Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin Ide GorbaČevu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Svemogući Bogovi Demijurzi poslali su osobnost i dušu Vladimira Putina u tijelo Mihaila Gorbačova 2. ožujka 1987. godine. I idemo. Umjesto demokratizacije i perestrojke, stisnuli su se vijci i počeo je povratak u Staljinova vremena. Rat u Afganistanu se zaoštravao, da bi na kraju SSSR, pod kontrolom Gorbačova-Putina, krenuo u teritorijalno osvajanje!

  PUTIN IDE GORBAČEVU
  ANOTACIJA
  Svemogući Bogovi Demijurzi poslali su osobnost i dušu Vladimira Putina u tijelo Mihaila Gorbačova 2. ožujka 1987. godine. I idemo. Umjesto demokratizacije i perestrojke, stisnuli su se vijci i počeo je povratak u Staljinova vremena. Rat u Afganistanu se zaoštravao, da bi na kraju SSSR, pod kontrolom Gorbačova-Putina, krenuo u teritorijalno osvajanje!
  . PROLOG
  Nalik lijepom dječaku plave kose od dvanaest ili trinaest godina, Sphero Katastrofov, Nadbog-demijurg i kreator mnogih svemira, povećao se. Svemogući Stvoritelj Dijete je pogledao dlan, koji je sad sadržavao galaksiju zajedno sa planetom Zemljom, i primijetio:
  - Nešto je pošlo po zlu u razvoju čovječanstva!
  Stvoriteljica božice Emmanuelle pojavila se pored njega. Izgleda kao vrlo lijepa djevojka. Ona se nasmije.
  Protresla je galaktičko superjato golim nožnim prstima i s osmijehom odgovorila:
  - Da! Svijet postaje sve više multipolaran. I Slaveni se divljim bijesom istrebljuju.
  Dječak Sphero se okrenuo, bio je u kratkim hlačama i preplanuo. Bosa noga mladog Boga podigla je ovoga puta doslovno cijeli svemir i zavrtjela ga u spirale. Uvrnuto, slatko dijete, i zaključilo:
  - Moramo nekako izaći na kraj s Vladimirom Putinom!
  Emmanuel, igrajući se s mišićima tiska - Nadbogin je nosio samo otvoreni bikini i izdao:
  - Potrebno je, naravno. Ali to je moguće samo u obliku igre!!!
  Dječak demijurg u kratkim hlačama, koji je stvorio mnogo svemira, ali je u razmišljanju ostao dijete, sugerirao je:
  - Onda učinimo ono o čemu mnogi Rusi sanjaju!
  Nadbožica Emmanuelle bljesnula je svojim bisernim zubima i sa smiješkom upitala:
  - A što točno?
  Sfero Katastrofov je sasvim logično predložio:
  - Preselimo dušu Vladimira Putina u Mihaila Gorbačova!
  Emmanuelle se zahihotala, oslobodila vatreni pulsar iz svojih bosih prstiju i upitala:
  - A u koliko sati?
  Dječak demijurg odgovori sa blistavim osmijehom:
  - Godine 1985. Da vidimo upravlja li Vladimir Putin perestrojkom i politikom bolje od Mihaila Gorbačova!
  A dječak je također pucnuo bosim nožnim prstima, svojim preplanulim, lijepim i gracioznim djetinjim nožicama - ispuštajući razorni kvazar.
  Emmanuelle se zahihotala i primijetila:
  - I što? Bilo bi čak i smiješno! Iako bremenit posljedicama za čovječanstvo!
  Sphero je logično primijetio:
  - Glavno deblo vremena, samo pobjeda. Vladimir Putin će nestati, završit će vrući rat s Ukrajinom, kao i hladni rat sa Zapadom. I sve će biti puno bolje nego prije!
  Emmanuelle je kimnula i zapjevala:
  - Promjena, naša srca traže,
  Promjena, naše oči traže...
  U našem smijehu i u našim suzama,
  I pulsiranje vena...
  Promjena, čekamo promjenu!
  Sfero Katastrofov kimne u znak slaganja:
  - Prebacujem!
  I opet su kliknuli na ove bose, graciozne, spretne prste obaju nogu Nadboškog dječaka.
  . POGLAVLJE? jedan.
  Ispostavilo se da je Mihail Sergejevič Gorbačov vladar šestog dijela zemlje i drugi po gospodarskom potencijalu carstva. U vojnom smislu SSSR je bio možda prvi. Tako je čovjek, koji je imao jedva pedeset i četiri godine, dobio ogromnu gotovo praktički neograničenu moć.
  Ali tom moći treba mudro raspolagati. U SSSR-u je bilo puno problema. Police su se sve više praznile u zemlji, a robne nestašice su rasle. Dugotrajna gradnja postala je prava katastrofa. Rastao je i kriminal i broj samoubojstava, pao je autoritet partije. Također, vojska SSSR-a zaglavila je u Afganistanu i tamo pretrpjela značajne gubitke. Pijanstvo je također postalo veliki problem, mnogi su jednostavno postali pijanice, povećao se broj izostanaka.
  Tempo gospodarskog rasta je usporen, a znanstveni napredak počeo je slamiti neuspjehe. Zaoštrili su se i etnički odnosi.
  Nešto se moralo učiniti. U vanjskoj politici, hladni rat i utrka u naoružanju! I pad autoriteta SSSR-a i ideja komunizma općenito. Kontrasi su aktivni u Nikaragvi, Unita je aktivna u Angoli, rat je u tijeku u mnogim zemljama. Južna Afrika ne odustaje od Namibije. Crnci se bune, ali slabo. Južna Koreja raste u gospodarstvu. Cijena nafte pada...
  Mihail Gorbačov odlučio je pokrenuti proces perestrojke i demokratizacije, ali nije li to bio pokušaj gašenja požara benzinom? I, primjerice, kako su se ljudi, a prije svega nacionalne elite, okoristili slobodom ? Doslovno su se popeli na zid protiv SSSR-a!
  I protiv Komunističke partije i ideja socijalizma. Ali, naravno, ne odmah. Sami komunisti, počevši bacati blato na Staljina, stvorili su kuke za pad autoriteta KPSS-a. Pa, Mihail Gorbačov je slomio drva. Jedna borba s pijanstvom nešto vrijedi.
  To je, između ostalog, dovelo do pada prihoda u državnu blagajnu. I povećao nedostatak robe. Pa, pijanice su manje voljele sovjetsku vlast.
  Treba li pijancu puno? Platite mu dovoljno za bocu tinte po devedeset i šest kopejki za pola litre i bit će zadovoljan. A uz pad konzumacije alkohola, porasla je i ovisnost o drogama.
  Putin je ušao u tijelo Mihaila Gorbačova u ožujku 1987., tek u dobi od pedeset i šest godina. Još uvijek možete sve promijeniti i još nije kasno da to popravite. Do sada je Mihail Gorbačov čvrsto sjedio u fotelji glavnog tajnika i čak je iz Politbiroa uklonio niz starih članova oporbe: Romanova, Grišina, Alijeva, Tihonova. Još nije eliminirao Jeljcina, kandidata za člana Politbiroa i šefa Moskovskog državnog sveučilišta.
  Ali on ne ide nikamo. Hoće li biti tvrdoglavi - oni će posaditi!
  U svakom slučaju, Vladimir Putin uselio se u Gorbačovljevo već sredovječno, ali još uvijek poletno tijelo. I on sam je već bio u svom prijašnjem životu, daleko od toga da bude mlad čovjek i zdrav. I također do ušiju u problemima. Jedan od njih je, dakako, rat s Ukrajinom, kada je propala računica blitzkriega! I poginuli su deseci tisuća ruskih vojnika: najkrvaviji masakr od Drugog svjetskog rata.
  A sada riješite nove probleme u Gorbačovljevom tijelu. Tih je godina i sam Putin služio u DDR-u, a to su bila relativno sretna vremena. Još je bolje kad si mlad. A sa sedamdeset ti život više nije radost. I san nije mladenački osvježavajući, teško je ustati ujutro, a ni izdržljivost više nije ista - morate koristiti stimulanse. I ne osjećaš se dobro sa ženama. Želja i energija već umiru. Bilo bi dobro useliti se u Aleksandra Velikog, koji je imao samo trideset dvije godine kad je umro. I tako ste sami stari, a niste prešli u najmlađe, a niste ni u previše dobroj fizičkoj formi.
  Da, čak i kod osobe koja je do ušiju zaglibila u probleme.
  Tu je već i Černobil, i posljedice borbe protiv pijanstva, i nestašica dobara, i već oklevetana prošlost - Staljin, i tako dalje.
  Pa Lenjin još nije stigao zajebati. Do sada se u istočnoj Europi nije dogodio niz baršunastih revolucija. Odnosno, postoji socijalistički lager. A sovjetske trupe još nisu osramoćene napustile Afganistan.
  Dakle, još uvijek je moguće vratiti povijest i spasiti SSSR. A glavni tajnik Mihail Gorbačov čvrsto sjedi u svojoj fotelji. Ali što točno treba učiniti?
  Vladimir Putin, jednom u tijelu glavnog tajnika, osjećao se prazno. Mehanizam perestrojke već je pokrenut, a demokratizacija i antistaljinistička kampanja su započele. I ne možete to zaustaviti tek tako.
  Putin-Gorbačov se pogledao u ogledalo: nije baš ugodan. Kosa već sijedi i impresivna ćelava glava. Sam Putin je sa svojih sedamdeset godina imao manje ćelavosti. A Gorbačov s pedeset i šest, kao da mu je rođendan, kao da ima četrnaestogodišnju prednost, ali nekako labavo, a fizionomija mu nije karizmatična.
  I zdravstveni problemi - sjećanje starog prijevoznika sugerira: tu je, posebice, dijabetes. No, u prijašnjem životu Vladimir Putin nije bio posebno zdrav, iako su se o njemu šuškale. I snimili su inscenirano kako predsjednik Rusije sjajno igra hokej. Ali jasno je kakav si hokejaš sa sedamdeset godina i praktički bez treninga.
  Bilo je i pokušaja glume samog sebe - svojevrsnog mačoa koji kao da ne stari, a očekuje da će vladati do kraja svijeta!
  Ali doista je rat s Ukrajinom doveo svijet do trećeg svjetskog rata. I sam Putin je očekivao da to neće trajati dugo: dobro, nekoliko dana, ili najviše dva-tri tjedna. Ali Ukrajinci nisu htjeli pasti pod Rusiju. A pokazalo se da ruska vojska uopće nije tako nepobjediva. A ukrajinski generali nisu toliko korumpirani. Iako je Kherson uspio uzeti mitom. Ali pokazalo se da su ovi bili neznatna manjina.
  Otpor Ukrajine označio je kraj Putinova razdoblja fenomenalne sreće, kada se činilo da sve ide vrlo lako. Uključujući i zauzimanje Krima. Baš kao u znanstvenofantastičnom romanu, dogodilo se na Krimu. Čak iu stvarnosti u ovo nije previše vjerovati.
  A onda su bila teška vremena: cijena nafte je pala, ali su bivše rezerve spašene. U nekom trenutku se činilo da se sreća okrenula od Rusije. Cijena nafte i plina je pala, a koronavirus se nije mogao zaustaviti. Ali onda se sreća vratila - plin i nafta su nevjerojatno poskupjeli.
  A onda je zvučalo u glavi predsjednika Rusije: možete postati drugi Džingis-kan ili Napoleon.
  Da, i s Kazahstanom je imao sreće: tamo je izbila pobuna. I to točno dovoljno jak da prestraši Tokaeva, pa da zatraži pomoć. I u isto vrijeme preslab da bi se morao stvarno boriti.
  I to se činilo kao znak s neba: sada možete postati veliki osvajač. I udarac u stilu Napoleona Bonapartea.
  Samo što je sada neprijatelj bio podcijenjen. Pokazalo se da su Ukrajinci bili puno bolje pripremljeni za rat nego što se očekivalo, te da su se temeljito ukopali. Da, pokazalo se da Zelenski uopće nije takav slabić i meko tijelo kao što su mnogi mislili o njemu.
  Dakle, blitzkrieg na koji je Vladimir Putin računao nije uspio. Rat je postao dugotrajan i žestok.
  U početku se činilo da cijene nafte i plina vrtoglavo rastu i da će Zapad bankrotirati.
  Ali u ljeto je proizvodnja nafte u svijetu porasla, a Saudijska Arabija je odlučila istisnuti Rusiju iz Europe, pa su cijene ponovno počele padati. A onda su talibani, odlučivši da je trenutak najpovoljniji, napali Tadžikistan i otvorili novu frontu na jugu ZND-a.
  I ovdje se Rusija morala boriti gotovo sama, jer su se Tadžici pokazali slabim u borbenom duhu - masovno su se predali i dezertirali.
  Općenito se očekivalo otvaranje nove fronte na jugu. Štoviše, Amerikanci su obećali priznati talibane kao legitimnu vladu Afganistana i deblokirati račune. A talibani su se htjeli proširiti. Osim toga, ulogu je odigrala i činjenica da su karavane droge uhvaćene na tadžikistanskoj granici. I tako možete organizirati kolosalan proboj.
  U Americi su čak zamjerili vojsci što nije ranije napustila Afganistan: tada bi i rat s Rusijom počeo mnogo brže.
  Putin se u trenutku svoje sedamdesete godine suočio s ozbiljnim problemima. Konkretno, bilo je potrebno prebaciti trupe kroz nekoliko zemalja i Tadžikistan. I za to ipak proglasiti djelomičnu mobilizaciju. U principu, bilo je potrebno u početku izdvojiti više snaga za zauzimanje Ukrajine. Ali razni vojni stručnjaci uvjeravali su da su Ukrajinci potpuno beskorisni ratnici, da se ne mogu uspoređivati s ISIS-om, da ćemo im doslovno bacati kape.
  U prvim danima tako se činilo. Ali nije bilo moguće zauzeti Kijev naletom jedne zračnodesantne pukovnije. Štoviše, padobranci su pretrpjeli velika oštećenja i povukli se. Tada su trupe morale biti povučene iz Kijeva i regije.
  Rat se odužio, gubici su rasli. A otpor Ukrajinaca postajao je sve jači.
  Povećala se i nabava oružja sa Zapada. U Rusiji su, unatoč svim naporima propagande, rasli antiratni osjećaji. Lider Liberalno-demokratske partije se promijenio, a to je bio i signal: stari političari nestaju. Tko mu je ispred nogu izašao, tko sam otišao. Zjuganov je također ostario i oslabio. U Komunističkoj partiji Ruske Federacije njegova kritika se pojačala. Osim toga, komunistima je sam Bog naredio da budu u opoziciji, i da se sukobljavaju s vlastima. I podržali su rat s Ukrajinom. I onda su se, naravno, pojačali napadi na Zjuganova.
  Putin je u ovoj situaciji, naravno, bio na strani Genadija Andrejeviča: on je barem siguran. Stari konj neće pokvariti brazdu, ali neće ni duboko zaorati.
  Zjuganov je cijeli fenomen. Zapravo, on je svojevoljno prepustio izbore Jeljcinu, bio je slab i pasivan. A onda je jako ostario. Zgodna opozicija. A komunisti su ga tolerirali, što je glupo. Nisu baš pametni.
  Ovdje se opet govori o bolesti vođstva među komunistima. U Ujedinjenoj Rusiji postoji još veća raznolikost mišljenja i sloboda. Ovdje je Sergej Šojgu izgubio kredibilitet zbog Ukrajine. A bilo je i ideja da ga se isključi iz supredsjedatelja.
  Putinovo zdravlje se pogoršalo tijekom proslave sedamdesetog rođendana. I to vrlo ozbiljno. Pa sa sedamdeset godina Staljin, Brežnjev i Hruščov su već bili jasno prošli. I Putin nije iznimka. Počelo se razmišljati o nasljedniku. Štoviše, Ukrajinci ga žele ukloniti. I nikad se ne zna. Svi mi hodamo pod Bogom.
  Ali koga biste trebali imenovati kao svoju zamjenu? Da ne bude kao kod Žirinovskog, umro je bez oporuke. Jedna od ideja bila je i imenovanje najstarije kćeri na mjesto premijera. Ali to je značilo slom gospodarstva. Mihailu Mišustinu se to nije previše svidjelo. Čak je i rođen 3. ožujka, dan nakon Mihaila Gorbačova. I to se činilo kao zlokoban znak. Da, a ćelava glava Mihaila Vladimiroviča veća je od Gorbačova. A ove ćelave glave su uvijek slamale svoje prethodnike. Odnosno, potrebno je riješiti se Mihaila Mišustina, ali nije jasno koga staviti. Svi imaju svoje nedostatke. Savjetovali su Dmitrija Rogozina, ali ga Jedinstvena Rusija ne voli previše.
  Putinu se Medvedev osobno sviđao, ali nije bio popularan u narodu i, možda, meka tijela. Plus, Medvedev se pokazao kao nevažan premijer. Ovdje je izbor već ograničen. Bio je tu i Vaino. Također prezime koje nije rusko i povezuje se s ratom. Ali on je s Baltika, i to stvarno nije najbolja opcija, iako je stvarno lisica, podla, lukava i podmukla kao i sam Vladimir Putin!
  Međutim, Dmitrij Medvedev također je bio lisac, iako je izvana ostavljao dojam puža i mekog intelektualca.
  Ali izgled može varati. General Lebed vrlo je zastrašujućeg izgleda. I to je uplašilo elitu od njega. Oligarsi su se predomislili da se klade na njega. No, od Lebeda nisu htjeli napraviti predsjednika. Iskorišten je kao spojler Zjuganova i tada vrlo popularnog i ambicioznog Žirinovskog. A Lebed je čak nadmašio sva očekivanja. Nakon toga ga je trebalo zagrijati.
  Nakon dugog cjenkanja, oligarsi su Lebeda stavili na ishranu u Krasnodarskom kraju i zabranili mu sudjelovanje u federalnoj politici. Tada je general umro pod vrlo čudnim i sumnjivim okolnostima.
  Većina oligarhije odlučila se za Putina, uključujući i zato što su ga smatrali sivim mišem slabe volje. Ali izgled je bio varljiv.
  A miš je izrastao u strašno čudovište koje je dovelo svijet na rub nuklearnog rata.
  Mora se reći da je Putinov donekle bezazlen izgled i varljiva nježnost omogućili da se kreće prema gore. Oligarsi su se više bojali strogog Lebeda, bučnog, pa čak i histeričnog Žirinovskog, nego nekoga iz obiteljske kohorte Jeljcina.
  Bilo je i različitih pristupa Zjuganovljevom računu. Dio elite želio je priviknuti vođu Komunističke partije i učiniti ga prihvatljivim. Bilo je i crvenih oligarha, i masa direktora.
  Ali Zjuganovljev tim je prevelik i nije htio opet svima davati mito i mast i komade. Više im je odgovarao, kako se činilo, sigurni Putin, koji nije ni imao svoj tim.
  I skliznula je stranka "Jedinstvo", ili medo kako su je zvali u puku. I, naravno, formirao ju je prvenstveno Boris Berezovski: Jeljcinova siva eminencija i najutjecajnija osoba u Kremlju. On je bio taj koji je eliminirao Borisa Nemcija, kojeg je "car" Boris povukao za svog nasljednika.
  Jeljcin je zaista želio Borisa Efimoviča učiniti svojim nasljednikom. Ali on je vrlo glupo okrenuo dužnosnike protiv sebe ponudivši im da ih prebaci u Volgu, i općenito je počeo zahtijevati da se podijeli s ljudima. I započela je skrivena borba protiv Borisa Efimoviča.
  Dakle, nije on postavljen za premijera, što bi bilo puno prirodnije, nego Kirijenko. Ali potonjeg još nitko nije pripremio za nasljednika, pa tako ni samog Jeljcina.
  Začudo, Boris je želio iskoristiti Kirijenka da raspusti Državnu dumu.
  Štoviše, postojao je plan oligarha, nove izbore i ne raspisivati. Štoviše, komunisti, na čelu s uskogrudnim Zyuganovom, sami su dali povod za otkazivanje izbora za Državnu dumu.
  Predložili su izmjenu izbornog zakona prema kojoj se stranke za izlazak na izbore moraju preregistrirati u roku od godinu dana. I nijedna zabava nije prošla do ovog trenutka.
  Zjuganov se, naravno, pokazao kao idiot. Najstariji šef komunista u povijesti, slab, konzervativan, neugodnog izgleda, apsolutno lišen karizme.
  Najzgodniji za ulogu šefa najjače, komunističke oporbe.
  U njemu nema božje iskre, a on simbolizira sve nedostatke Komunističke partije, a i za trideset godina takozvanog rukovodstva, umorio se od biračkog tijela, i ostario, i općenito malo hoda.
  Naravno, najlakše je imati posla s nekim poput Zjuganova. Iako Gennady pokušava prikazati izgled oporbe.
  Vladimir Volfovich Zhirinovski je kvaritelj Komunističke partije, još u Jeljcinovo vrijeme. Ali spojler koji je i sam skoro postao predsjednik i glavna oporba.
  A počeli su ga mlatiti i pritiskati još prije nego Lebeda. Ali tada je Žirinovski postao de facto vazal, najprije Jeljcina, a zatim Putina.
  Zadnji put je Žirinovski kritizirao Jeljcina u proljeće 1997. godine... Nakon toga mu se boja promijenila i počeo je podržavati vlast.
  Vladimir Putin je u početku bio oprezan prema Žirinovskom. Vjerovao je da je Volfovič postao prijatelj Kremlja zbog kukavičluka i osobnog interesa.
  Štoviše, Žirinovski je glasao protiv opoziva, izgubivši polovicu svojih pristaša.
  I to također nije oslikalo čelnika Liberalno demokratske stranke.
  Ali onda su postali prijatelji sa Žirinovskim. A da nije bilo iznenadne bolesti i glupe smrti od koronavirusa, vjerojatno bi mu s vremenom dao orden svetog Andrije Prvozvanog. Kad je Vladimir Volfovič pokopan, osobno se oprostio od njega. Tako je završio život najbistrijeg političara, koji je blistao velikom pameću.
  Sjajne zvijezde devedesetih: Lebed, Njemcov, Ampilov, Limonov - otišli su na onaj svijet. Yavlinsky je gotovo izgubio važnost i zaboravljen, poput Garryja Kasparova. Berezovski je obješen - previše je znao i pričao.
  Od stare galaksije devedesetih ostao je samo Zjuganov. Zaboravljen je i Rutskoi. Pa možda Zorkin, koji se formalno vodi kao predsjednik Ustavnog suda.
  Od prve generacije predsjednika ZND-a na vlasti je ostao samo Lukašenko.
  Također pametna lisica. Ali uspio se uplesti u mrežu i dobro ga zbuniti.
  Putin nije volio Lukašenka, ali se izvana pretvarao da mu je prijatelj. Naravno, imajući na umu i rezervne opcije.
  Dugo je Vladimir Putin imao strahovitu sreću, čak i u malim stvarima. Primjerice, Skripal je otrovan uoči izbora, a požar u Kemerovu dogodio se par dana nakon izbora.
  Ali da je obrnuto bilo bi koji posto manje.
  Da, i Grudinin se glupo namjestio sa svojim inozemnim računima.
  Vladimiru Putinu isprva nije smetalo boriti se za prijestolje, s nekim svježijim i mlađim od ostarjelog i umornog, a prilično jezičavog Zjuganova.
  Ali Pavel Grudinin je prebrzo počeo dobivati popularnost, a borba bi mogla postati previše konkurentna, čak i prije druge runde.
  Štoviše, crni PR mogao bi izazvati suprotan učinak. Kao što je to već bio slučaj s Jeljcinom, Lukašenkom, a djelomično i s Lebedom i Žirinovskim.
  Ali Pavel Grudinin dao je sebi dobar trag priznavši pet računa u inozemstvu.
  I dopušteno podići cijeli val kompromitirajućih dokaza.
  Ali svejedno, Grudinin je uzeo trinaest posto, a Žirinovski nešto više od pet. I to je pokazalo da se narod drži lijevih ideja.
  Zjuganov bi, naravno, skupio još manje Grudinina. Genadij Andrejevič je čak i pod Jeljcinom bio prilično slab. Već tada je izgledao prilično loše, ćelav, prekriven bradavicama, s nosom nalik veprovoj njušci.
  Nije ni čudo što ga je Jeljcin porazio. Istina, Žirinovski je Zjuganovu u nekom trenutku predložio savez. I to je izazvalo zabrinutost u Kremlju. Ali Vladimir Žirinovski nije mogao postati treći.
  Ali da jest, onda bi bilo problema.
  Komunisti su obećali Vladimiru Volfoviču - pet mjesta u vladi. Uključujući mjesto ministra unutarnjih i vanjskih poslova. To su vrlo ozbiljni postovi.
  Može li Jeljcin odgovoriti istom mjerom? Vjerojatno ne. Da, i Zapad je bio protiv unije Jeljcina i Žirinovskog. Ovaj posljednji je previše okrenuo inozemstvo protiv sebe. U samom Žirinovskom, umjesto da kritizira ruske vlasti, on je napao Zapad.
  Ali većina Rusa nije loša i shvatili su da Rusija devedesetih nije mogla izvući sukob sa Zapadom. Da, zapadnjački način života bio je popularan i moderan. I Vladimir Volfovič je sam izgorio.
  Uspjeh Lebeda, prilično jezičavog kandidata, bio je neočekivan i pretjeran. I već je Aleksandar Ivanovič počeo ozbiljno tražiti prijestolje.
  Nešto slično dogodilo se i s Matičnom strankom koja je komunistima bila kvaritelj, ali je na kraju dobila preveliku popularnost pa su je počeli slamati i gušiti.
  Lebed je također mogao brzo i lako dogovoriti mir u Čečeniji, što mu je naglo povećalo popularnost.
  To stvarno propaganda čini čuda. Sramotna predaja razbojnicima podigla je popularnost Labuda u nebesa.
  I jezičavi, uskogrudni general umalo nije postao kralj. A da je Jeljcin umro tijekom operacije srca, onda bi se možda pojavio Car Labud.
  Točnije, sigurno bi pobijedio da Černomirdin, dobro, a Zjuganov teško da bi napredovao.
  No Lebed je propustio trenutak... Mediji su stvorili novu zvijezdu u liku Borisa Njemcova, ali ni to nije dugo gorjelo. Zapravo, Njemcov je u Jeljcinovom timu, a život ne ide nabolje, nego samo na gore. I princ je otišao u nemilost.
  Sam Putin duguje Čubajsu što ga je odveo u Moskvu. Nakon poraza Sobčaka na izborima moglo se ići u zatvor.
  Ali nije bilo sreće, a pomogla je i nesreća. Poraz Sobčaka pomogao je da se preseli u Moskvu. A ako bi Anatolij pobijedio na izborima, ona bi morala ostati zamjenica, a cijeli tijek povijesti bio je drugačiji.
  Na isti način, kao i daljnji cik-cak u karijeri. Na primjer, mnogi su sumnjali isplati li se imenovati potpukovnika na mjesto šefa FSB-a? A još više dati mjesto tajnika Vijeća sigurnosti.
  Štoviše, Rybkin je prilično dobro odgovarao Berezovskom. Ali Jeljcin je jako žudio za promjenama.
  Kad je Primakov postao premijer, činilo se da će on biti izabran za njegova nasljednika. Stari Jevgenij Maksimovič svima je odgovarao kao kompromisna figura. Možda, osim Berezovskog. S njim je bilo neprijateljstvo. Isprva je Berezovski htio ubaciti Aksenenka umjesto Primakova. Ali oni oko Jeljcina sasvim su razumno smatrali da Zyuganov i njegova frakcija možda neće glasati. A novi izbori za Državnu dumu doveli bi do pobjede komunista.
  I već nije bilo razloga za poništenje izbora i kršenje ustava.
  Sam Jeljcin nije želio napraviti još jedan državni udar. A on i listopadski događaji bili su dovoljni. I skoro umro od srca.
  Stepašin je koliko-toliko zadovoljio dio komunista. Iako ni nju nisu htjeli učiniti nasljednicom.
  Moram reći da pokušaj opoziva nije bio posebno opasan. Dakle, Vrhovni sud je bio pod kontrolom Kremlja i sigurno bi zaključio opoziv.
  Žirinovski nije spasio Jeljcina, već mu je oborio rejting. Nakon toga Kremlj ga je zapravo otpisao.
  Čak je i čudno, Žirinovski aktivno podržava Jeljcina, a mediji u Kremlju ga dave.
  Kažu da je to učinio zbog novca. Čak su pogodili ravno u trbuh.
  Primjerice, Leontjev, vjerni štićenik Kremlja, prvo je pokazao kako Vladimir Žirinovski naziva Stepašina agentom CIA-e i Mossada, a zatim kako taj isti Vladimir Volfovič obasipa komplimentima kandidata za premijera.
  Pa što će pomisliti Rus koji ovo gleda: Vladimir Volfovič Žirinovski je, razumije se, posljednja, politička prostitutka. I za to ne možete glasati.
  Odnosno, mediji u Kremlju utopili su Žirinovskog, unatoč svoj njegovoj lojalnosti vlastima, i diskreditirali ga na sve moguće načine.
  Tek kada je Putin ojačao na vlasti, stav se počeo mijenjati.
  Zapravo, zašto daviti Vladimira Volfoviča ako tako gorljivo podržava Kremlj.
  Osim toga, Berezovski je smislio lukavu kombinaciju kako natjerati dio protestnog biračkog tijela da glasa za Liberalno-demokratsku stranku umjesto za komuniste. Prvo su odbili registrirati stranku Žirinovskog. A onda je, takoreći, registracija vraćena. I podijelili su listu.
  Kao rezultat toga, mediji su nastavili govoriti o Žirinovskom. No, ipak je zabio malo, malo više od šest posto.
  A kad su bili predsjednički izbori, Žirinovski se opet odbio registrirati.
  I opet skandal ... Mislili su učiniti Vladimira Volfoviča trećim, ali kako se pokazalo, bio je slabić.
  A pokušaj privremenog saveza s komunistima samo je doveo do porasta Zjuganovljeve popularnosti.
  Savezništvo s komunistima činilo se kao jak potez, ali, začudo, od toga su najviše stradali liberali.
  A komunisti su malo izgubili...
  Za sada. Mora se reći da je Putin često imao sreće unatoč vlastitim naporima. Konkretno, naredio je prevariti Žirinovskog - nije uspjelo. No, s druge strane, oni imaju slično biračko tijelo kao Žirinovski, a kad bi Vladimir Volfovič dobio deset posto, onda se drugi krug ne bi izbjegao, a to je već poraz. I tako je razlika bila samo dva posto.
  A onda se neuspjeh sa Žirinovskim pretvorio u blagoslov.
  Ili reforma Vijeća Federacije. Reformi su se protivili komunisti s kojima je Kremlj koketirao. Ali uvrijeđeni liberali i blok Primakov iz nekog su razloga podržali reformu. Iako je Primakov povezan s Lužkovim i drugim guvernerima.
  Glupi ljudi...Jabloko i SPS su upozoravali da će oni biti sljedeća Putinova žrtva i da će biti pokopani zajedno sa Vijećem Federacije. Ali otišli su kao glupe ovce na klanje.
  A komunisti su pametni - odmah su skužili na što miriše. Ali drugi nisu bili dovoljno pametni.
  Općenito, Putin je imao strašnu sreću: jedan teroristički napad 11. rujna nešto vrijedi. Štoviše, Sjedinjene Države pokušale su priviknuti talibane. I iskoristiti Bin Ladena protiv Rusije.
  Činilo se da je zdrav razum govorio talibanima, koji su dugo bili u ratu sa Sjevernim savezom, kojeg podržava Rusija, da ne otvaraju drugu frontu protiv Sjedinjenih Država.
  Ali talibani su se ponašali kao idioti. Zapravo, Talibani su priznali Republiku Ičkeriju i otvorili svoje veleposlanstvo u svojoj zemlji. A Čečencima je pomagao i oružjem i dobrovoljcima. Mula Omar se čak obratio Ahmadu Šahu Masudu da sklopi primirje i pomogne narodu Čečenije.
  A onda je takav neočekivani dar pao na glavu Rusije. Štoviše, zgrade su se, suprotno zakonima fizike, srušile.
  Ovo je tako rijetka sreća, kao da ste dobili sto milijuna dolara na lutriji.
  A Amerika je zapela u Afganistanu punih dvadeset godina. Postojala je dvostruka korist: i Sjedinjene Države su oslabljene, a južne granice od Talibana dobivaju zaštitu. Tako da moram reći da imam sreće. I što je najvažnije, nisu se previše trudili.
  I s Irakom, također, imao sreće. Istina, u nekom trenutku se činilo da Amerikanci lako pobjeđuju. U tri tjedna okupirali su cijeli Irak, izgubili samo pedesetak ljudi, a zarobili dva milijuna.
  Ali tada je, unatoč zarobljavanju Saddama Husseina, Amerika zaglibila u dugotrajni gerilski rat.
  A cijena nafte je pala, do kozmičkih razmjera, kao i plina. Da, bilo je puno sreće. Putin je vjerovao da je veliki mesija, i da je hladniji od Napoleona, poput Džingis-kana.
  Štoviše, čak je i Šamil Basajev poginuo nehotice se raznijevši se na minu i činilo se da je Čečenija konačno bačena na koljena.
  Ali njegova dva mandata su došla kraju. Već je bilo prekasno za promjenu ustava i prijestolje je trebalo predati Medvedevu.
  2008. godina pokazala se izuzetno uspješnom. Bilanova pobjeda na Euroviziji, pobjeda na Svjetskom prvenstvu u hokeju, uspjeh u nogometu. I rat s Gruzijom.
  Iako također nesporno, samo pet dana, mediji su to knjižili kao veliku pobjedu Rusije, pa i NATO-a. Šteta je što sam morao dijeliti lovorike s Medvedevom.
  Vladimir Putin je umoran od sjećanja, a želio je spavati.
  Mihail Gorbačov nije izašao pred svoju pratnju.
  Prvo smo morali smisliti strategiju.
  U međuvremenu je Vovkin ubojica hrkao i sanjao.
  . POGLAVLJE? 2.
  Četiri njemačke djevojke: Gerda, Charlotte, Christina i Magda nagovorile su Fuhrera da im dopusti da se bore na Kursk isturenom dijelu. Uskogrudni Hitler imao je predrasude prema ženama u vojsci. I možda je zato izgubio rat.
  Ali u ovom svijetu, djevojke iz SS-a pokazale su se toliko vruće i uvjerljive da je Fuhrer bio uvjeren.
  Tako je na Kurskoj izbočini u borbu krenula tenkovska posada djevojaka koje su se borile u samo jednom bikiniju i bose, što ih je činilo nenadmašnim borcima.
  Osim toga, u ovom svijetu, Fuhrer je bio malo pametniji. I dopustio je da ga uvjeri Rommel, te je uzeo i evakuirao njemačke i talijanske trupe iz Afrike.
  To je Nijemcima omogućilo da zadrže više snaga - čak osam divizija, prekaljenih, afričkih veterana. Osim Talijana. I kao rezultat, iskrcavanje saveznika na Siciliju pokazalo se za njih neuspjehom, velikom vojnom katastrofom i ogromnim brojem zarobljenika i gubitkom trofeja.
  A sada su Nijemci bili suočeni s Kurskom izbočinom. Osim djevojaka na tenku, pojavile su se još dvije djevojke: Albina i Alvina, koje su se borile na Focke-Wulfu. A na sebi nisu imali ništa osim kratkih hlača.
  Sada su Fuhrerove bosonoge djevojke bile protiv Crvene armije, a to je ozbiljno.
  Ovdje se odvijala grandiozna bitka na Kurskoj izbočini. Njemačke trupe napredovale su na jugu i probile sovjetsku obranu.
  Tada je rezervna tenkovska vojska bačena u bitku. I došlo je do odlučujuće bitke.
  Gerda i njezina ekipa borile su se na Pantheri, bilo je vruće i posada djevojaka čak je zbacila grudnjake.
  Ovdje su ljepotice donijele pištolj. Pištolj "Panther", samo 75 mm, ali brzo pali i duge cijevi.
  Gerda je pucala s velike udaljenosti golim nožnim prstima, granata je samo pogodila kundak kupole i trupa sovjetskog tenka T-34-76 i probila oklop. Ruski automobil se zapalio, a borbeni komplet je počeo detonirati.
  Gerda je pjevala:
  - Slava Njemačkoj, slava!
  Odsvirala je sljedeću snimku, bosim nožnim prstima, na sovjetske tenkove u nadiru Charlotte, probila ruski automobil i zapjevala:
  Naša snaga je velika
  Bit će čvrsta ruka!
  A onda je i lijepa i pametna Christina udarila svojom gracioznom bosom nogom. I opet je sovjetska tridesetčetvorka pogođena. I ona gori.
  A djevojka zacvili:
  - Za komunizam ćemo ići u boj, ali ne ruski, nego arijski!
  Pucala je i Magda, pa opet pogodila auto Crvene armije, probila metal, zapalila tridesetčetvorku i upitala:
  - A da je komunizam arijevski?
  Gerda je bosim nožnim prstima udarila neprijatelja, razbila metal ruskog automobila i odgovorila:
  - Da, komunizam bi mogao biti arijevski. Kad je raj za nas, dok se drugi trude!
  Charlotte je pucala na neprijatelja uz pomoć gole, okrugle pete i gugutala:
  - Za radost na Zemlji!
  A sovjetska podstavljena tridesetčetvorka gori. Crvena armija je u bitku bacila svoju stratešku rezervu: Stepski front i svoje tenkove. A ako ga ubijete, tada će Nijemci otvoriti put oko Kurska i moći će zalupiti kotao.
  Dakle, ovdje se odlučuje o sudbini bitke.
  I njemačke "pantere" su dobre. Istrebljuju sovjetske automobile kao mlade štuke.
  Christina je pucala golim nožnim prstima, njemački top je ispaljivao petnaest metaka u minuti, a djevojke su pucale naizmjence.
  A ratnik je izuzetno precizan.
  Ovdje je udarila sovjetsku trideset četiri i zapjevala:
  Ne možemo se naći jači
  Nema nas više od dvadeset!
  Djevojke su, naravno, vrlo lijepe. Kada su zarobljene ruske vojnike stavljali na koljena i tjerali ih da ljube gole preplanule noge, činili su to s užitkom i entuzijazmom.
  Magda je golom, gracioznom nogom razbila sovjetski automobil dobro naciljanim hicem i zacvilila:
  - Za domovinu i za slobodu!
  A djevojke ga uzmu i zapjevaju:
  Biserna, drhtava frizura,
  Zabrinut sam, drhte mi u prsima!
  Djevojka sam kao plaha breza,
  Bojim se pomaknuti se i disati!
  
  A što ti svježi vjetar šapuće na uho?
  Pijesak škripi pod nogama bosih nogu...
  I nema sretnijeg mene na planeti,
  Kad hodam s tobom u šumu!
  
  Otkrij mi veliku tajnu, voljeni,
  Kako si uspio začarati srce!
  Ali vaše lice je tako tužno?
  Preko čela prošla je najtanja nit bora!
  
  Mladić mi s mukom odgovara;
  Rat će vas na dugo rastaviti!
  Da nam nađe mjesto u rajskim šumama,
  Sotona mora biti poražen u paklu!
  
  Kao odgovor, vitka breza je kimnula,
  Ti si mi više od prijatelja!
  Iako ishod bitke može biti težak,
  Ali s nama je Bog Isus pastir!
  
  Rastjerajmo pakao demona - zle sjene,
  Tako da gajevi zeleni cvjetaju!
  Pogladi mi preplanula koljena
  Drži me čvrsto dušo!
  
  A on kao djevojka u šali odgovori:
  Rekao je na zvuk raširenih grana;
  - Hoćeš li me čekati godinu dana, golubice?
  Napast vrućih ždralova je jaka!
  
  Kao odgovor, rekao sam mu tako strogo,
  - Neću biti civil na postolju stroja!
  I volim vojni put,
  Želim se boriti, pobijediti zle!
  
  Došao sam do poente - posjeći grane, pletenice,
  Dali su mi novu mašinu s diskom!
  Iako trava plače kao biser rose,
  Zašto nevinost - postala je poput vojnika!
  
  Zatim, da mi je domovina draža od svih,
  U duši gori domovina nad zvijezdama!
  Nije unutrasnjost da upadas u krevet,
  I noćiti s puškom u kolibi!
  
  Pobjeda će doći, ja u nju čvrsto vjerujem,
  Uostalom, naša stvar je uvijek u pravu!
  Pa, nasmijte se radosnije momci,
  Dobra nas sudbina čeka, vjerujte mi!
  Djevojke su lijepo pjevale, a pritom su i pucale. A svaki kadar sandala djevojaka je pun pogodak.
  Ali sada je prvi val odbijen, a specijalna vozila donose dodatne granate.
  A lijepe njemačke djevojke bore se na nebu. Obje plavuše: Albina i Alvina.
  I tako su cool.
  Albina je pucala uz pomoć golih nožnih prstiju iz šest zračnih pušaka odjednom. I nekoliko sovjetskih zrakoplova se zapalilo.
  Ratnik je gugutao:
  - Slava mojoj snazi!
  Alvina je također udarala po neprijateljima, uz pomoć prstiju svoje bose noge. Oborila je pet sovjetskih aviona odjednom i zacvilila:
  - U ime bijelih vukova!
  Djevojke su gnječile ruske automobile virtuoznošću ženki leoparda.
  Albina je pucala uz pomoć grimizne bradavice na grudima, pritiskala dugme i gugutala:
  - Za čast Trećeg Reicha!
  Alvina je također premlatila svoju protivnicu koristeći svoju rubin bradavicu, i ponašajući se zaigrano, rekla je:
  - Za pruski duh!
  Bile su to dvije borbene djevojke - super klasa. I bosa i golih prsa.
  A jako su voljeli mučiti pionire. Ovdje strgate dječakovu odjeću i vežete ga za drvo. Zatim uzmete bič u ruke i počnete ga mlatiti. I tako je super.
  A dječak vrišti od boli, njegova preplanula koža prekrivena je krvavim prugama. A djevojka uzme i prinese baklju do bosih nogu momka. I goli potplat gori. A dječak vrišti od nesnosne boli. I tako je lijepo slušati njegove jauke i plač.
  Albina i Alvina vole talog frajera, posebno slatkih i plavokosih. I to im je veliko zadovoljstvo.
  Ali znaju se i boriti.
  Alvina je svojom bradavicom boje jagode pritisnula gumb joysticka. I uz pomoć zračnih topova oborila je još nekoliko sovjetskih letjelica, nakon čega je guknula:
  - Ja sam najcool vučica na svijetu!
  Albina je također eksplodirala, pritiskajući joystick tipku uz pomoć malinaste bradavice, presjekla desetak ruskih automobila i zacvilila:
  - Za novu Njemačku!
  Ovdje su djevojke - izvanredan pilot.
  Gerda i njezina tenkovska posada na Pantheru nastavljaju borbu.
  Evo plavokose djevojke koja je uzela i lupila po sovjetskoj tridesetčetvorki uz pomoć grimizne bradavice na grudima.
  I udarivši ruski auto izdala je:
  - Ne znam ništa loše
  Osim tipa sa satom!
  Charlotte je duhovito primijetila, također pucajući grimiznom bradavicom na neprijatelja i zacviljela:
  - Dajte velike pobjede!
  Christina je također uzela i udarila rubin bradavicom, i to vrlo prikladno. Razbila je sovjetski auto i zaškripala:
  - Za nove granice!
  I lupanula i Magda, borbena djevojka, jako cool i ratoborna, s kosom kao zlatni listići.
  I pukla je, koristeći bradavice na grudima boje jagode, što je učinila vrlo precizno i precizno.
  Udario je sovjetsku tridesetčetvorku i zaškripao:
  - Moj pogodak!
  A djevojke će uzeti i zavijati. A to su ratnici razine supermena.
  Nijemci su dobili tenkovsku bitku i zatvorili kotao iza Kurska. I stvorio se tako veliki splet crvenih armija.
  Bitke su se vodile s velikom zlobom i bijesom. Bilo je puno žrtava.
  Dio sovjetskih trupa uspio je pobjeći, a neki su zarobljeni ili uništeni.
  U bitkama se istaknula djevojka Schella. Borila se u pješaštvu i primijenila znanje, počela bacati granate golim nožnim prstima. I izuzetno je cool.
  Shella je prasnula, škiljeći na ruskog vojnika poput kose i gugućući, pokazujući zube:
  - Oj, bjene, bjene moje,
  Ja kokošinjac, jeo ....
  A vi vojnici ste kao nule,
  Ne čuvajte vidljivu cjelovitost!
  A druga djevojka, Eva, pucala je iz faust patrone uz pomoć bradavice na grudima jagode i probila sovjetski tenk.
  I svojom golom petom bacila je grašak smrti, a također je rastrgala mnoge vojnike Crvene armije.
  Ovo je djevojka - najviša i kolosalna klasa.
  A onda su zarobljeni ruski vojnici kleknuli i ljubili bosa, prašnjava stopala djevojaka.
  I izgledalo je stvarno sjajno.
  A djevojke su tako bose i lijepe.
  To su djevojke koje, ako se nečega uhvate, to će sigurno dovesti do kraja.
  Crvena armija pretrpjela je veliki poraz kod Kurskog izbočina. Trupe Wehrmachta preselile su se u Voronjež. I bili su energični.
  Ali sovjetske se djevojke također žestoko bore i one se također mogu i trebaju pokazati.
  Natasha je bosom nogom bacila granatu na naciste i pjevala:
  - Tako je...
  Zoya je golom petom lansirala dar smrti i dodala:
  - Neprijatelj...
  Augustin je podlegao nečemu razornom i zaškripao:
  - Misli...
  Svetlana je bosim nožnim prstima bacila granatu i zacvilila:
  - Što...
  Natasha je bosim nogama bacila par limunova i vikala:
  - ruski...
  Zoya je također podlegla nečemu energičnom i smrtonosnom, škripajući:
  - Upravljao...
  Augustin je lansirao smrtonosnu, mrmljajući:
  - Neprijatelj....
  Svetlana je ponovno podlegla destruktivnom i vyaknula:
  - Pauza!
  Nataša se okrenula i zacvilila:
  - WHO...
  Zoja je zapucala i na crne strance koje su nacisti regrutirali i ciknula:
  - Usudi se!
  Augustin je govorio sa snagom i bijesom:
  - To...
  Svetlana je podlegla uz smiješak pantere:
  - NA...
  Nataša je bosom nogom bacila granatu i viknula:
  - Borba...
  Zoja je golim prstima bacila dar smrti i promrmljala:
  - Napadi!
  Augustin se ubacio i promrmljao:
  - Neprijatelji...
  Svetlana je golim tabanima ispalila hrpu granata i kako viče iz sveg glasa:
  - Dobro...
  Natasha je zaustavila rafal i prosiktala:
  - Žestok...
  Zoja je prekinula naciste i zacvilila:
  - Tući!
  Augustin je ponovno opalio i viknuo:
  - Žestok...
  Svetlana je cvrkutala dok je pucala:
  - Tući!
  Nataša je opet bacila granatu svojim gracioznim, bosim stopalom, cvrkućući:
  - Uništit ćemo naciste!
  Zoja ga je uzela i zacvrkutala:
  - Budući put u komunizam!
  I bacila limun golim nožnim prstima.
  Augustin je uzeo i razbacao redove, a njezine su gole noge s uništenjem letjele duž Fritza:
  - Razdvojit ćemo protivnike!
  Svetlana ga je uzela i bacila golom petom hrpu granata i zacvilila:
  Slomimo fašiste!
  A četvorica su nastavila pucati i bacati granate. Kretao se njemački "Jagdtiger". Stroj s topom od 128 mm. I puca u sebe.
  I cure su bacale granate. Potkopao naciste. I uzvratili su. Penjali su se naprijed. Tenkovi se opet kotrljaju. Kreće najnoviji njemački "Panther" -2. Vrlo mobilan automobil.
  Ali njegove djevojke su preuzele i nokautirale ga. Rastrgali su pokretni stroj s plinskoturbinskim motorom. I raznijeli su je u komadiće.
  Natasha je uz smijeh primijetila:
  Super se borimo!
  Zoya se složila s tim:
  - Jako cool!
  Augustin je mudro primijetio:
  - Mi ćemo pobijediti!
  I bosom nogom ispalila je protutenkovsku granatu. Jaka djevojka. A ona ima toliko pameti.
  Svetlana je također prstima svoje bose noge lansirala poklon smrti i pogodila neprijatelja. Vrlo agresivna djevojka, očiju boje različka. Ima takvu pamet i snagu!
  Natasha se okrenula i nasmiješila:
  - Za svetu Rusiju!
  Zoya je vrlo aktivno pucala i nacerila se pokazujući biserne zube:
  - Ja sam ratnik one razine koja ne jenjava!
  Pucao je i Augustin. Kosio naciste i grgoljao:
  "Ja sam ratnik velikih ambicija!"
  I pokazala svoje biserne zube!
  Svetlana je potvrdila:
  - Jako velike ambicije!
  Djevojke su se borile jako dugo. I naravno uspjeli su u vojnom radu. One su apsolutno prekrasne ljepotice. Izvanredan um. I pucaju u prvoj klasi.
  Natasha je, pucajući, mislila da će se u dušama ljudi stvoriti neka vrsta praznine ako Staljin ode. Kao da je voljena osoba umrla.
  Iako je ovaj Gruzijac bio okrutan. I nije sve napravio kako treba. Postoji čak i anegdota o tome. Zašto Lenjin nosi čizme, a Staljin čizme? Jer Vladimir Iljič je izabrao put, a ovaj brkati juri naprijed.
  U tom pogledu Staljin nije bio optimalan vladar. Doista, kako je to Lenjin opisao, bilo je previše nepristojno.
  Ovaj kuhar priprema samo začinjena jela. Što se tiče okrutnosti, bio je to mač s dvije oštrice.
  S jedne strane, to je pomoglo održavanju discipline i stimuliralo stranački aparat. S druge strane, nokautirani su najvrjedniji kadrovi i sposobni ljudi. Konkretno, nakon rata su izgubili tako velikog menadžera kao što je Voznesenski. Koji je imao najveće usluge domovini.
  Voznesenski je možda bio idealan menadžer: ne samo čvrst, već i pametan i obrazovan. Najmlađi doktor znanosti u SSSR-u, akademik, izvanredna ličnost. Bez Voznesenskog je rusko gospodarstvo nekako krenulo po zlu. I ne mogu pobijediti naciste.
  Nataša je bosom nogom bacala limun i pjevala:
  - S neba...
  Zoya je također golim prstima bacila granatu i rekla:
  - Zvjezdica...
  Augustin je bosom nogom pokrenuo dar smrti i zapjevao:
  - Svijetao...
  I Svetlana je bosom nogom bacila granatu i izdala:
  - Kristalno!
  Natasha se okrenula i prosiktala:
  - Ja tebi...
  Zoja je golim prstima pokrenula dar smrti, sikćući:
  - Pjesma...
  Augustina je podlegla golom petom, što donosi smrt i zacvilila:
  - Ja ću pjevati...
  Nataška je nastavila, agresivno pjevajući:
  - O....
  Zoja je bosom nogom bacila eksplozivni paket, raspršila naciste i zacvilila:
  - Rodni...
  Augustina je golom petom ispalila hrpu granata, izdala:
  - Staljin!
  Ali Švabe imaju četiri cure i takve hrtove.
  Sjeli su na najnoviji tenk Panther-2 s topom duge cijevi od 88 mm.
  Gerda je ispalila top i pogodila T-34 u dno trupa, i zacvrkutala trepćući svojim safirnim očima:
  - Ne, ipak Bog voli Njemačku! Sigurno ćemo pobijediti!
  Charlotte se spremno složila s ovim:
  - Ne možemo izgubiti! Uskoro ćemo izaći u Kalinin, a Moskva će biti na korak!
  Christina je otkrila svoje biserne štipaljke i viknula:
  - Idemo tamo, bit će vremena do Vladivostoka!
  Magda je sa žaljenjem primijetila:
  - I Japanci su skoro poraženi od Amerikanaca. Ovo je vrlo ozbiljno, skoro smo izgubili važnog saveznika.
  Gerda je nokautirala novi sovjetski tenk i zaškripala:
  - Možemo i bez njih!
  Charlotte se zahihotala i primijetila:
  - Ako se beba nasmiješi, možda će sve uspjeti!
  Christina je rekla u rimi:
  - Nilski konj prsnuo je od osmijeha!
  Magda ju je podržala:
  - Djevojka ima jako pohlepna usta!
  A ratnici su to uzeli i prasnuli u smijeh. Imaju iskričavu energiju, reklo bi se, i to u izobilju!
  Gerda je ponovno pucala na sovjetska vozila i vikala:
  - Iduće stoljeće bit će naše!
  Javila se i Charlotte i potvrdila:
  - Bit će letova u svemir!
  Christina je to spremno potvrdila:
  - Letimo u svemir!
  Magda je pucala iz bacača bombi i izdala:
  - Sjedeći u zvjezdanom avionu!
  Gerda je isplazila jezik i zacvilila:
  - U novom vijeku zavladat će carstvo Trećeg Reicha!
  Charlotte je s agresivnim smiješkom potvrdila:
  - I četvrti također.
  Nakon toga, ljepotica je ponovno okrenula sovjetski tenk.
  Christina, ovaj đavolski ratnik, blistavih bisernih zuba, zacvili:
  - Da, neka bude novi red! I slava Velikom Carstvu!
  Magda je s mahnitim bijesom potvrdila:
  - Slava Carstvu!
  Gerda je ponovno opalila i rekla:
  - Slava i nama!
  I očito je djevojka to shvatila.
  Gvozdanula i Charlotte. I vrlo prikladno. Probio sam sovjetski tenk pravo u bok. Zatim je zacvrkutala:
  - Borimo se za novi poredak!
  Magda je, pucajući i pogađajući protivnike, potvrdila:
  - I bez sumnje ćemo to postići!
  Gerda je opet zakucala, i to vrlo prikladno, i izdala:
  - Ostvarit ćemo s velikom razlikom!
  I blistala je safirom i vrlo svijetlim očima.
  Charlotte je također pucala, udarila u ruski auto i vikala, ovo je vrag s narančastom kosom:
  - Sve će biti samo akrobatika!
  Magda je također zapucala s mahnitim bijesom. Razbila je T-34 i zacvilila:
  - I buduća posada!
  Tu su, međutim, djevojke imale problema. Pojavio se KV-14. Auto je jako velik. I ona ima pištolj od 152 milimetra s dugom cijevi. Možda Nijemac da se probije.
  Gerda je stisnula oči i upitala Charlotte:
  - Možete li ga pokriti bombašem?
  Crvenokosa je odgovorila:
  - Naravno da postoji šansa ... Ali točnost bombardera je nedovoljna!
  Christina je strastveno predložila:
  - Dopustite mi da isprobam svoj 88-milimetarski papir?
  Gerda je skeptično primijetila:
  - Ovaj KV-14 ima prednji oklop od 100 mm na velikom nagibu. Ne možete ga uzeti!
  Charlotte se nasmiješila i primijetila:
  -Kvragu! A ja sam mislio da Rusi nemaju takav tenk! Samo glasine!
  Magda je rekla:
  I ja sam mislio da je greška! Ali vidimo da to nije tako! A cijev Rusa je tako duga!
  Gerda je pjevala lupkajući golom petom po oklopnom podu:
  Borit ćemo se bez straha!
  Charlotte je potvrdila stav svog partnera:
  - Bit ćemo srezani ni koraka natrag!
  Christina je predložila:
  - A što ako sovjetski tenk nokautirate točnim pogotkom granate u cijev?
  Gerda je sumnjala:
  - Možete li to učiniti, iz velike udaljenosti?
  Christina je potvrdila:
  - Prineseš li plamen upaljača mojim golim tabanima, onda sam sasvim sposoban jako dobro udarati!
  Umjesto odgovora, Gerda je kliknula upaljačem. Christina je iskrivila svoje boso stopalo, a njezina gola, malo otvrdnula peta zabljesnula je na svjetlu plamena.
  Gerda je donijela vatru djevojci na taban. Osjetio se miris paljevine. Vrlo ugodan miris, kao šiš ćevap na žaru.
  Christina je šapnula:
  - I do druge pete!
  Zatim je Magda zapalila vatru. Oba plamena jezika sada su lizala gole tabane vrlo lijepe i crvenokose djevojke.
  Tada je Charlotte viknula i otkrila grudi. Bez ikakve ceremonije uzela ju je i svojom grimiznom bradavicom pritisnula gumb joysticka. Pištolj je automatski opalio.
  Granata je letjela sama, i pala točno u cijev impresivnog, sovjetskog stroja.
  Kao što je golemi slon odrezao dugu surlu. Primivši snažan udarac, sovjetski tenk zaustavio je kretanje. Kao da mu je mač izbijen iz ruku.
  Te sretne kurve!
  Charlotte je zapjevala, sretno se cereći:
  - Samo će nam strah dati prijatelje! Samo te bol motivira na rad!
  Gerda je oduševljeno dodala:
  - Želim sve više i više zdrobiti vaša glupa lica!
  Činilo se da su ratnici Trećeg Reicha bili vrlo zadovoljni!
  No, protiv nacista su se borila i mala djeca. Dječaci i djevojčice bacali su improvizirane eksplozivne pakete na njemačke tenkove, samohodne topove i pješaštvo.
  Pioniri su se borili vrlo hrabro. Znali su što znači fašističko zarobljeništvo.
  Djevojčica Marinka je, primjerice, pala u nacističke ralje. Nauljili su joj bose noge i stavili je blizu žeravnice. Plameni jezici gotovo su lizali djevojčine bose, otvrdnule pete od dugog hodanja bosih nogu. Mučenje je trajalo petnaestak minuta, sve dok tabani nisu bili prekriveni žuljevima. Tada su djevojci bile odvezane bose noge. I opet su postavljali pitanja. Tukli su me gumenim cijevima po golom tijelu.
  Zatim su prošli struju... Marinka su tijekom ispitivanja mučili do deset gubitaka svijesti. A onda su je pustili da se odmori. Kad su se bose noge malo trzale, opet su se namazale uljem i opet se podigla mangala. Takvo se mučenje može ponoviti mnogo puta. I mučiti strujom, i bičevati gumenim crijevima.
  Marinka su šest mjeseci mučili. Sve dok nije oslijepila i posijedjela od mučenja. Zatim su je živu zakopali u zemlju. Nije uzalud potrošio ni metak.
  Pionira Vasju, nacisti su bičevali užarenom žicom po golom tijelu.
  Zatim su gole pete spaljivane užarenim željeznim trakama. Dječak nije mogao podnijeti viku, ali ipak nije odao svoje drugove.
  Nacisti su ga živog otopili u klorovodičnoj kiselini. A ovo je užasna bol.
  Takvi su monstrumi ovi Fritzevi... Komsomolca su mučili peglom. Zatim su ga objesili na stalak, podigli i bacili dolje. Zatim su počeli paliti užarenom pajserom. Grudi su iščupane pincetom. Tada je nos doslovno otkinut užarenim kliještima.
  Djevojku su mučili do smrti... Slomili su joj sve prste na rukama i nogu. Još jedna komsomolka, Anna, nabijena je na kolac. A kad je umrla, spaljivali su bakljama.
  Ukratko, nacisti su se rugali kako su mogli i kako su htjeli. Sve su mučili i mučili.
  Natasha i njezin tim i dalje su se borili u okruženju. Djevojke su u borbi koristile svoje gole, graciozne noge i bacale granate. Borili su se protiv nadmoćnih snaga Fritza. Držali su se vrlo hrabro i nisu se namjeravali povući.
  . POGLAVLJE? 3.
  Još jedna stvarnost u snu koji je još trajao...
  Izbio je rat između Rusije i talibana. Prvo su talibani napali Tadžikistan. Zapravo, vrijeme je pogodno i vrijeme je da se odlučimo na širenje u središnjoj Aziji.
  A vojska Tadžikistana bila je slaba. Srušila se pod udarima talibana, dijelom bježeći, dijelom se predajući talibanima. I talibani su napali rusku bazu, a Rusi su zanijemili. I morao sam prebaciti trupe kroz nekoliko zemalja i obnoviti frontu.
  Počele su ključati krvave i brutalne bitke.
  A djevojke se bore od bijesa
  Poznata četvorka bori se u blizini sela Bliskog istoka.
  Natasha se okreće i baca granatu golim nožnim prstima.
  Lomi Afganistance i škripi:
  - Slava vremenu komunizma!
  Zoya također puca na neprijatelja. Kosi neprijatelje, baca smrtonosne granate bosim nogama i škripi:
  - Za domovinu, majku našu!
  Augustina je rafalom iz mitraljeza sasjekao niz Afganistanaca. Bacila je razorni limun golom petom i zalajala:
  - Za SSSR!
  Svetlana je i neprijatelja raznijela, pokosila dosta islamskih ratnika i zacvilila:
  - Za svijet komunizma!
  I također kako prstima bosih nogu baciti dar smrti s razornom i neizmjernom snagom. I temeljito rastrgao neprijatelje.
  Ove djevojke su nevjerojatne...
  Natasha je primijetila dok je kosila Afganistance koji su napredovali:
  - Doslovno bodu kao skakavci!
  A djevojka je opet bacila granatu na neprijatelja golom petom. I prilično rastrgao neprijatelje.
  Zoja također dobro naciljanim rafalom gađa islamske vojnike. Temeljito ih pokosi i guguće:
  - Za Rusiju!
  I opet će golim nožnim prstima baciti ubojiti poklon smrti.
  Augustin, pucajući na neprijatelja i doslovce koseći Afganistance, režući ih poput motokultivatora, škripa:
  - Za domovinu!
  Svetlana je, sjekući neprijatelje, a zapravo koseći vojnike islamskog talibanskog carstva, i nokautirajući ih humcima, izdala:
  - Za domovinu i nove pobjede!
  I opet kako bi prstima golih, isklesanih nogu bacio granatu ubojite snage.
  Djevojke su se potpuno razišle. I razbili su brojčano nadmoćnu talibansku vojsku. I dolazili su u velikim valovima.
  Borite se na tenku i posadi Elizabete.
  I ovdje su djevojke samo u jednom bikiniju i bose. I pritom se jako dobro bore. Afganistanski tenkovi su zastarjeli i lošije kvalitete od ruskih, ali ih ima podosta.
  Obrtnici islamskog carstva napravili su neke strojeve od drveta. Ono što moram reći je vrlo progresivno.
  Elizabeth bosim nožnim prstima ispaljuje hitac i probija afganistanski tenk, nakon čega zareži:
  - Ja sam najcool žena na svijetu!
  Ekaterina također udara golom petom, razbija neprijatelja i škripi:
  - Za SSSR!
  Elena će, bez razmišljanja, pucati na neprijatelja. Trgajući ga i škripajući:
  - Za komunizam!
  Eufrosinija, također, kako pogoditi neprijatelja. Razbit će tenk Afganistanaca i brbljati:
  - Za domovinu do kraja!
  A ovo su cure, baš su super. Protiv takvih ne može nikakva sila. I oni su doista najcool ratnici i hrtovi. I nitko im se ne može suprotstaviti.
  A ako su se počeli tući, onda će to biti samo borba hipermena.
  A Elizabeth će opet pucati golim nožnim prstima i ciknuti:
  - Za novi SSSR!
  I Ekaterina je redom pucala na neprijatelja i ciknula:
  - Da, Vladimir Putin nije baš dobar vođa, najblaže rečeno!
  I djevojka je zavrtjela svoju golu, okruglu petu.
  Elena je nastavila mlatiti Afganistance i cvrkutala:
  - Za veliki komunizam u SSSR-u!
  A s golim nožnim prstima, dodala je konkretno destruktivno i ubojito!
  I onda kako djevojka Eufrosinija mlati. I razbi neprijatelja i zacvili:
  - Za boginju Ladu!
  Ovdje je njihovo bojno polje.
  I ratnik kako su počeli kositi protivnike, i kako im nisu dali milosti, istrijebivši Afganistance.
  Elizabeth je također pucala na neprijatelja, a također je koristila golu petu i gugutala:
  - Za komunizam u zemlji Sovjeta!
  A evo je tako borbena i ratoborna žena.
  Afganistance već mlate s neba.
  Anastasia Vedmakova je vrlo vruća u borbi. I zgnječi sve. I na nebu obara afganistanske avione i udara na kopno. Ovo je tako agresivna djevojka.
  I zapjevala je kroz smijeh:
  - Za našu domovinu, pobiti sve talibane!
  Akulina Orlova potvrdila je pokazujući zube:
  - Zapravo, duh je demon, popeo se u SSSR!
  I ratnik je oborio još jedan afganistanski avion.
  Mirabela Magnetic, uništavajući ratnike islamskog talibanskog carstva na nebu i kopnu, bosim nožnim prstima, viknula je:
  - Za našu domovinu!
  Ovdje je trijada koja se bori na nebu. I tuče Afganistance velikim intenzitetom. I neprijatelji su temeljito oboreni.
  Akulina Orlova na gumbe s golom petom i viknula:
  Za našu veliku zemlju!
  I kako namiguje svojim partnerima.
  I opet obara Afganistance. A to su vrlo agresivni skokovi kod djevojčica.
  Anastasia je cvrkutala s osmijehom, pokazujući zube, obarajući afganistanske pilote:
  - Mi smo ratnici koji će poraziti svaku vojsku!
  I opet nokautirao afganistanski auto.
  Da, ovdašnje djevojke su se temeljito prihvatile istrebljenja vojnika islamskog carstva. I ruše se...
  Alyonka se također očajnički bori i pokazuje svoje najbolje akrobatike. I obara neprijatelje kao da su modeli.
  A talibani se penju i penju. I ubijaju se u ogromnom broju.
  Alenka je golim prstima bacala nešto ubojito i pjevala:
  Mi smo bijeli vukovi!
  Anyuta se s tim složila, pokosivši protivnike bez ceremonije:
  - A mi smo najbolji na svijetu!
  A dala je i granatu golom petom.
  A sada i Alla puca iz mitraljeza. I nokautira puno Afganistanaca i urliče:
  - Slava vremenu komunizma!
  Maria također vrlo precizno puca po Afganistancima. I temeljito ih nokautira. Također baca granate koristeći svoje gole nožne prste. I urla:
  - Slava Svarogu!
  Olimpija također pogađa neprijatelja velikom, smrtonosnom snagom. Kosi neprijatelje iz islamskog carstva i škripi:
  - Za cijeli, cijeli svijet u doba komunizma!
  I opet djevojka pokazuje zube i precizno puca na neprijatelja.
  A Marusya također škraba po Afganistancima. I grimiznom bradavicom pritišće dugme bazuke, i nokautira protivnike i škripi:
  - Za veliku Rusiju!
  Evo djevojaka.
  Ali Matryona, poput Afganistanaca, udara golim nožnim prstima, ruši neprijatelja od talibana i cvili:
  - Za domovinu i slobodu do kraja!
  To su djevojke otišle i kako su Afganistanci mlatili - samo užas. I dolazi doslovno do njihovog totalnog i općeg istrebljenja. Očigledno, Afganistanci imaju vrlo loš dan.
  Alenka je zabilježila pucajući u Afganistance i koseći ih:
  - Ovo je moja domovina!
  I s njegovom golom petom, kako će popustiti ubojiti dar uništenja.
  Evo cura - recimo super.
  Anyuta je agresivno primijetila, pucajući na Afganistance:
  - Slava komunizmu!
  Boreći se, Alla je pucala i pritiskala svoju grimiznu bradavicu na gumbe bazuke, zaškripala:
  - Slava junacima!
  A Marija, jebeći neprijatelja smrtonosnom snagom, gugutala je:
  - Slava najboljoj domovini!
  Olympias je dodala, slamajući neprijatelje i pokazujući povećanu brzinu:
  - Velika slava najprosperitetnijoj zemlji!
  Matryona, bockajući protivnike i pucajući golim prstima, uzela ga je i zacvilila:
  - I slava najcool ratnicima!
  Marusya, također šarajući po neprijateljima i doslovno ih koseći, zaglušujuće guguta:
  - A SSSR je također velika slava stoljećima!
  A djevojke su jednoglasno pjevale:
  - Ljudi će biti sretni
  Sreća zauvijek...
  Sovjetska vlada -
  Snaga je velika!
  A ratnici će se smijati na sav glas. I pokazali su zube.
  Alenka je uz veliki osmijeh rekla:
  Srce ćemo dati za našu domovinu!
  Anyuta je bijesno nastavila:
  - A mi ćemo stati i pobijediti!
  Evo ih, ajmo reći, divne cure. I jako se vole boriti punom snagom.
  A ovdje su Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova u borbi.
  Dječak i djevojčica izgledaju kao djeca od oko dvanaest godina, ali zapravo se besmrtni ubojice bore tako agresivno. Da im se ništa ne može suprotstaviti.
  Alenka je, ogolivši zube, sasjekla protivnike iz redova talibana, sa smiješkom zapjevala:
  Borit ćemo se za svjetlije sutra!
  Anyuta, pucajući i bacajući bombe golim prstima, dodala je:
  - I naš je oklopni vlak uspio ubrzati!
  A crvenokosa Alla, skočivši i izmigoljivši se, doda namignuvši:
  - Hajde da se ljubimo!
  Oleg Ribačenko je svojim mačevima pokretao vjetrenjaču, sjekao je glave Afganistancima i škripao:
  - Slava našoj domovini!
  A dječak je golim nožnim prstima lansirao ubojiti dar smrti.
  Djevojka je također mačevima presjekla prijem leptira. Odsjekao neprijatelja i zacvilio:
  - Slava sovjetskom sustavu!
  A golim nožnim prstima također će bacati darove uništenja, uništavajući neprijatelje.
  A djeca, slamajući neprijatelja, pjevala su uglas:
  - Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi,
  Doći će kraj talibanima...
  Sunce će jako sjati
  Rastrgat ćemo sve zle neprijatelje!
  Djeca u i vrlo cool borci. I oni također zvižde, spuštajući na neprijatelja cijeli oblak omamljenih i drogiranih vrana. I izuzetno je cool.
  Oleg Rybachenko, sasjekajući se na Afganistance, primijetio je:
  - S nama mladost cijele planete,
  Naš građevinski tim diljem svijeta!
  I dječak gole pete podlegao je razornom daru smrti.
  Margarita Magnitnaya, slamajući islamske ratnike, također je cvrkutala, pokazujući zube:
  - Narod ide cijelom zemljom u komunizam!
  I također kako on presijeca islamske redove. I moram reći da je ovo vrlo okrutno i kul.
  U međuvremenu su talibani zarobili dječaka od četrnaest godina. Skinuli su ga i privezali za drvo. Nakon toga su ih prvo bičevali, skidajući kožu do krvi.
  Tada je tinejdžeru na rane posuta sol. Zatim su počeli pržiti vatrom i spalili su djetetu gole pete. I bilo je tako okrutno. I završiti mučen
  dječak do smrti.
  I opet se vode žestoke bitke...
  A položaje talibana ruski jurišni zrakoplovi gađaju zrakoplovima. A ovdje šibaju Afganistanci i projektili. I sve se penju i penju kao žaba krastača na kramp.
  A iza njih ostaju čitava brda leševa.
  Margarita je s osmijehom zapjevala:
  Borit ćemo se za svjetlije sutra!
  A Oleg Rybachenko, sjekući Afganistance, zalajao je:
  - Uspjeli smo to shvatiti!
  A dječak će opet, bosim prstima, baciti granatu ubojite snage.
  A ovi Afganistanci mlati tako samouvjereno i slavno.
  Ova djeca su prava čudovišta.
  A besmrtna stvorenja bore se bosa i vrlo aktivno lome protivnike.
  Ali u bitku ulazi i tenk iz DDR-a.
  Gerda i njezina posada ulaze u bitku s Afganistancima.
  A djevojka puca bosim prstima i guguće:
  - Slava idejama komunizma!
  Charlotte, koja puca za njom, potvrđuje:
  - Slava idejama sovjetskog sustava!
  Christina, pucajući na neprijatelja golim nožnim prstima, vrišti:
  - Za nove svijetle ideale!
  I također vrlo precizno pogađa neprijatelja.
  A Afganistanci to dobiju kapitalno.
  A Magda puca na neprijatelja i cvili, pokazujući zube:
  - Slava našoj domovini!
  I također kako golim nožnim prstima mlati neprijatelja.
  Ovo su borbene djevojke, priznajmo.
  Gerda je, pucajući na neprijatelja, cvrkutala:
  - Za Rusiju i pobjedu do kraja!
  I opet mlati, ovaj put grimiznom bradavicom pritiskajući gumb joysticka.
  Evo djevojaka. Oni su zubati i očnjakovi i mogu svakoga ravno potrgati.
  Charlotte ju je uzela i agresivno zapjevala, otkrivajući zube:
  - Afrika je strašna, da, da. Da!
  Afrika je opasna, da, da, da!
  Ne idite djevojke - idite u Afriku u šetnju!
  Christina je, pokazujući zube i mlativši protivnicu, rekla:
  - Ne idite djevojke bose po mraku!
  a s golom petom kako podleći neprijatelju.
  Ovdje su žene - sve žene žene!
  A Afganistance obaraju i uništavaju bez milosti.
  Magda je, pucajući na neprijatelja i doslovno ga čisteći, agresivno izdala:
  - Ja sam najjači na svijetu!
  I također kako pljuskati uz pomoć golih nožnih prstiju. Evo djevojke.
  Moram reći da je jednostavno ultra!
  Evo cure kako su se uhvatile za talibane, a oni tukli čekićima.
  A talibani su mučili ruskog komsomolca. Prvo se skinuo do gola. Zatim su počeli polijevati vodom. Prvo vruća - kipuća voda, a zatim hladna. Zatim su počeli tući užarenom žicom.
  I bilo je tako okrutno. A onda opet mučenje i svjetlo do golih peta djevojke. I bila je teško mučena. I zašto su polivali kiselinom, što je još bolnije.
  I djevojka je također mučena do smrti.
  A onda su uzeli njezin kostur i prekrili ga zlatom te objesili da ga svi vide. I bilo je krajnje okrutno.
  To je vrsta moći koju su talibani pokazali. I pokušajte konkurirati takvoj zemlji. Ali djevojke žele imati djecu. I rezali su sebi trbuh. I vrlo su okrutni.
  Borbe između ostalog gore poput plamena podzemlja.
  Oleg Rybachenko, režući protivnike, pjevao je:
  - Slava vremenu komunizma!
  A dječak će opet, bosim prstima, baciti ubojiti poklon smrti
  Margarita Korshunova, sjekući Afganistance, zacvili:
  - Za SSSR!
  I bacat će gole nožne prste, što donosi masovnu smrt. Da, takvim djevojkama nitko ne može odoljeti.
  Dječak i djevojčica u punom i bijesnom uzbuđenju i borbenom jurišu.
  Oleg Rybachenko, sjekući Afganistance mačevima, pjevao je:
  - Donio, donio mi,
  Obuzelo me!
  Samo ću sjesti na konja
  I sreća me čeka!
  I dječak će se nasmijati, i opet će uzeti i nasjeckati neprijatelja.
  I evo ih, zajedno s Margaritom, kako zvižde. I masa ošamućenih vrana će pasti na glave Afganistanaca. Recimo samo da je super.
  Margarita Korshunova je tvitala:
  - Ja sam najjači na svijetu, uništit ću neprijatelje u WC-u!
  I namigni njegovom partneru.
  I nadmoćne snage Afganistanaca počele su se gasiti.
  Oleg Rybachenko napokon je pritisnuo prekidač golom petom. I struja je udarila, odmah pretvorivši mnogo talibanskih vojnika u kosture. I valja napomenuti - ubojito.
  Dječak Terminator pjevao je:
  -Neka naša Zemlja bude slavna!
  I kako zviždi, pokazujući zube.
  Evo dječaka. I stvarno vrlo borben.
  A tu su i sovjetski projektili koji pogađaju Afganistance. I ozbiljno su pogođeni. I mnogo boraca poginu.
  Tamara i Veronika ciljaju smrtonosne projektile s iglama i lopticama i eksplodiraju. I puno Afganistanaca je odmah ubijeno. I tako je okrutno.
  Djevojke su trenutno u bunkeru i bosim nogama gaze po betonskim pločama. I izazvati smrtonosne napade na neprijatelja, temeljito istrebljujući.
  Ove djevojke su jednostavno nevjerojatne.
  Tamara pali i urla:
  - S nama je veliki SSSR i njegov vođa Staljin!
  To potvrđuje i Veronika:
  Razbijmo talibane!
  I također kako pucati na neprijatelja. I to će ga učiniti vrlo teškim. Djevojke vole ubijati - to su djevojke.
  Veronica je jednom postavila pitanje:
  Koliko je dva puta dva pet?
  Tamara je kroz smijeh odgovorila:
  - Četiri i pol!
  I to se pokazalo kao vrlo duhovita izjava.
  Djevojke su ovdje tako napete.
  Natasha i njezin tim također pucaju na Afganistance. Masovno se ubijaju i urlaju:
  -Neka se slavi komunizam!
  A jezik će pokazati!
  A onda i s golom petom, kako će primiti i konkretno popustiti.
  Ovo je djevojka, sve djevojke su djevojke.
  I zastrašujuće izvan svake mjere.
  Svetlana je bijesno pjevala, šarajući po Afganistancima.
  A u zvjezdanim visinama gorska tišina,
  U morskom valu i bijesnoj vatri,
  I u bijesnoj, i bijesnoj vatri!
  A onda Zoya očajnički puca na neprijatelja.
  Ovo su djevojke - vrlo poletne.
  A Augustina slama protivnike i urliče iz sveg glasa:
  - Za našu domovinu, za slavu SSSR-a!
  I tu, naravno, Kina ne može odoljeti takvoj ekipi.
  A djevojke su, naravno, vrlo poletne i vješte.
  Niti jedan trik neće uspjeti protiv njih.
  Natasha, koseći još jedan niz Afganistanaca, gugutala je:
  - Ja sam najjači na svijetu i sve ću vas pobiti u wc-u!
  I opet će golim nožnim prstima baciti eksplozivni paket ubojite snage.
  Augustin, ova djevojka borbene moći, cvrkutala je:
  - Slava vremenu komunizma!
  I također namigni svojim smaragdnim očima.
  Svetlana je vrlo agresivna u borbi. Razbija Afganistance i cvrkuće:
  - Slava vremenu pobjede komunista!
  Evo djevojaka...
  I Stalenida istrebljuje Afganistance bez daljnjega.
  I pokosi ih kao da stvarno ima mlazni lovac.
  Ovo je djevojka, djevojka za sve djevojke!
  Razbijajući Afganistance i bacajući bosim nožnim prstima ubojite darove smrti, Steelenida je gugutala:
  - Slava našoj domovini - SSSR! Putinova Rusija - ne!
  I opet djevojka divljom snagom bije neprijatelja. Evo je, borbena i ratoborna.
  Victoria, pucajući na neprijatelje, sa smiješkom kaže:
  - SSSR čeka velika slava!
  Steele je kimnuo.
  - Da, čeka!
  I dok je pucala, razmišljala je. Na neki način ovo podsjeća na Domovinski rat, samo što neprijatelj nije uspio iznenaditi SSSR. A oklada na iznenadni udarac nije se opravdala.
  Ali ima toliko mnogo Afganistanaca. Napreduju, doslovno bacaju leševe na ruske položaje. I to je njihova mahnita i divlja taktika. I ne razmišljaju o svojim gubicima,
  a ljudi praktički nisu zaštićeni. Pa pokušajte s ovim, možete to učiniti.
  Stalenida je golom petom bacila granatu i zacvrkutala:
  - U ime SSSR-a!
  I pokazala je svoje vrlo oštre zube.
  Victoria se složila s njom:
  - Vođe dolaze i odlaze, ali SSSR ostaje!
  Stalenida je uzbuđeno gugutala:
  - SSSR je s nama zauvijek!
  Serafim, pucajući na neprijatelje, kao da guguće, i obarajući neprijatelja, izdat će:
  - Bit ćemo klasična snaga!
  I također će djevojka, poput bose noge, pokrenuti poklon potpunog uništenja.
  Victoria je pjevala:
  - Slava mojoj zemlji komunizma!
  Serafim je to spremno potvrdio:
  - Komunizam je svjetlost i blagostanje!
  I ponovno davanje za uništenje Afganistanaca.
  Gerda se također bori vrlo agresivno. I pokazuje svoju najvišu klasu.
  Ali protiv Gerde nema pravih trikova.
  Ovo je djevojka koja daje san cijelog svemira.
  A ona će uzeti i zapjevati:
  - Slava mojoj Zemlji, a mi smo u cijelom svemiru!
  I opet će svojim golim prstima ljepotica pustiti u sebe ubojitu sadašnjost smrti i uništenja. Recimo odmah - djevojka je ono što vam treba.
  Gerda je upucala cijeli borbeni pribor i sada se vraća.
  Slavna njemačka četvorka, koja je ubila mnogo Afganistanaca, čuva tajne.
  Pa režu na krumpir.
  Charlotte, držeći špil karata golim nožnim prstima, oštro je primijetila:
  - Sad smo u ratu s talibanima, a i kad smo ratovali s Rusima!
  Gerda je kimnula u znak slaganja i energično:
  - Da, bilo je takvo vrijeme. A onda nismo mogli pobijediti! Christina, slažeš li se?
  Christina je samouvjereno izjavila, bacajući kartu bosim nožnim prstima:
  Muškarci su krivi! Nisu pokazali borbenost!
  Magda je potvrdila:
  - Da, ljudi! Kad bi se više žena borilo, onda bismo imali realne šanse za uspjeh!
  Gerda je kimnula u znak slaganja.
  - Bosa cura, pa još s grimiznim bradavicama - super je!
  Charlotte se logično složila s ovim:
  - Da, bosonoge cure, ovo je nešto kolosalno!
  A ratnici su nastavili kartati.
  Stalenida je agresivno primijetio dok je pucao po Afganistancima:
  - Udarit ćemo izravno po neprijateljima!
  I s golim prstima, djevojka će baciti granatu. I to je porazno.
  Victoria je samouvjereno rekla:
  - Iako s jedne strane nema Boga, ali s druge strane On je s nama!
  Viola je čak i red za Afganistance pokosila i potvrdila:
  - Neka je Bog s nama! I kolosalne moći!
  A cure kako se smiju i pokazuju jezik.
  Alina će također lupiti po neprijatelju, kolosalno ga pokositi i škripati:
  - Ja sam najborbenija beba!
  I također golim prstima, poput smrtonosne sile, uzet će ga i lansirati.
  Ovo su djevojke koje vole ubijati. Imaju toliko neljudske snage.
  Steelenida je otpjevala s agresijom:
  - Naša snaga je u komunizmu,
  Daj život i srce
  Mi smo naša sveta domovina,
  Stanimo i pobijedimo!
  Takva je djevojka bila. Recimo samo da je super. I vrlo militantan.
  Victoria je tvitala:
  - Za SSSR u kojem je mudar kralj!
  I ratnica je pokazala svoj jezik, i namignula svojim protivnicima.
  Evo djevojaka...
  Alenka se također samouvjereno bori s neprijateljima, te pokazuje nevjerojatne skokove.
  I u isto vrijeme djevojka urla iz sveg glasa:
  - Imam super damu!
  I pokazuje svoje vrlo biserne zube.
  Anyuta puca na neprijatelja, smrskava ga smrtonosnom snagom, rastrga ga i urliče:
  - Imam hiper curu!
  . POGLAVLJE? četiri.
  A njezini goli nožni prsti bacaju šok sadašnjost smrti!
  A boriti se Alla je također u borbi. I tako ona tuče Afganistance.
  I dok djevojka još cvili:
  - Slava vremenu komunizma!
  I opet, kao neprijatelj, lansirat će nešto potpuno smrtonosno.
  I puno će Afganistanaca biti raskomadano.
  Maria je, škrabajući po vojnicima islamskog carstva, uzela i zabilježila:
  - A koga ćemo naći u šumi?
  I kako će ga pogoditi poklonom iz mitraljeza. Evo je, kakva borbena i lijepa ratnica.
  Olympias puca na neprijatelja. I radi to izuzetno dobro.
  I pokazuje zube i riče:
  - Slava vremenu komunizma!
  Marusya je agresivno primijetila, slamajući neprijatelje i bacajući smrtonosne granate golim prstima noževa:
  - Slava novom glavnom tajniku!
  Matrena je izudarala Afganistance i rekla:
  -Samo da nije homoseksualac!
  Alenka je, pucajući na neprijatelje, uzela i zacvrkutala:
  - Za veliki komunizam!
  I opet kao ubojica rafalna paljba po Afganistancima. Pa, ona je borilačka ljepotica. I ima toliko šarma.
  Anyuta, također pucajući na neprijatelja i koseći ga, zacvili:
  - Za Rusiju!
  I s golom petom, kako podleći talibanima. Ova djevojka je jednostavno nevjerojatna.
  Crvenokosa Alla slama protivnike i urla iz sveg glasa:
  - Ja sam hiper dama!
  I golim prstima, kako će baciti smrtonosnu smrt na neprijatelja.
  Evo je cura - recimo ima ultra!
  Vrlo lijepa Maria, pucajući na neprijatelja, gugutala je:
  - Imam klasu mega!
  I opet udara na neprijatelja golom, i vrlo okruglom, ružičastom petom.
  Olimpijada proslavljena klanjem Afganistanaca i gomilanjem brda leševa ratnika talibanskog Islamskog Carstva, gugućući:
  - Ja sam najviša klasa!
  I on će također bacati noge s golim prstima, nešto temeljno i jedinstveno ubojito. Ovdje je djevojka - sve djevojke - djevojka!
  Marusya se također ruši i cvrkuće, ubijajući Afganistance:
  - Uništit ću neprijatelje! Bit će to prava ludnica!
  A djevojka će uzeti i nasmijati se.
  I s grimiznom bradavicom dok pritišće tipku joysticka. I siječe protivnike, nečim tako smrtonosnim.
  Matrena je također počela tući Afganistance i gugutala:
  - Slava zori komunizma!
  A njezina gola peta sve će namočiti kao neprijatelje. Evo je, kako lijepa djevojka. A cure su, ajmo reći - super klasa.
  Ili možda Giga, ili čak TETRA!
  Ovo su djevojke i ja sam temeljito sasjekao Afganistance. A ovo je općenito super klasa.
  Aljonka ga je uzela i zapjevala pokazujući zube:
  - Ja sam najjači na svijetu! A dva plus dva je četiri!
  I kako vrlo precizno pogađa neprijatelja. I raznijet će još jednog talibana na komade.
  I ova djevojka ima takve fantazije. Ali talibani poduzimaju nešto.
  Ovdje muče djevojku. I kako obrađuju bičevima. A onda bodljikava žica. A onda će joj pete spaliti užarenim željezom. I djevojka je jako zadovoljna.
  I želi biti ispisana ljepotica.
  Alenka je pjevala:
  - Za veliki komunizam najcool SSSR-a!
  I opet će baciti granatu golim prstima na neprijatelja.
  I stvarno je super.
  Anyuta, pucajući na neprijatelja, također urla:
  Kako je super komunizam!
  I dobro naciljanom linijom pokosi Afganistance. Ovdje je djevojka velike ljepote.
  I njezina je gola peta podlegla, dar uništenja.
  A crvenokosa Alla također je vrlo agresivna u bitkama. I kako slomiti neprijatelje divljim bijesom. I črčka se kolosalnom aktivnošću.
  I golim nožnim prstima smrtonosnom snagom baca darove smrti.
  Ovo je djevojka - ona jednostavno ima super klasu!
  Sve je to djevojačka bosonoga vojska, sposobna za velike podvige.
  Maria je, pišući o Afganistancima, primijetila:
  -Najveća moć je naša i najveća klasa!
  Tada je ratnik namignuo.
  I grimiznom bradavicom pritisnula je dugme bazuke. A ovo je njezin najviši pilot i prava konstrukcija zbroja kvadrata kateta.
  Olimpijada, slamajući neprijatelja, gugutala je:
  - Za najbolje pobjede u svemiru!
  I s golim prstima, kako lansirati dar uništenja na neprijatelja. I to stvarno postaje poput akcije - izvan snage!
  Za djevojke se mora reći da su izuzetno borbene. A ako nešto učine, onda će ljudi biti sretni stoljećima. I imaju toliko radosti i pravog kozmičkog sjaja.
  Ovdje su ratnici - najviši akrobatika.
  Marusya, koja je slomila Afganistance, uzela ga je i vyaknula:
  - Mir vašem domu!
  I opet je nožnim prstima bacila ubojiti dar smrti, razdirući neprijatelje.
  Matryona je također pogodila afganistanske trupe. Rastrgala je talibana i vikala:
  - Za najveći socijalizam na planeti!
  A oči joj blistaju.
  Da, ovo je najveće granatiranje položaja.
  I Afganistanci snose kolosalnu štetu, ali svejedno, svi se penju i penju. I imaju kolosalne ljudske resurse. Kojima izgleda nikad kraja.
  I sve teče u valu i neprekidnom toku.
  Aljonka je sa širokim osmijehom u golim zubima pjevala:
  - Slava vremenu komunizma i ruskim carevima!
  I svojim golim nožnim prstima ponovno je bacila ubojitu sadašnjost smrti i razaranja.
  A djevojka je zaglušno pokazala zube (da, možete zaglušno pokazati zube!), uzela ga i viknula:
  - Jaki suveren,
  Vladajte za slavu
  Na našu slavu...
  Vladajte u strahu od neprijatelja
  pravoslavni kralj,
  Vladaj za slavu, za našu slavu!
  Anyuta je uz smijeh primijetila:
  - Promakle su ti riječi: Bog čuvao kralja!
  S tim se spremno složila i Alenka:
  - Da, propustio sam! Ali to se, nažalost, podrazumijeva!
  Maria je, s osmijehom vrlo cool djevojke, primijetila:
  - Otac car je otišao, a umjesto njega Lenjinovo djelo!
  Crvenokosa Alla je cvrkutala koseći Afganistance:
  - Lenjinova stvar je živa, iako je Lenjin mrtav!
  Olimpijada se tome logično usprotivila:
  - Lenjin je besmrtan!
  Namignula je svojim smaragdnim očima.
  Dakle, ovdje možete odmah vidjeti divne djevojke koje su u stanju konkretno se boriti protiv talibana. I općenito, njihovu moć treba primijetiti kao kolosalnu kozmičku moć.
  Marusya je sa smiješkom primijetila, pucajući na neprijatelje:
  - Car će se vratiti, a Lenjin će živjeti!
  Matryona se s tim složila:
  - Naravno da hoće! Slava Lenjinu!
  Alenka je sa smiješkom nastavila:
  - I car Nikola II! Slava svim herojima!
  Anyuta se složila s tim:
  - Slava svim junacima!
  A djevojke su jednoglasno pjevale:
  - Slava Rusiji, slava ...
  Tenkovi jure naprijed....
  Crvenozastavne trupe
  Pozdrav ruski narod!
  Vladimir-Mihail Gorbačov-Putin se konačno probudio. I predugo je spavao.
  Sad se trebamo baviti državnim poslovima.
  I Vladimir-Mihail je svojoj pratnji izjavio:
  - Prenaglili smo s demokratizacijom i glasnošću. To nam ne treba, nego treba, naprotiv, zategnuti šarafe i dovesti stvari u red. Protiv pijanstva ćemo se boriti na druge načine. Proizvodnja alkohola se ne smije smanjivati.
  Također je potrebno pojačati kaznenu odgovornost za kuhanje mjesečine. I povećati financiranje oružanih snaga. Osobito razvoj znanosti i vojne tehnologije.
  Mihail-Vladimir također je naredio povećanje broja sovjetskih trupa u Afganistanu. I tamo pojačati borbe kako bi izvojevali odlučujuću pobjedu. Također je izdana zapovijed da se aktivno koriste borbeni zrakoplovi protiv mudžahedina i da se više bombardira.
  I ostale upute, naravno.
  Sve je to trebalo provesti kroz Politbiro i plenum. Posebno je u razgovoru bilo riječi o tome je li vrijeme za donošenje novog ustava. Ali ne previše žustro.
  U međuvremenu je trebalo nastaviti jačati pozicije. Posebno smijeniti Jeljcina. Ili još bolje, idi u zatvor. Da ne smrdi.
  I općenito, vrijeme je da se prekine s igrom demokracije.
  Vladimir-Mihail odlučio je postati diktator. Konkretno, za provođenje kaznene odgovornosti za kašnjenje na posao. Puno ljudi ovdje mora ići u zatvor.
  Ali naravno ni to nije sve, ali dovoljno za početak.
  U međuvremenu možete spavati i pustiti nešto agresivno da sanja;
  I u Afganistanu su se nastavile vrlo okrutne i krvave borbe s mudžahedinima.
  Rat između Rusije i Afganistana vodio se svim brzinama...
  Nataša je pucala na vojnike Islamskog carstva, doslovno ih pokosila i pjevala...
  Neka uvijek bude sunca
  Neka uvijek postoji raj...
  Neka uvijek postoji majka -
  Neka uvijek budem!
  A djevojka će golim nožnim prstima ispaliti ubojitu granatu na Afganistance. I masa ratnika islamskog carstva bit će raskomadana.
  Zoya također puca i pjeva:
  - Slavljena budi, slavljena ti, ti si naša Zemlja!
  Naše rodne šume i polja!
  U ime Svemogućeg,
  Vi ste naša draga, sveta obitelj!
  A golim nožnim prstima bacit će i nešto smrtonosno na talibane.
  Da, vojnici islamskog talibanskog carstva suočili su se s ozbiljnim problemom.
  Crvenokosi Augustin nastavio je kositi talibane i cvrkutao koseći njihove redove:
  - Ja sam najjači na svijetu!
  I kako svojim golim nožnim prstima ubojite moći baca dar smrti, razdirući neprijatelje.
  I Svetlana je također odlučila dodati nešto smrtonosno neprijateljima i uništiti tijelo.
  A onda promrmlja:
  - Slava mojoj domovini!
  I on će također baciti dar uništenja svojim golim prstima smrtonosne sile.
  Ove djevojke su jednostavno grozne.
  Ratnici su zauzeli Afganistan, a čipovi lete iz islamskog carstva.
  Natasha je, pucajući na Afganistance i koseći ih, primijetila:
  - Slavit ćemo Boga imenom Svarog!
  I s golim prstima, kako pokrenuti ubojiti dar uništenja.
  Djevojke su zaista pokazatelj najvišeg pilota.
  Zoja je grimiznom bradavicom pritisnula dugme za bazuku, tresnula talibana i zacvilila:
  - Za SSSR!
  I Augustin će također uzeti i udariti po islamskim trupama. A maska Afganistanaca će se razbiti i zaškripati:
  - Ali živjeti kao prije, ali živjeti po Brežnjevu!
  Glupa sam, glupa sam, ne mogu!
  I opet će golim prstima lansirati nešto krajnje ubojito. Evo djevojke.
  I Svetlana je također u bitci vrlo borbeno derište. I očajnički se bori. I sposoban je odsjeći masu militanata koji napreduju od islamskog carstva Talibana.
  A djevojka urla:
  - Slava komunizmu Svarog!
  I drugi potvrđuju:
  - Slava komunizmu!
  Elizabeth puca na neprijatelja. I također koristi gole nožne prste. Ima dobar tenk, sposoban probiti protivnika. I ova djevojka mora se reći, pravedna
  super klasa.
  I ona puca, i pogađa protivnike.
  I pjeva:
  - U pobjedi besmrtnih ideja komunizma,
  Vidimo budućnost naše zemlje...
  I crveni barjak naše domovine,
  Uvijek ćemo biti nesebično vjerni!
  Ekaterina također puca na neprijatelja, pogađa ga skroz i skroz, probija kule automobila. Zatim vrisne:
  - Slava komunizmu Lada!
  I također koristi gole nožne prste.
  I Elena puca po Afganistancima. Mlaćenje islamskog carstva. Udara je skroz i skroz, i cvili:
  - Naša stvar je prava!
  A Eufrosinija također vrlo precizno pogađa neprijatelje. I pjeva:
  - U ime velikih ideja! Zlikovac će biti poražen!
  I kako namiguje svojim partnerima.
  I kako će Elizabetin tenk skočiti. I uništimo afganistanske trupe. I bilo je divlje.
  Djevojke su pjevale i urlale:
  - Najjači smo na svijetu!
  I opet su pucali vrlo precizno.
  To su bile djevojke - ono što vam treba!
  I slavno su mlatili neprijateljske Afganistance.
  Ovdje na nebu su i djevojke davale talibanima.
  Anastasia Vedmakova, obarajući avione, prebacila se na mete na zemlji. Zgnječila ih je i zacvilila:
  - Mi cure smo hrabre, hrabre. hrabar,
  Imamo jako slatke kovrčave dječake!
  Vruće ih sameljemo
  I onda pljunemo, preko lijevog ramena!
  Akulina Orlova, jebena protivnica, izdala je:
  - Dok ste na putu!
  I srušio Afganistance bosim nogama.
  Mirabela Magnetic također je srušila talibanske trupe i zacvrkutala, pokazujući zube:
  - Bit će puno pobjeda!
  I njezini goli nožni prsti počeli su se micati.
  To su bile cure - samo superklasa!
  Alenka i njezin tim borili su se protiv talibana. I izgledalo je vrlo karizmatično.
  Djevojke su držale obranu i bosim nožnim prstima bacale razorne darove na vojnike Islamskog Carstva koji su napredovali.
  Alenka je golom petom darovala uništenje i zapjevala:
  - Alek, roni suze od sreće!
  Anyuta je bosim nožnim prstima bacala darove smrti i škripala:
  - Kako joj duša pjeva harfa!
  Alla je također udarila pritiskom grimizne bradavice na dugme bazuke i izdala:
  - Kap, kap, kap, a Alenkine oči plave, suze na koplje padaju!
  Maria je udarila golim nožnim prstima i zacviljela:
  - Pravo na koplje! I mama!
  Olympias također, kako se smijati, i otkriti svoje biserne zube.
  Ona je djevojka rijetke ljepote i šarma.
  Pritom se ratnik hihoće i ciči:
  - Slava kraljevima komunizma!
  I golom će petom podleći ubojitoj sadašnjosti smrti.
  Marusya je također željna borbe...
  I šara po Afganistancima velikim intenzitetom iz mitraljeza. I svojom golom petom baca darove smrti.
  I kaže:
  - Za veliki komunizam!
  Matryona također pobjeđuje ratnike islamskog carstva. Kosi ih velikim intenzitetom. I uzvikuje, namigujući:
  - Za izvanredne pobjede!
  Alenka agresivno izjavljuje, kosi neprijatelja:
  - Naša Rusija je prva i velika!
  I također baca golom nogom ubojiti dar uništenja.
  Anyuta izjavljuje uz smijeh dok siječe redove afganistanskih vojnika:
  - Slava Crvenoj armiji!
  I opet baca na neprijatelja, ubojiti dar uništenja.
  I Allah će početi uništavati protivnike. I njezini goli nožni prsti temeljito gaze neprijatelje.
  A smrtni dar bačen bosim nogama leti.
  A Maria je također vrlo borbena djevojka u borbi. A njezini su hici vrlo precizni i sigurno pogađaju neprijatelja.
  A ova djevojka je i borben karakter.
  Puca u sebe i cvili:
  - Slava vremenu komunizma!
  Olympias puca na neprijatelja. Kosi Afganistance i sa smiješkom kaže:
  - Slava našoj domovini!
  I opet ajmo mlatiti talibane.
  I golim nožnim prstima bacati darove smrti na protivnike.
  To su djevojke u crvenoj, odnosno ruskoj vojsci.
  I oni pucaju na neprijatelja, oni ga konkretno pogađaju.
  Marusya također puca na neprijatelja. I radi to vrlo dobro.
  Djevojka vrišti iz sveg glasa:
  - Slava CPSU! Slava Kličkovu!
  I namiguje ljubičastim očima.
  I opet baca dar razaranja bosim nogama. Ova djevojka je jednostavno nevjerojatna.
  Marusja je lijepa i gotovo gola.
  Matrena također puca na neprijatelja, i to vrlo precizno. Udara ga i škripi, pokazujući zube:
  - Nebo i zemlja - ljubavi moja!
  A također i djevojka kako namočiti neprijatelja uz pomoć golih peta nogu.
  Djevojke vole ubijati - ovo su djevojke!
  Stalenida se intenzivno bori i protiv talibana.
  A ova djevojka će ispaliti raketu na vojnike Islamskog Carstva. I kako će rastrgati masu crnih bradatih vojnika. Ovo je djevojka - recimo samo ono što nam treba.
  Steelenida je gugutala:
  - Za domovinu - SSSR!
  Veronica se također očajnički bori s neprijateljima. I baca smrtonosne darove smrti golim nožnim prstima.
  I dok djevojka cvili:
  - Za veliki komunizam!
  Victoria se bori. Pa je svoje gole preplanule noge pritiskala na bacač i kako je mlatila Afganistance. Rastrgala ih je i gugutala:
  - Vjeruj mojoj domovini!
  A Serafim kao udar na neprijatelja. Kako će leći i uništiti masu Kineza, lajući:
  - Za našu domovinu!
  Ove djevojke su jednostavno čudo.
  Oleg Rybachenko, ovaj besmrtni dječak također se bori s djevojčicama. On je pravi i najcool borac na svijetu.
  Dječak mačevima kosi afganistanske vojnike i baca im darove uz pomoć golih prstiju dječjih nogu.
  I dok pjeva:
  - Ako je tvrđava na putu,
  Neprijatelj je izgradio...
  Potrebno je zaobići sa stražnje strane -
  Uhvatite je bez pucanja!
  I opet dječak i djevojčica, zajedno s njim, Margarita kako zvižde.
  A vrane, koje dobiju srčani udar, padaju na glave afganistanskih vojnika.
  Margarita Korshunova mačevima siječe talibane, ova poletna djevojka cvili:
  - Slava kraljevima komunizma!
  I opet će mahati bosom nogom, i bacati otrovne igle na neprijatelje.
  Ova djeca su prava čudovišta.
  Oleg Rybachenko, škrabajući po protivnicima, dok će izdati:
  - Da je barem cijela glava!
  Uskoro ćemo biti u Kabulu,
  To je sve!
  Margarita je to potvrdila istrijebivši svoje protivnike:
  - Da, bit ćemo u Kabulu!
  I kako će golom petom uzeti dar smrti.
  Ova djeca su prava čudovišta.
  I bore se kao mladi junaci. Iako izgledaju kao da imaju samo dvanaest godina. Ali samo izgledaju kao djeca.
  Sada je afganistanski kalif postao takvo čudovište da plaše djecu. Kao i prije, bili su uplašeni Hitlerom. I to je, naravno, također zanimljivo i logično.
  A na nekim mjestima Afganistanci su se uspjeli ugurati u tadžikistanski teritorij.
  Zato su Afganistanci i brojčano jaki.
  U osvojenim selima trupe Islamskog Carstva su zauzele i bez oklijevanja odlučile sve žene i djecu išibati i premlatiti štapovima po petama, a odrasle muškarce jednostavno zatvoriti u štalu i spaliti. Zapravo su opasni, a Afganistancima ne treba radna snaga. I žene mogu biti silovane. A muškarce su odveli i gurnuli u štalu. Tko je odolio
  strijeljani su na licu mjesta. U vatru su zajedno s odraslim muškarcima bačeni i svi tinejdžeri kojima su antene već probijale. Zapravo, oni se već mogu boriti.
  Uzeli su talibane i zapalili ih. A muškarci su živi spaljeni. I dječaci ne stariji od četrnaest godina i sve žene, bez obzira na godine, bili su svučeni i počeli bičevati bičem.
  A onda bambusovim štapićima udarati po petama. Nekoliko mlađe djece i nekoliko starica ispustilo je kopita od šoka boli. Druge su tukli da nisu mogli ustati.
  I bose su im noge otečene.
  Tada su ih talibani pokupili i bajunetama potjerali u njihovom smjeru. To su okrutna stvorenja.
  I tako je započeo novi poredak pod kontrolom talibana.
  A ovo je tek početak.
  Afganistanci imaju višestruku nadmoć u pješaštvu, ali znatno slabiju avijaciju te manje i lošije kvalitete opreme i teškog naoružanja. Mnogi talibanski tenkovi napravljeni su od drveta. A to ih ne čini jačima.
  Ovdje Gerda na svom automobilu vrlo slavno uništava ratnike islamskog carstva. I obara ih velikim intenzitetom. I njezin pištolj radi.
  Gerda je bosim prstima udarala protivnikove noge i cvrkutala:
  - Slava vremenu komunizma među Nijemcima!
  Charlotte je također pucala bosim nogama i ciknula:
  - Slava herojima komunizma!
  Christina ju je uzela i ošamarila neprijatelja, svojom grimiznom bradavicom pritisnula dugme i zacvilila:
  - I slava našoj domovini!
  A Magda kako pogoditi neprijatelja, koristeći svoje gole nožne prste i škripu:
  - Stoljetna uloga naše domovine!
  I također pogoditi neprijatelja.
  A to su borbene ljepotice - super i hiper klasa.
  Ratnici najšireg profila i iz borbenog testa.
  Albina i Alvina, borbeni piloti iz DDR-a, također mlate talibane.
  I to rade s velikim entuzijazmom.
  I koriste gole nožne prste.
  Albin ruši afganistanski avion na nebu i cvili:
  - Za komunizam u razvijenim zemljama!
  Alvina je golim nožnim prstima oborila avion i dodala:
  - I u razvoju također!
  Ovo su bile stvarno cure - ono što vam treba!
  I slomiti talibane. A sada se na nebu ruše afganistanski avioni.
  A onda prelaze na ciljeve na zemlji.
  S njima je i Helga, također vrlo lijepa plavokosa djevojka.
  I razbiti neprijatelja.
  I presjekao avion golim nožnim prstima i gugutao:
  - Za veliki komunizam!
  A Albina će srušiti afganistanski auto, zapaliti ga i dodati:
  - Za najveća prostranstva!
  A Alvina će presjeći talibanski jurišni zrakoplov i dati:
  - Za božicu Heru!
  I nasmijte se.
  Helga također, bez previše razmišljanja, sruši Afganistance i urla:
  - Slava našoj velikoj domovini!
  I vrlo vješto obara neprijatelje.
  A Natasha i njezin tim su žestoki.
  Masakriraju talibane u velikom broju. I dok pjevaju:
  Živimo na očevoj zemlji
  Unuci Roda i Lada su laka djeca!
  - I leti na krilatom konju,
  Rusija iz dalekih tisućljeća!
  Zoya također mlati neprijatelja uz pomoć golih nožnih prstiju i brblja:
  - Za Rusiju u kojoj vladaju ruski bogovi!
  - dodao je sa smiješkom Augustin, slamajući neprijatelje. i koristeći gole pete za ovo:
  - Za SSSR!
  I također kako dodati udarac pritiskom na grimiznu bradavicu na gumbu bazuke.
  A Svetlana također posebno istrebljuje neprijatelje.
  I također koristi gole nožne prste. I pokosi puno Afganistanaca.
  Dok pjeva:
  - Živimo na očevoj Zemlji,
  Svarogovi unuci su slavna djeca!
  Natasha je svojom rubin bradavicom pritisnula gumb bazuke i izbacila talibanski tenk, izdala:
  - I letimo na krilatom konju,
  U dalekim smo tisućljećima!
  Zoya rafalno siječe Afganistance. I gomilajući leševe od vojnika Islamskog carstva, ona zacvili:
  Rusija se nasmijala
  I plakala i pjevala...
  U sva vremena, zato je Rusija!
  Augustina, škrabajući po neprijateljima, primijetila je vrlo agresivno, bacajući granatu golom petom:
  - Bit ćemo najjači na svijetu!
  I također kako tuče talibane. I odmah ih pokositi cijeli red.
  A Svetlana također istrebljuje vojnike islamskog carstva. I golim prstima na nogama razorne moći baca darove i pjeva:
  - Slava eri vjerujućeg komunizma,
  Vjerujem da nećemo imati pacifizam!
  A djevojka će pritisnuti dugme bazuke i temeljito smrskati bradavicu jagode.
  A evo i drugih ljepotica koje se bore.
  Na primjer, Jane Armstrong. Također treba napomenuti vrlo zanimljivu i borbenu ljepoticu.
  . POGLAVLJE? 5.
  Zgnječi nagnute Afganistance i škripajući kaže:
  - Evo ljeta!
  Djevojka je zapucala na talibane, sasjekla ih i gugutala:
  - Za domovinu i slobodu do kraja!
  Gertrude je također pucala na neprijatelja. Oborila je afganistanski tenk i zacvilila:
  - Za veliki komunizam!
  A Malanya će lansirati nešto smrtonosno na neprijatelja. Razbit će ga u komade i zaškripati:
  - Idem u travu!
  A Monika će nečim smrtonosnim lupati po neprijatelju i cvrkutati, pokazujući zube:
  - Pogledat ću vedro nebo i shvatit ću da živim!
  Jane ga je uzela i gugutala:
  - Zvono će zvoniti na nebu!
  Gertruda se zabije u neprijatelja i zacvili:
  - Padat će jaka kiša!
  Malanya kako psovati neprijatelja s vriskom:
  - Idem u djetinjstvo!
  Monica je pucala na Afganistance, razbila neprijateljski auto i pjevala:
  - Za mene ljetna kiša!
  Ove djevojke su jednostavno nevjerojatne!
  Natasha je agresivno primijetila, pucajući na neprijatelje i hranu:
  - Mi smo veliki Svarogovi ratnici!
  I bacit će smrtonosni dar smrti na neprijatelja golim prstima.
  Zoja ga je uzela i automatskim rafalom zapucala na neprijatelja. Oborila ga je i ciknula:
  - Za Rusiju Svarog!
  I bacila je dar uništenja golim nožnim prstima.
  Augustin, također, kao šamar neprijatelju. I goli nožni prsti bacit će ubojiti poklon uništenja. Rastrgat će neprijatelja i zaškripati:
  - Za pokret prema komunizmu!
  A Svetlana također udara neprijatelja kao šuganet. I žustro ugasiti neprijatelja. I njezinu golu petu će uzeti, i smrtonosni dar smrti će pronaći. I puno će neprijatelja pogoditi.
  A onda djevojka zapjeva:
  - Naš pogled je najborbeniji,
  Postala sam cura, jako cool!
  Te su djevojke jednostavno nevjerojatne.
  Natasha se postavlja na vrlo borben način.
  Ali Oleg Rybachenko također se očajnički bori.
  A dječak sabljama i škripama siječe Afganistance:
  - Slava vremenu komunizma!
  I golim nožnim prstima baca ubojiti dar smrti.
  Ovo dijete je jednostavno nevjerojatno.
  A Margarita Korshunova temeljito mlati neprijatelje. I golim prstima nogu neprijatelja uništava.
  Zatim vrisne:
  - Ja sam super cura!
  I opet, golim prstima, kako na neprijatelja krenuti oštrim i otrovnim igrama.
  A onda će djeca uzeti i zviždati. I masa vrana biva odmah zapanjena i pada na neprijatelje, probijajući se kroz njih. I lubanje postaju pune rupa.
  Recimo, ovako je išlo rastavljanje u borbi.
  A djeca, objektivno gledano, borbena i besmrtna.
  Oleg Rybachenko je pjevao, sjeckao talibane na komade.
  Bilo je tako lijepo
  Čovjek je postao rob kolektiva!
  I opet, s bosim prstima, dječak će poslati smrtonosni dar smrti neprijateljima bez puno ceremonije. Ovo je stvarno ubojica.
  Oleg Rybachenko je uzeo i zapjevao:
  - Ta, ta, ta, vodimo mačku sa sobom!
  I opet, golim nožnim prstima, smrtonosni udari na neprijatelja. I vrlo je agresivan.
  Margarita, slamajući neprijatelje i koseći ih dobro naciljanim hicima, izdala je:
  - Slava eri ruskog komunizma!
  I opet je golim nožnim prstima bacila smrtonosni dar na neprijatelja.
  Ovdje će ga djeca opet uzeti i zviždati. I masa vrana pala je na glave afganistanskih vojnika. Tako je teklo njihovo totalno istrebljenje.
  A djeca su puna entuzijazma i želje da se stvarno bore.
  Alenka puca na neprijatelja i cvili:
  - Za domovinu, majku našu!
  I bacit će dar smrti golom, isklesanom nogom.
  Recimo samo da su ove djevojke vrlo borbene.
  Anyuta škraba po neprijatelju i zaglušujuće cvili:
  - Za našu veliku domovinu.
  I golom će petom izbaciti ono što donosi uništenje i smrt.
  A Alla rafalima gasi neprijatelje. Pokosi puno Afganistanaca, a bosim prstima baca granate i cvili:
  - U nove velike pobjede!
  I također kako pogoditi smrtonosnim rafalom.
  Ali Maria također obara neprijatelje ubojitom kosom. I s golom petom, nešto vrlo razorno se baca na neprijatelje. I pokazujući zube kaže:
  - Rusija će biti prvak!
  I Olimpijada će također pobijediti neprijatelja velikom energijom. I on će srušiti ubojitu šaku ili malj na neprijatelja. I također koristite gole nožne prste.
  I urlati:
  - Za presvetu Rusiju!
  I pokazuje zube u smiješku.
  Marusja je također u borbenom položaju i cvili, otkrivajući očnjake:
  - Rastrgat ću te!
  I svojim golim nožnim prstima baca najsmrtonosniji dar smrti.
  A Matryona će, kao neprijatelja, udarati čekićem. I stvarno će je boljeti. I natjerat će puno talibana u Matryonin lijes. I zakriješti, pokazujući zube:
  - Ja sam najborbeniji na svijetu!
  I nasmijati se.
  Ovdje su takve djevojke - zvonak je glas ljepotica.
  Stalenida također slama protivnike, istrebljuje Afganistance i riče:
  - Za veliku družinu ruskih bogova!
  A bacit će i granatu golim nožnim prstima.
  I raskomadati puno talibana.
  To su cure - najviša klasa i super.
  Veronica udara Afganistance i viče:
  - Za domovinu, majku našu!
  I opet su joj goli nožni prsti pokošeni talibanskim automobilom.
  Victoria uništava islamske vojnike. Kosi ih ko kosom i agresivno se cereći kaže:
  - Za našu bezgraničnu domovinu!
  I s golim nožnim prstima, opet baca dar smrti.
  A Serafim je i kao lupanet mudžahedina. A iz bazuke će ispljunuti dar smrti pritiskom na gumb s grimiznom bradavicom.
  Evo ga - borbena žena.
  I promrmlja:
  - Slava vremenu komunizma!
  A Alice i Angelica se još svađaju. Ove djevojke su snajperistice. I pucaju na Afganistance velikom ubojitom snagom.
  I pogodite pravo u metu s ogromnom preciznošću.
  U isto vrijeme, Alisa urla:
  - Ja sam najjači na svijetu!
  I golim nožnim prstima, kako će uzeti i pokrenuti dar uništenja, istrebljujući Afganistance.
  A Angelica će udariti i na islamsku vojsku. I koristite gole nožne prste. I pritišće okidač grimiznom bradavicom grudi i mrmlja:
  - Slava mom svijetu!
  A i kako se smijati.
  Evo cura, sve cure su djevojke.
  Alice pjeva agresivno i aktivno, pucajući na neprijatelja:
  - Slavi se naša zemlja,
  Svi smo mi narodi - rod rodni!
  I Alice će također baciti ubojitu granatu golim nožnim prstima.
  A Anñelika također mlati neprijatelje. I golim nožnim prstima baca darove smrti.
  U isto vrijeme, crvenokosa djevojka pjeva:
  - Slava našem SSSR-u!
  A njezina gola peta baca smrtonosnu granatu.
  Ovdje su djevojke - crvene i plave.
  ima toliko toga u ovim djevojkama i tako posebnih, cool i istinitih.
  Steelenida je, pucajući na neprijatelja i pucajući dobro golim nožnim prstima, agresivno gugutala:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  I opet je pritisnula gumb s rubin bradavicom svoje dojke.
  Stalenida je jako hrt i cool djevojka. I ima toliko strasti i volje sa snagom.
  Djevojka je pjevala:
  - Staljin je slava bitke,
  Staljin poleta naše mladosti...
  Pjesmama se bori i pobjeđuje,
  Naši ljudi slijede Staljina!
  Veronika je, pucajući na mudžahedine i aktivno ih istrebljujući, zacvilila:
  Pjesmom se bori i pobjeđuje,
  Naši ljudi slijede Staljina!
  Victoria je, pucajući na talibanske trupe, tvitala:
  - Dana su nam ogromna krila,
  Velika nam je hrabrost dana ...
  Staljinovo kolektivno obilje,
  Slava sovjetskoj zemlji!
  A djevojka je bosom nogom bacila ubojiti dar smrti.
  Serafim, koseći Kineze bez nepotrebnih ceremonija, izdao je:
  Staljin je slava bitke,
  Staljin poleta naše mladosti...
  Pjesmama se bori i pobjeđuje,
  Naši ljudi slijede Staljina!
  Steelenida je to uzela s osmijehom, pjevajući:
  - Borba i pobjeda pjesmom,
  Naši ljudi slijede Staljina!
  I tako su se ratnici doista bez previše bahatosti i buke prihvatili istrebljenja Afganistanaca. Moram reći da su vrlo borbene ljepotice.
  Stalenida je cvrkutala, pokazujući zube:
  - Pjesmom se boriti i pobijediti,
  Naši ljudi slijede Staljina!
  Ovo su borbene djevojke.
  Veronica je uz osmijeh rekla:
  - Tu će biti naša pobjeda u svetom ratu.
  I pokazala je jezik.
  Dakle, ovdje su djevojke jednostavno najviši i najcool ukus u njima.
  Victoria je primijetila namigujući djevojkama:
  - Ovo je naša zadnja i odlučujuća bitka!
  I opet kako mlati neprijatelja.
  I udarati golim nožnim prstima.
  Ove djevojke su jednostavno sjajne.
  I djevojke koje se jako vole tući.
  Steelenida je prosiktala:
  - A talibanu je bagatela biti u lijesu!
  Viktorija se složila s tim:
  - Da, budi! A ovaj vrhovni kalif je puno opasniji od Hitlera!
  S tim se složila i Veronika:
  - Da, on ima puno više vojnika!
  Serafim je ljutito primijetio, koseći mudžahedine u rafalima:
  - Broj želi uzeti!
  Steelenida je samouvjereno rekla:
  - Nećeš uzeti!
  I bljesnula je bisernim zubima.
  Zatim je golim nožnim prstima bacila granatu razaranja smrtonosnom snagom.
  Victoria je s osmijehom, otkrivajući zube, primijetila:
  - Slava komunizmu!
  I opet je golim nožnim prstima bacila smrtonosni dar smrti.
  Veronika je šamarala neprijatelja i cvrkutala:
  - Slava komunizmu i našoj partiji!
  Serafim je primijetio:
  I slava Lenjinovoj stvari!
  I poslao neprijatelju dar uništenja.
  I tako su rastali ove djevojke. I tako su talibani potučeni.
  Aljonka je, koseći afganistanske vojnike, bijesno primijetila:
  - Za najviše tekovine komunizma!
  I opet leti granata bačena bosim prstima.
  I ovdje Anyuta djeluje vrlo agresivno protiv neprijatelja.
  I kosi neprijatelje smrtonosnim pritiskom. Odsijeca ih kao srpom. I vrišti:
  - Za slavu SSSR-a!
  Borbeni Alla od talibana mlati i škripi:
  - U ime Peruna!
  A također će bacati ubojite darove na neprijatelja golim prstima.
  Agresivna Marija primijetila je dok je pokosila protivnice:
  - Radi kontrole SSSR-a!
  I također s golim prstima, kako će smrtonosna sadašnjost smrti podleći.
  A Olimpijada, dok se bori protiv neprijatelja, udarit će i škripa:
  - Za domovinu do najveće pobjede!
  A također će njezine bose noge poslati ubojiti dar uništenja.
  Evo cure - recimo - ultra!
  I Matryona je uzela mudžahedine, i hajde da ih ubijemo. I djelovao s kolosalnim pritiskom.
  I ratnik je pjevao:
  - Zgazio nas je jaram horde!
  A Marusja je, gurkajući protivnike i koseći ih poput ubojite kose, izlanula:
  - Pritišće nas jaram nevjernički!
  A Olimpijada, sjekući talibanske zle duhove, zacvili:
  - Ali vrije u našim venama,
  Alenka je, pucajući na neprijatelja, dodala:
  - Nebo Slavena!
  A Anyuta je zacvrkutala uz osmijeh:
  - I s morske obale,
  Na ledenu Kolimu!
  Crvenokosa Alla samouvjereno je dodala:
  - Sve je ovo naša Zemlja,
  Sve ovo smo mi!
  Marija je, pucajući po protivnicima, dodala:
  - Svi mi!
  I zamahom golih nožnih prstiju rastjerala je mnoštvo talibana.
  Ovdje su borbene djevojke. A u njih pritisak, ajmo reći - super.
  Alenka je, smijući se u šaku, primijetila:
  - Slava vremenu komunizma!
  Anyuta je uz smijeh dodala:
  - Slava Lenjinu!
  Alla je, pucajući na mudžahedine, izdala:
  Pioniri tu i tamo
  Pjevajte pjesmu Lenjinu!
  I bacila je smrtonosnu granatu golim nožnim prstima.
  Ovo je tako borbena djevojka Marija. I slama talibane uz kolosalni pritisak.
  I doslovno ih se pomete metlom.
  Marija je škrabala po neprijateljima:
  - Mi smo pioniri - kćeri komunizma!
  I opet, kako baciti na neprijatelja, veliku količinu eksploziva.
  Olympias je primijetio, odsijecajući neprijatelja, poput trave srpom:
  - Ja sam ratnik super klase!
  A njezine gole, isklesane noge su poput talibana, kolosalne i destruktivne.
  Evo djevojaka. Recimo samo da su super.
  Alenka je rekla:
  - Mi smo pioniri i pjevamo pjesme Lenjinu!
  Ann je ispravila:
  - Ne, mi smo komsomolci! I pjevati pjesme Staljinu!
  Alla je agresivno primijetila, pucajući na neprijatelja:
  - Moći ćemo dokrajčiti neprijatelja,
  I bit će prvi praznik!
  I Maria, pucajući na neprijatelja, kosi neprijatelja, a masa Afganistanaca bila je natopljena.
  Djevojka zacvili cereći se:
  - Za Rusiju i svemir!
  Olympias se zaglušujuće nasmijala i namignula.
  - Za našu veliku domovinu!
  I golim nožnim prstima smrtonosnom će silinom baciti dar smrti.
  Marusya se zahihotala i agresivno primijetila:
  - Za pobjedu nad talibanima.
  Matrena se s aplombom zahihotala:
  - Slava SSSR-u! I slava CPSU!
  A kako će jezik pokazati!
  Ovo su super cure.
  A Oleg Ribačenko mačevima i urlikom mlati talibane:
  - Za veliki SSSR!
  I bosim nožnim prstima, dječak, kao da šulja neprijatelja.
  I cvrkuće:
  - Slava vremenu komunizma!
  Margarita zasiječe Afganistance i zacvili:
  - Za našu domovinu!
  I golim prstima, djevojka će lansirati otrovne igle. I grkljan mudžahida drže.
  A djevojka će pjevati:
  - Moj veliki komunizam bit će s nama!
  I djeca će opet zviždati i tisuće gavrana koji su se onesvijestili zabili su se u lubanje Afganistanaca.
  Mihail Vladimir se probudio. I bilo je zanimljivo. Da, rat s talibanima je cool.
  Ali vrijeme je da se upravlja SSSR-om i da se redovite narudžbe.
  Konkretno, prebaciti odabrane jedinice specijalnih snaga i zrakoplovstva u Afganistan. Povećati izdatke za obranu, i to značajno. Također regrutirajte više ugovornih vojnika popunjenih posebnim stražarima i borcima. Povećao se broj vojske.
  Također je dan nalog da se pripremi reforma cijena. Prestati subvencionirati poljoprivredna dobra i drugo. To je omogućilo izdvajanje dodatnih sredstava za vojnu potrošnju.
  Putin-Gorbačov također je naredio zabranu kritike Staljina i bivših vođa. Pa čak i kriminalizirati. I ne samo to, postojala je naredba da se čak poveća broj spomenika Staljinu i obnove prethodno uništeni i pometeni. I također vratiti Volgogradu povijesno ime - Staljingrad.
  Nakon toga je Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin zaspao;
  Epska bitka s talibanima se nastavila. A sada talibani napadaju ruske trupe duž svih perimetara.
  A ruska vojska odražava njihovu ofenzivu. I tu je žestoka bitka.
  Natasha se okreće i golim nožnim prstima baca granatu smrtonosnom snagom. Plače protivnike i urliče:
  - Slava eri ruskih bogova!
  Zoya se također bori protiv neprijatelja, više nego samouvjereno. Kosi protivnike i urla:
  - U ime velike Rusije!
  I također će golim nožnim prstima lansirati dar smrti.
  Tako su ove djevojke vrlo slavno krenule u posao.
  Augustina, također vrlo precizno pucajući na neprijatelja i bacajući granate golim nožnim prstima, zareži:
  -Za veliki SSSR!
  A Svetlana se bori s mudžahedinima, sruši ih u redove, urliče:
  - Za hladnu Rusiju!
  I golom će petom podleći ubojitoj sadašnjosti smrti.
  Ovo je tim djevojaka rođenih da ubijaju talibane. I ne samo talibani.
  Nataša se zahihotala i, pucajući u mudžahedine, uzela ga i viknula:
  - Slava SSSR-u!
  I s golim prstima, kako lansirati ubojitu.
  Zoya je, nastavljajući pucati na vojnike Islamskog Carstva, agresivno izdala:
  - Slava našoj vojsci!
  I bosim nogama bacit će razorne.
  A Augustin mlati Afganistance i guguće:
  - Slava našoj domovini!
  I goli prsti pokrenut će destrukciju.
  Svetlana također slama neprijatelje, nokautira ih bijesom i cvili:
  - Za sveti komunizam SSSR-a!
  To su djevojke koje će se boriti za svoju savjest. I bore se i pobjeđuju.
  Alenka se jako borila i golim prstima bacala smrtonosne darove.
  A djevojka je gugutala:
  - Za komunizam!
  Anyuta je vrlo lijepo pucala u neprijatelja, a golom petom udarila talibane i zacvilila:
  - Za Rusiju komunizma!
  Ovdje se Alla borila vrlo skromno i aktivno. I goli prsti lansirani smrtonosnom snagom.
  Djevojka je zarežala:
  - Za komunizam SSSR-a!
  Djevojčica Maria ga je uzela i okrenula, pokosila Afganistance i zarežala:
  - Za domovinu, majku našu!
  I golim nožnim prstima pokrenula je smrtonosnu silu.
  Olimpijada je također dobro naciljala i pokosila mnogo neprijatelja. A djevojka je gugutala, izbacujući svoje bose nožne prste i vyaknula:
  - Za domovinu, majku našu!
  Marusya se bori s divljim bijesom mačke i puca na Afganistance. I masovno ih uništiti.
  A djevojka urla:
  - Ovo je jako cool!
  Matrena vrlo precizno pogađa mudžahide, i kosi kao klasiće. Evo djevojke.
  I urliče u sebi kolutom:
  - Za Vrlo dobar komunizam!
  Stalenida se također borio divljim bijesom i odsjekao talibane od trupa. Takva je ona borbena žena.
  I vrlo je prikladno naškrabala neprijatelja.
  Steelenida je pjevala:
  - Slava vremenu komunizma!
  Ovo su borbene djevojke. I jako lijepa i borbena.
  Ratnik je dao red neprijatelju. Pokosio masu afganistanskih trupa i zaškripao. Za Rusiju i slobodu
  do kraja.
  Veronika je, pucajući na talibane, gađala raketama i cikala:
  - Slava komunizmu!
  Victoria je, pucajući na hrabre i junačke Allahove ratnike, cvrkutala:
  - Za domovinu!
  Ovo je djevojkama najviše soka i ljepote. Jako lijepe i borbene djevojke. I imaju ogromnu moć. I takve borbene cure
  i zgnječiti, i mlatiti, slomiti Afganistance.
  Serafima je također šarala po neprijatelju, nokautirajući talibane divljom snagom.
  A djevojka je bosim prstima bacala smrtonosne darove smrti na neprijatelja.
  Ove djevojke su jednostavno nevjerojatne.
  Alyonka je šarala po Afganistancima i vrlo agresivno kosila neprijatelje.
  Ratnica je gugutala dok je kosila ratnike islamskog carstva.
  I uzviknula je:
  - Za domovinu - majku našu!
  Anyuta je vrlo aktivna u škrabanju s neprijateljima i kosi neprijatelje svojom moći. I golim nožnim prstima bacala je smrtonosnu i kolosalnu silu.
  A djevojka je zacvrkutala:
  - Slava komunizmu!
  I s grimiznom bradavicom, naše dugme za bazuku zapalilo je spremnik.
  Ovdje borbena Alla razbija neprijatelja velikim bijesom. I puca i mokri istrebljujući mudžahedine.
  Ove djevojke su jako lijepe i borbe su postale heroji.
  Borba protiv Alle u zemlji divlja bijesom.
  Ovo je vojni put djevojaka. Koji se jako puno čak i bore. I vrlo agresivno slomio talibane.
  Martial Maria bila je vrlo razbijajuća divljom snagom i sve je sasjekla poput žileta.
  I bosih nožnih prstiju djevojka je bacala granate razaranja. I djevojka je razderala mnogo neprijatelja.
  Olimpijske igre opet u akciji. I opet slama mudžahedine. I opet je bacila svoje gole nožne prste s ubojstvom i razaranjem.
  I bit će nepristojno i vrlo agresivno.
  I Olimpijada se počela boriti i s golom petom podlegla uništenju i potpunoj smrti.
  Evo takve borbene djevojke-heroja ove Olimpijade. Ovdje je borbena djevojka.
  I Marusya je slomila Afganistance, s velikim bijesom. I pokosio ih divljom hrabrošću.
  I bradavicom od jagode uzela je i poslala smrtonosnu silu.
  I puno mudžahedina u tabutu.
  Alenka je izjavila, pucajući na neprijatelja i cičeći:
  - Za najmoćniji komunizam na svijetu!
  Anyuta je, škrabajući po Afganistancima, agresivno primijetila:
  - Evo nas opet na bijelom konju!
  Evo opet borbene Alle u teškoj borbi. A crvenokosa cura opet žvrlja po mudžahedinima, i cvili iz sveg glasa.
  I definitivno ih uništava.
  i vrišti iz sveg glasa.
  A cura škraba kao mitraljez.
  A Marija djeluje svom svojom divljom snagom. I vrlo precizno puca u Afganistance. I kosi neprijatelje vrlo precizno - svaki metak u oko.
  I urla:
  - Za Rusiju Svarog!
  Olimpijada je postupila vrlo okrutno i ubijala protivnike i kosila mudžahedine. I vrlo borbena djevojka-heroj. Ove djevojke su jednostavno nevjerojatne.
  I nitko protiv njih neće preživjeti.
  Olimpijada temeljito kosi neprijatelje. A on nokautira Afganistance golim nožnim prstima, bacajući smrtonosne darove smrti. Olimpijada je, naravno, vrlo djevojka
  najcool i najratoborniji od svih na svijetu.
  Pa će mudžahide išamarati, pa sabljom pokositi.
  A djevojka će uzeti i zapjevati:
  - Ja sam klasa ljepote Hyper!
  Ove djevojke su tako lijepe i vrlo borbene. Imaju kolosalan stupanj uzbuđenja i snage za praznik za oči.
  Marusja puca na Afganistance i škripi:
  - Za doba komunizma!
  A i bosim prstima, kao od strane mudžahedina, čekić će udarati. Ova djevojka je jednostavno nevjerojatna.
  Matryona će pogoditi neprijatelje smrtonosnom snagom uz pomoć grimizne bradavice dojke iz bazuke. I to je doista njezina hipermoć.
  A ratnik zacvili:
  - Za veliki komunizam!
  . POGLAVLJE? 6.
  To su djevojke koje se bore za SSSR i pokazuju čuda od junaštva. Ne, protiv takvih djevojaka nijedan neprijatelj ne može odoljeti. Čak brojni poput talibana. Iako su sposobni bacati leševe u Moskvu.
  Stalenida se bori s nadmoćnijim neprijateljskim snagama. I još kako pritišće dugme bazuke bradavicom od jagode i škripi:
  - Ja sam ratnik super klase!
  I namigivati njegovim prijateljima.
  I Veronica agresivno uništava Afganistance, ne dajući im milosti. I tu je veliko istrebljenje.
  Djevojka je vrlo borbena i ima fenomenalnu kozmičku moć.
  A u Stalenidi, što hrabro slama mudžahide ove sile, još je više. Recimo to ovako, čiste djevojke.
  Victoria vrlo aktivno udara po Afganistancima, udara ih i urliče:
  - Ja sam cura iz hiper klase!
  A Serafima mlate mudžahide sa strašću lisice, kosi ih i cvili:
  - Ja sam ultra ljepotica!
  Albina i Alvina lome Afganistance na nebu. I Helga je s njima. Kako su aktivno preuzeli žute. I kapitalno istrijebiti.
  Albina je bosim prstima srušila talibanski auto i zaškripala:
  - Za DDR! Neka se Nijemcima opet vrati komunizam!
  Alvina je također oborila avion Islamskog carstva i vikala:
  - Do najvećih vrhova komunizma!
  A Helga je na nebu bosim nožnim prstima pokrivala talibanski tenk i cvrkutala:
  - Za pobjede kroz krov!
  Ovako su se borile borbene i lijepe djevojke.
  Anastasia Vedmakova također je srušila mudžahedine s neba i zapjevala:
  - Neka je komunizam na slavu!
  I golim nožnim prstima iz aviona je bacala bombe na protivnike.
  A Akulina Orlova je također mlatila Afganistance i pjevala:
  - Slava našoj domovini.
  I bacali teške i smrtonosne bombe na neprijatelja.
  Bile su to borbene cure, recimo straight.
  Mirabela Magnetic slomila je protivnike kolosalnim stupnjem intenziteta i vrisnula:
  - Za veliki i moćni komunizam!
  I opet je djevojka namignula svojim lila očima.
  To su bile djevojke.
  Anastasija Vedmakova mlatila je Afganistance i šakama ih udarala urlajući:
  - Moj novi kredo je osvojiti sve!
  I također kako koristiti gole nožne prste.
  Akulina Orlova mlatila je protivnice. Kosila ih je kao češljem i cvilila:
  - Ja sam najjači na svijetu!
  I kako popustiti s golom petom.
  A Mirabela Magnetic obara neprijatelje svojom kolosalnom snagom i cvili:
  - Ja sam super cura!
  I s grimiznom bradavicom dok pritišće gumb.
  Ove cure su jednostavno super i hiper.
  Alvina je slomila talibane i zacvilila velikom snagom:
  - Za komunizam!
  I to golih peta, kao da će pritiskati pedale. Ova djevojka je jednostavno nevjerojatna.
  A Albina na Afganistance kao lupanet. I daj im kapital hiper.
  I on će uzeti puno neprijatelja odjednom i položiti ga.
  I sve to radi golim nožnim prstima.
  I pjevaj:
  - Ja sam najcool cura na svijetu!
  Helga također mlati talibane. Oni su kolosalni i aktivno istrebljuju. Ali tada će golim prstima naciljati raketu i afganistanski bunker će je razbiti.
  I općenito je super.
  A djevojka se smije...
  Ali Elizabeth će se na svom tenku obračunati s mudžahedinima i prirediti im potpuni poraz. I puno će talibana biti ubijeno odjednom.
  I tornjevi s tenkova talibana su otkinuti.
  Elizabeth je djevojka koja je supermen najviše klase. I slama neprijatelje golim nožnim prstima. I doslovno ih ukopava u zemlju.
  Tako je ova Elizabeth samo Hyper.
  A njen tenk, ko od mudžahedina, će se udubiti.
  Nije uopće djevojka, nego nešto super aktivno i borbeno.
  A Catherine mlati Afganistance. Ima nevjerojatnu snagu i okretnost. I ona, uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, istrebljuje vojnike islamskog carstva.
  Ovo je djevojka, a već je ubila toliko Afganistanaca.
  I uzela je i zapjevala:
  - Ja sam ultra!
  A Elena temeljito mlati neprijatelje. Pokazuje im svoju super klasu i urla:
  - Ja sam Hyper!
  A s golim nožnim prstima, to je kao čekićem po kinezu. Evo djevojke.
  A Eufrosinija istrebljuje borce Afganistana na vrlo agresivan način. I puca golim prstima vrlo precizno.
  I dok još prede:
  - Za domovinu i Rusiju, bit će naš Svarog mesija!
  Recimo samo da su djevojke ratnice časti.
  Elizabeth je, pucajući na Afganistance, primijetila:
  - Općenito, nekako mi se više sviđaju ruski Bogovi!
  Ekaterina je opalila golom petom, pritisnuvši dugme, demolirala talibanski tenk i zacvilila:
  - A i više volim ruske bogove! Zapravo, zašto trebamo Isusa obrezati osmi dan?
  Elena je zacvilila od bijesa:
  - Sramim se kneza Vladimira!
  Elizabeta se s tim složila:
  - I treba te biti sram!
  Elena se složila s tim:
  - Naravno, šteta je što su Rusi štovali židovske svece!
  Catherine ju je uzela i zarežala:
  - Moramo imati ruske svece i bogove!
  Elizabeth se s tim složila, pokazujući zube:
  - Da, trebali bi!
  I namignuo neprijatelju.
  Eufrosinija je energično zabilježila, pucajući iz topa u mudžahedine:
  - Porazit ćemo islamsko carstvo...
  I opet, Elizabeth, kao da mlati neprijatelja, je smrtonosna.
  Gerda se također vrlo vješto bori. Udara mudžahide smrtonosnom snagom i cvili:
  - Za veliki komunizam!
  a ona je tako borbena i slavna kraljica!
  Charlotte također zgnječi talibane i zacvili, pokazujući zube:
  - To je odlično!
  a tako borbena djevojka klasa mega!
  Kristina također golim nožnim prstima udara Afganistance. I sigurno će ih ubiti.
  A on će uzeti i proći:
  - Ja sam Arijevac broj jedan!
  I Magda će tući Afganistance, i pobiti ih puno i siktati:
  - Za SSSR i DDR!
  I namiguje svojim safirnim očima. Ova djevojka je jednostavno hiper!
  Ne, talibani se ne mogu nositi s djevojkama super i hiper klase.
  A one su tako ratoborne djevojke.
  I pjevaju sa žarom:
  - A koga ćemo naći u boju,
  I koga ćemo naći u borbi ...
  S tim se neće šaliti,
  Rastrgajmo ga!
  I kako će ratnici briznuti u plač. Evo djevojaka.
  A zabijali su svoje bose noge i u njuške zarobljenih talibanskih vojnika. I prisilio ih da im ljube gole okrugle pete.
  Ovdje su djevojke u bikinijima.
  Ali talibani su mučili člana Komsomola. Zavrnuli su joj ruke straga i povukli je na nosač. I podignuta. A djevojku su na drvetu zavrnuli. I podigao je. A onda su ga uzeli i pustili.
  I djevojka je pala. Uzela ju je na samoj travi i objesila. I ukočila se. A mudžahid se ljutito nasmijao. Zatim je djevojka ponovno uzeta i povučena gore, na sam vrh stabla.
  A onda su je opet pustili. Djevojčica se srušila i ponovno visjela na samom dnu. I uže se rastegnulo, a ljepotica zavijala od boli. i opet su je počeli dizati.
  Izvukao na sam vrh. Dobro su ga povratili, pustili ga da malo visi. A onda su opet pustili s divljim bijesom. I djevojka se opet srušila i iskrivila
  zglobova. I općenito je bila prilično gola. i kako je boljelo.
  zatim je ponovno podignuta po četvrti put i dobro protresena. Zatim su ga pričvrstili na gustu granu i počeli ga rastezati. Pričvrstili su blok na bose noge djevojke,
  i počeo na njega vješati utege. Talibani su prvo na jednu, a zatim na drugu stranu objesili uteg za pud. Zatim su djevojku počeli udarati bičem. Udarili tako da je koža prsnula.
  A onda su komsomolci počeli sipati sol na rane. A onda su uzeli i pokrenuli užarenu žicu. I tukli su djevojku bolesnom snagom. Tada su afganistanski dželati djevojci namazali gole tabane i pod njom zapalili žeravnicu. I snimimo ljepoticu bez nepotrebnih ceremonija. A onda su krvnici iz talibana namazali i djevojčine grudi. I poslije
  koja joj je zapalila prsa. I počeli su djevojku temeljito tući.
  I sprži mudžahedinsku ratnicu i prsa i pete. A onda su podmazali guzicu i prinijeli buktinju na zadnjicu. I počeli su djevojku temeljito tući. A onda joj je vatra dotakla njedra. Dlake koje su prekrivale Venerinu špilju smjesta su pougljenile. Ova djevojka je jednostavno nevjerojatna. I takvo ju je mučenje čekalo.
  Afganistanski dželati spalili su djevojku i njena prsa, i dupe, i njedra, i tabane njenih bosih nogu. I temeljito su ga ispekli. Tada je talibanski krvnik uzeo užarenu šipku i bez razmišljanja stavio djevojku u anus. I kako, vrišti od divlje boli.
  To ju je jako povrijedilo. A ove cure su tako zločeste i lijepe. Ali Afganistanci su teško mučili djevojku. I tako lijepe ratnice. I ratnik ih temeljito prži.
  I tako su djevojku uzeli njezini krvnici i počeli joj užarenim kliještima razbijati duge dražesne prste. I jako boli. Krvnici su djevojci polomili prste, počevši od malog prsta.
  I doslovno je sve bilo polomljeno. A onda su komsomolcu počela pucati rebra. A pritom su mu se užarena kliješta zarila u prsa. I postalo je crveno od vrućine da se uvrnu željezne i grimizne bradavice. I djevojci su grudi otkinute. A bilo je tako okrutno i bolno.
  Tu je bilo mučenje.
  Gerda je, pucajući na mudžahedine, primijetila:
  - Slava komunizmu!
  Charlotte je primijetila vrlo agresivno s đavolskom snagom. I zacvili:
  - Za domovinu!
  I golim nožnim prstima će gaziti neprijatelja.
  Evo djevojke. I tako militantan.
  Christina ju je uzela i bosim nožnim prstima udarila talibana i zacviljela:
  - Slava eri ruskih bogova!
  Magda je također udarila u Afganistance golim prstima i gugutala:
  - Za našu domovinu!
  A ove cure su tako cool.
  Gerda je, pucajući na protivnike iz Afganistana, izdala:
  - Za veliki komunizam Njemačke.
  Ove djevojke su takve borilačke ljepotice.
  Gerda je veselo odgovorila, škrabajući po mudžahedinima:
  - Imam curu jednostavno super.
  A Charlotte je agresivno istaknula dok je pucala na protivnicu:
  - Slava arijskom komunizmu!
  I bosim nožnim prstima gugutala je:
  - Za veliku domovinu!
  Christina je također pala na neprijatelja s velikom točnošću, primijetila je:
  - Za Rusiju i Njemačku u prijateljstvu!
  I Magda je mlatila mudžahedine i ciknula:
  - Slava našem dobu!
  I opet namigne svojim partnerima.
  Evo djevojaka.
  I Jane Armstrong je počela topovski gađati talibane.
  Djevojka je bila vrlo lijepa.
  Jane je bosim nožnim prstima mlatila protivnicu i zacvilila:
  - Slava domovini!
  Tako će Gertruda očajnički udarati neprijatelje, a oni će biti temeljito pokriveni i razbijeni.
  I gugućući:
  - Za Britaniju!
  A Malanya, kao da udara čekićem po neprijatelju i pravi mu harakiri, i cvrkuće:
  - Za engleske pobjede!
  Monica će također šamarati neprijatelje golim nožnim prstima i ciknuti:
  - Za sovjetske pobjede!
  I Tamara i Sulfiyya bore se protiv talibana i ubijaju bradate ratnike koji dolaze u valovima.
  A ove djevojke pjevaju:
  - Ljudi će biti sretni
  Sreća zauvijek...
  Ruska vlada ima
  Snaga je velika!
  Tamara se okrenula i pucala golim nožnim prstima i gugutala:
  - Za moje mišljenje o komunizmu!
  Sulfiya će također udariti neprijatelja, pobiti puno talibana i ciknuti:
  - Recimo koju riječ o Rusiji!
  I obje su djevojke prasnule u smijeh.
  Tamara se okrenula. Pokosila je puno Afganistanaca i cvrkutala:
  - Za najbolju snagu domovine!
  Sulfija će također preurediti neprijatelja i gugutati:
  - Za grimizni komunizam u SSSR-u!
  I namigi safirnim očima.
  To su djevojke - samo najviša klasa i let.
  Alice i Angelica se još svađaju.
  Plavokosa i crvenokosa cura.
  One su jake djevojke i pucaju iz snajpera.
  I dok pjevaju u sebi:
  - Slava SSSR-u! Dat ćemo primjer svima!
  Alice je pucala na neprijatelja snajperskom puškom. Pucao golim nožnim prstima, i
  zacvrčao:
  - Slava mojoj zemlji!
  Angelica se također obruši na neprijatelja, uz pomoć golih nožnih prstiju, baca granatu i škripi:
  - Za Rusiju najveći.
  I namiguje svojim smaragdnim očima.
  Ove djevojke su samo vrhunski piloti. I tako su Afganistanci slomljeni. Ovdje se bore i najcool i najinteligentniji na svijetu.
  Alisa je zacvrkutala namigujući:
  - Slava vremenima CPSU-a!
  Angelica se spremno složila s ovim:
  - Velika slava Herojima SSSR-a!
  I opet je bosim nožnim prstima bacila granatu ubojite snage na neprijatelja.
  Ovdje je ona žena obične pogreške u izvanrednom izgledu.
  Alice ju je uzela i zacvrkutala:
  - U ime besmrtnih ideja komunizma!
  I bacila je dar smrtonosne moći golim nožnim prstima.
  Anñelika je također uzela i mlatila po neprijatelju.
  Odrezala ga je kao brusni papir i zacvilila:
  - Za Rusiju i ruske bogove!
  Ove su žene bile vrlo borbene i cool.
  Alisa je, pucajući na neprijatelja, uzela i golim nožnim prstima lansirala dar uništenja na neprijatelja.
  I to je bio vrlo cool potez.
  Angelica je također udarila neprijatelja, doslovno ga uništivši i demonstrirajući kolosalnu moć. I šaljivo sa smiješkom reče:
  - Ovo je veliki događaj!
  A njezini goli prsti lansirali su poruku smrti i uništenja!
  Ovdje je to bila djevojka - samo hiperklasa.
  Alice ju je uzela i zaurlala iz sveg glasa:
  - Ja sam najjači i najcool u svemiru!
  Anñelika je bosim tabanima ispalila čitavo bure eksploziva i zacvilila:
  - I ja sam u megasvemiru!
  Ove djevojke su jako lijepe.
  Alice je primijetila dok je pucala na neprijatelja:
  - Vjera u komunizam je velika!
  I bacanje smrtonosnih granata golim nožnim prstima.
  A Angelica puca na mudžahedine i urla:
  - Velika je naša vjera!
  I golim nožnim prstima bacit će granatu razorne snage.
  I ratnici su se uhvatili u koštac s neprijateljem i tako su ovi talibani prevarili ... I ni u bajci reći, ni perom opisati.
  Alice je sasvim logično primijetila, pucajući iz snajperske puške i oborivši talibanski jurišni zrakoplov.
  Alice ju je uzela i zacvrkutala:
  - Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi,
  Doći će kraj fašizmu...
  I sunce će sjati
  Osvjetljavamo put komunizmu!
  I opet će ga djevojka uzeti golim nožnim prstima i lansirati nešto krajnje smrtonosno.
  Protiv mudžahedina bore se i dobrovoljci iz Japana. Konkretno, ninja djevojke komunističkih uvjerenja.
  Plavokosa nindža djevojka je Afganistance sjekla vjetrenjačom i bičevala ih.
  Zatim je bosim nožnim prstima bacila grašak razaranja i zacvilila:
  - Za komunizam u Japanu!
  Žutokosa ninja djevojka izvela je i leptir tehniku s mačevima. Sasjeci dosta mudžahedina. A onda njezine bose noge
  uzeli su i bacili smrtonosnu granatu.
  Tada djevojka reče:
  - Slava SSSR-u i Japanu!
  Crvenokosa ninja djevojka također je podigla i zarezala afganistanske vojnike bekhendom. I bacila je svoje bose prste,
  nešto ubojito u poklonu. I provjerila je:
  - Slava Rusiji i SSSR-u!
  Ninja djevojka sa bijelom kosom izvela je prijem bačve. I kako je udarila talibanske vojnike odsijecajući im glave. Zatim bacio
  smrtonosno razaranje golom isklesanom nogom i zacvili:
  - Slava Crvenoj armiji!
  I sve četiri ninja djevojke bacale su grašak razaranja golim petama i nokautirale cijeli bataljun Afganistanaca tenkovima. Ove cure su jednostavno ultra!
  Ovo je ljepota - djevojke su stvarno super.
  Oleg Rybachenko također mačevima siječe mudžahedine. A s njim i djevojka Margarita.
  Ova besmrtna djeca su jednostavno super.
  I oni posebno slome neprijatelje. Recimo da tamo i djeca!
  A onda i dječak i djevojčica zazvižde. A vrane, dobivši infarkt od dječje zviždaljke, padaju na dno. A njihovi kljunovi probijaju lubanje talibana.
  To su djeca - prirodni razarači svega i svakoga.
  Oleg Rybachenko je pjevao:
  - veličati naš sovjetski narod,
  Pozdravite moju zabavu...
  Naše jedinstvo srca sve djece,
  Svi smo mi prijateljska obitelj!
  Margarita Magnitnaya, slamajući protivnike, energično je izdala:
  - Budite slavni za našu svemirsku Rusiju!
  A djevojka će golim nožnim prstima ispaliti nešto sasvim ubojito na neprijatelja.
  Oleg Rybachenko, sjekući talibane, pjevao je:
  - Margarita, prozor je otvoren,
  Margaret, nisi zaboravila
  Kako je sve bilo!
  Ovaj dečko je tako cool i ratoboran. Ovo je dečko terminator.
  Ovo su djeca ovdje koja su jako cool i borbena.
  Treba napomenuti da su djevojke vrlo teške.
  Alice također puca na talibane. I pjeva ispod glasa:
  - Jedan dva tri četiri pet! Zeko je izašao u šetnju!
  I djevojka je ponovno opalila s velikom preciznošću.
  Angelica je bila vrlo dobar strijelac. I snažno pucao na neprijatelja.
  I kako pritišće grimiznom bradavicom i uzima je iz bazuke i mlati.
  A ratnik je vrlo precizno pucao na neprijatelja.
  Anñelika ju je uzela i gugutala:
  - Slava našoj komunističkoj partiji!
  I opet, kao eksplozija s velikom preciznošću prema neprijatelju. I opet se srušio talibanski zrakoplov.
  I Alice je također pucala vrlo precizno, a jurišni zrakoplov Islamskog Carstva se zapalio.
  Ovo su djevojke.
  Anñelika je uz smijeh primijetila:
  - SSSR je prekrasna zemlja u kojoj su svi narodi prijateljska obitelj!
  Alisa je ponovo zapucala, jednim hicem oborivši tri mudžahedina odjednom i odgovorila:
  - Za veliku partiju Rusije!
  I cure su prasnule u smijeh. Općenito, oni su ratnici s vrlo različitim pogledima.
  Ali sve djevojke nose ideju komunizma u svojim srcima. I žele da na planeti Zemlji bude pravi raj. I bilo bi jako lijepo.
  Angelica je primijetila pucajući na neprijatelje s velikom preciznošću i probijajući lubanje.
  - Komunizam nikada neće sklopiti krila i zavući se u ljušturu!
  Alice se složila s ovim:
  Komunizam nikada neće spustiti krila! Naša ideologija je graditi sreću na planeti zemlji!
  I obje djevojke vrisnu:
  - Slava Rusiji! Slava! Bose djevojke trče naprijed ...
  Divizija bosonogih žena... pozdravlja ruski narod!
  A žene ratnice pokazuju agresivnost i seksualni užitak.
  Alice je brbljala, otkrivajući zube i škripajući:
  - Svi zajedno stojimo za SSSR!
  I ratnik je opet potukao neprijatelje.
  Angelica je također pucala na neprijatelja i probila mu glavu. I gugutala je:
  - Slava našoj domovini!
  A ratnik, bio je izuzetno borben i crven.
  A njena kosa na vjetru, ova bakrenocrvena kosa vijori se kao proleterska zastava.
  Ove djevojke su jako lijepe i seksi.
  A toliko mudžahedina je već ukopano...
  Ima i cura koje rade...
  Ovdje Viola i Dominika pucaju na Afganistance.
  Djevojke pucaju iz bazuka na tenkove i azijsko pješaštvo.
  Ovdje je Viola otpuštena, koristeći grimiznu bradavicu da pritisne gumb na bazuki i ispali projektil na raketni pogon.
  I masa Afganistanaca je bila raskomadana.
  Viola je opet zapjevala:
  - Vjerujem u veliki komunizam!
  A Dominica također puca konkretno na mudžahedine. I izbija ih u velikim masama.
  Pritom će djevojke golim nožnim prstima bacati granate.
  A s grimiznom bradavicom na gumbu bazuke, on će pritisnuti neprijatelje radikalno istrebljujući.
  Ove djevojke su tako lijepe. I kako izgledaju super kad se bore u samim gaćicama. I to ratnici najviše klase.
  Viola je primijetila dok je ponovno pucala na neprijatelja svojom bradavicom u obliku jagode.
  - Volim se boriti! super je!
  Dominica se zahihotala i primijetila:
  Što nije u redu s muškarcima?
  Viola se nasmijala i odgovorila, bacivši bosim nožnim prstima granatu na neprijatelja i ciknula:
  - Naravno da je dobro! A neki su jednostavno preslatki!
  Ovdje su jako borbene i lijepe djevojke.
  Dominika je primijetila:
  Dokle će trajati ovaj rat?
  Viola je ponovo zapucala na mudžahide koristeći grimiznu bradavicu i zacvilila:
  - Mislim da je to dugo!
  Dominica ga je uzela i zapjevala:
  - U svemiru bjesni rat,
  Crush kill bez razloga...
  Sotona je skinut s lanca
  I smrt je došla s njim!
  
  I tko će zaustaviti tok
  Proklete lude rijeke..
  Laserska zraka će prodrijeti u hram,
  I u trenu, čovjek je nestao!
  Viola je dodala bacajući granatu golim nožnim prstima:
  I takav kaos
  Ispunio svemir...
  Tužna sudbina čovječanstva -
  Trpi bol, patnju!
  Ovo su djevojke, tako cool pjevačice.
  A Oleg Rybachenko mačevima siječe Afganistance.
  Dječak baca darove smrti golim nožnim prstima ubojite moći i pjeva.
  Sin zemlje će odgovoriti ne
  Nikada neću biti rob...
  Vjerujem da će svanuti sloboda
  Vjetar će zaliječiti svježu ranu!
  
  Za svetu domovinu u borbi,
  Sam Veliki Svarog naziva...
  Ustani hrabri viteže u ranim satima,
  Nestat će tama, procvat će majske ruže!
  Ovo je takav dečko heroj...
  A djevojka Margarita, uništavajući mudžahedine mačevima i bacajući granate golim prstima, dodaje:
  I pulsiranje srca i vena,
  Suze naše djece, majki...
  Kažu da želimo promjene
  Zbaci sa sebe jaram okrutnih okova!
  I djeca će opet zviždati. A vrane će to uzeti i onesvijestiti se, izgubiti svijest. I doslovno nabijati lubanje mnogih stotina mudžahedina.
  . POGLAVLJE? 7.
  Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin nastavio je s protureformama.
  Osobito su pooštrili kazne za antisovjetsku propagandu i separatizam.
  Nadalje, Gorbačov-Putin je predložio dodjelu Staljinu treće zvijezde heroja SSSR-a za izvanredne zasluge i trećeg Ordena pobjede.
  Uslijedile su druge ideje. Konkretno, uključiti u Varšavski pakt i Kinu i Sjevernu Koreju.
  Sjeverna Koreja je odmah pristala, a Kina je odgovorila izbjegavajući.
  Daljnje ideje ustavne reforme: uspostava mjesta predsjednika, kojega bira narod.
  Kao i ideje parlamentarne reforme.
  Nakon toga Gorbačov-Putin je opet zaspao i sanjao.
  Djevojke su se prilično uspješno borile s talibanskim trupama.
  Natasha je šarala po nadirućim ratnicima islamskog carstva, pa čak i bosim nožnim prstima.
  Gugutala je:
  - Za našu veliku domovinu!
  Zoya je, gurkajući protivnike grimiznim bradavicama na prsima, pritiskajući gumbe bazuke, izdala:
  - Za sreću ljudi na Zemlji!
  A crvenokosi Augustin, škrabajući po talibanima, agresivno je primijetio:
  - Za najveći komunizam na planeti Zemlji!
  I on će također uzeti i golim nožnim prstima baciti ubojiti dar smrti.
  Svetlana je vrlo precizno pucala na neprijatelja i pogađala neprijatelja pravo u metu. I golom petom zacvili:
  - Za domovinu koja nad cijelim svijetom!
  Četiri djevojke vrlo su slavno mlatile talibane. I udario ih na smrt.
  A djevojke su pritom urlale iz sveg glasa:
  - Slava vremenu komunizma!
  A Afganistance mlatimo još jače.
  Natasha je vrlo duhovito primijetila, škrabajući po neprijatelju:
  - Naša Zemlja je poznata,
  Sreća leti planetom...
  Svi smo mi obitelj
  Pjevaju se pjesme narodne!
  Ovo su djevojke - one imaju najviši pilotaž u svemu.
  A kako slome talibane je praznik za oči.
  A ratnici su jednostavno sjajni.
  Zoya je, pucajući na Afganistance, cvrkutala:
  - Sreća domovine u djevojkama!
  Augustin se s tim složio:
  - Naravno, kod djevojaka - pogotovo s crvenom kosom!
  Svetlana je tresnula talibane i zacvilila:
  - I bit će super!
  I opet na vojnike islamskog carstva kao lupanet. Recimo samo djevojka!
  Ali tuku se i druge ljepotice.
  Dakle, Alenka se bori.
  I njezin tim djevojaka u bikiniju.
  Oni bacaju darove smrti na neprijatelja uz pomoć golih nožnih prstiju.
  I cvrče:
  Kravata je procvjetala sjajnim grimiznim cvijetom,
  Uskoro će se djevojke pridružiti Komsomolu!
  Alenka je bosim nožnim prstima bacila na neprijatelja ubojiti dar smrti,
  i uze ga i zacvili:
  - Vjerujem da komunizam živi!
  Anyuta je također črčkala o talibanskim trupama. I aktivno je glumila, a njezini su goli nožni prsti bacali vrlo teške darove smrti.
  Djevojka je govorila:
  - Naš će svijet biti komunistički!
  A crvenokosa Alla je črčkala po Afganistancima. I učinila je to izuzetno dobro. I pokosio je talibanske trupe velikim intenzitetom, riječ je napravljena srpom. A ratnik očajnički
  bacala granate golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Za nove pobjede komunizma!
  I opet se djevojka smije i ciči.
  Martijal Maria također je pokosio neprijatelje. I čitavi humci leševa talibana su podignuti. U isto vrijeme, djevojka je također koristila grimizne bradavice dojke, pritiskajući ih
  dugme za bazuku.
  I oborila je afganistanske vojnike, ali je raketa onesvijestila tenk.
  Olimpijada također agresivno istrebljuje talibane.
  Njezini goli tabani odjednom bacaju cijelu bačvu eksploziva.
  Olimpijske igre urlaju:
  - Za veliki komunizam,
  Samo gore-dolje!
  Marusya također škraba po neprijatelju. I radi to izuzetno dobro. I nokautirao mnogo talibanskih vojnika. I dok djevojka pjeva:
  - Slava zemlji komunizma,
  U raskoši grimiznih barjaka...
  Pobijedili smo naciste
  Svijet je spašen od požara!
  I opet će golim nožnim prstima baciti ubojiti dar smrti.
  Evo djevojaka.
  Matrena također puca na Afganistance, i to vrlo precizno. I vrišti:
  - Vjerujem da će biti svijet svetog komunizma!
  Evo djevojaka, cijeli njihov bataljon, bose i gotovo gole. A ove djevojke su slatke i vrlo seksi.
  Stalenida ubija talibane i urla iz sveg glasa:
  - Slavna je naša sveta domovina -
  Rastemo od ruba do ruba!
  Ovdje je komsomolka. I onda ona pritisne kao jagoda bradavica. A neprijatelj je konkretno poražen.
  Veronica je vrlo precizno pucala na Afganistance, gugućući:
  - Slava mojoj domovini!
  Victoria, precizno i ispravno udarajući neprijatelja, gugutala je:
  - Za moćni komunizam!
  I bacila je ubojiti dar smrti golim nožnim prstima.
  Serafim je, pišući o neprijateljima, vrlo logično primijetio:
  - Naša snaga raste!
  I bacila je golim nožnim prstima krajnje smrtonosan dar smrti.
  Stalenida je agresivno primijetio, koseći Afganistance:
  - Jesam li najjači u bacanju granata?
  Alenka je sa sumnjom odgovorila:
  - Svi smo jaki u ovom poslu!
  I također, dok baca ubojite darove smrti.
  Anyuta je, škrabajući po talibanima, sasvim logično primijetila:
  - Vrlo smo jaki u vojnim poslovima! I to je naša sreća!
  I također s golom petom izbacit će razornu moć.
  Crvenokosa Alla, pucajući na protivnike i koseći ih, logično je primijetila:
  - Slava ne dolazi lijenom!
  I kako se bosim nožnim prstima baca na neprijatelja, nešto apsolutno smrtonosno.
  Martial Maria također je vrlo precizno pogodila neprijatelja. I pokosio puno Afganistanaca. I s golim prstima, kako lansirati razaranje u neprijatelja.
  A onda će ga uzeti i pritisnuti neprijatelja bradavicom jagode.
  Ovo je ratoborna djevojka.
  Olimpijske igre također ubijaju talibane. Radi to aktivno i urliče:
  - Slava vremenu komunizma!
  I također puca s rubinskom bradavicom. A ovo je vrlo težak potez. Ovdje je djevojka - jednostavno super čista!
  Marusya je, pucajući na Afganistance, primijetila:
  - Koliko možete veličati komunizam?
  Olympias je zarežala:
  - Do zadnje kapi krvi!
  I opet je djevojka golim nožnim prstima bacila smrtonosnu granatu.
  Matrena je, pišući o talibanima, sasvim logično i duhovito primijetila:
  - Bit će to naša pobjeda u svetom ratu!
  I opet će djevojka golim prstima baciti dar uništenja.
  Ovo je doista djevojka najviše klase.
  Ali to su borbene svakodnevice djevojaka...
  Kad je došao prekid i pauza u borbi, ratnici su malo zaigrali na karte.
  Alenka je sa smiješkom primijetila:
  - Ovo nije rat s Nijemcima. Oni su bili manji od nas. A ovi Afganistanci samo teku kao tamna rijeka.
  Anna je kimnula u znak slaganja.
  - Da, s Nijemcima je ipak bilo puno lakše. Ovdje smo zapravo bombardirani leševima.
  Crvenokosa Alla primijetila je uz smijeh, bacajući asa golim nožnim prstima:
  -Ali neprijateljska tehnika je slabija od naše. Osim toga, neprijatelj je hrabar, ali glup. A mi smo hrabri i pametni.
  Maria je primijetila uz smijeh, škrabajući po neprijatelju smrtonosnom snagom i doslovno ga koseći - čak i u mislima:
  - Bitka je teška, ali stvarno se nećemo predati!
  Olimpija je logično i razborito primijetila:
  - Sve je to priča i demagogija. Konkretno, bilo bi lijepo uhvatiti vođu talibana. Onda kraj rata!
  Marusya je sumnjala, bacajući kartu:
  - Nije vjerojatno. Tu njegova okolina nije ništa bolja. Borba protiv talibana morat će biti duga i teška.
  Matrena doda s uzdahom:
  Sve dok zdrav razum ne prevlada!
  Elena je kimnula u znak slaganja.
  - Da, ostaje samo da se oslonimo na zdrav razum. Ne možete pobiti sve Afganistance jer ih je previše. A rat bi se mogao još dugo otegnuti.
  A djevojke su se nerado smijale.
  Da, ušli su u rat s talibanskim carstvom.
  Ali na nebu se piloti očajnički bore. Na primjer, Alvina i Albina i Helga. Djevojke se bore i afganistanski zrakoplovi na nebu.
  I ona je šperploča.
  Ili su pogodili ciljeve na zemlji.
  Alvina je uzela i oborila talibanski avion na nebu, bosim nožnim prstima i zacviljela:
  - Ovo će biti moja pobjeda!
  Albina je presjekla talibanskog borca, vješto ga zaglupila, golim prstima zaškiljila nogama i vyaknula:
  - Za našu domovinu!
  Helga je udarila po afganistanskom tenku i gugutala:
  - Gdje je komunizam, tu je i naša domovina!
  To su ratnici koji su pravi uragan i fenomenalne kozmičke moći i razaranja.
  A zajedno i stvaranje.
  Albina uništava talibanske zrakoplove. Daleko zaostaju za ruskim, mnogi su napravljeni na zanatski način. Ali talibani pokušavaju preuzeti brojke. I pritišće vrlo ravnomjerno
  remont.
  Ali djevojke Afganistanaca posebno pucaju. I rade to izuzetno dobro. Kao da su prava čudovišta.
  Alvina također golim prstima obara talibane i pjeva:
  - Komunizam nije samo ideja,
  Otupio sam od sreće djevojke!
  A ratnik opet smrtonosnom snagom udara po avionima islamskog carstva.
  I onda ide na ciljeve na zemlji.
  Doista, opasno je kontaktirati s Afganistancima. Ova država je moćna i ima ogroman broj stanovnika. Imaju dosta pješaštva i bacaju ga u boj. Žene se moraju reći u Rusiji i
  Njemačka se bori.
  Ali koliko je neprijatelj jak u količini.
  Helga, boreći se s neprijateljem i precizno pogađajući neprijatelje, zabilježila je:
  - Ja sam djevojka koja je pravi san i ljepotica za sve.
  I opet će srušiti neprijatelja golim prstima gracioznih nogu.
  Recimo da se radi o konkretnoj djevojci.
  Ne, neprijatelji se ne mogu nositi s takvim ljepotama.
  Elizabeta na tenkovskim borbama s Afganistancima.
  I jako joj je teško. Ali ona pobjeđuje i posebno obara neprijatelje.
  I urla iz sveg glasa:
  - Slava vremenu komunizma u SSSR-u!
  Catherine, također pucajući, logično je primijetila:
  - Mi ćemo pobijediti!
  Elena je također pucala na neprijatelja, probila afganistanski tenk i viknula:
  - Ja sam super ljepotica!
  I Euphrosinia je zapucala na talibane i zacvilila:
  - Za našu domovinu!
  Tako se ova četvorka - četiri E, obračunala s neprijateljima iz Trećeg Reicha. I uništimo Kineze. Protiv takvih djevojaka, talibani, čak i sa svojim divljim
  brojke su slabe.
  Elizabeta je bila izuzetno borbena i agresivna djevojka. I voljela je muškarce. Pogotovo kad su lijepe i svijetle kose.
  Elizabeta je pjevala, pucajući golim prstima na neprijatelja:
  - Za domovinu i pobjedu do kraja!
  Elena, pucajući u Afganistance i režući ih kao brusni papir, zacvili:
  - Za komunizam!
  A djevojka je koristila gole nožne prste.
  Ekaterina, škrabajući po talibanima, uzela je i izdala:
  - Za domovinu!
  Također će se koristiti goli nožni prsti.
  Eufrosinija također tuče neprijatelja bosim prstima i vrišteći:
  - Za ideološki komunizam!
  Evo četiri. Kako slamaju neprijatelje, i istrebljuju. Ne djevojke, nego generali. I tako nokautiraju neprijatelje da postaje strašno.
  To su djevojke vrhunskog leta i akrobatskog pilota.
  Elizabeth je hihoćući primijetila:
  - Naše sposobnosti su jako velike!
  Da, ovo su djevojke na kopnu ... A evo ih na nebu.
  Anastasia Vedmakova golim nožnim prstima oborila je afganistanski zrakoplov. I vrišti:
  - Za sjajne ideje!
  Tako Akulina Orlova udari na talibane golim prstima i zacvili:
  - Za komunizam u cijelom svijetu!
  A Mirabela Magnetic lupa po trupama Islamskog Carstva i cvili:
  - Slava našoj domovini!
  Ovo su žene piloti, jednostavno su divne i super. U njima ima toliko lijepih i divnih stvari. Po cijelom svijetu takve su djevojke bile na konjima i postale legenda.
  A talibani su ih poštovali zbog Valkira i odredili visoke nagrade za njihove glave.
  Anastasia Vedmakova pokrivala je afganistanski tenk iz zraka i gugutala:
  - Slava nepobjedivom SSSR-u!
  Akulina Orlova je sa svojih položaja pucala na talibansko pješaštvo i progunđala:
  - Slava našoj velikoj domovini!
  Mirabela Magnetic, tukući bezbrojnu neprijateljsku vojsku Nebeskog Carstva, režala je:
  - Slava CPSU!
  Anastasia Witcher, nakon što je oborila još jedan afganistanski avion, zacvili:
  - CPSU-SS!
  Akulina je ljutito primijetila, vičući na Mirabelu:
  - Da se nisi usudio tako šaliti!
  I djevojka je udarila u veliki talibanski tenk napravljen od drveta.
  Anastasia Vedmakova se zahihotala i odgovorila:
  - To je šala, samo šala!
  Mirabela je golom petom udarila u afganistanski auto i zacvilila:
  S komunizmom se ne možete šaliti!
  Ovo su djevojke koje su već dobile zlatne zvijezde heroja Rusije za rat u talibanima. Ovo su borbene djevojke.
  I Gerda iz Njemačke također se bori sa svojom posadom.
  Ove cure su jednostavno ultra klasa!
  Gerda puca na neprijatelja golim prstima i škripi:
  - Za domovinu!
  Charlotte također puca po Afganistancima i cvili:
  - Za domovinu, majku našu!
  A puca i bosim nožnim prstima.
  Christina također udara talibane svojim golim nožnim prstima i zacvili:
  - Za Rusiju i eru komunizma!
  Magda udari Afganistance, sasječe ih i zacvili iz sveg glasa:
  - Za domovinu od ruba do ruba!
  Ovdje su djevojke na tenku. I u tome je njihova agresivnost i puna snaga, te veličina boraca.
  Ovo su lijepe djevojke...
  A kako se bore ratnice iz Japana?
  Plava ninja djevojka mačevima će uzeti vjetrenjaču i odsjeći glave Afganistancima. A onda će s golim prstima lansirati
  igle su otrovne, koje će probosti masu talibana.
  Zatim pjeva:
  Za slavu našeg Japana!
  Žuta nindža djevojka siječe glave afganistanskim vojnicima, a istovremeno bosim nožnim prstima baca grašak razaranja i škripi:
  - U ime domovine!
  Crvena nindža djevojčica siječe talibane mačevima na komade i cvili:
  - Slava vremenu komunizma!
  Bijela ninja djevojka siječe glave trupama Islamskog carstva, siječe ih i cvili:
  - Za komunizam najveći Japan!
  I opet će golim prstima bacati smrtonosne graške smrti.
  Ovo su djevojke... I naravno u istom bikiniju. I tako se bore. A ako i pljuju, onda uopće dolazi do potpune blokade.
  Plava nindža djevojčica cvrkutala je sjekući afganistanske glave:
  - Mi smo ratnici - ultra i šire!
  I golom će petom baciti eksplozivni paket kućne izrade. I čini toliko razaranja.
  Evo ga cure - samo reci hiper!
  Ali Jane Armstrong se bori.
  Prelijepa djevojka bez ikakvih problema obara Afganistance iz tenka.
  I to čini velikom agresivnom snagom.
  Jane radosno kaže:
  - Slava komunizmu!
  I opet puca na talibane.
  Dakle, Gertrude je opalila, i to vrlo prikladno. Onda o grgoljanju:
  - Slava komunizmu!
  I naravno, koristila je i gole nožne prste.
  A onda je djevojka Malanya uzela i istukla.
  I učinila je to izuzetno dobro. Probila je neprijatelja i zacvilila:
  - Za SSSR!
  I također koristio gole nožne prste.
  I tako je Monika zajebala. I to je učinila vrlo precizno. Razbila je afganistanski auto i promrmljala:
  - Za velike ideje svijeta!
  Ovo su djevojke - najviša akrobatika u svemiru.
  Jane je, iako je pucala golom petom, primijetila:
  - Pa, na račun svemira, ovo je već previše!
  Gertrude je uz smijeh rekla:
  - Gerdin tim nije gori od našeg!
  I opet će ga uzeti i pucati na neprijatelja golom nogom.
  Malanya, udarajući neprijatelje s velikom preciznošću, primijetio je:
  - Za veliku Rusiju!
  Monica, koseći Afganistance ogromnom brzinom, vikne:
  - I za Veliku Britaniju!
  Jane se složila s ovim:
  - Britanija je velika zemlja i vratit ćemo sve kolonije!
  Gertruda se smijući se i bosim nožnim prstima pritiskajući gumbe, zaškripala:
  - Za domovinu naprijed!
  I Malanya lupa bosim nožnim prstima i guguće:
  Za Veliku Britaniju!
  Monica će udariti i Afganistance i brbljati:
  - Za najbolju vojsku na svijetu Engleske!
  Ovo su djevojke - samo najviša akrobatika na tenkovima.
  Evo saveznika...
  A protiv talibana bore se i Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova. Besmrtna djeca pritekla su u pomoć Rusiji, jer Afganistanaca ima previše. I ipak ih prati
  malo prorijediti. Štoviše, u talibanima ima više muškaraca nego žena. I moralno ih je lako ubiti.
  Oleg Ribačenko je svojim mačevima pokrenuo mlin, sjekao Afganistance i njihove glave, a onda zacvrkutao:
  - Slava vremenu komunizma!
  I s bosim prstima, dječak će lansirati nešto smrtonosno na talibane.
  Margarita Koršunova također je nasjekla Afganistance, odrezala ih kao srpom i gugutala:
  - Slava domovini!
  I bosim nožnim prstima bacala grašak s eksplozivom.
  I raskomadao masu talibanskih vojnika.
  Nakon toga će je uzeti besmrtna djeca i zazviždati na sve usne. I masa omamljenih vrana pasti će na glave afganistanskih vojnika, probijajući se kroz njih.
  I ostavlja snažan dojam.
  Ovi momci su super i ultra klasa!
  Oleg Ribačenko opet je ošinuo ovog vječitog dječaka talibana i zacvilio:
  -Za veliki komunizam!
  I golim nožnim prstima besmrtno dijete pokrenut će uništenje.
  Margarita Korshunova opet je nasrnula na Afganistance, secirala ih i bosim nožnim prstima dala dar smrti i vikala:
  - Za našu domovinu!
  I sada djeca opet zvižde i gomila vrana koje su dobile srčani udar pada na glave afganistanskih boraca.
  Talibani su svakako vrlo hrabri. Ali njihovo vodstvo, na čelu sa starim ili ne baš starim čovjekom, Khaibatulla Akhundzada
  iskreno ludo.
  Tako se ratnici Nebeskog Carstva očajnički penju naprijed.
  A na okupiranim područjima čine divlju okrutnost.
  Ovdje su konkretno uhvaćenu komsomolsku djevojku izvukli na nosač i počeli je razvlačiti. Djevojčici su bose noge okovali u kladu i objesili utege. A onda su postali
  spaliti pete vrućim željezom. A onda su djevojku išibali bičem, zatim su je tukli bodljikavom, užarenom žicom. I tako je boljelo. A onda ljepota
  uzimali i lomili prste na bosim nogama. A onda su joj prsa spalili bakljama, a užarenim kliještima djevojka joj je iščupala nosnice. I čim se talibani nisu rugali članu Komsomola, mučeći je do smrti.
  I mučenje se nastavilo. U zarobljenim selima sve su, i djecu i odrasle, tukli palicama po bosim petama. Ovdje su posebno tukli djecu palicama po bosim petama
  brutalno. A u tome nije bilo ni trunke milosti.
  To je samo ono što mučenje nije korišteno.
  Tamara se također bori protiv talibana...
  Također ratnička klasa.
  A na Afganistance po kojima se penju pada sve više projektila u pravom plimnom valu.
  Tamara i Dominika ciljaju bacačima na Afganistance.
  I pritišću gumbe golim nožnim prstima.
  A Dominika je čak koristila grimiznu bradavicu.
  I zacvrkutala je, pokazujući zube:
  - Imam super curu!
  Viola i Aurora također tuku talibane bacačima.
  I rade to s velikom preciznošću. Dok pjeva:
  - Živio naš komunizam, živjeli!
  Uništit ćemo fašizam!
  Viola je, pritišćući svoju grimiznu bradavicu na dugme joysticka, šaljući raketu na Afganistance, primijetila:
  - Mi smo u ratu s talibanima, a oni su komunisti!
  Aurora je odgovorila uz smijeh, jurišajući na neprijatelja golom petom:
  - Izopačeni komunizam, odnosno islamizam je gori od izopačenog fašizma!
  Viola se nasmijala, opet bosim nožnim prstima bacila dar smrti na neprijatelja i primijetila:
  - A fašizam se ne izopači ne događa! To je samo perverzija!
  Aurora, šaljući neprijatelju poklon s grimiznom bradavicom, primijetila je:
  - Komunizam može biti prilično izopačen! I pod Staljinom su mnogi suvišni ljudi iscrpljeni i ubijeni!
  Viola je kao odgovor, ponovno šaljući raketu Afganistancima, pjevala:
  Nadahnuo nas u teškim vremenima
  Ojačavši volju, postali su ...
  Spasio svijet od kuge
  Dragi druže Staljine!
  
  Na mnogo načina sam mjerio
  U beskrajnom svemiru...
  Ti si nam otvorio pravi put -
  Upućujući na to zauvijek!
  Ovdje su djevojke s golim, preplanulim nogama.
  Alenka je, pucajući na talibane i tresući grudima s grimiznim bradavicama, primijetila:
  - Komunizma biti!
  I bacila je vrlo smrtonosan dar smrti golim nožnim prstima.
  Anyuta je ispalila liniju na Afganistance, pokosila ih i gugutala:
  - Za velike pobjede djevojaka!
  I grimiznom bradavicom, ko dugme na bazuki, stisnut će.
  Ove djevojke su jednostavno sjajne.
  A Kinezi se kose s velikim, a možda i velikim entuzijazmom.
  Crvenokosa Alla, razbijajući talibane, viknula je:
  - Za domovinu i našu majku!
  I kako će golim prstima baciti smrtonosni dar uništenja na neprijatelja.
  A onda će i Maria šutnuti, također bosim nožnim prstima. I rastrgati puno Afganistanaca.
  Zatim promrmlja:
  - Slava vremenu komunizma!
  Olimpijada je, pucajući na Afganistance, gorljivo i veselo zabilježila:
  - Za novog vođu komunista!
  A djevojka je opet golim nožnim prstima bacila smrtonosni dar smrti i uništenja.
  A ove cure su baš hiper.
  I tako su ratoborni.
  Marusja je bosim nogama bosala protivnike i bacala na neprijatelja darove smrti, zacviljela je:
  - Za najistaknutije pobjede domovine!
  Matryona je črčkala po talibanima i gugutala:
  - Za domovinu koja je viša od svakog krova!
  I opet će djevojka bazukom pucati po Afganistancima pritiskom na dugme sa bradavicom od jagode.
  Ova djevojka je najviša od svih klasa.
  Ovako su djevojke prihvatile talibane i gugutale:
  - Domovina je velika misterija,
  Vaša vjerna mudra, slavna čast...
  Mi ćemo ojačati vaše jedinstvo -
  zauvijek s domovinom bit ćemo zajedno!
  Steelenida je, pucajući na Afganistance, bila vrlo agresivna i pozitivna. I s golim prstima, kako baciti
  sadašnjost smrti. I raskomadati masu ratnika islamskog carstva. Ona je ratnica najviše klase.
  Steelenida je s osmijehom zapjevala:
  - Neka je komunizam slavan,
  Mao će te uništiti...
  Samo mi smo gore, a ne dole..
  Udarimo bandita u lice!
  . POGLAVLJE? osam
  Takva je ona ratoborna djevojka. I tako su ti prokleti Afganistanci shrvani. I ništa s njom neće.
  Veronica je, boreći se protiv talibana, izdala:
  - Za pobjedu komunističkih ideja u cijelom svijetu!
  Victoria, pišući o vojnicima Islamskog carstva i bacajući granate golim prstima, zacvili:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  I opet je golim nožnim prstima bacila smrtonosni dar uništenja.
  Serafima je s velikom lakoćom razbila Afganistance, pokosila talibane i golim nožnim prstima bacala darove smrti.
  Zatim je gugutala:
  - Za ideje svetog komunizma!
  Stelenida je o Afganistancima oštro primijetio:
  - Kad čuješ riječ svetac - odmah je laž i laž!
  Veronika se zahihotala i rekla:
  - Da, Vladimir nije svetac!
  Stalenida je bosom nogom bacio granatu na talibane i zacvilio:
  - Da, naš predsjednik nije izvanredan!
  Veronica je, nesigurno se ljuljajući i šarajući po Afganistancima, pjevala:
  - Vjeruj goblinu, vjeruj goblinu, vjeruj goblinu,
  Ali ipak živi! Ali živite po Brežnjevu! ne znam!
  Ne mama! Ne mogu!
  Victoria je uz smijeh primijetila, pišući o Afganistancima:
  -Bit će sve u redu!
  S tim se složila i Veronika:
  Sigurno ćemo pobijediti!
  Steelenida se složila:
  -Ne možemo izgubiti! Zato što smo Rusi! A Rusi su takva nacija da i ako stalno gube, uzmu i pobijede s nevjerojatnim bijesom!
  Victoria je kimnula.
  - To je kao boksač koji će izgubiti četrnaest rundi, ali će u petnaestoj uzeti i presudno pobijediti!
  Veronika se nasmijala, pokazujući zube:
  - Da, sasvim je moguće! Pa pobjeda pobjeda!
  Serafima je agresivno primijetila, pokazujući zube:
  - Bit ćemo najjači na svijetu i pobijedit ćemo sve!
  I golim nožnim prstima, ponovno će lansirati jedinstveni dar smrti na neprijatelja.
  Ovdje su djevojke - najviši pilotaža.
  S takvim curama mislim da svatko može pomaknuti glavu ili će se poklopac strgnuti sa šarki.
  Steelenida je slomila talibane i pjevala:
  Najjači smo na svijetu
  Namočit ćemo talibane u WC ...
  Moskva suzama ne vjeruje,
  Pustimo Khalifu u mozak!
  Evo je, Stalenida, divna djevojka. Što se može nazvati - samo hiper i super.
  S takvim djevojkama možete sigurno gledati u budućnost. Neka ima skoro milijardu talibana, a za razliku od Rusije, imaju puno više muškaraca nego žena.
  A talibani se vole boriti.
  Ali nisu baš dobri u tome.
  Linija bojišnice činila se rastrganom. Gdje su se uglavili talibani, gdje trupe Specijalnog dizajnerskog biroa ili Rusija.
  Nitko nema veliku prednost.
  Uzela ju je i škripajući zubima namigujući, zacvilila:
  - Za domovinu do samog kraja!
  Victoria zacvili od divljeg bijesa:
  "Zadao si totalnu smrt Zmajevom predsjedniku!"
  S tim se složila i Veronika:
  - Smrt predsjedniku-zmaju kroz Tumba Yumbe!
  A Amerikanci su, naravno, spremni pomoći talibanima. Čak i prodati oružje talibanima na kredit. A ovo je okrutna politika u Sjedinjenim Državama. Ovako pritiskaju rusku vojsku.
  No, dokle god u njoj ima heroina, Rusija se ne može pobijediti.
  Ovdje se Alice i Angelica bore. Takve borbe i cool krađe. I mlatili su Afganistance bijesom i silom.
  Alice je ispalila svoju snajpersku pušku i probila talibane. I bacio gole prste
  nož ubojiti dar smrti, škripi:
  - Za domovinu SSSR!
  Takva je ona borbena djevojka. Pun je i snage i agresije.
  Angelica je zdrava i crvenokosa ratnica. Tako mlatiti talibane. Nokautirati će ih veliku masu. I urlati:
  - Slava novim komsomolcima!
  I kako se smije.
  Alice je, pucajući u Afganistance i precizno ih pogađajući, logično primijetila:
  - U stanju smo poraziti svaku hordu!
  I Alice je ispalila svoju bazuku koristeći grimiznu bradavicu dojke.
  Ovdje je djevojka - koja pokazuje kapitalnu klasu.
  Angelica se također obrušila na neprijatelja, i pokosila puno talibana i brbljanja:
  - Za domovinu!
  To su žene - tako agresivne i sposobne, recimo to tako, za mnogo.
  Alice je sa smiješkom primijetila dok je pokosila neprijatelje:
  - Domovina nam je majka, pobit ćemo žute!
  Angelica je primijetila s divljim bijesom slamajući Afganistance:
  - Mi ćemo komunisti ojačati u svijetu!
  I bosim prstima bacit će granatu s tola punjenjem.
  Tako su se djevojke naljutile.
  I uništavajte neprijatelje kolosalnom snagom.
  Natasha je, pucajući u Afganistance, grimiznom bradavicom pritiskajući dugme bazuke, primijetila:
  - Za Rusiju ne postoji problem kao što je broj neprijatelja!
  Zoja se, škrabajući po Afganistancima, složila:
  - Možemo poraziti svaku neprijateljsku vojsku!
  Borbena djevojka Augustine, škrabajući po talibanskim trupama, pucala je iz bazuke bradavicom od jagode i viknula:
  - Ja sam ljepotica smrti!
  A Svetlana će išamarati Afganistance. I bosih prstiju na nogama mudžahedina pustit će i brbljati:
  - Za SSSR u novom svjetlu!
  Natasha je ponovno udarila, koristeći svoju rubin bradavicu da pritisne dugme. I bilo je prekrasno. I vrlo agresivan.
  Nataša je kroz smijeh rekla:
  - Mislimo da možemo i možemo sve!
  Zoja je uz osmijeh odgovorila:
  - Ali ne sve! Ne možemo uhvatiti Khalifu!
  Natasha je s uzdahom primijetila, šarajući po neprijatelju golom petom:
  - Uhvatimo i Khalifu! Da, star je, uskoro će umrijeti!
  Zoja se nasmijala i odgovorila:
  - Može doći drugi, još bjesomučniji!
  Augustina presiječe Afganistance koji su gmizali u velikoj masi, a uz pomoć malinove bradavice iz bazuke pljusne i zacvili:
  Sve će biti dobro cure! siguran sam u to!
  I dodala je darujući smrt bosim petama i razdirući talibane.
  - Zlo nije beskonačno!
  Svetlana je logično primijetila, koseći talibanske borce koji su napredovali:
  - Naša će zemlja postati slavnija i modernija!
  A također, što se tiče Afganistanaca, uzet će ga i zajebati.
  I to je njezino agresivno razumijevanje i kolosalna snaga.
  Djevojke, naravno, mogu puno kad su zle, a još više kad su ljubazne.
  Albina i Alvina jako se bore na nebu.
  Albin ruši avion afganistanskih zračnih snaga i guguće:
  - Božica Lada je za nas!
  Alvina je oborila talibanski jurišni zrakoplov i zabilježila:
  - Božica Lada - Božanstvo s velikim slovom!
  Ovo je stvarno ono što djevojkama treba. I izuzetno cool.
  a Helga iz jurišnog zrakoplova i dalje gurka Afganistance na kopnu. I ona je vrlo borbena ratnica. I tako spretno otkinuo točan pogodak tornja s talibanskog tenka.
  Evo djevojke...
  I gugućući:
  - Za izgradnju komunizma u cijelom svijetu!
  Albina je zabilježila, huškajući mudžahedine, s velikom točnošću poraza:
  - Za najbolje sovjetske umove!
  I također kako rezati afganistanski auto.
  Ovdje su djevojke - možda najviše, one su kategorija.
  Alvina je, razbijajući talibane, logično primijetila:
  - Mi možemo sve - i to ćemo pokazati svima!
  I oborila je još jednu afganistansku banduru.
  Djevojke su ono što je najviša klasa.
  Ali čak i dječak može biti jako dobar borac.
  Pogotovo ako se radi o besmrtnom dječaku.
  Ovdje je Oleg Rybachenko pjevao s velikim entuzijazmom:
  - Slava otadžbini komunizma,
  Volimo te zemljo draga...
  Uništit ćemo fašističke trupe,
  Iako nas Sotona napada!
  I dječak opet mačevima mlati talibane. A onda će držati ventilatorski mlin. I golih nožnih prstiju, kako će uzeti i baciti vrlo smrtonosni dar smrti
  protivnik.
  Ovo je dečko - recimo dečko - super!
  Margarita Koršunova, koseći Afganistance koji su napredovali, i bosim nožnim prstima bacala darove smrti na neprijatelja, zacvili:
  - Izvan ruskih granica, iza Kabula!
  Oleg Rybachenko, sasjekavši neprijatelja, snažno je kimnuo:
  - Bit će naše linije iza Kabula. Ali neprijatelj je brojčano posebno jak!
  S tim se složila i Margarita Koršunova:
  - Neprijatelj je vrlo jak! Ali ipak ćemo pobijediti!
  I s golim prstima, kako lansirati ubojiti dar smrti.
  Oleg Rybachenko, pišući o mudžahedinima, prilično je racionalno primijetio:
  - Naša će vojska biti u Kabulu!
  Margarita Korshunova se složila:
  - Nadam se da hoće! Ako sami ne iskrvarimo na smrt!
  Dječak terminator samouvjereno odgovori:
  - Naša pobjeda je neizbježna!
  Djevojka ratnica, bacivši bosom nogom limun, pristade:
  - Vjerujem u to! stvarno vjerujem!
  A kako će to ratnik uzeti i nasmijati se.
  A onda će besmrtna djeca to uzeti i složno zazviždati. Njihovi zvižduci tjerali su u nesvijest mnoge tisuće vrana. I oni, izgubivši svijest, padaju dalje
  Afganistancima i probuši im lubanje.
  I buše vrhove glava vojnika islamskog carstva. I tjeraju protivnike u lijes.
  Margarita je, nakon što je zazviždala uz smijeh, primijetila:
  - Ti i ja smo kao slavuji razbojnici!
  Oleg Rybachenko je kimnuo u znak slaganja:
  - Da, baš kao slavuji!
  A dječak se nasmijao...
  I opet besmrtna djeca kako zvižde. I to je vranama jako naštetilo. Gube svijest i padaju poput kišnih kapi. I puno je Afganistanaca odvedeno i pretučeno.
  Zatim su djeca jednoglasno zapjevala:
  - Crni ratnik pred smrću,
  Žrtva čeka ponoć...
  Vjeruj bolje od bilo koga na svijetu
  Zakopat ćemo te u zemlju!
  To su prava djeca - ono što vam treba! A ovo je borbena žilavost.
  Oleg Ribačenko je zamahnuo s dva mača, odjednom odsjekao glave sedmorici afganistanskih vojnika i zapjevao:
  - Imam reputaciju snažnog čovjeka s razlogom,
  Sedam jednim udarcem!
  Margarita Korshunova, sječući mudžahedine, zabilježila je:
  - Bit ćemo prvi na Marsu, i općenito svugdje!
  Oleg Ribačenko, koji je ponovno udario na talibane, primijetio je:
  - Svugdje ćemo biti prvi!
  A bosa dječja noga dječaka od nekih dvanaest godina bacila je granatu ubojite snage.
  Tako se očajnički i hrabro bore djeca, koja su od ruskih bogova na dar dobila besmrtnost. I djeluju s ogromnom energijom.
  Gorbačov-Putin opet je počeo izdavati naređenja. Uveo dodatnih pet posto poreza.
  Naredio je stvaranje vlastite proturaketne obrane. Naredio je vraćanje čina maršala Lavrentija Palycha Berije. Također je naredio rehabilitaciju Yagode, Yezhova, Abakumova.
  Kažu da je Staljin bio u pravu i malo su zatvorili. I da je potrebno još više saditi i pucati.
  Jeljcin je smijenjen s mjesta šefa moskovskog ministarstva obrane i zatvoren. A to je možda i najvažnije.
  Onda ga je diktator uzeo i zaspao.
  Djevojke su se nastavile boriti s brojnim talibanima.
  Natasha puca na trupe Islamskog carstva, a granatu baca golim nožnim prstima. Zatim urla:
  - Za veliki komunizam!
  Zoya, pucajući na afganistanske trupe i koseći trupe vještog carstva, viknula je:
  - Za veliki SSSR!
  Augustina, pucajući na neprijatelja, i bacajmo darove smrti golim prstima, i gugutala je:
  - Za domovinu, majku našu!
  Svetlana je napadno primijetila, škrabajući po talibanima i bosim nogama bacajući ubojiti dar uništenja:
  - Za komunističku vlast!
  Natasha vrlo precizno puca na neprijatelja. I s golim nožnim prstima, kako započeti uništavanje. I udariti neprijatelja.
  I puno će talibana kositi i škripati:
  - Za SSSR komunizma!
  I opet namigni.
  Zoya također zakucava neprijatelja i pokosi ga. I bosim nožnim prstima baca granatu ubojite snage, razdirući mudžahedine.
  Zatim je zacvilila:
  -Himna naše domovine SSSR!
  Augustina je gugutala, pokazujući zube i bacajući bosom nogom dar smrti:
  - Za domovinu, majku našu!
  Svetlana, boreći se s talibanima i šarajući po neprijatelju smrtonosnim, zacvili:
  - Za veliki komunizam!
  A cure su se jako borile. Eto kakve su ljepotice.
  S njima se bori Oleg Rybachenko. Dječak izgleda kao da ima oko dvanaest godina, naravno, očajan klinac.
  I golim nožnim prstima ispalit će smrtonosno oružje na Afganistance.
  Onda će zaurlati:
  -Za ideje komunizma u SSSR-u!
  Margarita Korshunova također je ratnica, borbena i čvrsta.
  Ona istrebljuje mudžahedine i viče:
  - Za komunizam u SSSR-u!
  Takva je ona borbena kučka. I čisti talibane bacajući granate golim nožnim prstima. I vrišti:
  - Otadžbina je naša majka!
  I sada zvižde besmrtna djeca. I tisuće vrana pada na glave mudžahedina. I to je jako cool i cool kao glava za sebe
  baciti lubenicu.
  Nataša je hihoćući i pucajući izdala:
  - Za veliki prostor!
  Zoya se složila s njom:
  - Za najveći prostor u svemiru!
  Augustin je primijetila, pokazujući zube i zviždućući:
  - Sve će biti super cure - mi ćemo pobijediti!
  Svetlana je primijetila, ogolivši zube i bacivši granatu na neprijatelja smrtonosnom snagom:
  - Naravno da će sve biti hokej!
  Za to vrijeme Stalenida je črčkao po Afganistancima i režao:
  Bit ćemo najveći na svijetu
  Bog se kladio na očajnike...
  Nismo cool ni na velikoj planeti...
  Veronika, slamajući neprijatelja - podigla je:
  - Ubijte zlo čudovište!
  Victoria je bosom nogom bacila granatu, razderala Kineze i zacvilila:
  - Ubijte zlo čudovište!
  Angelina, škrabajući po neprijatelju i koseći neprijatelje u čitavim redovima, zacvili:
  "Opet se ovdje prolijeva krv!"
  Natasha je duhovito dodala, nokautirajući neprijatelje:
  Vaš protivnik izgleda teško!
  Dobro naciljanim zamahom bose noge, Steelenida je okrenula spremnik i viknula:
  Ali ne popuštaj mu!
  Veronica je prasnula, pritišćući dugme bazuke svojom grimiznom bradavicom i izdala:
  - Zlo čudovište - vrati se u tamu!
  I ratnici su pjevali u zboru, spajajući stotine Afganistanaca:
  - Ako si muškarac, a ne kukavička uš,
  Hrabro ćeš ubiti zvjezdano čudovište!
  I opet cure pokazuju jezik. Da, oni su doista najhrabriji među hrabrima.
  Victoria je golom, okruglom petom podlegla eksplozivnom paketu i viknula:
  - U svetom ratu - bit će naša pobjeda!
  Stalenida je zabilježio:
  - I ne samo pobjeda, nego porazna pobjeda!
  Albina se u međuvremenu bori s talibanskom vojskom u zraku. Djevojka demonstrira najviše pilote.
  I obara neprijateljske avione, s velikim entuzijazmom. U isto vrijeme Albina pjeva:
  - Imamo rakete, avione,
  Najjači ruski duh na svijetu...
  Za kormilom najboljih pilota -
  Neprijatelj će biti razbijen u paramparčad!
  I opet kako zviždati. A onda ćemo uz pomoć bosih nogu srušiti još jedan neprijateljski auto. Pijana bačva priredit će doček.
  Alvina se također bori protiv talibanske vojske. On je djevojčica borbena i vrlo agresivna. Evo, na primjer, kako je njezin potpis tehnika - ljestve?
  Ovo je također samo čudo!
  Alvina je prosiktala:
  Nećemo propustiti našu pobjedu!
  Albina se složila s partnerom:
  Naravno da nam ništa neće nedostajati!
  Helga se također bori s velikim očajem. Ovo je tako ratoborna djevojka. Helga više pogađa ciljeve na zemlji. Ona je vrlo razorna djevojka.
  udarci.
  I evo Anastazije u borbi. Ženski ratnik koji je super veteran. Što nije učinila. Ovdje je ratnik.
  Ona pravi agresivan zaokret na nebu, a protivnike obara poput vretenaca mrežom. I naravno, izuzetno je cool.
  Ovdje djevojka zaroni i talibanski tenk zasvijetli kao vatra iz iskre. I opet požari i razaranje.
  Anastazija je pjevala:
  - Vjerojatno cure znaju da se daje,
  Shvatite svu besmislicu filma...
  A što zaboga nije glupost psihijatrijske bolnice -
  Rađa najbolju svjetlost na svijetu!
  Akulina Orlova, škrabajući po protivnicima i obarajući afganistanske zrakoplove, sažela je:
  - U svijetu je sve relativno, i Bog nije anđeo, ni đavo nije đavo!
  Anastazija, škrabajući po neprijateljima, usprotivi se:
  - Dobro, Bože, možda nije anđeo, ali gdje je nešto dobro od đavla?
  Akulina je slegnula ramenima i odgovorila:
  - Možda smo zahvaljujući Sotoni jeli zabranjeno voće i postali mnogo pametniji! Naučio, posebno, izmišljati!
  Mirabela Magnetic je oborila još jedan neprijateljski zrakoplov i kimnula:
  - Dapače, naučili su ozbiljno izmišljati! I super je!
  Anastazija je zapjevala pokazujući zube:
  - Sjekli smo neprijatelje bez traga,
  Opet će biti naš divlji pritisak...
  Izazvan - rukavica u letu
  A neprijatelj je samo glupi slon!
  Akulina Orlova, obarajući talibane, potvrdila je:
  - Ovo je stvarno dobar rat!
  I svojom golom petom poslala je još jedan ubojiti dar smrti neprijatelju.
  Anastasia je primijetila, nokautirajući protivnike:
  - Rat nikad nije dobar
  Ovo je velika pobjeda!
  Mirabela ju je uzela i zarežala:
  - Čeka nas velika pobjeda,
  Najljepši smo...
  Na nas su ponosni i naši djedovi.
  Slavim uspjeh djevojaka!
  Akulina Orlova je otkrila zube:
  - U meni bjesni oganj,
  Ugasiti koje je nedvojbeno prekasno -
  Stavljajući svu snagu bijesa u udarac -
  Ispravlja nebo, trese zvijezde!
  Anastasia Vedmakova je, obarajući još jedan avion talibanske vojske, primijetila:
  - Ja jednostavno imam ludi temperament!
  Ove djevojke su jednostavno sjajne.
  Ali Natasha je poput čudovišta u borbi. Ovdje su četiri od njih napadnutih protivnika. I dao im figurativne batine. Ovo je Natasha - samo djevojka super klase.
  A njezina gola peta šalje granatu. I masa talibana se smjesta raskomadala.
  Nataša pjeva:
  Karabas, Barabas,
  Bacile su mi oko na djevojke...
  Sad ću ručati
  ali da nas tuku nije za nas!
  Zoya je potvrdila, pokosivši još jedan red protivnika:
  - Stvarno nije za nas!
  A gola, okrugla peta djevojke opet šalje dar razorne moći.
  Augustin je zabilježio, namigujući i pljunuvši, toliko da je izgorjelo pola neprijateljskog bataljuna:
  - Ni Karabas ni Baba Jaga nas neće zaustaviti!
  Svetlana je agresivno primijetila:
  - Nikada nećemo stati i nemojte se opuštati!
  Natasha, pokosivši sljedeći redak, okrenula ga je, bacivši tenk golim nožnim prstima kao dar smrti i vyaknula:
  - Bit ćemo u prijestolnici neprijatelja!
  Zoja je naškrabala neprijatelja, pošteno ga pokosila i pristala:
  - Naravno da hoćemo!
  Ratnici su ovdje vrlo hrabri, ali naravno, ne samo to.
  One su i heroine - klasa - super!
  Augustin jebeni protivnici, primijetio:
  Naša snaga je velika
  Rastrgajmo pijetla!
  A njezina će gola peta uzeti i baciti još jedan dar smrti.
  Svetlana je uz smijeh primijetila:
  - Najviše se znamo smijati,
  I vjerujete - uvijek se možemo boriti!
  Natasha je, nakon što je pokosila još jedan afganistanski čin, primijetila:
  - Tučnjava uglavnom nije dobra!
  Augustin je primijetila pokazujući zube:
  - A što je općenito dobro?
  A njezina gola peta izbacila je ubojito zrno smrti.
  Zoya je logično primijetila, koseći talibane:
  - Dobro je kad se radi o kreaciji!
  Crvenokosa djevojka koja je istrebljivala neprijatelje SSSR-a kimnula je glavom:
  - S ovim se ne može ne složiti!
  Svetlana primijeti, opet pokazujući zube:
  Da, to je istina, ali ponekad morate proliti krv!
  Djevojke su drugačije. Ovdje je Elizabeth sa svojom posadom od četiri E, uništava Kineze u tenku.
  Djevojke se, naravno, bore u istim bikinima i bose.
  Elizabeta je zapucala na neprijatelja i zacvilila:
  - Slava našoj domovini - SSSR-u!
  Ekaterina je također pucala na neprijatelja i ciknula:
  - Velika slava svim našim junacima!
  I ona je golom petom podlegla projektilu.
  Elena je pucala na neprijatelja, razbila talibanski tenk i zacvilila:
  - Neka je sila s nama!
  Eufrosinija je primijetila, pritiskajući svoje bose, isklesane noge na pedale:
  - Kozmička i fenomenalna moć je uvijek s nama!
  Elizabeta je pjevala:
  - Odgojio nas je Lenjin za slavu naroda,
  A veliki Staljin nam je osvijetlio put...
  Podigao je narode na pravednu stvar -
  Na rad i na podvig, on nas je inspirirao!
  A iz njezine gole pete leti takav smrtonosni projektil. I otkida toranj s afganistanskog tenka.
  Da, četiri je super. I nijedna sila ne može stati protiv toga.
  Elizabeth je otkrila zube:
  Mi smo veliki fenomeni
  Ne bojte se promjena!
  A djevojke se smiju.
  Ovdje se Alenka bori s mudžahedinima. Ovdje je djevojka - majstorska klasa. A ne nekakav Karabas. Ako će uzeti, onda će uzeti.
  Djevojčica črčka po afganistanskim vojnicima s mitraljezom.
  A onda grimiznu bradavicu na njegovim prsima, dok je uzima i pritišće dugme bazuke.
  Zatim cvrkuće:
  - Eto kakva sam ja cool cura,
  I mogu prevladati od ruba do ruba!
  Anyuta također puca na mudžahedine i škripi:
  - Ja sam najjači na svijetu, a bit će konkretno banzai!
  A njezina gola, ružičasta potpetica poslat će ubojiti dar smrti.
  Ove djevojke su najviša klasa. Osim ako smatrate da postoji razina i božice.
  Crvenokosa Alla je primijetila, pišući neprijatelju s velikom točnošću:
  - Ako nešto napravim, bit će sto posto!
  A sada će njezina rubin bradavica pritisnuti dugme bazuke. Ove su djevojke uvijek vrijedne i sposobne činiti čuda.
  Ali to, naravno, nije dovoljno.
  Ovdje također morate imati vještinu. Ovo što ove ljepotice imaju je potpuno iznad krova!
  To su djevojke koje mogu zaustaviti ne samo konja u galopu.
  I borba se nastavlja.
  Dakle, Marija zabija mudžahedine. I on to čini s monstruoznom točnošću. I naravno njene gole pete, kao i uvijek na vrhu.
  A djevojka zlatokosa pjeva:
  - Svjetlost će biti slavljena zauvijek,
  Neka mi se san ostvari!
  Olimpijada se također bori, šaljući smrtonosne darove uništenja.
  A ipak pjeva:
  - Zauvijek ćemo biti u slavi!
  I baca smrtonosne granate.
  Marusya također škraba po talibanima i škripi:
  - Slava komunizmu!
  I njezina će se bosa noga, kao nešto divno, pokrenuti, uz veliko razaranje.
  Matryona je vrlo snažno počela gurati neprijatelja i škripati:
  - Za veliku Rusiju!
  I opet joj s gole pete leti, dar razaranja.
  . POGLAVLJE? 9.
  I sad su zapjevale cure sa cijelom ekipom, sve brigadom, bosonoge ljepotice u bikinijima;
  Svarogove smo ponosne djevojke,
  Hrabri, hrabri ratnici...
  Služimo vjerno u ime obitelji,
  Neka su djedovi i očevi ponosni!
  
  Ponosno smo se pridružili Komsomolu,
  Staljin je dobio hrabru zakletvu ...
  Mi cure smo samo orlovi
  Žetva velikodušna u borbi!
  
  Ljudi napadaju naciste,
  Poraziti horde basurmana...
  Uostalom, ruska vojska je nepobjediva,
  Moćni u boju na Ivanu!
  
  Vjeruj s nama Lada zauvijek,
  Kunemo joj se velikom vjerom...
  Neka se san ostvari
  Manje ljudi praznovjerja!
  
  Nikad ne znaš riječ kukavica
  Bit ćemo hrabriji ratnici...
  ruski, ukrajinski, bjeloruski,
  Postat ćemo moćniji, vjerujte mi!
  
  Vjerujem da ćemo pobijediti u borbi,
  Naravno, nadvladavanje vojske neprijatelja ...
  Iako nas ponekad lopov napadne,
  Boriti se s nama je glupa ideja!
  
  Ne, ne vjeruj mi - žene nisu slabe,
  Ni muškarci nisu glupi...
  Iako ponekad lijesovi rastu u bitkama,
  A cure su bose po snijegu!
  
  Nemoj misliti da djevojke nisu u čelu,
  Bast će te mitraljezom u oko...
  Imat ćemo svijetlu ljubav
  Nećemo znati u bitkama iscrpljenosti!
  
  Slava komunizmu gospodo
  Ova svijetla, hrabra ideja...
  Horda će se odraziti u bijesu,
  Samo ne seri!
  
  Uloge lakih ruskih lovaca,
  Slavni u bitkama i bitkama ...
  Neka se borci ponose djevojkama
  Neprijatelj neće primati danak od Rusa!
  
  Svijet će uskoro biti blagoslovljen
  Nećemo biti pod petom zmaju ...
  Naši dečki nisu navikli čekati,
  A neprijatelj ne može izbjeći poraz!
  
  Vjerujem da će sreća trajati zauvijek
  Znajte djevojke koje nećete smatrati hladnijim ...
  Da ljudi ne poznaju budalu,
  Rastjerat ćemo oblake nad planetom!
  
  Uskoro će biti svjetla u svemiru,
  Lada će obasjati ugodnom srećom ...
  Razigrano ćemo dočekati zoru,
  Treba braćo naprijed do pobjede!
  
  Divimo se velikom broju,
  Rusija će postati moćnija i ljepša ...
  Htio sam se boriti za domovinu,
  Za sreću majke Rusije!
  
  Donosimo divljenje Zemlji,
  Svi želimo težiti postojanosti ...
  I spasiti planetu od katastrofe
  Neka svjetlo sreće vlada!
  
  To su ljudi koji su mudri
  Učiniti radost u svemiru...
  Kovači su nešto sagradili
  Ne izdaj svoju snagu u borbi!
  
  Ne, u Rusiji ljudi nisu stoka,
  Nikad ne laži pod oligarsima...
  I neće biti dodatne frke
  Ne treba nam stalno ah!
  
  Bog Svarog i um ljudi,
  Učini svijet sretnim...
  Nećemo biti poraženi, vjeruj zlikovcu,
  To je naš rad i kreacija!
  Djevojke su jako lijepo pjevale, a dosta mudžahedina je istrijebljeno.
  Ovo su ljepotice - jednostavno super.
  Nataša je, pucajući na vojnike carstva zla, zacvilila:
  A i nama će biti super!
  Zoja se s tim složila.
  - Da, bez sumnje hoćemo!
  Augustin je pjevao:
  Mi cure nismo jednostavne
  S imenom Svarog ...
  Da, znaš, bos po hladnoći,
  pod zaštitom Božjom!
  Svetlana je predložila namigujući prijateljicama:
  - Možemo li pjevati?
  Nataša je kimnula i potvrdila:
  - Hajmo pjevati!
  I djevojke su pjevale;
  Velika zemlja SSSR,
  Koji je najcool u svemiru...
  Dogodilo se milijun problema s brojanjem
  Ali naš posao je rad i stvaranje!
  
  Vjeruj neprijatelj neće pobijediti zemlju,
  Koja je ljepša i jača od svih...
  Uskoro ćemo postaviti pouzdan štit,
  I konačno ćemo vjerovati pametnije...
  
  Da, ujak Sir je odlučio pomoći,
  Nacistima nakon promjene vlasti u Reichu ...
  I moć nacista je obnovljena,
  Neprijatelj želi rasparčati SSSR!
  
  Sada se moramo ozbiljno boriti
  S nacistima koje jaki jure...
  ali udarit ćemo pod trbuh neprijatelja,
  U slavu naše majke Rusije!
  
  Ne, jednostavno ne možeš slomiti ruski,
  Znamo kako, volimo se hrabro boriti...
  Ovdje nas je Wehrmacht odlučio napasti,
  Ali može se samo srušiti, a ne iscijediti!
  
  U Rusiji svaki ratnik iz jaslica,
  Dijete povlači ruke prema pištolju...
  Neka to bude vrlo pametan čarobnjak
  Tko je stvorio ovu planetu!
  
  Za Hitlera, ne uzimaj Moskvu na zub,
  Dobio je jak udarac u njušku...
  Zašto se popeo u Rusiju, ne razumijem,
  Slabo mu je mačem ubiti bacil!
  
  Da, u blizini Moskve neprijatelj je dobio udarac,
  Djevojke su mu dale golu petu ...
  Možete vidjeti da je Fuhrer jednostavno moron -
  Kohl zadirao u komunizam dao!
  
  Dolaze pioniri s pjesmama,
  Na napad uz ritam bubnja rastrgani su ...
  Neka je Fuhrer sad kaput,
  A mi ćemo voziti Fritza u zarobljeničkoj formaciji!
  
  Dječak je bos na snježnom nanosu,
  Korak naprijed bez straha...
  Nacisti će uskoro biti strpani u lijes,
  I ruže će cvjetati u blistavom svibnju!
  
  I Hitler će uskoro imati kabine,
  ući će u kabur. a njegov nasljednik je pijan...
  Uskoro ćemo staviti Fuhrera na udicu,
  iako ponekad težak opor medenjak!
  
  Stvorit ćemo prekrasan ruski svijet,
  U kojoj će vladati Rusija, vjerujte mi ...
  Shakespeare se nije usudio skladati tako nešto,
  Iako napadaju Rusiju pritiskom đavola!
  
  Vidljiv je žestoki Sotonin pritisak,
  Pomaže mu bivši saveznik...
  Nije ni čudo što se čuje jauk djevojaka,
  Uskoro neće biti mjesta za vidjeti u raju!
  
  Da, ujak Sir je promijenio rutu,
  I tenkovi, avioni se šalju nacistima ...
  U njegovoj težnji, jedinica je vrlo cool,
  Da još komuniste u lijes otjeraju!
  
  Postalo je gore, iako Staljingrad,
  Uništio sam gotovo sve strane nacista ...
  nastalo je takvo neobuzdano poravnanje,
  pod ovim nebom, definitivno čisto!
  
  Pa, što učiniti - djevojke su izvan ruke,
  Skrivanje od Fuhrera horde u bitkama ...
  A čizme ne pristaju djevojkama,
  Uvijek se znaju potući!
  
  Djevojkama mraz nije strašni,
  Kad su se borili blizu Moskve,
  Bili smo skoro goli i bosi,
  Bacanje granate bosom nogom!
  
  pa htjeli ste fašistu
  Pa mislio sam da će ti vragovi odmah pomoći...
  I podmetnuo totalni kaos,
  A djevojke samo jauču od divljeg bijesa!
  
  Postoje prilično krvave bitke,
  Cure zauvijek znaju vjerovati da ne odustaju...
  Nećemo imati nule na računima,
  I moćni RPG je stavljen u naprtnjaču!
  
  Ratnici su ljepota
  Sama Lada je spremna boriti se za njih ...
  Imaju golubove svete čistoće,
  Neka bude jednostavno najveća nagrada!
  
  Da, vjerujem da će Bog Sila Svarog doći,
  I mrtvi u borbi će ustati...
  I lovac će puhnuti u svoj slavni rog,
  A dobitak će biti najpošteniji!
  
  Neće više biti tuge na Zemlji,
  I gorke će suze presušiti...
  Živjet ćemo u jednoj obitelji znaj-
  A zli vragovi će jednostavno umrijeti!
  
  Pioniri hrabro u borbu,
  bosonogi momci jure kroz snijeg..
  Vjerujem da će Rusija uvijek biti s tobom,
  Iako će ponekad tanjurići biti razbijeni!
  
  Bog Isus će uskrsnuti sve pale,
  I vladat će s Bijelim bogom...
  Hrabro ćemo podići štit za domovinu,
  Bit će slavna dužnost služiti Rusiji!
  
  Da, vrag je podmukao, jednostavno lukav,
  Njegove vrlo razumljive želje...
  On je pipci za Moskvu, plakat,
  I zle kušnje čekaju domovinu!
  
  Ali s nama je Lada i gospodar Perun,
  I Lenjin, Staljin, i najmudriji Trocki...
  Koja se vidi savijala vojsku,
  I najvažniji slavuj Vysotsky!
  
  Ukratko, bit će mnoštvo svetih bogova,
  Dobit ćemo bitku protivnika ...
  I ispruži puno jakih šaka,
  Za slavu najvećeg vojnika!
  
  Djevojke napadaju bose
  Trče i ne boje se poznavati mraz ...
  Ne vucite ih u boj, smatrajte ih silom,
  Znaj da grimiz sja u svjetlu ruže!
  
  Ukratko, borci za domovinu,
  Služiti nezainteresovano ponosno...
  neka su ponosni djedovi i očevi,
  A s neba ne očekuj darove za kunu!
  Vladimir-Mihail Gorbačov-Putin nastavio je poduzimati korake za uspostavljanje reda. Nova uhićenja na vrhu. Prije svega, sadnjom Yakovlev. I drugi nepouzdani ljudi također.
  Uspostavio redove Staljina, Petra Velikog i Ivana Groznog.
  Zatim je naredio uhićenje i Garija Kasparova - previše misli na sebe.
  I Garry Kasparov je bio zatvoren.
  Također je odlučeno da se poveća broj policije. A kazne u Kaznenom zakonu odlučili su revidirati u smjeru pooštravanja.
  Nakon toga Vladimir-Mihail Gorbačov-Putin ponovno je zaspao;
  U Afganistanu su djevojke također pjevale i plesale, istrebljujući mudžahedine.
  Tako su djevojke odjednom napisale cijelu pjesmu. I veliki broj talibana je odjednom pokošen. I to je doista bilo njihovo izvanredno postignuće.
  To su žene - pogotovo kad bosim nogama bacaju darove smrti.
  Ali Gerda se bori sa svojom posadom.
  Djevojka puca na neprijatelja golim nožnim prstima, izbacuje tenk i urla:
  - Slava djevojkama panterama!
  Charlotte puca za njom. Huška mudžahedine i škripi:
  - Za domovinu zajedničku!
  Lupanula i Christina udarile su neprijatelja i zacvilile:
  -Slava jakim momcima!
  Gerda ironično upita:
  Gdje će slabići?
  Christina je promrmljala:
  - Neka gubitnik plače -
  Podlac zavidi!
  Magda je također udarila neprijatelja, srušila afganistanski auto i zaškripala:
  - Za nove granice, bez kraja!
  Riječ je o djevojkama koje su također heroine, iako na svoj način.
  Ovdje su bez ikakvih ceremonija i sumnji gusjenicama počeli slamati talibane. A što ćete uzeti od njih? Prokletstvo - jedna riječ!
  Alice i Angelica se svađaju. Tako lijepe i vrlo seksi djevojke.
  Dobro pucaju i često pogađaju. Ovi ratnici su jednostavno super. Što nije hitac - onda pravo u čelo.
  Alice črčka iz snajpera i pjeva:
  - Slava rodnom komunizmu stoljećima,
  Čelične djevojke će imati ruku!
  Angelica je, precizno pucajući, primijetila:
  - Naravno da hoće!
  i kako golim nožnim prstima baca granatu.
  Alice je, dok je pucala, primijetila:
  Je li istina da smo jači, nema nikoga?
  Crvenokosa djevojka heroj Angelica je primijetila:
  - Nisam kao konj -
  Mogu zaustaviti slona u galopu!
  I kako će cura pokazati svoje bicepse. A on je kao planina.
  Alice je zacvrkutala:
  - Ići ćemo na vlast Sovjeta,
  I pomesti ćemo sve neprijatelje u pijesak!
  I ovdje Natasha ponovno uništava Afganistance sa svojim timom. Koriste se čak i elementi magije.
  Ratnici su ovdje velike hrabrosti i odvažnosti. Nitko im ne može odoljeti.
  Natasha je pjevala, bacajući bosom nogom dar smrti:
  - Đavolska nam moć!
  Zoja se okrenula, pokosila kolonu mudžahedina i zacvilila:
  - Za velike pobjede SSSR-a!
  Lupanula na neprijatelja i Augustina. Bazakom je razbila talibanski tenk i zacvilila:
  - To će biti zauvijek Rusija, sjaj kao sunce!
  I Svetlana na neprijatelja, kao da udara čekićem, uz pomoć gole pete i brblja:
  - Za komunizam za života!
  Nataša je, škrabajući po neprijatelju, pjevala:
  - Veličinu Rusa priznaje planeta,
  Fašizam je slomljen udarcem mača...
  Vole nas i cijene svi narodi svijeta -
  Uskoro ćemo graditi sveti komunizam!
  Zoya je potvrdila pjesmom, škrabajući po protivnicima:
  - Slava našem patronimu slobodno,
  Prijateljstvo naroda oslonac je stoljećima ...
  Zakonita sila, slobodna volja -
  Uostalom, za jedinstvo jednostavne osobe!
  Augustin se nasmijao i primijetio:
  - Prost čovjek prirodno, za jedinstvo? Što je sa snagom?
  Svetlana je grimiznom bradavicom pritisnula dugme za bazuku, udarila u neprijateljski tenk i zacvrkutala:
  - Moć nije jednostavna riječ,
  Ona je iznad zakona...
  Svi na koljenima zapovijedaju usta -
  Ovo je moć!
  Natasha je s ironijom rekla:
  - Da, vlast je okrutna... Ali mi je sami gradimo!
  Zoja je uzbuđeno rekla:
  - Slava komunizmu!
  A djevojke su to pjevale u zboru i pjevale, skladajući u hodu;
  Slava zemlji što na nebu cvjeta,
  Slava velikoj svetoj Rusiji...
  Ne, da ne budem u vječnoj tišini -
  Zvijezde polja bisera navodnjena!
  
  S nama je veliki Svemogući Svarog,
  Sin svemoguće strašne obitelji...
  Da je ovaj ratnik pomogao u bitci,
  Moramo slaviti ruskog Boga!
  
  Djevojke nemaju dvojbe, vjerujte mi
  Djevojke bijesno napadaju hordu...
  Luda zvijer će biti rastrgana na komade,
  I neprijatelj će dobiti dio u nos!
  
  Ne, ne pokušavaj slomiti Ruse,
  Neće nas neprijatelj baciti na koljena...
  Pobijedit ćemo te zli sine,
  Pradjed Lenjin je s nama!
  
  Ne nikada ne podleći neprijateljima
  Bosonoge djevojke borile su se blizu Moskve...
  Nećemo pokazati slabost i sram,
  Obračunajmo se s velikim Sotonom!
  
  Da, Bog završi tvoje bitke,
  I razbiti horde Wehrmachta slavno ...
  Da ne završe s nulama,
  Da ne bude tiho na groblju!
  
  Dajte djevojkama borce
  Znači fašisti će ovo srediti...
  Očevi će biti ponosni na nas
  Neće nas protivnik pomusti kao krave!
  
  Istina je da će proljeće uskoro doći
  Bit će zlatno klasje na poljima...
  Vjerujem da će nam se san ostvariti
  Ako morate, borite se za istinu!
  
  Bog znači da svi ljudi vole,
  Vjeran jak, u vječnoj radosti...
  Iako se silovita krv prolijeva,
  Često je djevojka nemarna!
  
  Slomili smo neprijatelja u borbi,
  Nešto tako prozračno...
  Iako grmljavinska oluja bjesni nad svjetovima,
  A tamna pomrčina dolazi!
  
  Ne, ljudi će stajati do groba,
  I neće ni malo popustiti nacistima...
  Zapisuješ dječake u bilježnicu,
  I naoštrite sve sablje za grdnju!
  
  Da, istina je, bit će zora bez rubova,
  Vjerujte mi, svi će dobiti radost ...
  Otvaramo drugu vjeruj svjetlu
  Djevojčina ruka pruža se visoko!
  
  Možemo li u ovo vjerovati
  Ono o čemu se ne usuđujemo ni sanjati...
  Jasno vidimo najsvjetliji cilj,
  Ne, nosite borce gluposti!
  
  I moramo letjeti u šali na Mars,
  Otvarajmo tamo polja, brojimo rubine...
  I napali naciste pravo u oči,
  Horde kerubina lebde iznad nas!
  
  Neka sovjetska zemlja bude poznata,
  Što je komunizam dao narodima...
  Ona nam je zauvijek dana rođenjem -
  Za domovinu, za sreću, za slobodu!
  
  U Rusiji svaki ratnik iz jaslica,
  Beba povlači ručku pištolja...
  Zato drhti zlotvore,
  Pozivamo monstruma na odgovornost!
  
  Da, bit ćemo prijateljska obitelj,
  Što će komunizam izgraditi u svemiru...
  Postat ćemo pravi prijatelji,
  A naš će posao biti stvaranje!
  
  Uostalom, komunizam je zauvijek rođen rođenjem,
  Tako da su odrasli i djeca sretni ...
  Dječak još uvijek čita u slogovima,
  Ali plamen demijurga sja u očima!
  
  Neka ljudi zauvijek budu sretni
  Da se zajedno bore za poslove Svaroga ...
  Uskoro ćemo vidjeti obale Volge,
  I bit ćemo na časnom božjem mjestu!
  
  Da, Rusiju ne mogu slomiti neprijatelji Otadžbine,
  Bit će jači čak i od čelika ...
  Rusija, ti si majka djeci,
  A oče naš, vjeruj mudrom Staljinu!
  
  Za domovinu nema prepreka,
  Ide naprijed...
  Kralj pakla će uskoro matirati
  Iako ima tetovaže na rukama!
  
  Srce ćemo dati za našu domovinu,
  Popeti ćemo se na sve planine, vjeruj mi više ...
  Mi cure imamo puno snage,
  Ponekad čak i krov odnese!
  
  Dječak je dao i pretplatu za Rusiju,
  Rekao je da će se žestoko boriti...
  A njegove oči iskričave od metala,
  A RPG je čvrsto skriven u naprtnjači!
  
  Zato ne izigravajmo budalu
  I bolje je da svi zajedno stojimo kao zid...
  Polaganje ispita za samo pet,
  Tako da Abel vlada, a ne zli Kain!
  
  Ukratko, bit će sreće za ljude
  I moć Svaroga nad svetim svijetom...
  Fašiste koje zaigrano razbijaš,
  Neka Lada bude sreća i idol!
  Djevojke su pjevale prekrasnu pjesmu. A onda su se nasmijali. Pa zubi su im kao biseri.
  Alenka se također bori protiv mudžahedina.
  A djevojka pokazuje razinu - jednostavno super.
  I golim nožnim prstima baca granate ubojite moći.
  I dok ova ljepotica još škraba mitraljeze.
  Plavuša pjeva:
  - Katastrofe, kataklizme...
  Kao da Boga ne poznajemo!
  A teatar ovoga života -
  Otjerat će djevojke u lijes prije roka!
  Anyuta je gugutala, pokazujući zube:
  - Za SSSR!
  I bacit će golim nožnim prstima još jedan dar uništenja.
  Stoga se Alla bori s velikim bijesom. Ona je tako borbena djevojka. I golom će petom izbaciti ubojiti dar smrti.
  I urlati:
  - Za komunizam svete razine!
  Tada će djevojka pokazati jezik.
  Maria se također bori s velikim očajem. I bori se kao pravi heroj u suknji i bikiniju. I njezine gole noge opet bacaju dar uništenja.
  Marija je gugutala:
  - Slava vremenu komunizma!
  Olimpija je grgoljala uokolo, otkrivajući lice i bosim tabanima šaljući dar smrti:
  - Slava našem vremenu komunizma!
  Marusja je primijetila koseći Afganistance i zacviljela:
  - Slava Rusiji i slobodi!
  Matrena, prekinuvši još jednu rečenicu, vikne:
  - Za pobjede u svetom ratu!
  A također kako lajati ...
  . POGLAVLJE? deset.
  Djevojke su jednoglasno pjevale, skladajući u hodu:
  Iznad zvijezda mi ćemo letjeti nad planetom,
  Jarko sunce će sjati...
  Opjevano junaštvo komsomolskih članova,
  Pretvara lovca u igru!
  
  Vrijeme će teći
  Gdje grmljavina svjetluca nad svijetom ...
  Jabuka cvjeta na veliko,
  Naravno da dolazi proljeće!
  
  Bit će era, vjerujte komunizmu,
  Gdje je svaka osoba demijurg.
  Spraćemo ljagu fašizma sa lica,
  Ako treba, orati ćemo i orati!
  
  Ruski bogovi će se uzdići iznad svijeta,
  Donesite ljudima radost i smijeh...
  mitrom ćemo pomazati vlasi,
  Biti uspješan u slavnom poslu!
  
  Da, Rusija je svjetska zemlja,
  Sveta zemlja komunizma...
  Trčala je bosa djevojka
  Ona dolazi od nevjeste dane!
  
  Da, volim ljepote Rusije,
  Što je stvorilo metal od kamena...
  Vjerujte mi, ljudi će postati sretniji
  Neka napalm lije s neba!
  
  Ne traži sreću bez Roda,
  Davat će vječnu ljubav...
  Pod petom u bitci Svaroga,
  Prolivena krv čudovišta!
  
  Nema ljepše zemlje divova,
  Ima vilenjake i patuljke u svojim redovima...
  Zauvijek smo sjedinjeni s domovinom,
  Pobijedit ćemo u svakoj borbi!
  
  Dakle, zašto je osoba tako tužna
  Uostalom, znali ste snagu Svaroga ...
  izazvati dobre osjećaje,
  Naša Lada ljubav idealna!
  
  Postat će bolji od svemira, vjeruj mi -
  Ako komunizam zavlada...
  Mi smo svarogova sretna djeca -
  Razbijmo fašizam na kvarkove!
  
  Uskoro će zemlja biti sjajna,
  Uskoro veliki uspjeh...
  I Yarilo će izaći kao slavno sunce,
  i dat će sjaj svima!
  
  Pijmo za domovinu momci
  Da Rusija vječno cvjeta...
  Imati beskrajnu plaću -
  O kojoj nije sramota sanjati!
  
  Neka se Rusija uzdigne iznad svemira,
  i pokaži svima Božji osmijeh...
  Svojom snagom u neprolaznim bitkama,
  Otkrit ćemo najlukaviju prijevaru!
  
  Uskoro će sunce jače sjati
  Prostor će postati kao dvorište...
  Pa zapali vatru ti si topliji,
  Naoštri sjekiru od čelika!
  
  A onda uz pjesmu velike Lade,
  To je rodilo moćne bogove...
  Moći ćemo sasjeći divlje pleme,
  Pravoslavni sinovi sa mačevima!
  A ovi ratnici kako se smiju...
  I golim će petama sinkronizirano bacati smrtonosne darove smrti!
  To su cure, pogotovo kad su uzele u ruke bacače plamena i stisnule gumbe s grimiznim bradavicama. I poslali su na neprijatelja vatrene, vrlo goruće mlazove od kojih je sve bilo pougljenjeno.
  Djevojka je jednoglasno viknula:
  Veličinu Rusa priznaje planeta,
  Fašizam je slomljen udarcem mača...
  Vole nas i cijene svi narodi svijeta,
  Narod cijele zemlje maršira u komunizam!
  Aljonka je pucala iz bazuke, pritišćući dugme svojom grimiznom bradavicom. I ubojita sadašnjost smrti će izletjeti i rastrgati mudžahedine.
  Djevojka je pjevala:
  Staljin, Staljin, hoćemo Staljina
  Slomiti nas nije moglo...
  Ustani gospodaru sa zemlje...
  Anyuta je bacila granatu golim nožnim prstima. Zatim je svojom rubin bradavicom pritisnula dugme i zacvrkutala:
  Staljine, Staljine, djevojke su umorne,
  Jecaj ide po cijeloj zemlji...
  Gdje si vlasnik, gdje...
  Gdje si ti gdje!
  Crvenokosa Alla, udarajući po neprijatelju, gugutala je, pokazujući zube:
  - Gdje si ti gdje!
  I njezina gola peta također će izbaciti dar uništenja. I munja će izletjeti iz bradavice jagode.
  I lupi po mudžahedinima. Ove djevojke su jednostavno super klasa!
  Maria, djevojka zlatne kose, također je svom žestinom udarala golim nožnim prstima.
  I on će okrenuti talibane. I opet pritisnite bradavicu maline. A cura je jako cool.
  I zacvrkutao:
  - Za komunizam!
  Olimpijada agresivno utječe na neprijatelja. I s golim nožnim prstima, kako lansirati bumerang.
  I odsjeci glave mudžahedinima. Zatim, dok pjeva:
  - Za veliki komunizam,
  Samo gore, ni korak dolje!
  I Marusya će, kao po mudžahidu, udarati i pjevati:
  - Slava Bogu Svarogu,
  Svi talibani u rog!
  A njeni goli nožni prsti bacili su limun na neprijatelja. A onda će ona svojom grimiznom bradavicom spaliti neprijatelja.
  Matryona šara po neprijatelju, a također će njezina gola peta pustiti neprijatelja da gubi.
  A djevojka će urlati:
  - Ili ću lajati, ili ću zavijati,
  Inače ću nekoga pojesti!
  Alenka je uzela minobacač sa šest cijevi. Odgojio ga zajedno s Anyutom. A kako će ga uzeti i zajebavati, po mudžahedinima. Djevojke su se od trzaja čak bosim petama zabijale u zemlju.
  I cvrkutali su:
  Staljin je slava bitke,
  Staljin poleta naše mladosti...
  Pjesmama se bori i pobjeđuje,
  Bosa djevojka ide u Eden!
  Ovdje se djevojkama, naravno, mora odati priznanje. Kako mlati, onda se cijela bojišnica mudžahedina sruši.
  Albina i Alvina pogodimo neprijatelja projektilima iz zraka. I uvijte ih u spiralu.
  Albina je golom petom pritisnula pedalu i zacvrkutala:
  - Za domovinu, majku našu!
  A onda, grimiznom bradavicom, pritisne gumb.
  Alvina također djeluje vrlo agresivno. I golim nožnim prstima šalje projektile na neprijatelja. A rubin bradavice pritišću gumbe. I on to radi u poboljšanom načinu rada.
  Alvin je pjevao:
  Ne možeš pobijediti u našoj borbi
  Vjerujem da ćemo uskoro srušiti diktaturu...
  Pobijedit ćemo zmaja kiše,
  Neprijatelj će biti odbijen u bitkama!
  Ove cure su jednostavno super i top klasa!
  Ovdje su djevojke-piloti. Bore se bose iu bikiniju. Zašto djevojke trebaju odjeću? Ona samo smeta!
  Albina je tvitala:
  O ovoj djevojci bosonogoj,
  Nikada neću zaboraviti...
  Ona s teškom kosom,
  I kao sjajna zvijezda!
  I opet će ljepotica pritisnuti svoju golu, okruglu petu.
  Takvu djevojku zapravo vrag neće odnijeti. Evo je takva ljepotica.
  I obje će plavuše zapjevati:
  - Borite se za domovinu i usudite se,
  Tada ćete izgraditi raj u svemiru!
  Ove cure su vrhunske. Čini se da su super proizvod.
  I evo Elizabeth, kao da udara po neprijatelju, smrtonosnom snagom. I rastrgati ga na komade.
  I njen spremnik tako radi. Pokreće toranj i pogađa smrtonosnim projektilom.
  Ekaterina pritišće golu petu na polugu i brblja:
  - Ja sam najstrašniji na svijetu!
  Elena će također pritisnuti dugme svojom grimiznom bradavicom i zacvrkutati:
  - U slavu komunizma!
  Euphrosyne zacvili:
  - Za velika postignuća.
  Ovo je stvarno ono što djevojkama treba. I imaju toliko temperamenta.
  I tako jaše i puca. A mitraljezi šaraju po neprijatelju. Dakle, ne možete tako lako zaustaviti takav auto.
  Elizabeth je prosiktala:
  - A okolo kao parada,
  Mudžahedini će biti bačeni u pakao!
  I opet leti projektil poslan pritiskom na bradavicu jagode. Ovdje su djevojke - najviše superklase!
  Angelica i Alice također rade iz snajperskih pušaka.
  Alice ruši avion. Zatim, golim prstima svoje graciozne, preplanule noge, baca granatu i škripi:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  Angelica je također jednim metkom probola trojicu mudžahedina i zagrcnula:
  - Oficiri, Rusi....
  I njezina gola peta, kao da baca ubojiti dar smrti.
  Alice je, nastavljajući pucati, uzela i izdala, udarivši neprijatelja na motociklu:
  Neka sloboda sja...
  I njezini goli nožni prsti, kako pokrenuti totalnu destrukciju.
  Angelica će također uzeti i pucati iz duge cijevi, oslobađajući dar smrti i vičući:
  - Neka srca kucaju uglas!
  Ovdje su djevojke - najviša klasa i super!
  Oleg Rybachenko i Margarita Korshunova će ih uzeti i također sabljama sasjeći na mudžahedinima.
  A onda su dječak i djevojčica počeli zviždati. I zaprepaštene vrane pale su na glave talibana. Ovo istrebljenje je postalo totalno.
  A djeca su jednoglasno pjevala:
  Borit ćemo se u Afganistanu
  Vjerujte mi, pobijedit ćemo zle talibane ...
  Nešto lebdi u magli dima,
  I znajte da nad nama lebdi kerubin!
  Probudivši se, Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin odlučio je posjetiti Kinu i pokušati uspostaviti savezničke odnose.
  A to nije tako lako. Na primjer, čak iu Afganistanu Kina je bila na strani mudžahedina. Plus, SSSR je jak, a sami Kinezi ga se boje. Plus, naravno, činjenica da SAD koketira s Kinom, koja im nije konkurent u gospodarstvu.
  Dok je bio u američkom predsjedniku Ronaldu Reaganu. Već, međutim, lipanj 1987., a uskoro će biti izbori za predsjednika Sjedinjenih Država.
  A u SSSR-u, prvi nacionalni predsjednički izbori zakazani su za kolovoz.
  Naravno, bez alternative.
  I jasno je tko će ih pobijediti. U zemlji su represije, a disidenti se zatvaraju. Novodvordskaya je osuđena na smrt. Zapravo, što su sitnice.
  Htjeli su akademika Saharova vratiti znanosti, ali on je bio tvrdoglav. Što učiniti sa Solženjicinom?
  Gorbačov-Putin naredio da ga ubiju kao Banderu. I KGB je obećao da će to učiniti.
  Odnosi sa SAD-om nastavili su se pogoršavati. Gorbačov-Putin više nije htio popuštati i obasuo se prijetnjama. Konkretno, u Nikaragvi, SSSR je počeo stvarati novu vojnu bazu za sebe. I na Kubi također. I situacija je počela eskalirati.
  Tako je Gorbačov-Putin počeo pokazivati mišiće.
  I pritom je pao u san, na nešto drugačijoj razini;
  . Bio jednom jedan dječak, princ Albert. A imao je bogat dvor, divne roditelje koji su vladali prosperitetnom i vrlo bogatom državom. A dječak je imao
  apsolutno sve što treba imati u kasnom srednjem vijeku. Naravno, nije imao TV i kompjuter, ali bilo je mnogo drugih zabava.
  Na primjer, princ je jako volio viteške turnire. Istina, provedene su po novim pravilima kako bi se što više zaštitili sudionici, a od ozljeda i više.
  ubojstva su bila rijetka.
  I sam je princ sudjelovao na turnirima, iako je imao samo trinaest godina, i, za divno čudo, uvijek je pobjeđivao sve starije protivnike.
  A sada je dječak obukao poseban oklop s mekim jastučićima i lijevanim titanom - koji je istovremeno i izdržljiv i lagan, te testirao koplje.
  Sin susjednog kralja sada se mora boriti protiv njega. Otprilike njegove visine i godina kolovoznog dječaka.
  Mentor je rekao princu da je potrebno ne izgubiti obraz i pobijediti.
  Princ je bahato rekao:
  -Spreman sam! Tukao sam velike i velike muškarce! Koliko sam godina!
  Učitelj je s uzdahom primijetio:
  - Neću skrivati princa. Ti si podlegao!
  Princ je zacvilio od bijesa:
  - Što? Kako se usuđuješ to reći!
  Učitelj je tiho progovorio:
  - U svakom slučaju, ovaj je dječak, baš kao i ti, pobijedio velike i odrasle muškarce u tvom kraljevstvu! I šampion također!
  Princ lupi nogom o travu i izjavi:
  - Pa, ako ga trebate pobijediti, ja ću sigurno pobijediti!
  I dječak je otišao trenirati. I jako se pripremao za borbu.
  Ali sutradan je došao dvoboj. I dva princa su se morala međusobno približiti.
  Dvoboj se trebao nastaviti sve dok jedan dječak drugog ne izbaci iz sedla. Princ Albert bio je svijetle kose, dok je njegov protivnik Louis imao crvenu kosu.
  Oba dječaka navukoše svoje oklope i sjedoše na svoje male, ali žustre konje. Albert je pjevao samouvjerenim tonom:
  - Čak je i neprijatelj ponekad hripao,
  Skrivajući strah da sam ja kralj!
  Da sam ja kralj!
  I dječaci su mamuzama udarali po bokovima konja. I potrčali su jedno prema drugom. Dječaci su bili otprilike iste težine i jednako trenirani. Pjesnik suočen
  oba su imala savijena elastična koplja. I rastali su se ne povrijedivši jedno drugo.
  Albert je primijetio:
  Jači je nego što sam mislio!
  Dječak Louis je ozlojeđeno primijetio:
  - Da, tvrdoglavi dječače!
  I tako su se dva princa opet skupila i sudarila. Začulo se zveckanje pluta koje je udaralo oklop od titana. I opet, nijedno nije ustupilo mjesto drugome. Momci su psovali
  i ljutito se pogledavali.
  Albert sanjivo reče:
  - Pecite pete!
  Louis je primijetio:
  - Osvojit ću te i staviti na stalak!
  Dječaci su doista bili ljuti i bijesni.
  Ovdje su se susreli i sudarili po treći put. I bilo je zabavno. Koliko je krvi odjednom proliveno. Točnije, samo u mašti kolovoških dječaka. U djelima su takvi
  a nisu se međusobno izbacili. Razdvojili smo se kako bismo ponovno bili zajedno. I bilo je to poput tvrdoglavog sukoba između titana.
  Princeza Marguerite, Louisova sestra, primijetila je:
  - Malo je glupo da se dečki tako guze. Možda su bolji s mačevima?
  Momci su se okupili bezuspješno još deset puta, i to potpuno iscrpljeni. Nakon toga najavljena je stanka za ručak i odmor. Momci su i dalje bili spremni za podvige i borbu za pobjedu.
  Albert je bio mrk, nikad nije uspio izbaciti neprijatelja iz sedla. Ali prije toga uvijek je uspijevalo. I to je, naravno, izazvalo osjećaj jake ljutnje.
  Dječak je jeo zlatnom žlicom i vilicom i žestoko je zurio oko sebe. Odjednom je ugledao djevojku. Bila je plava i u elegantnoj raskošnoj haljini poput vilinske princeze. I začudo, samo ju je Albert vidio, a ostali kao da nisu primijetili.
  Djevojčica je prišla dječaku i sa smiješkom ga upitala:
  - Ne možete pobijediti neprijatelja?
  Albert je žestoko zarežao.
  - Da! Izuzetno je uporan!
  Djevojka se nasmiješila i odgovorila:
  - Možete dobiti dar nepobjedivog ratnika! I pobijedite u svim turnirskim borbama!
  Albert se trgnuo i promrmljao:
  - Kako je?
  Djevojka kimne.
  - I tako ... Ali trebate pristati zauzvrat, na primjer, prodati svoju dušu!
  Dječak je snažno i negativno odmahnuo glavom.
  - Ne, neću prodati dušu!
  Djevojka je klimnula glavom i odgovorila:
  - Dobro napravljeno! Dušu može prodati samo onaj tko ima, a tko je ima neće prodati!
  Albert je sa smiješkom rekao:
  - Mogu dati zlato! Puno zlata!
  Djevojka je slegnula ramenima.
  - Ne treba mi ljudsko zlato! Mogu od toga napraviti cijele planine. Ali ako ne želiš prodati svoju dušu, onda prodaj svoje tijelo!
  Albert iznenađeno upita:
  - Tijelo? I kako to?
  Sotona djevojka je odgovorila:
  - Ali! Krvlju ćeš potpisati ugovor da ćeš u zamjenu za dar pobjeđivanja na turnirima dati svoje smrtno tijelo Vragu na vječnu upotrebu!
  Dječak je slegnuo ramenima i rekao:
  - Smrtnik za vječnu uporabu?
  Djevojka je kimnula u znak slaganja.
  - To je to! I vi imate koristi od ovoga - nikada nećete ostarjeti!
  Princ se nasmiješio.
  - Tako! Onda potpisujem!
  Djevojka Sotona ispružila je pergament s pečatom, gdje je bilo zapisano Đavlovo stanje, i bakrenu iglu.
  Dječak se ubode u prst i kapne krv na zlatnu olovku. Zatim je nacrtao potpis. Tako grimizna i lijepa kraljevska osoba.
  Djevojčica je zakolutala očima i zacvrkutala:
  - Sad si moj!
  A pred Albertovim očima kao da se sve zavrtjelo i prevrnulo.
  Dječak nije stigao ni okom trepnuti jer je završio u pustinji. Bila je karavana i vodili su djecu robove vezane užetom. Albert je osjetio bol u vezanim rukama i peckanje u golim rukama
  dječji tabani, te jaki umor u tijelu. Osim toga, grlo mi je bilo suho od žeđi. I ozlijedio je kožu. Albert je pogledao u sebe. Kako se promijenio. Umjesto luksuznog
  i bogata odjeća golo tijelo, samo u kupaćim gaćama. Albert se iznenadio koliko je smršavio i pocrnio. Dječakovo tijelo se osušilo, a on sam postao je sličniji
  mumija. Tabani bosih nogu postali su vrlo grubi i žuljeviti, ali su i dalje osjećali goruću vrućinu pustinje. Albert prije minute, bivši plemeniti princ pretvorio se u
  dječak rob. I sjetio se... Već mnogo dana zarobljene dječake vode kroz pustinju do tržnice robljem. I lutaju gladni i žedni, i vrelim pijeskom
  pustinje spaljuju svoje bose noge.
  Albert vidi kako je njegovo nedavno tako lijepo i mišićavo tijelo omršavio u tranziciji. A rebra strše ispod tanke, nemasne, čokoladne i prašnjave kože, kao da
  košara. A na leđima i sa strane vidljivi su i bole svježi tragovi biča i već zarasli. Dječak je u sebi osjetio snažan sram i poniženje - njegova osoba plemenite krvi bila je isječena bičevima, kao kakav običan puk. A dječak-princ prezirno otpuhne. I dobio bič po leđima. To je dječaka peklo i bolom i poniženjem.
  Albert je opsovao i dobio još jedan bič u rebra. Dječak najuzvišenije krvi bio je ispunjen gnjevom, ali ga je istodobno obuzeo silan strah. Princ je to shvatio
  Sotona, koji je uzeo oblik lijepe i pametne djevojke, dobio je vlast nad njegovim tijelom. I da je sada zauvijek sluga đavla. I evo prvog testa - vi ste rob.
  Princ se skupio od straha i ubrzao korak. Krenuo dalje kroz pustinju. A uz njega su hodali momci, ili malo stariji ili đubre mlađi od njega. Princ je postao rob.
  A sada mu se život promijenio nagore. I to radikalno gore.
  Dječak je uzdahnuo i odlutao zajedno s karavanom. Podsjetio se na Goetheova Fausta. I tamo je Sotona naveo profesora da proda svoju dušu. Ali zauzvrat, Faust je dobio i mladost i
  lijepa djevojka Margarita, i bogatstvo i, čast i moć. Što je Albert dobio? Sada, gotovo gol, hoda svezanih ruku pod nadglednikovim bičem?
  I je li to istina?
  Albert je bio depresivan, mišići napeti prijelazom, osobito potkoljenice, boljeli su, a pijesak je također bio vruć, pekao je bose dječje tabane kroz koru žuljeva. Da, to je noćna mora.
  Osim toga, muče vas: slabo i glupo glad, a mnogo bolnije žeđ. Kako bi se odvratio od neugodnih osjeta, Albert je pokušao urazumiti. Sotona je najljepši, najinteligentniji i najsavršeniji anđeo. Ako je tako, treba li mu nešto Alberta? I jasno je da najsavršenijem anđelu u svemiru ne treba zlato, odn
  neka vrsta moći koju imaju kraljevi. Jedino što Lucifer cijeni je moć nad dušama. Ali što će mu dati moć nad Albertovim tijelom.
  Uostalom, nije samo Sotona potpisao ugovor. On ima neku svrhu. Istina, ako uzmemo Fausta, što će onda Luciferu od njega? Duša? Ali većina ljudi
  i tako odlazi u pakao i u vlast Sotone. Jasno je da samo to nije dovoljno.
  Možda se Lucifer htio poigrati i provjeriti kad čovjek želi reći: stani na trenutak - super si! Ali u ovom slučaju, Albert proživljava užasan trenutak.
  Mada, kad golog, zgodnog dečka dobiju batinom, to nekome može biti zanimljivo. ali treba li ovo najsavršenijem anđelu? Princ se već poljubio
  s djevojčicama i pokazivao je interes za suprotni spol, ali još nije volio žene u odrasloj dobi. Ali već u snu su mu se ukazale. I bilo je vrlo zanimljivo na svoj način.
  Albert uzdahne... S četrnaest godina već bi tražio nevjestu, a to bi bilo super. Moći će napraviti najbolji i najtopliji izbor.
  Albert je uzdahnuo. Pred njim goli, mršavi, bičevani dječaci, a i straga. I izgledaju iscrpljeno i umorno. Albert je pomislio, što dalje?
  I na kraju, zastoj. Dali su im malo piti i jesti, te su ih ponovno vozili prije zalaska sunca.
  Albert je nakon jela i pića osjetio želju za snom. I morao sam hodati kroz pustinju. I umjesto nježnog zagrljaja Margarite, biva ga okrutni bič.
  Dječak je hodao i razmišljao. Pa kakav je on idiot što je pristao na dogovor sa Sotonom. Vodio je najsretniji i najbogatiji način života za svoje vrijeme.
  Imao je sve što dječak može poželjeti. A onda je tako ustao.
  Albert se sjetio da su upozoravali da je Sotona neprijatelj ljudskog roda i ne očekuj dobro od njega! I da je jako glupo podleći njegovim obećanjima. A sad ti
  bio princ, a postao rob. A ovdje ti je jako glupo.
  Albert je bio sklon zavijati poput vuka i s vremena na vrijeme bio je opečen bičem. Što je zapravo dobio? Uostalom, bio je dječak, a sada je bio u ropstvu.
  Tako je hodao dok sunce nije zašlo. I robovima je bilo dopušteno ponovno jesti, piti i ići spavati. I to je vrlo zanimljiva zabava.
  Albert je legao na pijesak pored još jednog polugolog dječaka. Sklupčao se i zaspao. I sanjao je...
  Ovdje sudjeluje u vodoravnoj traci boraca zajedno s Ivanhoeom i Richardom Lavljeg Srca. Ovo je vrlo borbena momčad.
  Albert na svom snježnobijelom konju. Dječak je, a okolo odrasli, veliki vitezovi. Neki se čak i rugaju djetetu. Ali Albert je samouvjeren.
  Evo zvuka gonga i prve borbe.
  Protiv njega je barun von Babeuf. Onako velik, debeo, pravi bik i na njegovom štitu je bik s rogovima. Najmanje je tri puta teži od Alberta.
  Dječak je kimnuo i zacvilio:
  - Što je veći ormar, to jače pada!
  Baron von Babeuf kako urlati:
  - Zgnječit ću psića!
  I ovdje se spajaju. Albertov protivnik ima ogromnog crnog konja.
  Dječak drži svoj štit. Ovdje neprijatelj napada, a Albert se lagano pomiče u stranu. I teško koplje sklizne sa štita. I dječak princ udari
  neprijatelj je točno u viziru i on pada.
  Albert se smije i pjeva:
  - Padaj ničice, ničice, ničice,
  Dobili ste to pravo!
  Pred kraljem ničice
  U bljuzgavici i blatu svejedno!
  Prvi protivnik je poražen. Zatim se pojavio sljedeći. Bio je to grof od Boleventure. Također je vrlo moćan ratnik i prilično okretan.
  Albert se nasmijao i primijetio:
  - Slava mojoj domovini,
  Svi smo mi obitelj!
  A onda je dječak skočio na neprijatelja. I grof od Boleventure jurnu na dječaka.
  Albert prede:
  - Sportaši žestoko hrle u bitku,
  Svi jako vjeruju u pobjedu...
  I sada smo zajedno s đavolom u isto vrijeme,
  I imamo bilo kakvu prepreku na ramenu!
  Ovdje su došli zajedno s grofom Boleventurom. I opet se dječak pomakne u stranu, natjeravši koplje da sklizne, i kako da ga probije svojim oružjem ravno u grlo. I bahati grof će letjeti.
  I dječak je dobio drugu borbu.
  Njegov sljedeći suparnik je vojvoda od Guisea. Također vrlo jak i moćan borac. I poznat na brojnim turnirima i natjecanjima. I gdje jedino vojvoda od Guisea nije sudjelovao i nije ništa pokazao. Da, ovo je ozbiljan neprijatelj.
  Dječak Albert je čak oduševljeno zapjevao:
  - I vidim ozbiljnog,
  U snu Ivana Groznog...
  Zemlja u Sibiru podijeljena,
  Ti rodna Rusija!
  Tu se Albert uhvatio za riječ - zašto baš Rodna Rusija? Što ona ima s njim?
  . POGLAVLJE? jedanaest.
  Dječak je u cjelini borbeno postavljen.
  I tako su obojica sjeli na konje. Princ je na snježnobijelom, a neprijatelj na crveno-crvenom. I potrčali su jedno prema drugom.
  Albert se činio vrlo malen u usporedbi s ovim crvenokosim divom.
  Dječak je agresivno progovorio:
  - Mala zmija je najotrovnija!
  I tako je vojvoda od Guisea, čije je koplje bilo duže, pokušao pogoditi dječaka po tijelu oklopa, a ne ciljati u štit. Iako je to bilo protiv pravila. Ali Albert se vješto izmaknuo.
  Uzeo ga je i zaronio pod koplje. Zatim je svom snagom pomaknuo neprijatelja u vizir, dodatno ojačavši pokret tijelom. Duc de Guise je od snažnog udarca doslovno pao.
  Dječačić je cvrkutao:
  - Slava slavnim vitezovima!
  I de Guise je odvučen s bojnog polja. Njegov konj, oklop i oružje otišli su pobjedniku.
  Albert je pjevao:
  Gledamo sa sokolovima
  Lebdimo kao orlovi...
  Ne davimo se u vodi
  Ne gorimo u vatri!
  I ne jadikujemo u borbi
  Iznad nas je kerubin!
  Dječak se stvarno pokazao kao veliki borac, sposoban za mnogo.
  A evo i njegovog sljedećeg protivnika: Viteza Lavljeg Srca osobno. Bravo, možete si čestitati na ovakvom natjecatelju. I da će to biti bitka koja je neophodna.
  Albert je zapjevao od radosti:
  Cijeli svijet je u našim rukama
  Mi smo zvijezde kontinenata...
  Razbijen u kutovima -
  Prokleti konkurenti!
  Dječak je stvarno poput borbenog i razbarušenog pijetlića. To je sam Kralj lavova, Richard Lavlje Srce.
  Albert je zarežao:
  - Ako si lav, onda rikni,
  S nama je pobjeda cijele Majke Zemlje!
  Zabavljati se u takvom društvu,
  Da je svaki dečko cool osoba!
  Albert je malo prezalogajio prije borbe. Donijeli su mu pečenu gusku s prilogom i malu biskvitnu tortu u obliku šešira. Dakle, dječak se dobro zabavio
  jesti. Princeza je sjedila pokraj njega i stalno se raspitivala o Albertovim podvizima. Dječak je dragovoljno rekao, lažući.
  - Tako sam se snašao sa sedmoglavom aždajom. I počeli smo rezati. Odsjekao sam mu glavu. Ona padne, i odmah umjesto jedne odsječene glave izrastu dvije!
  Princeza je zazviždala.
  - Evo ih na! I kako se takav zmaj uopće može pobijediti ako mu se glave samo povećavaju?
  Albert je samouvjereno odgovorio:
  - A ti odsjeci glavu, a neprijatelju solju pospi ranu! I tada odrezana glava više neće izrasti!
  Mlada princeza gugutala je:
  - Baš si pametan!
  Princ se napuhnu i reče:
  - Nu zašto, ja Spinoza na umu!
  Nakon večere dječak je otišao u konjušnicu. Navukao je oklop i skočio natrag na konja.
  Princ je odisao uvjerenjem u pobjedu i žeđu za borbom.
  Dječak je bio znatno inferiorniji u visini i težini od Richarda Lavljeg Srca. Štoviše, engleski kralj bio je vrlo fizički jak - razbio je potkove. I protiv takvog heroja
  pokušati odoljeti.
  Ali dječak je odlučan u borbi. I to ga je napalilo. Dječak je htio odjednom osjetiti kako ga princeza ljubi u usne i kako je to slatko i ugodno.
  Evo ih na popisu. I na znak gonga počeli su se približavati.
  Albert je pjevao:
  - Ta-ta-ta-ta! Kopita tuku
  Tra-ta-ta-ta! Beamer pogodak...
  Francuska vojska je razbijena do glave,
  I nitko neće razbiti španjolsku vojsku!
  I tako su se zbližili. Richard Lavlje Srce, težak s kopljem, pokušao je ubosti neprijatelja. Ali Albert se izmaknuo i pogodio neprijatelja u vizir. Ali ovaj lav Richard
  srce, iako s poteškoćama, ali je moglo ostati u sedlu. Iako se činilo da je ova tehnika neodoljiva. I razišla su se oba jahača, a suci su u prvoj borbi upisali - neodlučeno.
  Richard Lavlje Srce je zarežao:
  - A on je pametan mali vrag!
  Grof Balistro je zabilježio:
  - A vi, veličanstvo, sakrijte iglu s otrovom u koplje!
  Richard Lavlje Srce je rekao:
  - Podlo je, a ja sam plemeniti kralj, a osim toga, beskorisno je, ne možeš pogoditi ovog vragića!
  Grof Balistro se nakloni.
  - Otkud znate vaše veličanstvo!
  Alberto se u međuvremenu pripremao za drugu vožnju. A onda se pred njim ponovno pojavila vrlo lijepa djevojka zlatne kose u raskošnoj haljini, djevojka Sotona.
  Bljesnula je svojim bisernim zubima i gugutala:
  - Pa, dragi moj dječače, voliš li pobjeđivati?
  Tada se Albert sjetio i prosiktao:
  - A ti si od mene napravio roba!
  Djevojka je sa smiješkom odgovorila:
  - Svakom svoje! Vaše tijelo je sada u mojoj vlasti!
  Albert je zarežao:
  -Prijevara!
  Djevojka je zabilježila lupkajući nogom u skupocjenoj cipelici:
  - Sve je pošteno! Sada osvajate sve turnire!
  Albert je pogledao prelijepu zlatokosu djevojku. Je li to sam Sotona? Ali Lucifer je anđeo i nema ljudsko tijelo budući da je duh. Stoga, može potrajati
  bilo kakav izgled, uključujući lijepo nevino dijete. Da, impresivno je.
  Sotona je kimnula.
  -Borite se, ali što se tiče vašeg tijela... Sve u životu ovisi o nebeskim visinama... Ali naša čast, ali naša čast ovisi o nama samima!
  Albert je kimnuo i pojurio u bitku.
  Ovdje su se ponovno našli zajedno s velikim majstorom turnirskih borbi Richardom Lavljeg Srca. I bila je to teška borba. Richard je postigao najveću brzinu pokušavajući
  odbaciti odvažnog mladića, bolje rečeno dijete. Albert je bio okupljen i spreman. Izbjegavši mesožderski udarac kraljeva koplja, dječak je zabio svoje oružje ravno preko vrata.
  A moćni Rikard Lavljeg Srca po prvi put u povijesti turnirskih borbi izletio je iz sedla. Udarac u grlo već je vrlo osjetljiv i smrtonosan.
  Glasnik je Alberta proglasio pobjednikom. Tako je veliki kralj srednjeg vijeka i prava legenda, razne kaše i bajke, heroj križarskih ratova, poražen
  samo dječak od trinaest godina koji nije imao ni brkove, a samo je počeo gledati cure.
  To je velika senzacija dvoboja.
  Međutim, tu nije kraj. U finalu najzanimljivija borba sa samim Ivanhoeom. Iako Ivanhoe ima već dvadeset i pet godina, izgleda mlađe i gotovo da nema bradu.
  brkovi. Iz onoga što je mršav i nizak izgleda kao tinejdžer. Njegova prednost u visini i težini nad Albertom je mala. Iako je jasno da čovjek od oko dvadeset i pet godina,
  u svakom će slučaju biti veći od tinejdžera od trinaest godina.
  Princ Albert je vidio kako je Ivanhoe pobijedio mnogo više i teže vitezove od sebe. I shvatio je da je to najopasniji neprijatelj. S kojim će se teško boriti.
  No, u svakom slučaju, finale je pred nama, a pobjedniku pripada vrijedna nagrada. Iako ima li smisla nagrada primljena u snu?
  princu Albertu opet se pojavila djevojka-Sotona. Zatresla je svoje zlatne uvojke i odgovorila:
  -Ne boj se! Uskoro ćeš se probuditi i opet biti rob! Ali ako ste čitali Bibliju, onda znate da je Svemogući svoje sluge podvrgao okrutnom testu.
  I morate prevladati poteškoće kako biste ojačali i očvrsnuli svoju dušu i tijelo!
  Albert kimne s osmijehom.
  "Iako tijelo bez duše nije tijelo, ali kako je slaba duša bez tijela!"
  A dječak-princ se nasmijao, pokazujući zube.
  I tako su otišli na liste - ovaj borbeni par. Slavni Ivanhoe i zvijezda turnira u usponu: princ Albert. I evo ih, krhki čovjek i obične veličine za
  trinaestogodišnji dječak konvergirati zajedno. Ivanhoeov konj je lijep i također bijel, kao Albertov. I super je kad se bore dva spretna i tehnička ratnika.
  prema viteškim pravilima.
  A onda se oglasi gong i spoje se dva izvanredna borca. Trče jedno prema drugom. I tresu kopljima. I evo ih. Ivanhoe je spretan i uspio je pogoditi Alberta štitom.
  Istina, koplje se omaklo. I Albert je naciljao vizir, ali i promašio. I nije to učinio baš najbolje. Ivanhoe je u zadnji čas uklonio glavu i koplje
  navukao preko kacige.
  Ovdje je prvo kolo završilo remijem. I opet na konjima vitezovi su se razišli u različitim smjerovima. Pet minuta pauze i opet se okupljaju. I skaču s velikom energijom i snagom.
  Albert je sada vidio da njegov pandan ima veliku brzinu i okretnost. A njegova brzina bit će dobra pomoć.
  Evo ih opet zajedno. Ovaj put, Ivanhoe je ciljao u vizir, ali Albert se izmaknuo i kopljem pogodio središte štita. Od udarca se koplje slomilo, no Ivanhoe se uspio oduprijeti
  u sedlu Tako se borba opet pretvorila u neriješeno.
  Oba su se viteza razišla na različite strane. Zatim se djevojka Sotona opet ukazala Albertu. Bila je lijepa i duhovita. Djevojčica Lucifer gugutala je:
  - Pa, dječače moj, jesi li spreman za bitku?
  Albert je u šali zapjevao:
  Vojnik je uvijek zdrav
  Vojnik je spreman na sve...
  I prašina kao sa tepiha,
  Mičemo se s puta
  I neće prestati
  I ne mijenjaj noge...
  Naša lica sjaje
  Sjajne čizme!
  Sotona je kimnula.
  - Da, vidim da ste spremni! I to sasvim zdravo!
  Albert je uz osmijeh zacvrkutao:
  - Namjeravam se očajnički boriti!
  Satan Girl je odgovorila s osmijehom:
  - Ti si hrabar borac! Pa treća borba bit će odlučujuća!
  Evo oba borca ponovno na listama. I spremni za useljenje jedni s drugima. Albert je, ugađajući se, zapjevao:
  - Tko se navikao boriti za pobjedu,
  Neka pjeva s nama...
  Tko je veseo, taj se smije...
  Tko želi postići
  Tko traži uvijek će naći!
  I tako su se počeli okupljati, vitlajući konjima. I koplja su im se kretala u hodu. Albert se ovoga puta dosjetio trika. I neka ga neprijatelj pomakne u vizir, dečko
  tek je u zadnji čas izmakao kako bi Ivanhoea pogodio kopljem u nogu. Vrisnuo je i poletio s konja naprijed, naglavce. I opet zvuči svečano - pobjeda!
  I tako je princ Albert proglašen pobjednikom. I daju mu nagradu: zlatnog konja. Dječak ga uzima za sebe, ali težak je, ne može se sam podići. Četiri mišićave seljanke podigle su konja. I nosili su ga na svojim ramenima.
  Albert je pjevao:
  - Karatist
  Dobit ćete nagradu!
  A onda se pojavila djevojka-Sotona i kimnula glavom:
  - Dugo sam sanjao o takvom pastuhu od čistog zlata!
  Albert je bio iznenađen.
  - Zar ti baš treba zlato!?
  Satan Girl je odgovorila s osmijehom:
  - Naravno da ne! Ali ovog konja izradili su viteški majstori i ima u sebi posebnu magičnu energiju. A vrijedni magični artefakti potrebni su i najsavršenijim i najljepšim
  anđeo u svemiru!
  Dječak princ kimne.
  - Hoću li prestati biti rob?
  Sotona je odmahnula glavom.
  - Ne još! Još niste obradili svoj dar! Ali morate priznati da je Džingis-kan nekoć bio rob!
  Mlada ljepotica lupnula je potpeticama. Konj je nestao. I princ Albert nije imao vremena trepnuti okom, jer se ... probudio!
  Opet, on je samo bosonogi dječak u kupaćim hlačama. Koji dobije porciju burde za doručak i upregne ga u kola zajedno s drugim dječacima. Ovaj put jedan od
  deve su pale, a oni su odlučili natjerati djecu da istovremeno vuku kola.
  Našli smo novo brašno, nosili teret i tjerali momke bičevima. Albert je vukao kola kao vol za plugom. I nisam se osjećao nimalo lagodno. Raspoloženje mu je bilo mutno.
  Dječak je pjevao da razveseli:
  Vaša sudbina je na koncu
  Neprijatelji su puni hrabrosti...
  Ali hvala Bogu da postoje prijatelji,
  Ali hvala Bogu, postoje prijatelji ...
  I hvala Bogu prijatelji
  Postoje mačevi!
  Kad ti je prijatelj u krvi
  Iz žrtve je ljubav...
  Ti možeš biti on
  Kao otac...
  Ali nemoj zvati prijatelja
  Ti si kukavica i lažljivac!
  Dječak se nakon takve pjesme osjećao vrlo entuzijastično i borbeno. I energično je gurao kola, odmarajući svoje bose, dječje noge na vrućem pijesku, i osjećao se kao pravi vitez iz Reda zvijezde.
  Nakon ovog sna, Vladimir-Mihail Gorbačov-Putin odlučio je izmijeniti i Kazneni zakon. Naime, uvesti kaznenu odgovornost od desete godine. Što je, naravno, cool. I pametan u isto vrijeme.
  Strijeljano je nekoliko desetaka narodnih neprijatelja i neistomišljenika. Provedene su i mnoge druge čistke.
  U isto vrijeme, Sobchak je zatvoren, a i mnogi drugi demokrati - Gavriil Popov i drugi. I bilo je izuzetno cool.
  Nakon toga je Vladimir-Mihail Gorbačov-Putin uzeo i zaspao;
  Albert je ponovno hodao bos iu istim kupaćim hlačama pustinjom. Radost turnirskih pobjeda osvojenih u snu brzo je nestala. Štoviše, nije samo hodao, već
  gurajući teška kolica s drugom djecom. I bilo je prilično neugodno. Da, upisao je glavni. I nositi ovaj teret. I vratiti se samo s bičem.
  Albert je teško uzdahnuo i gurnuo jaram, naslonivši bose noge na vreli pijesak. I bilo mu je muka od toga.
  Htio sam ograditi, a sabljama sjeći.
  I budi kao Aleksandar Veliki. Dječak je pokušao zamisliti nešto ugodnije. Na primjer, djevojka koja nosi vrč. I ona je u jednostavnoj seljačkoj haljini, a noge su joj preplanule, graciozne, bose i isklesane. Djevojka izgleda jednostavno prekrasno sa zadivljujućom ljepotom.
  I prinese vrč vode umornom, znojnom dječaku i ovlaživši mu usne, pita:
  - Zašto si bos i gotovo gol kao princ?
  Mali dječak s uzdahom odgovara:
  - Prodao sam svoje tijelo vragu, a sada patim!
  Djevojka se iznenadila lupajući preplanulom bosom nogom:
  - Tijelo? Obično prodaju svoje duše Sotoni!
  Albert je mudro rekao:
  - Prodao sam privremeno da zadržim besmrtno!
  Djevojčica je kimnula i poljubila dječaka u usne kao odgovor, rekavši:
  "Drago dijete, razumiješ li uopće na što si se osudio?"
  Dječak je kimnuo u znak slaganja.
  - Da, razumijem, iako je prekasno!
  Djevojčica ju je uzela i oduševljeno zapjevala:
  - Bolje ikad nego nikad,
  Bolje ikad nego nikad...
  Dakle, ti i ja imamo
  Najbolje godine, godine!
  Dječak je osjetio da mu djevojka opet gura vrč vode, dajući mu da otpije gutljaj ljekovite vlage. Zatim njezine ruke prelaze preko dječakovih mršavih rebara.
  Zabilježio je:
  - Smršavio si u ropstvu!
  Albert je odlučno izjavio:
  Ne treba mi dodatna mast!
  Djevojka kimne s osmijehom.
  - Da, to je kao da se besplatno bavite fitnesom!
  Dječak je oduševljeno kimnuo.
  - Da, mnogima ne bi škodilo smršaviti!
  Djevojka je s osmijehom pjevala:
  - Ali dijeta, nemojte jesti ovo ili ono,
  I neka vam se noge ne umore od hodanja...
  Ovo je dijeta za skidanje masti na račun,
  Pritom se ne debljaju i pjevaju o ljubavi!
  Albert je postao veseliji i zapjevao je:
  - Kakva jela, kakva jela,
  Ponesite sve sa sobom
  Šteta što me ne smaknu često
  Hrane se samo da bi ubili!
  A dječak je od svega toga bio kao u sedmom nebu.
  Ovo je stvarno postignuće borbenog klinca.
  Cura je bila super.
  Počeli su pljeskati rukama i smijati se.
  I guranje kolica dječaku je postalo zabavnije. Jedan od mladih robova srušio se od iscrpljenosti.
  Nadglednik ga je počeo udarati bičem. Dječak je nemoćno micao rukama i nogama, nije imao snage ustati.
  Albert je ogorčeno viknuo:
  - Nemoj ga udarati! Zar ne vidiš da je u grogu!
  Kao odgovor, nadzornik je udario i Alberta. Dječak je zavijao. Odmah su dva krupna čovjeka počela tući mladog kraljevića.
  Dječak je očajnički pokušavao prekinuti konopce koji su mu vezali ruke.
  Trgovac u raskošnom turbanu naredio je:
  - Dovoljno! Ovog dječaka treba prodati na tržnici! I vode mu daj, lagano prođi!
  Albert je prestao udarati. Krenuo je povlačeći uže i zajedno s ostalim dječacima ponovno vukao kolica.
  Raspoloženje je postalo mnogo gluplje i gadnije. Iako je, s druge strane, trgovac pokazao pragmatično milosrđe i nije zaklao robu.
  Da, roba je bolje prodati nego ubiti ...
  Albert je vukao težak teret, kroz nosnice osjetio miris znojnih, prljavih dječačkih tijela, osjetio je žeđ i umor.
  Pokušao se ponovno probuditi.
  Sjetio sam se kako je izbacio Richarda Lavljeg Srca iz sedla i bilo je jako cool. Richard je poražen, tako je lijepo.
  A evo i dječaka s njim: mršavi, znojni, prljavi, žilavi. I oni su prezaposleni. I jako je teško. Ovdje je bilo prilično teško.
  Albert je zamislio kako princezu vode do odra. Skidaju joj skupu odjeću, sav nakit, grubo joj čupaju naušnice iz ušiju. Daljnje skupe cipele s biserima.
  A onda donje rublje... Umjesto toga, daju samo sivu kostrijet. A ona bosa, skoro gola, u kratkoj kostrijeti ide na oder. A javnost je željno gleda golu,
  golih nogu gotovo do kukova. Ali princeza zlatne kose koja pada preko sive kostrijeti i golih, vitkih nogu izgleda još ljepše.
  A publika doslovce urla od oduševljenja.
  Albert ima bujnu maštu. Eto kako je lijepa djevojka. A sive zatvorske halje naglašavaju njezinu slatku, zdravu bjelinu lica i zlatne, valovite uvojke njezine kose.
  A kako su lijepe i graciozne njezine bose noge, savršenog, pravilnog oblika. I kako je siva majica s kapuljačom, naglašavajući vitkost figure i njezine idealne proporcije.
  Dolazi do palube, gdje princezu čeka ogroman, bikovski dželat. I sjekira mu je velika, i oštra - blista na suncu.
  Djevojka je još blijeđa, ali je zadržala privid smirenosti. Krvnik je pokazao svoje velike, ali loše njegovane zube. Uokolo je stajala brojna straža, a svjetina se radovala.
  Muškarce je posebno uzbuđivao pogled na prelijepu djevojku kojoj je trebalo odrubiti glavu. Izgledala je tako dirljivo i lijepo.
  U međuvremenu, glasnik je objavio:
  - S obzirom na osobitu opasnost zločinca i nedostatak pokajanja, humana smrtna kazna odrubljivanjem glave zamjenjuje se javnim mučenjem i mučenjem u prisustvu mnoštva.
  A mučenje će trajati sve dok zločinac ne popusti duhom!
  Tolka je takvu objavu dočekala s radošću - što znači da će mučenje princeze biti dugo. Djevojka je još više problijedila. Čekala ju je strašna sudbina.
  Pojavilo se nekoliko moćnih, prethodno skrivenih krvnika. Vukli su stalak do odra, a nosili su i sprave za mučenje i kliješta. Kamin već gori.
  U njemu su se počele zagrijavati hvataljke, kuke, šipke, pajseri, svrdla i tako dalje. Mučenje je obećavalo da će biti dugo i zamršeno. Bosonoge sluškinje donijele su i posudu
  s maslinovim uljem, kantama vode u kojoj je plutao led te vrećicama soli i papra. Princeza se suočila s teškim ispitivanjem.
  Tako su krvnici djevojci uzeli i strgnuli sivi ogrtač, otkrivši njeno lijepo, zavodljivo tijelo. Bilo je jako cool. Takva ljepotica gola stoji pred dželatima.
  Stariji mučitelj dade znak. Princezi su skršili ruke i vukli je po stalku.
  Sada ju je čekalo teško mučenje. Princeza se očajnički pokušavala oduprijeti. Ali snage su bile nejednake. Krvnici su se nosili s krhkom djevojkom i vezali je
  njezine ruke iza. Zatim su spojene četke uhvatili za kuku i počeli ih podizati.
  Princeza je zaurlala od bolova u ramenima i venama i počela se savijati. Krvnici su je vukli za ramena i uvijali. Žalosni jecaj oteo se iz princezina grla. A ona je gola i ispružena
  pojavio na užetu. Njezine su se bose noge vrtjele poput bicikla. Krvnik ju je udario bičem po golim nogama. Tada su dželati zgrabili djevojku najsjajnije krvi za noge i obukli je
  na njima hrastov blok, čvrsto stegnut u rupama. Težina djevojčinog tijela se povećala, a ona je zavijala od pojačane boli.
  Stariji mučitelj kimne. S jedne strane krvnici su objesili uteg od funte a s druge. Tijelo princeze se ispružilo, a jauci su postali sve jači. Znoj joj se cijedio niz golo tijelo.
  Slijedio je redoslijed:
  - Deset udaraca bičem pažljivo.
  Krvnik je počeo udarati, po tijelu princeze. Koža na leđima djevojčice je natekla, ali nije pukla. I posao se nastavio. Djevojka je škrgutala zubima i urlala.
  Mučitelj je završio s batinama. Pogledao starijeg. Dobacio je:
  - Sad joj sprži pete!
  Neki su krvnici djevojci počeli mazati tabane kako bi koža duže gorjela, a muke trajale što duže. Drugi su mučitelji ležali pod golim tabanima
  tanka drva da ih zapale i rasplamsaju vatru.
  Princeza je hripala od bola. Ovdje je plamen zasvijetlio pod njezinim bosim nogama. Djevojka se prvo ukočila. Slušao osjećaje. Zatim je počela vrištati.
  Publika je klicala s odobravanjem. Neki mlađi muškarci i dječaci čak stavljaju ruke u hlače kako bi ublažili požudni svrbež. To je stvarno super - takvo mučenje.
  A princeza je zaurlala... Moglo se čak razaznati:
  - Nemoj me mučiti! sve ću ti reći!
  Ali ovdje samo od nje ta informacija nije bila potrebna. Samo bolna i brutalna egzekucija.
  Glavni krvnik je naredio:
  - Pet udaraca bez brige!
  Krvnik je raširivši noge počeo tući princezu. Od prvog udarca koža je pukla i krv je potekla. Djevojka je vrištala iz sveg glasa. Evo još koji put s šibom.
  Tada je stariji krvnik naredio:
  -Dodajte svjetlo ispod nogu!
  Krvnici su još više zapalili plamen. A princeza je već vrištala bez prestanka.
  Glavni mučitelj naredi:
  - Sad joj zapali prsa!
  Krvnici su požurili namazati uljem golo poprsje djevojke. Zadrhtala je od gorućih dodira svojih ruku i zavijala od divlje boli. A krvnici su joj mazali grudi i smijali se.
  Zatim, završivši s mazanjem, donijeli su joj baklju. I vatra je planula.
  Princeza ponovno vrišti. A publika je u ekstazi. Ljudi jako vole gledati brutalno mučenje. I čuti vrisak djevojke. A također i činjenica da mirišu
  svježe pečeno meso. I kako je ukusna i kakav je užitak osjetiti.
  A djevojci su istovremeno izgorjele i grudi i bosi tabani. Zatim su opet počeli udarati bičem. Udarci su opet pucali na koži i lijevali krv. Bilo je jako bolno.
  Ali očito ovaj krvnik nije bio dovoljan.
  Mučitelj naredi:
  - Podmaži joj dupe!
  I krvnici su počeli šapama djevojčinu zadnjicu mazati uljem. I ovako će princeza urlati od poniženja i boli. I već se opet namazala svime, vatra joj je donesena na zadnjicu.
  Baklja je zasvijetlila. A djevojku je jako boljelo. I riknula je kad su je spržili istovremeno: grudi, pete i guzica.
  Tada je stariji krvnik naredio da namažu nju i grudi Venere. A bilo je još ponižavajuće. I kako se masa pokrenula, kako su muškarci urlali, a i žene od uzbuđenja.
  Kako je sve to grandiozno i besramno izgledalo. Mnogi su i drkali i masturbirali i muškarce i žene, a parili su se baš na trgu.
  . POGLAVLJE? 12.
  Tako su prsa djevojke princeze bila namazana.
  A nakon toga mu je donesena baklja. I toliko je boljelo za princezu. Vrištala je tuđim glasom i doslovno se previjala od bola. U njoj je bilo toliko strašne patnje.
  Djevojka se mučila i rikala, tjerala ju je beluga.
  I krvnici su radili pečeno. Ovdje je, po naredbi starijeg mučitelja, jedan od katova izvadio užarenu šipku iz žeravnice i počeo mlatiti djevojku čelikom, grimiznim od užarenog metala na
  leđa. Drugi je upotrijebio klješta, također užarena, i počeo njima lomiti prste na bosim nogama djevojke. I bilo je izuzetno bolno. I princeza je jako patila.
  Jednostavno je neizdrživo patila i plutala oceanom bezgranične boli. Ali drugi je krvnik podigao užarenu šipku. I donio ga djevojčinoj guzici. I onda dok je gurao
  njezin anus. Princeza je divlje vrisnula i od šoka boli pala u nesvijest. Odmah ju je udarila kanta ledene vode. Djevojka je pala pod njegove mlaznice i probudila se.
  Opet su je nastavili pržiti: gole tabane, grudi, njedra, guzicu. Krvnici su joj slomili nožne prste na bosim nogama, zabili joj užarenu šipku u anus i tukli je čeličnom bičem, crvenom od vrućine, po leđima. I bilo je vrlo divlje i okrutno.
  I gomila je bila potpuno oduševljena: ovo je mučenje, ovo je mučenje...
  I princ rob se zgrozio. Kako možeš tako maltretirati djevojku. To je općenito sofisticirani sadizam. I tako je nemoguće. Dječak je smogao snage da nastavi dalje.
  Evo ih opet spavaju. Glavni trgovac je rekao da će sutra biti u gradu i da će se momci tamo prodati.
  Princ Albert je malo pojeo, pohlepno ispio zdjelu vode i legao na još topli pijesak. Dječak je gotovo odmah zatvorio oči i zaspao. I sanjao je...
  Kao da je bio rob iz Spartakove vojske. I zna nešto. Konkretno, da je Grkinja Eutibida planirala izdaju i želi odati Crassusu lukavi plan vođe
  ustanci. I to treba spriječiti. Princ Albert u snu već ima neka sjećanja na svoje bivše podvige. Kako je on, napose, naveo Rimljane u zamku.
  Iako je za to morao izdržati ispitivanje pod mučenjem. Ne vjerujući jednostavnim riječima, Rimljani su za svaki slučaj išibali dječaka izviđača i spalili ga užarenim željezom
  grube pete djeteta. Albert nije promijenio svoj iskaz. A onda su se Rimljani kretali kroz klanac i upali u zamku, gdje su bili uništeni.
  Sada se Spartaku suprotstavio Kras. Spartak ima oko sedamdeset osam tisuća vojnika, a Kras oko osamdeset tisuća. Štoviše, Rimljani imaju veliku prednost u konjici.
  Tako da su izgledi u borbi nejasni. Nisu svi robovi dobro obučeni. Međutim, Crassus također ima mnogo novaka u svojim trupama. U svakom slučaju, Spartacus je pripremio zamku.
  Navodno se Kris, zbog nesuglasica, odvojio od Spartaka i zasebno postao utvrđeni logor.
  Crassus, naravno, mora napasti Chrisa, a onda će u trenutku napada na utvrđene položaje robova Spartacus udariti u stražnji dio. Grkinja Evtibida je vrlo lijepa djevojka, zaljubila se
  u Spartaka do ušiju. Ali Spartak je ostao vjeran Valeriji, Sulinoj udovici. A onda se Eutibida na temelju ljubomore odlučila osvetiti. Već je uspjela zavesti Enomaija. I izginuše dvije legije Nijemaca. I sam Enomai pade proboden mnogim mačevima. Tada je i sama Eutibida ranjena i zamalo umrla. Dakle nije bilo svjedoka
  te je uživala puno Spartakovo povjerenje.
  A Eutibida je vješto prikrivala svoju ljubomoru. Albret je iz knjige znao da je Eutibida izdajica koja će smjestiti Chrisu. I tada će se tijek rata okrenuti ne u korist pobunjenika. Budući da je smrt trideset tisuća Spartakista veliki gubitak.
  Osim što je Eutibida prenijela Krasu Spartakov plan, ona je izmamila Krisa iz utvrđenih položaja. Shvativši to, Albert je odlučio presresti ovu djevojku na putu do Crassusa.
  Poznavali su Eutibida. Jedna Grkinja, vidjevši zgodnog, plavokosog, mišićavog dječaka, sprijateljila se s njim. Čak je i naučio lekciju iz ljubavi, što je bilo jako lijepo.
  Zapravo, učiti dječaka da zadovolji ženu vrlo je kul i ugodno za djevojku koja je zapravo bila skupa prostitutka. A prostitutke često privlače nevini dječaci. Od toga dobivaju jednostavno jedinstveno zadovoljstvo i najprirodnije orgazme. Albert bi bio mlada djevica. I od dodira ljepotice bacao se u vrelinu, pa u hladnoću. Štoviše, Eutibida samo izgleda kao mlada djevojka, a zapravo već ima više od trideset godina i koliko je muškaraca probala.
  Stekla je bogatstvo, a od robova se otkupila pružajući seksualne usluge bogatim patricijima. A onda je naišao dječak, tako lijep. Pa, kako ga ne zavesti?
  Albertu se, naravno, jako svidjela ova igra, iako ste toliko zabrinuti da vam se čini da će vam srce iskočiti iz grudi. I nakon nekoliko zajedničkih i žestokih orgazama, toliko si iscrpljena,
  da zaspite baš na jastucima u šatorima.
  Albert, naravno, nije želio da Eutibide naudi. Ali pobunjenici se nekako moraju spasiti iz zamke. Prisjećanje na nježna milovanja koja izgledaju kao mlada djevojka, ali stvarnost sofisticirane žene.
  Albert se sjetio da je i sam bio sin plemenitog patricija koji je Krasu dugovao velike svote novca. A onda je obitelj prodana u ropstvo. Dječaku su skinuli prekrasnu tuniku, hlače, čizme i šešir. Ogoljeni do cilja i poslani u trgovinu robljem. Kako je to bilo neugodno. Njega i brata kupio je patricij i poslao u kamenolome. Iako dječaci
  imao samo sedam godina. A cure i majka su išle na plantaže, poljske radove. Barem je vani na otvorenom. Zajedno sa svojim bratom, oni su goli i bičevani nadglednikovim bičem,
  gurajući kolica za jednog odraslog roba. Vrijedno su radili. Ljeto je naravno u južnoj Italiji vruće i kada se radi. Ali zimi je hladno.
  Djeca su se brzo prilagodila na opterećenja. I tijekom godine su jačali. I premda su svi imali osam godina, bose su im noge oronule na oštrom kamenju. A onda su dobili potisak
  kolica su teža. A u isto vrijeme počeli su ga koristiti i u drugim poslovima. Robovi su bili dobro hranjeni. Izmjenjivali su rad u rudniku i na površini kako se ne bi tako brzo savijali.
  Tako su dečki odrasli i ojačali. Čak su ih u školu vodili šegrti gladijatora. Tamo su Albert i Geta upoznali Spartaka. Koji je već izborio slobodu
  i dobro zarađivao kao učitelj mačevanja i pripremao ustanak.
  U početku robovi nisu imali sreće - zavjera je otkrivena. Ali mali odred robova ipak je pobjegao iz škole. I popunjen bjeguncima, sklonio se na Vezuv.
  Prvi napad rimskih legionara na vrh je odbijen. Ali tada je Spartak uhvaćen u zamku. Tamo bi robovi umrli od gladi. Ali Spartak je pogodio tkati stepenice.
  Robovi su sišli i iznenada ubili Rimljane udarcem s leđa. Tako je slavna pobjeda proslavila Spartaka i ubrzo je okupio veliku vojsku. Nanio je nekoliko poraza Rimljanima, a porazio čak i dva konzula. A sada je Crassus postao njegov protivnik. Ne samo nevjerojatno bogat patricij, već i član trijumvirata: Sulla, Pompej, Crassus, koji ima iskustva u bitkama. Julije Cezar je odbio povesti rimsku vojsku u borbu protiv Spartaka. Da, i tada je Julius bio premlad, i do sada nije koristio sjajno
  vlast. I najpopularniji i najbolji zapovjednik Rima Pompej borio se na Istoku. Dakle, kandidatura Crassusa mora biti prepoznata kao najbolja. A Albert je za njega imao svoje partiture.
  Njegova majka, u poderanoj tunici i bosa, teško je radila sa svoje tri kćeri u polju. Bila je duboko opečena od sunca i bosa stopala otvrdnula, ali je izgledala još bolje.
  Prisilna dijeta i stalna fizička aktivnost učinili su je vitkom i mišićavom. A struk njegove majke, koja je već prešla tridesetu, postao je kao u mlade djevojke. Tri su kćeri rasle i ojačale. Kosa im je bila izbijeljena od sunca, a koža im je potamnjela. Ukratko, majka i petero djece u ropstvu su preživjeli. Ali gdje je otac?
  Je li stradao u pohodima ili se obogatio? To je drugo pitanje!
  Albert je, odjeven samo u ogrlicu, trčao cestom. Moram nešto smisliti. Samo srušiti Eutibida strijelom nije opcija. I o čemu još razmišljati? Kako je spriječiti da skoči
  u Kras? Može biti mnogo ideja, ali sve imaju nedostatke.
  Kao u svoje vrijeme s Enomaijem. Tada Albert nije došao na dobru ideju. Osim toga, nadao se da će Spartak stići na vrijeme i da neće dopustiti da se Enomai slomi konzul Helij.
  Ali računica nije bila opravdana. Nijemac je prihvatio neravnopravnu bitku i čak dopustio nadmoćnijim snagama Rima da opkole dvije legije. I tako su upali u kotao i bili uništeni.
  Ali Spartacus je malo zakasnio i nije imao vremena spasiti Enomai. Istina, Rimljani su bili umorni od bitke s legijama Nijemaca, a njihovi Spartakisti su ih brzo porazili.
  Slomiti robove - dva rimska konzula - nečuven je događaj. Time je Spartak bio doista nepobjediv, a smatran je i najvećim zapovjednikom svih vremena i naroda.
  Ali Spartak nije otišao u Rim, već se preselio na sjever Italije, gdje je ponovno porazio rimske trupe koje su trebale pokriti carstvo u slučaju invazije Gala. Sam Albert dakle
  borio se kao heroj. Bio je snažan iznad svojih godina i, poput većine dječaka, vrlo okretan. Albert, prekaljen u kamenolomima, uvijek je hodao bos u krpi.
  zavoj. Zima u Italiji je prilično blaga i mrazna, a snijeg je rijedak. Iako, naravno, kad ispadne, a ti trčiš bos po bijelom, pahuljastom i hladnom,
  čak je i lijepo. Dječakovi su tabani toliko žuljeviti da ne osjećaju hladnoću. Nosi se bos i gol po svakom vremenu i po kiši i najmanje kihne.
  A Geta mu je i brat - gotovo blizanac i isto godište, gotovo jednako okretan, iskusan i snažan.
  Albert je odlučio pitati brata za savjet što učiniti.
  On je sasvim logično predložio:
  - Imamo tinkturu pospanih bobica. Dođi Eutibidi, navodno na lekciju iz ljubavi, i natoči joj u čašu. I ona će spavati noću i neće galopirati do Crassuova logora!
  Albert kimne u znak slaganja.
  - Ispravno! Ali moramo požuriti!
  Eutibida je bila crnokosa i niska, krhka djevojka malih grudi. Čak bi se mogla zamijeniti s tinejdžericom. Albertu se ona uopće nije činila starom ženom i rado je otišao primiti lekciju iz ljubavi. Eutibida je s velikim zadovoljstvom volio dijete, toliko staro da je tek dostiglo veličinu da može pružati zadovoljstvo
  djevojka. Iako je bila dovoljno stara da bude Albertova majka, izgledala je toliko nevino i sočno da je Alberta odmah bacila u ljubavnu groznicu.
  Eutibida je, međutim, ovaj put htio završiti brže. i tu počela poljupcima obasipati lijepog dječaka Alberta. Zatim ga je osedlala ... I ponijela ga u bijesnom galopu. Albert se vozio na ljuljački sreće. Bio je nevjerojatno dobar i jednostavno divan. Zadovoljstvo je neopisivo. I dječak je također cičao poput svinje od oduševljenja i sladostrasno stenjao
  od divljih orgazama Eutibida. Najteži dio će ovdje stati. Grkinja je bila jako dobra i ponijela ju je potraga za užitkom. Albert je u kamenolomima, te gladijatorskim stalnim i okrutnim treninzima razvio u sebi fenomenalnu izdržljivost. Dakle, bio je sposoban za mnogo toga. I oboje ljubavnika seksali su se nekoliko sati.
  Na kraju su bili iscrpljeni, a Eutibida je zaspala na dječakovu mišićavom trbuhu. Albert je naporom volje svladao san i nakapao tinkturu u čašu Grkinje. Nakon čega je Albert mirne savjesti zaspao.
  Eutibida se doista probudila i mehanički pružila ruku prema peharu s vinom i brzo ga ispila. Zatim je krenula prema izlazu. Potrebno je obavijestiti Crassusa o podmuklom planu Spartacusa. Sigurna je da će se osvetiti vođi ustanka. Eutibida je obula sandale. Nije željela da joj noge postanu grube. Iako je ugodno škakljati bos, okrugli,
  gruba peta dječaku. Tako je zgodan, a njegov žuljeviti potplat još nije izgubio osjećaj i možete ga zaškakljati da se nasmije.
  Šteta je ako takav dječak bude zarobljen. Ali ona će zamoliti Crassusa da joj da dječaka i on će postati njezin kućni rob. I ugodit će joj dok ne odraste.
  A onda će ga poslati u kamenolome... Nema boljeg gladijatora u cirkusu, on se odlično bori s mačevima i zarađuje mnogo više novca u areni.
  Djevojka je skočila na konja. Ali prije nego što je stigla odvesti se iz logora, počela se vrtjeti i pala s konja. Pospane bobice su djelovale.
  U zoru je Spartak napustio logor kako bi se sakrio u zasjedi u šumi. Eutibida je pronađen bez svijesti. Nije ju bilo moguće prizvati k sebi. Djevojka je čvrsto spavala. I strpaju je u vagon gdje se voze ranjenici.
  Albert je bio vrlo zadovoljan što je uspio spasiti Spartakovu vojsku od opasnosti. I da je postigao puno.
  U međuvremenu su se Spartacus i Chris razišli. Robovi su podigli značajne utvrde i stoga su mogli izdržati napad Krasove vojske. Spartakovci su sakrili sve tragove i maskirali se.
  Svi slučajni pastiri su zarobljeni i zatočeni. Pa neće ni muha poletjeti.
  Crassus je doista dobio informaciju da su se Spartak i Chris posvađali i krenuo sa svojom vojskom da presječe. Očekivao je slomiti Chrisa, a zatim se ozbiljno obračunati sa Spartakom.
  Crassusova vojska bila je velika, ali u isto vrijeme disciplinirana. Sam Spartak je također uspio obučiti robove, a oni su porazili velike vojske. A u njegovoj vojsci nisu bili samo robovi.
  Mnogi slobodni građani iz siromašnih slojeva pridružili su se Spartaku. I to je uistinu bio svenarodni pokret.
  Crassus je krenuo prema Chrisu. On se sa trideset tisuća pobunjenih robova zatvorio u utvrđeno područje. Crassus je bacio šest legija u bitku. Išli su na juriš na visoki šaht iza kojeg su se pobunjenici sklonili. Sam Chris, malo iznad prosječne visine, ali vrlo širokih ramena i spretan, jedan od najboljih gladijatora u Rimu, pohrlio je u bitku.
  Borila se s dva mača odjednom i stajala na zidovima. Robovi su bacali unaprijed spremljeno kamenje i posude sa zapaljivom smjesom. Rimljani su pretrpjeli značajnu štetu, a sada je njihov napad zastao. Mnogi vojnici Crassusove vojske poginuli su pod zidinama. Tada je Crassus u bijesu naredio da se baci još osam legija - gotovo sve svoje pješaštvo. I žestoki napad se nastavio novom žestinom.
  Rimljani su se penjali naprijed, bez obzira na gubitke. I doslovce pobacali sve prilaze svojim leševima. Ali penjali su se i penjali. Chris se borio sa svima.
  Borio se i Albert, koji je odlučio ostati s pobunjenicima, koji su bili gotovo tri puta inferiorni u odnosu na Rimljane, kako bi ih pokrio na najslabijem mjestu. Albert je bio vrlo spretan i snažan dječak. Njegovo preplanulo i mišićavo tijelo doslovno je blistalo od znoja. Borila se kao pravi heroj i pokazala nepokolebljivu hrabrost.
  A njegova gola peta lupi legionara u bradu. Taj će izrezati. I opet dječak reže. Mlin priređuje doček sa mačevima i pada odrubljena glava Rimljanina.
  To je njegova hrabrost i snaga.
  Albert je žilav klinac. I tu opet rimski vojnici padaju i padaju. I opet gola, okrugla peta dječaka-princa lomi legionarovu čeljust.
  Konačno, Crassus baca svoju posljednju rezervu od petnaest tisuća konjanika u bitku. Cijela vojska, a ona je, zajedno s pojačanjima iz Rima, dosegla snagu od osamdeset pet tisuća, bačena je u juriš. I već se prelijevaju.
  Ali Spartak, pogodivši trenutak na vrijeme, povlači iz zasjede četrdeset tisuća pješaka i osam tisuća konjanika. I počinje nova bitka. Robovi napadaju rimsku vojsku
  na stražnju stranu. I udarac i nasrtaj su strašni.
  Sam Spartak ide u bitku. Bori se sa dva mača da sasječe dvostruko više. Pravi div, a kao od čeličnih mišića satkan. Nitko ne zna točno koliko je Spartak star.
  Rođen je slobodan, ali je zarobljen kao dječak. Tada je imao samo devet godina, ali izgledao je kao dvanaest i poslan je u kamenolome. ondje je pokazao svoju izuzetnu snagu i izdržljivost i prodan je za mnogo novca gladijatorima. Najjači i najspretniji robovi često su prodavani iz kamenoloma u škole smrti. Moglo bi biti
  dobiti veliki profit. A onaj tko je postao gladijator dobio je priliku za slobodu. Trebalo je samo preživjeti nakon stotinu borbi. Spartak je preživio i postao slavan.
  A nakon što je dobio slobodu, pridružio se rimskoj vojsci kao legionar. Tamo će za hrabrost i hrabrost dobiti čin centuriona i nekoliko nagrada. Ali onda kada su Rimljani napali
  Thrace je pobjegao i već se borio zajedno sa svojim sunarodnjacima. Ponovno je zarobljen i prodan gladijatorima bez prava na slobodu. Ali nastavio je blistati u areni
  I na kraju ga je zavela Sullina žena, lijepa Valeria. I nakon još jedne sjajne pobjede Spartaka, uvjerila je svog strašnog muža da pomiluje heroja.
  I Spartak je opet bio slobodan.
  Da, bio je velik čovjek. I smatran je najboljim gladijatorom u cijelom Rimskom Carstvu. Sada je hakao tako prijeteći, kao pravi junak iz epa.
  Rimljani su pali pod dvostrukim udarom i konkretno stradali. I to je bilo njihovo potpuno istrebljenje. Crassus je, naravno, prvo pokušao spasiti vlastitu kožu.
  Jasno je da u borbi mačevima on nije suparnik Spartaku. I sada su Spartakisti porazili Rimljane.
  Albert je, boreći se, uzeo i bosom nogom slomio čeljust rimskom generalu. Bio je tako hrabar dječak. I to je bio njegov junački ep. Kako se borio ovaj hrabri dječak.
  I kako su se borili drugi ratnici. Uključujući Chrisa i Grannika i ostale. Bio je to očaj i krvoproliće. Vojska gladijatora je pobijedila, a vojska Rimljana je stradala.
  Vlaga Rimskog Carstva propala je u zemlju. I to je bila prava katastrofa.
  A Crassus je na crnom konju odjurio s bojnog polja. I to je bio poraz i istrebljenje velike vojske. Više od trideset tisuća Rimljana je ubijeno, a više od petnaest tisuća zarobljeno.
  Zapravo, vojska je prestala postojati tako da je stajala na putu za Rim. I sada je Spartakov put u Vječni grad otvoren.
  Nekada su se robovi odbijali vratiti u svoje domovine. I htjeli su u Rim. I dobio izvanredan trijumf u ovom svijetu i poraz u stvarnoj povijesti.
  Tako se okreće kolo sreće. I što će biti dalje...
  Albert nije imao vremena vidjeti ovo, jer ... se probudio i bio pretučen nadglednikovim bičem.
  Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin je nakon spavanja odletio u Kinu. Razgovor je bio konstruktivan. Ali ništa konkretno osim trgovinskih sporazuma. Neočekivano, Kinezi su ponudili svoje zarobljenike u Sibir i to im je odgovaralo.
  Onda se Gorbačov-Putin vratio i naredio izgradnju spomenika Mao Zedongu i Deng Xiaopingu.
  Zatim je ponovno otišao u krevet i vidio;
  Albert je hodao prema gradu. Očekivao je promjenu svoje sudbine. I to mu je dalo inspiraciju. Uskoro će se prodati kao stoka. I prelijepo je.
  Više kao odvratno. Pa tko se želi izložiti takvom poniženju.
  Dječak je tapkao bosim nogama po pijesku i pjevao:
  - Ponosni potomak kraljeva,
  U bunilu sam kao rob i budala!
  A onda su ga nadglednici pretukli bičem. Morao sam šutjeti. Opet je kolovozno dijete vuklo teška kolica, zajedno s drugom djecom.
  Dječak je pokušao zamisliti nešto ugodno.
  Na primjer, on je dječak koji ide u napad na Atilinu vojsku koja napada Rim. I bori se mačevima, protiv vojske barbara koja se uvlači u položaje carstva.
  Albert je golom petom pomaknuo vođu napadačke horde u čeljusti. Pao je mrtav, a njoj su zubi izletjeli iz usta. I smiješno je.
  Albert je, boreći se s neprijateljima, mačevima držao mlin - sjekao barbare i pjevao:
  - Nitko nije mogao dokazati
  Da smo svi jedno...
  Ali vjerujte da postoji Bog
  I potpuno naivno!
  Iako se dječak odmah sjetio da je pogriješio. Sotona, tj. prodao mu je svoje tijelo. Ali kako se boriti s hordom. A Vrag u liku djevojke je tako lijep.
  Zaista najljepši i najsavršeniji anđeo u svemiru. Lucifer je blistav! Ovo je uistinu moć i snaga.
  Albert je zamislio djevojku u dronjcima kako hoda po snijegu bosih nogu. I ostavlja dražesne tragove. Recimo samo da je super.
  Dječak se osjećao kao u bajci. A baš je htio skakati i skakati. Evo ih, s dva mača u rukama, žuri k stražaru, koji vodi djevojku kroz snijeg.
  Naravno, tako je muče hladnoćom. Da, i sam Albert u kupaćim hlačama sam, i tako očajnički izrezan. Pokreće mlin mačevima i siječe tri glave odjednom.
  Zatim kaže:
  - Najjači smo na svijetu!
  A dječak baca igle golim nožnim prstima, udarajući stražare.
  Zatim uhvati djevojku za ruke i kaže:
  - Dođi samnom!
  Pita ga tinejdžerica:
  - Tko si ti?
  Mali dječak s uzdahom odgovara:
  -Ja sam bivši princ!
  Djevojka je odlučno izjavila, lupkajući bosom nogom po snijegu:
  - Nema bivših prinčeva!
  Albert kimne u znak slaganja.
  - Da, ja sam rob, ali duh kralja!
  I oni su se, ostavljajući tragove bosih nogu, kretali kroz snijeg. Nešto što podsjeća na Kaia i Gerdu.
  Djevojka upita Alberta:
  - Imate li kraljevstvo?
  Dječak je odgovorio:
  - Da tamo je!
  Djevojka je kimnula u znak slaganja.
  I bit ćemo kraljevi!
  Albert je samouvjereno potvrdio:
  - Da, hoćemo!
  Tako je dobro hodati sa svojom ljubavi. Neka u stvarnosti imate gorući pijesak pod golim grubim tabanima, au svojim maštarijama imate ledeni snijeg.
  Da, mora se reći vrlo cool. A ti si dečko i dobro ti je.
  I sada princ opet crta u svojoj mašti kako se bori. I hrabro zamahuje mačevima sijekući neprijatelje. Ne, Rimsko Carstvo će biti vječno. Jedan od problema Rima je česta smjena careva, te nepostojanje stabilne dinastije. Ovdje je najstabilniji sustav na svijetu: Vatikan je mogao postojati dvije tisuće godina, a da pritom ostane stabilan.
  Ali Rimsko Carstvo nije tako dugo trajalo. Iako je imala nevjerojatna svojstva i vitalnost.
  I što bi bilo... Albert je zamišljao da spašava cara, Julijana, Otpadnika. Tko je vratio poganstvo u Rim. A sad recimo da se umiješa dječak terminator
  u tijeku povijesti ... I on siječe Parte mačevima da spasi cara. I stari Rim je pobjednik. Tako je Parta postala rimska provincija. A Julijan vlada toliko dugo da uspijeva steći sinove i unuke. I njegova dinastija postaje stabilna i slavna. I Julijana su zvali velikim. I moda za kršćanstvo je prošla. Iako nije ostao bez utjecaja.
  Glavni Bog i Stvoritelj svemira Chronus pojavio se u Rimu. I on je Otac i stvoritelj drugih bogova. To je neki privid monoteizma. I ustadoše sinovi Božji, rimski carevi.
  Stari Rim nije propao, već je dugo postojao, a čovječanstvo su ujedinili Rimljani u jedinstveno carstvo. Koja je počela istraživati svemir.
  Da, bilo je stvarno super.
  Svjetsko Rimsko Carstvo. A arhigomoteizam je postao najmodernija religija - da je Bog prije svega čovjek. I čovjek je doista postao najjače stvorenje u
  svemir koji se širi galaksijom. Neka bude tako!
  Albert je lupnuo bosom nogom i zacvilio:
  - Čovječe, to zvuči ponosno!
  A mislio sam da su ljudi ipak jadna stvorenja koja vjeruju u Krista raspetoga kao da je On svemogući Bog. Zapravo, vjerovati u tako nešto je ludost.
  I kako ljudi vjeruju u ovo? Islam u tom pogledu izgleda logičnije i jednostavnije i privlačnije. Slijedite pravila islama i naći ćete harem, palaču, gozbe i robove u vječnosti.
  Mada da budem iskren, zašto Allah treba namaz ili ramazan? Doista, zašto? Ili šta daje Allahu hadž u Mekku. Ukloni iz islama tegobne zapovijedi kao npr
  zabrana vina i svinjetine, i cijeli će planet biti privučen tome. I stvarno, zašto je svinjsko meso loše? Ukusno je, a svinjsko meso rano i isplativo. A kakav sočan i dobro uhranjen odojak!
  Albert je sa smiješkom rekao:
  - Glupo je uskratiti sebi dobru hranu zbog bajke!
  Da, i piće je dobro. Naravno, umjereno i dobro vino. Ako pijete malo i crnog vina, onda je čak i korisno. A ne uzdah tinte ili mjesečine. Da, i votka je također korisna ako se ne zlorabi!
  Albert je pjevao:
  Bio je jako žedan
  Htio je jesti...
  Htio je generala
  Sjaj fingal u facu!
  A onda je na Alberta pao bič. Kažu, nema što goli rob pjevati.
  Ali svejedno je puno zabavnije. To je ako mislite na nešto domaće. I kako ljudi gube radost i mir zbog vjere. Oh, mogu li ljudi stvarno postati pametniji i napredniji.
  I hoće li letjeti do zvijezda? I oni će se otopiti i degradirati u vjerskoj drogi!
  Albert je teško uzdahnuo... Religija uopće nije ono što je želio. Daleko je bolje griješiti i nedolično se ponašati nekažnjeno. Ovo je doista vrhunska slatkoća.
  A kad se boriš s neprijateljima i pobjeđuješ, onda još više. I izuzetno je cool.
  Dječak je s oduševljenjem zapjevao:
  - Volim te grijehe i nadam se da je obostrano!
  A dječak je opet bio bičevan po leđima ... Da, neće vam dosaditi ...
  U grad su stigli kasno navečer. Robovi se sutra moraju prodati. Dječake su polijevali vodom iz crijeva, hranili... Štoviše, ovaj put su hranu davali mnogo izdašnije nego inače, i ribe, i mesa, i povrća i voća. Odveli su nas u krevete sa slamom i dekama. I objavili su da mladi robovi mogu još malo spavati. I dobiti snagu.
  Ukratko, spavaj lijepo.
  I Albert je zaspao i vidio nastavak svog divnog sna o Spartaku i njegovom ustanku.
  . POGLAVLJE? 13.
  Zapravo, Crassus je poražen, a sada se robovi kreću prema Rimu i njihova vojska raste. U roku od dva tjedna, više od dvadeset tisuća robova stiglo je u Spartakovu vojsku. I narasla je na devedeset pet tisuća. Konjica se također popunila.
  Spartak je stajao blizu Rima. Ostaci Crassusove vojske, nakon što su dobili nova pojačanja, okupili su pedeset tisuća vojnika i smjestili se u Capui. Ako se napad na Rim oduži, mogli bi doći i napasti s leđa. Senat, uplašen Krasovim porazom, hitno je opozvao Pompeja iz Azije, a Lukuma iz Španjolske. Ali bilo je potrebno vrijeme da se prevale tako velike udaljenosti na brodovima. Sada je Spartak bio suočen s dilemom: jurišati na Rim ili prvo dokrajčiti Krasa? Zauzeo je i utvrđeni položaj u gradu, a to nije bilo tako lako
  uzeti Capuu. A ako ga uzmete, onda bi gubici pobunjenika mogli biti toliko visoki da ne bi bilo dovoljno snaga za Rim.
  Albert je savjetovao Spartaku da prvo zauzme Capuu. A on, dječak, pokušat će tamo pronaći podzemni prolaz kako bi iznenadnim udarcem zarobio Krasovu vojsku.
  S tim se složio i Spartak. Svakodnevno su k njemu pristizale tisuće robova i siromaha iz redova formalno slobodnih. Iz Rima su bježali i robovi.
  Albert je obukao prljavu žensku tuniku i oprao svoju bijelu, bujnu kosu. Tako je više sličio djevojci s njezinim lijepim licem. Staklene narukvice od penija objesio je oko gležnjeva i zapešća. I odlučio je ući u Capuu pod maskom plesačice. Uz njega je bila i prava djevojka: njegova sestra Rodopeja. Dvije plesačice trebale su izazvati manje sumnje.
  U to se vrijeme rat nije smatrao ženskim poslom, a još više ne nečim što djevojke rade. Ali dječaci špijuni prilično su česti i rimska policija je na oprezu.
  Rhodopeia i Albert udarali su se bosim nogama. Vrijeme je bilo toplo i nisam htjela obuti sandale. Štoviše, djeca u ropstvu potpuno su izgubila naviku obuće u bilo koje doba godine.
  Albert i njegova sestra vidjeli su kako još dvanaest tisuća upravo stiže u Capuu, dvije legije rimskih vojnika dovezenih iz Vječnog grada, koji su otuda stigli morem.
  Tako bi Crassus, uzimajući u obzir još neke popune iz južnih gradova, trebao okupiti oko osamdeset tisuća vojnika. Ostaviti takvu vojsku u pozadini je previše riskantno...
  Rim je dobro utvrđen. Ima sto deset tisuća slobodnih ljudi koji mogu nositi ozbiljno oružje i dovoljno su mladi i zreli da se brane. Dakle, Vječni grad sa svojim moćnim utvrdama nije tako lako zauzeti. I ovo se mora razumjeti.
  U svakom slučaju, opsada Rima se mogla odužiti i Krasov trn je trebalo izvući. Spartacus već ima više od stotinu tisuća ratnika, ali značajan dio njih su pridošlice i robovi koji su se tek pridružili.
  Plus mnogo više zarobljenih Rimljana. Spartak nije znao što bi s njima. Pogubljenje je previše okrutno. Ali zahtijevali su zaštitu i hranu. Međutim, Crassus je, želeći popuniti svoje redove, ponudio otkupninu u zlatu. Međutim, Spartacus nije želio nadopuniti već brzo rastuću Crassusovu vojsku.
  Albert je shvatio da imaju težak zadatak i da nije dovoljno samo prodrijeti u grad. Djeca: dječak i djevojčica, prišli su kapiji. Bile su lijepe, svijetle kose, a vojnici su djevojke tjerali da besplatno plešu i pjevaju, prijeteći im da će ih potpuno silovati. Alberta Eutibida me naučila dobro plesati, a Rodopeya je to znala raditi kao mnoge djevojke.
  Bili su ukliješteni i promašeni...
  Albert je duboko udahnuo. Eutibida je spavala tri uzastopna dana i bila je jako ljuta na Alberta. Ali srce žene je paradoksalno. Odjednom je shvatila koliko je dječak pametan prema njemu
  još više strasti. I još se više zaljubila, zaklinjući se da više neće štetiti stvari pobunjenika. Štoviše, imidž Spartaka je izblijedio, ljubomora je zaboravljena, a ona ima novu strast, mladog pastuha Alberta. To znači da će praznina duše biti ispunjena.
  Osim toga, sama Eutibida je bila prosječne visine za ženu i nije voljela velike muškarce, osim možda Spartaka.
  Nadala se da Albert neće biti prevelik. Veliki muškarci otežavaju zabavu u krevetu. Ali ništa, dječak se čini normalnim za svoje godine,
  samo vrlo snažan i s mišićavim reljefom poput Apolona. A kako je lijepo grliti se i ljubiti s tako mladom. Kada je koža glatka, čista, bez dlačica i tako meka na dodir,
  poput djevojke. A poljupci su tako slatki s dječakom.
  Eutibida, međutim, Albert ne posvećuje svojim planovima za svaki slučaj. I hodao je zajedno sa svojom sestrom Rodopejom duž Capue.
  Djevojka ga upita:
  - Pa dobro, gdje ćemo tražiti skriveni podzemni prolaz?
  Dječak je samouvjereno odgovorio:
  - Moramo pronaći najstarijeg stanovnika grada. Ona vjerojatno zna gdje je skriven podzemni prolaz.
  Rodopeja se zahihotala i odgovorila:
  - Najstariji stanovnik grada, možda, i zna, ako ne ludilo. Kako ćemo je platiti?
  Albert je samouvjereno izjavio:
  Zaplešimo, ili otpjevajmo pjesmu, ili možda oboje!
  Djevojka je kimnula u znak slaganja.
  - Ako je tako, onda ćemo ga sigurno naći!
  Djeca su bosim nogama tapkala po užarenoj kaldrmi pločnika. Otišli su na trg i počeli pjevati i plesati. Također hodajte na rukama. Publika, većinom vojnici, suzdržano je pljeskala. Nekoliko napuštenih bakrenih asova. U svakom slučaju, dovoljno hrane. Možete kupiti i sandale, ali zasad je to suvišno.
  Rhodopeia, odabravši stariju ženu u gomili, upita:
  -A tko je najstariji stanovnik Capue?
  Pogledala je djevojku i upitala:
  - A zašto ti treba?
  Rodopeja je iskreno odgovorila:
  - Mladi smo i želimo znanje!
  Žena je sa smiješkom odgovorila:
  - Ako želiš znanje, moraš ići u proročište!
  Djevojka je negativno odmahnula glavom.
  Trebamo više znanja!
  Žena ih je sumnjičavo pogledala.
  - Da niste slučajno Spartakovi špijuni? Možda bi te trebalo predati policiji da ti peku pete?
  Rodopeja je sa smiješkom odgovorila:
  - Zašto nam treba? Mi smo slobodni građani Rima i dobro zarađujemo za sebe. I robovi će pobijediti, bit će propast i smrt.
  Žena je uzdahnula i odgovorila:
  "Možda... i sam se bojim ovih odbjeglih robova!" Ali ako želite upoznati najstarijeg stanovnika grada, onda ona živi u blizini Venerinog hrama. Usput, ne može se ni reći da je duboka starica. Bila je svećenica i služila je kao hetero u hramu. Ona zna puno!
  Rhodopeia je kimnula.
  - Hvala! Kakva je njezina kuća?
  Žena je samouvjereno odgovorila:
  - Žuto je, odmah ćeš ga naći!
  Djevojčica opet kimne i priđe dječaku, ciknuvši:
  - Otišla!
  Albert je odgovorio:
  - Zapjevajmo još malo. Čini se kao dobar protok novca.
  Rodopeja je bila iznenađena:
  - Trebaš li novca? Da, sve zlo dolazi od novca!
  Dječak je negativno odmahnuo glavom.
  - Sve zlo nije od novca, nego od njihovog nedostatka!
  Djevojčica se zahihotala i primijetila:
  - Možda si u pravu! Ali ako ne radimo, nećemo sebi izgraditi sreću!
  Albert je slegnuo ramenima i primijetio:
  - I ja ponekad pomislim, zašto smo digli ustanak? Svejedno, sreća neće pasti ljudima na glavu. A može se ispostaviti da ćemo uništiti Rim. Ali despotizam carstva
  zamijeniti diktaturom svakog jakog nad svakim slabim!
  Rhodopeia je slegnula ramenima i primijetila:
  - Svaka moć je nasilje... A nedostatak moći rađa nasilje. Tako da će možda jedan despotizam zamijeniti drugi. A svaki despotizam bolji je od potpune anarhije.
  Razmislite hoće li Spartak postati nešto poput Cezara. I tko je bio rob, postat će gospodar, a gospodar rob. Ali suština se time ne mijenja. Tko je bio nitko, postao je sve?
  Ili, obrnuto, ništa? I općenito, da bi bilo sreće na planeti Zemlji, trebaš biti svemogući Bog. Na primjer, prije svega ukinuti starost i učiniti sve ljude vječnima
  Mlad i lijep. I ljudi će izgraditi sreću nakon što dobiju besmrtnost! Doista, ako ste zauvijek mladi i lijepi, onda nemate kamo žuriti. A činjenica da ljudi umiru jest
  strašno! I nije fer - čovjek zaslužuje živjeti vječno!
  Ovdje su djeca još malo plesala i pjevala, skupljajući bakreni novac. Zatim je došao do Venerinog hrama. A onda su počeli plesati. Jedan od legionara uhvatio je Alberta za nogu i pomilovao ga.
  Dječak se zgrozio, te je umalo pomaknuo razvratnika golom petom do brade, ali se uspio suzdržati. Legionar je bacio srebrni novčić i prosiktao:
  - Spavaj sa mnom, dame zlatne!
  Albert zacvili:
  - Ja sam djevica! I sačuvaj moju nevinost!
  Lukavo se nasmiješio i promrmljao:
  - Može se i usta! Dat ću ti dva zlata!
  Albert je odskočio. Osjetio je da još malo i ubije razvratnika. Pa, oluja je bjesnila prošla.
  Kad su završila pjevanje, djeca su otišla u kuću bivše svećenice i pozvonila.
  Otvorio ju je dječak u ogrlici. Naklonio se i primijetio:
  - Gospodarica ne voli prosjake!
  Albert je protresao svoju ionako prilično tešku vreću novčića.
  Nismo prosjaci!
  Dječak se razveselio
  - Prođi!
  Svećenica je ležala na kauču. Doista je izgledala prilično mladoliko, a bjeloočnice su joj blistale. Dakle, izgleda da joj je trideset pet, dobro, nema više od četrdeset godina, prilično lijepa žena.
  Naglo je skočila sa sofe, pokazujući da nije izgubila razigranost i upitala:
  - Što želiš dečko?
  Albert o grgljanju:
  - Ja sam djevojka...
  Žena se nasmijala.
  - Vidim te do kraja! Ti si dječak i špijun Spartaka!
  Albert je sa smiješkom odgovorio:
  - Je li loše pomagati pravednu stvar?
  Svećenica je logično primijetila:
  - Pa, uništiš Rimsko Carstvo, i što onda? Bit će malih država, ali će ostati ropstvo i patnja. A možda ih bude još!
  Albert je logično primijetio:
  - Dakle, želimo graditi pravednu državu, u kojoj ne bi bilo robova, a ne bi bilo gospodara, i svi bi bili jednaki!
  Svećenica je primijetila:
  - Ne mogu svi biti jednaki! Ti si, na primjer, puno jači i spretniji ratnik od svojih vršnjaka! Ljudi su nejednaki od rođenja i zato je nejednakost vječna!
  Dječak kimne.
  - Ali mi želimo graditi državu u kojoj bi svi od rođenja imali jednake šanse. I da nitko nije prodan u roblje. Imati vječnu slobodu za sve, a ne nositi bogovima krvave žrtve. Da sva djeca idu u školu, a za starije ima brige. A u budućnosti ćemo razvijati znanost i izmišljati lijekove kako ljudi ne bi starili i radili se prekomjerno.
  Svećenica je kimnula i odmahnula glavom.
  - Snovi... Ali tko će u slučaju pobjede držati barbare u rukama?
  Albert je samouvjereno izjavio:
  - Uspostavit ćemo izbornu demokraciju i parlament. I dat ćemo jednaka prava svima. Tada će biti demokratska država, a bogati će biti prisiljeni zakonom dijeliti sa siromašnima.
  I bit će socijalizma, i kraljevstva slobode i blagostanja!
  Svećenica je slegnula ramenima i primijetila:
  - Svijet je mnogo kompliciraniji nego što se čini u snovima. Ali dobro moj dečko! Što želiš znati od mene!
  Albert je sa smiješkom odgovorio:
  - Mjesto gdje se nalazi podzemni ulaz u grad!
  Svećenica je kimnula, namigujući.
  "Iako ne vjerujem da će robovi moći izgraditi pravedno i sretno kraljevstvo, ali ... Zato ću pomoći!" Ali zauzvrat ćeš voditi ljubav sa mnom zgodnim.
  Albert je bio zbunjen.
  - Ali imamo tako veliku razliku u godinama!
  Žena, mnogo starija nego što je izgledala, kimne.
  - Da, velik je. Još se sjećam Hannibala! Ali seks s mladićima me održava mladom! Tako ćeš mi dati djelić svoje mladosti, nepobjedivi junače, i ja ću biti duže mlad.
  Osim toga, nikad nisam vidjela tako zgodnog dečka kao što si ti. A u meni vatra strasti bjesni!
  Albert kimne u znak slaganja.
  - Vaša volja, gospođo!
  Žena kimne.
  - Pa dođi k meni pjetliću! Ne bojte se!
  Razlika u godinama bila je ogromna i Albertu je bilo neugodno. Ali vješti dodir iskusne žene uzbudio je dječaka. Radio je nesebično. bačen od uzbuđenja pa u groznicu
  zatim na hladnom. Morao sam raditi na jezicima, ali Albert je već imao iskustva, a ovo nije odvratno sa ženom za preuzbuđenog dječaka. Bivša svećenica je glasno zastenjala od nečuvenog zadovoljstva. Morao sam raditi nekoliko sati.
  Svećenica je bila temperamentna i neumoljiva. Albert se osjećao užasno umornim i na granici snage. Napokon umoran, dosta mu je niza orgazama i žene.
  I gugutala je:
  - Podzemni prolaz u Venerinom hramu neposredno ispod oltara. Otvorite vrata pritiskom tri puta na oči papige. A tamo izađi i pecaj, gdje je ulaz i van grada!
  Albert kimne.
  - Hvala vam puno!
  Svećenica je zarežala.
  - Hvala vam! Nikada nisam doživio tako nevjerojatno zadovoljstvo! Jednostavno neopisivo zadovoljstvo!
  Dječak je kimnuo u znak slaganja.
  - Da, to je prava klasa!
  Žena kimne.
  - Dođi! Iako ne! Ostavite vreću bakrenih novčića! Ovo će biti moja plaća za lekcije ljubavi. A sad se smračilo. Dok se hram ne zatvori, idite tamo na molitvu.
  Da, i uzmite manji bakreni novčić iz torbe. Plaćanje na ulazu. I tamo se orijentirajte!
  Albert kimne. Iako sam dao novac, osjećao sam se iznervirano. Starica je natjerala vrlo slatkog i mišićavog dječaka da spava s njom, a za to je uzela i novac.
  Ali barem je posao obavljen.
  Albert i Rhodopeia napustili su nastambu. Albert je isprao usta u fontani. I osjetio je da stvarno želi jesti. Ali moramo požuriti prije nego se Venerin hram zatvori.
  Zašto robu nije prvi put da podnosi glad.
  Dječak i djevojčica ušli su u hrkanje. Stražari na ulazu uzeli su po jedan novčić i natjerali ih da o mokru krpu obrišu bose, prašnjave, gotovo djetinje, ali otvrdle noge.
  Albert je mislio da je sasvim zreo. Spava sa ženama, ubija neprijatelje mačem, Spartak je od povjerenja i sudjeluje u vojnom vijeću. Neki čak kažu da je on Spartakov nezakoniti sin. iako je zapravo u ovom snu njegov otac rimski patricij iz plemićke obitelji.
  Kad bose noge trljate o mokru krpu, ugodno je i pomalo škakljivo. Ali stražari požudno gledaju tvoje gole, preplanule noge čiste kože.
  Misle da je djevojka. Je li to previše mišićave noge, ali lijepe. Nije ni čudo što se svećenica tako privila uz njega. Albert je iznenada pomislio da još uvijek može ostati dječak, jer je Sotona gospodar njegova tijela. Plus što nikada nećeš postati starac, minus, nećeš odrasti. Ali ako te žene vole, a odrasli muškarci slušaju, zašto onda šiziti?
  Albert i Rhodopeia pristupili su oltaru. Naklonio se. Dječak je ugledao papigu. Oči od zelenog stakla, koje bi neiskusna osoba mogla zamijeniti za smaragd.
  I perje je pozlaćeno. Albert je brzo ispružio ruku i stisnuo oči. Jedan, pa drugi i treći... Čuo se tihi šum, a djeca izviđači brzo su skočila u prolaz ispod ploče.
  Trčali su niz hodnik. Bilo je tamno. Ali Albert je u mraku, na svoje iznenađenje, vidio poput mačke, ili čak sove, ili možda bolje. I povukao je Rodopeju za sobom.
  Tunel je bio vlažan i hladan. Albert je ništa, ali Rhodopeia je primijetila:
  - Hladno je i miševi cviče!
  Albert je uzdahnuo.
  - Da, nije zabavno! Dođi brzo.
  Trčali su dalje. Dječak je povukao djevojčicu za ruku. I tu su se naslonili na kamenu ploču. Trebao je postojati prikriveni podzemni izlaz. Rhodopeia je primijetio:
  - Zašto nisi pitao kako otvoriti izlaz?
  Albert je iskreno odgovorio:
  - Nakon tako burnog vođenja ljubavi, mozak doslovno prokuha. Ali nemojte se bojati. Jasno je da treba nešto pritisnuti ili okrenuti. Tražimo i nađemo!
  I dječak je počeo osjećati pločice ... Trebalo je pristojno vrijeme. Albert je provjerio svaku pukotinu i udubinu, pažljivo pipajući. I napokon uspio nešto uloviti.
  Iako sam već želio snažno jesti i piti. Djevojčica Rodopeja također je teško uzdahnula. Bila je gladna. Da, i bose noge u tamnici noću su se počele smrzavati kad stojite mirno.
  I djevojka je skočila da se ugrije. Napokon je dječak pronašao polugu i pritisnuo je tri puta. I moćna mramorna ploča se odvezla. I svjetlost je udarila u dječje oči.
  Zora je već svitala.
  Promrzli su i gladni, radosno su izašli na sunce. Sada možete biti sretni. Zadatak je obavljen i prije Spartacusu ...
  A djeca su trčala što su brže mogla, bljeskajući svojim golim, ružičastim, okruglim petama. Djevojčica je zaostala, a dječak terminator preuzeo je vodstvo. I konačno, odjurio je u logor.
  Spartak ga je dočekao kamenčićem i naredio vojsci da krene. Odlučili smo napasti još te noći. Crassus ima preko osamdeset tisuća ratnika. I naravno, s gotovo jednakim snagama, Capua se ne može zauzeti na juriš na zidinama. I tako možete zadati iznenadni udarac.
  I Rodopeja, zaostajući za Albertom, umalo nije pala u kandže jednog od legionara. Vidjevši usamljenu, svijetlokosu i vrlo lijepu tinejdžericu, barbarin je pojurio za njom.
  Bose, lagane noge djevojke nisu dopuštale da je sustignu. Ali ona se naljutila. A kada se legionar počeo gušiti od brzog trčanja, Rodopeja je izvadila iglu i svom se snagom okrenula
  zabio gadu u grlo. I vrlo vješto pogodio točno u karotidnu arteriju. Dakle, ova djevojka je znala i konkretno ubiti.
  Spartak ju je pohvalio. I čak je predstavio zlatnik s portretom Aleksandra Velikog.
  Nakon toga vojska je nastavila kretanje.
  U početku je sve išlo po planu i kao podmazano. U prolaz su prvi ulazili najiskusniji i najjači ratnici. Probili su se do Venerinog hrama i onesposobili svećenike. Zatim su se tisuće robova kretale duž noćne Capue. Ali baš u tom trenutku, dvadeset pet tisuća novih vojnika približilo se Krasu. Četiri legije od po pet tisuća iz morskih kolonija, a peta iz samog grada.
  Sve u svemu, to je omogućilo sustizanje Spartakove vojske. Istina, Rimljani u Capui bili su iznenađeni noću, a mnoge tisuće legionara odmah su ubijene, ne pruživši otpor.
  I to je omogućilo pobunjenicima da preuzmu inicijativu. Ali moralo se prilično gadno rezati. Albert je mahnuo s dva mača odjednom, odsijecajući glave. Rodopeja i brat Geta, u borbi su koristili lakše sablje.
  Tukle su se i druge sestre, pa čak i Albertova majka. Bila je fizički snažna žena koja je imala koristi od ropstva i stekla lijepu figuru.
  Albert je, sječući Rimljane, pjevao:
  - Spartak je veliki hrabri borac,
  Podigao je robove protiv zlog jarma...
  Vjerujem da san neće završiti
  I sreća neće biti djelić trenutka!
  Tako su se hrabri dječak i drugi ratnici i ratnici bijesno borili. I padaju posječeni borci. U Capui je većina rimskih boraca ubijena u prvom satu.
  Većina borbi odvijala se na dvadeset pet tisuća svježih ratnika. Ali Spartak, samouvjereno se boreći s dva mača, uspio ih je okružiti, iskoristivši brojčanu nadmoć koja je došla.
  I to je bila velika pobjeda.
  Albert se borio. Ovdje je gola, okrugla peta dječaka slomila drugu čeljust rimskog generala. Ovo je stvarno dečko terminator. I tako rezati i uništavati.
  I sve više i više rimskih vojnika pada mrtvih i raznesenih glava. A Spartak je sa dva mača i Chrisom posječen. A Crassus opet kukavički bježi.
  I naravno, ovo je velika podlost. I rimska je vojska u teškoj bitci dijelom stradala, a dijelom zarobljena. Razbijenost je bila potpuna, iz Capue nije moglo pobjeći više od petorice.
  tisuća Rimljana. Nekih je zarobljenika bilo gotovo trideset tisuća. I njihov sadržaj je postao problem.
  U svakom slučaju, sada su Spartacusove ruke odvezane i možete sigurno ići u Rim.
  Vladimir-Mihail, Gorbačov-Putin, ponovno se probudivši, počeli su koračati. Posebno je naredio da djeca ljeti idu bosa i da štede obuću. I žene bi trebale ići bose.
  Muškarci su također dobili pravo imati do četiri žene, što je cool.
  Napravivši takve reforme, Gorbačov-Putin je zaspao;
  Albert se probudio od udarca bičem po bosim, dječačkim nogama. Nadglednik je grubo gurnuo gotovo golog dječaka i viknuo:
  - Ustani, robe!
  Bivši princ ustade s uzdahom. Tijelo mu je bilo suho, žilavo, a koža gotovo crna od opeklina. Njena kosa, već plava, bila je spaljena i bijela kao snijeg.
  Ustao je i otišao na doručak s ostalim dječacima robovima. Doručak je, naravno, bio prilično skroman, kaša s povrćem. Pogotovo u pustinji, ne možete posebno kuhati meso. I još malo vode.
  Dječaci robovi brzo su progutali svoju porciju. A onda su prišli užetu i dopustili si da im vežu ruke. A onda su ih opet otjerali niz ulicu.
  Istina, ovaj put je već bio blizu tržišta i obećavao je barem neke promjene.
  Ljudi na ulicama gledali su u dječake. Bilo je i mnogo domaćih momaka. Bili su različiti: u kaftanima, kućnim haljinama, i polugoli, i bosi, i obuveni. Obično su ljudi bogatiji
  preferirane cipele, pa čak i čizme, unatoč vrućini. Odrasli muškarci, čak i iz siromašnih, preferirali su sandale, ali djeca i žene, ovisno o njihovom bogatstvu.
  Siromah bos, bogatije cipele. No, čak su i jadne žene bile u kombinezonima i pokrivenih lica, iako su se šepurile golim petama. Bilo je i dječaka robova koji su gotovo goli ili čak potpuno goli nasukali ulice.
  Ovdje su mlade robove prvo odveli u kupalište na tržnici. I opet ih oprao. Dječacima su skinute kupaće gaćice i ogrtači. A u pranju su im pomogle lijepe sluškinje.
  Albert je osjetio sram i uzbuđenje mladića, osobito kad su ga trljali ručnicima. Dječacima su prašnjava, stvrdnuta stopala bila posebno pažljivo ribana. Pa su ih isprali
  usta i operite zube. Mokra kosa počešljana. Neki previše čupavi dečki su bili ošišani. Albert je osjetio snažno uzbuđenje zbog mnoštva golih robova.
  Isti, kao da nisu primijetili koliko su dečki bili uzbuđeni i nervozni. Oni su samo pripremali robu za cjenkanje i to im je bila dužnost.
  Albertovo muško savršenstvo bilo je uzbuđeno i natečeno. I osjećao se jako posramljenim. I prekrio ga je rukama. Neki su dječaci također stajali uspravno.
  Snažno su se trzali, lica su im bila crvena od stida i srama.
  Ali cjenkanje je cjenkanje... Oni prodaju robove na arapskom, ja ih učim potpuno gole. Tako da vlasnik vidi sve nedostatke. I nikoga nije briga za sram. Prvo robovi
  životinja. Može li se životinja sramiti? A ima li životinja odjeću? Zato se goli i idite da svi vide.
  Dječaci su izgledali mršavo i žilavo.
  U teoriji bi ih bilo bolje ugojiti prije trgovanja, ali nema se vremena. treba prodati sada. Osobito suh, a mršavi rob obično je izdržljiviji od dobro uhranjenog.
  Albert i ostali dječaci bili su namazani uljem kako bi zablistali i djelovali mišićavije. Zatim su ga donijeli na tržnicu.
  U tijeku je bila dražba. Prodavali su i žene, i to vrlo lijepe, i mlade djevojke, pa i djevojke. Prodavali su i odrasle muškarce, i mladiće, pa čak i starce. Samo starice
  nisu ga prodali - odvratno je.
  Dječake su postrojili i izveli na platformu. Počeli smo s manjim.
  Prvo dijete koje je izašlo imalo je osam godina. Bio je vrlo mršav, rebra su mu bila izbočena, a glava mu se činila velikom, a vrat tankim.
  Nije atraktivan primjerak.
  Upravitelj je rekao:
  - Dinar početne cene...Ko će više...
  Kroz gomilu muškaraca s bradama i žena u burkama prošao je žamor. Navodno dječaka to nije impresioniralo. Nisu se baš htjeli rastati od zlatnog dinara.
  Muškarac u turbanu i velikog trbuha reče:
  - Daj da ti uzmem cijelu četu djece za dvadeset dinara, a nemoj nam oduzimati previše vremena!
  Trgovac je slegnuo ramenima i odgovorio:
  - Postoji jedan dječak, princ jedne europske zemlje. prodavat će se zasebno. A sve ostalo ću ti dati za trideset dinara!
  Trgovac u raskošnom turbanu zarežao je:
  - Dosta i dvadeset. Dečki su dobri za rad u rudnicima i rudnicima. Ali oni su tu brzo i umiru, ne dopuštajući im da pravilno plate za sebe.
  Trgovac je sa smiješkom odgovorio:
  - Par dječaka je zgodnih, mogu se kupiti kao sluge za kućanske poslove. I općenito, neka se cjenka!
  Još jedan podržani trgovac:
  -Neka povuku cijelu seriju, a mi ćemo odlučiti hoćemo li kupovati ili ne!
  Albert je ostao sam iza paravana, a dječaci su, goli, crni od preplanulosti, odvedeni na platformu. Par njih je stvarno izgledalo pristojno. I došlo je do oživljavanja.
  Drugi trgovac je prijavio:
  - Dajem za sve dvadeset i pet dinara!
  Prvi trgovac je zarežao:
  - Trideset i to je konačna cijena!
  Drugi trgovac u turbanu s rubinima izvještava:
  - Onda trideset i jedan dinar!
  Trgovac je podigao čekić i zapjevao:
  - Trideset i jedan dinar puta, trideset i jedan dinar dva, pa šta više? Trideset jedan dinar tri!
  . POGLAVLJE? četrnaest.
  Dječaci su odvezeni prema vlasniku. Prodavali su ih kao stoku. I bio je to težak potez.
  Sada je red na Alberta. Na aukciji je stavljen bosonog i gol dječak. Albert je doista imao lijepu, iako mršavu, ali žilavu, reljefnu figuru i milo, djetinjasto, lijepo lice. Općenito je jako zgodan dečko, iako se rebra naziru. Kosa mu je bijela, blago zlatna i uredno ošišana.
  Nadzornik povika:
  - Otvori usta dečko!
  Dječak princ je otvorio...
  Nadzornik je uzviknuo:
  - Pogledaj kakve ima bijele, čiste, jake zube. Počinjemo cjenkanje s petnaest dinara!
  Jedan od trgovaca je viknuo:
  - Neka podigne kamen!
  Alberta su odveli do kamena koji je služio za mjerenje snage robova. Dječak ju je s mukom otrgnuo s poda i bacio na prsa. I podignut, uz guranje, pomažući nogama iznad glave.
  Trgovac kimne.
  Nije loše za njegove godine! Dajem vam šesnaest dinara!
  Drugi se čovjek nacerio i rekao sedamnaest!
  Čuo se uzvik - osamnaest!
  Trgovac opet progovori:
  Dvadeset!
  Nastala je stanka. Albert stoji potpuno gol i odjednom se osjeća ponižavajuće i posramljeno zbog toga. Uzbuđenje je nastupilo od srama, a muško savršenstvo počelo je rasti.
  Žena u bogatom velu grgoljala je:
  - Dvadeset pet dinara!
  Čule su se smiješne šale.
  Našla je pravog muškarca!
  - Ovo je nova igračka!
  Trgovac je kimnuo i počeo govoriti:
  - Dvadeset pet dinara puta, dvadeset pet dinara dva... Pa ko više.
  Trgovac koji je prethodno kupio sve robove progunđa:
  - Trideset dinara!
  Susjed iznenađeno upita:
  - Za jednog kao za dvadeset dječaka?
  Trgovac kimne.
  - Osjećam da je vrijedno toga!
  Trgovac je počeo urlati:
  - Trideset dinara puta, trideset dinara dva...
  Žena ga je prekinula i zarežala:
  - Trideset pet dinara!
  Trgovac kimne.
  - Tako je, trideset pet dinara jednom, trideset pet dinara dva...
  Trgovac opet progovori:
  - Četrdeset dinara!
  Trgovac pjeva četrdeset dinara jednom, četrdeset dinara dva....
  Žena u bogatom velu zacvili:
  - Četrdeset pet dinara!
  Trgovac se javio:
  - Četrdeset pet dinara jednom, četrdeset pet dinara dva...
  Trgovac je zarežao:
  - Pedeset dinara!
  Njegov susjed iznenađeno reče:
  - Pedeset dinara za dječaka? Za ovaj novac možete kupiti dobru djevojku!
  Trgovac se nacerio.
  - I on, kao cura je dobar!
  Žena je viknula:
  - Šezdeset dinara!
  Trgovac nije popustio:
  - Sedamdeset!
  -Osamdeset!
  -Devedeset!
  Žene su dozivale:
  - Sto dinara!
  Dinar je zlatna kovanica, a sto dinara je već popriličan iznos i nastala je stanka.
  Trgovac je podigao čekić i počeo pjevati:
  - Sto dinara puta! Sto dinara dva! Tko će dati više od sto dinara tri ... I prije nego što je čekić pao, prvi trgovac je proderao:
  - Sto deset dinara!
  Publika je zviždala...
  Trgovac je podigao čekić i rekao:
  - Sto deset dinara puta, sto deset dinara dva...
  Žena je oštro rekla:
  - Sto dvadeset dinara!
  Prvi trgovac koji je ponudio dvadeset dinara za dječake sarkastično je upitao:
  - Zar ne želiš previše za pijetla?
  Žena je odlučno rekla:
  - To je moja stvar! A zašto će ti stari panj!
  Trgovac s turbanom okićenim smaragdima odgovori:
  - Saznat ćeš više! Pa sto trideset dinara!
  Žena nije popuštala i odlučno je zarežala:
  - Sto četrdeset!
  Trgovac je promrmljao:
  - Sto pedeset!
  Žena je odlučno rekla:
  - Dvjesta dinara!
  Trgovac je zviždao:
  - Da, za takav novac možete sebi kupiti robinju rijetke ljepote. Zar ne misliš da bi tvoj muž, Emir, bio bijesan kad bi saznao koliko trošiš na slatkog dečka!
  Žena oštro primijeti:
  - Donio sam emiru njegov položaj i bogatstvo, on zna da to duguje mom ocu! Ali zašto ti treba ovaj lijepi dječak?
  Trgovac je progunđao na to:
  - Trista dinara!
  Žena je sa smiješkom odgovorila:
  - Četiri stotine!
  Trgovac je zalajao:
  - Petsto!
  Žena je oštro rekla:
  - Tisuću dinara!
  Tutnjava je prošla redovima trgovaca i trgovaca. Jedan od njih je primijetio:
  - Dečko je zgodan, ali čemu toliko o njemu. Rijetko kada su žene prvih ljepotica toliko plaćale!
  Trgovac je potvrdio:
  - Za tisuću dinara muž će te sigurno oderati!
  Emirova žena u velu je odgovorila:
  - A ti ćeš biti još gora pohotna koza!
  Cooper je zarežao:
  - Dvije tisuće dinara!
  Žena, ne predajući se, odgovori:
  - Tri tisuće!
  Trgovac je zagrmio:
  - Četiri tisuće!
  Žena je dobacila:
  - Pet tisuća!
  Trgovac je viknuo iz sveg glasa:
  - Deset tisuća dinara!
  Nastala je teška stanka... Iznos za cijenu jednog roba bio je neviđen. I buka je prošla kroz gomilu trgovaca. Zaista se činilo jako glupo platiti toliko za dječaka
  star oko trinaest godina, iako vrlo zgodan i mišićav ...
  Štoviše, Albertovo muško savršenstvo je palo. Žena se odjednom razočarala u svoju novu igračku i ušutjela. Nije li to stvarno previše?
  Trgovac, vidjevši da se stanka produljuje, podiže čekić i poče govoriti:
  - Deset tisuća dinara jednom, deset tisuća dinara dva, tko će dati više? Deset hiljada dinara - tri! Ali prije nego što je čekić udario, začuo se glas:
  - Sto tisuća dinara!
  Svi su se osvrnuli. U dvoranu je ušao čovjek u crnom i specijalnom odijelu. Lice mu je bilo prekriveno crnom maskom.
  Trgovac je ostao bez riječi i ukipio se, ukočen u nedoumici.
  Čovjek u crnom ogrtaču i maski potvrdio je:
  - Sto tisuća dinara!
  Trgovac je kimnuo u znak slaganja.
  - Naravno super! I započne pjevajući: sto tisuća dinara jednom, sto tisuća dinara dva ... Tko će dati više? Trista hiljada dinara! Prodano gospodinu u crnom ogrtaču i maski!
  Tu se umiješao trgovac i rekao:
  Ova nam je osoba nepoznata! Ima li on toliki iznos!
  Čovjek u crnom ogrtaču i maski reče:
  - Na devama su vreće zlata! Tek toliko da platim za ovog dječaka! Možete računati ako želite!
  Trgovac kimne.
  - Od tvojih! Možete ga posjedovati kako god želite! S obzirom na to koliko ste platili, mogu mu ponuditi lanac besplatno!
  Čovjek u crnom kaputu kimne.
  - Lanac neće škoditi mladom! U međuvremenu, zabavite se!
  Albert se trgnuo. Oko vrata mu se zakopčao ovratnik s lančićem, a kraj je predan novom gospodaru. Postoji nešto vrlo zlokobno i zlo u njemu. A dječak je osjetio da to nije dobro.
  Čovjek s crnom maskom i ogrtačem povukao je lanac i zarežao:
  - Pa, pošaljite mog novog roba! Da vidimo opravdavate li nade i troškove.
  Albert ga je poslušno slijedio. Izveli su ga van. Ovdje su se, naime, s deva istovarivale vreće zlata. Albert je pomislio: zašto su za njega platili tako ludu svotu novca?
  Ako za deset dinara možete kupiti dobrog odraslog muškog roba. Evo dvadeset momaka otišlo za trideset i jedan dinar. Ponekad samo za žene čudesne ljepote
  cijena je išla preko tisuću dinara.
  Ali za jednog roba ili robinju - plati sto tisuća! Ovo je nezamislivo! Uostalom, takav iznos je cijela riznica vladara. Albert je bio vezan lancem za slona, na kojeg je uzjahao njegov novi gospodar.
  A četiri konjanika budno su promatrala dječaka. I Albert je opet bio na putu. Njegovi goli, stvrdnuti tabani pljeskali su po pločniku. Bio je gol i mršav
  a ljudi su ga gledali i smijali se.
  Koliko platiti za dječaka? Može li to biti divlja ljubav?
  Albert je hodao i razmišljao. Zašto je trgovac za to bio spreman platiti deset tisuća dinara? Ne radi slanja u kamenolome. I to ne zbog udobnosti kreveta.
  On sigurno zna nešto o podrijetlu Alberta. Da je princ bogate zemlje. Možda je trgovac očekivao da će uzeti otkupninu od Alberta? Ili ga prodati vlastitom ocu-kralju?
  Ova je verzija izgledala prilično uvjerljivo. Iako tek treba vidjeti hoćete li dobiti otkupninu, a deset tisuća dinara - cijena tisuću odraslih robova - mora se platiti sada.
  Neka budu nedokučivi putovi Gospodnji.
  Iako postoji li taj Bog ili ne... Albert se nakašlje. Pa ne, prodao je tijelo Sotoni, što znači da Bog mora postojati! Kako drugačije? Ako postoji sjena
  mora biti svjetla. Može biti da nema sjene ako ima nekoliko svjetala. Ali uvijek postoji svjetlo u sjeni.
  Albert je duboko udahnuo. Pomislio sam, a zašto su dali sto tisuća za to? U svakom slučaju ne da bi se tako lako ubijalo, a to je plus. ali iznenada mu se dogodi
  nešto strašnije od smrti? A ovo je minus! Odjednom ga žele iskoristiti kao djevojku?
  Albert je teško uzdahnuo i ubrzao korak. Izašli su izvan grada i krenuli kroz pustinju. Dječak je hodao u sebi i pokušavao zamisliti nešto veselije ...
  Bilo kakve kampanje, ratovi, srednjovjekovne borbe.
  Dječak je zamislio vrijeme Richarda Lavljeg Srca. Tamo se već u snu borio i sve pobijedio. A sad zamislite kako red tamo želi spaliti nesretnu židovsku djevojčicu
  Rebeka. Tako je lijepa i nevina. Ima toliko šarma i topline. Ali djevojku su odveli do vatre, okruženu stražarima. Njezin je lik izgledao blijedo.
  Djevojka je hodala tihim korakom, a njezino lijepo lice djelovalo je mirno, iako se jasno vidi da joj u očima plamti strah i bijes.
  S nje su uklonjeni svi ukrasi i svijetle istočnjačke tkanine. Rebekina glava ostala je nepokrivena, osim dviju crnih, prilično dugih pletenica koje su se spuštale niz bijeli ogrtač.
  Djevojčina mala stopala bila su bosa. I vidjelo se da Rebeka pati kao od moralnog poniženja: njezina bogata Židovka bila je prisiljena hodati bosa, poput pučke prosjakinje.
  Tako je fizički. Dan je bio oblačan i prilično prohladan, a bosi tabani djevojke nisu navikli na oštro kamenje i šljunak ceste. Rebecca se počela grčiti i
  šepati na obje noge. Sigurno nije navikla hodati bosa, pogotovo u Britaniji, gdje ni ljeti nije bilo previše toplo, a često je bilo i oblačno. I on je kći Palestine sa
  toplija i suša klima.
  Da, i ponižavajuće je kada muškarci vide gole, okrugle, pomalo prašnjave potpetice, pa čak i puštaju zlobne šale. Naravno, s Rebecce su skinuli sav nakit i izuli joj cipele, ne zato što su tako htjeli.
  poseban poniziti.
  Redovnici su se bojali da bi ona mogla imati amulete i talismane, kojima Sotona opskrbljuje svoje sljedbenike kako bi spriječili pokajanje čak i pod mučenjem.
  A na pogubljenje žena za koje se sumnjalo da su vještice odvođene su bose. Dakle, činilo se da imaju smanjenu demonsku moć. Zemlja je Božja, a kad je bose noge dodirnu, vještica
  puni se Božanskom energijom i gubi dio svoje snage. U svakom slučaju, Rebecca, bosa i odjevena u bijelo od najgrubljeg platna, ostavila je dirljiv dojam.
  Mnoge su je žene gledale i pitale se koliko je lijepa čak iu skromnoj odjeći bombaša samoubojice dovedena u požar. I kako su graciozne i isklesane njene bose noge,
  na koje se prašina ne lijepi, ceste. I da je njezina prirodna ljepota golih djevojačkih nogu puno ljepša od cipela prošaranih dijamantnim nakitom.
  Ovdje Rebecca cijelo vrijeme šepa, obara svoje bose, nježne noge, prilazi hrpi drva i slame. Ovdje se mora spaliti. A prije smaknuća vežu ih za stup i stavljaju na lance.
  Naravno, boli kad se lanac zabije u tijelo nježne djevojke. I kako je hladno stajati nepomično na hladnom danu na zalasku sunca po oblačnom vremenu. Kad je sunce samo
  tek povremeno proviruje kroz oblake. Osim majice s kapuljačom, Rebecca na tijelu nema ništa. Djevojke časne sestre skinule su sve do gole kože, a dale su i hoodie čisto pristojnosti radi.
  Dakle, još uvijek je prohladno stajati okovan, i bolesno od lanaca, bose noge hlade se od vjetra, i bole od napetosti stojećeg položaja.
  Sada je Rebekina jedina nada za zaštitnikom. Protiv njega se mora boriti najbolji ratnik Vitezova templara Brian. Koji se odlikuje velikom snagom i izdržljivošću.
  Ipak, Ivanhoe ga je uspio izbaciti iz sedla. Ali sada je ozbiljno ozlijeđen. Također, Richard Lavlje Srce može konkurirati Briandu, ali se ne može boriti za Židovku, točnije
  malo je vjerojatno da želite - ovo nije kraljevski posao.
  Stoga je Brian miran i uvjeren da može poraziti svakoga. A onda će drska djevojka koja je odbila njegovu ljubav jednostavno biti spaljena. I rasuti vještičin pepeo. Zatim spavaju i
  njezine marokanske čizme, izvezene biserima, i odjeća sa svim demonskim ukrasima.
  Briyan gleda Rebekah. Kako je samo lijepa ovako privezana za stup ili bolje rečeno okovana. I izgleda dirljivo i jedinstveno dramatično.
  A vrijeme prolazi. Djevojka se smrzne i trza. Zveckaju joj lanci. Vidi se da joj zadaje patnju stajati prikovana za stup. Djevojčine bose noge bile su crvene od hladnoće.
  Kako joj je neugodno. I koliko mora biti uplašena...
  Vatra će, naravno, grijati i plamen će grabežljivo lizati djevojačku, okruglu petu. A čut će se i miris ćevapa, kao da se peče janjetina. I postat će tako nesnosno bolno.
  A djevojka vrišti. I plamen će se dizati, sve više i više. Spalit će svoju bijelu haljinu i cijela će je gomila vidjeti potpuno golu i okovanu.
  A bijela će koža nabubriti, pocrvenjeti. A onda počne kliziti. I meso će se pržiti, i siktati kao u tavi. I samo će nevjerojatno boljeti.
  I Rebeka će zavapiti u neizdrživoj patnji. I sad će joj meso otpadati s kostiju. I kosti su izložene, crne. A djevojka će od šoka boli izgubiti svijest i smiriti se. Zauvijek će biti tiho. A njezina će duša odletjeti u poseban pakao za Židove. Za nekrštene Židove bit će pakao. Gdje će biti mučeni prema svojim djelima.
  A po svemu sudeći Rebeka, kao nevina duša, neće biti tako strogo kažnjena. Bičevat će je, malo je tući palicama po golim, okruglim petama. A onda bačen u tamnicu. I Rebecca će tamo pjevati
  i hvale svoje židovske svece. S vremena na vrijeme dolazit će joj tamničari-đavoli i opet je udarati palicama po golim, elegantno oblikovanim petama. Jer grješnici moraju primiti
  na petama što bolnije.
  I šibat će je šipkama, a onda je kao vješticu iskrom spržiti. Prži joj lijepe grudi kao dvije dinje.
  Vitez Brian je sanjao. A vrijeme je prolazilo...i sada istječe zadnji sat dolaska branitelja.
  Veliki meštar Reda daje znak za početak izvršenja.
  Ovdje krvnik kremenom iskri, pali baklju natopljenu salitrom. Rebeka viče od straha, a istovremeno i od ulaganja. Toliko je promrzla na vjetru da se jednostavno beznačajno želi ugrijati.
  Iako je jasno da će vatra grijati samo na trenutak, a onda će pržiti i gorjeti, i koža i koža i meso.
  Krvnik je već počeo iznositi buktinju na slamu, dok je svjetina urlala. U daljini je jurio mali bijeli konj, a na njemu mali jahač.
  Veliki meštar Reda je povikao:
  - Zaustavite krvnika!
  Smrznuo se doslovno na centimetar od slamke. Sir Brian je bio ogorčen:
  - on kasni! Istekao rok za dolazak branitelja!
  Velemajstor je ljutito odgovorio:
  - Bojiš li se potući s dječakom?
  Velemajstorova svita je s odobravanjem promrmljala:
  - Pravo se bori! Čega se bojala kukavica!
  Brian je ljutito rekao:
  - Prebit ću ga dovraga!
  Templar je prvo pomislio da se ipak Ivanhoe, unatoč rani, želi boriti s njim. Ali ovaj je ratnik bio još manji i niži od bivšeg prijestupnika, Sir Briana.
  Da, konj je bio drugačiji. A oklop...
  Pa... Brianu je srcu laknulo. Do njega još nisu doprle glasine da je ovaj trinaestogodišnji dječak pobijedio na viteškom turniru: srušivši svoje konje i lava Richarda
  Heart i Ivanhoe. Da, u to vrijeme nije bilo pošte. A glasine su se pripisivale da je turnir osvojio pravi div, a ne nekakav dječak.
  Dakle, Sir Brian je bio miran.
  I samouvjereno reče:
  - Prihvaćam izazov!
  Njegovo se samopouzdanje još više povećalo kad je Albert skinuo kacigu i svi su vidjeli njegovo djetinjasto, lijepo lice, plavu kosu i plave oči.
  Jedna od žena je čak viknula:
  - Smilujte se djetetu!
  Velemajstor upita Alberta:
  "Želiš li se stvarno boriti protiv slavnog Sir Brianta, dečko?"
  Mladi princ samouvjereno izjavi:
  - Da, i spasi Rebeku!
  Velemajstor je sumnjao:
  - Ali Sir Brian je naš najbolji vitez, a ti si samo dijete! Jeste li dovoljno jaki?
  Albert je oštro odgovorio:
  - Kudljivost će pokazati kakvo sam dijete!
  Velemajstor se okrenuo svezanoj Židovki:
  - Jeste li spremni priznati ovog mladića za svog zaštitnika?
  Rebekah je stenjući odgovorila:
  - Daj što hoćeš!
  Velemajstor kimne.
  - Dobro onda! Započnite! Koja su vam koplja draža - tupa ili oštra!
  Sir Brian je zalajao:
  - Naravno isto akutno!
  Albert kimne.
  - Neka budu oštri - ako mu život nije mio!
  Templar se nasmijao.
  - Samouvjerena kao i svi tinejdžeri! Da vidimo kako ću te oboriti s konja!
  Albert je logično odgovorio:
  - Ne hvali se, jašući na vojsci, nego se hvali, jašući s vojskom!
  Velemajstor je viknuo:
  - Požuri! Okovana djevojka se smrzava!
  Vitezovi su otišli. Templar ima velikog konja, crnog, a sam je velik u crnom oklopu. A Albertov oklop je kao ogledalo, konj je malen, ali vrlo brz i poput bijele boje
  snijeg. Kao dvoboj dobra i zla, crnog i bijelog.
  Templar oštro primijeti:
  - Želim ga ubiti, a ujedno mi je žao djeteta!
  Ovdje su se rastali. Da je Sir Brian znao kakvog ozbiljnog i opasnog protivnika ima, ne bi bio tako samouvjeren. Albert je također shvatio da je njegov neprijatelj jak i malobrojan
  inferioran Richardu Lavljeg Srca. Ali ako ste porazili najlegendarnijeg kralja, što je za vas templar?
  Oba su ratnika, na znak gonga, pojurila jedan prema drugome. Čak se digla i hrpa prašine. Rebeka je šapnula:
  - O veliki Jehova, spasi dijete!
  Albert je primio udarac u štit i skliznuo s koplja udesno, a sam je pogodio neprijatelja po viziru, ubrzavajući kretanje savijanjem trupa. Ovo je udarac koji je sjajno izdržao
  Ivanhoe je vrijeme provodio ništa gore, a možda čak i bolje, ubrzavajući kretanje svojim snažnim, mladim torzom. A Sir Brian je odletio kao vreća s konja.
  Publika je vrištala od oduševljenja, a žene su dahtale. Svi su mislili da će najbolji vitez reda srušiti dječaka, ali odjednom se pokazalo...
  Sir Brian je pao i očajnički pokušavao ustati, ali njegovo tijelo u oklopu nije ga dobro slušalo.
  Velemajstor je najavio:
  - Došao je Božji sud! Mladi ratniče, kako se zoveš?
  Dječak se nakloni i odgovori:
  - Alberte!
  Velemajstor je nastavio:
  - Alberte! Pobijedio je najboljeg ratnika reda i spasio Židovku Rebeku, Isakovu kćer, koja je bila optužena za vještičarstvo. Sada je slobodna i vraćaju joj se stara odjeća i nakit!
  Pomoćnik je šapnuo na uho šefu reda:
  "Možda možemo zaplijeniti njezinu imovinu u državnu blagajnu?"
  Velemajstor je zarežao:
  - Ne budi glup! Ovo je perfidnost! Hajde, skini lance s djevojke i odveži motku!
  Ratnici i dželati radosno su počeli odmotavati lance kojima je Rebeka bila okovana! Zasvirala je glazba. Narod je bio sretan, a posebno žene. Stvarno kako je ovo slatko
  židovska djevojka, to što se spasila izaziva samo radost.
  Albert se naklonio velemajstoru i rekao:
  - Pravda je trijumfirala!
  Velemajstor se složio:
  - Evo to je najviši Božji sud! A sada, viteže moj, možda ćeš s nama blagovati! I želite li pristupiti službi naloga?
  Albert je slegnuo ramenima.
  "Ja sam princ i služim svom kraljevstvu!" Što se tiče gozbe... Oprostite, ali prvo ću predati Rebeku pod svojom stražom njezinu ocu. A onda bi opet mogla biti oteta. Šume su pune
  razbojnici i vitezovi pustolovi!
  Velemajstor kimne.
  - Sretno! Ali znajte dragi da je usluga reda uvijek otvorena!
  Rebekah je vraćena u ćeliju, gdje su joj trebali dati staru odjeću i zaplijenjene dragulje. Djevojka je od radosti pljeskala po golim, isklesanim nogama, ne
  osjećajući oštrinu kamenja, i hladnoću, iako se smračilo... I sunce se izgubilo iza horizonta. Treperile su gole, ružičaste, iznenađujuće čiste, okrugle pete djevojke.
  Na ovrhu je otišla tiho, teško se pribravši. A sada je bila radosna i doslovno lepršala. I izgledala je još ljepše. Njeno lice više nije bilo tako blijedo,
  ali je postalo ružičasto od uzbuđenja, i dodalo boje i ljepote. I ova djevojčica sada je nalikovala razigranom djetetu.
  Albert je oduševljeno pjevao:
  Tko se navikao boriti za pobjedu,
  Neka pjeva s nama...
  Tko je veseo, taj se i smije
  Tko traži postići će
  Tko traži uvijek će naći!
  Pa je Rebeka utrčala u ćeliju. Časne sestre su je pratile kako bi joj pomogle da se obuče. Albert je sišao s konja. Ponuđen mu je pehar s dobrim odležanim vinom.
  Prirodno i slatko, ovo vino ima vrlo dobar okus.
  Albert ga je s užitkom popio i osjetio nalet snage. Bio je sjajan i zabavan. Htio sam svakakvih podviga. Dječak je čak zapjevao:
  - Navikni se boriti se na bilo koji način,
  Barem je nekoliko boca vidjelo dno...
  Ali nismo se slučajno zaljubili -
  Odavno! Odavno!
  Odavno!
  Rebeka se vratila. Jako je šepao. U čizmama, spuštene noge su neudobne. Prebacila je šal preko lica, a sada je njena ljepota bila skrivena.
  Haljina joj je jako svijetla i ima puno nakita na sebi. Redovnici i redovnice nisu ništa ukrali. I izgledalo je stvarno sjajno. Točnije, Albert
  Više mi se sviđalo kad je Rebekah bila u bijeloj halji i bosa. Njezine bose noge dale su dječaku uzbuđenje mladića. I tako ... Vidio je puno sličnih
  žene u nakitu i nije me palilo.
  Albert je pjevao:
  - O ovoj bosonogoj djevojci,
  Nisam mogao zaboraviti...
  Činilo se kamenje na pločniku,
  Muče kožu nježnih nogu!
  A dječak se nasmijao... Rebecca mu je namignula, koja je, međutim, neprimjetno i gugutala kroz veo:
  - Hoćeš li me otpratiti moj viteže?
  Albert kimne.
  - Da, moja gospo!
  Rebekah je odlučno rekla:
  - Samo tiho na cesti! Želim čuti malo tišine! I uživajte u prirodi!
  Albert je logično primijetio:
  - Šutnja je zlato, samo zbog lakoće izvlačenja pala je u uzorku na razinu ispod zvonkog bakra elokvencije!
  Rebekah je zacvilila:
  - Svejedno šuti! I odvedi me mom ocu.
  Dječak i djevojka su jahali na konju. Rebecca je spretno sjedila u sedlu i kretala se polako. Dječak je šutio, ali se jedva suzdržavao. Stvarno je želio razgovarati s njom
  i postavljati puno pitanja. Ali morao sam držati jezik za zubima.
  Dječak-princ je još glasno rekao:
  - Šutnja je zlato, riječ je srebro, rječitost je bakar, a psovka se pretvara u olovnu kišu!
  . POGLAVLJE? petnaest.
  Mihail-Vladimir Putin-Gorbačov ponovno se počeo vraćati staljinizmu.
  Povećao rok službe u vojsci na tri godine. Uvedeni vojni činovi i u proizvodnji.
  Usput, svidjela mu se ideja Trockijevih radnih armija. Dodatno je pooštrena kaznena odgovornost za kašnjenje, pojavljivanje u pijanom stanju na ulici i pušenje na javnim mjestima.
  Dalje, počeli su podmetati ljude za bačene opuške i celofanske i papirnate vrećice.
  Zatim je predstavljen program za borbu protiv viška kilograma.
  Nakon toga je Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin zaspao;
  Misli princa Alberta bile su prekinute. Bio je blizu pustinjske oaze. Već je bila večer i smračilo se. Karavana je stala.
  Alberta su odvezali, odveli mu da jede i dali mu piti. Dječak je sa zadovoljstvom popio vodu. Za večeru je dobio kašu i sušeno voće.
  Albert je jeo. Dali su mu pokrivač da ga položi na pijesak. A dječak, umoran od puta, uze ga i zaspa. U međuvremenu čovjek
  nosio crnu masku izvadio poseban čarobni kristal i pogledao ga. Sada je mogao promatrati dječakove jedinstvene snove. Što je s novcem? Ovo je
  lažno zlato. Upravo sada, zlatnici počinju postajati lakši i topiti se poput leda. A jedinstveni dječak može biti vrlo koristan čarobnjaku.
  Albert opet sanja da je u Spartakovoj vojsci. Crassus je sada potpuno poražen i ništa ne sprječava robove da napadnu Rim. To se mora učiniti prije profita
  Lokum i Pompej. I svaki ima po sto tisuća vojnika. Nakon pobjeda, Spartak ima veliku nadopunu robova, gladijatora i siromašnih. Čak i mnogi gradovi
  čete su se počele slati vođi pobunjenika. A ovo je ozbiljno.
  Albert je ponovno s Eutibidom. Snažan mišićav dječak i graciozna grčka ljepotica. Jašu jedno uz drugo na bijelim konjima. Spartakova vojska ima
  već više od stotinu i pedeset tisuća boraca. Ali mnogi od njih su početnici. Iako je oružja, zahvaljujući osvojenim trofejima, sasvim dovoljno. Ali vojska je prilično sirova.
  Mnogo tinejdžerskih robova udara bosim nogama. Obično se golobradi mladi ne daju čak ni sandale u toploj sezoni.
  Eudibida je zabilježio:
  - Rim je dobro utvrđen, posebno Kapitol. A štiti ga oko sto tisuća ratnika. Istina, neki od njih su milicija. Neće ga biti lako prihvatiti!
  Albert je logično primijetio:
  - Značajan dio stanovništva Rima su robovi. Mogu se dići na ustanak!
  Eutidis se složio s tim:
  - Naravno, možete! Ali netko to treba organizirati!
  Albert je predložio:
  - Ja to mogu! Kao što su već učinili u Capui!
  Grkinja i bivša robinja je kimnula.
  - Što je sasvim moguće ... Pa postupi isto!
  Dječak je kimnuo i potvrdio:
  - Moja sestra Rodopeja i ja ćemo prodrijeti u Rim, a onda ćemo vidjeti!
  Spartakova vojska brzo je rasla. A u hodu je bila obuka novaka. Rodopeja je okupila čitavu legiju svojih robinja. Najprije su ih učili gađati lukom i
  bacati lagane strelice. I naravno da je to bila dobra ideja. Postojale su i legije dječaka robova. Iako je obično Spartak pokušavao ne uzeti djecu. Ali ima puno mladih robova i treba ih negdje pričvrstiti. Baš kao što ima još više robinja nego muškaraca. Mnogi su robovi vjerovali u skori kraj rata. I svi su stigli u Spartakovu vojsku
  tisuće robova, siromaha, saveznika. Uključujući žene s djecom. I vojska je brzo rasla. Nešto su popunili slobodni ljudi iz tih gradova
  Italija koja nije htjela živjeti pod vlašću despotskog Rima. A ratnici dolaze s borbenim iskustvom i svojim oružjem. I moram reći da je stvarno super.
  Ali u vojsci ima puno momaka, djevojaka i djevojaka. Robinje se prije nisu tako držale, ali sada trče u Spartak u desecima tisuća. Obično su bosi, i to u poderanim tunikama, neki gotovo potpuno goli, neki u ogrtačima. A ima i potpuno golih, pogotovo robova iz Afrike. Evo stada.
  I Eutibida je otišao obučavati djevojke.
  Albert je upoznao Rodopeju. I ponudio joj se da pođe s njom u Rim pod krinkom putujućih umjetnika.
  Djevojka je primijetila:
  - Rizik je prevelik! U Rimu je oprez stražara visok!
  Albert kimne.
  - Naravno! Ali grad je prava citadela sa sto tisuća ratnika i nije ga tako lako zauzeti. Ali ako su nam robovi u gradu pomogli...
  Rodopeja je zabilježila:
  - Možda je to dobra ideja. Ali ti nisi imao ni brkove. Robovi ne smiju slušati djecu! Štoviše, Spartak možda smisli nešto stvarnije!
  Albert kimne u znak slaganja.
  - Vjerujem u Spartakovu genijalnost, ali želim se sam boriti protiv neprijatelja! I pobijedi svojom domišljatošću!
  Rodopeja je uz osmijeh primijetila da ima tako bijele zube:
  - I znaš, neće škoditi izviđanje! Ispitajmo rimske utvrde i otkrijmo gdje su najranjivije...
  Dječak princ kimne.
  - To je dobra ideja!
  Djeca su krenula u pravcu Vječnog grada. Međutim, došlo je do okršaja. Dvije legije krenule su prema Rimu iz Afrike. To je dvanaest tisuća pješaka i tri tisuće konjanika.
  Njihov zapovjednik, prokonzul Viskunt, naravno, nije želio ući u bitku sa Spartakom i pokušao je zaobići pobunjeničku vojsku koja je zaobišla Rim.
  Ali izviđači su javili da je ispred njih legija polugolih djevojaka. Od čega su planule oči gladnih ženskog tijela legionara. I Viskunt je naredio da se zarobe robovi, vjerojatno se i sam želeći s njima zabaviti.
  Ali Spartak ima dobru inteligenciju. Dječaci na brzim ponijima, maskirani, traže sve ceste koje vode u Rim. I naravno, Viskuntove trupe su to primijetile. I kada
  Rimljani su pokušali zabiti nos djevojkama, jer je prije njih bilo ni manje ni više nego sto tisuća robova. a oni su već u prvim minutama opkolili Rimljane.
  I bitka se nastavila.
  Razumi Albert i Rodopeja su sudjelovali u tome. Dječak je zamahnuo parom mačeva i odsjekao glavu rimskom stotniku, rekavši:
  - Čeka nas Slava slobode!
  Rodopeja golom, okruglom petom pomakne Rimljanina na bradu i obori ga gugućući:
  - Slava bogovima ljudi!
  Mladić i djevojka ozbiljno su prekinuli. A njihovi su mačevi bljeskali poput lopatica helikoptera. Vrlo su borben i agresivan par.
  Albert je odsjekao glavu rimskom legionaru i zakriještao:
  - Za Spartaka!
  Rodopeja je također odsjekla Rimljaninu glavu i zabilježila:
  - Ne treba od jednostavne osobe praviti Boga! Spartak je kao i mi!
  Dječak princ je sasjekao još jednog legionara i zarežao:
  - Onda za nas!
  Djevojka, sjeckajući protivnike, zahihotala se:
  - Ovdje je za nas moguće!
  Brojčana nadmoć Spartakove vojske bila je prevelika. Sam Spartak, mašući dvama mačevima, ušao je u bitku. Ali nije imao vremena pravilno rezati. Rimljani su istrijebljeni, par tisuća
  preživjeli legionari pali su na koljena i predali se. I tako je završila u općenito zanimljivoj, ali sporednoj borbi. Istina, dodatnih petnaest tisuća legionara moglo bi ojačati obranu Rima.
  Dakle, sve je išlo po planu. I Albert i Rhodopeia prešli su na Vječnu godinu. Albert nikada prije nije vidio Stari Rim, a želio je vidjeti sam Rim
  glavni grad antike. Dječak i djevojčica nosili su sa sobom jednostavne stvari glumaca i bijelu pudlu. Potonji je bio pravi cirkuski pas, a znao je izvesti i poneki trik.
  Dječak i djevojčica udarali su bosim nogama o kamenčiće i pjevali:
  - Samo se u borbi može naći sreća,
  Spartacus korak naprijed!
  Spartacus korak naprijed!
  Dječak i djevojčica sve su bliže Rimu. Možete vidjeti koje visoke zidove i kule ima, na koje su ugrađeni katapulti. Nije lako zauzeti takav grad.
  Međutim, djeca se sele. I čak pjevaju:
  - Ali pulsiranje srca i vena,
  Suze majki naše djece...
  kažu - želimo promjene -
  Zbacite jaram ropskih okova!
  
  Sin zemlje će odgovoriti ne,
  Nikada neću biti rob...
  Vjerujem da će svanuti sloboda -
  Vjetar će osvježiti svježu ranu!
  
  Za svetu slobodu u borbi,
  Sam veliki Spartak naziva...
  Ustani hrabri viteže u ranim satima,
  Neka sja sunce istine!
  Ulaz je pun stražara. I legionari u oklopima sumnjičavo gledaju djecu. Albert je previše mišićav i više liči na ratnika nego na skitnicu.
  Stariji legionar upita Alberta:
  - Tko si ti mali?
  Dječak princ je sa smiješkom odgovorio:
  - Ja sam gimnastičar i akrobat!
  Šef straže je naredio:
  - Hodaj na rukama!
  Albert je stao na glavu i potrčao. Njezine gole, preplanule noge s prašnjavim potpeticama bljeskale su na suncu.
  Sam dječak bio je preplanuo i vrlo zgodan. Šef straže kimne.
  - Da, dobar si! Želio bih imati roba poput tebe!
  Albert, s osmijehom bijelih zuba, odgovori:
  - Slobodan sam!
  Šef straže ga je sumnjičavo pogledao i promrmljao:
  - Dokaži! Čija si osobnost?
  Albert je izvukao komad papirusa, dokumenta među trofejima koje su zaplijenili pobunjeni robovi.
  Šef straže pogleda i primijeti:
  - Ipak, mogu te zadržati, pa čak i mučiti. Razumijete li to?
  Albert kimne s uzdahom.
  - Ti imaš moć!
  Stariji legionar kimne.
  - Dakle... Uhapsite ih i pozovite krvnika.
  Rodopeja je gugutala:
  -A ja zbog čega?
  Šef straže je primijetio:
  - Vi ste špijuni Spartaka! Mogu to osjetiti. Štoviše, Spartakova desna ruka vrlo je snažan, spretan i svijetle kose. Mislim da nisi. Legionar je zabilježio:
  - Točno! Čuli smo za dječaka koji se bori koliko i odrasli ratnici. Sasvim je moguće da je osobno išao u izviđanje!
  Stariji legionar kimne.
  - Uzmi ih!
  Albert je bio zbunjen. Nije očekivao da će tako brzo biti osumnjičen. Pritom se nije želio odati. Rodopeja također nije odoljela. Momci su zarobljeni.
  I svezali su Albertu ruke, toliko da su spojili laktove. Dječak je zastenjao od boli, ali je suzdržao jecaj, iako su mu se ramena iskrivila. Isto su učinili i za Rodopeju.
  Djevojčica je cviljela od nesnosne boli. Ali onda je stisnula usne. Da, boli. I odvedeni su u podrum. Rimljani su ih odmah odlučili mučiti. Ne odgađajući stvar na neodređeno vrijeme.
  A mučilište se nalazilo točno u zidu tvrđave.
  Alberta je ljutilo što nikada nije vidio Stari Rim. međutim, mogao bi to vidjeti. Nemojte paničariti. Dječak je, silazeći u prizemlje, pokušavao ravnomjerno disati.
  Još nije sve izgubljeno. Možda će ga, ako preživi torturu, pustiti. Istina je, žao mi je Rodopeje. Hoće li i djevojka biti mučena? Iako su Rimljani svakako okrutni.
  Odveli su ih u prostoriju nagomilanu vrućinom. Gorjela su ognjišta, osjećao se miris spaljenog mesa. Na zidovima su bili obješeni brojni instrumenti za mučenje.
  Cijeli arsenal za mučenje. Spremalo se novo svirepo mučenje.
  Djeca su odvedena u centar. Krvnik ih je gledao sa smiješkom. Dva dječaka pisara u bijelim tunikama kimnuli su i pripremili guščja pera da napišu ispovijesti.
  Krvnik je pogledao Alberta i upitao stražara:
  - Je li to izviđač?
  Legionar je kimnuo.
  - Da, uhvatili su dva izviđača!
  Krvnik je kimnuo.
  Počnimo s dječakom! Izgleda kao da je lud!
  Legionar je primijetio:
  - Bič odviknuti od drskosti!
  Krvnik naredi svojim pomoćnicima:
  - Jebi ga!
  Albert je bio zakvačen ispod užeta i odvučen na stalak. Ova naprava za mučenje bila je vrlo učinkovita i raširena. Prvo, dječak je odgojen.
  Albert je osjetio kako mu se zglobovi ruku bolno uvijaju. Počeo se savijati. Ali krvnici su ga povukli. I paklena je bol probila Alberta u iskrivljenim zglobovima.
  Dječak je nehotice kriknuo, ali je stisnuo zube. Ruke okrenute na ramenima i podignute. Dječakova bosa stopala napustila su pod.
  krvnik je naredio:
  - A sad pet udaraca bičem s pola snage!
  Mučitelj u crvenoj halji uzeo je bič iz kante u kojoj su mokrile pletene šipke. Prvo je mahnuo zrakom. Zatim je udario Alberta u leđa.
  u usporedbi s bolovima u ramenima i rukama, nije tako strašno. Koža je blago natečena. Krvnik udari drugi put malo jače. Ali tako da koža ne pukne. Onda opet udari.
  Rodopeja je zacvilila:
  - Nemoj ga udarati!
  Stariji dželat upita:
  - Prepoznajete li se kao skauti?
  Djevojka je odmahnula glavom ne!
  Glavni krvnik je kimnuo.
  - A stalak te čeka!
  Sada podignite dječaka do stropa i dobro ga protresite!
  Uže se povuklo jače. Albert se počeo podizati. Dječak je osjetio pojačanu bol. Strop u podrumu bio je visok i zaobljen poput luka. Cigle su bile
  zelena i crvena, malo napuknuta. Jedna je pukotina podsjetila Alberta na nešto, no dječak se nije sjećao na što točno. I evo ga na vrhu.
  I smrznuo se. Krvnici su postali manji i ne tako strašni. Zatim je uže pušteno. Odletjela je dolje. Albert se osjećao kao da se u njemu nešto slomilo. I ovdje se srušio.
  I ukipio se na podu. Albertovo cijelo tijelo, a posebno ruke i ramena, bili su u takvim bolovima da je vrištao. Krvnici su se nasmijali. Čak se i dječaku smračilo pred očima od strašne boli.
  Stariji dželat upita s gadnim osmijehom:
  "Pa, hoćeš li sada razgovarati?"
  Albert je zarežao:
  - Začepi gade!
  Stariji dželat je povikao:
  - Deset udaraca bičem punom snagom!
  Ovaj put mučitelj je svom snagom udario Alberta. Dječaku je pukla koža na leđima i potekla je krv. Albert je neljudskim naporom volje suzdržao vrisak i teško disao.
  Krvnik je završio s batinama i pogledao starijeg mučitelja.
  Naredio je:
  - Noge u blok!
  Krvnici su odmah uzeli dječakova bosa stopala i pričvrstili ih u hrastov ormarić. Tada je stariji krvnik naredio:
  - Objesite utege!
  Dželati su sa zadovoljstvom počeli vješati pudove utege na kuke. Učinili su to brzo. Albert je opet osjetio jačanje ionako jake boli u ramenima i rukama. Dječak je zastenjao.
  Stariji dželat sa smiješkom upita:
  - Hoćeš li progovoriti, hoćeš li priznati da si izviđač ili će te dalje mučiti?
  Albert je urlao:
  - proklet bio!
  Glavni mučitelj naredi:
  - Podmaži mu pete! Isprobajmo roštilj za dječaka!
  Jedan od krvnikovih pomoćnika izvadio je posudu s maslinovim uljem. I počeše mučitelji mazati dječakove bose, otvrdle noge.
  Glavni mučitelj je primijetio:
  - A zašto djevojka ovdje stoji! Smjestimo je u stolicu, a pripremimo i žeravnicu!
  Jedan od krvnika upita:
  - Možda, a nju na stalak?
  Stariji krvnik se usprotivio:
  - Djevojčica je krhkija, može se osakatiti! Smanjite i vatru pod njenim petama! Još ne znamo jesu li krivi ili ne, mučiti do smrti!
  Rodopeja je stavljena u stolicu i čvrsto vezana. Zatim su joj podigli noge i počeli mazati tabane maslinovim uljem.
  Evo Albert je završio s podmazivanjem. I donesoše žeravnicu kojom se vrtio plamen. Dječakova gruba, žuljevita stopala nisu odmah osjetila bol. Ali izgorjelo je.
  Nakon što su djevojčici namazali tabane, ispod golih okruglih peta stavili su joj manji žeravnik. I bio je vrlo slab. Počeli su pržiti bose, otvrdle, nauljene noge djece.
  Mučenje je bilo dugo i bolno. Albert je pokušao smisliti nešto drugo kako bi skrenuo misli s jake boli. Na primjer, on se zajedno sa Spartacusom bori protiv Rimljana.
  Vodi se žestoka borba. Dječak, kao i uvijek, s dva mača. Pokreće mlin. I pada posječena, glava Rimljanina neobrijana i gruba lica. Tada će dječak naplatiti
  svojom golom petom do centurionove brade. I on pada. A onda Rimljani opet presjeku i padnu. A evo Eutibide, u rukama joj je luk. I Grkinja djevojka pusti od Rimljana
  strijela. I udara neprijatelja. On pada mrtav.
  A Eutibida pjeva:
  - Pokazao je svjetlo slobode robovima,
  I pitajte lanac im je pomogao ...
  Uostalom, ljudsko ropstvo je sramotno,
  A ne sveta Božja stijena!
  To je tako borbena i vrlo cool djevojka. Robinja, ali koja je kupila slobodu i postala poznata u povijesti. I sada se bori za Spartakovu vojsku.
  I ovdje se Rodopeja očajnički bori ...
  I on također tuče neprijatelje bez slabosti i sažaljenja.
  Albert, s druge strane, održava leptir prijem s mačevima. A odsječene glave padaju s ramena legionara. A onda leti jedan u rogatom šljemu, i probija oči drugim ratnicima. I to doslovno
  ubija ih.
  Tada je dječak čuo kako Rodopeja viče od boli. Vidi se, ipak, da su joj gole, okrugle pete skroz izgorjele.
  Albert je viknuo iz sveg glasa:
  - Ne usuđuj se! Stisni zube i šuti! Ne daj neprijateljima razloga za veselje!
  Rhodopeia je škrgutala zubima i teško disala. Da, ona neće dati brašno.
  Albert je u međuvremenu opet zamislio bitku. On je dječak, ali snažan dječak. I izdržat će svaku torturu. Ali oslobađanje će biti tako presječeno.
  i nitko ga neće zaustaviti niti poraziti...
  Albert osjeća kako u njemu igraju vene i kako energija struji. Slave boy hack, s velikim entuzijazmom. I sad opet padaju probušeni legionari. Dječak bosom nogom baca odsječenu glavu Rimljanina i ciči:
  - Slava Spartacusovoj eri!
  Ovo je tako ratoboran dječak. I kako njegovi udarci raznose glave sve više napadajućih Rimljana, i čitave gomile lupeža. Ali ako su i Rimljani.
  I tu dolazi teška balista. I čitava bačva zapaljive smjese eksplodira, i pada na legionare. i pale nemilice.
  Albert pjeva:
  - Ali nije ni čudo
  Moj srodni đavo!
  I doista, uz Alberta se pojavila prelijepa Sotona djevojka kovrčave kose boje zlatnih listića. Gleda Alberta i smijući se pita:
  - Pa, kako je tvoje tijelo?
  Dječak-princ s veselim osmijehom odgovara:
  - Duša je griješila, ali tijelo je odgovorno!
  Satan Girl je predložila:
  - Možda želite nešto zabavnije od mučenja na stalku?
  Albert kimne u znak slaganja.
  -Da, naravno da želim! Na primjer, odsjeci krvniku glavu!
  Satan Girl je rekla:
  - Pa ne mogu ti još pružiti to zadovoljstvo! Ali ako želite, možete... Nastavite istraživanje!
  Dječak princ kimne.
  - E, hvala ti na tome!
  Lijepa djevojka reče:
  - Istina je da zahvalu nećete namazati na kruh! Ipak, bravo ste i ponašajte se hrabro!
  I nestala je ljepotica iz pakla.
  Glavni mučitelj pogleda pješčani sat i reče:
  - Vrijeme je isteklo! Rimski zakon ograničava trajanje mučenja djece! Pošto nisu priznali, za danas je dosta s njim!
  Stražar je kimnuo.
  - Da! Sumnjamo samo na njih, pa možda da ih pustimo?
  Stariji krvnik je slegnuo ramenima.
  - Naravno, možete se obratiti sucu, ali ... Zašto odvraćati zaposlenu osobu zbog djece! Osloboditi ih!
  Prvo su mangali uklonjeni ispod bosih nogu Alberta i Rodopeje. Tada su djevojku odvezali, a Alberta udaljili iz bloka. Zatim su ga spustili sa stalka. I skinuli su udicu. Ruke djece bile su
  svezani iza leđa i na laktovima.
  Izveli su ih iz sobe. Noge dječaka nisu bile jako ozlijeđene. Samo mali mjehurići od žeravnika, iako je bol bila žestoka. Maslinovo ulje spriječilo je da se koža potplata previše zapali.
  Istina, Albertova su leđa bila prilično izrezana.
  Djecu su izveli izvan unutarnjeg dijela zida, a na kraju je legionar presjekao užad koja je vezala ruke iza njih. Albert je osjetio slobodu i bolove u ligamentima kojima se vraćao
  krv. Rodopeja je stenjala i grgoljala:
  - Ali boli!
  Dječak princ reče sa smiješkom:
  - Ali mi smo slobodni!
  Djevojka je kimnula u znak slaganja.
  - Relativno, naravno, ali besplatno! I ovo je dobro!
  Albert je kimnuo i zapjevao:
  - Sloboda, sloboda, sloboda,
  Želim dati sreću svijeta narodima!
  I dječak je podigao pogled. Evo ih u Rimu. I to je super. Grad je stvarno super. Prilično čiste ulice, pod nadzorom legionara, brišu ih dječaci robovi i
  robinje. Zanimljivo je da u Rimu većina djece i žena nosi sandale. Čak su i mnogi robovi i djeca robovi potkovani. Jasno, ovo je glavni grad. I ovdje ima pristojnosti.
  Iako obično tijekom toplijih mjeseci, djeca i žene u drugim talijanskim gradovima su bosi. Osim ako nisu iz bogatih ili plemenitih ljudi. I ovdje, naravno, čak i domaći rob mora
  nositi sandale. Inače će misliti da je patricij presiromašan da ne bi mogao kupiti cipele slugama. Odrasli muškarci, u pravilu, ne idu bosi, čak i ako su robovi.
  Takva su pravila...
  Albert se odjednom sjetio da im je sve oduzeto, uključujući i cirkuskog psa. I sada na sebi ima samo ogrlicu, a Rodopeja je samo u otrcanoj, izblijedjeloj tunici. I pogled
  oni su kao siromašni prosjaci. Pa čak i odbjegli robovi. Pogotovo kad uzmete u obzir da su Albertova leđa prerezana. A djeca su pri svakom koraku imala spržena stopala.
  Ali stražari ih još nisu dirali. Navodno su dečke često bičevali, a bilo je i prilično vruće, iako se bližila večer. Dječaci općenito ljeti često trče golih prsa
  plemenito podrijetlo.
  A mogu i bičevati dječaka za svaku sitnicu. Bilo je zanimljivo vidjeti i sam grad. Stvarno je jako velik. Evo ideš njime, ali se kraj i rub ne vide.
  Kuće su velike. Ima pet, šest, sedam, pa i deset katova. Puno luksuznih vila. Ali s desne strane prošlog dječjeg para, kip Herkula i batina
  vodoskok iz njega. I prelijepo je. Ovdje možete vidjeti kako se kreće kolona vojnika. Oklop je brončan i sjajan. Iza njih dva dječaka udaraju u bubnjeve. U kratkim su hlačama i sandalama.
  Evo drugog kipa: Neptun i u njegovim rukama pozlaćena zdjela. A iz zdjele bije vodoskok.
  Albert i Rhodopeia nisu mogli podnijeti i sjeli su na rub, umočili svoje bose noge, spaljene na žeravnici pod mučenjem. Postalo je malo lakše. No prošao je jedan legionar i vikao
  djece. I oni skočiše i pobjegoše.
  Albert i Rhodopeia su malo potrčali i stali. Uspjeli su popiti gutljaj vode iz česme, a nije ih mučila žeđ. Ali bilo je gladno. I neugodno je priznati.
  . POGLAVLJE? 16.
  Albert je primijetio:
  - Znate, osvježenje neće škoditi!
  Djevojka je predložila:
  Plešimo i pjevajmo! Bit ćemo usluženi!
  Dječak princ se složio:
  -Pokušajmo!
  Odabravši manje ili više popunjeno mjesto, djeca su počela pjevati i plesati. Iako boli plesati kad ti noge gore. Ali djeca su se trudila i čini se da su uspjela.
  Albert je uz smijeh primijetio:
  - Ovako živimo!
  Rodopeja ispravljena:
  - Ne za život, nego slobodu!
  Djeca su prikupila nešto bakrenih novčića. Iako su im se nevoljko bacali asovi. I otišli smo do najbliže trgovine. Nabavite si pite od mlijeka i mesa. I jede pokušavajući to učiniti
  brzo čavrljao,
  Rhodopeia je primijetio:
  - Grad je velik, ima puno ljudi, uključujući i robove, ali ne znam kako ih pobuniti!
  Albert kimne u znak slaganja.
  - Da, nema konkretnog plana! Zapravo, ne vičite na trgu: živjela sloboda - dolje tiranin!
  Djevojka je predložila:
  - Možda bismo trebali otići u cirkus. tamo će sigurno biti gladijatora, pa ćemo se pobuniti protiv njih!
  Dječak princ je kimnuo u znak slaganja.
  - Ideja izgleda dobro!
  Djeca su nakon jela krenula dalje kroz Stari Rim. Evo, na primjer, kipa osvajača Kartage. I osvajač Sicilije. I također Sulle.
  Ovdje je Koloseum. To je ogroman stadion sa sto dvadeset tisuća mjesta. Ostavlja dojam.
  Dječak i djevojčica upitaše čuvare na ulazu:
  Gdje je gladijatorska škola?
  Legionar se namrštio i zarežao.
  - Zašto radiš to?
  Albert je sa smiješkom rekao:
  - Želim se upisati u gladijatore!
  Stražari su se izlegli:
  - Iskreno?
  Dječak samouvjereno reče:
  - Iskreno se ne događa!
  - To je dobro! Samo su skoro svi robovi pobjegli, a nemamo dovoljno svježeg mesa!
  Albert, čuvši ovu vijest, nije bio sretan:
  - Kako ste pobjegli?
  Viši legionar javlja:
  -Zbog tog čudovišta Spartaka su robovi počeli bježati prije dvije godine. A sada se doslovno motaju u krdima. Istina, držimo ih iza rešetaka i na zatvoru,
  postavljeni stražari, pa sada ne trče tako brzo kao prije, ali nema ih dovoljno!
  Albert se nasmijao i primijetio:
  - Nedovoljno! Ali ja sama podnosim mnoge!
  Legionar se nasmijao i odgovorio:
  - Ti si još dijete! Osim toga, upravo ste išibani! Gledaj da ne izgubiš glavu!
  Rodopeja je predložila:
  - A ti se bori s njim mačevima! Tada ćete znati tko koliko vrijedi!
  Legionar je uz smiješak odgovorio:
  - Previše časti za mene da se borim protiv velikog ratnika s naivčinom! Da, i ako želiš djevojku, uzmi! Mnoge su gladijatorice također pobjegle!
  Rodopeja je kimnula u znak slaganja:
  - Ići ću! I ja se mogu boriti!
  Legionar je skeptično primijetio:
  - Evo nasmijavaš me!
  Zatim je drugi stražar predložio:
  - Pusti me da se borim s dječakom na mačevima!
  Visoki legionar sa smiješkom upita:
  - Zašto ti treba?
  Čuvar se nasmijao i primijetio:
  - To boli zgodnog dečka. Ako ga nokautiram, mogu se zabaviti s njim!
  Veliki legionar kimne.
  - Da lijepo! Mogao si postati ljubavnik nekog plemenitog patricija, ili patricija, s takvim izgledom!
  Albert je ponosno odgovorio:
  - Više volim slavu mača! Ako se taj čuvar želi boriti sa mnom, onda ću mu pokazati da nisam tako mali!
  Legionar je predložio:
  - Dobro onda! Dat ću ti mač!
  Stražar je izvukao oružje i zaurlao:
  Može i bez mača. Zašto bih mu dao oružje! Točnije, oružje nije naše, nego državno!
  Legion je kimnuo.
  - Pa, kao što znate, samo ne ubijte!
  Čuvar se nasmijao.
  - Šteta je ubiti tako dobrog dječaka!
  I kako će nasrnuti na Alberta mašući mačem. Dječak se vješto izmaknuo i nogom udario čuvara ispod koljena. Udarac je bio bolan. A lupež je vikao.
  Albert je pjevao:
  - Bosi, jaki momci,
  Uopće nisu kukavički zečići!
  stražar se razbjesni i zaurla:
  -Ubit ću te!
  Lice mu je bilo crveno i blistavo od znoja, a mač mu se besmisleno trzao i vrtio.
  Sam stražar malo je šepao. Albert ga opet udari golom potkoljenicom ispod koljena. Želio je kazniti razvratnika. Ali nije prestao s napadom.
  Tada ga je Albert svom snagom gurnuo uz već ozlijeđenu nogu. Čuvar se slomio i pao. I počeo je vikati dobre psovke. Bio je teško oštećen. Dječak je skočio
  njemu i udario ga golom petom u bradu. Udarac je bio jak i čeljust je izletjela, polomljeni zubi su se rasuli. A stražar je šutio. Albert je sa smiješkom rekao:
  - To ti i treba! Htjeli ste ubiti nenaoružanog dječaka i platili cijenu!
  Visoki legionar je primijetio:
  - A ti si dobar! Vrlo dobro! Potrebno je znati srušiti profesionalnog ratnika s oružjem golim rukama i bosim nogama. Bit ćeš veliki ratnik!
  Albert je primijetio:
  - Ja sam veliki ratnik! Dakle, trebam li ići do glavnog domaćina?
  Legionar je kimnuo.
  - Kuća mu je od crvenog mramora, naći ćete ga iza Koloseuma! A onda... Pa znaš! Možda će se od vas tražiti da se borite s odraslim muškarcem, ali nadam se da ćete uspjeti!
  Rhodopeia je samouvjereno izjavila:
  - Može on to podnijeti!
  I djeca su krenula dalje, u potragu za vlasnikom gladijatora. Dječak je primijetio da im se čuvar očito nije baš sviđao, jer nisu izražavali žaljenje što je bogalj.
  Rhodopeia je odgovorila:
  - Ljudi su općenito sebični! A onda može biti i mali prekršaj!
  Albert kimne.
  - Da, ima i malih i velikih zamjerki. Pa, dobro ... Idemo sada do vlasnika.
  Djeca su se kretala brže. Malo su se navikli na bolove, a žuljevi su već počeli spuštati. I pojačali su se. Već smo izašli na ulicu iza Koloseuma.
  Bila je samo jedna kuća od crvenog mramora, i to prilično visoka. Na ulazu su stajala dva crna diva i još jedan manji čovjek u togi. Ugledavši dječaka i djevojčicu, zarežao je:
  - Oni ovdje ne služe! Izađi!
  Albert je hrabro izjavio:
  - Želimo da nas unajme kao gladijatore!
  Čovjek se namršti i upita:
  - Znate li da to nisu dječje igračke, a tamo se ubija!
  Rhodopeia je kimnula.
  - Naravno da želimo! Ali biti gladijator puno je zanimljivije nego biti skitnica!
  Čovjek se nasmiješio i odgovorio:
  - U drugo vrijeme bih te izbacio! Ali trenutno nedostaje gladijatora, pa... Pustit ću te u kuću. Vlasnik je otišao, ali njegova žena je kod kuće. Ako joj se sviđaš, onda
  možda ćete biti uzeti. Zapamtite, ponekad se djeca moraju boriti s odraslima! Ili s iskusnim borcima koji mogu ubiti novaka!
  Albert kimne.
  - Znamo! Ali budite spremni preuzeti rizik!
  Čovjek kimne.
  - Prati me!
  Divovski ratnici propuštaju djecu i njihovu pratnju. Iznutra je kuća bila luksuzna i elegantna. Sluškinje su bile prilično bogato odjevene, u sandalama i nagnute
  gostiju, unatoč lošem izgledu. Na zidovima su visjeli mali kipovi i portreti u boji. A neke od slika bile su ulje na platnu.
  Bilo je mnogo lijepih golih djevojaka na platnima i moćnih ratnika. A u središnjoj dvorani bila je kompozicija s olimpijskim bogovima. A u središtu, naravno, Jupiter.
  ili Zeus kod Grka.
  A lijepa je žena ležala na sofi izvezenoj biserom i zlatom. Izgledala je kao da nema više od trideset godina i bila je u luksuznoj odjeći. Pogledala je par i primijetila:
  - Lijepi i dječak i djevojčica... Jeste li ih kupili na tržnici?
  Čovjek je slegnuo ramenima.
  - Ne! Došli su sami. I žele biti gladijatori!
  Žena nasmiješeno upita:
  - Zar stvarno želiš umrijeti za zabavu gomile!
  Albert je samouvjereno odgovorio:
  - Ne umri, nego pobijedi! I to zbog sebe, a ne zbog zabave!
  Žena se nasmiješila.
  - I ti se curo želiš boriti?
  Rhodopeia je kimnula.
  - Da! Spreman sam za bitku!
  Vlasnikova žena je kimnula.
  Naravno da ćete biti testirani! Ali prvo, idemo na večeru! Ti si jako zgodan dečko. Nikada nisam vidio takvu ljepotu. Jedite i razmislite, isplati li se riskirati život!
  Albert je primijetio:
  - Uvijek riskiramo. Može vam cigla pasti na glavu dok hodate ulicom!
  Žena kimne.
  Vidim da si pametan preko svojih godina! Ali ipak, prvo ponesi obrok sa mnom. A onda ćemo vidjeti.
  A onda je pozvonila. Pojavile su se djevojke sa zlatnim pladnjevima i raskošnom hranom.
  Probudio se Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin. Nove ideje bile su strašne na svoj način.
  Osobito su zakonska ograničenja uvedena za Židove. Zabranjeno im je obnašanje mnogih dužnosti u aparatu i medijima. Također su im bila ograničena prava da se kandidiraju za parlament i upišu na visokoškolske ustanove.
  Dodatne represije uvedene su i protiv predstavnika svih nekršćanskih vjeroispovijesti, točnije nepravoslavnih. I kontrola nad crkvom se povećala.
  Međutim, ateizam je ostao službena doktrina. Gorbačov-Putin je odlučio ne prekidati tradiciju komunista. Štoviše, Mihail-Vladimir se samo pretvarao da je vjernik, dok je on sam zapravo bio ateist.
  Zatim je opet počeo spavati i sanjati;
  Albert i Rhodopeia već su bili siti, ali su iz pristojnosti ipak jeli. Žena je čeznutljivo pogledala Alberta. Jako joj se svidio ovaj dječak. Vrlo lijepa i
  mišićav, trbušni mišići s pločicama čokolade, besprijekorna figura, vrlo lijepo lice. Općenito, dečki su često zgodni, ali ovo je lijepo na svoj način.
  Žena je gugutala:
  - Ti nisi anđeo, ali za mene,
  Ali za mene si postao svetac...
  Albert kimne.
  - Jako je zanimljivo! Iako nisam anđeo!
  Žena je stavila ruku na prsa i počela mijesiti dječaka. I činila je to s velikom ljubavlju. I njezin je dodir uzbudio Alberta. Kako je lijepo kad te pipka žena.
  Čak i ako je u godinama vaše majke, još uvijek je svježa i lijepa.
  Rhodopeia je primijetio:
  - Nije lijepo pipati dečke u javnosti!
  Žena kimne.
  - Dobro! Odvest ću ga u svoju sobu! A ti ostani ovdje!
  Rhodopeia je primijetio:
  - Oni plaćaju za vođenje ljubavi! Slobodno zadovoljiti ženu koja je puno stariji dječak neće!
  Žena kimne.
  - Dajem deset zlatnika!
  Albert je odgovorio:
  - Ja nisam prostitutka! Ako želi, ugodit ću joj besplatno!
  Žena se nasmiješila i odgovorila:
  - Uzmi novac! Za mene je to besmislica! Još dosta novčića! I dobit ćete! Uostalom, već ste skoro goli!
  Rhodopeia je kimnula.
  Uzmi Alberta! Novac je neprenosiva vrijednost!
  Žena kimne.
  - Što me više ližeš! Ne vole ga svi dečki!
  Albert je slegnuo ramenima.
  - Dobro! Ja ću uzeti novac! Ali samo za jedan sat ljubavi!
  Žena je kimnula u znak slaganja.
  - Cijeli sat bit ćeš moj!
  I zgrabila je Alberta za ruku i odvela ga u sobu. Za nekoliko minuta čuli su se njezini sladostrasni jauci i uzdasi.
  Rodopeja je ostala sama. Točnije, pred njom su i dalje plesale djevojke i mladići. Legla je na jastuk i zadrijemala. Sanjala je da ponovno radi na plantaži.
  Bilo je teško prvih dana, kad su me jako boljele noge i leđa. Ali onda se djevojka navikla. Tamo je radila zajedno s drugim djevojkama i ženama.
  Bilo je dosta teško. Ali s druge strane, na svježem zraku i preplanuloj boji. Rodopeja je bila u terenskom radu. Iako bi se moglo prodati bordelu. Ona je ipak lijepa djevojka.
  No očito je Crassus održao riječ da će njezino djevičanstvo biti pošteđeno. Iako, naravno, to je kao da ovako radite u znoju svoga lica.
  Rodopeja je radila polugola, ili cool u jednoj tunici. I cijele sam godine išao bos. Zime su, naravno, na jugu Italije tople, ali je bosim nogama još uvijek hladno.
  Iako su postali tako bezobrazni. Ali oblik stopala nije bio unakažen. Naprotiv, tabani djevojčinih stopala postali su elegantniji i s boljim savijanjem pete.
  Pokušali su silovati njezin par, no djevojka je uzvratila.
  Jednom je i sama isprobala dječakovo milovanje, ali nije je pustila da ode predaleko.
  I tako je sve bilo chin chin.
  Albert je kasnio tri sata. Žena mu je duplo platila obradu. A Albert je već imao cijelu torbu u kojoj je bilo pedeset zlatnika.
  Ovo nije loše, za umirenje prilično lijepe i još prilično mlade žene. Uostalom, u tri sata, doživjevši nekoliko snažnih orgazama, iscrpila se i hrkala.
  Albert je također bio umoran i imao je brutalni apetit. Dječak je bacio na hranu i primijetio:
  - Sve je dobro što dobro svrši!
  Rodopeja se prisjetila:
  - Sjećate li se Spartakovog zadatka?
  Albert je, nastavljajući jesti, pošteno slegnuo ramenima.
  - Ne znam! Sumnjam da će robovi nakon pobjede uspjeti izgraditi nešto vrijedno! Možda naprotiv - uništavanje Rima će biti samo gore!
  Djevojka je slegnula ramenima i rekla:
  - Ali ropstvo će nestati!
  Albert je slegnuo ramenima.
  - Ovo je još jedna baba rekla za dvoje! a djelo i dalje neće nestati! Osim toga, pojavit će se i drugi robovi, samo će se gospodari promijeniti!
  Djevojka je slegnula ramenima i zapjevala:
  Ustani proklet žigosan
  cijeli svijet gladnih i robova...
  Naš ogorčeni um ključa,
  Spreman za borbu do smrti!
  Dječak princ pjevao je:
  - Uništit ćemo cijeli svijet nasilja,
  Do dna i onda...
  Izgradit ćemo novi, novi svijet -
  Tko je bio nitko, postat će sve!
  I djeca su se smijala... Bilo je zabavno i smiješno. Rhodopeia je primijetio:
  - Ja bih za te novce, i sama bih znala ljubav s muškarcem! Oh, kako ste rano postali odrasli!
  Albert je primijetio:
  - Ja sam aktivni heroj, a aktivni junaci brzo odrastaju! Štoviše, moje tijelo pripada Sotoni!
  Rhodopeia se zahihotala i primijetila:
  "Barem te gospodar učinkovito koristi!"
  Albert kimne u znak slaganja.
  - To je u redu! Ali zašto đavlu treba zlato?
  Djevojka je slegnula ramenima i rekla:
  Zašto mu trebaju naše duše?
  Dječak je zapjevao kao odgovor:
  - Tvoja duša je stremila gore,
  Sa snom ćeš se ponovo roditi!
  Ali da živiš kao svinja -
  Ostani svinja!
  Rhodopeia je uzdahnula i primijetila:
  - Da, veliki Pitagora, došao je na ideju da je duša besmrtna i da živi u različitim tijelima. Uključujući i tijela životinja!
  Albert je odgovorio:
  - Mislim da duša čovjeka živi u samom čovjeku, a duša životinje živi u životinjama! Veliki je jaz između nas!
  Djevojka je uz osmijeh rekla:
  - Majmuni su ponekad jako pametni!
  Dječak se s tim složio.
  - Ima pametnih, ali nisu ljudi!
  Rodopeja je s osmijehom pjevala:
  - Majmuni prave grimase,
  I sjede na grani...
  Albert radosno nastavi:
  - Još neozbiljno,
  Bili naši preci!
  I dječak i djevojčica su šutjeli. Već im je bilo dosadno. Iako su plesači već otišli i mladići s njima. Ali čovjek je ostao. Ponudio je:
  - Možda ćete se upravo sada boriti?
  Albert je slegnuo ramenima.
  - Spreman sam! Iako sam umorna!
  Čovjek je primijetio:
  - Domaćica spava! Vrlo je zadovoljna tobom, vidim!
  Dječačić je kimnuo.
  - Imam puno sposobnosti!
  Čovjek je primijetio:
  - Znaš li se tući šakama?
  Albert kimne.
  - Naravno!
  Čovjek je primijetio:
  - Borit ćeš se s dječakom robom! Visok je otprilike kao ti! Prilično jak, nedavno iz kamenoloma! Pobij ga šakom!
  Dječak kimne sa smiješkom.
  - Morat ćemo se boriti!
  Čovjek se nasmijao s osmijehom.
  - Dobro! Pa ova borba će biti zabavnija!
  Rhodopeia je primijetila uz smijeh:
  - Da, i besplatno je?
  Čovjek u togi kimne.
  - Odvest ću tvog dječaka ženskim gladijatorima zbog ovoga! On nakon svega ovoga želi!
  Albert se nasmijao.
  - Svakako laska! Ali već tri sata vodim ljubav s nezasitnom lisicom. I temeljito iscrpljen!
  Čovjek u togi kimne.
  - Pa, u redu, svađaj se!
  U sobu je ušao dječak. Bio je samo u jednom ogrtaču, gotovo crn s preplanulošću, ali sa spaljenom plavom kosom, snažnog tijela i mišićav.
  Čini se da je bio dobro hranjen u kamenolomima, i bio je masivniji od Alberta, iako možda nije tako istaknut, ali moćan.
  Albert mu je izašao u susret. Dječak je ipak bio malo stariji i viši od princa, a i osjetno teži. Tako moćan dječak, prekaljen teškim radom u kamenolomima.
  Čovjek kimne.
  - To je Geta, robe! Od svoje četvrte godine radio je u kamenolomima. Vrlo jak i izdržljiv. Ispunio dvostruku dječju normu i za to dobio duplu porciju hrane. Možete li sa
  da se tuku šakama! Mislim da je to dostojan protivnik!
  Albert kimne.
  - On je jak! Ali nisam ni slabić! Borimo se!
  Dječak oštro ispruži šaku. Ali Albert se refleksno izmaknuo. I nasmijao se.
  - Dobar pokušaj!
  Čovjek kimne.
  - Počnimo!
  Rob je ponovno pokušao pomaknuti Alberta. sam je stekao znatnu snagu u kamenolomima. Ali bio je inferioran u brzini dječaka-princa. Pokušao sam ga uhvatiti nogom.
  Albert je skočio u odgovor, a gola peta dječaka-princa udarila je u bradu mladog roba. Pao je na leđa i trzao se. Albert se nasmijao.
  - Dobar sam u šutanju!
  Ali dječak, koji je očito prošao kaljenje u kamenolomima, ustao je. I odjuri do Alberta. Malo je oklijevao i uhvatile su ga snažne ruke dječaka-roba.
  Albert je osjetio snažne ruke koje su ga stegle. I pritisnuta. Princ je osjetio dodir čeličnih mišića neprijatelja. I očajnički ga pokušao srušiti.
  Ali neprijatelj je bio teži i jači. Albert uze zatim udari neprijatelja čelom. Krvario je iz nosa. Moćni dječak stisnuo je jače, a Albert je čak zastenjao. No opet je udario glavom. Ovaj put između očiju. Dječak je popustio stisak i on je pao na koljena. Mladi princ svom snagom pomakne koljeno na bradu
  svom dvojniku. Zateturao je kad je dobio udarac. Albert je opet udario šakom u bradu dodajući i kopču.
  Ovaj put mladi rob nije izdržao i pao je. Albert je opet nogom udario palog roba, ovaj put u potiljak. Dječak, prekaljen radom u kamenolomima, smirio se.
  Čovjek je oduševljeno urlao:
  - Nevjerojatno! Evo pobjede!
  Albert je sa smiješkom rekao:
  - Volim pobjeđivati! Ovo je moja vjera!
  Čovjek je kimnuo i ponudio:
  - Večeras će biti tučnjava kod konzula! Možete sudjelovati u tome i zaraditi pristojan novac!
  Albert je sa smiješkom odgovorio:
  - I što? To je moguće! Iako sam umorna!
  Čovjek je kimnuo u znak slaganja.
  - Razumijem... Ali možeš se boriti protiv samog Grannika. On je prvak među rimskim gladijatorima i vrlo bogat čovjek!
  Albert je uzdahnuo i primijetio:
  - Trebam li se boriti protiv prvaka Rima?
  Čovjek kimne.
  - Da... Nitko neće vjerovati da će dijete pobijediti prvaka i da će se moći zaraditi puno novca.
  Albert kimne u znak slaganja.
  - Hoćeš li se kladiti na mene i zaraditi?
  Upravitelj je kimnuo.
  - To je to!
  Albert je sa smiješkom primijetio:
  - Pa dobro, onda ću i novac staviti na sebe!
  Čovjek kimne.
  - Razumno je!
  Rob je kimnuo.
  - Što ćeš!
  Upravitelj je izjavio:
  - Dobro, moji mali ratnici. Želi li se tvoja sestra boriti?
  Rhodopeia je kimnula.
  - I ja sam spreman boriti se s velikim zadovoljstvom!
  čovjek je odgovorio:
  - Prati me!
  I iselio se iz sobe. Trepereći golim, ružičastim potpeticama, djeca su ga slijedila. I pjevali su:
  Gromovi bjesne, grmovi rata grme,
  Vrijeme je za veliku borbu...
  Neprijatelj želi spaliti Rim do temelja,
  Ne uništavajte velika postignuća!
  Borbe se nisu vodile u Koloseumu, već u konzulovoj palači. Bila je to golema zgrada, s posebnom dvoranom u kojoj se okupljala brojna publika i bila je gozba. Naravno, ovom su prilikom priređene i borbe gladijatora.
  Prvo su se potukla dva dječaka. Nedavno su izvađeni iz kamenoloma u blizini Rima. Dječaci su bili preplanuli i mišićavi. Na poleđini i sa strane tragovi od
  udarci bičeva. Navodno su u ropstvu postali prilično loši. Izgledom imaju dvanaest-trinaest godina, a borili su se u istim kupaćim gaćama. Dječaci su se na znak gonga počeli rezati.
  U rukama su imali kratki mač i štit. Borili su se snažno i brzo. Ovdje je jedan dječak ranjen, a iza njega drugi. Zatim je ponovno škljocnula krv. Dečki su primili
  udaranje i padanje. Publika je brujala. Kladili su se na dječake i veselili se kad je potekla krv. Jedan od dječaka je ušutio. Priđe mu Maur i s užarenim željezom
  spalio golu, okruglu petu dječaka. Trznuo se i otvorio oči te pokušao ustati.
  Publika je urlala:
  - Tuci ga! Završi to!
  I još jedan, također ranjen i izgreban, dječak je svom snagom zario šiljak u vrat svog dvojnika. Pao je i već sasvim utihnuo.
  Pobjednik je umočio bosu nogu u krv i ostavio otisak. Zatim je otišao da se odmori i zaliječi ranu. A ubijenog dječaka pokupili su kukom i odvukli ga u jarak s krokodilima.
  Da, bila je to surova sudbina.
  Tada su se dvije djevojke potukle protiv muškarca. Bile su već dosta sofisticirane majstorice, a protivnica im je također bila iskusna. Ovaj put borba se odužila.
  . POGLAVLJE? 17.
  Konzul i Crassus sjedili su zajedno.
  Konzul je primijetio:
  - Gladijatoru još malo, a ti nisi opravdao očekivanja!
  Crassus je oštro odgovorio:
  - A nemaš se čime pohvaliti!
  Zavladala je teška tišina.
  Konzul je primijetio:
  "Pompej i Lukul se spremaju sletjeti. I tada će Rim biti spašen! Potrebno je samo dva ili tri tjedna!
  Krass je primijetio:
  - Ako imamo ove tjedne! Spartak ima veliku moć i može na juriš osvojiti Rim!
  Nastala je stanka. U međuvremenu su djevojke - bile su polugole i bose - postupno preuzimale inicijativu. Oni nisu samo robovi, već vrlo sofisticirani borci.
  Žene treba primijetiti općenito izdržljive. A njihov protivnik više nije mlad. I sada je jasno da su se djevojke počele kretati mnogo brže i češće udarati. A evo jednog od njih
  čak muškarcu mačem posjeći desni obraz. Pobjesnio je i pojurio u napad. Bljesnuvši golom petom, djevojka vješto odskoči, i kako zasiječe neprijatelja u zapešću.
  Uspjela ga je rasjeći i mač je ispao. U istom trenutku druga je djevojka šutnula ispod jaja. I bockala je neprijatelja vrhom u prsa. On je, promašivši udarac, zateturao.
  Zatim ga je djevojka koja mu je odrezala zapešće zarezala po vratu. A od udarca je prskala krv iz prsnute arterije. Neprijatelj je pao i počeo se uvijati.
  Gomila je bijesno vikala:
  - Tuci ga! Završi to!
  Djevojke su bacile pogled na podij!
  Crassus i konzul skupljaju palčeve!
  Djevojke su kimnule i jednoglasno uzele i zabadale ih u prsa svojim kratkim mačevima. Čovjek ga je uzeo i zašutio. Ovaj put se čini kao zauvijek.
  Kao odgovor, divlji smijeh i uzimanje udice. A odvukli su i njega da hrani krokodile.
  Slijedi nova borba. Ovaj put su se na obje strane borila dva dječaka od četrnaest godina. Dvojica su bila s mačevima i štitovima, a još dvojica s trozupcima i bodežima.
  Dječaci su bili gotovo goli i preplanuli. Samo ovaj put bez čak i okova, samo obruči na glavama. I izgledalo je još cool.
  Žene su bile doslovno oduševljene. Možete se diviti tinejdžerima. I na njihovu mušku savršenost.
  Rimljani su se sa zadovoljstvom kladili. I tako je počela borba.
  Dječaci s trozubcima počeli su mahati, želeći gurati na daljinu. I prilično je lijepa. Dječaci su se bockali. I uskoro opet poteče krv, a duboke ogrebotine ostaju. I puno štete.
  A sada je trozubac zaboden u mišićavi trbuh dječaka i on će urlati.
  Konzul je primijetio:
  - Nije loš spektakl!
  Krass se složio:
  - Volim kad su dečki mučeni. I mora se reći veliko zadovoljstvo.
  Konzul je pristao
  - I lijepo je mučiti djevojku. Posebno prže njene gole, okrugle pete!
  I oba zapovjednika Rima kako reve.
  A sada su dečki opet ozlijeđeni. I jedan mu se uvija u uhu i dokrajče ga. A ovo će biti okrutno. I tako se jedan od dječaka onesvijestio. I on odmah Moors
  opekao golu petu. I onaj kako vrištati. I bilo je tako okrutno.
  A dječak skoči i bori se. I drugo dijete padne. I spale mu golu otvrdnulu petu. A on vrišti i urla. I trozubac ga opet probada.
  Dječaci s bodežima i oružjem s tri boda uvjerljivo su pobijedili. I ovdje je, možda, bilo pošteno. I dečki su dotučeni u uzbuđenju borbe ... Opet su opekli pete, ali ovo je na
  Dečki više nisu bili aktivni.
  I tako je ova borba završila.
  Konzul je primijetio:
  - Nije loše, ha?
  Konzulova žena je primijetila:
  - Dobri dečki. Igrala bih se s njima!
  Krass je kimnuo.
  - Matrone vole s dečkima. Ugodne su na dodir!
  Konzul je agresivno izjavio:
  - Spržimo pete pobjedniku. Uživat će!
  Supruga je primijetila:
  - Ne njima, nego nama! Volim mučiti lijepe dečke!
  Dva muška gladijatora ponovno su se borila. Jedan je bio naoružan toljagom, a drugi sabljom. Borba je bila kratka. Borac sa sabljom, vješto napuštajući klub, odsjekao je glavu neprijatelju. I krv se prolila.
  Krasu se to nije svidjelo, bilo je prebrzo i naredio je strijelcima:
  - Pucaj u njega!
  Tri su strijelca ispalila strijele. i probo muškog gladijatora skroz i skroz. A on se trznuo, uzeo i ušutio.
  Zatim su se dvije djevojke potukle. Gotovo gola, u gaćicama i golih prsa. Zamahnuli su mačevima. Pokušali su se udariti i probiti.
  dok se djevojkama nije žurilo. Bili su naoružani kratkim mačevima i okruglim štitovima. Djevojke su mahale i bodale jedna drugu. Do sada je uzrokovao samo manje ogrebotine.
  Crassus je sa smiješkom primijetio:
  - Ovo je čar!
  Konzul je kimnuo.
  - Ispao je jako dobar proizvod!
  I oboje su se nasmijali.
  Međutim, svakako su se s velikom taštinom htjeli nasmijati.
  I vojni zapovjednik i bogataš voljeli su povrijediti druge ljude. I bitka se nastavila velikih razmjera. Točnije, čini se da je riječ o malom - tuku se dvije djevojke,
  ali su lijepe i lijepo ih je gledati.
  Crassus je primijetio uz smiješak:
  - Ovo je borba o kojoj svi sanjaju!
  Konzul je pristao
  - Za razliku od dvoboja sa Spartakom! Strašno je sresti ovu zvijer!
  Krass je kimnuo.
  - On nije samo sjajan mačevalac, nego i jak general!
  Konzul se nasmijao.
  - Da, jako! Porazio te!
  Crassus je graknuo:
  - A ti se ne ljuljaj! I tebe bi prebio!
  Konzul je samouvjereno primijetio:
  - Vidjet ćemo ga uskoro!
  Djevojke su se borile. Tijela su im blistala od znoja i krvi, ali nitko nije imao odlučujuću prednost. Tako se borba odužila. Crassus je dao znak. Mauri su počeli bacati na djevojke
  gorući ugljen pod bosim nogama. Ratnici su, gazeći po ugljenu, vrištali i skakali. Činilo im se neugodnim.
  Krass je primijetio:
  - Kakav je užitak mučiti žene!
  Konzulova žena odgovori:
  - Da, tako je! Mučenje žena je dobro, ali dečki su još bolji!
  Konzul je sa smiješkom rekao:
  - Bit će još mučenja!
  Krass se složio:
  - Kako će im biti!
  I nasmijao se.
  Djevojke su u međuvremenu pekle svoje gole, isklesane noge na ugljenu i bile su u bolovima. Ali borba se nastavila. I dok su bile ravnopravne... Ovdje je jedna udarila drugu golom nogom. Tada sam dobio odgovor.
  Konzul je sa smiješkom rekao:
  - Igra je zabavna!
  Krass je primijetio:
  - Ali dugotrajno!
  I oba su zapovjednika zapjevala:
  - Iako ne po pravilima igre -
  Probijmo fraeru!
  I bili su smiješni.
  Napokon je jedna djevojka promašila ozbiljan udarac i počela je slabiti. A onda ju je vrh opet proboo, pa je pala. Moor joj je odmah opekao golu petu užarenim željezom.
  A djevojka je kriknula od boli. Bila je jako uplašena.
  Ali ona skoči i primi još jedan udarac mačem. I pao. I opet je njezinu dugogodišnju nogu spržila užarena pajserka. Djevojka je skočila i prsa su joj bila probodena. I već je u samrtnoj agoniji probola prsa svog partnera. I već je tiha.
  Obje su se djevojke srušile mrtve, krvareći.
  Konzul je s uzdahom primijetio:
  - Šteta je! Bile su dobre ljepotice!
  Krass se složio:
  - Ovo je veliki gubitak! Ali ako šampion Grannik pogine, bit će još gore!
  Konzul je predložio:
  - Možda bi se trebao potući sa ženom?
  Crassus je odmahnuo glavom.
  - Žao mi je žena! Lijepi su i neugodni kad ih ubiju!
  Konzulova žena je predložila:
  -Neka se Grannik bori s dječakom!
  Crassus je odmahnuo glavom.
  - Ma ne, borba će biti previše neravnopravna! Uopće nije zanimljivo!
  Konzulova žena odgovori:
  - Tek tada je upravitelj poslao dopis! Ima vrlo talentiranog dečka za borbu! I pokazat će zanimljivu borbu i šampiona!
  Crassus je oživio:
  - To je dobro! Donesi ga tako!
  Konzul je kimnuo.
  -Pokaži mi kao dječak!
  Alberta su odveli u središte arene. Bio je jako, jako zgodan i mišićav. Dapače, dame su čak i stenjale od strasti. Čudesno dobar dječak.
  Konzulova žena je primijetila:
  - Od toga je potrebno razbiti kupaće gaće!
  Crassus je odgovorio:
  Neka bude barem neka tajna!
  Konzul je pristao
  - Iz mrtvih će biti uklonjen! U međuvremenu... pa, kakav zgodan dečko. A šteta ga je čak i ubiti!
  Stjuard, koji je primljen kod konzula, primijeti:
  - Još se ne zna tko će koga ovdje ubiti! Ovo je dječak rijetke snage i brzine!
  Krass je kimnuo.
  - Neka se bore! Bit će zanimljivo!
  Voditelj je dodao:
  "I kladim se u pet stotina zlatnika na dječaka!" Evo, i sam dječak stavlja na sebe pedeset zlatnika!
  Crassus je bio iznenađen:
  - Ima li novca? Čudno, ali ima tragove biča na leđima kao rob!
  Upravitelj je logično primijetio:
  - Samo lijeni ne šibaju dječake. Stoga nemojte se iznenaditi!
  Konzul je kimnuo.
  - Prezgodan je za kamenolome. Možda je ovo sin plemenite osobe! Kako lijepe crte lica ima!
  Krass je kimnuo.
  - I ja osjećam da Granniku neće biti lako! Ali ipak ću se kladiti na prvaka! nikad nije izgubio!
  Konzul je kimnuo u znak slaganja.
  - I još za prvaka!
  Supruga je sa smiješkom odgovorila:
  - A ja sam na dječaku! A ako pobijedi, onda ću ga sigurno odvući u krevet!
  Konzul je odmahnuo prstom prema njoj.
  - I ja znam biti ljubomoran.
  Žena se nasmijala.
  - Ljubomoran na dijete?
  Konzul je primijetio:
  - Naravno, seks s robinjom se ne računa. ali još nisi stara i možeš zatrudnjeti. I odgoji potomstvo roba!
  Supruga je agresivno primijetila:
  - Nije rob! Sudeći po njegovom izgledu - ovo je generalno kralj!
  Konzul je kimnuo.
  - U redu! Ako dječak preživi, neka vam pruži zadovoljstvo! U međuvremenu ćemo gledati kako bitka napreduje.
  Šampion je ušao u arenu. Hodao je uz zvuk orkestra. Moćni ratnik od dva metra. Širokih ramena, težak, u oklopu i čizmama. U rukama je držao veliki mač.
  Da, ovaj Grannik je bio razbijač. Na njegovoj pozadini dječak je poput muhe. Gotovo gol, a preplanuo, svijetle kose, vrlo zgodan.
  Konzulova žena ga je gledala kroz povećalo i teško disala. Na njoj su se crtale razne željene slike.
  Grannik je pogledao svog kolegu, prezirno pljunuo u stranu i zarežao:
  Kakav je ovo vrtić?
  Crassus je svečano objavio:
  - Ovo je vaš protivnik!
  Šampion je zarežao:
  - Zezaš me! Ubacio sam dječaka nepobjedivom prvaku Rimske Republike?
  Upravitelj je pozvao:
  - A ti ga prvo porazi, pa ćeš onda vidjeti kakav dečko!
  Grannik, prepoznavši ga, primijeti:
  - Ti si? Hoćeš li dogovoriti prolaznu borbu pa da se onda uhvatim u koštac sa Spartakom?
  Upravitelj je kimnuo.
  - Možete vi tako misliti, ali vjerujte mi, ovaj dječak nije dar!
  Prvak je kimnuo.
  - Pokušat ću ga održati na životu! Smilovat ćeš mu se!
  Krass je kimnuo.
  - Ha, da vidimo!
  Konzul je odlučno izjavio:
  - Odlučit će većina naroda! Čisto?
  Baka je kimnula.
  - Slažem se! Mislim da će dječak biti jako povrijeđen kad mu spale gole, ružičaste pete!
  Krass je kimnuo.
  - Da, veliko je zadovoljstvo mučiti takvog dječaka. Čekaju ga stalak i žeravnica!
  Albert je hrabro primijetio:
  "Također ću pokušati ne ubiti vašeg šampiona. Ako je moguće!
  Glomazni gladijator se nasmijao.
  - Jesi li ti buha ili gnom?
  Dječak ljutito lupnu bosom nogom i odgovori:
  - Ja sam čovjek!
  Baka je kimnula.
  - Osobno ću ti spaliti pete, bezobrazniče!
  Ulozi su bili stavljeni. I oglasio se gong i znak za borbu.
  Golemi čovjek i dječak počeli su se svađati. Grannik je bio brz za svoju veličinu, ali mu se nije žurilo. Zavijajući je mahao dugim mačem i gotovo da se nije sakrio iza štita.
  Dječak je u rukama imao samo mali mač. Vješto je izbjegavao udarce. I nije se dao udariti.
  Grannik je primijetio:
  - Brz si!
  Albert kimne.
  - A ti si velik!
  Čovjek se počeo brže kretati. A njegov mač je opisivao krugove. Albert je napravio obilaznicu i pogodio neprijatelja u prsa. Na oklopu je bila ogrebotina.
  Grannik je odgovorio i promašio. i iznenađeno:
  - Oh, kako pametan dječak!
  I opet se počeo aktivnije kretati. Albert se povukao i izmicao. A onda je ponekad mačem pogodio neprijatelja u prsa ili u bok. Sve dok ne boli.
  Ali nije se dao uhvatiti.
  Krass je primijetio:
  - Dečko je dobar! Da, naš menadžer zna puno!
  Konzul je logično primijetio:
  - Generalno, mislim da će ta pobjeda biti njegova... Iako osjećam ljubomoru u sebi!
  Supruga je oblizala usne i gugutala:
  - Kakav divan dječak! Bit će lijepo s njim!
  Upravitelj je primijetio:
  - A što ste htjeli! Brza borba? Neće raditi!
  Krass je kimnuo.
  - Baci ugalj dječaku pod bose pete!
  Mauri su revno počeli razbacivati ugljen. Prvak je bio u čizmama kovanim od bronce i nije se bojao. A evo i bosonogog dječaka. Istina, noge su vrlo grube i on
  ne boli. I također aktivno siječe neprijatelja.
  Konzul je primijetio:
  - To je stvarno dobra borba!
  Krass se složio:
  - Bolje ne može! Iako dosadno! Da je samo krvi!
  Dječak-princ, uhvativši trenutak, udari Grannikove prste. I slomio rukavicu. Sada je potekla i prva krv. To je razljutilo prvaka, pa je krenuo u ofenzivu.
  Počeo je bijesno mahati. I disanje mu je postalo teško. Nije lako vući takvu lešinu za mladim kolegom.
  Dječak je vješto skočio u bijesan napad i posjekao neprijatelja po licu. I ta se krv prolila, obrva je rasječena.
  Albert zacvili:
  - Ovo je moj hit!
  Šampion je mahnito mahao, pokušavajući pogoditi neprijatelja. Ali on to nije mogao učiniti. A udarci su se nizali kaotično. I nije bilo moguće ozbiljno zakačiti neprijatelja.
  Grannik je viknuo:
  - Za veličinu Rima!
  I pokušao ponovno napasti. Ali pokreti su mu se usporili. Dječak ga je ubo u bok, pronašavši šiljak u oklopu, a krv je potekla iz torza.
  Crassus je zarežao:
  - Sjajno! Evo borca!
  Konzul je primijetio:
  - Ovaj dječak bi, mislim, mogao i samog Spartaka ubiti!
  Crassus je urlao:
  - Dao bih mu cijelu vreću zlata!
  Upravitelj je primijetio:
  - Odmah sam shvatio da ovom klincu nije lako! I tako vodi u boj! Samo čudo!
  Konzul se nasmijao.
  - A lijepo je pržiti takve ružičaste i okrugle štikle kakve ima!
  Crassus je sa smiješkom primijetio:
  - Bilo bi jako lijepo mučiti takvog dječaka. I koža će joj pucati pod udarcima biča, a rane posipati solju.
  A barbarin u togi vrlo se glupavo i tanko zahihotao.
  Albert je ponovno ranio svog protivnika, iako je i sam ovdje zamalo bio pogođen. Oštrica je čak odrezala pramen plave kose. Dječak je primijetio:
  - Ne odustaje!
  Grannik je zarežao:
  - Prvaci ne odustaju!
  I opet napada, iako silom. Da, to je teška borba. Dječak opet ostavlja mač i udara neprijatelja po obrazu. I raskomadao ga. Šampion je bijesan.
  I opet u napad. Ovdje je borba. Dječak gazi bos po ugljenu. I osmjehe. Osjeća se mala vrućina, ali noge mladog roba su tako grube i žuljevite,
  da u njih nije tako lako prodrijeti.
  Albert se bori i pjeva:
  - Ako stigneš u Tiwi,
  Vi ste zvijezda - pa, hajde da iznenadimo ljude!
  a dječak ga je uzeo i pokazao jezik. Da, ova borba je stvarno za najjače dečke. I ne samo dečki. I djevojke mogu sudjelovati.
  Konzul je sa smiješkom rekao:
  - To je dječak! Samo čudo!
  Crassus se odjednom namrštio i primijetio:
  - Možemo izgubiti mnogo novca!
  Konzul je logično primijetio:
  - Ali dobili smo novu zvijezdu!
  Supruga je kimnula.
  - I divan ljubavnik!
  Borba se nastavlja. Albert ponovno, i ovoga puta jače ubo neprijatelja u bok. I zastenjao je poraženo. Da, nije baš ugodno. Ali ništa - tučnjava je tučnjava.
  Grannik pokušava zamahnuti i pogoditi neprijatelja. Ali on to nikako ne može. Da, kretanje je sporo. Gubitak krvi u boku počeo je utjecati,
  i potrošnja energije za vrlo dinamičnu bitku. Da, to je teška borba. I sad je dječak opet udario, po prstima. I vidjelo se da se šampionski mač jedva drži.
  Albert se nasmijao.
  Grannik je vrlo prljavo opsovao.
  Da, bila je to nevjerojatno dinamična borba.
  Dječak ga je uzeo i zapjevao:
  - Sve će biti vrlo dobro!
  Šampion je pokušao pomaknuti nogu, ali je dječak-princ izveo zamah. I Grannik je pao. Nije odmah ustao. Albert plemenito nije tukao ležećeg.
  Pustio sam ga da ustane, iako je jasno da prvak tetura. I dalje pokušava ići naprijed. Albert je pjevao:
  - Uvijek naprijed, uvijek na vrhu,
  Postao si visok čovjek!
  Grannik je primijetio:
  - Još ću te uhvatiti!
  Albert je primijetio:
  - Lisica se zgrabi tako da upadne u zamku!
  Crassus je sa smiješkom rekao:
  - Ovo je dječak, baš divan!
  Konzul je primijetio:
  - Previše plemenito. A da biste pobijedili Spartaka morate biti zao i podmukao!
  Supruga je primijetila:
  - Slavni dječačić! Pitam se kako to funkcionira s jezikom?
  Crassus je sa smiješkom primijetio:
  - Ne znam! Ali rob, naravno, mora znati svoje mjesto! A nakon pobjede treba ga dobro izbičevati, a pete mu od žara crvenim željezom opeći!
  Konzul je odgovorio:
  - Dečko će se boriti sa Spartakom! Ne slabite ga mučenjem!
  Supruga je kimnula.
  - Da, zaslužio je bolje od pukog mučenja!
  Crassus se počešao po čelu i primijetio:
  - Staviti dječaka protiv Spartaka? Ovo je originalna ideja! A što je s vođom pobunjenika, a možda i on prihvati izazov, pa ga njegov klinac zakači!
  Konzul je primijetio:
  - A ako je ovaj dječak dječak koji, okružen Spartakom, slovi kao slavni ratnik?
  Crassus se mesožderski nasmijao.
  - A bit će još bolje! Klin se klinom izbija, a buntovnik je buntovnik!
  Albert se nastavio boriti sa sve više samopouzdanja. Ponovno je ogrebao protivnika. Ovaj put na drugom obrazu. I zabio se u šiljak verižnjače već s druge strane.
  A onda, vidjevši da neprijatelja više nema, Albert ga je udario po ruci. I mač je izletio i pao u pijesak. Grannik je pojurio, ali dječak-princ se okrenuo i svom snagom
  nabijen golom petom do brade. Udarac je zateturao prvaka, ali on očajnički nije želio pasti. Tada je Albert skočio i ponovno udario petom dječje noge u bradu
  neprijatelj. Njegov pandan je pao, ali se nadljudskim naporom ipak pridigao. Albert je tada iz punog zamaha prešao na prepone. I dahnu, bilo je metala. I jako boli
  dogodilo se. Dječak se povukao...
  Njegov se protivnik, već bez mača, ali još na nogama, naceri:
  - Pa to boli psiću!
  Albert ponovno poskoči, ciljajući bosom nogom u bradu. Ali Grannik je to očekivao i uspio je izbjeći, čak je i štitom prišao dječaku u letu. Albert je pao, i to odmah
  lešina je pala. Sada se tijek bitke promijenio. Dijete je bilo pod masom četiri puta većom od njegove. Plus težina oklopa. A ovo je, kako kažu, ozbiljno.
  Crassus je sa zadovoljstvom primijetio:
  - Bravo prvak je preuzeo inicijativu!
  Konzul je primijetio:
  - Ha, zdrobio ga je, ali još ga treba uzeti!
  Supruga je predložila:
  - Baci rukavicu i prekini borbu! Neka bude borbeno neriješeno!
  Konzul je odgovorio:
  -Ne! Neka bude borba do kraja!
  Crassus se složio s ovim:
  - Da, neka bude borba do kraja!
  Upravitelj je kimnuo.
  - Zapravo, nečija oklada mora igrati!
  Grannik je pokušao dokrajčiti dječaka. imao je samo jednu ruku, pa je, oslobodivši štit, pokušao dohvatiti dječakovo grlo. Htio je zadaviti drsku životinju. Albert, međutim, nije odustajao. I ugrizao je ruku koja ga je htjela uhvatiti za grlo. Grannik je kao odgovor ustao i udario dječaka u lice. Udarac je bio jak
  a na dječakovu licu odmah je natekla modrica. Ali Grannik se, s druge strane, otvorio, a dva dječakova prsta pogodila su mu oči. A kakav je to divlji urlik bio. Šampion je ustuknuo.
  I dječak mu se izmakne ispod. A onda je u bijesu svom snagom udario potkoljenicu u sljepoočnicu. Grannik je zateturao, ali očajnički nije želio pasti. Tada se dječak podigao s poda
  tvoj mač. I iz okreta je nabio čeličnu ručku na potiljak. A zatim dodan u hram.
  Grannik se konačno smirio... Onesvijestio se izgubivši svijest.
  Albert je umočio svoju bosu nogu u krv. I ostavio elegantan otisak dječjeg stopala. I podigavši ruke u desnom maču, povika:
  - Pobjeda!
  Konzul je uzviknuo:
  - Javno glasovanje - završi ili živi!
  . POGLAVLJE? osamnaest.
  Većina publike kladila se na prvaka. I bila je ljuta zbog gubitka novca. Da, i stalne pobjede Grannika su umorne.
  I gotovo svi su jednoglasno spustili palac dolje!
  Crassus i konzul također su spustili palčeve.
  A moja žena je primijetila:
  - Da, stari šampion je mrtav, živio novi šampion!
  Crassus je viknuo iz sveg glasa:
  - Ubodi ga! Završi to!
  Konzul je zarežao:
  - Odsjeci glavu!
  Albert je slegnuo ramenima i viknuo:
  - Neću ubiti osobu koja leži bez svijesti i bespomoćna! Budi i milosrdan!
  Crassus je viknuo:
  -Ne! Završi to! To je ono što narod želi!
  Publika je klicala:
  - Tuci ga! Završi to! Završi to!
  Albert je slegnuo ramenima i odgovorio:
  - Ne! Neću ubijati nenaoružane!
  Crassus je viknuo:
  Ako ne ubiješ njega, ubit ćemo i mi tebe!
  Albert je hrabro odgovorio:
  - Pa ako moraš leći u zemlju, onda je ovo samo jednom!
  Konzul je odjednom smekšao:
  - Znaš, uskoro će Spartak napasti, a Grannikov mač će nam i dalje biti od koristi! Po pravu domaćina praznika, ja dragi prvak Rima! Točnije, bivši prvak Rima!
  Gomila je razočarano zavijala.
  A konzul nastavi:
  - Dječaku pobjedniku dodjeljuje se zlatni, lovorov vijenac prvaka Rima! I Bog s njim!
  Kao odgovor čuo se gromoglasan pljesak. Da, ljudi su cijenili milosrđe konzula.
  Albert se naklonio.
  Dvije su mu djevojke dale lovorov vijenac od čistoga zlata. Bio je malo velik za dječaka. I skliznuo glavom, objesio se o vrat.
  Dječak je pjevao:
  - Čekamo pobjedu! Čekajući pobjedu! Oni koji čeznu da raskinu okove! Čeka se pobjeda, čeka se pobjeda! Moći ćemo prevladati potrebu!
  Gorbačov-Putin Vladimir-Mihail, probudivši se, ponovno je počeo provoditi reforme. Prije svega, dao je upute u Afganistanu da se aktivnije koriste vakuumske bombe i kemijsko oružje. Kažu da ne treba ceremonijati s banditima.
  A s Kaspijskog mora rakete su ispaljivale rafalne paljbe kako bi pokazale svoju udarnu moć.
  Nadalje, dao je nalog za razvoj hipersoničnih projektila i snažnije opreme za uništavanje. I također napraviti tenkove nove generacije. I druge vrste oružja.
  Dotaknut je i rat između Irana i Iraka. Ovdje je, naravno, postojala ideja: otvoriti drugi front protiv Irana. I to je također cool.
  Gorbačov-Putin je pozitivno reagirao na ovu ideju. Ali treba vam razlog za invaziju.
  KGB je obećao izmisliti ovaj izgovor. I da kažu bit će sve dobro druže diktatore.
  19. kolovoza 1987. zakazani su prvi narodni izbori predsjednika SSSR-a. Zašto baš 19. kolovoza? Upravo na datum Državnog odbora za hitne slučajeve, kada su bezuspješno pokušali spasiti zemlju.
  Inače, sam Gorbačov-Putin upravo je u tom trenutku bio protiv Državnog odbora za izvanredna stanja i na strani Jeljcina i Sobčaka.
  Ovdje je nakon izbora moguće napasti Iran. U isto vrijeme povlačeći još trupa za organiziranje munjevitog rata.
  Nakon toga diktator Gorbačov-Putin opet je pao u san.
  Nakon pobjede Albert je odveden u kupaonicu i opran. Zatim su mi dali malo hrane i vina s stimulirajućim biljem.
  Nakon toga su golog dječaka pokrili dekama i odnijeli u spavaću sobu konzulove žene. Izgledala je kao da ima oko trideset pet godina, i još uvijek je bila prilično lijepa, iako premršava.
  U svakom slučaju, i dalje prilično atraktivna žena u samom soku. Iako je razlika u godinama kao između majke i sina.
  Albert je bio zgodan, mišićav, duboko preplanuo i svijetle kose. Ali na licu mu se vijorila velika modrica koja mu je prekrivala polovicu obraza, a oči su mu bile blago natečene.
  Muško savršenstvo dječaka bilo je nabujalo i bilo je prilično razvijeno.
  Matrona je strgnula veo s mlade robinje i šapnula:
  - Zgodni hajde sad si moj!
  Albert, nadrogiran i heteroseksualan poput većine tinejdžera, kimne.
  - Spreman sam!
  I pojurio do velike, lijepe žene. Zakoračila je naprijed. Krevet se tresao i čuli su se sladostrasni uzdasi. Alberta su bacali na toplo, pa na hladno, a on
  radio s velikim entuzijazmom i energijom.
  Ali Rodopeja je u međuvremenu bila prisiljena ponovno se boriti.
  Međutim, njezin se protivnik pokazao izvedivim. Dječak je otprilike istih godina i visine. Na sebi je imao samo ogrtač. Rodopeja je također morala skinuti tuniku i samo
  tanka vrpca pokrivala joj je bedra. Djevojčine su grudi bile gotovo oblikovane i izgledala je prilično ukusno. A muškarci su već bili navijeni na nju.
  Krass je primijetio:
  - Ali bit će moj nakon bitke!
  Konzul je kimnuo.
  - Da, moj gost je vaše pravo! Ali možda je djevica!
  Upravitelj je predložio:
  - Nemojmo je još voljeti, nego stavimo na dražbu i prodajmo njezino djevičanstvo ispod čekića!
  Crassus je kimnuo u znak slaganja.
  - Postoji dio svote koji će biti moj, onda je moguće! Općenito, djevice su ... Iskusna žena je mnogo ugodnija od nevine djevojke!
  Upravitelj se složio:
  - Tako je Crassus! Ali bolje je okupiti trgovce iz cijeloga carstva na dražbu. I to će biti nakon poraza od Spartaka!
  Krass je primijetio:
  - Možete, bio je dječak kao djevica stavljen na aukciju!
  Upravitelj je odmahnuo glavom.
  - Ne, on je već više puta upoznao ljubav jedne žene. Uključujući moju domaćicu! A žene ne žele djevice! Privlače ih mladi dečki, ali već vješti i iskusni!
  Dječak je bio malo viši i godinu dana stariji od Rodopeje. Tijelo mu je kalilo naporan rad i trening. Vidjelo se da nije zvijezda, ali mogao je nešto učiniti.
  Ali Rhodopeia je sposoban ratnik i već se više puta borio u pravoj bitci. I ne bez sjaja.
  Tako je odmah postala omiljena. Neka se ovdje ne zna za nju. Ali većina oklada bila je na nju.
  Dječak je problijedio. Vidio je da su Rhodopejini mišići bili vrlo istaknuti, a njezino tijelo više je nalikovalo božici rata u minijaturi nego djevojci. Presa s pločicama, što je rijetkost kod djevojčica,
  a mišići ruku kotrljaju se po loptama. A ovo je stvarno jak borac.
  Gong je zazvonio i dječak je, mašući mačem, pokušao napasti. Rodopeja je odbila napade. Od prve minute bilo je jasno da, iako dječak nije loš, protiv njega stoji snažan ratnik.
  koji se mnogo brže kreće.
  Rodopeja se, međutim, nije žurila okončati bitku. Imala je samo mač, kao i dječak. Štitovi u daljini. I Rodopeja je počešala dječaka po prsima, gugućući:
  - Pa, sisa ozlijeđena?
  Potekla je krv. Dječak ju je napao zauzvrat. Djevojka je parirala i ponovno lagano ogrebala svoju mladu kolegicu u prsa. Počeo je žešće napadati.
  Rhodopeia je ponekad odbijala, a zatim parirala, ali do sada sama nije napadala. Bilo joj je žao tinejdžera od četrnaest ili petnaest godina koji je već imao ožiljke na tijelu. Može se vidjeti
  ne bori se prvi put. A ako bude nokautiran, javnost se vjerojatno neće smilovati.
  Općenito, život gladijatora je težak. Stalno ste u opasnosti od smrti. A da bi izdržao stotinu borbi moraš biti pravi heroj. I Rodopeja je teško uzdahnula.
  Nije htjela ubiti dječaka, ali nije htjela ni sama umrijeti.
  Štoviše, djevojka je smatrala da će drugi to učiniti umjesto nje, čak i ako odbije dokrajčiti dječaka. Ovdje, na primjer, strijelci stoje uz krevet konzula. Mišićavi su
  snažne djevojke. Pokrivaju samo prsa i bedra, a na nogama sandale. I tako je tijelo gotovo golo, preplanulo i ne ženstveno snažno. Jasno je da su ubojice žena.
  I imaju posebne, pozlaćene mašne.
  Rodopeja se bori u obrani. Šteta dječaka. Vjerojatno je radio u kamenolomima. Na leđima i sa strane vidljivi su davno zarasli tragovi biča. A onda je prodan u gladijatorsku školu.
  On je prilično snažan i brz borac. Ali Rhodopeia je Albertova sestra i gotovo jednako veliki borac kao i njegov brat. Dakle, sada je razlika u klasi.
  I možete pobijediti, ali nema želje.
  Crassus je ljutito primijetio:
  - Bore se vrlo tromo! Kao pospane muhe! Posebno djevojka!
  Konzul je primijetio:
  Ona ga ne želi ubiti! Posebno štedi dječaka!
  Krass je primijetio:
  - Moramo joj spaliti pete užarenim željezom!
  Konzul je kimnuo.
  - Obje! Međutim, dječak ne odustaje i napada! Možda borba oživi!
  Upravitelj je primijetio:
  - Ovaj klinac proveo je osam godina u rudniku. Vrlo je otporan! Tako da...
  Crassus je zarežao:
  - U svakom slučaju, nećemo ga pomilovati ako izgubi!
  Rhodopeia je okretna i brza. Međutim, braniti cijelo vrijeme, prije ili kasnije ćete promašiti. A onda je dječak skinuo Rodopeju na rame. Koža je pukla i djevojka je sada krvarila.
  Rodopeja je to prihvatila i od ljutnje se aktivirala. Sada je počela žešće napadati dječaka. A Mauri, da bi razveselili djecu, počeli su bacati užareno ugljen pod njihove gole, otvrdle noge.
  Rodopeja je pjevala:
  - Ne hvatajte rukama
  Ne posežite nogama...
  Bose noge
  Moćne ruke!
  I tako je mačem udarila dječaka po prsima. I rezati jače. A onda se ubola u trbuh. Dječak je hripao. Nogom je udario djevojku. Ušao u trbušne mišiće. Rodopeja se savijala i odbijala.
  Dječak je u bijesu napao. Prilično je krvario. I riskirao je da oslabi. Rodopeja je jedva parirala. Ruka joj se kretala teže nakon što je pogođena u rame, a malo sporije.
  Tada je djevojka promijenila ruku i počela napadati lijevom. pa je prošlo malo bolje. I uhvativši još uvijek nedovoljno iskusnog protivnika, djevojka je udarila zapešća.
  Mač je ispao, a dječak je bio posječen. I odmaknuo se. Rhodopeia je krenula na njega, ali dječak ju je ponovno udario nogom. Ušao mi je među noge i jako me boljelo.
  Rodopeja je vikala i svom snagom udarila mladog roba po glavi. Lonac s plavom kosom nije izdržao, pukao je. I dječak se srušio mrtav, ili možda čak izdahnuo.
  Mavar je skočio do njega i užarenim željezom opekao golu petu palog roba. Nije se ni pomaknuo.
  Crassus je viknuo:
  - Nahrani njegove lavove! Borba je gotova!
  Dječaka su podigli na udicu i odvukli. Ovaj put u drugom smjeru, gdje nisu bili krokodili, već lavovi.
  Djevojka je stajala zapanjena. Ubila je mladog roba, dječaka u ogrlici. Robinja poput nje. I to je tako tužno i neugodno. Kad ubiješ legionare, ne osjećaš se tako.
  Crassus je naredio:
  - Daj joj kitu cvijeća! Neka se raduje!
  Konzul je kimnuo.
  - I odvedite djevojku u pritvor! Ona je sada naša robinja i bit će prodana!
  Upravitelj je primijetio:
  - Prvo ga morate kupiti od mene!
  Konzul se namršti:
  - Jesi li ga kupio?
  Upravitelj je odmahnuo glavom.
  - Ne!
  Konzul je kimnuo.
  - Ovo su Spartakovi špijuni! Možemo ih mučiti ili pogubiti! Ali za sada neka budu robovi!
  Krass je primijetio:
  - Dječak sada ugađa tvojoj ženi. Ne smeta ti?
  Konzul je primijetio:
  - Neka se zabavlja! A onda ćemo ga poslati u posebnu ćeliju! Podmetanje s drugim robovima je vrlo opasno!
  Krass je primijetio:
  - Ako su to Spartakovi špijuni, onda ih je bolje mučiti!
  Konzul je kimnuo.
  - Ali ne danas! Oni su tvrdoglava djeca i ispitivanje će se dugo otegnuti, ali želim ih osobno ispitati. Danas mi je rođendan, zaboravimo na posao!
  Krass je primijetio:
  - Mučenje je zabavno!
  Konzul je kimnuo.
  - Pojest ćemo, popiti ćemo, pogledati posljednje borbe, a onda ćemo spavati. I na novi način ćemo sebi pružiti zadovoljstvo mučenjem!
  Krass se složio:
  - Da, bolje je dobiti novi užitak svježeg uma. I uskoro će svanuti!
  Gladijatorske borbe su se nastavile. Tu u arenu ulazi još jedna djevojka... Ona je u tankim gaćicama, preplanula, bosa, mišićava.
  Ima jako lijepa prsa, iako su joj ožiljci vidljivi na tijelu. A kosa je bakrenocrvena, lijepa ratnica.
  Nekada je bila robinja, a sada je stekla slobodu i bori se za novac. Noge su baš gole, da je spretniji.
  Vuk će se ovoga puta boriti protiv nje. Sasvim izvediv protivnik - lav je puno opasniji. A djevojka je naoružana mačem i bodežom.
  Publika je klicala s odobravanjem. Naravno, životinje ne bježe Spartaku, pa je sasvim prirodno da sada morate odmjeriti snagu sa zvijeri.
  Istina, obično je lava teško pobijediti. Često su lavovi trivijalno rastrgali dječake. Štoviše, goli i neobučeni, koji su nekako pogriješili u kamenolomima.
  I darovana im je tako vesela smrt.
  Crassus je progunđao:
  - Ovo je stvarno zabavno!
  Konzul je primijetio:
  - A ovo je Ellie, žena iz Njemačke. Vrlo dobar borac! Neće pobjeći u Spartak!
  Krass se složio:
  - nemoj pobjeći! Ali vuk ga može rastrgati!
  Konzul je odgovorio:
  - Vuk joj nije jak protivnik! Ne boj se Crassuse!
  Bogataš broj jedan je primijetio:
  - Koliko vukova ne hrani, a on gleda u šumu!
  I glasno se nasmijati.
  Rimski vojnici su svakako sila. Ali barbarski ratnici su dobri. Crvenokosa ljepotica, na znak trke, napala je vuka. On je, očito, smatrao da je stvar nečista, i
  nije žurio s napadom. A djevojka ga je nabila golom petom pravo u nos. Vuk je zavijao od boli. Djevojčica je odskočila i gugutala:
  - Štap, štap krastavac,
  Vuka bije čovjek!
  Krass je kimnuo.
  - Sjajno! Borba je vrlo šarena!
  Konzul je primijetio:
  Ellie vas neće iznevjeriti!
  Vuk je pokušao napasti crvenokosu. Ali dobio je bod na vuni. Osjetio je bol i cvilio. Da, ovo je za njega da njuši burmut. I zvijer ponovno pokušava napasti u bijesu.
  Crvenokosi je primijetio, zarezao vuka u usta.
  - Sivi slabić!
  I opet kako se nasmijati.
  Konzul je sa smiješkom primijetio:
  - Ova djevojka nije jednostavna!
  Krass je kimnuo.
  - U Rimu ima žena!
  Vuk opet zaškljocne zubima. Ali nije mogao dobiti ratnika. A njegovi bijeli očnjaci snažno su blistali. I još jedan udarac mača samo mu je probio usta. A onda bodež ratnika
  snažno ubo u oko. Vuk je primio udarac, očajnički se ogrebao i zakačio opijenost Ellienoj nozi. Djevojčica je zadobila samo ogrebotinu, ali je bila malo zaprepaštena i teško ozlijeđena
  vuk je skočio na nju oborivši je. A onda još malo i skoro se uhvatio za grlo. Djevojka se očajnički trzala i udarala bodežima u trbuh. Očnjaci su joj grebali bradu,
  a pandže su išle po prsima. Djevojčica je zbacila vuka i skočila. Ponovno je skočio na nju, ali je pogođen bodežom iz zamaha, a potom i mačem u lubanju.
  Ovoga puta crvenokosi je dobro prošao, a zvijer je ostala zapanjena. Sama Ellie već je bila gadno izgrebana, iz nje je tekla krv, na bradi su joj bili tragovi zuba. Djevojka je pobjesnila
  probosti omamljenog vuka bodežom i sasjeći mačem.
  Tako je mlatila dok se nije iscrpila. Pretvaranje lešine s očnjacima u krvavu kašu. Borba je bila gotova. A crvenokosa ratnica je podigla svoj mač i viknula:
  - Pobjeda!
  Krass je primijetio:
  - Bila je teško oštećena!
  Konzul je odmahnuo rukom.
  - Živi kao pas!
  Crassus je odgovorio:
  - Ne bih rekao... Ožiljci će ostati cijeli život!
  Konzul je uzdahnuo.
  - Da vidimo! Kažu da postoje masti koje zacjeljuju ožiljke bez traga!
  Borba je ionako gotova... A najveći ulog je, naravno, na crvenokosog...
  Zatim je istrčala plava djevojka. Vrlo sladak i mišićav. Nasuprot njoj su došla dva dječaka od desetak ili jedanaest godina. Sudeći po svemu sasvim mirno, početnici.
  Nisu ih imali vremena ni liječiti nakon kamenoloma, bili su mršavi i sječeni bičevima.
  Krass je primijetio:
  - Prekrasna žena! Čini se da vodite računa o tome!
  Konzul je kimnuo.
  - Dečki su najjeftinija roba! Lijepe žene - najskuplje!
  Prvi bogataš Rima je primijetio:
  - A ko ti ugodi ženi, taj je i dečko!
  Konzul je primijetio:
  - Nije jednostavan dečko, nego izvanredno zgodan!
  Upravitelj je primijetio:
  - I rijedak ratnik koji je oborio prvaka Rima!
  Krass je kimnuo.
  - O da! Zato ga nismo ubili! Iako je Spartakov špijun!
  Konzul je oblizao usne.
  - Ali bit će mučenja!
  Većina oklada pripala je plavuši. Bila je naoružana dugim i vrlo oštrim mačem i štitovima. Skoro gola, samo gaćice na sebi. Vidljive su grudi s grimiznim bradavicama.
  Dječak je uglavnom gol, u kamenolomima im ne trebaju ogrlice. A u rukama kratkih mačeva, pa čak i jasno tupih!
  Prirodna ljepota-plavuša se njeguje kako bi više borbi obradovala pobjedama. Dječaci su kao meso za mačeve. Sve je sasvim prirodno.
  Krass je primijetio:
  -Ljepota zahtijeva žrtvu!
  Konzul je pristao
  -I ženska ljepota trostrukih žrtava!
  Dječaci su bili u tragovima trepavica i nisu zarasli kako treba. Samo su oprani od prašine rudnika. I tako možete vidjeti da se prije borbe nisu ni hranili. Dakle, moj želudac
  propala su nesretna djeca koja su odvedena na klanje.
  Upravitelj je primijetio:
  - Pa, mogao bi hraniti! Uostalom, mogli su se nasititi jedini put u životu!
  Krass je kimnuo.
  - Mogao! Ali na prazan želudac je lakše boriti se!
  Plavuša je dodirivala svoje bose noge i nestrpljivo čekala znak. Vrlo je lijepa, a koža joj je zlatno-maslinasta od opeklina. Jasno je da se takva žena drži
  također za estetiku. U Italiji je bijela kosa puno rjeđa među lokalnim ženama nego na sjeveru, pa su plavuše cijenjene. I općenito, slažem se, ženo
  s bijelom kosom je puno ljepša nego s crnom.
  Dječaci su se divili i gotovo goloj teti s mačem, koja bi ih trebala ubiti. Plavuša je, čuvši znak gonga, krenula u ofenzivu. Sigurno joj je bilo malo žao ovih
  momci, ali možda je ipak bolje umrijeti nego patiti u kamenolomima. Osim toga, plavuša je vjerovala da duše djece padaju na Champs Elysees, te tako uživaju
  u džennetskim dolinama, sreća i sitost, i igre. Kažu da nisu imali vremena griješiti, a bogovi ih ne muče. Svojevrsna doktrina o raju također je nastala u Rimu, a još ranije o
  besmrtna duša. I uopće nisam htio vjerovati u podzemni svijet Hada. Umjesto toga, možete misliti da carevi nakon smrti postaju bogovi i guštaju na Olimpu.
  A junaci odlaze na Champs-Elysees, gdje ih čekaju Valkire, raskošne gozbe, vina, jela, vječno mlade žene i drugi užici. Nešto kao Vikinzi. I djeca, možda
  bit će i vesele, i vječne igre i zabave, trčanja bosih nogu po mekoj travi u carstvu vječnog ljeta, djetinjstva i branja sočnih, slatkih plodova s bujnih stabala!
  Kako ovo nije raj? A u kamenolomima pod pretjeranim radom, ne život, već polagana i bolna smrt. Ovako su dječake nadglednici sasjekli bičem.
  Ali često su silovane i mlade robinje, ili starije robinje ili nadzornici. pa im ionako nećete zavidjeti.
  Plavuša je htjela brzo dokrajčiti dečke, ali je shvatila da javnost to neće odobriti. Stoga u početku samo malo odrežite prvo jednog dječaka, a zatim
  drugi na prsima. I ostavio im krvave tragove.
  Krass je primijetio:
  - Radi za javnost!
  Konzul je kimnuo.
  - Zabavno! Ali da budem iskren, već želim spavati!
  Upravitelj je kimnuo.
  - Ovo je pretposljednja bitka... Uskoro će se svitati. A za borbu sa Spartakom treba imati snage!
  Krass se složio:
  - Barbari su već blizu, juriš može biti sutra, ili prekosutra!
  Konzul je kimnuo u znak slaganja.
  - Možemo se ozbiljno ozlijediti!
  Upravitelj je primijetio:
  - Zidine Rima su visoke i debele, i sto tisuća branitelja, od kojih je polovica iskusnih ratnika. Iz broja građana možete staviti još pedeset tisuća žena i tinejdžera
  republike!
  Crassus je kimnuo u znak slaganja.
  - To je baš dobra ideja! Mobiliziramo sve!
  Konzul je primijetio:
  - Da, imamo dovoljno arsenala. Samo što se žene i djeca tuku gore od muškaraca!
  Upravitelj je primijetio:
  - Ovisi o čemu! Plavuša je baš dobra!
  Doista, djevojka se vrtjela na prstima. S vremena na vrijeme trnila je dječake. I povrijediti ih malo. Postupno su se kretale sve sporije i očito oslabile
  gubitak krvi. Djevojka je s uzdahom bosom nogom oborila jednog od njih, a drškom mača vješto pljesnula palog dječaka po potiljku. Onesvijestio se, ali je još bio živ.
  I nije imao težih ozljeda. Dakle, postojala je šansa da se javnost smiluje. Drugi dječak je pokušao naletjeti na plavušu, ali je također ponovno udaren. I pomaknula je petu prema njegovoj bradi, također je vješto ugasila.
  Dječaci su sada bili u nesvijesti, ali još živi i ne bogalji!
  Crassus je kimnuo s osmijehom.
  - Mislim da je vrijeme da ih dokrajčim!
  Konzul se iznenada usprotivio:
  - Puno je robova također pobjeglo iz kamenoloma. I unatoč pojačanoj sigurnosti, oni nastavljaju trčati. A dječaci su vrijedni jer mogu puzati kroz uske hodnike i rudničke otvore! Robovi nisu dovoljni! Zato koristim svoju moć da ih poštedim!
  Upravitelj je kimnuo.
  Da, možete ih ponovno koristiti! Vene su čitave, a rane će zarasti kao na psima. Bolje, pogledajmo zadnju borbu i...
  Crassus je zijevnuo, širom otvorenih usta, i promrmljao:
  - Da, umorni smo! Ali na kraju, želimo nešto posebno!
  Upravitelj je kimnuo.
  - Bit će! Bit će posebno!
  Konzul je istupio naprijed, i unatoč krvoločnom raspoloženju gomile, uzeo ga je i podigao palac!
  Plavuša se nasmiješila i zacvilila:
  - Slava milostivom konzulu!
  U međuvremenu, Mauri su donijeli užareno željezo do bosih peta dječaka. Brzo su ga bocnuli i odmah odnijeli da ga ozbiljno ne oštete. Dječaci su došli k sebi od akutne boli.
  Stavili su im užad i vratili ih natrag. Sada se očito smatralo da nisu baš sposobni za gladijatorske borbe i identificirani su u kamenolomu. Istina, prije toga su bili dobro hranjeni,
  kako i treba biti s gladijatorima koji su ostali živjeti. I stavite spavati na meke krevete u slamu. Dječaci, navikli spavati na krupnom šljunku u kamenolomima, s užitkom su zaspali.
  I prvi put u životu sam okusio ukusno meso. Da, pred njima je bio povratak u rudnike. Ali postojala je nada da će Spartak doći. I grije dušu.
  Dječaci su njuškali nosove i prvi put nakon dugo vremena vidjeli slatke snove.
  I evo posljednje borbe.
  I stvarno poseban. Crna kći Afrike Xena se bori - najbolja je gladijatorica među ženama i prvakinja Rimske republike među ljepšim spolom!
  Da, crna Xena, ovo je veliki ratnik. A borba s njom je zanimljiva ...
  Djevojka je bila samo u ogrlici, visoka, vitkih mišića i žilava. Čak se može smatrati i mršavom, ali taj je dojam varljiv. Vidi se kako
  pod njenom crnom, preplanulom kožom kotrljaju se kuglice mišića, koje su tvrde poput žice.
  Krass je primijetio:
  - Prvak Rimske Republike, na samom kraju? Ovo je super!
  Konzul je sa smiješkom primijetio:
  - Da, ovo je impresivno... Ona je divan borac!
  Xena je bila naoružana dugačkom motkom s oštrim čeličnim vrhovima na oba kraja.
  i jako dobro skakao.
  Crassus je pun nade rekao:
  - Nadam se da će njezin protivnik biti ozbiljan! Nije par šmrkavih dječaka?
  Upravitelj je revno kimnuo.
  - Da, vaše veličanstvo! Protivnik će biti ono što vam treba!
  Kad je Xena otišla, oglasio se signal o izlasku sljedećeg neprijatelja. I doista je publika mogla biti zadovoljna. U arenu je ispuzao golemi krokodil od sedam metara.
  Konzul je sa smiješkom primijetio:
  - To je odlično!
  Krass se složio:
  - Dobar protivnik! Samo previše... glupo!
  Upravitelj je primijetio:
  - Xena nije rob, već slobodni gladijator koji se bori za novac! A njezin je protukandidat, s jedne strane, sasvim izvediv, ali s druge strane dostojan javnosti! Dakle finale
  borba će biti vrlo zanimljiva!
  Crassus je ganuto zapjevao:
  - Nešto više! Još malo, zadnja borba je najteža!
  Konzul je s osmijehom nastavio:
  - Želim kući u njedra Rima!
  Republika druga majka!
  Upravitelj je primijetio:
  - Mislim da ćete biti zadovoljni!
  Krass je kimnuo.
  - Kladim se na Xenu!
  Konzul je potvrdio:
  - I ja, na Xeni!
  Upravitelj se složio:
  - Ona će pobijediti! Ali netko će se kladiti na krokodila!
  Gong se oglasio kao znak početka bitke.
  Xena je počela plesati oko krokodila. Krenuo je za njom. Iako izvana nespretan, gmaz je prilično brz. A ovdje morate biti gladijator visoke klase da biste to učinili
  nemoj joj se uhvatiti za zube. Crni ratnik je ili napredovao ili se povlačio. A onda udario oštrim vrhom. Za sada nije previše opasno za krokodila. Očito je ovo posljednji.
  borite se, a možete igrati za vrijeme.
  Crassus je sa smiješkom rekao:
  - Spartaka je mogla položiti takva lisica!
  Konzul je sa smiješkom primijetio:
  - A što bi se dogodilo da se dječak bori s ovom panterom?
  Crassus je sasvim logično primijetio:
  - Vrlo zanimljiva i natjecateljska bitka!
  Konzul je ispio vino iz pehara i primijetio:
  - To bi bila dobra predstava!
  . POGLAVLJE? 19.
  Upravitelj je predložio:
  - Ako želiš, možemo to dogovoriti sutra!
  Crassus je odgovorio:
  - Što je s mučenjem?
  Konzul je primijetio:
  - Mučenje će pričekati! Uvijek ćemo imati vremena da dječaku spržimo pete!
  Upravitelj je kimnuo.
  - I borba se može održati u Koloseumu!
  Crassus je odgovorio:
  -Ne! Ako se ljudi okupe u Koloseumu, bit će lakše napasti grad. Bit će potrebno organizirati grandiozne igre gladijatora nakon pobjede nad Spartacusom!
  Konzul se s tim složio:
  - Tako je, odgodit ćemo to za bolja vremena. Pogotovo jer sam već umoran od ovog krvavog spektakla!
  Krass o grgljanju:
  - Spartak, Spartak - uzmi kunu!
  Xena je vrhom nekoliko puta udarila krokodilova usta, zbog čega je potekla krv. A onda je naglo preskočio gmaza. A onda je stala na šiljke. I podboden golim petama.
  Sve je izgledalo stvarno super.
  Konzul je primijetio:
  - Prekrasna djevojka!
  Krass se složio:
  - Talenat!
  Upravitelj je predložio:
  - Možda pokazati njezinu borbu protiv lava? Bit će još teže!
  Krass je kimnuo.
  - Da, lav je opasniji od krokodila i brži!
  Konzul je primijetio:
  - Možda protiv medvjeda?
  Crassus je odgovorio:
  - Lav je opasniji od medvjeda! Ili možda čak koristiti tigra?
  Konzul se s tim složio:
  - Tigar je stvarno velika glava!
  Xena je nastavila bockati krokodila. Učinila je to s velikim zadovoljstvom. Iako je imala i nadmoćan stav i nasilnu reakciju kćeri Afrike.
  Crassus je sa smiješkom rekao:
  - Ovo je čar!
  Konzul je pristao
  - Veliki šarm!
  Xena je do sada glumila s velikom maštom i maštom. Ovdje je udarila svojim bosim nogama o zube krokodila i ubola se u pete. A onda skoči i ponovno se vrati.
  Da, ona je stvarno neodoljiva djevojka. Samo ona ne potiskuje želje, već uzbuđuje.
  A krokodil i dalje juri za njom, ali gubeći sve više krvi i nanoseći joj sve veću štetu. da, to je sjajna utrka.
  Crassus je sa smiješkom primijetio:
  Super si Xena!
  Konzul je odgovorio:
  - Samo dobar gladijator! Borac je borac!
  Upravitelj je predložio:
  - Možda razbacati ugljen!
  Crassus je odgovorio:
  - Krokodil će boljeti više od nje!
  Dvoboj je nastavljen. Dok je Xena bockala krokodila u usta i nosnice, ali nije dirala oči. Očito joj se nije žurilo dokrajčiti ga. Ali puno je krvarila.
  A njezine gole, djevojačke noge ostavljale su vrlo graciozne i isklesane tragove. A sama borba odvijala se vrlo jednostrano. Međutim, par puta djevojka krokodil na listovima
  izgreban.
  Konzul primijeti, široko zijevajući, a zatim pogledavši na vodeni sat, zareža:
  - Već je svijetlo na obzoru! Uskoro će sunce izaći!
  Crassus se složio s ovim:
  - Da, zabavit ćemo se mnogo više! Sunce izlazi iznad Zemlje!
  Upravitelj je predložio:
  - Možda... Pa dobro! I sama osjećam da mi se oči lijepe!
  Konzul je kimnuo.
  - Da, vrijeme je da završimo gozbu i idemo spavati!
  Krass je primijetio:
  - Spartak nam već dolazi! I može se brzo kretati!
  Upravitelj je viknuo iz sveg glasa:
  - Završimo sa Xenom!
  Djevojka se zlobno nasmiješila. A njena motka odleti visoko i odmah se gmazu duboko zabije u oko. Krokodil je dobio jak udarac i utihnuo. Kao da su ga nabili
  smrtonosna sila.
  Xena je uzviknula:
  - Pobjeda! Slava Rimu!
  Krass je kimnuo.
  - Pobjeda! Dobro napravljeno!
  Dobacio joj je zlatnik.
  Bačeni su zlatni okrugli disk i konzul.
  Borba je bila gotova. Xena je umočila stopalo u grimiznu krv i ostavila lijepe otiske. Zatim se naklonila i počela odlaziti.
  Konzul je sa smiješkom odgovorio:
  - To je prilično impresivno!
  Krass se složio:
  - Da, super je! Iako .. predvidljivo!
  Upravitelj je kimnuo.
  - Budite predvidljivi! To znači biti kažnjen!
  Xena je otišla, a desetak Maura odvuklo je lešinu krokodila.
  Tučnjava je završila, a mnogi su gosti zaspali u svojim stolicama.
  U SSSR-u se već održavaju novi predsjednički izbori. Točnije, ne novi, nego prvi.
  I naravno, Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin jedini je predsjednički kandidat bez alternative. A rezultat može biti samo jedan: devedeset devet i devedeset devet stotinki. I to pokazuje još jedan trijumf ćelavog diktatora.
  Tako je Mihail Gorbačov, umjesto demokracije, u SSSR vratio vrijeme staljinizma. Što su doduše mnogi željeli nakon Brežnjevljeve zavrzlame. A sada je opet na vlasti kult ličnosti, čiji su portreti obješeni po cijelom SSSR-u. I opet, kao u stara vremena, crni lijevci i slijetanja.
  Budući da Vladimir-Mikhail sanja o Afganistanu, a tamo su lijepe djevojke ratnice.
  Trče četiri prekrasne djevojke u bikinijima: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana.
  Ovdje se hrabro upuštaju u borbu s mudžahedinima.
  Natasha puca na trupe Islamskog carstva, talibane iz bacača granata, ruši tenk u bok i uzvikuje:
  - Neće nas domovina zaboraviti!
  Tada njezina bosa noga baca granatu na talibanske vojnike. Čuje se vrisak i škripa, masa raskidanih boraca islamskog carstva. I jednom generalu Sulejmanove vojske otkinuli su ruku.
  Zoya, koja je također črčkala po talibanima, iznenađeno je primijetila:
  - Platinasti sat!
  Augustina, bacajući bosim nožnim prstima granatu na vojnike Islamskog Carstva, klimne glavom:
  - Rekli su i da je Sulejman bio prosjak!
  Svetlana je, šarajući po talibanima, namigujući i golom, okruglom, ružičastom potpeticom izdala, podlijegavši eksplozivnom paketu, s eksplozivom:
  - Glavno bogatstvo u duši!
  I masa talibanskih vojnika je bila raskomadana. Bila je to grandiozna bitka između dvije kolosalne vojske.
  Natasha je pala na trbuh... Preko nje je preletio stormtrooper. Djevojka se okrenula i lupila ga repom. Udari auto. Pušila je i za sobom ostavila veličanstveni vlak.
  Da, ovo je impresivna primjena novog kompleksa Igla. Gori ulje poput vrućeg metala.
  Zoya je također pogodila još jednog talibanskog jurišnika. Udarila ga je po tijelu, nakon čega je zapjevala:
  Nikada se nećemo predati neprijatelju
  Sasjeći ću protivnike ispod debla!
  A djevojka bosih nogu zagrlila je hrpu granata. A onda će ga, kao s velikom spretnošću, baciti na neprijatelja.
  I još jedan samohodni top islamskog carstva će se prevrnuti.
  Vidi se da kornjača sa snažnim topom vrti polomljene valjke, a gusjenice su popucale.
  Zoja je sa smiješkom primijetila:
  Sve ćemo učiniti super!
  Augustina se također očajnički bori. Ona skače i trči prema talibanima, pucajući. A njezina bakrenocrvena kosa vijori se kao bojni stijeg. Impresivna gracioznost kod djevojke.
  Crvenokosa zvijer pjeva:
  - Uljepšajmo svijet
  I letimo...
  Naša sovjetska Rusija
  Strašna vojska će ubiti!
  Svetlana je, agresivno pucajući u protivnike i koseći ih kao kosom, bacila i granatu golim, žilavim prstima i zacvilila:
  - Za let u visine!
  Radile su četiri djevojke. I pucala je i mlatila protivnike s velikim očajem i figurativnim napadom.
  Osim njih borile su se i druge djevojke. Elizavetina posada otišla je na najnovijem T-72.
  Djevojke, naravno, u jednom bikiniju i bose. Voze svoj auto.
  A talibanski tenkovi se prikradaju. Ovo je u osnovi kopija T-54, ne baš opasan stroj.
  Elizabeth zapovijeda, a Catherine, odmarajući svoje gole, okrugle, djevojačke pete, usmjerava pušku.
  A ako lupanet, onda će ga temeljito pogoditi.
  Ovdje se iz cijevi ispljune teški projektil koji s velike udaljenosti pogađa talibanski tenk.
  Elena, koja je ispalila projektil, uzvikuje:
  - To je kolosalno!
  Vozač Efrosinya potvrđuje:
  - Definitivno je tako!
  A njezini goli, žuljeviti tabani pritišću pedale. Spremnik brzo ubrzava. Zatim opet usporava. I slijedi ubojiti hitac.
  Posada od četiri E je na vrhu.
  Njihov se tenk ponovno kreće, a duga cijev se okreće. Opet puca smrtonosni top. U vrijeme kada se pojavio T-72, najbolji tenk na svijetu. I naravno, pokazuje svoje.
  Elizabeth, pucajući i pogađajući protivnike, primjećuje:
  - Mi smo pravi patrioti SSSR-a!
  Catherine je odlučno rekla:
  - Svi domoljubi Sovjetskog Saveza!
  I pucao, pritisnuo gumb, glava, ružičasta peta.
  Da, ovdašnje djevojke nisu od onih koje cipelama srkaju juhu od kupusa. Njihov tenk je opet u pokretu.
  Iz daljine se ne boji talibanskih granata. I tukli su neprijatelja s pet, šest kilometara.
  Evo djevojaka - što vam treba. Imaju snagu gnjeva i plamen strasti. I samopouzdanje za pobjedu.
  Elizabeth gleda kroz nišan. Malo je afganistanskih automobila. Ali ima i američkih prodanih islamskom carstvu na kredit. Ovi strojevi su također slabiji od ruskog. I imaju višu siluetu, što olakšava pogoditi.
  Catherine je naciljala i pogodila afganistansko vozilo američke proizvodnje. I jednim hicem srušio toranj.
  Ovako ona pogađa hrta.
  Elena, radio operaterka i utovarivač, potvrdila je:
  - Samo tako nastavi!
  I opet leti smrtonosni projektil za Afganistance. Cure u punom sjaju.
  Pa to je tenk.
  I evo ih trče, bljeskajući ružičastim štiklama djevojke u bikiniju prema avionima.
  Da, napadači su spremni za bitku.
  Anastasia Vedmakova uskače u najbliži avion. I odmara se na pedalama golim potplatima.
  Auto zatim polako polijeće.
  Ratnik u crvenom odijelu, savršene figure, kaže:
  Radosti, moja je snaga u Gospodinu,
  Radost, u Gospodinu snagom cijenjena!
  I smiješi se bisernim zubima. Vladimir Putin svakako nije veliki vladar. Ali u ovom slučaju, on vodi rat koji se može usporediti s Velikim domovinskim ratom.
  Afganistanci se guraju i uklinjuju u ruski teritorij.
  Ovdje je medena plavuša - Akulina Orlova. Također djevojka ono što vam treba.
  I opet u bikiniju i bosa. Jako je lijepa i preplanula.
  Dok ona trči prema avionu, muškarci bulje. A sluge dotrče i ljube dražesne tragove njezinih bosih stopala.
  Evo djevojke.
  Akulina leprša i leti u jurišnicu. Vrlo je glatka, a istovremeno se brzo skida.
  Akulina je pjevala:
  - Vidim plavu liniju na nebu,
  Uz buku dobivam na visini!
  I sada njezin jurišni zrakoplov vidi prvu metu na nebu - afganistanski zrakoplov.
  Djevojka ga, bez razmišljanja, izbacuje iz zrakoplovnih pušaka, udarajući ga s velike udaljenosti.
  Tada je plavokosi terminator zapjevao:
  - Ja sam najtočniji na svijetu,
  Proslavio se u ovoj emisiji!
  Akulina se zahihotala... Naviru sjećanja kako su joj zatvorenici ljubili bose noge, bose, prašnjave tabane.
  Da, bilo je smiješno. A talibani su puzali na koljenima ljubeći bose noge ruske djevojke.
  Mirabela Magnetic također trči prema avionu. Noge su joj tako preplanule, mišićave, gole i graciozne.
  I kako divne ploče za tisak. Ovo je samo čudo.
  Mirabela je ratnica koja jednostavno pokazuje najvišu klasu ponašanja i ujedno standard ljepote.
  A kosa joj svjetluca poput zlatnih listića. A tijelo je jedva prekriveno bikinijem.
  A kakve graciozne tragove ostavljaju njezine gole, isklesane noge. Ovo je nevjerojatna djevojka.
  Možete mu se dugo diviti bez skretanja pogleda.
  Ovdje je pritiskala pedale golim tabanima, a borbeni jurišni zrakoplov glatko je poletio s piste.
  Mirabela je kroz smijeh zapjevala:
  - Nema mjesta slabostima,
  Dočekat ćemo zoru!
  Sada su sve tri djevojke u zraku, što znači da su za talibane nastupili crni sati.
  Anastasia Vedmakova šalje smrtonosni projektil na afganistanski tenk i probija ga. Zatim kaže:
  - Za komunizam!
  S velikim uspjehom bori se i Akulina Orlova. Evo njezine lansirane rakete koja je razbila samohodni top. Djevojka vrišti:
  - Za veličinu planeta i za slavu listopada!
  I opet šalje nešto izuzetno smrtonosno na neprijatelja.
  Mirabela Magnetic precizno pogađa neprijatelja i pjeva:
  - Jedan, dva, tri... Uništi sve neprijatelje! I otkinuti glavu talibanima!
  Trijumvirat se bori vrlo vješto i očajnički. Djevojke su ovdje jednostavno tako lijepe.
  I njihovi stormtrooperi skaču po nebu i to je jako cool. A osim toga, obaraju talibanske zrakoplove.
  Ovdje su ljepotice napisane. Ni jedno carstvo mudžahedina neće biti dobro. Evo jedan kadar, a odjednom su oborena čak tri afganistanska aviona.
  Anastasia Vedmakova je, pokazujući zube i ljubazno se smiješeći, pritisnula dugme svojom golom, ružičastom petom.
  Udario auto i zacvilio:
  - Ovo je moj kapitalni zahtjev!
  Akulina Orlova je potvrdila, srušivši neprijatelja:
  - I brzo se pomakni u nos!
  Djevojke su ovdje nevjerojatne. I opet je oboreno nekoliko afganistanskih lovaca. Ovo je njihova najviša profesija. Ovdje djevojka ogromne snage.
  A onda je Anastasia udarila u bunker s talibanskim generalom. I poletio je u zrak.
  Kako se zemlja digla i planula od udara djevojaka. A ovo je tek početak.
  Bore se i snajperistice.
  Alice i Angelica sa svojim puškama. Oni love talibanske vojnike i precizno pucaju.
  Ciljaju prije svega na službenike.
  Djevojke se također radije bore u samo jednom bikiniju. One su hrabre i jako lijepe.
  Također Alice je plavuša, a Angelica je crvena.
  Pucaju redom i pogađaju točno.
  Alice je dobro naciljanim metkom oborila talibanskog pukovnika i upitala crvenokosog partnera:
  - Mislite li da crne rupe stvarno postoje ili je to samo hipoteza?
  Angelica je također dobro naciljanim hicem presjekla drugog afganistanskog časnika i odgovorila:
  - Našao sam vremena za takva pitanja!
  Alice odgovori uzdahnuvši:
  - Jao, nije bilo boljeg vremena!
  A djevojka je bosim nožnim prstima bacila malu granatu. Desetak talibana je rastrgano.
  Anñelika odgovori opet opalivši:
  - Mislim da crne rupe ne utječu na urod žitarica!
  Alice se složila s ovim:
  I ja tako mislim, ali...
  Crvenokosa zvijer golom je petom bacila dar uništenja, ponovno razbivši protivnike i izdala:
  - Za komunizam na Veneru!
  Alice je dodala:
  I na Marsu također!
  Obje djevojke su dobri strijelci. I vrlo su zaobljene i mišićave.
  Na primjer, kada su talibana uhvatili, tjerali su ga da ljubi prašnjave tabane. Tako je ratnik islamskog carstva, taliban, bio toliko zabrinut da je doslovno ispustio kopita.
  Alice je uz uzdah odgovorila:
  - Žao mu je!
  Anñelika se složila.
  Ne treba nam ovaj rat!
  Alice je dodala:
  I talibani također!
  Crvenokosa zvijer je duhovito primijetila:
  - S naočalama iz Kine, baš sam cool!
  Ratnici su zapravo vrlo smiješni.
  Imaju toliko svijetlog šarma.
  Alice je ponovno bacila dar smrti svojom golom, okruglom petom i gugutala:
  - U nove pobjede!
  Angelica je također pokrenula uništavanje na neprijatelja, koristeći svoju bosu nogu i viknula:
  - Za domovinu!
  Tako su se ove djevojke rastale... Snajperske puške su radile s punom predanošću.
  Alenka se također borila, braneći grad od talibana. Posvuda su bile ruševine i ruševine nagomilane.
  Djevojka je zapucala na vojnike islamskog talibanskog carstva, pokosila ih cijeli niz.
  A onda je Alenka bosim nožnim prstima bacila granatu, razbacala Kineze i zacvilila:
  - Za Ilyu Murometsa!
  Anyuta je također pisala o vojnicima afganistanskog talibanskog carstva. I posađeno vrlo precizno. Što nije metak, to je pogodak.
  I udareni talibani padaju, riječ je naslagana.
  A djevojka, još uvijek gola, ružičasta, s okruglom petom, bacit će grašak smrti i pjevati:
  - Slava SSSR-u! Nemamo problema!
  I opet dobro naciljani okret, i hrpa leševa.
  Allah je također u borbi. Odsijeca vojnike talibana Afganistanskog carstva. Ona je tako blistava djevojka. Nokautira talibane kao žig iglom. Dok pjeva:
  - A u planinskim visinama zvjezdana tišina,
  U morskom valu i bijesnoj vatri!
  I bijesna, i bijesna vatra!
  I sada njezini goli nožni prsti ponovno bacaju ubojiti i razorni dar smrti.
  Djevojke su ovdje jako lijepe i sve su u bikinijima. I tako zaobljen i mišićav.
  Maria se također bori. Nokautira masu talibana, pokosi ih s velikom lakoćom i pjeva:
  - Život je samo trenutak - između prošlosti i budućnosti,
  Život je samo trenutak - drži ga se...
  Tko se od muškaraca može pohvaliti torzom,
  A cura ima ideju - zavrti!
  A njena bosa noga opet baca dar uništenja kolosalne razorne moći.
  To su stvarno djevojke - samo najviša klasa i akrobatika najistaknutijih pilota.
  I kako su njihova bosa stopala graciozna i zavodljiva.
  Olimpijada se također bori s velikim entuzijazmom. I kositi neprijatelje bez ceremonije. Uništava ih u cijelim redovima.
  A onda goli nožni prsti veličanstvene ljepote bacaju darove potpunog uništenja.
  Tada je Olimpija zapjevala:
  - Ne, budni neće izblijediti,
  Pogled člana Komsomola je čist ...
  Glas naroda je glasan
  A potok je blistav!
  
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi
  Doći će kraj fašizmu
  I sunce će sjati
  Osvjetljavamo put komunizmu!
  I opet, gola peta odmah izbaci cijelu hrpu granata.
  Evo djevojaka. Imaju toliko ljepote. A talibani idu naprijed poput vala tsunamija. Ima ih jako puno, a ruske položaje doslovno bombardiraju leševima. I tako su agresivni.
  Trupe afganistanskog carstva, talibani, pokušavaju zarobiti cijeli svijet. A u ovom slučaju Rusija.
  Marusya puca na talibane. Njezini goli nožni prsti bacaju limun s krhotinama. I opet lete u različitim smjerovima igle. Ratnici islamskog carstva talibani su zašiveni.
  Mudžahedini su vrlo hrabri, a djevojke koje crtaju po njima jedva imaju vremena promijeniti vrpcu. Doslovno ih zasipaju leševima.
  Marusya je s osmijehom pjevala:
  - Staljin živi u mom srcu,
  Da ne poznajemo tugu ...
  Otvorio vrata svemira
  Zvijezde su sjale iznad nas!
  I opet, gola, isklesana noga djevojke baca granatu velike ubojite moći.
  Evo ljepotice.
  Matryona također puca na neprijatelja, i to vrlo dobro. Kosi neprijatelje i baca smrtonosnu granatu svojim golim nožnim prstima. Lomi protivnike i škripi:
  - Komsomol nije samo starost,
  Komsomol je moja sudbina!
  I opet djevojka dobro cilja. I mrtvi talibanski general pada.
  Alenka pjeva, slamajući mudžahedine:
  - Unija neuništivih slobodnih republika,
  Nije se okupila gruba sila, ne strah...
  I dobra volja prosvijetljenih ljudi,
  I prijateljstvo, svjetlo, razum i hrabrost u snovima!
  I opet, goli prsti isklesanih, preplanulih nogu djevojke bacaju granatu smrtonosne i razorne moći.
  A masa talibana ide na pradjedove.
  Anyuta je golom petom bacila i dar smrti.
  Afganistanski tenk se prevrnuo. A njegovi polomljeni valjci kotrljali su se poljem.
  Spržena trava, masa leševa na njoj.
  Anyuta je s osmijehom zapjevala:
  - Bjesni rat s talibanima,
  Rat bez razloga...
  Sotona je skinut s lanca
  I smrt je došla s njim!
  Alla je također črčkala po vojnicima afganistanskog talibanskog carstva, i to vrlo prikladno. A crvenokosa djevojka je golim nožnim prstima lansirala komad plastida.
  A dva tuceta Afganistanaca bačeno je u zrak i tamo se zapalilo.
  Allah je pjevao:
  - U borbama se poznavala besmrtna slava,
  Naši veliki ljudi u bitkama su kao orao...
  Znam da će proći mnoge generacije
  I ratnik Rusije - pronašao veličinu!
  Nakon toga, Alla je ponovno bacila smrtonosni dar uništenja golim nožnim prstima.
  Maria je, pišući o talibanima, primijetila:
  - Ovo je naša najviša klasa!
  I uzela ga je i bacila golim nožnim prstima, razorni dar uništenja.
  Tada je djevojka žute kose zapjevala:
  - Granata, granata, smrtonosna granata,
  Kinezi čekaju - najbolja osveta!
  Olimpijada je slavila agresivno, koseći talibane kao kosom. I bacivši još jedan dar uništenja golim prstima, djevojka izdade:
  - Ovo će biti jako cool!
  Marusja, koseći neprijatelje i bacajući golim nožnim prstima smrtonosne darove smrti, zacvili:
  - Za velike promjene!
  Matryona, nokautirajući Afganistance, i darujući paklenu smrt golom petom, izdala je:
  - Za pravi komunizam u SSSR-u!
  To su djevojke s golim nogama, a talibani su pritisnuti golim okruglim petama.
  Ali Veronica i Tamara usmjeravaju projektile na trupe Afganistanskog Carstva. I lansiraju se uz urlik, uništavajući položaje talibana. Ovdje je bitka.
  Veronika i Tamara trepere bose, na ružičastim štiklama i pritiskaju gumbe joysticka.
  Veronica je pokrenula destrukciju i zacvilila:
  - Za nove pobjede SSSR-a!
  Tamara je zgnječila neprijatelje, ispuštajući darove razaranja, i viknula, golim prstima pritisnuvši dugme:
  - Ovo je najbolja zabava na svijetu!
  Djevojke su se smijale i pokazivale jezik.
  Victoria također pritišće gumbe joysticka golim prstima svojih vrlo lijepih i zavodljivih nogu.
  I razbija bunkere i bunkere neprijatelja iz islamskog carstva talibana. To su djevojke koje nose naboj uništenja.
  Veronika je rukom prešla preko pločica tiska i cvrkutala:
  - Za ponovno ujedinjenje planete i cijelog svijeta!
  . POGLAVLJE? dvadeset.
  Ovdje je Steelenida u borbi. Ona je djevojka koja se može boriti s mahnitim bijesom.
  I sada joj se grudi tresu. Evo djevojke. I jezik joj je tako grimizan.
  A sada dar smrti leti smrtonosnom snagom.
  Stalenida s paklenim osmijehom pjeva:
  - Svijet će postati čišći i ljepši,
  Za dobro naše domovine Rusije...
  Afganistanac dolazi u bijesu -
  Dat ću mu mač u lice!
  S tim se složila i Veronika:
  - Rusija je dužna poraziti talibane!
  Djevojke su u napadu. A noge su im vrlo zavodljive i blješte velikim šarmom.
  Ovdje se bore i dobrovoljci iz Njemačke. Ovdje je posebno posada tenka Gerda.
  Njemačke djevojke također su bose iu bikinijima.
  Crvenokosa Charlotte bosim nožnim prstima pritišće gumbe joysticka i udara u neprijateljski tenk.
  Zatim kaže:
  - Štitit ćemo Njemačku na dalekim granicama.
  Gerda također golim nožnim prstima puca u mrskog neprijatelja i škripi:
  - Za bijelo bratstvo!
  Christina se također bori vrlo hrabro. I vrlo produktivno koristi svoje gole nožne prste.
  Darovi smrti lete iz cijevi tenka. Lome i pale sve oko sebe.
  A ovo je vrlo smrtonosan i razoran tenk.
  Christina je pjevala:
  - Naš komunizam u velikoj slavi,
  Dignite barjak iznad crvenih!
  A djevojka će pritisnuti gumbe golom petom.
  Magda također puca vrlo precizno. Pogađa neprijatelja s velikom preciznošću, kida kule granatama i cvili:
  - Za domovinu - majku našu!
  I također njezini goli nožni prsti na poslu.
  Ovdje su djevojke - sama lava vulkana - krv i mlijeko. I kako slamaju mudžahedine ne dajući im nimalo popustljivosti.
  Gerda je zacvrkutala, bosim prstima poslala projektil u neprijateljski tenk:
  - Oduzima dah!
  Za djevojke nema pravih problema.
  Ali prekrasne ninje iz Japana ponovno su se uhvatile u koštac s Afganistancima.
  Ako su već počeli uništavati, onda to čine s velikim guštom i razmahom.
  Plavokosa nindža djevojka zasjekla je talibane s dva mača, zamahnuvši vjetrenjačom i gugutala:
  - Za velika postignuća Japana!
  A njezina gola peta bacala je loptu kolosalnom snagom razaranja i uništenja.
  Ninja djevojka žute kose izvela je tehniku leptir oštrice i viknula:
  - Za najveće dobitke!
  A njezini goli nožni prsti bacili su grašak uništenja, rastrgavši nekoliko desetaka Afganistanaca na komade.
  Crvenokosa ninja djevojka također je sjekla svojim mačevima, slijeva nadesno i ukoso.
  Zatim je gugutala:
  - Za svemirski Japan!
  I golom petom djevojka je bacila vreću eksploziva na ugljen i kako će razbiti neprijatelja.
  Ninja djevojka bijele kose priredila je prijem, bačva s čavlima, raznijela je glave talibanima i zacviljela:
  - Za najveće nebesko carstvo!
  I golim nožnim prstima bacat će otrovne igle koje se probijaju kroz tamne ratnike.
  Ove četiri ninja djevojke pokazale su se agresivnima i s velikim entuzijazmom sjekle su glave Afganistancu.
  Borili su se na nebu i piloti najviše klase.
  Konkretno, Albina i Alvina.
  Ovo su tako šarmantne plavuše. Ispaljuju zračne projektile na neprijatelja.
  Albina je pucala golim nožnim prstima. Oborila je desetak afganistanskih aviona odjednom i gugutala:
  - Za domovinu velikog doba!
  Alvina je presjekla neprijatelja i izbacivši iz stroja desetak talibanskih automobila odjednom, jednostavnim pritiskom gole pete izdala:
  - Za najveću Rusiju i SSSR!
  Ovo je cura - najveća klasa, stvarno super. A njen partner je jednostavno hiper.
  Djevojke, naravno, satni red i najveća mudrost.
  A evo Margarite koja vozi motor i puca na talibane.
  A s njom i Viola.
  Djevojke pokosavaju vojnike afganistanskog talibanskog carstva.
  Viola bosim prstima baca bombu iz kočije i urla:
  - Za domovinu, za Putina!
  Margarita je također dobacila dar uništenja svojom bosom nogom, s gracioznom krivuljom potplata, i vyaknula:
  - Za pobjedu velikog komunizma!
  I obje će djevojke prasnuti u smijeh. I daju zaokret koji je prekinuo cijeli red Kineza.
  Ali Olya i Nadezhda voze borbeno vozilo pješaštva. Pucaju i iznimno precizno iz desetak mitraljeza odjednom. I tako su Kinezi očajnički i vješto pokošeni.
  Evo žena. I naravno, također u istom crvenom bikiniju, preplanula i bosa.
  Noge su im u pokretu i Afganistancima šalju napade razaranja i smrti. Ove djevojke su jednostavno nevjerojatne!
  Olja je gugutala, pokazujući zube:
  - Komunizma da bude u cijelom svijetu!
  Nadežda se rado složila s tim, pokosila vojnike afganistanskog talibanskog carstva i pritisnula petu na pedale:
  - Vjerni smo Lenjinovoj stvari!
  Ratnici na BMP-u su, naravno, vrlo hrtovi i snažni.
  A tu su i Valentina i Larisa kako udaraju talibane iz zmaja.
  I bacaju bombe golim nožnim prstima. Uništavaju neprijatelje iz Afganistanskog Carstva vrlo poznato.
  Valentina je, pucajući na mrskog neprijatelja, zalajala:
  - Za domovinu - majku našu!
  Larisa je, odsijecajući mudžahida, pritiskajući svoju golu, vrlo lijepu i estetsku ružičastu petu, zacvilila:
  - Pobijedimo talibanski duh!
  Anna i Angelina također su se ovdje obračunale s talibanima. Djevojke su koristile podzemni spremnik. A ovo je ozbiljno.
  Stroj je mali, ali učinkovit.
  Anna je pucala na neprijatelja, pokosila masu talibana i cvrkutala, pritiskajući gumbe golim nožnim prstima:
  - Za pobjede doba crvene zemlje!
  Angelina, pokosivši svoje protivnike i izronivši kao tenk iz zemlje, zacvili, pokazujući zube:
  - Komunizam je besmrtan!
  I opet je njezina gola, elastična peta poslala dar razaranja.
  Predsjednički izbori u SSSR-u održani su i prošli s praskom. Sada je Mihail-Vladimir suvereni diktator šestog dijela zemlje. Ali ovo mu nije dovoljno.
  Želim zauzeti Iran i dobiti pristup Indijskom oceanu.
  Učiniti ono o čemu je pokojni Vladimir Volfovič sanjao.
  I sve je spremno za invaziju.
  Ofenziva je započela 30. kolovoza 1987. godine. Prvi osvajački rat koji su započeli Vladimir-Mihail Gorbačov-Putin u novom tijelu.
  Iranske trupe bile su prikovane ratom s Irakom, počela je ofenziva na gradove, pokrivene samo milicijama.
  Ali s talibanima je bilo mnogo teže.
  Djevojke su vodile herojski rat protiv talibana.
  Natasha je mačevima uzela vjetrenjaču. Odsjekla je glave mudžahedinima, pa bosim nožnim prstima bacila granatu i zacvilila:
  - Za veliku Majku Božju Ladu!
  Zoja je, šarajući mitraljezima po svojim protivnicima i odsijecajući im glave mačevima, gugutala:
  - Za Svaroga!
  A njezina gola, graciozna noga bacila je granatu smrtonosne snage razorne moći.
  Borba Augustin se bori novom snagom. A njezina bakrenocrvena kosa vijori se na vjetru poput Lenjinove zastave.
  Ratnica golim prstima smrtonosne snage baca limun i zacvili:
  - Slava eri Yarila!
  Nakon toga, iz njene grimizne bradavice, kao munja.
  I Svetlana se bori, siječe talibane i baca bumerang golom petom, govoreći:
  - Za Kijevsku Rusiju!
  A njezini su mačevi poput oštrica mlina. Ova djevojka je jednostavno nevjerojatna.
  Ovdje su ratnici najviše klase.
  Vječni dječak Oleg Rybachenko mačevima sasiječe protivnike i smrtonosnom snagom ih gađa limunom.
  Zatim kaže:
  - Za veliku Rusiju!
  Margarita Korshunova nastavlja rezati neprijatelje. A djevojka vodi mlin sa mačevima. A onda njezini goli nožni prsti, kao da su bacili šok razaranja.
  Djevojka ratnica je gugutala:
  - Za ruske bogove u SSSR-u!
  Nakon toga će je uzeti besmrtna djeca i zazviždati.
  I tisuće vrana koje su imale srčani udar sklupčale su se u nesvjesticu, udarajući lubanje mudžahedina do smrti.
  Dječak i djevojka su pjevali:
  Borit ćemo se za svjetlije sutra
  Hajde da se ljubimo!
  Nakon toga djeca su golim petama uzela i bacila žicu s pražnjenjem. I cijeli je red talibana zaiskrio. I meso im je otpalo s kostiju i pougljenilo se.
  Eto što znači - djeca su čudovišta!
  Ali Anastasia Vedmakova s neba uništava talibansku vojsku. Eto koliko je seksi i erotična ova vještica. Ona je vječna i mlada djevojka, iako se borila u građanskom ratu. Ali biti vještica ne stari.
  Anastasia je lijepa, mlada djevojka u samo jednom bikiniju.
  I bosim nožnim prstima pritišće gumbe, obara neprijatelja i vrišti iz sveg glasa:
  - Slava eri ruskih bogova!
  Akulina Orlova, agresivno se cereći i namigujući, šaljući eksplozivne naboje na svoje protivnike, gugutala je:
  - Za sveti komunizam!
  A uzet će ga i kako će pritisnuti dugme grimiznom bradavicom grudi.
  A onda njena gola peta u akciji, u totalnom uništavanju neprijatelja.
  Akulina je pjevala:
  Lubanja noću, svjetlucava kao bodež,
  Pokazao da Sotona vlada...
  I gutanje nevinih žrtava zmija,
  Izluđuje svemir!
  S entuzijazmom se bori i Mirabela Magnetic. Ona koristi rubinsku bradavicu u borbi i šalje darove smrti neprijatelju.
  Dok pjeva:
  - Slava eri kozmičkih sila,
  Osvojit ćemo - vjerujem uskoro cijeli svijet!
  I također koristeći svoje gole nožne prste, šalje mudžahedinima ubojiti dar smrti.
  Ovo je djevojka - ona je ptica najvišeg leta. Iako druge ljepotice nisu nimalo lošije.
  Anastasija Vedmakova oduševljeno je zapjevala:
  Đavo je ovdje, vrag je tamo
  Gdje je zmaj čista laž!
  Ovo su cure - super klasa!
  A djevojčina gola peta uzela je i velikom snagom pritisnula gumbe joysticka. I došlo je do potpunog uništenja.
  Ovdje su piloti. Iz utrobe bacaju dar uništenja. I odmah je tisuću talibanskih boraca nestalo...
  Akulina Orlova je oduševljeno pjevala:
  - Pod svetom zastavom slobode -
  U miru, prijateljstvu, sreći i ljubavi...
  Narodi se spajaju u svijetlu zraku,
  Da raspršim tamu ispred sebe!
  A djevojka opet s golim nožnim prstima, dok pritišće gumbe joysticka i šalje ubojite i destruktivne.
  Mirabela je primijetila, otkrivajući svoje biserne zube:
  - Mi smo miroljubivi ljudi, ali naš avion,
  Veliki oklopni vlak uspio je ubrzati ...
  Ne budimo pasivne djevojke u krevetu,
  Ne smiju se ljubiti samo dečki!
  A djevojka će opet pucati uz pomoć golih nožnih prstiju na neprijatelja.
  Nakon toga djevojke će horski viknuti:
  - Smrt kišnom zmaju!
  Ovo je stvarno ukradeno na najvišem standardu...
  Elizabeta za to vrijeme puca iz tenka i cvili iz sveg glasa:
  - Ja sam najjači na svijetu,
  Moći ću gaziti svemir ...
  Što će uskoro biti u eteru?
  Otac i majka ne znaju!
  A djevojka će svojom grimiznom bradavicom pritisnuti gumb joysticka. A pištolj će uzeti i zabiti.
  Ispljunite projektil sa smrtonosnom snagom. On će proletjeti i doslovno opisati luk.
  I Ekaterina je golim prstima lupkala svojim gracioznim i zavodljivim nogama i pjevala:
  - Uskoro idemo u bitku,
  Za vlast sovjeta...
  I znam da nećemo umrijeti
  U borbi za to!
  A onda je djevojka ponovno zapucala, ali u ovom slučaju, pritišćući rubinsku bradavicu.
  Ove djevojke su jednostavno super klasa. Nitko im ne može odoljeti.
  I Elena, kao da puca, gnječi svoju golu, okruglu, ružičastu petu i pjeva:
  Ljudi stoje u tihoj gomili,
  Djevojku u grubim dronjcima vode na strijeljanje...
  Jučer je bio tron, danas oder,
  Zašto narodu rušite princezu!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi...
  Izgleda kao djevojka s pletenicama...
  Međutim, princeza se nije mogla slomiti,
  Iako je bosa po snijegu,
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Zastave pobjede i trube...
  Djevojčine su gole pete bile spaljene,
  Na hladnoći izgleda kao jadnica!
  
  I neka i dalje neki idiot govori
  Život princeze je lak i zabavan...
  Ona hoda bosa po snijegu
  Tako teška profesija!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Lagani i pouzdani ljudi ...
  Danas je princeza potpuno švorc,
  Strašilo kao vrt...
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Podvizi vašeg suverena ...
  Ako neprijatelj nije mogao biti poražen,
  Dakle, potpuno ste zloglasni!
  
  Princeza je jako bičevana bičem,
  Zatim su je izvukli na stalak...
  Osuđena je da umre gola,
  I bušilicama probuši sve kosti!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Ljudi više nisu slobodni...
  Očigledno, da protjeraju zlikovce sa zemlje,
  Previše ste plemeniti!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi...
  Odletjele glave!
  Iako plave, zapravo - nule,
  Grimizno ti krv prolijevaš!
  Opalila je i Euphrosinia, bradavicom svoje gole dojke, koja je izgledala poput prezrele jagode, pritisnula je dugme.
  I zacvrkutao:
  Vrijeme za iskupljenje je skoro ovdje
  Kraljicu bosonogu vode na oder!
  Ove djevojke su jednostavno nevjerojatne!
  Alenka se također bori. Djevojka ne samo da siječe mačevima. Ali grimiz, poput svježih ruža, bradavice prsa pritišću harmoniku.
  I ona izbacuje otrovne igle, pogađajući mudžahedine.
  Ratnik ga je uzeo i zapjevao:
  - Kraljice, oh kraljice,
  Pa, što ste htjeli!
  Anyuta je premlatila protivnicu, također pritišćući bradavicu u obliku jagode na gumb i cvrkutala:
  - Zaljubila sam se u princa u svibnju,
  A sada idem bosa!
  A djevojka s golom petom prepustit će se daru uništenja.
  Alenka je zacvrkutala ogolivši zube koji su u novogodišnjoj noći bili bjelji od snijega:
  - Ja sam jednostavna ruska djevojka,
  Bosi po hladnoći...
  Imam kratku suknju
  Mladoženja šakom u lice!
  A ratnici opet s grimiznom bradavicom kako pritišću. Lupanet iz harmonike s munjom.
  Tako se crvenokosa Alla ponaša vrlo agresivno. Kakva prsa ima? Kao što su dvije dinje, i to vrlo zrele. I okrunjen je rubinima bradavica. A ovim bradavicama djevojka pritišće i udara Kineze.
  I pjevajući:
  - Slava domovini, slava -
  Ubijmo zmaja...
  Djevojka je poderala košulju
  A samo nit prekriva grudi!
  Ovo su stvarno djevojke iz najviše klase.
  Maria je također željna borbe. Ona je jako lijepa djevojka. A kosa joj je boje zlatnih listića i blago kovrčava. I tako je borbena.
  Pa ga je uzela i bosim nožnim prstima bacila bumerang, odsjekavši glave protivnicima.
  A onda ju je bradavicom boje jagode zahvatila na neprijatelja i raskomadala desetak vojnika.
  Zatim je zapjevala:
  - Ja sam najseksi djevojka na svijetu,
  Namočite zmaja u smrdljivi WC!
  Takva je cura - najviša klasa.
  Olimpija, junačka djevojka kose boje prezrele pšenice, uzela ga je i svojim golim, snažnim nogama bacila nešto krajnje ubojito na neprijatelja.
  Rastrgala je masu mudžahedina i gugutala pokazujući zube:
  - Ja sam djevojka divovske snage,
  Još cool - znam da je postalo!
  I sada će njezina bradavica, poput prezrele rajčice, pritisnuti gumb plamenika i poteći će mlaz agresivnog plamena. I spalimo sve kao da se ugljeniše.
  Olimpijada je pjevala:
  - Vatrogasna baterija,
  Vatrogasna baterija...
  rascvjetana orhideja,
  Mleya u orgazmu!
  Marusya je izvukla minu na žicu. Odvukao ju je pod talibanski tenk. Raznio neprijatelja i zacvrkutao:
  - Za SSSR!
  Zatim je lupila bazukom, pritiskala dugme bradavicom boje zrelog maka i cvrkutala:
  - Makovi, makovi, makovi - crveni makovi,
  Gorko sjećanje na zemlju...
  Sanjate li napade
  Sanjate li napade...
  Djevojke bose jure u napad!
  Matryona, koja se također borila i slamala Afganistance, zabilježila je:
  - Ne, ja sam jači!
  I golim nožnim prstima bacila je oštricu, parajući si grkljan.
  Zatim je zapjevala:
  - Jedan dva tri -
  Slomi zmaja!
  A djevojke će to uzeti i nasmijati se. Imaju toliko snage i strasti.
  Djevojka je bosim nožnim prstima bacila na neprijatelja dar smrti i cvrkutala od bijesa:
  Đavo je ovdje, vrag je tamo
  Gdje je zmaj čista laž!
  Ove djevojke su pune energije.
  I oni su to prihvatili u zboru i pjevali, pokazujući zube;
  Mi smo komsomolke - kćeri komunizma,
  Borimo se protiv neprijatelja kao orlovi...
  Ponekad polete osmjesi revanšizma,
  Zimi su djevojke noge bose!
  
  Želimo udariti Fuhrera u lice,
  Imamo više snage od slona...
  Uspijemo u ljubavi i sportu,
  Iako horda bijesno napada!
  
  Nitko neće zaustaviti djevojke,
  Uostalom, naša snaga je poput čelične šake ...
  Možemo čak i pobiti vojsku,
  A mi ćemo Hitlera jako udariti u peni!
  
  Doći će, vjerujem, doba komunizma,
  I beskonačni štap će nam dati snagu ...
  Nećemo žaliti zbog Lade života,
  Vjerujem da će domovina uskoro procvjetati!
  
  Dječaci i djevojčice se bore
  Bosonogi pionir ide u napad...
  Slavno slamamo neprijatelja mitraljezom,
  Vodite primjerom!
  
  Kišni zmaj nas grubo napada,
  Ali djevojke su ga hrabro pobijedile ...
  Nokautirajmo slugu pakla, vjerujem zubima,
  Ćelavog ćemo rastrgati!
  
  U Rusiji, znam da nema mjesta za slabiće,
  Uskoro ćemo dobiti sve što želimo
  U ime najblistavije moći,
  Nad nama je kerubin zlatokrili!
  
  Bit će veliko prijateljstvo među narodima,
  Tko se bori s moći zna...
  Za domovinu, za sreću, za slobodu,
  I uskoro će biti raj u svemiru!
  
  Djevojka je bosa na hladnoći,
  Zašto joj trebaju cipele ako je Lada duh ...
  Domovina sva od ruba do ruba,
  Orao je dječak, a ne pijetao!
  
  Sunce jarko sja nad svijetom,
  U kojoj zlatne tople zrake ...
  Pobjeda će doći na vjetru majskog milovanja,
  I ne govori gluposti - šuti!
  
  Mi djevojke smo samo kćeri Svaroga,
  Tko je stvorio Zemlju s obitelji ...
  I dao ratnicima slobodu
  Istodobno oživljavanje univerzalnog ideala!
  
  U Rusiji postoji prostrano mjesto za djevojke,
  One su u hladnom bikiniju samo na sebi...
  Ti si komsomolac Perunove nevjeste,
  Vjerujte mi, u bijesu neće biti problema!
  
  U ime Isusa i Svaroga,
  Marija, Lada majka bogova...
  Borio se za Staljina i Boga
  I za najbolje sinove!
  
  Nećemo zaboraviti podvig Isusov,
  Tko je išao na križ zbog Rusa ...
  I pokazao veliku umjetnost
  Kad je treći dan uskrsnuo zaljubljen!
  
  Perun je Bog veliki gromovnik,
  Baca duge blistave svjetlosti...
  Služit ćemo demijurzima pošteno,
  Da podvig slave vitezovi!
  
  Djevojačke grudi sjaje bojom maka,
  Njene bradavice su kao barjak Oktobra...
  A negdje opaki pas laje,
  Ali vukovi jednostavno nismo uzalud!
  
  Odbio juriš Fritza blizu Moskve,
  Iako je Hitler bio lukav i lukav...
  U savezu, Fuhrer se vidi sa Sotonom,
  Trava je ljeti mekša od tepiha!
  
  Ali zimi su djevojke bose po snijegu,
  Zašto im trebaju cipele, bunde i navlaka ...
  Članovi Komsomola se ne boje mraza,
  Oni vjerojatno imaju najstrašniji duh!
  . POGLAVLJE? 21.
  U čemu je naša snaga - ljudi sa satom,
  Postanimo još bijesniji bogovi...
  I ljudi za koje vjeruješ da nisu loši,
  Sposoban zbaciti mnoge okove!
  
  U ljubavi su cure najcool
  Usput, imaju ludi prolaz ...
  Djevojke trče bose po snijegu
  Varanje pohlepno s komadima!
  
  Sunce sja u slavu komunizma
  U slavu komunizma Rusija cvjeta...
  A djevojci se kosa gusto kovrča,
  Pobjeda je otvorila bezuvjetni račun!
  
  Uništili smo Wehrmacht kod Staljingrada,
  I pokazali su upravo najvišu klasu...
  U slavu naše domovine Rusije,
  Djevojka će golu petu mrdnuti u oči!
  
  Čuvaj se tuče s bosonogom djevojkom,
  Lijepa je, kao vol jak ...
  Kao biseri rasuti odjednom osi,
  I udario neprijatelju pod trbuh nogu!
  
  Pa, što možete učiniti našim curama,
  Imaju udarac, vjerujte mi, udarac slona...
  A Rusija stoji iz stoljeća u stoljeće,
  Beskrajno velika zemlja!
  
  Zašto djevojkama trebaju ruski momci
  Da rodi potok heroja ...
  I neprijatelji će pasti, vjeruj u psetarnicu,
  Predajte se bijesnom zlikovcu!
  
  U ime Isusa i Svaroga,
  Gdje je Bijeli Bog stvorio rub svemira,
  Pojedimo psa prije bitke,
  Tako da postoje snage prije bitke u ranim satima!
  
  Onda ćemo ga uzeti i udariti protivnika,
  Djevojkama ispod glasa, bosih nogu...
  Tako da je bilo glupo nakon grdnje katu,
  I ako ništa - dodajte žarač!
  
  Taj Staljingrad nije uspio, vidi se
  Djevojke su se tamo jako borile...
  Iako je malo poznavanja ljepote uvredljivo,
  Nije snimila svoj bojni "Pleboj"!
  
  Sve mi cure možemo - znaš
  Velik, tvrd ko jaje...
  Kad su slikali samo na stolu,
  A sada ćemo povući pravo na prsten!
  
  Nećemo poštedjeti ni život u borbi,
  A vjerujem da ćemo u Berlin ući iz šale...
  Uskoro ću znati da živim u komunizmu,
  Pustimo snježne vihore!
  
  Djevojka samo voli trčati bosa
  Snježni nanos joj slatko hladi pete ...
  Ose lete kroz snježni snijeg,
  Fuhrerov ratnik u lijesu!
  
  Ukratko, pobijedit ćemo, znam sigurno
  Učinimo mir u cijelom svemiru...
  Cvjetaj zauvijek rub svemira,
  Svojom snagom u bitkama nepromijenjenom!
  
  Kada Svarog dođe sa Hristom Gospodom,
  Svi mrtvi zaljubljeni će uskrsnuti Rod...
  Jer će horde tornada divlje smrti završiti,
  I priroda će biti u vječnoj radosti!
  
  Onda se useli u srce ljudi Lada,
  Sve će biti lijepo u beskraju...
  Svaki će ratnik dobiti nagradu,
  Mi Rusi smo nepobjedivi u bitkama!
  I pod takvom pjesmom, djevojke su slamale i istrebljivale mudžahedine na tisuće. To su djevojke - koje vole i znaju ubiti.
  Pa, cure su jednostavno super. A njihove bose noge bacaju oštre i otrovne igle.
  Da, protiv takvih djevojaka nemoćna je čak i užarena poluga na golu okruglu petu. Evo cura - hiper nivo!
  Oleg Rybachenko nastavlja borbu. Ovaj vječni dječak je jednostavno heroj.
  I njegovi goli prsti dječjih nogu bacali su grašak uništenja.
  Pala je ispod klizališta tenka i prevrnula ga.
  Mladi ratnik je pjevao:
  - Rusija se smijala i plakala i pjevala,
  I žena smršavila od trčanja!
  Margarita Korshunova - ova vječna djevojka također je uzela i golim nožnim prstima bacila grašak uništenja.
  Rastrgala masu mudžahedina i cvrkutala:
  - Slava bezgraničnoj domovini,
  A komunizam nije daleko!
  A onda su beskrajna djeca uzela i zviždala. I velika masa vrana bila je omamljena i onesvijestila se. I bez problema su padali i pravili rupe u glavama talibana.
  Margarita je pjevala:
  Kako bi izbjegli probleme
  Biti čista srca...
  Ne ulaznice za MMM
  I gutljaj blistave vode!
  A djevojka je uzela i pokazala jezik.
  Ali Gerda se također bori na tenku. Ona je, naravno, vrlo borbena i lijepa djevojka - prirodna plavuša.
  I naravno, jako voli muškarce.
  Ovdje je Gerda pucala na neprijatelja pritiskajući gumbe joysticka golim nožnim prstima i cvrkutala:
  - Sve ide po planu!
  Charlotte je otkrila grudi, povlačeći grudnjak. I s grimiznom bradavicom pritisnula je gumb joysticka.
  A onda su zalupali mitraljezi po tenku i ajmo pokositi protivnike. Crvenokosa djevojka je bila jako zadovoljna.
  Cvrkutala je:
  - Plan momci je plan,
  Izgleda kao prijevara!
  Christina je također opalila golom, okruglom petom i gugutala:
  - Jači sam od ćelavog!
  Zajebana i Magda - djevojka zlatne kose. I naravno, koristeći rubin bradavicu.
  I zacvrkutao:
  - Dlakava osobina je jača!
  A onda je snažni motor proradio, a aerodinamični tenk se podigao i naglo ubrzao. Doista, ako se djevojka već rastala, malo će se kome činiti.
  Međutim, sve djevojke ratnice su najviše klase.
  Ovdje se Albina i Alvina bore na nebu. One su djevojke najkrvavijeg reda. I u isto vrijeme vrlo lijepa i seksi.
  Oni gađaju Afganistance iz svojih jurišnih zrakoplova. Ratnici najimpresivnije klase.
  Albina ga uzme i zapjeva, pokazujući zube i pokazujući jezik:
  - Luda kuća u plamenu,
  Lječilište duša zakucano...
  Pokorni smo Sotoni
  I lica svetaca blistaju!
  A djevojka ga uzme i grimiznom bradavicom pritisne gumb. Aktivirana je destruktivna sila.
  I djelovao je vrlo snažno i agresivno kada su rakete lansirane.
  A plava djevojka zapjeva:
  - Ne daj Bože da slijepi oči otvore,
  I ispravite grbava leđa ...
  Bog te blagoslovio za malo
  Ali ne možeš biti malo razapet!
  Alvina je agresivno istaknula, uz smijeh:
  - Nije jako teško!
  A djevojka je slala rakete pritiskajući dugme svojom rubin bradavicom. I njen nastup je bio odličan.
  Albina opet opali bosim prstima i zacvrkuta golim zubima:
  - Djevojke se danas ne mogu umiriti,
  Djevojke žele plesati!
  I Alvina je tukla, a njene gole noge, vrlo lijepe boje čokolade, također su bile na djelu i ratnik je cvrkutao:
  I onda do zore
  Poslušajte ih kako pjevaju ljubavnu pjesmu!
  Stormtrooperi su jako snažno udarali s neba. I nikome ne daju ni najmanju milost.
  I evo Stalenida u boju. Također vrlo precizno puca na neprijatelja.
  I, naravno, koristi grimizne bradavice na grudima. Djevojka je, naravno, super klasa.
  Steelenida je pjevala:
  - Vidiš pomrčinu na nebu,
  Strašan simbol izravne...
  Strašan pakleni znak
  Svemirsko jato zavija!
  I djevojka je ponovno mlatila, bosim nožnim prstima. Ovo je djevojka - koji je nivo.
  Victoria se divljom, silovitom snagom obrušila na protivnicu. Rastrgao neprijatelja i zacvrkutao:
  - Za veliki komunizam!
  A djevojka je koristila bradavicu na svojim golim grudima, koje su tako ukusne poput jagoda u rajskom vrtu.
  Takva se djevojka, naravno, želi ljubiti i maziti.
  A onda je djevojka zamahnula golim, isklesanim stopalom. I kakva joj je noga graciozna, preplanula, seksi i primamljiva.
  A muškarci se žele popeti na njega u gomili.
  Veronica se također bori divljom i nemilosrdnom agresijom. Ratnik koji posjeduje tako beskrajnu i vrhunsku moć.
  A djevojka ga je uzela i grimiznom bradavicom pritisnula okidač. I tu dolazi jet dar uništenja.
  A ratnik je samo hiper.
  I tu opet hrli ono što donosi totalitarnu destrukciju.
  Veronica je tvitala:
  Ako je slab - odmah u lijes,
  Čuvajte svoje zdravlje...
  Prijavite se ljudi - oh,
  Trljanje, trljanje!
  A djevojke su sve tri uglas pjevale:
  Nema ljepše domovine-Rusije,
  Bori se za nju i ne boj se...
  A naše plavuše nisu ljepše,
  Cijeli svemir je baklja svjetla Rus!
  Ovo je stvarno velika promocija.
  Viola se također bori sa svog zvonika. Ona je djevojka jednostavno blistavog tena.
  I naravno, izuzetno poletan.
  A njezina je ljepota jednostavno ili, recimo pretencioznije - trivijalno božanstvena.
  Viola ga je uzela i golim nožnim prstima bacila zrno razaranja.
  I desetero ljudi raskomadanih odleti.
  Viola je pjevala:
  - Trče zakrivljenom stazom,
  Djevojke bose noge...
  Umoran od mužnje krava
  Želim zadirkivati svoju sreću!
  Bori se i toreador. Ona je djevojka koju nitko ne bi nazvao slabom ili glupom.
  Ratnik ga je uzeo i dao red protivnicima. Pokosila ih je bez daljnjega.
  A onda kako pritisnuti grimiznu bradavicu grudi i pustiti još jednu raketu. I raskomadati vod protivnika na male komadiće.
  Toreador je zacvilio:
  - Proklizao, proklizao negdje,
  Donijelo mi je!
  Viola je također svojom rubin bradavicom udarila po neprijatelju, ogromnom talibanskom carstvu, i zacvrkutala:
  - Djevojka je dugovala
  I pojavila se pjena!
  Tada je djevojka uzela i pokazala svoj dugi jezik.
  Nicoletta je podigla snažan minobacač s osam cijevi, a pomogle su joj i Viola i Toreadora.
  Sve tri djevojke naslonile su svoje gole, isklesane noge na travu. I kako ih miniraju.
  Pritom su istovremeno pritiskale gumbe, gole, bradavice u obliku jagoda.
  I pjevali su:
  Ljudi, tiho, tiho...
  Neka nestanu ratovi u magli!
  Roda na krovu, radost pod krovom,
  Mir na zemlji!
  Roda na krovu, sreća pod krovom,
  Mir na zemlji!
  A djevojke su opet toptale svojim golim, vrlo jakim nogama. Toliko je strasti i snage u njima.
  Olga je također pucala iz bazuke, i to također golih prsa, pritiskajući grimiznu bradavicu.
  Zatim je zapjevala:
  - Neka Rusija i Bela Rusija budu zajedno,
  Uostalom, naše vjerničke misli su jedno...
  Borite se za domovinu i ne bojte se,
  S Rusijom, Bog i mi smo nepobjedivi!
  A Olga je golim nožnim prstima uzela i bacila dar uništenja.
  Takvu djevojku nitko zapravo ne može zaustaviti i ništa neće pobijediti.
  Ovo su djevojke koje zemlja voli.
  Jane Armstrong se također bori, sa svojom ekipom. Ovi bezbrojni talibani tuku.
  Plemićka djevojka uzela je i pucala na neprijatelja golim nožnim prstima. Zatim je zapjevala:
  - Slavna zemlja Britanija,
  Znaj da je ona gospodarica mora...
  Dobili smo mnogo znanja
  Razbio si protivnika u borbi!
  A djevojka ga je uzela i uzela s rubin bradavicom i pritisnula dugme. Joystick je radio. A smrtonosni projektil leti kolosalnom razornom snagom.
  Eksplodirao je visokoeksplozivnim fragmentima, trgajući ljude na komadiće.
  Gertrude, ova lijepa, visoka i mišićava djevojka, također je nosila samo gaćice. Mlatila je grimiznim bradavicama svojih grudi. I također, kao iz raketnog bacača, razbio je neprijatelja.
  Gertrude je zacvrkutala:
  - A u ratu, kao u ratu,
  Djevojke vide momka u snovima!
  I nasmijati se njegovoj duhovitoj šali.
  Primijetila je Monika, pritišćući golim petama pedale, i duhovito uz smijeh izjavila:
  - Što je najbolje, žena obuva muškarca bosom nogom!
  A ratnik se smije...
  Malanya je izjavila, namigujući svojim pratiocima:
  - Samo nekoliko minuta
  Samo nekoliko minuta...
  Cijeli razgovor trajao je s Bogom-dječakom,
  Kako izgovaraš svoje ime
  Kako kažeš kako se zoveš!
  A dječak riče kao bik - pobjeda!
  Jane Armstrong, dok je pucala, primijetila je skupljajući obrve:
  - Smiješno je što ste iskrivili sovjetsku pjesmu!
  Malanya je kimnula i pokazala svoje biserne zube, nakon čega ga je uzela i izdala:
  - Prijem raznih laži,
  Sukob osjećaja...
  I zovemo je svetica
  I nazovite ga podlim!
  I cijela je ekipa jednoglasno zapjevala:
  Seks s dobrim razlogom u svim kraljevstvima
  Voljen u svakom trenutku...
  Uostalom, bez seksa nije zanimljivo,
  Bez partnera noć je preduga!
  Mihail Vladimir se probudio. I počeli su pratiti rat između SSSR-a i Irana.
  Borbe nisu bile previše žestoke. Iran nije vjerovao u napad, a SSSR nije bio spreman.
  Samo u velikim gradovima postojali su neki garnizoni i islamske straže. Pokušali su pružiti tromi otpor.
  Iako je već bilo primjera korištenja bombaša samoubojica. A Homeini, koji je još bio živ, objavio je sveti rat SSSR-u.
  Iran je pokušao prebaciti trupe s fronta s Irakom i uspostaviti obrambenu liniju.
  Do sada je sve išlo dovoljno dobro. No veliki su gradovi do sada bili samo opkoljeni ne usuđujući se jurišati.
  Korištena je stara taktika stvaranja kotlova.
  A ostatak vremena možete spavati;
  Brutalni rat protiv talibana se nastavlja.
  Djevojke se bore koristeći različite vrste oružja.
  Natasha ga je uzela i opalila grimiznom bradavicom na prsima i zaurlala:
  - Ja sam najjači na svijetu!
  I bosim nožnim prstima bacila je granatu ubojite snage koja je rastrgala masu mudžahedina.
  Zoya je također udarila protivnicu grimiznom bradavicom na grudima i gugutala:
  - Ne, ja sam najjači na svijetu!
  I također su njezini goli nožni prsti pokrenuli uništavajuću silu prisutnu smrti, razdirući ratnike islamskog talibanskog carstva.
  Augustine je također pucala svojom rubin bradavicom. Udario u tenk i zacvrkutao:
  - Za komunizam zemlje Sovjeta!
  I bacila je granatu golom, okruglom petom smrtonosne snage.
  Svetlana je također pucala na neprijatelja bradavicom od jagode. Nanio mu ogromnu štetu i zacvilio:
  - Za domovinu do kraja!
  I bacila je dar uništenja, rastrgavši mudžahedine uz pomoć golih nožnih prstiju.
  Ove djevojke su jednostavno nevjerojatne!
  Ratnici su bili najviše klase.
  Oleg Rybachenko također je podigao ovog besmrtnog dječaka, podigao bacač plamena i pogodio neprijatelja. A vatra je odnijela i spalila puno afganistanskih vojnika
  Vječni dječak bacao je smrtonosnu granatu golim prstima dječjih nogu i pjevao:
  - Slava domovini, sveti komunizam!
  Uništit ćemo zli fašizam!
  Margarita Korshunova je besmrtna djevojka koja je, kada je bila odrasla, također uzela golim prstima i bacila dar smrtonosne sile u smrt. I toliko dušmana odjednom razderalo.
  I zacvilila je, pokazujući zube:
  - Za moćne sile zemlje,
  Porazi Sotoninu legiju!
  A gola peta djeteta opet će baciti zrno razorne moći.
  Nakon toga su djeca terminator uzela i kako zvižde. I tisuće vrana pale su na glave talibanskih ratnika.
  Djeca su pjevala u zboru:
  - Slava eri vjerujućeg komunizma,
  Vrt neće raskošno cvjetati ...
  Ne priznajemo ideal pacifizma,
  Hoće li moći spasiti domovinu u borbi!
  A vječni par uze i zazviždi. A vrane su dobile srčani udar i onesvijestile se, udarajući lubanje talibanskih vojnika.
  Ovo je stvarno borba koja je potrebna.
  Alyonka se također bori sa svojom ekipom. Cure su jako lijepe i razigrane. I što jednostavno ne znaju kako.
  Alenka je bodež bacila golim nožnim prstima. Preletio je i odsjekao glave petorici. Ovo je stvarno jako super.
  Djevojka je zacvilila:
  - Za svetu Rusiju!
  Anyuta se zajebava s mudžahedinima. I pritisnuvši gumb s grimiznom bradavicom, trgajući masu ratnika Nebeskog Carstva i cvrkućući:
  - Za Svaroga! Ljudi nas jako cijene, pod Božjom zaštitom!
  A njena gola, okrugla peta, kao od mudžahedina, će se urezati.
  Tada se djevojka izvrnula u salto.
  Crvenokosa Alla očajnički se bori. Njezina bakrenocrvena kosa vijori se zrakom poput proleterske zastave. Djevojka je pjevala, otkrivajući zube i cvrkućući:
  - Slava je dobra, poraz loš!
  A djevojka s bosim nožnim prstima bacila dar razaranja, rastrgala masu mudžahedina i pjevala:
  - Za Rusiju i slobodu do kraja!
  A crvenokosi ratnik je dodao:
  - I slava majci Rusiji Ukrajini!
  Maria je agresivno primijetila, škrabajući po neprijatelju i to vrlo prikladno, pjevajući:
  Najjači smo na svijetu
  Mi smo djeca velike Rusije!
  A djevojka će opet golim nožnim prstima smrtonosnom snagom baciti dar uništenja.
  A djevojka ima kosu boje zlatnog lista. I tako lijepa djevojka - jednostavno super. A onda je djevojka svojom rubin bradavicom pritisnula dugme, srušila neprijateljev auto i zacvilila:
  - Za veliku Rusiju!
  A onda je golom petom bacila eksplozivni paket i dodala:
  - I za veliku Ukrajinu!
  Olimpijada je također djelovala izrazito agresivno. A njezine jagodaste bradavice pritiskale su gumbe bazuke i razbijale masu talibanskih vojnika.
  Tada djevojka zacvili:
  - Za moju domovinu - SSSR!
  A goli prsti velikih, ali gracioznih nogu herojske djevojke bacili su razornu bombu.
  Ratnik zacvili:
  - Gradit ćemo gradove na Marsu, a tvornice na Merkuru!
  Marusja je isplazila jezik i zacvrkutala:
  - I na Jupiteru će biti gradova - vjerujem u to!
  A djevojka ju je uzela i bosim nožnim prstima lansirala zrno graška s anihilacijskom česticom.
  A pošto eksplodira, i cijeli bataljun talibana će povratiti...
  A djevojka, poput bradavice jagode, lupa nečim krajnje razornim.
  I Matryona će to uzeti i pretući mudžahedine uz pomoć rubinske bradavice. A dar smrti poletjet će ubojitom snagom.
  Djevojčica ga je uzela i zacvrkutala:
  - Za domovinu - majku našu!
  A onda su njeni goli nožni prsti uzeli i bacili zrno graška, i rastrgali mnoštvo vojnika talibanskog carstva.
  Ovako se djevojke bore... Puzi veliki tenk s bacačima plamena. I spaljuje masu pješaštva.
  Elizabeta pjeva, pokazujući zube:
  - Mi smo najcool na svijetu,
  Cure su bose!
  A djevojka pritišće grimiznu bradavicu na gumbu, sjajeći poput ebonitnog joysticka.
  Elizabeth se zahihotala i rekla:
  Dva po dva su četiri,
  Dva po dva su četiri...
  To je svima poznato
  Na cijelom svijetu!
  Ekaterina je golim nožnim prstima pritisnula okidač. Nokautirao neprijatelja i zacvilio:
  - Za velike promjene!
  Elizabeth je sa smiješkom primijetila:
  - I promjene će biti nabolje!
  Elena je udarila rubin bradavicom, vješto pritisnuvši gumb i primijetila:
  - Ali pulsiranje srca i vena,
  Suze naše djece, majki...
  Kažu da želimo promjene
  Zbaci sa sebe jaram teških okova!
  Eufrosinija je bosim prstima stavila noge na pedale i sasvim logično primijetila:
  - Evo pričamo, za promjenu, za promjenu. A koje su promjene?
  Elizabeta je logično odgovorila:
  - Naravno za promjene na bolje!
  Catherine je s osmijehom upitala:
  - A ako je sve u redu?
  Elizabeth je samouvjereno izjavila:
  - A kad je sve bilo u redu! Koliko godina rat traje, a kraja mu se ne nazire!
  I djevojka je ponovno opalila, koristeći grimiznu bradavicu na grudima. Ova djevojka je super!
  Elena je također pucala svojom golom, ružičastom, okruglom petom i razbila još jedan neprijateljski tenk.
  A djevojka je pjevala:
  - Slava ruskim bogovima!
  Opali i Eufrosinija, bradavica joj je bila poput zrele, sočne jagode, i zasikta:
  - Rat će biti dobiven! Svi ratovi prije ili kasnije završe!
  Elizabeta se s tim složila:
  - Neka ovaj rat završi. Ali možemo li pobijediti?
  Ekaterina je ponovno opalila svojom grimiznom bradavicom i gugutala:
  - Najvjerojatniji ishod rata je neriješen!
  Elizabeth je agresivno gunđala:
  - Ne! Neće biti izjednačenja! Doći ćemo do kraja!
  Catherine je opet opalila golim nožnim prstima i zacvrkutala:
  - U svetom ratu bit će naša pobjeda! Carska zastava naprijed - slava palim junacima!
  A djevojke u zboru, tresući punim grudima, pjevale su:
  - Nitko nas neće zaustaviti
  Ništa nas neće poraziti!
  I opet su se udarale golim, ružičastim, okruglim petama, škripajući:
  - Ništa nas neće zaustaviti
  Nitko nas neće pobijediti!
  A djevojke će to uzeti i pustiti nove mlazove žestoke vatre ...
  A i djevojke se bore na nebu. Kako lijepe ratnice u jednom bikiniju. Ili čak skinuti grudnjake. A njihove otkrivene bradavice su, kao i uvijek, u poslu.
  . POGLAVLJE? 22.
  Anastasia Vedmakova, udarajući protivnike na nebu i obarajući udarce na jedinice na zemlji, zacvili:
  - Za sveti komunizam zemlje Sovjeta!
  Akulina Orlova, pucajući na neprijatelja, i pritiskajući gumb svojom grimiznom bradavicom, vrlo je agresivno primijetila:
  - Vodi se rat za uništenje!
  I golim nožnim prstima, djevojka je uzela i premlatila ratnike moćnog carstva. I zacvili:
  - Mi smo ljudi naše rodne Zemlje,
  Još nije kasno za pomirenje...
  U tornadu rata
  Postoji ja i oni
  A ovo je ozbiljno!
  Mirabela Magnetic, nastavljajući srušiti protivnike i koristeći rubin bradavice za to, viknula je:
  - U svemiru bjesni rat,
  Rat bez razloga...
  Sotona u srcima ljudi
  Mnogi ljudi su umrli!
  Anastasia Vedmakova vrlo je racionalno primijetila, udarivši neprijatelja bradavicom jagode i zacvrčala:
  - Sjajno je što je Bog stvorio,
  Milost je izlivena na ljudski rod...
  Veliki Svarog nam je dao -
  Milost duši, umu, srcu!
  Akulina Orlova odgovori uz smijeh, također pucajući bradavicom boje brušenog rubina:
  - Da, Svarog to može! Ovo je veliki kreator planete Zemlje!
  Tada je Mirabela Magnetic - ova djevojka zlatne kose, upitala, pokazujući zube:
  - A zašto ljudi stare, a posebno žene, ako postoji tako moćan i mudar Stvoritelj kao što je Svarog?
  Anastasia je zapucala golim nožnim prstima i odgovorila:
  - Još se sjećam cara Nikole II., čak mi je dao i slatkiše. Možete li mi reći koliko imam godina gledajući moju figuru?
  Akulina Orlova, pritiskajući golom petom, zamijetila je ogolivši zube i ispustila razorni dar smrti:
  - Gledajući vaše lice, ni vi nećete dati godine!
  Mirabela Magnet je kimnula, primijetivši s uzdahom:
  - Ruski bogovi odabranima čak daju besmrtnost i vječnu mladost. Ali što se može reći o kršćanima?
  Anastasia Vedmakova je kao odgovor ispalila rakete, pritišćući gumb svojom bradavicom u obliku jagode i pjevala:
  - Na nebeskom prijestolju,
  Kralj svemira sjedio je...
  Po vlastitoj volji,
  Krist je vladao nama!
  
  Razapeli su Boga na križ
  Isus se moli Ocu...
  Da nas ne bi strogo osuđivali -
  Grijeh nam je do kraja oprošten!
  Mirabela Magnetic je kimnula, također poslala reaktivne darove smrti, pritisnuvši svoju golu, okruglu petu i vyaknula:
  - Znaš dobro pjevati! Ali jesu li ruski bogovi i Krist kompatibilni?
  Anastasia Vedmakova je slegnula ramenima, poslala zračni projektil golim nožnim prstima i ciknula:
  - Jesu li med i mlijeko kompatibilni? Različiti su, ali dobro idu zajedno!
  S tim se složila i Mirabela Magnetic koja je bradavicom boje zrelog tulipana poslala raketu:
  - Naravno da je dobro! I to vrlo ravnomjerno u svemiru!
  A djevojke su jednoglasno pjevale, nastavljajući pucati golim nožnim prstima i grimiznim bradavicama:
  Zemlja u prozoru
  Zemlja u prozoru
  Vidi se zemlja u oknu!
  Kao što sin tuguje za svojom majkom,
  Kako sin tuguje za majkom...
  Tužni smo za Zemlju, sama je!
  A ipak zvijezde
  Međutim, zvijezde...
  Malo bliže, ali i svima je hladno,
  I kao sat za pomrčinu, i kao sat za pomrčinu...
  Čekamo svjetlo i vidimo zemaljske snove!
  A djevojke su opet pritisnule svoje bradavice, grimizne poput maka, na gumbe, poslale smrtonosnu i opet zapjevale;
  I ne sanjamo tutnjavu kozmodroma,
  Ne ovo ledeno plavo...
  I sanjamo travu, travu u blizini kuće ...
  Zelena, zelena, travo!
  Djevojke su se vrlo cool nosile s mudžahedinima.
  I jezici su im također dugi i pokretni. I znaju kako s njima raditi.
  Steelenida je također agresivna u borbi ... I također kako puca vrlo precizno.
  I također pomoću bradavice za jagode. I jako je lijepa.
  Steelenida je pjevala:
  Ovu su njivu preorali Svarogovi sinovi,
  Čvrsto ćemo slomiti protivnike ...
  Put Rusije, nažalost, iz rata u rat,
  Ali naši besmrtni žestoki momci!
  Veronika je također tresnula grimiznom bradavicom poput latice ruže, zacvrčala na neprijatelja:
  - Za moje cool uspjehe!
  Victoria je također koristila puna prsa, kao zrele dinje, prilikom snimanja i korigirala:
  - Za naš uspjeh!
  Stalenida je kimnula, golim nožnim prstima bacila bumerang koji je u letu odsjekao nekoliko glava i zabilježila:
  - Vjerujem da će naši uspjesi biti kolosalni!
  Valentina, koja je tukla talibane pritiskom na dugme automatske mitraljeza s bradavicom boje jagode, zabilježila je:
  - Sebičnost je problem!
  Steelenida, pucajući na neprijatelja i opet bacajući otrovne igle golim nožnim prstima, ovaj put je zabilježila:
  - Da, sebičnost je loša!
  Veronika je grimiznom bradavicom pritisnula dugme za bacač plamena, spalila čitav vod kineske i zacvilila:
  - Ali jao - sebičnost nije istrijebljena!
  Viktorija se zajebala na neprijatelja, uz pomoć gole, okrugle, ružičaste pete i tvitala:
  Ali nismo ni slabi! Imat ćemo pobjedu i praznik u vijeke vjekova!
  Valentina je, pucajući na mudžahedine i koseći ih ko kosom, uzela i agresivno izdala:
  -Slava vremenu komunizma i Caru Svarogu!
  Stalenida opet lupnu grimiznom bradavicom i primijeti:
  - Slava komunizmu!
  Veronica je sa smiješkom upitala:
  - Što je komunizam?
  Viktorija je agresivno zarežala, poslala dar smrti, bradavicu boje zrele trešnje, i zacvilila:
  - Komunizam je raj!
  A djevojke ga uzmu i zapjevaju:
  - Sve ću raskomadati,
  Ovo je život, ovo je sreća!
  Gerda se bori na pokretnom tenku. Ona je vrlo lijepa i agresivna djevojka. A tenk se miče i plamti. Ima puno velike, razorne moći.
  Gerda je pucala golim prstima isklesanih nogu i cvrkutala:
  -Za veliki poredak u svijetu!
  Charlotte je također mlatila neprijatelja grimiznom bradavicom, njome pritiskala dugme i gugutala:
  - Slava domovini.
  I Christina cura je ispalila, ovaj put s golom, okruglom, ružičastom petom.
  I gugutala je:
  - Za viši komunizam!
  I Magda je tukla neprijatelja i pjevala:
  - Veličina Nijemaca poznavala je planetu,
  Fašizam je poražen udarcem mača...
  Vole nas i cijene svi narodi svijeta,
  Narod cijele zemlje maršira prema komunizmu!
  Tenk se pokrenuo i sve zasuo granatama, a meci su pljuštali poput olova.
  Gerda je dosjetljivo primijetila, ponovno pucajući rubinskom bradavicom svoje dojke:
  - Naša pobjeda je neizbježna - vjerujte mi, nada neće nestati!
  Charlotte je pucala golim prstima i složila se:
  - Ne, neće otići!
  Djevojka na tenku je teško uzdahnula...
  Na drugom mjestu, u zasjedi, Alice i Angelica traže mete.
  Alice se prisjetila kako je kao djevojčica završila u zatvoru. I tu su je tukli gumenim palicama po golim petama. Djevojčica Alice tada je potpisala priznanje. I otišla je u dječju, radnu koloniju. Ali nije tamo dugo ostala.
  U koloniji su djevojke bile obrijane na ćelavo i prisiljene raditi bose čak i po hladnom vremenu. I Alice se živnula. A Angelica je rođena u Sibiru i uopće nije poznavala cipele i trčala je kroz snježni nanos golih peta ostavljajući otiske.
  Dakle, ove djevojke su posebne i nepobjedive.
  Alice je opalila, pritišćući grimiznu bradavicu na okidač i gugućući, otkrivajući zube:
  - Slava eri ruskih bogova!
  I bacila je smrtonosnu granatu golim nožnim prstima. Koji je rastrgao masu talibanskih vojnika.
  Pucala je i Anñelika, i to sasvim prikladno. Probila je neprijatelja i zacvilila:
  - Za najveće domete misli!
  Ponovo je pritisnula dugme svojom rubin bradavicom. Udario neprijatelja u smrtonosnoj strasti.
  A onda je golim nožnim prstima bacila uništavajući dar smrti i zacvilila:
  - Za veliku Božicu i Majku bogova Ladu!
  Alice je pucala vrlo precizno i pogodila talibanskog generala točnim pogotkom i cvrkutala:
  - Za Boga Svaroga!
  A onda je djevojka opet golim nožnim prstima bacila ubojiti dar smrti. Ovo je Alice - jednostavno super djevojka.
  Dobro je radila u koloniji. Čak su joj prestali brijati glavu i dopustili joj da pusti kosu sa zlatnom, kovrčavom kosom. I tako lijepa djevojka odrasla je u dječjoj, radnoj koloniji. Bila je naprosto boginja.
  I tako je lijepo. A njezine su bose noge ostavile tako zavodljive otiske u snijegu. Da su se čak i čuvari bavili samozadovoljavanjem.
  To je bila Alice...
  Nije ni čudo, možda, takvo ime kao Alice - izaziva posebne asocijacije. S kojim se ništa ne može usporediti. A Alice - općenito, ljepota je samo super i hiper!
  A njeni goli nožni prsti opet bacaju smrtonosnu granatu i sve raskomadaju.
  Alice je pjevala s osmijehom;
  Zašto ljudi imaju glavu
  Ne postaje gluplje...
  Ne cijepaj drva glavom
  Čavli se ne zakucavaju!
  Anñelika je također uzela i opalila, povukavši okidač svojom grimiznom bradavicom, probivši se kroz neprijatelja. Bacila je par darova smrti golim nožnim prstima i pjevala:
  -Neka je nekima prazno,
  Drugi je zavaravaju...
  Ali svi se vide s razlogom,
  Ne želi je izgubiti!
  I obje djevojke, nastavljajući pucati na mudžahedine, i slati darove smrti golim nožnim prstima, počele su pjevati;
  Ne treba gubiti glavu
  ne žuri...
  Ne treba gubiti glavu
  I odjednom doći u ruci!
  Djevojke su pucale na neprijatelja koristeći svoje rubin bradavice i urlale:
  Zapisuješ u svoju bilježnicu
  Za svaku stranicu...
  Ne treba gubiti glavu
  Ne treba gubiti glavu!
  Ne treba gubiti glavu!
  I trebaš ubiti gadove!
  A djevojke su bacale granate svojim golim, okruglim petama. Ove djevojke su jednostavno nevjerojatne.
  A evo i Nicolette koja se bori. Ovo je jako lijepa djevojka, jednostavno je super.
  Nicoletta ju je uzela i otpjevala, gurnuvši dugme bazuke svojom grimiznom bradavicom i poslavši dar uništenja.
  Djevojčica je zacvrkutala:
  - Slava vremenu komunizma!
  I dodao:
  U pobjedi besmrtnih ideja komunizma,
  Vidimo budućnost naše zemlje...
  I crvena zastava, svijetla domovina,
  Uvijek ćemo biti beskrajno vjerni!
  Nicoletta je nakon ovih riječi pokazala jezik. A njezina rubinska bradavica opet kao da je ispaljena velikom razornom snagom.
  A Nicoletta je bosim prstima uzela i bacila granatu ubojite snage, rastrgala masu mudžahedina i guknula:
  - Kroz oluje sjalo nam sunce slobode,
  Kroz oluje i oluje hodali smo zajedno...
  Neka narodi postanu jedno
  Neka sve zemlje Zemlje budu zajedno!
  Viola se također borila s velikim bijesom. Pucala je iz bacača plamena, grimiznom bradavicom pritiskala dugme i pjevala:
  - Slava domovini našoj slobodnoj,
  Prijateljstvo naroda je podrška zauvijek,
  Zakonita sila, volja naroda,
  Uostalom, za jedinstvo jednostavne osobe!
  Toreador je pucao i na mudžahedine. Pritom se poslužila crijevom iz kojeg su izletjele pahuljice vatre koje su doslovno sve spalile do temelja.
  Djevojka je lupkala bosom, izrezbarenom nogom i cvrkutala:
  - Slava eri komunizma, slava novom Lenjinu!
  Angelina i Aurora također su upotrijebile snažan bacač plamena, uzele ga i udarile mlazom plamena.
  I vatra se izlila... Talibane je doslovno spalio.
  Angelina je odmarala bose noge i, pucajući, cvrkutala:
  - Slava SSSR-u!
  A djevojka je opet svojom grimiznom bradavicom pritisnula gumb bacača plamena. I opet je eksplodiralo...
  Aurora je pogodila i mudžahedine. Spalio je puno talibanskih vojnika i gugutao:
  - Za nove granice!
  I golim nožnim prstima bacila je ubojiti dar smrti. I opet je pritisnuo dugme rubin bradavicom svojih prsa. Zatim je zacvrkutala, pokazujući zube:
  - Slava CPSU!
  Angelina je namignula, golom petom bacila zrno smrti i zacvrkutala:
  - CPSU - SS! CPSU - SS!
  I opet pritišće dugme jagodastom bradavicom na prsima.
  Anna i Olga prekrasne su djevojke samo u uskim gaćicama.
  Uzeli su i podigli teški raketni bacač. I odmarajući svoje gole, isklesane noge, uzeli su ga i mlatili.
  - cvrkutala je Anna, pritišćući svoju grimiznu bradavicu na gumb.
  - Slava ruskim bogovima!
  I bosih nožnih prstiju djevojka je bacila smrtonosnu granatu.
  Olga je golim nožnim prstima lansirala smrtonosnu sadašnjost smrti, doslovno rastrgavši mudžahedine.
  Olga je pjevala:
  - Oh, Puškin, ti si ekscentrik, nisi u pravu,
  U borbi nismo prestali zijevati ...
  Potrgani spremnik tenka gori,
  Tjerajući sve ljude s kauča!
  A djevojka ga je uzela i bosim nogama bacila novi, vrlo smrtonosni dar uništenja.
  A onda je bradavicom od rubina pritisnula gumb, šaljući agresivni dar uništenja.
  Zatim su djevojke jednoglasno zapjevale:
  - I u ratu, ali u ratu,
  Djevojke vide momka u snovima!
  Njegova želja za vožnjom
  Rastrgajte dječaka!
  A ratnici su urlali:
  - Zgnječite djevojke nogama muškaraca,
  Muškarac ne bi trebao biti glavni...
  Čovjek je, kao i konj, dužan orati,
  A smisao djevojaka je ubijati!
  I opet će djevojke sa svojim grimiznim bradavicama grudi pritisnuti gumbe uništenja.
  Ni sam vrag neće stati protiv takvih ljepotica.
  I jezici djevojaka razigrani. Oni su poput slatkih bombona, ližu pulsirajuće šipke od žada.
  Anna i Olga su pjevale:
  - Rastrgat ćemo sve muškarce na komade,
  Bit će to u našoj moći!
  Ovdje su ljepotice ninja djevojaka koje se bore.
  Skinule su grudnjake i sada nose samo gaćice.
  Ninja djevojka s plavom kosom uzela je i sjekla mačevima, odsijecajući glave talibanima.
  Tada će iz grimiznih bradavica grudi ispustiti munje na neprijatelja. Koji spali puno mudžahedina.
  A onda golim nožnim prstima, dok baca ubojiti dar smrti i pjeva:
  - Ja sam bijedni kukac - super ninja kornjača! Potrgat ću ga kao upijač!
  Ninja djevojka žute kose izvela je i leptir tehniku s mačevima.
  Odsjeci glave mnogim talibanima.
  Zatim, iz grimiznih bradavica grudi, munjevito provali. Spalio cijeli bataljon i cvrkutao:
  - Ja sam najjača djevojka na svijetu!
  I golim nožnim prstima bacila je smrtonosnu snagu igle s otrovom.
  Ovdje u borbi je ninja djevojka s crvenom kosom. Njezini se mačevi vrte poput lopatica helikoptera. I sjeci mudžahedine bez milosti.
  Ratnički vatreni pulsari pušteni su iz rubinskih bradavica njezinih grudi. Spalio puno protivnika.
  Nakon toga je golom petom bacila eksplozivni paket ugljena, te raskomadala nekoliko spremnika.
  Zatim je zapjevala:
  Gradit ćemo gradove
  Ninja djevojka zauvijek!
  Ovo je stvarno ono što djevojkama treba. Imaju toliko bijesa i uzbuđenja, i borbenog su raspoloženja.
  Ninja djevojka bijele kose također je sjekla mačevima poput oštrica vjetrenjača, odsijecala im glave i pjevala:
  Borit ćemo se za Japan
  Jako se volim ljubiti!
  A iz djevojčinih jagodastih bradavica letjele su zrake uništenja. Koji je Afganistance doslovno pretvorio u pepeo.
  A ratnica je bosim nožnim prstima bacila nekoliko bumeranga odjednom, odsijecajući glave neprijateljima, nakon čega je pjevala:
  - Slava eri japanskih bogova!
  I terminatorice su odmah zapjevale:
  - Bradavice grimizne djevojke, bradavice grimizne djevojke,
  Neka svi ljudi samo umru od čežnje!
  I opet se začu zaglušni smijeh, a ljepotici se vide zubi.
  Ove djevojke su jednostavno nevjerojatne!
  I voli njihov jezik slatki posao.
  Evo oni će ga uzeti i, čim pljunu, odmah će jednim zamahom položiti cijeli bataljon.
  Nakon toga će djevojke iz Zemlje izlazećeg sunca urlati:
  Ne bojimo se napada
  Ubijat ćemo negativce sve redom!
  Ovdje u borbi i posada Jane Armstrong.
  Djevojka je jako lijepa. Uzela je i zbacila grudnjak. I uhvatila je grimiznu bradavicu svoje dojke i pritisnula dugme.
  Izletio je mlaz gorućeg plamena. I spalio je stotinu mudžahedina. Evo djevojaka - poletno uzbuđenje.
  Jane ga je uzela i zapjevala:
  - Crvena, crvena krv,
  Sat vremena kasnije samo kopno
  Nakon dva, na njemu je cvijeće i trava,
  Tri godine kasnije, ponovno je živa!
  Gertrude je svoju protivnicu mlatila grimiznom bradavicom. Razbio neprijatelja i zacvilio:
  - I zvijezda imenom sunce gori!
  A nakon toga bi njezina gola, okrugla peta smrtonosno pritiskala papučicu.
  Ove djevojke su samo čudovišta.
  I tako će uzeti i kako će pjevati:
  - Živjela Britanija, plava mora,
  Nikad nećemo biti robovi!
  Malanya će ga također uzeti i pritisnuti gumb s bradavicom od jagode. I udari neprijatelja velikom smrtonosnom snagom.
  Tada će viknuti:
  - Za Britaniju i njezinu kraljicu!
  Monica je grimiznom bradavicom kliknula na dugme i usprotivila se:
  - A gdje je kraljica - glavni ljudi!
  I uz pomoć golih nožnih prstiju ponovno ju je uzela i opalila. Ova djevojka je jednostavno nevjerojatna!
  A tenk juri sam sebi i to velikom ubojitom snagom. Ima djevojke najagresivnijeg impulsa.
  Malanya je urlala:
  - Naši ljudi, naši ljudi,
  On je gol, gol, gol...
  Goli naši ljudi!
  Oleg Rybachenko nastavlja se boriti velikom žestinom. A dječakovi mačevi sijeku kao što žileti sijeku kosu.
  A dječak golim prstima dječjih nogu baca dar razaranja.
  I pjeva:
  Borimo se protiv neprijatelja
  S imenom Svarog ...
  Neću biti budala
  Postati sin Božji!
  Margarita je agresivno zamijetila, sječući mudžahedine svojim mačevima. A djevojka je golim nožnim prstima bacila tanke žilete i počela rezati vratove Afganistancima.
  Zatim je djevojka zapjevala:
  - Margarita - prozor je otvoren!
  I uzela, i pokazala jezik! Ova djevojka je jednostavno super ratnik!
  I nitko je neće zaustaviti ni poraziti.
  Ako rikne, riknut će.
  I djeca terminatori su zazviždala unisono, a oblaci vrana počeli su padati u nesvijest, udarajući lubanje talibanskih vojnika.
  Ova djeca su samo čudovišta.
  Oleg Rybachenko je pjevao:
  - U svetom ratu,
  Život vojnika nije vrijedan...
  Za dobro oca-kralja,
  Ne umiremo uzalud!
  Margarita je opet golim prstima bacala igle s otrovom i cvrkutala:
  - Ne pobjeđujemo uzalud!
  I opet se djevojka klati... I ispalo je izuzetno cool i naglo.
  Djeca su bila naprosto oduševljena. I noge su im bose, a tako okretne, hladnije od majmuna.
  Mladi ratnici pjevali su bijesno;
  U prostranstvima divne domovine,
  Prekaljen u borbi i radu...
  Skladali smo radosnu pjesmu -
  O veliki prijatelju i vođi!
  Nakon toga, ponovno će djevojka i dječak zviždati uglas, i opet će tisuće zapanjenih ptica pasti na glave Afganistanaca.
  Ovo su djevojke - najviša klasa, a dječak nije ništa lošiji ...
  Natasha također siječe mačevima. Iz grimiznih bradavica počele su puštati munje, a u isto vrijeme pjevušiti:
  - Kolovrat, Evpatij Kolovrat,
  Branitelj domovine, vojniče Perunov!
  I s golim prstima djevojačkih nogu, dok se lansira, očito nešto krajnje smrtonosno.
  Zoya je, slomivši talibane mahnitim bijesom, također počela ispuštati darove agresivne smrti iz grimiznih bradavica. I dok pjeva:
  - Kolovrat, Evpatij Kolovrat,
  Heroji Rusije - skuplja uzbunu!
  I njezini goli nožni prsti ponovno krenu, vrlo destruktivna sadašnjost uništenja.
  Crveni Augustin također se bori s bijesom. Ona neprijatelju šalje jedan dar smrti za drugim. A iz njezinih rubin bradavica tekli su potoci silovite energije.
  Augustin ga je uzeo i zapjevao:
  Ratnici tame su sigurno jaki,
  Zlo vlada svijetom ne znajući broja!
  A goli prsti na nogama crvenokosog ratnika pokrenuli su nevjerojatno razaranje.
  Svetlana je posjekla Kineze, bez imalo sažaljenja. Isjeckao ih na komade. I bosim nožnim prstima bacala grašak s eksplozivom.
  A onda iz jagodastih bradavica, kao da mlati po neprijatelju, nečim vrlo ubojitim.
  Trgajući neprijatelja i pjevajući:
  - Ali vi sinovi sotonini,
  Ne gazite Kristovu snagu!
  Ovo je stvarno djevojka koja je u stanju pobijediti svako zlo.
  Warriors, moram reći, možda najjači na svijetu.
  Oleg Rybachenko, sjekući mudžahedine, pjevao je:
  U svijetu topline i snijega,
  Svijet je i siromašan i bogat...
  Naša ekipa napada
  Protivnik ravno u pakao!
  Margarita je golim nožnim prstima bacila komad antimaterije, rastrgala masu neprijatelja i zacvilila:
  I borba se opet nastavlja
  Hiperplazmatična vatra ključa...
  A Lenjin je tako mlad
  Udari gredama!
  Nakon toga, djevojka je uzela i posebno pokazala svoj jezik. I mora priznati da je jako duga.
  Djeca ratnici su stvarno cool.
  Adala i Agata bore se na dvosjedu samohotki. Lome neprijatelje, razdiru ih.
  Adala grimiznom bradavicom na prsima pritišće dugme joysticka, razbija masu kineskog i zacvili:
  - Za veliku Rusiju!
  Agata će također udariti na neprijatelja, smrskati ga na komade, rastrgati u krvavu kašu i brbljati:
  - Za Kijevsku Rusiju!
  A također će pritisnuti gumb joysticka svojom rubin bradavicom!
  Poslije toga će djevojke uzeti i zapjevati:
  - Učili zajedno u školi
  I zapamti napamet...
  Kako su zvona zvonila
  O Kijevskoj Rusiji!
  
  A pravoslavci pamte
  Koga ne pitaš...
  Kako su bili ti slavni dani
  Krštenje Rusije!
  I Natasha i njezin tim su pokupili;
  Hej Slaveni, Hej Slaveni
  Moskovljani i Kijevljani...
  Trebamo li dijeliti domovinu!
  Ne mogu poslati tipa
  Računaj svoju uzgajivačnicu ...
  Radije bih ga voljela!
  Tako su se djevojke razbježale, a jasno je da talibani takvima sigurno ne mogu odoljeti.
  . POGLAVLJE? 23.
  Gorbačov-Putin i dalje zapovijeda i naređuje. Napredne jedinice sovjetskih trupa već su stigle do Indijskog oceana. Istodobno se vojska SSSR-a približava Teheranu. I počinje okruživati glavni grad Irana. I izuzetno je cool.
  Gorbačov-Putin skače od oduševljenja.
  I on ima snove.
  Rat teče kao na beskrajnoj stazi.
  Natasha i njezin tim odlučili su zaigrati šah kako bi se odmorili od bitaka.
  Augustina i Svetlana s jedne strane, a Natasha i Zoya s druge strane.
  Plavokosa djevojka gurnula je svog kraljevog pijuna naprijed. Augustin je odgovorio odabirom Sicilijanske obrane.
  To je već druga igra. Crvenokosi ratnik koristio je Zmajevu varijantu gdje crni lovac zauzima veliku dijagonalu i vrši pritisak na poziciju bijelog, kralja, koji se krije na daminoj strani.
  Ovdje se dobivaju vrlo zanimljive pozicije. Bijeli može uhvatiti u napadu za crnog pješaka ispred lovca.
  Natasha i Augustina isprva su igrale brzo. Ali onda su počeli dugo razmišljati. Razmotrene opcije. Augustina je žrtvovala razmjenu za pijuna. Ali napad nije uspio.
  Ali tada je Natasha malo pogriješila i pogriješila figuru za pješaka. Njezin je položaj postao težak. Ali djevojka plave kose branila se vrlo tvrdoglavo. Zabava se otegla osmi sat. A do sada Augustin nije uspio pobijediti.
  Tada je utakmica prekinuta. Talibani su ponovno napali. I ovo je, naravno, već ozbiljno.
  Tenkovi tutnje i motori tutnje.
  Natasha je grimiznom bradavicom pritisnula dugme bazuke i ispalila smrtonosnu granatu.
  Probio neprijateljski tenk. Tada je djevojka viknula:
  - Proglašavam ček!
  I bosim nožnim prstima opet je bacila granatu velike ubojite moći.
  Zoya je agresivno primijetila, pokazujući zube i pucajući u neprijatelja uz pomoć bradavice boje maline:
  - A matiranje je još bolje!
  A djevojka je opet bacila gole nožne prste, bombu razorne moći.
  I zaurla, pokazujući zube:
  - Prebit ću te!
  Augustina je pucao iz mitraljeza na mudžahedine. Zatim je uzela rubinsku bradavicu svoje dojke i pritisnula dugme bacača granata. Razbila je neprijateljski auto i tvitala:
  - Za najveću čast!
  I bosim nožnim prstima uzela je i smrtonosnom snagom bacila na neprijatelja dar smrti.
  Svetlana ju je uzela i udarila po neprijatelju bradavicom u obliku jagode. Probit će se kroz neprijateljski tenk i brbljati:
  - Slava komunizmu i raji!
  I bosim prstima uzet će s eksplozivnim paketom, ugasiti prokletog neprijatelja.
  Ove djevojke su jednostavno nevjerojatne. Imaju toliki borbeni entuzijazam i paklenu snagu.
  Oleg Rybachenko, ovaj vječni dječak, izgleda kao da ima oko dvanaest godina. Vrlo zgodan klinac s reljefnim mišićima, samo u kratkim hlačama.
  Golim nožnim prstima ubojite snage baca granatu, nakon čega urla:
  - Za domovinu i Staljina!
  Margarita je vrlo cool ratnik. Iako izgleda kao djevojčica od dvanaestak godina.
  I ona je uzela i bacila bosim prstima zrno graška, rastrgavši hrabre mudžahedine.
  Zatim je djevojka zapjevala:
  - Za domovinu bez Staljina!
  Nakon toga su ga besmrtna djeca uzela i zazviždala na sva usta. I vrane su bile zaprepaštene i poput tuče padale na glave Afganistanaca. I probušili im lubanje.
  Glave su pucale kao lubenice kad su ih kljunovi gavrana koji su od zvižduka izgubili svijest.
  Ovo su djeca radila...
  Anastasia Vedmakova također je u borbi ... A njezini goli nožni prsti vrlo slavno pritiskaju gumbe.
  Djevojka, koja je bila samo u gaćicama, uzela ju je i grimiznom bradavicom pritisnula tipku joysticka. Pogodila je raketom talibanski tenk i guknula:
  - Za velike pobjede SSSR-a!
  Akulina Orlova borila se u jednom bikiniju. Ona je djevojka s kosom poput snijega, malo posuta zlatom. Odnosno, Madame je vrlo lijepa.
  A sada njezine graciozne bose noge pritišću pedalu. I male bombe padaju na glave Afganistanaca. I prilično su pogodili neprijatelja, probijajući se kroz kule i krovove samohodnih topova.
  Akulina je uze i zapjeva:
  Zvono će zvoniti na nebu
  Kiša će padati obilno...
  Idem u svoje djetinjstvo
  Ljetna kiša za mene!
  I ratnik je ponovno zapucao, koristeći rubin bradavice njezinih grudi punih dinje. Evo djevojke s tako lijepom kosom, i zavodljivim, preplanulim, gracioznim nogama.
  Mirabela Magnetic također se bori s velikim entuzijazmom i kolosalnom agresijom.
  Djevojka je pucala na neprijatelja uz pomoć bradavice od jagode. Razbila je talibanski tenk i guknula:
  - Slava ruskim bogovima!
  Ova djevojka Mirabela je jako lijepa. I bosim nožnim prstima uzela je i prenijela neprijatelju ubojiti dar smrti. A mudžahedini su bili jako glupi.
  Ali ratnica Helga također će udarati po neprijatelju iz zraka. Pritom je nanijela svoju grimiznu bradavicu boje maka. A smrtonosni projektili letjeli su na neprijatelja.
  Bunker su doslovno razbili u komade. Ovo su stvarno super klase djevojke.
  Djevojka je pucala uz pomoć golih nožnih prstiju i zacviljela, otkrivajući zube, svjetlucajući poput bisera.
  A ratnik je oduševljeno pjevao:
  Bilo je mnogo teških dana
  Djevojka je kao slavuj...
  Sažeo, bez razmišljanja o rezultatima,
  Ne tuci se momci s njom,
  Ne tuci se momci s njom,
  U suprotnom će si slomiti rogove!
  Ove djevojke su samo super ratnice.
  Sve četiri djevojke oduševljeno su pjevale:
  Velika Rusija - beskrajna polja,
  Neka sveta zemlja gori između zvijezda...
  Vjerujem da se osjećaji srca ne tope -
  Čuvat ćemo granicu od ruba do ruba!
  
  Neka je komunizam u našoj kući,
  Što je dovelo do nastanka druga Lenjina...
  I zli neprijatelj fašizam je uništen,
  U ime najvećih generacija!
  
  Uostalom, domovina u našim srcima je jedna,
  I u budućnosti mnogim galaksijama...
  Neka moja zemlja bude slavna u vijekovima
  Domovino ti nisi samo slatki omot!
  
  Neka procvjeta domovina moja
  Pobijedit ćemo Džingis-kana...
  Pobjede otvaraju neograničeni račun-
  Na slavu poznajem ruskog Ivana!
  
  Mi smo djevojke ratnice tako jake
  Da nas protivnik ne može poraziti...
  Mi smo kćeri Svaroga i sinovi,
  U stanju udariti Fuhrera u lice!
  
  Za nas Boginja Lada vjerujem
  Koji je rodio mnoge bogove...
  Svi ljudi su prijateljska obitelj,
  Što u srcu znam Rod!
  
  I svemogući ruski Isus,
  Rođen u velikom pravoslavlju...
  Naravno, demijurg uopće nije kukavica,
  Svemogući se nastanio među ljudima!
  
  Na slavu Svemogućeg Krista,
  Podići ćemo svoje oštre mačeve...
  Borite se protiv Mongola do kraja
  Tako da Batuova horda ne dođe u Rusiju!
  
  Da, s nama Rod beskonačne moći,
  Tko stvara svemir...
  I jednostavno je to mogao
  Ono što jednostavno zadivljuje našu svijest!
  
  Mi smo ljudi - ovo je prostor,
  Sposoban osvojiti svemir...
  Iako je Batyjeva sjekira zabola horde,
  Rusija sa snagom Obitelji u bitci nepromijenjena!
  
  Djevojke jako vole bose,
  Žustro jurite kroz ledene snježne nanose...
  I tući će Mongola šakom,
  Da se ne usude imati posla s Domovinom!
  
  Ne možeš naći ljepše domovine
  Iako napadaju Rusiju strašnim jatom ...
  Djevojka nema više od dvadeset godina,
  Već je sasjekla samuraje!
  
  Ona je lijepa i otmjena
  Djevojka koja uništava Mongole u šali...
  Neka Sotona napadne Zemlju -
  Smlatit ćemo neprijatelja čeličnim udarom!
  
  Pa sam mahnuo bosom nogom,
  I zabila je golu petu u bradu...
  Postala sam tako cool djevojka
  U ovom slučaju vam ne treba samovolok!
  
  Moji mačevi trepere poput pera,
  I sasjekli su mongolsku vojsku tako slavno ...
  Neka mi veslo bude jako,
  Neprijatelj će biti divlje uništen!
  
  Da, naša Rusija nije ljepša za naći,
  Super kao sunce iznad planete...
  Možemo pronaći sreću za sebe,
  I pjevaju se podvizi junaštva!
  
  Rusija je blistava zemlja,
  Što je komunizam dao narodima...
  Ona nam je zauvijek data od roda,
  Za domovinu, za sreću, za slobodu!
  
  Otadžbina - slavimo Gospoda Hrista,
  Neka se slože Marija i Lada...
  Drug Staljin mu je zamijenio oca -
  Mi Rusi smo nepobjedivi u bitkama!
  
  Narodi svijeta vole ruski način,
  Mi smo jedno, vjerujte ljudi srcem...
  Vjeruj mi, ne savijaj nas šakom,
  Uskoro ćemo otvoriti vrata svemira, znam!
  
  Bosi ćemo na Mars,
  Uskoro ćemo ovladati Venerom u hrabrosti ...
  Sve će biti samo najviša klasa znanja,
  I čovjek će postati svaki heroj!
  
  Da Isus je Superman
  Sa Svarogom će Rusija ustati s koljena ...
  Dečki neće imati problema,
  Slavimo Obitelj u beskraju Ime!
  Ovdje su to borbene i neponovljive pjevačice.
  Ali posada Elizabete se vrlo očajnički bori.
  Djevojčica je hitrim nožnim prstima pucala na neprijatelja i gugutala:
  - Slava bogovima Bizanta,
  Djevojke su samo bose!
  I ponovno je mlatila uz pomoć grimizne bradavice koja je sjajila poput ugljena. To su djevojke najviše i kolosalne klase.
  Ekaterina je svoju protivnicu opalila i bradavicom u obliku jagode koja je izgledala kao dinja.
  Zatim je dodala golom, okruglom, stvrdnutom petom, gugućući:
  - Slava ruskim bogovima, i neka crkne kišni zmaj!
  Elena je, vrlo precizno pucajući na neprijatelja, pogađajući mudžahedine golim prstima isklesanih nogu, vyaknula:
  - Za veličinu novog vođe Rusije ne treba nam kišni zmaj!
  I opet pritisnite rubin bradavicu na gumb.
  S tim se složila i Eufrosinija, koja je nabijala neprijatelja i škripajući, mičući dugim jezikom, cvrkutala:
  - Pobijedit ćemo neprijatelja, iako je u većini,
  Djevojka ima sto štapića na leđima!
  A ratnik će koristiti bradavicu koja svjetluca poput pupoljka ruže. A njezine gole, isklesane noge koristit će kolosalnu moć razaranja.
  I masa talibana se smjesta srušila.
  Ovako tenk jaše i slama trupe velikog i snažnog talibanskog carstva. Nitko se ne može suprotstaviti djevojkama-ratnicama. Čak i ako nisu u tenku, nego jednostavno u svojim uskim crno-crvenim gaćicama. Takve djevojke su vrlo moćne i cool pune agresije. A goli nožni prsti, prilično dugi, graciozni i pokretni, djeluju kolosalnom destruktivnom silom na protivnike.
  S velikom se strašću bori i Alenka. Njezin pritisak i gole grudi s bradavicama, poput pupoljaka tulipana, govore same za sebe. Ovo je djevojka - najveći gušt. I ima toliko operativne domišljatosti, fenomenalne, kozmičke moći. A možda ne samo svemir, nego i zemlja.
  Aljonka je tukla neprijatelja bradavicom na grudima, boje proleterskog barjaka, i pjevala:
  - Ruski bogovi - bogovi rata!
  I bacala je golim prstima na neprijatelja darove uništenja od Talibana.
  Anyuta se također bori. Djevojka je puna energije i entuzijazma. Ima i nježnosti i snage. Kao čelik presvučen gumom. I tako je djevojka uzela i pritisnula svoju grimiznu bradavicu na dugme, ispustivši vatreni mlaz na talibanske vojnike.
  Ratnik je pjevao:
  - Prijatelj mi uvijek može pomoći,
  Ne prolijevaj vodu, svi se šale ...
  I možemo pomoći agresoru,
  A za nas je Svarog najbolji prijatelj!
  A djevojka je golim nožnim prstima bacila loptu uništenja kolosalnom razornom snagom.
  Crvenokosa, i vrlo agresivna, ratnica Alla, uzela je i zacvilila, otkrivajući svoje oštre zube, sjajne poput dijamanata:
  - Ali Pasaran! Kina nas neće osvojiti!
  I ljepotica je pritisnula rubinsku bradavicu svojih prsa na gumb joysticka. A ona ga je uzela i mlatila s uvijanjem.
  A onda su njezini goli prsti isklesanih nogu uzeli i bacili ubojiti bumerang. Preletio je i odsjekao nekoliko glava.
  Allah ga uze i zacvrkuće:
  Prvo ćemo neprijatelja pogledati u oči
  A onda ćemo ga ispeći i pojesti!
  Zatim je djevojka uzela i pokazala svoj jezik. A jezik djevojke s crvenim odijelom vrlo je dug i okretan. On im je vrlo ukusan i mirisan, kao i pulsirajući voli lizati.
  Ratnik je super i pjevao je:
  - U pomahnitalom carstvu nema djetinjstva!
  Da, žene koriste bilo koji lijek!
  A onda je njezina gola peta bacila granatu.
  Maria se također bori s velikim pritiskom. Ona je djevojka iz najviše klase i serije.
  Već se više puta morala potući... Djevojčica je zabilježila i kratku priču o alternativnoj povijesti... Kad sve ide drugačije, iako se prilično promijenilo u odnosu na stvarnost.
  Napoleon je odabrao alternativni plan rata s Rusijom. Otišao je u Kijev i tamo porazio ruske trupe. I stvorio je marionetsku Malu Rusiju. Zatim je došlo do rata i pripajanja Bjelorusije i Litve Vojvodstvu Poljskom, koje je preimenovano u kraljevstvo. Austrija je također dobila nešto ukrajinskog teritorija. Rusija je, nakon poraza, postala sporedna sila. Godine 1815. Napoleon je pokrenuo pohod na Tursku.
  Porazio je Osmanlije i zauzeo Carigrad. Grčka je stekla nezavisnost, Bosna i Hercegovina je postala dio velike Italije, koju će na prijestolje postaviti sin Napoleona Bonaparte. Rumunjska je bila uključena u Austriju, što je cara srodilo s Napoleonom. Bugarska i Srbija stekle su neovisnost, kao i Albanija, ali su postale vazali Francuske.
  A Grčka je vazal formalno neovisne Velike Italije.
  U Turskoj je, naime, na Balkanu ostao samo glavni grad Istanbul s malim komadom zemlje.
  Međutim, rat tu nije završio. Napoleon je započeo invaziju na Maroko i Alžir. Ali britanska flota smetala je francuskoj. Rat s Engleskom se odužio. No, domišljati Napoleon uspio je zauzeti Gibraltar, te svojim nadmoćnim snagama na kopnu poraziti Britance.
  Nakon toga, Francuzi su blokirali tjesnac i uspjeli zauzeti cijeli sjever Afrike, uključujući i Egipat i Sudan. Tijekom borbi Francuzi su imali prve podmornice na svijetu. Engleska je počela snositi ogromne gubitke.
  Napoleon drži cijelu Europu i dio Rusije pod svojom kontrolom. A Britanija joj nije suparnik.
  Postupno su Francuzi svladali Britance. Izgradili su više brodova s višestruko značajnijim stanovništvom i resursima. Na kraju, 1931. Napoleon se iskrcao u Britaniji, i nakon što je razvio svoje trupe, zauzeo London.
  Britanija se predala ... Nametnut joj je ogroman danak i sve su kolonije ponovno postale francuske.
  Napoleon je već bio prestar i poslao je svoje generale u boj.
  Francuska se borila sa SAD-om iu Latinskoj Americi kako bi zadržala brojne kolonije.
  Napoleon je, nakon što je živio sedamdeset godina, što nije tako malo za velikog genija, umro 1839. godine prema standardima devetnaestog stoljeća. Njegov sin Napoleon II, visoki plavuš koji nije ličio na oca, naslijedio je prijestolje s dvadeset i osam godina. I naravno, nastavio rat. Dok općenito u kolonijama.
  Osim toga, Napoleon II je imao neke zanimljive ideje. Konkretno, održao je referendum i ujedinio Francusku, Italiju i Austriju u jednu državu.
  I ovo također nije loše ... A u Prusiji su stavili svog rođaka na prijestolje.
  A Commonwealthom je vladao nezakoniti sin Napoleona i poljskog panna Valencije.
  Trupe Napoleona II. na kraju su dokrajčile Sjedinjene Države i u cijelosti zauzele Sjevernu i Južnu Ameriku. Tada je Afrika napadnuta. Proširio se u Indiju i Kinu.
  Godine 1860. došlo je do rata s Rusijom. Ovaj put su zauzeti Moskva i Sankt Peterburg. Održan je referendum i Rusija je, sve do Tihog oceana, ušla u Commonwealth. A onda se Commonwealth spojio s Francuskom. Zatim je bio rat u Kini i iskrcavanje u Australiji ... Napoleon II je vladao do 1883. dok nije umro u dobi od sedamdeset dvije godine, nakon što je osvojio gotovo cijeli svijet.
  Na prijestolje je stupio njegov unuk Napoleon III. Pod ovim monarhom, posljednji ratovi konačno su završili zauzimanjem Japana, Filipina, drugih otoka i zemalja u Aziji, kao i Novog Zelanda.
  Dovršeno je formiranje svjetskog carstva... Napoleon Treći postao je konsolidator povijesti ratova.
  I sada je čovječanstvo imalo jedan put u svemir.
  Godine 1917. prvi čovjek je poletio u svemir. A 1922. godine dogodio se let na Mjesec. A 1930. na Mars.
  Čovječanstvo je osvojilo svemir... Do kraja dvadesetog stoljeća ljudska su naselja već bila na svim planetima Sunčevog sustava.
  A 2020. započela je prva međuzvjezdana ekspedicija. Odmah je sedam svemirskih brodova krenulo prema zvijezdi Sirius, koja je rotirala nekoliko planeta. A jedan od njih je bio pogodan za život.
  Započelo je novo doba međuzvjezdanog širenja.
  A izraz - ići u Moskvu preko Kijeva, dobio je novo značenje.
  Marija je, naravno, skicirala kratku priču u bilježnicu. A sada, kao da puca na neprijatelja uz pomoć grimizne bradavice, i razbio je neprijateljski tenk.
  I pjevala je:
  - Za svemirske pobjede!
  Moćna Olimpijada slomila je talibanske vojnike. I pokosio neprijatelje.
  I golim nožnim prstima lansirala je čitavu hrpu nara.
  Zatim je pritisnula rubinsku bradavicu na neprijatelja i viknula, pokazujući zube:
  - Za komunizam kozmičke moći!
  Matrena se također bori s velikim očajem, ali istodobno i agresijom.
  A njezine jagodaste bradavice pritišću gumbe bazuke, i ispaljuju razornu raketu.
  Matrjona je zapjevala pokazujući zube:
  - Nisam ja kukac bijedni, ja kidam neprijatelje kao upijač!
  Marusya nastavlja pucati na neprijatelja, zaglušujućom snagom i bijesom.
  I još pritišće komad ugljena na prsa. I također, njezini goli nožni prsti rade nešto krajnje uništavajuće.
  Marusja je promrmljala:
  - Za svetu Rusiju!
  Kakve djevojke postoje - svemirska saga, o zvjezdanim Vikinzima ...
  Djevojka je također skicirala kratku priču tijekom bitke, golim nožnim prstima;
  Kralj Karlo Dvanaesti izbjegao je smrt tijekom rata u Norveškoj, a čak je i sklopivši mir s Petrom Velikim uspio osvojiti ovu zemlju. I Švedska se malo odmaknula od poraza. Godine 1740., za vrijeme regentstva Leopoldovne, Karlo Dvanaesti ponovno je napao ... I uspio je, iskoristivši činjenicu da je Biron svrgnut, a kaos i kaos u Rusiji, zauzeo i Vybor i St. Petersburg.
  Međutim, ruska vojska se oporavila nakon početnih neuspjeha i uspjela je ponovno zauzeti glavni grad Rusije. Švedska je uspjela zadržati samo Vyborg.
  Ali tijek povijesti donekle se promijenio. Ivan Šesti nije svrgnut, jer državni udar nije uspio. I zadržao je svoje prijestolje. Karlo dvanaesti umro je u dobi od sedamdeset godina 1752., nakon što je vladao pedeset pet godina. A njegova je vladavina bila najbogatija u povijesti.
  Nakon stanke 1757. Rusija je bila u ratu s Pruskom. Ovaj put, zahvaljujući činjenici da je Ivan Šesti, već punoljetan, bio na prijestolju, rat je završio potpunim porazom Pruske i uhićenjem Fridrika II. I to se pokazalo velikim uspjehom za Rusiju. Tada je Rusija anektirala Poljsku, točnije Commonwealth, i porazila Tursku. Bila su dva rata s Osmanskim Carstvom. A drugi je završio zauzimanjem Carigrada i potpunim osvajanjem Osmanskog Carstva. Carska Rusija izvojevala je mnoge pobjede - stigla do Indije, ali i zauzela Sjevernu Afriku. Tada je Suvorov zarobio cijelu Europu, zajedno s revolucionarnom Francuskom.
  Jedino se Britanija pokušala oduprijeti. No, sjajni Nelson poražen je od sjajnijeg i uspješnijeg Ušakova. I uslijedilo je iskrcavanje sa zauzimanjem Londona.
  Cijela Europa je bila osvojena ... Onda je već bio pohod na Afriku u devetnaestom stoljeću. Vrlo uspješan i preuzima Indiju. A tada su ruske trupe već izvršile invaziju, zauzele Kanadu i stigle do Sjedinjenih Država.
  Godine 1815., u dobi od sedamdeset i pet godina, umro je Ivan Šesti - najveći. Njegova vladavina bila je najduža među više ili manje značajnim državama u povijesti čovječanstva. Sedamdeset i pet godina na vlasti. Istina, mora se reći da je mandat bio nominalan, zbog regentstva. Ali isto se može reći i za Luja XIV.
  A Ivan šesti, koji je u stvarnoj povijesti bio propali car koji je život završio u zatvoru, alternativno je postao najveći vladar u povijesti planeta Zemlje.
  Njegov sin, Petar Treći, postao je novi kralj. Ovaj monarh nastavio je agresivnu politiku svog oca. I dovršio preuzimanje Kine. Rusija je također pobijedila Sjedinjene Države, osvojivši ovaj teritorij. A već pod Aleksandrom Prvim pokorena je i latinska vojska s Japanom. A Aleksandar II završio je osvajanje posljednjih zemalja svijeta, uključujući Australiju.
  Tako je opet nastalo svjetsko carstvo...
  Čini se da je sve u redu, ali carstvo ima autokraciju i kmetstvo. A kraljevi pokušavaju usporiti napredak. Što je, međutim, nemoguće. A 1953. godine prva osoba u ovom slučaju, princ Aleksej, poletio je u svemir.
  A 1967. su prvi put letjeli na Mjesec. I treba napomenuti vrlo cool.
  Budući da se let na Mars dogodio već 1988. Što je ipak bolje nego što je bilo u stvarnoj povijesti...
  Postupno su kraljevi počeli posvećivati više pažnje prostoru. Bilo je letova do Venere i dalje ...
  Novi car Juraj Prvi, također 2020. godine, prvi put u povijesti Rusije odlučio je održati izbore za Državnu dumu i uspostaviti ustav.
  Novi relativno mladi monarh čak je zabilježio niz krilatih aforizama;
  Razmišljanje poput cirkusa zahtijeva hodanje po žici!
  Ljubav je osjećaj poput frule, samo je glazba mnogo slađa!
  Političari su često lisice a nikad lavovi, jer politikantstvo nije kraljevski posao!
  Dijete bez borbe je gore od psa!
  Poštenje je rijetka osobina političara, pogotovo kada se broje glasovi!
  U pulsiranju srca i vena želimo promjenu...ali ne starenje!
  Mladost je neprocjenjiva kao zlato, samo s vremenom brže blijedi!
  Mladost potiče otkrića, kao svježi povjetarac na jedro!
  Mladost, za razliku od vina, s godinama gubi vrijednost, ali dobiva snagu!
  Roboti u fantazijama rođeni su iz ljudske lijenosti, ali utjelovljeni nadljudskom marljivošću!
  Što više zapovjednika, to manje reda, što manje reda, to više gubitaka!
  Djetinjstvo je kao novac u vrijeme inflacije, što je vrjednije, to ga se brže rastaješ!
  Hrastovi generali, proizvodite drvene kovčege!
  General je kao bačva, pogotovo prazna!
  Kad su generali hrastovi, gusto neznanje cvate!
  Um i fantazija, poput muža i žene, samo je medeni mjesec uistinu sladak kad je svekrva puna podrške stvarnosti!
  Broj zapovijedi nije uvijek proporcionalan hrabrosti, već uvijek odražava naklonost nadređenog!
  Nafta je doista crno zlato, truje prirodu, crni srca, zamagljuje razum!
  Ulje je kao crna krv đavola - truje i tijelo i dušu!
  Pamet je spas u pametnim rukama, a mesarska batina u šapama idiota!
  Lakše je napraviti snjegovića u ušću vulkana koji eruptira nego pronaći otkriće koje nije korišteno u vojne svrhe!
  Otvaranje za rat jednako je zatvaranju mnogih vrata mirnog života!
  Ako želite izbjeći borbu - napumpajte mišiće, ako želite izbjeći rat - izgradite vojsku!
  Diplomacija je olakšana teretom vojnih troškova, pregovori su teške šake!
  Ne obećavaj mjesec s neba, morat ćeš zavijati kao pas kad ljudi dođu tražiti!
  Srca traže osvetu, ali ništa nije lukavije i zločestije od ljudskog srca - zato neka um oprosti!
  Da bi imali žetvu, potrebno je saditi parazite tijekom cijele godine!
  Sadnjom lijene jednom, možete imati žetvu tijekom cijele godine!
  Crveni govor može izbijeliti crnu reputaciju, ali neće ukrasiti život bezbojnog za razmatranje!
  Čuda znanosti, lišeni smo dosade, čuda napretka vrlo su zanimljiva!
  Glavno čudo znanosti ne udara, već nagrađuje!
  Znanost nije vuk, ali odlazi iz šume, ako nema učenjaka odgovornost ovce čoban!
  Početak ne bi trebao biti žustar, usporit ćete do spoja, ali sporost na početku će zamrznuti kraj!
  Početak je kao početak igre, trebao bi se brže razvijati, ali ne kreći bez razmišljanja o pijunima!
  Idealan političar je kao konj na poslu, ali ne i magarac u vijećima!
  Ljubav je, naravno, divan osjećaj, samo kad se ne odnosi na alkohol!
  Mnogi kuhari pokvare kašu ulijevanjem podsirenog mlijeka u tijesto!
  Političar je umjetnik, samo što ne prlja platno, nego sebe!
  Kraljevi mogu sve, ali monarsi neće gotovo ništa za narod!
  Samo onaj kralj koji se zauzima za narod!
  Postoje samo dvije stvari na svijetu izvan kontrole Stvoritelja: ljudski osjećaji i ljudska glupost, pogotovo kada se osjećam pametnim ljudima!
  Nije bitno tko je predsjednik, bitno je tko je kralj u tvojoj glavi!
  Rat, nema mjesta za razmišljanje, doba smrti i ludila!
  Lude samo oni koji imaju um iznad razuma!
  Auto nije samo prijevozno sredstvo, već luksuz na kojem samo budale štede!
  Najrasipnija vrsta ekonomije, da se štedi na prestižu!
  Nekad smo izgubili, nekad smo ginuli, ali Rusi nikad nisu pokleknuli!
  Vještina zamjenjuje kvantitetu, ali kvantiteta može samo lažno krivotvoriti vještinu!
  - U zdravom tijelu, i duh ambal - i slabost tijela - duša uvenula!
  Krv se sjaji kao zlato, ali metalne duše rđaju od nje!
  I zlato rđa ako se od njega ne izlije srce!
  Mučenje nije zabava, već mukotrpan posao iz uslužnog sektora, u kojem vam je sažaljenje prema klijentu pogubno!
  Duša bogataša je rodoljubna, ne više od zlatnika, gdje ga uzmu i zalijepe!
  Zlato je žuto kao boja izdaje, meko kao volja oportunista, teško kao savjest izdajnika!
  Bol je kao svekrva, opsesivna, gadna, želim je se riješiti, ali ... bez nje se nećeš vjenčati s pobjedom!
  Kad se neprijatelj ne preda, unište ga, a kad se ne preda, domišljatost donosi pobjedu!
  Nema veze ako ženke neprijatelja stradaju, katastrofa ako su naši mužjaci zavrnuli mozak!
  Lako je u boju kad učenje nije muka, nego korisna zabava!
  Čak i Kristovim riječima, njegove sluge traže nešto što služi bezbožnoj samovolji!
  Veliki ormar bučno će pasti, a glasna slava pripada onome tko ga je srušio!
  Kad je maska vješta, ne treba nam izgovor!
  Češće crvene rijeke teku zbog crvenih govora i crnih djela!
  - Kome je suđeno da se ubode, ne treba da drhti na konopu!
  Kao i uvijek, pokazalo se, ali nisu htjeli!
  Smrt zaslužuje bolji udio od života, jer njeno trajanje ostavlja neusporedivo više dijelova na izbor! -
  Jamstva daju zajamčeno opljačkali!
  Zlatni novčić je mekan, ali smrtonosniji od metka, pogađa pravo u srce i vadi mozak!
  Tehnologija je bog rata - a njen saboter je ateist!
  Bog je stvorio svemir u šest dana, a čovjek cijelu vječnost plaća za minutu ljudske slabosti!
  Ušli na vunu, a nisu se vratili žičarom!
  Bježi, ali ne bježi, pucaj, ali ne uzvraćaj, udri, ali ne uzvraćaj, i što je najvažnije, pij, ali se ne napij!
  Nitko ne treba uši mrtvog magarca, ali sluh žive lisice dar je za onoga kome ne trebaju magarci za postizanje cilja!
  Cipelari pamet, zauvijek ćeš ostati skitnica!
  Rat je zrak za pluća, ali samo pomiješan s binarnim plinom!
  Ako neprijatelj ne želi odustati i ne zna gubiti, mi ćemo ga natjerati da odustane i odviknuti ga da pobijedi!
  Loši ljudi vole crnu magiju, dobri loši ljudi bijelu!
  Ubijanje u ratu je teško u procesu, odvratno u percepciji, ali kako je to na kraju sjajno! Dakle, rat donosi zdravlje duši, otvrdnjavanje tijelu, a čišćenje novčanika!
  Ponekad rat silno napuni novčanike, i to ravnomjerno punoći prolivene krvi, a praznini pokvarenog srca!
  Dužnost prema domovini je crvena uz plaćanje bezinteresne odanosti!
  Rat je ispit za pametne, kaljenje za jake, zabava za budale! -
  Nije zabavno biti rugalica, nije dosadno rasplakati druge!
  Dobar vladar je kao ušećeren med, prvo ga poližu, pa ispljunu!
  A zli vladar, kao pelin, prvo će biti ispljunut, a onda zgažen!
  Da, zlato je meko, ali neprobojni štit lako se kuje!
  Kvaliteta uvijek nadmašuje kvantitetu - ni ocean ječmene kaše nije prepreka sjekiri!
  Zlo je puno snage kad je dobro oslabljeno strahom!
  Šala je dobra za mjesto, žlica za večeru, a pomoć za nevolju!
  Može vam se posrećiti jednom ili dvaput - bez vještine, sreća nestaje!
  Tko nije Lav Tolstoj, ta književna skitnica!
  . POGLAVLJE? 24.
  I u Rusiji je, naravno, nakon smrti Vladimira Putina 1. studenog 2022. došlo do promjena. Smrt diktatora, kao i uvijek, bila je i radost i šok za okolinu. Prije svega, oduševio se Mihail Mišustin, koji je po ustavu postao v.d. predsjednika Rusije. Zapravo, on je sada doista novi kralj.
  Pogotovo ne sreća, ali nesreća je pomogla: Sergej Šojgu je izgubio popularnost zbog rata u Ukrajini i sada nije mogao preuzeti ulogu nacionalnog vođe i predsjednika. A Dmitrij Medvedev je još ranije izgubio popularnost. Dakle, ovdje Mihail Mišustin već ima sve adute u svojim rukama. Štoviše, on odgovara i oligarsima, i ekonomskom krilu, i Zapadu, i snagama sigurnosti.
  Dakle, nema se čega bojati. Što je s predsjedničkim izborima? Tako je formalno. Štoviše, Žirinovski je umro, a komunisti nemaju jake vođe.
  Gennady Zyuganov je samo Tortilla kornjača, koja još uvijek miče perajama.
  Grudin najvjerojatnije neće moći glasati.
  Navaljni je ozbiljan protivnik, on je u zatvoru. A Ksenia Sobchak uopće nije ozbiljna.
  Dakle, predsjednički izbori su pseudokompetitivni. I ne morate ih se bojati. Iako, naravno, sam Mihail Mišustin nije superzvijezda. I ćelav, i debeo, i otac je Židov, i stanje u gospodarstvu je teško. I naravno, opći pad popularnosti vlasti. Ali i komunisti su bili zaprljani sudioništvom u ratu. A njihova pozicija - šestorke vlasti ispala je gubitničkom. Dodao sam nekoliko na račun antiratnog biračkog tijela Yabloka i Parnasa. Mikhail Kastyanov mogao bi biti mračni konj. Štoviše, vremena Mihaila Kastjanova s nostalgijom su se prisjećali mnogi obični ljudi i oligarsi.
  Odnosno, druga pravila bi mogla početi djelovati. Mnogi više nisu protiv povratka u socijalizam.
  A sam Mišustin je poput mutne zvijezde na crnom nebu.
  Pa, Mikhail Kastyanov možda nije registriran. Kao i drugi ozbiljni kandidati.
  Mishustin ima džepne sudove u svojim rukama, a CIK će rezati bilo koga.
  No, bez gužve ne može. U suprotnom Zapad neće priznati izbore.
  Mihail Mišustin je svojim prvim korakom obustavio neprijateljstva u Ukrajini i predložio novi format pregovora.
  Na Zapadu je to primljeno pozitivno. Ali kako se snage sigurnosti ne bi uznemirile, Mihail Mišustin je uzeo i nagradio Šojgua za "veliku pobjedu" činom maršala. I također zvijezda heroja Rusije. Kao usput, niz generala i časnika.
  Bio je to pravi zvjezdopad. Sama vojska već je bila sita i bitaka i gubitaka i nije se bunila protiv završetka rata.
  I u društvu se pojačalo antiratno raspoloženje. Da, i mediji su ponovno počeli raditi, u drugom smjeru. Mihail Mišustin počeo je osvajati bodove za sebe kao mirotvorac. A ovaj potez je bio ozbiljan. Štoviše, i elita i oligarsi željeli su kraj rata i konfrontaciju sa Zapadom.
  Dobro, komunisti su malo gunđali, a ostatak oporbe je podržavao put mira.
  Vladimir Putin pokopan je po najvišim standardima u pozlaćenom lijesu. Pucali su čak i iz topova. S poštovanjem, naravno. I čak su odlučili balzamirati leš, u tom slučaju izgraditi mauzolej. Ali u cjelini, bilo je izvjesne hladnoće u vanjskom poštovanju mrtvog diktatora. Narod nije previše tugovao, raspoloženje elite je prilično radosno.
  Lukašenko je došao na sprovod Vladimira Putina, očito zbog milostinje. Primljen je hladno. Mihail Mišustin osjećao je određenu ljubomoru prema bjeloruskom diktatoru. Koji su se puno borili, prijetili, ali nisu ušli u rat s Ukrajinom.
  Michael nije ni razgovarao s njim. I hladno se rukovao bez grljenja.
  Općenito, raspoloženje u svijetu je drugačije. Najviše naravno drago da je diktator i agresor umro. Ali kakav će biti Mihail Mišustin? Hoće li mu biti bolje, hoće li zaustaviti rat? I hoće li opet biti normalnih odnosa s civiliziranim dijelom svijeta.
  Čelnici ZND-a okupili su se na Putinovom sprovodu. Kao i predsjednik Narodne Republike Kine. Ali nitko nije došao sa Zapada, osim premijera Mađarske. No, vidjelo se da su i Kinezi zadovoljni promjenama. Vladimir Putin bio je preopasan za svijet, prijetio je upadom u nuklearni rat. I nikome ne treba.
  Mnogi novinari i estradne zvijezde bili su za promjenu.
  Svi su željeli kraj ludilu. Patrijarh Kiril osobno je sahranio Vladimira Putina. Očito se zabrinuo kako će se ponašati nasljednik. Koji je prilično hladan prema pravoslavlju. Da, i to napola Židov.
  Međutim, Mihail Mišustin se sastao s patrijarhom nakon sprovoda. Ustvrdio je da temeljnih promjena u odnosu prema crkvi i državi neće biti.
  Ali ipak, potrebno je brzo održati susret s papom u Moskvi i sestrinske crkve pomiriti.
  Dobro, možda još treba provesti neke manje reforme. Na primjer, ukinuti božićni post, a ublažiti uskrsni.
  Možda će u ovom slučaju pravoslavlje postati dostupnije i popularnije.
  Da, i brijanje brada svećenika i rezanje kose ne boli. I izgledaju kao divljaci.
  Patrijarh Kiril je napomenuo da je tu potreban oprezan pristup. Ali krajnje je vrijeme da se ukine Božićni post - njega se najmanje poštuje, a samo plaši stado. Pa ljudima treba dati više slobode unutar vjere, već su umorni od ograničenja.
  Što se tiče postova, onda naravno za pravoslavlje samo minus ovi postovi. Zatim je bilo pitanje protestanata.
  Mihail Mišustin je primijetio: Protestanti su također kršćani i s njima treba biti prijatelj, ali općenito je manje fanatizma, a više liberalizma. A vidjet ćemo.
  Jedna od prvih odluka bila je ponovno razmatranje slučaja zabrane Jehovinih svjedoka.
  Zapravo, oni su sasvim normalni dečki koji ne uče ništa loše. Da treba živjeti po evanđelju. A samo je jedan Bog! I da u Bibliji Bog nije sam? Sam Isus je rekao: zašto me zoveš dobrim? Samo je jedan Bog na nebu!
  Svećenici to ne mogu manje-više zadovoljavajuće objasniti.
  Mihail Mišustin je preko Vijeća federacija raspisao nove izbore. A njegov slogan je bio jednostavan: Sloboda, Bogatstvo, Stabilnost.
  I na predsjedničkim izborima su obećavali veću slobodu. Konkretno, Maxim Galkin se vratio i obilježio trijumf oporbe.
  A što je prethodilo ovome?
  Vršitelj dužnosti predsjednika je kimnuo.
  - Da, čekali smo... Ali još je rano za opuštanje! U Rusiji je uvijek vladao car. I nije uvijek ovisilo o formalnim ovlastima!
  Medvedev je primijetio:
  - Bit će potrebno sačuvati, pa i povećati svoju vojnu moć, ali pritom biti zajedno sa Zapadom!
  Šojgu je gunđao:
  - Nestvarno!
  Mišustin je odgovorio:
  - Naprotiv, pravi je! Bit ćemo jaki da obuzdamo Kinu! U protivnom, postat ćemo kolonija Nebeskog Carstva! I doći će vrijeme da u cijelom svijetu postoji jedna sila, iu tome dolazi spasenje čovječanstva!
  Shoigu je primijetio:
  - Putinu treba odati počast na sprovodu! I ulice u gradovima nazivati njegovim imenom, graditi spomenike, a možda i nekom gradu dati njegovo prezime!
  V.d. predsjednika je rekao:
  - Sve ćemo napraviti kako treba... Jasno je da mrtvog čovjeka treba uzdizati. Ali mi nemamo sovjetska vremena i trebali biste znati kada stati!
  Šojgu je kimnuo.
  - Putina treba sahraniti u zlatnom lijesu. A dijamanti su pretjerani!
  Glavni državni odvjetnik predložio je:
  - Ili ćemo možda Putina balzamirati u mauzoleju umjesto Lenjina?
  Mišustin je odmahnuo glavom.
  - Putinu ćemo napraviti mauzolej, ali u Sankt Peterburgu! I to će biti tri puta više od Lenjina!
  I to je izazvalo veliki pljesak okoline diktatora. Ili bivši diktator!
  Priopćio je v.d.
  - Odgovornim za sprovod ruskog predsjednika Vladimira Vladimiroviča Putina imenujem Dmitrija Anatoljeviča Medvedeva! I izdajem svoj prvi dekret. A također i o posthumnoj dodjeli naslova Heroja Ruske Federacije i Maršala Ruske Federacije Vladimiru Putinu! Također pripremiti dekrete o izgradnji mauzoleja za Putina u Sankt Peterburgu i uvođenju desetodnevne žalosti. I zato budi!
  A svita je agresivno vikala:
  - Slava Rusiji! I posmrtna slava Putinu!
  Mišustin je dodao:
  - A raspisujem i natječaj za spomenik Putinu. Prema uvjetima natječaja, to bi trebao biti najveći spomenik, odnosno kip na svijetu.
  Matvijenko je kimnula s odobravanjem:
  - To je odlična ideja!
  Dodao je v.d.
  - I Jeljcin bi trebao napraviti kip. Predlažem pronaći mjesto u blizini Moskve, tako da postoji cijela ruta za spomenike predsjednicima Rusije. I za buduće vladare!
  Šojgu se nasmijao.
  - Hoćeš li sebi napraviti spomenik Miši?
  Mišustin je primijetio:
  - Mi predsjednici smo slični faraonima! Izgradimo vlastite mauzoleje!
  Ministar obrane podsjetio je:
  - A što je sa mnom čin maršala i dijamantna zvijezda pobjede?
  Složio se i v.d.
  - I pripremite dekret o Šojguu ... I neka Dmitrij Medvedev dobije zvijezdu heroja Rusije. I onda tolike godine na vlasti, a bez naloga!
  Vršitelj dužnosti šefa Vijeća sigurnosti kimnuo je.
  - To je istina! Dugo sam sanjao o zvjezdici!
  Mišustin je dodao:
  - Naređujem i da se pripremi Ukaz o odlikovanju svih poslanika Savezne skupštine i članova Državnog veća posebnom zlatnom medaljom časti i davanju posebnog priznanja počasnom državnom službeniku! I povrh toga pripremiti uredbu o udvostručenju plaća i mirovina svim časnicima i generalima organa reda! A i o tome da se svim vojnim umirovljenicima dodjeljuje sljedeći vojni čin!
  Šojgu je kimnuo u znak slaganja:
  - Ovo je mudra odluka, super! Snage sigurnosti su naša okosnica!
  Ministar financija je primijetio:
  - Riznica je prazna!
  Mišustin je zarežao:
  - Ispis više! Čak je korisno malo ubrzati inflaciju! U Rusiji postoji manjak novčane mase!
  Šef Središnje banke kimne.
  - Napravit ćemo sjajnu!
  Mišustin je primijetio:
  - Možete dopustiti službenim osobama da daju darove do deset tisuća dolara. Oni također trebaju živjeti. A prijave dohotka - klasificirati ćemo! I općenito će biti potrebno podići plaće dužnosnicima na svim razinama.
  Medvedev je pojasnio:
  - Ali ne sada, nego nakon izbora! Moramo pobijediti na predsjedničkim izborima u Rusiji! Narodu se neće svidjeti povećanje primanja dužnosnika!
  V.d. predsjednika je primijetio:
  - Ali službenicima će se svidjeti! Nije bitno kako glasaju, bitno je kako misle!
  Ministri plješću...
  Smatralo se da je Putinov nasljednik on sam. A moći će se i hrabrije krasti. Štoviše, primjer Navaljnog pokazao je da zatvaraju neprijatelje vlasti, a ne one koji kradu!
  Bilo je i drugih naloga v.d. Konkretno, od zastupnika je zatraženo da legaliziraju besplatnu privatizaciju stanova u Moskvi, po službenoj dužnosti. To bi jako inspiriralo mnoge nerezidente.
  A i zastupnici su trebali odraditi dva saziva - isplatiti mirovinu u stopostotnom iznosu, bez obzira na godine života.
  A ovo je tek početak.
  A Mišustin je posthumno odlikovao Putina i Ordenom zasluga za domovinu prvog stupnja.
  I odlučili su ne samo da lijes za Putina bude zlatan, već i dalje posut dijamantima.
  U isto vrijeme, Mihail Mišustin i Joe Biden razgovarali su telefonom;
  Razgovarao je telefonom s Mišustinom ...
  Vršilac dužnosti predsjednika Rusije rekao je:
  - Svi razumijemo da je vrijeme da se okonča Hladni rat! Samo slabimo jedni druge!
  Biden se s tim složio:
  - Ne treba nam hibridni rat! I dobro je da je ovaj monstrum Vladimir Putin mrtav!
  Mishustin je iskreno primijetio:
  - I meni je drago zbog ovoga... Ali zasad moram javno glumiti tugu i veličati mrtve! Ali nakon što budem izabran za predsjednika, postat ćemo pravi prijatelji!
  Predsjednik Sjedinjenih Država logično je primijetio:
  - Nije bitna osobnost! Važan sustav! Neću se kandidirati za drugi mandat, ali sustav će ostati!
  V.D. je upitao:
  - Što je s Trumpom?
  Biden se nasmijao.
  Nećemo imati drugog Trumpa!
  Mišustin se složio:
  - Da, ali nećemo imati drugog Putina! Sve ide u krug!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je ljutito odgovorio:
  - Mislim da ne! SAD mora postati održiv. Stalno njihanje klatna u jednom ili drugom smjeru samo nam šteti!
  Potvrdio je v.d.
  - A mi imamo komunistu Alekseja Kuznjecova. On vam može postati sto puta gori od Putina!
  Biden je, odmah shvativši bit, kimnuo glavom:
  - Mi vam možemo pomoći u ovoj svetoj borbi!
  Mišustin je otvoreno izjavio:
  - Potrebno je da Kuznjecov ima račune i imovinu u inozemstvu. I pokrenut ćemo veliki skandal na toj osnovi!
  Predsjednik Sjedinjenih Država rekao je uz uzdah:
  - Učinit ćemo to! A što ćemo dobiti zauzvrat!
  V.d. je zahvalno rekao:
  - Otkažimo zakon Dime Jakovljeva!
  Biden se nasmijao i primijetio:
  - Mislite li da će posvajanje djece alkoholičara iz vaših sirotišta uvelike pomoći Americi?
  Mišustin je logično prigovorio:
  - To će biti pozitivno primljeno od strane američkog naroda. Potrebno je smanjiti stupanj međusobne histerije u medijima! Neka nas vaši manje pritiskaju. I zamrznut ću napade na Vas u našim medijima!
  Biden je uz osmijeh primijetio:
  - Naši mediji su slobodniji. I neko vrijeme bi moglo biti napada na Rusiju. Ali nećete naletjeti, a mi se nećemo udariti!
  Mihail Vladimirovič je primijetio:
  - Razgovarat ćemo još na Putinovom sprovodu... Razgovarat ćemo o kontroverznim temama. U svakom slučaju, za razliku od cara Vladimira, razumijem koliko je Kina opasna. I da ga trebamo zaustaviti zajedno!
  Predsjednik Sjedinjenih Država se složio:
  - Dobro je da postoji razumijevanje! Ali pokušajte se ponašati tako da svi vide da se Rusija mijenja na bolje!
  Mišustin je potvrdio:
  - Već sam potpisao pomilovanje za Alekseja Navaljnog, a ovo vam je signal - mi smo već drugačiji!
  Nakon sprovoda Vladimir Putin je stavljen u mauzolej
  A lijes Vladimira Putina debelo je posut dijamantima od zlatnih listića. I lijepo je i bogato.
  Stigli su gosti iz cijeloga svijeta. Uključujući iz Kine, SAD-a, Ukrajine i tako dalje.
  Mišustin je, kao što je i obećao, održao sastanak s Bidenom. Ali prije toga se susreo i s drugom Xi Jinpingom. Pokušao je uvjeriti svog kineskog prijatelja da je Rusija i dalje saveznik Nebeskog Carstva i da se ništa neće promijeniti. Ali Mihail Vladimirovič izbjegavao je konkretne stvari. Kina do sada nije tražila ništa dodatno od Rusije, ali dobro. Iako je Xi Jinping nagovijestio da bi Rusija mogla podijeliti vojne tajne i tehnologije s Kinom, kao i niže cijene nafte i plina. Kao, Kina je postala vrlo jaka nakon pandemije, i da oni imaju takve resurse ...
  Mišustin je smatrao da će Kinezi pojačati pritisak na Rusiju. Štoviše, više moći i više arogancije. Xi Jinping pozvao je vršitelja dužnosti predsjednika da posjeti Kinu i tamo raspravi neka od spornih pitanja.
  Vidi se da predsjednik NR Kine Mišustina gleda kao da mu nije ravnopravan i očito će ga dobro stisnuti. A u očima mu je više hladnoće. Xi Jinping će se uskoro kandidirati za treći mandat - suprotno tradiciji Deng Xiaopinga. A protiv toga, značajan dio stranke nije tako veliki drug Xi da su prekršena dva uvjeta. Naravno, kineski predsjednik, koji se smatra neodlučnim liderom u vanjskoj politici, želi izvršiti pritisak na Rusiju. Štoviše, nasljednik je u političkom smislu iu smislu narodne ljubavi slabiji od svog prethodnika.
  Xi Jinping želi pokazati za što je sposoban i nagovoriti Rusiju da su Rusi samo mlađi partneri.
  Mišustin je to osjetio. Kao i nakon Staljinove smrti, kada je Mao Zedong naglo pojačao pritisak na SSSR i postao mnogo tvrđi i beskompromisniji.
  Na sastanku s Bidenom, Mihail Vladimirovič je pokušao izgledati samouvjereno, ali ruke su mu drhtale.
  Predsjednik Sjedinjenih Država pozdravio. I počeli su razgovarati.
  Mišustin je rekao:
  - Mi smo Rusija - ovo je kovačnica oružja i sirovina! A u isto vrijeme ima ogroman znanstveni potencijal. A naša je odgovornost održati svijet stabilnim i naprednim.
  Biden se s tim složio:
  - Naravno, Rusija je jaka država i svjetska sila. I trebali bismo biti prijatelji i držati svijet zajedno!
  Vršitelj dužnosti ruskog predsjednika je kimnuo.
  Da, gospodine Joe! Ali za to je potrebno prilagoditi javno mnijenje zajedničkom stvaranju. Ne smiješ ti nas dirati, ali ni mi tebe!
  Predsjednik Sjedinjenih Država istaknuo je:
  - Imamo slobodan tisak!
  Mišustin je kimnuo.
  - I formalno smo slobodni! Ali stvarna ovisnost je uvijek prisutna!
  Biden je primijetio:
  - Čuvajte svoje novinare, a nama će biti lakše čuvati svoje!
  Vršilac dužnosti predsjednika Rusije izjavio je:
  - Bit će to zajednička odluka bez napada!
  Predsjednik Sjedinjenih Država logično je primijetio:
  - Samo ovo nije dovoljno! Treba nam zajedničko američko-rusko prijateljstvo! Da se ne dižemo jedni protiv drugih!
  I obrnuto, slavili su i razmjenjivali praznike prijateljstva!
  Mišustin se složio s ovim:
  - Neka bude tako! Zatvorit ćemo svoje pozicije! Poslat ću delegaciju djece u SAD!
  Biden je kimnuo i primijetio:
  - Da, i zakon Dime Jakovljeva treba ukinuti. On je vrlo uvredljiv za američki narod i medije!
  Vršitelj dužnosti predsjednika kimnuo je u znak slaganja.
  - Otkažite gospodine predsjedniče! Ti i ja smo Joeovi prijatelji zauvijek! Bit ću prijatelj s vašim nasljednikom, tko god on bio!
  Predsjednik Sjedinjenih Država upitao je u biti:
  - Možete li pobijediti na izborima za mjesto predsjednika Rusije?
  Mišustin je kimnuo u znak slaganja.
  - Nije važno kako glasaju - važno je kako misle! Pobijedit ću i moj će novi kurs biti mudriji!
  Biden je primijetio:
  - Možemo vam pomoći na izborima!
  Vd predsjednika Rusije je primijetio:
  - Ovdje je najvažnije da se ne miješate! Neprijatelj, posebice komunisti, također koristi antizapadnu retoriku. Prejako približavanje Zapadu mogu iskoristiti u propagandne svrhe. Glavna stvar ovdje je da im ne date razloga da kritiziraju Sjedinjene Države. Konkretno, spremni smo vam pomoći u Afganistanu. Imamo iskustva po tom pitanju i ne trebaju nam talibani u podzemlju Rusije!
  Predsjednik Sjedinjenih Država s uzdahom je primijetio:
  Ovaj rat predugo traje. Velika većina Amerikanaca vjeruje da mi tamo nemamo što raditi! Doista, zašto bismo mi trošili milijun dolara na svakog našeg vojnika u ovoj zemlji!
  Mišustin je kimnuo i njuškajući nos primijetio:
  - Da, razumijem te! Imamo i pojačane kritike za Ukrajinu. A ovo je vrlo agresivna kritika! Pogotovo sa strane nove komunističke zvijezde Nikolaja Bondarenka! Ovo je pravo čudovište!
  Biden je uz osmijeh primijetio:
  - Možete ga zatvoriti kao Navaljnog!
  Vršitelj dužnosti predsjednika Rusije je primijetio:
  - Tako je, oslobodit ćemo Navaljnog! Već sam potpisao njegovo pomilovanje!
  Predsjednik Sjedinjenih Država kimnuo je u znak slaganja.
  - Ovo je dobro! Tako ćemo lakše voditi propagandu u korist novog, ruskog vodstva!
  Mišustin je kimnuo sa smiješkom:
  - Bit će dobro, prijatelju!
  Biden je uz uzdah primijetio:
  - Jao, predsjednik Sjedinjenih Država je prestar i nije mu ostalo još dugo! U ovom slučaju potreban je dugoročni sustav odnosa!
  Vd predsjednika Rusije je primijetio:
  - Nemam želju ponoviti Putinov put i poništiti svoje rokove! Ali glavna stvar je zabava i njeno raspoloženje, a vođa je sekundaran!
  Predsjednik Sjedinjenih Država se složio:
  - Da, stranka i sustav su primarni! I u tom smislu, bit ćemo zauvijek zajedno ako napravimo održiv sustav!
  Mišustin je kimnuo i primijetio:
  - Kad javno mnijenje sazrije, ući ćemo u NATO, G8, pa i u Europsku uniju! Nadam se da će EU biti budućnost!
  Biden je potvrdio:
  - Da, stvorit ćemo euro-američko-azijsku uniju! Budućnost će biti u političkoj globalizaciji svijeta! Uostalom, globalizacija je progresivan proces, zar ne?
  Složio se i v.d.
  - Bez sumnje progresivno! I ja to razumijem, za razliku od Putina koji je bio zagovornik multipolarnog svijeta!
  Predsjednik Sjedinjenih Država logično je primijetio:
  - Multipolarni svijet je slijepa ulica! Samo u političkom globalizmu spasa čovječanstva, od međusobnog uništenja!
  Mišustin je agresivno odmahnuo glavom.
  - Veliko i međusobno uništavanje! Uostalom, imamo jedan planet i svi smo ljudi! Moramo biti prijatelji! Ali Putin je ostao pri svojim idejama u srednjem vijeku!
  Biden je upitao:
  - A zašto ste njegov lijes zasuli dijamantima?
  Vršitelj dužnosti predsjednika Rusije se nasmijao:
  - Naravno da je previše! Ali mi igramo na instinktima publike. Vladimir Putin je doslovno kanoniziran i pretvoren u živo božanstvo! I to treba uzeti u obzir! Ali uskoro će droga popustiti, a nacija će imati novog vođu! A dolazi i dvadeseti kongres!
  Predsjednik Sjedinjenih Država se nasmijao i odgovorio:
  - Dvadeseti kongres! U redu je! Rusija se kreće u dobrom smjeru! I naravno vi birate...
  Mishustin je samouvjereno izjavio:
  - Biram civilizaciju protiv barbarstva!
  Biden je kimnuo s odobravanjem.
  - Bolje da ne kažem!
  Vd predsjednika Rusije je primijetio:
  - Neka je u dijamantu, ali ipak je ovaj Putin u lijesu! A zlato ga neće oživjeti! Dakle, sada sam kralj! I ne dam svoje prijestolje nikome!
  Predsjednik Sjedinjenih Država je uz smiješak rekao:
  - Nema prijestolja - mi smo samo sluge naroda!
  Mišustin se složio s ovim:
  - Da, mi smo sluge naroda, ali iz nekog razloga počeli su gnjaviti vlasnike!
  Biden je agresivno primijetio:
  - Doba kraljeva je zastarjelo! Predsjednik je prije svega sluga naroda!
  I američki predsjednik popio je sok... Mišustin je više volio crno vino. Donijele su mu ga lijepe djevojke.
  Nastala je stanka... Mišustin je primijetio:
  - Nemoguće je o svemu razgovarati na sprovodu predsjednika Rusije. I dok ne budem narodno izabran za predsjednika, ruke su mi vezane. Opasno je odmah ići na zbližavanje sa Sjedinjenim Državama. Ovdje morate djelovati mudro i razumno, bez nepotrebnih ekstrema!
  Biden je kimnuo u znak slaganja.
  - Da, ne žuri nam se! Ali što je s Ukrajinom?
  Vršitelj dužnosti predsjednika Rusije, zahvalno je rekao:
  - S njima moramo obnoviti gospodarske odnose, i to prije svega. A onda riješite kontroverzna pitanja! Dok ne zaoštrimo odnose!
  Predsjednik Sjedinjenih Država istaknuo je:
  - Ali sporazume iz Minska treba preispitati! I napraviti niz promjena na kojima inzistira ukrajinska strana!
  Mišustin je potvrdio:
  - Pokušat ćemo to provesti. Radit će. Ne zaboravite da ja samo glumim i nisam imao vremena ojačati se! Mora se shvatiti da isti Šojgu i Medvedev i drugi sigurnosni dužnosnici još nisu moji štićenici! I mogu se pokazati!
  Biden je kimnuo u znak slaganja.
  - Razumijem! I nastojat ću sve učiniti pažljivo i ne naškoditi novoj ruskoj vladi. Ne treba nam dolazak mladog i talentiranog komuniste! Želite intelektualnu pomoć?
  Vd predsjednika Rusije je primijetio:
  - Pametnih ljudi imamo dovoljno! Ipak, nešto iz našeg iskustva može dobro doći.... Odnosno, oprostite na vašem američkom iskustvu!
  Predsjednik Sjedinjenih Država podsjetio je:
  - Svojedobno smo i pomogli Jeljcinu! Da nisu naše političke tehnologije, onda bi to bio veliki promašaj na izborima. I tako su mogli zatvoriti jaz s komunistima, a onda su bacili još nekoliko listića. Osim toga, Alexander Lebed je kupljen s iznutrica! I izveli su genijalnu operaciju prolaska kroz neprohodnu močvaru, i prava čuda!
  Mišustin je primijetio, pokazujući lažne zube:
  - Autoritet naše vlade je velik! A narod još nije spreman za povratak komunista! I nadamo se da nikada neće! I svakoga ćemo razmazati po zidu!
  Biden se nasmijao i odgovorio:
  - Također je dobro! Volim borbu!
  Na rastanku su se oba vladara rukovala, i rastali...
  Mišustin je također održao kratak sastanak sa Zelenskim o nevjesti u Putinovom mauzoleju. Predsjednik Ukrajine izgledao je radosno, nakon svega, glavni neprijatelj njegove zemlje je umro. Rasprava je tekla prilično brzo. Neki gospodarski ugovori potpisani su na licu mjesta.
  Mišustin je primijetio:
  - Donbas nam nije potreban! Nemate gdje staviti svoj ugljen! Zašto bismo se trebali pretplatiti na njih!
  Zelenski je primijetio:
  - Samo nam se nemojte miješati - mi ćemo sami riješiti problem Donbasa!
  Vršitelj dužnosti predsjednika Rusije nasmijao se i primijetio:
  - Sumnjam da ćeš ih moći pobijediti silom, čak i ako ti ne smetamo! Čisto sumnjam!
  Predsjednik Ukrajine se nasmiješio i odgovorio:
  - Amerika i NATO će nam pomoći. I vjerujte mi, Ukrajinci se ne znaju boriti ništa gore od Rusa! Sjetite se braće Kličko!
  Mišustin se namrštio. Vladimir Kličko, koji je već bio otpisan u pričuvu, odnosno u Kuću slavnih, neočekivano se vratio u ring, iako su svi već bili umorni od čekanja. A borio se s bivšim svjetskim prvakom u četiri verzije Ruizom. I poslao je relativno mladog boksača snažnim udarcem u nokaut.
  Ovo je izazvalo veliku pometnju u boksačkom svijetu. A sada se Wladimir Klitschko mora boriti u revanšu s Tysonom Furyjem! I naravno da je super! A ako se Wladimir Klitschko osveti, postat će prava legenda! I oboriti Foremanov rekord! A tu su i Usyk i Lomachenko - također zvijezde!
  Vršitelj dužnosti predsjednika Rusije nasmijao se i odgovorio:
  - Bolje da ne žurite! Idemo riješiti ovaj problem! Tu su mogući neki kompromisi, tim više što se radi o legalnom ukrajinskom teritoriju. A separatiste možemo jako pritisnuti!
  Zelenski se složio s tim:
  - Naravno, puno je bolje to postići mirnim putem! Pa se nadam da ćemo se slagati!
  Mišustin je urlao:
  Mi smo za mir, za prijateljstvo,
  Za osmijehe svijeta...
  Za srdačnost susreta!
  I nešto je potpisano na licu mjesta... Zelenski je obećao obuzdati Radu i ublažiti zakon o ruskom jeziku.
  Mishustin je, pak, dao popuste na plin i naftu. Istovremeno su se obje strane rukovale.
  Vršitelj dužnosti predsjednika Rusije također je predložio nove izmjene ustava. Pravo glasa s navršenih četrnaest godina i zatvorenici po sudskoj presudi. I također uspostaviti mjesto potpredsjednika. Da bi to bio stabilniji politički sustav. I onda je ipak Vladimir Vladimirovič Putin bio pognut. Međutim, izgledao je vrlo umoran nekoliko godina. I to nije bilo veliko iznenađenje.
  Puno veća smetnja bio je fenomen Nikolaja Bondarenka koji je svrgnuo ostarjelog Zjuganova koji je već pao u ludilo. Ako je Navalni nedvojbeno snažan vođa, ali ne baš popularan liberal među ljudima, onda je Bondarenko vodio komuniste - a to je kolosalna moć i popularnost.
  Genadij Zjuganov je doista takva opozicija da je dar svakoj vlasti: star, bolestan i pun senilnosti! I previše konzervativan i izgleda arhaično, čak iu devedesetima. Ali već je prošlo treće desetljeće dvadeset i prvog stoljeća i komunistima je nedvojbeno potreban novi vođa, a to vidi svatko tko nije slijep!
  I sad se obistinila noćna mora Kremlja, i komunisti imaju pravu i mladu, i pojavio se borbeni borac!
  I naravno da je ovo ozbiljno. Pokazalo se da je 2022. godina prijevremenih predsjedničkih izbora u Rusiji. A vladajuću elitu čekala su vrlo ozbiljna iskušenja. Ovaj put slabašni i stari Zjuganov više nije mogao biti sparing partner vladinom kandidatu. Iako se najbolji natjecatelj ne može naći. Kad Zyuganov govori, ljudi žele zijevati ili čak povraćati. A od Grudinina su napravili prevaranta i lupeža. Osim toga, Pavel Grudinin također više nije mlad. I u svakom slučaju, stariji od Mihaila Mišustina. A bilo bi zgodno boriti se i s njim.
  Ali Zyuganov nije tako jednostavan i došao je u predsjedništvo iz Komunističke partije. A Nikolaju Bondarenku se može spriječiti da mu zamjeri dužnost policajca.
  Nije li? Gennady Zyuganov je dar kao sparing partner.
  Žirinovski jako nedostaje.
  Mihail Mišustin uzeo je i posthumno odlikovao Vladimira Volfoviča Žirinovskog zvijezdom Heroja Rusije, a dodijelio mu je i čin general-pukovnika.
  U Liberalno-demokratskoj stranci to je primljeno pozitivno. I najavili da će podržati Mihaila Mišustina na predsjedničkim izborima u Rusiji.
  Ali komunisti su vrlo lukavi. Osim ostarjelog senilnog Zyuganova, Valentin Konovalov je neočekivano nominiran za predsjednika kao guverner Hakasije.
  Štoviše, postojao je dogovor da će se pomoći onome tko će postati lider rejtinga. I doći će do obostranog povlačenja.
  Genadij Zjuganov izgledao je prestaro i mršavo.
  A gdje da ide za predsjednika.
  Više od četrdeset kandidata već je skupilo potpise, a očekivalo se da će rekord Ukrajine biti oboren. Da je stvarno postalo cool, a borba žestoka.
  Mikhail Mishustin, kako bi privukao dodatne glasove, dopustio je prodaju alkohola noću, kao i putujuće štandove i pivo na različitim mjestima.
  Ublažen je i zakon protiv duhana. Štoviše, značajno je ublažen, posebice u onim točkama gdje se najčešće kršio ili ga je bilo teže kontrolirati.
  Odlučeno je vratiti oglašavanje piva na televiziji. Kako bi privatne novine bile zadovoljne, dopušteno im je reklamirati alkohol i duhan.
  Mihail Mišustin najavio je povratak niza sloboda i vertikalnu liberalizaciju.
  Osobito su smanjene kazne za distribuciju lakih droga i prostituciju.
  Kockanje je ponovno legalizirano.
  Mihail Mišustin je čak nazvao zabranu kasina glupošću gospodina Medvedeva, koji je i sam tamo mnogo toga proćerdao.
  A sada želi nadoknaditi uglednim građanima Rusije. I tako dalje...
  Mihail Mišustin je počeo upravljati. Posebno je spustio mete za votku. I oglašavanje piva ponovno se pojavilo na televiziji. I također puno više.
  Došlo je do liberalizacije.
  I predloženo je da se namjesnici biraju s navršenom dvadeset i jednom godinom, bez obzira na njihova uvjerenja. Koja je također postala nova metla, koja je već bila kreda na drugačiji način.
  Mihail Mišustin je rekao:
  - Imat ćeš slobodu i bogatstvo!
  Istovremeno su povećane plaće dužnosnicima i namještenicima. A rubalj je zbog deviznih intervencija čak i ojačao. Puno toga je napravljeno.
  Ali, naravno, inflacija je vrtoglavo porasla. Mihail Mišustin smanjio je poreze na siromašne na deset posto. Ali još nije počeo podizati za bogate. I malo se opustio...
  Socijalna politika pokazala se kontroverznom...
  U Moskvi su odlučili organizirati nove igre i natjecanja. A ovo je stvarno ozbiljno. Konkretno, održati alternativne Olimpijske igre. Bez obzira na troškove.
  I drugi projekti Mihaila Mišustina. Evo, na primjer, i ideje: održati prvo svjetsko natjecanje u literballu: tko popije više votke u jednoj minuti! Ovdje Rusi stvarno mogu uzeti sve nagrade.
  Mišustin nije budala da sam pije! Uzeo je čašu votke i srušio je. I pojeo je crni kavijar odjednom s tri žlice. I onda se kartalo
  baciti.
  Zatim je Mihail Mišustin pokušao pjevati zajedno s Leptsom. Nažalost, znanost još nije mogla uskrsnuti Kobzona.
  No, vršitelj dužnosti predsjednika Rusije drhtao je pri pomisli da će i Vladimir Putin uskrsnuti. Ali ja sam htio biti kralj, ili kralj!
  Mihail Mišustin snimljen je u istom društvu s djevojkama, a okružen je cool curama.
  Vršitelj dužnosti predsjednika Rusije iznio je slogan: graditi kapitalizam s ljudskim licem! I svaki muškarac ima slobodan pristup ženi!
  I to je izazvalo val entuzijazma ... Pogotovo kada je Mihail Mišustin nastavio s izdavanjem programa "Lutke". Štoviše, ovo je dobra dezinformacija. Možete prikazati Alekseja Kuznjecova kao potpunu budalu. Iako se u "Lutkama" svaka opozicija može unakaziti.
  Mihail Mišustin pokazao se kao borben tip.
  Na primjer, već se cigarete i pivo na štandovima mogu prodavati u bilo koje doba dana. I složit ćete se da je izuzetno cool. Mikhail Mishustin ponovno gura zanimljive ideje.
  Na primjer, platiti roditeljima ako djeca pohađaju sportske klubove. Odnosno, ne samo da je obuka besplatna, već se i plaća za posjet sekciji.
  Svojevrsna promocija zdravog načina života. I dok su pivo i alkohol sada na svakom uglu. A ako hoćeš da piješ - pa pij!
  A pušenje ne škodi. Smanjene su kazne za marihuanu. Štoviše, pozivajući se na međunarodno iskustvo i rezoluciju UN-a. Konkretno, već za prijevoz lakih droga samo novčana kazna bez kazne zatvora.
  Općenito, Mihail Mišustin uveo je niz izmjena kaznenog zakona kako bi ublažio kaznu. Pogotovo tamo gdje su bili pretjerani. Osobito za nenasilne zločine. Kao, i ovdje nije potrebno ići predaleko.
  Da, i silovanje žena je takav zločin, gdje je teško shvatiti je li bilo nasilja ili je žena sama zavela seljaka, a zatim napisala izjavu. U svakom slučaju, kazna je u ovom slučaju ublažena. Ali za silovanje od strane muškarca i ljudi su čak i pooštreni.
  Ovdje je mudri predsjednik Rusije skrenuo pozornost na posljedice. Zapravo, dobro, pojebali su ženu, što joj je bilo? Samo sažaljenje i ljubav. A ako čovjeka siluju, mnogi se s njim neće rukovati. I u zoni postoji takav pijetao. Pa makar bio i silovan i protivno lopovskim zakonima!
  Mikhail Mishustin također je smanjio razdoblje pristanka na četrnaest godina. Pozivajući se na činjenicu da je u Japanu uglavnom od trinaest. I da je za tinejdžere bolje seksualno iskustvo stjecati s odraslima i iskusnima. I to muškarci uglavnom prihvaćaju s razumijevanjem. Dakle neka vrsta seksualne liberalizacije.
  Istovremeno je moguće legalizirati istospolne brakove. Ustav uvijek mogu tumačiti pravnici kako predsjednik želi.
  U svakom slučaju, homoseksualci su to cijenili. A u Europi je stav prema Mihailu Mišustinu postao još topliji.
  A licemjeri neka šute. Nakon Putinove diktature došlo je vrijeme - slobode!
  I opuštenost u svemu! Posebno je izgrađen veliki spomenik Mihailu Gorbačovu. Ali kult Putinove ličnosti počeo je sušiti. Bio je sve više kritiziran.
  Mihail Vladimirovič, kao i Mihail Sergejevič, počeo se oslanjati na veću osobnu slobodu. Kad se sve više dopuštalo. Kao kasino? Zašto ne? Bilo je to još u nultim godinama pod Putinom. Medvedu se samo licemjerje obilo o glavu.
  Mikhail Mishustin bacio je kost dužnosnicima: sada im je dopušteno primati darove do deset tisuća dolara. I to je, naravno, izazvalo radost u aparatu.
  Zapravo, bilo je slobodnih trenutaka. Carsku strogost počela je zamjenjivati sloboda. I opet su se na ekranima pojavile gole ženske sise.
  I ne samo ovo. Zakoniti bordeli nastali su u vojsci. Svaki je vojnik dobio pravo voditi ljubav s djevojkama za kupone. I to je, naravno, velika tekovina demokracije. Čak je iu zatvorima, kolonijama i pritvorskim centrima bilo moguće otići do djevojaka. Posebno je Mihail Mišustin inzistirao da svećenice ljubavi budu u maloljetničkim kolonijama. Pa da dečki ne siluju dečke, nego da budu sa ženama.
  Tada neće biti pijetlova u zonama mladih.
  Isto slično izazvalo je i nemalo odobravanje. I osuda u isto vrijeme.
  Iako bi slogan Mihaila Mišustina: vertikalna liberalizacija i više slobode bio popularan osobito među mladima. A čitave gomile ljudi okupile su se da pozdrave novog vršitelja dužnosti predsjednika Rusije!
  Mikhail Mishustin je čovjek koji je stvarno želio više slobode i to ne samo za sebe. Gadile su mu se zabrane iz vremena socijalizma. A reakcija na jačanje pozicija ljevice bio je antikomunizam u propagandi. I nastavio je rasti...
  Mihail Mišustin, buržuj od mozga do kosti, sada je želio klasični kapitalizam i potpunu slobodu.
  . EPILOG
  Mihail-Vladimir Gorbačov-Putin pomno je pratio borbe u Iranu. Vojska SSSR-a počela je jurišati na glavni grad Teheran. Tako je došlo do pravog osvajanja velike zemlje. Po površini čak veća od Ukrajine.
  Mihail-Vladimir bio je vrlo zadovoljan: postao je osvajač. A cijene nafte su skočile u nebo. A to je omogućilo povećanje vojne potrošnje.
  Gorbačov-Putin je čak odlučio produžiti rok služenja vojske, s tri na šest godina. Tako da su vojnici bolje savladali tehniku.
  I poništi sve odgode. Štoviše, ako ste psihički bolesni, onda idite u građevinski bataljon. A oni kojima se sudi neka služe. Štoviše, ako netko navrši osamnaest, onda iz kolonije, izravno u vojsku.
  I super je!
  Mihail-Vladimir postao je diktator i prijetio je cijelom svijetu. Osobito više nije bilo govora o razoružanju. Naprotiv, Gorbačov-Putin je prijetio da će Ameriku pustiti gologupu po svijetu.
  Ovako je postala politika. I što je najvažnije, militarizam i kult moći.
  I gruba diplomacija.
  I još jedna zanimljiva ideja: neka ne služe samo muškarci, nego i žene.
  I sada cure od osamnaest godina idu u vojsku. I moraju se boriti i pobijediti.
  I to je super.
  Ovdje se djevojke bore, jurišaju na Teheran i demonstriraju kolosalnu snagu;
  Jedna šestorica heroja, ma gdje nisu bili i spremni su za borbu protiv svake vojske.
  Oleg Rybachenko mahao je svojim čarobnim mačevima. Izduživali su se i rezali trutove poput noževa za maslac. Nakon toga dječak je bosim nožnim prstima bacio par zrna graška s eksplozivom.
  Iranski tenkovi su eksplodirali.
  Dječak je pjevao:
  - Slava eri ruskog mača!
  Margarita je također mahala oštricama. Napao helikoptere. A onda je djevojka golim nožnim prstima bacala razorne igle.
  Rastrgao protivnike i zacvilio:
  Za stvar komunizma!
  A evo Nataše u napadu ... Kako mačevima siječe avijaciju vjerskog Irana. I uništavati neprijateljske zrakoplove. A onda će golim nožnim prstima lansirati ubojiti bumerang, raskomadavši vojnike istočnog, iranskog carstva.
  A onda, kao iz pupka, sijevne munja. A onda će zbaciti grudnjak i lansirati pulsar iz grimizne bradavice.
  Rastrgat će masu Homeinijevih vojnika i zaurlati:
  - Slava eri sovjetskog naroda!
  A onda je Zoya presjekla s divljim bijesom. Također drobi izduživanjem mačevima i rezanjem tornjeva tenkova.
  A onda će prsti golih nogu, poput goruće tvari, biti lansirani. A onda će iz gole pete otići dar smrti.
  A grimizne bradavice pustit će kaskadu munje na helikoptere. A onda će iz pupka izdubiti nešto smrtonosno.
  Za to se bori i Augustin. Ta djevojka je smrtonosna. A iz rubinskih bradavica munja. I goli prsti bacaju pulsare. I zrakom iz pupka kobno je pridodao Khomeinijevim trupama.
  A jezik će se pokazati i zarežati:
  - Za majku Rusiju!
  Dakle, Svetlana je vrlo agresivna u borbi. A njeni mačevi, produžujući se, sjekli su i avione i tenkove.
  A iz bradavice jagode kako će ispustiti potoke totalne smrti. A onda će njihovi pupkovi biti ubijeni ubojitim udarcem. A za njom će se bose noge poslužiti takvima da će se puno neprijatelja rastrgati. Iran je pao pod distribuciju. Dokazujući svima da je silu teško pobijediti.
  Pogotovo kada je Rusija, odnosno SSSR, na strani Iraka, koji je okovao glavne snage Perzijanaca na Zapadu. Ali Rusija je još uvijek pravoslavna i ateistička u isto vrijeme, pa stoga nije baš bliska Iraku.
  Diktatore Homeini, napali ste pogrešne ljude.
  Oleg Ribačenko mačevima koji su se oštro izdužili zasjekao je iranske dronove i zrakoplove i odsjekao ih. Zatim je bosim prstima dječjih stopala pustio smrtonosnu, razornu munju koja je otopila masu neprijateljskih tenkova.
  A onda dječak terminator zazviždi. I masa vrana je pala u duboku nesvijest i sručila se na iransku vojsku diktatora Homeinija.
  Dječak je zacvilio:
  - Za saveznike Rusije!
  Margarita Korshunova također se bori očajnički i hrabro. Pokreće mlin sa mačevima. Zatim njezine gole djevojačke noge, dok lansiraju sadašnjost prave i opasne smrti.
  Tada će djevojka ispaliti iscjedak iz pupka, isparivši masu iranskih tenkova i aviona.
  A onda Margarita kako zviždi. I gavrani će poput tepiha pasti na glave iranskih vojnika. I zapravo će probiti kule i otkinuti im krila.
  Djevojka je zacvilila:
  - Za naše mirovne inicijative i pravoslavno bratstvo.
  Natasha je opet u očajničkom napadu. Njezini mačevi proizvode veliko razaranje. I toliko aviona i tenkova je izrezano. A onda će goli nožni prsti bacati grašak uništenja i rastrgati masu protivnika, kidajući tornjeve s tenkova. A onda djevojka iz grimizne bradavice bije pulsarom, Homeinijevu vojsku.
  A onda je slap munje iz pupka, tako smrtonosan. I na kraju, kako će mlaz magoplazme poletjeti iz njedara Venere.
  Ratnik je urlao:
  - Za naše saveznike!
  Sljedeća reže Zoya. Borbena djevojka koristi tehniku helikoptera. A onda njezine bose noge kao da emitiraju dar smrti. A iz grimiznih bradavica izlijeću smrtonosne munje pogađajući protivnike. A onda iz pupka struji pulsar.
  A iz špilje Venere nove porcije razaranja iranskih vojnika i tenkova sa zrakoplovima.
  Djevojka je vrisnula:
  - Slava komunizmu!
  Augustin je ponovno u akciji kao kaskadna munja. A sada njezini mačevi sjeku kao bradu do korijena. I goli nožni prsti bacaju dar potpunog uništenja. A onda zrake lasera izlete iz rubinskih bradavica koje probijaju iranske tenkove i avione.
  Ali iz pupka će pucati munja s razaranjem.
  I tako će iz njedara Venere doći pakleni tsunami smrti koji će donijeti nedvojbenu smrt svemu što napada Sovjetski Savez - iako je u ovom slučaju Gorbačov-Putin napao Iran. A masa zrakoplova, tenkova, dronova potpuno je izgorjela.
  Djevojka je s bijesom pjevala:
  - Pijmo zajedno za Rusiju, točnije SSSR i Irak!
  Svetlana je također žešća u borbi. I siječe Khomeinijeve trupe bez imalo sažaljenja. I svojim golim nožnim prstima baca grašak uništenja, slamajući neprijatelja.
  A iz bradavica jagoda izlijeću potoci potpunog uništenja, koji su prevrnuli masu tenkova i zrakoplova revolucionarnog Irana. Čak su i valjci letjeli na sve strane.
  A iz pupka cijeli mlaz munja koji je rastopio mnoge Homeinijeve borce.
  A onda će i grudi Venere, kao plimni val magične plazme poletjeti i Homeinijeve trupe će nestati.
  Svetlana je urlala:
  - Za mač u slavu ruskog Krista!
  Oleg Rybachenko i djevojke tada su pružili veliku bitku Irancima. I koristili su jaku magiju. Djevojke su čak i iz grudi Venere izbacivale potoke magične energije i tsunami magije. A Homeinijevi ratnici su nokautirani kao kegle s loptom.
  Oleg Rybachenko ne samo da je mačevima sjekao paklene islamske tenkove, nego je i zviždao. I vrane su se zabijale u iranske avione. Sravnili su ih sa zemljom.
  I Margarita Korshunova će to prihvatiti kako joj se prohtije, ali ona će voditi mlin mačevima, sjeći kavkaske borce. A onda će bosim nogama uzeti i pokrenuti snažan pulsar.
  I uništava Irance poput metode nabijanja. I kako cura zviždi, a vrane padoše na paklene islamske avione.
  Djevojka je viknula:
  - Za komunizam u cijelom svijetu!
  I Natasha napada Irance. A sada će njezine mačeve uzeti i ukoso posjeći. A sada će njezine bose noge lansirati nešto smrtonosno što razdire neprijateljska vozila.
  Nakon toga će djevojka iz grimiznih bradavica ispustiti vruće, ubojite pulsare. I oni će udariti na islamske horde. A djevojka također iz pupka munjama gađa revolucionarne Irance. I stvarno će sve spržiti, napraviti roštilj.
  Ali još hladnije, kada struja energije izbija iz grudi Venere. I pomesti veliku masu Iranaca.
  Ovo je dama s plavom kosom. I urlati:
  - Slava domovini!
  I opet iz grimizne bradavice, oslobađajući dar razaranja, ubijajući iranske vojnike, dodala je:
  Tko ima veliki trbuh, umrijet će od gladi!
  Zoya je također nasjeckala protivnike poput kupusa. Odrezala ih je s velikom lakoćom, kao da skida strugotine. I golim nožnim prstima bacila je bombu za uništavanje. I slomio neprijatelje.
  A onda iz malinastih bradavica zagrmi: zdesna na tenkove, slijeva na avione! I vrlo učinkovito slomiti protivnike.
  A onda iz okruglog pupka nizom munja. I spaliti Homeinijeve vojnike, pretvoriti ih u čvarke.
  A onda će iz Venerine špilje poletjeti i izletjeti cijeli tornado anihilacijske energije.
  Djevojka je duhovito viknula:
  - Ptica visokog leta, ne diže nos, ne lebdi u oblacima!
  Augustin je izravno uključen u bitku. Ne djevojka, nego jednostavno tigrica. I doslovno razdire neprijatelje pandžama. I siječe, ne dajući priliku mačevima.
  A sada njezine bose noge lansiraju krajnje smrtonosni dar uništenja. Trganje protivnika na male komadiće. I oduzimanje i najmanje šanse za spas.
  Ali munje lete iz rubinskih bradavica, doslovno spaljuju Irance poput papira.
  A iz pupka se izbacuje pulsar. I kako se probija kroz paklene iranske tenkove. I sruši njihove kule.
  A iz Venerinih grudi izbija još jedan mlaz čarobne plazme. A ako ga spali, tada ga Homeinijeve trupe neće dovoljno pronaći.
  A ratnica govori sama sebi:
  - Tko želi postati lav, a da nema vučji zahvat, ostat će s ptičjim pravima!
  Svetlana je opet u pokretu. Reže metal mačevima. I golim nožnim prstima baca smrtonosne granate. Razdire i pali Irance.
  U isto vrijeme, djevojka ne zaboravlja poslati munje iz bradavica jagoda.
  Ali iz pupka će eruptirati, razoran i rastapajući metal.
  Ali iz Venerine pećine poletjet će i izletjeti laserska zraka koja će sve uzeti i sasjeći.
  A onda zareži:
  - Ptičja prava najčešće imaju na umu magarce, a karakterno ovce!
  Oleg Rybachenko nastavio se boriti vrlo samouvjereno, demonstrirajući snagu titana. Ovdje on mačevima siječe Irance. A onda će golim prstima dječjih nogu ispaliti više od ubojite granate. Rastrgat će masu Homeinijevih vojnika.
  Nakon toga klinac će zazviždati, a uplašeni lešinari i vrane, kao na islamskog Homeinija, uzeti četu i leći. I počeli su bez sažaljenja obarati avione.
  Oleg Rybachenko duhovito je primijetio:
  - Onaj bez krila s mozgom kokoši!
  Margarita Korshunova nastavila je vrtjeti gramofone s mačevima. Sasjekla je Irance bez oklijevanja. I pritom je bosim dječjim nogama bacala darove razaranja. I poderao se kao hrpa folije.
  I kako će zazviždati, i gavran će se srušiti na paklene islamske trupe. Sve će ih oprati u prah. A kad su Iranci bili pod udarima ptica, bile su više nego stisnute - satrle su ih.
  A Margarita kaže:
  - Ne pretvaraj se da si orao s pilećim mozgom i ptičjim pravima!
  Nataška će skočiti i sasjeći mačevima. Nasjeckajte Homeinijeve trupe na kupus. Baci dar uništenja bosom nogom. On će istrijebiti puno Iranaca i zaškripati iz sveg glasa:
  - Ako si po prirodi mokra kokoš, osušit ćeš se od gladi!
  A iz grimiznih bradavica pustit će smrtonosno pražnjenje struje. Izbrisat će mnogo iranskih trupa. A onda će se iz pupka poput pulsara pokrenuti. I svi će protivnici biti raskomadani.
  A sada će iz Venerinih grudi eruptirati tsunami potok, koji paklenom plazmom spali sve.
  Evo djevojke.
  A Zoya u divljoj ofenzivi sve bije bez nepotrebnih stanki. I izrezati na najsitnije komade. Ostavljajući doslovno pougljenjene komade. I kako će se bosom nogom baciti nešto nevjerojatno razorno. A onda će iz grimiznih bradavica izletjeti nešto što donosi najdojmljiviju smrt, i to potpunu smrt.
  A onda će takav divlji iskočiti iz pupka, i rastrgati čarobnu plazmu kao tigar.
  I na kraju, iz Venerine pećine, dar koji Homeinijevim trupama donosi pravu smrt bez šanse.
  Tada je djevojka viknula:
  - Ne možeš snijeti zlatna jaja s kokošjim mozgom!
  Augustin je mačevima odsjekao tornjeve islamskih Homeinijevih tenkova. A onda je golim nožnim prstima lansirala dar smrti. Ali njihove rubin bradavice djevojke letjele su vatrene munje. I spalio hrpu Iranaca.
  A onda će iz pupka izletjeti cijeli tornado razaranja.
  Ali iz Venerinih grudi leti destrukcija, koja donosi potpunu pobjedu, i uništenje.
  Augustin je mudro primijetio:
  - Pijetao još može snijeti zlatna jaja, ali karakter kokoši te samo uvali u nered!
  Svetlana je također vruća u borbi. Kako sabljama siječe Irance i sabija ih u kiselo zelje. I golim nožnim prstima poslat će dar uništenja. Razbiti neprijatelje u prah.
  A iz bradavica jagoda izletjet će smrtonosne munje. Spalit će Irance na komade. I ovdje će pupak poslati val totalitarnog istrebljenja Homeinijevih revolucionarnih islamista.
  I na kraju, mjehurić čarobne plazme će izletjeti iz pećine Venere, koji će otopiti sve neprijatelje odjednom. I tenkovi će se dimiti, a granate u njima će eksplodirati.
  A Svetlana kako urla:
  - Zašto ste svi u oblacima, jer mozak kokoši!
  Oleg Rybachenko bori se sve više i više. Uzet će i posjeći neprijatelje. Svi će se raspasti i izrezati na male komadiće.
  A onda će bos, dječjom nogom, baciti granatu i raskomadati je.
  Nakon što je dječak opet zviždao i oborio puno aviona.
  Zatim je iznio ideju:
  - Makar imao snagu medvjeda, ali s kokošjim mozgom ostat ćeš magarac!
  Margarita Magnitnaya je svom snagom zasjekla mačevima. Tada je djevojka bosom nogom bacila ubojiti dar smrti. Rastrgali Irance na komade kostiju i kože. I kako onda zviždi da će vrane u hrpama padati na Irance.
  Tada je Margarita viknula:
  - Ako imate kokošji mozak, onda će nakon susreta s lisicom letjeti perje!
  Natasha se vrlo aktivno bori protiv Iranaca. I sada njezine bose noge bacaju nešto đavolski ubojito. I mačevi sijeku kule.
  A onda će munja biti isječena iz pupka ...
  A grimizne bradavice pustit će smrtonosne pulsare. A onda će ga djevojka uzeti i ispustiti vatreni tornado iz Venerinih grudi. I razdvojiti protivnike na dijelove.
  Tada je djevojka zacvrkutala:
  - Da bi se od svinje napravio kotlet, treba imati stisak vuka, a snalažljivost lisice!
  Zoja je mačevima uzela vjetrenjaču. Presjekla je sve automobile, a klizališta su se razletjela na sve strane. A onda su bose noge djevojke terminatorice lansirale bombe, anihilacije. I oni koji su letjeli počeli su kidati neprijatelje.
  Ali bradavice malina će uzeti i emitirati munje uništenja. A onda će laserska zraka izletjeti iz pupka.
  I ovdje će špilja Venere izbaciti mlaz snažnog tornada koji će slomiti revolucionarne islamske Homeinijeve trupe.
  A djevojka urla:
  - Najvjerojatnije ćete ići na pečenu lisicu s pilećim mozgom!
  Tuče se sad i Augustina, pa joj je upaljeno kao budilica. I reže Irance bez sažaljenja i žaljenja. Baca granate bosim nogama, razdire protivnike.
  A iz rubinskih bradavica lete kaskadne munje. Ali iz pupka će se izbiti nešto apsolutno smrtonosno. I rastrgati Irance. I ovdje će čarobni tornado smrti i uništenja izletjeti iz pećine Venere.
  Tada će djevojka zalajati:
  - Ako je karakter kao u mokre kokoši, osušit ćeš se bez para na ulici!
  Svetlana se također bori vrlo drsko. I mačevima siječe, i bosim nogama ubojite darove smrti baca. A onda će ga uzeti i iz jagodastih bradavica izbaciti slap mjehurića čarobne plazme.
  A onda iz pupka bije jedna munja za drugom.
  Ali iz špilje Venere, kako će se izliti uragan potpunog uništenja i potpunog uništenja.
  Svetlana je viknula:
  - Kokošji mozak čini bez krila, kokošji lik šalje na vatru!
  Oleg Rybachenko režao je i sjekao mačevima s okretima i razaranjem. I uzeo je gole dječje noge i ispalio granatu. Rastrgali puno Iranaca. I kako onda zviždati. A hrpa vrana će zdrobiti oblak aviona Homeinijeve vojske.
  Dječak je viknuo:
  - Tko je kokoš pod tušem, taj lisici hrana u kolibi!
  Oleg je čak bio pomalo umoran bosim nogama sjeći i bacati granate na Irance. Dječak je ponovio aforizam:
  - Ako hoćeš živjeti kao bijelac, budi bar malo crven u lukavstvu!
  Margarita Magnitnaja golim je nožnim prstima bacila ubojiti zalogaj uništenja. Potrgao je mnogo iranskih vojnika. A onda je laserom pucala iz pupka.
  I nakon toga uzela, zazviždala i uništila hrpu aviona.
  I provjerila je:
  - Pravi bijelci ne izgledaju blijedo kad ne uspiju!
  Tada je djevojka opet bosim prstima bacila dar uništenja, cvrkućući:
  - Ako si kokoš s mozgom, ići ćeš u brudet za lisicu s djelima!
  Natasha je ispustila pulsar razaranja iz grimizne bradavice i viknula:
  - Budi ptica orlova, ali nemoj imati pijetlov let!
  Zoya je agresivno primijetila, također ispustivši dar potpunog uništenja iz svoje grimizne bradavice:
  - Tko puno petli, a da ne jede kašu - taj će kukurikati za kantom!
  Augustine je ispustila svoj anihilacijski pulsar s rubinske bradavice i promrmljala:
  - Ako političar puno petli, onda birači zavijaju kao vukovi!
  Svetlana je izbacivala munje poput vulkana s bradavicom od jagode i prosiktala:
  - Političar koji puno laje, a malo se trudi dovest će narod na pseći život!
  Oleg Rybachenko je sjekao, vrteći mačeve. Bacio je granatu golom, dječjom nogom i zabilježio:
  - Političari se šale kao djeca, ali njihovi trikovi stari su koliko i sama politika!
  Zatim je dječak zazviždao, nakon što se obračunao s Homeinijevom vojskom, zbacivši vrane poput pijeska s njegovih traperica, i ponovno progunđao:
  - Političar je vrana koja sanja orlovski tron, samo joj kljun nije narastao!
  Margarita je racionalno primijetila, također bosom nogom dobacivši poruku uništenja:
  - Političar želi lavlje prijestolje, ali pamet je često samo krava bez roga!
  Nataša ispusti munju iz pupka i zalaja:
  - Lav ne bi trebao biti ovca, ali barem mu mala lisica neće nauditi, da ne završi u magarcima!
  Zoja ga je uzela i golim nožnim prstima lansirala dar smrti. Zatim je ispljunula pulsar s grimiznim bradavicama i viknula:
  - Ma da si lav, ali s kokošjim mozgom zagarantiran ti je pseći život!
  Augustina munjom smrti udari svoje rubin bradavice i zacvili:
  - Tko puno laje na mjesec, život ga spusti u štenaru!
  Svetlana je držala gramofon. Zatim je pustila iscjedak iz jagodastih bradavica i zacvilila:
  - Ako vam političar obeća pitu na nebu, onda glasača smatra djetlićem!
  Oleg Rybachenko, zviždukajući vrane, racionalno je primijetio:
  - Ako imate drvenu glavu, onda ćete sigurno dati hrast!
  Margarita, opet koljući neprijatelje, izdade:
  - Ako si glava kao hrast, otkinut će je kao ljepljivu!
  Natasha je duhovito primijetila, oslobađajući moćni dar smrti iz grimizne bradavice i uništavajući Homeinijeve trupe:
  - Za birače hrastova, političar je čista lipa!
  Zoya, sjeckajući Irance i šaljući zrake smrti iz grimiznih bradavica svojih prsa, zabilježila je:
  - Ako si glup ko čizma, uvijek ćeš biti potkovan!
  Augustin je duhovito primijetio, šaljući propast iz svojih rubin bradavica:
  - Ništa ne priječi svaki dan, puca pečeno ko pile pamet!
  Svetlana je ispuhala iz jagodastih bradavica i izdala:
  - Ako imaš kokošje pamćenje, zaboravit ćeš kako se uzdižeš kao orao!
  Oleg je bacio na bosu nogu dječaka dar razaranja i zacvilio:
  - Kokoš nije ptica - kokošja pamet nije pamet!
  Margarita je bosom nogom lansirala nešto što joj nije dalo da umre bez boli. Zatim je zazviždala, udarila Irance vranama i zacvilila:
  - Glasač s kokošjim mozgom bira pijetlove za predsjednika!
  Nataša je iz grimizne bradavice puhnula vruće i jako pekuće i izdala:
  - Političar koji mnogo petlja, privlači samo one koji imaju kokošji mozak!
  Zoya je, pucajući na neprijatelje, iz svojih malinastih bradavica, primijetila:
  - Koga je zaveo lisičji govor političara, kokoš s pameću, a ovca s karakterom!
  Augustin, lupajući gorućim pulsarima iz rubinskih bradavica, zabilježio je:
  - Političaru je jezik i mač, i bič, i ključ, ali birača stavlja prije svega pod ključ!
  Svetlana je udarila munjom iz bradavice jagode. Srušila je mnogo aviona i tenkova vojske Irana i Homeinija, izdajući:
  - Kokošje paperje je mekano, ali na kakvim tvrdim krevetima spavaju oni s kokošjim mozgom!
  Oleg Rybachenko se složio, još jednom zazviždukavši:
  - Blaga narav vladara često dovodi do teškog pada države!
  Margarita je dokrajčila, zviždala i slala vrane na glave, dokrajčivši posljednje Irance, dodala je:
  - S pilećim mozgom, i karakterom kokoši, bit će kao svinjokolja!
  Djevojke su odradile vrlo cool posao sa svojim bosim nogama i konačno pustile valove tsunamija iz Venerinih grudi. I krenut će vatreni i pakleni metež. I sve će izgorjeti do temelja.
  I hrabre Khomeinijeve trupe bile su pougljenjene.
  Da, ovdje je njihova glavnina već samljevena i pobjeda je blizu.
  Tim se preselio na drugi sektor fronte i tamo počeo aktivno djelovati. Neprijatelj je vrlo jak i brojan.
  Oleg Rybachenko sasjekao je Homeinijeve trupe mačevima. Pritom su njegove bose, djetinje noge bacale darove smrti, uništavajući neprijatelje Rusije, odnosno SSSR-a i savezničke Rusije, odnosno SSSR-a, Iraka. Cool dečko je logično primijetio:
  - Čudno je ubijati Irance. Dobri ljudi i uspješna država!
  Margarita je, sijekući vojnike Homeinijevog islamskog carstva, secirajući borce, bosim nogama bacajući diskove, režući kupole tenkova i repove zrakoplova, zabilježila:
  - Da, ružno je tako se ponašati s Irancima. Na neki način to podsjeća na povijesne strategije. Postoje dva načina: boriti se ili izgraditi raj na zemlji. Ovisno o izboru, dobivate misije. Kako kažu, u vojnoj misiji izgraditi raj bit će teže!
  Oleg Rybachenko, sasjekao je masu Iranaca jednim zamahom svojih izduženih mačeva i negativno odmahnuo glavom:
  - To je drugi način da se to kaže. Primijetio sam da u igrici "Kleopatra" u vojnim misijama u pravilu nema problema s pivom. A u mirnim vremenima ječam se može samo transportirati, a to stvara probleme.
  Margarita je držala gramofon, kosila protivnike, uključujući avione i tenkove, i mnoštvo helikoptera Homeinijeve armije, i pokazujući zube pjevala:
  - Rijeke, mora, tjesnaci... Koliko štete nanose!
  Oleg Ribačenko, bacivši bosim prstima dječje noge eksplozivni paket piljevine, razorno podigavši u zrak cijeli bataljun s tenkovima američke i ruske proizvodnje, dao mu je golom petom zrno graška i zapjevao:
  Nije pivo ono što ubija ljude! Voda ubija ljude!
  Dječak terminator je, naime, groovy poput dječaka iz crtića o Conanu.
  I opet zvižduci, obaraju vrane na Irance.
  Natasha, sjeckajući protivnike i otkrivajući zube, držeći mlin, nasmiješila se agresivno. Evo je, kakav groovy ratnik. A evo i njezinih bosih nožnih prstiju, dok bacaju eksplozivni paket ubojite moći, trgajući na male komadiće ratnike Homeinijevog islamskog carstva.
  Djevojka iz grimiznih bradavica poslat će munje. Spalit će par stotina Iranaca i prede:
  - Doći će doba najvećeg komunizma!
  A onda, kako jezik pokazuje. Ovo je djevojka, najviša klasa u njoj.
  Zoya također siječe neprijatelje. Ne daje im priliku. I leptir održava doček sa mačevima. Sjeca protivnike, probija desetke Iranaca. A onda će golim nožnim prstima lansirati eksplozivni paket piljevine. Razdirati će neprijatelje i cvrkutati:
  - Slava velikoj Rusiji careva i pobjednika!
  A iz bradavice maline oslobodit će dar smrti i pulsar uništenja.
  Ovdje se bori i Augustina - borbena djevojka ekstra klase. Ovdje će je uzeti i golom petom gađati neprijatelja graškom s eksplozivom. Rastrgajte svoje neprijatelje na komadiće.
  A onda iz rubinskih bradavica kao pražnjenje munje. I spali neprijatelje do temelja.
  I vikne iz sveg glasa:
  - Slava Otadžbini komunizma!
  Svetlana se također bori s velikim entuzijazmom. I siječe neprijatelje divljim bijesom i bijesom. I bosim nožnim prstima baca granatu od ugljena, koja razdire gomilu Iranaca. A onda će bradavice jagode pustiti munje. I zapalit će bataljon boraca islamskog carstva Alijeva. Evo jedne djevojke, čista vještica i terminator.
  Svetlana je pjevala:
  - Ja sam veliki ratnik sedam mora,
  I pjevam nevjerojatno - kao slavuj!
  I glasno se nasmijati.
  Teheran, prethodno osvojen, točnije utvrđen i okupiran od Iranaca, pao je s treskom.
  I Iranci su poraženi. Ali da bi se konačno učvrstili, potrebno je zauzeti i Zardabar i Agzharberimi.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova i tim djevojaka vještica jurišaju na Zardabar.
  I bore se kao pravi heroji. Iako izgledaju kao djeca. A djevojke vještice izgledaju stare dvadesetak godina, iako su već toliko stare da ljudi ne žive tako dugo.
  Oleg Rybachenko sasjekao je Homeinijeve trupe na zidu držeći mačevima tehniku sipe. Zatim je golim nožnim prstima bacio smrtonosnu granatu, raskomadavši Irance na komade. Nakon toga dječak će, prema tradiciji, zviždati, obarajući vrane na njihove glave, vojnicima Homeinijevog islamskog carstva.
  Oleg je pjevao:
  - I uzavreli mrak odleti u zemlju zlih nemani!
  A dječak je opet cijeli mlin sabljao. I tako slama protivnike, i doslovno istrebljuje.
  Margarita je također sjeckana poput diva. Djevojka je punom brzinom zamahnula mačevima. I golom će se petom predati daru smrti. A Iranci se uništavaju bez sažaljenja i sumnje.
  Djevojka ga je uzela i zapjevala:
  - Bit će frekventni komunizam, fašizam će biti uništen odmah!
  Oleg Rybachenko održao je prijem uz samovar, sjeckao Irance i primijetio:
  - Uništio fašizam odjednom!
  Borba je postajala sve nekontroliranija.
  Pogotovo kada je Natasha golim nožnim prstima počela bacati zvijezde, od kojih je svaka uništila stotine Iranaca odjednom. A već ako iz grimiznih bradavica pukne munja, i spali protivnike.
  Djevojčica je gugutala:
  - Ja sam najjači na svijetu, pobit ću sve neprijatelje u WC-u!
  Zoja je, pucajući na neprijatelja, zacvilila:
  - Slava komunizmu!
  I s golim prstima, kako ispaliti smrtonosnu granatu, najrazorniju silu.
  A ona je super cura. Iz grimizne bradavice izbijaju najdivlje i bjesomučne munje.
  Augustin je sjekao Irance i secirao protivnike, dahnuvši:
  - Za promjenu na bolje!
  I s golim prstima, kako lansirati smrtonosni eksplozivni paket piljevine. I rastrgati protivnike.
  I nakon rubinskih bradavica, kako će podleći pražnjenju razorne munje i uništenja.
  Svetlana, razbijajući mačevima neprijatelja i golom petom podliježući granati, gugutala je:
  - Za komunizam!
  A iz bradavice jagode pustit će takvu ubojitu stvar da svim vragovima pozli.
  Oleg Rybachenko, ne obraćajući pažnju na snimke - oni ne pogađaju besmrtnike, popeo se na zid. Potrošio mlin sa mačevima.
  Sasjekao je hrpu Iranaca, a onda golim prstima dječjih nogu bacio ubojiti dar smrti.
  Rastrgao hrpu protivnika i urlao:
  - Slava dobu komunizma s kraljevskom krunom!
  Nakon toga će ga dječak terminator uzeti i zazviždati. I oblaci vrana padat će nad glavama vojnika islamskog carstva Homeinija.
  Margarita Korshunova također reže iranske vojnike. I on drži gramofon, režući vojnike Islamskog carstva Homeinija. I svojom golom petom, djevojka šalje dar uništenja, udarajući neprijatelja.
  Zatim urla:
  - Slava novom arijskom i sovjetskom komunizmu u stilu Gorbačova!
  A djevojka će ga uzeti iz pupka dok pušta munje ... Pa će izgorjeti cijela hrpa Iranaca.
  Nakon toga djeca složno zvižde, a tisuće vrana padaju na glave Homeinijevih islamskih ratnika.
  Natasha, sjeckajući protivnike i bacajući igle golim nožnim prstima, gugutala je:
  - Slava Velikoj Rusiji!
  A iz grimizne bradavice kako pustiti smrtonosnu munju. I cijeli bataljun Iranaca će izgorjeti.
  Zoja je sjekla neprijatelje i bacala granate golim nožnim prstima, siktala je:
  - Za veličinu Rusije!
  A iz bradavice boje maline, kao da je prskala nečim vrlo smrtonosnim. I slomite svoje protivnike.
  Augustina se također bori, s ekstremnim stupnjem agresivnosti. Lomi protivnike, a iz rubinskih bradavica šalje smrtonosne munje. I golom će petom popustiti pred eksplozivnim paketom piljevine koji razdire neprijatelje.
  Zatim, kako kaže:
  - Za komunizam u cijelom svemiru!
  I iz pupka će istjerati munje!
  Ovo je djevojka - djevojka svim djevojkama!
  Svetlana se također bori. I siječe neprijatelje s oba mača. Dužu s njom, jednim potezom pokose desetke ljudi. A onda djevojka golim nožnim prstima baca još jedan, smrtonosni dar smrti i rastrgne protivnike. I kako će njezine jagodaste bradavice ispustiti nešto destruktivno i neponovljivo?
  Svetlana viče:
  - Za arijevske ideje komunizma Mihaila Gorbačova!
  A iz pupka kako osloboditi cijeli slap ubojitih munja. Ovo je djevojka - sve djevojke, djevojka!
  Oleg Rybachenko nastavlja borbu. Dječak sječe mačevima, baca diskove golim nožnim prstima i zviždi. Gavrani, nakon što su dobili srčani udar, temeljito nokautiraju protivnike i ne daju ni najmanju šansu za spas.
  A dječak pjeva:
  - Volim tvoje prostore,
  Volim tvoje šume i planine!
  Nebo i zemlja, i moja uloga!
  Margarita, sjeckajući Irance i bacajući bosim nogama pakete smrti, režući protivnike, brbljala je:
  - Sunce sja nad zemljom ...
  u čast...
  Imate rodnu zemlju -
  Sve na svijetu je!
  I opet će djevojka zviždati, a smrtonosni darovi uništenja padat će na neprijatelje. Mnogi iranski vojnici su ubijeni.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"