Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Poutine Va À Gorbatchev

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Les Dieux Démiurges Tout-Puissants ont envoyé la personnalité et l'âme de Vladimir Poutine dans le corps de Mikhaïl Gorbatchev le 2 mars 1987. Et nous partons. Au lieu de la démocratisation et de la perestroïka, les vis ont été serrées et un retour à l'époque de Staline a commencé. La guerre en Afghanistan s'est intensifiée, et finalement l'URSS, sous le contrôle de Gorbatchev-Poutine, a procédé à la conquête territoriale !

  PUTİN GORBAÇEV'E GİDECEK
  DİPNOT
  Yüce Demiurge Tanrılar, Vladimir Putin'in kişiliğini ve ruhunu 2 Mart 1987'de Mihail Gorbaçov'un bedenine gönderdi. Ve uzaklaşıyoruz. Demokratikleşme ve perestroyka yerine vidalar sıkıldı ve Stalin dönemine dönüş başladı. Afganistan'daki savaş yoğunlaştı ve sonunda Gorbaçov-Putin'in kontrolü altındaki SSCB toprak fethine başladı!
  . PROLOG
  On iki ya da on üç yaşlarında güzel, sarı saçlı bir çocuğa benzeyen, Nadgod-demiurge ve birçok evrenin yaratıcısı Sphero Katastrofov'un boyutu arttı. Yüce Yaratıcı Çocuk, artık Dünya gezegeni ile birlikte galaksiyi de içeren avuç içine baktı ve şunları söyledi:
  - İnsanlığın gelişiminde bir şeyler ters gitti!
  Tanrıça Emmanuelle'nin yaratıcısı onun yanında belirdi. Çok güzel bir kıza benziyor. Kıkırdadı.
  Çıplak ayak parmaklarıyla galaktik üstkümeyi salladı ve sırıtarak yanıtladı:
  - Evet! Dünya giderek çok kutuplu hale geliyor. Ve Slavlar vahşi bir öfkeyle birbirlerini yok ederler.
  Sphero çocuğu döndü, şortlu ve bronzlaşmıştı. Genç Tanrı'nın çıplak ayağı bu sefer kelimenin tam anlamıyla tüm evreni aldı ve onu spiraller haline getirdi. Bükülmüş, sevimli çocuk ve şu sonuca varmıştır:
  - Bir şekilde Vladimir Putin ile anlaşmalıyız!
  Emmanuel, basının kaslarıyla oynuyor - Nadbogin sadece açık bir bikini giyiyordu ve bayıldı:
  - Elbette gerekli. Ancak bu ancak bir oyun şeklinde mümkündür!!!
  Pek çok evren yaratan, ancak düşüncede bir çocuk kalan şortlu demiurge çocuk şunları önerdi:
  - O zaman birçok Rus'un hayalini gerçekleştirelim!
  Aşırı Tanrıça Emmanuelle inci gibi dişlerini gösterdi ve gülümseyerek sordu:
  - Ve tam olarak ne?
  Sfero Katastrofov oldukça mantıklı bir şekilde önerdi:
  - Vladimir Putin'in ruhunu Mihail Gorbaçov'a taşıyalım!
  Emmanuelle kıkırdadı, çıplak ayak parmaklarından ateşli bir pulsar çıkardı ve sordu:
  - Ve ne zaman?
  Demiurge çocuk parlak bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - 1985'te. Bakalım Vladimir Putin perestroika ve siyaseti Mihail Gorbaçov'dan daha iyi yönetiyor mu?
  Oğlan ayrıca çıplak ayak parmaklarını, bronzlaşmış, güzel ve zarif çocuksu bacaklarını şıklatarak yıkıcı bir kuasar açığa çıkardı.
  Emmanuelle kıkırdadı ve belirtti:
  - Ve ne? Hatta komik olurdu! Her ne kadar insanlık için sonuçlarıyla dolu olsa da!
  Sphero mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Zamanın ana bagajı, sadece kazanın. Vladimir Putin ortadan kalkacak, Ukrayna ile sıcak savaş, Batı ile soğuk savaş sona erecek. Ve her şey eskisinden çok daha iyi olacak!
  Emmanuelle başını salladı ve şarkı söyledi:
  - Değiş, kalplerimiz talep ediyor,
  Değişim, gözlerimiz talep ediyor...
  Kahkahalarımızda ve gözyaşlarımızda,
  Ve damarların nabzı...
  Değişim, değişim için bekliyoruz!
  Sfero Katastrofov başıyla onayladı:
  - Aktarıyorum!
  Ve yine Nadbog Boy'un bu çıplak, zarif, hünerli ayak parmaklarına tıkladılar.
  . BÖLÜM? bir.
  Mihail Sergeevich Gorbaçov, toprağın altıncı bölümünün hükümdarı ve imparatorluğun ekonomik potansiyeli açısından ikinci oldu. Askeri açıdan, SSCB belki de ilkti. Böylece, ancak elli dört yaşında olan adam, neredeyse sınırsız muazzam bir güç aldı.
  Ancak bu güç akıllıca bertaraf edilmelidir. SSCB'de birçok sorun vardı. Ülkede raflar gitgide boşalıyor ve mal sıkıntısı büyüyordu. Uzun vadeli inşaat gerçek bir felaket oldu. Hem suç hem de intihar sayısı arttı, partinin otoritesi düştü. Ayrıca SSCB ordusu Afganistan'da çıkmaza girdi ve orada önemli kayıplar verdi. Sarhoşluk da büyük bir sorun haline geldi, birçok insan basitçe sarhoş oldu, devamsızlık sayısı arttı.
  Ekonomik büyümenin hızı yavaşladı ve bilimsel ilerleme başarısızlıkları ezmeye başladı. Etnik ilişkiler de tırmandı.
  Bir şeyler yapılmalıydı. Dış politikada Soğuk Savaş ve silahlanma yarışı! Ve SSCB'nin otoritesinin düşüşü ve genel olarak komünizm fikirleri. Nikaragua'da kontralar aktif, Unita Angola'da aktif, birçok ülkede savaş var. Güney Afrika Namibya'dan vazgeçmiyor. Siyahlar isyan ediyor, ama zayıf. Güney Kore ekonomide yükseliyor. Petrol fiyatları düşüyor...
  Mihail Gorbaçov perestroyka ve demokratikleşme sürecini başlatmaya karar verdi, ancak bu yangını benzinle söndürme girişimi değil miydi? Ve örneğin, halk ve her şeyden önce ulusal seçkinler özgürlükten nasıl yararlandı? Kelimenin tam anlamıyla SSCB'ye karşı duvara tırmandılar!
  Ve Komünist Parti'ye ve sosyalizm fikirlerine karşı. Ama tabii ki hemen değil. Stalin'e çamur atmaya başlayan komünistlerin kendileri, SBKP'nin otoritesinin düşmesi için kancalar yarattılar. Şey, Mihail Gorbaçov odunu kırdı. Sarhoşlukla tek bir mücadele bir şeye değer.
  Diğer şeylerin yanı sıra, hazinenin gelirlerinde bir düşüşe yol açtı. Ve mal sıkıntısı arttı. Sarhoşlar Sovyet hükümetini daha az sevmeye başladılar.
  Bir içicinin çok şeye ihtiyacı var mı? Ona yarım litreye doksan altı kopek bir şişe mürekkebe yetecek kadar ödeyin, o da tatmin olacaktır. Alkol tüketiminin azalmasıyla birlikte uyuşturucu bağımlılığı da arttı.
  Putin, Mart 1987'de, sadece elli altı yaşında, Mihail Gorbaçov'un bedenine girdi. Hâlâ her şeyi değiştirebilirsiniz ve düzeltmek için çok geç değil. Şimdiye kadar, Mihail Gorbaçov, Genel Sekreter'in koltuğuna sağlam bir şekilde oturdu ve hatta Politbüro'dan bir dizi eski üyeyi muhalefetten çıkardı: Romanov, Grishin, Aliev, Tikhonov. Politbüro aday üyesi ve Moskova Devlet Üniversitesi başkanı Yeltsin'i henüz ortadan kaldırmadı.
  Ama hiçbir yere gitmiyor. İnatçı olacaklar - ekecekler!
  Her durumda, Vladimir Putin Gorbaçov'un zaten orta yaşlı ama hala enerjik bedenine geçti. Kendisi de eski hayatındaydı, genç ve sağlıklı olmaktan çok uzaktı. Ve ayrıca problemlerde kulaklarına kadar. Bunlardan biri, elbette, yıldırım hesaplamasının başarısız olduğu Ukrayna ile olan savaş! Ve on binlerce Rus askeri öldü: İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en kanlı katliam.
  Ve şimdi Gorbaçov'un vücudundaki yeni sorunları çözün. Bu yıllar boyunca Putin, Doğu Almanya'da görev yaptı ve bunlar nispeten mutlu zamanlardı. Gençken daha da iyi. Ve yetmiş yaşında, hayat senin için artık bir neşe değil. Ve uyku genç bir şekilde canlandırıcı değildir, sabahları kalkmak zordur ve dayanıklılık artık aynı değildir - uyarıcı kullanmanız gerekir. Ve kadınlarla pek iyi hissetmiyorsun. Arzu ve enerji zaten ölüyor. Öldüğünde henüz otuz iki yaşında olan Büyük İskender'in yanına taşınmak iyi olurdu. Ve sen kendin yaşlısın ve en küçüğüne taşınmadın ve çok iyi bir fiziksel durumda değilsin.
  Evet, kulaklarına kadar sorunlarla boğuşan bir insanda bile.
  Zaten Çernobil var ve sarhoşluk ve mal sıkıntısı ile mücadelenin sonuçları ve zaten iftira edilen geçmiş - Stalin vb.
  Eh, Lenin'in henüz sıçacak zamanı olmadı. Şimdiye kadar, Doğu Avrupa'da bir dizi kadife devrim gerçekleşmedi. Yani bir sosyalist kamp var. Ve Sovyet birlikleri henüz Afganistan'ı utanç içinde terk etmedi.
  Dolayısıyla tarihi geri döndürmek ve SSCB'yi kurtarmak hala mümkün. Ve Genel Sekreter Mihail Gorbaçov koltuğuna sıkıca oturuyor. Ama tam olarak ne yapılmalı?
  Vladimir Putin, bir zamanlar Genel Sekreter'in vücudunda boş hissetti. Perestroyka mekanizması çoktan harekete geçti ve demokratikleşme ve anti-Stalinist kampanya başladı. Ve onu bu şekilde durduramazsın.
  Putin-Gorbaçov aynada kendisine baktı: pek hoş biri değil. Zaten saçlar griye dönüyor ve etkileyici bir kel kafa. Putin'in kendisi yetmiş yaşında daha az kelliğe sahipti. Ve elli altı yaşındaki Gorbaçov, sanki doğum günündeymiş gibi, on dört yıllık bir başlangıç yapmış gibi görünüyor, ancak bir şekilde gevşek ve fizyonomisi karizmatik değil.
  Ve sağlık sorunları - eski taşıyıcının hatırası şunu gösteriyor: özellikle diyabet var. Bununla birlikte, eski hayatında Vladimir Putin, onun hakkında söylentiler yayılmasına rağmen, özellikle sağlıklı değildi. Ve Rusya Devlet Başkanı'nın nasıl harika hokey oynadığını filme aldılar. Ama yetmiş yaşında ve pratikte antrenmansız nasıl bir hokey oyuncusu olduğun belli.
  Ayrıca kendisinden bir rol oynama girişimi vardı - yaşlanmayan ve dünyanın sonuna kadar hüküm sürmeyi bekleyen bir tür maço!
  Ama gerçekten de Ukrayna ile olan savaş, dünyayı üçüncü dünya savaşına sürükledi. Putin'in kendisi uzun sürmemesini bekliyordu: peki, birkaç gün veya en fazla iki veya üç hafta. Ancak Ukraynalılar Rusya'nın altına girmek istemediler. Ve Rus ordusunun hiç de yenilmez olmadığı ortaya çıktı. Ve Ukraynalı generaller o kadar da yozlaşmış değil. Kherson rüşvet almayı başarsa da. Ancak bunların küçük bir azınlık olduğu ortaya çıktı.
  Ukrayna'nın direnişi, Putin'in her şeyin çok kolay bir şekilde yoluna girdiği zaman, olağanüstü şans döneminin sonu oldu. Kırım'ın ele geçirilmesi dahil. Tıpkı bir bilim kurgu romanında olduğu gibi, Kırım'da oldu. Gerçekte bile buna inanmak çok fazla değil.
  Ve sonra zor zamanlar oldu: petrolün fiyatı düştü, ancak eski rezervler kurtarıldı. Bir noktada, servet Rusya'dan uzaklaşıyor gibiydi. Petrol ve gazın fiyatı düştü ve koronavirüs durdurulamadı. Ama sonra şans geri döndü - gaz ve petrol inanılmaz yükseldi.
  Ve sonra Rusya Devlet Başkanı'nın kafasına seslendi: ikinci Cengiz Han veya Napolyon olabilirsiniz.
  Evet ve Kazakistan şanslıydı: orada bir isyan çıktı. Ve Tokaev'i korkutacak kadar güçlüydü, böylece yardım isteyecekti. Ve aynı zamanda gerçekten savaşmak için çok zayıf.
  Ve cennetten bir işaret gibi görünüyordu: Artık büyük bir fatih olabilirsiniz. Ve Napolyon Bonapart tarzında bir darbe.
  Ancak şimdi düşman hafife alındı. Ukraynalılar, savaşa beklenenden çok daha iyi hazırlandılar ve iyice yerleştiler. Evet, Zelensky, pek çok kişinin düşündüğü kadar zayıf ve yumuşak gövdeli olmadığı ortaya çıktı.
  Böylece Vladimir Putin'in güvendiği yıldırım savaşı başarısız oldu. Savaş uzadı ve şiddetli hale geldi.
  İlk başta, petrol ve gaz fiyatları hızla yükseliyor gibi görünüyordu ve bu Batı'yı iflas ettirecekti.
  Ancak yaz aylarında dünyadaki petrol üretimi arttı ve Suudi Arabistan Rusya'yı Avrupa'dan çıkarmaya karar verdi ve fiyatlar yeniden düşmeye başladı. Ve sonra, anın en uygun olduğuna karar veren Taliban, Tacikistan'a saldırdı ve BDT'nin güneyinde yeni bir cephe açtı.
  Ve burada Rusya neredeyse yalnız savaşmak zorunda kaldı, çünkü Tacikler savaş ruhunda zayıf oldukları ortaya çıktı - kitlesel olarak teslim oldular ve terk ettiler.
  Güneyde yeni bir cephe açılması genel olarak bekleniyordu. Üstelik Amerikalılar, Taliban'ı Afganistan'ın meşru hükümeti olarak tanımaya ve hesapların blokesini kaldırmaya söz verdiler. Ve Taliban genişlemek istedi. Ayrıca uyuşturucu kervanlarının Tacik sınırında yakalanması da rol oynadı. Ve böylece devasa bir atılım ayarlayabilirsiniz.
  Amerika'da orduyu Afganistan'dan daha erken ayrılmadığı için bile kınadılar: o zaman Rusya ile savaş da çok daha hızlı başlayacaktı.
  Putin yetmişinci doğum gününde ciddi sorunlarla karşı karşıya kaldı. Özellikle, birliklerin birkaç ülke ve Tacikistan üzerinden nakledilmesi gerekiyordu. Ve bunun için hala kısmi seferberlik ilan ediyoruz. Prensip olarak, Ukrayna'yı ele geçirmek için başlangıçta daha fazla güç tahsis etmek gerekiyordu. Ancak her türlü askeri uzman, Ukraynalıların tamamen işe yaramaz savaşçılar olduklarına, IŞİD ile karşılaştırılamayacaklarına, kelimenin tam anlamıyla onlara şapka çıkaracağımıza dair güvence verdi.
  İlk günlerde öyle görünüyordu. Ancak Kiev'i bir hava alayı tarafından baskınla almak mümkün değildi. Ayrıca, paraşütçüler ağır hasar aldı ve geri çekildi. Daha sonra askerler Kiev'den ve bölgeden çekilmek zorunda kaldı.
  Savaş uzadı, kayıplar arttı. Ve Ukraynalıların direnişi daha da güçlendi.
  Batı'dan silah temini de arttı. Rusya'da, tüm propaganda çabalarına rağmen, savaş karşıtı duygular büyüdü. Liberal Demokrat Parti'nin lideri değişti ve bu aynı zamanda bir işaretti: eski politikacılar yok oluyor. Kim ayağının önüne çıktı, kim kendisi gitti. Zyuganov da yaşlandı ve zayıfladı. Rusya Federasyonu Komünist Partisi'nde eleştirileri yoğunlaştı. Ayrıca, Tanrı'nın Kendisi komünistlere muhalefet etmelerini ve yetkililerle çatışmalarını emretti. Ve Ukrayna ile savaşı desteklediler. Ve sonra, elbette, Zyuganov'a yönelik saldırılar yoğunlaştı.
  Putin bu durumda elbette Gennady Andreevich'in tarafındaydı: en azından güvende. Yaşlı at karık yolunu bozmaz, ancak derine sürmez de.
  Zyuganov bütün bir fenomendir. Aslında seçimleri gönüllü olarak Yeltsin'e sızdırdı, zayıf ve pasifti. Ve sonra çok yaşlandı. Uygun muhalefet. Ve komünistler ona müsamaha gösterdi, ki bu aptalca. Çok akıllı değiller.
  Bu bir kez daha komünistler arasındaki liderlik hastalığından bahsediyor. Birleşik Rusya'da daha da fazla fikir ve özgürlük çeşitliliği var. Burada Sergei Shoigu, Ukrayna yüzünden güvenilirliğini kaybetti. Ve onu eşbaşkanlardan dışlamak için fikirler de vardı.
  Putin'in sağlığı yetmişinci doğum günü kutlamaları sırasında kötüleşti. Ve çok ciddi. Yetmiş yaşında Stalin, Brejnev ve Kruşçev çoktan geçmişti. Ve Putin bir istisna değil. Bir halef hakkında düşünmeye başladı. Üstelik Ukraynalılar bunu kaldırmak istiyor. Ve asla bilemezsin. Hepimiz Tanrı'nın altında yürüyoruz.
  Ama yerine kimi atamalısınız? Zhirinovski'ninki gibi olmamak için vasiyetsiz öldü. Fikirlerden biri, en büyük kızı başbakanlık görevine atamaktı. Ancak bu, ekonomiyi çökertmek anlamına geliyordu. Mihail Mişustin bundan pek hoşlanmadı. Hatta 3 Mart'ta Mihail Gorbaçov'dan sonraki gün doğdu. Ve uğursuz bir işaret gibi görünüyordu. Evet ve Mihail Vladimirovich'in kel kafası Gorbaçov'unkinden daha büyük. Ve bu kel kafalar her zaman seleflerini ezdi. Yani, Mikhail Mişustin'den kurtulmak gerekiyor, ancak kimi koyacağı belli değil. Hepsinin eksiklikleri var. Dmitry Rogozin'i tavsiye ettiler, ancak Birleşik Rusya ondan pek hoşlanmıyor.
  Putin, Medvedev'i kişisel olarak sevdi, ancak halk arasında popüler değildi ve belki de yumuşak gövdeli. Ayrıca Medvedev kendini önemsiz bir başbakan olarak gösterdi. Burada seçim zaten sınırlıdır. Bir de Vaino vardı. Ayrıca Rus olmayan ve savaşla ilişkili bir soyadı. Ama o Baltık'tan ve bu gerçekten en iyi seçenek değil, gerçekten bir tilki olmasına rağmen, Vladimir Putin'in kendisi kadar ortalama, kurnaz ve hain!
  Bununla birlikte, Dmitry Medvedev de bir tilkiydi, ancak dışarıdan bir sümüklü böcek ve yumuşak gövdeli bir entelektüel izlenimi verdi.
  Ama görünüş aldatıcı olabilir. General Lebed görünüşte çok heybetli. Ve seçkinleri ondan uzaklaştırdı. Oligarklar onun üzerine bahse girme konusundaki fikirlerini değiştirdiler. Ancak, Lebed'den bir başkan yapmayacaklardı. Zyuganov ve daha sonra çok popüler ve iddialı Zhirinovsky için bir spoiler olarak kullanıldı. Ve Lebed tüm beklentileri bile aştı. Bundan sonra, ısıtılması gerekiyordu.
  Uzun bir pazarlıktan sonra, oligarklar Lebed'i Krasnodar Bölgesi'nde beslemeye koydu ve federal siyasete katılmasını yasakladı. Sonra general çok garip ve şüpheli koşullar altında öldü.
  Oligarşinin çoğu, Putin'i zayıf iradeli, gri bir fare olarak gördükleri için de dahil olmak üzere bir seçim yaptı. Ama görünüş aldatıcıydı.
  Ve fare, dünyayı nükleer savaşın eşiğine getiren korkunç bir canavara dönüştü.
  Putin'in biraz zararsız görünümü ve aldatıcı nezaketinin yukarı doğru hareket etmesine izin verdiği söylenmelidir. Oligarklar, Yeltsin ailesi kohortundan birinden daha sert Lebed'den, gürültülü ve hatta histerik Zhirinovsky'den korkuyordu.
  Zyuganov'un hesabına farklı yaklaşımlar da vardı. Seçkinlerin bir kısmı Komünist Parti liderini alıştırmak ve onu kabul edilebilir kılmak istiyordu. Ayrıca kırmızı oligarklar ve bir dizi yönetici vardı.
  Ancak Zyuganov'un ekibi çok büyük ve herkese tekrar rüşvet vermek istemedi ve şişman ve parçalar. Göründüğü gibi, kendi ekibi bile olmayan güvenli Putin'i tercih ettiler.
  Ve parti "Birlik" ya da sıradan insanlarda çağrıldığı gibi ayı attı. Ve elbette, öncelikle Boris Berezovsky tarafından kuruldu: Yeltsin'in saygınlığı ve Kremlin'deki en etkili figür. "Çar" Boris'in halefi olmak için çektiği Boris Nemtsy'yi ortadan kaldıran oydu.
  Yeltsin, Boris Efimoviç'i gerçekten varisi yapmak istedi. Ancak yetkilileri Volga'ya transfer etmeyi teklif ederek çok aptalca kendisine karşı çevirdi ve genel olarak insanlarla paylaşmayı talep etmeye başladı. Ve Boris Efimoviç'e karşı gizli bir mücadele başladı.
  Yani başbakana konan o değil, ki bu çok daha doğal olurdu, Kiriyenko. Ancak henüz kimse ikincisini halef olarak hazırlamadı ve Yeltsin'in kendisi de.
  İşin garibi, Boris, Devlet Dumasını dağıtmak için Kiriyenko'yu kullanmak istedi.
  Üstelik oligarkların bir planı vardı, yeni seçimleri ilan etmemek. Dahası, dar görüşlü Zyuganov'un başkanlığındaki komünistler, Devlet Duması seçimlerinin iptaline neden oldular.
  Seçim yasasında, seçimlere katılabilmek için partilerin bir yıl içinde yeniden kayıt yaptırmaları gerektiğini öngören bir değişiklik önerdiler. Ve hiçbir parti bu anı geçmedi.
  Zyuganov, elbette, bir aptal olduğunu gösterdi. Komünistlerin tarihteki en yaşlı başkanı, zayıf, muhafazakar, görünüşte nahoş, kesinlikle karizmadan yoksun.
  En güçlü, komünist muhalefetin başkanının rolü için en uygun olanı.
  İçinde Tanrı'nın kıvılcımı yoktur ve Komünist Partinin tüm eksikliklerini sembolize eder ve otuz yıllık sözde liderlik için bile seçmenlerden bıkmıştır ve yaşlanmıştır ve genellikle biraz yürür.
  Zyuganov gibi biriyle anlaşmak elbette en kolayı. Gennady, muhalefetin görünümünü göstermeye çalışsa da.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky, Yeltsin'in zamanında Komünist Parti için bir spoiler. Ancak kendisi neredeyse cumhurbaşkanı ve ana muhalefet haline gelen bir spoiler.
  Ve onu Lebed'den bile önce ezmeye ve bastırmaya başladılar. Ama sonra Zhirinovski, önce Yeltsin'in, sonra da Putin'in fiili bir vasalı oldu.
  Zhirinovsky, Yeltsin'i en son 1997 baharında eleştirmişti... Ondan sonra rengi değişti ve iktidarı desteklemeye başladı.
  Vladimir Putin başlangıçta Zhirinovsky'ye karşı ihtiyatlıydı. Volfovich'in korkaklık ve kişisel çıkar nedeniyle Kremlin'in bir arkadaşı olduğuna inanıyordu.
  Dahası, Zhirinovski, destekçilerinin yarısını kaybetmiş olarak görevden alınmaya karşı oy kullandı.
  Ve bu aynı zamanda Liberal Demokrat Parti liderini de boyamadı.
  Ama sonra Zhirinovsky ile arkadaş oldular. Ve eğer koronavirüsün ani hastalığı ve aptal ölümü olmasaydı, muhtemelen ona zamanla İlk Aranan Aziz Andrew Nişanı'nı verirdi. Vladimir Volfovich gömüldüğünde, kişisel olarak ona veda etti. Böylece büyük bir zeka ile parlayan en parlak politikacının hayatı sona erdi.
  Doksanların parlak yıldızları: Lebed, Nemtsov, Ampilov, Limonov - bir sonraki dünyaya gittiler. Yavlinsky, Garry Kasparov gibi neredeyse önemini yitirdi ve unutuldu. Berezovsky asıldı - çok fazla biliyordu ve konuştu.
  Doksanların eski galaksisinden sadece Zyuganov kaldı. Rutskoi de unutuldu. Belki de anayasa mahkemesi başkanı olarak resmen tutulan Zorkin.
  İlk nesil BDT başkanlarından sadece Lukashenka iktidarda kaldı.
  Ayrıca akıllı bir tilki. Ancak ağa dahil olmayı ve kafasını iyice karıştırmayı başardı.
  Putin, Lukashenka'yı sevmiyordu, ama dışarıdan bir arkadaş gibi davrandı. Doğal olarak, akılda tutulması ve geri dönüş seçenekleri.
  Uzun bir süre Vladimir Putin, küçük şeylerde bile çok şanslıydı. Örneğin Skripal seçim arifesinde zehirlendi ve Kemerovo'da yangın seçimlerden birkaç gün sonra çıktı.
  Ama tam tersi olsaydı, yüzde birkaç daha az olurdu.
  Evet ve Grudinin aptalca yabancı hesaplarını kurdu.
  İlk başta Vladimir Putin, yaşlı ve yorgun ve daha çok dili bağlı Zyuganov'dan daha taze ve daha genç biriyle taht için savaşmaktan çekinmedi.
  Ancak Pavel Grudinin çok hızlı bir şekilde popülerlik kazanmaya başladı ve ikinci turdan önce bile mücadele çok rekabetçi hale gelebilir.
  Ayrıca, siyah PR ters etkiye neden olabilir. Yeltsin, Lukashenko ve hatta kısmen Lebed ve Zhirinovsky'de olduğu gibi.
  Ancak Pavel Grudinin, yurtdışındaki beş hesabı itiraf ederek kendisine iyi bir ipucu verdi.
  Ve bütün bir uzlaşmacı kanıt dalgası yaratmasına izin verildi.
  Ama yine de Grudinin yüzde on üç ve Zhirinovsky beşten biraz fazla aldı. Bu da insanların sol fikirlere bağlı olduğunu gösterdi.
  Zyuganov, elbette, daha az Grudinin toplardı. Gennady Andreevich, Yeltsin'in altında bile oldukça zayıftı. O zaman bile oldukça kötü görünüyordu, keldi, siğillerle kaplıydı ve bir yaban domuzunun burnuna benzeyen bir burnu vardı.
  Yeltsin'in onu yenmesine şaşmamalı. Doğru, Zhirinovsky bir noktada Zyuganov'a bir ittifak önerdi. Bu da Kremlin'de endişe yarattı. Ancak Vladimir Zhirinovsky üçüncü olamadı.
  Ama olsaydı, o zaman sorunlar olurdu.
  Komünistler Vladimir Volfovich'e hükümette beş görev sözü verdiler. İçişleri ve Dışişleri Bakanı görevi dahil. Bunlar çok ciddi mesajlar.
  Yeltsin aynı şekilde yanıt verebilir mi? Muhtemelen değil. Evet ve Batı, Yeltsin ve Zhirinovsky birliğine karşıydı. İkincisi, yabancı ülkeleri ona karşı çok fazla çevirdi. Zhirinovski'nin kendisinde, Rus makamlarını eleştirmek yerine Batı'ya saldırdı.
  Ancak Rusların çoğunluğu kötü değil ve doksanlarda Rusya'nın Batı ile bir çatışma çekemeyeceğini anladılar. Evet, Batılı yaşam tarzı popüler ve modaydı. Ve Vladimir Volfovich kendi kendine yandı.
  Oldukça dili bağlı bir aday olan Lebed'in başarısı beklenmedik ve aşırıydı. Ve zaten Alexander Ivanovich tahtı ciddi şekilde talep etmeye başladı.
  Komünistler için bir spoiler olan Anavatan Partisi'nde de benzer bir şey oldu, ancak sonunda çok fazla popülerlik kazandı ve onu ezmeye ve boğmaya başladılar.
  Lebed ayrıca Çeçenya'da popülaritesini keskin bir şekilde artıran barışı hızlı ve kolay bir şekilde müzakere edebildi.
  Bu gerçekten propaganda harikalar yaratıyor. Haydutlara utanç verici teslimiyet, Kuğu'nun popülaritesini göklere çıkardı.
  Ve dili bağlı, dar görüşlü general neredeyse kral oldu. Ve Yeltsin bir kalp ameliyatı sırasında ölseydi, Çar Kuğu ortaya çıkabilirdi.
  Daha doğrusu, Chernomyrdin iyi olsaydı kesinlikle kazanırdı ve Zyuganov pek terfi etmezdi.
  Ama Lebed o anı kaçırdı... Medya Boris Nemtsov'un şahsında yeni bir yıldız yarattı ama bu bile uzun sürmedi. Aslında Nemtsov Yeltsin'in takımında ve hayat iyiye gitmiyor, sadece kötüye gidiyor. Ve prens gözden düştü.
  Putin, kendisini Moskova'ya götürdüğü için Chubais'e borçlu. Sobchak'ın seçimlerdeki yenilgisinden sonra hapse girmek mümkün oldu.
  Ama mutluluk yoktu ve talihsizlik yardımcı oldu. Sobchak'ın yenilgisi Moskova'ya taşınmaya yardımcı oldu. Ve Anatoly seçimi kazanırsa, milletvekili olarak kalması gerekecekti ve tüm tarihin akışı farklıydı.
  Aynı şekilde bir kariyerde daha zikzaklar yanı sıra. Örneğin, birçok kişi FSB başkanlığı görevine bir yarbay atamaya değip değmeyeceğinden şüphe duydu? Ve dahası, Güvenlik Konseyi Sekreteri görevini vermek için.
  Üstelik Rybkin, Berezovsky'ye oldukça yakıştı. Ancak Yeltsin'in değişim için aşırı bir kaşıntısı vardı.
  Primakov başbakan olduğunda, halefi olarak seçileceği görülüyordu. Yaşlı Yevgeny Maksimovich, uzlaşmacı bir figür olarak herkese uyuyordu. Belki, Berezovsky hariç. Onunla düşmanlık vardı. İlk başta, Berezovsky, Primakov yerine Aksenenko'yu yapıştırmak istedi. Ancak Yeltsin'in etrafındakiler oldukça makul bir şekilde Zyuganov ve hizbinin oy kullanmayabileceğini düşündüler. Ve Devlet Duması'na yapılacak yeni seçimler komünistlerin zaferine yol açacaktı.
  Ve zaten seçimleri iptal etmek ve anayasayı ihlal etmek için hiçbir neden yoktu.
  Yeltsin kendisi başka bir darbe yapmak istemedi. Ve o ve Ekim olayları yeterliydi. Ve neredeyse kalpten öldü.
  Stepashin bazı komünistleri az çok tatmin etti. Her ne kadar onun halefi yapmak istemeseler de.
  Azil girişiminin özellikle tehlikeli olmadığını söylemeliyim. Yani Yüksek Mahkeme Kremlin'in kontrolü altındaydı ve kesinlikle suçlamayı sonuçlandıracaktı.
  Zhirinovsky, Yeltsin'i kurtarmadı, ancak derecesini düşürdü. Ondan sonra, Kremlin onu gerçekten sildi.
  Hatta garip, Zhirinovsky aktif olarak Yeltsin'i destekliyor ve Kremlin medyası onu boğdu.
  Bunu para için yaptığını söylüyorlar. Hatta mideye vurdular.
  Örneğin, Kremlin'in sadık bir proteini olan Leontiev, önce Vladimir Zhirinovsky'nin Stepashin'i CIA ve Mossad ajanı olarak adlandırdığını ve ardından aynı Vladimir Volfovich'in başbakan adayına nasıl iltifat ettiğini gösterdi.
  Peki, bunu izleyen bir Rus ne düşünür: Vladimir Volfovich Zhirinovsky'nin son siyasi fahişe olduğunu söylemeye gerek yok. Ve buna oy veremezsiniz.
  Yani Kremlin medyası, yetkililere olan tüm sadakatine rağmen Zhirinovsky'yi boğdu ve onu mümkün olan her şekilde itibarsızlaştırdı.
  Ancak Putin iktidarda güçlendiğinde, tutum değişmeye başladı.
  Aslında, Kremlin'i bu kadar gayretle destekliyorsa neden Vladimir Volfovich'i boğsun.
  Buna ek olarak, Berezovsky, protesto seçmenlerinin bir kısmını komünistler yerine Liberal Demokrat Parti'ye oy vermeye zorlamak için kurnaz bir kombinasyon buldu. Önce Jirinovski'nin partisini kaydetmeyi reddettiler. Ve sonra, olduğu gibi, kayıt geri yüklendi. Ve listeyi böldüler.
  Sonuç olarak, medya Zhirinovsky hakkında konuşmaya devam etti. Ama yine de, biraz, yüzde altıdan biraz fazla puan aldı.
  Ve cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunda, Zhirinovski tekrar kayıt yaptırmayı reddetti.
  Ve yine bir skandal ... Vladimir Volfovich'i üçüncü yapmayı düşündüler, ama ortaya çıktığı gibi, o bir zayıftı.
  Ve komünistlerle geçici bir ittifak girişimi, sadece Zyuganov'un popülaritesinde bir artışa yol açtı.
  Komünistlerle ittifak güçlü bir hamle gibi görünüyordu, ancak garip bir şekilde bundan en çok liberaller zarar gördü.
  Ve komünistler çok az şey kaybettiler ...
  Şu an için. Putin'in kendi çabalarına rağmen genellikle şanslı olduğu söylenmelidir. Özellikle, Zhirinovsky'yi aldatmayı emretti - işe yaramadı. Ama öte yandan, Zhirinovsky ile benzer seçmenlere sahipler ve Vladimir Volfovich yüzde on alsaydı, ikinci turdan kaçınılamazdı ve bu zaten bir yenilgi. Ve böylece fark sadece yüzde ikiydi.
  Ve sonra Zhirinovsky ile başarısızlık bir nimete dönüştü.
  Veya Federasyon Konseyi reformu. Kremlin'in flört ettiği Komünistler reforma karşı çıktılar. Ancak gücenmiş liberaller ve Primakov bloğu nedense reformu destekledi. Primakov, Luzhkov ve diğer valilerle bağlantılı olmasına rağmen.
  Aptal insanlar...Yabloko ve SPS, Putin'in bir sonraki kurbanı olacakları ve Federasyon Konseyi ile birlikte gömülecekleri konusunda uyardılar. Ama aptal koyunlar gibi kesime gittiler.
  Ve komünistler akıllı - nasıl koktuğunu hemen anladılar. Ama diğerleri yeterince akıllı değildi.
  Genel olarak, Putin çok şanslıydı: 11 Eylül'deki bir terörist saldırı bir şeye değer. Üstelik ABD, Taliban'ı alıştırmaya çalıştı. Ve Bin Ladin'i Rusya'ya karşı kullanın.
  Görünüşe göre sağduyu, Rusya'nın desteklediği Kuzey İttifakı ile uzun süredir savaş halinde olan Taliban'a ABD'ye karşı ikinci bir cephe açmamasını söylüyor gibiydi.
  Ama Taliban aptallar gibi davrandı. Aslında, Taliban İçkerya Cumhuriyeti'ni tanıdı ve ülkelerinde büyükelçiliğini açtı. Çeçenlere hem silahla hem de gönüllülerle yardım etti. Molla Ömer, ateşkes yapmak ve Çeçenya halkına yardım etmek için Ahmed Şah Mesud'a bile başvurdu.
  Ve sonra böyle beklenmedik bir hediye Rusya'nın başına düştü. Üstelik binalar fizik yasalarına aykırı olarak çöktü.
  Bu çok nadir bir şans, bir piyango biletinde yüz milyon dolar kazanmak gibi.
  Ve Amerika tam yirmi yıl Afganistan'da mahsur kaldı. Çifte fayda vardı: Hem ABD zayıfladı hem de güney sınırları Taliban'dan koruma aldı. Bu yüzden şanslı olduğunu söylemeliyim. Ve en önemlisi, çok fazla çabalamadılar.
  Ve Irak ile de şanslıydı. Doğru, bir noktada Amerikalıların kolayca kazandığı görülüyordu. Üç hafta içinde tüm Irak'ı işgal ettiler, sadece elli kişiyi kaybettiler ve iki milyon esir aldılar.
  Ama sonra, Saddam Hüseyin'in yakalanmasına rağmen, Amerika uzun süreli bir gerilla savaşına saplandı.
  Ve petrolün fiyatı, gazın yanı sıra kozmik bir ölçekte düştü. Evet, çok şans vardı. Putin kendisinin büyük bir mesih olduğuna ve Cengiz Han gibi Napolyon'dan daha havalı olduğuna inanıyordu.
  Üstelik Şamil Basayev bile kazayla mayını havaya uçurarak öldü ve görünüşe göre Çeçenya sonunda diz çöktü.
  Ama iki dönemi de sona erdi. Anayasayı değiştirmek için artık çok geçti ve tahtın Medvedev'e devredilmesi gerekiyordu.
  2008 yılı son derece başarılı olduğunu kanıtladı. Bilan'ın Eurovision'daki zaferi, Dünya Hokey Şampiyonası'ndaki zaferi, futboldaki başarısı. Ve Gürcistan ile savaş.
  Her ne kadar tartışılmaz olmasa da, sadece beş gün, ancak medya bunu Rusya ve hatta NATO için büyük bir zafer olarak ilan etti. Medvedev ile defne paylaşmak zorunda kalmam üzücü.
  Vladimir Putin anılardan bıktı ve uyumak istedi.
  Mihail Gorbaçov, çevresine çıkmadı.
  Önce bir strateji düşünmemiz gerekiyordu.
  Bu arada Vovka'nın tetikçisi horladı ve rüya gördü.
  . BÖLÜM? 2.
  Dört Alman kız: Gerda, Charlotte, Christina ve Magda, Fuhrer'i Kursk çıkıntısında savaşmalarına izin vermeye ikna etti. Dar görüşlü Hitler, ordudaki kadınlara karşı önyargılıydı. Ve belki de bu yüzden savaşı kaybetti.
  Ancak bu dünyada, SS'li kızlar o kadar ateşli ve inandırıcıydı ki Fuhrer ikna oldu.
  Böylece Kursk Bulge'da, sadece bir bikini ve çıplak ayakla savaşan ve onları eşsiz savaşçılar yapan bir tank ekibi kız savaşa girdi.
  Ayrıca, bu dünyada Führer biraz daha akıllıydı. Ve Rommel tarafından ikna edilmesine izin verdi ve Alman ve İtalyan birliklerini Afrika'dan alıp tahliye etti.
  Bu, Almanların daha fazla kuvvet tutmasına izin verdi - sekize kadar tümen, sertleştirilmiş, Afrika gazileri. İtalyanlardan başka. Ve sonuç olarak, müttefiklerin Sicilya'ya inmesi onlar için bir bozgun ve büyük bir askeri felaket ve çok sayıda mahkum ve kupa kaybı olduğu ortaya çıktı.
  Ve şimdi Almanlar Kursk Bulge ile karşı karşıyaydı. Tanktaki kızlara ek olarak, iki kız daha ortaya çıktı: Focke-Wulf'ta savaşan Albina ve Alvina. Ve şorttan başka bir şey giymemişlerdi.
  Şimdi Führer'in yalınayak kızları Kızıl Ordu'ya karşıydı ve bu ciddi bir durum.
  Burada Kursk Bulge'daki görkemli savaş ortaya çıktı. Alman birlikleri güneyde ilerledi ve Sovyet savunmasını kırdı.
  Sonra yedek tank ordusu savaşa girdi. Ve belirleyici savaş ortaya çıktı.
  Gerda ve ekibi Panther'de savaştı, hava sıcaktı ve kızların ekibi sutyenlerini bile attı.
  İşte güzellikler silahı getirdi. "Panter" silahı, sadece 75 mm, ancak hızlı ateş eden ve uzun namlulu.
  Gerda, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla uzun bir mesafeden ateş etti, mermi, Sovyet T-34-76 tankının taretinin ve gövdesinin kıçına çarptı ve zırhı deldi. Rus arabası alev aldı ve savaş kiti patlamaya başladı.
  Gerda şarkı söyledi:
  - Almanya'ya şan, şeref!
  Bir sonraki atışı çıplak ayaklarını kullanarak ilerleyen Sovyet tankları Charlotte'ta oynadı, Rus arabasını deldi ve şarkı söyledi:
  gücümüz çok büyük
  Sağlam bir el olacak!
  Ve sonra güzel ve zeki Christina da zarif, çıplak ayağını kullanarak tekme attı. Ve yine Sovyet otuz dört vuruldu. Ve yanıyor.
  Ve kız gıcırdıyor:
  - Komünizm için savaşa gireceğiz, ama Rus değil, Aryan!
  Magda da ateş etti ve tekrar Kızıl Ordu arabasına çarptı, metali kırdı, otuz dört yanık yaptı ve sordu:
  - Ve bu komünizm Aryan mı?
  Gerda, düşmanı çıplak ayaklarıyla tekmeledi, Rus arabasının metalini kırdı ve cevap verdi:
  - Evet, komünizm Aryan olabilir. Cennet bizim için olduğunda, diğerleri çok çalışırken!
  Charlotte, çıplak, yuvarlak bir topuk yardımıyla düşmana ateş etti ve şöyle dedi:
  - Dünyadaki neşe için!
  Ve Sovyet yastıklı otuz dört yanıyor. Kızıl Ordu stratejik rezervini savaşa attı: Bozkır Cephesi ve tankları. Ve onu öldürürseniz, Almanlar Kursk'un yolunu açacak ve kazanı çarpabilecek.
  Böylece savaşın kaderi burada belirlenir.
  Ve Alman "Panterler" iyidir. Sovyet arabalarını pike kızartması gibi yok ediyorlar.
  Christina çıplak ayaklarıyla ateş etti, Alman topu dakikada on beş mermi ateşledi ve kızlar sırayla ateş etti.
  Ve savaşçı son derece isabetlidir.
  Burada Sovyet otuz dörtünü vurdu ve şarkı söyledi:
  Daha güçlü bulunamayız
  Yirmiden fazla değiliz!
  Kızlar tabii ki çok güzeller. Esir alınan Rus askerlerini dizlerinin üstüne çökerterek ve çıplak bronzlaşmış bacakları öpmeye zorladıklarında, bunu zevk ve coşkuyla yaptılar.
  Magda, Sovyet arabasını çıplak, zarif bacağıyla iyi niyetli bir atışla parçaladı ve gıcırdadı:
  - Anavatan ve özgürlük için!
  Ve kızlar aldı ve şarkı söyledi:
  İnci, titreyen saç modeli,
  Endişeliyim, göğsüm titriyor!
  Ben ürkek huş ağacı gibi bir kızım,
  Hareket etmeye ve nefes almaya korkuyorum!
  
  Ve taze rüzgar kulağına ne fısıldıyor?
  Çıplak ayak altında kum eziyor...
  Ve gezegende daha mutlu bir ben yok,
  Seninle ormanda yürüdüğümde!
  
  Bana büyük bir sırrı açıkla sevgilim,
  Kalbi büyülemeyi nasıl başardın!
  Ama yüzün çok üzgün?
  En ince kırışıklıklar alnından geçti!
  
  Genç adam bana acıyla cevap veriyor;
  Savaş sizi uzun süre ayıracak!
  Bize cennet ormanlarında bir yer bulmak için,
  Şeytan cehennemde mağlup edilmelidir!
  
  Yanıt olarak, ince bir huş ağacı başını salladı,
  Sen benim için bir arkadaştan daha fazlasısın!
  Savaşın sonucu göz yaşartıcı olsa da,
  Ama çoban Tanrı İsa bizimle!
  
  Şeytanların cehennemini ortadan kaldıralım - kötü gölgeler,
  Böylece korular yeşil çiçek açar!
  bronzlaşmış dizlerimi okşa
  Beni sıkı tut tatlım!
  
  Ve şakadaki bir bakire gibi cevap verdi,
  Yayılan dalların sesine dedi ki;
  - Beni bir yıl bekler misin güvercin?
  Sıcak turnaların cazibesi güçlüdür!
  
  Cevap olarak, ona çok katı bir şekilde dedim ki,
  - Makine standında sivil olmayacağım!
  Ve askeri yolu seviyorum,
  Savaşmak, kötüleri yenmek istiyorum!
  
  Konuya geldim - dalları, örgüleri kesin,
  Bana diskli yeni bir makine verdiler!
  Çim çiy incileri gibi ağlasa da,
  Neden masumiyet - bir asker gibi oldu!
  
  O zaman, Anavatan benim için hepsinden daha değerlidir,
  Yıldızların üzerindeki Anavatan ruhta yanar!
  Yatağa dalmak için içerisi değil,
  Ve geceyi bir kulübede tüfekle geçir!
  
  Zafer gelecek, buna yürekten inanıyorum,
  Sonuçta, davamız her zaman haklıdır!
  Peki, daha sevinçle gülümseyin beyler,
  İyi bir kader bizi bekliyor, inan bana!
  Kızlar güzelce şarkı söylediler ve aynı zamanda ateş ediyorlardı. Ve sandalet kızlarının her çekimi tam isabet.
  Ama şimdi ilk dalga püskürtülüyor ve özel araçlar ek mermiler getiriyor.
  Ve güzel Alman kızları gökyüzünde savaşıyorlar. İkisi de sarışın: Albina ve Alvina.
  Ve çok havalılar.
  Albina, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla aynı anda altı hava tabancasından ateş etti. Ve birkaç Sovyet uçağı alev aldı.
  Savaşçı kükredi:
  - Gücüme şan!
  Alvina da çıplak ayağının parmaklarının yardımıyla düşmanlara tekme attı. Aynı anda beş Sovyet uçağını düşürdü ve ciyakladı:
  - Beyaz kurtlar adına!
  Kızlar, Rus arabalarını dişi leoparların ustalığıyla ezdi.
  Albina, göğsünün kırmızı meme ucunun yardımıyla düğmeye basarak ateş etti ve cooed:
  - Üçüncü Reich'ın şerefi için!
  Alvina da yakut meme ucunu kullanarak rakibini dövdü ve şakacı davranarak şunları söyledi:
  - Prusya ruhu için!
  Bunlar iki dövüşçü kızdı - süper sınıf. Hem yalınayak hem de çıplak göğüslü.
  Ve öncülere eziyet etmeyi çok seviyorlardı. Burada çocuğun kıyafetlerini yırtıp onu bir ağaca bağlarsın. Ardından kamçıyı elinize alıp çırpmaya başlıyorsunuz. Ve bu çok harika.
  Ve çocuk acı içinde çığlık atıyor, bronz teni kanlı çizgilerle kaplı. Ve kız çocuğun çıplak ayaklarına bir meşale alır ve getirir. Ve çıplak taban yanıyor. Ve çocuk dayanılmaz bir acıyla çığlık atıyor. Ve onun inlemelerini ve ağlamalarını dinlemek çok güzel.
  Albina ve Alvina erkeklerin pisliklerine bayılırlar, özellikle de sevimli ve sarışın olanlar. Ve bu onlar için çok büyük bir zevk.
  Ama aynı zamanda savaşmayı da biliyorlar.
  Alvina çilekli meme ucuyla joystick düğmesine bastı. Ve hava toplarının yardımıyla birkaç Sovyet uçağını daha düşürdü, ardından cıvıldadı:
  - Ben dünyadaki en havalı dişi kurdum!
  Albina ayrıca ahududu meme ucu yardımıyla joystick düğmesine basarak bir düzine Rus arabasını kesti ve gıcırdadı:
  - Yeni bir Almanya için!
  İşte kızlar - olağanüstü bir pilot.
  Gerda ve Panther'deki tank ekibi savaşmaya devam ediyor.
  İşte onu alan ve kırmızı bir meme ucu yardımıyla Sovyet otuz dördüne çarpan sarışın bir kız.
  Ve Rus arabasına çarparak şunları söyledi:
  - Yanlış bir şey bilmiyorum
  Saatçi adam hariç!
  Charlotte esprili bir şekilde belirtti, ayrıca düşmana kıpkırmızı bir meme ucu fırlattı ve ciyakladı:
  - Büyük zaferler verin!
  Christina da yakut bir meme ucuyla aldı ve çarptı ve çok uygun bir şekilde yaptı. Sovyet arabasını parçaladı ve ciyakladı:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve lupanula ve Magda, dövüşen bir kız, çok havalı ve savaşçı, altın yaprak gibi saçları var.
  Ve çok doğru ve doğru bir şekilde yaptığı çilek meme memelerini kullanarak patlattı.
  Sovyet otuz dördünü vurdu ve gıcırdadı:
  - Benim vuruşum!
  Ve kızlar alacak ve uluyacak. Ve bunlar süpermen seviyesindeki savaşçılardır.
  Almanlar tank savaşını kazandı ve kazanı Kursk'un arkasına kapattı. Ve böyle büyük bir kırmızı ordular arapsaçı kuruldu.
  Savaşlar büyük bir kötülük ve öfkeyle yapıldı. Bir sürü kurban vardı.
  Sovyet birliklerinin bir kısmı kaçmayı başardı, bir kısmı da yakalandı veya yok edildi.
  Savaşlarda, kız Schella kendini ayırt etti. Piyadede savaştı ve bilgi birikimini uyguladı, çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları atmaya başladı. Ve son derece havalı.
  Shella patladı, Rus askerini tırpan gibi kıstı ve dişlerini göstererek havladı:
  - Ah, ban otu, benim ban otum,
  ban yedim, yedim....
  Ve siz askerler sıfır gibisiniz,
  Görünür bütünlüğü kaydetmeyin!
  Ve başka bir kız, Eva, çilek göğüs memesinin yardımıyla bir faust kartuşundan ateş etti ve bir Sovyet tankını deldi.
  Çıplak topuğuyla bir bezelye ölüm attı ve ayrıca Kızıl Ordu'nun birçok askerini parçaladı.
  Bu bir kız - en yüksek ve devasa sınıf.
  Sonra esir Rus askerleri diz çöktü ve kızların çıplak, tozlu ayaklarını öptü.
  Ve gerçekten harika görünüyordu.
  Ve kızlar çok yalınayak ve güzel.
  Bunlar, bir şeyi ele alırlarsa, kesinlikle sonuna kadar getirecek kızlar.
  Kızıl Ordu, Kursk çıkıntısında büyük bir yenilgi aldı. Wehrmacht birlikleri Voronej'e taşındı. Ve enerjiktiler.
  Ancak Sovyet kızları da şiddetle savaşırlar ve gösterilebilirler ve gösterilmelidirler.
  Natasha çıplak ayağıyla Nazilere bir el bombası attı ve şarkı söyledi:
  - Doğru...
  Zoya çıplak topuğuyla bir ölüm hediyesi başlattı ve ekledi:
  - Düşman...
  Augustine yıkıcı bir şeye yenik düştü ve gıcırdadı:
  - Düşünüyor...
  Svetlana çıplak ayaklarıyla bir el bombası fırlattı ve gıcırdadı:
  - Ne...
  Natasha çıplak ayaklarıyla birkaç limon fırlattı ve bağırdı:
  - Rus...
  Zoya ayrıca gıcırdayarak enerjik ve ölümcül bir şeye yenik düştü:
  - Yönetilen...
  Augustine ölümcül mırıldanarak fırlattı:
  - Düşman....
  Svetlana yine yıkıcı ve vyaknula'ya yenik düştü:
  - Kırmak!
  Natasha bir dönüş yaptı ve ciyakladı:
  - Kim...
  Zoya, Nazilerin topladığı ve ciyakladığı siyahi yabancılara da ateş etti:
  - Cesaret etmek!
  Augustine güç ve öfkeyle konuştu:
  - O...
  Svetlana bir panterin sırıtışına yenik düştü:
  - AT...
  Natasha çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve bağırdı:
  - Kavga...
  Zoya ölüm hediyesini çıplak parmaklarıyla fırlattı ve mırıldandı:
  - Saldırılar!
  Augustine araya girdi ve mırıldandı:
  - Düşmanlar...
  Svetlana çıplak tabanlarıyla bir sürü el bombası verdi ve ciğerlerinin tepesinde nasıl bağırdığını:
  - Peki...
  Natasha patlamayı çiviledi ve tısladı:
  - Çok öfkeli...
  Zoya Nazilerin sözünü kesti ve ciyakladı:
  - Vurmak!
  Augustine tekrar ateş etti ve bağırdı:
  - Çok öfkeli...
  Svetlana ateş ederken cıvıldadı:
  - Vurmak!
  Natasha, zarif, çıplak ayağıyla tekrar bir el bombası attı, cıvıldadı:
  - Nazileri yok edeceğiz!
  Zoya aldı ve cıvıldadı:
  - Komünizme giden gelecekteki yol!
  Ve çıplak ayaklarıyla bir limon fırlattı.
  Augustine satırları alıp dağıttı ve çıplak bacakları Fritz boyunca yıkımla uçtu:
  - Rakipleri böleceğiz!
  Svetlana onu aldı ve çıplak topuğuyla, bir sürü el bombasıyla fırlattı ve ciyakladı:
  Faşistleri ezelim!
  Ve dördü ateş etmeye ve el bombası atmaya devam etti. Alman "Jagdtiger" hareket ediyordu. 128 mm'lik topa sahip bir makine. Ve kendini vurur.
  Ve kızlar el bombası attı. Nazilerin altını oydu. Ve geri ateş ettiler. Öne tırmandılar. Tanklar tekrar yuvarlanıyor. En yeni Alman "Panter" -2 hareket ediyor. Çok hareketli bir araba.
  Ama kızları devraldı ve onu bayılttı. Gaz türbinli motorlu bir mobil makineyi parçalara ayırdılar. Ve onu parçalara ayırdılar.
  Natasha gülerek belirtti:
  Harika mücadele ediyoruz!
  Zoya bu konuda hemfikirdi:
  - Çok havalı!
  Augustine akıllıca şunları söyledi:
  - Biz kazanacağız!
  Ve çıplak ayağıyla bir tanksavar bombası fırlattı. Güçlü kız. Ve çok fazla zekası var.
  Svetlana ayrıca çıplak ayağının parmaklarıyla bir ölüm hediyesi fırlattı ve düşmanı vurdu. Gözleri peygamber çiçeği renginde olan çok agresif bir kız. Öyle bir zekası ve güçlü bir geçişi var!
  Natasha bir dönüş yaptı ve sırıttı:
  - Kutsal Rusya için!
  Zoya çok aktif bir şekilde ateş etti ve inci dişlerini göstererek sırıttı:
  - Ben o seviyede solmayan bir savaşçıyım!
  Augustine de ateş etti. Nazileri biçti ve gürledi:
  "Ben büyük hırslı bir savaşçıyım!"
  Ve inci gibi dişlerini gösterdi!
  Svetlana onayladı:
  - Çok büyük hırslar!
  Kızlar çok uzun zamandır kavga ediyorlar. Ve elbette askeri emekte başarılı oldular. Onlar kesinlikle muhteşem güzellikler. Olağanüstü akıl. Ve birinci sınıf ateş ediyorlar.
  Ateş eden Natasha, Stalin giderse, insanların ruhlarında bir tür boşluk oluşacağını düşündü. Sevilen biri ölmüş gibi.
  Bu Gürcü zalim olmasına rağmen. Ve her şeyi doğru yapmadı. Hatta bununla ilgili bir anekdot bile var. Neden Lenin çizme giyiyor ve Stalin çizme giyiyor? Çünkü Vladimir İlyiç yolu seçti ve bu bıyıklı olan hızla ilerliyor.
  Bu bağlamda, Stalin en uygun hükümdar değildi. Gerçekten de, Lenin'in tanımladığı gibi, çok kabaydı.
  Bu şef sadece baharatlı yemekler hazırlar. Zulüm açısından, iki ucu keskin bir kılıçtı.
  Bu, bir yandan disiplinin korunmasına yardımcı oldu ve parti aygıtını canlandırdı. Öte yandan, en değerli personel ve yetenekli insanlar nakavt edildi. Özellikle savaştan sonra Voznesensky gibi büyük bir yöneticiyi kaybettiler. Anavatan'a en büyük hizmetleri kim yaptı.
  Voznesensky belki de ideal bir yöneticiydi: sadece sert değil, aynı zamanda akıllı ve eğitimli. SSCB'deki en genç bilim doktoru, akademisyen, seçkin kişilik. Voznesensky olmadan, Rus ekonomisi bir şekilde yanlış gitti. Ve Nazileri yenemem.
  Natasha çıplak ayağıyla bir limon fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Gökyüzünden...
  Zoya da çıplak parmaklarıyla bir el bombası attı ve şöyle dedi:
  - Yıldız işareti...
  Augustine çıplak ayağıyla bir ölüm armağanı başlattı ve şarkı söyledi:
  - Parlak...
  Svetlana ayrıca çıplak ayak yardımıyla bir el bombası attı ve şunları yayınladı:
  - Kristal!
  Natasha bir dönüş yaptı ve tısladı:
  - Ben sana...
  Zoya çıplak parmaklarıyla ölüm armağanını tıslayarak başlattı:
  - Şarkı...
  Augustine çıplak topuğuyla yenik düştü, ölüm getiren şey ve gıcırdadı:
  - Şarkı söyleyeceğim...
  Natashka agresif bir şekilde şarkı söyleyerek devam etti:
  - Hakkında....
  Zoya çıplak ayağıyla bir patlama paketi fırlattı, Nazileri dağıttı ve ciyakladı:
  - Yerli...
  Augustina çıplak topuğuyla bir demet el bombası verdi, dışarı verdi:
  -Stalin!
  Ama Almanların dört kızı ve böyle tazıları var.
  88 mm uzun namlulu topla en yeni Panther-2 tankına oturdular.
  Gerda topunu ateşledi ve T-34'ü gövdenin dibine vurdu ve safir gözlerini kırparak cıvıldadı:
  - Hayır, sonuçta Tanrı Almanya'yı seviyor! Kesinlikle kazanacağız!
  Charlotte buna hemen razı oldu:
  - Kaybedemeyiz! Yakında Kalinin'e gideceğiz ve Moskova bir taş atımı mesafesinde olacak!
  Christina inci gibi kıskaçlarını açtı ve ciyakladı:
  - Hadi oraya gidelim, Vladivostok'a zaman olacak!
  Magda pişmanlıkla kaydetti:
  - Ve Japonlar neredeyse Amerikalılar tarafından yenildiler. Bu çok ciddi, neredeyse önemli bir müttefikimizi kaybettik.
  Gerda yeni bir Sovyet tankını devirdi ve gıcırdadı:
  - Onlarsız da yapabiliriz!
  Charlotte kıkırdadı ve belirtti:
  - Bebek gülümserse, belki her şey yoluna girer!
  Christina kafiyeli çıktı:
  - Bir gülümsemeden bir su aygırı patladı!
  Magda onu destekledi:
  - Kızın çok açgözlü bir ağzı var!
  Ve savaşçılar onu aldı ve kahkahayı patlattı. Köpüklü enerjileri var, diyebilir ve bolca!
  Gerda Sovyet araçlarına tekrar ateş etti ve bağırdı:
  - Gelecek yüzyıl bizim olacak!
  Charlotte da araya girdi ve onayladı:
  - Uzaya uçuşlar olacak!
  Christina bunu hemen onayladı:
  - Hadi uzaya uçalım!
  Magda bir bomba fırlatıcıdan ateş etti ve dışarı çıktı:
  - Bir yıldız uçağında oturmak!
  Gerda dilini çıkardı ve ciyakladı:
  - Yeni yüzyılda Üçüncü Reich imparatorluğu hüküm sürecek!
  Charlotte agresif bir sırıtışla onayladı:
  - Ve dördüncüsü de.
  Ondan sonra, güzellik tekrar Sovyet tankını çevirdi.
  İnci gibi dişlerle parıldayan bu şeytani savaşçı Christina ciyakladı:
  - Evet, yeni bir düzen olsun! Ve Büyük İmparatorluğa şan!
  Magda çılgın bir öfkeyle onayladı:
  - İmparatorluğa şan!
  Gerda tekrar ateş etti ve dedi ki:
  - Bize de şan!
  Ve görünüşe göre kız anladı.
  Gvozdanula ve Charlotte. Ve çok uygun. Yan tarafa bir Sovyet tankını deldim. Sonra cıvıldadı:
  - Yeni bir düzen için savaşıyoruz!
  Magda, rakiplerine ateş ederek ve vurarak onayladı:
  - Ve şüphesiz bunu başaracağız!
  Gerda tekrar çivilendi ve çok yerinde bir şekilde pes etti:
  - Büyük bir farkla başaracağız!
  Ve safir ve çok parlak gözlerle parıldıyordu.
  Charlotte da ateş etti, Rus arabasına çarptı ve bağırdı, bu turuncu saçlı bir şeytan:
  - Her şey sadece akrobasi olacak!
  Magda da çılgın bir öfkeyle ateş etti. T-34'ü parçaladı ve ciyakladı:
  - Ve gelecekteki mürettebat!
  Ancak burada kızların sorunları vardı. KV-14 ortaya çıktı. Araba çok büyük. Ve uzun namlulu 152 milimetrelik bir silahı var. Belki de içinden geçilecek bir Alman.
  Gerda gözlerini kıstı ve Charlotte'a sordu:
  - Bir bombacıyla kapatabilir misin?
  Kızıl saçlı cevap verdi:
  - Tabii ki bir şans var ... Ama bombacının doğruluğu yetersiz!
  Christina tutkuyla önerdi:
  - 88 grafikli makalemi deneyeyim mi?
  Gerda şüpheyle şunları söyledi:
  - Bu KV-14, geniş bir eğimde 100 mm ön zırha sahiptir. Onu alamazsın!
  Charlotte sırıttı ve belirtti:
  -Lanet olsun! Ve Rusların böyle bir tankı olmadığını düşündüm! Sadece söylentiler!
  Magda dedi ki:
  Ben de bir böcek olduğunu düşündüm! Ama görüyoruz ki öyle değil! Ve Rus namlusu çok uzun!
  Gerda, çıplak topuğunu zırhlı zemine vurarak şarkı söyledi:
  Korkmadan savaşacağız!
  Charlotte, ortağının tutumunu doğruladı:
  - Bir adım geri atılmayacağız!
  Christina şunları önerdi:
  - Peki ya namluya isabetli bir mermi isabeti ile bir Sovyet tankını devirirseniz?
  Gerda şüphelendi:
  - Bunu çok uzak bir mesafeden yapabilir misin?
  Christina onayladı:
  - Çıplak tabanlarıma bir çakmağın alevini getirirsen, çok iyi vurabilirim!
  Gerda cevap vermek yerine çakmağının üzerine tıkladı. Christina çıplak ayağını burktu ve çıplak, hafifçe sertleşmiş topuğu alevlerin ışığında parladı.
  Gerda kızın tabanına ateş getirdi. Yanık kokusu vardı. Izgara şiş kebap gibi çok hoş bir koku.
  Christina fısıldadı:
  - Ve ikinci topuğa!
  Sonra Magda ateşi yaktı. Her iki alev dili de şimdi çok güzel ve kızıl saçlı bir kızın çıplak tabanlarını yalıyordu.
  Sonra Charlotte ciyakladı ve göğüslerini açtı. Herhangi bir tören yapmadan, aldı ve kırmızı meme ucuyla joystick düğmesine bastı. Silah otomatik olarak ateşlendi.
  Kabuk kendi kendine uçtu ve etkileyici bir Sovyet makinesinin namlusuna indi.
  Dev bir filin uzun bir hortumu kesmesi gibi. Ezici bir darbe alan Sovyet tankı hareketi durdurdu. Sanki elinden bir kılıç çekilmişti.
  O şanslı fahişeler!
  Charlotte mutlu bir şekilde sırıtarak şarkı söyledi:
  - Sadece korku bize arkadaş verir! Sadece acı sizi çalışmaya motive eder!
  Gerda heyecanla ekledi:
  - Aptal suratlarınızı daha çok ezmek istiyorum!
  Üçüncü Reich'ın savaşçıları çok memnun görünüyordu!
  Ancak, küçük çocuklar bile Nazilere karşı savaştı. Erkekler ve kızlar Alman tanklarına, kundağı motorlu silahlara ve piyadelere doğaçlama patlayıcı paketler fırlattı.
  Öncüler çok cesurca savaştı. Faşist tutsaklığın ne demek olduğunu biliyorlardı.
  Örneğin, Marinka kızı Nazilerin pençesine düştü. Çıplak ayaklarını yağlayıp mangalın yanına yerleştirdiler. Alev dilleri, kızın uzun süre yalınayak yürümekten çıplak, sertleşmiş topuklarını neredeyse yalayacaktı. İşkence, tabanlar kabarcıklarla kaplanana kadar yaklaşık on beş dakika devam etti. Sonra kızın çıplak ayakları çözüldü. Ve yine sorular sordular. Çıplak vücuduma lastik hortumlarla vurdular.
  Sonra akıntıyı geçtiler... Marinka, sorgulama sırasında işkenceden on bilinç kaybı yaşadı. Sonra dinlenmesine izin verdiler. Çıplak ayaklar biraz seğirince tekrar yağ sürülür ve mangal tekrar kaldırılırdı. Bu tür işkenceler defalarca tekrarlanabilir. Ve akımla işkence yapın ve lastik hortumlarla kırbaçlayın.
  Marinka altı ay boyunca işkence gördü. Kör olana ve işkenceden griye dönene kadar. Sonra onu diri diri toprağa gömdüler. Bir kurşunu bile boşa harcamadı.
  Öncü Vasya, Naziler çıplak vücuduna kızgın telle kırbaçladılar.
  Sonra çıplak topuklar kızgın demir şeritlerle yakıldı. Çocuk bağırmaya dayanamadı, ama yine de yoldaşlarına ihanet etmedi.
  Naziler onu hidroklorik asit içinde canlı canlı eritti. Ve bu korkunç bir acı.
  Bu Fritz'ler öyle canavarlar ki... Komsomol üyesine demirle işkence yapıldı. Sonra bir rafa astılar, kaldırdılar ve yere attılar. Sonra kızgın bir levye ile yakmaya başladılar. Göğüsler forseps ile yırtıldı. Sonra burun tam anlamıyla kırmızı-sıcak pense ile yırtıldı.
  Kız işkenceden öldü... Bütün parmaklarını ve bacağını kırdılar. Başka bir Komsomol üyesi Anna, kazığa geçirildi. Ve öldüğünde meşalelerle yaktılar.
  Kısacası, Naziler ellerinden geldiğince ve istedikleri gibi alay ettiler. Herkese işkence ettiler ve işkence yaptılar.
  Natasha ve ekibi hala kuşatmada savaşıyordu. Kızlar savaşta çıplak, zarif bacaklarını kullanır ve el bombaları atardı. Fritz'in üstün güçleriyle savaştılar. Kendilerini çok cesurca tuttular ve geri adım atmayacaklardı.
  . BÖLÜM? 3.
  Hala devam eden bir rüyada başka bir gerçeklik...
  Rusya ile Taliban arasında savaş çıktı. İlk olarak, Taliban Tacikistan'a saldırdı. Aslında zaman uygun ve Orta Asya'da genişlemeye karar vermenin zamanı geldi.
  Ve Tacikistan ordusu zayıftı. Kısmen kaçarak, kısmen Taliban'a teslim olarak Taliban'ın darbeleri altında çöktü. Ve Taliban Rus üssüne saldırdı ve Ruslar dilsizleşti. Askerleri birkaç ülkeden transfer etmek ve cepheyi restore etmek zorunda kaldım.
  Kanlı ve acımasız savaşlar kaynamaya başladı.
  Ve kızlar öfkeyle savaşır
  Ortadoğu köyü yakınlarında ünlü dörtlü kavga ediyor.
  Natasha bir dönüş yapar ve çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atar.
  Afganları kırar ve ciyaklar:
  - Komünizm çağına şan!
  Zoya ayrıca düşmana ateş eder. Düşmanları biçer, çıplak ayak ve gıcırtılarla ölümcül bir güçle el bombası atar:
  - Anavatan için annemiz!
  Augustina, bir makineli tüfek patlamasıyla Afgan hattını tırpanladı. Çıplak topuğuyla yıkıcı bir limon fırlattı ve havladı:
  - SSCB için!
  Svetlana ayrıca düşmanı patlattı, birçok İslami savaşçıyı kesti ve ciyakladı:
  - Komünizm dünyası için!
  Ve ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla yıkıcı ve ölçülemez bir güçle bir ölüm armağanı nasıl atılır. Ve düşmanları iyice yırttı.
  Bu kızlar bir harika...
  Natasha, ilerleyen Afganları biçerken şunları söyledi:
  - Kelimenin tam anlamıyla çekirge gibi sokarlar!
  Ve kız yine çıplak topuğuyla düşmana bir el bombası attı. Ve hemen hemen düşmanları parçaladı.
  Zoya da iyi niyetli bir patlama ile İslam askerlerini vuruyor. Onları iyice biçer ve havlar:
  - Rusya için!
  Ve yine, çıplak ayakla, öldürücü bir ölüm hediyesi fırlatacak.
  Augustine, düşmana ateş ederek ve kelimenin tam anlamıyla Afganları biçerek, onları bir kültivatör gibi keserek ciyakladı:
  - Anavatan için!
  Düşmanları kesen ve İslami Taliban imparatorluğunun askerlerini gerçekten biçen ve onları höyüklerle deviren Svetlana, şunları yayınladı:
  - Anavatan ve yeni zaferler için!
  Ve yine, çıplak, yontulmuş bacaklarının parmaklarıyla nasıl ölümcül bir el bombası fırlatacağını.
  Kızlar tamamen dağıldılar. Ve Taliban ordusunun üstün sayılarını ezip geçtiler. Ve büyük dalgalar halinde geldiler.
  Elizabeth'in tankı ve mürettebatı üzerinde savaşın.
  Buradaki kızlar da tek bikinili ve yalınayak. Aynı zamanda çok iyi dövüşürler. Afganistan'ın tankları modası geçmiş ve Rus tanklarından daha kötü kalitede, ancak bunlardan epeyce var.
  İslam imparatorluğunun ustaları tahtadan bazı makineler yaptılar. Söylemem gereken şey çok ilerici.
  Elizabeth, çıplak ayak parmaklarını kullanarak bir el ateş ediyor ve bir Afgan tankını deliyor, ardından homurdanıyor:
  - Ben dünyanın en havalı kadınıyım!
  Ekaterina ayrıca çıplak topuğuyla tekme atıyor, düşmanı eziyor ve ciyaklıyor:
  - SSCB için!
  Elena hiç düşünmeden düşmana ateş edecek. Parçalayarak ve gıcırdatarak:
  - Komünizm için!
  Euphrosinia da düşmanı nasıl vurur. Afganların tankını kıracak ve gevezelik edecek:
  - Anavatan için sonuna kadar!
  Ve bunlar kızlar, sadece süperler. Böyle bir güç karşısında hiçbir güç duramaz. Ve onlar gerçekten en havalı savaşçılar ve tazılardır. Ve onlara kimse karşı çıkamaz.
  Ve eğer savaşmaya başlarlarsa, o zaman sadece hipermenlerin savaşı olacak.
  Ve Elizabeth çıplak ayak parmaklarının yardımıyla tekrar ateş edecek ve ciyaklayacak:
  - Yeni SSCB için!
  Ekaterina da sırayla düşmana ateş etti ve gıcırdıyordu:
  - Evet, Vladimir Putin en hafif tabirle çok iyi bir lider değil!
  Ve kız çıplak, yuvarlak topuğunu büktü.
  Elena, Afganları dövmeye devam etti ve cıvıldadı:
  - SSCB'de büyük komünizm için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla, özellikle yıkıcı ve öldürücü ekledi!
  Ve sonra Euphrosinia kızı nasıl darmadağın oluyor. Ve düşmanı parçalayın ve gıcırdatın:
  - Tanrıça Lada için!
  İşte onların savaş alanı.
  Ve savaşçı, rakipleri nasıl biçmeye başladıklarını ve Afganları yok ederek onlara nasıl merhamet göstermediklerini.
  Elizabeth ayrıca düşmana ateş etti ve ayrıca çıplak bir topuk kullandı ve şöyle dedi:
  - Sovyetler ülkesinde komünizm için!
  Ve işte o çok kavgacı ve savaşçı bir kadın.
  Afganlar şimdiden gökten dövülüyor.
  Anastasia Vedmakova savaşta çok ateşlidir. Ve herkesi ezer. Ve gökyüzünde Afgan uçaklarını düşürür ve karaya saldırır. Bu çok agresif bir kız.
  Ve gülerek şarkı söyledi:
  - Anavatanımız için tüm Taliban'ı öldürün!
  Akulina Orlova dişlerini göstererek onayladı:
  - Aslında, ruh SSCB'ye tırmanan bir iblis!
  Ve savaşçı başka bir Afgan uçağını düşürdü.
  Gökyüzünde ve karada İslami Taliban imparatorluğunun savaşçılarını yok eden Mirabela Magnetic, çıplak ayak parmaklarını kullanarak ciyakladı:
  - Anavatanımız için!
  İşte gökyüzünde savaşan bir üçlü. Ve Afganları büyük bir şiddetle dövüyor. Ve düşmanlar iyice yere serilir.
  Akulina Orlova çıplak topuğuyla düğmelere bastı ve bağırdı:
  Büyük ülkemiz için!
  Ve ortaklarına nasıl göz kırptığını.
  Ve yine Afganları devirir. Ve bunlar kızlarda çok agresif sıçramalar.
  Anastasia dişlerini göstererek gülümseyerek cıvıldayarak Afgan pilotlarını yere serdi:
  - Biz her orduyu yenebilecek savaşçılarız!
  Ve yine bir Afgan arabasını devirdi.
  Evet, buradaki kızlar İslam imparatorluğunun askerlerinin imhasını iyice üstlendiler. Ve çökerler...
  Alyonka da umutsuzca savaşıyor ve en iyi akrobasisini gösteriyor. Ve düşmanları modelmiş gibi yere serer.
  Ve Taliban tırmanmaya ve tırmanmaya devam ediyor. Ve çok sayıda öldürülüyorlar.
  Alenka, çıplak ayak parmaklarına ölümcül bir şey fırlattı ve şarkı söyledi:
  Biz beyaz kurtlarız!
  Anyuta bununla hemfikirdi, rakiplerini tören olmadan biçiyordu:
  - Ve biz dünyanın en iyisiyiz!
  Ayrıca çıplak topuğuyla bir el bombası verdi.
  Ve şimdi Alla da makineli tüfekler ateşliyor. Ve birçok Afganı ve kükremeyi bayıltır:
  - Komünizm çağına şan!
  Maria da Afganlara çok isabetli bir şekilde ateş ediyor. Ve onları iyice nakavt eder. Ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla da el bombası atıyor. Ve kükrer:
  - Svarog'a şan!
  Olympias ayrıca düşmanı büyük, ölümcül bir güçle vurur. İslam imparatorluğunun düşmanlarını biçer ve gıcırdıyor:
  - Komünizm çağında bütün dünya için!
  Ve yine kız dişlerini gösteriyor ve düşmana doğru bir şekilde ateş ediyor.
  Marusya da Afganlar üzerine karalamalar yapıyor. Ve kırmızı bir meme ucuyla bazuka düğmesine basar ve rakipleri bayıltır ve ciyaklar:
  - Büyük Rusya için!
  İşte kızlar.
  Ancak Matryona, Afganlar gibi, çıplak ayak parmaklarını kullanarak çarpıyor, düşmanı Taliban'dan eziyor ve ciyaklıyor:
  - Anavatan ve sonuna kadar özgürlük için!
  Bu kızlar gitti ve Afganlar nasıl dövüldü - sadece korku. Ve kelimenin tam anlamıyla, bunların toptan ve genel bir imhası var. Görünüşe göre Afganlar çok kötü bir gün geçiriyorlar.
  Alenka, Afganlara ateş ederek ve onları biçerek şunları kaydetti:
  - Burası benim vatanım!
  Ve çıplak topuğuyla, öldürücü bir imha armağanı nasıl boyun eğecek.
  İşte kızlar - hadi süper diyelim.
  Anyuta agresif bir şekilde Afganlara ateş ederek şunları kaydetti:
  - Komünizme şan!
  Alla ile dövüşerek, ateş ederek ve kırmızı meme ucunu bazukanın düğmelerine bastırarak gıcırdadı:
  - Kahramanlara şan!
  Ve Maria, düşmanı ölümcül bir güçle becererek, cıvıldadı:
  - En havalı Anavatan'a zafer!
  Olympias ekledi, düşmanları ezdi ve artan hız gösterdi:
  - En müreffeh ülkeye büyük zafer!
  Matryona, rakipleri oymak ve ateş ederken çıplak ayak parmaklarını kullanmak, onu aldı ve gıcırdıyordu:
  - Ve en havalı savaşçılara şan!
  Marusya, aynı zamanda düşmanların üzerine karalamalar yaparak ve kelimenin tam anlamıyla onları biçerek, sağır edici bir şekilde mırıldandı:
  - Ve SSCB de yüzyıllardır büyük bir zafer!
  Ve kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - İnsanlar mutlu olacak
  Sonsuza kadar mutluluk...
  Sovyet hükümeti -
  Güç harika!
  Ve savaşçılar ciğerlerinin zirvesinde gülecekler. Ve dişlerini gösteriyorlar.
  Alenka kocaman bir gülümsemeyle dedi ki:
  Anavatanımız için kalbimizi vereceğiz!
  Anyuta öfkeyle devam etti:
  - Ve durup kazanacağız!
  İşte onlar, diyelim ki, harika kızlar. Ve tam güçte savaşmayı gerçekten seviyorlar.
  Ve işte Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova savaşta.
  Oğlan ve kız yaklaşık on iki yaşındaki çocuklara benziyorlar ama aslında ölümsüz tetikçiler çok agresif bir şekilde savaşıyorlar. Hiçbir şeyin onların karşısında duramayacağını.
  Alenka, dişlerini göstererek ve rakiplerini Taliban'dan keserek gülümseyerek şarkı söyledi:
  Daha aydınlık yarınlar için savaşacağız!
  Anyuta, çıplak ayaklarıyla bombaları ateşleyip fırlatarak ekledi:
  - Ve zırhlı trenimiz hızlanmayı başardı!
  Kızıl saçlı Alla, zıplayarak ve kıvranarak göz kırparak ekledi:
  - Haydi öpüşelim!
  Oleg Rybachenko, kılıçlarıyla bir yel değirmeni çalıştırdı, Afganların kafalarını kesti ve gıcırdıyordu:
  - Anavatanımıza şan!
  Ve çocuk, çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir ölüm armağanını fırlattı.
  Kız ayrıca kelebek resepsiyonunu kılıçlarla kesti. Düşmanı kesip gıcırdattı:
  - Sovyet sistemine şan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla, düşmanları yok ederek imha hediyeleri de atacak.
  Ve düşmanı ezen çocuklar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - İnanıyorum ki tüm dünya uyanacak,
  Taliban'ın sonu gelecek...
  Güneş ışıl ışıl parlayacak
  Tüm kötü düşmanları parçalara ayıracağız!
  Çocuklar ve çok havalı savaşçılar. Ayrıca ıslık çalarak düşmanın üzerine sersemlemiş ve uyuşturulmuş bir karga bulutu indirirler. Ve son derece havalı.
  Afganları bir gülümsemeyle kesen Oleg Rybachenko, şunları kaydetti:
  - Bizimle tüm gezegenin gençliği,
  Dünya çapındaki inşaat ekibimiz!
  Ve çıplak topuğu olan çocuk, ölümün yıkıcı armağanına yenik düştü.
  İslami savaşçıları ezen Margarita Magnitnaya da dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Halk bütün ülkeyi komünizme doğru yürüyor!
  Ayrıca İslami safları nasıl kestiğini de. Ve bunun çok acımasız ve havalı olduğunu söylemeliyim.
  Bu arada, Taliban on dört yaşında bir çocuğu yakaladı. Onu soyup bir ağaca bağladılar. Ondan sonra, önce deriyi kana soyarak kırbaçladılar.
  Ardından gencin yaralarına tuz serpildi. Sonra ateşle kızartmaya başladılar ve çocuğun çıplak topuklarını yaktılar. Ve çok acımasızdı. Ve sonunda işkence
  çocuk ölümüne.
  Ve yine şiddetli savaşlar var ...
  Ve Taliban'ın mevzileri, uçak kullanan Rus saldırı uçakları tarafından vuruluyor. Ve burada Afganlar ve füzeler dövülüyor. Ve hepsi kramplardaki bir kurbağa gibi tırmanıyor ve tırmanıyor.
  Ve geride yığınla ceset kalır.
  Margarita bir gülümsemeyle şarkı söyledi:
  Daha aydınlık yarınlar için savaşacağız!
  Ve Afganları kesen Oleg Rybachenko havladı:
  - Anlamayı başardık!
  Ve çocuk yine çıplak parmaklarıyla ölümcül bir el bombası atacak.
  Ve bu Afganlar çok emin ve ünlü bir şekilde harmanlanıyor.
  Bu çocuklar gerçek canavarlar.
  Ve ölümsüz yaratıklar yalınayak savaşır ve rakipleri çok aktif olarak ezer.
  Ancak GDR'den bir tank da savaşa giriyor.
  Gerda ve ekibi, Afganlarla savaşa girer.
  Ve kız çıplak ayakları ve uğultularıyla ateş ediyor:
  - Komünizm fikirlerine şan!
  Peşinden ateş eden Charlotte doğruluyor:
  - Sovyet sisteminin fikirlerine şan!
  Çıplak ayak parmaklarıyla düşmana ateş eden Christina, çığlık atıyor:
  - Yeni parlak idealler için!
  Ve ayrıca düşmanı çok doğru bir şekilde vurur.
  Ve Afganlar bunu sermaye olarak alıyorlar.
  Ve Magda düşmana ateş eder ve dişlerini göstererek ciyaklar:
  - Anavatanımıza şan!
  Bir de çıplak ayak parmaklarıyla düşmanı nasıl dövdüğünü.
  Bunlar dövüşen kızlar, kabul edelim.
  Gerda, düşmana ateş ederek cıvıldadı:
  - Rusya ve sonuna kadar zafer için!
  Ve yine, bu sefer joystick düğmesine basarken kırmızı bir meme ucu kullanarak atıyor.
  İşte kızlar. Dişlek ve dişleri vardır ve herkesi düz bir şekilde yırtabilirler.
  Charlotte aldı ve dişlerini göstererek agresif bir şekilde şarkı söyledi:
  - Afrika korkunç, evet, evet. Evet!
  Afrika tehlikeli, evet, evet, evet!
  Kızlar gitmeyin - yürüyüşe Afrika'ya gidin!
  Christina, dişlerini göstererek ve rakibini döverek şöyle dedi:
  - Kızlar karanlıkta çıplak ayakla gitmeyin!
  ve çıplak bir topuk ile düşmana nasıl yenileceğini.
  İşte kadınlar - tüm kadınlar kadınlar!
  Ve Afganlar acımasızca vuruluyor ve yok ediliyor.
  Düşmana ateş eden ve kelimenin tam anlamıyla onu uzaklaştıran Magda, agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Dünyanın en güçlüsü benim!
  Ve ayrıca çıplak ayak yardımı ile nasıl tokat atılır. İşte kız.
  Bunun sadece ultra olduğunu söylemeliyim!
  İşte kızlar, Taliban'ı nasıl ele geçirdikleri ve çekiçlerle dövdükleri.
  Ve Taliban bir Rus Komsomol üyesine işkence yaptı. Önce çıplak soyundu. Sonra su dökmeye başladılar. Önce sıcak - kaynar su, sonra soğuk. Sonra sıcak tel ile dövmeye başladılar.
  Ve çok acımasızdı. Ve sonra tekrar işkence ve kızın çıplak topuklarına bir ışık. Ve ağır işkence gördü. Ve neden daha acı verici olan asit döktüler.
  Ve kız da ölümüne işkence gördü.
  Sonra iskeletini alıp altınla kapladılar ve herkesin görmesi için astılar. Ve son derece acımasızdı.
  Bu, Taliban'ın gösterdiği türden bir güç. Ve böyle bir ülke ile rekabet etmeye çalışın. Ama kızlar çocuk sahibi olmak istiyor. Ve midelerini kestiler. Ve çok acımasızlar.
  Diğer şeyler arasındaki kavgalar, yeraltı dünyasının alevleri gibi yanar.
  Oleg Rybachenko, rakipleri keserek şarkı söyledi:
  - Komünizm çağına şan!
  Ve çocuk yine çıplak ayaklarıyla ölüm saçan ölüm hediyesini fırlatacak.
  Afganları kesen Margarita Korshunova ciyakladı:
  - SSCB için!
  Ve çıplak ayak parmaklarını fırlatacak, bu toplu ölüm getiriyor. Evet, kimse böyle kızlara karşı koyamaz.
  Oğlan ve kız tam ve öfkeli bir heyecan ve savaş yükü içinde.
  Afganları kılıçlarla kesen Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - getirdim, getirdim,
  Beni aldı!
  sadece bir atın üzerine oturacağım
  Ve şans beni bekliyor!
  Ve çocuk gülecek ve yine düşmanı alıp doğrayacak.
  Ve işte buradalar, Margarita ile birlikte nasıl ıslık çalıyorlar. Ve Afganların başlarına bir sürü sersemlemiş karga düşecek. Sadece harika olduğunu söyleyelim.
  Margarita Korshunova tweetledi:
  - Dünyanın en güçlüsü benim, düşmanları tuvalette yok edeceğim!
  Ve ortağına göz kırp.
  Ve Afganların üstün güçleri sönmeye başladı.
  Oleg Rybachenko nihayet çıplak topuğuyla düğmeye bastı. Ve akıntı vurdu, hemen birçok Taliban askerini iskelete dönüştürdü. Ve not edilmelidir - katil.
  Terminatör Çocuk şarkı söyledi:
  -Dünyamız ünlü olsun!
  Ve nasıl ıslık çalıyor, dişlerini gösteriyor.
  İşte çocuk. Ve gerçekten çok mücadeleci.
  Bir de Afganları vuran Sovyet füzeleri var. Ve ciddi şekilde vurulurlar. Ve birçok savaşçı öldürüldü.
  Tamara ve Veronika, iğneler ve toplarla ölümcül füzeleri hedef alır ve patlar. Ve birçok Afgan hemen öldürülüyor. Ve bu çok acımasız.
  Kızlar şu anda sığınakta, çıplak ayaklarıyla beton levhalara basıyorlar. Ve düşmana ölümcül kuvvet saldırıları başlat, tamamen yok et.
  Bu kızlar bir harika.
  Tamara ateşler ve kükrer:
  - Büyük SSCB ve lideri Stalin bizimle!
  Veronica da bunu doğruluyor:
  Hadi Taliban'ın kıçına tekmeyi basalım!
  Ayrıca düşmana nasıl ateş edileceğini de. Ve bunu çok zorlaştıracak. Kızlar öldürmeyi sever - işte kızlar.
  Veronica bir keresinde bir soru sordu:
  iki kere iki beş nedir?
  Tamara gülerek cevap verdi:
  - Dört buçuk!
  Ve çok esprili bir ifade olduğu ortaya çıktı.
  Buradaki kızlar çok gergin.
  Natasha ve ekibi de Afganlara ateş ediyor. Büyük ölçüde öldürülürler ve kükrerler:
  -Komünizm yüceltilsin!
  Ve dil gösterecek!
  Ve sonra ayrıca çıplak bir topuk ile, onu nasıl alacağını ve özellikle pes edeceğini.
  Bu bir kız, bütün kızlar kız.
  Ve ölçülemeyecek kadar zorlu.
  Svetlana, Afganlara karalamalar yaparak öfkeyle şarkı söyledi.
  Ve yıldızlı tepelerde, dağ sessizliği,
  Deniz dalgasında ve öfkeli ateşte,
  Ve öfkeli ve öfkeli ateşte!
  Ve sonra Zoya umutsuzca düşmana ateş eder.
  Bunlar kızlar - çok gösterişli.
  Ve Augustina rakiplerini eziyor ve ciğerlerinin tepesinde kükrüyor:
  - Anavatanımız için, SSCB'nin görkemi için!
  Ve burada elbette Çin böyle bir takıma direnemez.
  Ve kızlar, elbette, çok gösterişli ve yetenekli.
  Tek bir numara onlara karşı işe yaramaz.
  Natasha, başka bir Afgan hattını biçerek cıvıldadı:
  - Dünyanın en güçlüsü benim ve hepinizi tuvalette öldüreceğim!
  Ve yine, çıplak ayakla, patlayıcı bir ölümcül güç paketi fırlatacak.
  Augustine, bu dövüş gücünün kızı, cıvıl cıvıl:
  - Komünizm zamanlarına şan!
  Ve ayrıca zümrüt gözleriyle göz kırpıyor.
  Svetlana savaşta çok agresif. Afganları ezer ve cıvıltıları:
  - Komünist zafer zamanlarına şan!
  İşte kızlar...
  Ve Stalenida daha fazla uzatmadan Afganları yok ediyor.
  Sanki gerçekten bir jet avcı tırpanı varmış gibi onları biçiyor.
  Bu bir kız, tüm kızlar için bir kız!
  Steelenida, Afganları ezerek ve çıplak ayaklarıyla ölümcül ölüm hediyeleri fırlatarak, diye mırıldandı:
  - Anavatanımıza şan - SSCB! Putin'in Rusya'sı - hayır!
  Ve yine kız, düşmanı vahşi bir güçle dövüyor. İşte burada, savaşıyor ve savaşçı gibi.
  Victoria, düşmanlara ateş ederek gülümseyerek şöyle diyor:
  - SSCB'yi büyük zafer bekliyor!
  Steele başını salladı.
  - Evet, bekliyor!
  Ve ateş ederken, diye düşündü. Bazı yönlerden, bu, düşmanın SSCB'yi sürpriz bir şekilde yakalayamaması dışında, Vatanseverlik Savaşı'nı andırıyor. Ve ani bir darbe üzerine yapılan bahis kendini haklı çıkarmadı.
  Ama çok fazla Afgan var. İlerliyorlar, kelimenin tam anlamıyla Rus mevzilerine ceset atıyorlar. Ve bu onların çılgınca ve vahşi taktiğidir. Ve kayıplarını düşünmezler,
  ve insanlar pratikte korunmaz. Yani bunlarla deneyin, yapabilirsiniz.
  Stalenida çıplak topuğuyla bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - SSCB adına!
  Ve çok keskin dişlerini gösterdi.
  Victoria onunla hemfikirdi:
  - Liderler gelir ve gider, ancak SSCB kalır!
  Stalenida heyecanla cıvıldadı:
  - SSCB sonsuza kadar bizimle!
  Düşmanlara ateş ediyormuş gibi ateş eden ve düşmanı deviren Seraphim, şunları verecektir:
  - Klasik bir güç olacağız!
  Ve ayrıca çıplak ayak gibi bir kız, tam bir yıkım hediyesi sunacak.
  Victoria şarkı söyledi:
  - Komünizm ülkeme şan!
  Seraphim bunu hemen onayladı:
  - Komünizm ışık ve refahtır!
  Ve Afganları yok etmek için tekrar vermek.
  Gerda ayrıca çok agresif bir şekilde savaşır. Ve en yüksek sınıfını gösteriyor.
  Ama Gerda'ya karşı gerçek bir numara yok.
  Bu, tüm evrenin hayalini veren bir kız.
  Ve alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Dünyama şan ve biz tüm evrendeyiz!
  Ve yine, çıplak ayak parmaklarıyla, güzellik, ölüm ve yok oluşun ölümcül bir hediyesini içeri alacak. Açıkça söyleyelim - ihtiyacın olan şey kız.
  Gerda tüm savaş setini vurdu ve şimdi geri dönüyor.
  Birçok Afgan'ı öldüren ünlü Alman dördü sır saklıyor.
  Şey, patatesleri kestiler.
  Çıplak parmaklarıyla bir deste iskambil kağıdı tutan Charlotte sert bir şekilde belirtti:
  - Şimdi Taliban'la savaştayız ve Ruslarla savaştayken!
  Gerda onaylayarak ve şiddetle başını salladı:
  - Evet, öyle bir zaman vardı. Ve sonra kazanamadık! Christina, katılıyor musun?
  Christina kendinden emin bir tavırla, kartı çıplak ayaklarıyla fırlattı:
  Bu erkeklerin suçu! Dövüş nitelikleri göstermediler!
  Magda onayladı:
  - Evet, erkekler! Daha fazla kadın savaşırsa, o zaman gerçek bir başarı şansımız olur!
  Gerda başıyla onayladı.
  - Çıplak ayaklı kız ve hatta kırmızı meme uçlarıyla - bu süper!
  Charlotte mantıksal olarak buna katıldı:
  - Evet, yalınayak kızlar, bu muazzam bir şey!
  Ve savaşçılar kart atmaya devam etti.
  Stalenida, Afganlara ateş ederken agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Doğrudan düşmanları vuracağız!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla kız bir el bombası atacak. Ve yıkıcı.
  Victoria kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir yanda Tanrı olmasa da, diğer yanda O bizimle!
  Viola, hatta Afganlar için kuyruk bile onları biçti ve doğruladı:
  - Tanrı bizimle olsun! Ve devasa güçler!
  Ve kızlar nasıl güleceklerini ve dillerini göstereceklerini.
  Alina ayrıca düşmana vuracak, onu devasa bir şekilde biçecek ve gıcırdatacak:
  - Ben en çok savaşan bebeğim!
  Ve ayrıca, ölümcül bir güç gibi, çıplak ayaklarıyla onu alacak ve fırlatacaktır.
  Bunlar öldürmeyi seven kızlar. Çok fazla insanlık dışı güçleri var.
  Steelenida saldırganlıkla şarkı söyledi:
  - Gücümüz komünizmde,
  Hayat ve kalp ver
  Biz kutsal Vatanımız,
  Dik duralım ve kazanalım!
  İşte böyle bir kızdı. Harika olduğunu söyleyelim. Ve çok militan.
  Victoria tweet attı:
  - Bilge kralın olduğu SSCB için!
  Ve savaşçı dilini gösterdi ve rakiplerine göz kırptı.
  İşte kızlar...
  Alenka ayrıca düşmanlarla güvenle savaşır ve inanılmaz sıçramalar gösterir.
  Ve aynı zamanda kız ciğerlerinin tepesinde kükrer:
  - Süper bir bayanım var!
  Ve inci gibi dişlerini gösteriyor.
  Anyuta düşmana ateş eder, onu öldürücü bir güçle ezer, parçalara ayırır ve kükrer:
  - Hiper kızım var!
  . BÖLÜM? dört.
  Ve çıplak ayak parmakları şok edici bir ölüm hediyesi veriyor!
  Ve Alla ile savaşmak da savaşta. Ve böylece Afganları dövüyor.
  Ve kız hala ciyaklarken:
  - Komünizm zamanlarına şan!
  Ve yine, bir düşman olarak, tamamen ölümcül bir şey başlayacak.
  Ve birçok Afgan parçalanacak.
  İslam imparatorluğunun askerlerini karalayan Maria, şunları aldı ve kaydetti:
  - Peki ormanda kimi bulacağız?
  Ve ona bir makineli tüfek hediyesi ile nasıl vuracağını. İşte burada, ne kadar savaşçı ve güzel bir savaşçı.
  Olympias düşmana ateş eder. Ve bunu son derece iyi yapıyor.
  Ve dişlerini gösterir ve kükrer:
  - Komünizm zamanlarına şan!
  Marusya saldırganca fark etti, düşmanları ezdi ve çıplak bıçak parmaklarıyla ölümcül el bombaları fırlattı:
  - Yeni genel sekretere şan!
  Matrena Afganları dövdü ve şöyle dedi:
  -Keşke eşcinsel değilse!
  Alenka, düşmanlara ateş ederek aldı ve cıvıldadı:
  - Büyük komünizm için!
  Ve yine, Afganların üzerine öldürücü bir ateş patlaması olarak. O bir dövüş güzeli. Ve çok çekiciliği var.
  Anyuta, aynı zamanda düşmana ateş ederek ve onu biçerek ciyakladı:
  - Rusya için!
  Ve çıplak bir topuk ile, Taliban'a nasıl yenilir. Bu kız gerçekten harika.
  Kızıl saçlı Alla, rakiplerini eziyor ve ciğerlerinin tepesinde kükrüyor:
  - Ben bayan hiperim!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana nasıl öldürücü bir ölüm fırlatacağını.
  İşte o bir kız - diyelim ki ultra var!
  Çok güzel Maria, düşmana ateş ederek cooed:
  - Bir mega sınıfım var!
  Ve yine düşmana çıplak ve çok yuvarlak pembe bir topuğuyla saldırır.
  Afganları katlederek ve Taliban İslam İmparatorluğu'nun savaşçılarından bir dağ ceset yığarak kutlanan Olympias:
  - Ben en yüksek sınıfım!
  Ve o da ayaklarını çıplak parmakla fırlatacak, temelde ve benzersiz bir şekilde öldürücü bir şey. İşte bir kız - tüm kızlar - bir kız!
  Marusya da çöker ve cıvıldayarak Afganları öldürür:
  - Düşmanları yok edeceğim! Gerçek bir tımarhane olacak!
  Ve kız alacak ve gülecek.
  Ve joystick düğmesine basarken kırmızı bir meme ucuyla. Ve çok ölümcül bir şeyle rakiplerine saldırıyor.
  Matrena ayrıca Afganları dövmeye başladı ve şunları söyledi:
  - Komünizmin şafağı şerefine!
  Ve çıplak topuğu herkesi düşman gibi ıslatacak. İşte burada, ne güzel bir kız. Ve onlar kız, diyelim ki - süper sınıf.
  Ya da belki Giga, hatta TETRA!
  Bunlar kızlar ve ben Afganları iyice kestim. Ve bu genellikle bir süper sınıftır.
  Alyonka aldı ve dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Dünyanın en güçlüsü benim! Ve iki artı iki dört!
  Ve düşmanı nasıl çok isabetli bir şekilde vurduğunu. Ve başka bir Taliban'ı parçalara ayıracak.
  Ve bu kızın böyle fantezileri var. Ama Taliban bir şeyler yapıyor.
  Burada bir kıza işkence ediyorlar. Ve kamçı ile nasıl işliyorlar. Ve sonra dikenli tel. Sonra da kızgın demirle topuklarını yakacaklar. Ve kız çok memnun.
  Ve yazılı bir güzellik olmak istiyor.
  Alenka şarkı söyledi:
  - En havalı SSCB'nin büyük komünizmi için!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla düşmana bir el bombası atacak.
  Ve gerçekten harika.
  Anyuta, düşmana ateş ederek de kükrer:
  Komünizm ne kadar büyük!
  Ve iyi niyetli bir çizgiyle Afganları biçiyor. İşte harika güzellikte bir kız.
  Ve çıplak topuğu yenik düştü, bir imha hediyesi.
  Kızıl saçlı Alla da savaşlarda çok agresif. Ve düşmanları vahşi bir öfkeyle nasıl ezeceğinizi. Ve kendini muazzam bir aktiviteyle karalıyor.
  Ve çıplak ayaklarıyla ölümcül bir güçle ölüm hediyeleri fırlatır.
  Bu bir kız - sadece süper bir sınıfı var!
  Bütün bunlar, çok büyük başarılara sahip kız gibi yalınayak ordu.
  Afganlar hakkında yazan Maria şunları kaydetti:
  -En büyük güç bizim ve en üst sınıf!
  Sonra savaşçı göz kırptı.
  Ve kırmızı bir meme ucuyla bazukanın düğmesine bastı. Ve bu onun en yüksek pilotu ve bacakların karelerinin toplamının gerçek yapısı.
  Olympias, düşmanı ezerek mırıldandı:
  - Evrendeki en iyi zaferler için!
  Ve çıplak ayakla, düşmana nasıl bir imha hediyesi gönderilir. Ve gerçekten de tıpkı bir eylem gibi oluyor - gücün ötesinde!
  Kızların son derece kavgacı oldukları söylenmelidir. Ve eğer bir şey yaparlarsa, o zaman insanlar yüzyıllarca mutlu olacaklardır. Ve çok fazla neşe ve gerçek kozmik parlaklığa sahipler.
  İşte savaşçılar - en yüksek akrobasi.
  Afganları ezen Marusya, onu aldı ve vyaknula:
  - Evinize barış!
  Ve yine ayak parmaklarıyla öldürücü bir ölüm hediyesi fırlattı ve düşmanları paramparça etti.
  Matryona ayrıca Afgan birliklerini de vurdu. Taliban'ı yırttı ve bağırdı:
  - Gezegendeki en büyük sosyalizm için!
  Ve gözleri parlıyor.
  Evet, bu pozisyonların en yüksek bombardımanı.
  Ve Afganlar muazzam hasar alıyor, ama yine de herkes tırmanıyor ve tırmanıyor. Ve muazzam insan kaynaklarına sahipler. Ki asla bitmeyecek gibi.
  Ve her şey bir dalga ve sürekli bir akış halinde akar.
  Alyonka, çıplak dişlerinde kocaman bir gülümsemeyle şarkı söyledi:
  - Komünizm çağına ve Rus çarlarına şan!
  Ve çıplak ayaklarıyla yine ölüm ve yıkımın canice hediyesini fırlattı.
  Ve kız sağır bir şekilde dişlerini gösterdi (evet, dişlerini sağır bir şekilde gösterebilirsin!), aldı ve bağırdı:
  - Güçlü hükümdar,
  zafer için saltanat
  Bizim şanımız için...
  Düşman korkusuyla saltanat
  Ortodoks kral,
  Şan için, şanımız için hüküm sür!
  Anyuta gülerek belirtti:
  - Şu sözleri kaçırdın: Tanrı kralı korusun!
  Alenka buna hemen razı oldu:
  - Evet, özledim! Ama bu, ne yazık ki, verilen!
  Maria, çok havalı bir kızın gülümsemesiyle şunları söyledi:
  - Çar babası gitti ve onun yerine Lenin'in işi!
  Kızıl saçlı Alla, Afganları biçerek cıvıldadı:
  - Lenin ölse de, Lenin davası yaşıyor!
  Olimpiyatlar mantıksal olarak buna itiraz etti:
  - Lenin ölümsüzdür!
  Zümrüt gözlerini kırpıştırdı.
  Yani burada özellikle Taliban ile savaşabilen harika kızları hemen görebilirsiniz. Ve genel olarak, güçleri devasa kozmik güç olarak not edilmelidir.
  Marusya bir gülümsemeyle düşmanlara ateş ederek kaydetti:
  - Çar geri dönecek ve Lenin yaşayacak!
  Matryona bu konuda hemfikirdi:
  - Tabiki olacak! Lenin'e şan!
  Alenka gülümseyerek devam etti:
  - Ve Çar II. Nicholas! Tüm kahramanlara zafer!
  Anyuta bu konuda hemfikirdi:
  - Tüm kahramanlara şan!
  Ve kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Rusya'ya zafer, zafer ...
  Tanklar ileri atılıyor ....
  kırmızı bayraklı askerler
  Selamlar Rus halkı!
  Vladimir-Mikhail Gorbaçov-Putin sonunda uyandı. Ve çok uzun süre uyudu.
  Artık devlet işleriyle ilgilenmemiz gerekiyor.
  Ve Vladimir-Mikhail maiyetine şunları söyledi:
  - Demokratikleşme ve glasnost konusunda çok aceleciyiz. Buna ihtiyacımız yok, aksine vidaları sıkmalı ve işleri düzene sokmalıyız. Sarhoşlukla başka şekillerde savaşacağız. Alkol üretimi azaltılmamalıdır.
  Moonshine demleme için cezai sorumluluğun güçlendirilmesi de gereklidir. Ve silahlı kuvvetlerin finansmanını artırın. Özellikle bilim ve askeri teknoloji geliştirme.
  Mihail-Vladimir ayrıca Afganistan'daki Sovyet birliklerinin sayısını artırma emri verdi. Ve kesin bir zafer kazanmak için oradaki savaşı yoğunlaştırın. Mücahidlere karşı savaş uçaklarının aktif olarak kullanılması ve daha fazla bombalanması emri de verildi.
  Ve tabii ki diğer talimatlar.
  Bütün bunlar Politbüro ve genel kurul aracılığıyla yapılmalıydı. Görüşmede özellikle yeni bir anayasa yapma zamanının gelip gelmediğine değinildi. Ama çok hızlı değil.
  Bu arada, pozisyonları güçlendirmeye devam etmek gerekiyordu. Özellikle Yeltsin'i kaldırın. Ya da daha iyisi, hapse girin. Kokmamak için.
  Ve genel olarak, demokrasi oyununu bitirmenin zamanı geldi.
  Vladimir-Mikhail diktatör olmaya karar verdi. Özellikle işe geç kalmaktan dolayı cezai sorumluluk yürütmek. Burada birçok insan hapse girmek zorunda.
  Ama elbette bu da hepsi değil, ama başlangıç için yeterli.
  Bu arada uyuyabilir ve agresif bir şeyin rüya görmesine izin verebilirsiniz;
  Ve Afganistan'da Mücahidlerle çok acımasız ve kanlı savaşlar devam etti.
  Rusya ve Afganistan arasındaki savaş tüm hızlarda yapıldı...
  Natasha İslam İmparatorluğu'nun askerlerine ateş etti, kelimenin tam anlamıyla onları biçti ve şarkı söyledi...
  Güneş her zaman olsun
  Cennet hep olsun...
  Her zaman bir anne olsun -
  Her zaman olabilir miyim!
  Ve kız, çıplak ayaklarıyla Afganlara öldürücü bir el bombası fırlatacak. Ve İslam imparatorluğunun savaşçı kitlesi parçalanacak.
  Zoya ayrıca ateş eder ve şarkı söyler:
  - Yücel, yüceltil, sen bizim Dünyamızsın!
  Yerli ormanlarımız ve tarlalarımız!
  Yüce Allah'ın adıyla,
  Siz bizim sevgili, kutsal ailemizsiniz!
  Çıplak ayak parmaklarıyla da Taliban'a ölümcül bir şey fırlatacak.
  Evet, İslami Taliban imparatorluğunun askerleri ciddi bir sorunla karşı karşıya kaldı.
  Kızıl saçlı Augustine, Taliban'ı biçmeye devam etti ve saflarını biçerek cıvıldadı:
  - Dünyanın en güçlüsü benim!
  Ve öldürücü gücün çıplak ayak parmaklarıyla nasıl bir ölüm armağanı savurarak düşmanları paramparça ettiğini.
  Ve Svetlana ayrıca düşmanlara ölümcül bir şey eklemeye ve vücudu yok etmeye karar verdi.
  Ve sonra mırıldanır:
  - Anavatanıma şan!
  Ve o da, çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir güçle bir imha armağanı fırlatacak.
  Bu kızlar sadece korkunç.
  Savaşçılar Afganistan'ı ele geçirdi ve İslam imparatorluğundan cipsler uçuyor.
  Afganlara ateş eden ve onları biçen Natasha, şunları kaydetti:
  - Tanrı'yı Svarog adıyla öveceğiz!
  Ve çıplak ayakla, öldürücü bir imha armağanının nasıl başlatılacağı.
  Kızlar gerçekten en yüksek akrobasi göstergesidir.
  Zoya kırmızı meme ucuyla bazuka düğmesine bastı, Taliban'a vurdu ve ciyakladı:
  - SSCB için!
  Augustine de İslam birliklerini ele geçirecek ve onlara saldıracak. Ve Afganların maskesi parçalanıp gıcırdatacak:
  - Ama eskisi gibi yaşamak ama Brejnev'e göre yaşamak!
  Ben aptalım, ben aptalım, yapamam!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla yine son derece ölümcül bir şey fırlatacak. İşte kız.
  Ve Svetlana da savaşta çok dövüşen bir velet. Ve umutsuzca savaşır. Ve Taliban'ın İslam imparatorluğundan ilerleyen bir militan kitlesini kesebilir.
  Ve kız kükredi:
  - Komünizm Svarog'a şan!
  Ve diğerleri onaylıyor:
  - Komünizme şan!
  Elizabeth düşmana ateş eder. Ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanır. Rakiplerini delip geçebilecek iyi bir tankı var. Ve bu kız söylenmeli, sadece
  süper sınıf.
  Ve ateş eder ve düşmanlara saldırır.
  Ve şarkı söylüyor:
  - Komünizmin ölümsüz fikirlerinin zaferinde,
  Ülkemizin geleceğini görüyoruz...
  Ve Anavatanımızın kızıl bayrağı,
  Her zaman özverili bir şekilde sadık kalacağız!
  Ekaterina ayrıca düşmana ateş eder, onu baştan aşağı vurur ve araba kulelerini kırar. Sonra çığlık atıyor:
  - Komünizm Lada'ya şan!
  Ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanır.
  Elena da Afganlara ateş ediyor. İslam imparatorluğunu harmanlamak. Onu baştan aşağı vurur ve ciyaklar:
  - Davamız haklı!
  Ve Euphrosinia ayrıca düşmanlara çok isabetli bir şekilde vurur. Ve şarkı söylüyor:
  - Harika fikirler adına! Kötü adam yenilecek!
  Ayrıca ortaklarına nasıl göz kırptığını da.
  Ve Elizabeth'in tankı nasıl zıplayacak. Afgan birliklerini de yok edelim. Ve vahşiydi.
  Kızlar şarkı söyledi ve kükredi:
  - Dünyanın en güçlüsü biziz!
  Ve yine çok isabetli atışlar yaptılar.
  Bunlar kızlardı - ihtiyacınız olan şey!
  Ve düşman Afganları ünlü bir şekilde dövdüler.
  Burada gökyüzünde, kızlar da Taliban'a verdi.
  Anastasia Vedmakova, uçakları düşürerek yer hedeflerine geçti. Onları ezdi ve ciyakladı:
  - Biz kızlar cesuruz, cesuruz. cesur,
  Çok tatlı kıvırcık erkeklerimiz var!
  Onları sıcak öğütürüz
  Ve sonra sol omzunun üzerinden tükürdük!
  Akulina Orlova, lanet olası rakipler şunları yayınladı:
  - Yoldayken!
  Ve Afganları çıplak ayakla yere serdi.
  Mirabela Magnetic ayrıca Taliban birliklerini de yere serdi ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Birçok zafer olacak!
  Ve çıplak ayak parmakları hareket etmeye başladı.
  Bunlar kızlardı - sadece süper sınıf!
  Alenka ve ekibi Taliban'la savaştı. Ve çok karizmatik görünüyordu.
  Kızlar savunmayı korudu ve İslam İmparatorluğu'nun ilerleyen askerlerine çıplak ayaklarıyla yıkım hediyeleri attı.
  Alenka, çıplak topuğuyla bir imha armağanı verdi ve şarkı söyledi:
  - Alek, mutluluk gözyaşları döküyor!
  Anyuta çıplak ayak parmaklarıyla ölüm hediyelerini fırlattı ve ciyakladı:
  - Ruhu nasıl arp söylüyor!
  Alla da kırmızı meme ucunu bazukanın düğmesine basarak dövdü ve dışarı çıktı:
  - Damla, damla, damla ve Alenka'nın mavi gözleri, mızrağın üzerine yaşlar düşüyor!
  Maria çıplak ayaklarının yardımıyla tekme attı ve ciyakladı:
  - Tam mızrağın üzerinde! Ve anne!
  Olympias da nasıl gülecek ve inci gibi dişlerini gösterecek.
  Nadir güzellikte ve çekicilikte bir kızdır.
  Aynı zamanda, savaşçı kıkırdar ve ciyaklar:
  - Komünizmin krallarına şan!
  Ve çıplak topuğuyla ölümün ölümcül hediyesine yenik düşecek.
  Marusya da savaşmaya heveslidir...
  Ve makineli tüfeklerden büyük bir şiddetle Afganlara karalıyor. Ve çıplak topuğuyla ölüm hediyeleri fırlatır.
  Ve dedi ki:
  - Büyük komünizm için!
  Matryona ayrıca İslam imparatorluğunun savaşçılarını da yener. Onları büyük bir yoğunlukla biçer. Ve göz kırparak haykırır:
  - Olağanüstü zaferler için!
  Alenka, düşmanı biçerek agresif bir şekilde ilan ediyor:
  - Rusya'mız ilk ve harika!
  Ayrıca çıplak ayağıyla öldürücü bir imha armağanı fırlatır.
  Anyuta, Afgan askerlerinin saflarını keserken kıkırdayarak şunları söylüyor:
  - Kızıl Ordu'ya zafer!
  Ve yine düşmana fırlatır, öldürücü bir imha hediyesi.
  Ve Allah düşmanları yok etmeye başlayacaktır. Ayrıca çıplak ayak parmakları düşmanları iyice ezer.
  Ve çıplak ayakla atılan ölüm armağanı uçar.
  Maria da savaşta çok savaşan bir kızdır. Ve atışları çok isabetli ve düşmanı garanti ile vuruyor.
  Ve bu kız aynı zamanda bir dövüş karakteri.
  Kendini vurur ve ciyaklar:
  - Komünizm çağına şan!
  Olympias düşmana ateş eder. Afganları biçiyor ve gülümseyerek diyor ki:
  - Anavatanımıza şan!
  Ve yine, hadi Taliban'ı dövelim.
  Ve rakiplere ölüm hediyeleri atmak için çıplak parmaklarla.
  Bunlar Kızıl'daki kızlar, daha doğrusu Rus ordusu.
  Ve düşmana ateş ediyorlar, özellikle onu vurdular.
  Marusya da düşmana ateş ediyor. Ve bunu çok iyi yapıyor.
  Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - CPSU'ya zafer! Klychkov'a şan!
  Ve mor gözlerle göz kırpıyor.
  Ve yine çıplak ayakla bir yıkım armağanı atar. Bu kız bir harika.
  Marusya güzel ve neredeyse çıplak.
  Matrena da düşmana ateş ediyor ve çok isabetli. Ona çarpıyor ve dişlerini göstererek gıcırdıyor:
  - Cennet ve Dünya - aşkım!
  Ve ayrıca kız, bacaklarının çıplak topuğu yardımıyla düşmanı nasıl ıslatacağını.
  Kızlar öldürmeyi sever - bunlar kızlar!
  Stalenida da Taliban'a karşı yoğun bir şekilde savaşıyor.
  Ve bu kız İslam İmparatorluğu'nun askerlerine roket fırlatacak. Ve bir sürü esmer sakallı askeri nasıl da parçalayacak. Bu bir kız - hadi ihtiyacımız olanı söyleyelim.
  Steelenida şöyle seslendi:
  - Anavatan için - SSCB!
  Veronica ayrıca düşmanlarla umutsuzca savaşır. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül ölüm hediyeleri fırlatır.
  Ve kız ciyaklarken:
  - Büyük komünizm için!
  Victoria savaşıyor. Çıplak, bronzlaşmış bacaklarını fırlatıcıya bastırdı ve Afganları nasıl dövdüğünü. Onları parçalara ayırdı ve havladı:
  - Vatanıma güvenin!
  Ve düşman üzerinde bir patlama olarak Seraphim. Çinlilerin kütlesini nasıl yatıracak ve yok edecek, havlayacak:
  - Anavatanımız için!
  Bu kızlar sadece bir mucize.
  Oleg Rybachenko, bu ölümsüz çocuk da kızlarla kavga ediyor. O gerçek ve dünyanın en havalı dövüşçüsü.
  Çocuk, Afgan askerlerini kılıçla kesiyor ve çocukların bacaklarının çıplak parmaklarıyla onlara hediyeler fırlatıyor.
  Ve şarkı söylerken:
  - Kale yoldaysa,
  Düşman inşa etti...
  Arkadan atlamak gerekiyor -
  Onu ateş etmeden al!
  Ve yine oğlan ve kız, onunla birlikte, Margarita nasıl ıslık çalıyorlar.
  Ve kalp krizi geçiren kargalar Afgan askerlerinin başlarına düşer.
  Margarita Korshunova, Taliban'ı kılıçla kesiyor, bu atılgan kız ciyaklıyor:
  - Komünizmin krallarına şan!
  Ve yine çıplak ayağını sallayacak ve düşmanlara zehirli iğneler fırlatacak.
  Bu çocuklar gerçek canavarlar.
  Oleg Rybachenko, rakiplerini karalarken, vereceği gibi:
  - Keşke bütün bir kafa olsaydı!
  Yakında Kabil'de olacağız,
  Hepsi bu kadar!
  Margarita, rakiplerini yok ederek bunu doğruladı:
  - Evet, Kabil'de olacağız!
  Ve çıplak topuğuyla ölüm armağanını nasıl alacağını.
  Bu çocuklar gerçek canavarlar.
  Ve genç kahramanlar gibi savaşırlar. Sadece on iki yaşında görünmelerine rağmen. Ama sadece çocuklara benziyorlar.
  Şimdi Afganistan halifesi öyle bir canavara dönüştü ki çocukları korkutuyorlar. Bir zamanlar olduğu gibi, Hitler'den korktular. Ve bu, elbette, ilginç ve mantıklı.
  Ve bazı yerlerde Afganlar kendilerini Tacik topraklarına sıkıştırmayı başardılar.
  Bu yüzden Afganlar ve sayıları güçlü.
  Ele geçirilen köylerde, İslam İmparatorluğu'nun birlikleri aldı ve tereddüt etmeden tüm kadınları ve çocukları topuklarına sopalarla dövüp dövmeye ve yetişkin erkekleri bir ahıra kilitleyip yakmaya karar verdi. Aslında tehlikeliler ve Afganların emeğe ihtiyacı yok. Ve kadınlara tecavüz edilebilir. Ve adamlar alındı ve ahıra itildi. kim direndi
  olay yerinde vuruldular. Antenleri kırılmaya başlayan tüm gençler de yetişkin erkeklerle birlikte ateşe atıldı. Aslında, zaten savaşabilirler.
  Taliban'ı alıp ateşe verdiler. Ve adamlar diri diri yakıldı. Ve on dört yaşından büyük olmayan erkekler ve yaşları ne olursa olsun tüm kadınlar soyundu ve bir kamçı ile kamçılamaya başladı.
  Sonra topuklara bambu çubuklarla vurun. Birkaç küçük çocuk ve birkaç yaşlı kadın acının şokundan toynaklarını düşürdü. Diğerleri ayağa kalkamamaları için dövüldü.
  Ve çıplak ayakları şişmiş.
  Sonra Taliban onları aldı ve süngülerle onlara doğru sürdü. Bunlar acımasız yaratıklar.
  Ve böylece Taliban'ın kontrolünde yeni bir düzen başladı.
  Ve bu sadece başlangıç.
  Afganların piyadede birden fazla üstünlüğü var, ancak çok daha zayıf havacılık ve daha az ve daha kötü kalitede ekipman ve ağır silahlar. Birçok Taliban tankı ahşaptan yapılmıştır. Ve bu onları daha güçlü yapmaz.
  Burada Gerda, arabasıyla İslam imparatorluğunun savaşçılarını çok ünlü bir şekilde yok ediyor. Ve onları büyük bir şiddetle yere serer. Ve silahı çalışıyor.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla rakibin bacaklarına vurdu ve cıvıldadı:
  - Almanlar arasında komünizm zamanlarına şan!
  Charlotte da çıplak ayakla ateş etti ve ciyakladı:
  - Komünizmin kahramanlarına şan!
  Christina aldı ve düşmanı tokatladı, kırmızı meme ucuyla düğmeye bastı ve gıcırdadı:
  - Ve Anavatanımıza şan!
  Ve Magda, çıplak ayak parmaklarını ve gıcırtısını kullanarak düşmanı nasıl vuracağını:
  - Anavatanımızın yüzyıllardır rolü!
  Ve ayrıca düşmanı vur.
  Ve bunlar savaşan güzellikler - süper ve hiper sınıf.
  En geniş profilli ve savaş testinden savaşçılar.
  Doğu Almanya'dan savaş pilotları Albina ve Alvina da Taliban'ı dövüyor.
  Ve bunu büyük bir hevesle yapıyorlar.
  Ve çıplak ayak kullanıyorlar.
  Albin gökyüzünde bir Afgan uçağını düşürür ve ciyaklar:
  - Gelişmiş ülkelerde komünizm için!
  Alvina uçağı çıplak ayaklarıyla vurdu ve ekledi:
  - Ve gelişmede de!
  Bunlar gerçekten kızlardı - ihtiyacınız olan şey!
  Ve Taliban'ı ezin. Şimdi de gökyüzünde Afgan uçakları düşürülüyor.
  Ve sonra yer hedeflerine geçerler.
  Onlarla birlikte çok güzel sarışın bir kız olan Helga da var.
  Ve düşmanı dövün.
  Çıplak ayak parmakları ve cıvıltısıyla uçağı kesti:
  - Büyük komünizm için!
  Ve Albina, Afgan arabasını devirecek, yakacak ve ekleyecek:
  - En büyük genişlikler için!
  Ve Alvina, Taliban saldırı uçağını kesecek ve şunları verecek:
  - Tanrıça Hera için!
  Ve bir gülün.
  Helga da fazla düşünmeden Afganları ezer ve kükredi:
  - Büyük Anavatanımıza şan!
  Ve düşmanları çok uygun bir şekilde yere serer.
  Ve Natasha ve ekibi şiddetli.
  Taliban'ı çok sayıda katletiyorlar. Ve şarkı söylerken:
  babamızın topraklarında yaşıyoruz
  Rod ve Lada'nın torunları hafif çocuklardır!
  - Ve kanatlı bir ata uçar,
  Uzak bin yıldan Rusya!
  Zoya ayrıca çıplak ayak parmakları ve gevezeliklerinin yardımıyla düşmanı darmadağın eder:
  - Rus Tanrılarının hüküm sürdüğü Rusya için!
  Augustine bir gülümsemeyle ekledi, düşmanları ezdi. ve bunun için çıplak topuklu ayakkabılar kullanmak:
  - SSCB için!
  Ve ayrıca bazuka düğmesindeki kırmızı meme ucuna basarak nasıl atış ekleneceğini.
  Ve Svetlana ayrıca özellikle düşmanları yok eder.
  Ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanır. Ve birçok Afgan'ı biçer.
  Şarkı söylerken:
  - Babamızın Dünyasında yaşıyoruz,
  Svarog'un torunları şanlı çocuklar!
  Yakut meme ucuyla bazuka düğmesine basan ve Taliban tankını deviren Natasha, şunları yayınladı:
  - Ve kanatlı bir ata uçuyoruz,
  Uzak bin yıldayız!
  Zoya, Afganları patlamalarla kesiyor. Ve İslam İmparatorluğu'nun askerlerinden cesetleri toplayarak ciyakladı:
  Rusya güldü
  Ve ağladı ve şarkı söyledi...
  Her yaşta, bu yüzden Rusya!
  Augustine, düşmanlara karalamalar yaparak, çok agresif bir şekilde, çıplak topuğuyla bir el bombası fırlattığını kaydetti:
  - Dünyanın en güçlüsü olacağız!
  Ayrıca Taliban'ı nasıl yendiğini de. Ve hemen bütün bir çizgiyi biçin.
  Ve Svetlana ayrıca İslam imparatorluğunun askerlerini de yok ediyor. Ve yıkıcı gücün çıplak ayak parmaklarıyla hediyeler fırlatır ve şarkı söyler:
  - İnanan komünizm çağına şan,
  Barışçıl olmayacağımıza inanıyorum!
  Ve kız bazukanın düğmesine basacak ve çilek meme ucunu iyice parçalayacak.
  Ve işte savaşan diğer güzellikler.
  Örneğin, Jane Armstrong. Ayrıca çok ilginç ve dövüşen bir güzel kıza da dikkat edilmelidir.
  . BÖLÜM? 5.
  Baskı yapan Afganları eziyor ve gıcırdayarak diyor ki:
  - İşte yaz geliyor!
  Kız, Taliban'a ateş etti, onları kesti ve havladı:
  - Anavatan ve sonuna kadar özgürlük için!
  Gertrude ayrıca düşmana saldırdı. Bir Afgan tankını düşürdü ve ciyakladı:
  - Büyük komünizm için!
  Ve Malanya düşmana ölümcül bir şey fırlatacak. Parçalayıp gıcırdatacak:
  - Çimlere gidiyorum!
  Ve Monica düşmana ölümcül ve cıvıl cıvıl bir şeyle vuracak ve dişlerini gösterecek:
  - Berrak gökyüzüne bakacağım ve yaşadığımı anlayacağım!
  Jane aldı ve havladı:
  - Gökyüzünde bir zil çalacak!
  Gertrude düşmanın üzerine atıldı ve gıcırdadı:
  - Sağanak yağmur yağacak!
  Malanya düşmanı bir gıcırtı ile nasıl köpeklendirir:
  - Çocukluğuma gidiyorum!
  Monica Afganlara ateş etti, düşmanın arabasını parçaladı ve şarkı söyledi:
  - Benim için yaz yağmuru!
  Bu kızlar bir harika!
  Natasha agresif bir şekilde düşmanlara ve yiyeceklere ateş ederek şunları kaydetti:
  - Biz Svarog'un büyük savaşçılarıyız!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana ölümcül bir ölüm hediyesi atacak.
  Zoya onu aldı ve düşmana otomatik bir patlama ile saldırdı. Onu yere indirdi ve ciyakladı:
  - Rusya Svarog'u için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla yok olma armağanını fırlattı.
  Augustine de düşmana bir tokat gibi. Ve çıplak ayak parmakları öldürücü bir yok oluş hediyesi fırlatacak. Düşmanı parçalayıp gıcırdatacak:
  - Komünizme doğru hareket için!
  Ve Svetlana da düşmanı bir shuganet gibi vurur. Ve düşmanı hızlı bir şekilde söndürün. Ve çıplak topuğu alacak ve ölümün ölümcül armağanını bulacak. Ve birçok düşman vuracak.
  Ve sonra kız şarkı söylüyor:
  - Görüşümüz en mücadeleci,
  Kız oldum, çok havalı!
  Bu kızlar bir harika.
  Natasha kendini çok kavgacı bir şekilde ortaya koyuyor.
  Ancak Oleg Rybachenko da umutsuzca savaşıyor.
  Ve çocuk, Afganları kılıç ve gıcırtılarla keser:
  - Komünizm çağına şan!
  Ve çıplak ayaklarıyla ölümcül bir ölüm hediyesi fırlatır.
  Bu çocuk bir harika.
  Ve Margarita Korshunova, düşmanları iyice dövüyor. Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmanları yok eder.
  Sonra çığlık atıyor:
  - Ben süper bir kızım!
  Ve yine, çıplak parmaklarla, düşmana keskin ve zehirli oyunlar nasıl başlatılır.
  Ve sonra çocuklar onu alacak ve ıslık çalacak. Ve karga kütlesi bir anda sersemletilir ve düşmanların üzerine düşerek onları kırar. Ve kafatasları deliklerle dolu olur.
  Diyelim ki savaşta demontaj böyle oldu.
  Ve objektif olarak konuşursak, savaşan ve ölümsüz çocuklar.
  Oleg Rybachenko şarkı söyleyerek Taliban'ı paramparça etti.
  Çok güzeldi
  İnsan, kolektifin kölesi oldu!
  Ve yine, çıplak ayakla, çocuk fazla tören yapmadan düşmanlara ölümcül bir ölüm armağanı gönderecek. Bu gerçekten bir katil.
  Oleg Rybachenko aldı ve şarkı söyledi:
  - Ta, ta, ta, yanımıza bir kedi alıyoruz!
  Ve yine, çıplak ayakla, ölümcül düşmana çarpar. Ve çok agresif.
  Margarita, düşmanları ezerek ve onları iyi niyetli atışlarla biçerek şunları yayınladı:
  - Rus komünizmi çağına şan!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla düşmana ölümcül bir ölüm armağanı fırlattı.
  Burada çocuklar tekrar alıp ıslık çalacaklar. Ve Afgan askerlerinin başlarına bir sürü karga düştü. Toplam imhaları bu şekilde oldu.
  Ve çocuklar coşkuyla ve gerçekten savaşma arzusuyla dolu.
  Alenka düşmana ateş eder ve ciyaklar:
  - Anavatan için annemiz!
  Ve çıplak, yontulmuş ayağıyla bir ölüm armağanı fırlatacak.
  Diyelim ki bu kızlar çok kavga ediyor.
  Anyuta düşmana bir şeyler karalıyor ve sağır edici bir şekilde ciyaklıyor:
  - Büyük Anavatanımız için.
  Ve çıplak topuğuyla yıkım ve ölüm getiren şeyi kusar.
  Ve Alla düşmanları patlamalarla söndürür. Bir sürü Afgan'ı biçiyor ve çıplak ayaklarıyla el bombaları atıyor ve ciyaklıyor:
  - Yeni büyük zaferler için!
  Ve ayrıca ölümcül bir patlama ile nasıl vurulacağını.
  Ama Maria aynı zamanda düşmanları öldürücü bir tırpanla yere serer. Ve çıplak bir topuk ile düşmanlara çok yıkıcı bir şey atılır. Ve dişlerini göstererek diyor ki:
  - Rusya şampiyon olacak!
  Olimpiyatlar da düşmanı büyük bir enerjiyle yenecek. Ve düşmana öldürücü bir yumruk ya da balyoz indirecek. Ayrıca çıplak parmak kullanın.
  Ve kükreme:
  - En kutsal Rusya için!
  Ve dişlerini sırıtarak gösterir.
  Marusya da dövüş pozisyonundadır ve dişlerini göstererek ciyaklar:
  - Seni parçalara ayıracağım!
  Ve çıplak ayaklarıyla ölümün en ölümcül hediyesini fırlatır.
  Ve Matryona, sanki düşmanlardaymış gibi çekiçle vuracak. Ve bu ona gerçekten zarar verecek. Ve çok sayıda Taliban'ı Matryona'nın tabutuna sürecek. Ve dişlerini göstererek gıcırdıyor:
  - Ben dünyanın en çok kavga edeniyim!
  Ve gül.
  Bunlar burada kızlar - güzelliklerin sesi gür.
  Stalenida ayrıca rakipleri eziyor, Afganları yok ediyor ve kükrüyor:
  - Büyük Rus tanrıları için!
  Ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atacak.
  Ve birçok Taliban'ı parçalayın.
  Bunlar kızlar - en yüksek sınıf ve süper.
  Veronica Afganları yumruklar ve bağırır:
  - Anavatan için annemiz!
  Ve yine çıplak ayak parmakları bir Taliban arabası tarafından kesiliyor.
  Victoria İslami askerleri yok eder. Onları bir tırpan gibi biçiyor ve agresif bir şekilde sırıtıyor, diyor ki:
  - Sınırsız Anavatanımız için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla, yine ölüm armağanını atar.
  Ve Seraphim de Mücahidlerin bir lupaneti gibidir. Ve bazukadan kırmızı bir meme ucuyla düğmeye basarak ölüm armağanını tükürecek.
  İşte o - dövüşen bir kadın.
  Ve mırıldanır:
  - Komünizm çağına şan!
  Ve Alice ve Angelica hala kavga ediyorlar. Bu kızlar keskin nişancı. Ve Afganlara büyük bir ölümcül güçle ateş ediyorlar.
  Ve muazzam bir doğrulukla hedefe tam isabet.
  Aynı anda, Alice kükrer:
  - Dünyanın en güçlüsü benim!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla, Afganları yok ederek imha armağanını nasıl alıp fırlatacağını.
  Angelica da İslam ordusunu vuracak. Ve çıplak parmak kullanın. Ve göğsünün kırmızı meme ucuyla tetiğe basıp mırıldandı:
  - Dünyama şan!
  Ayrıca nasıl gülüneceğini.
  İşte kızlar, bütün kızlar kız.
  Alice, düşmana ateş ederek agresif ve aktif bir şekilde şarkı söylüyor:
  - Toprağımız yüceltildi,
  Hepimiz insanız - yerli bir aile!
  Ve Alice de çıplak ayaklarıyla öldürücü bir el bombası atacak.
  Angelica ayrıca düşmanları da dövüyor. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölüm hediyeleri fırlatır.
  Aynı zamanda kızıl saçlı kız şarkı söylüyor:
  - SSCB'mize şan!
  Ve çıplak topuğu ölümcül bir el bombası fırlatır.
  İşte kızlar - kırmızı ve sarışın.
  bu kızlarda çok şey var ve çok özel, havalı ve gerçek.
  Steelenida, düşmana ateş ederek ve çıplak ayak parmaklarının yardımıyla iyi niyetli atışlar yaparak agresif bir şekilde mırıldandı:
  - Rusya ve sonuna kadar özgürlük için!
  Ve yine göğsünün yakut meme ucuyla düğmeye bastı.
  Stalenida çok tazı ve havalı bir kız. Ve çok fazla tutkusu ve güçlü bir iradesi var.
  Kız şarkı söyledi:
  - Stalin savaşın zaferidir,
  Gençlik uçuşumuzun Stalin'i...
  Şarkılarla savaşmak ve kazanmak,
  Halkımız Stalin'i takip ediyor!
  Mücahidlere ateş eden ve onları aktif olarak yok eden Veronica, gıcırdadı:
  Şarkıyla savaşmak ve kazanmak,
  Halkımız Stalin'i takip ediyor!
  Victoria, Taliban birliklerine ateş ederek tweet attı:
  - Bize kocaman kanatlar verildi,
  Bize verilen büyük cesaret...
  Stalin'in kollektif çiftlik bolluğu,
  Sovyet ülkesine zafer!
  Ve kız çıplak ayağıyla ölümcül bir ölüm hediyesi fırlattı.
  Çinlileri gereksiz törenler olmadan biçen Seraphim, şunları yayınladı:
  Stalin savaşın zaferidir,
  Gençlik uçuşumuzun Stalin'i...
  Şarkılarla savaşmak ve kazanmak,
  Halkımız Stalin'i takip ediyor!
  Steelenida gülümseyerek aldı ve şarkı söyledi:
  - Şarkılarla savaşmak ve kazanmak,
  Halkımız Stalin'i takip ediyor!
  Ve böylece savaşçılar gerçekten çok fazla kibir ve telaşa kapılmadan Afganların imhasını üstlendiler. Çok kavgacı güzeller olduklarını söylemeliyim.
  Stalenida dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Şarkıyla savaşmak ve kazanmak,
  Halkımız Stalin'i takip ediyor!
  Bunlar burada dövüşen kızlar.
  Veronica gülümseyerek dedi ki:
  - Kutsal savaşta zaferimiz olacak.
  Ve dilini gösterdi.
  Yani burada kızlar sadece içlerindeki en yüksek ve en havalı tat.
  Victoria, kızlara göz kırparak kaydetti:
  - Bu bizim son ve belirleyici savaşımız!
  Ve yine, düşmanı nasıl dövdüğünü.
  Ve çıplak ayakla vur.
  Bu kızlar harika.
  Ve gerçekten savaşmayı çok seven kızlar.
  Steelenida tısladı:
  - Ve Taliban'ın tabutta olması önemsiz!
  Victoria bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, ol! Ve bu Yüce Halife, Hitler'den çok daha tehlikelidir!
  Veronica bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, çok daha fazla askeri var!
  Seraphim öfkeyle, Mücahidleri patlamalar halinde biçerek not etti:
  - Numara almak istiyor!
  Steelenida kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Almayacaksın!
  Ve inci gibi dişlerini parlattı.
  Sonra çıplak ayaklarıyla ölümcül bir güçle bir yıkım bombası fırlattı.
  Victoria dişlerini göstererek bir gülümsemeyle not etti:
  - Komünizme şan!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül ölüm armağanını fırlattı.
  Veronica düşmanı tokatladı ve cıvıldadı:
  - Komünizme ve partimize şan!
  Seraphim şunları kaydetti:
  Ve Lenin davasına şan!
  Ve düşmana bir imha hediyesi gönderdi.
  Ve bu kızları böyle ayırdılar. Ve böylece Taliban harmanlanıyor.
  Afgan askerlerini biçen Alyonka, öfkeyle şunları kaydetti:
  - Komünizmin en yüksek başarıları için!
  Ve yine çıplak parmaklarla atılan bir el bombası uçar.
  Ve burada Anyuta, düşmana karşı çok agresif davranır.
  Ve düşmanları öldürücü baskıyla biçer. Onları orak gibi keser. Ve çığlıklar:
  - SSCB'nin görkemi için!
  Taliban'ın savaşan Alla'sı dövüyor ve çığlık atıyor:
  - Perun adına!
  Ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla düşmana öldürücü hediyeler atacaktır.
  Agresif Maria, rakiplerini biçerken şunları söyledi:
  - SSCB'nin kontrolü uğruna!
  Ve ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla, ölümün ölümcül hediyesinin nasıl yenileceğini.
  Ve Olimpiyatlar, düşmanları ele geçirdiğinde, vuracak ve gıcırdatacak:
  - Anavatan için en yüksek zafere!
  Ayrıca çıplak ayakları öldürücü bir imha hediyesi gönderecek.
  İşte bir kız - sadece diyelim - ultra!
  Ve Matryona Mücahidleri aldı ve hadi onları öldürelim. Ve muazzam bir baskıyla hareket etti.
  Ve savaşçı şarkı söyledi:
  - Kalabalığın boyunduruğu altında ezildik!
  Ve rakiplerini delip öldüren bir tırpan gibi biçen Marusya, ağzından kaçırdı:
  - Kafirin boyunduruğu altındayız!
  Ve Olympias, Taliban'ın kötü ruhlarını parçalayarak ciyakladı:
  - Ama damarlarımızda kaynar,
  Alenka, düşmana ateş ederek ekledi:
  - Slavların gökyüzü!
  Ve Anyuta bir gülümsemeyle cıvıldadı:
  - Ve deniz kıyısından,
  Buzlu Kolyma'ya!
  Kızıl saçlı Alla güvenle ekledi:
  - Bütün bunlar bizim Dünyamız,
  Bütün bunlar biziz!
  Rakiplere ateş eden Maria ekledi:
  - Hepimiz!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla bir sürü Taliban'ı dağıttı.
  İşte dövüşen kızlar. Ve içlerindeki baskı, diyelim ki - süper.
  Alenka yumruğunun içine gülerek şunları kaydetti:
  - Komünizm çağına şan!
  Anyuta gülerek ekledi:
  - Lenin'e şan!
  Alla, Mücahidlere ateş ederek şunları söyledi:
  Öncüler burada ve orada
  Lenin'e bir şarkı söyle!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir el bombası attı.
  Bu çok dövüşen bir kız Maria. Ve muazzam bir baskıyla Taliban'ı eziyor.
  Ve kelimenin tam anlamıyla bir süpürgeyle süpürülürler.
  Düşmanlara karalayan Maria gıcırdıyordu:
  - Biz öncüleriz - komünizmin kızları!
  Ve yine, büyük miktarda patlayıcının düşmana nasıl atılacağı.
  Olympias, düşmanı otla orak gibi keserek kaydetti:
  - Ben süper sınıf bir savaşçıyım!
  Çıplak, yontulmuş bacakları bir Taliban gibi, devasa ve yıkıcı.
  İşte kızlar. Sadece harika olduklarını söyleyelim.
  Alenka dedi ki:
  - Biz öncüyüz ve Lenin'e şarkılar söylüyoruz!
  Anna düzeltti:
  - Hayır, biz Komsomol üyesiyiz! Ve Stalin'e şarkılar söyleyin!
  Alla agresif bir şekilde düşmana ateş ederek şunları kaydetti:
  - Düşmanın işini bitirebileceğiz,
  Ve bir yumruk tatil olacak!
  Ve düşmana ateş eden, düşmanı biçen Maria ve Afgan kitlesi sırılsıklam oldu.
  Kız sırıtarak ciyakladı:
  - Rusya ve uzay için!
  Olympias sağır bir şekilde güldü ve göz kırptı.
  - Büyük Anavatanımız için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle bir ölüm hediyesi fırlatacak.
  Marusya kıkırdadı ve agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Taliban'a karşı kazanılan zafer için.
  Matrena aplomb ile kıkırdadı:
  - SSCB'ye zafer! Ve CPSU'ya şan!
  Ve dil nasıl gösterecek!
  Bunlar havalı kızlar.
  Ve Oleg Rybachenko, Taliban'ı kılıç ve kükremelerle dövüyor:
  - Büyük SSCB için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla, çocuk, sanki düşmana omuz silkiyor.
  Ve cıvıltı:
  - Komünizm çağına şan!
  Margarita, Afganların sesini kesiyor ve ciyaklıyor:
  - Anavatanımız için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla kız zehirli iğneler fırlatacak. Ve Mücahidlerin boğazını yapıştırıyorlar.
  Ve kız şarkı söyleyecek:
  - Büyük komünizmim bizimle olacak!
  Ve çocuklar yine ıslık çalacak ve bayılan binlerce kuzgun Afganların kafataslarına çarptı.
  Mihail Vladimir uyandı. Ve ilginçti. Evet, Taliban ile savaş güzel.
  Ama SSCB'yi yönetmenin ve düzenli emirler vermenin zamanı geldi.
  Özellikle, seçilen özel kuvvetler ve havacılık birimlerini Afganistan'a transfer etmek. Savunma harcamalarını önemli ölçüde artırın. Ayrıca özel muhafızları ve savaşçıları dolduran daha fazla sözleşmeli asker atayın. Ordu sayısı arttı.
  Ayrıca bir fiyat reformu hazırlamak için bir emir verildi. Tarımsal malları ve diğerlerini sübvanse etmeyi durdurmak. Bu, askeri harcamalar için ek fon tahsis edilmesini mümkün kıldı.
  Putin-Gorbaçov ayrıca Stalin'i ve geçmiş liderleri eleştirmeyi yasakladı. Hatta kriminalize edin. Sadece bu da değil, Stalin'e ait anıtların sayısını bile artırma ve daha önce yıkılmış ve süpürülmüş olanları restore etme emri vardı. Ve ayrıca Volgograd'a tarihi isim - Stalingrad'a geri dönmek için.
  Bundan sonra Mihail-Vladimir Gorbaçov-Putin uykuya daldı;
  Taliban ile destansı savaş devam etti. Ve şimdi Taliban tüm çevre boyunca Rus birliklerine saldırıyor.
  Ve Rus Ordusu saldırılarını yansıtıyor. Ve şiddetli bir savaş var.
  Natasha bir dönüş yapar ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle bir el bombası atar. Rakipleri gözyaşları ve kükreme:
  - Rus Tanrılarının çağına şan!
  Zoya ayrıca düşmanlarla da güvenle savaşır. Rakipleri ve kükremeleri biçer:
  - Büyük Rusya adına!
  Ve ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi başlatacak.
  Bu kızlar bu şekilde çok ünlü bir şekilde işe başladılar.
  Augustina da düşmana çok isabetli bir şekilde ateş ederek ve çıplak ayaklarıyla el bombaları fırlatarak homurdandı:
  -Büyük SSCB için!
  Ve Svetlana Mücahidlerle savaşır, onları saflarda devirir, kükrer:
  - Havalı Rusya için!
  Ve çıplak topuğuyla ölümün ölümcül hediyesine yenik düşecek.
  Bu, Taliban'ı öldürmek için doğmuş kızlardan oluşan bir ekip. Ve sadece Taliban değil.
  Natasha kıkırdadı ve Mücahidlere ateş ederek aldı ve bağırdı:
  - SSCB'ye zafer!
  Ve çıplak ayakla, nasıl öldürücü bir silah fırlatılır.
  İslam İmparatorluğu'nun askerlerine ateş etmeye devam eden Zoya, agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Ordumuza şan!
  Ve çıplak ayakla yıkıcıyı fırlatacak.
  Ve Augustine Afganları dövüyor ve ötüyor:
  - Anavatanımıza şan!
  Ve çıplak ayaklar yıkımı başlatacak.
  Svetlana ayrıca düşmanları ezer, onları öfkeyle yere serer ve ciyaklar:
  - SSCB'nin kutsal komünizmi için!
  Bunlar vicdanları için savaşacak kızlar. Ve savaşırlar ve kazanırlar.
  Alenka çok savaştı ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül hediyeler fırlattı.
  Ve kız havladı:
  - Komünizm için!
  Anyuta düşmanı çok güzel vurdu ve çıplak topuğuyla Taliban'a vurdu ve ciyakladı:
  - Komünizm Rusyası için!
  Burada Alla çok mütevazı ve aktif olarak savaştı. Ve çıplak ayak parmakları ölümcül bir güçle fırlatıldı.
  Kız hırladı:
  - SSCB komünizmi için!
  Maria kızı aldı ve bir dönüş yaptı, Afganları biçti ve homurdandı:
  - Anavatan için annemiz!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güç başlattı.
  Olimpiyatlar ayrıca iyi niyetli bir dönüş yaptı ve birçok düşmanı biçti. Ve kız çıplak ayak parmaklarını ve vyaknula'yı fırlatarak cıvıldadı:
  - Anavatan için annemiz!
  Marusya bir kedinin vahşi öfkesiyle savaşır ve Afganlara ateş eder. Ve onları topluca yok edin.
  Ve kız kükredi:
  - Bu çok havalı!
  Matrena Mücahidlere çok isabetli bir şekilde vurur ve spikeletler gibi biçer. İşte kız.
  Ve bir rulo ile kendi kendine kükrer:
  - Çok iyi komünizm için!
  Stalenida ayrıca vahşi bir öfkeyle savaştı ve Taliban'ı askerlerden kesti. İşte böyle bir dövüşçü kadın.
  Ve düşmana çok uygun bir şekilde karaladı.
  Steelenida şarkı söyledi:
  - Komünizm çağına şan!
  Bunlar burada dövüşen kızlar. Ve çok güzel ve savaşıyor.
  Savaşçı düşmana bir dönüş yaptı. Bir grup Afgan askerini biçip gıcırdattı. Rusya ve özgürlük için
  bitirmek için.
  Veronika, Taliban'a ateş etti, onları roketlerle dövdü ve gıcırdadı:
  - Komünizme şan!
  Allah'ın yiğit ve yiğit savaşçılarına ateş eden Victoria cıvıl cıvıl:
  - Anavatan için!
  Bu kızlar en meyve suyu ve güzellik. Çok güzel ve kavgacı kızlar. Ve muazzam bir güce sahipler. Ve böyle dövüşen kızlar
  ve Afganları ezmek, ezmek ve harmanlamak.
  Serafima ayrıca düşmana karalamalar yaparak Taliban'ı vahşi bir güçle devirdi.
  Ve kız, çıplak ayak parmaklarıyla düşmana ölümcül ölüm hediyeleri fırlattı.
  Bu kızlar bir harika.
  Alyonka, Afganları karaladı ve düşmanları çok agresif bir şekilde biçti.
  Kadın savaşçı, İslam imparatorluğunun savaşçılarını keserken cıvıldadı.
  Ve bağırdı:
  - Anavatan için - annemiz!
  Anyuta, düşmanlarla karalama yapmakta ve gücüyle düşmanları biçmekte çok aktiftir. Çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül ve devasa bir güç fırlattı.
  Ve kız cıvıldadı:
  - Komünizme şan!
  Ve kırmızı bir meme ile bazuka düğmemiz tankı ateşe verdi.
  Burada savaşan Alla, düşmanı büyük bir öfkeyle eziyor. Ve Mücahidleri yok eden sürgünler ve ıslatmalar.
  Bu kızlar çok güzel ve savaşan kahramanlar oldu.
  Ülkede Alla ile savaşmak vahşi bir öfkeyle kabarır.
  Bu kızların askeri yolu. Hatta çok savaşıyorlar. Ve çok agresif bir şekilde Taliban'ı ezdi.
  Martial Maria vahşi bir güçle çok eziciydi ve herkesi bir ustura gibi kesiyordu.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla kız, yıkım bombaları attı. Ve kız bir sürü düşmanı parçaladı.
  Olimpiyatlar yine iş başında. Ve yine Mücahidleri eziyor. Ve yine çıplak ayaklarını cinayet ve yıkımla fırlattı.
  Ve kaba ve çok agresif olacak.
  Ve Olimpiyatlar savaşmaya başladı ve çıplak bir topuk ile yıkıma ve toplam ölüme yenik düştü.
  İşte bu olimpiyatlarda çok dövüşen bir kız-kahraman. İşte dövüşen bir kız.
  Ve Marusya, Afganları büyük bir öfkeyle ezdi. Ve onları vahşi bir cesaretle biçti.
  Ve çilekli bir meme ucuyla alıp ölümcül bir güç gönderdi.
  Ve bir tabutta bir sürü Mücahid.
  Alenka, düşmana ateş ederek ve ciyaklayarak şöyle dedi:
  - Dünyanın en güçlü komünizmi için!
  Afganları karalayan Anyuta, agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - İşte yine beyaz bir at üzerindeyiz!
  İşte yine zorlu bir mücadelede mücadele eden Alla. Ve kızıl saçlı kız yine Mücahidlerin üzerine karalamalar yapıyor ve ciğerlerinin zirvesinde ciyaklıyor.
  Ve kesinlikle onları yok eder.
  ve ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor.
  Ve kız makineli tüfek gibi karalıyor.
  Ve Mary tüm vahşi gücüyle hareket eder. Ve Afganlara çok isabetli bir şekilde ateş ediyor. Ve düşmanları çok isabetli bir şekilde biçer - göze gelen her kurşun.
  Ve kükrer:
  - Rusya Svarog'u için!
  Olimpiyatlar çok acımasız davrandı ve rakipleri öldürdü ve Mücahidleri biçti. Ve çok dövüşen bir kız-kahraman. Bu kızlar bir harika.
  Ve kimse onlara karşı hayatta kalamaz.
  Olimpiyatlar düşmanları iyice biçer. Ve Afganları çıplak parmaklarıyla nakavt ediyor, ölümcül ölüm hediyeleri fırlatıyor. Olimpiyatlar, elbette, çok kız
  dünyadaki en havalı ve en savaşçı.
  Pekala, Mücahidleri tokatlayacak ve onları bir kılıçla biçecek.
  Ve kız alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Ben güzellik sınıfı Hyper'ım!
  Bu kızlar çok güzel ve çok kavgacı. Gözler için bir şölen için muazzam derecede heyecan ve güce sahipler.
  Marusya, Afganlara ateş eder ve ciyaklar:
  - Komünizm çağı için!
  Ve ayrıca, mücahidler tarafından sanki çıplak ayak parmaklarıyla çekiçleyecekler. Bu kız bir harika.
  Matryona, bir bazukadan alınan kırmızı meme meme ucunun yardımıyla düşmanları ölümcül bir güçle vuracak. Ve bu gerçekten onun hiper gücü.
  Ve savaşçı gıcırdıyor:
  - Büyük komünizm için!
  . BÖLÜM? 6.
  Bunlar SSCB için savaşan ve kahramanlık mucizeleri gösteren kızlardır. Hayır, böyle kızlara karşı hiçbir düşman direnemez. Hatta Taliban kadar kalabalık. Moskova'ya ceset atabilmelerine rağmen.
  Stalenida üstün düşman kuvvetleriyle savaşır. Ayrıca çilek meme ucuyla bazuka düğmesine nasıl bastığını ve gıcırdattığını:
  - Ben süper sınıf bir savaşçıyım!
  Ve arkadaşlarına göz kırp.
  Veronica da Afganları agresif bir şekilde yok ediyor ve onlara merhamet etmiyor. Ve büyük bir imha var.
  Kız çok kavga ediyor ve olağanüstü bir kozmik güce sahip.
  Ve Stalenida'da bu gücün Mücahidlerini cesaretle ezen şey daha da fazladır. Şöyle açıklayalım düz kızlar.
  Victoria, Afganları büyük bir hareketle dövüyor, onlara vuruyor ve kükrüyor:
  - Ben hiper sınıf bir kızım!
  Ve Serafima, Mücahidleri bir cadının tutkusuyla dövüyor, onları biçiyor ve ciyaklıyor:
  - Ben ultra güzelim!
  Albina ve Alvina Afganları gökyüzünde eziyor. Helga da yanlarında. Sarı olanları ne kadar aktif olarak aldılar. Ve büyük ölçüde yok et.
  Albina, çıplak ayak parmaklarıyla bir Taliban arabasını devirdi ve ciyakladı:
  - DDR için! Komünizm tekrar Almanlara dönsün!
  Alvina da İslam İmparatorluğu'nun uçağını düşürdü ve bağırdı:
  - Komünizmin en büyük zirvelerine!
  Ve gökyüzündeki Helga, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Taliban tankını kapladı ve cıvıldadı:
  - Çatıdan zaferler için!
  Savaşan ve güzel kızlar böyle savaştı.
  Anastasia Vedmakova da Mücahidleri gökten indirdi ve şarkı söyledi:
  - Komünizm ünlü olsun!
  Ve çıplak ayaklarıyla uçaktan rakiplere bombalar attı.
  Akulina Orlova da Afganları dövdü ve şarkı söyledi:
  - Anavatanımıza şan.
  Ve düşmana ağır ve ölümcül bombalar attı.
  Bunlar dövüşen kızlardı, doğru söyleyelim.
  Mirabela Magnetic, rakipleri muazzam bir yoğunluk derecesinde ezdi ve çığlık attı:
  - Büyük ve güçlü komünizm için!
  Ve kız yine leylak gözlerini kırptı.
  Kızlar öyleydi.
  Anastasia Vedmakova, Afganları dövdü ve uluyarak onları yumrukladı:
  - Yeni inancım herkesi kazanmak!
  Ve ayrıca çıplak ayak parmaklarının nasıl kullanılacağı.
  Akulina Orlova rakiplerini dövdü. Onları bir tarak gibi biçti ve ciyakladı:
  - Dünyanın en güçlüsü benim!
  Ve çıplak bir topuk ile nasıl pes edilir.
  Ve Mirabela Magnetic muazzam gücü ve ciyaklamalarıyla düşmanları yere serer:
  - Ben süper bir kızım!
  Ve düğmeye basarken kırmızı bir meme ucuyla.
  Bu kızlar sadece süper ve hiper.
  Alvina, Taliban'ı ezdi ve büyük bir güçle ciyakladı:
  - Komünizm için!
  Ve çıplak topuklu, sanki pedallara basacakmış gibi. Bu kız bir harika.
  Ve bir lupanet olarak Afganlar üzerinde Albina. Ve onlara büyük bir hiper ver.
  Ve aynı anda birçok düşmanı alacak ve onu bırakacak.
  Ve hepsini çıplak ayak parmaklarıyla yapıyor.
  Ve şarkı söyle:
  - Ben dünyanın en havalı kızıyım!
  Helga, Taliban'ı da dövüyor. Muazzamdırlar ve aktif olarak yok ederler. Ama sonra, çıplak ayaklarıyla bir rokete nişan alacak ve Afgan sığınağı onu parçalayacak.
  Ve genellikle harika.
  Ve kız gülüyor...
  Ancak Elizabeth, tankında Mücahidlerle karşılaşacak ve onlar için tam bir yenilgi ayarlayacaktır. Ve birçok Taliban aynı anda öldürülecek.
  Ve Taliban tanklarından kuleler yırtıldı.
  Elizabeth, en yüksek sınıf süpermen olan bir kızdır. Ve düşmanları çıplak ayak parmaklarıyla ezer. Ve kelimenin tam anlamıyla onları toprağa kazar.
  İşte bu Elizabeth sadece Hiper.
  Ve tankı sanki Mücahidler tarafından oyulacak.
  Hiç kız değil, süper aktif ve dövüşen bir şey.
  Ve Catherine Afganları harmanlıyor. İnanılmaz bir gücü ve çevikliği var. Ve çıplak ayak parmaklarının yardımıyla İslam imparatorluğunun askerlerini yok eder.
  Bu bir kız ve şimdiden çok sayıda Afgan öldürdü.
  Ve aldı ve şarkı söyledi:
  - Ben ultrayım!
  Ve Elena düşmanları iyice dövüyor. Onlara süper sınıfını gösterir ve kükrer:
  - Ben Hiper'im!
  Ve çıplak ayakla, Çinlilere çekiçle vurmak gibi. İşte kız.
  Ve Euphrosinia, Afganistan'daki savaşçıları çok agresif bir şekilde yok ediyor. Ve çıplak parmakları kullanarak çok doğru bir şekilde çekim yapar.
  Ve hala mırıldanırken:
  - Anavatan ve Rusya için Svarog mesihimiz olacak!
  Diyelim ki kızlar onurlu savaşçılar.
  Elizabeth, Afganlara ateş ederek şunları söyledi:
  - Genel olarak, bir şekilde Rus Tanrılarını daha çok seviyorum!
  Ekaterina çıplak topuğunu ateşledi, düğmeye basarak Taliban tankını yıktı ve gıcırdadı:
  - Ayrıca Rus tanrılarını daha çok seviyorum! Aslında, İsa'nın sekizinci günde sünnet olmasına neden ihtiyacımız var?
  Elena öfkeyle ciyakladı:
  - Prens Vladimir'den utanıyorum!
  Elizabeth bu konuda hemfikirdi:
  - Ve utanmalısın!
  Elena bu konuda hemfikirdi:
  - Tabii ki, Rusların Yahudi azizlere tapması çok yazık!
  Catherine aldı ve homurdandı:
  - Rus azizlerimiz ve tanrılarımız olmalı!
  Elizabeth dişlerini göstererek bunu kabul etti:
  - Evet yapmalılar!
  Ve düşmana göz kırptı.
  Euphrosinia enerjik bir şekilde Mücahidleri bir toptan patlattığını kaydetti:
  - İslam imparatorluğunu yeneceğiz...
  Ve yine Elizabeth, düşmanı dövüyormuş gibi öldürücüdür.
  Gerda da çok ustaca savaşır. Mücahidlere ölümcül bir güçle ve ciyaklamalarla saldırır:
  - Büyük komünizm için!
  ve o çok militan ve ünlü bir kral!
  Charlotte ayrıca Taliban'ı eziyor ve dişlerini göstererek ciyaklıyor:
  - Bu harika!
  ve böyle bir dövüşen kız sınıfı mega!
  Kristina da çıplak ayak parmaklarıyla Afganları tekmeliyor. Ve kesinlikle onları öldürecekler.
  Ve alacak ve geçecek:
  - Ben bir numaralı Aryan'ım!
  Ve Magda Afganları yenecek ve birçoğunu öldürecek ve tıslayacak:
  - SSCB ve GDR için!
  Ve safir gözleriyle göz kırpıyor. Bu kız sadece hiper!
  Hayır, Taliban süper ve hiper sınıf kızlarla baş edemez.
  Ve onlar çok kavgacı kızlar.
  Ve tutkuyla şarkı söylüyorlar:
  - Ve savaşta kimi bulacağız,
  Ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka olmayacak,
  Hadi parçalayalım!
  Ve savaşçıların nasıl gözyaşlarına boğulacağını. İşte kızlar.
  Ayrıca yakalanan Taliban askerlerinin burunlarına çıplak ayaklarını soktular. Ve onları çıplak topuklarını öpmeye zorladı.
  İşte bikinili kızlar.
  Ancak Taliban, bir Komsomol üyesine işkence yaptı. Kollarını arkadan büktüler ve onu rafa kaldırdılar. Ve kaldırdı. Ve kızı ağaçta büktüler. Ve onu kaldırdı. Sonra aldılar ve bıraktılar.
  Ve kız düştü. Onu çimenlerin yanına aldı ve astı. Ve dondu. Ve Mücahidler öfkeyle güldüler. Sonra kız tekrar alındı ve daha yükseğe, ağacın en tepesine çekildi.
  Sonra tekrar gitmesine izin verdiler. Kız çöktü ve yine en altta asılı kaldı. Ve ip gerildi ve güzellik acı içinde uludu. ve onu tekrar kaldırmaya başladılar.
  En tepeye çekildi. İyice fırlattılar, biraz asılı kalmasına izin verdiler. Ve sonra vahşi bir öfkeyle tekrar bıraktılar. Ve kız tekrar çöktü ve büküldü
  eklemler. Ve genel olarak oldukça çıplaktı. ve nasıl acıttığını.
  daha sonra dördüncü kez tekrar kaldırılarak iyice çalkalanmıştır. Sonra yoğun bir dala sabitlediler ve germeye başladılar. Bir kızın çıplak ayağına bir blok yapıştırdılar,
  üzerine ağırlıklar asmaya başladı. Taliban önce bir tarafa, sonra diğer tarafa bir pud ağırlığı astı. Sonra kızı kırbaçla dövmeye başladılar. Deri patlayacak şekilde dövüldü.
  Ardından Komsomol üyeleri yaralara tuz dökmeye başladı. Sonra alev alev yanan bir teli alıp harekete geçirdiler. Ve kızı hastalıklı bir güçle dövdüler. Sonra Afgan cellatları kızın çıplak ayak tabanlarına bulaştı ve altında bir mangal yaktı. Ve gereksiz törenler olmadan güzelliği çekelim. Sonra Taliban'ın cellatları kızın göğüslerini de yağladı. Ve sonra
  hangi göğsünü ateşe verdi. Ve kızı iyice dövmeye başladılar.
  Ve Mücahid savaşçıyı, göğsünü ve topuklarını kızartın. Sonra kıçı yağlayıp meşaleyi kalçalara getirdiler. Ve kızı iyice dövmeye başladılar. Sonra ateş göğsüne dokundu. Venüs mağarasını kaplayan tüyler bir anda kömürleşmişti. Bu kız bir harika. Ve onu böyle bir işkence bekliyordu.
  Afgan cellatlar kızı, göğsünü, kıçını, göğsünü ve çıplak ayak tabanlarını yaktı. Ve iyice kızarttılar. Sonra Taliban cellatı kırmızı bir çubuk aldı ve iki kez düşünmeden kızı anüsüne koydu. Ve nasıl, vahşi bir acı içinde çığlık atıyor.
  Bu onu çok incitti. Ve bu kızlar çok yaramaz ve güzel. Ama Afganlar kıza çok işkence etti. Ve böyle güzel savaşçılar. Ve savaşçı tarafından iyice kızartılırlar.
  Ve böylece kız cellatları tarafından alındı ve uzun, zarif parmaklarını kızgın maşayla patlatmaya başladı. Ve çok acıyor. Cellatlar, küçük parmaktan başlayarak kızın parmaklarını kırdı.
  Ve kelimenin tam anlamıyla her şey kırıldı. Ve sonra kaburgalar Komsomol üyesinde patlamaya başladı. Ve aynı zamanda, kırmızı-sıcak maşa göğsüne battı. Ve demir ve kırmızı meme uçlarını bükmek için sıcaktan kırmızı oldu . Ve kızın göğüsleri yırtılmıştı. Ve çok acımasız ve acı vericiydi.
  İşte işkence oradaydı.
  Mücahidlere ateş eden Gerda şunu fark etti:
  - Komünizme şan!
  Charlotte şeytani bir güçle çok agresif bir şekilde belirtti. Ve gıcırdadı:
  - Anavatan için!
  Ve çıplak ayaklarıyla düşmanı ezecek.
  İşte kız. Ve bir o kadar militan.
  Christina aldı ve çıplak ayaklarıyla Taliban'a vurdu ve ciyakladı:
  - Rus Tanrılarının çağına şan!
  Magda da çıplak ayak parmaklarını kullanarak Afganlara çarptı ve şöyle dedi:
  - Anavatanımız için!
  Ve bu kızlar çok havalı.
  Afganistan'dan rakiplere ateş eden Gerda, şunları yayınladı:
  - Almanya'nın büyük komünizmi için.
  Bu kızlar çok dövüş güzelleri.
  Gerda, Mücahidlerin üzerine karalayarak neşeyle cevap verdi:
  - Süper bir kızım var.
  Charlotte rakibine ateş ederken agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Aryan komünizmine şan!
  Ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak cıvıldadı:
  - Büyük Anavatan için!
  Christina ayrıca düşmana büyük bir doğrulukla düştü, kaydetti:
  - Dostluk içinde Rusya ve Almanya için!
  Magda ayrıca Mücahidleri dövdü ve ciyakladı:
  - Çağımıza şan!
  Ve ortaklarına tekrar göz kırp.
  İşte kızlar.
  Ve Jane Armstrong, Taliban'ı bir top ile vurmaya başladı.
  Kız çok güzeldi.
  Jane rakibini çıplak ayak parmaklarıyla dövdü ve ciyakladı:
  - Anavatan'a şan!
  Böylece Gertrude, düşmanları umutsuzca vuracak ve tamamen kaplanacak ve parçalanacak.
  Ve üşüyorum:
  - İngiltere için!
  Ve Malanya, sanki düşmana çekiçle vuruyor ve onu hara-kiri yapıyor ve cıvıldayarak:
  - İngiliz zaferleri için!
  Monica ayrıca çıplak ayak parmaklarının yardımıyla düşmanlara tokat atacak ve ciyakladı:
  - Sovyet zaferleri için!
  Hem Tamara hem de Sulfiyya, Taliban ile savaşır ve dalgalar halinde gelen sakallı savaşçıları öldürür.
  Ve bu kızlar şarkı söylüyor:
  - İnsanlar mutlu olacak
  Sonsuza kadar mutluluk...
  Rus hükümeti var
  Güç harika!
  Tamara döndü ve çıplak ayaklarıyla ateş etti ve havladı:
  - Komünizm hakkındaki fikrim için!
  Sulfiya ayrıca düşmanı vuracak, çok sayıda Taliban'ı öldürecek ve ciyaklayacak:
  - Rusya hakkında bir şey söyleyelim!
  Ve iki kız da kahkahayı patlattı.
  Tamara dönüş yaptı. Bir sürü Afgan'ı biçti ve cıvıldadı:
  - Anavatan'ın en iyi gücü için!
  Sulfiya ayrıca düşmanı ve coo'yu elden geçirecek:
  - SSCB'deki kızıl komünizm için!
  Ve safir gözlerle göz kırp.
  Bunlar kızlar - sadece en yüksek sınıf ve uçuş.
  Alice ve Angelica hala kavga ediyorlar.
  Sarışın ve kızıl saçlı bebeğim.
  Onlar güçlü kızlar ve keskin nişancı tüfeklerinden ateş ediyorlar.
  Ve kendi kendilerine şarkı söylerken:
  - SSCB'ye zafer! Herkese örnek olacağız!
  Alice keskin nişancı tüfeğiyle düşmana ateş etti. Çıplak ayakla vuruldu ve
  gıcırdadı:
  - Ülkeme şan!
  Angelica ayrıca çıplak ayak parmaklarının yardımıyla düşmana çarpar, bir el bombası atar ve gıcırdıyor:
  - Rusya için en iyisi.
  Ve zümrüt gözleriyle göz kırp.
  Bu kızlar sadece en iyi pilotlar. Ve böylece Afganlar ezildi. Burada savaşıyorlar ve dünyanın en havalı ve en zekileri.
  Alice cıvıldayarak göz kırptı:
  - CPSU zamanlarına şan!
  Angelica bu konuda hemen hemfikirdi:
  - SSCB Kahramanlarına büyük zafer!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla düşmana ölümcül bir el bombası attı.
  İşte o olağanüstü bir görünüme sahip sıradan bir hata kadınıdır.
  Alice aldı ve cıvıldadı:
  - Komünizmin ölümsüz fikirleri adına!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güç armağanı fırlattı.
  Angelica da düşmana saldırdı.
  Zımpara kağıdı gibi kesti ve ciyakladı:
  - Rusya ve Rus Tanrıları için!
  Bu kadınlar çok kavgacı ve havalıydı.
  Alice, düşmana ateş etti ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana bir imha armağanı fırlattı.
  Ve çok havalı bir hareketti.
  Angelica ayrıca düşmanı oydu, kelimenin tam anlamıyla onu yok etti ve muazzam bir güç sergiledi. Ve şakacı bir gülümsemeyle dedi ki:
  - Bu çok büyük bir olay!
  Ve çıplak parmakları bir ölüm ve yıkım mesajı gönderdi!
  İşte bir kızdı - sadece bir hiper sınıf.
  Alice onu aldı ve ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Evrendeki en güçlü ve en havalı benim!
  Angelica çıplak tabanlarıyla bir fıçı patlayıcıyı fırlattı ve gıcırdadı:
  - Ve ben mega evrendeyim!
  Bu kızlar çok güzel.
  Alice, düşmana ateş ederken şunları söyledi:
  - Komünizme olan inanç harika!
  Ve çıplak ayakla ölümcül bombalar atmak.
  Ve Angelica Mücahidlere ateş eder ve kükrer:
  - İnancımız çok büyük!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla yıkıcı bir güçle bir el bombası atacak.
  Ve savaşçılar düşmanı ele geçirdi ve bu yüzden bu Taliban kandırdı ... Ve ne bir peri masalında söylemek ne de bir kalemle tarif etmek.
  Alice oldukça mantıklı bir şekilde fark etti, keskin nişancı tüfeğinden ateş etti ve bir Taliban saldırı uçağını düşürdü.
  Alice aldı ve cıvıldadı:
  - İnanıyorum ki tüm dünya uyanacak,
  Faşizmin sonu gelecek...
  Ve güneş parlayacak
  Komünizme giden yolu aydınlatmak!
  Ve yine, kız onu çıplak ayak parmaklarıyla alacak ve son derece ölümcül bir şey fırlatacak.
  Japonya'dan gönüllüler de Mücahidlere karşı savaşıyor. Özellikle komünist inançların ninja kızları.
  Mavi saçlı bir ninja kız, Afganları yel değirmeni ile kesti ve onları kırbaçladı.
  Sonra çıplak ayaklarıyla bezelyeleri fırlatıp gıcırdattı:
  - Japonya'da komünizm için!
  Sarı saçlı ninja kız da kılıçlarıyla kelebek tekniği yaptı. Bir sürü Mücahid azaltın. Ve sonra çıplak ayakları
  öldürücü bir el bombası alıp attılar.
  Sonra kız dedi ki:
  - SSCB ve Japonya'ya zafer!
  Kızıl saçlı ninja kız da Afgan askerlerine ters el ile vurdu. Ve çıplak ayaklarını fırlattı,
  hediyede öldürücü bir şey. Ve kontrol etti:
  - Rusya ve SSCB'ye zafer!
  Beyaz saçlı bir ninja kız varil resepsiyonu yaptı. Ve Taliban askerlerinin kafalarını keserek nasıl vurduğunu. Sonra attı
  çıplak yontulmuş bir ayakla ölümcül yıkım ve gıcırdadı:
  - Kızıl Ordu'ya zafer!
  Ve dört ninja kız da çıplak topuklarıyla yıkım bezelyeleri kustu ve bir Afgan taburunun tamamını tanklarla devirdi. Bu kızlar sadece ultra!
  Bu güzellik - kızlar gerçekten çok havalı.
  Oleg Rybachenko da Mücahidleri kılıçla kesiyor. Ve onunla, kız Margarita.
  Bu ölümsüz çocuklar sadece süper.
  Ve özellikle düşmanları eziyorlar. Diyelim ki orada ve çocuklar!
  Sonra oğlan da kız da ıslık çalar. Ve bir çocuğun düdüğünden kalp krizi geçiren kargalar dibe düşer. Ve gagaları Taliban'ın kafataslarını deliyor.
  Bunlar çocuklar - doğal olarak her şeyin ve herkesin yok edicileri.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Sovyet halkımızı yüceltmek,
  Partime selam olsun...
  Tüm çocukların kalplerinin birliği,
  Hepimiz arkadaş canlısı bir aileyiz!
  Düşmanları ezen Margarita Magnitnaya, enerjik bir şekilde yayınlandı:
  - Uzayımız Rusya ile ünlü olun!
  Ve kız, çıplak ayak parmaklarıyla düşmana tamamen ölümcül bir şey fırlatacak.
  Oleg Rybachenko, Taliban'ı devirerek şarkı söyledi:
  - Margarita, pencere açık,
  Margaret, unutmadın
  Her şey nasıldı!
  Bu çocuk çok havalı ve savaşçı. Bu terminatör çocuk.
  Bunlar burada çok havalı ve kavga eden çocuklar.
  Kızların çok zor olduğuna dikkat edilmelidir.
  Alice de Taliban'a ateş ediyor. Ve nefesinin altında şarkı söylüyor:
  - Bir iki üç dört beş! Tavşan yürüyüşe çıktı!
  Ve kız büyük bir doğrulukla tekrar ateş etti.
  Angelica çok iyi bir atıştı. Ve düşmana güçlü atışlar yaptı.
  Ve kırmızı bir meme ucuyla nasıl bastırdığını ve onu bir bazukadan alıp attığını.
  Ve savaşçı düşmana çok doğru bir şekilde ateş etti.
  Angelica aldı ve havladı:
  - Komünist partimize şan!
  Ve yine, düşmana büyük isabetli bir patlama olarak. Ve Taliban uçağı tekrar düştü.
  Alice de çok isabetli bir şekilde ateş etti ve İslam İmparatorluğu'nun saldırı uçağı alev aldı.
  Bunlar kızlar.
  Angelica kıkırdayarak belirtti:
  - SSCB, tüm halkların arkadaş canlısı bir aile olduğu harika bir ülke!
  Alice tekrar ateş etti, üç Mücahid'i tek atışta aynı anda yere serdi ve cevap verdi:
  - Rusya'nın büyük partisi için!
  Ve kızlar kahkahayı patlattı. Genel olarak, çok farklı görüşlere sahip savaşçılardır.
  Ama bütün kızlar komünizm fikrini kalplerinde taşırlar. Ve Dünya gezegeninde gerçek bir cennet olmasını istiyorlar. Ve çok güzel olurdu.
  Angelica, düşmanlara büyük bir doğrulukla ateş ederek ve kafataslarını delerek not aldı.
  - Komünizm asla kanatlarını açıp bir kabuğa giremez!
  Alice bu konuda hemfikirdi:
  Komünizm asla kanatlarını açamaz! İdeolojimiz, dünya gezegeninde mutluluk inşa etmektir!
  Ve iki kız da bağırır:
  - Rusya'ya zafer! Görkem! Çıplak ayaklı kızlar ileri koşar ...
  Çıplak ayaklı kadınlar bölümü... Rus halkını selamlıyor!
  Ve kadın savaşçılar saldırgan ve cinsel bir zevk gösterirler.
  Alice dişlerini göstererek ve gıcırdayarak mırıldandı:
  - Hepimiz SSCB için bir aradayız!
  Ve savaşçı tekrar düşmanları dövdü.
  Angelica da düşmana ateş etti ve kafasını yumrukladı. Ve havladı:
  - Anavatanımıza şan!
  Ve savaşçı, son derece kavgacı ve kırmızıydı.
  Ve saçları rüzgarda, bu bakır kırmızısı saçlar bir proleter pankartı gibi dalgalanıyor.
  Bu kızlar çok güzel ve seksi.
  Ve o kadar çok Mücahid gömüldü ki...
  Çalışan kızlar da var...
  Burada Viola ve Dominika Afganlara ateş ediyor.
  Kızlar tanklara ve Asya piyadelerine bazuka ateşler.
  Burada Viola, bazukadaki düğmeye basmak için kırmızı meme kullanılarak ve roket güdümlü bir füze ateşlenerek ateşlendi.
  Ve Afgan kitlesi parçalandı.
  Viola tekrar şarkı söyledi:
  - Büyük komünizme inanıyorum!
  Ve Dominika da özellikle Mücahidlere ateş ediyor. Ve onları büyük kitleler halinde bayıltır.
  Aynı zamanda kızlar çıplak parmaklarıyla el bombası atacaklar.
  Ve bazuka düğmesindeki kırmızı bir meme ile düşmanları kökten yok edecek şekilde bastıracak.
  Bu kızlar çok güzel. Ve sadece külotla dövüştüklerinde ne kadar harika göründüklerini. Ve en yüksek sınıfın savaşçıları.
  Viola, çilek meme ucuyla tekrar düşmana ateş ederken belirtti.
  - Savaşmayı seviyorum! Bu harika!
  Dominika kıkırdadı ve şunları söyledi:
  Erkeklerin nesi var?
  Viola güldü ve cevap verdi, çıplak ayak parmaklarıyla düşmana bir el bombası fırlattı ve ciyakladı:
  - Tabii ki sorun değil! Ve bazıları çok sevimli!
  Bunlar çok kavgacı ve güzel kızlar burada.
  Dominika şunları kaydetti:
  Bu savaş daha ne kadar devam edecek?
  Viola kıpkırmızı meme ucunu kullanarak tekrar Mücahidlere ateş etti ve ciyakladı:
  - Sanırım uzun zaman oldu!
  Dominika aldı ve şarkı söyledi:
  - Evrende bir savaş sürüyor,
  Sebepsiz yere ezerek öldür...
  Şeytan zincirden çıktı
  Ve ölüm onunla geldi!
  
  Ve akışı kim durduracak
  Kanlı deli nehirler..
  Lazer ışını tapınağa girecek,
  Ve bir anda adam ortadan kayboldu!
  Viola, çıplak ayaklarıyla bir el bombası atarak ekledi:
  Ve böyle bir kaos
  Evreni doldurdu...
  İnsanlığın çok üzücü -
  Acıya, acıya katlan!
  Bunlar kızlar, çok havalı şarkıcılar.
  Ve Oleg Rybachenko, Afganları kılıçla kesiyor.
  Oğlan, ölümcül gücün çıplak ayak parmaklarıyla ölüm hediyelerini fırlatır ve şarkı söyler.
  Dünyanın oğlu cevap olarak hayır diyecek
  Asla köle olmayacağım...
  özgürlük doğacak inanıyorum
  Rüzgar taze bir yarayı iyileştirecek!
  
  Savaşta kutsal Anavatan için,
  Büyük Svarog'un kendisi...
  Erken saatlerde yiğit şövalye yüksel,
  Karanlık gidecek, Mayıs gülleri açacak!
  Bu çok kahraman bir çocuk...
  Ve Mücahidleri kılıçlarla yok eden ve çıplak parmaklarıyla el bombaları atan kız Margarita ekliyor:
  Ve kalbin ve damarların nabzı,
  Çocuklarımızın, annelerimizin gözyaşları...
  Değişim istiyoruz diyorlar
  Zalim zincirlerin boyunduruğundan kurtul!
  Ve çocuklar yine ıslık çalacak. Ve kargalar onu alacak ve bayılacak, bilincini kaybedecek. Ve kelimenin tam anlamıyla yüzlerce Mücahidin kafataslarına çarptı.
  . BÖLÜM? 7.
  Mihail-Vladimir Gorbaçov-Putin karşı reformlara devam etti.
  Özellikle, Sovyet karşıtı propaganda ve ayrılıkçılığın cezasını sertleştirdiler.
  Ayrıca, Gorbaçov-Putin, Stalin'e olağanüstü hizmetler için SSCB kahramanının üçüncü yıldızını ve üçüncü Zafer Düzenini vermeyi önerdi.
  Diğer fikirler izledi. Özellikle, hem Çin'i hem de Kuzey Kore'yi Varşova Paktı'na dahil etmek.
  Kuzey Kore hemen kabul etti ve Çin kaçamak bir cevap verdi.
  Anayasa reformu ile ilgili diğer fikirler: Halk tarafından halk tarafından seçilen cumhurbaşkanlığı makamının kurulması.
  Parlamenter reform fikirlerinin yanı sıra.
  Bundan sonra Gorbaçov-Putin tekrar uykuya daldı ve rüya gördü.
  Kızlar, Taliban birlikleriyle oldukça başarılı bir şekilde savaştı.
  Natasha, İslam imparatorluğunun ilerleyen savaşçılarını ve hatta çıplak ayak parmaklarını kullanarak karaladı.
  Kıkırdadı:
  - Büyük Anavatanımız için!
  Göğsünün kırmızı meme uçlarının yardımıyla rakipleri oyan Zoya, bazuka düğmelerine basarak şunları yayınladı:
  - Dünyadaki insanların mutluluğu için!
  Ve Taliban'ı karalayan kızıl saçlı Augustine agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Dünya gezegenindeki en büyük komünizm için!
  Ve o da çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir ölüm hediyesi alıp fırlatacak.
  Svetlana, düşmana çok doğru bir şekilde ateş ediyor ve düşmanı tam hedefe vuruyor. Ve çıplak bir topuk kullanarak ciyakladı:
  - Anavatan için tüm dünyada!
  Dört kız, Taliban'ı çok ünlü bir şekilde harmanladı. Ve onları ölümüne vurdu.
  Ve aynı zamanda, kızlar ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Komünizm çağına şan!
  Afganları daha da sert dövelim.
  Natasha çok zekice not etti, düşmana karaladı:
  - Dünyamız ünlü,
  Mutluluk gezegenin üzerinde uçar...
  hepimiz bir aileyiz
  Halkın şarkıları söylenir!
  Bunlar kızlar - her şeyde en yüksek akrobasilere sahipler.
  Ve Taliban'ı nasıl ezdikleri gözler için bir şölen.
  Ve savaşçılar harika.
  Afganlara ateş eden Zoya cıvıldadı:
  - Kızlarda Anavatan Mutluluğu!
  Augustine bununla hemfikirdi:
  - Tabii ki, kızlarda - özellikle kızıl saçlı!
  Svetlana, Taliban'a yumruk attı ve ciyakladı:
  - Ve harika olacak!
  Ve yine bir lupanet olarak İslam imparatorluğunun askerleri üzerine. Hadi kız diyelim!
  Ama diğer güzellikler de savaşır.
  Yani Alenka savaşıyor.
  Ve bikinili kızlardan oluşan ekibi.
  Çıplak ayak parmaklarıyla düşmana ölüm hediyeleri atarlar.
  Ve gıcırdıyorlar:
  Kravat muhteşem bir kırmızı çiçekle çiçeklendi,
  Yakında kızlar Komsomol'a katılacak!
  Alenka, çıplak ayak parmaklarıyla düşmana öldürücü bir ölüm hediyesi fırlattı,
  aldı ve ciyakladı:
  - Komünizmin yaşayacağına inanıyorum!
  Anyuta ayrıca Taliban birliklerinin üzerine karalamalar yaptı. Ve aktif olarak hareket etti ve çıplak ayak parmakları çok sert ölüm hediyeleri attı.
  Kız diyordu ki:
  - Dünyamız komünist olacak!
  Ve kızıl saçlı Alla, Afganları karaladı. Ve bunu son derece iyi yaptı. Ve büyük bir şiddetle Taliban birliklerini biçti, kelime orakla yapıldı. Ve savaşçı umutsuzca
  çıplak ayaklarıyla el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Komünizmin yeni zaferleri için!
  Ve yine kız gülüyor ve ciyaklıyor.
  Martial Maria da düşmanları biçti. Ve Taliban'dan yığınla ceset dikildi. Aynı zamanda, kız memenin kırmızı meme uçlarını da bastırarak kullandı.
  bazuka düğmesi.
  Ve Afgan askerlerini vurdu ama bir roket bir tankı devirdi.
  Olimpiyatlar da saldırgan bir şekilde Taliban'ı yok ediyor.
  Çıplak tabanları aynı anda koca bir varil patlayıcı fırlatır.
  Olimpiyatlar kükrer:
  - Büyük komünizm için,
  Sadece yukarı ve aşağı gidin!
  Marusya da düşmana karalamalar yapar. Ve bunu son derece iyi yapıyor. Ve birçok Taliban askerini bayıltır. Ve kız şarkı söylerken:
  - Komünizm ülkesine şan,
  Kırmızı pankartların lüksünde...
  Nazileri yendik
  Dünya ateşten kurtuldu!
  Ve yine, çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir ölüm armağanı fırlatacak.
  İşte kızlar.
  Matrena da Afganlara ateş ediyor ve onları çok isabetli bir şekilde vuruyor. Ve çığlıklar:
  - Kutsal komünizm dünyası olacağına inanıyorum!
  İşte kızlar, tüm taburu, yalınayak ve neredeyse çıplak. Ve bu kızlar sevimli ve çok seksi.
  Stalenida, Taliban'ı öldürür ve ciğerlerinin tepesinde kükrer:
  - Kutsal Anavatanımız ünlüdür -
  Uçtan uca büyüyeceğiz!
  İşte bir Komsomol kızı. Sonra çilek meme ucu gibi bastırıyor. Ve düşman özellikle yenilir.
  Veronica, Afganlara çok isabetli bir şekilde ateş etti:
  - Vatanımın şerefine!
  Victoria, düşmanı doğru ve doğru bir şekilde vurarak cıvıldadı:
  - Güçlü komünizm için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü ölüm hediyesini fırlattı.
  Düşmanlar üzerine yazan Seraphim çok mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Gücümüz artıyor!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla son derece ölümcül bir ölüm hediyesi fırlattı.
  Stalenida agresif bir şekilde Afganları biçerek şunları söyledi:
  - El bombası atmada en güçlü ben miyim?
  Alenka şüpheyle cevap verdi:
  - Bu işte hepimiz güçlüyüz!
  Ve ayrıca, öldürücü ölüm hediyeleri atarken.
  Anyuta, Taliban hakkında bir şeyler karalarken oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Askeri işlerde çok güçlüyüz! Ve bu bizim mutluluğumuz!
  Ve ayrıca çıplak bir topuk ile yıkıcı güç kusar.
  Kızıl saçlı Alla, rakiplerine ateş ederek ve onları biçerek, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Zafer tembellere gelmez!
  Ve çıplak ayaklarını düşmana nasıl fırlattığı, kesinlikle ölümcül bir şey.
  Martial Maria da düşmanı çok isabetli bir şekilde vurdu. Ve bir sürü Afgan'ı biçti. Ve çıplak ayakla, düşmana nasıl yıkım başlatılır.
  Sonra onu alacak ve çilek meme ucuyla düşmana baskı yapacak.
  Bu kavgacı bir kız.
  Olimpiyatlar da Taliban'ı öldürüyor. Aktivite ve kükreme ile yapar:
  - Komünizm zamanlarına şan!
  Ve ayrıca yakut bir meme ile ateş eder. Ve bu çok zor bir hareket. İşte bir kız - sadece süper temiz!
  Afganlara ateş eden Marusya şunları kaydetti:
  - Komünizmi ne kadar yüceltebilirsin?
  Olympia hırladı:
  - Kanın son damlasına kadar!
  Ve kız yine çıplak ayaklarıyla ölümcül bir el bombası attı.
  Matrena, Taliban hakkında oldukça mantıklı ve esprili bir şekilde yazdı:
  - Kutsal savaşta bizim zaferimiz olacak!
  Ve yine kız çıplak ayak parmaklarıyla imha armağanını fırlatacak.
  Bu gerçekten en yüksek sınıftan bir kız.
  Ama bunlar kızların günlük yaşam mücadelesi ...
  Mola geldiğinde ve savaşta bir duraklama olduğunda, savaşçılar biraz kağıt oynadı.
  Alenka gülümseyerek kaydetti:
  - Bu Almanlarla bir savaş değil. Bunlar bizden küçüktü. Ve bu Afganlar koyu bir nehir gibi akıyor.
  Anna başıyla onayladı.
  - Evet, Almanlarla hala çok daha kolaydı. Burada aslında ceset bombardımanı altındayız.
  Kızıl saçlı Alla, çıplak ayak parmaklarıyla bir as atarak kıkırdayarak kaydetti:
  -Ama düşmanın tekniği bizimkinden daha zayıf. Ayrıca düşman cesur ama aptaldır. Ve biz cesur ve akıllıyız.
  Maria bir kıkırdayarak, düşmana ölümcül bir güçle karalamalar yaparak ve kelimenin tam anlamıyla onu eğik bir şekilde - kendi düşüncelerinde bile:
  - Savaş zor, ama gerçekten pes etmeyeceğiz!
  Olympias mantıklı ve mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Hepsi laf ve demagoji. Özellikle, Taliban liderini yakalamak güzel olurdu. Sonra savaşın sonu!
  Marusya şüphelendi, kartı fırlattı:
  - Bu alışılmadık. Orada çevresi daha iyi değil. Taliban'a karşı mücadele uzun ve zorlu olacak.
  Matrena iç çekerek ekledi:
  Sağduyu hakim olana kadar!
  Elena başıyla onayladı.
  - Evet, sadece sağduyuya güvenmek için kalır. Bütün Afganları öldüremezsin çünkü onlardan çok var. Ve savaş uzun süre devam edebilir.
  Ve kızlar neşeyle güldüler.
  Evet, Taliban imparatorluğuyla savaşa girdiler.
  Ama gökyüzünde, pilotlar umutsuzca savaşıyorlar. Örneğin, Alvina ve Albina ve Helga. Kızlar gökyüzünde savaşıyor ve Afgan uçakları.
  Ve o kontrplak.
  Ya da yer hedeflerini vurdular.
  Alvina, çıplak ayak parmaklarını kullanarak Taliban uçağını havada indirdi ve gıcırdattı:
  - Bu benim zaferim olacak!
  Albina, Taliban savaşçısını kesti, ustaca şaşırttı, çıplak parmakları ve vyaknula ile bacaklarını kıstı:
  - Anavatanımız için!
  Helga, Afgan tankına vurdu ve havladı:
  - Komünizmin olduğu yerde Anavatanımız var!
  Bunlar gerçek bir kasırga ve olağanüstü kozmik güç ve yıkım olan savaşçılardır.
  Ve birlikte ve yaratılış.
  Albina, Taliban uçaklarını imha etti. Rusların çok gerisindeler, çoğu zanaatkar bir şekilde yapılıyor. Ancak Taliban rakamları almaya çalışıyor. Ve çok eşit basar
  elden geçirmek.
  Ama Afgan kızları özellikle vuruyor. Ve bunu son derece iyi yapıyorlar. Sanki gerçek canavarlar.
  Alvina da çıplak ayaklarıyla Taliban'ı yere seriyor ve şarkı söylüyor:
  - Komünizm sadece bir fikir değildir,
  Kızın mutluluğundan uyuştum!
  Ve savaşçı yine ölümcül güçle İslam imparatorluğunun uçaklarını dövüyor.
  Sonra yer hedeflerine gidiyor.
  Gerçekten de Afganlarla temas kurmak tehlikelidir. Bu ülke güçlü ve büyük bir nüfusa sahip. Çok fazla piyadeleri var ve onları savaşa atıyorlar. Rusya'da kadınlar söylenmeli ve
  Almanya savaşıyor.
  Ama düşman nicelik olarak ne kadar güçlü.
  Düşmanla savaşan ve düşmanları doğru bir şekilde vuran Helga, şunları kaydetti:
  - Ben herkes için gerçek bir rüya ve güzellik olan bir kızım.
  Ve yine zarif bacakların çıplak parmaklarını kullanarak düşmanı yere serecektir.
  Diyelim ki bu belirli bir kız.
  Hayır, düşmanlar böyle güzelliklerle baş edemez.
  Tanktaki Elizabeth Afganlarla savaşıyor.
  Ve onun için çok zor. Ama kazanır ve özellikle düşmanları yere serer.
  Ve ciğerlerinin tepesinde kükreme:
  - SSCB'de komünizm zamanlarına şan!
  Catherine de ateş ederek mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Biz kazanacağız!
  Elena ayrıca düşmana ateş açtı, Afgan tankını deldi ve bağırdı:
  - Ben süper bir güzelim!
  Euphrosinia da Taliban'a ateş açtı ve gıcırdadı:
  - Anavatanımız için!
  Bu dört - dört E, Üçüncü Reich'ın düşmanlarını böyle aldı. Çinlileri de yok edelim. Bu tür kızlara karşı, Taliban, vahşi tavırlarıyla bile
  sayılar zayıf.
  Elizabeth son derece kavgacı ve saldırgan bir kızdı. Ve erkekleri severdi. Özellikle güzel ve sarı saçlı olduklarında.
  Elizabeth, çıplak ayak parmaklarıyla düşmana ateş ederek şarkı söyledi:
  - Anavatan ve sonuna kadar zafer için!
  Afganlara ateş eden ve onları zımpara kağıdı gibi kesen Elena ciyakladı:
  - Komünizm için!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarını kullandı.
  Taliban'ı karalayan Ekaterina, şunları aldı ve yayınladı:
  - Anavatan için!
  Ayrıca çıplak ayak parmakları kullanılacaktır.
  Euphrosinia da çıplak ayak parmaklarını kullanarak ve çığlıklar atarak düşmanı döver:
  - İdeolojik komünizm için!
  İşte dört. Düşmanları nasıl eziyorlar ve yok ediyorlar. Kızlar değil, generaller. Ve böylece korkutucu hale gelen düşmanları nakavt ederler.
  Bunlar en yüksek uçuş ve akrobasi kızlarıdır.
  Elizabeth bir kıkırdama ile kaydetti:
  - Yeteneklerimiz çok harika!
  Evet, bunlar karadaki kızlar... Ve işte gökyüzündeler.
  Anastasia Vedmakova, bir Afgan uçağını çıplak ayak parmaklarıyla düşürür. Ve çığlıklar:
  - Harika fikirler için!
  Böylece Akulina Orlova, çıplak ayak parmaklarıyla Taliban'a saldırıyor ve ciyaklıyor:
  - Tüm dünyada komünizm için!
  Ve Mirabela Magnetic, İslam İmparatorluğu'nun birliklerini dövüyor ve ciyaklıyor:
  - Anavatanımıza şan!
  Bunlar kadın pilotlar, sadece sevimli ve süperler. İçlerinde çok güzel ve harika şeyler var. Dünyanın her yerinde bu tür kızlar at sırtındaydı ve bir efsane haline geldi.
  Ve Taliban onlara Valkyrieler için saygı duydu ve başları için yüksek ödüller atadı.
  Anastasia Vedmakova, Afgan tankını havadan kapattı ve şöyle dedi:
  - SSCB'ye zafer yenilmez!
  Akulina Orlova, Taliban piyadelerine karşı mevzilerinden fırladı ve homurdandı:
  - Büyük Anavatanımıza şan!
  Göksel İmparatorluğun sayısız düşman ordusunu tekmeleyen Mirabela Magnetic homurdandı:
  - CPSU'ya zafer!
  Başka bir Afgan uçağını düşüren Anastasia Witcher gıcırdadı:
  - CPSU-SS!
  Akulina öfkeyle Mirabela'ya bağırdı:
  - Böyle şaka yapmaya cüret etme!
  Ve kız tahtadan yapılmış büyük bir Taliban tankına çarptı.
  Anastasia Vedmakova kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Bu bir şaka, sadece bir şaka!
  Mirabela, çıplak topuğuyla bir Afgan arabasına çarptı ve gıcırdadı:
  Komünizmle şaka yapamazsınız!
  Bunlar, Taliban'daki savaş için Rusya'nın kahramanlarının altın yıldızlarını almış olan kızlar. Bunlar savaşan kızlar.
  Almanya'dan Gerda da ekibiyle savaşıyor.
  Bu kızlar sadece ultra sınıf!
  Gerda, çıplak ayak parmaklarıyla düşmana ateş eder ve ciyaklar:
  - Anavatan için!
  Charlotte da Afganlara ateş ediyor ve gıcırdıyor:
  - Anavatan için annemiz!
  Ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak ateş ediyor.
  Christina da çıplak ayaklarıyla Taliban'a vuruyor ve ciyaklıyor:
  - Rusya ve komünizm çağı için!
  Magda, Afganlara vuruyor, onları kesiyor ve ciğerlerinin tepesinden ciyaklıyor:
  - Uçtan uca Anavatan için!
  İşte tanktaki kızlar. Ve bu onların saldırganlığı ve tam gücü ve savaşçıların büyüklüğüdür.
  Bunlar güzel kızlar...
  Ve Japonya'dan kadın savaşçılar nasıl savaşır?
  Mavi ninja kız yel değirmenini kılıçla alacak ve Afganların kafalarını kesecek. Ve sonra çıplak ayakla fırlatılacak
  iğneler zehirlidir, bu da Taliban kitlesini delip geçecektir.
  Sonra şarkı söylüyor:
  Japonya'mızın görkemi için!
  Sarı ninja kız, Afgan askerlerinin kafalarını keser ve aynı zamanda çıplak ayak parmaklarıyla yıkım bezelyeleri fırlatır ve ciyaklar:
  - Vatan adına!
  Kırmızı ninja kız, Taliban'ı kılıçlarla parçalara ayırıyor ve ciyaklıyor:
  - Komünizm zamanlarına şan!
  Beyaz ninja kız, İslam İmparatorluğu'nun birliklerinin kafalarını keser, keser ve ciyaklar:
  - Komünizm için Japonya'nın en büyüğü!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül ölüm bezelyelerini fırlatacak.
  Bunlar kızlar... Ve tabii ki aynı bikini içindeler. Ve böylece savaşırlar. Ve eğer tükürürlerse, o zaman tam bir tıkanıklık gelir.
  Mavi ninja kız cıvıldayarak Afgan kafalarını kesiyordu:
  - Biz savaşçıyız - ultra ve ötesi!
  Ve çıplak topuğuyla ev yapımı bir patlayıcı paketi fırlatacak. Ve çok fazla yıkım yapıyor.
  İşte kızlar - sadece hiper deyin!
  Ama Jane Armstrong savaşıyor.
  Güzel bir kız, sorunsuz bir şekilde Afganları bir tanktan keser.
  Ve bunu büyük bir saldırgan güçle yapıyor.
  Jane mutlu bir şekilde şöyle diyor:
  - Komünizme şan!
  Ve yine Taliban'a ateş ediyor.
  Böylece Gertrude kovuldu ve gayet yerinde bir şekilde. Sonra hakkında gurgged:
  - Komünizme şan!
  Ve elbette, çıplak ayak parmaklarını da kullandı.
  Ve sonra Malanya kızı alıp dövdü.
  Ve bunu son derece iyi yaptı. Düşmanı deldi ve ciyakladı:
  - SSCB için!
  Ve ayrıca çıplak ayak kullanılır.
  Monica da böyle çuvalladı. Ve bunu da çok doğru bir şekilde yaptı. Afgan arabasını parçaladı ve mırıldandı:
  - Dünyanın harika fikirleri için!
  Bunlar kızlar - evrendeki en yüksek akrobasi.
  Jane, çıplak topuğuyla ateş etmesine rağmen şunları söyledi:
  - Evrenin pahasına, bu zaten çok fazla!
  Gertrude gülerek dedi ki:
  - Gerda'nın takımı bizimkinden daha kötü değil!
  Ve yine onu alacak ve düşmana çıplak bacağıyla ateş edecek.
  Düşmanları büyük bir doğrulukla yumruklayan Malanya, şunları kaydetti:
  - Büyük Rusya için!
  Afganları muazzam bir hızla biçen Monica, ciyakladı:
  - Büyük Britanya için de!
  Jane bu konuda hemfikirdi:
  - İngiltere harika bir ülke ve tüm kolonileri geri alacağız!
  Gertrude kıkırdayarak ve çıplak ayak parmaklarıyla düğmelere basarak ciyakladı:
  - Anavatan için ileri!
  Malanya da çıplak ayak parmakları ve cıvıltılarıyla vuruyor:
  Büyük Britanya için!
  Monica ayrıca Afganları da vuracak ve gevezelik edecek:
  - İngiltere dünyasının en iyi ordusu için!
  Bunlar kızlar - tanklardaki en yüksek akrobasi.
  İşte müttefikler...
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova da Taliban'a karşı savaşıyor. Çok fazla Afgan olduğu için ölümsüz çocuklar Rusya'nın yardımına geldi. Ve onları takip ediyor
  biraz inceltin. Üstelik Taliban'da kadından çok erkek var. Ve onları öldürmek ahlaki olarak kolaydır.
  Oleg Rybachenko kılıçlarıyla bir değirmen işletti, Afganları ve kafalarını kesti ve sonra cıvıldadı:
  - Komünizm zamanlarına şan!
  Ve çıplak ayakla, çocuk Taliban'a ölümcül bir şey fırlatacak.
  Margarita Korshunova da Afganlara saldırdı, onları orak gibi kesti ve şöyle dedi:
  - Anavatan'a şan!
  Ve çıplak parmaklarıyla bezelyeleri patlayıcılarla fırlattı.
  Ve bir yığın Taliban askerini parçaladı.
  Bundan sonra ölümsüz çocuklar onu alacak ve tüm dudaklarıyla ıslık çalacak. Ve bir grup sersemlemiş karga Afgan askerlerinin kafalarına düşecek ve onları kıracak.
  Ve güçlü bir izlenim bırakıyor.
  Bu adamlar süper ve ultra sınıf!
  Oleg Rybachenko, Taliban'ın bu ebedi çocuğunu bir kez daha kesti ve ciyakladı:
  -Büyük komünizm için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümsüz çocuk yıkımı başlatacak.
  Margarita Korshunova yine Afganlara saldırdı, onları parçalara ayırdı ve çıplak ayak parmaklarıyla ölüm armağanını verdi ve bağırdı:
  - Anavatanımız için!
  Ve şimdi çocuklar tekrar ıslık çalıyor ve kalp krizi geçirmiş bir karga kitlesi Afgan savaşçılarının başına düşüyor.
  Taliban kesinlikle çok cesur. Ancak liderleri, yaşlı bir adam tarafından yönetilen ya da oldukça yaşlı bir adam olmayan Khaibatulla Ahundzada
  açıkçası deli.
  Bu yüzden Göksel İmparatorluğun savaşçıları umutsuzca ileriye doğru tırmanıyorlar.
  Ve işgal altındaki topraklarda vahşi zulüm yapıyorlar.
  Burada, özellikle, yakalanan Komsomol kızı bir rafa çekildi ve onu germeye başladılar. Kızın çıplak ayaklarını bir çuvala zincirlediler ve ağırlıklar astılar. Ve sonra oldular
  topukları sıcak demirle yakın. Sonra kızı bir kamçıyla dövdüler, sonra da onu dikenli, kızgın tel ile dövdüler. Ve çok acıttı. Ve sonra güzellik
  çıplak ayaklarının parmaklarını alıp kırdılar. Sonra göğsünü meşalelerle yaktılar ve kızgın maşalarla kız burun deliklerini yırttı. Ve Taliban Komsomol üyesiyle alay etmez etmez, ona ölümüne işkence etti.
  Ve işkence devam etti. Ele geçirilen köylerde çocuk ve büyük herkes çıplak topuklarına sopalarla dövüldü. Burada çocuklar, özellikle çıplak topuklarına sopalarla dövülüyordu.
  vahşice. Ve bunda bir gram merhamet yoktu.
  Bu sadece işkencenin kullanılmadığı şeydi.
  Tamara da Taliban ile savaşıyor ...
  Ayrıca bir savaşçı sınıfı.
  Ve tırmanmakta oldukları Afganların üzerine giderek daha fazla füze gerçek bir gelgit dalgasına düşüyor.
  Tamara ve Dominika, fırlatıcıları Afganlara doğrultuyor.
  Ve düğmelere çıplak parmaklarıyla basarlar.
  Ve Dominika kırmızı bir meme ucu bile kullandı.
  Ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Süper bir kızım var!
  Viola ve Aurora da Taliban'ı fırlatıcılarla dövüyor.
  Ve bunu büyük bir hassasiyetle yapıyorlar. Şarkı söylerken:
  - Komünizmimize selam olsun, selam olsun!
  Faşizmi yok edeceğiz!
  Viola, kırmızı meme ucunu joystick düğmesine basarak Afganlara roket göndererek şunları söyledi:
  - Taliban'la savaştayız ve onlar komünist!
  Aurora kıkırdayarak cevap verdi ve düşmana çıplak topuğuyla hücum etti:
  - Sapık komünizm veya İslamcılık sapık faşizmden beter!
  Viola güldü, yine ölüm armağanını çıplak ayak parmaklarıyla düşmana fırlattı ve not etti:
  - Faşizm sapık değildir olmaz! Bu sadece bir sapkınlık!
  Aurora, düşmana kırmızı bir meme ucuyla bir hediye göndererek şunları kaydetti:
  - Komünizm oldukça sapkın olabilir! Stalin döneminde bile birçok gereksiz insan tükendi ve öldürüldü!
  Cevap olarak Viola, yine Afganlara bir roket göndererek şarkı söyledi:
  Zor zamanlarda bize ilham verdi
  İradeyi güçlendirdikten sonra, oldular ...
  Dünyayı vebadan kurtardı
  Sevgili Yoldaş Stalin!
  
  Birçok yönden ölçtüm
  Sonsuz bir evrende...
  Bize doğru yolu açtın -
  Sonsuza kadar işaret ediyor!
  İşte çıplak, bronzlaşmış bacaklı kızlar.
  Alenka, Taliban'a ateş ederek ve kırmızı meme uçlarıyla göğüslerini sallayarak şunları kaydetti:
  - Komünizm olmak!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla çok ölümcül bir ölüm hediyesi fırlattı.
  Anyuta, Afganlara bir hat açtı, onları biçti ve havladı:
  - Kızların büyük zaferleri için!
  Ve kırmızı bir meme ucuyla, bazukadaki bir düğme gibi basacak.
  Bu kızlar harika.
  Ve Çinliler büyük ve belki de büyük bir coşkuyla biçiliyor.
  Kızıl saçlı Alla, Taliban'ı ezerek bağırdı:
  - Anavatan ve annemiz için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana öldürücü imha armağanını nasıl atacağını.
  Ve sonra Maria da çıplak ayak parmaklarını kullanarak tekme atacak. Ve birçok Afgan'ı parçalayın.
  Sonra mırıldanır:
  - Komünizm çağına şan!
  Afganlara ateş eden Olympias, hararetle ve neşeyle şunları kaydetti:
  - Komünistlerin yeni lideri için!
  Ve kız yine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül ölüm ve yıkım armağanını fırlattı.
  Ve bu kızlar sadece hiper.
  Ve çok kavgacıdırlar.
  Marusya, rakiplerini oyarak ve çıplak ayaklarıyla düşmana ölüm hediyeleri fırlatarak gıcırdadı:
  - Anavatan'ın en yüksek profilli zaferleri için!
  Matryona, Taliban hakkında karalamalar yaptı ve havladı:
  - Her çatıdan daha yüksek olan Anavatan için!
  Ve yine kız, çilek memesiyle düğmeye basarak bazuka ile Afganlara ateş edecek.
  Bu kız tüm sınıfların en yükseği.
  Kızlar Taliban'ı böyle ele geçirdiler ve şöyle havladılar:
  - Anavatan büyük bir gizemdir,
  Sadık bilgen, şanlı onurun...
  Birliğinizi güçlendireceğiz -
  sonsuza kadar Anavatan ile birlikte olacağız!
  Afganlara ateş eden Steelenida çok agresif ve olumluydu. Ve çıplak ayakla nasıl atılır
  ölümün hediyesi. Ve İslam imparatorluğunun savaşçı kitlesini parçalayın. O en yüksek sınıfın bir savaşçısıdır.
  Steelenida gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Komünizm ünlü olsun,
  Mao seni yok edecek...
  Sadece biz yukarıdayız, aşağıda değiliz..
  Haydi haydutun suratına tekme atalım!
  . BÖLÜM? sekiz
  İşte böyle kavgacı bir kız. Ve böylece bu lanet Afganlar ezildi. Ve onunla hiçbir şey yapmayacak.
  Veronica, Taliban'la savaşırken şunları yayınladı:
  - Tüm dünyada komünist fikirlerin zaferi için!
  İslam İmparatorluğu'nun askerleri hakkında yazan ve çıplak parmaklarıyla el bombası atan Victoria ciyakladı:
  - Rusya ve sonuna kadar özgürlük için!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir yok olma armağanını fırlattı.
  Seraphim, Afganları ezdi, Taliban'ı büyük bir kolaylıkla biçti ve çıplak ayaklarıyla ölüm hediyeleri fırlattı.
  Sonra mırıldandı:
  - Kutsal komünizm fikirleri için!
  Afganlar üzerine bina yapan Stelenida, sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Aziz kelimesini duyduğunuzda - hemen ona yalan ve yalan söyler!
  Veronica kıkırdadı ve dedi ki:
  - Evet, Vladimir bir aziz değil!
  Stalenida, Taliban'a çıplak ayakla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Evet, başkanımız olağanüstü değil!
  Kararsız sallanan ve Afganların üzerine karalayan Veronica şunları söyledi:
  - Gobline inan, gobline inan, gobline inan,
  Ama yine de yaşa! Ama Brejnev'e göre yaşa! bilmiyorum!
  anne değil! Yapamam!
  Victoria bir kıkırdama ile Afganlar hakkında şunları yazdı:
  -Her şey iyi olacak!
  Veronica bu konuda hemfikirdi:
  Kesinlikle kazanacağız!
  Steelenida kabul etti:
  - Kaybedemeyiz! Çünkü biz Rusuz! Ve Ruslar öyle bir millettir ki, her zaman kaybetseler bile onu alır ve inanılmaz bir hiddetle kazanırlar!
  Victoria başını salladı.
  - On dört raund kaybedecek bir boksör gibi, ama on beşinci raundda onu alacak ve kararlı bir şekilde kazanacak!
  Veronica dişlerini göstererek güldü:
  - Evet, oldukça mümkün! İyi kazan kazan!
  Seraphim agresif bir şekilde dişlerini göstererek şunları söyledi:
  - Dünyanın en güçlüsü olacağız ve herkesi yeneceğiz!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla, yine düşmana eşsiz bir ölüm hediyesi gönderecek.
  İşte kızlar - en yüksek akrobasi.
  Böyle kızlarla, bence herkes kafasını oynatabilir, yoksa kapak menteşelerinden kopar.
  Steelenida Taliban'ı ezdi ve şarkı söyledi:
  Dünyanın en güçlüsüyüz
  Taliban'ı tuvalete batıracağız...
  Moskova gözyaşlarına inanmaz,
  Halife'ye bir beyin darbesi verelim!
  İşte o, Stalenida, hoş bir kız. Hangi çağrılabilir - sadece hiper ve süper.
  Böyle kızlarla geleceğe güvenle bakabilirsiniz. Neredeyse bir milyar Taliban olsun ve Rusya'nın aksine, kadınlardan çok daha fazla erkeğe sahipler.
  Ve Taliban savaşmayı sever.
  Ama bunda pek iyi değiller.
  Ön hat yırtılmış görünüyordu. Taliban'ın devreye girdiği, Özel Tasarım Bürosu veya Rusya'nın birliklerinin olduğu yer.
  Kimsenin büyük bir avantajı yok.
  Aldı ve ciyakladı, dişlerini sırıtarak ve göz kırparak:
  - Anavatan için sonuna kadar!
  Victoria vahşi bir öfkeyle ciyakladı:
  "Ejderha Başkan'a tam bir ölüm veriyorsun!"
  Veronica bu konuda hemfikirdi:
  - Tumba Yumbe aracılığıyla Başkan-Dragon'a Ölüm!
  Ve tabii ki Amerikalılar, Taliban'a yardım etmeye hazır. Hatta Taliban'a krediyle silah satarlar. Ve bu Amerika Birleşik Devletleri'nde acımasız bir politikadır. Rus ordusuna böyle baskı yapıyorlar.
  Ancak içinde kadın kahramanlar olduğu sürece Rusya'nın üstesinden gelinemez.
  Burada Alice ve Angelica kavga ediyor. Böyle dövüşler ve havalı top çalmalar. Ve Afganları öfke ve kuvvetle dövüyorlar.
  Alice keskin nişancı tüfeğini ateşledi ve Taliban'ı delip geçti. Ve çıplak parmak attı
  bıçak öldürücü bir ölüm hediyesi, gıcırdıyor:
  - SSCB'nin Anavatanı için!
  İşte böyle bir dövüşçü kız. Hem güç hem de saldırganlıkla doludur.
  Angelica sağlıklı ve kızıl saçlı bir savaşçıdır. Yani Taliban'ı dövüyor. Büyük bir kitleyi nakavt edecek. Ve kükreme:
  - Yeni Komsomol üyelerine şan!
  Ve nasıl güldüğünü.
  Afganlara ateş eden ve onları isabetli bir şekilde vuran Alice, mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Herhangi bir kalabalığı yenebiliriz!
  Ve Alice kırmızı meme ucunu kullanarak bazukasını ateşledi.
  İşte bir kız - sermaye sınıfını gösteren.
  Angelica ayrıca düşmana saldırır ve birçok Taliban ve gevezeliği biçer:
  - Anavatan için!
  Bunlar kadınlar - çok agresif ve yetenekli, diyelim ki, çok.
  Alice, düşmanları biçerken bir gülümsemeyle şunları söyledi:
  - Vatan bizim annemiz, sarıları öldüreceğiz!
  Angelica, Afganları ezen vahşi bir öfkeyle belirtti:
  - Biz komünistler dünyada güçleneceğiz!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla tola şarjlı bir el bombası atacak.
  İşte kızlar böyle çıldırdı.
  Ve devasa güçle düşmanları yok edin.
  Afganlara ateş eden ve kırmızı meme ucuyla bazuka düğmesine basan Natasha, şunları kaydetti:
  - Rusya için düşman sayısı diye bir sorun yok!
  Afganları karalayan Zoya, kabul etti:
  - Düşmanın herhangi bir ordusunu yenebiliriz!
  Savaşan kız Augustine, Taliban birliklerine karalamalar yaparken, çilek meme ucuyla bir bazukadan fırladı ve bağırdı:
  - Ben ölümün güzelliğiyim!
  Ve Svetlana Afganları tokatlayacak. Çıplak ayak parmaklarıyla Mücahidlerin üzerine salacak ve gevezelik edecek:
  - SSCB için yeni bir ışık altında!
  Natasha düğmeye basmak için yakut meme ucunu kullanarak tekrar çırpındı. Ve çok güzeldi. Ve çok agresif.
  Natasha gülerek dedi ki:
  - Her şeyi yapabileceğimizi ve yapabileceğimizi düşünüyoruz!
  Zoya gülümseyerek cevap verdi:
  - Fakat hepsi değil! Khalifa'yı yakalayamayız!
  Natasha içini çekerek fark etti, düşmana çıplak topuğuyla karaladı:
  - Halife'yi de yakalayalım! Evet, o yaşlı, yakında ölecek!
  Zoya güldü ve yanıtladı:
  - Daha da çılgın bir başkası gelebilir!
  Augustina, büyük bir kitle halinde sürünen Afganları kesti ve ayrıca bir bazukadan ahududu meme ucu yardımıyla tokatladı ve gıcırdıyordu:
  Her şey güzel olacak kızlar! Bundan eminim!
  Ve ekledi, çıplak topuklarıyla bir ölüm hediyesi verdi ve Taliban'ı parçaladı.
  - Kötülük sonsuz değildir!
  Svetlana, ilerleyen Taliban savaşçılarını biçerek mantıklı bir şekilde kaydetti:
  - Ülkemiz daha şanlı ve modern olacak!
  Ayrıca, Afganlara gelince, onu alacak ve becerecek.
  Ve bu onun agresif anlayışı ve muazzam gücü.
  Kızlar, elbette, kötü olduklarında çok şey yapabilirler ve kibar olduklarında daha da fazlasını yapabilirler.
  Albina ve Alvina gökyüzünde çok sıkı dövüşürler.
  Albin, bir Afgan Hava Kuvvetleri uçağını düşürür ve şunları söyler:
  - Tanrıça Lada bizim için!
  Alvina bir Taliban saldırı uçağını düşürdü ve şunları kaydetti:
  - Tanrıça Lada - Büyük harfli Tanrı!
  Bu gerçekten kızların ihtiyacı olan şey. Ve son derece havalı.
  ve saldırı uçağından Helga, karada Afganları oymaya devam ediyor. Ve çok savaşan bir uçuş savaşçısıdır. Ve kulenin tam isabetini Taliban tankından ustaca kopardı.
  İşte kız...
  Ve üşüyorum:
  - Tüm dünyada komünizmi inşa etmek için!
  Albina, Mücahidleri büyük bir kesinlik ile yenilgiye uğratarak şunları kaydetti:
  - En iyi Sovyet zihinleri için!
  Ve ayrıca Afgan arabasının nasıl kesileceğini.
  İşte kızlar - belki de en yüksekleri, onlar kategori.
  Alvina, Taliban'ı ezerek mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Her şeyi yapabiliriz - ve bunu herkese göstereceğiz!
  Ve başka bir Afgan bandurasını vurdu.
  Kızlar en yüksek sınıftır.
  Ama bir erkek çocuk bile çok iyi bir dövüşçü olabilir.
  Özellikle de ölümsüz bir çocuksa.
  İşte Oleg Rybachenko büyük bir coşkuyla şarkı söyledi:
  - Komünizmin Anavatanına şan,
  Seni seviyoruz canım ülkem...
  Faşist birlikleri yok edeceğiz,
  Şeytan bize saldırsa da!
  Ve çocuk yine Taliban'ı kılıçlarla dövüyor. Ve sonra bir fan değirmeni tutacak. Ve çıplak ayak parmaklarıyla, çok ölümcül bir ölüm armağanını nasıl alıp fırlatacak?
  düşman.
  Bu bir erkek - sadece bir erkek diyelim - süper!
  Margarita Korshunova, ilerleyen Afganları keserek ve düşmana çıplak ayak parmaklarıyla ölüm hediyeleri atarak gıcırdıyordu:
  - Rus sınırlarının ötesinde Kabil'in ötesinde!
  Düşmanı kesen Oleg Rybachenko şiddetle başını salladı:
  - Hatlarımız Kabil'in ötesinde olacak. Ancak düşman özellikle sayıca güçlü!
  Margarita Korshunova bununla hemfikirdi:
  - Düşman çok güçlü! Ama yine de kazanacağız!
  Ve çıplak ayakla, öldürücü bir ölüm armağanının nasıl fırlatılacağı.
  Mücahidler üzerine yazan Oleg Rybachenko oldukça mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Ordumuz Kabil'de olacak!
  Margarita Korshunova kabul etti:
  - Umarım olur! Kendimiz kan kaybetmezsek!
  Terminatör çocuk kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Zaferimiz kaçınılmaz!
  Çıplak ayağıyla limon fırlatan savaşçı kız kabul etti:
  - İnanıyorum! Gerçekten inanıyorum!
  Ve bir savaşçının onu nasıl alıp güleceğini.
  Ve sonra ölümsüz çocuklar onu alacak ve hep birlikte ıslık çalacaklar. Düdükleri binlerce kargayı bayılttı. Ve bilincini kaybetmişler, düşüyorlar
  Afganlar ve kafataslarını delmek.
  Ve İslam imparatorluğunun askerlerinin başlarının tepelerini deliyorlar. Ve düşmanları tabuta sürüyorlar.
  Margarita, kıkırdayarak ıslık çaldıktan sonra şunları kaydetti:
  - Sen ve ben bülbül hırsızları gibiyiz!
  Oleg Rybachenko başıyla onayladı:
  - Evet, tıpkı bülbüller gibi!
  Ve çocuk güldü...
  Ve yine ölümsüz çocuklar nasıl ıslık çalınır. Ve kargaları çok incitti. Bilinçlerini kaybederler ve yağmur damlaları gibi düşerler. Ve çok sayıda Afgan alındı ve dövüldü.
  Sonra çocuklar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Ölüm karşısında siyah savaşçı,
  Kurban gece yarısı saatini bekliyor...
  Dünyadaki herkesten daha iyi inan
  Seni toprağa gömeceğiz!
  Bunlar gerçekten çocuklar - ihtiyacınız olan şey! Ve bu muharebe tokluğu.
  Oleg Rybachenko iki kılıcını savurdu, aynı anda yedi Afgan askerinin kafasını kesti ve şarkı söyledi:
  - Güçlü bir adam olmamın bir nedeni var.
  Tek vuruşta yedi!
  Mücahidleri kesen Margarita Korshunova şunları kaydetti:
  - Mars'ta ve genel olarak her yerde ilk olacağız!
  Oleg Rybachenko, Taliban'ı tekrar keserek şunları kaydetti:
  - Her yerde ilk biz olacağız!
  Ve on iki yaşındaki bir çocuğun çıplak ayağı, ölümcül bir el bombası fırlattı.
  Rus tanrılarından ölümsüzlüğü bir hediye olarak alan çocuklar işte böyle çaresizce ve cesurca savaşırlar. Ve muazzam bir enerjiyle hareket ederler.
  Gorbaçov-Putin yeniden emir vermeye başladı. Ek yüzde beş vergi getirdi.
  Kendi füzesavar savunmasını yaratmasını emretti. Mareşal Lavrenty Palych Beria'nın rütbesini geri yüklemesini emretti. Ayrıca Yagoda, Yezhov, Abakumov'u rehabilite etmeyi emretti.
  Stalin'in haklı olduğunu ve biraz hapsedildiklerini söylüyorlar. Ve daha da fazla dikmek ve ateş etmek gerekiyor.
  Yeltsin, Moskova Savunma Bakanlığı başkanlığı görevinden alındı ve hapsedildi. Ve bu belki de en önemli şey.
  Sonra diktatör onu aldı ve uykuya daldı.
  Kızlar çok sayıda Taliban ile savaşmaya devam etti.
  Natasha, İslam İmparatorluğu'nun birliklerine ateş eder ve çıplak ayaklarıyla bir el bombası atar. Sonra kükredi:
  - Büyük komünizm için!
  Afgan birliklerine ateş eden ve yetenekli bir imparatorluğun askerlerini biçen Zoya ciyakladı:
  - Büyük SSCB için!
  Augustina, düşmana ateş ederek, çıplak ayak parmaklarıyla ölüm hediyeleri atalım ve cıvıldayalım:
  - Anavatan için annemiz!
  Svetlana saldırgan bir tavırla, Taliban'ı karalayarak ve çıplak ayaklarıyla öldürücü bir imha armağanı fırlatarak not aldı:
  - Komünist güç için!
  Natasha düşmana çok isabetli bir şekilde ateş eder. Ve çıplak ayakla, yıkıma nasıl başlanır. Ve düşmanı yumrukla.
  Ve birçok Taliban biçecek ve gıcırdatacak:
  - Komünizmin SSCB'si için!
  Ve tekrar göz kırp.
  Zoya ayrıca düşmanı çiviler ve onu biçer. Çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir el bombası atarak Mücahidleri paramparça ediyor.
  Sonra ciyakladı:
  -SSCB Anavatanımızın marşı!
  Augustine dişlerini göstererek ve çıplak ayağıyla ölüm armağanını fırlatarak cıvıldadı:
  - Anavatan için annemiz!
  Taliban'la savaşan ve düşmana ölümcül bir şekilde karalayan Svetlana gıcırdadı:
  - Büyük komünizm için!
  Ve kızlar çok savaştı. Güzellikler böyledir.
  Oleg Rybachenko onlarla savaşır. Çocuk yaklaşık on iki yaşında görünüyor, elbette çaresiz bir çocuk.
  Ve çıplak ayaklarıyla Afganlara ölümcül silahlar fırlatacak.
  Sonra kükreyecek:
  -SSCB'deki komünizm fikirleri için!
  Margarita Korshunova aynı zamanda bir savaşçı, dövüşen ve sert.
  Mücahidleri yok eder ve kükredi:
  - SSCB'de komünizm için!
  O böyle bir dövüşçü kaltak. Ve çıplak ayak parmaklarıyla bombalar atarak Taliban'ı süpürüyor. Ve çığlıklar:
  - Vatan bizim annemizdir!
  Ve şimdi ölümsüz çocuklar ıslık çalıyor. Ve mücahidlerin başlarına binlerce karga düşer. Ve kendi başına bir kafa olarak çok havalı ve havalı
  karpuz atmak.
  Natasha kıkırdayarak ve ateş ederek şunları söyledi:
  - Büyük alan için!
  Zoya onunla hemfikirdi:
  - Evrendeki en büyük alan için!
  Augustine dişlerini göstererek ve ıslık çalarak belirtti:
  - Her şey çok güzel olacak kızlar - biz kazanacağız!
  Svetlana dişlerini göstererek ve düşmana ölümcül bir güçle bir el bombası atarak şunları kaydetti:
  - Elbette her şey hokey olacak!
  Bu sırada Stalenida, Afganlar hakkında bir şeyler karalıyordu ve homurdandı:
  Dünyanın en büyüğü olacağız
  Tanrı çaresiz adamlara bahse girdi...
  Büyük gezegende bile daha havalı değiliz...
  Veronica, düşmanı eziyor - aldı:
  - Kötü canavarı öldür!
  Victoria çıplak ayağıyla bir el bombası fırlattı, Çinlileri yırttı ve ciyakladı:
  - Kötü canavarı öldür!
  Angelina, düşmana karalamalar yaparak ve tüm saflarda düşmanları biçerek gıcırdadı:
  "Burada yine kan dökülüyor!"
  Natasha, düşmanları nakavt ederek zekice ekledi:
  Rakibiniz zor görünüyor!
  Steelenida çıplak ayağını iyi niyetli bir atışla tankı ters çevirdi ve ciyakladı:
  Ama ona boyun eğme!
  Veronica, kırmızı meme ucuyla bazukanın düğmesine basarak patladı ve:
  - Kötü canavar - karanlığa dön!
  Ve savaşçılar koro halinde yüzlerce Afganı bir araya getirerek şarkı söylediler:
  - Eğer bir erkeksen ve korkak bir bit değilsen,
  Yıldız canavarı cesurca öldüreceksin!
  Ve yine kızlar dillerini gösteriyorlar. Evet, gerçekten cesurların en cesurları.
  Victoria çıplak, yuvarlak topuğuyla patlayıcı pakete yenik düştü ve bağırdı:
  - Kutsal savaşta - bizim zaferimiz olacak!
  Stalenida şunları kaydetti:
  - Ve sadece bir zafer değil, ezici bir zafer!
  Bu arada Albina, Taliban ordusuyla havada savaşıyor. Kız en yüksek pilotları gösteriyor.
  Ve büyük bir hevesle düşman uçaklarını düşürür. Aynı zamanda, Albina şarkı söylüyor:
  - Roketlerimiz, uçaklarımız var,
  Dünyanın en güçlü Rus ruhu...
  En iyi pilotların başında -
  Düşman paramparça olacak!
  Ve yine nasıl ıslık çalınır. Ardından çıplak ayak yardımıyla başka bir düşman arabasını devireceğiz. Sarhoş bir fıçı bir resepsiyon düzenleyecek.
  Alvina ayrıca Taliban ordusuyla da savaşıyor. O kavgacı ve çok agresif bir kız. Burada, örneğin, imza tekniği nasıl - bir merdiven?
  Bu da sadece bir mucize!
  Alvina tısladı:
  Zaferimizi kaçırmayacağız!
  Albina, ortağıyla anlaştı:
  Elbette hiçbir şeyi kaçırmayacağız!
  Helga da büyük bir çaresizlik içinde savaşır. Bu çok kavgacı bir kız. Helga yer hedeflerini daha fazla vurur. O çok yıkıcı bir kız.
  darbeler.
  Ve işte Anastasia dövüşüyor. Bir süper gazi olan bir kadın savaşçı. Ne yapmadı. İşte savaşçı.
  Gökyüzünde agresif bir dönüş yapar ve rakiplerini ağ ile yusufçuk gibi yere serer. Ve elbette, son derece havalı.
  Burada kız dalar ve Taliban tankı bir kıvılcımdan çıkan ateş gibi yanar. Ve yine yangınlar ve yıkım.
  Anastasia şarkı söyledi:
  - Muhtemelen kızlar verildiğini biliyorlar,
  Filmin tüm saçmalıklarının farkına varın...
  Ve dünyada bir psikiyatri hastanesi saçmalığı olmayan şey -
  Dünyanın en iyi ışığını doğurur!
  Rakiplerine karalamalar yapan ve Afgan uçaklarını düşüren Akulina Orlova şöyle özetledi:
  - Dünyada her şey görecelidir ve Tanrı bir melek değildir ve Şeytan bir şeytan değildir!
  Düşmanlara karalayan Anastasia itiraz etti:
  - Tanrım, belki bir melek değil, ama Şeytan'dan iyi bir şey nerede?
  Akulina omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Belki de Şeytan sayesinde yasak meyveyi yedik ve çok daha akıllı olduk! Özellikle icat etmeyi öğrendim!
  Mirabela Magnetic başka bir düşman uçağını düşürdü ve başını salladı:
  - Aslında, ciddi bir şekilde icat etmeyi öğrendiler! Ve harika!
  Anastasia dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Düşmanları iz bırakmadan kestik,
  Yine vahşi baskımız olacak...
  Meydan okuma - uçuşta eldiven
  Ve düşman sadece aptal bir fil!
  Akulina Orlova, Taliban'ı düşürürken şunları doğruladı:
  - Bu gerçekten iyi bir savaş!
  Ve çıplak topuğuyla düşmana ölümcül bir ölüm armağanı daha gönderdi.
  Anastasia, rakipleri nakavt ederek fark etti:
  - Savaş asla iyi değildir
  Bu büyük bir zafer!
  Mirabela aldı ve hırladı:
  - Büyük bir zafer bizi bekliyor,
  Biz en güzeliz...
  Dedelerimiz de bizimle gurur duyuyor.
  Kızların başarısını kutluyorum!
  Akulina Orlova dişlerini göstererek şunları kaydetti:
  - İçimde bir alev alev yanıyor,
  Şüphesiz çok geç olan söndürün -
  Öfkenin tüm gücünü bir darbeye dönüştürmek -
  Gökyüzünü düzeltiyor, yıldızları sallıyor!
  Anastasia Vedmakova, Taliban ordusuna ait başka bir uçağı düşürerek şunları kaydetti:
  - Sadece çılgın bir mizacım var!
  Bu kızlar harika.
  Ama Natasha savaşta bir canavar gibidir. İşte saldırıya uğrayan rakiplerden dördü. Ve onlara mecazi bir dayak attı. Bu Natasha - sadece süper sınıf bir kız.
  Ve çıplak topuğu bir el bombası gönderir. Ve Taliban kitlesi bir anda parçalandı.
  Natasha şarkı söylüyor:
  Karabas, Barabas,
  kızlara gözüm takıldı...
  şimdi öğle yemeği yiyorum
  ama yenilmek bize göre değil!
  Zoya, başka bir rakip hattını biçerek onayladı:
  - Gerçekten bizim için değil!
  Ve kızın çıplak, yuvarlak topuğu yine yıkıcı bir güç hediyesi gönderir.
  Augustina, göz kırpıp tükürerek, öyle ki düşman taburunun yarısının yandığını fark etti:
  - Ne Karabas ne de Baba Yaga bizi durduramaz!
  Svetlana agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Asla durmayacağız ve gevşemeyeceğiz!
  Bir sonraki satırı biçen Natasha, onu çevirdi, tankı çıplak ayaklarıyla ölüm ve vyaknula hediyesi olarak fırlattı:
  - Düşmanın başkentinde olacağız!
  Zoya düşmana bir şeyler karaladı, onu iyice biçti ve kabul etti:
  - Tabi ki yapacağız!
  Buradaki savaşçılar çok cesur, ama elbette sadece bu değil.
  Onlar da kahramanlar - sınıf - süper!
  Augustine kahrolası rakipler, şunları kaydetti:
  gücümüz çok büyük
  Haydi horozu parçalayalım!
  Ve çıplak topuğu bir ölüm armağanı daha alıp kusacak.
  Svetlana gülerek belirtti:
  - En çok nasıl güleceğimizi biliyoruz,
  Ve inanıyorsun - her zaman savaşabiliriz!
  Başka bir Afgan rütbesini biçen Natasha, şunları kaydetti:
  - Kavga genellikle iyi değildir!
  Augustine dişlerini göstererek belirtti:
  - Ve genellikle iyi olan nedir?
  Ve çıplak topuğu ölümcül bir ölüm bezelyesi kustu.
  Zoya mantıklı bir şekilde Taliban'ı biçerek şunları söyledi:
  - Bir yaratılış meselesi olduğunda iyidir!
  SSCB'nin düşmanlarını yok eden kızıl saçlı kız başını salladı:
  - Buna katılmamak elde değil!
  Svetlana dişlerini tekrar göstererek kaydetti:
  Evet, bu doğru, ama bazen kan dökmeniz gerekir!
  Kızlar farklıdır. İşte Elizabeth, dört E'den oluşan ekibiyle Çinlileri bir tankta yok ediyor.
  Kızlar elbette aynı bikini içinde ve yalınayak kavga ederler.
  Elizabeth düşmana ateş etti ve ciyakladı:
  - Anavatanımıza - SSCB'ye şan!
  Ekaterina ayrıca düşmana saldırdı ve ciyakladı:
  - Tüm kahramanlarımıza büyük zafer!
  Ve mermiye çıplak topuğuyla yenik düştü.
  Elena düşmana ateş etti, Taliban tankını parçaladı ve ciyakladı:
  - Güç bizimle olsun!
  Euphrosinia çıplak, yontulmuş ayaklarını pedallara basarak fark etti:
  - Kozmik ve olağanüstü güç her zaman bizimle!
  Elizabeth şarkı söyledi:
  - Lenin tarafından halkın görkemi için büyütüldük,
  Ve büyük Stalin bizim için yolu aydınlattı ...
  Ulusları haklı bir davaya yükseltti -
  Çalışmak ve başarıya ulaşmak için bize ilham verdi!
  Ve çıplak topuğundan böyle ölümcül bir mermi uçar. Ve kuleyi Afgan tankından koparıyor.
  Evet, dört iyidir. Ve hiçbir güç buna karşı duramaz.
  Elizabeth dişlerini göstererek şunları kaydetti:
  Biz büyük fenomeniz
  Değişimden korkma!
  Ve kızlar gülüyor.
  İşte Alenka Mücahidlerle savaşıyor. İşte bir kız - bir ana sınıf. Ve bir çeşit Karabas değil. Alacaksa alacak.
  Bir kız makineli tüfekle Afgan askerlerine karalıyor.
  Sonra göğsünün kırmızı meme ucunu alıp bazukanın düğmesine basarken.
  Sonra cıvıldadı:
  - Ben ne kadar havalı bir kızım.
  Ve uçtan uca üstesinden gelebilirim!
  Anyuta ayrıca Mücahidlere ateş eder ve ciyaklar:
  - Dünyanın en güçlüsü benim ve özellikle bir banzai olacak!
  Ve çıplak, pembe topuğu öldürücü bir ölüm hediyesi gönderecek.
  Bu kızlar en yüksek sınıf. Bir seviye ve tanrıçalar olduğunu düşünmedikçe.
  Kızıl saçlı Alla, düşmana büyük bir doğrulukla yazarak şunları kaydetti:
  - Bir şey yaparsam yüzde yüz olacak!
  Ve şimdi yakut meme ucu bazuka düğmesine basacak. Bu kızlar her zaman değerlidir ve mucizeler yaratabilirler.
  Ama bu, elbette, yeterli değil.
  Burada da beceriye sahip olmanız gerekir. Bu güzelliklerin sahip olduğu şey tamamen çatının üstünde!
  Bunlar sadece dörtnala atı durduramayan kızlar.
  Ve mücadele devam ediyor.
  Yani Maria Mücahidleri çiviliyor. Ve bunu korkunç bir doğrulukla yapıyor. Ve tabii ki çıplak topukluları, her zamanki gibi üstte.
  Ve altın saçlı kız şarkı söylüyor:
  - Işık sonsuza dek yüceltilecek,
  Hayalim gerçek olsun!
  Olympias da savaşarak ölümcül yıkım hediyeleri gönderir.
  Ve yine de şarkı söylüyor:
  - Sonsuza dek ihtişam içinde olacağız!
  Ve öldürücü bombalar atar.
  Marusya ayrıca Taliban'ı karalıyor ve ciyaklıyor:
  - Komünizme şan!
  Ve çıplak ayağı, harika bir şey gibi, büyük bir yıkımla fırlatılacak.
  Matryona çok güçlü bir şekilde düşmanı oymaya ve gıcırdatmaya başladı:
  - Büyük Rusya için!
  Ve yine çıplak topuklarından uçar, bir yıkım hediyesi.
  . BÖLÜM? 9.
  Ve şimdi tüm ekiple kızlar, tüm tugay, bikinili yalınayak güzellikler şarkı söyledi;
  Svarog'un kızlarıyla gurur duyuyoruz,
  Cesur, cesur savaşçılar...
  Aile Adına sadakatle hizmet ediyoruz,
  Dedeler ve babalar gurur duysun!
  
  Gururla Komsomol'a katıldık,
  Stalin'e cesur bir yemin verildi ...
  Biz kızlar sadece kartalız
  Savaşta cömertçe hasat!
  
  İnsanlar Nazilere saldırıyor,
  Başurman sürülerini yenmek...
  Sonuçta, Rus ordusu yenilmez,
  Ivan savaşında güçlü!
  
  Sonsuza kadar bizimle inan Lada,
  Ona büyük bir inançla yemin ediyoruz ...
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver
  Daha az batıl inançlı insan!
  
  Korkak kelimesini asla bilmem
  Daha cesur savaşçılar olacağız...
  Rusça, Ukraynaca, Belarusça,
  Daha güçlü olacağız, inan bana!
  
  Savaşta kazanacağımıza inanıyorum,
  Tabii ki, düşman ordusunun üstesinden gelmek ...
  Bazen bir hırsız bize saldırsa da,
  Bizimle kavga etmek aptalca bir fikir!
  
  Hayır, bana inanma - kadınlar zayıf değildir,
  Erkekler de aptal değil...
  Bazen savaşlarda tabutlar büyüse de,
  Ve kızlar karda yalınayak!
  
  Kızların kaşları yok sanmayın,
  Gözünüze makineli tüfekle vuracaklar...
  Parlak bir aşkımız olacak
  Yorgunluk savaşlarında bilemeyeceğiz!
  
  Komünizme şan beyler,
  Bu parlak, yiğit fikir...
  Kalabalık öfkeye yansıyacak,
  Sadece saçmalama!
  
  Hafif Rus savaşçılarının rolleri,
  Savaşlarda ve savaşlarda şanlı ...
  Savaşçıların kızlarla gurur duymasına izin verin
  Düşman Ruslardan haraç almayacak!
  
  Dünya yakında kutsanacak
  Ejderhanın topuğunun altında olmayacağız ...
  Bizim oğlanlar beklemeye alışık değil,
  Ve düşman yenilgiden kaçamaz!
  
  Mutluluğun sonsuza kadar süreceğine inanıyorum
  Daha havalı bulamayacağın kızları tanı...
  İnsanlar aptalı tanımasın diye,
  Bulutları gezegenin üzerine dağıtacağız!
  
  Yakında evrende ışık olacak,
  Lada hoş bir mutlulukla aydınlatacak ...
  Şafakla şakacı bir şekilde buluşacağız,
  Zafer için ileriye gitmeliyiz kardeşlerim!
  
  Çok hayranız,
  Rusya daha güçlü ve daha güzel olacak ...
  Vatan için savaşmak istedim,
  Rusya Ana'nın mutluluğu için!
  
  Yeryüzüne hayranlık getiriyoruz,
  Hepimiz sabitlik için çabalamak istiyoruz ...
  Ve gezegeni felaketten kurtar
  Mutluluğun ışığı hüküm sürsün!
  
  Bunlar akıllı insanlar
  Evrende neşe yaratmak için...
  Demirciler bir şeyler inşa etti
  Savaşta gücünüze ihanet etmeyin!
  
  Hayır, Rusya'da insanlar sığır değil,
  Asla oligarkların altına yatma...
  Ve ekstra telaş olmayacak
  Sürekli ah'lara ihtiyacımız yok!
  
  Tanrı Svarog ve insanların zihni,
  Dünyayı mutlu et...
  Yenilmeyeceğiz, kötü adama inan,
  Bu bizim işimiz ve yaratılışımız!
  Kızlar çok iyi şarkı söylediler ve birçok Mücahid yok edildi.
  Bunlar güzellikler - sadece süper.
  Kötü imparatorluğun askerlerine ateş eden Natasha gıcırdadı:
  Ve biz de harika olacağız!
  Zoya bunu kabul etti.
  - Evet, şüphesiz yapacağız!
  Augustine şarkı söyledi:
  Biz kızlar basit değiliz
  Svarog adıyla ...
  Evet, bilirsin, soğukta yalınayak,
  Allah'ın koruması altında!
  Svetlana arkadaşlarına göz kırparak önerdi:
  - Şarkı söyleyebilir miyiz?
  Natasha başını salladı ve onayladı:
  - Hadi şarkı söyleyelim!
  Ve kızlar şarkı söyledi;
  SSCB'nin büyük ülkesi,
  Evrendeki en havalı hangisi ...
  Milyonlarca sorun oldu
  Ama bizim işimiz çalışmak ve yaratmak!
  
  Düşmanın ülkeyi kazanamayacağına inan,
  Hangisi hepsinden daha güzel ve güçlü...
  Yakında güvenilir bir kalkan kuracağız,
  Ve sonunda daha akıllıca inanacağız ...
  
  Evet, Efendim Amca yardım etmeye karar verdi,
  Reich'taki iktidar değişikliğinden sonra Nazilere ...
  Ve Nazilerin gücü yenilendi,
  Düşman SSCB'yi parçalamak istiyor!
  
  Şimdi ciddi bir şekilde savaşmalıyız
  Güçlülerin atılgan olduğu Nazilerle ...
  ama düşmanların midesinin altından vuracağız,
  Annemiz Rusya'nın şerefine!
  
  Hayır, sadece Rusça'yı kıramazsın,
  Nasıl olduğunu biliyoruz, cesurca savaşmayı seviyoruz ...
  Burada Wehrmacht bize saldırmaya karar verdi,
  Ama sadece çökebilir ve sıkılamaz!
  
  Rusya'da, bir yemlikten gelen her savaşçı,
  Çocuk elini silaha çekiyor...
  Çok akıllı bir büyücü olmasına izin ver
  Bu gezegeni kim yarattı!
  
  Hitler için Moskova'yı dişe takmayın,
  Burnundan sert vurdu...
  Neden Rusya'ya tırmandı, anlamıyorum,
  Bir basili kılıçla öldürmek onun için zayıftır!
  
  Evet, Moskova yakınlarında düşman bir darbe aldı,
  Kızlar ona çıplak bir topuk verdi ...
  Fuhrer'in sadece bir moron olduğunu görebilirsiniz -
  Kohl komünizme tecavüz etti!
  
  İşte şarkılarla öncüler gelsin,
  Saldırıda davul ritmi ile yırtılır ...
  Führer şimdi kaput olsun,
  Ve Fritz'i tutsak düzende süreceğiz!
  
  Çocuk bir rüzgârla oluşan kar yığınında yalınayak,
  Korkusuzca adım atmak...
  Naziler yakında tabuta sürülecek,
  Ve güller ışıltılı Mayıs'ta açacak!
  
  Ve Hitler'in yakında kulübeleri olacak,
  mezara girecek. ve halefi sarhoş ...
  Führer'i yakında kancaya takacağız,
  bazen ağır, keskin bir zencefilli kurabiye olsa da!
  
  Harika bir Rus dünyası yaratacağız,
  Rusya'nın yöneteceği, inan bana ...
  Shakespeare böyle bir şey yazmaya cesaret edemedi,
  Şeytanların baskısıyla Rusya'ya saldırmalarına rağmen!
  
  Şeytan'ın şiddetli baskısı görünür,
  Eski müttefiki ona yardım ediyor...
  Kızların inlemelerinin duyulmasına şaşmamalı,
  Yakında cennette görülecek bir yer olmayacak!
  
  Evet, Bay Amca rotayı değiştirdi,
  Ve tanklar, uçaklar Nazilere gönderiliyor ...
  Onun özleminde, birim çok havalı,
  Daha fazla komünisti tabuta sürmek için!
  
  Stalingrad olmasına rağmen daha da kötüleşti,
  Nazilerin hemen hemen her tarafını ezdim ...
  böyle dizginsiz bir hizalama ortaya çıktı,
  bu gökyüzünün altında, kesinlikle temiz!
  
  Peki, ne yapmalı - kızlar kontrolden çıktı,
  Savaşlarda kalabalığın Führer'inden saklanmak ...
  Ve botlar kızlara yakışmıyor,
  Her zaman nasıl savaşılacağını bilirler!
  
  Kızlar için donlar korkunç değildir,
  Moskova yakınlarında savaştıklarında,
  Neredeyse çıplak ve yalınayak,
  Çıplak ayakla el bombası atmak!
  
  yani bir faşist istedin
  Şey, şeytanların sana hemen yardım edeceğini düşündüm ...
  Ve ekilen toplam kaos,
  Ve kızlar sadece vahşi bir öfkeyle inliyor!
  
  Oldukça kanlı savaşlar var,
  Kızlar sonsuza dek pes etmemeye inandıklarını bilirler ...
  Hesaplarda sıfır olmayacak,
  Ve güçlü bir RPG sırt çantasına konur!
  
  Savaşçılar güzelliktir
  Lada kendisi onlar için savaşmaya hazır ...
  Kutsal saflığın güvercinleri var,
  Sadece en yüksek ödül olsun!
  
  Evet, Kuvvetler Tanrısı Svarog'un geleceğine inanıyorum,
  Ve savaşta ölüler dirilecek...
  Ve avcı şanlı borusunu çalacak,
  Ve kazançlar en dürüst olacak!
  
  Dünyada daha fazla keder olmayacak,
  Ve acı gözyaşları kuruyacak...
  Tek bir ailede yaşayacağız bil-
  Ve kötü şeytanlar basitçe ölecek!
  
  Öncü çocuklar cesurca savaşa girerler,
  yalınayak çocuklar karda koşar ..
  Rusya'nın her zaman yanınızda olacağına inanıyorum,
  Bazen tabaklar kırılsa da!
  
  Tanrı İsa tüm düşmüşleri diriltecek,
  Ve Beyaz Tanrı ile hükmedecek...
  Anavatan için cesurca bir kalkan yükselteceğiz,
  Rusya'ya hizmet etmek şanlı bir görev olacak!
  
  Evet, şeytan sinsidir, sadece kurnazdır,
  Çok anlaşılır arzuları...
  O artık Moskova'nın dokunaçları posteri,
  Ve Anavatan'ı kötü denemeler bekliyor!
  
  Ama Lada ve Lord Perun bizimle,
  Ve Lenin, Stalin ve en bilge Troçki...
  Ordunun büküldüğü görülebilir,
  Ve en önemli bülbül Vysotsky!
  
  Kısacası, bir sürü kutsal Tanrı olacak,
  Düşmanın savaşını kazanacağız ...
  Ve bir sürü güçlü yumruk at,
  En büyük askerin zaferi için!
  
  Kızlar çıplak ayakla saldırıyor
  Koşuyorlar ve donu bilmekten korkmuyorlar ...
  Onları savaşa çekmeyin, zorla düşünün,
  Bir gülün ışığında kızıl parıldadığını bilin!
  
  Kısacası, vatanları için savaşçılar,
  İlgisizlik gururla hizmet et...
  dedeler ve babalar gurur duysun,
  Ve gökten bir kuruş için hediyeler beklemezsiniz!
  Vladimir-Mikhail Gorbaçov-Putin düzeni yeniden sağlamak için adımlar atmaya devam etti. Tepede yeni tutuklamalar yaptı. Her şeyden önce, Yakovlev'i ekerek. Ve diğer güvenilmez insanlar da.
  Stalin, Büyük Peter ve Korkunç İvan'ın emirlerini kurdu.
  Sonra Garry Kasparov'un da tutuklanmasını emretti - kendisi hakkında çok fazla düşünüyor.
  Ve Garry Kasparov hapsedildi.
  Polis sayısının artırılmasına da karar verildi. Ve Ceza Kanununda yer alan cezaların sertleştirilmesi yönünde revize edilmesi kararlaştırıldı.
  Bundan sonra Vladimir-Mikhail Gorbaçov-Putin tekrar uykuya daldı;
  Afganistan'da kızlar da şarkı söyleyip dans ederek Mücahidleri yok ettiler.
  Kızlar aynı anda bütün bir şiiri böyle yazdılar. Ve çok sayıda Taliban aynı anda yok edildi. Ve bu gerçekten de onların olağanüstü başarısıydı.
  Bunlar kadınlar - özellikle de çıplak ayaklarıyla ölüm hediyeleri attıkları zaman.
  Ama Gerda ekibiyle savaşıyor.
  Kız, çıplak ayaklarıyla düşmana ateş eder, tankı devirir ve kükrer:
  - Panter kızlarına şan!
  Charlotte peşinden ateş ediyor. Mücahidleri kışkırtır ve ciyaklar:
  - Herkes için ortak olan Anavatan için!
  Lupanula ve Christina düşmanı vurdular ve ciyakladılar:
  -Güçlü adamlara şan!
  Gerda ironik bir şekilde sordu:
  Zayıflar nereye gidecek?
  Christina mırıldandı:
  - Bırak kaybeden ağlasın -
  Hain kıskanıyor!
  Magda ayrıca düşmanı vurdu, bir Afgan arabasını devirdi ve gıcırdadı:
  - Yeni sınırlar için, sonu olmayan!
  Bunlar, kendi tarzlarında da olsa kahraman olan kızlar.
  Burada herhangi bir tören ve şüphe olmadan Taliban'ı tırtıllarla ezmeye başladılar. Ve onlardan ne alacaksın? Kahretsin - tek kelime!
  Alice ve Angelica kavga ediyor. Çok güzel ve çok seksi kızlar.
  İyi ateş ederler ve sık sık vururlar. Bu savaşçılar sadece süper. Ne atış değil - o zaman alnında.
  Alice bir keskin nişancı tüfeğinden bir şeyler karalıyor ve şarkı söylüyor:
  - Yüzyıllar boyunca zafer yerli komünizm,
  Çelik kızların bir eli olacak!
  Angelica, doğru bir şekilde ateş ederek şunları kaydetti:
  - Tabiki olacak!
  ve çıplak ayak parmaklarıyla nasıl el bombası attığını.
  Alice, ateş ederken şunları kaydetti:
  Güçlü olduğumuz, kimsenin olmadığı doğru mu?
  Kızıl saçlı kız kahramanı Angelica şunları kaydetti:
  - Ben at gibi değilim -
  Dört nala koşan bir fili durdurabilirim!
  Ve kızın pazılarını nasıl göstereceği. Ve o bir dağ gibidir.
  Alice cıvıldadı:
  - Sovyetlerin gücüne gideceğiz,
  Ve tüm düşmanları kuma süpüreceğiz!
  Ve burada Natasha, Afganları ekibiyle tekrar yok ediyor. Sihir unsurları bile kullanılır.
  Buradaki savaşçılar büyük cesaret ve cesarete sahiptir. Onlara kimse karşı koyamaz.
  Natasha, çıplak ayağıyla bir ölüm hediyesi fırlatarak şarkı söyledi:
  - Gücümüzü şeytanlaştırın!
  Zoya bir dönüş yaptı, Mücahidlerin hattını biçti ve ciyakladı:
  - SSCB'nin büyük zaferleri için!
  Lupanula düşmana ve Augustine'e. Bir bazuka ile bir Taliban tankını parçaladı ve gıcırdadı:
  - Bu sonsuza kadar Rusya olacak, güneş gibi parlayacak!
  Svetlana da düşmana, sanki çıplak bir topuk ve gevezelik yardımı ile çekiçliyormuş gibi:
  - Hayatımız boyunca komünizm için!
  Düşmana karalama yapan Natasha şarkı söyledi:
  - Rusların büyüklüğü gezegeni tanır,
  Faşizm bir kılıç darbesiyle ezildi...
  Dünyanın bütün milletleri tarafından seviliyor ve takdir ediliyoruz -
  Yakında kutsal komünizmi inşa edeceğiz!
  Zoya, rakipleri üzerine karalamalar yapan bir şarkıyla onayladı:
  - Özgürce soyadımıza şan,
  Halkların dostluğu yüzyıllardır bir destektir...
  Yasal güç, özgür irade -
  Sonuçta, basit bir insanın birliği için!
  Augustine kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Birlik için doğal olarak basit bir adam mı? Peki ya güç?
  Svetlana kırmızı meme ucuyla bazuka düğmesine basarak düşman tankına vurdu ve cıvıldadı:
  - Güç basit bir kelime değildir,
  O kanunların üstünde...
  Hepsi dizlerinin üzerinde ağza hükmeder -
  Bu güç!
  Natasha alayla dedi ki:
  - Evet, hükümet zalim... Ama biz kendimiz inşa ediyoruz!
  Zoya heyecanla şunları söyledi:
  - Komünizme şan!
  Ve kızlar onu koro halinde aldılar ve şarkı söylerken şarkı söylediler;
  Gökyüzünde çiçek açan ülkeye şan,
  Büyük kutsal Rusya'ya zafer...
  Hayır, sonsuzluk sessizliğinde olmamak -
  İnci tarlasının yıldızları sulandı!
  
  Büyük Yüce Svarog bizimle,
  Yüce Müthiş Ailenin Oğlu...
  Bu Savaşçının savaşta yardım ettiğini,
  Rus Tanrısını yüceltmeliyiz!
  
  Kızların hiç şüphesi yok, inan bana
  Kızlar öfkeyle kalabalığa saldırıyor...
  Deli bir canavar parçalara ayrılacak,
  Ve düşman burundan pay alacak!
  
  Hayır, Rusları kırmaya çalışma,
  Düşman bize diz çöktüremez...
  Seni yeneceğiz kötü oğlum,
  Büyük dede Lenin bizimle!
  
  Hayır asla düşmanlara boyun eğme
  Çıplak ayaklı kızlar Moskova yakınlarında kavga etti...
  Zayıflık ve utanç göstermeyeceğiz,
  Büyük Şeytan'la uğraşalım!
  
  Evet, Tanrı savaşlarınızı bitirin,
  Ve ünlü Wehrmacht ordularını parçalayın ...
  Sıfırlarla bitmesinler diye,
  Böylece mezarlıkta sessiz kalmaz!
  
  Savaşacağın kızlara ver
  Yani faşistler bunu ayarlayacak ...
  Babalar bizimle gurur duyacak
  Düşman bizi inekler gibi sağmayacak!
  
  Baharın yakında geleceği doğru
  Tarlalarda altın kulaklar olacak...
  Hayalimizin gerçekleşeceğine inanıyorum
  Gerekirse, gerçek için savaşın!
  
  Tanrı, tüm insanların sevdiği anlamına gelir,
  Sadık güçlü, sonsuz sevinç içinde ...
  Şiddetli kan dökülse de,
  Genellikle kız dikkatsizdir!
  
  Düşmanı savaşta eziyoruz,
  Çok havalı bir şey...
  Bir fırtına tüm dünyayı sarsa da,
  Ve karanlık tutulma geliyor!
  
  Hayır, insanlar mezara kadar ayakta duracak,
  Ve Nazilere biraz boyun eğmeyecekler ...
  Oğlanları bir deftere yazarsın,
  Ve azarlamak için tüm kılıçlarını keskinleştir!
  
  Evet, doğru, kenarları olmayan bir şafak olacak,
  İnanın herkes sevinecek...
  Bir başkasını açıyoruz, ışığa inanıyoruz
  Kızın eli yukarı uzanıyor!
  
  buna inanabilir miyiz
  Bu, hayal etmeye bile cesaret edemediğimiz ...
  En parlak hedefi açıkça görüyoruz,
  Hayır, savaşçıları saçmala!
  
  Ve şaka yollu Mars'a uçmalıyız,
  Orada tarlalar açalım, yakut sayalım...
  Ve Nazileri tam gözünden suçla,
  Kerubiler üstümüzde uçuyor!
  
  Sovyet ülkesi ünlü olsun,
  Halklara komünizmi ne verdi...
  Sonsuza dek bize doğuştan verilir -
  Anavatan için, mutluluk için, özgürlük için!
  
  Rusya'da, bir yemlikten gelen her savaşçı,
  Bebek silahın kolunu çeker...
  Bu nedenle, titriyorsun kötü adam,
  Canavarı hesaba çekiyoruz!
  
  Evet, arkadaş canlısı bir aile olacağız,
  Komünizm evrende ne inşa edecek...
  Gerçek arkadaş olacağız,
  Ve işimiz yaratılış olacak!
  
  Ne de olsa komünizm sonsuza dek doğuştan verilir,
  Böylece yetişkinler ve çocuklar mutlu olur ...
  Oğlan hala hecelerle okuyor,
  Ama demiurge alevi gözlerde parlıyor!
  
  İnsanlar sonsuza kadar mutlu olsun
  Birlikte Svarog'un işleri için savaştıklarını ...
  Yakında Volga kıyılarını göreceğiz,
  Ve Tanrı'nın şerefli yerinde olacağız!
  
  Evet, Rusya Anavatan düşmanları tarafından kırılamaz,
  Çelikten bile daha güçlü olacak ...
  Rusya, sen çocukların annesisin,
  Ve babamız, bilge Stalin'e inan!
  
  Anavatan için hiçbir engel yok,
  İlerlemeye devam ediyor...
  Cehennemin kralı yakında mat olacak
  Ellerinde dövmeler olmasına rağmen!
  
  Anavatanımız için kalbimizi vereceğiz,
  Bütün dağlara tırmanacağız, daha yükseğe inanın...
  Biz kızlar çok güçlüyüz,
  Bazen çatıyı bile uçurur!
  
  Oğlan ayrıca Rusya için bir abonelik verdi,
  Şiddetle savaşacağını söyledi...
  Ve gözleri parıldayan metal,
  Ve RPG sırt çantasına sıkıca gizlenmiş!
  
  Öyleyse aptalı oynamayalım
  Ve hepimizin bir duvar gibi durması daha iyi ...
  Sadece beş için sınavları geçmek,
  Böylece Abel hükmeder, kötü Cain değil!
  
  Kısacası, insanlar için mutluluk olacak
  Ve Svarog'un kutsal dünya üzerindeki gücü...
  Şakacı bir şekilde ezdiğiniz faşistler,
  Lada mutluluk ve idol olsun!
  Kızlar güzel bir şarkı söylediler. Ve sonra güldüler. Dişleri inci gibidir.
  Alenka ayrıca Mücahidlere karşı da savaşır.
  Ve kız seviyeyi gösteriyor - sadece süper.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül güçte el bombaları atar.
  Ve bu güzellik hala makineli tüfekler karalarken.
  Sarışın şarkı söylüyor:
  - Felaketler, afetler...
  Sanki Allah'ı tanımıyoruz!
  Ve bu hayatın tiyatrosu -
  Son teslim tarihinden önce kızları tabuta götürecek!
  Anyuta dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - SSCB için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla başka bir imha armağanı atacak.
  Böylece Alla büyük bir öfkeyle savaşır. O çok kavgacı bir kız. Ve çıplak topuğuyla öldürücü bir ölüm hediyesi kusar.
  Ve kükreme:
  - Kutsal düzeyde komünizm için!
  Sonra kız dilini gösterecek.
  Maria da büyük bir çaresizlik içinde savaşır. Ve etek ve bikini içinde gerçek bir kahraman gibi dövüşüyor. Ve çıplak bacakları yine yok olma armağanını fırlatır.
  Maria homurdandı:
  - Komünizm zamanlarına şan!
  Olympias yüzünü ortaya çıkararak ve çıplak tabanlarıyla bir ölüm hediyesi göndererek etrafta gurulduyordu:
  - Komünizm zamanımıza şan!
  Marusya, Afganları biçerek ve ciyaklayarak kaydetti:
  - Rusya ve özgürlük için zafer!
  Matrena, bir satır daha keserek ciyakladı:
  - Kutsal savaştaki zaferler için!
  Bir de nasıl havlayacağını...
  . BÖLÜM? on.
  Kızlar bir ağızdan şarkı söyleyerek şarkılarını bestelediler:
  Yıldızların üstünde gezegenin üzerinde uçacağız,
  Parlak güneş parlayacak...
  Komsomol üyelerinin kahramanlıkları söylendi,
  Bir avcıyı oyuna dönüştürür!
  
  Zaman cıvıl cıvıl olacak
  Bir fırtınanın dünyayı parladığı yerde ...
  Elma çiçekleri toplu olarak,
  Elbette bahar geliyor!
  
  Bir dönem olacak, inan komünizme,
  Herhangi bir kişinin bir demiurge olduğu yer.
  Yüzlerdeki faşizmin lekesini yıkayacağız,
  Gerekirse, pulluk ve pulluk yapacağız!
  
  Rus tanrıları dünyanın üstüne çıkacak,
  İnsanlara neşe ve kahkaha getirin...
  kılları gönye ile yağlayacağız,
  Şanlı bir işte başarılı olmak için!
  
  Evet, Rusya bir dünya ülkesidir,
  komünizmin kutsal toprakları...
  Çıplak ayaklı kız koştu
  Verilen bir gelinden geliyor!
  
  Evet, Rusya'nın güzelliklerini seviyorum,
  Metali taştan ne yarattı...
  İnan bana, insanlar daha mutlu olacak
  Gökyüzünden napalm yağsın!
  
  Çubuk olmadan mutluluğu aramayın,
  Sonsuza kadar sevgi verecek ...
  Svarog savaşında topuğun altında,
  Dökülen canavarların kanı!
  
  Devler için daha güzel bir ülke yok,
  Saflarında elfler ve cüceler var...
  Sonsuza dek Anavatan ile birleştik,
  Her mücadelede kazanacağız!
  
  Peki insan neden bu kadar üzgün
  Sonuçta, Svarog'un gücünü biliyordunuz ...
  iyi duygular uyandırmak,
  Lada aşk idealimiz!
  
  Evrenden daha iyi olacak, inan bana -
  komünizm ele geçirirse...
  Biz Svarog mutlu çocuklarız -
  Faşizmi kuarklara bölelim!
  
  Yakında dünya ışıl ışıl olacak,
  Çok yakında büyük başarı...
  Ve Yarilo şanlı bir güneş olarak doğacak,
  ve herkese parlaklık verecek!
  
  Anavatan adamları için içelim
  Rusya'nın sonsuza dek gelişmesi için...
  Sonsuz bir maaş almak için -
  Hangi hakkında hayal kurmak utanç verici değil!
  
  Rusya evrenin üzerinde yükselsin,
  ve herkese Tanrı'nın sırıtışını göster...
  Bozulmaz savaşlardaki gücüyle,
  En kurnaz aldatmacayı ortaya çıkaracağız!
  
  Yakında güneş daha da parlayacak
  Mekan bir avlu gibi olacak...
  Öyleyse ateşi yak, sen daha ateşlisin,
  Çelikten bir balta bileyin!
  
  Ve sonra Büyük Lada'nın şarkısıyla,
  Bu, güçlü tanrıları doğurdu...
  Vahşi kabileyi kesebileceğiz,
  Kılıçlı Ortodoks oğulları!
  Ve bu savaşçılar nasıl gülülür ...
  Ve çıplak topuklarıyla eşzamanlı olarak ölümcül ölüm armağanlarını kusarlar!
  Bunlar, özellikle alev tabancalarını alıp kırmızı meme uçlarıyla düğmelere bastıklarında kızlar. Ve düşmana her şeyin kömürleştiği ateşli, çok yanan jetler gönderdiler.
  Kız bir ağızdan bağırdı:
  Rusların büyüklüğü gezegeni tanır,
  Faşizm bir kılıç darbesiyle ezildi...
  Dünyanın bütün milletleri tarafından sevilir ve takdir ediliriz,
  Bütün ülkenin insanları komünizme doğru yürüyor!
  Alyonka kırmızı meme ucuyla düğmeye basarak bazukadan ateş etti. Ve ölümcül bir ölüm hediyesi uçup gidecek ve Mücahidleri parçalayacak.
  Kız şarkı söyledi:
  Stalin, Stalin, biz Stalin'i istiyoruz
  Bizi kırmak mümkün değildi...
  Topraktan kalk usta...
  Anyuta çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı. Sonra yakut meme ucuyla düğmeye bastı ve cıvıldadı:
  Stalin, Stalin, kızlar yorgun,
  Çığlık tüm dünyayı sarıyor...
  Sahibi nerede, nerede...
  neredesin, neredesin!
  Kızıl saçlı Alla, düşmanı dövüyor, dişlerini gösteriyor:
  - Neredesin, neredesin!
  Ve çıplak topuğu da bir imha hediyesi kusacak. Ve yıldırım çilek meme ucundan uçacak.
  Ve Mücahidlere vur. Bu kızlar sadece süper sınıf!
  Altın saçlı bir kız olan Maria da çıplak ayak parmaklarıyla tüm öfkesiyle tekme attı.
  Ve Taliban'a bir dönüş yapacak. Ve yine ahududu meme ucuna basın. Ve kız çok havalı.
  Ve cıvıldadı:
  - Komünizm için!
  Olimpiyatlar düşmanı agresif bir şekilde etkiler. Ve çıplak ayakla, bir bumerang nasıl fırlatılır.
  Ve Mücahidlerin başlarını kesin. Sonra şarkı söylerken:
  - Büyük komünizm için,
  Sadece yukarı, bir adım aşağı değil!
  Marusya da Mücahidlere göre yumruk atacak ve şarkı söyleyecek:
  - Tanrı Svarog'u övün,
  Tüm Taliban kornada!
  Ve çıplak ayak parmakları düşmana limon fırlattı. Ve sonra kırmızı meme ucuyla düşmanı yakacak.
  Matryona düşmana karalıyor ve ayrıca çıplak topuğu düşmanın boşa gitmesine izin verecek.
  Ve kız kükreyecek:
  - Yoksa havlayacağım, yoksa uluyacağım,
  Yoksa birini yiyeceğim!
  Alenka altı namlulu bir havan aldı. Anyuta ile birlikte kaldırdı. Ve Mücahidlere göre onu nasıl alıp becerecek. Kızlar bile geri tepmeden çıplak topuklarıyla yere düştüler.
  Ve cıvıldadılar:
  Stalin savaşın zaferidir,
  Gençlik uçuşumuzun Stalin'i...
  Şarkılarla savaşmak ve kazanmak,
  Çıplak ayaklı kız Eden'e gidiyor!
  Burada elbette kızlara hakkını vermek gerekir. Onlar çırpındıkça, Mücahidlerin tüm savaş alanı yıkılıyor.
  Albina ve Alvina düşmana havadan füzelerle vuralım. Ve onları bir spirale bükün.
  Albina çıplak topuğuyla pedala bastı ve cıvıldadı:
  - Anavatan için annemiz!
  Sonra kırmızı bir meme ucuyla düğmeye basıyor.
  Alvina da çok agresif davranır. Ve çıplak parmaklarıyla düşmana füzeler gönderir. Ve yakut meme uçları düğmelere basar. Ve bunu gelişmiş bir modda yapıyor.
  Alvin şarkı söyledi:
  bizim kavgamızda kazanamazsın
  Yakında diktatörlüğü devireceğimize inanıyorum...
  Yağmur ejderhasını yeneceğiz,
  Düşman savaşlarda reddedilecek!
  Bu kızlar sadece süper ve birinci sınıf!
  İşte kız pilotlar. Çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşüyorlar. Kızlar neden kıyafete ihtiyaç duyar? O sadece yoluna çıkıyor!
  Albina'nın tweet'i:
  Bu kız hakkında yalınayak,
  Asla unutmayacağım...
  O ağır bir tırpanla,
  Ve parlak bir yıldız gibi!
  Ve yine, güzellik çıplak, yuvarlak topuğuna basacak.
  Aslında hiçbir şeytan böyle bir kızı almaz. İşte o böyle bir güzellik.
  Ve her iki sarışın da şarkı söyleyecek:
  - Anavatan için savaş ve cesaret et,
  O zaman evrende bir cennet inşa edeceksiniz!
  Bu kızlar birinci sınıf. Süper bir ürüne benziyorlar.
  Ve işte Elizabeth, düşmana ölümcül bir güçle çekiçliyormuş gibi. Ve onu parçalara ayır.
  Ve tankı bu şekilde çalışıyor. Kuleyi yerleştirir ve ölümcül bir mermi ile vurur.
  Ekaterina çıplak topuğuyla manivelaya basar ve homurdanır:
  - Ben dünyanın en heybetlisiyim!
  Elena ayrıca kırmızı meme ucu ve cıvıltısıyla düğmeye basacak:
  - Komünizmin zaferi için!
  Euphrosyne ciyakladı:
  - Büyük başarılar için.
  Bu gerçekten kızların ihtiyacı olan şey. Ve çok fazla mizaçları var.
  Ve böylece sürüyor ve ateş ediyor. Ve makineli tüfekler düşmana karalar. Yani böyle bir arabayı bu kadar kolay durduramazsınız.
  Elizabeth tısladı:
  - Ve etrafta bir geçit töreni gibi,
  Mücahidler cehenneme atılacak!
  Ve yine çilek meme ucuna basılarak gönderilen mermi uçar. İşte kızlar - en üst sınıf!
  Angelica ve Alice de keskin nişancı tüfeklerinden çalışırlar.
  Alice uçağı vurur. Sonra zarif, bronzlaşmış bacağının çıplak parmaklarıyla bir el bombası atıyor ve gıcırdıyor:
  - Rusya ve sonuna kadar özgürlük için!
  Angelica ayrıca üç Mücahid'i bir kurşunla deldi ve guruldadı:
  - Memurlar, Ruslar...
  Ve çıplak topuğu, sanki ölümcül bir ölüm hediyesi veriyormuş gibi.
  Ateş etmeye devam eden Alice, düşmanı bir motosiklete vurarak aldı ve verdi:
  Özgürlük parlasın...
  Ve çıplak ayak parmakları, tam bir yıkımın nasıl başlatılacağı.
  Angelica ayrıca uzun bir namluyu alıp ateş edecek, bir ölüm armağanı bırakacak ve bağıracak:
  - Kalplerin birlikte atmasını sağlamak!
  İşte kızlar - en yüksek sınıf ve süper!
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova onları alacak ve Mücahidlerde kılıçla kesecek.
  Sonra oğlan ve kız ıslık çalmaya başladılar. Ve şaşkın kargalar Taliban'ın başlarına düştü. Bu imha tamamen gitti.
  Ve çocuklar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  Afganistan'da savaşacağız
  İnan bana, kötü Taliban'ı yeneceğiz ...
  Duman sisinde bir şey yüzer,
  Ve bil ki, bir melek üzerimizde geziniyor!
  Uyanan Mihail-Vladimir Gorbaçov-Putin, Çin'i ziyaret etmeye ve müttefik ilişkiler kurmaya karar verdi.
  Ve bu o kadar kolay değil. Örneğin, Afganistan'da bile Çin, Mücahidlerin yanındaydı. Artı, SSCB güçlü ve Çinlilerin kendisi ondan korkuyor. Artı, elbette, ABD'nin ekonomide kendilerine rakip olmayan Çin ile flört etmesi.
  ABD Başkanı Ronald Reagan'dayken. Zaten, ancak, Haziran 1987 ve yakında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı seçimi olacak.
  Ve SSCB'de, ülke çapında ilk cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Ağustos ayında yapılması planlanıyor.
  Elbette alternatifi yok.
  Ve onları kimin kazanacağı belli. Ülkede baskılar var ve muhalifler hapsediliyor. Novodvordskaya ölüme mahkum edildi. Aslında, önemsememek nedir.
  Akademisyen Sakharov'u bilime döndürmek istediler ama inatçıydı. Soljenitsin ile ne yapmalı?
  Gorbaçov-Putin, Bandera gibi öldürülmesini emretti. Ve KGB bunu yapacağına söz verdi.
  ABD ile ilişkiler bozulmaya devam etti. Gorbaçov-Putin daha fazla boyun eğmek istemedi ve tehditler savurdu. Özellikle Nikaragua'da SSCB kendisi için yeni bir askeri üs oluşturmaya başladı. Ve Küba'da da. Ve durum kızışmaya başladı.
  Böylece Gorbaçov-Putin kaslarını esnetmeye başladı.
  Ve aynı zamanda bir rüyaya düştü, biraz farklı bir seviyeye;
  . Bir zamanlar bir çocuk varmış, Prens Albert. Ve zengin bir mahkemesi vardı, müreffeh ve çok zengin bir devleti yöneten harika ebeveynler. Ve çocuk vardı
  Geç Orta Çağ'da olması gereken her şey. Elbette televizyonu ve bilgisayarı yoktu ama daha birçok eğlencesi vardı.
  Örneğin, prens şövalye turnuvalarına çok düşkündü. Doğru, katılımcıları mümkün olduğunca korumak, yaralanmaları ve hatta daha fazlasını korumak için yeni kurallara göre yapıldılar.
  cinayetler nadirdi.
  Prens, sadece on üç yaşında olmasına rağmen turnuvalara katıldı ve mucizevi bir şekilde her zaman daha yaşlı ve daha yaşlı rakipleri yendi.
  Ve şimdi çocuk, aynı anda hem dayanıklı hem de hafif olan yumuşak pedler ve dökme titanyum ile özel bir zırh giydi ve mızrağı test etti.
  Komşu bir kralın oğlu şimdi onunla savaşmalıdır. Yaklaşık olarak boyu ve ağustos çocuğunun yaşı.
  Akıl hocası prense yüzünü kaybetmemek ve kazanmak gerektiğini söyledi.
  Prens küstahça dedi ki:
  -Ben hazırım! Büyük ve büyük adamları yendim! Benim yaşım ne!
  Öğretmen iç çekerek şunları söyledi:
  - Prensi saklamayacağım. Yenildin!
  Prens öfkeyle bağırdı:
  - Ne? Bunu söylemeye nasıl cüret edersin!
  Öğretmen yumuşak bir sesle konuştu:
  - Her durumda, bu çocuk, tıpkı senin gibi, krallığındaki büyük ve yetişkin adamları yendi! Ve ayrıca bir şampiyon!
  Prens ayağını çimenlere vurdu ve ilan etti:
  - Onu yenmen gerekiyorsa, kesinlikle ben kazanacağım!
  Ve çocuk antrenmana gitti. Ve mücadeleye sıkı bir şekilde hazırlandı.
  Ama ertesi gün düello geldi. Ve iki prens birbiriyle yakınlaşmak zorunda kaldı.
  Düello, bir çocuk diğerini eyerden düşürene kadar devam etmesi gerekiyordu. Prens Albert sarı saçlıydı, rakibi Louis ise kızıl saçlıydı.
  Her iki oğlan da zırhlarını giydiler ve küçük ama hareketli atlarına oturdular. Albert kendinden emin bir ses tonuyla şarkı söyledi:
  - Ve düşman bile zaman zaman hırıldadı,
  Kral olduğum korkusunu saklıyorum!
  Benim bir kral olduğumu!
  Ve çocuklar mahmuzlarla atlarının yanlarına vurdular. Ve birbirlerine doğru koştular. Oğlanlar aşağı yukarı aynı ağırlıktaydılar ve eşit eğitimliydiler. şair yüzlü
  her ikisinin de bükülmüş elastik mızrakları vardı. Ve birbirlerine zarar vermeden ayrıldılar.
  Albert şunları kaydetti:
  O düşündüğümden daha güçlü!
  Çocuk Louis sıkıntıyla not etti:
  - Evet, inatçı çocuk!
  Ve böylece iki prens tekrar bir araya geldi ve çarpıştı. Titanyum zırha çarpan mantardan bir çıngırak çıktı. Ve yine hiçbiri diğerine yol vermedi. Oğlanlar yemin etti
  ve birbirlerine baktılar.
  Albert rüya gibi dedi ki:
  - Topuklarını kızart!
  Louis'e dikkat çekti:
  - Seni kazanacağım ve seni rafa kaldıracağım!
  Çocuklar gerçekten kızgın ve öfkeliydi.
  Burada üçüncü kez birleştiler ve çarpıştılar. Ve eğlenceliydi. Bir anda ne kadar kan döküldü. Daha doğrusu, sadece ağustos erkeklerinin hayal gücünde. Eylemlerde öyleler
  ve birbirlerini kovmadılar. Tekrar bir araya gelmek için yollarımızı ayırdık. Titanlar arasında inatçı bir yüzleşme gibiydi.
  Louis'in kız kardeşi Prenses Marguerite şunları söyledi:
  - Erkeklerin böyle popo yapması biraz aptalca. Belki kılıçlarda daha iyidirler?
  Oğlanlar on kez daha bir araya gelmediler ve iyice yoruldular. Ardından öğle yemeği ve dinlenme molası verildi. Çocuklar, maceralara ve zafer mücadelesine daha da hazırdı.
  Albert kasvetliydi, düşmanı eyerden asla düşürmeyi başaramadı. Ama ondan önce, her zaman başarılı oldu. Ve bu, elbette, güçlü bir sıkıntı hissine neden oldu.
  Oğlan altın kaşık ve çatalla yedi ve etrafına öfkeyle baktı. Birden bir kız gördü. Sarışındı ve bir peri prensesi gibi zarif ve lüks bir elbise içindeydi. Şaşırtıcı bir şekilde, onu sadece Albert gördü ve diğerleri fark etmedi.
  Kız çocuğa yaklaştı ve ona gülümseyerek sordu:
  - Düşmanı yenemez misin?
  Albert şiddetle homurdandı.
  - Evet! O son derece inatçı!
  Kız gülümsedi ve cevap verdi:
  - Yenilmez bir savaşçının hediyesini alabilirsiniz! Ve tüm turnuva maçlarını kazanın!
  Albert neşeyle mırıldandı:
  - Neye benziyor?
  Kız başını salladı.
  - Ve böylece ... Ama karşılığında, örneğin ruhunuzu satmak için anlaşmanız gerekiyor!
  Çocuk başını şiddetle ve olumsuz bir şekilde salladı.
  - Hayır, ruhumu satmayacağım!
  Kız başını salladı ve cevap verdi:
  - Aferin! Sadece sahip olan ruhunu satabilir ve sahip olan satamaz!
  Albert gülümseyerek dedi ki:
  - Altın verebilirim! Bir sürü altın!
  Kız omuz silkti.
  - İnsan altınına ihtiyacım yok! Ondan koca dağlar yapabilirim. Ama ruhunu satmak istemiyorsan, vücudunu sat!
  Albert şaşkınlıkla sordu:
  - Gövde? Ve bu nasıl?
  Şeytan Kız cevap verdi:
  - Fakat! Kazanan turnuvalar karşılığında ölümlü bedeninizi şeytana sonsuz kullanım için vereceğinize dair kanla bir anlaşma imzalayacaksınız!
  Çocuk omuzlarını silkti ve şunları söyledi:
  - Sürekli kullanım için ölümlü mü?
  Kız başıyla onayladı.
  - Bu kadar! Ve bundan faydalanıyorsunuz - asla yaşlanmayacaksınız!
  Prens gülümsedi.
  - Bu nasıl! O zaman imzalıyorum!
  Şeytan Kız, şeytanın durumunun yazılı olduğu mühürlü bir parşömen ve bakır bir iğne uzattı.
  Çocuk parmağını deldi ve altın kaleme kan damladı. Sonra bir imza attı. Böyle kızıl ve güzel bir kraliyet insanı.
  Kız gözlerini devirdi ve cıvıldadı:
  - Artık benimsin!
  Ve Albert'in gözleri önünde her şey dönüyor ve dönüyor gibiydi.
  Çocuğun kendini çölde bulduğu için gözünü kırpacak zamanı yoktu. Bir kervan varmış ve çocuk köleleri iple bağlamışlar. Albert bağlı ellerinde acı hissetti ve çıplak ellerinde yanma hissetti.
  çocuk tabanları ve vücutta şiddetli yorgunluk. Ayrıca boğazım susuzluktan kurumuştu. Ve cilde zarar verdi. Albert kendine baktı. O nasıl değişti. lüks yerine
  ve zengin giysiler çıplak vücut, sadece mayolarda. Albert ne kadar zayıflamış ve siyaha dönmüş olmasına şaşırmıştı. Çocuğun vücudu kurudu ve kendisi daha çok benziyordu.
  mumya. Çıplak ayak tabanları çok pürüzlü ve nasırlaşmıştı ama yine de çölün yakıcı sıcaklığını hissediyordu. Albert bir dakika önce, eski soylu prens
  köle çocuk. Ve hatırladı... Kaç gündür tutsak çocuklar çölden köle pazarına götürülüyorlar. Aç ve susuz dolaşıyorlar ve sıcak kumlar
  çöller çıplak ayaklarını yakar.
  Albert, son zamanlarda çok güzel ve kaslı vücudunun geçişte nasıl zayıfladığını görüyor. Ve ince, yağsız, çikolatalı ve tozlu derinin altından kaburgalar sanki dışarı çıkar.
  sepet. Ve arkada ve yanlarda, kamçının taze izleri ve zaten iyileşmiş görünür ve incinir. Oğlan kendi içinde güçlü bir utanç ve aşağılanma hissetti - ağustos kanındaki kişisi sıradan biri gibi kamçılarla kesildi. Ve çocuk prens küçümseyerek homurdandı. Ve sırtında bir kırbaç var. Bu, çocuğu hem acıyla hem de aşağılanmayla yaktı.
  Albert küfretti ve kaburgalarına bir kamçı daha yedi. En ağustos kanının çocuğu öfkeyle doldu, ama aynı zamanda güçlü bir korkuya kapıldı. Prens anladı ki
  Güzel ve zeki bir kız kılığına giren Şeytan, vücudu üzerinde güç kazandı. Ve artık sonsuza dek Şeytan'ın hizmetkarı olduğunu. Ve işte ilk test - sen bir kölesin.
  Prens korkuyla sindi ve adımlarını hızlandırdı. Çöl boyunca ilerledi. Ve yanında, ondan biraz daha büyük ya da daha küçük çocuklar yürüyordu. Prens köle oldu.
  Ve şimdi hayatı daha da kötüye gitti. Ve radikal olarak daha kötü.
  Çocuk içini çekti ve kervanla birlikte dolaştı. Goethe'nin Faust'unu hatırlattı. Orada da Şeytan, profesörü ruhunu satması için ayarttı. Ama karşılığında Faus, hem gençliği hem de
  güzel kız Margarita ve zenginlik ve onur ve güç. Albert ne aldı? Şimdi, neredeyse çırılçıplak, elleri nazırın kırbacının altında bağlı olarak mı yürüyor?
  Ve bu doğru mu?
  Albert bunalımdaydı, geçişle gerilmiş kaslar, özellikle baldırlar ağrıyordu ve kum da sıcaktı, çocukların çıplak ayak tabanlarını nasır kabuğundan pişiriyordu. Evet, bu bir kabus.
  Ayrıca, size eziyet ediyorlar: zayıf ve aptalca açlık ve çok daha acı verici bir şekilde susuzluk. Albert, kendisini hoş olmayan duyumlardan uzaklaştırmak için akıl yürütmeye çalıştı. Şeytan en güzel, akıllı ve mükemmel melektir. Eğer öyleyse, Alberta'ya bir şeye ihtiyacı var mı? Ve açıktır ki, evrendeki en mükemmel meleğin altına veya altına ihtiyacı yoktur.
  kralların sahip olduğu bir tür güç. Lucifer'in değer verdiği tek şey ruhlar üzerindeki güçtür. Ama ona Albert'in vücudu üzerinde güç verecek olan şey.
  Sonuçta, sadece Şeytan sözleşmeyi imzalamadı. Bir amacı var. Doğru, Faust'u alırsak, Lucifer'in ondan neye ihtiyacı var? Ruh? Ama çoğu insan
  ve böylece cehenneme ve Şeytan'ın gücüne gider. Sadece bunun yeterli olmadığı açıktır.
  Belki Lucifer oynamak ve bir kişi ne zaman söylemek istediğini kontrol etmek istedi: bir dakika dur - harikasın! Ancak bu durumda Albert korkunç bir an yaşıyor.
  Her ne kadar çıplak, yakışıklı bir çocuk kamçıyla dövülse de, bu birileri için ilginç olabilir. ama en mükemmel meleğin buna ihtiyacı var mı? Prens zaten öpüştü
  kızlarla ve karşı cinse ilgi gösterdi, ancak kadınları yetişkin olarak henüz sevmedi. Ama zaten bir rüyada ona göründüler. Ve kendi yolunda çok ilginçti.
  Albert içini çekti... On dört yaşında çoktan bir gelin arıyor olacaktı ve bu harika olurdu. En iyi ve en sıcak seçimi yapabilecekti.
  Albert içini çekti. Önünde çıplak, zayıf, kırbaçlanmış oğlanlar, arkada da. Ve bitkin ve yorgun görünüyorlar. Albert, sonra ne olacak diye düşündü.
  Ve son olarak, durma. Onlara biraz içmeleri ve yemeleri için verildi ve gün batımından önce tekrar sürüldüler.
  Albert, yiyip içtikten sonra bir uyku isteği duydu. Ve çölde yürümek zorunda kaldım. Ve Margarita'nın şefkatli kucaklaması yerine acımasız bir kırbaçla kırbaçlanır.
  Çocuk yürüdü ve düşündü. Şeytan'la anlaşmayı kabul ettiği için ne kadar aptal. Zamanının en mutlu ve en zengin yaşam tarzını yönetti.
  Bir çocuğun isteyebileceği her şeye sahipti. Sonra o şekilde ayağa kalktı.
  Albert, Şeytan'ın insan ırkının düşmanı olduğu konusunda uyardıklarını ve ondan iyilik beklemediklerini hatırladı! Ve vaatlerine yenik düşmenin çok aptalca olduğunu. Ve şimdi sen
  bir prensti ve köle bir çocuk oldu. Ve burada senin için çok aptalca.
  Albert kurt gibi ulumaya meylediyordu ve zaman zaman bir kamçı tarafından yakıldı. Gerçekten ne aldı? Ne de olsa o bir çocuktu ve şimdi köleydi.
  Böylece güneş batana kadar yürüdü. Ve kölelerin tekrar yemelerine, içmelerine ve uyumalarına izin verildi. Ve bu çok ilginç bir eğlence.
  Albert başka bir yarı çıplak çocuğun yanına kumlara uzandı. Kıvrılıp uyuyakaldı. Ve hayal etti...
  Burada Ivanhoe ve Aslan Yürekli Richard ile birlikte yatay savaşçı çubuğuna katılıyor. Bu çok mücadele eden bir takım.
  Albert kar beyazı atının üzerinde. O bir çocuk ve etrafta yetişkinler, büyük şövalyeler var. Hatta bazıları çocukla alay ediyor. Ama Albert kendine güveniyor.
  İşte gong sesleri ve ilk kavga.
  Karşısında Baron von Babeuf var. Böyle büyük, şişman, gerçek bir boğa ve kalkanında boynuzlu bir boğa var. Albert'ten en az üç kat daha ağırdır.
  Çocuk başını salladı ve ciyakladı:
  - Dolap ne kadar büyük olursa, o kadar yüksek sesle düşer!
  Baron von Babeuf nasıl kükrülür:
  - Köpeği ezeceğim!
  Ve burada bir araya geliyorlar. Albert'in rakibinin kocaman siyah bir atı var.
  Çocuk kalkanını tutuyor. Burada düşman saldırıyor ve Albert hafifçe yana doğru hareket ediyor. Ve kalkandan ağır bir mızrak kayar. Ve çocuk prens saldırıyor
  düşman tam vizörde ve düşüyor.
  Albert güler ve şarkı söyler:
  - Düşmek secde, secde, secde,
  Size bu hak verildi!
  Kralın önünde secde et
  Rüşvette ve çamurda hepsi aynı!
  İlk rakip yenildi. Sonra bir sonraki belirdi. Boleventura Kontuydu. Aynı zamanda çok güçlü bir savaşçı ve oldukça çevik.
  Albert güldü ve şunları söyledi:
  - Anavatanıma şan,
  Hepimiz bir aileyiz!
  Ve sonra çocuk düşmanın üzerine atladı. Ve Boleventura Kontu çocuğa koştu.
  Albert mırıldandı:
  - Sporcular şiddetle savaşa koşar,
  Herkes zafere yürekten inanır...
  Ve şimdi aynı anda Şeytan'la birlikteyiz,
  Ve omuzda herhangi bir engelimiz var!
  Burada Kont Boleventura ile bir araya geldiler. Ve çocuk yine yana kaydı, mızrağı kaymaya ve silahıyla tam boğazını delmeye zorladı. Ve kibirli sayı uçacak.
  Ve çocuk ikinci dövüşü kazandı.
  Bir sonraki rakibi Guise Dükü. Aynı zamanda çok güçlü ve güçlü bir savaşçı. Ve sayısız turnuva ve yarışmada ünlü. Ve sadece Guise Dükü'nün katılmadığı ve hiçbir şey göstermediği yer. Evet, bu ciddi bir düşman.
  Çocuk Albert bile zevkle şarkı söyledi:
  - Ve ciddi bir şey görüyorum,
  Korkunç İvan'ın rüyasında...
  Sibirya'da arazi dağıtıldı,
  Sen Yerli Rusya!
  İşte Albert sözüne kendini kaptırdı - neden Yerli Rusya? Onunla ne ilgisi var?
  . BÖLÜM? on bir.
  Oğlan bir bütün olarak kavgacı bir şekilde kurulur.
  Böylece ikisi de atların üzerine oturdu. Prens kar beyazı ve düşman kırmızı-kırmızı. Ve birbirlerine doğru koştular.
  Albert, bu kızıl saçlı devle karşılaştırıldığında çok küçük görünüyordu.
  Çocuk sert bir şekilde konuştu:
  - Küçük yılan en zehirlisidir!
  Ve böylece mızrağı daha uzun olan Guise Dükü, çocuğu zırhın gövdesine vurmaya çalıştı ve kalkanı hedef almadı. Kurallara aykırı olmasına rağmen. Ama Albert ustaca kaçındı.
  Onu aldı ve mızrağın altına daldı. Ardından, tüm gücüyle düşmanı vizöre taşıdı ve hareketi vücutla daha da güçlendirdi. Duc de Guise, güçlü bir darbeden tam anlamıyla düştü.
  Küçük çocuk cıvıldadı:
  - Şanlı şövalyelere şan!
  Ve de Guise savaş alanından sürüklendi. Atı, zırhı ve silahları kazanana gitti.
  Albert şarkı söyledi:
  Şahinlerle izliyoruz
  Kartallar gibi uçuyoruz...
  suda boğulmuyoruz
  Ateşte yanmayız!
  Ve savaşta inlemiyoruz
  Üstümüzde bir melek var!
  Oğlan gerçekten çok yetenekli, çok yetenekli bir savaşçı olduğu ortaya çıktı.
  Ve işte sıradaki rakibi: Aslan Yürekli Şövalye'nin kendisi. Bravo, böyle bir rakiple kendinizi tebrik edebilirsiniz. Ve bunun gerekli olan bir savaş olacağını.
  Albert sevinçle şarkı söyledi:
  Bütün dünya bizim elimizde
  Kıtaların yıldızlarıyız...
  Köşelerde ezilmiş -
  Lanet olası rakipler!
  Oğlan gerçekten dövüşen ve hırpalanmış bir horoz gibi. Aslan Kral'ın kendisi, Aslan Yürekli Richard.
  Albert homurdandı:
  - Eğer bir aslansan, o zaman kük,
  Tüm Toprak Ana'nın zaferi bizimle!
  Böyle bir şirkette eğlenmek,
  Her çocuğun havalı bir insan olduğunu!
  Albert dövüşten önce biraz atıştırdı. Yanında garnitürle birlikte kızarmış bir kaz ve şapka şeklinde küçük bir bisküvi keki getirdiler. Yani çocuk iyi vakit geçirdi
  yemek. Prenses yanında oturuyordu ve Albert'in neler yaptığını sormaya devam etti. Çocuk isteyerek söyledi, yalan söyledi.
  - Yedi başlı ejderhayla anlaştım. Ve kesmeye başladık. kafasını kestim. Düşüyor ve hemen bir kesik kafa yerine iki tane büyüyor!
  Prenses kız ıslık çaldı.
  - İşte bunlar! Ve böyle bir ejderha, kafaları sadece artarsa nasıl yenilebilir?
  Albert kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Ve başını kesip düşmanın yarasını tuzla serpin! Ve sonra kesilen kafa geri büyümeyecek!
  Genç prenses cıvıldadı:
  - Çok zekisin!
  Prens kaşlarını çattı ve dedi ki:
  - Hayır neden, aklımda Spinoza!
  Akşam yemeğinden sonra çocuk ahıra gitti. Zırhını giydi ve atına geri atladı.
  Prens zafere olan güvenini ve kavgaya susamışlığını yayıyordu.
  Çocuk, Aslan Yürekli Richard'a göre boy ve kilo bakımından önemli ölçüde daha düşüktü. Dahası, İngiltere kralı fiziksel olarak çok güçlüydü - nalları kırdı. Ve böyle bir kahramana karşı
  direnmeye çalışın.
  Ama çocuk savaşmaya kararlı. Ve bu onu tahrik etti. Çocuk birden prensesin onu dudaklarından nasıl öptüğünü ve bunun ne kadar tatlı ve hoş olduğunu hissetmek istedi.
  İşte listedeler. Ve gongun sinyaliyle yaklaşmaya başladılar.
  Albert şarkı söyledi:
  - Ta-ta-ta-ta! Toynaklar çarpıyor
  Tra-ta-ta-ta! Işınlayıcı çarptı...
  Fransız ordusu kafasına ezildi,
  Ve kimse İspanya ordusunu kıramayacak!
  Ve böylece yakınlaştılar. Bir mızrakla ağırlaşan Aslan Yürekli Richard, düşmanı delmeye çalıştı. Ama Albert kaçtı ve düşmanı vizörden vurdu. Ama bu Aslan Richard
  gönlü zor da olsa eyerde kalmayı başardı. Her ne kadar bu teknik karşı konulmaz gibi görünse de. Ve her iki sürücü de ayrıldı ve yargıçlar ilk kavgayı kaydetti - bir beraberlik.
  Aslan Yürekli Richard homurdandı:
  - Ve o zeki küçük bir şeytan!
  Kont Balistro şunları kaydetti:
  - Ve siz, Majesteleri, bir mızrakta zehirli bir iğne saklayın!
  Aslan Yürekli Richard dedi ki:
  - Bu aşağılık ve ben asil bir kralım ve ayrıca işe yaramaz, bu şeytanı vuramazsın!
  Kont Balistro eğildi.
  - Majestelerini nereden biliyorsun!
  Bu arada Alberto ikinci koşuya hazırlanıyordu. Sonra altın saçlı, lüks bir elbise içinde çok güzel bir kız, Şeytan kız, yeniden karşısına çıktı.
  İnci dişlerini gösterdi ve cıvıldadı:
  - Peki canım oğlum, kazanmayı sever misin?
  Sonra Albert hatırladı ve tısladı:
  - Ve beni köle yaptın!
  Kız gülümseyerek cevap verdi:
  - Herkesinki kendine! Vücudun artık benim gücümde!
  Albert homurdandı:
  -Aldatma!
  Kız, ayağını değerli bir ayakkabıya vurarak kaydetti:
  - Her şey adil! Artık tüm turnuvaları kazanırsınız!
  Albert altın saçlı güzel kıza baktı. Şeytan'ın kendisi mi? Ancak Lucifer bir melektir ve ruh olan bir insan vücuduna sahip değildir. Bu nedenle, alabilir
  güzel masum görünümlü bir çocuk da dahil olmak üzere herhangi bir görünüm. Evet, etkileyici.
  Şeytan Kız başını salladı.
  -Savaş, ama bedenine gelince... Hayatta her şey göksel yüksekliklere bağlı... Ama namusumuz, ama namusumuz sadece bize bağlı!
  Albert başını salladı ve savaşa koştu.
  Burada yine turnuva dövüşlerinin büyük ustası Aslan Yürekli Richard ile bir araya geldiler. Ve zorlu bir mücadeleydi. Richard deneyerek en yüksek hızı elde etti
  cesur bir genci, daha doğrusu bir çocuğu atın. Albert toplandı ve hazırdı. Kralın mızrağının etçil darbesinden kaçan çocuk silahını doğrudan boynuna geçirdi.
  Ve güçlü Aslan Yürekli Richard, turnuva dövüşleri tarihinde ilk kez eyerden uçtu. Boğaza bir darbe zaten çok hassas ve öldürücüdür.
  Müjdeci Albert'i kazanan ilan etti. Böylece Orta Çağ'ın büyük kralı ve gerçek bir efsane, çeşitli lapalar ve masallar, Haçlı Seferlerinin kahramanı yenildi.
  sadece on üç yaşlarında, bıyığı bile olmayan bir çocuk ve kızlara bakmaya başladı.
  Düellonun büyük hissi budur.
  Ancak, bu son değil. Finalde, Ivanhoe'nun kendisi ile en ilginç mücadele. Ivanhoe zaten yirmi beş yaşında olmasına rağmen daha genç görünüyor ve neredeyse hiç sakalı yok ve
  bıyık. İnce ve kısa olduğu için bir genç gibi görünüyor. Albert'e göre boy ve kilo avantajı küçüktür. Yirmi beş yaşlarında bir adam olduğu açık olsa da,
  her durumda on üç yaşındaki bir gençten daha büyük olacaktır.
  Prens Albert, Ivanhoe'nun kendisinden çok daha uzun ve daha ağır şövalyeleri nasıl yendiğini gördü. Ve bunun en tehlikeli düşman olduğunu anladı. Kiminle savaşmak zor olacak.
  Ama her durumda, final yaklaşıyor ve kim kazanırsa değerli bir ödül alacak. Bir rüyada alınan ödülün çok anlamı olmasına rağmen?
  Prens Albert'e yine kız-Şeytan göründü. Altın buklelerini salladı ve cevap verdi:
  -Korkma! Yakında uyanacak ve yeniden köle bir çocuk olacaksın! Ama İncil'i okuduysanız, o zaman Yüce'nin hizmetkarlarını acımasız bir sınava tabi tuttuğunu bilirsiniz.
  Ve güçlenmek, ruhunuzu ve bedeninizi sertleştirmek için zorlukların üstesinden gelmelisiniz!
  Albert gülümseyerek başını salladı.
  "Ruhsuz beden beden olmasa da bedensiz ruh ne kadar zayıftır!"
  Ve erkek prens dişlerini göstererek güldü.
  Ve böylece listelere gittiler - bu dövüş çifti. Ünlü Ivanhoe ve turnuvaların yükselen yıldızı: Prens Albert. Ve işte buradalar, kırılgan bir adam ve sıradan büyüklükte
  on üç yaşındaki çocuk bir araya geliyor. Ivanhoe'nun atı güzel ve aynı zamanda Albert'inki gibi beyazdır. Ve iki çevik ve teknik savaşçının savaşması harika.
  şövalye kurallarına göre.
  Ve sonra gong sesleri ve iki seçkin dövüşçü birleşiyor. Birbirlerine doğru koşuyorlar. Ve mızraklarını sallarlar. Ve işte buradalar. Ivanhoe hünerlidir ve Albert'i bir kalkanla vurmayı başarmıştır.
  Doğru, mızrak kaydı. Ve Albert vizörü hedef aldı ama aynı zamanda ıskaladı. Ve bunu pek iyi yapmadı. Ivanhoe son anda kafasını kaldırdı ve mızrak
  kaskın üzerinden kaydı.
  Burada ilk tur berabere bitti. Ve yine at sırtında şövalyeler farklı yönlere dağıldılar. Beş dakikalık bir duraklama ve tekrar bir araya geliyorlar. Ve büyük bir enerji ve güçle zıplarlar.
  Albert şimdi rakibinin yüksek hız ve çevikliğe sahip olduğunu gördü. Ve hızı iyi bir yardımcı olacaktır.
  Burada tekrar bir araya geliyorlar. Bu sefer, Ivanhoe vizörü hedef aldı, ancak Albert kaçtı ve mızrağıyla kalkanın ortasına vurdu. Mızrak darbeden kırıldı, ancak Ivanhoe direnmeyi başardı.
  Eyerde Böylece mücadele yeniden berabere kaldı.
  Her iki şövalye de farklı yönlere ayrıldı. Sonra Şeytan kız Albert'e tekrar göründü. O güzel ve komikti. Lucifer kızı mırıldandı:
  - Peki oğlum savaşa hazır mısın?
  Albert şaka yollu şarkı söyledi:
  Asker her zaman sağlıklıdır
  Asker her şeye hazır...
  Ve halılardaki gibi toz,
  yoldan çıkıyoruz
  Ve durmayacak
  Ve bacaklarını değiştirme...
  yüzlerimiz parlıyor
  Parlak çizmeler!
  Şeytan Kız başını salladı.
  - Evet, hazır olduğunu görüyorum! Ve oldukça sağlıklı!
  Albert bir gülümsemeyle cıvıldadı:
  - Umutsuzca savaşmak niyetindeyim!
  Şeytan Kız gülümseyerek cevap verdi:
  - Sen cesur bir savaşçısın! Üçüncü dövüş belirleyici olacak!
  İşte her iki dövüşçü de yine listelerde. Ve birbirleriyle taşınmaya hazır. Albert, ayarlayarak şarkı söyledi:
  - Zafer için savaşmaya alışkın olan,
  O da bizimle şarkı söylesin...
  Kim neşeli, o gülüyor ...
  Kim başarmak ister
  Arayan her zaman bulur!
  Böylece atları kırbaçlayarak toplanmaya başladılar. Ve mızrakları bir yürüyüşle hareket etti. Albert bu sefer bir numara buldu. Ve düşmanın onu vizörde hareket ettirmesine izin ver, evlat
  ancak son anda Ivanhoe'nun bacağına bir mızrakla nasıl vuracağını kaçırdı. Çığlık attı ve attan baş aşağı ileri uçtu. Ve yine ciddi geliyor - zafer!
  Ve böylece Prens Albert kazanan ilan edildi. Ve ona bir ödül veriyorlar: altın bir at. Oğlan kendine alır ama ağırdır, tek başına kaldırılamaz. Dört kaslı köylü kız atı aldı. Ve onu omuzlarında taşıdılar.
  Albert şarkı söyledi:
  - Karate çocuğu
  Bir ödül alacaksınız!
  Ve sonra kız-Şeytan ortaya çıktı ve başını salladı:
  - Uzun zamandır böyle bir saf altın aygırını hayal ettim!
  Albert şaşırmıştı.
  - Gerçekten altına ihtiyacın var mı?
  Şeytan Kız gülümseyerek cevap verdi:
  - Tabii ki değil! Ancak bu at şövalye ustaları tarafından yapılmıştır ve içinde özel bir büyü enerjisi vardır. Ve en mükemmel ve güzeller için bile değerli büyülü eserlere ihtiyaç vardır.
  evrendeki melek!
  Çocuk prens başını salladı.
  - Köle olmayı bırakacak mıyım?
  Şeytan Kız başını salladı.
  - Henüz değil! Henüz hediyen üzerinde çalışmadın! Ama Cengiz Han'ın bir zamanlar köle olduğunu kabul etmelisiniz!
  Genç güzellik topuklarını damgaladı. At kayboldu. Ve Prens Albert'in gözlerini kırpmak için zamanı yoktu, çünkü ... uyandı!
  Yine, o sadece mayoları içinde yalınayak bir çocuk. Kahvaltıda bir parça bourda verilen ve diğer çocuklarla birlikte bir arabaya koşulan. Bu sefer biri
  develer düştü ve çocukları aynı anda vagonu çekmeye zorlamaya karar verdiler.
  Yeni un bulduk, bir yük taşıdık ve adamları kamçılarla zorladık. Albert arabayı bir saban dümencisi gibi çekti. Ve kendimi hiç rahat hissetmiyordum. Ruh hali bulanıktı.
  Çocuk neşelendirmek için şarkı söyledi:
  Kaderin dengede
  Düşmanlar cesaret doludur...
  Ama Allah'a şükür arkadaşlar var,
  Ama Allah'a şükür arkadaşlar var...
  ve allaha şükür arkadaşlar
  Kılıçlar var!
  Arkadaşın kan içindeyken
  Kurbandan aşk var...
  sen o olabilirsin
  Bir baba gibi...
  Ama arkadaş arama
  Sen bir korkak ve yalancısın!
  Çocuk böyle bir şarkıdan sonra çok hevesli ve kavgacı hissetti. Çıplak, çocuksu ayaklarını sıcak kuma dayayarak arabayı enerjiyle itti ve Yıldız Tarikatı'ndan gerçek bir şövalye gibi hissetti.
  Bu rüyadan sonra Vladimir-Mikhail Gorbaçov-Putin Ceza Kanununu da değiştirmeye karar verdi. Yani, on yaşından itibaren cezai sorumluluk getirmek. Hangi, elbette, harika. Ve aynı zamanda akıllı.
  Halkın ve muhaliflerin birkaç düzine düşmanı vuruldu. Daha birçok temizlik yapıldı.
  Aynı zamanda, Sobchak hapsedildi ve daha birçok demokrat - Gavriil Popov ve diğerleri. Ve son derece havalıydı.
  Ondan sonra Vladimir-Mikhail Gorbaçov-Putin aldı ve uykuya daldı;
  Albert yine çıplak ayakla ve aynı mayoyla çölde yürüdü. Bir rüyada kazanılan turnuva zaferlerinin sevinci hızla kayboldu. Üstelik sadece yürümekle kalmıyor,
  diğer çocuklarla birlikte ağır bir arabayı itmek. Ve oldukça tatsızdı. Evet, binbaşı oldu. Ve bu yükü taşı. Ve sadece bir kırbaçla geri dön.
  Albert derin bir iç çekti ve çıplak ayaklarını sıcak kuma dayayarak boyunduruğu itti. Ve bundan bıkmıştı.
  Çit yapmak ve kılıçla kesmek istedim.
  Ve Büyük İskender gibi ol. Çocuk daha hoş bir şey hayal etmeye çalıştı. Örneğin, sürahi taşıyan bir kız. Ve basit bir köylü elbisesi içinde ve bacakları bronzlaşmış, zarif, yalınayak ve yontulmuş. Kız büyüleyici güzelliği ile sadece harika görünüyor.
  Yorgun, terli bir çocuğa bir sürahi su getirir ve dudaklarını ıslatarak sorar:
  - Neden bir prens olarak yalınayak ve neredeyse çıplaksın?
  Küçük çocuk iç çekerek cevap verir:
  - Vücudumu Şeytan'a sattım ve şimdi acı çekiyorum!
  Kız şaşırdı, bronzlaşmış, çıplak ayağını yere vurdu:
  - Gövde? Genellikle ruhlarını Şeytan'a satarlar!
  Albert akıllıca şunları söyledi:
  - Ölümsüzü korumak için geçici olanı sattım!
  Kız başını salladı ve yanıt olarak çocuğu dudaklarından öptü ve şöyle dedi:
  "Sevgili çocuğum, kendini neye mahkûm ettiğini anlıyor musun?"
  Çocuk başıyla onayladı.
  - Evet, anlıyorum, çok geç olsa da!
  Kız aldı ve coşkuyla şarkı söyledi:
  - Geç olsun güç olmasın,
  Geç olsun güç olmasın...
  yani sen ve ben
  En iyi yıllar, yıllar!
  Oğlan, kızın ona tekrar bir sürahi su ittiğini ve şifalı nemden bir yudum almasına izin verdiğini hissetti. Sonra elleri çocuğun ince kaburgalarında geziniyor.
  O not aldı:
  - Kölelikte kilo verdin!
  Albert ısrarla şunları söyledi:
  Fazladan yağa ihtiyacım yok!
  Kız gülümseyerek başını salladı.
  - Evet, bedava fitness yapmak gibi!
  Çocuk heyecanla başını salladı.
  - Evet, birçoğu kilo vermekten zarar görmez!
  Kız gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Ama diyet, şunu ya da bunu yemeyin,
  Ve bacaklarınız yürümekten yorulmasın...
  İşte yağları hesaba katacak bir diyet,
  Aynı zamanda şişmanlamıyorlar ve aşk hakkında şarkı söylüyorlar!
  Albert daha neşeli oldu ve şarkı söyledi:
  - Ne tür yemekler, ne tür yemekler,
  hepsini yanına al
  Beni sık sık idam etmemeleri üzücü
  Sadece öldürmek için beslenirler!
  Ve çocuk sanki yedinci cennetteymiş gibi tüm bunlardan oldu.
  Bu gerçekten dövüşen bir çocuğun başarısıdır.
  Kız harikaydı.
  Ellerini çırpıp gülmeye başladılar.
  Ve arabayı itmek çocuk için daha eğlenceli hale geldi. Genç kölelerden biri yorgunluktan yere yığıldı.
  Müfettiş onu kırbaçla dövmeye başladı. Çocuk çaresizce kollarını ve bacaklarını hareket ettirdi, ayağa kalkacak gücü yoktu.
  Albert öfkeyle bağırdı:
  - Ona vurma! Onun bataklıkta olduğunu görmüyor musun!
  Buna karşılık, gözetmen Albert'a da vurdu. Oğlan uludu. Hemen iki iri adam genç prensi dövmeye başladı.
  Çocuk çaresizce ellerini bağlayan ipleri kırmaya çalıştı.
  Lüks bir türbanlı tüccar emretti:
  - Yeter! Bu çocuk pazarda satılmalı! Ve ona su ver, hafifçe geçmesine izin ver!
  Albert vurmayı bıraktı. İpi çekerek hareket etti ve diğer çocuklarla birlikte arabayı tekrar sürükledi.
  Ruh hali çok daha aptal ve kötü oldu. Öte yandan, tüccar pragmatik merhamet gösterdi ve malları katletmedi.
  Evet, bir köleyi satmak öldürmekten daha iyidir...
  Albert ağır bir yük taşıyordu, burun deliklerinden terli, kirli erkek bedenlerinin kokusunu alıyor, susamış ve yorgun hissediyordu.
  Tekrar uyanmaya çalıştım.
  Aslan Yürekli Richard'ı eyerden nasıl tekmelediğini hatırladım ve çok havalıydı. Richard yenildi, çok güzel.
  Ve işte yanındaki çocuklar: zayıf, terli, kirli, sinirli. Ve fazla çalışıyorlar. Ve bu çok zor. Buralar oldukça zordu.
  Albert prensesin iskeleye götürüldüğünü hayal etti. Pahalı kıyafetlerini, tüm mücevherlerini çıkarıyorlar, küpelerini kabaca kulaklarından koparıyorlar. İnci ile daha pahalı ayakkabılar.
  Ve sonra iç çamaşırı... Bunun yerine sadece gri çul veriyorlar. Ve yalınayak, neredeyse çıplak, kısa bir çul içinde iskeleye gidiyor. Ve halk hevesle ona çıplak bakar,
  neredeyse kalçalara kadar çıplak bacaklar. Ancak gri bir çulun üzerine düşen altın saçlı ve çıplak, ince bacakları olan bir prenses daha da güzel görünüyor.
  Ve seyirci kelimenin tam anlamıyla zevkle kükrüyor.
  Albert'in canlı bir hayal gücü var. Bu ne kadar güzel bir kız. Ve gri hapishane cübbesi, yüzünün tatlı, sağlıklı beyazlığını ve saçlarının altın, dalgalı buklelerini vurgular.
  Çıplak ayakları ne kadar güzel ve zarif, kusursuz, düzenli şekli. Ve kapşonlunun ne kadar gri olduğu, figürün inceliğini ve ideal oranlarını vurguluyor.
  Devasa, boğa bir cellatın prensesi beklediği güverteye gelir. Ve baltası harika ve keskin kenarlı - güneşte parlıyor.
  Kız daha da solgunlaştı, ancak sakinlik görünümünü korudu. Cellat iri ama bakımsız dişlerini gösterdi. Çok sayıda muhafız etrafta durdu ve kalabalık sevindi.
  Erkekler özellikle kafası kesilmek üzere olan güzel bir kızı görünce çok heyecanlandılar. Çok dokunaklı ve güzel görünüyordu.
  Bu arada, haberci duyurdu:
  - Suçlunun özel tehlikesi ve tövbe eksikliği göz önüne alındığında, kafa kesme yoluyla insani ölüm cezasının yerini, bir kalabalığın önünde halka açık işkence ve işkenceye bırakıyor.
  Ve suçlu ruhundan vazgeçmediği sürece işkence devam edecek!
  Tolka böyle bir duyuruyu sevinçle karşıladı - bu, prensesin işkencesinin uzun olacağı anlamına geliyor. Kız daha da bembeyaz oldu. Onu korkunç bir kader bekliyordu.
  Birkaç güçlü, önceden gizlenmiş cellatlar ortaya çıktı. İskeleye bir raf çektiler ve ayrıca işkence aletleri ve kerpeten taşıdılar. Şömine zaten yanıyor.
  İçinde maşalar, kancalar, çubuklar, levyeler, matkaplar vb. Isınmaya başladı. İşkence uzun ve karmaşık olacağına söz verdi. Çıplak ayaklı hizmetçiler de bir gemi getirdi
  zeytinyağı, içinde buzun yüzdüğü kovalarca su, bir torba tuz ve biberle. Prenses ciddi bir sorgulamayla karşı karşıya kaldı.
  Böylece cellatlar kızın gri cübbesini çıkarıp yırtarak güzel, baştan çıkarıcı vücudunu ortaya çıkardılar. Çok havalıydı. Böyle bir güzellik cellatların önünde çırılçıplak durur.
  Kıdemli işkenceci bir işaret verdi. Prenses ellerini sıktı ve rafa sürüklendi.
  Şimdi şiddetli bir işkence yaşamak üzereydi. Prenses çaresizce direnmeye çalıştı. Ama güçler eşit değildi. Cellatlar kırılgan kızla başa çıktı ve bağlandı
  elleri arkasında. Ardından birbirine bağlı fırçaları kancadan alıp yukarı kaldırmaya başladılar.
  Prenses omuzlarındaki ve damarlarındaki acıdan uludu ve eğilmeye başladı. Cellatlar onu omuzlarından tutup büktüler. Prensesin boğazından hüzünlü bir inilti çıktı. Ve o çıplak ve uzanmış
  ipte belirdi. Çıplak ayakları bisiklet gibi dönüyordu. Cellat, çıplak bacaklarına bir kamçıyla vurdu. Sonra cellatlar en ağustos kanının kızını bacaklarından yakaladılar ve giydiler.
  üzerlerinde deliklere sıkıca kenetlenmiş bir meşe bloğu. Kızın vücudunun ağırlığı arttı ve artan acıyla uludu.
  Kıdemli işkenceci başını salladı. Cellatlar bir yanda bir kiloluk ağırlık asarlardı, diğer yanda. Prensesin vücudu uzadı ve inlemeler daha da güçlendi. Çıplak vücudundan ter damlıyordu.
  Sipariş takip etti:
  - Dikkatlice on kamçı darbesi.
  Cellat, prensesin vücuduna vurmaya başladı. Kızın sırtındaki deri şişti ama patlamadı. Ve iş devam etti. Kız dişlerini sıktı ve uludu.
  İşkenceci dövmeyi bitirdi. yaşlıya baktı. O attı:
  "Şimdi topuklarını kızart!"
  Bazı cellatlar, cildin daha uzun süre yanması ve işkencenin mümkün olduğunca uzun sürmesi için kızın tabanlarını yağlamaya başladı. Çıplak tabanlarının altına serilmiş diğer işkenceciler
  onları ateşe vermek ve ateşi tutuşturmak için ince odun.
  Prenses acıyla inledi. Çıplak ayaklarının altında bir alev yandı. Kız önce dondu. Duyguları dinledi. Sonra çığlık atmaya başladı.
  Kalabalık onaylayarak tezahürat yaptı. Hatta bazı genç erkekler ve erkekler, şehvetli kaşıntıyı gidermek için ellerini pantolonlarına sokarlar. Bu gerçekten harika - böyle bir işkence.
  Ve prenses kükredi... Hatta şunu da anlayabilirdiniz:
  - Bana işkence etme! Sana her şeyi anlatacağım!
  Ama burada sadece ondan bilgiye ihtiyaç yoktu. Sadece acı verici ve acımasız bir infaz.
  Baş cellat emretti:
  - Dikkatsizce beş vuruş!
  Cellat bacaklarını genişçe açarak prensesi dövmeye başladı. İlk darbeden itibaren cilt patladı ve kan döküldü. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık attı. İşte bir kamçı ile birkaç kez daha.
  Sonra kıdemli cellat emretti:
  -Bacakların altına bir ışık ekleyin!
  Cellatlar alevleri daha çok yaktı. Ve prenses zaten durmadan çığlık atıyordu.
  Baş işkenceci emretti:
  "Şimdi göğsünü ateşe ver!"
  Cellatlar, kızın çıplak büstüne yağ sürmek için koştu. Ellerinin yakıcı dokunuşlarından titredi ve vahşi acıdan uludu. Ve cellatlar göğüslerini bulaştırıp güldüler.
  Sonra, bulaşmayı bitirdikten sonra ona bir meşale getirdiler. Ve ateş parladı.
  Prenses yine bağırır. Ve kalabalık coşkulu. İnsanlar acımasız işkenceyi izlemeyi çok seviyor. Ve kızın çığlıklarını duy. Ve ayrıca kokuları gerçeği
  taze kavrulmuş et. Ve ne kadar lezzetli ve hissetmek büyük bir zevk.
  Ve kız aynı anda hem göğüsleri hem de çıplak ayak tabanları yakıldı. Sonra tekrar bir kamçıyla dövmeye başladılar. Darbeler tekrar cildi patlattı ve kan döktü. Çok acı vericiydi.
  Ama görünüşe göre bu cellat yeterli değildi.
  İşkenceci emretti:
  - Kıçını yağla!
  Ve cellatlar, kızın kalçalarını yağla bulaştırarak pençelemeye başladı. Ve prenses aşağılanma ve acıdan böyle uluyacak. Ve zaten her şeye bulaşmıştı, ateş kalçalarına getirildi.
  Meşale aydınlandı. Ve kız çok acı çekiyordu. Ve aynı anda kızartıldığında kükredi: göğüsler, topuklar ve eşek.
  Sonra kıdemli cellat onu ve Venüs'ün göğsünü yağlamayı emretti. Ve daha da aşağılayıcıydı. Ve kalabalığın nasıl başladığını, erkeklerin nasıl kükrediğini ve kadınların da heyecandan nasıl.
  Her şey ne kadar görkemli ve utanmaz görünüyordu. Birçoğu hem erkekleri hem de kadınları mastürbasyon yaptı ve masturbasyon yaptı ve tam meydanda çiftleşti.
  . BÖLÜM? 12.
  Böylece prenses kızın koynuna bulaşmıştı.
  Daha sonra kendisine bir meşale getirildi. Ve prenses için çok acıttı. Kendine ait olmayan bir sesle çığlık attı ve kelimenin tam anlamıyla acı içinde kıvrandı. İçinde çok korkunç acılar vardı.
  Kız işkence gördü ve kükredi, bir beluga tarafından zorlandı.
  Ve cellatlar kavrulmuş çalıştı. Burada, kıdemli işkencecinin emriyle, katlardan biri mangaldan kırmızı-sıcak bir çubuk çıkardı ve kızı çelik, sıcak metalden kırmızı ile dövmeye başladı.
  geri. Başka bir maşa kullanılmış, yine kıpkırmızıydı ve onlarla birlikte kızın çıplak ayaklarının parmaklarını kırmaya başladı. Ve son derece acı vericiydi. Ve prenses çok acı çekti.
  Sadece dayanılmaz bir şekilde acı çekti ve sınırsız acı okyanusunda yüzdü. Ama başka bir cellat kırmızı bir çubuk aldı. Ve kızın kıçına getirdi. Ve sonra o ittiği gibi
  onun anüsü. Prenses çılgınca çığlık attı ve acı şokundan bayıldı. Hemen bir kova buzlu su ona çarptı. Kız jetlerinin altına düştü ve uyandı.
  Onu tekrar kızartmaya devam ettiler: çıplak tabanlar, göğüsler, göğüsler, eşek. Cellatlar ayak parmaklarını çıplak ayaklarıyla kırdılar, anüsüne kızgın bir çubuk soktular ve onu sıcaktan kıpkırmızı olan çelik bir kırbaçla sırtına vurdular. Ve çok vahşi ve acımasızdı.
  Kalabalık kesinlikle zevkle coştu: Bu işkence, bu işkence...
  Ve köle prens iğrendi. Bir kızı nasıl böyle kandırabilirsin? Bu genellikle sofistike bir sadizmdir. Ve bu yüzden imkansız. Çocuk devam edecek gücü buldu.
  İşte yine uyuyorlar. Baş tüccar yarın şehirde olacaklarını ve adamların orada satılacağını söyledi.
  Prens Albert biraz yedi, açgözlülükle bir kase su içti ve hala ılık kumların üzerine uzandı. Çocuk gözlerini kapadı ve neredeyse anında uykuya daldı. Ve hayal etti...
  Sanki Spartacus ordusundan bir köle çocukmuş gibi. Ve bir şey biliyor. Özellikle, Yunanlı Eutibida'nın ihanet planladığını ve Crassus'a liderin kurnaz planını vermek istediğini söyledi.
  ayaklanmalar. Ve bu önlenmelidir. Prens Albert bir rüyada zaten eski istismarlarının bir anısı var. Özellikle Romalıları nasıl bir tuzağa düşürdüğünü.
  Bunun için işkence altında sorgulamaya katlanmak zorunda kaldı. Basit kelimelere güvenmeyen Romalılar, her ihtimale karşı, izci çocuğu kamçıladı ve kızgın demirle yaktı.
  bir çocuğun kaba topukluları. Albert ifadesini değiştirmedi. Ve sonra Romalılar geçidin içinden geçtiler ve bir tuzağa düştüler ve orada yok edildiler.
  Şimdi Spartacus, Crassus'a karşı çıktı. Spartacus'ün yaklaşık yetmiş sekiz bin askeri var ve Crassus'un yaklaşık seksen bin askeri var. Ayrıca Romalıların süvarilerde büyük bir üstünlüğü vardır.
  Yani savaştaki ihtimaller belirsiz. Bütün köleler iyi eğitimli değildir. Bununla birlikte, Crassus'un birliklerinde de birçok acemi var. Her durumda, Spartacus bir tuzak hazırlamıştır.
  İddiaya göre Chris, anlaşmazlıklar nedeniyle Spartaküs'ten ayrıldı ve ayrı ayrı müstahkem bir kamp oldu.
  Crassus, elbette, Chris'e saldırmalı ve daha sonra kölelerin müstahkem pozisyonlarına yapılan saldırı anında, Spartacus arkadan saldıracak. Yunan Evtibida çok güzel bir kız, aşık oldu
  Spartacus'te kulaklarına kadar. Ancak Spartacus, Sulla'nın dul eşi Valeria'ya sadık kaldı. Ve sonra Eutibida, kıskançlık temelinde intikam almaya karar verdi. Enomai'yi baştan çıkarmayı çoktan başardı. Ve iki lejyon Alman telef oldu. Ve Enomai'nin kendisi birçok kılıçla delindi. Eutibida daha sonra yaralandı ve neredeyse ölüyordu. Yani tanık yoktu
  ve Spartacus'ün tam güvenini yaşıyordu.
  Ve Eutibida kıskançlığını ustaca gizledi. Albret, Chris'e komplo kuracak hainin Eutibida olduğunu kitaptan biliyordu. Ve sonra savaşın gidişatı isyancıların lehine dönmeyecek. Otuz bin Spartakist'in ölümünden beri büyük bir kayıp.
  Eutibida'nın Spartacus'ün planını Crassus'a iletmesinin yanı sıra, Chris'i tahkim edilmiş mevzilerden uzaklaştırdı. Bunu fark eden Albert, Crassus yolunda bu kızı durdurmaya karar verdi.
  Eutibida'yı biliyorlardı. Yakışıklı, sarışın, kaslı bir çocuk gören Yunanlı bir kadın, onunla arkadaş oldu. Ve hatta çok güzel bir aşk dersi verdi.
  Aslında, bir erkeğe bir kadını memnun etmeyi öğretmek, aslında pahalı bir fahişe olan bir kız için çok havalı ve zevkli. Ve fahişeler genellikle masum erkeklere çekilir. Bundan ve en doğal orgazmdan benzersiz bir zevk alırlar. Albert genç bir bakire olacaktı. Ve güzelliğin dokunuşlarından sıcağa, sonra soğuğa atıldı. Üstelik, Eutibida sadece genç bir kıza benziyor, ama aslında otuz yaşın üzerinde ve kaç erkek denemiş.
  Bir servet kazandı ve zengin soylulara cinsel hizmetler sağlayarak kendini kölelerden kurtardı. Sonra bir çocuk geldi, çok güzel. Peki, onu baştan çıkarmamak nasıl?
  Albert, elbette, bu oyunu gerçekten çok sevdi, ancak o kadar endişeleniyorsunuz ki, kalbiniz göğsünüzden fırlamak üzere gibi görünüyor. Ve birkaç karşılıklı ve şiddetli orgazmdan sonra çok yorgunsun,
  çadırlarda yastıkların üzerinde uyuyakaldığınızı.
  Albert, elbette, Eutibide'ın zarar görmesini istemedi. Ama bir şekilde isyancılar tuzaktan kurtarılmalıdır. Genç bir kıza benzeyen nazik okşayışları, ama sofistike bir kadının gerçekliğini hatırlamak.
  Albert kendisinin Crassus'a büyük miktarda borcu olan soylu bir soylunun oğlu olduğunu hatırladı. Ve sonra aile köle olarak satıldı. Çocuktan güzel bir tunik, pantolon, çizme ve şapka çıkardılar. Hedefe soyundu ve köle ticaretine gönderildi. Ne kadar utanç vericiydi. O ve erkek kardeşi bir soylu tarafından satın alındı ve taş ocaklarına gönderildi. oğlanlar olmasına rağmen
  sadece yedi yaşındaydı. Ve kızlar ve anne tarlalara gittiler, saha çalışması. En azından açık havada. Kardeşiyle birlikte çırılçıplaktırlar ve gözetmenin kamçısıyla kırbaçlanırlar.
  bir yetişkin köle için bir el arabası itmek. Çok çalıştılar. Güney İtalya'da yaz elbette sıcak ve çok çalıştığınızda. Ama kışın soğuk.
  Çocuklar yüklere hızla adapte oldular. Ve yıl boyunca daha da güçlendiler. Ve hepsi sekiz yaşında olmasına rağmen, çıplak ayakları keskin taşların üzerinde keratinize oldu. Ve sonra onlara bir itme verildi
  el arabası daha ağırdır. Aynı zamanda başka işlerde de kullanmaya başladılar. Köleler iyi beslendi. Madendeki ve yüzeydeki işleri, bu kadar çabuk bükülmemeleri için değiştirdiler.
  Böylece çocuklar büyüdü ve güçlendi. Hatta gladyatör çıraklar tarafından okula götürüldüler. Orada, Albert ve Geta Spartacus ile tanıştı. Kim zaten özgürlüğü kazandı
  ve bir eskrim öğretmeni olarak iyi para kazandı ve bir ayaklanma hazırladı.
  Başlangıçta, köleler çok şanslı değildi - arsa ortaya çıktı. Ancak küçük bir köle müfrezesi hala okuldan kaçtı. Ve kaçaklarla doldurularak Vezüv'e sığındı.
  Roma lejyonerlerinin zirveye ilk saldırısı püskürtüldü. Ama sonra Spartacus tuzağa düşürüldü. Orada köleler açlıktan ölecekti. Ancak Spartak merdivenleri örmeyi tahmin etti.
  Köleler aşağı indi ve aniden Romalıları arkadan bir darbe ile öldürdüler. Böylece şanlı zafer Spartaküs'ü ünlü yaptı ve çok geçmeden büyük bir ordu topladı. Romalıları birkaç yenilgiye uğrattı ve hatta iki konsülü yendi. Ve şimdi Crassus onun rakibi oldu. Sadece inanılmaz derecede zengin bir asilzade değil, aynı zamanda savaş tecrübesi olan Sulla, Pompey, Crassus üçlüsünün bir üyesi. Julius Caesar, Roma ordusunu Spartacus ile savaşmak için yönetmeyi reddetti. Evet ve sonra Julius çok gençti ve şimdiye kadar harika kullanmadı
  yetki. Ve Roma'nın en popüler ve en iyi komutanı Pompey Doğu'da savaştı. Bu yüzden Crassus'un adaylığı en iyisi olarak kabul edilmelidir. Ve Albert'in onun için kendi puanları vardı.
  Yırtık bir tunik giymiş ve yalınayak annesi, tarlada üç kızıyla birlikte çok çalıştı. Derin bir güneş yanığıydı ve çıplak ayakları sertleşmişti ama daha da iyi görünüyordu.
  Zorunlu bir diyet ve sürekli fiziksel aktivite, onu ince ve kaslı yaptı. Ve zaten otuzu geçen annesinin beli genç bir kızın beli gibi oldu. Üç kız büyüdü ve güçlendi. Saçları güneşte ağartılmış ve tenleri koyulaşmıştı. Kısacası, anne ve beş çocuğu köle olarak hayatta kaldı. Ama baba nerede?
  Seferlerde mi öldü, yoksa zengin mi oldu? Bu başka bir soru!
  Sadece peştamal giyen Albert yolda koşuyordu. Bir şey bulmak gerekiyor. Eutibida'yı sadece bir okla devirmek bir seçenek değil. Ve düşünecek başka ne var? Onun atlamasını nasıl durdurabilirim
  Kras'a mı? Birçok fikir olabilir, ancak hepsinin kusurları vardır.
  Enomai ile olan zamanında olduğu gibi. Sonra Albert iyi bir fikir bulamadı. Buna ek olarak, Spartacus'ün zamanında geleceğini ve Konsül Helyum Enomai'nin kırılmasına izin vermeyeceğini umuyordu.
  Ancak hesaplama haklı değildi. Almanlar eşit olmayan bir savaşı kabul etti ve hatta Roma'nın üstün güçlerinin iki lejyonu kuşatmasına izin verdi. Ve böylece kazanın içine düştüler ve yok edildiler.
  Ancak Spartacus biraz geç kaldı ve Enomai'yi kurtarmak için zamanı yoktu. Doğru, Romalılar Alman lejyonlarıyla yapılan savaştan bıkmışlardı ve Spartakistleri onları çabucak yendi.
  Köleleri kırmak - iki Roma konsolosu - duyulmamış bir olaydır. Bu Spartacus'ü gerçekten yenilmez yaptı ve tüm zamanların ve halkların en büyük komutanı olarak kabul edildi.
  Ancak Spartacus Roma'ya gitmedi, ancak Galyalıların işgali durumunda imparatorluğu kapsayacak olan Roma birliklerini tekrar yendiği İtalya'nın kuzeyine taşındı. Albert'in kendisi o zaman
  bir kahraman gibi savaştı. Yaşının ötesinde güçlüydü ve çoğu erkek çocuk gibi çok çevikti. Taş ocaklarında sertleşen Albert, her zaman bir peştemalde çıplak ayakla yürüdü.
  bandaj. İtalya'da kış oldukça ılıman ve soğuktur ve kar nadirdir. Tabii ki, düştüğünde ve beyaz, kabarık ve serin üzerinde çıplak ayakla koştuğunuzda,
  hatta güzel. Çocuğun tabanları o kadar nasırlı ki soğuğu hissetmiyorlar. Her türlü havada ve yağmurda ve en azından hapşırdığında yalınayak ve çıplak olarak giyilir.
  Ve Geta da onun kardeşidir - neredeyse ikiz ve aynı yaşta, neredeyse aynı çevik, tecrübeli ve güçlü.
  Albert, kardeşinden ne yapması gerektiği konusunda tavsiye istemeye karar verdi.
  Gayet mantıklı bir şekilde önerdi:
  - Uykulu çilek tentürümüz var. Sözde aşk dersi için Eutibida'ya gelin ve bardağına dökün. Ve geceleri uyuyacak ve Crassu'nun kampına dörtnala gitmeyecek!
  Albert başıyla onayladı.
  - Doğru şekilde! Ama acele etmeliyiz!
  Eutibida siyah saçlı ve kısa boylu, küçük göğüslü kırılgan bir kızdı. Hatta bir gençle karıştırılabilir. Albert'e hiç yaşlı bir kadın gibi görünmüyordu ve memnuniyetle aşk dersi almaya gitti. Eutibida çocuğu büyük bir zevkle sevdi, o kadar yaşta ki zevk verecek büyüklüğe henüz ulaşmıştı.
  kız. Albert'in annesi olacak yaşta olmasına rağmen, o kadar masum ve tatlı görünüyordu ki, Albert hemen bir aşk ateşine atıldı.
  Ancak Eutibida, bu sefer daha hızlı bitirmek istedi. ve orada yakışıklı Albert'i öpücüklere boğmaya başladı. Sonra onu eyerledi ... Ve onu öfkeli bir dörtnala taşıdı. Albert mutluluğun salıncağına bindi. İnanılmaz derecede iyiydi ve sadece harikaydı. Zevk tarif edilemez. Oğlan da zevkle domuz gibi ciyakladı ve şehvetle inledi
  Eutibid'in vahşi orgazmlarından. En zor kısım burada duracak. Yunan kadın çok iyiydi ve zevk peşinde koştu. Albert, taş ocaklarında ve gladyatör sürekli ve acımasız eğitimde, kendi içinde olağanüstü bir dayanıklılık geliştirdi. Yani çok şey yapabilirdi. Ve her iki sevgili de birkaç saat seks yaptı.
  Sonunda yoruldular ve Eutibida çocuğun kaslı karnında uyuyakaldı. Albert, bir irade çabasıyla uykuyu yendi ve Yunan kadının bardağına tentür damlattı. Bundan sonra Albert rahat bir vicdanla uykuya daldı.
  Eutibida gerçekten uyandı ve mekanik olarak elini şarap kadehine uzattı ve çabucak bitirdi. Ardından çıkışa doğru ilerledi. Spartacus'ün sinsi planı hakkında Crassus'a bilgi vermek gerekiyor. Ayaklanmanın liderinden intikam alacağından emindir. Eutibida sandaletlerini giydi. Bacaklarının sertleşmesini istemiyordu. Çıplak ayakla gıdıklamak hoş olsa da, yuvarlak,
  çocuğa kaba topuk. O çok yakışıklı ve nasırlı tabanı hiç hissini kaybetmedi ve bu çocuğu güldürmek için gıdıklayabilirsin.
  Böyle bir çocuğun yakalanması çok yazık. Ama Crassus'tan çocuğu kendisine vermesini isteyecek ve Crassus onun evinin kölesi olacak. Ve büyüyene kadar onu memnun edecek.
  Ve sonra onu taş ocaklarına gönderecek... Sirkte daha iyi bir gladyatör yok, kılıçlarla çok iyi dövüşüyor ve arenada çok daha fazla para kazanıyor.
  Kız bir atın üzerine atladı. Ancak kamptan uzaklaşmaya vakit bulamadan dönmeye başladı ve atından düştü. Uykulu meyveler işe yaradı.
  Şafakta, Spartacus ormandaki bir pusuda saklanmak için kamptan ayrıldı. Eutibida baygın bulundu. Onu kendine getirmek mümkün değildi. Kız derin uykudaydı. Ve onu yaralıların taşındığı bir vagona koydular.
  Albert, Spartacus ordusunu tehlikeden kurtarmayı başardığı için çok memnun oldu. Ve çok şey başardığını.
  Bu arada, Spartacus ve Chris ayrıldı. Köleler önemli tahkimatlar kurdular ve bu nedenle Crassus ordusunun saldırısına dayanabildiler. Spartakistler tüm izleri gizlediler ve kendilerini gizlediler.
  Tüm rastgele çobanlar yakalandı ve gözaltına alındı. Yani sinek bile uçamaz.
  Crassus, Spartacus ve Chris'in tartıştığı ve ordusuyla sınırı geçmek için harekete geçtiği bilgisini gerçekten aldı. Chris'i ezmeyi ve ardından Spartak ile ciddi şekilde ilgilenmeyi bekliyordu.
  Crassus'un ordusu büyüktü ama aynı zamanda disiplinliydi. Spartacus'ün kendisi de köleleri eğitmeyi başardı ve büyük orduları yendiler. Ve ordusunda sadece köleler yoktu.
  Yoksullardan birçok özgür vatandaş Spartaküs'e katıldı. Ve gerçekten ülke çapında bir hareketti.
  Crassus, Chris'e doğru ilerledi. Otuz bin asi köle ile kendini müstahkem bir bölgeye kilitledi. Crassus savaşa altı lejyon attı. İsyancıların arkasına sığındıkları yüksek kuyuya hücum etmeye gittiler. Chris'in kendisi, ortalama yüksekliğin biraz üzerinde savaşan, ancak Roma'nın en iyi gladyatörlerinden biri olan çok geniş omuzlu ve hünerli, savaşa girdi.
  Aynı anda iki kılıçla savaştı ve duvarlarda durdu. Köleler, önceden depolanmış taşları ve kapları yanıcı karışımla attılar. Romalılar ciddi hasar aldı ve şimdi saldırıları çıkmaza girdi. Crassus ordusunun birçok askeri surların altında can verdi. Sonra Crassus öfkeyle sekiz lejyon daha atmasını emretti - neredeyse tüm piyadeleri. Ve şiddetli saldırı yenilenmiş bir güçle yeniden başladı.
  Romalılar, kayıplara aldırmadan öne çıktılar. Ve kelimenin tam anlamıyla tüm yaklaşımları cesetleriyle birlikte attı. Ama tırmandılar ve tırmandılar. Chris herkesle savaştı.
  Romalılardan neredeyse üç kat daha az olan isyancılarla birlikte kalmaya karar veren Albert, onları en zayıf yerden korumak için savaştı. Albert çok çevik ve güçlü bir çocuktu. Bronzlaşmış ve kaslı vücudu tam anlamıyla terle parlıyordu. Gerçek bir kahraman gibi savaştı ve sarsılmaz bir cesaret gösterdi.
  Ve çıplak topuğu lejyonerin çenesine vuruyor. Bu kesilecek. Ve yine çocuk kesiyor. Değirmen, kılıçlı bir resepsiyon veriyor ve bir Roma şelalesinin düşmüş kafası.
  Bu onun cesareti ve gücüdür.
  Albert zor bir çocuk. Ve burada yine Romalı askerler düşüyor ve düşüyor. Ve yine çocuk prensin çıplak, yuvarlak topuğu lejyonerin çenesini kırar.
  Sonunda Crassus, on beş bin atlıdan oluşan son rezervini savaşa gönderir. Tüm ordu ve Roma'dan gelen takviyelerle birlikte, saldırıya atılan seksen beş bin kişilik bir güce ulaştı. Ve zaten dolup taşıyorlar.
  Ancak Spartak, zamanı önceden tahmin ederek, kırk bin piyade ve sekiz bin atlıyı pusudan çeker. Ve yeni bir savaş başlar. Köleler Roma ordusuna saldırıyor
  geriye. Hem darbe hem de saldırı korkunç.
  Spartak'ın kendisi savaşa girer. İki kat daha fazla kesmek için iki kılıçla savaşır. Gerçek bir dev ve sanki çelik kaslardan dokunmuş gibi. Spartacus'ün tam olarak kaç yaşında olduğunu kimse bilmiyor.
  Özgür doğdu, ama bir çocuk olarak yakalandı. O zamanlar sadece dokuz yaşındaydı, ancak on iki yaşında görünüyordu ve taş ocaklarına gönderildi. orada olağanüstü gücünü ve dayanıklılığını gösterdi ve gladyatörlere çok paraya satıldı. En güçlü ve en hünerli köleler genellikle taş ocaklarından ölüm okullarına satılırdı. Olabilir
  büyük bir kazanç elde edin. Ve gladyatör olan, özgürlük için bir şans buldu. Sadece yüzlerce dövüşten sonra hayatta kalmak gerekiyordu. Spartacus hayatta kaldı ve ünlü oldu.
  Ve özgürlüğünü kazandıktan sonra Roma ordusuna lejyoner olarak katıldı. Orada, cesaret ve cesaret için yüzbaşı rütbesi ve birkaç ödül alacak. Ama sonra Romalılar istila ettiğinde
  Trakya kaçtı ve zaten yurttaşlarıyla birlikte savaştı. Tekrar yakalandı ve serbest bırakılma hakkı olmadan gladyatörlere satıldı. Ama arenada parlamaya devam etti
  Ve sonunda Sulla'nın karısı güzel Valeria tarafından baştan çıkarıldı. Ve Spartacus'ün yankılanan bir başka zaferinden sonra, müthiş kocasını kahramanı affetmeye ikna etti.
  Ve Spartacus yeniden özgürdü.
  Evet, o harika bir adamdı. Ve tüm Roma İmparatorluğu'ndaki en iyi gladyatör olarak kabul edildi. Şimdi destandaki gerçek bir kahraman gibi çok tehditkar bir şekilde hack yapıyordu.
  Romalılar çifte darbeye maruz kaldılar ve özellikle öldüler. Ve bu onların tamamen yok edilmesiydi. Crassus, elbette, önce kendi derisini kurtarmaya çalıştı.
  Bir kılıç dövüşünde Spartacus'e rakip olmadığı açıktır. Ve şimdi Spartakistler Romalıları yendi.
  Albert, dövüşürken, bir Romalı generalin çenesini çıplak ayağıyla aldı ve kırdı. Ne kadar cesur bir çocuktu. Ve bu onun kahramanlık destanıydı. Bu cesur çocuk nasıl savaştı.
  Ve diğer savaşçıların nasıl savaştığını. Chris, Grannik ve diğerleri dahil. Çaresizlik ve kan dökülmesiydi. Gladyatörlerin ordusu kazandı ve Romalıların ordusu telef oldu.
  Roma İmparatorluğu'nun nemi yere düştü. Ve bu gerçek bir felaketti.
  Ve Crassus siyah bir at üzerinde savaş alanından uzaklaştı. Ve büyük bir ordunun yenilgisi ve imhasıydı. Otuz binden fazla Romalı öldürüldü ve on beş binden fazlası esir alındı.
  Aslında, ordunun varlığı sona erdi, böylece Roma'ya giden yolda durdu. Ve şimdi Spartak'ın Ebedi Şehir'e giden yolu açık.
  Bir zamanlar köleler kendi ülkelerine dönmeyi reddettiler. Ve Roma'ya gitmek istediler. Ve bu dünyada olağanüstü bir zafer ve gerçek tarihte bir yenilgi aldı.
  Kader çarkı böyle dönüyor. Ve bundan sonra ne olacak...
  Albert'in bunu görmek için zamanı yoktu, çünkü ... uyandı ve gözetmenin belası tarafından dövüldü.
  Mihail-Vladimir Gorbaçov-Putin uyuduktan sonra Çin'e uçtu. Görüşme yapıcıydı. Ama ticaret anlaşmaları dışında somut bir şey yok. Beklenmedik bir şekilde Çinliler tutsaklarını Sibirya'ya teklif ettiler ve bu onlara yakıştı.
  Sonra Gorbaçov-Putin geri döndü ve Mao Zedong ve Deng Xiaoping'e anıtların inşasını emretti.
  Sonra tekrar yatağa gitti ve gördü;
  Albert şehre doğru yürüdü. Kaderinde bir değişiklik bekliyordu. Ve bu ona ilham verdi. Yakında sığır gibi satılacak. Ve çok güzel.
  Daha çok brüt gibi. Kim kendini böyle bir aşağılanmaya maruz bırakmak ister ki.
  Çocuk çıplak ayaklarını kuma vurarak şarkı söyledi:
  - Kralların gururlu bir torunu,
  Bir köle ve bir aptal gibi çılgınım!
  Sonra gözetmenler onu bir kamçıyla dövdüler. susmak zorunda kaldım. Ağustos çocuğu yine diğer çocuklarla birlikte ağır bir arabayı çekiyordu.
  Çocuk hoş bir şey hayal etmeye çalıştı.
  Örneğin, Roma'ya saldıran Attila'nın ordusuna saldıran bir çocuktur. Ve imparatorluğun mevzilerine sızan barbar ordusuna karşı kılıçlarla savaşır.
  Albert, çıplak topuğuyla saldıran kalabalığın liderini çenesinde hareket ettirdi. Ölüp yere düştü ve dişleri ağzından fırladı. Ve bu komik.
  Düşmanlarla savaşan Albert, kılıçlı bir değirmen tuttu - barbarları kesti ve şarkı söyledi:
  - Kimse kanıtlayamaz
  Hepimizin bir olduğunu...
  Ama bir Tanrı olduğuna inan
  Ve tamamen saf!
  Her ne kadar çocuk hemen yanıldığını hatırladı. Şeytan, yani bedenini ona sattı. Ama kalabalıkla nasıl savaşılır. Ve bir kız şeklindeki Şeytan çok güzel.
  Gerçekten evrendeki en güzel ve mükemmel melek. Lucifer ışıl ışıl! Bu gerçekten güç ve güçtür.
  Albert, çıplak ayaklarıyla karda yürüyen paçavralar içindeki bir kızı hayal etti. Ve zarif izler bırakır. Sadece harika olduğunu söyleyelim.
  Çocuk kendini bir peri masalında gibi hissetti. Ve gerçekten atlamak ve atlamak istedi. İşte buradalar, ellerinde iki kılıçla, bir kızı karda sürükleyen gardiyana koşuyorlar.
  Tabii bu şekilde soğukla işkence ediyorlar. Evet ve Albert'in kendisi tek başına mayo içinde ve çok umutsuzca kesilmiş. Kılıçlı bir değirmen işletiyor ve aynı anda üç kafa kesiyor.
  Sonra diyor ki:
  - Dünyanın en güçlüsü biziz!
  Ve çocuk çıplak ayaklarıyla iğneler atarak gardiyanlara çarpıyor.
  Sonra kızı kollarından tutar ve der ki:
  - Benimle gel!
  Bir genç kız ona sorar:
  - Sen kimsin?
  Küçük çocuk iç çekerek cevap verir:
  -Ben eski bir prensim!
  Kız kararlı bir şekilde, çıplak ayağını karda yere vurarak ilan etti:
  - Eski prensler yok!
  Albert başıyla onayladı.
  - Evet, ben bir köleyim ama kralın ruhu!
  Ve çıplak ayak izleri bırakarak karda ilerlediler. Kai ve Gerda'yı anımsatan bir şey.
  Kız Albert'e sordu:
  - Bir krallığın var mı?
  Oğlan cevap verdi:
  - Evet var!
  Kız başıyla onayladı.
  Ve kral olacağız!
  Albert kendinden emin bir şekilde onayladı:
  - Evet yapacağız!
  Aşkınla yürümek böyle güzel. Gerçekte çıplak kaba tabanlarınızın altında yanan kumunuz ve fantezilerinizde buzlu karınız olsun.
  Evet, çok havalı olduğu söylenmelidir. Ve sen bir erkeksin ve iyisin.
  Ve şimdi prens, nasıl savaştığını hayal gücüne yeniden çiziyor. Ve düşmanları delip geçen kılıçları cesurca sallar. Hayır, Roma İmparatorluğu ebedi olacak. Roma'nın sorunlarından biri, imparatorların sık sık değişmesi ve istikrarlı bir hanedanın olmamasıdır. İşte dünyanın en istikrarlı sistemi: Vatikan, istikrarını koruyarak iki bin yıl var olabildi.
  Ancak Roma İmparatorluğu o kadar uzun sürmedi. Muhteşem özellikleri ve canlılığı olmasına rağmen.
  Ve ne olurdu ... Albert, İmparator Julian'ı, Mürted'i kurtardığını hayal etti. Paganizmi Roma'ya kim getirdi. Ve şimdi diyelim ki terminatör çocuk araya girdi
  tarihin akışı içinde... Ve imparatoru kurtarmak için Partları kılıçla keser. Ve antik Roma galip geldi. Böylece Parthia bir Roma eyaleti oldu. Ve Julian o kadar uzun süre hüküm sürer ki, oğullar ve torunlar edinmeyi başarır. Ve hanedanı istikrarlı ve şanlı hale gelir. Ve Julian'a büyük denirdi. Ve Hıristiyanlık modası geçti. Etkisiz kalmamasına rağmen.
  Ana Tanrı ve Evren Chronus'un Yaratıcısı Roma'da ortaya çıktı. Ve o, diğer tanrıların Babası ve yaratıcısıdır. Bu, monoteizmin bir nevi görünüşüdür. Ve Roma imparatorları olan Tanrı'nın Oğulları ortaya çıktı.
  Antik Roma çökmedi, aksine uzun bir süre var oldu ve insanlık Romalılar tarafından tek bir imparatorlukta birleştirildi. Hangi uzayı keşfetmeye başladı.
  Evet, gerçekten harikaydı.
  Dünya çapında Roma İmparatorluğu. Ve Archigomotheism en moda din haline geldi - Tanrı'nın her şeyden önce bir insan olduğu. Ve insan gerçekten de dünyadaki en güçlü yaratık oldu.
  galaksiye yayılan evren. Öyle olsun!
  Albert çıplak ayağını yere vurdu ve ciyakladı:
  - Bu kulağa gurur verici geliyor!
  Ve her şeye rağmen insanların, çarmıha gerilmiş İsa'ya her şeye gücü yeten bir Tanrıymış gibi inanan zavallı yaratıklar olduğunu düşündüm. Aslında böyle bir şeye inanmak delilik.
  Ve insanlar buna nasıl inanıyor? İslam bu açıdan daha mantıklı, daha sade ve daha çekici görünmektedir. İslam'ın kurallarına uyun ve sonsuzlukta bir harem, bir saray, ziyafetler ve köleler bulacaksınız.
  Dürüst olmak gerekirse, Allah'ın neden Namaz'a veya Ramazan'a ihtiyacı var? Gerçekten, neden? Ya da Allah'a Mekke'yi hacceten nedir? gibi ağır emirleri İslam'dan çıkarın.
  şarap ve domuz eti yasağı ve tüm gezegen buna çekilecek. Ve gerçekten, domuz eti neden kötü? Lezzetlidir ve domuz eti erken ve uygun maliyetlidir. Ve ne kadar sulu ve iyi beslenmiş bir domuz yavrusu!
  Albert gülümseyerek dedi ki:
  - Bir peri masalı yüzünden kendini iyi yemekten mahrum etmek aptalca!
  Evet, içmek de iyidir. Tabii ki, ölçülü ve iyi şarapla. Biraz ve kırmızı şarap içerseniz, o zaman bile faydalıdır. Ve mürekkep iç çekişi ya da ay ışığı değil. Evet ve votka kötüye kullanılmadıysa da yararlıdır!
  Albert şarkı söyledi:
  çok susamıştı
  yemek istedi...
  bir general istedi.
  Yüzüne bir parmak parlat!
  Sonra Albert'e bir kırbaç düştü. Çıplak bir kölenin şarkı söylemesi için hiçbir şey olmadığını söylüyorlar.
  Ama yine de çok daha eğlenceli. Bu, yerel bir şey hakkında düşünürseniz. Ve insanlar inanç yüzünden neşe ve huzuru nasıl kaybederler. Ah, insanlar gerçekten daha akıllı ve daha ilerici olabilir mi?
  Ve yıldızlara uçacaklar mı? Ve dini bir uyuşturucu içinde çözülecek ve alçalacaklar!
  Albert derin derin içini çekti... Din hiç de istediği gibi değildi. Cezasızlıkla günah işlemek ve yaramazlık yapmak çok daha iyidir. Bu gerçekten tatlılıkta son nokta.
  Ve düşmanlarla savaşıp kazandığınızda, daha da fazlası. Ve son derece havalı.
  Çocuk coşkuyla şarkı söyledi:
  - Seni seviyorum günah ve umarım karşılıklıdır!
  Ve çocuk yine sırtına kırbaçlandı ... Evet, sıkılmayacaksın ...
  Akşam geç saatlerde şehre geldiler. Köleler yarın satılmalı. Oğlanlara bir hortumdan su döküldü, beslendi ... Üstelik bu sefer normalden çok daha cömertçe yemek verdiler ve balık, et, sebze ve meyveler verildi. Saman ve battaniyelerle yataklara götürüldük. Ve genç kölelerin biraz daha uyuyabileceğini duyurdular. Ve güç kazan.
  Kısacası uyku yakışıklı.
  Albert uykuya daldı ve Spartacus ve ayaklanması hakkındaki harika rüyasının devamını gördü.
  . BÖLÜM? 13.
  Aslında Crassus yenildi ve şimdi köleler Roma'ya doğru ilerliyor ve orduları büyüyor. İki hafta içinde Spartaküs ordusuna yirmi binden fazla köle geldi. Ve doksan beş bine ulaştı. Süvari de yenilendi.
  Spartacus Roma'nın yanında duruyordu. Yeni takviye alan Crassus ordusunun kalıntıları elli bin asker topladı ve Capua'ya yerleşti. Roma'ya yapılan saldırı devam ederse, arkadan saldırmak için gelebilirler. Crassus'un yenilgisinden korkan Senato, Pompey'i Asya'dan ve Lucum'u İspanya'dan acilen geri çağırdı. Ancak gemilerde bu kadar uzun mesafeleri kat etmek zaman aldı. Yani şimdi Spartacus bir ikilemle karşı karşıyaydı: Roma'ya saldırmak mı yoksa önce Crassus'u bitirmek mi? Ayrıca şehirde müstahkem bir mevkideydi ve bu o kadar kolay değildi.
  Capua'yı al. Ve onu alırsanız, isyancıların kayıpları o kadar yüksek olabilir ki, Roma için yeterli güç olmazdı.
  Albert, Spartaküs'e önce Capua'yı almasını tavsiye etti. Ve o, çocuk, Crassus ordusunu ani bir darbe ile yakalamak için orada bir yeraltı geçidi bulmaya çalışacak.
  Spartaküs bunu kabul etti. Her gün, resmen özgür olanlardan binlerce köle ve fakir ona geldi. Köleler de Roma'dan kaçtı.
  Albert kirli bir kadın tuniği giydi ve beyaz, gür saçlarını yıkadı. Bu yüzden güzel yüzüyle daha çok bir kıza benziyordu. Ayak bileklerine ve bileklerine kuruşluk cam bilezikler astı. Ve bir dansçı kız kılığında Capua'ya girmeye karar verdi. Yanında gerçek bir kız da vardı: kız kardeşi Rhodopeia. Dans eden iki kız daha az şüphe uyandırmalıydı.
  O günlerde savaş bir kadın işi değil, hatta kızların yaptığı bir şey olarak görülmedi. Ancak çocuk casuslar oldukça yaygındır ve Roma polisi teyakkuzdadır.
  Rhodopeia ve Albert çıplak ayaklarıyla şaplak attılar. Hava sıcaktı ve sandalet giymek istemiyordum. Ayrıca, kölelik altındaki çocuklar yılın herhangi bir zamanında ayakkabı alışkanlığını tamamen kaybettiler.
  Albert ve kız kardeşi, Ebedi Şehir'den deniz yoluyla gelen iki lejyon Roma askerinin Capua'ya henüz vardığını gördüler.
  Bu yüzden, güney şehirlerinden biraz daha ikmal yapmayı hesaba katan Crassus, yaklaşık seksen bin asker toplamalı. Böyle bir orduyu arkada bırakmak çok riskli...
  Roma iyi tahkim edilmiştir. Ciddi silahlar taşıyabilen ve kendilerini savunabilecek kadar genç ve olgun yüz on bin özgür adamı var. Bu yüzden güçlü tahkimatlarıyla Ebedi Şehir'i almak o kadar kolay değil. Ve bu anlaşılmalıdır.
  Her durumda, Roma kuşatması uzayabilir ve Crassus'un dikeni çekilmeliydi. Spartacus'ün zaten yüz binden fazla savaşçısı var, ancak bunların önemli bir kısmı yeni gelenler ve yeni katılan köleler.
  Ayrıca daha birçok yakalanan Romalı. Spartak onlarla ne yapacağını bilmiyordu. İnfaz çok acımasız. Ama koruma ve yiyecek istediler. Ancak, saflarını yenilemek isteyen Crassus, altın olarak bir fidye teklif etti. Ancak Spartacus, zaten hızla büyüyen Crassus ordusunu yenilemek istemedi.
  Albert, zor bir görevleri olduğunu ve sadece şehre sızmanın yeterli olmadığını anlamıştı. Çocuklar: bir erkek ve bir kız, kapıya yaklaştılar. Güzellerdi, sarı saçlıydılar ve askerler kızları bedava dans etmeye ve şarkı söylemeye zorladılar, onlara tecavüz etmekle tehdit ettiler. Alberta Eutibida bana nasıl iyi dans edileceğini öğretti ve Rodopeya da birçok kız gibi bunu yapmayı biliyordu.
  Sıkıştılar ve özlendiler...
  Albert derin bir nefes aldı. Eutibida üç gün üst üste uyudu ve Albert'e çok kızdı. Ama bir kadının kalbi paradoksaldır. Birden çocuğun ne kadar zeki olduğunu fark etti.
  daha da fazla tutku. Ve isyancıların davasına daha fazla zarar vermeyeceğine yemin ederek daha da aşık oldu. Üstelik Spartacus'ün imajı solmuş, kıskançlık unutulmuş ve yeni bir tutkusu var, genç bir aygır Albert. Bu, ruhun boşluğunun doldurulacağı anlamına gelir.
  Ek olarak, Eutibida'nın kendisi bir kadın için olağan ortalama boydaydı ve belki Spartacus dışında büyük erkeklerden hoşlanmıyordu.
  Albert'in çok büyük olmamasını umuyordu. Büyük adamlar yatakta eğlenmeyi zorlaştırır. Ama çocuğun yaşına göre hiçbir şey oldukça normal görünmüyor.
  sadece çok güçlü ve Apollo gibi kaslı bir kabartmaya sahip. Ve böyle bir gençle kucaklaşmak ve öpmek ne güzel. Cilt pürüzsüz, temiz, tüysüz ve dokunulamayacak kadar yumuşak olduğunda,
  Bir kız gibi. Ve bir erkekle öpüşmek çok tatlıdır.
  Ancak Eutibid, Albert her ihtimale karşı planlarına adamaz. Ve kız kardeşi Rodopya ile birlikte Capua boyunca yürüdü.
  Kız ona sordu:
  - Peki, gizli bir yeraltı geçidini nerede arayacağız?
  Çocuk kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Şehrin en yaşlı sakinini bulmamız gerekiyor. Muhtemelen yeraltı geçidinin nerede saklandığını biliyordur.
  Rodopya kıkırdadı ve yanıtladı:
  - Şehrin en yaşlı sakini, belki de deliliği değilse de bilir. Onu nasıl ödeyeceğiz?
  Albert kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  Hadi dans edelim ya da bir şarkı söyleyelim ya da belki ikisi birden!
  Kız başıyla onayladı.
  - Eğer öyleyse, kesinlikle bulacağız!
  Çocuklar kaldırımın ısıtılmış parke taşlarına çıplak ayaklarını bastı. Meydana gittiler ve şarkı söyleyip dans etmeye başladılar. Ayrıca elleriniz üzerinde yürüyün. Seyirciler, çoğunlukla askerler, ölçülü bir alkış verdiler. Birkaç terk edilmiş bakır as. Her neyse, yeterince yemek. Sandalet de satın alabilirsiniz, ancak şimdiye kadar bu gereksiz.
  Rhodopeia, kalabalığın içinden yaşlı bir kadını seçerek sordu:
  -Peki Capua'nın en yaşlı sakini kim?
  Kıza baktı ve sordu:
  - Ve neden buna ihtiyacın var?
  Rodopya dürüstçe cevap verdi:
  - Biz genciz ve bilgi istiyoruz!
  Kadın gülümseyerek cevap verdi:
  - Bilgi istiyorsan kahine gitmelisin!
  Kız olumsuz anlamda başını salladı.
  Daha fazla bilgiye ihtiyacımız var!
  Kadın onlara şüpheyle baktı.
  - Siz Spartacus'ün casusları değil misiniz? Belki de topuklarınızın kavrulması için polise teslim olmalısınız?
  Rodopya gülümseyerek cevap verdi:
  -Neden buna ihtiyacımız var? Biz özgür Roma vatandaşlarıyız ve kendimiz için iyi para kazanıyoruz. Ve köleler kazanacak, yıkım ve ölüm olacak.
  Kadın içini çekerek cevap verdi:
  "Belki... Ben de bu kaçak kölelerden korkuyorum!" Ancak şehrin en yaşlı sakini ile tanışmak istiyorsanız, o Venüs tapınağının yakınında yaşıyor. Bu arada, onun derin bir yaşlı kadın olduğunu bile söyleyemezsin. O bir rahibeydi ve tapınakta hetero olarak görev yaptı. Çok şey biliyor!
  Rodopya başını salladı.
  - Teşekkürler! Onun evi nasıl?
  Kadın kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Sarı, hemen bulacaksınız!
  Kız yine başını salladı ve gıcırdayarak çocuğa yaklaştı:
  - Gitmiş!
  Albert yanıtladı:
  - Biraz daha şarkı söyleyelim. İyi bir para akışı gibi görünüyor.
  Rodopya şaşırdı:
  - Paraya ihtiyacın var mı? Evet, tüm kötülükler paradan gelir!
  Çocuk başını olumsuz anlamda salladı.
  - Bütün kötülükler paradan değil, onların yokluğundandır!
  Kız kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Belki sen haklısın! Ama çalışmazsak, kendimize mutluluk inşa edemeyiz!
  Albert omuzlarını silkti ve şunları söyledi:
  - Ben de bazen düşünüyorum, neden bir ayaklanma başlattık? Aynı şekilde, mutluluk insanların başına düşmeyecek. Ve Roma'yı yok edeceğimiz ortaya çıkabilir. Ama imparatorluğun despotizmi
  her güçlünün her zayıf üzerindeki diktatörlüğü ile yer değiştir!
  Rhodopeia omuzlarını silkti ve şunları söyledi:
  - Her türlü güç şiddettir... Ve güç eksikliği şiddeti doğurur. Yani belki de bir despotizm diğerinin yerini alacak. Ve herhangi bir despotluk, tam bir anarşiden daha iyidir.
  Spartacus'ün Sezar gibi bir şey olup olmayacağını bir düşünün. Ve köle olan efendi, efendi köle olacak. Ama bunun özü değişmez. Kim hiç kimseydi, her şey oldu mu?
  Ya da tersine, hiçbir şey? Ve genel olarak, Dünya gezegeninde mutluluğun olması için, her şeye gücü yeten bir Tanrı olmanız gerekir. Örneğin, her şeyden önce yaşlılığı ortadan kaldırın ve tüm insanları sonsuza dek
  genç ve güzel. Ve insanlar ölümsüzlüğü aldıktan sonra mutluluğu inşa edecekler! Gerçekten de, sonsuza kadar genç ve güzelsen, acele edecek hiçbir yerin yok. Ve insanların öldüğü gerçeği
  korkutucu! Ve bu haksızlık - bir insan sonsuza kadar yaşamayı hak ediyor!
  Burada çocuklar biraz daha dans edip şarkı söyleyerek bakır para topladılar. Sonra Venüs tapınağına geldi. Ve sonra dans etmeye başladılar. Lejyonerlerden biri Albert'i bacağından yakaladı ve okşadı.
  Oğlan iğrenmişti ve hovardayı çıplak topuğuyla neredeyse çenesine doğru hareket ettirecekti ama kendini tutmayı başardı. Lejyoner bir gümüş parayı fırlattı ve tısladı:
  - Benimle uyu bayanlar altın!
  Albert ciyakladı:
  - Ben bakirim! Ve masumiyetimi koru!
  Sinsi bir şekilde gülümsedi ve mırıldandı:
  - Olabilir ve ağız! Sana iki altın vereceğim!
  Albert geri sıçradı. Bunu biraz daha hissetti ve şehvet düşkününü öldürdü. Neyse, fırtına geçti.
  Şarkıyı bitirdikten sonra çocuklar eski rahibenin evine gittiler ve zili çaldılar.
  Peştemalli bir çocuk tarafından açıldı. Eğildi ve şunları söyledi:
  - Hanım dilencileri sevmez!
  Albert zaten oldukça ağır olan bozuk para çantasını salladı.
  Biz dilenciler değiliz!
  Oğlan neşelendi
  - Geçmek!
  Rahibe kanepede yatıyordu. Gerçekten de oldukça genç görünüyordu ve beyazları parlıyordu. Yani otuz beş yaşında görünüyor, kırk yaşından büyük değil, oldukça güzel bir kadın.
  Oyunculuğunu kaybetmediğini göstererek aniden kanepeden fırladı ve sordu:
  - Ne istiyorsun oğlum?
  Albert hakkında guruldama:
  - Ben bir kızım...
  Kadın güldü.
  - Seni anlıyorum! Sen bir çocuksun ve Spartacus için bir casussun!
  Albert gülümseyerek cevap verdi:
  - Haklı bir davaya yardım etmek kötü mü?
  Rahibe mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Peki, Roma İmparatorluğu'nu yok ettin, sonra ne olacak? Küçük devletler olacak ama kölelik ve ıstırap kalacak. Ve daha fazlası olabilir!
  Albert mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Yani kölelerin olmayacağı, efendilerin olmayacağı ve herkesin eşit olacağı adil bir devlet kurmak istiyoruz!
  Rahibe dikkat çekti:
  - Hepsi eşit olamaz! Örneğin, yaşıtlarından çok daha güçlü ve çevik bir savaşçısın! İnsanlar doğuştan eşit değildir ve bu nedenle eşitsizlik sonsuzdur!
  Çocuk başını salladı.
  - Ama biz herkesin doğuştan eşit fırsatlara sahip olacağı bir devlet inşa etmek istiyoruz. Ve hiç kimse köle olarak satılmadı. Herkes için sonsuz özgürlüğe sahip olmak ve tanrılara kanlı kurbanlar getirmemek. Böylece tüm çocuklar okula gitsin ve yaşlılara bakım var. Ve gelecekte, insanlar yaşlanmasın ve fazla çalışmasın diye bilimi geliştirecek ve ilaçlar icat edeceğiz.
  Rahibe başını salladı ve başını salladı.
  - Düşler... Ama zafer durumunda barbarları kim ellerinde tutacak?
  Albert kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Seçmeli demokrasi ve parlamento kuracağız. Ve herkese eşit haklar vereceğiz. O zaman demokratik bir devlet olacak ve zenginler yasalarla fakirlerle paylaşmaya zorlanacak.
  Ve sosyalizm ve özgürlük ve refah krallığı olacak!
  Rahibe omuzlarını silkti ve şunları söyledi:
  - Dünya, rüyalarda göründüğünden çok daha karmaşıktır. Ama tamam oğlum! Benden ne öğrenmek istiyorsun!
  Albert gülümseyerek cevap verdi:
  - Şehre yeraltı girişinin bulunduğu yer!
  Rahibe göz kırparak başını salladı.
  "Kölelerin adil ve mutlu bir krallık kurabileceklerine pek inanmasam da... Bu yüzden yardım edeceğim!" Ama karşılığında, benimle yakışıklı sevişeceksin.
  Albert'in kafası karışmıştı.
  - Ama aramızda çok büyük bir yaş farkı var!
  Göründüğünden çok daha yaşlı olan kadın başını salladı.
  - Evet, büyük. Hannibal'ı hala hatırlıyorum! Ama genç erkeklerle seks beni genç tutar! Böylece bana gençliğinden bir parça vereceksin, yenilmez kahraman ve ben daha uzun süre genç kalacağım.
  Ayrıca senin kadar yakışıklı bir çocuk görmedim. Ve içimde tutku ateşi yükseliyor!
  Albert başıyla onayladı.
  - Vasiyetiniz hanımefendi!
  Kadın başını salladı.
  - Peki, bana horoz gel! korkma!
  Yaş farkı çok büyüktü ve Albert utandı. Ancak deneyimli bir kadının ustaca dokunuşu çocuğu uyandırdı. Özverili çalıştı. heyecandan sonra ateşe atıldı
  sonra soğukta. Diller üzerinde çalışmak zorunda kaldım, ama Albert'in zaten tecrübesi vardı ve bu, aşırı heyecanlı bir çocuk için bir kadınla iğrenç değil. Eski rahibe, duyulmamış bir zevkten yüksek sesle inledi. Birkaç saat çalışmak zorunda kaldım.
  Rahibe huysuz ve acımasızdı. Albert kendini çok yorgun hissetti ve gücünün sınırında kaldı. Sonunda yorgun, bir kadın ve bir orgazm çağlayanına doydu.
  Ve havladı:
  - Venüs tapınağında, sunağın hemen altında bir yeraltı geçidi. Papağanın gözlerine üç kez basarak kapıyı açın. Ve orada dışarı çıkıp balık tutuyorsunuz, giriş nerede ve şehrin dışında!
  Albert başını salladı.
  - Çok teşekkürler!
  Rahibe homurdandı.
  - Teşekkürler! Hiç böyle muhteşem bir zevk yaşamadım! Sadece tarif edilemez bir zevk!
  Çocuk başıyla onayladı.
  - Evet, bu doğru sınıf!
  Kadın başını salladı.
  - Hadi! Hayır olmasına rağmen! Bir torba bakır para bırakın! Bu benim aşk derslerimin karşılığı olacak. Ve şimdi hava kararıyor. Tapınak kapanana kadar oraya dua olarak gidin.
  Evet ve çantadan daha küçük bir bakır madeni para alın. Girişte ödeme yapın. Ve oraya yönelin!
  Albert başını salladı. Para vermeme rağmen rahatsız oldum. Yaşlı kadın, çok sevimli ve kaslı bir çocuğu kendisiyle yatmaya zorladı ve bunun için de para aldı.
  Ama en azından iş yapılır.
  Albert ve Rhodopeia konutu terk etti. Albert çeşmede ağzını çalkaladı. Ve gerçekten yemek istediğini hissetti. Ama Venüs tapınağı kapanmadan acele etmeliyiz.
  Bir kölenin açlığa dayanması neden ilk kez olmuyor?
  Oğlan ve kız horlamaya başladılar. Girişteki gardiyanlar birer madeni para aldı ve çıplak, tozlu, neredeyse çocuksu ama sertleşmiş ayaklarını ıslak bir bezle silmelerini sağladı.
  Albert oldukça olgun olduğunu düşündü. Kadınlarla yatar, düşmanları kılıçla öldürür ve Spartaküs'ün sırdaşıdır, askeri konseyde yer alır. Hatta bazıları onun Spartacus'ün gayri meşru oğlu olduğunu söylüyor. aslında bu rüyada babası soylu bir aileden bir Romalı soyludur.
  Çıplak ayaklarınızı ıslak bir beze sürttüğünüzde hoş ve biraz gıdıklayıcıdır. Ama gardiyanlar çıplak, bronzlaşmış, temiz tenli bacaklarına şehvetle bakıyorlar.
  Onun bir kız olduğunu düşünüyorlar. Bu çok kaslı bacaklar, ama güzel. Rahibenin ona böyle sarılmasına şaşmamalı. Albert birdenbire, Şeytan vücudunun efendisi olduğu için hala bir çocuk kalabileceğini düşündü. Artı, asla yaşlı bir adam olmayacaksın, eksi, büyümeyeceksin. Ama kadınlar seni seviyorsa ve yetişkin erkekler itaat ediyorsa, neden çıldırıyorsun?
  Albert ve Rhodopeia sunağa yaklaştılar. eğildi. Oğlan bir papağan gördü. Deneyimsiz birinin zümrüt sanabileceği yeşil camdan gözler.
  Ve tüyler yaldızlı. Albert hızla uzandı ve gözlerini bastırdı. Bir, sonra bir ikinci ve üçüncü... Yumuşak bir ses duyuldu ve izci çocuklar çabucak levhanın altındaki geçide atladılar.
  Koridorda koştular. Karanlıktı. Ama Albert karanlıkta onu bir kedi, hatta bir baykuş ya da belki daha iyisi gibi gördü. Ve Rodopya'yı arkasına çekti.
  Tünel nemli ve soğuktu. Albert bir hiçtir, ancak Rodopya şöyle demiştir:
  - Hava soğuk ve fareler gıcırdıyor!
  Albert içini çekti.
  - Evet, eğlenceli değil! Çabuk gel.
  Koştular. Oğlan kızı elinden çekti. Ve burada bir taş levhaya yaslandılar. Gizli bir yeraltı çıkışı olması gerekiyordu. Rodopya şunları kaydetti:
  - Çıkışın nasıl açılacağını neden sormadın?
  Albert dürüstçe cevap verdi:
  - Böyle fırtınalı bir sevişmeden sonra, beyinler kelimenin tam anlamıyla kaynar. Ama korkma. Bir şeye basmanız veya bir şeyi çevirmeniz gerektiği açıktır. Arayalım ve bulalım!
  Ve çocuk fayansları hissetmeye başladı ... İyi zaman aldı. Albert her çatlağı ve çöküntüyü dikkatle inceleyerek kontrol etti. Ve sonunda bir şey yakalamayı başardı.
  Gerçi ben zaten güçlü bir şekilde yemek ve içmek istiyordum. Rhodopeia kızı da derin bir iç çekti. Acıkmıştı. Evet ve geceleri zindanda çıplak ayak hareketsiz durduğunda donmaya başladı.
  Ve kız ısınmak için ayağa fırladı. Sonunda çocuk kolu buldu ve üç kez bastı. Ve güçlü bir mermer levha uzaklaştı. Ve ışık çocukların gözlerine çarptı.
  Şafak çoktan söküyordu.
  Üşüdüler ve açtılar, mutlu bir şekilde güneşe çıktılar. Şimdi mutlu olabilirsiniz. Görev tamamlandı ve daha doğrusu Spartaküs'e...
  Ve çocuklar olabildiğince hızlı koştular, çıplak, pembe, yuvarlak topuklu ayakkabılarını sergilediler. Kız geride kaldı ve terminatör çocuk öne geçti. Ve sonunda kampa koştu.
  Spartacus onu bir elmas taklidi ile karşıladı ve orduya hareket etmesini emretti. O gece saldırmaya karar verdik. Crassus'un seksen binden fazla savaşçısı var. Ve tabii ki, neredeyse eşit kuvvetlerle, Capua duvarlarda fırtına ile alınamaz. Ve böylece ani bir darbe vurabilirsiniz.
  Ve Albert'in gerisinde kalan Rodopya, neredeyse lejyonerlerden birinin pençelerine düştü. Yalnız, sarı saçlı ve çok güzel bir genç kız gören barbar onun peşinden koştu.
  Kızın yalınayak, hafif bacakları yetişmesine izin vermedi. Ama kızdı. Ve lejyoner hızlı koşmaktan boğulmaya başladığında, Rhodopeia bir iğne çıkardı ve tüm gücüyle arkasını döndü.
  piçi boğazına tıkadı. Ve karotis arterine çok akıllıca vurdu. Yani bu kız aynı zamanda özellikle nasıl öldürüleceğini de biliyordu.
  Spartacus onu övdü. Ve hatta Büyük İskender'in portresi ile bir altın sikke sundu.
  Bundan sonra ordu hareket etmeye devam etti.
  Başlangıçta, her şey plana göre ve saat gibi gitti. Geçide ilk önce en deneyimli ve güçlü savaşçılar girdi. Venüs tapınağına gittiler ve rahipleri etkisiz hale getirdiler. Sonra binlerce köle Capua gecesi boyunca hareket etti. Ama tam o anda, yirmi beş bin yeni asker Crassus'a yaklaştı. Her biri deniz kolonilerinden beş bin kişilik dört lejyon ve şehrin kendisinden beşinci bir lejyon.
  Toplamda, bu Spartacus ordusunu yakalamayı mümkün kıldı. Doğru, Capua'daki Romalılar gece gafil avlandılar ve binlerce lejyoner direnmeyi başaramayarak hemen öldürüldü.
  Bu da isyancıların inisiyatifi ele geçirmesine izin verdi. Ama çok kötü kesilmesi gerekiyordu. Albert iki kılıcı aynı anda salladı ve kafaları kesti. Rodopya ve kardeşi Geta, savaşta daha hafif kılıçlar kullandılar.
  Diğer kız kardeşler ve hatta Albert'in annesi de savaştı. Kölelikten yararlanan ve güzel bir figür kazanan fiziksel olarak güçlü bir kadındı.
  Albert, Romalıları keserek şarkı söyledi:
  - Spartacus büyük bir yiğit savaşçıdır,
  Köleleri kötü boyunduruğa karşı yükseltti...
  rüyanın bitmeyeceğine inanıyorum
  Ve mutluluk anın bir parçası olmayacak!
  Böylece cesur çocuk ve diğer savaşçılar ve savaşçılar öfkeyle savaştı. Ve kesik savaşçılar düşer. Capua'da Romalı savaşçıların çoğu ilk bir saat içinde öldürüldü.
  Savaşın çoğu yirmi beş bin yeni savaşçı üzerinde gerçekleşti. Ancak iki kılıçla güvenle savaşan Spartak, gelen sayısal üstünlükten yararlanarak onları kuşatmayı başardı.
  Ve büyük bir galibiyetti.
  Albert savaştı. İşte çocuğun çıplak, yuvarlak topuğu, Romalı generalin bir başka çenesini kırdı. Bu gerçekten bir terminatör çocuk. Ve böylece kes ve yok et.
  Ve gitgide daha fazla Roma askeri öldü ve kafaları uçuruldu. Ve Spartak iki kılıç ve Chris ile kesilir. Ve Crassus korkakça bir kez daha kaçar.
  Ve elbette bu büyük bir alçaklıktır. Ve zorlu bir savaşta Roma ordusu kısmen öldürüldü ve kısmen ele geçirildi. Bozgun kesindi, Capua'dan en fazla beş kişi kaçamazdı.
  bin Romalı. Bazı mahkumlar neredeyse otuz bindi. Ve içerikleri bir sorun haline geldi.
  Her durumda, şimdi Spartacus'ün elleri çözüldü ve güvenle Roma'ya gidebilirsiniz.
  Vladimir-Mikhail, Gorbaçov-Putin, yeniden uyanarak adımlar atmaya başladı. Özellikle yazın çocukların yalın ayak dolaşmasını ve ayakkabıdan tasarruf etmesini emretti. Kadınlar da çıplak ayakla dolaşmalıdır.
  Erkeklerin de dört eşe kadar sahip olma hakkı var, ki bu harika.
  Bu tür reformları yapan Gorbaçov-Putin uykuya daldı;
  Albert, çıplak, çocuksu ayaklarına vurulan kırbaçla uyandı. Gözetmen neredeyse çıplak olan çocuğu kabaca itti ve bağırdı:
  - Kalk köle!
  Eski prens iç çekerek ayağa kalktı. Vücudu kuruydu, sırım gibiydi ve teni güneş yanığından neredeyse siyahtı. Zaten sarı olan saçları yanmıştı ve kar gibi beyazdı.
  Kalktı ve diğer köle çocuklarla kahvaltıya gitti. Kahvaltı, elbette, oldukça mütevazı, sebzeli yulaf lapası. Özellikle çölde özellikle et pişiremezsiniz. Ve artı biraz daha su.
  Köle çocuklar paylarını çabucak yuttular. Sonra ipe yaklaştılar ve ellerini bağlamalarına izin verdiler. Ve sonra tekrar caddeye sürüldüler.
  Doğru, bu sefer zaten piyasaya yakındı ve en azından bazı değişiklikler vaat etti.
  Sokaktakiler çocuklara baktı. Ayrıca birçok yerel erkek vardı. Farklıydılar: kaftanlarda, sabahlıklarda ve yarı çıplak, yalınayak ve ayakkabılı. Genellikle insanlar daha zengindir.
  sıcağa rağmen tercih edilen ayakkabılar ve hatta botlar. Yetişkin erkekler, hatta fakirlerden bile sandaletleri tercih ettiler, ancak servetlerine bağlı olarak çocuklar ve kadınlar.
  Zavallı yalınayak, daha zengin ayakkabılar. Ancak, zavallı kadınlar bile çıplak topuklarıyla gösteriş yapmalarına rağmen tulum giymiş ve yüzlerini kapatmışlardı. Neredeyse çırılçıplak hatta çırılçıplak sokaklarda mahsur kalan erkek köleler de vardı .
  Burada genç köleler önce pazardaki hamama götürülürdü. Ve tekrar yıkadı. Oğlanların mayoları ve peştamalları çıkarıldı. Ve güzel hizmetçi kızlar tarafından yıkanmalarına yardım edildi.
  Albert, genç adamın utancını ve heyecanını, özellikle de bezlerle ovulduğunda hissetti. Çocukların tozlu, sertleşmiş ayakları özellikle dikkatli bir şekilde ovuldu. Bu yüzden onlara bir durulama verdiler
  ağzını kapat ve dişlerini fırçala. Islak saç taranır. Bazı fazla tüylü oğlanlar saçlarını kestirdi. Albert, çok sayıda çıplak köleden güçlü bir heyecan duydu.
  Aynı, sanki çocukların ne kadar heyecanlı ve gergin olduklarını fark etmemişler gibi. Sadece pazarlık için mal hazırlıyorlardı ve bu onların göreviydi.
  Albert'in erkeksi mükemmelliği uyanmış ve şişmişti. Ve çok utandığını hissetti. Ve elleriyle örttü. Oğlanlardan bazıları da dik durdu.
  Şiddetle seğirdiler, yüzleri utanç ve mahcubiyetle kıpkırmızı oldu.
  Ama pazarlık pazarlıktır... Arapça köle satıyorlar, onlara tamamen çıplak öğretiyorum. Böylece mal sahibi tüm eksiklikleri görür. Ve kimse utancı umursamıyor. önce köle yap
  hayvan. Bir hayvan utanabilir mi? Ve bir hayvanın kıyafetleri var mı? O yüzden soyun ve herkes görsün.
  Çocuklar zayıf ve sırım gibi görünüyorlardı.
  Teoride, ticaretten önce onları şişmanlatmak daha iyi olurdu, ama zaman yok. şimdi satılmalıdır. Özellikle kuru ve sıska bir köle genellikle iyi beslenmiş bir köleden daha dayanıklıdır.
  Albert ve diğer çocuklar, parlamaları ve daha kaslı görünmeleri için yağlandı. Sonra pazara getirdiler.
  Devam eden bir açık artırma vardı. Ayrıca kadınları ve çok güzellerini, genç kızları ve hatta kızları sattılar. Hem yetişkin erkekleri hem de genç erkekleri ve hatta yaşlıları sattılar. sadece yaşlı kadınlar
  satmadılar - iğrenç.
  Çocuklar sıraya dizildi ve platforma çıkarıldı. Küçük olanlarla başladık.
  İlk çıkan çocuk sekiz yaşındaydı. Çok zayıftı, kaburgaları dışarı fırlamıştı ve başı büyük ve boynu ince görünüyordu.
  Çekici bir örnek değil.
  Yönetici dedi ki:
  - Bir dinar başlangıç fiyatı...Kim daha fazlasını verecek...
  Sakallı erkekler ve burkalı kadınlardan oluşan kalabalığın arasından bir mırıltı yükseldi. Görünüşe göre, çocuk etkilenmedi. Altın dinarla gerçekten ayrılmak istemediler.
  Sarıklı ve göbekli bir adam dedi ki:
  - Bırakın bütün çocukları sizden yirmi dinara alayım ve bizden fazla zaman almayın!
  Tüccar omuz silkti ve cevap verdi:
  - Bir Avrupa ülkesinin prensi olan bir çocuk var. ayrı olarak satılacaktır. Ve geri kalan her şeyi otuz dinara vereceğim!
  Lüks bir sarıklı tüccar homurdandı:
  - Yeter ve yirmi. Oğlanlar madenlerde ve madenlerde çalışmak için iyidir. Ama çabucak oradalar ve ölüyorlar, kendileri için uygun şekilde ödeme yapmalarına izin vermiyorlar.
  Tüccar gülümseyerek cevap verdi:
  - Birkaç oğlan yakışıklı, ev işleri için hizmetçi olarak satın alınabilirler. Ve genel olarak, pazarlık olsun!
  Desteklenen başka bir satıcı:
  -Bütün partiyi geri çekmelerine izin verin, satın alıp almamaya karar vereceğiz!
  Albert bir perdenin arkasında yalnız kaldı ve çıplak, bronz tenli oğlanlar platforma götürüldü. Birkaç tanesi gerçekten iyi görünüyordu. Ve bir canlanma oldu.
  Başka bir tüccar bildirdi:
  - Tüm yirmi beş dinar için veriyorum!
  İlk tüccar homurdandı:
  - Otuz ve bu son fiyat!
  Sarıklı başka bir tüccar, yakutlarla şunları bildirdi:
  - Sonra otuz bir dinar!
  Tüccar çekicini kaldırdı ve haykırdı:
  - Otuz bir dinar kere, otuz bir dinar iki, peki, daha ne olsun? Otuz bir dinar üç!
  . BÖLÜM? on dört.
  Çocuklar, sahibine doğru sürüldü. Sığır gibi satıldılar. Ve bu zor bir hareketti.
  Şimdi sıra Albert'te. Çıplak ayaklı bir çocuk açık artırmaya çıkarıldı. Albert'in ince de olsa güzel ama kaslı, kabartmalı bir figürü ve tatlı, çocuksu, güzel bir yüzü vardı. Kaburgaları görünse de, genellikle çok yakışıklı bir çocuktur. Saçları beyaz, hafif altın sarısı ve düzgün kesilmiş.
  Müfettiş seslendi:
  - Ağzını aç çocuk!
  Çocuk Prens açıldı...
  Müfettiş haykırdı:
  - Bakın ne beyaz, temiz, güçlü dişleri var. On beş dinarla pazarlığa başlıyoruz!
  Tüccarlardan biri bağırdı:
  - Bırak taşı kaldırsın!
  Albert, kölelerin gücünü ölçmek için kullanılan bir taşa götürüldü. Çocuk güçlükle onu yerden kopardı ve göğsüne attı. Ve bir itme ile kaldırdı, ayaklarını başının üstüne kaldırmasına yardım etti.
  Tüccar başını salladı.
  Yaşına göre fena değil! Sana on altı dinar veriyorum!
  Diğer adam sırıttı ve on yedi dedi!
  Bir ünlem vardı - on sekiz!
  Tüccar tekrar konuştu:
  Yirmi!
  Bir duraklama oldu. Albert tamamen çırılçıplak duruyor ve birdenbire bundan utanç duydu ve utandı. Utançtan heyecan başladı ve erkek mükemmelliği yükselmeye başladı.
  Zengin peçeli bir kadın guruldadı:
  - Yirmi beş dinar!
  Komik şakalar duyuldu.
  Gerçek bir erkek buldu!
  - Bu yeni bir oyuncak!
  Tüccar başını salladı ve konuşmaya başladı:
  - Yirmi beş dinar kere, yirmi beş dinar iki... Pekala, kim daha fazla.
  Daha önce tüm köleleri satın alan tüccar homurdandı:
  - Otuz dinar!
  Komşu şaşkınlıkla sordu:
  - Yirmi erkek çocuk için mi?
  Tüccar başını salladı.
  - Buna değer olduğunu hissediyorum!
  Tüccar ulumaya başladı:
  - Otuz dinar kere, otuz dinar iki...
  Kadın araya girdi ve hırladı:
  - Otuz beş dinar!
  Tüccar başını salladı.
  - Doğru, bir kere otuz beş dinar, otuz beş dinar iki...
  Tüccar tekrar konuştu:
  - Kırk dinar!
  Tüccar bir kez kırk dinar söyledi, kırk dinar iki...
  Zengin peçeli bir kadın ciyakladı:
  - Kırk beş dinar!
  Tüccar araya girdi:
  - Bir defada kırk beş dinar, kırk beş dinar iki...
  Tüccar homurdandı:
  - Elli dinar!
  Komşusu şaşkınlıkla:
  - Bir çocuk için elli dinar mı? Bu para için iyi bir kız satın alabilirsiniz!
  Tüccar gülümsedi.
  - Ve o, kız gibi iyi!
  Kadın bağırdı:
  - Altmış dinar!
  Tüccar teslim olmadı:
  - Yetmiş!
  -Seksen!
  -Doksan!
  Kadınlar seslendi:
  - Yüz dinar!
  Bir dinar altından yapılmış bir madeni paradır ve yüz dinar zaten önemli bir miktardır ve bir duraklama oldu.
  Tüccar çekicini kaldırdı ve zikretmeye başladı:
  - Yüz dinar kere! Yüz dinar iki! Kim yüz dinardan fazla üç verirse ... Ve çekiç düşmeden önce, ilk tüccar ağzından kaçırdı:
  - Yüz on dinar!
  Seyirci ıslık çaldı...
  Tüccar çekicini kaldırdı ve şöyle dedi:
  - Yüz on dinar kere, yüz on dinar iki...
  Kadın sert bir sesle:
  - Yüz yirmi dinar!
  Çocuklara yirmi dinar teklif eden ilk tüccar alaycı bir tavırla sordu:
  - Bir horoz için çok şey istemiyor musun?
  Kadın ısrarla dedi ki:
  - Bu benim işim! Ve neden eski bir kütüğe ihtiyacınız var!
  Sarıklı zümrütlü tüccar cevap verdi:
  - Daha fazlasını öğreneceksin! Peki, yüz otuz dinar!
  Kadın boyun eğmedi ve sertçe hırladı:
  - Yüz kırk!
  Tüccar mırıldandı:
  - Yüz elli!
  Kadın ısrarla dedi ki:
  - İki yüz dinar!
  Tüccar ıslık çaldı:
  - Evet, böyle bir para için kendinize nadir güzellikte bir köle satın alabilirsiniz. Kocan Emir, tatlı bir çocuğa ne kadar harcadığını öğrense çıldırmaz mı sence?
  Kadın sert bir tavırla:
  -Emir'e makamını ve servetini getirdim, babama borçlu olduğunu biliyor! Ama neden bu güzel çocuğa ihtiyacın var?
  Tüccar cevap olarak homurdandı:
  - Üç yüz dinar!
  Kadın gülümseyerek cevap verdi:
  - Dort yuz!
  Tüccar havladı:
  - Beş yüz!
  Kadın sert bir sesle:
  - Bin dinar!
  Tüccarların ve tüccarların saflarından bir gümbürtü geçti. İçlerinden biri şunları kaydetti:
  - Oğlan yakışıklı, ama onun için neden bu kadar fazla. Nadiren, ilk güzelliklerin kadınları bu kadar çok ödediğinde!
  Tüccar onayladı:
  - Bin dinara kocan kesinlikle derini yüzecek!
  Emir'in peçeli karısı cevap verdi:
  - Ve daha da beter şehvetli keçi olacaksın!
  Cooper homurdandı:
  - İki bin dinar!
  Kadın pes etmeden cevap verdi:
  - Üç bin!
  Tüccar gürledi:
  - Dört bin!
  Kadın attı:
  - Beş bin!
  Tüccar ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - On bin dinar!
  Ağır bir duraklama oldu... Bir kölenin fiyatı eşi benzeri görülmemiş bir miktardı. Ve tüccar kalabalığının arasından bir gürültü geçti. Bir erkek için bu kadar çok para ödemek gerçekten çok aptalca görünüyordu.
  yaklaşık on üç yaşında, çok yakışıklı ve kaslı olmasına rağmen ...
  Dahası, Albert'in erkeksi mükemmelliği düşmüştür. Kadın aniden yeni oyuncağında hayal kırıklığına uğradı ve sustu. Bu gerçekten çok fazla değil mi?
  Aranın uzayıp gittiğini gören tüccar tokmağı kaldırdı ve konuşmaya başladı:
  - Bir kerede on bin dinar, iki on bin dinar, kim daha fazlasını verecek? On bin dinar - üç! Ama çekiç vurmadan önce bir ses duyuldu:
  - Yüz bin dinar!
  Herkes arkasına baktı. Salona siyah ve özel takım elbiseli bir adam girdi. Yüzü siyah bir maskeyle kaplıydı.
  Tüccar konuşamadı ve dondu, şaşkınlık içinde dondu.
  Siyah pelerinli ve maskeli adam doğruladı:
  - Yüz bin dinar!
  Tüccar başıyla onayladı.
  - Elbette harika! Ve bir ilahiyle başladı: Bir kere yüz bin dinar, iki yüz bin dinar... Kim daha fazlasını verecek? Üç yüz bin dinar! Siyah pelerinli ve maskeli bir beyefendiye satıldı!
  Burada tüccar araya girdi ve dedi ki:
  Bu kişi bizim için bilinmiyor! O kadar büyük bir miktarı var mı!
  Siyah pelerinli ve maskeli adam dedi ki:
  - Develerin üzerinde çuvallar dolusu altın var! Bu çocuğun parasını ödeyecek kadar! İsterseniz sayabilirsiniz!
  Tüccar başını salladı.
  - Senden! Dilediğiniz gibi sahip olabilirsiniz! Ne kadar ödediğinizi göz önünde bulundurursak, ona ücretsiz bir zincir teklif edebilirim!
  Siyah ceketli adam başını salladı.
  - Zincir gence zarar vermez! Bu arada, iyi eğlenceler!
  Albert yüzünü buruşturdu. Boynuna zincirli bir tasma takıldı ve ucu yeni efendiye teslim edildi. Onun hakkında çok uğursuz ve kötü bir şey var. Ve çocuk bunun iyi olmadığını hissetti.
  Siyah maskeli ve pelerinli adam zincirini çekip hırladı:
  - Yeni kölemi gönder! Bakalım umutları ve maliyetleri haklı çıkarabilecek misin?
  Albert görev bilinciyle onu takip etti. Onu dışarı çıkardılar. Aslında burada develerden çuvallar dolusu altın boşaltılırdı. Albert düşündü: Neden onun için bu kadar çılgınca bir para ödediler?
  On dinar karşılığında iyi bir yetişkin erkek köle satın alabilirsin. İşte otuz bir dinara giden yirmi oğlan. Sadece bazen harika güzellikteki kadınlar için
  fiyat bin dinarın üzerine çıktı.
  Ama bir köle veya köle için - yüz bin ödeyin! Bu düşünülemez! Sonuçta, böyle bir miktar cetvelin tüm hazinesidir. Albert, yeni efendisi tarafından binilen bir file zincirlenmişti.
  Ve dört atlı dikkatle çocuğu izledi. Ve Albert yine yoldaydı. Çıplak, sertleşmiş tabanları kaldırıma vurdu. Çıplak ve sıskaydı
  ve insanlar ona bakıp güldüler.
  Bir erkek çocuğa ne kadar ödenir? Vahşi aşk olabilir mi?
  Albert yürüdü ve düşündü. Tüccar neden bunun için on bin dinar ödemeye hazırdı? Taş ocaklarına gönderilmek için değil. Ve yatak konforu için değil.
  Elbette Albert'in kökeni hakkında bir şeyler biliyor. Zengin bir ülkenin prensi olduğunu. Tüccar Albert'tan fidye almayı ummuş olabilir mi? Ya da kendi baba-kralınıza satar mısınız?
  Bu sürüm oldukça makul görünüyordu. Bir fidye alıp alamayacağınızı görmek için kalmasına rağmen ve on bin dinar - bin yetişkin kölenin bedeli - şimdi ödenmeli.
  Rab'bin yolları anlaşılmaz olsun.
  Bu Tanrı var olsun ya da olmasın... Albert öksürdü. Hayır, bedeni Şeytan'a sattı, bu da Tanrı'nın var olması gerektiği anlamına geliyor! Başka nasıl? bir gölge varsa
  ışık olmalı. Birkaç ışık varsa gölge olmayabilir. Ama gölgede her zaman ışık vardır.
  Albert derin bir nefes aldı. Düşündüm de bunun için neden yüz bin verdiler? Her durumda, bu kadar kolay öldürmek için değil ve bu bir artı. ama aniden onun başına
  ölümden daha korkunç bir şey mi? Ve bu bir eksi! Aniden onu kız olarak mı kullanmak istiyorlar?
  Albert derin bir iç çekti ve adımlarını hızlandırdı. Şehrin dışına çıktılar ve çölün içinden geçtiler. Çocuk kendi kendine yürüdü ve daha neşeli bir şey hayal etmeye çalıştı ...
  Her türlü kampanya, savaşlar, ortaçağ kavgaları.
  Çocuk, Aslan Yürekli Richard'ın zamanını hayal etti. Orada zaten rüyasında savaştı ve herkesi yendi. Ve şimdi emrin oradaki talihsiz Yahudi kızı nasıl yakmak istediğini hayal edin.
  Rebekah. O çok güzel ve masum. Çok fazla çekiciliği ve sıcaklığı var. Ancak kız, gardiyanlarla çevrili olarak ateşe alındı. Figürü solgun görünüyordu.
  Kız sakin adımlarla yürüdü ve güzel yüzü sakin görünüyordu, ancak gözlerinde korku ve öfkenin parladığı açıktı.
  Tüm süslemeler ve parlak oryantal kumaşlar ondan çıkarıldı. Rebekah'nın kafası, beyaz cübbeden aşağı inen iki siyah, oldukça uzun örgü dışında açıkta kalmıştı.
  Kızın küçük ayakları çıplaktı. Ve Rebekah'ın ahlaki bir aşağılanmadan muzdarip olduğu açıktı: Zengin Yahudi kadını, bir dilenci gibi yalınayak yürümek zorunda kaldı.
  Yani fizikseldir. Günün bulutlu olduğu ortaya çıktı ve oldukça soğuktu ve kızın çıplak tabanları yolun keskin taşlarına ve çakıllarına alışık değildi. Rebecca irkilmeye başladı ve
  iki bacağında da gevşeklik. Çıplak ayakla yürümeye kesinlikle alışık değildi, özellikle de yazın bile havanın çok sıcak olmadığı ve sık sık bulutlu olduğu Britanya'da. Ve o, Filistin'in kızıdır.
  daha sıcak ve daha kuru iklim.
  Evet ve erkeklerin çıplak, yuvarlak, hafif tozlu topuklu ayakkabılar görmeleri ve hatta kötü niyetli şakalar yapmaları aşağılayıcıdır. Tabii ki, Rebecca'nın tüm mücevherlerini ve ayakkabılarını istedikleri için değil, çıkardılar.
  özel aşağılamak.
  Rahipler, işkence altında bile tövbeyi önlemek için Şeytan'ın yandaşlarına sağladığı muska ve tılsımlara sahip olabileceğinden korkuyorlardı.
  Ve cadı olduğundan şüphelenilen kadınların infazı için çıplak ayakla götürüldüler. Yani şeytani gücü azaltmış görünüyorlardı. Dünya Tanrı'nındır ve çıplak ayak ona dokunduğunda cadı
  İlahi enerji ile yüklenir ve gücünün bir kısmını kaybeder. Her halükarda, yalınayak ve en kalın ketenden beyaza bürünmüş Rebecca, dokunaklı bir izlenim bıraktı.
  Birçok kadın ona baktı ve yangına yol açan bir intihar bombacısının mütevazı kıyafetlerinde bile ne kadar güzel olduğunu merak etti. Çıplak ayakları ne kadar zarif ve yontulmuş,
  hangi tozun yapışmadığı, yollar. Ve çıplak kız gibi bacaklarının doğal güzelliğinin elmas takılarla süslenmiş ayakkabılardan çok daha güzel olduğunu.
  Burada Rebecca sürekli topallıyor, çıplak, narin bacaklarını yere düşürüyor, odun ve saman yığınına yaklaşıyor. Burada yakılmalıdır. Ve infazdan önce bir direğe bağlanır ve zincire vurulur.
  Tabii ki, bir zincir hassas bir kızın vücuduna yapıştığında acıyor. Ve bulutlu havalarda gün batımında serin bir günde hareketsiz durmak ne kadar soğuktur. Sadece güneş olduğunda
  sadece ara sıra bulutların arasından gözetler. Kapüşonluya ek olarak, Rebecca'nın vücudunda hiçbir şey yok. Rahibe kızlar her şeyi tenlerine çıkardılar ve sadece nezaket adına bir kapüşonlu verdiler.
  Bu yüzden hala zincirli ve zincirlerden hasta olmak hala soğuktur, çıplak ayaklar rüzgardan üşür ve ayakta durmanın gerginliğinden ağrır.
  Şimdi Rebekah'ın tek umudu bir koruyucudur. Tapınak Şövalyelerinin en iyi savaşçısı Brian ona karşı savaşmalıdır. Hangi büyük güç ve dayanıklılık ile ayırt edilir.
  Ancak Ivanhoe, onu eyerden indirmeyi başardı. Ama şimdi ağır yaralı. Ayrıca Aslan Yürekli Richard, Briand ile rekabet edebilir, ancak daha doğrusu bir Yahudi için savaşamaz.
  istemesi pek olası değil - bu bir kraliyet işi değil.
  Brian sakin ve herkesi yenebileceğinden emin. Ve sonra aşkını reddeden küstah kız basitçe yakılacak. Ve cadının küllerini saçın. Sonra uyurlar ve
  inci işlemeli fas çizmeleri ve şeytani süslemeli giysileri.
  Brian, Rebekah'a bakar. Ne kadar güzel, böyle bir direğe bağlı, daha doğrusu zincirlenmiş. Ve ne kadar dokunaklı ve benzersiz bir şekilde dramatik görünüyor.
  Ve zaman geçiyor. Kız donuyor ve seğiriyor. Zincirleri sallanıyor. Bir direğe zincirli durmanın ona ıstırap verdiği görülebilir. Kızın çıplak ayakları soğuktan kızarmıştı.
  Ne kadar rahatsız. Ve ne kadar korkmuş olmalı...
  Ateş, elbette ısınacak ve alev, kız gibi, yuvarlak topuğu yırtıcı bir şekilde yalayacak. Ve şiş kebabın kokusu, kuzu rosto gibi duyulacak. Ve bu çok dayanılmaz derecede acı verici olacak.
  Ve kız çığlık atıyor. Ve alev yükselecek, daha da yükselecek. Beyaz cübbesini yakacak ve bütün kalabalık onu çırılçıplak ve zincirlenmiş olarak görecek.
  Ve beyaz ten kabaracak, kırmızıya dönecek. Ve sonra kaymaya başlar. Ve et kızartılacak ve bir tavada olduğu gibi tıslayacak. Ve sadece inanılmaz acıtacak.
  Ve Rebekah dayanılmaz acılar içinde haykıracak. Ve şimdi et kemiklerinden düşecek. Ve kemikler açığa çıkıyor, kararıyor. Ve acı şokundan gelen kız bilincini kaybedecek ve sakinleşecek. Sonsuza kadar sessiz kalacak. Ve ruhu Yahudiler için özel bir cehenneme uçacak. Vaftiz edilmemiş Yahudiler için cehennem olacak. Yaptıklarına göre azap görecekleri yer.
  Ve görünüşe göre Rebekah, masum bir ruh olarak bu kadar şiddetli bir şekilde cezalandırılmayacak. Onu kırbaçlayacaklar, çıplak, yuvarlak topuklarına sopalarla biraz dövecekler. Ve sonra zindana atıldı. Ve Rebecca orada şarkı söyleyecek
  ve Yahudi azizlerini övün. Zaman zaman gardiyanlar-şeytanlar ona gelir ve çıplak, zarif şekilli topuklarında tekrar sopalarla döver. Çünkü günahkarlar almak zorunda
  topuklarda mümkün olduğunca acı verici.
  Ve onu çubuklarla kırbaçlayacaklar ve sonra bir cadı gibi onu bir kıvılcımla kızartacaklar. Güzel göğüslerini iki kavun gibi kavuruyor.
  Şövalye Brian rüya gördü. Ve zaman geçti ... ve şimdi savunucunun gelişinin son saati tükeniyor.
  Düzenin Büyük Üstadı, infazın başlaması için sinyal verir.
  Burada cellat çakmaktaşıyla bir kıvılcım çıkarır ve güherçileye batırılmış bir meşale yakar. Rebekah korku içinde ve aynı zamanda yatırım içinde haykırır. Rüzgarda o kadar üşümüştü ki, önemsiz bir şekilde ısınmak istiyor.
  Ateşin sadece bir an için ısınacağı açık olmasına rağmen, sonra kavurup yanacak, deri, deri ve et olacaktır.
  Kalabalık kükrerken cellat meşaleyi samana getirmeye başlamıştı bile. Uzakta küçük beyaz bir at yarışıyordu ve üzerinde küçük bir binici vardı.
  Düzenin Büyük Üstadı bağırdı:
  - Cellat'ı durdurun!
  Kelimenin tam anlamıyla samandan bir inç dondu. Sör Brian kızdı:
  - o geç kaldı! Savunucunun gelişi için son tarih doldu!
  Büyük usta öfkeyle cevap verdi:
  - Çocukla dövüşmekten korkuyor musun?
  Büyük ustanın maiyeti onaylayarak mırıldandı:
  - Doğru dövüş! Korkak neyden korkuyordu!
  Brian öfkeyle dedi ki:
  - Onu delicesine döveceğim!
  Tapınak Şövalyesi ilk başta, yarasına rağmen onunla savaşmak isteyenin hala Ivanhoe olduğunu düşündü. Ancak bu savaşçı, eski suçlu Sir Briana'dan bile daha küçük ve kısaydı.
  Evet, at farklıydı. Ve zırh...
  Şey... Brian'ın kalbi rahatlamıştı. On üç yaşındaki bu çocuğun bir mızrak dövüşü turnuvasını kazandığına dair söylentiler henüz ona ulaşmamıştı: atlarını ve Aslan Richard'ı devirerek.
  Kalp ve Ivanhoe. Evet, o günlerde posta yoktu. Ve turnuvanın bir tür çocuk tarafından değil, gerçek bir dev tarafından kazanıldığına dair söylentiler atfedildi.
  Yani Sör Brian sakindi.
  Ve güvenle dedi ki:
  - Meydan okumayı kabul ediyorum!
  Albert miğferini çıkardığında kendine güveni daha da arttı ve herkes onun çocuksu, yakışıklı yüzünü, sarı saçlarını ve mavi gözlerini gördü.
  Hatta kadınlardan biri bağırdı:
  - Çocuğa acı!
  Büyük usta Albert'e sordu:
  "Şanlı Sör Briant'la gerçekten dövüşmek istiyor musun, evlat?"
  Genç prens kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Evet ve Rebekah'yı kurtar!
  Büyük usta şüphelendi:
  - Ama Sör Brian bizim en iyi şövalyemiz ve sen sadece bir çocuksun! Yeterince güçlü müsün?
  Albert sert bir şekilde cevap verdi:
  - Azarlamak nasıl bir çocuk olduğumu gösterecek!
  Büyük usta, bağlı Yahudi kadına döndü:
  - Bu genç adamı koruyucunuz olarak tanımaya hazır mısınız?
  Rebekah bir inilti ile cevap verdi:
  - İstediğini ver!
  Büyük usta başını salladı.
  - Tamam ozaman! Başlamak! Hangi mızrakları tercih edersiniz - künt veya keskin!
  Sir Brian havladı:
  - Tabii ki aynı akut!
  Albert başını salladı.
  - Keskin olmalarına izin verin - hayat onun için sevgili değilse!
  Tapınakçı güldü.
  - Tüm gençler gibi kendine güvenen! Bakalım seni atından nasıl indireceğim!
  Albert mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Orduya binerek övünmeyin, orduyla birlikte övünmeyin!
  Büyük usta bağırdı:
  - Acele et! Zincirli kız donuyor!
  Şövalyeler yola çıktı. Tapınakçının büyük bir atı, siyah bir atı var ve kendisi siyah zırhta büyük. Ve Albert'in zırhı bir ayna gibi, at küçük ama çok hızlı ve beyaz gibi.
  kar. İyiyle kötünün, siyahla beyazın düellosu gibi.
  Tapınakçı sert bir şekilde belirtti:
  - Onu öldürmek istiyorum ve aynı zamanda çocuk için üzülüyorum!
  İşte ayrıldılar. Sir Brian ne kadar ciddi ve tehlikeli bir rakibi olduğunu bilseydi, bu kadar özgüvenli olmazdı. Albert ayrıca düşmanının güçlü olduğunu ve çok azının olduğunu anlamıştı.
  Aslan Yürekli Richard'dan daha aşağıdır. Ama en efsanevi kralı yendiyseniz, sizin için bir tapınakçı nedir?
  Her iki savaşçı da gongun sinyaliyle birbirlerine doğru koştular. Hatta bir toz yığını bile vardı. Rebekah fısıldadı:
  - Ey Büyük Yehova, çocuğu kurtar!
  Albert kalkana bir darbe aldı ve mızrağı sağa kaydırdı ve düşmana vizöre vurdu, gövdeyi bükerek hareketi hızlandırdı. Bu zekice tutulan bir darbe
  Ivanhoe, güçlü, genç gövdesiyle hareketi hızlandırarak zamanını daha da kötü ve belki de daha iyi geçirdi. Ve Sör Brian bir at çuvalı gibi uçtu.
  Seyirciler sevinçle çığlık attı ve kadınlar nefes nefese kaldı. Herkes tarikatın en iyi şövalyesinin çocuğu alaşağı edeceğini düşündü ama birdenbire ortaya çıktı ki...
  Sör Brian düştü ve umutsuzca kalkmaya çalıştı, ancak zırhlı vücudu pek itaat etmedi.
  Büyük usta duyurdu:
  - Tanrı'nın yargısı gerçekleşti! Genç savaşçı, adın ne?
  Çocuk eğildi ve cevap verdi:
  -Albert!
  Büyük usta devam etti:
  -Albert! Tarikatın en iyi savaşçısını yendi ve büyücülükle suçlanan İsak'ın kızı Yahudi kadın Rebekah'ı kurtardı. Artık özgür ve eski kıyafetleri ve takıları ona geri dönüyor!
  Asistan, emrin başının kulağına fısıldadı:
  "Belki onun mülküne hazineye el koyabiliriz?"
  Büyük usta homurdandı:
  - Aptal olma! Bu hainlik! Hadi, kızın zincirlerini çıkar ve direği çöz!
  Savaşçılar ve cellatlar, Rebekah'ın zincirlendiği zincirleri sevinçle çözmeye başladılar! Müzik çaldı. İnsanlar, özellikle de kadınlar mutluydu. Gerçekten bu ne kadar sevimli
  Yahudi bir kızın kurtarılmış olması sadece neşe verir.
  Albert büyük ustanın önünde eğildi ve şöyle dedi:
  - Adalet galip geldi!
  Büyük usta kabul etti:
  - İşte Tanrı'nın en yüksek yargısı! Ve şimdi şövalyem, belki bizimle ziyafet çekersin! Ve siparişin servisine girmek ister misiniz?
  Albert omuz silkti.
  "Ben bir prensim ve krallığıma hizmet ediyorum!" Ziyafete gelince... Affedersiniz ama önce Rebekah'ı korumam altında babasına teslim edeceğim. Ve sonra tekrar kaçırılabilir. ormanlar dolu
  soyguncular ve maceracı şövalyeler!
  Büyük usta başını salladı.
  - İyi şanlar! Ama siparişin hizmetine sevgili biliyorum her zaman açıktır!
  Rebekah, eski kıyafetlerinin ve el konulan mücevherlerinin verileceği hücresine geri götürüldü. Kız sevinçle çıplak, yontulmuş bacaklarına şaplak attı.
  taşların keskinliğini ve hava kararmasına rağmen soğuğu hissetmek... Ve güneş ufkun arkasında kayboldu. Kızın çıplak, pembe, şaşırtıcı derecede temiz, yuvarlak topukluları titriyordu.
  Sakinliğini korumakta güçlük çekerek sessizce infaza gitti. Ve şimdi neşeliydi ve kelimenin tam anlamıyla çırpındı. Ve daha da güzel görünüyordu. Yüzü artık o kadar solgun değildi,
  ama heyecanla pembeleşti, renk ve güzellik kattı. Ve bu kız şimdi oyuncu bir çocuğa benziyordu.
  Albert zevkle şarkı söyledi:
  Zafer için savaşmaya alışmış olan,
  O da bizimle şarkı söylesin...
  Kim neşeli, gülüyor
  Arayan başaracak
  Arayan her zaman bulur!
  Böylece Rebekah hücreye koştu. Rahibeler, giyinmesine yardım etmek için onu takip etti. Albert atından indi. İyi yıllanmış şarapla dolu bir kadeh teklif edildi.
  Doğal ve tatlı bir şey, bu şarabın tadı çok güzel.
  Albert zevkle içti ve bir güç dalgası hissetti. O harika ve eğlenceliydi. Her türlü başarıyı istiyordum. Çocuk bile şarkı söyledi:
  - Herhangi bir şekilde savaşmaya alışın,
  En azından birkaç şişe dibi gördü ...
  Ama biz aşık olmadık -
  Uzun zaman önce! Uzun zaman önce!
  Uzun zaman önce!
  Rebekah geri döndü. Ağır ağır topalladı. Botlarda, aşağı inen bacaklar rahatsız edicidir. Yüzüne bir şal attı ve şimdi güzelliği gizlendi.
  Elbisesi gerçekten parlak ve üzerinde bir sürü mücevher var. Rahipler ve rahibeler hiçbir şey çalmadılar. Ve gerçekten harika görünüyordu. Daha doğrusu, Albert
  Rebekah'ın beyaz bir cübbe içinde ve yalınayak olduğu zamanları daha çok seviyordum. Çıplak ayakları çocuğa genç bir adamın heyecanını veriyordu. Ve böylece ... Bir sürü benzer gördü
  kadınlar takı ve beni açmadı.
  Albert şarkı söyledi:
  - Bu yalınayak kız hakkında,
  unutamadım...
  Kaldırımın taşları gibiydi,
  İhale bacaklarının cildine işkence ediyorlar!
  Ve çocuk güldü ... Rebecca ona göz kırptı, ancak belli belirsiz ve peçenin içinden cıvıldadı:
  - Şövalyeme eşlik eder misin?
  Albert başını salladı.
  - Evet, leydim!
  Rebekah ısrarla şunları söyledi:
  - Sadece yolda sessiz ol! Biraz sessizlik duymak istiyorum! Ve doğanın tadını çıkarın!
  Albert mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sessizlik altındır, sadece çıkarma kolaylığı nedeniyle, numunede belagat çınlayan bakırın altına bir seviyeye düştü!
  Rebekah ciyakladı:
  - Yine de kapa çeneni! Ve beni babama götür.
  Oğlan ve kız ata bindiler. Rebecca çevik bir şekilde eyere oturdu ve yavaşça hareket etti. Çocuk susmuştu ama kendini zor tutuyordu. Onunla gerçekten konuşmak istiyordu.
  ve bir sürü soru sorun. Ama çenemi kapalı tutmam gerekiyordu.
  Çocuk prens hala sesli bir şekilde şöyle dedi:
  - Sessizlik altındır, söz gümüştür, belagat bakırdır ve küfür kurşun yağmuruna dönüşür!
  . BÖLÜM? on beş.
  Mihail-Vladimir Putin-Gorbaçov yeniden Stalinizme dönüş yapmaya başladı.
  Ordudaki hizmet süresini üç yıla çıkardı. Askeri rütbeler tanıtıldı ve üretimde.
  Bu arada, Troçki'nin işçi orduları fikrini beğendi. Geç kalmak, sokakta sarhoş görünmek ve halka açık yerlerde sigara içmek için cezai sorumluluk daha da sertleştirildi.
  Ayrıca atılan sigara izmaritleri, selofan ve kese kağıdı için insan dikmeye başladılar.
  Daha sonra aşırı kiloyla mücadele için bir program öne sürüldü.
  Bundan sonra Mihail-Vladimir Gorbaçov-Putin uykuya daldı;
  Prens Albert'in düşünceleri yarıda kesildi. Bir çöl vahasının yakınındaydı. Akşam olmuştu ve hava kararmıştı. Karavan durdu.
  Albert çözüldü, yemeye götürüldü ve bir içki verildi. Oğlan suyu zevkle içti. Akşam yemeğinde yulaf lapası ve kuru meyve verildi.
  Albert yedi. Ona kuma uzanması için bir battaniye verdiler. Ve yoldan yorulan çocuk onu aldı ve uykuya daldı. bu arada adam
  siyah bir maske takmış özel bir sihirli kristal çıkardı ve ona baktı. Artık çocuğun eşsiz rüyalarını gözlemleyebiliyordu. Kaç para? Bu
  sahte altın. Şu anda altınlar hafiflemeye ve buz gibi erimeye başlıyor. Ve eşsiz bir çocuk bir büyücü için çok faydalı olabilir.
  Albert yine Spartacus'ün ordusunda olduğunu hayal eder. Crassus şimdi tamamen yenildi ve hiçbir şey kölelerin Roma'ya saldırmasını engellemedi. Bu kârdan önce yapılmalıdır
  Lokum ve Pompey. Ve her birinin yüz bin askeri var. Zaferlerden sonra Spartaküs'te büyük miktarda köle, gladyatör ve fakir ikmali var. Hatta birçok şehir
  isyancıların liderine asker gönderilmeye başlandı. Ve bu ciddi.
  Albert yine Eutibida ile birlikte. Güçlü, kaslı bir çocuk ve zarif bir Yunan güzelliği. Beyaz atlara binerler. Spartacus'ün ordusu var
  şimdiden yüz elli binden fazla savaşçı. Ama birçoğu yeni başlayanlar. Her ne kadar silahlar, ele geçirilen kupalar sayesinde oldukça yeterli. Ama ordu oldukça ham.
  Çıplak ayakla şaplak atan bir sürü genç köle. Genellikle sakalsız gençlere sıcak mevsimde sandalet bile verilmez.
  Eudibida şunları kaydetti:
  - Roma, özellikle Capitol olmak üzere iyi tahkim edilmiştir. Ve yaklaşık yüz bin savaşçı tarafından korunmaktadır. Doğru, bazıları milis. Onu almak kolay olmayacak!
  Albert mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Roma nüfusunun önemli bir kısmı köledir. İsyana teşvik edilebilirler!
  Euthydis bu konuda hemfikirdi:
  - Tabi ki yapabilirsin! Ama birinin organize etmesi gerekiyor!
  Albert önerdi:
  - Bunu yapabilirim! Capua'da yaptıkları gibi!
  Yunan kadın ve eski köle başlarını salladılar.
  - Bu oldukça olası ... Öyleyse aynı şekilde davran!
  Çocuk başını salladı ve onayladı:
  - Kız kardeşim Rhodopeia ve ben Roma'ya gireceğiz, sonra göreceğiz!
  Spartacus'ün ordusu hızla büyüdü. Ve hareket halindeyken acemilerin eğitimi vardı. Rodopya, köle kızlarından oluşan koca bir lejyon topladı. Önce ok atmayı öğrettiler ve
  hafif dart atmak. Ve elbette bu iyi bir fikirdi. Ayrıca kölelerden oluşan lejyonlar da vardı. Her ne kadar genellikle Spartak çocuk almamaya çalışsa da. Ama bir sürü genç köle var ve bir yere bağlanmaları gerekiyor. Tıpkı erkeklerden daha fazla kadın köle olması gibi. Pek çok köle, savaşın yakında sona ereceğine inanıyordu. Ve herkes Spartacus ordusuna geldi
  binlerce köle, fakir insan, müttefik. Çocuklu kadınlar dahil. Ve ordu hızla büyüdü. Bu şehirlerden özgür insanlar tarafından bir miktar ikmal verildi.
  Despotik Roma'nın egemenliği altında yaşamak istemeyen İtalya. Ve savaşçılar savaş deneyimi ve silahlarıyla gelir. Ve söylemeliyim ki, gerçekten harika.
  Ama orduda bir sürü erkek, kız ve kız var. Köle kadınlar daha önce böyle yapışmazdı ama şimdi onbinlerce Spartak'a koşuyorlar. Genellikle yalınayaktırlar ve yırtık tuniklerde, bazıları peştemallerde neredeyse tamamen çıplaktır. Ayrıca tamamen çıplak, özellikle Afrika'dan gelen köleler de var. İşte sürüler.
  Eutibida da kızları eğitmeye gitti.
  Albert Rodopya ile tanıştı. Ve gezgin sanatçılar kisvesi altında onunla Roma'ya gelmeyi teklif etti.
  Kız dikkat çekti:
  - Risk çok büyük! Roma'da muhafızların uyanıklığı yüksek!
  Albert başını salladı.
  - Tabii ki! Ama şehir yüz bin savaşçısı olan gerçek bir kale ve onu almak o kadar kolay değil. Ama şehirdeki köleler bize yardım ederse...
  Rodopya şunları kaydetti:
  - Belki bu iyi bir fikirdir. Ama senin bıyık bile yoktu. Köleler çocukları dinlemeyebilir! Üstelik Spartak daha gerçek bir şey bulabilir!
  Albert başıyla onayladı.
  - Spartacus'ün dehasına inanıyorum ama düşmanla kendim savaşmak istiyorum! Ve yaratıcılığınla kazan!
  Rhodopeia, dişlerinin çok beyaz olduğunu gülümseyerek fark etti:
  - Ve biliyorsun, keşif yapmaktan zarar gelmez! Roma'nın surlarını inceleyelim ve en savunmasız oldukları yerleri bulalım...
  Çocuk prens başını salladı.
  - Bu iyi bir fikir!
  Çocuklar Ebedi Şehir yönünde hareket ettiler. Ancak bir çatışma çıktı. İki lejyon Afrika'dan Roma'ya doğru yürüdü. Bunlar on iki bin yaya ve üç bin atlı.
  Komutanları prokonsül Viskunt elbette Spartaküs'le savaşmak istemedi ve Roma'yı pas geçen isyancı orduyu pas geçmeye çalıştı.
  Ama izciler önlerinde yarı çıplak bir kız lejyonu olduğunu bildirdiler. Kadın vücuduna aç olan lejyonerlerin gözleri alev aldı. Ve Viskunt, muhtemelen onlarla eğlenmek isteyen kölelerin yakalanması emrini verdi.
  Ama Spartak'ın iyi bir zekası var. Hızlı midillilerdeki, maskeli çocuklar, Roma'ya giden tüm yolları ararlar. Ve elbette, Viskunt'un askerleri onu fark etti. Ve ne zaman
  Romalılar, onlardan önce yüz binden az köle köle olmadığı için kızlara burunlarını sokmaya çalıştılar. ve ilk dakikalarda olanlar Romalıları kuşattı.
  Ve savaş devam etti.
  Albert ve Rodopya'nın buna katıldığını anlayın. Oğlan bir çift kılıç savurdu ve Romalı yüzbaşının kafasını kesti ve şöyle dedi:
  - Glory of Freedom bizi bekliyor!
  Rhodopeia, Romalıyı çıplak, yuvarlak topuğuyla çenesine götürdü ve yere serdi, havlayarak:
  - İnsanların tanrılarına şan!
  Oğlan ve kız ciddi bir şekilde ayrıldılar. Ve kılıçları bir helikopterin bıçakları gibi parladı. Onlar çok kavgacı ve agresif bir çift.
  Albert bir Roma lejyonerinin kafasını kesti ve ciyakladı:
  - Spartaküs için!
  Rodopya da Romalının kafasını kesmiş ve şunları kaydetmiştir:
  - Tanrı'yı basit bir insandan yaratmaya gerek yok! Spartacus tıpkı bizim gibi!
  Çocuk prens başka bir lejyoneri kesti ve hırladı:
  - O zaman bizim için!
  Rakipleri doğrayan kız kıkırdadı:
  - İşte bizim için mümkün!
  Spartaküs ordusunun sayısal üstünlüğü çok büyüktü. Spartak'ın kendisi iki kılıç sallayarak savaşa girdi. Ama düzgün kesmek için zamanı yoktu. Romalılar imha edildi, birkaç bin
  hayatta kalan lejyonerler dizlerinin üzerine çöktü ve teslim oldu. Ve böylece genel olarak ilginç ama yan bir savaşla sona erdi. Doğru, fazladan on beş bin lejyoner Roma'nın savunmasını güçlendirebilirdi.
  Böylece her şey plana göre gitti. Hem Albert hem de Rodopya, Ebedi Yıl'a geçti. Albert, Antik Roma'yı daha önce hiç görmemişti ve
  büyük antik şehir. Oğlan ve kız, oyuncuların ve beyaz kanişin basit eşyalarını yanlarında taşıdılar. İkincisi gerçek bir sirk köpeğiydi ve bazı numaralar yapmayı biliyordu.
  Oğlan ve kız çıplak ayaklarıyla çakıl taşlarına vurdular ve şarkı söylediler:
  - Sadece mücadelede mutluluk bulunabilir,
  Spartaküs önde!
  Spartaküs önde!
  Oğlan ve kız Roma'ya yaklaşıyorlar. Hangi yüksek duvarlara ve kulelere sahip olduğunu, hangi mancınıkların kurulduğunu görebilirsiniz. Böyle bir şehri almak kolay değil.
  Ancak çocuklar hareket ediyor. Ve hatta şarkı söylüyorlar:
  - Ama kalbin ve damarların nabzı,
  Çocuklarımızın annelerinin gözyaşları...
  diyorlar - değişim istiyoruz -
  Köle zincirlerinin boyunduruğunu atın!
  
  Dünyanın oğlu cevap olarak hayır diyecek,
  Asla köle olmayacağım...
  Özgürlük şafağı olacağına inanıyorum -
  Rüzgar taze bir yarayı tazeleyecek!
  
  Savaşta kutsal özgürlük için,
  Büyük Spartacus'ün kendisi...
  Erken saatlerde yiğit şövalye yüksel,
  Gerçeğin güneşi parlasın!
  Giriş korumalarla dolu. Ve zırhlı lejyonerler çocuklara şüpheyle bakıyor. Albert çok kaslı ve bir serseriden çok bir savaşçıya benziyor.
  Kıdemli lejyoner Albert'e sordu:
  - Sen kimsin evlat?
  Çocuk prens gülümseyerek cevap verdi:
  - Ben bir jimnastikçi ve akrobatım!
  Muhafız başkanı emretti:
  - Ellerinin üzerinde yürü!
  Albert başının üstünde durdu ve koştu. Tozlu topuklu çıplak, bronzlaşmış bacakları güneşte parladı.
  Çocuğun kendisi bronzlaşmış ve çok yakışıklıydı. Muhafızların başı başını salladı.
  - Evet, iyisin! Senin gibi bir kölem olsun isterdim!
  Albert, dişleri beyaz bir gülümsemeyle yanıtladı:
  - Boşum!
  Muhafızın başı ona şüpheyle baktı ve mırıldandı:
  - Kanıtla! Sen kimin kişiliğisin?
  Albert, asi köleler tarafından ele geçirilen ganimetler arasından bir belge olan bir papirüs parçası çıkardı.
  Muhafızın başı baktı ve şunları söyledi:
  - Yine de seni alıkoyabilirim, hatta işkence edebilirim. Bunu anlıyor musun?
  Albert iç çekerek başını salladı.
  - Gücün var!
  Kıdemli lejyoner başını salladı.
  - Yani... Onları tutuklayın ve cellatı davet edin.
  Rodopya şöyle seslendi:
  -Ya ben ne için?
  Muhafız başkanı belirtti:
  - Siz Spartacus'ün casuslarısınız! Ben hissediyorum. Üstelik Spartak'ın sağ kolu çok güçlü, hünerli ve sarışındır. Bence değilsin. Lejyoner kaydetti:
  - Doğru! Yetişkin savaşçılara kadar savaşan bir çocuk duyduk. Şahsen keşfe gitmiş olması oldukça olası!
  Kıdemli lejyoner başını salladı.
  - Al onları!
  Albert'in kafası karışmıştı. Bu kadar çabuk şüphelenmeyi beklemiyordu. Aynı zamanda kendini ele vermek istemiyordu. Rodopya da direnmedi. Adamlar yakalandı.
  Ve Albert'in ellerini o kadar bağladılar ki dirseklerini birleştirdiler. Çocuk acı içinde inledi, ama omuzları bükülmesine rağmen iniltisini tuttu. Aynısını Rodopya için de yaptılar.
  Kız dayanılmaz bir acıyla inledi. Ama sonra dudaklarını birbirine bastırdı. Evet acıtıyor. Ve bodruma götürüldüler. Romalılar onlara hemen işkence etmeye karar verdiler. Konuyu süresiz ertelememek.
  Ve işkence mahzeni kale duvarındaydı.
  Albert, Antik Roma'yı hiç görmediği için sinirlendi. ancak, onu görebilir. Panik yapma. Aşağıya inen çocuk, eşit bir şekilde nefes almaya çalıştı.
  Her şey henüz kaybolmadı. Belki işkenceden sağ çıkarsa gitmesine izin verirler. Doğru, Rodopya için üzülüyorum. Kız da işkence görecek mi? Romalılar kesinlikle zalim olsalar da.
  Sıcak bir şekilde birikmiş bir odaya götürüldüler. Şömineler yanıyordu, yanan et kokusu hissediliyordu. Duvarlara çok sayıda işkence aleti asıldı.
  İşkence için tam bir cephanelik. Yeni bir zalim işkence hazırlanıyordu.
  Çocuklar merkeze götürüldü. Cellat onlara bir sırıtışla baktı. Beyaz tunikli iki yazar çocuk başlarını salladılar ve itirafları yazmak için kaz tüyleri hazırladılar.
  Cellat Albert'e baktı ve muhafıza sordu:
  - Bu bir izci mi?
  Lejyoner başını salladı.
  - Evet, iki izci yakaladılar!
  Cellat başını salladı.
  Çocukla başlayalım! Deli gibi görünüyor!
  Lejyoner şunları kaydetti:
  - Küstahlıktan kırbaçla!
  Cellat yardımcılarına emretti:
  - Siktir et onu!
  Albert ipin altına bağlandı ve rafa sürüklendi. Bu işkence aleti çok etkili ve yaygındı. Önce çocuk büyütüldü.
  Albert ellerinin eklemlerinin acıyla büküldüğünü hissetti. Eğilmeye başladı. Ama cellatlar onu çekti. Ve cehennem acısı Albert'i bükülmüş eklemlerde deldi.
  Çocuk istemsizce bağırdı ama dişlerini sıktı. Eller omuzlara döndü ve yukarı döndü. Çocuğun çıplak ayakları yerden çıktı.
  cellat emretti:
  - Ve şimdi yarı güçte beş kırbaç!
  Kırmızı cüppeli bir işkenceci, hasır çubukların işediği bir kovadan bir kırbaç aldı. Önce havada el salladı. Sonra Albert'in sırtına bir darbe indirdi.
  omuzlardaki ve kollardaki ağrıya kıyasla, o kadar da korkutucu değil. Cilt hafif şişmiş. Cellat ikinci kez biraz daha sert vurdu. Ama böylece cilt patlamaz. Sonra tekrar vur.
  Rodopya gıcırdadı:
  - Ona vurma!
  Kıdemli cellat sordu:
  - Kendinizi izci olarak tanıyor musunuz?
  Kız hayır anlamında başını salladı!
  Baş cellat başını salladı.
  - Ve raf sizi bekliyor!
  Şimdi çocuğu tavana kaldır ve onu iyice salla!
  Halat daha sıkı çekildi. Albert ayağa kalkmaya başladı. Çocuk acısında bir artış hissetti. Mahzendeki tavan soğan gibi yüksek ve yuvarlaktı. tuğlalar vardı
  yeşil ve kırmızı, hafif çatlak. Bir çatlak Albert'e bir şeyi hatırlattı ama çocuk tam olarak ne olduğunu hatırlayamadı. Ve işte o zirvede.
  Ve dondu. Cellatlar küçüldü ve çok korkutucu değil. Sonra ip serbest bırakıldı. Aşağı uçtu. Albert içinde bir şeylerin kırıldığını hissetti. Ve burada çöktü.
  Ve yerde dondu. Albert'in tüm vücudu, özellikle kolları ve omuzları o kadar acı içindeydi ki çığlık attı. Cellatlar güldü. Çocuğun gözleri bile korkunç acıdan karardı.
  Kıdemli cellat aşağılık bir gülümsemeyle sordu:
  "Peki şimdi konuşacak mısın?"
  Albert homurdandı:
  - Kapa çeneni piç kurusu!
  Kıdemli cellat bağırdı:
  - Tam güçte on kırbaç!
  Bu sefer işkenceci Albert'e tüm gücüyle vurdu. Çocuğun sırtındaki deri patladı ve kan döküldü. Albert, insanlık dışı bir irade çabasıyla çığlığını bastırdı ve derin bir nefes aldı.
  Cellat dövmeyi bitirdi ve yaşlı işkenceciye baktı.
  O sipariş verdi:
  - Blokta bacaklar!
  Cellatlar hemen çocuğun çıplak ayaklarını aldı ve onları meşe bir armatüre sabitledi. Sonra kıdemli cellat emretti:
  - Ağırlıkları asın!
  Cellatlar zevkle kanca ağırlıklarını kancalara asmaya başladılar. Çabuk yaptılar. Albert omuzlarında ve kollarında zaten şiddetli olan ağrının yeniden arttığını hissetti. Oğlan homurdandı.
  Kıdemli cellat gülümseyerek sordu:
  - Konuşacak mısın, izci olduğunu kabul edecek misin yoksa daha fazla işkence görecek misin?
  Albert kükredi:
  - lanet olsun!
  Baş işkenceci emretti:
  - Topuklarını yağla! Oğlan için mangalı deneyelim!
  Cellatın yardımcılarından biri zeytinyağı dolu bir kap çıkardı. Ve işkenceciler çocuğun çıplak, sertleşmiş ayaklarına bulaşmaya başladılar.
  Baş işkenceci şunları söyledi:
  - Peki kız neden burada duruyor! Onu bir sandalyeye oturtalım ve bir mangal da hazırlayalım!
  Cellatlardan biri sordu:
  - Belki, ve o rafta?
  Kıdemli cellat itiraz etti:
  - Kız daha kırılgan, sakatlanabilir! Topuklarının altındaki ateşi de küçült! Suçlu olup olmadıklarını henüz bilmiyoruz, işkenceden öldüresiye!
  Rhodopeia bir sandalyeye oturtuldu ve sıkıca bağlandı. Sonra bacaklarını kaldırdılar ve tabanlarına zeytinyağı sürmeye başladılar.
  İşte Albert bitmiş yağlama. Ve alevin döndüğü bir mangal getirdiler. Çocuğun kaba, nasırlı ayakları acıyı hemen hissetmedi. Ama yandı.
  Kızın tabanlarını yağlamayı bitirdikten sonra çıplak, yuvarlak topuklarının altına daha küçük bir mangal koydular. Ve çok zayıftı. Çocukların çıplak, sertleşmiş, yağlanmış ayaklarını kızartmaya başladılar.
  İşkence uzun ve acı vericiydi. Albert bu yoğun acıyı aklından çıkarmak için başka bir şey düşünmeye çalıştı. Örneğin, Spartacus ile birlikte Romalılarla savaşır.
  Şiddetli bir mücadele sürüyor. Her zamanki gibi iki kılıçlı çocuk. Değirmen işletir. Ve tıraşsız ve pürüzlü bir yüzle bir Romalının başı kesik düşer. O zaman çocuk suçlayacak
  çıplak topuğuyla yüzbaşının çenesine. Ve düşüyor. Ve sonra Romalılar keser ve tekrar düşer. Ve işte Eutibida, elinde bir yay var. Ve Yunan kızı Romalılardan izin veriyor
  ok. Ve düşmanı yumruklar. Ölü düşer.
  Ve Eutibida şarkı söylüyor:
  - Kölelere hürriyet ışığını gösterdi,
  Ve zincirin onlara yardım etmesini isteyin ...
  Sonuçta, insan köleliği utanç verici,
  Ve Tanrı'nın kutsal Kayası değil!
  Bu çok kavgacı ve çok havalı bir kız. Bir köle, ama özgürlüğünü satın alan ve tarihte ünlü olan. Ve şimdi Spartacus'ün ordusu için savaşıyor.
  Ve burada Rodopya umutsuzca savaşıyor ...
  Ayrıca düşmanları zayıflık ve acımadan yener.
  Albert ise kılıçlı bir kelebek resepsiyonu düzenliyor. Ve kesik kafalar lejyonerlerin omuzlarından düşer. Sonra boynuzlu miğferli biri uçar ve diğer savaşçıların gözlerini deler. Ve kelimenin tam anlamıyla
  onları öldürür.
  Sonra çocuk Rhodopeia'nın acı içinde haykırdığını duydu. Yine de çıplak, yuvarlak topuklularının tamamen yandığı görülüyor.
  Albert ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Cüret etme! Dişlerini sıkıp çeneni kapa! Düşmanlarınıza sevinmeleri için bir sebep vermeyin!
  Rhodopeia dişlerini sıktı ve derin bir nefes aldı. Evet, un vermeyecek.
  Bu arada Albert savaşı yeniden hayal etti. O bir çocuk ama güçlü bir çocuk. Ve her türlü işkenceye dayanacaktır. Ama serbest kalma böyle kesilecek.
  ve kimse onu durduramayacak ya da yenemeyecek...
  Albert içinde damarların oynadığını ve enerjinin aktığını hisseder. Köle çocuk hack, büyük bir coşkuyla. Ve şimdi delinmiş lejyonerler tekrar düşüyor. Çocuk çıplak ayağıyla bir Romalının düşmüş kafasını fırlatır ve ciyaklar:
  - Spartacus çağına şan!
  Bu çok kavgacı bir çocuk. Ve darbelerinin nasıl giderek daha fazla saldıran Romalının ve bütün bir haydut kalabalığının kafasını uçurduğunu. Ama aynı zamanda Romalılar ise.
  Ve işte ağır balista geliyor. Ve bir varil yanıcı karışım patlar ve lejyonerlerin üzerine düşer. ve acımasızca yanıyorlar.
  Albert şarkı söylüyor:
  - Ama merak etme
  Benim Akraba Şeytanım!
  Ve gerçekten de, Albert'in yanında altın varak rengi kıvırcık saçlı güzel bir Şeytan kız belirdi. Albert'e bakar ve gülerek sorar:
  - Vücudun nasıl?
  Çocuk prens neşeli bir gülümsemeyle cevap verir:
  - Ruh günah işledi ama beden sorumlu!
  Şeytan Kız önerdi:
  - Belki rafta eziyet etmekten daha eğlenceli bir şey istersiniz?
  Albert başıyla onayladı.
  -Evet, elbette istiyorum! Örneğin celladın kafasını kesin!
  Şeytan Kız dedi ki:
  - Şey, henüz sana o zevki veremem! Ama istersen, yapabilirsin... Keşfetmeye devam et!
  Çocuk prens başını salladı.
  - Bunun için teşekkürler!
  güzel kız dedi ki:
  - Ekmeğe teşekkürü bulaştırmayacağınız doğru! Ancak, aferin ve cesurca davran!
  Ve cehennemden gelen güzellik kayboldu.
  Baş işkenceci kum saatine baktı ve dedi ki:
  - Zaman doldu! Roma kanunu çocuklara işkence süresini sınırlandırıyor! İtiraf etmedikleri için, bugünlük onunla bu kadar yeter!
  Gardiyan başını salladı.
  - Evet! Sadece onlara karşı şüphelerimiz var, o yüzden gitmelerine izin verebilir miyiz?
  Kıdemli cellat omuz silkti.
  - Elbette hakime dönebilirsin, ama ... Neden meşgul bir insanın dikkatini çocuklar yüzünden dağıtsın! Özgür bırak!
  İlk olarak, mangallar Albert ve Rodopya'nın çıplak ayaklarının altından çıkarıldı. Sonra kız çözüldü ve Albert bloktan çıkarıldı. Sonra raftan indirdiler. Ve kancayı çıkardılar. çocukların elleri vardı
  arkadan ve dirseklerden bağlanır.
  Odadan çıkarıldılar. Oğlanların bacakları fena incinmemişti. Acı şiddetli olmasına rağmen, mangallardan yalnızca küçük kabarcıklar çıktı. Zeytinyağı, tabanın derisinin fazla yanmasını engelledi.
  Doğru, Albert'in sırtı oldukça kesikti.
  Çocuklar duvarın iç kısmından dışarı alındı ve sonunda lejyoner elleri arkadan bağlayan ipleri kesti. Albert, geri döndüğü bağlarda özgürlük ve acı hissetti
  kan. Rhodopeia inledi ve guruldadı:
  - Acıtıyor ama!
  Çocuk prens gülümseyerek dedi ki:
  - Ama özgürüz!
  Kız başıyla onayladı.
  - Nispeten, elbette, ama ücretsiz! Ve bu iyi!
  Albert başını salladı ve şarkı söyledi:
  - Özgürlük, özgürlük, özgürlük,
  Dünya mutluluğunu insanlara vermek istiyorum!
  Ve çocuk yukarı baktı. İşte Roma'dalar. Ve bu harika. Şehir gerçekten harika. Oldukça temiz sokaklar, lejyonerlerin gözetimi altında köle çocuklar tarafından süpürülür ve
  köle kızlar. İlginç bir şekilde, Roma'da çoğu çocuk ve kadın sandalet giyiyor. Hatta birçok köle ve çocuk köle ayakkabılıdır. Açıkçası, burası başkent. Ve burada nezaket var.
  Genellikle sıcak aylarda olsa da, diğer İtalyan şehirlerindeki çocuklar ve kadınlar yalınayak. Zengin veya asil insanlardan olmadıkça. Ve burada, elbette, bir ev kölesi bile
  sandalet giyin. Aksi takdirde, patrici'nin hizmetçilere ayakkabı alamayacak kadar fakir olduğunu düşüneceklerdir. Yetişkin erkekler, kural olarak, köle olsalar bile yalınayak yürümezler.
  Kurallar bunlar...
  Albert aniden sirk köpeği de dahil olmak üzere her şeyin onlardan alındığını hatırladı. Ve şimdi sadece peştamal giyiyor ve Rodopya sadece yıpranmış, solmuş bir tunik giyiyor. ve manzara
  zavallı dilenciler gibidirler. Ve hatta kaçak köleler. Özellikle de Albert'in sırtının kesildiğini düşündüğünüzde. Ve çocukların her adımda ayakları kavruldu.
  Ama gardiyanlar henüz onlara dokunmadı. Görünüşe göre çocuklar sık sık kırbaçlanıyordu ve akşama yaklaşmasına rağmen hava oldukça sıcaktı. Erkekler genellikle yaz aylarında çıplak göğüslü koşarlar, hatta
  asil kökenli.
  Ayrıca bir çocuğu herhangi bir önemsememek için kırbaçlayabilirler. Şehrin kendisini görmek ilginçti. Gerçekten çok büyük. Burada ilerliyorsunuz, ancak uç ve kenar görünmüyor.
  Evler büyük. Beş, altı, yedi ve hatta on kat var. Bir sürü lüks konak. Ancak geçmiş çocuk çiftinin sağ tarafında Herkül heykeli ve dayak
  ondan çeşme. Ve çok güzel. Burada asker sütununun nasıl hareket ettiğini görebilirsiniz. Zırh bronz ve parlaktır. Arkalarında iki çocuk davul çalıyor. Şort ve sandalet giymişler.
  İşte başka bir heykel: Neptün ve elinde yaldızlı bir kase. Ve kaseden bir çeşme atıyor.
  Albert ve Rhodopeia buna dayanamadı ve kenarda oturdu, çıplak ayaklarını daldırdı, işkence altında bir mangalın üzerinde yandı. Biraz daha kolaylaştı. Ama bir lejyoner geçti ve bağırdı
  çocuklar. Ve atlayıp kaçtılar.
  Albert ve Rhodopeia biraz koştular ve durdular. Çeşmeden bir yudum su almayı başardılar ve susuzluktan işkence görmediler. Ama acıkmıştı. Ve kabul etmek utanç verici.
  . BÖLÜM? 16.
  Albert şunları kaydetti:
  - Bilirsin, ferahlık zarar vermez!
  Kız önerdi:
  Dans edelim ve şarkı söyleyelim! Hizmet edeceğiz!
  Çocuk prens kabul etti:
  -Hadi deneyelim!
  Az ya da çok kalabalık bir yer seçen çocuklar şarkı söylemeye ve dans etmeye başladılar. Ayaklarınız yanarken dans etmek acıtsa da. Ama çocuklar denedi ve başarmış görünüyorlar.
  Albert bir kıkırdama ile belirtti:
  - Bu şekilde geçimimizi sağlıyoruz!
  Rodopya düzeltildi:
  - Yaşam için değil, özgürlük için!
  Çocuklar biraz bakır para topladılar. Aslar isteksizce onlara atılsa da. Ve en yakın mağazaya gittik. Kendine biraz sütlü ve etli börek al. Ve bunu yapmaya çalışırken yemek
  hızlı sohbet etti,
  Rodopya şunları kaydetti:
  - Şehir büyük, köleler de dahil bir sürü insan var ama onlara nasıl isyan edeceğimi bilmiyorum!
  Albert başıyla onayladı.
  - Evet, belirli bir plan yok! Aslında meydanda bağırmayın: yaşasın özgürlük - tiranla birlikte!
  Kız önerdi:
  - Belki de sirke gitmeliyiz. orada mutlaka gladyatörler olacak, bu yüzden onlara isyan edeceğiz!
  Oğlan prens başıyla onayladı.
  - Fikir güzel görünüyor!
  Yemeklerini bitiren çocuklar, Antik Roma'ya geçtiler. Burada, örneğin, Kartaca fatihinin bir heykeli var. Ve Sicilya fatihi. Ve ayrıca Sulle.
  İşte Kolezyum. Yüz yirmi bin koltuklu devasa bir stadyum. Bir izlenim bırakıyor.
  Oğlan ve kız girişteki gardiyanlara sordular:
  Gladyatör okulu nerede?
  Lejyoner kaşlarını çattı ve hırladı.
  - Bunu neden yapıyorsun?
  Albert gülümseyerek dedi ki:
  - Gladyatörlere kaydolmak istiyorum!
  Muhafızlar yumurtadan çıktı:
  - Açıkçası?
  Çocuk kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Dürüst olmaz!
  - Bu iyi! Hemen hemen tüm köleler kaçtı ve yeterince taze etimiz yok!
  Albert, bu haberi duyan mutlu değildi:
  - Nasıl kaçtın?
  Daha uzun lejyoner bildirdi:
  -Bu canavar Spartacus yüzünden iki yıl önce köleler kaçmaya başladılar. Ve şimdi tam anlamıyla sürüler halinde sallanıyorlar. Doğru, onları parmaklıklar ardında ve kabızlıkta tutuyoruz,
  muhafızlar gönderdi, bu yüzden şimdi eskisi kadar hızlı koşmuyorlar, ancak yeterince kalmadılar!
  Albert güldü ve şunları söyledi:
  - Yeterli değil! Ama tek başıma birçok ayaktayım!
  Lejyoner güldü ve cevap verdi:
  - Hala çocuksun! Ayrıca, az önce kırbaçlandın! Bak bakalım aklını kaybetmeyecek misin!
  Rodopya şunları önerdi:
  - Ve onunla kılıçla dövüşüyorsun! O zaman kimin ne kadar değerli olduğunu anlayacaksın!
  Lejyoner bir sırıtışla cevap verdi:
  - Büyük bir savaşçıyla bir enayi ile dövüşmek benim için çok büyük bir onur! Evet, sen de bir kız istiyorsan al! Birçok kadın gladyatör de kaçtı!
  Rodopya başıyla onayladı:
  - Gideceğim! Ben de savaşabilirim!
  Lejyoner şüpheyle belirtti:
  - İşte beni güldürüyorsun!
  Sonra başka bir gardiyan önerdi:
  - Kılıçlı çocukla dövüşmeme izin ver!
  Uzun boylu lejyoner gülümseyerek sordu:
  - Ona neden ihtiyacın var?
  Muhafız kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Acıtıyor yakışıklı çocuk. Onu nakavt edersem, onunla eğlenebilirim!
  Büyük lejyoner başını salladı.
  - Evet güzel! Böyle bir görünüşle soylu bir soylunun ya da bir soylunun sevgilisi olabilirdin!
  Albert gururla cevap verdi:
  - Kılıcın görkemini tercih ederim! Eğer o gardiyan benimle dövüşmek istiyorsa, ona o kadar küçük olmadığımı göstereceğim!
  Lejyoner önerdi:
  - Tamam ozaman! Sana bir kılıç vereceğim!
  Muhafız silahını çekti ve kükredi:
  Kılıçsız da yapabilir. Neden ona silah vereyim ki! Daha doğrusu, silah bizim değil, devlete ait!
  Lejyon başını salladı.
  - Bildiğin gibi, öldürme!
  Gardiyan güldü.
  - Böyle iyi bir çocuğu öldürmek üzücü!
  Ve kılıcını sallayarak Albert'in üzerine nasıl atılacağını. Çocuk ustaca kaçtı ve korumayı dizinin altına tekmeledi. Darbe acı vericiydi. Ve haydut bağırdı.
  Albert şarkı söyledi:
  - Yalınayak, güçlü çocuklar,
  Hiç de korkak tavşanlar değil!
  gardiyan öfkelendi ve kükredi:
  -Seni öldüreceğim!
  Yüzü kıpkırmızıydı ve terden parlıyordu ve kılıcı anlamsızca seğirdi ve döndü.
  Muhafızın kendisi biraz topalladı. Albert çıplak bacağıyla dizinin altına bir kez daha vurdu. Sapıkları cezalandırmak istedi. Ancak saldırıyı durdurmadı.
  Sonra Albert tüm gücüyle onu zaten yaralı bacağına doğru itti. Muhafız kırıldı ve düştü. Ve güzel bir müstehcen bağırmaya başladı. Ağır hasar gördü. Oğlan atladı
  ona ve çenesine çıplak bir topuk ile vurdu. Darbe güçlüydü ve çene uçtu, kırık dişler döküldü. Ve gardiyan sessizdi. Albert gülümseyerek dedi ki:
  - İhtiyacın olan bu! Silahsız bir çocuğu öldürmek istedin ve bedelini ödedin!
  Uzun boylu lejyoner şunları kaydetti:
  - Ve sen iyisin! Çok iyi! Çıplak elle ve çıplak ayakla silahlarla profesyonel bir savaşçıyı devirebilmek gerekir. Harika bir savaşçı olacaksın!
  Albert şunları kaydetti:
  - Ben harika bir savaşçıyım! Yani ana sunucuya gitmeli miyim?
  Lejyoner başını salladı.
  - Evi kırmızı mermerden yapılmış, onu Kolezyum'un arkasında bulacaksınız! Ve sonra ... Şey, biliyorsun! Yetişkin bir adamla dövüşmen istenebilir, ama umarım başarabilirsin!
  Rodopya kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - O halledebilir!
  Ve çocuklar gladyatörlerin sahibini aramaya devam ettiler. Çocuk, sakat olduğu için pişmanlık duymadıkları için gardiyanı pek sevmediklerini fark etti.
  Rodopya cevap verdi:
  - İnsanlar genellikle bencildir! Ve sonra küçük bir suç olabilir!
  Albert başını salladı.
  - Evet, hem küçük hem de büyük şikayetler var. Peki, tamam... Şimdi sahibine gidelim.
  Çocuklar daha hızlı hareket etti. Acıya biraz alıştılar ve kabarcıklar çoktan inmeye başladı. Ve adım attılar. Kolezyum'un arkasındaki sokağa çoktan girdik.
  Sadece bir tane kırmızı mermer ev vardı ve oldukça yüksekti. Girişte iki siyah dev ve bir toga giymiş daha küçük bir adam duruyordu. Oğlanı ve kızı görünce hırladı:
  - Burada hizmet vermiyorlar! Çıkmak!
  Albert cesurca ilan etti:
  - Gladyatör olarak işe alınmak istiyoruz!
  Adam kaşlarını çattı ve sordu:
  - Bunların çocuk oyuncakları olmadığını ve orada öldürdüklerini biliyor musunuz!
  Rodopya başını salladı.
  - Tabii ki yaparız! Ama gladyatör olmak, serseri olmaktan çok daha ilginç!
  Adam gülümsedi ve cevap verdi:
  - Başka zaman olsa seni kapı dışarı ederdim! Ama şu anda gladyatör sıkıntısı var, o yüzden... Eve girmene izin vereceğim. Sahibi şimdi gitti, ama karısı evde. Senden hoşlanıyorsa, o zaman
  alınmış olabilirsiniz. Unutmayın, bazen çocuklar yetişkinlerle kavga etmek zorunda kalır! Ya da bir çaylağı öldürebilecek deneyimli dövüşçülerle!
  Albert başını salladı.
  - Biliyoruz! Ancak risk almaya hazır olun!
  Adam başını salladı.
  - Beni takip et!
  Dev savaşçılar çocukların ve onlara eşlik edenlerin geçmesine izin verdi. Evin içi lüks ve zarifti. Hizmetçi kızlar oldukça zengin giyinmiş, sandalet giymiş ve eğilerek selam vermişler.
  Konuklar, kötü görünümlerine rağmen. Duvarlarda küçük heykeller ve renkli portreler asılıydı. Ve bazı resimler tuval üzerine yağlı boyaydı.
  Tuvallerde çok güzel çıplak kızlar ve güçlü savaşçılar vardı. Ve merkez salonda Olimpiyat tanrıları ile bir kompozisyon vardı. Ve merkezde tabii ki Jüpiter.
  veya Yunanlılar arasında Zeus.
  Ve güzel bir kadın inci ve altın işlemeli bir kanepede yatıyordu. En fazla otuz yaşında görünüyordu ve üzerinde lüks bir kıyafet vardı. Çifte baktı ve şunları söyledi:
  - Güzel bir oğlan ve bir de kız... Onları pazardan mı aldın?
  Adam omuz silkti.
  - Değil! Kendileri geldiler. Ve gladyatör olmak istiyorlar!
  Kadın gülümseyerek sordu:
  - Kalabalığın eğlencesi için gerçekten ölmek istiyor musun!
  Albert kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Ölme ama kazan! Ve kendi iyiliğin için, eğlence için değil!
  Kadın gülümsedi.
  - Ve sen de dövüşmek mi istiyorsun?
  Rodopya başını salladı.
  - Evet! Savaşa hazırım!
  Sahibinin karısı başını salladı.
  Elbette test edileceksiniz! Ama önce yemek yiyelim! çok yakışıklı bir çocuksun Ben böyle güzellik görmedim. Ye ve düşün, hayatını riske atmaya değer mi!
  Albert şunları kaydetti:
  - Her zaman risk alırız. Sokakta yürürken başınıza bir tuğla düşebilir!
  Kadın başını salladı.
  Görüyorum ki yaşının ötesinde akıllısın! Ama yine de, önce benimle bir yemek ye. Ve sonra göreceğiz.
  Ve sonra zili çaldı. Kızlar, altın tepsiler ve görkemli yiyeceklerle ortaya çıktı.
  Mihail-Vladimir Gorbaçov-Putin uyandı. Yeni fikirler kendilerine göre korkunçtu.
  Özellikle, Yahudiler için yasal kısıtlamalar getirildi. Cihazda ve medyada birçok görevde bulunmaları yasaklandı. Parlamentoya aday olma ve yüksek öğretim kurumlarına girme hakları da sınırlıydı.
  Hıristiyan olmayan tüm mezheplerin temsilcilerine, daha doğrusu Ortodoks olmayanlara karşı ek baskılar da getirildi. Ve kilise üzerindeki kontrol arttı.
  Ancak, ateizm resmi doktrin olarak kalırken. Gorbaçov-Putin, komünistlerin geleneklerini bozmamaya karar verdi. Dahası, Mihail-Vladimir, kendisi aslında bir ateistken, yalnızca bir inananmış gibi davrandı.
  Sonra tekrar uyumaya ve rüya görmeye başladı;
  Albert ve Rhodopeia zaten doluydu, ama nezaket gereği yine de yediler. Kadın özlemle Albert'e baktı. Bu çocuktan gerçekten hoşlanıyordu. çok güzel ve
  kaslı, çikolatalı karın kasları, kusursuz bir figür, çok güzel bir yüz. Genel olarak, erkekler genellikle yakışıklıdır, ancak bu kendi yolunda güzeldir.
  Kadın sırıttı:
  - Sen bir melek değilsin, ama benim için,
  Ama benim için bir aziz oldun ...
  Albert başını salladı.
  - Bu çok ilginç! Melek olmama rağmen!
  Kadın elini göğsüne koydu ve çocuğu yoğurmaya başladı. Ve bunu büyük bir aşkla yaptı. Ve dokunuşu Albert'i heyecanlandırdı. Bir kadın tarafından taciz edilmek ne güzel.
  Annen yaşında olsa bile hala taze ve güzel.
  Rodopya şunları kaydetti:
  - Erkekleri toplum içinde hissetmek hiç hoş değil!
  Kadın başını salladı.
  - İyi! Onu odama götüreceğim! Ve sen burada kal!
  Rodopya şunları kaydetti:
  - Sevişmek için para ödüyorlar! Çok daha büyük olan bir kadını memnun etmek için ücretsiz bir çocuk olmaz!
  Kadın başını salladı.
  - On altın vereceğim!
  Albert yanıtladı:
  - Ben fahişe değilim! Eğer isterse, onu bedavaya memnun ederim!
  Kadın gülümsedi ve cevap verdi:
  - Parayı al! Benim için bu saçmalık! Birkaç kuruş daha! Ve faydalanacaksınız! Sonuçta, zaten neredeyse çıplaksın!
  Rodopya başını salladı.
  Albert'i al! Para devredilemez bir değerdir!
  Kadın başını salladı.
  - Beni ne kadar çok yalarsan! Bütün erkekler onu sevmez!
  Albert omuz silkti.
  - İyi! Parayı alacağım! Ama sadece bir saatlik aşk için!
  Kadın başıyla onayladı.
  - Bir saat boyunca benim olacaksın!
  Ve Albert'in elini tuttu ve onu odaya götürdü. Dakikalar içinde şehvetli iniltileri ve iç çekişleri duyuldu.
  Rodopya yalnız kaldı. Daha doğrusu, kızlar ve erkekler hala onun önünde dans ediyorlardı. Yastığa yattı ve uyuyakaldı. Yine tarlada çalıştığını hayal etti.
  Bacaklarım ve sırtımın çok ağrıdığı ilk günlerde zordu. Ama sonra kız alıştı. Orada diğer kızlar ve kadınlarla birlikte çalıştı.
  Oldukça zordu. Ama öte yandan, temiz havada ve bronzlukta. Rodopya saha çalışmasındaydı. Bir geneleve satılabilse de. Sonuçta güzel bir kız.
  Ama görünüşe göre Crassus, bekaretinin korunacağına dair sözünü tuttu. Tabii ki, yüzünün teri içinde böyle çalışmak gibi bir şey olsa da.
  Rhodopeia yarı çıplak ya da bir tunikte havalı çalışırdı. Ve tüm yıl boyunca çıplak ayakla dolaştım. İtalya'nın güneyindeki kışlar elbette sıcaktır, ancak çıplak ayaklar hala soğuktur.
  Çok kaba olmalarına rağmen. Ama ayağın şekli bozulmamıştı. Aksine, kızın ayak tabanları daha zarif ve daha iyi bir topuk kıvrımına sahip oldu.
  Çiftine tecavüz etmeye çalıştılar ama kız karşılık verdi.
  Bir keresinde çocuğun kendini okşamasını denedi ama fazla ileri gitmesine izin vermedi.
  Ve böylece her şey çene çene oldu.
  Albert üç saat gecikti. Kadın işleme için ona iki kat para ödedi. Ve Albert'in zaten elli altın içeren bütün bir çantası vardı.
  Oldukça güzel ve hala oldukça genç bir kadını tatmin etmek için bu fena değil. Ne de olsa, üç saat içinde birkaç güçlü orgazm yaşadıktan sonra kendini tüketti ve horladı.
  Albert de yorgundu ve vahşi bir iştahı vardı. Oğlan yemeğin üzerine atladı ve not etti:
  - İyi olan her şey iyi biter!
  Rodopya hatırlattı:
  - Spartacus'ün görevini hatırlıyor musun?
  Yemeğe devam eden Albert, dürüstçe omuzlarını silkti.
  - Bilmiyorum! Kölelerin kazandıktan sonra değerli bir şey inşa edebileceklerinden şüphem var! Belki tam tersine - Roma'yı yok etmek daha da kötüleşecek!
  Kız omuzlarını silkti ve:
  - Ama kölelik ortadan kalkacak!
  Albert omuz silkti.
  - Bu iki kişilik bir büyükanne daha! ve iş hala kaybolmayacak! Ayrıca diğer köleler görünecek, sadece efendiler değişecek!
  Kız omuzlarını silkti ve şarkı söyledi:
  Kalk lanetli markalı
  tüm dünya aç ve köleler...
  Öfkeli zihnimiz kaynar,
  Ölümüne savaşmaya hazır!
  Çocuk prens şarkı söyledi:
  - Şiddetin tüm dünyasını yok edeceğiz,
  Aşağıya ve sonra...
  Yeni, yeni bir dünya kuracağız -
  Kim hiç kimse, o her şey olacak!
  Ve çocuklar güldüler... Eğlenceli ve komikti. Rodopya şunları kaydetti:
  - Bu tür bir para için yapardım ve ben de bir erkekle aşkı bilirdim! Ah, ne kadar erken yetişkin oldun!
  Albert şunları kaydetti:
  - Ben aktif bir kahramanım ve aktif kahramanlar hızla büyür! Üstelik bedenim Şeytan'a ait!
  Rhodopeia kıkırdadı ve belirtti:
  "En azından seni etkili kullanan ustadır!"
  Albert başıyla onayladı.
  - Bu doğru! Ama Şeytan'ın neden altına ihtiyacı var?
  Kız omuzlarını silkti ve:
  Neden ruhlarımıza ihtiyacı var?
  Çocuk cevap olarak şarkı söyledi:
  - Ruhun yukarı doğru talip,
  Bir hayalle yeniden doğacaksın!
  Ama domuz gibi yaşadıysan -
  Domuz kal!
  Rodopya içini çekti ve belirtti:
  - Evet, büyük Pisagor, ruhun ölümsüz olduğu ve farklı bedenlerde yaşadığı fikrini ortaya attı. Hayvanların cesetleri dahil!
  Albert yanıtladı:
  - Bence bir insanın ruhu insanın kendisinde yaşıyor ve bir hayvanın ruhu hayvanlarda yaşıyor! Aramızda büyük bir boşluk var!
  Kız gülümseyerek dedi ki:
  - Maymunlar bazen çok akıllıdır!
  Oğlan buna razı oldu.
  - Akıllılar var ama onlar insan değil!
  Rodopya gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Maymunlar surat yapar,
  Ve bir dalda oturuyorlar...
  Albert mutlu bir şekilde devam etti:
  - Henüz anlamsız,
  Atalarımız mıydı!
  Oğlan da kız da sessizdi. Zaten sıkılmışlardı. Dansçılar çoktan gitmiş ve genç adamlar da yanlarında olsalar da. Ama adam kaldı. O teklif etti:
  - Belki şimdi dövüşeceksin?
  Albert omuz silkti.
  - Ben hazırım! Yorgun olmama rağmen!
  Adam kaydetti:
  - Hostes uyuyor! Senden çok memnun, anlıyorum!
  Küçük çocuk başını salladı.
  - Bir sürü yeteneğim var!
  Adam kaydetti:
  - Yumruklarınla dövüşebilir misin?
  Albert başını salladı.
  - Tabii ki!
  Adam kaydetti:
  - Köle çocukla dövüşeceksin! O senin kadar uzun! Oldukça güçlü, yakın zamanda taş ocaklarından! Onunla yumruklaş!
  Çocuk gülümseyerek başını salladı.
  - Savaşmak zorunda kalacağız!
  Adam gülümseyerek kıkırdadı.
  - İyi! Pekala, bu dövüş daha eğlenceli olacak!
  Rodopya kıkırdayarak belirtti:
  - Evet ve ücretsiz mi?
  Togalı adam başını salladı.
  - Bunun için oğlunu kadın gladyatörlere götüreceğim! Bütün bunlardan sonra istiyor!
  Albert güldü.
  - Kesinlikle gurur verici! Ama üç saattir doyumsuz bir cadıyla sevişiyorum. Ve tamamen bitkin!
  Togalı adam başını salladı.
  - Pekala, tamam savaşın!
  Odaya bir çocuk girdi. Tek bir peştamal giymişti, neredeyse siyahtı, bronz tenliydi ama yanmış sarı saçları vardı, vücudu güçlü ve kaslıydı.
  Görünüşe göre taş ocaklarında iyi beslenmiş ve Albert'ten daha büyüktü, ancak o kadar belirgin olmasa da güçlüydü.
  Albert onu karşılamak için dışarı çıktı. Çocuk hala prensten biraz daha büyük ve uzundu ve gözle görülür şekilde daha ağırdı. Taş ocaklarında sıkı çalışmayla temperlenmiş böylesine güçlü bir çocuk.
  Adam başını salladı.
  - Geta, köle çocuk! Dört yaşından itibaren taş ocaklarında çalıştı. Çok güçlü ve dayanıklı. Çocuk normunu iki katına çıkardı ve bunun için iki porsiyon yiyecek aldı. ile yapabilir misin
  yumruklarla savaşmaları için! Bence değerli bir rakip!
  Albert başını salladı.
  - O güçlü! Ama ben de zayıf değilim! Hadi dövüşelim!
  Oğlan yumruğunu sert bir şekilde dışarı attı. Ama Albert refleks olarak kaçtı. Ve kıkırdadı.
  - İyi deneme!
  Adam başını salladı.
  - Hadi başlayalım!
  Köle çocuk Albert'i tekrar hareket ettirmeye çalıştı. kendisi de taş ocaklarında hatırı sayılır bir güç kazandı. Ama erkek prensin hızından daha düşüktü. Ayağımla almaya çalıştım.
  Albert karşılık olarak sıçradı ve erkek prensin çıplak topuğu genç kölenin çenesine çarptı. Sırt üstü düştü ve seğirdi. Albert güldü.
  - Tekme atmakta iyiyim!
  Ama görünüşe göre taş ocaklarında sertleşen çocuk yükseldi. Ve Albert'e koştu. Biraz tereddüt etti ve erkek kölenin güçlü elleri tarafından yakalandı.
  Albert güçlü ellerin onu sıktığını hissetti. Ve basıldı. Prens, düşmanın çelik kaslarının dokunuşunu hissetti. Ve umutsuzca onu devirmeye çalıştı.
  Ancak düşman daha ağır ve güçlüydü. Albert daha sonra düşmanı alnınla dövdü. Burnundan kan geliyordu. Güçlü çocuk daha da sıktı ve Albert inledi bile. Ama yine kafasını vurdu. Bu sefer iki göz arasında. Çocuğun tutuşu gevşedi ve dizlerinin üzerine düştü. Genç prens tüm gücüyle dizini çenesine kadar oynattı.
  muadili için. Vurulduğunda sendeledi. Albert, tokayı da ekleyerek çenesini tekrar yumrukladı.
  Bu sefer genç köle dayanamadı ve düştü. Albert, düşen köleyi bu sefer başının arkasına bir kez daha tekmeledi. Taş ocaklarında çalışmaktan sertleşen çocuk sakinleşti.
  Adam sevinçle kükredi:
  - Harika! İşte bir zafer!
  Albert gülümseyerek dedi ki:
  - Kazanmayı seviyorum! Bu benim inancım!
  Adam başını salladı ve teklif etti:
  - Bu gece konsolosta kavga olacak! Buna katılabilir ve iyi para kazanabilirsiniz!
  Albert gülümseyerek cevap verdi:
  - Ve ne? Mümkün! Yorgun olmama rağmen!
  Adam başıyla onayladı.
  - Anlıyorum... Ama Grannik'in kendisiyle dövüşebilirsin. Roma'nın gladyatörleri arasında şampiyon ve çok zengin bir adam!
  Albert içini çekerek şunları söyledi:
  - Roma'nın şampiyonuyla savaşmalı mıyım?
  Adam başını salladı.
  - Evet... Bir çocuğun bir şampiyonu yeneceğine ve çok para kazanmanın mümkün olacağına kimse inanmaz.
  Albert başıyla onayladı.
  - Bana bahse girip kazanmak ister misin?
  Müdür başını salladı.
  - Bu kadar!
  Albert gülümseyerek belirtti:
  - O zaman parayı kendime de koyacağım!
  Adam başını salladı.
  - Makul!
  Köle çocuk başını salladı.
  - Ne gidiyorsun!
  Yönetici şunları söyledi:
  - Pekala, benim küçük savaşçılarım. Kız kardeşin dövüşmek mi istiyor?
  Rodopya başını salladı.
  - Ben de büyük bir zevkle savaşmaya hazırım!
  adam cevap verdi:
  - Beni takip et!
  Ve odadan çıktı. Çıplak, pembe topuklu ayakkabılarla titreyen çocuklar onu takip etti. Ve şarkı söylediler:
  Gök gürlüyor, savaşın gök gürültüsü gürlüyor,
  Büyük bir kavga zamanı...
  Düşman Roma'yı yakıp kül etmek istiyor,
  Büyük başarıları mahvetmeyin!
  Savaş Kolezyum'da değil, konsolosluk sarayındaydı. Büyük bir seyircinin toplandığı ve şölen yapılan özel bir salonu olan devasa bir binaydı. Tabii bu vesileyle gladyatör dövüşleri de düzenlendi.
  Önce iki erkek kavga etti. Yakın zamanda Roma yakınlarındaki taş ocaklarından alındılar. Oğlanlar bronzlaşmış ve kaslıydı. Arkalarında ve yanlarında, izleri
  kamçı vuruşları. Görünüşe göre, kölelikte oldukça kötüleştiler. Görünüşte on iki ya da on üç yaşındalar ve aynı mayolarda dövüşüyorlardı. Çocuklar, gongun sinyaliyle kendilerini kesmeye başladılar.
  Ellerinde kısa bir kılıç ve bir kalkan vardı. Sert ve hızlı savaştılar. Burada bir çocuk yaralandı ve arkasında ikincisi. Sonra tekrar kan sıçradı. Erkekler aldı
  vurmak ve düşmek. Seyirci vızıldıyordu. Oğlanlar üzerine bahse girdiler ve kan aktığında sevindiler. Çocuklardan biri sustu. Moor ona yaklaştı ve kızgın bir demirle
  çocuğun çıplak, yuvarlak topuğunu yaktı. Gözlerini seğirdi ve ayağa kalkmaya çalıştı.
  Seyirciler kükredi:
  - Yen onu! Bitir şunu!
  Ve yine yaralanmış ve tırmalanmış bir başka çocuk, tüm gücüyle ucu karşıdakinin boynuna sapladı. Düştü ve zaten tamamen sustu.
  Kazanan çıplak ayağını kana daldırdı ve bir iz bıraktı. Sonra dinlenmeye ve yarayı iyileştirmeye gitti. Ve öldürülen çocuk bir kanca ile alındı ve timsahlarla birlikte bir hendeğe sürüklendi.
  Evet, bu acımasız bir kaderdi.
  Sonra iki kız bir adama karşı savaştı. Zaten oldukça sofistike zanaatkarlardı ve rakipleri de deneyimliydi. Bu sefer kavga uzayıp gitti.
  . BÖLÜM? 17.
  Konsolos ve Crassus yan yana oturdular.
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Gladyatör çok az kaldı ve beklentileri karşılamadınız!
  Crassus sert bir şekilde cevap verdi:
  - Ve övünecek bir şeyin yok!
  Ağır bir sessizlik oldu.
  Konsolos şunları kaydetti:
  "Pompey ve Luculus inmek üzereler. Ve sonra Roma kurtulacak! Sadece iki veya üç hafta sürer!
  Krass, şunları kaydetti:
  - Eğer bu haftalarımız varsa! Spartacus'ün çok fazla gücü var ve Roma'yı fırtına gibi alabilir!
  Bir duraklama oldu. Bu arada kızlar - yarı çıplak ve yalınayaktı - yavaş yavaş inisiyatifi ele geçirdi. Onlar sadece köle değil, aynı zamanda çok sofistike savaşçılardır.
  Kadınlar genellikle dayanıklı not edilmelidir. Ve rakipleri artık genç değil. Ve şimdi kızların çok daha hızlı hareket etmeye ve daha sık vurmaya başladığı açık. Ve işte onlardan biri
  hatta adamın sağ yanağını kılıçla kesti. Öfkelendi ve saldırıya koştu. Çıplak topuğuyla parlayan kız ustaca sıçradı ve düşmanı bileğinden nasıl kestiğini.
  Onu kesmeyi başardı ve kılıç düştü. Aynı anda başka bir kız taşakların altına tekme attı. Ve düşmanı göğsünde bir nokta ile deldi. Darbeyi kaçırdıktan sonra sendeledi.
  Sonra bileğini kesen kız onu boynundan kesti. Ve darbeden patlayan bir arterden kan sıçradı. Düşman düştü ve kıvranmaya başladı.
  Kalabalık öfkeyle bağırdı:
  - Yen onu! Bitir şunu!
  Kızlar podyuma bir göz attı!
  Crassus ve konsolos baş parmaklarını birbirine bastırdı!
  Kızlar başlarını salladılar ve bir ağızdan kısa kılıçlarını alıp göğsüne sapladılar. Adam aldı ve sustu. Bu sefer sonsuza kadar gibi görünüyor.
  Buna karşılık, vahşi bir kahkaha ve kancayı almak. Timsahları beslemek için onu da sürüklediler.
  Sırada yeni bir dövüş var. Bu sefer on dört yaşlarında iki oğlan her iki tarafta da savaştı. İkisi kılıçlı ve kalkanlı, diğer ikisi tridentli ve hançerliydi.
  Oğlanlar neredeyse çıplak ve bronzlaşmıştı. Sadece bu sefer peştamal bile olmadan, sadece başlarında çemberler var. Ve daha da havalı görünüyordu.
  Kadınlar kelimenin tam anlamıyla mutluydular. Gençlere hayran olabilirsiniz. Ve onların erkek mükemmelliği üzerine.
  Romalılar zevkle bahis yaptılar. Ve böylece mücadele başladı.
  Üç dişli mızraklı çocuklar, uzaktan oymak isteyen el sallamaya başladı. Ve oldukça güzel. Çocuklar birbirlerini dürttüler. Ve çok geçmeden kan tekrar akar ve derin çizikler kalır. Ve çok fazla hasar.
  Ve şimdi çocuğun kaslı karnına bir trident sokuluyor ve uluyacak.
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Fena bir gösteri değil!
  Krass kabul etti:
  - Erkeklerin işkence görmesine bayılıyorum. Ve büyük bir zevk olduğu söylenmelidir.
  konsolos kabul etti
  - Ve bir kıza işkence etmek güzel. Özellikle çıplak, yuvarlak topukluları kızardı!
  Ve Roma'nın her iki komutanı da nasıl kükrülür.
  Ve şimdi çocuklar yine acıyor. Ve biri kulağında kıvranır ve işini bitirirler. Ve bu acımasız olacak. Ve böylece çocuklardan biri bayıldı. Ve hemen Moors
  çıplak topuğunu yaktı. Ve nasıl çığlık atılacağı. Ve çok acımasızdı.
  Ve çocuk ayağa fırlar ve kavga eder. Ve ikinci çocuk düşer. Ve çıplak, sertleştirilmiş topuğunu yakıyorlar. Ve çığlık atıyor ve kükrüyor. Ve trident onu tekrar deler.
  Hançerli ve üç noktalı silahlı çocuklar açıkça kazandı. Ve burada, belki de adildi. Ve çocuklar savaşın heyecanıyla bitirdiler... Topuklarını yine yaktılar, ama bu devam ediyor.
  Çocuklar artık aktif değildi.
  Ve böylece bu kavga sona erdi.
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Fena değil, ha?
  Konsolos'un karısı şunları söyledi:
  - İyi çocuklar. Onlarla oynayacaktım!
  Krass başını salladı.
  - Matronlar erkeklere bayılır. Dokunmak için hoşlar!
  Konsolos agresif bir şekilde ilan etti:
  - Kazananın topuklarını kızartalım. Bundan zevk alacaklar!
  Karısı dikkat çekti:
  - Onlara değil, bize! Güzel çocuklara işkence etmeyi seviyorum!
  İki erkek gladyatör tekrar savaştı. Biri bir sopayla, diğeri bir kılıçla silahlanmıştı. Dövüş kısa sürdü. Kılıcı ustaca kulüpten ayrılan bir savaşçı, düşmanın kafasını kesti. Ve kan döküldü.
  Crassus bundan hoşlanmadı, çok hızlıydı ve okçulara emretti:
  - Vurun onu!
  Üç okçu ok attı. ve erkek gladyatörü baştan sona deldi. Ve seğirdi, aldı ve sustu.
  Sonra iki kız kavga etti. Neredeyse çıplak, külotlu ve çıplak göğüslü. Kılıçlarını salladılar. Birbirlerine vurup kırmaya çalıştılar.
  kızların acelesi yokken. Kısa kılıçlar ve yuvarlak kalkanlarla silahlanmışlardı. Kızlar birbirlerine el salladılar ve bıçakladılar. Şimdiye kadar sadece küçük çiziklere neden oldu.
  Crassus gülümseyerek belirtti:
  - Bu bir cazibe!
  Konsolos başını salladı.
  - Çok iyi bir ürün çıktı!
  Ve ikisi de güldüler.
  Ancak, kesinlikle büyük bir kibirle gülmek istiyorlardı.
  Hem ordu komutanı hem de zengin adam diğer insanlara zarar vermeyi severdi. Ve savaş büyük ölçekte devam etti. Daha doğrusu, küçük bir ölçekte görünüyor - iki kız kavga ediyor,
  ama güzel ve hoş görünüyorlar.
  Crassus bir sırıtışla belirtti:
  - Bu herkesin hayalini kurduğu dövüş!
  konsolos kabul etti
  - Spartak ile düellonun aksine! Bu canavarla tanışmak korkutucu!
  Krass başını salladı.
  - O sadece harika bir kılıç ustası değil, aynı zamanda güçlü bir general!
  Konsolos güldü.
  - Evet, güçlü! Seni yendim!
  Crassus gakladı:
  - Ve sen sallamıyorsun! Seni de döverdi!
  Konsolos kendinden emin bir tavırla şunları kaydetti:
  - Onu yakında göreceğiz!
  Kızlar kavga etti. Vücutları ter ve kanla parlıyordu ama hiçbirinin kesin bir avantajı yoktu. Böylece kavga uzayıp gitti. Crassus işaret verdi. Moors kızlara atmaya başladı
  çıplak ayakların altında yanan kömürler. Kömürlere basan savaşçılar çığlık attı ve atladı. Onlara rahatsız görünüyordu.
  Krass şunları kaydetti:
  - Kadınlara eziyet etmek ne büyük zevk!
  Konsolos'un karısı cevap verdi:
  - Evet bu doğru! Kadınlara işkence etmek iyidir, ama erkekler daha da iyidir!
  Konsolos gülümseyerek dedi ki:
  - Daha fazla işkence olacak!
  Krass kabul etti:
  - Nasıl olacaklar!
  Ve güldü.
  Bu arada kızlar çıplak, yontulmuş bacaklarını kömürlerin üzerinde yaktı ve acı içindeydiler. Ama mücadele devam etti. Ve onlar eşit seviyedeyken... Burada biri diğerine çıplak ayağıyla vurdu. Sonra bir cevap aldım.
  Konsolos gülümseyerek dedi ki:
  - Oyun eğlenceli!
  Krass, şunları kaydetti:
  - Ama kalıcı!
  Ve her iki komutan da şarkı söyledi:
  - Oyunun kurallarına göre olmasa da -
  Fraera'yı kıralım!
  Ve komiklerdi.
  Sonunda bir kız ciddi bir darbeyi kaçırdı ve zayıflamaya başladı. Sonra sivri uç onu tekrar deldi ve düştü. Moor, çıplak topuğunu hemen kızgın bir demirle yaktı.
  Ve kız acıyla bağırdı. Çok korkmuştu.
  Ama ayağa fırladı ve kılıçtan bir darbe daha aldı. Ve düşer. Ve yine, acı çeken bacağı kızgın bir levye ile kızartıldı. Kız ayağa fırladı ve göğsü delindi. Ve zaten ölüm acısı partnerinin göğsünü deldi. Ve o zaten sessiz.
  Her iki kız da kanlar içinde yere yığıldı.
  Konsolos iç çekerek şunları söyledi:
  - Çok yazık! İyi güzelliklerdi!
  Krass kabul etti:
  - Bu büyük bir kayıp! Ama eğer şampiyon Grannik öldürülürse durum daha da kötü olacak!
  Konsolos şunları önerdi:
  "Belki de bir kadınla dövüşmeli?"
  Crassus başını salladı.
  - Kadınlar için üzülüyorum! Öldürüldüklerinde güzel ve tatsızlar!
  Konsolosun karısı önerdi:
  - Grannik'in çocukla dövüşmesine izin ver!
  Crassus başını salladı.
  - Oh hayır, dövüş çok eşitsiz olacak! Hiç ilginç değil!
  Konsolos'un karısı cevap verdi:
  - Ancak o zaman yönetici bir not gönderdi! Savaşmak için çok yetenekli bir çocuğu var! Ve ilginç bir dövüş ve bir şampiyon gösterecek!
  Crassus canlandı:
  - Bu iyi! Beğenin getir!
  Konsolos başını salladı.
  -Bana bir çocuk gibi göster!
  Albert, arenanın ortasına götürüldü. Çok yakışıklı ve kaslıydı. Hatta bayanlar tutkuyla inlediler bile. Harika iyi bir çocuk.
  Konsolos'un karısı şunları söyledi:
  - Ondan mayoları kırmak gerekiyor!
  Crassus yanıtladı:
  En azından bir sır olsun!
  konsolos kabul etti
  - Ölümden kaldırılacak! Bu arada ... ne kadar da yakışıklı bir çocuk. Ve onu öldürmek bile üzücü!
  Konsolosluğa kabul edilen kahya şunları söyledi:
  - Burada kimin kimi öldüreceği hala bilinmiyor! Bu nadir güç ve hıza sahip bir çocuk!
  Krass başını salladı.
  - Bırak savaşsınlar! İlginç olacak!
  Yönetici ekledi:
  "Ve çocuğa beş yüz altın bahse girerim!" Burada ve çocuğun kendisi elli parça altın koyuyor!
  Crassus şaşırdı:
  - Parası var mı? Garip ama sırtında köle gibi kırbaç izleri var!
  Yönetici mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece tembeller erkekleri kırbaçlamaz. Bu yüzden şaşırmayın!
  Konsolos başını salladı.
  - Taş ocakları için fazla yakışıklı. Belki de bu asil bir insanın oğludur! Ne güzel özellikleri var!
  Krass başını salladı.
  - Ayrıca Grannik'in kolay olmayacağını da hissediyorum! Ama yine de şampiyona bahse gireceğim! hiç kaybetmedi!
  Konsolos başıyla onayladı.
  - Ve ayrıca şampiyon için!
  Karısı gülümseyerek cevap verdi:
  - Ve ben çocuk üzerindeyim! Ve eğer kazanırsa, onu kesinlikle yatağa sürüklerim!
  Konsolos parmağını ona doğru salladı.
  - Ve kıskanabilirim.
  Kadın güldü.
  - Çocuğu kıskandın mı?
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Tabii ki, bir köle ile seks sayılmaz. ama henüz yaşlanmadın ve hamile kalabilirsin. Ve bir kölenin soyunu yetiştir!
  Karısı agresif bir şekilde belirtti:
  - O bir köle değil! Görünüşüne bakılırsa - bu genellikle kraldır!
  Konsolos başını salladı.
  - Peki! Oğlan hayatta kalırsa, sana zevk vermesine izin ver! Bu arada, savaşın ilerlemesini izleyeceğiz.
  Şampiyon arenaya girdi. Orkestranın sesine doğru yürüdü. Güçlü iki metrelik savaşçı. Geniş omuzlu, ağır, zırhlı ve çizmeli. Elinde büyük bir kılıç tutuyordu.
  Evet, bu Grannik bir parçalayıcıydı. Arka planına karşı, çocuk bir sinek gibidir. Neredeyse çıplak ve bronzlaşmış, sarı saçlı, çok yakışıklı.
  Konsolosun karısı ona büyüteçle baktı ve derin bir nefes aldı. Her türlü imrenilen resim onun için çizildi.
  Grannik meslektaşına baktı ve aşağılayıcı bir şekilde yana tükürdü ve homurdandı:
  Bu nasıl bir anaokulu?
  Crassus ciddiyetle duyurdu:
  - Bu senin rakibin!
  Şampiyon homurdandı:
  - Benimle dalga mı geçiyorsun! Çocuğu Roma Cumhuriyeti'nin yenilmez şampiyonuna mı verdim?
  Müdür seslendi:
  - Ve önce onu yeneceksin, sonra ne bir çocuk göreceksin!
  Onu tanıyan Grannik, şunları söyledi:
  - Sensin? Spartak'la boğuşabilmem için geçen bir dövüş ayarlamak ister misin?
  Müdür başını salladı.
  - Öyle düşünebilirsiniz, ama inanın bana bu çocuk bir hediye değil!
  Şampiyon başını salladı.
  - Onu hayatta tutmaya çalışacağım! Ona merhamet edeceksin!
  Krass başını salladı.
  - Ha, görelim!
  Konsolos ısrarla şunları söyledi:
  - Halkın çoğunluğu tarafından karar verilecek! Temizlemek?
  Büyükanne başını salladı.
  - Kabul ediyorum! Çıplak, pembe topukluları yandığında çocuğun çok incineceğini düşünüyorum!
  Krass başını salladı.
  - Evet, böyle bir çocuğa eziyet etmek büyük bir zevk. Onu bir raf ve bir mangal bekliyor!
  Albert cesurca belirtti:
  "Ayrıca şampiyonunu öldürmemeye çalışacağım. Eğer mümkünse!
  İri yapılı gladyatör kıkırdadı.
  - Pire misin yoksa cüce mi?
  Oğlan öfkeyle çıplak ayağını yere vurdu ve cevap verdi:
  - Ben insanım!
  Büyükanne başını salladı.
  - Topuklarını şahsen yakacağım, küstah çocuk!
  Bahisler yerleştirildi. Ve gong çaldı ve savaşma işareti geldi.
  İri adam ve çocuk kavga etmeye başladılar. Grannik boyuna göre hızlıydı ama acelesi yoktu. Ulu kılıcını uluyarak salladı ve neredeyse bir kalkanın arkasına saklanmadı.
  Çocuğun elinde sadece küçük bir kılıç vardı. Darbelerden ustaca kaçındı. Ve kendisinin vurulmasına izin vermedi.
  Grannik şunları kaydetti:
  - Hızlısın!
  Albert başını salladı.
  - Ve sen büyüksün!
  Adam daha hızlı hareket etmeye başladı. Ve kılıcı daireler çizdi. Albert bir yoldan saptı ve düşmanı göğsünden vurdu. Zırhta bir çizik vardı.
  Grannik cevapladı ve cevapsız kaldı. ve şaşırdı:
  - Ah, ne akıllı çocuk!
  Ve tekrar daha aktif hareket etmeye başladı. Albert geri çekildi ve kaçtı. Sonra bazen düşmanı göğsünden ya da yandan bir kılıçla vurdu. Acıtmadığı sürece.
  Ama yakalanmasına izin vermedi.
  Krass şunları kaydetti:
  - Oğlan iyi! Evet, yöneticimiz çok şey biliyor!
  Konsolos mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Genel olarak, zaferin onun olacağını düşünüyorum ... Kendimde kıskançlık hissetsem de!
  Karısı dudaklarını yaladı ve mırıldandı:
  - Ne harika bir çocuk! Onunla güzel olacak!
  Yönetici kaydetti:
  - Ve ne istedin! Hızlı dövüş? Çalışmayacak!
  Krass başını salladı.
  - Çocuğun çıplak topuklarının altına kömür atın!
  Moors hevesle kömürleri dağıtmaya başladı. Şampiyon bronzla dövülmüş botlardaydı ve korkmuyordu. Ve işte yalınayak çocuk. Doğru, bacaklar çok kaba ve o
  acıtmaz. Ayrıca düşmanı aktif olarak keser.
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Bu gerçekten iyi bir dövüş!
  Krass kabul etti:
  - Olabildiğince iyi! Sıkıcı olmasına rağmen! Keşke kan olsaydı!
  Oğlan prens, anı yakalayarak Grannik'in parmaklarına vurdu. Ve eldiveni kırdı. Şimdi ilk kan aktı. Bu şampiyonu kızdırdı ve saldırıya geçti.
  Öfkeyle el sallamaya başladı. Ve nefesi ağırlaştı. Böyle bir leşi genç bir meslektaşın peşinden sürüklemek kolay değil.
  Çocuk ustaca öfkeli bir saldırıya daldı ve düşmanı suratından kesti. Ve o kan döküldü, bir kaş kesildi.
  Albert ciyakladı:
  - Bu benim başarım!
  Şampiyon çılgınca el salladı, düşmanı vurmaya çalıştı. Ama yapamadı. Ve vuruşlar kaotik bir şekilde izledi. Ve düşmanı ciddi şekilde bağlamak mümkün değildi.
  Grannik bağırdı:
  - Roma'nın büyüklüğü için!
  Ve tekrar saldırmaya çalıştı. Ama hareketleri yavaşladı. Çocuk onu yandan deldi, zırhta bir sivri uç buldu ve gövdesinden kan döküldü.
  Crassus homurdandı:
  - Efsanevi! İşte bir dövüşçü!
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Bence bu çocuk Spartak'ı kendisi öldürebilir!
  Crassus böğürdü:
  - Ona bir torba altın verirdim!
  Yönetici şunları kaydetti:
  - Bu çocuğun kolay olmadığını hemen anladım! Ve savaşta bu şekilde liderlik ediyor! Sadece bir mucize!
  Konsolos güldü.
  - Ve onun gibi pembe ve yuvarlak topukluları kızartmak güzel!
  Crassus gülümseyerek belirtti:
  - Böyle bir çocuğa işkence etmek çok güzel olurdu. Ve derisi kırbaç darbeleri altında patlayacak ve yaralara tuz serpecek.
  Ve togadaki barbar çok aptalca ve ince bir şekilde kıkırdadı.
  Albert, neredeyse burada vurulmasına rağmen, rakibini tekrar yaraladı. Bıçak bir tutam sarı saçı bile kesti. Çocuk şunları kaydetti:
  - O pes etmez!
  Grannik homurdandı:
  - Şampiyonlar pes etmez!
  Ve zorla da olsa tekrar saldırır. Evet, bu zorlu bir mücadele. Çocuk yine kılıcı bırakır ve düşmanın yanağına vurur. Ve parçaladı. Şampiyon öfkeli.
  Ve yine hücumda. İşte kavga. Oğlan kömüre yalın ayak basar. Ve gülümser. Biraz sıcaklık hissedilir ama genç kölenin bacakları çok sert ve nasırdır,
  nüfuz etmeleri o kadar kolay değil.
  Albert kavga eder ve şarkı söyler:
  - Tiwi'ye varırsan,
  Sen bir yıldızsın - hadi insanları şaşırtalım!
  ve çocuk onu aldı ve dilini gösterdi. Evet, bu dövüş gerçekten en zorlu adamlar için. Ve sadece erkekler değil. Ve kızlar katılabilir.
  Konsolos gülümseyerek dedi ki:
  - Bu bir çocuk! Sadece bir mucize!
  Crassus aniden kaşlarını çattı ve şunları söyledi:
  - Çok para kaybedebiliriz!
  Konsolos mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ama yeni bir yıldızımız var!
  Karısı başını salladı.
  - Ve harika bir sevgili!
  Mücadele devam ediyor. Albert tekrar ve bu sefer düşmanı yandan daha sert bıçakladı. Ve yenilgiyle inledi. Evet, pek hoş değil. Ama hiçbir şey - kavga kavgadır.
  Grannik, düşmanı sallamaya ve vurmaya çalışır. Ama bunu hiç yapamıyor. Evet, hareket yavaş. Yandaki kan kaybı etkilemeye başladı,
  ve çok dinamik bir savaş için enerji tüketimi. Evet, bu zorlu bir mücadele. Ve şimdi çocuk tekrar parmaklara vurdu. Ve şampiyonun kılıcının zar zor dayandığı açıktı.
  Albert güldü.
  Grannik çok kirli yemin etti.
  Evet, olağanüstü dinamik bir dövüştü.
  Oğlan aldı ve şarkı söyledi:
  - Her şey çok güzel olacak!
  Şampiyon ayağını oynatmaya çalıştı ama çocuk prens süpürdü. Ve Grannik düştü. Hemen kalkmadı. Albert asilce yaslanmış olanı dövmedi.
  Şampiyonun sersemletici olduğu açık olsa da ayağa kalkmasına izin verdim. Ve hala ilerlemeye çalışıyor. Albert şarkı söyledi:
  - Daima ileri, daima zirvede,
  Uzun boylu bir adam oldun!
  Grannik şunları kaydetti:
  - Yine de seni yakalayacağım!
  Albert şunları kaydetti:
  - Tilki tuzağa düşerek yakalanır!
  Crassus gülümseyerek dedi ki:
  - Bu bir çocuk, çok hoş!
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Çok asil. Ve Spartacus'ü yenmek için kaba ve hain olmalısın!
  Karısı dikkat çekti:
  - Şanlı küçük çocuk! Dille nasıl çalıştığını merak ediyorum?
  Crassus gülümseyerek belirtti:
  - Bilmiyorum! Ama bir köle elbette yerini bilmeli! Ve zaferden sonra iyice kamçılanmalı ve topukları sıcaktan kırmızı demirle yakılmalıdır!
  Konsolos cevap verdi:
  - Oğlan Spartak ile dövüşecek! Onu işkence ile zayıflatmayın!
  Karısı başını salladı.
  - Evet, işkence görmekten daha iyisini hak ediyordu!
  Crassus alnını kaşıdı ve şöyle dedi:
  - Çocuğu Spartak'a mı karşı koyayım? Bu orijinal bir fikir! Peki ya isyancıların lideri, belki meydan okumayı kabul edecek ve çocuğu onu sıkıştıracak!
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Peki ya bu çocuk, Spartaküs tarafından çevrelenmiş, şanlı bir savaşçı olduğu söylenen çocuksa?
  Crassus etobur bir şekilde kıkırdadı.
  - Ve daha da iyi olacak! Bir kama bir kama ile nakavt edilir ve bir asi asidir!
  Albert artan bir güvenle savaşmaya devam etti. Rakibini yine kaşıdı. Bu sefer diğer yanağında. Ve zaten diğer tarafta zincir postanın sivri ucuna battı.
  Sonra düşmanın artık orada olmadığını gören Albert, onun koluna vurdu. Ve kılıç uçtu ve kuma düştü. Grannik koştu, ama çocuk prens tüm gücüyle arkasını döndü.
  çeneye çıplak bir topuk ile şarj. Darbe şampiyonu şaşırttı, ama umutsuzca düşmek istemedi. Sonra Albert sıçradı ve çocuğunun ayağının topuğuyla çenesine tekrar vurdu.
  düşman. Karşısı düştü, ama insanüstü bir çabayla yine de ayağa kalktı. Albert daha sonra tüm hızıyla kasıklarına geçti. Ve nefes nefese, metal vardı. Ve çok acıyor
  olmuş. Çocuk geri çekildi...
  Zaten kılıcı olmayan, ama yine de ayakta olan rakibi sırıttı:
  - Bu köpek yavrusunu incitiyor!
  Albert çıplak ayağını çeneye doğrultarak tekrar sıçradı. Ancak Grannik bunu bekledi ve atlatmayı başardı, hatta bir kalkanla uçan çocuğa taşındı. Albert düştü ve hemen
  ceset düştü. Artık savaşın seyri değişti. Çocuk, kendisininkinden dört kat daha büyük bir kitlenin altındaydı. Artı zırhın ağırlığı. Ve bu, dedikleri gibi, ciddi.
  Crassus zevkle belirtti:
  - Başarılı bir şampiyon inisiyatifi ele geçirdi!
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Ha, onu ezdi, ama yine de almamız gerekiyor!
  Karısı önerdi:
  - Eldiveni bırak ve dövüşü durdur! Bir dövüş çekilişi olsun!
  Konsolos cevap verdi:
  -Değil! Sonuna kadar bir kavga olsun!
  Crassus bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, sonuna kadar savaşalım!
  Müdür başını salladı.
  - Aslında, birinin bahsi oynamalı!
  Grannik çocuğun işini bitirmeye çalıştı. tek eli vardı ve bu nedenle kalkanını bırakarak çocuğun boğazına ulaşmaya çalıştı. Küstah hayvanı boğmak istedi. Ancak Albert pes etmedi. Ve onu boğazından tutmaya çalışan eli ısırdı. Grannik karşılık olarak ayağa kalktı ve çocuğun yüzüne vurdu. Darbe güçlüydü
  ve çocuğun yüzünde hemen bir morluk belirdi. Ama diğer yandan Grannik açıldı ve çocuğun iki parmağı gözlerine çarptı. Ve ne vahşi bir ulumaydı. Şampiyon geri çekildi.
  Ve çocuk altından çıktı. Ve sonra, öfkeyle, tüm gücüyle bacağını tapınağa çarptı. Grannik sendeledi ama umutsuzca düşmek istemedi. Sonra çocuk yerden aldı
  kılıcın. Ve bir dönüşten çelik sapı başın arkasına yükledi. Ve sonra tapınağa eklendi.
  Grannik sonunda sakinleşti... Bilincini kaybettiği için bayıldı.
  Albert çıplak ayağını kana daldırdı. Ve bir çocuğun ayağının zarif bir izini bıraktı. Ve ellerini sağ kılıcında kaldırarak bağırdı:
  - Zafer!
  Konsolos haykırdı:
  - Halk oylaması - bitir ya da yaşa!
  . BÖLÜM? on sekiz.
  Kalabalığın çoğu şampiyona bahse girer. Ve para kaybına kızdı. Evet ve Grannik'in sürekli zaferleri yorgun.
  Ve neredeyse herkes oybirliğiyle başparmaklarını indirdi!
  Crassus ve Konsolos da baş parmaklarını aşağı indirdi.
  Ve karım belirtti:
  - Evet, eski şampiyon öldü, yaşasın yeni şampiyon!
  Crassus ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Bıçakla onu! Bitir şunu!
  Konsolos homurdandı:
  - Kes kafanı!
  Albert omuzlarını silkti ve bağırdı:
  - Bilinçsiz ve çaresiz yatan birini öldürmem! Sen de merhametli ol!
  Crassus bağırdı:
  -Değil! Bitir şunu! Halkın istediği bu!
  Kalabalık alkışladı:
  - Yen onu! Bitir şunu! Bitir şunu!
  Albert omuz silkti ve cevap verdi:
  - Değil! Silahsızları öldürmeyeceğim!
  Crassus bağırdı:
  Onu öldürmezsen, seni de öldürürüz!
  Albert cesurca cevap verdi:
  - Yere yatman gerekiyorsa, o zaman bu sadece bir kez!
  Konsolos birdenbire yumuşadı:
  - Biliyorsun, yakında Spartak saldıracak ve Grannik'in kılıcı hala işimize yarayacak! Tatil ev sahibinin hakkıyla, ben sevgili Roma şampiyonu! Daha doğrusu, Roma'nın eski şampiyonu!
  Kalabalık hayal kırıklığı içinde uludu.
  Ve konsolos devam etti:
  - Kazanan çocuğa Roma şampiyonunun altın defne çelengi verilir! Ve Tanrı onunla olsun!
  Yanıt olarak şiddetli alkışlar duyuldu. Evet, halk konsolosun merhametini takdir etti.
  Albert eğildi.
  İki kız ona saf altından bir defne çelengi verdi. Bir erkek için biraz büyüktü. Ve başını kaydırdı, boynuna astı.
  Çocuk şarkı söyledi:
  - Zaferi bekliyorum! Zafer bekliyorum! Zincirleri kırmak isteyenler! Zaferi bekliyor, zaferi bekliyor! İhtiyacın üstesinden geleceğiz!
  Gorbaçov-Putin Vladimir-Mikhail uyanarak yeniden reformlar yapmaya başladı. Öncelikle Afganistan'da vakum bombalarının ve kimyasal silahların daha aktif kullanılması talimatını verdi. Haydutlarla törene katılmaman gerektiğini söylüyorlar.
  Ve Hazar Denizi'nden roketler, çarpıcı güçlerini göstermek için yaylım ateşi açtı.
  Ayrıca, hipersonik füzeler ve daha güçlü imha ekipmanları geliştirme emri verdi. Ve ayrıca yeni nesil tanklar yapmak. Ve diğer silah türleri.
  İran-Irak savaşına da değinildi. Burada elbette bir fikir vardı: İran'a karşı ikinci bir cephe açmak. Ve bu da harika.
  Gorbaçov-Putin bu fikre olumlu tepki verdi. Ama istila etmek için bir nedene ihtiyacın var.
  KGB bu bahaneyi uyduracağına söz verdi. Ve her şeyin yoluna gireceğini söylüyorlar diktatör yoldaş.
  19 Ağustos 1987'de SSCB Başkanı'nın ilk popüler seçimleri planlandı. Neden tam olarak 19 Ağustos'ta? Tam da Devlet Acil Durum Komitesi'nin ülkeyi kurtarmaya çalıştıklarında başarısız oldukları tarihte.
  Bu arada, Gorbaçov-Putin'in kendisi de o anda Devlet Acil Durum Komitesi'ne karşı ve Yeltsin ve Sobchak'ın yanındaydı.
  Burada seçimlerden sonra İran'a saldırmak mümkün. Aynı zamanda bir yıldırım saldırısı düzenlemek için daha fazla asker çekiyor.
  Bundan sonra diktatör Gorbaçov-Putin tekrar bir rüyaya girdi.
  Zaferden sonra Albert banyoya götürüldü ve yıkandı. Sonra bana biraz yiyecek ve uyarıcı bitkilerle şarap verdiler.
  Bunun üzerine çıplak çocuk üzerine battaniye örtüldü ve konsolosun karısının yatak odasına götürüldü. Yaklaşık otuz beş yaşında görünüyordu ve kilolu olmasına rağmen hala oldukça güzeldi.
  Her durumda, meyve suyunun kendisinde hala oldukça çekici bir kadın. Yaş farkı anne ile oğul arasında olmasına rağmen.
  Albert yakışıklı, iyi kaslı, derinden bronzlaşmış ve sarışındı. Ama yüzünde büyük bir çürük vardı, yanağının yarısını kaplıyordu ve gözleri hafifçe şişmişti.
  Oğlanın erkeksi mükemmelliği şişmiş ve oldukça gelişmişti.
  Matron, genç kölenin üzerindeki peçeyi yırttı ve fısıldadı:
  - Yakışıklı hadi artık benimsin!
  Çoğu genç gibi uyuşturulmuş ve heteroseksüel olan Albert başını salladı.
  - Ben hazırım!
  Ve büyük, güzel bir kadına koştu. Öne çıktı. Yatak sallandı ve şehvetli iç çekişler duyuldu. Albert önce sıcağa, sonra soğuğa atıldı ve
  büyük bir coşku ve enerjiyle çalıştı.
  Ancak bu arada Rodopya yeniden savaşmak zorunda kaldı.
  Ancak, rakibinin mümkün olduğu ortaya çıktı. Oğlan aynı yaş ve boyda. Sadece peştamal giyiyordu. Rodopya da tuniğini çıkarmak zorunda kaldı ve sadece
  ince bir kurdele uyluklarını kapladı. Kızın göğüsleri neredeyse şekillenmişti ve oldukça iştah açıcı görünüyordu. Ve zaten adamlar ona sarılmıştı.
  Krass şunları kaydetti:
  - Ama savaştan sonra benim olacak!
  Konsolos başını salladı.
  - Evet, misafirim senin hakkın! Ama bakire olabilir!
  Yönetici önerdi:
  - Onu henüz sevmeyelim, müzayedeye çıkaralım ve bekaretini çekiç altında satalım!
  Crassus başıyla onayladı.
  - Toplamın bir kısmı benim olacak, o zaman mümkün! Genelde bakireler... Tecrübeli bir kadın masum bir kızdan çok daha zevklidir!
  Yönetici kabul etti:
  - Bu doğru Crassus! Ancak müzayede için imparatorluğun her yerinden tüccarları toplamak daha iyidir. Ve bu Spartacus'ün yenilgisinden sonra olacak!
  Krass, şunları kaydetti:
  - Yapabilirsin, bakire olarak açık artırmaya çıkarılan bir çocuktu!
  Müdür başını salladı.
  - Hayır, bir kadının sevgisini bir kereden fazla biliyordu. Hostesim dahil! Ve kadınlar bakire istemiyor! Genç erkeklere ilgi duyuyorlar, ancak zaten yetenekli ve deneyimliler!
  Oğlan Rodopya'dan biraz daha uzun ve bir yaş büyüktü. Vücudu sıkı çalışma ve eğitimle sertleşti. Bir yıldız olmadığı belliydi ama bir şeyler yapabilirdi.
  Ancak Rodopya yetenekli bir savaşçıdır ve şimdiden gerçek bir savaşta birden fazla kez savaşmıştır. Ve parıltısız değil.
  Böylece hemen favori oldu. Onun burada bilinmesine izin verme. Ama bahislerin çoğu onun üzerineydi.
  Oğlan bembeyaz oldu. Rhodopeia'nın kaslarının çok belirgin olduğunu ve vücudunun bir kızdan çok minyatür bir savaş tanrıçasına benzediğini gördü. Kız çocuklarında az rastlanan çinilerle presleme,
  ve kolların kasları topların üzerinde yuvarlanır. Ve bu gerçekten güçlü bir dövüşçü.
  Gong sesi duyuldu ve çocuk kılıcını sallayarak saldırmaya çalıştı. Rodopya saldırıları savuşturdu. Çocuğun kötü olmamasına rağmen, ona karşı güçlü bir savaşçı olduğu ilk dakikadan belliydi.
  hangi çok daha hızlı hareket eder.
  Ancak Rodopya savaşı bitirmek için acele etmedi. Oğlan gibi sadece bir kılıcı vardı. Uzakta kalkanlar. Ve Rhodopeia, çocuğun göğsünü kaşıyarak mırıldandı:
  - Enayi yaralandı mı?
  Kan çıktı. Çocuk karşılığında ona saldırdı. Kız savuşturdu ve genç meslektaşının göğsünü tekrar hafifçe kaşıdı. Daha şiddetli saldırmaya başladı.
  Rodopya bazen saptı, sonra savuşturdu, ama şimdiye kadar kendisi saldırmadı. Vücudunda zaten yara izleri olan on dört ya da on beş yaşlarındaki genç için üzüldü. O görülebilir
  ilk kez savaşmıyor. Ve nakavt edilirse, halkın merhamet göstermesi pek olası değildir.
  Genel olarak, bir gladyatörün hayatı zordur. Sürekli ölme tehlikesiyle karşı karşıyasınız. Ve yüzlerce dövüşe dayanabilmek için gerçek bir kahraman olman gerekiyor. Ve Rodopya derin bir iç çekti.
  Çocuğu öldürmek istemiyordu ama kendisi de ölmek istemiyordu.
  Dahası, kız çocuğun işini bitirmeyi reddetse bile başkalarının bunu onun için yapacağını hissetti. Örneğin burada okçular konsülün yatağında dururlar. onlar kaslı
  güçlü kızlar Sadece göğüslerini ve baldırlarını örterler, ayaklarına da sandalet giyerler. Ve böylece vücut neredeyse çıplak, bronzlaşmış ve kadınsı güçlü değil. Kadın katiller oldukları çok açık.
  Ve özel, yaldızlı yayları var.
  Rodopya savunmada savaşır. Çocuğa yazık. Muhtemelen taş ocaklarında çalışıyordu. Sırt ve yanlarda uzun süre iyileşmiş kırbaç izleri görülür. Sonra bir gladyatör okuluna satıldı.
  Oldukça güçlü ve hızlı bir dövüşçüdür. Ama Rhodopeia, Albert'in kız kardeşi ve neredeyse kardeşi kadar iyi bir dövüşçü. Yani şimdi fark sınıfta.
  Ve kazanabilirsin, ama arzu yok.
  Crassus öfkeyle belirtti:
  - Çok yavaş dövüşüyorlar! Uykulu sinekler gibi! Özellikle kız!
  Konsolos şunları kaydetti:
  Onu öldürmek istemiyor! Özellikle çocuğu yedekler!
  Krass şunları kaydetti:
  - Kızgın demirle topuklarını yakmalıyız!
  Konsolos başını salladı.
  - İkisi birden! Ancak çocuk pes etmez ve saldırır! Belki kavga canlanır!
  Yönetici kaydetti:
  - Bu çocuk madenlerde sekiz yıl geçirdi. O çok dayanıklı! Böylece...
  Crassus homurdandı:
  - Her durumda, kaybederse onu affetmeyeceğiz!
  Rodopya çevik ve hızlıdır. Ancak her zaman savunmayı er ya da geç kaçıracaksınız. Sonra çocuk Rhodopeia'yı omzundan çıkardı. Deri patladı ve kız şimdi kanıyordu.
  Rodopya aldı ve öfkeden daha aktif hale geldi. Şimdi çocuğa daha şiddetle saldırmaya başladı. Ve Moors, çocukları neşelendirmek için çıplak, sertleşmiş bacaklarının altına sıcak kömürler atmaya başladı.
  Rodopya şarkı söyledi:
  - Ellerinizle yakalamayınız.
  Ayaklarınızla uzanmayın...
  Yalın ayak
  Güçlü eller!
  Ve kılıcıyla çocuğun göğsüne vurdu. Ve daha sert kes. Sonra midesini bulandırdı. Oğlan hıçkırdı. Kızı tekmeledi. Karnına girdim. Rodopi eğildi ve geri döndü.
  Çocuk öfkeyle saldırdı. Oldukça fazla kanamıştı. Ve zayıflamayı göze aldı. Rodopya zorlukla savuşturdu. Omzundan vurulduktan sonra eli daha sert ve biraz daha yavaş hareket ediyordu.
  Sonra kız elini değiştirdi ve soluyla saldırmaya başladı. bu yüzden biraz daha iyi gitti. Ve hala yeterince deneyimli olmayan bir rakibi yakalayan kız, bileklerine vurdu.
  Kılıç düştü ve çocuğun eli kesildi. Ve geri adım attı. Rodopya ona saldırdı ama çocuk onu tekrar tekmeledi. Bacaklarımın arasına girdi ve çok acıdı.
  Rhodopeia bağırdı ve genç kölenin kafasına tüm gücüyle vurdu. Sarı saçlı güveç dayanamadı, çatladı. Ve çocuk yere yığılarak öldü, hatta belki de hayaletinden vazgeçti.
  Moor ona doğru atladı ve düşmüş kölenin çıplak topuğunu kızgın bir demirle yaktı. Hareket bile etmedi.
  Crassus bağırdı:
  - Aslanlarını besle! Dövüş bitti!
  Çocuk bir kancaya alındı ve sürüklendi. Bu sefer timsahların değil aslanların olduğu diğer yönde.
  Kız şaşkın bir şekilde durdu. Genç bir köleyi, peştemalli bir çocuğu öldürdü. Tıpkı onun gibi bir köle. Ve bu çok üzücü ve utanç verici. Lejyonerleri öldürdüğünüzde, böyle hissetmiyorsunuz.
  Crassus emretti:
  - Ona bir demet çiçek ver! Sevinelim!
  Konsolos başını salladı.
  - Ve kızı gözaltına alın! O artık bizim kölemiz ve satılacak!
  Yönetici şunları kaydetti:
  - Önce benden satın almalısın!
  Konsolos kaşlarını çattı:
  - Satın aldın mı?
  Müdür başını salladı.
  - Değil!
  Konsolos başını salladı.
  - Bunlar Spartacus'ün casusları! Onlara işkence edebiliriz ya da infaz edebiliriz! Ama şimdilik, köle olmalarına izin verin!
  Krass, şunları kaydetti:
  - Oğlan şimdi karını memnun ediyor. sakıncası yok mu?
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Bırakın eğlensin! Sonra onu ayrı bir hücreye göndereceğiz! Diğer kölelerle ekim yapmak çok tehlikelidir!
  Krass, şunları kaydetti:
  - Bunlar Spartacus'ün casuslarıysa, onlara işkence etmek daha iyidir!
  Konsolos başını salladı.
  - Ama bugün değil! Onlar inatçı çocuklar ve sorgulama uzun sürecek ama onları şahsen sorgulamak istiyorum. Bugün benim doğum günüm, hadi işi unutalım!
  Krass, şunları kaydetti:
  - İşkence eğlencelidir!
  Konsolos başını salladı.
  -Yemeyi bitireceğiz, içmeyi bitireceğiz, son dövüşleri izleyeceğiz ve sonra yatacağız. Ve yeni bir şekilde işkence yaparak kendimize zevk vereceğiz!
  Krass kabul etti:
  - Evet, taze bir zihinle yeni bir zevk almak daha iyidir. Ve yakında hafif olacak!
  Gladyatör dövüşleri devam etti. İşte başka bir kız arenaya giriyor ... İnce bir külot içinde, bronzlaşmış, yalınayak, kaslı.
  Çok güzel bir göğsü var, ancak vücudunda yara izleri görülüyor. Saçları da bakır kırmızısı, güzel bir savaşçı.
  Bir zamanlar köleydi ve şimdi özgürlüğüne kavuştu ve para için savaşıyor. Bacaklar gerçekten çıplak, bu yüzden daha hünerli.
  Kurt bu sefer ona karşı savaşacak. Oldukça uygun bir rakip - aslan çok daha tehlikeli. Ve kız bir kılıç ve bir hançerle silahlı.
  Seyirciler onaylayarak tezahürat yaptı. Tabii ki, hayvanlar Spartak'a kaçmazlar, bu yüzden şimdi canavarla gücü ölçmeniz oldukça doğaldır.
  Doğru, genellikle bir aslanı yenmek zordur. Genellikle aslanlar çocukları önemsiz bir şekilde parçalara ayırırdı. Üstelik, taş ocaklarında bir şekilde hata yapan çıplak ve eğitimsiz.
  Ve onlara çok mutlu bir ölüm verildi.
  Crassus homurdandı:
  - Bu gerçekten eğlenceli!
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Bu da Ellie, Almanya'dan bir kadın. Çok iyi dövüşçü! Spartak'a kaçmayacak!
  Krass kabul etti:
  - Kaçmak yok! Ama kurt onu yırtabilir!
  Konsolos cevap verdi:
  - Kurt onun için güçlü bir rakip değil! Korkma Crassus!
  Bir numaralı zengin adam şunları söyledi:
  - Kaç kurt beslenmez, ama ormana bakar!
  Ve yüksek sesle gülün.
  Romalı askerler kesinlikle bir güçtür. Ama barbar savaşçılar iyidir. Kızıl saçlı güzellik, yarışın işaretiyle kurda saldırdı. Görünüşe göre, konunun kirli olduğunu hissetti ve
  saldırmak için acelesi yoktu. Ve kız onu çıplak topuğuyla, burnunun tam ortasından suçladı. Kurt acıyla uludu. Kız geri sıçradı ve havladı:
  - Sopa, salatalık yapıştır,
  Kurt bir adam tarafından dövülüyor!
  Krass başını salladı.
  - Efsanevi! Dövüş çok renkli!
  Konsolos şunları kaydetti:
  Ellie seni hayal kırıklığına uğratmayacak!
  Kurt kızıl saçlıya saldırmaya çalıştı. Ama yün üzerinde bir puan aldı. Acı hissetti ve inledi. Evet, bu onun enfiye çekmesi için. Ve canavar yine öfkeyle saldırmaya çalışır.
  Kızıl fark etti, kurdun ağzını kesti.
  - Gri seni zayıf!
  Ve yine nasıl gülülür.
  Konsolos gülümseyerek belirtti:
  - Bu kız basit değil!
  Krass başını salladı.
  - Roma'da kadınlar var!
  Kurt yine dişlerini gıcırdattı. Ama savaşçıyı alamadı. Ve beyaz dişleri sert bir şekilde parlıyordu. Ve bir kılıç darbesi daha ağzını deldi. Ve sonra savaşçının hançeri
  gözüne sertçe vurdu. Kurt bir darbe aldı, çaresizce kaşıdı ve iğneyi Ellie'nin bacağına taktı. Kız sadece bir çizik aldı, ancak biraz şaşkına döndü ve ciddi şekilde yaralandı
  kurt üzerine atladı ve onu yere devirdi. Ve sonra biraz daha ve neredeyse boğazını tutuyordu. Kız umutsuzca sarsıldı ve hançerleri midesine tekmeledi. Dişler çenesini kaşıdı,
  ve pençeler göğsün üzerinden geçti. Kız kurdu üzerinden atıp ayağa fırladı. Tekrar üzerine atladı, ancak bir salıncaktan bir hançerle ve ardından kafatasına bir kılıçla vuruldu.
  Bu sefer kızıl saçlı iyi iş çıkardı ve canavar sersemletildi. Ellie'nin kendisi zaten kötü bir şekilde kaşınmıştı, ondan kan akıyordu, çenesinde diş izleri vardı. kız çıldırdı
  sersemlemiş bir kurdu bir hançerle bıçaklayın ve bir kılıçla doğrayın.
  Böylece yorulana kadar çırpındı. Dişleri olan karkası kanlı bir karmaşaya dönüştürmek. Dövüş bitmişti. Kızıl saçlı savaşçı kılıcını kaldırdı ve bağırdı:
  - Zafer!
  Krass, şunları kaydetti:
  - Ciddi şekilde hasar gördü!
  Konsolos el salladı.
  - Köpek gibi yaşa!
  Crassus yanıtladı:
  - Sanmıyorum... Yara izleri bir ömür sürecek!
  Konsolos içini çekti.
  - Bakalım! İz bırakmadan yaraları iyileştiren merhemler olduğunu söylüyorlar!
  Dövüş zaten bitti... Ve bahislerin çoğu tabii ki kızılda...
  Sonra sarışın bir kız kaçtı. Çok sevimli ve kaslı. Karşısına on ya da on bir yaşlarında iki oğlan çıktı. Hepsine bakılırsa, oldukça sakin, yeni başlayanlar.
  Taş ocaklarından sonra onları tedavi etmek için bile zamanları yoktu, inceydiler ve kamçılarla kesildiler.
  Krass şunları kaydetti:
  - Güzel kadın! Görünüşe göre onunla ilgileniyorsun!
  Konsolos başını salladı.
  - Erkekler en ucuz mallardır! Güzel kadınlar - en pahalısı!
  Roma'nın ilk zengin adamı şunları söyledi:
  - Karını memnun eden de erkek!
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Basit bir çocuk değil, olağanüstü yakışıklı!
  Yönetici şunları kaydetti:
  - Ve Roma'nın şampiyonunu yere seren nadir bir savaşçı!
  Krass başını salladı.
  - Ah evet! Bu yüzden onu öldürmedik! Spartacus'ün casusu olmasına rağmen!
  Konsolos dudaklarını yaladı.
  - Ama işkence olacak!
  Bahislerin çoğu sarışına gitti. Uzun ve çok keskin bir kılıç ve kalkanlarla silahlanmıştı. Neredeyse çıplak, üzerinde sadece külot var. Kırmızı meme uçları olan göğüsler görünür.
  Oğlan genellikle çıplaktır, taş ocaklarında peştemallere ihtiyaç duymazlar. Ve kısa kılıçların elinde ve hatta açıkça kör!
  Doğal güzellik-sarışın, zaferlerle daha fazla dövüşü memnun edecek şekilde sevilir. Oğlanlar kılıç eti gibidir. Her şey oldukça doğal.
  Krass, şunları kaydetti:
  -Güzellik fedakarlık gerektirir!
  konsolos kabul etti
  -Ve üçlü kurbanların kadın güzelliği!
  Çocuklarda kirpik izleri vardı ve düzgün bir şekilde iyileşmemişlerdi. Sadece madenlerin tozundan yıkandılar. Ve böylece dövüşten önce beslenmediklerini görebilirsiniz. yani midem
  katliama götürülen talihsiz çocuklar suya düştü.
  Yönetici şunları kaydetti:
  - Besleyebilirsin! Ne de olsa hayatlarında sadece bir kez karnını doyurabilirlerdi!
  Krass başını salladı.
  - Abilir! Ama aç karnına savaşmak daha kolay!
  Sarışın çıplak ayaklarını parmakladı ve sabırsızlıkla işareti bekledi. Çok güzel ve teni güneş yanığından altın-zeytin gibi. Böyle bir kadının tutulduğu açık.
  estetik için de. İtalya'da beyaz saç, yerel kadınlar arasında kuzeye göre çok daha az yaygındır ve bu nedenle sarışınlar takdir edilmektedir. Ve genel olarak, katılıyorum, kadın
  beyaz saçlı siyahtan çok daha güzel.
  Çocuklar, onları öldürmesi gereken kılıçlı neredeyse çıplak teyzeye de hayran kaldılar. Gong sinyalini duyan sarışın saldırıya geçti. Kesinlikle bunlar için biraz üzüldü
  çocuklar, ama yine de taş ocaklarında acı çekmektense ölmek daha iyi olabilir. Buna ek olarak, sarışın çocukların ruhlarının Champs Elysees'e düştüğüne inanıyordu ve bu yüzden keyfini çıkarın.
  cennet vadilerinde, mutluluk ve tokluk ve oyunlarda. Günah işlemek için zamanları olmadığını ve Tanrıların onlara eziyet etmediğini söylüyorlar. Bir tür cennet doktrini Roma'da da ortaya çıktı ve hatta daha önce
  ölümsüz ruh. Ve Hades'in yeraltı dünyasına hiç inanmak istemiyordum. Bunun yerine, imparatorların ölümden sonra tanrı olduklarını ve Olympus'ta ziyafet çektiklerini düşünebilirsiniz.
  Ve kahramanlar, Valkyrie'lerin, lüks ziyafetlerin, şarapların, yemeklerin, ebediyen genç kadınların ve diğer zevklerin onları beklediği Champs-Elysees'e gider. Bir nevi Vikingler gibi. Ve çocuklar, belki
  onlar da mutlu olacaklar, sonsuz oyunlar ve eğlenceler, sonsuz yaz, çocukluk ve yemyeşil ağaçlardan sulu, tatlı meyveler toplama aleminde yumuşak çimlerde çıplak ayakla koşacaklar!
  Burası nasıl cennet değil? Ve aşırı çalışma altındaki taş ocaklarında, yaşam değil, yavaş ve acılı bir ölüm. Oğlanlar gözetmenler tarafından kamçıyla böyle dövüldü.
  Ancak çoğu zaman genç köleler de tecavüze uğruyor ya da yaşlı köleler ya da gözetmenler. bu yüzden onları zaten kıskanmayacaksın.
  Sarışın çocukların işini bir an önce bitirmek istedi ama halkın bunu onaylamayacağını anladı. Bu nedenle, önce bir çocuğu sadece hafifçe kesin ve sonra
  diğeri göğüste. Ve onlara kanlı çizgiler bıraktı.
  Krass, şunları kaydetti:
  - Halk için çalışıyor!
  Konsolos başını salladı.
  - Eğlenceli! Ama dürüst olmak gerekirse, şimdiden uyumak istiyorum!
  Müdür başını salladı.
  - Bu sondan bir önceki savaş... Aydınlanmaya başlamak üzere. Ve Spartak ile kavga etmeniz durumunda gücünüzün olması gerekiyor!
  Krass kabul etti:
  - Barbarlar çoktan yaklaştı, saldırı yarın veya yarından sonraki gün olabilir!
  Konsolos başıyla onayladı.
  - Ciddi şekilde yaralanabiliriz!
  Yönetici şunları kaydetti:
  - Roma'nın duvarları yüksek ve kalındır ve yarısı deneyimli savaşçı olan yüz bin savunucudur. Vatandaş sayısından elli bin kadın ve genç daha koyabilirsiniz.
  cumhuriyetler!
  Crassus başıyla onayladı.
  - Bu sadece iyi bir fikir! Herkesi harekete geçiriyoruz!
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Evet, yeterince cephanemiz var. Sadece kadınlar ve çocuklar erkeklerden daha kötü kavga ediyor!
  Yönetici şunları kaydetti:
  - Neye bağlı! Sarışın çok iyi!
  Gerçekten de kız parmak uçlarında dönüyordu. Zaman zaman çocukları karıştırdı. Ve onları biraz incit. Yavaş yavaş daha yavaş hareket ettiler ve açıkça zayıfladılar.
  kan kaybı. Kız iç çekerek bir tanesini çıplak ayağıyla yere indirdi ve düşen çocuğun kafasına kılıcın kabzasıyla ustaca vurdu. Bayıldı, ama hala hayattaydı.
  Ve ciddi bir yaralanması yoktu. Yani halkın merhamet gösterme şansı vardı. İkinci çocuk sarışınla karşılaşmaya çalıştı ama yine vuruldu. Topuklarını çenesine doğru kaydırdı, aynı zamanda ustaca kapattı.
  Oğlanlar artık bilinçsizdi, ama hala hayatta ve sakat değillerdi!
  Crassus gülümseyerek başını salladı.
  - Sanırım onları bitirmenin zamanı geldi!
  Konsolos birdenbire itiraz etti:
  - Taş ocaklarından da çok sayıda köle kaçtı. Ve artan güvenliğe rağmen, koşmaya devam ediyorlar. Oğlanlar da değerli çünkü dar koridorlardan ve mayınlardan geçebiliyorlar! Köleler yeterli değil! Bu yüzden gücümü onları kurtarmak için kullanıyorum!
  Müdür başını salladı.
  Evet, onları tekrar kullanabilirsiniz! Damarlar sağlam ve yaralar köpeklerdeki gibi iyileşecek. En iyisi, hadi son dövüşü izleyelim ve...
  Crassus ağzı bir karış açık esnedi ve mırıldandı:
  - Evet, yorulduk! Ama sonunda, özel bir şey istiyoruz!
  Müdür başını salladı.
  - Olacak! Özel olacak!
  Konsolos öne çıktı ve kalabalığın kana susamış havasına rağmen aldı ve baş parmağını kaldırdı!
  Sarışın gülümsedi ve ciyakladı:
  - Merhametli konsolosun şerefine!
  Bu arada Moors, çocukların çıplak topuklarına kızgın bir demir getirdi. Çabucak dürttüler ve ciddi şekilde zarar vermemek için hemen aldılar. Çocuklar akut ağrıdan duyularına geldi.
  Üzerlerine ip bağladılar ve onları geri götürdüler. Şimdi görünüşe göre gladyatör dövüşü için pek yetenekli değillerdi ve taş ocağında tanımlandılar. Doğru, ondan önce iyi beslendiler,
  hayatta kalan gladyatörlerde olması gerektiği gibi. Ve samandaki yumuşak yataklarda uyutun. Taş ocaklarında kaba çakıl üzerinde uyumaya alışmış olan çocuklar zevkle uykuya daldılar.
  Ve hayatımda ilk defa lezzetli et tattım. Evet, önlerinde madenlere dönüş vardı. Ama Spartacus'ün geleceğine dair bir umut vardı. Ve ruhu ısıtır.
  Çocuklar burunlarını çektiler ve uzun zamandan beri ilk defa tatlı rüyalar gördüler.
  Ve işte son kavga.
  Ve gerçekten özel. Afrika'nın siyah kızı Zeyna savaşıyor - kadınlar arasında en iyi gladyatör ve adil seks arasında Roma Cumhuriyeti'nin şampiyonu!
  Evet, siyah Zeyna, bu harika bir savaşçı. Ve onunla kavga ilginç ...
  Kız sadece peştamallıydı, uzun boylu, yağsız kaslı ve sırımlıydı. Zayıf bile sayılabilir, ancak bu izlenim aldatıcıdır. Nasıl olduğu görülebilir
  Bir tel kadar sert olan siyah, bronz teninin altında kas topları yuvarlanıyor.
  Krass şunları kaydetti:
  - En sonunda Roma Cumhuriyeti'nin şampiyonu mu? Bu harika!
  Konsolos gülümseyerek belirtti:
  - Evet, bu etkileyici... O harika bir dövüşçü!
  Zeyna, her iki ucunda keskin çelik uçlu uzun bir direkle silahlanmıştı.
  ve çok iyi atladı.
  Crassus umutla dedi ki:
  - Umarım rakibi ciddi olur! Birkaç sümüklü çocuk değil mi?
  Müdür hevesle başını salladı.
  - Evet majesteleri! Rakip ihtiyacınız olan şey olacak!
  Zeyna ayrıldığında, bir sonraki düşmanın çıkışına dair sinyal geldi. Ve gerçekten de seyirci tatmin olabilirdi. Yedi metrelik dev bir timsah arenaya sürünerek çıktı.
  Konsolos gülümseyerek belirtti:
  - Bu harika!
  Krass kabul etti:
  - İyi bir rakip! Çok... aptal!
  Yönetici kaydetti:
  - Zeyna bir köle değil, para için savaşan özgür bir gladyatör! Ve rakibi bir yandan oldukça uygulanabilir, ancak diğer yandan halka layık! yani final
  mücadele çok ilginç olacak!
  Crassus duygudan şarkı söyledi:
  - Biraz daha! Biraz daha, son dövüş en zoru!
  Konsolos gülümseyerek devam etti:
  - Eve, Roma'nın koynuna gitmek istiyorum!
  Cumhuriyet ikinci anne!
  Yönetici şunları kaydetti:
  - Bence memnun kalacaksın!
  Krass başını salladı.
  - Zeyna'ya bahse girerim!
  Konsolos onayladı:
  - Ve ben de Zeyna'dayım!
  Yönetici kabul etti:
  - Kazanacak! Ama birisi bir timsah üzerine bahse girecek!
  Gong, savaşın başladığını belirtmek için çaldı.
  Zeyna timsahın etrafında dans etmeye başladı. Onun peşinden hareket etti. Dıştan sakar olmasına rağmen, sürüngen oldukça hızlıdır. Ve burada birinci sınıf bir gladyatör olmanız gerekiyor.
  dişlerine takılma. Siyah savaşçı ya ilerliyor ya da geri çekiliyordu. Ve sonra keskin bir nokta ile vurdu. Şimdiye kadar, bir timsah için çok tehlikeli değil. Açıkçası bu sonuncusu.
  savaş ve zaman için oynayabilirsin.
  Crassus gülümseyerek dedi ki:
  - Spartacus böyle bir cadı tarafından yere serilebilirdi!
  Konsolos gülümseyerek belirtti:
  - Peki çocuk bu panterle dövüşürse ne olur?
  Crassus oldukça mantıklı bir şekilde belirtti:
  - Çok ilginç ve rekabetçi savaş!
  Konsolos bir kadehten şarap içti ve şunları söyledi:
  - Bu iyi bir gösteri olurdu!
  . BÖLÜM? 19.
  Yönetici önerdi:
  - İstersen yarın ayarlayabiliriz!
  Crassus yanıtladı:
  - Peki ya işkence?
  Konsolos şunları kaydetti:
  - İşkence bekleyecek! Çocuğun topuklarını kızartmak için her zaman zamanımız olacak!
  Müdür başını salladı.
  - Ve dövüş Kolezyum'da yapılabilir!
  Crassus yanıtladı:
  -Değil! İnsanlar Kolezyum'da toplanırsa şehre saldırmak daha kolay olacaktır. Spartacus'a karşı kazanılan zaferden sonra görkemli gladyatör oyunları düzenlemek gerekecek!
  Konsolos bunu kabul etti:
  - Doğru, daha iyi zamanlara erteleyeceğiz. Özellikle de bu kanlı gösteriden bıktığıma göre!
  Krass hakkında gurgged:
  - Spartak, Spartak - bir kuruş al!
  Zeyna ucuyla timsahın ağzına birkaç kez vurarak kanın akmasına neden oldu. Ve sonra aniden sürüngenin üzerinden atladı. Ve sonra dikenlerin üzerinde durdu. Ve çıplak topuklularla delindi.
  Hepsi gerçekten harika görünüyordu.
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Muhteşem kız!
  Krass kabul etti:
  - Yetenek!
  Yönetici önerdi:
  - Belki bir aslanla mücadelesini gösterir? Daha da zor olacak!
  Krass başını salladı.
  - Evet, aslan timsahtan daha tehlikeli ve daha hızlı!
  Konsolos şunları kaydetti:
  - Belki bir ayıya karşı?
  Crassus yanıtladı:
  - Aslan, ayıdan daha tehlikelidir! Ya da belki bir kaplan bile kullanabilirsiniz?
  Konsolos bunu kabul etti:
  - Kaplan gerçekten büyük bir kafa!
  Zeyna timsahı dikmeye devam etti. Bunu büyük bir zevkle yaptı. Afrika'nın kızından hem ezici bir tavır hem de şiddetli bir tepki almasına rağmen.
  Crassus gülümseyerek dedi ki:
  - Bu bir cazibe!
  konsolos kabul etti
  - Büyük çekicilik!
  Zeyna şimdiye kadar büyük bir hayal gücü ve hayal gücü ile hareket etti. Burada çıplak ayaklarını bir timsahın dişlerine vurdu ve topuklarını deldi. Sonra yukarı zıplıyor ve tekrar çıkıyor.
  Evet, o gerçekten ezici bir kız. Sadece arzuları bastırmaz, heyecanlandırır.
  Ve timsah onun peşinden koşmaya devam ediyor, ama giderek daha fazla kan kaybediyor ve giderek daha fazla hasar veriyor. evet, harika bir yarış.
  Crassus gülümseyerek belirtti:
  Sen harikasın Zeyna!
  Konsolos cevap verdi:
  - Sadece iyi bir gladyatör! Bir savaşçı bir savaşçıdır!
  Yönetici önerdi:
  - Belki kömürleri dağıtın!
  Crassus yanıtladı:
  - Timsah ondan daha çok acı çekecek!
  Düello devam etti. Zeyna timsahı ağzına ve burun deliklerine batırırken gözlerine dokunmadı. Onu bitirmek için acelesi olmadığı açıktı. Ama çok kanadı.
  Ve çıplak, kız gibi bacakları çok zarif ve keskin izler bıraktı. Ve savaşın kendisi çok tek taraflı bir şekilde gerçekleşti. Ancak, birkaç kez buzağılarda bir timsah kız
  çizik.
  Konsolos genişçe esneyerek fark etti ve sonra su saatine bakarak homurdandı:
  - Ufukta şimdiden parlak görünüyor! Yakında güneş doğacak!
  Crassus bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, çok daha fazla eğleneceğiz! Güneş, Dünya'nın üzerinde yükseliyor!
  Yönetici önerdi:
  - Belki... Pekala, tamam! Gözlerimin birbirine yapıştığını kendim hissediyorum!
  Konsolos başını salladı.
  - Evet, ziyafeti bitirme ve yatma zamanı!
  Krass, şunları kaydetti:
  - Spartak zaten bize geliyor! Ve hızlı hareket edebilir!
  Müdür yüksek sesle bağırdı:
  - Hadi Zeyna'yı bitirelim!
  Kız pis pis gülümsedi. Ve direği yüksekten uçtu ve hemen sürüngenin gözünün derinliklerine saplandı. Timsah ağır bir darbe aldı ve sustu. Onunla çarpılmış gibi
  öldürücü güç.
  Zeyna haykırdı:
  - Zafer! Roma'yı övün!
  Krass başını salladı.
  - Zafer! Aferin!
  Ona bir altın para fırlattı.
  Altın yuvarlak disk ve konsolos atıldı.
  Dövüş bitmişti. Zeyna ayağını kırmızı kana batırdı ve güzel izler bıraktı. Sonra eğildi ve uzaklaşmaya başladı.
  Konsolos gülümseyerek cevap verdi:
  - Bu oldukça etkileyici!
  Krass kabul etti:
  - Evet, harika! Her ne kadar .. tahmin edilebilir!
  Müdür başını salladı.
  - Öngörülebilir olun! Cezalandırılmak demektir!
  Zeyna gitti ve bir düzine Moors timsahın leşini sürükledi.
  Kavga sona erdi ve birçok misafir koltuklarında uyuyakaldı.
  SSCB'de şimdiden yeni başkanlık seçimleri yapılıyor. Daha doğrusu, yeni değil, ilk.
  Ve elbette, alternatifi olmayan tek başkan adayı Mihail-Vladimir Gorbaçov-Putin. Ve sonuç yalnızca bir olabilir: doksan dokuz ve doksan dokuz yüzde. Bu da kel diktatörün bir başka zaferini gösteriyor.
  Mihail Gorbaçov, demokrasi yerine bu şekilde Stalinizm zamanını SSCB'ye geri döndürdü. Bununla birlikte, çoğu Brejnev karmaşasından sonra istedi. Ve şimdi portreleri SSCB'nin her yerine asılan kişilik kültü tekrar iktidarda. Ve yine, eski günlerde olduğu gibi, siyah huniler ve inişler.
  Vladimir-Mikhail Afganistan'ı hayal ettiğinden ve güzel savaşçı kızlar orada.
  Bikinili dört güzel kız koşuyor: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana.
  Burada Mücahidlerle cesurca savaşırlar.
  Natasha, İslam İmparatorluğu'nun birliklerine, bir el bombası fırlatıcısından Taliban'a ateş ediyor, bir tankı yana çeviriyor ve haykırıyor:
  - Vatan bizi unutmayacak!
  Sonra çıplak ayağıyla Taliban askerlerine bir el bombası atıyor. Bir çığlık ve bir gıcırtı var, İslam imparatorluğunun parçalanmış bir yığın savaşçısı. Ve Süleyman'ın ordusundan bir generalin kolu koptu.
  Taliban'ı da karalayan Zoya, şaşkınlıkla şunları kaydetti:
  - Platin saat!
  Çıplak ayak parmaklarıyla İslam İmparatorluğu'nun askerlerine bir el bombası atan Augustina başını salladı:
  - Süleyman'ın dilenci olduğunu da söylediler!
  Taliban'ı karalayan Svetlana, bir göz kırpması ve çıplak, yuvarlak, pembe bir topuk ile patlama paketine yenik düşen patlayıcılarla dışarı çıktı:
  - Ruhtaki ana zenginlik!
  Ve çok sayıda Taliban askeri parçalandı. İki devasa ordu arasında görkemli bir savaştı.
  Natasha karnının üzerine düştü... Bir stormtrooper onun üzerinden uçtu. Kız döndü ve kuyruğunu savurdu. Arabaya vur. Sigara içti ve muhteşem bir tren bıraktı.
  Evet, bu yeni Igla kompleksinin etkileyici bir uygulamasıdır. Sıcak metal gibi yağ yakar.
  Zoya ayrıca başka bir Taliban stormtrooper'ını da vurdu. Vücuduna vurdu, ardından şarkı söyledi:
  Düşmana asla teslim olmayacağız
  Düşmanları sandıkların altından keseceğim!
  Ve çıplak ayaklı kız bir avuç el bombasını kucakladı. Ve sonra, büyük bir maharetle, onu düşmana fırlatacak.
  Ve İslam imparatorluğunun bir başka kendinden tahrikli silahı devrilecek.
  Güçlü bir topa sahip bir kaplumbağanın kırık silindirleri döndürdüğü ve tırtılların patladığı görülebilir.
  Zoya gülümseyerek belirtti:
  Her şeyi harika yapacağız!
  Augustina da umutsuzca savaşır. Ayağa fırlar ve ateş ederek Taliban'a doğru koşar. Ve bakır kırmızısı saçları bir savaş sancağı gibi dalgalanıyor. Bir kızdaki etkileyici zarafet.
  Kızıl saçlı canavar şarkı söylüyor:
  - Hadi dünyayı güzelleştirelim
  Ve uçalım...
  Sovyet Rusya'mız
  Müthiş ordu öldürecek!
  Rakiplerine agresif bir şekilde ateş eden ve onları bir tırpan gibi biçen Svetlana, çıplak, inatçı parmaklarıyla bir el bombası fırlattı ve gıcırdıyordu:
  - Yükseklere uçmak için!
  Dört kız çalıştı. Ve rakiplerini büyük bir çaresizlik ve mecazi saldırılarla vurdu ve dövdü.
  Onlara ek olarak, diğer kızlar da savaştı. Elizaveta'nın mürettebatı en yeni T-72 ile yola çıktı.
  Kızlar, elbette, tek bikinili ve yalınayak. Arabalarını sürüyorlar.
  Ve Taliban tankları içeri sızıyor. Bu temelde T-54'ün bir kopyası, çok tehlikeli bir makine değil.
  Elizabeth emrediyor ve Catherine çıplak, yuvarlak, kız gibi topuklu ayakkabılarını dayayarak silahı doğrultuyor.
  Ve eğer lupanet yaparsa, o zaman iyice vuracaktır.
  Burada namludan ağır bir mermi fışkırıyor ve uzun bir mesafeden bir Taliban tankına çarpıyor.
  Bir mermi atan Elena haykırıyor:
  - Bu devasa!
  Sürücü Efrosinya onaylıyor:
  - Kesinlikle öyle!
  Ve çıplak, nasırlı tabanları pedallara bastırıyor. Tank hızla hızlanır. Sonra tekrar yavaşlıyor. Ve bir öldürücü atış takip eder.
  Dört E'nin mürettebatı üstte.
  Tankları tekrar hareket ediyor ve uzun namlu dönüyor. Ölümcül top tekrar ateşlenir. Dünyanın en iyi tankı olan T-72'nin ortaya çıktığı sırada. Ve tabii ki, kendini gösterir.
  Elizabeth, ateş ederek ve rakiplerine vurarak şunları söylüyor:
  - Biz SSCB'nin gerçek vatanseverleriyiz!
  Catherine ısrarla şunları söyledi:
  - Sovyetler Birliği'nin tüm vatanseverleri!
  Ve ateş etti, düğmeye bastı, kafa, pembe topuk.
  Evet, buradaki kızlar, lahana çorbasını bast ayakkabılarıyla höpürdetenlerden değil. Tankları tekrar harekete geçti.
  Uzaktan bakıldığında, Taliban mermilerinden korkmuyor. Ve düşmanı beş, altı kilometreden vurdular.
  İşte kızlar - ihtiyacınız olan şey. Öfke gücüne ve tutku alevine sahipler. Ve ayrıca kazanma güveni.
  Elizabeth dürbünle bakar. Birkaç Afgan arabası var. Ama İslam imparatorluğuna krediyle satılan Amerikalılar da var. Bu makineler ayrıca Rus olandan daha zayıf. Ve daha uzun bir siluetleri var, bu da vurmayı çok daha kolay hale getiriyor.
  Catherine, Amerikan yapımı bir Afgan aracını hedef aldı ve vurdu. Ve tek atışla kuleyi yıktı.
  Greyhound'a böyle vuruyor.
  Bir telsiz operatörü ve yükleyici olan Elena şunları doğruladı:
  - Aynen böyle devam!
  Ve yine Afganlar için ölümcül bir mermi uçuyor. Bütün ihtişamıyla kızlar.
  Bu bir tank.
  Ve burada koşuyorlar, bikinili bir kızın pembe topuklu ayakkabılarını uçaklara fırlatıyorlar.
  Evet, saldırı savaşçıları savaşa hazır.
  Anastasia Vedmakova en yakın uçağa atlar. Ve çıplak tabanlarla pedallara dayanır.
  Ardından araba yavaş yavaş kalkıyor.
  Mükemmel bir figüre sahip kırmızı takım elbiseli bir savaşçı şöyle diyor:
  Sevinç, gücüm Rab'de,
  Sevinç, Rab'de takdir gücüyle!
  Ve inci gibi dişlerle gülümsüyor. Vladimir Putin kesinlikle büyük bir hükümdar değil. Ancak bu durumda, Büyük Vatanseverlik Savaşı ile karşılaştırılabilir bir savaş yürütüyor.
  Afganlar kendilerini Rus topraklarına sıkıştırıyor.
  İşte bal sarısı - Akulina Orlova. Ayrıca ihtiyacın olan bir kız.
  Ve yine bikinili ve yalın ayak. O çok güzel ve bronzlaşmış.
  Uçağa doğru koşarken, erkekler bakıyor. Ve uşaklar koşarak onun çıplak ayaklarının zarif izlerini öperler.
  İşte kız.
  Akulina çırpınır ve saldırı uçağına doğru uçar. Çok pürüzsüz ve aynı zamanda hızla çıkıyor.
  Akulina şarkı söyledi:
  - Gökyüzünde mavi bir çizgi görüyorum,
  Gürültü ile irtifa kazanıyorum!
  Ve şimdi saldırı uçağı gökyüzündeki ilk hedefi görüyor - bir Afgan uçağı.
  Kız, iki kez düşünmeden, onu uzun bir mesafeden vurarak onu uçak silahlarından indirir.
  Sonra sarışın sonlandırıcı şarkı söyledi:
  - Ben dünyadaki en doğru kişiyim,
  Bu şovda ünlü oldu!
  Akulina kıkırdadı... Mahkumların onun çıplak ayaklarını, çıplak, tozlu tabanlarını nasıl öptükleriyle ilgili anılar canlandı.
  Evet, komikti. Ve Taliban dizlerinin üzerinde emekleyerek bir Rus kızının çıplak ayaklarını öptü.
  Mirabela Magnetic de uçağa doğru koşuyor. Bacakları çok bronz, kaslı, çıplak ve zarif.
  Ve ne hoş pres plakaları. Bu sadece bir mucize.
  Mirabela, en yüksek davranış sınıfını ve aynı zamanda güzellik standardını sergileyen bir savaşçıdır.
  Ve saçları altın yaprak gibi parıldıyor. Ve vücut bir bikini ile zar zor örtülür.
  Ve çıplak, yontulmuş bacaklarının bıraktığı zarif izler. Bu harika bir kız.
  Uzaklara bakmadan uzun süre hayran olabilirsiniz.
  Burada çıplak tabanlarıyla pedallara basıyordu ve avcı-saldırı uçağı sorunsuz bir şekilde pistten kalktı.
  Mirabela gülerek şarkı söyledi:
  - Zayıflıklara yer yoktur,
  Şafakla buluşacağız!
  Şimdi üç kız da havada, yani Taliban için kara saatler geldi.
  Anastasia Vedmakova, bir Afgan tankına ölümcül bir mermi gönderir ve delip geçer. Sonra diyor ki:
  - Komünizm için!
  Akulina Orlova da büyük bir başarıyla savaşıyor. İşte fırlatılan roketi, kendinden tahrikli silahı parçaladı. Kız bağırır:
  - Gezegenin büyüklüğü ve Ekim'in görkemi için!
  Ve yine, düşmana son derece ölümcül bir şey gönderir.
  Mirabela Magnetic, düşmanı isabetli bir şekilde vurur ve şarkı söyler:
  - Bir, iki, üç... Tüm düşmanları yok edin! Ve Taliban'ın kafasını koparın!
  Triumvirate çok ustaca ve umutsuzca savaşır. Buradaki kızlar çok güzel.
  Stormtrooper'ları gökyüzüne atlıyor ve bu çok havalı. Üstelik Taliban uçaklarını da vuruyorlar.
  İşte yazılan güzellikler. Mücahidlerin hiçbir imparatorluğu iyi olmayacak. İşte bir atış ve aynı anda üç Afgan uçağı düşürüldü.
  Anastasia Vedmakova dişlerini göstererek ve sevecen bir şekilde gülümseyerek çıplak, pembe topuğunun düğmesine bastı.
  Arabaya çarptı ve ciyakladı:
  - Bu benim sermaye talebim!
  Akulina Orlova, düşmanı devirerek doğruladı:
  - Ve burnunda hızlı hareket et!
  Buradaki kızlar inanılmaz. Ve yine birkaç Afgan savaşçısı vuruldu. Bu onların en yüksek mesleğidir. Burada muazzam bir güce sahip bir kız var.
  Ve sonra Anastasia, Taliban generaliyle birlikte sığınağı vurdu. Ve havaya uçtu.
  Kızların etkisinden dünya nasıl yükseldi ve parladı. Ve bu sadece başlangıç.
  Kadın keskin nişancılar da savaşır.
  Alice ve Angelica tüfekleriyle. Taliban askerlerini avlıyorlar ve isabetli ateş ediyorlar.
  Her şeyden önce subayları hedef alırlar.
  Kızlar da tek bikiniyle dövüşmeyi tercih ediyor. Cesur ve çok güzeller.
  Ayrıca Alice sarışın ve Angelica kırmızı.
  Sırayla ateş ederler ve doğru bir şekilde vururlar.
  Alice, Taliban albayını iyi nişan almış bir kurşunla vurdu ve kızıl saçlı ortağa sordu:
  - Kara deliklerin gerçekten var olduğunu mu düşünüyorsunuz yoksa sadece bir hipotez mi?
  Angelica ayrıca başka bir Afgan subayı iyi nişan almış bir kurşunla kesti ve cevap verdi:
  - Böyle sorular sormak için zaman buldum!
  Alice iç çekerek cevap verdi:
  - Ne yazık ki, daha iyi bir zaman olamazdı!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla küçük bir el bombası attı. Bir düzine Taliban parçalandı.
  Angelica tekrar ateş ederek cevap verdi:
  - Kara deliklerin tahıl verimini etkilemediğini düşünüyorum!
  Alice bu konuda hemfikirdi:
  Ben de öyle düşünüyorum ama...
  Kızıl saçlı canavar, çıplak topuğuyla bir imha hediyesi fırlattı, yine rakipleri kırarak:
  - Venüs'te komünizm için!
  Alice ekledi:
  Ve ayrıca Mars'ta!
  Kızların ikisi de iyi nişancı. Ve çok kıvrımlı ve kaslıdırlar.
  Örneğin, bir Taliban yakalandığında, onu tozlu tabanları öpmeye zorladılar. Bu yüzden İslam imparatorluğunun savaşçısı Taliban o kadar endişeliydi ki kelimenin tam anlamıyla toynaklarını düşürdü.
  Alice iç çekerek cevap verdi:
  - Onun için üzgünüm!
  Angelica kabul etti.
  Bu savaşa ihtiyacımız yok!
  Alice ekledi:
  Ve Taliban'ı da!
  Kızıl saçlı canavar esprili bir şekilde belirtti:
  - Çin'den gelen gözlüklerle çok havalıyım!
  Savaşçılar aslında çok komik.
  Çok parlak bir çekicilikleri var.
  Alice yine çıplak, yuvarlak topuğuyla ölüm armağanını fırlattı ve cıvıldadı:
  - Yeni zaferler için!
  Angelica da çıplak ayağını kullanarak düşmana yıkım başlattı ve bağırdı:
  - Anavatan için!
  Bu kızlar böyle ayrıldı ... Keskin nişancı tüfekleri tam bir özveri ile çalıştı.
  Alenka da şehri Taliban'dan koruyarak savaştı. Her yerde harabeler vardı ve harabeler üst üste yığılmıştı.
  Kız, İslami Taliban imparatorluğunun askerlerine bir hat ateşledi, hepsini biçti.
  Ve sonra Alenka çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası fırlattı, Çinlileri dağıttı ve gıcırdıyordu:
  - İlya Muromets için!
  Anyuta ayrıca Afgan Taliban imparatorluğunun askerleri hakkında da yazdı. Ve çok doğru bir şekilde dikildi. Ne mermi değil, sonra bir vuruş.
  Ve yumruklanan Taliban düşüyor, kelime yığılıyor.
  Ve hala çıplak, pembe, yuvarlak topuklu kız, bir bezelye ölüm atacak ve şarkı söyleyecek:
  - SSCB'ye zafer! Hiçbir sorunumuz yok!
  Ve yine iyi niyetli bir dönüş ve bir sürü ceset.
  Allah da savaştadır. Afgan İmparatorluğu'nun Taliban askerlerini keser. O çok parlak bir kız. İğneli bir marka gibi Taliban'ı nakavt ediyor. Şarkı söylerken:
  - Ve dağların tepesinde, yıldızlı sessizlik,
  Deniz dalgasında ve öfkeli ateşte!
  Ve öfkeli ve öfkeli ateş!
  Ve şimdi çıplak ayak parmakları yine öldürücü ve yıkıcı ölüm armağanını fırlatıyor.
  Buradaki kızlar çok güzel ve hepsi bikinili. Ve çok kıvrımlı ve kaslı.
  Maria da savaşır. Bir grup Taliban'ı devirir, onları büyük bir kolaylıkla biçer ve şarkı söyler:
  - Hayat sadece bir andır - geçmişle gelecek arasında,
  Hayat sadece bir andır - ona tutun ...
  Erkeklerden kim bir gövdeyle övünebilir,
  Ve kızın bir fikri var - döndür!
  Ve çıplak ayağı yine devasa yıkıcı gücün yok edilmesi armağanını fırlatır.
  Bunlar gerçekten kızlar - en seçkin pilotların en yüksek sınıfı ve akrobasi.
  Ve çıplak ayaklarının ne kadar zarif ve baştan çıkarıcı olduğunu.
  Olimpiyatlar da büyük bir coşkuyla mücadele ediyor. Ve düşmanları tören olmadan biçin. Onları bütün saflarda yok eder.
  Ve sonra muhteşem güzelliğin çıplak ayakları, tam bir yok oluşun armağanlarını fırlatır.
  Sonra Olympias şarkı söyledi:
  - Hayır, uyanık solmaz,
  Komsomol üyesinin görüntüsü temiz...
  Halkın sesi gür
  Ve dere ışıl ışıl!
  
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum
  Faşizmin sonu gelecek
  Ve güneş parlayacak
  Komünizme giden yolu aydınlatmak!
  Ve yine, çıplak topuk hemen bir sürü el bombası fırlatır.
  İşte kızlar. Çok fazla güzellikleri var. Ve Taliban bir tsunami dalgası gibi ilerliyor. Birçoğu var ve kelimenin tam anlamıyla Rus pozisyonlarını cesetlerle bombalıyorlar. Ve çok agresifler.
  Afgan imparatorluğunun birlikleri, Taliban, tüm dünyayı ele geçirmeye çalışıyor. Ve bu durumda, Rusya.
  Marusya, Taliban'a ateş eder. Çıplak ayak parmakları kıymıklı bir limon fırlatıyor. Ve yine iğnenin farklı yönlerine uçarlar. İslam imparatorluğu Taliban'ın savaşçıları dikiliyor.
  Mücahidler çok cesurlar ve üzerlerine karalama yapan kızların kurdeleyi değiştirmeye zar zor vakitleri oluyor. Kelimenin tam anlamıyla ceset yağmuruna tutuluyorlar.
  Marusya gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Stalin kalbimde yaşıyor,
  Üzüntüyü bilmememiz için ...
  Uzayın kapısını açtı
  Yıldızlar üzerimizde parlıyordu!
  Ve yine, kızın çıplak, yontulmuş bacağı büyük ölümcül güçte bir el bombası fırlatır.
  İşte bir güzellik.
  Matryona da düşmana ateş eder ve çok iyi nişan alır. Düşmanları biçer ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir el bombası fırlatır. Rakipleri kırar ve ciyaklar:
  - Komsomol sadece yaş değil,
  Komsomol benim kaderim!
  Ve yine kız iyi niyetli bir atış yapıyor. Ve ölü Taliban generali düşer.
  Alenka Mücahidleri ezerek şarkı söylüyor:
  - Birlik yıkılmaz özgür cumhuriyetler,
  Toplanan kaba kuvvet değildi, korku değildi...
  Ve aydınlanmış insanların iyi niyeti,
  Ve rüyalarda dostluk, ışık, akıl ve cesaret!
  Ve bir kez daha, kızın yontulmuş, bronzlaşmış bacaklarının çıplak parmakları, ölümcül ve yıkıcı bir güç bombası fırlatır.
  Ve Taliban kitlesi atalara gidiyor.
  Anyuta da çıplak topuğuyla bir ölüm hediyesi fırlattı.
  Afgan tankı devrildi. Ve kırık silindirleri tarlada yuvarlandı.
  Kavrulmuş çimen, üzerinde ceset yığını.
  Anyuta gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Taliban'la bir savaş sürüyor,
  Nedensiz savaş...
  Şeytan zincirden çıktı
  Ve ölüm onunla geldi!
  Alla ayrıca Afgan Taliban imparatorluğunun askerlerini de çok uygun bir şekilde karaladı. Ve kızıl saçlı kız, çıplak ayak parmaklarıyla bir parça plastid fırlattı.
  Ve iki düzine Afgan havaya atıldı ve orada alev aldı.
  Allah seslendirdi:
  - Ölümsüz zafer savaşlarda biliniyordu,
  Büyük insanlarımız savaşlarda kartal gibidir...
  Biliyorum birçok nesil geçecek
  Ve Rusya'nın savaşçısı - büyüklüğü buldu!
  Ondan sonra, Alla yine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül imha armağanını fırlattı.
  Taliban hakkında yazan Maria şunları kaydetti:
  - Bu bizim en yüksek sınıfımız!
  Ve onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı, yıkıcı bir yok oluş hediyesi.
  Sonra sarı saçlı kız şarkı söyledi:
  - El bombası, el bombası, öldürücü el bombası,
  Çinliler bekliyor - en havalı geri ödeme!
  Olimpiyatlar, Taliban'ı bir tırpan gibi biçerek agresif bir şekilde kutlandı. Ve çıplak parmaklarla başka bir imha hediyesi atarak kız verdi:
  - Bu çok havalı olacak!
  Düşmanları biçen ve çıplak ayaklarıyla ölümcül ölüm armağanları fırlatan Marusya gıcırdadı:
  - Büyük değişiklikler için!
  Afganları nakavt eden ve çıplak topuğuyla cehennem gibi bir ölüm hediyesi veren Matryona, şunları yayınladı:
  - SSCB'de gerçek komünizm için!
  Bunlar çıplak bacaklı kızlar ve Taliban çıplak yuvarlak topuklularla bastırılıyor.
  Ancak Veronica ve Tamara, Afgan İmparatorluğu'nun birliklerine füzeler doğrultuyor. Ve bir kükremeyle fırlatılırlar ve Taliban'ın mevzilerini yok ederler. İşte savaş.
  Veronica ve Tamara çıplak ayakla, pembe topuklu ayakkabılarla titreşiyor ve joystick'lerin düğmelerine baskı yapıyorlar.
  Veronica yıkımı başlattı ve gıcırdadı:
  - SSCB'nin yeni zaferleri için!
  Tamara düşmanları ezdi, yıkım hediyeleri verdi ve çıplak parmaklarıyla düğmeye basarak ciyakladı:
  - Bu dünyanın en büyük partisi!
  Kızlar güldüler ve dillerini gösterdiler.
  Victoria da çok güzel ve baştan çıkarıcı bacaklarının çıplak parmaklarıyla joystick düğmelerine basıyor.
  Ve düşmanın sığınaklarını ve hap kutularını Taliban İslam imparatorluğundan kırar. Bunlar imha suçlamasını taşıyan kızlar.
  Veronica elini basının fayanslarının üzerinde gezdirdi ve cıvıldadı:
  - Gezegenin ve tüm dünyanın yeniden birleşmesi için!
  . BÖLÜM? yirmi.
  İşte Steelenida savaşta. O çılgın bir öfkeyle savaşabilen bir kız.
  Ve şimdi göğsü titriyor. İşte kız. Ve dili çok kırmızı.
  Ve şimdi ölüm hediyesi ölümcül bir güçle uçuyor.
  Stalenida cehennem gibi bir gülümsemeyle şarkı söylüyor:
  - Dünya daha temiz ve güzel olacak,
  Anavatanımız Rusya'nın hatırı için...
  Afgan öfkeyle geliyor -
  Yüzüne bir kılıç vereceğim!
  Veronica bu konuda hemfikirdi:
  - Rusya, Taliban'ı yenmek zorunda!
  Kızlar saldırıya geçti. Ve bacakları çok baştan çıkarıcıdır ve büyük bir çekicilikle parlar.
  Almanya'dan gönüllüler de burada savaşıyor. Burada, özellikle Gerda'nın tank ekibi.
  Alman kızları da çıplak ayaklı ve bikinili.
  Kızıl saçlı Charlotte, çıplak parmaklarıyla joystick düğmelerine basıyor ve düşman tankına çarpıyor.
  Sonra diyor ki:
  - Uzak sınırlarda Almanya'yı koruyacağız.
  Gerda ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak nefret edilen düşmana ateş eder ve ciyaklar:
  - Beyaz kardeşlik için!
  Christina da çok cesurca savaşır. Ve çıplak ayak parmaklarını çok verimli kullanır.
  Tankın namlusundan ölüm hediyeleri uçar. Etraflarındaki her şeyi ezip yakarlar.
  Ve bu çok ölümcül ve yıkıcı bir tank.
  Christina şarkı söyledi:
  - Büyük ihtişam içinde komünizmimiz,
  Sancağı kırmızıların üzerine kaldırın!
  Ve kız çıplak topuğuyla düğmelere basacak.
  Magda da çok isabetli ateş eder. Düşmana büyük bir doğrulukla vurur, kuleleri mermiler ve ciyaklamalarla parçalar:
  - Anavatan için - annemiz!
  Ayrıca çıplak ayak parmakları iş başında.
  İşte kızlar - yanardağın lavları - kan ve süt. Ve onlara en ufak bir hoşgörü göstermeden Mücahidleri nasıl ezdiklerini.
  Gerda, çıplak ayaklarının yardımıyla düşman tankına bir mermi göndererek cıvıldadı:
  - Nefes kesici!
  Kızlar için gerçek bir sorun yoktur.
  Ancak Japonya'dan gelen güzel ninjalar yine Afganları ele geçirdi.
  Zaten yok etmeye başladılarsa, bunu büyük bir zevk ve kapsamla yaparlar.
  Mavi saçlı ninja kız, yel değirmenini savurarak iki kılıçla Taliban'a saldırdı ve havladı:
  - Japonya'nın büyük başarıları için!
  Ve çıplak topuğu, devasa bir yıkım ve yok etme gücüyle topu savurdu.
  Sarı saçlı bir ninja kız kelebek bıçağı tekniği yaptı ve bağırdı:
  - En büyük kazançlar için!
  Ve çıplak ayak parmakları bir bezelye imha etti ve birkaç düzine Afgan'ı parçalara ayırdı.
  Kızıl saçlı ninja kız da kılıçlarıyla soldan sağa ve eğik şekilde kesti.
  Sonra mırıldandı:
  - Uzay Japonya için!
  Ve çıplak topuğuyla kız, bir torba kömür patlayıcısı fırlattı ve düşmanı nasıl parçalayacağını.
  Beyaz saçlı bir ninja kız bir resepsiyon verdi, bir fıçı çivi, Taliban'ın kafalarını uçurdu ve ciyakladı:
  - En büyük gök imparatorluğu için!
  Ve çıplak ayaklarıyla esmer savaşçıları delen zehirli iğneler fırlatacak.
  Bu dört ninja kız saldırgan çıktı ve büyük bir coşkuyla Afgan kafalarını kesti.
  Gökyüzünde ve en yüksek sınıfın pilotlarında savaştı.
  Özellikle, Albina ve Alvina.
  Bunlar çok çekici sarışınlar. Düşmana hava mermileri fırlatırlar.
  Albina çıplak ayaklarıyla ateş etti. Bir düzine Afgan uçağını aynı anda düşürdü ve şöyle dedi:
  - Büyük bir dönemin Anavatanı için!
  Alvina düşmanı kesti ve bir düzine Taliban arabasını aynı anda sadece çıplak topuklarına basarak devirdi:
  - En Büyük Rusya ve SSCB için!
  Bu bir kız - en iyi sınıf, gerçekten süper. Ve ortağı sadece hiper.
  Kızlar, elbette, saat düzeni ve en büyük bilgelik.
  Ve işte Margarita bir motosiklete biniyor ve Taliban'a ateş ediyor.
  Ve onunla, Viola.
  Kızlar Afgan Taliban imparatorluğunun askerlerini biçiyor.
  Viola, çıplak ayak parmakları ve kükremesiyle vagondan bomba atıyor:
  - Anavatan için, Putin için!
  Margarita ayrıca çıplak ayağıyla, tabanın zarif bir kıvrımıyla ve vyaknula ile bir yıkım armağanı fırlattı:
  - Büyük komünizmin zaferi için!
  Ve iki kız da kahkahayı patlatacak. Ve bütün bir Çinli dizisini kesen bir dönüş yapıyorlar.
  Ancak Olya ve Nadezhda bir piyade savaş aracı kullanıyorlar. Aynı anda bir düzine makineli tüfekle son derece isabetli atışlar yaparlar. Ve böylece Çinliler umutsuzca ve ustaca biçildiler.
  İşte kadınlar. Ve elbette, aynı kırmızı bikiniyle, bronzlaşmış ve yalınayak.
  Bacakları hareket halinde ve Afganlara yıkım ve ölüm suçlamaları gönderiyor. Bu kızlar bir harika!
  Olya dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Komünizm tüm dünyada olacak!
  Nadezhda, Afgan Taliban imparatorluğunun askerlerini biçerek ve topuğunu pedallara basarak isteyerek kabul etti:
  - Lenin davasına bağlıyız!
  BMP'deki savaşçılar elbette çok tazı ve güçlüdür.
  Ve burada Valentina ve Larisa da Taliban'ı kanatlı planörden dövüyorlar.
  Ve çıplak ayaklarıyla bombalar atıyorlar. Afgan İmparatorluğu'ndan düşmanları çok ünlü bir şekilde yok ediyorlar.
  Valentina, nefret edilen düşmana ateş ederek havladı:
  - Anavatan için - annemiz!
  Larisa, Mücahidleri keserek, çıplak, çok güzel ve estetik pembe topuğuna basarak ciyakladı:
  - Hadi Taliban ruhunu yok edelim!
  Anna ve Angelina da burada Taliban'ı ele geçirdi. Kızlar bir yeraltı tankı kullandılar. Ve bu ciddi.
  Makine küçük ama verimli.
  Anna düşmana ateş etti, bir grup Taliban grubunu biçti ve çıplak ayaklarıyla düğmelere basarak cıvıldadı:
  - Kızıl ülke çağının zaferleri için!
  Rakiplerini biçen ve yerden bir tank gibi çıkan Angelina, dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Komünizm ölümsüzdür!
  Ve yine çıplak, elastik topuğu bir yıkım hediyesi gönderdi.
  SSCB'de cumhurbaşkanlığı seçimleri yapıldı ve bir patlama ile geçti. Şimdi Mikhail-Vladimir, ülkenin altıncı bölümünün egemen diktatörü. Ama bu onun için yeterli değil.
  İran'ı ele geçirmek ve Hint Okyanusu'na girmek istiyorum.
  Rahmetli Vladimir Volfovich'in hayalini yapmak için.
  Ve işgal için her şey hazır.
  Saldırı 30 Ağustos 1987'de başladı. İlk fetih savaşı Vladimir-Mikhail Gorbaçov-Putin tarafından yeni bir bedende başladı.
  İran birlikleri Irak'la savaş tarafından sıkıştırıldı, saldırı sadece milislerin kapsadığı şehirlerde başladı.
  Ancak Taliban ile bu çok daha zordu.
  Kızlar, Taliban'a karşı kahramanca bir savaş başlattı.
  Natasha kılıçlarıyla yel değirmenini aldı. Mücahidlerin kafalarını kesti, sonra çıplak ayaklarıyla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Büyük Tanrıların Annesi Lada için!
  Rakiplerine makineli tüfekler karalayan ve kılıçlarla kafalarını kesen Zoya, cıvıldadı:
  - Svarog için!
  Ve çıplak, zarif bacağı, yıkıcı gücün ölümcül gücünden bir el bombası fırlattı.
  Augustine'le savaşmak, yenilenmiş bir güçle savaşır. Bakır kırmızısı saçları da Lenin'in bayrağı gibi rüzgarda dalgalanıyor.
  Savaşçı, ölümcül güçteki çıplak ayak parmaklarıyla bir limon fırlatır ve ciyaklar:
  - Yarila çağına şan!
  Ondan sonra, şimşek gibi kırmızı meme ucundan.
  Svetlana ayrıca savaşır, Taliban'ı keser ve çıplak topuğuyla bir bumerang fırlatır ve şöyle der:
  - Kiev Rus için!
  Ve kılıçları bir değirmenin bıçakları gibidir. Bu kız bir harika.
  Buradaki savaşçılar en yüksek sınıftandır.
  Ebedi çocuk Oleg Rybachenko, düşmanları kılıçlarla keser ve onlara ölümcül bir güçle limon atar.
  Sonra diyor ki:
  - Büyük Rusya için!
  Margarita Korshunova düşmanları kesmeye devam ediyor. Ve kız değirmeni kılıçla çalıştırıyor. Ve sonra çıplak ayak parmakları, sanki şok yıkımı fırlattı.
  Savaşçı kız cıvıldadı:
  - SSCB'deki Rus Tanrıları için!
  Bundan sonra ölümsüz çocuklar onu alacak ve ıslık çalacak.
  Ve kalp krizi geçiren binlerce karga baygınlık geçirerek Mücahidlerin kafataslarını ölümüne yumrukladı.
  Oğlan ve kız şarkı söyledi:
  Daha aydınlık bir yarın için savaşacağız
  Haydi öpüşelim!
  Daha sonra çocuklar çıplak topuklarıyla akıntılı bir tel alıp fırlattı. Ve bütün bir Taliban çizgisi parladı. Ve etleri kemiklerinden düştü ve kömürleşti.
  Bunun anlamı bu - çocuklar canavardır!
  Ama Anastasia Vedmakova, Taliban ordusunu gökten yok ediyor. Bu cadı ne kadar seksi ve erotik. İç savaşta savaşmasına rağmen ebedi ve genç bir kızdır. Ama cadı olmak yaşlanmaz.
  Anastasia, tek bikinili güzel, genç bir kızdır.
  Ve çıplak ayaklarıyla düğmelere basıyor, düşmanı yere seriyor ve ciğerlerinin tepesinde çığlıklar atıyor:
  - Rus Tanrılarının çağına şan!
  Agresif bir şekilde sırıtan ve göz kırpan Akulina Orlova, rakiplerine patlayıcı yükler göndererek mırıldandı:
  - Kutsal komünizm için!
  Ve onu alacak ve göğsünün kırmızı meme ucuyla düğmeye nasıl basacağını.
  Ve sonra çıplak topuğu hareket halinde, düşmanları tamamen yok ediyor.
  Akulina şarkı söyledi:
  Geceleri bir hançer gibi parıldayan kafatası,
  Şeytan'ın hükmettiğini gösterdi...
  Ve yılanların masum kurbanlarını yutmak,
  Evreni deli ediyor!
  Mirabela Magnetic de coşkuyla savaşıyor. Savaşta yakut bir meme kullanır ve düşmana ölüm hediyeleri gönderir.
  Şarkı söylerken:
  - Kozmik güçler çağına şan,
  Fethedeceğiz - yakında tüm dünyaya inanıyorum!
  Ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak Mücahidlere öldürücü bir ölüm armağanı gönderir.
  Bu bir kız - o en yüksek uçuşun kuşu. Diğer güzellikler hiçbir şekilde daha kötü olmasa da.
  Anastasia Vedmakova coşkuyla şarkı söyledi:
  Şeytan burada, şeytan orada
  Ejderhanın tam bir yalan olduğu yerde!
  Bunlar kızlar - süper sınıf!
  Ve kızın çıplak topuğu, joystick'in düğmelerine büyük bir güçle bastı. Ve tam bir yıkım oldu.
  İşte pilotlar. Rahimden bir imha hediyesi atarlar. Ve hemen bin Taliban savaşçısı aynı anda buharlaştı ...
  Akulina Orlova coşkuyla şarkı söyledi:
  - Kutsal özgürlük bayrağı altında -
  Barış, dostluk, mutluluk ve sevgi içinde...
  Halklar parlak bir ışında birleşir,
  Önümüzdeki karanlığı dağıtmak için!
  Ve kız yine çıplak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine basıp öldürücü ve yıkıcı gönderiyor.
  Mirabela inci gibi dişlerini göstererek şunları söyledi:
  - Biz barışçıl insanlarız ama jetimiz,
  Büyük bir zırhlı tren hızlandırmayı başardı ...
  Yatakta pasif kızlar olmayalım,
  Sadece erkekler öpüşmemeli!
  Ve kız, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla düşmana tekrar ateş edecek.
  Bundan sonra korodaki kızlar bağıracak:
  - Yağmur ejderhasına ölüm!
  Bu gerçekten en yüksek standartta çalındı ...
  Bu arada Elizabeth bir tanktan ateş ediyor ve ciğerlerinin tepesinde ciyaklıyor:
  - Dünyanın en güçlüsü benim,
  Evreni ezebileceğim...
  Yakında ne yayında olacak?
  Baba ve anne bilmiyor!
  Ve kız kırmızı meme ucuyla joystick düğmesine basacak. Ve silah alacak ve çekiçleyecek.
  Ölümcül güçle bir mermi tükür. Uçacak ve yayı tam anlamıyla tarif edecek.
  Ekaterina da çıplak parmaklarını, zarif ve baştan çıkarıcı bacaklarını kullanarak gümbürdeyerek şarkı söyledi:
  - Yakında savaşa gideceğiz,
  Sovyetlerin gücü için...
  Ve biliyorum ki ölmeyeceğiz
  Bunun için savaşta!
  Ve sonra kız tekrar ateş etti, ancak bu durumda yakut memesine bastı.
  Bu kızlar sadece süper sınıf. Onlara kimse karşı koyamaz.
  Elena da ateş edercesine çıplak, yuvarlak, pembe topuğunu eziyor ve şarkı söylüyor:
  İnsanlar sessiz bir kalabalığın içinde duruyor,
  Kaba paçavralar içindeki bir kız idama götürülüyor...
  Dün bir taht vardı, bugün bir iskele,
  Neden insanlar için prensesi mahvediyorsun!
  
  Ah krallar, krallar, krallar...
  Örgülü bir kıza benziyor...
  Ancak prenses kırılamadı,
  Karda yalınayak olsa da,
  
  Ah krallar, krallar, krallar
  Zafer bayrakları ve trompet...
  Kızın çıplak topukluları yandı,
  Soğukta, zavallı bir kadına benziyor!
  
  Ve bir aptalın söylemesine izin ver
  Prenses hayatı kolay ve eğlenceli...
  Karda çıplak ayakla yürüyor
  Çok zor bir meslek!
  
  Ah krallar, krallar, krallar
  Hafif ve güvenilir halk ...
  Bugün prenses tamamen kırıldı,
  Bahçe gibi korkuluk...
  
  Ah krallar, krallar, krallar
  Hükümdarlığını başarır...
  Düşman yenilmezse,
  Yani tamamen rezilsin!
  
  Prenses kırbaçla çok sert kırbaçlanır,
  Sonra onu rafa kaldırdılar...
  Çıplak ölüme mahkum edildi,
  Ve matkaplarla tüm kemikleri delin!
  
  Ah krallar, krallar, krallar
  İnsanlar artık özgür değil...
  Görünüşe göre, kötüleri yeryüzünden kovmak için,
  Sen çok asilsin!
  
  Ah krallar, krallar, krallar...
  Kafalar uçtu!
  Mavi olmasına rağmen, aslında - sıfırlar,
  Scarlet, kan döktün!
  Euphrosinia da düğmeye basmak için olgunlaşmış bir çileğe benzeyen çıplak göğsünün meme ucunu kullanarak ateş etti.
  Ve cıvıldadı:
  Kefaret zamanı neredeyse geldi
  Çıplak ayaklı kraliçe iskeleye götürüldü!
  Bu kızlar bir harika!
  Alenka da savaşır. Kız sadece kılıçla kesmiyor. Ancak kırmızı, taze güller gibi, göğsün meme uçları akordeon üzerine baskı yapar.
  Ve mücahidlere vurarak zehirli iğneler atıyor.
  Savaşçı aldı ve şarkı söyledi:
  - Kraliçe, ah kraliçe,
  Peki, ne istedin!
  Anyuta rakibini dövdü, çilekli meme ucunu düğmeye basarak da cıvıldadı:
  - Mayıs'ta prense aşık oldum,
  Ve şimdi yalınayak gidiyorum!
  Ve çıplak topuğu olan kız, yok olma armağanına boyun eğecektir.
  Alenka, yılbaşı gecesi kardan daha beyaz olan dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Ben basit bir Rus kızıyım,
  Soğukta çıplak ayak...
  kısa bir eteğim var
  Damat yüzüne yumruk attı!
  Ve savaşçılar, bastırırken yine kırmızı bir meme ucuyla. Yıldırım ile bir akordeondan Lupanet.
  Yani kızıl saçlı Alla çok agresif davranıyor. Nasıl bir göğsü var? İki kavun gibi ve çok olgun. Ve meme yakutlarıyla taçlandırılmıştır. Ve bu meme uçlarıyla kız Çinlilere bastırır ve vurur.
  Ve şarkı söylüyor:
  - Anavatan'a şan, şan -
  Ejderhayı öldürelim...
  Kız gömleğini yırttı
  Ve sadece bir iplik göğsü kaplar!
  Bunlar gerçekten en yüksek sınıftan kızlar.
  Maria da savaşmaya heveslidir. O çok güzel bir kız. Saçları da altın varak renginde ve hafif kıvırcık. Ve o çok mücadeleci.
  Bu yüzden onu aldı ve çıplak ayaklarıyla bir bumerang fırlattı, düşmanların kafalarını kesti.
  Sonra çilek rengi bir meme ucuyla düşmana doğru aldı ve bir düzine askeri parçaladı.
  Sonra şarkı söyledi:
  - Ben dünyanın en seksi kızıyım,
  Ejderhayı kokulu bir tuvalete batırın!
  İşte böyle bir kız - en yüksek sınıf.
  Olgunlaşmış buğday renginde saçları olan kahraman bir kız olan Olympias, onu aldı ve çıplak, güçlü bacaklarıyla düşmana son derece ölümcül bir şey fırlattı.
  Bir grup Mücahid'i paramparça etti ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Ben bir devin güçlü kızıyım,
  Daha da havalı - hale geldiğini biliyorum!
  Ve şimdi meme ucu, olgunlaşmış bir domates gibi, alev makinesinin düğmesine basacak ve agresif bir alev akışı akacak. Ve her şeyi yakalım, sanki ölümüne kömürleşecekmiş gibi.
  Olimpiyatlar şarkı söyledi:
  - Yangın pili,
  Yangın pili...
  çiçek açan orkide,
  Mleya orgazm!
  Marusya bir tel üzerinde bir mayın çıkardı. Onu bir Taliban tankının altına sürükledi. Düşmanı havaya uçurdu ve cıvıldadı:
  - SSCB için!
  Sonra bir bazukayla gümbürttü, olgun bir gelincik rengindeki meme ucuyla düğmeye basarak cıvıldadı:
  - Haşhaş, haşhaş, haşhaş - kırmızı haşhaş,
  Dünyanın acı hatırası...
  Saldırıları hayal ediyor musun
  Saldırıları hayal ediyor musun ...
  Kızlar saldırıya çıplak ayakla koşar!
  Afganlarla savaşan ve onları ezen Matryona şunları kaydetti:
  - Hayır, ben daha güçlüyüm!
  Ve çıplak ayaklarıyla bir bıçak fırlattı ve boğazını parçaladı.
  Sonra şarkı söyledi:
  - Bir, iki, üç -
  Ejderhayı kır!
  Ve kızlar alacak ve gülecekler. Çok fazla güçleri ve tutkuları var.
  Kız, çıplak ayak parmaklarıyla düşmana bir ölüm hediyesi fırlattı ve öfkeyle cıvıldadı:
  Şeytan burada, şeytan orada
  Ejderhanın tam bir yalan olduğu yerde!
  Bu kızlar enerji dolu.
  Ve koro halinde aldılar ve dişlerini göstererek şarkı söylediler;
  Biz Komsomol üyeleriyiz - komünizmin kızları,
  Kartallar gibi düşmanlarla savaşıyoruz...
  Bazen intikam sırıtışları uçuşur,
  Kışın kızların ayakları çıplak!
  
  Führer'in suratına yumruk atmak istiyoruz,
  Bir filden daha güçlüyüz...
  Aşkta ve sporda başarılıyız,
  Kalabalık bir öfkeyle saldırsa da!
  
  kızları kimse durduramaz
  Ne de olsa gücümüz çelik bir yumruk gibi...
  Orduyu bile öldürebiliriz,
  Ve Hitler'i kuruşuna kadar vuracağız!
  
  Komünizm çağı gelecek, inanıyorum,
  Ve sonsuz Çubuk bize güç verecek ...
  Hayatın Lada uğruna pişman olmayacağız,
  Vatanın yakında çiçek açacağına inanıyorum!
  
  Erkekler ve kızlar kavga eder
  Çıplak ayaklı bir öncü saldırıya geçer...
  Düşmanı ünlü bir makineli tüfekle eziyoruz,
  Örnek olarak lider!
  
  Yağmur ejderhası bize kabaca saldırır,
  Ama kızlar cesurca onu dövdü ...
  Cehennemin hizmetkarını nakavt edelim, dişlere inanıyorum,
  Kel adamı parçalara ayıracağız!
  
  Rusya'da zayıflara yer olmadığını biliyorum,
  İstediğimiz her şeyi yakında alacağız
  En parlak güç adına,
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek!
  
  Halklar arasında büyük dostluk olacak,
  Güçle savaşanlar bilir...
  Anavatan için, mutluluk için, özgürlük için,
  Ve yakında evrende cennet olacak!
  
  Kız soğukta yalınayak,
  Lada bir ruhsa neden ayakkabıya ihtiyacı var ...
  Uçtan uca vatan,
  Kartal erkektir, horoz civciv değil!
  
  Güneş dünyayı aydınlatıyor,
  Hangi altın sıcak ışınların içinde ...
  Zafer, Mayıs'ın okşayıcı rüzgarında gelecek,
  Ve aptalca konuşma - kapa çeneni!
  
  Biz kızlar sadece Svarog'un kızlarıyız,
  Aile ile birlikte Dünya'yı kim yarattı...
  Ve savaşçılara özgürlük verdi
  Bir kerede evrensel ideali yeniden canlandırmak!
  
  Rusya'da kızlar için geniş bir yer var,
  Sadece soğuk bikini giyiyorlar...
  Perun'un gelininin bir Komsomol üyesisin,
  İnan bana, öfkede sorun olmayacak!
  
  İsa ve Svarog adına,
  Mary, Tanrıların annesi Lada...
  Stalin ve Tanrı için savaştı
  Ve oğulların en iyisi için!
  
  İsa'nın başarısını unutmayacağız,
  Ruslar uğruna çarmıha kim gitti ...
  Ve harika sanat gösterdi
  Üçüncü gün aşık olduğunda!
  
  Perun, büyük Thunderer Tanrı'dır,
  Parlak ışıktan gökkuşakları yayar...
  Demiurgos'a dürüstçe hizmet edeceğiz,
  Böylece başarı şövalyeler tarafından yüceltilecek!
  
  Kızların göğüsleri haşhaş rengiyle parlıyor,
  Meme uçları Ekim bayrağı gibi...
  Ve bir yerlerde kısır bir köpek havlar,
  Ama biz kurtlarız, boşuna değil!
  
  Moskova yakınlarındaki Fritz'in saldırısını püskürttü,
  Hitler kurnaz ve kurnaz olmasına rağmen ...
  İttifakta, Führer Şeytan ile birlikte görülür,
  Yaz aylarında çim halıdan daha yumuşaktır!
  
  Ama kışın kızlar karda yalınayak,
  Neden ayakkabılara, kürk mantolara ve kasaya ihtiyaçları var ...
  Komsomol üyeleri dondan korkmazlar,
  Muhtemelen en zorlu ruha sahipler!
  . BÖLÜM? 21.
  Gücümüz nedir - saat gibi çalışan insanlar,
  Hadi daha öfkeli tanrılar olalım...
  Ve inandığın insanlar kötü değil,
  Birçok pranga atabilir!
  
  Aşık, kızlar en havalı
  Bu arada, çılgın bir geçitleri var ...
  Kızlar karda yalın ayak koşar
  Parçalarla açgözlülükle hile yapmak!
  
  Güneş komünizmin zaferi için parlıyor
  Komünizmin görkemi için Rusya çiçek açar...
  Ve kızın saçları kalın bukleler,
  Zafer koşulsuz bir hesap açtı!
  
  Stalingrad yakınlarındaki Wehrmacht'ı yok ettik,
  Ve sadece en yüksek sınıfı gösterdiler ...
  Anavatanımız Rusya'nın şerefine,
  Kız çıplak topuğunu gözünde hareket ettirecek!
  
  Çıplak ayaklı bir kızla kavga etmekten sakının,
  O güzel, bir öküz gibi güçlü...
  Eşekarısı dağılmış inciler gibi,
  Ve düşmanın karın bacağının altına yumruk attı!
  
  Peki, kızlarımıza ne yapabilirsin?
  Bir darbeleri var, inan bana, bir filin dürtüsü ...
  Ve Rusya yüzyıldan yüzyıla duruyor,
  Sonsuz büyük ülke!
  
  Kızlar neden Rus erkeklere ihtiyaç duyar?
  Bir kahraman akışı doğurmak için ...
  Ve düşmanlar düşecek, kulübeye inan,
  Kuduz kötü adamla yüzleşin!
  
  İsa ve Svarog adına,
  Beyaz Tanrı'nın evrenin kenarını yarattığı yerde,
  Savaştan önce bir hareket köpeği yiyelim,
  Böylece erken saatlerde savaştan önce güçler var!
  
  Sonra onu alıp düşmanı vuracağız,
  Kızların nefesi altında, çıplak ayakla...
  Böylece katu'yu azarladıktan sonra aptalcaydı,
  Ve eğer bir şey varsa - bir poker ekleyin!
  
  Stalingrad'ın işe yaramadığını görebilirsiniz
  Oradaki kızlar şiddetli bir kavga ettiler ...
  Güzelliğin aşağılayıcı olduğunu azıcık bilsek de,
  "Pleboy" savaşını vurmadı!
  
  Hepimiz kızlar yapabiliriz - bilirsin
  Yumurta gibi büyük, sert...
  Sadece masanın üzerine boyadıklarında,
  Ve şimdi yüzüğü çekeceğiz!
  
  Savaşta can bile bağışlamayacağız,
  Ve inanıyorum ki Berlin'e şaka yollu gireceğiz...
  Yakında komünizm altında yaşamayı biliyorum,
  Kar büküm kasırgalarını alalım!
  
  Kız sadece yalınayak koşmayı seviyor
  Rüzgarla oluşan kar yığını topuklarını tatlı bir şekilde soğutur ...
  Yaban arıları soğuk karda uçar,
  Führer'in savaşçısı tabutta!
  
  Kısacası kazanacağız, kesin olarak biliyorum.
  Tüm evrende barış yapalım...
  Çiçeği sonsuza kadar evrenin kenarı,
  Savaşlardaki gücü değişmeden!
  
  Svarog Rab İsa ile birlikte geldiğinde,
  Aşık olan tüm ölüler dirilecek, Rod...
  Vahşi ölüm kasırgasının orduları sona erecek,
  Ve doğa sonsuz neşe içinde olacak!
  
  Sonra Lada insanların kalbine hareket,
  Sonsuzlukta her şey güzel olacak...
  Her savaşçı bir ödül alacak,
  Biz Ruslar savaşlarda yenilmeziz!
  Ve böyle bir şiir altında, kızlar binlerce Mücahid'i ezdi ve yok etti. Sevdikleri ve öldürmeyi bildikleri kızlar bunlar.
  Şey, kızlar harika. Çıplak ayakları da keskin ve zehirli iğneler fırlatır.
  Evet, bu tür kızlara karşı, kırmızı-sıcak bir levye ve çıplak, yuvarlak bir topuğa uygulanan bile güçsüzdür. İşte kızlar - hiper seviye!
  Oleg Rybachenko savaşmaya devam ediyor. Bu sonsuz çocuk sadece bir kahraman.
  Ve çocuk ayaklarının çıplak parmakları bir bezelye yıkımı attı.
  Tankın paten pistinin altına düştü ve ters çevirdi.
  Genç savaşçı şarkı söyledi:
  - Rusya güldü, ağladı ve şarkı söyledi,
  Ve kadın koşmaktan kilo verdi!
  Margarita Korshunova - bu ebedi kız da aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye yıkımı attı.
  Bir grup Mücahid'i paramparça etti ve cıvıldadı:
  - Sınırsız Anavatan'a şan,
  Ve komünizm çok uzakta değil!
  Ve sonra sonsuz çocuklar aldı ve ıslık çaldı. Ve büyük bir karga kitlesi sersemlemiş ve bayılmıştı. Ve yere düştüler ve sorunsuz bir şekilde Taliban başlarında delikler açtılar.
  Margarita şarkı söyledi:
  Problemleri önlemek için
  Kalbi temiz olmak...
  MMM biletleri değil
  Ve bir yudum parlak su!
  Ve kız aldı ve dilini gösterdi.
  Ama Gerda da bir tank üzerinde savaşıyor. Tabii ki, çok kavgacı ve güzel bir kız - doğal bir sarışın.
  Ve elbette, erkekleri çok seviyor.
  Burada Gerda, çıplak ayak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine basarak düşmana ateş etti ve cıvıldadı:
  - Her şey plana göre gidiyor!
  Charlotte göğüslerini açtı ve sutyenini çıkardı. Ve kırmızı bir meme ucuyla joystick düğmesine bastı.
  Ve sonra tankın üzerindeki makineli tüfekler parçalandı ve hadi rakipleri biçelim. Kızıl saçlı kız çok memnun oldu.
  Cıvıldadı:
  - Plan beyler plandır,
  Bir aldatmaca gibi görünüyor!
  Christina ayrıca çıplak, yuvarlak bir topuk kullanarak ateş etti ve şöyle dedi:
  - Kel olandan daha güçlüyüm!
  Becerdin ve Magda - altın saçlı bir kız. Ve elbette, yakut bir meme ucu kullanarak.
  Ve cıvıldadı:
  - Kıllı bir özellik daha güçlüdür!
  Ve sonra güçlü motor çalışmaya başladı ve aerodinamik tank kalktı ve keskin bir şekilde hızlandı. Gerçekten de, kız zaten ayrıldıysa, o zaman çok azı kimseye görünecek.
  Ancak, tüm savaşçı kızlar en yüksek sınıftır.
  Burada Albina ve Alvina gökyüzünde savaşıyorlar. Onlar en kanlı düzenin kızları. Ve aynı zamanda çok güzel ve seksi.
  Afganları saldırı uçaklarından vuruyorlar. En etkileyici sınıfın savaşçıları.
  Albina aldı ve dişlerini göstererek ve dilini göstererek şarkı söyledi:
  - Yanan çılgın ev,
  Çivilenmiş ruhların sanatoryumu...
  Şeytan'a boyun eğiyoruz
  Ve azizlerin yüzleri parlıyor!
  Ve kız aldı ve kırmızı meme ucuyla düğmeye bastı. Yıkıcı bir güç etkinleştirildi.
  Ve roketler fırlatıldığında çok sıkı ve agresif çalıştı.
  Ve sarışın kız şarkı söyledi:
  - Tanrı körlerin gözlerini açmasını yasaklar,
  Ve kambur sırtlarınızı düzeltin ...
  Allah bir nebze olsun
  Ama biraz çarmıha gerilemezsin!
  Alvina kıkırdayarak agresif bir şekilde işaret etti:
  - Çok zor değil!
  Ve kız yakut meme ucuyla düğmeye basarak roket gönderdi. Ve performansı harikaydı.
  Albina çıplak ayak parmaklarını kullanarak tekrar ateş etti ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Bugün kızlar yatıştırılamaz,
  Kızlar dans etmek istiyor!
  Alvina da yumruk attı ve çok güzel bir çikolata bronzluğuna sahip çıplak bacakları da işteydi ve savaşçı cıvıldadı:
  Ve sonra şafağa kadar
  Bir aşk şarkısı söylemelerini duyun!
  Stormtroopers gökten çok sert vurdu. Ve hiç kimseye en ufak bir merhamet göstermezler.
  Ve işte Stalenida savaşta. Ayrıca düşmana çok isabetli bir şekilde ateş eder.
  Ve elbette, kırmızı meme memelerini kullanır. Kız, elbette, süper sınıf.
  Steelenida şarkı söyledi:
  - Gökyüzünde tutulmayı görüyorsun,
  Korkunç doğrudan sembol...
  Korkunç cehennem işareti
  Uzay uluması sürüsü!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarını kullanarak tekrar çırpındı. Bu bir kız - o hangi seviyede.
  Victoria, rakibine vahşi, şiddetli bir güçle çarptı. Düşmanı parçaladı ve cıvıldadı:
  - Büyük komünizm için!
  Kız meme ucunu, Cennet Bahçesi'ndeki çilekler gibi çok iştah açıcı olan çıplak göğüslerinde kullandı.
  Böyle bir kız elbette öpmek ve okşamak ister.
  Sonra kız çıplak, yontulmuş ayağını salladı. Ve bacağı zarif, bronzlaşmış, seksi ve iştah açıcı.
  Ve erkekler bir kalabalığın içinde ona tırmanmak isterler.
  Veronica ayrıca vahşi ve amansız saldırganlıkla savaşır. Böylesine sonsuz ve üstün bir güce sahip bir savaşçı.
  Ve kız aldı ve kırmızı meme ucuyla tetiğe bastı. Ve işte jet imha armağanı geliyor.
  Ve savaşçı sadece hiper.
  Ve burada yine totaliter yıkımı getiren şey acele ediyor.
  Veronica şu tweeti attı:
  Zayıfsa - hemen tabuta,
  Sağlığını koru...
  İnsanları uygula - oh,
  Sürtün, sürtün!
  Ve kızların üçü de bir ağızdan şarkı söylediler:
  Artık güzel Anavatan-Rusya yok,
  Onun için savaşın ve korkmayın...
  Ve sarışınlarımız daha güzel değil,
  Bütün evren bir ışık meşalesidir Rus!
  Bu gerçekten büyük bir promosyon.
  Viola da çan kulesinden dövüşür. O sadece göz kamaştırıcı tenli bir kız.
  Ve elbette, son derece gösterişli.
  Ve güzelliği basitçe ya da daha iddialı bir şekilde diyelim - önemsiz derecede ilahi.
  Viola aldı ve çıplak ayaklarıyla bir bezelye yıkımı fırlattı.
  Ve paramparça on kişi uçup gitti.
  Viola şarkı söyledi:
  - Kıvrımlı bir yol boyunca koşarlar,
  Çıplak ayak kızlar...
  İnek sağmaktan bıktım
  Mutluluğumu kızdırmak istiyorum!
  Boğa güreşçisi de dövüşür. Kimsenin zayıf ya da aptal olarak adlandırmayacağı bir kız.
  Savaşçı onu aldı ve rakiplere bir dönüş verdi. Daha fazla uzatmadan onları biçti.
  Ve sonra göğsün kırmızı meme ucuna nasıl basılacağı ve başka bir roketin nasıl serbest bırakılacağı. Ve düşmanlardan oluşan bir müfrezeyi küçük parçalara ayırın.
  Boğa güreşçisi ciyakladı:
  - Kaymış, bir yere kaymış,
  Beni getirdi!
  Viola ayrıca yakut meme ucunu düşmana, uçsuz bucaksız Taliban imparatorluğuna da vurdu ve cıvıldadı:
  - Kız borçlu
  Ve köpük geldi!
  Sonra kız aldı ve uzun dilini gösterdi.
  Nicoletta sekiz namlu ile güçlü bir havan topu kaldırdı ve Viola ve Toreadora da ona yardım etti.
  Üç kız da çıplak, yontulmuş bacaklarını çimenlere yasladı. Ve mayınlarla nasıl patlatıldıklarını.
  Bunu yaparken, aynı anda düğmelere bastılar, çıplak, çilek meme uçlarına.
  Ve şarkı söylediler:
  İnsanlar lütfen sessiz olun, sessiz olun...
  Savaşların sisin içinde yok olmasına izin verin!
  Çatıda leylek, çatı altında neşe,
  Dünyada barış!
  Çatıda leylek, çatı altında mutluluk,
  Dünyada barış!
  Ve kızlar yine çıplak, çok güçlü bacaklarını yere vurdular. İçlerinde çok fazla tutku ve güç var.
  Olga ayrıca bir bazukadan ateş etti ve ayrıca çıplak göğüslü, kırmızı meme ucuna bastı.
  Sonra şarkı söyledi:
  - Rusya ve Bela Rusya bir arada olsun,
  Ne de olsa inanç düşüncelerimiz bir...
  Vatan için savaşın ve korkmayın,
  Rusya ile Tanrı ve biz yenilmeziz!
  Ve Olga, çıplak ayak parmaklarıyla yok olma armağanını alıp fırlattı.
  Kimse böyle bir kızı gerçekten durduramaz ve hiçbir şey kazanamaz.
  Bunlar dünyanın sevdiği kızlar.
  Jane Armstrong da ekibiyle birlikte savaşıyor. Bu sayısız Taliban saldırıyor.
  Aristokrat kız, çıplak ayak parmaklarıyla düşmanı alıp ateş etti. Sonra şarkı söyledi:
  - İngiltere'nin şanlı ülkesi,
  Denizlerin efendisi olduğunu bil...
  çok bilgimiz var
  Düşmanı savaşta ezdin!
  Ve kız onu aldı ve yakut bir meme ucuyla aldı ve düğmeye bastı. Joystick çalıştı. Ve ölümcül bir mermi devasa bir yıkıcı güçle uçar.
  Yüksek patlayıcı parçalanma ile patladı ve insanları parçalara ayırdı.
  Gertrude, bu güzel, uzun boylu ve kaslı kız da sadece külot giyiyordu. Göğüslerinin kırmızı meme uçlarıyla çırpındı. Ayrıca, bir roketatardan olduğu gibi düşmanı parçaladı.
  Gertrude cıvıldadı:
  - Ve savaşta, savaşta olduğu gibi,
  Kızlar rüyalarında bir erkek görürler!
  Ve onun esprili şakasına gülün.
  Monica, çıplak topuklarını pedallara basarak fark etti ve esprili bir şekilde gülerek:
  - Hepsinden iyisi, bir kadın, bir erkeği çıplak ayağıyla ayaklar altına alır!
  Ve savaşçı güler...
  Malanya, arkadaşlarına göz kırparak açıkladı:
  - Sadece birkaç dakika
  Sadece birkaç dakika...
  Bütün konuşma tanrı çocukla sürdü,
  adını nasıl söylersin
  Adın ne diyorsun!
  Ve çocuk bir boğa gibi kükrüyor - zafer!
  Jane Armstrong, ateş ederken kaşlarını çatarak şunları söyledi:
  - Sovyet şarkısını çarpıtmanız çok komik!
  Malanya başını salladı ve inci gibi dişlerini gösterdi, ardından aldı ve bıraktı:
  - Çeşitli yalanlar resepsiyonu,
  Duygular çatışıyor...
  Ve biz ona aziz diyoruz
  Ve buna aşağılık deyin!
  Ve tüm ekip bir ağızdan şarkı söyledi:
  Tüm krallıklarda iyi bir sebep için seks
  Her zaman sevilen...
  Sonuçta, seks olmadan ilginç değil,
  Partnersiz gece çok uzun!
  Mihail Vladimir uyandı. Ve SSCB ile İran arasındaki savaşı izlemeye başladılar.
  Çatışma çok şiddetli değildi. İran saldırıya inanmadı ve SSCB hazır değildi.
  Sadece büyük şehirlerde bazı garnizonlar ve İslami muhafızlar vardı. Yavaş bir direniş sunmaya çalıştılar.
  Her ne kadar intihar bombacılarının kullanımına dair örnekler olsa da. Ve hala hayatta olan Humeyni, SSCB'ye karşı kutsal bir savaş ilan etti.
  İran, Irak ile cepheden asker göndermeye ve bir savunma hattı kurmaya çalıştı.
  Şimdiye kadar her şey yeterince iyi gitti. Ancak büyük şehirler şimdiye kadar ancak fırtınaya cesaret edemeden kuşatıldı.
  Eski kazan yaratma taktiği kullanıldı.
  Ve zamanın geri kalanında uyuyabilirsin;
  Taliban'a karşı acımasız savaş devam ediyor.
  Kızlar farklı silah türlerini kullanarak savaşırlar.
  Natasha aldı ve göğsünün kırmızı meme ucunu kullanarak ateş etti ve kükredi:
  - Dünyanın en güçlüsü benim!
  Ve çıplak ayaklarıyla, bir Mücahid kitlesini parçalayan ölümcül bir el bombası attı.
  Zoya ayrıca kıpkırmızı meme ucunu kullanarak rakibine yumruk attı ve şöyle dedi:
  - Hayır, dünyanın en güçlüsü benim!
  Ayrıca çıplak ayak parmakları, İslami Taliban imparatorluğunun savaşçılarını paramparça eden, ölümün hediyesi olan bir imha kuvveti başlattı.
  Augustine de yakut meme ucuyla ateş etti. Tanka çarptı ve cıvıldadı:
  - Sovyetler ülkesinin komünizmi için!
  Ve çıplak, yuvarlak bir topuklu ölümcül güçle bir el bombası attı.
  Svetlana ayrıca düşmana çilek meme ucuyla ateş etti. Ona büyük hasar verdi ve ciyakladı:
  - Anavatan için sonuna kadar!
  Ve mücahidleri çıplak ayak parmaklarıyla paramparça ederek bir imha hediyesi attı.
  Bu kızlar bir harika!
  Savaşçılar en yüksek sınıftandı.
  Oleg Rybachenko da bu ölümsüz çocuğu aldı, bir alev makinesi kaldırdı ve düşmanı vurdu. Ve ateş bir çok Afgan askerini alıp yaktı.
  Ebedi çocuk, çocukların bacaklarının çıplak parmaklarıyla ölümcül bir el bombası attı ve şarkı söyledi:
  - Anavatan'a şan, kutsal komünizm!
  Kötü faşizmi yok edeceğiz!
  Margarita Korshunova, yetişkinken onu çıplak ayak parmaklarıyla alıp ölümcül bir güç armağanını ölüme atan ölümsüz bir kızdır. Ve aynı anda birçok düşman yırttı.
  Ve dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Ülkenin güçlü güçleri için,
  Şeytan Lejyonu'nu alt edin!
  Ve bir çocuğun çıplak topuğu yine bir bezelye yıkıcı güç atacaktır.
  Ondan sonra, terminatör çocuklar onu aldı ve nasıl ıslık çaldılar. Ve binlerce karga Taliban savaşçılarının başlarına düştü.
  Çocuklar koro halinde şarkı söylediler:
  - İnanan komünizm çağına şan,
  Bahçe bereketli bir şekilde çiçek açmayacak ...
  Barışçıl ideali tanımıyoruz,
  Anavatanı savaşta kurtarabilecek!
  Ve sonsuz çift aldı ve ıslık çaldı. Ve kargalar kalp krizi geçirdi ve bayıldı, Taliban askerlerinin kafataslarını yumrukladı.
  Bu gerçekten gerekli bir mücadele.
  Alyonka da takımıyla mücadele ediyor. Kızlar çok güzel ve oyuncu. Ve sadece nasıl olduğunu bilmiyorlar.
  Alenka çıplak ayak parmaklarıyla hançeri fırlattı. Uçtu ve beşinin kafasını kesti. Bu gerçekten harika.
  Kız ciyakladı:
  - Kutsal Rusya için!
  Anyuta, Mücahidlerle dalga geçiyor. Ve kırmızı bir meme ucuyla düğmeye basmak, Göksel İmparatorluğun savaşçı kitlesini yırtıp cıvıldadı:
  - Svarog için! İnsanlar tarafından büyük saygıyla karşılanıyoruz, Tanrı'nın koruması altındayız!
  Ve çıplak, yuvarlak topuğu, sanki Mücahidler tarafından oyulacak.
  Sonra kız takla attı.
  Kızıl saçlı Alla umutsuzca savaşır. Bakır kırmızısı saçları bir proleter pankartı gibi havada uçuşuyor. Kız dişlerini göstererek ve cıvıldayarak şarkı söyledi:
  - Zafer iyidir, yenilgi kötü!
  Ve kız çıplak ayaklarıyla bir yıkım hediyesi attı, bir grup Mücahid'i parçaladı ve şarkı söyledi:
  - Rusya ve sonuna kadar özgürlük için!
  Ve kızıl saçlı savaşçı ekledi:
  - Ve ana Rusya'ya Ukrayna'ya şan!
  Maria saldırgan bir tavırla, düşmana karalamalar yaparak ve bunu çok yerinde bir şekilde yaparak şarkı söyleyerek şunları söyledi:
  Dünyanın en güçlüsüyüz
  Biz büyük Rusya'nın çocuklarıyız!
  Ve kız yine çıplak ayaklarıyla, öldürücü bir güçle bir imha armağanı fırlatacak.
  Ve kızın altın varak rengi saçları var. Ve çok güzel bir kız - sadece süper. Sonra kız yakut meme ucuyla düğmeye bastı, düşmanın arabasını devirdi ve ciyakladı:
  - Büyük Rusya için!
  Ardından çıplak topuğuyla patlayıcı bir paket fırlattı ve ekledi:
  - Ve büyük Ukrayna için!
  Olimpiyatlar da son derece agresif davrandı. Ve çilek meme uçları bazukanın düğmelerine bastı ve Taliban askerlerini ezdi.
  Sonra kız ciyakladı:
  - Vatanım için - SSCB!
  Ve kahraman kızın büyük ama zarif bacaklarının çıplak parmakları yıkıcı bir bomba attı.
  Savaşçı ciyakladı:
  - Mars'ta şehirler, Merkür'de fabrikalar kuracağız!
  Marusya dilini çıkardı ve cıvıldadı:
  - Ve Jüpiter'de şehirler olacak - Buna inanıyorum!
  Ve kız onu aldı ve çıplak parmaklarıyla bir yok etme parçacığı olan bir bezelye fırlattı.
  Ve patladığından ve Taliban'ın bütün bir taburu kustuktan ...
  Ve kız, çilek meme ucu gibi, son derece yıkıcı bir şeyle vuruyor.
  Matryona da onu alacak ve yakut bir meme yardımıyla Mücahidleri dövecek. Ve bir ölüm hediyesi öldürücü bir güçle uçacak.
  Kız aldı ve cıvıldadı:
  - Anavatan için - annemiz!
  Sonra çıplak ayak parmakları bir bezelye alıp fırlattı ve Taliban imparatorluğunun bir çok askerini parçaladı.
  Kızlar böyle kavga ediyor... Alev püskürtücülü büyük bir tank sürünüyor. Ve bir yığın piyade yakar.
  Elizabeth dişlerini göstererek şarkı söylüyor:
  - Dünyanın en havalısı biziz,
  Kızların ayakları çıplak!
  Ve kızdan düğmedeki kırmızı meme ucuna basar, ebonit joystick gibi parlar.
  Elizabeth kıkırdadı ve dedi ki:
  İkişer ikişer dört,
  İkişer ikişer dört...
  herkes tarafından bilinir
  Tüm dünyada!
  Ekaterina çıplak ayak parmaklarıyla tetiğe bastı. Düşmanı nakavt etti ve ciyakladı:
  - Büyük değişiklikler için!
  Elizabeth gülümseyerek belirtti:
  - Ve değişiklikler daha iyi olacak!
  Elena yakut bir meme ucuyla dövdü, ustaca düğmeye bastı ve not etti:
  - Ama kalbin ve damarların nabzı,
  Çocuklarımızın, annelerimizin gözyaşları...
  Değişim istiyoruz diyorlar
  Ağır zincirlerin boyunduruğundan kurtulun!
  Euphrosinia, çıplak ayak parmaklarıyla ayaklarını pedallara koyarak oldukça mantıklı bir açıklama yaptı:
  - Burada değişim için konuşuyoruz, değişim için. Ve değişiklikler nelerdir?
  Elizabeth mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Elbette daha iyisi için değişiklikler için!
  Catherine gülümseyerek sordu:
  - Ya her şey yolundaysa?
  Elizabeth kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve her şey yolundayken! Savaş kaç yıldır devam ediyor ve görünürde bir son yok!
  Ve kız kırmızı meme ucunu kullanarak tekrar ateş etti. Bu kız süper harika!
  Elena ayrıca çıplak, pembe, yuvarlak topuğuyla ateş etti ve başka bir düşman tankını parçaladı.
  Ve kız şarkı söyledi:
  - Rus Tanrılarına şan!
  Euphrosinia da ateş etti, meme ucu olgun, sulu bir çilek gibiydi ve tısladı:
  - Savaş kazanılacak! Bütün savaşlar er ya da geç sona erer!
  Elizabeth bu konuda hemfikirdi:
  - Bu savaş bitsin. Ama kazanabilir miyiz?
  Ekaterina kırmızı meme ucunu kullanarak tekrar ateş etti ve cıvıldadı:
  - Savaşın en olası sonucu beraberlik!
  Elizabeth agresif bir şekilde homurdandı:
  - Değil! Beraberlik olmayacak! Sonuca ulaşacağız!
  Catherine çıplak ayak parmaklarının yardımıyla tekrar ateş etti ve cıvıldadı:
  - Kutsal savaşta zaferimiz olacak! İmparatorluk bayrağı ileri - düşmüş kahramanlara şan!
  Ve korodaki kızlar dolgun göğüslerini sallayarak şarkı söylediler:
  - Bizi kimse durduramaz
  Bizi hiçbir şey yenemez!
  Ve yine çıplak, pembe, yuvarlak topuklularla gıcırdayarak tekme attılar:
  - Hiçbir şey bizi durduramaz
  Bizi kimse yenemeyecek!
  Ve kızlar onu alacak ve yeni şiddetli ateş akışları bırakacaklar ...
  Ve kızlar da gökyüzünde kavga eder. Tek bikiniliyken ne güzel savaşçılar. Hatta sutyenlerini bile çıkarın. Ve açıkta kalan meme uçları her zamanki gibi iş başında.
  . BÖLÜM? 22.
  Anastasia Vedmakova, rakiplerine gökyüzünde yumruklar atarak ve yer birimlerine darbeler indirerek gıcırdadı:
  - Sovyetler ülkesinin kutsal komünizmi için!
  Akulina Orlova, düşmana ateş etti ve kırmızı meme ucuyla düğmeye basarak çok agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Bir yıkım savaşı var!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla kız, güçlü imparatorluğun savaşçılarını alıp dövdü. Ve gıcırdadı:
  - Biz yerli Dünyamızın insanlarıyız,
  Barışmak için geç değil...
  Bir savaş kasırgasında
  ben ve onlar var
  Ve bu ciddi!
  Mirabela Magnetic, rakipleri devirmeye devam ederek ve bunun için yakut meme uçlarını kullanarak ciyakladı:
  - Evrende bir savaş sürüyor,
  Nedensiz savaş...
  İnsanların kalbinde şeytan
  Birçok erkek öldü!
  Anastasia Vedmakova çok mantıklı bir şekilde belirtti, düşmana çilek meme ucuyla vurdu ve gıcırdıyordu:
  - Allah'ın yarattığı nurdur,
  Grace insan ırkına döküldü...
  Büyük Svarog bize verdi -
  Ruh, akıl, kalp merhameti!
  Akulina Orlova kıkırdayarak cevap verdi ve ayrıca yönlü yakut renginde bir meme ucu kullanarak ateş etti:
  - Evet, Svarog bunu yapabilir! Bu, Dünya gezegeninin büyük yaratıcısı!
  Sonra Mirabela Magnetic - altın saçlı bu kız dişlerini göstererek sordu:
  - Svarog gibi güçlü ve bilge bir Yaratıcı varsa, neden insanlar ve özellikle kadınlar yaşlanıyor?
  Anastasia çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve cevap verdi:
  - Çar II. Nicholas'ı hala hatırlıyorum ve bana şeker bile verdi. Figürüme bakarak bana yaşımı verir misin?
  Çıplak topuğuyla bastıran Akulina Orlova, dişlerini göstererek ve yıkıcı bir ölüm armağanı bırakarak kaydetti:
  - Yüzüne bak, sen de yaş verme!
  Mirabela Magnet iç çekerek başını salladı:
  - Rus Tanrıları, seçilenlere ölümsüzlük ve sonsuz gençlik bile verir. Fakat Hıristiyanlar hakkında ne söylenebilir?
  Anastasia Vedmakova, karşılık olarak, çilek meme ucuyla düğmeye basarak roket ateşledi ve şarkı söyledi:
  - Göksel tahtta,
  Evrenin kralı oturdu...
  Kendi iradenle,
  Mesih bizi yönetti!
  
  Tanrı'yı çarmıha gerdiler
  İsa Baba'ya dua ediyor...
  Bizi kesinlikle yargılamamak için -
  Günah bizi sonuna kadar bağışladı!
  Mirabela Magnetic başını salladı, ayrıca çıplak, yuvarlak topuğuna ve vyaknula'sına bastırarak reaktif ölüm hediyeleri gönderdi:
  - İyi şarkı söyleyebilirsin! Ama Rus Tanrıları ve Mesih uyumlu mu?
  Anastasia Vedmakova omuzlarını silkti, çıplak ayaklarıyla bir hava mermisi gönderdi ve ciyakladı:
  - Bal ve süt uyumlu mu? Farklılar ama birlikte iyi gidiyorlar!
  Mirabela Magnetic, meme ucuyla olgun bir lale renginde bir roket göndererek buna katıldı:
  - Tabii ki iyi! Ve çok uzayda bile!
  Ve kızlar, çıplak ayak parmakları ve kırmızı meme uçlarıyla ateş etmeye devam ederek hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  Penceredeki dünya
  Penceredeki dünya
  Lombardaki dünya görünüyor!
  Bir oğul annesi için yas tutarken,
  Bir oğul annesinin yasını nasıl tutar...
  Dünya için üzgünüz, o yalnız!
  Ve yine de yıldızlar
  Ancak yıldızlar...
  Biraz daha yakın, ama herkes aynı zamanda soğuk,
  Ve bir tutulma saati gibi ve bir tutulma saati gibi...
  Işığı bekliyoruz ve dünyevi rüyalar görüyoruz!
  Ve kızlar yine haşhaş gibi kıpkırmızı meme uçlarını düğmelere bastırdılar, ölümcül bir tane gönderdiler ve tekrar şarkı söylediler;
  Ve kozmodromun kükremesini hayal etmiyoruz,
  Bu buz mavisi değil...
  Ve evin yakınındaki çimenleri, çimenleri hayal ediyoruz ...
  Yeşil, yeşil, çimen!
  Kızlar Mücahidlerle çok iyi anlaştılar.
  Dilleri de uzun ve hareketlidir. Ve onlarla nasıl çalışacaklarını biliyorlar.
  Steelenida savaşta da agresif... Ve ayrıca çok isabetli atışlar yapıyor.
  Ayrıca çilekli meme ucu kullanarak. Ve çok güzel.
  Steelenida şarkı söyledi:
  Bu tarla Svarog'un oğulları tarafından sürülmüştü.
  Düşmanları sıkıca ezeceğiz ...
  Rusya'nın yolu, ne yazık ki, savaştan savaşa,
  Ama ölümsüz sert adamlarımız!
  Veronica ayrıca kırmızı meme ucunun yardımıyla bir gül yaprağı gibi çarptı, düşmana gıcırdıyordu:
  - Harika başarılarım için!
  Victoria ayrıca çekim yaparken ve düzeltirken olgun kavunlar gibi dolu göğsünü kullandı:
  - Başarımız için!
  Stalenida başını salladı, çıplak ayak parmaklarıyla uçuşta birkaç kafayı kesen bir bumerang fırlattı ve not etti:
  - Başarılarımız muazzam olacak, inanıyorum!
  Çilek rengi bir meme ile otomatik makineli tüfek düğmesine basarak Taliban'ı döven Valentina şunları kaydetti:
  - Sorun bencillik!
  Düşmana ateş eden ve yine çıplak ayaklarıyla zehirli iğneler atan Steelenida, bu sefer şunları kaydetti:
  - Evet, bencillik kötüdür!
  Veronica kırmızı meme ucuyla alev makinesinin düğmesine bastı, bütün bir Çinli müfrezesini yaktı ve gıcırdadı:
  - Ama ne yazık ki - bencillik yok edilmez!
  Victoria çıplak, yuvarlak, pembe bir topuğun yardımıyla düşmanı becerdi ve tweetledi:
  Ama biz de zayıf değiliz! Zaferimiz ve asırlarca tatilimiz olacak!
  Valentina, Mücahidlere ateş ederek ve onları bir tırpan gibi biçerek, onu aldı ve agresif bir şekilde şunları söyledi:
  -Komünizm çağına ve Çar Svarog'a şan!
  Stalenida kırmızı meme ucuyla tekrar vurdu ve şunları söyledi:
  - Komünizme şan!
  Veronica gülümseyerek sordu:
  - komünizm nedir?
  Victoria agresif bir tavırla homurdandı, olgun kiraz renginde bir meme ucu olan bir ölüm hediyesi gönderdi ve gıcırdadı:
  - Komünizm cennettir!
  Ve kızlar aldı ve şarkı söyledi:
  - Herkesi parçalara ayıracağım,
  Bu hayat, bu mutluluk!
  Gerda mobil bir tankta savaşır. Çok güzel ve agresif bir kız. Ve tank hareket eder ve parlar. Çok büyük, yıkıcı gücü var.
  Gerda, yontulmuş bacaklarının çıplak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve cıvıldadı:
  -Dünyadaki büyük düzen için!
  Charlotte ayrıca kırmızı meme ucuyla düşmanı dövdü, onunla düğmeye bastı ve somurttu:
  - Anavatan'a şan.
  Ve kız Christina, bu sefer çıplak, yuvarlak, pembe bir topuklu ateş etti.
  Ve havladı:
  - Daha yüksek komünizm için!
  Magda ayrıca düşmanı dövdü ve şarkı söyledi:
  - Almanların büyüklüğü gezegeni biliyordu,
  Faşizm bir kılıç darbesiyle yenildi...
  Dünyanın bütün milletleri tarafından sevilir ve takdir ediliriz,
  Bütün ülke halkı komünizme doğru yürüyor!
  Tank hareket etti ve herkesi mermi yağmuruna tuttu ve kurşunlar kurşun gibi yağdı.
  Gerda, göğsünün yakut meme ucuyla tekrar ateş ederek esprili bir şekilde belirtti:
  - Zaferimiz kaçınılmazdır - inanın umutlar tükenmez!
  Charlotte çıplak ayaklarıyla ateş etti ve kabul etti:
  - Hayır, gitmeyecek!
  Tanktaki kız derin bir iç çekti...
  Başka bir yerde, pusuda Alice ve Angelica hedefleri ararlar.
  Alice, bir kız olarak nasıl hapse düştüğünü hatırladı. Ve orada çıplak topuklarına kauçuk sopalarla dövüldü. Kız Alice daha sonra itirafı imzaladı. Ve bir çocuk işçi kolonisine gitti. Ama orada uzun süre kalmadı.
  Kolonide kızlar kel tıraş edildi ve soğuk havalarda bile çıplak ayakla çalışmaya zorlandı. Ve Alice ayağa kalktı. Angelica Sibirya'da doğdu ve ayakkabıyı hiç bilmiyordu ve çıplak topuklarıyla rüzgârla oluşan kar yığınından geçerek iz bıraktı.
  Yani bu kızlar özel ve yenilmez.
  Alice ateş etti, kırmızı meme ucunu tetiğe bastırdı ve dişlerini göstererek mırıldandı:
  - Rus Tanrılarının çağına şan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir el bombası attı. Bu da bir yığın Taliban askerini parçaladı.
  Angelica da ateş etti ve oldukça uygun bir şekilde. Düşmanı deldi ve ciyakladı:
  - Düşüncenin en büyük başarıları için!
  Yakut meme ucuyla tekrar düğmeye bastı. Düşmanı ölümcül bir tutkuyla vurdu.
  Sonra çıplak ayaklarıyla ölüm armağanını fırlattı ve ciyakladı:
  - Büyük Tanrıça ve Tanrıların Annesi Lada için!
  Alice çok isabetli bir şekilde ateş etti ve Taliban generaline isabetli bir vuruşla vurdu ve cıvıldadı:
  - Tanrı Svarog için!
  Ve sonra kız yine çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü ölüm armağanını fırlattı. Bu Alice - sadece süper bir kız.
  Kolonide iyi çalıştı. Başını tıraş etmeyi bile bıraktılar ve saçlarını altın, kıvırcık saçlarla büyütmesine izin verdiler. Ve böyle güzel bir kız, bir çocuk işçi kolonisinde büyüdü. O sadece bir tanrıçaydı.
  Ve bu çok güzel. Ve çıplak ayakları karda baştan çıkarıcı ayak izleri bıraktı. Gardiyanlar bile mastürbasyon yapıyordu.
  O Alice'di...
  Merak etme, belki de Alice gibi bir isim - özel derneklere neden olur. Bununla hiçbir şey karşılaştırılamaz. Ve Alice - genel olarak, güzellik sadece süper ve hiper!
  Çıplak ayak parmakları yine ölümcül bir el bombası atar ve herkesi parçalara ayırır.
  Alice gülümseyerek şarkı söyledi;
  insanların neden kafası var
  Daha da saçmalamıyor...
  kafanla odun kesme
  Çiviler dövülmez!
  Angelica ayrıca kırmızı meme ucuyla tetiği çekerek düşmanı delip geçerek ateş etti. Çıplak ayak parmaklarıyla bir çift ölüm armağanı fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Bazıları için boş kalsın,
  Diğerleri onu kandırır...
  Ama herkesin bir nedeni görülüyor,
  Onu kaybetmek istemiyor!
  Ve her iki kız da Mücahidlere ateş etmeye ve çıplak ayaklarıyla ölüm hediyeleri göndermeye devam ederek şarkı söylemeye başladılar;
  kafanı kaybetmene gerek yok
  acele etme...
  kafanı kaybetmene gerek yok
  Ve aniden işe yarar!
  Kızlar yakut memelerini kullanarak düşmana ateş etti ve uludu:
  defterine yazıyorsun
  Her sayfa için...
  kafanı kaybetmene gerek yok
  Kafanı kaybetmene gerek yok!
  Kafanı kaybetmene gerek yok!
  Ve piçleri öldürmen gerekiyor!
  Ve kızlar el bombalarını çıplak, yuvarlak topuklarıyla fırlattı. Bu kızlar bir harika.
  Ve işte Nicoletta da dövüşüyor. Bu çok güzel bir kız, o sadece süper.
  Nicoletta onu alıp şarkı söyledi, kırmızı meme ucuyla bazukanın düğmesine bastı ve bir yıkım hediyesi gönderdi.
  Kız cıvıldadı:
  - Komünizm zamanlarına şan!
  Ve ekledi:
  Komünizmin ölümsüz fikirlerinin zaferinde,
  Ülkemizin geleceğini görüyoruz...
  Ve kızıl bayrak, parlak Anavatan,
  Her zaman sonsuz sadık kalacağız!
  Nicoletta bu sözlerden sonra dilini gösterdi. Ve yakut meme ucu, sanki büyük bir yıkıcı güçle ateşlenmiş gibi.
  Ve Nicoletta, çıplak ayaklarıyla, ölümcül bir el bombası alıp fırlattı, bir Mücahid kitlesini parçaladı ve havladı:
  - Fırtınalar arasında özgürlük güneşi bizim için parladı,
  Fırtınalar ve fırtınalar boyunca birlikte yürüdük...
  Milletler bir olsun
  Dünyanın tüm ülkeleri bir arada olsun!
  Viola da büyük bir öfkeyle savaştı. Alev makinesinden ateş etti, kırmızı meme ucuyla düğmeye bastı ve şarkı söyledi:
  - Anavatan'a şan, özgürüz,
  Halkların dostluğu sonsuza dek bir destektir,
  Kanuni kuvvet, halkın iradesi,
  Sonuçta, basit bir insanın birliği için!
  Boğa güreşçisi ayrıca Mücahidlere de ateş etti. Bunu yaparken, içinden ateş parçacıklarının fırladığı ve kelimenin tam anlamıyla her şeyi yere yaktığı bir hortum kullandı.
  Kız çıplak, yontulmuş ayağını yere vurdu ve cıvıldadı:
  - Komünizm çağına şan, yeni Lenin'e şan!
  Angelina ve Aurora da güçlü bir alev makinesi yerleştirdiler ve onu aldılar ve bir alev püskürterek dövdüler.
  Ve alevler saçıldı... Kelimenin tam anlamıyla Taliban'ı yaktı.
  Angelina çıplak ayaklarını yasladı ve ateş ederek cıvıldadı:
  - SSCB'ye zafer!
  Ve kız kırmızı meme ucunu alev makinesinin düğmesine tekrar bastı. Ve yine patladı...
  Aurora ayrıca Mücahidleri de vurdu. Çok sayıda Taliban askerini yaktı ve şunları söyledi:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir ölüm hediyesi fırlattı. Ve yine göğsünün yakut meme ucuyla düğmeye bastı. Sonra dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - CPSU'ya zafer!
  Angelina göz kırptı, çıplak topuğuyla ölüm bezelyesini fırlattı ve cıvıldadı:
  - SBKP - SS! CPSU - SS!
  Ve yine göğsünün çilekli meme ucuyla düğmeye basıyor.
  Anna ve Olga sadece dar külotlu güzel kızlar.
  Ağır bir roketatar alıp kaldırdılar. Çıplak, yontulmuş bacaklarını dayayarak onu aldılar ve dövdüler.
  Anna kırmızı meme ucunu düğmeye basarak cıvıldadı.
  - Rus tanrılarına şan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla kız ölümcül bir el bombası attı.
  Olga, çıplak ayaklarıyla, Mücahidleri kelimenin tam anlamıyla parçalara ayırarak ölümcül bir ölüm hediyesi gönderdi.
  Olga şarkı söyledi:
  - Oh, Puşkin, sen eksantriksin, yanılıyorsun,
  Savaşta esnemeyi bırakmadık ...
  Tankın yırtık tankı yanıyor,
  Bütün insanları kanepeden kovmak!
  Ve kız onu aldı ve çıplak ayaklarıyla yeni, çok ölümcül bir imha armağanı attı.
  Ve sonra yakut bir meme ile düğmeye basarak agresif bir yıkım hediyesi gönderdi.
  Sonra kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Ve savaşta, ama savaşta,
  Kızlar rüyalarında bir erkek görürler!
  Onun sürüş arzusu
  Çocuğu parçala!
  Ve savaşçılar kükredi:
  - Kızları erkek ayaklarıyla ez,
  Bir erkek sorumlu olmamalı...
  Bir adam, bir at gibi, saban sürmek zorundadır,
  Ve kızların anlamı öldürmektir!
  Ve yine kıpkırmızı meme uçları olan kızlar imha düğmelerine basacaklar.
  Şeytanın kendisi bu tür güzelliklere karşı durmayacaktır.
  Ve kızların dilleri şakacıdır. Tatlı şekerler gibidirler, titreşen yeşim çubukları yalarlar.
  Anna ve Olga şarkı söyledi:
  - Bütün adamları paramparça edeceğiz,
  Bizim gücümüzde olacak!
  İşte dövüşen ninja kızların güzellikleri.
  Sütyenlerini çıkardılar ve şimdi sadece külot giyiyorlar.
  Mavi saçlı bir ninja kız, Taliban'ın kafalarını keserek kılıçlarla hackledi.
  Ardından, göğsün kırmızı memelerinden düşmana yıldırım salacak. Hangi Mücahidleri çok yakar.
  Ve sonra çıplak ayakla, öldürücü bir ölüm armağanını fırlatıp şarkı söylerken:
  - Ben sefil bir böceğim - süper bir ninja kaplumbağayım! Bir kurutma kağıdı gibi yırtacağım!
  Sarı saçlı bir ninja kız da kılıçlarla kelebek tekniği yaptı.
  Birçok Taliban'ın kafasını kesin.
  Ardından göğsün kıpkırmızı meme uçlarından yıldırım gibi fırladı. Bütün bir taburu yaktı ve cıvıldadı:
  - Ben dünyanın en güçlü kızıyım!
  Ve çıplak ayaklarıyla zehirli bir iğnenin öldürücü gücünü fırlattı.
  Burada savaşta kızıl saçlı bir ninja kız var. Kılıçları bir helikopterin bıçakları gibi dönüyor. Ve Mücahidleri acımadan yok et.
  Savaşçı ateşli pulsarlar, göğüslerinin yakut memelerinden serbest bırakıldı. Birçok rakibi yaktı.
  Ondan sonra, çıplak topuğuyla patlayıcı bir paket kömür fırlattı ve birkaç tankı parçaladı.
  Sonra şarkı söyledi:
  şehirler kuracağız
  Sonsuza kadar ninja kız!
  Bu gerçekten kızların ihtiyacı olan şey. Çok fazla öfkeleri, heyecanları ve kavgacı bir ruh halleri var.
  Beyaz saçlı bir ninja kız da yel değirmeni bıçakları gibi kılıçlarla savurdu, kafalarını kesti ve şarkı söyledi:
  Japonya için savaşacağız
  Ben öpmeyi çok seviyorum!
  Ve kızın çilekli meme uçlarından yok etme ışınları uçtu. Bu da tam anlamıyla Afganları küle çevirdi.
  Ve savaşçı, çıplak ayaklarıyla aynı anda birkaç bumerang fırlattı, düşmanların kafalarını kesti ve ardından şarkı söyledi:
  - Japon tanrılarının çağına şan!
  Ve terminatör kızlar aynı anda şarkı söyledi:
  - Kızıl kızların meme uçları, kızıl kızların meme uçları,
  Bırak tüm erkekler hasretten ölsün!
  Ve yine sağır edici kıkırdamalar duyulur ve güzelliğin dişleri görünür.
  Bu kızlar bir harika!
  Ve dillerini sev tatlı iş.
  Burada onu alacaklar ve tükürdükleri anda hemen tek bir vuruşla bütün bir taburu bırakacaklar.
  Bundan sonra, Yükselen Güneş Ülkesinden kızlar kükreyecek:
  Saldırılardan korkmuyoruz
  Kötü adamları arka arkaya öldüreceğiz!
  Burada savaşta ve Jane Armstrong'un mürettebatı.
  Kız çok güzel. Sutyenini alıp fırlattı. Ve göğsünün kırmızı meme ucunu aldı ve düğmeye bastı.
  Yanan bir alev akışı dışarı uçtu. Ve yüz Mücahid yaktı. İşte kızlar - coşkulu heyecan.
  Jane aldı ve şarkı söyledi:
  - Kırmızı, kırmızı kan,
  Bir saat sonra sadece kara
  İkiden sonra üzerinde çiçekler ve çimenler var,
  Üç yıl sonra yeniden yaşıyor!
  Gertrude rakibini kırmızı meme ucuyla dövdü. Düşmanı ezdi ve ciyakladı:
  - Ve güneş adında bir yıldız yanıyor!
  Ve ondan sonra, çıplak, yuvarlak topuğu pedala ölümcül bir güçle basacaktı.
  Bu kızlar sadece canavar.
  Ve böylece onu alacaklar ve nasıl şarkı söyleyecekler:
  - Selam İngiltere, mavi denizler,
  Asla köle olmayacağız!
  Malanya da alır ve çilek meme ucuyla düğmeye basar. Ve düşmanı büyük bir ölümcül güçle vurun.
  Sonra bağıracak:
  - İngiltere ve kraliçesi için!
  Monica kıpkırmızı meme ucuyla düğmeye bastı ve itiraz etti:
  - Ve kraliçe nerede - ana insanlar!
  Ve çıplak ayak parmaklarının yardımıyla tekrar aldı ve ateş etti. Bu kız bir harika!
  Ve tank kendi kendine ve büyük bir ölümcül güçle acele ediyor. En agresif dürtünün kızları var.
  Malanya haykırdı:
  - Halkımız, halkımız,
  O çıplak, çıplak, çıplak -
  İnsanlarımızı çıplak!
  Oleg Rybachenko büyük bir gaddarlıkla savaşmaya devam ediyor. Ve çocuğun kılıçları saç kesen jilet gibi kesiyor.
  Ve çocuksu ayak parmaklarıyla çocuk, yıkım armağanını fırlatır.
  Ve şarkı söylüyor:
  düşmanla savaşıyoruz
  Svarog adıyla ...
  aptal olmayacağım
  Tanrı'nın oğlu olmak!
  Margarita agresif bir şekilde Mücahidleri kılıçlarıyla keserek kaydetti. Kız çıplak ayak parmaklarıyla ince jiletler fırlattı ve Afganların boyunlarını kesmeye başladı.
  Sonra kız şarkı söyledi:
  - Margarita - pencere açık!
  Ve aldı ve dilini gösterdi! Bu kız sadece süper bir savaşçı!
  Ve kimse onu durduramayacak veya yenemeyecek.
  Kükrerse kükrer.
  Ve terminatör çocuklar hep bir ağızdan ıslık çaldılar ve karga bulutları, Taliban askerlerinin kafataslarını yumruklayarak bayılmaya başladı.
  Bu çocuklar sadece canavar.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Kutsal savaşta,
  Bir askerin canı paha biçilemez...
  Baba-kral uğruna,
  Boşuna ölmüyoruz!
  Margarita yine çıplak parmaklarıyla zehirli iğneleri fırlattı ve cıvıldadı:
  - Boşuna kazanmadık!
  Ve yine kız sallanıyor... Ve bunun son derece havalı ve ani olduğu ortaya çıktı.
  Çocuklar sadece sevindi. Ve ayakları çıplak ve çok çevik, maymunlardan daha havalı.
  Genç savaşçılar öfkeyle şarkı söylediler;
  Harika vatanın enginliğinde,
  Savaşta ve emekte temperli...
  Neşeli bir şarkı besteledik -
  Ey büyük dost ve lider!
  Ondan sonra yine kız ve oğlan hep bir ağızdan ıslık çalacak ve yine binlerce sersemlemiş kuş Afganların başlarına düşecek.
  Bunlar kızlar - en yüksek sınıf ve oğlan daha da kötü değil ...
  Natasha da kılıçla kesiyor. Kırmızı meme uçlarından yıldırım salmaya başladı ve aynı zamanda uğultu:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Anavatan Savunucusu, Perunov askeri!
  Ve kız gibi bacaklarının çıplak ayaklarıyla, fırlatıldığında, açıkçası son derece ölümcül bir şey.
  Taliban'ı çılgın bir öfkeyle ezen Zoya, kıpkırmızı meme uçlarından agresif ölüm hediyeleri vermeye başladı. Ve şarkı söylerken:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat,
  Rusya Kahramanları - alarmı toplar!
  Ve çıplak ayak parmakları yeniden fırlatıldı, çok yıkıcı bir yıkım hediyesi.
  Kızıl Augustine de öfkeyle savaşır. Düşmana birbiri ardına ölüm armağanı gönderir. Ve yakut memelerinden şiddetli enerji akışları aktı.
  Augustine aldı ve şarkı söyledi:
  Karanlığın savaşçıları kesinlikle güçlüdür,
  Numarasını bilmeden dünyayı şeytan yönetiyor!
  Ve kızıl saçlı savaşçının çıplak ayak parmakları olağanüstü yıkımı taşıdı.
  Svetlana, Çinlileri hiç acımadan kesti. Onları parçalara ayırdı. Ve çıplak parmaklarıyla bezelyeleri patlayıcılarla fırlattı.
  Ve sonra çilek memelerinden, sanki düşmanı çok ölümcül bir şeyle dövüyormuş gibi.
  Düşmanı parçalamak ve şarkı söylemek:
  - Ama siz Şeytan'ın oğulları,
  Mesih'in gücünü çiğnemeyin!
  Bu gerçekten herhangi bir kötülüğü yenebilecek bir kız.
  Savaşçılar, söylemeliyim ki, belki de dünyanın en güçlüleri.
  Oleg Rybachenko, Mücahidleri keserek şarkı söyledi:
  Isı ve kar yağışı dünyasında,
  Dünya hem fakir hem zengin...
  Bizim takım saldırıyor
  Düşman doğrudan cehenneme!
  Margarita, çıplak ayak parmaklarıyla bir parça antimadde fırlattı, bir yığın düşmanı parçaladı ve ciyakladı:
  Ve kavga tekrar devam ediyor
  Hiperplazmik ateş kaynıyor...
  Ve Lenin çok genç
  Kirişlerle vurur!
  Bundan sonra, kız dilini özellikle aldı ve gösterdi. Ve çok uzun olduğunu kabul etmek zorunda.
  Savaşçı çocuklar gerçekten harika.
  Adala ve Agata iki kişilik kundağı motorlu bir silahla savaşıyorlar. Düşmanları eziyorlar, parçalıyorlar.
  Adala göğsünün kırmızı meme ucuyla joystick'in düğmesine basıyor, Çinlilerin kütlesini kırıyor ve ciyaklıyor:
  - Büyük Rusya için!
  Agatha da düşmana saldıracak, onu paramparça edecek, onu kanlı bir karmaşaya sokacak ve gevezelik edecek:
  - Kiev Rus için!
  Ayrıca yakut meme ucuyla joystick düğmesine de basacak!
  Bundan sonra kızlar alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Okulda birlikte öğretildi
  Ve ezbere hatırla...
  Çanlar nasıl çaldı
  Kiev Rus Hakkında!
  
  Ve Ortodoks hatırlıyor
  Kime sormuyorsun...
  Nasıldı o şanlı günler
  Rusya'nın Vaftizi!
  Ve Natasha ve ekibi aldı;
  Hey Slavlar, Hey Slavlar
  Moskovalılar ve Kievliler...
  Anavatanı paylaşmalı mıyız!
  adam gönderemiyorum
  Sizinkini bir köpek kulübesi olarak sayın ...
  Onu sevmeyi tercih ederim!
  Kızlar bu şekilde dağıldı ve Taliban'ın kesinlikle bu tür insanlara karşı koyamayacağı açık.
  . BÖLÜM? 23.
  Gorbaçov-Putin komuta etmeye ve emir vermeye devam ediyor. Sovyet birliklerinin ileri birimleri Hint Okyanusu'na çoktan ulaştı. Aynı zamanda, SSCB ordusu Tahran'a yaklaşıyor. Ve İran'ın başkentini kuşatmaya başlar. Ve son derece havalı.
  Gorbaçov-Putin sevinçten zıplıyor.
  Ve hayalleri var.
  Savaş sonsuz bir yoldaymış gibi devam ediyor.
  Natasha ve ekibi, savaşlara ara vermek için biraz satranç oynamaya karar verdi.
  Bir tarafta Augustina ve Svetlana, diğer tarafta Natasha ve Zoya.
  Mavi saçlı kız, şahının piyonunu ileri itti. Augustine, Sicilya Savunmasını seçerek karşılık verdi.
  Bu zaten başka bir oyun. Kızıl saçlı savaşçı, Siyah'ın filinin geniş bir köşegen kapladığı ve Beyaz'ın vezir kanadında saklanan şahın pozisyonuna baskı yaptığı Dragon varyasyonunu kullandı.
  Burada çok ilginç pozisyonlar elde ediliyor. Beyaz, filin önünde ilerleyen siyah piyon için saldırıyı yakalayabilir.
  Natasha ve Augustina ilk başta hızlı oynadılar. Ama sonra uzun süre düşünmeye başladılar. Düşünülen seçenekler. Augustina bir piyon karşılığında bir takası feda etti. Ama saldırı başarısız oldu.
  Ama sonra Natasha küçük bir hata yaptı ve bir piyon için bir taş hatası yaptı. Pozisyonu zorlaştı. Ama mavi saçlı kız kendini çok inatla savundu. Parti sekizinci saat boyunca sürdü. Ve şimdiye kadar, Augustine kazanamadı.
  Sonra oyun yarıda kaldı. Taliban yine saldırdı. Ve bu, elbette, zaten ciddi.
  Tanklar kükrüyor ve motorlar kükrüyor.
  Natasha kırmızı meme ucuyla bazuka düğmesine bastı ve ölümcül bir el bombası fırlattı.
  Bir düşman tankını kırdı. Sonra kız bağırdı:
  - Bir çek beyan ediyorum!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla yine büyük bir öldürücü güçte bir el bombası fırlattı.
  Zoya agresif bir şekilde dişlerini göstererek ve ahududu meme ucu yardımıyla düşmana ateş ederek şunları kaydetti:
  - Ve paspas daha da iyi!
  Ve kız yine çıplak ayak parmaklarını fırlattı, yıkıcı bir güç bombası.
  Ve dişlerini göstererek kükredi:
  - Seni döveceğim!
  Augustina, Mücahidlere bir makineli tüfek ateşledi. Sonra göğsünün yakut memesini aldı ve bombaatarın düğmesine bastı. Düşman arabasını parçaladı ve tweet attı:
  - En yüksek onur için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla, ölümcül bir güçle düşmana bir ölüm armağanı aldı ve fırlattı.
  Svetlana aldı ve çilekli meme ucu yardımıyla düşmana çarptı. Bir düşman tankını delip gevezelik edecek:
  - Komünizme ve cennete şan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir paketle alacak, lanet olası düşmanı söndürecek.
  Bu kızlar bir harika. Çok fazla mücadele coşkusu ve şeytani güçleri var.
  Bu ebedi çocuk olan Oleg Rybachenko, yaklaşık on iki yaşında görünüyor. Kabartma kasları olan ve tek başına şortlu çok yakışıklı bir çocuk.
  Çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle bir el bombası atar ve ardından kükrer:
  - Anavatan ve Stalin için!
  Margarita çok havalı bir savaşçıdır. Her ne kadar yaklaşık on iki yaşında bir kız gibi görünse de.
  O da çıplak ayaklarıyla bir bezelye alıp fırlattı ve cesur Mücahidleri paramparça etti.
  Sonra kız şarkı söyledi:
  - Stalin'siz Anavatan için!
  Ondan sonra ölümsüz çocuklar onu aldı ve tüm dudaklarıyla ıslık çaldı. Ve kargalar şaşkına döndü ve Afganların başlarına dolu gibi düştü. Ve kafataslarını deldiler.
  Düdükten dolayı bilincini kaybetmiş kuzgunların gagaları çarptığında, kafalar karpuz gibi patladı.
  Çocukların yaptığı bu...
  Anastasia Vedmakova da savaşta ... Ve çıplak ayak parmakları çok ünlü düğmelere basıyor.
  Sadece külotlu olan kız onu aldı ve kırmızı meme ucuyla joystick düğmesine bastı. Bir Taliban tankına roketle vurdu ve şöyle dedi:
  - SSCB'nin büyük zaferleri için!
  Akulina Orlova tek bikiniyle dövüştü. Kar gibi saçları olan, biraz altın serpilmiş bir kız. Yani, Madam çok güzel.
  Ve şimdi zarif çıplak ayakları pedala basıyor. Ve Afganların başlarına küçük bombalar düşüyor. Ve kundağı motorlu silahların kulelerini ve çatılarını kırarak düşmanı hemen hemen vurdular.
  Akulina aldı ve şarkı söyledi:
  Zil gökyüzünde çalacak
  Yağmur sağanak şeklinde yağacak...
  çocukluğuma giderim
  Benim için yaz yağmuru!
  Ve savaşçı kavun dolu göğüslerinin yakut memelerini kullanarak tekrar ateş etti. İşte çok güzel saçları ve baştan çıkarıcı, bronzlaşmış, zarif bacakları olan bir kız.
  Mirabela Magnetic ayrıca büyük bir coşku ve muazzam bir saldırganlıkla savaşır.
  Kız, çilekli meme ucu yardımıyla düşmana ateş etti. Taliban tankını parçaladı ve şöyle dedi:
  - Rus tanrılarına şan!
  Bu kız Mirabela çok güzel. Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana öldürücü bir ölüm armağanı verdi. Ve Mücahidler çok aptaldı.
  Ancak savaşçı Helga, düşmana havadan da vuracaktır. Bunu yaparken kırmızı, haşhaş renkli meme ucunu uyguladı. Ve ölümcül füzeler düşmana uçtu.
  Sığınağı resmen paramparça ettiler. Bunlar gerçekten süper sınıf kızlar.
  Kız çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve inciler gibi parıldayarak dişlerini göstererek gıcırdıyordu.
  Ve savaşçı coşkuyla şarkı söyledi:
  çok zor günler oldu
  Kız bülbül gibi...
  Sonuçları düşünmeden özetledim,
  Onunla erkeklerle kavga etmeyin,
  Onunla erkeklerle kavga etmeyin,
  Aksi takdirde boynuzlarını kıracak!
  Bu kızlar sadece süper savaşçılar.
  Dört kız da coşkuyla şarkı söyledi:
  Büyük Rusya - sonsuz alanlar,
  Kutsal topraklar yıldızların arasında yansın...
  Kalbin duygularının erimediğine inanıyorum -
  Sınırı uçtan uca koruyacağız!
  
  Evimizde komünizm olsun,
  Yoldaş Lenin'e yol açan ...
  Ve faşizmin kötü düşmanı yok edildi,
  En büyük nesiller adına!
  
  Sonuçta, kalbimizdeki Anavatan birdir,
  Ve gelecekte birçok galaksiye...
  Ülkem yüzyıllarca ünlü olsun
  Anavatan sadece tatlı bir sarıcı değilsin!
  
  Vatanım çiçek açsın
  Cengiz Han'ı yeneceğiz...
  Kazançlar sınırsız bir hesap açar-
  Şöhret için Rus Ivan'ı tanıyorum!
  
  Biz savaşçı kızlar çok güçlüyüz
  Düşmanın bizi yenemeyeceğine...
  Biz Svarog'un kızları ve oğullarıyız,
  Führer'in yüzüne yumruk atabiliyor!
  
  Bizim için Tanrıça Lada inanıyorum
  Birçok tanrıyı kim doğurdu...
  Tüm insanlar arkadaş canlısı bir ailedir,
  Hangi kalbimde Rod'u tanıyorum!
  
  Ve yüce Rus İsa,
  Büyük Ortodokslukta doğmuş...
  Tabii ki, demiurge hiç de korkak değil,
  Yüce Allah insanların arasına yerleşti!
  
  Yüce İsa'nın yüceliği için,
  Keskin kılıçlarımızı kaldıracağız...
  Moğollarla sonuna kadar savaşın
  Batu sürüsü Rusya'ya gelmesin diye!
  
  Evet, bizimle sonsuz güç Çubuğu,
  Evreni kim yaratır...
  Ve sadece yapabilirdi
  Bilincimizi basitçe şaşırtan şey!
  
  Biz insanız - bu uzay,
  Evreni fethetmeye muktedir...
  Baty baltası orduları dikmesine rağmen,
  Rusya Ailesinin gücüyle savaşta değişmedi!
  
  Kızlar yalınayak çok düşkündür,
  Buzlu rüzgârla oluşan kar yığınlarının arasından hızla geçin...
  Ve Moğol'u yumrukla yenecekler,
  Anavatanla uğraşmaya cesaret edememek!
  
  Daha güzel bir vatan bulamazsın
  Kabus gibi bir sürüyle Rusya'ya saldırsalar da...
  Kız yirmi yaşından büyük değil,
  O zaten samurayları kesti!
  
  O güzel ve klas
  Moğolları şaka yollu harap eden kız...
  Şeytan'ın Dünya'ya saldırmasına izin verin -
  Düşmanı çelik bir bozgunla ezeceğiz!
  
  Bu yüzden çıplak ayağımı salladım,
  Ve çıplak topuğunu çenesine soktu ...
  çok havalı bir kız oldum
  Bu durumda samovolok'a ihtiyacınız yok!
  
  Kılıcım tüy gibi titriyor,
  Ve Moğol ordusunu o kadar meşhur kestiler ki...
  Küreğim güçlü olsun,
  Düşman çılgınca yok edilecek!
  
  Evet, Rusya'mızı bulmak daha güzel değil,
  Gezegenin üzerindeki güneş kadar harika...
  Mutluluğu kendimiz bulabiliriz,
  Ve kahramanlık marifetleri söylenir!
  
  Rusya parlak bir ülke,
  Halklara komünizmi ne verdi...
  O sonsuza dek bize Kin tarafından verildi,
  Anavatan için, mutluluk için, özgürlük için!
  
  Anavatan - Rab Mesih'i yüceltiyoruz,
  Maria ve Lada birleşsin ...
  Yoldaş Stalin babasının yerini aldı -
  Biz Ruslar savaşlarda yenilmeziz!
  
  Dünya halkları Rus yolunu seviyor,
  Biz biriz, inan yürekli insanlar...
  İnanın bizi yumrukla bükmeyin,
  Yakında uzayın kapısını açacağız, biliyorum!
  
  Çıplak ayakla gireceğiz Mars'a,
  Yakında Venüs'ün cesaretinde ustalaşacağız ...
  Her şey sadece en yüksek bilgi sınıfı olacak,
  Ve bir adam herhangi bir kahraman olacak!
  
  Evet İsa Süpermen'dir
  Svarog ile Rusya dizlerinden kalkacak ...
  Adamlar sorun yaşamayacak,
  Sonsuzluk Adında Aileyi yüceltelim!
  Burada dövüşüyorlar ve eşsiz şarkıcılar.
  Ancak Elizabeth'in mürettebatı çok umutsuzca savaşıyor.
  Kız, çevik ayak parmaklarının yardımıyla düşmana ateş etti ve cıvıldadı:
  - Bizans'ın Tanrılarına Şan,
  Kızlar sadece yalınayak!
  Kömür gibi parlayan kırmızı meme ucunun yardımıyla tekrar çırpındı. Bunlar en yüksek ve devasa sınıfın kızları.
  Ekaterina ayrıca rakibine kavun gibi görünen çilek meme ucuyla tokat attı.
  Sonra çıplak, yuvarlak, sertleştirilmiş bir topuk sesiyle ekledi:
  - Rus tanrılarına şan ve yağmur ejderhasının ölmesine izin verin!
  Elena, düşmana çok doğru bir şekilde ateş ederek, yontulmuş bacakların çıplak parmaklarının yardımıyla Mücahidlere vurarak, vyaknula:
  - Rusya'nın yeni liderinin büyüklüğü için bir yağmur ejderhasına ihtiyacımız yok!
  Ve yine düğmedeki yakut memeye basın.
  Euphrosinia bunu kabul etti, düşmanı oyup gıcırdatarak, uzun dilini oynatarak cıvıldadı:
  - Çoğunlukta da olsa düşmanı yeneceğiz,
  Kızın sırtında yüzlerce sopa var!
  Ve savaşçı, gül goncası gibi parıldayan bir meme ucu kullanacak. Ve çıplak, yontulmuş bacakları muazzam bir yıkım gücünü kullanacak.
  Ve Taliban kitlesi bir anda çöktü.
  Tank, büyük ve güçlü Taliban imparatorluğunun birliklerini böyle sürüyor ve eziyor. Kız-savaşçıların karşısında kimse duramaz. Bir tankta değiller, sadece dar, siyah ve kırmızı külotlarında olsalar bile. Bu tür kızlar çok güçlü ve havalı, saldırganlık dolu. Ve bacakların oldukça uzun, zarif ve hareketli olan çıplak ayak parmakları, devasa yıkıcı gücün etkisini rakipler üzerinde uygular.
  Alenka da büyük bir tutkuyla savaşır. Baskısı ve lale tomurcukları gibi meme uçları olan çıplak göğüsleri kendisi için konuşur. Bu kız - en zevklisi. Ve çok fazla operasyonel yaratıcılığa, olağanüstü, kozmik güce sahip. Ve belki sadece uzay değil, aynı zamanda dünya.
  Alyonka, proleter bayrağının rengi olan meme ucunu kullanarak düşmanı dövdü ve şarkı söyledi:
  - Rus Tanrıları - Savaş Tanrıları!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla Taliban'dan düşmana imha hediyeleri attı.
  Anyuta da savaşır. Kız enerji ve coşku dolu. Hem hassasiyeti hem de gücü var. Kauçukla kaplanmış çelik gibi. Ve böylece kız kırmızı meme ucunu düğmeye bastı ve Taliban askerlerinin üzerine alevler saçtı.
  Savaşçı şarkı söyledi:
  - Bir arkadaşım bana her zaman yardım edebilir,
  Su dökmeyin, etraftakiler şaka yapıyor...
  Ve saldırgana yardım edebiliriz,
  Ve bizim için Svarog en iyi arkadaş!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla kız, devasa yıkıcı güçlerle bir imha topu attı.
  Kızıl saçlı ve çok saldırgan savaşçı Alla, elmas gibi parlayarak keskin dişlerini göstererek aldı ve gıcırdıyordu:
  - Ama Pasaran! Çin bizi yenemeyecek!
  Ve güzellik, joystick düğmesine göğsünün yakut memesine bastı. Ve onu aldı ve bir bükülme ile dövdü.
  Sonra yontulmuş bacaklarından oluşan çıplak parmakları alıp öldürücü bir bumerang fırlattı. Uçtu ve birkaç kafa kesti.
  Allah onu aldı ve cıvıldadı:
  Önce düşmanın gözünün içine bakacağız
  Sonra kızartıp yiyeceğiz!
  Sonra kız aldı ve dilini gösterdi. Ve kırmızı takım elbiseli bir kızın dili çok uzun ve çeviktir. O çok lezzetli ve hoş kokulu, ayrıca yalamayı seviyor.
  Savaşçı süper ve şarkı söyledi:
  - Çılgın bir imparatorlukta çocukluk yoktur!
  Evet, kadınlar herhangi bir çare kullanır!
  Sonra çıplak topuğu bir el bombası attı.
  Maria da çok baskı altında savaşıyor. En yüksek sınıf ve serinin kızıdır.
  Zaten birden fazla kez savaşmak zorunda kaldı... Kız ayrıca alternatif bir tarihle ilgili kısa bir hikaye de kaydetti... Gerçeğe göre biraz değişmiş olsa da her şey farklı gittiğinde.
  Napolyon, Rusya ile alternatif bir savaş planı seçti. Kiev'e gitti ve orada Rus birliklerini yendi. Ve bir kukla Küçük Rusya yarattı. Sonra bir savaş ve Belarus ve Litvanya'nın krallık olarak yeniden adlandırılan Polonya Dükalığı'na katılımı vardı. Avusturya ayrıca bir miktar Ukrayna toprağı aldı. Rusya, yenildikten sonra küçük bir güç haline geldi. 1815'te Napolyon Türkiye'ye karşı bir kampanya başlattı.
  Osmanlıları yendi ve Konstantinopolis'i aldı. Yunanistan bağımsızlığını kazandı, Bosna-Hersek, Napolyon Bonapart'ın oğlu tarafından tahta çıkacak olan büyük İtalya'nın bir parçası oldu. Romanya, imparatoru Napolyon ile ilişkilendiren Avusturya'ya dahil edildi. Bulgaristan ve Sırbistan, Arnavutluk gibi bağımsızlık kazandılar, ancak Fransa'nın vassalları oldular.
  Ve Yunanistan, resmen bağımsız Büyük İtalya'nın bir vasalıdır.
  Türkiye'de aslında Balkanlar'da küçük bir toprak parçasıyla sadece başkent İstanbul kaldı.
  Ancak, savaş burada bitmedi. Napolyon, Fas ve Cezayir'i işgal etti. Ancak İngiliz donanması Fransızlara müdahale etti. İngiltere ile savaş uzayıp gitti. Ancak usta Napolyon, Cebelitarık'ı almayı ve karadaki üstün kuvvetleriyle İngilizleri yenmeyi başardı.
  Bundan sonra, Fransızlar boğazı kapattılar ve hem Mısır hem de Sudan dahil olmak üzere Afrika'nın tüm kuzeyini ele geçirmeyi başardılar. Çatışma sırasında, Fransızlar dünyanın ilk denizaltılarına sahipti. İngiltere büyük kayıplar vermeye başladı.
  Napolyon, tüm Avrupa'yı ve Rusya'nın bir kısmını kontrolü altında tutuyor. Ve İngiltere onun rakibi değil.
  Yavaş yavaş Fransızlar İngilizleri yendi. Nüfusu ve kaynakları çok daha önemli olan daha fazla gemi inşa ettiler. Sonunda, 1931'de Napolyon İngiltere'ye indi ve birliklerini geliştirerek Londra'yı aldı.
  İngiltere teslim oldu... Ona büyük bir haraç verildi ve tüm koloniler yeniden Fransız oldu.
  Napolyon zaten çok yaşlıydı ve generallerini savaşa gönderdi.
  Fransa, sayısız koloniyi elinde tutmak için ABD ve Latin Amerika'da savaştı.
  Yetmiş yıl yaşamış olan Napolyon, büyük bir deha için çok az olmayan, on dokuzuncu yüzyılın standartlarına göre 1839'da öldü. Babasına benzemeyen uzun boylu bir sarışın olan oğlu II. Napolyon, tahtı yirmi sekiz yaşında devraldı. Ve tabii ki savaşa devam etti. Genel olarak kolonilerde iken.
  Ayrıca II. Napolyon'un bazı ilginç fikirleri vardı. Özellikle bir referandum düzenleyerek Fransa, İtalya ve Avusturya'yı tek bir devlette birleştirdi.
  Ve bu da fena değil ... Ve Prusya'da akrabalarını tahta koydular.
  Ve Commonwealth, Napolyon'un gayri meşru oğlu ve Valensiya'nın Polonya panna'sı tarafından yönetiliyordu.
  Napolyon II'nin birlikleri sonunda Amerika Birleşik Devletleri'ni bitirdi ve hem Kuzey hem de Güney Amerika'yı tamamen ele geçirdi. Sonra Afrika işgal edildi. Hindistan ve Çin'e yayıldı.
  1860'ta Rusya ile bir savaş oldu. Bu sefer Moskova ve St. Petersburg alındı. Bir referandum yapıldı ve Rusya, Pasifik Okyanusu'na kadar Commonwealth'e girdi. Ve sonra Commonwealth Fransa ile birleşti. Sonra Çin'de bir savaş ve Avustralya'da bir çıkarma oldu... II. Napolyon 1883'e kadar hüküm sürdü, yetmiş iki yaşında ölene kadar neredeyse tüm dünyayı fethetti.
  Torunu Napolyon III tahta çıktı. Bu hükümdar altında, son savaşlar nihayet Japonya, Filipinler, Asya'daki diğer adalar ve toprakların yanı sıra Yeni Zelanda'nın ele geçirilmesiyle sona erdi.
  Bir dünya imparatorluğunun oluşumu tamamlandı... Üçüncü Napolyon, savaşlar tarihinin tüketicisi oldu.
  Ve şimdi insanlığın uzaya giden bir yolu vardı.
  1917'de ilk insan uzaya uçtu. Ve 1922'de aya bir uçuş gerçekleşti. Ve 1930'da Mars'a.
  İnsanlık uzayı fethetti... Yirminci yüzyılın sonunda, insan yerleşimleri zaten güneş sisteminin tüm gezegenlerindeydi.
  Ve 2020'de ilk yıldızlararası sefer başladı. Hemen yedi uzay gemisi, birkaç gezegeni döndüren Sirius yıldızına doğru yola çıktı. Ve bunlardan biri yaşanabilirdi.
  Yeni bir yıldızlararası genişleme dönemi başladı.
  Ve - Kiev üzerinden Moskova'ya gitmek ifadesi yeni bir anlam kazandı.
  Maria, elbette, bir deftere kısa bir hikaye çizdi. Ve şimdi, sanki kırmızı bir meme ucu yardımıyla düşmana ateş ediyor ve düşman tankını parçalıyormuş gibi.
  Ve şarkı söyledi:
  - Uzay zaferleri için!
  Güçlü Olimpiyatlar, Taliban askerlerini ezdi. Ve düşmanları biçti.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla bir demet nar fırlattı.
  Sonra yakut meme ucunu düşmana bastırdı ve dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Kozmik gücün komünizmi için!
  Matrena da büyük bir çaresizlikle ama aynı zamanda saldırganlıkla savaşır.
  Ve çilekli meme uçları bazukanın düğmelerine basıyor ve yıkıcı bir roket fırlatıyor.
  Matryona dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Ben sefil bir böcek değilim, düşmanları bir kurutma kağıdı gibi yırtarım!
  Marusya, sağır edici bir güç ve öfkeyle düşmana ateş etmeye devam ediyor.
  Ayrıca göğsüne bir parça kömür bastırıyor. Ayrıca çıplak ayak parmakları son derece yıkıcı bir şey yapıyor.
  Marusya mırıldandı:
  - Kutsal Rusya için!
  Ne tür kızlar var - yıldız Vikingler hakkında bir uzay destanı ...
  Kız ayrıca savaş sırasında çıplak ayak parmaklarıyla kısa bir hikaye çizdi;
  Kral On İkinci Charles, Norveç'teki savaş sırasında ölümden kurtuldu ve Büyük Peter ile barış yaptıktan sonra bile bu ülkeyi fethetmeyi başardı. Ve İsveç yenilgiden biraz uzaklaştı. 1740'ta Leopoldovna'nın hükümdarlığı sırasında, On İkinci Charles tekrar saldırdı ... Ve Biron'un devrilmesinden ve Rusya'daki kaos ve kaostan yararlanarak hem Vybor hem de St. Petersburg'u aldı.
  Ancak, Rus ordusu ilk başarısızlıklardan sonra toparlandı ve Rusya'nın başkentini yeniden ele geçirmeyi başardı. İsveç sadece Vyborg'u tutabildi.
  Ama tarihin akışı biraz değişti. Darbe başarısız olduğu için altıncı İvan devrilmedi. Ve tahtını korudu. On ikinci Charles, elli beş yıl hüküm sürdükten sonra 1752'de yetmiş yaşında öldü. Ve saltanatı tarihin en olaylı dönemiydi.
  1757'de bir duraklamadan sonra Rusya, Prusya ile savaş halindeydi. Bu kez, zaten bir yetişkin olan Altıncı İvan'ın tahtta olması sayesinde, savaş Prusya'nın tamamen yenilgisi ve II. Frederick'in tutuklanmasıyla sona erdi. Ve bu Rusya için büyük bir başarı olduğu ortaya çıktı. Ardından Rusya, Polonya'yı, daha doğrusu İngiliz Milletler Topluluğu'nu ilhak etti ve Türkiye'yi yendi. Osmanlı İmparatorluğu ile iki savaş olmuştur. İkincisi, Konstantinopolis'in ele geçirilmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'nun tamamen fethi ile sona erdi. Çarlık Rusyası birçok zafer kazandı - Hindistan'a ulaştı ve Kuzey Afrika'yı da ele geçirdi. Sonra Suvorov, devrimci Fransa ile birlikte tüm Avrupa'yı ele geçirdi.
  Sadece İngiltere direnmeye çalıştı. Ancak parlak Nelson, daha parlak ve başarılı Ushakov tarafından yenildi. Ve ardından Londra'nın ele geçirilmesiyle bir iniş.
  Tüm Avrupa fethedildi... O zaman on dokuzuncu yüzyılda Afrika'da zaten bir kampanya vardı. Çok başarılı ve Hindistan'ı ele geçiriyor. Ve sonra Rus birlikleri zaten işgal etti ve Kanada'yı ele geçirdi ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ulaştı.
  1815'te, yetmiş beş yaşında, Altıncı İvan - en büyüğü - öldü. Saltanatı, insanlık tarihinde az çok önemli ülkeler arasında en uzun olanıydı. Yetmiş beş yıldır iktidarda. Doğru, naiplik nedeniyle görev süresinin nominal olduğu söylenmelidir. Ama aynı şey Louis XIV için de söylenebilir.
  Ve gerçek tarihte, hayatını hapiste sonlandıran başarısız bir çar olan altıncı İvan, alternatif olarak, Dünya gezegeninin tarihindeki en büyük hükümdar oldu.
  Oğlu Üçüncü Peter yeni kral oldu. Bu hükümdar, babasının saldırgan politikasını sürdürdü. Ve Çin'in devralınmasını tamamladı. Rusya da bu bölgeyi fethederek ABD'yi yendi. Ve zaten Birinci İskender'in altında, Japonya ile Latin Ordusu da fethedildi. Alexander II, Avustralya da dahil olmak üzere dünyanın son ülkelerinin fethini tamamladı.
  Böylece yeniden bir dünya imparatorluğu ortaya çıktı...
  Her şey yolunda görünüyor, ancak imparatorlukta otokrasi ve serflik var. Ve krallar ilerlemeyi yavaşlatmaya çalışır. Ancak bu imkansız. Ve 1953'te, bu durumda ilk kişi olan Prens Alexei uzaya uçtu.
  Ve 1967'de ilk kez aya uçtular. Ve çok havalı olduğu belirtilmelidir.
  Mars'a uçuş zaten 1988'de gerçekleşti. Hangisi hala gerçek tarihte olduğundan daha iyi ...
  Yavaş yavaş, krallar uzaya daha fazla dikkat etmeye başladılar. Venüs'e ve ötesine uçuşlar vardı ...
  Yeni Çar Birinci George, yine 2020'de, Rusya tarihinde ilk kez Devlet Duması seçimleri düzenlemeye ve bir anayasa oluşturmaya karar verdi.
  Nispeten genç olan yeni hükümdar, bir dizi kanatlı özdeyişi bile not aldı;
  Sirk gibi düşünmek ipte yürümeyi gerektirir!
  Aşk flüt gibi bir duygudur, sadece müziği çok daha tatlıdır!
  Politikacılar genellikle tilkidir ve asla aslan değildir, çünkü siyaset yapmak kraliyet işi değildir!
  Kavga etmeyen bir çocuk köpekten beterdir!
  Dürüstlük, politikacılar için nadir bulunan bir niteliktir, özellikle de oyları sayarken!
  Kalbin ve damarların nabzında değişim istiyoruz...ama yaşlanmak değil!
  Gençlik altın gibi paha biçilmezdir, sadece zamanla daha hızlı kaybolur!
  Gençlik, bir yelkene taze bir esinti gibi keşifleri teşvik eder!
  Gençlik, şarabın aksine yıllar içinde değerini kaybeder ama güçlenir!
  Fantezilerdeki robotlar, insan tembelliğinden doğmuştur, ancak insanüstü çalışkanlıkla somutlaştırılmıştır!
  Ne kadar çok komutan, o kadar az düzen, o kadar az düzen, o kadar çok kayıp!
  Çocukluk enflasyonda para gibidir, ne kadar değerliyse, ondan o kadar çabuk ayrılırsın!
  Meşe generalleri, tahta tabutlar üretin!
  General bir varil gibidir, özellikle boş!
  Generaller meşe olduğunda, yoğun cehalet gelişir!
  Akıl ve fantezi, karı koca gibi, gerçekliğin destekleyici kayınvalidesi olduğunda sadece balayı gerçekten tatlıdır!
  Emir sayısı her zaman cesaretle orantılı değildir, ancak her zaman üstün olanın iyiliğini yansıtır!
  Petrol gerçekten de siyah altındır, doğayı zehirler, kalpleri karartır, zihni bulandırır!
  Yağ, şeytanın kara kanı gibidir - hem eti hem de ruhu zehirler!
  Akıl, akıllı ellerde bir cankurtaran ve bir aptalın pençelerinde bir kasap kulübüdür!
  Patlayan bir yanardağın ağzında kardan adam yapmak, askeri amaçlar için kullanılmayan bir keşif bulmaktan daha kolaydır!
  Savaşa açılmak, barışçıl yaşamın birçok kapısını kapatmakla eşdeğerdir!
  Kavgadan kaçınmak istiyorsan - kaslarını çalıştır, savaştan kaçınmak istiyorsan - bir ordu kur!
  Diplomasi, askeri harcamaların yüküyle hafifliyor, müzakereler ağır yumruklar!
  Ay'a gökten söz vermeyin, insanlar bir talepte bulunmaya geldiğinde köpek gibi ulumak zorunda kalacaksınız!
  Kalpler intikam ister ama hiçbir şey insan kalbinden daha kurnaz ve kötü olamaz - o halde bırakın akıl bağışlasın!
  Hasat için tüm yıl boyunca parazit dikmek gerekir!
  Tembel bir tane ekerek, tüm yıl boyunca hasat yapabilirsiniz!
  Kırmızı konuşma, siyah bir itibarı lekeleyebilir, ancak renksiz birinin hayatını göz önünde bulundurarak süslemeyecektir!
  Bilimin mucizeleri, can sıkıntısından mahrumuz, ilerlemenin mucizeleri çok ilginç!
  Bilimin ana mucizesi vurmuyor, ödüllendiriyor!
  Bilim kurt değil, ormandan çıkar, ilmi sorumluluk yoksa koyun çobanı!
  Başlangıç telaşlı olmamalı, bir tarihe kadar yavaşlayacaksın ama başlangıçtaki yavaşlık sonu donduracak!
  Başlangıç, bir oyundaki açılış gibidir, daha hızlı gelişmelisin ama piyonları düşünmeden hareket etme!
  İdeal bir politikacı iş başındaki at gibidir ama meclislerde eşek değildir!
  Aşk elbette harika bir duygudur, ancak alkol için geçerli olmadığında!
  Birçok aşçı, püre haline getirilmiş sütü hamura dökerek yulaf lapasını bozar!
  Bir politikacı bir sanatçıdır, ancak tuvali değil, kendisini boyar!
  Krallar her şeyi yapabilir, ancak hükümdarlar halk için neredeyse hiçbir şey istemez!
  Sadece halk için ayağa kalkan kral!
  Dünyada Yaradan'ın kontrolü dışında olan sadece iki şey vardır: insani duygular ve insan aptallığı, özellikle de kendimi zeki insanlar gibi hissettiğimde!
  Başkanın kim olduğu önemli değil, önemli olan kafanızdaki kralın kim olduğu!
  Savaş, düşünmeye yer yok, ölüm ve delilik çağı!
  Sadece mantığın ötesinde bir akla sahip olanlar çıldırır!
  Araba sadece bir ulaşım aracı değil, aynı zamanda sadece aptalların göz ardı ettiği bir lüks!
  En savurgan ekonomi türü, prestijden taviz vermek!
  Bazen kaybettik, bazen öldük ama Ruslar asla diz çökmedi!
  Beceri, niceliğin yerini alır, ancak nicelik yalnızca sahte bir beceriyi taklit edebilir!
  - Sağlıklı bir vücutta ve ambalın ruhunda - ve etin zayıflığında - ruh soldu!
  Kan altın gibi parlar ama metal ruhlar ondan paslanır!
  Altın bile ondan bir kalp atılmazsa paslanır!
  İşkence eğlence değil, müşteriye acımanın sizin için ölümcül olduğu hizmet sektörünün zor işidir!
  Zengin bir adamın ruhu vatanseverdir, bir altın madeni paradan daha fazla değildir, onu alıp ona yapışırlar!
  Altın, ihanetin rengi kadar sarı, bir oportünistin iradesi kadar yumuşak, bir hainin vicdanı kadar ağır!
  Acı bir kayınvalide gibidir, takıntılı, iğrenç, ondan kurtulmak istiyorum, ama ... onsuz zaferle evlenmeyeceksin!
  Düşman teslim olmadığında onu yok ederler, teslim olmadığında ise marifet zafer getirir!
  Düşmanın dişilerinin ölmesi önemli değil, erkeklerimiz beyinlerini burkmuşsa bu bir felaket!
  Öğrenmek eziyet değil, faydalı eğlence olduğunda savaşta kolaydır!
  Mesih'in sözlerinde bile, kulları tanrısız keyfiliğe hizmet eden bir şey arıyorlar!
  Büyük bir dolap gürültülü bir şekilde düşecek ve onu deviren yüksek bir zafer kazanacak!
  Maske usta olunca bahaneye ihtiyacımız yok!
  Daha sık kırmızı nehirler, kırmızı konuşmalar ve siyah eylemler nedeniyle akar!
  - Kaderinde bıçaklanmak olan, ipte titremesin!
  Her zaman olduğu gibi, ortaya çıktı, ama istemediler!
  Ölüm, yaşamdan daha iyi bir payı hak ediyor, çünkü süresi, aralarından seçim yapabileceğiniz kıyaslanamayacak kadar çok parça bırakıyor! -
  Garantiler garantili soyuldu!
  Altından yapılmış bir madeni para yumuşaktır, ancak bir kurşundan daha ölümcüldür, tam kalbe çarpar ve beyni çıkarır!
  Teknoloji savaşın tanrısıdır - ve onun sabotajcısı bir ateisttir!
  Tanrı, evreni altı günde yarattı ve insan, insan yapımı bir dakikalık zayıflığın bedelini sonsuza dek ödüyor!
  Yünle girdiler ama teleferikle dönmediler!
  Koş ama kaçma, ateş et ama karşılık verme, vur ama karşılık verme ve en önemlisi iç ama sarhoş olma!
  Kimsenin ölü bir eşeğin kulaklarına ihtiyacı yoktur ama yaşayan bir tilkinin işitmesi, amacına ulaşmak için eşeğe ihtiyacı olmayanlara bir armağandır!
  Aklını başına al, sonsuza kadar bir serseri olarak kalacaksın!
  Savaş, akciğerler için havadır, ancak yalnızca ikili gazla karıştırılır!
  Düşman pes etmek istemiyorsa ve kaybetmeyi bilmiyorsa, onu pes etmeye zorlayacağız ve kazanması için onu sütten keseceğiz!
  Kötü insanlar kara büyüyü sever, iyi kötü insanlar beyazı!
  Savaşta öldürmek bu süreçte zor, algıda iğrenç, ama sonunda ne kadar harika! Yani savaş ruha sağlık, bedene sertleşme, cüzdanı temizleme!
  Bazen savaş cüzdanları büyük bir şekilde doldurur ve dökülen kanın doluluğu ve bozuk kalbin boşluğu ile doğru orantılıdır!
  Anavatan'a olan görev, çıkarsız bağlılığın ödenmesiyle kırmızıdır!
  Savaş, akıllılar için bir sınav, güçlüler için tavlama, aptallar için eğlencedir! -
  Gülünç olmak eğlenceli değil, başkalarını ağlatmak sıkıcı değil!
  İyi bir hükümdar şekerli bal gibidir, önce yalar, sonra tükürür!
  Ve pelin gibi kötü hükümdar önce tükürecek ve sonra çiğnenecek!
  Evet, altın yumuşaktır, ancak delinmez bir kalkan kolayca dövülür!
  Kalite her zaman niceliği aşar - bir okyanus arpa lapası bile bir baltaya engel değildir!
  İyilik korkuyla zayıfladığında, kötülük güçle dolar!
  Şaka yer için iyidir, akşam yemeği için bir kaşık ve bela için yardım!
  Bir veya iki kez şanslı olabilirsiniz - beceri olmadan şans kaçar!
  O edebi serseri Leo Tolstoy kim değil!
  . BÖLÜM? 24.
  Ve Rusya'da, 1 Kasım 2022'de Vladimir Putin'in ölümünden sonra elbette değişiklikler oldu. Diktatörün ölümü her zaman olduğu gibi çevre için hem sevinç hem de şok oldu. Her şeyden önce, anayasaya göre Rusya'nın başkan vekili olan Mihail Mişustin çok sevindi. Aslında, o artık gerçekten yeni kraldır.
  Özellikle mutluluk değil, talihsizlik yardımcı oldu: Sergei Shoigu, Ukrayna'daki savaş nedeniyle popülerliğini kaybetti ve şimdi ulusal lider ve cumhurbaşkanı rolünü üstlenemedi. Ve Dmitry Medvedev popülerliğini daha da erken kaybetti. Yani burada Mikhail Mişustin'in elinde tüm kozlar zaten var. Üstelik hem oligarklara hem de ekonomi kanadına, Batı'ya ve güvenlik güçlerine yakışıyor.
  Yani korkacak bir şey yok. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ne olacak? Çok resmi. Dahası, Zhirinovski öldü ve Komünistlerin güçlü liderleri yok.
  Gennady Zyuganov, paletlerini hala hareket ettiren bir Tortilla kaplumbağasıdır.
  Grudin'in büyük olasılıkla oy kullanmasına izin verilmeyecek.
  Navalny ciddi bir rakip, hapiste. Ve Ksenia Sobchak hiç de ciddi değil.
  Yani başkanlık seçimleri sözde rekabetçi. Ve onlardan korkmana gerek yok. Tabii ki, Mikhail Mishustin'in kendisi bir süperstar olmasa da. Ve kel ve şişman ve babası Yahudi ve ekonomideki durum zor. Ve elbette, yetkililerin popülaritesindeki genel düşüş. Ancak komünistler de savaşta suç ortaklığıyla lekelendiler. Ve pozisyonları - yetkililerin altısının kaybettiği ortaya çıktı. Yabloko ve Parnassus'un savaş karşıtı seçmenlerinin pahasına birkaç tane ekledim. Mihail Kastyanov karanlık bir at olabilir. Dahası, Mikhail Kastyanov'un zamanları birçok sıradan insan ve oligark tarafından nostalji ile hatırlandı.
  Yani, diğer kurallar oynamaya başlayabilir. Birçoğu artık sosyalizme dönüşe karşı değil.
  Ve Mişustin'in kendisi de siyah bir gökyüzünde sönük bir yıldız gibidir.
  Şey, Mikhail Kastyanov kayıtlı olmayabilir. Diğer ciddi adaylar gibi.
  Mishustin'in elinde cep mahkemeleri var ve MSK herkesi kesecek.
  Ancak kalabalık olmadan imkansız. Aksi takdirde Batı, seçimleri tanımaz.
  Mihail Mişustin, ilk adımıyla Ukrayna'daki düşmanlıkları askıya aldı ve müzakereler için yeni bir format önerdi.
  Batı'da olumlu karşılandı. Ancak güvenlik güçlerinin üzülmemesi için Mikhail Mişustin, Shoigu'yu mareşal rütbesiyle "büyük zafer" için aldı ve ödüllendirdi. Ve ayrıca Rusya kahramanının yıldızı. Bu arada, bir dizi general ve memur.
  Gerçek bir yıldız düşüşüydü. Ordunun kendisi zaten hem savaşlardan hem de kayıplardan bıkmıştı ve savaşın sona ermesini protesto etmediler.
  Toplumda da savaş karşıtı duygular yoğunlaştı. Evet ve medya farklı bir yönde yeniden çalışmaya başladı. Mihail Mişustin, bir arabulucu olarak kendisi için puan toplamaya başladı. Ve bu hareket ciddiydi. Üstelik hem seçkinler hem de oligarklar savaşın sona ermesini ve Batı ile karşı karşıya gelmelerini istiyorlardı.
  Komünistler biraz homurdandı ve muhalefetin geri kalanı barışa giden yolu destekledi.
  Vladimir Putin yaldızlı bir tabutun içinde en yüksek standartta gömüldü. Hatta top ateşlediler. Elbette saygılarımla. Hatta cesedi mumyalamaya bile karar verdiler, bu durumda bir türbe inşa etmeye karar verdiler. Ama genel olarak, ölü diktatöre karşı dışsal saygıda belli bir soğukluk vardı. Halk çok fazla üzülmedi, seçkinlerin ruh hali oldukça neşeli.
  Lukashenka, görünüşe göre bir sadaka için Vladimir Putin'in cenazesine geldi. Soğukkanlılıkla karşılandı. Mikhail Mishustin, Belarus diktatörüne karşı belirli bir kıskançlık hissetti. Kim çok savaştı, tehdit etti, ancak Ukrayna ile savaşa girmedi.
  Michael onunla konuşmadı bile. Ve sarılmadan soğuk bir şekilde el sıkıştı.
  Genel olarak, dünyadaki ruh hali farklıdır. Elbette çoğu diktatörün ve saldırganın ölmesine sevindi. Ama Mihail Mişustin nasıl olacak? İyileşecek mi, savaşı durduracak mı? Ve dünyanın medeni kısmıyla tekrar normal ilişkiler olacak mı?
  BDT başkanları Putin'in cenazesi için toplandı. Çin Halk Cumhuriyeti Başkanı'nın yanı sıra. Ancak Macaristan başbakanı dışında Batı'dan kimse gelmedi. Bununla birlikte, Çinlilerin bile değişikliklerden memnun olduğu açıktı. Vladimir Putin dünya için çok tehlikeliydi ve nükleer bir savaşa girmekle tehdit ediyordu. Ve kimsenin buna ihtiyacı yok.
  Birçok gazeteci ve pop yıldızı değişimden yanaydı.
  Herkes bu çılgınlığa bir son vermek istiyordu. Patrik Kirill, Vladimir Putin'i şahsen gömdü. Görünüşe göre, halefin nasıl davranacağı konusunda endişeliydi. Ortodoksluğa karşı oldukça soğuk olan. Evet ve yarı Yahudi.
  Ancak Mihail Mişustin cenazeden sonra patrik ile bir araya geldi. Kilise ve devletle ilgili köklü bir değişiklik olmayacağını belirtti.
  Ancak yine de Moskova'da Papa ve kardeş kiliselerle uzlaşı için bir an önce bir toplantı yapılması gerekiyor.
  Eh, belki de bazı küçük reformlar hala gerçekleştirilecek. Örneğin, Noel gönderisini iptal etmek ve Paskalya'yı yumuşatmak için.
  Belki bu durumda Ortodoksluk daha erişilebilir ve popüler hale gelecektir.
  Evet ve rahiplerin sakallarını tıraş etmek ve saçlarını kesmek zarar vermez. Ve vahşiler gibi görünüyorlar.
  Patrik Kirill, burada temkinli bir yaklaşıma ihtiyaç olduğunu kaydetti. Ancak Doğuş Orucunu iptal etmenin tam zamanıdır - en az gözlemlenendir ve yalnızca sürüyü korkutur. Eh, insanlara din içinde daha fazla özgürlük verilmeli, zaten kısıtlamalardan bıkmış durumdalar.
  Görevlerle ilgili olarak, o zaman elbette Ortodoksluk için bu gönderiler sadece eksi. Sonra Protestanlar sorunu vardı.
  Mikhail Mishustin şunları kaydetti: Protestanlar da Hristiyandır ve onlarla arkadaş olmanız gerekir, ancak genel olarak daha az fanatizm ve daha fazla liberalizm vardır. Ve göreceğiz.
  İlk kararlardan biri, Yehova'nın Şahitlerini yasaklamak için davayı yeniden gözden geçirmekti.
  Aslında onlar kötü bir şey öğretmeyen oldukça normal adamlar. Müjdeye göre yaşamanız gerektiğini. Ve tek bir Tanrı var! Ve İncil'de Tanrı yalnız değil mi? İsa'nın kendisi şöyle dedi: Bana neden iyi diyorsun? Cennette tek bir Tanrı var!
  Rahipler bunu az çok tatmin edici bir şekilde açıklayamazlar.
  Mihail Mişustin, Federasyonlar Konseyi aracılığıyla yeni seçimleri başlattı. Ve sloganı basitti: Özgürlük, Zenginlik, İstikrar.
  Ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde daha fazla özgürlük vaat ettiler. Özellikle, Maxim Galkin geri döndü ve muhalefetin zaferini kutladı.
  Ve bundan önce ne oldu?
  Başkan Vekili başını salladı.
  - Evet, bekledik... Ama rahatlamak için çok erken! Çar, Rusya'da her zaman hüküm sürdü. Ve her zaman resmi yetkilere bağlı değildi!
  Medvedev şunları kaydetti:
  - Askeri gücümüzü korumak ve hatta arttırmak gerekecek, ama aynı zamanda Batı ile birlikte olmak!
  Shoigu homurdandı:
  - Gerçek dışı!
  Mishustin yanıtladı:
  - Aksine, gerçek! Çin'i kontrol altına almak için güçlü olacağız! Aksi takdirde, Göksel İmparatorluğun bir kolonisi olacağız! Ve zaman gelecek, tüm dünyada tek bir güç olacak ve bunda insanlığın kurtuluşu geliyor!
  Shoigu, şunları kaydetti:
  - Putin'in cenazede onurlandırılması gerekiyor! Ve şehirlerdeki sokaklara onun adını verin, anıtlar inşa edin ve hatta belki bir şehre soyadını verin!
  Başkan Vekili dedi ki:
  - Her şeyi olması gerektiği gibi yapacağız... Ölünün yüceltilmesi gerektiği açık. Ama Sovyet zamanlarımız yok ve ne zaman duracağını bilmelisin!
  Shoigu başını salladı.
  - Putin altın bir tabuta gömülmeli. Ve elmaslar aşırıya kaçıyor!
  Başsavcı önerdi:
  - Ya da belki Lenin yerine Putin'i mozolede mumyalayacağız?
  Mişustin başını salladı.
  - Putin için bir türbe yapacağız, ancak St. Petersburg'da! Ve Lenin'den üç kat daha fazla olacak!
  Bu da diktatörün çevresinden büyük alkış aldı. Ya da eski bir diktatör!
  Başkan Vekili açıkladı:
  - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Vladimirovich Putin'in cenazesinden sorumlu, Dmitry Anatolyevich Medvedev'i atadım! Ve ilk fermanımı çıkarıyorum. Ve ayrıca Rusya Federasyonu Kahramanı ve Rusya Federasyonu Mareşali unvanının Vladimir Putin'e ölümünden sonra verilmesi hakkında! Ayrıca St. Petersburg'da Putin için bir türbe inşası ve on günlük yas ilan edilmesi hakkında kararnameler hazırlayın. Ve bu yüzden ol!
  Ve maiyet agresif bir şekilde bağırdı:
  - Rusya'ya zafer! Ve Putin'e ölümünden sonra zafer!
  Mishustin ekledi:
  - Ayrıca Putin'e bir anıt için bir yarışma ilan ediyorum. Yarışma şartlarına göre dünyanın en büyük anıtı, daha doğrusu heykeli olmalı.
  Matvienko onaylarcasına başını salladı:
  - Bu güzel bir fikir!
  Başkan Vekili ekledi:
  - Ve Yeltsin de bir heykel yapmalı. Moskova yakınlarında bir yer bulmayı öneriyorum, böylece Rusya cumhurbaşkanlarına anıtlar için bütün bir yol var. Geleceğin yöneticileri için de!
  Shoigu güldü.
  - Kendine bir anıt yapmak ister misin Misha?
  Mişustin şunları kaydetti:
  - Biz başkanlar firavunlara benziyoruz! Kendi türbelerimizi inşa edelim!
  Savunma Bakanı hatırlattı:
  - Peki ya mareşal rütbesi ve zaferin elmas yıldızı?
  Başkan Vekili kabul etti:
  - Ve Shoigu hakkında bir kararname hazırlayın ... Ve Dmitry Medvedev'in Rusya kahramanının yıldızını almasına izin verin. Ve sonra uzun yıllar iktidarda ve emirsiz!
  Güvenlik konseyi başkan vekili başını salladı.
  - Bu doğru! Uzun zamandır bir yıldız işareti hayal ettim!
  Mishustin ekledi:
  - Ayrıca, Federal Meclis'in tüm üyelerine ve Devlet Konseyi üyelerine özel bir altın onur madalyası verilmesine ve onursal bir memura özel bir ödül verilmesine ilişkin bir kararname hazırlamayı emrediyorum! Üstüne üstlük, kolluk kuvvetlerinin tüm memur ve generallerinin maaşlarının ve emekli maaşlarının iki katına çıkarılmasına ilişkin bir kararname hazırlayın! Ve ayrıca tüm askeri emeklilerin bir sonraki askeri rütbeye atanması hakkında!
  Shoigu başıyla onayladı:
  - Bu akıllıca bir karar harika! Güvenlik güçleri bizim bel kemiğimizdir!
  Maliye bakanı şunları kaydetti:
  - Hazine boş!
  Mişustin homurdandı:
  - Daha fazlasını yazdırın! Enflasyonu biraz hızlandırmakta bile fayda var! Rusya'da para arzı sıkıntısı var!
  Merkez Bankası başkanı başını salladı.
  - Harika bir tane yapacağız!
  Mişustin şunları kaydetti:
  - Yetkililerin on bin dolara kadar hediye vermesine izin verebilirsiniz. Onların da yaşaması gerekiyor. Ve gelir beyanları - sınıflandıracağız! Ve genel olarak, her düzeydeki yetkililerin maaşlarını yükseltmek gerekli olacaktır.
  Medvedev'in açıklaması şu şekilde:
  - Ama şimdi değil, seçimlerden sonra! Rusya'da cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmalıyız! Halk, memurların gelirlerindeki artıştan hoşlanmayacak!
  Başkan Vekili şunları kaydetti:
  - Ama yetkililer bundan hoşlanacak! Nasıl oy verdikleri önemli değil, nasıl düşündükleri önemli!
  Bakanlar alkışladı...
  Putin'in halefinin kendi şahsı olduğu hissedildi. Ve daha cesurca çalmak mümkün olacak. Üstelik Navalny örneği, hırsızlık yapanları değil, yetkililerin düşmanlarını hapsettiklerini gösterdi!
  Başkan vekilinin başka emirleri de vardı. Özellikle, milletvekillerinden Moskova'daki dairelerin ücretsiz özelleştirilmesini re'sen yasallaştırmaları istendi. Bu, yerleşik olmayan birçok kişiye çok ilham verir.
  Ve milletvekillerinin ayrıca iki toplantıya hizmet etmeleri gerekiyordu - yaştan bağımsız olarak yüzde yüz emekli maaşı ödemek.
  Ve bu sadece başlangıç.
  Ve Mişustin ölümünden sonra Putin'e ayrıca Anavatan için Birinci Derece Liyakat Nişanı verdi.
  Ve sadece Putin'in tabutunu altın yapmaya değil, yine de elmaslarla dolup taşmaya karar verdiler.
  Aynı zamanda, Mikhail Mişustin ve Joe Biden telefonda konuştular;
  Mişustin ile telefonda konuştu...
  Rusya Devlet Başkanı Vekili şunları söyledi:
  - Soğuk Savaşı bitirmenin zamanının geldiğini hepimiz anlıyoruz! Sadece birbirimizi zayıflatıyoruz!
  Biden bu konuda hemfikirdi:
  - Melez bir savaşa ihtiyacımız yok! Ve iyi ki bu canavar Vladimir Putin öldü!
  Mişustin dürüstçe şunları kaydetti:
  - Buna da sevindim ... Ama şimdilik halk arasında kederi oynamak ve ölüleri yüceltmek zorundayım! Ama ben başkan seçildikten sonra gerçek dost olacağız!
  Birleşik Devletler Başkanı mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Önemli olan kişilik değil! Önemli sistem! İkinci dönem aday olmayacağım ama sistem kalacak!
  Başkan Vekili sordu:
  - Peki ya Trump?
  Biden güldü.
  Başka bir Trump'ımız olmayacak!
  Mişustin kabul etti:
  - Evet, ama ikinci bir Putin'imiz olmayacak! Her şey daireler çiziyor!
  ABD Başkanı öfkeyle cevap verdi:
  - Bence hayır! ABD sürdürülebilir olmalı. Sarkacın bir yönde sürekli sallanması sadece bize zarar verir!
  Başkan Vekili doğruladı:
  - Ve komünist bir Alexei Kuznetsov'umuz var. Sizin için Putin'den yüz kat daha kötü olabilir!
  Özü hemen yakalayan Biden başını salladı:
  - Bu kutsal mücadelede size yardımcı olabiliriz!
  Mişustin açıkça şunları söyledi:
  - Kuznetsov'un yurtdışında hesapları ve mülkü olması gerekir. Ve bu temelde büyük bir skandalı açığa çıkaracağız!
  Birleşik Devletler Başkanı içini çekerek şunları söyledi:
  - Bunu yapacağız! Ve karşılığında ne alacağız!
  Başkan Vekili sevecen bir tavırla şunları söyledi:
  - Dima Yakovlev yasasını iptal edelim!
  Biden güldü ve şunları söyledi:
  - Yetimhanelerinizden alkolik çocukların evlat edinilmesinin Amerika'ya çok yardımcı olacağını düşünüyor musunuz?
  Mişustin mantıklı bir şekilde itiraz etti:
  - Amerikan halkı tarafından olumlu karşılanacaktır. Medyadaki karşılıklı histeri derecesini azaltmak gerekiyor! Sizinkinin bize daha az baskı yapmasına izin verin. Ve medyamızda size yapılan saldırıları donduracağım!
  Biden gülümseyerek kaydetti:
  - Medyamız daha özgür. Ve bir süre için Rusya'ya karşı saldırılar olabilir. Ama sen karşılaşmayacaksın, biz de kıç etmeyeceğiz!
  Mihail Vladimiroviç şunları kaydetti:
  - Putin'in cenazesinde daha çok konuşacağız... Tartışmalı konuları tartışacağız. Her durumda, Çar Vladimir'in aksine, Çin'in ne kadar tehlikeli olduğunu anlıyorum. Ve onu birlikte durdurmamız gerektiğini!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı kabul etti:
  - Anlayış olması güzel! Ancak, Rusya'nın daha iyiye doğru değiştiğini herkesin görebileceği şekilde davranmaya çalışın!
  Mişustin doğruladı:
  - Alexei Navalny için zaten bir af imzaladım ve bu size bir işaret - biz zaten farklıyız!
  Vladimir Putin'in cenazesinden sonra Mozole'ye kondu
  Ve Vladimir Putin'in tabutu kalın bir şekilde altın varaklı elmaslarla süslenmiş. Ve güzel ve zengin.
  Dünyanın dört bir yanından konuklar geldi. Çin, ABD, Ukrayna ve benzeri dahil.
  Mişustin, söz verdiği gibi Biden ile bir görüşme yaptı. Ama ondan önce, Yoldaş Xi Jinping ile de bir araya geldi. Çinli arkadaşını Rusya'nın hâlâ Göksel İmparatorluğun bir müttefiki olduğuna ve hiçbir şeyin değişmeyeceğine ikna etmeye çalıştı. Ancak Mihail Vladimirovich ayrıntılardan kaçındı. Çin şu ana kadar Rusya'dan ek bir şey talep etmedi ama olsun. Xi Jinping, Rusya'nın Çin ile askeri sırları ve teknolojileri paylaşabileceğini, ayrıca petrol ve gaz fiyatlarını düşürebileceğini ima etmesine rağmen. Mesela Çin pandemiden sonra çok güçlendi ve böyle kaynaklara sahipler...
  Mişustin, Çinlilerin Rusya üzerindeki baskıyı artıracağını hissetti. Dahası, daha fazla güç ve daha fazla kibir. Xi Jinping, cumhurbaşkanı vekilini Çin'i ziyaret etmeye ve oradaki bazı tartışmalı konuları tartışmaya davet etti.
  Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı'nın Mişustin'e eşit biri değilmiş gibi baktığı ve açıkça ona iyi bir yumruk atacağı görülüyor. Ve gözlerinde daha fazla soğukluk var. Xi Jinping, Deng Xiaoping'in geleneğinin aksine yakında üçüncü dönem için yarışacak. Ve buna karşı, partinin önemli bir kısmı, iki şartı ihlal edecek kadar büyük bir yoldaş Xi değil. Doğal olarak dış politikada kararsız bir lider olarak görülen Çin Devlet Başkanı, Rusya'ya baskı yapmak istiyor. Ayrıca halef, siyasi anlamda ve halk sevgisi açısından selefinden daha zayıftır.
  Xi Jinping neler yapabileceğini göstermek ve Rusya'yı Rusların sadece küçük ortaklar olduğu konusunda eğlendirmek istiyor.
  Mişustin bunu hissetti. Stalin'in ölümünden sonra, Mao Zedong SSCB üzerindeki baskısını keskin bir şekilde artırdığında ve çok daha sert ve uzlaşmaz hale geldiğinde olduğu gibi.
  Biden ile yaptığı görüşmede Mihail Vladimirovich kendinden emin görünmeye çalıştı ama elleri titriyordu.
  ABD Başkanı selamladı. Ve konuşmaya başladılar.
  Mishustin dedi ki:
  - Biz Rusya'yız - bu bir silah ve hammadde demircisi! Aynı zamanda muazzam bir bilimsel potansiyele sahiptir. Ve dünyayı istikrarlı ve müreffeh tutmak bizim sorumluluğumuzdur.
  Biden bu konuda hemfikirdi:
  - Elbette Rusya güçlü bir ülke ve bir dünya gücü. Ve biz arkadaş olmalı ve dünyayı bir arada tutmalıyız!
  Rusya Devlet Başkanı vekili başını salladı.
  Evet Bay Joe! Ancak bunun için kamuoyunu karşılıklı yaratmaya ayarlamak gerekir. Siz bize dokunmamalısınız, biz de size dokunmamalıyız!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı şunları kaydetti:
  - Özgür basınımız var!
  Mişustin başını salladı.
  - Ve resmen özgürüz! Ama asıl bağımlılık her zaman mevcuttur!
  Biden, şunları kaydetti:
  - Gazetecilerinizi saklayın, bizimkileri tutmamız daha kolay olacak!
  Rusya Devlet Başkanı Vekili şunları söyledi:
  - Saldırısız karşılıklı bir karar olacak!
  Birleşik Devletler Başkanı mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Bu tek başına yeterli değil! Ortak bir Amerikan-Rus dostluğuna ihtiyacımız var! Birbirimize karşı çıkmayalım diye!
  Ve tam tersi, dostluk tatillerini övdüler ve takas ettiler!
  Mişustin bu konuda hemfikirdi:
  - Öyle olsun! Pozisyonlarımızı kapatacağız! ABD'ye bir çocuk heyeti göndereceğim!
  Biden başını salladı ve şunları kaydetti:
  - Evet ve Dima Yakovlev'in yasası yürürlükten kaldırılmalıdır. Amerikan halkına ve medyaya karşı çok saldırgan!
  Başkan Vekili başıyla onayladı.
  - İptal et Sayın Başkan! Sen ve ben sonsuza kadar Joe'nun arkadaşlarıyız! O kim olursa olsun, halefinizle arkadaş olacağım!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı özünde sordu:
  - Rusya Devlet Başkanlığı görevi için seçimleri kazanabilir misiniz?
  Mişustin başıyla onayladı.
  - Nasıl oy verdikleri önemli değil - nasıl düşündükleri önemli! Kazanacağım ve yeni rotam daha akıllı olacak!
  Biden, şunları kaydetti:
  - Seçimlerde size yardımcı olabiliriz!
  Rusya Devlet Başkanı Vekili şunları söyledi:
  - Buradaki en önemli şey, müdahale etmemeniz! Düşman, özellikle komünistler de Batı karşıtı söylemler kullanıyor. Propaganda amaçları için kullanabilecekleri Batı ile çok güçlü bir yakınlaşma. Burada esas olan, onlara ABD'yi eleştirmeleri için bir sebep vermemenizdir. Özellikle Afganistan'da size yardım etmeye hazırız. Bu konuda tecrübemiz var ve Rusya'nın göbeğinde Taliban'a ihtiyacımız yok!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı içini çekerek belirtti:
  Bu savaş çok uzun sürdü. Amerikalıların büyük çoğunluğu bizim orada yapacak bir şeyimiz olmadığına inanıyor! Gerçekten de bu ülkedeki her bir askerimiz için neden bir milyon dolar harcayalım!
  Mişustin başını salladı ve burnunu çekerek şunları kaydetti:
  - Evet seni anlıyorum! Ukrayna'ya yönelik eleştirilerimiz de arttı. Ve bu çok agresif bir eleştiri! Özellikle yeni komünist yıldız Nikolai Bondarenko'nun yanından! Bu gerçek bir canavar!
  Biden gülümseyerek şunları söyledi:
  - Onu Navalny gibi hapsedebilirsin!
  Rusya Devlet Başkanı Vekili şunları söyledi:
  - Bu doğru, Navalny'yi serbest bırakacağız! Ben zaten onun affını imzaladım!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı başıyla onayladı.
  - Bu iyi! Bu, yeni Rus liderliği lehine propaganda yapmamızı kolaylaştıracak!
  Mişustin bir gülümsemeyle başını salladı:
  - İyi olacak dostum!
  Biden iç çekerek şunları söyledi:
  - Ne yazık ki, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı çok yaşlı ve fazla ömrü kalmadı! Bu durumda uzun vadeli bir ilişki sistemine ihtiyaç vardır!
  Rusya Devlet Başkanı Vekili şunları söyledi:
  - Putin'in yolunu tekrarlamak ve son teslim tarihlerimi sıfırlamak gibi bir arzum yok! Ama asıl mesele parti ve ruh halidir ve lider ikincildir!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı kabul etti:
  - Evet, parti ve sistem önceliklidir! Ve bu bağlamda, uygulanabilir bir sistem kurarsak sonsuza kadar birlikte olacağız!
  Mişustin başını salladı ve şunları söyledi:
  - Kamuoyu olgunlaştığında NATO'ya, G8'e ve hatta Avrupa Birliği'ne katılacağız! AB'nin geleceği olmasını diliyorum!
  Biden doğruladı:
  - Evet, bir Avrupa-Amerikan-Asya birliği oluşturacağız! Gelecek, dünyanın politik küreselleşmesinde olacak! Sonuçta, küreselleşme ilerici bir süreçtir, değil mi?
  Başkan Vekili kabul etti:
  - Şüphesiz ilerici! Ve bunu anlıyorum, çok kutuplu bir dünyanın destekçisi olan Putin'in aksine!
  Birleşik Devletler Başkanı mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Çok kutuplu bir dünya çıkmaz sokaktır! Yalnızca insanlığın karşılıklı yıkımdan kurtuluşunun politik küreselleşmesinde!
  Mişustin agresif bir şekilde başını salladı.
  - Büyük ve karşılıklı yıkım! Sonuçta, bir gezegenimiz var ve hepimiz insanız! Arkadaş olmalıyız! Ancak Putin, Orta Çağ'da fikirlerinde kaldı!
  Biden'a sordu:
  - Ve neden onun tabutunu elmaslarla doldurdun?
  Rusya cumhurbaşkanı vekili kıkırdadı:
  - Tabii ki çok fazla! Ama kalabalığın içgüdülerine göre oynuyoruz. Vladimir Putin kelimenin tam anlamıyla kanonlaştırıldı ve yaşayan bir tanrıya dönüştü! Ve bu dikkate alınmalıdır! Ama yakında uyuşturucu azalacak ve ulusun yeni bir lideri olacak! Ve yirminci kongre geliyor!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Yirminci kongre! Bu iyi! Rusya doğru yönde ilerliyor! Ve tabii ki sen seç...
  Mişustin kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Barbarlığa karşı medeniyeti seçiyorum!
  Biden başıyla onayladı.
  - Söylememek daha iyi!
  Rusya Devlet Başkanı Vekili şunları söyledi:
  - Bir elmasta olsun, ama yine de bu Putin bir tabutta! Ve altın onu yaşatmayacak! Yani şimdi ben kralım! Ve tahtımı kimseye vermeyeceğim!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı bir sırıtışla söyledi:
  - Taht yok - biz sadece halkın hizmetkarıyız!
  Mişustin bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, biz halkın hizmetkarıyız ama nedense sahiplerini kışkırtmaya başladılar!
  Biden agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Kralların çağı modası geçmiş! Cumhurbaşkanı her şeyden önce halkın hizmetkarıdır!
  Ve ABD başkanı biraz meyve suyu içti... Mişustin kırmızı şarabı tercih etti. Güzel kızlar tarafından ona getirildi.
  Bir duraklama oldu ... Mişustin şunları söyledi:
  - Rusya Devlet Başkanı'nın cenazesinde her şeyi tartışmak imkansız. Ve halk tarafından seçilen başkan olana kadar elim kolum bağlı. ABD ile hemen yakınlaşmaya gitmek tehlikelidir. Burada gereksiz aşırılıklar olmadan akıllıca ve makul bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor!
  Biden başıyla onayladı.
  - Evet, acelemiz yok! Ama ne Ukrayna?
  Rusya Devlet Başkanı Vekili, sevecen bir şekilde şunları söyledi:
  - Onlarla ekonomik ilişkileri yeniden kurmalıyız ve her şeyden önce. Ve sonra tartışmalı sorunları çözün! Biz ilişkileri ağırlaştırana kadar!
  Amerika Birleşik Devletleri Başkanı şunları kaydetti:
  - Ama Minsk anlaşmaları gözden geçirilmeli! Ve Ukrayna tarafının ısrar ettiği bir dizi değişiklik yapın!
  Mişustin doğruladı:
  - Onu uygulamaya çalışacağız. Çalışıyor olacak. Unutma, ben sadece rol yapıyorum ve kendimi güçlendirmek için zamanım olmadı! Aynı Shoigu ve Medvedev ve diğer güvenlik görevlilerinin henüz benim himayemde olmadığı anlaşılmalıdır! Ve kendilerini gösterebilirler!
  Biden başıyla onayladı.
  - Anlıyorum! Ve her şeyi dikkatli bir şekilde yapmaya çalışacağım ve yeni Rus hükümetine zarar vermeyeceğim. Genç ve yetenekli bir komünistin gelişine ihtiyacımız yok! Entelektüel yardım ister misiniz?
  Rusya Devlet Başkanı Vekili şunları söyledi:
  - Yeterince akıllı insanımız var! Ancak, bizim deneyimlerimizden bir şeyler işe yarayabilir .... Yani, Amerikan deneyiminizden beni bağışlayın!
  ABD Başkanı hatırlattı:
  - Bir keresinde Yeltsin'e bile yardım ettik! Siyasi teknolojilerimiz olmasaydı, seçimlerde büyük bir başarısızlık olurdu. Böylece komünistlerle aradaki farkı kapatabildiler ve sonra birkaç oy pusulası daha attılar. Artı, Alexander Lebed sakatatlarla satın alındı! Ve aşılmaz bir bataklığı ve gerçek mucizeleri geçmek için ustaca bir operasyon gerçekleştirdiler!
  Mişustin takma dişlerini göstererek şunları kaydetti:
  - Devletimizin otoritesi büyüktür! Ve halk henüz komünistlerin dönüşüne hazır değil! Ve umarım asla olmayacak! Ve herkesi duvara bulaştıracağız!
  Biden güldü ve cevap verdi:
  - Aynı zamanda iyi! Savaşmayı seviyorum!
  Ayrılırken, her iki yönetici de el sıkıştı ve ayrıldı ...
  Mişustin, Zelenskiy ile Putin'in mozolesinde gelin hakkında kısa bir görüşme de yaptı. Ukrayna Devlet Başkanı neşeli görünüyordu, sonuçta ülkesinin baş düşmanı ölmüştü. Tartışma oldukça hızlı geçti. Bazı ekonomik temaslar hemen orada imzalandı.
  Mişustin şunları kaydetti:
  - Donbass bizim için gerekli değil! Kömürünüzü koyacak yer yok! Neden onlara abone olmaya çalışalım!
  Zelensky şunları kaydetti:
  - Sadece bize müdahale etmeyin - Donbass sorununu kendimiz çözeceğiz!
  Rusya cumhurbaşkanı vekili kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Size müdahale etmesek bile, onları zorla yenebileceğinizden şüpheliyim! Bundan oldukça şüpheliyim!
  Ukrayna Cumhurbaşkanı gülümsedi ve cevapladı:
  - Amerika ve NATO bize yardım edecek. Ve inan bana, Ukraynalılar Ruslardan daha kötü savaşmayı bilmiyorlar! Klitschko kardeşleri hatırla!
  Mişustin kaşlarını çattı. Zaten rezerv veya şöhret salonuna yazılan Wladimir Klitschko, herkes onu beklemekten bıkmış olsa da, beklenmedik bir şekilde yüzüğe geri döndü. Ve dört versiyonda eski dünya şampiyonu Ruiz ile savaştı. Ve nakavt için güçlü bir darbe ile nispeten genç bir boksör gönderdi.
  Bu boks dünyasında büyük bir sıçrama yaptı. Ve şimdi Wladimir Klitschko, Tyson Fury ile bir rövanş maçında savaşmak zorunda! Ve tabii ki sadece harika! Ve eğer Wladimir Klitschko intikam alırsa gerçek bir efsane olacak! Ve Foreman'ın rekorunu kırdı! Ve sonra Usyk ve Lomachenko var - ayrıca yıldızlar!
  Rusya cumhurbaşkanı vekili kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Acele etmesen iyi olur! Bu sorunu çözelim! Burada bazı tavizler mümkündür, özellikle burası yasal bir Ukrayna bölgesi olduğu için. Ve ayrılıkçılara çok fazla baskı uygulayabiliriz!
  Zelensky bu konuda hemfikirdi:
  - Elbette, bunu barışçıl bir şekilde başarmak çok daha iyi! Bu yüzden umarım anlaşabiliriz!
  Mişustin kükredi:
  Biz barış için, dostluk için,
  Dünyanın gülümsemesi için...
  Toplantıların samimiyeti için!
  Ve olay yerinde bir şey imzalandı... Zelensky, Rada'yı dizginleyeceğine ve Rus dili yasasını yumuşatacağına söz verdi.
  Mishustin, sırayla, gaz ve petrolde indirim yaptı. Aynı anda iki taraf da el sıkıştı.
  Rusya cumhurbaşkanı vekili de anayasada yeni değişiklikler önerdi. Mahkeme kararıyla on dört yaşından itibaren tutuklu ve hükümlülere oy kullanma hakkı. Ve ayrıca başkan yardımcılığı görevini de kurun. Onu daha istikrarlı bir siyasi sistem haline getirmek. Ve sonuçta, Vladimir Vladimirovich Putin eğildi. Ancak, birkaç yıldır son derece yorgun görünüyordu. Ve büyük bir sürpriz olmadı.
  Çok daha fazla sıkıntı, zaten delirmiş olan yaşlı Zyuganov'u deviren Nikolai Bondarenko fenomeniydi. Navalny şüphesiz güçlü bir liderse, ancak halk arasında çok popüler bir liberal değilse, o zaman Bondarenko Komünistleri yönetti - ve bu muazzam bir güç ve popülerlik.
  Gennady Zyuganov gerçekten öyle bir muhalefet ki, herhangi bir hükümete hediye: yaşlı, hasta ve bunak dolu! Ve doksanlarda bile çok muhafazakar ve arkaik görünüyor. Ama 21. yüzyılın üçüncü on yılı çoktan geçti ve komünistlerin şüphesiz yeni bir lidere ihtiyaçları var ve bunu kör olmayan herkes görüyor!
  Ve şimdi Kremlin'in kabusu gerçek oldu ve Komünistlerin gerçek ve genç bir kabusu var ve bir savaş savaşçısı ortaya çıktı!
  Ve tabii ki bu ciddi. 2022, Rusya'da erken cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yılı oldu. Ve yönetici seçkinleri çok ciddi davalar bekliyordu. Bu kez, zayıf ve yaşlı Zyuganov artık hükümet adayının fikir tartışması yapan bir ortağı olamazdı. En iyi rakip bulunamasa da. Zyuganov konuştuğunda insanlar esnemek, hatta kusmak istiyorlar. Ve Grudinin'den bir dolandırıcı ve bir haydut yaptılar. Ayrıca Pavel Grudinin de artık genç değil. Ve her durumda, Mikhail Mişustin'den daha yaşlı. Ve onunla savaşmak da uygun olurdu.
  Ancak Zyuganov o kadar basit değil ve cumhurbaşkanlığına Komünist Parti'den girdi. Ve Nikolai Bondarenko'nun bir polis olarak görevde kusur bulması engellenebilir.
  Değil mi? Gennady Zyuganov, fikir tartışması ortağı olarak bir hediye.
  Zhirinovsky çok özleniyor.
  Mikhail Mişustin, ölümünden sonra Vladimir Volfovich Zhirinovsky'yi Rusya Kahramanı'nın yıldızı ile aldı ve ödüllendirdi ve ayrıca albay general rütbesini aldı.
  Liberal Demokrat Parti'de bu olumlu karşılandı. Ve Rusya'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Mihail Mişustin'i destekleyeceklerini açıkladılar.
  Ama komünistler çok kurnazdır. Yaşlı bunak Zyuganov'a ek olarak, Valentin Konovalov beklenmedik bir şekilde Khakassia valisi olarak cumhurbaşkanlığına aday gösterildi.
  Ayrıca, reytingin lideri olacak kişiye yardım edileceğine dair bir anlaşma vardı. Ve karşılıklı çekiliş yapılacaktır.
  Gennady Zyuganov çok yaşlı ve zayıf görünüyordu.
  Ve başkanlık için nereye gitmeli.
  Kırktan fazla aday şimdiden imza topladı ve Ukrayna'nın rekorunun kırılması bekleniyordu. Gerçekten havalı hale geldi ve mücadele şiddetliydi.
  Mihail Mişustin, ek oy toplamak için geceleri alkol satışının yanı sıra seyahat tezgahları ve farklı yerlerde bira satışına izin verdi.
  Tütün karşıtı yasa da gevşetildi. Ayrıca, özellikle en sık ihlal edildiği veya kontrol edilmesinin daha zor olduğu noktalarda önemli ölçüde yumuşatıldı.
  Televizyonda bira reklamının iade edilmesine karar verildi. Özel gazeteleri mutlu etmek için alkol ve tütün reklamı yapmalarına izin verildi.
  Mihail Mişustin, bir dizi özgürlüğün geri döndüğünü ve dikey liberalizasyonu duyurdu.
  Özellikle hafif uyuşturucu madde dağıtımı ve fuhuş cezaları azaltıldı.
  Kumar işi yeniden yasallaştırıldı.
  Mihail Mişustin kumarhane yasağını, orada pek çok şeyi çarçur eden Bay Medvedev'in aptallığına bile çağırdı.
  Ve şimdi Rusya'nın saygın vatandaşlarını telafi etmek istiyor. Ve benzeri...
  Mihail Mişustin yönlendirmeye başladı. Özellikle votka için hedefleri düşürdü. Ve bira reklamı yine televizyonda göründü. Ve ayrıca çok daha fazlası.
  Liberalizasyon vardı.
  Ve mahkumiyetlerine bakılmaksızın yirmi bir yaşından itibaren valilerin seçilmesi önerildi. Ayrıca, zaten farklı bir şekilde tebeşir olan yeni bir süpürge oldu.
  Mihail Mişustin dedi ki:
  - Özgürlüğe ve servete sahip olacaksın!
  Aynı zamanda memurların ve devlet çalışanlarının maaşlarına da zam yapıldı. Hatta döviz müdahaleleri nedeniyle ruble güçlendi. Bir çok şey yapıldı.
  Ama tabii ki enflasyon tavan yaptı. Mihail Mişustin, yoksullar üzerindeki vergileri yüzde ona indirdi. Ama henüz zenginler için toplamaya başlamadı. Ve biraz rahatladım...
  Sosyal politika tartışmalı oldu...
  Moskova'da yeni oyunlar ve yarışmalar düzenlemeye karar verdiler. Ve bu gerçekten ciddi. Özellikle alternatif olimpiyat oyunları düzenlemek. Maliyetleri ne olursa olsun.
  Ve Mikhail Mişustin'in diğer projeleri. Örneğin, burada da bir fikir var: dünyanın ilk litre topu yarışmasını düzenlemek: kim bir dakika içinde daha fazla votka içer! Rusların gerçekten tüm ödülleri alabileceği yer burası.
  Mişustin kendini içmek için aptal değil! Bir bardak votka aldı ve devirdi. Ve siyah havyarı hemen yedi, üç kaşığı devirdi. Ve sonra kart oynadı
  fırlatmak.
  Sonra Mikhail Mişustin, Lepts ile birlikte şarkı söylemeye çalıştı. Ne yazık ki, bilim henüz Kobzon'u diriltemedi.
  Ancak Rusya Devlet Başkanı Vekili, Vladimir Putin'in de yeniden dirileceği düşüncesiyle titredi. Ama ben de kral olmak istiyordum, ya da kral!
  Mikhail Mishustin, kızlarla aynı şirkette çekildi ve etrafı havalı piliçlerle çevriliydi.
  Rusya'nın başkan vekili sloganı ortaya koydu: Kapitalizmi insani bir yüzle inşa etmek! Ve her erkeğin bir kadına ücretsiz erişimi var!
  Ve bu bir coşku dalgasına neden oldu ... Özellikle Mikhail Mişustin "Bebekler" programının yayınlanmasına devam ettiğinde. Ayrıca, bu iyi bir yanlış bilgidir. Alexei Kuznetsov'u tam bir aptal olarak gösterebilirsiniz. Her ne kadar "Bebekler" de tüm muhalefet şekil değiştirebilir.
  Mikhail Mişustin dövüşçü biri olduğunu gösterdi.
  Örneğin halihazırda tezgahlarda sigara ve bira günün her saatinde satılabilir. Ve bunun son derece havalı olduğunu kabul edeceksiniz. Mihail Mişustin yine ilginç fikirler ileri sürüyor.
  Örneğin, çocuklar spor kulüplerine gidiyorsa ebeveynlere ödeme yapın. Yani, sadece eğitim ücretsiz değil, aynı zamanda bölümü ziyaret etmek için de ücretlidir.
  Sağlıklı bir yaşam tarzının bir tür tanıtımı. Ve şimdi her köşede bira ve alkol varken. Ve eğer içmek istiyorsan - iç!
  Ve sigara içmekten zarar gelmez. Esrarın cezaları düşürüldü. Ayrıca, uluslararası deneyime ve BM kararına atıfta bulunarak. Özellikle, zaten hafif uyuşturucuların taşınması için hapis cezası olmadan sadece para cezası.
  Genel olarak, Mikhail Mishustin cezayı hafifletmek için ceza kanununda bir dizi değişiklik yaptı. Özellikle aşırı oldukları yerlerde. Özellikle şiddet içermeyen suçlar için. Gibi ve burada çok ileri gitmek gerekli değil.
  Evet ve kadınlara tecavüz böyle bir suçtur, burada şiddet olup olmadığını anlamak zor, ya da kadın köylüyü baştan çıkardı ve sonra bir açıklama yazdı. Her durumda, bu durumda ceza hafifletildi. Ama bir erkek ve erkekler tarafından tecavüz için bile sertleşti.
  Burada Rusya'nın bilge vekili cumhurbaşkanı sonuçlara dikkat çekti. Aslında, bir kadını sikmişler, ona ne oldu? Sadece acıma ve sevgi. Ve eğer bir adam tecavüze uğrarsa, pek çoğu onunla el sıkışmaz. Ve bölgede böyle bir horoz var. Tecavüze uğramış ve hırsızların yasalarına aykırı olsa bile!
  Mihail Mişustin de rıza süresini on dört yıla indirdi. Japonya'da genellikle on üç yaşında olduğu gerçeğine atıfta bulunarak. Ve gençlerin yetişkinlerle ve deneyimli insanlarla cinsel deneyim yaşamasının daha iyi olduğunu. Ve bu genellikle anlayışlı erkekler tarafından kabul edilir. Yani bir tür cinsel serbestleşme.
  Aynı zamanda eşcinsel evlilikleri yasallaştırmak da mümkündür. Anayasa hukukçular tarafından her zaman cumhurbaşkanının istediği gibi yorumlanabilir.
  Her durumda, eşcinseller bunu takdir etti. Ve Avrupa'da, Mikhail Mişustin'e karşı tutum daha da ısındı.
  Ve münafıklar sussun. Putin'in diktatörlüğünden sonra zaman geldi - özgürlük!
  Ve her şeyde gevşeklik! Özellikle, Mihail Gorbaçov'a büyük bir anıt inşa edildi. Ancak Putin'in kişiliğinin kültü kurumaya başladı. Giderek eleştirildi.
  Mihail Vladimirovich, Mikhail Sergeevich gibi, daha fazla kişisel özgürlüğe güvenmeye başladı. Daha fazlasına izin verildiğinde. Kumarhane gibi mi? Ve neden olmasın? Putin yönetimindeki sıfır yıllara geri döndü. Medved'in kafasına sadece ikiyüzlülük vurdu.
  Mihail Mişustin yetkililere bir kemik attı: şimdi on bin dolara kadar hediye almalarına izin verildi. Ve bu, elbette, cihazda neşeye neden oldu.
  Aslında boş zamanlar vardı. İmparatorluk ciddiyetinin yerini özgürlük almaya başladı. Ve yine ekranlarda çıplak kadın göğüsleri belirdi.
  Ve sadece bu değil. Orduda yasal genelevler ortaya çıktı. Her asker, kuponlar için kızlarla sevişme hakkını aldı. Ve bu, elbette, demokrasinin büyük bir başarısıdır. Ve hapishanelerde, kolonilerde ve mahkeme öncesi gözaltı merkezlerinde bile kızlara gitmek mümkündü. Özellikle Mihail Mişustin, aşk rahibelerinin genç kolonilerde bulunmasında ısrar etti. Böylece erkekler erkeklere tecavüz etmesin, kadınlarla birlikte olsunlar.
  O zaman genç bölgelerde horoz olmayacak.
  Aynı benzer, önemli bir onaya da neden oldu. Ve aynı zamanda kınama.
  Her ne kadar Mikhail Mishustin'in sloganı: dikey liberalleşme ve daha fazla özgürlük, özellikle gençler arasında popüler olacaktır. Ve bütün insan kalabalığı Rusya'nın yeni vekili başkanını selamlamak için toplandı!
  Mihail Mişustin, yalnızca kendisi için değil, gerçekten daha fazla özgürlük isteyen bir adam. Sosyalizm zamanlarının yasaklarından tiksindi. Ve solun pozisyonlarının güçlendirilmesine tepki, propagandada anti-komünizmdi. Ve büyümeye devam etti...
  Beyninden kemiğe bir burjuva olan Mihail Mişustin, şimdi klasik kapitalizm ve tam özgürlük istiyordu.
  . SONSÖZ
  Mihail-Vladimir Gorbaçov-Putin, İran'daki savaşı yakından takip etti. SSCB ordusu Tahran'ın başkentine saldırmaya başladı. Böylece büyük bir ülkenin gerçek fethi gerçekleşti. Alan açısından Ukrayna'dan bile daha büyük.
  Mihail-Vladimir çok memnun oldu: bir fatih oldu. Ve petrol fiyatları fırladı. Bu da askeri harcamaların artmasına izin verdi.
  Gorbaçov-Putin, ordudaki hizmet süresini üç yıldan altı yıla kadar uzatmaya bile karar verdi. Böylece askerler tekniğe daha iyi hakim oldular.
  Ve tüm gecikmeleri iptal edin. Ayrıca akıl hastasıysanız inşaat taburuna gidin. Ve yargılananlar hizmet etsin. Üstelik, eğer biri on sekiz yaşına basarsa, o zaman koloniden, doğrudan orduya.
  Ve harika!
  Mihail-Vladimir bir diktatör oldu ve tüm dünyayı tehdit etti. Özellikle, artık silahsızlanma konuşulmuyordu. Aksine, Gorbaçov-Putin, Amerika'nın dünyayı çıplak kıçıyla dolaşmasına izin vermekle tehdit etti.
  Siyaset bu hale geldi. Ve en önemlisi, militarizm ve iktidar kültü.
  Ve kaba diplomasi.
  Ve bir başka ilginç fikir: Orduda sadece erkeklerin değil, kadınların da hizmet etmesine izin verin.
  Ve şimdi on sekiz yaşındaki kızlar orduya giriyor. Ve savaşmak ve kazanmak zorundalar.
  Ve bu harika.
  Burada kızlar savaşıyor, Tahran'a saldırıyor ve muazzam bir güç sergiliyor;
  Altı kahraman, daha önce bulunmadıkları her yerde ve herhangi bir orduyla savaşmaya hazırlar.
  Oleg Rybachenko büyülü kılıçlarını salladı. Uzattılar ve dronları tereyağı bıçakları gibi kestiler. Ondan sonra çocuk, çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcılarla birlikte birkaç bezelye fırlattı.
  İran tankları patladı.
  Oğlan şarkı söyledi:
  - Rus kılıcı çağına şan!
  Margarita da bıçaklarını salladı. Helikopterlere ateş açıldı. Sonra kız çıplak ayaklarıyla yıkıcı iğneler fırlattı.
  Rakipleri parçalayıp gıcırdattı:
  Komünizm davası için!
  Ve işte saldırıda Natasha ... Dindar İran'ın havacılığında nasıl kılıçlarla kesiyor. Ve düşman uçaklarını yok edin. Sonra çıplak ayaklarıyla doğu İran imparatorluğunun askerlerini paramparça eden canice bir bumerang fırlatacak.
  Ve sonra, sanki göbek deliğinden şimşekle yanıp söner. Sonra sutyenini çıkaracak ve kırmızı meme ucundan bir pulsar fırlatacak.
  Humeyni'nin asker yığınını parçalayacak ve kükreyecek:
  - Sovyet halkının çağına şan!
  Ve sonra Zoya vahşi bir öfkeyle kesti. Ayrıca kılıçlarla uzatarak, tankların kulelerini keserek ezer.
  Sonra çıplak ayak parmakları yanan bir madde gibi fırlatılacak. Ve sonra çıplak topuktan bir ölüm hediyesi gidecek.
  Ve kıpkırmızı meme uçları helikopterlere bir yıldırım çağlayanı bırakacak. Ve sonra göbekten ölümcül bir şey çıkacak.
  Augustine de bunun için savaşıyor. O kız ölümcül. Ve yakut meme uçlarından yıldırım. Ve çıplak ayak parmakları atarca atar. Ve göbek deliğinden bir ışınla, ölümcül bir şekilde Humeyni birliklerine ekledi.
  Ve dil gösterecek ve hırlayacak:
  - Ana Rusya için!
  Yani Svetlana savaşta çok agresif. Ve kılıçları uzayarak hem uçakları hem de tankları kesti.
  Ve çilek meme ucundan nasıl toplam ölüm akıntılarını serbest bırakacağını. Ve sonra göbekleri öldürücü bir darbe ile öldürülecek. Ve onun çıplak ayaklarından sonra öyle bir kullanacaklar ki, birçok düşman paramparça olacak. İran dağıtımın altına düştü. Bu gücün kazanmanın zor olduğunu herkese kanıtlamak.
  Özellikle Rusya, daha doğrusu SSCB, Batı'daki Perslerin ana güçlerini zincirleyen Irak'ın tarafındayken. Ancak Rusya aynı anda hem Ortodoks hem de ateist ve bu nedenle Irak'a çok yakın değil.
  Diktatör Humeyni, yanlış insanlara saldırdınız.
  Oleg Rybachenko, İran'ın insansız hava araçlarına ve uçaklarına keskin bir şekilde uzayan kılıçlarla vurdu ve onları kesti. Ardından, çocuk ayaklarının çıplak ayak parmaklarıyla, bir yığın düşman tankını eriten ölümcül, yıkıcı bir yıldırım fırlattı.
  Ve sonra terminatör çocuk ıslık çalar. Ve karga kitlesi derin bir baygınlığa düştü ve diktatör Humeyni'nin İran ordusunun üzerine düştü.
  Oğlan ciyakladı:
  - Rusya'nın müttefikleri için!
  Margarita Korshunova da umutsuzca ve cesurca savaşır. Kılıçla değirmen işletir. Sonra gerçek ve tehlikeli bir ölümün hediyesini fırlatırken çıplak kız gibi bacakları.
  Daha sonra kız, bir dizi İran tankını ve uçağını buharlaştırarak göbeğinden bir deşarj ateşleyecek.
  Ve sonra Margarita nasıl ıslık çalar. Ve İran askerlerinin başlarına kargalar halı gibi düşecek. Ve aslında kuleleri kıracaklar ve kanatlarını koparacaklar.
  Kız ciyakladı:
  - Barış girişimlerimiz ve Ortodoks kardeşliği için.
  Natasha yine umutsuz bir atakta. Kılıçları büyük yıkıma neden olur. Ve çok sayıda uçak ve tank kesildi. Ve sonra çıplak ayak parmakları imha bezelyeleri fırlatacak ve bir sürü rakibi parçalayacak, kuleleri tanklardan yırtacak. Ve sonra kırmızı meme ucundaki kız, Humeyni'nin ordusunda bir pulsarla atıyor.
  Ve sonra göbek deliğinden bir şimşek çağlayanı var, çok ölümcül. Ve sonunda, Venüs'ün koynundan bir magoplasma akışı nasıl uçacak.
  Savaşçı kükredi:
  - Müttefiklerimiz için!
  Sonraki Zoya'yı keser. Dövüşen kız helikopter tekniği kullanıyor. Ve sonra çıplak ayakları ölüm armağanını yayıyor gibi görünüyor. Ve kıpkırmızı meme uçlarından ölümcül yıldırımlar uçarak rakiplere çarpıyor. Ve sonra pulsarların göbek akıntılarından.
  Ve Venüs mağarasından, İran askerlerinin imhasının yeni bölümleri ve uçaklı tanklar.
  Kız bağırdı:
  - Komünizme şan!
  Augustine, basamaklı bir şimşek olarak tekrar iş başında. Ve şimdi kılıçları sakal gibi kökünden kesiyor. Ve çıplak ayak parmakları tam bir imha armağanı verir. Ve sonra, İran tanklarını ve uçaklarını kesen yakut meme uçlarından lazer ışınları uçar.
  Ancak göbekten yıldırım yıkımla ateş edecek.
  Ve bu, Sovyetler Birliği'ne saldıran her şeye şüphesiz ölüm getiren Venüs'ün koynundan cehennem gibi bir ölüm tsunamisi gelecek - bu durumda İran'a saldıran Gorbaçov-Putin olsa da. Ve uçak, tank, dron kütlesi tamamen yandı.
  Kız öfkeyle şarkı söyledi:
  - Birlikte Rusya, daha doğrusu SSCB ve Irak için içelim!
  Svetlana da savaşta daha ateşli. Ve Humeyni'nin askerlerini en ufak bir acımadan keser. Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmanı ezerek imha bezelyesi fırlatır.
  Ve devrimci İran'ın tank ve uçak kitlesini deviren çilek memelerinden toplam yıkım akıntıları uçuyor. Silindirler bile her yöne uçtu.
  Ve göbeğinden, Humeyni'nin birçok savaşçısını eriten koca bir şimşek akımı.
  Ve sonra büyülü plazmanın gelgit dalgası olarak Venüs'ün koynunda uçacak ve Humeyni'nin birlikleri sona erecek.
  Svetlana kükredi:
  - Kılıcı Rus İsa'nın şerefine!
  Oleg Rybachenko ve kızlar daha sonra İranlılara büyük bir savaş verdiler. Ve güçlü büyü kullandılar. Venüs'ün koynundan bile kızlar, büyülü enerji akışları ve bir sihir tsunamisi fırlattı. Ve Humeyni'nin savaşçıları topla vurulan kukalar gibi nakavt edildi.
  Oleg Rybachenko sadece cehennem gibi İslami tankları kılıçlarla kesmekle kalmadı, aynı zamanda ıslık çaldı. Ve kargalar İran uçaklarına çarptı. Onları yere yıktılar.
  Margarita Korshunova da istediği gibi alacak, ancak değirmeni kılıçla çalıştıracak ve Kafkas savaşçılarını kesecek. Ve sonra çıplak ayakla güçlü bir pulsar alıp fırlatacak.
  Ve İranlıları bir çarpma yöntemi gibi yok ediyor. Ve kızın nasıl ıslık çaldığını ve kargaların cehennem gibi İslami uçaklara nasıl düştüğünü.
  Kız bağırdı:
  - Tüm dünyada komünizm için!
  Natasha da İranlılara saldırıyor. Ve şimdi kılıçları alınacak ve eğik olarak kesilecek. Ve şimdi çıplak ayakları, düşman araçlarını parçalayan ölümcül bir şey fırlatacak.
  Ondan sonra, kırmızı meme uçlarındaki kız sıcak, öldürücü pulsarlar salacak. Ve İslam ordularını vuracaklar. Ve kız ayrıca devrimci İranlıları şimşekle göbek deliğinden vuruyor. Ve gerçekten herkesi kızartacaklar, mangal yapacaklar.
  Ama Venüs'ün bağrından bir enerji akışı fışkırdığında daha da serin. Ve büyük bir İranlı kitlesini silip süpürün.
  Bu mavi saçlı bayan. Ve kükreme:
  - Anavatan'a şan!
  Ve yine kırmızı meme ucundan, bir yıkım armağanı bırakarak, İranlı askerleri öldürerek ekledi:
  Kimin göbeği büyükse açlıktan ölecek!
  Zoya ayrıca lahana rakipleri gibi doğradı. Sanki talaşları ayıklıyormuş gibi onları büyük bir kolaylıkla kesti. Ve çıplak ayaklarıyla bir imha bombası fırlattı. Ve düşmanları ezdi.
  Ve sonra ahududu memelerinden gürler: sağdan tanklarda, soldan uçaklarda! Ve rakipleri çok etkili bir şekilde ezin.
  Ve sonra bir dizi şimşek ile yuvarlak göbekten. Ve Humeyni'nin askerlerini yakıp çatırdamaya dönüştürün.
  Ve sonra, Venüs'ün mağarasından, tam bir yok olma enerjisi kasırgası havalanacak ve uçup gidecek.
  Kız esprili bir şekilde bağırdı:
  - Yüksekten uçan bir kuş, burnunu kaldırmaz, bulutlarda uçmaz!
  Augustine doğrudan savaşa katılıyor. Bir kız değil, sadece bir kaplan. Ve kelimenin tam anlamıyla düşmanları pençelerle yırtıyor. Ve kılıçlara fırsat vermeden kesiyor.
  Ve şimdi çıplak ayakları son derece ölümcül bir imha armağanını başlatıyor. Rakipleri küçük kağıtlara bölmek. Ve en ufak bir kurtuluş şansından mahrum bırakarak.
  Ancak şimşekler yakut meme uçlarından uçar, kelimenin tam anlamıyla İranlıları kağıt gibi yakar.
  Ve göbek deliğinden bir pulsar atılır. Ve cehennem gibi İran tanklarını nasıl kestiğini. Ve kulelerini yıkın.
  Ve Venüs'ün koynundan başka bir büyülü plazma akışı fışkırıyor. Ve eğer onu yakarsa, Humeyni'nin askerleri onu yeterince bulamayacaklar.
  Ve savaşçı kendi kendine:
  - Kim aslan olmak ister ki, kurt pençesi olmaz, kuş haklarıyla kalır!
  Svetlana tekrar hareket halinde. Metalleri kılıçla keser. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül el bombaları fırlatır. İranlıları gözyaşları ve yakar.
  Aynı zamanda, kız çilek memelerinden yıldırım göndermeyi de unutmaz.
  Ama göbek deliğinden patlayacak, yıkıcı ve metali eritecek.
  Ancak Venüs'ün mağarasından bir lazer ışını kalkacak ve uçacak, bu da herkesi alıp kesecek.
  Ve sonra homurdanır:
  - Kuş hakları genellikle akılda eşekler ve karakterde koyunlar vardır!
  Oleg Rybachenko, bir titanın gücünü göstererek kendinden emin bir şekilde savaşmaya devam etti. Burada İranlıları kılıçla kesiyor. Ve sonra, çocuk ayaklarının çıplak parmaklarıyla, öldürücü bir el bombasından fazlasını fırlatacak. Humeyni'nin askerlerinden oluşan bir kitleyi parçalayacak.
  Bundan sonra, çocuk ıslık çalacak ve korkmuş akbabalar ve kargalar, sanki İslami Humeyni'deymiş gibi, askerleri alıp yatacaklar. Ve acımadan uçakları düşürmeye başladılar.
  Oleg Rybachenko esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Tavuk beyinli kanatsız olan!
  Margarita Korshunova, döner tablaları kılıçlarıyla döndürmeye devam etti. İranlıları tereddüt etmeden kesti. Ve aynı zamanda, çıplak çocuksu ayaklarla, yıkım hediyeleri fırlattı. Ve bir folyo yığını gibi yırtıldı.
  Ve nasıl ıslık çalacak ve kuzgun cehennemi İslami birliklerin üzerine düşecek. Hepsi toz haline getirilecek. Ve İranlılar kuşların darbeleri altındayken, çok sıkıydılar - onları ezdiler.
  Ve Margarita diyor ki:
  - Tavuk beyinli ve kuş haklarına sahip bir kartal gibi davranmayın!
  Natashka zıplayacak ve kılıçlarla kesecek. Humeyni'nin askerlerini lahanalara doğrayın. Çıplak ayakla bir imha armağanı atın. Pek çok İranlıyı yok edecek ve ciğerlerinin tepesinde ciyaklayacak:
  - Doğası gereği ıslak bir tavuksanız, açlıktan kurursunuz!
  Ve kırmızı meme uçlarından ölümcül bir akım deşarjı bırakacaktır. Birçok İran askerini yok edecek. Ve sonra göbekten bir pulsar gibi hareket edecek. Ve tüm düşmanlar parçalara ayrılacak.
  Ve şimdi, Venüs'ün koynundan, herkesi cehennem plazmasıyla yakan bir tsunami akışı patlayacak.
  İşte kız.
  Ve Zoya, vahşi saldırıda, gereksiz duraklamalar olmadan herkesi yener. Ve en küçük parçalara kesin. Kelimenin tam anlamıyla kömürleşmiş parçalar bırakarak. Ve çıplak ayakla inanılmaz derecede yıkıcı bir şey nasıl atılacak. Ve sonra en etkileyici ölümü ve tam ölümü getiren bir şey kıpkırmızı meme uçlarından uçup gidecek.
  Ve sonra böyle vahşi bir göbekten atlayacak ve büyülü plazmayı bir kaplan gibi yırtacak.
  Ve sonuç olarak, Venüs'ün mağarasından, Humeyni'nin birliklerine şanssız gerçek ölüm getiren bir hediye.
  Sonra kız bağırdı:
  - Tavuk beyinli altın yumurta yumurtlayamazsın!
  Augustine, İslami Humeyni tanklarının kulelerini kılıçlarla kesti. Ve sonra, çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi başlattı. Ama kızın yakut memeleri ateşli yıldırım uçtu. Ve bir grup İranlıyı yaktı.
  Ve sonra bütün bir yıkım kasırgası göbekten uçacak.
  Ancak Venüs'ün koynundan yıkım uçar, bu da tam bir zafer ve yıkım getirir.
  Augustine akıllıca şunları söyledi:
  - Bir horoz yine de altın yumurta yumurtlayabilir, ancak bir tavuğun karakteri sizi yalnızca bir karmaşaya sokar!
  Svetlana savaşta da ateşlidir. İranlıları nasıl kılıçla kesip ezerek ekşi lahana haline getirdiğini. Ve çıplak ayak parmaklarıyla bir yıkım hediyesi gönderecek. Düşmanları toz haline getirin.
  Ve çilek memelerinden ölümcül şimşekler uçacak. İranlıları paramparça edecekler. Ve burada göbek, Humeyni'nin devrimci İslamcılarına totaliter bir imha dalgası gönderecek.
  Ve sonuç olarak, tüm düşmanları bir kerede eritecek olan Venüs mağarasından sihirli bir plazma balonu uçacak. Ve tanklar tütecek ve içlerindeki mermiler patlayacak.
  Ve Svetlana nasıl kükrülür:
  - Neden hepiniz bulutlardasınız, çünkü bir tavuğun beyni!
  Oleg Rybachenko gitgide daha çılgın bir şekilde savaşıyor. Düşmanları alacak ve kesecek. Hepsi parçalanacak ve küçük parçalar halinde kesilecek.
  Sonra yalınayak, bir çocuğun ayağıyla bir el bombası atacak ve onu paramparça edecek.
  Çocuk tekrar ıslık çalıp bir sürü uçak düşürdükten sonra.
  Sonra fikrini dile getirdi:
  - Bir ayının gücüne sahip olsan bile, ama tavuk beyinli bir eşek olarak kalacaksın!
  Margarita Magnitnaya tüm gücüyle kılıçlarını savurdu. Sonra kız, çıplak ayağıyla ölümcül ölüm armağanını fırlattı. İranlıları kemik ve deri parçalarına ayırdı. Sonra kargaların yığınlar halinde İranlıların üzerine düşeceği nasıl ıslık çalıyor.
  Sonra Margarita bağırdı:
  - Tavuk beyniniz varsa, tilki ile görüştükten sonra tüyler uçacak!
  Natasha, İranlılarla çok aktif bir şekilde savaşıyor. Ve şimdi çıplak ayakları şeytani bir şekilde öldürücü bir şey fırlatıyor. Ve kılıçlar kuleleri keser.
  Ve sonra yıldırım göbekten kesilecek ...
  Ve kırmızı meme uçları ölümcül pulsarlar salacak. Ve sonra kız onu alacak ve Venüs'ün koynundan ateşli bir kasırga yayacak. Ve rakipleri parçalara ayırın.
  Sonra kız cıvıldadı:
  - Bir domuzdan bir pirzola yapmak için, bir kurt tutuşuna ve bir tilki becerisine sahip olmanız gerekir!
  Zoya kılıçlarıyla yel değirmenini aldı. Tüm arabaları kesti ve paten pistleri her yöne dağıldı. Ve sonra terminatör kızın çıplak ayakları bombalar, imhalar fırlattı. Ve uçanlar düşmanları yırtmaya başladı.
  Ancak ahududu meme uçları, yıkım yıldırımlarını alacak ve yayacaktır. Ve sonra göbek deliğinden bir lazer ışını uçacak.
  Ve işte burada Venüs'ün mağarası, devrimci İslami Humeyni birliklerini ezen sert bir hortum akıntısı püskürtecek.
  Ve kız kükredi:
  - Büyük ihtimalle tavuk beyinli kızarmış tilki yiyeceksin!
  Augustine de şimdi kavga ediyor, bu yüzden onu çalar saat gibi çalıştırıyor. Ve İranlıları acımadan ve pişmanlık duymadan kesiyor. Çıplak ayakla el bombası atar, rakiplerini parçalar.
  Ve yakut meme uçlarından basamaklı yıldırım uçar. Ancak göbekten kesinlikle ölümcül bir şey dövülecek. Ve İranlıları parçalayın. Ve burada Venüs mağarasından büyülü bir ölüm ve yıkım kasırgası uçacak.
  Sonra kız havlayacak:
  - Karakter ıslak bir tavuğunki gibiyse, sokakta parasız kurursunuz!
  Svetlana da çok ukalaca dövüşür. Ve kılıçlarla keser ve çıplak ayakla öldürücü ölüm armağanlarını fırlatır. Ve sonra onu alacak ve çilek memelerinden bir dizi büyülü plazma kabarcıkları püskürtecek.
  Ve sonra göbekten birbiri ardına yıldırım atıyor.
  Ama Venüs'ün mağarasından nasıl da tam bir yıkım ve tam bir yok oluş kasırgası dökülecek.
  Svetlana bağırdı:
  - Tavuk beyinleri kanatsız hale getirir, tavuk karakteri tüyleri diken diken eder!
  Oleg Rybachenko hırladı ve kılıçlarla dönüşler ve yıkımlarla kesti. Ve çıplak çocukların bacaklarını aldı ve bir el bombası fırlattı. Birçok İranlıyı parçaladı. Ve sonra nasıl ıslık çalınır. Ve bir grup karga, Humeyni ordusunun bir uçak bulutunu ezecek.
  Oğlan bağırdı:
  - Duştaki tavuk kim, kulübedeki o tilki yemeği!
  Oleg, çıplak ayaklarıyla İranlılara el bombası atmaktan ve doğramaktan biraz yorulmuştu. Çocuk aforizmayı tekrarladı:
  - Beyaz bir adam gibi yaşamak istiyorsan, kurnazlıkta en azından biraz kırmızı ol!
  Margarita Magnitnaya, çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir yok oluş damlası attı. Çok sayıda İran askerini parçaladı. Ve sonra bir lazerle göbek deliğinden bir patlama yaptı.
  Ondan sonra aldı, ıslık çaldı ve bir sürü uçağı yok etti.
  Ve kontrol etti:
  - Gerçek beyazlar başarısız olduklarında solgun görünmezler!
  Sonra kız yine çıplak ayak parmaklarıyla yok olma armağanını fırlattı, cıvıldayarak:
  - Beyinli bir tavuksan, tapulu bir tilki için et suyuna gideceksin!
  Natasha kırmızı meme ucundan bir yıkım atarcası çıkardı ve ciyakladı:
  - Kartal uçuşunun kuşu ol, ama horoz uçuşu yapma!
  Zoya agresif bir şekilde belirtti ve ayrıca kıpkırmızı meme ucundan tam bir yıkım hediyesini düşürdü:
  - Kim yulaf lapası yemeden çok sikiyorsa - kovada öter!
  Augustine, yok olma pulsarını yakut meme ucundan düşürdü ve mırıldandı:
  - Bir politikacı çok sikiyorsa, seçmenler kurt gibi uluyor!
  Svetlana çilek meme ucuyla bir yanardağ gibi şimşek çaktı ve tısladı:
  - Çok havlayan ama az çabalayan bir politikacı, insanları bir köpeğin hayatına sokar!
  Oleg Rybachenko kılıçlarını savurarak kesti. Çıplak, çocuksu ayağıyla bir el bombası attı ve not etti:
  - Politikacılar çocuk gibi eşek şakası yaparlar ama hileleri siyasetin kendisi kadar eskidir!
  Sonra çocuk ıslık çaldı, Humeyni'nin ordusuyla uğraştı, kot pantolonundan kargaları kum gibi devirdi ve tekrar mırladı:
  - Politikacı, kartal tahtını hayal eden bir kargadır, sadece gagası büyümemiştir!
  Margarita mantıklı bir şekilde not aldı ve çıplak ayağıyla bir yıkım mesajı da attı:
  - Politikacı aslan tahtını ister ama akıl genellikle boynuzsuz bir inektir!
  Natasha göbeğinden yıldırım çıkardı ve havladı:
  - Bir aslan koyun olmamalı, ama en azından küçük bir tilki, eşeklere düşmemek için ona zarar vermez!
  Zoya onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi fırlattı. Sonra kıpkırmızı meme uçları olan bir atarca tükürdü ve bağırdı:
  - Aslan olsanız bile, ancak tavuk beyinli bir köpeğin hayatı garantilidir!
  Augustina, yakut memelerini bir ölüm şimşeği ile dövdü ve gıcırdadı:
  - Ay'da kim çok havlarsa, hayat onu bir köpek kulübesine indirir!
  Svetlana bir pikap tuttu. Sonra çilek memelerinden bir akıntı verdi ve ciyakladı:
  - Bir politikacı size gökyüzünde bir turta sözü verirse, seçmeni ağaçkakan olarak görür!
  Oleg Rybachenko, kargaları ıslıklayarak rasyonel bir şekilde kaydetti:
  - Tahta bir kafanız varsa, kesinlikle meşe vereceksiniz!
  Margarita, yine düşmanları katletti:
  - Meşe ağacı gibi kafan varsa, onu yapışkan gibi koparırlar!
  Natasha, kızıl bir meme ucundan güçlü bir ölüm armağanı bırakarak ve Humeyni'nin birliklerini yok ederek zekice belirtti:
  - Meşe seçmenleri için politikacı tam bir ıhlamur!
  İranlıları doğrayan ve göğsünün kıpkırmızı meme uçlarından ölüm ışınları gönderen Zoya, şunları kaydetti:
  - Keçe çizme kadar aptalsan, her zaman ayakkabılı olacaksın!
  Augustine, yakut memelerinden kıyamet göndererek esprili bir şekilde kaydetti:
  - Her gün tavuk beyni gibi kızartmayı hiçbir şey engellemiyor!
  Svetlana çilek meme uçlarından uçtu ve dışarı çıktı:
  - Tavuk hafızan varsa, kartal gibi uçmayı unutacaksın!
  Oleg bir erkek fatma çıplak ayağına bir yıkım hediyesi attı ve gıcırdadı:
  - Tavuk kuş değildir - tavuk aklı bir akıl değildir!
  Margarita çıplak ayağıyla onun acı çekmeden ölmesine izin vermeyecek bir şey fırlattı. Sonra ıslık çaldı, İranlılara kargalarla vurdu ve ciyakladı:
  - Tavuk beyinli bir seçmen, başkan olarak horozları seçiyor!
  Kırmızı meme ucundan Natasha sıcak ve çok yakıcı bir şekilde üfledi ve dışarı çıktı:
  - Çok sik olan politikacı, sadece tavuk beyinli olanları cezbeder!
  Ahududu memelerinden düşmanlara ateş eden Zoya şunları söyledi:
  - Bir politikacının, aklı olan bir tavuğun ve karakterli bir koyunun tilki konuşmasına kim kapıldı!
  Augustine, yakut meme uçlarından yanan pulsarlarla vurarak şunları kaydetti:
  - Bir politikacı için dil hem kılıç hem kamçı hem de anahtardır, ancak seçmeni her şeyden önce kilit altına alır!
  Svetlana, çilek meme ucundan yıldırım çarptı. İran ve Humeyni ordusunun birçok uçağını ve tankını ezerek şunları yayınladı:
  - Tavuk tüyü yumuşaktır ama beyinli tavuklar hangi sert yataklarda uyurlar!
  Oleg Rybachenko bir kez daha ıslık çalarak kabul etti:
  - Cetvelin nazik doğası genellikle devletin sert bir şekilde düşmesine yol açar!
  Bitiren Margarita, ıslık çalarak ve başlarına kargalar göndererek son İranlıların işini bitirdi:
  - Tavuk beyni ve tavuğun karakteri ile domuz pirzolası gibi olacak!
  Kızlar çıplak ayaklarıyla çok havalı bir iş çıkardılar ve sonunda Venüs'ün koynundan tsunami dalgaları çıkardılar. Ve ateşli ve cehennemi bir telaş gidecek. Ve her şey yere yanacak.
  Ve Humeyni'nin yiğit birlikleri kömürleşmişti.
  Evet, burada onların yığını çoktan yere çakıldı ve zafer yakın.
  Ekip, cephenin başka bir sektörüne taşındı ve orada aktif olarak faaliyet göstermeye başladı. Düşman çok güçlü ve çoktur.
  Oleg Rybachenko, Humeyni'nin askerlerini kılıçla kesti. Aynı zamanda, çıplak, çocuksu ayakları, Rusya'nın düşmanlarını veya daha doğrusu SSCB ve müttefik Rusya'yı veya daha doğrusu SSCB, Irak'ı yok ederek ölüm hediyeleri attı. Havalı çocuk mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - İranlıları öldürmek garip. İyi insanlar ve müreffeh bir ülke!
  Margarita, Humeyni İslam imparatorluğunun askerlerini keserek ve savaşçıları parçalara ayırarak, çıplak ayaklarıyla diskler fırlatarak, tank taretlerini ve uçak kuyruklarını keserek şunları kaydetti:
  - Evet, İranlılarla böyle davranmak çirkin. Bazı yönlerden bu, tarihsel stratejileri hatırlatıyor. İki yol vardır: savaşmak ya da yeryüzünde bir cennet inşa etmek. Seçime bağlı olarak, görevler alırsınız. Dedikleri gibi, askeri bir görevde bir cennet inşa etmek daha zor olacak!
  Oleg Rybachenko, uzun kılıçlarının bir dalgasıyla bir grup İranlıyı öldürdü ve başını olumsuzca salladı:
  - Bunu söylemenin başka bir yolu. "Kleopatra" oyununda, askeri görevlerde, kural olarak, bira ile ilgili herhangi bir sorun olmadığını fark ettim. Ve barışçıl zamanlarda arpa sadece taşınabilir ve bu da sorun yaratır.
  Margarita bir döner tabla tutuyor, Humeyni Ordusu'ndan uçaklar, tanklar ve birçok helikopter de dahil olmak üzere rakipleri kesiyor ve dişlerini göstererek şarkı söylüyordu:
  - Nehirler, denizler, boğazlar... Ne çok zarar veriyorlar!
  Oleg Rybachenko, çocuğunun çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir talaş paketi fırlatarak, Amerikan ve Rus yapımı tanklarla bütün bir taburu imha ile havaya kaldırarak, çıplak topuğuyla bir bezelye verdi ve şarkı söyledi:
  İnsanları öldüren bira değil! Su insanı öldürür!
  Terminatör çocuk aslında Conan hakkında bir çizgi filmdeki bir çocuk gibi harika.
  Ve yine ıslık çalıyor, İranlıların üzerine kargaları indiriyor.
  Rakiplerini kesen ve dişlerini gösteren, değirmeni tutan Natasha agresif bir şekilde sırıttı. İşte burada, ne harika bir savaşçı. Ve işte, Humeyni İslam imparatorluğunun savaşçılarını küçük parçalara ayıran patlayıcı bir öldürücü güç paketi fırlatırken çıplak ayak parmakları.
  Kırmızı meme uçlarından kız yıldırım gönderecek. Birkaç yüz İranlıyı yakacak ve mırıldanacak:
  - En büyük komünizm çağı olacak!
  Ve sonra, dilin gösterdiği gibi. Bu bir kız, onun en yüksek sınıfı.
  Zoya ayrıca düşmanları da keser. Onlara şans vermiyor. Ve bir kelebek kılıçlı bir resepsiyon düzenliyor. Rakiplerini kesiyor, düzinelerce İranlıyı kesiyor. Ve sonra, çıplak ayakla, patlayıcı bir talaş paketi fırlatacak. Düşmanları yırtacak ve cıvıldayacak:
  - Çarların ve kazananların büyük Rusya'sına şan!
  Ve ahududu memesinden ölüm armağanını ve yıkım pulsarını serbest bırakacak.
  Burada Augustine de savaşıyor - fazladan bir sınıftan dövüşen bir kız. Burada onu alacak ve çıplak topuğuyla düşmana patlayıcılarla bir bezelye fırlatacak. Düşmanlarınızı parçalara ayırın.
  Ve sonra yakut memelerinden yıldırım deşarjı olarak. Ve düşmanları yere yakın.
  Ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Komünizmin Anavatanına şan!
  Svetlana da büyük bir coşkuyla savaşır. Ve düşmanları vahşi bir çılgınlık ve öfkeyle keser. Çıplak ayak parmaklarıyla, İranlı kalabalığı paramparça eden bir kömür bombası atıyor. Ve sonra çilek meme uçları yıldırım salacak. Ve Aliyev İslam imparatorluğunun savaşçılarının taburunu yakacaklar. İşte bir kız, saf bir cadı ve bir terminatör.
  Svetlana şarkı söyledi:
  - Ben yedi denizin büyük savaşçısıyım,
  Ve inanılmaz bir şekilde şarkı söylüyorum - bir bülbül gibi!
  Ve yüksek sesle gülün.
  Daha önce ele geçirilen, daha kesin olarak İranlılar tarafından güçlendirilen ve işgal edilen Tahran, bir patlama ile düştü.
  Ve İranlılar yenildi. Ama nihayet bir dayanak elde etmek için Zardabar ve Agzharberimi'yi de almak gerekiyor.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova ve cadı kızlardan oluşan bir ekip Zardabar'a saldırıyor.
  Ve gerçek kahramanlar gibi savaşırlar. Çocuk gibi görünseler de. Ve cadı kızlar, insanlar o kadar uzun yaşamayacak kadar yaşlı olmalarına rağmen, yaklaşık yirmi yaşında görünüyorlar.
  Oleg Rybachenko, Humeyni'nin askerlerini kılıçla mürekkepbalığı tekniğiyle duvarda kesti. Ardından çıplak ayaklarıyla ölümcül bir el bombası atarak İranlıları paramparça etti. Bundan sonra, çocuk, geleneğe göre, Humeyni İslam imparatorluğunun askerlerine ıslık çalacak, başlarına kargaları devirecek.
  Oleg şarkı söyledi:
  - Ve kaynayan karanlık, kötü canavarların ülkesine uçtu!
  Ve çocuk yine bütün değirmeni kılıçlarla geçirdi. Ve böylece rakipleri eziyor ve kelimenin tam anlamıyla yok ediyor.
  Margarita da dev gibi doğranmış. Kız kılıçlarını tüm hızıyla savurdu. Ve çıplak topuğuyla ölüm armağanına boyun eğecektir. Ve İranlılar acımadan ve şüphe duymadan yok ediliyorlar.
  Kız aldı ve şarkı söyledi:
  - Havalı komünizm olacak, faşizm hemen yıkılacak!
  Oleg Rybachenko, İranlıları doğrayarak bir semaver resepsiyonu düzenledi ve şunları kaydetti:
  - Faşizm derhal yok edildi!
  Mücadele giderek kontrol edilemez hale geldi.
  Özellikle Natasha, her biri yüzlerce İranlıyı aynı anda yok eden çıplak ayaklarıyla yıldız fırlatmaya başladığında. Ve zaten kırmızı meme uçlarından yıldırımla patlar ve rakipleri yakarsa.
  Kız sırıttı:
  - Dünyanın en güçlüsü benim, tuvaletteki tüm düşmanları öldüreceğim!
  Zoya, düşmana ateş ederek gıcırdadı:
  - Komünizme şan!
  Ve çıplak ayakla, en yıkıcı güç olan ölümcül bir el bombasının nasıl fırlatılacağı.
  Ve o süper bir kız. Kızıl meme ucundan en vahşi ve çılgın şimşek fırlatır.
  Augustine, İranlıları doğrayarak ve muhalifleri parçalara ayırarak nefesini tuttu:
  - Daha iyisi için değişim için!
  Ve çıplak ayakla, ölümcül patlayıcı bir talaş paketi nasıl fırlatılır. Ve rakipleri parçalayın.
  Ve yakut meme uçlarından sonra, yıkıcı yıldırım ve imhanın boşalması nasıl yenecek.
  Svetlana, düşmanı kılıçlarıyla ezdi ve çıplak topuğuyla bir el bombasına yenik düştü:
  - Komünizm için!
  Ve çilekli bir memeden öyle öldürücü bir şey çıkar ki bütün şeytanlar hasta olur.
  Oleg Rybachenko, çekimlere dikkat etmiyor - ölümsüzleri vurmuyorlar, duvara tırmandılar. Değirmeni kılıçlarla geçirdi.
  Bir grup İranlıyı kesti ve ardından çocukların bacaklarının çıplak parmaklarıyla öldürücü bir ölüm hediyesi fırlattı.
  Bir grup rakibi parçalayıp kükredi:
  - Kraliyet tacı ile komünizm çağına şan!
  Ondan sonra, terminatör çocuk onu alacak ve ıslık çalacak. Ve Humeyni İslam imparatorluğunun askerlerinin başlarına karga bulutları düşecek.
  Margarita Korshunova da İran askerlerini kesiyor. Ve Humeyni'nin İslam imparatorluğunun askerlerini kesen bir döner tabla tutuyor. Ve çıplak topuğuyla kız, düşmanı vurarak bir yıkım hediyesi gönderir.
  Sonra kükredi:
  - Gorbaçov tarzında yeni Aryan ve Sovyet komünizmine şan!
  Ve kız şimşekleri serbest bırakırken onu göbeğinden alacak... Yani bir sürü İranlı yanacak.
  Bundan sonra çocuklar hep bir ağızdan ıslık çalar ve Humeyni'nin İslami savaşçılarının başlarına binlerce karga düşer.
  Natasha, rakiplerini doğrayarak ve çıplak ayak parmaklarıyla iğneler fırlatarak cıvıldadı:
  - Büyük Rusya'ya Zafer!
  Ve kırmızı meme ucundan ölümcül bir yıldırım nasıl serbest bırakılır. Ve bütün bir İranlı taburu yanacak.
  Çıplak ayak parmaklarıyla düşmanları doğrayan ve el bombaları atan Zoya tısladı:
  - Rusya'nın büyüklüğü için!
  Ve ahududu memesinden, sanki çok ölümcül bir şeyle patlıyormuş gibi. Ve rakiplerinizi ezin.
  Augustina ayrıca aşırı derecede agresif bir şekilde savaşır. Rakipleri ezer ve yakut memelerinden ölümcül yıldırım deşarjları gönderir. Ve çıplak topuğuyla, düşmanları paramparça eden patlayıcı bir talaş paketine teslim olacak.
  Sonra, dediği gibi:
  - Evrendeki komünizm için!
  Ve göbekten yıldırım sürecek!
  Bu bir kız - tüm kızlar için bir kız!
  Svetlana da savaşır. Ve her iki kılıçla da düşmanları keser. Onunla uzarlar, bir vuruşta düzinelerce insanı biçerler. Ve sonra kız, çıplak ayaklarıyla, başka bir ölümcül ölüm armağanı fırlatır ve rakiplerini parçalara ayırır. Ve çilekli meme uçları nasıl yıkıcı ve benzersiz bir şey bırakacak?
  Svetlana bağırıyor:
  - Mikhail Gorbaçov'un Aryan komünizm fikirleri için!
  Ve göbekten, bütün bir katil şimşek çağlayanının nasıl serbest bırakılacağı. Bu bir kız - bütün kızlar, kızım!
  Oleg Rybachenko savaşmaya devam ediyor. Oğlan kılıçları kesiyor, çıplak ayak parmaklarıyla diskler fırlatıyor ve ıslık çalıyor. Kalp krizi geçiren kuzgunlar, rakipleri iyice nakavt eder ve en ufak bir kurtuluş şansı vermez.
  Ve çocuk şarkı söylüyor:
  - Alanlarınızı seviyorum,
  Ormanlarınızı ve dağlarınızı seviyorum!
  Cennet ve dünya ve benim rolüm!
  Margarita, İranlıları doğrayarak, çıplak ayaklarıyla ölüm paketleri fırlatarak ve muhalifleri keserek gürledi:
  - Güneş ülkenin üzerinde parlıyor ...
  Onurlandırmak...
  Yerli bir ülken var -
  Dünyadaki her şey var!
  Ve yine kız ıslık çalacak ve ölümcül imha armağanları düşmanların üzerine düşecek. Çok sayıda İran askeri öldürüldü.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"