omnia tribuere, tam detrimenta quam inopias. Summa est processus ipsius. Metus mortis diu mures cruciatus, excitans animos et attentionem inter ludentium. Et similes sunt nobis quae adducunt vocales. - Stalzan brutus bracchia dilatavit et digitos movere coepit quasi ornans chartas distribuens. - Incipimus ludo, sic itur cum tribus aces. Ligones sunt nigri, adamantes sunt Russi, vermes sunt Sinenses. Qui fustes sunt? Aliqua permixta. Aliquam tuba pecto percutere! Duae aces signatae sunt, paucarum minutarum rerum e ludo eas capere agitur.
  Fagiram constitit - robot volans accipitri similis, ope longioris unguibus visco, dedit ei vitream cum tinctura dopae viridis venenatae, bibens;
  - Tuus amor Sakeke! Qui multum bibit - feliciter vivit!
  Marescallus praeses, tenens in manibus speculum, iterum latrabat, adeo ut asymmetricum rostrum cum stultitia spargeret;
  - Ubi Russi et auctor Gornostaev habitant?
  Gerlock titubatus in confusione;
  - Rationes in computatorio... Quid ergo invenias - iustus exspuere! Misericordia est quod adhuc sunt planetae, qui non ducuntur nec fixa sunt. Ideo procuratores rebelles proximo tempore etiam in ripam nummi frangere potuerunt et capere. Cum nostra excellentia technica hoc fieri non potest. Sic aliquis prodit nos...
  Fremitu interrupit fagiram ;
  - Praecipe igitur, quam celerrime computa! Step iter! unus, duo supersunt! Cum febre alba!
  Communis, extus similis ingens incola telluris Telluris graviter inflatis, ambal rubescentem; conversus in vale manu iacens. "Adhuc praefectus hic marescallus cum valido trabea, ut aviam suam, Lira Velimara (Quamquam extus multo pulchrior erat)! Forsitan ideo hic translatus est cum promotione? .."
  Obstrepitante fremitu bubali clamor cogitationes suas;
  - Sta! Mandamus do ut novum telum vacui degrezia experiatur. Vacuum rebelles, sane cave. Munus impono capiti Ivan Gornostaev in numero milium milium kulamanorum. Tradent eum, et curabimus illum. Et tamen, Generalis, cubismus nunc est similis, praesertim apud Stalzans. Quaerite picturas cubisticae huius foraminis spatii. Centena sestertium valent. Picturae ex hac tellure semper chara fuerunt. Multum clientium in galaxia centrali sunt.
  Confusus Gerlock ingemuit.
  - Ita tua excellentia! Sed nimis ante nos direpta est.
  Fagiram , respondens , pugnum ad ipsum nasum sibi suppeditavit;
  - Sint servi lintea nova hauriant. Nam qui non possunt, laser prius in cruribus, deinde rescindimus digitos. Bene, postquam urbanus importunus, manus nostras opprimemus! Perge!
  Communis discessit.
  Fores illapsum tacite clausit. Insigne illis draconis instar septeni dentati instar fulgebat. Eximius Draco erat animal verum et horrendum periculosum, quod in examina asteroidum habitabat. Secundum fabulosam, rara haec bestia hyperplasmica in pugna decisiva pro potentia occidit primum ministrum unitum Stelzanath, qui hodiernam dynastiam regnantem condidit. Systema computatorium intra ianuam occultatum est, parvum plasma laseris dolii ex utroque ore haerens, paratus ad aliquem vitae praesidis conatum ferire. Duae pugnae robotae in modum gryphonium educandi, missilibus clavati, omnes motus prope thronum praesidis investigabant.
  Fagiram se mixturam alcoholi cum loci hashish effudit et cum voluptate recumbens audivit quomodo pueri crudeliter mutilati sunt. Ridere hysterice iterum coepit, deinde pyga premebat, complures servi alta alta cubiculum intraverunt. O miserae puellae, ut explerent sordidam libidinem furiosi!
  
  Caput 6
  Non solum in caelo regnat crudelitas;
  Est benignitas et iustitia!
  Significat viam amoris apertam;
  Nobilitas in eo habitat, non misericordia!
  Zorgi una ex maximis culturis in universo sunt. Ingens potentia, universale concilium ac communitatem galaxiarum independentium formans, multo ante etiam ante planetae Terrae exsistentiam orta est. Cum Sol protostar erat et in ultraviolaceo fulgebat, et nigrae venae foramina clara erant quae lucem largiter dabant. Tum quoque Zorgs exteriora spatia potiuntur, negotiantur, bella cum finitimis gesserunt paulatim spatium suum augentes. Sed una cum progressu scientifico et technologico morali et morali exculta est. Propaganda ad bellum et bellum ipsum sordidum, flagitium, facinus homicidium, peccatum, rationalibus nocere, contra rationem nefas haberi coepit.
  Paulatim nova communitas galactica formata est, quae solum voluntario fundamento est inita. Aliae civilizationes independentes manere potuerunt. Pugnabant tamen inter se subinde bella stellata. Etiamsi in speciebus eorum certatio certaminum immitis est, quid dicamus de gentibus quae ne cellularum quidem compages communem habent. Nunc autem fere certamina loci indolis erant, et raro ad bellum grave spatium pervenerat, cum singula imperia paulatim crescerent.
  Subitus ingressus in universalem orbitam novae civilizationis stalzans consuetum cursum rerum mutavit. Novissimis armorum generibus utens, socios in coitionem colligens, et deinde eos prodidit. Agentes, ubi astu, ubi astutia, praepetes stabula adaugent, tumentes ut viburnum. Se magis magisque novos sub se comminuens orbes, Imperiumque magis magisque magisque cupido. In cursu stellarum proeliis, humanoids a billions primo occubuit, et scala et victoria per trillions quadrilliones creverunt. Multae decies centena milia spatii erucae, aeroplana stellaria, stellae intergalacticae inter se bellabant. Totae planetae in spatio explosae et dispersae, galaxiae literaliter devastatae sunt ab inexplicabili annihilationis flumine expansionis. Auxilio insidiarum, insidiatorum, proditorum, Stalzani in aliis mundi regionibus bella et bella seminaverunt. Mercenarii conducti, coalitiones formatae et mundos magis ac magis absorbebant et augebant. Stalzani imprimis crudeliter et furienter in rempublicam stellarem Din. Decani, sicut Zorgs, creaturae tres sex erant, nec oxygenii in metabolismo utebantur. Quamvis oxygeni-nitrogenii et oxygenii-geli atmosphaera, quae in universo frequentissima erat. Talis atmosphaera zorgas et dinnas nimis acriores erat, et sine spatiis simpliciter oxidebatur, in veneni decoris illis graviler moriens. Stalzani bellum totalem decanis ad delendam exterminationem gesserunt, ne parvulis quidem et foetibus pepercerunt. Decani ut species fere penitus exstinguuntur. Et tunc Zorgs intervenit. Praestantia technica opprimens et duae validae lectiones e bello Stalzans ad rem reductae sunt, internecione civilizationis intermittentes. Zorgs ex hibernatione evigilaverunt et acrius in bellis versantur, in spectaculis sanguinis inter civilizationes. Circiter octoginta quinque quadrilliones decani perierunt (numerus silvestris, difficile est talem numerum opinari), hoc non attentis multi- trillion incolarum mundorum moderatorum est. Proculdubio devicta Purpura constellatio crudelissima est omnium bellorum stellarum intergalacticorum in historia universi. Paulatim pugnatum est, quamquam postea expansio continuata est. Stalzani per tria et dimidium milia galaxiarum occupaverunt, potentissimi imperii stellarum effecti, circa viginti miliones ingentes stellarum civitatum vincentes, civilizationes paene quinque miliarda, mundos habitabiles plus quam quattuordecim trilliones ceperunt, immo plus non habitabiles, sed idoneos. ad abusionem planetarum. Quot homines simul mortui sint, numerari non potest. Imperium Stalzanorum - Magnus Stalzanath - omnium intergalacticorum imperiorum amplissimum factum est. Ob activam interventus Concilii Oecumenici Iustitiae, bella paene cessata sunt, tantum terminus parvus ferit remansit. Praecipuum centrum certaminis intergalactici se in oeconomiae, vehementis certationis et incrementi industriae et commercialis espionagem convertit. Nova systemata stellarum non hyperlaser, sed kulaman (currency). Coloniae nuper victae premebantur, praecipuum propositum ad exprimendum plus pecuniae opesque. Attamen Concilium Oecumenicum Iustitiae, sicut in faucibus massa, regulas strictas constituit ad devictorum abusionem, limitationem in usu vi ac proportionalitate iurium humanoidum. Ob technicam excellentiam colossalem, Stalzan et alia imperia siderea timide erant ad bella cum communitate galaxiarum independentium et, dentibus stridentibus, regulas agere coacti sunt. Quam ob rem timuerunt emendationes Concilii Oecumenici multo magis quam inspectiones propriarum auctoritatum. Relationes inter Concilium Oecumenicum Iustitiae et aliorum mundorum variis tractatibus ordinantur, quae ad stabilitatem relativam in hac parte universi permittuntur. Des Imer Conoradson, senior senator et summus inspector generalis congressus, mente analytica claruit, phaenomenis intuitionibus et tenacitate, incomprehensibili pudore ingentique eruditione. Aetas Des imer Conoradson erat prope decies centena millia annorum Terrae. Multorum millennium in una mente experientia. In tanto temporis spatio discitur laqueos cognoscere, videre dolos mendacia, calliditates detegere. Nempe potens aura fiduciae circa Conoradson creavit. Credebant ei sicut in Messiam, et pro eo sicut pro Deo orabant.
  ***
  Post gravem pugnam et caedem conatum, Leo Eraskandar egregie celeriter recepit. Utique technologiae regenerationis novissimum effectum habuit, sed etiam peritis doctoribus mirum fuit. Puer surgens deambulavit magna cum custodia mira facilitate. Tabulatum sub nudo plantae erat calidum et valde molle, et in eo repercutitur quasi in trampolinum. Parietes ipsius custodiae erant picti sicut gramina, ubi Liffey catuli ludebant, capita cervorum ridicula, corpus pardi, unguibus et caudae ierboum, modo in fine fimbriae magnificentiori.
  Dicasterii hic carcer non est, imago gravitatis cum hologramis tribus dimensivis in angulo, recens aer cum odore herbarum, hydrobed et babysitter-robotus aurei cum cruribus araneis. Prima cogitatio: Quid si fugimus? Relinquere pupillum non est factum Herculis ad perficiendum, sicut nutrix cybernetica avertendi, sed torquem servi tollendum, et magis difficilius, ex arte vestigia spinae insita. Si fugere conetur, statim captus erit et probabiliter eliminabitur. Conatum digerunt, eum non reprehendunt, sed Urlik non attigerunt, testimonium servi in hac causa vim iuris non habet. Sed nondum opera factionis suae perfecit, graviogramma ad Magnum Zorg mittere non curaverat. Sic socios deducit, fragilemque fidem. Sed quomodo hoc faciet, si omnes transmittentes in potestate sunt, et omnis gradus eius indefesso computatorio investigatur. Puer in molestia insiliens, lacunaria monstri marini stricto tetigit, festivius quam formidolosius. Deinde dixit;
  - Nullae condiciones desperatae, pro iis quorum cogitationes non exeunt, per sedem posteriorem! Iocus breviter Leonem oblectavit, sed tunc iterum modus cecidit. Aliquid desperandum erat, sed vaga dea est Fortuna nec semper adminicula. Sed haec dea pulchra iuvenes et fortes amat, quae corde non carent!
  Porta cataphracti disiecta armata et mirae pulchritudinis femina fovere cameram intravit, quae repente ex rivulis radiorum disinfectantium candidissima facta est. Adolescenti quasi mediocris visa est. Alta, athletica (duo metra mensurae magnitudinis est pro foeminis stalzan) et fulgentibus facie pulchris mirae suavitatis et affectionis. Et satis inusitatum fuit, quod semper volat insultus et arrogantia. Lenem manum pueri in umero collocavit Lenem, cutem levibus nitidissimis unguibus scabit.
  - Carissime, iam pedibus tuis es! Et veritus sum ne hoc monstrum te aetemum debilem relinqueret.
  Capilli eius septem-color iridescentia iuveni thoracem muscularium quasi scutis complicatum tetigit, et odor unguenti odoris inebrians, passionem excitans. Stultus leo non fuit et statim intellexit, quid ei opus esset Circe pius, sed tamen quaesivit;
  - Ignosce, quis es?
  Illa propius commota, pueri dulcem frontem rosea lingua lambit, molliter clara voce dixit:
  - Im Vener Allamara, filia praesidis loci, praefectus stellarum IX, intelligentiae mercatorum department. Noli timere, non nocebo tibi. Moneo te modo intermissum accipere et ascensurum ad personalem palatium meum. Mihi crede, luxuriosus est et formosus. Ostendam tibi multa quae in Tellure oblita nunquam vidisti. Planetam dolore voco.
  - Quare? - Leo mechanice quaesivit, dum involuntarie rubens sensu passionis delectabilis divae e gente titularis Magni stellae Imperii.
  Dominus lacrimas fundit, videns quomodo homo cecidit, crepitu carnes hominum combussit; - With aspiration and in rhyme, Vener edidit et diligenter fauorem iuvenis manu sua tenuit. - Sed tu tam similis nobis. nisi violente vel aliud quidpiam volui cohibere!
  In Leone, teenage pudoris et prudentiae naturalis in relatione ad omnes stalzans odiosos homines et naturalem vocationem iuvenum, corpore sano pugnavit. Vox pueri pudore et magna confusione prodita est;
  "Id multum interest, sed servum torquem gero et venato strangulato."
  Vener contemptim dixit quasi merum nugae;
  - Non est quaestio. Facilis est monilia arcere et auferre, cum scias omnia eius operandi principia. Quod ad investigationem tuam pertinet, dominus tuus nominal Iovem Hermes mecum non impedit. - Stalzanka, ad maiorem expressionem, extremam palmam in aere tenuit. - Pater meus tycoon multum frigus difficultates ei causare potest.
  Praecipienti gestu, invitavit ut eam sequeretur. Peccatum sane est, ut casu careat... Et non solum mihi, qui meam demulcet conscientiam...
  ***
  Armati auto- glider leviter e vestitu basali abruperunt et accurrerunt. In Terra, ubi solae ruinae ex veteribus domibus manebant, et ex novis aedificiis solum castra, bases militares et residentia praesidis erant. Tales urbes Leo nunquam antea viderat. Giant skyscrapers attingentes chiliometrorum in altitudine. Visi sunt cacumina eorum, lilac et rosea nubila mundi lacerantes. Machinae volantes in aere, e discus planis et teardropis formis stalzanis et humanoideorum generum humano- rum insiliunt, ad exquisitissimum propositum earum vitae genera quae arcta analogia in Terra inveniri non possunt. Kilometer billboards, templa gigantea variis diis et hominibus. hortos circa aedificia suspendentes et moventes cum incredibilibus et incultis plantis, floribus, et viventibus mineralibus. Fere omnes domus colore et compositione diversae erant. Stalzani colores candidos valde delectabant, complexionem iridescentium colorum, et fabula radiorum diversarum variegatarum. Etiam aedificia plurima a loci multitudine ante devictionem huius planetae erecta picta et colorata sunt ad sapores invasores. Eraskandar etiam saturatas colores amavit et mira ludicra lucis implicata, haec urbs ei visa est fabulose pulchra. Maxime si Terrae mutilae et humiliatae memineris. interea Venus Allamara propius propiusque urget, nudum manibus corpus destringit. Puer pene nudus, et invito, factus magis ac magis commotus, literam cupiebat inicere in hetera iuxta se sedentem. Venus etiam magis ac magis excitata est, undiquaque cupiditas.
  Quanquam Leo ne 19 quidem circuitus fuit (setatem ejus commentator leviter aestimavit), longus fuit ac fortis propter aetatem. Altitudo fere nonaginta metrorum est et sub nonaginta chiliogrammata sine ulla ulla pinguitudine ponderat. Tan aeneum fuscum musculos admodum prominentes et profundos exponit, figuram etiam pulchriorem faciens. Valde fortis est propter aetatem suam, quae ei tribuit singularem singularitatem in virili pulchritudine. Quid mirum, in Tellure, puellae insaniunt pro potenti viro cum aedificatione Apollinis, sed adhuc iuvenili facie, quae rotunditatem teenage retinet et cutem teretem sine crine uno. Eodem tempore pilus in capite crassus, aureus, levis, leviter undulatus, quod tamen non ita conspicuum ob brevitatem, TONSUS apud Stalzans est celeberrimus. Quid feminae amant? Forma, virtus, aetas, si felix, quoque mens. Videndum est quod apud stalzans mulierem strenue movendi virum esse in rerum ordine, nihil hic insolens est. Aequalitas etiam rei militaris in coitu arctissimam mentem attulit, cum tam mas quam foemina huius generis aggressoris, nescius pudor, de victoriis in fronte gloriatur. Leo rugose subridebat, videns in foeminae specie, ingentis athleticae figuram in skyscrapis, duodecim ingentes fenestras, quarum plenas puellares ubera imitabatur, papillae velut stellae in caelo fulgentes. Ridiculam constructionem aggressoris gentis. Immensum imperium cum nonnullis matrimonii elementis. Quo magis mirum est libidinosarum foeminarum acies tota non aciem instrui.
  Antecedebat longissimum aedificium in provincia - Templum Imperatoris. Erat procera, multi- domed structura. Haec testudinea erant variae figurae et colorum, quae splendido nitore scintillabant. Intra sanctuarium reactorem hyperplasmicum erat, unde cum obscuraretur, colossicus hologram stabat intuitu templi vel cosmici externi "supercaesaris". Transiens templum magni imperatoris media. Evolaverunt ad vicum Vadkoroz. Hic est palatium eius - luxuriosa, ingens, simpliciter mirabile imaginatione, prope chiliometra alta. Stilus aedificiorum stylo orientali antiquus simillimus est, color tantum coloratus, multicolor, sertis ac fontibus e tholis scaturentibus lucidis. Et superne est hologram in specie rutilantis, in qua diiudicare potes Venustates stellatuum scindendi. In introitu multae robots securitatis, duodecim vigiles indigenae (mixtura felium simplicium minks laeto). Caput praetorii praetorii, Praefectus stalzan, blande risit, Palmam latam tenens.
  - Et tu, fili, euge! Verus bellator Magni Stalzanath. Roga dominam nostram, eam consequetur, et miles fies, et si excellas, recipies civitatem et reget universum nobiscum...
  Vener interrumpens ministro improviso voce dura.
  - Noli in alienis negotiis miscere! Tu, exercitus ingenue, sereno tempore dapibus ad nihilum trahis, dum nos semper explorando operamur pro patria. Exsistentia pacifica inter mundos fieri potest, sed numquam inter parsimonia est.
  Et iterum blande subridens, leonem perculit lacertis, dorsum sient, validis digitis pectus acutis unguibus attrivit. Firmi sunt musculi, cor aequaliter verberat.
  - Quam teretem cutem habes, sicut testa Samadorov.
  Aulam luxuriosa Vener non poterat iam regere. Vestimenta eius abiecta, homuncionem aggressa est. Luxuriosa eius, ut gemmae coccineae, ubera eius intumescebant et blande annuerunt. Tenuis auratis cruribus aeneis in seductivos motus transiit. Illa tenuior et siccior fuit quam plurimae feminae imperii magni, et tamen in lecto calida. Eraskandar etiam plus annis valebat. Ille etiam, quod honestum est, terribiliter copulare voluit.. .
  Leo navigans sentiebat sicut celox cursu citato et in tempestate deprehensus est. Convalescit ventus, volvens in procellam, et per totum corpus iuvenile velut tsunami violenti fluctus trahunt. Quaelibet autem nova concussio validiorem terrae motum gignit, crescitque harundo, et in omni corporis cellula quasi salo fabulosae felicitatis pretiosis spargit foelicitatis spargit. Aliquot horas adulescens et femina amorem fecit, totus casus animorum expertus. Cum illi satiati ac defatigati super tapetem magnificum jacerent, mirifice gavisi sunt. Aulam spatiosam, sicut bonum stadium, multa specula multicolora ex diversis angulis illustrarunt. Utque faustum furibundus amantes, Corpora lucida texunt, polita aenea corpora, Specula ex omnibus punctis et iugis undo resultant motibus. Aphrodite sidereo flexo cum gemitu voluptuoso, foelicitatem e vultu profudit, gladiatoris manus callosa puerilis crure sculpsit, inter digitos longos decoros permulsit, rosea calcaneo titillavit, deinde ad coxas luxuriosas assurgebat. Volitantem Venus alacres in nubila dixit;
  - Incomparabilis! Magus es iustus! Numquam ego cum quoquam tam bonum sensi. Tam fortis et mitis es , et nostri viri non sunt ut vir .. .
  Léo quoque sincere respondit. Post aliam iracundam osculum Veneris in pectore, a quo juvenis, valido corde, ocius pulsare coepit, passionem in carne obduratam renovato vigore excitavit. Respondens puer scapulis ad se trahens, rubinum germen papillae cum lingua lambens, vocem eius fractis tumultuantibus tacite dixit;
  - Scis te non esse ut magnae Stelzanath foeminae, tibi tantae pietatis et humanitatis, tu assimilas reginae pulchrae, et salvari vis. Paenitet me rogare, sed graviogrammum in Terram transmittere cupio ut parentes mei non moleste ferant. Ceterum in alio galaxia sumus ad distantiam centena milia cyclorum levium annorum.
  Bellator mercatoriae intellegentiae rem miram pueri iniustae oppressi generis gratias agere voluit, sic laetanter exclamavit:
  - Mirabile! Fortem stationem radiophonicam habeo cum singulari codice, privilegio praesidum. Dic quid vis, et te adiuvabo. Hoc solum cras iterum amare faciemus...
  Leo ad litteram in risu floruit.
  - Si ita assentior. Sola dea es Venus.
  - OMS?! - Stalzana mirum in vultu praebuit, tamen collatione numinis delectata est.
  - Haec dea est amoris et felicitatis in nostra tellure. - Eraskandar respondit simpliciter ac sine negotio ac nolens oculos deposuit.
  - Quasar vultu! Aliquando ad tuum planetam volabo. Et tu properas, nimis longa absentia periculosa est tibi. - Vener repente refrixerat, ipsa iuvenem humero admodum dure levavit, etiam paulum a pavimento discerpens.
  - Quasar? An a verbo "quasar"? Haec stella verisimiliter est maxima in universo, et adhuc tam parvus sum, - iocose, quasi rudem non animadvertens, Eraskandar dixit.
  - Noli, Leo! Totis magnitudinibus tuis laetus sum! - Stalzanka durius risit, semel iterumque amantis holoserica labra avide osculata cum melle labris, et Guidonis cum gemitu doloris dimissus.
  Eraskandar paulo impeditus erat, qui veros parentes eius nesciebat, et mulieri quae visae amandae mentiebatur quodammodo ignobilis erat. Etiamsi purpura constellationis pugna est, imperium in crudelitate et improbitate omnes superiores suos in universum eclipsavit. Sine mora inanibus argumentis, adulescens fidenter ac enun graviagram. Erat satis simplex, simplex clauium. Tum, comitante novo comite, in aircraft revertitur. In reditu, omnia sublimia et aerea videbantur. Tot peregrinae coetus edificiorum laeto coruscebant lumine, amans nitoremque colorum et impressionum viriditatem dedit.
  ***
  In custodia, totus rubus delicatorum florum cum odore ebrioso et vivacior petalis volatilibus eum exspectabat. Mensa lauta mirabiliter nec non exoticis, etiam signis stellarum imperii, fercula. Indigenae ornatum iam adeo prostravit ut aures longae, lucidae, pavimentum plasticum attigissent. Aesculapius et severus nescio quo modo despiciens male;
  - Sis felix, puer! Habes magnum amicum. Mox liber eris!
  "Absit!" cogitavi tristis Lev. "Sed aliquid non credit in tam facilem et iucundam felicitatem!"
  Tum subito aliquas non bonas cogitationum fluctus sensit: "Illos servus sum, animal peregrinum."
  Adolescens humiliatus est. Damnes stalzans! Cum disruperit, ostendet eos imbres, quamvis multae quintilliones earum sint in photons, haec tota gens ganeonum sadistic! Tunc recordatus sum verborum Sensei: "Cum fortis fueris, infirmus apparebis. Cum infirmus fueris, fortis apparebis. Cum oderis, ride. Cum tu eris ira, lentus es! Fiat plaga sicut fulgur. vide eum, cum iam ad mortem cucurrerit.
  Iterum, transmissi cybernetici solemne Stalzanath luserunt. Vera leviter immutata. Verum tamen, haec optio pathos-bellantium cognata est. Horum autem temporis non tam execrabilis fuit ab invisa musicorum violentorum incursus.
  Caput 7
  Si vis vincere
  Noli bet bonus avunculus!
  Vincere potes tua mala!
  Et fac te ipsum omnes revereri!
  Hic est - domus planeta Zorgs. Sphaera immensa, supra dimidium decies centena millia chiliometrorum in diametro. Gravitas ob densitatem maxime nuclei humilem solum 1.2 unitates Telluris. In medio telluris consectetuer metallicum est. Superficies maxime lithium, magnesium, kalium, aluminium et alia metalla continet. Praeter notas in Tellure, elementum arcanum Esentzum-4, Esentzum-8 et nonnullae aliarum partium metallorum in superficie terrae ignotae, et etiam galaxiarum vicinarum. Ipsae zorges structuram dapibus non habent, sed complexionem metallicam. Variis levibus ac mobilissimis metallis constant, partim liquida, partim solida. Densitas corporum eorum eadem fere est ac H2O. Aedificiorum panorama suo splendore ac singulari perfecta est. Non tamquam Terra vel Stalzan aedificia. Pilae, testudines, cylindrici, ovalia perdiligenter connectuntur in coronas immensas coloratas. Sphaerici et cylindrici skyscraperi decem et centum chiliometrorum in altitudine vadunt. Quaedam aedificia in peregrinis animalium forma fiunt cum multis membris, unguibus, bracchiis, et qui alia cognoscunt. Exempli gratia, domus in modum hybridis quatuor turturum et pineapplerum cum capitibus onyx, simul statutis, super se invicem decrescentes. Structurae ab Inogalactis, cum Zorgs sociatae, praecipue diversae sunt, interdum tam praetextae sunt ut hodierni artifices gnavi insanientes incredibilem compositionem prodere conantur. Hic est aedificium, in cuius specie permixtae sunt bracchiorum lolligo excavati, ordo nereis oculi longis palpebris, terebras desinentia in gemmas florum, bracket details et capita rhinos quinque bicorni, squamae piscium. Durum est vel fingere tale, sed etiam sunt ambitiosiores, magnificae et delirantes aliis alienigenis. Aeroplanum, plerumque rotundum, etsi gemmae floris similes, celeriter per hydrocarbon, methano-hydrogenium atmosphaeram chloridi hydrogenii sulfide-hydrogenis secantur. Machinae antecedens aliquae illico elabi per spatium, invisibiles manentes. Alii frictionem corrumpunt speciali radiorum pro fractione nano secundi, atomis in romonas (circa septimam potentiam hyper-minipartitis post quarks corrumpentibus!), et materia sponte coalescit.
  Fere tales constructiones perfectae ab ipsis sorgianis equitantur, qui secretum nullum-transitu- rum, et rationem propinquorum spatii (cuius ex re non essentiali materia constat) et ejus varietates occuparunt. Aer ipse parum obscurus terreno videbatur, quasi per kilometres nebulae densae, inflorescentiae colorum fulgurum in caelo exardescere - tuta missio energiae accidit. Novus orbis simul clarus et tristis est, sed oculi Zorgs in gamma eminus vident et in unda radiophonica, ultraviolaceum et spectra ultrarubrum colorum. Bene, speciales cyber-lentes minimae similem facultatem aliis mundos incolis praebent.
  ***
  In aula magna concamerata cum tecto pellucido, senior senator Des ymer Conoradson recensuit graviogramma a Leone Eraskandar missum. Superius, sublimis prospectus spatii structurarum, variae stationes et satellites potentis Imperii Diamondii Constellationis aperuit. Sicut erat ingens crista. Starships circum-silientes dentes volabant, figura eorum appropinquante mutato ilico. Exempli causa, spata erat hybrida samovar et germen gladioli, facta mixtura hericii et chamomimi, seu transformatio paterae cum capite psittaci et tribus caudis crocodili, et TUBER salsissimus cum alis cygni et panthera. caput. Varia quoque spectacula erant centra, popinae, casus, domus felicitatis, amoenitas et multo plura, quae comparari nequeunt. Erat quaedam syncretismus culturarum decies centena milia humanitatis hic, quae picturam caeli siderei valde colo, exoticis miraculorum refertam, cum cupiditas aestheticam impressionem rationalem calculi excederet.
  Quam ob rem multae stellae non sunt vexillum turpis, et excogitatores sui generis animum exprimere conati sunt potius quam maximi effectus.
  Pro Zorgs autem hoc iam commune est. Senior parlamentarius proximus fuit adiutor eius, Bernardus Pangon senator. Hoc zorg minax innixus cum cadavere suo tria metra, corpus fere quadratum cum sex membris. Senator in alta voce metallica locutus est, quasi anceps ludens.
  - Existimo, non obstante externa probabilitate, possibilitatem standi totaliter excludi non posse. Hic praefectus LVI planetas mutavit et male audit. Attamen suspiciosus anonymus se ipsum non agnovit, quod semper anceps est. Et hoc quod nuntium emissum est ab alia galaxia, simillimum est motui minimo, logicae experte. Armorum commercii, personalis vindictae, quaedam irae diuturnae potest esse. Melius est ibi mandare peritorum professionalium quam volitare, et inde parabolam fieri in omnes vagas Metagalaxiae. Tu, senior senator, ne per totum fere imperium falsa voce curras. Professiones omnia melius ac fidelius facient quam nos.
  Des immer Conoradson, qui ducis etiam titulum portavit, molli et opima voce respondit. Eodem tempore vultus in humeros suos, immotus erat quasi larva;
  - Plerumque tibi assentior. Sed ... Primum telegraphum personaliter ad me, non ad spatium circuitus. Secundo, diu hanc arcanam tellure Telluris intueri volui.
  Erat Bernardi Pangon vox fastidii permixta contemptui. Eodem autem tempore vim suasoriam habuit. Etiam lapillis quae centies clariores adamantibus scintillant, pisces per aerem volantes videbantur pinnulas longas a stellis contextas approbante.
  - Haec planeta vulgaris est cum oxygenio qui nobis venenosus est. Talium mundorum decies centena milia sunt. In Sirio eadem fere vivunt, magisque retrogradae bisexuales. Similis in Tellure, similis virentia. Barbari fortasse huius systematis magis technice retrorsum erant, sed moraliter magis exculta. Omnes sunt una species primatis glaber, tam humani quam stalzan.
  Senior senator dixit affectuose, paulatim inflammans oratorio impetu;
  - Prorsus, mi amice, quasi stalzans. Eadem origo, eadem unitas, multus, eadem historia, etiam bella intra tellurem. Incolae Sirii minime infesti sunt, ex sphingaeis speciebus herbivoris elaboraverunt. Nonne interest videre analogum perrara - stalzans in praeterito. Viximus nimium clausi, beati in nostra corporis, mentis et mentis perfectione. Obliti quae circa nos aguntur, rati mentem et intellectum quantum in quantum honeste mori. psychologiam truculentis lapidis securi non compatitur cum imperiis stellaribus, volatibus intergalacticis, et instinctibus praedatoriis iustam atavismum inspiratum ad memoriam famis originalis. Proh dolor, non nihil nostri antiqui philosophi nihil esse dicunt terribilius logica perfecta, turpium passionum inservientia, altaeque mentis instinctu ad internitionem acti. Cum stalzans exterminantur, Decani nostros fratres et alia sensibilia sicut insecta comminuunt, et corpora eorum in officinis mortis expediunt. Hi iam non erant instinctus animalium, sed exitium rationis supervacuae et potentiae periculosae speciebus cruentis victoribus. Paranoia timoris aeterni et psychosis, cum frigore sadism et insaniae moralis. Atque haec omnia per entia cum altiori gradu intelligentiae factae sunt, quae gens superculturae facta est. Haec duplex lectio est nobis pro futuro. Forsitan aliquando terreni libertatem consequentur, manicis seniorum fratrum suorum abiectis. Nollem autem eos ad vilem ac tandem incommodom descendere. Imprimis, hi qui hoc itinere indigent, immature, spiritualiter debiles, venenum taeterrimae mundi contemplationis stalzans haurientes. Essentia eorum ideologiae: " Nihil es, et gens tua omnia sunt; coram aliis gentibus, omnia es, quia nihil sunt ". Quaelibet stalzan particula elementaria est coram imperatore, utrumque repraesentativum alterius generis est particula etiam minor ante stalzan. Imo, terrestria intellegendum quid sit. posui animum meum. Eo! Quanquam hoc tantum est, ut in Orcum descendat! Sed ecce angelus Altissimi in terra rectus a Satana timet justitiae pedem!
  Novissima verba magni zorgae gravi metallo terribiliter strepebant. Centum ingens tibia sonabat. Ingens, fere rotundus, sex membrorum zorg cum novem mollibus mobilibus digitis ostendit. Pedes tres ingentes in speciem informes sustinebant, corpus autem valde molle et figuratum. Conoradson multo placidius permansit. Pisces domestici volantes, qui iam erant ex vigore humoris metalli loquentis, circumibant, sicut moleculae aquae ferventis etiam retardabant motum suum, vertendo in saltationem lenis. Aliud notum animal in forma decem globuli fragum insertorum cum capite criceta in crure inciso nobili zorg et quasi felem blandire coepit. Poteris etiam verba facere: Obediens ego sum Sylph., et vox senioris senatoris sonabat;
  - Multum nobis apertum est et multum datur. Debuimus autem cecos et malo fato privari. Quamvis non occidamus entia sensibilia nisi omnino necessaria, etiam species tam feroces et crudeles quam stalzan. Sed Pithecanthropi notio, in cuius manibus thermo-quark, et in via, bomba preon, moraliter damnanda est. Ipsi stalzani intellegendum est alias notiones adhuc esse, praeter cupiditatem universalis dominationis, novis semper territoriis captis, etsi non per se, sed occultius bella oeconomica. eadem sententia est, nec assidua bella geremus, nisi in nostra potestate sit. Octo ingeniosorum hominum mecum ducam, et quot amici tecum volabunt?
  Bernand Pangon levavit hamsterem cum corpore decem fraga in ulnis suis. Hi, si permulsi, colores mutaverunt et ex se extrahuntur quiete, sed suavissimae melodiae. Unus piscis volatilis appulit ad palmam senioris senatoris, et dulcedo apparuit inter digitos Conoradson. Creatura cum pretioso scalis pipiabat et lambere coepit dulcedinem.
  Pangon fiducialiter dixit;
  "Sum gradum infra te gradum et centies iunior. Sufficit mihi duo. Tsemekel autem ducam ex decanis. Magnus artifex Stalzan est. Sed postquam bomba thermoquark victus est, cerebrum eius in corpus cyborgi transferendum erat. Exteriore, non differt a robots, etiam cerebrum electronicum est (quantum planum), tantum memoria et personalitas conservantur. Magno usui nobis esse potest.
  Senior senator palmam levavit, et pisces pretiosos funale in modum systematis planetarii volaverunt. Globuli planetarum dantis formam mutaverunt quasi volucrum ad terram invitantes. Conoradson voce male celata resonavit;
  - Stelzanov ex pacto notificandum erit. Patet quod sub aliquo praetextu motus stellae morari conabitur, qui tempus daturus est ad praeparandum adeundi ac vestiendi vestigia. Ita futurum est ut grave commercium erumpat trabes. Spero non fortissimum fore, sed pulcherrimam. Qui rem recta regit!
  ***
  Spatium relative parvum linearium, post minus quam dies in verbis humanis, ab orbita planetae centralis magni zorg incepit. Stellata vulgaris sine ullis fucis formis, nitore argenteo stillicidio emisso, inconspicuus videbatur contra do- minum pictarum designationis et artis excessus. Ingens rubicundus stella zorg Daramarahadara misit trabem vale. Iuxta huic luminari, alterum iam artificiale, luminare cornflower caeruleo-smaragdo ardebat, aequabilitatem in planetis Zorgs inhabitantibus conservans. Planetae septem abundanter inhabitatae circa lumina aequaliter gyrantur. Racemi stellares densi incredibili colorum spirarum mundi stellarum cum miliones planetarum valde ordinatarum circa eas delapsae sunt. Plures miliones stellae artificiose in prodigiosum et formas pulchras ordinatae sunt. Et in introitu ad galaxiae magni Zorgs, in holoserica nigra carbasa immensae spatii, stellae magnae radiantes illuminatae "Salve Paradisum!" Litterae in Zorg alphabeti silhouettes similes animalium fabularum similes sunt et oculis nudo centum levis annorum apparentes sunt. Mirum sane. In diversis sphaeris mundi, secundum radiorum et compositionem atmosphaerae, billions colorum et quintlliones umbrarum consecutae sunt. magnificentiam in lingua humana paupere describere non potest, sed cum videris, numquam oblivisceris mirabilem imaginem mundi boni et luminis.
  In communitate galaxiarum liberae et independentes, tales notiones cum dolore, dolore, morbo, morte, fame, iniustitia interiere. Haec scaena naturalis progressionis civilis est.
  ***
  spatium pugnae in plena adductius fuit.
  Centum viginti septem aircraft Stalzan stellatae contra centum et triginta, in armamento circiter pares, starships hostium. Stelzanath navium formas turpis et praedatorias plus lethales spectaverunt quam ingentis, terrestres submarines Sinhs, incolae aurei constellationis. Primo, ut feliciori tempore pugnae initium caperet, locum capere necesse fuit. Prope erat stella Kishting, ingens in lumine et massa viginti quinque sol. Praelium vincere, optimum est hostes starships contra eam premere.
  Utraque classis versatur ut pugiles in anulo cauti, non ad verbera permutanda, sed defensionem temptare conantur. Hostes, graves et magnae, nitidum vi campis insistere conantur. In reflexionibus luminaris gigantei, umbrae e spatio submarinis interdum stillantes annihilationis clotsas in pluribus gradibus compositionis reflectuntur. Patet Sinhas in massiveness commodo uti velle, sicut alata piscinae "tigris" adversarium mobilem caedere. Bellatores Purpurei Constellationis hoc optime intelligunt. Ergo stellae stalzan ascendunt, si talem conceptum in spatio adhibeas. Dux Wil- Desumer ferociter aciem dirigit. Adnuit vicarius Selena Belka;
  - Brevissima via ad victoriam, ancipites decurrere hostes calculos confundentes!
  Pulchra Selena cum loris umeris quadriferis generalis stellantis, in tinnitu vocis typicae Amazonis respondit:
  - Tantum vulnus pilae cum filis tenebrarum in calculo accurato hostes confundere potest!
  Sinha inimici quoque, etiam cum aliqua hystoria, accelerant, etiam stellae eorum cum contentione saltare videntur. Sicut mulieres pinguissimae sub luce ignis gigantei saltantes, ita motus spatiarum aurei constellationis similis est. Hic, stella generalis spatii 5-classis ordinem tribuit ut accelerationem frangat et per inertiam ascendat. Selena, diu palpebræ movens - quasi tenues angues stridunt, susurros;
  - Celeritas bona ubique praeter festinationem et senescentem!
  Accelerat hostis magis ac proficit, omnia desuper pendentia minaciter. Utilitas crescit. Hostis paratus est ad cadendum, sicut milvus ad leporem. Stridet in aethere gravitate sonat nastiest ;
  - Primates captus est!
  Belka et Desumer unanimiter erigunt digitos medios... Repente, acuta turn ac paene inertiae expertia (compensatio cum ope radiorum gemagneticorum) in contrariam partem ruunt plani stellares stellares, deorsum, cursu in orbitam venientem. astrum . Hostes se vertit, initium persequendi. Stalzan stellae eminentiam anguste desiderant, deinde super photosphaera stellarum volant. Quamvis agri tutela, intus stellatus calescit, sudores decurrentes temporis aeneae facies. adeunt etiam hostes claro sidere flagrante, itaque in insequendi incitatione non animadverterunt gubernatores purpurei sideris post se consequi posse. Nonnullae stellae velocissimae ante reliquos pervenerunt, utens gravitate ingentis Kishting, quae multo celerius evenit quam hostes exspectabant. Focused laser ferit in statione posteriori secuta, explosiones stellarum laesarum in concursu contracto deprehensis. Hostes vertere conati sunt, sed vis gravitatis ludit contra eum. Quod dum agebat, reliquae stellae stellae ad volatum, simul omnem vim in hostem emiserunt. Hostes autem stellae inaequales condiciones praelium suscipere coguntur, magnae sideris gravitate pressi, et celeritate et discursu amissis. Praeterea copiae hostium agros, ad gravitatis officinas connexos, adversarium etiam premunt, multum energiae ex vi clypeorum dare cogunt, ut se a radiorum gigantis, sideris letiferi ardentis defendant. In vi camporum ad limitem conversus, stellatae Purpurae Classis Constellationis Tractus hostes oppresserunt, eos in superficie plasmatis impellere conantur. Furiosa commutatio gravio et mega laser trabes erat. Propter arctam distantiam et adhaesionem agrorum, erucae et bombae uti non potuerunt, ita varia arma genus pulsus laser-idis adhibita sunt. His conditionibus, computatores navis stellae praetoriae proelium dirigunt. Eco-lasers, vibro-trabes, blasters, masers et alia genera iaculatorum iaculatores primum violinum symphoniae funeris agere coeperunt. energiam et rivos lucis sparserunt, incomprehensibiliter multiplicia ignium generantes. Telum proprie eiecit trabes in modum globuli, forfices, triangula, polygona, spatium nudans, materiam destruens. Tantum computatorium photono-plasma sensum talem cacophoniam lucis perniciosae efficere potuit. Radiatio et hyperplasmus in amplexum confluebant, se mutuo strangulando sicut insana boas in vacuo saltantes. Sed dissimile hoc genus reptilium, ictibus flammae substantiae calefacto ad quinilliones per gradus destructa structuras plus quam Titan decies millies! Repente, formatio stalzan mutavit gradus, et plenam vim plasmatis turbinis in hostes navem emiserunt. Duae stellae Stalzanae explosae sunt, sed navis praetoria hostis gigas etiam pila radiosa quasi mini- supernova detonavit, et ardentibus flammis exarsit et statim exivit. Stellae arthropodis hostium duce destitutae, in ignavum gregem pastorem amissam converterunt. Praeterea pugna in vulgarem verberationem vertitur. Reliquiae spatii Classis Singh solum vi camporum in stellam caeruleo-violentem coniectae sunt, ubi illi, sicut in plasmate radiali plasmatis, spargit in photonas et quarcas spargit.
  Telecast interpellata est a pugnatoribus Stalzan intonantibus applausu recentem nuntium e limite stellari spectantibus.
  Clamores ibi erant.
  - Vivat, magni milites! Nemo potest voluntati amplissimi maximi imperatoris Dei resistere!
  Imago, colossa facta, 3D prominens micans, clare monstrat rostratas membra laetas facies remigum. Solemne stellatum luditur, clamores audiuntur. Gratulationes sollemnes ex variis mandatorum membris et personaliter ab Imperatore audiuntur.
  ***
  Leo Eraskandar, qui usque nunc in servili torquato languide lorum micans sederat, etiam constitit, victoribus ingentis termini praelium procellosis applaudens. Ingens 6-stella praefectus non deesset occasionem configere.
  - En, Jover, canis tuus nos latrat!
  Non mediocriter offensus est puer. Ad momentum vere oblitus est stalzans, feroces Terrae incolas, praelium vicisse. Sed quomodo spectaverunt sicut homines, haec ridicula guys in lites certamine! Ita, et genere stalzani multo propinquiores sunt hominibus quam synchae sordidi ant-culiculae quasi humanoidales.
  - Laudavi non ut canis, sed ut homo! Et superbus sonat! Tui viri fortiter et graviter cum dignitate pugnaverunt, nec a tergo, ut quidam, sederunt. - Eraskandar nervosum, duro pugno concussit.
  - Quis sedebat, macaca? Stalzan subrisit.
  - Vos! - Timide exclamavit adulescens.
  Sonuit lictor, densasque manus crepitando aciem prehendit.
  - Occidam illum!
  Iovem Hermes intervenire dignatus est.
  - Non est hic servus tuus, quem tangere fas non est.
  "Permiss me latrante apud Virkun Maradogam!" Impudentia neutronis flagellis vapulet, carnes a costis discerpens! - Ingens stalzan clamavit ut hippopotamo exustetur.
  - Mihi res est quomodo eum puniam. - Hermes vox incerta erat.
  Leo iram ebullitionem sensit, et ideo atrox gradum constituit.
  - Si homo es, non timidus, honeste me pugnare, nudis manibus!
  Omnes ministri plaudebant manibus et sibilabant. Placuit opinio. Multi priorem pugnam cum monstro viderunt et mirati sunt si suam teneret contra exercitatissimos exercitus Stalzan. Ipse praefectus dicere volebat infra se deliciolum pugnare, collegarum vultus, si negaret, omnem honorem amitteret. Certe macaca terrestris non est aemulus eius.
  - Pugnabo hoc animal, sed si occidero, tu Hermes satisfactionem non accipiet.
  - Et si te exhalat? - Superbus dominus-stalzan giggled.
  - Tunc mille kulamanos tibi dabo! - barbare fremuit, pugno vapulando per auras.
  - Vacuum impellis, nisi spiritus tuus eos ad me mittat ex pari mundo! - Hermes faciem in nulla ridebat, et ceteri milites riserunt. Plausus et exclamationes auditae sunt;
  - Nos eum laudabimus!
  Duo stella generalis cum naso milvi et facie angulata latrantis viri SS;
  - Pone sponsiones, dracones!
  Praefecti statim sponsionem facere coeperunt. Eodem tempore quidam etiam vestem suam abiecerunt, magno bicipiti ludentem.
  Ktar Samaz, id nomen 6-stellae spatium speciale copiarum praefectus, in pugna facta est. Plerique milites Stalzanath ad eundem modum evecti sunt. Mares centum 210 centimetra alta erant, cum 150 chiliogrammata plus vel minus duas unitates appendentes, feminae autem 200 centimetra altae erant et centum 120 chiliogrammata plus minusve unitates appendentes. Sed inter summos imperii scipionem, in run-sursum major esse potuit. Hic pugnator et procerior et gravior quam mediocris vexillum fuit. Uniformi abiecto musculos immania pandit. Volvebant sicut globuli ingentes sub cute.
  - Iam mortuus es! Sicut laserarum chartam disrumpam!
  Iuvenis ante se stans et levior et brevior fuit, quamvis aetate etiam non admodum exiguus, circiter 185 centimetra et 80 chiliogrammata.
  Samaz furiose aggressus, pugnis et calcibus complexu utens. Ob pondus, ille mire celeriter. Leo, vix evitans, fugam arripuit et, facto somersault, hostem in aurem percussit. Ictu tantum gigantem exagitavit, et puerum in cista ictu talionis ferire curavit. Livor in atri pectoris aeneus erat. Apparatus hormonalis Stelzanath erat verae mortis apparatus, ad terminum missum. Sed pugnator humanus non erat inferior. Minoris ponderis maior cursus. Et Eraskandar in substractionibus et repentinis scopis fisus est. Cum adversarius non totis viribus "culex" oscillabat, sed cito et acriter feriebat, caudices ponendi oblitus, accuratum ictum liberare non potuit. Leo iterum memoratus Sensei verba: "Ostorem unum seriem motuum doce, te plurium capacem esse finge. Cum relaxat, incipit tutelam negligere, seriem infligere non vexillum, puncta doloris ferire". Consilium sapit, et iuvenis conatus est sequi. Ktar ferox ante oculos ivit, vere defensionem neglexit, nihilominus duobus vicibus tactum pugnatorem terrenum attingere curavit. Consueta voluntatis nixu, Léo dolorem repressit, et recluso hoste iterum acuto ictu inopinato edixit. Inde alia series acui percussionibus, Veloces ut metentis gramina falces. Hostes perculsi sunt et proprie in rudera organica confracta sunt.
  Unus e praefectis paralyzis crimen in homuncionem misit, alioquin tela vivos hostium adeo perderet ut technologiae regenerationis etiam perfectae non adiuvissent. Iuvenis paralyticus est et praefectus semimortuus statim ab ordine roboti sublatus est. Omnes terrebis, quia si Ktar moritur, omnes ob talem violationem disciplinarum militarium volabunt. Post omnes amicae antecederent ipsum duellum eunuchi cum parvo gladiatore servo. Rates raptim solvendis ad florem humanoidum, aulam reliquerunt, ac propere in palatium hospitii sine fine disparuit.
  Iovem Hermes pugnatorem arripuit, corpus humeris inscium levans, cubiculum quoque reliquit. Ita sane tacebitur, sed quantum pecunia pro pretio excutietur. Cum Eraskandar iam resipuerit, bulla eum acri motu in aream praecipitavit.
  - Nonne caput inflandum est? Non audes id imperatorium verberare!
  leo sine timore respondit;
  - Si verus homo est, veras masculinas plagas accipere debet.
  Audax responsum a stalzan amatum est qui se lentum esse putabat.
  - Tu sane, bene factum, tam fortem bellatorem replesti. Si filius meus esses, vel certe ex nostro genere, miram futuram haberes. Sed servus es a nativitate. Intellige! Et noli nos occupare. Si obediens fueris, exaltabitur status tuus.
  - Qui curat! Hoc modo longitudinem lorum mutabit! - Torto vultu adulescens summum contemptum designabat.
  - Immo vero interest! Si vis vivere, me intelliges. Mox ad nigram partem volemus. Obsecro te ut humilem servum facias. Nimis periculosum est ibi! - Hermes digitum suum concussit ad Leonem, quasi non esset bellator formidolosus, sed Pupulus.
  
  Caput 8
  Nescimus nostrum destination
  Certa cum hoste vel in captivitate vive!
  Verum est quod nostra generatio?
  Non poteris servitutis jugum perfringere?
  Hermes et servus eius in aditu latissime volitans, in cursu boni pugnatoris volat. Alta aedificia sicut kaleidoscopia micabant.
  Leo rursus intuita est apud urbem imperialem. Domed billboards quadratum miliare in area, fulgenter scintillans cum complexu gamut colorum maxime inestimabilium, videbatur cerebrum percutere cum informatione per eas proiecerat. Multae structurae vendo etiam in aliis iugis diffunduntur, quae sunt longe ultra visibilitatem hominis per singularem cyberium velum currus aeris, qui etiam gamma et undas herae tradendae capaces sunt, etc. Stupent impressio, et longe superat satis perceptionis. Placent animalia veneficiis blasters se ostentare!
  Stilus aedificiorum et inmensorum caestrorum typicus est in stalzanis, variis, interdum prodigiosis, sed geometricis rectis figuris, varietate colorum et angulorum. Miram varietatem multi- chiliometrorum palatiorum, skyscrapersorum et, simul harmoniae. Singulis, etiam pauperibus, speciebus repraesentativis Stalzan servos et servos roboticos habebant.
  Nuper colosseae familiae industrialium et oligarchi pepererunt. Priora castra systematis adipe, MELLICULUS spiritu capitalismi et proprietatis privatae inquinatum est. lupanaria, getters, Casini, commutationum copia, et multo plura. Quamvis truculenta repressio, omnes fere officiales et propinqui qui ad pastores munera acceperunt, calcitratores exercitati sunt, qui exceptio profugi facti sunt. Et hoc signum est magnum imperium in magno discrimine casurum esse. Caput galaxiae Grazinar certe maius et delicatius fuit, sed haec metropolis etiam phantasiam hominis stupefacit.
  Léo miram sententiam admiratus est, iniuriarum immemor. Inopinatum volvunt, et fractum pollicem graviter feriunt. In ultima pugna leviter erravit, non accurate feriens, pedis dextri pedis fregit. Dentibus stridentibus, dolorem continere contendit.
  Subito landscape mutatur. Aircarus collocatus est quasi ad parietem applanatus et ilico in deversorio spatioso se invenerunt. Mediocriter luxuriosus, et visibilis excellens. Adulescens, cum vera admiratione eiectis manibus, exclamavit:
  - Proh! Bene, celeris scaenarum mutatio, sicut montage in pellicula!
  Iovem iuvare non poterat nisi rictu.
  - Ita, pugnator, tantum modo coepisti ut vere technicas res gestas Maximi Imperii agnoscas. Et non erat foramen nigrum in pugna, nunc tantum laborandum est multo durius quam ante.
  Quamvis ludicra hospes sonus, ominis erat, et plane ingratus, ei sonus.
  - Quare? - Eraskandar sponte caput in umeros deposuit.
  Hermes tono remisso locutus est, digitum mugillarem cum parva computatro digitis dextrae manus;
  - Dominae nostrae extraxit quod gigas magni sexus es, et volo habere aliquem iocum tecum. Et hoc grave! Nostrae feminae sunt valde venereae sexus. Puto te quoque habere aliquem fun.
  - Cum omnes simul!? - Vox Leonis ardorem non expressit, e lecto opere.
  - Rursus. Plures feminas simul ac tantum rogantes. Nonne amavisti bene Venerem? Iovem digitum in clavis confricavit et magna imago holographica emicabat. Octagonale castrum, nudis peditibus brevibus fimbriis et gladiis uncis expugnatum. Defensores cum duodecim cruribus tenuia quasi bullae saponis apparebant.
  - Me non effeminatus est, sed voluit eam! Lv dixit iracunde et facete addidit. - Amor talis ludus est ubi tertius non vocabitur!
  Habes velle et has. Hermes supercilia minax erigit, magus ipse duodecim suos rostros ad ancillulam intendit. Possessor addidit dure, sed logice. - Foemina omni praeda desideratissima, et odiosissima cum praeda venatorem devorat!
  - Num tibi solvunt dominus servum? Iuvenis ironice risit.
  - Puta hoc iustum delectationis delectationis causa. - Hermes oculos coniecit, cinematographicum mutatum est, et iam smaragdi undae marinae cum margaritis spuma in magno deversorio sparsae sunt, tres naves navigantes in pugnam conscensis ingressi sunt. Servus dominus Stalzan addidit. - Felicitatem tuam non intelligis - pueri humani, praesertim iuvenes tui similes, somniare possunt tantum casus talis attonitus.
  - Pro pecunia? Non est hoc convivium, sed prostitutio. Sine turpi sumptu totum leporem volui, sed phaleras te pecunia! - Leo et offensus et pudendus erat, intellexit eam rem indignius quam adulando esse.
  Insonuit luppiter, et densae scintillae imbres de rostro venefici pluerunt. Stalzan torrens verborum se stringit.
  - Bene, homo pariunt, te tradam ministerio amoris et vitae, tunc intelliges quae sit poena inoboedientiae! Imo pro uno Urlik tu seorsum sumi debes pro partibus! Misericordia servorum tam extra locum est quam tunica alba in fodina! Arbor prosperitatis imperialis, sudore riganda, stercorat cadaveribus et pesticides a sanguine et lacrymis!
  Leo Eraskandar digitum ad templum suum torsit, sed videns Hermetis risum contentum, intellexit stalzan talem gestum cepisse ut ingenii et ingenii gloriaretur. Adolescens placide dixit;
  - Dolor non est tam terribilis, naturalis est particeps omnium viventium. - Puer infeliciter temptavit unum e ratis e pirata e Brigantino palmam arripere. Proiectio - hologram dedit imaginem perlucidam, quam Hermes et ambitus circum eum erant perfecte conspicui, sed simul ob stratum spectris, cum singula certaminis visibilis erat realistica fuit. Speciatim quam speciosae sunt amoenitates feminae nudae filibulae (probabiliter stalzanki) et erdifikas cum illis pugnantes: creaturae cum capitibus crocodilis, unguibus, caudae leoninae, et figurae gorillae cum pilo aureo crispo. Sed sane, puellas stalzan defixa est intentio. Inter pugnae corpora sudoris micabant muscularia, et amoenitas in motu adeo seducebat ut juvenis robustus concupiscentiam carnis naturalis sentiret. Léo cito addit. - Firmiter dixi me gigolo non esse, sed si vis, cum mulieribus tuis loquar. Hoc etiam interest, praesertim cum famae sunt in terris quae Stalzans omnino non aetatem. - Eraskandar in angulo mel lambentem perstrinxit, blatta in testudine et ansere caput. Absorbuit. - Non male, aut ut quasar dicis, nunc ego esse cum filia loci gubernatoris.
  - Ita, scio, iam me solvit, ut nunc tibi cursus dabo. - Hermes foedissime oderat, et verae institoris aere nictavit. - Et toy bellus es!
  Leo in odio aspexi.
  - Diligamus invicem!
  Dominus Stalzan gestus fecit, servus cyberneticus in cubiculum volavit. Fremuit Hermes;
  - Pasce servum bene! Multum viribus opus est!
  Robot factus in forma delphini flexilibus pinnulis separatim volitantibus (ut videtur, partes brachii in hoc casu ludere), robot latum et subpallidum lucis apud Eraskandar emisit et mirabundus dixit:
  - Iuvenis stalzan plenam nutritionem vitalis ponet... - Machina cibus confusus est. - Hic est ludus servitutis?
  fremuit Hermes;
  - Ita, sed quid non visibile! Pluge pulsatores in plasma princeps et ordines sequere ordines militum mercatorum unius stellae generalis!
  Ex utero robotis patrocinium puellae emersit in vestigiis piscinae loco inferioris corporis. Hologrammus, conversus ad Leonem in dulci voce, dixit:
  - Quid vis, Gloriose Bellator Invictissimi Imperii. Quid cibi!
  Iovem gravem pugnum ad hologram movit.
  - Ipse arca poena est et eligere non ius habet. Da ei maximam dapibus activae, vitamins, et omnia quae tibi permittit ut hora lis cum dignitate transeas! Pasce ocius!
  - Obedio, domine! Columnae levis lilac e pinnulis robotis emissae sunt et suas fauces seorsum emiserunt. Quoddam odorem suavem, sicut lac concretum, in fauces cum fluenti radiorum infunditur.
  Sed Leo gustum non sensit, quia lingua et os vi elasticae campi premebantur, et pullum servulum deglutire oportuit, hoc est gelata quaedam. Guttur anhelat, sed in stomacho iucundus calor diffunditur, et ieiuna distentiones satietate felici suffecti sunt. Unum solum malum est, hoc non comedere, sed currus antiquos actualiter cum primis machinationibus internis combustionis refellere.
  Inconvenienter cogitatio per caput adulescentis emicuit, sed cur corpus humanum adhuc industria tam levi et inefficax processu quam oxidatio hydrocarbonum replet...
  "Refutatio" cito transiit, et sapor metallicus ingratus in ore mansit, venter leviter gravis factus est, sed vis toto corpore fluxit. exundantem iuventutem Eraskandar.
  Hoc et Hermes animadvertit et in manibus quasi ex aere tenue flagellum neutrum apparuit;
  - Tu puer emissarius iam paratum vides! Abeamus!
  Tabulatum in exedra per se natavit et rursus in aerem eiecti sunt. Hermes autopilot iussit:
  - Ad palatium numerus 39-12-4!
  Currus per vias urbis ingentis imperii ruit. Una aedificiorum, quae in modum sclopetis sui senis propellebatur, cum tribus crassis rostris, subito cravit et paene statim sub terra abiit. Eraskandar repente effudisset;
  - Estne Venus me exspectat?
  - Sit scriptor reprehendo! - Hermes, petitioni auto- nisae confirmationis bullam facta, respondens, indifferens vox robot elisa est;
  - Hera Allamara causa clam vocata est, ne id expectes in proximis 24 horis!
  Stalzan dominus puerum duris lacertis humeri percussit dure.
  - Melius! Statim ad Totam Planettam Domum Laetitiae et Beatitudinis agite!
  Currus volans statim mutata est, picturae urbis mirae post plasticum perspicuum strepunt. Praemisit adstitit aranea aurantiaca duo chiliometra nitida cum viginti quatuor bracchiis bracteis floralibus depictis, septem-coloratis instar tulipae cum pilo discurrentis et sursum micantibus. Draco giganteus os arthropodis mechanicae aequaliter aperuit ut machinam aeris transmitteret.
  - Hic sumus!
  Iovem Hermes inepte iterum risit et se in lite luxuriosa invenit. Tria-dimensionalia holograma intra aedificium vibrabant, ubi varii homines a stalzanis ad diversas creaturas stupendo modis omnibus modis, interdum in asperrimis et perversis modis apud hominem, ritum concubitus peragebant. Proiectiones tres dimensiones motae, viva et clara videbantur. Erant similitudines centauri feminae et gelatae radioactivae. Interiora corporum eorum cum minimis explosionibus nuclei admissurae exarserunt. Nonnulli homines, similes hallucinationibus narcoticis artificis primigenii, depinguntur in forma ingentis holograms commercii cum eruptione cascades fulgurum aut lavae hyperplasmicae spargit, quae figuram mutat in musca et radiorum spectri infiniti in diversitate. Aut hyperplasmum spargit in modum aquilarum tricipitium, deinde statim, sicut figurae plasticae, in papiliones cum multis alis transformantur, tum haec iam mixtura piscium et gemmarum florum petala iactantia... Et hoc est omnino incredibile, creaturae forma inenarrabilis, actum reproductionis faciens, energiae ambitus devoratum, atmosphaeram condensare coegit et in rivos aquae demergitur, quae in superficie lapsa statim sibilare ac fumum incepit.
  Leo obstupefecit et connivuit in confusione... Supra eius imaginationem erat aliquid quod sanus homo in principio imaginari non posset. A labiis adulescentis fugit dicens:
  - Homo potest omnia mente fingere - praeter illum finem, quem immensa stupiditas humana terminatur!
  Hermes hoc non pugnavit, avide in proiecturas inspiciens, respiratio stalzani incitata et gravior facta est.
  Diva alta nuda cum imperdiet septem coloratis et duodecim flagelli neutronis caudatus e post hologram fluitavit. Primo, stalzanka ingens videbatur, sed cum singulis gradibus decrevit usque dum prope mensuram magnitudinis supra duo metra facta est. Ambulavit, fortiter volvens coxis pulli cum tenui filo in illis pendentibus, fulgentibus lapidibus radiophonicis radiantibus. Calceamenta altissimis calcibus deauratis calculis in semi- pretiosa tunica sonuerunt.
  Post eam movit animal septem globos bifrontes cum cruribus rana informibus, sed in pads mollibus. Globuli sicut lapides pretiosi sub rivulis plurium luminarium, et facies... Bene, iustus Mickey Muris in antiquis temporibus cultus est viverra liberorum. Stalzanka cessavit, denudavit eam magnos, tricolores dentes, sicut pantherae praedatoriae. Oculi pulli eius cum imagine stellae septem acutae in iris adligat Leonem Eraskandar formosum.
  - Quam quasar Yuling! Quid quark eduxisti?
  Callide Hermes, nitor (malus hic cauponarius habitus est) dextra, purpureo oculo venenosus;
  - Trade secretum! Dicam pro mercede!
  Ingens mulier cum manu musculari traxit alta Guidone texta e musculis ei emissis. Clavi longi micantes mixtis sapphiris, smaragdis, et ultra-plutonium mixtis.
  - Recipis, ut constat, dabo tibi. Perfectum puto sensum ad mercedes pueri elevandas. Plus quam mille trecentae feminae imaginem catuli huius leonis lustrarunt. Iusti eum opprimunt!
  Hermes carnivorus lingua plena labra lambit;
  Fortior est quam putas! Superstes erit! Estne aliquid mibi hic non adepto taedium ?
  Manipulum lupanaris hospita e digitis aurei luminis excussit et petivit, attrahens in dope flammam linguas adunco naso venusto;
  - Visne apud exteros an apud exteros gregarios, praefectos? Sed sexus cum repraesentativis non interdum aliorum mundorum illegalis est (et potest esse periculosus!), hoc tantum pro addito feodo fieri potest. Ut ex hermaphroditis eligere, picae...
  Hermes casualiter excutit.
  - Melior est cum foeminis aliis galaxiis et structurarum corporearum, eorumque consortibus parcendo iam fessis.
  Rostrum cartoonis animalis ad similitudinem globuli e veste reginae in crure iuvenis se defossa. Nasus spatha prolongatus, et venas prominentes lepide perfricans sub caliginoso pellis pueri. Eraskandar purred, ex titillatione amoena, et spatha aspera ad calcem rosea movetur pulvere odorato et sordibus unguento abhorrens. Color globuli micantium, creatura mirabilis, versus smaragdum caeruleum spectri partem mutare coepit.
  - Cupiditas clientis - lex. - Caput domus passionis exclamavit ad ridiculam eius delicias. - Alavaleta Back, ne putes hunc puerum esse benignissimum animam. Ante te, re vera, immanis est bestia, quae fieri potest unus ex optimis bellatoribus vasti imperii in futurum. - Tunc sonus divae mutatus est e pompe sublimi ad vulgaria et etiam addenda. - Et tu, leo catulus, me sequere!
  "Si omnia bene se habent, ostendam tibi palatium imperialem in galactica capitali Greizinare," Hermes insusurravit vix audibili voce.
  Manus in manu, Eraskandar et dominus lupanaris post murum musivum abierunt. Inde mulierum risus dissonuit, et abiecta indumenta sonuerunt. Aspectus adulescentis fremitum effecit. Accurrerunt ad eum complures nudae virgines, esurientes hirudines avide bibentes. Corpus; vir aereus brunneus, et levius in globum stalzans innexus, sensit in umero vehementer percussum esse, ac statim tria labra puellares odoriferas os servi rapere conabantur. Manus capillis capillis flavis comprehensis, strangulatus est, causa doloris, longi clavi in scapulas eius fodiebantur. Leo furibundus agit quasi machina viva, sed mens eius procul aberat.
  Iuvenis recordatus est breviter conspicuus in domo Veneris Allamarae - proiectura residentiae imperialis in capite galactico sita. Perampla aedificatio palatii imperatoris illuminata est variis luminibus multiplicissimarum figurarum et colorum, velut ingens saxum stantis contra locum communem. E longinquo, aedificium simile multiplicatae Ecclesiae Cathedralis Coloniensis Coloniensis, solum spirae sphaericae erant, et tholis micantes aliquid habebant ex Diis Sinensium aedibus, sed multo augustiorem. Luminare tunica, lapides pretiosos, numerosae statuae et formae insignem impressionem fecerunt. Cum terrestribus aliis planetis non licebat, difficile est eis fingere incredibilia ingentia aedificia palatiorum imperialium incomparabiliter altiora montibus Himalayanis, et fabuloso colore, ex variis plantis et phantasticis animalibus consistentibus.
  Caput galaxiae tam ingens est ut metropolis continuus paene totam terram magnae telluris occupet. Circa hunc in aere est incomprehensibilis multitudo diversarum stellarum. Saevus ubique motus decies centena milia varia, micans figuras. Difficile videtur invenire maculam calidam in capite galaxia Greizinare. Sed centrum galaxiae parvum est. Alter planeta Barado tantum quinquaginta miliones chiliometrorum abibit, sed etiam cellula squalida est. In principio, lupanaria et puncta venditionis dope etiam in capite adsunt, sed officium securitatis haec omnia fortiter premebat, intra fines honestos conservans. Et hic fere libera zona scelestus est. Quare Hermes tam properabat ut ibi adhuc mysterium esset. Sed Léo, rex animalium, noverat suum munus esse consilium odii hostis humanoidei instar. Miror si eum in Tellure meminerunt, memineruntne hominem tam magnum nomen fuisse - Leo?
  ***
  Praefectus trepidus officium gradatim deambulavit, quod tamen ambulationi simile est, cum magnitudo cubiculi bono complexu Olympico similis esset. eum secutus est generalis Gerlock ut caniculae obediens. Ambulantem recitavit eius famam, in qua nihil novi continebat. Sectorum praefecti erant in summa pugnae prompti et decem sectores. Multae partes propriae in una re sunt: sector Mercurii - in metallis pretiosissimis extractione (qua planeta dives erat his facultatibus, et Solis propinquitas faciliorem habuit processus huius generis rudis materiae), sector Veneris - in copia lignorum (silvae continuae, silvestres densae), tum in copia materiae crudae hydrocarbonis, sectoris Iovis - in copia elementorum hydrocarboniorum. Aliae planetae minus faventes.
  Luna velamentum praesidii et spatii habet. Mars - pauperior planeta est pars sectoris lunaris. Anulus exterior (Pluto et trans-Puto) est maxima pars secundum vim pugnae. Protinus ad Department "Honor et Materland" refert. Accessit etiam cohorte subordinata ministerio "Belli et Victoriae". Exterior pars tutatur in ambitu capitis galacticae, ob singularem huius planetae statum, inauditum pro toto vasto imperio. Mandans defensionis Eroros Ultramarshal est. Ille. Etiam planetarum proximarum tutelam curat, sed magnae imperii copias hic contrahunt. Imperator ipse consilium de praesidio huius planetae approbavit.
  ***
  Fagiram stetit et cito locutus est, alternans inter verba et grunnitum;
  - Inspector Generalis Des ymer Conoradson ad nos ex Zorgs advolat. Notum sit omnibus. Hic decies centena millia annorum natus est. Tres-sex "operarius metalli", manifesto, delationem accepit. Sed res critica est, ut ad nos paene per totum imperium rumpatur. Sic in fuga morari poterit maximo. Sed si venerit, tunc nobis charius constare potest, et quaestio valde simplex, num horum primatum genocidia reperiet? Ille ius habet convincendi nos operandi praecepta violandi.
  Marescallus constitit, superbus arma per pectus traiecit. Triceps accipiter scintillam e rostro accendit et cantavit... Gestus "catus" insecutus est et celeriter percurrendo, fervida verba volvens, General Gerlock:
  - At terribiliter cupiunt, Terrae, inquiunt, non plus quam mille milites servare, aliis autem usque ad decem milia permittuntur. Terras sine exceptione non exterminavimus, alioquin omnia multo simpliciora essent, ut alibi, ubi penitus demateriales humanoides et intelligentes in quantitatibus quadrillionibus. Quam jucundus est aer vacui sterilibus planetis. Attamen, heu, per minimas et nigras foraminis zorges puniri possumus. Videtur quod copias trans-Plutonem transferre debebimus. Et refice planetam in paradisum speciosum. Aptiores inveniamus fautores, et ut pecudes, non miserabiles, fastidium moveamus. In te me existimo, rem difficillimam hic in Terra esse.
  Tabulatum captum est ab Eroros Ultramarshal, qui in nexu cum casu tam extraordinario venit. Esset nobilior Fagiram Sham. Potens erat Eroros, naso superbo supino, adolescens propemodum visus, athletice ambal fabricatus, ut fere ceteri bellicosissimi generis legati;
  - Praecipua quaestio fodinae nostrae in Mercurio est, quamvis planeta a terrenis non dominatur, sed in eorum sideribus sita est. Si terminus emergat, quae exportationes gratuitae decuplo excedunt et quinquaginta centesimas excedunt, quaestio erit. Summa est communicationem cum indigenis minimize. Haec planeta rubri praesidii est, ne quis historiam terrestrium noverit. Tam Mars quam Luna in ordine ponenda sunt vestigia praesentiae humanae, nec deleri possunt sine auctoritate Summi Concilii Superioris Sapientiae. Haec ratio speciali Sancti Imperatoris decreto munitur. Infinitus autem rector tantis nugis vexari non placet. In libra universi tales explicationes parvae sunt. Vestigia igitur in anulo exteriori tegi debebunt. Ibi futurum est totum tersus. Scire licet Zorgs civilisatio multum provecta sit, faciles esse ad stereotypas et falli posse contra rationem formalem. Exempli causa, si latera discursum maxime consentaneum est, hostis parat, et percussio recta inexspectata et efficax potest esse. Movet brute possit inimicus vim in. Vestigia genocidia extenuant necesse est et terrestres rebellionem provocare. Haec confundens erit.
  Praefectus inclementer interpellavit, et clamat, timide perfricans calcanea super mega-plastic tunica velutina. Erat quidem vox quasi phrenetica;
  - Logicam Zorgs intelligo, sed pecunia et opibus certis opus est ut vestigia mea operiant. Summa infirmitas Zorgs est pudor. Concilium Amoris et Veritatis adiuva me ut legem circumspiciat sine laesione foederis ad progressionem planetae moderandam. Stellatae anuli exterioris Regenerationis Operationi interesse debent, et impensa in expensis Department Honoris et Patriae. Et dedit...
  "Minime, impensae a Ministerio Belli et Victoriae, necnon Department of Misericordia et Iustitiae" sustinebuntur, "Fagirama Eroros interrupit.
  - In optione tergum agemus. Omnia vestigia materialia rapientur, scite abscondita. Summa est notos Zorgs cum indigenis minimize. Fieri potest ut hic proposita speculationis persequantur. Cognita terrestrium infirmitates, melius cognoscent infirmitates et virtutes. Auctoritas igitur in summa coordinatione et custodia incolarum Sorg ad tempus Ultramarshal Urlik transfertur, id est, ad me. Optimi periti camouflagii a centro galactico pervenient. Dez imer Conoradson evolabit, degassed ebrius, vacuum in ore ruinam capiens!
  Ultramarshal hologram dimisit, et duo milites nudis pedibus, fixa capra persequentes, celeriter per aulam irruerunt, et adepti, fructum hunc in frusta appetendo concidere coeperunt. Stalzani inclementer giggledebant, praesertim bikini rubri vestiti, virgines carnifices minaciter athleticas custodientes. Ubera eorum olivae erant grandia sicut pepones, renes eorum angustae erant, et coxis luxuriosi, musculi sub cuti bellatorum revoluti, et facies eorum classice rectae, levissimae, sed malae, comae in pigtails textae erant. Amazones ex spatio! Eroros obtuse additur;
  - Imprimis operam dabo in processu incolarum, imprimis qui in media urbe laborant.
  Tandem Fagiram recuperata seditio stetit et conversus. Subito bovis vox eius octavam tenui susurro deposuit. Etiam atra barbare inflexa manum ori suo imposuit;
  - Pergamus de singulis contra operationem.
  ***
  Hora et dimidia post, communicator trans-spatialis coepit amens emittens quantam imperavit.
  ***
  Novissima res Vladimir Tigrov recordata erat clara fulguris insana, lux penetrans. Cursus silvestris exstinguitur plasma corporis iuvenis ardebat. Visum est omnem cellam multi milliones in inferno ardere. Ne caecitas dici potuit. Igneus turbo omnia implebat, cogitationes et conscientias inundans. Totum corpus flammis devoratum est. Cogitatio emicabat per caput suum, Quare tam diu dolorem sentit, quia plasma velocius urit et evaporat particulas corporis quam signum doloris ad cerebrum pervenit. "Numquid ad infernum perrexi?" Ex ineffabili metu corpus vellicavit phrenetico. Facilius videtur, non tam urit. Apertis oculis, sensitque dolorem ex nitore fulgore micantis. Vladimirus oculos suos iterum clausit. Visum est ei ut totum corpus eius poneret remissa. Dolor ex ambustis vere quiescit, mox in ingratum pruritum conversus.
  Cum Tigrov oculos iterum aperuit, igneus ardor defluxit, et terra ignota per obductos terrenos emergere coepit. Visio cito ad normalem rediit, oculi magis et clarius singula rerum ambitus distinguunt. Quae revelata sunt oculis confortans. Arbores ingentes, vage palmis crassis similes, cacumine laetissimo, iuxta minores crescentes, saxa vero vario floribus et quibusdam peregrinis fructibus. Plantae erant mirificae formae, prorsus non similes repraesentativis florae telluris.
  Admiratus puer gradum ad arbores cepit. Nuda pedes tetigerunt humiles, mollesque herbas. Herba blanditiarum maxime nitidissima erat viridis, sed cristae erant purpurae, rubrae, flavae, et aurantiacae lucida plantae. Crescebant hic flores mirabiles, parvi sed multicolores. Terrestris alii similes, alii pristina percussi. Mundus tranquillum et varios magice respexit. Papiliones multicolores, et draconarii argentei, cimices aurei cum carbunculo maculis, et non ullus molestus sanguisugae.
  Hoc coelum simile esse debet! Puer emisit clamorem admirationis.
  aer implebatur toto Oceano odorum suavissimi ex floribus exhalatis. Ex hoc odore illudens factus est et volens ridere. Exsurgens impiger, Tigres per gramen errabant. Hoc igitur coelum est, et si ita, mox alios homines invenire poterit.
  Valde calidum erat, lux in caelo ingens videbatur, et spatium radiis inundavit. Sed quia impressiones externae magis magisque notae factae sunt, et admirabilis landscape cogitationes non amplius occupatas, corporis sensationes magis ac clarius se manifestare inceperunt. Primo, multum maxilla doluit, valido ictu a forti stalzan eunucho iaculatus est. Secundo fuit famis affectus. Postremum tempus siccis cibariis in basi Ural se munivit, antequam per triduum micam in ore omnino non habuisset, nuces ab pineis conis non computatis.
  Quotiens nudum solum mordax est, ut videtur, pulcherrimum, multicolorum, sed re vera herbam urticae instar urticae. s Ego pedis prurientes sicut vespae aculei.
  Mira paradisus si adhuc dolet. Non est peritus theologiae, sed nullus dolor in paradiso. Et hoc audiente, omnes iniurias corporales in vita acceptae evanescunt. Et hic suggillationes in corpore apparent, CULEX mordet pruritum, ieiunus murmurat. Puer ad rivum ascendit, et ibi scabros pedes posuit, imaginem ejus intuens.
  In aqua mirae clara, silhouette pueri flavi crine, formosus, quamvis in facie suggillatus, conspicuus erat. Sola una varietas, paulo minus chalybea esse videtur, et facies rotunda, rustica et puerilis magis. Severitas in maturitate conspicue mollitur. Minor esse videbatur duobus vel tribus annis.
  - Miracula! - Dixit, aquam tigridum impulit, leviter odit et mare. Crystalli guttae aquae in faciem destillatae sunt. - Non putabam me ad pueritiam reverti posse.
  Vladimirus iuvenis supra aetatem callidus fuit et intellexit post talem explosionem impossibilem superesse. Sed si haec est alia vita, non est hic nec infernum nec Eden, sed alius mundus vel alius planeta.
  Hoc bonum est, ut honestum sit, ne caelum quidem ei conveniat. Odiosum est et nimium tranquillum, in mansione sine peccato, et cum in alio mundo sit, novi casus et res gestae eum manent. Heros fieri potest et hanc tellurem salvare, a quo adhuc latet, sed in spatio sunt dracones mali evomens plasma fluminum, pro narium ac propellens pro aurium coboli cruentos cum laseris trabibus. Fabulae elves cum blasters, malae cum bomba hyperquark contempnit, terminatores cum reducente vacuo, et quidem formam universalis mali - Koschey-Skeleton cum centum brachiis, quarum unaquaeque habet lightsaber et decem clausus blaster. eruca computatrale annihilatio. Ideo opus est ut novum super telum respondendo inveniat. Quam moveam in quaerendo, clues et clues quaere. Maxime res est invenire homines vel dryadales cum bonis gnomis, qui magicam photon gladium cudere possunt, cingulum motus interdimensionalis cum anti-gravitatis praesidio. Placuit, humanoids intelligentes invenire opus est. Lumen supra caput erat soli soli simillimum, sed majus erat et multo splendidius fulgebat; Etsi radii eius molliores erant quam adsueto luminare terrestri, recens sol erat superflua, cutis leviter perusta cito rubescit. Et non decet eum nudum ambulare. Ex magnis foliis conare aliqua indumenta construere, sed inpensa ciborum nunc abstinere melius est, quia hic mundus est diversus. Magnam palmam scandere non facile erat, tigres duobus vicibus decidit, in aspero trunco scalpendo. Dein, digitis utens nudoque cruribus dexteris, ad cacumen arboris adhuc se conscendere curavit. Oculi eius sudore madefacti erant ad litteram, et guttur eius iam siti dolore titillabat. Folia palmae praevalida, avulsa haud facile. Quamvis Tigrov aetate sua non debilis est, non tamen superman est, praesertim cum musculi post "rejuvenationem" minores facti sunt.
  Plures figurae in motorcycles gagates rostro rapace nudato per arbores cum velocitate fulmine emicantes. Vladimirus causam suam formidabilem pugnam litium direxit. Nolebat eos, aliquid simile alicubi viderat. Prorsus! Satis nuper vidi, antequam explosionem in testudine subterranea. Ab his igitur siderea parasitus hic mundus regitur. Sensit autem metum, dolens, obsessivum, ab eius punctatis calcibus infrigidans usque ad extremum eius comam. Coboli cum propellers non terrent, fabulosa abstractio fuit, et stalzans, homines foris et daemones intus, horrorem animalem subconscious effecit. Tigres in cacumine palmae firmatae sunt, nescio quo modo vires suas ad luxuriosas herbas descendere cogendi sunt. Vidit sicut felem, quae male a canibus pulsata erat, et vidit tigrem. Metus difficillime euenit.
  Caput 9
  Proditio regnat in circuitu
  O dedecus et dedecus!
  Talis circumstantia
  Ista dolus norma facta est!
  Quaelibet planeta super imperium stellarum suam habet rationem. Communibus abusionum, sive colonia sive metropolis. Singula spatii ratio suum genus proditores, scumbags, statiin officiose servientes. Utique, sunt etiam indigenae fautores lictores in Terra, qui actuose cooperantur cum regimine occupationis. Imperij prin- cipis, quod superaverat, statim ab initio intermissum est. Inermes exercitus, atomi ac si qua arma exitio erant. Ratio imperii mundata est et sub summa potestate sumta. Quamquam haec publica administratio, etsi in forma graviter debilis, ex parte servata est. Magistratus locales, ministri, imperatores, ioculatores, praesides municipales, adhuc superstites supererant. Respectu restrictionis colonialis intergalacticae , sicut speciales status planetae Terrae, munus sui gubernationis tangibile fuit, et imperium partim adhibitis ducibus proditoris adhibitum est.
  Magnum nomen eorum omnium est, caput planetarium vigilum municipalis et praeses Atlantici, Ronald Ducklinton. Hoc dimidium Negro-dimidium Indicum (vel Sambo nomen) peculiari loco Fagiram Sham potitus est, ille in operatione Deza-3.
  Fortis generalis in caeremoniali operetta-simile uniformi ad frontem extenso, tremens coram Purpura Oculo Generali (quasi unitates occupandi vocabantur) Gerlock. Ipsius Excellentiae Stalzanath vehemens intuitus aspidis exprimendi promptam gnandi rationem assumpsit. Collaborator generalis inertia sub gravi aspectu taediosa curvavit.
  Gerlok sicut tigris ingemuit, et etiam pugnos agitavit ante nares subordinatas;
  - Mandatus es ut vigiles municipales instanter colligant et omnem populum fidelem nobis moveant. Necesse est planetam hilarem et beatam idyllio ostendere. Inimici nostri principales sunt rebelles, occisores viles qui odio sunt totam multitudinem planetae Telluris. Bacilli funestissimi sunt qui beatam vitam planetae tuae inficiunt et laedunt. Stalzan generalis theatralem vocem deposuit, manum velans os. Pura demonstratio, quamvis specialis campus anti-sonici muneris satrapae circumfuso id omnino supervacaneum effecit.
  
  - Levissima rimarum notitia morte per extremum cruciatum punitur. Praefecti tui vigiles irrident, omnes ad computatorem administrationis colonialis referent. Etsi non omnes homines cinguntur et sub dicione computatoris colonialis servantur, tempus est ut omnes terrestres sine exceptione instanter torques colligant, saltem in locis principalibus. Sub summa custodia eris.
  General Ronald leviter inclinatus, ventrem suum inaequale magnum obvium habuit, et etiam timebat ne a poculo gravi feriretur.
  - Fiet, magne marescallus, - adulator consulto plus aequo titulum ducis. Et tremens cum timore, puppa additur.
  - Omnia recte facere conabimur tibi et imperium tuum gloriosum, sed homines sunt, certe cum dollariis colonialibus persolvi debent, quia terrestres sacros kulamanos habere prohibentur.
  "Quicquid tibi placuerit dare recipies. Et pro defectu respondebis plenarie. Nemo post tergum cuiusquam latebit, statim perscrutanda sunt mandata tibi data. Initium facio hoc opus. Ceteri omnes generales instructiones accipient! - Stalzanath Generalis clamore strepente rupit.
  Cum ostium lapsus apertum est, "lictor" timide ad exitum percurrebat. Eius niger, typice Papuan vultus nolens agitavit. Pinguis triplici mento moto nigraque simillima fluctu. Non retinentes. Gerlok Generalis pedem suum in asinum pingue caput vigilum planetarum totis viribus impulit. Ictus bonus fuit, quod porcus niger cum stridore agresti in in ANDRON volavit, viginti metra bona volans. Per viam cadaveris hefty incidit in auream statuam purpurei sideris Bellatoris. Statua more maiorum efficta est: armatura equestris mediaevalis et plasma gun ultra-modernum super humerum eius funda. Risus rumpuntur modo! Ostiae automatice clausae delapsae sunt, relicto Ducklinton victo et ploro in atrio lucido, ubi a custodibus sublatus est.
  Purpura constellatio Bellator risum retinuit et satis risit. Is, ut plerisque Stalzans, non amo nigros et angustos homines luscus. Nimirum pedissequa queretur Fagiram, gubernatorque e contra his rebus maxime confidit. Primo aspectu, hoc non est logicum, quia erat nigra et lutea album homines, qui maxime damnum ab impetu Stalzan passi sunt. Ab odio animali agitatus Lira Velimara virus gene "ZILKUL" stillare curavit, quae praesertim populis meridionalibus periculosa sunt, in Terram. Dissimilis bombs et gasis, haec virus planetae in saecula futuris infecerunt. Ex earum applicatione duae nationes hominum fecundissimae ad magnitudinem regionis mediocris Europaeae redactae sunt. Stalzans virus non pugnavit. Uno modo, theoria gentis albae dominationis eos etiam dominavit, quamvis generatim propter technologias bioengineering omnis sanguis penitus permistus sit. Ita, et gene investigationis absurditatem et delusionem naturae cuiuslibet theoriae geneticae excellentiae geneticae ostendit. Alia opinio fuit, quod Europaei populos regenerandos pauperes habent, et terrestres numeros suos restituere non poterunt. Hic vero erraverunt - destructio oeconomiae et declinatio culturae in culturam perductae ad augmentum in ortu suo. Maxime recalcitrat populus Slavicæ evasit fecunda. Et fuerunt occaecati multo magis obedientes et praevidere fecerunt. E contra, immoderata oboedientia planetae abusiones incessabiliter taediosae et exercitationis facit. et parvae fautorum impetus pugnatores excipiunt, similitudinem officii occupationis illustrant.
  - Fagiram solum ridebit hunc Antistes terrestrem - valde ridiculum est eum verberare! expressit gibbon paludatum, vibrans meta-blastre, telum quod aream Europae adurit. - Praesertim cum in asino calce. Quam pinguis, si penitus evanescit, satis magnae saponis ex adipe coqueri potest, et chirothecae magnificae vel crumenae ex corio fieri potest. Sincera pellis humana magni aestimatur in mercatu nigro Imperii Constellationis Purpurae. Mulieres eam maxime adorant. Si haec pithecanthrope stulta est, valde gaudebit, pellem suam in lampshada imponat.
  Dux in suggestum cucurrit. A duobus prope nudae ancillis flagellum neutrum accepit in cruribus nudis, gracilibus. Pellis puellaris pellis per rivum microparticulorum divulsa, coccinea sanguine stillante odor ustionis, infausta barbari strepebant, et, loco fugiendi, ad genua procumbebant, exclamaveruntque:
  Tuo servitio sumus, domine!
  Tota erat cataracta veneni in risum Gerlock, deinde ludibrium;
  - Et accipis et suspende te... - Tum fremitus apri vulnerati - Non sum kidding! Plus pulsar quam meretrices, plus pulsar!
  Aliud tormentum irridens, ipse fasciam circa collum tuum pones, sed elementis cyberneticis temperans. Praeterea filum hoc in casu non simplex est, sed cogitationis "creatrix" capax.
  Pauperes indigenas cervice trahit, aptans nudas crura facit. Quod lasso subtiliter agit, paulum suffocat, dein, cum oculi e basi sua prosiliunt, et linguae puellarum decidunt, paulum emittit. Dumque fascias canit;
  - Luna, luna, floret! Ansae in collo non sunt satis ut somnium verum!
  Generalis Gerlok impigre manus plaudit, eius anti-gravitatis ocreas sinit satrapes orbis terrarum, ut se omni gradu terrae in altum efferat. Stalzan apud calcanea puellae cum baculo elastico vulgarissimo verberat. Memoria venditionis magnae tradendae nuper humanae pellis discerptae ad Singh mercatori per caput meum emicat.
  Plerumque casus tales per spatium criminis cartel mediante Perigaeo exercebantur. Sed in hoc casu Singh solidum jackpot capere voluit emendo magnam massam capillorum, ossium et cutem simul. Certe Gerlock utilior est, cum mafia stella non communicat.
  Agro camouflage valido tectus, eversor vecturae Telluris atmosphaeram reliquit et ad fractos asteroidum campus umbra vaga prope sidere Alpha Centauri fluit.
  Latrones non placent... Et iam quattuor brigantini ducti celox propter rivum nigrum.
  Cohors scelesta turpis velit componere. Starships sunt sicut pisces praedatorii profundissime viventes, cum stellarum lumen in hac parte spatii paene invisibilis est, quod similitudinem cum aquati pugnae auget. Capillos breves emittentes, fere ex omni parte collocati - systema notum "Hedego".
  Decem-Stellaris MILITARIS Vira Scolopendra volitans sicut papilio alatum ad dextram Gerlock, dixit:
  - Mafia alienorum nostra benignitate dimisistis. Cum cor misericordiae plenum est, aliqua causa vacua est vidulus!
  Dux tranquillus erat, iubente telepathico possessoris obtemperans, hyperplasma launcher ostendit iris imaginem pugnae quaerentis in hologram. Fere similem dolum spatii mafia assumpsit.
  Quinque naves appropinquant ac propius ... confidunt in viribus suis nec amplius latent, celox etiam missile emittit telum ultraplasma globum divergentibus, deinde alterum.
  Vira volvens in aere micans ocreis liquidis metallicis, cavillator, sed sine signo timoris, quaerit Gerlock:
  "Numquamne trademus, an primum nos projiciant?"
  Dux acriter ac fidenter iussit;
  - Cursum praefinitum sequere, hostem neglige, vacuum instar exterminatum!
  Stalzanka timida giggled, hyperplasma leniter volitans deductor sicut canis amatus. Antennas telum suum movit et pipiabat;
  - Mea pugna virtus est 30 mega excursus, crimen plenum! - Et simile est hybrida decem clausae pistol delusae et gradatim deductoris, monstrum technicum cecinit;
  - Multi hostes sunt, sed nostra facultas lentas conficiendi est! Magna via, moeror miserum quid - manu tua superpotens!
  Gerlok digitum movit et excussor hyperplasma in manum misit. Communis jubar innoxiae lucis accensus in pugnae modus. Imago prodiit nudae plurium generum foeminarum choros amatorios faciendos. Rursum incensus, variasque inter se certare puellas Cogit et aurato victor edidit ore;
  - Et quid censent me vere habere anti-photon caput?
  Stalzan manum suam cucurrit in scanner, stridor auditus est - vacuum nigrum intra aliquot decies centena milia subito purpureum sicut oculus niger color. Hostes extensis stel- libus concreverunt, ac momento omnes quinque naves simul evanuerunt. Sicut tabula e pellicula abrasa est. Color autem violacei vacui defluxit, tunc dissolvitur sicut atramentum humido solo absorptum. Scolopendra contremuit et connivuit in stupore;
  - Quomodo te factum est? - Quam ingenue purum exstinctum est!
  Gerlock, subridens negotiator Americanus bona vilia venditans suboles, respondit:
  - Zona torrentis collapsae in spatio. Illi mafiosi nigri nunc in alia universi parte sunt.
  Decem stellae praefectus adhuc non intellexit, caput torquens et strabo, quasi hoc modo suam sententiam dilatare posset. Tremebat vox puellae muscularis.
  - Quomodo? Cur non in tabula stellata est?
  Gerlok submissa voce susurri dixit:
  - Potest claudi vel aperiri. Cum clauditur, invisibilis est. - Imo, hoc loco tantum pro telo poni potest. Alioquin etiam Zorgs modum corrumpendi habere volumus.
  Memoriae intermittuntur. Gerlock iterum vocatus est ab anima ducis Fagiram.
  ***
  Potens imperium Stalzan billions spatiarum varias habet. Ex exiguo, hirundo, mediocri, sed volandi inter sidera capax, inexpedita speculandi brevis aircraft ad immanem praelium navis praetoriae, dimensiones boni asteroidis. Genus telorum etiam perquam numerosum est. Hi sunt trabes iaculatores omnium exemplorum et ecuratores varii consiliorum, vacuum analysres, stunatores, vortices campi, plasma emittentes, inspirationes magicae et multo magis. Quam subtiliter aliorum mundorum perniciosa phantasia aliquando esse possit, miramini quot inventorum mortiferorum. Innumera genera armorum a victis mutuantur, sed multa etiam propria inventa sunt. Exercitus, qui billions planetarum vicit, varietati armamentariorum nutat, sed tamen omnino impotens est contra unam stellam publicae liberae Galaxiae.
  Tamen milites Stelzanath logica: Utinam esset ratio occidendi, sed semper dolium induere!
  Starfleet Purpurae Constellationis, quam innumerabiles naves numeravit quam grana arenae in deserto Sahara, cum hoc caerimoniis convenire debet. Ut in immensum spatia immensum transiret, a fine usque ad finem vasti imperii volare, naves classis Stalzanae aliquantum temporis egebant. Pro Zorgs, hoc periodus relative brevis fuit - unum hyperjump, quod minus est quam dies, et salve ad vos, fratres minores terrenos in mente. Sed praevidere difficile non erat, quia tempus ad maximum stalzans protrahitur. Innumerae repressiones et petitiones, burocraticae densae, patet longe petitas tape rubra et constantes moras in omnibus fere partibus imperii mega-emici. Omnes certa intentione ignominiosum Zorg imperium.
  Des Emmer Conoradson omnes stimulos atque conatus ignominiae pertulit, Lacedaemonii (Antiqua Spartae solitum in verberibus ridere). Cum extranei, adhuc liberi prorsus feri sunt nequam, aksakal non decet ingenium amittere. Bernardus Pangor valde timidus erat, et aperte displicens officialium officialium exprimebat. Intona voce quasi crepitaculum dromonis metalli, iuvenis sordium notationem legit, affectibus fundere conatur.
  - Hoc ludibrium neum est cogitationis hominum et sensus communis. Quid sibi velint ostendere. Gens, quae ante decem milia gyros Solvit in terram sarculis, se putat esse rectores.
  Senior senator semper placidus fuit. Vox eius alta quasi salo maris;
  "Id satis intellegi, mi amice. Quidam vult exsurgere humiliando alios, et etiam ostendens se detinuisse inspectorem generalem. Mutt latratus dinosaurum sentit sicut tigris. Aliorum, credo, opus est nos quam longissime custodire, ut omnia turpium scelerum vestigia in mentem abdere. Dialectica est omnino propria entium bisexualium.
  Et iam criceta fragum nota pressit tenue: "Sylph non amat, Sylph pacem vult."
  Diutissimeque membrum et sollertius animal domesticum stricte palpans intelligens, Bernardus paulo placidius interrogavit;
  - Mirum cur insania et cultus violentiae tam late apud eos diffusi sint? Post omnes, non solum stalzans, sed etiam aliae creaturae bipolae tendunt ad irascibilem, capiendum et bellum. Eaedem arthropoda Sinhi non multo meliores sunt quam chorda eorum versos. Nos trisexuales non habemus tantam crudelitatem.
  Conoradson proiectionem dimensionalem hypervisoris aspexit ad triginta duas. statim e duobus milibus et dimidia locis vulgatum est. Quamvis aliudque notitiarum fluit, ob usum mensurarum fracti, imagines non miscent et singulae simul et percipi possunt. Senior senator, misit pulchram Nativitatem Domini sicut Candy animali, respondit:
  - Diversam structuram habent et cursum evolutionis omnino non-identicum, qui magis differt a nostra evolutione quam vacuum a plasmate principe. Bisexualitas notam suam morum ac naturalium lectionum reliquit. Exempli gratia: relatio inter marem et feminam. Primo, mas facile potuit foeminam rapere, et hoc animal fortius et ferocius, quanto plures casus suos generis sui repraesentare potuit. Inde factum est quod genes ferocissimae ac crudeles in prolem susceperunt, quod significat evolutionem viam militarem secutam. Fortitudo, arrogantia, audacia a generatione in generationem augetur. Stalzani, adiuvante Concilio et postea Superministrio Eugenics, hanc processum fundamento scientifico-industrico imposuerunt. Immo et primates bisexuales nimis cito gignuntur, cum vita sua relative brevi. Quisque vitae pretium redigit etiam.
  Sicut vita mediocris animal formant cum tumore, poro, saccharo candy luctatus, Bernardus per programmata hypervisoris iactavit, ut videtur, inquisitione occupatus.
  "At annon Stalzans in ampliando vita successit?" Non amplius tam flavi sunt. - Ex duplici basso Zorg.
  Conoradson accensus e vultu luxuriosi sicut stylus fons in papilio sex alatus cum parvo capite crocodili micantibus crystallis coloratis. Ab exagono aureo ungue lapidoso stilla volavit, quae mutata figura et colore in muscam iridescentibus corusta est. Figura, sicut Kapitoshka ex viverra liberorum, canebat: "Ede me, ego sum tibi discus!" Crocodilus Papilio respondens dixit: "Salve sapida". Maior vox zorg acrior factus est;
  - Videtur quod primates in somnio successerunt, poterant mechanismum senescit percipere, ipsi quoque structuram geneticam reprogrammate egerunt. Sed simul milites pugnae suae incrementum accelerant, in incubatoribus creverunt. Multitudo pompae celerius cursu celeriore peragitur et magnus numerus machinarum viventium mortis apparitura est. Hi milites tam celeriter crescunt propter acceleratores ut infantiam non habent. Nam non sunt intelligentes. Stalzans viam mentis directae anti-evolutionis iniit. Progressus eas etiam deteriores facit, vires iram auget, dolorem addito oriuntur.
  Bemardus propius intuita spectaculo spectaculi militaris armorum Aurei Constellationis - Imperium Sinh. Lacus et impetus triangularis elit in modum scorpionis ambulans cum tribus aculeis demonstravit eorum maneuverabilitatem... Non quod! Hic sunt bruchus, fustes iactans, castrum expugnans. robots densissimis emittere emissariis occurrunt. Furor creaturae explodunt, sicut tomatoes maturae erumpentes. Hic est percussus exactus et dinosaurus dif- fusus. Bernardus indignans fremit, iterum virgas, et exclamat;
  - Et cur hanc impietatem vitare potuimus?
  Crocodilus ad papilio frusta ex multicoloribus "Kapitoshka" mordet. Post unumquemque morsum variam formam accipit et stridore: "etiamsi dentes exciderint, appetitus evanescat, at mel socolatam hydriam vesci nemo vetet". Senior Zorg respondet:
  - Omnia alia nobis fuerunt. Primum, tria genera viribus pares erant. Et unus homo non poterat alios cogere ad coitum, etiam ipsa violentia. Etiam si duo constat rapere tertiam, tunc in casu non potuit concipere puerum sine significationis consonantia. Liberos habere non possumus, contra desiderium nostrum, vel unius saltem trinitatis desiderium. Mihi cum ratione tractandum est, cogita, cogita. Beneficia huius unionis ad probandum in gradu genetico, ad utilitatem posterorum. - Dum Konoradson aliam creaturam locutus est, lacerta cum corpore Musae et tribus ordinibus e coccineis tuliporum petalis ornata, in luxuriosas Zorg ocreas futui. Tres membri metalli liquores e calceis prodierunt, animalem affectuose permulcent, rostrum et petala. Senior senator loquebatur. - Diutissime semper viximus, et liberi nostri apparuerunt ac lente admodum creverunt. Exspectatio significans vitae concessa est maiorem cognitionem, experientiam et logicam cumulare. Parvus ingenuus minus causam bellorum aut anthropophagorum contra naturam dedit. Vitam colere et intelligere didicimus, eius valorem infinitum pro singulis cogitationibus agnoscentes. In hoc solido fundamento: bonitas et iustitia requievit in eoque mores nostra in aeternum fundabuntur. Vires sine bono cultu quasi laqueo suspensus suscitat!
  Caput 10
  Spatium est quassat et ardet.
  Nulla quies in proeliis feris!
  Monstrorum exercitum impetum et mitterent
  Retro furiose hostes tuos!
  Duo hypermarshals Gengir Volk et Kramar Razorvirov furiose pugnaverunt, utentes septem postesque ultrastable perticis hyperplasmicis - arma exercitatio quae pugnare potest in fractione secundae. Motus utriusque millesimi bis millesimi centum annorum veloces erant, scintillae sicut cataracta procellosa ceciderunt. Motus speculati hypermarshals saepe repercussus est. Gigantes nudi pectorales suos magnos musculos flectunt, volvi sicut tsunami fluctus, sub pallente pelle socolata. Titanes erant, a quibus infestationis fluctus emanaverunt, et fulgura emittit, tanquam a fuscina irato marium Deo, Neptunum.
  - Amisisti, Gengir, novem ictus perdidisti, et sex tantum ipse percussisti! - Kramar puerili modo incaute et magna voce exclamavit.
  Ingens et flava Genhir ridens respondit;
  - Non, dissolui te, laser meus te prius attigit. In vera pugna iam mortuus es.
  Kramar indulgenter renidet.
  - Iustum uri. - Stalzan desiluit, aliquoties in somersaults retorquens ad frontem, in musca sonabant. - Optime vetas senectutis motus assiduus corporis et cogitationum effervescere! Forsitan iterum fovebimus, horologiis parcere suadeo.
  - Non! Genhir caput firmiter quassavit. Et calce fragmen glaciei. Crystal fragmenta veluti crystallum intrita - scuta mallem vivere!
  - Et me quoque! - Exclamavit hypermarshal (plures decies centena millia pugnae starships cum billions militum in deditionem!) Razorvirov.
  Genhir, cum voce rugiens sicut grex tigrium, lege impromptu;
  Nihil est mundo odiosius;
  Ubi pax et gratia regnant!
  Quid turpe est tranquillitas?
  Praestat in proeliis vitam dare!
  Kramar Razorvirov octo crepitu magicae dolens protulit, laeva manu proiecit et adiecit:
  - nothos in frusta frange!
  - Donec bellum incipit, optimas impressiones nostras accipere possumus tantum in sordida regione. - Animadverti leviter temperaturam chorum Gengir Lupi.
  Arma: peculiaris spumae fabricatur in crepitu, quod sinit loqui, in confirmatione verborum suorum cantavit.
  - Tantum timor nobis amicos dat! Solus dolor movet elaboraret te. Quam ob rem volo hyperplasmo me absolvere in turbam magis ac magis!
  Kramar blaster permulcet.
  - Miras cogitationes habes. Sine repulsu alterius vultum tuum non potes!
  Gengir Lupus dentes denudans confirmavit;
  - Si iter haberem, omnes peregrinos perderem. Nonne universi favorem!
  - Et sine servis et hospitibus nos reliquerunt! Kramar caput renuit. - Asinus semper vapulat, sed solum occidit cum utilis esse desinit! Vir fortis hostes, ignavos - servum necat!
  - Mundus est magnus et processus annihilationis defectivus est aeternus! Magnum bellum incepturum est. Genhir gelida volvebat lumina somno.
  - Melius nunc ludimus! Kramar dentes naturales sed metallicos emicuit.
  Duo amici sinu ex aula cucurrerunt et in scapham firmatam ascenderunt. In forma piscinae cyclicae facta, machina volatus intragalacticos efficere potuit. De relicta gigantea starship. E longinquo, multi- decies centena millia turmae Constellationis Purpurae apparebant sicut sparsio polysyllabic geometrice musivo regularis. Singulae stellae propter nimiam superstitionem speciem et magnitudinem asteroidem eminebant.
  Et hic est sordida pars ipsa inter duos planetas Gyurz et Fortka. Multae sacrificia tanquam prodigiosas ubique coronas pendent. In vacuo volabant, unus ex illis, ingenti lolligo simillimus, subinde hologram evomebat - in illis repraesentantibus aliarum gentium galacticorum et vitae formis gestus obscenos factis.
  - lupanar, varius, disco - Omnia quae duo veteres egent! - Gengir Lupus dixit iuvenili motu.
  - Sit amet aliquam, torquent spatium in cornu! - addidit Kramar Razorvirov, gun radium vibrans.
  Stalzani glider in statione custodito exercitus collocati sunt et in anti- gravs conversi, per aerem corridor invadunt. Novissimae causae pugnae nuper introductae celeritatem subtilem attingere potuerunt, et cum ictus, bomb atomicam, annihilationem glandes et genera laseris facile restiterunt. In fuga, Gengir Volk pirouettes difficillimas peregit. Hoc tumultu correptus, quod saepe in hoc loco aliena caedes fiebant. Hippopotamus cum octo auribus et cauda crocodilo recta ad eum volans. Genhir icta eum vi agro fortiter pulsans. Ex valido molo, peregrini inversi volitabant, rostrum giganteum totis viribus dissipantes. Splendor fulguris ictum secutus est, et rimas ruinae loco aperiebat. Pars screen vendo exivit. Minutae ut centipedae, robotae in superficiem ruunt, tentorium festinanter reficit, dispersas reliquias hippopotami miseri deterget.
  Genhir risit. Arundo arundo captans, Kramar Razorvirov ansam mortuam fecit et in similitudinem ursae magnae cum quattuor capitibus serpentum totis viribus concrepuit. Ex ictu gravi, animal rationale centum metra volavit, duo repraesentativa faunae peregrinae pulsans. Una ex illis elementis radioacivis constabat, impulsus catenam reactionem effecit. Paucis secundis post parva explosio facta est, coruscatio super- clara, deinde unda transiit, varia centum motorcycles volantes et inogalacta super antigravs volitans dispergens.
  - Ita, iustus es pellentesque! Gengir Lupus despiciens apud Kramar.
  Razorvirov firmiter excutiens particulam strages volitans in suum directum respondit;
  - Tempus est exire, nunc hic volant magistratus. Ac, pessimum omnium, amor et vita unitas verterent.
  Etsi duo hypermarshales certe effugere potuerunt peregrinorum caedem barbaricam, cur tempus tereret explicans Department Amor, immanis intelligentiae machinationis Purpurae Constellationis.
  Conversus stalzans in labyrinthum prodigiosum irruit cum multis locis et corridoribus. Per viam, Gengir Lupus se negare non potuit voluptatem ut duos acetabulis humanoideis in musca figere. Disjectas carnis et sanguinis rivos intueri dignatus est, quae volvens instar globuli in vacuo volaverat. Stalzani conventum structuris ornatam transeuntibus ad squid aedificiorum festinaverunt. Structura viginti milliaria bona erat in latitudine. Stant potentes custodes ad singulas introitus telis suspensi. Sed Gengir et Kramar tantum deriserant. Inogalactarum "plagae" in specie FORMIDULOSUS sunt, re vera arma eorum vincuntur. Haec exempla contra hodiernos litium certaminum impotentes sunt. Tela exserta, ingens, elephanti, custodes striduerunt muris vocibus;
  - Ostium feudi centum kulamans est.
  Hypermarshals mutuo aspiciebant.
  - Opinor, nos redde - hebes est in vacuo ... - Gengir oscitavit.
  Kramar annuit indulgenter.
  - Multum honoris - malum nuntium! Solvit auro languida, Fortis liciis pensat ferro.
  nbsp; ***
  Tales summus ordo Stalzans armamentarium militum validum in digitis suis habent. Arma non habent, satis est manum in pugna ponere, cum per se paene ad celeritatem lucis prosilit. Ictu oculi - et praesidium paralyticum est. Deinde, ope cyberprogrammorum, stalzani ostium vi campi opertum facile diripuerunt et legem subterraneam ingressi sunt. Tolutim per latum curvis corridors iocum fuit.
  Duo sinus amici ulterius et ulterius secuti sunt. Mox aulam giganteam intraverunt per mille passus latum bonum. Hic ederunt, biberunt, simul luserunt. Quid dicam, varias vivendi formas, alii sperma balaena, et aures quasi vela globorum globorum. Multum etiam stalzans fuerunt. Legati nuclei superbissimi generis erant, omnem pudorem immodice eludi. Kramar Razorvirov tabulas aleas lusorias cum vultu carnivoro aspexit.
  - Lubuit divitem altilium et omne crimen exprime ex eo.
  Genhir despiciens.
  - Ego scio quis exprimi possit ex Kulamanis .. .
  Gracilis ut anguis, tacite ad hypermarshals prosiliit, cornicularius tacite. Duo ex quinque oculis mutati coloris ex viridi in rubrum. Expeditionis varius blanditiae abiegnis magna:
  - Fortissimi bellatores Magni Stalzanath si ludere vis, tunc tibi commendo Vichihini billionaire Kal. Valde alea est, sed, moneo, scammers non placet. Planetae partem tenet quasar...
  Gengir accensus interrupit:
  - Prorsus! Fortes hostes amo!
  Alicubi prope in scaena, alius marathone striptease coepit. Mares et feminae abiectis camouflagenis, choreas exoticas peragebant et quasi pupas horologii involvebant. In laquearia aliam actionem pelliculae ostenderunt, ubi pugnaverunt et emiserunt omni tempore, planetas integros destruentes, omnium generum genera torquentes.
  - Cum pugnavimus. Habuimus ultra-stellam! Multo durior. Kramar ad laquearia contemptim ostendit.
  - Iterum pugnabimus. Nos quidam nuntium admodum hortatur. - Gengir Lupus imposuit. - Megapulsar pugna!
  Kala gangster Billionaire Wichihini par erat cum sperma giganteo decem pedibus balaeno. Bruta etiam una mafiosis Galacticis erat. Eruca launcher in umero massivo turrita (ex tam magno stulto tempus est mittere in cruiser stella).
  - Quid despondes, fluviatili reptili? Ludamus magnum! - Ferventer ridentem quasi gallinas vulpium pingues viderat, Gengir Volk suadet.
  Wichihini suo pede erexit.
  - Reagentes habetis?
  - Per ipsum!
  Kramar card septem-coloris ostendit. Fasciculus iridescentium banknotes in Genhir manu emicuit.
  Neinpe ceti sibilabat;
  - Deinde, stalzans, pugna! bet possumus!
  - Potes braccas tuas depone!
  Vulgaris iocus Genhir hystericus risus e sperma ceti effecit.
  "Moron, quid accipies," putavit Kramar.
  Ludus incepit cum chartis holographicis ultra-radioacivis. Hoc genus executionis centum chartarum "Imperium" appellabatur, non solum fortuna, sed etiam fortis memoria una cum ingenio requirebat. Hypermarshals periti bene restiterunt arieti spatio latronum. Paulatim ab Wichihini Kala ofFusus, se concitatus et, stipites constanter erectus, pluribus miliardis kulamanis detrimentum attulit. Stalzans in corde suo peregrinos inferiores irrisit. Hae creaturae inexcultae periturae sunt vaccae nummariae. Mafia autem stella suas considerationes habuit. Wichihini signum secretum fecit et sperma ceti clamavit;
  - Circumvenit! vidi!
  Talis monstri fremitus attollitur unda per aulam. Centum latronum statim trabes et enses laser, undique circumfusi ingens ludum.
  Genhir chuckled.
  "Sciebam te id tractare non posse. Vos omnes, Dikeles, similes estis.
  Kramar latrante:
  - Redde quod perdidisti aut mori!
  Gangstrae purred, illis ridicula erat. Stelzani duo tantum in hac aula relicti erant, reliqui saturitate ad alia conclavia transierunt. Nihilo secius hypermarshales erant. Eorum arma ultra recentem qualitatem notabiliter superabat omnia quae penes omnes homines erant.
  - Bene, Kramar, nostrum somnium advenit. Ibi erit destructio!
  Stelzany amicum excutere accendit, quinquaginta latrones simul falcavit. Sed eo momento pileum iridescens translucens hypermarshals tegebat. Genhir vellicatur amens et adligat sicut bruchus mortuus in vi campi. Kramar etiam movere non potuit. Latrones grunnes sordidis repleti sunt. Viginti rostrum lacus lente in aulam volavit. Horribilis constructio ferebatur in fronte Stalzani. Tum turris aperta est, et duodecim extra fragiles Singhs evolaverunt. Semicirculum constituunt, pugnantes sidere purpureo religato intuentes.
  - Deformis stalzans tecti sunt!
  Sinhs' longis proboscis tensis. Wichihini extendit membrum camcena.
  - Vizira Ultramarshal, ordo tuus completur! Duo hypermarshals capiuntur. Nunc ex omnibus secretis consiliis et secretis excidere potes.
  Ultramarshal valde placuit, eius proboscis rubet et tumescit. Vox CULEX aures torquebat.
  - Bene fecisti, Vichy! Purpureo imperio devicto, gens tua privilegia accipiet.
  Sibilabat rex Gangster;
  - Et ius medicamentis tractare?
  - Si tributum solvis, talem occasionem habebis... - Arthropoda trepidus aures figit.
  Dux latos plaudit laetus ungula. Cetus sperma regis Kong decem viscum e naribus fontem e naribus gurgit. Signum fecit Ultramarshal.
  - Nunc eos frigidum faciemus, et tunc ad nano thalamum mittemus, ubi tormentis cyberium subiiciemus.
  Singh femina-singh radius sclopetis dolens longum erexit, phalanx tenuis ad bullam caeruleam pervenit ...
  Eo ipso tempore, minime expectata res. Duo parva monstra cum faciebus aurantiis-purpureis ignem cum laser sclopis aperuerunt. Caput ultramarshale abscisum est novacula ignea. Avolavit, in lato vitreo, alcohole inflato, repletam, exposuit. Ingens bestia vitrum in os suum non manducatione pulsavit, "phialam" infelicis arthropodi deglutivit. Reliquae turbae terribiliter ululaverunt, monstra eos cum eruptione exstincta. Calamitas orta est. Grenade aliquis exstinguitur, metallum evanuit. Mensae liquefactae et sellae grandine pluerunt. Subito Kramar vim sensit tegmine impediendi ut evanescant.
  - Liberi sumus! Totalis reserare!
  Stalzani evellere iacula decem clausa radios reales hyperplasma emittunt in hostes versicolores. Viginti-exclusae Singh piscinae, sub radiis lapsae, in moleculis contremuerunt et dissolutae, ut videtur, arthropoda non cogitaverunt campum tutelare activum. Reditus ignis praesidio vi partim exstinctus est, sed tamen intensior eius nimis alta erat ut hypermarshales incalesceret. Ideo Gengier et Kramar movere coeperunt, salire et trajectoriam solvere, utentes ingentis tabularum ultra-plasticarum operimento. Praecones mortis per aera caesi, Latrones centenis occisis. Milia tormentorum statim crepuerunt, multae gangsterae tacite complices suos obtruncant. Cum bene intendisset ictus Gengir destruxit Vichihini. Sperma balaena paulo longiorem protendit, donec Kramar Razorvirov circa kelviri columnam in calculis radioacivis scintillantibus ambulavit et crimen immisit quod cadaver magnum scidit apertum. rivi ebullientes sanguinis per aulam fluxerunt. Kramar pugnatores perstrinxit qui eos ex captivitate nocturna servaverat. Milites, sicut exemplar secuti sunt, militaris constellationis purpurae militaris notae sunt.
  "Monstra pugnant famositer sicut mini-milites", Gengir dixit, crimen e plasmate sclopetis detrudens.
  Similis sunt doctus. Fortasse est specialis MANIPLUS vigilum indigenarum. Quales creaturas nostis? - Perplexus interrogavit Razorvirov.
  - primum eas video. - Gengir Lupus infeliciter explorare conatus e scriniis cerebri sui similis computatori pugnaci.
  Protinus trabs una monstris captus est. Rostrum statim tumidum prodigiosum. Caput nudum est, et rubet facie pueri candidi coram admirantibus hypermarshal. Kramar statim sepulcrum agnovit et cito effudit, munera letalia mittenda continuans. Ita sperma ceti caput abscissum est, tam magnum ut orchestram integram in eo ponere possis.
  - Hic est pronepos meus in generatione septima - Likho Razorvirov. Ipse hodie per septem cyclos est. Sacrum imperii nostri tempus! Ei dono misi - robot cum tormento spatiorum dimensionum comminuendorum.
  - Et quis tum secundus? clamavit Gengir Lupus.
  Hyper-Marscallus Purpurae Constellationis se non vexavit, sed simpliciter vaporatorem ad exoticam physiognomiae arcanae bestiae accendit. Persona in atomis dissoluta. Puella faciem septem-coloratis texit, sed Genhir oculis tenacibus eam videre curavit.
  - Quomodo audes, Laska Marsom! Mini-milites, praesertim puellae, tales constitutiones visitare non licet! punietur.
  Respondit Mustela scandalizatus;
  - Si bannum non violaverimus, tunc a Sinhas comestus esses!
  - Hoc studium adhuc opus est, - ita accendi, duo inogalactorum in utres cum potione combustibili concrepuere, e quo creaturae excanduerunt, Likho immissae. - Monstra viventia magis interesting et practica sunt quam holograms.
  Kramar, incendium cum fluxu hyperplasmico augendo, ex quo adversarii terribiliter vociferantes (ut evenit, Singh milites sub specie stalzans se induerunt et erant pauci compatriotae a nulla multiplicati) filium suum fovebant;
  - Mini- miles est!
  Genhir subridens cum grenade blob-bouncing usus est. Non explodit, sed interclusum est peregrinarum gentium quae in via occurrebant;
  "Puto haedos nostros ex militaribus paulo excursionibus profuturum esse.
  Hypermarshals multae gangsterae spatium everrere permiserunt. Interdum variegatae meretrices, spoliatores, mox ministros invadunt.
  Kramar cum laser vectem serpentinum incidit, ita vindictam in explodentem Singhs. Latrones gradatim ignem contexebant, ictus saepius ac saepius oppugnabant, multa milia comitum mors iram atque iram dabat. Sed si Gengir et Kramar agri vi operti sunt, mini-milites Likho et Laska solum in camouflage et in levi certamine liberorum sine vi agrorum singularium erant. Quamquam hae latinae non hefty ingenii et fortitudinis ostenderunt, eorum ictus accurate erant, motus eorum velocis, sed aliqua fortuna finitur.
  Una bene curata manu Likho fracta in fragmenta. Ex dolore et impulsu, puer fere emisso sclopeto radius, tantum voluntatis inhumano nisu adiuvit ut se colligeret ac praelium continuaret. Guttae sanguinis de inciso membro cadere coeperunt. Etiam Laska feriunt, tantum in crure. Puella cecidit et dolens exclamavit. In summo dolore fuit, sed cum aliquo voluntatis labore dolorem oppressit et desperatum incendium continuavit.
  Pronepotes nostri in periculo sunt!
  Kramar Razorvirov cucurrit et Likho puerum cum copiis agrum operuit.
  - Nos prolem nostram servabimus!
  Genhir circumagebatur ambabus manibus figens. Dilatavit vis campi, mustela clauda tegens. Puella, quamvis gravissimum dolorem, vehementer exclamavit.
  - Grandpa, noli! Ego ipsos tractare possum!
  Likho, vicissim, e vi campi emersit, in aliud monstri crimen plantans.
  - Mi antecessor gloriosissime, non indigeo praesidio tuo! Monstra spargere possum in meipsum pulverem interstellarium.
  Kramar cum pathos dixit:
  - Hic sunt filii nostri! Noli timere junk spatii!
  In falcem genhir, radios emittens mortem.
  Nobis instanter opus est transvolare. Habeo crimen potenti thermoquark. Operamur omnes!
  - Logice!
  Uterque hypermarshales pronepotes suos tollens ad hiatum transitum pergit. Extiterunt advenae greges ignis, vis campi vibrans, sudor decurrentis faciebus stalzans. Aegre illapsus, Kramar ostium obstruxit, et Gengir Lupus e pera translucens erucam protulit. Conversus sum in programmata homing et in aulam monstris refertam deduci.
  - Iam tempus est nos discedere.
  Genhir Laska occultavit in tegmine potentiae, Kramar etiam Likho abscondit. Pueri restiterunt et in pugna implicari conabantur.
  - Milites sumus magni imperii, pugnare volumus.
  Likho e vi tenaci elabi curavit et sex custodes, legati cornuti Babush generis, cum trabe lapsus est, intercidit.
  - Age, inquit, illud conlisio!
  Invidia erat in voce Lupi Genhir. Respondens Mustela vellicavit, ut videtur, vim campi frangere conatur, quamvis hoc robur elephantorum miliardorum requirit.
  - Et puella non est mea peius!
  Hyper-Marscallus vim suam operimentum removit, pronepte sua permittit ut navem mini-Navigae minaret. Occidere repraesentativum alterius generis, praesertim si mafia vendidit, virtutem et facinus ad stalzan.
  "Gingir, tantum ne nimis auferas!
  Kramar Likho sustulit et secure eum in mail invisibilibus refertum.
  - Explorandum est, ecce, utcumque nobis dolet!
  In campum plenis viribus hypermarshales corridores incredibili celeritate delapsi sunt. Etiam parvum crimen mini-quark magnum damnum causare potest.
  ***
  Monstrum explosionis structuram metallicam officiorum gravem findit. Hyperplasmici turbines per anfractus corridores cursu superluminali ruunt, angulos aequantes et singulos in particulas elementarias discoopertas spargit. Omnis vorax unda ad stalzans pervenit, vim feriendi campi, iam vesana verberans celeritate. Hypermarshals. Sicut cortex Campanie, una cum filiis, "squid" e dilapidato evolaverunt. Ingens aedificium crepuit et sensim scindendum esse coepit, parvus ignis in crepitu erupit. Lumina cinereo-violacea fulva insidiose in vacuo ardebant, videbatur illud metallum ardere.
  Millia currus vigilum, etiam paucae naves duodecim exercitus in modum piranhas cum altilium tormenti navium ad structuram dilapidatam volaverunt. Ignis scorpius machinis amens conatus frigore flammas styrofoam educere temptavit.
  - Multum iocum habuimus! - Gengir Lupus labra lubenter allidebat, languidos oculos faciens, tanquam regina nuda coram se.
  - Pro tali convivio, sub tribunali licebit. Et tunc in camera ultra-doloris. Ibi, ope nanotechnologiae, cerebra celeriter purgabunt.
  Kramar digito signanter involvit ad templum suum.
  Genhir chuckled.
  - Spero mega-universale bellum mox incipiet et omnia damna scribentur!
  - Priusquam incipit, decies octies exstincti erimus!
  Kramar manu iugulo cucurrit. Liho risit.
  - Quomodo cognoscent?
  - Stultus es adhuc miles-mini! Gengir Lupus latravit. - Vestigia machinis, cyber-a.
  Laska puella despiciens vafrum.
  - Et pugnam cyber-virum insedimus, quod omnes semitas machinas in hoc aedificio debilitaverit.
  - Et praeterea edebat omnem computantium localium memoriam! Likho in.
  - Quasar! Quando habes tempus? - in voce Kramar mirum ostendit.
  Quomodo in hoc aedificium ingredimur? Mini- milites in tales domos non permittuntur. Sed non peius quam adultis jaculamur, sed vincti nos ne gaudeamus!
  Grave erat in voce pueri.
  - Omnia in tempore suo erunt! Corpora tua nondum matura sunt, te immaturum hoc intueri. Praeterea kulamans vel pecunia protegi et multiplicari debent, sed multae hic sunt scammers calliditatis. Anno MCC annos multas foveas agnoscere didicimus, et tantum septem cyclos et unum pulsatio habetis.
  Genhir nasum inversum ferii Mustelae. Puella vellicata, tunc giggled, exserit linguam.
  - Avus, cum supra mille sumus, id est, ero super Hyper Ultra marescallum!
  - Somnium noxium non est! Sed si ubique velut booger repes, in universo pari morieris, et in anti-copis servies! fremuit veteranus barbare.
  Mustela per libidinem ululavit.
  - Nolo iungere anti- cum turmas! Dolosus est illic, minutatimque torquet radios currentes et gamma.
  - Sic, seniores audite! Etiam, et ubi habes virum pugnae?
  Likho pro Lasky respondit:
  - In palaestram! Exerciti sumus in programs specialibus virtualis bellorum et penetratio in structuram pugnae robotarum.
  Hypermarshal digitum in aere incidebat et multa insecta foeda simul evanuerunt. Submissa voce continua;
  - Hoc bonum est, ut in opere quod positum est in exercitiis. Downside est ut praecepta solvas. Nolo ut in labore cum amore et vita Superdepartment. Ergo vel nunc mandas quod non vagaberis alicubi, aut statim in stellam mitteris.
  Likho primum omnia in iocum vertere voluit, sed proavus eius aspectus laser perforans dixit se non iocari. Genhir etiam puellam severissime aspexit.
  - Et tu quoque iurabis, ne iterum militaria iudicia violaveris.
  Mustela aspexit.
  Pueri submurmurabant.
  - Iuro...
  Repente facies Kramar mutatur. Frons iuvenaliter lenis, ruga acuta praecisa;
  - Quod si non esset violata carta, nos iam dissolutos essemus! iusiurandum subtraho, sed unam condicionem pono. Si vis saponem alicubi vel quarcas evellere, me certiorem fac.
  - Et me! - Apronius conjux.
  Gingir quoque animum mutavit;
  - Inceptum in bello carum est, praesertim pro hoste vilis templates solet! Modo nos in antecessum monent, si circum stulte vis!
  Gunfire iterum emicuit, nonnullae gangsterae vulturis, apparenter constitutae ad lucrum ex pravo par stalzans cum liberis. Ignis reditus crudeliter accurate fuit. Solus latronis unus erat paralyticus, ceteri in quarca solum discussi. Caput amplissimum "dinosaurum" cum quinque ordinibus recurvatis dentium avolavit et molares in antennae uncinato. Visum est quod etiam post mortem per graviotitanium virga rodere voluit.
  Liho exclamavit;
  - Offensus non est via nostra! Hypershock - haec via nostra est!
  - Sic monstri filii. Vel fortasse explorator. nobiscum eum tollemus. Tum monstrabo tibi quomodo tales nothi perconteres.
  - Iam cyborgum electronicum excruciatum est! - Laska subridens iactabat.
  - Vivus postquam omnia terreri potest! Hyper-Marschal Kramar auctorita- tive dixit.
  - Usu omnia!
  Gingir leniter plausae Laska genis. Facies rubra purpurea vertitur.
  Pueri riserunt.
  Duo pectus amici manibus excussis et sollerter indissolubile somersault peragentes, post ingens lumen viridis pomi luminarium evanuerunt.
  In amplitudine sordida sectores subinde jaculabantur.
  Caput 11
  Quam multa alia creaturae
  Tot sententiae!
  Volo dicere quisque
  Aeternum coelumque secretum !
  Est somnium et provocatio
  Omnes generationes...
  Daemon quaerens essentiam ruit.
  Consilium cupit imponere.
  Sed quaerens veritatem omnium
  Solus Deus tibi responsum dare potest!
  Colloquium philosophicum duo viri fortes continuaverunt. Tranquillitas sermonis Zorgs sedatis quasi amnis argenteus fluxit et astra sensim circumfundere videbatur. Tabernus (multa munera per chip princeps-plasma cyberneticum faciens) Conoradson duo plura membra tenuiora sicut compositus extendit et cocktail bigeneri piscium et fructuum pro animalibus comparare coepit. In via, mixtura leguminum et concharum, mellis, fungorum et crepitorum variae species. Unde mira odor diffusa per aulam.
  Bernardus in modum mutandi telepathicum convertit, et triginta duos dimensivas hologas in obductos scintillantes convertit. Eodem tempore, cerebrum multiplex cogitare in diversis ordinibus perseveravit. Is apparenter interested in loquendo cum spatio aksakal:
  - Nescio, si gentes vetustiores sunt quam nos et magis excultae? Post omnes tantum triginta miliardis annorum sumus. Et aetati universi comparatum, hoc est exiguum tempus. Contra, iam tot miliardum annorum sumus et cur Universum tam relative parum scimus non liquet? Quasi pueri immanes in spatio sandbox! Et quid adhuc tam vagum et incomprehensibile est in theoria universi?
  Conoradson placide respondit, dum secunda eius tabernus etiam in praeparatione refectionis fratribus minoribus missionis nationis adiuvit. Parvae manus de calceamentis exeuntes cum multis digitis conterebantur et sine negotio subacta sunt. Facetum pictura, ocreae sine pedibus eludere, verum convivium apparare, cum colloquio graviore, licet aliquantum abstracto, conjuncta;
  - Oh, hie locus diu anxius est, et non solum nobis. Cum prima luce humanitatis. Retro longinquis temporibus, multi investigatores mirati sunt de impossibilitate multa stellarum fixarum, quae ad divisionem universi in partes visibiles et invisibiles perduxerunt. Ut nostis, lumen visibile et invisibile habet requiem molem et pondus. Idem dicendum est de aliis particulis elementariis quae ex macrocosmo constant. Secundum notissimam theoriam universi, photons et fluctus electromagnetici ab astris non recta linea, sed per trajectoriam leviter deviantes radiantur. Gravitas agit in photons, quorum unumquodque massam habet, et trajectoriam consequenter fit hyperbolica. Photon, iter longum, circulum giganteum faciens per aliquot miliarda annorum levium, ad idem punctum revertetur unde orta est. Videmus ergo particulam universi partem, reliquae partes eius non sunt visibiles. Rursus, photons et undae electromagneticae vim suam dant multis campis, qui spatium vacuum et kinesticum penetrant. Ac per consequens vis colligitur in multi-dimensivis lapsibus.
  Bernardus a commutatione distrahebatur, magister robot, praeter Sylphum et fixa lacerta, plures creaturas diversae e galaxiis diversis congruentes protulit. Omnes erant mansueti et mansueti. Adulescentulus sorg sententiam proiecit:
  - Ita, omnis scholis puer hoc scit, sed universitas functiones per longum tempus et per longas megaquintillions annorum, perfectiores formae civilizationum excultarum quam nostrae exstiterunt.
  Conoradson unum e membris suis levavit, piscis volans cum caeruleo, pinnulae praelongae et magnificae sederunt in eo.
  - O! Scis, una causa est, quod astra sunt aeterna, sed planetae non sunt! In parallelo universo leges paullo diversae sunt, aliae dimensiones, multo plures quam ternae regulae. Cum spiras curvatas, vis in collapsas intrat, ubi cumulat, iterum resplendere paratus est. Omnis vis quae in infinitum spatium pro billions annorum radicatum est, redit per universum parallelum et alias dimensiones. Hoc exemplum est, sidus subito refrixerit, secundum suam magnitudinem in neutronem stellam vel in quoddam foramen nigrum conversus, forte etiam in albuginem albam. Neutrona stellae superdense transeunt ad gradum energiae inferioris. Deinde vis ex megauniverso parallelo mutat energiam particularum elementarium quae has quasi extinctas stellas in aeternum constituunt. Et parva nana densa in supernovam erumpit, et planetae veteres comburunt. Nuper tostae mundos in novam formam formantur. Defluxus, cyclus sequitur, repetens in infinitum.
  Littera apparuit inter tres caligas Magni Zorg. ius pugnatum est ad placentam multi-partitam multi- biscuit. Membra tenuia se mutuo impellunt, atque etiam in globum intexunt. Tertius Liquid Metal Tabernus institit, "Nunc mihi vicissim est ut placentam tam pulchram". Alii pertinaces: "id est productio coniuncta". Membra erant magis et magis quae prorepserunt, et dum implentur, exeunt in fluctibus, qui fecit curvitatem aeris. Robot-magister hoc demonstrans ceteris curationibus suggillavit: "Hic in hac causa exemplum videmus quomodo tales difficultates non solvere".
  Dimidia animalia intelligens apprime approbans;
  - Disceptatio dirimitur per compromissum, sola ruit per atrox!
  Hoc tamen Bernardus intercessit (quia inferioris ordinis, interdum propria experientia negativa utilior quam aliqua doctrina positivi!), sermonem duxit;
  Sed si praenoscere praenoscere possumus, cum stella exibit, et cum iaculabitur splendoris splendoris, non est fatale. Ubi est cultus humanus cum historia quinllionum annorum? Erunt, quia mundus aeternus est!
  Hoc Zorg confirmavit admodum confidenti, sed sine ullo narcissismi tono:
  - Corruit, ut scis. Move in spiram vel spiralem tramitem per hyperspatium et principem vacuum. Possunt in se mutuo intendere et intendere seu vicissim separare; Etiam curvaturae ruina non sunt aeternae, sicut ipsae stellae. Individue nulla stella potest esse indefinite in spatio definito. Aeternum est solum infinitum eorum posuit. Et humanitatis vita multo est multiplex. Haec formatio fragilior est quam phaenomena naturalia. Multae versiones infinities esse possunt, nec cognitionem absolutam simulamus. Multum te ipsum intellegis. Adverto, nos non bellis niti, et toto orbe captos. Civilizationes inaequales admodum sunt distributae, multae tamen simpliciter superare certum gradum non possunt. Post mundos nostros infrequens area iacet, megagalaxiam condere videtur. Varii autem conatus hanc zonam penetrandi ad totam mortem ducunt, quae omnem vitam destruit. Loquitur aliquis de vasculo absoluto creato supercivilizatione quae se ipsum destruit. Non credam in hoc! Leges aeternae sunt universi et rationis. Omnis homo vult Deus fieri. Et non potest attingere deum absolute beatum et illustratum. Vita et mundus certatur infinitae perfectionis. Quaelibet ergo superciliatio in indefinitum impedimentum offendit et disintegratur. Nascitur sicut viburnum in superficie stellae iterum formare. Sicut cyclus in natura; praecipitatus crystallinus cecidit, liquefactum, evanuit, iterum cecidit. Zorgs videtur esse terminus. Horum autem potentiae super-civilis incrementum impeditur. Sacramentum hoc magnum est etiam nobis. Sed pro certo persuasum habeo profectum scientificum et technologicum cum morali incremento coniungi debere, alioquin ad calamitatem ducet.
  Veluti confirmans verba eius, certamen inter caligas, ad praeparandum cibum, finita et membra in synchronismo movere coeperunt. Scutra quibus holus, gousha et coquinaria praeparata sunt, interim colores et figuras mutaverunt, petentes curas;
  - Quod nostrae speciei maxime tibi placet?
  Respondens non satis legibile presserunt. Sylph, cultissima ipsa, quaesivit;
  - Let's in specie coronae virtutis nauf.
  Ipsumque prorsus fabulosum in aliquid vertitur. Genus deauratium plurium ornamentorum, in colorato complexione.
  Bernardus in molestia dixit:
  - Vacuum caput sum! - Perge sine transitus topic. - Et tamen in genere industriae actualem perfectionem adepti sumus. Coelestes omnes motus iam sunt noti, computati, calamitates subito venire non possunt.
  Consensit Conoradson, et facta est vultui vox aliquantulum impedita, sicut mons senex, qui simplici interrogationi respondere non poterat;
  - Immo non possunt. Sed fatendum est. Antiquiores humaniores nobis familiares non sunt. Forsitan geneticae defectiones, fortasse de potestate mutationum incomprehensibilium, impressionum externarum. Forsitan praecipuum universitatis mysterium in hoc ipso positum est. Forsitan Summus Creator existat, nec etiam ejus cogitationes comprehendi damus.
  Cura sedate se gerebat, magister roboticus, mutato in illustriorem formam, ab iis coepit quaerere;
  "Beati pacifici, quia..." Machina constitit.
  Sylph, effudisset primum;
  - Universum posside!
  Robot respondit magna voce:
  - Prope et tamen impropria! Sit scriptor.
  Animal in modum cucumis cum capite de jerboe et ungula-folium respondit;
  Quia semper recti sunt!
  robot praedominantem colorem luteum in rubrum mutavit et objecit;
  - Profecto vera, sed non prorsus eadem!
  Bernardus in cura lectionum negligens;
  - Frustra haec conversatio est, incomprehensibile universitatis mysterium. Fides autem in Creatorem universitatis iam importat praesentiam imperfectionis in ipso, cum patitur creatio. Melius est cogitare quomodo missionem nostram adimplere in planeta et in systematis Laker-IV-10001133PS-3, vel, ut incolae dicunt, in planeta Tellure et in mundo solari. Ceterum vitreis nigris induent, testa fumo nos tegentes.
  Conoradson gestus fecit, caliga dextra, paratibus relictis, retia luminosa dimisit, pisces alati sedebant super eo, et flores donutorum recenter praeparati per cellulas cucurrerunt.
  - Magnam experientiam habeo et facultates telepathicae peramplasas, quare nos, quamvis omnibus eorum adinventionibus, fallere non poterit. Praeterea multum semper sunt fontes sui iuris. - Senior zorg in ornamentis donut restitit, colorem structuram mutavit et addidit. "Stalzans de facultatibus nostris ne quidem sciunt.
  - Utra movent verisimilius, imitatio bonitatis vel corporis mediante eliminato?
  Conoradson logice respondit:
  - Hic excluditur! Stalzani satis callidi intellegunt mortem Senioris Senatoris ad talem inquisitionem ducendam, ut Praefectus cum complicibus suis non solum removeantur, sed criminaliter puniantur, quod in extremo puncto erit. Sic periculum non capient...
  Inopinatus terror diremit sapientium sorgam. Duae maximae stellae incognitae designationis in tricesimo tres dimensiones holograe apparuerunt. In limite sunt, (etiam mirum est quod nbsp; Kramar Likho sustulit et secure eum in invisibili catena electronica confert.
  ita stalzani iam extra hyperspatium accelerare didicerant) velocitates stellarum expeditionum Zorg minimi appropinquantes. Navis autem adamantis incomparabiliter laxior intus quam ab extra videtur, totum palatium habet, ubi incolas honesti pagi libere componere potes. Etiam in scrupulo moratus, tempus tamen, si dominus tale desiderium haberet, ire in hyperjumpum. In hyperdrive, stellatus alias dimensiones penetrat, fere quamlibet substantiam quasi materialem cum sua multitudine faciens, quia operationes militares in spatio hyperpati agi non possunt. Totum spatium proeliis fiunt post hyperjump exitu. Prope tersos, more praedatorias stellarum formas, examen minorum pugnantium Aquilae et Foton classium exortum est. Omnes subito, omnes vultures evanuerunt in ingentis spatium submarinis carinae, quod spatium praeliorum horrida vi camporum. Scilicet, Senis Senatoris parvam facultatem starship solum vacuam spectavit. Zorgs hostes naves sine labore mittere vel hyperjump coactam ingredi. Animalculae, periculum sentientes, scateant, et pisces alatos, relicto refectorio, ad funalem magnificam, mere decorativam currebant, adhaerentes hieroglyphis levium bulbi, gemmis gemmis distincti.
  - Noli agere! Primus hostis percutiat! precepitque Des ymer Conoradson.
  Stellae in directum range venerunt et vehementes cascades ventorum hyperplasmicorum energiae immiserunt. Hotels vim explosivam energiae billionum bombarum atomorum portantes, excanduerunt et statim exierunt, transtemporalem (capax mutandi cursum periodi) vim campi ferendi. Multi-megatonis criminibus visi sunt sicut firecrackers simplices, intuentes non tam minas quam pulchras. Duodecim occisores papaver e ventre suo sicut sinciput in arca et in inani incendio iuncti sunt. Hoc etiam leviter miror Senem Senatorem.
  Suntne isti adversarii vere stulti? Habentne vacuum in suo capite?
  Subito hostes stellarum vicem fecerunt, et ducentae metrae sicut machinis volantibus e praedatoriis utero volaverunt. Celeriter accelerans, ut etiam vacuum post eos obducto aurantiaco fulgeret, mega-rotae in synchronum irruerunt, paene ad campum vim impenetrabilem attingentes. Explosio tam valida erat ut zorg starship concussionem validam expertus est. Multa animalia deiecta sunt, quaedam in parietem concrepuerunt, quae, feliciter, sponte elastica et mollia facta sunt sicut trampolinum. Sed ut haec animalia in timore strepuerunt, et par pinea gelata etiam in tres rivos prorupit. Clamores innocuae creaturae audiebantur;
  "Hic est super interitum, venerunt dracones infernales!"
  Cascades particularum elementariarum, preons et quarte rupta, ex agro reflexa, orta sunt fulguri supernovanti similis. Secundum potentiam pugnae, erucae photons spargere potuerunt et corpus stellatum magnitudine planetae Neptuni per galaxia dispergere. Reflexus elementorum fluxus ad hostes pervenit, impetum starships feriendo. Unus illorum imperium perdidit, et circum axem suum gyrari coepit, volans instar pilae morbi validi. Si vel paulo propius, tantum quarcae remanerent. Pugnatores multo deteriores erant muniti, et gubernatores eorum fortunati solum ut mortui essent antequam etiam vix evasissent, hyperplasmus decies centena millia temporum velocius movet quam impetus doloris, solum animam e corpore relinquens. Altera navis ad locum tutum movere curavit, impulsum cumulativum undae obliquantem vitans.
  Ir ymer Midel, princeps starship Zorg, Inspectorem Generalem postulavit.
  - Accipe countermeasures?
  - Non est tanti, potientur usquam... - Senes senator sine studio hoc dixit, velut pius parens puerum lascivum puniens.
  - Optime!
  Magna sorge iustum erat. Starship imperium amissum extra fortunam fuit. Semel in vacuo corkscrew, imperium constituere numquam curavit, et ab ingenti stella magna absorpta est. In fulgore violaceo ingentis luminaris, punctum smaragdi excanduit et statim exivit, magna pugna in profundis flammae iacitur.
  Stellae superstes iterum ad spatium pugnae appropinquavit et ignem gravem e canonibus et institutionibus vitae destruentibus aperuit, quasi patientiam inspectoris turbam experiretur. Videri poterat turres rotundas globosas crebris tormentis emittere et emittere. Figura hyperplasmica lopsideta octo e maximo rostro volavit, linea fracta movetur. Ad invisibilem claustrum volaverunt, concretus vigoris erupit, in scintillas parvas putri. Posteaquam certo sorgianos ad dirigendum non agere, navis distantiam mutavit, et, accelerata, in hyperjumpum abiit, latens post siderum lucidas splendidas ligaturas.
  - Aliquid non placet actionibus filamentorum galacticorum. Arma monstrosa valida et magna pugna subaquanearum classis praetoriae. Hoc grave est! Provocatio similis est ex classe Purpura constellationis. At ille notavit male celatum tumultum. - Ita, et quodammodo cito desiluit, sicut ultimae progressus androgynœ.
  - SIC, Ir imer Midel. Quamvis Stalzan pugnantes cum marchia pro eco bellis habent, plerumque sunt stellae minores et magis evolutabiles. In his regionibus piratae ferae nullae sunt. Cavendum tamen est, ut liberum piraticam immoderatam incurrere possit. Praecipuum telum est, quia utebantur recentissima absolute. Hoc est crimen cumulativum thermopreon. Hic novus gradus technologiae militaris est. Hic probatum est medium quod in usu bellorum recentiorum nondum est adhibitum. Hostes simul nostri vim campi vis experiri voluerunt. Potuit eis dare quod meriti sunt, ego ne immaturam quidem attingam, sed adhuc vitam cogitantem. - Firmo sono, Senex Senator flebilem orationem finivit.
  Capitaneus placide respondit, sed si audires, notae sunt irritationis suppressae in voce ferrea zorg duratae:
  - Utique, melius est mala vitare et aliis entibus cogitationibus affligere! Quam diu autem potest ferre mala, crudelitas et fraus utriusque sexus! Nos, contra, vim habemus parasitorum ultro citroque arrogantiam cum metubili responsionis. Malum oportet...
  Interrupit Conoradson taedium bellicum ducis;
  - Relinque! Respondeo dicendum quod malum per malum corrumpi non potest. Erunt etiam acerbiores, si suis rationibus utamur.
  - Quid de armis novis? Si pergunt talem progressionem facere in novis mediis exitii creandis, periculosissimum est. Aliquando earum technologiae hyperbolem attingent et etiam inopes fient nec non solum eos prohibere, sed etiam vitam nostram tueri non poterunt! Equidem ne naves quidem nostras ab usoribus suis concuti posse putavi! fere vociferante Midel in note.
  - Id me quoque sollicitat. Spero sapientiam exitum nobis ostende. - senior senator, molliter addit. - Et nunc mea cura non tibi nocebit parum hospitii.
  Spatium iterum abiit in hyperjump. Spatium post cutem statim defluxit. Nigredo spissa verbis humanis exardescit coloribus inenarrabilibus, et peregrino fulgore dispergitur.
  ***
  Et alibi in immenso spatio, vita sua, ut semper, inimitabili cursu fluit.
  ***
  - Ita, tu, Leo Cub, sane bene factum, pulchre deposuisti unum ex optimis praefectis galacticorum. Sed scias te agendo, ut mortem tuam subscribas spondeat. In ministerio veritatis et Amoris, seu Amoris et vitae, talia simpliciter et sine mora resolvuntur.
  Jover Hermes jocunde iocabatur. tam pretiosum servum perdere nolebat. Leo Eraskandar tacite sedit, caput suum fulvum inclinato capite. aspectus eius defatigati, oculi obscuri circuli, genae submersae, crura, brachia, latera et pectus muscularibus vestiti exaspant, urit et livor. Totam hebdomadem in infernis voluptuosis consumpsit, gentem invisam placens, nec minuto vel quiescere valens. Centum musculares, temperamentales feminae magnis phantasiis sexualibus transierunt. Una uxor ducis frigus etiam calcibus nudis pueri fine laseris incendio concremavit. Ceteri sauricum hoc probaverunt, et in eo conati sunt radios frigoris, alia radiorum genera pugnae. Pusulas autem plantas intolerabilius pruriunt, et iuveni, ut scabiem leniret, durius contra metallum frigidum urgebat. Sexus erat naturalis corporis juvenilis, heroici corporis, sed tunc factus est quasi cruciatus, et videbatur inguina fusili metallo impleri. In momento, puer unum tantum cupiebat: magis cadere in aliquem solem, etiam si clauis clausus sit, et in somnio demergas.
  Hermes valde gavisus est cum tam gravem ven- dendi corpus celerius favore gladiatoris, et ignominia servi durior factus.
  - Ducor etiam affectus tuos. Nostrae lupanar aurantiacae dominae tigrides quasi feminae exarati sunt. Bene, sic nos moleste tulisti. Praefectos nostros non solum aliquis verberat, sed si nos in sexu superat, hoc specialiter te insanas agit.
  Stalzan despiciens vafrum.
  - Bene, nunc ad negotia descendamus. In hac planeta amplius manere non possumus. Praecipue ad te, ille nimis clarus factus est. Volabimus ad centrum galaxiae, ad partem stellarum sordidam sic dictam.
  Leo surgit et statim caput levavit;
  - Miror quid ibi facturi sumus?
  Hermes directa responsum vitavit;
  "Haec regio plena est generibus non-stalzanoidibus, animantibus. Earum multi sunt semi- ferae, necdum plene spatio imperii assimilantur.
  - Non erit tutus! Vox Eraskandar spe similior quam anxietas sonabat.
  Arma habebimus. Etsi tu non es creditus, quia non modo servus es, sed etiam scelestus rei publicae. Potestis pugnare cum manibus nudis iustis! - Hermes extendit manum et vitreum odoriferis et spumosis vitreis volavit in palmam, placide occentu: dope index centum et septem.
  Léo modo caput quassans, duas turmas pugnarum robotarum perstrinxit, et se humillimum aspectum praebens, dixit:
  - Possumne dicere vale Veneri Allamara?
  Hermes dimidium bonum bibit, vitreum levitans super pulvinum gravitatis impulit. Suspendit in aere chiknuv: "Salve in eternum, domine." Manus deinde rapacissime perfricans gurgivit;
  - Utique! Illa te exspectat. Habes prorsus horam, non amplius. Tum tollemus! Hoc tempore in stellam militarem fugiemus si placuerit. Ego te intra legitimos fines navem inspicias. Sin minus, totam fugam catenam habebis.
  - Gratias tibi ago pro fide tua.
  Stalzan ironiam in servili verbis deprehendit.
  - Ne marcescas, adhuc occasionem tibi dente monstrandi habebis!
  Et Hermes Eraskandar muscularis percussit, lacerum, humerum comiter percussum.
  Caput 12
  mortis radius in tenebris micat;
  monstrorum spatii turba coUectam!
  Improbus hostis te oppugnat
  At, credo, manus heros non tremet!
  Iovem verbum suum non servavit. Suspectus servulus iuvenis in cellula potestate clausum, catenam induit.
  In ipso casemate navis frigidior erat. Duodecim gradus in terra mensurae mensurae non sufficiunt ad terrenam aestatem eternam consuetam. Tamen stalzani simili fere systema decimali mensurarum usi sunt, quae orientationem in communicatione inter duas gentes valde faciliorem reddebant. Léo, ut prius, nudus erat in uno cilicio, sed adeo infixus fuit nuditati, ut ne illud quidem attenderet. Stalzani autem, quorum multi numquam viderant homines, incautis oculis eum inspexerunt.
  In cella obscura erat, et in nudo metallo lecto iacebat, Lev erat frigidus, acuti clavi in cellula poenae navis dorsum muscularis pueri pungebant. Salire impossibile erat, cum bracchia et crura arta fibulis constricta, vi campis. Iuvenis passus, iactatus, et ut se distraheret, pueritiae memoriam intendere conatus est.
  Ubi natus et quinam parentes essent, nemo scivit. Iuxta historias de parentibus adoptivis, improvisus invenit in quercu cunabulis vacua usque ad id tempus. Ubi futuri bellator iacebat, vel potius, quasi loachus, involutus, admodum perniciosus infans. Ivan Eraskandar in tugurio factionis in toto pago ironice finivit. Tempore nativitatis suae, in pectore infantis, extractio scintillabat pulcherrima praedatoriae bestiae, sicut leo homo, alis et dentibus machaerae dentatis. Tum perscriptio luminosa sine vestigio evanuit, sed fama per pagos quem electum est, Messiam de Spiritu Sancto natum, qui planetam salvare putabatur, fertur. Paulisper nemo graviter tulit. Puer, nomine Leo, quiete vixit, crevit, lusit, et vetitis artibus vetitae manus certaminis occulte studuit. Stalzans oportet dicere caelum planetae graviter transmutasse. Trekotor gravivacuum institutionem utens, unum ex novis- sima exemplaria spatii warers, Orbem Telluris moverunt, eam prope Solem ferentem. Haec loca ad calefactionem significantem mutata sunt. Omnes molibus tabuerunt. Ad vitandas inundationes ingentes areas, phisicae et machinae constellationis Purpurae, utentes explosiones micro-annihilationis, depressiones et fossas in oceano mundi auctas et profundiores. Hoc factum est et ratione ope computatorum potentissimorum tam accurate et accurate ut non solum inundationem vastarum regionum vitare, sed etiam circulationem aquarum mutare potuerit. Aquarum cyclus in natura ita mutatus est ut omnes solitudines evanuerint, versa in gerit. Praeterea hydrosphaera ita circumfertur, ut calidus ab aequatore ad polos immergatur, et unus frigidus a polo aequinoctiali versus moveatur. Loca aequatorialis Africanae similis clima toto orbe terrarum stabilitum est, et metalla materiarum negotia utilissima facta sunt. Ob electionem mutationes in numero generum, plantae pretiosos et nutritios fructus per totum annum producti sunt, qui problema famem aeternum solvere videbantur. His condicionibus multum erat otium ac perexiguum hospitii, nulla computatoria cum TV, quae universalis interreti factus est ineunte vicesimo primo saeculo. Sola occupatio radiophonica evulgandi solum augue et stulta carmina, quaedam instrumenta musica. Bene, ludi simplicissimi corporis. In summa, adducebantur homines ad natalem barbarum. Pueritia eius prima nudis pedibus sine problematibus et capitis doloribus laetabatur. Leo Agilis, in iuvenili aetate validissimus et ingeniosissimus, cui cognomen adoptivi sui patris Eraskandar assumpsit, loci liberorum auctor et auctor fuit. Facile est esse felicem cum optima nescis. Sed cito erant res quae idyllium interrupit.. .
  Quae gesta sunt, Léo non vacat memoriter percurrere. Gas vehemens dormiens in cubiculum injecta est, et puer in profundum soporis incidit.
  ***
  Cum ad locum stellae ventum est, evigilavit. In capite meo terret erat. Circumspiciebat orbem terrarum griseum et ominosum. Frigidus erat, caespes artificialis spatii pruina nive madens obsita erat. Post obdormiam in cista metallica, horrorem tundens, et dorsum ejus, pœna pyxide punctulatum, ingrate trajecit. Verum, exasperat, livor et ustio a foeminis servo Alfonso evanescentibus causata, corpus batyr cito recuperatum, ne minimo quidem vestigio relicto. Ad calefaciendum, Léo adjecit gradum, primum nivem vidit et obstupuit, quam sit turpia naturalis praecipitatio. In Tellure tellure, calidae imbres in pellem pellem delapsi sunt semper gaudium, praesertim cum numquam inundationes causant aut morantur. Celeriter nudis pedibus per frigora palu obducta tenui crusta glaciei percutiens, puer paene cucurrit, quasi hopak tripudians. Incommode, sed sensus glaciei sub aspera planta pueri iucunde commotus fractus erat, et Leo crustam crystallinam quam maxime durus ferire conatus est. Spargitur in re non admodum amoena cum rostro porcino, auriculis elephantis, et cuticula viridis crocodili. Aqua sordida inquinavit inepte aptatum uniformis spatii aeroportus operarius. Bestia, expansa manu palmata, aliquid sibilare coepit. Quoddam genus maledictionis in lingua purpurea male fractam constellationem.
  Iovem minaciter latravit, lora scapulae demonstrans generalis oeconomici.
  - Vile reptile, non audes stalzan et fido servo insultare!
  Gravis pugnus viridi rostro cecidit. Ictus erat bonus, flectebatur creatura, sed cadere non habebat tempus. Impotens lugkig Eraskandar valde commotus et etiam cum vicissim physiognomiam crocodili crocodili-porci contrivit. In conlectum cadaver incidit, et custodes e longinquo stantes hilariter riserunt, digitos ad imaginem iacentis ostendentes, calva complanata. Purpureo-brunneus sanguis in conlectus stillavit, acrem terebinthinae odorem spargens. Sine intermissione Hermes et Leo sederunt in flaneuro parato. Tum celeriter exuerunt, maculosa insecta fugantes.
  In sectore maxime commotum est aliquid. Pisces pinnati per aerem volaverunt lacertae. Erant etiam animalia quae vespertiliones cum alis luporum visi sunt. Volaverat quidam magnus et triceps aquilae magnitudine stellae pugnantis. Volitant dracoflies ingentes aculeis magnarum herinacei. Plerumque semi-ferae creaturae non humanoides dominatae sunt. Ab his soni simile quiddam inter ululatus lupi et crepitus cicadis. Quidam ex eis ad flaneur propius advolaverunt, minati se collidere.
  Iovem vectem avertit, et ultrasanas unda lymphatos dispergit. Qui cum hysterico stridore, et quo justius, maledicta succosa respuentes, in diversa distrahuntur. Respondens Hermes fremuit:
  - Inferiores inogalacts, nos te pulsar!
  Curious Léo fautor petitur in funda;
  - Et ubi hic colligimus?
  Iovem digitum ostendit, hologram cum indice et inscriptione: "In lupanari" volavit de anulo.
  Eraskandar, sine magno studio, procul inspexit ac sedata est, non spectat ut lupanar. Colossus multi chiliometrorum aedificium cum muris basalte-marmoribus duris eminebat contra inhospitale subiectum. Structura instar castri mediaevalis densis propugnaculis conformabatur. Spatium quoque ingens, saxea, rectangulum videri poterat. Castra pro servis non humanoidibus. Haec ingens skyscraper stratosphaerium pervenit. In tecto erat codex proelii starships launch. Etiam sector sordidus purpureis constellationibus refertus erat quasi passae bun. leo mirans dixit:
  - Vultus tam pervetustis!
  Inclusus in annulo Hermetis, accessus ad intergalacticum Princeps-Internet (operando hyperspace, et vectorem kinesspatii), informationes per hologram dedit.
  Hoc aedificium est fabulosum castrum Nigrum. Locus celebris, qui cinematographos locales inspiravit ut justos pellicularum emitteret et centenas scriberet thristri criminis et fabulas detectivas. Proeliis etiam equestribus inogalactis in equis et in armis, hos muros superesse debebant populationibus piratarum, incursio insectorum venenosorum quae atmosphaera vescuntur. Modernitas non tam venerea; in antiquo Castro Nigro, retis totius sacrificiis et latibulo maximae gangrae in galaxia Lucera, cognomento Quasar Dragon, coniuncta erant. Symbolum inferorum in terram fodiebat plus quam viginti quinque milia passuum et supra sex milia passuum alta, duodecim milia latum est. Multis millenniis erecta est et fortasse decies centena millia annorum, usque ad momentum cum stalzans "felicem fecit" hanc galaxia cum suis occupationibus. Moenia secundum occultas mixturas specierum extinctarum aedificatae erant et fortes erant paene sicut admixtionum, pugnae, spatii starships.
  Hermes exclamat ad hologram;
  - Averte! Non opus est!
  Flaneur in vastissimam regionem proprie refertam machinis volatilibus diversissimis, interdum bestiis et insanis commentis phantasmatum est. Creaturae, praesertim generis non humanoidei, prope figuras multicolores fractas examinabant. Animalia multicoloria, varia, in squamis, plumis, spicis, armatura cum acus et novacula, acetabulis, plantis, mineralibus animantibus, et etiam cogitabile cum illis quae in Terra nulla analoga habent. Ut varius leo tempus ligula pulvinar semper. Curiositas et subconscious anxietas excitabat. Diversi generis repraesentativa fuerunt, structurae et formae; Perspicuus et in modum vermium tenuissimus, pusillus et ingens, plus quam elephanti. Etiam amorphos fuerunt. Hybrida genera omnium plagarum. Billions of the original planets.
  Castrum nigrum multis generibus intergalacticis specialiter accommodatum est.
  Quamvis elit leniter in obscura purpura purpurea in horti area appulsa, leviter offensa est, quasi Titan ab Iove captus ab inferis effugere conaretur. Iover et Eraskandar, hoc non attendentes, exierunt (vel potius, iuvenis quasi cheetah prosiliit, et stalzan solide in morem principis vetusti descenderunt) et ad unum lateris introitus huic intergalactico perrexerunt. deversorium".
  Subito iter a duobus baiulis elephantis cum duodecim cornibus impeditum est, ipsique iter quinqueton cadaveribus conpresserunt.
  - Quod genus? Visum? Personalitates? Suntne invitationes? Quod est opus tuum visita?
  Una voce, quasi cumulatis scriniis, crepuerunt percussores. Cadavera "elephantorum" erant induta camouflage nigris cum floccis albis. In unguibus decem clausas tormentorum typos iaculatores habebant.
  - Im Urlik, a funda cognomen Chermet. Leo Eraskander servus meus est, Leo in funda. Hic invitatio diskette.
  Praesidium floppy orbis inepte arripuit. Difficilis erat tam parvam disci floppy in validissimo pede cum dimidio metri digito tenere, sed custodiae sollertia in speculatori cybernetico eam inserere. Informationes circa singulos consideravit omnia. Purpurae alvi lux emicabat. Custodes inepte, etiam colla crepant, adnuere, emisso stalzan cum servo progredi. Ostium grave officij tacite stannum aperuit. Leo duos gradus intus sumpsit, litura intus erat calida et mollis sicut corpus mulieris. Subito puer cogitationes pravae compulsus convertit et despiciens ad custodes;
  - Tuens bonum tuum carum est, et alienum molestum est, si custodibus non eges, tunc es funditus perditus!
  Mastodon corniger, nonnisi magnos oculos sicut conchas plaudebant. Hermes puerum musculosum apprehendit manu et traxit;
  - Ocius pedes!
  Ex lacunis vetustissimis corridoribus halitus hydrogenii sulfidei fuit et aliquid foetidum. Superficies liturae durior et frigidior facta est, facies pictae variae categoriae in parietibus apparebant. Sententia quasi certaverunt artifices primi, quorum tractus te mox faciet balbutire. Et ut aliquam totam, pingunt illuminatum.
  Subito, explosiones potentes auditae, promiscue incendere coeperunt. Formae vitae multiplicissimae se invicem diversarum rationum et specierum iactationes effuderunt. Vox rugitus missilium megawatt mortiferae audiri poterant. Starships excanduerunt et disruperunt, cadavera animalium intelligentium versicolorum illico exusta sunt, sub stridoribus letiferis radiis, eco-lasers et aliis telorum generibus, cadentes. Leo cosmicam pugnam vidit propter quinque projectiones holographicas in therone castri simul coruscantes. Naves longae Stalzanath, quamquam improviso oppugnationis, in systemate "flexibili catenae" automatice aedificatae sunt. Tormenta ingentium caligorum exspuunt exstinctionis munera, quae per rupta trajectoria irruentes in proximas categorias submarinis spatii foderunt. Hic, exempli gratia, una ex maximarum peregrinorum starships sicut cardboard incensa dispergere coepit. Visum est leoni quod pullos bipedales cum cruribus simiis vidit, trepide currentes per corridores spatii naufragii, conatus infeliciter vitare dolorem "osculum", flammam implacabilem. Eripe siliquae natae sicut catapotia colorata infantem vexatum, immoderate, inordinate naves sphearae. Tam velox erat plasma molentis ad exempla omnia pugnae. Hoc spectans, Jover-Urlik timore obstupefecit, quod vir militaris non intrepidus regularis erat. Post aliam concutiendam, quae ex pavimento pulveris asperi calcetur, generalis oeconomicus tandem profunde in angustum corridor nigrum illuminatum levi rubicundo hebetabat.
  Multae explosiones in ipso suggestu intonuerunt, frusta carnium et fragmentorum metalli usque ad andronis ostium volaverunt. Eraskandar dormire curavit, sed tamen unum fragmentorum cutem aeneam incisam, contingentem praetereuntem, altera brevi filo nivis canitie abscissa est. Eodem momento duodecim figurae impositiones ante ostium apparuerunt. Porters Heffalump secessit.
  Aculeatarum quasi sex armatorum in introitum haligarum expressi. Percussores armati iaculatoribus potentissimis trabibus. Monstra stellata in litibus armatis cum insignibus vigilum indigenarum municipalium sanguine multicoloribus et bullientibus densissime sparsi erant.
  Hermes non vacat longe. Solum lubricum erat solum, et dimidio centri cadavere ingruebat. Hic in angusto corridor, non minimam fors ictos radios letales fuit. Iovem expalluit et manus levavit. Is satis humanus videbatur. Sed aspectus Haligarum atrocissimus et foede ferox erat.
  Solus Léo non terruit. One detail interested him. In manibus "gorillas" pugnae potentes erant officinae gravio-laser in qua- les exercitus gravis. Interea magistratus municipales milites sclopetorum vel gammae stun stupefacientes et, perraro, mediae qua- les strepitante, humili potestate. Vehicula Byrd-classis gravio-laseris iaculatorum et alia gravia arma militaria sub poena mortis acerbissimae prohibitus est. Haligarum, gens subacta, levioribus armis credita, quamquam summa imperii auxiliares erant. Ergo forma eorum ficta erat. Erant autem vel greges vel speculatores.
  Hermes in ANDRON subnixus metu tremens.
  - Desine, nothi arthropodibus, alioquin prorsus exitium imminet!
  Subito vox ducis facta est tenuis et arguta. Hoc Leo hortatus est. Adolescens voce obsequiosa tono dare conatur.
  "Magister meus lassus est. Ego illum ad sensum meum adducam!
  Grabbing Iover per umbilicum, Eraskandar plasma excussor e cingulo suo sapienter evellit. Et non deflexo capite ad omina silhouettes adversariorum excanduit. Visum est sex armaturae "gorillas" ridiculum, barbarum et formosum puerum solum dominum suum alere, et cachinnantes. Vir superhumana, Leo dominum suum in angustum hiatum, paene invisibile in obscuro lumine ANDRON ejicere potuit. Synchrone id facere curavit, simul cum iecit.
  Plasma iactor minimo annihilationi telo onustus est, et licet in crepitu tegere curaret, etiam iaculatores ignium plasma turbinis eduxerunt. Cum Léo paulo post se insiliens et nudus omnino erat, multo magis passus est. Flammae faciem, umeros, notabilem cutem, partim laedentes comam. Clarissimus fulgor excaecavit eos qui ad locum spatii detrahebant furiose. Pars caesi sunt, pars inpulsa prosternit unda. Multorum enim organa visionis simpliciter defecerunt. Praesent sagittis cessavit.
  Forti ictu Hermes conscientiam amisit. Leo e contrario exposuit sicut felem. Arma inferna adhibita a Purpura Constellatione togati vetabantur portari. Publicis copiis armata nonnisi uti, et multis restrictionibus. Talia enim arma portantes comprehendi poterant. Eraskandar valde timidus factus est, intellexit se omnes legis limites transisse. Mox intolerabilius hic a vigiliae constellationis purpurae fiet. Desperatio exitum movit, domini humeris impositis (ut in hyperplasmate per miliarda saecula coqueretur), iuvenis in curvis ANDRON, quod vel coarctavit vel dilatavit, irruit. Circiter 60-70 metra discurrit. Effugere indiguit attollo. Tali cadaveri currendo difficillimum erat, ut ab omni edacitate combureretur. Sudore leo perfusus, qui corrodente jam dolore urit, tremebant crura ejus. Tenuit mera vis voluntatis. Iam paene inscius, Eraskandar ad ianuam elevatoris apertam cucurrit, homunculus vulpinus nuper egressus. Profectus est, cum socordia fugientes in cockpit immitteret. Probabiliter nota tale spectaculum fuit.
  Leo febricitante impressis globulis inscriptionibus incomprehensibilibus coepit premere. In pariete casulae mobilis, in quam puer cruciabatur, emissarium monitorium scintillabat, et in fine elevatoris labyrinthum directionem quamlibet eligere potuit. Una veterum anecdota refulsit in animo meo. Nocentes in elevatorem ascenderunt et in partem ignotam fugerunt.
  At in hoc casu, hoc iam non est iocus, sed res mundi technologiae cum historia multorum milium annorum. In hoc elevatore fieri potuit per decem vel centena milia passuum in profundo soli huius planetae insoliti. Per labyrinthos subterraneos inter urbes ac continentes transierunt. Plerique eorum longe ante occupationem Stalzan aedificatae sunt. Vetustissima itinera procul ab uno miliones annorum erant. Totum retis subterranei e castro nigro emanavit. Planeta ipsa ab antiquis temporibus clarus fuit ut portus omnium plagarum et gentium et latronum stellarum. Planeta haec nidus erat sceleratis, ubi omnes leges conditionales erant. In hoc mundo subterraneo, cum millibus millium miris semitis leporariis implicitus, una ex maximis latibulis spatii mafia in hac parte universi fuit. Tellus Korolora maior quam Terra est et multo maior. Multo altius quam Terra refrigeravit. Multae partes et loca ne notantur quidem in tabulis geographicis servitiorum secretorum imperii.
  Celerrimus erat elevator. Haesitante, Leo nimium saepe ambitum mutauit. Mox in regione ignota erant. Haec regio vacua et ominosa videbatur. Sed potestne vulneratus homo in hoc reprehendi? Elevator ad latera constanter obliquatus, vel horizontaliter, vel perpendiculariter, vel obliquus movens, undique turbans. Desinere debes, aliter in inferis vocare potes. Sed quomodo haec capsa obsistit? Maybe ventilabis puga rubra? Elevator non est ex vetustate raritatis, et etiam stalzani habent sanguinem coccineum, et certe non peius inde.
  Leo Eraskandar, trementem digitis pusulas sedans, celeriter globulum rubrae impressit...
  Caput 13
  Quomodo fieri potest ut progressus?
  Aliam partem terrae
  Spelunca lapis regressus
  Percussit illico strata?
  Respondetur hoc valde simplex!
  Non difficile eligo stultus
  nec tamen ad rebellionem saeva crevit.
  Stulti faciliora sunt expedita!
  Repens in coronam arboris, Vladimir Tigrov simiam assimilavit, leonibus perterritam. Leonum partes erant milites Purpurei constellationis. facto circulo, sub arbore consederunt, ubi puer pavidus latebat. Alicubi in spatio, musica sublimis sonuit, simul multae robotarum erucae apparuerunt. In summo cuiusque roboti navis fixa erat cum magna vexillo imperii magni. Splendida erat septem colorum carbasus rubri-orange-flavi viridis-smaragdi caerulei-violacei. Quadraginta novem stellae scintillantes singulae cohortes habebant. Post omnes, Stalzani tres multiplicationes septem significare infinitum credebant. Ita, et secundum religionem Purpurei Constellationis, sunt septem mega-universi paralleli, e quibus hoc est minimum et incompositum. Transitus ad alios universos post mortem exercetur, novam, etiam gloriosiorem, vitam, et infinitam, crudelissimumque bellum. Et in hoc casu etiam septem non considerabantur numerum mathematicum finalem, sed potius symbolum magnae multitudinis.
  Solemne confirmatum Vladimirus, subito recordatus est se magam cosmicam Kali, Lyram veliram non timuisse, et turpe est hominem non homines cum blastings timere. Praeterea praesidens Polikanov probavit stalzans mortales esse, quo modo vinci possunt. Spes non damnosa est, sed amissa spes perniciosissima est! Finito hymno, audiebantur dissoni soni cantici.
  In luce clara agmen agminis conspicuum erat. Statura proceritate et rotunditate, vultu subridens, pueri erant. Nigredo admodum sient, sicut nigrae Africanae, paene nudae, tenui tantum panni cinerei circa femora. Saeva nec dant nec accipiunt Tuba-Yuba tribu. Sed liberi non sunt retardati. Latinae indigenae, sicut Vladimir Tigrov repente cum aliquo septimo sensu intellexit, geographiam satis bene scivit, historiae antiquarum nationum et continentium quae toto bello perierunt studere. Etiam sub terra, proprie ambulans in ore novaculae (denunciatio lictorum localium et scientia prohibita in globulis et saccis te ponet!), chartas trahens cum clavo in cortice lacero. Plerique crines flavos recti, partim naturales, partim solis infecit. Crines crassos, sed re etiam neglectos, hirsuti, sicut pueri rustici, a tectoriis medii aevi. Ita et physiognomia sunt admodum Europaea, sine lineamentis Negroideis, amoenis et hilarem. Maxime autem russice canebant.
  
  magna lux imperii
  Felicitatem omnibus hominibus dat!
  Immenso in universum ;
  Pulchriora non invenies!
  
  perterget pretiosa;
  A fine usque ad finem!
  Imperium propagationem
  Sancte Magne!
  
  sidere micans;
  Illuminat in modus populo!
  Summa virtus,
  Planetam protegens!
  
  Pueri cantabant, et quasi muniebant in acie, nudis pedibus tentantes, parvis abrasionibus et livor obductis, ad gressum accuratius monetarium, sine gressu incedentem permanente. Similitudo auctariis addita est a cornicines et tympanistae. Tympana exercitus ictus verberant, cornicines subinde cecinerunt. Vincula non erant, sed torquibus rubris feliciter substituti sunt. In manibus guys erant secures, funes, serrae et aliae machinae ad arbores cadendas. Nempe huc non solum ad canendum, sed etiam ad operandum venerunt.
  Caeduntur arbores et manu trahuntur, ad arma non nisi plostra et bruchus equinus. Productum quoque machinalis geneticae, ut furry, equi bipes, sed multo velocius et cum tabulis naturalibus solaris loco lanae. Ex parte Stalzani, mechanization laboris non solum superfluum et etiam nocivum est. Homines multum educati, plures etiam sunt quam ante initium impugnationis, et non satis est omnibus labor. Pluris hic in colligatione versatur, atque etiam canit simul. Sed silvae iam adeo sunt abscisae ut horrea omnia in circumstantiis plena sint. Ergo multi lignarii decem chiliometrorum longius ire coguntur. Liberi quiete operantur, etiam cum aliquo studio. Aspectus latinarum etiam satis sanus est, musculi excoluntur, tales athleticae suae aetatis figurae rariores sunt inter recentiorem aetatem. Quasi hi ictus e schola Olympica optimi sint, trabes magnas in paria et collisione portantes, ictus securibus crebris truncis infligendo. Cibus libratus, novus aer, actionem corporis mirabilem talem reddebat eventus. Videtur quod alii contemporanei Tigrov huic vitae invideant. Satis est ut possis legere, cognoscere mensam multiplicationem et poteris signare. Quidquid ultra hoc stricte prohibetur, tantum exceptiones factae sunt propter aliquos notissimos conscios regiminis occupationis. Vladimirus autem magis ac magis iratus est. Quomodo tam placide occupantibus operaris, has bestias glorificantes hymnos cantare? Pudebat et acerbum populum suum, sed ad descendendum animos non habebat. Turpe erat, juvenes duros sudare laboriosos, Et nigra corpora fulgebant quasi unguine. Quattuor milites insigne oculi purpurei erant plane perforati. Plerumque in locis quietis ligna non explorabant, hoc praesidibus vel securitatibus robotis confidebant. Realiter calidus non erat, et uniformis specialis, praeter munia tutelae levium armaturae, temperaturam quoque ambitus circa carnem invadentium directe moderatus est. Gotta quidam iocum habent. Sed quomodo? Utique ludos computatores habent in armillis vel in ipsis iaculatoribus trabis, sed hoc omnino non est pullus! Ludite guys multo magis interesting!
  Senior pugnator ex praetorio in Russian;
  - Omnes, frange! Ludamus eu!
  Pueri sane gaudebant. Diligenter (experire, cavete tam saevis dominis), instrumenta per gradus plicabant, tum micare, nudo pede, viridi-ostro ex gramine calcaneo, ad colligendas sarmenta prosilientes. Iuvenes duri operarii portas numerosas ex ramis et opimae, magna folia, iam aedificare coeperunt. Cum pueri multum essent, saltem duodecim iugis esse deberent. Senior furator guys cessavit:
  - Aliter eu ludemus, magnum imperii nostri eu. Quatuor sumus contra vos omnes. Et unam tantum pilam habemus. Haec porta tua, hic nostra est. Negotium est quoquo pretio pilam ustulo. Let's get started!
  Aliquis per aliquem. Stalzans autem filios verberare incepit. Sub specie ludi, pulchrum est aliquem verberare debiliorem. Maxime gloriosum est, si similem tu percutis. Percussores parvulos unus et sesquialtera debiles, brachia, crura, costas fregerunt, capita etiam confregerunt. Et cum latinae gregi coniunctae, ut mammoth feroces, unum praefectis occupantibus oppressit, scelerati armis utebantur. Corpora puerorum leviter curvata alumen, nunc clariora, tum contra crepidines per trajectoriam obscurant. Aer odoratus carnium combustarum, volutatus fumus, gemitus morientium pueri pleni passionis.
  - Fascists! Barbari! Sadists! - Vox hysterica de summo venit.
  Tigres suae salutis immemores amissis prope ex arbore descendunt. Impellunt carnifices immites, et haec omnia super-fascist Stelzanat in quarcas, totum per universum discutit. Praecurre spatium bestiae lasers in densam impulit coronam. Vladimirus decidit de trunco. Viginti metrorum altitudinis fragosus ille male laesit. Cum Vladimirus evigilavit, iam filo palmae affixus erat et curiose examinatus est. Procurator senior iam satis peritus bellicosus erat, ideo speciali cura in captivitate quasi nix in capite lapsas intuebatur. In sono placido, in quo modo levis curiositas spectari poterat, stalzan locutus est, currens unguum per punctatum pueri.
  - Notae. Habet pellem candidam, obscuratam conspicuam, et in patrio sole etiam leviter adustam. Donec nuper calceos habebat in pedibus, et ungues bene ornatas. Capilli etiam non rasi, opus ornatrix conspicuum est. Dico eam non localem aboriginem esse. Non occidi neque cruciari satius est eum "Amor et Veritati" tradere. Non est nostrum negotium aenigmata solvere.
  Sanguinis natorum sanguine litem barbare in pugnae obicere ausus est;
  "Nonne eum torquebimus et nos tali delectatione privamus?"
  - Si avis magna est, tum pro legitimis tormentis volamus. Melius nos unum incolis capere et torquere volumus.
  Capitulus in tabula imperium premebat, et cursoriae gravitatis stalzan ad dominos volabant, gubernacula iugo, quasi ad stalzans invitans ut "equos" sterneret. Villicus senior erat in equum mechanicum salire, sed resistere non potuit et flagellum eiecit.
  - Conscientiam vincti revocemus, et nos paululum inflemus.
  Ictus celeriter omnem plenitudinem sensuum reddidit conscientiae Vladimiri, quae vix adhuc obscura erat verba aliorum percipientium.
  Goon stalzan dura percussit, puer concussit et etiam ex quibusdam ictibus qui cutem incidebant vociferatus est. Die tricesimo ictum Vladimirus conscientiam amisit. aquam frigidam e quodam siphonis in faciem spargebant.
  Cum puer captivus oculos aegre aperuit, puer pullus niger capillis flavis et oculis caeruleis iam evinctus erat. Torquetur potius primitus, e tacita taeda saevus igni. Locus haedus vellicabat et in bonam obscenitatem vociferabatur, iam musculi eius satis boni nitebant in phrenetico conatu ut etiam funis crepuit. Cum ex dolore concussa deficeret, monstra exhilarata sunt. Nani imperii filii calvi monstro ac foedo ac laeto agebantur.
  - Sadists, nothi! - Vix audiri tigres insusurravit.
  Tandem carnifices ad eum animum converterunt.
  - Ora, simia alba! Videamus an tacere possis cum calcibus frixis!
  Ferox iuvenis crus adustum truncum futui. Rapax flamma calcaneum infelicis teenager lambit, pusulae statim intumescebant.
  Horrendus dolor, immo fortioris odii sensus tunc clamorem sustinebat.
  Sed haec omnia limites patientiae corporis humani iam excessit, et hoc tempore Tigres diu facultatem amiserunt rem visam circumfusam sentiendi.
  ***
  Quodvis vel brevissimum iter aliquando finitur. Breviter, pro scala universi, et perampla, secundum hominum notiones, hyperjumps, spatii "Libertas et Iustitia" Terram inexorabiliter appropinquabant. grapheocratia imperii reliquias decentia perdidit, claustra motui stellarum inspectioni magis ac magis creans.
  ***
  Praeparata grandia in plena adductius in Tellure Telluris erant. Municipia patria copiae magni ponderis partes egerunt. Civitates et pagi maximae sunt ordinatae. Plebs grata vesti- menta gratuita distributa sunt, in magnis sedibus ne homines retro barbari similes essent. Quod quidem dubium fuit. Nimis paucae sunt officinas ad vestes producendas, et nervos in apothecae neglegendae sunt. Potes sane referre ad hoc quod homines indomiti abierunt, sed tunc auctoritates imperialis propter hoc reprehendere possunt. Cibo numquam quaestio cu cum. Per mutationem climatis, institutio umororum et speculorum, nulla fere nox in terris facta est, et plantae genere meliores fructus VI-VIII vicibus per annum dabant et fructus plerumque ex arboribus per totum annum ceciderunt. Propter hoc, multitudo terrae nimis fecunda facta est, sed culturae eius gradus acriter cecidit. Solebant facere sine vestibus, cibus ipse in os prosilit, quasi in fabula vulgare, obliti de Interreti (eius intergalactic, modificatio spatii variis annihilationi programmatis et virus inquinati ita ut in kinesspace currendo affinis sit. per minefield), et soli conscii regiminis pervigilium televisionis et oligarchiae indigenae sunt. Et bonas vestes tantum nuper habere concessum est. Ceteri docti putant eos iumenta tantum fuisse.
  ***
  Colonellus Igor Rodionov, praefectus electae cohortis specialis subsidiorum specialium virium "Alfa-furtim", ambulabat per Anzh-Katuna Quadratum cum gressu celeri, manante. Olim Quadratum rubrum Moscuae hoc loco situm est. Caput potentissimum, amplum, potentissimum et opulentissimum Imperio Russico in terris abstersit faciem Terrae primo ictu missilium annihilationis. In eius loco iam pagus ingens dilapidatus erat. Antiquis diebus totus tremuit mundus Kremlin muros formidabiles intuens. Potentia fortissima est - Magnus Imperio planeta dominatus est, Civitates Armetiki et Sitai cum sua potestate opprimens, has regiones a positionibus mundi ducum abiecta. Et nunc... Ubi est haec prior virtus, historia dimidiata? In situ capitis - tantum casis et non plus quam duodecim domibus multi- solarii dilapidatis. Hominis nondum unita erat, sed partes Russiae ut dux et superpotentia mundi magis ac clarius in sinusoide crescentis adstitit. Imperium Russicum per totum territorium URSS recuperavit. Gravis energiae crisi quae planeta Terrae submersus est effecit ut pecuniam et facultates ad ulteriorem extensionem augendam efficeret. Inter has quod Exercitus US in longo bello cum islamico orbe insatiatus est, copiae firmatae Imperii Russici adiuverunt Arabas primum ut Armeticos a sinu Tersid pelleret, deinde praetextu pugnae terrorismi; exercitus Russorum omnium agrorum olei in hac regione potitus est. Quam ob rem omnes nationes, ab Ilgira usque Andiam, sub stricto novi magni imperii patrocinio tenebantur. Sitai munus accipere coactus est particeps militaris iunior Russiae. Oeconomia US in ruinam incidit. Subdoli, qui in Alaska recuperare procurabant, decrepitum comminuunt et Veropae non nimis indigebant. Verum his annis ante aggressionem stellarum, Armetici potentiam suam partim restituerunt novis technologiis confisi. Res ad bellum perrexit, sed ultimae progressiones militares omnem casum victoriae Russorum et orientalium dederunt. Mundi dominatio prope erat. Nunc autem calcatur ab armatura caliga cum plantis magneticis.
  Colonellus Russicus natione erat et historiam suae telluris optime noverat. Stalzan trillions mundorum in sua potestate habuit, superioritas technologica eorum quae rebellionem inanem et pernicialem reddens. Si vel minima victoriae occasio esset, Rodionov sine haesitatione pugnare inciperet pro libertate ac libertate suae telluris. Sed culicem lacus arma penetrare non potest, et stridentibus dentibus invisos invasores submisit. Sic saltem pro populo aliquid facere potest.
  Stalzani Kremlin restituere decreverunt. Praeses praeses nesciens quaenam haec arcis instar ante spatium irruptionis videretur, parametri structuram prorsus absurdam posuit. Cum Moscuae numerus 1 urbis esset, melius est hoc symbolum fabulosum reficere. Post impulsum cosmicum, nullum integrum aedificium Moscuae manebat, et structurae subterraneae explosivae motu duodecim punctorum simili motu oppressi sunt. Ex fabulis extollentibus, Kremlin fere decies maior aedificata est.
  Initio, Fagiram Sham etiam turres molis montium Himalayanorum aedificare voluit, et consiliarii vix eum dissuadere curaverunt, eo referentes quod tempus tantum non esset tempus tolerare adventus periculosi hospitis. Utriusque operis et multi instrumenti constructioni interfuit. Homines in decies centena millia rotundi erant. Non satis in castra omnibus erant. Plurima pernoctavit foris. Fortunate clima in gramine dormire permisit, et circa sepes radiorum hyperplasmicorum stabilium.
  Aer flaneribus occurrit. Plena tironum erant referta. Ob obsessionem Solis et mutationes in climate, pellis Veropeans obscuratur. Strati multo obscuriores sunt Stalzanis, nigricantes vel rarius fusci. quidam raptim conscripti agmine facto (hoc ab infantia sciebant), multi utrimque claudicaverunt. Bellatores recenter cocti, primum in vita sua, ocreas et vestem induunt. Et nunc hesternae iuvenes rident, duros de seipsos tentantes ludere, superbe tegentes stultas iurantes ordinarias operarios. Vtinam nunc essent planta domini generis, et alii homines modo vilissimi purgamenta, quas in spurio potes attingere. Tormenta quatiunt, gestus ingrata reproducunt. "Nos oportet eis dare ius suggestionem!" - Cogitavi caput singularum virium.
  - Dno commissario, permitte me applicare!
  Igor ad notam vocem deflexit caput.
  - Oh, tu frater! Non te diu vidi... Tu, sicut vulpes, omnia vestigia tua, elapsa a nobis, texisti.
  - Et tu, miser vigil canis, adhuc lupum foveam non indagas! - Sequitur hilaris responsum.
  Fratres arcte amplexi. Sensim deinde ambo, cum essent uniformes vigiles, per viam basalem ibant, laeves sicut speculum politum. Quattuor animalia custodiae - rhinocerota cum cheetah unguibus armatae, et pro retis pellicis bracchiis pascebantur, ad dextram agminis partem agminis currentes, hoc tempore feminae indigena unitas. Puellae erant in brevibus fimbriis tumidis imagines vix similitudine tunicae obtectae. Pedes nudis fere in sync, digitis extensis. Puellae ipsae speciosissime, plerumque blondes crinitae, lineamenta regularia, prope ideales figurarum proportiones (proventus purgationis geneticae ab auctoritatibus occupationibus peractas) spectaverunt. Pedes eorum, qui nesciebant calceos, erant decori et minime deformes nudis pedibus, et singulare unguentum repellebant pulverem, relictis calcibus puellarum roseum, excisum, delenimentum et asperum faciei feminei pedis, sicut coralliis scintillantibus. Sola pellis per plures decem generationes sub continue radiorum radiorum dans luminarium acquisivit colorem ebonitarum, quae in naturalibus blondes faciei faciei Aryan vel slavicae innaturales, etiam parum terribilis, respexit. Igor, sine tenuibus cruribus puellares oculos sumens, vix audiri poterat, ut solas doctas aures capere posset, productus delectu ad occupandas indigenas singulares copias dixit;
  - Misericordiae tempus non habeo, mi frater! Ad nos, et hic rumor est firmus, venit inspector generalis ex concilio iustitie. Legendarius Des imer Conoradson. Audistin' eum?
  Ivan "Krushilo", id erat nomen fratris sui - "Krushilo" - expulit, etiam placide respondit;
  - Oh! Quam ob rem tantus strepitus ac strepitus est. Quid de his omnibus dices?
  Nunc Phage benignam esse fingit, sed terribilem hanc bestiam, vivax plasma pediculum, qui centies centena milia popularium nostrorum exterminavit. Postquam inspectio facta est, triplici robore interficiet. sistendum est, et nos adiuvandum est!
  Caput Alpha Furtim Praecipuae Vires caput maestum movit. Vox Igor erat plena dolore;
  - Bene dictum habemus. Murum bene fregisti, sed quid facies in proxima cella? Omnes iidem sunt, simiae tantum glaber illis et nihil amplius. In hac pugna solus te numerare potes!
  - Tunc invisam formam abiice et nobiscum in silvas abi! - Ivan insusurravit, immemores cautionis ad momentum.
  - Et cur theatrica bella cum illis gerunt? Tua machina tormenta vere arant... Contra blasters, lasers, trabi iaculatores, masers, robots pugna? Ita, instar globulo est hyper-mastodon ! Etiam H-bombs quos non habes, fragor innocens est contra vim suam agrorum. - Elite colonellus, manus expandit.
  - Summa vis est animi et hominum! Materia fortis potest esse, sed solus spiritus veram omnipotentiam habet! - Pathos, lato pectore haerens, dixit Ivan.
  Animal cum cauda instar ventilabrum, pulcherrimis gemmis ornata, at corpore tigridis, pacifice pascens, herbam aurantiacam vorans. Os eius edentulum erat, sed valde prosperum erat in edacitate florae genere mutatae. Eodem tempore hoc animal globulos ex utero eiecit. Et tulerunt eos hædi servi, eleganter mittentes in loculos pellucidos.
  Igor Rodionov totam orationem turpiter liberavit;
  - Pulchre dixit, sed haec sunt verba tantum, quae aere vehementer commovent! Quid de populo? Fuit talis Kerchi Kerr - rex singularium copiarum, et Ivan Kozlovsky - caput mercennariorum. clandestinos bellare utentes doctos milites conati sunt. Viridis berets... Maroon berets... Stalzans eas ut perdices verberant, etiam in manu ad pugnam. Purpura constellatio milites speciales copias numeravit. Reactio, celeritas, ars, vis, dimensiones ... Uterque centum locales "Rimbaud" posuit. Imperator Mokili Velr eos nudis manibus occidit, ambo duces belli clandestini statim. Quibus ipse dixit: "Da mihi casum! defende te!" et, quasi ludibrio, secures ferreas in manus tradidit. Tuus omnis gradus praenotus est, etiam tunicae camouflagenae tibi venundatae sunt recta scientia, ut bellum iucundum esset. Ut ultricies tellus enim.
  Respondens, Ivan Rodionov pugnos suos arcte compressit, etiam articulos in albos convertit, vox factionis Russicae cum magna difficultate iras repressit;
  - Nihil est quod rursus impotentiae nostrae revocemus. Tu melius auxilium rapias saltem Fagiram Sham. Tum condicionem spectabimus, fautores colligite. Adiuvare nos tenes, quia Alpha Furtim est Ronald Ducklinton optimus Vires Speciales.
  Igor pudorem fortissimum sensit. Fratrem etiam in oculo aspicere erubuit. Utcumque, Rodionov de tigride herbivorae huius tigris cum cauda pavonis lepidi se admonuit. Lac liba igitur mellis eiicit, quae a monstris occupandis colliguntur. Sed contra, debes aliquo modo te ipsum iustificare;
  - Quid vere possumus? Ronaldus cadaver et nothus est. Ibit ad furta quisquis dignam saltem offerat resistentiam. Integer elite collaborationist sub cucullo. Timemus etiam de illis male cogitare. Hoc verissimo sensu verbi. Post omnes cogitationes nostras ope cogitationum legere possunt et post scaenas facere. Quod cum convertunt, solum in ore manet sapor metallicus. Magnum periculum adimus. Si in suspicionem ceciderit, represso nos perdet, et omnia indicia sicut succus ex citreo exprimentur.
  Intellectu annuit Ivan, umbra praeteriit faciem magni iuvenis, sed videtur quod iunior, adhuc non diffidit possibilitatibus hominum resistere invasores. Etenim, exempli gratia, aqua lenis potest tere adamantem, et hominem ... .
  - Non opus est casu levissimo uti. Immo et inpensa cadaverum. Pellem ab hominibus dilaniant, et figuras, eget, laminas, et alia stercora ex ossibus faciunt... Totum hic negotium sub terra est. Potestne facere caestus, tunicas, saccos et sic porro ex entibus intelligentibus. Saponem ex adipe humano factum, caro recens in interdum discursum est, canned cibus, pica multiformi addita, aliis gentibus vendita. Post omnes immanis est, etiam capilli et ungues REDIVIVUNTUR. Persona in particulas elementarias deprimitur, lucri faciens ab aliquo organo. Nesciebatis quod nothi isti officinam totam creaverunt ubi experimenta secreta in homines agunt. Mysterium est quod isti faciunt. Sed Tertius Reich, ad eorum facta et processum scala comparatus, parum injuriosum est quod peritis carnificibus comparatum est. Et hoc negotium magnum flumine impositum est. Etiam aerarium et auctoritates praecipui imperii inde proficuum ... - Vladimirus restitit, candelam tulit, quae mentham e sinu vehementer sensit et in os suum proiecit. Deinde pergit. - Credo Zorgs eis tam concretum ac validum ictum daturum, ut uno praefecto non dimittunt. Des Imer Kono... Ad infernum suo nomine... Testimonium habere debet, et cum cum indigenis loquitur, iras esse revelationes, et non iustas prosperitatis exclamationes sub laqueo imperii. Billions of people are with us. Omnes sexots operantur ex timore vel occupatione dollariorum. Stalzans frigus non sunt! Irrideant, contemnunt, stultis animalibus peius putant. Sed homines sumus! Quos retro possumus attingere, non omnem condicionem praevidere possunt. Subito motu et percussionibus eos perdere possumus.
  Igor movit caput strenue respondens.
  - SIC non sunt dii nec! Sed non sub radiis ascendere! Omnia possum, conabor. Sollemne pars es unitas vigilum municipalis. et diutissime loquimur. Quid narrabis eis, quomodo sermonem nostrum explicabis?
  Ivan, quod satis notabile est, hic confusus est;
  - Hoc est, quomodo? Modo coepimus!
  Placide igor et cum risu irrisorie explicatur;
  - Unius ope nescio quomodo caudas abscivi. Re vera, coram summa custodia, solum caput singularum virium viam labi potest invenire. Sit mihi contactum Gornostaev. Ego eum in Faga testimoniis eruere iuvabo. Sed moneo, ne vicinis tuis credas, duo saltem sunt talpae qui possessoribus referunt. Etiam locus diu notus est, non occiditur, quia perfectus est emissarius. Omnes superfluitates et expensae inconditae supra scriptae sunt.
  Ivan, cum acuto ictu cochleae in solem iniectus, asperum cochleae verbum abiecit, et cum hilaritate non omnino conveniens respondit;
  - Hoc tam facile est! Ipse nescio ubi Gornostaev lateat. nemo scit et non videt locum suum, sed jugiter in tactu, et quidam etiam quod spiritus illos ducat. Nonne tu loci securitatem, securitatem et interpretes praebebis? - Cum spe dixit operarius sub terra.
  In hoc casu Igor non satis certus erat, flavit in faciem ejus ventus humidus, propter quod cogitare posset quod oculi caerulei gigantis singulares copias irrigarent;
  - Interpretes per visum circum horologium, ab omnibus, absque exceptione, strati sunt abalienati. Sed in nulla lacus. Spero quod tam peritus inspector telam artificiosam intertextam rumpere poterit. Placet tibi, Vanya?
  Pugnator invisibili fronte, firma voce, verax seditiosus, respondit;
  - Credo amitam, frater. Ergo propter matrem nostram inimicum communi labore superare conabimur. Si moriemur, filii nostri pugnare perseverent. Spes ultima moritur, homo sine spe ab initio moritur!
  Duo fratres, manibus acceptis, salutaverunt et abierunt.
  Versus Ivan-Krushilo, altera columna recenter eleifend vocata gradum typum fudit. Iuvenes, qui satis comprehendi non possunt, statim salutantes, fortes et graciles puellares cruribus gressibus Amazonibus parallelas intuebantur. Flaneur cum purpureo sidere praefectus praeter agmen volavit. Flaneur instar aquilae formabatur, aversis alis, et pro rostro truncos tres. Stalzan minabatur cum decem dolatis trabem sclopetorum e cockpit pellucido. Et super currum volitabat hologram, draconi similis, sed simul tam foeda et terribilis, qui, conversis capitibus reptilium, puellae et pueri inviti clamabant. Fictus loci praefectus Ivan ut, cum ceteris, salutandum ei gestu Nazi simillimo salutant. Operarii paulo aliter consalutant, arma ante se transgressi et pugnos arcte expuentes (hoc erat signum promptitudinis ad operandum usque ad novissimum quantum roboris).
  
  Caput 14
  Quam sola in tenebris -
  Stellae frigidae scintillant!
  Et quare in Terra
  Veritatem invenire non possumus?
  Videtur nobis mundus mortuus est
  Est via est...
  Sed noli dolere, frater-jigit!
  Mergi non potes in caelo ...
  Postquam Leo bullam rubram pressit, elevator confregit et ad dextram movens substitit. Vox foeda in lingua Stalzani presse elisa est: "Ratio sui interitus est". Et Leo audivit incipiunt countdown;
  - Decem.... nongenti... octo.
  Eraskandar perfecte intellexit quid hoc vellet, itaque lecturum, tanquam sacculum potatoes, corpus socium, vel potius taedium possessorem, e elevatore exire conabatur. Ianua stipata secundum legem ignobilitatis, sed vis augendi iuveni vires dabat. Toto furore puerili duro fores evolvit, materiam solidam deformans, e laqueis metallicis paene divulsam.
  Horrendum nisum nervorum distentiones in musculos, pectus latum nisu pertactum. Adulescens, cum insidiosa defatigatione obluctans, prosilivit, scapulam inutilem trahens appendicem.
  Tamen non potuit effugere ab unda.
  Calidum explosivum leonem adsecutus est. Post quindecim metra volantes, Eraskandar in columnam concrepuit et conscientiam amisit. Verum in tenebris non erat opertus. Guy extus prorsus avertit, sed cogitationibus incidit in aliquod genus somnii...
  ... Cum semper in solito aprico mane, ipse et amici per silvam irruerunt. ludere bella amabant. Bellum inter homines et stalzans maxime populare fuit. Tela maxime lignea, interdum plywood facta. Etiam sine illis labore, quantum ad laborem corporis, etiam parva aestimabantur.
  Gladiator futuri Leonis nuper octo cyclos annos versatus est, et annus in Terra, ob orbita Solis appropinquante, L diebus brevior factus est. Ipse adhuc puer est, quem nemo graviter accipit, sed fortis et ingeniosus puer ultra aetatem. In puerorum comitatu, Leo dux proculdubio agnitus fuit, et in pugna multo antiquiorem et maiorem Guidonem quam se ipsum percutere potuit. Ita, et ad artem manus conserendam, Eraskander amore et fanaticismi puerilibus imbutus est. Voluit omnibus fortior esse, omnibus smarter, omnibus melior. Non timuit plane dicere quod, cum adolevit, omnia stalzania e tellure telluris expelleret, et tunc stellara, immo etiam totam naves, et alios mundos servitos liberos expelleret. Haec omnia confirmaverunt fabula de eo tamquam caelesti nuntio et Messia. Etsi in villa constellationis purpurae servi erant, etiam ad superiores potestates referre non properabant. Quemadmodum parvus puer, Léo, suam exclusivam firmiter credidit. Itaque in villa inopinata species plurium nobilium non multum ei impressit. Veniunt cum prole. Filii operarii regiminis in potestate vivam attentionem habent. Plastica arma in manibus portaverunt, ludibrio sunt, sed iucunda nihilominus. Qua accensa scintillae evolaverunt, quae, cum ictus, pellem concussit, et diu in ea incanduit. Vestiti in bracis, tunicis nitidissimis, soleis elegantibus, ex nudo prope viculo squalore eminebant. Haec nimia arrogantia illis dedit, praesertim cum tantum duae officinae parvae essent ad vestitum et ludibria procreandam in tota Tellure Telluris, et etiam multi filii nobilium consciorum invasores nudi ac nudis pedibus ambulare coacti sunt. Hoc leonem angebatur, non placebat populo impudens, et hi guys erant quasi barchuks. Ex quibus unus exclamavit, patrem imitatus, magistratus domestici imperatoris.
  -Heus tu! scumbags patheticus pagus, supplex conscende! Vide ocreas meas, eas dux tua lingua sua lambat.
  Purpureae caligae splendidae in sole micabant, fortunam in hac tellure constant. Eraskandar id amplius non accepit, cum monuit eos si in aliquem florem filiorum attingerent, ad redivivus officinas se missuros non esse. De hac officina fabulae horribiles circumierunt, nemo unquam inde rediit. Dicebant quod faciunt pectines, vestes, canned cibum, et sic ab hominibus; Re quidem vera exigentia non parva erat pellis humanae, cum producta ex pilis et ossibus facta, in mercatu nigro intergalactico impigre venditi erant. Sed Leo adhuc auxilium ferre non potuit.
  - Sis catulus parvus es. Pater tuus asinos primates stalzan lambit, et calcibus meos lambes. - Puer viridem e gramine monstrat et pedibus callosis punctis spinis. Brachia et crura, genua, cubita, tibiae et pugni pueri abrasionibus et livoribus tegebantur. Quotidie a primo mane, si mane conceptus est in luce aeterna, exercebat in arboribus, corticem pulsans, ramos frangens. Hinc membra eius referta sunt, virgis ferreis similes. Attamen extus exarati Eraskander quasi juvenili latronis aspectus, oculi caerulei viridis fulgent sicut pantherae esurientis.
  In responsione, offa emissa est, Lev ictos administravit et, callide tribuo, proximos ictus vitans, adversarium in saltu ferire. Deinde, cum somersault, se movere pergit, sicut Michael Tyson in inexpugnabili suo pressura. Simplex est, sed efficax ad mentum headbutt. Avertit ictus multo vetustior, graviorque ac fortasse etiam puer crassus, tumido ventre. Ducis filius cecidit, et ibi alii liberi amici barchuks invadunt. Qua incomprehensibili furore perturbati, de cucurbitulis eorum accensi prope mox gravibus ictibus corruerunt. Caesi sunt omni puerili immediatione et furore. Cum thuribula exierunt, vestimenta exuerunt, vigilias tulerunt, parvas mobiles, ac potissimum arma. Omnes fun, pueri, riserunt, plauserunt manibus, erant puellae cum coronis miris florum, maxime ex aliis planetis advectae, erant etiam haedi admodum pauci. puberes tantum erant qui tamen praesentia sua idyllum libertatis et licentiae spoliarent. Guys in magna hogrammata minutarum telephonicas verterunt.
  Unus puer spinis exaratus dixit:
  - Facile est, etiam praecepta dare potes.
  Nigrae, sed cum capillis albis in capite et una tunica scissa, puella mirabatur;
  - Ita, quam interesting! Volo videre mediocris caeruleam!
  Respondens hologram scintillabat, et imago pulchrae puellae cum alis draconis argenteis apparuit.
  - Ego paratus sum tria vota tua adimplere.
  - Classis! - Puella, inquit, caput quassans in Sole gemmis fulgentem corona redimitum. - Libum cum cremore et socolata volo in forma castri militis.
  - Sicut olim Arthuri regis. - Admonitus nudus puer cum imagine purpurei lupi in pectore suo.
  - Haec secunda! - Haec mediocris emicabat, nictans imaginem, et statim apparuit, lepidam ac simul arcem magnificam in manibus tenens.
  - Transi ad me. - Interrogavit puellam. Hologramma vario iactatum, structuram flag- crinitam ei dedit. Puella eum manibus suis apprehendit et transivit. iterum puella temptata est. Non elaborare. Illa in lacrimas, pugnis adtritu lacrymas amaris;
  - Iterum impono. Cultores mendaces! Solae verae crudelitatis, et omne bonum fictum solidum!
  Léo eam blande feriens caput consolatus est;
  - Fallax est! Dicuntur hogramma. Aliquid ostendere possunt, quasi in fabula. Non est flere pro illis. Forsitan volumus bro melius vigilare pelliculam?
  - Ostende cinematographico! Pueri conclamaverunt.
  Hologrammum in forma mediocris magis magisque varios fiebat, et vox sonabat sicut campanarum argenti;
  - Quod requires? Quia membranae coloniae pro diversis gentibus decies centena quinquaginta milia habent.
  - Pars frigidior et funnier! - Guys rogaverunt, pedes nudos acriter calcaverunt.
  - Oportet ludos! - Assumpta puppi, iam satis adulta, ecce Eraskandar.
  - Et quis ludus! - Interrogavit alium hologram, qui formam rosae ornatae ranae sagitta aurea sumpsit.
  - Tales pugnare et jaculari! - Léo magna exclamavit, et reliqui haedi in subsidio strenue plauserunt!
  "Tunc moneo stella Patrol. Utraque holograma in risum dilatata faciem suam extendit.
  - Multifaceta imago emicabat. Leo Eraskandar celeriter, manu ingenui militis, quaesivit quomodo hoc vel telo uteretur, de gradu ad aequum moventur, ludi robots ei per holograms responderunt.
  Mox haedus in unda ludorum immersus est. Alii filii spectabant vario phantasmate actionem membranae vel ducem suum iunctae. Iocum fuit, praesertim Leoni, qui primum gradum facile transegit, et secundo insigniter se incidit. Difficilior aliis latinas erat, nec experientiam nec tenacius Erascandri veri terminatoris indolem habebant.
  unus de inimicis interemptorum, caput amputatum in manibus tenens, canebat;
  - Gaudium meum frustra est - post omnes, mox erit o-io-io-y!
  Eraskandar primus ex euphoria, fortasse ambiguorum verborum impulsu, recuperavit: quid fiet cum hooliganismus eorum deprehenditur? De re crudelis penitus oblitus videbatur ... Responsum citius venit quam tempus cogitandum erat.
  -Human macacae, vitae taedet! Nunc ego tecum roulette evaporationem ludam!
  Vox quae hoc dicebat erat puerilis, sed magna praeter naturam. Quod guys statim cessaverunt loqui. Ille qui verba ista dicebat monstrum non erat FORMIDULOSUS. Coram illis stetit puer, qui spectabat se decem vel undecim annos natus. Egregie levius et incomparabiliter muscularius quam ceteri pueri indigenae. In veste, etiam in curtis, nudis pedibus, non multum exstitit, quamquam in pileo septemcolori et armillis aureis in manibus calculis insertis. In manu pueri est parvum radius sclopetum, ludibrio simillimum, ac non pueriliter severum aspectum taediosum oculos viridium venenatorum. Oculis ferus cupidinem jaculari, occidis, odiis et ab omni rimas procurrentem. "Hic est puer! Filii incolarum nostrorum" Léo coniectans. Vivum Stalzan prope eum numquam viderat, et eorum liberi, etiam in opere clauso ad contactum, raritas erant. Puer e genere dominorum non terribilis, etiam comicus in ira videbatur, sed primum in iuvene principe iuvenum rebellium tam enormiter in stomacho suxit.
  - Quem vestrum in primis dilacerare velitis! Eligite improbum populum! - Stalzanenok dedit vultum tam plenum contemptui quod videbatur quasi pugnus invisibilis in facie te pulsaverat.
  Una puellarum perterritus exclamavit;
  -Est eum! Negotiator mini tempta.
  Laser offa idyllic discalceatus incidi infantem cum albis, sicut cincinnis lanae ovis. Facies puellae deprauata in dolore et illico vagatur, deliciae innocentis relictae, alumen corpusculum, ad Jesum procurrentem in coelum. Pueri clamorem sustulerant, alii eorum sclopis ludibrio accendi coeperunt, alii ad impetum ruebant, haedum Stalzanum pulsare conabantur. Minimus bellator guys trabi secare, facile erat, facilius quam tenuem iacuit oleum cum acus candente urere. Graviolaser pueros in justo decidit, et ictus reditus leviter cutem scintillabat, furorem punientis pueri augens. Leo ad terram pronus impulit, letalem de sinum vitans radium. Ille revolvit ac sentiens graviter saxum immittit in hostem. Quin statim pugnator iuvenis duas res quassat, unum in manum, alterum in caput misit, perspicientia suggessit ne unus lapis sufficeret. Et certe satis, parvulus jaculator ad caput cum laser trabe volitans "donum" curavit, sed alter, per trajectoriam fractum volans, in brachio prorsus percussit, trabem sclopeta pulsans. Parvus punitor ad laser sinum irruit, et prope arripere curavit, ut validus telum calcitrare deponeret. Eraskandar pugnam capessivit, musculi sui parvi sed admodum sculpti ad undas maris currentes, sub pellibus scelestis volvendis leviter levioribus quam suorum comitum. Leonis corpus molle contracturae volebant, tendines infantis tanquam filum prominentes. Risus erumpit adversarius, risum sonans risum sonans.
  - Tu homuncule, nudis manibus me pugnare vis. Ego sum stalzan, bellator magnus, imperii fortissimi in universo infinito. Diripiam te manibus inanes, omnia organa pedibus excutiam, corpus tuum in billiona fragmentorum confringam, totum per galaxiam spargens. Ego, tales pulli, centum, non mille, caedam! Et hoc sine omni globo, infernale cuius vos primates nullam notionem habent! - Puer fremebat, etiam ludebat cum suis musculis, majoribus et non inferiori subsidio terrestri.
  -Dic mihi nomen tuum, ut scias sepulcrum tuum. - Eraskandar dixit fortiter et placide cum nudo puerili pede, sed forti pede in carbonibus flammeis ortis, in situ trunci exustis e graviolaser ictus sporadicis combustae.
  - Non habebis sepulcrum. Vides armillas istas, foris tantum lucent ut aurum, sed intus fiunt ex ossibus tuis. Globus croquetum excidetur e cranio tuo, et ossa ad vespertiliones adhibebuntur! - Seruata est proles servitutis gentis, qui ex antistite alicuius antistite glaciali tranquillitate furatus est.
  Leo, patientia sua amissa (Vel fortasse statuens - melius est semel ferire quam centies maledicere!), clypeum in plexum solarem acriter recalcitravit. Hostes ictum obstruxerunt, et in latum et musculosum cervicem terrenae pro tam tenera aetate elidere conati sunt. Stalzan procerior, gravior, fortasse vetustior fuit. Miram scholam de manu ad manum percepi, disciplinam pugnae a partu in cyber- nebro. Hostes celeriter ut fulgur erat, fortis ut tigris, technici. Si parvulum prae se haberet, occidisset eum ut musca, sed leo etiam non ut ovis natus videretur. Uterque pugnantium seriem rabiosorum ictuum mutavit, se mutuo feriunt, caudices ponunt, manibus, pedibus, capite conciderunt. Tam cubito quam genu adhibita sunt omnes praestigiae et deceptiones. Leo cum Tigri in genere pugnavit duo tantum filii, sed duo elementa pugnasse videbantur. Glacies et ignis, angelus et daemon, Brahma et Kali, Lucifer et Michael. Ambo adversarii tam celeriter movebant ut superstites guys motus suos sequi non possent, pugna tam turbida erat. Tum celeriter velocitas pugnantium cecidit, lassitudo autem afficere coepit. Quamquam ars pugnae Stalzan inusitata fuit, experientia mille annorum bellorum et billionum civilizationum, Lev intuitive eam percepit, quasi motus pugnandi in ipso sanguine positae essent. Stupet etiam adversarius eius tam obstinata resistentia. Post omnes, Leeser Varnos nomen erat pueri e constellatione Purpura, victor galaxiae inter pueros minores decem annos natus. Est autem hic novus hostis sidereus, servus inferioris generis, sed ex aequo cum graviore et urbanus adversario pugnat.
  Quis te docuit pugnare taliter? - Liser exclamavit aegre anhelitum.
  - Vir me docuit. Quid hit? Putabam homines non esse animalia plena mobilia, te repellere non posse. - Leo etiam durissimus erat, sed puer pede non carere conatus est.
  -Simiam te necabo. Principium et decus generis mei haec res est!
  Accelerat leeser acrius , os iam attritum purpureum labore volventem . omnem iram effudit. Eraskandar frigus suum servavit: "Ira est inimicus tuus, furor adversario tuo exardescet". Parva stalzan etiam eum in facie duodecies vicibus percussit, plures costas fregit, livores supra fuscum corpus pueri sparsum, sanguinem stillavit.
  - Cur Antistes natat? - Risit adulescentem filium Orci. Augebat impressionem et iam omnes conabantur summae rerum ictum invenire, defensionem leviter debilitare. Léo se iam exhaustum simulans aperuit.
  Varnos incredibili vi eiectum totius corporis pondere musculumque immisit. Eraskandar iacit et basim colli cubito percussit. Valido praeterea ictu accessit ad contionem, arteriam carotidem feriendo. "Magnus Bellator" mortuus concidit, cor eius ab ictu doloris cessavit. Guys prope astantes consonantes plauserunt. Nostra guy Russiae occupatorem invisum implevit. Vexillum hostilis invisum septem-coloribus in brevibus hostium victis depictum est. Léo, breves mentitus, in frusta divisit, eas ad latera spargens. Exiit omnis lassitudo, in omni cella corporis aestuat ad verbum;
  -Hic est vilis imperii gloria! Ejus fragmenta calcate, mox omnia stalzana eadem cadavera putrida fient simile huic! - Et peditem suum pungit in hostium corpus cruentum, non attendens dolorem digitorum fractorum. Quod deinde factum est, recordatus Lev vagum, caput subito obtenebratum, musculi artubus correptum, contortus, in maculosum gramen proiciens. Eum saxum trabs una cum latinas obtexit. In ulteriore memoria dolor erat, dolor valde fortis, multo fortius quam hic. Artifices professionales crudeliter excruciabant corpus pueri, nihil interrogabant, non interrogabant, non indicabant, solum sensu ultionis excruciabant. Ultus est primo quidem, quod vir esset qui manum attollere ausus est, ac potissime in dominum feliciter erigi. Itaque cum impetu et summa vi carnifices conati sunt. Sensus doloris tam verus et expressus erat ut Leo in timore evigilans, violenter tremens erat. Tum sedatus est et vulneratus est, sed dolor vulnerum non est validus. Onus exorbitanum suscipiens, immergitur affectu passionis, tam physicae quam morali. Plena tormentorum vita se sensit. Ex hac memoria primi Baptismi ignis. Leo expergefactus, tremefactus est vehementer. Laeditur, sed tolerari dolor potest. Puer sedato accepit ornamentum primum auxilium, quia dominus semper illud in balteo portabat. Eraskandar vulnera tractavit, quae iam sana erant, et etiam duos pilulas nutritionis musculi amplificandae sumpsit. Corpus viribus iterum impletum est, iuvenis hilaritatem in corpore sensit. M. TVLLI CICERONIS narravit mihi satis esse posse in labyrintho subterraneo deperire. humeris suis impositis Léo per cuniculum Hermes, ad stationem accedere conabatur. Reticulum sub pedibus erat frigus et VULNUS. Fortunate, cutis crurum tam aspera est ut talibus nugis ne attendas, sed cadaver inimici umeris grave est onus. Sed aliqua de causa, Eraskandar se inferre non potuit ut invisum dominum in infernum detruderet, vel potius eum in elevatorem sui interitum periturum relinqueret.
  Statio quam adulescens profectus erat non omnino desertus erat. Variae maculae multi-coloratae aream griseo-purpuream illustrarunt. Etiam hic erat vitae. Acervus purgamentorum foetidus cum vasis variis distortis et solutis. Insecta una cum corpore reptabant in forma harmonica ludendi ordinarii et duo crura tineae duodenarum. Cimices erant et foediores, felem magnitudine, stercore corusci, et in ulceribus membra densissima hirsuta.
  Eraskandar stylum Renascentium philosophum posuit;
  - Turpis est semper prope, sed perfectum in perpetuum esse non potest. Quis ignominiam nebulonis, qui vilem, qui sceleratum facit.
  Unus de cantharidis repente striduit respondens;
  - Mundus per creationem creatus est!
  Leo risit et in sescentis animali suaviter agitavit. Deinde, paucis passibus acceptis, rete sub pedibus ejus acutius fiebat, acus acutissimis exsertis, nudae pedum callum puerorum laedere coeperunt. Hoc bonum incitamentum erat ad gradum augendum, praesertim cum pressionis acus additicium pondus augeret Hermetis. Plures corridores e situ eduxerunt. Ab uno etiam obvoluto soni musici audiebantur - quaedam mixtura saxi duri et stridorum stridorum. Etiam jackhammers et canis latrat resonabat. Forsitan quaedam disco de creaturis non-stalzanoidibus erat. Prospectus conveniendi cum turba iuvenum non omnino intelligentium, variorum colorum et specierum, ac praeterea jucunda medicamenta probabiliter exantlaretur, haud jucunda fuit. Quin etiam stalzans omnium malorum ac doloris fontem inspexerunt. Aliae gentes metuunt et oderunt parasiti astrales, invasores immitis. Et haec planeta erat ex omnibus angulis mega-galaxiae collectio sceleratorum. Non quod Léo timuit, sed in casu concionis, vellet iterum occidere, quod nolebat. Dissimulare hic in lacu Imperatores auctoritates omnia, quorum etiam sentina ad meum usum utor. Et tamen adulescens statuit omnia retentare ac explorare... Etiam se nimium sentientem increpavit, quod occisio, praesertim ferarum, non comportabatur. Ut te non pudeat, melius est formalem dominum abscondere tuum. Inscius adhuc erat, sic melius dormiat. Stalzans dormiens citius regenerans, et vulnera eius non funesta sunt. Locus idealis erat pyramidis concava cum summo vertice abscissa, iuxta quam stabat simulacrum monstri monstri ineffabiliter, fortasse etiam loci dei. Leo Hermes, imperator superbus, sine caeremonia, tanquam sacculum purgamentorum in hin.
  Confestim reticulum sub pueri inermis cruribus prope aculeis substitit. Leo tacite ingredi conatur fontem ingressu ad sonum ...
  Simplex consilium fuit. Invenias onerariam et exi hinc. Fortasse vestigiis tuis operire potes. Flaneur falso nomine conductum est, et mini- robots iam cockpit laverat. Hoc verisimile non est primum Ministerium Securitatis Criminalis talem ostentationem vidit, ut omnia monumenta "miraculo" evanescere possint. Hic aliquid aliud interest. De angulo auris audivit de telis occultis. Cur dominus opus est? Fortasse species "Gorillas" accidens non est?
  Puer, scilicet, telum secum adsumit, primum auxilium ornamentum, cibum syntheticum. Sed cybernetica invisibilitas pallii ad dominum pertinens, proh dolor, in vanum pannum convertens defecit. Leo valde diligenter commotus est sicut vulpes. Et nunc et in ANDRON ramos dedit. Accensa erat valde debilis, et quandoque totaliter disparuit, et ideo multis modis necesse fuit ut in audiendo intenderetur. Et acuitur natura et disciplina roboratur in iuvene bellatore. Vix audibilibus vestigiis, et placido spirandi studio. Eraskandar coit...
  Diu expectare non debemus. Vagus, indiscreta figura emicabat instar larvae. Léo oculos suos intendebat, typum incognitum videre conans, non solum in parte spectri oculi humani, sed in aliis iugis. Iam melius est... Humanoid subiectum erat. Incedit ut vulpes, furtim, quasi ab aliquo latens. Si stalzan est, miror quid hic agat? Solet haec species crudelis et arrogans recta graditur et non timet quemquam. Scire debemus: hoc in casu, mixtura curiositatis et pragmatismi... In profunditate decem chiliometrorum, cum sunt decies centena milia specierum peregrinarum et hostilium circa, etiam stalzan prope humanum videtur. Obiectum observationis in angustissimum andronem convertit, etiam in obliquum vertere debuit. Léo implacabile sequebatur, insitum instigavit - calidissimus esset...
  ***
  Potestas planetae re vera in potestatem Eroros Ultramarshal venit. Sham Fagiram re vera a regione planetae remota fuit. Praeterea caput sectoris externi specialiter eum de restitutione Kremlin reprehenderunt.
  - Cerebrum simiarum pejores sunt! - Clamavit ad summum pulmonis (non tam ex eo quod vere iratus esset, sed propter quam plurimos homines viventium, quam maxime spectans turpissimi ducis ignominiam!) Eror. Unde habebatis notitias circa has magnitudinum? Etiam primo ferit, totus fere tractus telluris lustratus est. Nos cyberneticas habemus monumenta quae prope universam tellurem invicto imperio nostro similem ante bellum apparuerunt!
  Torquatus Fagiram gibber ingemuit;
  "Haec est notitia Starfleet de bello et Victoria Super Department. Ea nobis praesto non est.
  Eroros inclementer digito longo digito retractabili unguibus in praefectum præsidis pungitur, et, sono tonoque instructe asserens, dixit:
  - Attamen in tabulario computatorio est. Praeterea omnes informationes scriptas de retis computatrum humano habes in agitatione. Omnia igitur huius aedificii notitia praesto est. Tu verus moron! An difficile erat suspicari in pulsum inire? Nimirum dicunt complanatum nasum et cutem nigram cretinismi signum esse! Imbecile, nigrum caput, velut aviam tuam veliara!
  Erigens fagiram, pugnos quatiens, prope in pugnam prosilivit. Qui quasi porcus immolatus est, reclusit.
  - Fortasse tu et avunculus meus, caput hac tutela throni, adscribe in creaturis?
  Fregit Eroros quasi ignis tormenti.
  "Ille est causa quam pueri amantes nondum officio proiciendi sunt." Simile est nescio quantum in sinu tuo imposuisti pellem et os humanam negotiandi!...
  Ambo stalzani parati erant ad invicem laniando discerpere. Fagiram Sham emicabat oculis, sed Eroros dignitate superior erat, qui tantisper se abdicabat.
  Auctores ordines suos paulo opus esse videntur. Systema collaborationista ratio decimalis simplicior facta est. Corrupta est et officiale ad extremum, quod significat etiam modicum purgari, verbi gratia, complicibus localibus bonam concutere.
  Ronaldus Ducklinton coactus est ignaviter salutare et adorare usque ad militem ordinarium ex exercitu Magni Stalzanath. Extimuit stalzans sicut lepus, lupum esurientem timet. Sed facultas fuit ut in minoribus consciis Purpurae Constellationis animam suam assumeret. In oculis bipodum graminis, erat similis Praesidis Telluris et praefectus vigilum supremus. Is cum timeret oppidanos, misit se et complures alios adiutores in trepidum horrorem relinquere. Rebelles oderant lictores indigenas etiam plusquam peregrinos ex aliis galaxiis. Jackal, qui reliquias tigride carpit, flebilis est et caret suavitate virium et reverentia letalis, quam magnus rapax datur. Lictores fidissimi imperii erant, quamvis furari amabant. Complures post tormenta deprehensi ad aedificandum necatique sunt. Et ne illud quidem in astris stillare incipiunt, nimium honori esse statuentes. Secum mallent palum, addita humiliatio.
  Tali supplicio quasi fures conscii demissi sunt. Alii severam suggestionem bonis flatibus electricitatis statice adiuverunt. Omnia mutata, hebes automata metus febricitantibus successit. Cum civitas, quae caput imperii occupatio facta est, proportionaliter ingens non esset, eam cum grandi urbis complexu miscere decreverunt. Hoc complexum destinatum erat ut plures peregrinatores ab toto fere imperio acciperent, multi homines erant, qui solam tellurem videre volebant, ubi biologice similes telluribus vivunt. Post planetam claudendam, complexus aedificia magnifica et palatia fulgentia in delabi incepit. Nunc celeri gradu renovatum est. Tecta egregie e acu spectent. Deversorium colossalium crebris architectis archetypis ornabantur, quae ope mechanicorum facile movebantur.
  Pars baculi nativi in domibus bizarre curvatis spatii similesve centri consedit. Incepit reddere iugiter. Antea nihil omnino solvebant, ut servi operarentur sub moderamine praepositorum immitium: robots vel, etiam peius, lictores locales. Omnes indigenae Trudoviks splendidis indumentis induti sunt. Hortulani et topiarii robotarum cito, sicut fermentatum fermenti, flores et arbores in magnitudine et colore peregrinae creverunt. V milia multicolorum et vario fonte erant complexus solus, nec ullum iterabatur consilium. Hic ars diversorum planetarum et mundorum peregrine modo conjuncta fuit. Alii fontes scaenae pugnae depictae, variae pugnae stellarum genera, fabulose diversae florae et faunae repraesentantes ex toto orbe terrarum. Locorum deorum apud eos locus erat - Jupiter, Neptunus, Thor, Perun, Hercules. Omnia ad litteram scintillabant et sine exaggeratione fulgebant. Illuminata et tincta rumpit effectum insolitum creatum. Lumina tectorum gemmis nitida fulgebant. Vera erat: Synthetica gemmae ab intus illuminatae sunt, ineffabilem impressionem creantes. Ad effectum augendum, specula cogitabant, et in tenebris tam pulchra erat (facultates technicae fieri potuit ut reflexores verterent ita ut nox artificialis veniret!) ut etiam mundi sapientes ultramarshal Eroros miratus est. :
  - Fieri etiam potuit. Quodvis caput vacuum intelliget, quod haec fenestra est.
  - Talem ipse dedisti caput, nigro-virens! - Subdola renidens, victa Fagiram.
  Ultramarshal respondit in sono frigido;
  - E medio accepit ordinem ad omnia renovanda. Ad exemplar planetae, quaedam showcase. Subito Eroros acrius vocem extulit. - Causae ordinis nihil ad te pertinent! Et Kremlin, cum mastodon aedificare coeperunt, tunc erit simile illud perficiendum. Idem omnes sorgiani sciunt nos olim una cum praesidente patria delevisse.
  - Infeliciter, haec tria sex "metella" nimis sciunt. Si mea esset voluntas, volo eos habere. - Fagiram reflexo pugno comminuit fragum ranam. Tenues (duo colore aurei et viridis) sanguinis rivi inter crassos et pilosi digitos praesidis fluxerunt.
  ***
  Magna per planetae ordines violenti sonuerunt. In cursu moventes robots aedificantes. Cyberus operarum similis formicae movetur. Animantibus stimulis validis datae sunt ne graventur. Reparatio operis in omnibus urbibus maioribus adductis erat. data est tellus prospera vultu. Venatio partium coepit, quae altius et altius in silvas ascendit. Herbae laetissimae multicoloribus foliis totam fere planetam obductis, multae arbores multoties maiores quam baobabs fuerunt, centum metrorum altitudinis attingentes. Placuit in talibus arboribus, ubi cavum erat, instar montis antrum. Sed cum furtim volebant eas invenire, semper eas invenerunt, quia etiam speciales sectae pro gamma radiatores vel magoradars investigare potuerunt. Multi fautores bellum minuere coacti sunt. Dissolverunt inter togatos homines, quae valde eliquatae sunt usu technologiae vigilum novissimarum. Ratio coloniae solutior magis se ponebat in ordine.
  ***
  . CAPITULUM? quindecim
  A cellula remanebit cellula
  Etiam in colore delicato!
  Puppet participes -
  Tantum humilitatis et timoris!
  
  Vladimir Tigrov - in scholis Russicis olim simplex, deinde interfector rebellis, post heroem dimissus et donatus est a Praeside Russiae et tempore vinctus Imperii Superstar. Cellula solitaria non erat, sedebant cum eo duodecim alii pueri. Erat quidem satis spatiosa, materia ignota, sed quasi plastica, plicatilis lecti instar traminis, tenui molli velamine superne. Sicut inquilini hic explicantur, annihilator fecalis omnino modernus est. Hoc est, latrina, ubi, presso pugaculo, peculiaris radiatio atomos opprimit, et omnia exsorbet ab intestinis vastitas.
  Est admodum modernus carcer, cum circum-horologio-video custodiae et etiam proiectionis trium dimensivarum quae varias imagines dat. Etiam vitae molestie eros. Est aliquid de tecto movere. Praesertim si prius bene tuseris, deinde cum primitiva flamma fricta, et ante illud in plasmate in annihilatione iam in infinitum distante quasi evanescit. Praeterea, cum evigilasset, puer iterum combustus est utens quasi-blastu tormenti instrumentum, sed iterum intensio non computans, statim cor parvum restitit. Feliciter carnifices ei interfuerunt, et puerum ex altero mundo accito capsulam medicam suscepto munere reduxerunt. Post gravem dolorem concussus, curatus est (post omnes, Stelzani medicinam optimam habent), ita cito ad vitam venit, nec vestigia secundi gradus ardet. Videtur (paucis horis Vladimirus eiectus est), eum diligenter examinaverunt et concluserunt adhuc immaturam esse puerum alienum, non ut alii barbari necant.
  Interea Vladimirus in cella carceris centralis, in carcere planetario positus est. Quod quidem melius est quam alicubi in provinciis ad carcerem ire. Nullae soliti erant rationes adveniendi: shmon, et alia, cum Tigrov iam exploratum et lustratum erat ad literam omnem moleculae et atomi in re medica. Eodem tempore ac tabella tabella facit. Expergefactus igitur puer iam in cellula. Circum collum erat torquata levis, chlamyde mollis.
  Vladimirus, e profugio suo surgens, circumspexit... Cellula officialis stricte spectabat, parietes, tectum et pavimentum cum verbo nivis candidi erant, nullae fenestrae erant. Haec nitet albedo etiam depressa, non punctum, non minimum rima, exanimum quoque. Bulbi non apparent, sed lucidi sicut dies, sed non ita quod oculis laedit. Ipsae quoque lecti sunt et fere lilac cum levi CITREA tincta, et nigra corpora loci masculina captivis valde diversa et in hoc loco terribilia spectant.
  Pueri in unaquaque cella eiusdem aetatis fere apparenter sustulerunt. Videntes Tigres evigilantes, caute ad eum pervenerunt. Pueri popadanetes in puteo stomachi suctionem ingratam senserunt. Novus ad cellulas iuvenalibus delictum est. Immo et puerorum aspectus FORMIDULOSUS, muscularis, nigra, nigra, capita tantum rasa, paulo leviora, nonnulla etiam adusta et cicatrices corporum. Eodem tempore omnes vestes sunt tantum purpurei truncos natantes cum numero flavo - sicut observans puer advertit, eaedem sunt tam a fronte quam a tergo.
  Subito maximus guys risit et manum extendit;
  - Mine excussit Rocky. Scire potes. Et habes newbie klihuha quomodo?
  Vladimirus honeste respondit, non sine superbia;
  - Schola - tigris, sed fures adhuc non sunt, tempus non sum in umores escendere.
  Saxosa et ceteri pueri latius arridebant, eorum facies non erant FORMIDULOSUS, Slavica vel Teutonica, lineamentis regularibus. Non degeneres, ut satis usitatum est inter captivos juveniles, at contra, facies puerorum pulcherrimae essent, nisi pro nigra cute et capite raso.
  Vladimirus statim sibi notavit se nunquam pueros ullis corporis vitiis, vel deformibus, irregularibus, faciebus convenisse. Hoc, sane, est interesting... Fortasse stalzans purgavit gene piscinam terrestrium, nonne quid Nazis somniavit de hominibus praepeditis physice eliminandis?
  Saxosa silentia rupit, et leni voce quaesivit nimius;
  - Esne homo per sanguinem?
  Tigrov admiratus quaesitum, sed honeste respondit;
  - Utique homo!
  Pueri se mutuo aspiciebant... Pedem scopulorum in niveo vestitu terit, digitum in crure sellae pavimento affixum percussit, umeros suos ultra aetatem latos humeros elavit. ) et sonora voce respondit:
  - Bene, bene... Tu es sibilans... Dolens cutem pulchram ... Et propter aliquam causam calvus non ivit contra inexorabilem regulam. Alia quoque die radent nos, ut si ss-50 telum in omni coma lateat .... - Patrinus puer dextram oculum dedit et supercilia contexuit, pugnis magnis reflexis strictum - Notam in dextra manu est. also missing...
  Hic puer cum eo stans, paulo siccior, sed duorum sententiarum procerior, quae in cella longissima est, os palmae obtegens, dicebat:
  - Putas illud stalzan? Puerulus chuckled. - Sed non est inconveniens ut homines in cellula...
  Socium scopulorum impatiens gestum interpellavit. Etiam paene in naso pugnum fixit;
  - Vixi! Vident nos perfecte et omni gestu et omni verbo scribitur. Forsitan iustus levavit eam et fecit capillos luxu ... Hoc ad nos non pertinet.
  Vir procerus adnuit et, advenam non aspicere conatur, voce vix audibili insusurravit:
  - Phage ludibrio...
  Ultima verba Tigrov ominis visa sunt, et quaesivit;
  - Quid sibi vult Phage ludibrio?
  Scopulosum circumspiciebat, caput magis magnum cum fronte alta, in collo fere bullienti lente versans. Imo, puer ingens et densus supra annos suos, quamvis Tigrov altior sit, qui post teleportationem decrevit. Visus est sicut barbarus, cum cranio raso, in cute nigra, multae cicatrices et ambustiones, tam ex cruciatu et pugna, sed oculi pueri caerulei erant benigni et in misericordia. Inclinato capite ad aurem, paene indistincte insusurravit;
  - Utitur pueris sicut mulieres...
  Vladimirus exhorruit et decidit in lecto ut homo qui deiectus fuerat ... Bene, bene... Hic potest, terribilis, vilis... Brr... Quomodo ex situ exire? Effugere carcerem?
  Sed tempus evolvendi cogitationes non erat, vox mechanica audita est, diiudicans pronuntiationem syllabarum separatam, ad robot non admodum modernam pertinentem;
  - Strati, iter e cella ad exitum .. .
  Pueri latum iter in pariete diviserunt, ac reflexe gradatim impressi, nullo ordine pro altitudine instruxit. Tigres sedentes manserunt. Pueri incarcerati non obstrepunt, milites disciplinati visi sunt. Fatum...
  Et tunc Vladimirus causam obedientiae vidit. Puer, qui fortuito contubernalem suum in tergum proiecit, subito scidit, torquem scintillabat, dolorem gravem faciens. Iuvenis convictus ad genua procidit ...
  - Vixi! - Frigidus imperium cecinit. - Agite iter!
  Repente femina alta cum imperdiet septem coloratis et breve baculum in manibus ad ostium apparuit. Clamavit, digitos Tigrov demonstrans.
  - Quid sedis, simia... Perge in meo opere, satis sanus puer es.
  Vladimirus inclinatus. Femina ingens visa est, et quidem supra duo metra, cum humeris ponderosi. Et aspectus interfectoris naturalis natus est. Hoc facere, operari.
  Tametsi difficile erat exspectandum, robot inopinate retorsit;
  - Nondum interrogatus, fatum eius in questione... Maneat in celo.
  Stalzanka latravit:
  - Non satis servi potentiae... Alioquin capti iuvenes fuissent ad adiuvandos fautores acerbissime dispositi. et sic eos vivos servamus. Villicus cum hyperplasmico flagello suo verberatur, et multitudo fulminis fracti e tubo emissa, omnes captivos statim in terga feriens. - Currite iter!
  Okhnuv, pueri statim e sedibus suis se exuerunt, lumen emicuerunt, in prospectu corporum nigrorum, calcibus celeriter currebant, sed tamen in crure frontem continere conati sunt, et in aere levi odoris adustus erat. prurientes nares ozonis. Villicus risit nequiter.
  - Boni pueri... Innocui videntur, sed omnes ex caterva partium, nuntii, speculatores, saboteures, militantes... Laeti sunt in manus nostras incidere nunc...
  Stalzanka iterum verberavit, etsi captivos aetatis iam in corridor latus verterat, bracteola fervida tamen cum omnibus simul comprehendit, manipuli ut iterum in dolore clamarent. Obstupuere Tigres, effudisset;
  Hic est ars...
  Villicus subridens duos gradus ad se arripiens, capillum arripiens. Non est veritas durior, quasi corvus cooeditur;
  - Et pulcher es.
  Tigres manum suam detrudere conati sunt, sed sibi ipsi molestiorem fecerunt. Stalzanka infantis maxillam permulsit flagelli mucrone. Est enim anxium et injucundum. Vladimirus metum sensit, mulier pulchra infensi quasi Anthropophagi esuriens eum aspexit, terribilis est... Praesertim si inermis es, in mundo ubi homines sunt iumenta iusta. attamen puer subito effudendus est;
  Rocky for what is doing?
  Stalzanka, qui metu potitus est et iam varias cruciatus mentis excogitavit quas formosum puerum subiicere vellet, inopinata quaestione attonitus, mechanice conturbatus est;
  Stalzan occidit.
  Oculi Vladimiri gaudio illuminati sunt.
  - Sic occidi potes! Et...
  Durum alapam in facie interrumpitur. Recepit vilicus;
  - Non, utique, ipse non occidit, alioquin non viveret. Sed partem iuvenum, qui unum ex nostris oppugnare et occidere poterant, duxit. Saucii non credunt, celeriter recuperantur. Pro uno stalzan, saltem decies centena millia hominum occidimus.
  Vox robot (et cur currus, tanta auctoritas in carcere) interrupit stalzanka;
  - Tempus est alere primatem...
  Vilicus aspere Tigrov in PROFUGUM impulit et conversus est. Ostendit pugno sursum
  - Ego ad te tin... - Contemptum puerum coniecit. - Pasce electronicos stultos sicut alios captivos.
  Stridulus audiebatur. Velut vipera, quaedam caligarum de area prorepit, alia vox tenuis dixit;
  - Sede recta et tolle calories.
  Obedienter sedit tigrides, manusque ad hunc limae truncum extendit. Subito desiluit, et finis sicut cucullo aspidis expansus est, et faciem pueri complevit. Naribus pressis nihil respirare erat. Vladimirus convulsivos eructavit, dura fistula os suum intravit, contra caelum requievit. Frustra puer avellere conatus est, fortius quam Titanium manus serpentis manufacti. Effudit in os meum, quasi gelata, sed terribiliter insulsa, paene execrabile... Ut non suffocaret, me devorare debebam. Guttur ingrate titillatio mea, sed satietas erat in ieiuno meo ventriculo. Pascendi tamen brevem erant, larva abiit, et caliga ipsa sub pavimento cito sublata est.
  Defatigatus in PROFUGIO cecidit Tigres, quasi currus refuelatus est, ventrem piscinam implens, sed tandem animam devastans. Captus nunc est... Tellus occupata est... Et tantum potes mentiri sic, impotens, pedes tuos extendens. Potestne dormire, ut ex somnio in somnio obliviscar?
  Sed nec dictum ipsum. Iam duae feminae apparuerunt, vetus notitia, altera, minus ingens et externa, iuvenilior facie puellari denso. Iuvenis despiciens Tigrov;
  - Sis felix... Fortasse non torqueberis.
  Post haec verba Vladimirus paene aegrotum sensit. Puer palluit, sed tamen invenit virtutem surgere et tremens in pedes ire, metu, post custodes. Sed ubi vellet ire, vilicus verum caput jecit lasso collo ejus. Sed stalzanki recte se gesserunt, simpliciter dixerunt;
  - Sequere nos, et quasar erit!
  Eos ducebant, plus quam duo metri custodes passum latum erat. Vladimirus ad litteram debebat currere ut cum illis. Sed nihil, corpus obedit, nulla infirmitas. Tabulatum pedibus leve est, paulum calidum, nudis pedibus minime difficile. Sed tamen, arduos postquam conscendere gressus, Tigrov bis digitos attriverat. Etiam puero miratus est cur talis cultus civilis technice exculta in hoc aedificio elevatoribus non utatur. Et tunc sic per centenis arduis arduis angulis curris acutis, levi et valido corpore lassitudinem superare incipit. Vitulae maxime dolent. Et ascenditur protrahitur, stalzanki ocius et ocius curritur et puer retro cadit, laqueus circa collum eius stringitur. .... . . . . . Figura holoserica mollis est, sed adhuc incommodum est contra stomachum quiescere. Tigris manum suam supinus et longi et acuti ungues sentit. Feliciter puella non videtur esse sadista, leniter tenens vel tractans.
  Vladimirus teenager iam erat antequam movens, scilicet, cogitabat de puellis, etiam levibus Romanorum nere conatus est. Speciosus, athleticus, discipulus excellens et activus, ab imbecilla parte humanitatis non neglectus est. Nunc autem horologium biologicum repercussum est, et corpus nondum necessitatem corporis expertum est, ac pure passione ad eam non erat. Prospectus interrogationis nationis super-sadists a stalzans territa est, probabiliter, Malchish-Kibalchish tribuitur. Praesertim in claris pelliculis, quod post cruciatum livorem in facie etiam non pingebant.... Sed cur ita vere priscis surgunt modo ... Exerciti sunt, aut quid? An forte factionum sabotage elevatores omnes perdiderunt? Qua cogitatione Tigrov melius sensit. Stalzanka quoque, ut videtur, cursu defessus, Vladimirus adhuc satis tenerum calcaneum titillare coepit, non asperum a nudis pedibus ambulare, unguibus.
  Risum primo fecit, deinde in cruciatum quendam convertit, etiam oculi pueri ad aquam mittere coeperunt. Sed tandem in superiori cellula finiuntur, ubi albae consuetae muri sectoris carceris luxu Bonishche substituti sunt. Omnia pulchra sunt, sicut in Fano, et multa quoque specula. Iuvenis stalzan abiecit Tigrov et crines suos corrigere coepit et facies in speculo facere. In lapsu, Vladimirus genu leviter attritus est, et sinistrum pedem, acuto unguis exaratum, bacchatur prurivit. Nihilominus vires animi subito erigere ac sursum sursum caput attollere subito sensit. - Necessarium est, et constantiam custodis iuvenum in interrogatione fascist demonstrabit. Probe etiam demonstrabit puerum vigesimum primum saeculum non ab vicensimo pares esse inferiorem! Senior vilicus in tergum irata impulit eum, et statim eum tenuit ne a puero captivo advolaret, unguibus in cutem defossis, sanguis exivit. Vladimirus, pedibus suis instabilis, eam deridere conatus est;
  - Funis quoque cervicis est firmum firmamentum, et sine ulla conventione!
  Villicus Tigrov per mentum apprehendit et eum in brachio extenso levavit, facile eum pavimento dilaniavit. Maxilla forcipe pressa erat, et collum tortum erat, caput emittere paratum erat, cruraque inermes incidisse. Vladimirus manu stalzanka convulse apprehendit, digitos suos inquinare conatur. Risit;
  - Catulus Hominis... Rana Stulta.
  Iuvenis insusurravit;
  - Satis iam quaesitor exspectabat.
  Custodes diligenter puerum in pedes imposuit et caput iussit;
  - Post me, et non sonus! Nihil breviat vitam longam tamquam linguam!
  Mox in magistratum delatus est. Portae cubilis erant crassae, ex metallo aurato factae, cum virgultis decurrentibus ornatae, solum loco gemmarum florum, turres turpis turres in praedatoriis rostris prominentibus exsertae. Vladimirus sponte se traiecit: "gustum nullum habent".
  Arca ipsa tormenti mediaevalis omnino non similis casemate. Plures vasis florum copiose pictis, duo picturis ornatissimis in Renascentia stili, ferculis regalium epularum mulcentes, et vix famulae obductis. Videlicet rhoncus rhoncus, quamvis propemodum invisibiles ictus sunt - domini. Sella ingens, ornata throno Persarum mercatorum. In ea sedit urbanissimus, vir ingeniosus in niveo vestitu toga cum astris aureis. Erat pulcher, longus et lato humeris, ut quidem, et omni stalzania. Locutus est fortasse etiam nimis emendatius Russicus, sicuti in dictionario, ponens terminationes inculcare ac polire, quod omnium optime proditum est in eo peregrino vel potius peregrino.
  Quaestiones regulae secutae sunt quaestiones accuratiores. Sensores erant capiti, brachiis et cruribus annexae. Tardus eventus adeo abhorrent Tigrov ut nihil celet. Praesertim cum avunculus in toga colenda comiter monuit cyborgum pro omni mendacio missionem electricam daturam quae ad vitam tutam erat, sed valde molesta est.
  Interrogator, post varia responsa sincera, graviter mirari videbatur. Oculi eius dilataverunt.
  - Bene, vacuum caprum tu pellitis. Nemo potest mille annis progredi, atque etiam ex undis annihilationis radiorum superesse!
  Vladimirus pedem suum deposuit et tapete perfricavit, adhuc scabiosum ex titillatione, quasi mollis ac deorsum. Aegre respondit;
  - Probabiliter sic... Sed iam factum est, fortasse nonnullae sunt speciales dimensiones, antea incompertae in spatio, quae certis condicionibus temporis claustra dilaberentur.
  Inquisitor non arguit vel quod multo magis naturale esset pro stalzan iurare vel irruere ad verberandum puerum indefensum. Aspiciendi vox audita est;
  - Vultisne captivum carnificem excruciare?
  Inquisitor in loco suo surgens abiit ad Tigrov, puerum levans per mentum;
  - Dic verum, unde venis, aut te invisum antea cognosce dolorem.
  Vladimirus, multum sudans et balbutiens timore, mussat;
  - Iuro tibi, iam dixi omnia.
  Tum quaesitor tacite risit, puerum dimisit. Breviter iussit:
  - In lite-sola est! Esse urbanum!
  Interpellatio de improviso cito ac sine cruciatu corporis finita est, et puer a duobus episcopis ablatus est. Modo non erant tam inculti, et catulos peculiari capsula imposito, ipsi ad latera sedebant. Et ejecerunt in corridors, sicut carros in attractione ... Tantum velocius, quod nihil videre potes, id vibrat, et corpus durum in sella facilem premit ...
  Vladimirus non tempus recte perterritum est, prope ianuam substiterunt cum numero electronico ut diale lucendo, quod statim mutatum est, cum vilicus faciem suam pulchram et ferocitatem ad se convertit, et latum introitus statim aperuit. Tigres autem non ob hoc mirabantur, sed propter hoc quod non sensit ob tam acrem sistendum concussionem.
  Custodes feminae puerum extraxerunt et vinctum ad cubita tenentes eum in cellam duxerunt.
  Una synthesis vere erat quasi conclave conclave; duas magnas mansiones et balneo, cum piscinis instar lacus. Suspendentes tapetes, tabulas, et etiam aquarium cum piscibus fabulosis a tergo pellucida armatura... pulchritudo. Immo deversorium, stratoria tantum sine lineis, inter stalzans superflua habebatur. Villicus severissime dixit;
  - Ne quid pro juvenili convicto corrumpas... Non hoc tibi confugitur, sed fidei praemium. Non te in gravitometrum convertas. In cella, ubi eum sequeris, tantum lectiones scholasticae et nostra perturbatio procedunt. Ergo hic quiesce, mox erit aliquid tibi faciendum.
  Receperunt Stalzanki, et tigres diligenter in margine lato consedit, culcita nihil pendens inflata, cum imagine navium navigantium, culcita lecti. Cogitavi...
  In fantasticis operibus GG. huic loco fere aut fugit aut subvenit fortes sociis. Ut aiunt, e dumis clavi prosilit... Animo tuo, utique, frigidior erit evadere, sed duos ordines magnitudinis esse stimulos et fortiores custodibus habebis. Et hic est spatium imperii, contra quod "bellum stellatum" est quasi ornamentum liberorum...
  Attamen si Tigers in carcerem mediaevalem conscendisset, factum non est quod exire potuisset, quamquam scientia electronici saeculi XX. Puer recumbens lectus erat mollis, calidus et ad horam dormire potes.
  Puer adventu ancillae excitatus est cum lance "carceris" cibi. Servus erat crine, flava, pulla, nigrae feminae in bikini vitro radiantibus ornatae. Valde figuratum est urbanum, quasi ante eam non captivus, sed soldanus. Ipsa autem servi comitabantur duo robots. Erant parvae magnitudine, sicut grues, sed alatae et totidem quot truncos duodecim.
  Convallis posuere,
  - Ars compensat defectum intellectus, nisi in praesentia rationis, quae funus imperitorum dirigit!
  ancilla densa superciliis purpureis extulit cyprinum mirans, satur effecta tigres, pendere cibos. Hic eum cibavit incolumis. Praeter pineapples et aliquet, ceteri fructus, prodigiosae figurae, illi prorsus insuetae erant, sed tamen sapidissimae. Insuetus et admodum rudis in gustu erat etiam cibus, qui luxuriam homini in tempore occupationis exhibuit.
  Servus interea, flexis genibus, cruribus pueri odorato crepitu linivit, ac ter singulos deosculatus est. Vladimirus valde erubuit et erubuit. Alia puella intravit cellam, et pedes infantis vincti cum aqua rosacea usque ad genua lavare coepit. Tum robot ordinem dedit:
  - Ducite eum ad piscinam. Ad splendorem laua, sit pulchra. Ipse praeses colloquium cum eo habebit.
  Facies servorum vellicata vix rident.
  Iamque nuncio ita nuntiatur, ipse praesidens Tigrov vinctus cum eo colloqui velle.
  Aliquot liquores multicolores lavantes breve tempus erat, puellae ne pueros quidem attingebant, sed scrinia simili casu styli scholae utebantur. Vladimirus ipse pertimuit ante colloquium cum monstro venienti, autocratice toti planeta imperanti.
  Tunc curationem radialem intus purgat, et puer rursus inanem et hebetem famem in stomacho sentiebat. Deinde data est vestimenta formalia et ad "regem" ducitur scalae planetariae.
  Vladimirus numquam in tota vita sua, etiam in obstructoribus phantasticis, talia magnifica et vasta palatia vidit. VIATOR DELICIAE ET MULTITUDINEM iuncta perculsa magnitudine. Omnia erant pulcherrima, varia et spectacula. Stalzani deliciae amabant. Voluerunt aedificare, creare (praesertim victarum gentium manus), ac perdere. Omnes gentes non solum armis, sed etiam ingenio superare voluerunt.
  Etsi nonnumquam illud nimis amens, ac pessime!
  "Cum universi populi victae civitates nostras contemplabuntur, horum monumentorum magnitudine ac pulchritudine mireris. In prospectu nostrae potestatis, ignobilitas aliorum magis conspicua erit." Tale quid ab uno primorum principum Stelzanath dictum est.
  Media aula reparata est, et miro aureo aureola scintillata. Flores ingentes excitaverunt sua folia et folia, odorem validum exundantes. Quaedam petala florae genesim mutatae erant strictae figurae geometricae seu lineae serratae, aliae cum designationibus fulsis, ut decals, pendentes ab angulo ad quem spectabantur mutati. Manus gigans papiliones volabant, ordine quodam movebant, singulare ornamentum, quasi in fulgido flumine influentes. Marescallus ipse in throno sedit. Extus - catus typicam, facies nigra est, sicut Negro. Mug Ordinarius anthropophagi cum complanatis naribus. Ut obtuse ponatur, lusus praecipue in prospectu figurarum classicarum rectarum et physiognomiarum aliarum stalzanarum. Ignis in oculis eius non bene corruit.
  - Noli timere, gallina! Non mordeo. Propius eum adducite!
  Fagiram affectuose locutus est, sed oculi ejus pestilenti studio flagrabant.
  Vladimirus demissus. Fagiram e solio descendit, vexillum solito altior erat et saltem ducentos chiliogrammata appendebat;
  - Alienus a praeterito. Wow, quam interesting exemplum! Puer calidus esse debet, cur eum sic cingebas?
  Custodes sectam officialem divellere volebant, praecipue vestiti pro contione cum praesidente. Vladimirus cinxit:
  - Non opus! me ipsum!
  Praefectus marescallus animum amisit atque etiam in sex menta marcescit, quassans tanquam marcidum bovis;
  - Quam pulchra simia, omnia sponte facit. Da illi viliores. Ad purum masculinum amorem potemus.
  Custodes urbane lagenis liquoris caerulei et duo specula e naturali adamante naturali sculpta blande attulerunt. Quattuor servi indigenae nudis pedibus complexum saltationem musicam exercere coeperunt. Sub cruribus validis coffeae, flammae velut in turibulum exarserunt, vix rosea calcanea puellares tangentes. Bene, modo feminae aureae Indicae ex templo Kama Sutra. Liquor autem caeruleus ex acetono odoratus, et aliquid foedius.
  Subito tubae bellicae in capite Tigrov sonuerunt, et calida odii lava per venas fluxit, sed quantum potes sustinere! Cum primum lance prope erat, Vladimir lagenium arripuit et impurum in capite immisit. Fagiram repentino ictu eludere curavit, sed distractus fortissimum calcitrare in inguen periit. Ictus accuratus erat, praeterea antequam Tigrov praesidem visitaret, caligas natorum idoneos invenire non poterant, unde camouflagium metallicum imposuerunt ei pro mini- militonibus Stelzanath, quae duritiam et vim ictui addiderunt. Toe certaminis calcei mini-militum (filii stalzani, a conceptione in incubatoribus in ordinibus numerantur, sed adhuc pueri et pedisequae disciplinae subeundae antequam in acie certaminis comprehenduntur) ita ordinatur ut celeri contactu; perniciosus effectus multoties auget. Tanquam superficies impulsus accensus erumpere concreta roboratur. Praeses incidit, Inscius a dolore concussus. Custodes ignem cum blasts aperiunt. Quomodo Tigrov lucem letalem vitaverit, ipse non meminit. Nescio quo pacto, quasi in excessu mentis percunctatus, in speculari pavimento volvens. Servus autem qui vilikura portabat in frusta conciditur. Utique puer, qui invasit vitam sine dubio necatus est (fortasse Vladimirus servatus est, statim exstinctus est, nisi cupiditate inhaerens stalzans non ad mortem nimis facilem hostis), sed inexcogitabile factum est. .
  Plures fautores domum graviter custoditam trahere potuerunt. Primo inter numerosos operarios viam insinuaverunt, deinde ut adiutores eorum in sinum invadunt. Fagiram ipse munus saboteurorum adiuvabat avertendo internae custodiae palatii. Cur extra testes perversitates praesidis spectare velis. clandestini satellites cum ictibus bene intentis necaverunt, deinde principale planetae Telluris tortorem interficere conati sunt. Sed hoc tempore fortuna ab illis aversa est. Etiam in inscio statu, Fagiram per conjunctionem evacuationis exigentias urgere curavit, et robot subveniendi, corpus limpum cum potentia tenaci arripiens, cadaver per corridor subterranei egit. Periti fautores. Itaque cum sibilus felis exauditus est, trio ultores simul, sine voce, scelerisque detonator excitavit.
  Vladimirus ad eos se erexit.
  - Visne mori?
  "Melius est gladio cum dignitate mori quam ut pecus flagello in praesepe immissum vivere", unanimi pugnantium responsum est.
  - Ita id est quod Praeses noster dixit.
  - At nos non Russi, sed Seres cum Zulo sumus. Quamquam hac in re cum Rutenis coniunguntur. Te videre in novo mundo meliore!...
  Mico hyperplasmico resectis verbis amantium. Ab intus, regia vacua erat. Vi agri solum ab influentiis externis defendebant, et fur Fagiram partem securitatis instrumentorum et cyberneticorum in foro nigro. Dimidium structurae magnae concidit, plures quam paucos ex Stalzanis caesis, et plures qui eis operati sunt. Haec erant maxima damna Stalzanorum in tota historia occupationis planetae. Damna magna fuerunt, probabiliter, nisi ex simili actu praesidentis Marescalli Polikanov commissi.
  Caput 16
  Ingentem siderea classem -
  Mundus mundi formidolose victores sunt!
  Et omne quod erat liberum in spatio
  Tu tantum violentum calcas!
  ANDRON coarctatur, deinde dilatatur, aer magis et magis ozono gravis fodiatur. Subito genus humanoidum evanuit, in tenues auras evanescit. Antecedebat finis mortuus, et translucens subiectum in camouflage lis insiliit. Eraskandar in aurem:
  - Duo sunt in "C" a quibus celare non potes: conscientia et mors! Verum, hoc, dissimile illud, naso diu duci potest!
  Iuvenis parumper haesitavit. Mysterium verisimiliter fuit quod cul-de-sac introitum ad aliquod absconditum vel tegumentum obstruxerat. Forsan clavis, quae fores aperuerat, ad biocurrentes cerebri vel saltem ad parametri physicas singulas tendebat, tunc punctum nullum erat quod subterraneam arcem penetrare conabatur. Ibi insinuare illuminare, quod periculosum est et nimio vitae periculo obnoxium. Intellexit hoc leo, sed non potuit et noluit in medio consistere. Nonne etiam vita eius est super abyssum aeternam saltare?
  Fortitudinem ne timeas - vales fortioribus fortis, noli timere mentem - fallere etiam cultissimam potes, sed timiditatem timere - quia maximis viribus atque ingenio uti te non sinit!
  Superficies erat lubrica, sine rimis et globulis, metalli gravis officio, vi campi clausa. Eraskandar regredi voluit, sed quod infernum non est iocari, quia bulla eius parvam machinam ultra-sensitivam potentem habuit. Et Léo quoque secum assumpsit. Novissima erat speculatoria artificia quae vel per tegumenta securitatis auscultare poterat. Iuvenis coniungere conatus est, acrius urgebat, murum tenuiorem invenire conatus est, sed omnia nequicquam. Custodia auscultatio potentissima erat, et ipsum atrium, quod tegebat, circiter centum metris ab hoc loco sita erat. Hoc ipsum de tutelae institutionis firmissimae significavit summam eorum quae in crypta subterranea fecerunt. Cum adhuc tam iuvenis sis, inexpugnabilem curiositatem excitat. Perfecte logica cogitatio per caput meum emicabat. Verisimile est unum tantum unum hunc introitum intraturum. Exspectare debemus alios. Stabat leo in obliquum, nudum stabat, dorsum muscularis quasi stingray contra murum levem, leviter politum, et diligenter auscultabat.
  Mox quidem, vestigia vix audibilium mollium audita sunt. Per angustum andronem aliquis diligenter expressit. Eraskandar animadvertit se in hoc unsub modo currere posse. Potuit sane ab crepitu simpliciter serere crimen, sed nunc melius est omittere hostem. Ipsum primum aperiat. Fieri potest ut e trabe iecit terrorem abiturum. Exsiliens, puer callidus acrobate ferebatur, brachia et crura in pariete angusto corridor reclinans. Figura nigra erat extus humana, larva prodigiosa cum quatuor cornibus. Probabile est a Stalzanovite. Ita Léo putavit. The black subject began to make complex with his right hand, deinde additis faucibus laevo. Paries divisus est sicut ostium elevator. Alio momento - et hostis se in foramen iecisset, sed Léo praecedere eum procuravit. Salire superne et accurate cubitum in galea adversarii percutiunt. ex concursu galea avolavit, caput hostium ostendens. Puer putabat aliquid videre sordidum, sed tamen humanam faciem constellationis Purpurei Bellatoris. Sed loco phosphorescent oculi reptilium emicuerunt. Oculi tres auis emicant in semi- obscuro andronis. Os rapax aperuit, dentes magnos revelans. Subito collum longum protractum est, et bestia ipsa quasi torquatus carnivorae desiluit. Eraskandar emissa et calcitratu maxillae obviari. Crus indurata bene perforata, plures dentes ex ore immenso e conditione rationabili reptile evolaverunt. Tamen, anguis/prima miscens oppugnare perseuerauit. Leo ad volandum ab brachiis et cruribus conatum facile repellit, sed alapam lauans cauda metallicis acus obtexit. Globuli sanguinis in pectore ejus apparebant, sicut scuta muscularia complicata. Respondens Eraskandar pluries pugnis eum in facie acriter impugnavit, caestu series celeri gerens. Quanquam mobilis cervix ad molliendos ictus curata est, tamen bestia commota est. Adulescens recordatus Sensei consilium: "Cum aspidis pugna, hoc facite: una manu motus fallax, qui anguem distrahit, altera, fulmine ictus oculis libera". Sic fecit, sentiens aerem circa se densiorem fieri, et tinnitu aurium crescere. Digitos velut carbonibus obrutos. zephyri reptilium reptilium, tanquam e Tartaro elapsus, candens. Tum valido perrupit igne fragor, et immitis Cauda iterum costis iaculatur. Et divulgatum est reptile sicut grex porcorum. Fontes atramenti caerulei sanguinis fusi ex totidem oculis perforati. Alterum accuratum impulsum manu ultimi oculi monstri externe confecit. Adusti digiti vulneraverunt, sed mobilitatem non amiserunt. Uno tempore, iuvenis didicit carbones ab igne lucidos evellere, hic substantia vere calidior est, sed experientia est. Furiosa rotunditas calcitrare, deinde motus in saltu feriens - et caput adversarii claudicatus est. Eraskandar, collo simpliciter prenso, caput peregrini reptilis torquere coepit. Tintinnabula crepuerunt. Superhumano conamine nixus omnes lacertorum musculos, terga premunt, terribilemque caput a corpore dilaniavit. Venae tensione tumebant, sudor decidit corpus, tremuerunt manus. Inaudito monstro haec pugna puerum valde fatigavit. Non exiguo labore respirare et monstrum quaerere. Cum posset cauda esse venenata, me injicerem antidoto. Ab arteria monstri scissa, rivus sanguinis flagellis continuatus, odorem kerosene spargens. Manus, et pars visco maculata facie. Etsi foedissimum fuit, victi reptile examinavi. Hostes telum e balteo pendebat (scan radius erat cum cascade muniti et aliquid mutatum in principio flatoris magici) et totum armamentarium parum notarum machinarum. Inter haec, lucida septem- schedula colorata peculiariter eminuit. Colores eius constanter mutabantur, et stellae trans superficiem cyberneticam motae sunt. Fieri potest ut haec schedula velut saltus servivit. Leo dolor erat guy et intellexit in hac forma neminem dimittet quo tendebat hoc genus vile. Oportebat, quamvis incredibiliter sordida, squamea corpus e secta armato evellere, et nigram larvam foedam capiti induere. Secta armata nimis magna erat, et larva e capite eius quasi aeno vacua erat. Eraskandar sciebat se stultissimum videri, sed adhuc in eo reputabat quod quisque hic usus est variis generibus vitae intellegentiae et varietatibus in vestibus et moribus.
  Cum Léo in ANDRON, ipso occluso. Quamvis problemata cum proportionalitate sectae armatae et vulnerum priorum, iuvenis recta manere et confidenter ambulare conatus est. Ostium grauiter custodiebatur. Erant hefty pugnatores in altioribus camouflage cyberneticis nigris. Habebant in copulam draconis similes spicis venenis, et acubus longis contortis, sicut ariete, octingentos quadrupedibus. Unus e custodibus palliatis signum fecit, Lev e cardo iridescenti respondens. Praesidio in intuens machinam nititur. Mora inopinata protracta est, sive coniunctio significationum levium nimis implicata erat, quae tempus perspiciendi postulabat, vel hoc modo speciem pressionis psychologicae creare conati sunt. Adulescens sibi notavit: "Custodia quae tantum vitulo aureo fidelis permanet, eadem est luxuria, quam capra in horto plena virentia!" Incauta iactatione reuersus est fauces, et tacitum signum suggessit quod pergeremus.
  - Hic, quaeso! - Striduerunt quaedam terrestres generis species, indefinita omni nunc et subinde mutatae formae. Iudicans per sonum sermonis molestie robot.
  "Securitas firma, sede licet." Multi-droid (organismus cyberneticus cum structura semper mutabili) ostendit magnam sellam cerasorum coloratam.
  Totus fasciculus varias spatii Faunorum erat. Eodem tempore locus ipse non differebat in specie pompositate, quamvis praeparatis lectis, quia magnitudine dissimiles erant, "fortasse haec coniuratio vel quaedam intergalactica latronum congregatio" putabat Lev. quidam timiditas animi erat, sed non tam iuvenis quam emensus erat. Contra, Leo Eraskandar in servo robot latravit:
  - vitreum cervisiae mellis cum surrepo vili!
  Alatum lolligo fere statim vitreum smaragdi et liquidum spumans evasit. Etenim iuvenis hanc voluntatem in se effundere noluit, eructuavit, sperans machinam quae ordinat ad litteram intelligens, ordinem tam absurdum implere non posse. Sed inferni duo! Hic videre potuisti praestantissimum ministerium, variis alienigenis generibus, inter viperae syrupum ... Leo prudenter perstrinxit speculum, sed feliciter iuveni incepit, et, simulans diligenter auscultare, potionem venenatam posuit. in calculo cathedrae affixa. Sed, cur prorsus apparendo, aliquid vere dictum est, attente audias. Puer etiam oculos obstupefactus volvit: "Age, id fieri potest, ianuam aperuit et in eo loco terminavit ut Pinoculus cum clavis aureis se invideret!"
  Personatus orator maxime verisimile est praeses consilii secreti intergalactici. Alta vox eius resonabat sicut Iericho tuba.
  - Tabulatum datum est repraesentativis magni imperii sinhs, magni aurei constellationis!
  In podium, subito exiliens sicut diabolus gravidarum suarum, apparuit insectum uniformiter graviter suspensum cum triclinis, quod nimis amplum et ampliorem videbatur pro tam fragili corpore.
  Iuvenis in memoria notavit: Arthropoda Sinhi ingens spatium creavit, imperium coloniale ope victoriae et pecuniae. In hac parte superclustri galactici, principales sunt aemuli stalzanorum in certamine pro dominatu universali.
  - Fratres! Mi leves fratres alati et alati! Diu volui tibi dicere... - stridere in voce tenui et unguibus fluctuare, mixturam culicem et formicam (et magis ex molestissimi sanguinis hirudo) sync. - Diu et diu in hostili relatione cum fratribus nostris in mente habuimus. Hic error est. Tempus est nostram integritatem agnoscere ut una communitas intellegentium gentium ac nationum. Tempus est ad solvendas difficultates communes et ad unum opus. Impedimur omnes communibus inimicis insidiosis Zorgs. Imperium Sinh fere tam potentem ac magnum est quam Imperium Stalzan. Communis igitur hostes nostros hos tres-sex machinatores confodere debemus, qui totum mundum in visco telae totius custodiae incluserunt. Non opus est quaestiones solvere tempestive ortas ... - Dignitatis sinh gestus strenuos interrupit, constitit, plausus, crepitus, sibilus, labia sapientia, flammas fontesque etiam solvens (singula gens sua habet. modi significandi approbationem). - Problemata quae negative afficiunt conclusionem confoederationis inter nos, in administratione totalitaria-auctoritate imperii finitimi. Nullum concilium, nullum senatus. Monarchia absoluta, haereditaria, corpore adhibito consilio ac vigilanti, hypercomputa, voce Concilii Sapientiae nuncupata. Ceteri homines magni et magni imperii a potestate et deliberatione globali removentur. Cochleae quaedam , a mechanismo in faciem imperatoris pellunt. Tyrannidem non habemus, cum antiquitus utique, cum pulveris tormentarii inventio semper fuerit respublica, et electio optimarum optimarum Sinkhs. Et ita revera res omnes quaestiones solvuntur ab uno stalzan et ingentem struem metallicam, statuto supermicrocircuitorum et photon emittentes.
  Hoc tempore stalzani maxime studiose plauserunt. Foeminae temperantes etiam laetae insilierunt;
  - Reipublicae vivat! Res publica est - haec est forma rei publicae efficax!
  - Tempus est servitutis catenas abicere et modos civilis status regere incipiunt! - Clamaverunt immodicissimi repraesentatores Purpurei Constellationis. Et una ex mulieribus, in signum omnimodae libertatis, vestimenta sua abiecit, et reliqua feministis spatium ei adiunxerunt. Frigidum erat, validam in se excitationem Léo adspectu nudorum athleticorum sensit, et simul ipsa corpora pudici foeminarum purpurei constellationis.
  - Hodie stamus in limine novae amicitiae, spei et prosperitatis. Perveniemus ultimam stellam in spatio!
  Stridet finivit, et figurae fragilis exterius abiere.
  Proxima persona nigra ingens visa est esse stalzan. Quamvis non sit ei facies non apparet. Viam in feminis in ecstasi libertatis patuerunt ubera eorum, exceptis papillis tenui pretioso filo ligato, eodem modo coxis cum globulis minimis lapidibus illuminatis. Nuda autem crura nitidis unguis etiam in area aspera saltabat, ut applicator. In demonstratione manifesto omnes fere sunt; nisi facies obductas movendo, mutatis vocibus singulis triginta secundis, personis crystallis liquidis. Vox sequentis oratoris erat bassa sicut cantus principalis chori ecclesiae veteris;
  - Etiam tempus virtutis structuram mutare. Sociorum copia in imperio est et ultra. Quamvis omnes repressiones et provocationes, summa custodia ac denuntiatio, validas oppositiones ad regimen regiminis colligere potuimus. Imperator voluntatem nostram, voluntatem locupletissimam et magni imperii oligarchi dignissimam implere debet. Alioquin non imperator, sed usurpator. Ministerium Amoris et Veritatis, necnon officia secreta cum illis certantibus, fautores nostros habent, ut imperatorem destruamus. Hoc tempore coniuratio succedet, quia potestatem habemus instrumentorum reprimentium inquisitivarum in parte nostra. Est etiam in aliis rei militaris subsidiis. Circumdabuntur hostes Vimur sicut onager. - Voces turbulentae delectationis animantium omnium generum, una tam vehementer ardebat, alios incendere minabatur, ut robot speculatoriae custodiae ilico converterentur in radiorum flammeorum exstinctorum, ob quos frigus urebat, et etiam statim. gelu in diametro tennis curiae. Festinavit orator ad confirmandos nimias optimistas, quietior factus est et multo magis insinuans sonus. "Sed Praetoriae throni et custodiae Imperatoris nimis plenae sunt. Caput throni custodia hostis Avericii est. Nescimus locum, sed callidissimus est (non gratis eum nominant velimara) et ex familia imperatoria. Si hostes perdamus, intrepidis pugnatoribus Singhs aliisque imperiis ac gentibus egebimus.
  motus anguis erat, et lacertae ens cum rostro porcino et quinque forcipes in dorso suo septem- plicis evulsi. Repraesentativum erat securis - occlusissimum et originale populorum botri megagalactici. Cum verba proferret, parva electrica missio e naso in aere emanavit, et exiguum fulgur, secundum motus fuco rem, colores mutavit;
  "Perscrutati sumus intentionem matris tuae planetae et imperium centrum imperiale. Ratio autem potest corrumpi et corrumpi, est talis possibilitas. Novum telum per spatium foedus creavit ut stellas ab intus hostes feriendi capax est. Mihi omnino opus est consilium defensionis hostium totalis debellandi classem et scuta supraplanetaria destruere. - Color emissus a fulmine securis ab aurantiaco in flavum transferre coepit, ac deinde in viridem. Et vox mixtionis reptilis, mammalis et mollusci multo magis raucus facta est. - Habesne coordinatas exactas ad oppugnandum centrum imperiale? Suntne milites idonei ad Principem Peron oppugnandum? Etiam nova tela totali interitus egent! Nobis opus est technologicis parametris omnium tuarum pugnarum stellarum. Tum poterimus dictaturam odio universo mundo evertere!
  Non-humanoids signa facta sunt valida approbationis. In aere, quamquam interventus securitatis robotarum perficiendis, odor materiae ardentis et aeris variarum radiorum dissolutionis magis ac robustior est. Stalzani reactio plus quam moderata fuit. Id quod iste porcus praepeditus voluit. Da ei omnia militaria secreta, ut postea ipse et aliae creaturae potiantur imperium, servis miseris stalzans. Oh no! Stalzani hunc conventum non eo inceperunt, ut omnia secreta ilico ponerent, se gamma radiis exponentes. Alieni mens melior esse potest quam tua, aliena terra pulchrior quam tua, aliena pecunia optatior quam reditus tui, sed alterius potestas nunquam magis spectat quam tua! Quanquam in eo casu alterius potestas est melior quam sua, si nulla eorum est, sed tantum pro fratribus suis.
  Captum est verbum statuasque in persona aurea, bellator purpurei sideris, dixit, gestiens expresse, sed blande, ut antiquus orator Graecus;
  - Hodie praecipuum munus est totam dictaturam trium-sex hominum, qui totum universum in tela hypergravitationali implicaverunt. Atque hac concurrere oportet, non inter se confligunt virium opibusque. Coniuncti sumus... - Vox eius sonans subito abrupit.
  Demersa sirenis ululare fera verba. Plastic et gemma upholstery e lacunari cataphracto pluit. Fremuit, et exivit lux viridi-aurantiacis, immergens ecclesiam in tenebras exteriores...
  ***
  Post inauditum terroristis actum in corde capitis Terrae occupantis, Fagiram iussit ut omnes factiones delerent, in quibus dux Ivan Gornostaev. Sola propinquitas testium intergalacticorum conservavit Stalzans a strage solita in talibus casibus contra pacatum planetae multitudinem. Fere, pro quolibet Stalzan occiso, centum milia hominum vel amplius occisa sunt, usque ad decies centena millia attingentia. et magis tormenta in supplicio irrogare conatur. Quidam modi tormentorum massae simplices et viles erant (exempli gratia arma biologica, cum homines ob similitudinem leprae mortui sunt, locis stricte definitis, integris permanentibus per tempus a tortore technico instructo). Inde est quod rebelles loci perfidos, robots et horrea cum materiis rudibus destruere maluerunt. Nunc machina clandestina bellica ad plenissimam immissa est. Ex explosione 97 Stalzans plus quam duo milia curatorum servitiorum indigenarum mortui sunt.
  Postquam inspectio perfecta est, mille miliarda primatum glaber exterminari iubebo. Omnipotens benigne sacrificium accipiet! - Animal increpuit loco gubernatoris marescalli
  Videtur autem Igor Rodionov solum ex parte rectum fuisse cum dixit omnem gradum Gornostaev notum esse ad officia specialia. In momento, nemo ex multis indicibus aliquid de situ rebellium scivit?1. Nec noverunt socii. Dum copiae, per recentiores gamma-neutrinos lustrantes, silvas et montes lustrarunt, incolarum localium percoluerunt, caput rebellium placide ac etiam commode in imperio in quo minime exspectabatur, requievit. Sine latebris, vixit in luxurioso et moderno urbis centro occupationis capitalis. In hoc complexu grandioso, sicut formicae in faeneato abscondi potest, et in casu intuens, documenta ficta praeparata habuit ad bellum intergalacticum veteranum Gerua Ultoniae. Fati donum fuit rebellibus, quod vir illustris veteranus, sub gyrrodo particulis lapsus, delirat. Ob reverentiam meritorum praeteritarum, non praemissus est schedula universitati pari. Horum autem causa furiosus nolebat mentem suam in meliorem et post vitam recipere mundum. Sed ille, tanquam generalis sex stellarum, hanc particularem planetarum provincialem elegit. Et quia insanus erat, cum fratribus commercium vitavit, sed feminas humanas valde amabat, unde non difficile erat substitui. Porro Gerua, etiam in furioso statu, scivit cameras securitatis avertere, et validum venenum vel crepitum trabis etiam tenacissimum stalzan deducere. Facientium caput faciem suam ope operationis elementariae mutavit, et heroicum incrementum ac corpus validum permisit eum veluti stalzan. Ita fallaces Gornostaev firmum tectum invenerunt. Periculum erat, quod eum totaliter scandere possent, in casu vel translucentia carnis, sed nulla alia electio erat. Post omnes, stalzans, etiam apud mortuos, aliquandiu informationes e cerebro legere possunt, cyber-encephalogramme utentes. Sed malum est quod nunc totaliter obsidetur in civitate in qua status obsidionis declaratus est, ita quod nullo modo cum sociis suis contingeret. Odiosa et conturbatio facta est, praesertim cum tres dimensiones projectoris et cyboron repositionis aversae sunt. Nunc magna vis agri urbi imminet.
  Horrescit speciem silhouette in griseo pallio. Vir mediae staturae in simplici tunica cum capite raso aspexit sicut monachus modestus Buddhistus. Sed expressi oculi fixo vultu et nervis muscularibus manibus extraordinariam mentem et virtutem rei modestissimi extrinsecus locuti sunt. Longus Gornostaev plus quam caput procerior quam guru qui intraverat, ita surgere festinavit, ut saltem in hoc sensui paene fabulosi ante non sentiret vitiatum. Rebellium caput, trepidus circumspiciens, guru paene susurro quaesivit;
  - Gaudeo te videre, sodalis, sed mirari me numquam desinis... Quomodo totas claustra oculi purpurae vigiles penetrare potuisti, agros vi refertos et gamma-neutrino intuens.
  Sensei placide subridens ac sine voce respondit.
  - Est aliquid quod comprehendi non potest ab homine qui per normas mundi mere physici vivit. Est aliquid quod non legibus materialibus simplicibus obnoxium sit, aliquid fortius thermopreon vel etiam bombs thermocreon.
  Gornostaev adnuit taediose.
  - Vis magicae potentiae?
  Guru ovum e indice digito dimisit, qui statim in pullum vertitur. Flava, flavens massa volitans alis, Jamque superbum gyrfalcon ad alta texit, Laetaque tectora. Avis valida, quasi venatoris interceptoris, circulum expressit et subito ad imum graviter cecidit, in testiculum pristinum in aere deprehensum convertens.
  Sensei insufflavit et tunc laeto FLOS de flore copioso cucurrit et pendebat in aere. Gornostaev hoc miraculum respexit, verbum proferre non valens. Guru tonum non levavit, sed paulo velocius respondit:
  - Non magica, sed spiritualia. Initium enim spirituale rationale est fundamentum, nucleus universi. Materia est secundaria manifestatio huius mundi. Spiritus vere immortalis et vivificans, materia mortalis et mortifera est!
  Caput rebellium FLOS accessit et folium tenuem rosam albam leniter tetigit. Attrahens odorem suavitatis, quaesivit;
  Cur ergo materia spiritualis non dominatur?
  Pugione e palma Guru evolavit, telum incidit, in minutas redactum est, ac subinde globuli exesi;
  - Quia testa corporis peccatrici detrahetur. Stulta est caro, cupit gula, fornicatio, voluptates et voluptates, saepe cum aliorum dispendio, et ex hoc oritur bella et aemulatio. Substitutio notionum est, homo fit parasitus cum aliorum dispendio vivus.
  Gornostaev despective renitentes gemmam reflexe expressi;
  Bene, parasiti adhuc non sumus. Stalzans est qui pellit, et propositum est dictaturam alienam evertere. Ubi est fortitudo tua? Contra hostes utere!
  FLOS repente disparuit, et paucae guttae pellucidae e pugno capitis rebellium ceciderunt. Sensei respondit pompose.
  - Ut liber efficiaris, debes animam tuam mundare. Oportet spiritu oriri ut libertate accepta fruatur. Da occasionem - et capies viam imperii qui te vicit. - Intercluso ingenuo Gornostaev oscitatione, orator tunicatus tonum suum ad rem magis mutavit. - Sed hoc satis est! Adhuc puer es ut omnia haec plene intellegas. Videris interesse in nuntia de astro Conoradson. Sic impudentissime detinetur. Quod ad pusillum amicum nostrum, Leo paene significantes in fato suo commutat.
  Dux rebellis cepit pau- cis passibus circa cubiculum, calciamentaque exercitus ad modum tacendi ponebantur, et videbatur hoc signum erraticum exsolutum fuisse;
  - Aliqua ratione cogitationem non possum depellere hunc hominem nostrum inimicum. Credisne etiam in fabulis hanc stellam puer Terram servaturum esse?
  Guru in pavimento spectavit, mures albi et nigri trans tapetem ultraplastic currentes sunt. Vox magorum confidebat;
  - Sentio et video homines. Hic puer magnam potentiam habet, potentiam habet, sed aliquod etiam in eo periculum ignotum est. In eius karma luctatio est inter duo principia, bonum et malum. Praeterea, aliquid ignotum est in eo. Quam ob rem eum non docuissem eum superiorem scholam et vim artis spiritualis. Multum irae in eo est, sed patientia nulla. Praeterea ultionis sitis est in eo. Illi soli qui ad altiorem gradum evolutionis spiritualem pervenerunt, claves ad potentiam recipiant.
  Gornostaev abripitur, oculi ira facti sunt;
  - Ut intellego, fortis hic homo est. Forsitan si illi potestatem aperires, nos liberos faceret? Quis modus est virtutis tuae?
  Sensei solito paulo quietius locutus est.
  - Nullae creaturae in hac tellure viventes hoc sciunt. Praeceptor noster magnus Buddha dixit in omni homine particulam Dei esse, et omnem hominem posse hanc particulam in se ad omnipotentiam excolendam. Sed si simul est moralis squalor, vis ista daemonem creat. Principium daemonum ad perniciem et clades innumerabiles ducit.
  Gornostaev e contra tonum sermonis excitavit;
  Tamen non intellego te. Ianuae potes. Sic milites nostros doce, Terra sub pedibus statiin ignem capiet.
  Guru manum agitavit et mures in eorum locum evanuerunt, quasi in ludibrium casei magni ponderis erat;
  - Nolo nostram tellurem urere. Rationes odisse habeo, sicut ullus ex vobis. Plus mille annos, teenager iustus eram et hanc terribilis incursus vidi. Cum fulgur decies miliens sole clarius arsit, facies mea ardebat, oculi mei videbantur rumpere. Caecus eram, sed tempore visus meus ad me rediit. Nec me paenituisse caecum. Pictura ortu inferni... Spectaculum quod ante oculos meos apparebat incomprehensibiliter terribilis fuit. Populus adusta cute. Sceleta semimortua. Vidi cineris acervos a pueris, viris et mulieribus, modo vociferantes, quibus aures implebant. domos ardentes vidi. Omnia circum pulvere chitinoo repleta sunt. Coorta est tempestas super terram. Nubes obducto strangulante Sole obductae. Aliquid vidi quod numquam videram, etiam in exterreri solebat. Hieme nuclei incepit. Tempestas insanus erat cum paene ex frigore extracta sum. Impossibile est subvenire necessitatem, manare adligat sicut glacies. Sed iam purgavit pulvis. In aequinoctiali est calidior. Cadavera metiuntur et foetiunt terribiliter. Bonum est quod adhuc respiratorem invenire potui. Tum nivis iterum. Nempe ad Austrum propius movere volui. Feliciter hominibus, missilia hostium non dant contagione radioactiva diuturnum, et hiems nuclearis non nimis diu duravit. Curavi, emenso letali graviler acerba tribulatione superstitem et ad Tibet. Plus enim mille annorum occasiones multas habui hoc vel illud stalzan, quod mihi difficillimum erat agere. Volui conterere, adiuuare, secare, et sola amoris et humilitatis schola me adiuvabat ad continendas affectiones meas. Occidere non potes nisi vindictam, etiam pulchram. Occidere non potest nisi justificari, si alios a morte salvet.
  Gornostaev exilivit ad mensam et pugnum impulit in eam ira. Vitreum popsiclorum exsiluit et tenuiter expressit: "excessus technologici dominationis tuae excusatus, et electronica in ferrariis facta sunt). Dux rebellium, immemor cautelarum, fremit;
  "Ille est excusatio ignaviae volatilia!" Nimis diu vixisti ut cum vita tua moreris! Satanae indulge!
  Guru ei manum extendit, caseum admovit;
  - Immo mortem non timeo! Mors me etiam fortiorem faciet. Robur, si saepius perdat, oppositum fiet bono. Signa hominum matura es, sed scire licet cum vi et cum non potes. - Sensei misit parva donut in manu ducis rebellium, in qua caseus magicus miraculose conversus. - Noli solliciti esse de salute tua! Video enim venientes dies et hebdomades umbras malorum daemonum non tangere te. Hoc doughnut auxiliatus sum tibi in discrimine momentum. Sit rationabilis, vis nobiscum bona!
  Et, qui dictus Magnus Sensei disparuit, statim in tenues auras dissolvit.
  - Si tantas vires haberem, cum Fagiram et Eroro frigide solvissem. Eos rapere vellem, et tunc sensim igni exiguo torres, frusta carnium succisis stalzans adhuc viventibus. Forsitan hoc ipso momento, Fagiram Sham e laminis ex ossibus parentum edit, et meretrices purpurei sideris flabello ex humanis crinibus contextis se iactant. Me, quasi ludibrium, saccharum donut ex incantationibus...
  monstra, quomodo eos oderit! et stalzanov ac magnificus pacifist moralistae ...
  Ivan Gornostaev pugnum in murum sandalicum totis viribus impulit. Crassos, consi- lia feroces paries restitit adductius. In ira, dux rebellis gravibus ictibus liberare pergebat. Videbatur ei pugnus atram, deformis physiognomiam Fagiram, monstruosam gubernatorem Telluris Terrae invisum verberare...
  Tum Gornostaev quaesivit sub pedibus suis calcare nivea donut a Guru donata. Sed plerumque videbatur productum culinarium quod tabernus exercitus impenetrabilis evasit. Hoc miro rebellium capite sedato, palmam porrigens, voce mollia conans, ait:
  - Noli timere, sed... Videns villas totas statim morientes ab hyperfascistis super ludo missos est... Minime! Hoc Guru etiam exemplum mihi dedit Iesu Christi, universitatis creatoris, qui crucem et verbera sustinet. Cui ego respondi: Qui clavum acutum e sella extraxit, multo magis meretur reverentiae quam qui stolidam cubiculi patientiam ostendit!
  Caput 17
  Ignis in spatio esse videntur
  Monstrum feram oculos
  Est ac nos omnes nuntiaverunt
  quanta tempestas toto orbe desaevit!
  Ex variis magni imperii partibus diversae ac turbatae auditiones ortae sunt. In extrema parte, magnae ligaturae armadae pugnae stellarum stellarum e civitatibus infensi sidere purpureo infesti observari coeperunt. Intus res non nimis leniter aut. Vaga rumores seditionum aderant, et magis magisque corruptum in ortum. Causae capitis recessus ad societates maritimas, elabi tributum ab imperatoribus oeconomicis et oligarchi marescalli frequentiores sunt. Diuturna tranquillitas exsistentia perducit ad paulatim dissolutionem status hypertotalitariani, ad aeternae adversitates medii ordinis civium, sitiens libertatem et parlamentarismum, liberalizationem et mercaturam, et absoluta autocratica monarchia cum apparatu vigilum repressivo. Theoretice, solum commune bellum communismi sub dominatu totalitaria, puro imperio et systemate administrativo esse possunt. Attamen tempus bellorum oeconomicorum non potuit quin rationes mercatus oriri posset et novum genus capitalistarum nummariorum, qui consilium rei publicae movere volebant. Iam tyrannus imperator in photons spargit nec opus est. Ut taceam oligarchi non possessores, sed colonos tantum habiti, sine iure aliquid possidere. Etiam ac nulla familia in stalzans. Tota gens una est familia, a patre principe, a Caesare. Stricta pyramis militaris... Somnium Karl Mars et Trotsky verum in scala megagalactica evenerunt. Praeterea, Marxismus in sua forma maxime radicali nazismo miscetur. Exercitus oeconomicae et militares, iura pari faeminarum et virorum, communes mariti et uxores, foetus in incubatoribus qui nascuntur ex hac parte Eugenetics nutriuntur. Ab infantia, discere pugnare vel pressius occidere! Propositum gentis est potestas omnium universitatum quae solum attingi possunt. Omnes aliae gentes nihil aliud sunt quam machinae bellicae fomes et pubes. Habitus - animal normale pecori multo affectuosius.
  Sed Zorgi, intervenientibus suis, dedit aliquam liberalizationem, quae iam negativam obtinet totius systematis politici. Hostes non dormiunt!
  Caput Department throni Praesidium recentissimas notitias ab extrema parte imperii recensuit. Novorum motus atque etiam audaciae impetus ab hoste est.
  Minister Department Amoris et Iustitiae etiam informationes inquietas suscepit, sed risus arcanus in labiis diaboli Amazonis egit. Tales motus insoliti conturbaverunt eam, sed spatium tigris cum crinibus color ignis hyperplasmici plus delectationis quam terroris sensit. Stellae maximorum imperiorum hostilium infensi se gesserunt, conabantur quam proxime centrum potentiae megagalacticae obtinere. Incomprehensibilis arrogantia, praesertim considerans quod militariter Stelzanat etiam his annis validior factus est. Erant assidui rumores Caesarem novum bellum parare. Quis non in historia ut maximus descendere vult!
  Servus armatus multi robot cogitationes suas interrupit.
  - O magna eximius minister Gelara Biter! Vocaris in communicationibus specialibus.
  Minister Amoris et Iustitiae, cum levibus digitis unguibus longis pressus, imaginem sex dimensionis emisit, ubi mechanismum cyberneticum nuntium e tenebrosis preonibus ordinatis contexuit et undas gravitatis spargit. Tales ciphergramma paene impossibile erant legere sine notis incomplexissimis. Priusquam auscultare incipias gravi-ciphergram, Gelara, cum perceptibili keystro, zonam tacitam creavit, praesertim impervia cuivis audienti. Nunc etiam eorum officia ingenii aemuli diabolum figere non poterant, quia nulla fere recentiorum technologia adversus zonam absolute tacitam valebat. Parva vox nuntium attulit.
  " Classis nostra stellata cor imperii penetrare non potest. Celeritas motus non sufficit ad positiones key intra praefinitum tempus. Potest ire quam immatura praelio cum classe imperii. Rogamus te ut viis ab hoste turmas purgare!
  Gelara Biter rejecit caput magnum, hirsutum, centum taedas ardentem, vultu tristi sumens, et micare dentes magnos. et arthropodibus stridore pergebat.
  - Da nobis omnes codices et notas stellarum ac stationum pugnarum tuarum. Tota ratio cybernetici est praecipiendi, monendi et temperandi.
  Caput Department Generalis, Eximius Minister, pugnos compressit ut crepuit et scintillae ab unguibus evolaverunt. Daemon virgo mussat;
  - Est Sinhis et Achaici qui nos omnino exarmare volunt. OK! Volumus tamen deinceps ea et adulant. Sed non intellegent sine capite belli et pacis hoc fieri non posse. Hsec traditio. Copiae securitatis inter se litigant, et omnia fila in manu imperatoris sunt. Donec sit Honoris et Legis, Ministerium Tranquillitatis et Securitatis, ac Donec Sedis Praesidium. Magis Amor et teneritudo, etiam canis quaedam ducit illum. Et nemo confidit. Quisque aspicit se. Imperatorem destruendo dynastia bona res est, imperium autem labefacit et in occupatione cadunt, Zorgs noli petere auxilium! Praecedit lenta sententia! Summa autem res est imperatorem perdere, et tunc cum externo hoste agere. Quid faciet? Soli strictissimas mensuras. Sed post amotionem, valde pulchrum esset Sinhs et Spatium foedus cum Zorgs pellere. Quomodo hoc assequendum? Igneam belluam habet, et ad hoc suum consilium habet. Interea necesse est principi persuadere ut Zorg classem ingentem ad cor imperii invitet, specie ad impetum Coalitionis Intergalacticae coniunctim repellendam. Ceterum bellum hypergalacticum gravissimum est. Imperia et fines unita, respublicae, imperium ingens Singh et multa milia civilium numerorum praestantiam habent. Si inimicos internos et mundos victos addas, ultimus eventus belli multo magis anceps fit. Department Honoris et legis involvi debet.
  Gelara Biter responsum dictare coepit in humili frequentia sed tono hysterico... Finito, zonam sustulit et globulum roseum pressit. Valde taedebat et timebat Imperatorem prodere, qui mentes procul legere poterat et in genere personalitatem tam arcanam ut etiam vultum eius numquam viderat ... Nudus, minister eximius, in lecto cubans, eius. magna papillae coccineae scintillatae ut fraga coronantes aureas globos, pectora glaciei cremor. Si rarissima specimina masculina huius generis deformia spectare possent, tunc omnes feminae suis impeccabilis fabricandis et eiectis musculis insignes erant. Sunt viginti quinque centesimas plures feminae in Stalzanate quam mares (proportio artificiose generata in incubatore electronice generata), quae facit feminas magis activas in inveniendis sociis. Subito puduit Gelara, dynastiam prodere, autocratem erigere, regicidium committere. altius ascendens ad sedandos vulpes, nam post externum satanica pulchritudo puellae unum ex maximis hypertotalitarii imperii carnifices fregit. Iam unus ex his puerilibus stolis, angelico vultu sepulto, sinum Veneris lepidi tortoris blandiebat, mirans inexspectatam tam solitae temperamenti et insatiabilis virginis frigorem. Odor mellis fragrans, tropicae herbae et aromatum vere unguentarii regalis ex divina manante carne pulcra Gelara in capita iuvenum versa, passio opprimebat eos, minabatur avellere, quasi millia admissarii calidae per venas et trementes. venae...
  ***
  Ex magna explosione cubiculum desperatis tenebris impletum est. Quod cubiculum sub solo planetae profunde solum timori addidit. Centena millesimae onere tenebrae premere videbantur. Voces crebrae variarum umbrarum e spisso elephantino, taurus taurus ad pungentes tenues stridore sonitus CULEX implevit cubiculum, sonorum cacophoniam creans. Paucae tantum replicationes distingui potuerunt.
  Spelunca nostra inventa est!
  - Minans ruina!
  - Totalis kildyk!
  - Salvum te fac, qui potes!
  Plures opercula et explosiones desuper secutae sunt. Una e bestiis telatis Eraskandar sub cubito nudumt, deinde alam suam duram in alveum suum impulit. Leo movit, sed super pedes mansit. Hostes impetus evolvere conati sunt, maledictus e rostro dentoso evasit;
  - Brainless, nigrum foramen pulsar!
  Iratus iuvenis arripiens alam membranaceam lubricam obductam velut ranae pellem conversus, hoc reptilium in se projecit. Qui concussa crepitantibus artus Exulem solvens nubilo sanguine fontem. Creatura ab ictu doloris exivit. Unus e sociis huius crucis inter vespertilio et pterodactylo ignem aperuit, stans pro socio. Captum quoque telum iuvenis arripiens, vicem ventilantis, veru perniciosam hyperplasmum in dextro humero transeundo, bene emissam respondens, volucrem abscidit, qui cum capite deliraret. crocodilum.
  Difficilis erat in tenebris accurate visus, et multi- tigillum laser plures creaturarum varietates occidit, addito terrore. Reliquiae alienigenarum in diversam partem dispersae, quaedam ex eis quasi tasque in collisione erumpunt, fragmenta cortinarum tegumenti, crustae variae, etiam variae armaturae bellicae, semper increscente laesione et mutilatione. Reditus e trabibus tormentorum omnium consiliorum scopuli pluerunt, maxime violae et virides trabibus ingentem obscurum locum penetrarunt. Paulo plus - et "amici" et "fratres", qui nuper in contioni adfuerant, inter se confodiebantur.
  Leo etiam post emissionem fixuram emisit. Concitatus est cupiditate occidendi has reptilia, molluscos, spongiosos, arthropodas aliaque genera zoologia terrestris ignota. Creaturas comprehendens e elementis radioactivis factis. Omnes erant generis humani hostes. Occidi debebant ut cimices contumaces, aculeati, canes rabidi. Omnis contentio evanescit, et unum sentit raptum pugnae, desiderium caedis, incendii, exalat. Quietem spectans reliquias monstrorum turpium sub caligine volatilia, stridorum radiis illustratas et alia similia perditionis mediante. Sed in tanta turbatione Léo ipse in furiosum lumen feralis ardoris incurrere potuit. Tametsi hoc ultimum, quod puer cogitabat, immortalem, se ipsum laedere posse sentiebat, crudeli, vere immiti, in fortissimis principiis constructum, supervixit, infima et abfima... mundus ab Omnipotente creatus est. Sadist!
  Vox intonat minans frangere eardrums Attulit truculentos pugnatores ad rem.
  - Desine ignem! Communis haec mors est! Omnes, statim ad Starship Kuverotez!
  Mirum, ut videtur, in illa voce tantum erat tonus creaturae ad imperandum natae. In omnes partes variae creaturae irruerunt. ex eis erant circiter trecenti. Proxime tantum, aut etiam paulo plus restat incidenda ac liquefacta.
  Eos sequebatur leo. Leviter ab laser trabo combustus est. Novit Deus hic dolor non quantum, sed adhuc puerilis ardor refrixerit. Iuvenis gladiator instinctu globi creaturarum humanoidarum adhaesit. In magnam elevatoris modificationem se exprimendum curavit. Ingenti velocitate, cum linea geomagnetica vacuus esset, globus humanoidum per infinita corridores subterranei labyrinthi ruebat. Congregatio non admodum magna - viginti homines, sed moleste strepit. Leo, etiam educatus, dicebat;
  - Quamvis Moska latratus elephantos tantum risum facere potest, exercitus disciplina non deridet!
  Celeritas raeda subterranei saepe sanam celeritatem excedit. In elevatore ordinario, hoc funestum esset, hic autem pugnatores a gravitransformore liberati sunt. In hoc labyrintho erat tela tota tam vacui corridentium ut per eos transire potuerit totam planetam in partem contrariam. Comites Eraskandar camouflagem et prodigiosum larvas cornigeras atras gerebant. Insusurrant, latrant linguas ut draconum, et sibila ut fetum aspidis. Tum onerariae subterraneae clare escenderunt hyper- skyscraper, in alio loco in planeta sita, sed Leo hoc nescivit. Manus adulescentis vexabant ut iaculatores in hac aliquarum creaturarum congregatione immitterent, alienae bonae sunt, si stalzani sunt meliores - monstrorum incolarum invisi sunt universo generi humano. Jamque ruebant per molem, ex quo avus primi Aegypti rector nondum in terris natus erat.
  Talis skyscraper giganteus in stratosphaerium exire potuit, et inde statim fere stellae in hyperjump ieiunium abierunt. Hoc prodest, si vis a persecutione fugere, et etiam a practica sententia. Simili aedificatione erant tabernae, sedium medicorum et industria totius convivii. Cameram, sicut rabies, in superficie tectorum gigantei triginta quadrangulorum chiliometrorum delapsus est, qui etiam in spatio portarum fungebatur. Celeritate fulminis, homunculi cornigeri in stellam profectionem parati insilierunt, vage symbiosin carrorum et lampadum simillimi.
  Ad momentum tolutim odoratus sum vacuum frigus, et spiritum meum acriter expressi. Feliciter, Leos non sunt alieni ab extrema ludis et altitudinis ambitu. Etsi tormentum est sine respiratore, tamen in ventrem spatii linearii desilire potuimus, et praeterea in tam ponderoso secta non cadere. Vipera bipes obticuit. Sine colloquentes, omnes in sellis aerodynamicis sederunt. In cosming and in Stalzan's translation, verba sonuerunt;
  - Ante discessum speciales lites indue et ire per pugio. Virtutes tuae te exspectant!
  Creatura, quae verba ista loquebatur, quasi stalzan minime vidit. Verisimile, erat bulla vel aranea globosa tenui pedibus. Belua perlucida gerebat, litem leviter obscurabat. Vox vilis, sicut stridore rubicundo fores. Figurae aliarum creaturarum, haudquaquam decorae, etiam longe ab humanis evenerunt. Creaturae sunt humanoidales quae modo errare possunt pro hominibus in medio tumultu. Sola res communis est galeae cornigerae et pallia atramenti.
  Audivit leo ex angulo auriculae has vestes venatores latronis sic dicti, quasi spatium mafiae. Inter eos eminebat unus extraneus, qui velociter ungulas suas movebat et quasi cacumen trahebat. Starship leviter concussit, ululatus jet rugitus auditus est.
  - Omnes dormiunt in tegumento! Eamus hyperjump in subitis! - pecore eliso.
  Acceleratio cito augetur, et quamvis anti-grav omnia fere corrumpantur, sensus haud iucundus fuit. Superans resistentiam gravitatis auctam, lev ad fovit ruebat. motus eius erat sicut gluten muscae volitans. Interim imago obiectu parietis exterioris emicabat.
  justos stellarum variarum consiliorum promiscue inter se accensi. Serta multa micabant variis coloribus micabant, cascades laser radiis singularem impressionem fecerunt. Verum spatium pugnae fuit. Plurimum nisl exarsit. Multae stellae iam discerptae sunt, criminibus lethalibus ictus. Apparet naves longas quae in una formatione et in unum agunt, sunt stellae purpureae stellae.
  Hoc tempore puppis navis ex explosione proxima cohorruit. Starship luculenter conabatur sectorem ignis exire, anulo militum cohortium effugere. Acriter auctus obstructio. Navis torquebat, ad maximam rem accelerans, quod modo fieri poterat.
  utraeque factiones integram aciem ducebant. Pugnatum est fere totum ambitum huius sideris. Fortuiti in actionibus coitionis copiae contra stalzans animum adverterunt. Adversarii non convenerant, quippe imperium unum defuisse. Huc confluebant variae turmae, ut videtur, gravitatem pugnae cum exercitu Stelzanath ignaram. Motley civilizationes ad mere imperatorias fines coactae erant. Plus multitudine quam arte pugnando percussit.
  Hic, exempli gratia, duo celoces obsolete et oneraria in armadillo capite impacta conversa, in plasma turbine torquentur. Similes barracudas, tantum multo terribilius, naves pugnae stellatae Stalzan factae verrentes. Valde solerter partes distribuit, stridor mincemeat ab aliis galaxia. Proportio dispendii fuit simpliciter catastrophica pro non-humanoidibus (triginta ad unum in favorem stalzanorum). Verum in numeris alieni praestantiam insignem habuerunt. Multae turmae confusae erant simpliciter stupendae. Putares bellum universale inceptum. Monilia smaragdi constellationum rubycarum fulgurum ex annihilatione et thermoquark eructabant. In tres turmas divisus, stellae purpureae stellae mixtae armadae hostium submarinis affabre oppresserunt. Gladiator adulescens repente in totum et vario proelio ictum est, quamvis e speculationibus e speculatoribus saltandi perquam vagam imaginem dedit. Puer visum est ut novas rationes sibi detegeret, et cerebrum in receptorem giganteum notitiarum convertit.
  Navis in qua Eraskandar avolavit, proelium committere non cupiebat. Reliquum erat ut spectaculum pulchro spectabat. Quaedam e stellarum non humanoidearum insolitis consiliis erant et armis non-vexillis adhibitis. A tormentorum radiis cincinnatis in triangulis, sinusoidibus, spiralibus, octonis figuris, etc. separant, stellas suas mittentes. Pirouettes navium acrobatici nihili videbantur. In eventu collisionis fragmenta per milliones chiliometrorum sparsa sunt.
  - Non inferorum ars exitii. Hoc primum video! - Leo cannonadam tum per tres dimensiones hologias observavit, tum per conspectum panoramicum spatii quod fenestras perceptionis aperuit. Fodinae parvae quasi putri videri poterant, anti-desentes proelium inierunt, retia hyperplasmatis stabilis adhibita, quae per arma et vim campi ardere poterat. Nova ars stalzan, cum hyperplasma (sextum, septimum statum materiae, quae plus quam tres dimensiones includit, cum particulis pluries quam celeritas lucis movens), miscetur adhuc minimis (nondum enim generare didicerunt. largius) princeps plasma.
  Haec supermater (princeps - primus, superior) limitatam mentem habet et inter suas et alienas naves discernere potest.
  Eventus autem certaminis adhuc non clarus est, ut spolia gravitatis vallium superanda, et foveae plasma magis ac magis novae Singh starships exilierunt. Navis pirata, quamvis desperatis gubernatoribus, celeritatem capere non potuit et in tutas loci partes ingredi non potuit. Insignis fuit periculum, ne sub ictu immanis vis, materiam in calones spargens.
  Mercennarii per superficiem imam pavimenti dispersi sunt, adhaerentes superficiei asperae. Hinc ad latus iactabant, anti-grav parte tantum inertiae exstincta.
  - Nos morimur! Ultrapulsar Interitum! - Dignitatis immemores, usque dum nuper tales vagos cosmos vagos essent, clamabant.
  Tota armada Sinhs colligebat, videbatur quod squamae in directum iactandae erant. Leo etiam ironice insusurravit;
  - Nunquam ab insectis percussus sum, sed crocodilorum corda, piranha instinctus, graviter me laesit! Crocodili lachrymas fundere facile potes, ut lupus ululat, picam resiliunt, sed animus leonis non nisi operoso opere educari potest!
  Ex dextro latere apparuerunt duae pyramides caeruleae-hyacinthinae acuto-anglatae stellarum Purpurae Cordis Fletae, sicut turmae electae custodiae Constellationis Purpurae appellatae sunt. Ad litteram informem spatiarum spatiis hostium non humanoidis disruperunt. Una e custodia praetoriae crimen incendit quod in range hyperatomica emissum est. Ictum et fulgura incenderunt et multa decem milia stellarum aliorum mundorum disperserunt, eas in varia spatia spatii spargit. Etiam navis ingentis Singh prope magnitudinem lunae cum billions militum, maxime robotarum pugnarum, ab scopis hyperplasmicis sicut purgamentum rapti sunt, statim incinerata sunt. Ut repente omnia mutata sunt, mors inter astra hopak saltavit. Ex his videri potest vel maxime potentem thermoquark vel etiam thermopreon novissimum crimen detonasse. Fluctus levis et ultra-motus particularum superluminalium ad puppim stellatae evulsae. Agrum tutela debile solum ab immediata evaporatione servavit. Lumen statim exivit, et in furiosa singularitate turbo stellatus exortus est. Spatium vere stricto compressum et Leonem in cerebro percussum est. Accessit defectus quasi in monstrosa ruina hypergravitatis...
  Parumper visio per caput meum emicuit, e immani onere scindens... Frigida ad ossa penetrans, nivis fuligine rubens, gustus metallicus in ore meo, et sanguis ab aure manans. Manus post se arcte ligantur, et filum super collum macilentum eicitur.
  ipse et alii pauci contortis propugnatoribus in cacumen collis prosequuntur. Ad latera alta sunt Nazis in pallore griseo tunicae, procul est furcifer, quaeque, ut fax, alba rubra Nazi vexillo volitans circulo et tela in medio. Inter eleifend ad supplicium ducuntur duae puellae. Nec minus pulsi pueri, teneraeque a verbere vultus, Vestibus a tergo discinduntur, et flagris a duris vitiis madefient cruore. Leo ipse sentit quam dolens tunditur rasura et validum sensum nudae plantae ex pruinis nivis ardentibus. Praepositi omnes, non obstante gravi frigore (etiam Nazis fasciis laneis se involvunt et cruribus stragulis ligant), nudis pedibus omnino sunt, speciosa vestigia relinquunt, super argenteum pulverem crystalli glaciem, crustam concretam. Et eos aliquot chiliometrorum ducunt, digitos suos a frigore caeruleos convertit, et dentes pulsant pulsantes. Patibulum appropinquant et propius appropinquant, canes anthropophagi hysterice infiguntur. Homines ad patibulum impulsi, aliquo modo torridum, deformes et miseri, hysterice clamant et se transmittunt.
  Jam jam gradatim scandunt basilicae, Nudo pede gressuque, glacie durata, lev Subito teporem senserunt durae plantae. Tunc filum hamatis ligatis circa collum eius affixum est, quod ob ultimos dies famelicos sordes fecerat. Acutus carnifex duo metra alta in cutem effossa, laqueos excitavit, dolor acutus et strangulatus...
  Visio non interrupta ad finem, potes videre quam lente Nazis socios suos strangulent, vix pannis obductis, sed rubris nexibus... Et simul, etiam rem circa te percipis.
  stridunt incisio sonuit. Immanis vis corpora solo diripuit, et in lacunaria totis viribus impulit. Quamvis conscientiae obscurae, Eraskandar instinctu globi geri et ictum absorbere. Alii a cohorte usque ad pavimentum, sicut pisae ferreae, ceciderunt. spatium strigis implevit. Deinde iactationes rursus secutae sunt a latere ad latus, a laquearia ad solum et retro. Corpora diversi generis hominum, ut lapilli crepundia torpenti agitata, ultro citroque desiliebant. Starship latus ad latus iactabatur, maceria subaquanea intus confregit. Odore sulphuris dioxidis et chlorini suffocans Lev ad resipiscens attulit. Visio exsecutionis in Magno Patritio Bello tandem disparuit. Ita creepy! Numquam obliviscar quomodo puellae, in laqueo pressae, parvas, excisas tibias, hyacinthinas et gelu tumentes extrahunt, sed spectaculum temporis in luce aurantiaco insomnium quoque simile est. Totum locum respersum est multicolori sanguine multifariam mercennariorum undique ex racemis intergalacticis conscriptis.
  "Omnes lites in aperto certamine pugnae induunt!" vox computatorii autopilot leviter debilitata sonavit.
  Ambitus fortasse casus functus est. Idea interesting, sed quomodo disponunt ut in tali leapfrog lites certaminis. Tectum et solum cum loca mutabilia sunt... Aut obscura lux, tunc tenebrae, interrumpuntur scintillis ex offensionibus... Et pavimentum lubricum est et foetidum ex glutinoso sanguine...
  Dodging, Eraskandar per subitis exitus fovit labi curavit, larvam suam in processu amittens. Subito aer incrassatus est, et tunc densus factus est, sicut aqua. Leo respirare non potuit, omnis motus nisum Titanicum requirit, iam in autopilota, "stratum" globulis administravit. Numquam pugnam gravem exercitus sectam induerat, sed digitos offline faciebat, spatium cum conscientia sentiens. Insequenti momento corpus eius plena armamentario praeliorum telorum involvit. Adolescens immobili loco concrevit. Novus sensus hucusque inauditus omnem corporis particulam implevit. sicut nihil aliud, potentiae, magnae et incomprehensibilis;
  Interea alius ictus secutus est...
  Spatium nigrum micans lucida corona De caecitate fulminis. Potens explosio totam ambitum sensuum et affectuum inundavit, conscientiam exstinguit...
  Caput 18
  scelerati rursus bellum minantur.
  Ut videre potes, bullies pruriunt!
  Hostis pro viribus te tentare vult;
  At ille propositum non attinget!
  Starship nomine privato "Stella vitae" (ita simplex nomen ab oppressis Universitatis impositum est) iterum retentus est ac deinde, praetextu secreti, in aliam stellam secundariam conversa est.
  Senior senator, interea mappam globi diligenter examinans, in 3D ostendit, cum facultate automatice in partibus planetae zoom. Exemplar continentium significanter mutatum est ob "cultionem" principum Purpurae constellationis consilio assimilationis, acquirit gyros pelagi cursus qui faciliorem circulationem usui mere practici.
  - Cum hae res independentes et liberae essent, culturae singularem toparchiam creaverunt. Diu admodum independenter elaboraverunt, extra alias planetas et civilizationes, oriuntur culturae originalis, insolitae et unicae.
  Vox abyssi magna facta est tranquillitas, quasi fluctus maris in die serena. Pisces alati cum aureis pinnulis supra se lentissime circumductis, volando imitari conatur lilii similitudinem aquae sex trilinei.
  Yuliny imer Sid, Assistens Inspector Generalis, laminam alunt iaciens ad oblectamenta fuga capta, resonavit;
  - Quid tam speciale de illa? Multas alias novi originis et humanitatis longe peregrinas. Praeter centum milia cyclorum, meminimus, strepitum propter creaturas cavalinas, fluorinos-spirantas factas esse dicebant, ut monumenta solverent secundum progressum scientificum et technologicum, mox omnes servituros ac consecuturos esse. - Ingens liquor metallicus creatura "sol" cum suis tribus membris superioribus fecit. Quid ergo? ipsi se perdiderunt, in tellure sua vitam perdiderunt.
  Tegula inopinate deiecta in plures justos partium divisa est forma bigeneri donutorum et bunniorum, sphingarum et lemons, sciuri et aliquet, nugas edules varias. Sylph constipatus tenuiter et cantavit, reliqua animalia sustulit;
  - Quam belle in gramine cubare et sapidum comedam. In balneo dispone ordinationem et iuvenculas appella! Sanus caseos edite et puga pyga tabs agite! O scelerisque et mel nugas! Responsum quinque transisti!
  Brachia ex ocreis senioris Zorg extensa, mirabiliter apparuit novem- chorda balalaika in specie stellae septem trilinei, et ipse senator dixit:
  - Non plane accurate es. Non possunt esse acerrima in universo, et atmosphaera oxygeno-nitrogenia magis ordinaria sunt, quamquam atmosphaera oxygenio-helium communior est. Simpliciter unica est earum culturarum et religionum diversitas. Nam una planeta et una species, hoc est phaenomenon admodum insolitum. Etsi certa notitia in planeta numeretur, iam satis scimus. Perraro admodum est talis stirpium et culturarum diversitas unica in una specie limitata ad parvam globum ellipsin in vacuo natantem. Multae variae nationes, nationes, populi, forti animo nationali et religiosi. Historia bellorum cum variis causis! Certamina religiosa! Interspecies, certatio gentis mira est! Ubinam in alia tellure potes tot nationes ac religiones occurrere, ac etiam tam fanatice de sua rectitudine convincere?
  Julinius ad cidarim nictavit. Petasus, secundum numerum curarum in partes divisus, varios usus ostendere coepit, cinematographica usus hologram ducta, et unumquodque animal alia pellicula habebat. Ita repraesentatores aliorum fauna galactica et edere et iocari potuerunt. At Julinius imer Sid, quamvis statim stomacho duodecim arrideat, severiore sono respondit:
  - Geriphora-plutonicae sunt etiam creaturae bisexuales, solum gas plutonium spirantes. Ipsi propemodum exstincti sunt in bellis. Ipsi quoque singularitatem suam crediderunt, donec Stalzans excellentioribus etiam in atomis saevierunt.
  Conoradson interdum movit, quamvis non temere mutato, caput;
  - Non recte. Duas aut tres civitates habuere. Inter terrestria, etiam in spatio aetatis, regnabat ruptio, proprium solum praeeminentiae planetarum. Religionem unam non habebant, ac nunc nulla est. Cultus varietas mirabilis est, et aliquae opiniones singulares sunt.
  Julinius leviter in aere solutus est, et globus eius multi-dimensiones proiectiones mittere coepit, non solum pisces alatos, sed lycopersica volitans cum capite muscipula viverra volans. Cum gaudio cachinnantur et sonant, et per se oratio prosequitur;
  - Inter stalzans, primus eorum imperator, Magnus ignis rugiens, modernae dynastiae fundator, unicam et centralem religionem introduxit. Praeclarus quidem est personalitas, praepotens ante tempus imperator, universalis sollertia in communicandis cum sociis suis. Summa concionum et stupri. Illi "grex draconum stellarum" totam vim arripuit atque novum monotheismum imitatus est, qui non carnem modo, sed etiam animam in servitutem redegit.
  Senior senator consentire videbatur, sed longe abfuit, Sylph, ut cultissima strinxerat: "corporalis servitus ad perniciem vitae spiritualis immortalitatis ducit", dum sors longae respondit;
  - SIC, sed ante se simillimam ac maxime dominam religionem habuere. Priores sententiae eorum essentiam non mutaverunt, sed leviter evolvunt et effingunt secundum temporis exigentias. Et reliqua omnia satanica haeresis indicta est. Praesertim evolutionis est sors inferiorum generum, et ipsae stallanae fiunt ad imaginem et similitudinem omnipotentis Dei: ideo dantur omnes caeli infiniti septem, et hyperuniversorum innumerabiles. Strati non faciunt. eandem revelationem diversimode interpretantur. Multi terreni crediderunt, et adhuc credunt acceptionem salutis et vitae aeternae in una commate consistere. Una sillaba decernit ubi in fine tormentorum seu beatitudinis in paradiso ad aetemitatem destinaris. Tres praecipuae religiones in excursus divisae, multae opiniones minores in hac parva pila pugnaverunt. Populus enim "tres" numerus magicus est, sicut nobis tres-sex, quamvis hoc non omnino logicum videatur.
  Iulianus sine multa alacritate obiecit:
  - In multis mundis hic numerus etiam cult numerus est. Tres dimensiones, tres facies, tres status fundamentales in ordinaria vitae conditiones planetarum primitivorum. Sunt etiam tria principalia mundi segmenta, tempus, materia et spatium. Bisexualitas est innaturalis mutatio et deformitas. Quid habes pulchrius terrenarum religione?
  Senior senator etiam in aere ad altitudinem sellae resurrexit, viverra tomatoes alatas ibant sicut bruchus obtrectatorum horti, alis multicoloribus micantibus sicut papiliones fabulosae. Vox metalli aksakal etiam inferior sono facta est;
  - De hac tellure aliquid novi. Illi, mea quidem sententia, optimam habent primam partem - Buddhismus, quamvis fidem hanc in tenebris aetatibus ortam et rationabili principio plenam habeat. Quarum progressionis pars Confucii. Qui recte dixit: "Si vitam non didicimus agnoscere, mortem intelligere quomodo discimus". Sapientia Buddha hic latet: "Noli facere Deum ex me, sed emendare te! Vive in bonitate et pace, cole voluntatem tuam, accumula sapientiam et scientiam, quia scientia potest dare tibi immortalitatem et felicitatem. Noli confidere in Deos. , Qualitates Dei in se quisque colat. Progressivum erat, omnesque homines debiles et mundos inexplicabiles in supernaturalibus viribus crediderunt, quas tuentur et omnia problemata solvere possunt. Inde est, quod multi mundo tam facile invasores, et illos pro angelis, mirantur. Antiquitus homines sapientes singulares habebant - Budae, Plato, Confucius.
  Conoradson constiterunt ut alata alata et papilio tomatoes capere coeperunt instrumenti musici e caestibus Zorgs et anadibus expulsi. Tum volatilis catulus varias simul melodias agere coepit. Musica autem ita posuit, ut nullo modo misceret, sed etiam concors esset. senior senator dixit;
  - Quam ridiculi sunt in eorum eterno puerili intellectu mundi, sed ad nostram conversationem revertuntur. Altera concessio est minimus religionum maiorum, sed etiam promptissimus pro saeculo vicesimo primo et primo. Usque ad incursionem infernalis exercitus Stelzanath. Haec est Islam, quae submissionem significat. Monotheismus. Solus deus est Allah. Propheta unus - Mahumedes. Horis pulchris para- dus factis fideles vincunt, et mali, id est, caeteri, ad infernum eunt in aeternum, ad aeternum tormentum. Fere mortis metus omnes istas fallacias creabat. Individua sunt patres et faciunt patrem in caelis, mortem timent, et animas immortales, infernum et caelum fingunt.
  Modo non celavit Julinius hoc sono contemptum.
  - Typical pro aliis civilizationibus. Nihil insolitum. Stalzan habet suum Supremum Dominum et arctam ideam septem mearum nobilium ubi bellatores magni et illi qui principi serviunt eunt. Graviter affirmant datam esse potestatem super omnes mundos parallelos et universos. Tantum illi stalzani ad imaginem et similitudinem omnipotentis universi Creatoris creati sunt, cum aliae species et gentes e muco vel hyperplasmico effluxerint. Ut optime serviant aut sub internecione cadant. Imo quivis cerebro de religione sua dubitare potest.
  senior senator, orchestras admirans in aere volitans, adnuit;
  - Uti patet, mens suprema et unica, quae hyperuniversum creavit, nec crudelis nec iniquus esse non potest. Omnes dii ad imaginem ac similitudinem ipsorum hominum creati sunt. Diversorum mundorum sunt creaturae, et mores suos Diis attribuunt. Ira, crudelitas, voluntas, inconstantia, itemque actus Pith. Eorum multi per se pagani sunt et omnia ex situ virium intuentur. Deos suos lacertis ingentibus remunerando, sed stupidis cerebris.
  Iuliny reposuit globulum tabs Sylphi, quae instar globuli pretiosi et criniti citharae et tonality soni magis melodica facta est. Interestingly incidit in peritis Zorg cogitationis et festinavit ut eam cum collega communicaret;
  - Bonum punctum, Des, sed hic cogitabam. Audivi sermonem tuum cum collega nostro Bernardo Paton juniore. Cogitavi unum. Fortasse fabulae de Deorum superciviliationes sunt cum historia multorum quintillionum annorum? et adhuc existunt, tametsi in externis paene se non manifestant. Etsi si consideres te ipsum quasi hyperintelligentiam manifestare, numquid notandum est?
  - Hoc est, cuiuslibet civilitatis finem non esse non putas. - Senex Senator quaesivit leviter adulatione corpus eius plasticum-flexibile.
  Plures energiae parvae e cothurno Yuliny evolaverunt, in muscae subito creverunt, convertentes in carros callidi, genus quod parvi, haedi agiles ludere solent. Bene, animalia stricte intelligentes statim in donis intendit, et cum concitatione iuniorum coepit habere iocum. Aliena animalia presserunt simplicissimam gubernationem suis unguibus et iucundas prodigos carros trahebant. Similes sunt tenebrarum motus colorum miris colorum globulorum in sortitio tympano. Assistens seniori Senatori vehementer dixit:
  - Utique non - non-esse basically cogitari nequit! Iustus ut haeredes hypercivilizationum, et cum theoria stalzan assentior, in aliis megauniversis cum altiori energia ac magis dimensionibus vivunt. Forsitan etiam tantum effectae sunt ut alios mundos, mundum, dimensiones creare possint. Et universitas nostra umbra est, nubes tenuis in structura immensae macrocosmi. Fieri potest ut universitas nostra, prae multitudine aliarum universitatum innumerabilium, infinite minor sit quam Romokol (decima particula maxime fundamentalis post quark, nec non finis secundum theoriam "matryoshka infinitae").
  Conoradson cum teneritudine spectavit ludos talium creaturarum cutes et ridiculas... Securus, rusticus, in toto mundo vivens cum ludicris dominis benignissimis. Iura Sylph est cultissima eorum, quae pelliculas diversas multum observavit, et eius cycli iam octingenti sunt (Zorgs cyclum unum et dimidium temporis longiorem quam terra annum habent!). Haec igitur pulchritudo iam multum novit, virtualis apparatus ludere potest, operas admodum implicatas usque ad consilia. Argumentum bis tantum iuventutis attigit, qui certe etiam omnia vidit et doctissimum collegam, non valde originarium, sed singulare studium, cum arcanum contineat quod nondum etiam a sapientibus sorgicis solutum est.
  - Non nova theoria opinio fuit quod, supercivilizationes superaequales attingentes ad alios hyperuniversos motus, ac etiam novos mundos et sphaeras creaverunt, structuras nobis rarissimas et incomprehensibiles. Hic enim, in hoc universo fugitivo, certa libertas in mundos et homines tribuenda est. Theoria est quod sorgians maturescere et movere ad hypermegaversum possunt, ubi eorum facultates immensum crescent, sed illud universum amplius non curabit. - Senex sex manus transversim pro duobus secundis insertis (signum paenitentiae vis majestatis!) - Perget ad alias civilitates paritura, sanguis fluet et dolor regnabit. Solent eheu dii mali aut indifferentes. Hyperevolutio autem, omni inclementia, egregius matrona est. Sed hoc iam tam abstra- ctum sermonem, plenum meris phantasmatis, id differre propono. Interim de fratribus nostris iunioribus de planeta Terra cogitemus.
  Julius respondit prudenter;
  - Lego informationes de Hinduismo et recarnatione, de similibus philosophiis utendo methodo telepathica intuenti. Nihil insolitum. Haec omnia multoties repetita sunt in billions aliarum planetarum. Iam dimidium decies centena millia circuitus sum et nimium vidi. Strati nos inopinabile admiramur, quod difficile est aliquid novi invenire.
  Conoradson, impulsu telepathico misso, quod consilium mutaverat vehicula, quibus bestiolae vehebantur et fun perdurabant, continuavit;
  - Sed non. Alterum mirum et extraordinarium concessionem. Haec est principalis religio Telluris planetae. Christianismus est arcanissima et extraordinaria religio in universo. Haec religio globus est, quae etiam ante immanitatem classis aggressionem sub Lyra Velimara duce adhibita est per formationes huius planetae statu exquisitis et civilibus. Haec religio etiam inimicos amorem docuit.
  Senes senator magnam moram fecit. Sylph ad eum volavit, simul skait et lusit, numeros eventus missionis quam nuper compleverat ostendit. "Novum testimonium" animal luxuriosum expressit. Conoradson vitream glaciei cremor velatam, floribus et baccis quae nullibi venerat, ornatam, iactavit. Yuliny imer Sid in verbo suo posuit.
  - Bene, sed hoc vel novum non est... Opinor, tu quoque es fautor talis doctrinae.
  senior senator, hoc tempore plus solito in passione, exclamavit;
  Et mortui sunt pro eo! Sine metu ac dolore ad crudelissima tormenta perrexerunt.
  - Yuliny interrupta.
  - quae etiam non unica est. Satis ubique ac semper fanatici erant.
  Dez non dissimulavit faux pas.
  - Sed una est unica. Earum symbolum fidei crux est!
  Primus Assistens Senior Senatore, stylo tennis lusoris professus est:
  Crux, ut de cultu, frequentissima est inter fermentum sanguinis, quia attritio duorum baculorum transiit ignem producit!
  Conoradson mutavit sonum orationis ad leniorem, fortasse etiam insinuantem;
  - Non habent, aliud habent... Crux est .. .
  Trepidatio incidit per spatium philosophica disceptatio. Genus periculo X centum! Millia navium longarum ab ignotis hostibus undique cingitur.
  - Quomodo monendi ratio est? Senior Senatore quaesivit dispassionally.
  Dux effusus est in telepathico vase:
  Jam cognovimus! Hic ob causam versati sumus, sine dubio laqueum primitive concoctum, sed haec classis Stalzan non est. Hae sunt certaminis starships Singhs et centenae aliarum civilizationum. Haec conformatio spatii submarinis procul dubio est. Sunt milia, myriades eorum... Concedunt undique synchrone. Armada talis in imperio sita est, sed longe ab extremis finibus. Certe stalzani sunt simul cum illis. Et hoc exponens omnia.
  Senior senator satis rationabiliter dubitavit;
  - Exclusus est eos specialiter colligere pro nobis, et quidem tam brevi tempore. Olet mutatio. Haec latina, ut videtur, ad nos non sunt.
  Praefectus inspectionis starship Diamondii Constellationis, systemata pugnae intenti, suggessit non sine ironia:
  Cur non das illis casum? Fortasse volunt nostram technologiam obtinere vel primum in historia ut vel unum e nostris starships mitterent. Numerus numeratur.
  - Frustra! Etsi parvum virus hypermastodond superare potest, ad quintillions gignendum. - Conoradson teleimpulsam misit ad curas (non trepidamus, non alium concussionem patimur!
  Dux Midel, sine ulla trepidationis vestigio, dixit:
  - Excutere ignem, quia multa milia telorum erant. Adhuc nimium longe sumus propter beamers.
  Pisces alati et papiliones tomatoes timiditatem ostendere coeperunt. Magis magisque colliduntur et se mutuo disiecerunt sicut moleculae gasi. Sed nihil nocuerunt, ergo ratio electronica eos tegmine tutelae obduxit. Quin etiam animalia volatilia collisionibus delectabantur et in hoc iocum studiose immergebant. Sylph, ut nitidissima, metrum pipiabat;
  Priusquam hostium legio sit;
  Magnas varias creaturas tenebras occidit!
  Sed plus negotii est ex stulti
  Stultum consilium, omnes nugae!
  Conoradson humi exposuit et obtuse iussit;
  Agrum nostrum vi omnes antecedens armis sustinebit. Serva frigus et lustra, in casu, crimina.
  In manibus Iulinii tres flatores magici statim orti sunt (sacrum sacrum Zorgs, ceterae civilizationes tam infeliciter conati sunt ut similia crearent, sed tantum successus partiales tantum consecuti sunt. Sed eo nomine erant systemata. sed id tantum miseram parodiam veneficii adulantis), peritus inspector suggessit;
  - Omnia pulchre ut semper fient, sed melius ut in hyperjump ingrediatur.
  Senior senator in hac causa cum ratione aksakal respondit:
  - Non intelligant impetum eorum vanitatem. Cur fugis, rationem da illis fastus irrumpere. Agros tutelae transtemporales nullum impetum sustinebunt.
  Bernardus de proximo aula fugiens, exclamavit;
  - Et sine nimium pacifismo!
  ***
  Milia, erucae et conchae decem milia undique ab omnibus spatii evolaverunt. Apes Africanae visae erant, quae bersericae ibant, et ruebant tota sarcina ad solum viatorem, qui suam pacem turbaverant. Quidam telorum homing systema habebant, sed notabilis numerus rectum et impotens volavit. Quidam in spiras vel plures trajectorias implicatas trahentes, in fuga secernentes, difficilem contra missilibus utuntur. Zorg stellatus argenteo pellucido tegmine se involvere videbatur, fortiterque ad hostem ruebat. Vis tutela campi accepit et ictus facile repellitur. Plerique erucae ne explodunt, aliae reiectae sunt, quaedam extrinsecus explosae, pompa pulchra spargentes. Micas trillionum photoblitzarum et particularum reflexarum spatium impletum. Aliquot centum missilia deflexa vel fallentia, versus stellatam oppugnationem prosiliunt. Trabes iaculatores illis plasmatis uias occurrerunt, sed nonnullae petrarum perruperunt, ramique igneas gehennae spatiis alienigenis everterunt. Tam multae stellae erant ut concursum anguste vitarent, quaerentes intrare in ambitum efficacis ignis. Naves maximae nonnullae, classis praetoriae, et praelium grande, nihilo minus secunda manu accendit. Hoc tempore multa damna et detrimenta rapprochensioni Spatii Armadas factae sunt multo maioris momenti. Explosiones et magna strages secuta est etiam in magnis navibus submarinis. In una e spatio terrores Achaici Mundus, tela detonavit... Globus hyperplasmicus statim intumuit, et plures naves in photons comitatur spargens... Tali densitate exitii, agri fortes centum centesimis non praebebant. munimentum. Irati, stellae ardenter trabi et plasmatis sclopeta aperuerunt, sed zonam exstinguendi effectivam non pervenerunt. Trabes multicolores, concurrentes et concurrentes, rivos particularum evomunt, singularem facultatem mirae lucis educunt. Cum fragmenta starshipum plasma et etiam magis perniciosiora rumpit hyperplasmica, rivi ignium ingentium exarserunt, flammas per vacuum spargentes.
  - Se invicem ionize. Hae rationes mentis suae imperium amiserunt, et nunc non cessant donec se in photons conflant. Melius est hyperjump, - Senex Senator dixit cum magna dolore in pingui voce.
  Bernardus placide, ficta socordia, respondit:
  - Non, sed si tua Celsitudo velit, tunc parati sumus ire in hyperspace quovis momento.
  Praefectus starship Gur ymer Midel adhuc minor adhuc erat, et profunde se non animum valido sidereorum telo utens.
  Unda quasi ferrum liquidum per faciem Des Ymeris transiit.
  - Quot lectiones non dant, nullus sensus erit! Sed non patiar me ab his microorganismis destrui.
  Spatium in aliud hyperspatium abiit, subito e tegumenta evanuit. Plures autem megalasarii magnae calles ad tutelam trans tempus campum suum ferire curaverunt et, cum reflexo, stellara proximam coitionem ferire curaverunt. Cum centeni variae et moraliter semibarbarae civilitatis in unum locum accumulant, facile ut hostem subito evanescat divellere, tunc naturalis motus eorum est ut inanem furorem inter se evocet. Sicut luporum turba, rhinocerota amissa, iugulo suo rapuit. Una e stariis praetoriae accensis pertinebat ad servitium anti-capparis Singh, et laser reflexus super trabem piratae imperatoris Gar Farizhejaramal incidit, quae fortiter praecesserat. Hoc erat telum experimentale incisurae, unde stellatus piratae statim in exardescentia hyperplasmica exstincta est. Irati comites rediere ignem. Spatium navium stellarum fibulatorum et mercennariorum ad vigiles et exercitus starships mittere coeperunt. Intemperans bacchanalia et atrocem intergalacticam escam molare coepit.
  Coeperunt inter se genera et species enucleare, omnium rerum cogitabilium et incomprehensibilium gravamina memorantes. Explotae sunt stellae a centenis et milibus. Primo disiunctis pugnatum est, deinde duae principales turmae, Sinhas et duo satellites, et centeni aliae civilitates cum mercennariis et corsariis coniuncti.
  Multae civilestates expansioni Singhs aegre ferebant, avaritiae et lucri cupiditas intolerabilis. Immensa venalitas et pecuniae amor crebra proverbia et anecdota, quae sine translatione in quamcumque formam vitae intellegi possunt. Recordati etiam sunt quod in activo bello, ipsos Sinhas rasi et multos mundos vafrum occupasse.
  Pugnatum est ab utrisque acriter, ut proelium unum prohibere posset, alterius partis extremum interitum. Starships literam in se invicem fractis, rapidis levibus sub- rammantibus. Sinhas armatiores et instructiores contra adversarios plures erant. Commodum quantitatis compensatur pro incommodo qualitativo. Plures ac plures copiae ad zonam pugnae trahebantur. Decem centena milia machinarum inter se conciderunt et liquefactae sunt. Rockets, torpedoes, vibro-rotae, globi, lasers, masers, bombae vacuum, spatium destruentium, turbines bombae, gassae caecae, corona plasma obit, et trabes iacula variae species in proelio adhibitae sunt. Nonnullis in locis retia, globuli metallica et nubes rerum, radiorum neutronium et alia pleraque peregrinorum armorum exoticorum genera adhibita sunt.
  Utrimque furiosa esse videbantur. Praedones ad arietem conscendere conantur, celeritas celeritatis obstante. In cominus pugna, qualitativa superioritas "cippi CULEX" acriter diminuta est. Velut karateka in tenacem pugna virtutem amittit. Hic in stasis, quinque magnae pugnae praelationis exarserunt, corruerunt, et tres plures, quamvis mortale periculum, naves conscenderunt.
  Stella corsairs in cellas irrupit, hostem gravi igne inundans. Sinhas respondit temptando insidias tendere et per partes hostium frangere. Proeliis robots interfuerunt, multi ex eis explosi, corridores claudentes.
  Dux piratarum Zherra Sinja imperium stationis perrupit et spectaculum atrocis ludit.
  - Quae insecta! Vacuum ne olfacies ardens, et plasma cantus, ut satia!
  Starship praecellens ignem in naves Constellationis Aureae aperuit.
  A duobus prope celoces quasi vitreum sub ictu coronae comminuti sunt. Videbatur Singhs peractis, magis magisque densioribus, ad astra ardentia pellere volentes, non permittens spatium rumpere.
  Alius ataman spatii piratae, aemulus aeternus Zherra Sinzha, Cass Fan quasi semi-liquidus jellyfish repit in litem certaminis instar missilis mini- cruisarii.
  - Audite me, serpentes! Arthropodas maneuverabilitas incidit! Navigavimus!
  Spatium galeo in plena potestate vertitur in vis lentum, campum homemade trahentem. Aliquot secundis privatis navis inexpugnabili halo arsit. In magna celeritate, corsair navis in navis pilae praetoriae Aureae constellationis ingruebat, impetuque disiecto campum propellens. Ardebant densa potentes lasers in armis. Millia filamentorum irrumpunt in foraminibus punctim uno iaculo. Cassus atrox properabat, et reactores dimidio minuto cumulabantur, et praedones una tantum facultas erat, ut praelium caperent vel interirent. Secant corsairs et perituri furore inflammati. Sinas, comminus imparatus, cessit, gramineo cruore antros angustos inundans veneno. Unus e reactoribus auxiliariorum ingentium stellarum explosa est... Piratae fluorinus anhelitus grenade miniquark in plasma iacit. De galeo filibuster etiam detonato, augendo effectum devastantem. Pugnatio Aureae constellationis in frusta labefactari coepit, sicut domus chartarum gravitate volitantium.
  Zherra Sinja, lacerta ingens ten-saxa, avulsa;
  - Oportebat novam stellam ex eodem Singhs emere et omnem praedam non demittere! Nunc futurum est meum!
  Corsair naves pressionem auxit, perdite obsita camarilla opprimens. Repente imago pugnae obturbat mutata. Starships alterius turmae ingens in tergo apparuit, quae tota Singhs consistit. Inclementia varia pulsus coitio coepit. In hac unione erant etiam mundi cum structura interna simillima feudalismo, etiam servituti ac primitivae formationis communitariae. Impossibile est etiam in aliis regiminis formis terrenis analoga reperiri. Armatior et unificato imperio Sinhas inceptum arripuit et adversarios methodice adiuuare coepit. Decem milia starshipum explodere perrexerunt, multa fragmenta fragmenta cum pugnatoribus recentis foedus initum permanserunt. Zherra Sinja timidus erat: ingens pugnae causa iam fumigans ab overexertion.
  - Plasma turbamus pueris! - 'Conclamat trepidansque ducem. Captum Singh praelium auferre conatus est. Aliorum spatium filij, quod eos expectat, atrox perrumpunt ac, plerisque amissis navibus, in immensum astrifero barathrum dissipantur. Etiam ingens licor Zherra Sinja crassa iactus est (duodecim vasa similis classis eum verberavit), et vix in liberationem navim salire curavit. Quod cum faciebat, omnes fere suos amisit.
  - Multi fratres sunt, sed una vita! - mussat pirata. Classis Singh pars male insecuta est. Reliquae armadae diversae sensim destructae sunt, in fragmenta singula dissoluta, sicut nix liquefacta sub aestatis lucida sole. Pugna grandis cum multis incendiis coloris smaragdi, rubini, sapphiri, adamantis paulatim evanuit, arx resistendi et arx persecutionis abhorrens.
  Classis proxima Stalzani pugnam immotam quasi alienam aciem spectavit.
  ***
  Princeps zorg a hyperscanner propius aspiciebat. Hoc fecit ut bene videretur ex hyperspace.
  - Aliquando hae creaturae in schizismo se vincunt, sed haec pugna est insanientis. Quis aut unde pseudorationales congregavit gentes? - Bernardus fistulam e fistula cum missione hypercurrente accepit (hypercurrent est ordo magnitudinis altioris gradus electricitatis ad quem superelectron rivi decies centena millia velociorem movent quam levem celeritatem, et multo vehementius impulsum et in multis aliis dimensionibus moventur); vis magna emissio zorgae dedit, ille energiae oppressus est, et superficies carnis sicut ocreis cerae polita.
  Senior senator, ex duobus indicibus vario rosarium projiciens, animalcula omnium plagarum mirabilia dona capere incepit. stridore, clamoribus magnis. Solus Sylph in loco concrevit, machina eius volans sicut UFO volavit, et animal, cum polymorphicum, formam mutavit, instar WWII tankette factus. Imo sic locuta est: "Magnum bellum miscet! rursus turbines violentorum super universum impetus video!" Conoradson ei annuit, inquiunt, omnia bene, graviter et sapienter dicta;
  "Scilicet haec coniurationis reparatio contra purpuram". An forte commune bellum parant? Fieri potest ut etiam contra genus nostrum! Multae sunt optiones, ac Summum Concilium Politicum certiorem facere tenemur. Et tamen, licet campus transtemporalis suis telorum generibus non vulneratus sit, ratio habenda est hos homines androgynos cum aliquo genere novi teli fundamentali non ascendere. Evigilandum est ac potius duas stellas ad salutem. Rogationem mitte Galaxies liberae Reipublicae. Interim iter ad Terram pergimus. Maxime X-radius et gamma sunt stellae hic emittentes, quo melius est ut frequentiores areas megagalaxiae cito ingrediantur. Melius tamen ad galaxia, ubi destinatum est. Festinandum est antequam bellum intergalacticum erumpat!
  - Ita celsitudo tua! Ceteri sorgiani consonantes latrant.
  Invisibilis ad oculum, sed cum impetu perampla energiae, mico - et spatii spatii statim movetur.
  Caput 19
  Aliena planeta... Aliena terra...
  Et quid, homo, in hoc mundo oblitus es?
  Non potes exire ex hoc inferno
  Quasi in diaetam erue rudera!
  Quod si detur ratio et vis;
  Monstra non timebis
  Sume securim, plasma valide;
  Audacter cum hoste numera!
  Aliquid micare in capite ejus, sicut fulgura luminum explodere. Magnum pondus pectoris urgebat, quod corpus profundissimum videbatur. Concitatus igitur leo, omnibus viribus repente collectis, exsiluit et oculos eius aperuit. Hoc fieri non debuit.
  Sepultus est sub densissima arena et starship strages mixtura. Flammae in oculis eius exarserunt, et Eraskandar iterum avertit.
  adulescens duobus horis resipuit. magna difficultate e ruderibus procuravit.
  - Proh!
  Puer mirum in modum a stalzans expressum homini resistere non potuit. Orbis Terrarum re vera similis delirio patientis schizophrenici.
  Trunca cum superficie rectangula arenam movendi, vegetatio rubra violae, sol ingens viridis, caelum e contrario flavum est. Aer oxygen-helium manifesto est. Vere calidum erat. Quamvis eius magnitudo perampla, nulla clarior lucebat quam luna terrae (Eraskander vidit in aula subterraneo cinematographico et duobus temporibus in praecaventia reparationum luminis repertorum).
  Eorum stella in satis alto monte concrepuit. Bene visum bene potuit, quamquam arbores tam immanes sunt ut in prospectu suo etiam baobabs plantae pumilionum instar viderentur. Mirum, planeta ad vitam satis aptus est, sed ubi sunt humanoids vel eorum civitates? Ubique desertus est campus silvestris et arbores plusquam chiliometra altae, arenae dunes moventes, plantae formarum cristallinarum similes. Densa corona arborum, vitibus, floribus ingentibus et speculis ac frondibus, ad armandum idoneam. Una e plantarum colossalium perdiligenter emicabat, movens florem octogonalem multi- stratum, tota palette arcus multi- scopata per folia cuius. Mirum valde et illud! Silentium, grave silentium, ominosum. Nullae aves, nullae bestiae, nullae insecta.
  Eraskandar se excussit.
  - Ille, qui septem sextas ferias in hebdomada habet, ambitu maxime afficitur!
  Satis philosophiae tempus agere! Summa nunc telum invenire est, quia pugnae litem proprie cecidit sine ictu, quamvis fortasse, hoc est quod vitam suam servavit. Pars integra est starship, arma esse debere et, fortasse, socii vivi. In starship volantes non longe absunt a systemate planetarium capitis galaxiae, quod signum vel graviagram mittens difficile non erit. Si cursus stellarum situs sit, periti facile intellegent hostilem fuisse navem privatam, et tunc vita pueri fugientis atrox cruciatu finietur. Vere, servum torquem gerebat, sed fabulam violento raptae fingere potes.... Sed credent in eo, vel etiam volo tempus terere fortunam parvi hominis servuli dividendo. Scit etiam de coniuratione, hoc est essentiale, sed quid attinet - veras notitias expriment ab eo, et tunc eum occidere. Qui extra testimonium eget, et etiam persona. Res difficillima erat, ut vulgo dicunt: sine utre id videri non potes. Pars infigo spatii adhuc fumat, aliqua de causa coniunctionem cum lucerna Aladdin evocant.
  - Utinam magicam geniem invenire possem! Eraskandar dixit. - Alioquin meminisse debebis pro amico fabulae fabulae: de Robinson Crusoe. Sola insula nimis magna est quam ambitiones imperatoris et calida, sicut labra Veneris.
  Leo constanter corruptis navis intravit. Omnia destruuntur et dissolvuntur. Metallum fusile, materia plastica, foetor terribilis, plenus cadaveribus, sicut cornuum cigarette usta. Pavimentum metallicum adhuc valde calidum est et nudum, glaber, cum cute munda et digitorum etiam quasi infantis, sed fortis, cum pulcherrima incisura tendinum filum, pueri servi crura. Salire ad arma sparsa habes. Imo ammo invenire debes. Transmittentes, intuitu sui momenti, specialibus stabilioribus instructi erant et tunicam tutelam firmatam habebant, unde casu accidit ut condiciones in certamine superstites essent quae maxime momenti erant instrumenti.
  Eraskandar, aliquando bene instructiones studuit, qui capsam cum globulis facile aperuit et in codice typus coepit.
  Tunc vox in mixtura cosmolinga et lingua stalzan pipiabat minas;
  - Erige membra, spuria!
  A typum rotundo corpore rotundo, idem dux mercenariorum sarcinis quatuor cum trabibus iaculatoribus apud Leonem direxit, et alius maceriam tenuit, sextaque manu flagello pendens soluta fuit. Secta, ut videtur, leniter adligat.
  "Omitte arma tua, parve Stalzan nothus!" Nunc converte et recede a transmisso.
  Abiit adulescens, in calidam arenam diligenter gradiens, hanc aranea intuens, cuius oculi mirae magnitudinis et latitudinis in lateribus locati sunt. Probabiliter, ut insectum, in imaginibus multi-gradis videt. Hoc non est sinh, sed etiam taetrum animal, verisimile "fluorinum". Sinhas multo graciliores sunt et atmosphaeram oxygenio-helium respirant, et in ambitu nitrogenoso ex caisson damno sine apparatu moriuntur. Typi hae et metabolismi in fluorinis vivunt et intrant. Solae et infestae sunt. Fluorinum elementum est valde rarum et pugnax, ergo in pluribus planetis, tales subjecta spatiari in spatiis durabilibus habent.
  Aliquid typum aranea, deinde argute ac simul lingua sua expressum.
  Eraskandar vertere decrevit optimum fore. Ille pede tergiversante, neglecto vehementis metalli calidi ustione, puer in caput eius immisit, et manibus duas lanceas planas chakra proiecit, quae manibus sudor eius adhaesit (non fluorinum. adnotat). Hostes sicut equus pellicula gerebat, sed iuvenis cito ad latus desiluit, ne radiis feriretur. Hostes impetum partim reppulerunt, sed chakra acutissimum clavum spatiauit, superficiem debilitavit. Trabes magnae blasters vanescunt molem, pulsant foramina immania puppi. Facto somersault, Lev gravem metalli partem e pavimento immisit, unum tormentorum radiorum simul lecturum. Dirigentes in motu, iuvenis terminator omnia membra sana destruit et etiam, si modo, sextum crus fractum est. Hostes tamen cutem tangentem leviter usserunt. Fuisse necesse est, ut lis laesis, ipsa, obediens progressionis auxilio, laesos artus abscidit, ad emissiones emissiones. Fluorine, e foraminibus profluens, proprie fumabat in atmosphaera, intrans in reactionem externam cum oxygenio. Multum hic est, et pressum bis terrae.
  Leo minax vociferatus est, conatur imitari clamores ducum constellationis Purpurae.
  - Et ne putes, arthropode movere, alioquin caput disvolabit!
  aranea in spatiauit oculos suos.
  - Modo vocavi amicos meos a dirfocode. Non audes me tangere, ne te dissolvant.
  Leo parum perturbatus erat. Cogitatio sana videtur, sed dubium est quod in tam brevi nuntio accuratas sectorum et planetarum coordinatas insinuare curaverit, et etiam si cauda celeris cometae temporis, deinde post tales. Proelium est inconveniens quod socii eius hanc planetam quaerere volent.
  "Tu quidem scis ubi sumus?" - Léo supercilia minax movit, et dextrae manus bicipiti cuspidato ludebat.
  Sciunt, indagant et invenient. Et experimenta tormentorum in te conabitur - The fluorine creature was vitiosus.
  - Ita, mehercule, te requirunt! - iuvenis digitos ad templum suum torsit. - Ballast ad calcem, princeps non curat!
  Arthropoda creatura vultu vultuque torsit;
  - Frustra aliquid interest in hac starship nos omnes et Sinhis novimus.
  - Quid habes? - Interrogando, Lev simul conclave exploravit, merito credens bestias mundi vultures aliquid victurum habituros.
  - Stulta stalzan, adhuc tam parva es! - Dignatio in sono "fluorici" manifeste falsum videbatur.
  Iuvenis sponte in digitos surgit et iam satis latis athleticis umeros corrigit. Bassus artificialis locutus est:
  - Sum magna satis est te occidere! Perdes vitam tuam! et sunt parva membra, quia regenerari seu implantari possunt cum junctis partibus corporis;
  Barbarus fallere coepit;
  Si me occidis, nihil omnino scies. Et si bene egeris, puer praestabit corporalem vitam.
  - Non est tibi, insecte, verbis mihi dictare!
  Iam graviter iratus, Léo excanduit in hostem, volens aspidem quasi rostrum spargere. Hoc facere non debuit. Miratio in ventre arachnidis - filo electronico cum pituita quae hostem torporem torporem hostibus occultabat, sine membrorum auxilio fusa erat. Celeritate prope lucem exta, aspidis cybernetica iuvenem per partes transfixit.
  - Victi es, misellus Antistes! Nunc meus es!
  Musculi bacchantes coartati, sed obdurati vita, puer conscientiam non amisit. Actio missionis antiqui veneni curare similis erat.
  Araneae caput tractavit transfusorem ad sanam potestatem transferendi, facultatem obtinendi voce imperandi dare.
  - Nunc seorsum eris, te crudeliter cruciabunt, et tu ipse celerem mortem rogabis!
  aranea partitio adligat et adhaesit. Etiam difficillime erat, et in semisomnem incidit.
  ***
  Tempus transivit... Memoriae per mentem Eraskandar emicuit. Hic est, advena miraculose e cuniculis subterraneis elapsus, primam suam parcum facit. Sensei, cuius verum nomen mysterium est, sed inter se etiam Yoda vocatur, secundum unam ex pelliculae clandestinae subterranea. Guru ridet, dentes eius sani sunt, magni, albi, et oculi numquam visi sunt. Certe, Eraskandar numquam vidit partem superiorem faciei, hoc magum. Sensei autem non est omnino ut quidam putant, antequam in circulo delectorum clientium recipiat servum fugitivum pro viribus probat. Leo per multam turbationem iens, primus adversarius multo senior et duplo maior, et per egregium huius bellicae artes scholae peritiam abiit nesciens concessiones. Hic est rasus, strictus luscus, invidiosa musculatura sub pellis nigra, et cingulum rubeum cum ornamento albo, quod omnia novitii monachi indumenta componit. Eraskandar semper pares facile vicit, nec senioribus latinas dedit. Pugnatores globi junioris in iisdem balteis albis, sine suspicientibus, aspiciunt et sponsionem faciunt. Inter eos rumor erat Leonem stalzan iecisse, ideoque, quamvis parva aetate et aetate, puer stellatus gratissimus est.
  Nudo autem, qui per Inferos peragrabat, ab homine tantam celeritatem non expectavit, statim velocis et validus ictus ad mentum periit, dentibus insonuit, sed conscientia non aversatus, e contra Léo pedem reflexe recalcitravit. contio, adunco poplite.
  Hostes, licet non munere gravitatis in forelimb tenerent, mordaces responsiones vacillantes sensit. Servus puer ira repletus ruit. Amataeum captare conatus est, sed Léo, dolorem maxillæ ignorans, pullum novitium tibia in iecore onerat. Ingemit, cruor ab ore manantis evolat, cadit et ad caput insequitur cumulus. Rumpitur maxilla, ut milio fractis e sacco scisso, dentibus inlisis cadunt. Alii novitii anhelant, unus e fortissimis pugnatoribus inter discipulos victus est a puero, qui etiam teenager est. Tuba sonat - , finis pugnae. Sed Eraskandar in ore est, usque ad seriem percussionum liberare donec spina adversarii in farinam cruentam intrita sit. manus invisibilis abicit et vox Sensei auditur; rara causa Yoda est motus;
  - Leo formosus catulus. Scis pugnare, temperare corpus, sed motus quoque imperare disce! Socium tuum ne indigneris, noli ab odio robur haurire. Deus enim caritas est! Malum ferocius est, sed incomparabiliter bono debilius!
  Leo non credebat
  - Et quare hoc? Annon aliter Stalzani dictatura probat?
  Sensei responderunt logice.
  - Non! Hoc ipsum quod universitas litteraliter scatens cum vita intelligente, testatur potentiam creationis. Hoc significat quod principium vitale in omnibus mundis dominatur!
  Torquens in toto corpore dolor erat, farina scilicet, sed paralysis paulatim debilitabatur. Quid nunc facere?.. Puer magni guru verborum meminisse conatus est. Ita, Guru et Sensei vim magicam possidebant, res mentis movere poterant, materiam influentem. Haec ars illi utilis esset, sed nemo eum docuit technicas virtutis spiritualis superioris, ut iuventutem suam referat. Vel forte a primordio, Léo nimis ferox ei videbatur, intricatissimas bellicas artes perfectissime domans, sed non nimis studiosus totis viribus in scientia philosophiae - illuminationis.
  Araneus interim ad vitam venit. Typus in codice etiam atque etiam, gravitatis fluctus in aetherem mittens.
  Inopinatum ululare et pulsare actiones aranearum interrupit. Soni erant magni et minim. Obstreperetur, quoddam ejulationis genus, stridor ingentium ossium contra metallum. Temperatus assurgere coepit, et stridor intensus. Stabat aranea amens. Illo momento unus ex piratis cruentis recuperare et surgere curavit. Videri potest quod auctus vitale ac phaenomenae regenerationis principium fuit. aranea praeceperat.
  - Vides in primate!
  Inde ad exitum prosilivit iterumque insiluit.
  Similis facti sumus! Emitte eum ex miseria sua! Non expecta...
  Hirsutus ut ursus ursus, crocodili capite, corsair stellata e cristaria hefty sumpsit et, arrepto signo, cultrum super Eraskandar levavit.
  - Praecide arma primum, et deinde organum, quod stultus stalzans thesaurus omnium maxime!
  Quid mechanismus hic elaboraverit ignoratur, solus iuvenis sensum inauditum sensit. Videbatur ei quod non manibus, sed toto corpore telum letale tenere poterat. Praedonum haesitabatur, ut ingens fictor ab archealest (materia duodeviginti partibus durior adamantino) in aere concrevit, quasi in metallum liquidum concretum. Desperans, mercennarius gladium utraque manu apprehendit et capulo premebat. Sensit leo omnem piratarum furorem, simulque fortitudinem suam. Acriter mutans angulum inclinationis, Dimisit adversarii ferrum in medium, Faciens orbem fallax, Et per hostem ense secabat. In duas partes scissa, monstrum deformis humi corruit. Eraskandar summa sublato sensit.
  "Fit!"
  Léo intellexit se posse spiritualem potestatem exercere.
  Paralysis evanuit, et adversario facile adunco, et sclopetum radius, uno modo cogitationis impulsu, in manibus eius confectus est.
  Insectum fluorinum-aspirans expressum est;
  - Noli mittere! Nusquam habetis primatem! Mox amici mei volabunt! Damnatus stalzan!..
  Clamores eius interrupit crepitu trabes, per aranearum calvariam dividens. Aer in conclavi coepit fumigare, conversus in oxydatum fluorinum suffocans. Leo festinavit ut salire e cellula quae in cubiculum gasi versa erat.
  Mirum ululatus extrinsecus advenit.
  Regnavit in platea chaos silvestre, simile incursu daemonum ab inferis. Gigas, draconi-modi tyrannosaurus creaturae circumfusae sunt. Sed terrestria reptilia ante eos, heu quam longe, plura centum metra alta fuerunt. Praeter ea insecta canalibus rabiosa quasi nbsp discurrentia; situlae excavatoriae, angues multi-colorati maculosi dimidium kilometre longum cum igneo spiritu. Papiliones gigantes in aere volitabant, plane non chitinoi compages. Fortunate haec monstra plane non sunt usque ad metalli fragmentum incubuisset. Alae papilio coruscis et in sole fulgentibus scintillae. Luminare multo clarius factum est, et radii eius nudam pellem fuscam iuvenem adusserunt. Léo, quamvis dolor in oculis, tamen animadvertit duo luminaria esse. Fortasse hoc explicatur mutationes dramaticas in ambitu. Novus stella triplo solis diametro Telluris erat et cum luce smaragdo ingenti erupit. Temperatura aeris bene erat supra centum gradus, guttae sudoris minaciter in terram decidentes. Probabiliter hae creaturae e carceribus emittuntur adveniente secundo lumine.
  Eraskandar spectavit homini inauditum spectaculum. Gigantes e terra reptabant, emerserant, undam virentibus purpureis arenis attollens, humum lacerans. Hoc fortasse quomodo sol Mercurio lucet. Fieri potest ut hoc luminare clarius etiam claresceret. Bonum est quod lux viridis mitigat impetus organorum visionis. Léo confusus est: in tali ambitu, tanquam in laqueum. Una spes est "liberatorum" qui facile carnifices fieri possunt.
  Temperatus oriri perseveravit, dolore causando...
  Puer fortis sudore madefactus in cubiculum cucurrit. Fumus oxydatus fluorini suffocans illuc erumpens permansit. Cadaver perforatum humi iacebat. Melius carere ea conscripta, quam in rebus externis.
  Eraskandar cadaver in arena cito sepelivit, eoque momento unum e monstris exteris animadvertit eum. Fons flammae e cavernoso ore giganteo erupit. Factoque pro tali saltu honesto gravitatis, Léo zonam igneam scapi reliquit. Inde inversio et triplex somersault cum recessu sub imbri igneo a monstro insequendo immissa. Ignis durissimus exustus arenam liquefaciens. Conversus iuvenis in hostem e radio sclopeto accensus in stridorem rostrum tendit. Laser trabis praedatorias os hostium partim secat. Bestia insiliit, accurrit. Etsi gun radius ad maximum suum incidebat, statim caro bestiae incisa sanata est, quasi ex metallo liquido magnete facta.
  Temperatura aeris iam ducenti gradus pervenerat, et monstra magis activa fiebant. Leo intra stellatum desiluit quaerens telum validius et efficacius. Pedes nudis pueri in patella tam fervida saltaverunt ut aspectus vulcano subtus erumperet. Gravi sclopetum cum plasmate incidit in manus callosas sudantibus. Telum ponderosum, sed vis perniciosa colossa est, crimen plasma bomb velut explodit. Macula rubra homing per ambitum visibilis est. Iactum - plasma rostrum nudatum modo percussum est, sequitur explosio valida, mico caeco, sicut e parva bomba hydrogenii. Bestia in quarcas spargitur. Tumultus puer alias monstra gigantea jaculari coepit. Quid for? Simplex, nimis calidum erat, et cerebrum non potuit supprimere aggredi. Monstra immania excanduerunt et explosa sunt, reliquiae eorum in superficie planetae cadentes, sicut globuli mercurii diffundentes. Grav-plasma telum tormentarii instar machinae accensus est. Plurima portenta sub obit.
  Sed tunc aliquid irrationabile incepit fieri .
  Ante oculos nostros, globuli parvae in frusta volvere coeperunt, e quibus monstra gigantea iterum creata sunt, sicut duae guttae similes priori apparentiae, modo terribilioris speciei. Gigas papiliones rursus in aerem volavit, undam calidam arripiens alis suis. Haec animalia, quamvis stupida vel aliena essent, intellexerunt tamen, unde veniret jaculatus, sic intrita puppi ruunt expugnare. Crimina tormentorum gravio-plasma aliquantisper monstra represserunt, sed omnia terminum habet. Et sic, narrationes ad finem pervenerunt.
  Furentes undique pugnantem circumdederunt
  renidet ille furens, stridore ferino, ululatus insanus, inclusus qui exagitat aures. Foedissima res est rivi vomitus ignis, qui totum spatium inundavit. Me iterum in puppi navis abscondere. Mirum est guy vivos non exustus. Sed hoc die, ut videtur, vires inhumana patientia consecuta est. Creaturae etiam vires phaenomenae possidebant. Grave officium puppis stellatae, pellem armatae eius, sicut arca cardboard divulserunt.
  Temperatura iam supra 300 gradus erat. Caro char incepit, et conscientia coepit omnia per intermissam ductilem formam percipere. De faucibus... Atmosphaera supersaturata dolori... Ex his omnibus homo vulgaris pridem mortuus esset. Leo felix erat, qui subito detectis viribus vitam sustentabat et conscientiam in corpore cruciato sustentabat. anxius erat adulescens. Vidensque candens ora flammas vomens , puer emicabat cogitationes mortis - arcano et solito lucida ..
  - Mori nolo! Tantum manendo possum adiuvare humanitatem! - Eraskandar vociferatus est et suffocatus est super undam ardentem. Lingua urebat, pulmo constrictus erat.
  Mors... Quid post eam? Primum de ea cogitavit cum in Ministerio Amoris et Veritatis fundamento cruciabatur, sed tunc angustus erat. Religio Stalzan docet post mortem hominem natum ut bellator constellationis purpurae in alio mundo renascentem. Ibi dimicat et servit imperio, eius persona et memoria conservatur, et alia genera fiunt servi post mortem imperii. Adolescens prorsus non recordabatur, nec adeo humanitati eorum familiaris erat. Et ubi est, quia homo est? Probabiliter ergo servus semper sub iugo est.
  Sed haec est stultitia puerilis, freta stalzans omnibus! Forsitan homines recti sunt, praesertim Christiani.
  Novissimae partitiones corruerunt, aestus, ut praedata bestia, carnem devorat. Hic est infernum, ubi quaevis corporis particula urit et patitur. Et tamen, erudita doctrina, et verbum fidei in terrenis, quamvis expers est vel exiguam venustatis partem.
  Iam e angulo oculi sui Lev vidit quomodo caelum obtenebraretur, et globuli albi et caerulei ex aere fundentes, qui, cadentes, explosi ac soluti sunt. Tinnitus campanarum sonuit in capite meo... Tunc ferrum candens in corpus perforatum, spatium in picem immergebat, flammae caeca.
  Caput 20
  Vili, crudelis ultor
  Studiose servientes Imperio!
  Bene, hercule, proditor -
  Humilis et miser servus!
  Alio loco in immenso externo spatio, in longinqua Tellure, ultimae visitationis inspectoris praeparationes effectae sunt. Secundum rumores paucos dies remanserunt ante adventum starship. Laborem et apparatum coloniae tremebant sicut febricitantem donor aegrotantem.
  ***
  In planeta (et sensus factus est) personaliter advenit: consiliarius status undevicensimus classis, curator sectoris, vicarius hyper-gubernatoris et praefectus hyper-galacticae vicesimae classis. Fagiram Sham nobiliores erant. Hos igitur insignes hospites excepti sunt, quasi senioris senatoris visitationem incomprehensibiliter vetustam, si forte stagnantem, humanitatem recensentes.
  Videbatur quod tota planeta lautior eximius ablueretur. Omnia proprie scintillabant et scintillabant in sole semper lucendo. Noctu Terra speculis tenuibus repercussis hiberfan illuminabatur. Sol omnino non videtur occidere. Multi homines obliti sunt quae in caelo sidereo similia sunt. Superficies via mutata est, superficies gravi officio illitus repleta est, et campus etiam cum fuco fluorescenti tactus est, arbores planae et ungendae. Etiam per vias rusticas, floribus in locis positis, fontes prope sunt. Omnia ingenti magnitudine, mirae figurae ac colores erant. Stalzani, sicut papiliones, omnia clara et magna amaverunt. Flores ingentes speciosos spectaverunt cum ecclesiis sculpturis. Scintillant smaragdis, rubescunt pyropi, sapphiri caerulei, inaurati auro purissimo.
  sycophantae servi eximii imperii illud fecerunt, planetam improbabilitatem lingentes et decorantes.
  Airfield, ubi egregius hospes putabatur in terram emissus cum stragula, tam laeto-longa crura humantur genu profundo, et fabricae et picturae, quae dici non possunt in fabula vel stylo descripta, erant etiam nimis. . Secundum consuetudium, solum ipse gubernator et officiales altioris ordinis tali privilegio digni sunt. Fagiram non frustra tentavit. Inter alia, hoc effecit ut multa miliarda dollarorum furtivarum summarum scribere posset.
  Eroros Ultramarshal, qui operam navaverat, initio objecit. Sed innuit defectus zeli et fraudis nummariae eum addicitur. Post omnes, etiam ingentis reditus mercaturae subterraneae in cute, ossibus et aliis corporis partibus habuit. Sinhs maxime magnas pecunias solvit, fortasse quia pellis humana tam stalzan quam similis est. Mentiri potest foeminae, quae illam ab ferocissima specie in universum removit.
  Statim a duabus rebus "Bellum et Victoria" et "Amor et Iustitia" advenerunt, praesidentis potentiam corroborantes et eius potentias amplificantes, condicionem omnino confundentes.
  Formaliter, Eroros Ultramarshal subordinatus erat Donec throni Praesidium, non obstante quod terra terribiliter procul a matre patria esset. Propter hoc certamina legum et officiorum duplicatio orta est.
  Sed quod oportebat celebritatem celebrium hospitum adventus celebritatem habere, satis cito consensus perventum est, licet non sine litibus. Fagiram iactanter declaravit;
  - Habemus aliquid insignes hospites imprimere! Pompa erit...
  Apparuit quidem Trinitas in magna stellata, specie terribilis, sicut orca geminus cum acutis pugionibus. Verum, ultimo momento evenit ut hyper-praefectus et eius venustus vicarius visitationem ob urgentes res in alia parte galaxiae distulisse. Ad id pervenerunt duo scribae cum auctore. Alta feminae in purpura corio decenter ornatae sunt argento et carbunculo spinarum meticulosa forma ...
  Simul consiliator fremuerunt per aerem, per scalam invisibilem visu. Auctor ipse erat athletice multiplex, sed dissimiles aliis stalzans, valde gravis. Musculi hypertrophi sunt sicut Mimorum ex emporium corporis fabricatoris. Nobilis secta ad lumbos perlucida est, ut videtur, nobilitas indigenis musculorum demonstratione imprimere voluit.
  Pompa per singularem airway transiit. Unius tribunalis pugnatores classici primum advolant. Exemplar maxime populare in specie translucentis praedatoriae cum emissiones cupri tenues emitteret stingray, tunc consilium est sicut accipiter cum alis scopis. Post eas sunt currus duo et tres seater, similes in arte, sed maiores.
  Sed lacus supra superficiem volitans plura exotica respexit. Similes erant similibus machinis terrestribus saeculi vicesimo primo, sed magis pinnulis in lateribus complanatis turpis. Naturaliter volans, quia omnes structurae pugnae Stelzanath aptae sunt ad operationes pugnandas in variis planis.
  Lacus tamen magnitudine aliquantulum differt. Etiam armamentarium divisum est, cum novissime sclopeta insultus hyperlaser.
  Ars per aerem fluxit sicut varia praelonga boas. Magnae machinae in agmine separato volabant, dum rationes, minores circum eas volitantes, circumvolabant, ita ut etiam homo factus videretur, plantae mechanicae ligatae crassiores plectentes, sed etiam truncos moventes.
  Graviocycles etiam spectaverunt peculiares, in quibus stalzani aerobaticos faciebant, retrogradientes, demonstrantes trajectorias muscas in forma polygonorum, vel etiam figuras magis implicatas. Mox, alii currus hanc "saltationem" coniunxerunt. Imprimis, impetus scaphae apparent sicut situlae excavatoris inflexae sicut larum alae, sed loco dentium, dolia varia tormentorum exstincta sunt. Vehicula mortifera sub terra camouflage picta et fuco latis in modum mutato, qui impressionem barbarorum adhuc auxit. Quamvis externa inscitia, machinae validae in fuga "accordion", "fan" decursiones fecerunt, et tunc motus eorum inaestimabilis et velocis facta est, sicut pilae a praestigiis virtuoso iactatae.
  Robots ambulationis etiam ingens erant ... Secundum efficaciam humilis pugnae, cum exercitu Magni Stalzanath serviebant, sed arma tropaea ex aliis civilizationibus purpura constellatione confractis ostensa sunt.
  Monstra cybernetica usque ad unum et dimidium chiliometrorum alte impressiva, etiam lucis cumulis nubibus adhaerere videntur. In specie, robot ambulans cum launchers ricinum typicum est, terra a suis ungula tremit. Lapilli saliunt... Arbores sicut setae in penicillo quassant, et flores in ramis strepunt gravi campana... aenea.
  Et hic sunt discos, et genere divites, et diversimode moventes, vel se in partes suas jactantes, vel in aere quasi summo volventes. Launculi minimae rockets etiam in aere volitant... Apparent sicut fercula in forma piscium, et a tergo prosiliunt subinde, ac deinde erucae acus occultant.
  In hoc rerum prospectu, pedites itinerarii indigenae prope flebilem spectant. Verum, insuunt illis uniformem elegantem, ocreis patentibus corio in sole scintillantibus. Milites validi, graciles, iuvenes. Praecedit iam satis pueris tympanistis et cornicinibus. Sunt in bracis, tibialia genua picta in imaginibus animalium speciebus, et sandaliis in officinis modo factis, etiam cum lucida, nitida cute. Tunicae tam albae quam stuppae sunt, sed trans eas vexillum est septem-coloratus clavus purpurei constellationis.
  Pueri vestitu valde superbiunt, et maxime pileos viscosos, ancipitia velantes crines delubra. nunc sunt in vestibus sicut generosi, ac pueri alii indigenae, invidet illis nudis ventre discalceatus. Quanquam ex habitu non ita commoda est in plena veste, ut nudi ac nudipedalia, obduratis plantis saliens in caldariis lapillis aculeatis, vel mollia titillatione calcanea graminis modificati.
  Vigiles mulierum elegantiores sunt, tamquam puellarum indigenarum pilam irent. Plerique eorum cutem levi aere levigant, et pulchriores etiam stylos facit. Praeterea pellis nigra non consona est faciei slavicae vel aryanae, oculis caeruleis, smaragdis, maxime niveis vel aureis pilis.
  Puellae e cohortibus indigenis mirificam calceamenti calceamenti datae sunt, sed gradiens gressus in farinam elementarem versa est. Ergo calcei leviter deflexi sunt, et calcaneum magnitudinum mutavit, ut facilius gressum faceret, et fabricam, quae pellem tetigit, mollis erat, servans temperaturam commodam temperaturam.
  Pedites Stalzan, nimirum, uniformes, usque ad quendam intensionem volabant, effecit ut varios casus tenere posset. Etiam directus ictus per navigationem missilium Tomahawk-typum, ut maxime, leviter commovere potuit talem bellatorem occupationem levem.
  Maxime interesting participes pompae erant equites. Non in equis, scilicet: centipedes-lifikaki, quasi hybrida bruchus et camelus. Celerrimus, cursus currus comprehendetur. Equites et equites cum vexillis, inter arma frigida.
  Sed sunt turmae in equo. Vestimenta antiquae reginae Russicae in venatu, puellas quaedam et in pellibus pellibus luxuriosas tunicas habent. Etiam facies eorum sudoribus sudabant, sed Amazones non queruntur, licet temperatura meridie aequinoctiali similis sit, et in vestitu tali sunt ut Siberia saeculi XX intempesta hieme intempesta caleat.
  Ursi magnae doctae, in omnibus coloribus iridis pictae, duobus pedibus instructi et fere prorsus in gradu ambulant. Eodem tempore variis instrumentis musicis ludunt: balalaikas, bases duplices, tympana, cellos, immo violinae. Elegantissimum porro est. Ursi maxime ardentes vodka macerari parati sunt secundum antiquas felis Russicae. Puerorum sneakers non sunt simplices, maxime corrumpunt vim gravitatis, sinunt eos in altum salire, et etiam in aere brevi tempore oberrare.
  Varii numeri et alia animalia monstrantur tam ex formis Faunorum traditis pro Tellure Telluris, et ex aliis exoticis. Exempli gratia, quid valeat animal cum tabula armatura et volatili ope gravitatis moderatae et alis valde pictis quae mox volatum corrigunt .. .
  Pompa dignitas erat, et Consiliarius publicus Rogue Kidal, cum aperte gravarentur, tamen approbare coactus est;
  - Est aliquid videre! Non est foraminis vacuum maxime in universo...
  ***
  Conventus locus refertus est. Multi ministri ex diversis partibus galaxiae congregati sunt. Induunt vestem ornatissimam, iaculatores varii consiliorum in manibus quassant. Sani, ingentes, cum musculis ad effringendam formam parati, mares et foeminas feroces scorpionum aspectus in humana forma, approbantes vociferantes, humaniter manus plaudentes.
  De Consilio rei publicae loquebatur. Dixit cum pathos, nunc inflante, dein vice versa, pectus leviter spirans;
  - Habemus responsabilitatem rei publicae. De monstro illo Dez Conoradson honeste non curamus. Summa est, ne unum secretum ex hac tellure relinquat. Intelligis quid dicam? Sunt auctoritates locorum ecolesiae. In omnibus planetis duces rebellium insurgentium notos et destructos vel in cucullo specialium servitiorum diu laborasse notum est. Et hic, princeps terroristarum, Gornostaev, et princeps-Star (cuius identitas ne constat quidem) nondum comperta sunt. Turpe est toti galaxia! Tota planeta auctorem ducem novit, sed Service Securitatis de eo non cognoscit. Idque cum loci praesidio munito, cuius tela modo vidimus, cum validissimo speculatoria retis, perampla exercitus. Aliqui ex nostris satellitibus e longinquo orbita totam aream planetae statim capere possunt, minima singula videntes usque ad microbem.
  Stalzani tacentes audiebant, quidam eorum trepidanter oculos volventes, veriti in alta suggestu conspicere, statuis decoris decorati, sed simul reptilia, bruta animalia. Quamquam omnes pathos hortator placido sono locutus est, sed subito cum rugitu incondito explosus est;
  - Proh dolor! non feram! Tibi triduum ad quaerendum et capiendum improbe, dux microbes! Munus personaliter capiti exhibeo! In casu defectus, omnes perdam, exstinguunt, in preons spargunt!
  Podium libram manu barbare totis viribus plantavit. vitrum strenue, e solido smaragdo exsculptum, exsiluit et, e latere cadens, in uniformem undevicensimi ordinis dignitatem effudit.
  - Bene, et falle! mussat Eroros graviter. "Hoc non solet fieri per officiales huius qua- les!" Optima tolerantia potentium animos impotentium cohibet hostium furor!
  Consiliarius Kidal pulsus se continuavit;
  - Primates cum faecibus in capitibus, non turpe putes cum palatium centrale in ipso centro capitis coloniae explodat. Nihil horum simiarum propius ad residentiam accedere debet. Ubi sunt exploratores securitatis qui praesentiam minimorum criminum deprehendunt, agros tutelares omnium incolarum in obiectis specialibus munitis vel simpliciter momentis operantibus. In metalli jellyfish erit hyperplasmicus annihilatio tibi, pro tali negligentia, et mors hominum supremi generis in Universo!
  Eroros ipsum pudebat. Immo technicae facultates tam colossalis imperii effecit, ut abruptius quam ullus x-radius, ut statim corpora opificum in immensum exaggeraretur, excludit facultatem etiam papaveri seminis intra dentem in Palatium deferendi. sed... Fagiram in foro nigro, plerisque vix partibus hyperscannarii, ex iis nihil fere viderunt. Praeses arroganter declaravit elementum lucernae satis esse, eadem omnia, immanes vero nimium primitivas pro summo artificio dissolvendi dona. Sed non omnia levia evenerunt; saboteurs scelerisque detonatorem in stomacho portaverunt ... Novissima progressio terroristarum etiam, cum objectum polymorphicum intra saboteurum facile serpit et etiam cito removetur ... Res moderna, improbabile est ipsos clandestinos facere posse. in artisanal way, like thermoquark mini- crimen. Id significat vel mercatum nigrum - mafia immortalis est, vel etiam Sinhas et alii similes eorum terrestres praebere conati sunt ut competitorem principalem eorum debilitaret.
  Erat in aqua ferventi ustum socrus ulcus atrox , vocatio ...
  - Quid plura? - bacchatur consiliarius.
  - Nuntius magni momenti e hyperultramarshal. - Submissa voce securitatis robot cum quindecim sclopetis annuntiata.
  Secretarius infensi pugnum in praetorium excussit et magna voce exclamavit:
  - Noli tibi blandiri, norma conclusiones vitare non potes!
  - Dabo tibi responsum! - Kidala smaragdi lato pede comminuit phialam. - Sed pulsar lava te manet!
  Longa, sed aliquanto crassiusculum se convertit et aliquid iracunde clamare coepit in apparatu translucido, a robot interposita. Stalzanovita dignitata fremit et ululavit. Similis erat stridore porci. Tunc victor eos qui circa se erant aspexit, laetitiam feram expressit aspectus.
  - Haec Mercurius limax Dez ad nos non venit, immo detentus est. Sedebit diu dum lites secuntur. Ha ha ha!
  Brachia densissima ad duo tigna transversa elevavit. Signum erat victoriae seu "victoriae" in purpura constellatione.
  - Nunc planeta potest evaporari, destrui et comburi. Finis rupta est et omnia concessum est!
  Eroros resistere non potuit;
  - Haec est nostra planeta, et ab imperiali imperatoris mandato custoditur. Sed in rebus extraordinariis dominus sum. Et ipse solus imperator potest dare ut Terram destruere!
  - tenete Ultramarshal Eroros! hanc poenam ordinariam tenete, ne dubita! Kidala calcibus pulsavit fremens in area.
  Ultramarshal suum Ultrablastrum apprehendit. Praefectus Fagiram casualiter adnuit custodibus, placide dicens, et ipse in sono ingrato dixit:
  - Possibile est comprehendere, sed solum caput Department Protectionis throni ius habet ad depellendum ultramarshale. et vere planeta sine auctoritate imperatoris destrui non potest. Novimus omnes optime imperatorem non placet cum eius mandata violata sunt.
  Crederes gubernatorem planetae localis plus auctoritatis esse quam hyper-galacticum gubernatorem, sed atrox stridens cessavit.
  - Videtur nimis excitari. Donec tellus destruatur. Idque eros mauris comprehensam!
  - Altitudo tua, totum leve est! Ceteri hospites exspectant nos, si tam benignus esses ut eos recipiamus. - Fagiram ridens renidens cackled.
  Istam bestiam explosurus videbatur, sed ille etiam mechanice, quasi aliena voce, respondit;
  - Ego illos ducam! Clausa conventio declaratur!
  Consiliarius conversus et ocreas marmoreas et corallium superbe elans pectus elatum, magna voce premens, ad exitum perrexit.
  - Caligae eius cum hypergoldo fictae sunt (metallum pluris quam viginti quinque millies auro puro!) bet!
  Ultramarshal Urlik Eroros ad dignitatum reditum mentis conspuit.
  - Referam ad medium quod tam motam typi dedecorant auctoritates. Hic summus ordo culus medicamento addictus esse debet.
  Haec est constellatio Purpura Bellator sibi dixit.
  Cum consiliarius discessit, solemne Imperii magni Stalzanath agere coepit.
  In exitu, vice-praefectus cum militibus occurrit et pugnae robotarum columnis instruxit. Las sclopeta et plasmata in sole micabant. Auctor, singulari agilitate cadaveris sui ducentorum quinquaginta chiliogrammata, in flaminem clausi armatae desiluit et ad suam starship volavit. Ambo secretarii mallent uti dapibus gravitatis. Spatium ingens, sine lacrimis non necessariis digressionibus, in partem ignotam abiit. Eroros posuere id;
  - Omnia perdere potes in vita, non potes vivere sicut fungus!
  Remittere posse videbatur, sed post paucas horas nuntium ultramarshale accepit. Tumultus summis periculi erat.
  - Aspectus ingens naves certaminis ignotae stellarum a regione exterioris ab spatio intergalactico notata est. Inter eos sunt hyperlinkores etiam praetoriae. Latomaticus terror per provincias refectus est. Hostis versus nostram tellurem fertur. Habet ex parte sui excellentiam superante. Si hostis non retardat, concursus in duabus horis et dimidia fiet.
  - Et ubi sunt copiae sectoris exterioris tutelae galaxiae? - Invitus, sentiens falsitatem, quaesivit Orlik Eroros.
  Paucis secundis post increpuit responsum:
  "Dicunt suas virtutes videre nihil posse. In genere, omnes stellae militares ab hac spirali sectione galaxiae remotae sunt.
  Quid de planetis finitimis? Notae sunt praesidia eorum? Ultramarshal sensit quasi interiora gravitatis labentia.
  Hic Sima Generalis jam nota foeminae vox respondit, virgo quasi e tormento sclopeto erupta in patellam erumpebat;
  Operculum satis validum non habent. Et habemus informationes novas, etiam magis conturbant informationes. Numerus stellarum iam multa centena milia attingit et tonagium et consilia variae originis alienae evidenter indicant. Pugnae etiam sunt cum diametro lunae paene aequalis, tam bene novimus, cum pads bombicis. Et exempla quaedam speciosiora sunt, radaros gravitatis etiam transmittunt modo rupta radios linearum luminosarum.
  Eroros ecfrenate sibilavit;
  - Spectat sicut starships Singhs et mille aliae civilizationes stellae. Hoc est gravissimum! Hoccine est novum bellum intergalacticum?
  Alia puella dux dixit:
  - Hoc omnino impossibile est sine tota turba rodentium in flore militari, quod nostra galaxia longe abest ut in confinio sit.
  Ultramarshal latrante perdite.
  - Ecce manifesta proditio! Nonne Ambulance Fai vis? Haec ligna pediculi sine proditione ac pretio tantas copias non deesset!
  Duces foeminae in choro confirmati;
  - Perditio Stelzanath! Vehementer postulo ut nuntius subitis notae mittere ad Donec throni Praesidium. Proditi sumus a proditoribus in corde imperii.
  Orlik raptim tincidunt typum impressit, signum in screen cyborgo emicuit et - siste! Lata monitor subito avertit ...
  - Satelles externus hypercomm ex planeta trans-Pluto destruitur.
  Computatrum dispassionately nuntiavit.
  - Ratio tergum induci!
  - Ratio a subordinatione sectoris externi removetur. Is directe subest praesidi Fagiram Sham. Tu interim ab ipso Fagiram Sham vocatis. - Machina latae sententiae obstupefactus est.
  A 3D proiectura spurii adipe nigri facie micabat gagates.
  - Salve amice! Video te exhorruisse! Oculos tuos frica et concuti. Virtus nunc ad fortem pertinet. Et vos imbecilles estis, sicut gelatae miserunt arenam deserti. Plausus tibi plenus, sed benignus et exitu sum. Fagiram tuam miseram vitam servare paratus est si tu et astra deponerent arma et hospites placide excipias. Iurabis novum imperium, ac fortasse dignitatem tuam retinebis. Elige! Vita vel obitus...
  Caput ultramarshal laborare coepit. Operae in singularibus viribus me docuerunt refrigerari et pragmaticam esse.
  Quid in tali re facere? Stultum est sic mori sine causa? Astutia est mater victoriae, si et ipsa fortuna est!
  - Ego paratus sum obedire et exsequi superioris principatus iussa. Ordo ab auctoritate summa fiat. Eroros nocebat, animadvertens impossibile esse statim inprobus ungula ad cacumen.
  - Noli dicere illogismos. Melius est dare arma dedere et victores salutant! - Aegre chuckles compescendo dixit marescallus.
  - Impossibile est gratissimum. Duces non intelligunt. Maximum, honorificum deditio. In conspectum..." Ultramarshal perstrinxit monitorem et sibilavit. - Etiam totae decies centena milia hic sunt, etiam multae decies centena pugnae starships omnium plagarum!
  - Bene, habeant deditionem et hospites nostros in planetis. Hoc nobis conveniet! Fagiram oscitabatur languidius.
  - Est! ordinem dabo! Eroros alterum haesitavit.
  - "Photon" moleculae! - Quasi praeses pithecanthropus vociferatus est ad ancillam dormientem.
  ***
  Expolito salutatione Orlik conversus coepit iubere. In principio fieri potuit cum gestu per scannatorem imperare, sed ratio passwordum et cincinnorum toties mutata est ut oeconomice censeretur fieri posse antiquam informationem tradendi methodum. Variatio praeterea gravissimae iniuriae fieri potest, cum ordo a diversis corporis partibus vel sono praebendus est, et magis etiam motu telepathico.
  - Sciebam te esse callidum hominem!
  Stultus risus traiecit atramenti faciem Avunculi Phag. Per signa Stalzans praefectus lusus verus erat et homo nimis - aculeatus magis photogenicus erat. Et vox peior est sibilo viperae in caeno.
  - Sciebam nos invicem intelligere. Nunc turmae tuas regiones intrabunt.
  - Melior in ore draconis! Eroros mussat.
  ***
  Post aliquod tempus plures coetus peregrinarum stellarum in spatio solaris systematis apparuerunt. Turma navium a purpureo constellatione ante innumerabiles alienas armadas reverenter discessit.
  Et nunc "hospes honoris" variorum colorum ad terram descendunt. Cum multae stellae sint, maior pars earum in spatio simpliciter pendet, alioquin planetae ex orbita pulsabunt. Et parva pars faunae universalis in terram appulit levissimis navibus et capsulis appulsum. Monstra quaedam recta ex orbita saliunt. Hypermonstra terra in singulis causis pugnae in spatio exteriore maxime accommodata est. Plena variis creaturis: arthropoda, gelata, reptilia, vermicularis, metallica, pii, calcii, fluorini. Etiam species radioactivae in Uranio, Pluto, radio et multis aliis elementis nituntur. Erat mirabilis formarum varietas. Verum, elementa e radioactivo facta, ut ita dicamus, conditionaliter intelligentes erant. Omnes tamen hae organismi vivi pugnae apti erant.
  Et hic discos sunt, et genere divites, et diversimode movent, aut se in latus projicientes, aut quasi in aere summo volventes. Launculi minimae rockets etiam in aere volitant... Apparent sicut fercula in forma piscium, et a tergo prosiliunt subinde, ac deinde erucae acus occultant.
  Occurrerunt multis vigilibus indigenis Trudoviks et archetypis in coetibus rotundatis. Nihilominus vestimenta per tot centies centena milia satis erant, magna pars incolarum adhuc nuda ibat, saepe sine laquearibus, quae statio terreni instar verae barbariae factae erant.
  Alienae creaturae in diversis expositis, puncta in terra praeordinata. Ergo a billions hominum videri possent. Spectaculum sane mirabile fuit. Praesertim cum consideras multas tellures ne stalzans quidem vivas videri. Qui honorati sunt homines videre alios mundos in digitis numerari possunt. Multicoloria animalia plumis, squamis, spicis, acus, hamis, scapulis, limo, conchis, cute nuda, armatura, igneo plasmate et aliis abominationibus exteris. Peregrini alii erant in hermetico spatio, alii in telis adeo crebris suspensi, ut post has strages iaculatorum excogitabilium et incomprehensibilium aspici non possent. Plurimi, praesertim pueri, pergrata laetitia, iocum, cachinnum ac saltationem habentes. Notandum quod etiam plures pueri et adolescentes fuerunt in Terra quam adulti. Consequens rates ingenuos et virus geneticum vetustiorem generationem delendi. Senes sunt smarter quam iuvenes, sed deteriores laborant. Tales servos habere rationale non est. Auxilio armorum biologicorum moderatorum, genotypum fere omnium hominum ita mutatum est ut multitudo coacta aetate desiit, et barba in faciebus rara anomalia facta sunt (exempli gratia, antequam occupatio. sex digiti, vel gemini Siamese!). Sed homines non diu vixerunt, quia vetustiores es, eo magis scientiam assequeris, scilicet... Et malus servus dolor est. Romani etiam dixerunt - stultitia propius est humilitati, sollertia animi ad nequitiam!
  Adulti igitur inter sexaginta et septuaginta annos sine dolore in somnis mortui sunt. Et sane fortuna est. Nonnulli e servis localibus adhortationem suam parvam terrestrem extendere potuerunt. Sed erant technologiae, quae mortem civium acerbissimam inferebant, ita nimiam pertinaciam plectens fautoresque adiuvantes!
  Alienae creaturae de aliquo inter se murmurabant. Alii gestus salutationis reddiderunt. Ingens numerus populorum indigenarum in Central Spaceport acti sunt, ubi "honores hospites" in voce salutaturi putabantur.
  Plures extranei extiterunt in coetus separati. Regalia iudicantes, hi duces multitudinis intergalacticorum erant. Ad se invicem vocabant, de re aliqua sordide cicadarum.
  Ultramarshal Eroros non potuit adiuvare sed exspuere quam taetrum illud erat.
  Consiliarius Civitatis eiusque fures e emunctoriis dia- bolus evaserunt. Tamquam discessus in starship fuit aliqua intricata effectus, re vera Terram non reliquerunt.
  Attamen, Orlik satis rationabiliter cogitabat id fieri posse per duplices, praesertim cum puellae aliqua de causa morarentur et comprehenderentur cum dignitatibus in cursoriis gravitatis, quamvis una cum bulla carperentur. Posset esse alia optio, utens disrumptione defensionis planetariae ad invisibilis exploratoris moduli reverti. Et pluribus modis circumire digitum tuum.
  Sit licet, nobilis nobilis et mares- cus gubernator obviam hospitibus caris exiit.
  Stragula gemmata luxuriosa per superficiem spatii divulgabantur et numerus etiam additus est. Centum millia discalceatorum, pueri fusci, variis vexillis in manibus quadratis instruxit. Vexillum unum vel alterum levantes singulatim salutationis inscriptiones ostenderunt. Quae quidem res ante perlata est.
  Inscriptiones hae in lingua stalzan legi poterant: "Grate nobis", "Nobis sumus", "Dominus noster, o maximus!" Universum!"
  Unus e ducibus Galacticis tam ingens erat ut novem- phalangis sugendo membrum facile balteum arriperet, et consiliarium levaret, eum tali modo salutans. Suffocatus consiliarius, immani voce vociferans, retro calcitrare coepit.
  Inter stipatores, inter stalzans motus, tormenta micabant radius. Fagiram gestu custodes obstruxerunt.
  - Mitescere, res in potestate est.
  Colossus bis magnitudine elephanti magni, dignitatem pro eo diligenter collocavit. Arguere et titubantem metu strepere;
  - Saluto vos, socii fortissimi et amici magni. Eamus ad thronum nostrum.
  Approbantes gruntes et stridore auditae sunt. Inde processio varias proditoris proditoris movit in casum.
  Ultramarshal Eroros spectatum stoidum cum vix latens iram. Grex creaturarum pseudo-intelligentium tam furiose typum suum gressus erat ut durabilem semi-metallici vestis fabricam dilaniaret. Quos hos parasitos salutamus ?
  ***
  In subsidiis throni locus (antiquus nondum restitutus) ingens erat.
  Sed imperatores starship magis ac magis comprehendit. Aliquot ex illis visi sunt sicut dinosaurus in magnitudine et facie; Tametsi illae erant similes quantitati felis parvae, ac multae hybridae formae, quas ne in terrestribus quidem reperias analogiam.
  In aula capacitatis impleta est. Bellatores stellae in se invicem censuerunt, stridens et scalpens. Quodammodo, cum magna difficultate, speciem aliquam ordinis restituere potuit.
  Fagiram prima loqui fuit. Extrinsecus, ut videtur, galaxia princeps subito factus est.
  Vulgo confusa est oratio et vulgare. Ima acies opus fuit bellum sanctum gerere usque ad destructionem et eversionem regiminis invisi. Haec gens parasitorum cosmicorum, ghouls stellarum, inhaerens in custodia arteriis vitae galacticae intelligentis. Dictiones populares tumultuosae clamores, stridore ac fremitus excitaverunt a multis audientibus. Plerique ex eis non intellexerunt quid esset, sed tantum in turba clamaverunt et conculcaverunt.
  Inde insectoidum repraesentativum Singhs podium intravit. Vellicans incultis alis, Singh in tortorem stridere conatus est, remi a fratribus animo elevatis claudens. Multa monstra ad podium furibundus accurrerunt, primum verbum obtinere conantes. Milites Singhi prohibere eos conati sunt, sed multi-ton cadaveribus obtriti sunt. Conatus "culiex" de podii trahere potuit. Custodes vi verterunt in campum propellentes mastodons dorsum. Cadavera magna cum acceleratione avolaverunt, alia subjecta intelligentes sub conditione dissipantes ac pulsantes. Stampede incepit, concursus fulgurum micare, inhorruit hebetes. Videbatur caedem incipiendi.
  Intona vox, aclamatoribus ampliata, remum cacophonum obstruxit. In pluribus linguis galacticis, cum diversis soni undis, vox tranquilla vocare coepit.
  - Non vacat confusionem componere inter fratres in communi universali expeditione congregatos. Serva tuas vires ad bellum decertandum. Solum demus praefecto Sinhas, repraesentativum constellationis aureae. Maximam classem longarum habet. Tunc alii prodibunt.
  Strepitus leviter quievit. Silentium fuit propinqui. Monstra de aliquo susurrabant. susurros erant sicut stridores vitri cum pede canis scinditur.
  Singh aliquid in tortor ligula prurire coepit, anxius erat, unde tenuis vox insecti foedius videbatur. Deinde alii subditi draconis loqui coeperunt. Controversia in genere explicata est utrum ad centrum galaxiae oppugnandum an statim, sine temporis vastatione, ad cor imperii vadat. De rapina et destructione planetarum qui in via occurrent coeperunt urgere. Spatium piratae maxime studebant. Mille fremunt fauces, partemque reposcunt. Res helice de potestate iterum coepit. Praeterea decies centena millia variarum vitae formarum in una aula collectae sunt. nemo eorum mitis fuit. Unus ex ducibus dirigentes certo inciperet, quia satis erant daemoniaci. Tum caedes velut ruina montis volvuntur. Unus e turbatoribus globulum crepitantibus premebat, sed trabs laser ab computatorio emissa statim eum evanuit. Pluribus retro tigillis accensus. Tunc paralyticus desuper incidebat, duo centum monstra pulsans. Incommode, haec violentiae usus turbam aliquantulum sedavit.
  "Quoniam omnes nos consilium praestitutum implentes, tunc temporis non spoliabimus et occidemus," dixit atamanus Singhs, qui iterum venit ad podium.
  - Hunc agrum sponte susceperunt. Praecepta sequi debemus.
  Respondentes rursus erant ululae silvestres et fremitus innumerae faucium.
  - Praecepta sunt praecepta! Multi ex vobis similia dicta teipsum signasti. Humani estote, microorganismi fasciculum non.
  - Vixi! - Fagiram latrante, et super caput volutabatur, umbella, quae in curriculo radios vibrabat. Non omnes loquantur. Alioquin linguas menses habebis. Centum maximorum imperatorum pro tribus minutis vexillis loquentur. Tunc omnes quiescunt!
  reclamationis sonitus intenditur, turbinem attingens. Paralysi denuo denuo lacerati. Pars catulorum corruit mortua, reliqui vero magis resonant.
  Caput 21
  Durum est nobis eligere...
  Sed quid adhuc opus est decernere!
  Potes ad vilitatem
  Et cum hoc, vende honorem tuum!
  Agmina et intelligentiae institutiones Purpurae Constellationis omnes fere manus suas delebant. Antiquis diebus felem et murem ludendi cum fautoribus praesunt. Nunc ubique prela sunt.
  Notissimus imperator Sergei Susanin (qui etiam panthera niger appellatus est), cum reliquiis pugnae cohortis, a persequentibus tamen effugere curavit. Locus, in quo ipse et socii ima iacebant, callide admodum delectatus est. Erat media materia horreis. Multae billiones metrorum cubicorum silvarum hic congestae sunt. Nimia huius magni pretii et assidue reproducibilis materia rudis in Tellure obducta est ut incolarum in dies augendo opere occupatus esset. Billions of people were registered as lumberjacks. Ipsae silvae celerrime creverunt. Novae species et caeli genere meliores effecit ut ligna in gressu accelerato extraheret. Quamquam horreum ab oppugnationibus ab extra et sabotage satis erat munitum, fautores una cum multis fructibus et lignis inplicare curaverunt. Cum nullus terroristis impetus in ingenti thesauro per multos annos fuisset, numquam cuiquam illud occurrit. Sedebant ergo in cavernis arboris, sicut scarabei, non ausi nasos exserere. Attamen locus ipse adeo ingens erat ut in eo vere deerrare possis et usque ad finem mundi erraveris. Quarumdam arborum cortex erat edulius, quae saltem fame salutem praestat. Sed pugnatores ab taedio et otio mortem minati sunt. Fortunate Marat Rodionov, custodiae praefectus, motus resistentiae coniunctissimus, iterum in officio fuit. Erat unus e fratribus coetus caput Alpha Furtim. Et gratanter evangelizavit. Novam operationem detrahere debebant.
  - Singularis occasio est nobis introducendi hominem nostrum in ordines exercitus purpurei constellationis. - flavus leviter rubescentes inaequalis capillus, teenager Marat filosam vocem sponte deprimebat, adeo ut fautorum caput auriculam paene tenui labris admotam haberet. - Unus e iuvenibus repraesentativis exercitus occupantis huc veniet ad studium specierum arborum in nostra tellure crescentium. Studium scientificum, ut ita dicam. Ita diligenter reponendum est. simillima est puella quae loco illius ingredietur. Illa iam ad te pervenit per alveum bene confirmatum. Muta modo vestimenta puellae.
  Dux non sustinens, conatu uoluntatis scissam iram cohibens, mussat;
  - Sed non est simplex. Quid de crystallis identificatio? Ilicet lustrare tortor.
  Puer dolosum os fecit et giggled fecit;
  - Et hic omnia multo simpliciora quam videntur! Crystalla identificatio praesto sunt exercitui militari et oeconomico, quae multo faciliores in mercatu nigro mercandi fecit. Hic iam omnia parata sunt. Et lingua non tradet, puella facundum stilum statiin. Verum, periculum est plenae uniuscuiusque scans, sed hoc periculum iustificatur, non multum temporis opus est. Sequere ordinem Gornostaev!
  - Cum voluptate! barbatus imperator inclementer renidet.
  - Inde hodie duabus horis. Interea obuiam ei doppelgänger. Fortissima est et bene pugnat. Hem, ibi pendet. Vide te mox! - Imago holographica pueri nigri parvi in bracis pallidum mutatum est. Solus ozono languidus in aere remansit.
  Subito cortex densae stipitatis erumpere, et facilitate blandiendi, puella aenea dimidia nuda volitans. Erat valde gracilis, muscularis et alta ultra annos suos. Crines femineis purpurei sidere micantes, squamae septem-color iridescentiae. Post triplicem somersault, puella brachia expandit, deinde transiit.
  - Euge! Cool! Quasar! - Clamaverunt iuvenes fautores.
  Dux frowned.
  - Callidus, sed scito, infans, funestus ludus hic est.
  - Faciam ut perficiam! - Subridebat puella et altius desiluit, corpus eius propensiore in aere aliquoties revolvebatur, et ipsa acrobat trabem nudis pedibus callide apprehendit, ita in situ ferebatur. Ob hoc nervi eius tensi, acutum levamen etiam clarius apparuit.
  Omnes positiones sumunt pugnae.
  "Quam pulchram muscularium crurum habet et rectissimas mammas..." - auctor subito cupiditatem suppressit, quamvis mores in terra simpliciores facti sint, reliquiae culturae pristinae adhuc factae se sentiunt. Sed feminas non tam diu viderant ... Adhuc erat opinio conservativa apud homines quod puellas periculum non caperet in cohortibus partium pugnantium, et bellum erat mere masculinum negotium.
  Praefectus praeterea notatur;
  - Bene, quantum musculi eius acriter ducuntur, etiam in fortissimis guys raro tali subsidio vides.
  Immo, licet homines meliores facti sunt, ideo servus debet esse fortis satis, durus et tenax ad laborem faciendum, sed propter rationes securitatis et superbiae, homo non est aequalis in viribus ad stalzan. Genus purpurei sideris, in multitudine superante, quasi sine cute conspicuum erat, abjecto ferro musculi subsidio.
  Omnes sedes suas assignavit...
  ***
  Post duas horas alia puella monstravit...
  Imo sunt simillima, etiam in vestitu, immo paene omni absentia. Nam Labido Caramada, qui nuper huc venerat, planeta hic incultus nimis ferox et calidus erat. Unde huc fere nuda, discalceatus, ornatum armillis pretiosis et caryophyllis originis lapidibus ornavit. Sed quam belle dictum est, cum Sol nudam pellem mulcet, et nudos puellares pedes leviter tingunt, vellicant gramina, surculos, labefecit. Tantum in cingulo eius levem inspiratione dominae suspendit, et in bracchio eius mixtum vigiliae, computatorii, scannae et telephonici.
  - Brr! Quot arbores! Plus palatium quam praesidis aedificare potes! - Tum ultro insolens pulchritudo dixit, dilatatis brachiis latis et promunturiis os corallium.
  Puella fautoris subridens, blande ei obviam processit. Emissa manu, salutavit eam cum propria salutatione motus praefecti imperatoris Yuling, megagalaxiae victores.
  - Gaudeo te videre, soror mea. Video te amet in his plantis indigenis?
  - Ut vides, cum huc advenisti. - Sicut tu, cum huc advenisti! - Labido excussus frustum corticis cum pede suo, et callide labiis comprehendens, strenue rodere incipiens.
  - Non veni propter labefecit, tantum ut ambularet solus, simulans se esse barbarum. Horum stolidarum barbarorum taedet. - puella factiosa nasum quasi truncum elephanti movit.
  - Etsi stulti sunt, valde ridiculi sunt et mihi molestum nondum erat. Mirum est... Non possum intellegere, videtur mihi iam alicubi te vidi. Stalzan oculos suos connivuit dum computatorium sicut cerebrum scrutatur pro tabella quaerebat.
  Iuvenis factiosus paene sine cursu quadruplicem somersault in aere fecit et prope Labido appulit.
  - Ita me vidisti in nostra media tellure Stalz.
  risit contemptim.
  - Non! Aliter autem nostra planeta medius appellatur. Tu indigena?
  "Numquid indigenae mulieres tam pulchras crines habent tam miro odore?" Odor!
  Karamada faciem suam mechanice in septem-coloratas undas hairlines dugoutis demisit et statim genu ictum ad plexum solarem accepit. Postero momento factiosus cingulum telo decidit et stans in pugna proiecit. Videtur aequo Marte pugnare. Dux tamen theatrales effectus non probavit, et cum emissa subtili crepitu, armillam tenentem cyber- culum fregit.
  - Manus! Una moveo et i iacio!
  Quod deinde factum est, simplex fuit. Solus armilla speculator mutandus erat. unus e militibus tropaeum donatus est. Cum Caramada libido disparuit, originalis tractari potuit.
  Foemina ex exercitu invisi statiin ligata tropheo filo ...
  Miror quot circuitus habet? Tredecim vel duodecim? Sed cum Stalzans homines velociores et plures cresceret, multo statura erat quam femina adulta mediocris. Quin et figura est admodum exculta et athletica, cum musculis, siccis et nondum superfluis.
  Misericordia est, quod tam pulchra puella dissoluta erit, sed fieri nihil potest. Nulla alia explicatio! Bellum excitando est ludus, participantium numerus est infinitus, sed constanter decrescens!
  
  
  Unus e iuvenibus longis fautoribus obsistere non potuit tangenti crure fusco puellae venustatis. Manus callosa lumberjacki ascendit talum, usque ad roseum pedem, leviter pulverulentum, digitos sensit. Puella eum despiciens.
  - Hem, cur tam timide, tam formosa, atra capillis flavis.
  Puer vere respondens risit.
  - Et tu quoque miraculum es, clavos digitorum ut margaritas projicias.
  Alius iuvenis manum ad pectus extendit, ex cuius tactu statim intumuit. Imago praeclarae pulchritudinis, sicut mellis-plombir cremor glaciei cremor similis, in papillis cerasis effusus in lapsu posita est. Murmuravit puella;
  - Viri fortes, volo blanditias vestras sentire.
  Iuvenes, prope eleifend, esurientes oculos ei iecerunt, sanus organismi sexum postulaverunt. Etiam imperator Pantherus in lumbis suis calorem sensit. Ob barbam crassam et iam canitiem, quae in mundo admodum rara est, prope senex videtur in prospectu horum iuvenum (quamvis alii pueri modo extus sunt). Et puella tam amabilis, praesertim barbaris levior, nitet, sicut pellis aurata, magnas margaritae dentes ore aperto invitans. Languida vox, spirantis Labido.
  - Gaudeamus me, deinde abeam, nihil dicam de te.
  Puella jucunde delibuta est cum coxis muscularibus manus amplexae, et maxima pars biceps barba sparsa, vel potius floccis, fabricam vix blandam carnem detrahere coepit.
  - Dabo tibi abyssum voluptatis, et ipse fabulosam excipiam voluptatem. stilla simulationis in voce Stalzanka non fuit. Raptus a bestias clandestinos tam venereum, et odoris nigri, muscularis, illotis, viriles valde excitant corpora. Priores socii non tantum olent, propter bioengineering, stalzans sunt fere omnino inodorae, in bello hoc est superfluum.
  - Velocius etiam duo uno tempore potes. - Labido nictu invitans, cat-similis labra lambit.
  Explosa panthera, despectio vicit impulsum animalem;
  - Retro! Humanam dignitatem cum hac meretrice non amittamus. Vides quam gens prava, sine reliquiis honoris et conscientiae. instinctus et libido in tali juvenili capite, sed quid erit sicut cum adoleverit?
  puella non erat ignava. Latrabat in voce dominae iratae;
  - Iam adultus sum et vastator et bellator plenus- limax intellexi! Cum disrumpero, barbam capillo eibo, tum putidum cibum canneatis canibus impone! Stalzanka etiam clarius fremebant, musculi sub cute eius quasi globuli volventes, per filum erumpere conantur ut catenam ancora fortis. - Et tu, quae pueris dignae sunt, extorque, da nobis et amicis meis, et ego tibi beatum Oceanum ducam, non numeratam pecuniam, agrum ac servos cum mancipiis praemio!
  Praefectus dixit aegre, atrocem vocem dare frigora;
  - Vide ne uncia compunctionis. Sola mors illam opperiri potest. Et non erit facile. Brachia primum ejiciam, deinde crura.
  guys recesserunt. Poenituit oculis, tali privari voluptate. Sed nullus ausus est arguere de Panthera calida et festinanter ad ulciscendum. Stalzanka tam perdite lacerata est ut sub filo mixturae super-fortis factae, cutis scissa et splendidissima, sanguis coccineus exivit. Tessera autem crassa diametro metri, cui ligabatur, iam crepuit, parvis rimis obsita. clandestini tendebant arma stringentes, veriti ne maga aliena multo fortius quam humana erumpere posset, quasi fraus in eos irruens.
  Auctor, commutans vim minimam, flatorem petivit...
  Subito manus super humerum eius posita est.
  - Viktor Vediamidovich!
  Gravis dux tumultus erat. Ejus verum nomen arcanum fuit quod etiam Gornostaev celavit. Cuius telum, cum ei nemo videretur, continuo fuse percussit. Sedata tigris etiam furiosa Labido, gelida, validis contusa lacertis.
  - Quis es? - Exclusus Panthera.
  Figura in tunica grisea varie nota erat.
  - Dicere potes me Guru seu Sensei... - Vox erat quasi salo oceani in tranquillitate tempestatis, id est robur et mollities.
  - Ita agnovi eum - Sensei ille magnus est. - Secunda persona in Antoni cohorte in voce tremore susurravit.
  "Licet, Sensei, negotia tua circumire potes..." Panthera invitus arcum levem fecit et salutem flatuentis dimittere conatus est.
  Non, non occides! - Vox guru vultu invisibili et forti superbo, mentum ter- rasum durior factus est.
  Dux cum adulatore pugnaret, repente injuriosus factus est, emissa tota verborum acie;
  Insanis, senex? Stalzans interfectores naturales nati sunt. Frater meus crudeliter excruciatus est, vivus excoriatur et, sale radioactivo aspersus, sub solis radiis exustus suspensus est, totum castellum aspicere cogens. Conscripsit ac magno cum dolore mortuus est. Et deridebant eum et alii suspensi erant ex eis plus quam centum. Qui cum obdormissent, eos sepelire prohibiti sunt. Qui ausi non obedire, appendebant praeterea costas hamo. Et mater mea et quinque filii in acido vivo dissoluti sunt, immo, quod post tormenta ex eis superfuit. Et mea...
  Sensei miserabiliter arridebant, dentes mire albi et recentes sine speculo uno, aetate plusquam mille annorum domini sui. Et vox guru subito recreata;
  "Satis, tamen tibi persuadere non possum, sed tuo modo recte dicis. Sed nostra planeta non solum viribus purpurei constellationis imminet. Invasores omnium plagarum multa milia galaxiarum confluxerunt. Volcanus mali contrivit et inundare minatur et devorat universum universum. Omnes nos, etiam cum Stalzanis, coniungere volumus, ut contra commune universale malum confligant. Haec puella parvus et magnus est lapis in musivo stella. Quisque homo est sicut granum arenae in eremo, sed dissimile eremi latissimi margines, haec arena non habet limites ad sui emendationem! Guru movit caput casualiter. - Ignosce Victori, postea loquemur!
  Manu venuste gestus et filum grave officium abripitur, et in secunda, Sensei et puella evanuerunt.
  In periculo se tradendi dux crimen imposuit in loco ubi stalzanka iacebat. Ipse traiciens, satureia juravit;
  - Mallem laqueo collum coniungere, quam cum stalzanis, etiam contra ipsum Satanam, coniungere!
  ***
  Et cum iam omnia intus coquerentur, et exurerent pulmones, viva flamma trahens, cum aestus exusti aeris inflantur rivi, coquens omnem corporis particulam defatigati, et convulsivos oppressorum motuum coquens. musculi. Sensus simile de inveniendo mixturam lavae et aquae ferventis in profundis magnis in area eruptionis molaris. Tum repente facilius obtinuit. Dolor evanescere coepit, levitas mira facta est. Ita prorsus id sentiebat Lev Eraskandar cum spiritus exusto corpore excedere coepit.
  Hic se a superficie rumpit et incipit videre gesta quasi ab extra. Reliquiae fractae, starship liquefactae apparent. Ingens varia genera monstrorum innumerisque gregibus fetum. In luce perampla smaragdi purpurei, tam peculiari splendore lucida exuberantia. Minime FORMIDULOSUS, e contra, colore pulchro. Incomprehensibiliter intolerabilis vi obediens, anima sursum ascendit. Monstra varia in superficie celeriter correpta sunt. Spiritus stratosphaerium intrat. Hic videre potes totam planetam roseo-flavam, primo ingentis, deinde celeriter decrescentem. Hic magnitudo tabulae rotundae est, hic rotae pendophonis magnitudo, hic magnitudo pilae morbi, deinde globi tennis, et postea - minus quam semen papaveris. Magis magisque novae galaxiae per glomos stellarum fragmentorum et locorum incomprehensibilium emicant. Anima in cuniculum ebibitur et volat, septem- colora livore in atro in loco in ANDRON.
  "Quo ibo? - Puer trepidans cogitavit. - Aenigma ... probabiliter, alii megauniversum, ad hyperworld."
  Ante cuniculi ardorem in dies clarissima lux increbrescens apparuit. Secundum status-imperialem unam et inconcussam religionem purpurei post mortem stalzan in aulam tendit, ubi secundum facta seu militaris virlutes desinit in primo coelo, seu potius in altero hyperuniverso. Ibi in carne incarnatus, accepto gradu secundum quam studiose et fideliter Stelzanath, imperatori et populo serviebat. Religionem dixit, quod Deus maximus et altissimus stalzans totum mundum in aeterna possessione, et reliquis gentibus in servitutem dedit. Omne quod ad victoriam universi confert iustificatur. Gesta in fronte et postico. Heroismus ad altiorem statum in novo megaverse confert, quod maximum est. Magnae virtutis existimabatur in proelio mori, maxime quod sui ipsius hostiam faciens, milia hostium in vita capiens. Aliae sunt, etiam magis ordinatae universitates cum multis dimensionibus et magnitudinibus infinitis, sic ambitiosus stalzan numere potest ad profectum vitae aeternae. Quo imperatores vadunt? Estne uterque Megaverse paratus? Sed Leo est homo, ergo non tenetur huiusmodi ineptiis credere.
  "Quo ibo?" - Confusam putavit Eraskandar.
  Ut homo et servus, necesse est ut servus maneat in altera vita, quod est optimum; Si autem nolunt eum habere quasi instrumentum colloquentium, tunc minatur igneo foveae et in locum aeternae cruciatus ad inferiora.
  Frigora occupant cutem, quamvis cutis iam recessit. Sensei autem dixerunt stalzans et homines ab antecessore communi illius, qui pepererat loquaces, villosi simias. Fuit etiam Guru magnus, qui a paucis tantum videri potuit. Dicitur immortalitatis et magnae virtutis secretum invenisse. Cur ergo, si tam omnipotens est, non potest istos soccos e planeta expellere?
  In fine cuniculi, Leo in suburbium, clarissimo lumine refertum, natavit. Prope erat palatium colossale, quod videtur templum justitiae caelestis. Duo percussores cum alis fulgentibus fulgentibus, angeli apparentes, manus post tergum torquebant et in atrium duxerunt.
  Aula ingens erat, laquearia nubibus amissa. Mons Everestis micans ut soles ingens, Vox formidabilis iudicis, Intonuit mille tonitribus.
  - Non es miles! Pugnator non es! Non es stalzan! Homo es, despectus creatura, de vili parodia magni generis. Tu rebellis es, qui iustos dominos suos oderit et omnes perdere cupit. Servus non eris, ne servum quidem habere vis. Vade ad infernum, et ibi perpetuo ardes cruciatu terribili cum omnibus inimicis purpurei constellationis. Milites maximae gentis in omnibus infinitis hyperuniversis, pugnatores generis optimi ab Omnipotente electi, inmensum mundum vincent!
  Servio pedibus apparebat. Pedes nudis pueri graviter ardebant.
  - Revera iterum ignis! Non possum facere posse!
  Leo movit. Erat paratus ad genua procumbere et quasi puer clamare.
  Tunc imago iudicis disparuit.
  ***
  ... Aliquis puerum ab humero vehementer concussit. Apertisque oculis, ille gladiator foedam labelli faciem CULEX proboscis vidit. Post igneam Gehennam, calva complanata pilis sparsis visa est facie bonae mediocris. Insomnium delirium tam verum erat ut crura adhuc vulnerarent et manus meae quassarent.
  - Surge! Regeneratio tua plena est processus!
  Adhuc labor erat vigilare, etiam non clarissima luce laedere oculos. Imago turbans, quasi cum amare fles. Leo pluries connivuit, clarior factus est. Cubiculum, ex situ iudicans, est cubiculum regenerationis. machinis incomprehensibilis, bracchiorum caeruleorum parietum. Plures cistae cum antennae priscae spectantes. Proxima ad Sinh luteo-rotota erant plura genera insectoideorum cum tigna parata, et duo Gruids tersissimi e cultu humanissima. Videtur quod etiam in tribulatione essent. Grandes et graves gruides multi- clusores in complanatis unguibus tenuerunt, suspectum puerum in gunpoint apprehendens. Non erat timor, cur tunc renatos, tunc statim interficeres. Belua cum proboscis stridore.
  - Quomodo in stellam istam ascendisti Leo? Quid agis planeta Firebog? Ante cuniculi ardorem in dies clarissima lux increbrescens apparuit. Secundum status-imperialem unam et inconcussam religionem purpurei post mortem stalzan in aulam tendit, ubi secundum facta seu militaris virlutes desinit in primo coelo, seu potius in altero hyperuniverso. Ibi in carne incarnatus, accepto gradu secundum quam studiose et fideliter Stelzanath, imperatori et populo serviebat. Religionem dixit, quod Deus maximus et altissimus stalzans totum mundum in aeterna possessione, et reliquis gentibus in servitutem dedit. Omne quod ad victoriam universi confert iustificatur. Gesta in fronte et postico. Heroismus ad altiorem statum in novo megaverse confert, quod maximum est. Magnae virtutis existimabatur in proelio mori, maxime quod sui ipsius hostiam faciens, milia hostium in vita capiens. Aliae sunt, etiam magis ordinatae universitates cum multis dimensionibus et magnitudinibus infinitis, sic ambitiosus stalzan numere potest ad profectum vitae aeternae. Quo imperatores vadunt? Estne uterque Megaverse paratus? Sed Leo est homo, ergo non tenetur huiusmodi ineptiis credere.
  s?
  Visus sinhae in stola flava leviter ridicula erat. Miror quomodo nomen eius cognoscit?
  "Ibi fortuito finivi, in legatione. Itaque ex inopinato et ex improviso in hanc escam damnatur. - Eraskandar vix mentitus.
  - Si hoc microfilm significas, tunc tam leve est ut pro mille parsecs non impeturi debeat. Si non per accidens, duo vel tres plures unitates temporis, inhabilis fias ad regenerationem.
  Pausa... Iuvenis cogitavit: "Qualem microfilm, fortasse dominus eius Hermes, aliquid ex arcanis imperii diffluere voluit?".
  "Ubi est fluoricus?" repraesentativum arthropodorum ex inopinato quaesivit.
  - heroica morte occubuit. Devoraverunt eum monstra, et proiecerunt in uterum gehennae. - Léo humeros suos pure humaniter humeros, quasi fili fasciculis ligatos.
  Singh trepidus reliquiis alarum membranacearum quae in processu evolutionis atrophia fuerat trahit.
  - Iustus es servus, et nunc primatu non indigemus. Tribuere tibi possumus. Attamen nobis superstitem ac etiam praemii occasionem dare possumus, solidissimum praemium pro paupere, emisso servo.
  Subito leo intellexit arthropodem non iocari. Extra testimonium non indigent, nec punctum in nutibus ante annihilationem - Sinhas, raris exceptionibus, non sunt sadists, licet immites sint in assequendo. Sed oblatio elit. Culex formicae prope ad mensam accessit, clavata claviculis et vectibus. Nuntios notas misit, et responsa accepit.
  Ianua aperta est et alius arthropodibus intravit. Purpureoque gemmis auroque nitebat Uniformis, et purpureo pectore fulsit hexagonus. Videri potest quod haec erat nobilis dignitas, ultramarshal similis.
  "Quantum temporis praeteriit? Videntur exploratores ubique habere et multum sunt. Probabiliter, facile etiam meam identitatem figurarunt?"
  Eraskandar contremuit, post urit levem frigus sensit.
  " Vestigia entis in aula non possunt esse, sed quidvis logice computare potes."
  Singh super goggles eius induit et in sella oversized recubuit pro tam fragili corpore. Spectant nuntium oportet. Tum exuit et captivum egregie compellat.
  - Hic igitur, amice noster, assignationem tibi damus. Primum ad dominum tuum Hermem redi. Aliquid notificare debebit, et ubi plus informationes habebimus indicabimus. Sed hoc non est ita magnum. - Vox insecti mutatur sono prodito fucato contempto. - Pro Kulamanis iam multum delatores habemus, modo non satis monetae pro omnibus. Praeter pecuniam, promissis pascere debes, quae non semper operantur, sed utilior. Praecipuum nostrum munus est contactum ac tactum cum amico tuo et mutua noti- tate Des immer Konoradson, hac magna sorgo.
  "Wow! Quomodo scit hoc?" - per caput Leonis emicuit.
  Videtur, Singh mirum animadvertit.
  - Etiam catulum scimus. - Fit sonitus strideor et foedior. "Numquid putasne tam facile stalzan ad seducere et tunc graviagram mittere? Tuum officium securitatis omnino impedit omnia signa ad hanc mundi partem, etiam nostri artifices omnia quae possunt facere non possunt. Nuntius impeditus perscrutatus est. Tunc ipse Fagiram Sham nuntium pro te misit. Pedem validum in Department throno custodiae habet. Ante omnia computavimus, quod ille idea, non tua fuit.
  - Tu ergo, qui me solebas ab initio usque ad finem? Lumina volvens, Léo molliter stridebat.
  "Non, non plena custodia, alioquin cum purpura constellationis classe non supervacaneum certamen accessissent." Singh molliebat sonum suum et liberius locutus est. Arthropodorum genus vanum mendacium esse mutum. Imo, potes informationes celare, amplas et callidas deformationes disponere. Sed sine summa necessitate iacens indignus est incola vasti imperii aureae constellationis. Motus orationis continuatur;
  - Fagiram iustus pupa inanis est. Hostis stalzans es! Et vir magnus egregiae datae generi tuo. Meministi, cum puer esses et monstrum in Colosseo occidisti. ceterarum rerum tuarum meminimus. Haedus "fluoricum" occidit, sine dubio figuratum est. Unus minus lusus, quia non est sinh. Léo misit nuntium ad magnum Zorgum, et ipse confidet tibi.
  - Dubito unam epistulam parvam satis esse fidei. - Eraskandar surrexit, caerulei muri iam adulescentem opprimere videbantur.
  - Si non, tanto te peior! Tunc primatum tollemus. - Singh dixit cum ingravescentibus. - De omni gradu senioris senatoris, servus et umbra esto. Videbimus te.
  - Bene, consilium bonum est, sed nimis festinatur. Leo iracunde caput movit.
  - Non nimium, sed bene. Servus es, et dominus te Dez dabit interpres bonum, Puer capax es. Hermes et Fagiram magni de te locuti sunt. Singh summo pede futui. - Vacui stulti sunt, tigrem in catulo non vident! Simulare fidelem illis et operari pro nobis. Est adhuc microchip in medulla ossis, sed iam reprogrammed. Te necare non possunt, sed te occidere possumus et omnem motum tuum indagare. Et cum Stalzanath evanuerit, nostro imperio consumpti, chip inactivabimus. Liberator fieri! Perspicuus!?
  - Multo perspicuius! Aliquam risus leo in aliquam posuere.
  - Deinde fac. Te ad dominum tuum transferemus. in posterum per ipsum et per nuncium nostrum recipies mandatum. - Robot usque Sinhu volavit et insectum vitreum gelata tradidit. Creatura proboscis demissa est.
  Curiosus erat leo;
  - Coniuncta? Et quae est illa?
  - una puella pulchra. - Intercluso vultu miranti iuvenis, Singh statim adiecit. Proboscis quippe in gelata tincta est, vox stridissima sonabat. - Non, Venus non est. Nimirum dives hic stalzan nobis pecuniarum notitias utilibus praebere potest, sed translatio eius in Terram rumores superfluas faciet. Puella e gulae erit (miles adulescens et duces non una stella altior es !). Sentio te de praemio quaerere velle. Respondeo: nunc servus non indiget pecunia, et victo imperio libertatem recipies. Sidera aurea, quam nos appellamus, bona agentia utilia sunt. Id cum pecunia veniet! An forte mancipium etiam fundus, cui inridere vis, potes! Omnes, tollite eum! Jam satis scit.
  Ad vicum, tacitum ultra marescallum Singhs arefacta est;
  - Mitte ei iterum servum torquem!
  Quatuor armaturae gruids manibus conglobatis cubita ferentes, fores inde petulanter protruserunt.
  Adolescenti sublato, tenui stridore sonuit Sync.
  - Ille tam gratus est, ego illum modo edo! Misericordia est quod sanguis eorum tam periculosus est, omnes foetidi sunt stalzans, et hoc unum est venenosissimum. Cogitationes eius non sunt inspectae, bene, nullibi currit, in laqueo est nobiscum.
  Caput 22
  Homo vult puritatem
  Cupio sapientum ac lucida sententiarum!
  Mundus est corona pulchritudinis;
  Tantum, utique, pro bonis!
  Non operabatur... Crudelis, malum saxum...
  Quidam scum pilam eius regit!
  Propitius esto, omnipotens Deus,
  Ne incidat homo in abyssum!
  Stridens, rugiens, crepitus, cubiculum implevit. Pars catonis plane extra imperium erat. Mareschal Sinha confusus. Fagiram, despectus, qui plerumque omnibus minimis irasci solet, e contrario tranquillitas permansit. In pessimi, tormentarii attoniti totam cameram operient et omnes avertent, etiam subditos radioactivos, non sine causa quod optimi fabrum hanc aulam aedificaverunt.
  Tumultu rursus quiescere coepit, sed tamen communi sensu valebat aut praedones sentiebant se quo casu exstingui possent. Sed oratio diutius fieri non potuit, et multi quam primum e laqueis cubiculi gaudebant, ut spree ante gravia certamina certaminum relaxaret. Cum "mammoth" ex aula effusa est, dinosaurus quasi stans in voce alta confluentem, linguam stalzanorum atrociter lacerans, quaesivit.
  - Et quid est hoc "Imperator magne", quod laudatur a servulis?
  Statio stans, quamvis stalzan videretur, erat clone, quae nuper ex incubatore emersit, hormona artificiosa facta. Mons musculorum est, et infans mens quinque mensum sepulchrali respondit voce:
  - Magnus imperator noster hic est, totus mundus ad eum pertinet.
  - Deinde, microorganismi, accipe plasma! - Ex fauce bruti extranei plura venenata viridia fumi nubila volaverunt, gravem fetorem relinquentes.
  Multi- clusi trabes et iaculatores et plasma-iorum peregrinorum statim rivos energiae letalis invadunt. Demersi sunt in quadratam multicolorem, ubi pueri callidi cum floribus et vittis tortis in crinibus adhuc vexilla fluctuabant. Explosiones, et in loco ubi pueri fiebant, erant tantum infundibuli cum acervis cadaverum fumantium. Vexillis deiectis, passim pueri ac puellae ruebant, multi ex iis vulnerati et cremati erant. Nemo tempus habuit animadvertere quo reditus exortum egrederetur. Accusatio valde pressa accensus est, moderante moderante ferendi qui moderatur ratem missionis in generante plasma - machinam quae vires monstri armamentarii monstri. Generator in modum coactus abiit, conversus in bombam annihilationis. Decem metrorum tyrannodroidum machinam infernalem lacerare curavit et in turbam proiecit, sed hoc non servavit. Generator monstrum explosit, monstrum destruens et simul incendens et dispergens in particulas elementarias mille creaturas confusas, conditionaliter rationabile, creaturas. Nervi pugnatorum intergalacticorum iam in ore erant, et haec explosio dumos ultimos avellebat.
  Mutuus coactus verberare coepit.
  Alienae creaturae se mutuo secant, liquescens et ustio, ab omni genere telorum. Cum sub divo proelium commissum sit, manifestum est multas hostias quaslibet sagittas inventas esse. Paucis secundis, plerique "hospes" interfecti sunt et pars notabilis complexi deleta est. Ab ictu maximorum criminum, ingentia et parva corpora in fumigans confracta sunt. Exarsere flammae floribus et arboribus mirabiles. Monstra quaedam circum euncta concursabant, quaedam abscisa membra titubantibus et convulsis permanserunt. Auium fontes sanguine sparguntur per tapetem et gramen. In nonnullis creaturis, sanguis in ambitu oxygeni facile accensus, tot igni vario exarsit. Aliae bestiae ad currendum concurrerunt, flammas circa eas spargens. Monstra, quae ex elementis radioactivis constant, per stragula et etiam lapidis lapidis intrita, et ignis menthoplasmicus grave officium metallicum devoravit. Flamma e radiis et plasmatis, certe mansura est usque ad omnimodam omnium adversariorum exterminationem, et tunc spatiis se implicare, totum spatium in systemate solari et circa illam cum mala energia totali interitus ferire.
  Feliciter stalzans in campum paralysin conversus est. simul Eroros cum vi clipei clauderet ordinem. Pragmaticus gradus fuit, si magna strages incipit iuxta tellurem Terram, tunc nulla stabilis nuclei atomi relinquetur ex toto systemate solari. Et ob hoc, etiam si evaserit, imperator exequi potest, et ita immaniter, ut melius sit statim cerebra excutere.
  Tellus esse sit! Sit ultramarshal et infinite fastidiens hoc foramine!
  Spoliare sed non occidere! Sed magna moles incisa et incisa satis est ad stimulum situ! In campo plurium chiliometrorum quadratorum, insulae continuo incendio, hominum mortuorum innumerabilium, plerique ne cadavera quidem, ut melius, foetida pulvere ac fumantia, fuerunt. Ultramarshal extus tranquillus erat, sed elephanti erinacei corde peruncti. Erat inter trabem vauiorum et pondero. Ex altera parte, fautores imperii prodicionis, ex altera, Fagiram et complices eius. Perspicuum est quod proditio summas potentiae rationes infecit et condicio simpliciter monendo dissolvi non potest . Etiam evenire potest quod inimicus principalis residens omnia informationes ab ipso summo colligit. Gravibus suspiriis a puero Vicario post se stantem, a cogitationibus distrahebatur.
  Urlik Eroros acriter vertit et iuvenem subito molli sono alloquitur.
  - Te, video, suspiro. Forsitan conspectum metuas cadaverum et sanguinis?
  Manu iactans negative, respondit Vicarius;
  - Immo vero doleo me non posse sine iussu tuo in hanc viperam incurrere maximam potestatem. Pauci, photon pauca cadavera... - Stelzan furibunda exclamavit. - Quam vellem totum catulum concisas!
  - Ita, sed facies tua aliquantum contristata est. Nostri ceteri de caede gaudent. Eroros sponte suspectum sensit et tensis. Hyperplasma gun ultramarshal etiam dolia prolongat, hologram ostendit in forma fluvii exclamationis multicoloris notarum.
  - Aliquid aliud me tristem. Nunc sumus proditores nostri magni imperii? Haec est terribilis! Illi qui constellationem purpuram produnt et Imperatorem, post poenam et supplicium, exspectant in carcere ultrauniverso in reactor hyperplasmico. Illic subjiciuntur proditores continui quanio tormentorum bombardarum. Experiemur ibi gradum doloris qui in hoc mundo praesto non est. Dolor omnes corporis cellulas penetrabit, nullo relicto moleculo. Pessimumque est quod nullus somnus, nulla quies, nullus halitus locus.
  Contemptim Eroros exprimit rictum (quamvis ipse horrendum nimis, etiam prae timore viscera verterat) inconsulta incuria iaciens;
  Timesne? Turpe est, turpem ruinam Purpurae bellatoris sidere timere Dolorem. et si ab hostibus torqueris, num frangis?
  Iuvenis stalzan inflatam pectus suum pathos dixit:
  - Non, non timeo dolorem. Sed aliud est hostium tormenta perpeti per diem, mensem, sciens citius aut serius finem habituros. Aliud est pro perdicione pati, poenam Altissimi omnipotentis Dei recipere et pro billions miliardorum annorum pati. In hoc mundo statim hyperplasmus ardet, atque ibi, in archivo doloroso, in infinitum ardet. Vna spes clementiae Magni Imperatoris.
  Carbunculus ultramarshal calcitratus reposuit lacertae papulae, et emittens hyperplasmicus etiam radium suum obsoletum eiecit, foedam animam exstinguit. Tunc Eroros, abscondit ironia, dixit;
  Bonus est imperator. Certe condiciones nostrae deditionis habiturum est. Noli metuere, sed viam inveniemus quae hosti perdat mortem.
  "Mori satius est quam otia prodi." Forsitan illos dum tumultus aggrediemur. - Obtulit micantibus oculis centurio iuveni.
  - Suus univocus est, omnes communicationem habemus impeditam. Satis explicationes, modo sequimini ordines imperatorum! Clamavit Eroros acriter.
  - Omnino! - Salutatus exactor, conversus vzdetel.
  - Si vis vivere et salvare singulos, mihi crede! Imperiali patrie semper ero fidelis.
  Ultramarshale iterum iubere coepit, si pugna stellata erat, saltem capitis servare necesse erat. Terrae autem adhuc germinabunt. In incursu, 90% hominum deleta est, et nunc plures sunt quam in oppugnatione. Si mille ex 40 miliardis supersint, iterum 40 miliarda in 300-400 annis erunt. Iuvenilis aetate ad Stalzan hoc relativum, innumerabiles certe amores habuit. Sub conditione superstitionis, homo non maxime credit in alio mundo esse vitam post vitam. Omne autem quod destruitur, velocius aedificatur. Ipse bellum cupiebat, mille iam annos magnarum bellicarum, pauci veterani gloriosi anni rapidi imperii spatium. Etiam sine senescentis, multi ex illis, quare vitam suam obstruxerunt viam, alieni malitiose susurrabant - karma vastata homicidiis. Sed talia Eroros non erubescet. Tam iucunda est et venerea ut annihilent milia, decies centena milia, billions parasitorum intelligentium quae universum unum cliccum globulum implent. Ad Imperatorem ipsum quoquo modo pervenire necesse est , tum fortasse expeditioni poenalis contra Singhs committetur, quamquam hoc iam magnum erit bellum.
  Heic est Fagiram. Atra tremit sudantia vultus leviter.
  - Tu ridiculus quidam es. Forsitan haec provocatio populi tui est?
  - Quasar, non devorabis! nemo populi mei intercedet pro indigenis. Eroros dixit fidenti sono fulgentibus oculis.
  - Domine! Et recordatus sum, quomodo a poena mortis liberasti quod vocatus est puer stellatus, qui in perpetuum debilis filius civitatis decurio. Mecum non erat, alioquin ordinem vestrum violarem. Quaenam haec est mira mollities? - Fagiram foedissima physiognomia dedit suspicionem.
  - Causae illius fuerunt. - Modo interpellavit, intermittens populum suum nescire se de hoc argumento non loqui Eroros. - Et generaliter, cur hos nebulones, ab omnibus universalibus eriges collectos?
  - Hic stolidus prin- cipes excessit. Conventum cum Caesare proponebant. Utinam scias quam vacuum sint haec saxea. - Praeses inflavit genas, digitum torsit ad templum suum.
  Ultramarshal respondit logice:
  - Stultitia servi plus est, sed mens est minus! Respiciens addidit. - Gerlok ubinam? Subitis defensione consilium tulit?
  "Necessaria quoque mandata dedi, quantum permittunt opes. parati sumus defendere. Moneo te, marescalle, ut inire tractatus. - Improviso, Fagiram melius.
  - Uno, ultramarshal, secundo, melius est tibi facere. Eos hic invitasti, melius te norunt, praesertim Sinhis. Quousque venis programming ea? Suspiciosis oculis Eroros coarctavit.
  - Bene! Cum tam ignavus sis, ego cum illis agam.
  Intrepida interrogatione relicto, gubernator marescallus ut rat e domo ardente abjecit, et ad sydera prorupit. Sed dum Sinhis disciplinae speciem adhuc retinuit, reliqui vultures stellae in statum hystericae mentis excesserant. Fagiram stellata oppugnata est ut primum aerem planetae Terrae reliquit. Fortunate, vel fortasse infeliciter (melius esset si nothus mortuus est!), hi tantum parvae pugnatores erant. Accepto damno, navis in praesidio Singh classis abiit. Vehemens spatium fibulatorum, compluribus praecipuis principibus amissis, planetam oppugnare decreverunt. Tamen stellae Aureae Constellationis viam ad fines suos obstruxerunt. Sinhas multo fortiores erant quam fasciculum piratarum et mercennariorum omnium plagarum. Classe multo expeditior, ceterarum turmae, cunctantur. Privatores et latrones clamaverunt, omnibus linguis minati sunt, verba mala sibi invicem per omnia vagantes. Sed proelium ire non ausi sunt. Constabat aliquem junkyard maximam partem spatii cum vectoribus suis delendam esse.
  Utrinque suspenso concrevit, decies centena millia stellarum paratae quintillion watts energiae letalis quovis momento evellere possunt.
  Collisa in coelo spatii concrevit animalia;
  Quanquam quaedam mens esse videtur!
  Sed ars tendit ad fines malos;
  Dolus praeesset, non honor!
  ***
  Spatium perfunditur flammeis iridescentibus, qui colores secundos mutant.
  Gehenna, coruscus et vorans omnia interiora, carnem opprimens. Volcano quod intus exurat omne quod vivit. Quam omnia nota sunt! Sed hoc tempus, maybe infernum est realis? Patientia - iamque dolor conquievit. Vladimirus palpebras aperuit. astriferum caelum videbat se putabat. Oculos obstupefactus clausit, ac deinde iterum eos nisu aperuit. Immo peregrinum cernit astriferum tapetum. Instar originis, pretiosis coronis luminum coeli condense. Caeca et clarissima decem millia stellarum pravitate vacillant. Ipsum corpus in vacuo volitare videbatur, subsidium non sentiens. Novus aspectus ita perculsus est puerum ut a veritate disiuncta conscientiam amitteret.
  Cum facultas cogitandi rursus ad eum rediisset, iam motus animi compos erat. Rursus humus erat solida, pedibusque certabat.
  Visus coram illo non fuit pusillanimis. Primo puer delirare putabat. Urbs magnifica, caput Dinazakura galaxia, in omni venustate eius apparebat. Luxuriosa multi- kilometra skyscrapera, templa gigantea, statuae inestimabiliter gigantea, cascades hortorum et fontium, machinae luminosae, tabellae colosseae quae quinquaginta stadia Olympica et multo plura aptare potuerunt. Si decies diversorum generum variarum profusarum aircraftrum addas, tunc puero quattuordecim annorum ineunte saeculo XXI, hoc iam ultra omnem modum erat.
  Sed nec erat metus. Extrema trepidatio, atque etiam inenarrabilis delectatio tam ineffabili varietate per manus intelligentium aspectu. Omnia in hac metropoli erant magnifica et venusta. Plures stellae in caelo lucebant. Clarissima stella roseo-lutea, duo viridia, una caerulea et duo fere invisibilia cerasi sapphiri, quae natura in tanta luce est. Sed, quamvis fortis lumen, oculos non laesit nec calidus erat. Temperatura iucundissima est, aura levis frigido spirat.
  Puer stratum septem coloratum demisit, pavimentum stratum ex floribus, statuis, multicoloribus lucernis coruscum, tegulis crystallinis politis. Nedpes, filiorum plantae levissimae sentiuntur, etiam fortasse lubricae ut glaciem, lucem cedentem, sed feliciter non nimis calidam.
  Omnia in hac futuristica metropolis erant speculi scintillantes et splendide splendidis, etiam dispositiones purgamentorum in specie animalium et avium exoticorum factae sunt. Aperuerunt os suum, et rudera in eos coniecta comiter gratias agebant. Cum Vladimirus calceamentum de caliga mini-militis liquefacta et perversa, avis scavenger e sidewalk quasi aqua desiluit. Caput aquilae erat, sed rostro rata portione, corpus ovi striatae in tribus ordinibus laeto petalis effictum. Singuli ordines colore et figura fruticum differunt, et alae colorem habentis sicut video ferebatur. Pluma et simul floridus scavenger calceos infatigabiles deglutivit, melodice cicadarum;
  - Nulla causa dubitamus nosmet ipsos cruciare! Nullae guys desperatiores in universo mundo sunt! Veri homines purgamentum iactant - alienum stalzan occidere! Stalzan alium occidere!
  Vladimirus trepidans manum ad "scavenger-prima donna" elevans dixit:
  - Mirabile in homine est, quod non lepido miratur, sed a vulgari percutitur.
  Mirum tamen est quod gravis officiorum militarium calceamenti dissoluta est, nec ipse nec parvas etiam ustiones accepit. Sed non videntur vestes nimium tulisse, quamvis luxuriosus jumpsuit quod perierat. Sed superstite aliquid, et non adeo puduit incedere civitatem subucula et bracas acri, veste solito puero in aestu.
  Quanquam Vladimirus nudis pedibus impeditus est, quae valde incongrua sunt in urbe principe, ubi omnis statua, currus, fons, compositio, haec vel illa structura splendidis carnosa luxu fulsit. Velut mendicus ragamuffin in regione S. Petropoli principatus, invitus erubescis cum aliquis ad te accedit.
  Extemporalis in plateis pauci sunt pedestres, maxime pueri. Cum haec una e mediis scopulis metropoleos eminentibus stalzans consedit. Tempus erat quo mini- militones breves ferias eduntur, ut cognoscant saltem exiguam vitam sine exhausta exercitio, ut infantiae gaudia sentiant. Insuper hoc breve tempus feriarum, ad tempus vallorum comparatum, quoddam incitamentum fuit ad bene gerendas in studiis et ad pugnandum exercitationes.
  Saltem modicam opportunitatem temporis administrandi vestrae discretionis felicitas est! Ita prorsus ut visus innocens ridens latinas, quarum multae laete ludentes, etiam in aerem volitabant, somersaults fecerunt, hologias kaleidoscopicas circumagentes solvens, urbem magicam mirabilem idyllicum aspectum dedit.
  Tigrov voluit ad eos accedere et duas interrogationes quaerere, sed timuit. Timebat ne pacifici, pulchri sicut elves, pueri ac puellae in suis micantibus vestibus indumenta non tam pacifica essent quam prima specie videtur. Praeterea, plerumque non est proprium hominibus; etiam puellas ludos bellicosus apparenter ludebant. Verum, videtur quod genera fabulosa et anime-fantasy explicant, non pugnas hominum factas. Singulae proiectiones holographicae erant magnae et tam clarae, singulas duplices incredibiliter. Quae vere videbantur, et revera, alicunde in aere fabulosa, arces, munitiones et domus apparent, et tunc evanescunt.
  Obstupuit puer, quod videbat, ambulabat et ambulabat, perseverans ut urbem exploraret. Quae arbores sportulae mirabiles decem et centena metra florum cum fontibus et volatilibus animalibus in maenianis crystallinis pendent, in sole cum multi- fingitur vibrante. In petalis florum, variae variae picturae mobiles subinde apparent, frequentissime artes bellicae variae peregrinae, vel pugnae in stilo retrogrado.
  "Forsitan haec sunt agri vim!" Putabat puer, templa confricans, cerebrum ex impressionum abundantia fervere paratus erat." Luminaria plura hic sunt, talis fabula lucis et colorum in nostro orbe non producibilis est: quid mirum? fingens creaturas mentis induat eas! "
  Hic est una e aedificiis sphaericis suspensis septem cruribus, foliis ancipitibus, lapidibus pretiosis efficta, quaelibet vexilli Stalzani colore depicta est. Altera structura fiebat in modum stellae septem acutae et lente circum axem suum versabatur. Alia aedificia apparebant sicut arbores Nativitatis, placentae cum facibus igneis et cataractarum tempestatum multicolorum, fluminum gigantum in stratosphaera attingentes. Fontes quidam gigantici, in variis monstrorum gemmarum alienigenis specie, conflati metalli et peregrini vapores laser trabibus illustrati evomuerunt.
  Tabulae inferiores aedificiorum luxuriosorum plenae erant colorum introitus et exitus cum nominibus in tegumenta positis. Et quod mirum est, omnia nomina plane clara sunt: popinae, tabernae, sedium omnium ordinum ac generum hospitii, varia officia. Multorum temporum aucta et incomparabiliter delicatior Avenue Centralis praesidentialis Moscuensis fuit. Tigres tunc admodum parvae, vagae recordabatur, et nunc ad litteram, oculos devorabat fulgentis imperatorii splendoris. Nimirum hic multa analoga in terris non habuit. Age, qualis hominum artifex disponet pinnas, domunculas et stagna cum vario creaturarum et ineffabiliter formidabilium monstrorum capite demisso. Etiam FORMIDULOSUS est, omnia in capite tuo collabentia videtur.
  Una elf puellarum super eum volavit, calceo lucido leviter percutiens. Vladimirus leviter inflexus, iam fessus erat, aliquot milia passuum pedibus ambulabat.
  "Tu probabiliter non diu comedisti, bellator stella," puella angelus sonavit campana argenteo.
  ambulationes si forent, plane submovebantur; Ut videtur, in futurum ultra-metropolis, de idoneitate corporis nimium curabant. Superficies autem asperior factus est, et nudis pedibus prurire et psori coepit. Vladimirus quidem vere manducare voluit, quia plus quam diem sentit se esurire, excepto illo .. .
  Sed quis scit quam diu in niger versatus est.
  Via plena est machinis vario vocationum: "Tempus est edendi!".
  Vladimirus statuit:
  - Duae mortes fieri non possunt, et inani ventre nulla vita est!
  Una tantum machinae adeundi erat, cum tres dimensiones proiecturae puellae pulchrae septem-coloratae statim alis apparuerunt. In sermone, ut videbatur Russica, nympha mira dixit;
  - Quid velit parvus, nisi fortis victor universi?
  - Comedite! - Honeste tigres dixit in oculis pueri caeruleis, nitor esuriens legebatur.
  - Statuto tuo serviente centum et quindecim miliones productorum. - Fabula est pipia, addens alis magnitudinem.
  - Tunc Kremlin glacies cremor, lemonade, sucus, placenta et scelerisque. - delectantis tomboy balbutiebatur.
  - Et quaenam genera? Specificare ordinem! - Duae puellae erant et magnae natura risit.
  - Quocunque, dum sapit. - mussat tigrides inermem, spargens inermem arma.
  - Suavissimus? Secundum amplissimum vexillum? - Videtur quod servi cybernetici plus semel habeant clientibus obviam, qui non intelligunt quid velint.
  - Ita! - Vladimirus cum subsidio cecidit.
  - Leva manus tuas, vide ante directum. Vel identitatis personalis tui, mini-miles, exi. - Nymphae holographicae in voce dixerunt.
  Sustulit utraque manus puer. Lumen obscurum flavum connivuit, ut videtur, lustrabat.
  - Identitas tua in schedula non apparet, schedulam militarem personalem non habes, ut serviri non possis. - Puellae strinxerunt et statim purpureum verterunt, arma traiecerunt in gestu stalzans prohibitivo.
  Vladimirus e machina sclopeto raptim discessit, calcibus eius in sensu litterae verbi ardebant. Spectat identificatio technotronica communismi. Tigrov consedit in ambitioso boudoir, gibbosus, et in palmis mentum nixus. Cogitatio... Futura in tristissimis coloribus extracta. Solus est in alio galaxia, stipatus alienigenis, rebus pejoribus quam praedatoriis, ferae. Et nulla idea salutaris in mentem venire potest. Oliver Twist melior erat Londinii, ubi saltem idem populus profugus ipse profugus. Et quo ibit? Dedere se potest, misericordia in carcere? Ibi certe pascent, licet ignominiose, per caligas.
  - Quid tristis es, photon? Quod video labia tua lambere. Vis videtur princeps-plasma in ventrem depellere?
  Insuetus puer micantibus vestibus manum extendit, subridens. Quam human! Facies stalzanenka rotundus est, puerile, minime malum, in tabula pro nutritionis propriae pellit, modo palmam nimis duram premit. Frons alta est, comae leves sunt, oculi caerulei multum distenduntur. Verum, nervosa perusta manu, tanquam ex ferro facta, os frangendi capax est. Vladimirus aegre se continuit, ne dolore nimio se ostenderet, manum quasi in tormenti vitio defixam esse.
  - Ita volo manducare!
  - Tu, ut videtur, a longinquis coloniis valde ambustus es, et species tua lacera, miro. - Iuvenis dixit compatiens in voce stalzan.
  Vladimirus coniecit bewilderednbsp; Feliciter stalzans in campum paralysin conversus est. simul Eroros cum vi clipei clauderet ordinem. Pragmaticus gradus fuit, si magna strages incipit iuxta tellurem Terram, tunc nulla stabilis nuclei atomi relinquetur ex toto systemate solari. Et ob hoc, etiam si evaserit, imperator exequi potest, et ita immaniter, ut melius sit statim cerebra excutere.
  te respicis. Vestes ipsae iam in locis fumare coeperunt, et cutis, conversa rubra, decorticavit. Sensus tecti ab radiorum localium, vel reactionem serae ad explosionem. Sensit gelidum tigres in ventre suo et tremula voce locutus.
  - Hoc coniectans, scelerisque in epicenter fui crimen.
  - Cibum summa celeritate accipiam, tum narrabis. - Puer currebat quasi in gradatim membrana, non tangens stratam viae sollerti ocreis suis.
  Cur Vladimirus confidere sensit in hoc Stelzan catulus difficile est explicare. Forsitan adolescentia et lacus portorium suum tulerunt. Cum novus amicus rediit, gemmas aliquot roseas eiecit, gemmas suaviter redolens. Volodka nihil celans narrare coepit, coquebat, animam suam fundere voluit.
  Stalzan puer diligenter auscultavit. Tam alta erat quam Tigris, et probabiliter etiam iunior erat. In colloquiis, purus risus in omni tempore decorum vultum lusit. Vere dentes pueri bellatoris generis iam praegrandes sunt, nive candidiores, radiorum luminarium plurium ab eis sicut radiorum relucentes. Cibus ex machina vendente sumtus evasit perquam sapidus, receptores exagitabat et appetitum loco satietatis exacuit.
  Vladimirus, cum dixisset, tacuit, iuvenis stalzan prudenter dixit:
  - Ita est miraculum simile, sed hic superesse non potes. Cito figuratum eris, praesertim cum cotidie computatrale reprehendo omnium personarum. Biduo abhinc, proxime ab ipso, facta est talis "plasma molentis", discerptae sunt stellae quasi per ignem superexcellentiam. Etiam e superficie, quomodo scissae naves coelum illuminabant, apparebat. Praecipuum bonum "chailnik" ultra lineam transiit.
  Stalzan puer Vimuru stella media demonstravit.
  - Nunc omnia multo strictiora facta sunt, totum regimen verificationis. Etiam et ante erat, in hendrerit magna. Certe machina haec etiam, sicut ceteri, cum hac amoris et iustitiae coniungitur.
  Estne id quod vocas secretum vigilum? - Vladimirus subridens, quam ridiculus notio amoris apud gentem sonabat, in cuius rei curriculo scelestorum fascistae sunt.
  - Imo plures rei sunt, et quisque loquitur de amore. - Puer superciliis contractis et oculis strictior factus est. - Sicut sensus communis ludibrium. Etiam pater meus, generalis oeconomicus quarti ordinis, pertimescit hasce rei. Age, festina. Dabo te.
  - Sero! Illic es, deliciae! - Sonuerunt sicut Hyenae sonitus grex.
  Plures figurae armatae videbantur materiare in aere sicut umbrae.
  - Super genua et manus sunt!
  Tigres percussa erat, statimque attonitus impetum accepit. Conscientia avertit.
  ***
  Evigilavit solum in officio inquisitoris. Interrogationes obvenerunt, non nimis expresse, licet sine minas supervacuis detectivum sono perpetuo affectuose loquerentur, sed econtra in corpore interrogati scorpionibus similes erant sensores. Si mentiri puer conatus est, incusatio versa est, multoque acerbius quam vulgaris. Aculei ad terminationes nervorum "scorpionum", simul recipis veritatis ope hoogramma dederunt.
  Quamvis dira impressio cellularum corporis discerptio (clamores magnorum vi campi soni undas madefaciendo suppressae sint), Vladimirus tamen curiosus factus est quomodo recipis veritatis veritatem obtinet et quomodo partes mendacii et veritatis esse possunt. Quanquam quidni? Ceterum conceptus humanus est; sancta mendacia et media vera omni mendacio pejora sunt.
  Post interrogationem, clausum est in cellula airtight cybernetice regente. Caput speciale Dicasterii Department Amoris et Veritatis, Vili Bokra, ardentem cupiditatem non habuit vel introspicere vel investigare phaenomenon curiosum obsessionis. Promotio ad hoc non lucet, et etiam missum negotium iter ad tale foramen ac Tellurem. Causae bonae fuerunt, ut crederent melius esse testem invitis carere. Quam? Occidite, et exspoliate cadaver in partes. Vendere cutem et ossa in foro "nigri", sicut homines, sed sumptu viscerum internorum quaestio est. Eaedem sunt, sed omnes partes corporis Stalzan bioingineae factae sunt. Imo organa haec plene non laborant, nisi ut amentes inveniant, sed in hoc casu metalli processus non valet. Praeterea in stalzans omnia per se gignuntur, propter hyperactivam cellularum caulis. Assistens accessit cum opinione;
  - Cur lucrum amittimus, extra kulamans non nocebit. Unum genus est quod iam diu stalzanka a nobis emere voluit.
  - OMS? - Et grapheocrate scidit mentum ad latus, vox ejus ad susurrum anguis decidit. Fortasse Aegidius?
  - Ita ille! - Puella scintillam e sub unguibus emisit et isotopas radioactivas pictas.
  Stalzan contemptim exspuit, vertens armillam scannam deflexit.
  - Foeda mixtura scarabaeorum et primatis.
  - Sed ille tam dives est, ut honorarium purpureum constellationis civitatem emerit. Assistente chuckled leniter. - Etiam calidae feminae nostrae ad eum in lecto saliunt.
  - Bene, sed inspecta periculo, pretium in multiplicatione solvemus. - Gratulatio facta multum significantes pausam addidit. - Si concordat, hoc solum erit initium.
  - Blackmail? Sane quantas tabulas faciemus. - Stalzanka parvam muscam emisit, quam semen papaveris minus ex anulo fecit, octo figuram tacitam in aere fodiens: "Omnes intuens, notandos et technicas rationes ad operationem paratae sunt.
  - Conicere possum cur ei egeat. In hac re satis multa "musculos inflare" potes. - Officialis poculum in os tetricum misit.
  Id quam celeriter humani pueri fatum esse decrevit.
  ***
  Re quidem, non obstante successibus amatoriis apud feminas stalzan, cantharum hirsutarum cum simia facie Aegidius foecundam impressionem fecit. Videbatur etiam luxuriosa uniformis taeterrimae effigies absurde tendere. Cum Vladimirus in involucro sarcinario ad villam remotam trahebatur, puer ad litteram timore tremebat. Placida cura Aegidius vigilavit. Sensit eum timuisse puerum ac vim plane timuisse. Viscum naso vocem foedam in aurem.
  "Video te trepidare, paulum stalzan. Noli timere! Maximam metum in ultimo servabo tuum. Maledictum spurium de bastardis gente invasorum! Pro omnibus peccatis tuis, et pro peccatis propinquorum tuorum lethi plasma mortis respondeas.
  Horruit tigris.
  - At ego non sum stalzan, sed homo...
  Auriculae scissura rugiens praecidit sententiam.
  - Tu, stalzan, mendacem rat! Monitus sum te ut dominos macacas vexare velis et habeas difficultates cum Psyche. Hoc est, meus es tu, et pro perditis propinquis recuperabo te. Primum senties qualis sit servus esse, deinde augere dolorem tuum. Exime eum, et torquem indue.
  Tigrov ablatum est et deinde servum fictum ad barcam misit. Ibi, sub solis radiis, lapides in lecticis vel carris frangere ac trahere, cum gravi sanies ferirent. Videri potest Aegidium non valde phantasticum vel nimis iracundum circa negotia, sed non satis phantasma fuit eo plus quam ut difficile, paene vanum opus faceret, ad tam altam technogenicam gradum. Tametsi satis moleste fuit, RAPINA per 12 horas iactata vel lapides cum sledgehammer in tanto calore iaciens.
  Tunc vade in vacua castra cum caldariis acutis, qui nudis pedibus infantium cruciant. In hora prima, nudum vestigiorum vestigium, et dolor erat quasi foculum carbonum prope admotum. Cutem non solum decerpere, quia unus ex servis sociis misericorditer permisit eam cum tutela crepito liniri. Etiam insusurravit ei;
  - Nimis imbecilles es pro stalzan, genus probabiliter subjugatum ut nostrum est. Exterior vero vilis invasoris similitudo est ludibrium libidinis matris evolutionis.
  Convallis tristique adnuit.
  - Imo natura nobis iocatus est, vel Deus, si tamen omnipotens nondum propter conscientiae stimulum se conscivit, pro tali rerum universitate regente nocturnam.
  In nudis bonis dormire habui, cum totum corpus meum stridore post electricum incursus ab inanimali robot illatas, et creaturae similes orcis notis e ludis computatoriis prope dormientes erant. Advenae servi pro lana tantum lubricam habent squamam piscium, e cuius tactu puerorum pustulae plantae dulciter refrigerantur. Quamquam in ieiuno ploras: tota victu una tabula amino acido, paene statim in somnia incidas. Sed somnium post duram diem brevis est, quod non vacat vires reparare, excitans ex tortuosis quinque diversis coloribus fulguris e flagellis cyborgi manantis.
  Haec omnia terribilis! Occidere volo, simiam arthropodibus iactare in ventrem ardentissimae quasar!
  ***
  Post venditionem actum, dux vigilum quartae classis "X" erat in magna mente. Sed ille incassum levatus est.
  Ad litteram, paucis horis post, captis coetus irrupit in officium, legis famulum duplex animo torquens. Post recentem pugnam, pretiosa tropaea capta sunt, quae clare indicant nexum Generalis Vili Bokra cum intelligentia Singhs. Et ille carnifex in victimam conversus, sibi plene experta quae hic tortorem in aliis animantibus saeculis tanta conata est voluptate.
  Caput 23
  Verene honor
  et non inveni in caelo
  Cordis cupiat ultionem
  ut salvet mundum!
  Postquam consentire pro Aureo Constellatione laborando, modus Leonis Eraskandar pessima fuit. Contra, ratio exploratores ludendi valde tentat. Debuit spectare membranas in Terra ante incursionem factam. Inter eos etiam series de Stirlitz evenit ut omnino attrahenti, non obstante defectus pugnae, proeliorum, vel speciales effectus animatos. Est ridiculum in talibus ludis intellectualibus, cum personam geris, non esse simulas qui sis.
  Aliud malum est, nunc ad annihilationem fuse undique alligatur. Quisquam neglegentior motus ac...
  Non cogitandum est melius. Immo et Guru recte dixit: quis non periculum est neutiquam quod sanguinem bibendi vitabit, donec vomitus est, sed Campaniae cautione non sorberet!
  Quamquam planeta latralis a stellis undique cingitur, semper via est ut in obsidione etiam ingrediatur. Pro tali translatione, Singh nuntius gravi officio trailer uti iussit. Fere hae sunt submarines gigantes robot continentes. Hyperspace volant per ruinam mutilam 1.5-vector, quae industriam salvat, sed formas vitae organicas necat. Hic autem hyperjump modicum tempus habebit. Brevibus interiectis, est casus superesse, licet in periculo gravis iniuriae.
  Insectoidis praefectus usque ad auriculam suam obsessive stridore pergit;
  - In speciali camouflage sectam eris, cum superficies intuens adiuvabit et in vacuo temperatura oneris custodiae te durare non sinit. Deinde, exonerata, movebis ad locum notum sicut castrum magnum roseum. Illic occulte abscondes Hermem expectans. Tunc recte in Terram redibis.
  - Et si spatii valde custoditur? - Eraskandar, cogitabundus spectavit ad hologram spectans spatium ostendens.
  Has interrogationes debes tibi resolvere. - Subridens, proboscis tortisque sinh. - Et roseum castrum murus repercussus suum habebit. Mitis, libidinosae dominarum in vultus.
  Leviter tensis leo, non sincere dixit;
  - Non sum ludas gigolo. Satis, videsne, fortasse Hermes veniet, affectum puerorum sentiens?
  Insectum gelidae et manifestae taedii cum silentio obstupefecit;
  - Scitis, vos primates suos mores habere. Hic habemus sexum fortiorem foeminae, et habes saepe pure formaliter mares. Zorges autem sunt geneticae ludibria.
  Frustra porro disputare. Oneratum sine casu abiit. Merces transportata in hoc casu non magni pretii est. Sic, potes in eas exarandum et relaxandum. Puer id solum fecit, in speciali spatiauit commodius esse camouflage in cistas metallicas cum oneratis materiis rudibus. Somni deus omnipotens, Morpheus, velamen obumbrat, Avertit sensus arcte.
  Interim statim ac oneraria oneraria basi relicta, aer hyperplasmatis odoratus est. Starships Navy Imperialis ex variis punctis apparere inceperunt. Sinha munus munerum aestimatur. Graviter credebant aliquot duces corrumpere statio tuta, circa medium galaxiae. Attamen systema iteratae duplicationis systematum securitatis, praesentia structurarum parallelarum, tum parvitas et defectus principii iam corrupti magistratus totam rationem dissimulationis irritaverunt.
  Multi corruptorum imperatorum ratio oppugnationis interfuerunt. Estne verbum aliquod valentibus insectis intelligentibus datum? Accipe depositum et projice illud, et dic secreto vigili tuo quod fuit laqueus subtiliter modulatus ad eternum emulum.
  Hae sunt naves longae Purpurae Constellationis, una visio praedatoria, cuius trillions systemata habitabilium universi tremunt.
  Impetu perculsus Ultramarshal Digger Violeto mandatum est. Crudelis, callidus dignitatis, magna mercede accepta, statim informationes ad Super Ministrum "Belli et Victoriae", necnon ad throni Donec Donec. Haec est bona via abluere simulque te ditare sumptu arthropodi "acellis". Classis Sinha ingens est, et basis media a tempore belli magni est. Multum laboris capit extrahere hunc induratum tumorem. Vigilantia insectorum hebetans, Digger gratissimum graviogram misit.
  Fratres, gaudete! Nostrae stellae pervenerunt ut una vobiscum certare pro sancta causa, clara democratiae specimina!
  Haec fraus arctas copias efficere potuit et incendium gravem omnem perdentem patefecit. Prima pugna secunda in decem milia navium longarum sunt. Stalzany inceptum firmiter occupavit. Et tamen eventus pugnae statim non certus est, quamquam superlinkor praetoriae centralis deletus est, et fere blank cum globis synchronis emissa, dux in ea non erat.
  Quorum numerorum praestantia utentes, Sinhas defensionem constituere conati sunt, dum contrarias res non neglexerunt. Damna utrimque ingentis inter se fuere. Eventus pugnae graves dubitationes movere potuit. Sed callidus ultramarshal semper scurras in manibus habuit. Cum onerariae stellae a correctoribus impulsus praeter robots reguntur, radiophonicis machinae Purpurae constellationis straverunt linearium cumulatum. mineralia, quae Sinhis mittere conabantur, non erant tam simplicia. Ex hac materia rudis, cum in aliud medicamentum inmiscetur, species auctae modificationis antimatteri orta est. Data magnitudine perampla duorum onerariorum submarinorum, catastrophe huius magnitudinis consecuta est explosio aequipollens potentiae bombae thermoproenae. Preon missilia iam inceperunt servitium cum exercitu constellationis Purpurae. Et unicum crimen in principio fusiones preontis (quae interpreon impulsum in hyperstringibus compacte inclusum incomprehensibiliter emittit) crimen, quo maiore desiderio strategists Purpurae Constellationis, iam superiore proelio adhibitum est. Ergo hoc in casu necesse fuit eorum substituto uti. Agri vi illapsum ita laboraverunt ut vehicula automatice transierunt. et inter tumultum pugnae, ne quis clypeis tegentibus ingentibus spatii retractare moleste ferat. Et hinc est consequens, duo gigantes concurrerunt, industriam centenariorum miliardorum Hiroshimae solvens. Basis erat proprie abrepta, fere scindens planetam. Defectio validi munitionis, mors ducis, destructio cybernetica ditionis officium suum fecit. Terror orta est pluribus superstitibus stellarum aurei constellationis. Sinham visum est iterum adhibita crimina monstrosa Preon, id quod significat ex imminenti exitio esse fugiendum. Praeterea fragmentum massae quadrantis solidum de planeta decidit. Iam immodicus factus est, ut viderem ingentem orbem diametro Saturni unius et sesquipedem scindentem. In superficie fragmenti, sicut hydrargyrum e thermometro fracto patulo, peregrini territi fugerunt. Multaque, aut vento rapido reddita torrens.
  Nimis recens memoria quantae tantum bellicae operae sint. Itaque spatio discurrunt et stellae Singhs fugiunt. Hoc terrore effecit ut cum dignitate pugnaret.
  Hic sunt tria insecta territa in proelio pro evasione vasculi cum clamore:
  Sit nobiscum princeps plasma! - Volaverunt in cubiculum redivivus, ubi statim resoluti erant in elementa singula, mittens flumen ad processui reactoris hypernuclearis.
  Inter morientes homines et pulchriores erant. Exempli gratia, praefectus ab Affek genere, capite ermino haliaeetus similis, et abdominis instar trium gemmarum Astra iunctorum. Quae cum fugeret aestu, in acutum clavum fractae pellis impingebat. Transfossa est et decor, sicut papilio in acus, graviler moriens, speciali igne hyperplasmo genito effugere non valens. Haec flamma, in processu reactionis externae, energiam vinculorum intranuclei et intraquark partim utitur, quapropter etiam illa quae in principio urere non potest, urit, praesertim in condicionibus vacuis.
  Trium-sex feminae suae familiae meminit - masculus et neutra, necnon soboles coniunctim expressi. Quid illis accidit - concidit trias, luctus, dolor, mors! Flos ermine per vim susurrat;
  - Dimitte Altissimum Triumviratum. Sed ab omnipotente Deo dicitur quod in bello lapsi amantur .
  Caro urit, nec iam vires quiritare, susurrare, Sensus sensim linquit, anima, cinerem de corpore linquentem, Invisibilem capitisque vale;
  - Credo in alium Universum omnia multo pulchriora et meliora fore!
  Peregrini, immani horrore correpti, inexorabiles navium hostium immitis ictus perierunt. Starships in aerem exortum sicut bullae metallicae rumpentes, spatium igneis spargit. Singuli globuli metallici, inter se attracti, in originalibus globulis lucidis complicati sunt, ac dein spatio volitabant.
  Foemina generalis e Constellatione Purpura venenata compendiaria;
  - Adoramus pulchritudinem, sinhs in grana convertimus! Ornamentum apud nos - zapulsarim classis summa!
  Creaturae omnium plagarum circa stellas discurrentes, exempli gratia, Mukiviks mammoths palmatis similes, Synchs in hypertitanos non satis agiles conculcans. graviolazari eos excutere responderunt. Metallum magis ac magis ardebat, undae igneae in rivis eam transibant, victimas strepere et salire causando.
  Pauci, plurimi evaserunt. Nonnulli, hyperjumpum ingressi, in centra dense sparsa coelestia involare. Olim intra plasma furibundus naves evanuerunt antequam dominis suis tempus exitialem se cognovisse errasse.
  ***
  Inter haec tumultuaria, Eraskandar obdormivit nescius onerariam suam ad letalem ruinam inexorabiliter irruere. Exhaustae ultimorum dierum experientiae signum suum reliquerunt in somnio. Habuit insomnium...
  Hic iterum in caliginoso claustro subterraneo munito propter scelestos praesertim periculosos inclusus est. Primum carnifices indigenae ad negotia descenderunt. Torquent ac cruciant inepte. Traditum, vetustum eculeum, ubi, gravi onere cruribus alligatum, illud evellebant, brachiis et scapulis contortis, evulsis articulis frangentes. Ignem deinde accendunt, horrida pueri vestigia adusta, pedes ad ossa adusta, candente flagello corpus adurens. Valde dolendum est, odor carnium ustionis replet cubiculum, eoque in loco, ictu filo acuminati cutem inciso vix percipiuntur. Tunc carnifices conantur extendere in eculeum, ligamenta torquendo. Imo dolet quidem, sed praeter dolorem odio et ira premitur. Cum tortores angulum inclinationis in eculeum mutaverunt, lev, vacillantes, emissam, mancam non parcunt, pustulae crure purpureo, unum tortorum in maxilla confodere. Ictus ille bonus et duodecim dentes ex ore obtuso quadrato evolaverunt. In eum candentes virgis caedebant carnifices, fractis totis costis. Alius puer iam pridem mortuus esset, sed ipse vivus remanebat. Carnifici eum cruciabant, salem et piper in eius vulnera fudit et ardet, electricum vomitum per corpus suum transivit, fumus ex vehementi impetu fumavit, candentis acus sub unguibus eiecit. In aqua butyri et glaciei liquefactae infusi, medicamenta psychotropica injecta, quae conscientiam et dolorem serum amittere non permiserunt, et aliis tormentis in Tellure notis usi sunt. Imo laeserunt, sed rumpere non potuerunt, nec verba pueri detorquere potuerunt. Cum per continuam nebulam scintillantem dolentem verba audiebantur.
  - Hominem dico te esse minorem quam microbe. Servum te stalzans esse dicis, dii tui sunt. Dic te paratum esse ad osculandum exstinguendum organum dominorum tuorum, et tunc omne tormentum illico cessabis.
  Ad ea septem annorum Leo Eraskandar coram carnificibus conspuit et contra ictus accepit. Quod quidem non potuit congruere auctoritatibus coloniae Magni Stalzanath. Filius officialis summi ordinis 4x generalis tam graviter debilis erat ut solum vegetativum exsistentiam ducere posset et non satis iusta est hominem occidere, tu quoque eam frangere. Vicum, ubi Léo degebat, jam destructum erat, omnes pagi incolae, cujusvis aetatis et generis, tormentis ac cruciatibus obnoxii sunt. Illi homines in septem acutis stellis crucifigere amaverunt, ubi lente ac laboriose mortui sunt. Quidam advenerunt cum urbanitate omissa in sacculum pellucidum in Sole; Tum lente per aliquot dies exuritur homo. Aliae quoque methodi reprehensionis adhibitae sunt, ut lente nos moveant in vacuum spatium in specialibus elevatoribus. Servus iste quoquo modo abrumpi debet. Hic puer claudorum pater est, cum capite generis oriundi amoris et veritatis. Graciles, magna ducis, aquilae vitiosae facie, sana et pinguiori capite punientium comitata. Stalzan risit indulgenter laceratum pueri corpus.
  -Tune es omnium hominum tormentorum genera?
  Indicum caput carnifices, leno, obesus Indus, caput Neanderthalensis corrigit, plumis rubentibus pluribus solutis, quae de capite moverunt, et resonaverunt;
  -Ego omnem dominum..
  -Nonne tibi dentes ad gumline EXERCITATIO? Dux derisive snorted.
  Non sunt obliti, sed percutientes maxillam eius confregerunt. Quid relictum EXERCITATIO possumus. - Carnifices forcipes e flamma fixi fuliginoso, mechanica terebrae rugientes.
  - Occlude, primate lobotomized. Partem tuam fecisti. - Aerem bulldog naso suo trahens et sentiens vehementem odorem tortoris combusti carnificis mirum in modum effudit. Quomodo nondum mortuus est?
  - Vivae nothus. et iuvantis corpus habet, et ante oculos vulnera restituuntur.
  - Corpus ab omni saevitia prisca discerpi potest, inprimis res est animam perdere, e deflagrare. nec hoc tibi datum est. Hic aspice interfectorem ducis filii tui, sed ne iterum feris. Verum tamen illi dolorem addere amplius non potes, et graviter ictus omnino prohibere potest. - Caput tortorum tam benevolo vultu intuebatur, quasi placentam de coquendo ageret.
  - Et cum hoc gelata pisce non ibo, sed cum eum in infernum cyberneticum mittamus, primum eum ferire velim. - Sententia Generalis Stalzanath ad literam venenum exstiterit.
  -Excellent, credo, te pulsum! - Tortor ludibrio, ut urka, pilum in victimam detrudere paratus, despiciens. - Sic infans gaude, cognosces intimum somnum et dolorem.
  Sumens puerum mutilum, carnifices in andronem traxerunt. In via, calcatis suis, combustis, cruribus mutilatis, digitos aliquoties fractis, adiectis doloribus infligere conantur. Sumentes elevato deorsum, cubiculum specialiter custoditum intraverunt. Et posuit eum in spatiauit, applicans ad caput suum sensoriis specialibus.
  Purpura constellatio tortor generalis despiciens.
  - Nunc motus collegae tui est, eum verbera.
  - Non sum collega tuus, mihi cum hoste armato certare laboro, mortemque ipse capessere, nec inopes torquere victimas. Haec limax est exceptio regulae.
  Ipsum veniam speciale do dolore.
  Primum, Eraskandar nihil videre potuit, tenebrae summae, graves, deinde ... murmurabant quasi mixtura symphoniae Wagner et funus iter. Puer armadam purpurae constellationis stellas vidit. Vultus sicut artificia hallucinationes Commissaris populi per tempus recessus, naves terribiles in tellure atrocem ictum emittunt. Formam inferorum vidit, et statim in variis proiecturas, quam multa aedificia contignatione corruerunt, quomodo pueri vivi cremaverunt. Ut matres caecae combustae vociferantur et saeviant, reliquiae vix viventium, semiversae in sceleta, circumferantur. Tum patria sua vicus, illae latinae et puellae, quibuscum nuper luserat pueriles ludos. Milites natorum capita cum ocreis confringunt, et seniores vestimenta sua lacerant et incipiunt perverse et crudeliter rapere. Mulieres praegnantes calce ventrem suum frangere, vel praedium querillorum de piranhas et praediis cum capistris in modum aspidis capitum contriti sunt. Et Léo non solum videbat et audiebat odorem carnium ardentium, sudor sanguinolentus proprie nares eius inplicitus erat. Cruentus metallicus gustus in ore erat, et cum punitor quidam violentam in os impulit, caput a transfixo dolore convulsum est. Talem leonem non ferentes, in hostes feroces feroces prosiluit. Solus occidere voluit, omnes necare, omnes triliones et quinilliones ex his parasitis bipedibus, qui mundum inquinaverunt, reperiunt et necant. Occide, ferire, lunge, adduc, incende omnes, crema!
  -Me odisse eos! Odi te! Mortem tuam volo! Morere! Morere! Exstingue!!!
  
  ***
  In somnio, Leo membra ita convulse vellicavit ut se auferret et vellicans e foribus periculosarum rerum repentinae fugamus. Sua causa automatice modus in spacewalk abiit. Quomodo hoc omnino accidere potuit, cur non programma securitatis cyberneticae laboravit? Semisopitus iuvenis mechanice dialed simplex compositum ostium aperiens. Cum in eo statu esset, sine cunctatione in ipsum transitum prosiluit. Is, nempe, etiam cum acceleratione, sicut cortex Campaniae, in spatium alienum et frigidum conjectus est. Parvum granum arenae, puer, excursus cosmico abreptus in immensum Oceani astriferi voraginem.
  Gravitas est res mira incomprehensibilis. Simile quid sentis in somnio tantum, cum voles sub imaginariis nubibus. et circa te vacuum est et inmensa torquibus igneae lampadis ardentes. Splendida lux decem milium, Astra meracius est. Litem licet levibus filtris ornatam, orbes densi radiantes perstringunt oculos, torvaque fortia efficiunt. Secta autem est una tela latae sententiae in loco aperto in fuga continente.
  Conversus puer vidit picturam grandis belli. Etsi sine amplificante optica, etiam magnae stellae videntur quasi mediae luminosae minimae, pictura spatium grandissae pugnae adhuc attrahens. Parvae, quasi parvae propter longinquitatem, stellae inter se funestae crimina effundunt, quae possunt incendere urbes, et etiam planetas. In miliones colorum luminaribus variae claritatis et magnitudinis coruscant, continue salientes et per spatium ruentes. Tum explosio sequitur duo onerariae impacta. Ipsa explosio nondum visa est. Fluctus levis non vacat attingere, et ictum gravitatis undae iam sensit. naves longas spargit. Sentit etiam quomodo corpus in spatiauit, quasi genuinum sperma balaena caudam percusserit.
  Leo sensit sicut ille proiectus est quasi gravis clava, quasi aliquid feriens in capite. Offensam expertus est, similem statui perfecto "exire", sed tamen conscientiam suam non penitus exivit. Cum magna semper increscente acceleratione puer ruens iactus irruit. Caro pressa, Eraskandar vix respiravit, paene acceleratione multorum centena Gs oppressa est. Conscientia turbata est, sed pertinaciter non declinavit, sicut ambulator astringit una manu tenens, nec permittens se in non-esse tenebras irrumpere.
  Paulatim lux undae factae calamitatis planetae eum attingere coeperunt. Sizzling lux sidera paucis secundis eclipsavit, inundans vacuum cum sanis megaplasmicis. Secta debilis tutela efficiens partem tantum ictum madefacit. Statim pusulatum cute comburitur, cum omnis motus manifestus dolor sit. In vacuo, paene indefinite in unam partem volare potes, tempus in secessu gravitatis plurium stellarum plurium volvens.
  Eraskandar ope Gvivio-Photon machinamenta minimarum litis in dive in dive et circumagi ad aliquam tellurem habitatam convertendam conabatur, cum hic quasi fungos post pluviam essent. Nihilominus, apparatiunculae litis in tumultu laesa apparet, et in arto vacui tenaci erumpere non potest. Inertem arma et crura iactare potes, hinc ad latus declina, sed hic, in spatio sine aere, etiam fortissimus homo velut inops infans videtur.
  Transiit hora, dein plures horas.
  Ego iam manducare et bibere volui.
  Patet quod si nemo eum tollat, tunc per saecula spatio adscendere potest, in glaciem vertere stipitem. Alia optio in orbita stellae ingredienda est, et haec est fuga decies centena milia annorum. Transfusor vel non operatur. Bene, moriendum est tibi! Imo non potest tantum accipere et mori sic, mediocriter in vacuo glaciali frigore. Consilium Sensei commemoravi: "Cum in re publica sis inops, vires tibi subvenire debent. Memento, non motus vehementis aut irae, non odium, sed tranquillitas, pax et meditatio chakras aperiant, corpus vi magica impleant. multa bona opera faciunt, iram, odium, libidinem vigorem in interitum et mortem convertunt.
  Guru ut semper est. Ita, remittere ac meditari pulchrum esset. Sed facere si odio et iracundia. Forsitan furor auxilium supercosmicam potentiam excitabit.
  Post omnes, cum primum atrocem iram expertus est et antea incognitae lymphatae impetus impetus, factum est miraculum: res cybernetica tria dimensiva corruit, in fragmenta putri. Monstra virtualis monstri ante oculos obversabantur et exierunt. Tenebris unda tegebatur , igneis subinde scintillis incisa. Deinde expergefactus. Facies carnificum confusae sunt, identidem computatorium duplicatum omnino defecerunt, quasi parvum crimen scelerisque intus explosum vel virus supervalidum saeviret. Sed Eraskander iam tunc intellexit furorem esse quod omnes microcircuites et photon cascades reflexores virtualis inferni incendebat, quod significat non solum cum corpore posse occidere. Spectat sicut Sensei hoc scivit et non vere eum magicas artes mentis docere cupiebat.
  Nunc iram ponat, odium per venas fluet - chakras et omnes aperient. Cum Sensei movere posset per teleporting in spatio, tunc etiam potest!
  Leo Eraskandar furore contracto. Totum hunc mundum, carnifices, stalzans, fautor proditores, deformes praedatorias alienas monstres excogitavit. Conatus sum sentire ultra subtilitatem spatii, sentire vacuum, sentire alias dimensiones. Intendo, obliviscendum corpus, nullum esse corpus. Aliqui Sensei et Guru discipuli iam moventia temptaverunt. Ipse autem cum plurimum valeret, quod de industria temperare non posset. Mentior! Feri furoris torrens oborta est, corpus vellicans acrius. Accidit! Mentis fugae imperium potens est. Et nunc ad celeritatem explicandam - et velocius ad proximam planetam. Puer tamen oblitus est hoc spatium adhuc esse, quod hic immensae sint distantiae, nec squamis terrenis comparandae. Non est in Terra centum metra volare, imaginationem simplicium tundentem! Etiam peritissimi Gurus pericula accelerationis imparatae intellegunt, et multo magis immoderatam paranormalem potentiam adhibent. Acceleratio infirma a minigrav compensatur. Haec causa non ad interstellar peregrinationem disposita est. Accelerat et accelerans, Léo vires corporis sui modum excessit, ac prope litem deprimebat. Acceleratio tria millia G excessit et respirationem paralyticam, interclusio sanguinis fluxum in cerebrum. Modo cogitationes et sensus interrumpunt celerem cursum suum. Visum est piscinam multi-ton in eius capite concidisse, perceptionem mentis oppressam.
  Cum potestatem habetis
  Liberum in manibus tenere!
  Non vincere te
  Tenebrae, quae mortem ac timorem seminant!
  Caput 24
  Fortis semper vituperant impotentes;
  Si ergo vis libere vivere;
  Confortate lacertos tuos, frater;
  Rem iure facere cum!
  Intra limites systematis solaris et in circuitu eius decem milia stellarum certaminum in promptu pugnae concretae sunt. Suspensi in spatio, nisi excusationis causa intenti, in pugnam ruunt.
  Nulla at consequat erat.
  Nemo tam amens erat, ut iusta velitatione funesta periculum faceret. Quisque tortor. Paulatim dimissa res videbatur. piratae tamen, multis principibus amissis, vacuam relinquere noluerunt. Nonnulli ex privatis, uno tempore, in ministerio imperii purpura constellationis erant, in bellis oeconomicis active participandi. Hi piratae sciverunt quam opulentum centrum galaxiae esset, cum densissimis formationibus planetarum, quarum multae nuper silvestres fuerunt, et nunc activae copiae factae sunt. Tametsi hoc aliud vacandum est, sed cum stella vehemens classis Stelzanath hic custodit, nulla pactio est quis praedones in cor galaxia mittet, et periculosum est agere periculosum. In discordia piratae postulaverunt ut Fagiram naves suas transmitterent, quasi gubernator Terrae totam galaxia regeret. Etiam praefectus hyper-praetoris ius non habuit ut turmas totius galaxiae independenter retraheret - eiusmodi decisiones cum "Bello et Victoria" department esse conectuntur. Lites pugnaciores factae sunt, nonnulli ex privatis imperatoribus negotia cum submarinis militaribus aliorum mundorum inierunt. Ibi quoque pugnae iugis et imperatorum diversissima compositio fuit. Multi ex eis loci absoluti reges, infra dignitatem etiam cum ignobilibus. Alii ipsi ulciscendi sitim ardebant, praesertim quorum propinqui decesserant, ac paene omnes ditari rapereque cupiebant. Bene quidem, in hac parte universi bellicosissimas legationes civilizationes gerebant. Sanc creaturae non sunt casus. Sinha manifesto haesitavit. Sine auxilio aliorum mundorum bellum Stelzanath inevitabili clade refertum est, etiam proditio et largitio summae victoriam non praestat. Atque has diversas gentes cohiberi vix potest.
  Paulatim magis magisque ducum aliarum armatarum galacticorum ad centrum galaxiae feriendum tendebant. Imo, originalis consilii synchroni ictus in caput Purpurae Constellationis frustravit, sed adhuc melius optionis quam alia internecina esca molentis fuit. Ordo Centralis Praefectus Singhs, Super Maximus Libarador Vir Admiral, ordinem dedit.
  - Circa unanimi consensu fratrum nostrorum et nos personaliter, primus ictus percutietur in centro locali residentiae horum primatum vilium.
  Ingentium iubilationis graviogramma significabant hanc solutionem ad omnium gustum esse;
  - Volabo, et centrum galaxiae dabitur tibi ad praedas integras.
  Iterum unanimi assensu.
  - Protinus abis!
  Hoc aptum omnino omnes, etiam Fagiram, qui iam formidolosi facti sunt, dosem capiunt.
  Supergrossadmiral placuit. Utique cum Stalzan exercitu potest molitio proeliis, sed plures ex eis sunt, et quidem hos parasitos in pulverem conteret. Solebat stalzans pugnare sine mercatura posse. Ita opprimi possunt oeconomica. Reapse evenit ut etiam in oeconomis fortiores sint, primates callidos damnant. Sola via est eos armis conficere. Itaque armada longarum navium, post brevem bibendum, in hyperjumpum iniit.
  Plures spatia piratarum morata sunt, filicines irati sunt et iram alicuius saltem auferre voluerunt. Inermes et debiles incolae telluris Telluris huic munere aptiores erant. Pāstor cum nōn adest, ira eximītur ovibus. Plures decem minutae erucae ad remotissimas globi a Tibet villas accensae sunt. Pars eruca e superficie ab lasers emissa est, et quaedam adhuc frequentia loca ingentes globos ardentes pervenerunt. Non decies centena millia innocentium, quia per umptendecimum tempus destructum vel mancum est. Visum est quod in vacuo spatio evomendae animae a casu infernali gemerent. Umbrae hominum pacem invenire non possunt.
  ***
  Sed tamen frustra corsairs omnia se facile effugere posse credebant.
  Vestigia armorum scripta coetus iaculatores, notantes notitias et mittentes ad coegi. Quamvis in stricto ordine officinarum pugnae terram accendit. Duae naves ilico deletae sunt, una stellarum, quamvis recto ictu evasisset, cursum discessit. In hyperjump ingressus, in centrum Solis volavit, ubi, nuclei multimillion-dollaris temperatura percusso, in singulas photons dispergit. Reliquum spatium populatores in hyperspatium evaserunt, tutum pro conventionalibus criminibus.
  Fuga armada variata ad centrum galaxiae paucis diebus sumenda est.
  ***
  Cum turbae invasores praecordiis galaxiae, iuvenis speculator nihil temporis consumit in studio militari technologiae militaris Purpurae Constellationis. Illa adhuc iuventa est ut curiositas eius suspecta nimis videatur, sed tamen cavendum est. Starships intus sunt quasi castra modeste instructa, sed hic sunt multae imagines splendidae. Praesertim stalzans imaginibus stellarum vel mythicorum proeliorum haurire placet. Eorum haec est oratio. Genera armorum valde diversa sunt. Principium actionis radians et hyperplasmicus est. Utique in tali arte artificiose fabricari impossibile est. tormentorum genera, excussores, velum emittentes, agros vis, stamen vacuum.
  Puella vero plura de possessoribus suis cognoscere voluit, quin suspiciones necessarias ignara rerum elementariarum suscitaret. Sic vagatur per angustas longis vexillis praetoriae navis. Recordatus sum seriem de navibus talibus quae a fautoribus visae sunt, ineunte vicesimo primo saeculo cinematographicae. Hue spectat quodammodo uberior et magis futuristica. Innumerae imagines murus nostrum corridorum movent sicut imaginem video, pugnae robots se cum ludis hologramis oblectant. Pulchra, interesting et FORMIDULOSUS, videre potes quam longe eorum humanitas technica processit. Navis ingens erat, remigibus instar incolarum oppidulo. Magna stellata magnitudo pilae cum diametro plusquam trium chiliometrorum est. Omnes fere sunt amoenitatis et delectationis. Periculum autem teipsum mediocriter deficiens, valde magnum est, circa navem sicut booger reptans.
  - Heus tu! Quid agis! Quid iners loqueris? - acuta et raucus interrupit perturbationem cogitationum.
  conversa puella. Imo, aestimans loris umeris, artifex oeconomicus fuit, adhuc admodum iuvenis. Non opus est ut timeas, sed colloqui possis.
  - Im Labido Caramada.
  - Video te habere scriptum in armilla tua hologram. Sed quid te tam perditum spectes? Puer sympatheticus magis quam suspectus respexit.
  - Problemata habui, ultima pugna in hac tellure damnata, sub ignoto campo cecidi, memoriae meae amissae. - Elena dixit in sono dolentis, transmittens brachia super pectus suum ad persuadendum.
  - Sit itaque bioreenactors nostri te rehabilitate. - Obtulit subridens iuvenis.
  - Difficillimum est. Radiatio ex longinquis alienis mundis creatur. Diuturnum tempus ab tali iniuria convalescere. Graviter ingemuit Labido, demisso capite.
  Stalzan chuckled. Erat autem aspectus eius benignus et intelligens.
  - Venite ad me, colloquimur. Dicis, ignotas radios, aliarum gentium fluctus? Hoc me nunc laboro.
  Conclave intraverunt sicut mixturam trium dimensivarum cinematographicarum et laboratorium ultra modernum. Sedes et tabulata in specularibus plasticis tecta sunt, et tria dimensiva proiectio imperii stellae in tabulis septem coloratis tradito fulget.
  - Ita est interesting. An tu in ipso momento campus vi tectus es ? - Interrogavit pulchro athletice aedificatum guy.
  - Non, non erat. Et id refert? Labido nolens tendit.
  - Nempe campus appellatur vi quod consilio bellorum toto orbe mutatur. Olim antiquitus duo erant munimenti, armorum ac insequentium interceptio. Non memini sequentiam, sed missilia thermonuclearia creata omnia oppresserunt. Imperium unius planetae ad creationem duxerunt. Agrorum vim parallelam creaverunt cum primis criminibus annihilatio. Autem, notitiam aliquam ex aliis gentibus, etiam thermoquark bomba, hereditavimus. Ad contra projectilia tuenda innixa processu quarks mergendi, id est decies centena millia plurium quam nuclearibus, necesse erat novos generis tutelae fundamentaliter creare. - Stalzan eiecit patellam et fragmen mandendo gummi in os currendi factum in modum currus proiecit.
  - Quomodo operantur? - Explorator vere curiosus factus.
  - Ad simpliciter positum, sunt plures agri in vacuo, alii in statu passivo, alii in activo, secundum statum vacui. Naturaliter agros materiam penetrant, et motus proprietatibus horum agrorum afficit. Cum ex certis generibus radiorum emittebatur, plures campi passivi activae fiunt, proprietates materiae mutantes. Post seriem studiorum, poterat eligere proportiones meliores comparationes virium ictum. Sed non est perfecta virtus praesidio. Praesertim, quanto magis activum profluvium virium est, eo difficilius corrumpendum est. Graviolaser difficilis quaestio facta est. Ipsum principium, concretio destructionis et omnipraesentiae gravitatis cum multo maiore vi interationes electromagneticae denis et quadragies, tale telum fecit ... - Puer in manducatione gummi suffocatus et obmutuit.
  - Ita scilicet, quia stellae descendunt. Labido, ad verecundiam suam, non intellexit quid vermis electronicus ei exponeret.
  - Utique conchas quoque emendantur, nos, praesertim, elaboratae in erucae, quae ipsae radiorum calculos mittunt, qui per tutelam perfringunt. A signis cosmicis adhuc iuvenes sumus, ideo non omnia operantur - Iuvenis iam tranquillior factus est, ut videtur, plus quam semel de hoc loqui debuit.
  - Ita intellexi. Sed adhuc alias gentes et imperia cum multi- miciens centenariis suis superavimus. - Elena innocenter risit, quasi principale meritum in victoriis Stelzanath eius pertinebat.
  - Ita. Vicimus. Sed Zorgs vim agri inexpugnabilem habent secretum, etiam transtemporale appellatur. Principia phisicis nostris mysterium sunt, sed coniecturam meam habeo. Pro signo sex aut etiam duodecim in novis- sima designandis, sorgiani omnibus triginta sex dimensionibus utuntur. Audivi etiam ad universitates parallelas transmittere. Manus technicos extendit.
  - Stultae adhuc sunt creaturae, quae experientiam billions annorum evolutionis recte uti nequeunt. Sed magnum imperatorem habemus stalzans, et perdet eos. atrox vultu Labido induitur et pugnos quassat.
  - Ita, imperator, voluntas et ars mox miraculi. Nostrae cyberneticae machinae computaverunt nos intra 100 ad 1000 annos technicas illas tres sex metallatores comprehendere, eas in preonas spargere ac universum universum pascere. adulescens quoque pugnum concussit. Par robotarum in strategiis stellarum secantibus interruptum est et, hologrammata extincta, ad attentionem porrecta est.
  - Longe exspecta! - Explorator etiam contumaciter oscitabatur.
  - Quid tam diu? Etiam in hoc mundo iuvenes et fortes erimus, et si moriamur, altera sphaera multo magis iucunda erit. Ego personaliter vix cogitare possumus vitam cotidianam in 12 vel 36 dimensionibus, et ibi in multiplicitate crescent. Stalzan techie viridis oculi micabant incitatione.
  - Sed confundi possumus, in tam multidimensionali mundo amitti. Labido-Elena ingemuit.
  - Noli timere, olim nos stultorum vacuos habuimus qui non credebam posse nos alios mundos volare et vincere. Tempus erat primitivum, atrox, densum, cum in eadem tellure viximus. Pugnant inter se fustibus et sagittis. Hoc somnum exterreri numquam postea fiet, omnia infinita universitas nostra erunt! - iuvenis alacres exclamavit, palmas apertas super caput traiecit.
  - Et quid de praesenti? - Frigide Labido quaesivit.
  Dum colloquentes, duo interesting statuam insolitam accesserunt, guy fecit gestum mirabilem et duas galeas in aere crispatas motorcycle remote similes.
  - Et in praesenti tibi parvam novitatem ostendam, quod non omnis videre bipes potest. Simus in "plasma-comp", induamur galeis virtualibus et in novum mundum demus.
  Aspiciens puellam fervore dixit adulescens.
  - Galeas? Facies tantum tegunt! - Exclamavit speculator serio animadvertens stultitiam effudisse.
  - Non, video te satis irradiatum, cerebri et corporis differentiam non sentire. Signum age. Unus duo tres!
  Casside induta, Labido se sentiebat in purpuream caliginem profundae putei mersam. Corpus sine pondere factum est et in speculi spatium fluitavit, densa circa variarum stellarum micantium micantes. Visum est quod omnis corporis cellula dissolvit in spatio virtuali infinita. Illa, quasi e longinquo, testam corporis spectabat, et corpus ejus discidit. Utraque pars velut bullae giganteae intumuit et millenis multicoloribus saxis explosa est. Insanire rutilant mixta densis astris serta conspicui. Videbatur totum corpus transformatum, vincula subatomica corruerunt, fines rei solvere. Subductio kaleidoscopica spectri in continuum meridiem coalescit, et pro stellis et coruscationibus igneis, montibus ardentibus et explodendis notis, kulamanis, dirinars, groks, et alii ceciderunt. Tunc rostro taeterrimae taeterrimae vertuntur in angues. Totum oceanum limosum et reptile foetidum suffocans spatio interstellario repleto. Undique visce conpressis, premens viscosa moles, anhelitum suffocans. Vere puella vere formidolosa, quae foedis foedis foedis perversis dentibus strepit undique et sibilabat. Venenum madens perussit tenuem cutem, et foetorem proprie interiora laniavit. Subito radius lucis per spatium incisus, globus circa faciem eius apparuit. Foemina vox canora dixit;
  - Tibi arma eligere!
  Aspectus pilae Falsecaramadae adiuvit ut resipiscat et in ira exclamavit.
  Illos stultos ludos non ludo. Fortasse invenies clientes e seminario, hic repant vermes ad ludendum!
  - Proh! Quae nova vocabula habes! Originali funda uteris? Hoc est primum ludi scaenicum, propriae disciplinae optioni pro pugnatoribus excusso praesidio. In utroque gradu pugna est et mutatio adversariorum. Non est dolor verus, nolite timere. - Libenter sicut matutina vox radiophonica e tollit.
  - Habesne omnes ludos in morte aedificatos? Ignis? Expediam? Dissolve? Vacuum? Imaginem photographicam sume! - Explorator adeo concitatus est ut suae cautionis oblitus sit.
  - Visne thema non-militum? Deinde elige: oeconomica, logica, scientia. - Vox roboti impassivi magis affectuosior facta est.
  - Cupio mundum promissum multidimensionalem. Ubi sunt duodecim dimensiones tuae? Fremuit Elena, pugnos quatiens.
  - Est, sed in summis. - Hoc tempore globulus, figuram trianguli mutans, voce iuvenis locutus est. - Nescis quomodo in spatio virtuali tria dimensiva movearis, et universum multidimensionale est sicut milia labyrinthum complexorum uno puncto connexorum.
  - Si generosus es, tolle manum meam et duc me per multidimen- sionem mundi. - Confusi tas, et simul curiositas exagitata puella.
  - Experiar, sed levissimae declinationis divelli eris. Hic praeterea non spatium reale multidimensionale, sed tantum repercussio notionum nostrarum theoricarum qualiter in universo duodecim dimensiva spectare debet. - Triangulus prolongavit ut nuper vigesimum saeculum pugnaret videre gagates.
  - Prorsus paratus sum. - Elena etiam manum in auctorem salutat.
  - Bene! Incipe!
  Angues in globulos argenteos minutos intriverunt, quae repente sicut nivis in sartagine calido evanuerunt. Et finita est in suggestu diaphano cum quadratis sicut cellulae in LATRUNCULARIA. Facetum animal CRINITUS, mixtura sciuri et Cheburashka luteo similis, ex nihilo proprie orta est. Proboscis ex satis rostro vel oblongum vel retractans. Cheburashka caudatus leniter puellae faciem tenerrimam tetigit cum proboscis suis. Tactus innocens et amoenus. Labido cucurrit manum super pilum mollem infantis.
  - Quam iocularis es, cutie! Multo mitior es his anthropophagis et reptilibus, quae spatium impleverunt.
  - Sic i conveniunt! Equidem pulchrior sum quam inde purgamentum universi quod totum mundum implet.
  Vox paulo tenuior fuit, sed procul dubio idem explorator stalzan. Labido ne nomen quidem noverat.
  Puella se aegre retinens proiecit animal.
  "Sciebam te impium esse, sed etiam...
  Verba linguae haesere.
  - Quid hic potest esse perversio? Personae sumus sexuum diversorum. Et quod est naturale, non est criminale? - Animal fremuit et addit. - Sexus est fax vitae, cui amor non ascendit ad lucernam!
  - Desine hoc facere! Tuam virtualis interest! - yaknula Labido et animal palmam abigere conati sunt.
  - Bene, quod vides, est illusio a cerebro tuo creata. Imago est typica valde, antiquae natorum heroi similis. Sed quid est totum flavum cum apice caudae albae? Plerumque hoc animal septem-coloratum est. - adulescens in specie Cheburashka admiratus est.
  - Fortasse hic color clarissimus est? - Dubium sane suggessit Labido-Elena.
  -Fortasse, sed mihi non competit spatium multidimensionis ostendere. Non permittitur tibi. - Fiscus animalis gravis factus est.
  - Non puto quemquam scire. Puella manus inermem expandit. Simile plantago aurantiaca volabat in virtuali aere, et odor silvae erat.
  - Scient si non deleam e memoria coegi. Sed accuratiore inhibitione vestigia aperientur. Multum periclitetur. - Animal hirsutae digitum crasso crepitante labra.
  - Ita intelligo te velle reddere. Elena humeros. Prorsus naturale est, in hoc mundo nihil gratis dari.
  - Pro affectibus frueris. Cheburashka giggled. Quasi verbis confirmaret, rosae in solo pullulare coeperunt. "Hoc sine causa est, sed plus est. Tu mentem tuam aperi, da mihi informationes lustrare.
  - Numquam fiet. - Lenaeas movit Elena comas.
  - Tunc alias dimensiones non videbis! - Iuvenis tali sono locutus est, quasi suaderet parvam puellam cochleari pulti edendam.
  Me nullam electionem deseris. speculator puellam deposuit caput.
  - Est semper optio!
  puella parum cogitabat. Videtur quod hoc stalzan aliquid suspicaretur, cum tale studium in cogitatione et memoria eius ostendit. Et si mandatum informet, tunc totaliter sedatus erit. Ludus exivit plusquam suspectus, forte experimentum dignum?
  - Dixisti mihi te esse intellectualem scientificum? Aut mihi visum est? - Callidus quaesivit puellam speculator.
  - Ita, sed non solum locutus est. Praefectus sum ante scientifica et technica. Parametri mei technologici magni sunt. - virtualis imago orta est ante fautores adulescentis, tamquam monstrum fabulosum Minotauri. Eodem tempore monstrum vetustum exemplum Graecum plane quaesitum est.
  In ludum ergo ingrediamur. Pro exemplo, latrunculorum hominum vere amavi. Ludat, et victor capiat omnia, et omne desiderium conjugis impleat. - Elena dixit, cum salit folium floris, quod statim in aere dextro oritur.
  "Visne miserrimis ludis ludere indigenarum?" Primitiva? 64 cellas et 32 figuras? - Minotaurus iterum mutata figura, magnos gogglos gerens et aures bipennis increscens. -Lumum nostrum antiquum et intellectuale tibi offero. Esto consentiens, puella, ludere an de re imaginaria exi?
  - Assentio, mox praecepta explica! Elena magis magisque incommoda sensit.
  - Incipiamus!
  Rectum spatium furiali, multi- plumis eiectat.
  ***
  Exitus ad centrum galaxiae multo minus temporis sumpsit quam expectatus secundum calculas praevias. Secundum quosdam adhuc incomprehensibiles leges physicae, motus earumdem spatii in eadem distantia interdum diversis temporibus, interdum differentia inter calculatum et realem plusquam significant. Hic effectus hucusque incognitus concursus spatii decretorium effectum belli spatii habere potuit.
  Praefectus Singh turmam percutiens, Giler Zabanna etiam gavisus est praedam centralium planetarum minorem temporis accepturum esse, et hoc casu tempus esset ut praestitutum impulsum in patriam matrem mitteret. Hi dapibus primates ludibrium sunt formae vitae intelligentis. Sollicitum erit devastare, planetas a simiis glaber habitos perdere, qui se deos putant. Publica religio Singhs - atheismus cum mysticismi admixtione - credit fidem in deos esse sortem hominum mentis retardari.
  Nuper gravigramma acceptum rettulit calliditatem furtim, quamvis pecuniam accepisset, tamen impetum fecit, plus quam duas miliones stellarum et plus quam quinque miliarda militum aurei constellationis deleverunt.
  Proximo antrorsum jacet planeta proximus habitatus. Tempus est explorare submarines in ea miram vim pugnae. Centrum galaxiae satis dives est in planetis habitabilibus, sed fere nullae formae vitae intelligentis in eo erant. Ideo planetae centrales fere totum habitantes a colonis, stalzanis et gentibus servientium maxime quaestuosae sunt.
  Ingens stella viridis cum magnis maculis rubris, a duodecim planetis variarum magnitudinum efficta, propter excellentem exemplar gravitationis percontationum, praeclare conspicuum est. Expressi in imagine cybernetica tria dimensiva, ratio fragilis et inermia videtur. Haec est prima meta, fovere bene debes. Praedones frigidissimi invadunt, cum primum ad praedam perrumpunt, ut rapiant et occidant.
  Zabanna cum omni furore elisa est;
  - Longe eminus tela ad pugnam! Maximam tellurem percute! Stalzans vomitum hyperplasmicum suffocat! - Ac durius se impellens, adjecit. - Disperge photons per galaxia.
  Timida vox nihilominus objicere conatus est.
  - Fortasse melius est selectas ferire, praedam opulentam publicare?
  - Minime, lusus! Tu mares tantum pecuniam amas. Volo sanguinem bibere horum simiarum mentaliter retardari. Vinum vitrum ultra marescallum ita penetrabat ut vitrum vitreum vitreum ut heros insecti statua in manu eius rimas teneret et quasi frustum frontis malleo comminuisset. Unus et Vicarii etiam prae timore inciderunt. Marescallus Kuh nihilominus hystericam mulierem respondit;
  - Haec est tellure Limaxer, hie incolae Limas habitant. Inter satellites Stalzani dispersi sunt.
  - Quasar iugulare. Invenitur aliquis ad misericordiam. Proximi nothi! - Ultramarshal velut sculpsit actis acus ferrugineo exarati. alae adhuc volitantes. - Tempus est sequestrare universum ab inferioribus speciebus. Surculi e longinquo. Maybe illic' a cover up there!
  Complures milia armatorum homingium inanibus cum clypeo cybernetico e programmatis semitariis e starships volaverunt. Vix longae longae in ultimis telluris orbitam attigerunt, quam densa retis laseris radii in eos inciderunt. In musca, erucae vellicatae, ruptae semitae fugae, et intentiones levium fluctiones evertere conantur. Rursus, Stalzani mini- ronicas et nubes densissimas globos metallorum deduxerunt, quaerentes machinas volatilis piranhas laedere. Fere omnia crimina deperdita sunt antequam planetae attingerent. Paucae ex duobus milibus erucae ad superficiem eam fecerunt.
  Multi huius terrarum incolae frequentissimi ne timendi quidem sunt. Vortex plasma, ad billions graduum calefactum, corpora in particulas elementarias dispersit. Qui ab epicente explosionis aberant, multo gravius interierunt. Externe animalia innoxia pullis cum brachiis et torsos Limae simiarum sex digitorum similes, mortiferis radiis obnoxiae, exarserunt sicut candelae in placentam. Flammae viridis devorabant plumas, molles ut populeas vellicantes, ut indigenae torquerent et repercutirent quasi pilas pingentium in cruciatu cruciando. Cum armada Purpurae Constellationis invasit, barbari non resistebant, ideoque gravem stragem vitaverunt.
  Multa aedificia alta multi- ligata cum architectura peculiari stabant. Ipsi indigenae vexilla septem colorum invasores pendebant et quam obsequenter agere conati sunt. Nec tamen tales mores a homicidiis et importunitate ab invasoribus eos servaverunt. Et tamen tantum nunc iudicii dies vere venit in planeta. Colores polygonales polygonales glomeratores primum sicut manipuli paleae in gasolino madefacti micabant, deinde in undae concussae plicabantur, ingentes globos pro centenariis chiliometrorum spargens. Bases militares Stalzan, validis agris clausae, paene non patiuntur, sed centena decies centena milia animalium CRINITUS intelligentium numquam miram lucem cum singulari fingi viridi-rubri "sol" videbunt. Et tamen, primus percussio cunctas sedilia omisit, sic amens dux taetri arthropods Ictum repetit.
  Sed graviogram per computatrum transmissa est. Super-praefectus galaxiae postulat ut statim e regione a Stalzanis moderata egrediatur, alioquin tota classis damnosa potentia stellae adhibebitur.
  Giler Zabanna denudavit, proboscis eius surrexit: vel vox eius alte transfixa est.
  - Antistes Mangy nobis minari audet! Minus intelligentiae habent quam larvae. Sitne vacuum cum hoc gibbo artiodactylo suam centralem planetam. Coactus recta iacere ad centrum! Impetum in planeta administrativi Tsukarim! Has "fluffies" conficiemus, paulo post solvemus, decem myriades navium habemus, totam galaxiam a nube ad nucleum in preons delebimus!
  Multiformes armada cum innumeris copiis procurrerunt. Tot erant stellae quae in fronte singulae parsecae altae et latae diffundebantur. Pars subaquarinae a praedonibus ducebantur, ut perfringerentur, ad proximas disciplinas procucurrerunt. Giler et eius secundus praefectus Komalos impassive apud monitorem spectaverunt. Mas paulo brevior et crassior brevibus proboscis, proxime sequens imaginem trium dimensivarum auctam. Imo feminae paulo meliores fuerunt in pugna quam mares, sed mens adhuc in mari altior est. Nummaria potentia ad eos pertinet, et feminae tantum mittere sciunt. Et nunc, Giler, in pugnam scinditur, sed an consilium habeat belli? Ceterum in gravi eventu pugnae tantum in classe aureae constellationis confidere potes et duo vel tres socii fideles, reliqui tumultuose pugnabunt.
  Subpallidum punctis terrore micat in tentorio. Hostes e spatio natant. Stalzans simul positiones proeliorum movent, quasi in spatio ludi militarium. Multi, nimis multi! Immanis armadas terrendi formas. Tot dots rutilans! Computatorium numeros generat. Wow, in decies centena milia abiit. Non exspectaverunt, nemo exspectavit! Zabanna dextrum cornu timide velavit ut illa trium dimensiva conspectum cosmi perstrinxit.
  - Vertebrates ex nigris foraminibus repere. Nunc muscae nostrae spatium purgabunt.
  - Noli festinare. Hostes fortiores esse videntur quam nos putavimus. Necessarium est vehementer reficere, si infirmas heterogeneas radices in frusta putrefacit. Monstra virtualis monstri ante oculos obversabantur et exierunt. Tenebris unda tegebatur, igneis subinde scintillis incisa. Deinde expergefactus. Facies carnificum confusae sunt, identidem computatorium duplicatum omnino defecerunt, quasi parvum crimen scelerisque intus explosum vel virus supervalidum saeviret. Sed Eraskander iam tunc intellexit furorem esse quod omnes microcircuites et photon cascades reflexores virtualis inferni incendebat, quod significat non solum cum corpore posse occidere. Spectat sicut Sensei hoc scivit et non vere eum magicas artes mentis docere cupiebat.
  alias civilizationes ablyam, in bullae laqueum incidere possumus. Princeps Marescallus Komalos de industria in voce sua dixit.
  - Sunt adhuc plures nostri! Ac statim oppugnare debemus! - Noluit Giler audire.
  - Non, si stellas tantum nostras numeramus, tunc non plures, et primatum arma sunt perfectiora nostris. - In sono Komalos iam notas sollicitudinis coepit ostendere.
  - Si primum feriemus, tunc reliqui satellitum repentium iungent impetum. - Obiecit volubilitate femina-singh.
  - Non est C% actio. Immo suspendent et observabunt. Quomodo nos invicem destruimus. Stalzans primo percutiat. In latera cadent, quae sunt in signis peregrinis, ita ut alia imperia ad pugnam cogant. - Supermarshal logicum est more solito, et sonus vocis eius serenus est. Parva, psittacus mediocri, maculosa tinea in humero Komalos residens, cicadarum: "Septem nigra foramina pugnant, pulsanti sentienti gaudet!"
  "Tunc fortasse melius est recedere, protoplasmi intelligentes se interimant. - Ultramarshal proboscis gubernaculo rotam torsit.
  "Melius erimus paulo post adepto, aut ad primum ictum glaber gorillas" currentes incipient. Nescio quomodo multum ex eis, periti nostri in potentia pugnae aestimationem noveram. - Percussit tinea caput asini overmarsal. Iterum edidit: "Quisquis multum numerat et paulum in facie percusserit, reditus eius semper minoris aestimantur".
  - Noli terrere! Giler burped.
  Quin etiam in hac minore imperii parte omne bellum interstellare apparari non destitit. In magna multigalactica potestate, naves longae aedificatae et aedificatae sunt, technologiae auctae, divisiones et turmae formatae sunt. In omni orbe prope erant industriae, officinae quae ad bellum operabantur.
  Starships Purpurae Constellationis in muscam movit, latera roborans, hostem evertere et in vise Sinh classem tendere. Pars subaquarinarum, praesertim piratarum, manifesto retardari potest. apparebatque ferociam spatii bractearum adspectu tam gravem armadam esse defatigatam. Decem miliones stellarum cum billions pugnantium inexorabiliter appropinquant. Fistulae et crimina facile concidit et omnem vitam exterminat. Stalzani primi ignem occidendi aperiunt, complura milia levium navium caecis micatribus ac fluctuatio gravitatis undarum ferendi aures in quarcas iaciuntur. Singulis excutere innumerae stellarum examina vomitus industriam Solis explodendi capacem. Ut semper, stellae purpureae stellae velociores sunt et determinatae, eorum motus accurati, sedulo elaborati in numerosis variantibus. Contra eos est multa, sed male ordinata turba, ex omnibus partibus supercluster galacticae collectus.
  Nondum proelium commissum est, et iam permixti coordinationem corrumpunt, quo minus se efficaciter incendant. Et iam classica locorum proeliis! Exitus simultaneus omnium fere navium ad distantiam destructionis et maximam eruptionem particularum energiae indomitae, prorsus evanescentes. Alia secunda, et billiones entium intelligentium desinent esse in hoc universo.
  Ultra-Marschal Giler Zabanna proboscis tumultus exstabant, et saliva rosea toxica stillavit. Sanguis... Quam suavis, quam excitans! Sensus ineffabilis, cum vanitas sanguinis fluminum inundatur et flamma fulgentis hyperplasmi multi-quintillionum. Olim maiores eorum leviores et minores. Volabant sine auxilio gravitatis anti- zonis. Carnes edebant et sanguinem amabant, sine qua liberi nasci non poterant. Vive, sempiterne ales sinh! Omnia alia animalia parasitica pereant, omnia inferiora animantia pereant.
  - Quid exspectas, ureris omnia sine vestigio? - Translata decies spatia.
  Sed non! Fulgurae non apparent, et vortices photons per vacuum non volant. Omnia spatii spatiis concreta, spatio constringuntur. Tempus ipsum cessasse visum est.
  Giler emisit (eius vox conspicue infirmata) stridore hystericum;
  - Quale braking? Vacuum repletum velcro!
  Magis perfrigida Komalos lectiones omnium instrumentorum navigationis vigilantia non destitit.
  - Incredibile est, sed etiam in vacuo constringimur! Nostra spaceship and all other spaceships videntur vi valida acie opprimi. Proboscis etiam latitudinem movere non possumus.
  - Convertere super absoluta overclocking hyperlevel! Agrum frange! - Non iam exclamavit, sed movit Giler.
  - Imo inutile est. Similem phaenomenon iam studui, ut stellatum solum sternere potes. Komalos mota proboscis amens.
  - Quid de te? Novistine omnia stalzans nova? Ultramarshal incredule exploditur.
  Tinea maculosa cecinit: " Omnia impossibilia sunt, certe pro certo scio et Sinhas omnipotens Deus instanter fiet ". Et accepto naso deprimendo, tacite clamare coepit. Hanc hystoria imaginariam ignorans, dixit Supermarshal:
  - Non! Haec captio a primatibus non adhibita est. Hi nos omnes olim rudes et crudeles Malpas oppressissent. En, iam nobis nuntium miserunt. Si vis, coniecto quis?
  Giller manus dimisso levaverunt.
  - Iam figuravi! Damnati sorgians! Melius est in plasmate evacuari vel exhalare quam cum illis agere. Victus est peius quam mortuus!
  Interrupit vocem tonitrui antimonii;
  - Glossa Des ymer Conoradson. Tuum bellum confectum est. Desine sicut annihilatio anthropophagi. Nulla alia vita in hac via lactea iterum violenter intermittitur. Tege trabes, pacta intergalactica observa.
  - Numquam!
  Sinhas in voce sonuit. Giler vix audiri buzzed.
  - Mane gaude, tin! Quamprimum exeatis, revertemur!
  Tum clare addidit:
  - Coniunge omnia subsidia, machinas in plena potestate. Totam turmam, ac decies centena nobis sunt, telam vacuum frangere debemus!
  Quintillions energiae in invisibilem init, sed ab hoc etiam acriori certamine in spatio stellato. Vix notabilis undae per vacuum diffusa sunt.
  Caput 25
  Si conferta aut non satis spatii;
  Ignis ut turbo fremat plasma.
  Tam crudele fieri
  Modo inermis numquam tetigero!
  tigres terribiliter passi sunt. Primi dies pauci erant maxime difficiles...
  Arthropodus catus Aegidius haud magnis imaginationibus distinctus modis culturarum antiquissimarum egit. Flagellis ac multis horis laborandi lassitudinem, usque ad desperationem. Deinde situla aquae glaciei cum admixtione uranii supercoolatae. Tunc, iussa draconis simia, scintilla eculeum experiri decreverunt. Tortura primitiva, sed capax excruciata vesano crepitu. Erumpebat cum voluptate, tumens uterus foedissimus quasi vesica, sicut ratiuncula glaber sicut homo habiti vociferatur, et tunc prorsus niger obticuit.
  Omnia denique forent, sed post tormenta, ambulandi facultas et laboris diu periit.
  Puer impositus feretro, in aerem volans, victimam maniaci liberavit. Ita adustus erat ut regenerans unguentum solitum non satis esset, etiam medicum vocare debuit.
  Medicus reniformi cum armis decem decipiat, jumpsuit rubro indutus, aestu undae laborabat. Aer calidus cum excessu oxygeni succensam humidam, subtilissimam cutem mollusk intelligentis. Medicus in tutela altiore ne urat tantum.
  - Ecce hoc animalculum diu resipiscere non potest.
  Aegidius etiam ira ingruebat.
  Repraesentativa cultus civilis Octo Geneseos statim animum ad incendia horrificam contulit, quae totum corpus pueri laceratum tegebat. Labra sapiens, dixit ad moralia et corporis deformis Aegidius;
  - Quid vis! Ignis est scarifissima res in toto universo. Septimo urit gradu, prope cladem ancipitem. Plus, etiam gravi defatigatio ex fame et labore nimio corporis.
  - Age, iste geis oportet, oro, per omnia tormentorum genera et tormentorum genera. Utinam mihi armamentarium meum diversificare possetis. Oblitus sum modo quomodo primates gravissime cruciarent. - Simia arthropodibus illibatam mensae superficiem unguibus scalpere coepit.
  - Medicus sum, non carnifex. Melius ire ad department vigilum - ibi te docebunt. - Viso satis variis eccentricis ad vitam longam, medicus intellexit rem inutilem hic esse moralitatem legere. et non solum inutile, sed etiam periculosum.
  - Est indicium, sed solum ad tormenta aliarum gentium et populorum pertinet. Giles cilia vellicavit.
  - Putasne in suo genere hostes habere? Bene, ad gangsters debes. Ego personaliter tantum sanare possum. - Clam medicus declaravit tota sua specie, quod tales ultionis modos non probaret.
  - Sic sana eam, restitue, plenam fac regenerationem. Potius quam primum. Aegidius coepit caudam eius sonare. Ideae iam exortae sunt in capite meo quomodo hoc perexiguo animo pius medicus torqueret.
  - Multum tibi solvendum erit ad cogendam regenerationem. - Clam nolebat in beneficiis deesset.
  - Dabo. Da mihi alterum pharmacum ut non tam cito exit, sed in flamma diutius volitat. - Aegidius scarabaeorum caudam succinxit.
  - Ignem minorem fac, quia non torreri draconem. - Medicus multas iniurias pueri in computatro plasmate lustrare coepit. Infusum caule stimulo cellae, et medicamento anti- incursu. Robot papaver e casu medici, spumam caeruleo-smaragdi spargit.
  - Non sapis unum consilium! - Aegidius numerum horologii coepit, amicas vocans - faciles dominas virtutis. Viam impariter satis, sed culleos minus sumptuosus pera. Homines formosi homines impeccabiles apparenter defessi sunt, omnes sicut jocalium delectu, sexum terribilis cum lusu tristissimo cupiunt.
  ***
  Cum evigilasset Tigris, sereno capite, dolor evanuit. Per tempus erigitur, corpus ita defatigatum est, ut ubique dolor esset. Nulla cruor ibi relictus est, nulla vena intacta conspersa. Pellis inclementer adusta sole, etiam cremor tutelae parte tantum adiutus, crura cruentata sunt. Corrumpitur a salsa volnera lucido, Quem venti in densis educunt nubibus aether. Omnia iam satia erant dolore ac dolore, ut, cum eum vehemens flamma raperet, finem cruciatus expectans gavisus esset. Ignis eum ad os perforans non prius eum fovit , et toties muta- tiones hoc intulit .
  Sed quid est? Nullus dolor, nullus ardet. In nitido cubat albo sub stragulo molli. Forsitan hoc coelum est? An domi est? Omne quod accidit tantum visio nocturna? Quam belle est, cum nihil nocet!.. Ad pedes tuos facile salire potes et ex hoc spatioso lucida cubiculi excurrere. Nimis calliditas est: omnes in candido colore. Et ob aliquam causam suus conturbat...
  Volodya excidit ianuam blandimenti velocitate. rivi ignei luminis excaecavit oculos. Torva, puer currere incepit. Calida, scintillans sicut vitrum fractum, arena viridi-purpurea nuda calcibus adusta, causando repercutiendi. Hoc ignari, Tigres per deserta involaverunt. Intellexit quid eum vexaret. Iterum praepotentia illa septem colorum schema, quando flores exemplar vexilli imperialis repetunt. numquam ante Volodyam tam furiosa gressu incubuit. "Quae arena ardens adest, etiam praedae non adeo acerbum fuit..."
  Stipula gun puerum percussit. Corruit in ardentem stomachum de vertice. Cutis statim pusulata est, quamvis dolor ob actionem radiorum paralyticorum vix notabilis fuit. A asperis scandalum cum os PISTRIS super eum incurvatus.
  - Quid, animalculum, subrepere voluit? monstrum horribile exsibilantia verba.
  Tum monstrum, puerum semianimem arripiens, ad priorem thalamum portatilem traxit. Cauda longa, densa ut truncus, flexos post tergum vestigia reliquit. Videri potest particulas salsas portavit ad contactum cum pellis oleosa immanis vagi, et maculae roseae apparuerunt in arena viridi-purpurea. lusus saltem ton. Puerum catuli petulanter excussit, deinde ianuam clausit.
  Tigres ne moveri quidem poterant, adverso muro iacebat. Praeter flores, mirum argumentum pro hospitali hic depictum est.
  Pulchra ut cherubi, splendidissimis vestibus, pueri, pueri ac puellae, qui alienas creaturas a tormentorum radiis inclementer vapulant. Medietas autem creaturarum vel se prostravit vel prostravit. Stelzanitae talia arridebant, hilares arridebant, ut eorum facies fausta fulgerent, ac si maximam felicitatem experirentur. Sanguis multi-coloratus ex mortuis creaturis alienis fluens in iris immergitur rivus in directione purpurei-aurantiacis "sol".
  Puer nervorum distentiones percepit cruciare stomachum reptans. Si venter ejus non esset vacuus, sicut cor arrhaboni vel auctoris hujus imaginis dae- monis, totum solum vomeret. Strab quam habes ad tantam turpitudinem trahere. Quamvis paralysis Vladimirus luctari perseveravit, mutilata, torrida membra vellicat.
  Elephantus clasris audiebatur. In cubiculum clamose barbare irrepsit, acutis spiculis laquearia speculata scalpentibus.
  - Adhuc sedata es, barite clam? Accipe munera!
  Talis ictu lapidis potuit opprimi. Fortunate animal leviter periit, et puer obiter vulneratus est. Tabulatum metallum leviter ense finxit, et homunculus exivit, in dulces tenebras evanescens.
  ***
  sicut visio nocturna. Turpia arthropodibus simia rostrum suum denuo nudavit, et novum gigantem caudatum adiutorem tortis articulis educit. Ossa torserunt, humeros bracchia scindunt.
  - Quid, simia, flippers ardet? Scies ludere capere.
  Auium cutem adussit ignis, Adustam olet escam. Pueriles passi pedes, rursus saevis lambuntur flammis. Labia etiam lambebat Aegidius, lingua eius bifurca anguis tangens pellem beatam pueri.
  - Bene! Pulchre concido. Have vos umquam been comedi vivit? per partes comedam te, non permittens animum meum averte...
  Horrida clamor de pectore fugit. Miraculo quodam, fortasse propter odium, Guido prohibere potuit. Maxillae strictum ita ut electrum dentium fere findatur. "Cur omnes tortores ignem tantum amant? .."
  Clamoribus inopia insectum simiam in rabiem egit. Emissa stridore agresti, candentem baculum arripuit, Vladimirus inter macilentos, scapulas asciatas acutos arripuit. Aculeum magnum sensit tigres, et desperatione perituri respondens exspuit. Virga vehementius arsit, ardentior etiam ardentior. Et tunc, quasi in bono, Eques occidentis, fulgur emicuit. Accurata emissa e ray-gun cerebra aurantiaco-viridis bestiae pilosae Khita dispersit. Alius iactus asperis dinosaurum deiecit. Iam cadens, ob inertiam, Aegidius cum virga electrica candente per costas ambulandum curavit, sulco in cuti relicto.
  In Volodyae oculi dolore caligantes. Omnia quasi in nebula flava erant, sed tigres liberatorem efficere procurabant. Pueri crine angelicis liniis, in secta fulgens ut aurum, irato Cupidini simillimus. Suum parvum radius sclopetum ludibrio videbatur et innocens. Concitat ipse brevia emittit ab aethere telo, ardenti per spissa filua. Vladimirus in magnam flammam retro cecidit, sed tamen in caput eius volvens statim evolavit.
  Puer qui succurrit, adiuvit se a fibulis, quae membra compedibus liberant. Quamvis cruciatus, pustulae servus Nobilis servatorem suum agnovit. Ita, satis impariter, idem puer Stalzan in Capital Galactic convenerat.
  - Damn angelus, tantum stupeo, es sicut "Album Cape". - Expressit Vladimirus.
  cherub cum radio sclopeto sonabat argenteo cachinno.
  - Goodry you mean, heros-salvator, victor malorum spirituum antimatter? Non ergo mihi ungulae aptat. Tempus est ire in camouflage, alioquin tota sors formicae pilosae hic curret!
  Tigres ad pedes desiluit, inhumanus dolor totum corpus confodit. Sola superbia et nolentes infirmitatem ostendere in facie repraesentantis tenentis generis, fecit eum stare in pedibus. Accentus interdum dolor maximus opprimit. Duobus gradibus acceptis, et mirabiliter stateram retinuit, puer eripuit manum ad salvatorem dryadalem. Concussitque eam, et faciebat naturaliter, sicut simplex homo terrenus.
  - Mira... Etiam manus excutis ad signum amicitiae et fidei? -Vladimirus quaesivit aegerrime temperaturam suam
  Iuvenis stalzan respondit:
  - Ita est. Si manus aperta est, inermis est. Et duae manus magnae fiduciae signum est. In pusulis es, et in dolore non vacillas, tunc verus es bellator!
  Puer bellator ab stirpe canebat;
  Star Wars non moerent in dolore
  Etiam cruciatus eum non terrent!
  Non demergat in foramine nigro;
  In plasmate stellarum non ardebit spiritus eius!
  Extenditque utraque manus puer crucem transgressus. Palmas in signum aeternae amicitiae et fidelitatis iungunt.
  Illo momento, saxum asperum quod immobile iacebat, subito ad vitam venit. Monstrum laser-iecit tortum bacchatur. Iam in musca, os eius aperuit, non solum ordines aliquot acutis dentium, sed etiam quattuor dentes (repente sanguineis spathis creverunt). Pulsavit cadaver ingens amicos pedibus suis, eosque ad latera quasi pila ferrea eiectamenta scaphis spargit. Monstrum sub condicione intelligens irruit ad puerum Stalzan ad conficiendum, considerans eum periculosissimum.
  Bellator purpureus constellatio desilire curavit. Dentes monstri per gravem officiorum materias plasticae transfixae sunt, et unguibus per costas leviter perstringitur. Cum haec tantum exasperentur, telum cingulum rumpit et cito a barbare sublatum est. Conversus bestia, sollertia tanti cadaveris incomprehensibilis, dentibus iterum laceratur (iam ad magnitudinem dente mastodon imperatorii creverat). Stalzan tam agilis erat quam simia et ictus iaculatus, sed fortuna in eum vertit, et acutissimae dente dimidiae adamantinae crure infantis transfixerunt, eumque ad pavimentum firmiter adfixerunt. Monstrum unguibus percussit unguibus, prope avellentem ventrem pueri, acutum tantum latus inprobus mortem vitare permisit. Alio ictu os-fracti! Iam os iam aperuit... Ingens est... Hic hippopotamus totum puerum devorare potest. Os ingens sudat saliva foetida...
  Repente erumpit ut deletor, et crepitus jacula in medium secat. Monstrum itaque praelio cum stalzan abreptus est, considerans personam non attentione dignam, ob quam carissimam habebat. Tigres telum missile sustulit et, felis sinum sclopetis trahens, monstrum peregrinum eleganter incidit. sicut fons sanguis effusus, dein exarsit in ignem scintillantem, et statim iterum exivit.
  Puer cruentus ad pedes desiluit et titubavit, vulnere obstante, stateram adhuc servavit. Cum autem ruber cruor e minimo manabat milite, et in facie livore erat, candidior et sincerior risus eius niveus videbatur. Fortes par et magnos dentes effoderunt. Itaque formidolosus puer hic primus gradus perniciosus videbatur. Iterum circumspiciens manum porrexit.
  - Tu me liberasti de morte, sicut te servavi. Amodo fratres in armis sumus. Praeda mea praeda tua est. tropaeum meum est tropaeum tuum.
  - Bonum. Tum mea praeda est praeda, tropaeum tuum est tropaeum. - Stylus Mowgli Vladimirus respondit.
  - Nunc nos injectiones dabimus ab universali primitiva subsidio ornamentum, renatos et ex hoc foramine exi.
  Injectiones graviolasris ex parvo pistillo plicatili rostro liberatae, dolorem levaverunt et vires dederunt. Pedes ustis in candentibus arenis ambulans, Tigres nihil sentiebat, ac si prostheses haberet. sed vis et celeritas valde conspicue crevit. Cum minimam pugnatorem appropinquavit, quaestionem quaerere non potuit.
  Cur vita tanti momenti ad te servata est? Nonne melius est in universo parallelo?
  - Haec est personalis electio. Summa honor est, non vita. Praeterea in proeliis curandum est vitae pretium, tunc plenam mobilitatem in nova sphaera habebimus. Post omnia, cum vitam tuam servas, occasionem magis conservas generis tui hostes destruendi. - Amicus novus ex insperato genere hostili Vladimiro satis logice explicatur.
  - Ecce! Novi adversarii! At nos trabetores! - Ostendit puer feliciter excandens, a captivitate liberatus.
  - Iustum est, homo, sed nimium multa crimina noli perdere. Hoc telum infantis, parum roboris ad vera proelia habet. Stalzan sine magno studio dixit.
  - Ludisne cum illis? - Vladimirus oppressus.
  - Ita, hoc est e ludis scholasticis. Omnis stalzan ab infantia armis proficiat oportet. Verumtamen nolite timere, quia non potest occidere eos. Quinque cyclos mini- et nos in Foton pugnatorem saliemus. - Pupulus autem, cum primum iaculatus est, qui percussorem comminuit, ostendit telum suum non peius quam recentissimi aëris sclopetis vicensimi saeculi primi percussisse.
  Tigrov adeo concitatus est et iratus ut taeterrimas serpentes acerbitate tristissimarum iecit. Cognomen iustificans, spiritus Bengalae hominis tigris edens in eo excitavit. Sed varios indigenas reddidit ignis. Quinque tantum monstra exarsere, reliqua arma habere non videntur. Vladimirus optime et accurate confixus est, ditissima experientia ludorum computatrorum cum electronicis sclopis afficitur. Stelzan iecit etiam melius, sed barbari campum constructionis phalanx pugnatoris non attingerunt. Relicto mortuo, fugerunt reliqui greges. Ululatus et rugitus ut thoes torrida a flammifera.
  Concussae amici in imperatoriae mini-starship se insilierunt. Neutrino-Photon pugnator invisibilis fuit contra eremum campum (camouflage vestiens cum arena viridi-violacea coalita). Tantum in tabula postquam takeoff Vladimirus interrogare cogitabat;
  "Tot una fuimus, invicem servati, hostes dimicantes, vulnerati simul, et nomen tuum adhuc non novi.
  Ita, frater rectus es. Stalzan extendit manum suam. - Meum nomen est Likho Razorvirov. Et tu?
  - Vladimirus Tigrov, et post patrem suum Alexandre.
  - Vladimirus est dominus mundi, et Tigris belli signum est. Iter nostrum praesent. - Clarissime amicum novum in humero percussit.
  Tigris in sellas concidit sed statim ab agro anti-gravitatis reductus est. Tum puer scapulas attritas tenues scapulas.
  - Et sic vos facite. .
  - Bene laceratum est barbarum. Melius est secare, exalare. Summa virtus et finis in vita est hostes generis tui crudeliter interficere, fideliter et honeste imperio servire. - Razorvirov dixit cum pathos posteri Soviet auctoris.
  - Sic i conveniunt. at vestrum imperium est hostis, annon? - Tigres strabentem spectare conatur sine metu.
  - Minime, fratres natu maiores vestri sumus in mente. Senes, sed fratres... Et si esset mea voluntas, vellem adaequare iura tua. Novum potes. Sed idea est! Arma loquatur!
  Puer terminator exclamavit. Vladimirus cautum aspectum misit ad emittentem, qui erat e pistol infantis, quod crimen, aestimans ab alto infundibuliformi, in deserto relictum, perrumpere potuit instar deletoris et novissimi piscinae Russicae T-100.
  - Quam? Non dixit? - Confusum interrogavit.
  - Non. Audivi te, sed est cautio. Haec arma gravissima generi nostro nocere non possunt. Si bellator es, non times, reprime manum tuam. - Dentes egregie micant ardore pugnando.
  - Minime, in caput! - Captivus ille iuvenis a daemonio obsessus est.
  tigrides radium sclopetis ad templum suum imposuit et incendit. Fame vellicatus, sed non tempus erat manum Vladimiri intercipere. Lumen leviter adustum cutem capitis fere calvi, tus rubescens apparuit. Razorvirov gun radium abreptum est, diligenter reddidit. Telum, solvens parvum hologram cum equite nigro securi armato, quiete squatur: "Percute angulum 87 ...". Miratur hoc novellus terrestris. Iam militantes viderat ubi sclopis loquebantur, non solum militantes.
  - Tune insanus obliqua parabola incepit in hyper- bus. Sufflare caput potuisti. iocum egi.
  - Non iocari. Nunc pares sumus. - Puer exclamavit et addit. - Si vis ex aequo cum Deo esse in virtute, vince Omnipotentem virtute.
  - Ita ex aequo duae manus hic sunt. Attamen Omnipotens natura sua in principio mori et evanescere non potest, ergo analogia tua non est conveniens. - Fame autocineto adiuto dixit in antenna parva cum gaudio. - Nunc in yaria terra erimus. Et putasne te "Photon" in curru infantis alteri galaxiae volitare? Puerulus chuckled iocando. Non est, non. "Nuper hic pugnavimus, sic te fratrem dissimulabimus."
  - Bona idea, sed quid si iterum retinam reprehendo? Vix tigres obtinuit. Iterum, maniaco quodam peregrino servitus nullo modo ei arridebat.
  - Et potest esse a regione longinquissima, quia trillions planetarum sub potestate habemus. Loquar ad patrem meum, vel etiam proavum suum Hypermarshal, et ipse tibi documenta necessaria pro securitate absoluta faciet. Vox Likho confidebat, et oculi eius aperti erant.
  - Quomodo volo tibi credere... -Vladimirus ingemuit.
  Cur ego vitam periclitabor? Ut ergo prodis? Nullam in hac re video logicam. iuro vobis in perpetuum fratres sumus! - Famously, ad persuadendum pugnum in perlucida arma cogebat.
  Deinde cum iactu incauto Tigrov magnum poculum in forma doli nidificantis, sed in veste punk tradit. Ipsa quaesivit in ore. Puer esuriens libenter comedit. Sapor erat dulcior melle, et jucundior aereo scelerisque. Mira res, quod in terra nondum edendum habebat. Sed Vladimirus productum culinarium nimis cito deglutivit, non habens tempus ut gustus commode frueretur. Perspicuum est Candy in calories altissima fuisse, quia statim musculi exiles maiores facti sunt, et facies non amplius assimilatur castris campi captivorum fasciculorum.
  Minimus pugnator volavit sicut papilio levis papilio in utrem navis ingens praetoriae.
  ***
  Cum Léo Eraskandar evigilasset, videbatur ei quod mentem amiserat. Dolens in se incubuit creatura absurda. CAROTA nasus, tres aures flabelles, flippers, pellis viridis cum maculis rubris et flavis, quae intricatas formas formant. Pueris comici liber erat qualis est. Nimirum nihil mireris, sed aliquid maxime ineptum erat ad rostrum barbariae bestiae. Cumque creatura loqueretur, eius oratio prorsus aliena evasit.
  - Ita, glaber reptile evigilavit. Quam stulta sunt membra tui generis, nulla cerebra, nulla vis musculorum. Debiles homines debiles universi, forma viralis mutilati materiae. Quid dici possit de lectica protoplasmi - intellectu caduco.
  Leo ad litteram;
  - Et quis es, o personatus nebulo, ut genus nostrum inhonestas?
  Creatura exsiluit, et dentes suos tortuosos purpureos denudavit.
  - Sum maximus in universo ingenio, sciens omnia secreta universi, et virtus spiritus, qui materiam moderatur.
  - Insanis cum hypertrophia dubio ranae inflatae. - fremuit iuvenis.
  Leo salire conatus est, sed filum gravis officii talos et brachia eius arcte ligavit.
  Animal foedissimum giggledebat, sicut ranae deserti stridor, risum.
  - Dze, dze, dze! Vides, nullas tibi vires musculi, nec cerebrum habes, cum tam mediocrem in retia teneas.
  Puer omnes nervos suos tendebat, filum tenue in cute graviler incidit. Auriculae multi- discolores creaturae incomprehensibilis quasi papilio pennae volitantes.
  - Age, homuncule, primate rudi, vel tam tenue araneam frangere non potes? Nihilne tibi dicit inane caput tuum?
  Fluctus irae in Eraskandar contrahitur, acriter contracti musculi, ac deinde, ut fons, in conatu inconditus - filum quod artius membra scidit. Etsi tenue filum erat, tuto pendere elephanti poterat. Sanguis subter cutem emicat, et ipsi validi musculi, duritie non inferior filo, paene rumpuntur. In ira insiliit Leo ad pullum animal, quod ita obstupuit ut non tempus ageret. Cum genu flexo, iuvenis terminator eum in area pulsavit et hamatis manibus iugulum apprehendit. Spinae creaturam tueri non poterant, quia exercitato motu iuvenis robustus praesidium oppressit et digitos mortuam cincinno clausit. Sola res, quae servata est a morte praesenti flabello territus, vultu orans. Creatura haec tam ridicula, tam ridicula et innoxia spectabat ut desiderium occidendi praeteriret. Anhelus, animal elisum;
  "O bellator egregie generis humani!" Dabo tibi iniuriam taxationem. Sic dolor es, fortis.
  Quisque a faucibus leo. Usus eum docuerat ne blandis sententiis confideret. Si eat, non liquet quomodo finis erit.
  - Dic mihi spurius, ubi nunc sum?
  - Habere amicos positivos. - belua stridore.
  Stultus me trahis? Amici positivi cum filo non ligant.
  Eraskandar iugulat digitis, animal vapulat, flippers digitos suos foedare conatus est. Videri potest spatium "Fan-Cheburashka" satis virium non habuisse, rostrum colorem lilacum quaesivisse. Leo tenaci paulo.
  - Iuro nos positivos sumus. Hic in stella est Venus amicus tuus.
  - Quid est? Estne hic Venus? - Eraskandar minime miratus est, iam miraculis usus est.
  - Ita, hic, et nos videt videre.
  - Cur igitur cum filo mihi datur?
  Animal balbutiebatur ut viverra territa:
  Quia sola non est. Her bulla adhuc est. Ipsa est etiam quadripertita intelligentia generalis mercatorum stellarum. Haec est Dina Rosalanda.
  - Aliam libidinosam feminam? An me timet? - Risit Léo, sentiens adolescentem cupiditatem iuvenum, organismum corporaliter perfectum.
  - Tace linguam fellat!
  Intona vox, cyberneticis et acusticis ampliata, aulam perfundit, aures fluctu tundens. Vix leo tempus erat aperiendi os, ita rupturam eardrums evitans. Sed "Fan-Cheburashka" infausta fuit, ut auditus eius videtur nimis tenuis et non talibus sonicis remugit. Animal avertit, strictim exiens, solum variae aures reflexive volitantes, sicut alae papilionis infiguntur acus vellicant.
  Muri in speculis vertuntur, mico caeco exarsit et statim tres creaturae e pavimento prosilierunt. Solemne Purpurae Constellationis ludere incepit, et maculae multicolores traditum aspectum lucis septem-coloris expresserunt. Colores mixti sunt, deinde figuras multiplices, pirouettes, scenas pugnaverunt.
  - Quid est homo? Hos pugnatores vides, mors tua est. Omnia debui, quies fuisses, et nunc prior eris. - Vox murmure.
  Tres percussores bacchantes saltare coeperunt. Una earum valde similis est caricature musculari stalzan-ambalae cum steroidibus anabolicis obfusis. Alter ingentem octuplum cancri instar erat, cum rubra, spicata concha, et tetrum rostrum lupi. Tertium est mixtura scolopendrae et scorpionis, quod caput crocodili ab ore stillat foetidum acidum. Etiam area armata fumigare ex ea coepit. Leo sibi notavit scolopendra scorpii fortassis perniciosius ceteris omnibus reptilibus. Cum duodeviginti tantum cyclos es (A cyclus multo minus quam annos in antiqua Terra matre), et magna monstra pseudo-intelligentium coram te sunt, tunc timere peccatum non est. Sed in eius condicione vitae brevis, iam adulescens tale aliquid viderat ut nullam causam timendi videret. Insiliens venit in pugnam, subsidia musculi distenta; - Minime, fratres natu maiores vestri sumus in mente. Senes, sed fratres... Et si esset mea voluntas, vellem adaequare iura tua. Novum potes. Sed idea est! Arma loquatur!
  vulpes. Sub summa cute, omnis vena apparebat, musculi volventes sicut ferrum liquefactum in figuram desideratam infundentes. Leo iratus sensit. Iram fac et timorem operare tibi, incende inimicos tuos in odii patera tartarea. Eraskandar ad pugnam paratus erat, et cum omnes tres adversarii simul in eum irrupissent, post eos leviter insilivit. Leo, iam in fuga, occipitium gladiatoris stalzan calcaneo percutit. Ille simpliciter talem celeritatem et arrogantiam non expectavit, ictu accurato cadaver in pavimentum deiecit. Ceteri duo fortes et celeriter fuerunt, sed tamen paulo tardius oppugnabant. Cum vicissim Lev "rationi" forti octingenti armato pede cancri dedit. Ictus erat bonus, tegmen chitinoum crepuit, sed clavi testam nudum iuvenem calcaneum transfixerunt. Ab assidue nudis pedibus incedens, pueri pedes confortati sunt et indurati, sicut baculi Titanii, sed etiam dolebat. Statuit ergo Léo rem mutare , et unguibus mox abrumpere. Si unus esset inimicus, non plus quam minutam caperet. Scolopendra evasit agilior. Salire vivo et Eraskandar percussit, paucae guttae acidae rosei cutem suam ardentem. Leo appulit et obsignatio calcis maxillæ egit. Duodecim dentes evolaverunt, per aream spargentes. Scorpius centipeda dissoluta est, et Eraskandar in cancro porrexit. Quamquam hoc monstrum cutem pluries scalpere procuravit, tres ungues fracti sunt, pugni obdurati non debiliores verberant quam membra. Tunc Léo sub venatoris ventre subtiliter se ingerere ac molluscum in se ipsum proicere. Quam ob rem iactus utrumque monstrorum concursum est. Insiliens, Leo cancrum in spica testam percussit, intuitive eligens maculam vulnerabilem et spinam fregit. Illo momento kinezopalyzer trabes eum operuit. Bellator Purpura constellatio, cuius caput ab ictu tumebat, ad resipiscentiam venit et ex minima arte latente emittente graviotok eiecto, speciali electricitatis genere, e qua omnes motus electromagnetici in corpore quovis disablet. Etiam organismi cybernetici praesidiis obductis. Iuvenis pugnator desiit sentire corpus suum, in lubricum, multicolorum, sanguinis foetidum solum. Scorpius centipedum tenaci morte conpressit, ad pectus Eraskandar discerpens, membra cutis cruentae volavit. Stalzan, vicissim, calce in inguinibus et costis. Leo erat in magno dolore, et nullo modo ad repugnandum vel etiam movendum. Propellens multi-pedes socium suum deposuit, stalzan sadistic cultrum lente protulit a tergo cinguli plastici, quod exarsit lucida trabe cum premeretur puga pyga.
  - Nunc ostendam tibi! - Contemptus tannic smirk. - Cantabis soprano in choro ecclesiae!
  Horruit leo, spasmus per corpus transivit, levis erat pugio et quodlibet metallum potuit secare. Et subito cogitatio percussit eum. Cum non est corpus, utere mente. Facere potes, iterum iterare potes! Dimitte ut canem de catena, Dijice odium, move spatium, finge laminam luminis in ventre suo. Pugionem in directum vertit et in ventrem pugnantis tam cito immersit ut ne tempus quidem agere. Ferrum deinde per corpus transiit, adversarium in duas partes fumigans secans. Aer odoratus carnium combustarum. Alius adortus deformis multi- plicis creaturae primum adligat, deinde irruit, dum fugeret. Laser ensis crocodilum etiam scolopendra perforat. Ex arteriis monstri complures sanguinis rivi statim verberabant, ob metabolismum multipliciorem, sanguis varios colores ab arteria pendentes habuit. Cancer octuaginta armatus iam semimortuus erat, et ictus qui eum confecit plus misericordiae fuit.
  - Factum est!
  Eraskandar in aurem. Distentione nervorum quae per venas divulsae rursus corpus transierunt, facilior tamen facta est, bracchia quoque leviter movere potuit. Paralysis mire cito transiit, et intra minutum, extraneo colore versicolori sparsum, puer athleta ad pedes abrupte desiluit.
  - Iustus es pulcher, mi bellator magnus. Dignus es amore meo!
  Statim, sub pavimento velamine quasi magico, lectus copiose apparuit sub stylo deridiculo parodiam baroquc stili. Terribilis generalis Dina Rosalanda in aulam cucurrit. Erat omnino nuda. Adspectu, iuvenis lenis femina, pulchra lineamentis regularibus et figura impeccabilis. Attamen omnes feminae purpureae constellationis nullos corporis defectus habebant et iuvenes videbantur, specie non plus quam viginti quinque annos natae. Sed Dina iam supra quadringentos erat, femina insana aetate. Illa etiam maior et statura erat quam vexillum mediocris Stelzanath. Humanis signis, musculi eius inculti videbantur, et tumes, non admodum aptae foeminae, mammae elasticae cum papillis coccineis impeccabili figura oppressi. Brachia cum globulos quasi montana tumentibus, crebra ceu femore humano, musculi veluti tormen volvunt sub cute aenea obscura. Plurimi masculi stalzani feminas ut vel in armis vel opificis consortes videre solebant, latos athletas umeros cum Herculis lacertis nulli vexabant. Calor excitans e corpore suo emanavit, luxuriosi coxis cervisiae patulis in motu blando curvatae. Gradum arripuit, in eum desiluit et statim genu in plexu solaris obtinuit, Eraskandar eam duro percussit, omnem iram collocans. Nondum autem musculi ex attonitu plene convaluerant, et ictus nondum interemit. Autem, duobus centners appendens omnino bos avertit, conscientia calet, corpus autem movere non potest.
  - Quid, pueri velut vincti, deridere vis, experire te ipsum.
  Graviter Rosalenda iacens in lectulo, durissime eam filo figit.
  - Scorpium te reperi, hoc tibi iustum est.
  Verisimile est aliquem in loco Leonis aliter fecisse, eum socium exoticum et vilem graviter vexasse. Etsi teenage dolens inquietus hormones lusit. Eraskandar in praetorio relicto manum elevans vale clamans "Circe";
  - Mille tons abyssi tui in libidinoso bene!
  Quamquam portae illae clausae sunt cum codice digitali et complexu coniunctionum, Eraskandar illud fregit, subconscious in gradu agens, et per longum ANDRON processit. Eius aspectus magis quam insolitus erat, sed pugnatores huius sideris, ut videtur, mores ducis notissimi erant, qui sexus sadomasochisticos amabant. Habebat fortasse etiam ad insaniam, ut nonnumquam acres iocos emitteret. Magnitudine iudicans, stella navis praetoriae erat circiter decem chiliometrorum in diametro. Forsitan ad extremam ivissem, sed voce lenis alicuius ad iuvenem exclamat.
  - Leo, iam oblitus es mei!
  Acrius vertit Eraskandar. Obtusum pueri frigus erat, et opprobrium in voce sonabat.
  - Minime, oblitus sum. Putas te honeste et honeste fecisse?
  In decem-stella mercatorum ingenii praefectus turpiter oculos deposuit et molliter locutus est. Tanta est tristitia in voce, ut nolens confidas;
  - Ego nihil aliud elegi. Omnia confusa nimis sunt, sed crede mihi, te sincere amavi, et adhuc amo te.
  - Cur sic nos posuisti? Iratusque lev, supercilia attollens.
  Respondit vener sine calliditate supervacua, voce clara, iridescens, sono simplex, captans;
  - Non me alium patratorem invenisses. Nunc autem veram opportunitatem habes planetam adiuvandi. Post omnes, Senior Senator Zorgius fatiget generis tui.
  Oculi Veneris smaragdi violacei madefacti, margaritae amygdalae vitreae in palpebris.
  "Mi puer pretiose, tantum te desideravi. Ecce, inveni viam ut salvem te ex...
  Loqui non desiit, et presse pressit Leonem, leniter palpans, labra in osculo convenerunt. Quam formosa est, coma tam multicoloria mollis, ut sericum lepide titillans faciem, et spatium circum- ductum evanuit, cadens in barathrum voluptatis hyperuniversae!
  Caput 26
  Veniet tempus et radius libertatis
  Virtute sua luce Terra illuminabitur!
  Ingemisce, gratis catenas abjiciens populos;
  Scitote hominem mundum expansum vincere!
  Et erunt nepotes non credentes recordari .. .
  Certe sub inferni calcaneo fuimus!
  In timore malae bestiae signa gerebant;
  Meliora pura et sancta fide ambula!
  
  Mihail Gornostaev quandam confusionem et confusionem expertus est. Inopinata invasio multi- tribalis spatii troglotitarum et inauditae incomprehensibiles decursiones stellarum classium quemvis sollicitare potuerunt. Ex una parte, hoc videtur esse bonum. Etiam tenuis; in Imperio Purpureo, discriminis et discordiae civilis, at contra, ne quis regius ingrediatur. Etsi peius esse non videtur, sed operae pretium est hos capistros, ungues terribiles, dentes, pinnulas, et possessores stalzanorum iam familiae similes videntur. Ab exploratoribus nihil novi compertum est. Puella bona praevalida videtur etiam viro forti, forti, etiam crudeli, sed de ea non sunt parvae dubitationes. Ultimus ictus, iam ex grege alieno, plus decem milium victimarum constat. Vita humana imminuta est, terribilis est ut inops et infirma sentiat. Tali momento, Ventura conventus Sensei exitus salutaris est ab anxia solitudine. Guru etiam solus non veniet.
  Ut semper, Ianuae adventus Sensei vel Guru subito fuit. Circa medium alterum lumen tenui, et tunc nota silhouettes in aere apparuit. unum pallium griseum, alterum capite canitie et longa barba crispa, quae raritas est in praesenti Tellure. & vestibus albis induti. Gornostaev ante caput interdicti unitae orthodoxae et catholicae ecclesiae reverenter adoraverunt. Iam tantum, quia in calculis argenteis antiquis induebatur, crux in loco cum omnibus propinquis usque ad septimam generationem poenalis mortis putabatur esse. Inter omnes religiones in Tellure telluris, Stalzani maxime timebant Christianitatem. In aliis planetis crux usitatissima est symbolum runicum vel cultum, quod nemo prohibuit. Terra est exceptio ad regulam. Tametsi Gornostaevs non placuerunt isti pacifstae, sed si eos tam stalzans oderunt, fascistae spatium aliquid timent?
  - Gaudeo, te salutatum, Beatissime Pater Petrus Andreas II. Quid hic adduxisti, ut caput in tigris faucibus poneres. - caput rebellium comiter dixit.
  - In ore, non recte dictum. Spatium draco deglutivit totam planetam et tertiam stellarum additionem, quod per nos omnes in utero ejus diu fuerunt. Venio nuntiare tibi horam nostrae redemptionis et liberationis a passionis prope esse. - Dixit Sanctitas Sua in abiegnis pubentes.
  -Quam carere? Etiam si statim surrexerimus, delebimur in speciem, si alii geidi non sunt stalzani! - Gornostaev dicitur cum calore et simul cum desperatione.
  Petrus Andrey blande dixit:
  -Dic mihi, frater, quod omnium librorum semper in nostra tellure scripti est interdictum?
  -Numerus unus est biblia. - Breviter respondit caput resistendi.
  Cur igitur hoc interdictum est!
  - Puto quod ante occupationem circulationem maximam habui. Stalzani statim, ut cyborgi, primo loco rati sunt, molestissimas litterarum opera damnare. Hoc logicum est et verum. - Gornostaev dixit fidenti sono scite omnia.
  - Consentaneum est, sed non recte. Scripturam interdixit, quia omnipotentis Dei Verbum et revelatio est, destruentes falsas haereticas figmenta religionis Stalzanath. Haec est turpitudo eorum. - Sacerdos etiam ante se in aere transiit. Sensei annuerunt in confirmatione, sed nunc tacebant.
  Gornostaev naturaliter sic simpliciter concordare non poterant;
  Guru -Tu scis. Hunc librum legi. Fortasse stultus sum, sed magis phantasia spectat quam picturam scientificam universi. Homines, ut aiunt, ex argilla finguntur et Sol verbo interclusus est.
  Sanctitas Sua in tali audientia placide ac sine pathis superfluis locutus est;
  Imo, frater, penitus erras. Impossibile est, primo, omnia literaliter intelligere, et secundo, hoc est liber maxime scientificus, maxime tempore suo. Multum Sacra Scriptura docet, ex eo quod Terra est rotunda et circum axem suum circumagatur, usque ad immortalitatem acquirendam, regibus aequabilis. Divinas veritates a sancto revelatas libro enumerare diu potest.
  Curiosus erat Gornostaev;
  - Nunc sola satis sum. Audire possum, non ex integro legi, paucas tantum paginas, pro quibus isti purpurei daemones bene totam villam in pulverem delent. Quid hic liber de futuro dicit?
  Andrey Peter, luscus iam in susurro, quasi secreto militaris gravissimi communicans, dixit:
  -Vos peccati delebitur.
  Gornostaev effuse deceptus est;
  - Homines iam paene deleti sunt. Quod dixisti non opus est ut in vetustissimo codice legi, modo duos gradus ad vectans capias!
  Sanctissimus Pater patienter exponere coepit;
  -Non persona, significat hic puer meus es recalcitrat. - Patriarcha Gornostaev in capite pat conatus est, sed in odium resiliens et respexit. Tunc minister ecclesiae sono admodum gravi perstabat. - Milia annorum, etiam tollit miraculum habebatur, sed Scriptura dicit. Si tu, ut aquila, super montes volaveris et inter astra struas nidum tuum, inde prosternam te.
  Gornostaev hoc curabat;
  -Exacte? Unde dicit frater?
  - Ecce!
  Petrus Andrey vetus Bibliam exposuit, eamque in nota explicavit. Et versus est modus imperative cum rubra plumbum et etiam punctum exclamationis posuit.
  Gornostaev sibilavit;
  -Sic i videre. Mirum est sane, sed hoc non est de stalzans.
  Patriarcha risit subdola et instructe dixit:
  - Et nosti in una nostra lingua, scilicet germanice: Stalz significat stellam. Quod non accidit.
  Gornostaev non arguit. Diligenter inspexit librum magnum, in operculo margaritis et deauratis ornata. Paginae sunt leviter pulverulentae et iam gliscens. Fons evasit magnus, non prorsus ut lingua moderna, sed yats, characteribus duris in fine. Videtur hoc unum ex primis libris cum translatione synodali. Antiquitas operis impressionem facit, videtur quod respondeatur omnibus quaestionibus in Scripturis sanctis inveniri.
  - Adhuc non capio quid nos manet? - Dixit, permulcens aureum, fere tempore non corruptum, figens erminei librum laminae ligamen.
  Beatissime Pater, dignanter vultu, sapienti dixit seni puero loquente:
  Hic, frater, lege Apocalypsin Ioannis et Danielis librum prophetiarum. Lege cogitabundus, lente et intelleges quid sit, lege orationem. - Hic patriarcha recepit. - Non est satius honorare orationem et ante sanctas scripturas legere, fac signum crucis in te quater.
  Gornostaev subita asperitate dixit:
  Nescio quomodo orare et non credo in Deum. Deus, ut ait Plekhanov, ficta est, illusio perniciosa quae mentem allevet. Et Lenin est religio in populis medicata, sola frangens mentem illustrat!
  Beatissimus Pater ferventer coepit orationem habere, sacerdos volvens quasi pugnatores ante proelium monens;
  -Plekhanov, Lenin et alii non-Christi regimen cruentissimum in Terra creaverunt. Non enim Deus mentem ligavit, sed animalium instinctus, libidinem ac perniciem pro tristibus cruciatibus affectabat. Quod miserum hominum conamen sine summo Domino effecit, tantum ad augmentum passionis. Fallacia est absentia Dei et vita secundum missionem diabolicam. Hic sunt stalzani, censesne id accidens esse quod nos tam similes spectent? Terminum mali et haeresis pervenerunt. Nulla vera religio homicidium ad summam virtutem evexit. Etiam in terra fere omnes religiones bono contenderunt. Et hic in eorum Stelzanate praecipuum est, plures necare, cruciatus, cruciatus ac studiose imperii servire. Omnia infra se, reliquae creaturae ad interitum vel ad servitutem ignobilem creantur. - Andrey Petrus fortior et fortior est, iam pugnos quassans tanquam pugil professionalis qui ad pugnam exivit. - Haec est eorum superbia, talis superbia inmensa Satanica, quae diabolum pervertit. Hic est lorica eorum, draco septem capitatus in Apocalypsi. septem colores iridis, septem acuta stella, septies septies. Amant hoc symbolum, memorant emblematis sui, nempe septem capita blasphema et decem sparsa et alis. De interpretatione revelationis Ioannis, vel Danielis, nec libri Danielis, et etiam spiritu rebellionis habiti, persuadeas tibi omnia, quae nunc fiunt, ante millennium praenuntiata!
  Sacerdos hic strangulatus et exustus... Senex et decrepitus vere respexit, ingratum impressionem faciens Gornostaev, bellatorem videndi homines iuvenes, sanas, vires plenas. Etiam figura sancti patris leviter gibbosa, et densa rugarum retis caput rebellium aliquantulum concussit. Multum interest quomodo caput Ecclesiae Christianae egerit ad vitandos effectus pugnae virus et radiorum qui renovationem praestant. Hic Gornostaevus est, scit se adhuc decem vel quindecim annos relictum esse, ut subito in aetate prima mortuus sit. Nisi forte armorum biologicorum impetus aliquo modo mutatur, quod est in principio possibile .... Singuli proditores interdum per saecula vixerunt, sed oportet ut congruam cognoscant cognitionem.
  Hic Gornostaev iam diu taedium morandi in palatio Petropoli Fano in deliciis et splendore superans. Lapides quidam pretiosi, licet summatim, clariores veris micant, et lumine naturali umbras dant. Et quae delectabilia delineata sunt lapidibus, mixtura anime, spatii proeliis, plantis pulchris, mediaevalibus proeliis et multo magis. Stalzans omnibus generibus variis proeliis, erotica, et saepe tristia cum multis alienigenis turpiter impeditus fuit invariabilis comes scaenarum pugnae gemmis ornatae. Taedet tamen et interdum aegra tantae magnificentiae est. Actionem volui, realem pugnam cum gente quae hyperanimalia potius quam superhumana dici possunt... Licet, utique, occasione apparatus virtualis belli, vel etiam vernaculae servi pugnam disponere possunt.
  Guru, qui prius immotus sedebat, stabat, leviter supra solum volitans, blande inclinatus;
  - Scripturas quoque sanctas veneramur. Infeliciter, non multum temporis habeo: Senior senator Zorg et amicus noster Dez iam sunt in via ad nos iungendi. Utilius est si praesens convenissem. Ad conscientiam meam, sodalis meus sine me teleportationem facere non poterit.
  Gutturo purgato, vox Sancti Patris recuperata est;
  -Estne vere in igne? Non diu sentirem. Pauci Scripturas legunt, pauciores etiam sciverunt et intellexerunt.
  Guru inclinato capite turpiter consensit;
  -Est malum, etiam pessimum ubi nulla fides. Christiana est doctrina in terris clarissima. Summa in ea est amoris inimicum. Omne quod superaedificat amorem, unicum est. Simile quiddam in Buddha, sed in eo humanum est, et in Christianismo divinum est.
  Gornostaev elata voce omisso oratores.
  - Non intellexi multum, verum est, sed audivi quid Deus tuus dixerit: dextra maxillam feri, sinistram verte.
  Rebellorum caput, videns quis confunderetur patriarcha, coepit orare;
  - Plus quam mille annos fuimus, dorsa genasque substituimus, sed quid attinet? Firmus Tolstoy. Hic venit vel volat stalzan, hoc est vulgaris fabula. Percussit hominem in facie, non respondit. Ultor iterum percussit eum in ventrem, et excepit flagellum et coepit verberare cum neutronibus. Torquet eum, sed non respondet. genibus flexis et orantes veniam. et quid ad rem, usque dum caesum faciunt, et qui meliorem faciunt? Non accepta repulsa, malum est impudens! Quid ad vim mali non resistendum est, si lentus homo nullam concessionem et conniventiam sibi inbecillitati interpretatur?
  Andrey Petr vehementer objecit;
  - Viam non reddit Stalzani, non propter doctrinam Tolstoy aut Jesu Christi, sed quia timet. Sic verberare et dimittere potest, et si adfinibus in loco dolentis respondeas. Et si facultas esset, telum preon in eis demitteret, nec etiam filiis Stelzanath pepercisset. Finis mortuus est, sanguis pro sanguine, malus pro malo. Sic enim crescit tantum negativa, malum non destruit se, sed generat novum. Qui scit, si omnes christiane conversati sunt, tunc potencia aspicientes nos puritatem spiritualem acquirerent. Et tunc tota differentia, omnes homines barbaris similes agunt, soli homines tomahawk habent, et stalzani bombardis recentioribus utuntur.
  Guru manu per aerem cucurrit, et color flammeus adamas apparuit. Sensei affirmavit tranquillo dolore, vox inferior facta est.
  Paulo post fratres loquamur. Cum Zorga starship et eius proelium prosecuturas naves systematis solaris intrant. Quia tempus trans- mutabunt agri congruentiam spatii. Forsitan problemata gravia cum teleportatione, minuta nobis supersunt.
  Gornostaev impatienter mussavit;
  -Okay, librum hunc ad finem legere velim, mihi illum relinquas.
  Sanctus Pater negative caput movit.
  - Hoc exemplum nimis pretiosum est. Unus est ex antiquissimis bibliis, supernaturalem habens potestatem. - Patriarcha e balteo suo sumpsit quod instar exigui calculi. Accipe versionem recentiorem. Hic est hic sinum liber electronicus - continet non solum Bibliam, sed etiam traditionem ecclesiasticam, nec non apocryphos orthodoxorum, catholicorum, nec non protestantium. Orationes variarum confessionum, scripta longissima omnium temporum theologorum, in iis qui prophetas esse asserebant: Russell, Ellen White. Deinde sacerdos digitum ad labra adnuit. - Praestat haec non legere - haeresis, quamvis etiam studium generale progressionis sit. Deinde diligentius te cognoscam magnae et purae fidei Christianae, ut recte ab ecclesia intellegitur, quae primam apostolicam successionem a Petro, Paulo, Andrea, et Iacobo conservavit. Deus qui creavit omnia nobiscum.
  Rebellorum caput automatice locutus est. - Amen! - Ac de loco inclementer addito. - Fuck!
  Sanctus Pater videtur non intellexisse et unctuoso addidisse tono;
  - Et ad gloriam Purissimae Matris Dei per omnia s?cula sæculorum.
  Priusquam nuntii evanuerunt, Gornostaev etiam alto sono dixerunt;
  -Si Purpura Imperialium hunc librum numero 1, interdictum sit, non gratis. Ita ut verum praedicaret. Sed quomodo inimicum amem, cogitari potest!
  Sed fortasse hoc verum est? - Guru et Sanctus Pater in voce dixerunt.
  
  Starships interim Zorg hyperjump extra erant. Credibile est, sed contra omnes physicae leges, plures centum miliones stellarum variarum civilizationum secum ferre curaverunt, et singula monstra volatilia plus milites et pugnae robotas in tabula habuerunt quam omnes exercitus mundi in Planeta. Terra componitur! Parva turma Zorgs hoc tempore pugnae starships ultra-modernes constabat, summa eorum pugna potestatem incomparabilem technicam et militarem praestantiam dedit. Conatum vi agrorum vi irrumpere perduxit, quod complura decem milia spatii submarinis pugnatoribus versicoloribus repleti in massas informes oppressi sunt. Caetera tolerare debebant invisibilem et monstrose rigidum equos. Hac in parte spatii advenit stabilitas temporalis, vi superiori suffulta. Diu expectatum tempus cum Tellure tandem factum est. Etiam Zorgs exterius inperturbatus leviter agitatur. Senes senator planetam cum faenore intuens.
  - Videtur quod balzans fenestram purgare conatus est. Sed quam stulti sunt, etiam infans intellegit pleraque aedificia nuper aedificata esse. Puto nos in magna sollicitudine sumus.
  -Puto etiam.
  Fere eodem tempore, assistentes responderunt et stellam vitae spatii exposuit.
  
  Vladimir Tigrov mirum cito linguam communem cum multis guys discurrentibus in eleganti regione filiorum starship repperit. Forsitan omnia erant, quia liberi erant. Sed non omnia tam simplicia sunt. Exterius, quamvis irascibilis genere inhaerens, mini-stalzans comiter et recte se gessit. Secundum ad legendam, Tigres memoriam amisit postquam campus Sinkhs pulsum tangit. Haec explanatio placita fuit, praesertim cum Vladimirus celerrime ludos militares et fabulosos furtim in pugnae genere phantasiae superaverit. Puer vel puella, ab hora nativitatis in exercitu conscripti sunt, solum hostilitatis sphaerae diversae sunt, ambitus applicationis ingeniorum: antica militaris, oeconomica et scientifica praestantissima. Problema terrae puer erat superioritas corporis mini- bellatorum constellationis Purpurae. Propter mirabilia bioengineering et aciei pharmacologiae, pueri maxime ordinarii tales eventus ostenderunt ut bene interesse possent in Olympia adulta humana, numismata in omnibus formis et in omnibus ludis. Scilicet, IMPORTUNUS hic necesse est.
  Tigres ardenter e toy radio sclopeto accensae prope stellas, per spatium irruerunt, inertiam actu exstinguentes, cum subito in scapulis ictum magnum senserunt. Cum conversus ante eum steterunt duo latinae altitudinis, sed minoris. Similes sunt malos Cupidines, et bene exterius amicas facies, candidas vestes coruscis septem fulminibus in pectoribus. Ictus ad plexum solarem insecutus est et Vladimirus cecidit, aera ore captans.
  - Immo aspice eum, bellator est. Mollusca est, sine concha, inferior genus degenerativum. - Insonuit pediculus.
  Parva "militis" dextra stans sine haesitatione stomachi eum in calce. Pugnator stans a sinistra radium gun butt addidit.
  Dedecus est, etiam triginta vicibus me uno pondere evellere non potui. Frater meus unus annos natus est etiam eo fortior. Subest liquidationi.
  Voluerunt continuare pulsum, Tigres ictos et calcitrare in inguine, nimis abrepti a mini- plectente. Corruit ille, ictus accurate et ad hostem pergit. Secundus conterritus est, et ignem ex radio gun aperuit. Verum, lux aliquantulum ardentis e ea tamquam infantis immutatio evolavit. In illo momento, aliquis eum durum in brachio percussit. Purpureus puer attonitus omissoque telo, Turbatus cum duce vidit tacitae cohortis;
  -Licho, quaeso abi, nos nosmet instar habebimus.
  Razorvirov puerum hooligan ab aure apprehendit et eum ad dextram traxit, eum in dolore anhelare cogens. Si nervi terminationes recte premunt, tunc inermis fies sicut modo geniti infantis;
  - Non ego tecum agam. Cur fratrem verberas undique hostilibus monstris circumventum?
  - Non est hic frater noster. Infirma. - Iuvenis stalzan suffocatus, infeliciter se liberare conatur a tenaci musculi Likhonis debilitatis. Exposuit logice, placido sono;
  - Sub radiis surrexit et adhuc aeger est. Amicum tuum debes sustinere.
  Sed actio pueri non est bastardus;
  Certus esne ipse amicus noster est? Attende, vides leve vulnus, biduo ante excepit.
  -Quid ergo? - Likho statim intellexit quid sibi vellet amicus, sed "thalamum" se simulavit, eo consilio altioris intelligentiae hominis.
  - Non adhuc evanuit. Nos per horas duas non reliquimus vestigium tanti nugae aut etiam multo profundioris incisi. - Dixit amice placide. Likho eat, et hologram sclopetis puerorum gestum stilo "Nasoris Pinoculi" ostendit.
  - Dico tibi, aegrotat et laesus est.
  - Discat ergo eum medicus, et sanabitur dystrophy. - Puer, sursum erectus, serio vultu suscepit et clara voce factus est, magistri roboti sonum imitans ut explicaret. Praecepta fundamentalia nescio. Si suspectum est, denunciare imperatores, si criminosus est, dehibeas ipse vel notas potestates. Nihil ultrapulsar nugae hic. Si munus cellulae depressum habet, curatione inpatienti reali indiget.
  Solvere hanc quaestionem dolor guy. - Tristis respondit Likho.
  - Iam placuit.
  Tigres exorto motu doloso, eumque adversarium arripiens, digitis lancea plicatis, nudo ad umbilicum, puero stalzano, in plexum solarem circumvenit. Ictus in tegulis tibus cecidit, quae cum armatura diurnariis diurnariis coniungitur. Mini- pugnator decidit, anhelans aerem convulse.
  - Et ubi est potestas tua. Valere malum non est, certe, sed etiam pilas coquere debes. - Vladimirus superbe dixit, sanguinem e fractis labiis exspuentibus, plures dentium ejus evulsos, livores in pavimento faciei suae expandentes, sed adhuc visum delectatum.
  - Quid pilas? Estne hoc novum telum vel cursus musculi? - Likho cum admiratione quaesivit et in confusione addidit. - Mirum est quod ejecisti, non debet esse simile. Multo citius est quam tu cum reactione incomparabili meliore.
  - Caput opus est! Fremuit tigris. Humanus quoque puer progressu oppressus est. Stalzani enim parcendo velocius quam terrenis cheetahs commoti sunt, et filii eorum Tyson evertere potuerunt optimis etiam annis huius pugnatoris fabulosi, qui mundi militaris artium symbolum factus est. Nam unde manus tam celeres factae sunt, etiam digiti ab ictu tumebant.
  "Nonne tu illum capitis percussisti?" Noli litteram accipere, modo verba profero. - Etiam ludicro Likho favebat sono.
  - Cognatis mihi es. - Vladimirus hilariter despiciens.
  Puer duos gradus tulit et titubavit, non minus quam octo costas pullos progenie crudelis, spatium invadentibus erumpere curavit. Et contristatum est genu, valde tumidus. Et os salsum est cum sanguine, lingua insensibiliter sentit fractorum dentium fragmenta, maxilla rima est. Et e naso yushka fluit - sternumenta vis, sed scary est. Mm-ita, eum penitus non provectus, saltem duobus mensibus valetudinarium provisum fuisset. Et videtur quod renibus etiam repellitur, iecur quasi bomba vacuum discerpitur. Et in genere, tantus ubique dolor est, ut difficile sit respirare, crura cedere.
  Praeclare pugnator tam cyberneticis rationibus exercitatus ut rempublicam tam hostium quam sociorum uisum aestimaret, statim omnia intellexit;
  -Per viam, non tibi molestus est sentinam parametri augendo. Eamus ad officinam, frater noster bellator non viribus corporis aliis inferior sit. - Vidensque quam durum sit Tigrov truculenter stare, subjunxit. - Et simul cura damni.
  Accessus ad officinam, praesertim in starship militari, non tam facilis erat, sed veteres hospites oriebantur. Ceterum aequalitas inter mini- militones mere formalis est, praesertim cum duces suos juveniles habeant, licet non aeque potentes ac seniorum comitum.
  Vladimirus receptus est a medico tunica caerulea, mini- stratis ac mini- nutricibus inter trainees stipatus. Per electionem et praeparationes hormonales, etiam pueri contagiones et alios morbos communes hominibus fere non acceperunt. Praecipuum hospitalium munus fuit coactus reditus militum ad pugnam formationem. Naturaliter magna pharmacologia fuit ad excitandum artificiales facultates physicas et mentis. Macilenti fratri oblatum sanare non venit mirum, sed stipendium, quia hoc non est pugnae inductus sanitatem in proeliis.
  Tigrov in sphaerica speciali conclavi sedebat et cum dropers, filis et scanneribus connexum erat. Recuperatio processus incepit. Conversi sunt in excitationem electrica fibrarum et emissionem ultra-anabolicam in sanguinem. Aliquam medicamenta et res gestae machinationis geneticae adhibitae sunt. Haec omnia ad facultatem Tigrov levandam putabantur ad gradum stalzanorum aetatis aestimationis propriae. (Dicendum est post omnes motus, puer extimuit et nullum maiorem quam undecim aut duodecim annos vidit - cur mysterium ipsum Vladimirus etiam putabat se forsitan tempus duos aut tres annos physicae progressionis ab eo surripuisse pro compensatione. pro tam fabulosa translatione?). Scilicet quaeratur ubi Likho pecuniam habuerit et cur pupillum suum ad officinam attulerit, secundum gradum maiores ordinis id egerit. Sed Likho pater non modo generalis erat, sed etiam oligarchus, homo fabulose dives, et ideo puero multum dimittitur. Quin etiam nihil mali fecerunt, quod mini- stratorem imperii mox exantlarent. Vladimirus in ecstasi statum immersit, processus amplificationis vacavit.
  Utique, tentat assurgere ad gradum potentiae physicae, activum cellularum caulis in gradu genetico activum, haec iam occasio est celeri et plenae regenerationis sui. Tam dulces semisomnos transiere Horae. Conscientia in soporem incidit. In conditionibus autem totalis cellularis et supercellularium renovationis, haec somnia erant iucundissima. Vidi patrios, tam varios, niveos, montes, smaragdos agros. et mira pervolitat spatia. Circum hunc elves fabulosae parvae sunt, alis multicoloribus, sub eo est patria, caput Moscuae. Kremlin sublimis cum turribus et astris micantibus. Quam felix tempus fuit, ibi natalem suum, ubi prius patrem suum Urales studuit transferri. Amici, amicae, exposuit et blande manus iactant. Hic venit Ursus Olympicus et iam familiaris Marescallus Polikanov iuxta eum ambulat, qui multum similis lupum spectat ex proximis centum horis seriei "Sicut exspectas!" agendo heroum in spatio. Plena floribus et omnibus est felix. Amicum suum Likho Razorvirov iuxta eum terras, cum omnibus manus agit et dicit:
  - Amamus te - fratres nostri mente semper fuimus et erunt et amici nostri erimus. Dulcia manducemus, et kvass bibamus. Inspice caelum.
  Omnes omiserunt oculos suos. Ingens coloratus candidus, colore et ornamento complexus, per coelum fluitavit. Minores tractationes in caelo iuxta illam delapsae in ordinem septem-coloris coaluerunt.
  Vladimirus audit vocem notam ingrati, quamvis omnes canorae: "Ignosce mihi populo!"
  Spectat puer ac prope stuporem angit. Veliara In genibus infernalibus Lyra velimus In iisdem natantibus truncis graviler nota. Inclinavit caput, crinesque septemcolores in tortis alligati sunt, vultus pulchrae mulieris expressio mirae mansuetudinis acquisita est. Saevus victor saepe in arctum flectit dorsum musculosum et orat;
  - Domine, succurre mihi et dimitte mihi peccatori.
  Mareschal Polikanov meretricem flagellis percutit, dicens:
  - Verum dicis, filia inferi, sed sero paenitebit!
  Vladimirus hoc spectans fastidit, et rursus ad caelum aspectum vertit. Nulla ac risus sit amet est.
  Exempli gratia, montes ingentes maiores sunt quam glacies cremor Everestis, bacis referta, eget, germinibus edulis florum. Vel pastam striatam, lac concretum, cocktails cum pomis candiedis micantibus, sicut lapides pretiosi de nube defluunt. Et quid placentae - in fabulosa specie navium, in quibus reginae et soldani natant. Et hic placentae ornatae bestiolae, curlicibus, vexillis, splendide micantibus et piscibus ore rigantibus. Quaedam producta culinaria etiam rumpit fontes coruscis in sole pluribus soles emittunt vel igniculorum multicolorum ignium emittunt. Ac etiam heroes variorum cartoons per aerem volitant, puellae cum vittis variarum anime Americanae et Iaponicae. Aliae viverra LEPIDUS MELLICULUS. Exempli gratia, Ponka ex "Duck Tales", in loco cum amico suo ninja mammoth ex multi- serie Russorum. Solvunt fragmenta placentarum, ac circumquaque tanquam praestigiatores projiciunt.
  Omnia tam grandia simul sunt, quasi in paradiso esses, quemadmodum parvulos infantes in patria bene nutrita degentes fingitur. Ubi quisque beatus est ac somnia vera, nemo ne cogitari quidem potest, in principio, problemata ac maerorem existere posse.
  Nesciebat quam subito lux hebetaret, et atrox sonitus stellarum concussit. Somnium illico mutatum est, dulcia versa in scopulos, placentas in naves longas, placentas in praesidia mediae carceris, ac boni dryadales in malos infantes lamia. Amice Likho dentes in iugulum fodit, oculi eius flammis inferi ardebant. Ursus Olympicus conversus est in cobolorum ingens ore cum turpis et Tyrannosaurus rex caudam habens. Os monstri feri apertum est, morsu similior nuclei ante oculos nostros crevit. Lyra Velimara e genibus prosiliit, in manibus citharae fabulosae magici flatores, ignem aperit, et formidolosus marescallus Polikanov vertit in amoeba ... cum pileo stolide in fumoso fimo haerente.
  Explosiones hypernucleares sonuerunt et spatium calefacere, lux iterum lavam ardentem in cerebrum effodit. Tigres e camera ruentes ceciderunt. Reditus ad rem incubus fuit.
  Increbrescebat explosiones sonare etiam re vera, grave spatium pugnae erat, et validae ligulae puppim praetoriae feriunt. Flatus fluctu volvitur in sidéra, et concussa est vehementer. Videri potest crimen detonatum, nubes ultraplasma in cubiculum irrupit. Particulas comburens cutem combussit. Tigris desiluit et in mollem aliquid concrepuit, infernus igneus iterum exarsit. Nuper, incendium Tigrov iam non perterruit et nihil subterfugere aut aufugere temptabat. Cum ingressus sum in turbine phrenetici, significat me iterum movere, sartagine non interficiet me. Fluxus hyperplasmicus denuo transiit et resedit. Nullus dolor, ne cruda quidem pellis, aliquid calidum in faciem meam efflavit, valde tropicae plantae sensit.
  Tigres, qui ante oculos eius claudebant, audacter eos aperuit. Erat ante eum crassus, luteo-aureus truncatus. Hoc non est verisimile, iterum movit, sic operatur, ut effectus incomprehensibilis menti. Aliquis pedibus ingemuit, Vladimirus manifeste in corpore vivo stabat. Gemitus videbatur nota, felix videtur et nunc non erit solus in hoc mundo ignotus.
  CAPITULUM? 27
  
  Flos petalis gracilis
  Tantum in principio itineris sumus ...
  Sit hic mundus crudelis
  Tu recta perge.
  Trunca non erat densior, et duplex stella per aurea et aurantiaca folia fulgebat. Una stella rubra est ut papaveris, altera caerulea cornflora caerulea. Luminaria erant magna, sed non valde valde urebant, lux ab illis emissa mollis et amoena erat. Victus, male succensus amico haud sine difficultate surrexit, crura cessit, et in lianam arripere coactus est. Capilli eius leviter combusti sunt, et facies eius pusulis et livoribus contecta est. Egregie connivuit frequenter, ut videtur, gravitas unda vehementer perculsa mini- miles. Tandem puer tremebundus obstitit, ac fatur.
  - Hic quoque es. - Razorvirov ter celeriter scrolled quasi in cochleis circa collum eius fuit. - Gaude, mortui sumus et ad simile mega-universali deportati sumus! Nostra stellata divulsa est et sumus in novo exsistentiae gradu. Signum concursus mox sonabit, mini- pugnatores in quaternionibus formabuntur.
  - Video te, non potes expectare ut bene hyperplasmatis crimen iterum recipias? - Tigres, quamquam expectationes eorum non nimis clarae sunt, arridere non poterant.
  - Quod tu, hic in universo, omnia nostra sunt, aliae gentes destruentur. - Firmiter dixit mini- miles. - Cum frater noster es nobiscum, sume arma tua et para proelium.
  Razorvirov extendit toy ray gun. Tigres eam cepit, sentiens quam commode manubrium poneret. Arma item magni momenti sunt, interdum tamen nimis garrula. Sed mirum in modum, omnium generum inspirationes, praeterquam in specialibus casibus, frequentissime tacent. Bene, hoc intelligibile est, nihil est quod futurum militibus indulgeat. Loca hic non sunt mala, corpus impiger videtur. Id problema est - quo ire? Puer, haesitans, dixit;
  -Censeo. Verisimile sumus in aream desertam coniecti, mundum silvestrem fieri potest, ut melius sit ad cacumen ascendere et aream explorare.
  -Cogitatio bona. Fungus evasit elasticus et loco spargens se quasi pilam insiluit.
  Ascendens cacumen non tam facilis quam primo videbatur. Fame, non recessit ab ictu, musculi effectibus radiorum debilitati sunt, et Tigrov adhuc non sensit eventus reales musculi flantis in biochamber facto. Multum virium in se esse videtur, re vera... Sicut ebrii animi, paratus est montes vertere, et in montem offendere. Nescio quo pacto octoginta fere metra in cacumine arboris superare curaverunt. Ignotum est genus, sed aliquid simile hybridis abiete, palma, et cortice trunci cum ramis sparsis, quasi tecto tegulato.
  Interestinger visum aperit desuper. Post eum sonuit arbor montana, perampla et ramosa sicut frater maior baobab. Alicubi eminus erat defensio, et pinguia animalia cum elephantorum corpore et caput dinosaurorum depascendum est. Sed hoc non mirum mini- stratores, sed in ipso prospectu, in ipso prospectu, turrium vix notabiles testudines capiunt.
  Vladimirus paene decidit coronam;
  - Vides, hic mundus habitat, ibi est vita intelligens. - puer jucunde exclamavit.
  Iuvenis stalzan, nunc iubilationem non celans, respondit!
  -Video - Ultraquasar! Et Hyperstar! Verisimile est hoc unum ex coloniis nostris in parallelis Giga-universali nostra potestate.
  -Vix. Potius tamen aliter est, nos non perimus et haec est nostra prior universitas. - Non satis confidenter suadet Vladimirus.
  Quomodo non moriuntur. Impossibile est talem explosionem superesse, contra leges corporis. Cum hic sumus, iam mortui sumus. Mors in proelio decus et gloria, Te amo Furtim - Superpower! - Likho, imminentium adventu excitatus, cecinit.
  Obiter aliquid oblitus es. In universo novo debent esse sex dimensiones vel duodecim, et tantum tres tantum. - Vladimirus etiam digitos suos in caelum infudit, quasi certius esset.
  -Est solum in gradu nostro perceptionis, modo differentiam non sentimus. Cerebrum et corpus tria esse putat, quamvis iam sex sint. Vide quantas occasiones hoc nobis dabit. - rugosa fronte nitebatur musculos obstringere. Displicuit tigris catulus, qui praeda sua fallebat, fremuit. - Archidemon a lacrymula, quod moveat, dolet.
  -Est tam calidus! - Vladimirus ipse sensim pruritum in corpore suo debilitare sensit. Similis est illi qui fit cum dura post longum intervallum institues. Subito puer magna voce clamabit, manu strenue monstrat et digito indice monstrat - Ecce pastor est!
  -Ubi? - Oculos praeclare angustavit, acuta acies nondum recuperata post talem hyper- salem e Gehenna.
  Immo in animali remoto similis unicorni sedit pastor puer, iuvenis circiter quindecim. Maxime interesting res est quod mirae stalzan simillimus est, et pastori satis honeste indutus. Aliquid de eo familiare fuit. Tigris meminisse conatus est.
  - Ita, bubulcus est - Yankee. Ecce in foveam incidisse videmur. - Hominem puerum edixerunt.
  -Don't ineptias loqui. Hic est homo noster, hic aliter videre potes. - objecit, stalzan.
  Ubi est trabea eius? Vladimirus grinned.
  - Sinha comedit. - Mini- miles se acriter excutit, musculis abdominis lusit, nudam tegit crayonem papulae, et calcibus fuligine ad occipitium occipitis. - Recte, ad eum veni.
  Ille multo laetior quam Razorviri sentiens, callide desiluit, ita ut bracchia iactans paulo tardius esset casus. Exposito sollertius quam paratro, ad armentum cucurrit. Tigres post eum repetentes, propemodum non sentientes movit terram. Ingravescentibus viribus, non longe post ictus puer erat, curiosus etiam erat. Cum in defensionem exierint, pastor puer eos primo non multum attendit. Et cum Likho monocerotem teneret habenis, etiam arroganter vociferatus est.
  -Recede, ragamuffins, vade in civitatem ad eleemosynam, si sit dies festus, qualiscumque sit, servient ei.
  Purpura constellatio Mini Bellator notus fuit propter mansuetum ingenium, sententia eum offendit. Sed et pueri vere sicut cornicines apparebant, et ex fuligine non loto sordidi erant, ac si daemones essent. Furor vires dabat, et Likho literam adolescentem in terram projecit. Crepuit, sed usu rei pugnae ut videtur, haud haesitans se insiliit ac pugionem facere conabatur. Egregie, prima specie, leviter digitus eum in ponte nasi percussit, et brachium Tigrov contorsit. Foedus dissolutus est, stillavit sanguis et aliquid balbutivit.
  - Dic clarius. Quid est imbecillum, putridum musculi. Minime, miles noster non es! - Razorvirov latravit et terribiliter faciem fecit.
  -Noli me occidere. Duobus denariis tibi dabo. - Anhelans spiritus, pastor captivus dixit.
  - Pecunia tua non opus est, ac etiam tam parvae. Dic quis es tu! - Razorvirov furcam digitis fecit, et paene in oculis incussit.
  - Ego sum pastor elite et tigris mea hic currit. Dimitte me, aut te disrumpet.
  Tessera tigris semi-facundus desiluit in defensionem. Bestiae magnitudinem Tyrannosaurus rex. Nobilis ingens squamosis striata lacertis, Dente duos metri cum sex unguibus trudit. Et os septem ordinibus dentium est terra sperma ceti.
  Ambo Likho et Tigres simul accensus, pure instinctu. Iam accendi, tam pueri trabes sclopeta fere ad maximam potentiam verterunt. Striata dinosaurum morsu corruit. rugitus talis erat ut ex arboribus conis et pomis deciderent. Iuvenis pastor exsiluit et cursu procellae abreptus est.
  Mini- stalzan ruentis manus rapiendo obstitit, erat insequens Tigrov.
  -Non opus. Haec est tribus primitiva. Nunc quasi in cyber- nis nos sument pro diis et solemni pompa venient. Likho confidenter locutus est. Praeterea iam spectare debebat machinam virtualem, etiam in forma compressa, mores inter gentes primitivas. Esto deus et vinces.
  Vel forte pro daemonibus habebunt, et ad ignem trahunt. Satius est mihi narrare quantum satis habemus crimina? - Vladimirus graviter anxius erat.
  - Nescio, non diu recharge. Proxime reor pugnam mediocris viginti chiliolorum, maximae potentiae, praelium dimidium tantum. - Dixit Likho trepidus emittere torturam suam.
  - Etsi plus est quam hora, si tempus in terra vertimus, certo haeremus! Tigres expressit. - Infirmum astutum videri, to be a weaking is real - idiocy!
  Likho sponte primum unum, deinde alterum crus erexit et allegoriam non intelligens, objecit;
  Nondum, erras, terra nos in superficie perfecte servat.
  - Figurate est sensus. - Vladimirus aliquando miratus est quam stupidi hae creaturae sint, radicem viginti digiti numeri in secundo scissura extrahendo.
  - Fundam tuam intelligo humanam. Nos quoque similes, praesertim in periferia, peculiaribus infimis habemus. - Puer stalzan glorianti resistere non potuit, tamen photon ne exaggeravit.
  - Ita! Hoc comparatum est cum Terra, secundo circumcurrit eam. - Vladimirus sine umbra invidiae respondit.
  - Eadem fere secunda habemus, calculus etiam in pulsum cordis tranquilli nititur, reliqui autem cycli sunt similes tuis horis, minutis decimalibus. Strati, cur tam perplexa facis? Nos ad numerum digitorum et digitorum mutavimus, tam naturalis est! - Likho Vladimirus iactatus ampoule nutritionis e balteo extracto conformatus ut cubus, magnitudo nucis Graecae. - Accipe, vere postulo!
  -Quia multas regiones et populos habuimus. Melius puto illis obviam ire, si fugimus, tantum persequentibus excitabit. - Ampoule se in palmam levi titillatione hausit. Calidum et amoenum per bracchium seiisus ad corpus diffundi coepit. Praeclare conspicatus Vladimirus intuitum suam exposuit:
  - Mixtura amino acida et bio-anabolica, post upgrade recentis, eo debes. Priusquam ignoti hostis impetum resarcire curaveris, videtur. Ita utique - transformatio centum centesimis computatorium medicinae hyperplasmicum denuntiavit.
  Puer iterum circumspexit, collum obvolutum et obvolutum ad quemvis angulum, sicut gutta-pertica pupa. Videtur quod animum
  Utique ad conventum eamus. Impellimus nothos illam parodiam nostri generis.
  Egrediuntur in viam, et impigre ambulaverunt secundum directionem ubi tholis videri poterat. Mox, ut speravimus, ambo in latam viam egressi sunt. Sonus erat ungularum, et vox tubae pugnae. Multitudo formidolorum equitum obuiam eis advolavit. Horum exercitus totus erat, multi in equis, alii in cervicibus, sed duo tantum unicornes, et, cum magnae dignitatis ornamentum, nobiles erant nobiles. Cervus erat praegrandibus cum tribus cornibus ramis et sex ungulis, cumularentur in iis equites graviter armati. Arma quaedam erant nitida, quaedam nigra, alia armatura omnino calculus niger sinister erat in prospectu galearum cornutarum et emblemata praedatoria. Sed equi erant plane terreni, decori, graciles, belligeri levibus armis incurrentes, plerique balistas et arcus habebant. Nempe leves cohortes quattuor et quintae cohortis erant. Erant hic equites plusquam quingenti. Praeter hos, in ipsa cauda tres pingues trahentes stolas rubentes, columbinas superfusas. Equites latinas non attendunt, bene quid sint nudipedales ragamuffins pro eis. Spatium magneticum calciamentorum Likho in hyperplasmate evanuit, et Tigres paene nuda erat, post cubiculi pressionem. Equites sine admonitione simpliciter eos conculcare poterant. Mini-Stalzan, primum sagittandi instructi, et tunc cogita, equites levi trabe ferire. in frusta cervus convulsa animalia convulsa. Alii milites ceciderunt, alii cruribus aut fractis. Vladimirus quoque magis aperit ignem nervorum concitatione quam calculis frigidis. Disjecti milites, levis armaturae equos desiluerunt, multi etiam tela iaculantes fugerunt.
  - Contigit hos barbaros nobis timere. Quisque stalzan deus est pro alio mundo.
  Ille insiliit, et super equo victi desiliens catervam lateri sui cacumine increpuit.
  -On genibus. Di nos huc ad mundum hunc regendum venimus! Qui non est nobiscum, contra nos est?
  Vir longus et magnus in stola rubra magnifice ascendit in capram bicornis. Praeter stolam rubram holoserica, in pectore eius swastika intexta auro in tabula margarita, summae sapientiae ac potentiae symbolum.
  - Non es deus, es paulo daemon, flebilis lamia, sollonis cultus impotens.
  - Et tu araneo in pectore fulgura divina posside.
  Likho crimen ex radio sclopelli accensus exspectans sene homunculum ut in frusta fumigans convelleret. Attamen trabs, pectus ferendi, solum nubem micantem, proprium puerorum ludorum, ortum est. Likho furibundus ad sagittam perseuerat.
  - Quid paruulum diaboli. Sollo divina summi pontificis potentia fulmina sunt impotentia tua.
  Sagittarii complures excuterent, sagittae longas anguste mini- militonem desiderabant, et una cutem leviter impingebat. Tigres primus intellexit res non prosperas futuras, sociumque manu rapuit inprobus acuto extraxit. Repugnare conatus est.
  - Quid turpe est fugere?
  - Haec fuga non est, hoc decurrere imperatoriae. Commutatio pugnae topiorum. - Tigres graviter iocatus est.
  - In campo patenti facilius evaporat. - Iuvenis stalzan fremuit.
  - Adhuc non capio. Cur trabem tuam non secas. - Vladimirus explicatur in procursu.
  -Fortasse magicae vel defectus in armis? Likho suadet.
  "Hoc primum video magicam contra laser trabem defensuram. Et cum defectu defectus, inspicias meum.
  In moventur, conversus, ictus puerum ad proximum sagittarium misit. Fluxus luminosus percussit rectum in facie, quasi pugnans excaecationem, cogens eum demittere balistam, sed totus erat. Cranium non rupit, cerebra frixa non fuderunt.
  - Ecce iam intellegis. Te vel nos, ut mini-computata, in pugna nostra nugas agnoscit, salutat salutat. Tigres explicantur.
  - Daemones antimundi. Tua nimirum sunt, nostra non ita barbarae sunt. - lusit Likho.
  Vel fortasse contrarium est tuum. Lingua eorum est Imperium Purpureum. Vladimirus notatus.
  -Ubi homo linguam nostram tam bene didicit? Ita dicis, naturaliter, non leviter numero, quasi in metropoli natus sis. - Mini- miles saliens per labefecit suspiciendo emissam.
  - Nescio, fortasse ad phaenomenon motum refertur. - Nobilis ipse non omnia intellexit.
  Guys festinanter currebant (quamvis in forma C% citius fieri potuissent) et fortes honestos casus ab insequentibus etiam lepidos erumpere habebant, at silva peregrina ignota ignota obrepentibus dives est. Videbatur sub pedibus tuis gramen molle flavescens, crinitum ut musco, et in te spina, acutum ut vikudrae aculeum, in nudum calcaneum fodit. Fame debilis, ut videtur, planta praedatoria fortissimum stunner produxit. Tibiae prorsus debiles erant, modo manus aliquantulum in motibus convulsivis vellicatae. Tigrov comitem humeris suis imponere debuit. Confestim cursu concidit, partim equis bonis, partim peditibus, hi vero lassi fugientes consequi coeperunt. Vladimirus accurate sagittavit, radii bene cum equis obductis et equitem etiam praecidere potuerunt, si satis callidi sunt post equum abscondere. In principio, amici agnitionis ratio in diversis ordinibus vidit, sed explosio thermo-quark cum obsessione sensibilem redegit. Si jaculator sagittam in scopum misit, post arborem latens, reditus iactus tam arborem quam jaculatorem bene discutere potuit. Guido crimen plantavit, truncos caedebant, magnae arbores magno impetu ceciderunt, interdum pugnatores opprimebant. Qui tigno caesi erant aspectu atrox, adustis corporis fragmentis leviter fumantibus. Tigrova sagittis dum fortunatus erat emittebat, exasperat, cutis robustior facta est et extremum saepe elixatum est, praeterea truncos densos visui impeditos servaverunt.
  Likho ingemuit filius imperii pugnaci cor nobile et sensum camaraderie habuit;
  - Concede me, Vladimirus. Iustus sum onus, sine me relinquere potes!
  Imo fratres sumus in armis. Iuravimus vivere et pugnare in loco, et mortem simul accepturi sumus. - Puer humanus cum pathos dixit.
  -Hoc non est logicum. Si ambo moriamur, nemo erit qui de hostibus ulciscatur. - Dixit Likho vere patiens, facies mini- miles purpuram convertit ab actione veneni vegetabilis.
  -Credo nobis facultas.
  Sagittarii mox intellexerunt tutissimum esse ab aperto emittere, non abdere. Mox unus ex longo meliore telis indurata bicipitem brachii transfixit. Praeterea observationes pugnae hyperplasmicae multo velociores procurrerunt quam humilis intensio eruptionis annihilationis sperare licebat. Etiam arma pedites Stelzanath in certamine adhiberi possunt, plena potestate, quae maximam et antecedens pugnam saeculo vicesimo primo subripuit. Sagittae autem in nubibus volabant. Nihil punctum evitandi tigres simpliciter currere incepit. Amicum tuum humeris currere difficile est. Sagittarii impositi appropinquabant, duo sagittarum adhuc feriunt, Likho dimidium crudele feriunt. Deinde alia sagitta inter costas Vladimir tunditur (cum specialibus balistis cum quattuor chordis percussum est, ad penetrandum gravem armaturam militarem destinata, scilicet, certe ignis talis teli infirmior est propter strictam tractionem soni; letalis potentia). Hic est finis, puer in dolore sistens titubavit. Multae sagittae acutae statim eum percusserunt, et inops comes. Tigres dolorem superans, stans ad certam mortem, in directum irruit ingentem arborem, sicut mons elevatus super ceteros. Forsitan in hac arbore cava est, et a persequentibus hoc modo celare poterit. Ante monstrum huius plantae mundus tetendit gramina munda cum pulchris, invisibilibus coloribus et figuris florum. Et quam peregrinus inenarrabilis odor emittit istas carissimas plantas.
  Sed earum involucrum non est magni momenti: per aream fere apertam tibi discurrendum est. Sagittarii, tendentes, feriunt fideles. Pueri ambo laesi sunt, si homines essent, iam pridem decesserint, vires et vigorem corporum superhumanorum servat. Sed modus est omnibus rebus, Inscius esse Tigres sentit, et circumquaque est Naturae pulchra, in tanta pulchritudine vult vivere, non mori.
  Per nebulam sanguinalem obnubilat oculos, per sonum ut salo sonantem, cum in verticem capitis undae graves pulsant, vox pontificis foeda et tenuis ut culex stridore.
  - Desine jaculando. Daemones infantes non tam facile pereunt, eos crudelis ritus exsecutio manet.
  Vladimirus ad truncum currit et procumbit, eique casus in aeternum durare videtur.
  
  Leo disiuncta a re mersa voluptatis unda. Quam bonum et iucundum utrique, Mollis sericus cilicii faciem titillat, Et caro marem premit desiderium. Cum se recepisset in cubiculum speculatum clausit, agerent quod iam pridem viderant. In voluptatis oceani temulenti mellis erumpunt vulcani, smaragdi fluctus erigunt in auras. In littus se iecerunt aurea arena, ubi conchyliarum conchis feminarum apices mammarum scintillabant coccineo. Pollucis a vulcanis excitatus, aucto gradu debacchatus est. Et subito, quasi turbo ab aquilone involavit, erumpunt in somnum, et undae frigore constrictae sunt, insidiosam glaciei imaginem praebentes. Postquam motus primi transierunt, Eraskandar repente atrocem odium sensit et inclementer Venerem avertit.
  Quid sit Allamara, quid veliara. Duae alae unius rami! Cur me prodidisti ludibrio? Tu ipse ascendisti, Magno Zorg telam muscipulam texisti.
  Ab dis, Venus cecidit, sed non irascitur, sed genibus se projecit, et musculoso crure iuveni, aeneo, corio marmoreo similis, mulcere coepit;
  -Nemo non me. Fui iustus photon in multi-scaena pondero. Non est idea praesidis. Non es catulus leonis, nam mens degeneris atri facies.
  Id te non excusat. - Eraskandar frigide aspexit, sed crus eius non abstulit. Venus, tanquam homunculus servus, angelici pueri pedes osculari coepit. Idque faciebat ardenter, cuiuslibet superbiae immemor, non maximae nationis repraesentativum in universo, sed captivum sub usuarii calcaneo.
  -Non iustificas amorem fidemque meam. Plura dicam, si uti noluerunt, olim dissoluti fuissent.
  -Quis est mos principalis, quanta cerebrum centrum? Lev frowned.
  - Caput throni tutela department est velarius frater. Risit sorde Venus. - Quid FORMIDULOSUS? In tellure tua liberos terrent.
  Id est overkill. Non possumus ultra conveniant. Nos relationem conteri et finire. Iuvenis contemptim risit.
  Non, non, Leo, te sincere amamus. Oscula ardentior obtinuit.
  Non me amas, sed voluptatem. - Sed iuvenis bellator ipse eos amavit, pulchritudinem non deesse.
  Non, non verum, Leo. Non illud, multo est altius. - Bibit in eo vener epedula
  - Potestne hasta procerior fieri! Abi, iam amorem probasti tuum. - Léo vires invenit in se, ut amantem viscum abjiciat.
  Superbus stalzan sine fictione flevit.
  - Leo, te amo et firmissimum amoris tui documentum habeo.
  - Ita nostra terra magnum ventrem plerumque habet. - Eraskandar cruciat.
  Vener, modo foeminino modo deprensus.
  - Dilecte mi, si prolem intelligas, recte dicis. - Cum aspiratione theatralis addit. - Concepi ex te puerum et puellam, quae mox nasceretur.
  -Ubi sunt sub corde tuo? - Leo scelerisque aspexit, caelatum ut reticulum ferreum abs bellicae puellae.
  - In incubatore, sicut omnes liberi. - Vener celeriter exponere coepit. - Puer vetatur et nimis periculosum est portare trauma accentus, bellum. Etiam ac dolor est. Ibi, in biocomputa peculiari cybernetico utero, optima et tuta est. Progressus melioris embryonis, et celerius quam natura. Vox in intelligentia magistri commercialis etiam incalescit. - Meministine ultimi nostri conventus, tum ipse dixisti te quasi pyrobolum mortem consciscere, teque successores operis tui iam in hoc universo habere velle.
  - Quomodo foetum in incubatore relinquere vis, cum genera nostra liberos simul habere non possint? - Eraskandar in genere tali nuntio non nimis obstupefecit. Intuitive sensit fore simile. Non modo pulchram Venerem prolem ex eo sibi sumpsisse suspicatus est.
  - Primo modo pecuniam dare volui, sed subito non opus fuit. - Allamara risit late et satis. - In analysi et embryonum inspectione, evenit ut tu et ego excellentes geneticas et praestantes facultates ... Praesertim tecum - homo superhuman! Hi haedi ingeniorum in bellicis artibus et bellicis erunt. Praeclarus compatibilitas, etiam hyperdoctor admiratus est, valde acrius in persona patris erat. Intelligimus summam esse convenientiam geneticae et qualitatem liberorum, et matrimonia sunt conventio solum ad distributionem rerum, et tunc omnia sunt relativa. Mulier quae ex heroe concipit est ipsa heroina! Mentitus est hoc bellator nimis clarus esse, et ut necessarias quaestiones vitaret, eorum institutum sine documentis, scilicet, donavi.
  -An multo celerius in incubatore explicant? - Leo iamdudum notum est stalzans ne homines quidem nasci, sed sane, singula terrestria esse mysterium post septem sigilla et systemata stellarum.
  Immo multo citius et mox nascentur. - Venus eruditione nitidam adjecit. - In terra, ante adventum nostrum, totum cyclum caperet et nunc, post emendationem familiae tuae, tertiam cycli caperet.
  -Quid ergo? - Eraskandar dixit in sono frigido. minime consideravit incolas populum emendasse. Quamquam tempus praegnationis et partus decrevit, servi cum labore ventriculi deteriores sunt, accessus mere pragmaticus, sicut victoria in senectute.
  Vener avide coepit explicare.
  -Lion catulus, ipse nosti quod puer statim exeat ex incubatore, cito fit mini- miles. educentur, nutrientur, erudientur secundum inclinationes geneticae; Parentes ipsi plerumque educationis processum non participent, ac plerique ne prolem quidem, nonnumquam etiam filiorum inspectione, intersunt. Circiter duo centesimas totius temporis totius cycli cycli feriarum incidit, quamvis hic diversus sit. Posteri oligarchi, heroes, et interdum magis, si parentes volunt, privilegia accipere possunt. Bene, et ii qui ex plebe sunt, et plures sunt - in communi, nihil vident nisi castra. - Intercipiens Leoni Vener vultu iratum addidit. - Sed habent etiam suos acroases delectationis et egregiam eruditionem versatilem cum corporis evolutione. - Stalzan bellator cum fervore dixit. - Credo quod magni stalzans fient - filii vestri universum vincent et regent.
  - Id non volui, loquens de continuatione causae ... - Paulatim tabidaque dixit Eraskandar. - Fere in humano saeculo vigesimo primo nostrae telluris philosophi dixerunt, stalzans fore monstra infantiae infantiae privationem, eos ab cunabulis ad castra pellere.
  Vener reclamare voluit ut ostium cataphracti fractum ab graviolaser separatum esset. Decani harpyae et duodecim tormentarii onerarii percussores in foribus apparuerunt. Et a tergo duo inanibus conscensis, lacus navis adhuc laete reptans. Risit ironice leo.
  -I aliud non expecto. Quid vis affectio?
  Facies malae Rosalendae statim inluminata est, in latum risum erupit. Secta statim avolavit, incantamenta horrenda revelans.
  Ita, mi pusillus bellator. Tu es verus frigidus Tanko-tigris.
  -Tiger vel leo sit amet neque viverra barba vel...
  Sensit leo aerem crebrescere, et puro instinctu reppulisse claustrum avertit, mentis imaginans se campum vi impulisse. Hoc laboravit, et Stalzan gorillas sicut arbores sub turbo ceciderunt, duae lacus magnae vi valido obductae in campum deversae sunt, et tertia laqueari stricte adhaesit...
  .Eraskandar uxor ducis exilivit. Quamquam duo pondo libras, lumbus eius relative gracilis est, abs- batterie eius exstabant, et subsidia fabricantium alta professionalis in suo culmine est. Grave, sed corpus athleticum, suo modo, femina pulcherrima, quae saeculo quinto commutata est. Nimirum eam non amavit, ut monstrum etiam FORMIDULOSUS esset, sed Allamara suo modo ulcisci voluit. Hoc est ut anceps zelat et torqueatur amore Dinae ante oculos eius. Illa natura non modo non resistit, sed ei avide adhaesit. Finita fornicatione, Vener valde commotus est, et feliciter gigavit;
  - Quasar! Tu es splendidis superhyperman nostrum infantem. Nunc mihi mirum fac amorem.
  exspuens adolescens, conversus abierat;
  Cum his stalzans insanire potes, quamvis sint plebeii, vix tamen tales mores ad normam reputent. Praesertim temporibus ante bellum puritan.
  - Opus est servum torquem ab eo removere. Tam mirificus iuvenis meretur inscribi in exercitu nostro invicto. - Clamaverunt quattuor stellae generales.
  Dina, opimae cum bubali musculis sub aenea cute coruscantibus, abominabilis erat ei. Léo eam dimittere voluit, sed potest vivere, nisi nudis affectibus ductus. Tali casu falli non potes.
  - Jam diu paratus sum promptitudinem et facultatem belli. - Eraskandar exclamavit cum pathos.
  - Admirabilis, ultrastellar, magnifice, quasar! - Dina puero innuit digitum. - Curator liberabit vos.
  Haec iam nota ter- arista timide accessit Eraskandar. extimuisse eum uni- versae genii uisa est.
  Trementibus flippers, Flomanter in codicem impugnaverat, torsit aliquid, torquem abstulit.
  -Ut omnia. - Et cavillator addit. Forsitan non putabat tam facilem fore!
  Quid de fabrica tracking? - Léo de derepta se missurum simulabat.
  Aures bestiae volitabant. Territus stridor de mirabilibus Eraskandar terret etiam coram imperatore.
  -Tunc fortasse. Valde complexus est...
  Dina intonat voce;
  - Nunc es bellator Purpurae constellationis in probatione, donec perfectam assimilationem!
  Cum Lev adhuc parvulus esset, designatus est coetus fundamentalis praeparatorii concursus speciales virium. In schola praeparatoria, pugnatores strenue exercebantur methodis recentioribus utentes et difficiles cursus obstacula transire, in variis ambitibus parcendo, cyber-disciplina. Quamvis Eraskandar natione Stalzani imperii donatus sit, fama erat servum illum solum horrendo celeritate pervasisse. Iuvenes vero, qui cum eo educabantur, timebant Leonem offendere. Nimia fama potentis Terrae terminator minantis erat. Praeterea in omnibus parcendo, immo summae classis artes pugnando demonstravit. Cum intelligentia et venustate, talis aura fiduciae et auctoritatis circa eum creatus est, ut Lev mox informis princeps factus est LEGIO praeparatoriae. Donec non quisque eros. Imprimis exagitans quod vicit in omni pugna crudeliter cursum, in quavis ambitu, et tam facile sicut Kitten Tigris. Princeps ille iuventutis Girim Fisha cum complicibus suis et nonnullis senioribus militibus, advenam in eius locum ponere constituit. Pone "obscurum" in Stelzanis modo: verbera et humilia. Simpliciter omnia facta sunt, triginta quinque pugnatores cum concursu et telis in splenicis conglobatis. Ibi adulescentes egregii disciplinae pugnae studentes spectabant. Cum Léo introisset, statim eum adorti, eum debilitare conantes. Quamvis adversariorum numerorum superioritas, Eraskandar feliciter pugnavit, etiam calculi peractae nititur. In via constanter commotus est, barbellis, discos, mutis, pugionibus, pugionibus, veris aeneis articulos. Eodem tempore homicidium vitare nitebatur, licet istos idiotas punire uellet. Conatus autem Leonem attonitus initio non habuit, e contra ictus avertit eos qui eum invaserunt. Et tamen in aeternum ferre non possunt, victis miliardis hominum stalzanorum mundi, certe mali milites non sunt. Postquam iuvenis erat, pituita obducta, congesta verberare coeperunt. Feriunt me aliquid, etiam gravia metalla. Léo vi mentis uti conatus est, sed hoc tempore non obtinuit. Lux telekinetica obsolescit, et ictibus creverunt. Eraskandar in aliquo loco conscientiam amisit. Visum est ei quod anima egrederetur de corpore suo, et videt hanc pugnam quasi ab extra. Hic jacet, cruentus et immotus, calcitrant, tundunt barbellis. Spectaculum etiam in Tellure notum est, cum vulgus hominem immobilem hominem iacentem verberat. Leo unum ex illis ferire vel occidere vult, sed nova essentia eius incorporea est et pugni per stalzans sicut hologram in aere transeunt. Intendit conscientiae reliquias Léo, et audit notam vocem Dinae.
  Etiam, Mr Ultramarshal. Tota turma hyper in acie instructa debet aciem praeparare et paratam esse ad saltum hyper ad regionem Diligarido galaxiae, sed hoc tam longum intervallum est.
  Negotium tuum non est disputare, sed exsequi ordinem, praefectus alae meae. - Sicca sequitur responsio. Secunda pausa et continuatio machinae sclopetorum linguae tortoris - Et quantum ad spatium, vacuum vortex effectus novem ordinis venit. Haec spatii congruentiam mutat, ut possit in uno hyperjump movere. Non opus est difficultatis istiusmodi commoditatem explicare!
  -Dabo ut turmam potentissimam meam in potestate ad promptitudinem pugnandi. - Magna ducis latrante;
  Ultramarshal in sicco sono permansit;
  "Omnes alios duces notificavi. Ecce verum est te habere servum fugitivum, Eraskandar, latens.
  - Etiam aerium impetum catervae eum includimus, est pugnator egregius ... Hyper! - Ad ultimum verbum, Dina levavit sonum suum, et addidit quietius. - Hermes libellum venditionis concutit velle eum tollere.
  - Angustus est. Sero dicere, in hyperjump abivimus nec diutius praesto sunt, sed in communi via ipsa bona sua monitores. Vox ultramarshal durior facta est.
  - Nimis impudenter legem quatit. Advocatus vacuum! - uxor ducis dentibus insonuit.
  - Declarare pugnam summa alacritate cum convocatione etiam mini-militum. Hunc servum non tentas occidere. Et Hermes, si impudens fuerit, admoneat: sub lege militari casus possibilis est.
  -Id intellexi ordinem: adulescens non occidetur mirabilis. Hermes, occasione captus, an...
  Ultramarshal in latratu sono interruptus est:
  -Performa moventur, tempus est ad percutiendum talionis. Ne Hermem attingas adhuc, propinquos habet gratiosos.
  -- Imperator recte dixit: Cognati sunt affectus sicut ferruginea catena, compeda virtus, venenum honor, turpe pietas! - Mulier hippopotamus philoaophia edita.
  Intermisso nexu, leo stupefactus est. Cur etiam ultra- crassam marescallum in eum ut servum pervelim. Et quid si cogitationes audias. Quam iucundum volare, tantum gurus altissimus sciebat (quorum nulla fere in terra sunt) tam facile ac libere in spirituali testa movere possunt. Cum per puppim navis praetoriae transiens, puer parvam scintillam tantum sensit, tamquam electricitatem staticam leviter ferire. Quam sublimis intuitus post exitum in apertum spatium aperuit. Decies starships diversissimorum consiliorum et formidoriorum formarum maiestate per spatium navigaverunt. Circum splen- debant multicolores stellarum musivarum, cuivis visum erat, erat caelum in adamantibus, rubinis, sapphiris, smaragdis, topaziis, achates; Sed non est tempus admirandi et in maxima praetoria grosslinkor volavit. Starship Titan. Kelvir ericius ad minimum 300 chiliometrorum in diametro est. A starship militaris instructa millibus armorum immanium totis planetarum in secundo scissura ardens capax. In cockpit centrali navis, ultra-grandmarschal in modo hypergravitygram tractabat.
  -Yes, magnus. Omnia agenda erunt.
  - En es valde ligatus in hac re, eludere conabitur et finiet. - Sicut aspidis, vox ignota, omnino expers humanitatis, exsibilatur.
  -I'm paratus ad omnia. - Nervous sono dignitatc dixit.
  -Nunc audi disciplinam additam...
  Qualem disciplinam Lv non audierunt. Subito locus obscuratus est, ac prope statim, quasi purgatum corpus validissimum animam hausit, iterum se in corpore satis debili invenit. Caput scindebat, costarum aliquae ruptae sunt.
  Cum Dina pyga premebat, de transitu ad modum maximum incessus, lumina rosea in cubiculis illuminata. Pugnatores sponte cessaverunt pulsum. Tunc maxima ex eis abiit ad praefectum seniori quinque-stellarum in tormentis quadrigis.
  -Continue processum scholasticum, seu ...
  Hoc satis est, nacta est. - Interrupit tribunus.
  Girim Fasha etiam in verbo suo ponere constituit.
  - Nos iam docui ei lectionem, penitus otpulsariv. Fere magnus homo est, nimis arrogans, est miles egregius. Magnus pugnator erit. Nisi forte collum gravi ruina torquet.
  - Ita!
  lictor leviter despiciens.
  -Potestatem magnam pugnator habet. Solus servus, nimis alte mentum extulit. Et memores inter se stalzans, nunquam vellicant. Disciplinam vel parcitatem habemus vel processum scholasticum. Da ei incitamentum, guys cito in semita redire.
  Cum Lev resipuit, repente sensit objecta materialia ei iterum parere incipientes, heftingum metallum subcinericium de pavimento discessit, et Eraskandar Girim caput paene illitum cum eo. Autem, teenage corpulentus Stalzan blande risit et manum extendit.
  Praeterita obliviscamur quia in eadem turma sumus.
  Qualiter Léo totam turmam suam in viscera quasar et subcinericiam mittere voluit, sed subito intellexit se talem regulam mutare non posse. Percutere manum extensis surreptione significat planetam humiliare, vilem essentiam ostendens. Eraskandar tacuit et non extendit. Subcinericius cum fragore ad solum cecidit.
  Fasha risit.
  -Quomodo hoc feceris. Bene, postea loquemur, cum omnes defervescentes, quinque milites ad regenerationem pupilli sumendam. Iustus es draco universitatis anti- quitatis.
  Girim ex aula procursu sensit iram Leonis cum omni pelle aenea.
  
  CAPITULUM? 28
  
  Transfixus per spatium
  Non taedet amoris!
  Montes transibis propter eam.
  Multa invenies loca mirabilia.
  
  Post tumultus tumultus in extrema parte lusum interrupit, Labido numquam ei temere physicus iterum occurrit. Videtur quod praeceptum quod nimium otium habebat, et intensiva pugnae disciplina cursus translatum est. Praeparata ad bellum omnino numquam destiterunt, nam labor militaris principalissimus et unus omnium Stalzan exsistentiae causa esse potest. Bellum heroem gignit, pax autem praemium cautores et proditores. De cursu ad facultatem pugnae emendandae, omnes condiciones pugnae possibilis ire coacti sunt. Pugnat in vacuo, gravitate, in ambitu gelata, in liquoribus diversarum densitatum. Pugnare debebam in condicionibus semper mutabilibus gravitatis ambigua, lucis ac radiorum rivorum, spatii planorum et cetera. Varietas nimis prolixa est singillatim enumerare. Optiones pugnandi in spatio multidimensionali fuerunt, in lava calida et foraminibus nigris. In disciplina limitandi tantum sumptus erat, ideo vilissimae pugnae formae disciplinae praelatae sunt. Naturaliter virtualis lusus transversis et duris parcius vilissimi sunt. Sparsurae peculiares erant, exui (quamvis ex practica sententia - stultitia, nemo in veram pugnam sine speciali causa militari ingreditur!) et virgines omnino nudae inter se dimicant. Pugnae aut thematicae in natura erant, aut vicissim sine regulis vincere. Una conditio, non occides usque ad finem. Elena unam cum amaritudine puellae evulsit oculum, victima tantum laeti risit. Tum vero recreatus ipsa etiam gloriabatur. Post quamlibet sparturam cum telis vel manibus, erant livores, exaspentes, et quandoque fracturae. Nescio quo pacto Elena vel peniculo succiditur. Truncus in aqua ferventi videbatur esse, sed cum retraxit, medicinae robot in campum peculiarem, qui gluten cellas et ossa videbantur, convertit, deinde digiti iterum prope continuo movere coeperunt, et post dimidiam horam non erat. vestigium iniuriae. Manebat etiam pellis levis, color aeneus medius, sine livore vel cicatrice albo, sicut erat in hominibus. Minoribus iniuriis suis ne examinatis discesserunt. Bonum est quod Stalzans talem regenerationis facultatem habent.
  Iam rursus sparso in sartagine calido inter se pugnabunt. Temperies in cursu pugnae magis ac magis augebit. Ingressus anulum, aliquid simile aquarium, per parietes perspicuos alios guys et puellas ad assam sumptas videre potes. Socium eius est de eadem altitudine, prope pondere et viribus, paria arte pares sunt, et aliqua paria mixta sunt, latinas contra puellas. signum pugnae Siren. Calida est superficies, sed tamen tolerabilis. Ambae puellae paene statim in plenam contactum veniunt. Se nimium bene cognoscunt et ideo in stultam verbera permutationem non insiliunt, sed saliunt, evadunt, conantes e longinquo se mutuo obtinere. Litura anuli cito calefacit, calcis puellarum nudae elegantes calent. Ferae saltus altius ascendunt, et ictus acrior atque acrior. Sudoris globuli auis sibilant ut in superficie celeriter rubescentes cadant. Utraeque iuvenes feminae ut deae mortis pugnant. Erat quasi lava et glacies, plasma et liquidum nitrogenium concurrebant. Desperantes se mutuo percutere, in globum convulse vellicandi, unguibus et dentibus utentes.
  Elena primum pellem odii gustavit invisi, linguaeque ferocem stalzan in sanguine linguae. Dulce et acidum videtur, sicut succus pruni maturi. Ipsa cutis valida est, sicut lorica squamosa, sed Elenae fauces et dentes squalis valentiores sunt. Socius ei aspere respondet. Puellae in obliquum cadunt. Candens ad multa millia graduum, litura proprie ardet carnes. Ut miserae puellae strepunt iratae, area, quae iam ab ignoto Elenae metallo emollire coeperat, ambusta tam bellantibus et coxis et lateribus et pectore. Etiam aer ionized ex calore monstroso illuminare coepit. Insanis cogitatio per Labido-Elena emicuit: "Quid agitur in aliis aquariis?" Bonum est quod sanae sunt probationes, alioquin sonitus similis esset in ore vulcani, decies centena milia catulorum simul saginati sunt. Eroros Ultramarshal, exercitia spectans, imperat sono indifferens.
  - Desine, hodie satis est. Last reprehendo!
  Liquidum belium in aquarium effusum, superscalceatum conscientiae transitus truculentis caloris ad monstrosum frigus pulsans. Fumi e fumo, ut cortex e Campaniae, mutila corpora semifricta jactant. eique evectus esse constabat. Ira est quae affert, perturbare volo, exercet saeva exercitia. In ceteris rebus, ubique praesentes, omnes adsueti ad crudelitatem barbaricam, ad mortem subeunt. Ubi est hic Des Ymer nunc? Ut nomen eius in aeternum ab servis posteris maledictum faciat, sorgiani adhuc sub stalzans gement. Hoc "metallum guy" iam in Terra est et ordinem improbe restaurat. Ut videtur, non potuit mortem effugere, quam adflictus esset, quamvis nihil ei culpandum esset, tamen Magnus Imperator monuit. Imo sapien- tissimus, recte dicitur.
  Moritur imperium, mundus eam retexens, ut gentem salvam faciat, bellum universale novum inire debes.
  Vel ut primus imperator dicere solebat.
  -Pax quae plus quam annus durat est malum exercitui, pax quae durat plusquam generatio mala genti. Pax quae plus quam saeculum durat civilisationi exitialis est!
  Gravitas campi oscillat, leviter curvans lumen. Eroros tigillum humile sclopetum, quasi pistolae valde phantasiae cum octo rostris, e holstere hyperplastico repit. "Vulnere" ab aestu invisibili et quasi cantu stridore;
  - Pulchrum est vivere inter ignem et plasma, cum vacuum strepitus excutit! Experimur terribiles orgasmos, letalem lunge projice deinceps!
  Ultramarshal telum permulsit.
  - Et clamas, iustum est te cum processu hyperplasmico instructum esse. Pretiosa sed salva in paganis.
  - Si vis, possum tibi psallere melodias ex ducentis viginti quinque miliones ex septem milibus numinum. - Vel ludos habeo centum et decies centena milia sescenta milia "jaculatores", "insidias", inventiones amatorias.
  Ultramarshal interpellavit:
  - Hoc satis est nunc, quoniam iocus sumus in potestate, satius est relaxare. Cras annunciamus XXX temporum, guys merentur gaudium et requiem. Et tecum, chare, meus es machina, ludimus.
  Trabs immissarius in aerem elevatur ope minimae anti-grav, et ingentem hologram dimisit. Eroros in pugnam virtualem immersit, a perturbationibus cogitationibus distrahere profuit. Praeterea non cerebra solum, sed etiam corpus validum in eo potest intendere. Speciatim pars holgrammarum et haec novitas emittit undam gravitatis, magnum ictum simulans. Possunt etiam luctari, opprimi et blandiri. Verum, consummatio industriae augetur, sed semper recharge.
  Post regenerationem et longus solitarius somnus ex Falso Labido, Karamada tam recens ac strenuus erat quam semper. Aliquid abnormis in affectuum iustus fuit. Ardebat intus aliquid, iam oblita vox carnis sensit. Cumque traditum agmen instruxit, prurigo interna paene intolerabilis facta est. Multae puellae idem sentiunt, et solae disciplinae manus non immittunt. Ut semper nudi educti sunt, ita ut omnis musculus conspicuus esset, omnisque iniuriae causa in certamine exercet. Proelia certae causae variarum modificationum fuerunt, sed haec iam multo minus communia sunt, licet magni valoris practici huius generis militaris exercitationis.
  Duo duces in ordine decem praefectorum stellarum, masculus hefty et bubalus ingens femina, egressi sunt ut legerent mandata;
  - Iam adultae puellae es et quid sexus sit explicare non puto opus est. Nunc contra coitum pugnandum est. Quid tu maceraris, et arma tua iam pruriunt? Relaxa militiae delectatio est vera, primum inter se verberantes, nunc corporis officia. Nunc in paria te scindamus. Magnitudinem Superi Imperii paries.
  Fere omnes puellae delectabantur, nimirum, multo iucundius est amare latinas quam despergere, et etiam in pressura coquentium candente. Praeterea medicamenta quae sexualitatem supprimunt, sanguinis rivum ingredi desierunt, et radiatio peculiaris extensionis cupiditatem suppressit. Ceterum frigiditas sexualis non est conceptus stalzans, immo morbus. Prima paria passim in ordinem ire oportebat, ut imperator indicabat, tum etiam compositiones fieri possunt. Instructor sexus coniuges elegit primo actu primo simpliciter per altitudinem .. .
  Elena adeo taedet ac puduit ut oculos etiam arcte clauderet, haec omnia mala tantum somnia fingere conata est. Nulla id numquam eveniet. Post omnes, rectum ante omnium oculos cum tota acie et sub clara luce facere non potes... Quae res familiaris, venerea, de qua poetae carmina componunt, pulchra carmina canunt. Tam vulgarise amorem, in aliquid converte, ut ferae etiam non tam impudenter, inclementer se habeant, sed hoc genus est, quod plus quam tria milia galaxiarum cum dimidio moderatur, omnibus morbis finem imposuit (fortasse excepto. mentis, in sensu litterali verbi super-civilisation.
  Clamor interrumpit cogitationes, ardens tactus asperae manus corpori, pudor et cruciatus, excitatio subitae cupiditatis. Elena iam nihil intellexit, sensum rei amisit. Corpus suum in genere perfectum per se portavit, in turpi beatitudine immersum, et mens. sed etiam defectu tuo sepeliens, umbraculum tantum potes planetae ab invasione liberare.
  Sit ergo turbo furor ab explodendo bombas hypernucleas, giganteas tsunamis in oceano passionum et affectuum suscitando. Quae super fluctus equitabit, Nona voluptatis unda luctans, luctans ac felix, et omne tempus, Mentis dolor a carnis fallax voluptate datur. Quasi decies pulsantium per venas discurrentes, multorum corda volitantium pulsum, asteroidum rivulos inordinate concurrentes, supernovarum in arteriis et venis coruscationibus erumpentes. Team:
  - Et nunc mutatio sociorum! Tamquam bombs thermopreon es! - Etiam audire iam non potes, post strepitum "ferae", hoc per se suspicatur. In capite meo carmen est;
  Homo in universo est modo vagus.
  Tu nos a tribulationibus protege, sancte Cherub.
  Exul nunc animus laborat.
  Credimus in cordibus nostris Jesum, et nos salvabimus!
  
  Si infernus in terra, nulla beatitudo;
  Quia noverunt homines - una caro.
  Vis consequi perfectionem?
  Unus est modus patientibus subveniendi!
  
  Starships spatium secare -
  Draco septem capitatus in Terram venit!
  Hic ingens solemne tonat tellure;
  Domus Russiae a turbo hypernucleari combusta est!
  
  Cineres, cadavera - nullum vivum locum;
  Quis non gravi fremit dolore!
  ALA cum dilecta sua sponsa deambulavit;
  Sed minime mel invasio anni!
  
  Qui superfuerant, servi sunt, vermiculus pusillus.
  Humiliatio humana nullum finem habet in aspectu!
  Sed scito quod e vaginis illabitur culter.
  Ultio ardet, pugnantem ducit in proelium!
  
  Hostes hyperblastras, bombas habent;
  Thermoquark arsit napalm...
  Genitrix Maria, quae genuisti Deum;
  Adiuva me ut hunc hit!
  
  Vincemus, firmiter credimus;
  Russiam e pulvere a genibus excitabimus!
  Nulla militis patria fortior est.
  Sed tempus magnas mutationes!
  
  Hoc est cum malum in perpetuum peribit;
  Dominus autem dabit gratiam bono.
  via lactea erit facilis via;
  Beatitudo, pax et amor omni hora!
  Insomnium voluptarium finito, instar instanti, totum diem transiit, lymphata orgia. Incuriosa vox machinae omnes ad somnum misit. Tristis erat puella et irata, sentiens quasi meretricem integram. Potest tolli radium sclopetis et praefectum ultraplasmatis in primoribus ponere, sed hoc modo se patefaciet, deficiente munere factionis centri. Quamvis obiter, cur sit supplicium, inquinatum est corpus, at anima non servatur.
  Peccatum dici non potest ut carnem immoleat propter finem salutis omnium hominum. Ante assignationem, Sanctissimus Patriarcha totius Terrae Andrei Petrus, crucem obumbrans, confitens, declaravit, post communionem: Dominus Deus et Salvator noster omnia peccata voluntaria vel involuntaria facta in nomine Matris et victoriae tibi remittit. multitudines diaboli.
  Finis iustificat medium, ut Vladimir Ilyich Lenin, princeps mundi proletariae, dixit!
  De planetis in aeternitate volitantibus
  Praejudicia hominum sunt miseri;
  Quid potes, humanitas?
  Stulti imperant, non dii!
  
  Tametsi Tigrov visum est eum in abyssum in infinitum diu cadere, actu aliquot secunda duravit. Puer cito resipiscit, stimulo sentiens. Nequaquam sicut balista prominente in iugulato fulmen. Ille per ora cava concidit, ut ex agro conspectus iaculatorum hostium caderet, et dolor ab injectione diversus est, diffusus calor, sed non molestus, sed hoc tempus iucundum. Obducto purpureo ante oculos meos cito dissipatur, quasi vitrum sudantem attritum. Sedebat ante eos parva puella scapula lata cum clystere in manu sua et causa medica. Hic est qui minime visurum se putabat. Post scapulas mini-Amazon erat parvum radium tormentarii multi- barri, capilli eius septem colorati erant. Alicubi eam vidit?
  - Est tibi Likho! - Puella trabem clysterem purpuream substantiam injecit, et manu valida evulsis sagittis et balista callide evulsit.
  - Cave soror parva. tali pressura mori potuit. Vladimirus monuit.
  Cutie conversus, callide, quasi homunculus hooligan, qui iam tatam sursum tractaverat, risit, dentibus magnis disproportionaliter;
  -Ah, es tigris ex galaxia ignota. Sagittas e te trahe, ne timeas, inieci te Ridegainer, quod tibi fulmen ieiunium regenerationis, iam tam novus es.
  Tigres non contendebant, et ex improviso sagittas, fulmina, cum triangularibus et quadratis apicibus facillime evellebant. Likho etiam celerrime surrexit, mirae vestigia nulla relicta sunt.
  Videtur quod vel modicum Stalzan de tali recreatione obstupesceret;
  - Quid miraculum, Mustela, maga parva?
  - Non, Likho iustus est "Ridegainer" experimentalis medicamento pro regeneratione instanti. - Iuvenis bellator subrisit, comas laetissimas quassavit, odor pretiosi odoris ex illis emanans.
  Cur non late? - Admiratus Razorvirov. Etiam angebatur quod amicam suam veterem aliquid scivisse quod curiosus Likho nondum audivisset.
  Puella sine superflua et inutilis antimonii respondit;
  - Partes effectus habet, in casu tantum in casu quantum periculum potes.
  -Mirum! Nutrix mini. Adhuc arma habent? - Puer stalzan in cava trahens sagittam in manu arripuit, et quasi puer rodere in extremitate coepit.
  - Est aliquid. - Bellator hoc sono dixit, quasi re vera nihil significans et nihil haberet.
  -Dare nobis! - Exclamavit iratus Likho, hastile sagittae dentibus mordens.
  -Not! ego ipse in communibus rebus utar. - Iam multo confidentius dixit puella septem pulla.
  Quid si vi ceperimus? - Egregie pugnos extendit et ad amicum suum vociferatus est. - Capto eam per crura tigris!
  Puella statim parvam pistillam cum globulis parvis evellit.
  - Noli movere, gamma emitter est. Universale est, non ut inspirationes filiorum! Speciatim omnia animantia necat.
  Likho sedata est, praesertim cum ille conspicuus factus est et sagitta ab sagittario accensa caput eius paene feriebat. Tum tumultu adactus mini- miles e cavo prosiliit , terribilem vocem vociferando ;
  "Miseribiles creaturae, tu audes contra filios Dei manum tollere."
  Tigres etiam insilierunt, cum magno saltu super caput sodalitatis suae, cum voce, quae etiam post bioengineering modificationem clare facta est;
  - Scelestam te acerbam mortem obibis in reactor, ausus es deos aggredi!
  Fere omnes milites ad genua ceciderunt. Visum omnino incolumes, pene discoopertum, puerorum eerily muscularium, qui cum sagittis et balista fulmina ratis adhaeserunt. Solus Pontifex Sollo cultui manebat. Rotula rubra cum swastika gerens, Nazi carnificem magis quam sacerdotem aspexit.
  - Daemones, vis nos tuis fallaciis terrere. Potestatem occidendi non habes, ideo filii Dei non estis.
  - Visne mori? - Murmuravit, pugnis arcte compressit Likho.
  - Imo si filii summi dei Ravarr es, occidat me pater tuus. - Pontifex trino mento concutiens clare exclamavit.
  Elata manu tigres, digitosque patentes, dixit.
  - Magne pater, scelestum punis.
  Likho adiecit, nitens maius clamare et dextrorsum crus directe obiecto quattuor sagittis inter digitos suos:
  - Ad anti- mundum cum vomitu eat anima eius. nbsp;
  Irrisus pagani sacerdos statim stupore succeditur, et post alterum inclementer evomere coepit. Erubuit sacerdos, oculi e basibus suis ceciderunt, cutis ejus marcida facta est, subsidens quasi cortex putris truncus, ad litteram, ante oculos quassatae, sed dilatatae manus. Pauci centeni plures milites ad eos accedere curaverunt. Exspuentibus intestina caeruleo cruore ac fusca bilis, caput sacrum exspiravit. Omnes viri fortes ac nobiles, flexis genibus, concorditer clamantes misericordiam petentes.
  Donec nuper superbus et superbus in ventrem humiliter repit, pedes eorum osculari conatur. Egregie, in os solum calce pede, Tigres etiam liberalis non fiebat.
  - Ne nos audes, mortales contempti, tangere.
  Contemptus cessit, dives ornatu nobilis area cepit. Vox canora, timor occultus erat;
  -O! Magni filii, summi dei Ravarr, sanctificetur nomen eius. Facis honorem hospitandi in palatio Magni Ducis Dizonis de Padier. Accipieris in reges, vel potius deos.
  Likho fremebat naturali arrogantia;
  "Quaris nimium, vermis sidereus. Ipse dux cum arcu ad nos veniat, sed nunc tantum circumspicimus civitatem. - Vox juvenum bellantis indignata est. - Et cur non arcus?
  Inclinavit nobilis vir cum fervore Ivan Terribilis in poenitentia;
  - Recte, magnates. Maximi, maximi! Nunc tibi dandum est feretrum.
  - Ibimus ipsi. - Improviso tigres declaravit. Puer tamen hoc non pudore, sed industria, qua corpus oppresserat, angore sedentem in ultionem effudit.
  "Ita," Likho tacite posuit. Et tunc increpuit clare.
  - Solum regale feretrum nobis conveniet. Mustela, exi, paululum ingrediamur. Hei mortales, salve sanctissima soror.
  Stalzan puella Laska exivit.
  Bellator formosus spectavit se circiter undecim vel duodecim annos natus, re vera septem tantum. Cum movens, forma eius paene non affectus est, et contumaciter in "soles" scintillabat. Her septem-color imperdiet cum laeto capillo in undis cadentibus (Mars crines cum intertextis monoatomicis acus ad pugnam utilius solutis) spectaculum spectaculi, paulo mediocris cum toy radio gun et gamma sclopeto. Draco septem capitatus decem alatus fulgebat in superficie diplomatis medici, secundum sententiam, draco colores mutatos a rubro in purpuram, ac etiam os suum aperuit et clausit. Videri potest nitor vestitus ante Mustelam magis aptus ad partes filie Dei quam fratres eius in armis, sordidi tamen ut infernum. Quam ob rem festinantes servi currentes iactaverunt magna et parva recenter lecta florem sub pedibus eius. Sic moris erat in hoc mundo diis et regibus occurrere.
  -Tu discis nefas ritum!
  Sonora ac etiam fortissima vox "deae" omnes ad genua iterum facta sunt. Et puella, gustum protervi sentiens potentiae, accendit super singulos similes tui;
  Petala sint septem colorum diversorum, et non solum mei, sed etiam fratrum meorum pedibus infundantur. Alioquin, firmamenti coeli resiliet, et lavacrum omne devorabit. Ignis meteororum, procellae septem mega-galaxiae, eruptio quintlillion superantimundorum omnia in hypercollapse ultra-peculiarem convertet!
  Clarissime, inopinate ostendit ethicam, quae obiter non erat proprium bellatorum Stelzanath;
  -Wasel, non terrent ut, iam daturam. Ornatae deae pudicitia.
  Non blasphemum putas deos esse simulare. - suggessit Vladimirus, caute gradiens in petala florum cum odore forti.
  Razorvirov ab incunabulis (haec est metaphora, revera biologice et physiologice emendavit infantes stalzan non opus diapers, diapers, ollis!) cum memoriter pathos dixit;
  - Hoc est satis in nostra opinione, quia in aliis planetis stalzan - est deus huius mundi. Ubi pes militis nostri pedem figit, ibi manet locus aeterni cultus. Ut tigris adhuc nos erigat ordine, et astra ducat ad comparandam novam coloniam. En feretrum regium iam allatum est.
  Enimvero ingentes lectici autocineti alligati iam notos mastodones dentatos a porta infigi apparuerunt. Urbs longo muro cingitur, umbilicus introitus Quatuor turribus cingitur. Nempe, ornatum re simili grypis, modo pro fronte pede, ricini triclini, et cornibus in capitibus. Cum illis ut secunda persona coniugum, Nereides cum papilio alis auratis satis organice spectabant.
  Non male urbs defensa est. Vallum satis latum erat, par aliquet KAMAZ, ut Tigrov notavit, facile super eum agitare potuit. Attamen medius pagus nimis crevisse videtur, et dimidia aedium praesidio destituta sunt. Domus magis aedificatae sunt in stylo curtsey vel sero baroque, exigua tantum pars officiorum mediaevalis aedificiorum classicorum simillima. Urbs magna evasit, et opulenta videtur. Milia lucis milites et equites lucida armatura et galeis laute ornatae iam instruxit, novos deos solenniter salutantes. Etiam musici abiecti, musica antiphonae Britannicae simile erat. Eodem tempore etiam vulgus evellebat.
  - Sedere melius velis in feretro iuxta me, aliter ne videaris omnino divinum. - Juvenis susurro bellator suggessit.
  Likho resistere non valens crines puellae traxit. Mustelam emittere furtim rapuit, smaragdi oculos emicabat sapphirus. Olli subridens irae intentus celeriter abscondit.
  - Pueri estis omnino obnoxii et inconveniens. Ceterum de communi salute curo.
  - Sit melius sede, amice, iam in hodie curram, melius est solatium agere. - Volodya suggessit, etiam non amo quod conieci perstringebant eum sine ulla reverentiae parte, fortasse in servo errasse. In quibusdam enim truncis nigris natantibus, fuligine nudis pedibusque siccis musculis, pueri servi erant vel maxime servi daemonici venerandi deos. Sed simulac puer unus minacem aciem intercepit, arcus et benedictiones secutae sunt. Manifesto servi non possunt videri ut ...
  Cum pueri "divini" sederunt, sonis itineris susceptivi, mastodonae rursus per viam semper expansam ferebatur. Pavimentum leviter scopis, aedes pulchris coloratis. Homines plus minusve decenter vestiti sunt, ob aetatem prae-industriam, satis prosperam. Si superbis Likho, haec urbs velut atrox caverna videbatur. Ut Vladimirus erat amet erat ac peculiare mundum. Maxime, haec urbs veteri Petropoli parte simillima est. Admiranda urbs-museum quae Russiam tot eximiis ingeniis dedit: imperatoria simul et liberalia. Lacrimae tigridum ex oculis prodierunt, telluris perditae recordatus est. Non redeo ad priscos dies, et futurum caliginosum: ieiunus, lacerum sinum. Recordatus sum antiqui carminis: Absit deus esse parvulus, sed non potes esse crucifixus! Vel melius: homo toties crucifixus est ut non sit ei peccatum, ut sit saltem parvulus Deus! Quid dices de sociis tuis? Novi amici filii hominum unus hostis, simul rusticus et crudelis est.
  Omnis puer angelum et daemonem habet. In uno capite admodum ac pacifice coexistunt. Hic est ille, qui discurrit anima mea, et non est pax in ea. Vladimirus satis mature petitur, abundantia experientiarum moralium inveterata. Sed se distrahere, dixit;
  -Excellent saltatio urbis.
  - Primitivum, ne unum quidem elit. Habentne arma trabi, hypernucleare, mag-nucleare vel etiam principium nuclei? - Likho dixit caustically.
  -Spero no. - Sincere, inquit Tigres. Cur ita sperat, supervacaneum est reddere.
  -Tunc docebimus eos nova arma facere et ad astra volare. - Razorvirov placide lecta cum balista, in dentibus validissimis mordens per titanium.
  - Ut doceas, debes facere ut valeas. - Tigres tacita scepticismo dixit. - Melius est ut Laska tibi dicas quid latus hunc effectum "Ridegainer" super-regeneratorem habeat.
  Iuvenis acri facie facta est et incepit garrire;
  - Teli, ut scis, habet unumquodque genus pros et cons. Exempli gratia, gamma emitter permittit te inimicum physice perdere, salva materialia. Difficultas etiam est: superiora vis radiorum penetrans, eo minus damnum in texturis viventibus efficiunt. In hoc telo, radiatio multo magis neutralibus inorganicis, et simul organicis viventibus ferocior est. - Hic surgamus puella, et plectentem iaculabitur lingua. - Primae, quae quarcas faciunt, certam habent structuram connexionis inter se, quae eorum momenta perampla struunt. Iamvero talis hyperstring nucleum dilabi non patitur, et est nucleus vinculorum electromagneticorum in atomo. Momentum preon et vincula inter eos altissima est, qualis est velocitas huius particulae. Solum in speciali spatio ten-dimensionali absconditur, talis mini- hyperstring. In ea, particula haec phantastica cum impetu colossico quod multoties excedit celeritatem lucis tam notabilis est. Una, si a statu ten-dimensionali ad tres dimensiones transferatur, minima preon particula tam altiorem hypervelocitatem acquirit quam luminis, quod hoc ad instantaneae dissolutionis supereminentiae celeritatem deducet. Sphera. Multae aliae particulae celeritatis inferioris, sed massae majoris erunt. Genus hyperplasma nascetur, quod varias proprietates exhibeat. Tam in terminis celeritatis propaginis quam in terminis Missae speciali sexto statu materiae.
  Intelligo te velle videri sicut puella vafra, sed simplicior esse. - Interrupit Vladimirus. Puer tantum extus videbatur aequalem esse quam stalzans, sed tamen duplo erat senex et angebatur more primorum graduum, ut magna ex se ingenia aedificarent.
  - Dicam breviter, quod haec regeneratio medicamento geneticas afficit ac dramatically retardat atque etiam sistit processum maturationis physicae, pubertatis et augmenti. Hoc est, si assidue adhibeas, nunquam cresces. - Iam sine offensione perfeci bellatorem
  -Et si hoc medicamento adultis datur? - Volodya curiosus factus.
  - Tunc adulti decrescunt magnitudine, fiunt externe infantibus similes. Crescent negative.
  - Patet ideo, cur in copiis non sit usus. - Tigres, iam reductionis experti, minime studiosi circa hoc erant
  - Et cum tali consilio non concedo, cur mini- milites adulti pejores sunt. In manu pugna, pondere vincunt, mittentes magnitudine vincimus.
  - Factis, ut sibi videbatur, inventis universalis, Likho admodum apud se risit.
  Hocne recte animadvertit, ut liberi perpetuo maneamus? - Vladimirus sollicitus erat.
  - Minime, tantum pro anno vel altero, et tunc si ... - Mustela impedita est
  -Quid si? Pueri aures arrigunt.
  - Res gestae nostrae scientiae magnae sunt... - Bellator balbutit et circum- iecit incertum aspectum. Nimis multi sunt advenae, milia armatorum, quovis momento converti possunt in immitem hostem, servi subditi inclinati.
  Imo quid scimus? - Vladimir puellae cogitationes interpellavit
  -Scio viginti milia trecentos viginti quinque vias vivam hominem perdere, hoc est testimonium aetatis meae. - Bellator gloriatus, statim ad eam rediit omnis impudens fiducia.
  - Utilius esset si scires unum saltem iter reviviscere, tamen, petere deos. - Recte notavit Volodya.
  - Memento legendae, omnipotens Deus noster primo peremptus, et tunc demum resurrexit anima peccatrix. - Marsov violentam in manu cuiusdam nimium studiosis divites oppidanorum, qui deam tangere conati sunt. Protinus ab ictu manus caerula flectitur, et oppidanus ad genua procumbit vociferans: Di me peccatori ignosce.
  Nobilis ingemuit.
  - Semper ita! Panem vis in ore tuo, sed pugionem in corde habes!
  - Philosophus! - Respondit Mustela et addidi. - Quisquis sibi praedam praecidere non vult, tunc ab alio trucidari non omittet!
  Interea feretrum adivit palatium ducis. Erat aedificium ingens, magnitudine conspicuum, turribus longis centum metrorum ad structuram aditus tegens. Castrum praeter equites et equites adsuetos tigrium notis tigrium generibus, lacertis sagittariis elephantos muniebat. Erant etiam currus bellicosi, catapultae, etiam launches sicut Katyushas acubus in fontibus. Id non ita sclopetis. Swastika arces arcis insculpta erat, et etiam abundans in templis erat. Tigres commoda non sentiunt, praesertim cum tapete holoserici, quod pro caris hospitibus positum est, etiam tricolor swastikas proferat. Praeclare cavillator lepide;
  - Arthropodas apparenter precantur, vide quomodo symbolum eorum instar aranei flexae spectet.
  - Opinor, hoc symbolum multo aptius imperio tuo fore. - Vladimirus logice respondit.
  -Nostra, rectius diceremus... Post omnes, iam stalzan mini-militis es. Semel et semper memento - aranea non est nostrum symbolum. Draco septem capitatus, multi-million pupa in plasmate vomens, est principale versio nostrae loricae armorum. Et in summa sunt septem variantes loricae armorum, et lorica secreta armorum Coronae Purpurae, Magni Imperatoris. - volvendo adiecit oculos Likho
  - Quid lorica? - Nobilis curiosus factus est.
  - Secretum dixi, et proavus meus gloriosus non cognovit eum. Razorvirov eum levaverunt.
  - Et mea quoque! - Addidit Strabo Mustelam.
  Archicardinalis interim et Dux processionem attente spectabant. Filii principalis dei non apparenter impresserunt.
  -Si puella in veste scintillante stulta est et pro dea falli potest, tunc haec ragamuffins discalceatus est. ' Dux abripitur.
  Sed fulmina ejecerunt et sagittis invulnerabilis fuit, etiam armorum gravissima penetrans. - Princeps ecclesiae objecit et quiete adjecit. - Et vestes, dii solent ire seminudus, ut Vitra, seu Adstrata. Damnant caelestes de praejudiciis nostris.
  Post pausam, archcardinalis voce vix audibili additur.
  "Daemones quoque potestatem habent. non sunt mediocres homines. Let's simulare amicos esse. Et notificabo tibi personaliter archipopopo - pontifici nostro mundi. Tum per diem festum veneni spargemus. Tunc coniuratos culpabimus, si di sunt qui eos usquam laedunt, et impostores necandi sunt.
  Imo castrum meum est. Non ruunt ad occidendum, etiam si hostes sunt, iusti filii sunt. Forsitan nobis usui erunt. Iuvenis rustica est, senectus insidiosa est. - Dignitas logice notata est.
  - Stultus fortis plus potest prodesse quam homo debilis dolor, sed finis est usquam idem. Archicardinalis obmutuit. Aliam veritatem paraverant, plane simplex captionem.
  Guys confidenter ambulaverunt per crinitum tapetum cum Tanko-Tigres ad eos irruerunt.
  Una iaculatorum iam emissa erat, et alia duo operata, per praedones in musca machaera dentata secans. Solus unus ad pueros desilire curavit, manu stalzan parva manu scalpendo. Sanguinis gutta apparuit in cute, pusillum parvum, quod nemo animadvertit. Solus unus Archcardinal, candidatos deorum in spyglas secreto considerans, ad hoc animum attendit. Non sunt ergo dii. Sed deis numquam credidit. Veniet tempus, et ignem non effugient.
  
  CAPITULUM? 29
  
  Vis ut aliquid splendide mundo...
  Sed difficile est triste frigus erumpere gelu!
  Repleti visio nocturna universalis aether
  Et solus amor animas nostras servabit!
  
  Occasione trium deorum solemni festum habita. Circiter duo milia hospitum in aula ingenti convenerunt. Etsi non multum temporis intercesserat, tam cito fama percrebuit ut multi nobiles et equites nobiles advenirent. Novos honoris hospites, peculiares pixides regiae in ipso vertice tabulae longae, quae a summo ad imum descenderat, ponebantur. Proxima summi dei filiis Archicardinalis in tricolori stola sedit, paulo minus ab ipso Duce, ut rhinocerotis hefty, barbare ornatu. Mensa ita diducta est, ut scena recta in medio erat, et epulari posses, spectaculo externo fruens. Musica sonuit, et subinde flores cum odore ebrioso desuper corruerunt.
  Convivae offerebant exquisitissimae paterae aureae in gemmis ornatae, plenae cervisia purpurea inodoro.
  -Festum bonum est, sed venenari possumus. - Submissa voce praeclare locutus est, cum servi et ancillae fercula portantes diligenter spectabant.
  Mustela movit variegatum caput negative.
  -Immo non venenabunt, analystorem habeo. Nunc nobis serviunt potus munitus cum 37% alcoholis ethylis coniunctis.
  - Suus 'agens! Likho sollicitus est.
  - Leviter toxicum, lenis euphoria, potus narcoticus infirmus. - puella eruditissima respondit monstrose. Likho feliciter dixit:
  -Volo leviter componere, nucleum avolare, sine detrimento valetudinis insignis.
  -Quod damnum! Hic ex cibo, fortasse damno, non libratum est, magna moles pinguium gravium, sine vitaminum complexione. Et quod de bacilli coquendo inevitabile, sterilis non est. - Parva analystor in armilla computatoris puellae, informationes receptas utens methodo non-contactus intuens, eamque telepathice dedit.
  Convallis risit et dixit:
  -Pro gradu evolutionis, satis mundus est, manus sapone lotas et ferramenta aurea sunt. In mediae fabulae, equites omnino non lavabant et pedibus sordidis edebant, ubi munditiei condiciones erant. et simul curvaverunt soleas et vixerunt usque ad annos centum, custodientes omnes dentes eorum usque ad senectutem.
  - Omnes nos intuentur, pocula ad imum exhauriemus! Likho in aurem.
  Tigris recusare conatus est.
  Nos adhuc iuvenes sumus ut in tam magna intentione alcoholis bibamus.
  - Iterum stultitia. Stalzan numquam se parvum dicit. Pro magno imperatore!
  Celeberrimo exinanivit poculum, sicut primitiva ebrietas, media experientiae centuria.
  Vladimirus cum stupore vidit Laska etiam suas exhausisse. Habuit etiam ut biberet liquorem suaviter suaviter, mirum in modum, sed alcohol omnino non sentitur. Proximus patera fiebat in rostrum piscinae tigris cum rubinis pro oculis formata. Aureus liquor flavus in eo leviter spumans.
  - Sit calix iste in honorem Kirichuli flavi dei bibatur.
  Guttur facile flavum cervisia decurrere. Alius patera erat in draconis forma, pyropiis contexta. Liquorem evasit rubeum ardere.
  Tosti iam in honore dei Sollo rubri erat. Archicardinalis ipse ritum praedicavit, et fragmenta vitrei rubra funale movit, cubiculum externo rubro illustrans.
  Liquor paene par viribus vodka stupendum effectum habuit. Archicardinalis ipse mirabatur vere divinam sitim de mini- sterio observare. Primus clarissime ad pulsarem volitans, in mensa desiluit et, sclopetis radio inclinatus, clamavit.
  Cur Sollo illi impostori bibamus.
  Oculi procerum dapes papaver e basibus suis. Multi iam ebrii erant, et omnia videbant, sed quid unus deus impostorem alterius vocaret. Morem clamorem ebriosum typicam. Archicardinalis statum defuere conatus est.
  -Sollo, deus lucis rubrae, dextra patris est manus. Eis ex aequo bibis.
  - Sollo aequalis sum? quis similis mei?! - Juvenes stalzan passi sunt.
  - At tu ipse bibere imperatori obtulit, et ipse paulo minus est quam Sollo. - Archicardinalis ex eius elemento fuit.
  - Nam quis imperator? - Ille oculos exstabant, non satis iam putans Likho aesum.
  -Pro nobis Filigree 4 .
  "Ego autem Imperatori nostro Magno Purpurae Constellationis." cuius imperium totum mundum cingit et proterit! - In termintor pueri mens confusa et iaculis defuit.
  -Quid ergo dicemus. Mundus est sphaera cincta caelo circumagente. - Archicardinalis, iuxta dogmata, effusus est.
  Likho enim, hoc iam nimium erat, et puer iracundus tormentarii radium mentis praepeditus in pallio tricolor haeretico intendit. Tigres adeo obstupuerunt ut ad laquearia evigilasset et ad funale conversiones faciendas vidisset. Numquam tantas lampadas, immo in stastika forma, numquam viderat. Videbatur ei non cerei ardentes, sed agmine malleatorum incedebant. Inimici! Digiti reflexi puga presserunt. FUNALE iactus e radio sclopeto addicitur, procidens, mensam perrumpit, oleum spargens, gasolino clarius exarsit. Certamen coepit, et pavor: multi superstitiosi hoc deorum iras suspicati sunt. Purpura interim constellatio Mini- miles Archcardinal apprehendit per collum, et acuto concussu traxit eum ad medium mensae.
  - Dic nothum quis deus principalis est, alioquin te necabo.
  Fortitudo in digitis pueri terribilis erat.
  "Sane magnus es et sapiens.
  - Ita ego et amici mei Tigres et Mustela! - Egregie, una manu cadaver levavit zeitner supra se appendens.
  Tigres subito exilierunt in mensa et in terram calcitrare curaverunt in capite unius e satellitibus personalibus prorex pontificis, archcardinalis. Videri potest pharmacologiam non frustra fuisse, vires terribiliter auctae, et vertebra colli rupit. Dux Dizon de Pardieu etiam labra sua jucunde attrivit.
  - Divinitus pugnator hic est.
  Cur ita dixerit, perspicuum est aliquid cerebro telepathico stipatum. Mustela, cuius etiam rivetes aliquanto molliti erant, pipiabat.
  -Ego sum omnium rerum ac superiorum mundorum domina, unumquemque praecipio ut invicem vapulent. Jure proximus nobis.
  Talis enuntiatio quasi concussa est. Etsi deorum voluntas lex est. Dux ridens jussit invitare Getas. Di magna relaxa. Ex tripla cervisia, mixtura explosiva medicamentorum et alcohol, Tigrov aegrotabat et, convivio relicto, in lance aurea evomebat. Cum redii, iam infernum geritur. Egregie videri potest eum nondum ad gradum progressionis pervenisse, cum libidinose ad feminas ruit, et simpliciter calcitrare eos qui sub calida manu versantur. Mulieres cruciabantur, carbones nudis cruribus fundebantur, digiti forcipibus fracti erant. Aliquam sit amet ante erat.
  - Vide, tigris, quomodo torquentur animalia. Ha ha ha super baldezh, vel ut adulti dicunt Hyperfuck!
  Ingenti frequentia moecha ante vivam deitatis incarnationem nixus est. Likho cachinno horrens insiliens in placentam, nudis pedibus eam contrivit, se cremore inliniens, ad mulierem accurrit.
  - iocum quidam vis. Scitis quid bioplasmus magicus rectoris universi sit. Brachia pandit. - Sum fortissimus! Ego sum cultissimus! Sum deus altissimus!
  - Assentior summa! Manus eius ad pedes iverunt, cum potionibus stellatis et producta culinaria poneret. Flagello clarissime in capite feritur. Linguam illam blande movens aculeum serpentis imitabatur. calcis vivae deo spisse illita palustri et cremor attigit. Quam egregie verberavit, discerpensque tunicam flagello, tibiis singulis digitum pueri osculatus est, et dixit:
  - Gratia Dei super me! Minorem me faciet caro magica.
  Mustela, ut videtur, etiam paulo carnifex paratus est ra. Viros tam feminas quam viros verberans, facem persequens. Omnia immunda cremor, pinguis, liquamen, condimenta. Praeclare coepit iacere, furcas quam maxime dolorem facere conatur.
  - Belliger Stelzanath cecinit formidabile iter, truculentus retributio, humana tritum cibum! Iuvenem stalzan cecinerunt, puellam faciem impulit in catinum caviae fuscae. Subito Vladimirus sobrius fastidire ac terrere sensit. Bene esse non debet, peius est pecoribus, ne animalia quidem sic agunt. Sermo vanus est, unus tantum explicatur.
  Satis homines, omnes limites transisti. Pietas est intima et sacra affectio, ne desinas lente se verberare!
  A sclopeto iactus e radio laquearia perforavit, silices marmorei deciderunt. Excanduit tigrides plenam potestatem, laser tigres dirum exsculpsit ingentia foramina, deducens tons sectilibus perculsis. Orgia interpellata multi in convivio conditi sunt. Pulchra mors, modo beatitatis es in culmine, turbines collecti furoris arripiens, et subito gravis grani cranium collabescit. Aurea simulacra deum, nymphae, pubesque potentes, Nudae stantes tecto tectae lapsae, Ferre cadunt, et carnes frangunt. Fugerunt quidam de militibus, quidam ad genua procumbentes misericordiam petierunt. Multi vulnerati sunt, sed non multi interfecti. Likho et Laska desiliendum curaverunt, lapides vasa vino comminuerunt, oleum effusum excanduit, tabulae hebeninae ignem comprehenderunt. Purpura constellatio mini- militones obstupefacti steteruntque despicientes, quippe non intellegentes talem vicissitudinem agere. Praeclare omnes e fuso oleo refulserunt, ille videtur collidere cum dolio ubi liquor perspicuus reconditus erat, significans Deum Summum Ravvara. Dux spartam tranquillitatem tenuit.
  -Intelligo mores culturae ius tuum est ...
  - Iam mihi mores inventa sunt ab hostibus gentis, ut nos debilitare et ligare possimus. Despecta mortalis, vermis primitiva primatis!
  Likho se contulit ad ducem et, viribus non computatis, in igneum rivum decidit. Ignis puerum absorpit, vivumque ingruit facem. Parvus deus iugulo ducem apprehendit, et videtur, quamvis ursi cervicem, dignitatem strangulasset, sed tigres dormientem e pistola defigere curavit. Fortunate, diplomati medicinae sine codice aperiri potest si stalzan inspicias. Egregie ducem omisit et in gravi somno concidit. Mustela non restitit, corpus infantis iam cumulatum esse manifestum est. Somnambulistic hebetudo locum extremae motus occupavit.
  - Dii defessi, ubi est cubicularius noster?
  Par servuli territi ab humo surrexerunt.
  - Ostendemus tibi lectissimum cubile omnium possibilium, o maximum!
  Iam in autopilota Tigres socium trahit et errantes mini- sror traxit ad thalamos. Tunc quasi ab ictu fuste ceciderunt, quamvis Vladimirus in gravi ostio fulmen pellere curaverit. Sed ostium obice, manibus capi possent.
  Archicardinalis suggessit ducem id facere debere;
  Tuus pius jubar certos deos ac natos Altissimi. Non vides insanos daemones, eos torquere tempus est, dum pediculi sunt inopes.
  - Ego ipse ad talem ideam adducor. Diabolus, quid inhumanum faucium, sed quis mortalium periculo prenderet? Dux exspuens sanguinem exspuens.
  - Necesse est haec monstris occulte confodere, ne- cessarium habemus scelestos, qui per secretum foramen et finem ascendent. - Ad persuasivum, Archcardinal ore manum iugulo cucurrit.
  - Ita solves quaestionem, et si adhuc dii immortales sunt? - Dux vere dubitavit quod tam minimi digiti a mortalibus mereri possent.
  Ebrii sunt, et vidi pusulae in cute, quomodo possunt incendere filios Ravarrae. Ignosce dueem. Princeps ecclesiae in oppositum convertit. - Quod factum est, qualia signa das?
  Vir in veste nigra signum vario ostendit, signum repentinum.
  -Loquere cito, daemones inferi absolvere debeo.
  - Enixe vocatus es ab Archdad. Ne quid de diis facias, ordo est. - Evocatus ad monachum vigilem.
  - Quid tangi non debetis, filii inferi? - Accepta confirmatione, Archicardinalis consensit. - Bene pareo patri meo. Quando infinitus splendor erit?
  -Cras. Ad te, pontifex maximus, misit volan- rat. Super eo cito ad metam ruis.
  Legatus in nigro declaratur.
  - Ita est, Archpapa, ut mihi et omnibus nobis semper benignus est! - Princeps ecclesiae nonnulla cum paenitentia addidit. Omnes res tolluntur. Quamdiu cum magno pontifice sum, isti seductores vivent. Divinos honores eis dare serva!
  Archicardinalis sarcinas leves arripiens ad aulam regiam properavit. Mus volucris iam pennas ibi alapas habebat. Animal quod vespertilionem rostro aquilae spectat et alarum triginta metrorum.
  Cardinalis sibi juravit.
  - Notum est tata callidissima. Cur daemonibus indiget, potentius cupit, aut meliores rationes habet. Pervicaces rumores sunt summum pontificem graviter quaerere aliquid quod eum adiuvet ut deus fiat, verum Deum litteris capitalibus!
  . . .
  Etsi impossibile est fieri ob corporis noxam claudus, Lev Eraskandar vehementer iratus est. Omnis cellula, omnis musculus corporis sui cum virtute plasmatis draconis principis ebullivit et ultionem desideravit. Interim decies centena millia navium proeliorum in ordine ac industria reponendas in immensum hyperjumpum inauditum accommodabant. In intergalacticis submarinis, propinquitas praeliorum laetata animatio, pugnatores incitabat. Primo fere mille annis in agro hostium magnam magnam rem militarem gerant, id quod non gratis ab infantia prohibitoria disciplinae sunt onerati. Eraskandar accumulatorem vindicare non statuit, qui scit post expeditionem stellarum vel tu vel adversarius corporis esse desinere posse. Girim Fisha iam confecto apparatu, in principio omnia iam parata erant, cum Léo iratus in limine apparuit.
  - Heus, clam te jackal, circuma ocius, non bonum est mihi te in iugo ferire.
  Fisha risit et extendit manum.
  Super illud -Lv siluerunt. Bellum venit, et in bello omnes fratres sumus, et veterum certaminum non meminimus.
  Eraskandar plausibus protentae membri plaudebat.
  - Primum te percutiam, deinde obliviscemur ac fratres in armis erimus.
  manus torpebat ab ictu acuto, et Girim in manus cum furore irruebat. Fuit maior et gravior quam Eraskandar, pugnator egregius, tigris et trux ut Aper. Sed induratus iuvenis bellator e planeta Tellure luculenter super classe erat. Mota est sicut fulgur, cum efficacia radii sclopetis pulsans. A duobus ictibus exactis et Piscium in membrana metallica iacebat. Iuvenis - stalzan in molestis convulsionibus vellicavit, atmosphaeram belium oxygenii cubiculi stellati ore apprehensus. Omnes costae fractae sunt, quod significat unitatem pugnae paucis saltem horis debilitatam esse. Amici Girim, nimirum, non manent in aere alieno, sed hoc tempore, Leo iam ita captus erat a procella irae ferae ut hoc elementum reprimere non posset. Pedem in mento figit, ne tempus quidem pugnandi hostibus, tanta velocitas procellae. Alterum crus genucap percusserit. Tum manus ad collum, cubitus ad templum, genu ad inguina. Et haec omnia summa velocitate. Haec ars non iam iusta est, hic verba Guru et fabulae studentium Tibetanae scholae militaris in mentem veniunt. Hypertrancem, magicam potentiam intras, et iam ex hoc mundo corporeo es, in statu maradaka-vis solis magnis dominis praesto est. Cum celeritas motus corporis tui transcendit facultates humanas. Et non solum pro reflexis humanis imperfectis, etiam genere perfecto stalzans non vacat agere, et omnes viginti iuvenes exantlatores a super-terminatore superantur. Pueri magni immoti iacent, paralytici in semimorte coma. Substitit leo, ignotae vires sensus obruit.
  Magis ac magis magnus militarium artium magister fit, ignotae virtutis vim detegens. Sagittarius e gravi-stunner omnes sensationes interrupit, Guru in superficiem deprimens. Musculi intolerabiles spasmos discerpentes contorti ligamenta, anhelitum ferro premant upupam. Accurrentes complures ministri ad victum iuvenem, per costas propere ducti, eum ad cellam poenae traxerunt. De reliquis medicis raptim actum est. Milites graviter vulnerati sunt, sed nemo pro Leone feliciter interfectus est. In hoc casu, secundum leges belli, poena evitari non potest. Postea immisso stimulo dolorem multoties acutiorem sentiendi, ministri disciplinares eum torquere coeperunt. Scintillae in superficie cubiculi transierunt, electrostaticas percusserunt, crimen validum erat, ustionis olfecit. Cum electricitas per fines nervum transit, certe dolet. Novem-stellarius tamen praefectus Logue tortoribus praeerat non placebat.
  - Necesse est variare tormenta. Da mixtura calida alterna, deinde frigida.
  carnifex adiutor obicere conatur.
  - Quid dabit, iam consueverunt in exercitiis differentiae temperatae extremae, et eas non miraberis currenti. Omnes id conati sunt, etiam phase-alterna radioactiva doloris radiorum.
  - Cum ludicros extremos, praesertim eorum catervam, parant, armamentarium tormentorum diligentius deligere oportet. Forsitan experiri pelliculam, labefactum in Psychen non-contactum. Loga ipse haesitat.
  - Hic homo non admodum peritus est, fortasse aliquid, nos ex ictu impulsum pulsabimus. Sed adhuc fulva trabe. quisque in suum infernum demergit. - Garrula adiutor.
  Post quatriduum processus irreversibiles fiunt in cerebro, et miles etiam pertinacissimus in segnem convertit.
  - Mutationem nunc facere melius est, sed stultus fieri non debes! - tortore* diis.
  Flammifera jet torrida cute, totum corpus proin trabibus torrens. Ordinarius ignis tam fortes ac vividos sensus facere non potest. Ossa etiam calefacta videbantur, et cerebrum liquefactum, cutis extracta, sanguis coctus, fumus ex ore profusus. Unaquaeque cellula in igne cum quanta emittebatur, et crevit dolor, calor flammae surgebat. Cum vehementia candentis ictum in fibrarum gradum conscientiae perceptionis excederet, potentia ad dolorem exhausta, frigus frigidum statim omnes corporis particulas penetravit. omnia intus gelu adstringens, sanguis celeriter concretus, in glaciem conversus. Cor concrevit, liquefacto aere pulmonem inundavit, respirationem intermittens, satanica frigus leti procella gravius erat. Tum rursus ignis, glacies, plasma, liquor belium repetit. Omne quod est in plano radiorum undarum. Consueuerint ad eam et iam non videtur FORMIDULOSUS. Tum pueritiae difficilis recordatus est, cum punitorem computatorium fregit, a carnifice offensus est. Vocatis autem omnibus pugnatoribus, ligaverunt eos et in cellam iecerunt. Aliquandiu excruciatus, adeo in altum soporem ad hiberna decidit. Cum evigilasset, uulnera sanata et non laesa, ossa fracta sanata sunt. Damnum clausit, et tunc solum sine vestigio disparuit, solum graviler esuriens. Carnifices mirati sunt in sanatione, ut petitionem suam implerent parvulum pascendo. Quod deinde factum minime liquet, non amplius excruciati sunt, et ad tantum facinus extorti ad praedam faciendam. Atque hoc leve est, multi illic sine ulla culpa laborarunt. Ceterum missi sunt non in urani cuniculis, in quibus captivi non solem usque ad acerbissimam mortem vident, sed in patenti lapidis praeda. Nempe ibi peius erat quam in silva, labor ad terendum usque ad XVIII horas per diem, cibus ita ut non esuriat neci, pulsusque sit rerum ordo. Etiam si oboedieris, portionem tuam accipies plagarum. Stultae praefecti cybernetici, etiam indigenae sadistic locales deteriores. Multi homines, praesertim pueri, in tanto labore decesserunt, nimirum superstes ac etiam evaserunt. Non asinus iugum perferre.
  Intermissae sunt memoriae, lux rosea in cellam venit. Tace musica audita est. Iucunda vox feminae dixit;
  - Quam mirum in modum tenet iste puerulus ephebi querlil. Desine patientiam docere puero bellus, exi.
  At illi leonem, illico agnovit vocem, Dina Rosalenda affectuose risit;
  -Meus catulus leonis, verus es heros. Unus de viginti optimis guys egit. Quid stulti estis? Cur irradiat Super militem puerum talis!
  Tribunus tormentis objicere conatus est.
  - experti sumus doctorum. Undo tormentum absolute tutum est potentiae. Potius potest habere effectum excitativum.
  -Dominant! Potes in te probare, erige facultatem. Generalis giggled.
  - Ut tibi videbitur! - Latraverunt carnifices, extenti.
  -Hour mane in balineo trabs! Noli contendere, alioquin fatale addam. - Dina puppis facta est, risus in rictum vertitur.
  -Et quidem nice.
  Tortor largus facetiarum torto resistere non potuit.
  - Triplex voluptatis tempus. Forsitan et fusca trabe te tractare.
  Carnifex ita erumpere voluit et radios septem colorum petere ut etiam duos pugnos gravissimos in os suum refert.
  Quis non super altum vis accipere! - Audivi indistinctum moo.
  - Bene, claudite! Et tu!
  At illa plena carnifices relinquens Eraskandar amanter despiciens;
  - Fortis es, scimus quomodo fortes et fortes milites intelligant. Facultates paranormales tantas energiae habes, ut illis recte uti decrevimus.
  -To play rat-tigers with you. - adulescens durus iocatus.
  - Fu, quam barbarus es barbarus. exploratoris te constitui praefectum cohortis . Tu natus es princeps, et vires tuae utilitati imperi servient! - Dux cum pathos exclamavit.
  -Serio? Hic mihi magnus honos!
  Ironia per verba Lev evasit, sed Dina omnia ad verbum simulavit.
  - Sed ad hunc honorem et statum temporalis magistratus iustificandum est. In ea aetate non multi eo honorati sunt, praesertim cum te non stalzan.
  - Ita omnes leges tuas... - Leo lucida metaphora non invenit et obticuit. Dina e contra integram orationem habuit.
  - Nunc iam ad imperium Singh volantes sumus. Pugnae graves erunt, et opera tua praeclara facinora, quae novas opportunitates praebent, operabis. Praeterea consilium habeo, te ut filium meum profiteri possumus. Stalzan plene sanguineus fies, et in futurum cuilibet positiones adhibere poteris. Putas te servum esse, et ultra-Hyper-Gross-Super-Marschallus fies. Quicunque viginti non fragiles pugnatores ejecerit, solus idoneus est. Fere primum tanti generis pugnatorem video. Quis scit, fortasse memorabor ut mater bellicis maximi Stelzanath.
  Prospectus tentat, Léo non stultum talem oblatum respuere bunt. Morte capto opus est. Ad extremum, ne sit homo, quisque scit eum esse puerum stellatum, qui de caelo cecidit sicut cometa.
  Providendum est sapiente omnia.
  - Servus sum, in spina mea sumo vestigia. Si quod dominus simpliciter occiderit me.
  Risit Dina, sed ironia iam blanda;
  - Quid machinae ratio Gili-vastoris potest? Meministi illius quem papilionem-cheburashka appellasti. Hic alius weirdo-galacticus, magister technotronicus. Psyche mota ingenio et imbecilla voluntate. Cum esses inscius, omnia diligenter abstulit. Quo in casu, dominus tuus et ille mordax improba ex stercore Sinhs constellatione duos tantum septem graduum matrum habebit. Fortasse mitte filtrum calamum ad coetum tuum? Imo tam periculosus es quam bomba thermopreon, et artificem pretiosum interficies.
  - Non sum tam sadist, terroristis. Puto operam dabimus. indifferenter dixit Lev. Quis vere ultra non curat.
  -Habes amorem? Tam formosa es et frigida vera querls sub belio. - Conspectus Dinae valde languidus factus est et manus ad puerum attraxit. Eraskandar durius impulit artus meaty.
  - Pudeat te nunc, mater mea, quid de nobis pugnatores sentiant.
  - Ex parte geneticae non est optabilis, sed a superfluis generum complexionibus defendimur. Bene, Venus mater fiet. - Erubescere nolens Dina coepit, amissa ducis ardore.
  - Me quoque amat. Et ego ipse iuniores praepono puellas. Vale domina Balzac aetatis est! - Adulescens exturpavit locutionem quae ei pulchra videbatur, sed non satis clara.
  - Iterum funda humana. Insanis puer, et contagiosa insania, insanit. - Dina etiam refulsit.
  Interim armada multimillion-fortis velocitatem captabat et in tres dimensiones mundi foramen percutere paratus erat, solito hyperspace ingressus, cum magnae hostium turmae pugnae obviam ei volavit. Sed male disposita erat cavalcade variarum stellarum genera. Ex his amplius nonaginta miliones erant, sed eodem tempore narum navium figuras plane obsoletas conficiunt, et, ut videtur, aspectus stellarum purpurearum talis numerus omnino admiratus est. Erat quasi sarcina luporum pro ovibus in piscinam incidisset. Stalzan starships facile mutatur ad modum oppugnationis. Intérim hostes se vertere et sine proelio discedere conabantur. In tempore initium pugnae Eraskandar prope Rosalenda erat. Nota vox grandis marescalli, audita brevi tempore extra corpus existentia, ordinem mirabilem dedit.
  - Desine eos persequi, ne tempus perdis, ordinem primigenium sequere.
  Non sustinebat leo, latrante in cyber-transmittente;
  - Vos Insanis. Si hos cimices relinquimus, galaxia diripient. Ne duplicum forcipis formam tarde ferias. Is fere viginti minutas sine gravi detrimento capiet, et si erucae thermopreon flaverit, dimidium minutum satis erit. Dimittite, veritas propositum non valet.
  Ultragrossmarshal "superpulsar" obstipuit;
  -Quis est?
  Leo sum et tu scis me. Praefectum Magni Imperij, meum officium facere et hostes oppugnare debeo. efto! - Eraskandar voce et fidenter locutus est, sine notis hystericis.
  Ultra Maximus Marescallus statim respondit.
  -Concedo.
  Gursa ultramarshal laxavit oculos.
  -Insanus es, ubi subordinatio est.
  Impetum, secundum consilium, duplici forcipe. Insanus est, sed ius est, sectorem distrahi non potes a latronibus, mox erimus supplicium. - Iussit capitali dignitate.
  -Excellent! Bellum est maxime interesting venatus in quo non debes skip movet et particeps tua cogitet! - Iecit locutio Leonis.
  -Better pieces decutiat tabula! - yaknuli longe a tergo.
  Copiae purpurae constellationis densum examen stellarum hostium (ad minus) et technologice (iam magis) invaserunt. Caedes cosmicae atrox coepit. Naves explosae, in fragmenta fracta, in quarcas spargunt. Apparebat variam sarcinam resistere constituto praebere non posse. Conatus iumentis in laxo iam succedit, classis ingens Stelzanath omnes fugas obstruxit. Hic pugnae ingens vastitas multis cavernis obducta, crepuit, dilacerata. Sub synchrono percussione stalzans, celoces, praeliares, vastatores, vastatores, mille falcata sunt. Reliquum est ut ad breakthrough vel impari prælio moriamur. Sed dedendi tempus propter angustias loci non fuit, pugnatum ad delendum. Spectaculum magnificum, splendidissimum, candidissimum et terribile simul. Lingua humana nimis pauper est et nullas habet analogias terrestres, ut apte et singillatim describatur mirabilem lusum luminum, colorum stellarum, gravitatis spirarum flexae spatii in rivos lucidos.
  - Ita nothi! Quid sit rapinam intellege! - vociferatus est Lev Eraskandar. - Nunc te lava hyperplasmo. - Iuvenis praeter pugnae turtures robotarum transvolavit, personaliter se ad telum grave desiluit. In furorem impetum misit, et reactorem armadilli feriens, scindendum curavit. Tunc superman Lev, equo thermoquark aduncus, saltem duas duodenas naves plures conjecit. Cum autem elatior unda tegerentur, campi voca- bant vacuum diversae naturae corporis contremuerunt, et visum est iuveni concitato haustum in occipitio suo flare.
  Cum singulis percussis, exclamavit puer:
  - Offensus via nostra est, in loculo via tua est!
  Oculi hone micat non excaecati sunt, sed iidem omnes, ob nimiam copiam billionum magni, parvi et medii fulgoris, cum singulis secundis energiae trillions bombarum atomicarum in Hiroshima aequiparata emissa est. buggy parum. Attamen in hypertrancia, quae nihil impedit quin realitatem sentiendi, Leo oculis suis non sanescit, aliquo octavo sensu, adhuc humanae scientiae incognito.
  Et supra cantum sclopetum, aurantiacus papilio navis muscae, animal simile psittaci boni, paulo maior quam corvus et cantans non sine lepide;
  Fortis stalzan insidiatur,
  Ostendens terunt in caelum!
  Et si hostis ad nos venerit;
  Ille percussus est!
  Praelio suspensus, Dina tempus invenit accurrendum ad iuvenem bellatorem. Ponens manus graves super humeros suos, dixit alacriter;
  - Meliorem quam computatrum feris. Ut viderer senserit vis, ius vide inimicus in. Quomodo tu per agros vi uri administras?
  - Video vulvam tutelam ac rimas micare. Ac ne hoc quidem petendum. - Respondit, continuans cum subtiliter Robin Hood ad annihilationem clods Eraskandar mittere.
  - Amicus meus es tu! - Dina Leonem ardenter osculatus est, corpori valido adhaesit. Proiecit eam.
  - Non necesse est osculari, me ab jaculando cessas!
  Iuvenis fragmenta hyperplasmi plantavit, et specialia telorum genera, et tam feliciter ut stellatus naufragium, hoc tempore, ingens vastator ex onerariis conversus, cum cruisario collidens conversus est. Ab impulsu, cruiser cursum amisit, ac potius deletus est, et exterminator tandem intercidit.
  - Retine eam! Termino puerum digito levavit.
  In viginti minutis satis congredi potuit, istorum hominum perniciem aliquantulum temporis fuit. et in communi spatio praelia per se fugiunt. Sola una, antecedens hoste starship, capta est capta, invisibilis retia campi.
  Iuvenis pugnae captis interesse non vacat. Sed perspicientes per televisificas hologras, miratus sum claritatem et impeccabilem coordinationem actionum oppugnationis quaternionum Purpurae Constellationis. Rationalitas autem manifestationem incepti et militaris ingenii intercessit.
  Captum tropaeum diligenter examinatum est, viri docti magni Stalzanath maximam e praeda capta expriment.
  Leo Eraskandar nunquam mirabatur celeritatem qua Stalzans naves laesas reparabat. Quidam vidi vere malum, sicut globulos et triangulos mutilatos, eorum figurae deformatae sunt, et machinis formidabiles semel tantum miserationem attulerunt. Reliqui figuras minantes retentae sunt, sed scatent centenis foraminibus scissis, marginibus liquefactis. Decem milia robotorum reparationis in forma polyporum alatarum pluribus centum navibus naufragiis adhaeserunt. Ter color ultra-plasma glutino sparsus, bracchiorum flexibilium metallum fusile ejectum, statim solidatur sub radii glaciali. Ad literam ante oculos debiles sydera repetebant pristinam speciem: novitate pugnax nitentes. In summa, attentis pugnae reficiendi et aperiendi spatium, mora hyperjump cum paulo plus horae fuit. Leve visum est, sed nullae sunt nugae in spatio. Omnia quae non fiunt, universae historiae cursum afficiunt. Caede intergalactica peracta, Dinah Eraskandar ad imperium postum revocavit. Dixit in sono orans:
  - Utique draco es mundi anti- qui, sed tam impudenter cum summo imperatore loqui non potes. Quomodo te non adiuuat, monstrum leve. Nunc tu es eunuchus, studeas ponere disciplinam, rogo, ne occidas aliquem sine causis a carta statutis. Unitas parva est, pugnatores advenae sunt, infantes admodum, sed data valde bona. Nos erimus in regione ignota ignota, quaelibet incauta mobilia mortifera est.
  "omnia intellexi, sed ego ipse non puto tantam exercitum paene in medium imperii fortuito penetrare posse. Praeterea animadvertistis Singh naves inter has stellas nullas esse. - Léo maxime extulit ultima verba cum anxius vocis soni.
  -Quid tum? - Dinae magnae, sed non expers elegantiae, aures trepidi movere coeperunt.
  - Nos relinquamus, et nudam partem classis percutiet.
  -Sed nos sidere eorum percutiemus. - Bellator magnus, globulos eu ensis eue elatos, et sub cute volvens.
  -Tu scito nos laqueum non paravisse. Cur ultra-grandmarshal nolebat statim hostes starships ferire. Forsitan quia iam nos exspectant, et insidiae per horas et secundas computantur. Cogita te. Eraskandar suadet.
  - Ipse est imperator noster et haec accusatio perduellionis exit. - Apprehensa oculis Leonis mala lux, addidit. - Etsi ego fortasse, ubi opus est, docebo.
  -Tantum non in throno Praesidium Department, caput eius est traditor principalis. Certiores sunt in Ministerio Belli et Victoriae, quamvis multae proditores sint. - Eraskandar afflatu locutus est.
  - Dicis terribilia. - Dina inhorruit, sed non disputat.
  -Quomodo tam immoderatus hostium motus paene in medio imperio est explicandus. - Missae tantae et tantae colosseae sine laesione non possunt peragi. - Iuvenis, supercilia mea movebo et vide sub fronte mea.
  -Prorsus verum! Vtinam ad Magnum Imperatorem accedere possemus. Ille post omnes - Super - Stalzan.
  Connivuit Leo, qualis esset Super-stalzan, si imperium suum ad inferos cadentem videre non poterat. Verum, cur repente quasi de patria sua solliciti esse coeperit. Mirum...
  Armada interim movebatur accelerans in hyperjumpum intergalacticum.
  CAPITULUM? triginta
  
  Visne supra omnes commodum obtinere?
  Quod ad virtutem opus est, firma est manus;
  Ut ostenderet potentiam ad galaxies
  sede et regna in saecula!
  
  Bonum est cum post procellosum binge evigilas et nullum dolorem habes. Melius, cum nihil adtemptatur, si vigilantes ac recentes sunt, hoc iam optimum est. Organismus modificatus omnia venena maledicti arcus corrumpebat. Homo tam facile non evasisset: rum interfector periculosissimus est, sed pro dolor non solum emptorem necat. Nihilominus, moraliter, Vladimir Tigrov bene non sentiebat, fortis compunctionis animae cruciabat. Iterum fregit, et culpa sua homines mortui sunt. Cum omnia genera monstrorum, etiam intelligentium, occidis, nec cogitationes nec tormenta sentis, et hic, saltem densa, sed similium creaturarum. Oportet te ocius movere cum in motu es, cogitationes non ita urgeant. Likho quoque extus hilarem ac recentem, animo laetum, gratum deo sentientem. Iam servi tibi sparsi prosunt versicolori petalis, molliter sub pedibus tuis crepitantibus, etiam superbi equites humiles. Quam gloriosum est, cum alii se coram te humiliant, et propriae servitutis jucundum maxime.
  -Heus tu! Tin!
  Miles in veste pretiosa et polita armatura perhorruit et ad genua procidit. Apparenter timuit ne parvus deus verteret stannum suum. Puer nasum suum convertit et scidit;
  -Quis est hic homo maxime momenti?
  Archicardinal, sequebatur Dux. - Imbellem balbustum eques.
  Clarissime, sine difficultate, torquem equitem extulit ac vociferatus est
  -Voca Archi ad me!
  - Non debuit ad archipa- num volasse. - Pedes militis cum timore ensebat, sed puer terminator facile magnum virum armatum ad bracchium suum tenuit.
  -Qui est hic! - Contemptuously casualiter ac si mixtus esset iuvenem bellatorem interrogavit.
  - Summe pontifex totius mundi! - Expressa manu bellator.
  Ipse pontifex adveniat! - Nudum pedem praeclare impressit sient.
  - Puto libenter invitationem tuam accipere, magna et splendida! Equitis faciem in risum fregit.
  Razorvirov pugionem e balteo bellatoris arripuit et punctum cum gusto momordit. Pene amisit conscientiam, tunc spectans quomodo Deus sui verbi farciminis in duro ense ruminat. Sed iunior scutifer totaliter deficiebat.
  Archicardinalis re vera cum Archipo. Maxima urbs in planeta, ex altitudine volati, aspectus majestatis fuit. Aedificia ingentia, palatia, templa, ac praesertim in colle Summi Planetarii Templum, juxta palatium personale Summi Pontificis. Aedificium templi kilometre turritum est, quod colossale tali tempore est. Serena tempestas et tempestas hic fere semper serenum est, ut pinnae ignis cum swastika per ducenta milia passuum conspiciantur. Quattuor summa testudines, in honorem diversi dei, a duodecim statuis alatis Titanibus fabricatae sunt. Luxuriae, opulentae, suavissimae sunt omnia. Archipa- pius ipse erat vir procerus, robustus, senex, in veste splendida tricolorata, swastikas pretiosas clavatas. Papalis corona solidis adamantibus exarata est. Adamas lapis summi dei Ravarra. Pontifex, sublimi gestu monstravit cathedram. Archicardinalis sedit, postquam primum suae Clarae Sanctitatis manum osculatus est.
  Vidisti filios summi dei, fili?
  Archipapa non sicut caerimoniae, et maluit statim draconem per spinas arripere.
  - Accurate informationes, Sanctissimus, eas in singulis perspicimus. Inclinatus Archicardinalis inferior.
  - Et quid sunt filii Dei? - Summus Pontifex valde studiosus.
  - Extus apparent sicut filii undecim, annorum duodecim; Pueri sunt olivae seminudus, muscularis incredibilis, ferox, a barbaris denique barbaris. Puella solito more induitur, velut mediocris veste candida. In manibus eius arca est cum pictura draconis septem capitati, et capilli septem luminum est sicut iris. - In negotioso sono recensetur princeps ecclesiae.
  -Dicis draconem esse septem capitatum, sed quot alae? - Archipapa sumpsit e mensa vitreis aureis ornatum smaragdis, et coepit per librum densum frondere.
  - Decem o magna. - Breviter respondit Archicardinalis.
  -Est valde interesting. Quales facultates ostenderunt?
  - ignem valide et fulgura e tubulis in manibus emiserunt. Plus centum hominum partem aedium extinxerunt, cum summus pontifex Sollo cultui esset. Verus daemones. - Archicardinalis sonus talis erat ut non intelligeres utrum miraretur, vel e contra, plenus indignationis.
  -Estne indicium de inmortalitate eorum corrigere? - Archipapa plane sollicitus erat.
  Cum sagittis percussi non perierunt, cortex eorum ericius spinis coopertus est, sed sine vestigiis cladis ad vitam pervenerunt. mortui tamen videntur. Ex his sanguis fundit, et cutem ignis adurit.
  Non satis confidenter et leviter balbutiens, princeps ecclesie dixit.
  - Scis secundum fabulas deos flere et fundere sanguinem. Summa est, nullae cicatrices sunt. - Archipapa specula ad extremum longi nasi traxit suum. - Dicis an daemones esse putas?
  - Certus non est populus nostri orbis! Hoc tempore tonus confidebat.
  Archpapa subcinericium involutum et subtiliter in melle tinctum. Fortuito manum excutit, ad tigris piscinam faucemque iactat. Os suum aperuit, dulcem pilam in musca arripiens.
  Daemones etiam et monstra possunt tentari, decipi, seduci. - Pontifex iam quietius addidit. - Quid dicit fabula aurea?
  Quod maiores nostri in celo vixerunt et a malis daemonibus in hunc mundum expulsi sunt. - Mechanice dixit Archicardinalis.
  Id iustum est, et quaelibet fabula ex rebus veris fundatur. - In categorico tono, lente per librum folians, dixit Archipopa.
  - Conveniunt perspicuae sanctitati non in genere, sed quatenus fabulae certe veritatem reflectere possunt. - Archicardinalis iam sermonem interrumpere cupiebat et se recreabat cum speculo dulcis cervisie. Heri etiam transiit, caput eius crepuit, in mala re publica, licet calva tinctura ante fugam biberet. Solet princeps ecclesiae fines suos noverat, sed adventus filiorum deorum eum omnibus chartis confusum et nervos traxit. Hoc tamen nemo scivit nec potuit praevidere.
  - Genus essendi in hac tellure tantum supra 1450 circuitus est limitatum. Haec urbs Gidiemma prima fuit. Fuit itaque tempus quo maiores nostri in alio mundo vixerunt. Omnia logica sunt. Dii hic sunt luminarii, vagi et volubiles videntur, re ipsa autem complexos cursus sui motus habent. - Archdaddy dixit in unctuoso sono vectem extraxit. Servus satelles brevi lacinia et pede nudo in atrium cucurrit. Illa cito ferculum de cibis, potionibus, aromatibus deposuit et humiliavit. Post haec, crine puella, pontificis minitanti obediens vultu, discessit. Forma tenuissima perfecta, visa est sicut angelus, cum monacha aufugerat, seducte, pedibus puriter micans, quae a crebris poenis flagello aspera fiebat. Vultus innocens macies et tristis erat.
  Moniales etiam huius saeculi vitam duram egerunt, sed terrenis prioribus dispares, servis antiquis induti, pectora et coxas vix tegentes. Preterea persaepe clerici in templis prostituere coacti sunt, ita thesaurum ecclesiae replentes et unum alterumve deo placentes.
  - Ita magna, luminaria subordinata sunt. Archicardinalis dixit hoc implere vacuum circa se. Vinum iam in aureum cyathum infusum erat, et nobilis ecclesia diligenter haurire coepit libamina mellis et aromata.
  Et facta est vox Arch-papae gravior;
  -Et populus. Haec gens rebellis et superba est. Hic est nuper popularis imperator Chirizkhan. Impudens typus deo summam non vult solvere partem reditus. Et si excommunicatus fuerit ab ecclesia, potest armare in impugnationem. Causam belli quaerit, dux quoque tuus callidus est, et rebellis ridet. Et finge quid fiet si hi filii interfecti sunt, Chirizkhan et alii nobis obsistentes. Magnam occasionem dominus fieri, non nomine tantum!
  - Et si ipsi dii seditionem faciunt, arrogantesne, valde leves sunt? - Archicardinalis suam occultam cogitationem expressit, notans cum gaudio quod gravitas et dolor capitis recedunt et modus oritur.
  -Filii, quid illis demptis, agite cum illis, nolite sine causa irasci. Utilitas eorum inscitia et ira et momentum proprium est aetatis tenerae. Eos magis, laudate saepius. Placeat. Princeps qui dulcem adulationem amat, intellectum muscae habet, et ideo aspirans intellectus non est multo altior. Denique Deos sibi dictos indulgens, tibi vel potius cultui nostro tantum bonis erit! Archiepiscopus subito rem mutavit. pateram in manibus sumpsit, sed in parvis sorculis bibit, quod eum omnino loqui non prohibuit. - Haec omnia, ut mirum videatur, leve est, aliud me sollicitat. Qualiter investigatio clavem Deorum summorum progreditur.
  "O magne, difficillimum est aliquid quaerere quod ne nos quidem ideam habemus. Multi etiam dubitant... - Archicardinalis disputationem huius quaestionis sine magno studio suscepit.
  -In quo, qui disputat de auctoritate sanctae Ecclesiae? - pontificem supercilia movit.
  - Metuunt auditu, sed in cogitationibus, credo, discordia est. - Princeps ecclesiae affectum relaxat, post adtemptatur effusus, orationem brevem. - Ita, ut puto, tempus terere in aliquo quod est fabulam. Nunc praesertim, cum fortius et Chirizkhan ecclesiae oppositio sit, ei debitum de magnis principibus dare debemus. Veram fortunam habet primum in historia, nostro mundo ad clericos evertendos!
  - Si vis servum, ostendam tibi miraculum, et intelliges dubitationem omnino non esse hic opportunam. - Resonabat placida pontificis vox.
  Archiepiscopus ad altare ascendit et motu insensibili plura puncta premebat.
  Splendida proiectura trium dimensiva emicuit. Exclamatio ex ore Archcardinalis stupore venit. Imago holographica tam vera erat ut eam tangere videri posset. Primum glomeruli densi fluitabant per astra, dein apparuit imago globi lucidi. Haec pila etiam ab intus conspicitur, cum difficillimum singula videre. Et tunc apparet creatura mira, homini silhouette similis, sed tanta lucida septem-colorum magnitudine micans, ut ejus facies videri non possit. Advena convertens et refulgens clarior et clarior rivulis lucis, proprie ardentibus oculis, plena voce sonans loquebatur.
  - Per immensam vim ingentem .. .
  Ille latet in profundo ;
  Tantum dominari potest!
  Qui per spatium et tempus
  Strabo fiet, sine spectabit strabo!
  Tunc fulguravit sicut fulgura mille, et disparuit. Quam grave est, omnes fabulae ante rem pallent. Quam fulgens silhouette in septem-coloribus, lucidior micantibus coeli luminaribus. Archicardinalis stupefactus respexit, saepe e fulgore in oculis nictans (fere nihil videre poterat), timide inhaerens cum swastika acuto cum foliis adamantinis.
  -Quid est? - Expressa ducat.
  -It de caelo cecidit sicut augue vel stella. Invenerunt patres mei longinqui, arca et symbolum, quod habeo in collo meo. dolium erat metalli inauditum et TABULA cum signis occultis. - Archipapa dixit in cantico tono.
  -Ubi est ista tabula? Archicardinalis lacrimas invitus excussit e luce rubentibus oculis effundens.
  - Disparuit cum dolio, nemo eam vidit. - Hoc pontifex moerore plena ac sincera tristitia voce dixit. Poculum diligenter exsorbet e duobus sumpsit.
  Nonne de ea rumores erant, quasi imperator Decibel tabellas micantes signis non visis? - Cum non nimia spe dixit archicardinalis.
  -Forsitan! Omnia possunt esse in hoc mundo, sed Magnus Decibel, victor paganorum septentrionalium et meridionalium, robur et immortalitatem assequi voluit. Quod factum est - sine potitus mortuus est, non omnibus data est facultas legendi quae scripta sunt a diis, et multo magis cum illis comparandi. - Archipapa etiam commilitonem suum in armis suo indice minitatus est. Illam iocum simulavit. Et curiositas nbsp: aliud omnino effecit;
  - Mira haec omnia, etiam si potestatem habeat, cur aliquis eam alicui dederit. Dii nihil gratis dant.
  - Non existimo eum esse deum in intellectu nostro, cum fabule a decessoribus meis compositae dicunt hunc virum illum etiam posse alios mundos creare. Forte mentiuntur, certius notitias non habemus. Mea sententia est, vim habere quasi divinam. - Archipopapa retro posuit pateram et sustulit colluctationem coopertam specie scelerisque.
  - Hi duo pueri braccas breves habent, etiam irideas, ubi fuligo has pe- culas luteas non operuit, et .. .
  - Ita vides, draco in arca pingitur, solum decem capita habet. - Intermissus ab Archdad.
  - Hi ergo filii et hic corusci ex eisdem sunt! - Non liquet cur Archicardinalis delectatus sit.
  -Minime veri simile est quod non videris hunc deum sex membra habere et caput multo longiorem. Vinum non humanum est aliud; - Quid dabit, iam consueverunt in exercitiis differentiae temperatae extremae, et eas non miraberis currenti. Omnes id conati sunt, etiam phase-alterna radioactiva doloris radiorum.
  etc., sed hae latinae etiam ex alio mundo venerunt et nos adiuvant ut clavem inveniamus ad potentiam infinitam dominandam. Documenta tantum nobis praesto sunt, scio homines inter mundos et uno motu manus movere posse urbes et montes in cinerem vertere. - Archipapa etiam ab ardore surrexit.
  - Ego etiam de eo conjectura, O Summe Beatissime Pater! Archicardinalis ad pedes Suo, Summum suum inclinans. Subito oculi pontificis locutio refrigescere coepit, hoc evidens signum est, quod audientium est, et non debes abutere tempore, potentissimo et honorario rectori planetae.
  - Ipse ego eos accipiam, divom ostendo honorem. Mihi crede, providentia est!
  Inclinatus obligatorio ad pugnum pugno iterum tactum, Archcardinal specularis aulam reliquit, septem color ante oculos suos adhuc graviler micans effert.
  ________________________________________________
  Dux indigenae cohortis Alpha-Stalz, Igor Rodionov, interim accepit et transmisit alium notarium ab exploratore nomine "Squirrel".
  Igor hoc cognomen infaustum reputavit.
  - Potius est illam felem vocare, iamdudum suspicatus sum eam esse meretricem integram. - Ille inclementer dixit, breviter notas examinans, copias speciales militis, qui nuper epaulettas generalis coloniae acceperat.
  Ivan praefectus stans prope fratrem suum convicio aspexit.
  - Loqui tibi facile est. Et scias quod si puella in his primatibus feline concumbere noluerit, hoc a norma declinationis censetur. Ita vel roseum vel aegrum, impossibile est propter speluncae praejudicia tam valida agentis deficere.
  - Et quid rei est, in hoc speculator. Aliquid concretum non importat, telum non obtinuit, et ciphertextum etiam in orbita venientem misit. Igor winced.
  - Explorator semper opus est. Nos, exempli gratia, speculatoribus occultis Fagiram palatium conflare potuimus, et nostro supervivere. Serius vel citius, accessum habebit ad ultimas technologias, ac deinde ... - Ivan gestum significatio fecit - nuces ite!
  Quid ergo, adhuc nihil scimus. - Praefectus delectorum singularum copiarum manum inopes agitabat. Hoc trinum Konoradson avolabit, et omnia ad normalem redibunt, maximum centum miliones edentur, novissimus Zorg admonitio. Erit Phag, Krag adveniet. Sicut cella in carcere, utcumque lectos disponis, cellula latior non fiet.
  - Sed puto te non defuturum esse, ut lectum e situla auferas! - Extus micam facete vicus puer Ivan.
  - Si frater meus non esses, te volo habere.
  -Quid me. Ivan late risit. Instante, cum in planeta Magni Zorg inspectione, et quidem parva, sed technologice superante comitatu turmae, quaevis custodia eorum omnino impossibilis facta est, et fratres fidenter plena voce locuti sunt. - Viam sumus propius quam umquam ad libertatem. Putas innumerabilia miliones aliarum navium galacticorum modo huc volitabant pro picnic, gaudendum. Imperium prope dissolutum est ruitura. Tunc nemo eget regione nostra ambages. Dum caudas mordebit tigrides, lepus crura faciet. Milia enim annorum nostra sine fratribus maioribus egimus in amentia. Nos liberi et liberi iterum fiemus, omnia ad normalia redeamus.
  - Somniare tempus perditio. Et tamen, etiamsi libertatem assequamur, quis planetae - Praeses Ducklinton ignobilis regat? - Igor grimaced.
  -Not! a Gornostaev rebelles ducti. - Dixit Ivan confidenter.
  -Damn Parsec! Ducklinton exercitum colonialem et montes telorum habet, et Gornostaev paucos fautores habet, sicut massa stercoraria opprimetur. Factus est intuitus ducis vere truculentus.
  -Si ad rebelles transieris, aliae turmae te sequentur! Ivan fratrem suum confidenter aspexit.
  -Id est dextra, maximam partem exercitus indigenae habeo, et ducem planetae esse habeo novum! - Firmiter dicitur caput singularum virium. Fratris intuitum arripiens, opprobrium addidit. - Non ero, non ero invasor aut monarchiam creo. Nos in potestate mea et optimi homines, in iis Gornostaev, intrabunt - Committee Centralem formabimus, summatim regnabunt. Simul montes movebimus et caelum in fistulam volvuntur.
  -Funny. Modo vetus recordatus arundinetum. - Ivan pulchre cantavit in stilo vulgare.
  Omnia in mundo fiunt
  De mandato Committee Centralis.
  Sol oritur et occidit
  De mandato Committee Centralis.
  Omnia circa adolescit
  De mandato Committee Centralis.
  Naves volare in spatio
  De mandato Committee Centralis.
  Milites ire ad bellum
  De mandato Committee Centralis.
  Omnia nobis dant salaria;
  De mandato Committee Centralis.
  Bombs cadunt, nisl
  De mandato Committee Centralis.
  Leva caudam cometae
  De mandato Committee Centralis.
  Tonitruum sonat, terra tremit
  Jussu Centralis Committee
  Etiam mulier ridet
  De mandato Committee Centralis!
  Tum primum atrox praefectus Alpha-Furte risit animo.
  Imo iocularis est, sed serio. Etiam quodammodo exercitia habuimus in connubio certaminis. Nostri quoque milites ac mulieres in unum locum coire coegerunt. Qui non consentit, laser incidi. Etiam anomalias quaesiverunt, rationes gaudens mensuraverunt, tum absolutam suam excellentiam geneticam super humanitatem declaraverunt.
  Ivan digito suo ad templum suum torsit;
  - Cuique suo, sed num umquam cum foeminis concubuit?
  Igor in voce sua fervore respondit:
  - A duobus temporibus, scilicet. Utique damnant mulieres speciosissimas et valde calidas, sed ... Vere amant deridere homines, possunt frigere, frangere, mordere, abscindere. Obiurgant homines simul ac phantasia concedit. Hoc bonum est quod secundum ordinem officii mei cum illis coire vetitum est, alioquin non ego iniuriam aut mortem fugiam. stalzanka, re vera, pulchra "Mulpa" et flagellum neutron... Praefectus deinde singularium virium animadvertit: pulchra melodia molliter ludit. Intuitus armillas, qua utebatur quasi vigilia vetus. - Probabiliter vocamur, signo coruscante, cito loquimur, quid nobis haec puella narravit?
  - Quod eius starship in alium galaxia transferatur, et haec est eius novissima nuntius, extra receptionem erit. Etiam credit Christum puerum stellam suam vivere et eum invenire sperat. - Ivan monuit, crustulum e fistula proiectum, quod in aere in figuras animalium ridiculorum convertit.
  - Credis in te ipsum? Igor frowned.
  - Puto te cavere competitorem in certamine pro terrestri throno. Spes amittitur in spatio. Corda amantium sunt optima circini. - Frater dixit et iocose et serio. In genere, si quid boni acciderit, Messias humanitatem coniungeret... Etsi plerique omnino de eo non sciunt. Praeterea minime credendum est unius personae facultatem omnia penitus mutare.
  Ivan duos digitos traiecit.
  - Scitis quam multis partibus imperium eorum sit maius quam planeta Terra.
  -Not! - Respondit Igor honeste.
  Ivan digitis nullum ostendit. Duo fratres risi sunt quasi elephanti truncis stridentibus obstrepentes.
  
  "Falsum Jelabido" etiam risit iocando cum dixit se pugnare debere. Pudica puella, quae educationem religiosam suscepit, iam satis fessa est tam doctrinis sadomasochisticis et experimentis sexualibus. Quin potius corporaliter (quam inpudens traditor aenigmatis mutatus est caro) etiam magis magisque probavi. Cum socii diversi sunt vel plures ex eis simul sunt, insolens est et unum palette orgasmum creat. Torquet conscientiae hoc modo, non potes sanctum illudere affectum ut animal. Peccati affectus, immanis et dolens, eam occupat. Per somnia brevia, infernum somniat, ubi Elena, crudelis sumta poena, omnipotenti Deo adfert poenitentiam. Fortunate, stalzans, tributa solvere debemus, milites copiose ordinati et exercitati ab omnibus actionibus bellicis facultati exercitus reducendis prohibentur, quod significat in bellis multo leniorem fore. Saltem in verbis conscientiae damnatae!
  
  Archiepiscopus nondum noverat exercitum ingentem Chirizkhan iam in itinere esse. Diu terribilis Imperator cumulabat vires, et causa orationis fuit pronepos et insidiosus capiendae alterius magni Imperatoris Decibelis heres. Legenda vera Decibel fuit, et haeredes de iure vindicare potuerunt notabilem partem magnarum ecclesiae terrarum. Archidux Dulupula de Grant, monstrose oriundus sacerdotum, placere voluit Archipopo. Credidit minas renunciationis incursionis obsistere, sed Chirizkhan non iam timuit, paratum se thronum Gideem saginatum provocare. Copiae eius in viginti partes dividendae erant, alioquin viae omnino haesissent. Praeterea "lacus Medii Aevi" Tyranno-mammoth, pondo octoginta talentorum, cum quattuor turribus in dorso squamosis rotantibus, itinera singulariter fregit. Vesalius animalia cum quinque rotundis cornibus, quae frangunt portas sicut arietem. Multifariam variegatus exercitus. In oculis ad litteram eruitur ex innumeris vexillis et insigniis armorum. Loci incolas vel fugiebant vel agminibus incessus salutabant. Primum impedimentum grave in itinere eorum fuit castrum griseum baronis Tukhkar. castellum verum, prope inexpugnabile altis turribus ac parietibus, in colle sita, difficiliorem arcem oppugnare instituit. Probabiliter magis rationalis erat structuram praeterire, sed dux, comes Druvam de Cyr, cogitabat thesauros baronum tanti sacrificii valere. Arcem tormentis portatilis incendere coeperunt. Gravius horologium ballistae paulo post pugnam intravit. Crimina ignea in arcem volitabant, incolas vivos incendebant. Lapides graves contra parietes basalte fracti, superficiem leviter scalpentes. Potuit tamen paucos dentes parietis deducere. Alii propugnatores castri iam interfecti, alii male truncati sunt. Tyranno-Mammoths et Allosauris adiuvantibus tantas perditionis machinas evellebant ut eorum effectus tormentis antecedens haud multo inferior esset. Singuli scopuli ad dimidium ton appendebant, fremitus casus eorum moenibus castri cinerei concussit. Reversus ignis defensorum, etiam balistarum, maxime levis armaturae manipulos cecidit. Acris, volitans, volitans diruit corpora militum, Infelix discidit. Etiam scutum metallicum satis certum erat praesidium. Necessitas tamen quattuor vel etiam octo chordas balistarum statim negative afficiebat ratam ignis, sed ampliavit facultatem perspicacitate criminis. strue cadaverum relictis, densa omnia scuta sub tegmine solidi pedites cessere. Interim inclementia testae continuatur. Ut videtur comes, Duvanus spem ad summas hostes exhauriendi, priusquam summae oppugnationis essent, concepit. Probabiliter hoc calculus iustificari potuit, defensores tamen in scurram inopinato conjecerunt. Mus volans cum solida copia substantiarum combustibilium super arcem eminebat. Tum acriter, sedens super monstrum, parvum sed validum, sine dubio valde peritus pugnator in larva caerulea, ollas igneo mixtura demittit. Ictus, utique logicum, in congestiones materiarum combustibilium infertur. Commeatus ignem comprehenderunt, fortiter ruebant, multi- guinei deprehensis. Mixtura ignis et milites et Tyranno-mammoth cum Allosauris ambusta. Invadunt animalia immania sicut ignis igneus, conculcans omnes qui obvium habuerant. Multi bellatorum vivi exusti sunt, armatura candenti usa. Equites armati gravissime dolebant. Equites informes, a furentibus animalibus, vehementi igne perfunduntur, et molimine conchae surgere non sinebant. A nightmarish, pain death in a steel sartagine expectaverunt gloriosum bellatorem florem. Non item cladis reus ultionem fefellit. Erat autem volans sicut ericius, clavatus sagittis, et quidam ex illis venenosus. Lapsus avis palmatis, monstrum magnitudine boni bombis, fugatur. Fumo relicto cauda, monstrum in saxum cum rugitu ingruebat. Hydrogenium, in pectore et ventre volucri - pterodactylum explosum est. Videbatur aerea disrumpere, reliquiae carnium fumantium in ordines sagittariorum inciderunt, victimas augentes. Sed ipse eques desilire curavit et etiam, adhibito tumultu, in densa tentoria intendere. Interea portis castelli patefactis delecti equites in fugam concurrunt. Anterius in ingens unicornis erat ipse baro Tukhkara. Ingens auratis fulgentibus armis, Ille magnificus et terribilis. Gladius eius temperatus ut cardboard ferrum incidit. Apparebat hunc bellatorem etiam cum Duvan comite festinare. Baro ferus infremuit, fragmentum saxei filiam suam occidit, caput puellae septem annorum scindens. Infantis cadaver cruentatum ante oculos Tukhkar stetit, vim iam gravium ictibus augens. Silvam ferro secans, delectis militibus comes circumventus, tamen ad hostem perrumpendum curavit.
  - Niger es comes, respondebis omnibus!
  - Tu es cadaver candidum, sede in palo!
  Digni sunt inter se. Transierunt enses. Baro gravior et fortior, comes sollertior et velocior. Primo tamen ictu, baro per clypeum artificiose dissectum cum insigni tigridis ementiebatur. Duvan adhuc unicornem in capite ferire curavit. Paululum ictum cornu emollivit, et tamen mira bellua corruere coepit. In iram, ulciscens dolorem suum dilectissimum, baro comitem una manu apprehendit et in terram proiecit. Pedestre pugna nihil destitit, saevusque ensis casside caputque hostium incidit. Disjecta cerebra Tukhkar aestuosi vultus sparsit. Cum duce suo victus, reliqui milites iam concussum animum amiserunt, et fugerunt. horrida ferro parva sed formidolosa cohors vestigia fugientium secuta est. Sed praematura laetitia virorum fortium, tyranno-mammoth fortes obviam ierunt. Baro primus eiecit, unus e sex cruribus monstri eum cum armis oppressit. Nonnulli reliqui milites elisi aut in fugam versi sunt. Sagittarii ex turribus ignem funestum accendit, et quidam milites fugientes, cum libram retorserunt, equos et cervos verterunt. Novae copiae proelium ineunt, nec militum virtute omnia, sed multitudine firmata sunt. Comes exercitus incomparabiliter maior fuit, mox omnes equites qui eruptioni interfuerunt caesi sunt. Mortuo vero comite, filius eius vicecomes Bor de Cyr praefuit. Is adulescens nihil morae dat signum extemplo oppugnationis dedit. Tyranno-mammoth ad arietem. Portae loricatae ex magnis ictibus tremuerunt, et omnium plagarum bellatores ad oppugnationem ascenderunt. Hostes adeo commoti sunt ut resinam, lapides et sagittas non attenderent. Damna erant ingentia, et omnes ascenderunt et ascenderunt. Multitudine oppressi propugnatores turrim ex turri ceperunt. Muri bitumine et sanguine lubrici facti. Tandem portae ferro commixto ligatae corruerunt praedones in arcem irruerunt. Proelium in caedem proditum est, qui superstites propugnatores terga rumpere conantur. Imprimis resistitur ferox in vestibulo templi summi dei Ravarr oblatus. Magnae, athletice aedificatae, sacerdotes perdite pugnabant, vestibulo structurae tegebantur. Ob angustias ANDRON, oppugnatores eorum numero uti non poterant, et corpora abscissa augebant struem. Videns desperatam defensorum pertinaciam, Bor fracta voce iubet.
  -Incendiaria crimina! Ignis!
  Peritus praefectus Azur recusare conatus est.
  - Magnae thesauri sunt in templo, ignis laedet eos.
  - Tunc per porticum prorsus feriemus et si plus ignem accenderit, nos eum extinguemus. - Iuvenis bellatrix iam expertus fuerat insultus, et facies eius cum laetitia fulgebat, oculi viridis ardore ardebant. Hoc est bellum venereum.
  Ictibus effectum est, mittentes secures, incensi et excaecati sacerdotes et monachi, fugerunt. Aliqui sperabant se in vasto lacu labyrintho amittere templi. In castro vastissimo, dux direptio et coactio incepit. Bellatores foeminas incusant, rapti crudeliter, satiati, ventrem discindunt, pectora et aures abscindunt. Virtus videbatur habere aures aridis collectas. Multi homines in arcem huius arcis confugerunt. Infantes a matribus ablati et in ignem conjecti, nec senioribus pepercerunt.
  Vicecomes Borde Cyr in furorem ivit; clamavit et pugnis excussit.
  - Interfice omnes, nemini parcas, bibat anima patris mei sanguinem antequam ad coelum volat. Omnes villas vicinas destruite, sine parca vassallis bastardi baronis. Inundabuntur igni et sanguine, et animalia non suscipient misericordiam.
  Milites interim baronis Elvira filiam primogenitam trahunt in praelio attoniti. Bor cum foenore spectabat ut milites sumptuosam, auro pictam vestem, calceos cum calculis, inaribus, ornamentis, omnia in communi strue ponerent.
  -Qualem figuram impeccabilem habet, et ubera ejus sicut cremor glaciei cum amethysto.
  Iuvenis vie de equo desiluit, aspectu pulchri sacrificii magis excitando quam sanguinis fuso.
  - Situlam aquae fundamus super caput eius. Hostia speciosissima est cum tremit et resistit. Quam mollem et teretem cutem habet satin in auro!
  Libidinosa manus in stomachum transiit, sensim praeterea percellens papillas holoserici, aurei pectoris aenei coccinei, quo intimum locum aspere arripuit!
  Postquam cataracta glacialis cecidit super caput eius, puella evigilavit, et subito saliens, festinavit currere. Bellator doctus scopa cecidit. Videbatur cerva super terram jacuisse, cui lupus intitulari satyrus desuper desiluit. Filia baronis et filius comitis intenti sicut cattus cum cane, furibundus pugnans, etiam baronissa dentibus suis utebatur, sed vicecomes evasit fortior. ante aliquot milia pugnantium taeterrima pugna facta, risum militum hortatusque est. Cum vicecomes surrexisset, facie sudanti exarata est, sed simul suaviter complacuit. Post magnum certamen, vix lingua vertitur.
  - Bona, parva tigris. Et quid negligitis? Manus abi!
  Clamor extremus penetrabat magna.
  A compluribus tribunis militum raptim manus blanda et trepida præda rapuit.
  - Deliciae meae, non pervenies, at nunc non. Mitte ad tabernaculum meum personale! Et opus est tibi vallum edificare circa castrum, et caput abscissum in utroque palo. Sciat totus mundus qui agant.
  - Et quid dominus cum militibus nostris caducis? - Aegre anhelitum arripiens, assistens quaesivit, sanguine fuligine maculas testudinis copiose maculatas.
  - Ut solet, cadavera cremant, dignos honores ostendentes. Familiae satisfieri. Quid aliud, ubi est filius baronis geici illius? Aspectus adulescentis etiam factus est excandescens.
  -Quaeritis! - Assistentem movit securim cruore fulgentem.
  - Inveni, ne statim occidas! - Bellator iracunde pereuntem pugnatorem, exterum exercitum cum fictis et argenteis cothurnis increpuit. Faciens miser quietam. - Pater meus nuper emit rarissimum Marium carnificem, artes eius experiamur.
  Milites impetum fecerunt ad novum senioris ordinem implendum. In supremo palo, baro victus caput, magna ut cucurbita, subversum est.
  Et vie exspuit et clamabat auis instabili voce frangens;
  - Hoc castrum angustum est, ideo non satis occidimus. Post medium decies centena millia recte ibi dispergamus. Pater, tibi placebit, familia tua cruentissima et superba in historia descendet. Iuro me nunquam tale verbum flebile dicturum: carissime!
  
  CAPITULUM? 31
  
  In hoc arcano mundi periculo;
  Abscondita in tenebris, claves felicitatis.
  Si non vis frustra vivere
  Invenias gladium de virtute!
  
  Stellae ambulaverunt in hyperdrive. Hic saltus est in hyperspace fabuloso, incomprehensibilis antiquis physicis humanis. Finge murem per horas vagantem per caligarum in cochleam tortuosum, valet per concham mandendo, et centies via abscinditur. Similis processus occurrit in momento exitus a norma trium dimensionum in alias dimensiones cum aliis legibus physicis. Et quare proprietatibus hyperspace interdum mutatur, celeritas motus pluries augetur vel minuitur, dum saltem ad stalzans hoc insolubile est universi mysterium. Cum billions bellatorum exercitatorum et obduratorum, ex mini-militibus, qui sclopetum radium premere didicerunt antequam ambulare possent, veterani primi superwar, intervalla lucis annorum in scissura secundi operiunt. Per hyperdrift, praesertim dum acceleratio et retardatio collabescit, vita intra naves constringitur, in mole glaciali congelatur. Priusquam in berths offensa hauriendo, Lev Eraskandar vexillum briefing legit. Pugnatores non ita pridem evocati sunt a mini- mantibus , aetate etiam iuniores quam Leone, sed duo ex iis vere paranormalibus ingeniis praedixerant. Alii valde debiles inclinationes habent. Impariter satis, etiam in tali gradu scientiae et technologiae, natura ingeniorum superhumanarum perquam parum quaesita est. Forsitan in technogenica aetate, eorum munus in aciebus bellicis minoris aestimatum est, vel aliquid quod in statera ponderari et instrumentis mensurari non potest.
  Ceterum, stalzans tantarum facultatum rarissimas sunt, et Leo, non sine causa, ratus in operatione futuro nullo modo postremas partes sibi attributas esse. Classis Purpura numquam ante Constellationem in hyperjump suis maximis processerat. Aurea sideris sinhs levigata in quarcas. Imo, photon non fiet, et magis etiam neutrino in radiorum Quasar, nova proelia sunt ultra phantasiam aliquam et recentem exanimationem Super Adventures praemisit!
  _______________________________________________________________
  Post reditum suum, Archcardinalis "deos" non invenit. Tigres persuadere Likho et Laska curaverunt ut palatium relinquerent ad exploranda loca. Oblata sunt sacra tres caprae cornigerae in medium vecturae. Etsi haedi erant magni, equi boni et multo pulchriores quam terrestria versos, haec optio repudiata est, et unicornes pulchri et rapidi unanimiter electi sunt in modum translationis.
  Planeta non erat admodum ordinaria, palmae et filices, arbores deciduae et coniferae in ambitu flavo-rubri et nonnumquam caeruleo-caeruleo; Urbs erat ampla et opulenta etiam signis recentioribus, cum plus quam dimidium decies centena millia incolarum. Videbatur quod intra muros urbis pauperes omnino non essent, pueri etiam nitidi et nitidi, in ocreis et calciamentis, non obstante tepidi.
  Postquam moenia urbis per horizontem evanuerunt, notae mutatae sunt. Loco levia strata viarum, siliceae et pulveris, multum domibus ligneis et male vestitis hominibus. Odor specificus stercoris relative languidus mixtus est cum amoeno nidore recenter coctus panes et frixas carnes. Magnus pagus typicus, nuper pluit, et nudipedalia, filii semicincti per palu patulae spargunt, turbidas undas tollunt. In spatio, per laetum pratum, duodecim magnae, sphaericae, caeruleae et rubrae animalia mensurate natant. Unumquodque animal super decem cruribus hirsutis, quinque metra altum est: loci analogi species bovis. Et videntur hae levissimae, leviter aura cadavera flectit nova. In media villa templum stat firmamento aureo et swastika duobus "solibus radiantibus". Vladimirus et amici, qui sine comitibus discesserunt, aequum spatium operire curaverunt, itaque sacerdos, qui in facie "deos" naturaliter ignorabat, eos in stuporem inspiciens. Nihilominus Tigres ab intus templum spectare voluerunt. Crepusculum lucis erat, multae et magnae variegatae cerei et quattuor statuae principales, secundum deorum numerum;
  Likho indifferens erat, hic mundus primitivus est et nihil est quod mireris, Vladimir et Laska, e contra, ecclesiam cum genuino studio aspiciebant. Quo magis mirum est quod clamat.
  - Ecce nos!
  Et verum est unum ex paganis iconibus quatuor armatos deo Ravarra et tribus liberis suis depingi. Duo pueri et puella, catulis humanis simillima, omnium trium modo pilorum gamut veneto iridescento nitebant.
  - Ita, pueri. Video meipsum, et tu videris mendaces esse! Laska exclamavit. Puellae Stalzan, donec ad aetatem pervenerunt, ius non habuit utendi aliud imperdiet quam in colore iridis et vexilli Stelzanat depictum, et pueri prohibiti sunt, nisi cum eam dissimulare necesse est. Post initiationem yulings laxiores fiunt regulae secundum statum stalzan. In diebus vero festis non possunt esse aliquae indulgentiae temporales, sed cum mandatorio redeunte post terminum ad mensuram.
  A tergo murmure aliquid. Guys circumspicientes, sacerdos pinguis concidit, e suggesto fragosus, tria vasa cum substantia inebriante frangens. Non ita malum fuit, paucae candelae super fusum mixturam valde fragrantiam ceciderunt. Haec dope in compositione ut videtur Coloniensis, lucida flamma exarsit omnia. Pueri raptim e templo excurrebant, incendium incepit. Unicornes multo velociores quam equi incurrerunt, hoc tempore etiam Likho in urbem reverti noluerunt. Post viginti milia passuum fugientes destitimus, et non solum timemus. Equitare equo, et magis in unicorni, rara felicitas est, et captat filios. Plus Likho in hoc exotico ludo certare voluit. Certamen protrahitur, nisi cum unicornes lassitudine confectae sunt, et Mustela primo cecidit, illa non solum pulchra, sed etiam inpenetrabilis vestis, sicut et casus medicinae, gravior fuit. Animalia compulsa decrevimus exire, et deinde pedibus ire. Erat via recta et saxosa. Iuvenes hit spanked, et lapilli acuti lepide titillaverunt plantas elasticas. Vladimirus etiam de industria elegit superficiem acutum quam maxime ad pedes suspendendos, cute impenetrabili. Guys sermonem inanem habuit, ac deinde in itinere etiam consilia militari-oeconomica mutavit pro multi- chip emittentes. Post circiter duas horas vel fortasse paulo diutius, vicus magnus apparuit. Quasi ingens pagus, in prato fulvo cum laeto faeno falcavit, magna et nudis pedibus turba fere nigra ex solis aestu, sed albae latinae capita sectabantur pilam, aliquid simile cum pediludio ludentem. Erat adhuc levis admodum, et etiam calidior videbatur.
  - Hic, probabiliter, clima diversum est, cum abimus, ibi viginti quinque gradus fuit, et hic totum triginta est. - Animadverti Vladimirum, qui iam in temperatura Stelzanath starships frigidiore tempore usus erat.
  - Ut iustum est, calidior est questus. Liho futui digitis. - Caelum aspice, sicut punctum novum clare apparuit.
  - UFO in hoc mundo? - Miratus sum, etsi Vladimirus nihil habet quod maxime miratus sit.
  -Omnia enim possibilia sunt. Eamus aquam aliquam et cum primis liberis ludamus. Ostendamus hyperdrive supernovam. - Obtulerunt renidenti Likho.
  Ludus eu iusto erat varius, cum impulsus, tackles, et inde scrambles. Sicut rugby, eu American, in mediaevali planeta solum calcitrare ad proposita homemade. Miror quid tellurem incolae vocant?
  Lassavit paulo post mustela, flores loci lautos in elaborato corona colligens, et cum ad campum accederet, nemo illis quicquam attendit; non multum ab incolis diversae, erant etiam fuscae. Hic incolae non tam nigri sunt quam in Terra, temperatura aeris inferiores esse solet, quamvis flavum colorem agri lucidum, sicut aurum aurum, eo perducit quod e longinquo multo obscuriores cernitis quam sint.
  - Heus, lusores, queue reservare volumus. - Liho vociferatus
  Pueri ludere desierunt. Non sicut peregrini.
  -Quod requires! Set iam habemus integram! exi!
  -Nolumus caprum occidere!
  Pone in tigribus, et pugnum vibrans.
  Clamor malus auditus est. Caper est animal sacrum, quod utique ignorabant.
  - blasphemant!
  Ambitionem praeclare ascendit.
  - Ego sum Deus, et vos, blasphemi, genibus vestris contemptibiles.
  Quis Likho et amicus eius visi sunt, fortasse in cucumerario, sed certus non deus. Sordidae, pueri paene nudi, etiam septem- braetae coloratae pulvere coopertae sunt. Non mirum, in prospectu villae infantes, quasi nebulones videntur. Et hic non satis densum Medii Aevi est, sed retrogradum evolutionis nationis quae semel expansa cosmica egit. Sic etiam rustici pauperes iuxta morem et legem munditiam servare debent.
  Pueri circiter quinquaginta erant, copiae plus quam inaequales erant. Sed iam primum ictum tigres inferens vires animalis sensit. Manens in biochambre non incassum fuit, gene praeparationes et biologicas adiectiones vires et velocitatem addiderunt. Utique, haedi qui eos aggressi sunt nihil sciebant de bioengineering, mini-militibus, arte intergalactica manus manus pugnae. Pugna in caedem vertitur. Movens, versandum, Termino puerorum vicit. Reminiscebatur pelliculae actionis pelliculae - "Karate, contra makiwara." Ossa quoque robustiora facta sunt, et plagae validiores. Brachium, crus, cubitus, caput, omnia habilem docta fpectat. Vladimirus calamitatis causa insiliit, duo pueri frontes collisa sunt adeo ut mortui corruerunt.
  - Adhuc tibi crepat. - Subsannavit Nobilis.
  Likho probatus:
  - Frigus move!
  Cum dimidia pars iam liberis recepta esset, ceteri in omnes partes impetum fecerunt. Puer unus tantum decem annos natus vel paulo maior relictus est. Tigres aegre Razorvirov servaverunt, ut videtur Likho adhuc non certasse ad plenam satisfactionem.
  - Iam dedit. Ne sis ferox!
  - Osculetur pedes meos et pugnos meos lambat. Deus ego sum! - ' clamavit iuvenis stalzan.
  - Iam profectus es, insane, fles tibi. Infans, surge genua, nemo tibi noceat!
  Surgens puer, infigo livore probra sub oculo.
  - Magnates estis, filii summi dei Ravarr. - Cum tremore vocis dixit puer.
  - Mortalem conjecturam, nuncii coeli sumus. Likho effudit et pectus inflat.
  - Ignosce nobis. Servos fugitivos praesent ut videas. - Murmuravit parvulus.
  Vladimirus risit denudans multo maiores et validiores dentes.
  - Ego ipse intellego non divinam esse speciem, sed daemonum pugni.
  -Non pugni deorum, sed species daemoniorum. Nomen meum est Likho, melius est non me excitare! Mors illis, qui audent irasci! - Iuvenis stalzan septiformem somersault egit sine curriculo saltum e loco. Infigo eo magis synchrone puer plures silices iacit et exposuit, lapides in musca scindens, recalcitrat.
  -Ego tibi adsentior. Puer genibus flexis.
  - Fortasse valuable informationes habes.
  Razorvirov squired, dolentem interrogationem simulans. Puer extimuit;
  - Verisimiliter ad sacram mensam venerat. Sic dicit antiqua legend!
  Etsi Likho primum de mensa audivit, eam non ostendit;
  - SIC, eam quaerimus, ubi est.
  -Nescio! - Puer metu lacrimas prorumpere paratus erat.
  -Quis scit!? - Oculi eius angustati, etiam mutato colore iridis Razorviri cum imperio mentis eius.
  - Fama habet principem Alimar pronepos magnae Decibelis hoc scit. - Puer libenter respondit.
  - Duc nos ad eum! - Likho Likho.
  - Vereor ne sit archiducis nostri captivus, aiunt me exulare ad dignitatem proditam.
  Mustela insensibiliter obrepsit, et facies eius astutia fulgebat.
  -Tuus Archi" deos vexare vult, cum Alimar in captivitate sua sit?
  - At bellum iam inchoatum dicunt. - Non satis e loco iuvenem effusum esse captivum.
  -Id est, sed litterae vel per deos praecipuos vel filios Ravarr legi possunt. Non meris mortalibus datum. - Mustela confidenter declaravit.
  - Legis mens magnae deae? Puer sedata.
  - Damn, ego sum puella diabolica sapis! - Bellus ac simul terribilis Mustela fremuit. - Nunc superest ut Alimar cogitationes legere.
  - Let's it read. Duc nos ad castrum, ne timeas, te protegemus. - Razorvirov tam fidenti sono iussit ut puerum captivum sine argumento promoveret. Currendum erat, ut novi possessores iuvenum dux fortiter impulit. Quamvis tenera aetas, nudae plantae pagi puer, asperae vitae probabiliter obdurata, iam anxiabatur, et intrepidus volavit super recenter aculeos graphice congestos, quod nondum erat expoliendum, rotae plaustri. membrorum locorum serpentium.
  Arx et urbs archiducis Dulupul de Grant ingens praedium erat. Et turris altissima in urbe "Nidum Flyer" plus quam chiliometra in caelum abiit, eiusque ingens aureum quindecim metrorum swastika ominis, arachnidis "sol" similis est. Restauratio haec naturalis sane belli initium iam ad incitandos nuntios. Clausis portis, omnes introitus et introitus sedulo sedatus est. Muri autem pars imperfecta est, ut ita urbem intrare constituissent.
  Puer, cui Semik nomen erat, novos socios monere dignatus est. Post longam et intensam quatitionem pro persona consueta, vox eius ob gravem anhelitu obstrepebat.
  -Sunt hic custodes multum, moenibus imperfectis cingebantur, sed facultas est ut in urbem paene obscurum sit.
  -Quomodo custodes dormiunt? - Likho petivit.
  -Inspice murum!
  Immo prope nuda scatebant in ea. Impulsi sunt per praefectis catenatis et magnis ictibus longis flagellis. Servi celeriter perfecerunt murum excelsum et crassum adulescentem urbem.
  illic, ubi filii operantur, frater meus maior me est. Semik monstratur.
  Likho inclementer interrumpitur.
  Quid oblitus est. Putasne nos eum dimittere?
  - Imo hoc non quaero, quattuor annos demittent. Pro aere alieno venumdatus est a parentibus, ut plerique faciunt. Non diu bellum fuit, omnes liberos cum speciali tributo in singulos sortiti sunt; - Puer explicavit.
  -Quid curamus de illo! Razorvirov torsit labra contemptim.
  - Nos adhuc liberi sumus, sed fortes, et quod urgente labore, non sunt satis homines, quia bellum incepit. Unus vestrum et unus trabea operabitur, et reliqui custodes excubitores in urbem mittent. Si hoc tempore ceteri redierint, tunc laboriosi temporarii domum dimittentur. - Semik deprecationem in Razorvirov aspexit, quem principalem reputavit, omnibus tamen acuminis et procuratoris Lasky.
  Likho grinned.
  - Similis tractati sumus ut amentes. Melius cum pugna erumpere volumus, non est alius modus transiliendi murum.
  - Desine occidere. Ego cum illo operabor dum tu urbem intrades. Iam ex hoc mundo infernum delevimus, aliquid saltem utile faciendum est. - Vladimirus intervenit.
  -Id est, ite et operamini, altruist, sanctus- simae. Patet cur homines nostri servi sint. - Fame etiam pugnum prope amici facie tangens agitabat.
  Tigres eum ferire cupiebant, sed se continuerunt;
  - Infirmitas mea est infirmitas mea.
  "Fortasse pugnare me potes, nunc fortis es!" - Fame iterum pugnum torsit prope nasum Vladimirus.
  - Non! - Puer e Tellure firmus erat. - Per vim factum sum!
  Immo, ubi per difficultates non ubique procedunt, conscientiae saltem aliquo modo sedanda est. Placuit levissime. Caput satellitum non fefellit duos relictos Likho et Laska in urbem, quamvis hi cantes valde conspexerunt. Durius sentiens subsidia Tigrov musculi, magni viri ornatissimi, satis- cusa est;
  -Sicut lapis, ut videtur fortis, guy induratus. Si bene egeris, non te verberabimus.
  Quamquam Semik vir etiam fortis fuit, prae subsidio sculpturali Vladimirus, paene rusticus videbatur. Tigres studio, fortasse etiam nimio studio laborarunt. Propter eum flagella etiam aliis servis ceciderunt, quia videbantur esse potatoes lectuli. Cum me ad cenam tulerunt, me in rivo lavare cogebant, hygiene super omnia est. Cibus relative bonus erat, caelum fere aequabile mitis, terra quasi floccis erat. Seges per totum annum metere potes, fortasse etiam productio productorum agriculturae.
  -Hoc quoque frater meus est. - Reusus Samik.
  Puer muscularis quatuordecim annorum, facie fessa et tristis ultra aetatem, magno sub oculo livore, breve detonsum caput levavit. Admiratus:
  -Quid tu hic agis?
  - Conducite partem temporis fratris. Samik risit.
  - Stulti estis, inusta eris et custodita usque ad pubem, et tunc, si opus est servis, non scabies. Regnum novum in austro apparuit, ubi nos velint emere. - Puer demissa voce ac paene insusurravit. - Raro admodum servi temporales post tutelam reditus redeunt. Plerumque reprehenduntur non satis operandi, vel lasciui cum dominis, vel etiam non implendi norma laboris, quae ad instantiam dominorum determinatur. Accrevit autem terminus in jugo novo, vel etiam perpetuo in jugo.
  Alius puer confirmatur, lato dorsum latis ostentans vestigia longitudinis;
  - Hoc est quod te manet.
  - Nolite solliciti esse, si quid nos fugiemus et vos omnes liberabimus. Vladimirus submissa voce dixit.
  -Baby loquere, vides triangulum in humero, hoc est notam servi temporalis. Unam lineam trahe et servus es in aeternum. - Puer tacite addit. - Non infernus tamen, recens aer, ordinarius cibus, et quamvis labor arduus, fere a nativitate consuevimus. Patiamur et diu vivere possumus. - Notatio timoris apparuit in voce pueri - Et si transferantur ad metalla, ubi foetor terribilis est ex facibus et faecibus, et profundiores sunt fumi venenati in locis, tunc fortissimus et tenacissimus servus nunquam durabit amplius. quam biennium, primis hebdomadibus et mensibus in primis moriuntur, ita ut ad replendum recessum servi inobedientes mittantur ad metalla. Et obiter pueri ibi maiorem copiam ibi habent quam adulti, quare facilior est parvulis per angusta metalla et aditus carrum movere vel impellere.
  Etsi Tigres intellexerunt hunc puerum rectum esse, tranquillus erat. Simia enim arthropodis sadistica, durior servitus quam in superficie, et in fodinis et fodinis cum labyrinthis variis locis et foraminibus, semper se liberare poterit a compedibus ac relinquat. Ubi est fiducia? Computatorium hyperplasmicum, quasi in duro nixum, in cerebro orientationis programma in variis ergastulis et callidissimis labyrinthibus exposita est.
  Cum facibus exustis, dolor quasi in congelato sentitur, debilitatur, Vladimirus ne vincere quidem fecit, sed servus recenter coctus Semik exclamavit, iniucundum erat cum cutis ferrea candente ictum erat. Pro eo, trabea plane morata est, praeterea in sectione difficillima altera vice operari coactus est. Praemium laboris alacritatis, ius laborandi tempus subsicivum et mixtio gratuiti, putris vegetabilis ac pomi pomi, quae in tam generoso climate, et ideo nullibi obeundum est. Et cum ad breve tempus omnia luminaria super terram evanuerunt, concessum est aliquantulum dormire; Ceteri pueri servi excanduerunt, ubi alium tam fatuum invenirent, in grave iugum ascendit. Tigres autem e contrario laeti etiam flagellis laetabantur. Laborans, multis caedibus expiavit; Quod si paulum ab lassitudine musculi perterriti, multo leniore consilio.
  Likho et Laska interim impetum in archiducis palatii nigri et rubri striati contemplabantur. Frontis impetus periculosior erat, multa milia hic solum pugnantium sunt. Et in ipsa urbe plus quam centum milia armatorum sunt absque monstris bellicis.
  -Vnus pugnator, et omnes in anti- mundo. Mars giggled.
  Lilium strictum et immundum pugni.
  - Potest eius divina auctoritas uti.
  Quomodo illis probamus? Iterum sinamus nos sagittis incidi. Nulla molestie hic, nec nec te, sem turpis. Mustela lingua ei extra locum haesit.
  - Iam tam frigidus es. Si vim haberemus campi et iacula gravia, omnes duodecim turres trabibus praeciderent. Tamen adhuc crimen habent, cum fremitu lupani et dispergent. - Likho pugnacissimo modo erectus est.
  -You're ionized. Magna haec civitas est, si timoris et pavoris effectum non operatur, sicut mures indagantur. - Puella logice notata est.
  - Quid, suades, pedem ac deditionem? - Egregie, omni specie, contemptum maxime ostendit.
  - Non. Explore et puncta vulnerabilia invenire.
  Plateae magnae urbis hominibus plenae erant. Hic plura videre potes paupertas et sordes quam in prima urbe. Aspicis, aspicis mendicos, debiles, aegros, Sed hoc in omni re, modo hic multo fortius, conspicit oculum. Etsi in hoc mundo, senescit non tam notabilis et conspicua quam in terrestri Aevo Medio. Dicitur influentia geneticarum modificationum antiquarum humanarum. Sed debili- tatur a generatione in generationem, et proh dolor lamentabiles exitus deformitatis sunt visibiles. Ostendit se retorridam aniculam, Likho cohibere se non posse, et magna voce dixit:
  Quid abominatio. Intriti cupressi sunt parodia pathetica magni generis. Age, te ipsum quaere, nostrae feminae tam turpes videre se sinunt.
  - Famose, haec atavismus, primitiva gradus degenerationis. - Laska ipsa valde taedebat hunc fimum intueri.
  -Quid dicis? - He grimaced, non intelligens Likho.
  - genetica nostra aucta non habet cum super-regeneratione. Ideo primates glaber debiles et incusi sunt. Contristari cum veteribus barbaris. - Digne declaravit stelznak.
  -Talia ludibria nulla ius habent ut maximae nostrae nationis sint similes. Cum fratres nostros perrumpimus, haec retrorsum tellure patebit! - Likho iterum in equo sedere coepit, irremissibiliter magna voce loquebatur.
  Obscuris exclamationibus animos hominum advertit. indignationis voces fuerunt. Aliquis increpuit.
  - Insani stulti!
  - Cur notabiliter fecisti? Melius nos annihilare. Vade ad campum camouflage. - Mustela exclamavit oblitus est se solum dissimulare posse.
  Likho tamen nihil melius invenit quam proximam custodiam ex gyro calcitrare. Ictus in cistam appulit et haedum leviter sopitum fecit. At mini- miles infaustus erat, nudum calcaneum acutum clavum e thorace infigens. Dolor Razorvirov paululum sobrius est, et in turbam quasi pilo impingere curavit. Cum milites non statim clamorem emitterent, pueri ad spatium tuto pervenire curaverunt. Mustela leviter in aurem amici excussit.
  -Vos constanter scandis, in servitutem tradi debes. Ingloriose mori nos vis.
  - Hae creaturae primitivae adhuc cavere debemus! - puer iratus est valde.
  -Melius est cogitare quomodo ingrediatur castrum et subterranea carcerem. Celeber est nobis, debebimus ad lacum descendere, captivos in cubiculis regiis non servabunt. Mustela acuta. Et placide, haud abs re, affectuose sono addidit;
  Vestimenta quaedam et chartas dabimus. Transeamus ad servos aut hospites. Tum in corridors demittitur, nam artes nostras verum est. Mini-computatrum habeo, in ornamentum primi-auxilium porto, tu ipse nosti signum statutum, regulas belli et praestigias in ea numerabimus.
  Sed minima fabrica cybernetica nulla signa vitae ostendit. Trabes iaculatores etiam sunt ad nihilum, genus aduncum, expendentes ultra-currentes in ludos supervacuos. Ah secura pueritia!
  -Plasmodracon in maxilla, meo periculo ac periculo agere debebo.
  Primum conatus in executione perquam primitivus fuit, duo percussiones in loco infrequens in capite ac filii convenientis magnitudinis distinguebantur. Sed videtur quod servi erant vilissimi ordinis, et mustela fastidiosa vestimenta disinficere postulabat. Egregie ad extremum exspuens declaravit consilium hoc non esse bonum et melius esse in arcem illicite ingredi. Negotium perplexum erat quod praeter frequentes custodes palatii aditus a Tanko-Tigers et Bulld-lemurs minores custodiebantur.
  -Srezhem paucae reptilia cum laser, pavor incipiet et sub specie in castrum repemus.
  - Unum tantum calculum radiophonicum habuimus, et hic morando differri potest, ultimam tubam schedulam in creaturas expendentem. - Mustela objicitur.
  - Imo adhuc habes gammam sclopetis. Et quot habet causam ictibus exactis occidentes? Likho frowned.
  -This one can scribble for a very long time. Pro certo nescio, fortassis pluribus horis igne vehementissimo et decies plusquam placido. Ex parte energiae impensae, arma gammae multoties sunt oeconomica quam laser et arma leviter gravio-laser. Laska dixit.
  -De id mihi! Excidemus vigilias, et non est opus decipiendi homines! - Suggessit Razorvirov
  Mustela non recusat. Ignem e tectorum optimum futurum esse placuit. Oportebat locum invisibilem ex moenibus castelli altis fere centum metrorum et etiam altioribus turribus eligere. Ideam expressit Razorvirov.
  - Esset delicatus aliquos funes habere. Vladimirus dixit antiquitus hostes hoc modo esse lasso.
  - Scio, breves in cerebro onustos esse bellicosas machinationes utentes instrumentis in absentia modernorum regularium armorum. - Mustela mechanice dicitur.
  - Et laqueos, scis quomodo? Likho grimaced.
  - Non doctus sum! - Puella honeste respondit.
  - Me quoque, quem errorem! Puer frowned.
  Septem cyclos tantum habemus. Omnia in pugna primaeva operationes facere non possumus. Mustela se movit.
  - Bene adsentior, non semel. In annulis iacere possum, non differentia notabilis. - Praeclare in uno salio, tectum funem avulsit.
  - Etiamne possum, fortasse parietes dente conicere possumus? - Bellator suggessit, sine astutia dolis, lasso se parans.
  Monstra primum tollamus.
  Posito loco, Likho ignem ad necem aperuit. Gamma radiorum Tigrem Lacus in furorem misit. Solent moribundi bestiae circa urbem sparsae. Sanguis sanguinis ex ore manabat, pelle pulchra quinquecolori striata bullis cooperta erat, et de ingentibus muscularibus corporibus in frusta concidit. Atrox in urbe pavor coepit, magnas et parvas bestias centenis hominibus lacerare. Equitum millia gravi armatura induta ad furores opprimendos objiciuntur. Ingens bestiae machaerae in equites irruebant, lacerantes et lacerantes homines et alces et cervos. Milites armati graviores plerumque alces potentiores praeferebant. Cornua in proelio non male adiuvant. Equites duo in armis auratis, caeteri minores, sed unicornes. Nobiles admodum nobiles.
  -Aspice Likho. Quantuli sint, ut videtur, principes. Arma autem nobis iusta magnitudine. Da mihi lasso, dabimus illas lasso. - Mustela, inopinata fortuna delectata, obtulit.
  - Candidus! Nunc eligamus cum e conspectu pereunt. - Likha quasi Indus irrepsit.
  Diu expectare non debemus. Unus ex vulneratis Bulldo-lemuris hastam abrumpere curavit et anteriora crura unicornis mordere. Belliger auratus parvus cecidit, et commilito Desiluit, et comitem evellere conabatur. Ceteri acriores ad pugnam erant. Ingens Tanko-Tiger, quamvis varia lancea cadaver eius transfixit, desiluit, et hastis abrumpentibus, proximos equites prostravit. Conclamant alii atrox monstrum. Hoc tempore, etiam inritibus Tanko-Tigers in pugnam irruerunt, odore inebrianti sanguinis attracti, ut momentum rectum erat. Fiducia Likho solum in tertio conatu lassum iactare curavit, et cum secundo Laska copivit. Equites admodum graves erant, et funes cutem findebant et secabant, sed captivos ad tectum trahere peropportune valebant. Razorvirov equitem crassum acriter in facie percussit, magnificus galea segmentata avolavit, calvitium ostendens caput.
  - Ecce hi non sunt principes, sed adulti shorties, atque etiam in faciebus scopis deformibus! Mini- miles frustratus est.
  -Typical nani hoc in sectione de anomaliis clinicis studuimus. - puella captivos turpiter conspuit.
  Secundus eques celeriter impetum fecit. Mustela cum calce inguinis non puellaris vi. Quanquam erat ibi lamina metallica, oppugnator restitit et gibbosus, loco mollior et ictu valido. Razorvirov adversarius leviter sopitus erat et in autopilota puerum impudens pugione confodere conatus est. Alapam digitis in oculis, equitem lacessentem paralyticum. Tum exactus ictus in collum tandem debilitatus est. Mustela magna voce exclamavit.
  - Noli me adiuvare, hic meus est simulator.
  Shorty ululaverunt arguta vitula ut inexercitatus.
  "Parvus nothus meus te occident gladius!"
  Puella quasi papilio trans tectum volitans, gladium brevem equitis subtiliter evadens. Pugnator igitur mini lacinia repugnavit. Ictus eius quasi saltus pantherae. Nani galea avolavit et erat fractura colli vertebrae fractae.
  -Esto pulchre!
  Bellator juvenis cecinit;
  Purpura mundi sidus laetitiam dat;
  in immenso universo pulchriorem non invenies!
  Amicam suam praeclare interpellavit;
  Induamus arma et unicornes. Lacertorum tunicam habent, quam per hos improceras capreas inscripsit!
  Post media hora, mini-milites, mollibus armis induti, in palatio luxurioso iam erant. Regnabat hic extraordinarius resuscitatio, milites, milites, armati famuli ubique discurrentes. Praecipuum throni locus erat et plenus populorum, maxime nobilium. Hic est archidux de Grant ipse, vir magnificus barba rubra longa, gemmis tectus instar regii ornamenti.
  Reliquit -Count Kami et ius Tsami. Gaudeo te videre! Spero copias vestras attulistis? Chirizkhan nobis omnibus minatur.
  Mustela respondit vocem imitans arguta et prioris possessoris armaturam;
  Scilicet. Vocationem totalis declaravimus. Quid novi a fronte pugnae?
  -Comes, ubi verba docta legas. Non valde bona, iam prima damna significant, multi domini feudales dubitant. - Ingenue archidux renuntiatus est.
  Et nos quoque dubitamus. - Declaravit pumilionum sonum vocis Likho imitans. - Cur bellum committitur?
  - Bene, capta Alimar de Decibela iusta excusatio est. Scis eam, Chirizkhan totius mundi potestatem cupit. - Archidux confidenter declaravit.
  Ego coniecto non multum interest inter vos. Ostende nobis eum qui bellum incepit. - Egregie, ut pueris duris proprium est, statim cornua taurum sumpsit.
  Quid opus est? Archidux percitus est.
  Mustela in colloquio intervenit, puerili modo ingenuo eludens;
  - Elementaria curiosa. Quis est hic homo qui antipositrum discordiae factus est?
  Dux suspiciose hospites respexit. Nolebat haec curiositas, et doctissima verba. Fortasse etiam tabulas invenire volunt? Dentes loquuntur, secant ut stulti, vel sapientes insani. Et si ita sine Archipapo aliquid legere non poterunt.
  - Si vis, ego te ad hospitem ducam. Deprecationibus diligenter cavendum est, sed indices, date mihi sermonem equestrem et iusiurandum in swastika - exercitum vestrum exercitum meum iungere. - De Grandi non ostendit se suspicari de aliquo convivio.
  - Tunc sermo militis nimis carum est ut in circuitu dispergantur. Tantum praestare possum unitates mobiles bioplasmicos Kami et Tsami non te oppugnaturum! - Recordatus video cyberneticam turbatam Likho.
  quam mirifice expressit. Forsitan galeae stipitatae sunt. Tanto melius, quia furiosi non sunt tam periculosi.
  In carcere purpurae castri, archiducalis carnifex sinceram iram expressit. Concussae manus densae, et foedae foedae manus;
  - Qua ratione eum tu, D. Cardinalis, sustulisti?
  - Est ordo a Maximo et Sanctissimo Gideemm archipo. Sacrum taurum vides. - Cardinalis tertium librum pergameni signaculo sub naso tortoris hebeti truditur.
  - Haec est victima mea, dextra nostra. Parvi oculi molestiam ostendebant.
  - Quid narras, solum instrumentum quaerendi es, locum tuum cognosce, si tibi victima fieri non vis. - Cardinalis, tenuis et grandis sicut feisty Don Quixote, sibilavit venenate, et terribilem faciem edificavit.
  - Certe notificavi de Grant. - Ingens barbare evacuatur.
  - Nihil opus est, cum sit taurus et ius ordo ignei swastika. Qualis stupa fumat in manibus tuis? - Cardinalis fastidio aspernatus, foedi odore flagrans.
  - Ego eram qui praeparavi munera Ali pro carbonibus calidis. - Bryaknul Kingpin, gravi sono.
  - lusus, Antistes mentis retardatur, Alimar sanguinis princeps est, et carbones pusulas relinquunt. Cardinalis furibundus. - Vis manifesto omnes vestigia interrogationum tuarum videre, novas difficultates nobis creare?
  Agrum meum peritus sum, quamquam nec legere nec scribere possum. - Gigans cum ventre cui posset totum arietem superbe farcire. Praeter traditionales rationes et cruciatus inefficaces, machinam talem finxi. Pulchritudo!
  Obscuram crassam pulset ianuam, Interrupit crepitus tortoris professi. Archidux, duo falsi comites, et duodecim custodes thalamum marmoreum gravem intraverunt. Cardinalis instar mantis precantis in stola tricolori summi numinis et swastika in catena Likho valde ridicula videbatur. In adultis tamen esse debet magna et muscularis, et barba caprae immanis est atrox. Pinguis, immensus carnifex cum quinque tremore, Horridus in Jus pugnanti similis menta. Venter tortoris erat vestiebatur pelliceis rubris corio, et manus eius erant crassiores bubalo clunibus et minime pingue solum.
  -Ubi est captivus? - Likho insolenter exclamavit sine prologo ulteriori.
  Stultae tortoris faciem contorta, quamvis in principio nusquam sit tam degenerem physiognomiam ulterius detorquere.
  - Ate! - Sequitur stultus responsum.
  Minax gestus arripiens se statim carnifex correxit;
  - Assumptus a sanctis patribus! Eum ad archipapam Gideemm duxerunt.
  - Excipe et desine, revertere! - Egregie ordinati sunt ipsi planetae tanquam verus rector.
  Cardinales contemptim strepebant.
  -Late. Ipse per cuniculum ductus est, et in muscipula indutus. Nemo velocius quam volare potest.
  - Ineptias cuiusvis imperialis pugnator decies ocior est quam tuus pterodactylus. - Mustela latrante et gradum arripuit.
  Concutiens ventrem, rugat carnifex dulcissimam faciem;
  - Video te viros doctos, et poteris cognoscere machinam interrogationis meae.
  - Vix nos admiror, sed curiosus. Imo, dux, ad tuum Archipapam ibimus, illum cela misera civitas misera. - Dentes denudavit ad pardus, quod tamen sub visore prorsus imperceptibile est, et ideo vanum Likho.
  Conclave proximum ostium sanguine, pipere, et carne combusta. Assistentes rubris stolis susurrabant auis. Aliquid inter licio et fusum medium conclavis occupabat.
  - Hic lana teritur, membrana in hos globos solidatur. Ac deinde connectens acus, ac scintillas fundunt. Si duas acus infigas in linguam tuam, et duas alias in aures tuas et manubrium detorqueas, oculi evellebunt et quasi bulbi leves accendent. speciatim in tenebris ardent, lacrimae stillant, scintillant, sensus mirabiles et vestigia nulla. Ha-ha-ha! - carnifex cackled, ut si re vera nihil posset esse funnier.
  - Stun primitivum gun, in principio electrostatic. Frictio accumulat crimen capacitorem simplicissimum in modum globuli. - Inseruit eruditissimus Mustela.
  Tortor cum veneno in voce dixit affectuose:
  Galeas fortasse exue, domini arcus. Hic aestuat, eculeo nuper calefactus est
  - Immo non calidi sumus. - Likho fremuit, quamvis revera esset, in armis fumare sicut in sauna.
  Ad carnificem archidux accessit, vultu obtuso, raso suspiciose, subdola et amabilis.
  - Quid lates carnifex?
  vectem placide ac leniter in fusum convertit.
  Likho et Laska subito senserunt nullam sub eis pavimentum esse. Gravitatis vis delatus. Tantum reflexe, mini-stalzan suum brevem gladium ad carnificis pinguem alvum emittere curavit. Ensis heftem venter in ipso loco transfixit, ubi sub gremiale, quod statim erupit, Threicius erat cancri armaturae - archiducis domestica lorica. Fons generosi sanguinis lis et vultus aspersus est. Excussa tortor, verbis et purpurea bullis Vix expressi. Aegre effici vox potuit;
  -Agnovi eas coniectura periti interrogantis instinctu. Hi sunt filii daemonis, quos audistis. Misericordia est, nitentes et nitidos oculos a dolore et vena inspicere, tam dulces pullos excruciatos.
  Dulupula de Grad senex clamabat quam maxime imperabat;
  -Blow the terror, custodes in cuniculo subterraneo. Dii daemonesque non cadunt in lapidis!
  Cornua aeris magna supra castrum sonuerunt et clamor multorum currentium militum et simplicior audiebatur. Carnifex cito debilitavit. Cardinalis aliquid mussat, facem omissam togam archiducis incendit, ut vir nobilis ex rabie doloris stimulus cor quiritare. Ad dissonos cantus sonos, acies pugnantium in lacum descendit. plus apparebat ex timore, adhuc incognita daemonia timentes, quam ex nimio pugnae ardore;
  Cani nebulam ventus expellet;
  Angelus malarum nubium arces dividet!
  Tumulus in agro militari sanguine impletur;
  Iurans roseum jubar illuminat.
  
  Flet puella maerentem frontem;
  Digitis mechanice coronam texere.
  Erimus, lux una fiet;
  Doloris nostri cito finis erit!
  
  Patriam nostram lux illustravit;
  Conflixerunt cecidisse inter se vivos;
  Deus det nobis iram, fortitudinem.
  vincemus, patriam defendemus!
  
  Fratres a bello redituros credimus;
  Etiam sit amet pretium quam.
  Ceterum ante deos omnes pares sumus;
  Officium implere - ante magnam patriam!
  Continuanda....
  Commenta autem super quodam humore deridenda vel omitti possunt;
  -In Eximio Pugnatore cum unaquaque serie, eo amplius, frigidior!
  - Et quando me interficient?
  - Immortalis es! Vivamus donec tincidunt dui!
  "Novissimus Hero" Arnold Schwarzenegger.
  _____________________________________________________________
  Cur URSS ruina?
  - Non fuit sexus!
  "Purpura igitur futura constellatio habet!"
  
  Quid interest inter literam et stellam in caelo?
  - Unum, quod litterarium sidus simplice silice exstingui potest!
  
  Quid interest inter aspirationem scriptorem et nobilem?
  - Incipiens vult creare optimam creationem in mundo, et una cum laude, altera pro qua pecunia numerata est!
  Ex nova recognitione situs Luciferi Armagedon!
  Opus adhuc incipit, tantum momentum obtinet, dynamicorum proclivitas, nova incredibilia pericula praecedunt, phantastica etiam pro scientia ficta. Subita vagus insidias torquet. Proelium epicum fiet in universo et in aliis infinitis hyper-mega-universis. Libra inaudita in hominum fictione! Festina emere continuationem seriei novae novae "Magistri Clavis inferni!" Singularis experientia te manet!
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"